Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

. Anti-Soviet Coalition Attacks -3

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Ang mga tropa sa anti-Sobyet nga koalisyon naglunsad og usa ka mahukmanong kontra-opensiba. Europe, Japan, ug daghang mga boluntaryo gikan sa Britanya ug USA ang nakigbahin sa mga gubat. Ang kahimtang nahimong, prangka nga pagsulti, lisud kaayo alang sa kasundalohan sa Sobyet. Apan ang maanyag nga mga babaye gahi ug mabangis nga nakig-away sa koalisyon.

  . ANTI-SOVIET COALITION ATTACKS -3
  ANNOTASYON
  Ang mga tropa sa anti-Sobyet nga koalisyon naglunsad og usa ka mahukmanong kontra-opensiba. Europe, Japan, ug daghang mga boluntaryo gikan sa Britanya ug USA ang nakigbahin sa mga gubat. Ang kahimtang nahimong, prangka nga pagsulti, lisud kaayo alang sa kasundalohan sa Sobyet. Apan ang maanyag nga mga babaye gahi ug mabangis nga nakig-away sa koalisyon.
  . KAPITULO Num. 1
  Ang mga tropa sa anti-Sobyet nga koalisyon naglunsad og usa ka mahukmanong kontra-opensiba.
  Halos tanan nga pwersa sa Europe miapil sa mga gubat, ug bisan ang mga boluntaryo gikan sa Britanya, USA ug mga nasud sa Latin America. Busa ang mga butang dili maayo alang sa Pulang Hukbo, nga nag-antus sa dako nga kapildihan.
  Ug sila misugod sa pagkahulog ngadto sa daghan nga mga kawa, ug sila gilabay gikan sa mga kilid.
  Ang ubang mga sakyanan sa Amerika nga gibaligya ngadto sa Third Reich pinaagi sa kredito miapil usab sa mga gubat. Ang usa kanila nagdalag tripulante sa Ingles nga mga boluntaryo. Ang tangke sa US adunay 75mm nga pusil nga adunay igo nga ballistics, ug kini makalusot sa halos tanan nga mga sakyanan sa Sobyet, bisan ang monster KV.
  Kini nga tangke gisakyan ni Lady Armstrong, ingon man usa ka grupo sa mga babaye. Malanya, Monica, Gertrude.
  Gisulayan sa mga batang babaye gikan sa Britanya ang kusog sa American M-16 nga awto. Ug karon gikulata siya sa mga babaye.
  Ang Ingles nga mga babaye nga walay mga tudlo sa tiil nagdugmok sa usa ka tangke sa Sobyet nga adunay tukma nga pagkaigo sa agtang. Gikuha kini ni Gertrude ug gibunalan kini sa BT-8 nga cool kaayo:
  - Ug kini tukma kaayo!
  Amstrong, kini nga babaye gwapa kaayo, ug ang iyang istilo sa away cool.
  Naghimo siya og usa ka maalamon nga pahayag ug miingon:
  - Kamatayon sa mga dragon ni Stalin!
  Ug sa pikas bahin, kining mga manggugubat nga mga babaye nagpusil usab, ug naglabay sila og mga granada nga walay sapin. Ug agresibo nilang gibuhat kini ug nagpangidlap sa ilang mga ngipon.
  Apan adunay usab mga babaye nga Komsomol nga mikuha ug nagsugod sa pagkanta:
  Sa dihang nag-uban kami sa Komsomol,
  Ang mga babaye mihimo sa usa ka matinud-anon nga panumpa ...
  Nga ang kalibutan mahisama sa usa ka masanag nga damgo,
  Ug makita nato ang komunismo sa layo!
  
  Nga ang kinabuhi moulan sama sa bulawan,
  Ug adunay pagtuo sa komunismo...
  Sigurado nga mapildi namo ang mga kaaway,
  Atong dugmokon ang mga panon sa dautang pasismo ngadto sa abog!
  
  Apan kini nahimo nga dili usa ka scam,
  Ang kalibutan nahimong sulab sa usa ka sundang...
  Ang katungod sa kumo naghari bisan asa,
  Kinsa, hunahunaa, walay igong yuta!
  
  Apan ang among motto dili ang pagtugyan sa mga kaaway,
  Ang Wehrmacht dili magpaluhod kanato...
  Gipasa ang mga pasulit nga adunay grado nga lima,
  Ug ang among magtutudlo mao ang hayag nga Lenin!
  
  Mahimo naton si Hitler nga usa ka khan,
  Bisan kung ang Fuhrer sa ilawom sa kalibutan labi ka bugnaw ...
  Ang manggugubat nagsinggit og madasigon nga kalipay,
  Ug gipatibulaag ang kangitngit ug mga panganod sa usa ka lamoy!
  
  Kami mga miyembro sa Komsomol nga nagsinggit og hurray,
  Atong ipataas ang tibuok kalibutan sa rack uban ang mga singgit...
  Ang mga bata nangatawa ug nagmaya,
  Sa himaya sa atong inahan nga Russia!
  
  Ug ang komunismo usa ka hayag kaayo nga bandila,
  Unsa ang kolor sa dugo ug granada...
  Siya usa ka agresibo nga manggugubat, sama sa usa ka salamangkero,
  Ug tuohi ako, makuha ni Hitler ang iyang pag-uswag!
  
  Adunay kagubot alang sa mga nahimo,
  Ug ang mga babaye nakiggubat sa katahum ...
  Ang panon sa pasismo namatikdan nga ninipis,
  Ug nagbagting ang among tingog sa payunir!
  
  Ang mga gwapa nagdagan nga walay sapin sa atubangan,
  Ngano nga ang mga babaye nanginahanglan mga sapatos, ug wala nila kini kinahanglan ...
  Ug atong maigo si Hitler sa atong mga kumo,
  Ang panaghigalaay alang sa himaya sa Amahan!
  
  Oo, alang sa kaayohan sa atong Inahan, balaan,
  Buhaton namo ang butang nga wala namo damha...
  Ug atong silhigon ang mga pasista sama sa usa ka sanggot,
  Kaloy-an lang nato ang mga misurender!
  
  Sa Russia, ang matag manggugubat gikan sa pasungan,
  Natawo ang bata nga may machine gun!
  Gipatay nimo ang maldita nga Fuhrer -
  Kinahanglan kitang makig-away nga maisogon alang sa atong Inahan!
  
  Buhaton namo ang tanan nga maayo kaayo,
  Ang mga hamtong ug lalaki kusgan sa gubat...
  Bisag lisod kaayo awayon
  Pero believe me, dili tanga ang babae!
  
  Mabuntog niya ang kabukiran
  Paglabay ug granada gamit ang imong tiil...
  Ang lobo nag-uwang ug ang oso nagngulob,
  Adunay mabangis nga silot alang sa mga Nazi!
  
  Gipildi namo ang kasundalohan sa Tatar,
  Nakig-away sila sa mga Ottoman nga sikat kaayo ...
  Ang mga dili magtutuo wala magpadala sa pagpit-os,
  Kung diin adunay dalugdog, kini nahilom dayon!
  
  Ang mga manggugubat gikan sa usa ka pamilya
  Diin ang bandila sa komunismo nagmando...
  Oh, kamo akong minahal nga mga higala,
  Gub-a ang dagkong tangke sa pasismo!
  
  Ang tanan makab-ot ang tanan
  Tuod man, nahiusa kita sa kahangturan sa atong Inahan...
  Nagbugsay kami sama sa usa ka bugsay,
  Ang mga manggugubat alang sa komunismo dili mabuntog!
  
  Ang siyensya mobanhaw sa tanan nga mga patay sa usa ka higayon,
  Ug atong ipadpad si Hesus sa gugma...
  Naigo nimo ang pasista sa mata mismo,
  Makig-away sa dili mabuak nga arte!
  Ang mga babaye maabtik nga naglakaw sa ilang mga katugbang, ug kini matahum kaayo.
  Ug ang mga babaye tan-awon kaayo nga walay sapin.
  Apan nagpadayon ang away. Ug karon ang mga Aleman naglibot sa Brest, ug ang panagsangka nahitabo sa kuta.
  Si Hitler, ingon sa ilang giingon, nakig-away. Ug dayon nahitabo ang ilang personal nga miting uban ni Churchill. Ug sa Paris. Sama sa, dili ba panahon na aron ipakita ang dugang nga determinasyon sa away batok sa mga Bolshevik? Ug dili lamang sa mga ekipo, kondili usab sa mga tropa.
  Ug sa pagkatinuod Churchill nakahukom sa pagpahayag sa gubat sa USSR. Apan isip baylo, ang pipila ka amihanang rehiyon sa Russia kinahanglang moadto sa Britanya. Sunod ang panag-istoryahanay nakatandog sa mga kolonya ug sa kapalaran sa France. Sama sa, dili ba panahon na aron tapuson ang usa ka kasabutan sa kalinaw?
  Dugang pa, pormal nga ang Third Reich wala magkuha bisan unsa gikan sa mga Pranses, Belgian, ug Dutch. Busa unsa may atong ikasulti bahin niini?
  Tingali kinahanglan nimong i-moderate ang imong mga gipangayo? Ang USSR dako ug adunay igo alang sa tanan nga mga teritoryo.
  Gipakita ni Hitler ang pagka-flexible. Dugang pa, ang tanan nga mga pagdili sa mga katungod sa mga Judio giwagtang dayon. Ug kini gisugat sa dakong pag-uyon sa Kasadpan. Ug ilabina sa Britanya. Ug, siyempre, among gihikap ang isyu sa teknolohiya. Klaro nga nawala siya. Ilabi na ang mga tangke. Ug dayon kinahanglan nako nga palig-onon ang akong mga kaunuran.
  Mao kini ang tinuod nga gibuhat sa mga industriyalista. Sa kasamtangan, ang gubat nagpadayon, sa kinatibuk-an, pabor sa koalisyon.
  Ang mga advanced unit nakalusot na sa Baranovichi. Ug didto nakig-away kanila ang mga pioneer boy. Migawas sila nga nagsul-ob og pula nga mga kurbata ug shorts, ug nagdali ngadto sa mga kanal, nagpakidlap sa ilang hubo, gamay nga abogon nga mga tikod sa mga bata.
  Ug siyempre nagsugod sila sa pagkanta;
  Ug ako ang manunukob nga anak sa lobo sa langit,
  Ang pagkaguba sa mga tulisan sama sa balas ...
  Ug tuohi ako, dili nimo kinahanglan ang bisan unsang labi ka maayo,
  Giunsa pagdunggab si Hitler sa templo!
  
  Kinahanglan ka usab matawo nga pula,
  Aron mapuo ang mga Nazi...
  Tuohi ako, ang ganti moabut kanako,
  Mapasigarbuhon ang inahan sa iyang anak!
  
  Akong gub-on ang higdaanan sa Fuhrer,
  Dugmokon ko ang mga Nazi ngadto sa abog...
  Nagtuo ako nga luwason sa Labing Gamhanan ang akong kalag,
  Ug dugmoka ang panon sa espada!
  
  Akong dako nga Russia,
  Kaya nimo nga pildihon ang tanan...
  Ug si Jesus usa ka manggugubat-mesiyas,
  Sa himaya sa Amahan!
  
  Gipasidunggan ko ang gugma, nahibal-an si Rod,
  Kay Siya ang Labing Halangdon nga Dios...
  Ang mga traydor higpit nga silotan,
  Ug ang manggugubat nga silaba makalilisang!
  
  Kami mga manggugubat sa balaang Russia,
  Makahimo sa pagpildi sa Krauts...
  Ang mga uma nabulit sa bulawan,
  Makapasar mi sa mga pasulit nga naay A!
  
  Walay mas lig-on nga pagtuo taliwala sa katawhan,
  Sa atong lumad nga dakong komunismo...
  Nagdala sa buhi nga kagawasan
  Ug gilaglag ang daotang pasismo!
  
  Among ipataas ang nasod ibabaw sa mga bituon,
  Ang kapital sa kalibutan mao ang Moscow...
  Alang sa himaya sa Inahan sa Russia,
  Mag-away mi hangtod sa kataposan!
  
  Walay makapugong sa sundalo
  Ug makaabot kami sa Berlin ...
  Maglakaw kita, magmartsa, sa pormasyon,
  Gision nato ang pasistang bandila gamit ang bayoneta!
  
  Bugnaw ang among mga eroplano
  Ang team kusgan ug nagpundok ...
  Mga piloto nga dili mabuntog sa gubat,
  Ug ang sniper naigo sa lente!
  
  Hampak si Hitler pag-ayo
  Ang Tigre dili makaluwas sa mga Nazi...
  Ayaw pagsulti og binuang
  Mapasar namon ang tibuuk nga pagsulay nga adunay naglupad nga mga kolor!
  
  Makab-ot og daghan
  Makadaog gyud ta...
  Tuohi ako, kita adunay usa ka dako nga kapanguhaan,
  Ug masipa gyud nimo kini sa ngipon!
  
  Sa laktod, nagtiniil ang bata,
  Pag-ayo sa Krauts.
  Ug ang Fuhrer nakadawat og silot,
  Gipahuyop ni Hitler ang gubat ngadto sa lunsay nga gubat!
  Apan gikuha sa mga Aleman si Baranovichi. Ug karon ang ilang mga tropa mibalhin na gikan sa habagatan ngadto sa Slutsk. Adunay usa ka kuta sa Pulang Hukbo didto ug si Zhukov mismo didto kaniadto. Ug kini kinahanglan nga giingon nga usa ka seryoso nga linya sa depensa.
  Ug sa Romania, gatosan ka libong mga sundalo sa Sobyet ang misurender, nga nakakaplag sa ilang kaugalingon sa usa ka kawa. Ug kini usa ka seryoso nga hampak sa Pulang Hukbo.
  Dinhi dili na kaayo sayon ang pagtalikod ug pag-atras.
  Panahon sa mga gubat, ang mga Romaniano ug Hungarians nagpakita sa ilang kaugalingon nga maayong mga manggugubat. Dugang pa, ang mga Bulgarian nakig-away nga matig-a. Ug ang mga Croat anaa usab sa ilang pinakamaayo. Giunsa ang mga butang nga sayup alang kang Stalin sa diplomasya. Ug nahimo siyang nag-inusarang lobo. Ug si Hitler kalit nga nagsugod sa paghisgot bahin sa demokrasya. Nga, sila nag-ingon, siya alang sa kagawasan, alang sa pagkaparehas sa tanan nga mga nasud ug mga katawhan, ug nagdala sa Soviet Russia kagawasan gikan sa diktadurya sa Stalinismo ug Bolshevism. Ug kini, siyempre, usa ka tuso nga lakang sa politika.
  Gikuha sa mga tropang Finnish-Swedish ang Vyborg ug giputol ang mga yunit sa Sobyet, nga naghimo usab og usa ka kaldero. Usa ka hulga mitungha sa Leningrad gikan sa amihanan. Ug nahimo na kining seryoso nga lakang sa chess.
  Ug karon gibabagan sa mga barko sa Britanya ang Murmansk gikan sa dagat. Ug gipabuthan nila ang armada sa Sobyet.
  Oo, ang mga gubat nahimong mas seryoso.
  Ang mga batang babaye sa Komsomol nakig-away nga gahi ug kasuko, naglabay sa mga granada gamit ang ilang mga tiil ug nag-awit sa samang higayon;
  Ang mga batang babaye nga Komsomol mao ang asin sa Yuta,
  Sama kami sa mineral ug siga sa ilawom sa kalibutan.
  Siyempre, mitubo kami sa mga bayanihong buhat,
  Ug uban kanato ang Balaan nga Espada, ang Espiritu sa Ginoo!
  
  Ganahan mi nga makig-away nga maisogon kaayo,
  Mga babaye nga nagpuno sa uniberso sa wanang...
  Ang kasundalohan sa Russia dili mabuntog,
  Uban sa imong gugma, sa kanunay nga gubat!
  
  Alang sa himaya sa atong balaang Inahan,
  Usa ka fighter jet ang nagtuyok-tuyok sa kalangitan...
  Usa ako ka miyembro sa Komsomol ug nagdagan nga nagtiniil.
  Nagsabwag sa yelo nga mitabon sa mga lim-aw!
  
  Ang mga babaye dili mahadlok sa kaaway,
  Gilaglag nila ang tanan nga mga missile sa kaaway ...
  Ang dugoong kawatan dili magpakita sa iyang nawong kanamo,
  Ang mga kahimoan pagahimayaon sa mga balak!
  
  Giatake sa pasismo ang akong yutang natawhan,
  Siya misulong sa hilabihan ka makalilisang ug maliputon ...
  Gihigugma ko si Jesus ug si Stalin,
  Ang mga miyembro sa Komsomol nahiusa sa Diyos!
  
  Nagdali kami nga nagtiniil sa snowdrift,
  Madasigon, sama sa matulin nga mga putyokan...
  Kami mga anak nga babaye sa ting-init ug tingtugnaw,
  Ang kinabuhi nagpatig-a sa babaye!
  
  Panahon na sa pagpamusil, busa bukas ang kalayo,
  Sakto kami ug hangtod sa hangtod nga matahum ...
  Ug gibunalan nila ako sa mata, dili sa kilay,
  Gikan sa asero, nga gitawag nga kolektibo!
  
  Ang atong pagduhaduha dili makapildi sa pasismo,
  Ug ang kabubut-on mas lig-on kay sa lig-on nga titanium ...
  Makakaplag kita og kahupayan sa Amahang yuta,
  Ug bisan sa pagpukan sa malupigon nga si Fuhrer!
  
  Tuohi ako, ang Tigre usa ka kusgan kaayo nga tangke.
  Nag-shoot siya sa layo ug tukma ...
  Dili karon ang panahon alang sa mga hungog nga dula,
  Kay ang daotan nga si Cain moabot na!
  
  Kinahanglan natong buntogon ang katugnaw, ang kainit,
  Ug nagbiaybiay nga nakig-away sa usa ka buang nga panon ...
  Ang naputos nga oso nasuko,
  Ang kalag sa usa ka agila dili usa ka makalolooy nga clown!
  
  Nagtuo ko nga ang mga miyembro sa Komsomol modaog,
  Ug ilang ipataas ang ilang nasod ibabaw sa mga bituon...
  Nagsugod kami sa among pagbaktas gikan sa Oktubre,
  Ug karon ang Ngalan ni Jesus ania kanato!
  
  Gimahal ko pag-ayo ang akong yutang natawhan,
  Siya nagdan-ag sa tanan...
  Ang Fatherland dili kawaton sa usa ka ruble,
  Ang mga hamtong ug mga bata malipayong nangatawa!
  
  Makalingaw alang sa tanan nga magpuyo sa kalibutan sa Sobyet,
  Ang tanan bahin niini dali ug yano nga matahum ...
  Himoa nga dili maputol ang swerte sa iyang hilo,
  Apan ang Fuhrer nagbutang sa iyang baba sa kawang!
  
  Usa ako ka miyembro sa Komsomol nga nagdagan nga nagtiniil,
  Bisan kung ang katugnaw nagkulot sa imong mga dalunggan ...
  Ug pagsalig sa kaaway, wala"y dalan nga makita,
  Kinsay gustong mokuha kanamo ug molaglag kanamo!
  
  Wala nay mas nindot nga mga pulong alang sa Inahan,
  Pula ang bandera, nga morag nagsidlak ang dugo sa silaw.
  Dili kami mahimong mas masinugtanon kay sa mga asno,
  Nagtuo ko nga ang kadaugan moabut sa dili madugay sa Mayo!
  
  Ang mga batang babaye nga walay sapin moagi sa Berlin,
  Magbilin sila og fingerprints sa aspalto.
  Nakalimtan na namo ang kahupayan alang sa mga tawo,
  Ug ang mga gwantis dili angay sa gubat!
  
  Ug adunay usa ka gubat, himoa nga kini nga gubat mobuto.
  Ang Fritz magsabwag sa tanan ngadto sa mga tipik!
  Ang Amahan sa kahangturan usa ka sundalo uban kanimo,
  Wala kabalo kung unsa ang AWOL!
  
  Naluoy ako sa mga patay, kini kasubo alang sa tanan,
  Apan ayaw dad-a ang mga Ruso sa ilang mga tuhod.
  Bisan tuod si Sam misumiter sa Krauts,
  Apan ang bantugang magtutudlo nga si Lenin naa sa among kiliran!
  
  Nagsul-ob ako usa ka badge ug usa ka krus sa parehas nga oras,
  Naa ko sa komunismo ug nagtuo sa Kristiyanismo...
  Ang gubat, tuohi ako mga tawo, dili salida,
  Ang Inahan mao ang atong inahan, dili ang Khanate!
  
  Sa diha nga ang Makagagahum moabut diha sa mga panganod,
  Ang tanan nga mga patay mabanhaw sa usa ka masanag nga nawong ...
  Ang mga tawo nahigugma sa Ginoo sa ilang mga damgo,
  Tungod kay si Jesus mao ang Magbubuhat sa kaulohan!
  
  Dinhi nato mapalipay ang tanan,
  Sa tibuok lapad nga uniberso sa Russia.
  Kung ang bisan kinsa nga plebeian sama sa usa ka kauban,
  Ug ang pangunang butang sa uniberso mao ang Paglalang!
  
  Gusto kong gakson ang Makagagahum nga Kristo,
  Aron dili ka mapukan atubangan sa imong mga kaaway...
  Gipulihan ni Kasamang Stalin ang iyang amahan,
  Ug si Lenin mag-uban usab kanato hangtod sa kahangturan!
  Kini ang mga kanta dinhi, dili sa pag-ingon nga sila labi ka kataw-anan. Ang Japan naglabay ug dugang nga mga reinforcement sa gubat sa Halayong Sidlakan. Ang mga infantry ug light tank nga nag-uswag sa daghang gidaghanon. Gisugo ni Hirohito nga kuhaon ang Vladivostok sa labing madali. Ug ang mga Hapon nagpadayon sa pagsulod. Sa mga panagsangka, ang ilang light tank nga Chikha nahimo nga maayo ug maagian. Ug siya usab gipalahi sa pagkamaniobrahon ug paglihok.
  Yamamoto, ang admiral sa Hapon, gibabagan ang USSR gikan sa Dagat Pasipiko, ug lig-on kaayo. Ug walay daghang tabang dinhi.
  Sa kahanginan, kusgan ang samurai. Daghan ang ilang abyon, ug ang ilang mga manggugubat, ilabina ang mga Zero, mga mobile kaayo ug makamaniobra. Ug dili gyud ka makasukol kanila. Kini ang epekto sa tinuod, combat aviation.
  Ug ang mga Hapon adunay maayo nga aces.
  Ang mga Sobyet, bisan pa, mga manggugubat usab. Pananglitan, ang piloto nga si Anastasia Vedmakova. Fighting kaayo nga beauty. Siya nakig-away nga walay sapin sa tanang panahon, ug sa usa lamang ka bikini, nga naghatag kaniya og pipila ka mga trump card. Kini gyud ang babaye nga atong gikinahanglan. Ug kon siya mokuha niini ug sa panahon sa gubat siya mokanta sa kinatumyan sa iyang mga baga;
  Natawo ko sa mga panahon nga sama niini
  Ang tanan adunay kompyuter nga adunay internet...
  Ang nasud namulak ug nag-uswag,
  Ug murag walay problema ang babae!
  
  Apan ang ikakawhaan nga siglo usa ka gubot kaayo nga siglo,
  Ang bulkan mibukal ug mibuto...
  Ug ang matag tawo daotan,
  Ug buotan, nagrepresentar sa nasud sa usa ka tawo!
  
  Ug ang babaye kinahanglan nga makaabut didto,
  Sa panahon nga sama niini, nga walay pagpamilok sa mata...
  Sa diha nga ang usa ka dautan nga kawatan molampos,
  Ug gusto nako nga masulbad dayon ang mga problema!
  
  Tingali ang babaye malas alang kanako,
  Nakita nako ang akong kaugalingon nga nagtiniil sa atubangan...
  Ang sakayan naguba, nahibal-an ang bugsay,
  Ug tuohi ako, ang kinabuhi dili sama sa dugos!
  
  Ug ang mga pagsulay midagayday dayon,
  Dugo, bangis, bisan unsa...
  Ug ingon og adunay mga zero lamang -
  Apan atong himayaon ang Ngalan sa Ginoo diha sa pagtuo!
  
  Kita makahimo sa pagpanalipod sa Fatherland,
  Bisan kung ang kaaway puno sa binuang nga limbong...
  Kini nga mangangayam naghimo kanamo nga dula,
  Ngadto sa lamesa sa pasismo - ang daotan nga estado!
  
  Bangon alang sa Inahan, manggugubat
  Pakig-away alang sa imong sagrado nga Rus'!
  Maisugon nga molupad sama sa usa ka falcon,
  Ug inay sa kangitngit moabut ang kahayag sa gingharian!
  
  Atong himoon nga mas lig-on ang Fatherland
  Ang tanan nga mga kabalyero mga higante ...
  Ug ang mabangis nga kontrabida moadto sa impyerno,
  Ug kita nahiusa sa kahangturan sa atong Inahan!
  
  Tuohi ko, dili kini sayon alang sa usa ka babaye,
  Ang walay sapin nagdali sa mabangis nga mga snowdrift ...
  Ang tibuok kalibutan usa ka lig-on nga sieve,
  Ug naghari ang berdugo - ang mapangahasong Malyuta!
  
  Apan tuohi ako, wala ako mohunong,
  Ug gipusil niya ang Fritz gamit ang usa ka riple ...
  Ang walay sapin nga buling gitamakan sa tiil,
  Ug ang tingog sa babaye kusog kaayo!
  
  Mikatawa siya sama sa kerubin
  Ug gilaglag ang mga Kraut sama sa mga dulaan ...
  Hibal-i nga ang mga tawo sa Russia dili mabuntog,
  Kami adunay duha ka tangke ug puthaw nga pusil!
  
  Ang isog nga babaye nanguna sa kalayo,
  Ug mabangis niyang gipamatay ang mga pasista...
  Dinhi ang among kasundalohan nagdagan sama sa usa ka kabayo,
  Walay mas kusgan nga pula!
  
  Ug ang babaye miapil sa Komsomol,
  Ug nahimo siyang manghod sa mga komunista...
  Atong ipadala ang demonyo nga si Hitler sa scrapyard,
  Atong butangan ug krus ang lungon sa tanang pasista!
  
  Ihatag namo ang among mga kasingkasing alang sa Inahan,
  Ug ibutang nato ang atong kalag direkta niini...
  Kami adunay daghang kusog,
  Ug ingon nga dili ako makalapas sa mga lagda sa Komsomol!
  
  Usa ka babaye ang mosulod sa Berlin nga nagtiniil,
  Ug ang rosaryo magbilin ug marka sa Reichstag...
  Ang Fuhrer masumbag sa nawong,
  Apan wala kita mahibalo sa ganti sa papel!
  
  Ug kita adunay usa ka holiday sa kaisug,
  Nga bisan ang mga magbabalak dili makahulagway ...
  Ang trabaho kay top class ra,
  Ang tanang bayanihong buhat giawit!
  
  MGA ESPESYAL NGA PWERSA SA MGA BATA BATOK SA MGA ALIEN UG CORTES
  ANNOTASYON
  Ang mga batan-ong manggugubat nga gipangulohan ni Eduard Sturgeon nakig-away batok sa usa ka kasundalohan sa mga langyaw, labi na ang mga Siklo. Bisan pa, unya ang maisog nga batang lalaki kinahanglan nga mahimong usa ka Indian, ug kauban ang mga diyosa nga nakig-away batok sa kasundalohan ni Cortez, nga gusto nga sakupon ang gahum sa Mayan!
  . KAPITULO Num. 1
  Maisugon nga nakig-away ang mga batan-ong manggugubat sa yunit sa espesyal nga pwersa sa mga bata. Apan, luyo sa usa ug tunga nga natad sa puwersa, halos wala silay kahigayonan nga mamatay. Apan ang mga nag-atake nga mga bisikleta nakahiagum og grabe nga kadaot ug nahutdan gyud sa alisngaw. Mao nga dinhi mahimo ka maglalis kung kinsa ang tinuod nga bayani.
  Apan kinahanglan kitang mohatag og pasidungog, ang mga lalaki ug babaye sa combat suit gipusil sa tukma. Gibati nga ang pagdula sa mga kompyuter dili makawang, ug sila talagsaon nga mga manggugubat.
  Si Adala, kinsa nagpabuto sa tuong kamot ni Edik, mikuha ug gilabay ang botas sa tiil sa iyang anak. Ug sa kaabtik sa usa ka unggoy, gilabay niya ang daghang mga liso sa poppy sa nagsulong nga kaaway.
  Ang batang kumander miyango:
  - Kini usa ka maayo, ingnon ta, karon alang sa pagpuo! Apan mas maayo nga gamiton kini sa panahon sa pag-atake sa usa ka kastilyo.
  Si Adala makatarunganon nga miingon:
  -Ikaw adunay usa ka dili mahurot nga suplay sa mga sorpresa. Mao nga dili tanan nga mga kard alang sa pag-ilog. Ug ang paghawid sa trumpeta usa usab ka dili maayo nga ideya!
  Ug ang gagmay nga mga liso sa poppy sa paglaglag miigo sa mga Siklo, nga naggisi sa dagkong mga manggugubat ngadto sa gagmay, gisi nga mga piraso. Dinhi nagsugod ang kalaglagan.
  Ang dalagita mitiyabaw, nga nagtamak sa iyang bata nga tiil:
  Ang kadaugan sa mga siklo naghulat, nagtuo ako
  Naa tay mga bag-ong kanta...
  Dili ko itugyan ang akong kaugalingon sa pagkaulipon sa mananap,
  Ipakita ko kanimo ang labing taas nga klase sa gubat!
  Ang batang lalaki nga nakig-away sa wala miingon nga nagpahiyom:
  - Ngano nga wala nimo kini gilabay sa imong kamot, apan sa imong tiil?
  Mikatawa si Adala ug mitubag:
  - Ug kini mas makalingaw niining paagiha!
  Miyango si Edik:
  - Oo, bisan kinsa nga buang makalabay sa iyang kamot, apan sulayi ang iyang tiil!
  Ang mga bata nagdungan sa pagsinggit:
  - Himaya sa mga manggugubat sa kahayag,
  Himaya sa akong mahayag nga Inahan...
  Ang atong mga buhat pagaawiton,
  Ang pagdaog mao ang nag-unang tumong!
  Ang mga Siklo, sa tinuud, nga nag-antus sa dako nga kadaot, nagsugod sa pag-atras. Apan mibangon pag-usab ang mga bungbong. Ug ang bag-ong mga sakyanan mibalhin. Mora silag mga patag nga piramide sa mga agianan, ug dako ang gidak-on nga adunay mga punoan.
  Sa dihang gipabuthan sila sa mga tropa sa espesyal nga pwersa sa mga bata gamit ang ray gun, halos wala silay kadaot. Ang mga sagbayan milambo sa puthaw nga hinagiban.
  Usa sa mga babaye mipatugbaw:
  - Ania ang laing joker alang sa kaaway! Ug o bisan sa usa ka bug-os nga avalanche sa mga joker!
  Ang batang manggugubat mipatugbaw:
  - Mas maayo nga mamatay nga nagbarog kaysa mabuhi sa imong mga tuhod! Naa na ko sa bihag ug gipakurat ko nila gamit ang mga electric shock, nga nagpadala sa akong tibuok lawas gikan sa akong dila hangtod sa akong tikod. Ug sakit kaayo nga mas maayo ang kamatayon!
  Ang babaye miyango:
  - Oo, gisakit usab nila ako! Dugang pa, sa usa ka sopistikado nga paagi, variable gravity ug pulsating pagkawalay timbang. Ug kini sakit kaayo, ug kini wala magbilin ug mga timailhan gawas sa mga damgo!
  Aw, sa akong hunahuna ang atong imortal ug bantugan nga komander adunay usa ka butang!
  Giyango ni Edik ang iyang puti nga ulo sa pag-uyon ug mimando:
  - Karon guys, kiliti ang imong ilong ug hatsing!
  Si Adala, kining eksperyensiyadong manggugubat nga babaye, nangutana sa katingala:
  - Nganong gikinahanglan pa kini?
  Ang batang komandante mitubag nga masaligon:
  - Makita nimo kung unsa ang epekto!
  Wala makiglalis ang mga batang manggugubat. Busa ilang gikuha ug gitik ang mga ilong sa ilang cute nga mga bata gamit ang mga tumoy sa gagmay nga mga sundang. Ug unsaon nila pagkuha ug pag-atsi.
  Mikurog dayon ang atmospera. Ug ang mga tinumpag nga adunay daghang hait nga mga tumoy miulan gikan sa itaas. Nahulog sila sa mga tangke sa piramide. Ug ilang gidunggab sila sama sa usa ka hedgehog nga adunay mga dagom. Ug mihunong ang dagkong mga mananap.
  Miyango si Edik ug miingon:
  - Karon atong kuhaon ug kantahon!
  Ug ang mga sundalo gikan sa espesyal nga pwersa sa mga bata mikuha niini ug miawit sa kalipay;
  Prinsesa ko, bulak ka
  Naggilakgilak sa tanaman sa Diyos!
  Ang imong hitsura sama sa presko nga hangin
  Isalikway ang mga siga sa ilawom sa kalibutan!
    
  Ang gugma sa usa ka babaye sagrado
  Ang espada sa bayani, nagkupot sa kadungganan!
  Magula ako ug dugo sa usa ka unos nga sapa
  Ako mahimong anghel uban kanimo hangtod sa hangtod!
    
  Gidilaab ko sa sekretong damgo
  Ang imong imahe, matam-is nga kahumot!
  Gikulit ka sa magbubuhat sa uniberso
  Ang tanang sulugoon sa daotan dili maghugawhugaw!
    
  Posible lang sa langit
  Ang kapalaran maghiusa sa mga managhigugmaay!
  Apan dili kita itugot sa Dios nga madugmok sa abog
  Kini maghiusa sa panaghiusa sa mga kasingkasing nga gipatig-a sa panagbulag!
  Human sa maong talagsaon ug halangdon nga mga pulong, usa ka milagro ang nahitabo. Ang tibuok armada sa mga tangke nga pyramidal namulak sama sa usa ka kaskad sa mga higdaanan sa bulak. Ug ang lunhaw nga mga bulak nahimo nga yano nga matahum. Ug sila misugod sa pagtubo uban sa kalisang ug talagsaon, unos nga pwersa. Ug kini nahimong nindot kaayo.
  Gihagkan ni Adala ang aping sa batang kumander ug miingon:
  - Ikaw usa ka talagsaon nga katahum!
  Miyango si Edik nga nagpahiyom:
  - Technomagic!
  Ang batang manggugubat mipatugbaw:
  - Bueno, karon pag-atake! Dugmokon nato ang atong mga kaaway sa usa ka hampak!
  Ang batang komandante misupak:
  - Dili! Sayo pa kaayo. Una, kinahanglan nimong tan-awon ang akong nauna nga mga panimpalad. Didto kinahanglan namon nga molihok nga wala"y advanced nanotechnologies, ug kini, kinahanglan nga matikdan, lisud kaayo!
  Mipahiyom si Adala:
  - Siyempre, akong nasabtan nga kung wala ang teknolohiya mas lisud. Apan ang usa ka batang lalaki nga sama kanimo, sa akong hunahuna, makasulbad sa bisan unsang problema.
  Si Edik miawit uban ang pahiyom nga naggilak-gilak sama sa pinili nga mga perlas sa dagat sa iyang plata nga tingog:
  Bisan tuod dili nato masulbad ang tanan natong mga problema,
  Dili masulbad ang tanan nga mga problema!
  Apan ang tanan mahimong mas malipayon
  Ang tanan mas malingaw!
  Human niana, gi-on sa bata ang hologram. Ang mga espesyal nga pwersa sa mga bata nahilom.
  Ang sapiro ug esmeralda nga mga mata sa mga batang lalaki ug babaye milamoy sa talan-awon.
  Aw, ang batang lalaki nga naa sa lain-laing mga bahin sa uniberso ug nagpakita labaw pa sa usa, sa diha nga siya dili pa kaayo hamtong. Ug kini ang panahon sa Edad Medya sa Bag-ong Kalibutan, usa ka matang sa alternatibong kasaysayan, ingnon ta, sa planetang Yuta.
  Sa kini nga kaso, gipakita nga si Edik nahimong usa ka batang lalaki nga Indian, nga nagsubay sa usa ka detatsment sa mga luspad nga nawong sa pag-ambus. Naka-shorts siya, nagtiniil, tungod kay ang mga moccasins nakababag lang, apan gipintalan sa mga kolor nga mga drowing gikan sa ulo hangtod sa tiil. Bisan ang nawong sa usa ka bata sa makalilisang nga mga patik nga adunay mga dragon ug mga anghel nga adunay mga espada.
  Bisan tuod ang ingon nga mga drowing daw dili kasagaran sa mga Indian. Apan sa libu-libo nga mga panimpalad ug pagbiyahe, ang kapalaran wala magdala ni Edik bisan diin. Ang tanan nga mga panahon, mga planeta ug mga panahon nahimo nga nalambigit, nagsagol ug naghiusa sa usa ka butang sama sa usa ka dasok nga bola.
  Sa tapad niya naghigda ang usa ka maskulado nga batang babaye nga adunay lapad nga hawak, ang iyang hubo, lingin, madanihon nga mga tikod hapit sa ilawom sa iyang ilong. Sa pipila ka rason, ang manggugubat, bisan tuod siya kinahanglan nga Indian, blonde. Wala siya magsul-ob og mga sinina, mga panty lamang gikan sa usa ka bikini set, usa ka pisi sa mga perlas sa tibuok niyang dughan.
  Sa iyang paglingi, nakita ni Edward ang usa ka gwapa nga nawong nga adunay isog nga suwang ug dako, apan maayo ang pagkaporma sa mga dughan. Ang mga bukton sa manggugubat maskulado, ang iyang panit tsokolate, nga inubanan sa puti nga buhok nga adunay gamay nga paghikap sa yellow, o hinoon, bulawan nga pollen, tan-awon nga madanihon.
  Ang blonde nga manggugubat, bisan pa, mihunghong sa pagkaalarma:
  - Ang mga luspad ug nawong mianhi dinhi, oh batang-lider nga Tuboran!
  May mituktok sa batan-ong manggugubat sa maskuladong bahin... Milingiw si Edward ug nakita niya ang usa ka elegante, walay sapin, babaye nga bitiis. Maskulado usab ug kusgan. Ug dayon ang babaye mismo nga adunay nagdilaab nga pula nga buhok. Ang ingon nga katahum nahimo dinhi. Usa ka honey blonde ug usa ka redhead, parehong semi-hubo, maskulado ug athletic. Dili mga manggugubat, apan mga diyos nga adunay mga pana.
  Mabinantayon nga gihapuhap ni Edward ang usa ug dayon ang mga bitiis sa laing babaye. Matagbawon silang nag-agulo, sama sa mga iring nga gihapuhap. Aw, mao na, ang usa ka normal nga babaye kinahanglan nga dili molikay sa mga lalaki nga haplos. Kay kon dili, midagsang ang tanang matang sa mga tawo nga mahikap-hikapon nga andam mokiha alang sa bisan gamay nga paghapak o pagpanguyab. Apan natural lang sa usa ka lalaki nga gustong mo-stroke ug mohapuhap sa usa ka maanyag nga babaye, o bisan duha ka babaye sa usa ka higayon.
  Tinuod, siya usa ka bata sa lawas, apan siya tigulang na, sa mga tuig ug sa panumduman siya usa ka hamtong, mao nga ...
  Tinuod, si Edward, kinsa maskulado kaayo apan athletic, nahigugma sa kusgan nga mga babaye nga makahimo sa pagpanganak ug kusgan nga mga anak.
  Apan ang nagdilaab nga katahum naghatag kang Edward og usa ka timaan sa iyang mga ngabil - freeze! Ang kaaway motungha sa dili madugay!
  Sa pagkatinuod, usa ka detatsment ang mitungha sa daplin sa lasang... Wow, ang espesyal nga pwersa nga koronel wala magdahom niini. Dili, kini dili mga troll, o mga gnome - medyo normal nga mga tawo, apan ... Sa medieval nga armor, nga adunay daghang mga musket sama sa mga cannibal club, ug adunay tag-as nga mga espada. Kining tibuok kasundalohan naghatag ug impresyon sa usa ka butang nga dili tinuod ug surreal. Ug karaan kaayo. Sa parehas nga oras, kini gipalahi sa daghang gidaghanon, bisan kung dili sobra. Nagkadaghan ang mga kabalyero nga nagsakay sa mga kabayo ug sa bug-at nga hinagiban. Pinaagi sa dalan, luspad ang nawong, usa ka kusog nga pagpasobra - ang ilang mga nawong tanned, itom, ug ang ilang mga bungot itom.
  Ang pula nga buhok nga manggugubat-yawa mismo mitubag sa pangutana nga andam na nga mahulog gikan sa dila ni Edward:
  - Kini ang Spanish detatsment ni Cortez. Ayaw kahadlok, adunay upat lang ka gatos niini, ug wala pa silay panahon nga mapuno sa lokal nga mga Indian.
  Ang batang manggugubat misirit ug mihunghong pagbalik:
  - Lovely... Pila man ta didto?
  Niining higayona ang honey blonde mitubag:
  - Adunay lima uban kanimo! - Ug nakuha ang naglibog nga hitsura ni Edik, dugang niya. - Ang labing husto nga numero, pentagram!
  Medyo nangurog ang batan-ong manggugubat. Ang balanse sa mga pwersa, sa mga termino sa mga numero, klaro nga dili pabor kanila. Ug labaw sa tanan, wala silay blaster, walay force field, o bisan antimatter grenade. Ug kini makahadlok. Pananglitan, sa usa ka hyperblaster mahimo nimong putlon ang tibuok iskwad sa usa ka minuto ang kusog sa napulo ka bomba atomika nga gihulog sa Hiroshima mahimong buhian.
  Ang pula nga buhok nga yawa nakit-an nga kinahanglan nga pahinumduman si Edward:
  - Ikaw adunay usa ka pana, oh lider ... Ikaw mobuka sa kalayo sa akong sugo!
  Ang blonde miingon:
  - Ang batang lalaki walay sapin, ug adunay sobra ka kasarangan nga sinina, dili kini order alang sa usa ka bantugan nga lider, bisan kung wala siyay kasundalohan nga kauban niya karon. - Ang babaye miklik sa iyang hubo nga mga tudlo sa tiil. Ug adunay nausab, ug gibati ni Edward nga adunay dili na parehas.
  Ang manggugubat nga batang lalaki karon nagdani sa atensyon sa iyang kaugalingon. Siya, sa pagkatinuod, hubo sa hawak, apan sa buffalo karsones ug jeweled moccasins. Sa ulo adunay usa ka wreath diin gikan sa tulo ka mga balhibo mituybo. Dili, dili mga falcon, kondili usa ka matang sa dili mausab nga langgam sa yuta.
  Ang lawas mismo nahimong labi ka prominente ug dako sa mga kaunuran, bisan kung si Edward kanunay nga gipalahi sa maayo kaayo nga pag-uswag sa kaunuran, bisan pa, sa bag-ohay nga mga tuig kini nahimo nga uga kaayo aron ang mga gusok makita gikan sa kakulang sa nutrisyon ug kanunay nga paglihok. Apan sa niini nga kaso, siya mitan-aw sama sa usa ka propesyonal nga fitness champion - hingpit nga kahupayan ug walay usa ka speck sa tambok, ug ang iyang panit napuno sa usa ka pula-brown tan.
  Sa iyang dughan usa ka tattoo nga adunay jaguar - ang simbolo ni Huron. Ang nahibilin sa mga patik gipaambit sa usa ka dapit, nga daw sa salamangka. Ang mga manggugubat adunay hingpit, hamis ug gipasinaw nga panit, tsokolate nga adunay bulawan nga kolor, ug ang ilang panit misidlak sa kilumkilom sa mainit nga gabii sa Mexico.
  Ang ilang mga tiil nagpabilin nga hubo, apan kini nagdugang lamang sa ilang pagkaepektibo sa kombat.
  Ilang gibira ang ilang mga pana. Duha pa ka mga babaye, ug si Edward sa usa ka paagi sigurado nga adunay matahum nga mga babaye didto, nagtakuban pag-ayo nga dili sila makita. Apan kadtong duha adunay mga pana nga ingon ka maluho sa mga prinsesa, ug ang balhibo sa ilang mga pana puno sa mga diamante, topasyo, rubi ug esmeralda.
  Ug ang kaugalingon nga pana ni Edward dili usab ubos sa kaluho, apan kini adunay daghang mga sapiro ug itom nga kolor nga mga mahal nga bato. Ug ang maanyag nga mga babaye adunay mas hayag nga mga kolor.
  Ang usa ka detatsment sa Espanyol nga mga conquistador bug-os nang nakaposisyon sa ilang atubangan. Upat ka gatos nga Castilian caballeros. Morag dili layo ang dagat dinhi, bisan kung dili madungog ang mga kinaiya nga baho, ang hangin naghuyop gikan sa baybayon. Apan ang kahumot sa mga lawas sa mga babaye madanihon kaayo, hingpit nga dili tawhanon, sama sa usa ka sinagol nga dugos, mga bulak, usa ka gamay nga nutmeg ug mga panakot.
  Ang mga manggugubat sa ilang kaugalingon bugnaw kaayo, ug ang usa mikuha ug midakop sa usa ka insekto gamit ang iyang hubo nga mga tudlo sa tiil ug gidugmok kini sa usa ka cake.
  Ang ilang mga kaatbang-mga manggugubat, niadtong panahona, ang gamhanang Imperyo sa Espanya, wala pa makatigom ug abog sa kampanya ug nindot tan-awon.
  Sa atubangan sa tanan usa ka kusgan, lapad ug abaga, taas nga mangangabayo nga adunay taas, pula nga bungot. Kini mao tingali Count Cortes, nga sa umaabot makadawat sa titulo sa Duke ug sa pag-ilog sa talagsaon nga bahandi alang sa iyang kaugalingon.
  Pula daw siya ug himsog kaayo. Ang armor lamang adunay gibug-aton nga usa ka gatos ka timbang, ug sa ilawom niini dili usa ka yano nga kabayo, apan usa ka pinto draft nga kabayo.
  Gipunting sa batang koronel ang Spanish grandee ug nangandam sa pagpusil.
  Kay daghan na ang nakakita, si Edik usa ka maayong mamamana, bisan tuod dugay na siyang wala magpraktis sa maong matang sa hinagiban mas moderno ug abante, mao nga walay partikular nga pagsalig nga maigo siya;
  Ang nagdilaab nga pula nga buhok nga katahom mimando. Una siyang mipusil, ug ang udyong milupad sa usa ka tangential trajectory. Ang buhok nga bulawan nagpabuto sa usa ka dapit sa kilid, ug gikan sa kaatbang nga mga kalibonan sila milupad sama sa mga kometa, nga nagdan-ag sa mga sagbayan sa kusog sa paglaglag.
  Si Eduard, nga walay panahon sa pagpamusil, gilingin nga mga trianggulo ang mga bukol sa iyang mga mata. Wala pa siya makakitag sama niini kaniadto. Ang pana sa nagdilaab nga pula nga buhok nga babaye mibuto ug mikaylap ngadto sa itom nga mga balod. Ang mga Espanyol nga kabalyero, nga nadakpan niini nga sulog, nasunog dayon ug nahugno sa abog uban sa ilang mga kabayo. Ang nahibilin maoy mga kalabera nga nagyelo sa hangin.
  Ang regalo, nga gi-isyu sa usa ka batang babaye nga adunay buhok nga kolor sa bulawan nga dahon, adunay dili kaayo makadaot nga epekto. Lamang kini gipahayag sa usa ka gamay nga lahi. Usa ka puti nga balud ang milabay, ug laing gatos ka manggugubat kalit nga misugod sa pagpamulak. Dugang pa, sa labing literal nga diwa. Nga mao, ang juicy ug hayag nga mga putot nagtabon sa mga conquistador sa Castilian Empire gikan sa ulo hangtod sa tiil. Ug unya, ang paspas nga mga saha nagsugod sa pagpakita, ug usa ka katingad-an nga matahum nga eskina nagsugod sa pagpamulak. Ug ang potensyal nga mga bandido ug mga strangler nahimo, ang matag usa kanila sa usa ka sapinit sa matahum nga mga bulak nga adunay labing kaayo nga mga kolor ...
  Ang ubang mga gasa usab nagtrabaho og maayo... Ang ikatulo nga udyong nga nagkatag sa pula nga kilat, ug ang mga Katsila nagdilaab, sama sa sulo, paganong prosesyon, ug unya nahimong usa ka gatos nga siga... Ug ang siga sa matag siga adunay kaugalingong kolor ug kolor. , ug ang mga aligato nagkatag, naningkamot nga maigo ang mas taas nga itom nga kalangitan.
  Aw, ang ikaupat nga regalo nahimong mas nindot. Ang udyong nagpadala ug mga wrenches ug bolts nga naggilakgilak sama sa bato nga kristal! Ug nahulog sila sa ikog sa detatsment ni Cortez. Ang mga kabayo nahimong ulod, ug ang mga magkakabayo nahimong mga excavator, ug ang usa ka gatos nga mga sakyanan sa katingad-an nga mga disenyo mihunong, nga natanggong sa usa ka halapad nga dalan taliwala sa mga bungtod.
  Karon upat ka gatos ka kusgan ug maisog nga mga manggugubat sa Imperyo sa Espanya wala na maglungtad.
  Misinggit si Edik sa pagdayeg:
  - Technomagic! Pagkadakong milagro!
  Usa na lang ka Cortez ang nahabilin, nagbarog siya sama sa usa ka walay lihok nga bloke sa iyang dako nga kabayo, sama sa usa ka German nga auroch, ug malampuson nga misulay sa pagpadayon sa iyang kalmado.
  Gipusil siya ni Edward, apan migimaw ang duha ka hubo, pinait nga mga tikod, ug ang mga babaye, bulawang buhok ug pula nga buhok, abtik nga midakop sa udyong gamit ang ilang mga tudlo sa tiil, human niini sila nagdungan sa pagsinggit:
  - Dili! Kinahanglan nimong hibal-an kung kinsa nga dugo ang labi ka halangdon sa imong mga espada!
  Bueno, kon bahin sa mga espada, mao usab sa mga espada. Si Edward adunay kahanas sa pagpakig-away gamit ang usa ka sungkod, usa ka sapper's pala, ug usa ka bayonet-kutsilyo. Kung makit-an ko lang ang espada mismo ...
  Ang bata nga lalaki nagtan-aw sa pangutana sa mga manggugubat, ingon og nagpaabut nga sila mohatag kaniya og usa ka mahika nga bahandi nga espada - usa ka duyan, ug usa ka gatos nga mga ulo gikan sa iyang mga abaga!
  Apan ang pula nga buhok nga yawa mitudlo sa labing ordinaryo nga Spanish blade nga gilabay sa kusog nga balud sa teknomagic, nga naghunghong sa usa ka dili maayo nga tono:
  - Karon parehas ka sa termino!
  Unya ang hangin nag-usab sa direksyon, nga nagdala sa katugnaw nga gitinguha sa usa ka mainit nga tropikal nga gabii. Adunay huyop sa presko nga hangin gikan sa dagat, ang baho sa iodine, hipon, ug lumot, tam-is sama sa nut caramels.
  Hinay-hinay nga mipaingon si Edward sa nasakmit nga hinagiban, mura siyag usa ka tinuod nga pula nga panit. Ug si Cortez, nganong nakasulod man siya sa Mexico? Gusto nga gub-on ang karaang kultura sa Mayo? Pun-a ang imong mga bulsa sa bulawan, nga giisip nga sagrado nga metal sa lokal nga mga Indian. Aron madugmok ang karaang mga kulto ug magtukod ug mas bangis nga pagmando sa mga inkisitor ug mga Heswita...
  Dinhi kalit nga nasakpan ni Edward ang iyang kaugalingon nga naghunahuna nga ang iyang mga pagbati tinuod kaayo alang sa usa ka away sa laing panahon. Sa iyang hubo, maskulado nga lawas gibati niya ang gininhawa sa hangin nga nagdala sa usa ka makapahimuot, kabugnaw sa dagat, ug usa ka piraso sa mainit nga salong nga nagtulo sa iyang kusgan nga abaga.
  Dili, dili kini sama sa usa ka damgo. Sa usa ka damgo, kasagaran wala ka nahibal-an, o ang imong kahibalo molungtad sa mubo nga panahon. Ug ania ang usa pa ... Bisan ang mga moccasins hinungdan sa usa ka piho nga kahasol, ug ikaw mismo dili usa ka batang lalaki nga tan-awon mga dose ka tuig ang edad, apan usa ka batan-ong lalaki nga wala"y edad nga kawhaan ka tuig sa unod. Ingon niini ang iyang paghanduraw sa dihang nagtan-aw siya sa mga kaanyag sa dalaga.
  Sa ato pa, ang lawas dili iya, bisan pa, sa kinatibuk-an, si Edik layo kaayo sa pagkahamtong hangtod karon. Ug siya usa ka manggugubat dili lamang sa ika-21 nga siglo, apan sa mas bugnaw ug cosmic nga mga panahon, uban ang himaya alang sa tibuok kasundalohan. Apan karon, sa tinuud, kini siya, o, sa kasukwahi, dili siya ... Ang unod langyaw, bisan kung himsog, ug siya adunay daghang kusog. Dili sama sa miaging magtiayon nga mga tuig, sa diha nga si Edward mibati sa usa ka makapabugnaw sa iyang kaugalingon ngadto sa mga gubat ug mga gubat, ug ang padayon nga pakigbisog alang sa kaluwasan, usa ka pagkunhod sa kadasig, viscous pagkatapolan sa pagbansay ug sa usa ka pagpanuko sa pagbangon sa buntag ug sa pagbuhat sa mga ehersisyo. . Oo, ug ang damgo nahimong usa ka viscous, sa diha nga ikaw dili mobati sa sama nga kusog ug tinguha sa paglukso, apan gusto sa pagkatulog, ug sa imong hunahuna - ikaw na adunay kasinatian sa lain-laing mga gubat, dili ba panahon sa pagretiro.
  Sa pagdula sa imong kasingkasing sa kontento, nga walay risgo, walay kasakit ug uban lamang sa kalipay. Ug sa pagkatinuod, unsa ang gikinahanglan sa usa ka mahangturong batang lalaki? Pagpuyo sa pipila ka abante sa teknolohiya ug medyo luwas nga kalibutan, ug pagkinabuhi alang sa imong kaugalingon, pagtagamtam sa kalingawan ug malipayong pagkatapulan.
  Apan si Eduard adunay medyo dili sigurado nga kahimtang sa iyang pensyon. Sa pormal nga paagi, siya, isip usa ka elven citizen nga nakig-away labaw pa sa usa ka panahon sa Mechnya ug nagtrabaho sa duha ka gatus ug kalim-an nga mga siklo, daw makadawat og pensyon didto. Apan karon nagserbisyo siya sa Solar Army sa usa ka wala mailhi nga estado. Busa ang iyang legal nga kahimtang ...
  Si Edward nalinga pag-ayo, ug si Cortez adunay panahon nga makaamgo. Ang makahahadlok nga Espanyol nga grandee mitudlo sa iyang bug-at nga musket ngadto sa usa nga daw usa ka Indian. Wala pa'y butang nga usa ka mekanismo sa flint-percussion, ug gisulayan ni Cortez ang pagsunog sa pulbura gamit ang usa ka mekanismo sa pagkuskos. Aw, dili, kini usa ka primitive nga hinagiban, klaro nga ubos sa usa ka regular nga pana ug pana. Ang bugtong bentaha sa ingon nga usa ka musket mao nga kini molusot sa bisan unsang armadura gamit ang tingga niini, ang gidak-on sa usa ka itlog sa manok. Bisan pa, lisud kaayo nga maigo ang abtik ug abtik nga Indian niining paagiha.
  Busa, si Edward wala makulbaan, apan kalmado nga mibalhin ngadto sa espada. Sa parehas nga paagi, mahimo ka lamang mag-shoot kung gidagkutan nimo ang fuse, ug magkinahanglan kini og oras.
  May gisinggitan si Cortez sa Kinatsila. Si Edward wala mahibalo niini nga pinulongan. Apan nagsulti siya og German ug English, ingon man gamay nga French. Ang batang manggugubat dili maayo nga eksperto sa Cortez, ug sa kinatibuk-an sa tanan niining mga kolonyal nga gubat. Nahibal-an kung unsa ang naa sa mga libro sa eskuylahan. Aw, ug usa pa ka butang gikan sa sikat nga libro: "Moctezuma's Daughter." Apan, siyempre, ang kasayuran didto tipik ug gisagol sa fiction.
  Sa teoriya, kinahanglang mahibalo si Cortez sa Pranses, tungod kay ang mga Katsila sagad makig-away sa nasod sa lirio.
  Ug si Edward, sa French, nga dili kaayo larino sa pagsulti, miingon:
  - Aduna ka bay mga pangutana alang kanako, monsenyor?
  Si Cortez, tungod sa kalibog, miduslit sa gisiga nga fuse ngadto sa musket, ug kining gamay nga kanyon mibunal... Pagkadakong dahunog, bisan sa usa ka buto. Tingali kini nga tingog, sama sa usa ka daguob, ang nakapahulog sa mga Indian sa dihang ang mga bala mismo milupad!
  Sa kini nga kaso, usa ka piraso sa lingin nga tingga ang misipol sa gilay-on nga kapin sa usa ka gatos ka metros, ug dili gyud peligro alang kang Edward. Ang manggugubat nga batang lalaki, nga wala magpataas sa iyang dagan, miduol sa espada ug dali nga gikuha ang hinagiban, bisan kung kini nagtimbang mga usa ka dosena nga kilo. Siyempre, bisan ang mga kabalyero nga gipatig-a sa pagbansay dili makahimo sa pagpakig-away sa ingon nga mga espada sa dugay nga panahon. Ang usa ka saber, siyempre, mas praktikal.
  Sa kataposan si Cortez miingon sa Pranses:
  - Kinsa ka?
  Si Edward mitubag sa estilo ni Mephistopheles:
  - Ako kabahin niana nga gahum nga, kanunay nga nagtinguha sa dautan, nagmugna og maayo!
  Bisan kung dili kaayo maayo ang iyang Pranses, usa ka Espanyol, siyempre, makasabut. Maayo pa nga sa military lyceum sa usa sa mga alternatibong kamatuoran, gitudloan sila sa mga pinulongan sa gituohang kaaway. Una sa tanan, English ug German, apan usab sa Chinese. Ang kataposang pinulongan mao ang pinakalisod tun-an, ug halos walay nahibalo niini. Ang Espanya wala isipa nga usa ka seryoso nga kaatbang, bisan pa ang pagkaylap niini nga pinulongan sa tibuok kalibutan mas dako kay sa German. Apan dayag nga gituohan nga ang gubat batok sa mga Aleman dili malikayan.
  Mipahiyom si Cortez agig tubag, ug sa Pranses, bisan dili kaayo klaro, misugyot:
  - Gusto ba nimong makig-away gamit ang mga espada?
  Si Edward dali nga mitubag:
  - Sama sa usa ka kabalyero!
  Midako pa ang pahiyom ni Cortez. Giisip siya nga usa sa labing kusgan nga mga espada sa Espanya. Kinsa ang usa ka Indian? Usa lang ka bangis nga nangahas sa paghagit sa Imperyo sa Castilian. Mao nga mawala ang iyang walay sulod nga ulo nga adunay usa ka hugpong sa mga balhibo.
  Morag lahi ang opinyon ni Edward ug miduol sa iyang kontra.
  Si Konde Cortes dali kaayong miambak gikan sa iyang kabayo, alang sa usa ka tawo nga sama sa iyang lawas ug sa dako nga hinagiban.
  Mas taas siyag ulo ug abaga kay sa iyang kontra, bisag salamat sa salamangka ug nahamtong sa mubo nga panahon, ug labing menos doble ang gibug-aton. Apan naila sab si Edward, ilabina sa iyang bag-ong lawas, tungod sa iyang kaabtik ug kaunuran. Ug himoa nga ang mapahitas-on nga ihap mosulay sa pagkuha kaniya sa walay hunong.
  Ang espada, siyempre, mas bug-at pa kay sa sungkod, kini sama sa pagtabyog sa usa ka lingkoranan. Apan mas bug-at pa ang mga hinagiban sa kaaway. Ug bisag unsa pa ka lig-on ni Cortes, mas ubos gihapon ang pagmaniobra sa dakong lawas.
  Si Edward nagsingabot, ang kaaway mihunong, naningkamot sa pagpadayon sa balanse ug naghulat.
  Ang mga manggugubat sa garbo nga Espanya nawad-an sa ilang mga lawas human ang matag manggugubat nagpabuto og pana, apan si Cortes mismo ingon og wala gayud maulaw niini. Sa kasukwahi, ang Espanyol tan-awon labi ka kolektahon ug halangdon.
  Si Edward kalit nga mipaspas ug mihimo og pag-atake. Gipugngan siya sa Konde sa usa ka halos dili mamatikdan nga paglihok sa iyang espada. Ang batang lalaki nga Indian mingisi - ang kaaway nahimong mas maayo kay sa iyang gihunahuna.
  Si Cortez, sa baylo, mihimo og usa ka fork move, apan wala usab makab-ot ang iyang tumong. tubag ni Edward.
  Ang duha ka mga kaatbang nagsugod sa pagkoral, apan sa usa ka talagsaon nga paagi. Si Edward, nga mas gaan ug mas abtik, naglibot duol sa kaaway, ug ang dagkong mga Cortes nagbarog nga walay lihok, usahay mohimo ug tunga sa unahan, naningkamot nga maabot ang kaaway.
  Ang duha ka manggugubat nahilom sa unang napulo ka minuto ug naglihok nga mabinantayon. Gibunalan ni Edward ang armor sa makadaghang higayon, apan ang nakuha nga espada dili makalusot sa hanas nga pagkahimo nga armor. Ug sa dihang nasakpan ni Cortez ang batan-ong manggugubat sa usa ka hait nga duyan, misugod sa pagpakita sa dugo sa hubo nga lawas sa Indian nga manggugubat.
  Human niana, ang Espanyol nag-usab sa mga taktika, ang pagtan-aw sa dugo sa laing tawo nakapawala sa iyang kalmado, ug kusog nga milakaw sa unahan. Nalabwan gihapon ni Edward ang kaaway sa pagkamaniobrahon. Sama sa usa ka leopardo, siya misibog ug miatras, ang pagbansay sa espesyal nga pwersa sa batang lalaki nagdaot.
  Mahimo nimo nga matumba si Cortez pinaagi sa pag-igo kaniya mismo sa nawong;
  Dinhi nabalik ang pagsalig ni Edward bisan unsa pa ka lig-on ug kalig-on ang ihap, maluya gihapon siya. Bisan ang mga world champion sa mga propesyonal nga mga boksidor makapoy ug dili kanunay makapadayon sa dagan sa dose ka hugna. Apan nag-away sila nga naka-sports shorts lang. Mao nga kini nga monster mapakyas.
  Sa pagkatinuod, si Cortez misugod sa pagginhawa ug hilabihan nga singot, ug ang iyang dagan sa paglihok mikunhod.
  Bisan sa iyang baga nga mga aping nagpakita ang dili maayo nga pamumula.
  Si Edward nahimong mas aktibo pag-usab ug nagpadayon sa opensiba. Sa parehas nga oras, ang batan-ong terminator wala na gigamit ang gitudlo kaniya sa mga espesyal nga pwersa, apan gipasiugda ang mga teknik gikan sa panitikan sa panimpalad. Sa partikular, ang mga welga sa ilawom sa punoan sa gunitanan sa espada aron labing kakapoy ang kaaway ug, labi na, ang iyang kamot.
  Si Cortez misugod sa pag-atras og gamay, ug dayon nabawi ni Edward ang gahum sa pagsulti:
  - Unsa, monseigneur, init ba?
  Gitubag sa Count ang usa ka mahait nga pag-atake nga hapit modunggab sa mata ni Eduard, apan naigo usab kini sa iyang mga tudlo gamit ang espada. Ang batan-ong manggugubat mibunal nga wala mag-igo sa layo, ang panit sa kabaw sa iyang gwantes nagisi, apan ang commando nabali ang duha ka phalanges ni Cortez. Ang pagkupot sa espada sa iyang tuong kamot nahimong sakit, ug ang lider sa mga Katsila mibalhin sa hinagiban sa iyang wala nga kamot.
  Apan, siyempre, ang pagputol gamit ang wala labi ka lisud kaysa sa tuo, bisan kung nabansay ka na.
  Nakabaton si Edward og gamay nga pagsalig. Giatake niya ang ulo sa kaaway ug, sa samang higayon, gibunalan ang iyang buolbuol sa ilawom sa tuhod.
  Ang armor plate mas taas og gamay, apan sa gihapon, ang panit sa kabaw nagpahumok sa hampak. Apan si Cortes natanggong, ug ang iyang espada nitipas gamay, ug si Edward, gamit ang fan technique, sa dihang ang kombinasyon sa mga hampak gihimo, grabeng gikumot ang Spanish count sa aping.
  Ang hampak mitugpa sa ubos lamang sa mga kilay, apan ang dugo midagayday gihapon, ug nahimong lisud alang sa kaaway sa pagsulti, ug ang kasakit mismo nakabalda gikan sa away.
  Si Cortes karon, sa pagkatinuod, nasuko, apan ang iyang kasuko gikapoy ug daw walay gahum. Sa makadaghang higayon napakyas ang pag-ihap, ug sa kataposan si Edward, nga abtik nga misalom sama sa isda, naigo sa nawong sa kaaway gamit ang iyang sulab.
  Mibuto ang tuo nga kilay, morag bola nga napuno sa dugo, ug nilutaw gyud si Cortez. Si Edward, pagkakita sa iyang kahimtang, gilaslas ang iyang pulso. Ang panit sa kabaw medyo nabuak, apan gigunitan gihapon sa kaaway ang espada sa iyang wala nga kamot.
  Upat ka manggugubat nga mga babaye mitatak sa ilang mga hubo, pinait nga mga tiil ug misinggit sa kinatumyan sa ilang mga baga:
  - Maayong pagkabuhat, among anak! Dali ra kaayo ka nigawas!
  Unya gisubli sa batan-ong manggugubat ang pagbunal sa iyang mga tudlo. Sa prinsipyo, mahimo unta niyang atakehon ang ulo, apan gusto niyang bihagon si Cortes nga buhi.
  Ang bug-at nga espada sa lider sa mga Katsila nahulog sa lapok, ug ang tulisan misibog pag-usab, ug gikapoy nga mitubag sa Pranses:
  - Aw, murag napildi ko nimo, savage!
  Si Edward makatarunganon nga misupak:
  - Ang mga savage dili makasulti og Pranses. Ug bisan pa niana, mianhi ka sa yuta sa laing tawo aron magpaulipon ug mopatay!
  Ang lider sa Espanya misinggit:
  - Kami nagdala kanimo ug pagtuo nga nagluwas kanimo gikan sa walay kataposan, impiyerno nga pagsakit!
  Si Edward mitubag nga nagpahiyom:
  - Nahimo ka na nga usa ka pagsakit alang sa tanan, bisan kung dili dayon!
  Ang duha ka manggugubat nagbarog nga nagatbang sa usag usa. Ang duha nabulit sa dugo, bisan si Cortez, siyempre, mas grabe nga namansa ug mas samad. Usa ka gidis-armahan nga Spanish grandee batok sa usa ka Indian nga adunay dili kaayo hait, apan medyo makamatay nga espada.
  Nakita ni Cortez sa usa lang ka mata, apan, bisan pa sa samad nga aping, klaro kaayo ang iyang gisulti. Wala mahibal-an ni Edward kung unsa ang buhaton sa ihap sa mga Espanyol. Kinahanglan nga dad-on siya nga binilanggo, apan sa kini nga kaso, dili klaro kung asa siya dad-on.
  Bisan tuod, sa pagkatinuod, kini unta gihatag ngadto sa mga manggugubat sa Mayan Empire. By the way, unsay tawag sa ilang capital? Nawala kini sa akong hunahuna! Ug asa na karon ang mga tropang Mexican Indian? Ang ila ginatawag nga imperyo nagaluya na; Busa ang upat ka gatos ka mga Katsila nga armado sa mabug-at nga mga musket nahimong dakong puwersa alang kanila.
  Si Edward nagbasa og libro mahitungod sa gubat ni Cortez sa dugay na nga panahon, mao nga dili niya mahinumduman sa eksakto kung kinsa ang hari sa mga Indian niadtong panahona ug unsa, labing menos gibana-bana, ang gidak-on sa ilang kasundalohan. Apan sa teoriya, ang usa ka gahom nga mas dako kay sa Espanya mismo (nga walay langyaw nga mga kabtangan!) Kinahanglang dili usab gamay sa populasyon.
  Gibuak ni Cortez ang kahilom ug miingon nga dili kaayo klaro:
  - Sa higayon nga modaog ka, patya siya!
  Mingisi si Edward agig tubag ug nangutana:
  - O tingali magtanyag ka usa ka dako nga lukat alang sa imong kaugalingon!
  Ang ihap sa Espanyol matinud-anon nga mitubag:
  - Wala ako'y lain gawas sa mga utang nga nahabilin gikan sa akong kapalaran, gigasto ko ang tanan sa ekspedisyon ug ang akong gisuholan nga detatsment!
  Gitubag ni Edward si Cortez mismo:
  - Ug ang hari yanong mopatay sa napildi... - Ug unya usa ka makapaikag nga hunahuna ang nahitabo sa batan-ong manggugubat. - Unsa kaha kung mosulod ka sa serbisyo sa lokal nga hari? Morag wala ka'y lain nga kapilian!
  Gihunahuna kini ni Cortez. Usa ka bahandi ang nagasto, ang mga utang dako, ug ang interes niini nagkataas. Sa Spain, siya mag-atubang sa usa ka utangan sa bilanggoan ug, lagmit, tortyur. Siyempre, mangayo sila sa nawala nga iskwad, apan dili sila maluoy. Moadto sa serbisyo sa lokal nga hari? Pipila ka mga Espanyol ang nagsilbi nga mga mersenaryo, ug sa iyang pagkaguba karon nga detatsment, dili tanan mga lumad sa imperyo sa Castilian.
  Sa bisan unsa nga kaso, walay moral nga mga pagdili. Tingali usa ka lokal nga hari, lagmit gikan sa paganong pamilya. Apan si Cortez mismo wala gayud makasabut sa Kristohanong pagtuo, ug ang Dios, nga nagbitay sama sa usa ka walay panalipod nga tawo sa krus, nagpatunghag daghang mga pangutana. Sa pagkatinuod, tugotan ba sa Labing Gamhanan ang iyang kaugalingon nga ilansang sa krus? Ug nganong ang Diyos, nga nagsunog sa Sodoma ug Gomorra ug naglumos sa halos tanang katawhan sa baha, sa kalit lang mipukaw sa maong talagsaong mga hilig?
  Sa bisan unsa nga kahimtang, si Cortes mas agnostiko kaysa usa ka Katoliko. Dugang pa, sa panahon sa gubat wala siya kaayo nasamdan - ang iyang nabali nga mga tudlo dali nga mamaayo ug ang iyang kilay usab. Maayo na lang kay nagpabiling wala ang kamot bisan nasamdan.
  Ang Count mingisi ug nangutana nga matinahuron:
  - Kung ako moadto sa imong serbisyo, unsa nga sweldo ang imong ihatag kanako?
  Dili klaro nga tubag ni Edward:
  - Ug kini usa ka desisyon sa akong hari!
  Ang pula nga buhok nga manggugubat nagpakita sama sa usa ka fungus nga milukso gikan sa ilawom sa usa ka hummock ug misinggit:
  - Dili kini buhat sa usa ka batang lalaki, apan sa usa ka bana! Dali, sunod kanako!
  Ug giwara-wara sa katahom ang iyang hubo nga bitiis. Ang lider sa Espanya nawala uban kaniya. Sama sa mga salida - sa kalit ug pag-resign!
  Ug unya mitungha ang usa ka batang babaye nga adunay bulawan nga buhok. Hinay siyang mitan-aw kang Edward ug sa hilom nangutana:
  - Gitanyagan ka ba sa pagbuhat sa usa ka buhat sa pagbudhi?
  Ang batan-ong manggugubat miyango nga masulundon ug natingala:
  - Oo... Apan giunsa nimo pagkahibalo niini!
  Ang manggugubat miingon sa mas simple nga tono:
  - Ang imong nakita karon dili usa ka damgo! Kini usa ka managsama nga kamatuoran, diin ang mga diyos nga among gialagaran adunay daghang gahum ...
  Ang maskulado nga batang babaye nga adunay bulawan nga buhok nahilom, ug ang lain nga adunay kakurat sa berde nga buhok ug naggilakgilak nga mga mata sa ruby nagpakita. Siya miingon sa hinay:
  - Lainlain ang mga tawo. Ang mga dios usab... Ug kasagaran, klaro nga dili sila manghilabot... gawas sa mga kaso diin gikinahanglan ang interbensyon. Ug unya, sa kini nga kaso, gipalabi nila ang mga tawo!
  Ang laing babaye nga mas puti pa sa buhok kay sa perlas mitungha, ug mitubag siya uban ang gininhawa:
  - Ug swerte ka nga adunay ingon nga horoscope nga gipili ka sa konseho sa mga Diyos alang sa labing hinungdanon nga misyon!
  Si Edward miyukbo sa mga babaye gikan sa hawak ug maulawong mitubag:
  - Aw, wala gyud ko kabalo... Takos ba siya?
  Ang pula nga buhok nga ranger nga babaye, nga adunay buhok nga labi ka hayag kaysa sa sulo sa Olympic, mipakita pag-usab ug mapintas nga mitubag:
  - Siyempre dili! Ug ang kalagmitan nga imong masagubang ang buluhaton dili labaw sa usa ka higayon sa usa ka trilyon!
  Si Edward natuk-an ug nautal:
  - Apan unya?
  Ang pula nga buhok nga yawa mapintas nga mitubag:
  - Ug wala ka'y kapilian! Wala ko nimo gipili, pero gipili ko ikaw!
  Ang babaye nga adunay bulawan nga buhok nagpatin-aw sa malumo kaayo nga tono:
  - Ibalhin ka namon sa usa sa dili maihap nga managsama nga uniberso, diin kinahanglan nimo buhaton ang usa ka butang nga hapit imposible nga buhaton sa imong kahibalo ug kahanas!
  Usa ka batang babaye nga adunay esmeralda nga buhok miingon:
  - Aw, nganong imposible! Sa lainlaing mga buhat sa fiction sa siyensya, ang mga tawo nga nakit-an, gamit ang kahibalo sa umaabot, naghimo sa lainlaing, usahay ingon og hingpit nga dili katuohan nga mga butang. Dugang pa, kini ang mga tawo nga labi ka daotan kaysa usa ka batan-ong manggugubat, usa ka walay katapusan nga batang lalaki, usa ka espesyal nga pwersa nga sundalo, ug bisan usa nga adunay usa ka PhD sa Teknikal nga Agham, nga maayo nimong gidepensahan, nga nagpakita nga ang imong utok dili gyud bata!
  Gikumpirma sa manggugubat nga adunay puti nga niyebe nga buhok:
  - Oo, kini nga shot dili lamang gipili sumala sa horoscope, apan labi ka bililhon sa iyang kaugalingon! Kini nagdugang sa imong mga kahigayonan!
  Ang bulawan nga buhok nga ranger nga babaye nanghupaw pag-ayo ug miingon:
  - Mubo ra ang oras! Dili nato kini biyaan sa sayo pa sa una sa Hunyo, nga nagpasabot nga ang atong kahigayonan nga bisan pa sa pagpasidaan ni Stalin nahulog sa zero!
  Madasigon nga nagpakipat-kipat si Edward sa iyang itom nga mga pilok ug mibagulbol:
  - Wala kaayo ko makasabut sa usa ka butang, unsa ang nahitabo?
  Ang upat ka babayeng salamangkero nagtinan-away sa usag usa, ug dayon ang labing pula misugyot:
  - Atong ipakita kaniya. Ang mga pulong mao lamang ang huni sa mga icicle sa Sahara Desert!
  Dinhi, sa labing makapaikag nga dapit, usa ka gong gipatingog, nga nagpahibalo:
  Panahon na aron mabalda ang ingon nga makalingaw nga sibya.
  
  Nahimong COOKBOY si GULLIVER
  ANNOTASYON
  Niining higayona, ang maalamat nga magpapanaw nga si Gulliver nakit-an ang iyang kaugalingon ingon usa ka batan-ong ulipon, nahimo nga usa ka batang lalaki nga nagyatak sa iyang mga tiil sa hait nga mga bato. Ug unya nahimo siyang cabin boy sa usa ka pirata nga barko.
  . KAPITULO Num. 1.
  Medyo taas ang transisyon. Bato ang dalan ug init ang mga bato sa klima sa tropiko. Ug ang adlaw nagsugod pa lang sa pagsalop.
  Ang batang lalaki nga si Gulliver milakaw uban sa babaye nga babaye. Siya mibunal sa iyang mga tiil nga mas masaligon kay sa iyang katugbang, kinsa nahimong bata pa kaayo ug tan-awon mga dose anyos.
  Ang batang lalaki nga si Gulliver mibagulbol:
  - Gikapoy ug giuhaw ko!
  Ang babaye mitubag nga nagkatawa:
  - Ikaw usa ka ulipon! Apan ang mga ulipon dili makapangayo sa ilang mga agalon ug bisan unsa!
  Nanghupaw ang bata. Dili pa lang dugay nga hingkod na siya ug kapitan, apan karon nahimo na lang siya nga nagtiniil nga iring nga gitukmod sa iyang gusto!
  Apan unya nihunong. Nagdesisyon ang convoy nga magpahuway kag mag-snack. Ang bihag nga mga batang lalaki, nga mga hamtong na pipila lang ka oras ang milabay, mihunong.
  Ug gitugotan sila sa pag-inom ug gamay nga tubig ug pagkaon sa usa ka flatbread nga adunay keso ug ahos.
  Ang lokal nga pagkaon daw lamian para kang Gulliver. Dugang pa, gipasalamatan niya nga siya karon adunay mga batan-on, himsog, hingpit nga wala"y saput nga ngipon. Human niini nalipay siya.
  Ang haw-ang lang sa akong mga tiil ang natumba pag-ayo ug gikuniskunis sa mga bato.
  Unya midasmag na usab sila sa dalan.
  Ang mga adlaw medyo taas dinhi, o ingon ra ba kini?
  Ang babaye nangutana kang Gulliver:
  - Nagtuo ka sa imong Diyos, apan mahimo nimo, pananglitan, moadto sa estaka alang sa imong pagtuo!
  Ang batan-ong magpapanaw mitubag:
  - Ako batok sa mga sobra ug panatismo!
  Ang babaye miuyon:
  - Husto kana! Apan sa taliwala ninyo adunay mga miadto sa ilang kamatayon!
  Si Gulliver mitubag nga nagpahiyom:
  - Lahi sila! Ang uban miadto sa masakit nga kamatayon, ug ang uban nagbudhi! Ug dili lang sa pusil, kondili alang sa kaugalingong interes!
  Mipahiyom ang dalaga. Ang iyang hubo nga mga tiil nagsabwag sa baga nga graba, ug klaro nga ganahan pa siya niini.
  Siya miawit:
  Ang gugma ni Kristo matahum ug putli,
  Putli siya, hayag nga kaanyag ...
  Sa samang higayon, adunay daghang daotan sa atong kalibutan,
  Lagmit kusgan pa si Satanas!
  Natingala si Boy Gulliver:
  - Diin gikan kini nga salmo?
  Ang babaye mitubag nga nagpahiyom:
  - Ako mismo ang nagkomposo niini! Unsa ang dili daotan?
  Si Gulliver mitubag nga nagpahiyom:
  - Sa tinuod lang, dili daotan! Apan mituo ka ba kang Kristo?
  Ang batan-ong Viscountess makatarunganon nga miingon:
  - Sa unsang paagiha?
  Ang batang kapitan nagbagulbol:
  - Bueno, unsa siya Dios!?
  Ang babaye mikibo ug mitubag:
  - Nga siya ang Labing Gamhanan nga Diyos ug ang magbubuhat sa uniberso, dili. Apan ang kamatuoran nga siya tingali adunay usa ka matang sa mahika nga mga abilidad posible!
  Giklaro ni Gulliver:
  - Nganong dili ka motuo sa Iyang Diosnong kinaiya?!
  Ang babaye mitubag nga masaligon:
  - Tungod kay tanga ka misugot sa Kahitas-an nga moadto sa krus! Kabuang kaayo nga dili nimo mapanalipdan ang imong kaugalingon kung adunay ka kusog!
  Ang batang kapitan mitubag:
  - Gibuhat niya kini aron kuhaon ang tanan natong kasal-anan sa iyang kaugalingon!
  Ang batan-ong Viscountess mingisi ug mitubag:
  - Lisud tuohan nga ang Makagagahum nga Dios walay laing paagi sa pagluwas sa katawhan gawas sa pag-adto sa krus Mismo. Apan komosta ang walay kinutuban nga kaalam sa magbubuhat?!
  Si Gulliver mikiyhoy sa iyang mga abaga ug mitubag:
  - Aw... Adunay mga sekreto nga bisan ang mga anghel gusto nga motuhop! Ug sa kinatibuk-an, mahimo nga imposible nga buhaton kung dili!
  Miyango ang babaye:
  "Sugoon ko ikaw nga bunalan ang imong hubo nga mga tikod gamit ang mga lipak, ug unya mahimo kini!"
  Adunay usa ka masakit nga kahilom. Wala mahibal-an ni Gulliver kung unsa ang idugang. Sa pagkatinuod, ang mga teologo naglantugi sulod sa daghang siglo. Ug kini tinuod nga usa ka paradox: ang mga tawo nga nagdugang sa lain, grabe kaayo nga krimen sa ilang kaugalingon adunay higayon alang sa kaluwasan. Mahimo tang maglalis dinhi sa dugay nga panahon. Ug kon ang Anak nagdala ug usa ka lukat uban sa iyang halad. Kang kinsa lang? Katingad-an alang sa Amahan, kuhaon ba sa Amahan ang usa ka lukat sama sa kamatayon sa Anak. Apan morag pagpasipala usab kini kang Satanas.
  Ug kini mahimong grabe ug grabe.
  Si Gulliver miawit uban ang panghupaw:
  Pila ka mga tawo, daghang mga opinyon,
  Ang sekreto sa sagradong kalangitan,
  Gusto ko nga mahibal-an kini alang sa tanan ...
  Sa pagpangita sa kamatuoran adunay kangitngit sa mga sanga,
  Ang demonyo nasuko sa kasuko,
  Gusto niya nga ipahamtang ang usa ka plano,
  Kini usa ka damgo nga makadawat sa kahayag sa gugma sa mga henerasyon,
  Ang Makagagahom nga Ginoo lamang ang makahatag sa tubag!
  Ang batan-ong viscountess miyango:
  - Nakita ko ikaw pag-ayo, kaon!
  Si Gulliver miingon:
  - Oo, nindot pa gani nga maglakaw nga hubo nga hubo, ubos sa init nga adlaw, uban sa usa ka matahum nga babaye nga sama kanimo!
  Ug pag-usab ang bata nag-agulo samtang nagtunob sa usa ka hait nga bato. Ug morag dili siya malipayon.
  Ang Viscountess miingon:
  - Siyempre, ang pagtuo kinahanglang ipasukad sa makataronganong mga argumento! Pananglitan, si Jesus nag-angkon nga siya ang Labing Hataas nga Diyos. Bisan pa niana, siya nagtudlo: kung gisumbag ka nila sa imong tuo nga aping, lingi ang imong wala! Apan sa Daang Tugon, sa kasukwahi, siya naghatag ug mga sugo sa pagpuo sa mga babaye ug mga bata, ug bisan sa binuhing mga mananap!
  Nag-reply si Gulliver:
  -Daw nakahibalo ka gid sa Biblia!
  Ang Viscountess miyango:
  - Oo, gibasa ko kini. Ug adunay daghang kabangis ug kabuang! Sama sa sugo sa pagminyo sa mga bigaon, o sa sugo sa pagpatay sa mga walay sala. Ug gibutang ni Eliseo ang mga oso sa mga bata nga nagbiaybiay kaniya tungod sa iyang pagkaupaw!
  Si Boy Gulliver miingon:
  - Ug ang mga tawo usahay mobuhat niini, pagbuhat sa kabangis!
  Gikumpirma sa babaye:
  - Oo sila! Apan wala kini makahatag kanila og bisan unsang kredito!
  Ang batang kapitan miingon:
  - Ikasubo, usahay mahitabo nga kinahanglan nimong gamiton ang kabangis. Aw, kung wala"y lain nga paagi sa edukasyon! Ug bisan pa, unsa ang nakapasamok kanimo?
  Ang Viscountess miingon:
  - Sa usa ka bahin, ang hilabihang kabangis sa Daang Tugon, ug sa samang higayon ang kalumo ni Jesu-Kristo, nga nag-ampo bisan samtang gilansang sa krus, alang sa iyang mga berdugo!
  Gibukhad ni Gulliver ang iyang mga kamot ug mitubag:
  - Wala ko kahibalo! Lisod gihapon isulti kung ngano ug unsa ... Kinahanglan naton kolektahon ang atong mga hunahuna. Apan bisan pa man. Ang pangutana dinhi mao, apan ang kinabuhi wala matapos sa Yuta. Ug tingali, pinaagi sa pagpatay sa bata uban sa tabang sa baye nga oso, giluwas siya ni Eliseo gikan sa walay kataposang pag-antos sa nagdilaab nga Gehenna, nga gibalhin dayon siya ngadto sa langit?
  Ang Viscountess mingisi ug miingon:
  - Busa ang bisan kinsang mamumuno makaingon - Wala ko siya tugoti nga makasala! Ug gidala sa langit!
  Ang batang lalaki nga si Gulliver gusto nga mosupak, apan sa usa ka paagi ang mga hunahuna wala mahunahuna. Ug unsa may hisgotan? Dinhi kinahanglan nimo nga usa ka eksperyensiyado nga Teologo. Ug dili tanang mga teologo ug mga teologo makahatag ug makatagbaw nga tubag sa tanang pangutana. Pananglitan, nganong naglungtad ang daotan uban sa Labing Gamhanan ug mahigugmaong Diyos? Gusto ba sa Diyos nga maglungtad ang daotan o dili kini makatapos niini?
  Ug dinhi lisud kaayo ang pagtubag nga espesipiko. Mahimo ba kini nga paagi o sa lain nga paagi. Apan adunay usa ka paradox nga ang bisan unsang tubag dili angay sa tanan.
  Ang batang kapitan miingon uban ang masulub-on nga pahiyom:
  - Pananglitan, nagkinabuhi ka sulod sa usa ka libo ka tuig nga walay pagkatigulang. Busa paglipay bahin niini. Tungod kay ang Dios naghatag kanimo og grasya ug walay katapusan nga pagkabatan-on. Apan wala niya kini ihatag sa ordinaryong mga tawo. Ug mao kana ang iyang gibuhat!
  Ang Viscountess miyango:
  - Amen! Nindot kini!
  Si Gulliver miawit:
  Ang Dios mao ang labing dako uban sa walay kinutuban nga kalooy,
  Gibuhat mo ang yuta, ang kahitas-an sa langit...
  Alang sa mga tawo, Imong bugtong nga Anak,
  Mikayab siya sa krus, ug unya mibangon pag-usab!
  Ang babaye miyango ug misinggit:
  Sa langitnong roll call,
  Ang tanan nakong mga higala magtapok,
  Sa langitnong roll call,
  Didto pinaagi sa grasya sa Ginoo,
  Akong buhaton!
  Si Gulliver mikidhat kaniya ug mikanta og balik:
  Dios ko, Ikaw kini, Ikaw kini,
  Makigkita ko nimo bisan asa...
  Sa diha nga ako manguha og mga bulak sa paglabay,
  Ug gisimba ko Ikaw uban ang gugma!
  
  Si Jehova mao ang purongpurong sa katahom,
  Sa kahayag sa adlaw ug sa tungang gabii...
  Kini ang akong mga hunahuna ug mga damgo -
  Kini ang masanag nga tinguha sa kabatan-onan!
  Ang babaye miyango uban sa usa ka masanag nga pahiyom:
  - Oo, maayo ang imong kanta, bisan pa, gusto ko nga mokanta ka pa!
  Si Gulliver miawit uban ang pahiyom:
  Pagkanindot sa tanan nga imoha,
  Nadungog ko ang imong tingog bisan asa...
  Sa kasingkasing sa Diyos ang tuong kamot nag-awit,
  Ug mihunghong sa kalag sama sa nagkahinog nga colossus!
  
  Kini mao ang mga bukid nga gitabonan sa lumot,
  Kini mga balud nga adunay kusog nga bula ...
  Kini usa ka baybayon nga adunay init nga balas,
  Kini ang adlaw nga adunay walay kinutuban nga uniberso!
  Dinhi ang babaye nasuko nga gitaktak ang iyang tiil ug gibalda si Gulliver, nangutana:
  - Ug ang mangil-ad nga tigulang nga mga babaye, ang binuhat sa Ginoong Dios, matahum usab?
  Si Gulliver mikibo ug miingon:
  - Kung adunay mga lumulupyo sa ubang mga kalibutan ug mga planeta, ug sila lahi kanato, nan sila, usab, tingali maghunahuna nga kita usa ka freak. Dugang pa, bisan sa relasyon sa labing matahum nga mga babaye!
  Ang Viscountess miuyon:
  - Gikan sa punto sa panglantaw sa dialectics, kini paminawon lohikal!
  Si Gulliver miawit uban ang pahiyom:
  Ang Ginoo nga Labing Gamhanan naglamdag,
  Unsaon pagpangita sa kalinaw diha ni Kristo...
  Gibati ko nga ako usa ka ubos nga makasasala,
  Nga ang Ginoo mao ang akong manluluwas!
  Ang babaye miyango ug miawit, nga nagpangita sa iyang mga ngipon:
  Sa langitnong trono,
  Ang Labing Halangdon nga Hari milingkod...
  Sa akong dakong kabubut-on,
  Si Kristo nagmando kanato!
  
  Ang Dios gilansang sa krus,
  Si Hesus nag-ampo sa Amahan...
  Aron dili kita hukman nga mapintas,
  Ang sala gipasaylo na kanato hangtod sa kataposan!
  
  Ang kaluoy walay kinutuban
  Gipadala niya ang iyang anak sa kamatayon...
  Aron sa personal nga pag-alagad kaniya,
  Ug wala sila mangahas nga mamatay!
  Ug mikidhat ang mga babaye sa ilang katugbang.
  Si Gulliver miingon:
  - Oo, kini matahum. Ingnon ta nga nindot ang mga balak! Apan giila ba nimo si Jesu-Kristo ingong imong Ginoo ug Manluluwas?
  Ang babaye mingisi ug miawit:
  Kahingpitan ni Hesus
  Si Hesus perpekto...
  Gikan sa pahiyom hangtod sa lihok,
  Labaw sa tanan pagdayeg...
  Oh, unsa nga kalipay
  Oh, unsa nga kalipay
  Hibaloi nga ang Dios hingpit!
  Hibaloi nga ang Dios maoy sulundon!
  Gikumpirma ni Gulliver:
  - Maayo ang imong pagkanta ug nagpahayag! Nakita nako ang dako kaayong abilidad diha kanimo.
  Ang babaye miawit uban ang kalipay:
  Sa kalapad sa maanindot nga Inahan,
  Nasuko sa gubat ug trabaho...
  Naghimo kami usa ka malipayon nga kanta,
  Mahitungod sa Makagagahum nga Dios ug lider...
  
  Ang Kahayag sa Diyos mao ang himaya sa gubat,
  Ang Dios nga Kahayag sa atong kabatan-onan nga paglupad...
  Pag-away ug pagdaog sa mga kanta,
  Ang atong katawhan nagsunod sa Ginoo!
  Si Gulliver mitubag nga nagpahiyom:
  - Nindot ka mokanta! Nindot kaayo!
  Ang babaye mingisi ug miingon:
  Ang kanta makatabang kanato sa pagtukod ug pagpuyo,
  Kami maisugon nga nagbaktas dala ang kanta...
  Ug ang usa nga naglakaw sa kinabuhi nga nag-awit,
  Dili siya mawala bisan asa!
  Ang mga bata naglakaw sa usa ka batoon nga dalan. Nasakitan niini ang mga tiil sa bata, apan siya milahutay ug milakaw. Ug ang panag-istoryahanay nakapalinga kanako gikan sa pag-antos.
  Gawas pa, ang kamatuoran nga ang tanan nimong mga ngipon imong kaugalingon ug mga batan-on nakapataas sa imong espiritu. Ug ang batan-ong lawas lig-on ug himsog. Ug ang tanan sa palibot usa ka hayag, masanag, presko nga panglantaw sa kalibutan.
  Ang Viscountess nangutana:
  - Ngano, pananglitan, kung si Kristo Diyos ug siya adunay tanan nga gahum sa Yuta ug sa langit, ang labing malampuson nga magmamando ug mananakop sa tanan nga mga panahon ug mga tawo mao si Genghis Khan? Kinsa ang usa ka barbaro, ug usa ka pagano, ug mapintas kaayo, ug usa ka poligamista!?
  Si Gulliver mitubag uban sa usa ka naglibog nga bata nga pahiyom:
  - Bueno, kini usa ka lisud nga pangutana... Sa tinuod lang, ang Bibliya nag-ingon nga si Satanas mao ang Dios niining panahona, ug tingali si Genghis Khan nakautang sa iyang kalampusan ngadto sa Yawa!
  Ang babaye misupak:
  - Oh dili! Walay nahisulat sa Bibliya - Si Satanas mao ang diyos niining panahona! Ang akong panumduman bata pa hangtod sa hangtod, ug labi pa ka maayo kaysa sa mga tawo nga nagdako ug nahimong mangil-ad!
  Ang batang kapitan miingon:
  - Kini nahisulat - ang dios niining panahona nagbuta sa ilang mga hunahuna!
  Ang Viscountess mikatawa ug mitubag:
  - Wala kini nag-ingon nga kini si Satanas! Tingali nagpasabot kini sa pagkahakog sa tawo. O tingali, pananglitan, ang sobra nga garbo, o uban pang mga depekto sa kinaiya.
  Si Gulliver miingon:
  - Kini usa ka bahin tinuod! Tingali silang duha ang gipasabot!
  Ang babaye miawit, nga nagpangidlap sa iyang mga ngipon:
  - Unsa ang anaa sa hunahuna sa Ginoo?
  Gulliver mitubag sa kalibug:
  - Unsa ang imong gisulti?
  Ang Viscountess mingisi ug mitubag:
  - Oo, bahin sa lainlaing mga butang! Naa pa koy kanta bahin ani nga topic!
  Ang batang kapitan mikibo ug misugyot:
  - Dali, kanta una ko!
  Miyango ang babaye nga nagpahiyom:
  - Kung gusto nimo, unya kanta,
  Ayaw lang pag-awit hangtod sa imong kamatayon!
  Si Gulliver misugod sa pagkanta sa iyang tin-aw, bata nga tingog;
  Ang tawo nga walay pagtuo dili malipayon,
  Dili ka mabuhi sa makasasalang kailibgon...
  Tungod kay ang kapungot sa Dios makalilisang
  Tungod kay ang Dios usa ka estrikto nga maghuhukom!
  
  Ang unod sa impyerno nagluya tungod sa kainit,
  Ug panahon na nga masabtan natong tanan kaniadto pa...
  Siya nga wala makaila sa pagtoo sa Ginoo,
  Siya mahulog ubos sa yugo sa impyerno!
  
  Ang usa ka makasasala nga tawo makakuha sa iya
  Kini mahisama sa usa ka lawalawa nga nagdilaab sa kalayo...
  Paantoson ka sa mga demonyo didto sa kalibotan sa mga patay,
  Kadtong nagsimba kang Satanas!
  
  Kahadlok ug paghinulsol, kaaway sa Ginoo -
  Itambog ka diretso sa impyerno...
  Kinsa ang wala magtahod sa Adlawng Igpapahulay-
  Sa kahangturan lamyon sa kalayo!
  
  Gipasidunggan nimo ang diosdios ug nag-antos tungod niini,
  Sakit kaayo magkurog sa impyerno...
  Mahimong daotan, siyensya -
  Gipalabi niya ang idolo kay kang Kristo!
  
  Wala mituo sa sugo sa Dios
  Dili ko gusto nga pasidunggan ang unang adlaw ...
  Ayaw paglaum nga dili ka masunog dayon -
  Ang kahangturan sa mga pagsakit sa makasasala mao ang kapalaran!
  
  Nagtuo ko nga moabot ang panahon sa pagpanimalos,
  Si Jesus ang Dakong Diyos moabot -
  Ug ang katapusan sa kalibutan moabut,
  Siya magdala ug kaluwasan sa mga tawo!
  
  Ang Balaang Diyos mobanhaw sa mga patay,
  Kadtong anaa sa pagtuo dili matusok sa pagkadunot...
  Nagatoo ako nga ako makauban usab sa Makagagahum,
  Sa langit - himoa nga ang pagkabihag sa unod mahugno!
  Ang babaye nga adunay pahiyom nga nagdan-ag sama sa mga perlas mikumpirma:
  - Nindot kaayo nga kanta! Apan dili ka matagbaw sa mga kanta lamang! Nagkinahanglan kami og laing butang nga cool ug talagsaon!
  Si Gulliver miingon:
  - Ang kabuang talagsaon usab!
  Ang Viscountess misinggit:
  - Unsa ka maayo ang tanan kung kita mahimong mga bata bisan gamay!
  Ug siya misugyot:
  - Magkanta ta ug lain!
  Ang batang kapitan mikibo:
  - Gusto ba nimo kini?
  Miyango ang babaye:
  - Husto, gusto ko nga mokanta ka!
  Ug si Gulliver mikuha niini ug miawit;
  Adunay mga milagro sa bag-ong kalibutan,
  Kini sama sa usa ka fairy tale sa kolor ...
  Adunay ingon nga katahum dinhi
  Dili nimo makit-an ang sayup sa usa ka pointer!
    
  Bueno, unsa man kung kini usa ka bag-ong adlaw,
  Kini moabut sa ibabaw sa yuta ...
  Busa, dili kita tapolan nga mobangon,
  Dili kini mobugnaw sa kalibutan!
    
  Adunay bag-ong kahayag sa himaya,
  Kung diin ang mga kahoy sama sa kendi ...
  Magsugod kita sa pagtimbaya sa kaadlawon,
  Ang atong mga anak anaa sa mahangturong kalipay!
    
  Usa ka bag-ong siglo ang moabut,
  Nindot kaayo ni nga rehiyon...
  Ang tawo mahimong malipayon -
  Himoa nga peligroso ang dalan!
    
  Hinaot mamulak ang planeta -
  Sa dili madugay mahimong usa ka lunhaw nga paraiso...
  Ablihi ang usa ka mananaog nga account
  Ang kalibutan mahimong usa ka masanag nga Mayo!
    
  Unsa ka maayo kini?
  Kung ang adlaw nagdan-ag nga hayag ...
  Ang usa ka woodpecker nagbansay sa usa ka pait
  Ang tanan adunay nindot nga panahon sa planeta!
    
  Unsa ka lingaw ang tanan uban kanamo,
  Puno nga walog sa kalipay...
  Adunay, tuohi ako, ang takna sa pagpamulak,
  Bulawan nga kahulogan!
    
  Kinsa ang maghimo sa atong kapalaran,
  Isog kaayo ug gwapo...
  Kung adunay redistribusyon,
  Unya ikaw mahimong mas gamhanan!
    
  Dili namo ipaubos ang among mga ulo
  Gitul-id ang akong likod nga mapasigarbuhon ...
  Alang sa pancake, mantikilya, cottage cheese,
  Midugang dayon ang hostess!
    
  Busa nahibal-an nimo nga adunay kalipay
  Ug kahayag nga adunay Ngalan sa Svarog...
  Kini mahimong tinuod nga paraiso
  Ang mga tawo nag-ampo sa Diyos!
    
  Ang Ginoo mihatag og usa ka tubag:
  Kinahanglan kitang magtrabaho sa kalipay...
  Ug unya moabut ang hello -
  Ang mga nawong modan-ag pag-ayo!
    
  Ania ang usa ka babaye nga nagtiniil
  nisakay ko ug pawikan...
  Kinahanglan nimong sumbagon kini sa imong kumo,
  Nagpahinabog daghang kahadlok!
    
  Asa mahitabo ang sunog?
  Aw, diin ang kalayo nagdilaab ...
  Pagdugmok nga hampak
  Usa ka bangis nga kaaway ang misulong!
    
  Dili kami mosurender sa kaaway,
  Hunahunaa kini nga usa ka pangandoy ...
  Ang kerubin mitul-id
  Pako ug pasaylo sa mga kaaway!
    
  Siya moingon nga kini mahitabo sa dili madugay
  Unsa ang gitawag nga kadaugan ...
  Ang sirkus usa ka tolda,
  Ug usahay ang mga iro mag-uwang!
    
  Sa dili madugay mahisama kini sa langit
  Himoon nato nga matahum ang tibuok kalibutan...
  Nagpasalamat ko kang Lada-
  Ang mga kerubin nagsidlak sa bulawan!
  Nindot ang pagkanta sa bata, ug nahimong bata ang iyang tingog. Sonorous kaayo ug yawyaw.
  Ang Viscountess misinggit:
  - Kaon ug maayo! Ug kana cool!
  Ang batang kapitan misirit:
  Ako mokanta, ako mokanta, ug akong pamatyon ang tanang mga demonyo!
  Ang babaye miawit usab:
  Kami mga mapahitas-on nga mga babaye sa Svarog,
  Maisog, maisog nga mga manggugubat...
  Kami matinud-anon nga nag-alagad, kami anaa sa Ngalan sa Pamilya,
  Ipasigarbo ang mga apohan ug amahan!
    
  Dios Svarog ug ang hunahuna sa mga tawo,
  Himoa nga malipayon ang uniberso...
  Tuohi ako, ang kontrabida dili makapildi kanato,
  Ang among negosyo mao ang trabaho ug paglalang!
  Si Gulliver misitsot ug miingon uban sa gugma sa iyang tingog:
  - Nindot nga kanta!
  Ang Viscountess miyango ug misinggit:
  - Oo, kana ang katahum niini. Unsay imong gikaon para sa pagkanta?
  Ang batang lalaki ug babaye nagpadayon sa paglakaw. Ang mga tiil sa ilang mga anak miyatak sa ilang mga tiil uban sa dakong pagsalig. Ug sa walay duhaduha makakanta sila nga nindot kaayo.
  Ang mga bata daw ang tanan dinhi. Ug kini usa ka talagsaon nga kalibutan. Bisan kung ang pagkaulipon anaa niini.
  Si Gulliver miawit uban ang kalipay:
  Ang tanan nga mga tawo sa usa ka planeta
  Kinahanglan mahibal-an nimo nga magkinabuhi nga nagkahiusa ...
  Ang mga bata kinahanglan nga mokatawa kanunay
  Ug magpuyo sa malinawon nga kalibutan,
  Ang mga bata kinahanglan nga mokatawa!
  Ang mga bata kinahanglan nga mokatawa!
  Ang mga bata kinahanglan nga mokatawa!
  Ug pagkinabuhi sa malinawon nga kalibotan!
  Busa sila milakaw, milakaw, ug milakaw pag-usab...
  Sa kataposan miabot na ang gabii. Ug ang usa ka kolum nga adunay mga bata nga nadakpan gihimo alang sa panihapon.
  Gihatagan sila og usa ka matang sa makaon nga sabaw, ug usab mga flatbread nga adunay gatas. Ang mga ulipon nga lalaki nangaon. Ug sila kinabubut-on nga natulog.
  Sa pagkatinuod, human sa usa ka malisod nga adlaw sa pagmartsa, sila kinahanglang mopahulay.
  Si Gulliver nagsugod usab sa pagsinghot ug adunay nindot nga mga damgo.
  Diin nag-awit ang mga batang babaye nga wala"y hubo;
  Ang uniberso nabungkag
  Ang mga bituon nanganam, katalagman-kamatayon!
  Nagbakho ug nag-agulo sila sa mga pag-antos sa layo nga impyerno,
  Ug alang niadtong naluwas: makauulaw lang ang paglahutay!
  
  Sama sa Diyos - nagmando sa tanang balaod,
  Pagkalimot sa konsensya ug pagsalikway sa dungog!
  Ang usa ka langyaw nga lumba nagmugna usa ka bag-ong kalibutan,
  Gihagit niya kami - dili maayo nga balita!
  . KAPITULO Num. 2.
  Ang batang lalaki sa cabin nga nahimo ni Gulliver naglawig sakay sa usa ka matahum ug matahum kaayo nga brigantine. Ang iyang mga layag hayag kaayo nga kolor, nga adunay kahibulongan, nindot nga mga disenyo sa dagway sa mga bulak ug mga alibangbang, ug mga alibangbang, ingon man mga batang babaye nga adunay mga espada.
  Ug kini nahiuyon kaayo sa mga tripulante. Adunay mga babaye ra usab dinhi. Ug halos hubo na sila, dughan ug paa ra ang gitabonan sa mga hilo sa alahas. Ug ang panit kay tanned, sinaw, sama sa bronse nga mga estatwa.
  Ang mga batang babaye nga pirata nagbunal sa ilang hubo, matahum kaayo, ug madanihon nga mga tiil.
  Ug sa samang higayon sila miawit:
  Kami mga kabus, kami mga kabus, mga pirata,
  Kami nasubo kaayo,
  Ang mga babaye dili makalikay sa panimalos,
  Apan tungod kay wala nila gisilsil ang moralidad kanato!
  
  Ang mga pirata wala magkinahanglan og siyensya
  Ug klaro kung ngano ...
  Kami adunay mga bitiis ug mga bukton,
  Apan wala nay gamit sa among mga ulo!
  Ug unya usa ka Gallion ang mitungha sa unahan; Milukso siya, nagpakidlap sa iyang hubo, lingin nga tikod.
  Sa kinatibuk-an, unsa ang mga katahum didto, ug ang ilang buhok hayag kaayo. Kadaghanan mga honey blonde nga adunay buhok nga nagkidlap-kidlap sama sa bulawan nga dahon, apan adunay usab mga babaye nga tumbaga-pula ug bisan ang buhok nga kolor esmeralda.
  Ang uban nagsul-ob og brooch nga mga ariyos. Ug unsa ka kahingpitan sa mga linya ang naa nila!
  Ug ang ilang mga kaunoran nagligid sama sa mga bola sa mercury ilalom sa ilang bronse, sinaw nga panit. Kani gyud mga babaye nga makaaway gyud.
  Ug karon ang brigantine nagdali human sa gallion. Ug sa niini nga barko adunay mga balhibo nga orc bear nga nagdagan, nagdugang mga layag ug naningkamot nga mobiya.
  Usa ka batang babaye nga kapitan nga adunay buhok nga kolor sa bulawan nga dahon nga naglupadlupad nga matahum sa hangin, ug walay mga tiil nga makapabuang sa mga tawo, samtang siya nagngulob:
  Atong gub-on ang tinunglo nga mga oso! Himoa nga ang dragon gang masunog!
  Dinhi ang brigantine nagsira sa gilay-on. Ug ang tulo ka mga babaye nagpusil gikan sa pana, nga nagpahulay sa ilang mga tiil sa deck.
  Ug unya ang bola sa kanyon molupad, ug, nga gihulagway ang usa ka arko, direkta nga naigo sa galley sa kaaway. Ug ang sakayan, sa nakabaton ug kusog nga pagbunal, mikiling.
  Ang mga babaye misugod sa paglukso, nagpakidlap sa ilang hubo, lingin nga mga tikod, ug nagngulob:
  Himaya sa mga pirata, himaya!
  Ang mga babaye nagdali sa unahan ...
  Nag-away kami sa ilawom sa eskarlata nga bandila,
  Ang kasundalohan nag-atake!
  Ug karon ang brigantine nagkaduol ug nagkaduol sa Gallion. Ug ang mga babaye naglabay ug mga kaw-it sa barko sa kaaway. Ug nadani nila ang brigantine sa ilang biktima. Ug dayon nagkidlap nga hubo, hubo ang mga tiil. Nag-ambak sila niini ug nagsugod sa pagpakig-away sa mga orc. Ug adunay usa ka ihalas nga kagubot. Giputol sa mga babaye ang ilang kaugalingon gamit ang mga saber ug gipadugo ang kaaway sa nagdilaab nga mga sapa. Ug ang mga orc nangahulog nga giputlan sa ilang mga ulo.
  Ug ang ilang mga ulo nagligid-ligid sa salog.
  Kini mao ang tinuod nga kalaglagan ug kalaglagan. Karon ang mga manggugubat nagpakita sa ilang kaugalingon sa tanan nilang himaya. Ug ang ilang hubo, tanned nga mga bitiis, sama sa mga sledgehammers, nakahimog makadugmok nga mga hampak.
  Ang mga babaye matahum kaayo ug ang ilang bronze nga panit nagsidlak sa adlaw, diin adunay tulo.
  Ang mga manggugubat misirit ug misinggit:
  - Atong patyon ang atong mga kaaway, kini kanunay ang atong kredo. Nakapasar ta sa tanang pasulit nga naay A, balaan ang atong nasud!
  Nindot kaayo ang mga babaye. Ug giputol nila pag-ayo nga ang mga pag-uyog dili mapugngan.
  Ug ang walay sapin nga batang lalaki nga si Gulliver nakig-away kanila. A very dashing guy, ingnon ta.
  Ug ang hubo nga tikod sa batang lalaki mokuha niini ug magdugmok niini sa suwang sa orc. Ug nahugno ang iyang apapangig.
  Si Gulliver miawit:
  - Giunsa namo pagkinabuhi nga nag-away,
  Ug dili mahadlok sa kamatayon...
  Ingon niini ang imong pagkinabuhi ug ako gikan karon!
  Sa bituon nga kahitas-an ug bituon nga kahilom,
  Sa balod sa dagat ug sa mabangis nga kalayo!
  Ug mabangis, ug mabangis nga kalayo!
  Ang batang lalaki sa cabin gitigbas ug ang iyang mga tiil naigo.
  Maayo na lang nga mahimong bata. Unsa ka paspas ang imong lawas.
  Kini usa ka tinuod nga batang lalaki nga superman.
  Ug nag-awit sa kinatumyan sa iyang mga baga:
  - Ako usa ka kabalyero sa kahayag sa tuhod sa mga savages,
  Pagalaglagon ko ang mga kaaway sa Amahan gikan sa nawong sa yuta!
  Ingon niini ang pag-away ug pagkanta sa bata. Ug siya nag-chop ug butts.
  Ug ang ubang mga babaye nag-away kaniya. Nga nindot kaayo ug tam-is.
  Nag-away sila, siyempre, sa taas nga kahitas-an. Sa mahulagwayong diwa sa pulong.
  Mao kini ang mga manggugubat. Mahimo nimong isulti bahin kanila: super ug hyper.
  Kung magsugod sila sa away, wala"y makapugong kanila.
  Ug busa ang katapusan nga mga orc nahulog sa ilawom sa mga pagbunal sa katahum. Ug dihay dakong kalipay taliwala sa mga manggugubat.
  Ug sila miawit:
  Atong ihawon ug pamatyon ang tanan,
  Patyon namo ang tanan! Patyon namo ang tanan!
  Ug human niadto nagsugod sila sa paglibot sa galon ug pagpangita sa tukbonon. Sa samang higayon, ang mga manggugubat miawit:
  - Gipangita namo ang mga lumalabay gikan sa gabii hangtod sa buntag,
  Atong bungkagon ang fraer! Atong bungkagon ang fraer!
  Dinhi nagsugod sa pagkanta si Gulliver uban ang kadasig;
  Ang igsoon mipataas sa iyang kamot ngadto sa iyang igsoon:
  Usa ka mapintas nga gubat - ang dahunog sa kaaway!
  Ang machine gun nahimo nimong higala,
  Ang balos miabot tungod sa kabuang!
  
  Unsa ang buhaton kung ang mga tawo nabuak
  Sa diha nga ang mga nagdasmag nga mga bala motaghoy sa palibot!
  Mas maayo nga bungkagon sa Diyos ang gubat pinaagi sa kusog -
  Aron ang mga adlaw sa dragon nga manunukob matapos na!
  
  Apan ang impyerno walay nahibal-an nga mga limitasyon ug limitasyon,
  Ang yuta nagdilaab sa napalm, ang mga bata naghilak!
  Karon ang mga dagway sa mga babaye nahimong luspad -
  Kinsa, ang Balaang Ginoo, ang motubag niini?
  
  Aw, pila ka minahal ang imong mapatay?
  Human sa tanan, ang tawo natawo, tuohi ako, alang sa kalipay!
  Ang inahan dili motugot sa iyang anak nga moadto sa atubangan,
  Ug bisan sa ting-init adunay dili maayo nga panahon sa panahon sa gubat!
  
  Apan ang katungdanan sa usa ka sundalo usa ka tinuod nga katungdanan:
  Nganong kinahanglan man kitang makig-away alang sa Amahan?
  Sa edad nga napulog unom ang templo abuhon na,
  Ang mga nawong sa alaot nga mga balo nanghubag tungod sa mga luha!
  
  Pero unsa man, buang ka kuya?
  Dili, buang ka, tubag sa imong minahal!
  Alang sa kapintasan, kinsa anaa sa trono, ang atong sundalo,
  Nagtuo siya nga ang iyang bayaw mao ang hugaw nga si Cain!
  
  Sa yuta, ang mga sapa sa dugo naggisi sa mga ugat,
  Ug ang pulso gikan sa kinauyokan motubag sa usa ka hampak ...
  Ang daro nga naigo sa usa ka kabhang nagyelo sa uma,
  Oh, pagkapula sa Adlaw nahimong!
  
  Apan adunay pagtuo nga si Jesus moabot -
  Siya makig-uli sa mga igsoon ug magdala sa kaluwasan!
  Unya atong kalimtan ang pagpanimalos sa daotan nga iskor -
  Maghari unta ang pagpasaylo sa mga kalag natong tanan!
  Pagkahuman ang mga batang babaye nga pirata nagngisi sa batang lalaki sa kabin. Ug kini maayo ra.
  Human niini ilang giguyod ang galleon gikan sa kuwadra, mga baril sa serbesa ug bino, ug misugod sa pag-inom ug kasuko.
  Ug unsa nga sayaw ang hubo, babaye nga mga bitiis sa mga gwapa nga nagsayaw. Nindot tan-awon.
  Ug ang ilang maskuladong mga nati misidlak. Kini ang mga babaye nga imong gikinahanglan.
  Ang batang si Gulliver miinom usab ug madasigon nga mikanta;
  Ang matag usa adunay kaugalingong personal nga panglantaw sa gugma -
  Ang konsepto sa katahum ug sulundon!
  Bisan pa ang mga tawo wala pa magdako niini,
  Apan ang tawo dili na unggoy!
  
  Ug dinhi, siyempre, mahimo nimong kuhaon ang pipila ka mga aphorism ug idugang ang usa ka butang nga sama niini, witty;
  Ang hubo nga tikod sa usa ka batang babaye lagmit makakuha mga uso nga sapatos!
  Apan ang usa ka butang nga orihinal wala mahunahuna
  Ania ang usa ka pananglitan:
  Gugma sa tanang edad,
  Ug ang batang lalaki mapasigarbuhon kaayo ...
  Ang iyang mga mata misidlak sa kangitngit,
  Ang resulta mahimong cool!
  Bisan tuod ibutang nato ang tanan niini nga paagi - hungog ug banal.
  Apan, sa laing bahin, makaingon ta nga bugnaw pa gani.
  Si Gulliver miawit:
  Nagdagan-dagan ko. Pero lahi akong gisakyan
  O hinoon, molukso ako sama sa kuto...
  Ug mahimo gyud nako nga maigo ang pagbag-o,
  Dili nimo igsapayan ang usa ka batang lalaki nga nagtiniil!
  Ug dayon si Gulliver miawit og usa ka butang nga mas sibilisado;
  Gusto namon nga magpuyo sa matahum nga kalibutan sa paraiso -
  Sa diin wala"y mga sakit, huyang nga mga baka ...
  Aron ang hilo sa kinabuhi mahimong walay katapusan,
  Hinaot nga matag adlaw malipayon ug malipayon!
  
  Diin ang kolor sama sa balangaw sa tingpamulak,
  Ang mga water lily sama sa bulawan ug esmeralda.
  Diin ang kamatuoran dugay na nga susama sa usa ka damgo ...
  Bisan kinsa nga batang lalaki makahimo usa ka milagro!
  
  O Inahang Yuta, balaan nga kasubo sa Dios;
  Ang imong mga puntik-puntik nga birch, ang kasilaw sa metal...
  Ug nag-ampo ako sa Ginoo alang sa usa ka butang,
  Aron ang Fatherland molambo sa himaya!
  
  Apan unya ang manggugubat nagpadayon sa usa ka kampanya,
  Nagmartsa siya sama sa usa ka barbarong manggugubat!
  Magbuhat kami og maayo alang sa planeta -
  Aron ang mga bala dili makatusok sa imong minahal nga inahan!
  
  Pag-atake sa troll, buang nga presyur;
  Nagdali ang pagdahili sa mga kaaway!
  Busa, nganong kinahanglan nato ang usa ka mainit nga argumento,
  Kung ang Amahan nagkahiusa sa usa ka kumo!
  
  Apan pag-usab ang orc monsters mingisi,
  Ang lalaki gibati nga siya adunay bukog nga nasamdan sa iyang tutunlan!
  Ug ang goblin nagngulob sa ihalas nga kasuko,
  Apan gigamit namo ang regalo gikan sa kasundalohan!
  
  Apan ang kadaugan batok sa kaaway haduol na,
  Atong gub-on ang Russia gikan sa kalibunan!
  Ang balos alang sa mahugaw miabot na -
  Ang ilang balhibo gikuniskunis ug lint!
  
  Oval sa usa ka babaye nga adunay cute nga nawong -
  Gihatagan kog pagtuo ug dakong kusog!
  Ingon niana ang pagkanta ni Gulliver nga adunay dakong pagbati ug kadasig. Ug ang iyang pag-awit nahimo nga labi ka matahum.
  Dayon ang batang kapitan misugod sa pagkanta pag-usab, human sa laing baso sa beer, ug human makakaon ug uga nga isda;
  Dako, gamhanan, sagrado nga nasod,
  Wala nay mas masanag ilalom sa asul nga kalangitan!
  Kini gihatag kanato sa Makagagahum nga Dios hangtud sa kahangturan -
  Kahayag nga walay mga utlanan, ang gibayaw nga Mesiyas!
  
  Ang kalibutan wala pa makakita sa ingon nga gahum, nahibal-an nimo, wala pa
  Aron mapasigarbuhon natong gitumban ang kalapad sa kawanangan!
  Bisan unsang bituon sa uniberso nag-awit kanimo,
  Kabay nga malipay si Anh sa amon!
  
  Pagkahuman, kini ang atong Inahan, kini usa ka kapalaran,
  Isugo ang luna sa tanang butang!
  Bisan kinsa kanato, motuo kanako, gusto niini,
  Sa walay bisan unsa nga binuang, mga patuotuo sa mga babaye!
  
  Gipatingog sa mga arkanghel ang ilang gamhanang trompeta,
  Sila kusganong nagdayeg sa pagmartsa sa atong mga kasundalohan!
  Ug makit-an sa kaaway ang iyang kapalaran sa usa ka lungon nga aspen,
  Ug dili siya makadawat ug buhis ug tributo!
  
  Kini ang atong Inahan, ang tanan niini, tuohi ako, matahum,
  Iyang giliso ang tibuok uniberso nga walay paningkamot!
  Cute nga mga babaye nga adunay bug-at nga tirintas,
  Gusto niya og kusog nga hampak!
  
  Ang yutang natawhan mao ang hitsura sa asul nga mga mata sa usa ka inahan,
  Ang iyang kamot malumo ug bato!
  Ug gipatay nimo ang kaaway, batan-ong lalaki, sa usa ka bala -
  Hinaot nga mosiga ang siga sa imong kasingkasing!
  
  Paghimo usa ka panumpa sa walay kinutuban nga Amahan,
  Siya, siyempre, maayo usab kanimo!
  Bisan ang dugo nagaagay sa kabangis sa gubat,
  Ang kaaway makadawat na karon og balos!
  
  Ang mga hinagiban ug kaisog usa ka kusgan nga haluang metal,
  Ang daotan dili makabuntog niini!
  Naglupad ako dayon sa usa ka eroplano nga adunay mga bomba,
  Ug sa dihang mobuto kini, moulan sa mga bentana!
  
  Apan ang mando sa magmamando - fly boy to Mars -
  Panahon na alang kanimo sa pag-instalar sa luna!
  Ug ang pagkamapahitas-on sa Martian makapasakit kaniya sa mata,
  Dayon atong makita ang unahan sa Pluto!
  
  Moabot kita sa kahitas-an sa kawanangan, makita ang ngilit sa uniberso,
  Kini ang atong kapalaran sa tawo!
  Ug busa, gamay nga bata, mangahas bahin sa mga pagpahimulos,
  Sa pagkatinuod, hibal-i nga ang usa ka ganti usa ka butang nga ganansya!
  Ang mga babaye usab miyatak ug mipakpak sa ilang mga kamot. Ug ang ilang hubo nga mga tiil abtik kaayo. Ug ang iyang hubo nga mga tikod nagkidlap sa adlaw.
  Si Gulliver kauban nila, sa lawas sa usa ka batang lalaki nga nagtiniil, buhi ug malipayon.
  Apan misayaw sila hangtod sa unang adlaw.
  Pagkahuman nakahukom kami nga magdula og baraha. Ug kini usa usab ka talagsaon nga kalihokan.
  Ug mahimo nimong kuhaon kini ug dihogan ang imong kaugalingon. Ug makig-uban siya sa mga babaye hangtod nga masuko siya.
  Gikuha sa pirata nga babaye ang hubo, bata nga tiil ni Gulliver sa iyang kamot ug nagsugod sa pagmasahe sa iyang lingin, pink nga tikod.
  Ang batang lalaki sa kabin nikatawa ug nangurog sa kalipay. Nindot kaayo kadto. Kini usa lamang ka milagro nga bata.
  Ug ang iyang hubo, matahum kaayo nga mga tiil usa lamang ka milagro.
  Si Gulliver miawit uban ang pahiyom:
  Walay sapin, nagtiniil lang,
  Ubos sa dalugdog sa Hulyo ug sa tingog sa surf...
  Walay sapin, nagtiniil lang,
  Magsayaw ta, ikaw ug ako!
  Kini ang mga kataw-anan nga mga kanta nga naa nila. Ug tingali maayo nga mahimong usa ka lalaki pagkahuman sa tanan. Ug sa samang higayon nagpakita ka og dagkong mga kahimoan.
  Apan siyempre dili lang kana. Ang wala pa mahimo ni Gulliver.
  Ug siya miawit ug misayaw, ug nagpikas uban sa iyang mga tiil nga walay mga anak. Nga tan-awon usab nga bugnaw kaayo ug sa usa ka sukod dili maayo.
  Kini usa ka batang kapitan nga mibiyahe sa daghang mga nasud ug milawig sa kadagatan labaw sa kausa.
  Ug ang iyang kinaiya, prangka nga pagsulti, agresibo kaayo.
  Apan mao kana ang hinungdan nga dili nimo madala ang usa ka babaye sa usa ka bandila sa pirata ug pusilon ang mga iho gamit ang gagmay nga mga pusil. Dili sayon ang pagsulod, apan kana ang katahum niini.
  Ang batang si Gulliver, nga nagsandig sa iyang hubo, bata nga mga tiil, gikuha kini ug gipusil. Naigo sa iho ang bola sa kanyon. Ug gibuak ang iyang likod, gibuak ang iyang tinai. Ang bata misinggit:
  - Ang batang lalaki nakakuha usa ka cool nga kaisog,
  Ug ang mga tripulante giabog sa lungon!
  Ang batang babaye nga kapitan sa mga pirata mikuha ug migunit sa batang lalaki sa kabin sa iyang hubo nga mga tudlo sa ilong sa bata ug misinggit:
  - Aw, tomboy ka, gusto nimo ilisan ko. Nakita nako ang daghang ambisyon kanimo!
  Nag-reply si Boy Gulliver:
  - Kontento ko nga bisan gamay, apan lalaki gihapon. Ug ang babaye...
  Ang laing pula nga buhok nga manggugubat miawit:
  Imposible nga mabuhi sa kalibutan kung wala ang mga babaye,
  Ang adlaw sa Mayo anaa kanila, ang gugma namulak diha kanila!
  Gisugyot ni Gulliver nga adunay usa ka madanihon nga pahiyom, nga parehas nga bata ug sa samang higayon maisugon sa parehas nga oras:
  Usa ka lisud nga panahon miabut sa nasud,
  Ang dugo midagayday sama sa unos nga sapa!
  Pakig-away hangtod sa imong kataposang gininhawa,
  Ug himoa nga ang kalipay, kalinaw, gugma moabut!
    
  Kami mga anak sa malimbungon nga komunismo,
  Walay kinutuban nga mga anak sa Amahan...
  Bisan kung ang mga panon sa pagbag-o moabut -
  Magmatinud-anon kita sa atong Inahan!
    
  Sa dako ug kosmiko nga panahon,
  Ang mga quasar kinahanglan buhaton gikan sa usa ka tudlo ...
  Tuohi ako, maayo ang among nahimo,
  Labing menos ang kasundalohan sa daotang impiyerno nag-atake!
    
  Pamatyon namo ang kasundalohan sa aggressor,
  Ug maghimo kami mga laser gikan sa mga quark ...
  Ug ang usa ka tawo mahimong bisan unsang bayani,
  Sa ibabaw namo mao ang usa ka kerubin nga bulawan nga pak-an!
    
  Bisan kung ang mga panganod nagdilaab sa yutang natawhan,
  Andam na ang mga bata nga makigbatok sa kaaway...
  Usa ka iskwad sa mga manggugubat, tuohi ako, nga naglupad,
  Ayaw pagyatak sa ngilit sa kalibutan gamit ang imong boot!
    
  Nahibal-an namon nga ang kaaway kusgan ug tuso,
  Dili namo siya hatagan bisan usa ka pulgada nga yuta...
  Ug ang tawo kusgan, mahimayaon nga pag-uswag
  Ug ang Ginoo sa tanan motuo lamang!
    
  Magtukod kita og dakong komunismo,
  Ang yutang natawhan molambo...
  Bisan tuod ang kaaway hilabihan ka ihalas,
  Ang atong kapalaran mao ang pag-atake!
    
  Pioneer isog nga maisog nga bata,
  Nga ikaw kanunay natawo aron mahimong usa ka manggugubat...
  Si Leo dili usa ka talawan nga koneho,
  Himoa nga ang damgo matuman!
    
  Mga igsoon, dili kita makaagwanta sa pagpakaulaw,
  Kitang tanan mobarog alang sa Amahan...
  Dili na namo itugot ang mga insulto,
  Dugmokon nato ang kaaway sa puthaw nga kamot!
    
  Kung kitang tanan maghiusa,
  Mapildi nato ang mga insekto...
  Ang balaang yutang natawhan sama sa adlaw,
  Ug ang mangangayam nahimong dula!
  Kini ang kanta nga gikanta sa usa ka batang lalaki nga bag-o lang usa ka kapitan ug adunay kahalangdon. Ug kana cool.
  Apan unya usa ka frigate ang nagpakita sa kapunawpunawan. Dugang pa, kini usa ka dako nga klase - kan-uman ug upat ka mga pusil. Nganong seryoso kini? Ug miduol siya sama sa banog nga nakakita ug mga manok.
  Ang babaye nga kapitan miingon:
  - Kini usa ka hagit alang kanamo! Mag away ba mi o...
  Ang babaye nga pula ang buhok misupak:
  - Walay pangutana sa pag-ikyas!
  Usa ka batang babaye nga adunay asul nga buhok, nga nagpakita sa iyang perlas nga mga ngipon nga naggilakgilak ug naggilakgilak, miawit:
  Kinahanglan natong respetuhon, kahadlokan,
  Ang mga pagpahimulos sa mga babaye dili maihap ...
  Ang mga babaye kanunay nga nahibal-an kung unsaon pag-away
  Mahimo silang manghilawas sa usa ka asno sama sa usa ka sako!
  Ug iyang gipakita ang iyang taas ug mapait nga dila.
  Aw, kay naay away, why not ipakita imong agresibo kaayo nga batasan. Ug kini mahimong sakit kaayo alang sa mga kaaway. Ug dili usab kini makalingaw alang sa imong mga higala.
  Ug ang gubat, siyempre, nagkinahanglan sa pagpili sa husto nga dapit ug maniobra.
  Ug mao nga ang mga babaye deftly sa paglihok sa ilang brigantine, ug sa samang higayon ayaw kalimot sa pag-awit;
  Ikaw usa ka miyembro sa Komsomol sa Fatherland,
  Ganahan ka bang makig-away nga maisogon para kang Elfia...
  Makatabang ka sa Inahan,
  Ang kabalyero walay kalag sa usa ka clown!
    
  Ang babaye usa ka talagsaon nga mag-aawit,
  Nagdali siya nga nagtiniil sa mga snowdrift ...
  Ikaw usa ka sinaw nga rayna -
  Imong maigo si Orkolf sa imong kumo!
    
  Gilabay niya ang usa ka granada gamit ang iyang hubo nga tikod,
  Giguba ang usa ka dosena nga mga sundalo ...
  Sa dili madugay adunay silot alang sa Fuhrer,
  Ang kabalyero mag-andam sa machine gun!
    
  Kami mga babaye sa gubat sa mga miyembro sa Komsomol,
  Ang labing bantugan nga mga manggugubat sa gubat ...
  Ang mga gwapa adunay usa ka nag-ring nga tingog,
  Ipasigarbo ang mga apohan ug amahan!
    
  Nag-away sila pag-ayo sa Elfskva,
  Ug maisugon nilang napugngan ang mga dautang orc...
  Klaro namong daog ang mga babaye
  Nakapasar sa tanan nga mga eksaminasyon nga adunay A lamang!
    
  Adunay mga bagyo sa atong mga ugat
  Ang kilat mokidlap sa mga ugat sa kahibalo...
  Adunay kusog kaayo nga mga nasud sa kalibutan,
  Gikan sa mga oso, iro ug unggoy!
    
  Ang Wehrmacht dili magdala sa mga babaye sa ilang mga tuhod,
  Dili kami moliko, nahibal-an ...
  Si Stalin ug ang labing maalamon nga si Lenin kauban namo,
  Tugoti nga molabay ang mga siglo ug mga tuig!
    
  Gibuhat sa Dios ang uniberso gikan sa mga photon,
  Ang kinabuhi nga walay kamatayon hangtod sa kahangturan nanganak sa...
  Nahibal-an namon nga maghimo kami usa ka bag-ong order,
  Ug sa ibabaw namo ang kerubin nagbukhad sa iyang mga pako!
    
  Adunay daghang mga bayani sa patronymic,
  Ang mga miyembro sa Komsomol kanunay nga nag-una ...
  Ang kasundalohan nagmartsa sa makahahadlok nga pormasyon,
  Pagpanalipod sa mga duwende sa siyudad!
    
  Nakig-away kami sa Fritz duol sa Elfskva,
  Ug nakahimo sila sa pagpanalipod sa kaulohan ...
  Gilabay sa babaye ang pakete gamit ang iyang tiil nga nagtiniil,
  Ug pusilon nato ang mga mananap!
    
  Giputol namo ang daghang mga Orks,
  Daghang mga punk ang naputol...
  Labaw pa nga nagdagan sa mga milya,
  Gipamatay namo ang mga lehiyon ni Satanas!
    
  Gitangtang namo ang tanang ngipon ni Orktler,
  Napildi ang dragon president...
  Gibuka sa dalaga ang iyang mga ngabil
  Usa ka dakong Armagedon ang mibuto!
    
  Ayaw kaloy-i ang Fuhrer
  Kamong mga babaye kanunay nga maisog ...
  Daghang mga ganti ang naghulat sa mga matahum,
  Ug tuohi ko, ang atong damgo matuman!
    
  Ang Dios nga Magbubuhat sa tanang kalibutan sa uniberso,
  Gikuha ang panalangin sa elfinist ...
  Uban sa dili mausab nga gahum niini sa mga gubat,
  Gidugmok sa babaye ang daotang orcism!
    
  Gilabay niya ang usa ka granada gamit ang iyang hubo nga tikod,
  Ug gibalibaran ang makalilisang nga "Tigre" ...
  Ug unya iyang gipugos sila sa mga pisi,
  Ang katahum adunay daghang mga dula!
    
  Busa ang mga Orkish dali nga mikalagiw,
  Unsang mga tangke ug kabhang ang gilabay...
  Nakita namon ang komunismo sa layo,
  Ug ilang giputol ang tibuok laray sa mga troll!
    
  Busa unsay imong nakuha?
  Ang Stalingrad nahimong batok sa imong tutunlan...
  Nag-orasan kami sa milya,
  Ug karon si Svarog the Great nalipay!
    
  Sa dili madugay adunay pagtuo ni Jesus,
  Ug uban pang labing matahum nga mga diyos ...
  Ang kahayag sa arte sa Elves molambo,
  Pagpasanay sa mga lobo ug daotan nga mga elepante!
    
  Sa katapusan kita mahimong usa
  Sa himaya sa Pamilya, sa maalamon nga Amahan,
  Ang mga babaye dili mabuntog sa mga away
  Maanaa kami sa pagtuo ni Lada hangtod sa katapusan!
  Ingon niini ang pagkanta sa mga manggugubat ug mga pirata. Aw, siyempre, si Gulliver wala makasabut sa tanan. Naghunahuna siya nga kung madakpan siya, siyempre, bunalan nila siya gamit ang mga lipak sa iyang hubo, bata nga tikod. Dugang pa, ang mga pagbunal mahimong kusog ug sa samang higayon dili makadaot. Ug unya ang berdugo magkuha ug init nga mga pliers sa iyang mga kamot ug magsugod sa pagbali sa mga bukog sa bata. Ug si Gulliver, siyempre, dili makakita niini nga igo.
  
  
  Mao kini ang mahitabo sa walay katapusan nga mga batang lalaki kon sila mahimong mga pirata. Bisan tuod ang team dinhi maayo kaayo - mga babaye lamang sa bikini. Ug sa samang higayon nagdali sila ug nagsaba-saba, nagpakidlap sa ilang hubo, lingin, pink nga tikod.
  Ang batang kapitan mikuha niini ug miawit:
  Lainlain ang mga babaye
  Ug silang tanan maayo ...
  Ang ilang mga utong sa dughan pula,
  Ug sila mapangahason kaayo!
  Aw, ang mga lalaki dugoon,
  Gipildi nila ang mga troll pinaagi sa mabangis nga mga hampak!
  Ug kung makakita sila usa ka orc,
  Lutugon ka nila pag-ayo!
  
  SALE SA AUCTION SA USA KA GWAPO NGA BATAN-ON NGA ULIPON
  ANNOTASYON
  Usa ka gwapa kaayo nga batan-ong lalaki, si Slavka, gipasubasta. Atol sa bargaining, usa ka guwapo nga lalaki nga adunay kinulit nga kaunoran ang gihuboan ug gibaligya sa mga babaye sa daghang salapi.
  . KAPITULO Num. 1.
  Miabot na ang higayon sa kamatuoran, gipahibalo sa punoan nga manedyer ang pag-abli sa subasta. Usa ka batan-on, guwapo, muscular nga birhen gibaligya sa usa ka babaye sulod sa usa ka gabii. Siyempre, kini gituyo nga kini usa ka tradisyon alang sa tanan nga mga bag-ong strippers.
  Apan guwapo ug seksi ang batan-ong lalaki mao nga nagtapok ang tibuok dakong hawanan sa mga babaye. Apan ang mga lalaki wala pasudla. Ug kini, siyempre, sa usa ka bahin limitado ang ganansya, apan sa laing bahin, gigolos ganahan niini.
  Sa pagkatinuod, kadaghanan sa mga lalaki nahigugma sa mga babaye. Dugang pa, sa kasagaran ang mga batan-ong lalaki dili maghunahuna nga makighigugmaay sa usa ka mas eksperyensiyado, tigulang nga babaye.
  Dinhi, nga nagtaktak sa iyang botas, usa ka batang lalaki nga gitabonan sa mga habol, nga halos dili na makaabot sa pagkahamtong, misaka sa pedestal. Ug mas bata pa siya tan-awon. Siya hingpit nga sirado, apan daghan na nga mga babaye ang nakakita kaniya nga nagsul-ob lamang og swimming trunks ug nagdilaab sa kahinam.
  Ug kini nga mga babaye nasuko. Si Slavka mismo nangurog usab. Ang kasingkasing sa iyang batan-ong lalaki mipitik sama sa tambol panahon sa gubat. Gibaligya nila ang usa ka tawo sama sa usa ka matang sa hayop.
  Ug kinahanglan isulti nga kini talagsaon ug talagsaon.
  Sa matag kilid sa batan-ong lalaki nagbarug ang usa ka babaye nga nagsul-ob og itom nga panit nga mga terno, botas ug gwantis, ug pula nga maskara sa ilang mga nawong. Kinahanglang anam-anam nilang iladlad ang batan-ong guwapong lalaki aron mas mosukol pa ang maibogon nga mga tumatan-aw. Ang mga babaye usahay labaw sa mga lalaki sa pagpatuyang ug kauhaw sa sekso, ug ang ilang mga orgasm mas kusog ug mas dugay. Busa, dili angay ikatingala nga daghan kaayo kanila ang nagtigom aron tan-awon ang batan-on, guwapo kaayo nga lalaki, ug unya, kon itugot sa pundo, paliton kini.
  Gibati ni Slavka ang kusog kaayo nga kahinam ug ang baho sa mahal nga pahumot, nga nakapahimo sa hypersexual nga batan-ong lalaki sa labi pa.
  Ang punoan nga manedyer mipahibalo:
  - Ang lalaki nga si Vyacheslav Kotovsky alang sa subasta. Mga disiotso anyos, hingpit nga himsog sa lawas. Gwapo kaayo, kurbado, bag-o sa strip bar ug seksi. Alang lang sa usa ka gabii uban sa usa ka babaye nga makahimo sa bisan unsa nga gusto niya uban kaniya - dili lang pagpatay o bakol!
  Ang pagsugod nga presyo kay tradisyonal nga napulo ka dolyar!
  Ug ang duha ka mga babaye nga nagsul-ob og panit nga mga suit, botas ug maskara mabinantayon nga gikuha ang unang habol.
  Ang matahum nga taas nga agtang sa batan-on ug ang iyang bulawan, taas nga balud nga buhok nahayag.
  Ang paghunahuna nga hubo na siya karon atubangan sa ginatos ka maibogon nga mga babaye nakahatag ug kulbahinam nga epekto kang Slavka, ug siya nangurog.
  Kini nga pagkurog nagpahinabo sa pagbati nga usa ka birhen ang gibutang alang sa subasta, nga nakapahinam pag-ayo sa mga babaye.
  Ug nadungog ang mga singgit:
  - Kinse ka dolyares!
  - Baynte!
  - Baynte singko!
  - Katloan!
  Usa ka tambok nga baka nanguwang:
  - Singkwenta!
  Ang laing piso mihilom:
  - Kan-uman!
  Usa ka singgit ang nadungog:
  - Kapitoan!
  - Otsenta!
  - Nubenta!
  - Usa ka gatos!
  Adunay usa ka paghunong. Ang bata nga lalaki kinahanglan nga magpadayon sa hinay-hinay nga gibutyag, nga mibalik sa patas nga sekso.
  Dinhi gitangtang sa duha ka babaye ang taptap sa ubos nga bahin sa ilang nawong. Nayagyag ang guwapo nga ilong, ambongan nga baba ug isog nga suwang sa ulitawo, ingon man ang liog niini.
  Ang mga babaye nagsugod sa pagsulti.
  Ang usa nagbagulbol:
  - Usa ka gatos ug kawhaan!
  Ang usa pa misinggit:
  - Usa ka gatos ug katloan!
  Ang ikatulo misinggit:
  - Usa ka gatos ug kalim-an!
  Ang tambok nga babaye misirit:
  - Usa ka gatos ug kawaloan!
  Ug ang usa ka batan-on ug matahum nga babaye miingon:
  - Duha ka gatos!
  Adunay laing paghunong. Giyagyag karon sa mga sulugoong babaye ang mga abaga ug bukton sa batan-ong lalaki. Maskulado sila, maanyag ug nindot og porma. Dili usa ka bodybuilder, apan usa ka cast, gwapo nga fighter. Ug ang panit nagdan-ag nga madanihon.
  Ang babaye nga morag hippopotamus mibagulbol:
  - Duha ka gatus ug kalim-an!
  Ang babaye miingon nga mas malipayon:
  - Duha ka gatus ug kapitoan!
  Ang laing batan-ong babaye misinggit:
  - Tulo ka gatos!
  Ang tigulang nga babaye, sa kasukwahi, misinggit:
  - Tulo ka gatus kalim-an!
  Ang representante sa patas nga sekso miingon:
  - Upat ka gatos!
  Ang batan-ong babaye, nga dayag nga usa ka naghubo sa iyang kaugalingon, nagbagulbol:
  - Upat ka gatos ug kalim-an!
  Adunay daghang mga batan-on ug matahum nga mga babaye sa subasta. Natingala pa gani ka nganong nanginahanglan sila og mga kurakot ug guba nga mga gigolo nga mahimo nimong makuhaan og impeksyon.
  Usa ka respetado kaayo nga babaye miingon:
  - Lima ka gatos!
  Ug dihay paghunong pag-usab. Ang kantidad dili pa kaayo dako, labi na kung gikonsiderar ang inflation sa dolyar. Ug ang tanang matang sa mga babaye dili makahulat sa pagtan-aw kon sa unsang paagi ang usa ka batan-on, matahum nga gigolo gihuboan.
  Ania ang duha ka batang babaye nga nagsul-ob og pormal nga mga sinina, botas ug maskara, nga naghukas sa laing habol.
  Ug hubo ang tibuok lawas sa usa ka gwapo ug inila nga batang lalaki. Ug makita nimo ang iyang abs, nga giladlad sama sa chocolate chips. Ug unsa ka hamis, sinaw nga panit nga nagsidlak sa spotlight.
  Usa sa mga babaye miingon:
  - Unom ka gatos!
  Laing gisusi:
  - Pito ka gatos!
  Ang ikatulo nagbagulbol:
  - Walo ka gatos!
  Ang tigulang nga babaye misinggit:
  - Siyam ka gatos!
  Usa ka batan-on ug gwapa nga babaye nga adunay mga ariyos nga diamante misirit:
  - Liboan!
  Ug sa makausa pa dihay paghunong. Ang tanan naghinam-hinam sa pagtan-aw sa sunod nga mahitabo. Nindot kaayo kining batan-ong lalaki. Mas maayo kay sa bisan unsang Apollo.
  Ang asawa sa bilyonaryo nga si Elena nakadayeg kaniya, apan wala pa mosulod sa bargaining. Sa pagkatinuod, ang labing makapaikag nga butang mao ang sa katapusan. Karon unsa ang pagdali? Kini sa pagkatinuod usa ka bililhon kaayo nga produkto. Bisan pa, sa laing bahin, guwapa ug seksi gihapon si Elena nga kon uyogon niya ang iyang bat-ang, modagan ang tibuok panon sa mga maanyag nga batan-ong lalaki nga mobayad sab og kuwarta sa pagpakighilawas kaniya.
  Ug ang duha ka mga babaye nga nagsul-ob og panit nga mga terno ug mga maskara nagsugod na usab sa pagtangtang sa laing habol gikan sa gwapo nga Slavik.
  Ug mao nga ilang gibutyag ang iyang maskulado, nindot nga porma nga mga bitiis hangtod sa tuhod. Ug mga swimming trunks. Ang batang lalaki naghinam-hinam kaayo nga ang iyang pagkalalaki nga kahingpitan misamot. Ug kini dako, ug gitugotan ang babaye sa paghatag ug tumang kalipay.
  Usa ka dahunog ang milanog sa hawanan.
  Ang babayeng hippopotamus mibagulbol:
  - Kinse mil!
  Ang mas slim nga gipagawas:
  - Duha ka libo!
  Ang babaye sa maskara sa iring nag-tweet:
  - Duha ka lima ka gatos!
  Ang babaye nga nagtaptap miingon:
  - Tulo ka libo!
  Ang babaye nga adunay mga ariyos nga diamante miingon:
  - Tulo ug lima ka gatos!
  Ang tigulang nga babaye nagbagulbol:
  - Upat ka libo!
  Ang babaye, nga bata pa kaayo tan-awon, misinggit:
  - Upat ug tunga!
  Ug ang babaye nga natabonan sa usa ka burqa misinggit:
  - Lima ka libo!
  Ug dihay paghunong pag-usab. Niining higayona, alang sa usa ka gabii sa gigolo, usa ka desente kaayo nga kantidad ang gikutlo. Alang sa lima ka libo nga dolyar mahimo ka nga mag-hire ug kalim-an nga mga bigaon nga dili ang labing daotan nga lebel. Ug ang usa ka ordinaryo, eksperyensiyado nga gigolo nagkantidad ug duha ka gatos ka buok sulod sa duha ka oras. Aw, ang uban mas mahal ug ang uban mas barato. Ug karon ang kantidad nahimong hapsay, ug dili kaayo gamay. Dugang pa, adunay gubat nga nagpadayon, ug ang ruble sa Russia nahulog, ug ang dolyar nagtaas sa presyo. Wala nay panahon sa tambok diri, unta mabuhi pa ko!
  Apan siyempre, dili pa tanan nga mga kard sa trumpeta napahimutang pa. Gikuha sa mga babaye ang dagkong botas sa tiil sa lalaki. Ug ilang gibutyag ang nindot nga porma, susama sa mga tiil sa babaye. Ug walay buhok - sama sa usa ka bronse nga estatuwa. Ang tanned, hubo nga mga tiil sa usa ka talagsaon nga gwapo nga batan-ong lalaki nagpabuang sa daghang mga babaye.
  Ug ang hawanan nagngulob pag-usab.
  - Unom ka libo! - Ang talahuron nga babaye misinggit.
  Ang batan-ong babaye misinggit, nga nagpakita sa iyang mga ngipon:
  - Pito ka libo!
  Usa ka batan-on apan tambok nga babaye nga adunay dili maayo nga nawong nagbagulbol:
  - Walo ka libo!
  Usa ka mas batan-on, mas maanyag nga babaye nga adunay mga ariyos nga diamante mitukar:
  - Siyam ka libo!
  Ug ang babaye, kansang edad dili matino tungod sa iyang baga nga burqa, misinggit:
  - Napulo ka libo!
  Ang iyang tingog, hinoon, batan-on. Ug si Slavka nalipay. Ang paghunahuna nga ang pakighilawas sa usa ka Muslim nga babaye alang sa kana nga klase sa salapi maayo! Ug aduna na siyay duha ug tunga ka libo ka dolyares sa iyang bulsa.
  Tinuod, dili lang kana. Ang batang lalaki, maskulado, gwapo kaayo, sinaw sama sa estatwa sa usa ka diyos sa Karaang Griyego, nagsul-ob og swimming trunks. Ug ang iyang matahum nga dignidad makita gihapon sa tanan nga himaya niini.
  Ug ang duha ka mga babaye nga nagsul-ob og pula nga mga suit ug maskara naghukas sa mga punoan sa paglangoy sa batang lalaki nga adunay elegante, hapsay nga paglihok.
  Ang gilis sa panapton nahulog sa hubo, tanned, maskulado, ug elegante kaayo, madanihong porma nga mga bitiis sa batang lalaki, nga hingpit nga nagbutyag sa Slavka.
  Gibati niya ang hilabihang kaulaw sa iyang kaugalingon. Namula, sama sa usa ka batan-ong birhen nga wala pa makatilaw sa lawas sa babaye.
  Nagkurog si Warbler, ang iyang kasingkasing mikurog sama sa mga bato sa usa ka rattle.
  Ug ang iyang pag-uyog, kaulaw, ug dayag nga kaulaw adunay makaiikag nga epekto sa mga babaye. Sa pagkatinuod, siya usa ka matam-is, talagsaon nga gwapo nga batang lalaki nga adunay bulawan nga buhok, ug usa usab ka birhen, nga naghimo sa patas nga sekso nga mangurog sa kaluya.
  Usa ka babaye nga sama sa tambok sa hippopotamus misinggit:
  - Kinse ka libo ka dolyares!
  Usa ka gamay nga slimmer nga babaye miingon:
  - Baynte mil!
  Ang babaye nga nagsul-ob sa monastikong sinina nagmulo:
  - Kaluhaan ug lima ka libo!
  Ang batan-ong babaye misinggit:
  - Traynta mil!
  Ang tigulang nga babaye misinggit:
  - Katloan ug lima!
  Usa ka babaye nga adunay diamante nga mga ariyos ug medyo nindot tan-awon miingon:
  - Kwarenta!
  Ang laing representante sa patas nga sekso nga adunay usa ka dako nga kwintas sa pinili nga mga perlas sa iyang liog misinggit:
  - Kap-atan ug lima ka libo!
  Ug sa katapusan, usa ka babaye nga nagsul-ob og burqa ug medyo batan-on nga tingog miingon, mapintas ug klaro:
  - Singkwenta ka libo!
  Sama sa naandan, adunay paghunong sa round number. Sa pagkatinuod, sa maong kantidad makapalit ka ug maayo ug bag-ong sakyanan. O pag-abang ug lima ka gatos nga dili ang labing daotan nga mga babaye nga bigaon sa usa ka oras. O duha ka gatos ug kalim-an nga eksperyensiyado nga gigolo nga mga lalaki sulod sa duha ka oras, o lima ka gatos nga dili kaayo eksperyensiyado ug bugnaw. Takus ba ang pagsugod sa ingon niini?
  Dugang pa, kining batan-ong guwapo mahimong abangan unya sa mas gamay nga kantidad.
  Si Elena, nga dugay nang naghulat, nagsugod sa pagkurog sa pagkawalay pailub. Pagka gwapo niya. Ug sa samang higayon namula siya sama sa usa ka batan-ong babaye ug nagkurog sama sa usa ka karnero sa wala pa ihawon.
  Giisa sa manedyer ang iyang damba ug misugod sa pag-ingon:
  - Singkwenta ka libo ka beses! Singkwenta ka libo ka dolyares duha... Singkwenta ka libo ka dolyares...
  Misinggit si Elena sa tingog nga dili iyaha:
  - Kan-uman ka libo!
  Milingi ang tanan. Nakita namo ang usa ka yagpis, kurbadong babaye nga nagsul-ob og maskara. Ug sa usa ka nindot kaayo ug pamilyar nga tingog.
  Gusto gyud ni Slavka nga kini nga katahum, gitabonan sa usa ka maskara, nga paliton kini labing menos usa ka gabii.
  Kay kon dili, ang pagpakigkita sa usa ka Arabo nga babaye nakapahadlok kaniya. Ang Sidlakan mismo gihulagway sa kabangis. Ug mahimo nga adunay mga makalilisang nga mga kahiwian. Bisag dili siya mapatay o mabakol, kinahanglang buhaton niya ang bisan unsa nga isugo sa babaye nga mipalit kaniya.
  Ug ayaw pagdumili bisan unsa.
  Bisan pa, ang katahum sa burqa wala mosulay sa paghatag:
  - Kapitoan ka libo!
  Misulti si Elena:
  - Otsenta!
  Ang sirado nga babaye miingon:
  - Usa ka gatos ka libo nga dolyar!
  Usa ka dahunog ang milanog sa hawanan. Oo, ang kantidad alang sa usa lang ka gabii sa usa ka gigolo dili pa kaniadto. Apan kung adunay usa ka subasta, ang kahinam sa bargaining motungha, nga lisud sagubangon.
  Ug daghang mga babaye ang wala pay bana. Sila mga balo, o nakatigom na sa ilang kapital sa ilang kaugalingon, o nakabaton og kabilin sa wala pa magminyo. O ang mga bana tinumotumo lang.
  Busa adunay usa nga mosulod sa bargain.
  Ang batan-ong babaye misinggit:
  - Usa ka gatos napulo ka libo!
  Ang babaye nga nagtaptap misinggit:
  - Usa ka gatos ug kawhaan!
  Ang babaye nga adunay mga ariyos nga diamante miingon:
  - Usa ka gatos ug kalim-an!
  Unya ang babaye sa burqa misinggit:
  - Duha ka gatus ka libo!
  Si Elena madasigon nga nagbagulbol:
  - Duha ka gatus ug kalim-an!
  Ang babaye nga adunay ruby kwintas miingon:
  - Tulo ka gatus ka libo!
  Ang tambok nga babaye misinggit:
  - Upat ka gatus ka libo!
  Unya ang babaye sa burqa misinggit sa kinatumyan sa iyang mga baga:
  - Milyon dolyares!
  Kini usa na ka seryoso ug dako nga kantidad. Sa maong kantidad sila mopalit ug mga dibuho, mga kabayo nga putli, o tibuok kasundalohan sa mga pampam. Mahimo ka usab nga mag-order sa usa ka elite nga bigaon alang sa usa ka libo alang sa gabii. Dugang pa, ang ruble nahulog ug adunay usa ka gubat ug gilauman nga kini mograbe pa.
  Adunay usa ka bug-at nga paghunong. Alang sa bilyonaryo nga bana ni Elena, ang usa ka milyon nga dolyar dili ingon usa ka makamatay nga kantidad. Pero para lang sa akong bana. Ug alang kaniya kini kaayo mamatikdan. Ug ang usa ka milyon nga nawala gikan sa imong mga account dili dali nga matago o makatarunganon.
  Ug ang ubang mga babaye klaro nga naulaw sa kini nga kantidad.
  Giisa sa manedyer ang iyang damba ug misugod sa pag-awit:
  - Usa ka milyon nga dolyar kausa, usa ka milyon nga dolyar duha, usa ka milyon nga dolyar nga tulo ...
  Si Elena kusog nga misinggit:
  - Usa ka milyon nga dolyar ug usa pa ka dolyar!
  Nagsugod ang manedyer:
  - Usa ka milyon nga dolyar ug laing dolyar kausa ... Usa ka milyon ...
  Ang babaye sa burqa misinggit:
  - Duha ka milyon nga dolyar!
  Usa ka dahunog ang milanog sa hawanan. Ang kantidad mao nga makaabang ka ug napulo ka libo nga propesyonal nga gigolo sulod sa duha ka oras, o baynte libong mga bigaon sa usa ka oras. Alang sa ingon nga mga kantidad, gipalit ang mga dibuho, mahal, thoroughbred nga mga kabayo, ug mahimo ka na nga magtukod usa ka villa ug dili makuha ang labing gamay nga yate. Ug sa usa lang ka gabii.
  Nakugang si Slava, ug nanglaki ang iyang mga mata: kung unsa ka dako ang iyang bili! Usa ka swerte.
  Usa sa mga batan-ong babaye gikan sa mga tumatan-aw, tingali nagpadaog sa kahinam sa bargaining, kusog:
  - Duha ka milyon ug usa ka dolyar!
  Ang manedyer nagsugod sa pag-awit:
  - Duha ka milyon ug usa ka dolyar nga beses! Duha ka milyon ug usa ka dolyar duha! Duha ka milyon ug usa ka dolyar - tulo...
  Ang babaye sa burqa misinggit:
  - Lima ka milyon!
  Adunay kasaba sa hawanan taliwala sa mga babaye. Kini usa na ka dako nga kantidad, ang usa mahimong moingon nga usa ka katigayunan. Ug kining tanan sa usa lang ka gabii. Buang lang iingon. Moabot sa lima ka milyon!
  Warbler, kansang ulo nagliyok, ug ang batang lalaki, pula sa kaulaw, nga nagkurog sa kaulaw ug kahinam, mikurog:
  Nahadlok ako niining kangitngit, walay paglaum ug makalilisang,
  Gikan sa diin ako dili na mobalik ...
  Kini usa ka joke, unsa ka tam-is nga joke
  Ug ang usa ka damgo usa ka damgo, ug karon ako momata!
  Ug ang nag-unang manedyer nagsugod sa pagpahibalo:
  - Lima ka milyon ka beses! Lima ka milyon nga dolyar - duha! Lima ka milyon dolyares tulo...
  Unya gikuha kini sa usa sa mga babaye nga adunay mga ariyos nga diamante ug miingon:
  - Lima ka milyon ug usa ka dolyar!
  Usa ka huni ang milahos sa hawanan. Ang mga kantidad nabuang na. Bisan pa, pananglitan, sa miaging siglo, usa ka tawo gikan sa Japan ang mibayad ug usa ka gatos ug upat ka milyon nga dolyar alang sa usa ka dibuho sa Van Gogh, nga nagtala ug usa ka rekord. Apan unsa nga matang sa hulagway didto: daub! Dili ikatingala nga walay usa nga gustong mopalit kang Van Gogh sa panahon sa iyang kinabuhi.
  Apan sa gihapon, dako kaayo ang imong bayranan sa usa ka gabii nga may gigolo.
  Ang manedyer mipataas sa iyang damba pag-usab ug misugod sa pag-awit:
  - Lima ka milyon ug usa ka dolyar - kausa! Lima ka milyon ug usa ka dolyar - duha! Lima ka milyon ug usa ka dolyar - tulo...
  Ang babaye sa burqa misinggit:
  - Napulo ka milyon nga dolyar!
  Usab adunay kasaba sa hawanan. Ug ang ubang mga babaye dili na makapugong sa ilang mga kaugalingon ug misugod sa pagtaod sa ilang mga tudlo o vibrator taliwala sa ilang mga bitiis aron sa paghupay sa grabeng pagpukaw. Mao kini ang paagi nga kining dili mahunahuna nga bargaining nakapahimo kanila. Nindot kaayo kini.
  Si Slava nakugang: napulo ka milyon nga dolyar! Ug ang ikaupat nga bahin niini nga kantidad iyaha. Dili lang niya bayran ang mafia, apan siya mismo mahimong usa ka adunahan ug respetado nga tawo. Ug unya usa ka masanag kaayo nga kaugmaon ang naghulat kaniya. Ang babaye ubos sa burqa adunay usa ka batan-on, nindot nga tingog, ug dili gani klaro kung unsa ang nagpugong kaniya sa pagkuha sa mga lalaki nga walay bayad. Tinuod, daghang mga babaye ang ganahan nga adunay hingpit nga gahum sa mga lalaki ug gimandoan sila sa higdaanan. Ug busa, sa baylo nga sa usa ka vibrator, o mga tawo gikan sa dalan pagpalit gigolos.
  Ug si Slava bata pa kaayo ug guwapo. Ug sa iyang pagpahiyom, unsa ka sinaw ang iyang mga ngipon. Sa tinuud usa ka labi ka matahum ug gwapo, kurbado nga batan-ong lalaki. Aw, unsaon nimo pag-agi niini? Amo gid ini ang pinakadaku nga regalo sa uniberso.
  Ang kantidad gidili na. Ug ang paghunong sa usa ka butang nga sama niini peligroso kaayo.
  Ug ang manedyer misugod sa pag-ingon, nga nagpagula sa iyang mga ngipon:
  - Napulo ka milyon nga dolyar ka beses! Napulo ka milyon dolyares duha! Napulo ka milyon dolyares tulo...
  Si Elena, sa wala pa mahulog ang martilyo, desperado nga misinggit:
  - Onse ka milyon!
  Mas kusog ang kasaba sa hall. Usa sa mga babaye miingon:
  - Kini usa ka negosyante sa usa ka sayal!
  Si Slavka nagbagulbol:
  - Ang imong gigolo mas bililhon,
  Unsa man gyud ang bili niini?
  Giisa sa manedyer ang iyang damba ug misugod sa pag-awit:
  - Onse ka milyon ka beses, onse ka milyon nga duha! Onse ka milyon tulo...
  Unya nahadlok si Elena. Wala siyay personal nga kantidad, nisinggit lang siya tungod sa kagahi. Ug kung mahibal-an kini sa iyang bana, mahitabo kini kaniya. Bisan pa kung mahitabo ang diborsyo, lagmit nga siya mokiha gihapon sa usa ka bahin sa kapalaran. Ug siya mahimong gawasnon. At least mobiyahe siya sa tibuok kalibutan, nga bugnaw kaayo.
  Ug nganong dili siya tugotan sa iyang bana nga mobiya sa Moscow - aron siya mamatay dayon, ang bastard!
  Apan sa kataposang segundos sa wala pa maigo ang martilyo sa ikatulong higayon, ang babaye nga nagsul-ob sa burqa misinggit:
  - Baynte milyon dolyares!
  Nangurog ang mga babaye ug misulod. Walker. Ug dayon gibati ni Elena ang kahinam ug pagsalig. Kini nga babaye sa burqa tingali talagsaon nga adunahan. Busa pasagdi siya nga mogawas sa iyang kapritso. Pabay-i siya nga mobayad sa hingpit alang sa kalipay uban sa usa ka cute, gwapo ug maskulado nga batang lalaki.
  Ug si Elena miingon:
  - Usa ka gatos ka milyon nga dolyar!
  Ang hawanan nagsugod ug siyagit. Wow! Aw, ang kantidad alang sa usa ka gabii uban sa usa ka guwapo ug curvy nga lalaki. Hangtod kanus-a nimo kinahanglan nga maibog, o mahigugma, aron mamuhunan sa ingon ka ihalas nga kantidad sa usa ka batan-ong gigolo?
  Giisa sa manedyer ang damba ug misugod sa pag-ingon:
  - Usa ka gatos ka milyon ka beses! Usa ka gatos ka milyon nga dolyar duha! Usa ka gatos ka milyon ka dolyares tulo...
  Ang babaye sa burqa misinggit:
  - Duha ka gatus ka milyon! - Ug siya midugang. - Hunonga ang sirkos. Wala ka ana nga kantidad ug maulaw ka!
  Misulti si Elena:
  - Giunsa nimo pagkahibalo niana?
  Ang babaye sa burqa mitubag:
  - Kabalo ko! Kung isulti ko kini, nahibal-an ko!
  Giisa sa manedyer ang iyang damba ug misugod sa pag-ingon:
  - Duha ka gatus ka milyon nga dolyar nga mga panahon! Duha ka gatus ka milyon nga dolyar duha! Duha ka gatus ka milyon ka dolyares tulo...
  Unya usa sa mga babaye sa hawanan misinggit:
  - Duha ka gatus ka milyon ug usa ka dolyar!
  Ang manager nahinumdom:
  - Kung dili ka mobayad sa kantidad, ilabay ka sa gawas ug dili ka pasudlon sa auction room.
  Ang babaye nga nagsul-ob og itom nga baso miyango:
  - Kabalo ko! Apan andam na kaayo!
  Ang manedyer nagsugod sa pag-awit:
  - Duha ka gatus ka milyon ug usa ka dolyar nga mga panahon! Duha ka gatus ka milyon ug usa ka dolyar duha! Duha ka gatus ka milyon ug usa ka dolyar tres...
  Ang babaye sa burqa miingon:
  - Lima ka gatos ka milyon nga dolyar!
  Usa ka dahunog ang milanog sa hawanan. Ang mga babaye misugod sa pagmasahe tali sa ilang mga bitiis ug paggamit sa mga vibrator nga mas abtik.
  Kalit nga nakita ni Slavka nga ang iyang pagkahingpit sa pagkalalaki misugod sa paghubas. Dugay na kaayo kini nga naghinamhinam nga kahimtang. Ug unya nasunog.
  Ug ang usa ka dinahunog sa kasagmuyo milanog sa mga baroganan taliwala sa mga maibogon nga mga babaye.
  Ang manedyer mipataas sa damba ug misugod sa pag-awit, nga nagpakita sa iyang perlas nga mga ngipon:
  - Lima ka gatos ka milyon ka beses! Lima ka gatos ka milyon ka dolyares duha! Lima ka gatos ka milyon ka dolyares tulo!
  Adunay usa ka bug-at nga paghunong, ug ang manedyer mipahibalo:
  - Usa ka batan-ong gigolo, mga 18 anyos, si Vyacheslav Kolobkov, gibaligya sa usa ka babaye nga naka-burqa sa kantidad nga lima ka gatos ka milyon nga dolyares!
  Miyango ang babaye:
  - Magbalhin kog kwarta gikan sa imong account! Ug karon siya mahimong akoa, sa tibuok gabii!
  Usa ka habol gilabay sa ibabaw sa Slavka. Ug ilang gibutangan ug kadena ang iyang kusgan, maskulado nga liog.
  Ang bata nagbugsay sa iyang mga tiil sa luyo sa iyang bag-ong agalon nga babaye.
  Ang manager miingon:
  - Siya ang imong ulipon sa gabii! Ayaw lang siya patya o bakol!
  Usa ka babaye nga naka-burqa miduol sa batan-ong lalaki. Gitunol sa iyang kamot ug gikuptan ang kahingpitan sa laki sa lalaki. Mibangon dayon kini ug mihubag. Ug si Slava namula pag-ayo, tungod sa kaulaw ug kaulaw.
  Giablihan og gamay sa babaye ang iyang nawong. Siya usa ka matahum kaayo, oriental, itom nga buhok nga katahum, dili molapas sa baynte singko anyos. Oo, gwapa gyud kaayo siya, bisag walay mga bakas sa makeup nga makita sa iyang nawong.
  Si Slavka miingon:
  - Oo, ikaw mismo makadawat og kwarta kada gabii!
  Miyango ang babaye:
  - Kabalo ko! Sultihan ko ikaw sa ulahi kung ngano nga nagbayad ako ingon usa ka ihalas nga kantidad alang kanimo! In the meantime, adto ta sa kwarto! Mubo ra ang panahon, ug gusto nakong matagamtam ang gugma sa kataposang higayon sa akong kinabuhi!
  Natingala ang bata:
  - Ngano nga ang katapusan?
  Ang babaye mitubag:
  - Tungod kay ako, si Prinsesa Esmigul, gisentensiyahan sa kamatayon tungod sa pagpanapaw! Ug pagkaugma sa kadlawon ilang putlon akong ulo!
  Gisugyot ni Slavka:
  - Busa kinahanglan nimo nga makaikyas!
  Ang prinsesa mitubag uban sa usa ka panghupaw:
  - Ako nanumpa sa Allah nga ako dili mokalagiw! Busa, sa wala pa mamatay ang akong bana, gihatag niya kanako ang iyang account ug gitugotan ako sa pagbuhat ug pagpalit sa bisan unsa nga akong gusto karong adlawa!
  Si Slavka mikatawa:
  - Mao nga manggihatagon ka kaayo! Walay kapuslanan ang pagtipig!
  Miyango siya ug mitubag:
  "Kon maayo ka nga moalagad kanako ug ganahan ko nimo, paliton ko ikaw ug tibuok palasyo, yate, ug bisan unsa pa nga gusto nimo, usa ka panon sa mga sakyanan!" Busa sulayi ang imong labing maayo!
  Ang batan-ong lalaki miyango:
  - Andam ug malipayon kong moalagad kanimo!
  Busa misulod sila sa usa ka separado, maluho nga lawak. Ang babaye na lang ang nahibilin uban niya. Maanindot niyang gihubo ang iyang mga sapot, nagpakita sa hingpit nga matahum nga tanned nga lawas. Ang kahingpitan sa lalaki ni Slavka miusbaw pag-ayo nga kini andam na nga mobuto.
  Ang hubo nga prinsesa miyango:
  - Umari ka maligo uban kanako!
  Usa ka batan-ong lalaki ug usa ka batan-ong babaye misulod sa banyo, hingpit nga gitabonan sa bulawan.
  Nagdagayday ang mainit nga mga sapa. Ug nagsugod sila sa paghugas sa matahum nga mga lawas.
  Miyango ang babaye:
  - Nahibal-an nimo kung unsaon pagtrabaho gamit ang imong dila!
  Si Slava miyango:
  - Sigurado!
  Miyango si Princess Esmigul:
  - Busa trabaho! Dali na akong gwapa nga bata!
  Ang batan-ong lalaki miluhod, giunong ang iyang nawong sa taliwala sa mga bitiis, ngadto sa hapsay nga gikiskisan nga liki sa katahum ug misugod sa pagtrabaho uban sa iyang dila, nagtrabaho nga dili hinakog ug uban ang kadasig.
  Ang batan-on, matahum nga babaye nag-agulo nga kusog. Ug nalipay siya pag-ayo.
  Misamot usab ang kahinam ni Slava. Unsa kasakit ang iyang sobra nga kahinam nga dignidad nagsakit ug nagdilaab. Ug siya nagtrabaho ug malipayon.
  Ang prinsesa nag-agulo, ug sa katapusan, misinggit nga mas kusog, siya mikurog sa usa ka kusog nga orgasm ug naluya.
  Unya miluhod siya ug mipaduol ang iyang nawong sa buolbuol sa ulitawo. Ug mao nga iyang giputos ang iyang mga ngabil sa naghinam-hinam, init, humot nga kinatawo sa usa ka batan-on ug matahum nga kabayong lalaki. Ug siya misugod sa pagtrabaho uban sa iyang dila sa iyang kaugalingon.
  Gipugos ni Warbler ang iyang kaugalingon nga dili pa ilabay ang liso. Himoa nga ang babaye makatagamtam sa proseso sa pagdila sa hamis, matam-is, gana nga ulo sa lalaki nga kahingpitan, ang labing matahum ug cutest batan-ong lalaki sa Moscow.
  Ug ang prinsesa nabuang, nagtrabaho sa kinatawo, dila ug ngabil. Talagsa ra kini nga makapahimuot ug matahum alang kaniya.
  Si Slavka sa katapusan wala makapugong ug miabut. Iyang gilabay ang unos, matam-is nga mush, batan-on nga liso. Ang prinsesa hakog nga gitilapan kini sa iyang dila, nga wala magtugot nga masipyat ang usa ka tulo. Ug unya nagmando siya:
  - Karon mag-uwak kita! Ako motila kanimo, ug ikaw motila kanako!
  Miyango si Slavka isip pag-uyon. Ang iyang dila nagsugod na usab sa hanas ug kusog nga pagmasahe sa klitoris sa prinsesa. Samtang ang dila ug mga ngabil sa usa ka batan-on, maanyag nga babaye napugos na usab sa paghubag ug pag-init, ang batan-on, pagkamaunat-unat nga kinatawo sa usa ka maskulado ug guwapo ug hanas nga gigolo!
  
  ANG REYNA UG ANG ULIPON NGA BAREA.
  ANNOTASYON
  Usa ka batan-ong babaye gikan sa atong panahon una nahimong rayna. Apan tungod sa sobrang kabangis, gihimo siya sa mga diyos nga walay sapin nga ulipon. Bisan pa, ang batan-ong babaye gipagawas gikan sa pagkaulipon sa mga duwende ug nagsugod ang mga super adventure.
  . KAPITULO Num. 1
  Nakita ni Agripina ang seremonya. Morag siya mikayab sa trono ug milingkod sa trono nga puno sa mga alahas. Ug gibutang sa iyang ulo ang usa ka korona nga puno sa bituon. Ug ang tanan nga mga presidente, mga monarko ug uban pang mga punoan sa kalibutan miluhod ug nagdayeg kaniya.
  Ug ang mga pabuto milupad ngadto sa langit ug ang mga kanyon sa kalayo. Ug ang tanan nagkidlap. Ug siya karon ang empress sa planetang Yuta. Ug ang mga fanfare giawit kaniya, ug ang mga orkestra nagtugtog. Ug ang lawak sa trono diin siya naglingkod maoy kalim-an ka pilo nga mas dako kay sa Luzhniki stadium. Ug adunay tibuok kasundalohan niini. Liboan ka maanyag nga mga babaye nga mugbo nga sayal, nga walay mga bitiis, nga adunay mga machine gun sa ilang mga bukobuko ang nagsaludo kaniya ug nag-awit:
  Dako ka nga diyosa
  Emperador sa tanang katawhan...
  Walay kinutuban nga elemento
  Patya ang tanan nimong mga kaaway!
  Gipakita ni Agripina ang iyang mga ngipon ug nagngulob:
  Giputol ko ang mga kaaway sa usa ka tangent,
  Dali ra kaayo nako silang gihapak...
  Ang tanan nahimong maayo
  Usa ako ka rayna, wala ko kaila sa tanan nga mga tumatan-aw!
  Human niini, ilang gidala ang unang biktima ngadto kaniya. Kini si Pavlusha, usa ka guwapo, patas ug buhok, maskulado nga tin-edyer nga mga katorse anyos. Pula lang ang iyang gisul-ob nga swimming trunks ug gigapos ang iyang mga kamot ug tiil. Ang bata gibunalan ug gipugos sa pagluhod.
  Gikuha ni Agripina ang usa ka bug-at nga barbed wire nga latigo sa iyang kamot ug gibunalan si Pavlusha. Misiyagit ang bata sa hilabihang kasakit. Ug ang batan-on, kusgan, maskulado nga babaye nagpadayon sa paghampak kaniya, ug miawit, nga nagpangidlap sa iyang mga ngipon:
  - Akong mga anak, akong anak,
  Dili ka matulog niining orasa,
  Ug makakuha ka usa ka makita nga bump,
  Usa ka latigo sa likod!
  Ug gibunalan sa gamhanang babaye ang bata. Ug mao nga ang panit mibuto ug ang dugo miagas sa usa ka sapa. Ug si Pavlusha misinggit tungod sa dili maagwanta nga pag-antos.
  Sa kalit nadungog ang usa ka makalilisang nga dahunog. Ang palasyo nahugno ug ang mga paril nahugno. Ug usa ka dako, naggilakgilak nga anghel nga adunay duha ka espada nagpakita sa iyang atubangan.
  Usa ka dalugdog nga tingog miingon:
  - Ikaw, world empress, nakalapas na sa tanang limitasyon! Silotan ka tungod niini. Kuhaon sa Labing Gamhanan nga Diyos ang tanang gahom gikan kanimo, ug himoon ka nga maulawan, nga nagpataas sa imong kaugalingon.
  Miigo ang kilat. Ang palasyo nawala, ug ang tanan nga mga sulugoon, ug ang mga pangulo sa estado usab.
  Ug si Agripina, imbis nga maluho nga mga saput ug korona, nahimo nga usa ka hubo nga ulipon nga gigapos. Adunay bug-at nga puthaw nga mga kadena sa iyang hubo nga mga tiil ug mga kamot. Ang lawas hapit hubo - usa ra ka loin.
  Ug siya gikadena uban sa uban nga hapit hubo nga mga ulipon nga babaye. Ug ang iyang hubo, kusgan nga mga tiil nasunog sa init nga balas sa desyerto.
  Si Agripina, usa ka kusgan, maskulado kaayo nga babaye, nga gipataas ang iyang ulo, nahimong ulipon sa iyang kaugalingon. Ug ang hampak sa magtatan-aw nahulog sa iyang kinulit nga likod.
  Ug misirit ang latigo. Ang magtatan-aw dili gani tawo. Kini usa ka dako, balhibo nga oso, ug adunay usa ka ngil-ad ug ngil-ad nga nawong. Milingkod siya sa usa ka kamelyo ug gibunalan sa tibuok niyang kusog ang kanhi, world empress.
  Nasakitan ug nag-agulo si Agripina. Nahinumdom siya kung giunsa, pagkahuman sa pagdakop kaniya, gidala siya sa search room. Gipugos nila ako sa paghubo sa tanan nakong sapot ug gisusi ang akong kusgan, babaye nga lawas. Gihimo kini sa daghang mga babaye nga nagsul-ob og puti nga mga sinina. Ingon nga kini usa ka ospital, dili usa ka prisohan, ug dili usa ka pagpangita, apan usa ka medikal nga pagsusi.
  Unya gimandoan ko nila nga mag-squat atubangan sa usa ka salamin ug gipadan-ag sila sa mga spotlight. Siyempre, sayon alang kang Agripina ang pag-squat. Apan dili maayo kung daghang mga babaye nga nagsul-ob og puti nga mga sinina ang nagtan-aw kanimo nga gigutom. Nakadayeg sila sa lig-on, prominente nga mga kaunuran, nga mas angay alang sa usa ka lalaki kaysa sa usa ka babaye, nga ingon niana ang pagligid kung molihok.
  Ug ang ilang mga mata malaw-ay. Si Agripina adunay lawas nga kusgan kaayo nga batang lalaki nga adunay mga kaunoran kaysa babaye, bisan kung ang panit hamis, limpyo, naugmad nga mga suso ug lapad nga hawak. Apan lapad usab ang mga abaga.
  Si Agripina miduko, apan ang tanan wala mosugo kaniya sa paghunong. Karon nagsugod siya sa singot, ug ang iyang tanned nga panit nagsugod sa pagkidlap, mao nga siya mas sama sa usa ka estatwa sa karaang Griyego nga manggugubat nga diyosa.
  Sa kataposan, gikapoy na siya nga gilamoy sa iyang mga mata. Ug ang babaye nga warden nga naka-uniporme mimando kanako sa pagbarug sa usa ka kuwadrado ug ibutang ang akong suwang sa usa ka espesyal nga notch. Pagkahuman, mahagiton niyang gihubo ang iyang nipis nga guwantes nga goma ug, gigunitan ang iyang suwang, gisulod ang iyang mga tudlo sa baba ni Agripina.
  Ug sila wala mahugasi ug singot. Ug siya misaka sa luyo sa mga aping ug sa ilalum sa dila. Si Agripina nasuko ug, gitukmod siya palayo, misinggit:
  - Pagsul-ob og gwantis, bitch! Mataptan ka!
  Naulaw siya human niadto, ug nahunong ang pagpangita. Gikuhaan siya og litrato, bisan pa, hubo, aron makita ang mga patik. Ilang giligid dili lamang ang mga tudlo, kondili usab ang hubo nga mga lapalapa sa mga tiil. Ug gi-x-ray pa nila ang tiyan, daw nagduda nga posibleng dunay drugas didto.
  Pagkahuman, gihatod ko nila sa shower. Gihatagan pa ko nilag sabon unya tualya. Sunod gihatagan mi nilag uniporme.
  Si Agripina wala kaayo mahadlok sa prisohan. Sa kasukwahi, siya masaligon nga siya ang labing importante ug bugnaw.
  Apan medyo hagip-ot ang selda, dose ka babaye, ug baho sa balde.
  Gitukod dayon niya kini ug gilimpyohan. Unya mihangyo siya nga ayohon ang kasilyas. Ug sila mituman kaniya.
  Lig-on si Agripina bisan sa pre-trial detention center. Ug mahimo niyang pugson siya sa pagsunod.
  Apan karon siya gilibutan sa duha ka dosena nga mga babaye nga nakadena, ug usa ka tibuuk nga iskwad sa mga orc nga adunay mga latigo.
  Ug kini nga mga oso nagsugod sa pagkulata kang Agripina. Ug kini sakit kaayo nga bisan kining bayani nga babaye nag-uwang sa pag-antus ug nangayo og kalooy. Sa pagkatinuod, kini nahimo nga usa ka matang sa nightmare. Unya gigapos usab nila ang iyang liog, nga dili gyud maagwanta.
  Si Agripina mibalhin subay sa balas. Ug gamay ra ang iyang mood. Siya gibunalan ug gikuniskunis, natabunan sa dugoong mga lama. Ug ang mga talikala mikurog ug ang metal misidlak.
  Si Agripina, sa hilom, nagyatak. Ang balas init ug sakit alang sa hubo nga mga lapalapa. Bisan pa nga wala pa siya - puno ang iyang mga bitiis sa mga away ug pagbansay. Unsa man ang hitsura sa mga ulipon nga babaye? Daghan kanila dili kanunay nga magtiniil, ug ang ilang mga lapalapa dili kaayo gahi. Ug kini nagdilaab kaayo nga ang mga blisters makita pa.
  Ang usa ka batan-ong babaye naglakaw ug naghunahuna sa kalisang: siya gigapos ug usa ka ulipon, kansang likod usa ka latigo mahulog matag karon ug unya. Apan sa dili madugay siya morebelde ug moilog sa gahom niini nga planeta.
  Usa ka kusgan, maskuladong babaye ang nakadani sa atensyon sa mga orc. Ug matag karon ug unya ila siyang gibunalan og latigo o barbed wire.
  Si Agripina misinggit agig tubag:
  - Naigo sa huyang!
  Ug niadtong higayona nausab ang tanan. Sa mas tukma, ang mahait, pula nga init nga mga pana milupad sa mga orc gikan sa luyo sa balas. Ilang gidunggab ang balhiboon nga mga oso, ug migawas sa mga mata, ug gidunggab ang singit ug dughan.
  Gikuha kini ni Agripina ug gidali, nga nagkuot sa iyang mga kadena, ngadto sa orc. Gitusok niya ang iyang ulo gamit ang kadena.
  Ug siya miawit:
  - Mura kog usa ka yawa! Gub-on ko ang kapital!
  Ang mga duwende miambak gikan sa luyo sa ambus sa mga buhi nga orc. Sila mga representante niining madanihon nga mga tawo, sa gagmay ug matahum nga mga unicorn.
  Ang mga orc daling gipamatay ug gidunggab. Human niana, ang mga babaye nagsugod sa pagpagawas sa ilang mga kadena. Dugang pa, uban sa tabang sa salamangka sa mga salamangka, si Agripina wala nakadena.
  Ang batan-ong babaye nahimong gawasnon. Ug gamhanan, nga adunay mga bugdo sa kaunoran.
  Pagkahuman niana, siya adunay usa ka tibuuk nga grupo sa mga babaye. Ug mao nga ang matahum nga mga manggugubat miyatak sa ilang mga hubo, pinait nga mga tiil latas sa desyerto.
  Naghumoy si Agripina, nga nagpadayag sa iyang mga ngipon:
  Nagdagan sila sa hiwi nga dalan,
  Mga babaye nga hubo nga tiil...
  Gikapoy nako sa pagpuga sa mga bug,
  Gusto ko nga hagiton ang akong kalipay!
  Ang mga babaye usab agresibo kaayo ug pakigbisog. Gusto nila nga mokanta ug molukso. Ug ang ilang mga bitiis, sa tinuud, matahum, bisan kung gikapoy, natumba, ug natusok.
  Mao kini ang team nga nagmartsa. Ug uban kanila ang mga duwende sa mga unicorn ug adunay mga pana.
  Si Agripina mibati nga kusgan ug miawit:
   Sukad sa panahon ni Spartacus - kini nga pagtuo nagpadayon,
  Nga kinahanglan wala nay mga ulipon sa kalibutan!
  Kung ang agalon mapintas - gipainit niya ang iyang tiyan sa usa ka stove,
  Ug ang mag-uuma nagyelo sa katugnaw - tuohi ako, dili kini kapalaran!
  
  Ang Ruso nga lalaki nga si Spartak mihulbot sa iyang espada alang kanamo,
  Ug sa iyang luyo, ang suba walay katapusan misaka alang sa mga dinaugdaug...
  Kon ikaw usa ka tawo, ang kadungganan mas bililhon pa kay sa kinabuhi,
  Kung gusto nimo nga ang kinabuhi modagayday sa kalipay sa kalibutan!
  
  Gusto ni Stenka Razin nga tul-iron ang kampo sa mga ulipon,
  Aron adunay kabubut-on, ang tanan makakontrol...
  Ug ang mga tawo nga sama kaniya dili makadawat sa kaulaw,
  Ug sa likod nila ang mga tawo - dili maihap nga kasundalohan ang nagmartsa!
  
  Ang torture, rack ug stake mao ang mga argumento sa mga hari,
  Ang tanan gusto nga agawon ang tanan alang sa ilang kaugalingon hangtod sa hangtod!
  Apan ang kagawasan, tuohi ako, usa ka milya ang gilay-on sa pan ug dugos,
  Ug ang ingon nga damgo nagdilaab sa among mga kasingkasing sa dugay nga panahon!
  
  Miabut ang dalugdog - Oktubre, ug karon ang among gahum,
  Ang nasud nagdilaab, adunay daghang dugo ug kasakit!
  Apan si Jesus dili motugot nga ang mga matarung malaglag sa impyerno,
  Ang gibunalan pag-ayo malipay usab sa maayong mga butang!
  
  Giablihan ni Lenin ang pultahan, si Stalin maisugon nga nanguna,
  Sa matag lakang kita nagkaduol sa sagradong tumong!
  Apan miabut si Satanas, ang kap-atan ug usa ka dautan nga tuig,
  Ug karon ang among dugo nagdagayday gikan sa usa ka ugat sama sa usa ka sapa!
  
  Usa kami ka nasod uban kanimo; among dungog mao ang imong kinabuhi,
  Ayaw gayud dad-a ang mga tawo sa Rus' sa ilang mga tuhod!
  Pagkupot sa Russia, pakig-away alang sa Amahan,
  Kini ang kahulogan ug asin sa kaisog sa mga henerasyon!
  
  Ang Fuhrer usa ka dulumtanan nga patayng lawas, maayo, ang Rus' usa ka Higante,
  Ug ang Chechen, Uzbek ug Ruso nagkahiusa!
  Ang komunismo usa ka monolith, usa ka sulundon alang sa kalag,
  Ug ang mga estante sa mga kaaway hingpit nga nadugmok!
  
  Ang uniberso nagtawag sa mga batan-on - ang sungay naghuyop nga madanihon,
  Adunay bag-ong utlanan, lapas sa Mars!
  Nagtukod kami og komunismo - giwagtang namon ang mga rubles,
  Ang bisan unsang pagkalungsoranon dili igsapayan!
  
  Ang tibuok uniberso, tuohi ako, mahimong pula karon,
  Adunay mga ganghaan sa langit - pula nga mga bituon.
  Ang tawo, igsoon, usa ka mabangis nga mananap kaniadto,
  Ug ang gugma ug katahum giawit sa putli nga mga himno!
  
  Busa, ayawg kaloy-i ang imong pagkatapolan ug pagkatapulan,
  Alang sa atong Amahang yuta, nakig-away sama sa usa ka falcon!
  Ug kamong mga sundalo nagtrabaho gabii ug adlaw,
  Hinaot nga ang Tanaman sa Eden mamulak ug maghatag ug tam-is nga duga!
  Mikanta si Agripina uban sa iyang hubo nga grupo. Ug sa kalit nasakpan nako akong kaugalingon nga naghunahuna nga para siya sa komunismo. Aw, si Agripina wala mahibalo sa mga panahon sa Sobyet: bata pa kaayo siya. Sa dili madugay siya katloan ug pito ka tuig ang panuigon, ug ang tuig karon 2023. Busa, unsa ang iyang mahinumduman mahitungod sa gahum sa Sobyet? Kini usa ka leyenda, sa iyang mga mata ug hunahuna. Si Agripina, ingon nila, usa ka bata sa iyang panahon. Ug, siyempre, wala ako nakadungog sa labing kaayo nga mga pagsusi bahin sa mga panahon sa Sobyet. Sama, sa pagkatinuod, bisan ang usa ka butang sama sa saging kulang sa suplay. Oo, ug mga kendi ug chewing gum usab. Ug adunay usa ka talagsaon nga kakulang sa maong. Ug ubos sa Gorbachev, bisan ang mapait nga vodka ug sigarilyo nawala gikan sa mga estante. Taas nga mga linya, mga kupon, mga kard, walay sulod nga mga tindahan, kinatibuk-ang kakulang - kini ang nahinumduman sa mga tawo mahitungod sa mga panahon sa Sobyet.
  Ug walay usa nga gusto nga sila mobalik. Sa bisan unsa nga kaso, sa Moscow ang mga komunista nakolekta sa usa ka gamay nga porsyento sa mga boto bisan sa lisud nga nineties. Apan dato kaayo si Agripina, ug siyempre para sa kapitalismo. Busa ngano nga siya kalit nga nagsugod sa pagkanta bahin sa mga ideya sa wala?
  Gisumbag sa batan-ong babaye ang iyang suwang ug misirit:
  Ang among hari, ang pinili sa langit,
  Ang atong hari sama sa usa ka multo nga demonyo...
  Ang among hari, mensahero sa kapalaran,
  Ikaw ra ang among hari!
  Lucifer! Lucifer! Lucifer! Lucifer!
  Gikuha kini ni Agripina sa hilabihang kalipay ug miawit:
  - Ikaw ang bantogan nga Lucifer, nagdan-ag ka sa kahayag,
  Ug ang sagradong espada sa gubat nagputol sa sekreto!
  Ug usab ang babaye, o hinoon, usa ka hamtong ug batid nga babaye, misugod sa pagkanta;
  Ang among hari, mensahero sa langit,
  Ang atong hari sama sa usa ka multo nga demonyo.
  Ang among hari, ang pinili sa kapalaran,
  Ikaw ra ang among hari!
  Lucifer! Lucifer! Lucifer! Lucifer!
  Ingon niini ang pagkanta ug pagtunob sa manggugubat sa disyerto. Ug positibo ang iyang pagbati. Nganong kinahanglan siya nga menor de edad?
  Apan dinhi na usab makita ang kagubot. Ang mga duwende nakadawat ug senyales nga nagkaduol na ang mga orc. Ug naglinya sila sa usa ka semicircle. Katunga sa mga riders mga duwende. Matahum nga mga babaye, halos hubo, apan gitabonan sa mga mahalon nga alahas.
  Klaro nga andam sila alang sa away hangtod sa kamatayon.
  Gitapak ni Agripina ang iyang hubo, kusgan nga tiil. Ug usa ka bug-at nga pana mipakita sa iyang mga kamot. Usa ka dako, diin mahimo nimong ibutang ang daghang gidaghanon sa mga pana.
  Ang babaye, o hinoon ang babaye nga bayani, miawit:
  Ang mga panganod naggikan sa mga tigsuyop sa dugo,
  Ang impyerno migula gikan sa Yuta dili halayo!
  Ang bitin nagakamang sa panzvale, rattlesnake,
  Ang mga panganod nasiga sa dugo!
    
  Ang mga balud nagdilaab, sila nagsabwag sama sa usa ka impyerno nga bagyo,
  Ug makigtagbo siya sa usa ka kasundalohan sa labing maisog nga mga daredevil!
  Among panalipdan ang matahum nga mga babaye,
  Kita mahimong takus sa mga pagpahimulos sa atong mga amahan!
    
  Akong yuta, unsa kasakit ang imong pag-agulo,
  Ang kaaway nagbilin ug usa ka gatos nga mga samad!
  Apan atong ilabay ang mga orc, sa higayon nga kita gikan sa pedestal,
  Ang kamatay sa mapintas nga mga tuig dili molungtad ug dugay!
    
  Ug ang kamatayon miputi na sa luyo sa mga panganod,
  Apan ang among mga hunahuna nagdali sa langit!
  Atong tunobtunoban ang bantogang mga kontrabida ngadto sa abog,
  Ug, nahibal-an nimo, gision namo ang mga orc sa tunga!
    
  Wala kami kahibalo sa kalinaw ug pagkatigulang madunot,
  Kita mga anak sa atong balaang Inahan!
  Ang tanan nga mahayag nakig-away sa mga oso,
  Kita mga sanga niining gamhanang mga gamot!
    
  Ug kanang daotang bomba mibuto sa kusog,
  Unsa may atong pagtagad sa pagbuto sa usa ka kabhang, kini nga dalugdog!
  Ang mga manggugubat sa Elfi makahimo sa daghang mga butang,
  Ug alang sa Fuhrer, ang ibabaw mahimong ubos!
    
  Ang impyerno sa kalibotan sa ilalom, ang inferno misilaob,
  Nag-crawl sa rockade nga adunay baril sa usa ka manunukob nga "Tiger"!
  Ug ang tanan nga kakapoy milupad dayon gikan kanamo,
  Ang panahon alang sa makalingaw nga mga dula nahuman na!
    
  Usa ka granada sa akong kamot, usa ka makamatay nga paglabay,
  Ang Tigre naigo pag-ayo sa simod!
  Ug ang Fuhrer ngadto sa boiler sa Tartar boiler room,
  Aron ang kalibutan dili magpadayag sa kaugalingon sa mga duwende!
    
  Ang oso nagkurog tungod sa mabangis nga mga volley,
  Dinhi ang bandera naglupad ibabaw sa Reichstag of the Elves!
  Ug ang Adlaw nagdilaab sa Amahan,
  Human sa tanan, ang Orc Reich nahimong abog ug abo!
  Si Agripina miawit, ug ang ubang mga ulipon nga babaye ug ang mga duwende nag-awit. Ang tanan tan-awon kaayo cool ug yano nga talagsaon.
  Ug ang mga ulipon nga babaye adunay mga pana sa ilang mga kamot, ug ang usa ka magtiayon bisan adunay mga pana. Ug ilang gibira ang pisi ug misugod sa pagpana. Nagdali sila sa usa ka arko ug gisumbag ang nag-abante nga mga orc.
  Kini nga mga mananap, balhiboon ug baho, nagdali sa pagpakiggubat uban sa ihalas nga kasuko.
  Kini usa gayod ka gubat. Ang mga duwende, hapit hubo, nagpusil gikan sa mga pana. Ug ang mga laki nga duwende migamit ug mas kusgan ug makamatay nga mga pana.
  Gilabay nila ang mga bolts sa kusog nga kusog. Nga nagtuyok ug nagduslak sa mga orc nga nagsaka aron sa pag-atake. Ug ilang gihampak sila ug mga mabangis nga hampak.
  Usa sa mga duwende, nga nagsul-ob sa usa ka bililhon nga korona, nagngulob:
  - Sa balaan nga gubat, adunay atong kadaugan! Elven flag forward - himaya sa mga nahulog nga bayani!
  Ug mao nga gibuhian niya ang usa ka dako nga pana, nga gibira ang pisi gamit ang iyang hubo nga tiil.
  Ug usab, samtang kini nagngulob:
  - Walay makapugong kanato! Walay makapildi kanato!
  Ug ang mga duwende, kauban ang mga babaye nga ulipon, naglabay sa mga orc gamit ang mga pana. Ug sila hingpit nga natabonan. Kini ang ilang agresibo kaayo nga panorama sa mga operasyong pangkombat.
  Ang mga manggugubat nahimo nga yano nga super, nga nagpakita sa talagsaon ug dili masabtan nga kusog.
  Unya pag-usab sa mga kanta sa mga glamorous ug makalingaw kaayo nga mga tawo.
  Walay mas tinuod kay sa usa ka sensilyo
  Nagsidlak gayod siya nga walay kabakakan!
  Sa pagkatinuod, ang doubloon mao ang magmamando sa kalibutan,
  Ang iyang suporta maoy kusgan nga espada ug taming!
    
  Ang mga pagano nga mga dios gitagoan niini,
  Sama sa adlaw, ang masanag nga bulawanong nawong...
  Bisan pa adunay mga parasitic bandit,
  Kinsa ang nagsugod sa pagbaligya sa ilang mga kalag!
    
  Ang sensilyo usa ka idolo ug usa ka arkanghel,
  Siya ang manluluwas, ang tiglaglag sa tanan.
  Kung wala ang bulawan, ang gisuholan nga damask steel maluya,
  Kung walay salapi, ang kalampusan sa gubat dili moabut!
    
  Apan unsa ang imong gusto, kasingkasing sa tawo,
  Gusto kong paliton ka og imortalidad...
  Sa hakog nga pag-abli sa pultahan sa kalipay,
  Sa paghabol sa usa ka hilo sa mga siglo sa kinabuhi!
    
  Apan makuha ba usab kana sa usa ka doble?
  Makadamgo ba ang usa ka bulawan nga lingin?
  Aron ang tigulang nga tawo nga adunay galab dili moabut uban ang mga pangumusta,
  Ug wala siya magbutang ug selyo sa iyang agtang sa morge!
    
  Bisan kung kinahanglan nimo ang daghang kalipay alang sa usa ka sensilyo,
  Hinaot nga magpatuyang kita sa sala sa atong kasingkasing!
  Apan ang tawo walay gahum sa gugma,
  Ang mga babaye alang kaniya sama sa dawa sa manok!
    
  Gusto niya nga makakuha og daghan sa tiyan,
  Kaon og pheasants, poods sa pinya.
  Bisag dili ka makakaon hangtod mamatay ka,
  Bisan kung hilabihan ka cool sa kwarta!
    
  Ug ang lungon, mahal pa gani,
  Kay adunay luna alang sa mga hari niini!
  Human sa tanan, ang anghel magdrowing og zero sa porma,
  Usa ka samad sa agtang ug usa ka sungkod sa utok!
  Ang mga babayeng manggugubat, siyempre, dili ubos sa gubat. Ug busa, sa dihang ang mga orc, nga nakaagom ug dagkong mga kapildihan, misulong sa gubat, gigamit sa mga maanyag ang ilang mga espada.
  Mipahiyom si Albina. Duha ka espada ang migawas dayon sa iyang mga kamot. Iyang giwara-wara sila, gikalinyas ang galingan, giputol ang duha ka ulo sa orc ug misirit:
  - Nasayop ka!
  Ug unya, uban sa iyang hubo nga tikod, iyang gikuha ug gisipa ang orc general sa suwang. Nahulog siya sama sa usa ka sako sa balas. Ug ang iyang nabali nga apapangig nagsugod sa pag-ulan sa iyang mga ngipon. Ug kining tanan nindot tan-awon ug bugnaw. Unsa ang gikanta sa mga babaye sa koro uban sa dako nga kadasig:
  Gihangyo ko, Ginoo, nga ang adlaw dili mahanaw,
  Hinaut nga ang panan-aw sa babaye mahimong batan-on hangtod sa hangtod!
  Aron ang among kabalyero molupad sa ibabaw sa mga bato,
  Aron ang tabon sa mga lanaw mas tin-aw kay sa kristal!
    
  Pagkanindot nga kalibutan ang gibuhat sa Dios,
  Nagkaon sila ug plata niini, ug ang maple maoy rubi!
  Nangita kog uyab, ang ideal sa Diyos -
  Aron mahimo kini, iyang giputol ang mga kaaway sa mga gubat!
    
  Nganong bug-at kaayo ang kasingkasing sa batan-ong lalaki?
  Unsa man ang gusto niyang makit-an dinhi sa kalibutan?
  Nganong nabali ang bugsay?
  Unsaon pagsulbad ang usa ka tangle sa dagkong mga problema?
    
  Gusto ko, Ginoo, nga magmalipayon usab,
  Pangitaa ang imong langitnong damgo!
  Aron dili maputol ang hilo sa suwerte,
  Aron ibutang ang usa ka linya sa ilawom sa agianan, usa ka linya sa ballast!
    
  Apan unsa ang akong pangitaon sa usa ka sukod nga wala"y gugma,
  Unsa man ang mas bililhon sa usa ka babaye?
  Lisud ang pagtukod og kalipay sa dugo,
  Makalangoy ka lang niini ngadto sa impyerno sa impyerno!
    
  Ang panagbulag torture para nako
  Ang gubat usa gihapon ka damgo!
  Ania ang iyang tiil sa stirrup, gimontorahan ang kabayo,
  Bisan tuod ang daotang orc, giisa sa berdugo ang iyang wasay!
    
  Gikuha nila ang among mga anak nga babaye,
  Ilang gisakit sila ug gisunog ang ilang mga lawas sa kalayo!
  Apan atong ipahamtang ang kapildihan sa Fuhrer,
  Hibal-i nga ang among Elf wala mamatay!
    
  Magpakasal ta human sa daotang gubat,
  Unya mangatawa ang mga bata!
  Silang tanan mga kadugo kanako,
  Nangita ko, naay duwa nga tambok!
    
  Ug ang kahoy nga encina, sama sa esmeralda, ang iyang mga dahon,
  Siya miingon - ang lalaki maayo kaayo nga trabaho!
  Himoa nga ang imong konsensya matin-aw sama sa kristal,
  Apan ang mga positibo lamang sa balanse mahimong mga numero!
  Kini ang mga mag-aawit dinhi, kining talagsaon ug talagsaon nga mga babaye. Nga, kung nagsugod sila sa pagpakig-away, nan ang mga balhibo nga oso dili makasukol kanila.
  Si Agripina, nga nagngisi sa iyang gamay nga nawong, misirit, giputol ang duha pa ka ulo sa mga orc gamit ang iyang mga espada:
  - Mahimo nako ang bisan unsa, ug makita nimo kini!
  Dayon iyang gibalhin ang iyang hubo nga tiil ngadto sa lubot sa usa ka opisyal, usa sa mga agresibo ug balhiboon nga mga oso. Ug gikuha gyud niya siya ug gibunalan ang iyang mga bola. Kini nga babaye usa ka superman.
  Ug batok niini, ang bisan unsang kasundalohan sa mga balhibo nga oso lagmit nga walay gahum.
  Mingisi si Agripina ug gisulod ang iyang mga tudlo sa iyang baba. Ug siya mihuyop sa tibuok niyang kusog. Usa ka makalilisang, agresibo, nagkiskis nga tingog ang nadungog. Morag gikuniskunis ang panit gikan sa hangin.
  Ug pipila ka gatos ka dagkong mga buwitre nga naglibot sa natad sa panggubatan nag-antos sa atake sa kasingkasing ug nahulog sama sa ulan nga yelo. Ug ang ilang hait nga mga sungo misugod sa pagtusok sa mga kalabera sa nagkamang nga mga orc ug napikas nga mga bukog. Ug, sa literal, pagtuktok sa mga utok.
  Si Agripina nagmaniobra sa alibangbang gamit ang iyang mga espada, giputol ang pipila ka mga ulo niining dagkong gang bear ug misinggit:
  - Cool ko, makontrol nako ang tanan,
  Klaro na, klaro na!
  Ug ang tibuok yuta mikurog,
  Gidugmok sila sa akong hubo nga tikod!
  Human niana ang mga orc, nga dili makaagwanta niini, mibalik sa mass flight. Ang mga babaye ug mga duwende nagdali sa paggukod kanila, ug sa samang higayon, nagpasundayag ug away ug agresibo nga kanta;
  Ang damgo kanunay moabut sama sa usa ka bitin
  Wala nimo siya gipaabut, apan mikamang siya sa pultahan!
  Malipayon ka, madagayaon nga gipakaon sa pamilya,
  Wala ka mahibalo nga adunay mga tawo nga mga mananap!
  Karon nagsugod na ang pag-atake sa makusganon nga panon,
  Gipaulanan kami sa mga Tatar ug mga pana!
  Apan kami natawo alang sa usa ka maisugon nga buhat,
  Ug atong antoson ang mapintas nga mga hampak!
    
  Walay nahibalo kon maayo ba ang Diyos
  Ang tawo nahimong mapintas kaayo!
  Ang kamatayon nanuktok na sa pultahan sa iyang kumo -
  Ug si Wezelbub mipilit sa iyang mga sungay tungod sa kainit!
    
  Oo, kini ang mga panahon sa karaang mga katigulangan,
  Nga among gisudlan nga cool kaayo!
  Dili kana ang akong damgo,
  Dili kini ang among adtoan, latas sa halayong kabukiran!
    
  Apan kung makit-an nimo ang imong kaugalingon sa impyerno,
  O hinoon, sa usa ka kalibutan sa kasakit, pagkaulipon, gubat!
  Magpabilin gihapon kog paglaom,
  Tugoti ang imong kasingkasing nga mapildi ang tanan nga mga ritmo!
    
  Apan ang mga pagsulay mao ang among kadena,
  Nga dili magtugot nga ang mga hunahuna mahimong dali!
  Ug kon gikinahanglan, kinahanglang molahutay ka,
  Ug kung mosinggit ka, unya sa tumoy sa imong mga baga!
    
  Usa ka magbabalak, siya usa ka songwriter ug usa ka rogue,
  Apan dili sa init nga natad sa panggubatan!
  Ang daotan nga mga kaaway sa Amahan mamatay,
  Ilubong dayon sila ug walay bayad!
    
  Karon kuhaa kini ug yukbo kang Kristo,
  Pagtabok sa imong kaugalingon, paghalok sa nawong sa icon!
  Nagtuo ko nga isulti nako sa mga tawo ang tinuod,
  Ang Ginoo maghatag kanato ug usa ka peculium nga kabilin isip ganti!
  
  DARTH VADER VS SATANAS
  Ang punoan nga barkong iggugubat ni Darth Vader, nga susama sa usa ka dako nga puthaw, nagpadulong sa planetang Yuta. Sa iyang luyo mibalhin ang ubang mga barko nga nagdala sa kamatayon sa galaksiya ug ang mga katingad-an nga pundasyon sa uniberso gikan sa usa ka kontra-kalibutan ngadto sa lain. Angular, imperyo sa kawanangan sa Sith. Ug sunod kanila, streamlined, susama sa predatory piranhas - ang totalitarian nga pagporma sa Stelzanat.
  Usa ka dos metros ang gitas-on nga nagmaskara nga tulisan nga adunay halapad nga mga abaga ug dagkong mga sungay sa iyang helmet kusog nga nagdaguhob:
  - Dili ka makaikyas, Luke Skywalker! Bisan ikaw o ako, apan kitang duha walay dapit sa galaxy!
  Dili ubos sa Darth Vader sa gitas-on ug gilapdon sa abaga, ang curvaceous ug athletic nga si Lyra Velimara aktibong nag-uyog sa iyang nindot nga bust. Ang combat suit sa babaye nga heneral hingpit nga transparent ug wala magtago sa usa ka bahin sa iyang maskulado, babaye nga lawas. Ang bronse nga panit sa manggugubat hapsay kaayo, ug ang iyang mga utong nagkidlap sa spotlight sama sa mga rubi.
  Gitan-aw ni Darth Vader ang katahom nga may hakog nga tinan-awan. Ang duha ka bituon nga heneral sa Stelzan (usa ka imperyo sa kawanangan nga uhaw kaayo sa dugo ug daling masakop nga, kung itandi sa background niini, ang gahum sa itom nga Sith usa ka inosenteng bata!), Sexy nga tan-awon.
  Apan unsa may iyang mahimo, usa ka alaot nga dili balido? Naggamit ug cybernetic prosthesis?
  Si Lyra, nga nagpugong sa iyang mga hunahuna, miingon sa madaugon nga tono:
  - Ayaw pagkawalay paglaum, akong higala ... Adunay singsing ni Solomon sa Yuta, nga adunay ingon ka kusgan nga salamangka nga kung itandi niini, ang gahum ni Luke Skywalker usa ra ka sapa sa aso sa sigarilyo!
  Si Darth Vader, nga mapintas nga nagpagawas sa hangin gikan sa ilawom sa iyang maskara, misinggit:
  - Makuha ba nako ang akong kaugalingon nga usa ka tinuod, buhi nga lawas?
  Si Lyra, kansang mga bola sa kaunoran kusog nga nagligid sa ilawom sa iyang bronseng panit, miingon nga nagkatawa:
  - Jinns ug ifrits makahimo sa bisan unsa! Kini ang gahom ibabaw sa uniberso!
  Si Darth Vader miawit nga wala sa tono:
  - Oo, ang alaot nga uniberso nagyelo,
  Adunay dili maihap nga daotan nga mga genie!
  Ang gidumtan nga singsing ni Solomon -
  Gilusad ug gilaslas ang ulo!
    
  Apan hibal-i nga si Vader dili gyud usa ka pawn,
  Ug dili ka makalakaw ilalom sa yugo hangtod sa hangtod...
  Ang daotang mga kaaway gihimong mga siga,
  Siya mahimong magmamando sa mga kalibotan!
  Si Lyra misayaw isip tubag ug mitudlo sa iyang elegante, taas ug hait nga tudlo sa asul nga bola:
  - Ania na ang Yuta!
  Ang matahum nga atleta kusog nga miawit:
  - Ang yuta naa sa porthole, ang yuta naa sa porthole, ang yuta makita sa porthole ... Gipunting namon ang mga blaster, gisukod ang distansya, ug among sunugon ang balay sa tawo hangtod sa yuta!
  Apan, ang mga langyaw nalipay pag-ayo. Ang balita nga daghang mga dagkong barkong iggugubat ang mitungha, nga mitumaw gikan sa kangitngit sa kawanangan sa orbito sa Yuta, hinungdan sa grabeng kalisang sa tanang kahadlok ug mga gobyerno sa asul nga planeta. Ang mga langyaw nga starship nga adunay libu-libo nga mga hinagiban sa militar ug daghang mga nagbuga naghimo usa ka dili mapugngan nga impresyon sa mga tawo.
  Kalim-an ka mga barko - kaluhaan ug lima ka imperyal ug kaluhaan ug lima ka Stelzanat.
  Ang impyerno nga gahum ibabaw sa Yuta... Ug sa pipila ka rason ang mga tawo wala gayud motuo nga ang mga langyaw miabut sa kalinaw.
  Gisugyot ni Lyra Velimara kang Darth Vader:
  - Tugoti ako sa pagbasa sa usa ka apela sa mga yutan-on!
  Ang itom nga ginoo nasuko niini nga tudling:
  - Ug nganong ikaw? Kami adunay managsama nga gidaghanon sa mga barko!
  Giuyog sa maanyag nga babaye ang iyang kusgan, kusog nga liog ug nagngisi:
  - Oo, kung makita nila ang imong nawong mahadlok sila ...
  Si Darth Vader nagngulob nga makabungol, ang iyang tingog natuok sama sa mga tigre sa usa ka higot:
  - Ug kinahanglan natong hadlokon ang mga yutan-on! Ipataas dayon nila ang ilang mga tiil!
  Si Lyra Velimara, kinsa aduna nay kasinatian sa pagkaguba ug pagsakop sa planetang yuta, mingisi ug miingon:
  - Panahon na, panahon na, sa radyo - misulti si Boyarsky... Sa iyang hubog nga tingog - nahadlok siya sa tibuok kalibotan!
  Ang itom nga ginoo nagdali paingon sa hologram, naningkamot sa pag-ilog sa control scanner. Gikuptan ni Lyra si Darth pinaagi sa maskara gamit ang iyang gamay nga mga tudlo sa tiil ug gilabay siya, ang tulisan. Ang battle suit ni Vader kusog nga nag-ungol ug mikilab.
  Ug ang bronse nga harpy Lyra mikatawa:
  - Wala ka ba nahibal-an, ikaw dorrk, nga ang usa ka babaye kinahanglan una nga pasudlon!
  Ang hyperion nga mga pusil sa Stelzanat Empire mipaubos sa ilang nagdilaab nga kalayo sa mga satellite nga nagtuyok sa orbit sa yuta ug uban pang mga produkto sa kalihokan sa tawo.
  Ug dayon si Lira Velimara mismo mitungha. Nagpakita kini dayon sa tanan nga mga screen, bisan pa nga gipalong ang mga TV ug monitor sa kompyuter. Nagpakita siya nga hubo ug matahum, nga adunay upat ka mga cybernetic pin sa iyang buhok, nagbuga sa kaanyag ug salamangka sa paglaglag. Usa ka tinuod nga diyos sa uniberso sa brute force!
  Ang masanag nga vixen misugod sa pagtiyabaw sama sa nightingale:
  - Mga yutan-on! Dili namo mabuntog ang imong miserable nga gamay nga kalibutan. Layo ka kaayo kanamo aron masukod ang imperyo pinaagi sa lokasyon sa usa ka dako nga garison. - Ang zafiro, topasyo ug esmeralda nga mga mata sa babaye misidlak sa kasuko, o bisan nagdilaab, sama sa mga silaw sa hyperlaser. Ug ang tingog nahimong mas bugnaw. - Kami walay hinungdan nga magbungkag kanimo ngadto sa mga quark, ug uban sa tabang sa usa ka hypermagogravitator among ipadala ang imong mga kalag ngadto sa Sheol, ngadto sa walay katapusan nga impyerno nga pagsakit!
  Kini daw makahahadlok, apan ang kamatuoran nga ang maong binuang nga gipahayag sa usa ka hubo ug gana kaayo nga babaye nakapahinabog dili kaayo kalisang sama sa katawa!
  Niining higayona, usa ka mahulgaon nga nawong sa usa ka itom nga maskara ang nagpakita ug nagngulob sa mga hyper-titanium gills:
  - Sa laktod, ihatag kanamo ang Singsing ni Solomon sa dili pa ka namo hingpit nga laglagon!
  Giuyog ni Lyra ang iyang tanned nga dughan, misirit:
  - Sakit kaayo ang paglaglag!
  Midugang si Darth Vader, nga nag-uyog sa iyang kumo diin ang pula nga nagsiga nga espada hugot nga gigunitan:
  - Ug kami nag-castrate nga walay anesthesia!
  Ang uban sa planetang Yuta mikatawa, ang uban mihilak, ug ang uban nagsugod sa pagsinati sa nervous colic. Ug usa ra ka tawo sa asul nga bulan ang mibati sa tinuud nga kalipay sa iyang kaugalingon. Ang Presidente sa Turkey nga si Erdogan hinay nga miduol sa salamin. Ug iyang gipakita sa iyang kaugalingon ang igos. Nakadayeg ko sa naggilakgilak nga bato nga harmonious kaayong nagdayandayan sa tudlo sa akong tuong kamot.
  Ang manununod sa mga sultan sa Ottoman misinggit:
  - Gusto ba nimo ang Singsing ni Solomon? Ngano nga dili hatagan ang mga wigwam usa usab ka Aleman?
  Si Darth Vader, nga nagtan-aw pinaagi sa holographic nga mga hulagway sa sobra ka malipayong reaksyon sa mga yutan-on, mikurog:
  - Kinahanglan namon nga ipahibalo ang usa ka ultimatum sa mga tawo!
  Napusa ni Lira Velimara ang mga zenks nga naggilakgilak sa tanan nga mga kolor sa balangaw:
  - Unsang matanga kini?
  Si Darth Vader, nga adunay usa ka madaugon nga tono sa iyang walay kinutuban nga mga mata, mipasabut:
  - Kini usa ka internasyonal nga pulong. Garantisado ang pagkalaglag!
  Si Lyra miagik-ik ug misulti, nagpagawas sa mga aligato gikan sa iyang taas, monatomically sharpened nga mga kuko:
  - Oh mga lalaki! Ang unod lang ang mapuo... Ug ang Magogravity mahimong mas bugnaw pa!
  Gipaandar ni Darth Vader ang tanan nga mga grav-magic emitter nga adunay bag-o, katingalahang gahum. Ug nagsugod siya sa pag-atake nga bungol sa beluga.
  Ug unsa nga tingog sa itom nga ginoo, bisan ang iyang hinagiban nahimong puti-init:
  - Ultimatum! Ultimatum! Papason ko ikaw nga usa ka annihilator!
  Giuyog ni Lira Velimara ang iyang matahum nga bust ug gituyok ang iyang maluho nga bat-ang. Sa samang higayon siya misinggit, nahinumdom sa yutan-ong sugilanon:
  - Russian nga mafia, nanganak ka sa kamatayon! Ang Vodka nga adunay hydrogen nakaguba sa mga penis sa mga lalaki! Ug kita adunay cosmic sabantuya nga gahum!
  Ug ang mga manggugubat sa bantugan nga Stelzanat mokanta:
  - Dili kami makaluluoy nga mga insekto - super ninja turtles... Mga pusil - Mga dalunggan ni Cheburashka - among sunugon ang tanan sama sa usa ka blotter!
  Ang mga alien sa kawanangan nagbutang ug ultimatum, apan walay epekto. Ug dayon misugyot si Lira Velimara:
  - Magpabugnaw ta... Mag-chat ta sa BASIC?
  Darth Vader, alang sa tanan niyang kabuang - unsa ang imong makuha gikan sa utok, nga wala"y hyperplasmic recharge, misinggit:
  - Kini ba kung ang agresibo nga negosasyon gihimo gamit ang usa ka lightsaber?
  Mikidhat si Lyra ug gitukmod ang checkered nga iro nga ulo sa kabayo gamit ang iyang tiil. Ang panagsagol sa usa ka chessboard, usa ka kabalyero, ug usa ka buaya nagsirit ug nagtuyok sa tumoy niini nga nasakitan. Ang babaye-heneral mipilit sa iyang tiil sa paagi nga ang init nga ultraplasma migitik sa iyang hubo nga tikod, ug nagngulob, nag-uyog sa iyang pito ka kolor nga ulo:
  - Dili, gwapo! Imbes nga lightsaber, ilabay namo ang bomba nga thermoquark!
  Gipagawas ni Darth Vader ang iyang taas, morag bitin nga dila, nga nakuha pinaagi sa pag-clone, ug gipadagan kini sa parat nga mga ngilit sa iyang maskara. Ug kini sinsero nga misinggit sama sa usa ka guba nga internal combustion engine:
  - Ganahan ko sa mga bomba sa thermoquark, ug mga bomba sa thermopreon labi pa!
  Si Lyra nagngisi ug milihok pag-usab sa iyang tiil, niining higayona sa iring nga gitabonan sa mga dahon sa nettle:
  - Dili ka kahibalo magluto gamit ang preon!
  Ang itom nga ginoo lohikal nga mitubag:
  - Kung wala ka kahibalo kung giunsa, tudloan ka namon, kung dili nimo gusto, pugson ka namon!
  Giuyog ni Lyra ang iyang tiil nga naigo sa apapangig sa sundalo:
  - Pagkaguba sa hyperplasma! Usa ka projectile sa thermoquark!
  Usa ka asul nga balod hinay nga mikilab gikan sa lapad nga baril sa gravity cannon. Usa ka gamay nga rocket, ang gidak-on sa usa ka regular nga pakwan, nagdali sa nawong sa planetang Yuta.
  Si Lyra Velimara midagan sama sa usa ka alindanaw, ug daghang hubo nga mga manggugubat sa Stelzanath ang kauban niya.
  Gisul-ob ni Darth Vader ang iyang maskara sa usa ka buang nga ngisi.
  - Ug unsa ang mahitabo karon?
  Apan ang annihilation shot dili gani makita sa mga radar - ang katulin sa photon nga gipagawas sa bituon mao ang gidili!
  Si Vladimir Putin wala'y panahon sa pagkat-on mahitungod sa pag-atake. Usahay ang pagkawalay alamag mao ang kataposang buhat sa kaluoy sa Labing Gamhanan.
  Gilamoy sa Hyperplasma Gehenna ang Supreme Commander-in-Chief sa labing gamhanang kasundalohan sa planetang Yuta. Minilyon ka mga tawo ang nag-alisngaw, nahimong plasma ug hyperplasma, sa wala pa sila makaamgo sa katalagman nga nahitabo.
  Ang mga petals namulak nga adunay gatusan ka libo nga mga dila sa makamatay nga pagpuo, ang matag usa adunay kaugalingon nga lahi nga kolor, ug usa ka dinamikong sumbanan sa pagkaguba.
  Ang higanteng brown nga fungus misaka sa gitas-on nga labaw sa 500 ka kilometro, ug ang balud sa pagbuto, nga milupad sa tibuok kalibutan sa makadaghang higayon, mibuak sa tanang mga bintana bisan sa Estados Unidos. Ang silaw milamoy sa tibuok ionosphere, sa tanan nga dili masukod nga gidaghanon sa mga kolor ug inflorescences. Ang kakurat maoy hinungdan sa pagsaka sa dagkong mga balod sa tsunami. Kapin sa duha ka gatos ka metros nga tubig ang mitabon sa tanang kontinente, nga nalunod sa napulo ka libo nga mga barko. Nangatangtang ang mga linya sa kuryente, ang mga siyudad nangahulog sa kangitngit, nabalda lamang dinhi ug didto sa nagdilaab nga mga dapit sa kalayo.
  Sukad karon, nagsugod na ang bag-ong panahon sa planetang Yuta. Ang Oras sa Dragon naghari na.
  Agig tubag sa demonyo nga mga sapa sa hyperenergy, ang singsing ni Solomon nakadawat og kusog nga pag-agas.
  Gibati ni Erdogan ang gahum sa daghang gatusan ka libo nga mga jinn nga misulod kaniya. Ang Presidente sa Turkey diha-diha dayon namula ug nagsugod sa paghubag. Usa ka ordinaryo nga tawo nga adunay gamay nga cockroach antennae (naghatag kaniya og kaamgiran ni Adolf Hitler!) mitubo sama sa usa ka avalanche nga nagligid sa Everest.
  Ang sibilyan nga suit sa Ottoman nga diktador mibuto, ug ang iyang mga kaunoran nagsugod sa pagtubo sa mga paglukso ug mga utlanan. Ug karon ang nagkalapad nga mga abaga ni Edrogan misandig sa vault sa karaang palasyo sa Sultan.
  Sulod sa pipila ka panahon, ang naghubag nga bula nagpadayon sa paglapad hangtod, sa kataposan, ang marmol nga mga bungbong nahugno. Daghang mga bodyguard sa Turkey ang nagkatibulaag sa lainlaing direksyon. Ug ang katunga nga hubo nga mga ulipon nga babaye gikan sa harem sa Ottoman nga diktador, nahadlok nga nagpatid sa ilang mga hubo nga bitiis, nagkatibulaag o nagkamang kung sila dili swerte nga madugmok.
  Ug si Edrogan nagpadayon sa pagtubo, sama sa usa ka superman sa gidak-on. Ang mga bilding sa kapital sa Turkey nga Ankara gipatag sa ilawom sa iyang botas. Ang Ottoman nga diktador mas taas na kay sa Everest. Ug gikan sa mga starship sa Stalzanat ug sa Black Sith Empire, ang taas nga silhouette niini klaro kaayo nga makita.
  Si Lira Velimara mihimog kaibog:
  -Unsa ka dako nga tawo ... Siya adunay dignidad - tingali maayo!
  Darth Vader, gipitik ang iyang maskara aron ang imahe niini nahimong blur, hoarsely, croak:
  - Kini usa ka colossus nga adunay mga tiil nga yutang kulonon!
  Gibuhian ni Lyra ang duha ka kilat gikan sa iyang mga mata ug misinggit:
  - Ug dayag nga ang tingog kinahanglan nga anghel! - Gisundan sa usa ka wink, kinaiya sa usa ka hilabihan ka mahal nga bigaon. - Pag-awit og bulak, ayaw kaulaw!
  Ug ang diktador sa Turkey nga si Edrogan nagpadayon sa pag-ulbo sa paspas, sama sa usa ka inflatable nga bula. Ug unsa ang labing delikado, ang usa ka taas ug paspas usab nga pagtubo nga espada nagpakita sa iyang mga kamot.
  Ang Edrogan usa na ka libo nga nautical miles ang gitas-on ug dili kini ang limitasyon. Ug kung unsa ka muscular ang diktador sa Turkey - ang dagkong mga kaunuran literal nga nag-uyog ug nag-uyog - bisan kinsa, bisan ang labing tono nga bodybuilder, masina kanila.
  Ug ang iyang espada nagkidlap-kidlap sama sa mga bituon nga nadugtong sa mga bulak sa usa ka dili mabuntog nga bahandi.
  Ug ang mga ngipon sa Presidente sa Turkey nagtaas, nahimo nga mahait, sinuous fangs sa usa ka rocket vampire. Ug ang bag-ong nahimo nga bayani nagsugod sa paglabyog sa iyang higanteng espada.
  Si Lyra Velimara misinggit nga makabungol:
  - Usa ka thermoquark charge sa Fuhrer... Ugh, sunog sa Turkish Sultan!
  Gi-tap ni Darth Vader ang dako, giputos nga bulawan nga control joystick gamit ang iyang gwantis ug misinggit nga kataw-anan:
  - Ngano nga dili Hyperplasma! Ang kalayo usa na ka karaan nga yutan-ong ekspresyon!
  Si Lira Velimara motuktok sa iyang matahum, babaye nga mga bitiis, hubo, pink nga mga lapalapa sa metal nga salog:
  - Hatagi ako usa ka thermal eruption! Anti-pulsar bugs!
  Ug ang mga rocket sa thermoquark, nga nagbilin sa ilang luyo usa ka agianan sa kalayo ug lapad sama sa ikog sa pangasaw-onon, midali paingon sa Edrogan, nanghubag gikan sa daghang mga espiritu ug mga genie nga misulod niini.
  Ang Ottoman nga diktador, kansang gidak-on ikatandi na sa Buwan, mibakyaw sa iyang kosmikong espada. Ug ang starship sa Sith Empire - ang missile cruiser "Baboon" - nabuak ubos sa usa ka makalilisang nga hampak. Ang mga tipik sa hyperplasma nagsabwag ... Ug usa ka butang nga dili katuohan ug phasmogoric nagsugod sa pagkahulog.
  Ug sa parehas nga oras medyo wala"y hinungdan - tungod kay ang mga clone nga sundalo namatay nga dali ra. Wala"y gipakita nga mga emosyon kaysa biorobots. Apan ang ilang kumander nga si Santa, dili usa ka clone, klaro nga gikulbaan. Ug nahinumdom siya kung pila ka mga ulipon ang sekreto niyang gibaligya sa mga Khatham. Aw, karon ang impyerno sa anti-uniberso ug ang pagsakit sa ngitngit nga bahin sa puwersa naghulat kaniya!
  Ang mga missile sa Thermoquark miigo sa Erdogan. Ang matag usa kanila nagdala sa kusog sa usa ka gatos ka bilyong bomba atomika nga gihulog sa Hiroshima. Ug ang kusgan, maskuladong lawas sa Ottoman nga diktador natabonan sa mga ulser ug mga pangidlap sa mibuto nga ultranukleyar nga mga bomba.
  Gipadagan ni Lira Velimara ang iyang hubo nga tiil sa iyang matahum nga ilong ug misinggit:
  - Siyempre dili! Gusto ko og bino - usa ka pakete sa mga sigarilyo sa Camel!
  Gibutang ni Darth Vader ang iyang gikaw nga tiil sa hubo, maskulado nga likod sa babaye ug, midagan ibabaw niini, miingon sa tingog sa ilong:
  - Ang kaligdong mao ang naandan!
  Giluhod ni Lyra sa apapangig ang kontra sa itom nga ginoo ug misinggit:
  - Pag-order, una sa tanan!
  Bisan pa sa kamatuoran nga igo nga mga sumbong ang natusok ngadto sa Erdogan aron sa paglaglag sa Bulan, uban sa Mercury dugang pa, ang Ottoman Sultan mitubo nga mas sa gidak-on. Siya karon tinuod nga sama sa usa ka dako nga fairy-tale efreet. Ug ang iyang espada aktibong nangitag mga biktima taliwala sa mga barko sa Stelzanath ug sa Sith Empire.
  Si Darth Vader, nga nagtan-aw kung giunsa ang mga missile sa thermoquark wala hinungdan sa gamay nga kadaot sa kini nga mastodon gikan sa usa ka fairy tale, ug ang superlaser tingali nagpadako sa gahum ni Erdogan, gisugyot ni Lyra:
  - Tingali mahimo natong ikombinar ang atong mga paningkamot?
  Ang hubo nga mga katahum gikan sa imperyo sa Stelzan wala kaayo makasabut sa itom nga ginoo:
  - Giunsa? Nahiusa na ta!
  Halos dili matabonan sa usa ka bikini, General Astara, kining unodnon nga manggugubat nga babaye mitanyag sa iyang bersyon:
  - Ato siyang ilabay ug thermal preon charge!
  Darth Vader, diin ang pagkamausisaon sa usa ka tigdukiduki ug siyentista sa ngitngit nga bahin sa pwersa nahigmata, nangutana pinaagi sa iyang maskara, nga naghilak:
  - Usa ba kini ka hinagiban nga gibase sa proseso sa preon fusion?
  Si Astara, nga nag-arko sa iyang lawas nga wala'y lain gawas sa mga kaunuran ug mga ugat, miyukbo sa itom nga ginoo:
  - Oo, ginoo ko! Kini nga reaksyon nagtugot sa rocket sa paggamit sa enerhiya nga katumbas sa 1000 pentatons. O napulo, dili, usa ka gatos ka trilyong bomba atomika ang gihulog sa Hiroshima!
  Ang buhi nga hunahuna sa itom nga ginoo naghimo dayon nga kalkulasyon ug si Darth Vader misitso sa katingala:
  - Wow! Gikan sa maong pagbuto, bisan ang planetang Jupiter mahugno ug mahimong mga quark!
  Sa pila ka rason, wala kaayo ipaambit ni Lira Velimara kini nga pagkamalaumon:
  - Ang Planet Earth masunog tungod sa ingon nga epekto. Ang tanang kinabuhi sulod sa solar system malaglag!
  Gitan-aw ni Darth Vader ang gubat sa kawanangan. Gisulayan ni Erdogan nga putlon ang combat hyperion battleship nga Stelzanat, nga morag carnivorous piranha. Siya, gamit ang iyang talagsaon nga pagkamaniobrahon, desperado nga misulay sa paglikay sa kapildihan.
  Bisan pa, ang mga kanyon sa hyperion ug mga superlager nga baterya nahimo nga hingpit nga wala"y kapuslanan batok sa ultramagoplasmic nga unod ni Erdogan. Ang kusog sa binilyon nga mga genie natipon niini, ug ang gikusgon milabaw sa kahayag.
  Kadto usa ka abtik nga armadillo, kini giputol sama sa usa ka sausage nga adunay kutsilyo. Ug sa samang higayon, milupad ang dagkong mga aligato nga naglupad ug ginatos ka milya ang gilay-on.
  Ang Ottoman nga diktador misinggit nga makapabungol:
  - Banzai! Adunay ka disenyo sa lungon!
  Si Darth Vader, nga nagbanabana sa gilay-on, miingon nga adunay tinuod nga alarma:
  - Kung mobuto ang thermal preon charge, kita mismo mabuak sama sa sulo sa mga alibangbang!
  Si Lira Velimara maulawong mikidhat sa itom nga ginoo ug masaligong miingon:
  - Ayaw kahadlok, akong itom nga terminator! Ang Thermopreon adunay usa ka kumulatibo nga pag-atake!
  Wala"y paglaum nga giwara-wara ni Lord Vader ang iyang kamot.
  - Okay, shoot! Sa kasamtangan, akong kolektahon ang tanang ngitngit nga bahin sa puwersa!
  Ang Erdogan, nga naglakip sa tanang kapitoan ug duha ka mga tribo sa mga diwata nga espiritu, misaka sa ibabaw sa Yuta.
  Ang Sultan sa Turkey doble ang diyametro sa Buwan sa gitas-on niini ug yano nga nagkidlap sa demonyo ug talagsaon nga gahum. Ang maong panagsangka karon nag-ulbo sa kawanangan. Ang espada ni Erdogan molupad nga mas paspas kay sa kilat ug midugmok sa desperadong pagpabuto sa mga starship.
  Bisan ang mga partikulo sa semi-annihilation hingpit nga wala"y kapuslanan batok sa yano nga mabangis nga gahum sa mga genie. Ang dakong tiglaglag sa imperyo sa kawanangan, nasakpan sa tumoy sa sulab, nagdilaab sa usa ka dalag-asul nga siga ug wala gani magbilin ug bisan unsang mga tipik.
  Apan gikuha ni Lira Velimara ang iyang "trump card" gikan sa iyang bukton - usa ka thermal preon rocket. Ang Thermopreon makahimo sa pagpagawas sa enerhiya nga 7 ka quadrillion ka pilo nga mas dako kay sa usa ka thermonuclear nga reaksyon kung hingpit nga gipagawas.
  Ang cumulative thermal preon charge gamay nga huyang, apan kini nagpunting sa kalaglagan nga dili matupngan nga mas tukma. Ug karon ang prinsesa-plasma blot gilabay gikan sa tiyan sa punoan nga barkong iggugubat.
  Mao gyud kini ang hitsura sa usa ka kontrolado ug intelihenteng gigiyahan nga thermopreon fusion-based nga rocket sa gawas sa kahon. Wala kini lig-on nga butang, mao nga hapit imposible nga matumba kini. Apan sa samang higayon, ang bayad nagpili sa kaugalingon nga target.
  Ang plasma blob nahadlok kang Erdogan. Nagduha-duha siya sa pag-dodge, apan ang ultra-advanced nga substansiya nahimo nga labi ka abtik. Ug sama sa usa ka lawalawa, ang hypernuclear nga bomba mitapot sa iyang kaugalingon sa kusgan nga lawas sa bag-ong gilalang nga hari ug emperador sa mga genie!
  Si Lyra Velimara init nga mikupot sa iyang mga tiil ug miawit:
  - Gibulagan ka namo! Atong gub-on kini sa mga quark!
  Si Erdogan, sama ka gamhanan ni Hercules, grabeng natuis, ug siya miduko sama sa gutta-percha nga bola sa tunga.
  Usa ka supernova ang mibuto. Daghang duol nga mga starship sa Stelzanat ug sa Sith Empire ang gilabay, ang hyperplasmic shaft nagsunog sa mga plataporma ug mga punoan sa daghang mga baterya. Gidugmok ang daghang mga clone ug matahum nga mga babaye sa Amazon gikan sa imperyo sa Stelzan.
  Si Erdogan mismo nagtuyok, nagtuyok ug... Nahimong mas dako ug mas makahadlok. Ang ikaduha nga espada, sama sa turok sa usa ka tanum nga parasitiko nga carnivorous, milapos sa iyang tuong kamot.
  Ug ang diktador sa Ottoman Empire mikatawa nga makabungol:
  - Oh, kamong makalolooy nga mga alien sa kawanangan.... Mga alagad lang kamo ni Shaitan, ug sa pagkatinuod, si Shaitan akong alagad!
  Kasamtangan, usa ka buhawi ang mikusokuso sa planetang Yuta. Ang mga balud sa kadagatan sa kalibutan diha-diha dayon nanginit gikan sa hypernuclear flash ug gibukal sa taas nga nagbukal nga tubig, nagpainit sa tanang buhing butang. Ug ang mga kalasangan ug tag-as nga mga bilding nasunog.
  Ang usa ka gatos ka trilyong Hiroshimas nga nagdilaab gikan sa usa ka gilay-on sa lunar orbit dili komedya! Ug ang kalayo nga milamoy sa tibuok Yuta literal nga misunog niini hangtod sa Sheol.
  Usa ka masanag, mabangis nga silaw sa kahayag misidlak sa dapit sa Washington, unya usa ka dako kaayong purpura-brown nga bulak ang mitungha. Pito ka hyperplasmic petals ang nahimulag gikan sa masilaw nga putot, nga misaka sa kataas sa kalangitan. Sila misidlak sulod sa napulo ka segundo uban sa tanang mga kolor sa balangaw, ug dayon, diha-diha dayon nga nagdilaab, nahulog, nagbilin lamang sa higanteng purpura-pula nga mga aligato nga naglutaw sa stratosphere.
  Sa usa ka pagpamilok, napulo, gatusan ka milyon nga mga tawo ang nasunog, nagkatibulaag sa elementarya nga mga partikulo. Kadtong atua sa unahan gibutaan ug nasunog sama sa buhing mga sulo. Ang kalayo masakit nga milamoy sa unod sa tawo. Naninit ang panit sa mga tawo, ang ilang buhok nahimong abog, ang ilang mga bagolbagol nasunog. Ang balod sa pagbuto, ingon sa usa ka akordyon, gipilo nga mga skyscraper, naglubong nga buhi sa daghan nga bag-o lang nga buhi ug walay kabalaka nga mga tawo sa mainit nga semento nga mga lubnganan.
  Usa ka grupo sa blond, tunga nga hubo nga mga estudyante sa Texas ang nagsipa og bola, ug usa ka gravity wave ang miagi kanila, nagbilin lamang og ashen silhouette sa nasunog nga sagbot. Kabus nga mga lalaki, unsa ang ilang gihunahuna sa katapusan nga gutlo: tingali gitawag nila ang ilang inahan, o usa sa mga bayani sa mga salida, dili maihap nga mga dula sa kompyuter.
  Ang babaye nga mibalik gikan sa tindahan nga adunay usa ka bukag miagi sa sunod nga kalibutan, nagpahiyom, nga wala"y oras sa pagsinggit. Ang bata yano nga nagkatag ngadto sa mga photon ug pinaagi lamang sa usa ka milagro ang buhi nga laso sa pana mituyok sa atmospera nga alimpulos. Ang mga tawo, puti ug bulok, nga natago sa subway nadugmok sama sa mga langaw ubos sa pressure, kadtong naglupad sa ayroplano niadtong panahona gipapahawa gikan sa stratosphere pinaagi sa mga buhawi sa Gehenna, ug kini usa ka mas grabe pa ug hinay nga kamatayon. .. Sa diha nga sa mabugnaw nga vacuum nga milamoy sa nahabilin nga hangin pinaagi sa usa ka manunukob nga piranha, ang mga tawo iduko ang ilang mga ulo sa mga bungbong sa duralumin, ug ang ilang mga mata mahulog gikan sa ilang mga sockets Ang mga dila nga naggawas sa dugo nga laway nanggawas, ug ang nabali nga mga ngipon nanggawas sama sa mga gisantes.
  Gitumbas sa kamatayon ang kabus ug ang bilyonaryo, ang senador ug ang piniriso, ang bida sa sine ug ang basurero. Daw minilyon ka mga kalag ang nagsiyagit sa langit, ang kalibutan nabalit-ad ug tingali sa unang higayon gibati sa mga tawo kung unsa ka nipis ang hilo sa kinabuhi ug unsa ka dako ang ilang panginahanglan sa usag usa. Ang inahan ug anak nahuot ilalom sa mga nagun-ob, nga nagkupot sa usag usa uban sa kusog kaayo nga ang tanang pwersa sa kalibotan sa ilalom dili makagisi kanila.
  Bisan ang semi-mekanikal nga mangtas nga si Darth Vader, nga napuno sa ngilit sa ngitngit nga bahin sa puwersa, mibati sa kasakit ug pag-antos sa binilyon nga nangamatay sa yuta.
  Ug sa desperasyon iyang gitawag sa iyang kaugalingon ang tanan nga mga lanot ug masa sa talagsaon nga pagpakita sa mangitngit nga bahin sa pwersa.
  Gisuportahan siya ni Lira Velimara niining butanga ug gitunol ang usa ka kusgan nga kamot sa itom nga ginoo. Naghiusa sila sa hunahuna. Ang ilang bioplasmic nga mga natad diha-diha dayon nga gisagol, ang feminine ug masculine nga mga prinsipyo nagkahiusa, nga nahimong usa ka unyon sa theoplasmic nga pwersa.
  Ug pagkahuman mitumaw ang usa ka dako nga pagkahugno sa hypergraviomagical, nga nagdala sa mga katingad-an, literal nga super-fantastic nga mga pagbag-o.
  Ang buhi nga mga starship sa imperyo sa kawanangan ug Stelzanat nagsugod sa pagpundok ngadto sa usa ka tibuok, sama sa mga bola sa mercury. Sila paspas nga gihiusa, gipugos ngadto sa princeps-plasma plasticine, nga naghimo sa usa ka single ug monolithic nga tibuok.
  Ang mga partikulo nagtuyok-tuyok sa tibuuk nga wanang, nagtagbo sama sa sawdust sa usa ka induction coil. Ug unya, sa dapit sa flagship starship sa Sith Empire, misunod ang usa ka machine-gun nga pagbuto sa photo-blitz-like flashes, ug pagkahuman nagpakita ang usa ka dako nga tawo.
  Katingad-an ang iyang dagway. Ang lawas ug mga bitiis sama ni Lyra Velimara - hubo ug madanihon, apan ang ulo, abaga ug bukton gitabonan sa itom nga suit sa panggubatan ni Darth Vader.
  Ang resulta mao ang usa ka makalilisang nga hybrid: ang ginoo sa mangitngit nga pwersa, usa ka manggugubat gikan sa SS troops Stelzanat Velimara. Dugang pa, ang gidak-on sa thug mao ang diametro sa Venus. Natawo ang ingon nga monster, ug gimugna sa usa ka grabe nga pagpakita sa hypergravity magic.
  Duha ka lightsabers ang misidlak sa mga kamot ni Darth-Lyra: pula ug purpura. Ang duha ka armas misidlak ug naggilakgilak pag-ayo ug kusog kaayo. Ang katunga nga vixen nga babaye, katunga sa cybernetic nga organismo mibalhin padulong sa Erdogan.
  Ubos sa matahum, hubo, dalagita nga mga bitiis, ang haw-ang nga nagpabungol-bungol. Morag kini nga mangtas nagmartsa lang sa usa ka minahan, diin ang mga pabuto dili makita, apan kini naghimo kanila nga labi ka makadaot.
  Ang diktador sa Turkey, nga nanghubag usab sa diyametro sa Venus, milakaw padulong sa iyang katugbang. Nagpalapit sila, kag sa idalom sang hubo, dalagita nga mga bitiis sang isa, kag ang isa sa idalom sang mataas nga botas, ang kahaw-ang nagdaguhob nga daw isa ka milyon ka dalugdog!
  Darth Vader ug Lyra sa usa ka botelya, misaludo kang Erdogan gamit ang espada.
  Ang diktador sa Ottoman misinggit lamang agig tubag:
  - Walay kaluoy sa kaaway!
  Si Darth Vader mitubag sa lawom nga tingog:
  - Pag-usab sa inahan - boars!
  Ug ang ilang mga espada uban sa mabangis nga dahunog, ang mga pagbuto sa usa ka bilyon nga Krakatoa nga mga bulkan mitabok. Ug ang vacuum mikurog. Ang mga quark nagsayaw sa mga bulbol sa ether.
  Si Erdogan, mibati nga ang iyang unod, nga hinabol sa ilang daghang panon sa dautan ug maayong mga espiritu, nangurog tungod sa hampak, nagngulob:
  - Wu Shaitan! Kusgan ka!
  Gipadayon ni Darth Vader ang iyang pag-atake ug misinggit:
  - Ug wala gayud ako maluya!
  Usa ka hybrid sa usa ka itom nga ginoo ug usa ka manggugubat nga vixen miatake sa Erdogan. Ug bisan kung ang iyang kaatbang dili ubos sa kusog ug katulin, apan sa arte sa eskrima, siyempre ang presidente sa Turkey dili makatandi, sa usa ka manggugubat nga gibansay sa labing maayo nga mga manggugubat ug mga espada sa galaksiya - ang Jedi.
  Nabati na ang tingog ni Lyra. Kini nga impyerno nga babaye wala usab maayong pagkabansay. Tungod kay walay mga lalaki sa ilang imperyo, ang mga babaye natawo sa cybernetic wombs. Gitudloan sila sa pagpatay ug pagpakig-away bisan pa sa dihang ang usa ka embryo naporma sa usa ka nutrient medium sa tabang sa mga programa sa kompyuter.
  "Unsa, ang anak sa usa ka Turkish citizen dili ganahan niini nga matang sa pagdawat!"
  Ug ang princeps plasma sword milapos sa gipakaon nga mug ni Erdogan. Ang giputol nga bigote sa Ottoman nga diktador natumba, nagtuyok sa mga vortex sa ether, ug nagsugod sa paggisi, nahugno sama sa usa ka bug-os nga hugpong sa mga bomba sa paglaglag. Ug miagas ang dugo gikan sa naputol nga aping. Dugang pa, sa matag tulo, ang mga genie ug ungo nga adunay mga silhig nagsabwag.
  Ang diktador sa Turkey misulay sa pagtubag, apan si Darth Vader abtik kaayong miduko ilalom sa kurbadong scimitar sword ug iyang gihapak ang kilid sa kaaway, nga naputol ang tibuok layer sa kaunoran gikan sa kaaway. Mikusog pa ang pagngulob ni Erdogan ug miatake na usab.
  Gipugngan ni Darth Vader ang duyan, ug ang hubo nga tiil ni Lyra naigo sa kuwadrado sa iyang kaatbang.
  Si Erdogan mikurog sa kasakit, ug uban sa usa ka ihalas nga pag-agulo diin ang mga squeaky notes gibati, siya misinggit:
  - Karon nahuman ka, gamay nga tawo!
  Gipaspasan ni Darth Vader ang iyang pag-atake ug nag-awit samtang giatake niya:
  - Apan ang katapusan dili pa mao ang katapusan! Ang katapusan mao lamang ang sinugdanan!
  Ug mao nga gihimo niya ang iyang pirma nga lakang, sa tabang nga napildi si Count Duco. Ang pinutol nga kamot, uban ang espada, nagbitay sa usa ka haw-ang nga haw-ang. Ug unya kini usab magsugod sa paggisi. Ingon og ang magamit pag-usab, jet, mga launcher gi-jam sa usa ka lugar - nagpagawas sa mga supernovae.
  Si Erdogan, ang iyang mga mata nga naglutaw tungod sa dili maagwanta nga kasakit, miatras ug nahagsa ang iyang ulo ngadto sa Buwan.
  Ang satelayt sa planetang Yuta nadaot tungod sa epekto, lapad nga mga liki mitabon niini, ug nagsugod ang aktibong pagbuto sa magma. Ang bulan nagsugod sa pagkasama sa usa ka grabe nga gikulata nga nawong. Gisipa pag-usab ni Lyra si Erdogan sa ilawom sa tuhod, ug ang espada ni Vader gikan sa wala"y panalipod nga kiliran nakakuha sa iyang abaga, giputol ang usa ka baga nga piraso sa karne ug kaunuran.
  Ang Ottoman nga diktador klaro na nga naglangoy, ang iyang bugtong buhi nga espada milupad sa usa ka lapad nga amplitude, apan ang tumoy sa pula nga espada sa itom nga ginoo mitusok diretso sa mga kamot sa kaaway. Unya ang usa ka tin-aw nga pagliko ug usa pa nga naputol nga tiil ni Erdogan nahulog aron magsugod sa pagbuto sa pagkalaglag ug mga mahika nga pabuto.
  Ang Ottoman nga diktador gidis-armahan, ug ang iyang katapusang desperado nga pagsulay, sama sa usa ka dragon, mao ang pagsunog sa kalayo.
  Kini sama sa usa ka trilyon nga flamethrower nga naigo sa usa ka higayon. Ug ang pagbuto sa plasma mibaha sa halos tibuok solar system. Ang mga balud sa nagdilaab nga siga nagdali sa orbit sa Pluto sulod sa pipila ka segundo. Ang maskara ug mga kamot ni Darth Vader naluwas, apan ang hubo, babaye nga mga tikod ni Lyra hingpit nga nasunog.
  Misiyagit sa kasakit ang babaye-heneral - ang kalayo grabeng mipaso sa lapalapa, bisan ang dagkong mga paltos nanghubag dayon sa nasunog ug nangitom nga mga tiil ug bitiis sa babaye. Niabot sa akong tuhod...
  Apan si Darth Vader, uban sa usa ka propesyonal nga kalihukan, sa usa ka paglukso ug uban sa usa ka turno sa lawas ug sa usa ka converging kalihukan sa mga espada, giguba ang dako, sungay ulo sa Ottoman Presidente Erdogan.
  Ang dako nga ulo, dili mas gamay kay sa Buwan, sa bantugang manggugubat ug magmamando miligid, ug ang baga nga asul nga mga ngabil mihunghong:
  - Nahuman na ang tanan!
  Unya adunay usa ka pagbuto, makabungol kaayo, makadaot ug dako nga ang tanan nga nahitabo kaniadto makaluluoy ingon usa ka panagsama batok sa background sa usa ka bomba sa hydrogen nga gisulayan sa kawanangan. Ang mga sapa sa annihilation hyperplasma mibaha sa kawanangan gikan sa Adlaw, dayon Afla-centauri ug Sirius...
  
  
  
  
  MALIPAYONG BATA
  Adunay nagpuyo nga usa ka batang lalaki, gamay pa siya, apan dili malipayon. Sa eskuylahan siya gidaogdaog ug gilutos, sa balay kanunay nga busy ang iyang mga ginikanan ug gibadlong siya tungod sa dili maayo nga mga grado, ug gibunalan pa siya sa usa ka bakus tungod sa pagkapakyas kaniya. Ug ang tanan nagtratar kaniya sama sa usa ka buang, deperensya sa pangisip, usa ka talawan - gidaogdaog nila siya ug gikulata.
  Ang batang lalaki gikapoy niini ug nakahukom nga mobiya sa iyang daotan nga lungsod ug layo sa gidumtan nga eskuylahan, bisan diin ang iyang mga mata motan-aw.
  Ang bata gamay pa ug wala"y salabutan. Naghunahuna siya nga sa iyang siyudad lamang nagpuyo ang maong daotang mga tawo, ug ilabina ang mga bata, samtang sa ubang mga siyudad ang tanan maayo ug buotan. Ug kini dili mahimo nga lain, tungod kay sila naghinam-hinam nga gisubli ngadto sa square TV box nga ang ilang nasud mao ang labing tawhanon, buotan, matahum ug labing maayo sa kalibutan. Nga sa iyang nasud ang tanan nga mga bata malipayon o siguradong mahimong malipayon, ug ang partido ug ang bantogang lider niini modala ngadto sa komunismo - kung makuha sa tanan ang ilang gusto.
  Ug ang gikulata ug giharas nga batang lalaki sinsero nga naghunahuna nga ang mga bata sa eskuylahan mabangis ug daotan nga sila girekrut sa CIA ug Mossad, nga kini ang sala sa tambok nga burgesya sa America nga adunay mga walay sulod nga estante sa lungsod ug ang mga tawo nagbarog sa taas nga linya. Nga maayo ra ang tanan kung dili alang sa mga burgesya ug mga saboteur nga motabok sa mga utlanan sa gabii. Nga sila ang sala nga ang patatas madunot ug ang mga ngipon sa mga bata masakit. Ug dayag nga ang mga ineksiyon giimbento usab sa pagsakit sa mga tawo sa USA.
  Apan mahimong mahitabo nga ang daotan nga mga lagda sa tanan nga mga lungsod sa iyang lapad nga Inahan, nga ang daotan nga mga ahente sa CIA naghaylo ug nagdaot sa tanan nga mga bata, nga nagtudlo kanila sa pagpakig-away ug pagbunal sa bakakon nga tawo.
  Dili, kini kinahanglan nga makit-an sa labing maayo ug labing tawhanon nga nasud sa kalibutan, usa ka lungsod diin ang tanan mabination ug nagpahiyom sa usag usa ug luwas nimo nga ipataas ang imong kamot aron iuyog kini nga wala"y kahadlok nga ang usa ka pin nga gitago sa taliwala sa imong mga tudlo mopilit sa. kini.
  Ang bata hugot nga mituo niini, nga aduna pa'y buotan ug malinawon nga mga siyudad. Ug siya, nga naglisud sa paghulat sa una, mainit nga mga adlaw sa tingpamulak, sa tago gikan sa iyang mga ginikanan gikuha ang tanan gikan sa refrigerator. Ug wala kaayoy mga produkto sa labing tawhanon, adunahan, buotan ug mahigugmaon sa kalinaw nga nasud sa kalibutan. Giputos ko niini ang akong bag ug backpack, una nga giuyog ang mga libro ug mga notebook tungod kay nakamugna kini og dugang nga kabug-at ug ... Matag karon ug unya, nagtan-aw sa palibot nga talawan, akong giablihan ang pultahan ug midagan paingon sa dalan.
  Ang bata kanunay nga nahadlok nga mogawas sa iyang kaugalingon nga nataran. Para niya, didto gyud siya bunalan, bakol, pakaulawan, lud-an, o mas grabe pa. Apan sayo pa sa buntag sa tingpamulak, ang tanan moadto sa eskuylahan, adunay higayon nga makaagi sa mga hooligan sa nataran ug magpadayon. Gikan niini nga quarter, diin siya nahimong usa ka sinalikway ug usa ka kataw-anan, ngadto sa diin sila wala pa makaila kaniya. Diin siya usa ka lima ka pye ang gitas-on nga patas nga buhok nga lalaki nga adunay taas nga kalo.
  Nganong masuko kaayo ang mga tawo? Unsa ang iyang gibuhat kanila nga sila nagdumot kaniya pag-ayo? Ug unsa may kalabotan nila sa pagdumot, sa labing tawhanon, buotan, tawhanon ug patas nga nasud nga wala sa kalibutan? Unsay iyang gibuhat kanila? Nakainsulto ka ba, nagbutangbutang, nagpakaulaw, nagluwa o nagluib kang bisan kinsa?
  Wala ba niya gisultihan ang tanan nga kinahanglan silang magbinuotan, mabination, ug magtinabangay sa usag usa? Nga ang panag-away daotan, ug ang huyang kinahanglan nga tabangan? Apan alang niini giisip gihapon nila ang tanan nga buang, huyang, tanga... ug uban pang komplikado ug dili masabtan nga pulong - usa ka pasipista?
  Apan katingad-an, dili ba kini ang gitudlo sa tanan nga mga engkanto, libro, ug telebisyon sa mga bata? Dili ba ang mga tawo kinahanglan nga sama niini: halangdon nga halangdon, dali nga magsakripisyo sa kaugalingon, nagbarog alang sa usag usa sama sa usa ka bukid. Dili ba ang tawo igsoon sa tawo? Dili ba ang tinuod nga kahulogan sa kinabuhi mao ang pagbuhat ug maayo?
  Busa nganong, sa pagkatinuod, ang gitudlo sa mga libro, sa mga salida, ug bisan sa mga leksiyon sa siyensiya sa kompyuter gipanghimakak? Giisip kini nga tanga, kataw-anan, kataw-anan, daotan!
  Ngano nga ang atong mga anak ug ang iyang mga kaedad adunay hilabihan nga kasuko ug pagdumot, dili gusto nga maminaw sa ilang tanlag, tinguha alang sa kapintasan ug kalaglagan? Asa man moadto ang edukasyon ug ang kulto sa maayong mga buhat sa ilang labing tawhanon ug tawhanon nga gahum sa kalibutan? Sa gahom nga nagtabang ug nanalipod sa mga dinaugdaog sa tanang bahin sa kalibotan. Nga nagluwas sa mga itom, Indian, ug sa tanan nga anaa sa kasamok ug masakiton gikan sa kagutom ug natural nga mga katalagman.
  Gitawag nila ang bata... Gibati niya ang kahadlok. Karon dakpon ka nila ug magsugod sa pagpaantos kanimo.
  Nagpakaaron-ingnon siya nga wala makadungog ug gipaspasan niya ang iyang dagan.
  Agig tubag, usa ka ihalas nga singgit:
  - Hunong ang preno! Patyon ka namo!
  Ang ihalas nga kasamok sa iyang tingog makapakurat, hilabihan nga pagdumot kaniya? Para unsa? Unsa imong gibuhat nila? Ug sila nagdumot kaniya, ang usa nga kanunay nagsulti mahitungod sa kaayo, mahitungod sa panaghigalaay, mahitungod sa kalooy, ingon nga sila dili magdumot sa mga dili matinumanon, ang usa nga mopatay sa ilang kaugalingong inahan.
  Apan ang batang lalaki nakahimo na og desisyon nga mobiya niining siyudad, nga dili na moeskuyla niining maldito, gikasilagan nga eskwelahan. Kumalagiw gikan niining impyerno nga cesspool ug pangitag lain, buotan, limpyo, mahigalaon nga siyudad. Sa pagkatinuod, tingali sa iyang labing tawhanon nga nasud walay ingon nga mga siyudad.
  Nahadlok pag-ayo ang bata nga maabtan nila siya, kulbaan ug maluya, ug gibunalan siya sa liog, aron dili siya makabiya. Pero naay bus. Kinahanglan ka lang nga molukso niini, unya mahulog ang hooligan ug bandido.
  Niining higayona ang batang lalaki swerte, ug sa kataposang gutlo nakahimo siya sa paglukso ngadto sa panapos nga lakang sa bus. Gipislit sa pultahan ang iyang nipis, bata nga kamot, maayo na lang kay dili kaayo daghan, ug nakagunit siya sa backpack nga puno sa pagkaon.
  Ang pagbiyahe sa bus niadtong mga panahona nagkantidad gihapon og gamay nga kantidad, ug kini dili mapuslanon sa usa ka gamay nga lungsod sa pagbayad usab og suweldo sa konduktor. Dugang pa, ang mga tawo matinud-anon ug wala sila maghunahuna sa upat ka kopecks. Ang usa ka magtiayon nga mga kaedad wala makaapas sa batang lalaki ug mikuha sa ilang kasuko sa usa ka basurahan. Ila siyang gisipa nga mapintas, nga daw puthaw ang basulon sa kamatuoran nga ang gitinguha nga biktima nakaikyas. Ug ang bata nagmaneho ug nag-ampo sa Ginoo nga Dios (nga, sa dalan, ingon sa gitudlo kanila, wala gayud maglungtad!), aron ang pultahan maabli dayon ug iyang buhian ang iyang kamot.
  Sa kataposan, sa sunod nga paghunong, libre na ang imong kamot ug makalingkod ka sa lingkoranan ug makaginhawa. Samtang nagpalayo ang bata sa iyang gikasilagan nga nataran, nahimong mas kalmado ang iyang kalag. Diin sila wala mahibalo, kini mas luwas.
  Bisan tuod tingali ang laing batang lalaki, sa sukwahi, sa iyang dapit, magdamgo nga mas duol sa balay, mangita og panalipod sulod sa dili mabuntog nga mga bungbong niini. Apan ang nataran sa balay kanunay nga nakapukaw sa kahadlok sa bata. Bisan sa iyang pagkatulog siya adunay mga damgo mahitungod sa iyang impyerno, walay kaluoy nga mga kaedad. Ang bata misulay sa paglakaw sa gawas kutob sa mahimo. Human sa mga leksyon, midagan ko nga kusog kutob sa akong mahimo ngadto sa locker room aron makaadto sa wala pa ang akong mga kauban nga madumtanon, mabangis og kasingkasing ug misugod sa pagbugal-bugal kanako, o bisan sa pagkulata dayon nako. Ang bata nakakaplag ug kahupayan diha lamang sa mga libro. Walay kompyuter, walay Internet, bisan sa TV - tulo lang ka channel, diin sa labing maayo nagpakita sila og maayo nga mga pioneer, o usa ka singing choir - unsa ka maayo nga magpuyo sa ilang labing tawhanon nga nasud sa kalibutan. Ug sa pinakagrabe, makalaay nga mga taho gikan sa mga uma, ug kanunay nga mga gubat alang sa pag-ani. Ug kausa ra sa usa ka semana, sa Domingo, mahimo nimong tan-awon, nga higpit sumala sa limitasyon, pipila nga makapaikag nga bahin sa pelikula o programa samtang nagbisita sa usa ka fairy tale.
  Ug ang bata ganahan nga ilubong ang iyang kaugalingon sa mga libro, nga gikuha gikan kanila ang halangdon, halangdon ug talagsaon.
  Ug sa kasagaran sa klase, kung dili kaayo siya mahasol sa iyang mga kaedad nga naglaway gikan sa tubo o nagpusil sa mga goma, naghunahuna usab siya bahin sa usa ka fairy-tale, mabination nga kalibutan. Mahitungod sa kamatuoran nga kung ang komunismo sa katapusan matukod, adunay unibersal, unibersal nga panag-igsoonay.
  Ug unya ang mga bata gikan sa Alpha Centauri, Sirius, Ursa Major, ang konstelasyon nga Sagittarius, magkahiusa. Ug nagpahiyom nga lapad, nagkuptanay sila sa kamot. Pananglitan, ang mga bata gikan sa konstelasyon nga Pisces adunay mga ulo nga gitabonan sa mga timbangan nga pilak ug bulawan, naggilakgilak nga mga kapay. Ug sa Sagittarius Constellation lagmit susama sila sa Centaur.
  Ang tanan malinawon ug matahum. Naghatag sila og mga regalo ug nag-awit og mga kanta. Walay panag-away, walay malisya, walay magbutang ug butones o patay nga baki ilalom sa asno sa lain.
  Kung ang komunismo lang moabut sa labing madali, ug tugotan ang gidumtan nga CIA, nga nagsakup sa tibuuk kalibutan sa usa ka web sa pagdumot ug nagtudlo sa among mga anak sa Sobyet sa pagdumot sa kaayo, mamatay ug malaglag! Ang mga Amerikano ang nanganak sa mga damgo sa gubat gikan sa pagpuo sa mga Indian ngadto sa Afghanistan. Sa ilang mga tingog sa radyo ilang gipabuang ang mga tawo ug gipugos sila sa pagpataas sa ilang mga kamot, igsoon batok sa igsoon, makapadasig nga pagdumot gikan sa duyan!
  Ang bus hinayhinay nga nagdagan subay sa ruta. Mayo sa gawas, buntag - nagsugod pa lang ang adlaw. Oo, ang bata dili mahadlok sa kangitngit. Sa kasukwahi, kung ngitngit adunay mas dako nga kahigayonan nga makalusot nga wala mamatikdi sa nangaging mga kaedad ug mawala sa kangitngit. Sa tingtugnaw, kung bugnaw ug taas ang kagabhion, ug labi na sa grabe nga katugnaw, mahimo ka nga moadto sa gawas ug seryoso nga magdahom nga magdali sa mga lalaki nga puno sa kasuko.
  Sa tingtugnaw, ang mga hooligan mabugnaw usab ug dili kaayo kanunay mogawas. Apan sa mainit nga panahon, magsugod ang pagsakit. Ug ang pag-adto lang sa tindahan nahimo nang torture. Ug ang batang lalaki naghunahuna mahitungod sa pag-imbento sa usa ka matang sa zero-junction module, aron nga sa higayon nga naa ka na sa tindahan, ug unya imong i-press ang buton ug naa ka na sa balay.
  Tingali maayo nga, samtang ang artipisyal nga mga pako wala pa maimbento, sa iyang apartment, sa usa ka taas nga andana, ang batang lalaki mobati nga medyo luwas. Kung ikaw, nga nagpasingot tungod sa kusog nga pagdagan, sa katapusan ablihan ang pultahan ug ambak sa apartment, gibati nimo nga usa ka kampeon sa Olympic nga nakatabok sa linya sa pagtapos - naa ka sa balay ug luwas ka. Sa katapusan makaginhawa ka ug makapahupay sa pagbasa sa laing libro. Maayo na lang kay naa pa silay library gikan sa ilang apohan sa tuhod nga kasina sa usa ka academician.
  Misenyas ang drayber nga naa na sila sa hunonganan ug kinahanglang mobiya na ang tanan. Ang bata nakit-an sa iyang kaugalingon sa usa ka dili pamilyar nga lugar. Wala siya mihunong kaniadto hangtod sa kataposan. Ug kini nga kabag-ohan daw makapahimuot ug makapatingala. Kini sama sa usa ka lakang, ug ikaw, sama ni Eli gikan sa Wizard sa Emerald City, makit-an ang imong kaugalingon sa usa ka fairy-tale ug malipayon nga yuta.
  
  GUBAT NGADTO SA KATAPUSAN SA KAdaogan
  Abril 13, 1945. Lungsod sa Berlin, Imperial Chancellery building.
  Ang Foreign Minister nga si Ribbentrop bag-o lang nakabalik gikan sa negosasyon sa delegasyon sa Sobyet nga gipangulohan sa bantog nga away nga kaaway sa Germany, ang Molotov. Bisan pa sa kamatuoran nga sa panahon sa katapusan nga mga gubat upat ka Sobyet tank kasundalohan hapit hingpit nga nalaglag. Ug niadtong Abril 1, ang suplay sa tabang sa Kasadpan ubos sa Lend-Lease mihunong;
  Si Ribbentrop subo nga misulti kang Rommel:
  - Ang mga negosasyon sa delegasyon sa Sobyet nakaabot sa usa ka patay nga katapusan. Ang compromise zero nga kapilian - ang pagbalik sa mga utlanan sa Hunyo 1941 - wala mohaum kang Stalin. Gipangayo sa Koba - Klaipeda nga rehiyon, East Prussia ug tibuok Poland sulod sa mga utlanan sa 1939. Giangkon usab niini ang mga yuta sa Slovenia, bahin sa Hungary ug ang mga umahan sa lana sa Romania. Siya nag-ingon nga milyon-milyon nga mga sundalo sa Sobyet ang wala mamatay aron makaabut kung diin nagsugod ang tanan. Dugang pa, si Joseph nangayo ug mga reparasyon gikan kanamo, ang pagpagawas sa tanang militar ug sibilyan... Ug siya misaad nga buhian ang atoa para lamang sa usa ka lukat! Sunod, gusto usab ni Stalin nga makadawat mga pag-angkon sa teritoryo gikan sa Finland.
  Si Field Marshal Fuehrer Rommel miingon nga masulub-on:
  - Human sa kudeta niadtong Hunyo 1944, napugos kami sa pagpadayon sa hinay ug makanunayon nga pag-atras sa sidlakang prente. Bisan kung ang mga kaalyado, napildi sa Normandy, miuban kanamo sa usa ka medyo dungganon nga kalinaw alang kanila, apan ... Ang Pulang Hukbo kusgan kaayo, ug among giatiman ang mga sundalo kutob sa mahimo, gipalabi ang aktibo nga depensa ug mubo nga pag-atake. Oo, ang mga Ruso nakaabot sa Vistula ug bisan sa kantidad sa dako nga mga kapildihan mitabok niini, gibuak ngadto sa Slovakia, hapit nabihag Romania... Apan kining tanan nga mga kalampusan nagkantidad kanila mahal. Nagdugo usab kami, apan nakahimo ako sa pag-establisar og usa ka labaw o dili kaayo makatagbaw nga depensa ug gipakunhuran ang ratio sa pagkawala ngadto sa tulo ngadto sa upat ka mga higayon pabor kanamo. Apan si Stalin dayag nga wala makasabut nga ang iyang nasud gikapoy usab, ug ang mga kaalyado, nga mihunong sa pagtabang sa Russia, magsugod sa pagsalig kanato?
  Si Ribbentrop mitubag uban ang malipayong pahiyom:
  - Ang pinakadako nga mga iho sa gawas sa nasud nagsaad na kanamo nga suporta, baylo sa mga yuta nga among madawat pinaagi sa pagsakop sa USSR! Ang gobyerno sa Labor sa Britanya nagduha-duha pa, apan daghang mga pribadong istruktura ang andam nga mosuporta kanamo! Ang Brazil, Spain, Portugal, ug ilabi na ang Argentina nagsaad kanamo og tabang. Wala gani isalikway ni Perron nga dayag siyang mosulod sa gubat sa atong habig. Ang mga Finns usab nanaad nga moadto sa katapusan! Sa Italya, ang mga posisyon ni Mussolini sa amihanan milig-on, samtang ang habagatan kontrolado gihapon sa mga pwersang pro-Kasadpan. Andam kami sa pagpadayon sa gubat, akong Fuhrer!
  Si Rommel laktod nga mimando:
  - Speera kanako!
  Ang hanas, kugihan ug talento nga ministro sa imperyal sa mga armas ug mga bala naglingkod sa iyang hustong dapit. Gidumala ni Speer, bisan pa sa tanan nga mga kalisdanan, aron madugangan ang produksiyon sa mga hinagiban ug dali nga gibutang sa mass production ang mas abante nga self-propelled nga mga pusil sa "e" nga klase, "LION" ug "Panther"-2.
  Ang batan-on pa ug abtik kaayo nga ekonomikanhong diktador sa Third Reich mitaho:
  - Sa natad sa pagtukod sa tangke, dili lamang usa ka kwalitatibo, kondili usa usab ka quantitative breakthrough ang nakab-ot. Sa Disyembre 1944, 1,960 ka tangke ug self-propelled nga mga pusil ang gihimo. Ug kini bisan pa sa tanan nga mga kalisud sa militar ug ang paglansad sa mass production sa labing kaayo nga mga makina sa kalibutan! Sa partikular nga E-25, Lev ug Panther-2!
  Sa pagkakaron, ang produksyon sa mga tangke ug self-propelled nga mga pusil maoy mga duha ka libo kada bulan, diin sa Marso ang pinakabag-o nga mga sakyanan: E-10, E-25, Lev, Panther-2 naglangkob sa labaw sa dos-tersiya sa tank fleet. !
  Nangutana si Rommel:
  -Sigurado ka ba nga ang among mga tangke mas labaw sa mga Sobyet?
  Si Speer, nga naningkamot sa paghatag sa pagkamakataronganon sa iyang tono, miingon:
  - Ang among mga tigdesinyo, bisan kung ulahi, nakahimo sa paghimo sa mga salakyanan nga adunay labi ka malampuson nga layout, armor, armament ug mga kinaiya sa pagmaneho. Ang E-25 nahimo nga labi ka malampuson. Uban sa reserbasyon sa agtang nga 100 milimetro sa usa ka makatarunganon nga anggulo sa pagkiling nga kap-atan ka degree, mga kilid ug ulin nga 60 milimetro ug armamento nga adunay usa ka 88-mm nga pusil nga EL 71 kalibre, ang self-propelled nga pusil adunay stock nga 80 ka mga round ug gibug-aton nga 26.6 ra. tonelada. Uban sa usa ka makina sa 700 horsepower, ang sakyanan accelerates sa 75 kilometro kada oras. Dugang pa, nga gikonsiderar ang gibug-aton nga reserba, ang mga kilid sa self-propelled nga pusil dugang nga gipalig-on sa 30 mm nga mga screen. Busa, ang kilid gitabonan sa mga roller ug sa screen, nga nagpasabot nga ang sakyanan makasugakod sa mga epekto gikan sa T-34-85 shells dili lamang sa agtang, kondili usab sa kilid. Ang 88-mm nga kanyon mismo motuhop sa 150 - 148 mm nga armor sa usa ka anggulo nga 60 degrees. Gikonsiderar ang rate sa sunog ug katukma sa pagpamusil, ang among 88 mm nga pusil mao ang labing kaayo nga anti-tank nga pusil sa kalibutan! Ug ang panalipod sa agtang nagtugot kanimo sa paghupot sa mga shot, bisan gikan sa IS-2. Dugang pa, ang talinis nga mga kabhang sa Soviet nga mga pusil sensitibo kaayo sa ricochet. Apan ang among taas nga kalidad nga semento nga armadura adunay taas nga katig-a sa nawong ug, sa usa ka makatarunganon nga anggulo sa hilig, hingpit nga nag-ricochet!
  Si Rommel makatarunganon nga miingon:
  - Ug kining tanan nakab-ot salamat sa kamatuoran nga ang makina, transmission ug gearbox gihiusa sa usa ka yunit. Sa ingon, nakadaginot kami sa cardan shaft ug gipakunhod ang gitas-on sa sakyanan ngadto sa 144 centimeters. Ang makina mas labaw sa tanan nga mga modelo sa Sobyet ug sayon nga paghimo. Bisan pa, pananglitan, wala ka pa makahimo niini nga matang sa tangke!
  Si Speer nasakitan nga misupak:
  - Ang "Panther"-2 ug labi na ang tangke nga "Lion" gikonsiderar ang labing bag-o nga mga pag-uswag ug pagpaayo. Sa partikular, ang "Panther" -2 nakahimo sa pagpadayon sa gibug-aton ngadto sa 47 ka tonelada, nagdugang sa armament ug suplay sa mga kabhang sa lebel sa "Royal Tiger", ug gamay nga ubos sa armor. Ug kana baynte uno ka tonelada nga kalainan. Ang 700 horsepower nga makina naghatag ug gikusgon nga 55 kilometros sa haywey, ug 30 kilometros matag oras sa dalan. Ang bag-ong mga sakyanan gigama na gamit ang 900 ka horsepower nga makina ug makakusog sa 70 kilometros matag oras. Ang "Lion" nga adunay 105-mm nga kanyon walay katumbas sa armamento; Ug ang tanan nga adunay gibug-aton nga 51 tonelada, nga adunay makina nga 900 ka horsepower. Ang among bag-ong mga tangke adunay maayo kaayo nga mga kinaiya sa pagmaneho, nga nagpasabut nga magamit kini sa usa ka opensiba nga gubat!
  Mingisi si Rommel ug nagpakita na usab og kaalam:
  - Ug sa kini nga tangke, ang makina, transmission ug gearbox nahimutang sa atubangan sa lawas sa awto, ug ang turret gibalhin balik. Gi-compact usab ang layout. Apan kinahanglan namon ang usa ka "Lion" nga adunay labi ka kusgan nga armadura sa barko!
  Miduko si Speer ug miingon:
  - Sa tangke sa E-50 atong ipatuman ang proteksyon ug armamento sa Mouse, nga dili molapas sa kapitoan ka tonelada nga gibug-aton!
  Gipagawas ni Rommel si Speer ug giimbitar ang Reich Minister of Aviation Saur. Usa usab ka hanas ug may katakus nga manedyer.
  Ang Imperial Minister miingon uban ang madaugon nga panagway:
  -Ang atong abyasyon nakailog sa kinatibuk-ang kahanginan! Ug una sa tanan salamat sa bayanihong industriya sa Aleman! Bag-ong jet nga ayroplano, nga misulod sa serbisyo uban sa Luftwaffe sa 1944, kay sa masa-giprodyus sa kanunay nga nagkadaghang gidaghanon. Adunay sila usa ka katulin nga bentaha sa mga awto sa Sobyet nga 200-350 kilometros matag oras ug adunay kusgan nga mga hinagiban nga 30mm nga kanyon ug mga rocket! Ang ME-163, Me-262, VA-349 nga mga manggugubat ug ilabina ang barato, gaan, mamaniobra ug sayon-sa-paggama nga HE-162 napamatud-an ang ilang hilabihang pagkalabaw sa Laggs ug Yaks sa kaaway. Ang high-speed reconnaissance ug bomber Ar-234 adunay ingon ka tulin nga walay bisan usa ka Soviet fighter nga makaapas niini!
  Sa samang higayon, unsa ang labing mahinungdanon, nakahimo kami sa pagkab-ot sa pagkaparehas sa kaaway sa quantitative production sa mga makina. Ang 150 ka ME-262 nga mga manggugubat gihimo matag semana, kusgan kaayo nga mga hinagiban ug maluwas sa gubat, na 300 ug kini nga numero nagkadako nga HE-162 nga mga manggugubat, ug 120 nga adunay pagtaas sa AR-234. Sa dalan mao ang mas abante nga mga modelo ME-262 uban sa gibanlas nga mga pako, ME-1010 uban sa mga pako diin ang pagsilhig mao ang mapaigoigo, Non-262 uban sa mas maayo nga mga hinagiban ug mga kinaiya sa paglupad, ug labing importante Yu-287. Ang pinakabag-o nga sakyanan nga adunay mga pako sa unahan adunay maayo kaayo nga katukma sa pagpamomba.
  Sa kinatibuk-an, nagplano kami nga dugangan ang produksiyon sa jet aircraft ngadto sa duha ka gatos nga eroplano kada adlaw, nga hingpit nga gipugngan ang kaaway!
  Si Rommel makatarunganon nga miingon:
  - Ug ang among mga screw machine malampuson kaayo. Pananglitan, ang ebolusyon sa Focke-Wulf mao ang TA-152. Ug ang TA-400, isip usa ka jet bomber nga adunay unom ka makina, nagpakita ug dakong saad!
  Mapasigarbuhon nga misinggit si Zaur:
  - Mahimong bombahan sa TA-400 ang mga pabrika sa Sobyet lapas sa mga Urals, makaabot sa katulin nga hangtod sa 800 kilometros ug magdala ug kapin sa 10 ka toneladang bomba! Sama sa tailless bomber nga XO-18, nga adunay flight range nga 16 ka libo ka kilometro! Ug jet TA-183 ug uban pang mga sakyanan! Atong dominahan ang hangin!
  Gipagawas ni Field Marshal Fuhrer si Saur. Karon kinahanglan kong makigsulti kang Schmeisser.
  German nga machine gun
  Ang StG 44 (Aleman: Sturmgewehr 44 - assault rifle 1944) maoy usa ka German nga assault rifle nga naugmad panahon sa Ikaduhang Gubat sa Kalibutan. Mga 850 ka libo ka piraso ang gihimo. Taliwala sa modernong-type nga awtomatik nga mga makina, kini ang una nga pag-uswag nga gihimo sa kadaghanan.
  Lahi kini sa submachine guns (PPSh, etc.) sa Ikaduhang Gubat sa Kalibutan sa mas taas nga gipunting nga gilay-on sa pagpabuto, labi na tungod sa paggamit sa gitawag nga intermediate, mas gamhanan, ug adunay mas maayo nga ballistics kaysa pistol cartridges nga gigamit sa submachine gun. .
  Ang Automation StG 44 usa ka gas vent type nga adunay pagtangtang sa mga powder gas pinaagi sa usa ka lungag sa bungbong sa baril. Ang barrel bore gi-lock pinaagi sa pagkiling sa bolt sa usa ka bertikal nga eroplano. Ang misalignment mahitabo pinaagi sa interaksyon sa mga hilig nga eroplano sa bolt ug bolt frame. Gas chamber - nga walay posibilidad sa regulasyon. Ang gas chamber plug nga adunay auxiliary rod gitangtang sa usa ka espesyal nga drift lamang kung limpyohan ang makina. Sa paglabay sa rifle grenades, gikinahanglan nga mogamit sa mga espesyal nga cartridge nga adunay 1.5 g (para sa fragmentation grenades) o 1.9 g (para sa armor-piercing cumulative grenades) powder charge. Ang standard nga gibug-aton sa pulbura sa 7.92x33 Kurz cartridge mao ang 1.57 g Ang gas piston nga adunay sungkod gihiusa sa bolt stem.
  Gipahayag usab ni Schmeisser ang pagkamalaumon nga ang bag-ong machine gun - St 54 - mahimong mas kasaligan ug mas maayo, nga adunay taas nga katukma sa kalayo.
  Gipahayag usab ni Von Braun ang tinuod nga pagkamalaumon - ang A-10 ug A-11 nga mga misil misaad nga molupad sa gilay-on nga hangtod sa 1000 kilometros ug maigo nga adunay daghang katukma, gigiyahan sa radyo.
  Mas grabe ang kahimtang sa bomba atomika hangtod nga gilunsad ang nukleyar nga reaktor. Apan sa usa ka magtiayon nga mga tuig usab sila misaad nga ang Rayna sa mga Bomba moadto sa produksyon!
  Apan labaw sa tanan, ang mga Amerikano ug British misaad nga tabangan ang Third Reich ug ang mga satellite niini sa pagpakig-away batok sa kalibutanong komunismo!
  Si Field Marshal Fuehrer Rommel nakahukom:
  - Sultihi si Stalin nga gipadayon namo ang panagsangka sa hingpit, unya ang kompleto ug bug-os nga pagkaguba sa komunismo!
  Ang Abril 13, 1945 mao ang adlaw sa dakong pagdumili!
  Ang gubat sa Germany maoy nag-una nga hampak gikan sa Hungary aron malikayan ang pagtabok sa puno nga Vistula. Ang opensiba nagsugod sa ikakawhaan sa Abril, sa dihang ang mga dibisyon sa Nazi nahuman.
  Ang mga Aleman nakahimo sa paglapas sa unang linya sa depensa hapit diha-diha dayon. Aktibo nilang gigamit ang mga taktika sa pag-atake sa kagabhion aron mapugngan ang mga Ruso sa paggamit sa ilang daghang artilerya. Sa gabii, siyempre, ang kalayo dili kaayo epektibo, ug ang mga Nazi adunay mga himan sa night vision.
  Dali ra nga nabuak ang ikaduhang linya sa depensa, ug duha ka kaldero ang naporma. Apan pinaagi sa mando sa hedkuwarter, daghang mga reserba ang misulod sa gubat. Bisan tuod dili posible nga pildihon ang mga Nazi, ang opensiba ni Mainstein nahunong.
  Human sa usa ka bulan nga matig-a nga away, ang mga Germans nakahimo lamang sa pag-ilog sa bahin sa Slovakia, pag-abante sa dili labaw pa kay sa 70-80 kilometro.
  Ang opensiba sa Fritz sa East Prussia dili kaayo malampuson. Nakalusot lang sila sa unang linya sa depensa ug nag-atubang og baga nga depensa. Nahibal-an nga ang Pulang Hukbo nahibal-an kung unsaon pagkalot ug pagdepensa sa kaugalingon. Ug hinungdan sa grabe nga kadaot.
  Sa Romania lamang nga nakab-ot ni Kisselring ang dagkong mga kalampusan. Naghimo ang mga pasistang tropa ug tulo ka kaldero ug nailog ang halos tibuok Moldova ug Bukovina. Apan bisan didto wala sila tugoti nga makalusot sa Odessa, mihunong sa Bug - usa ka natural nga babag sa tubig! Apan ang mga German nakahimo gihapon sa pag-ilog og gamay nga yuta. Lakip sa Black Sea baybayon, ug sa Ukrainian rehiyon sa Chernivtsi. Busa, ang pagbalhin sa atubangang linya palayo sa mga umahan sa aseite sa Romania. Apan kana ang gidak-on sa ilang mga kalampusan sa Abril ug Mayo.
  Ang Pulang Hukbo lig-on sa depensa, ug ang industriya nagpatunghag daghang kagamitan sa militar. Ilabi na ang mga Yak-9 fighters ug T-34-85 tank.
  Sa ting-init, nakit-an ni Rommel ang iyang kaugalingon sa usa ka lisud nga kahimtang - ang mga kahinguhaan sa tawo sa Germany nahurot na, ug ang opensiba misangpot sa dagkong mga kapildihan. Walay kapuslanan ang pag-ihap sa pagsubli sa 1941. Ang mga tropang Sobyet gipatig-a sa gubat, ang mga heneral nakaangkon og kasinatian sa dako nga kantidad, ug usa ka medyo dasok ug lawom nga depensa ang natukod.
  Busa, kinahanglan nga magbayad alang sa pagbalhin sa silangan.
  Sa sentro, ang mga tropang Sobyet nagkupot gihapon sa mga taytayan tabok sa Vistula. Si Stalin dili gusto nga moatras.
  Si Rommel mihimo og desisyon: maglunsad og air offensive batok sa USSR. Tungod kay ang pagpamomba labing menos usa ka mahal nga kalihokan, ang mga kapildihan sa tawo sa panahon sa ingon nga opensiba mas gamay! Dugang pa, ang USA ug Britain uban sa iyang mga kolonya ug mga dominyon nagsugod sa paghatag ug dugang ug mas aktibo nga tabang sa mga hinagiban, kahinguhaan ug bisan mga boluntaryo.
  Ang opensiba sa hangin pinaagi sa jet aircraft ug mabinantayon nga pagsulay sa paglusot sa dagkong mga tanke sa tanke.
  Apan si Stalin dili gusto nga molingkod nga pasibo ug maghulat sa kapildihan! Niadtong Hunyo 22, ang iyang mga tropa naglunsad og opensiba sa direksyon sa Slovak. Agig tubag, gibaligya sa mga Amerikano ang usa ka libo nga B-29 nga mga bomber sa Alemanya pinaagi sa kredito.
  Gidominar sa mga Aleman ang kahanginan ug nakahimo gihapon sa pagsalikway, gamit ang ilang kalidad nga pagkalabaw sa mga tangke ug self-propelled nga mga pusil, ang mga pag-atake sa Pulang Hukbo. Sa katapusan sa Hulyo, ang German Army Group South nagpadayon sa opensiba, naningkamot sa paghimo sa laing kaldero. Ang mga tropang Sobyet nakahimo sa pagpahunong sa opensiba sa Aleman. Ang mga Nazi miabante ug mga katloan ka kilometro ug, nga naglikay sa dagkong mga kapildihan, mihunong. Niadtong Agosto, misulong usab ang Pulang Hukbo sa East Prussia.
  Sa ting-init, ang linya sa atubangan nagpabilin nga halos wala mausab.
  Samtang, ang Estados Unidos naghulog ug duha ka bomba atomika sa Japan. Gipahibalo ni Hirohito ang pagsurender niadtong Agosto 16. Gipagawas sa America ang mga kamot niini ug gipausbaw ang mga suplay sa teknolohiya, hilaw nga materyales ug kagamitan sa Third Reich.
  Ang presyur gikan sa German aviation nagkadako. Naglaum ang mga Nazi nga bombahan ang USSR. Ang tinghunlak milabay sa usa ka pagbayloay sa mga pagbunal ug pagsulay sa pag-atake sa duha ka kilid. Ang duha ka kilid naningkamot sa paglikay sa wala kinahanglana nga mga kapildihan.
  Apan sa kinatibuk-an, ang pagkalabaw sa Luftwaffe sa kahanginan nahimong dayag. Sa panahon sa 1945, ang Third Reich ug ang mga satelayt niini nakagama ug kapin sa kan-uman ka libo nga ayroplano, kasagaran mga jet, ug nakadawat ug laing katloan ka libo gikan sa mga kaalyado. Ang USSR naghimo lamang og kap-atan ug lima ka libo nga mga sakyanan. Dugang pa, sila ubos sa kaaway sa katulin, hinagiban ug armadura.
  Ang tuig 1946 nagsugod usab sa usa ka pagsulay sa dakong opensiba sa Pulang Hukbo. Apan gilabay sa mga Germans ang ilang pinakamaayong kalamboan, ang E-50 pyramidal tank, ngadto sa gubat ug nakahimo sa pagpildi sa mga yunit sa Sobyet, nga gilabay sila balik sa Poland ug Slovenia. Apan ang nangahulog nga snowfalls ug dako nga kabayanihan sa mga tropa sa Sobyet nagpahunong sa mga pasistang panon sa Neman ug sa unahan gamay sa Grodno! Uban sa suporta sa mga sumusunod ni Bandera, ang Krauts misulod sa Lviv. Bisan pa, ang dinagkong opensiba, o hinoon ang kapakyasan niini, misangpot sa pagkawala sa USSR sa mga taytayan niini sa Sidlakang Uropa, ug karon ang gubat hingpit na usab nga mibalhin ngadto sa teritoryo sa Bolshevik nga Imperyo sa Russia!
  Niadtong Mayo, ang mga tropa ni Rommel misulay sa pagtukod sa ilang kalampusan, apan human sa pipila ka bulan nga panagsangka, nakaabot lang sila sa linya, Baranovichi, Vilno, ug dayon miduol sa Riga. Ang mga Nazi mas malampuson sa Habagatan - gikuha nila ang Vinnitsa ug Zhitomir - nga nagsingabot sa Kyiv! Ug si Odessa nakit-an nga giputol gikan sa mga tropa sa Sobyet.
  Bisan pa, ang mga Aleman nag-antus usab sa daghang mga kapildihan - ang mga tin-edyer gikan sa edad nga katorse ug mga apohan gikan sa edad nga kan-uman ug lima gi-draft sa kasundalohan. Daghang mga dibisyon sa kababayen-an ang namugna, ingon man ang bulag nga mga sniper ug aviation regiment kung diin nakig-away ang patas nga sekso!
  Sa tinghunlak, gidepensahan sa mga Aleman ang ilang kaugalingon ug gisusi sa kasundalohan sa Sobyet. Sa tingtugnaw, usab, ang mga gubat nagpadayon. Dili posible nga mabungkag ang mga Aleman, nga nagpadayon sa hilabihan nga pagkalabaw sa hangin. Napukan ang gilikosan nga mga siyudad sa Sobyet sa Riga ug Odessa, apan ang mga Fritzes dili na makapalambo pa sa ilang opensiba.
  Niadtong 1947, ang tanke sa Soviet T-54 nagsugod sa pagsulod sa mass production, nga kinahanglan nga makigkompetensya sa nag-unang German, pyramidal E-50. Tinuod, ang sakyanan sa Sobyet ubos gihapon sa German sa armor ug armas, apan mas barato ug mas gaan. Nagsugod ang mass production niadtong Hulyo.
  Sa abyon, ang mga butang mas grabe, apan sa Disyembre 30, 1947, ang unang Soviet serial jet fighter, ang MIG-15, sa katapusan milupad.
  Kini nagpasabot nga ang pasistang monopolyo sa kahanginan matapos na.
  Nagsugod ang mass production niadtong Mayo 1948. Ang salakyanan mismo gamay ra sa katulin ug armas sa ME-362. Tinuod, ang mga German aduna pa'y usa ka ulo nga pagsugod sa maayo nga pag-andar sa produksiyon ug kasinatian sa kombat sa mga aces. Apan kini nahimong tin-aw nga sa kahanginan ang USSR hapit na makab-ot ang pagkaparehas.
  Sa tinghunlak sa 1948, nagsugod ang bag-ong mga negosasyon.
  Nawala ang populasyon sa Alemanya, apan ang USSR nahubsan usab sa dugo. Dugang pa, ang mga German nga pisiko nakahimo sa pag-una sa mga Sobyet, ug ang Third Reich malampuson nga nasulayan ang usa ka nukleyar nga bomba.
  Gisugyot ni Rommel ang kasarangan nga kapilian - madawat sa mga Aleman ang tanan nga ilang nabuntog. Gikan sa Riga hangtod sa Odessa.
  Si Stalin mitubag pinaagi sa pag-uyon sa zero nga kapilian. Dili kami para kanimo, ni ikaw para kanamo!
  Ang mga negosasyon nakaabot pag-usab sa usa ka hingpit nga pagkapakyas.
  Si Koba nakigtagbo sa matag labaw o dili kaayo mahinungdanon nga industriyalista, tigdesinyo ug eksperto sa militar.
  Pagkahuman, gibasa niya sa publiko ang usa ka pakigpulong: diin gipahibalo niya nga makiggubat siya batok sa pasismo sa usa ka madaugon nga katapusan!
  Adlaw sa Nobyembre 7, 1948. Kini nahimong adlaw sa dakong kausaban ug desisyon!
  Epilogue
  1954 Disyembre 21... New York... Ang mga pula nga bandera kay daghan kaayong gibitay sa kinatas-ang skyscraper sa Estados Unidos.
  Si Stalin, kansang larawan gipakita sa dagkong mga screen ug sa tanang mga billboard sa republika sa katawhang Amerikano, nagwara-wara sa pahiyom ngadto sa mga tropang Sobyet nga miagi sa Lenin Avenue!
  Ang tibuok kalibutan nagsaulog sa kapitoan ug lima ka tuig nga anibersaryo ni Kasamang Stalin - ang unang emperador sa planetang Yuta!
  
  ANG PAGKAHIMONG NI LUCIFER
  Bisan tuod dili kini sayon alang kaniya, apan medyo bata pa ug wala pa gahi ang kalag, ang manggugubat nga si Palpatine nakahimo sa paglabang sa babag.
  Si Caroline unta gipatay sa iyang kaugalingong kamot ug usa ka lightsaber. Apan aron matago ang ilang mga agianan, usa ka gamay nga nukleyar nga bayad ang gitanom sa palasyo mismo.
  Si Darth Sidious larino na sa paggamit og lightsaber, ug sa iyang pagpaingon sa rayna iyang giputol ang iyang personal nga guwardiya. Dayon, iyang gisugo siya sa pagluhod ug paghubo sa iyang mahalon nga sapatos - aron siya mamatay, sama sa naandan, sa scaffold nga walay sapin.
  Si Carolina diay. Gipadayag ni Palpatine ang iyang tinuod nga nawong kaniya ug ang agusto nga tawo mihilak. Human niini gigamit ni Dart ang kusog nga kilat sa unang higayon sa iyang kinabuhi... Ug sa dihang nahilom ang nasunog nga rayna, ang walay kaluoy nga Sith Lord mibutang sa nukleyar nga hinagiban sa detonator ug mibiya sa palasyo.
  Ang mga lumulupyo sa ilawom sa dagat giakusahan sa pagsabotahe, mao nga ang usa ka bangis nga gubat miulbo tali sa duha ka kalibutan sa planeta. Bisan pa sa ilang pagkalabaw sa teknolohiya, ang lumba sa ilawom sa tubig nakalahutay. Dugang pa, ang mga representante sa Republikano nga Senado nangilabot, kinsa dili makatugot sa genocide.
  Nakuha ni Palpatine ang iyang kaugalingon nga mga laurel sa usa ka tigpasiugda sa kalinaw ug karon nakaabot na sa lebel sa galactic, hangtod karon sa papel sa usa ka kasarangan nga katabang sa senador gikan sa Naboo, apan dali nga nakakuha sa pagkapopular.
  Giaprobahan sa iyang magtutudlo nga si Plaaust ang pagsaka sa estudyante, apan siya mismo nahimong mas naunlod sa siyentipikong pagtuon sa mga magochlorians. Gusto niya nga maangkon mismo ang pagka-imortal ug makakat-on unsaon pagbanhaw sa mga patay. Dugang pa, si Plaaust, bisan pa sa iyang panggawas nga pagkawalay kaluoy, tukma nga gilakip sa pipila sa iyang mga paryente ug mga damgo sa ilang paspas nga pagkabanhaw.
  Ang anak nga babaye ni Palpatine nagdako nga nahimong rayna. Ug sa wala madugay siya nakabaton sa iyang kaugalingong mga anak. Ang bana dili pormal nga mahimong hari, apan usa ka hingpit nga legal nga kapikas, ug kanhi opisyal - usa ka Jedi, bisan tuod dili sa pinakataas nga lebel sa kahanas. Opisyal, nakadawat siya sa titulo sa prinsipe ug junior co-magmamando - ubos sa pagpangulo sa rayna.
  Apan si Palpatine wala makagusto sa iyang dili opisyal nga umagad nga lalaki: siya buotan kaayo, halangdon, guwapo kaayo sa panagway, ug mas bata pa kay sa iyang mga tuig.
  Ug ang anak nga babaye sa itom nga magmamando nagdako nga hilabihan ka buotan ug simpatiya. Parehas siya sa kinaiya sa iyang amahan - nga tingali nagdamgo nga mahimong labing daotan nga tawo sa uniberso.
  Sa bisan unsa nga kahimtang, si Plaaust dili na kinahanglan nga kombinsihon ang iyang estudyante. Si Palpatine mihimo sa desisyon sa iyang kaugalingon - sa paglaglag sa iyang anak nga babaye ug sa iyang bana.
  Apan siyempre sa ingon nga paagi nga dili ibutyag ang imong kaugalingon. Ug dili kini kadali, tungod kay ang seguridad sa palasyo labi nga gipalig-on pagkahuman sa tanan nga kagubot ug pagsabotahe.
  Nakahukom si Palpatine nga maghikay og aksidente sa starship. Siya nakahimo, gamit ang iyang impluwensya, aron makab-ot ang pagkalagiw sa harianong pamilya ngadto sa Corusan - usa ka planeta sa metropolis ug ang kapital sa republika. Dayag nga usa ka imbitasyon sa usa ka dako nga holiday - ang milenyo sa dako nga pagporma.
  Nakakat-on siyag maayo sa mga leksyon sa iyang magtutudlo nga si Plagueis;
  Ang magtutudlo misaad sa estudyante nga bisag seryoso ang iyang pagbansay, sila mahimong gawasnon sa Rule of Two. Ang pagbungkag sa mapintas nga sirkulo nga gireseta ni Darth Bane, wala sila magtago sa usag usa, walay kasina o walay pagsalig sa ilang relasyon, ug sa ingon mag-alagad sa Dark Side nga magkauban. Si Sidious nagtuon uban sa Muun sulod sa mga dekada, diin si Plaaust nagtudlo sa iyang estudyante sa tanan nga iyang nahibal-an aron ang tanang gahum nga nakuha ni Plaaust dili mawala. Ang mga pagtulon-an ni Plaaust nagpugos kang Palpatine sa pag-atubang sa iyang mga kahadlok, gihikawan siya sa tanang kalipay, ug gikuha ang tanan nga iyang gimahal. Gitudloan sa Dark Lord si Sidious nga ang mga emosyon sama sa kasina ug pagdumot, bisan kung gikinahanglan aron ma-master ang Dark Side, mga paagi lamang aron biyaan ang ordinaryong mga konsepto sa moralidad alang sa usa ka labi ka dako nga katuyoan. Gi-lecture usab ni Plaaust ang iyang estudyante sa mga paagi sa pag-ilog sa gahum nga adunay katapusang katuyoan nga makontrol ang Galaxy.
  Apan ang labing epektibo nga paagi sa pagkat-on mao ang pagpasa sa mga virtual nga babag ug multidimensional nga sinehan.
  Samtang gitabangan si Palpatine nga motaas sa ranggo, gihatagan ni Master si Thaler Sidious og access sa iyang Sith holocron, ingon man sa uban pa. Gitudloan niya si Palpatine kung unsaon pagpakig-away gamit ang mga lightsabers, kung unsaon paggamit ang Force kilat, ug gipugos siya sa pagsuhop sa tanang matang sa kahibalo mahitungod sa nagkalain-laing mga hinagiban ug mga teknik sa Dark Side, apan sa paghatag kanila lamang sa importansya nga gikinahanglan aron makab-ot ang tinuod nga tumong sa ang Order. Sa samang higayon, si Plaaust, ubos sa takos sa Grand Damascus, naghimo sa tanan nga gikinahanglan aron walay usa nga magduda kaniya nga adunay koneksyon sa Palpatine.
  Mao nga dinhi usa ka yano nga butang ang nahitabo - ang spaceship nadakpan sa usa ka asteroid stream. Dugang pa, na sa pagbalik sa starship, sa diha nga daghang mga piloto mikuha sa lig-on nga mga ilimnon.
  Ug si Palpatine dili lamang wala gisuspetsahan, apan gihatagan pa siya usa ka mando alang sa pagpakita sa kabalaka ug pag-dissuate kaniya gikan sa peligro nga ruta. Apan adunay ingon nga mga paagi sa mga pasangil nga ang usa ka tawo siguradong buhaton ang sukwahi. Ug ang paghagit nagtrabaho, ug ang mga instrumento medyo nadaot.
  Ang mga manununod ug mga kapikas namatay, ang bata lamang nga si Princess Padmé Amidala, apo ni Palpatine, ang naluwas. Iyang napanunod ang trono sa Naboo.
  Ug gidugang ni Darth Sidious sa lista sa iyang mga krimen. Bisan pa, dili tanan ang giaprobahan sa Plaaust.
  "Naa kay Force, apprentice, ug talento nga manguna. Labaw sa tanan, adunay ka uhaw sa dugo sa usa ka serial killer, bisan kung kinahanglan namon kana nga reserba - gawas kung ang kapintasan nagsilbi usa ka espesyal nga katuyoan. Dili kami mga berdugo, Sidious, sama sa ang pipila sa mga Sith sa nangagi kami ang mga arkitekto sa umaabot."
  "Unsa kadugay?"
  "Sa usa ka dekada - ug dili usa ka adlaw nga mas sayo."
  Apan ang pailub sa pagpugong sa kaugalingon dili gusto nga magpakita sa iyang kaugalingon. Bisag usahay si Witt mismo nahibulong nganong kalit siyang nahimong mabangis. Natawo ba siya nga adunay hilabihan ka agresyon? Dugang pa, sa usa ka mahigalaon nga sirkulo, gihatag ni Palpatine ang impresyon sa labing kaayo nga tawo.
  Gipaila pa gani ni Darth Sidious ang usa ka bag-ong teorya: ang usa ka tinuod nga Sith kinahanglan nga magtago sa iyang mga hunahuna nga hanas kaayo nga bisan ang magtutudlo dili makasabut sa lansis! Bisan pag tawgon niya ang iyang kaugalingon nga Plaaust the Wise!
  Samtang si Palpatine nagsugod sa pagsulod sa galactic nga politika, ang iyang magtutudlo nakab-ot ang mga bag-ong kalampusan sa iyang panukiduki. Ang kabubut-on sa kriminal nga Yinchorri, nga gipresentar ngadto sa Damascus sa usa ka delegasyon sa samang rasa, nabungkag ubos sa impluwensya sa Force, bisan pa sa internal nga natural nga pagsukol sa mga reptilya. Naghimo usab si Plaaust og daghang mga eksperimento sa ubang mga sample, pagsulay sa iyang kaugalingon nga mga abilidad. Sa sunod nga Meeting sa Cache, gilatid ni Plaaust ngadto kang Sidious ang mga giya nga kinahanglan molihok ang Sith, naghisgot bahin sa iyang dugay na nga pagwagtang sa Kerred Santa ug gimandoan si Sidious nga isugo ang pagpatay kang Senador Vidar Kim aron si Palpatine ang mopuli kaniya . Si Plagueis mismo mibisita sa planetang Kamino, diin nakigsabot siya sa lokal nga lumba sa mga clone makers aron makamugna og kasundalohan sa masinugtanong Yinchorri. Sa ulahi, ang Damascus ug ang iyang mga sakop mibiya sa Serenno, diin si Plagueis personal nga nakigsulti sa Jedi nga naa didto. Busa nahibal-an niya nga ang Jedi Qui-Gon Jinn adunay dili gusto sa mga korporasyon, ug ang iyang kanhing magtutudlo nga si Dooku nag-isip sa posisyon sa Republika nga dili lig-on. Ang Plaaust hanas nga nagtanom og mga liso sa pagduhaduha sa kasingkasing ni Master Sifo-Dyas, malumo nga nagkombinsir kaniya nga ang Republika nagkinahanglan og kasundalohan.
  Sa tinuud, kinsa ang moadto aron makahimo usa ka mahal nga makina sa militar nga wala"y gubat? Ug ang Sith gusto nga kontrolon sa tukma pinaagi sa pamaagi sa kapintasan, tungod kay ang bisan unsa nga lain nga mga pamaagi supak sa ilang mga pagtulon-an.
  Sa sesyon sa politika alang sa pag-admit sa kapin sa usa ka dosena nga Trade Federation nga mga kalibutan sa Republika, si Plagueiste ug Sidious nagkita pag-usab ubos sa pagtago sa Damascus ug Palpatine. Pagkahuman sa usa ka plano nga giandam nang daan, si Palpatine naghatag usa ka talagsaon nga pakigpulong nga hinungdan sa pagsinggit ug kagubot sa Senado. Nalipay si Plaaust, tungod kay ang mga planeta sa Trade Federation nahimong bahin sa Republika ug sa umaabot ang Sith makapagawas sa usa ka galactic war gamit ang ilang mga kamot. Apan nahibal-an ni Plagueis nga ang nagdumot nga si Senador Pax Tim nakigkunsabo sa ubang mga kaaway sa Damascus - ang istruktura sa seguridad sa Sante - ug karon maghimo labi ka aktibo nga aksyon aron tangtangon ang Damascus. Busa, gituyo nga gidala ni Plagueis si Palpatine kauban si Tim sa usa ka sesyon sa politika ug gigamit ang estudyante ingon paon, samtang gisulayan siya sa parehas nga oras. Bisan pa sa malampuson nga mga aksyon ni Sidious, si Tim nakahimo sa paglimbong sa duha ka Sith pinaagi sa pag-order sa Plaguest ngadto sa Maladian nga mga mamumuno. Samtang gikonsentrar sa naulahi ang tanan niyang pwersa aron mapahunong ang pagkidnap ug pangitaon si Tim, wala siya makahibalo nga ang ikaduhang pag-atake giplano batok kaniya.
  Ug gibati kini ni Darth Sidious, apan naghunahuna na bahin sa pagtangtang sa pagtudlo sa iyang magtutudlo.
  Atol sa seremonyas sa pagpasulod ni Larsh Hill ngadto sa Order of the Bowed Circle, nga gipahigayon sa lodge sa order sa Coruscant, si Darth Plagueist hapit mamatay sa mga mersenaryo. Ang katabang ni Palpatine, si Pestage, nakigkontak sa mga Maladian ug, pagkahuman nakadawat sa kinahanglan nga kasayuran, gipahibalo dayon si Palpatine. Ang duha miabot sa dapit sa pagsulay sa pagpatay ug nakit-an na lamang ang mga samaran ug halos wala makaginhawa nga Plagueis nga buhi, kinsa miputos sa samad sa Force; ang nahibilin sa mga Muun gikan sa Damascus Capital gipatay. Sa ulahi si Palpatine personal nga nanimalos kang Tim, gipatay siya ug daghan pang mga miyembro sa Gran Protectorate sa Malastare embassy sa Coruscant. Wala makit-an sa pulisya ang mga naghimo sa krimen, bisan pa sa pagporma sa usa ka espesyal nga grupo nga mag-imbestiga sa kini nga mga kamatayon pagkahuman sa pagpatay ni Senador Kim. Ingon nga resulta, ang Damascus Capitals wala mawad-an sa ilang lider, apan si Hego Damascus miretiro gikan sa mga kalihokan sa Galaxy.
  Ang mga plano ni Darth Sidious maliputon kaayo. Wala niya patya ang iyang apo nga si Padve, apan nakighigala kaniya. Ug sa gawas nga pagpanuko nahimo siyang senador.
  Ang impluwensya sa itom nga ginoo mitubo, ug ang ikatulo nga Sith Darth Maul nagpakita. Gibansay usab sa barbaric nga mga pamaagi, ug usa ka maayo kaayo nga manggugubat. Bisan pa, ang talento ni Maul sa kusog dili kaayo maayo nga mahimo siyang usa ka hingpit nga manununod.
  Dugang pa, ang Plaaust ug Thaler mga tawo gihapon, ug wala"y mga timailhan sa rasista. Dili gyud nila gusto nga ang trono sa umaabot nga imperyo sa Sith mapanunod sa lain nga lahi sa tawo.
  Busa, tingali ang kamatayon ni Darth Maul gitino nang daan. Dugang pa, hapit mamatay si Palpatine sa usa ka panagsangka uban sa iyang estudyante, ug ang labaw nga kusog lamang ang nakaluwas sa umaabot nga emperador gikan sa kamatayon.
  Gibati ni Darth Sidious ang kalagot nga adunay usa ka tawo sa uniberso nga mas maayo nga mogamit usa ka lightsaber kaysa kaniya. Ug kini usab nagbilin sa iyang marka. Maayo na lang, alang sa tawhanong magtiayon, si Maul, tungod sa iyang mga limitasyon, dili makalabaw kanila sa kahibalo sa ngitngit nga bahin sa puwersa!
  Gibuhat sa Damascus ug Palpatine ang tanan aron masiguro nga ang krisis sa Naboo nakabenepisyo kanilang duha. Sa panahon nga gilunsad ni Darth Maul ang usa ka operasyon sa Naboo aron gub-on ang Jedi, ang Damascus mihimo og aktibong mga lakang sa paghimo og bag-ong krisis. Pinaagi sa pagkontak sa mga pangulo sa Corporate Union, sa Commerce Guild, sa Techno Union ug uban pang mga korporasyon, gikombinsir sila sa Damascus sa mga dautang aksyon sa Republika kalabot sa ilang mga kalibutan. Si Palpatine, nga nakakuha sa iyang pagkapili isip Supreme Chancellor sa Galactic Republic, nakahukom nga ang panahon miabot na aron makompleto ang Dakong Plano nga mag-inusara. Kay nahibal-an ang tanan nga iyang gikinahanglan gikan sa Plaaust ug gigamit ang mga koneksyon sa iyang magtutudlo aron makuha ang gitinguha nga posisyon, giisip ni Palpatine ang tigulang nga Muun nga usa ka babag. Si Plaaust, sa laing bahin, ingon sa hingpit nga pagsalig sa iyang estudyante.
  Dugang pa, namatay si Darth Maul ug ang pagmando sa duha awtomatik nga gipahiuli.
  Daghan pa ang trabaho ug oras sa unahan;
  Busa, nganong dili man maglungtad ang ilang tandem sulod sa pipila ka tuig - apan ang Jedi Order dili hingpit nga malaglag?
  Apan dili kana ang labing hinungdanon nga butang. Sa katapusan gipadayag ni Plaaust ang usa ka makalilisang nga sekreto: "Siya ang tinuod, biolohikal nga amahan ni Palpatine - Witt Thaler."
  Oo, ang iyang inahan, usa ka maanyag kaayo nga babaye nga mag-uuma, nahimong ulo sa adunahang negosyante nga ginoo nga Damasco. Ug wala siya makapugong sa iyang gugma.
  Sa kinatibuk-an, human sa pagsugod sa Sith, ang abilidad sa pagpadaghan sa mga anak mikunhod pag-ayo. Ug ania ka swerte kaayo - naa kay usa ka anak nga lalaki! Ug adunay katakus, ug gihatagan dili lamang sa kusog, apan usab sa talagsaon nga talento sa politika.
  Mao kini ang numero unong rason nganong iyang giluwas ang ulitawo. Mas nindot nga ipasa ang negosyo sa imong kaugalingong dugo. Bisan pa, tungod sa kamatuoran nga ang taas nga lebel nga si Sith nahimong halos dili makaanak, ang mga relasyon sa pamilya wala gayud isipa nga importante.
  Nahimong emosyonal si Plaaust... Basin nakahukom gyud siya nga dili siya hilabtan sa iyang kaugalingong anak.
  Apan mao gyud kini ang nagduso kang Darth Sidious nga molihok. Ang pagbuhat sa ingon nga krimen sama sa pagpatay sa kaugalingon nga amahan mao ang damgo sa bisan kinsa nga Sith Master.
  Sa gabii sa wala pa ang eleksyon, gihimo sa Damascus ang iyang una nga pagpakita sa publiko sa daghang mga tuig nga eksklusibo kauban si Senador Palpatine: mitambong sila sa premiere sa usa ka bag-ong produksiyon sa Mon Calamari opera sa Galactic Opera House. Human sa pagpaila, ang duha ka Sith Lords miretiro sa Damascus' penthouse sa Caldani Spiers building aron sa pagsaulog sa umaabot nga kalampusan ni Palpatine. Si Palpatine naglibot sa magtutudlo nga adunay bino, nag-ensayo sa iyang umaabot nga pakigpulong sa Senado.
  Si Plaaust, nga hubog, misulti kang Palpatine nga ang iyang eksperimento sa mga magochlorian mas malampuson. Ang bata nga si Anakin nakadaog sa lumba, ug labaw sa tanan, nakahimo sa pag-disable sa tibuok kasundalohan sa mga robot nga pangkombat. Kini nagpasabot nga ang batang lalaki gihatagan ug kusog labaw pa sa bisan kinsa nga nagpuyo sa uniberso. Dugang pa, dugang pa sa bata nga lalaki, siya nakahimo sa inseminate sa usa ka representante sa Togruta lahi uban sa Magochlorians. Sa pagkonsiderar nga ang mga representante niini nga humanoid, apan ang dili-tawhanong rasa mas kabus kay sa Magochlorians, apan sa samang higayon ang porsyento sa Jedi sa taliwala nila, nga adunay daghang mga higayon nga mas gamay nga mga numero kay sa mga tawo, taas kaayo ...
  Ang bag-ong babaye nga si Ahsoka Tano sa umaabot makahimo sa pagkab-ot sa talagsaon, kaniadto wala mailhi nga mga kahitas-an sa kahanas. Ang kombinasyon sa alternatibong mga paagi sa pag-ila sa gahom sa Togruta, ug sa kadagaya sa mga magochlorians, makapahimugso sa usa ka tinuod nga milagro sa hinimo sa tawo nga kinaiyahan.
  Unsay sunod? Magpadayon siya sa mga eksperimento ug maghimo usa ka bag-ong lahi sa mga tawo - parehas sa kusog sa mga diyos. Ug makahimo siya sa pag-synthesize sa mga binuhat nga mas taas pa kaysa sa mga magochlorian - mga theochlorian, nga magtugot sa Sith nga usbon ang pisikal nga mga balaod sa uniberso, ug mahimo"g maghimo bag-ong mga uniberso!
  Adunay butang nga mahadlok ug matingala sa itom nga ginoo.
  Anam-anam nga nahubog, si Plaaust nakatulog sa unang higayon sulod sa daghang katuigan, ug pipila ka gutlo ang milabay si Sidious, nagduha-duha (tingali mas maayo nga putlon na lang ang iyang ulo gamit ang espada?), Nagpagawas sa usa ka sapa sa Force kilat sa magtutudlo. .
  - Ikaw, amahan, motubag sa tanan! Tungod sa pagbiya kanako, sa pagtugot kanako sa pag-antos sa usa ka tuig sa impyerno sa harianong torture cellar! Nganong gipugos ko nimo nga patyon ang akong bugtong tinuod nga gugma, Caroline?
  Ang itom nga Sith nagngulob, nagbuga sa kilat sa iyang ginikanan. Gidumtan gyud niya siya.
  Nalingaw sa kasakit sa Plaaust, si Darth Sidious hinayhinay nga nagsakit kaniya hangtod sa kamatayon, ug siya, nga gikapoy sa tabang sa Force, wala"y mahimo ug namatay.
  Sa katapusang mga segundo, ang itom nga ginoo miingon:
  "Napildi ka niini nga dula sa adlaw nga nakahukom ka nga bansayon ako aron ako ang magmando sa Galaxy, naa nimo ang imong papa sa imong kiliran - o, labi pa, sa ilawom sa imong tikod Ikaw ang akong magtutudlo, amahan - oo, alang niini Ako magauban kanimo hangtod sa kahangtoran, ako mapasalamaton, apan dili ka gayod mahimong akong agalon."
  - Si Palpatine nanamilit kang Darth Plaaust, kinsa himatyon ug nagdilaab sa kalayo sa kilat.
  Ingon niini ang paagi nga gitapos sa imbentor sa Sith ang iyang mabagyo nga kinabuhi. Ug uban kaniya ang panid sa kasaysayan sa uniberso mibalik.
  Apan adunay nagpabilin nga duha ka bag-o, bantugan nga mga linalang: Ahsoka ug Anakin, ingon man usa ka estudyante nga nakahimo sa pagkab-ot sa gahum sa galaksiya ug gipildi ang Jedi.
  Si Luke Skywalker mao ang apo sa tuhod ni Palpatine ug anak ni Darth Vader.
  Busa, ang itom nga Sith nga ginoo dili makahatag sa mando, pagkuha ug paglaglag sa iyang direkta, gasa nga kaliwat. Dugang pa, bisan unsa ang isulti sa usa, si Lucas usa ka gatos nga porsyento nga tawo, ug ang iyang kaugalingon nga mga anak katunga sa Togruta. Apan si Emperor Palpatine nagpaila na og mga balaod nga naglimite sa mga katungod sa dili mga tawo, ug sa kasagaran nagtinguha sa pagtukod ug mga rasista sa bag-ong gahum.
  Sa pagkatinuod, tungod kay ang mga tawo mao ang labing daghan nga rasa sa galaksiya, ug ang emperador sa iyang kaugalingon mao ang tawo, sama sa iyang mga sakop, ang mapintas rasismo ug ang pagpakaulaw sa ubang mga rasa mao ang sa espiritu sa Sith. Kadtong mahilig sa pagsumpo ug pagdominar.
  Si Grand Marshal Tarkin nagpalambo sa usa ka tibuuk nga teorya ug mga ideologo aron ipakamatarung ang rasismo ...
  Apan katunga lang sa mga tawo ang nakapanunod sa trono. Bisan kung gitangtang ni Ahsoka ang ngil-ad nga mga pagtubo, nindot tan-awon ang iyang panit sa chameleon.
  Ang Emperador espesipikong nagpadala sa iyang mga anak sa paglaglag sa kinabuhi sa planetang Shiloh, diin nagpuyo ang Togruta. Ug ang mga kaliwat sa itom nga ginoo nagbuhat niini uban ang kalipay.
  Nagserbisyo sila gikan sa pagpanamkon ug nahibal-an lamang ang ngitngit nga bahin sa puwersa. Si Palpatine nakahimog maayong mga buhat labaw sa kausa sa iyang pagkabatan-on. Ug kung didto pa siya sa torture cellar, kung wala pa niya nahimamat si Plaaust, dili gyud siya mahimong labing bantugan nga mamumuno sa galaksiya.
  Oo, ang iyang mga anak wala magbuhat ug maayo nga mga buhat; Apan sa pipila ka rason mao gyud kini ang dili maayo alang sa emperador. Tolley, ang pagkamaayo nga anaa kaniya wala pa hingpit nga namatay. Si Toli Palpatine nagtuo nga imposible nga mahimong usa ka tinuod nga Sith nga dili makig-away sa imong kaugalingon, kung imong mapildi ang kahayag nga bahin sa imong kaugalingon.
  Gidawat sa iyang mga anak ang pag-alagad sa daotan ingon nga gihatag, ingon nga labing natural nga butang sa uniberso, nga wala makasinati og kasakit sa hunahuna o pagbasol.
  Apan si Palpatine nakig-away sa iyang kaugalingon, ug ang Labing Halangdon nga mga Dios lamang ang nahibal-an kung unsa ang hinungdan sa pagpatay kang Caroline.
  Dugang pa, ang emperador wala mangahas sa pagpatay sa iyang inahan. Si Plaaust dayag nga mibati usab og pagbati sa pagmahal kaniya, ug wala gayud nagpatunghag ingon nga pangutana.
  Ug ang inahan ni Palpatine buhi pa ug, bisan pa sa kamatuoran nga siya dugay na nga milabay sa usa ka gatos ka tuig, dili sama sa usa ka tigulang nga babaye. Sa kasukwahi, siya daw mas bata kay sa iyang anak nga lalaki, usa ka lig-on nga blonde - dili labaw pa kay sa katloan ka tuig ang panuigon sa panagway. Human siya makagawas gikan sa mabug-at nga trabaho, siya mipuyo sa usa ka hilit nga probinsiya ug misugod sa pagpang-ungo didto.
  Oo, siya usa ka ordinaryo, usa ka mag-uuma, apan usa usab ka talagsaon nga babaye, nga gibalhin sa iyang genetics. Kay kon dili, halos dili siya makamabdos gikan sa itom nga ginoo.
  Nagtiniil, nga nagsul-ob lamang ug bakos, nga nipis ang hawak sama sa usa ka batan-ong babaye, siya nagtrabaho pag-ayo sa umahan, ug sa gabii siya nagbuhat ug pagpang-ungo. Apan sa dihang mipuyo si Witt uban kaniya, gitago sa inahan ang iyang mga kalihokan ug wala niya sugdi ang iyang anak sa bisan unsa.
  Ang kamatuoran nabiyaan sa pipila ka mga higayon: nga tingali siya madestino sa paglubong dili lamang sa iyang mga minahal, kondili sa ilang mga anak ug mga apo.
  Si Palpatine mibisita sa iyang inahan usa lang ka tuig ang milabay - kung gikinahanglan nga panalipdan si Naboo gikan sa pag-atake sa mga rebelde. Gipangita usab nila ang mga sekreto, sa balay nga planeta sa itom nga emperador. Tingali gusto nila nga mahibal-an ang iyang mga kahuyang, o pangitaon ang iyang mga paryente?
  Ang emperador adunay igsoon sa amahan. Dinhi gisakripisyo siya ni Palpatine sa mangitngit nga pwersa sa wala pa ang krisis sa Naboo - kung giunsa isulti, aron ang swerte mopahiyom.
  Niini nga panahon, ang iyang igsoon nakabaton na og mga apo, mao nga ang mga taktika sa paghulat-ug-tan-aw ni Darth Sidious nabayran. Mas daghang biktima, ug usa ka bag-ong pagdugang sa pantheon sa gipatay nga mga paryente.
  Unya gusto niya nga patyon ang iyang inahan sa samang higayon. Apan gipaabot ni Palpatine nga makigkita siya sa usa ka tigulang nga babaye: apan ang iyang inahan wala gayud mausab sulod sa taas nga mga tuig sa panagbulag. Usa ka girlish, muscular figure, itom kaayo gikan sa tanning, ug hamis nga panit, usa ka matahum nga nawong nga adunay usa ka lalaki nga suwang. Gikan sa layo, kasagaran siya masaypan nga babaye, apan sa duol makita nimo ang iyang mga bahin sa nawong: medyo hamtong, maayo ang pagkaporma, ug siya labing menos katloan ka tuig ang panuigon. Ug kung imong tan-awon ang mga mata nga esmeralda-sapphire, kini ingon og labi pa.
  Si Witt Thaler, kinsa wala magdahom nga ang iyang inahan dili ingon ka yano sa iyang tan-aw, nakurat ug midumili sa pagpatay, o, sa iyang pagtawag niini, pagsakripisyo ngadto sa mangitngit nga pwersa.
  Wala siya makakita og kaisug sa pagbinayloay bisan sa pipila ka mga pulong sa iyang inahan nga ungo ug, sa paglikay sa kontak, siya nagdali ug mibiya. Mahimong nakaila ang inahan sa iyang anak, apan nagpakaaron-ingnon usab siya nga bugnaw ug walay pagtagad.
  Ug sa iyang katapusang pagbisita sa Naboo, nagpakita siya sa higayon nga giambus ang imperyal nga convoy. Hapit na malubong si Palpatine sa palasyo, apan usa ka babaye nga nagtiniil ang nagpakita kaniya, nga nagpakita sa usa ka tinago nga exit ug nagpakita kaniya kung asa nahimutang ang laing rebelde nga ambus.
  Dayon nagbayloay sila og pipila ka hugpong sa mga pulong uban kaniya.
  Ang walay paglubad nga inahan mibutang sa iyang kamot sa agtang ni Palpatine ug mapait nga miingon:
  - Unsa ka kapintas ang imong nasamdan, anak. Wala nay bisan usa nga mailhan nga bahin nga nahabilin kanimo!
  Si Darth Sidious nasuko nga mitubag sa iyang inahan:
  - Ako lang daw tigulang na kaayo sa gawas! Sa pagkatinuod, ang akong lawas wala magkinabuhi sumala sa tawhanong mga balaod sa dugay na nga panahon. Ug makahimo gihapon ako sa pagpildi sa bisan unsang Jedi gamit ang mga espada. Ug ang yugto sa pisikal nga paglungtad sa akong unod molungtad sa daghang mga siglo!
  Ang batan-ong inahan miyango sa iyang kunot nga anak:
  -Nakahukom ka ba nga lugwayan ang imong pisikal nga kinabuhi pinaagi sa pagkahimong usa ka bampira? Siyempre, ang mga bampira adunay mga bentaha kaysa mga tawo. Gawas sa panginahanglan sa pag-inom sa dugo tulo ka beses sa usa ka adlaw ug paglikay sa kahayag sa adlaw. Apan dili kini kinabuhi!
  Si Emperor Palpatine nasakitan sa iyang inahan ug gusto pa gani siyang hampakon, apan gipugngan ang iyang kaugalingon. Nasuko siya nga nagbagulbol:
  - Ako nahimong mas lig-on kay sa akong pagkabatan-on, ako mas lisud sa pagpatay uban sa bisan unsa gawas sa pilak sa labing taas nga sukdanan. Ug sa bisan unsang adlaw mahimo ka magsul-ob og komportable nga spacesuit nga adunay mga pagsala, ug ang artipisyal nga kahayag dili delikado alang kanako.
  Dinhi ang tono ni Darth Sidious nahimong mas hinay:
  - Mas maayo pa, sultihi ako, giunsa nimo, isip usa ka yano nga tawo, nakapadayon sa imong pagkabatan-on?
  Si Lada Thaler mitubag uban ang matam-is, putig-ngipon nga pahiyom:
  "Ako naglakaw nga walay sapin sa palibot sa Naboo sa tibuok nakong kinabuhi, nagtrabaho sa tibuok nakong kinabuhi, mikaon ug himsog nga pagkaon, miinom lamang ug juice ug gatas. Kanunay sa presko nga hangin - layo sa siyudad. Kas-a ra ko mibisita sa kaulohan, ug dayon sa mga kadena, sa dihang gidala ako aron madungog ang hukom. Ug unya pag-usab sa baryo nga adunay usa ka hoe!
  Nagkinabuhi ako sa labing himsog nga pamaagi sa kinabuhi nga posible ug ngano nga magtigulang ako?
  Niining higayona wala gani masuko si Palpatine, gibati niya nga medyo nalingaw ug, sa makatarunganon, nangayo siya og katin-awan:
  - Minilyon nga mga babaye nga mag-uuma ang nanguna sa parehas nga estilo sa kinabuhi sama kanimo, apan dili kini makapugong kanila nga mahimong mangil-ad nga tigulang nga mga babaye, dili sama kanimo. Unsa ang sekreto - sultihi ako!
  Si Mama mitubag uban sa mahinuklugong tono:
  - Ang labing importante nga pangutana mao, unsay nakapahimo sa usa ka tawo nga matigulang? Ang siklo sa kinaiyahan walay kataposan, ug ang lawas sa tawo susama sa maong siklo. Sa tinuud nga pagsulti, wala"y bisan unsa sa lawas sa tawo nga kinahanglan magtigulang. - Ang batan-ong babaye mihunong ug nagpadayon uban ang pagsalig sa usa ka diyosa. - Kini tanan mahitungod sa paghunahuna ug pagtuo. Tuohi nga ang pagkatigulang dili natural, apan ang mahangturong pagkabatan-on, sa kasukwahi, usa ka sumbanan ug dili ka matigulang!
  Si Palpatine dili hingpit nga miuyon niini:
  - Dili lamang ang edad sa mga tawo, apan usab ang metal, mga butang, mga spaceship, ug mga robot sa kombat. Ngano sa imong hunahuna nga ang usa ka tawo makalikay niini pinaagi sa determinasyon ug pagtuo?
  Ang batan-ong babaye mitubag nga masaligon:
  - Ang lawas sa tawo, dili sama sa metal, usa ka mabag-o nga sistema. Ang mga selula makabahin ug makabag-o sa ilang kaugalingon sulod sa bilyonbilyong katuigan. Bisan kinsang siyentista moingon nga ang reserbang tukog sa lawas molungtad ug milyonmilyong kinabuhi. Kinahanglan ra nimo nga makat-on kung giunsa pagbuhat ang usa ka hinungdanon nga gamay nga butang - pagbag-o ug pagbag-o sa mga selula sa nerbiyos. Unya ang pagka-imortal mahimong tinuod!
  Nangutana si Palpatine:
  - Ug unsaon nimo pagbuhat niini, mama?
  Ang babaye mikatawa ug mitubag sa usa ka hunghong:
  - Ngano nga nahibal-an kini sa usa ka vampire? Ug busa magpadayon ka sa pagkinabuhi niining unod sulod sa lima o unom ka siglo. Ug usa ka talagsaon nga grupo kaninyo ang nagtubo ... Kinahanglan pa ba nimo nga hawod ang sekreto sa walay katapusan nga pagkabatan-on? Ilabi na sa pagkonsiderar sa imong kahakog?
  Si Darth Sidious misitsit sama sa usa ka nadugmok nga bitin ug giibot ang iyang mapula nga sulab:
  - Mahimo ko usab nga isakripisyo ikaw sa mangitngit nga pwersa!
  Ang inahan mitan-aw nga walay bisan unsa nga anino sa usa ka nasud ngadto sa iyang anak nga emperador. Siya mitubag, nga nagpahiyom nga mas lapad:
  - Kini nga sakripisyo dili makatabang kanimo sa imong away! Bisan tuod ikaw usa ka dugoon nga malupigon, ang akong mga pag-ampo nagluwas kanimo gikan sa kamatayon. Sa usa ka tuig maglakaw ka subay sa kinatumyan sa bung-aw. Ug ang imong inahan ra ang makaluwas sa imong kalag gikan sa impyerno!
  Si Palpatine nahumok ug giwara-wara ang iyang kamot sa relaks nga paagi:
  - Okay, ingon sa imong giingon: ang bampira adunay nahabilin nga lima o unom ka siglo. Ug unya basin makakita kog mas epektibong paagi sa pagpalugway sa kinabuhi. Dugang pa, ang mga eksperimento gihimo na aron masilsil ang usa ka espiritu sa usa ka clone!
  Gihagkan ni Mama si Palpatine nga nanamilit ug nanghinaot nga swerte siya. Lab-as ug nindot kaayo ang iyang baho. Ug si Darth Sidious mibati og kasubo - ang pagkamaayo adunay kaugalingong kaanyag.
  Daotan ang daotan, ug ang pagkinabuhi sa dihang adunay kangitngit ug mabangis nga mga irong ihalas sa palibot kapoy kaayo. Usahay ang mga kahadlok musulod... Makasakit ug makalilisang.
  Dugang pa, gusto ni Emperor Palpatine nga pulihan siya sa usa ka Sith nga dili putli nga daotan, ug aron ang manununod makadala bisan usa ka butang nga mamugnaon sa kinabuhi sa gahum sa kosmiko.
  Si Luke Skywalker usa ka gatos porsyento nga tawo ug kini ang iyang hinungdanon nga bentaha.
  Dugang pa, ang dugo ni Anakin ug Palpatine midagayday gihapon diha kaniya. Ug ang pagdala niini nga batang lalaki ngadto sa ngitngit nga bahin nagkinahanglan og seryoso nga paningkamot.
  
  
  PAGKATAWO SA YAWA
  Sa unsang paagi si Palpatine, usa ka kasarangan nga batan-ong lalaki, usa ka maayo nga estudyante, ug mailhan sa maayong pamatasan, nahimo nga dagway sa unibersal ug daotan ug gibalhin sa ngitngit nga bahin sa puwersa?
  Ang kinabuhi sa planetang Naboo medyo maayo - usa ka malumo nga klima, manggihatagon nga yuta, usa ka hapit hingpit nga pagkawala sa mga kagubot ug mga panginahanglan alang sa pagbag-o. Ang porma sa gobyerno usa ka monarkiya sa konstitusyon... Apan ang gahum sa hari dako, ang iyang mga mando parehas sa gahum sa mga balaod, ug si Padle Amidala lamang ang giamendar aron limitahan ang termino sa paghari sa monarko ug ang iyang mga gahum.
  Si Palpatine sa iyang pagkabatan-on usa ka gwapo kaayo, yagpis ug, siyempre, naugmad sa pisikal nga batan-ong lalaki, nakadaog siya sa interplanetary Airball nga kompetisyon. Niadtong panahona nga si Palpatine, kinsa nalakip sa Naboo team sa kataposang gutlo, mibati nga sensitibo sa puwersa. Nakita niya daan ang mga paglupad sa mga pulsar ug ang mga pagliko sa mga asteroid sa usa ka komplikado nga virtual nga dula. Ug naamgohan niya nga iyang mamatikdan kung kanus-a ihatag ang makamatay, mahukmanong hampak. Ug unya ang iyang ngalan medyo lahi: Witt Thaler. Ang inahan usa ka ordinaryo, ug ang amahan wala mailhi. Tinuod, salamat sa iyang kinaiyanhon nga mga abilidad ug kakugi, si Witt nakahimo sa pagsulod sa libre nga faculty sa usa ka prestihiyosong kolehiyo. Aron mahimo kini, kinahanglan nga mangolekta usa ka taas nga marka.
  Mahitungod sa iyang amahan, ang iyang maanyag kaayo ug kurbado nga inahan miingon nga siya usa ka halangdon nga ginoo, tingali usa sa maayong natawo nga Jedi.
  Apan dili niya masulti ang iyang ngalan. Si Witt, bisan pa, naghimo sa lainlaing mga pangagpas sa iyang hunahuna - tingali ang iyang amahan sa tinuud usa ka emperador gikan sa silingan nga galaksiya?
  Bisan sa bata pa, si Thaler, ang umaabot nga Palpatine, gibati sa iyang kaugalingon ang abilidad sa pagbasa sa usa ka sirado nga libro - sa porma sa papel o usa ka e-libro - dili kini igsapayan. Nahingangha siya sa iyang mga higala sa iyang abilidad sa pagtagna sa sangputanan sa mga kompetisyon sa sports, o nakadaog sa mga tigmo sa usa ka pusta - sama sa usa nga gitago sa usa ka kumo.
  Apan niini nga duwa nga siya nakaamgo nga siya adunay usa ka talagsaon nga gasa. Ang talagsaong kadaugan naghimo kang Witt Thaler nga bayani sa Naboo, ug... Aw, sama sa usa ka fairy tale, kini mitultol sa kamatuoran nga ang labing maanyag nga babaye, si Princess Caroline Amidala, nahulog sa ulo sa mga tikod sa gugma kaniya.
  Ug si Witt mismo, uban sa iyang batan-on, init nga dugo, mibati sa usa ka pagdagsang sa simpatiya ug pagbalos. Nabuang sila sa gugma sa usag usa, ug ang opisyal nga manununod sa trono, si Caroline Amidala Naberri, namabdos sa usa ka ordinaryong lalaki.
  Nasuko ang hari. Sumala sa kostumbre ug balaod sa planetang Naboo, ang aborsyon hugot nga gidili, apan ang korona nga prinsesa ug ang iyang mga anak gihikawan sa katungod sa trono. Si Witt Thaler kinahanglang patyon sa labing sakit nga paagi human sa grabeng tortyur. Ug human sa pagkahimugso sa iyang anak, si Caroline gipadala ingong ulipon sa plantasyon. Anaa ang prinsesa: nga nagtiniil, nagsul-ob lamang og gisi nga tunika, kinahanglan siyang magtrabaho og maayo uban sa ubang mga binilanggo nga mga babaye. Pagpalabay sa kagabhion sa usa ka baraks, sa hubo nga tabla, ug kaon sa yano, bagis nga pagkaon. Gibunalan sa mga magtatan-aw ang umaabot nga rayna pinaagi sa latigo kung siya nagtrabaho bisan gamay nga hinay.
  Usa sa mga matang sa mga silot mao ang pagbitay sa mga ulipon sa usa ka estante ug pagtiktik sa ilang hubo nga mga tikod gamit ang siga sa sulo.
  Si Witt mismo gitortyur sa prisohan. Gisakit nila ako sa mapintas, sopistikado, apan propesyonal kaayo, nga nagpugong kanako nga mawad-an sa panimuot o mamatay nga wala sa panahon.
  Si Witt Thaler miagi sa usa ka libo ka bilog sa impyerno. Siya gitortyur sulod sa tibuok tuig sa wala pa siya gipatay. Ug unya kinahanglan siyang kan-on nga buhi, atubangan sa milyon-milyon nga mga residente sa Naboo, sa usa ka mite sa ilaga.
  Apan atol sa pagpamatay, kalit nga mibuto ang halimaw... Ug sa dihang nahanaw ang aso, nawala si Witt Thaler nga walay pagsubay. Daghan ang midawat niini ingong timaan gikan sa itaas ug miluhod. Ug ang hari nagkurog, ang iyang nawong nahimong asul - siya nag-antus sa usa ka hampak.
  Ug giputol sa mga bulan sa pagsakit, si Witt nahigmata sa usa ka basa nga grotto, nga gitabonan sa mahayag nga mga tanum. Siya anaa sa hilabihan nga kasakit, apan sa samang higayon ang pagbati sa mabangis nga kusog mibalik. Sa pila ka rason, sa panahon sa pagtortyur sa silong sa torture, dili magamit ni Witt ang iyang mga abilidad ug masunog ang mga berdugo.
  Bisan tuod siya dayag nga naghanduraw sa kalayo nga naglupad gikan sa iyang kaugalingon, ang pagbuto sa mga pulsar, ug mga sapa gikan sa makalilisang nga hinagiban sa usa ka plasma thrower (gidili sa karaang republika - tungod sa hilabihan ka dako nga makadaot nga gahum!). Apan mibalik ang pagbati sa kalig-on.
  Ug ang lawom nga mga samad nga gipahamtang sa mga berdugo hinay-hinay apan sigurado nga naayo.
  Sa tupad ni Witt adunay usa ka canister nga adunay sagol nga sustansya, ug kini iyang gisuyop matag karon ug unya, nga nahikatulog.
  Pananglitan, siya adunay usa ka damgo ... Delusional ug sa samang higayon bayanihon;
  Ang paglamoy sa patayng lawas usa ka paspas nga proseso, ang mutant lion nagdali samtang ang karne presko ug init. Sa dihang nahuman na siya, usa na lang ka kalabera ang nahibilin. Daghang mga itom nga manggugubat nga nagsul-ob og mga sapot, armado og mga magic wand, nagpalayas kaniya, dayon gipunit ang kalabera.
  - Ang maisog nga gladiator nga namatay sa usa ka maisog nga kamatayon ilubong sumala sa lokal nga kostumbre nga adunay bug-os nga pasidungog. - Gipahibalo sa komentarista sa usa ka madasigon nga tono.
  - Talagsaon! Dili ingon usa ka daotan nga katapusan! - Miingon ang umaabot nga emperador sa kawanangan. Si Witt usa pa ka batan-ong lalaki sa usa ka damgo;
  Ug ang wala mailhi nga komentarista nagpadayon nga natuok sa hilabihang kalipay:
  - Ug karon among gipahibalo ang pagpadayon sa kompetisyon. Niini nga punto, bisan kinsa sa publiko mahimong makig-away sa mamumuno nga leon.
  Mitindog dayon si Witt Thaler ug misinggit og makusog:
  - Gusto ko!
  - Klaro nga gusto nimong bawion ang imong pagkasad-an tungod sa wala pagpusta sa usa ka tawo. - Gibiaybiay siya ni Princess Caroline Amidala.
  Ang batan-ong lalaki misinggit sa kasuko:
  - Ug kung mao! Ang mananap nga mopatay ug tawo dili angayan mabuhi!
  - Apan ikaw adunay mga kakompetensya, tan-awa. - Gitudlo ni Princess Caroline ang nagbarog nga mananap, nga nagpahinumdom sa usa ka tarong nga buaya nga adunay nawong sa usa ka elepante. - Kini nga lalaki gusto usab nga makig-away!
  Ang komentarista mipahibalo:
  - Busa, kung ang duha ka mga tawo sa makausa nagpahayag sa usa ka tinguha sa pagsulod ngadto sa usa ka away, nan una sila kinahanglan nga makig-away sa usag usa.
  Gidawat sa publiko kini nga desisyon, labi pa nga talan-awon ug daghang dugo!
  Ang manggugubat nga si Witt mitan-aw sa mangtas nga adunay punoan nga gitabonan sa scaly armor, ug sa unang mga segundo gibati niya ang usa ka dili maayo nga pagbati sa lungag sa iyang tiyan. Unya ang batan-ong lalaki mibuntog sa iyang kahinam, bisan tuod ang kaaway sa walay duhaduha delikado.
  - Hatagan ka usa ka sagad nga hinagiban! - Ang komentarista mipahibalo uban sa katugnaw sa iyang tingog.
  Ang mga manggugubat miyukbo sumala sa kostumbre. Unya gihatagan sila ug espada ug taming. Dinhi ang laing sorpresa nagpaabot kang Witt: gihatagan siya ug usa ka espada, sa iyang tuong kamot, ug ang kaaway nakadawat ug duha sa makausa, gikuha ang ikaduhang hinagiban sa iyang punoan.
  - Dili patas! - Nagprotesta ang batan-ong lalaki. - Duha ka blades batok sa usa.
  - Kini si Corpse Sucker, kanunay niyang gigamit ang iyang ilong sa mga away. Kana nga kostumbre! - Ang dili makita nga komentarista mitubag nga walay pagtago sa pagtamay sa iyang tingog; Sa pagtan-aw kanila, si Witt (ang umaabot nga Palpatine) mibati sa usa ka mainiton nga tinguha, ug siya naulaw kaayo nga ang iyang tensiyon mamatikdan. Busa gisulti niya kini uban ang kasuko.
  - Busa hatagi ako ug ikaduha nga espada imbes usa ka clumsy nga taming. - Dili ko gusto nga mahimong usa ka wimp.
  - Aduna kay katungod! - Miingon ang komentarista, nahimong gamay nga buotan.
  Gitunol sa nymph ang batan-ong lalaki sa ikaduhang espada ug miingon uban ang kasubo:
  - Away, kabalyero, ayaw pagpakauwaw sa imong dungog.
  Ang komentarista mipahibalo pag-usab:
  - Ang katungod sa pagpatay o pagpasaylo iya sa manggugubat nga nanag-iya sa madaugon nga hinagiban! Ug usab sa publiko. Sa akong hunahuna kini kinahanglan nga tagdon.
  - Tapuson gyud nako ang mapangahasong gwapo nga lalaki. - Miingon si Corpse Sucker.
  - Kung wala"y paghimo og martilyo, dili nimo mabahin ang kastilyo! - Si Witt nakigsulti uban ang usa ka witty aphorism.
  Mitindog sila, ang buaya nga elepante mas dako kay sa lalaki, ug nagsugod sa paghulat sa signal.
  Milupad ngadto kaniya ang balhibo-kahayag nga nymph ug mihalok sa batan-ong lalaki sa iyang rosason nga aping.
  Namula si Witt ug nagtunga sa usa ka lakang, niadtong higayona mitingog ang senyales sa gubat. Ang tigsuyop sa patayng lawas midasmag kaniya, nagwarawara sa iyang mga espada, siya nagdahom nga dakpon siya sa walay hunong. Ang batan-ong lalaki alerto, ug, milukso sa kilid, ug sa iyang pag-atras, siya misipa. Ang hampak miigo sa taming, kini milanog sa usa ka dulumtanan nga tingog.
  - Hoy, bata! Ampingi imong sapatos, cute.
  Nagbasol gyud ang batan-ong Witt nga wala niya gihubo ang iyang mga sneaker nga regalo alang sa iyang adlawng natawhan, kini talagsaon nga kolor ug, bisan pa sa ilang lig-on nga panit, dili niya gusto nga madaot kini. Ang anak nga lalaki sa usa ka kabus nga babaye nagkinahanglan og maayong sapatos. Ug siya si Witt usa pa ka bata, mao nga siya makalakaw nga walay sapin nga walay kaulaw.
  Ang away nagpadayon, ug unya ang batan-ong lalaki nakamatikod nga ang kaaway batid kaayo sa iyang baul. Unsa ka paspas ang paglihok sa espada, samtang ang mga kamot dili kaayo mobile, ug labaw pa sa gitas-on.
  - Sa tibuok nakong kinabuhi nagdamgo ko nga magsakay og elepante, dili makig-away. Salawayon kaayo ka.
  Agig tubag, usa ka pagaw nga singgit:
  - Nga dili nimo gusto ang tawo. Ingon ana ka ubos ang imong rasa.
  Gipadayon ni Witt ang pagbag-o sa trajectory, gibuhat ang miller, usa sa epektibo nga mga teknik
  Kendo, apan dayag nga ang kabantog sa usa ka hanas nga manggugubat wala moabut sa iyang kaatbang sa kawang. Nakaya niya ang tanan ug bisan ang mga sensitibo nga pagbunal sa iyang kaugalingon. Pananglitan, ang usa sa mga lunges naigo sa dughan ni Witt, ang iyang T-shirt naputol, ang batan-ong lalaki mihimo og back somersault, halos wala makalingkawas sa usa ka seryoso nga kapildihan. Ang duha ka ulo nga Russian nga agila nadaot ug naputol sa tunga.
  - Unsa ang usa ka bastard! - Miingon si Witt ug gipatuman ang teknik nga "Butterfly", apan pag-usab ang tanan nga mga pag-atake nahimo
  Nakuha pag-usab. - Ilong yawa.
  Nasamdan siya pag-usab, nagkamot sa iyang bukton, ug dayon naigo sa abaga. Miatras si Witt, kalit niyang naamgohan nga siya walay paglaom nga mapildi sa gubat, nag-atubang sa mas hanas nga kauban sa kaaway kay sa iyang kaugalingon. Dugang pa, ang batan-ong lalaki dili pa kaayo eksperyensiyado sa kendo.
  Nabalaka usab si Princess Caroline:
  - Ako ang kataposang tanga kay wala ko nipahunong sa akong uyab. Niini nga uniberso siya hingpit
  Kini usa ka estranghero, ug siya mamatay, walay usa nga nahibal-an kung unsa.
  Gusto niyang moambak pagawas sa arena. Unya, ingon sa swerte, usa ka pamilyar nga barangan ang mitungha.
  - Unsa ang katahum, dili alang kaniya ang pagpusil gamit ang usa ka sungkod o pagwarawara sa iyang mga bitiis. Nakaila ko sa Corpse Sucker! Unsa, patyon gyud niya, ug bugalbugalan pa gani ang patayng lawas. Busa bisan gusto nimo o dili, kinahanglan nimo nga ihatag ang imong kaugalingon kanako.
  - Dili gayud! - Miingon si Princess Caroline.
  Ang salamangkero sa ngitngit nga bahin sa pwersa misinggit:
  - Sa kini nga kaso, mahimo kang ibaligya sa usa ka rehimen, ug mag-alagad ka sa baynte ka sundalo kada adlaw. O, sa kasukwahi, ngadto sa harem sa magmamando, diin adunay liboan ka ug ikaw mamala gikan sa kasubo ug paglikay.
  Ang prinsesa misinggit nga maisugon:
  - Ako mahimong usa ka manggugubat!
  Ang salamangkero misinggit:
  - Ikaw usa ka mahuyang nga babaye nga wala mahibal-an ang sukaranan nga mga teknik sa salamangka. Oo, masunog ka sa unang gubat.
  Si Caroline nasakitan:
  - Ang Agalon sa Himaya motudlo kanako! Oo, ug ako kusgan sa pisikal!
  Ang salamangkero mingisi nga makaluod:
  - Agalon sa Himaya? Ug oo, selfish siya. Dili posible nga siya molampos sa bisan unsang butang nga mapuslanon. Aron mahimo ko ikaw nga akong asawa ug ipasa ang akong mga kahanas sama sa akong kaugalingon.
  Ang prinsesa mingisi sa kataw-anan:
  - Gusto ba nimong mahimong diyos?
  Ang salamangkero misinggit nga magarbo:
  - Ngano dili! Nga mas grabe ko sa ubang mga aplikante?
  Si Caroline kinasingkasing nga miingon ug uban sa pagpahayag sa pagtamay:
  - Makasuya ka. Mauwaw ko sa imong paghikap.
  Ang mga mata sa manunulay misidlak uban sa mapula nga kahayag.
  - Bueno, hinumdoman ko kana alang kanimo.
  Samtang nag-istoryahanay sila, nidaghan ang mga samad ni Witt. Miatras ang ulitawo, nagsugod na siya sa pagkalipong tungod sa pagkawala sa dugo. Ang tigsuyop sa patayng lawas mihimo og laing pag-atake, usa ka makalilisang nga duyan hapit maputol ang ulo sa lalaki ug maputol ang aping sa lalaki.
  - Siya miingon ang bastos. - Atol sa mga panagsangka, ang Velcro sa usa sa iyang mga sneaker wala giluod.
  Ug ang mga sapatos halos dili makagunit. Apan ang inspirasyon miigo sa may katakus nga batan-ong lalaki, milukso pag-ayo pataas. Iyang giwara-wara ang iyang tiil, ug ang sneaker, sama sa usa ka bato gikan sa usa ka lambuyog, milupad sa nawong ni Corpse Sucker, nga naigo sa iyang rivet nga tikod sa mata. Siya misinggit, nalinga sa makadiyot.
  Gibuhat ni Witt ang usa sa labing lisud nga mga teknik sa Jedi Kendo, ang "triple fan" ug giputol ang punoan sa monster. Ang usa ka tuburan sa dugo mibuswak, ang Corpsesucker misibog, ang mga bitiis mikaylap. Ang iyang tutunlan mibuga ug makalilisang nga dahunog.
  Ang mga mata ni Witt nasuko pag-ayo:
  - Ang kaaway hapit na sa hingpit nga kalaglagan! Modaog ko!
  Ang batan-ong lalaki misulong sa kaaway pinaagi sa usa lamang ka espada dili siya makalilisang. Miatras ang bangkay, nagsuray-suray ug nasipyat sa mga pagbunal. Sa wala madugay nakaangkon siyag daghang grabeng samad ug nahulog ang iyang espada. Unya nagkurog-kurog lang ang iyang reaksyon, giliso ang taming. Sa kahinam, si Witt mihimo og pitchfork nga lihok, gidunggab una ang ulo sa iyang kaatbang, nga nahimo niyang reaksyon, ug dayon sa tiyan. Lawom ang dinunggaban, ug nanggawas ang mga tinai. Dayon, sa pagkakita nga ang kaaway hingpit nga naluya, si Witt mihimo sa "brush" nga teknik ug gidunggab ang iyang bagolbagol. Nahugno siya nga patay.
  - Ang manggugubat nga si Witt, gianggaan og multo, midaog. Ang iyang kaatbang, Corpse Sucker, Smashing Trunk, hapit na mamatay. Karon ang madaugon nga batan-ong lalaki adunay katungod sa pagpatay kaniya o dili.
  Saba ang panon, pipila sa mga pusta ang nakadaog ug ang uban napildi, apan ang tanan uhaw kaayo sa dugo.
  Nagkahiusa, sa usa ka ihalas nga kadasig ug singgit:
  - Tapusa siya! Putla ang ulo ug ibitay sa estaka! - Sila misinggit. - Ingon niini ang pagdiktar sa kostumbre sa pag-atubang sa mga napildi.
  Gilingo-lingo ni Witt ang iyang ulo, sa kahinam sa gubat mahimo pa siyang makapatay, apan sa dihang nahuman na ang iyang kasuko mialisngaw. Ang pagputol sa ulo sa bugnaw nga dugo ug unya pag-abuso niini wala sa iyang mga lagda. Ang batan-ong lalaki miduko sa iyang masanag nga ulo ug miingon nga lig-on:
  - Dili, dili ako mopatay sa usa ka walay mahimo nga binuhat.
  - Gub-a siya! Tapusa na! "Ang panon sa katawhan nagpadayon sa pagsinggit ug nagkalain-laing mga sanga milukso. Ug mga singgit - Hatagi kami ug kalipay!
  Ang umaabot nga Emperador Palpatine nagpakita sa dili madungog nga pagkahalangdon:
  - Ang kaaway napildi, ug bisan bakol, unsa pa ang imong gusto!
  -Buang imong amigo. Pinaagi sa pagbiya sa Corpsesucker nga buhi, gihimo niya ang iyang kaugalingon nga usa ka mortal nga kaaway.
  Dili niya pasayloon ang kaulawan ug pagkawala sa punoan. - Ang salamangkero miingon uban sa usa ka rusty wheeze. - Nganong tanga ka? Ayaw pagsinggit, tapusa kini?! Maminaw siya nimo!
  - Naa koy igo nga dugo! - Ang prinsesa nga babaye mitubag. - Ug nganong mapintas man kamong tanan? Dili ba posible nga maglingaw-lingaw sa laing paagi?
  Ang salamangkero, kansang nawong gitagoan ilalom sa kupo, misirit:
  - Apan ingon?
  Si Caroline, nga halos wala magtago sa iyang kalagot, mitubag:
  - Paminaw sa mga kanta, pananglitan! O paghimo og mga artistikong numero, tanang matang sa mga programa sa kalingawan, uban sa mga mananap.
  Ang salamangkero, kansang nawong gitagoan, apan ang nagdilaab nga mga ulo nagdan-ag gihapon tungod sa kangitngit, miingon sa usa ka tingog sa ilong:
  - Unsa nga matang sa booth kini? Dili, dili makapaikag! Ang tanang matang sa buffoons ug buffoons dili makapuli sa talan-awon sa dugo.
  Ang prinsesa tinuyo nga mikunot sa iyang nawong:
  - Tinuod?
  Ang salamangkero, nga nagkunot ug nagpangidlap sa iyang mga mata, misinggit:
  - Unsa ang mahitungod sa mga mag-aawit uban sa ilang mga tinned tutunlan? Uban sa tabang sa salamangka ug salamangka, mahimo nimong mugnaon ang bisan unsang musika ug tingog. Mahimo nato kini. Ug kung gusto namo, mosayaw ang hubo nga mga houris.
  Ang salamangkero mipataas sa usa ka taas, gikusokuso nga tudlo:
  -Dili, babaye, ang usa ka seryoso nga away sa gladiatorial labing maayo.
  Si Princess Caroline hingpit nga wala mouyon niini, apan wala mosupak.
  Si Witt Thaler nakadawat og kwarta para sa away, ug sa samang higayon nakaganansya sa pusta. Unya ang batan-ong lalaki, nga wala pa maulian sa miaging gubat, ug kadtong nasamdan, kinahanglang makig-away
  Usa ka mutant nga leon. Apan kung ang tanan nga mga samad sa manunukob naayo sa tabang sa salamangka, ang batan-ong lalaki migawas nga natabonan sa bag-ong mga samad. Gihubo ni Witt ang iyang samad nga T-shirt ug gihubo ang iyang mga sneaker, mabinantayon nga gibutang kini sa gawas ug mikuha og espada sa duha ka kamot. Busa katunga hubo sa iyang gilukot nga maong, siya ingon og labi ka guwapo ngadto sa Princess Caroline. Ang lapad nga mga samad makita sa kinulit nga lawas. Gihaplasan sa batang lalaki ang iyang lanog nga mga abaga, naningkamot nga pugson ang kasakit sa pagsilbi sa iyang kasuko. Nabatyagan sa iyang hubo nga mga tiil ang init nga nawong sa salog nga nainit sa ilawom sa artipisyal nga suga.
  Gihalok ni Witt Thaler. Ang mga nanambong namakpak sa ilang mga kamot.
  Kini kusog nga mihunghong:
  - Dili kinahanglan nga ipakilala ang mga manggugubat! Himoa nga ang away mahimong makapaikag!
  Ang leon, nga wala maghulat sa forge, milukso, naningkamot sa pag-pry sa kaaway gamit ang iyang fang sabers. Wala siya molampos; milukso siya ug naigo siya sa mata gamit ang iyang tikod. Nasuko ang mananap, milukso sa unahan, ug napandol sa tumoy sa espada. Niini nga punto ang gladiator boy natingala usab - ang dugo, nga kaniadto pula, nahimong berde.
  - Para sa unsa kining tanan? - Nangutana ang natingala nga si Princess Caroline.
  - Kini nagsugyot nga ang mananap nahimong mas lig-on ug lig-on, ang iyang adaptability misaka. - Ang salamangkero mitubag sa usa ka masulub-on nga tono.
  Ang babaye mihimo og klaro nga konklusyon:
  - Kini daotan!
  Ang tingog sa salamangkero nahimong mas malipayon:
  - Ngano man! Ang imong lalaki usa ka maayo nga manggugubat, kini mao nga ang pagpanumpa mahimong mas makapaikag.
  Ang dragon lion nagpadayon sa paglukso, wala magtagad sa dugo, siya kusog kaayo ug ang batan-ong lalaki halos wala nay panahon sa pag-ikyas. Mao nga si Witt mihimo ug usa ka paglukso, paglukso sama sa usa ka akrobat, unya pag-diving sama sa usa ka loach, iyang gigisi ang tiyan sa leon. Ang fanged terminator daw wala magtagad niini, nagpadayon sa paggukod sa batan-ong lalaki libot sa singsing.
  - Damn it! - ni Witt sa kalagot. - Ang blade dili makadala kanimo.
  Ang batan-ong lalaki nagsugod sa kakapoy tungod sa pagkawala sa dugo. Uban sa usa ka tukma nga lunge, nakahimo siya sa pagdunggab sa mata sa leon, apan bisan sa usa ka mata, ang manunukob nagpabilin nga delikado ug, sa pagsakmit sa higayon, masakit nga gihapak ang iyang kuko sa mga gusok. Ang mga kuko nagbilin ug unom ka lawom nga labod.
  - Unsa ang usa ka bastard! Pagputol sa karne! - Ang batan-ong lalaki misinggit.
  Morag dugay na untang naluya ang leyon tungod sa pagkawala sa dugo, apan ang iyang mga pag-atake nahimong mas paspas. Sa makadaghang higayon ang mga ngipon hapit motusok sa abs, ug ang usa mitusok sa kaunuran sa pectoral ni Thaler, nga grabeng nagkamot niini. Ang batan-ong lalaki nagsusapinday, ug ang mga ngipon nangidlap sa ibabaw niya,
  natusok sa abaga. Si Witt singot, duguon ug nakagawas ug nalaslas pa ang iyang tutunlan gamit ang sulab. Ang mananap nagdugo, ang nag-unang ugat nabuak, apan wala mawad-an sa katulin.
  - Sama ka sa usa ka zombie, bisan unsa pa ang imong reaksyon. Tingali dili ikaw ang husto Leo. - Miingon ang batan-ong lalaki.
  Misuway siya og counterattack aron mapalong ang kataposang mata, apan nasipyat, nagbilin og laing dugoong labud sa iyang baba. usa ka leon
  Gihapak ko na usab siya sa akong tiil.
  - Ug diin gikan kini? - Sa desperasyon, gibunalan sa batan-ong lalaki ang iyang kaatbang sa tanan niyang kusog sa fang-saber. Tungod sa kusog nga kakurat, nangaliki ang bukog ug migawas ang puti nga duga niini.
  - Hoy! - Ang salamangkero miingon uban ang hilabihan nga nahimuot nga tono. - Ang imong higala dayag nga nakahukom sa pagpahait sa iyang sulab, sa bisan unsa nga kaso, adunay usa ka pagbati sa seryoso nga pagkamapahitas-on.
  - Unsa imong gusto? Si Vitka usa ka maalamon nga tawo. - Mitubag si Prinsesa Leia, nga kontento nga nag-agulo.
  Ang sunod nga hampak sa katapusan naputol ang fang. Ang mananap misugod sa pagtuyok-tuyok, ingon sa nawad-an sa iyang orientasyon. Mipilit si Witt, misamot ka hait ang iyang mga bunal, pagkakita nga milangoy ang mutant lion, midugang og kusog ang batan-on.
  - Dili ko ganahan sa karne sa leon! - Misinggit ang isog nga lalaki.
  - Bunalan siya Vitek, sexy kaayo ka. - Misinggit si Princess Caroline.
  Naigo sa batan-ong lalaki ang ikaduhang fang, maayo na lang kay kombenyente ang target. Sa unang higayon nga ang bukog wala mohatag, kinahanglan nakong idugang kini. Sa katapusan, kini nga punto nahugno usab, ang leon klaro nga nakugang.
  - Kumusta ka karon, nga walay mga ngil, usa ka dako nga iring, gihukman sa kamatayon! - Miingon ang nasuko nga Witt.
  Ang pagkagot sa ngipon ug pag-agulo maoy iyang tubag. Ang away nagpadayon sa usa ka buffoony nga paagi, ang leon-dragon milihok kuno sa pag-atake, apan ang mga lihok niini nawala sa ilang kahait. Ang bata nga lalaki, nga mibati sa pagdagsang sa kusog, sa baylo
  kanunay nga nag-atake ug sa katapusan natusok ang katapusan nga mata. Niining higayona ang blade ingon og mas lawom ug nakaabot sa utok.
  - Bravo, patya siya! - Misinggit si Princess Caroline.
  Ang tibuok hall miduyog sa koro.
  - Tapusa siya, tapusa siya!
  Ang batan-ong gladiator misipa pag-usab ug, miambak sa iyang luyo, gihampak sa usa ka roundhouse. Ang mutant lion daw nagsugod sa pagkawala sa orientasyon ug gidunggab ang iyang nawong sa makadaghang higayon. Sa kataposan, sa dihang nakasabot na ang bata niini, iyang gidunggab ang sulab ngadto sa iyang dughan ug misulay sa pagtusok niini og mas lawom, ngadto sa kasingkasing. Naigo sa mga kuyamas ang mga gusok, gikuniskunis, dayon gidunggab ang karne, apan si Witt nagmagahi nga wala buhii ang sulab, bisan kung siya literal nga gikuniskunis. Dinhi ang tanan nahukman sa kabubut-on, ang mga kuko nagpadayon sa pagkubkob ug paggisi sa batan-ong unod.
  - Ihulog siya! - Misinggit si Princess Caroline. Nagpabiling nag-inusara ang iyang paghilak.
  - Dad-a kini sa katapusan! - Ang panon sa katawhan nagngulob.
  Sa katapusan, ang sulab sa nasuko nga Witt milagbas sa kasingkasing, ug ang mananap nahilom, ang mga kuko miagi sa dugay nga pagpailub nga karne sa katapusang higayon.
  -Aw, morag mao na! - Ang batan-ong lalaki miginhawa. - Ang binhi sa kangitngit gisalibay ngadto sa abug.
  Gipahibalo sa wizard commentator.
  - Si Witt, ang multo sa kamatayon, nahimong mananaog pag-usab; nagsubang nga bituon sa arena. Madawat niya ang premyo nga iyang naangkon.
  Uban niini nga hugpong sa mga pulong, ang panan-aw ni Thaler nawala, sama sa gabon sa paglansad sa usa ka kusog nga tunnel sa hangin.
  Ug gikan niini nga haze migawas ... usa ka gamhanan, taas nga dagway sa usa ka tawo o usa ka humanoid nga binuhat sa usa ka hood. Usa ka kulba nga tingog ang paminawon, susama kaayo sa tingog niadtong salamangkero sa damgo.
  - Maayo ka nga nakig-away Witt... Nakita nako kanimo ang kahanas sa usa ka natawo nga manggugubat!
  Mitindog si Thaler. Sa panahon sa pagkatulog, ang iyang mga samad halos naayo, ug ang mga pilas nawala ug dili na kaayo makita.
  Ang batan-ong lalaki miingon, nga mitunol sa iyang kamot ngadto sa tawo:
  - Mapasalamaton ako kanimo sa pagluwas kanako, sir...
  Ang batan-ong lalaki halos giitsa balik ang iyang palad ug gikuso-kuso:
  - Dili salamat! Ang bisan unsang pagpasalamat mosangpot sa kaluoy ug kahuyang!
  Si Witt kusog nga mipahiyom ug mibagulbol:
  - Apan giluwas nimo ang akong kinabuhi... Busa kinahanglan kong magpasalamat kanimo bisan unsang paagiha!
  Kalit nga gilabay sa lalaki ang iyang hood. Gitan-aw sa batan-ong lalaki ang gipadayag nga nawong. Ang tawo adunay usa ka halangdon nga panagway, siya tan-awon nga mas tigulang kay sa kwarenta, kusgan nga liog, ug usa ka kulot, mubo nga bungot. Kusog kaayo ang pagtan-aw sa iyang mga mata, makita dayon nimo nga naanad na siya sa pagmando, ug ang iyang mga dagway kusgan ug kusgan.
  Bisan tuod kini nga ginoo dili pamilyar kang Witt, morag ang batan-ong lalaki nakakita kaniya sa usa ka dapit kaniadto. Bisan tuod lisud kaayo nga kalimtan ang ingon nga nagpahayag ug kusganon nga mga bahin sa nawong, harianong postura, ug ang mga mata sa usa ka magmamando gikan sa duyan. Apan sa samang higayon, bisan pa sa iyang halangdon nga panagway, ang tingog pagaw, dulumtanan, ingon nga gisi, bisan pa sa gidaghanon.
  Ang tawo mitan-aw kang Witt ug, sa walay pag-usab sa estrikto nga ekspresyon sa iyang nawong, miingon:
  - Giluwas ko ikaw dili tungod sa gugma, apan tungod kay kinahanglan ko ikaw!
  Ang mga mata sa mamumulong misidlak nga dili maayo:
  -Gikuha ko ikaw isip akong estudyante, ug ablihan ko ikaw sa kahibalo sa gahum nga ang Jedi dili mangahas sa damgo sa ... Apan hibaloi nga ang imong nasinati sa torture basement mga bulak gihapon kon itandi sa naghulat kanimo!
  Mitindog si Witt ug desidido nga miingon:
  - Andam na ko! Andam sa bisan unsa - luwasa si Caroline!
  Ang tawo nanghupaw sa hilabihan nga pagtamay:
  - Ang pagkadugtong mao ang kahuyang! Ang pinakadako nga kahuyang nga makaya sa Sith! - Dinhi ang tingog sa itom nga ginoo nahimong mas hulga. - Mas tukma, dili nila mahimo, dili nila kini maabut, apan ... Sa katingad-an, akong buhian si Caroline gikan sa pagkaulipon! Bugti lamang sa imong bug-os nga pagsunod, aron ikaw manumpa nga sa hustong higayon tumanon nimo ang bisan unsa sa akong mga sugo!
  Si Witt masinugtanong miluhod ug nanumpa og dakong panumpa.
  Ug unya ang tawo miingon:
  - Sukad karon, ang imong bag-ong ngalan kay Darth Sidious! Ako si Darth Plague ang imong magtutudlo ug agalon!
  Sukad niadtong adlawa, si Witt, o karon Darth Sidious, nagsugod sa pagbansay sa mga teknik sa fencing ug dark force. Mapintas ug walay kaluoy nga pagtudlo. Apan ang bag-ong itom nga ginoo mibati sa kusog nga pagtubo sa gahum sa iyang kaugalingon. Siya nahimong mas lig-on ug mas sopistikado matag adlaw, semana ug bulan.
  Si Darth Plagueis, dugang sa iyang damgo sa pagka-imortal, adunay plano nga ibalik ang pagmando sa Sith. Giusab ni Witt Thaler ang iyang ngalan sa Palpatine ug gamay nga giusab ang iyang hitsura, ingon man ang iyang mga fingerprint. Nahimo siyang lahi nga tawo, mipuli sa usa ka parehas nga tawo gikan sa halangdon nga pamilyang Palpatine.
  Nagsugod siya sa pagpadayon sa usa ka relaks nga karera isip usa ka opisyal, samtang dungan nga gipauswag ang iyang kahanas sa mangitngit nga gahum. Dugang pa, si Darth Plagueis, nga adunay hingpit nga legal nga kahimtang sa usa ka mayor nga negosyante, nagtuman sa iyang pulong.
  Human sa kamatayon sa hari, milampos ang iyang anak nga lalaki. Gipasiugdahan ni Darth Plagueis ang pag-atake sa Hutt sa palasyo. Ang manununod, iyang igsoong babaye, igsoong lalaki ug uyoan gipatay.
  Human niana ang kapitan-heneral sa guwardiya sa palasyo nagpalingkod kang Caroline, nga popular sa mga tawo.
  Ang pila ka tuig nga pagkabihag nakapalig-on lamang sa kusgan nga babaye, ug nagsugod siya sa pagmando nga labi ka mabangis. Ug ang iyang anak nga babaye nga si Seraphim, nga gipadako sa monasteryo, nahimong manununod sa gingharian ni Naboo.
  Bisan kung ang iyang kanhing hinigugma mibalik sa gahum, si Palpatine napugos sa pagtago sa iyang pagkatawo ug nagpabilin sa sideline sa pagkakaron. Bisan tuod ang iyang impluwensya sa gingharian kanunay nga naglig-on.
  Ang kapitan-heneral sa wala madugay namatay - dayag nga gikan sa usa ka aksidente, apan si Palpatine ang nagpaluyo niini. Ug sa wala madugay, gipangayo sa Sith Lord nga isakripisyo ni Witt Thaler ang iyang unang gugma - si Queen Caroline.
  Nahitabo kini sa usa ka duel hangtod sa kamatayon sa Plagueis. Dugang pa, ang mga pwersa nahimo nga halos managsama. Sa dihang ang duha ka Sith gikapoy na sa gubat, si Palpatine mitugyan ug mibagulbol:
  - Pamatyon ko ang akong gugma ug sa samang higayon ang mga salin sa katawhan nga nagdilaab pa kanako! - Dinhi ang itom nga ginoo mipataas sa iyang tingog ug midugang nga mahukmanon. - Apan nanumpa ako, dili ko ikaw pasayloon niini ug siguradong laglagon ka!
  Ang tinguha sa pag-atubang sa mga mas taas nga kahimtang kay kinaiyanhon sa kinaiya sa Sith. Ang akong dili maabot nga gahom nagpatungha sa imong kasina; ang akong kaalam nagpakaon sa imong kauhaw sa kahibalo; ang akong mga nahimo nagpukaw sa usa ka madasigon nga tinguha sa pag-usab niini! - Si Darth Plagueis miingon kang Darth Sidious, ug nagpadayon uban ang pahiyom. - Pinaagi sa pagpatay sa mga tawo nga labing suod ug minahal kanimo, imong madiskobrehan ang dili masabtan nga tinubdan sa gahum sulod sa imong kaugalingon. Gibati nako nga mahimo kang labing dako sa Sith - kung imong gub-on ang katapusan nga kahuyang sa tawo sa imong kaugalingon!
  
  
  MILAGROUS NGA NATAWO
  - Adunay usa ka Air Force colonel nga nakadawat og grabe nga shock shock sa panahon sa gubat sa Afghanistan. Ug nawad-an siya sa kahigayonan nga makabaton ug kaugalingong mga anak, bisan tuod gusto niya kini. Gihigugma pag-ayo sa asawa ang koronel ug miadto aron makigkita kaniya sa tungatunga; Ang ilang nagsagop nga amahan nagpadako kanila isip mga Spartan. Apan dili gihapon kini pareho. Ang mga lalaki nagdako nga lig-on ug himsog, apan wala magpakita sa bisan unsang espesyal nga gahum.
  Ug si Lola Vanga nagtagna sa koronel nga ang usa ka representante sa iyang mga anak mahimong tighusay sa mga padulngan sa kalibutan ug sa uniberso. Unya ang koronel nakahukom sa pag-adto sa usa ka bantog nga salamangkero aron siya makatabang sa iyang asawa nga milagrosong mamabdos.
  Ang salamangkero sa pagkatinuod adunay igo nga mga abilidad, apan sa panguna siya usa ka charlatan sa labing taas nga sumbanan. Gipahayag niya nga mahimo niya kini ug hatagan ang koronel usa ka anak nga lalaki, apan nangayo usa ka dako nga kantidad sa salapi.
  Ang koronel adunay pipila ka yuta sa Moscow, ingon man mga bililhon nga tropeyo nga nakuha sa panahon sa gubat sa mga dushman ug mga Chechen.
  Nakolekta niya kini nga ihalas nga kantidad - usa ug tunga nga milyon nga mga bucks... Kini bisan sa katingala nga ang usa ka eksperyensiyado nga tawo, ug sa ingon gipalit ngadto sa limbong. Apan dayag nga ang salamangkero adunay usa ka seryoso nga gasa sa hypnosis, sugyot, kahanas, nga bisan si Kashpirovsky mismo, o usa ka klase nga politiko sa kalibutan, nasina sa paglimbong.
  Sa kasamtangan, ang salamangkero naghimo sa usa ka mabulukon kaayo nga gipasundayag nga ritwal, nga walay hinungdan nga gipakatulog ang asawa sa koronel. Ug dayon gi-inject lang niya ang usa ka liso gikan sa usa ka donor sa sabakan ni Venus.
  Dili kadto usa ka komplikado kaayo nga scam. Apan epektibo. Ang asawa, (sama sa Birhen Maria), hingpit nga nanamkon ang usa ka bata - siya, sa laing bahin, nagpabilin nga usa ka ulay, mao nga ang bana hingpit nga nawad-an sa iyang pagkalalaki tungod sa kadaot.
  Nalipay ang tanan ug sa takdang panahon, nanganak ang babaye ug himsog nga batang babaye. Siya, bisan pa, nahimo nga hingpit nga lahi sa iyang morena nga amahan ug itom nga buhok nga inahan. Apan bisan tuod ang amahan nagsalig sa iyang mga anak nga lalaki, siya nahigugma sa iyang anak nga babaye. Lamang sa iyang kaugalingon nga paagi, sa pagpadako kaniya sama sa usa ka Spartan - tempering ug pagbansay kaniya.
  Ang babaye dali nga naugmad, nagpakita sa taas nga mga hilig ug mga abilidad. Ilabi na sa mga pisikal. Ang iyang buhok baga, kulot, bulawan, ug nindot kaayo.
  Apan sa dihang ang batang babaye, nga nagtiniil, nagsugod sa pagdagan sa niyebe sa Enero - tradisyonal nga nagmata sa alas kwatro y medya sa buntag - usa ka panghitabo ang nahitabo. Mao kini ang kasagaran niyang pagsugod kada adlaw. Ang ingon nga usa ka buntag nga dagan, sa gihapon sa kangitngit sa wala pa ang kaadlawon. Spartan kaayo.
  Gidali niya ang tradisyonal nga napulo ug tunga ka kilometro, sa bisan unsang panahon, aron makakuha siya og dugang nga kusog sa tibuok adlaw. Siyempre, kini mao lamang ang sinugdanan sa pagbansay-bansay, tungod kay si Vladlen (ngalan sa kadungganan ni Lenin ug Stalin!) seryoso nga nalambigit sa martial arts. Nakigsangka pa siya sa mga kompetisyon, gipildi ang mga babaye aron mahimo silang mas dako ug tigulang kaysa kaniya.
  Apan siya usa pa ka babaye nga mga napulo ka tuig ang edad, ug nagdagan lamang sa mga swimming trunks. Ug ang buhok nga bulawan morag siga. Ug ang maldito nga maniac naghulat sa pag-ambus sa bata. Dayag nga giandam niya daan ang lit-ag, tungod kay kusog kaayo ang dagan sa babaye nga dili matag hamtong ang makaapas.
  Daghang mga lit-ag nga maayo ang pagkatago sa agianan sa babaye. Ang kahimtang misamot tungod sa kamatuoran nga kini nag-snow ug ang tanan nga mga agianan natabunan. Ug si Vladlen, ang babaye nga nagdagan nga nagtiniil ug hubo sa bisan unsang panahon, nalipay pa gani sa maong grabeng mga dula. Sa pagkatinuod, ang mga kalisdanan nagpalig-on lamang kanato ug ang dili makapatay kanato makapahimo kanato nga mas lig-on.
  Nawala ang lit-ag, grabe nga nagkupot sa bitiis sa babaye. Maayo na lang, tungod sa pagbansay, ang mga bukog lig-on nga dili mabuak sa usa ka lit-ag sa oso.
  Apan giseryoso si Vladlen. Ug sakit kaayo. Ug ang bastos misulay sa pag-atake ug paglugos sa usa ka karate nga babaye. Mi-react dayon si Vladlen ug gibunalan siya sa iyang tikod sa suwang. Apan ang kriminal nahimong kusgan. Midanguyngoy siya ug milukso balik, nga gikumot ang iyang samad nga apapangig. Unya mibunot siyag kutsilyo.
  Ang babaye nakit-an ang iyang kaugalingon sa usa ka lit-ag, wala"y armas ug hapit hubo, batok sa usa ka maniac nga adunay taas nga kutsilyo.
  Misunod ang usa ka mabangis nga pag-atake, ug si Vladlen miduko ug gibunalan ang iyang kaatbang sa iyang ulo sa solar plexus. Ang kutsilyo milapos, gikumot ang likod sa babaye. Gikuptan ni Vladlen ang iyang pulso ug giusab ang direksyon sa pagbunal. Ang tumoy nitusok sa kriminal diretso sa tutunlan. Ang maniac natuok sa kaugalingon niyang dugo ug kalit nga mitugyan sa multo.
  Ug ang babaye, nga nakahimo sa iyang unang silot, mipatugbaw:
  - Nahuman na!
  Bisan pa, kini usa ka pagpatay, ug ang bitiis sa lit-ag grabe nga nasamdan.
  Ikasubo, ang maniac adunay impluwensyal kaayo nga mga ginikanan, ug si Vladlen nameligro sa grabe nga kasamok. Gisulayan ang iyang kinabuhi, ug gitanom ang mga droga sa ilang balay. Kinahanglang ipadala sa koronel ang babaye ngadto sa mas hilit nga mga dapit. Ngadto sa eskwelahan sa Russian martial arts sa Siberia.
  Didto, sa lawom nga ilawom sa yuta, ang lumad nga mga magtutuo nagpuyo ug nagserbisyo sa daghang mga siglo.
  Apan, wala kini makaluwas sa koronel. Gipusil siya sa usa ka sniper, ug ang iyang asawa gidakop tungod sa mga kaso sa droga. Morag may nagsettle gyud og score sa ilang pamilya. Gidakop usab ang manghod, maayo na lang kay nakaserbisyo na sa kasundalohan ang magulang. Ug ang katorse anyos nga batang lalaki gipadala sa usa ka kolonya sa mga batan-on. Gipasangil usab niini ang mga droga.
  Bisan tuod ang kaso sa sinugdan usa ka bakak. Apan maayo na lang, sumala sa bag-ong mga balaod, dili siya mahatagan og sobra sa unom ka tuig.
  Ang akong inahan usa ka atleta nga babaye ug nagbansay usab sama sa usa ka Spartan. Busa, sa kolonya sa kababayen-an, sa wala madugay nakakuha siyag awtoridad ug nakakuha ug maayong trabaho. Ang manghod nga lalaki, kusgan ug maayo nga nabansay sa mga teknik sa kombat, nahimo usab nga usa sa mga manggugubat, unya nahimo nga usa ka lider sa iskwad. Human sa pagsilbi sa ikatulo nga bahin sa iyang sentensiya, siya nagpadayon sa parol ug sayo nga gipagawas. Sa Russia, ang mga balaod alang sa mga juvenile nga nakasala tawhanon, ug ang usa mahimong moingon nga swerte nga siya miadto sa iyang unang biyahe sa katorse anyos pa lang.
  Sa kinatibuk-an, ang kamatuoran nga ang koronel, pinaagi sa tradisyon, mao ang usa ka mainiton nga admirer sa Spartan edukasyon tin-aw nga nakabenepisyo sa iyang pamilya. Ang kusgan medyo maayo sa prisohan, apan ang huyang medyo daotan sa trono! Ang batang lalaki miagi sa zone nga walay kadaot sa iyang kaugalingon ug nakadawat pa gani og mas taas nga legal (!) nga edukasyon. Dayag nga wala siya madala sa romansa sa mga kawatan, ug ang mga panahon nausab - kini nahimong dili uso nga mahimong usa ka tulisan. Hinuon, nakadani kini sa negosyo.
  Ang usa ka ligal nga edukasyon hinungdanon alang sa usa ka negosyante. Uban sa inahan, ang sitwasyon mas komplikado - siya usa ka hamtong, ug usa ka seryoso nga krimen ang gibutang kaniya sa usa ka hinimo-himo nga kaso. Sa literal ang organizer sa usa ka sindikato alang sa transportasyon ug pagbaligya sa dope. Ug hapit imposible nga makonsiderar pag-usab ang kaso. Daghan kaayong mga mas taas nga ranggo ang mahimong buang.
  Apan ang inahan nakahimo sa pagpabalhin kaniya ngadto sa usa ka maayong sona duol sa Dagat Caspian, ug didto siya nakatrabaho ingong tigtipig sa komon nga pundo. Ang magbalantay sa bilanggoan misulat sa pipila ka mga libro, ug bisan sa pag-arte sa mga pelikula. Ngano dili?
  Niwang siya lapas sa iyang mga tuig, kusgan sa pisikal, usa ka gwapa nga babaye nga adunay ekspresyon nga nawong ug usa ka lalaki nga suwang.
  Busa, sa prinsipyo, siya adunay usa ka maayo nga panahon sa zone, wala siya mobalhin gikan sa kinabuhi. Ug naa pa gani siyay mga anak. Ang batang lalaki nagbansay gikan sa duyan, ug gipasanag ang adlaw-adlaw nga kinabuhi sa bilanggoan. Apan, ingon nga angay sa usa ka ninong, ang iyang inahan wala magtrabaho, mao nga siya adunay daghang libre nga oras.
  Mibalik si Vladlen pito ka tuig ang milabay - nga nakapasar sa labing taas nga lebel sa pagsugod sa martial arts. Bisan kung ang hulga sa pagpanimalos wala pa hingpit nga milabay, ang manggugubat nag-ilis lamang sa iyang apelyido sa Shamanova - gibiyaan ang iyang kanhing ngalan.
  Tungod kay ang iyang amahan mahigalaon kaayo sa iladong Heneral Shamanov, ang pagbag-o sa apelyido nahimong simboliko kaayo.
  Si Vladlen, kansang mga abilidad talagsaon, ug kansang eskwelahan lisud kaayo ug sa samang higayon hingpit nga makatarunganon, walay katumbas sa martial arts. Gitun-an niya ang talagsaon nga estilo sa wrestling sa Russia. Ang ngalan nga wrestling siyempre conditional, o sama sa Ruscundo.
  Nabatid ni Vladlen ang usa ka martial arts nga susama sa Taehwando - usa ka labi ka naugmad nga teknik sa pag-atake sa tiil, nga adunay away sa kumo sa Russia, pakigbugno nga parehas sa Aikido - mga pamaagi sa paglabay ug ang paggamit sa inertia sa kontra, gikan sa boksing sa Thai - mga welga gamit ang siko, tuhod, ug ulo. Ang Rodnoverie nagmugna og usa ka syncretic martial art, ang mga teknik nga gipasinaw sulod sa mga siglo, ug ang mga master magician mikuha sa tanan nga labing maayo gikan sa ubang mga tawo ug mga eskwelahan.
  Siyempre, si Vladlen gitudloan kang Shamanova ug unsaon paggamit sa mga hinagiban... Apan imposible nga mahibal-an ug ma-master ang tanan. Ang tinuod nga martial artist kinahanglang hanas sa tanan niyang arsenal nga walay eksepsiyon. Apan siya naghimo sa tagsa-tagsa nga mga teknik ug sa iyang kaugalingong mga limbong nga maayo kaayo.
  Si Vladlen labaw sa tanan ganahan nga makig-away gamit ang iyang mga tiil ug ilabay ang makamatay nga mga butang gamit ang iyang hubo nga mga tudlo, bisan kung siya kusgan, tingali, sa tanan.
  Ang babaye, nga gitawag nga karateka, bisan kung wala siya nagtuon sa karate, nagbukas sa iyang kaugalingon nga eskuylahan. Nakigsangka siya sa lainlaing mga kompetisyon, apan wala maningkamot alang sa kabantog ug mga titulo.
  Bisag miapil siya sa pipila ka komersiyal nga kompetisyon ug bisan sa underground nga mga away nga walay lagda, nagkinahanglan siyag kuwarta.
  Sa bata pa kaayo, si Vladlen wala magdali nga magminyo ug adunay mga anak. Gipauswag niya ang iyang kaugalingon sa martial arts ug gitudloan kini sa mga bata. Si Volka Rybachenko nagpakita ilabina sa dakong paglaom. By the way, batid sab kaayo siya sa paglabay ug hait nga butang gamit ang iyang mga tiil. Ang karate boy (usa pa ka angga nga walay kalabotan sa kamatuoran!) misaad nga motubo ngadto sa labing dako nga agalon.
  Ug unya sa kalit si Volka gidapit sa pag-arte sa mga pelikula ug ang iyang igsoon nga si Oleg Rybachenko ug Vladlen Shamanova mismo miuban kaniya. Ug kana usa pa ka istorya.
  
  
  AMAZER-DILETTANT
  Kini nga usa mas realistiko ug katuohan. Nga mao, ang espiritu sa labing ordinaryo ug ordinaryo nga tawo mikuha sa lawas ni Stalin. Ug kay ordinaryo lang siya nga tawo, usa ka layko. Ang tanan nga nahibal-an niya mao nga si Hitler moatake sa Hunyo 22, 1941, ug ang mga resulta makalilisang.
  Nakuha sa mga Aleman ang Moscow, ug ang kasarangan nga napildi nahiloan sa iyang kaugalingon nga grupo. Apan pagkahuman sa pagkahulog sa kaulohan, ulahi na kaayo aron matul-id ang bisan unsang butang. Ang mga Hapon misulong sa Far East, Türkiye gikan sa habagatan. Ang Caucasus nahulog usab.
  Ug si Stalin sa sinugdan gipulihan sa Molotov isip usa ka numero sa pagkompromiso. Apan dayon nagpakita ang ambisyoso nga Beria. Ug gibabagan siya ni Zhukov. Ug nagsugod ang rigmarole. Sa laktud, ang mga Aleman nakaabot sa mga Urals sa ting-init ug dugang pa, nakighiusa sa mga Hapon, nga nagpugong sa tanan nga dagway sa pagsukol.
  Apan sa Kasadpan nagpadayon ang gubat. Ang mga Amerikano nagduha-duha - si Franklin Roosevelt, sama sa gipaabut sa usa, nalangan hangtod sa katapusang minuto. Balik sa Adlaw sa Pasko 1941, giatake sa mga Aleman ang Gibraltar. Niining panahona, ang Moscow ug Leningrad nailog na, ug sa habagatan ang mga Aleman misulong sa Volga ug Terek. Mas nababagan sila sa dugay nga komunikasyon ug halapad nga mga wanang sa Russia kaysa sa dili maayo nga organisado nga pagsukol sa mga tropang Sobyet.
  Si Hitler personal nga nakigkita kang Franco ug gilatid ang palaaboton ngadto kaniya: ang USSR isip pwersa militar wala maglungtad. Ang Estados Unidos dili mao ang una nga mosulod sa gubat bisan pa niana. Busa ang Britanya dili gayod delikado. Dugang pa, sa Nobyembre, human sa pagdakop sa Moscow, Rommel nakadawat reinforcements, usa ka magtiayon nga sa mga pinili nga mga dibisyon ug sa usa ka bug-os nga air army sa boot. Ug ang mga British nahulog sama sa abug. Ang mga German naa na sa Alexandria... Busa si Franco adunay mas daghang rason nga mahadlok sa kasuko ni Hitler kay sa pagpanimalos gikan sa Britanya. Apan kung gusto pa niya makadawat gikan sa mga kolonya sa Africa ug English unya ...
  Si Franco, nga nakaamgo nga ang mga kamot sa Wehrmacht nahubad ug siya sa iyang kaugalingon mahimong mawad-an sa tanan, una miuyon sa pagtugot sa German nga mga tropa sa, ug unya siya sa iyang kaugalingon mipahayag sa gubat sa Britanya. Sa samang higayon, ang posisyon sa mga British misamot kada adlaw. Ang Gibraltar gikuha sa tulo ka adlaw. Ug sa wala madugay gisakop sa mga Aleman ang Palestine, Syria uban sa mga Turko, ug Iraq ug Middle East.
  Ang Amerika nadala sa gubat niadtong Hulyo 4, 1942. Giatake sa Japan ang Peru-Habar sa Independence Day.
  Ang mga Aleman, nga naggamit sa mga kahinguhaan sa Russia, Europe, ug dayon sa Africa ug Asia, nakiggubat sa hangin ug submarino.
  Gipadako sa Alemanya ang produksiyon sa mga hinagiban ug gilunsad ang usa ka opensiba sa habagatang Africa.
  Sa kataposan sa 1942, ang Aprika nailalom na sa bug-os nga pagkontrolar sa Nazi, sama sa India. Ug ang Indochina, Singapore ug ang mga isla sa Australia nailalom sa kontrol sa mga Hapon. Tinuod, ang pagsulay sa tingtugnaw aron makuha ang kapupud-an sa Hawaii wala molampos tungod sa kakulang sa organisasyon sa samurai.
  Apan sa gihapon, ang mga Hapon, nga adunay mas daghang kasinatian sa militar, nagdominar sa dagat. Dugang pa, ang German nga submarino panon sa mga sakayan paspas kaayo nga misaka, pagkunhod sa kusog sa Britanya ug sa Estados Unidos.
  Sa Mayo 1943, usa ka German nga landing nahitabo sa English metropolis. Gigamit sa mga Aleman ang mga landing glider, mga tangke sa submarino, ug bisan ang unang AR-161 jet bomber ug upat ka makina nga Yu-488.
  Ang Britanya, nga gikapoy tungod sa submarino nga gubat, dili makalahutay sa dugay, apan nakig-away sa hilabihan ka matig-a.
  Pagkahuman sa usa ka bulan nga madugoon nga away, nahulog ang London ug natapos ang Gubat sa England.
  Ang sunod nga yugto mao ang America. Ang Canada, diin mikalagiw si Churchill, nakig-away sa kiliran sa Estados Unidos, apan ang mga nasud sa Latin America midumili sa pagpakiggubat sa Third Reich. Ug ang Argentina, ug pagkahuman niini Brazil, naghatag sa mga Aleman sa ilang mga kaalyado sa ilang teritoryo sa mga base militar.
  Ang gubat nahimong malungtaron. USA sa gawas sa nasud. Ang ilang kasundalohan sa yuta kusgan, ug ang ilang mga panon sa mga barko kay dali kaayong natukod.
  Apan hinayhinay nga mipuli ang mga Germans ug Japanese. Sa ilang kiliran mao ang tanan nga mga kahinguhaan sa silangang bahin sa kalibutan, ug bahin sa kasadpan. Oo, ang gideklarar nga bug-os nga gubat nagbunga.
  Nagmalampuson ang Operation Icarus ug nahulog ang Iceland. Human niana ang mga Kraut mibalhin ngadto sa Greenland. Ang 1944, bisan pa, wala maghatag bisan kinsa nga usa ka mahukmanon nga bentaha. Bisan pa niana, ang Japan ug ang Third Reich nakabaton ug baroganan sa Eastern Hemisphere ug nahimong mas lig-on sa Latin America. Sa tingtugnaw sa 1945, ang samurai, uban sa mga Nazi, nakailog sa Hawaiian Islands. Ug sa tingpamulak sila mibalhin sa isthmus sa Panama.
  Human sa kamatayon ni Roosevelt, ang Estados Unidos nagsugod sa pagpangita sa kalinaw uban sa Third Reich ug Japan. Apan ang pagpangita og kompromiso lisud. Dugang pa, si Hitler nakapanimaho og dugo. Ang barracuda sa pasismo gusto kaayo. Nagpadayon ang gubat. Ang mga Nazi nakabaton ug baroganan sa Greenland, ug sa ting-init sa 1945 sila misulay sa pagtugpa sa Canada, apan gitambog ngadto sa dagat. Dili gusto sa Canada nga mosukol. Tinuod, sa tinghunlak sa 1945, ang Australia napukan, ang kataposang hinungdanong kuta sa Kasadpang kalibotan sa Sidlakang Hemisperyo. Ang Japan ug Germany hingpit nga nagdominar sa dagat. Ang ilang mga barko sa submarino dili hitupngan.
  Dugang pa, ang mga submarino sa hydrogen peroxide nahimo nga kusgan kaayo ug mobile. Ang ilang gikusgon miabot og kwarenta ka knot matag oras.
  Ug sa tingtugnaw sa kwarentay singko ug kwarentay sais turno na sa Zealand. Sa tingpamulak sa 1946, ang Estados Unidos mideklarar ug gubat sa halos tanang nasod sa Latin America.
  Apan ang proyekto sa paghimo og bomba atomika, tungod sa mga pagtibhang sa pondo, wala makapatunghag mahikap nga mga resulta. Busa, ang mga Amerikano dili makalabay niini nga trumpeta sa usa ka dula nga angay pildihon!
  Ug sa natad sa pagtukod sa tangke, ang Third Reich nag-una kaayo sa Estados Unidos. Ang labing maayo nga American serial tank, ang Pershing, mitimbang kap-atan ug duha ka tonelada, adunay 102 millimeters sa frontal armor ug 90-mm kanyon uban sa usa ka inisyal nga projectile speed sa 810 kilometro kada oras. Ug ang labing maayo ug labing inila nga German nga tangke, ang "Royal Lion" niadtong 1946, mitimbang og 65 ka tonelada ug adunay frontal armor nga 250 millimeters. Usab ang mga kilid ug ulin nga 200 milimetro ug usa ka kanyon nga 105 milimetro nga may gitas-on nga baril nga 100 EL.
  Tungod sa pyramidal nga porma sa tangke, dili kini malusot sa Pershing gikan sa bisan unsang anggulo.
  Usa ka pagsulay sa paglunsad sa usa ka sunod-sunod nga mas gamhanan nga mga tangke napakyas. Ang T-93 lamang, sa laing bahin, nga may gibug-aton nga 93 tonelada nga adunay frontal armor nga 305 milimetro ug usa ka 120-kalibre nga pusil ang adunay pipila ka mga kahigayonan batok sa mga Germans sa usa ka butt. Apan ang ubos kaayo nga performance sa pagdrayb sa sakyanan, ingon man ang kakulang sa rotating turret, wala maghimo niini nga usa ka takus nga kakompetensya.
  Ang pag-uswag sa SuperPershing dugay nga panahon, ug sa gihapon kini nga tangke mas ubos sa German.
  Ug ang jet aviation, ang kinatibuk-ang pagkalabaw sa kalidad anaa sa kiliran sa mga Nazi. Ang mga Amerikano mahimo ra nga mosupak sa gidaghanon. Apan ang mga Germans, nga adunay mga kahinguhaan sa daang kalibutan, makahimo sa paghimo og tulo ngadto sa upat ka gatus ka mga sakyanan sa usa ka adlaw, dili ubos sa gidaghanon sa Estados Unidos. ME-362, Non-262, Non-323, ME-1010, TA-283 - kini nga mga jet fighters batok sa mga pagkadili hingpit sa Amerika - ang klase nga "F" wala"y kompetisyon!
  Ug ang mga jet bomber nga TA-400, TA-500, Yu-387, AR-383, OD-18, GO-270 dili usab sa kompetisyon. Ang Estados Unidos wala pa usa ka hingpit nga jet bomber. Tingali ang B-29. Tinuod, adunay usa ka B-36 sa proyekto, apan hangtod karon layo kini sa produksiyon.
  Ug ang German A-class ballistic missiles walay mga analogue sa kalibutan.
  Ang mga disc nga eroplano wala usab mga kakompetensya ...
  Sa teknolohiya, ang Third Reich hingpit nga nagsangkap sa America, ug busa determinado si Hitler nga tapuson ang Estados Unidos hangtod sa katapusan. Ug walay kompromiso. Niadtong 1946, nagsugod ang opensiba batok sa Mexico ug Cuba. Sa tinglarag, grabe na ang away sa Texas ug California. Ug ang mga Aleman ug Hapon misulong sa Canada gikan sa Alaska.
  Apan karon milabay na ang kap-atan ug unom ka tuig. Ang Ikaduhang Gubat sa Kalibutan nagpadayon gihapon. Ang tuig 1947 makamatay alang sa Canada, nga sa kataposan giokupar sa mga Kraut, nga gikan sa amihanan.
  Ang B-36 jet bomber sa katapusan nagpakita sa America, apan dili gihapon posible nga makuha kini sa Germany ug Japan. Dugang pa, sa katapusan sa tuig, ang tangke sa Washington nagpakita nga adunay 120-mm nga taas nga baril nga pusil, ug medyo madawat nga armor ug mga kinaiya sa pagmaneho nga adunay gibug-aton nga kan-uman ug tulo ka tonelada. Bisan tuod kini gipanalipdan nga mas grabe pa kay sa German, kini dili na ubos sa armor-piercing gahum.
  Apan, sa kataposan sa 1947, ang Tinipong Bansa nawad-an na ug kapin sa katunga sa teritoryo niini ug nalaglag.
  Ang mga Aleman nakahimo pa gani sa pagsulay sa mga super-bug-at nga tangke nga "Rat" ug "Monster" sa panahon sa pag-atake sa dagkong mga siyudad. Ang naulahi adunay usa ka bomb launcher nga nagpagawas sa usa ka karga nga gibug-aton nga napulo ka tonelada!
  Hunahunaa kung unsa ka makalilisang ang hinagiban!
  Ug sa Adlaw sa Bag-ong Tuig nahulog ang New York, ug ang Washington sa ikanapulo sa Enero.
  Bisan pa, ang Yankees nagpadayon gihapon sa hapit sa laing unom ka bulan. Katingad-an, ang ikaduhang gubat tukma nga natapos sa Mayo 9, 1948.
  Apan bisan human niini, wala magdugay ang kalinaw. Si Hitler dili ganahan sa kamatuoran nga ang Japan, nga mas atrasado kay sa Third Reich sa ekonomiya, nag-ilog sa daghang yuta alang sa iyang kaugalingon.
  Ang mga Nazi, bisag naulahi, adunay kaugalingong bomba atomika niadtong Agosto 1948. Ang bahin sa paglangan tungod sa kamatuoran nga ang Fuhrer medyo bugnaw sa ideya sa mga hinagiban sa dinaghang kalaglagan. Nagtuo si Hitler nga ang mga nasod kinahanglang buntogon, dili laglagon.
  Apan sa pipila ka rason, ang mapintas nga malupigon nakahukom sa paghimo sa usa ka eksepsiyon alang sa kaalyado sa Japan.
  Kay nakamugna ug dagkong ballistic missiles ug nukleyar nga mga sumbong, gisugdan sa mga Nazi ang Ikatulong Gubat sa Kalibotan niadtong Hulyo 4, 1951.
  Naglunsad sila og kusog nga nukleyar nga mga welga sa Tokyo ug ubang mga siyudad sa Japan. Unya ang mga pwersa sa naval ug yuta mihapak.
  Ang Ikatulong Gubat sa Peste natapos sa unom ka bulan sa katibuk-an, kini halos usa-ug-natapos nga gubat. Ug ang aktibong yugto sa panagsangka milungtad ug tulo ka bulan.
  Sa ingon, ang Third Reich nagtukod sa katapusang hegemonya sa kalibutan. Ang ingon nga inhustisya nahitabo tungod kay ang pagka-mediocrity misulod sa lawas sa Dakong Stalin. Ug walay kahibalo sa umaabot nga nakatabang kaniya! Sa partikular, ang amateur nakahukom sa pagpalambo sa jet aviation ug naghatag sa maong usa ka sugo sa tanan nga mga tanom ug mga pabrika. Nahitabo nga ang propeller gibalibaran ug ang jet wala gibuhian.
  Ug ang mga estratehikong desisyon sa nag-atake dili mahimong labi ka hungog. Dili ikatingala nga ang Pulang Hukbo napadpad. Ug kung wala kini, wala"y makasukol sa Alemanya, mga kaalyado niini ug Japan.
  Aw, si Hitler mismo ang nakahukom sa paghiusa sa imperyo. Nga mao, ang pagmugna sa usa ka global unitary nga gahum, nga boluntaryo ug pinugos nga naglakip sa tanan nga mga gahum sa planetang Yuta nga walay eksepsiyon. Uban sa usa ka salapi, siyempre, ug usa ka barbaric genetic nga programa sa pagpili.
  Ug usab sa pag-andam sa usa ka dako nga pagpalapad sa wanang!
  
  
  USA KA LALAKI NAGLUWAS SA TSAR'S RUSSIA
  Tugnaw ang Enero sa gawas. Ania ang usa ka batang lalaki nga si Oleg Rybachenko nga naglakaw sa dalan paingon sa eskwelahan, ug sa kalit iyang nakita nga ang bungbong sa silingang panel nga balay nagdan-ag sa usa ka paagi nga katingad-an. Gibati sa batang lalaki ang usa ka espesyal nga tawag - pagdagan didto, mahimo ka usa ka lider. Ang bata midagan nga kusog kutob sa iyang mahimo.
  Maayo nga adunay katingad-an nga pipila ka mga awto, ug nakahimo siya sa paglusot, sa ilawom mismo sa ilang mga ilong. Usa ka deft dive ug naa ka sa berde nga kahayag sa dingding.
  Ang batang lalaki nagdali paingon kaniya. Ang mga kamot, ingon og sa usa ka pelikula bahin sa "Harry Potter," dali nga mosulod niini nga jelly, ug usa ka segundo sa ulahi ang batang lalaki mismo, gikan sa kawhaan ug lima ka degree sa ubos sa zero, nakit-an ang iyang kaugalingon sa usa ka balilihan sa ting-init nga napuno sa berde nga sagbot.
  Bisan sa pagkawalay gana, ang bata nahulog sa sagbot ug milukso dayon. Maayo kini human sa katugnaw aron makit-an ang imong kaugalingon sa mga bukton sa usa ka ting-init nga wala pa mamatay. Bisan pag ambak siya sa ibabaw sa iyang ulo.
  Ang bata mitan-aw sa palibot - walay mga tawo sa palibot, mga kahoy lamang nga nagsugod na sa pagdilaw, ug ... usa ka embankment sa riles. Taas kini, gilinyahan ug granite, ug sa atubangan niini may samad pa sa barbed wire sa mga striped poste.
  Gibati ni Oleg Rybachenko nga kining tanan tungod sa usa ka rason. Ug siya sa tinuod nagbarug atubangan sa usa ka butang nga mahukmanon... Usa ka sugo nadungog sa iyang ulo: duol sa riles sa tren. Kini dili kaayo sayon nga buhaton; adunay usa ka baga nga layer sa wire sa dalan - usa ka Bruno spiral.
  Ang kainit mismo nagsulti sa bata og paagi sa paggawas. Gisugdan dayon niya ang paghubo sa iyang sinina sa tingtugnaw. Ug ilabay kini sa usa ka tunok. Gibati sa batang lalaki ang usa ka espesyal nga porma sa kahusay sa pangisip. "Mahimo ka na karon nga usa ka tigbuhat sa kasaysayan dili na ikaw usa ka estudyante nga adunay sobra nga pag-uswag sa imahinasyon, si Oleg Rybachenko makahimo og daghang mga butang!"
  Gibira sa bata ang alambre ug nahabilin nga nagsul-ob lang og maong ug T-shirt. Init usab sa mainit nga mga botas sa tingtugnaw, ug ang batang lalaki nakamata. Nindot kaayo bation ang tunok nga berdeng sagbot nga nagtiniil. Ang yuta sa Agosto hingpit nga gipainit ug ang batang lalaki ganahan nga maglakaw niini.
  Ug ang tingtugnaw usa ka dili maayo nga panahon sa tuig - sukwahi sa matam-is nga ting-init. Ang batang lalaki, bisan pa, wala"y panahon sa pagbarug nga nagbuka sa iyang baba - tungod kay siya ang magmamando. Ang bata dali nga misaka sa alambre. Usa ka sulog ang gipaagi niini, ug ang mga aligato mibuto sa mga sinina ug ngadto sa hubo nga mga tikod.
  Misiyagit ang bata, sakit ang pagbunal, ug miambak sa canvas. Ang mga lapalapa natusok sa hait nga mga bato. Apan daling midagan ang bata luyo sa emban. Iyang gibati nga kining tanan dili kay walay rason, kondili bahin sa usa ka dakong plano!
  Ania sila, ang init nga mga riles, ang adlaw milabay na sa udto, ang hangin baho sa linden ug dugos. Hilum kaayo nga klaro nimong madungog ang halayong huni sa mga buyog.
  Ang bata nga lalaki nagtindog nga nagtiniil sa init nga puthaw ug nakadungog ug bag-ong mga sugo: "butang ug pito ka bato sa matag riles." Ang bata nagduha-duha ug miingon sa kusog:
  - Apan unya ang tren mahimo nga mawala sa riles?
  Ang tingog miigo sa akong eardrum:
  - Kini mao gayud ang gikinahanglan! Ang mga kaaway sa Russia moanhi dinhi!
  Wala na makiglalis ang bata. Ug ang tingog sa Dios miklaro: pagpili lamang ug puthaw nga kolor nga mga bato.
  Ang mga kamot naglihok na sa ilang kaugalingon. Gibati ni Oleg Rybachenko nga nalipay sa iyang kaugalingon - siya usa ka mamumuhat, usa ka yano nga batang lalaki nga mutungha sa kasaysayan!
  Ang mga bato gaan sa duha ka agianan sa tren: eksaktong katorse ka piraso - pito gikan sa matag usa. Ug sila halos dili mailhan!
  Nahuman na! Ang bata mitabok pag-usab sa iyang kaugalingon, nagbasa sa "Amahan Namo," ug, mikidlap sa iyang hubo nga mga tikod, mibalik. Midagan siya, nga nag-agak sa mga bato ug nagkamot sa iyang mga lapalapa. Siya miambak sa embankment hapit dayon...
  Dili ko gustong mosaka pag-usab sa sulog, apan wala nay paagi nga makagawas. Ang batang lalaki, gamit ang usa ka run-up, milupad gikan sa embankment hangtod sa katapusan nga babag hapit dayon. Nakuryente ko gamay, pero dili na makahadlok. Ug ania na usab siya si Oleg Rybachenko sa mainit nga yuta sa ting-init. Sa unahan, usa ka berde nga gabon ang nagdan-ag sa hangin: ang dalan pabalik.
  Ang batang lalaki dili gyud gusto nga mobalik gikan sa mainit nga ting-init hangtod sa katugnaw ug tingtugnaw. Apan unya ang usa ka misteryosong tingog naghatag sa katapusang mando:
  - Pagdali, o ang portal magsira, ug magpabilin ka hangtod sa hangtod sa 1914 ug dili nimo makita ang imong mga ginikanan.
  Si Oleg Rybachenko nagdali sa paggisi sa iyang mga sinina gikan sa alambre ug sa walay hunong nga pagbira niini sa iyang kaugalingon. Ang portal nagsugod sa pagkalaya ug ang batang lalaki, nga wala magsul-ob sa iyang sapatos, nagdali sa paggawas. Nabanggaan niya ang usa ka butang nga pagkamaunat-unat ug uban ang paningkamot milukso. Ang niyebe nga gitumban sa siyudad mosunog sa imong mga tiil. Kinahanglan nimong isul-ob ang imong mga sapatos ug ibira ang imong dyaket sa tingtugnaw diha mismo sa dalan - nga makadakop sa nalibog nga mga pagtan-aw sa mga lumalabay.
  May misinggit pa gani: "buang." Apan ang batang lalaki wala magtagad - nahimo niya ang iyang trabaho ug nahuman ang usa ka dako nga misyon...
  Niadtong Agosto 22, 1914, ang tren nga gisakyan ni Hindenburg, Erich Ludendorff, ug Max Hoffmann nahagsa. Ang tanan nga tulo ka mga komander sa militar nga adunay hinungdanon nga papel sa mga panagsangka sa silangang prente - gikan sa mga operasyon sa East Prussia ug uban pa - namatay.
  Ingong resulta, ang dili organisado nga mga tropang Aleman nakaagom ug grabeng kapildihan. Ang walay depensa nga Koenigsberg gikuha sa paglihok, ug ang mga tropang Aleman gilibutan sa bahin, ug partially gilaglag o nadakpan.
  Ang kadaugan sa mga tropang Ruso adunay usa ka mahukmanon nga impluwensya sa tibuok nga dagan sa gubat. Ug una sa tanan, gikan sa punto sa panglantaw sa moral sa mga sundalo ug mga opisyal. Dili kini sekreto nga human sa kapildihan gikan sa Japan, ang awtoridad sa kasundalohan sa Russia nahulog pag-ayo. Walay usa nga nag-isip niining pikit-mata nga mga Asyano nga seryosong kontra. Ug dinhi ang mga Ruso napildi sa upat ka dagkong mga gubat, ug sa tanan nga mga gubat sila adunay usa ka numerical superyoridad.
  Ug sa dagat sila usab hingpit nga napildi, gawas nga adunay mga hilit, pribadong mga kalampusan. Ang mga cruiser sa Vladivostok ilabi na nga nagpalahi sa ilang kaugalingon.
  Busa asa makig-away sa mga Germans, kinsa giisip nga labing maayo nga mga sundalo sa yuta sa kalibutan?
  Ug unya kini nahimo nga posible nga madugmok ang mga Kraut, abog sila ug makuha ang libu-libo nga mga binilanggo!
  Ang kadasig taliwala sa militar sa Russia ug sa populasyon mitubo sa daghang paagi. Sa prenteng Austrian, paspas nga miuswag ang opensiba. Ang Austria-Hungary dili andam alang sa gubat. Ug ang moral ilabina sa mga Slavic nga mga yunit hilabihan ka ubos. Daghan kanila ang direktang misurender sa beat sa mga tambol ug sa tingog sa orkestra. Ang mga Slav dili gusto nga makig-away batok sa ilang mga igsoon, alang sa gidumtan nga mga Austriano. Ang mga yunit sa Hungarian ug etnikong Aleman lamang ang mas daghan o dili kaayo andam nga makigsangka.
  Gipukan sa kasundalohan sa Russia ang mga tropang Austrian ug giokupar dayon ang Lvov, ang kuta sa Przemysl ug, nagtukod sa kalampusan niini, misulod sa Hungary. Ang atubangan sa Aleman mibuto sa mga tinahi. Gipildi sa mga superyor nga pwersa sa Russia ang mga Prussian sa Poznan ug midasdas sa Oder. Gibalhin sa mga Germans ang unom ka corps ngadto sa Austria.
  Apan kini dili igo. Dugang pa, wala'y igong kusog sa paghupot sa mga posisyon sa sentro. Ug sa kasadpan, nagpadayon ang bug-at nga panagsangka.
  Unya ang Germany napugos sa pagbalhin sa bag-ong mga pwersa sa silangan. Ang sitwasyon gipasamot sa pagsulod sa Italy sa gubat batok sa Austria. Kini nga mga nasud adunay dili maayo nga relasyon sa daghang mga siglo. Ug ang Triple Alliance sa daghang mga paagi usa ka artipisyal nga pormasyon. Bisan kung ang gubat nahimo nga labi ka pabor alang sa Alemanya ug Austria, ang Italya mahimo"g moapil sa labing kusgan. Ug karon ang mga tropang Ruso nagkaduol na sa Budapest, ug ang mga kalihokan sa Central Powers mga basura! Ang Romania nagdali usab sa pag-apil sa gubat.
  Klaro - ang hari sa Romania usa ka paryente ni Nicholas II, ug gusto nga palapdan ang iyang mga yuta sa gasto sa nahugno nga Imperyo sa Austrian.
  Ug ang Bulgaria, dili sama sa tinuod nga kasaysayan, misulod sa gubat sa kiliran sa Russia.
  Ang Ottoman Empire lamang ang nahimong maunongon sa mga Germans. Ug tungod lamang kay ang Ministro sa Depensa nagmando sa pagsugod sa mga panagsangka, nga nagpresentar sa Punong Ministro ug sa Sultan sa usa ka fait accompli. Ang kasundalohan sa Turkey dili kaayo lig-on, apan nakamugna kini og mga problema sa pagsuplay sa Russia ngadto sa Entente. Apan sa laing bahin, kini usa ka dako nga higayon alang sa Russia nga mapalapad pag-ayo ang mga teritoryo niini sa habagatang direksyon. Ang Japan, siyempre, nagdeklarar og gubat sa Germany ug Austria. Aron makuha ang mga kolonya sa Aleman sa Pasipiko.
  Naghatag kini sa Russia og libre nga kamot sa Far East. Ug sa kasadpan gidugmok ang mga Aleman.
  Diha lamang sa Suba sa Oder ang Alemanya nakapahunong sa pagsulong sa kasundalohang Ruso. Aron mahimo kini, gikinahanglan nga hunongon ang tanan nga mga opensiba nga aksyon sa Kasadpan. Halos katunga sa Austria-Hungary ang gipagawas sa mga tropang Ruso.
  Busa, ang Imperyo sa Austria sa aktuwal nga mibiya sa dula ug nahimong usa ka palas-anon alang sa Germany. Ang mga Bulgariano naglunsad og pag-atake sa Istanbul.
  Sa tingtugnaw, adunay usa ka paghinay sa mga operasyon militar sa Europe. Apan ang kasundalohan sa Russia nagsugod sa pag-atake sa Turkey. Ug dayon malampuson nga naugmad ang tanan. Dugang pa, ang mga Arabo ug mga Armenian mirebelde batok sa Ottoman nga pagmando.
  Ang mga tropang Ruso didto na sa Baghdad niadtong Pebrero, ug nabihag sa Britanya ang Basra. Sa katapusan sa Marso, gisakop sa Russia ang tibuok Asia Minor ug gisugdan ang pag-atake sa Istanbul uban sa mga Bulgarian ug Serb. Ang Türkiye mibiya sa dula. Ang Syria, Palestine, ang habagatan sa Iraq miadto sa Britanya ug France - nadawat sa Russia ang tanan. Ang Saudi Arabia nagpabilin gihapon nga usa ka pormal nga independenteng teritoryo, apan kinahanglan usab nga bahinon kini human sa pagsurender sa Germany. Ug naa ra siya sa eskina. Sa Abril 25, 1915, ang Estados Unidos misulod sa gubat batok sa mga Aleman. Klaro nga ang mga Amerikano praktikal nga mga tawo ug gusto nga naa sa oras aron ipaambit ang pie sa kadaugan. Sa tingpamulak, ang kasundalohan sa Russia naghimo og usa ka bag-ong matang sa hinagiban sa daghang gidaghanon: Luna-2 all-terrain nga mga sakyanan nga adunay mga machine gun. Ang bag-ong mga tangke, bisag gaan, nakaabot sa gikusgon nga 40 kilometros kada oras sa haywey ug adunay maayo kaayong mga kinaiya sa pagdrayb.
  Ang mga tropang Ruso sa sayong bahin sa Mayo, sa diha nga ang mga dalan nauga, nagsugod sa usa ka opensiba sa Hungary ug sa tibuok habagatang atubangan. Ang Austrian nga kasundalohan nahugno;
  Niadtong Hunyo 22, ang mga tropang Ruso misulod sa Vienna. Ug niadtong Hunyo 24, ang English, French, Belgian, ug ang unang batalyon sa Amerika misulod sa Brussels. Ang Holland misulod sa gubat batok sa Germany, ug sa wala madugay ang Sweden ug Denmark. Ang mga Aleman naglisud sa pagpugong sa babag ubay sa Oder, apan ang Russian, tsarist nga kasundalohan nakahimo og pag-atake sa Munich. Ang kinadak-ang siyudad sa habagatang Alemanya nahulog niadtong Agosto 7, 1915. Ug sa Agosto 11, ang Germany mitugyan sa usa ka hingpit nga walay paglaum nga sitwasyon.
  Human niana nagsugod ang pagbahinbahin sa teritoryo. Ang Austria-Hungary ug ang Ottoman nga Imperyo nawala gikan sa mapa sa politika sa kalibutan. Ang Bulgaria nahimo nga bahin sa teritoryo sa Turkey nga gisakop sa mga Ottoman gikan niini kaniadtong 1913. Ang Serbia midako pag-ayo ug nahimong Yugoslavia. Ang Romania nakadawat sa Transylvania. Lakip sa Russia ang komposisyon niini: Bukovina, Galicia, Czechoslovakia, rehiyon sa Krakow ug katunga sa Hungary, hangtod mismo sa Budapest, diin gilaraw ang utlanan. Ang Alemanya nakadawat ug dakong pagkunhod sa teritoryo niini. Sa kasadpan, kinahanglan niyang ibalik si Elzar ug Lorraine sa France, nga nasakop kaniadto sa Denmark. Sa sidlakan kini labing lisud.
  Ang Russia miinsistir sa pagdrowing sa utlanan ubay sa Oder, ug alang sa France ubay sa Rhine. Apan dili gusto sa USA ug Britain nga palig-onon pag-ayo ang Russia ug France ug paluyahon ang Alemanya. Ingon nga resulta, usa ka kompromiso ang gisagop. Gidawat sa Russia ang tanan nga yuta sa Sidlakan, diin ang mga Polo adunay kadaghanan.
  Nawala sa East Prussia ang Klaipeda, Danzig, ug nakit-an ang kaugalingon nga giputol gikan sa Alemanya, apan labing menos kini nakalahutay sa usa ka pinutol nga porma. Ang Koenigsberg nagpabilin nga Aleman. Apan ang Germany nawad-an ug daghang yuta. Ang utlanan nahimo nga guba kaayo. Sa pipila ka mga dapit nakaabot pa gani kini sa Oder, ug nagdepende sa kadaghanan sa etnikong komposisyon sa populasyon. Bisan pa, ang mga Aleman hapit hingpit nga nagpabilin sa Pomerania. Apan gikan sa Berlin hangtod sa utlanan sa Russia nagpabilin nga dili molapas sa usa ka gatos ka kilometro.
  Busa ang mga Aleman naa sa pusil. Ang gidak-on sa German nga kasundalohan limitado ngadto sa usa ka gatos ka libo nga mga sundalo ug mga opisyal. Dakong bayad ang gipahamtang sa mga Aleman. Ang gubat milungtad ug kapin sa usa ka tuig.
  Ang Russian nga tsarist nga imperyo wala'y panahon nga mahulog sa usa ka kahimtang sa krisis, ug mitumaw uban ang dagkong mga pag-angkon sa teritoryo. Ang awtoridad sa tsar milig-on, ug ang balud sa rebolusyonaryong kalihukan misugod sa pagkunhod, samtang sa ekonomiya, sa sukwahi, ang usa ka panahon sa talagsaon nga paspas nga pagtubo nagsugod.
  
  
  UNSAON NI LENIN NAMAHIMO NGA PRESIDENTE SA USA
  Si Vladimir Ilyich Lenin, naningkamot nga magpakita nga mas taas, mitul-id sa tanan niyang kusog. Ang iyang uga, gamay, apan naglihok nga mga kamot nga gikulbaan nga gikulbaan sa sinaw, itom nga lamesa nga hinimo sa labing talagsaon nga sandalwood. Naglingkod sa atbang niya, usa ka dako nga tawo nga nagsul-ob og puti nga suit nga adunay usa ka bug-at nga kadena nga bulawan sa liog sa iyang toro nga misinggit:
  - Aw, Mr. Ulyanov. Uyon ko sa imong mga termino - lima ka grand sa usa ka bulan, dugang usa ka porsyento gikan sa matag gisubasta nga negosyo! - Dinhi mikusog ang tingog sa tulisan ug iya pa gani nga giuyog ang bug-at nga kadena. - Para lang nga si Kasamang Lenin walay bakak ug abog!
  Gipahid ang iyang singot nga mga kamot nga kontento, si Vladimir Ilyich miingon:
  - Siyempre, G. Rockefeller, apan sa among negosyo dili nimo malikayan ang kabakakan! Ang tanan kinahanglan nga mahigalaon ug sinsero kaayo!
  Ug ang duha ka bastos mikatawa ug kusog...
  ------------------------------
  Ang Rebolusyong Oktubre wala mahitabo sa Russia. Adunay usa ka temporaryo nga pagpahulay sa mga atubangan sa Unang Gubat sa Kalibutan. Ang mga Aleman ug Austriano misulay sa pagkab-ot sa kalampusan sa Kasadpan.
  Ang kasundalohan sa Russia aktibo lamang sa prente sa Turkey, diin nakahimo kini sa katapusan makighiusa sa mga British ug nagpahamtang og sunod-sunod nga kapildihan sa kaaway, nga nag-okupar sa kadaghanan sa Asia Minor.
  Apan unya nagtagbo ang Constituent Assembly diin ang mga Bolshevik nakit-an ang ilang kaugalingon sa usa ka desperado nga minorya, ug ang mga Sosyalistang Rebolusyonaryo ang nagdominar.
  Usa sa unang mga desisyon mao ang paggahin ug yuta sa mga mag-uuma ug ipadayon ang gubat ngadto sa madaogong kataposan!
  Niadtong Hulyo 1918, ang opensiba sa Aleman sa Paris napakyas ug ang madaogong kasundalohan sa Russia misulong: una batok sa mga Austrian, dayon batok sa mga Aleman.
  Ang Alemanya desperado nga misukol, apan sa Disyembre, sa dihang ang mga tropang Ruso sa silangan miokupar sa Warsaw ug Krakow, ang mga kaalyado sa kasadpan mibihag sa Brussels - kini mitugyan gihapon. Tinuod, duha ka semana ang milabay - ang pagkawala sa usa ka rebolusyon nga apektado.
  Si William, bisan pa, napugos sa pagsalikway sa hapit tanan niyang gahum, nga nagpabilin nga usa ka nominal nga monarko.
  Ug si Heneral Kornilov nahimong presidente sa bag-ong Russian nga republika. Niadtong Agosto 1917, malampuson ang iyang pagrebelde, bisan pa niana, si Kerensky pormal nga nagpabilin nga punong ministro, apan gihatag na ang pagkapresidente ngadto kang Kornilov.
  Nahimo usab siyang Supreme Commander-in-Chief, Kornilov.
  Gisundan kini sa popular nga mga eleksyon alang sa pagkapangulo sa Russia ug usa ka reperendum sa usa ka bag-ong konstitusyon.
  Ang mga tawo nga naanad na sa awtoritaryan nga porma sa gobyerno misuporta sa kapilian ni Kornilov.
  Gipalapad sa Russia ang mga kabtangan niini sa gasto sa Germany, ang pagkahugno sa Austria-Hungary, ug Turkey, nga nawala sa mapa sa kalibutan.
  Ang ulahi nabahin sa kataposan taliwala sa dagkong mga gahom. Nakuha sa Russia ang Asia Minor, ang estretso ug Constantinople. Gikuha sa mga Pranses ang Syria, ang British Palestine ug Iraq.
  Sa 1926, miulbo na usab ang gubat tali sa Russia ug Japan. Ang hinungdan mao ang kahimtang sa Manchuria ug Port Arthur. Sumala sa kasabutan, ang mga katungod sa pag-abang sa Port Arthur gibalhin sa Japan, ug ang pag-abang natapos. Bisan pa, wala"y katuyoan ang mga Hapon nga ibalik ang ilang nakuha sa China.
  Dugang pa, ang batan-ong Hirohito, nga nagdamgo sa bag-ong mga kadaugan, bag-o lang nakadawat og gahum.
  Apan, lahi na ang Ruso. Nasinati sa mga atubangan sa Unang Gubat sa Kalibutan, uban sa mga eksperyensiyadong mga kumander, bag-ong mga tangke ug eroplano, nagsugod kini sa malampuson nga pag-atake sa mga Hapon.
  Upat ug tunga ka bulan sa ulahi, gikuha sa kasundalohan sa Russia ang Port Arthur ug giabog ang mga Hapones sa kontinente!
  Sulod sa pipila ka panahon, ang Japan nagpadayon gihapon sa dagat - hangtud nga ang mga barko sa Baltic ug Black Sea squadrons nagkaduol.
  Pagkahuman niini ang Yuta sa Nagsubang nga Adlaw misukol.
  Ang Russia dali kaayong naugmad, apan niadtong 1929 nagsugod ang dakong depresyon sa tibuok kalibotan.
  Ang mga kagubot milamoy usab sa Imperyo sa Russia. Dugang pa, gipatuman ni Kornilov ang aktibo nga Russification.
  Bisan pa, nakahimo siya sa pagpabilin sa trono, ug sa USA ... ang mga Bolshevik nga Amerikano nga gipangulohan ni Lenin nahimong gahum!
  Sa pagbangon gikan sa depresyon, ang bag-ong Bolshevik nga rehimen nagsugod sa pag-andam alang sa usa ka bag-ong gubat!
  Ang rebolusyon sa Espanya natapos sa kadaugan sa mga komunista ug sa ingon nakamugna og usa ka gamhanan nga Bolshevik nga taytayan sa Europe...
  Enero 1, 1938. Gikulbaan si Vladimir Ilyich Lenin nga naglibot sa dako nga opisina sa White House. Nagkainit ang kahimtang sa tibuok kalibotan. Pagkahuman sa Espanya, ang mga komunista nakab-ot ang kalampusan sa France.
  Ang Russia, nga gimandoan sa usa ka generalissimo ug Presidente Kornilov, nagpatin-aw na nga dili kini motugot sa pagpalapad sa Bolshevism ngadto sa Europe. Ang lima ka gatos nga dibisyon sa usa ka napulo ka milyon nga kasundalohan sa Russia dili usa ka joke!
  Nakasabot niini si Vladimir Ilyich. Ug gisugyot niya ang usa ka taktikal nga alyansa alang sa Britanya batok sa Russia.
  Ang British kanunay nga mabinantayon kaayo sa pagpalapad sa Russia. Apan mas nahadlok sila sa radikal nga komunismo. Kinahanglan nga magmaneho sa usa ka wedge sa taliwala nila ug Russia.
  Nangandam si Lenin sa pagdawat sa Ministro sa Depensa nga si Churchill ug sa samang higayon naghatag sa Britanya og pruweba sa dili matarug nga gahum sa Estados Unidos.
  Ug sa pagsugod, ang kalbo nga diktador nakadungog sa usa ka taho bahin sa usa ka bag-ong hinagiban - ang "bomba atomika".
  Gihatag ni Oppenheimer ang iyang taho sa pinugngan kaayo nga mga tono. Oo, aduna nay mga kalampusan ug bisan ang usa ka nukleyar nga reaktor gilunsad, apan ang dagway sa usa ka bomba atomika layo pa kaayo. Ang nag-unang problema mao ang pagkuha sa enriched uranium ug plutonium. Dugang pa, kini nga balita dili hingpit nga makapahimuot - ang usa sa ingon nga bomba mogasto sama sa daghang mga barkong iggugubat. Busa, adunay lain pa nga pangutana: takus ba ang paggasto sa usa ka dako nga bomba kung mahimo nimo ang usa ka gatos ka libo nga gagmay?
  Si Lenin, usa ka mubo, upaw, apan abtik gihapon nga tigulang nga lalaki (kan-uman ug pito ka tuig ang edad, bisan pa, layo pa sa pagkatigulang kaayo!), nga madasigon nga naglakaw libot sa dako nga hawanan sa iyang opisina, miingon:
  - Ikaw, kauban, wala makasabut sa dialectics! Oo, mahal gihapon ang bomba, apan ang gasto niini sa pagbalhin ngadto sa mass production mokunhod sa usa ka dako nga kantidad!
  Si Oppenheimer maulawong miingon:
  - Ug ang mga Ruso dili maglingkod nga walay pulos!
  Usa ka lohikal ug mapintas nga konklusyon ang gisundan ni Vladimir Ilyich:
  - Busa kinahanglan nga kita mag-una kanila sa bisan unsa nga gasto!
  Unya ang itom nga katabang ni Oppenheimer nagsugod sa pagkanta:
  - Human sa tanan, kinahanglan nato ang kadaugan! Usa alang sa tanan, dili kami mobarug sa luyo sa presyo! Usa alang sa tanan, dili kami mobarug sa luyo sa presyo!
  Si Oppenheimer miyukbo kang US President Lenin ug mibagulbol:
  - Ikaw usa ka henyo! Siyempre, dili kami mobarug sa luyo sa presyo, ug mag-una sa mga Ruso, apan nagkinahanglan kami og kwarta!
  Masaligon nga miingon si Lenin, nga gipikpik ang mga tikod sa iyang sapatos nga panit sa buaya:
  - Adunay salapi!
  - Ug mga ulipon!
  Gilitok ni Vladimir Ilyich ang usa ka makasaysayan nga hugpong sa mga pulong:
  - Dili nako limitahan ang imong mga pondo! Gilimitahan nako ang imong oras!
  Ang mga galamiton sa command ug administratibong makina sa imperyo sa US nagsugod sa pagliso.
  Apan dili kini ang labing hinungdanon nga butang. Si Vladimir Ilyich, sama sa wala'y lain, nakasabut nga aron mapildi ang Russia, gikinahanglan nga gub-on kini gikan sa sulod.
  Gikunot ni Vladimir Ilyich ang iyang taas, taas, dili patas nga kunot nga agtang ug abtik nga gikuha ang receiver gikan sa telepono ug nagsugod sa pag-dial kang Dulles.
  Sa dihang ang punoan nga espiya miduol sa kahimanan, si Lenin misinggit nga bungol sa kinatumyan sa iyang mga baga:
  - Kinahanglan nato ang usa ka tawo nga managsama o labing menos dili ubos kanako sa abilidad sa pagrebelde, paglimbong ug paghaylo sa mga tawo!
  Si Dulles mitubag sa masaligon kaayo nga tono:
  - Nakaila ko sa ingon nga tawo, Vladimir Ilyich!
  Si Lenin, nga milukso sama sa usa ka yawa, misinggit:
  - Busa kinsa siya? Kinsa kining hinimo sa tawo nga henyo?
  Si Dulles, nga nagkuha sa mga silaba ngadto sa usa ka awit, miingon:
  - Joseph Vissarionovich Stalin! Tingali nakaila ka kaniya, Vladimir Ilyich!
  Si Lenin mikidhat sa iyang kaugalingon diha sa salamin nga adunay bulawan ug diamante nga mga bayanan ug misinggit:
  - Kini nga kusinero nagluto lamang sa mga halang nga pinggan!
  Si Dulles, nga nagngisi nga masaligon, nagpamatuod:
  - Apan kini mao gayud ang atong gikinahanglan!
  Si Lenin mikidhat pag-usab ug misinggit:
  - Ihatag kang Stalin ang tanan nga iyang gipangayo. Ug isaad kaniya ang dapit niining arko nga walay hinungdan nga Generalissimo Kornilov!
  Nakabungol si Dulles:
  - Kini pagapatyon Vladimir Ilyich!
  
  AYAW GAWAD VITYAZ
  Daghan ang nangatarungan kung ang mga Ruso ba makadaog sa Ikaduhang Gubat sa Kalibutan sa ilang kaugalingon, kung wala ang tabang sa Kasadpan? Busa ang mga Dios nakahukom sa pagsulay niini sa praktis. Ug sa usa ka parallel nga uniberso, sila nagbutang ug usa ka babag tali sa mga alyado nga pwersa, kolonya, ug sa Third Reich uban sa USSR. Ug kini nahitabo alang sa kaputli sa eksperimento balik sa Hunyo 1941.
  Aron ang mga kaalyado dili makatabang sa USSR o sa Third Reich. Ug alang sa hingpit nga kaputli sa eksperimento, ang Japan gitago sa luyo sa usa ka babag. Sama sa, himoa nga ang tanan nga hingpit nga limpyo, ingon og sa usa ka laboratoryo.
  Sa unang mga adlaw pa lang, walay lahi kaayo sa tinuod nga istorya ang nahitabo. Ang Fritz miuswag, sama sa tinuod nga kasaysayan, mga 30-40 ka kilometro kada adlaw, apan anam-anam nga naghinayhinay. Siyempre, ang kakulang sa pagpamomba sa British ug sa mga kaaway sa Rommel's corps nagpaposible sa pagpagawas sa pipila ka mga pwersa - ilabi na sa aviation. Apan ang mga Aleman wala pa makahimo niini; Bisan pa, sa katapusan sa Hulyo, ang Gubat sa Smolensk nagpahinay sa pag-asdang sa Fritz. Nakahukom si Hitler nga bawion si Rommel ug ang iyang mga dibisyon gikan sa Libya, nga nakahukom nga ang mga pwersa sa pag-okupar sa Italy igo na. Ang pasistang pagpangulo, aron dili mag-usik ug panahon, nagsugod sa pagbalhin sa armadong pwersa ug ilabina sa abyasyon gikan sa France ug sa Balkans. Naglaum gihapon si Hitler nga makalusot siya sa mga tropang Sobyet sa sentro ug makaabot niini sa dili pa ang tingtugnaw.
  Imbis nga moliko sa habagatan, ang Fritz nagpadayon sa ilang opensiba sa sentro, naningkamot sa pagtabon sa mga tropang Sobyet nga miatake sa Smolensk gikan sa mga kilid. Ug ang mga corps ni Rommel miadto na sa opensiba niadtong Agosto 13, mitabok sa Dnieper ug naningkamot nga makaadto sa likod sa grupo sa Sobyet nga nagdepensa sa Kyiv.
  Napildi si Stalin. Hapit tanan nga mga kabtangan sa Europa ug Pranses sa Africa kalit nga nakit-an ang ilang kaugalingon batok kaniya, ug wala"y bisan usa nga kaalyado.
  Gawas lang kung magdahom ka nga peligro gikan sa Japan karon. Ug ang Supreme Commander-in-Chief naghatag sa mando: sa pagtangtang sa tanan nga mga dibisyon gikan sa Far East.
  Ang mga tropang Aleman, nga nakalusot hapit sa Moscow mismo, gipahunong sa Siberian corps. Apan sa habagatan, tungod sa pagbag-o sa mando ug sa mga aksyon ni Rommel, ang Fritz nakahimo sa pagputol sa Sobyet sa habagatang grupo.
  Ang dagan sa panagsangka sa Ukraine negatibo usab nga naapektuhan sa kamatuoran nga si Stalin talawan nga gibira ang tanan nga mga reserba sa Moscow, ug sa ingon gibutyag ang iyang kaugalingon nga likod.
  Mas tukma, dili alang sa iyang kaugalingon, apan alang sa habagatang grupo. Kini nahimo nga usa ka dili maayo nga kahimtang. Apan sa tinuod nga kasaysayan, ang depensa sa Kyiv nahimong usa ka kapildihan. Dinhi lamang adunay usa ka nuance, ang mga Germans duol na sa Moscow, ug ang mga pasista nagpalig-on sa gasto sa Europe, mas paspas kay sa Stalin sa gasto sa Far East. Ug ang mga Aleman kinahanglan nga magtabon sa gamay nga distansya, ug ang mga dalan sa Europe mas maayo. Apan sulayi nga dali nga ibalhin ang tanan sa usag usa ngadto sa Trans-Siberian Railway.
  Ingon usa ka sangputanan, ang mga Aleman nakahimo sa paglusot sa Kharkov ug Voroshilovgrad bisan sa sayo pa kaysa sa tinuud nga kasaysayan, nakuha ang daghang industriya ug pabrika.
  Gibabagan usab ang Leningrad, apan wala makuha. Ug ang mga Aleman misulod sa Crimea. Ug ang Fritz nakahimo sa pagdakop sa Voronezh sa habagatan, mibalhin sa daplin sa Don ngadto sa Stalingrad.
  Gidepensahan gihapon nila ang Moscow ug nagpadayon pa sa usa ka kontra-opensiba sa tingtugnaw. Apan sa habagatang bahin, si Rommel nakahimo sa paglusot sa Stalingrad. Ang pag-landing sa Kerch dili usab maayo. Uban sa dakong kalisud, ang mga tropa sa Sobyet nakahimo lamang sa pagduso sa kaaway palayo sa Stalingrad. Ug kana tungod lamang kay ang klima wala sa kiliran sa Wehrmacht ug nahadlok sila nga makig-away sa katugnaw ug mga snowdrift.
  Nganong kinahanglang moatras pa si Rommel lapas sa Don. Ug kini usa ka makabungol nga sagpa sa nawong alang sa Fuhrer.
  Apan sa tingpamulak sa 1942, ang balanse sa mga pwersa nausab. Tungod sa pagpugos sa ilang mga kaalyado, gidugangan sa mga Aleman ang gidaghanon sa ilang mga tropa, lakip ang gasto sa Khivi, ug ang gidaghanon sa mga satellite. Ang Italy ug France ilabi na nga gidugang sa gidaghanon. Ang mga itom nga dibisyon nagpakita usab sa silangang atubangan. Maayo na lang, ang prente sa Britanya ug Amerikano gikan sa Africa wala makabalda sa pagbalhin sa mga tropa ug kahinguhaan.
  Ug si de Gaulle, sa dihang nawad-an siya sa suporta sa iyang mga kaalyado, gibudhian sa iyang kaugalingong mga kauban.
  Busa, ang mas mahinungdanon nga mga pwersa nagpundok batok sa USSR kay sa tinuod. Ang mga Kraut ilabinang midugang niini sa mga ayroplano, nga nagmintinar sa ilang bentaha sa kahanginan. Ug ang pwersa sa yuta milapas sa pito ka milyon batok sa 5.6 ka milyon nga mga sundalong Sobyet.
  Ug ang mga Nazi nagsugod sa ilang opensiba sa habagatan. Nakuha ni Rommel ang Stalingrad niadtong Hunyo 27. Ang Fritz nakahimo sa pagbubo sa gatusan ka mga tangke ngadto sa siyudad sa makausa. Ang pagdominar sa mga eroplano sa kaaway sa kahanginan adunay epekto usab, nga nagpalisud sa pagbalhin sa mga reinforcement sa Sobyet tabok sa lapad nga Volga River.
  Alaut, ang bayanihong Stalingrad wala mahitabo sa AI. Ug si Rommel mibalhin sa ruta nga giplano sa mga plano sa ubos sa Volga ug sa Dagat Caspian.
  Ang mga pagsulay sa paglusot sa mga German nga adunay mga pag-atake sa sentro napakyas. Dugang pa, ang Rzhev salient wala maporma. Mao nga ang mga Kraut adunay labi ka parehas nga prente sa panahon sa kontra-opensiba sa Sobyet, ug sila usab miatras nga mas parehas. Apan Rzhev, subo, nagpabilin uban sa mga pasista.
  Imposible nga makalusot sa Fritz, ug lisud kaayo ang pagpugong sa Caucasus pagkahuman sa pagkahulog sa Stalingrad. Tungod kay ang suplay sa arterya sa Volga giputol. Ug sa dihang sa kataposan sa Hulyo ang mga Aleman nakaabot sa Dagat Caspian, ang kahimtang nahimong halos walay paglaom. Karon posible na ang pagsuplay pinaagi lamang sa tubig.
  Sa pagkonsiderar nga ang mga Nazi adunay air superiority, ang panghitabo nahimong usa ka butang sa tunga-tunga, hilabihan ka lisud ug walay paglaum.
  Agosto ug Septiyembre milabay sa mabangis nga mga gubat, hangtud nga ang mga kaaway sa baybayon sa Caspian nakaabot sa Baku. Ug didto gihapon sila nisukol ni Rommel hangtod sa kataposan sa Oktubre. Ang sitwasyon gipasamot sa pagsulod sa Turkey sa gubat.
  Ang mga eksperimento nga mga diyos ang nag-atiman sa Japan, apan dili ang mga Ottoman. Apan ang mga Nazi wala gihapon mangahas sa pag-atake sa Moscow sa tingtugnaw ug mihunong alang sa tingtugnaw.
  Ang Pulang Hukbo mihimo og daghang mga pagsulay sa opensiba. Apan ang kaaway labaw sa manpower, sa gidaghanon sa eksperyensiyadong mga personahe ug sa abyasyon. Dugang pa nga mga tanke ug artilerya ang gihimo sa USSR hangtod karon. Apan ang mga tangke kasagaran gaan, ug ang kalidad sa armor hilabihan ka kabus. Adunay usab ingon nga daghang mga ayroplano nga gihimo, apan tungod sa kakulang sa duralumin, sila mas bug-at ug dili kaayo mamaniobra kay sa mga standard. Ang Yak-9 nahimo usab nga halos tanan nga hinimo sa kahoy. Ug kini, siyempre, usa ka minus.
  Si Hitler nagsalig sa iyang bantog nga bag-ong mga tangke - "Panthers" ug "Tigers".
  Giprodyus sila sa nagkadaghang gidaghanon. Ang ikatulo nga hawas sa menagerie mitungha: "Leyon." Sa tinuud nga kasaysayan, ang ingon nga makina naugmad kaniadtong 1942, apan tungod sa kakulang sa mga kahinguhaan ug bug-at nga gibug-aton, ang labing bug-at nga monster gisalikway.
  Apan unya ang "Lion" nga may gibug-aton nga 90 ka tonelada miadto sa produksyon. Ang mga bentaha niini-gamhanan nga armor ug usa ka 105-mm nga kanyon-may bahin nga gibayran sa dili maayo nga performance niini. Ang serial 76-mm Soviet nga mga pusil dili makalusot sa Lion gikan sa tanang anggulo.
  Mao nga dili kini usa ka dili maayo nga tanke sa breakthrough kung ang linya sa depensa kusgan kaayo ug adunay lawom nga echelon.
  Ug ang mando sa Sobyet hingpit nga gipalig-on ubos sa kapital sa Sobyet. Ug paningkamuti ang paglusot dinhi.
  Ang ikaupat nga representante sa menagerie: "Mouse", medyo nalangan sa paglansad niini sa serye.
  Ang gidak-on sa Pulang Hukbo nadugangan ngadto sa unom ka milyon, bisan tuod daghan sa mga sundalo mga bag-ong rekrut.
  Gisupak sila sa labaw sa siyam ka milyon, apan ang pagkalabaw sa numero gibayran sa bahin sa sobra ka motley nga kinaiya sa kaaway nga kasundalohan.
  Sa abyon, ang kaaway mas kusgan sa gidaghanon ug kalidad. Ang labing bag-o nga ME-309 ug Yu-288 nagpakita. Agig tubag, ang mga sakyanan sa Sobyet adunay ubos nga kalidad, tungod sa kakulang sa hanas nga trabaho ug nihit nga mga materyales. Ang mga tangke karaan pa nga T-34, ug kadaghanan sa mga gaan, ingon man mga KV.
  Sa ting-init, ang Wehrmacht naglunsad og opensiba: pag-atake sa Moscow ug pag-atake sa Volga paingon sa Saratov. Human sa mabangis nga away, ang Moscow gilibutan sa katapusan sa tingdagdag. Nadakpan usab ang Saratov, Kuibyshev, Penza, Ulyanovsk. Si Stalin mikalagiw ngadto sa Sverdlovsk. Ang kahimtang nahimong kritikal.
  Ang kapital gihatagan ug mando: dili mosurender sa bisan unsang kahimtang. Ang mga Aleman naglunsad og mga pag-atake, apan mibalik o nabuak sa away sa kadalanan. Sa tingtugnaw, ang opensiba sa Wehrmacht mihunong. Tinuod, gilakip sa mga Aleman dili lamang ang kapital sa Sobyet, kondili usab ang Leningrad sa usa ka double ring.
  Sa Mayo, ang Nazi nga opensiba nagsugod pag-usab, apan sa direksyon sa mga siyudad sa Gorky ug Kazan. Ang pagtukod sa tanke sa Sobyet, bisan pa sa tanan nga mga kalisdanan, nakahimo sa paglansad sa serye: T-34-85 ug IS-2, bisan sa gamay nga gidaghanon.
  Si Gorky nahulog lamang sa Hulyo, ug ang Kazan nagpabilin hangtud sa katapusan sa Agosto.
  Usa ka makalilisang nga kagutom ang naghari sa Leningrad, ug ang Fritz wala gani mosulay sa pag-atake niini. Ug ang Moscow anam-anam nga nakontrolar. Ug unya sa Septiyembre 30, human sa hilabihan nga dugoon nga pag-atake, ang Kremlin nahulog.
  Ang una nga klase nga kuta grabe nga naguba. Ug kini nahimong usa ka bag-ong hampak alang sa mga Sobyet. Ang mga Aleman mibalhin sa Urals, apan didto sila natanggong sa mga snowdrift. Lisud nga makig-away sa USSR. Si Stalin maoy tigpaluyo sa pagbarog hangtod sa kataposan. Apan kini labi ka mahal alang sa nasud mismo ug labi na sa mga Aleman.
  Sa habagatan, ang mga Nazi misulong sa Central Asia.
  Niadtong 1945, nakuha sa USSR ang SU-100 ug IS-3, apan sa gamay nga serye. Alaut, sa katapusan sa Hunyo nasakop sa mga Nazi ang Central Asia. Ug sa Hulyo nahulog usab ang Sverdlovsk. Niadtong Agosto, nabihag sa mga Aleman ang Kurgan ug Tyumen. Ug sa Septiyembre 3 adunay usab Tobolsk. Sa katapusan sa Septyembre Khanty-Maisiysk. Ug sa tunga-tunga sa Oktubre ug Omsk.
  Ang Novosibirsk, bisan pa, wala pa mosumite sa mga Nazi. Ang grabe nga katugnaw nagpugos sa mga Kraut sa pagpabilin sa mga siyudad.
  Busa hangtod sa Mayo 1946, ang mga Nazi wala magpahigayon ug aktibong mga operasyon militar.
  Human niana miadto kami sa Novosibirsk. Ang mga helicopter nga pormag disc ug ang pinakabag-o nga mga tangke sa serye sa "E" miapil sa mga gubat. Apan, kini wala kaayo nakatabang sa Fuhrer. Gikuha sa mga Kraut ang Novosibirsk sa katapusan sa Hunyo. Mitabok sila sa Suba sa Ob. Unya sa Hulyo ang mga mananap nadakpan Kemerovo ug Tomsk, ug ang Altai Teritoryo. Human sa mabangis nga panagsangka, ang Abakan nahulog sa Agosto, ug ang Irkutsk gisulong sa Septiyembre.
  Gikuha usab siya sa mga Aleman, nga nag-agay sa dugo. Apan napakyas sila pag-usab. Gipadako nga mga komunikasyon. Busa mihunong kami sa mga duol sa Chita. Apan sa prinsipyo, asa sila magdali? Mahimo ka maghulat alang sa ting-init ug pagsulay sa bag-ong kagamitan.
  Mahimong mga diskette o jet aircraft. Niadtong 1947, ang mga tigdesinyo sa Sobyet naglansad sa mga tangke sa IS-4, IS-7 ug T-54 sa produksiyon. Tinuod, sa simbolikong gidaghanon. Walay igo nga mga tawo o mga kapanguhaan. Gipadayon sa mga Nazi ang ilang pag-asdang. Nakuha nila ang Aginskoye sa katapusan sa Hunyo ug Blagoveshchensk. Ang Khabarovsk nahulog sa Hulyo, ug ang Vladivostok sa Agosto. Busa, nailog sa mga Nazi ang halos tanang dagkong siyudad sa Sobyet. Tingali gawas sa Pertopavlovsk. Gisakmit sa mga mananap si Magadan niadtong Septiyembre. Apan sa gihapon, si Stalin wala mosurender.
  Sa kataposan, napildi gihapon ang mga Nazi!
  
  
  WARTS SA LUWAS
  Human sa pipila ka medyo mauswagon nga mga tuig, ang lisud nga mga pagsulay miabut alang sa Russia. Ang Celestial nga Imperyo, nga naggamit sa dako kaayong tawhanong kahinguhaan niini ug sa mga bentaha sa usa ka totalitarian nga sistema sa politika, nahimo nga usa ka hegemon sa kalibotan. Sa Russia, usa ka brutal nga masaker ang nahitabo sa habagatang mga utlanan. Bisan kung ang Islamist nga insurhensya nadugmok, ang gubat batok sa terorismo nag-usik sa daghang mga kapanguhaan. Ang kahimtang gipasamot sa mapintas nga komprontasyon sa Kasadpan.
  Samtang ang tanan gibase sa nukleyar nga pagpugong, wala'y dagkong mga gubat. Apan ang Amerikanong siyentipiko nga si Wellington nakahunahuna sa paglansad sa usa ka espesyal nga tipo sa rocket sa Mercury gamit ang usa ka artificially synthesized radioactive nga elemento.
  Apan adunay sayup sa nabigasyon. Ang rocket mitipas gikan sa iyang agianan ug nahulog sa Adlaw... Usa ka pagbuto sa hilabihan ka talagsaon nga plasma nahitabo, dili delikado sa buhi nga mga organismo, apan gipukan ang atomic nga istruktura ug gamay nga pagbag-o sa mga bugkos tali sa mga neutron sa atomic nucleus. Igo lang nga imposible ang dili makontrol nga nukleyar ug thermonuclear nga mga reaksyon.
  Ug isip resulta niini: ang mga armas nukleyar nahimong tapok sa walay pulos nga basura.
  Ang labing gamhanan nga nasud sa kalibutan sa militar ug ekonomikanhon: ang Celestial Empire, nga, tungod sa sobra nga populasyon, adunay grabe nga kakulang sa presko nga tubig ug kusog, naghatag usa ka ultimatum sa pag-abang sa Siberia.
  Gitubag sa Russia ang usa ka mahukmanon nga pagdumili ...
  Usa ka dakong gubat ang nagsugod: ang koalisyon sa Asya batok sa Kasadpan. Ang atong Fatherland nahimong nag-unang arena sa dagkong mga gubat. Ang malinawon nga kinabuhi usa ka butang sa nangagi: ang impyerno sa gubat naghari bisan asa. Ang labing mabangis nga mga panagsangka nahitabo gikan sa poste ngadto sa poste.
  Ang kahimtang sa mga prente kritikal: ang Unyon sa Asya nagkaduol na sa Ural Mountains.
  Duol sa Yekaterinburg, usa ka masilaw nga bola sa kalayo nahagsa, ug mitungha ang usa ka makamatay nga peligrosong sona diin walay bisan usa ka tawo nga mabuhi bisan usa ka minuto.
  Inahang yuta, sagrado nga Russia -
  Ang akong kasingkasing bukas alang kanimo, nahibal-an ...
  Ang dugo sa natad sa panggubatan gipatubig -
  Aron ang yuta mamulak sa gugma sa Amahan!
    
  Ang pulso sa Yuta mipitik sa kusog nga pag-agulo,
  Lisod kung mobuto ang gubat...
  Apan ang Adlaw mosubang ibabaw sa Mahimayaong Russia -
  Ikaw ra ang among imortal nga inahan!
    
  Ang rye sa walay katapusan nga kaumahan nahimong bulawan,
  Ang niyebe nagkidlap sa masanag nga pilak.
  Ug ang mga nawong mapasigarbuhon tan-awon gikan sa mga icon -
  Knight mahimong usa ka agila sa gubat!
    
  Kita modaog sa gubat sa kaaway,
  Atong depensahan ang pako nga damgo.
  Walay mas maisog nga sundalong Ruso,
  Ipaabot ko ang akong pag-ampo sa Diyos!
  . Pangunang sulod.
  Sa diha nga ang kasingkasing napuno sa kalooy, sa pipila ka rason ang pitaka mahimong walay sulod!
  Ang mga taluktok sa Ural Mountains susama sa mga fang nga migawas gikan sa baba, nga gikaon sa mga caries. Ang mga Russian tailless fighters naglupad sa ubos nga lebel. Sama sa matulin nga mga falcon, giatake sa mga kabalyerong Ruso ang bangis apan kusgan nga armored nga pak-an nga mga barkong iggugubat sa celestial nga imperyo.
  Ang piloto sa Air Force nga si Andrei Ognev naghimo sa usa ka lisud nga turno. Usa ka bug-at nga lima ka bariles nga kanyon sa China nga nagbuga sa siga ug metal. Ang usa ka buhawi sa kalayo literal nga nagdali sa pipila ka milimetro gikan sa translucent armor sa usa ka Russian nga manggugubat. Ang walay ikog mibalik. Ang usa ka nahugno nga pulsar migawas gikan sa hait nga ilong niini. Ang nagtuyok nga turret sa higanteng Chinese helicopter warps gikan sa pag-igo... Muffled singgit madungog.
  Ang itom nga nawong ni Andrei nga taas og agtang nahimong puti og ngipon nga pahiyom.
  Ang iyang kauban, usa ka maanyag nga blonde, si Vassa Koltsova, naghimo sa usa ka barrel roll, nagpugos sa usa ka wala"y direksyon nga rocket sa pag-agi sa usa ka steel piranha ug nagpadala usa ka "regalo" sa usa sa dose ka dagkong propeller sa helikopter sa barkong iggugubat.
  Ang usa ka dako nga propeller nga adunay triple nga laray sa mga blades nahulog sa mga piraso. Si Vassa, dili alang sa bisan unsa nga ang iyang ngalan gihubad nga rayna, nahibal-an kung unsaon pag-igo. Kanunay siyang nakig-away nga nagsul-ob lamang sa usa ka mubo nga sayal ug usa ka khaki nga T-shirt, apan sa iyang hubo nga mga tikod gibati niya ang iyang kaugalingon ug ang manggugubat sa kinatibuk-an.
  Daghang babaye nga mga piloto ang misundog kaniya, naningkamot nga makab-ot ang talagsaon nga pagkasensitibo. Ang usa ka battleship-helicopter usa ka gatos ug kawhaan ka nagdilaab nga mga punto nga gipaubos sa ibabaw - usa ka roller sa kalayo. Usa ka makina nga nagdagan sa abog sa karbon, apan sa samang higayon nagdala og liboan ka tonelada nga metal, gamit ang dinamikong panalipod.
  Ang mga tigdesinyo sa Hapon, Intsik, ug Indian naghimog usa ka sakyanan nga dili madaot sa mga sistema sa depensa sa kahanginan sa Russia, apan sa wala damha nailalom sa pag-atake sa hangin.
  Ang pig-ot nga mata nga si Heneral Mak Lee, natuis sa hilabihang kasuko, nagngulob, nagtudlo sa iyang kamot nga itom nga gwantis:
  - Gub-a sila! Matunaw kini nga mga monsters!
  Usa ka bug-os nga dughan apan nipis ang hawak nga Indian koronel miingon:
  - Kini nga magtiayon mao ang itom nga prinsipe ug rayna. Wala pay nakapusil kanila kaniadto!
  Si Mac mingisi nga dili makatuo ug nagbagulbol:
  - Dili mahimo. Dugangi ang densidad sa kalayo.
  Ug pag-usab mikurog ang barkong iggugubat-helikopter. Ang nagtuyok nga tore nag-jam ug ang titanium nga lawas nasunog. Ang mga sundalo nga yellow ug cinnamon nagdali nga nag-uwang, gilamoy sa kalayo. Mibuto ang pagbuto, ug usa ka rocket nga puno sa napalm ang misilaob sulod sa lawas sa higanteng helicopter.
  Si Vassa, nga gikopya ang "slide" nga teknik ug miagi sa mga agianan sa kalayo, nag-isyu:
  - Ang tanan nga edad nagpasakop sa giyera, ang imong katapusan nga adlaw lamang ang dili mahimong saddle, nga mapildi nga wala"y oras!
  Cold-blooded si Andrey. Ang iyang amahan mao ang kinamanghuran nga heneral sa Angolan nga kasundalohan ug miadto sa Moscow aron magtuon. Didto naminyo siya kang Lydia Ognevaya, usa ka sikat nga atleta ug kandidato sa siyensiya. Unya ang iyang amahan namatay, ug ang iyang itom ug kulot nga buhok nga anak nga lalaki gipadako sa iyang matahum nga buhok nga inahan. Sa eskwelahan sila misulay sa pagbiaybiay Andrey, apan ang bata nalambigit sa martial arts sa kindergarten. Ang iyang inahan usa ka maayo kaayo nga manggugubat, ug ang iyang ama-ama usa ka kampeon sa nagkasagol nga mga istilo.
  Si Andrei usa ka maayo nga estudyante, adunay talagsaon nga panumduman, ug sa wala madugay nahimong lider sa mga batang lalaki, ang ilang lider. Siyempre, siya mipili sa usa ka flight school ug miadto sa pagpakig-away alang sa iyang Motherland Russia. Nakaangkon siya og kabantog ug pagtahod. Ug walay usa nga nangahas sa pagbiaybiay sa bayani sa Russia nga adunay itom nga panit, labi na tungod kay ang mga bahin sa nawong sa Negro gisagol sa mga Slavic ug kini nakapahimo sa piloto nga gitukod nga atleta nga gwapo.
  Adunay dili kaayo mga leyenda bahin sa iyang mga kalihokan sa gugma kaysa sa iyang mga pagpahimulos sa militar. Bisan tuod si Andrei sa iyang kaugalingon mas makasaranganon kay sa iyang gipasidungog.
  Karon nangita siya ug paagi aron malaglag ang dili madaot nga barkong iggugubat. Aktibo, multi-layer nga armadura nagtabon sa mga nag-unang sangkap sa labing kusgan nga makina sa Celestial Empire.
  Gipabuthan ni Savva ang mga propeller, naningkamot nga dili mapalihok ang istruktura...
  Sa laing bahin, ang panagsangka misilaob sa yuta. Ang mga tanke nga walay turret sa Eastern bloc nagpadayon sa pag-atake. Ang uban dako, ang uban, sa kasukwahi, dili molapas sa usa ka metro ang gitas-on.
  Batok kanila, ang mga manggugubat sa Western coalition migamit sa mga mobile mine ug naggiya sa mga missile nga walay pag-atras.
  Dili lamang mga Ruso ang nakig-away dinhi, apan usab ang mga taga-Europa: ang British, French, Swedes ug daghan pa.
  Ang usa ka komon nga kaaway naghiusa sa mga tawo nga adunay puti nga kolor sa panit ug Kristohanong moralidad. Ang debate bahin sa demokrasya nahanaw. Dugang pa, sa Russia, ang anti-Western sentimento, human sa agresyon gikan sa sidlakan, nawala. Sa pagkatinuod, asa man moadto sa Sidlakan ang usa ka pasipista ug matugoton nga Uropa? Ang ilang mga tawo sa kadaghanan nakalimot unsaon sa pagpakig-away. Ug sa dihang nahanaw ang nukleyar nga mga hinagiban, ang gamhanan ug sobra nga populasyon sa Asia mipalihok sa dili maihap nga mga panon sa amihanan ug kasadpan.
  Lakip sa mga nag-atake sa mga posisyon sa Russia, adunay daghang mga Arabo. Ang ubang mga panatiko nagpadayon sa pag-atake nga walay pagtakoban, nga nagsul-ob ug puti nga mga kupo. Gidawat nila ang kamatayon nga may pahiyom sa ilang mga ngabil.
  Liboan ka nag-abante nga mga tangke ug mga salakyanan nga nakig-away sa infantry morag mga hulmigas gikan sa panan-aw sa usa ka langgam. Si Savva, nga nakadaot sa laing tornilyo, nangluspad og gamay ug mihunghong:
  - Bisan pa, adunay daghan kaayo kanila ... Tabangi ang Dios sa Russia.
  Ang babaye mismo nakakita kung unsa ang nahitabo sa mga lungsod nga nakuha sa koalisyon sa Asya. Mass pogrom, pagpatay, masaker. Ang mga lalaki gibitay sa alambre, ug ang mga babaye ug mga bata gidala sa espesyal nga mga kampo. Ug unya kini gibaligya o giapod-apod alang sa pipila ka mga buhat. Ug ang pagsakit sa mga binilanggo sa gubat kay kasagaran na, ug obligado pa gani.
  Si Heneral Mak Lee wala magpagawas bisan sa iyang kaugalingon. Sa usa ka walay mahimo nga kasamok nga dili nila masagubang ang gagmay nga mga manggugubat sa Chizh-3, iyang gikuha ang usa ka espada gikan sa bungbong ug giputol ang kamot sa Arabo nga nag-operate sa anti-aircraft gun. Siya misinggit ug mipilit sa duguong tuod sa iyang dughan.
  Ug ang makahahadlok nga komandante, nga adunay bag-ong naputol nga brush nga adunay tag-as nga mga lansang, naghulga sa makalagot nga mga aces sa Russia, nga nagsinggit:
  - Gub-a! Sunoga! Sunoga kini!
  Si Savva, nasuko, nagpabuto og laing missile... Nahutdan siya og mga bala. Apan ang air battleship mawad-an usab og kalig-on.
  Ang makamatay nga artilerya niini wala na sa dula... Kay nawad-an sa leon nga bahin sa iyang gahum sa kombat, ang higante mitalikod. Kinahanglan silang mobalik sa base sa dili madugay alang sa pag-ayo ug pagpuno sa mga bala.
  Sa ubos, ang mga kanyon sa Russia tukma nga nagpabuto sa angular, samag puthaw nga mga tangke sa kaaway. Daghang mga sakyanan ang mihunong, nga nagpadala sa mga aso sa kalangitan. Ang mga bala sa usa ka "bandura" nagsugod sa pagbuto. Milupad kini, mibalibad sama sa usa ka gymnast, hangtod nga nasangit sa usa ka bungdo sa graba.
  Ang usa ka long-range nga kanyon sa Russia nagpadala usa ka projectile sa direksyon sa flagpole. Usa ka batang babaye nga gunner nga adunay usa ka light brown nga braid mitabok sa iyang kaugalingon gamit ang duha ka tudlo ug mihunghong sa German:
  - Hinaot nga kita adunay maayong swerte!
  Ang bandera sa koalisyon sa Asya masanag nga dalag nga adunay pula nga lingin sa tunga. Mas duol kini sa Japan, apan kini ang simbolo nga gipili sa koalisyon. Ang usa ka gamay nga projectile gikan sa usa ka high-precision nga kanyon nagbuak sa baga nga sungkod ug usa ka dako nga palid, nga makahimo sa pagtabon sa salog sa estadyum, nahulog. Usa ka dosena nga mga tangke sa Asia kalit nga gitabonan sa usa ka velvety nga habol.
  Gikan sa kilid sa koalisyon sa Kasadpan ug mga posisyon sa Russia adunay usa ka nagkahiusa nga tingog:
  - Hooray!
  Simboliko gyud. Ug bisag napulo ka pilo ang gidaghanon sa kaaway, ang kusog sa espiritu sa Russia dili matarug.
  Ang duha ka Russian nga manggugubat nakakaplag sa ilang mga kaugalingon sa makadiyot nga pakpak sa pakpak. Usa ka bug-os nga - hapit triangular falcons - tigpanalipod sa Russia. Nahunahuna na ni Savva kung giunsa ni Andrey pagbutang ang iyang itom nga kusgan nga kamot sa iyang abaga. Kini usa ka tinuod nga kusgan nga tawo nga imong masaligan.
  Apan niining higayona nga ingon sa usa ka libo nga mga blitz sa litrato ang nagdilaab sa makausa. Ug ningitngit ang mga mata sa manag-away nga magtiayon. Dayon ang itom gikoloran ug daghang kolor nga mga blot, susama niadtong makita sa dihang ang lana gibubo sa tubig.
  Si Andrey misulay sa pagpahid sa iyang mga mata. Ang iyang kamot, nga naglisud sa pagbuntog sa pagsukol, ingon og nagkubkob og tubig.
  Ingon og ang tingog ni Savva nahilom gikan sa layo:
  - Patay na ba ta?
  Ang itom nga kapitan kusog nga mitubag:
  - Dili! Buhi mi.
  Sa kalit, kini nga baga, sticky nga pagbati nawala, ug sila ingon sa usa ka kahimtang sa libre nga pagkahulog. Gaan pa gani kini sulod sa pipila ka gutlo, nga morag walay timbang.
  Si Savva gani mihunghong og gamay nga nasuko, sa usa ka tingog sa kanta:
  Morag nawala ang kalibutan nga walay paglaum,
  Ug ang agianan sa kabalyero sa mga bituon gibabagan ...
  Niini nga mga liko sa walay katapusan nga mga orbit,
  Dili gitakda - ang pagtuo kay malumos!
  Ug unya siya miagulo, mitugpa uban sa iyang hubo nga mga lapalapa sa hait nga mga bato sa bukid. Ang kangitngit, nga gisagol sa kahayag nga mga spots ug mga balud, nawala.
  Ang kahayag sa udto sa Mayo medyo sakit sa akong mga mata. Nakit-an ni Savva ang iyang kaugalingon nga nakakurat ug milukso dayon.
  Si Andrey propesyonal nga gibawog ang iyang mga bitiis sa paglukso ug hanas nga mitugpa. Ang iyang nawong, uban ang laki nga suwang ug taas, lapad nga agtang, nagpabilin nga kalmado nga ekspresyon. Mipahiyom pa siya sa iyang kauban:
  - Nakita nimo! Anaa kana nga kahayag, ug ingon sa dugay na nakong gidudahan, dili kini langit!
  Si Savva, nga makapakurat, mihimo sa daghang dili sigurado nga mga lakang. Sa iyang pagkanaog, iyang gibunalan ang iyang hubo nga mga lapalapa ug gikuniskunis ang iyang tuhod. Apan ang batang babaye, uban sa naandan nga paningkamot sa kabubut-on, nagpalayo sa ekspresyon sa martir gikan sa iyang nawong ug mitudlo sa iyang tudlo sa iyang atubangan, nga mipatugbaw:
  -Wow!
  Gitan-aw ni Andrey ang gitudlo ni Savva. Sa ilang atubangan maoy usa ka guba nga bungtod. Ug sa nabuak nga tumoy niini nagpatong ang usa ka bola. Mas tukma, usa ka spherical, tunga nga tingga, tunga nga platinum nga kolor nga aparato, nga adunay usa ka mahait nga sungo sa ibabaw ug usa ka dosena nga manipis nga mga gaway nga parehas nga gilay-on sa daplin sa kini nga futuristic nga butang.
  Ang babaye mihunghong, naglibog;
  - Kini ang Newton's Biome! Ug giunsa niya paghimo kini?
  Gitan-aw pag-ayo ni Andrei, giduko ang iyang ulo sa iyang mga abaga, ug misinghot. Ang hangin nanimaho sa ozone ug nasunog nga mga ligid. Nagtan-aw sa palibot nga mabinantayon, ang kapitan miingon sa halos dili madungog nga tingog:
  - Dinhi kita makadagan sa usa ka ambus!
  Si Savva masaligon nga mihimo og lakang padulong sa bola ug, nga wala gipaubos ang gidaghanon sa iyang tingog, miingon:
  - Dili! Kabalo ko asa ta! Mao gyud kini ang anomaliya nga sona diin nahulog ang spaceship. Usa ra ka gatos ka milya sa amihanan sa among away!
  Ang kapitan mikiyhoy pag-usab sa iyang mga abaga ug, nagpadayon sa kalmado nga panagway sa iyang tingog, miingon:
  - Walay usa nga mabuhi sa anomalous nga sona sulod sa kapin sa usa ka minuto. Bisan ang mga robot nangaguba, nahugno ngadto sa taya!
  Si Savva, bisan tuod kini dili sayon alang kaniya, maisugon nga mipatugbaw:
  -Ug kita mabuhi!
  Ug midagan siya paingon sa bungtod. Ang iyang abogon, lingin nga mga tikod, nga gikuniskunis gikan sa pagkahulog, abtik nga misidlak subay sa dili patas, batoon nga tagaytay.
  Natingala si Andrey. Dili ba sakit alang kaniya ang paglakaw nga walay sapin sa hait nga mga bato? Sa kinatibuk-an, ang pamatasan ni Koltsova ingon katingad-an sa kadaghanan sa dihang wala niya panumbalinga ang iyang naandan nga uniporme sa paglupad ug nakig-away nga hapit wala"y sinina. Ug kung sa usa ka dapit sa Mesopotamia o Africa, mahimong komportable nga magsul-ob lang og camouflage T-shirt, apan sa Urals sa tingpamulak kini bugnaw gihapon.
  Ang babaye miabot gikan sa habagatang utlanan. Ang mga tropang Ruso ug Uropa nakig-away sa Syria ug Iraq, naningkamot nga mapugngan ang pagkahugno sa koalisyon sa Asya. Dugang pa, ang bahin sa mga pwersa sa Islam anaa sa kiliran sa Russia, ug bahin sa Asia.
  Walay bisan usa ka tin-aw nga linya sa atubangan sa habagatan. Sa Africa sa kinatibuk-an, bisan sa parehas nga nasud, ang lainlaing mga tribo nag-away sa usag usa. Dugang pa, ang relihiyon wala magdula ug hinungdanong papel. Daghang mga Kristohanon, ingon man mga pagano, ang misunod sa mga Asyano, ubos sa kuno wala-pako nga mga eslogan. Ang Africa nahimo nga sama sa kanta sa cartoon bahin sa Aibolit.
  Apan tingali mas lisod pa ang pagdagan nga walay sapin sa desyerto kay sa mga bakilid sa bukid. Ug si Savva, kini nga bangis nga adunay master's degree, kandidato sa biolohikal nga siyensya, wala"y nahibal-an nga kasakit o kahadlok.
  Gigukod siya ni Andrey, naningkamot nga makaapas sa yawa. Ang spacecraft nahimong mas layo pa kay sa una nga pagtan-aw.
  Ang batang babaye kasagarang nagsalapid sa iyang buhok, apan karon ang iyang estilo sa buhok naguba, ug ang bulawan nga tren nagkiyugpos sama sa siga sa sulo sa hangin.
  Wala pa sukad nga ang iyang uyab ingon ka gwapa sa itom nga kapitan.
  Bisan kung si Andrei dili usa ka huyang nga atleta, nakahimo lamang siya sa pagsira sa gilay-on nga adunay dakong kalisud, apan wala gayud siya makaapas kaniya, bisan kung siya napandol ug hapit mabuak ang iyang ilong (Sa laing bahin, dili sa Aprika, apan sa gamay hump ug gamay nga mibalik, bisan pa itom kaayo, sama sa tibuok lawas.) Ug ang hubo, tsokolate nga mga bitiis ni Savva misidlak, hapit tupad sa ulo sa itom nga lalaki ug... ang babaye milakaw sa bungbong, nga daw hologram.
  Sa kalagot nga naapsan siya, miambak si Andrei kaniya. Wala'y pagtagad, apan medyo chivalrous.
  Ang ibabaw sa tingga gibati sama sa mainit nga tubig sa dagat, ug dayon milupad tabok sa salog, gilubong ang iyang nawong sa mga tiil ni Savva. Sa mekanikal nga paagi gihagkan ni Andrei ang iyang mga buolbuol, apan ang babaye nasuko nga gisipa siya, mipatugbaw:
  - Tan-awa ang makapaikag nga mga butang dinhi!
  Bisan kung gusto ni Ognev nga isulti nga wala"y labi ka makapaikag kung ang ingon nga katahum anaa sa imong tupad, apan sa dihang nakadawat siya usa ka tikod sa ilong, dali siyang milukso. Ug wala ko nasagmuyo.
  Ang mga pinutos nga mga hayop ug mga insekto gibitay sa mga dingding. Dugang pa, ang mga wala ug dili mahimo sa gawas sa nasud. Ug ang mga carrot nga adunay daghang mga kuko sa alimango, ug usa ka cactus nga adunay mga tiil sa baki ug mga cockcombs, ug mga balhibo nga mga uk-ok nga adunay mga baba sa mga buaya nga adunay mga dila nga mabakwi. Gawas kon, siyempre, ang usa ka butang nga sama niini mahimong itandi sa usa ka linuto nga princeling.
  Milukso si Andrei sa katingala ug misinggit og kusog:
  - Mga pangumusta, mga igsoon sa katarungan!
  Adunay kahilom agig tubag... Si Savva makatarunganon ug makatarunganon nga miingon:
  - Dili kita kinahanglan nga mosinggit, mas maayo nga atong susihon ang spaceship.
  Ang spaceship nahimong mas dako sa sulod kay sa daw gikan sa gawas. Ang mga koridor hiktin ug dayon midako. Ang mga pultahan sa armored naabli samtang ang mga tawo miduol kanila. Ug adunay daghan kaayo nga wala moabut didto.
  Lainlaing klase sa stuffed animals, estatwa, ug holograms. Ug usab mga painting: paglihok, sa lana, ug uban sa cybernetic mosaic. Ang holograms aktuwal nga nagpakita ug tinuod nga salida sa kolor. Ug mga talan-awon sa gubat, ug lain-laing mga matang sa malinawon, bug-os idyllic mga hulagway.
  Natingala si Andrei:
  - Katingad-an. Kini sama sa usa ka museyo sa paglupad.
  Si Savva misupak nga makatarunganon:
  - Ang tanan sa atong kalibutan usa ka museyo ug usa ka landfill! Atong tan-awon og maayo...
  - Armas! - Ang itom nga kapitan misinggit. Ug dali siyang midugang. - Kinahanglan natong tabangan ang atong Inahan nga makadaog sa Ikatulong Gubat sa Kalibutan.
  Giyahat ni Savva ang iyang mga mata ug misinggit:
  - Tabangi kami sa pagluwas sa sibilisasyon! Ang katawhan anaa sa peligro!
  Usa ka ubos, talagsaon nga lawom nga bas ang nadungog agig tubag:
  - Dayag nga kamong mga lumad gusto nga makakuha usa ka butang gikan kanamo?
  Ang babaye mituyhad sa iyang mga kamot sa unahan ug mihunghong nga nagpakiluoy:
  - Dili kami! Naghisgot kami bahin sa kapalaran sa tanan nga katawhan. Ang Ikatulong Gubat sa Kalibutan nagdesisyon - unsa ang makadaog: usa ka barbariko, mapintas nga pamaagi o humanismo ug sibilisasyon?
  Ang bass nausab sa usa ka nipis nga soprano, ug usa ka dili katuohan nga tono:
  - Oh, tinuod? Sa pagkatinuod, kinaiyanhon sa tawo nga masayop, lakip ang bahin sa kaugalingon nga mga katuyoan. - Ang orange nga hangin miagi sa hangin ug ang tingog, nahimong tunga sa oktaba nga ubos, nagpadayon. - Sama sa kanunay, ang hilabihan nga kadaghanan sa mga rasa sa uniberso adunay kalagmitan sa pagpresentar sa ilang mga kaugalingon, sa pagbutang niini sa imong pinulongan, ingon nga hilabihan tawhanon, ug ang kaaway ingon lamang sa usa ka pagpakatawo sa impyerno.
  Si Savva, nga walay hunong nga gikulbaan sa pag-drum sa iyang tiil sa taklap sa wala mailhi nga metal, nagbagulbol:
  - Pangitaa ang imong kaugalingon! Tan-awa ang salbahis nga mga paagi nga ilang gigamit sa pagpakiggubat batok kanato!
  Ang tingog miinit og gamay ug ang hangin misugod sa ingon nga mas hinay:
  - Oo, mabangis ang imong kaaway, apan dili usab ikaw mga anghel. Sa katapusan, dili ang matematika ang magdesisyon kung kinsa sa inyo ang adunay gahum sa Yuta!
  Dinhi gipataas na ni Andrey ang iyang tingog:
  - Unya kinsa?
  Apan imbes nga motubag, miuyog ang salog sa ilawom, ug ang babaye ug ang itom nga lalaki nagtagbo sa kisame sa ilang mga nawong. Unya nausab dayon ang tanan. Nakaplagan nila ang ilang kaugalingon sa sentro sa usa ka dako, grabe nga pagkaguba nga siyudad. Makabungol ang mga pusil. Mibuto ang dagkong mga kabhang ug nangahulog ang mga bomba. Nag-asdang ang mga grupo sa mga sundalong Ruso ug Uropa. Ang yellow ug brown nga mga sundalo sa Asian Union, nag-antus sa mga kapildihan, miatras, gitabonan ang dalan sa mga bukid sa mga patay. Milakaw si Savva ug mitunob sa dugoong sapa.
  Dili, kini, siyempre, dili makalibog sa manggugubat nga nakaagi sa kalayo, tubig ug mga tubo nga tumbaga (ang ulahi sa gamay nga gidak-on hangtod karon!). Apan gibati og dili maayo ang akong kalag. Apan nadasig si Andrei, gilabay og bato sa iyang tuong kamot ang dalag nga nawong sa piyong-mata nga sundalo nga mipataas sa iyang machine gun, ug siya natumba. Ang kapitan mipatugbaw:
  - Kini ang Beijing! Nagdaog ang among mga lalaki!
  Sa pagkatinuod, ang usa ka hiwi nga timaan nga adunay susama nga hieroglyph nagdilaab sa asul nga siga. Sa pipila ka rason, si Savva wala makasinati og kalipay. Bisan kung nakakita siya og mga litrato gikan sa Beijing ug mga kinaiya nga mga bilding sa kapital sa China sa Internet.
  Apan dinhi kini makalilisang. Ang mga babaye nagdilaab, ang mga bata naghilak. Ug daghang mga patay. Ang mga patay literal nga gibabagan ang tanan nga mga pagduol, ug ang ilang gidaghanon mitubo. Wala pa sukad makakita ang dalaga sa mga patay nga nagpundo sa mga bungdo.
  Gipunit na ni Andrey ang machine gun nga gihulog sa usa ka tawo ug gipusil aron patyon. Natawo siya nga manggugubat. Sa kiliran sa iyang amahan gikan sa tribong Zulu, sa kiliran sa iyang inahan: apohan sa tuhod, kaduha nga bayani sa USSR, apohan nakig-away sa Vietnam ug Afghanistan, amahan sa Syria, Donbass ug Chechnya.
  Mikidlap kini sa ulo ni Savva:
  Bisan kinsa nga tawo natawo nga usa ka manggugubat,
  Mao nga nahitabo - gikuha sa gorilya ang bato!
  Sa diha nga ang imong mga kaaway mao ang legion,
  Ug usa ka mainit nga siga ang nagdilaab sa akong kasingkasing!
  Ug ang babaye mismo ang mipunit sa machine gun. Ang kusgan nga mga kamot kanunay nga gaan sa kuptanan. Ang maisog nga mga pagmartsa milanog sa akong ulo: gub-a, alagara ang imong Dakong Inahan.
  Apan usa ka wala damha nga huyang nga pagkisikisi ang nakapa-freeze sa dalaga. Sa tuo, klaro nga madungog ang mga hilak ug siyagit sa mga bata. Milingi si Savva, ug ang iyang pagtan-aw sa agila, pinaagi sa aso nga nagtabon sa tanan, nakakita og gagmay, dalag nga mga hulagway. Ang dalag, pig-ot nga mga bata naghilak ug naningkamot nga makagawas sa nasunog nga balay. Apan nababagan ang ilang agianan tungod sa pagkabara sa mga troso nga gibasa sa salong. Ug sa luyo sa mga lalaki, usa ka karnivorous nga siga ang mikaylap.
  Ang nagaginhawa nga dragon daw naghinam-hinam sa paghimog sakripisyo sa Gehenna...
  Ang kusog ni Savva mas dako pa kay sa iyang kusog sa pag-antos sa maong butang. Nagdali ang dalagita padulong sa kalayo. Kinahanglan natong luwason ang mga gagmay: bisan sila Ruso o Intsik dili importante!
  Sa kalit, usa ka sapa sa napalm mibabag sa agianan sa nagtiniil nga manggugubat.
  Uban sa ihalas nga singgit:
  - Ginoo luwasa ako!
  Gilabay niya ang iyang kaugalingon sa kalayo. Morag usa ka gatos ka init nga mga lagdok ang natusok ngadto sa hubo nga mga lapalapa, ug ang kalayo mipaso sa walay panalipod nga mga tuhod. Ang malumo, panit sa olibo gitabonan sa dili maayo, purpura nga mga blisters. Unsa kasakit para kang Savva. Usa ka ihalas nga siyagit mibuto gikan sa akong mga baga. Gusto kong mobalik ug molukso gikan sa kalayo sa kalibotan sa mga patay.
  Apan gibati sa babaye: dili siya magduha-duha bisan usa ka segundo. Mahimong mamatay ang mga bata. Ug dili igsapayan kung kinsa sila. Dostoevsky miingon: ang tanan nga mga bahandi sa kalibutan dili bili sa usa ka luha nga gipaagas sa usa ka bata. Kasakit gikan sa hubo nga mga tikod hangtod sa likod sa ulo, sama sa mga panon sa mga kabayo, nga nagbunal sa mga tumoy sa nerbiyos pinaagi sa ilang puthaw nga tunok nga mga kuko.
  Ang iyang talagsaon nga bulawan nga buhok nasunog na, ug ang mga siga sa kalayo naningkamot sa pagtilap sa iyang nawong. Dili gyud siya mahimo nga iyang kanhi, matahum nga kaugalingon. Ania ang usa ka purpura nga ulser nga mikaylap sa iyang malumo, velvety nga aping.
  Si Savva desperado nga milukso, bisan unsa pa ka layo sa tumong. Ang sinagol nga aso ug nagdilaab nga hangin nagdali sa imong mga baga. Nasunog na ang butik-butik nga T-shirt nimo, ug ikaw, sama ni Jeanne D,rk, anaa sa sakit nga kalayo. Gamay na lang, gamay pa. Oh Dios ko, ang iyang lawas usa ka hingpit nga sanlahon nga ulser.
  Ang bungbong sa kalayo nabalda, ug si Savva milukso sa katugnaw. Nasunog na siya, ang iyang talagsaon nga lawas sama sa usa ka padayon nga samad, ug ang iyang nasunog nga mga lapalapa daw naglakaw sa labing hait nga mga sundang. Adunay pagbabag sa unahan. Ug kinahanglan ka nga molukso sa nagngulob, walay kaluoy nga siga pag-usab.
  Ug gibati sa babaye nga nahurot na ang iyang kusog ug kaisog. Hapit siya mawad-an sa panimuot tungod sa sakit nga kakurat. Apan pinaagi sa kangitngit makita ang usa ka batang babaye nga nag-unat sa iyang gagmay nga mga bukton ug naglukso-lukso palayo sa kalayo uban ang usa ka singgit, ug usa ka batang lalaki nga giputol ang iyang buhok nga upaw, ug usa ka gamay nga bata nga halos wala na makakat-on sa paglakaw.
  Kay natigum ang katapusan sa iyang kusog, si Savva milukso; Ang nagdilaab nga mga troso ug mga sagbayan molupad sa mga kilid. Usahay lang gamay. Ang nasunog nga mga kamot sa nadaot nga batang babaye mikuha sa pula nga init nga rehas. Ang kasakit sama sa usa ka gatos ka toneladang battering ram nga nahulog sa ulo, dughan, tibuok lawas hangtod sa kataposang selda. Wala mogawas ang rehas ug unya gigunitan kini ni Savva sa iyang mga ngipon. Mahimong mabuang ang usa gikan sa ingon nga pag-antos, ang katapusan sa mga katahum sa lawas nga wala matandog sa mga siga nga nahugno ug nahugno. Apan sa katapusan, gigantihan sa Ginoo ang paningkamot;
  Usa ka batang babaye nga giputolputol, nga nabali ang iyang mga ngipon ug mibuto tungod sa kainit, nakuyapan. Sa katapusan nga hilo sa panimuot, ang giputol nga panit gibati sama sa usa ka liberated nga bata, nga naglukso sa nasunog nga mga bitiis sa nahulog nga bayani.
  Nakamata si Savva... Nagbarog siya uban ni Andrei sa kinatas-ang tumoy sa niyebe. Usa ka dalugdog nga tingog, sama sa usa ka koro sa usa ka libo nga mga tingog sa mga arkanghel, mipahibalo:
  - Nakapasar ka sa pagsulay! Adunay kalinaw sa planeta! Ang Russia mahimong inahan sa tanan nga mga tawo sa Yuta!
  Ang itom nga batan-ong lalaki ug ang blonde, nga nahimong mas slim ug mas matahum, nakakita sa namulak nga mga tanaman, nag-una nga mga lungag sa atubangan sa among mga mata, ug mga sundalo nga naglabay sa mga hinagiban ug naggakos. Ang panahon sa pagdumot ug gubat natapos sa kahangturan.
  Ug kini milanog sa tibuok planeta;
  Ang Russia ug China nagkahiusa hangtod sa hangtod,
  Islam, Kristiyanismo: walay malisya, mga higala!
  Daygon nato ang Labing Halangdon nga Ginoo Ngalan-
  Tanan nga mga nasud sa kalibutan - Pamilya!
  
  PEDRO ANG IKATULO - ANG DAKONG TSAR
  Si Peter the Third nakahimo sa pagdani sa bantog nga reformer general nga moapil sa iyang team ug modawat sa ranggo sa field marshal. Si Nikolai Papin nahimong Ministro sa Depensa ug naghimog daghang mga reporma. Kining kusgan ug may awtoridad nga tawo mitabang kang Peter the Third sa pagbutyag ug pagsumpo sa panagkunsabo sa mga igsoon nga Orlov. Ang tanan nga lima ka mga nagkunsabo gibitay. Nakadawat si Catherine og diborsiyo tungod sa pagpanapaw ug gidestiyero sa usa ka monasteryo.
  Si Pedro ang Ikatulo mipalig-on sa iyang gahum ug gikoronahan. Ug sa iyang pag-abot sa gahum, ang makita nga mga pagbag-o miabut sa Russia. Sa pagkatinuod, si Peter the Third, sama sa iyang apohan, naglatid sa sukaranang mga reporma. Ug gawas pa, ang mga pagbag-o nakaapekto sa langyaw nga palisiya.
  Usa ka tigpaluyo sa usa ka alyansa uban ni Frederick ang Ikaduha, si Peter nagmando kang Rumyantsev, uban sa mga German, sa pagpildi sa mga Austrian. Human nga ang Germany labaw pa sa mibalik sa kanhi nawala nga mga yuta.
  Apan ang Russia nakadawat usab ug kontrol sa mga estretso gikan sa Denmark, nga nagbahin niini sa mga Prussian. Bisan pa niana, si Pedro nagpakitag praktikal nga kaabtik ug mikuha sa halos tanang kabtangan niini nga estado, nga nagbilin sa iyang "paborito" nga si Frederick ingong simbolikong bahin lamang sa mga kabtangan sa korona. Kinahanglang ikaingon nga ang impluwensiya ni Papin nakabenepisyo sa apo ni Peter the Great.
  Usa sa mga ideya ni Peter the Third mao ang ideya sa pagbahin sa Poland tali sa Russia ug Prussia. Sa 1965, miulbo ang gubat sa Polish-Lithuanian Commonwealth. Ang hayag nga Alexander Suvorov dali nga mitumaw niini. Si Peter the Third nahimo nga maalamon ug nakahimo sa pagkuha sa orihinal nga mga yuta sa Russia ngadto sa iyang imperyo, ug ang mga Prussian nakaila sa etnikong bahin sa Poland.
  Sama sa tinuod nga kasaysayan, ang Russia kinahanglang makig-away sa Ottoman Empire. Ang pagpakig-away alang sa mga Ruso nahimong mas malampuson. Ang mga reporma ni Papin, ang talento ni Rumyantsev, ug ang paspas nga pag-uswag sa Suvorov adunay epekto. Ang Tsar ganahan sa dili mahimutang nga si Alexander Vasilyevich, si Peter the Third sa iyang kaugalingon hilabihan ka masulub-on ug sa iyang mga tiil sa tanang panahon. Busa nagkasinabot sila.
  Sulod sa nasod, si Emperador Peter naghimog daghang reporma. Gikompiskar ang mga yuta gikan sa walay pagtagad nga mga tag-iya sa yuta pabor sa panudlanan sa estado, ug daghang mga pagdili ang gipaila sa corvée ug pagbaligya sa mga mag-uuma. Apan sa pagkakaron, si Tsar Peter wala mangahas sa hingpit nga pagsaulog sa pagkaulipon.
  Dugang pa, ang mga reporma sa simbahan nagpahinabog kusog nga pagbatok sa Orthodox Synod. Ang hari, nga nangatarungan nga ang Bibliya nagdili sa pagsimba ug pag-alagad kang bisan kinsa gawas sa Dios, nagwagtang sa kulto sa mga santos.
  Adunay usa ka butang sa Lutheranismo niini - ang pakigbisog sa mga relikyas ug mga imahen.
  Pag-ampo lamang sa Ginoong Dios, siya lamang ang simbaha!
  Apan dili kini mahimong hinungdan sa pagsukol. Sa pipila ka dapit, bisan ang mga pari nag-aghat sa mga tawo sa pag-alsa.
  Apan, ang reporma milabay, ug ang mga larawan ni Kristo ug Birhen Maria lamang ang nagpabilin sa mga simbahan ug mga dapit sa pagsimba.
  Mas gusto sa mga tawo nga maminaw sa hari. Dugang pa, si Peter the Third nakabaton ug kabantog ingong matinagdanong magmamando. Ang mas seryoso mao ang pagsakmit sa tanang kayutaan gikan sa mga monasteryo ug mga simbahan.
  Human sa kadaogan batok sa Turkey, ang awtoridad sa hari midako pa. Ang Perth the Third sa katapusan nakahukom nga wagtangon ang pagkaulipon. Ang ingon nga desisyon dili mahimong hinungdan sa grabe nga kagubot sa estado. Ang mga tag-iya sa yuta nakaagom ug dakong kapildihan, apan nagsugod ang industriyal nga rebolusyon. Sa tanan nga mga kalisdanan, ang nasud kusog nga miuswag ug adunay pagpugong.
  Ang ikaduhang gubat sa mga Turko nahimong mas mubo ug ang mga tropang Ruso ubos sa pagmando ni Suvorov dali nga midaog. Dugang pa, ang rebolusyon sa France nagpasimang sa pagtagad sa Uropa.
  Gipahimuslan kini ni Peter the Third pinaagi sa pagbutang sa iyang kamanghuran nga anak, gikan sa Voronina, Constantine, isip Turkish Sultan sa trono sa Constantinople.
  Busa, ang Ottoman nga Imperyo nakakaplag sa iyang kaugalingon, ingnon ta, sa usa ka unyon sa Russia.
  Unya dihay gubat sa Ehipto. Dili gusto sa lokal nga sultan nga ilhon ang pagmando sa Russia sa Africa. Ug dinhi sa unang higayon ang henyo ni Suvorov ug Napoleon Bonaparte nagbangga sa usag usa.
  Kay nabuhi ug taas nga panahon niadtong mga adlawa, 70 ka tuig, namatay si Peter the Third. Siya nahulog sa kasaysayan ubos sa ngalan sa Dakong Liberator. Nga dungganon kaayo!
  Tingali milabaw sa iyang karismatikong apohan! Ug si Emperador Pablo misaka sa trono. Si Suvorov, nga napildi si Napoleon, nga bata pa kaayo ug walay kasinatian, mibuntog sa amihanang Aprika ug bisan sa Morocco.
  Tungod kay niining alternatibong kasaysayan walay bantog nga Swiss nga kampanya nga nakadaot sa panglawas ni Suvorov, ang bantog nga batid nga field marshal mas taas nga kinabuhi.
  Si Napoleon wala mahimong Emperador sa France, tungod kay wala siya'y panahon nga mahimong bantogan isip komandante ug gikulata labaw sa kausa. Pagkahuman sa pagkahugno sa direktoryo, si Louis ang Ikanapulog-walo nakakuha og gahum. Adunay usa ka repormasyon, nga mao, usa ka pagpasig-uli sa monarkiya.
  Si Paul the First wala gihapon makalingkawas sa panagkunsabo, apan nahitabo kini paglabay sa lima ka tuig. Ug ang iyang anak nga si Alejandro nahimong emperador. Dinhi nagsugod ang kasamok. Si Konstantin usa ka tin-edyer, ug usab, ang Russian nga Sultan sa Ottoman Empire, nag-angkon sa gahum.
  Apan si Alexander Suvorov buhi pa ug nakahimo sa pagpasig-uli sa iyang pag-umangkon ug uyoan. Bisan pa, siyempre, ang internal nga awtonomiya sa Ottoman nga Imperyo nagpatunghag panagbingkil.
  Dugang pa, ang Russia nag-atubang ug pagsupak gikan sa Inglaterra. Ang nagtubo nga gahum sa Britanya wala malipay sa silingan niini. Ug bisan ang ikaduhang dakong gubat sa USA nagsugod. Tingali ang British nagdahom nga human sa kamatayon ni George Washington, kagubot ug kaulawan mahitabo sa America. Apan ang kalkulasyon wala matuman.
  Ang mga tawo sa Estados Unidos dili gusto nga mobalik ubos sa Ingles nga hari. Ang gubat milungtad sulod sa napulo ka tuig uban sa lain-laing mga kalampusan, ug sa katapusan sa Britanya, nga gikapoy sa iyang kusog, mihunong sa opensiba.
  Apan ang mga Amerikano wala mokalma ug nakahimo og opensiba batok sa Canada. Ang kahimtang alang sa Britanya gipasamot sa posisyon sa Russia, nga naghatag tabang sa mga Amerikano.
  Napulog-usa pa ka tuig sa dugoong gubat, ug gibawi sa Amerika ang Canada. Ang Britanya nahuyang, apan usa ka bag-ong geopolitical monster ang mitumaw: ang USA.
  Ang Russia nakiggubat sa Austria ug nakadaog niini, nga partially nagbahin niini sa Prussia.
  Sa samang higayon, ang pagpalapad ngadto sa Canada nagpadayon. Ang nasud nahimong hilabihan ka industriyalisado. Usa ka kusgan ug daghang panon sa mga barko ang gitukod. Ang mga Ruso midunggo sa Australia ug milapad sa Africa.
  Human sa kamatayon ni Alexander the First, usa ka pakigbisog alang sa gahum mitungha pag-usab tali sa mga sanga. Ang igsoong lalaki ni Alexander nga si Constantine mitangtang sa trono, ug ang anak nga lalaki sa laing Constantino, si Andrei, misaka sa trono, nga gihagit kini gikan kang Nicholas.
  Sa pormal nga paagi, si Nicholas giproklamar nga tsar, apan sa panahon sa koronasyon gipatay ang tsar.
  Sa kalibog nga mitumaw, si Andrei mao ang unang nakahimo sa pag-ilog sa trono, dili sa hingpit nga legal. Ang bag-ong hari hapit diha-diha dayon nagsugod sa usa ka gubat sa Iran ug gilunsad ang usa ka kampanya batok sa India. Ang Britanya nakiggubat gihapon sa Canada ug nakit-an ang kaugalingon nga gihigot. Ug ang kampanya sa silangan nagpalig-on sa awtoridad ni Andres nga Una ug gitugotan siya sa paglansad sa iyang kaugalingon nga sanga sa dinastiya sa Romanov. Sa samang higayon, ang Russia ug ang Ottoman Empire sa kataposan nahiusa ngadto sa usa ka estado. Dugang pa, pinaagi sa pagsakop sa Persia ug India.
  Si Andrew the First gipulihan ni Alexander the Second. Ubos niini nga monarko, ang Russia nagpadayon sa pagpalapad niini sa Indochina ug China mismo. Ang Prussia nahimo usab nga labing lig-on nga imperyo, nga naghiusa sa kayutaan sa Aleman ug nagpildi sa France.
  Apan, gisuportahan sa Britanya ang Pranses ug miulbo ang gubat sa pagpanimalos. Ang Imperyo sa Britanya nagbutang ug matig-a nga pagsukol. Ang gubat nagpadayon sulod sa pipila ka mga dekada.
  Ang Russia, sa laing bahin, hingpit nga nagsakop sa Asya ug nakaabot sa Singapore. Nahimo kini nga pinakadako, labing kusgan nga gahum sa kalibutan, nga naglihok sa Asya ug Africa.
  Apan sa samang higayon mibangon usab ang Estados Unidos. Nakompleto sa mga Amerikano ang pag-uswag sa Canada, diin gipaambit nila ang mga lugar sa impluwensya sa Russia. Dayon ilang nailog ang mga estado sa Texas ug California gikan sa Mexico.
  Ang Estados Unidos nagpabilin nga usa ka republikan nga porma sa gobyerno, samtang ang Russia nagpabilin nga usa ka hingpit nga monarkiya. Si Alexander II gipulihan ni Andrey II. Ang dinastiya sa Romanov nagpadayon.
  Ang malungtarong gubat tali sa Britanya ug Pransiya, batok sa Alemanya, mitultol sa kamatuoran nga gihuptan sa mga Aleman ang kanhing nasakop nga kayutaan, apil ang Lorraine, apan wala na makaabante pa ug bug-os nga gikapoy. Bisan pa, ang mga British ug Pranses nagdugo usab.
  Ubos niini nga mga kahimtang, ang tsarist Russia nagpadayon sa pagdominar sa kalibutan ug nagdugang sa impluwensya niini.
  Tinuod, usa ka mangtas ang nagtubo sa atubangan sa Estados Unidos. Dugang pa, ang America nahimong mas dako kay sa tinuod nga kasaysayan sa gasto sa Canada.
  Apan wala pa kini makaabot sa makapaalarma nga proporsiyon. Dugang pa, miulbo ang gubat sibil sa Estados Unidos, nga misangpot sa daghang kaswalti ug kalaglagan. Dugang pa, sukwahi sa tinuod nga kasaysayan, si Heneral Lee nakahimo sa pagduso sa Confederation Congress alang sa katungod sa mga itom nga magserbisyo sa kasundalohan sa habagatang mga estado: aron makaangkon og kagawasan ug pagkalungsoranon.
  Ug kini hilabihan nga nalangan ang gubat, ug, siyempre, nagdugang sa sakripisyo. Ang tuso nga diplomasya sa Russia adunay epekto usab, nga nagpakita usab og interes sa pagpalugway sa panagbangi. Ug sa taktika nga paagi, ang mga taga-habagatan nakab-ot ang dakong kalampusan sa unang yugto sa gubat ug nakahimo sa pagkuha sa Washington ug New York. Ang Philadelphia nahimong bag-ong kapital sa Northern Alliance.
  Ang gubat sibil mismo nahitabo sa ulahi nga yugto: 1881 - 1905, ug gigamit niini ang dinamita ug bisan mga machine gun.
  Sa Russia, si Tsar Andrei II gipulihan ni Alexander III. Ang bag-ong hari dili gayod malinawon. Ang Russia nabangga sa Africa sa France ug Britain, kinsa naningkamot sa pagpalambo sa bag-ong mga kolonya. Ug siya nagpabilin sa panagbangi uban kanila.
  Nagsugod ang usa ka bag-ong gubat alang sa pagbag-o sa kalibutan, diin ang Prussia sa tradisyonal nga paglihok sa alyansa sa Russia. Niining higayona, husto ang nakuha sa mga Aleman. Ang France, uban sa mga Ruso, napildi sulod sa pipila ka semana. Ang Britanya milingkod sa gawas sa nasod, apan nawala ang tanang kolonya niini sa Africa, Australia, ug sa Dagat Pasipiko.
  Nakuha sa mga German ang ila, ug gipalapad, nagdrowing og utlanan duol sa Paris, ug sa Port de Calais, ug lakip pa ang Normandy. Ug usa ka butang sa Africa mismo.
  Ug ang Britanya nahulog sa lebel sa usa ka menor de edad nga gahum, ang France nahimo pa nga usa ka tributary.
  Apan ang sunod nga gubat nahitabo sa Prussia, ubos ni Vladimir III. Niining panahona, mitungha na ang mga matang sa hinagiban sama sa mga tangke, ayroplano, ug mga submarino.
  Ang mga Prussian nakig-alyansa sa Japan. Sa sinugdan, ang gubat wala kaayo malampuson nga milambo alang sa Russia. Ang korapsyon sa tsarist nga kasundalohan, ang konserbatismo sa mga heneral, ug ang aktibong tabang nga gihatag sa Estados Unidos ngadto sa Japan adunay epekto. Dugang pa, ang Sweden ug Norway, ug Britain ug France misupak sa Russia.
  Nagsugod ang gubat niadtong 1921, sa makahuloganon nga petsa sa Hunyo 22. Hapit kadto usa ka gubat sa kalibotan. Ang nahabilin sa Europe ug Asia misulong batok sa Russia. Ang Spain ug Portugal mikuha usab ug susamang adventure. Ang Portugal mibati nga nahikawan sa Aprika, ug ang mga Katsila nagdamgo sa pagpasig-uli sa ilang kanhing kahalangdon sa Edad Medya.
  Tungod kay niining puntoha sa Eastern Hemisphere, walay daghang luna nga dili ubos sa kontrol sa Russian Tsar.
  Pinaagi sa dalan, ang hilabihan nga pagkalabaw sa Tsarist Russia sa tawhanong mga kapanguhaan, usa ka lig-on nga autokratikong sistema, ug ang kahuyang sa internal nga oposisyon adunay usa ka mahukmanon nga papel sa gubat.
  Oo, ang mga tangke sa Aleman nakahimo sa paglusot gikan sa Neman hangtod sa Dnieper sa unang duha ka bulan, ug gilikosan ang Riga, ug sa habagatan, gipapahawa ang mga tropang Ruso gikan sa Hungary. Ug gihatagan sa mga diyos ang Yuta sa Rising Sun ug higayon nga pildihon ang mga barko sa Russia. Apan pag-usab, sa makadiyot.
  Ang walay katakos nga mga heneral mahimong mapildi sa gubat human sa gubat. Apan usa ka bag-ong pagbalhin ang nagtubo. Ug ang tsar, sa katapusan, gipakusgan ang pagpakig-away batok sa korapsyon ug nag-organisar og mas daghan o dili kaayo maagwanta nga mga suplay. Ug ang mga kahinguhaan sa tawo: Ang mga dibisyon sa Intsik, Indian, Arabo gipatuman. Ang mga Aleman wala makatabok sa Dnieper, ug sa tingtugnaw ang mga tropang Ruso naglunsad og usa ka kontra-opensiba.
  Angay nga matikdan nga ang Sweden ug Norway dili kaayo lig-on nga kaatbang nga gikuha sa Stockholm niadtong Marso 1922 Ug ang Oslo nahulog sa Mayo. Sa Hunyo 1922, ang mga tropa sa tsarist nakahimo sa pagpasig-uli sa kahimtang sa wala pa ang gubat, nga nagduso sa mga Prussian balik sa ilang orihinal nga mga linya.
  Ang France, nga nakakita sa ingon nga pag-uswag sa mga panghitabo, nagdali sa pag-atras gikan sa gubat. Agig tubag, ang Prussian nga si Haring William miokupar sa Paris ug sa habagatang mga rehiyon niini. Nag-abante ang mga tropang Ruso. Sa Septiyembre sila miadto sa Vistula. Nagsugod ang mga gubat alang sa East Prussia. Ang Koenigsberg nahulog sa Disyembre ... Ug ang Vienna gibuhian alang sa bag-ong tuig.
  Dili sayon alang sa mga Hapon, kansang mga barko nakaagom ug grabeng kadaot ug nawad-an sa inisyatiba.
  Ang tuig 1923 nagsugod sa usa ka dakong opensiba sa mga tropang Ruso sa Poland ug, sulod sa tulo ka bulan, makaabot sa Oder ug sa Alps sa habagatan. Nakahigayon ang mga Germans nga makapugong duol sa Berlin, apan ang mga tropang Ruso naglunsad og opensiba sa Bavaria niadtong Abril. Ang mga tropa hinayhinay nga misulong apan segurado sa kataposan sa ting-init, ang mga Ruso nakaabot sa Rhine. Sa tinghunlak, ang rehiyon sa Ruhr nabawi gikan sa mga Aleman, ug sa Disyembre, human sa mabangis nga panagsangka, ang Berlin gilibotan.
  Wala nay kahigayonan ang Germany nga modaog sa gubat. Laing unom ka bulan sa 1924 ang nakig-away sa kontinente, hangtod nga ang Espanya, Portugal, Alemanya, nga nabihag kaniadto sa mga Aleman: Holland ug Belgium, nasakop.
  Usa na lang ka Britanya ang nahibilin, ug ang Japan napildi na sa Okinawa ug Hokkaido.
  Gipangunahan ni Churchill ang depensa sa metropolis. Apan walay kahigayonan ang British.
  Tinuod, gipildi nila ang pag-landing sa tingdagdag.
  Ang tuig 1925 miabot. Walay panaghiusa sa Estados Unidos kon unsay buhaton. Tugoti nga tapuson ang Britanya ug Japan. O kinahanglan ba nga kita mismo mosulod sa usa ka lisud nga gubat?
  Ang sentido komon nag-ingon nga, bisan pa sa naugmad nga industriya, ang America dili kaayo mabug-atan sa mga numero. Apan ang gibiyaan nga nag-inusara uban sa usa ka oso sa Russia hilabihan ka makahadlok.
  Sa Hunyo, ang mga tropang Ruso mihimo ug malamposong pag-landing sa Britanya, ug ang London napukan. Ug sa Agosto nahuman kini sa Japan.
  Sa ingon natapos ang laing gubat.
  Gikontrolar sa Russia ang tanang nasod sa Eastern Hemisphere. Sa samang higayon, ang imperyo mismo nagpabilin nga autokratiko ug unitaryo. O halos unitary. Ang mga kabtangan sa Europe adunay pipila nga mga kinaiya sa gawas sa awtonomiya. Apan sa gihapon, ang harianong gahom nagdominar bisan asa. Mahimong ang Gingharian sa Poland, o ang Gingharian sa Sweden nga si Tsar Vladimir ang nanguna niini.
  Niadtong Marso 5, 1933, si Tsar Vladimir the Great namatay, ug ang iyang anak nga si Kirill nahimong bag-ong tsar. Apan ang paghari sa bag-ong monarko nahimong mubo, eksaktong usa ka gatos ka adlaw. Ug ang kinse anyos nga si Alexander the Fourth nakakaplag sa iyang kaugalingon sa trono. Ug kalim-an ka adlaw ang milabay siya naaksidente. Si Nicholas II nakapanunod sa trono sa edad nga napulo ka tuig. Adunay upat ka emperador sa usa ka tuig... Aw, unsay mahitabo!
  Talagsa ra, siyempre, ug dili sa tanan nga mga nasud sa kalibutan!
  Bisan pa, siyempre, daghan ang nahinumdom nga si Nicholas the First naghari sa mubo nga panahon ug namatay tungod sa kapintasan.
  Apan ang sinugdanan sa paghari ni Nicholas II nahimong maayo kaayo. Paglabay sa duha ka tuig, gilusad ang unang artipisyal nga satellite sa kasaysayan sa planetang Yuta, nga milupad libot sa mga planeta.
  Ug ang 1937 nahimong dili sama ka makalilisang sama sa tinuod nga kasaysayan. Tungod kay kini nga tuig nga usa ka Ruso nga lalaki ang una nga milupad sa kawanangan. Dili, dili si Gagarin, kondili si Prinsipe Igor Trubetskoy. Wala"y suwerte si Yuri Gagarin hangtod karon. Asa ka paingon?
  Ang Russia, ang pinakalapad nga imperyo, makagahin ug dagkong pundo alang sa pagpalapad sa kawanangan.
  Pagkasunod tuig, 1938, gisulayan ang unang bomba atomika sa Russia.
  Ang bag-ong Tsar Nicholas II bata pa kaayo, ug siyempre walay pailub. Dugang pa, ang Estados Unidos nagpabilin nga delikado lamang nga kakompetensya sa Russia. Wala pay labot ang kamatuoran nga ang mga Amerikano mahimo usab nga adunay bomba atomika.
  Niadtong Marso 1, 1940, pinaagi sa mando sa pormal nang hamtong nga Tsar Nicholas II, nagsugod ang pagsulong sa Estados Unidos. Ang pormal nga hinungdan mao ang suporta sa mga Amerikano sa oposisyon sa Republikano sa Russia nga adunay mga gipangayo alang sa parliamentary nga eleksyon.
  Posible nga ang desisyon sa Kabatan-onan Nicholas II mao ang labing maalamon nga lakang. Human sa tanan, dili nato tugotan ang usa ka potensyal nga kaaway nga makakuha usab og mga armas nukleyar.
  Ang opensiba sa mga tropang Ruso nga naggamit ug dagkong mga kolum sa tangke sa sinugdanan malampuson ug dali nga milambo. Apan mikusog ang pagsukol sa Amerika. Sulod sa pipila ka bulan, ang pag-abante sa mga tropang Ruso hinay kaayo. Apan sa gihapon ang kaaway napildi, ug ingon nga ubos sa termino sa manpower ug sa kalidad sa tank fleet, siya gihukman.
  Apan miulbo ang pag-alsa sa Africa ug China. Dugang pa, ang mahinungdanong mga pwersa gipasimang aron sumpuon ang rebelyon.
  Niadtong 1941, naglunsad og kontra-opensiba ang mga kasundalohan sa US, apan wala usab makab-ot ang ilang tumong. Daghang mga pag-atake, ug dayon ang tingtugnaw sa 1941-1942 diin nawala sa mga Amerikano ang hapit tanan nga Canada. Ug sa Abril, ang Toronto ug Quebec nahulog halos dungan.
  Nagsugod na ang gubat sa tradisyonal nga teritoryo sa Amerika. Nagbinayloay ang mga pagbunal. Apan ang mas dako nga Russian nga boksidor mipildi sa American manok.
  Ang Philadelphia nahulog niadtong Agosto 1942. Ug sa Oktubre 1942, ang mga tropang Ruso miduol sa New York. Unya ang gobyerno sa US mihukom sa paggamit sa nukleyar nga mga hinagiban.
  Apan wala gihapon silay bisan gamay nga kahigayonan nga makaabot sa teritoryo sa Russia, mao nga nagsalig sila sa mga welga batok sa nag-atake nga mga tropa.
  Gigamit nila ang bomba sa gabii. Kini nga desisyon tungod sa kamatuoran nga ang hayag nga flash nagbuta sa mga sundalo.
  Ang epekto dili kaayo hinungdanon, kapin sa usa ka libo ka mga tawo ang namatay, kawhaan ka libo ang nabutaan, bisan kung ang kadaghanan temporaryo. Apan ang ingon nga hampak dili matawag nga mahukmanon.
  Dugang pa, ang Tsarist Russia adunay daghan pang nukleyar nga mga singil, mao nga dili pa usa ka kamatuoran nga makatarunganon nga ablihan ang ingon nga pagbinayloay sa mga rasyon sa nukleyar.
  Apan asa ka makaadto? Sa usa ka dili maayo nga kahimtang, ang tanan nga mga lihok dili maayo, ug ang mga maalamon nga mga politiko dili matapos sa usa ka dili maayo nga posisyon.
  Niadtong Disyembre, ang New York ug Washington nahulog, ug sa wala pa ang mga Amerikano migamit sa lima pa sa ilang mga bomba, nga dili kaayo gamhanan ug dili kaayo malampuson sa mga termino sa disenyo. Ug ang tsarist nga mga heneral mitubag pinaagi sa pagtangtang sa kawhaan sa ilang mga sumbong. Mao kini ang paagi nga ang makalilisang nga bomba nahimo nga mass-produced.
  Ang gubat milungtad hangtod sa Pebrero 23, 1943, apan walay usa nga naghulog ug mga bomba atomika.
  Ang America hingpit nga nalingkawas gikan sa dominasyon sa kapital ug gipailalom sa pagmando sa usa ka autokratikong monarko.
  Ang hari nakadawat ug bag-ong mga yuta ug dakong himaya. Ug karon walay nangahas sa pagsupak kaniya.
  Niadtong 1945, ang mga kosmonaut sa Russia mibisita sa Bulan. Ug sa 1947, ang kasundalohan sa Russia misulod sa Mexico. Nakahukom ang hari nga panahon na aron tapuson ang ingon nga relikya sama sa paglungtad sa daghang mga estado sa usa ka planeta. Ug ang iyang kasundalohan misugod sa pagbuntog sa tanan nga mabuntog.
  Niadtong 1949, ang Argentina nahimong kataposang soberanong nasod nga miapil sa Imperyo sa Russia.
  Ug ang kalinaw miabut sa tibuok kalibutan. Niadtong 1953, ang mga kosmonaut sa Russia mitunob sa nawong sa Mars. 1956 - Si Venus kauban ang usa ka lalaki. 1960 - Mercury. 1961 - usa sa mga satellite sa Mars. 1967 - Tawo sa Neptune, ug sa 1968 - sa Saturn. Sa 1970 - Uranus, ug sa 1971 - Pluto.
  Si Nicholas II nahulog sa kasaysayan ubos sa angga: ang finisher! Sa 2016, ang hari nag-edad na sa kasiyaman ug tulo ka tuig. Apan ang mga kalamposan sa yutan-ong tambal wala pa magtugot kanato nga isipon ang hari nga huyang ug huyang. Siya anaa sa gahum sulod sa 83 ka tuig, nga maoy usa ka hingpit nga rekord sa mga magmamando kansang paghari mas daghan o dili kaayo kasaligan. Bisan pa sa kasaysayan, ingon nila, adunay mga kaso nga mas taas ang ilang pagmando.
  Sa Yuta, ang mga butang hapit maayo. Tinuod, adunay problema sa nagkadako nga populasyon, nga milapas na sa walo ka bilyon. Ang dagkong mga paglaom nalangkit sa pagpalapad sa kawanangan.
  Daghang mga lungsod ang natukod na sa Bulan. Ingon sa nahimo, nga adunay grabidad nga unom ka beses nga mas ubos kaysa sa Yuta, ang mga utanon ug prutas nga gipatubo sa mga greenhouse mahimong makaabut sa daghang kadako.
  Ang mga lungsod gitukod sa Mars ug Venus, ingon man mga pabrika sa Mercury. Kini nga planeta, nga labing duol sa Adlaw, sayon kaayo alang sa paghimo ug pagpaligid sa mga metal. Alang niini nga katuyoan, gigamit ang solar energy.
  Adunay usab mga pinuy-anan sa tawo sa mga satelayt sa Jupiter, Uranus, ug Saturn. Ang wanang anam-anam nga naugmad sa mas dako nga gidak-on.
  Ug sa 2016 nga ang una nga interstellar nga ekspedisyon sa bituon nga Sirius gilusad gikan sa Buwan. Ang monarko naglaum nga mabuhi aron makita ang usa ka malipayon nga panghitabo sama sa pag-establisar sa kontak sa iyang mga igsoon sa hunahuna.
  
  
  
  UNIVERSAL NIGHTMARE
  Ang Espanyol nga diktador nga si Franco, dili sama sa tinuod nga kasaysayan, miuyon sa mga tropang Aleman sa pag-atake sa Ingles nga kuta sa Gibraltar. Sa baylo, ang Espanya nakadawat ug pipila ka yuta sa Britanya ug Pranses sa Aprika.
  Ang pag-atake ubos sa pagmando ni Mainstein nahitabo sa gabii gikan sa Nobyembre 25, 1940 ngadto sa Nobyembre 26. Ingon sa nahitabo, ang mga British dili pa andam alang sa maong usa ka militar nga lakang ug ang mga Nazi nakahimo sa pagdakop sa usa ka gamhanan nga kuta gikan sa usa ka swoop.
  Ang pagkapukan niini adunay dagkong kausaban sa dagan sa gubat. Ang Wehrmacht nakahimo sa pagbalhin sa mga pwersa sa labing mubo nga gilay-on sa Africa, ug ang mga British gibabagan sa pagsulod sa Dagat Mediteranyo gikan sa Sidlakan.
  Ang mando sa Aleman nagpadala ug daghang dibisyon sa ekwador nga Aprika. Dugang pa, ang mga lawas ni Rommel gibalhin sa Libya, pipila ka mga bulan nga mas sayo kaysa sa tinuod.
  Ang British, sa baylo, mibiya sa opensiba batok sa mga Italyano sa Etiopia ug nagsugod sa pagpalig-on sa ilang mga posisyon sa Ehipto. Apan, si Rommel nakahimo sa pag-una kanila, ug isip resulta sa usa ka preemptive strike, iyang gipildi ang kolonyal nga mga tropa, nga nagbihag sa Alexandria ug Cairo. Ang posisyon sa Britanya sa Africa nahimong mas komplikado. Ang mga Aleman nakaabot na sa Suez Canal ug mihulga sa dugang nga pag-asdang sa Middle East. Dugang pa, adunay higayon nga mobalhin padulong sa Sudan.
  Tinuod, ang mga butang dili maayo alang sa mga Italyano sa Gresya, apan ang pag-abot sa dugang nga mga pwersa gikan sa Germany nakaluwas sa sitwasyon.
  Si Hitler adunay problema: atakehon ang USSR o tapuson ang Britanya? Ang mga kalampusan sa Wehrmacht sa Africa nag-aghat sa ikaduhang desisyon - sa paghatag sa iyang kaugalingon sa usa ka libre nga kamot sa Kasadpan. Bisan tuod ang mga pagpangandam sa militar sa USSR mipuno sa Fuhrer sa kahadlok.
  Ang Pulang Hukbo nagpalig-on, apan ang mga Aleman wala usab naglingkod nga walay pulos. Ang produksyon sa mga tangke sa 1941 midoble kon itandi sa 1940, ug ang produksyon sa mga ayroplano misaka sa halos duha ug tunga ka beses.
  Ang mga Nazi mihimo ug pagpamomba ug pag-landing sa Malta. Gibuak dayon ni Rommel ang mga depensa sa Suez Canal ug sa Iraq, nga mirebelde batok sa pagmando sa Britanya. Gisakop sa mga German ang Kuwait ug ang tibuok Middle East nga sayon. Si Stalin misunod sa usa ka taktika nga maghulat ug makakita. Apan si Churchill matig-a nga nagpadayon sa gubat. Ang Wehrmacht, nga nakaabot sa Iran, mibalik sa habagatang Africa.
  Ang tuig 1941 hapit nang matapos. Ang produksiyon sa mga submarino miuswag, ug ang Britanya nawad-an sa mga kolonya niini. Passive nga naggawi ang US. Apan ang Japan dili makalingkod ug gihapak ang Peru Harbor niadtong Disyembre 7. Usa ka bag-ong grabeng gubat nagsugod sa Pasipiko. Ug kinahanglan usab nga biyaan ni Hitler ang mga plano alang sa pag-atake sa USSR.
  Kinahanglan natong tabangan ang mga Hapon, makuha ang Iran ug India, ingon man ang South Africa. Ug labaw sa tanan, ang Britanya mismo. Dugang pa, ang mga bomber sa Amerika dili dulaan. Mahimo nilang hinungdan sa Ikatulong Reich ang daghang kasamok. Ug labing sayon ang paghimo sa mga welga sa pagpamomba gikan sa teritoryo sa Britanya.
  Busa ang Fuhrer napugos niadtong 1942 sa pagbiya sa mga ideya sa pagsulong sa Sidlakan.
  Adunay usa ka risgo nga si Stalin mismo ang moabli sa atubangan, apan ... Kinahanglan nimong mahibal-an ang kinaiya ni Stalin. Gipugngan kaayo siya sa polisiya sa gawas. Ang gubat sa Finland naghimo sa Pulang Diktador nga mas mabinantayon.
  Samtang ang USSR nagtigom og kusog. Ang gidaghanon sa abyasyon sa Enero 1, 1942 miabot sa katloan ug duha ka libo nga mga sakyanan, ug mga tangke, labaw pa sa kawhaan ug lima ka libo, ug laing tulo ka libo nga mga tanke. Sa kinatibuk-an, si Stalin nagplano sa pagkompleto sa recruitment sa 20 mekanisado nga mga corps, nga adunay kinatibuk-ang gidaghanon sa mga tangke sa 32 ka libo nga mga sakyanan, diin 16.5 ka libo ang pinakabag-o nga mga KV sa nagkalain-laing mga tatak ug T-34s. Dugang pa, ang mga tangke sa T-50 gipalambo pa, bisan pa nga ang sakyanan nahimong gaan.
  Ang mga Aleman, nga nag-atubang sa Matilda ug pipila ka mga tanke sa cruiser, ug usab adunay kasayuran nga ang mga British nagpalambo sa bug-at nga mga tangke, nagsugod usab sa paghimo sa ilang kaugalingon nga mga mastodon. Una sa tanan, ang "Tiger" nga adunay 88-mm nga kanyon, ug gisangkapan sa dili masulud nga 75-mm nga kanyon nga adunay taas nga baril.
  Adunay usab kasayuran bahin sa pagtukod sa tanke sa Sobyet. Ang tangke sa KV-2 nagmartsa sa parada sa May Day sa Red Square, ug ang katloan ug upat adunay pipila ka impormasyon.
  Sa bisan unsang kaso, sa dihang si Speer ang nangulo sa Imperial Ministry of Arms and Ammunition, ang mga kalamboan sa teknolohiya mas paspas. Gusto ni Hitler nga makabaton sa labing maayo nga mga tangke sa kalibutan, ug mas bug-at. Apan sa pagkakaron ang Germany klaro nga ubos sa USSR. Ang gidaghanon sa mga sakyanan ug ang kalidad niini. Sa Agosto 1941, ang produksyon sa KV-3 tank nagsugod. Ang sakyanan nahimo nga bug-at kaayo sa 68 tonelada, apan armado sa 107 mm nga kanyon nga adunay inisyal nga tulin nga projectile nga 800 metros matag segundo. Naghatag kini usa ka bentaha sa "Tiger", nga, sa tinuud, wala pa gibutang sa produksiyon.
  Ang KV-5 nahimong mas gamhanan, nga mitimbang og 125 ka tonelada ug adunay duha ka kanyon. Tinuod, ang maong bug-at nga sakyanan nakamugna ug mas daghang problema sa kasundalohan sa Sobyet kay sa bili niini. Ug sa 1942, ang KV-4 nga variant nga may gibug-aton nga 107 tonelada gisagop alang sa serbisyo. Ang USSR angay nga ipasigarbo sa labing bug-at nga mga tangke sa kalibutan, ug usab ang labing kusgan.
  Apan maayo ang pag-uswag sa Germany sa aviation. Ang Yu-188, sa dihang nagsugod kini sa produksiyon, nakamugna og katulin nga ikatandi sa mga manggugubat. Ang DO-217 maayo usab tan-awon. Ang jet aircraft aktibo usab nga naugmad. Sanglit ang Britanya mao ang pangunang target, mas daghang pagtagad ang gihatag sa mga jet bomber kay sa tinuod nga kasaysayan.
  Ang mga Aleman aktibong migamit ug ulipon nga trabaho. Daghang mga itom ang gi-import gikan sa Africa. Ang itom nga mga trabahante masinugtanon, lig-on, apan dili hanas. Gigamit kini alang sa auxiliary nga trabaho.
  Apan pinaagi sa pagkontrolar sa Uropa, ang mga German maka-recruit ug igong kuwalipikadong trabahante.
  Nahimo pa gani ni Speer ang pagdani kang Hitler nga dili ipadayon ang programa sa pagpuo sa mga Judio, kondili aron gamiton sila sa paggama sa mga ayroplano ug kagamitan.
  Ang pusta kay usa ka opensiba sa kahanginan batok sa Britanya ug usa ka dako nga gubat sa submarino.
  Bisan pa, ang pagsulod sa America sa panagbangi nagdugang mga labad sa ulo sa mga Kraut ug gipugos sila nga madugangan ang gidaghanon sa mga pakete sa lobo.
  Napugos ang Alemanya sa ulahi nga pagpasiugda sa produksiyon sa mga bomber ug estratehikong ayroplano. Una sa tanan, Yu-288 ug Yu-488 - nga adunay upat ka makina. Apan ang ilang pag-uswag ug pagkompleto nagkinahanglag panahon. Ang ME-109 nga pagbag-o nga "F" sa kasagaran usa ka takus nga kontra alang sa mga awto sa Britanya. Apan ang pagpalambo sa ME-209 napakyas, sama sa ME-210.
  Ang XE-177 dive bomber wala usab molampos. Apan midaog si Speer og mga numero. Dugang pa, ang Focke-Wulf nahimong labing kusgan nga manggugubat sa mga termino sa armamento, nga nagbayad sa pipila nga mga kahuyang sa ME-109. Ug ang eskwelahan sa pagkalagiw sa mga Aleman nahimo nga mas maayo kaysa sa Ingles, ug labi pa sa Amerikano. Sa Mayo 1942, giilog sa mga Nazi ang Habagatang Aprika. Ug usa ka American squadron ang miabot sa Madagascar. Ang Gubat sa Midway napildi sa mga Amerikano: ang kapitan sa ikatulo nga ranggo, nga nagdula sa usa ka mahukmanon nga papel niini nga gubat, natapos, sa kataw-anan, sa Madagascar. Gusto sa USA nga magpadayon ang usa ka base sa Africa ug dili tugutan ang mga Nazi nga mag-relaks. Apan kini nakapasamot pag-ayo sa ilang posisyon sa Pasipiko.
  Tinuod, ang mga Hapones wala kaayo molihok sa ilang labing maayo. Ang gubat alang sa Hawaiian archipelago nagpadayon.
  Nakontrol sa mga Nazi ang Africa ug daghang mga reserba sa estratehikong hilaw nga materyales, ug nakuha usab ang India ug Iran. Ang mga kahinguhaan ubos sa kontrol sa Third Reich dako kaayo, apan kini kinahanglan pa nga hilison.
  Ang gubat sa kahanginan alang sa Britanya dili kaayo klaro. Ang kanunay nga pagdugang sa produksiyon sa mga ayroplano, gipugos sila sa mga Aleman, apan wala"y tibuuk nga dominasyon. Ang kakulang sa estratehikong aviation power ug tabang sa US adunay epekto usab, ug bisan pa wala"y igo nga mga submarino. Ug ang milagro nga torpedo diin daghan kaayong mga paglaom ang nakabutang kanamo.
  Ang Fuhrer wala mangahas sa pagtugpa sa Britanya niadtong 1942. Ang gibug-aton gibutang sa pagpalig-on sa gahum sa dagat ug sa submarino panon sa mga sakayan. Sa samang higayon, ang mga tigdala sa ayroplano ug mga barkong iggugubat gitukod. Adunay igo nga kapasidad sa produksyon, apan ang tanan nagkinahanglan og panahon.
  Ang Class A ballistic missiles nagkinahanglan usab og fine-tuning. Apan ang V-1 robotic projectiles nagsugod sa paggama sa kadaghanan. Ang medyo barato nga mga awto, nga nagdagan sa yano nga gasolina, adunay walay duhaduha nga bentaha nga wala sila magkinahanglan mga piloto.
  Si Hitler, nga nakaangkon og access sa walay kinutuban nga natural nga mga kahinguhaan ug labor reserves, gusto sa pagluwas sa mga kinabuhi sa German nga mga piloto. Ang V-1, kay sayon sa paghimo ug unmanned, daw mao ang labing maayo nga solusyon. Ug linibo sa maong robotic projectiles ang nagpaulan sa London sukad sa tinghunlak sa 1942.
  Sa parehas nga oras, gipadali sa mga Aleman ang pag-uswag sa Arado jet bomber ug ballistic missiles.
  Si Stalin nagpadayon sa paghulat ug pagtigum sa kusog. Niadtong 1942, ang USSR naghimo og lima ug tunga ka libo nga bag-ong KV ug T-34 nga mga tangke, ug mga usa ka libo nga daan nga mga tatak, mga lima ka gatus ka bag-ong kahayag nga T-50 ug T-60 ug duha ka gatus nga amphibious nga mga tangke. Ang armada sa ayroplano usab misaka - mga kinse ka libo nga bag-o ug daan nga ayroplano ang nakasulod sa serbisyo. Adunay kakulang sa mga piloto. Ang produksyon sa Katyusha hinay nga misaka.
  Ang Nazi Germany naghimo og labaw sa katloan ka libo nga mga ayroplano, apan nag-antus sa dakong kapildihan sa mga gubat. Ang mga Aleman naghimo ug mga unom ug tunga ka libo nga mga tangke. Labaw sa tanan ang T-3 ug ang bag-ong pagbag-o nga T-4 nga adunay taas nga barrel nga 75-mm nga kanyon. Sobra sa usa ka gatos sa pinakabag-o nga "Tigers" ang nahimo, ug ang "Panthers" mga prototype lamang.
  Apan ang MP-44 assault rifle nga gidisenyo ni Schmeister nagsugod sa pagsulod sa serye. Dili sama sa tinuod nga istorya, ang makina dili kinahanglan nga pauswagon nga gikonsiderar ang kakulang sa non-ferrous nga mga metal. Ug kini nagpadali sa pag-uswag sa usa ka mas simple nga assault rifle, nga adunay alloy steel.
  Busa ang mga Aleman nagsugod sa pag-angkon og bentaha sa gagmay nga mga armas. Apan nanginahanglan usab sila og panahon alang sa machine gun aron ma-armas pag-usab ang tanan nga mga tropa.
  Apan sa submarino nga panon sa mga barko, diin ang produksyon miabot sa kwarenta ngadto sa kalim-an nga mga submarino kada bulan, ang mga Germans sa tinuod walay katumbas.
  Ang mga submarino nga kusog kaayo nga gipaandar sa hydrogen peroxide nagpakita. Mipaspas usab ang pagtrabaho sa nukleyar nga programa. Maayo na lang, adunay daghang mga kapanguhaan. Ug bisan ang kasaypanan sa mga German nga pisiko nga ang graphite dili angay isip moderator wala nahimong katalagman. Daghang mga pabrika alang sa produksiyon sa bug-at nga tubig ang gitukod, lakip ang Africa.
  Busa atong atubangon kini, apan ang nukleyar nga reaktor sa Nazi nagsugod sa pagtrabaho niadtong Disyembre 1942. Mas sayo pa gamay kaysa sa mga Amerikano. Pagkahuman sa mga kapildihan sa Dagat Pasipiko, nagsugod ang grabe nga panagsangka tali kanila. Ug ang pondo alang sa nukleyar nga programa namatikdan nga giputol.
  Ang sinugdanan sa 1943 gitiman-an sa deklarasyon ni Hitler sa Total nga Gubat ug ang pagpaila sa unibersal nga serbisyo sa pamuo sa giokupar nga mga teritoryo. Ang dagkong mga welga sa V-1 sa London wala hingpit nga nagpakamatarong sa ilang kaugalingon. Nakakat-on ang mga Britaniko sa partial nga pagsalikway sa maong mga pag-atake, apan ang mga German midaog sa gidaghanon.
  Apan ang gubat sa submarino nahimong tinuod nga katalagman alang sa Britanya. Ang produksiyon sa mga armas sa isla nahulog pag-ayo tungod sa kakulang sa hilaw nga materyales. Ang metropolis hapit na mahugno. Dugang pa, nakuha sa mga Nazi ang Madagascar, ug ang mga Hapon, kauban ang mga Nazi, misulong sa Australia ug dali nga nakab-ot ang pagsurender niini.
  Bisan tuod si Stalin nakasabut sa kapeligrohan sa mga taktika sa paghulat ug pagtan-aw, siya nagpabilin nga matinud-anon sa iyang kaugalingon ug wala makig-away. Mas maayo nga pasagdan ang mga kapitalista nga puohon ang ilang kaugalingon hangtod sa katapusan. Ug atong tan-awon...
  Apan kini nga taktika adunay usab mga kakulian. Gamit ang dako kaayong kahinguhaan, ang Third Reich nag-andam na ug gubat batok sa USSR. Ang produksyon sa mga tangke sa Third Reich nakaabot sa aberids nga 1,200 ka mga sakyanan kada adlaw niadtong 1943, dugang sa tulo ka gatos ug kalim-an nga self-propelled nga mga pusil. Dugang pa, ang self-propelled nga mga pusil dili gayod huyang. "Ferdinand", "Bumblebees", "Jagdpanther". Sa pagkonsiderar nga ang mga Aleman halos walay kapildihan sa mga tangke, ang ilang mga tangke napuno sa doble nga mas paspas kay sa Pulang Hukbo. Ug ang quantitative nga gintang sa teknolohiya pabor sa USSR nagsugod sa pagkunhod.
  Sa natad sa kalidad, nakuha ni Fritz ang "Royal Tiger", susama sa gibug-aton sa KV-3, ug bisan gamay nga labaw sa kusog nga pagsulod tungod sa kalidad sa projectile ug mas lig-on nga frontal armor. Aw, ang super-bug-at nga Soviet KV-5 ug KV-4 nahimo nga dili kasaligan sa teknikal, labi na ang ilang mga chassis. Busa ang paggamit sa kombat sa ingon nga mga monster giduhaduhaan.
  Ug gimando usab ni Stalin ang paghimo sa KV-6 nga adunay pito ka mga pusil ug duha ka mga rocket launcher. Gihimo nila ang sakyanan. Apan kini nahimo nga bug-at kaayo ug taas nga dili nimo kini madala sa usa ka tren o ipakaylap kini sa panggubatan. Ang T-34-76 usa ka malampuson nga sakyanan, apan mas huyang sa frontal combat kay sa Panther o Tiger. Ug ang KV-1 ug KV-2 ikatandi sa mga Germans sa gibug-aton, apan ubos sa Panthers ug Tigers sa head-to-head combat. Ang German nga T-4 katumbas sa katloan ug upat sa armor ug labaw sa armament, visibility ug optics, ug kini adunay parehas nga gibug-aton, o mas gamay kung itandi ang mas bug-at nga mga pagbag-o.
  Sa laktud, ang Fritz gipauswag ug ang kalidad hangtod sa par. Ug ang dagway sa ME-309 ug ME-262 naghatag usa ka bentaha sa kalidad sa aviation. Sama sa Yu-488, ang labing maayo nga upat ka makina nga bomber. Ug sa likod nila ang mga modelo sa jet. Sama sa Yu-287 ug Arado.
  Sa Septiyembre 1943, ang mga Nazi sa kataposan nakahimo ug malamposong pagdunggo sa Britanya. Human sa duha ka semana nga pagpakig-away, ang England mipildi. Ug bisan tuod si Churchill mikalagiw ngadto sa Canada, ang sangpotanan sa gubat sa Kasadpan morag wala nay kataposan.
  Si Roosevelt, nga nawala ang iyang panguna nga kaalyado ug nahadlok sa nagtubo nga gahum sa Third Reich, nangayo alang sa kalinaw.
  Si Hitler, human sa mga diskusyon uban sa iyang mga sakop, nagtakda og kondisyon alang sa Estados Unidos: pagbiya sa nukleyar nga programa ug pag-ila sa tanang mga pagsakop sa Japan ug sa Third Reich. Ug usab ang pag-atras sa mga tropa gikan sa Iceland, nga gilibutan na sa Krauts sa usa ka submarino nga panon. Pagkontrol sa Yuta sa Nagsubang nga Adlaw ibabaw sa Gai, diin ang panagsangka wala pa mohunong. Dugang pa, gipangayo ni Hitler ang materyal nga bayad alang sa Third Reich ug Japan alang sa tanan nga pagkaguba ug gasto sa militar nga gipahinabo sa Estados Unidos ug Britanya.
  Bisan tuod ang mga termino sa kalinaw nahimong hilabihan ka lisud, si Roosevelt nakahimo sa pagduso sa ilang pagsagop sa Kongreso ug sa Senado uban ang dakong kalisud.
  Ang mga pahiwatig ni Stalin nga dili siya supak sa pag-apil sa koalisyon sa mga gahum sa Axis, ug labing menos andam nga makuha pag-usab ang Alaska, adunay dako nga papel sa pagsunod sa US.
  Ang pragmatismo sa Amerika midaog, nga nahimong mas taas kay sa kadasig ug emosyon. Dugang pa, ang nukleyar nga programa sa mga Aleman milambo nga mas paspas kay sa usa ka Amerikano, ug kini puno sa katalagman sa umaabot.
  Ang unang hugna sa Ikaduhang Gubat sa Kalibutan natapos na. Apan ang Fuhrer karon gusto sa pagtapos sa USSR.
  Sa wala damha, ang mga taktika sa paghulat-ug-tan-aw ni Stalin ug ang iyang dedikasyon sa kawsa sa kalinaw sa kalibotan nagdula ug daotang komedya. Kaatbang ni Joseph mao ang Third Reich ug Japan uban sa tanang mga kapanguhaan sa Eastern Hemisphere, lakip ang Australia, ug pipila ka bridgeheads sa Western nga kalibutan.
  Ang Yuta sa Nagsubang nga Adlaw, bisan pa, wala pa nahuman sa China, apan mahimo"g magbukas kini sa ikaduha nga atubangan. Si Hitler aktibong nagtukod og mga kolonyal nga tropa ug langyaw nga mga lehiyon. Sa samang higayon, ang produksyon sa mga hinagiban misaka.
  Sa unang katunga sa 1944, ang produksyon sa mga tangke ug self-propelled nga mga pusil sa Third Reich nakaabot ug milapas sa usa ka gatus ka mga sakyanan kada adlaw. Ang Panther-2 milabaw sa tanan nga mga sakyanan sa Sobyet sa mga termino sa lebel niini. Usa ka mas abante nga tangke sa Aleman, ang Lion, mitungha, ug sa wala madugay ang Royal Lion.
  Ug ang labing hinungdanon, ang jet aviation nag-uswag sa serye. Agig tubag, ang T-34-85 ug IS-1 ug IS-2 nga mga tangke miadto sa produksyon sa USSR, walay usa nga mihunong sa serye sa KV. Ang labing inila nga tanke sa produksiyon sa Third Reich kaniadtong 1944 mao ang Panther-2, ug ang USSR T-34-85. Ang mas bug-at nga mga modelo gihimo sa kamahinungdanon - gibana-bana nga napulo ka pilo nga mas gamay nga gidaghanon. Ug ang mga Germans dili gusto sa pagduso sa gibug-aton sa hilabihan gayud sa mga dalan sa Sobyet, ug si Stalin nagsugod sa walay pagsalig sa KV serye, ug ang mga IS nahimong hilabihan ka krudo.
  Bisan pa, ang German nga "Panther" -2 nga adunay 88-mm 71 L nga kalibre nga pusil mas labaw sa T-34-85 sa kusog nga paglusot sa armor sa pusil, sa frontal armor ug gamay sa side armor, ug dili usab. ubos sa pasundayag sa pagmaneho nga adunay makina nga 900 ka horsepower ug gibug-aton sa 47 tonelada. Bisan kung ang gibug-aton sa tangke sa Aleman misaka sa 50.2 tonelada, kini nahimo nga dili makamatay.
  Ug ang German jet aviation wala gayoy takus nga kontra.
  Nakahukom si Hitler nga mas maayo nga dili ibitad ang iyang mga tiil ug gisugdan ang gubat niadtong Hunyo 22, 1944. Paglabay sa tulo ka gatus ug kalim-an sa atong kaugalingon ug langyaw nga mga dibisyon, ug usa ka gatos ug kawhaan nga satellite division sa USSR. Sa kiliran sa Third Reich mao ang: Romania, Hungary, Slovakia, Croatia, Finland, Sweden, Italy, Portugal, Spain, Bulgaria, Argentina, Turkey.
  Gigamit usab sa mga Aleman ang daghang mga langyaw ug Hiwis sa Wehrmacht. Sa kinatibuk-an, ang Third Reich, sa unang echelon lamang, naglabay sa dose ug tunga ka milyon nga mga sundalo ngadto sa gubat, diin dili mosobra sa kwarenta porsyento ang mga German sa nasyonalidad. Ang mga satellite midugang ug laing tulo ka milyon. Sa kinatibuk-an, ang unang eselon naglangkob sa hapit napulo ug unom ka milyon nga infantry, mga katloan ug tulo ka libo nga mga tangke, labaw sa kalim-an ug lima ka libo nga mga ayroplano, mga duha ka gatus ug kalim-an nga mga pusil ug mga mortar.
  Human sa pagpalihok, ang USSR nagpadala ug trese ug tunga ka milyon nga mga sundalo, apan ang pipila sa mga pwersa kinahanglang tipigan sa Far East ug internal nga mga distrito. Sa una nga eselon adunay walo ka milyon nga mga sundalo, mga katloan ka libo nga mga tangke, hapit kap-atan ka libo nga eroplano, mga duha ka gatus ka libo nga mga pusil ug mortar.
  Busa, ang Third Reich adunay doble nga pagkalabaw sa infantry, ug lima ka pilo nga pagkalabaw sa paglihok sa kusog, nga adunay mas maayo nga machine gun. Tinuod, ang USSR adunay daghang mga machine gun, halos parity.
  Ang kalainan sa mga tangke dili dako, apan ang porsyento sa mga karaan nga mga sakyanan sa USSR mas taas, ingon man ang mga tangke sa naunang pagpagawas.
  Ang German jet aviation walay kontra, ug ang propeller-driven nga eroplano sa Third Reich mas paspas ug mas maayo nga armado. Tinuod, ang mga salakyanan sa Sobyet labaw sa pinahigda nga pagkamaniobrahon.
  Sa artilerya ug mortar ang balanse sa mga pwersa maoy labing duol sa pagkaparehas. Parehong gidaghanon ug kalidad.
  Tinuod, ang barko sa Third Reich labi na nga submarino, daghang beses nga mas kusgan kaysa sa Sobyet. Sama sa Japan, sa paagi.
  Dugang pa, ang mga Nazi aduna nay class A ballistic missiles sa mass production, ug ang unang mga disco nahanaw.
  Sa kinatibuk-an, ang mga pasista mahimong mas lig-on, ug si Stalin makatarunganon nga nag-andam sa usa ka depensa, bisan pa sa ulahi. Apan wala mi panahon sa pagbuhat ug daghan. Ang linya ni Stalin nahimo nga dili hingpit nga napasig-uli, ug labaw sa tanan, ang mga tropa dili igo nga nabansay sa paghupot sa depensa. Bisan tuod sila desperado nga gibansay pag-usab.
  Ang linya sa utlanan sa Molotov, human sa tulo ka tuig nga pag-abante, sa kasagaran nahuman, apan nahimutang duol kaayo sa utlanan ug walay igong giladmon. Dugang pa, gimando ni Stalin ang pagtukod sa ikatulo nga eselon lapas sa Dnieper, apan kini gisugdan lamang human sa pagsurender sa US.
  Tinuod, dugang sa mga tropa sa Sobyet, makasalig ka sa mga yunit sa NKVD, kansang gidaghanon nadugangan sa usa ka milyon nga mga sundalo ug milisya. Kana mga upat ka milyon nga mga tawo, sa mga lungsod sa Kasadpan. Bisan pa, siyempre, ang ilang pagkaepektibo sa kombat labi ka grabe kaysa sa mga regular nga yunit.
  Ang mga Aleman, sama sa tinuod nga kasaysayan, naghatag sa nag-unang hampak sa sentro, giputol ang Bialystok ledge ug ang Lviv nga kumo. Ang unang mga adlaw sa panagsangka nagpakita nga ang mga Germans, bisan pa sa daghang gidaghanon sa mga langyaw nga yunit, nagpahigayon sa opensiba sa mas o dili kaayo coherently. Apan ang mga tropa sa Sobyet kanunay nga nawala.
  Dugang pa, ang pagka-epektibo sa kombat sa mga yunit sa Ukrainiano nahimong kaduhaduhaan. Adunay daghang mga mibiya ug kadtong misurender sa unang mga adlaw sa gubat.
  Dili mahimo nga mapugngan ang kaaway sa mga panagsangka sa utlanan. Ug unya nasayop si Stalin, nga gidid-an ang pag-atras sa mga yunit sa main line ug gipangayo nga tul-id ang atubangan. Ang sayup, bisan pa, gitul-id, apan sa usa ka paglangan. Nakuha sa mga Aleman ang Minsk kaniadtong Hunyo 28, nga gibuak ang linya ni Stalin sa sentro.
  Misamot ang kalibog. Niadtong Hunyo 30, ang gipaabot nga pagsulod sa gubat sa Japan ug ang mga satelayt niini nahitabo. Busa kinahanglan namong kalimtan ang bahin sa pagbalhin sa mga tropa gikan sa Far East sa pagkakaron.
  Ang pag-uswag sa Aleman sa sentro nagkalapad. Usa ka dako nga kal-ang ang mitumaw nga ilang gisulayan pag-ayo. Apan ang mga Nazi miabante ug niadtong Hulyo 16 misulod sa Smolensk.
  Pinaagi sa paglabay sa tanan nga magamit nga mga reserba sa gubat ug pagbutang sa mga militia sa ilalum sa mga bukton, si Stalin ug Zhukov nakahimo sa pagpahunong sa opensiba sa Fritz sa sentro. Apan giliso ni Hitler ang iyang mga tropa sa habagatan. Naghimo ang mga Nazi ug dakong kawa sa Kyiv ug nailog ang halos tibuok Ukraine.
  Ilang gibabagan ang Leningrad ug gisulong ang Crimea. Ang dagan sa panagsangka susama kaayo sa 1941, sama sa padayon nga karma. Apan ang mga kalainan mahinungdanon usab. Ang USSR niadtong 1941 adunay pipila ka libre nga mga reserba, apan karon ang tanan napalihok na. Ug sa dihang nahitabo ang pag-atake niadtong Oktubre, nahimo nga halos wala nay makapugong sa depensa.
  Sa sinugdanan sa Nobyembre 1944, gilibotan sa mga Nazi ang Moscow, nga nagpugos kang Stalin sa pagkalagiw ngadto sa Kuibyshev.
  Ang mga Nazi, dili sama sa tinuod nga kasaysayan, adunay usa ka mahinungdanon nga pagkalabaw sa numero. Sila adunay igo nga mga dibisyon aron makalatas sa Moscow gikan sa Amihanan ug Habagatan. Apan alang sa mga yunit sa Sobyet, ang tanan mikaylap sa lainlaing mga nataran.
  Sa pagkatinuod, sa 1941, human sa mga pagpalihok, si Stalin nakadawat ug bentaha sa Wehrmacht sa gidaghanon sa mga personahe, ug siya adunay upat ka pilo nga mas daghang eroplano ug mga tangke kay sa Third Reich sukad pa sa sinugdanan sa gubat. Ug sa unang lima ka bulan sa gubat, mas daghang kagamitan sa USSR ang gihimo sa tinuod nga kasaysayan.
  Apan karon ang mga Nazi adunay tanan nga mga kard, ang gidaghanon ug kalidad sa mga hinagiban ug mga personahe anaa sa ilang kiliran. Ug ang Pulang Hukbo adunay parehas nga mga problema sama sa 1941. Naglakip sa pagkadili gusto sa mga Ukrainians, Balts, ug daghang gagmay nga mga nasud nga mamatay alang sa sistema sa Sobyet. Mga masa nga pagbudhi ug pagtalikod sa mga biktima sa pagpanumpo, gipalagpot nga mga kulak ug uban pang nasakitan nga mga tawo sa tanan nga mga labud. Lakip ang ideolohikal nga mga kaaway sa rehimeng Sobyet.
  Ug ang kamatuoran nga gipildi usab sa mga Aleman ang Kasadpan nagdugang lamang sa gidaghanon sa mga traydor.
  Busa, dili ikatingala nga ang Moscow gilibutan, ug ang mga Germans nadakpan Donbass, Voronezh ug mibalhin ngadto sa Stalingrad.
  Ang tingtugnaw niadtong 1944, ikasubo, dili sama katugnaw ug niyebe kay niadtong 1941. Apan, ang Moscow, mabayanihong mihunong hangtod sa kataposan sa Disyembre 1944. Ang Stalingrad napukan niadtong Enero 1945, ug ang pagpakig-away alang niini wala magdugay. Sa Pebrero ug sayong bahin sa Marso, ang mga Germans ug ang ilang mga satelayt hingpit nga nakuha ang Caucasus ug ang mga atabay sa lana sa Baku.
  Ang opensiba mipadayon subay sa Volga. Sa Saratov, sa Kuibyshev, ug dayon sa Orenburg ug Kazan.
  Si Stalin mikalagiw ngadto sa Sverdlovsk. Ang Kazan nahulog sa Mayo. Sa ting-init, ang mga Aleman ug Hapon nagpadayon sa pag-uswag sa Russia. Ang pagsukol sa mga tropang Sobyet nahulog. Niadtong Agosto 5, 1945, nadakpan si Sverdlovsk. Ug sa Septiyembre 3, 1945, si Stalin sa kataposan miuyon nga mosurender. Baylo sa imong kaugalingong kinabuhi ug kagawasan.
  Ang Ikaduhang Gubat sa Kalibutan natapos na. Apan ang kalinaw wala maghari ug dugay. Human nasulayan ang nukleyar nga mga hinagiban, si Hitler nakombinsir sa ilang talagsaong makalaglag nga gahom.
  Karon kini nahimo nga ang Japan ug ang USA anaa pa sa dalan sa pagmando sa kalibutan sa Third Reich. Ug bisan tuod ang Fuhrer mibuntog sa mas daghang yuta kay sa Genghis Khan, Alexander the Great, Napoleon, Emperor Trojan, ug Suleiman the Magnificent nga gihiusa, nakahukom siya nga pildihon usab ang Japan.
  Eksaktong tulo ka tuig human sa pagtapos sa Ikaduhang Gubat sa Kalibutan, usa ka gatos nga ballistic, intercontinental missiles nga adunay kusog nga nukleyar nga mga karga ang mitabon sa Yuta sa Rising Sun sa makausa.
  Ug unya nagsugod ang opensiba sa mga yunit sa yuta sa Wehrmacht ug sa navy. Ang mga Germans medyo dali nga nag-ilog sa mga kabtangan sa Japan sa Asia, ug gilaglag ang metropolis mismo sa yuta gamit ang mga bomba atomika.
  Ang Pasipiko nga pagpanag-iya sa Yuta sa Nagsubang nga Adlaw nagtanyag ug mas daghan o dili kaayo dugay nga pagsukol. Apan sa Hunyo 1949 natapos ang tanan. Karon ang nahabilin mao ang pagpildi sa Estados Unidos. Dugang pa, adunay usa ka hinungdan. Ang mga Amerikano, sukwahi sa kasabutan, naghimo gihapon og mga armas nukleyar ug nagpahigayon sa ilang mga sekretong pagsulay.
  Gisugdan ni Hitler ang gubat niadtong Enero 1, 1950, nga naghulog ug tulo ka gatos ka nukleyar nga misil sa Adlaw sa Bag-ong Tuig. Usa ka makagun-ob nga nukleyar nga pag-atake miguba sa usa ka gatos sa pinakadako nga mga siyudad sa America ug mipatay sa napulo ka milyon nga mga tawo. Laing labing dako nga krimen ni Adolf Hitler ang gidugang sa taas nga lista sa labing ngil-ad nga mga kabangis. Dayon nagsugod ang pagsulong sa Canada, ug gikan sa habagatan uban sa mga diktaduryang Latin America. Ang mga Amerikano naluya ug nakurat, apan sila nakig-away pag-ayo. Ilang nasabtan nga ang kapildihan alang kanila nagpasabot lamang sa pagkaulipon ug sa hinay, masakit nga kamatayon. Busa, kadto ang labing desperado sa tanang gubat. Ug kini milungtad ug kapin sa usa ka tuig, nga nagpugos sa Third Reich sa paghulog ug mga duha ka gatos pa nga nukleyar nga mga kargamento ug naghimo sa daghang tabunok nga kayutaan ngadto sa usa ka radioaktibong desyerto. Apan ang tumong bisan pa niana nakab-ot ug ang kataposang kaaway sa Third Reich napildi. Ug pagkahuman niini, nagsugod ang proseso sa gitawag nga globalisasyon sa kalibutan. Ang German nga marka nahimong bugtong currency sa kalibutan. Bisan ang pormal nga independente nga mga nasud gipakunhod ngadto sa lebel sa mga kolonya sa Third Reich, nga limitado lamang ang lokal nga self-government nga gipabilin. Ang mga Judio ug mga Gypsie gidili: sila gipangita ug gilaglag. Ang SS mihimo ug dagkong mga pagpanglimpyo ug misulong. Ang tinuod nga nightmare miabut - ang takna sa dragon. O mas tukma, ang panahon. Ang Fuhrer nagtukod og usa ka tinuod nga tibuok kalibutan nga totalitarian nga imperyo nga adunay pag-angkon sa pagpalapad sa kawanangan. Sa 1959, atol sa pagsaulog sa ika-70 nga adlawng natawhan sa Fuhrer, usa ka opisyal nga koronasyon ang nahitabo, usa ka tibuok kalibutan nga plebisito - nga nag-lehitimo sa titulo sa super-emperador. Ug sa dihang namatay si Adolf Hitler niadtong 1967, napanunod sa iyang anak ang iyang titulo ug gahom. Niining panahona, ang Planet Yuta nakatukod na ug mga pinuy-anan sa Buwan ug Mars uban sa Venus, ug aktibo nga nangandam alang sa pagpalapad ngadto sa gawas nga mga bituon sa kalibutan... Gusto sa mga Nazi ang usa ka unibersal nga imperyo - ang pagtukod sa usa ka Star Reich aron sa paglubog sa tibuok uniberso ngadto sa usa ka nightmare.
  
  
  GATOSAN KA LIBO BAREALE MGA GWAPO NGA BABAYE
  Nakita ni Elfaraya ang iyang kaugalingon sa gubat... Usa na siya ka manggugubat ug lider sa kusgan nga kasundalohan.
  Maanyag nga mga babaye: sila adunay mga dughan ug hawak nga gitabonan sa mga light armored plate. Ug ang mga bukton, bitiis ug tiyan hubo ug tanned.
  Ug kini nga mga babaye nagbunal sa ilang mga tiil. Adunay mga usa ka gatos ka libo kanila. Ug ang tanan nga mga babaye, dili usa ka lalaki! Ug ang tanan gwapa, yagpis, athletic, muscular, tanned, naay perlas nga ngipon!
  Sama sa mga Amazon ... Naglinya sila sa mga cohorts. Adunay mga espada sa ilang mga kamot, ug mga pana sa ilang likod. Walay taming - ang manggugubat nagtuo nga ang espada mas maayo pa kay sa taming.
  Ug ang mga bandera mapasigarbuhon nga naglupad ibabaw sa mga babaye. Andam sila nga makig-away ug gusto nga modaog nga masaligon!
  Apan ang panon sa mga orc nagalihok gikan sa halayo. Balhiboon, daotan nga mga oso. Ug mga usa ka gatos ka pilo nga gamay nga gidaghanon sa mga troll nga nagsilbi nga ilang mga komandante.
  Ug karon kini nga panon nagpadulong ngadto sa mga babaye.
  Si Elfaraya naghatag sa sugo:
  - Pag-shoot gikan sa mga pana sa taas nga arko!
  Ang babaye, gamit ang hubo nga mga tudlo sa iyang matahum nga mga tiil, gibira ang mga pisi sa pana. Ug gipana nila ang makamatay nga mga udyong.
  Sa samang higayon, ang mga manggugubat nagpabuto sa ilang mga ngipon ug nagngulob:
  - Hinaot nga kita mahimong kampeon!
  Ug ang mga udyong molupad sa kaaway sa usa ka baga nga panon. Gitusok nila ang ilang mga kaaway sama sa usa ka hedgehog pinaagi sa mga dagom.
  Ang mga orc ug troll nahulog, nabug-atan sa mga mamumuno ug mapintas.
  Ug si Elfaraya nag-ingon:
  - Sa bag-ong mga utlanan sa imperyo!
  Ang mga manggugubat molihok nga dungan. Nindot kaayo ug sinaw ang ilang tanned nga lawas. Ug ang hubo nga mga tiil nagkidlap tanned ankles. Ug ang mga tudlo sa ubos nga mga tumoy lig-on kaayo. Ug ang mga gasa sa kalaglagan molupad sa ilang kaugalingon, nga naigo sa ilang mga kaatbang.
  Ang mga orc ug troll nahulog nga gikulata. Ug ang ilang mga mananap nga nawong natuis sa kasakit.
  Ang mga manggugubat nagpukaw lang sa pagdayeg. Sila adunay nipis, maskulado nga mga hawak, ug kusog nga mga bitiis. Unsa ka libo ka mga pana ang buhian sa makausa.
  Ug mapildi nila ang daghang mga orc. Ug sila magaawit:
  - Alang sa among dakong dungog,
  Kami, adunay mga tulisan!
  Ug pag-usab daghang mga pana ang buhian. Ug ilang ilabay ang tanan nga mga agianan sa mga bungtod diin sila nahimutang nga adunay mga patay nga lawas.
  Oo, talagsaon kini nga mga manggugubat. Sa diin adunay ingon nga usa ka ihalas nga ngisi, ug mga turno sa mga lawas sa husto nga direksyon sa paglaglag sa mga kaatbang.
  Si Elfaraya mipana sa iyang kaugalingon. Gibira niya ang pisi gamit ang iyang hubo nga mga tudlo sa tiil ug tukma kaayo ang paghapak.
  Sa parehas nga oras, ang babaye nag-hum sa iyang kaugalingon:
  - Ang kalibutan nagsalig sa kapintasan,
  Ang bulkan sa kapungot mibuswak sa dakong paagi!
  Ang tensiyon mao ang labing kataas,
  Pagmata sa kasakit ug kahadlok!
  Ug milupad na usab ang udyong nga gipusil sa hubo nga tiil sa manggugubat. Ug gisumbag niya ang tulo ka orc sa usa ka higayon.
  Natuok sila sa mga tuboran sa dugo. Ug si Elfaraya misinggit:
  - Himaya sa akong salamangka!
  Ug sa pag-usab siya mopagawas sa usa ka udyong sa iyang walay tiil. Kini usa ka babaye - siya adunay labing taas nga klase, lawas ug tanan.
  Ang unang balud sa pag-atake sa mga orc ug troll napakyas. Usa na lang ka pundok sa mga patayng lawas ang nahibilin. Apan karon mitungha ang bag-ong mga tropa sa balhiboon nga mga binuhat.
  Si Elfaraya mipana pag-usab, ug gibuhat kini sa tukma, ug sa samang higayon nag-ungol:
  - Himaya sa atong kalibutan!
  Ug ang kilat milupad gikan sa iyang hubo nga tiil. Ug ang pundok sa mga orc gisunog ug gikuniskunis.
  Oo, kini usa ka manggugubat nga prinsesa. Uban kaniya, bisan kinsa nga lalaki mobati nga kasaligan nga gipanalipdan.
  Ug ang ubang gatusan ka libo nga mga babaye dili mas grabe. Ug sakto kaayo ang ilang pagpamusil. Ug labaw sa tanan, dali.
  Ang ilang hubo, maskulado nga mga bitiis adunay panahon lamang sa pagkidlap.
  Dinhi nagdungan sila sa pag-ingon:
  - Naghatag kami usa ka aktibo nga pass,
  Naigo ang mata sa kaaway!
  Ug pag-usab ilang gibuhian ang bag-ong mga gasa sa kamatayon nga walay mga tiil. Kasagaran kini ang ilang paglansad sa kusog sa kombat.
  Bisan si Elfaraya miawit:
  - Nagngulob ang mga Orc - masulub-on nga mga nawong,
  Hibaloi, mga higala, ako usa ka mamumuno!
  Pamatyon ko ang tanan, laglagon ko ang tanan,
  Ug balion ko ang bisan kinsa nga balhiboon nga nawong!
  Oo, ang babaye hilabihan ka pakigbisog. Ug sa dihang ang panon sa mga orcs midagan paduol, kini miigo kanila sa usa ka pulsar. Ug dihadiha kalim-an ka mga binuhat ang gikuniskunis sa gagmay nga mga piraso uban sa karne.
  Misinggit si Elfaraya:
  - Alang sa dagkong mga ideya, aron ang tanan nga mga binuhat masunog!
  Gikuha ug gibuhian sa manggugubat ang kilat gikan sa iyang pusod. Ug ang duha ka dosena nga mga orc nahimong sama sa mga laking karnero nga gitusok sa usa ka skewer. Giprito sila hapit dayon.
  Ug ang uban nga mga babaye nanagngulob:
  - Alang sa Balaan nga Yuta!
  Ug kuhaon ko usab kini, ug ang mga clots sa kusog ilabay sa akong hubo nga mga tikod! Ug ilang gikuniskunis ang daghang balhiboon nga mga manggugubat.
  Si Elfaraya, nga nagpadayon sa pagpabuto, niining higayona gibira ang pisi sa iyang mga kamot, misinggit:
  - Alang sa among salamangka!
  Ug iyang giwakli usab ang usa ka kilat gikan sa iyang hubo nga tikod... Ug gibunalan siya pag-ayo nga usa ka gatos ka orc ug troll ang nasunog. Sama sa mga blotter nga nakuha sa usa ka flamethrower.
  Si Elfaraya misinggit:
  - Ako usa ka bantugan nga barangan!
  Ug pag-usab iyang maigo ang kaaway. Ug nagkidlap ang iyang mga mata. Ug ang mga batang babaye, nga adunay dako nga gugma, naglabay sa mga pana sa mga orc ug troll.
  Ang mga bungdo sa mga patayng lawas nagkadaghan. Nagsige silag tambak ug tapok. Ug nagkadaghan ang gipatay.
  Gikuha kini ni Elfaraya ug miingon nga nagngisi:
  - Unsa ang buhaton kung adunay usa ka hari sa imong ulo?
  Unya paghimo ug palasyo alang kaniya!
  Ug pag-usab ang prinsesa nga walay tiil ang maglansad sa makapatay ug makasukol sa kamatayon nga regalo sa pagpuo.
  Kini nga babaye mao lamang ang embodiment sa kamatayon. Apan sa samang higayon, buotan kaayo ang iyang masanag nga mga mata.
  Ug ang uban nga mga batang babaye nga nagpuo sa daghang mga binuhat sa hayop, ingon usa ka tsunami wave nga mikamang sa ibabaw nila, sa kasagaran super. Ug busa sila sa kasuko gipaulanan sa mga udyong ang kaaway. Kanunay nga nagsumbag dayon.
  Misinggit si Elfaraya:
  - Natawo ko sa ingon nga mga panahon,
  Nga ang akong minahal nga nasud nahinumdom kanako!
  Ug ang manggugubat mibarug sa iyang mga kamot, gipatuyok ang iyang mga tiil nga walay sapin ibabaw sa iyang ulo, ug gipatuyok ang usa ka dako, nagdilaab nga bola. Ug kung giunsa kini nga pagbuto sa kusog nga ihulog sa mga kaatbang.
  Ug dihadiha usa ka libo ka orc ang mibuto. Ug ang ilang mga panit nasunog ug dihadiha nanghurot.
  Misinggit si Elfaraya:
  - Ako usa ka Ji-class nga manggugubat!
  Ug unsaon niya pagkatawa.
  Unya kini mopagawas ug kilat gikan sa iyang dila. Ug kini mosunog sa daghang mga kaaway.
  Human niana ang babayeng prinsesa misinggit:
  - Ang tibuok kalibutan para nako!
  Ug ang kilat miulan gikan sa lunhaw nga mga mata sa katahum ... Ug giunsa nila pag-igo kining tanan nga dili maihap nga mga binuhat.
  Nikanta pa si Elfaraya:
  - Bilyon nga mga irong ihalas, mga demonyo! Ug ang akong slogan yano - patya ang tanan!
  Ug sa iyang hubo nga mga tudlo gibuhian sa prinsesa nga babaye ang lain, makamatay kaayo nga pulsar.
  Ug unsaon niya pagkuniskunis ang tanan...
  Ug ang ubang mga babaye dili ubos kaniya. Ang tanan nagdugmok ug nagdugmok sa ilang mga kaatbang pinaagi sa ilang mga udyong. Gigamit, siyempre, ang imong abtik nga mga tiil, nga wala kinahanglana nga sapatos.
  Ang mga orc klaro nga nahutdan sa alisngaw. Apan daghan kaayo sila. Ug nagkadaghan ang mga bag-ong regimen sa mga binuhat.
  Apan, ang mga babaye dili maulaw o madani niini. Kung magdesisyon sila nga mag-away, mag-away sila. Ug wala sila kahibalo nga mahimo silang mahadlok. O hinoon, dili nila gusto nga mahibal-an.
  Ania ang ilang hubo nga mga tiil nga naglansad sa mamumuno nga mga regalo sa kamatayon. Nga nagbahin sa mga agtang sa mga orc.
  Kini nga mga babaye mga superman sa mubo kaayo nga sayal. Ug madanihon ug matahum.
  Ug ang usa ka gatos ka libo nga mga babaye usa ka dako nga puwersa! Walay makabarog batok niini!
  Nag-tweet si Elfaraya:
  - Himaya sa atong panghitabo!
  Ug gikan sa iyang hubo nga tikod gibuhian na usab niya ang usa ka pulso sa kalaglagan. Ug daghang mga orc ang nahimong mga lumulupyo sa impyerno.
  Ang maong mga balhiboon nga mga tawo tugotan ba sa langit?
  Si Elfaraya nagngulob sa tumoy sa iyang mga baga:
  - Ako ang hingpit nga kampeon sa kalibutan!
  Ug pag-usab ang mga babaye magpagawas sa usa ka pula nga init ug makamatay nga pulsar sa ilang mga tudlo sa tiil.
  Masunog ang tanan ug masunog sila.
  Si Elfaraya miawit sa kalipay:
  - Dili ko simple nga babaye,
  Ug ang korona bulawan!
  Ug usab ang kilat molupad gikan sa pusod sa katahum. Moigo kini sa balhiboon nga mga binuhat ug mosunog kanila sama sa gisunog nga sugnod.
  Si Elfaraya misinggit:
  - Sunogon ko ikaw, himoon ko ikaw nga abo!
  Ug gikan sa pusod magpadala na usab kinig kilat...
  Ug ang masa sa mga orc nga pinirito sama sa mga cutlet sa usa ka frying pan.
  Gikuha kini ni Elfaraya ug giawit nga malipayon:
  - Ang Orc nagtimbang sa iyang kaugalingon sa usa ka higot,
  Iprito kini sa kalayo!
  Ug usa ka butang nga lisud kaayo ug makamatay nga molupad gikan sa hubo nga tikod sa babaye. Unsa ang dili nimo mapanalipdan ang imong kaugalingon.
  Ug usab, usa ka gatos ka orc ang nasunog sa makausa. Ug nahimo kini nga mga abo ug abo nga adunay balhibo sa karnero.
  Ug ang mga babaye misinggit:
  - Alang sa Dakong Amahan!
  Ug pag-usab ang ilang hubo nga mga tikod naglabay sa mga regalo sa kamatayon uban sa impyerno nga katulin. Kini ang mga babaye nga dili mapugngan sa mga bagyo, bagyo, o mga babag!
  Kini ang mga babaye nga Terminator!
  Wala tugoti sa mga manggugubat ang mga orc nga makig-away ug magpalayo sa kaaway.
  Apan sa gihapon, ang balhiboon nga mga binuhat naningkamot pag-ayo sa pagpaduol. Apan dili kini ihatag sa mga manggugubat sa sigurado.
  Si Elfaraya anaa na usab sa iyang mga bukton, ug uban sa iyang mga tiil nga walay sapin iyang gidula ang numero nga walo. Ug mitungha ang nagdilaab nga panganod. Ug kini nahulog sama sa usa ka ihalas nga sapa sa mga orc.
  Ug usa ka magtiayon nga sa liboan ka mga balhiboon nga mga binuhat ang tanan sa makausa misaka ug gisunog.
  Si Elfaraya misinggit:
  - Ang itom nga mga binuhat nagsinggit sama sa mga langaw! Unsa ang dili nimo mahimo kung gigutom ka?
  Ug unya ang manggugubat magpabuto ug tulo ka pana sa usa ka higayon, magbira sa pisi gamit ang iyang hubo nga tiil, ug mopana sa usa ka dosena nga mga orc!
  Kini ang babaye nga Terminator. Ug siya adunay ingon nga ihalas ug kusog nga kusog.
  Gikuha kini ni Elfaraya ug gikanta:
  - Lahi ang mga babaye
  Lamang sila dili makatakod!
  Kung madakpan ka,
  Dili ka maluwas bisan sa impyerno!
  Ug ang usa ka mamumuno nga pulsar nagdali gikan sa hubo nga tikod sa babaye. Ug nagsabwag sa balhibo nga mga oso sa tanang direksyon.
  Si Elfaraya miingon sa hilabihang kahinam:
  - Usa ako ka tribo nga patyon ko ikaw alang usab sa Diyos!
  Ug pag-usab ang manggugubat buhian ang mga pana nga molagbas sa bisan unsang hinagiban, ug gisi, balhiboon nga karne sa orc.
  Ang iyang kauban, usa ka matahum kaayo nga babaye nga adunay pula nga buhok, nagngulob:
  - Alang sa kusgan nga panaghigalaay!
  Ug magpadala usab siya usa ka impyerno nga pulso sa kalaglagan!
  Ug ang makamatay nga masa modugmok sa kaaway.
  Si Elfaraya misinggit:
  - Alang sa akong demonyo nga kalibutan!
  Pagkahuman ang babaye nga prinsesa himuon nga balas ang mga bukog. Ang manggugubat sa mga seremonyas wala mahibalo.
  Ang pula nga buhok nga kauban, si Princess de La Vallière, misinggit:
  - Ang kaugmaon ato!
  Elfaraya gurgled agig tubag, sa wala pa paglabay sa usa ka ihalas nga discharge, usa ka mamumuno pulsar:
  - Ug ang nangagi makatabang lamang sa atong umaabot nga mga kadaugan!
  Ug karon ang mga babaye, ang tanan usa ka gatus ka libo, mokuha niini ug mopagawas sa ihalas nga kilat nga walay mga tudlo sa tiil.
  Ug ang kasundalohan sa mga orc mokuha niini ug sunogon. Oo, makahadlok nga mahulog sa ilalum sa pag-apod-apod sa ingon nga mga manggugubat.
  Ug sila usab nagngisi ug nagpakita sa mga ngipon nga nagpakita sa silaw sa mga bituon.
  Ug unya kuhaon kini sa mga batang babaye ug tunob-tunoban kini gamit ang ilang hubo nga mga tikod, ug ang usa ka balud moagi sa yuta, ug motabon sa tibuok kasundalohan sa mga orc. Ug ilubong niya kini!
  Ang mga manggugubat magpagawas sa silaw sa adlaw gikan sa ilang masilaw nga mga ngipon ug magbuta sa mga laray sa balhiboon nga mga sundalo.
  Si Elfaraya misinggit:
  - Alang sa akong desisyon ug pamatasan!
  Ang mga babaye nakig-away sa nagkadako nga intensity. Ug ingon niini ang ilang pagkuha ug paglabay sa mga disc gamit ang ilang mga tiil. Nagdali sila, ug ang pundok sa mga orc mihuyang.
  Ang prinsesa nagngulob sa kinatumyan sa iyang mga baga:
  - Pamatyon ko ikaw, patyon ko ikaw, sa dili madugay patyon ko kamong tanan!
  Dunggab ko nimo, dunggabon tika, dunggabon tika!
  Ug karon ang manggugubat magpakita sa silaw sa adlaw gamit ang iyang hubo nga tikod ug maigo ang mga orc sama sa usa ka laser.
  Ug iyang putlon ang tibuok, balhiboon nga linya. Ug ang mga orc misinggit ug giligid kini nga kasundalohan ngadto sa hugaw.
  Ug pag-usab ang mga orc sa usa ka ihalas nga pag-atake, ug ang mga babaye naglabay sa mga butang sa kamatayon ngadto kanila pinaagi sa ilang mga tiil.
  Ug naglihok ang mga dughan. Ug busa ang matag dughan usa ka tibuuk nga tanke nga turret!
  Ug mao nga gikuha kini sa mga babaye ug gipagawas ang kilat gikan sa ilang mga pusod. Ang tanan nga usa ka gatos ka libo nga mga babaye giputol ang ilang pusod pinaagi sa mga laser beam.
  Ug ingon ka daghan sa tunga sa milyon nga mga orc ang giasal dayon. Ug ang luna lamang ang makahilis kanila.
  Si Elfaraya misinggit:
  - Gigisi ko ikaw ug gisunog,
  Babaye ko - si Satanas lang!
  Ug usab buhian niya ang kilat gikan sa iyang pusod. Ug kini makamatay. Ug unya ang mga udyong molupad. Ug ang tanan nahimong mga bar.
  Ug karon ang mga orc sama sa mga holey bar.
  Ug gibunalan sa mga babaye ang bust gamit ang salamangka ug giputol ang daghang baho nga mga orc. Ug sila gipalagpot.
  Si Elfaraya nikanta:
  - Atong bungkagon ang tanan!
  Ikaw usa ka babaye - usa ka prinsesa!
  Ang manggugubat misinggit:
  - Kuniskunison ko ikaw ug walay kaluoy!
  Ug ingon niini ang iyang pag-uyog sa iyang dughan. Ug pag-usab iyang gibuhian kini, nga nagdala sa tinuod nga kamatayon.
  Ang mga orc naningkamot sa literal nga pagpaulan sa mga posisyon sa kaaway sa mga bangkay. Ug sila moadto sa unahan ug sila mapukan ug sila mapukan. Ang bag-ong mga bukid sa mga patay mitubo. Apan ang mga orcs dili mohatag.
  Nagpadayon sila sa paglihok. Ug sila mamatay nga walay bisan unsa nga kalooy. Apan gipaulanan sa mga manggugubat ang mga orc sama sa ulan nga yelo sa mga pana. Ug ang mga manggugubat dili makapugong niini nga hugaw. Apan usa ka balhiboon nga balud ang nagdali. Ug kining fanged nga dagat naglihok.
  Excited kaayo ang mga girls. Ug ilang gibali ang ilang mga kaunuran. Ug ang mga orc naglihok, ingon og ang laing tsunami wave nagsugod. Apan wala kini makahasol ni bisan kinsa.
  Nikanta pa si Elfaraya, sa wala pa gibira ang mga kuwerdas sa lima ka pana gamit ang iyang hubo nga mga tudlo sa tiil ug gibuhian ang mga magic arrow:
  - Direkta nga walay mga kamot,
  Gisagubang nako ang tsunami...
  Ako bisan unsang ikasiyam nga shaft,
  Nabuak akong hinigugma!
  Molukso pa gani ang manggugubat ug magpagawas dayon og alisngaw gikan sa iyang pusod. Ug gubaon niya ang kaaway.
  Ug kini mosinggit:
  - Kusog ang akong kasundalohan,
  Gibuntog niya ang kalibutan!
  Hingpit nga nasuko si Elfaraya. Sila ug ang ubang mga babaye, siyempre, usa ka hayag nga klase sa mga manggugubat. Nga dili makahatag bisan kinsa sa bisan gamay nga kalooy.
  Mabangis lang sila nga mga mananap. O tingali bisan usa ka butang sama sa mga orc! Mga gwapa ra, dili mga pangit.
  Magpagawas si Elfaraya og kilat gikan sa iyang baba. Ug siya mosunog sa usa ka gatus ka orcs ug mokanta:
  - Alang sa akong matam-is nga kalag!
  Ug mikidhat sa kaaway!
  Human nga ang iyang hubo nga mga tudlo sa tiil mohulog sa mga pulsar. Ug ilang gigisi ang tibuok pakete ngadto sa gagmay, gisi nga mga piraso.
  Si Elfaraya unya mosinggit:
  - Pagpatay ang akong kredo!
  Ang iyang kauban nga pula ang buhok mag-uwang:
  - Ug ang akoa kuwadrado usab!
  Gipagawas ni Elfaraya ang usa ka kaskad sa kalaglagan ug nagngulob:
  - Ug ang akoa naa sa usa ka cube!
  Ug ang duha ka manggugubat nagtaktak sa ilang mga tiil. Usa ka bag-ong balud sa salamangka mitungha.
  Ug karon ang mga splinters ug gisi nga karne milupad na usab gikan sa mga orc. Ug dayon sila giprito sa usa ka frying pan.
  Si Elfaraya misinggit:
  - Nagbutang kami og bag-ong mga rekord!
  Ang pula nga buhok nga kauban nakumpirma pinaagi sa usa ka pagngulob, naglansad sa nagdilaab nga mga pulsar gamit ang iyang mga tudlo sa tiil:
  - Aron ang yuta motubo!
  Naigo ni Elfaraya ang mga orc ug misinggit:
  - Kaduha, tulo ka pilo nga mas taas kaysa normal!
  Ang pula nga buhok nga manggugubat naghatag usa ka bula sa mahika nga kusog sa iyang hubo nga tikod ug midugang sa kahinam:
  - Hinaot nga molambo ang akong nasud!
  Busa ang mga babaye nagbulag, ug sa hingpit. Ug ilang gilaglag kini nga kasundalohan sa balhiboon nga mga binuhat nga adunay daghang mga ganansya alang sa ilang kaugalingon.
  Gilabay na usab ni Elfaraya ang usa ka magic laser gikan sa iyang pusod ug mibuto, ang iyang mga mata nagkidlap:
  - Ako usa ka kobra ug usa ka bitin sa usa ka botelya!
  Ug kung giunsa niya buhian ang usa ka bag-ong sagbayan sa usa ka butang nga nagsunog sa mga orc nga buhi sa kaaway.
  Pula ang buhok nga kauban nga prinsesa, nga kalit nga miingon:
  - Karon ang akong ngalan kay de La Valliere!
  Gikumpirma dayon ni Elfaraya:
  - De Lavaliere, mao nga de Lavaliere! Mas nindot pa!
  Ang pula nga buhok nga manggugubat misinggit:
  - Ako usa ka kabalyero sa kahayag sa mga tuhod sa mga savages,
  Silhigon ko kining mga orcs gikan sa nawong sa yuta!
  Ug unsaon niya paglihok uban kanila uban sa iyang hubo, kinulit nga mga tiil... Ug ang uban nga mga babaye, ang tibuok kasundalohan sa usa ka gatus ka libo nga mga sundalo, mokuha niini, mobuka sa ilang mga baba ug mopagawas ug kalayo gikan kanila.
  Ug pag-usab ang usa ka kaskad sa mga siga mahulog sa mga orc, nga magsunog kanila nga wala"y pagduha-duha ug wala maghatag higayon.
  Tulo ka milyon nga balhibo nga mga binuhat ang nasunog sa usa ka higayon. Morag gibuboan silag napalm. O usab phosphorus uban sa sulfur. Ug ang tanan nagdilaab sama sa usa ka bilyon nga posporo sa usa ka higayon.
  Ug kung giunsa kini nga misa masunog. Ug unsa ka daghan ang pag-uwang ug pagsinggit ug pagtunglo gikan niining tanan sa makausa.
  Si Elfaraya miingon:
  - Ayaw kalimti ang mga orc,
  Gub-a ang ilang mga bastos ...
  Sama sa pagdugmok sa mga dugho -
  Gigisi sama sa mga uk-ok!
  Ug iyang kuhaon ang iyang hubo nga mga tudlo sa tiil ug buhian ang kilat. Ug palihug usa ka dako kaayo nga troll. Kuhaon niya kini ug magdali. Hunahunaa ang usa ka dinosaur nga gipabuto.
  Ang pula nga buhok nga kauban misinggit:
  - Kini usa ka ghoul!
  Agig tubag, si Elfaraya mihatag og usa ka bula sa magoplasm gamit ang iyang hubo nga tikod ug misinggit:
  - Kami adunay usa ka nag-uwang nga tubag sa mga ghouls!
  Ang manggugubat sa kalayo misinggit:
  - Ug siya adunay usa ka lungon ug usa ka purongpurong sa pagtimbaya!
  Elfaraya miingon:
  - Ang wreath mahimong usa ka lubong o laurel wreath! Busa ayaw paghinamhinam!
  Ang pula nga buhok nga prinsesa nagngulob ug nagpagawas usab ug kilat gikan sa iyang pusod, nga nagpukan sa pipila ka buhi nga mga orc:
  - Nag-andam kami og usa ka butang nga mas bug-at alang kanila kay sa usa ka wreath!
  Ug busa ang mga manggugubat, ang tanan nga usa ka gatos ka libo nga mga babaye, mokuha niini ug, sa mando ni Elfarai, molukso ug magtuyok sa ilang hubo, maskulado nga mga bitiis sa hangin. Ingon usa ka sangputanan, usa ka bagyo ang motungha, ug usa ka tinuud nga mahika nga bagyo. Ug adunay usa ka balud sa dako nga kusog, ug usa ka milyon nga dolyar nga balud sa usa ka mahika nga tsunami.
  Ingon usa ka sangputanan, ang katapusan nga mga orc nalaglag ug hingpit nga gipatag.
  Giprito sila ug nahimong mga cutlet.
  Si Elfaraya nag-ingon uban ang kasubo:
  - Ang awit sa Inahan nag-awit sa among mga kasingkasing,
  Himoon nato nga malipayon ang tanan sa uniberso...
  Atong kuhaon ang maalamat nga mga Mohammedan,
  Ang langit ug yuta anaa sa dakong gahom!
  
  ELF-PILOT BATOK SA ATTACKER SASHA
  Sa usa sa mga alternatibong uniberso, sa panahon sa Ikaduhang Gubat sa Kalibutan, usa ka duwende ang milupad. Miapil siya sa Japanese Air Force ug sa kadugayan nahimong ilang numero unong alas. Human sa tanan, ang mga duwende makahimo kaayo, paspas, abtik, kusgan. Sila adunay usa ka reaksyon ug ang tanan nga mga reflexes, mas maayo pa kay sa mga tawo, plus usa ka mahika nga panan-awon sa gubat. Kung makita sa duwende kung unsa ang buhaton sa kaaway.
  Sa laktod nga pagkasulti, ang duwende, kinsa mikuha sa angga nga Conan, dali kaayong mipusil sa mga ayroplano, nga daw nag-crack sa mga liso sa sunflower.
  Ug tungod niya, nakadaog ang Japan sa naval battle sa Midway. Ang dakong kadaugan adunay epekto sa tibuok nga dagan sa Ikaduhang Gubat sa Kalibutan. Una, ang mga Hapon sa kataposan nag-ilog sa inisyatiba sa Pasipiko. Ug ang ilang panon sa mga sakayan nakahimo sa pagdakop sa Hawaiian Archipelago, pag-angkon sa usa ka lig-on kaayo nga posisyon, pagkompleto sa pagtukod sa usa ka depensa perimeter sa kadagatan.
  Bisan pa, dili kini mahimong mahukmanon kung, pagkahuman sa kini nga mga kadaugan, ang samurai wala nakahukom nga magbukas sa ikaduhang prente batok sa USSR.
  Usa ka kalit nga pag-atake misunod sa Halayong Sidlakan. Ug ang mga tropa sa Imperyo sa Rising Sun miatake sa Vladivostok. Bisan pa sa kamatuoran nga ang hulga sa usa ka pag-atake sa militaristikong Japan human sa kadaugan sa Midway nahimong tinuod, uban sa tabang sa panghiphip ug pagbudhi, ang mga ahente ni Mikado nakombinsir sa mando sa Vladivostok nga dili dad-on ang mga tropa sa hingpit nga pagkaandam sa pagpakig-away. Ug ingon nga resulta, ang espada ni Damocles gidala na, ug sila nagpista sa restawran. Gigunitan ni Major Stalingradova ang buhok sa batan-ong opisyal;
  - Unsa siya ka boor ug palahubog! Ngano nga dili organisado ang imong team? Kini nga lalaki ingon usa ka batang lalaki sa kabin kaysa usa ka opisyal. Tingali una, pabuto kini og maayo aron mogawas ang tanan nga mga hops.
  Si Colonel Palatsev naulaw:
  - Kini si Sashka Sokolovsky. Gipadala siya sa mga kurso nga direkta gikan sa Suvorov Military School, sumala sa usa ka pinamubo nga programa. Usa pa lang siya ka lalaki, duha ka bulan na ang iyang adlawng natawhan - kinse anyos na siya.
  Si Stalingradova nagngisi nga dili maayo:
  - Wow! Sa katorse anyos ug opisyal na! Mao kana ang mahimo sa gubat! Wa ko kahibawo nga ang mga moloko nakadawat na diay og hingpit nga mga titulo.
  Si Palatsev mikibo:
  - Sa gubat, ang mga bata nagdako nga sayo! Dugang pa, usa ka istorya ang nahitabo kaniya, daw siya misulat sa labing maayo nga istorya mahitungod sa depensa sa Moscow, ug Zhukov nakamatikod niini ug gitambagan sa pagbalhin sa batang lalaki gikan sa mga kadete ngadto sa mga opisyal.
  Si Stalingradova nahimong mas buotan niining mga pulonga:
  - Maayo! Nga di siya tanga. - Giuyog niya ang iyang tudlo sama sa magtutudlo sa eskuylahan. - Sa kinatibuk-an dili daotan, apan dili na pag-inom! Nasimhot ko ang baho, apan ang akong ilong sama sa iro, sa ilawom mismo sa tribunal! - Usa ka lig-on nga babaye, hamtong, apan wala mawala ang iyang athletic slenderness ug freshness, mitudlo sa iyang tudlo sa koronel. - Sa tinuud, bayran usab nimo kini. Ang lalaki tunga-tunga na ang edad, apan ingon niini ang iyang kinaiya.
  Si Palatsev nag-ubo sa hilabihan nga pagkahimugso:
  - Sa tinuud, katloan ug tulo na ako, apan nakapito na ako nasamdan, mao nga tigulang na ako ...
  Gusto ni Stalingradova nga isulti ang usa ka butang agig tubag, sa dihang kalit ang kahilom sa wala pa ang kaadlawon nabahin sa usa ka makalilisang nga dahunog. Morag nangahulog ang bug-at nga mga bato gikan sa langit, ug ang bildo sa bintana mibuto dayon. Ang mga tipak sa ulan nga yelo milanog sa lamesa ug mitugpa pa sa mga kamot ug nawong sa mga hubog nga opisyal. Si Stalingradova misinggit sama sa usa ka komandante:
  - Ang tanan mobiya dayon.
  Si Palatsev misinggit agig tubag, kusog kaayo nga hapit na niyang gigisi ang iyang vocal cord:
  - Kini mga dose ug 18 ka pulgada nga kabhang! Ang mga barkong iggugubat sa Hapon sa kinadak-ang tonelada daw nagsugod na sa pagpangayam, nga nagpasabot.
  Gibunalan ni Stalingradova ang bungbong gamit ang iyang boot sa kasagmuyo. Ang usa ka sundot gikan sa usa ka tropeyo nga boot, sa paagi, nabuak ang tile:
  - Nagsugod kini, apan dili sama sa among giplano! Dili gayod ingon niana! Damn it, kinahanglan naton nga dal-on dayon ang iskwadron sa dagat kag malunod ang mga armada sang pungsod sang pig-ot nga mga hangaway.
  Ang kapitan sa una nga ranggo (aka koronel), nga nahulog sa tanan nga upat, nagbagulbol:
  - Ang mga hinagiban naa ra sa akong tiglaglag ug usa ka pares sa ubang gagmay nga mga trough. Wala man tay tubag.
  Gipakita ni Stalingradova ang usa ka bug-at nga kumo:
  - Bueno, ikaw ug ang mga asno! - Ang manggugubat nga adunay asul nga buhok nga sama sa usa ka kusog nga tsunami nga nagngulob. - Apan kinahanglan nga adunay ka artilerya sa baybayon! Dili tanan gipadala sa Western Front, ingon man sa aviation. Human sa tanan, ang kamatuoran nga ang Japan mahimong mosulod sa gubat sa bisan unsang orasa nga gihisgutan sa daghang mga tuig na karon.
  Si Palatsev, nga medyo nasamdan, gusto nga isulti, apan adunay laing dalugdog ug ang mga tipik miulan. Mitiyabaw ang sirena, nagpasidaan sa pag-abot sa ayroplano. Ang koronel sa mga pwersa sa naval, uban sa dakong kalisud, mitindog ug misinggit tungod sa kagahob sa Stalingrad:
  - Kami adunay aviation, ug mga baterya sa baybayon, bisan kung dili sila kompleto sa kagamitan. Kami makatubag!
  Ang piloto misinggit samtang siya nagdagan sa kadalanan:
  - Kinahanglan ko lang nga modagan sa akong manggugubat ug maigo nako kini nga mga manggugubat nga samurai, dili kini daotan. Sila usab ang mobayad sa Tsushima ug Midouen.
  Si Sashka Sokolovsky, sa damgo usa na ka opisyal, ug dili usa ka ulipon, kansang katunga sa iyang dalunggan giputol, miuyon:
  - Oo, sila mobayad! Ug bisan sa interes!
  Ang mga pagbuto ug ang ulahi nga panagsultihanay sa mga anti-aircraft gun nadungog. Sa kinatibuk-an, kadaghanan sa air defense sa Vladivostok gitangtang balik sa 1941, aron mapalig-on ang depensa sa Moscow, mao nga daghang mga punto sa kampo sa Land of the Rising Sun daw wala kaayo magtagad sa maong "saba". Ang mga dive bombers sa Japan naghulog sa mga "regalo" sa tingpamulak nga adunay usa ka tusok nga singgit. Ang pag-atake gihimo sa lungsod ug sa armada. Ang mga eroplano sa Japan dili kaayo dako, apan abtik, apan ang mga barkong iggugubat, sa kasukwahi, dako kaayo. Ang kinadak-an niini hagip-ot pa gani sa kadagatan, ang gitas-on niini maoy tulo ka gatos ka metros, ug ang mga pusil niini maoy 460 milimetro. Sa pagkakaron wala pa malunod sa mga Amerikano ang bisan unsang mga katahum, ug ang mga naluwas, kauban ang mga cruiser, nagguba sa baybayon. Kini susama kaayo sa daotang pag-atake sa Yuta sa Nagsubang nga Adlaw, nga nahitabo niadtong Enero 27, 1904. Kaniadto lang wala"y abyon.
  Gibati ni Palatsev nga naghuot siya sa pagdagan. Dili siya usa ka superman, apan usa ka yano nga tawo nga adunay sakit nga baga nga nakit-an ang iyang kaugalingon sa usa ka lisud nga kahimtang. Apan si Victoria Stalingradova wala kaayo makaapas kaniya. Ambot pila na ang iyang edad, halos dili molapas sa traynta ang hitsura, dako ang iyang dughan ug lapad ang iyang mga abaga sama sa laki.
  Si Stalingradova kalit nga milingi ug giwarawara ang iyang kamot:
  - Ayaw pagdagan, tigulang, sunod kanako! "Siya misinggit sa hilabihan nga kusog nga ang balod sa tingog naigo sa iyang mga dalunggan. - Dad-a ang tiglaglag sa dagat sa labing madali.
  Ang mga pagbuto nagdaguok sa duol, ang mga tinumpag nahulog, ang usa kanila nahulog direkta sa Stalingradova, ug awtomatiko niya nga gidakop kini sa iyang mga kamot. Ang babaye nga Terminator mibati nga sama sa usa ka goalkeeper nga malampuson nga nakadaog sa usa ka penalty kick ang tipik lingin, mainiton ug morag bola. Kalit nga nabatyagan ni Victoria nga dunay likido nga midagayday sa iyang mga kamot. Ang babaye mitan-aw sa nagun-ob, ug bisan pa, bisan ingon sa puthaw nga manggugubat, nga gipatig-a sa tulo ka tuig nga gubat (Adunay labaw pa uban sa mga Espanyol ug mga sibilyan), ang kasukaon misaka sa iyang tutunlan. Siya adunay ulo sa usa ka bata sa iyang mga kamot. Kabus nga babaye (makita nimo kini sa iyang mugbo nga mga pigtails, nga ang iyang mga mata napildi. Si Stalingradova mabinantayon nga gibutang ang iyang ulo sa liki nga aspalto ug mitabok sa iyang kaugalingon:
  - Wala ka'y panahon sa pagpakasala o pagkinabuhi! Apan, walay labaw nga makasasala kay sa Dios, busa walay mas dako nga sala kay sa walay pagtagad sa pag-antos sa mga bata.
  Adunay laing dahunog, ug mga tipik, ang usa miigo sa botas sa babaye, nga nagkamot sa iyang panit. Gusto ni Stalingradova nga moliko ug magdali kutob sa iyang mahimo sa runway, diin ang iyang MIG mapailubon nga naghulat sa iyang agresibo nga tag-iya, apan ...
  Ang panan-aw sa manggugubat, nga mahait sama sa sulab sa sundang, nakamatikod sa dili maagwanta nga ngiob sa kasakit sa nawong sa kapitan sa unang ranggo nga si Vladimirovich, sa dihang ang iyang ibabaw nga bahin sa naputol nga lawas milupad nga gilabog sa balod sa pagbuto. Ang babaye mismo halos wala makalikay sa tipik. Bisag unsa siya ka babaye, una siyang mikuha og armas balik sa Russo-Japanese nga panahon ni Nicholas II. Sa usa ka higayon, nasangit siya sa aping, bisan sa panahon sa internasyonal nga gubat sa Espanya. Ingon usa ka sangputanan, usa ka lawom nga pilas ang nagpabilin, nga nakadaot sa iyang hitsura sa dugay nga panahon. Dugang pa sa pagdakop ug pagpadala sa koronel sa kampo konsentrasyon. Tinuod, didto sa Siberia, sa usa ka logging site, nga siya gipaila-ila sa usa ka gamhanan kaayo nga salamangkero kinsa, uban sa tabang sa pagpahid ug pagtawag sa mga espiritu, nakahimo sa pag-ayo niini nga samad ug sa daghan pa, nga daw wala pa kini mahitabo. Ang mga scars nga nadawat atol sa mga gubat sa mga Hapon, German, White Czechs, tropa sa Kolchak, Denikin, Wrangel. Ug daghan ang iyang gitudlo kaniya, mao nga si Stalingradova daw nahisakop sa pinili nga matang sa mga tawo.
  Nakahigayon siya nga makagawas una sa eskedyul gamit ang feminine charms, mao nga gihatagan siya og amnestiya, bisan pa sa bug-at nga bayad. Ang punto, siyempre, dili kaayo aron madani ang tawo, apan aron masiguro nga ang organizer sa partido dili mahibal-an bahin niini. Ug adunay daghan kaayo nga mga informer sa tanan nga mga labud nga ang informer nagduso sa informer sa informer ug sa informer. Mao nga dili ka makakuha og daghang katulin kung imong gipabilhan ang imong karera.
  Kini nagpasabot nga ang Japan adunay dakong bentaha sa infantry, aviation, ug bisan sa mga tangke. Aw, sa mga tangke, sa among bahin gibayran kini sa kwalitatibo nga pagkalabaw, apan ang nahabilin labi ka grabe. Bisan pa, kung mogamit kita og gagmay nga mga armas, ang Japan usab medyo naulahi sa gidaghanon sa mga pusil sa makina. Bisan pa, ang mga dibisyon sa Far Eastern dili usab maayo nga gamit sa mga submachine gun. Walay igo nga mga makina alang sa tanan. Busa... Sa natad sa kalidad, walay labaw sa infantry, hinoon mas grabe pa, ang tanan nga labing maayo nga mga opisyal gibalhin ngadto sa atubangan sa Sobyet, dinhi ang pinakagrabe nga mga tropa, ingon nga usa ka lagda, wala gipabuthan, nga adunay usa ka minimum nga pagbansay militar. Kini nagpasabut nga ang gubat nagsugod sa usa ka labi ka dili maayo nga kahimtang alang sa USSR. Ug daghang bag-ong naporma nga reserba ang ipadala sa silangan...
  Si Stalingradova kalit nga napandol sa kalayo. Nagdilaab ang gibombahan nga ospital sa siyudad. Ang hulagway tinuod nga apokaliptiko: ang mga babaye, mga bata, ug mga tigulang nangasunog nga buhi. Dinhi ang masuso nahulog diretso sa kalayo, ug sa palibot adunay usa ka makalilisang nga dahunog ug pag-agulo.
  Gibati ni Stalingradova ang mga trompeta sa mga arkanghel sa iyang ulo ug gilabay ang iyang kaugalingon sa kalayo. Ang mga dila sa kalayo midila sa mga kamot ug bukas nga nawong sa babaye, apan ang piloto milihok dayon nga iyang nakuha ang bata, misakmit kaniya gikan sa paggakos sa kalaglagan.
  Milukso ang babaye, gamay ra ang gibati nga katol sa iyang panit, ug mitutok sa bata. Alaut, ulahi na ang tanan, ang bata naghuot, nagdilaab sa iyang mga baga, ug adunay mga paso sa iyang lingin nga nawong. Ang ingon nga gisi nga mga blisters sa panit mas malumo kaysa sa mga daisy buds. Si Stalingradova misinggit:
  - Kini ang kagubot sa tawo!
  Gibunalan niya ang tapok sa basura gamit ang iyang boot, pagkahuman nagdali siya sa pagtabang kung kinsa pa ang maluwas. Nakapahinumdom kini sa usa ka kobra nga nagsayaw taliwala sa mga gas burner, ang batang babaye nagkisi-kisi ug nagsayaw-sayaw kaayo. Nasunog siya, natunaw ang iyang mga botas, nasunog ang iyang tunika, apan nagpadayon siya nga matig-a nga nakig-away alang sa matag luha sa usa ka bata, alang sa matag pitik sa gamay nga kasingkasing, alang sa matag mahuyang, apan kinahanglan nga kinabuhi alang sa nasud! Ang mga botas nangaguba, ug karon ang babaye nagsayaw sa mga alimpulos sa siga uban sa iyang hubo, madanihon nga mga tiil. Usa siya ka martir, apan dili lamang usa ka madre nga nagsakit sa iyang kaugalingon pinaagi sa mga pagpuasa ug mga latigo, nga dili makabenepisyo sa Dios o sa mga tawo, usa ka martir nga manggugubat nga nagluwas sa piho nga mga kinabuhi. Ang mga bitiis sa manggugubat nga babaye gitabonan sa usa ka lut-od sa gagmay nga mga blisters, apan siya milihok nga mas paspas ug mas tukma sa kasakit.
  Ang kapitan sa serbisyo medikal mikuha ug dagkong botas gikan sa iyang bag ug misinggit kaniya:
  - Kuhaa sila, isul-ob dayon! Ikaw, nga nagsayaw sa kalayo, mahimong bakol.
  Ang manggugubat nga adunay ranggo nga mayor mitubag dayon:
  - Mas maayo nga mahimong bakol sa pisikal kaysa mahimong usa ka freak sa moral! Dili usa ka segundo alang sa imong kaugalingon, tanan alang sa atubangan, tanan alang sa kadaugan!
  Ang medikal nga kapitan mitubag:
  - Kini usa ka tinuud nga tawo nga Sobyet!
  Si Stalingradova, nga nagyatak sa kalayo, gitunglo:
  - Unsa ang imong bili, luwasa ang mga tawo!
  Ang kapitan nanghupaw:
  - Naa koy prosthetics imbes mga bitiis!
  Si Stalingradova, nga nagbira sa laing babaye nga adunay katunga nga nasunog nga nawong ug walay panimuot, nasuko nga misinggit:
  - Pagkamabangis sa Dios!
  Ang kapitan mikibo:
  - Dili kini sala sa Diyos, apan sa mga tawo!
  Si Stalingradova misupak kaayo ug masaligon kaayo:
  - Kini mao ang sama nga butang sa pag-ingon - dili ang mga ginikanan ang mabasol, apan ang mga anak!
  Ang kapitan gusto nga motubag sa usa ka butang, apan ang mga panganod sa aso misulod sa iyang tutunlan, ug siya miubo og kusog.
  Napatay ang mga pagpamomba, pero nagpadayon ang pagpamomba. Ang mga pusil sa barko adunay usa ka desente nga suplay sa mga kabhang, bisan kung ang kalayo gipunting karon labi pa sa gidis-armahan nga mga barko sa Sobyet. Nasabtan ni Yamamoto nga ang supremacy sa dagat sa dugay nga panahon magbalhin sa inisyatiba sa Japan sa kini nga gubat. Apan ang pagtukod og mga barko usa ka mahal ug makagugol sa panahon nga proseso, bisan pa, pananglitan, ang mga submarino tingali mas sayon nga himoon. Kini, siyempre, kinahanglan usab nga tagdon, apan hinungdanon nga mabungkag ang istruktura. Si Admiral Yamamoto, ang labing gamhanang tawo sa Japan human ni Emperador Hirohito, mibati nga sama sa usa ka diyos. Usa ka tinuod nga diyos, busa ang relihiyon sa Yuta sa Nagsubang nga Adlaw nagtudlo nga ang labing maayong dalan sa pagkadios mao ang kaisog sa militar! Ug karon ang bantogang komandante mahimo nga arbitraryong magsakit ug magtuis sa wanang sa iyang palibot. Sa ibabaw sa Vladivostok adunay baga, itom nga mga panganod sa aso sa daghang mga kilometro nga mga pasilidad sa pagtipig sa lana ug mga bodega sa gasolina nasunog. Gatusan, liboan ka mga tawo ang nagdilaab, impyerno, sa unsang paagi dili ka mobati nga sama sa usa ka diyos pagkahuman niini, nga nanimalos sa mga Ruso sa daghang mga siglo sa pagpakaulaw, usa ka bantugan nga mga tawo nga napugos sa paghugpong sa usa ka hugpong sa mga isla nga gamay kaayo kung itandi sa kalapad sa Russia. . Karon ang mga barko sa Russia nalunod, ug dili sama sa Peru Harbor, dili sila magbilin ug labaw sa usa ka barko.
  Gisugyot ni Yamamoto sa panahon sa Gubat sa Khalkhin Gol nga maghatag usa ka susamang hampak sa Vladivostok, diin ang usa ka detalyado nga plano gihimo. Apan wala damha nakigdait si Hitler kang Stalin. Sa kinatibuk-an, ang idiot nga si Hitler nagsugod sa pagmasaker sa mga Judio ug sa ingon mibalik sa Poland ug Western nga mga nasud batok sa iyang kaugalingon. Ug nganong gikinahanglan niya kini? Gusto nga makakuha ug bahandi sa mga Judio? Apan mas maayo nga mahimong usa ka gahum sa kalibutan pinaagi sa pagpildi sa USSR, ug tingali sa ubang mga nasud. Mas sayon nga pildihon ang Kasadpan tungod sa kamatuoran nga ang mentalidad niini dili kaayo gihulagway sa panatismo ug usa ka kalagmitan sa pagsakripisyo sa kaugalingon. Aduna bay labing menos usa ka nahibal-an nga kaso sa mga piloto sa Amerika nga mag-ram? Tinuod, adunay duha ka bangga, apan kini lagmit usa ka aksidente. Ang mga Ruso mga panatiko, nga katingad-an, tungod kay ang Ortodokso nga pagtuo dili mouyon sa paghikog, ug dili gyud motuo nga ang mga buhat sa mga hinagiban mahimo"g makakuha usa ka paagi sa langit. Sa kinatibuk-an, ang pagtulon-an ni Kristo hilabihan ka hungog ug dili praktikal. Si He Yamamoto nagbasa sa Bibliya ug nahingangha sa kabuang sa mga tawo, nga naghunahuna sa usa ka pasipista sama sa Diyos. Pananglitan, siya nagtudlo: kung gisumbag ka nila sa imong tuo nga aping, itanyag ang imong wala, mangayo sila og usa ka kamiseta, ihatag ang duha, higugmaa ang imong kaaway! Usa lamang ka tawo nga adunay sakit sa pangisip ang makaisip kang Kristo nga Diyos. Ang ingon nga relihiyon maayo lamang alang sa mga ulipon, pinugos nga mga basalyo. Ug ang tibuok Uropa ug katunga sa kalibotan lagmit mituo niini. Tinuod, ang mga pagtulon-an ni Jesus, bisan pa sa kamatuoran nga gisalikway niini ang prinsipyo sa Daang Tugon, usa ka mata sa mata, ug nagtudlo sa paghigugma sa imong mga kaaway, wala makapugong sa British sa pagbuntog sa ikatulo nga bahin sa tibuok planeta, nga nagmugna sa labing daghan. kaylap nga imperyo sa tibuok kasaysayan sa katawhan. Ug kini bisan pa sa tanang pagkarelihiyoso sa Britanya, diin ang Diyos gihisgotan pa gani sa nasodnong awit. Katingad-an nga ang mga presidente sa US nanumpa sa Bibliya, apan bisan pa niana gibombahan ang mga lungsod sa Japan gamit ang mga bomba nga napalm, nga nagsunog sa kinabuhi sa liboan ka mga babaye ug bata. Dugang pa, ilang gipatay ang sibilyan nga populasyon, dili sa aksidente, apan tinuyo nga taktika kini sa paghadlok sa sibilyan nga populasyon: pagdaot sa mga kahinguhaan sa tawo ug ekonomiya. Apan wala pa gibombahan sa mga Hapon ang teritoryo sa US. Apan buhaton nila! Gipasangil usab nila ang espesyal nga kabangis sa samurai. Si He Yamamoto, kung gusto niya, makalusot sa mga bomber sa mga syudad sa US, labi na pagkahuman sa pagkapildi sa Yankee fleet duol sa Peru Harbor. Oo, ang mga taga-Europa mga bastos sa moral. Sila adunay hiwi nga pagsabot, pagtuo, pagtudlo ug dili katumanan! Dili ingon niana sa Japan! Ang among gitudlo mao ang among gibuhat. Walay ingon nga butang nga ang Dios nag-ingon, ilingi ang pikas aping, apan sa samang higayon ang iyang mga alagad sa tinuyo pagpatay sa gagmay nga mga bata. Sa kinatibuk-an, dili tinuod ang pagtuo nga ang Diyos usa ug Labing Gamhanan. Kon mag-inusara lang siya, tino niyang seguroon nga ang mga tawo mosimba kaniya sa hustong paagi, sa pagtuo ug kamatuoran, ug adunay usa ka pagtulon-an. Ug busa ang tanan mag-ampo sumala sa iyang gusto, bisan unsa ang iyang gusto. Ug ang kalibutan hilabihan ka ngil-ad ug sayop nga gilalang sa usa ka Makagagahum nga Dios. Human sa tanan, bisan kinsa nga responsable nga magmamando una sa tanan naningkamot alang sa kahusay ug hustisya. Gusto niya nga ang lig-on, maalamon, halangdon, matinud-anon, mao ang nag-una, ug ang uban nagtul-id sa ilang kaugalingon, mitubo sa pisikal ug espiritwal nga paagi, o... Bisan pa, kung ang Diyos Labing Gamhanan ug ang Magbubuhat sa uniberso, nan dili niya buhaton. paghimo sa pisikal ug mental nga mga deformidad. Sa pagkatinuod, nganong ang emperador usahay mapugos sa pag-antos sa mga kahuyang sa mga tawo ingon nga gihatag? Tungod kay wala nay laing paagi sa paggawas, dili niya mahimo nga guwapo nga mga lalaki ang mga ngil-ad nga tawo ug mga talawan nga mahimong maisog sa usa ka pagpamilok. Apan kung mahimo nako, buhaton ko kini dayon!
  Alaut, kinahanglan naton nga dawaton kung unsa ug atubangon ang materyal sa tawo nga atong nadawat ingon usa ka gihatag. Apan gikan kang kinsa akong nadawat kini usa ka lahi nga pangutana. Ug ang emperador mismo adunay mga kahuyang: siya usa lamang ka tawo - siya matigulang, nasakit, nahimong huyang. Katingad-an, apan ang balaang emperador kanunay nga nagkinabuhi nga ubos pa sa usa ka ordinaryo nga sulugoon, ug naggamit mga hinagiban nga labi ka daotan kaysa kadaghanan sa mga heneral ug daghang mga sundalo. Aw, unsa ang anaa niini gikan sa Makagagahum nga Dios. Apan ang puti dili mas maayo! Sa tibuok kasaysayan sa Uropa, walay mas makalilisang ug malampuson nga mananakop kay kang Hitler. Siya tinuod nga simbolo sa kaisog sa militar sa mga puti! Ug bisan pa, ang labing bantogang komandante sa tanang panahon ug katawhan dili gani makagradwar sa hayskul o makadawat ug sekondaryang edukasyon, nga obligado sa Japan!
  Dugang pa, wala gidawat si Hitler sa kasundalohan tungod sa mga hinungdan sa kahimsog. Katingad-an, kini nga nagsunod sa kulto sa kusog, ang leon sa gubat, nahimo nga huyang sa pisikal nga bisan sa Alemanya, diin adunay usa ka sundalo sa matag haligi, wala siya gi-draft ingon usa ka pribado. Oo, unsa ka dako ang pagkadaot sa Europe.
  Bisan pa, si Stalin, usa sa labing inila nga mga politiko sa atong panahon, wala usab usa ka sekondaryang edukasyon, siya usa ka henyo. Ug ang nakapaikag kay wala usab siya gi-draft sa kasundalohan tungod sa mga hinungdan sa kahimsog. Makaiikag, sulagma, duha ka malisyosong mga kaaway walay sekondaryang edukasyon, wala tawga alang sa serbisyo militar tungod sa mga katarongan sa panglawas, adunay mga amahan nga palahubog, ug ang amahan ni Hitler nagtrabaho usab ingong tigbuhat ug sapatos sa sinugdan!
  Kini usa ka sulagma, katingad-an, makalilisang. Si Goering, ang tuong kamot ni Hitler, dili ingon niana. Siya gikan sa usa ka pamilya sa mga aristokrata, ang katigulangan ni Goering mao ang deputy sa de facto nga magmamando sa Germany, Bismarck. Si Goering usa ka negosyante, oligarko, aristokrata ug pragmatista. Nakita usab nila nga posible nga ilang ilisan ang gipossess nga si Fuhrer. Ang Amerika ug Britanya usab, bisan sa tago, gusto nga wagtangon ang Russia, bisan unsa pa ang nagharing rehimen, apan gusto nila nga wagtangon ang mga komunista, nga naglimud sa konsepto sa pribado nga kabtangan, labi na nga sila nagbulag sa mata sa. ang sobra nga pagpalig-on sa Germany.
  Bisan pa, ang Germany usa ka geopolitical nga kakompetensya, apan usa ka kakompetensya sulod sa gambalay sa kapitalista ug aristokratikong mga lagda sa dula, ug ang Bolshevik Russia hingpit nga langyaw ug kontra. Makapatingala pa gani nga sa '41, si Churchill mismo mitanyag ug tabang kang Stalin, bisan pa sa tanan niyang kontra-komunismo ug tradisyonal, Ingles nga pagdumot sa Russia. Tuod man, ang Alemanya ubos sa mga Pula maoy usa ka kabayo sa gubat nga gisangkapan sa usa ka Sobyet nga karwahe, ug ang USSR ubos sa Browns maoy usa ka walay kataposang partisan nga sona. Human sa tanan, ang mga panatikong Bolshevik dili makig-uli sa ilang mga kaugalingon, ug maglunsad og usa ka malungtarong gubat gerilya, nga makahurot pag-ayo sa Third Reich nga ang tanang mga damgo sa dugang nga pagpalapad mawala sama sa usa ka balangaw human sa usa ka dalugdog! Ang Russia ubos sa Germany mas maayo kaysa Germany ubos sa Russia! Sa tin-aw nga pagsabot niini, nganong ang USA ug Britain nangitag paagi gikan sa gubat.
  Si Yamamoto usa ka pragmatist, nakiggubat siya sa USA ug Britain. Apan kining duha ka imperyo mismo ang naghagit sa Japan pinaagi sa pagpahamtang ug embargo sa suplay sa mga produktong petrolyo. Sa pagkatinuod, ang Yuta sa Nagsubang nga Adlaw walay kaugalingong mga atabay, o daghan pang mga hilaw nga materyales. Ang mga Hapon nag-negosasyon, ang mga Amerikano naghimo ug labaw nga makauulaw nga mga panginahanglan.
  Ug sa samang higayon, ang mga Yankee, nga naghagit sa gubat, wala gayud maghasol sa pagdala sa kasundalohan ug navy sa pagpakig-away sa pagkaandam. Ang tentasyon nahimo nga hilabihan ka dako, ilabi na kay ang paglaum mao nga ang Moscow hapit na mapukan ug ang Germany ug ang mga kaalyado niini moabut sa pagtabang niini. Dugang pa, adunay usa ka kalkulasyon nga ang Estados Unidos, nga usa pa ka medyo demokratikong nasud, nagsalig kaayo sa opinyon sa publiko, kung ang gubat magpadayon, dili gusto nga madagayaon nga moula sa dugo sa mga langyaw nga isla. Sa pagkatinuod, nganong ang kasagaran nga Amerikanong lungsoranon makadawat og zinc coffins uban sa iyang mga paryente, kung wala kita maghisgot mahitungod sa pagpanalipod sa teritoryo sa Estados Unidos mismo, ug pagbayad usab og dako nga buhis sa militar! Tingali mao kana ang hinungdan nga nawala ang Tsarist Russia, nga adunay daghang mga sundalo, apan ang mga Ruso nga mga tawo wala mag-isip sa Manchuria nga ilang teritoryo, ug dili gusto nga magbayad sa dugo ug singot alang sa abstract nga mga interes. Alaut, wala gikuha ni Hitler ang Moscow, sa usa ka bahin tungod sa iyang pagkadili andam alang sa mapintas nga Tingtugnaw, ug sa usa ka bahin tungod sa panatisismo nga kinaiya sa mga Bolshevik. Bisan pa, dili lamang ang mga Bolshevik, ang mga Ruso usa ka tawo nga dali nga magsakripisyo sa kaugalingon alang sa dagkong mga katuyoan. Human sa tanan, ang unang air ram gidala sa Russian nga guy Messer. Makapatingala pa nga gibuhat niya kini dili alang sa paraiso nga mga oras, apan alang sa Amahan nga yuta. Bisan tuod ... Si Messer usa ka bahin sa usa ka buang, human sa tanan, siya usa ka batid sa aerobatics, usa ka imbentor, usa ka tigdesinyo, ug siyempre buhi pa unta siya magdala ug mas daghang kaayohan sa Inahan. Tingali ang mga Yankee dili kaayo sayup kung ilang gisundog ang prinsipyo: ang panguna nga butang sa gubat mao ang mabuhi! Sa pagkatinuod, ang usa ka patay nga tawo dili na makapatay!
  Si Admiral Naumo miingon:
  - Nahurot na namo ang kapin sa dos-tersiya sa mga bala. Nanginit pag-ayo ang mga pusil, gibuboan silag mga balde sa tubig!
  Si Yamamoto mihimo og krus sa hangin gamit ang iyang tudlo ug miingon sa ubos, medyo pagaw nga tingog:
  - Sa akong hunahuna ang mga pusil makasukol sa katapusang ikatulo nga bahin sa mga kabhang. Bisag dili, knockout hangtod sa nuyntay singko porsyento.
  Si Admiral Naumo mikibo ug mipahid sa singot sa iyang agtang:
  - Takus ba ang paghatag sa tanan nimong labing maayo sa unang adlaw?
  Gikumot ni Yamamoto ang iyang mga kumo:
  - Mga gasto! Syempre worth it! Among nasakpan ang mga Ruso sa kalit, sama sa nahitabo niadtong 1904, ug ang mga Aleman niadtong 1941, apan grabeng silotan ni Stalin ang sugo ug dili na kini mahitabo pag-usab. Busa kinahanglan nimo nga pahimuslan ang kamatuoran nga ang ikog sa dragon natulog. Sa pagkatinuod, nakasabot ko kang Stalin; Ug ang iyang mga kauban nga walay lider nahadlok nga mohimo sa inisyatiba. Mao nga gimingaw sila sa among hampak. Ingon sa gibuhat sa mga Amerikano, sa paagi. Klaro sa tanan nga panahon na sa pagpangandam, ang mga panganod nagpundok, ang dalugdog sa dili madugay moigo, apan...
  Gihikap ni Naumo ang haw-ang sa samurai nga espada nga nagbitay sa iyang bakos, o ingon sa kasagarang gitawag nga katana:
  - Ang mga Ruso kanunay nga molihok nga ulahi! Ang gubat dili kaayo dugay ug kita makaabot sa Urals.
  Giyahat ni Yamamoto ang iyang mga mata sa langit:
  - Hinaot nga ang mga diyos motabang kanato niini, apan sa akong hunahuna dili! Dali silang nakakat-on, gipakita ni Khalkhin Gol nga ang lebel sa Russia mas taas kaysa sa panahon sa gubat sa 1904-1905. Gawas pa, isulti ko kanimo ang usa ka sekreto. Ang among tinago nga ahente sa Vladivostok nakatabang gamay nga ang labi ka kusgan nga artilerya sa baybayon wala"y mga kabhang, ug ang ayroplano dili makalupad sa oras. Kini ang sekreto nga gubat.
  Si Naumo natingala:
  - Asa nagtan-aw ang SMERSH ug ang NKVD?
  Mikatawa si Yamamoto, nag-uyog sa iyang mga tudlo.
  - Dinhi sa Halayong Sidlakan ang pinakagrabe nga mga personahe sa Russia nag-alagad sa mga nahadlok nga mamatay sa atubangan sa Soviet-German gusto nga moadto sa Vladivostok. Busa, dinhi mas sayon ang pagpangita sa usa ka traydor o usa ka buang sa ibabaw, ingon man usa ka hakog nga tawo. Ug ang NKVD naanad kaayo sa pagbutyag sa hinanduraw nga mga panagkunsabo nga wala na kini makamatikod sa tinuod nga mga traydor. Busa posible nga magtrabaho. Pinaagi sa dalan, timan-i nga kung daghang mga heneral ang miadto sa kiliran sa mga Aleman, bisan pa sa kamatuoran nga ang ilang mga pamilya, mga paryente ug mga higala gihulga nga patyon alang niini, nan posible nga suborno ang usa ka tawo gikan sa taas. O gamiton kini sa kangitngit, nga mas maayo pa. So daghan mig trabaho. Kitang mga Hapon kasagarang gihulagway pinaagi sa kahingpitan sa paghunahuna pinaagi sa mga operasyon militar ug pagkonsiderar sa tanang detalye.
  Gikumot ni Naumo ang kuptanan sa iyang katana:
  - Husto! Apan ang kaulaw ni Khalkhin Gol nagpukaw sa usa ka pagbati sa kapaitan ug hilabihang kalagot! Unsaon namo...
  Gihupay ni Yamamoto:
  - Adunay mas daghang Manchus didto kaysa Hapon, ug sa kinatibuk-an dili ka makadaog sa tanang panahon. Kinahanglan nakong timan-an nga, bisan pa, dili ang pinakamaayo nga mga yunit nga nakig-away sa among kiliran, ug ang mga Ruso adunay dako nga bentaha sa mga ayroplano ug mga tangke.
  Gihukas ni Naumo ang katunga sa iyang katana:
  - Kini dili makatarunganon kanato! Ang usa ka samurai dili gayud mosalig sa usa ka dull blade, usa ka gikapoy nga kabayo, daghang mga kaaway, o usa ka huyang nga hinagiban!
  Gitul-id ni Yamamoto:
  - Usa ka samurai, siyempre, dili, apan usa ka tawo, sa kasubo, oo! Ang mga tawo masayop!
  Si Yamamoto nalinga ug misinggit og usa ka butang ngadto sa mga telepono, ug dayon mipadayon:
  - Ang usa ka samurai dili gyud moliko! Siya miadto sa ram ug batok sa sulog.
  Miyango si Naumo:
  - Tinuod! Apan nakig-away mi sa USA ug sa British Lion.
  Gipitik ni Yamamoto ang iyang tudlo sa control room:
  - Oo! Tinuod, apan ang USA naigo sa ngipon, ang Britanya nawad-an sa mga kolonya niini, ug ang Germany naa sa problema. Gusto namon nga makuha ang daghang mga pwersa kutob sa mahimo gikan sa Kasadpan sa Russia aron mapadali ang pag-atake sa Wehrmacht. Ang welga giplano alang sa Mayo, sa panahon nga ang mga dalan namala, apan gipugngan kini sa mga Amerikano.
  Gikuha ni Naumo ang usa ka katana ug gilaslas kini sa hangin:
  - Kamatayon sa USA! Kanunay silang nagsamok sa Japan.
  Si Yamamoto mingisi nga maliputon:
  - Dili kanunay, siyempre, pananglitan, sa una nga nakig-away kami sa Russia, ang mga Yankee nakatabang kaayo kanamo sa mga pautang, ingon man mga suplay sa mga hinagiban. Kapin sa katunga sa among mga barko gihimo gamit ang kuwarta gikan sa USA ug Britain, ug sa ilang kaugalingon nga mga barko. Mao nga ang America dili kanunay daotan, apan dili sa kini nga kaso.
  Nangutana si Naumo sa katingala:
  - Ug ngano?
  Si Yamamoto miuyon sa pagpatin-aw:
  - Usa ka panon sa mga long-range bombers ang misulong sa Tokyo ug naglunsad og usa ka maliputon nga pag-atake sa kapital gamit ang napalm bomb. Gatusan ka balay nga kahoy ang nasunog, ug ang emperador mimando nga ibalhin ang control zone gikan sa kaulohan bisan unsa pa ang gasto. Ug una sa tanan, kuhaa ang labing duol sa mga kalabera sa Hapon, ang combat complex sa mga baseng Amerikano sa arkipelago sa Midway. Ug milampos kami!
  Giwara-wara ni Nauma ang iyang espada sa hangin:
  - Midaog gihapon mi!
  Si Yamamoto mihunong:
  - Adunay mga maalamon nga mga tawo taliwala sa mga puti usab! Dili ikatingala nga ang Emperador nagbutang ug bust ni Napoleon sa iyang opisina. Apan adunay laing Cesar, siya miingon: mas lisud ang pagtipig sa imong nabuntog kay sa pagbuntog. Sa kini nga kaso, kini magamit sa una sa tanan. Gihimo ni Nauma ang numero nga walo gamit ang iyang espada:
  - Nakasabot ko sa akong hunahuna, apan sa akong kasingkasing!
  Mitindog si Yamamoto ug gipikpik ang abaga sa iyang kauban:
  - Ayaw kaguol, sa niini nga kaso kita mobiya sa pagbalik. Mapildi namo ang USSR ug magdali pag-usab batok sa USA ug British, apan niining higayona kauban ang mga Germans ug ang mga pasta makers.
  Si Admiral Nauma, nga adunay hapit dili makita nga paglihok, gitago ang katana sa sakoban niini ug, uban ang usa ka lisp, mihunghong:
  - Ang umaabot maayo, apan ang karon mas maayo! Nakadungog ka ba nga ang tibuuk nga suplay sa mga bomba sa mga carrier sa ayroplano nahurot na, ug ...
  Si Yamamoto mimando sa makadiyot:
  - Lakaw sa deck ug tan-aw sa palibot, sa tunga sa oras kita mobalik ug mobiya sa atong labing duol nga base.
  Si Nauma misirit sa iyang ilong:
  - Nagtuman ako, kumander!
  Milukso ang admiral, gigunitan ang pultahan aron dili kini mabara. Sa wala pa mohupas ang iyang mga lakang, usa ka anino ang migawas gikan sa pultahan gikan sa bungbong, milakaw nga nagtipas ug gilabay ang mga tabon.
  Bueno, unsa ang oras sa negosyo, apan gabii alang sa gugma?
  Sa kasamtangan, si Sashka Sokolovsky misaka gihapon sa LAGG-5 fighter.
  Gusto sa bata nga makig-away. Milakaw siya paingon sa makalilisang nga Conan. Mao nga kini usa ka damgo, tungod kay adunay mga dili katuohan nga mga sulagma.
  Gipusil na ni Conan ang lima ka gatos ug kan-uman nga eroplano sa Amerika ug British. Ug iyang gitabok ang iyang sungo sa Soviet aces.
  Bisan pa, wala siya magduda kung unsang surpresa ang naghulat kaniya.
  Si Sashka Sokolovsky mismo batok kaniya.
  Ang batang lalaki nagsul-ob lamang og swimming trunks, kini mas komportable ug makatarunganon. Nagdali siya sa usa ka mabangis nga gubat.
  Ang iyang kaatbang nga si Conan, patas sab og buhok, morag usa ka batang lalaki nga mga katorse anyos, guwapo lang kaayo ug may prominenteng kaunoran.
  Ang duha ka mga lalaki mga Terminator.
  Nagsugod sila sa pagpamusil sa usag usa gikan sa layo. Ug sa samang higayon sila naglikay.
  Nagpalayo sila sa agianan sa mga buto.
  Si Sashka misinggit:
  - Alang sa yutang natawhan alang kang Stalin!
  Mibalik si Conan:
  - Para sa Japan, para sa emperador!
  Bisan tuod dili siya usa ka samurai, apan usa ka duwende. Ania ang batang lalaki nga si Conan, nga natumba sa usa ka awto sa Sobyet.
  Si Sashka mitubag nga simetriko - pinaagi sa pagputol sa Japanese.
  Ang duha ka manggugubat angayan nga mahimong bayani.
  Magdungan sila sa paglupad o magkatag sa lainlaing direksyon, apan dili makatumba sa usa.
  Si Sashka misinggit:
  - Away, ikaw nga talawan!
  Conan mitubag:
  - Ikaw ang talawan nga nakig-away!
  Nagbalik sila. Hapit sila mag-ram sa usag usa, apan nagkatibulaag usab sa lainlaing direksyon. Dili, walay makaigo ni bisan kinsa. Ikasubo, napakyas sila sa pagbuhat niini.
  Ug sila nagkatibulaag pag-usab.
  Misinggit si Sashka:
  - Para sa Holy Rus'!
  Si Conan misinggit:
  - Dili, ang Japan mas balaan!
  Si Sashka misitso ug mitubag:
  - Apan dili ka Hapon! Ug dili bisan usa ka tawo!
  Nag-agulo si Conan nga wala"y mga ngipon:
  - Ug kinsa ako?
  Si Sashka matinud-anon nga mitubag:
  - Gikan ka sa pamilya sa mga light elf!
  Mingisi si Conan ug mitubag, giputol ang laing eroplano sa Sobyet:
  - Mao nga nahibal-an nimo kini!
  Si Sashka miingon, nga nagpakita sa iyang mga ngipon nga perlas:
  - Daghan kog nahibaloan!
  Si Conan dayon misugyot:
  - Atong buhaton kini nga paagi! Para nako sa personal, kini nga gubat sama sa usa ka dula ug kalingawan, ikaw usab usa ka bata sa ika-21 nga siglo! Unsa ang imong gikinahanglan alang sa Ikaduhang Gubat sa Kalibutan?
  Si Sashka makatarunganon nga nakamatikod samtang iyang naigo ang Japanese nga sakyanan:
  - Gikan ko sa Russia, ug sa wala pa ang Russia mao ang USSR. Para makaingon ka nga nakig-away ko para sa akong Inahan!
  Si Conan mikatawa ug miingon:
  - Ug ang mga Hapon nag-imbento kanako, ang duwende nga si Conan, ug gidrowing siya sa anime. Mao to nag away japon ko. Busa kini usab, sa usa ka sukod, akong yutang natawhan!
  Gipadala na usab ni Sashka alang sa rapprochement. Nagpabuto sila gikan sa luyo sa tanan nga mga machine gun, apan wala makaigo sa usag usa.
  Nahutdan na silag bala.
  Gisugyot ni Conan:
  - Buhaton nato kini! Ikaw ug ako pareho nga mobiya sa Ikaduhang Gubat sa Kalibutan! Naa ko sa akong kalibutan, ug naa ka sa imoha... Ug tugoti ang mga panghitabo nga mokuha sa ilang kurso!
  Si Sashka misupak:
  - Dili, dili kana mahimo! Giatake na sa Japan ang USSR ug nakamugna og mga problema. O himoon namo kini nga daw wala ka pa maglungtad sa Ikaduhang Gubat sa Kalibutan. O magpabilin ko dinhi aron makig-away!
  Mingisi si Conan ug mitubag:
  - Ang oras nahurot na alang kanatong duha sa Ikaduhang Gubat sa Kalibutan! Ug kita mobalik sa atong mga kalibutan! Ug bahin sa mga pagbag-o, mas milampos ako kaysa kanimo, batan-ong opisyal, tungod kay usa ako ka duwende! Oo, wala ka nila tugoti nga manguna sa ayroplano dayon!
  Misinggit si Sashka:
  - Nabalaka ka man ...
  Apan sa wala pa niya mahimo, adunay usa ka flash, ug ang duha nga mga eroplano ug ace nga mga piloto nawala gikan sa hangin.
  Unya ang gubat nagsugod nga walay duha ka manggugubat gikan sa lain-laing mga kalibutan. Ang usa sa mga cartoon sa Japanese nga anime, ug ang lain usa ka batang lalaki nga natawo sa ika-21 nga siglo, mibalik sa ilang panahon.
  Apan ang buhat nahimo na, ug ang Japan, nga napildi ang USA sa dagat, giatake ang USSR gikan sa silangan.
  Napugos si Stalin sa pagbalhin sa mga mahinungdanong pwersa ngadto sa Sidlakan, ug gi-postpone ang opensiba sa Stalingrad. Tinuod, ang operasyon sa Rzhev-Sychovo nagpadayon gihapon, apan adunay gamay nga kalampusan kaysa sa tinuod nga kasaysayan. Ang mga Aleman nakahimo sa pagsalikway sa pag-asdang sa mga tropa sa Sobyet, nga nagpahamtang ug grabeng kadaot kanila.
  Tinuod, sa Aprika giilog sa mga kaalyado ang inisyatiba. Apan tungod kay dili kinahanglan nga luwason si Paulus gikan sa bulsa, si Rommel nakadawat og dugang nga mga reinforcements, ug naghimo sa usa ka epektibo kaayo nga pag-atake sa mga Amerikano sa Algeria, nga nakadakop sa kapin sa kalim-an ka libo nga mga sundalo ug mga opisyal.
  Ang bug-at nga kadaot hinungdan sa dili pagsinabtanay sa American command, ug gipahunong ni Roosevelt ang pagbalhin sa mga tropa ngadto sa Africa, ug sa kasagaran mipahayag nga ang Dagat Pasipiko mao ang labing importante alang sa America.
  Ang pipila sa militar sa Amerika, ug kadaghanan sa mga industriyalista, miinsistir usab sa pag-focus sa Japan.
  Ingon nga resulta, sa Estados Unidos, ang mga tigpaluyo sa pag-inusara nakahimo sa pagduso sa proyekto sa dili pag-apil sa Amerikano sa gubat sa Europe. Gisugyot pa gani ang usa ka hunonganan sa Wehrmacht.
  Si Hitler, nga nakasinati og mga problema sa mga reserba, miuyon sa usa ka hunonganan uban sa mga Amerikano.
  Dili usab gusto sa Britain nga makig-away kung wala ang Estados Unidos ug gisugyot usab ang usa ka truce sulod sa usa ka tuig.
  Ang Fuhrer miuyon usab niini. Sa tingtugnaw, ang mga Aleman nakahimo sa paghawid sa atubangan. Duol lamang sa Leningrad ang Operation Iskra milampos ug posible nga makalusot sa koridor.
  Ang mga Aleman nakahimo sa hingpit nga pagdakop sa Stalingrad niadtong Disyembre, apan wala na mouswag.
  Sa katapusan sa Pebrero, ang Pulang Army mihimo sa usa ka malampuson nga pag-atake duol sa Voronezh ug nakahimo sa paghimo sa mahinungdanon nga pag-uswag. Apan si Mainstein, nga adunay usa ka pag-atake kaniadtong Marso, nakahimo sa pagliyok sa mga tropa sa Sobyet ug gipahiuli ang kahimtang.
  Si Red nakaagom ug dakong kadaot. Ug nikalma siya kadiyot.
  Ang mga Germans, sa laing bahin, mideklarar og total nga gubat niadtong Pebrero. Ug ang mga Alyado mihunong sa pagpamomba ug pagpakig-away.
  Sa Third Reich, ang produksyon sa mga hinagiban, ilabina ang mga tangke, miuswag pag-ayo.
  Ang Fritz nagplano nga gamiton ang Tigers, Panthers ug Ferdinands sa pagdesisyon sa resulta sa gubat pabor kanila.
  Apan siyempre kini dili igo. Gihatag nila ang ilang nag-unang hampak sa lugar sa Stalingrad, ubay sa baybayon sa Volga, padulong sa Dagat Caspian.
  Ang plano mao ang pagputol sa Caucasus pinaagi sa yuta gikan sa ubang bahin sa USSR. Ug dayon mobalhin sa Baku ubay sa baybayon sa Caspian.
  Sa samang higayon, ang mga Aleman mihimo sa diplomatikong mga paningkamot sa pag-apil sa Turkey sa gubat.
  Naghimo na sila usa ka sukaranan nga saad sa pag-atake kung ang Wehrmacht makaabut sa Dagat Caspian.
  Ang Japan nakiggubat gihapon. Siya nakahimo sa pagputol sa Vladivostok ug pagdakop sa Mongolia.
  Ang samurai adunay daghang infantry ug panatiko silang nakig-away. Ang mga tangke medyo huyang, apan kini gaan, mobile, ug barato nga mahimo. Ug labaw sa tanan, nga adunay maayong pagmaniobra.
  Sa laktod, ang kaaway adunay dakong kusog. Ug wala mahibal-an ni Stalin kung unsa ang buhaton.
  Sa pagkakaron, ang tibuok pusta kay trayntay kwatro. Apan mas huyang sila kay sa German nga mga sakyanan, ilabina sa Tigers. Ang tangke sa KV mas grabe ug mas bug-at.
  Ang 45 mm nga pusil kay karaan na, ug ang 76 mm nga pusil dili igo nga kusog.
  Ang abyon sa praktikal nga mga termino dili daotan. Ilabi na ang Yak-9, bisan kung kini huyang sa armamento.
  Ang mga Aleman natural nga nagsalig sa Focke-Wulf! Apan ang salakyanan nahimong lisud nga paandaron. Bisag kusog kaayo ug paspas.
  Ang ME-309 nagsugod sa pag-abot, usa ka paspas nga sakyanan nga adunay pito ka mga punto sa pagpabuto, apan dili usab sayon nga operahan ug bug-at. Nagpasabot kini nga mas grabe ang pagmaniobra.
  Daghan o kulang sa mga bag-ong kalamboan mao ang Yu-188 ug Yu-288, nga maayong mga bomber.
  Ug, siyempre, ang unang mga sakyanan sa jet nagsugod sa pagpakita. Apan dili pa sa kadaghanan.
  Ang mga Germans nagsugod sa ilang opensiba lamang sa Hunyo 15, pagbalhin sa mga masa sa mga tangke. Ug siyempre sila gilauman gikan sa sinugdanan. Gitukod ang usa ka kusgan nga depensa.
  Usa ka tinuod nga kuta.
  Dugang pa, ang IL-2 nag-andam usa ka maayong sorpresa alang sa mga Aleman sa dagway sa gagmay nga mga bomba nga natipon.
  Apan kini dili igo ... Ang mga Germans sa gihapon nahimong mas lig-on. Sila adunay mas daghan ug mas eksperyensiyadong infantry, aviation ug tank.
  Kung walay prente sa kasadpan, mas kusgan sa hangin ang mga pasista. Sa mga tangke sila adunay gamay nga bentaha sa gidaghanon, apan sa kalidad tungod sa bug-at nga mga sakyanan.
  Sa artilerya, ang USSR adunay bisan gamay nga mga baril. Apan siyempre, sa termino sa kalibre, ang kaaway nag-una.
  Ang nahabilin mao ang pagsalig sa kusgan nga depensa ug kalig-on sa katawhang Sobyet.
  
  
  
  NAPOLEON ANG KAdaogan SA WATERLOO
  Giatake ni Napoleon the Great si Hamilton pipila ka oras ang milabay ug nakahimo sa pagpildi kaniya sa wala pa moabot si Blucher. Ug unya iyang gipildi si Blucher.
  Ubos niini nga mga kondisyon, ang Russia, nga gipangulohan ni Alexander the First, nakahukom nga dili makig-away kang Napoleon. Ang mga Austrian, nga daw paryente niya, nagtanyag ug kalinaw sa kasarangang mga termino.
  Ang France nakadawat og balik sa duha ka gagmay nga mga lugar sa Italy nga gipuy-an sa mga Pranses, ug ang Netherlands sa komposisyon niini. Ang indemnity gikuha gikan kaniya, ug ang gahum ni Napoleon ang Una giila.
  Usa ka temporaryo nga ekwilibriyo ang natukod. Ang France gikapoy kaayo sa mga gubat, ug si Napoleon naglingkod nga hilom sulod sa pipila ka panahon. Bisan tuod siya nagsugod sa pagbuhat sa pipila ka mga reporma. Usa sa labing hinungdanon mao ang opisyal nga pagpaila sa poligamiya, nga adunay katungod nga adunay hangtod sa upat ka mga kauban.
  Bisan tuod ang Simbahang Katoliko misukol, ang awtoridad sa awtoridad sa papa nahulog pag-ayo. Ug ang mga Protestante nagpakita sa pagka-flexible niining butanga.
  Si Napoleon mismo hapit usa ka ateyista. Ug determinado niyang gibulag ang simbahan ug estado. Sila nag-ingon nga ang sekular nga mga balaod wala magtagad kanimo.
  Si Napoleon the Great, nga gamay nga gipahiuli ang gahum sa France, misulong sa Algeria ug Morocco. Nagsugod siya sa pagdugang ug mga kolonya sa Africa sa iyang mga kabtangan. Wala madugay nailog sa iyang mga tropa ang Libya. Apan ang Ehipto gipugngan nga mailog sa Britanya, nga mismo walay plano niini.
  Si Napoleon nakahukom nga mas maayo nga dili magsugod sa usa ka gubat sa dagat, diin siya mas huyang kay sa kaaway. Dugang pa, kinahanglan usab nga tunawon kung unsa ang nakuha sa Africa.
  Nakahukom ang mga Pranses nga mobalhin paingon sa Niger ug sakupon ang kayutaan sa Kasadpan ug sentro sa Africa.
  Napoleon nakahimo sa pagtukod sa maayo nga relasyon uban sa Russia, ilabi na human sa Nicholas ang Unang miabut sa gahum, uban kang kinsa siya nahimong mga higala, ug uban sa Austria. Dugang pa, niadtong 1829, ang Austria ug France misulod sa gubat batok sa Turkey sa kiliran sa Russia. Unsa ang nahimo nga usa ka kusgan nga paglihok sa kinatibuk-an.
  Sa kataposan si Türkiye gipapahawa gikan sa Balkans. Ang Bosnia ug Herzegovina nahimong bahin sa Austria, ang Russia nakadawat sa sidlakang bahin sa Romania, ug ang kasadpang bahin nahimong Austrian.
  Ang Bulgaria ug Serbia pormal nga nakaangkon ug kagawasan, apan ang mga Bulgariano nahimong basalyo sa Russia, ug ang mga Serb sa Austria. Nakuha sa France ang kontrol sa mga gingharian sa Sardinian ug Neapolitan. Dugang pa, nakuha sa mga Pranses ang Crete gikan sa Gresya ug bahin sa mga isla. Ang Gresya mismo sa kontinente pormal nga nakaangkon og kagawasan, apan ubos sa pagdumala sa France.
  Ang Turkey halos nagpabilin lamang sa Istanbul sa Europe.
  Gidawat usab sa Russia ang Transcaucasia, Batumi, Kars, ug Erzerum - halos tanang kayutaan nga gipuy-an sa mga Armenian ug Kurd. Ang amihanan sa Iraq nahimong Ruso, ug ang habagatan gisakop sa Britanya.
  Ang Türkiye gibalhin sa kategorya nga menor de edad nga gahum. Sa kasukwahi, ang Russia nahimong mas lig-on kay sa tinuod nga kasaysayan. Namatay si Napoleon niadtong 1837, nga nagbilin sa France nga usa ka dako ug gamhanang gahom nga adunay kolonyal nga mga kabtangan sa Africa, Europe, ug mga bahin sa Asia.
  Human niana ang iyang anak nga si Napoleon II nahimong gahum. Taas, blond, napanunod niya ang dagkong mga ambisyon gikan sa iyang amahan. Ug misulay siya sa paghimo og koalisyon batok sa Britanya.
  Ang Austria miuyon niini, ug ang Russia, nga niadtong panahona nabug-atan sa gubat sa Caucasus, midumili sa pagpakiggubat sa koalisyon. Unya niadtong 1846, ang Austria ug Pransiya nakiggubat batok sa Alemanya. Wala pa kini magkahiusa ubos sa Prussia. Ug ang mga pwersa dili managsama. Ang Austria anaa sa kinapungkayan sa iyang gahom ug ang France usab... Apan ang Prussia dili kaayo lig-on.
  Isip resulta sa gubat, ang tanang kayutaan sa Alemanya nailog ug nabahin tali sa mga Pranses ug Austriano. Dayon gisakop dayon ni Napoleon II ang Denmark. Niadtong 1851, ang Norway nabihag usab sa mga Pranses.
  Ug niadtong 1853, si Nicholas the First sa kataposan miapil sa koalisyon. Giatake sa Russia, Austria ug France ang nahabilin sa Turkey ug Britain.
  Sa yuta, ang kalampusan nakatampo sa koalisyon. Sa dagat, ang mga butang mas maayo alang sa mga British. Apan nakuha sa koalisyon ang tibuok Middle East, Egypt, Sudan. Ug unya Iran. Ug sa 1857, Russia, France ug Austria mibalhin ngadto sa India. Ug nadakpan usab nila siya.
  Ang pagsakop sa Africa gisugdan usab sa pag-uswag sa habagatan. Ug ang Britanya mismo giluok sa usa ka continental blockade. Sa samang higayon, tulo ka imperyo ang nagtukod ug mga barko.
  Ang ilang bentaha sa gahum sa kombat ug mga kahinguhaan labi nga gibati.
  Ug sa 1862, tungod sa hulga sa pag-landing sa Russia, France ug Austria sa metropolis mismo, ang British nangayo alang sa kalinaw. Kinahanglang mouyon ang Britanya sa daghang makauulaw nga mga kahimtang ug itugyan ang mga kolonya niini.
  Niadtong 1864, namatay si Nicholas the First... Ang iyang trono gipanunod ni Alexander the Second. Apan kini nga hari wala na usab swerte. Na sa Abril 1866, siya gipusil sa halangdon nga Karakazov ug ang dugay nang gipaabot nga kalingkawasan sa mga mag-uuma wala mahitabo.
  Ug ang bag-ong batan-ong Tsar Alexander the Third batok sa kalingkawasan sa mga mag-uuma. Ug gipadayon niya ang konserbatibo nga kurso. Bisan pa, ang Russia naglihok sa Asia ug China.
  Sa Estados Unidos, nagpadayon ang gubat sibil. Ilabi na human sa pagpatay kang Abraham Lincoln. Ang grabeng mga panagsumpaki mitungha taliwala sa mga taga-amihanan. Ang gubat milungtad ug kapin sa napulo ka tuig, ug ang Estados Unidos nagpabiling nabahinbahin. Ang paglugway sa gubat gipasayon sa tabang ni Napoleon II sa mga taga-habagatan ug ang pagduha-duha nga adunay lig-on nga Estados Unidos sa utlanan sa kolonya sa France sa Canada ug basalyo Mexico. Si Napoleon the Second nagmando hangtod sa 1879, ug ang iyang paghari nahimong taas kaayo: kap-atan ug duha ka tuig ug mahimayaon. Ang mga Pranses hingpit nga nag-okupar sa Africa, ang Austria lamang ang nakakuha ug gamay niini, nakaganansya gikan sa Syria, Palestine, Indochina, partily India, Iran, ug uban pa.
  Nakabaton sila ug baroganan sa Canada, Mexico, ug misugod sa pagsulod sa Latin America. Sa Espanya ug Portugal, ang mga hari sa Pransiya nagsugod sa pagmando. Ang Britanya nahimong sekondaryang nasod.
  Tinuod, nagpalig-on ang Russia, ug gamay nga Austria. Apan dili kana makahahadlok.
  Si Napoleon the Third, ang anak ni Napoleon the Second, misaka sa trono. Trayntay otso anyos na siya. Usa ka medyo hamtong nga emperador, gipadayon niya ang mga palisiya sa iyang amahan, nakiggubat sa Latin America ug nagsuhid sa Australia ug sa Dagat Pasipiko.
  Ang Russia niadtong panahona nagsakop ug nagtunaw sa China ug India, daghang yuta. Sa 1904, ang mga Ruso midunggo sa Japan, nga nasakop kaniadto ang Korea. Ang gubat sa Japan medyo milawig ug misulod sa partisan nga yugto. Gisakop ni Napoleon III ang Latin America ug ang halos tibuok Pulang Kontinente. Apan wala siyay panahon sa pagsulod sa Estados Unidos ug namatay niadtong 1909.
  Si Napoleon the Fourth - ang tanang kamagulangang anak nga lalaki kay tradisyonal nga gitawag og Napoleons - mikuha ug miatake sa Estados Unidos aron makompleto ang pagkonsolida sa yuta. Ang Estados Unidos, sa laing bahin, gibahin sa tulo ka bahin ug nagpabilin nga medyo atrasado. Ug daghang Pranses nga kasundalohan ang nakadakop kanila.
  Ang Russia nakiggubat gihapon sa mga partido sa Hapon sa dugay nga panahon, ug ang mga pag-alsa kanunay nga miulbo sa China.
  Sa 1913, si Alexander the Third namatay, ug si Nicholas II milingkod sa trono. Ang bag-ong hari nagpadayon sa dalan sa iyang amahan.
  Human masakop ang Estados Unidos, gusto ni Napoleon IV ug dugang pa. Ang Britanya dili pa kaayo lig-on nga walay mga kolonya. Ang Austria ug Russia mao ang duha ka nag-unang pwersa sa kalibutan gawas sa France.
  Dugang pa, sa duha ka imperyo adunay hingpit nga mga monarkiya, ug sa Tsarist Russia, ang pagkaulipon magamit usab!
  Si Napoleon the Fourth naghunahuna bahin niini ... Apan ang pagpakig-away sa duha ka mga monsters sa usa ka higayon usa ka imposible nga buluhaton. O komplikado kaayo. Kinahanglan ka nga mopili og usa ka tawo ug pildihon sila.
  Human sa kamatayon ni Emperador Franz Joseph niadtong 1916, kinsa naghari sulod sa kan-uman ug walo ka tuig - usa sa pinakataas nga paghari sa kalibutan, ang iyang pag-umangkon nga si Charles I milingkod sa trono. Ug pagkahuman niana, nagsugod ang mga panagbangi sa Austria. Dili tanan nakaila sa bag-ong manununod, kansang bugtong apohan sa tuhod nga si Franz II mao ang emperador.
  Ug daghang mga pag-alsa ug mga kudeta ang miulbo.
  Ang France ug Russia nagpadalag mga tropa sa Austria. Ang hiniusang welga misangpot sa paspas nga pagkapildi sa imperyo sa tambalanan ug sa pagkabahin niini. Ug sa wala madugay ang Sweden nabahin.
  Ug ang France naglakip sa Spain ug Portugal sa komposisyon niini.
  Busa, duha na lang ka nasod ang nahibilin sa kalibotan: France ug Russia, nga nagbahin sa tanang teritoryo...
  Nicholas II ug Napoleon IV. Kini ang kombinasyon. Ug duha ka monarko ang nagbarog nga atbang sa usag usa... Apan ang gubat wala gayud magsugod... Si Nicholas II namatay niadtong 1936. Siya gipulihan ni Alexey II. Ug si Napoleon the Fourth namatay usa ka tuig sa ulahi sa 1937. Siya gipulihan dili sa iyang kamagulangang anak nga lalaki, kinsa namatay usab, kondili sa tunga-tunga, si Louis the Nineteen.
  Batan-on ang bag-ong hari ug bata pa si Alexei. Ug sa 1941 sila nakig-away sulod sa pipila ka bulan gikan sa Mayo ngadto sa Disyembre... Human niini sila nakigdait, sa mga termino nga walay annexations ug indemnities.
  Kini na ang kataposang gubat sa duha ka imperyo sa kalibotan. Sa 1943, ang mga Pranses milupad ngadto sa bulan. Ug ang mga Ruso sa 1945. Nagsugod na ang pagpalapad sa kawanangan.
  Ug duha ka imperyo: Ruso ug Pranses, ang Bonaparte ug Romanov nga mga dinastiya nag-uban nga malinawon.
  Busa, sa katibuk-an, ang kinabuhi naugmad nga kalmado sa laing sistema sa yutan-ong uniberso.
  Sa katapusan sa ikakaluhaan ka siglo, ang mga Ruso ug ang Pranses nakahimo sa pagbisita sa halos tanang mga planeta sa Solar System ug nagpalambo sa mga industriya sa kawanangan.
  Sa kinatibuk-an, wala nay mga epidemya o gutom sa Yuta. Ang gidaghanon sa pagpanganak sa duha ka imperyo kontrolado ug ang mga relihiyon limitado ang gidak-on.
  Ang simbahan nahimulag gikan sa estado, ug ang ateyismo ug ang bag-ong paganismo nahimong uso.
  Ug ang mga gubat nahanaw sa hingpit, tungod kay halos walay dagkong kagubot.
  
  KUNG RASPUTIN MABUHI
  Si Rasputin, pinaagi sa pipila ka milagro, bisan pa sa hilo ug nasamdan sa tiyan, naluwas gihapon sa pagsulay sa pagpatay. Ingon usa ka sangputanan sa dugay na nga giplano nga paglibot ni Tsar Nicholas II, ang kudeta sa palasyo wala mahitabo. Ang Tsar malampuson nga milabay sa labing lisud nga yugto sa kasaysayan sa Russia. Ug sa katapusan sa Abril, sa diha nga ang mga dalan nauga, ang dugay nang gipaabot nga opensiba sa habagatan nagsugod.
  Ang pagka-epektibo sa kombat sa tsarist nga kasundalohan wala madaot sa mga binuang nga mga mando sa Provisional Government, ug ubos sa pagmando sa talagsaong komandante nga si Brusilov, nakab-ot niini ang dagkong mga kalampusan. Pinaagi sa dalan, sa tinuod nga kasaysayan, sa una adunay dagkong mga kalampusan, ang opensiba napakyas tungod sa pagsabotahe, sa duha sa mga Bolsheviks ug sa uban pang mga makadaot nga mga elemento, lakip na ang dagkong burgesya ug mga ministro sa Provisional Government.
  Apan walay pagsabotahe, lig-on gihapon ang kasundalohan tungod sa disiplina sa mga heneral sa tsarist. Ug ang moral sa mga Austrian ug labi na ang mga yunit sa Slavic nahulog.
  Gikuha ni Brusilov ang Lviv ug miabante hangtod sa paglikos sa Przemysl.
  Pinaagi lamang sa seryoso nga pagpahuyang sa atubangan sa sentro nga ang mga German sa usa ka paagi mihunong sa opensiba sa Russia.
  Apan, ang mga tropang Ruso misulong usab sa Romania. Nakab-ot nila ang dakong kalampusan didto. Ug nabawi pa gani nila ang Bucharest ug Transylvania.
  Ang mga Aleman usab miatras sa mga tropa gikan sa ubang mga dapit, nga nagluwas sa mga Austriano. Ang sitwasyon alang sa Germany gipasamot sa pagsulod sa US sa gubat niadtong Abril 1917. Nganong dili man moapil ang mga Amerikano? Klaro nga naglawig na ang Germany ug nindot nga maapil sa mga mananaog.
  Sa tinghunlak, sa dihang ang basa nga niyebe nagsugod sa pagkahulog, ang mga tropang Ruso sa kataposan nagsugod sa pag-atake sa mga yunit sa Aleman sa sentro.
  Ang dili maayong panan-aw sa basa nga niyebe nagpalisud sa pagtrabaho sa mga machine gunner ug artillerymen sa Aleman. Dugang pa, sa bugnaw nga panahon ang mga Kraut kanunay nga nag-agulo kay sa mga Ruso, nga mas naanad sa mapintas nga klima.
  Busa ang sentral, kasadpan nga prente gimandoan sa mas mahukmanon ug may katakus nga komandante nga si Kornilov, kinsa mipadaplin sa iyang dili kaayo maisog nga gisundan.
  Ang mga tropang Ruso nakalusot sa huyang nga mga depensa sa Aleman ug malampusong miabante, nga nakakuha ug daghang mga binilanggo ug mga tropeyo.
  Diha lamang sa Suba sa Vistula, nga nagpaluya sa ilang mga tropa sa kasadpan, ang mga Aleman nakahimo sa pagpahunong sa pagsulong sa mga tropang Ruso. Gipagawas sa Tsarist nga kasundalohan ang mga estado sa Baltic ug misulod sa East Prussia.
  Nakab-ot usab sa mga Ruso ang dagkong mga kalampusan sa habagatang sektor sa prente batok sa Turkey. Sa katapusan sa tuig, sila, uban sa British ug Pranses, hapit hingpit nga nakuha ang Asia Minor ug miduol sa Istanbul.
  Niadtong Enero, ang Istanbul nahulog ubos sa pressure sa panguna gikan sa mga tropang Ruso, ug ang Ottoman Empire mitugyan.
  Ang tuig 1918 miabot. Sa Russia nagtuo sila sa usa ka sayo nga kadaugan, ug ang nasud nagpadayon bisan pa sa tanan nga mga kalisdanan sa militar. Ang mga kaalyado usab gamay nga giduso pabalik ang mga Aleman sa Kasadpan, ug mituo sa ilang kalampusan.
  Gibalhin sa Amerika ang daghang mga dibisyon. Ang Austria-Hungary nahugno ug ang kasundalohan niini nagbiya. Ang Bulgaria mideklarar og gubat batok sa Alemanya ug Austria-Hungary, nga mibiya sa unyon sa mga sentral nga estado. Ug ang Türkiye napildi.
  Siyempre, ang mga sentimento mitungha sa Alemanya aron tapuson kini nga gubat sa labing madali.
  Pero medyo nagduha-duha pa sila. Asa ka paingon? Niadtong Marso, ang Russia, nga wala maghulat sa mas init nga panahon, mihapak sa naguba na nga Austria-Hungary ug milusot sa atubangan. Ang mga Aleman wala makaagwanta sa pag-atake ug mikalagiw. Napildi sila sa dakong kadaot. Napukan ang Budapest ug mipildi ang Imperyo sa Austria.
  Paglabay sa pipila ka panahon, usa ka kudeta ang nahitabo sa Alemanya, ug niadtong Mayo 9, 1918, ang Imperyo sa Alemanya mipildi.
  Sa ingon niini natapos ang Unang Gubat sa Kalibutan. Gisundan kini sa mga negosasyon sa Versailles, ug ang pagpirma sa usa ka bag-ong sistema sa kalinaw.
  Ang Ottoman Empire nawala sa mapa. Gibahin kini sa Russia, Britain, ug France. Gidawat sa Imperyo sa Tsarist ang Constantinople ug Asia Minor uban sa Armenia. Britain Iraq, Palestine, Ottoman nga mga kabtangan sa Saudi Arabia, ug France Syria. Ang Austria-Hungary nawala usab sa mapa sa Europe. Gidawat sa Russia ang Galicia, Bukovina, Krakow kauban ang mga yuta sa Poland. Ang Czechoslovakia nahimong bahin sa Russia, nagpabilin ang pipila ka awtonomiya, apan si Nicholas II nahimong hari sa Czech Republic ug Slovakia. Ang Krakow misulod sa Gingharian sa Poland, sama sa Poznan ug bahin sa kayutaan sa Alemanya. Lakip si Danzig. Gidawat usab sa Russia ang rehiyon sa Klaipeda. Mahinungdanon nga pagpalapad sa iyang mga kabtangan.
  Sa Kasadpan, giuli sa Alemanya ang mga kabtangan sa Pranses ug Danish nga nakuha ubos sa Bismarck. Napugos usab kini sa pag-uyon sa usa ka demilitarized zone sa Rhine Basin. Napugos usab ang Germany sa pagbayad ug dagkong mga reparasyon sa mga madaogong nasod. Una sa tanan, ang Russia ug France ingon nga labing apektado sa mga Aleman.
  Nagpakita usab ang Yugoslavia, nga nag-ila sa kaugalingon ingon usa ka basalyo sa Russia, apan dili pormal nga nahimong bahin niini. Ang Hungary giputol ug giila usab ang iyang kaugalingon isip basalyo sa Russia. Ang Austria pormal nga nagpabilin nga independente, apan nagbayad ug mga reparasyon. Nakuha sa Romania ang Transylvania.
  Ang tanan mas daghan o dili kaayo malipayon gawas niadtong napildi. Ang Türkiye ug Austria-Hungary nawala sa mapa sa Europe ug Asia. Ug ang Russia nagdugang sa populasyon ug teritoryo. Sa pagkatinuod, ang France, Japan, Britain, ug ang Estados Unidos lamang ang nakadawat og gamay nga bahin sa mga reparasyon. Ang mga kabtangan sa Alemanya sa Dagat Pasipiko gibahin tali sa Japan ug Britanya. Sa Africa, kadaghanan sa Britanya.
  Pipila ka bulan ang milabay, ang Russia misulod sa gubat sa Afghanistan sa kiliran sa Britanya. Usa ka dali nga kadaugan ang nakadaog, ug sa unang higayon ang tangke nga gihimo sa anak ni Mendeleev gisulayan sa gubat. Ang bag-ong awto napamatud-an nga episyente kaayo ug adunay maayo nga mga kinaiya sa pagmaneho.
  Ginganlan siya nga "Alexey" agig pasidungog sa manununod sa trono. Ug kini nga sakyanan tan-awon nga maayo kaayo.
  Human sa pagsakop ug pagkabahin sa Afghanistan, nagsugod ang usa ka yugto sa kalinaw. Bisan tuod daghang gagmay nga mga gubat ang milabay. Ang Russia ug Britanya nagbahin sa Iran. Ug unya nahuman sa mga kaalyado ang pagbahin sa Saudi Arabia.
  Ang ekonomiya sa Russia nakasinati ug kusog nga pag-uswag nga mga diyes porsiyento kada tuig, ug sa 1929 kini nahimong ikaduhang dapit. Ang USA usab dali nga mibangon, usa ka gamay nga gamay kaysa France, ug bisan gamay kaysa sa Germany. Ug ang Britanya nakasinati sa pag-stagnation, halos dili makaabot sa lebel sa wala pa ang gubat.
  Apan, sa dihang miigo ang Dakong Depresyon, ang mga butang nahimong mas lisud pag-usab ug ang rebelyon ug kagubot misugod sa pagtubo.
  Gipalig-on ni Nicholas II ang iyang awtoridad pinaagi sa pagdaog sa Unang Gubat sa Kalibutan. Gipakunhod sa Tsar ang adlaw sa pagtrabaho ngadto sa napulo ug tunga ka oras, ug sa Sabado ug mga adlaw sa wala pa ang holiday ngadto sa walo ka oras. Ang sweldo sa Russia nagkadako. Ang mga presyo nagpabilin nga lig-on, ug ang harianong ruble mao ang pinakalig-on nga salapi sa Yuta.
  Dugang pa, ang tsar niadtong 1925 nagpaila sa libreng edukasyon sa ikapitong grado. Ug niadtong 1929, ang edukasyon sa ikapitong grado nahimong obligado. Ang libreng pag-atiman sa panglawas nahimo usab nga mas dali.
  Ug ang pagkuha sa taas nga edukasyon nga libre nahimong labi ka dali. Ug ang mga pensyon gipataas, ug sila gibayran bisan sa mga trabahante ug mga asawa sa balay, ug mga baldado.
  Apan ang Dakong Depresyon nagpasamot pag-usab sa tanang problema. Ug pag-usab nahinumduman nila ang Duma, nga gibungkag sa tsar, apan ang bag-ong mga eleksyon wala gayud gihimo. Unsa ang mitultol sa pagpabuhi sa absolutismo.
  Ang hari nakadawat pag-usab sa katungod sa paghimo og mga balaod, ug nagsugod sa pagpakita sa mamatikdan nga kalihokan. Bisan pa, kung wala ang State Duma kini nahimo nga labi ka maayo, ang Konseho sa Estado nagtrabaho, ug gisagop ang Civil Code sa Imperyo sa Russia.
  Bisan pa, gusto sa bag-ong burgesya ang dugang nga demokrasya, ug labing menos usa ka rebaybal sa Duma. Sa panahon sa depresyon, ang proletaryado ug ang mag-uuma nagsugod sa pagrebelde.
  Ang tanan nga mga baryo, ang klase sa kulak nahimong labi ka kusgan. Apan ang mga tag-iya sa yuta nagpabilin gihapon sa pagpanag-iya sa yuta. Nagpabiling taas ang fertility ug mikunhod ang mortalidad, ilabina samtang miuswag ang medikal nga pag-atiman. Misangpot kini sa pagdaghan sa populasyon ug pagkabahinbahin sa yuta. Tinuod, bahin niini nga pag-uswag gisuyop sa siyudad. Panahon sa Depresyon, ang kawalay trabaho kusog nga mitaas.
  Apan ang tsarist nga gobyerno, pinaagi sa kusog nga mga lakang, nakahimo sa pagpagaan sa mga sangputanan sa depresyon. Niadtong 1931, sa dihang gisulong sa Japan ang China ug misulay sa paghimo og kaugalingong itoy nga gobyerno sa Manchuria. Kini nakalapas sa miaging mga kasabutan ug nahimong rason sa pagsulod sa Russia ngadto sa gubat.
  Niini nga panahon, ang Tsarist nga kasundalohan adunay labing abante ug kusgan nga mga tangke sa kalibutan, ang labing maayo nga abyon, lakip ang unom ka mga bomber sa motor. Busa, sa Tsarist Russia, mitungha ang unang dinaghan nga mga helicopter sa kalibotan, ug ang labing malamposon, walay-recoil nga mga riple.
  Dugang pa, ang lebel sa mga heneral misaka sa Tsarist Russia. Ug ang panon sa mga sakayan gimandoan sa henyo Admiral Kolchak.
  Bisan sa panahon sa Unang Gubat sa Kalibutan, ang Tsarist nga kasundalohan naghimo og mga seaplanes ug nagdala niini ngadto sa kahingpitan. Ug aktibo niyang gidugmok ang mga Hapon sa dagat.
  Ang gubat dili maayo alang sa mga Hapon gikan sa sinugdanan. Ubos sa tsar, laing Baikal-Amur Mainline ang gitukod ug ang suplay sa kasundalohan sa Russia gihimo nga walay problema.
  Labaw sa gidaghanon sa mga Hapon sa gidaghanon ug kalidad, ang field marshals nga sila Denikin ug Kornilov nanguna sa usa ka malampuson nga opensiba. Taliwala sa mga batan-ong heneral, si Vasilevsky mibarog, nga nahimong koronel sa kawhaan ug tulo sa panahon sa Unang Gubat sa Kalibutan. Ug sa baynte singko heneral na siya.
  Siyempre, adunay ubang mga kumander. Nasinati usab ni Tukhachevsky ang paspas nga pagtubo sa karera. Miadto kang Budyonny. Usa ka serye sa mga kadaugan ug gikan sa sinugdanan ang tsarist nga kasundalohan adunay inisyatiba, nga nagmugna og mga kaldero ug naglikos sa Port Arthur. Bisan pa, ang paglikos wala magdugay sa panahon sa pag-atake, kini nga dili mabuntog nga kuta nahulog sa duha ka semana. Ug sa upat lang ka bulan nga panagsangka, ang China ug ang tibuok Korea nalingkawas.
  Si Tsar Nicholas II, nga nagpahimulos sa kamatuoran nga ang Estados Unidos naluya tungod sa Dakong Depresyon, sama nga ang Britanya dili makapangilabot sa gubat, nagmando sa pagdakop sa Japan sa bug-os ug sa pag-annex niini sa Imperyo sa Russia.
  Hingpit nga gipildi ni Kolchak ang samurai sa dagat, nga naggamit, taliwala sa ubang mga butang, ang labing kaayo nga mga seaplanes sa kalibutan. Dugang pa, usa ka panon sa mga barko ang miabot gikan sa Baltic ug Mediterranean Sea.
  Ug sa Marso 1932, ang tsarist nga kasundalohan mitugpa sa Japan. Human sa tulo ka bulan nga matig-a nga away, ang Yuta sa Nagsubang nga Adlaw nasakop ug nahimong lalawigan sa Russia. Naghimo kini usa ka reperendum sa pag-apil sa Russia. Ug si Nicholas II nahimong Hapon nga Mikado ug Emperador. Gisakop usab sa Russia ang mga kabtangan sa Dagat Pasipiko.
  Si Hitler nahimong gahum sa Germany niadtong Enero 1933. Ug siyempre, ang iyang paglingkod mahimong hinungdan sa mga katalagman.
  Ang Fuhrer diha-diha dayon nanumpa sa pagkamaunongon kang Nicholas II ug mideklarar ug alyansa sa Russia.
  Si Hitler misugyot atol sa usa ka personal nga miting sa pagbahin sa mga kolonya sa Pranses ug Ingles.
  Miuyon si Nicholas II. Ug ang usa ka alyansa tali sa Italy, Germany ug Russia natapos. Batok sa Britanya ug France, siyempre. Niadtong 1937, gisakop sa Alemanya ang Austria. Sa samang higayon, si Nicholas II namatay human sa paghari sulod sa halos kap-atan ug tulo ka tuig. Ang iyang batan-ong apo, si Alexander the Fourth, mao ang naglingkod sa trono. Ang manununod, si Alexey, nakahimo sa pagminyo, adunay usa ka anak nga lalaki, ug namatay usab sa dili maayo nga sakit. Sayis anyos pa lang ang apo, ug ang igsoon sa hari, si Mikhail Romanov, nahimong magmamando ug gobernador. Usa ka tigulang, apan kasagarang eksperyensiyado nga hari. Pinaagi sa dalan, kini mao ang siya nga nagdala sa kinatibuk-ang pagpangulo sa pagdakop sa Japan, ug adunay ranggo sa grand marshal, sama sa usa ka generalissimo.
  Si Regent Mikhail Romanov nagpadayon sa iyang kurso padulong sa usa ka alyansa sa Germany ug Italy. Kag sang Mayo 15, 1940, ginsalakay sang Third Reich ang Pransia, Belgium, kag Holland, subong man ang Britanya. Giatake usab sa Russia ang mga kolonya sa Ingles. Ug ang Italy mibalhin sa Africa.
  Ang gubat milambo nga malampuson. Nailog sa mga Ruso ang tanang kabtangan sa Britanya ug Pransiya sa Asia sulod sa tulo ka bulan. Ug unya mitugpa sila sa Australia. Nag-abante usab ang Russia sa Africa.
  Ang mga Germans, human sa dali nga pagpildi sa France ug pag-okupar sa Belgium ug Holland, naglunsad og pag-atake sa kahanginan sa Britanya. Dili kaayo kini malampuson hangtud nga ang Russian aviation misulod sa gubat.
  Ug ang Britanya nahimong daotan kaayo. Ug gibombahan nila ang tanan nilang mahimo. Gisakop dayon sa mga tropang Ruso ang Australia. Ug ang Africa nasakop nga mas hinay, dili tungod sa pagsukol sa mga tropa sa Britanya ug Pranses, kondili tungod sa layo nga mga distansya ug kakulang sa mga dalan.
  Wala silay panahon sa pagdakop sa Britanya niadtong 1940, apan sa ting-init sa 1941 nahitabo ang airborne landing ug sa kataposan natapos ang mga Briton.
  Gisundan kini sa gubat batok sa Estados Unidos. Si Roosevelt walay pagtagad nga nakig-away, ug ulahi na. Ug gusto sa Tsarist Russia nga mabawi ang Alaska.
  Apan dili lang kana ... Sa tingtugnaw sa '41 - '42, ang mga tropang Tsarist mitabok sa yelo ngadto sa Estados Unidos ug nagsugod sa pagpakig-away didto.
  Ang mga tropang Ruso adunay labaw sa gidaghanon ug kalidad sa mga tropa.
  Ang mga Amerikano napildi. Ug ang mga Germans mibutho gikan sa Canada ug nakab-ot usab ang dakong kalampusan. Ang 1942 mao ang kataposang tuig sa independenteng Amerika. Ubos sa mga hampak gikan sa Russia ug Germany, ang Estados Unidos mihunong hangtod sa Oktubre 8, sa dihang, human sa pagkapukan sa New York ug Washington, kini mitugyan.
  Sa ingon natapos ang Ikaduhang Gubat sa Kalibutan. Mas mubo kaysa sa tinuod nga kasaysayan, nagdaog alang sa Russia ug sa Ikatulong Reich. Sa panahon sa gubat, gisakop usab sa mga Aleman ang Espanya ug Portugal, nga nag-apil sa ilang mga kolonya.
  Ang kalibutan nabahin pag-usab. Gisakop sa Tsarist Russia ang tanang kolonya sa Britanya ug Pransiya sa Asia ug Pasipiko, maingon man sa Australia. Ang Alaska, kadaghanan sa Canada ug Estados Unidos nahimong Ruso, ug gamay ra nga bahin ang gihatag sa Alemanya. Kadaghanan sa Africa nahimong Ruso. Apan gikuha sa mga Aleman ang bahin sa mga kolonya sa Pranses, Belgian, Portuges, ug Espanyol.
  Nakuha usab sa mga German ang Denmark ug Norway. Ug ang Sweden nabahin sa Russia. Ang France, Belgium, Holland, Spain, Portugal misulod sa espesyal nga unyon sa mga estado sa stamp zone. Ang mga Nazi nag-okupar kanila og mga tropa, bisan tuod sila nagpabilin nga pormal nga itoy nga mga gobyerno. Tinuod usab kini sa Denmark ug Norway ug bahin sa Sweden.
  Nakontrol sa Russia ang Britanya. Sanglit si Tsar Alexander the Fourth may kaangtanan sa Ingles nga mga hari, ginkilala sia subong ang monarko sang Britanya.
  Ang Italy nakabaton ug pipila ka kabtangan sa Aprika ug nagpalig-on sa kaugalingon sa Etiopia.
  Ang Tsarist Russia sa walay duhaduha mao ang labing gamhanan ug halapad nga imperyo sa kalibutan. Apan ang Third Reich kusgan usab. Ug adunay usa ka temporaryo nga malinawon nga paghunong. Kinahanglan namon nga matunaw ang mga bag-ong nakuha. Gibuhat pa gani ni Regent Mikhail ang dili bag-o nga lakang sa pagtugot sa Ruso nga adunay upat ka asawa.
  Bisan ang sinodo napugos sa pag-angkon niini aron mapadali ang pag-asimilasyon sa gawas.
  Pagkamaayong ideya! Si Alexander the Fourth naminyo pa gani ug kaduha sa iyang pagkabatan-on aron mahimong ehemplo sa iyang mga sakop. Busa na-stabilize ang kahimtang.
  Namatay si Mikhail niadtong 1947, ug si Tsar Alexander ang aktuwal nga mipuli. Ug hangtod karon milampos sab siya. Apan si Hitler walay igong yuta, ug ang gipanag-iya nga si Fuhrer nagdamgo sa pagmando sa kalibotan.
  Ug busa sa Abril 20, 1955, usa ka dakong gubat ang nagsugod batok sa Tsarist Russia. Ang Third Reich ug Italy, diin nagmando na ang anak ni Mussolini Jr., miatake sa imperyo ni Tsar Alexander IV.
  Nagsugod ang Ikatulong Gubat sa Kalibotan. Ang Argentina, Brazil, Venezuela, Mexico, ug daghang nasod sa Latin America midapig usab sa Third Reich. Ug ang Ikatulong Gubat sa Kalibutan mibuto...
  
  
  SAYOP NI ROKOSSOVSKY
  Parallel nga uniberso, yutan-ong kalibutan. Atol sa Dakong Patriotic War, adunay usa lamang ka gamay nga kalainan sa tinuod nga kasaysayan. Si Rokossovsky nakahimo sa pagdani kang Stalin nga ipadala ang 2nd Guards Army ug uban pang reserba batok kang Paulus aron laglagon sila sa wala pa moabot si Mainstein. Ang argumento nga adunay usa ka mahukmanon nga papel: "kon atong laglagon si Paulus ug buhian ang Stalingrad sa dili pa ang Bag-ong Tuig, kini adunay dako nga politikanhong epekto Atong saulogon ang Katolikong Pasko sa Stalingrad!"
  Miuyon si Stalin nga ang mga politiko ang nag-una ug gimando nga atakehon si Paulus ug gipugngan si Mainstein sa pagkakaron. Apan isip resulta niining kusang desisyon, nahitabo ang mosunod. Sa Disyembre pa, medyo andam na sa kombat ug nagsalig sa kusgan nga mga istruktura sa depensa, ang mga tropa ni Paulus nagbutang og matig-a nga pagsukol ug nakahimo sa paghupot sa ilang mga posisyon. Ug niadtong Disyembre 25, si Mainstein milatas sa usa ka koridor paingon sa Stalingrad nga mas layo pa sa habagatan.
  Ug miulbo ang mabangis nga mga gubat. Gisugo ni Hitler nga huptan ang taytayan sa Volga sa bisan unsang gasto, gimando ni Stalin nga bawion ang Stalingrad sa bisan unsang gasto. Ang mga panagsangka nagsugod sa pagbukal, sama sa panahon sa pag-atake sa Stalingrad, sa mga Germans, apan karon kini mao gayud ang kaatbang.
  Ang mga tropa sa Sobyet misulong, ug ang mga German desperado nga nakig-away.
  Ang labing gahi nga away nagpadayon sulod sa tulo ug tunga ka bulan. Nagkadaghang reserba ang misulod sa gubat. Sa kataposan, sa kataposan sa Marso, ang mga Aleman gipapahawa sa Stalingrad, nga nagpugos kanila sa pag-atras sa Don. Apan ang mga kapildihan sa mga tropa sa Sobyet hilabihan ka taas ug misunod ang taas nga paghunong sa operasyon sa opensiba.
  Gipalig-on usab sa mga German ang ilang kasundalohan uban ang kinatibuk-ang pagpalihok, gibalhin ang bug-at nga mga tangke sa Tiger ug Panther, ug gitilapan ang ilang mga samad. Apan ang ratio sa mga kapildihan sa panahon sa mga gubat nahimong mas paborable alang sa Krauts kay sa tinuod nga kasaysayan. Tungod kay ang mga Nazi wala mahulog sa mga kaldero ug nakig-away sa mas paborableng mga kondisyon sa depensa. Ug kini nakatabang kanila sa pagpadayon sa atubangan nga linya sa mas mapuslanon nga mga linya alang sa ilang kaugalingon.
  Oo, ang mga Kaalyado wala kaayo molihok sa Africa. Ang pagkawala sa usa ka katalagman alang sa mga Aleman sa silangan nagdala sa kawalay kasiguruhan ug dili pagsinabtanay sa ilang mga ranggo. Ang mga Amerikano, nahadlok sa bug-at nga mga kapildihan, nagagawi nga pasibo, ug ang pipila sa mga British walay igong kusog.
  Busa, ang mga Nazi naghupot gihapon ug tulay sa Tunisia ug dili mabalaka bahin sa Italya.
  Ug niadtong Hulyo 6, nagsugod ang bag-ong opensiba sa Nazi, duol sa Stalingrad. Niining higayona, bisan pa, ang Fritz nahimo nga labi ka maliputon ug wala mangahas sa pag-atake, ingon nga gilauman sa Sobyet nga mando, sa lungsod mismo, apan gibalhin ang ilang mga armored claws sa habagatan. Ug kini nakahimo sa paglapas sa linya sa depensa.
  Sa pag-abante, si Mainstein nakaabot sa Volga usa ka gatos ka kilometro sa habagatan sa Stalingrad, dayon miliko sa habagatan. Kini nahimo nga usa ka maisugon ug wala damha nga maniobra. Dugang pa, sa mga opensiba nga mga away, gipakita sa Tiger ang iyang makalilisang nga kusog ingon usa ka breakthrough tank nga adunay lig-on nga proteksyon sa mga kilid ug ulin.
  Ang komand sa Sobyet dali nga misulay sa pagtubag pinaagi sa usa ka pag-atake sa usa ka lig-on nga gipalig-on nga strip. Ang mga panagsangka sa tangke nahitabo, diin sa unang higayon gipakita sa Panther ang gahum niini sa depensa ug aksyon sa ambus. Ang mga Aleman hanas nga nagpugong sa mga kontra-atake sa mga tropang Sobyet gamit ang ilang pinakaulahing mga tangke. Maayo sab ang performance ni "Ferdinand".
  Apan ang pagkalabaw sa numero anaa gihapon sa kiliran sa USSR. Ang mga Aleman wala makaabante sa layo ug napugos sa paghunong. Ang kahimtang sa Volga daw nagyelo. Apan ang usa ka anti-Sobyet nga pag-alsa miulbo sa Chechnya. Ug ang siyudad sa Grozny gikuha ingon sa usa ka resulta sa usa ka double hampak, uban sa pagkahulog sa Terek Ganghaan sa Caucasus. Ang kahimtang nahimong hilabihan ka grabe. Nakutaw si Türkiye. Usa sa mga heneral sa Ottoman nahimo nga ahente sa Aleman. Gisugo lang niya ang iyang mga pundok sa pag-atake sa mga tropang Sobyet nga walay pagtugot, sa ingon giatubang ang mga lider sa kamatuoran nga nadani sa gubat. Nagpabiling hilom si Churchill ug Roosevelt, ug ang katloan ka dibisyon sa Turkey, nga may gidaghanon nga mga usa ka milyon nga mga sundalo, nagpadayon sa opensiba.
  Kining mabudhion nga pagdunggab sa likod, ug sa samang higayon nagpislit sa suplay sa arterya sa daplin sa Volga, nakapasamot sa sitwasyon.
  Si Mainstein, nga gisalikway ang mga pagsulay sa mga tropang Sobyet sa pagduso kaniya palayo sa Volga, misulay sa paghimo og usa ka opensiba. Dayon ang sugo sa Sobyet nagpadala sa mga yunit sa Steppe Front ngadto sa gubat. Gipahunong ang mga German, kawaloan ka dibisyon sa Sobyet batok sa kalim-an ka German. Apan nakapahinay lang sila sa ilang pag-abante, apan napakyas pagpildi sa kaaway. Samtang sa Caucasus misamot ang kahimtang. Hapit nalukop sa kabalayan ang palibot sa Yerevan ug hapit tanan nadakpan ang Batumi. Diyutay ra kaayo ang mga reserba sa Sobyet sa Transcaucasia, kinse ka mga dibisyon sa Aleman, human sa pagdakop sa Grozny, nagpadayon sa paglihok sa habagatan nga direksyon, nga nagkaduol ug nagsugod sa paglibot sa Tbilisi.
  Sa wala damha, gimando ni Stalin ang paglunsad sa usa ka opensiba sa sentro, ang ikatulo nga operasyon sa Rzhev-Sychov. Apan ang mga Aleman andam alang niini, ug dili igo nga mga pwersa ang gigahin sa paghimo sa ingon nga usa ka mahukmanon nga opensiba. Ang kahimtang misamot sa pagsulod sa Japan sa gubat. Tinuod, ang samurai wala moatake sa USSR mismo, apan naglunsad og pag-atake sa Mongolia. Apan ang mando sa Sobyet, agig tubag, siyempre, gibalhin ang mga tropa ug nakiggubat sa mga Hapon. Ang unom ka gatos ka libo nga kumo sa kasundalohan sa Hapon mipunting sa pagbunal, ug kawhaag-lima pa nga mga dibisyon ang kinahanglang dinalian nga ibalhin ngadto sa Halayong Sidlakan, nga nagpaluya sa ilang mga puwersa batok sa Krauts.
  Sama sa swerte, ang mga Kaalyado nagsunod sa usa ka paghulat-ug-tan-awa nga pamaagi ug bisan ang pagkunhod sa kakusog sa pagpamomba sa kontinente sa Europa ug mga lungsod sa Aleman. Ug ang bridgehead sa Tunisia wala gihapon giatake. Sa kinatibuk-an, ang mga Kaalyado wala magdali sa pagkuha sa mga kastanyas gikan sa kalayo. Ug halos ilang gisabotahe ang gubat. Ug ang mga Aleman ug ang ilang mga satellite anam-anam nga nakadaog sa Caucasus.
  Unya si Stalin mihukom nga molihok sama kang Solon ug mitanyag kang Hitler ug usa ka hunonganan. Dugang pa, ang mga kahimtang maayo kaayo sa mga Aleman. Ang tanang binilanggo sa gubat gihatag kanila nga libre, ug ang mga Ruso gibawi alang sa usa ka dakong lukat. Dugang pa, ang USSR mihimo sa pagsuplay sa Third Reich sa mga produkto sa lana ug petrolyo, ingon man usab sa daghang mga kategorya sa mga hilaw nga materyales, nga wala"y bayad sa panahon sa armistice.
  Si Hitler, nga naghunahuna mahitungod niini, nakahukom sa pagdawat sa tanyag ni Stalin. Ang truce natapos sulod sa usa ka tuig nga adunay posibilidad nga madugangan. Sa Septiyembre 1, 1943, ang gubat sa sidlakan nahunong. Ug ang panagsangka mipadayon uban sa nabag-o nga kusog. Lamang niini nga panahon sa Kasadpan. Una sa tanan, sa dagat. Ang Tunisia nahimong usa ka mainit nga lugar ug usa ka springboard alang sa pagsulong sa Nazi.
  Niadtong Nobyembre 25, 1943, gisugdan sa superyor nga pwersang Aleman ubos sa pagmando ni Mainstein ang pag-atake sa Gibraltar. Nakadawat si Franco og ultimatum nga pasagdan ang mga Nazi o atubangon ang pagkapukan. Adunay usa ka mabangis nga pag-atake sulod sa tulo ka adlaw ug tulo ka gabii. Niini, gigamit sa mga Aleman ang usa ka bag-ong produkto sa unang higayon: ang Sturmtiger nga armado sa usa ka rocket launcher. Kini nga makina nagkuniskunis lang sa mga posisyon sa Britanya ug naglaglag sa kaaway sa hilabihan.
  Ang Gibraltar mao ang yawe sa pagkontrolar sa Mediteranyo ug ang duha ka kilid nakasabut niini. Alaut, ang mga Aleman adunay daghang mga oportunidad sa pagkonsentrar sa mga pwersa. Ug ang kuta napukan.
  Mikusog usab ang mga operasyong kombat sa kadagatan. Ang produksyon sa mga submarino sa Third Reich milapas sa kap-atan ka mga yunit matag bulan ug nagpadayon sa pagdugang. Nagkadaghan ang mga kapildihan sa kaalyado sa dagat. Ug sa Aprika miulbo ang tinuod nga gubat. Ang German nga "Panthers" ug "Tigers" nagpakita sa ilang pagkalabaw sa kaaway. Ang opensiba sa Aleman, nga gilangkuban sa usa ka grupo sa katloan ka dibisyon, nagsugod sa usa ka pagsulong gikan sa Morocco, ug kawhaan ug lima ka mga dibisyon, nga adunay usa ka pag-atake sa Algeria...
  Bag-ong Tuig 1944 nakit-an ang tanan sa diha nga ang away sa bug-os nga...
  Sa kataposan sa Enero 1944, usa ka dakong kaldero sa mga tropang Amerikano ug Britanya ang naporma sa Algeria. Ug kini nga mga pwersa misurender lang human sa medyo huyang nga pagsukol. Unya, ang mga Germans, uban sa mga Italyano, misulong sa Libya. Ang mga bag-ong African swings miabot na. Ang grupo ni Rommel miabante paingon sa Ehipto, ug ang grupo ni Mainstein paingon sa Niger loop.
  Ang mga Germans miadto sa serbisyo uban sa Panther-2, uban sa mas gamhanan nga armor ug pusil, ingon man usab sa usa ka makina sa 900 horsepower. Ug ang mga Amerikano nagsugod sa paggamit sa Sherman M 4 nga tangke, sa baylo, gi-armas usab ang iyang T-34-85 ug IS-2 nga mga tangke. Laing German nga tangke, Tiger 2, nahimo nga karaan na gikan sa higayon nga kini miadto sa mass production. Ang pagbaton og patas nga armamento sa Panther-2 ug kay kaluhaan ug usa ka tonelada nga mas bug-at, ang German nga mastodon Tiger-2 mas labaw lang og gamay sa iyang mas bata nga kauban sa armor, nga mas ubos sa performance sa pagmaneho ug teknikal nga kasaligan.
  Apan ang pinakabag-o nga jet fighter nga ME-262 walay katumbas, bisan sa armament o katulin. Busa ang iyang qualitative superyoridad kinahanglang mobaylo sa quantitative advantage sa mga Allies. Sa kinatibuk-an, ang daghang gidaghanon sa mga ayroplano taliwala sa mga tropa sa koalisyon sa Kasadpan dili makahatag usa ka mahukmanon nga bentaha sa natad sa panggubatan. Ang mga German nga aces labaw sa kahanas sa ilang mga kauban sa Kasadpan ug kini nakaapekto sa estadistika sa mga away sa kahanginan. Ug ang anti-aircraft artilerya sa mga Nazi maayo kaayo. Dugang pa, ang mga kaalyado napakyas sa pagkadili-matino sa ilang pagmando, nga nagpaila sa mga pwersa sa gubat sa mga bahin, mao nga sila nag-antus sa daghang mga kapildihan. Ug dili kombenyente nga ibutang sa Africa.
  Sa tunga-tunga sa Marso, nakuha ni Rommel ang Libya ug nakaabot sa El Aman. Dinhi ang Britanya adunay kusgan nga depensa nga kuta. Ug si Montgomery mimando nga epektibo kaayo, ilabi na sa dihang nakadawat siya og mga reinforcements. Apan ang mga Aleman dili kaayo mapasayloon. Sa pagdala sa dugang nga mga bala ug sugnod sa katapusan sa Abril, ang mga Germans mihimo sa usa ka roundabout maniobra agi sa desyerto ug nakaabot sa ibabaw nga bahin sa Nile, sa paglatas sa mga depensa sa Britanya. Sa Mayo, ang Alexandria nahulog ug ang mga Aleman nakaabot sa Suez Canal. Ang Türkiye mihimo ug usa ka pagsulong sa Syria ug Palestine.
  Ang Hunyo nagtimaan sa usa ka pagbag-o sa gubat alang sa Middle East. Naglakip kini sa kapin sa kapitoan ka dibisyon sa Aleman ug kawhaan ka mga Turkish. Napildi ang mga British ug Amerikano. Ug sa Hulyo, ang Saudi Arabia nailalom sa kontrol sa Third Reich, ug ang mga pasistang tropa misulod sa Iran, diin sila mibalhin nga nakatagbo lamang sa focal resistance gikan sa mga tropa sa Britanya. Niadtong Agosto, ang mga Aleman, nga halos nagmartsa kapin sa usa ka libo ka kilometro, misulod sa India. Niadtong Septembre, halos tibuok India giokupar. Giabiabi sa lokal nga populasyon ang Wehrmacht isip mga tigpagawas. Ug ang Japan sa katapusan nakakaplag usa ka utlanan sa yuta nga adunay kusgan kaayo nga kaalyado niini.
  Niabot ang Oktubre 1. Ang tuig sa gideklarar nga truce sa USSR. Ang mga Aleman nakighiusa sa mga Hapon, nag-ilog sa mga yuta gikan sa Morocco ngadto sa Burma, lakip ang India, nakaabot sa ekwador, nga nag-ilog sa kadaghanan sa Africa. Busa, ang Third Reich miuswag, apan sa laing bahin, nagkatibulaag ang mga tropa niini sa tibuok kontinente.
  Niining panahona, si Stalin nagbansay ug nagporma ug mga tulo ka gatos ka dibisyon, lakip ang mga dibisyon sa tangke. Ug ang kinatibuk-ang gidaghanon sa kasundalohan sa Sobyet gidala ngadto sa onse ka milyon, diin walo ang magamit sa atubangan sa Soviet German. Apan ang Wehrmacht usab naglig-on, bisan tuod kini malantip nangita sa mga langyaw nga dibisyon sa iyang komposisyon. Dugang pa, ang gahum sa jet aircraft misaka. Ang ME-262 gihimo na sa liboan, katloan ngadto sa kwarenta ka mga sakyanan kada adlaw, ug sa walay duhaduha mao ang labing maayo nga manggugubat sa Ikaduhang Gubat sa Kalibutan. Ang duha ka makina niini mipaspas sa gikusgon nga 900 kilometros kada oras, ug upat ka 30-mm nga kanyon ug dugang nga mga rocket naghimo sa sakyanan nga usa ka seryoso nga kontra sa bisan unsang ayroplano.
  Ang "Panther"-2 nagpakita sa iyang kaugalingon nga walay patas nga tangke sa kinatibuk-an nga mga kinaiya niini, nga mas labaw sa armament ug armor sa "Sherman" M 4 ug T-34-85. Tinuod, nga adunay gibug-aton nga 47 tonelada, apan ang 900 ka horsepower nga makina labaw pa sa bayad niini. Dugang pa, ang Panther-2 mas labaw sa IS-2 sa armor-piercing ug frontal armor, wala pay labot ang performance sa pagmaneho niini.
  Kini siyempre nabalaka kang Stalin. Apan ang Ikatulong Reich anaa pa sa yugto sa pagkaporma niini.
  Bag-ong langyaw ug kolonyal nga dibisyon ang gimugna. Ang pag-uswag sa mga tanke sa E-serye nagkaduol, nga adunay labi ka kusgan nga mga makina, labi ka baga nga armadura ug labi ka kusgan nga hinagiban. Ug naghimo sila og bag-ong mga modelo sa ayroplano. Ang mga Nazi aduna nay Arado jet bomber sa serial production, ug ang HE-162 nagpakita. Ug ang bentaha sa Wehrmacht modaghan.
  Busa, adunay gihunahuna si Stalin: kung dawaton ba o dili ang tanyag ni Hitler nga lugwayan ang hunong-buto alang sa usa ka tuig. Sa usa ka bahin, dili ko gusto nga ihulog pag-usab ang akong katawhan ngadto sa bung-aw sa gubat. Sa laing bahin, klaro nga mas grabe pa - ang oras naglihok batok sa USSR.
  Bisan pa, gipalugway ni Stalin ang hunonganan. Nakahukom siya nga ang mga maalamon dili makig-away.
  Apan unya ang Fuhrer wala damha nga midunggo sa Britanya niadtong Disyembre 1944. Walay nagdahom nga ang mga Nazi motungha sa tingtugnaw. Ug ang mga British nakahimo sa katingala. Sorpresa, maayo nga organisasyon, epektibo kaayo nga gagmay nga self-propelled nga mga pusil E-10, kining tanan nagdula sa mga kamot sa Krauts.
  Ug sa literal sulod sa usa ka semana, ang Britanya nadakpan! Kini sa kasagaran usa ka dako nga kalampusan sa Wehrmacht!
  Nahulog ang London! Ug ang Fuhrer naghanduraw sa iyang kaugalingon nga dili mabuntog! Ang Iceland nadakpan na niadtong Marso.
  Pagkahuman gisugyot sa mga pasista sa Amerika - ingon nila, unsa ang gusto nimo: magpadayon sa pagpakig-away o bahinon pa nimo ang mga spheres sa impluwensya? Human sa kamatayon ni Roosevelt, usa ka pragmatic nga pamaagi ang mipatigbabaw sa Estados Unidos - ang mga Germans gitanyag kalinaw. Ang Fuhrer, bisan pa, nagbutang sa daghang mga mapintas nga kondisyon - lakip ang pagbayad sa mga reparasyon ug bayad alang sa pagpamomba sa mga lungsod sa Aleman.
  Ang mga Amerikano nagduha-duha og gamay, apan human sa laing bangis nga kapildihan sa dagat, sila miluwat sa ilang kaugalingon. Ug ilang gidawat ang mga kondisyon ni Hitler.
  Ang Fuhrer mipahuway og kadiyot sa gubat... Gitunaw ang iyang nadaog ug gipalig-on ang iyang mga posisyon sa Europe, Africa ug Asia.
  Apan niadtong Mayo 1, 1947, ang mga Nazi, nga nakatigom og kusog ug nagsalig sa main tank E-75 - ang labing dako sa Wehrmacht - misulong sa USSR.
  Sa mas tukma, ilang gipadayon ang opensiba didto. Ug nag-deploy sila og daghang bag-ong mga tangke.
  Ang E-75 nahimong panguna, tungod kay si Hitler ganahan kaayo sa dagkong mga sakyanan. Bisan kung ang mastodon nahimo nga dili hingpit nga malampuson: ang tibuuk nga butang labaw pa sa kasiyaman ka tonelada, nga adunay usa ka makina nga 900 ka horsepower - nga mao, ang tangke dili kaayo paspas ug kanunay nga naguba. Ang kusgan nga 128 mm nga kanyon adunay gamay nga suplay sa mga kabhang ug mas hinay nga rate sa kalayo kaysa 88 mm.
  Ang turret adunay maayo nga panalipod - usa ka 252 mm nga agtang, 160 mm nga sloped nga mga kilid, apan ang kasko mas grabe - usa ka 160 mm nga agtang, bisan sa usa ka anggulo nga 45 degrees, usa lamang ka 120 mm nga kilid, ug medyo taas.
  Sa kinatibuk-an, ang E-75 usa ka medyo hingkod nga "Royal Tiger", nga adunay pipila nga mga problema tungod niini. Sa patas, kini kinahanglan nga matikdan nga ang makina ug transmission nahimutang sa tingub, nga compacted sa layout sa tangke. Dugang pa, posible nga mapalig-on ang pagpanalipod sa kasko nga adunay mga taming sa uma.
  Mao nga ang E-75 maayo nga gipanalipdan, kusgan nga armado, apan bug-at kaayo, dili kaayo mobile, ug kanunay nga naguba.
  Ang E-50, siyempre, mas gamay, mas gaan, nga adunay porma nga makina, ug nakaabot sa gikusgon nga kapin sa kan-uman ka kilometro kada oras. Ug siya adunay usa ka kanyon nga 88 mm ug usa ka 100 EL barrel ang gitas-on. Dugang pa, nagpabuto siya og 12 ka shot matag minuto. Ang frontal armor sa E-50 hull halos pareho sa E-75, ang proteksyon sa mga kilid ug turret mas grabe. Apan sa praktis, ang E-50, sa bisan unsa nga kaso, uban sa iyang paglihok, mas gaan nga gibug-aton ug mas kasaligan, mas epektibo kay sa E-75.
  Apan si Hitler mimando og mas bug-at, mass-produced nga sakyanan. Sa kinatibuk-an, gidili sa Fuhrer ang paghimo sa mga tangke nga mas gaan kaysa kalim-an ka tonelada. Aron mapanalipdan ang Aryan nga dugo. Gamay ra nga gidaghanon sa mga E-10 ug E-5 ang gihimo alang sa mga katuyoan sa reconnaissance.
  Adunay usab ang E-100 nga tangke. Ug ubay-ubay sa mga kausaban niini, lakip ang usa nga adunay bomb launcher.
  Ang Fuhrer sa tinuud nahigugma sa tanan nga dako. Ang TA-400 sa iyang jet modification nahimong labing popular nga bomber. Oo, kini usa ka makalilisang nga gahum.
  Ang Yu-488 halos wala makasulod sa serbisyo, gideklarar nga wala na magamit, ug gipulihan sa usa ka jet counterpart. Ang mga German adunay walay ikog nga mga bomber nga B-2 ug B-18. Epektibo usab sila nga mga sakyanan, nga makahimo sa pagpamomba sa Estados Unidos gikan sa Europe.
  Ug nganong wala kini sa hangin? Nagpakita pa gani ang mga eroplano sa disc, nga, tungod sa nagdagayday nga laminar flow, dili maapektuhan sa gagmay nga mga bukton.
  Sa laktud, ang mga pwersa dili managsama. Ug gipaabot ni Hitler nga dali ra mahuman ang USSR.
  Apan dili ingon niana ang nahitabo. Tinuod, sa Caucasus, ang mga Nazi misulong uban sa mga Turko. Nailog nila ang Baku, Yerevan, ug ang tanang atabay sa lana. Ug ang Japan misulong gikan sa silangan, giilog ang Primorye ug gilikosan ang Vladivostok.
  Apan upat ka mga babaye: Natasha, Zoya, Augustina ug Svetlana mihagit sa mga Nazi ug, sa diha nga ang dako nga opensiba batok sa Moscow nagsugod, sila misulod sa gubat.
  Si Natasha nagpabuto og usa ka pagbuto ug gilabay ang usa ka makamatay nga granada gamit ang iyang hubo nga tiil. Gipatibulaag niya ang mga pasista ug nag-tweet:
  - Himaya sa Soviet Russia!
  Gikuha usab ug giputol ni Zoya ang linya sa Krauts. Ug uban sa iyang hubo nga mga tudlo sa tiil iyang gilabay ang mga gasa sa kamatayon. Nakapatay ug daghang pasista.
  Ug siya miawit:
  - Ania ang bag-ong mga kalampusan!
  Sunod Augustine sa paglihok. Gidugmok ang mga kaaway. Gipatibulaag niya sila pinaagi sa kusog nga mga hampak sa iyang mga kumo sa lainlaing direksyon. Ug uban sa iyang hubo nga tiil ilunsad usab niya ang gasa sa kalaglagan.
  Ug siya mokanta:
  - Atong dugmokon ang pag-atake sa daotang panon!
  Ug ania ang pag-atake ni Svetlana. Giputol niya ang daghang mga Nazi. Ug pagkahuman niana, ang iyang hubo nga mga tudlo sa tiil naglansad na usab ug usa ka mamumuno nga regalo.
  Ug ang manggugubat misirit:
  - Ako usa ka super champion!
  Ang upat ka manggugubat nagtrabaho gayod sa tibuok dibisyon. Apan ang usa ka dibisyon, o bisan upat, dili igo batok sa tibuok Wehrmacht. Ilabi na sa mas kusgan ug mas abante nga mga hinagiban.
  Busa sa kataposan sa Agosto gilibotan gihapon sa mga Nazi ang Moscow. Ug kini makapasubo kaayo. Ug sa katapusan sa Disyembre 1947, ang kaulohan sa USSR nahulog. Ug ang sunod nga yugto sa gubat natapos.
  Pagkahuman niini dili na parehas sa kaniadto ... Sa panahon sa 1948, ang mga tropa ni Hitler, uban sa mga Hapon, hingpit nga nakuha ang tibuok teritoryo sa USSR. Ug nisamot pa...
  Ang mga Nazi nakiggubat sa mga partisan sa pipila ka panahon ug nadakpan si Stalin, kinsa matig-a nga dili gusto nga makigdait. Human malaglag ang lider sa USSR niadtong Abril 1951, ang partisan nga gubat nagsugod sa pagkunhod.
  Ang mga Germans nagtukod sa ilang kaugalingong itoy nga gobyerno sa Russia, ug nakig-away sa mga partisan sa mga lokal nga pwersa. Ug nakahimo sila sa paglampos ... Ang Estados Unidos nagpabilin sa gawas sa nasud sa pagkakaron ug nakakuha og mga armas nukleyar.
  Naghulat si Hitler og dugay aron atakehon ang Amerika. Ug ang Estados Unidos nakahimo sa pag-establisar sa dinaghang produksyon sa atomic ug dayon mga bomba sa hydrogen. Ug unya gibuhat nila, bisan kung ulahi kaysa sa mga Aleman, mga ballistic missile.
  Walay kiliran nakahukom sa pag-adto sa gubat. Adunay usa ka dibisyon sa mga sphere sa impluwensya. Ang USA ug Germany, ug Japan nakadakop ug daghan ug busa naghilis gihapon sa ilang mga kabtangan.
  Namatay si Hitler niadtong Abril 20, 1957, sa iyang kan-uman ug walo nga adlawng natawhan. Human kaniya, ang gahum napanunod sa regent Schellenberg, kinsa mipuli sa giwagtang nga Himmler. Ug si Goering namatay tungod sa pag-abuso sa droga.
  Gipatuman ni Schellenberg ang partial nga liberalisasyon sa nasakop nga mga teritoryo. Ug gipaila niya ang dugang nga pagdumala sa kaugalingon sa mga kolonya. Ang censorship nahimong mas hinay. Ang uban gawas sa partido sa Nazi mitungha.
  Gisugdan ni Schellenberg ang pagpahumok sa racist theory. Anam-anam nga nag-uswag sa mga riles sa kapitalismo ug sa samang higayon sumala sa plano, ang ekonomiya sa Third Reich nagdugang sa sukdanan sa kinabuhi.
  Ang mga partisan nga pwersa nahulog. Ang mga tawo naanad na sa pagdisiplina ug usa ka bag-ong han-ay. Niadtong 1961, nahitabo ang unang paglupad ngadto sa Bulan. Ug sa 1976 ngadto sa Mars.
  Sa usa ka paagi ang mga problema sa kagutom nasulbad ug ang gidaghanon sa pagpanganak gi-regulate.
  Human sa Schellenberg, nagmando si Kleiman. Gipadayon usab niya ang liberalisasyon.
  Ang Third Reich nahimong usa ka multi-partido nga demokratikong imperyo. Apan imposible nga makigbulag kaniya.
  Nasinati usab sa Japan ang demokratisasyon. Ug ang America dugay nang nahimong demokrasya.
  Sa Third Reich, pagkahuman ni Kleiman, usa ka bag-ong presidente ang napili. Ug kini nahimong Natasha Rostova. Nga nindot kaayo!
  Ug ang panahon sa demokratisasyon ug pagkaparehas miabut.
  Ang manggugubat nagsugod pa gani sa pagkanta;
  Ang atong katawhan dili mag-antos sa pag-antos,
  Himoa nga ang mga pusil - ang impyerno nga tingog sa gubat - dalugdog!
  Kami mobarug: uban ang malaumon nga mga pagtuaw,
  Abaga sa abaga: nagkahiusa, tigulang ug bata!
    
  Pagpataas sa mga bayonet nga adunay mga kamot
  Ang higpit nga hitsura sa mga manggugubat - mga lalaki lang!
  Ang yuta nahimong ubanon tungod sa kaguol,
  Ang mga babaye maulawong nagbira sa ilang mga sinapid!
    
  Kami mga anak sa mahimayaong katawhang Sobyet,
  Dili kita mabuak, ni pinaagi sa puthaw o sa kalayo!
  Nakig-away kami sa tanan namong kusog alang sa kagawasan!
  Adunay usa ka panon sa pasismo - nagtuo ako nga atong dugmokon kini!
    
  Bisan kung wala sila gisugo, kini mapait sa kahigawad,
  Apan ang payunir nangandam na sa pagpakiggubat!
  Ang higot nagdilaab - ang tanan nga mga mata gipadayag niini,
  Sa mahimayaon nga mga lakang sa Bolshevik!
    
  Ang panon sa mga sundalo mikalagiw ngadto sa pag-atake uban ang kasuko,
  Nahilom ang mga pasista, nagdahunog ang mga pusil!
  Ang mga pula gidugmok sa gahum sa metal,
  Ang nabuak nga bandila nga adunay swastika nahulog!
    
  Nahibal-an namon kung diin ang among mga baterya,
  Ug ngano? Mapangahason nga bata
  Bisan pa nga ang mga tipak sa niyebe nakapasakit ug nagsakit kanako sa kadautan,
  Sa dihang nagtiniil sa kagabhion, naglakaw siya dala ang iyang bag!
    
  Kung gamay ka, mas sayon, mas simple ang pag-scout,
  Mahimo nimong ibutang ang imong ilong sa bisan unsang liki!
  Nanumpa ka sa katugnaw, sa kakahoyan,
  Apan adunay nagkatawa: ang lalaki dili pa igo ang edad!
    
  Ang mga babaye, usab, wala mahibalo sa katalawan,
  Nag-away sila nga mas grabe pa sa mga maisog nga mga lalaki!
  Sa bakasyon, nagsayaw kami nga pares,
  Diyutay ra silang nag-chat - sayang ang pag-usik sa mga pulong!
    
  Mapintas nga Hitler - alagad ni Satanas,
  Ang bastos nakapatay sa dili maihap nga mga tawo!
  Apan dugmokon sa manluluwas ang panon,
  Tuod man, walay kinutuban ang kusog sa mga konseho!
    
  Ang Partido Komunista nahigugma ug nagpadako,
  Kami maisog nga mga payunir alang niini!
  Aron dili sila motugot sa Fritz master,
  Aron dili ka magbutang ug yugo sa imong kaugalingon!
    
  Gitudloan kami sa sagradong pagtuo sa mga damgo,
  Ug ayaw pagpaningkamot alang sa nasud!
  Dili masukod ang atong giantos,
  Mga anak sa among minahal nga kasundalohan sa Sobyet!
    
  Walay usa kanato nga naghisgot sa edad,
  Maluoy ka sa imong kaugalingon - ayaw pagtahud sa uban!
  Ang pagkamatay makahadlok, apan wala ako nahadlok,
  Invincible Rus' - usa ka kasundalohan sa tambag!
    
  Ug ang usa ka malipayon nga kalibutan moabut sa Yuta,
  Wala nay kasakit, luha, kaguol, panginahanglan!
  Adunay usa ka bandila sa tibuok planeta sa komunismo,
  Kadtong nangapukan mabanhaw sa gingharian sa katahum!
  
  
  GIGASI ANG LABAW SA MGA PITSA
  Ang Fuhrer mitipas gamay gikan sa tinuod nga istorya pinaagi sa pagmando kang Rommel, human sa pagsurender sa Tolbuk garison, sa pag-atake sa mga British sa walay paghunong. Sa ingon, gipugngan sila sa paghusay sa mga depensiba ug pag-okupar sa mga linya nga giandam nang daan.
  Sa pagpadayon sa opensiba, si Rommel nakahimo, bisan pa sa gamay nga pwersa, sa pagpildi sa mga British, ug ang kolonyal nga mga tropa misurender halos walay away.
  Ingon nga resulta, ang mga British nawad-an sa Ehipto ug kontrol sa Suez Canal. Apan bisan pa dili kini ang katapusan sa mga kasamok alang sa koalisyon nga anti-Hitler.
  Ang Fuhrer wala moliko sa Ikaupat nga Panzer Army ngadto sa habagatan, ug dugang pa gisalig ang pag-atake sa Stalingrad ngadto sa bayani sa Crimea, Mainstein. Ingon sa usa ka resulta, ang mga Aleman nakahimo sa pag-ilog sa siyudad sa Volga hapit diha-diha dayon, ug ang mga tropa sa Sobyet walay panahon sa pag-angkon sa usa ka baroganan didto.
  Sa pagpalambo sa kalampusan sa mga tropa ni Mainstein, sila miabante sa Volga ug nakaabot sa Dagat Caspian. Ug unya si Türkiye misulod sa gubat, nga nag-atubang sa usa ka kusog nga hampak sa minilyon nga kasundalohan. Ang Japan, usab, kaniadto nakadaog sa Gubat sa Midway ug nakuha ang kapupud-an sa Hawaii.
  Ug busa ang samurai nagbukas sa ikaduhang atubangan sa Far East. Nag-abante sila sa dagkong masa sa infantry. Ug nakahimo sila sa pagputol sa Vladivostok ug gikuha ang Khabarovsk, ingon man nakuha ang kadaghanan sa Mongolia.
  Ingon usa ka sangputanan, ang USSR wala makakaplag kusog alang sa usa ka kontra-opensiba sa tingtugnaw. Ug ang mga Germans, ug ang mga Turko, ug uban pang mga satelayt sa Third Reich, nakuha halos ang tibuok Caucasus ug lana sa Baku sa tingtugnaw.
  Ang Sobyet nga Russia nakakaplag sa iyang kaugalingon sa usa ka posisyon sa estratehikong presyur. Miuyon pa gani si Stalin sa usa ka bulag nga kalinaw sa Germany sa bisan unsang termino.
  Ang Fuhrer nakadawat og datos sa paniktik nga nagpadayon sa pagtrabaho sa Estados Unidos aron makahimo og bomba atomika. Ug nabalaka bahin niini, miuyon siya sa usa ka bulag nga kalinaw sa USSR. Apan siyempre, gikuha alang sa iyang kaugalingon ang tanan nga nabuntog na, ingon man ang Leningrad, ug ang tanan nga Karelia, hangtod sa Arkhangelsk, lakip. Usa ka dako nga tributo ang gipahamtang sa Soviet Russia. Giokupar sa Japan ang rehiyon sa baybayon ug bahin sa ubang kayutaan sa Halayong Sidlakan.
  Si Stalin, nga nakaamgo sa pagkawalay paglaum sa pagpakig-away sa usa ka gubat sa duha ka nataran, ug usab nahadlok sa bag-ong German nga mga tangke - ang Panther ug ang Tigre - midawat sa hilabihan ka lisud nga mga kahimtang sa kalinaw, apan sa labing menos nagpabilin sa Moscow ug sa iyang personal nga gahum.
  Ug ang mga Kraut nagpadayon sa ilang opensiba sa Africa ug mibalhin ngadto sa India. Sa sinugdan, nagplano sila nga kuhaon ang tanang kolonya gikan sa Britanya ug dayon bihagon ang inahan nga nasod.
  Ang mga British dili makapabilin sa Africa. Ang mga Nazi nag-okupar, uban sa hilabihan nga huyang nga pagsukol, ang tibuok itom nga kontinente, ingon man ang India, nga nakighiusa sa mga Hapon.
  Ang pag-landing sa Britanya nahitabo niadtong Hunyo 1944, diin ang mga Germans nakahimo na og jet aircraft ug, tungod sa ilang qualitative superyority, hingpit nga nakakuha sa supremacy sa dagat ug sa kahanginan.
  Ang America, usab, napildi gihapon sa mga Hapon, tungod kay gipildi nila ang Yankee fleet sa matag piraso. Ug kini nahimong posible nga mabayran ang ubos nga potensyal sa ekonomiya.
  Ang Metropolitan Britain dali nga napildi. Ug pagkahuman niini, usa ka bag-ong pro-German nga hari ang gibutang didto, ug usa ka gobyerno nga gipangulohan ni Mosley. Kadaghanan sa mga barko sa English fleet nailalom sa Third Reich. Niadtong Agosto, nabihag sa mga Aleman ang Ireland, ug sa Septiyembre nahitabo ang Operation Icarus, uban ang pagdakop sa Iceland.
  Busa, gipanalipdan sa Third Reich ang kaugalingon gikan sa pagpamomba sa US.
  Apan kini dili igo alang sa Fuhrer, ug ang Krauts nagsugod sa pag-atake sa America.
  Ang ubang mga tropa gibalhin ngadto sa Argentina ug Brazil. Ug ang uban mibalhin sa Greenland ug Canada.
  Siyempre, uban sa mga Hapon, nakuha usab sa mga Aleman ang Australia.
  Niadtong 1945, nakuha sa mga Nazi ang dagkong mga teritoryo sa Kasadpang Hemispera. Ang America nag-atubang sa bag-ong German E-series nga mga tangke, nga mas labaw sa mga Sherman ug bisan sa Pershings. Ang E-75 ni Hitler nahimo nga halos dili masulud gikan sa bisan unsang anggulo sa mga pusil sa Amerika, ug dali nga nahimo nga panguna nga tanke sa Aleman. Niadtong Marso 1946, ang Estados Unidos misurender.
  Ug adunay usa ka temporaryo nga paghunong sa militar. Si Stalin hilom nga naglingkod sa pagkakaron ug wala mag-uyog sa sakayan.
  Si Hitler mipahulay sulod sa lima ka tuig ug gitunaw ang iyang mga kabtangan. Ug unya sa kataposan miadto siya ug giatake ang Japan niadtong Abril 20, 1951. Daghan kaayo siyag kabtangan.
  Ang gubat milungtad ug walo ka bulan ug natapos sa pag-ilog sa Japan ug sa tanang kolonya niini.
  Human niana ang Fuhrer mihimo ug ubay-ubay pang mga operasyon sa Latin America ug nailog ang Espanya ug Portugal, ug uban pang neyutral nga mga nasod.
  Nasakop usab ang Türkiye.
  Nahimong halos tibuok kalibotang imperyo, ang Third Reich, ang namugna. Apan adunay gihuboan gihapon nga USSR.
  Namatay si Stalin niadtong Marso 1953, ug dayon gipusil si Beria. Giilog ni Nikita Khrushchev ang gahum. Kinsa ang nag-organisar sa ika-20 nga kongreso nga adunay pagkaladlad sa kulto sa personalidad ni Stalin, nga makauulaw usab nga napildi sa gubat.
  Ug si Hitler mihimo ug desisyon:
  - Kuhaa ang katapusan nga independente nga gahum sa kalibutan.
  Ug mao nga sa Mayo 1, 1956, nagsugod ang dakong opensiba sa dako, tibuok-kalibotang kasundalohan sa Third Reich batok sa USSR. Usab adunay gubat ug daghang dugo.
  Si Hitler bag-o lang nag-edad og kan-uman ug pito ka tuig, apan ang kanibal dili gusto nga mokalma.
  Ang utlanan milabay duol kaayo sa Moscow - ang pinakamubo nga gilay-on mao lamang ang duha ka gatus ug kaluhaan ka kilometro. Ang Rzhev usa na ka siyudad sa Alemanya. Busa ang mga Kraut naglaum nga bisan sa wala pa ang ting-init ilang makuha ang kaulohan sa USSR ug sa katapusan makompleto ang pagkonsolida sa imperyo sa usa ka planetary scale.
  Apan upat ka mga babaye, nga gipangulohan ni Natasha, mibarog sa ilang dalan.
  Ang matahum, walay sapin nga mga babaye nga nagbikini midepensa sa Sobyet nga siyudad sa Kalinin ug niadtong Mayo 4, 1956, ang mga tropang Aleman misulong niini ug nagsugod sa pag-atake.
  Sa atubangan mao ang German nga pyramidal tank sa AG series. Gamhanan sila ug hingpit nga dili madaot sa mga pusil sa Sobyet sa dihang gipabuto gikan sa tanang anggulo.
  Apan ang mga pasista walay swerte niini nga kaso: gisupak sila sa upat ka mga babaye - kusgan kaayo nga mga ungo. Ug kini nga mga manggugubat nahibal-an kung unsaon pagpakig-away sa kaaway.
  Gilabay ni Natasha ang granada gamit ang iyang tiil. Nahulog kini sa ulod sa usa ka tangke sa German nga pyramidal. Tungod niini, misibat ang sakyanan sa wala ug nabangga ang silingan niini.
  Ug ang duha ka tangke mibuto dayon.
  Ug si Natasha nag-tweet:
  - Kini ang akong estratehiya!
  Si Zoya, ang iyang kauban, naglansad usab og granada gamit ang iyang mga tudlo sa tiil. Ug naigo niya ang mga hantatalo sa pyramidal mastodon ni Hitler. Milingi siya sa kapildihan ug gidasmagan ang iyang silingan. Ug mibuto na usab ang duha ka tangke.
  Misinggit si Zoya:
  - Himaya sa USSR!
  Sunod, si Augustine ang nanguna sa kalayo. Gilabay usab niya ang iyang tiil, usa ka butang nga makapatay kaayo. Ug naigo niya ang usa ka German nga awto sa mga agianan niini. Ug isip resulta, ang mga tangke ni Hitler nabangga pag-usab.
  Ug ang yawa nga pula ang buhok miawit:
  - Dili kami mahimong mga ulipon,
  Atong ilabay nga walay sapin!
  Ug unya gipabuthan ni Svetlana ang kaaway. Ug sa ingon tukma ug tukma. Ug usab sa tabang sa hubo nga mga tudlo sa tiil. Ug nagbangga ang mga pasistang sakyanan. Ug sa unsang paagi sila mobuto.
  Ug si Svetlana mokanta:
  - Himaya sa akong Amahan!
  Mga babaye, away nga maisugon!
  Gilabay na usab ni Natasha ang usa ka granada gamit ang iyang hubo nga tiil ug nabangga ang duha ka tangke sa Aleman, nga nagsinggit:
  - Himaya sa Stalin!
  Gilabay usab ni Zoya ang usa ka butang nga mamumuno sa iyang hubo nga mga tudlo sa tiil ug mipatugbaw sa tumoy sa iyang mga baga:
  - Para sa Holy Rus'!
  Gihikap ni Augustine ang granada gamit ang iyang hubo nga tikod, gitukmod ang mga mastodon sa mga Nazi ug misinggit:
  - Sa bag-ong mga utlanan!
  Si Svetlana, sa usa ka ihalas nga kasamok, gilabay ang gasa sa kamatayon uban sa iyang hubo nga mga tudlo sa tiil ug misirit:
  - Alang sa usa ka dako nga kadaugan!
  Ang mga babaye nakig-away sa mga pyramidal machine, nga cool kaayo. Apan unsay mahimo batok sa maong dagkong mga puwersa? Ug busa ang mga Nazi bug-os nga gilibotan ang Kalinin ug ang mga manggugubat kinahanglang makagawas gikan sa paglibot.
  Atol sa Mayo, ang mga Germans nabihag Saratov, Kuibyshev, Tula, Penza, ug sa bug-os nga gilibutan Moscow, gilikosan sa siyudad gikan sa tanang bahin.
  Ug unya sa Hunyo gisulong ang kaulohan.
  Ang maisog nga upat nakig-away pag-usab, ug nakig-away pag-ayo.
  Si Natasha nagpabuto og usa ka pagbuto, gilabay ang usa ka granada gamit ang iyang hubo nga tiil ug miawit:
  - Himaya sa atong kalibutan!
  Si Zoya nagpabuto usab og usa ka pagbuto, ug naglunsad pag-usab og granada gamit ang iyang hubo nga tiil ug misinggit sa tumoy sa iyang mga baga:
  - Ang bag-ong Stalin mao ang akong idolo!
  Unya si Augustine nagpabuto, ug aktibo usab nga nagpana. Ug gilabay niya ang usa ka granada sa iyang hubo nga mga tudlo sa tiil ug nagngulob:
  - Adunay bag-ong mga kadaugan! Bag-ong mga manggugubat mobangon!
  Sunod nga gipamusil ug giputol ni Svetlana ang mga kaatbang. Ug pinaagi sa iyang hubo nga tiil iyang gilabay ang mga butang nga makamatay sa iyang mga kaatbang, nga nag-agulo:
  - Adunay atong kadaugan sa balaang gubat!
  Desperado nga nakig-away ang upat sa Moscow. Apan ang mga pwersa dili patas. Ang siyudad literal nga nabug-atan sa mga panon, lain-laing mga matang sa itom, dalag, brown nga mga manggugubat nga gigamit sama sa kanyon fodder.
  Ug unya niadtong Hulyo 3, ang Moscow sa kataposan nahulog... Niining panahona, ang mga Germans mikuha sa Kazan, Ulyanovsk, sa siyudad sa Gorki, ug Ryazan, ug sa pagkatinuod ang mga kayutaan hangtod sa Uralsk River, ug gisulong na ang Orenburg.
  Nag-asdang usab ang dagkong pwersa gikan sa sidlakan. Niadtong Hulyo 4, 1956, si Nikita Khrushchev mitanyag sa pagsurender sa Third Reich baylo sa mga garantiya sa kaluwasan sa iyang kaugalingon ug sa ubang mga sakop sa Politburo.
  Misugot si Hitler niini... Natapos ang gubat human milungtad ug kapin sa duha ka bulan. Ug ang balanse sa gahum walay paglaum gikan sa sinugdanan.
  Apan, ang upat ka mga babaye wala modawat sa kapildihan. Tungod kay ang USSR hingpit na nga nailog, unsaon sa pagpatay kang Hitler?
  Ug niadtong Agosto 9, 1956, usa ka pamilyar nga upat ka mga babaye, uban sa batang lalaki nga si Oleg Rybachenko, nakahukom sa pag-atake sa bunker ni Hitler, sa paglaglag sa labing importante nga kriminal sa tanang panahon.
  Ug busa upat ka mga babaye ug usa ka batang lalaki nga tan-awon mga dose ka tuig ang edad, maskulado kaayo, nagsul-ob lamang og shorts, mibalhin sa pinuy-anan ni Hitler, kinsa mipili niini sa Cyprus.
  Ang babaye nagtiniil ug nagbikini, ang lalaki naka-shorts, ug nagtiniil usab. Busa silang lima gipasakaan og salamangka.
  Usa ka bata ug upat ka babaye ang giatake.
  Gilabay ni Oleg Rybachenko ang pulsar gamit ang iyang hubo, bata nga tiil, gipatibulaag ang mga pasista ug misinggit:
  - Alang sa kadako sa Russia!
  Gipagawas ni Natasha ang kilat gikan sa iyang pusod, gisunog ang mga Kraut, ug gilusad ang bola sa kalayo gamit ang iyang hubo nga mga tudlo sa tiil, gisunog ang mga Nazi ug nag-awit:
  - Para sa bag-ong Rus'!
  Si Zoya anaa usab sa pag-atake. Gilabay ang usa ka mamumuno nga regalo gamit ang iyang mga tudlo sa tiil. Ug iyang gibuyagyag ang iyang dughan, nga nagbuga ug kilat gikan niini!
  Unya miawit siya:
  - Hinaot nga sikat si Rus!
  Gipakita usab ni Augustine ang iyang mga dughan. Iyang gilabay ang pulsar sa iyang pula nga utong. Ug sa iyang hubo nga mga tudlo sa tiil mibuga siya ug kilat.
  Ug siya miawit:
  - Ang una nga falcon mao si Lenin, ang ikaduha nga falcon mao si Stalin!
  Ug karon si Svetlana anaa sa pag-atake. Sama sa usa ka pulsar nga ilabay nga walay mga tudlo sa tiil... Kini modugmok sa mga pasista. Ug dayon usa ka kilat gikan sa pula nga nipple. Ug iyang laglagon ang daghang mga Nazi.
  Ug siya mokanta:
  - Alang sa Inahan ug Stalin!
  Si Oleg Rybachenko anaa na usab sa pag-atake. Giputol niya ang mga pasista gamit ang mga espada nga mahika ug gibuhian ang mga kilat gamit ang iyang mga tudlo sa tiil.
  Ug ang bata misinggit:
  - Ang kadako sa nasud!
  Si Natasha, nagdugmok sa mga Nazi gamit ang mga espada ug naglabay sa impyerno nga mga pulsar gamit ang iyang mga tiil, misinggit:
  - Kita mga anak ni Satanas!
  Ug ang usa ka mamumuno nga bula milupad gikan sa hubo nga tikod sa babaye. Ug natunaw ang tanan.
  Si Zoya anaa usab sa pag-atake. Gilaglag ang tanan pinaagi sa espada. Ug gipaulanan niini ang mga Kraut sa nagdilaab nga kilat gikan sa pula nga mga utong. Ug uban sa iyang hubo nga mga tudlo sa tiil iyang gilabay ang impyerno nga mga pulsar.
  Sa samang higayon siya misinggit:
  - Alang sa matinud-anon nga Amahan!
  Augustina usab sa pag-atake. Ug ang iyang ruby nipples nagtrabaho, nagbuga sa mga kilat. Ug ang ilang mga kamot nagputol sa mga kaatbang pinaagi sa mga espada. Ug ang hubo nga mga tudlo sa tiil naglabay sa mga pulsar.
  Ang nagdilaab nga katahom misinggit:
  - Alang sa Itom nga Diyos!
  Ug unya Svetlana moabut sa opensiba. Usa usab ka Terminator nga babaye. Ang kilat ug mga pulsar milupad gikan sa strawberry nipples. Gisunog nila ang tanan sa palibot sa mga babaye. Ang mga Nazi ug ang mga kabalyero sa Third Reich ilabinang nag-antos.
  Ug ang babaye mokuha niini ug mosinggit:
  - Alang sa Dakong Rus 'sa iyang kaugalingon! nag away ko!
  Usa ka lalaki ug upat ka babaye ang nag-atake.
  Naglihok sila subay sa mga koridor sa bunker. Gipuo nila ang kaugalingon nilang mga pasista. Gigukod nila si Hitler. Sa pagkatinuod, kini nga morel nakahimo sa pagkinabuhi niining kalibutana sulod sa kan-uman ug pito ka tuig. Ug busa nakahukom ang lima ka terminator: igo na alang kang Hitler ug patyon nila siya! Busa ang mga babaye ug ang lalaki naglihok.
  Giputol ni Oleg ang mga pasista gamit ang mga espada, ug gilabay ang kusog nga mga clots sa iyang mga tiil, ug nag-awit:
  - Himaya sa dakong Rus'!
  Si Natasha, nga naggamit sa eskarlata nga mga utong sa iyang mga dughan, ingon man usab sa pagputol sa mga Nazi gamit ang mga espada ug paglabay sa mga pulsar gamit ang iyang hubo nga mga tudlo sa tiil, misinggit:
  - Alang sa White Rus'!
  Si Zoya anaa sa ihalas nga opensiba. Gitigbas usab niya gamit ang mga espada ug gilabay sa kilat ang mga pasista gamit ang pula nga mga utong. Ug misinggit sa iyang kaugalingon:
  - Puti nga Diyos maghatag kadaugan!
  Ug sa walay mga tiil, kini molusad sama sa usa ka pulsar.
  Ug dinhi si Augustine naa sa opensiba. Kasuko kaayo ug paspas. Nag-ulan usab ang kilat gikan sa eskarlata nga mga utong, nga daw gikan sa usa ka cornucopia. Ug iyang gilaglag ang mga pasista pinaagi sa mga espada. Ug sa imong hubo nga mga tudlo sa tiil adunay mogawas nga nagdilaab.
  Human niana ang redhead mokanta:
  - Ang Itom nga Diyos maghatag kadaugan!
  Ug sa opensiba batok sa mga Nazi, si Svetlana. Gitigbas usab niya sila gamit ang mga espada. Gipana niya ang kilat gikan sa iyang ruby nipples ug naglansad sa makadaot nga mga pulsar gamit ang iyang mga tiil.
  Ug misinggit sa kinatumyan sa iyang mga baga:
  - Himaya sa Svarog!
  Ang Lima nag-agulo, nagbaliskad sa mga tangke, nagguba sa mga bunker sa Nazi, ug uban pa. Gilaglag ang mga kaatbang sama sa mga dulon.
  Si Oleg anaa sa opensiba. Ang bata naglaslas sama sa mga espada. Ug iyang gisilhig ang mga tiil sa mga bata pinaagi sa iyang mga tudlo. Ug iyang ipaubos ang mga pasista nga walay problema.
  Ug unya mokanta siya:
  - Oo, Dakong Rus'! kuyog ko nimo!
  Si Natasha anaa usab sa opensiba. Iyang gilaglag ang mga pasista. Naglabay sa mga pulsar nga walay mga tiil. Ang eskarlata nga mga utong, ang kilat mibugwak sa mga kaskad.
  Ug nag-awit sa iyang kaugalingon:
  - Pagkadako sa Russia, si Svarog ang akong mesiyas!
  Si Zoya anaa sa ihalas nga opensiba. Nag-ulan sab og kilat. Ug ang iyang ruby nipples mikibot sama sa surf buoys gikan sa dagan sa kusog.
  Ug ang hubo nga mga tudlo sa tiil nag-klik sa nagdilaab nga mga clots sa mga pulsar.
  Misinggit si Zoya:
  - Himaya sa kosmikong Russia!
  Ug sama sa usa ka hubo nga tikod iyang kuhaon kini ug ihatag sa dako nga sukod, kalaglagan.
  Ug dinhi si Augustine anaa sa gubat. Gilabay usab niya ang makadaot ug makamatay nga mga butang sa kaaway gamit ang iyang mga tudlo sa tiil. Ug ang iyang mapula nga mga utong, sama sa usa ka machine gun, nagpagawas sa mga sapa sa kusog nga kusog ug kalaglagan sa kaaway. Kini nga pula nga ulo naggiok sama sa mga Nazi. Literal nga mahigugma ka niini.
  Ug unsa kini kasakit sa usa ka hubo nga tikod!
  Ug kini mosinggit:
  - Alang sa kusog ug kaalam sa Black Russian nga Diyos1
  Ug dayon giatake si Svetlana. Gilaglag usab niya ang mga pasista pinaagi sa mga espada. Ug uban sa mapula nga mga utong iyang gisuka ang mga gasa sa kamatayon. Ug giunsa niya kini gikuha ug giawit:
  - Himaya sa atong dakong Rus'.
  Ug pinaagi sa iyang hubo nga tikod iyang maigo ang kaaway sa usa ka pulsar. Ug siya mokuha ug magtigbas sa mga espada...
  Oo, ang lima ilado kaayo nga nagputol sa mga guwardiya ni Hitler. Kini ang mga babaye nga imong gikinahanglan.
  Ug ang batang lalaki nga kauban niya, si Oleg Rybachenko, cool kaayo! Ug iyang gipuo ang mga pasista nga sikat kaayo.
  Kini ang bata nga Terminator.
  Sama sa pagtigbas gamit ang mga espada. Ug siya mokuha sa usa ka spin ug putlon ang mga Nazi pinaagi sa mga espada. Ug ang pulsar naglabay sa iyang mga tiil.
  Ug kini mosinggit:
  - Alang sa kadako sa Europe!
  Ug dinhi si Natasha anaa sa opensiba. Nasuko kaayo. Ug magpagawas usab kini og mga pulsar gikan sa mga pula nga utong niini. Ug iyang gilaglag ang mga pasista. Ug uban sa walay mga tiil iyang gilabay ang maong makapatay nga mga pulsar.
  Ug nagngulob sa iyang kaugalingon sa tumoy sa iyang mga baga:
  - Himaya sa mga Russian nga Dios!
  Si Zoya mismo naa sa opensiba. Ug gipatay ang tanan nga mga Nazi pinaagi sa mga espada. Ug putlon ang ilang panit sa usa ka tambol. O mas tukma sa usa ka sieve. Ug siya motugyan sa mga Nazi sa iyang hubo nga tikod. Ug gikan sa eskarlata nga nipples, kini mag-charge kanimo sa mga sapa sa kusog. Aw, nasakitan usab ang mga Nazi.
  Ug si Zoya misinggit sa iyang kaugalingon:
  - Para sa Holy Rus'!
  Ug dayon nahimong mas aktibo si Augustine. Naglunsad usab siya og mga pulsar gamit ang iyang mga tudlo sa tiil. Ug gikan sa eskarlata nga nipples kini sama sa kilat. Ug ingon nga gikan sa usa ka hubo nga tikod, ang usa ka pulsar, usa ka nagdilaab nga kilat, manaog.
  Ug siya mosinggit:
  - Ang grasya sa Itom nga Diyos ania kanato!
  Ug ang yawa nga pula ang buhok mokuha niini ug mosagpa sa kaaway.
  Ug dinhi si Svetlana giatake. Usa ka babaye nga usa lamang ka bulak nga hayag nga mga kolor.
  Masaligon nga gisunog niini ang mga pasista. Ug gikan sa ruby nipples nagpadala kini og mga pagbuto sa machine-gun. Nga ang tanan makahimo sa pagsunog sa uniberso. Ug ilang gikuha kini ug gisunog ang tanang mga Nazi.
  Oo, kini mahimong lisud alang kang Hitler, tungod kay ang maong gahum batok kaniya.
  Apan si Svetlana misinggit:
  - Ug ang gugma sa Puti nga Diyos ania kanato!
  Lima ka lihok sa kaugalingon. Gilaglag ang mga pasista nga walay kaluoy. Ug nagpakita sa impyerno nga kalaglagan. Bisan kinsa nga mangahas sa pagbarug sa dalan sa maong mga babaye mamatay.
  Si Oleg anaa sa opensiba. Ang bata nagkaduol ug nagkaduol sa opisina ni Hitler. Giunsa niya kini pagdugmok sa mga espada. Ug ang hubo nga mga tiil sa bata nagpadala sa mga pulsar.
  Oo, walay swerte ang mga pasista, nakig-uban ako sa mga babaye ug lalaki.
  Karon buhian ni Natasha ang ingon nga nagdilaab nga aso gikan sa iyang pula nga mga utong. Ug gisunog niya ang daghang mga pasista. Kini nga babaye usa ka tinuod nga terminator.
  Apan unsaon paglansad og makamatay nga hinagiban sa imong kontra gamit ang imong mga tudlo sa tiil. Ug espesipikong manguyab siya nimo.
  Human niana si Natasha misinggit:
  - Himaya sa USSR!
  Si Zoya anaa usab sa opensiba. Maghatag kini usa ka nagdilaab nga sapa gikan sa mga strawberry nipples. Ug gipildi ang iyang mga kontra. Ug naghatag siyag pila sunod pila. Ug uban sa pula nga mga utong iyang kuhaon ug pusilon ang kaaway.
  Ug pinaagi sa iyang hubo nga mga tudlo sa tiil iyang maigo ang kaaway.
  Unya mokanta siya:
  - Himaya sa atong Yuta!
  Sunod sa pag-atake ni Augustine. Usab sa usa ka ihalas nga opensiba. Gipatay ang iyang mga kaatbang. Ug uban sa pula nga mga utong iyang gilabay ang nagdilaab kaayo nga mga disc sa iyang mga kaaway. Literal nilang gisunog ang mga Nazi nga nahimong abo.
  Ug ang manggugubat nagngulob:
  - Alang sa usa ka dako nga kadaugan!
  Apan si Svetlana anaa sa pag-atake. Masuko kaayo ug agresibo. Gitabonan niya ang mga Kraut gamit ang iyang mga tiil. Ug gikan sa strawberry nipples, sa diha nga kini buhian, usa ka butang nga medyo makamatay.
  Ug iyang kuhaon ang mga pasista ug sunogon sila.
  Gikuha kini sa babaye ug misinggit:
  - Alang sa kusgan, mga diyos sa Russia!
  Gikuha kini sa lima ug gisulod sa opisina sa Fuhrer. Si Hitler tigulang na. Ang ubanon nga buhok mitungha, ug ang mga upaw nga mga spots mitungha sa agtang. Usa ka mubo nga tawo. Miluhod siya atubangan sa mga babaye ug lalaki.
  Giduso ni Natasha ang iyang hubo, dugoon nga tiil kaniya ug misinggit:
  - Halok ang iro!
  Gihagkan siya ni Hitler sa kahadlok...
  Gipugos usab ni Zoya ang Fuhrer sa paghalok sa iyang hubo nga tikod. Napildi si Hitler.
  Unya gihagkan niya ang hubo, gahi nga lapalapa ni Augustine. Siya kontento nga mipahiyom.
  Kinahanglang hagkan usab ni Svetlana ang iyang hubo nga tiil. Ang mga babaye sa Fuhrer dayon mikuha kaniya sa mga bukton ug mga bitiis. Ug sa dihang ila kining gibira, ilang gigisi kini sa upat ka bahin.
  Ug si Hitler namatay tungod sa sakit nga kakurat niadtong Agosto 9, 1956.
  Ang paghari sa labing dako nga kriminal sa tanang panahon, kinsa mipuli sa tibuok kalibotan, natapos na.
  Ang mipuli sa bantugan ug dugoon nga diktador mao si Schellenberg, kinsa mipuli kang Himmler. Ug ang labing may katakus sa mga anak nga lalaki ni Hitler, nga nakuha pinaagi sa artipisyal nga insemination, gideklarar nga pormal nga manununod.
  Apan... Usa ka pakigbisog alang sa gahum nagsugod, si Schellenberg gipukan ni Mainstein ug usa ka duguong showdown ang nahitabo.
  
  HELL TERMINATOR CLIP
  Usa sa mga eksperto sa Aleman sa tingpamulak sa kap-atan ug duha nakadiskobre nga ang mga German naggamit ug stainless steel paper clip sa peke nga mga dokumento, samtang ang mga Ruso naggamit lamang ug yano nga puthaw. Ug unya iyang gitaho kini ngadto sa hataas nga sugo.
  Pagkahuman nga kini nga nuance gikonsiderar, ug ang mga ahente sa Aleman nagsugod sa pagkapakyas kanunay.
  Ug isip resulta, gipadayag sa Fritz ang mga plano alang sa usa ka opensiba sa mga kilid duol sa Stalingrad. Ug nagpundok pag-usab ang mga tropa. Sa dihang nagsugod ang opensiba niadtong Nobyembre 19, ang Pulang Hukbo nag-atubang ug kusog kaayong mga depensa. Dugang pa, sa adlaw sa opensiba ang panahon nahimong dili makalupad, ug kini nakabalda sa ayroplano ug nagpamenos sa epekto sa artillery barrage.
  Ang mga Germans makapugong unya, apan ang panagsangka milungtad og sobra sa usa ka bulan nga walay daghang kalampusan alang sa Pulang Hukbo.
  Sa Africa, usab, ang mga butang nausab gamay. Si Rommel nakadawat og dugang nga mga reinforcement gikan sa Europe, ug nakahimo sa paghimo sa usa ka talagsaon nga opensiba batok sa mga Amerikano. Kapin sa usa ka gatos ug kalim-an ka libo nga kulang sa pagbansay ug walay kasinatian nga mga sundalong Amerikano ang nadakpan. Ug nakuha usab sa mga tropa ni Rommel ang Algeria ug Morocco.
  Human niini ang Estados Unidos mihangyo og hunong-buto sa Wehrmacht. Gipahimuslan ang pag-atras sa America gikan sa gubat, ang mga Germans labaw nga nagpalig-on kang Rommel ug nagpildi sa Britanya sa Libya ug Ehipto. Sa samang higayon, sa panahon sa tingtugnaw, gisalikway sa mga Aleman ang opensiba sa Pulang Hukbo duol sa Leningrad ug usa ka bag-ong pagsulay sa pag-atake duol sa Stalingrad, ug sa direksyon sa Rzhev-Sychov. Ang tingpamulak milabay medyo kalmado. Kay napakyas sa pagkab-ot sa kalampusan alang sa USSR sa tingtugnaw, kini natipon kalig-on. Ug ang mga Aleman nag-uswag sa Africa ug Middle East. Nakuha human sa pagkapukan sa Egypt, Iraq ug Kuwait. Ang bahin sa Syria giokupar sa Türkiye. Nga misulod sa gubat sa Britanya.
  Sa ting-init adunay usab usa ka lull sa silangang atubangan. Ang mga Nazi misulong sa Sudan, ug misulong sa Iran ug sa Middle East. Sa Agosto lamang nga ang mga tropa ni Stalin misulay sa pag-asdang sa Stalingrad. Apan nasangit na usab sila sa lisud nga depensa sa Aleman.
  Ang Panther, nga adunay armor-piercing, tukma ug paspas nga pagpabuto nga kanyon, maayo kaayo nga nahimo sa mga panagsangka sa depensa.
  Ang mga Germans migugol sa tibuok kap-atan ug tulo ka tuig sa silangan sa depensiba. Sa kasamtangan, ilang nailog ang Africa ug human ang Iran misulod sa India, nakighiusa sa mga Hapon.
  Sa tingtugnaw, ang Pulang Hukbo hapit dili mosulong. Gisusi ni Stalin ang mga posibilidad sa kalinaw. Ug gitunaw sa mga Aleman ang mga kolonya sa Ingles. Si Churchill nasakit, ug mibati nga walay kasegurohan, nakahukom siya sa pagtapos sa usa ka hunonganan uban sa mga Aleman human sa pagkawala sa mga kolonya. Naghatag kini sa mga pasista ug gawasnong kamot sa silangan.
  Ug sa Mayo 1944, ang Wehrmacht nagsugod sa iyang opensiba sa direksyon sa Dagat Caspian.
  Ang "Panthers"-2 ug "Tigers"-2 miapil sa mga gubat. Kini nga mga makina nagpakita sa ilang gahum, apan ang nag-unang butang mao ang jet aviation, nga walay katumbas. Sa partikular ME-262 ug XE-162.
  Ug daghang mga Arabo, Aprikano, ug Indian ang girekrut sa infantry. Mitungas sila sa unahan sama sa kumpay sa kanyon.
  Aw, moadto kita sa gubat!
  Ang kaaway, nga naglabay ug mga patayng lawas, milatas sa Dagat Caspian, ug gilimod ang Caucasus pinaagi sa yuta. Ug ang mga Turko ug ang mga tropa ni Rommel misulong usab gikan sa habagatan.
  Usa ka hingpit nga kagubot ...
  Ang Wehrmacht naglunsad og kapin sa tulo ka gatos ka dibisyon, kasagaran mga langyaw, sa opensiba. Ug nakab-ot niya ang dakong kalampusan.
  Bisan pa nga bayanihong nakig-away ang Pulang Hukbo.
  Ilabi na ang upat ka babaye, si Natasha, Zoya, Augustina, ug Svetlana.
  Ilabi na nga madasigon nilang gilabay ang mga gasa sa kamatayon ngadto sa kaaway gamit ang ilang mga tiil.
  Apan bisan ang maisog nga upat ug matahum nga mga ungo nahimo nga, sa kinatibuk-an, walay gahum.
  Ang Caucasus hingpit nga nailog sa panahon sa ting-init. Atol sa tinghunlak, nabihag usab sa Fritz ang Saratov ug Kuibyshev, nga miabante gikan sa habagatan. Ug usab Uralsk, Guryev ug miduol Orenburg.
  Sa tingtugnaw sila mihunong. Adunay usa ka temporaryo nga kahilom. Lamang sa Orenburg mismo adunay mga gubat. Ug kini nga siyudad nahimo na usab nga legendary. Nahinumduman nila ang panahon ni Emelyan Pugachev niini.
  Ang Fuhrer misulay sa pipila ka panahon aron makigsabot sa katapusang kalinaw uban sa USA ug Britain. Unya gipadayon nila ang gubat sa Japan. Bisan tuod walay kalampusan. Ang samurai sa dagat nakadaog sa daghang mga kadaugan.
  Sa tingpamulak sa 1945, sa Abril 20, ang Operation Kremlin nagsugod, uban sa pag-atake sa Moscow.
  Mabangis kaayo ang panagsangka. Ang mga Aleman nadani sa dugoon nga mga gubat. Ang mga tropang Sobyet nakig-away sa bayanihong paagi. Apan, human sa tulo ka bulan sa gahi nga mga away, gamit ang jet aircraft ug ang pinakabag-o nga "E" series nga mga tangke, gilibotan sa mga German ang Moscow. Sa ubang mga direksyon, nakahimo sila sa pagkuha sa Tambov, Penza, Ulyanovsk, ug nakab-ot ang pag-uswag paingon sa Ufa.
  Niadtong Agosto, nahulog si Ryazan, ug ang gintang sa Moscow milapad pa.
  Nagtanyag si Stalin og kalinaw sa bisan unsang termino. Ang Fuhrer wala magtagad niini. Apan ang Moscow nagpabilin hangtod sa Disyembre, sa diha nga kini sa katapusan gikuha.
  Nakuha usab sa Fritz ang Gorky ug Kazan sa katapusan sa tuig.
  Human sa pahulay sa tingtugnaw niadtong Mayo 1946, ang mga Kraut mibalhin sa Urals. Dili na grabe ang away. Daghang mga heneral ang nagbudhi ug misurender nga walay away. Ug si Stalin mismo na-stroke ug dili kaayo andam sa pagpakig-away.
  Human sa pagdakop sa Sverdlovsk, ang gobyerno sa USSR mibalhin sa Novosibirsk.
  Apan ang kasundalohan sa Wehrmacht misunod sa ilang mga tikod.
  Sulod sa usa ka tuig, nailog ang mga siyudad. Human madala ang Novosibirsk pinaagi sa bagyo, si Stalin miuyon nga mosurender baylo sa personal nga kaluwasan.
  Ug sa wala madugay ang Japan ug ang Estados Unidos mitapos sa usa ka kasabutan sa kalinaw. Ang Britanya ug Amerika sa kadugayan nakaila sa tanang kadaugan sa Wehrmacht.
  Si Hitler, nga nakuha ang daghang teritoryo, naghimo sa iyang kaugalingon nga kolonyal nga imperyo, kauban ang mga Hapon.
  Apan wala siya magdugay sa paghari. Niadtong Abril 20, 1957, ang mga babayeng mangkukulam nakahukom sa paghimo sa usa ka operasyon batok sa Fuhrer. Ang pinuy-anan sa tunga-tunga na karon nga diktador giatake sa upat ka mga ungo.
  Mga manggugubat nga nagbikini nga nagkupot ug mga espada sa salamangka sa ilang mga kamot ug naglabay sa kilat ug mga pulsar gamit ang ilang mga tiil.
  Nagdagan si Natasha sa usa ka galingan, giputol ang mga pasista ug gilabay ang usa ka bola sa kusog gamit ang mga tudlo sa iyang hubo nga tiil, nga nagsinggit:
  - Himaya sa Amahan!
  Gilaslas ni Zoya ang iyang mga magic sword. Gibuka niya ang tiyan sa mga Nazi ug nag-tweet:
  - Sa bag-ong mga utlanan!
  Ug uban sa iyang hubo nga mga tudlo sa tiil iyang buhian ang usa ka pulsar.
  Unya miatake si Augustine. Gipadagan usab niya ang galingan gamit ang mga salamangka nga espada. Unya gilabay niya ang usa ka butang nga makamatay pinaagi sa iyang mga tiil.
  Pagkahuman ang pula nga harpy nag-ingon:
  - Alang sa Itom nga Diyos!
  Sunod sa pag-atake mao si Svetlana. Siya usab nagputol sama sa mga espada ug nagpagawas sa kilat gamit ang iyang hubo nga mga tudlo sa tiil, nga nagputol sa mga pasista.
  Unya misulong si Natasha, gitigbas ang mga bodyguard ni Hitler ug misinggit:
  - Ug putlon nako ang tanan nga mga pasista sa usa ka timaan!
  Ug sa walay mga tiil, sama sa usa ka babaye, usa ka pulsar, ug kini naglabay.
  Ug ania si Zoya sa pag-atake. Unsaon sa pagtuyok sa mga espada ug pagputol sa karne. Ug pinaagi sa iyang hubo nga mga tudlo sa tiil iyang buhian ang kilat.
  Unya siya mosinggit:
  - Super babaye ko!
  Sunod sa pag-atake ni Augustine. Nagtuyok sab siya... Ug gihulog ang duha ka kilat gikan sa iyang dughan. Ug ang pulsar molabay sa iyang hubo nga mga tiil ug mosinggit:
  - Usa ko ka super warrior!
  Ug ang iyang pula nga buhok nagkiyugpos sama sa usa ka proletaryong bandila.
  Ug dinhi si Svetlana anaa sa pag-atake.
  Ang iyang mga espada nagtuyok, ug ang iyang hubo nga mga tiil nagsabwag sa kusog, ug ang kilat nanglupad gikan sa iyang pusod.
  Ang babaye mokanta:
  - Atong putlon ang dragon ug gub-on ang Fuhrer!
  Giwara-wara usab ni Natasha ang iyang mga espada sa opensiba ug giputol ang mga pasista. Ug ang iyang hubo nga mga tiil naglabay ug makamatay nga mga misil.
  Ug ang lungon gipasulod sa mga guwardiya ni Hitler.
  Ug ang babaye nag-awit sa iyang kaugalingon:
  - Ako usa ka annihilator fighter,
  Ug ang dakong terminator...
  Nabungkag ang usa ka atomo dayon,
  Ug ulo batok sa bungbong!
  Si Zoya, sa opensiba, gikuha kini ug gilabay kini gamit ang iyang hubo nga mga tudlo sa tiil, usa ka butang nga mihuyop sa atop.
  Ug giunsa niya pagkanta:
  - Himaya sa kosmiko nga gilay-on!
  Ug pag-usab ang iyang mga espada miputol sa mga kaaway ngadto sa gagmay nga mga tipik ug mga piraso sa gisi nga karne.
  Ug dinhi sa kalihukan ni Augustine. Giunsa niya paggiok ang mga pasista. Ug ang mga piraso sa dugoon nga karne molupad sa tanang direksyon.
  Ug ang babaye nga walay tiil motugyan usab sa pulsar ug panit:
  - Ako usa ka dako nga katahum! Nga ang tanan ganahan!
  Ug dinhi si Svetlana naglihok. Magpagawas usab kini og kilat gikan sa pusod. Ug ihulog sa pulsar ang mga pasista sa iyang hubo nga tiil. Ug ang iyang mga espada, maayo, mga berdugo lang.
  Unya ang babaye misinggit:
  - Himaya sa Amahang yuta!
  Si Natasha anaa sa usa ka ihalas nga kasamok. Giatake ang mga Kraut. Giputol niya kini ug gilabay ang nagdilaab nga mga bula gamit ang iyang hubo nga mga tikod.
  Ug nag-awit sa iyang kaugalingon:
  - Himaya sa among panimalay!
  Ug naghulog usab siya og usa ka hugpong sa kusog gikan sa iyang pusod.
  Gipadagan ni Zoya ang galingan gamit ang mga espada. Giputol ang pundok sa mga pasista. Ug unya gilabay niya kini sa kaaway sama sa mga tudlo sa tiil. Ug gipatibulaag ang mga kaaway sa tanang direksyon.
  Unya mokanta siya:
  - Himaya sa mga hari sa Russia!
  Ania si Augustine sa usa ka lisud nga pag-atake. Chops mga kontra. Ug unya ang iyang hubo nga tiil molabay sa kilat... Ug ang usa ka pulsar molupad gikan sa iyang hubo nga pusod. Ug ipatibulaag ang mga tanod ni Hitler.
  Pagkahuman ang babaye nga pula ang buhok miawit:
  - Dili ka makadahom ug kaluoy gikan kanako!
  Si Svetlana anaa usab sa opensiba... Iyang giputol ang iyang mga kaatbang ug gilaglag sila. Naglabay sa mga kilat gikan sa pusod. Ug ang imong hubo nga mga tudlo sa tiil naggilakgilak sa tibuuk nga mga kaskad sa pag-agos sa enerhiya.
  Ug siya magaawit sa iyang kaugalingon:
  - Dakong himaya kanako,
  Mas bugnaw pa ko sa unggoy!
  Si Natasha anaa usab sa opensiba ... Sama sa iyang paglaslas gamit ang mga espada. Ug pinaagi sa paghubo sa mga tiil siya maglunsad og usa ka butang nga mamumuno. Ug ania moabut ang kilat gikan sa pusod.
  Human niana ang babaye misinggit:
  - Alang sa himaya sa Amahan!
  Si Zoya ang sunod nga molihok. Gilaglag usab niini ang mga kaaway. Mibugwak ug kilat gikan sa luyo sa iyang baba. Naglabay sa mga clots sa enerhiya gikan sa pusod. Ug misinggit sa iyang kaugalingon:
  - Usa ako ka kampeon sa paglabay!
  Ug iyang gipatuyok ang iyang mga tiil.
  Sunod Augustine sa opensiba. Iyang gibunalan ang mga pasista gamit ang mga espada ug giputol sila ngadto sa gagmay nga lettuce. Ug iyang gilabay ang iyang hubo nga mga tiil sama sa usa ka pulsar. Ug bisan ang duha ka kilat gikan sa pusod... Ug usa ka dosena nga mga pasista ang giprito diha-diha dayon!
  Ang manggugubat mokanta:
  - Sa ngalan ni Inahang Mahal!
  Ug pag-usab nga walay mga tiil kini sama sa naigo sa usa ka pulsar!
  Ug unya Svetlana moabut sa opensiba. Kini ang matang sa babaye nga dili mahimong mas bugnaw. Kini nga manggugubat mokuha niini ug molabay sa kilat gamit ang iyang mga tiil. Ug ang mga bula sa kalaglagan molupad gikan sa pusod. Ug ingon niini ang pagsinggit sa manggugubat:
  - Naamgohan nako nga ang woodpecker adunay pait!
  Naglihok si Natasha. Nagtuyok-tuyok kini ug usa ka dosena nga mga pasista ang gipamutol. Ug gibuhian sa batang babaye ang produkto sa pagkalaglag sa iyang mga tudlo sa tiil. Gikan sa pusod adunay usa ka cascade sa kilat, ug siya miawit:
  - Akong walay katapusan, ang pinakadako nga hari sa kalibutan!
  Ug usa ka pulsar ang milupad gikan sa hubo nga tikod sa babaye.
  Si Zoya nagpadayon sa paglihok. Gikuha niya ang mga espada ug gitigbas. Iyang gidugmok ang iyang mga kaaway ug mikidhat sa iyang mga mata nga sapiro. Ug gikan sa pusod usa ka haligi sa kusog. Ug uban sa hubo nga mga tiil ang mga pulsar sa pagpuo.
  Ug unsaon niya pag-awit:
  - Ako mahimong usa ka kampeon!
  Ug unya sa kalihukan ni Augustine... Ang iyang mga espada sama sa mga sulab sa galingan. Giputol niya ang iyang kaugalingon sa walay pagduhaduha. Ug gikan sa pusod, ang mahait nga mga pana nga hinimo sa mahika nga kalayo molupad. Ug ang hubo nga mga tiil sa babaye naghatag sa ingon nga mga regalo sa kalaglagan.
  Ug ang pula nga ulo sa iyang kaugalingon nagngulob:
  - Dakong kampeonato!
  Si Svetlana dili usab regalo. Gikuha niya kini ug gilabay sa iyang mga tiil ang mga tipik sa nabuak nga baso. Ug duha ka dosena nga mga pasista ang nangamatay. Ug giunsa kini pagpabuto sa usa ka tibuuk nga linya gikan sa pusod. Ug iyang laglagon ang tanang pasista nga walay problema.
  Ug uban sa usa ka pagpamilok siya miingon:
  - Usa ko ka dako nga damgo!
  Ibalik ni Natasha ang triple mill gamit ang mga magic sword. Kuhaon niya kini ug ilabay ang mga regalo gamit ang iyang mga tudlo. Ug sa iyang hubo nga tikod ang nagdilaab nga usa mohatag sa pipila ka mga bula...
  Ug gikan sa pusod adunay usa ka bug-os nga kaskad sa kilat.
  Unya mokanta siya:
  - Laser nga espada,
  Gusto niyang putlon ang iyang mga kaaway!
  Si Zoya anaa sa ihalas nga opensiba. Ug ang iyang mga espada kay diamond drills gyud. Ug ilang gidugmok ang mga Kraut sama sa usa ka gatos ka libra nga kabhang. Apan sa dihang gikuha nila ang mga tiil sa babaye ug gilabay ang usa ka butang nga dugoon.
  Ug unya kini mipuli ug mibuto.
  Misinggit si Zoya:
  - Bag-o kami nga mga kampeon!
  Ug ania si Augustine nga naglihok. Giunsa niya pagputol ang iyang mga kaaway. Ug ang mga paghapak sa iyang mga espada mipatay sa tanan.
  Ug sa walay mga tiil, nagkalain-laing mga gasa sa kamatayon ang nanglupad.
  Ug si Augustine miawit:
  - Akong balaan nga kilat!
  Ug migula ang kalayo sa iyang baba!
  Ug dinhi si Svetlana naglihok. Sama usab kini nga nagpagawas siya usa ka regalo sa gahum sa pagpatay gikan sa iyang pusod.
  Unya miawit ang babaye:
  - Ako usa ka hingpit nga kampeon!
  Ug iyang gikuha ang iyang mga tiil nga walay sapin ug nagpadala ug usa ka pulsar. Ug ang kalayo sa impyerno milupad gikan sa iyang tutunlan. Ug karon ang hubo nga tikod nahimong mga bula.
  Ug gikan sa pusod nagagikan ang makamatay ug makamatay nga kilat.
  Gigamit usab ni Natasha ang mga espada. Giputol niya ang daghang mga pasista. Ug giunsa kini pagpagawas gikan sa pusod sama sa kilat. Ug iyang pahiran sa gagmay nga mga piraso ang mga tanod sa Fuhrer.
  Human niana siya mokanta:
  - Alang sa Amahan ug Kagawasan hangtod sa katapusan!
  Ug ang usa ka butang nga hingpit nga mamumuno moabut gikan sa imong hubo nga mga tudlo sa tiil.
  Si Zoya, nga nag-atake sa mga kaaway, nagpadayag sa iyang mga ngipon, nagngulob:
  - Ihalas nga tripulante! Bungkaga ang kaaway!
  Ug ilabay usab niya kini sa iyang mga tiil. Ug ang maong makapatay nga pagbuto gikan sa pusod.
  Ang babaye misinggit:
  - Dakong kaulaw!
  Ug unya mibalhin sab si Augustine. Nagkidlap usab siya sa mga mata nga esmeralda. Ug usa ka pungpong sa mga kilat ang nahulog gikan sa iyang pusod. Ug iyang gilusad ang iyang hubo nga mga tudlo sa tiil ngadto sa kaaway.
  Ug siya mitigbas sa iyang mga pinuti, nga misinggit:
  - Taas ko kay sa tanang world champion!
  Ug dayon giatake ni Svetlana. Busa iyang gikuniskunis ug giputol ang tanan. Ug siya usa ka cool ug playful nga babaye. Adunay usab literal nga pagbuto sa machine gun gikan sa pusod. Ug iyang gipukan ang daghang mga pasista. Ug ang hubo nga mga tiil nagbuga sa ingon nga mga clots sa enerhiya sa mga sapa.
  Ang manggugubat miawit:
  - Hapit na ang tumong!
  Ug nagtigom ug kusog sa paglabay!
  Buweno, sa kataposan, ang upat misulod sa opisina ni Hitler. Gipatay ang tanan niyang mga guwardiya. Ug ang numero unong pasista mismo gibira gikan sa ilawom sa higdaanan.
  Misinggit si Hitler:
  - Akong ihatag ang Poland!
  Si Natasha sarkastikong nangutana:
  - O tingali ang Caucasus?
  Ang Fuhrer misinggit:
  - Oo, labing menos duha ka Caucasus, ayaw lang pagpatay!
  Ang mga babaye nagdungan sa pagtubag:
  - Haluk ang among mga tiil!
  Si Hitler, nga nag-agulo, nga bag-o lang nag-edad og kan-uman ug otso anyos, mikamang sa iyang mga tuhod ug mihalok sa hubo, lingin nga mga tikod sa mga babaye. Nagpahiyom sila ug nagngisi.
  Ang Fuhrer mihalok sa abogon ug duguong lapalapa sa matag babaye sa tulo ka higayon.
  Human niini gikuha ni Natasha ang tuo nga kamot ni Hitler gamit ang iyang hubo nga mga tudlo sa tiil, gigunitan ni Zoya ang wala nga kamot ni Hitler, uban ang iyang hubo nga tiil. Gikuha ni Augustina ug Svetlana ang Fuhrer pinaagi sa mga buolbuol gamit ang ilang mga tudlo sa tiil.
  Human niana, ang mga babaye mobira sa labing dako nga kriminal sa tanang panahon ug mga tawo sa tanang direksyon, ug kuhaon siya, kuniskunison.
  Ug ang mga bukton ug mga bitiis ni Hitler natangtang, ug tungod sa kakurat sa kasakit, ang dragon nga magmamando namatay dihadiha.
  Nakaplagan sa maong pagpanimalos ang mamumuno ug ang pinakadakong berdugo sa kasaysayan sa kalibotan.
  Dinhi natapos ang fairy tale, bisan kung kini nga planeta nahimo"g usa ka makalilisang nga kamatuoran, ug maayo ang gibuhat sa mga naminaw!
  
  
  MGA WITCH KONTRA HITLER
  Sa 1941, si Hitler, human makuha ang isla sa Crete, nausab ang iyang hunahuna mahitungod sa pag-adto sa USSR. Ang kamatuoran nga si Stalin wala moatake sa Germany sa panahon sa pag-atake sa Yugoslavia nakapakombinsir sa Fuhrer nga walay plano sa pag-atake kaniya gikan sa sidlakan.
  Dugang pa, ang mga premonisyon nagsugyot nga walay sayon nga kadaugan sa sidlakan, ug mas maayo nga dili moadto didto.
  Ang Fritz mipalig-on sa grupo ni Rommel ug nakahimo sa pagdani sa Turkey sa pagtugot sa mga tropa ngadto sa Middle East. Ang mga British bug-os nga napildi sa Ehipto, ug gipapahawa sa Iraq ug sa Middle East. Sa wala madugay si Franco miuyon sa pagdakop sa Gibraltar.
  Human niini ang mga German dili na makabalhin sa mga tropa ngadto sa Africa, ug sa Middle East.
  Nahulog ang India. Ug unya, nga wala"y bisan unsang mga problema, ang Black Continent nakuha sa sulod lang sa unom ka bulan. Ug ang kulminasyon mao ang pag-atake sa Britanya ug ang pag-landing sa mga tropa sa metropolis niadtong Nobyembre 1942.
  Sulod sa duha ka semana ang England napukan. Ug ang mga Kraut sa kataposan nakabaton ug baroganan sa sidlakang bahin sa kalibotan.
  Apan nagpadayon gihapon ang gubat batok sa Estados Unidos. Ug kini nagbitad tungod sa pagkalayo sa kadagatan ug mga kalisud sa pagdala sa mga tropa.
  Gikuha ang mga kahinguhaan sa Africa, daghang bahin sa Asia ug Australia, ang mga Aleman nagtukod usa ka dako nga navy. Sila, uban sa Japan, nakiggubat sa submarino.
  Ang kap-atan ug tulo ug kap-atan ug upat ka tuig gigugol sa mga gubat sa dagat. Ang Iceland ug Greenland nadakpan. Ug sa 1945, nga adunay mga tangke sa serye nga "E", ang mga Aleman mitugpa sa Canada ug nagkonsentrar sa ilang mga pwersa sa Argentina.
  Mao kini ang ilang mga plano. Bisan kung ang kakulang sa komunikasyon nagpalisud sa pag-atake sa Estados Unidos.
  Apan pagka-Septyembre, ang kadaghanan sa Canada nadakpan.
  Parehong German ug Japanese nga mga tropa misulod sa amihanang mga rehiyon sa Estados Unidos.
  Apan unya ang mga Fritzes gisugat sa upat ka mga babaye.
  Monica, Leah, Gertrude ug Angelina.
  Upat ka gwapa ang misulod sa gubat. Si Monica, Leah, Gertrude mga blondes, ug si Angelina pula.
  Ug tuguti nga gub-on sa mga babaye ang dako nga kasundalohan sa Third Reich.
  Gipabuthan nila ang ilang kaugalingon gikan sa mga machine gun.
  Dinhi si Monica naglabay ug granada gamit ang iyang hubo nga tiil ug miawit:
  - Himaya sa akong kusog! Ang tanan gilaglag!
  Si Leia naghatag ug turno. Gilaglag usab niya ang mga kaaway sa usa ka pagbuto sa kalayo, ug nagsinggit sa tumoy sa iyang mga baga:
  - Kusog ang akong kasundalohan!
  Ug pinaagi sa iyang hubo nga tiil iyang gilabay ang gasa sa kamatayon.
  Ang nagdilaab o pula nga buhok nga si Angelina naglansad sa gasa sa kamatayon uban sa iyang mga tudlo sa tiil ug mga singgit:
  - Akong kadaugan!
  Ug naghatag usab siya usa ka turno!
  Unya si Gertrude mipatid sa gasa sa kamatayon sa iyang walay tiil, ug misinggit nga makapabungol:
  - Ako usa ka kampeon!
  Ug pag-usab maglunsad siya usa ka pagbuto sa pagpatay.
  Gipusil pag-usab ni Monica ang pasistang panon ug miawit:
  - Himaya sa akong kalibutan!
  Ug sa iyang hubo nga mga tudlo sa tiil iyang gilabay ang usa ka mamumuno nga gasa sa kamatayon, gidugmok ang iyang mga kaatbang.
  Nagpabuto usab si Leia. Hait kaayo siya nga babaye. Ug ang hubo nga mga tiil sama sa paglabay sa mga granada sa kaaway.
  Ug ang babaye misinggit:
  - Usa ko ka hyper warrior sa USA!
  Sunod nga namusil si Angelina. Gibuhat niya kini sa tukma kaayo. Ug ang usa ka makapatay nga regalo molupad gikan sa iyang hubo nga mga tudlo sa tiil.
  Ug ang matahum nga babaye nagngulob:
  - Ako ang hingpit nga kampeon sa kalibutan!
  Ug giunsa pagpakita sa manggugubat ang iyang taas nga dila!
  Ug dayon gisulayan ni Gertrude. Ug ingon usab sa gihatag sa pila. Ug unya uban sa iyang hubo nga mga tudlo sa tiil iyang ilabay ang gasa sa kamatayon.
  Ug gisabwag ang tanan nga mga kaatbang sa mga tipik sa karne.
  Busa upat ka babaye ang aktibong nagtrabaho. Klaro nga nahurot na ang presyur sa kasundalohan sa kaaway.
  Bisan tuod dili, ang makalilisang nga mga tangke nagpakita, serye E. Aw, ang mga babaye naghulat kanila.
  Si Monica naglabay ug granada gamit ang iyang hubo nga tiil ug misinggit:
  - Mag-away mi sa kawanangan!
  Ug gikan sa iyang hubo nga tikod ang gasa sa kamatayon miulbo sa E-50 ulod. Kini nga sakyanan nadaot ug mihunong.
  Ang manggugubat misinggit:
  - Super!
  Sunod si Leia sa gubat. Usab nga nagtiniil, sama sa paglabay sa gasa sa kamatayon. Dugmoka ang kaaway. Ug ang tangke nahimong hugot.
  Ug ang manggugubat nagngulob:
  - Ako usa ka babaye nga nagbikini!
  Sunod nga away ni Angelina. Gilabay usab niya ang usa ka granada sa E-75 nga wala"y tiil, ug ang bampira nga Aleman naglisud.
  Ug ang manggugubat mosinggit:
  - Ako ang magpakita ug super klase!
  Ug nakig-away si Gertrude. Siya usab usa ka manggugubat nga walay kaluoy o pagduhaduha.
  Gikuha kini sa katahum ug misinggit:
  - Dakong regatta!
  Ug usa ka mamumuno nga granada milupad gikan sa hubo nga tiil.
  Si Monika mipana pag-usab ug misinggit:
  - Aerobatics ug tripulante!
  Ang iyang hubo nga bukton mokuha usab ug usa ka sapa sa kamatayon ang mobaha. Ug iyang bungkagon ang tanang mga kaaway.
  Human niana ang manggugubat misinggit:
  - Super babaye ko!
  Ug si Leia usa ka tinuod nga bayani sa gubat. Ug iyang hampakon ang iyang mga kaaway. Ug uban sa iyang hubo nga tiil iyang ilabay ang usa ka granada, ug kuhaon ang usa ka panon sa mga kaaway ug bungkagon sila. Ug unya siya misinggit:
  - Ako ang babaye nga si Superman!
  Ug sa gubat, si Angelina, uban sa iyang hubo nga tiil, naglabay sa gasa sa kamatayon. Kuniskunison niya ang kaaway ug magaawit:
  - Ako usa ka impyerno sa usa ka demonyo!
  Ug iyang maigo ang kaaway sa usa ka pagbuto sa kalayo.
  Apan naa sa cue ball si Gertrude. Gipusil ang iyang kaugalingon nga walay bisan unsang seremonyas o pagpihig. Ug iyang kuhaon kini, ilunsad ang gasa sa kalaglagan pinaagi sa iyang mga tudlo sa tiil, ug dugmokon ang iyang mga kaaway. Makasukol ba kaayo kini?
  Ang upat ka mga babaye nakig-away sama sa mga kabalyero o mga anghel. Pero naay limit ang tanan. Ug busa ang mga manggugubat misibog ...
  Ang tingdagdag ug tingtugnaw sa 1945 milabay sa gahi nga mga gubat. Ang mga pwersa dili patas. Ang mga tangke sa E-series sa mga German mas kusgan kay sa mga Sherman ug bisan sa gagmay nga mga Pershing. Ug ang jet aviation walay katumbas. Ug bisan ang mga disco nagsugod sa pagpakita, hingpit nga dili maapektuhan sa bisan unsang gagmay nga mga bukton.
  Busa ang Estados Unidos anam-anam nga nabihag sa nagkalainlaing matang sa langyaw nga mga dibisyon sa Third Reich.
  Ang kadaghanan sa America napuno sa panahon sa tingdagdag ug tingtugnaw. Dugang pa usab ang mga pag-alsa sa habagatang Estados Unidos, ug ang pagbudhi sa mga heneral nga adunay mga ugat sa Aleman. Ug usab ang walay duhaduha nga pagkalabaw sa bag-ong mga machine gun, ug bisan ang mga tangke sa ilawom sa yuta sa Wehrmacht.
  Ug sa tingpamulak sa Abril 1946, human ang panon sa Third Reich gilibutan ug gikuha ang Washington ug New York, ang Estados Unidos mitugyan.
  Busa, ang laing panid sa gubat gibali.
  Apang sang Mayo 1947, nagsugod ang isa pa ka inaway, sini nga tion sa Japan.
  Ug ang kampanya batok sa USSR gi-post pag-usab.
  Ug karon upat ka mga babaye gikan sa USA ang wala mohunong ug nakig-away na usab sa kaaway.
  Ting-init sa 1947 ug kainit, mga manggugubat sa bikini. Ug sila nakig-away sa ilang kaugalingon.
  Si Monica naglabay ug granada gamit ang iyang hubo nga tiil ug misinggit:
  - Ako usa ka terminator!
  Ug siya naghatag ug usa ka turno.
  Nagpana usab si Leia, ug tukma kaayo ang pagbuhat niini. Ug usab ang iyang hubo nga mga tiil adunay gilabay sa palibot. Ug ilang gilaglag.
  Ug ang babaye misinggit:
  - Pakigsangka sa aerobatics!
  Sunod, nagpabuto si Angelina. Pagdugmok sa mga kontra. Gipildi sila nga nagpundok. Ug ang iyang hubo nga mga tudlo sa tiil naglabay na usab sa usa ka butang nga brutal nga pagpatay.
  Ang manggugubat misinggit:
  - Ako usa ka puthaw nga kuko!
  Ug gipusil ni Gertrude ang iyang kaugalingon ug gipamatay ang iyang mga kaaway. Human niana iyang gilabay ang gasa sa kamatayon uban sa iyang walay tiil ug nagbagulbol:
  - Mga tema sa militar, ug matematika!
  Ug pag-usab iyang kuhaon ang tanan ug laglagon sila hangtod sa punto sa pagkabuang!
  Oo, nag-away ang upat. Apan ang mga pwersa dili patas. Bag-ong mga tangke sa serye sa E-50 U, usa ka mas dasok nga layout, wala pay duha ka metros ang gitas-on, ug 170 ka kilid nga armor, 250 milimetro nga agtang, ug usa ka gibug-aton nga kan-uman ug lima ka tonelada nga adunay makina nga 1800 ka horsepower.
  Ang mga Hapon dili makasukol niini. Ingon usab batok sa ME-462, nga, nga wala"y bisan unsang seremonya, naglaglag sa tanan nga mga eroplano sa kaaway sama sa koloboks.
  Ug sa kasukwahi, adunay usab nga naglupad nga mga disc. Ug gibuak nila ang tanan.
  Sa laktod nga pagkasulti, sa unom ka bulan, ang Japan hingpit nga napildi ug ang tanan nga mga kolonya niini nakuha.
  Aw, mao na ang nahitabo. Ang Fuhrer sa wala madugay nasakop ang tanan nga mga nasud sa kalibutan gawas sa USSR.
  Sa pagkakaron ang tanan mas malinawon. Apan unya namatay si Stalin, ug giilog ni Nikita Khrushchev ang gahom. Ug ang mga relasyon sa Third Reich nahimong komplikado pag-usab.
  Wala pay labot nga ang USSR nag-ugmad ug nukleyar nga mga hinagiban. Ug nahitabo usab ang Ikakawhaan nga Kongreso, nga nagkondena sa miaging palisiya.
  Ug sa Hunyo 22, 1956, ang Third Reich, sa mga mando sa tunga-tunga na, apan agresibo kaayo nga Hitler, naglunsad og usa ka pagsulong. Ang iyang panon nagpaabot sa usa ka dali nga kadaugan, apan usa ka wala damha nga katingala naghulat kaniya!
  Dili lamang upat ka mga batang babaye nga Amerikano, apan upat usab ka mga kaanyag sa Russia ug mga ungo ang nakiggubat batok sa mga panon sa Wehrmacht. Ug adunay usa ka tibuuk nga grupo sa mga babaye sa lainlaing mga sanga sa kasundalohan, ug silang tanan mga ungo!
  
  NAPOLEON ANAK-ANAK-ANAK NI ALEXANDER ANG UNA
  Si Napoleon wala moadto sa Russia, ug kasagaran naminyo sa manghod nga babaye ni Alexander the First. Kini mitultol sa pipila ka kausaban sa kasaysayan.
  Una, ang Tsarist Russia nakig-away batok sa Austria ug nakuha ang Galicia. Ikaduha, giorganisar sa France ang Italya, ug gibutang didto ang anak ni Napoleon ug usa ka prinsesa sa Russia.
  Ug unya gisakop ug gibahin sa Russia ug France ang Turkey.
  Dayon, pinaagi sa hiniusang paningkamot, ang Britanya nasakop. Ang mga kolonya sa Espanya sa kataposan nahimong Pranses, sama sa kadaghanan sa Aprika. Ug unya ang India ug Iran nagkapuliki!
  Human sa kamatayon ni Alexander the First ug sa pagdukot ni Constantine, usa ka kudeta ang nahitabo, ug ang katorse anyos nga Romano Caesar Napoleon II gibayaw sa trono sa Russia. Ug human sa kamatayon ni Napoleon niadtong 1836, si Napoleon II nahimong magmamando sa Pransiya ug sa tibuok Uropa ug sa daghang mga kolonya.
  Usa ka super-emperyo ang mitumaw ug nagpadayon sa pagpalapad. Sa ulahi gisakop ni Napoleon II ang China ug Indochina ug ang tibuok Africa. Ug Australia ug Canada. Ug siya namatay sa 1879 sa edad nga hapit kan-uman ug walo ka tuig.
  Unya si Napoleon III nakapanunod sa trono. Gusto sab siyang makig-away. Apan sa tibuok kalibotan, ang teritoryo lamang sa Estados Unidos ang nagpabiling wala mabuntog gikan sa Pransiya!
  Ug si Napoleon III nagsugod sa usa ka gubat sa America niadtong 1890. Ang kataposang nasod nga dili gipanag-iya sa Pransiya.
  Ug usa ka dako nga kasundalohan nga lima ka milyon nga mga sundalo gikan sa tibuuk kalibutan ang misulod sa teritoryo sa US.
  Ang mga pwersa mahimong dili patas. Apan ang mga Amerikano nakig-away batok kang Napoleon III nga bayanihon kaayo.
  Ilabi na ang upat ka babaye: Monica, Leah, Gertrude, Anna! Ug sila nakig-away sama sa mga kobra ug mga bayani.
  Giputol ni Monica ang hait nga metal nga mga disc gamit ang mga espada ug hubo nga mga tudlo sa tiil. Ug gisumbag sa mga kontra.
  Ug ang manggugubat miawit:
  - Himaya sa America!
  Si Leia nakig-away usab sa langyaw nga kasundalohan gamit ang mga espada, ug agresibo nga misirit:
  - Himaya sa labing kaayo nga nasud sa kalibutan!
  Ug gilusad usab niya ang makapatay nga butang gamit ang iyang mga tiil.
  Si Gertrude nakig-away sa usa ka dako nga kasundalohan, usab nga walay mga tiil, naglabay ug mahait nga mga dagom, ug gibunalan ang mga kaaway.
  Niini ang babaye misinggit:
  - Ako usa ka manggugubat sa ingon nga klase nga kini super!
  Nakig-away usab si Anna, nga naglabay ug mga regalo sa pagpatay nga wala"y tiil.
  Ug siya misinggit:
  - Kami adunay daghang mga nahimo!
  Apan bisan unsa pa ka kusog niining upat nga nakig-away, ug bisan sa bayanihon, gipildi gihapon sila sa labaw nga pwersa sa mga Pranses.
  Gidakop ang mga babaye. Didto sila gihuboan ug mapintas nga gitortyur. Ilang gituis ang ilang mga bukton sa rack, gibunalan sila sa latigo ug init nga alambre. Ilang gisunog ang ilang hubo nga mga lapalapa sa kalayo ug gibutangan ug init nga puthaw ang ilang hubo nga mga tikod. Apan ang mga babaye wala gayud makaila sa bag-ong pagmando ni Napoleon III.
  Human niana sila gipadala sa pagtrabaho, halos hubo, sa mga quarry. Ug ang America nahimong bag-ong probinsiya sa Pransiya.
  Sa dihang namatay si Napoleon III niadtong 1903 sa edad nga kan-uman ug walo, si Napoleon IV nahimong emperador. Ang iyang pag-abot nagtimaan sa usa ka bag-ong paghari. Pagpalig-on sa papel sa parlamento, ug pagkunhod sa impluwensya sa mga halangdon. Sa hinay-hinay ang tibuok kalibotang imperyo nahimong mas demokratiko.
  Ug sa 1917, ang unang tawo milupad ngadto sa kawanangan. Sa ingon gibuksan ang panahon sa astronautics.
  Sa 1922, ang mga tawo milupad ngadto sa bulan. Ug sa 1933 ngadto sa Mars. Ug sa 1950 ilang naduaw ang tanang planeta sa Solar System. Apan niadtong 2000, nagsugod ang unang paglupad ngadto sa mga bituon, usa ka tibuok nga ekspedisyon sa kawanangan. Kini ang AI tungod lang sa usa ka kasal ni Napoleon Bonaparte sa usa ka prinsesa sa Russia.
  Giunsa ang kapalaran sa tanan nga katawhan nagdepende sa gamay nga higayon.
  
  MGA INTERBYU BATOK SA CHINA
  ANNOTASYON
  Si Oleg Rybachenko ug Margarita Korshunova mibalhin sa Siberia sa ika-17 nga siglo, diin sila nakiggubat sa Imperyo sa China ubos sa kontrol sa dinastiya sa Manchu. Ang imortal nga mga estranghero nagbag-o sa dagan sa kasaysayan, dili lamang sa China.
  Ang gubat sama sa usa ka bagyo
  Usa ka batang lalaki nakig-away sa usa ka dako nga kasundalohan ...
  Giputol namo ang mabangis nga gabon
  Bisan tuod usahay kini lisud kaayo!
  
  Ang kaaway kusgan kaayo,
  Usa ka padayon nga pag-ulan nag-abut ...
  Ubos sa huni sa mahayag nga pula nga mga bandila nga nagdali,
  Apan kita modaog, sa akong pagtuo, usa ka gubat sa Mayo!
  
  Ayaw paghunahuna nga kita mabuntog,
  Kita mga bantugan nga manggugubat gikan sa Dios...
  Ug dili kini mabalda, nahibal-an ko ang hilo sa kinabuhi,
  Bisan tuod usahay kini mahimong estrikto kaayo!
  
  Hibal-i ang kadako sa Russia niini:
  Tuohi ako, ang Inahan nga yuta labi ka bililhon kaysa bisan unsang butang ...
  Ug adunay usa ka kusgan kaayo nga balay sa Russia,
  Ug sumbaga sa nawong ang dautang pasista!
  
  Ayaw pagtoo niini, ang Horde dili makaguba sa Rus',
  Nga dili magdala kanimo sa imong mga tuhod ...
  Pakig-away nga walay pagpugong, ayaw kahadlok,
  Sa ngalan sa bag-ong henerasyon nga henerasyon!
  
  Alang sa balay sa Russia, alang sa iyang mga haystacks,
  Kusog kaayo mi mag away...
  Usa ka walay katapusan nga damgo matuman,
  Dili ka usa ka manggugubat nga adunay kalag sa usa ka clown!
  
  Ania ka, usa ka batang lalaki nga nanumpa sa pagkamaunongon sa Amahan,
  Mahimong usa ka manggugubat sa bantugan nga Svarog...
  Dili, dili nimo matukod ang kalipay sa dugo,
  Sa diha nga walay Dios sa kasingkasing ni Jesus!
  
  Makab-ot nato ang bag-ong mga paagi,
  Ang kadagkoan sa nasud nga namulak...
  Ug patya ang bug-eyed monster,
  Aron ang planeta sa dili madugay mahimong paraiso!
  . KAPITULO Num. 1
  Usa ka batang lalaki ug usa ka babaye, ingon man upat ka babayeng mangkukulam, ang nangadto sa habagatang Siberia ug gisalikway ang pag-atake sa mga Intsik. Usa kadto ka gamay nga nahibal-an nga gubat sa dihang ang mga Manchu anaa sa gahum sa China ug aktibo nga nagpalapad sa lain-laing mga rehiyon sa Asia.
  Ug mao nga giatake nila ang mga Ruso sa rehiyon sa Tibet. Ug ang tinuod nga istorya mao nga sila nakahimo sa pagkuha sa bahin sa teritoryo. Dugang pa, ang Russia niadtong higayona naluya sa mga mag-uuma ug sa gubat sa Cossack ni Stenka Razin. Ug ang mga tropa kinahanglan nga ibalhin sa layo kaayo nga mga distansya.
  Apan ang imortal nga batang lalaki ug babaye, ug upat ka babaye nga Terminator mitabang sa kuta sa Russia.
  Gisulong sa usa ka dako nga kasundalohan sa China ang bag-ong gitukod nga kuta sa Russia. Ug ang mga pwersa klaro nga dili patas.
  Adunay usa lamang ka libo nga mga Ruso, ug duha ka gatus ka libo nga mga Intsik. Ug morag wala nay higayon nga makasukol.
  Apan ang unom ka klase nga manggugubat andam kaayo nga makig-away.
  Oleg Rybachenko sa bungbong. Usa ka imortal nga batang lalaki, mga dose ka tuig ang edad, nanglabay ug dagom gamit ang iyang hubo nga mga tudlo sa tiil. Ug naigo ang nag-uswag nga Intsik. Usa ka dosena sa usa ka higayon.
  Gilabay ni Margarita ang mga dagom gamit ang iyang hubo nga mga tudlo sa tiil. Gilaglag sa babaye ang iyang mga kaatbang ug misinggit:
  - Akong dakong gahum!
  Ug siya nakig-away nga maisogon.
  Gilabay usab ni Natasha ang usa ka kusgan nga boomerang gamit ang iyang mga tudlo sa tiil. Giunsa kini pagdugmok sa mga kaatbang ug pag-irit:
  - Sa ngalan sa dakong himaya!
  Unya gi-hack ni Zoya ang mga Intsik gamit ang mga espada, ug sa samang higayon gilabay ang mga dagom nga adunay hilo gamit ang iyang mga tiil. Ug siya nag-awit sa iyang kaugalingon:
  - Sa kalapad sa Rus',
  Maluwas nato ang tanan!
  Ug usab ang mga espada nahulog sa mga kaatbang. Ug kon sila moputol, nan walay bisan unsa nga kalooy.
  Apan sa dihang gisugdan ni Aurora ang pagguba ug paglabay sa mga boomerang gamit ang iyang hubo nga mga tudlo sa tiil, kini hingpit nga pagkaguba. Ug ang gipatay nga mga Insek nahulog sa ilawom sa mga pagbunal sa pula nga yawa.
  Ug ang babaye misinggit:
  - Akong dugmokon ug dugmukon ang tanan!
  Ug uban sa duha ka espada iyang kuhaon ug laslasan!
  Ug ang usa ka mahait ug tusok nga disc milupad gikan sa iyang hubo nga tikod. Kini sa kasagaran usa ka babaye sa hingpit nga kamatayon.
  Ug ania si Svetlana sa mahukmanong gubat. Atong sakiton ang mga Insek ug putlon sa gagmay nga mga piraso gamit ang mga espada.
  Ang babaye nagtuyok sa alibangbang, ug pito ka manggugubat sa Celestial Empire ang gitigbas hangtod namatay.
  Ug unya ang mahait, makahilo nga mga dagom molupad gikan sa hubo nga mga tudlo sa tiil. Ug naigo nila ang mga Insek.
  Si Oleg Rybachenko nakig-away sa mga yellow warriors. Ang iyang mga espada mokidlap sama sa usa ka propeller.
  Ang batang lalaki nag-awit uban ang kalipay:
  - Ako ang labing kusgan nga kampeon sa kalibutan,
  Mapildi nato ang America, China!
  Ug pag-usab ang batang lalaki naglabay ug mahait nga mga dula gamit ang mga tudlo sa tiil sa mga bata. Ug duha ka dosena nga patay nga mga Insek ang nahulog sa usa ka higayon.
  Kini ang gubat. Sa tinuud nga kasaysayan, ang Tsarist Russia sa wala pa ang Petrine nga mga panahon nawala ang bahin sa teritoryo niini. Apan dinhi ang mga kabalyero sa Russia nakig-away ug dili motugyan.
  Si Oleg Rybachenko nakig-away ug nag-awit:
  - Apan kami mga kabalyero nga puno sa espiritu sa Russia,
  Ang mga berdugo dili gayod makadungog sa among nahilom nga pag-agulo!
  Ug pag-usab ang batang lalaki naglabay nga mahait, ug uban ang kusog nga hilo, nga gigama sa mga ungo, nipis kaayo nga mga dagom!
  Ang babaye nga si Margarita anaa sa iyang tupad. Ug ang iyang mga bitiis naglabay usab sa ingon nga makamatay nga mga dagom. Ug giputol sa ilang mga kamot ang nag-atake nga Insek. Gilaglag sa manggugubat ang iyang mga kaaway ug nag-awit:
  - Ako cool kaayo, sama sa usa ka demonyo sa tanan nga mga nasud ...
  Dima, Dima, Bilan! Dima, Dima Bilan!
  Ginoo sa tanang nasod!
  Giputol usab ni Natasha ang Intsik ug miawit:
  - Sa kaadlawon sa kagabhion, dili nato tugotan si Satanas nga modaog!
  Ug ang makapatay nga dagom usab nanglupad gikan sa iyang hubo nga mga tiil.
  Sunod, gilaglag ni Zoya ang mga kaaway. Ug ang mga vibes sa dako nga kusog daw gikan niini nga babaye.
  Ug ang mga boomerang ug hait nga mga dagom nanglupad gikan sa mga tiil sa katahum.
  Ang mga manggugubat misinggit:
  - Ako usa ka dako nga nagtiniil nga damgo ug katahum!
  Ug sa makausa pa siya molabay ug butang nga hilabihan ka makamatay sa iyang mga kaatbang.
  Apan kung ang Aurora nagpadagan sa usa ka galingan ug giputol ang mga Intsik, nan kini ang aerobatics sa paglaglag.
  Ug unya ang pula nga ulo naglabay sa mga dagom nga gitusok gamit ang iyang hubo nga mga tudlo sa tiil. Ug ang mga patay nga yellow nga manggugubat nahulog.
  Apan sa dihang naigo si Svetlana. Ug sa samang higayon, usa ka bug-os nga pungpong sa dagom ang nanglupad gikan sa iyang hubo nga mga bitiis, nga molagbas ug mopatay sa tanan.
  Ug ang mga manggugubat misinggit:
  - Aw, maayo, maayo - ang pasista makakuha og nickel!
  Ug ang iyang hubo nga mga tiil molabay na usab og usa ka mamumuno nga suntok sa mga Insek.
  Si Natasha, nga nagputol sa dalag nga mga manggugubat gamit ang mga espada, miingon:
  - Kini mas sayon ug mas lisud sa mga Nazi!
  Si Svetlana, nga nagpadagan sa galingan, miingon:
  - Ug uban kanamo nga mga babaye kini kanunay nga sayon!
  Gibag-o ni Aurora ang teknik sa fan ug nagbagulbol:
  - Dili gyud ka maglagot nako!
  Ug ang usa ka makamatay nga ikot milupad gikan sa iyang hubo nga mga tiil.
  Ug gikuha lang kini ni Zoya ug misinggit:
  - Dili kami mga uk-ok, kami mga babaye nga adunay dakong himaya!
  Ug pag-usab adunay molupad gikan sa iyang hubo nga mga tiil ug maigo ang kaaway.
  Gidawat sa mga babaye ang trabaho nga makugihon.
  Kini nga kuta mao ang hapit ang bugtong kuta sa Russia sa lugar. Adunay duha pa ka lungsod nga gitukod. Maayo nga ang mga Intsik wala manghilabot sa Amur. Apan sa tinuod nga kasaysayan, nawala sa Russia ang usa ka bahin sa teritoryo niini. Usa ka agresibo kaayo nga dinastiya sa gahum sa China. Bisan pa, ang mga babaye mao ang makapalupad sa mga rehimen ni Lucifer.
  Giputol ni Oleg Rybachenko ang mga Intsik. Ug sa samang higayon ang batang lalaki nag-awit:
  - Kini ang labing taas nga klase ...
  Ug unya ang usa ka boomerang nga gilabay sa hubo nga tiil sa bata milupad ug misinggit:
  - Ang porcupine magputol sa tanan!
  Gilabay usab ni Margarita ang kantidad nga usa ka pagpatay sa kaaway. Gidugmok niya kini ug misinggit:
  - Ako usa ka walay sapin nga damgo ug usa ka dako nga katahum!
  Ug ang iyang bitiis naglabay ug ihalas nga mga disc.
  Sunod sa gubat mao si Natasha. Ug may gilabay usab siya sa kaaway nga nagbahin sa iyang mga kaatbang.
  Ug gibuhat niya kini sa hilabihan ka maalamon.
  Ug ang iyang hubo nga mga tiil nanglabay sa dugang, makamatay nga mga dagom.
  Sunod mao si Zoya sa gubat. Ug gilabay usab niya ang lainlaing mga klase sa swastika ug boomerang sa kaaway.
  Ug molaglag sa kaaway.
  Human niana siya miingon:
  - Himaya sa maayong hari!
  Apan si Aurora anaa sa gubat. Gipuo usab niya ang mga kaaway gikan sa China. Ug kon kini molabay, kini molabay uban sa makamatay nga kusog.
  Ug sa samang higayon mokanta siya:
  - Oo, sa ngalan sa Russian nga Yuta!
  Ug ang mga kaso sa pagpatay usab nagkatag gikan sa iyang mga tiil.
  Wala usab pasagdi ni Svetlana ang kaaway. Ug gikan sa iyang hubo nga mga tiil adunay mga langaw nga nagdala sa dayag nga kamatayon.
  Ug ang manggugubat miawit:
  - Dili gayud kami mohatag! Ang kasamok dili moabut sa Rus'!
  Ug sa makausa pa ang mga Insek makasala. Ug iyang putlon kini nga walay seremonyas.
  Unom ka manggugubat ug manggugubat ang naigo pag-ayo. Ug iyang giputol ang kaaway ug gilabay sila sa iyang mga tiil.
  Si Oleg Rybachenko, nga nagputol sa mga Intsik, miawit:
  - Star fighter, ang imong sungay naghuyop sa kawang -
  Ang imong yuta halayo sa kadudahan nga himaya...
  Ang siga sa gubat mikurog taliwala sa mga linya -
  Sa usa ka bahin nga dula nga wala"y mga lagda!
  Ug laing boomerang ang milupad gikan sa mga tiil sa batang lalaki, nga nagputol sa tutunlan sa usa ka dosena nga Intsik.
  Ang bata nga lalaki, ingon sa atong nakita, usa ka manggugubat.
  Ug si Margarita anaa usab sa gubat. Ug ingon niana ang paglihok sa iyang mga tiil. Gipuo niya ang mga kaaway nga wala"y pagduha-duha sa labi ka cool nga paagi.
  Ug ang iyang mga espada sama sa mga berdugo.
  Ang manggugubat misinggit:
  - Himoa nga adunay himaya!
  Nagpabuto usab si Natasha gamit ang iyang mga tiil ug gilabay ang usa ka butang nga makamatay. Ug sa samang higayon siya aktibo nga nag-chop gamit ang mga espada.
  Sa samang higayon kini nag-beep:
  - Ang akong entourage usa ka tripulante sa gobyerno!
  Sunod sa gubat mao si Zoya. Usa usab ka yawa sa labing taas nga lebel sa paglaglag. Unsaon pagdrowing og alibangbang gamit ang mga espada. Ug unya kuhaon niya kini ug ilabay ang makadaot nga mga elemento gamit ang iyang mga tiil.
  Human niana siya misinggit:
  - Ang kasundalohan nagmaya - nag-uswag!
  Ug usa ka tibuuk nga linya sa mga nahulog nga Chinese falls.
  Ang babaye nag-awit sa iyang kaugalingon:
  - Si Zoya ganahan nga mopatay! Oh, kini nga Zoya!
  Ania ang Aurora sa usa ka tulin nga pag-atake. O mas tukma, agresibo nga depensa. Ug sa tabang sa hubo nga mga tiil iyang gipukan ang mga kaaway.
  Ug sa samang higayon kini beep. Ug sa diha nga ang iyang mga saber molabay sama sa cultivator blades, tulo ka dosena nga Intsik ang magisi!
  Ug si Aurora misinggit:
  - Matam-is nga mga chord, ang bandila sa Russia mapasigarbuhon kaayo!
  Ug karon ang iyang hubo nga tikod naigo sa Chinese general sa suwang. Iya kining kuhaon ug matumba.
  Si Zoya agresibo sa gubat. Giputol niya ang iyang mga kaaway ug misinggit:
  - Magduhaduha kami ug patyon ang tanan!
  Ug ang maong mga sundang molupad gikan sa mga tiil.
  Si Svetlana wala usab magpaluya ni bisan kinsa. Ug iyang gilaglag ang iyang mga kaaway sama sa usa ka galab nga nagaputol sa balili. Ang mga Intsik nangahulog.
  Ang babaye misinggit:
  - Buang nga dagom! Gawas sa nataran!
  Si Oleg Rybachenko moputol sa usa ka hugpong sa mga yellow nga manggugubat gamit ang iyang mga espada. Ug unya uban sa iyang hubo nga mga tiil iyang ilabay ang usa ka bituon ug mosinggit:
  - Ang akong kasundalohan mao ang labing kusgan!
  Ang batang lalaki nga Terminator makita sa kinatumyan sa paglaglag sa mga kaaway. Ug siya molihok uban ang hilabihang kadasig.
  Ug laing gasa sa kamatayon ang molupad gikan sa iyang hubo nga mga tudlo sa tiil. Ug giunsa kini pagbuntog sa mga Intsik nga nagsaka sa bungbong.
  Ang mga dilaw nga manggugubat mga panatiko. Diha nay tibuok bungdo sa mga patayng lawas nga nagtapok. Ug nagpadayon sila sa pagsaka ug pagsaka ug pagsaka!
  Apan ang batang lalaki ug babaye yano ra nga dagway sa gahum sa pagpatay. Ug sa diha nga sila magputol, ang mga pagsabwag sa dugo molupad sa tanang direksyon ug sa layo kaayo.
  Si Oleg Rybachenko miawit:
  - Ang kahimoan sa kabayanihan gihimaya,
  Kami mga mananakop sa mga planeta!
  Margarita, kining walay pahulay nga babaye miawit:
  - Dili kami mohunong sa makadiyot.
  May nabati nga singgit sa usa ka tawo!
  Ug usab ang makadaut ug makapatay nga dagom nanglupad gikan sa mga tiil sa babaye. Pag-igo sa mga Insek sama sa mga binugkos sa trigo. Oo, ang babaye nga si Margarita usa ka tinuod nga terminator.
  Si Natasha, nga nagputol sa Intsik, miawit:
  - Ug ang babaye, nga nagdugmok sa mga dilaw, naghunahuna
  nga kini maayo nga mabuhi, ug kana nga kinabuhi maayo!
  Human nga ang mga dagom milupad pag-usab gikan sa iyang hubo nga mga tiil.
  Gigunitan ni Zoya ang galingan gamit ang iyang mga saber ug misinggit:
  - Pamatyon ko ang tanan nakong mga kaaway, ug tuohi ako, wala ako nagbiaybiay!
  Ug ang mga bitiis sa manggugubat naglansad sa daghang mga bituon.
  Ug ang katahum miawit:
  - Buhat sa gubat - Naigo ko ang sentimos!
  Si Aurora, nagputol nga wala kinahanglana nga emosyon, miingon:
  - Dakong kalampusan ang naghulat kanato! Tuohi ko, dili kini mobugnaw!
  Ug sama sa walay mga tiil, unsa nga pagpatay ang magsugod.
  Unya misinggit kini:
  - Ako usa ka dugoon nga kobra!
  Si Svetlana walay kaluoy sa mga Intsik. Ug kini naglaglag kanila ingon nga sila mga hulmigas. Ug sa samang higayon siya miawit:
  - Ang basura walay paagi,
  Kuhaa dayon ang imong mga tiil!
  Ug karon ang mga mamumuno nga mga regalo nanglupad na usab gikan sa iyang hubo nga mga tudlo sa tiil. Nindot kaayo nga babaye!
  Ug siya usab nagngulob:
  - Adunay atong kadaugan sa balaang gubat!
  Oleg Rybachenko nahimong mas ug mas aktibo. Ug iyang gitigbas sa duha ka kamot, ug mikuha pa ug tubo sa iyang baba ug giluwaan ug dagom ang Insek. Gub-on ang mga kaaway ug mosirit sa kaugalingon:
  - Kini ang atong kadaugan -
  Bug-os nga tulin sa unahan ug nagkaduol na!
  Ug pag-usab ang terminator boy naglaslas. Ug sa samang higayon iyang ihatag ang makapatay nga walay kaluoy.
  Si Margarita anaa usab sa gubat. Desperado nga babaye. Ug kung maglansad siya usa ka boomerang nga wala"y tiil, nan kini dili moubos sa usa ka dosena nga pinutol nga Intsik.
  Human niana ang babaye mokanta:
  - Oh, dako ang akong helicopter,
  Aw, ang akong kasingkasing nag-awit sa kalipay!
  Ug ang usa ka mamumuno nga bituon milupad gikan sa hubo nga tikod sa babaye. Oo, kini usa ka katahum sa labing kataas nga aerobatics. Ug ang kamatayon nagpugas sa tuo ug wala.
  Gipuo usab ni Natasha ang mga Intsik sa tanan nga posible nga paagi.
  Ug sa samang higayon siya miawit:
  - singgit, singgit, singgit...
  Nakit-an ni Oliver ang Twist!
  Ug ang usa ka makamatay nga gasa milupad gikan sa iyang mga tiil.
  Mao nga gibira ni Zoya ang iyang kaugalingon ... Gikuha niya kini ug giluwaan ang kaaway gikan sa tubo. Unya gitigbas niya ang galingan gamit ang iyang mga espada. Unya ang iyang hubo nga mga tiil mikuha ug gilunsad ang impyerno nga presentasyon sa kamatayon.
  Ug nahulog ang mga Insek. Morag gitilapan sila sa usa ka flamethrower.
  Ug ania si Aurora sa gubat. Usa usab ka paspas nga babaye. Ug pula nga kamatayon, ug usa ka impyerno nga nagdilaab nga silaw. Ug iya kining kuhaon ug sugdan sa pagputol.
  Dili, walay makapugong niini.
  Bisan ang tangke sa Mouse.
  Busa gilansang ni Aurora ang Intsik. Nga hilabihan ka bugnaw ug adunay buang nga simbolo ug espada.
  Ug ang mga espada sa pula nga harpy dili mohunong, dili sa makadiyot.
  Sa samang higayon, si Aurora misinggit:
  - Ang Akong Inahan mao ang Inahan sa Komunismo!
  Ug usab gikan sa iyang hubo nga mga tiil, sama sa usa ka butang nga hilabihan ka makamatay nga naglupad.
  Ug usab ang babaye mabdos.
  Ug unya nahinumdom si Aurora kung giunsa niya pag-away ang "Mouse" sa usa sa mga alternatibong istorya. Dayon ang mga Alyado mitapos sa usa ka hunonganan uban sa Third Reich, ug nagpahimulos sa kakulang sa pagpamomba, gilunsad sa mga Aleman ang Maus ngadto sa produksyon.
  Oo, kini nga mga tangke naglihok gyud sama sa mga hayop. Ug makalilisang ang ilang pag-uswag.
  Apan dili alang sa mga babaye nga Terminator. Sila nakig-away sa mga Nazi sa kalmado ug tulin sa samang higayon.
  Ug ilang gipakita ang inahan ni Kuzma! Ug ang mga manggugubat nakig-away nga maisugon.
  Ug karon ang pula nga buhok nga Aurora nagputol sa mga espada. Ug iyang laglagon ang mga kaaway sama sa usa ka mag-uuma.
  Unya misinggit kini:
  - Gipatay nako ang tanan!
  Si Svetlana dili usab maulawon sa gubat. Gipamatay ang mga Intsik. Ug sa samang higayon, nga walay mga tiil, iyang gilabay ang nagpugas sa kamatayon.
  Ug sa samang higayon siya misinggit:
  - Cosmic bravado -
  Adunay usa ka dako nga harana!
  Ug pagkidhat sa mga kaaway!
  Human niana siya moluwa gikan sa tubo!
  Ug unya Oleg Rybachenko magkatibulaag. Ug atong ilabay dili lamang ang mga dagom, apan usab ang mga boomerang sa mga Insek gamit ang atong mga tiil.
  Mao ni nadakpan ang paspas nga terminator boy.
  Ug sa samang higayon siya miawit:
  - Ang mga kaaway dili makapugong kanamo,
  Kung kami maluya, tabang!
  Ug ayaw pagdagan, ayaw pagdagan ...
  Kung dili lang forward!
  Ug si Oleg nagtaghoy.
  Ug gikuha kini ni Margarita ug gilabay sa iyang hubo nga mga tudlo ang usa ka butang nga makadaot ug makapatay. Ug sa samang higayon miawit siya:
  - Kini ang mensahe sa kobra!
  Ug ang babaye mokidlap ug magsirit!
  Si Natasha dili usab pakyason sa gubat. Gikuha niya kini ug gilabay ang usa ka hait nga swastika gamit ang iyang hubo nga mga tudlo. Gibuak niya ang masa sa mga Intsik ug misinggit:
  - Para sa akong Inahan!
  Ug unya naa si Zoya sa gubat. Ug siya usab nagbutang ug mga sumbong sa iyang mga kaaway pinaagi sa iyang mga tiil.
  Ug nagsirit uban sa mga ngipon nga walay tabon:
  - Ako usa ka manggugubat, ako usa ka terminator!
  Human niana ang babaye mihampak sa mga espada. Ug siya misinggit sa kinatumyan sa iyang mga baga.
  - Banzai!
  Ang babaye dayag nga dili mohunong sa pagpakig-away. Ug siya moputol nga walay wala kinahanglana nga antimonies.
  Si Aurora usab ang mokuha sa pagpuo. Iyang gilaglag ang mga Insek, nga walay bisan unsa nga pagbiaybiay. Ug ang mga dilaw nga manggugubat nangahulog, ingon og sila gikuniskunis sa tunga.
  Ug ang pula nga buhok nga babaye misinggit:
  - Ang siga sa komunismo anaa sa ibabaw sa kalibutan!
  Ug pag-usab kuhaon niya kini ug itigbas sa duha ka espada. Ug unya kini moluwa gikan sa tubo. Ug iyang maigo ang kaaway.
  Oo, ang Aurora matahum ug kahingpitan mismo.
  Bisan kung si Svetlana dili mas grabe. Ug gihatagan usab niya ang mga Intsik og natural nga pagbunal ug pagpatay.
  Ug ang iyang hubo nga mga tiil naglabay sa mga regalo sa kalaglagan sa mga yellow nga manggugubat. Oo, ang tanan nagbuhat niini sa taas nga balud.
  Si Svetlana misinggit:
  - Ang gubat mahimong dugoon, balaan ug matarong!
  Ug ang usa ka mamumuno migawas na usab sa iyang hubo nga tiil. Ug matod pa sa Insek, unsaon ka niya pag-igo!
  Ang mga babaye nagbulag gyud sa ilang mga dalan. Ug wala nila ako gipasagdan bisan gamay. Kini mga babaye - babaye sa tanan nga mga babaye!
  Si Oleg Rybachenko anaa sa usa ka kusog nga pag-atake. Nakapatay na sila og liboan ka mga Intsik. Ang pagsulong sa mga manggugubat niining dalag nga imperyo mihuyang.
  Misinggit si Oleg:
  - Ang labing taas nga sukod sa kadaugan!
  Gikuha kini ni Margarita ug gilabay sa iyang hubo nga mga tudlo ang usa ka butang nga makamatay ug mas hait pa kay sa labaha.
  Unya miawit ang babaye:
  - Atong suklan ang mga bagyo,
  Ngano ug ngano?
  Aron mabuhi sa kalibutan nga walay mga sorpresa -
  Imposible alang kang bisan kinsa!
  Giluwa ni Margarita ang tibuok tubo sa Intsik ug mipadayon:
  - Mahimong suwerte o kapakyasan,
  Ug paglukso-lukso!
  Niini lamang nga paagi, ug dili sa laing paagi -
  Niini lamang nga paagi, ug dili sa laing paagi...
  Mabuhi ang sorpresa!
  Surprisa! Surprisa!
  Mabuhi ang sorpresa!
  Surprisa! Surprisa!
  Mabuhi ang sorpresa!
  Ug pataas ra - dili usa ka milimetro paubos!
  Ang babaye nagpakita og usa ka away nga mood.
  Si Natasha anaa usab sa sentro sa gubat. Murag bulkan nga mubuto. Ug gilabay ang mga dagom gamit ang iyang hubo nga mga tudlo sa tiil. Pag-igo sa mga kontra. Ug nagbilin ug mga patayng lawas gikan kanila.
  Human niana ang babaye miawit nga walay mga ngipon:
  - Kami ang ingon nga mga terminator, sama sa mga robot sa damgo, ug maayo nga katahum!
  Ug karon ang babaye naglaslas gamit ang mga espada. Ug kini makapatumba sa daghang mga tawo.
  Si Zoya naa usab sa gibag-on sa gubat. Siya nakig-away ug nagpabuto sa iyang mga ngipon ug nagngulob:
  - Walay makapugong kanamo!
  Ug gikan sa iyang hubo nga tiil usa ka disk ang milusot sa mga Insek. Nga nagputol sa daghang mga tutunlan. Ug ang mga kasundalohan sa langitnong imperyo natuok.
  Ug ang mga babaye labi nga nagpilit.
  Ania kung giunsa paglansad sa Aurora ang usa ka butang nga nagputol sa metal. Putlon niya ang daghang mga ulo nga nahimong bungdo. Ug siya molukso, molupad, ug mokuha niini, magangulob:
  - Ang akong ngalan mao ang akong kamao!
  Ug pag-usab iyang giwara-wara ang duha ka saber, ug gigisi ang guts gikan sa Insek. Apan sa samang higayon, ayawg kaulaw bisan gamay.
  Ug ang iyang hubo nga mga tiil naglansad sa mga makapatay nga boomerang. Kinsa nga mga ulo ang giputol sa mga ranggo.
  Human niana ang pula nga buhok nga manggugubat misinggit:
  - Dili kami naa sa cable!
  Hinaut nga adunay kalipay sa Yuta!
  Ug siya mokuha ug dugang gikan sa tubo sa iyang eskarlata nga baba ug magluwa. Ug ang mga manggugubat sa langitnong imperyo mangahulog sama sa mga cool nga adunay harina.
  Busa nagpakita si Svetlana sa gubat...
  Gilabay niya ang nagbukal nga tubig sa iyang mga kaatbang. Ug kanang mga napaso mokuha ug mosiyagit pag-ayo.
  Si Svetlana misinggit:
  - Akong pagpamatay!
  Ug pinaagi sa iyang hubo nga tiil iyang ilabay ang duha ka boomerang. Magpaputol ug daghang Intsik.
  Ug gipuga ang daghang mga patayng lawas.
  Ingon niini ang pagtrabaho sa mga bastos.
  Ug ilang giputol ang imperyo sa China alang sa ilang kaugalingon, nga walay wala kinahanglana nga seremonya. Dili, aduna gani silay espesyal nga taktika.
  Anaa na sa napulo ka libo ang gidaghanon sa mga Intsik nga gipatay. Ug ang mga babaye maglingaw-lingaw lang ug mag-bounce sama sa mga bola.
  Gipakita usab ni Oleg Rybachenko ang labing cool nga aerobatics nga imong mahunahuna.
  Ug ang batang lalaki nagputol sa duha ka espada aron ang mga bukton ug mga bitiis ug mga ulo makalupad sa tanang direksyon.
  Misinggit si Oleg:
  - Adunay mahitabo, ako nagtuo sa atong mahukmanon nga kadaugan!
  Si Margarita, uban sa iyang hubo nga tiil, nga naglabay sa usa ka makadaot nga paglabay, nagpamatuod:
  - Oo kini mahitabo!
  Ug ang tibuok unom misugod sa pagputol sa mas aktibo.
  . KAPITULO Num. 2.
  Human malaglag ang halos tibuok kasundalohan sa China nga duha ka gatos ka libo, ang unom ka manggugubat mibalhin ngadto sa kinahiladman sa Celestial Empire. Aron mapugngan ang mga Insek sa pagbalik sa mga syudad sa Russia sa Siberia.
  Busa giatake sa mga manggugubat ang mga yellow nga manggugubat sa labing duol nga dakong siyudad.
  Si Oleg Rybachenko, nga nagputol sa mga yellow nga manggugubat ug nagwarawara sa duha ka mga espada, misinggit:
  - Sama sa mga hari sa Russia!
  Ug nanglupad ang mahait nga mga dagom gikan sa iyang mga tiil. Naigo ang mga Chinese fighters.
  Si Margarita, nga nagputol sa dalag nga mga manggugubat gamit ang mga espada, gikuha kini ug miawit:
  - Karon naghimo kami og kasaysayan!
  Ug gikan sa iyang hubo nga mga tiil nanglupad ang mga dagom sa dalag nga mga manggugubat.
  Sunod si Natasha sa gubat. Gilabay usab niya ang mga regalo sa kamatayon ug mga singgit:
  - Ang kaugmaon ato! Himaya sa Dakong Russia!
  Ug ang iyang hubo, pinait nga tiil ilabay kini sa makalilisang nga kusog. Ug iyang putlon ang mga Insek nga mahimong dugoong pulpol.
  Desperado usab nga nag-hack si Zoya. Ug iyang gidugmok sa katunga ang heneral sa China. Ug giputol ang iyang mga bukog.
  Unya misinggit siya:
  - Alang sa akong dakong kadaugan!
  Ug sa walay mga tiil molusad na usab siya ug usa ka mamumuno nga regalo. Ug kini makapatumba sa daghang mga Chinese fighters.
  Apan kung ang Aurora anaa sa gubat kini hingpit nga makalilisang. Giputol niya ang mga sundalong Intsik sa tunga ug naglansad og mga regalo nga mamumuno gamit ang iyang mga tiil. Ug mao nga iyang gilaglag ang yellow nga kasundalohan.
  Dili, ang Aurora gitawag nga red witch. Ug siya dili mabuntog.
  Ug ang makamatay nga dagom nanglupad gikan sa iyang hubo nga mga tudlo. Naigo nila ang mga Intsik ug natumba sila sama sa mga cool nga adunay balas.
  Si Aurora nagngulob sa tumoy sa iyang mga baga:
  - Ang mga Ruso nakaila kanako,
  Ug gitawag nila kini nga maayo!
  Ug usab ang katahum naglabay sa usa ka makamatay nga dagom. Ug ang kaaway gipit sama sa bakukang.
  Mihilak si Aurora:
  - Mahimo kang magdamgo, apan ang paghanduraw dili maayo!
  Ug pag-usab ang babaye naigo sama sa usa ka boomerang.
  Oo, kini nga pula nga ulo mikaon ug kapin sa usa ka libra nga asin sa mga kalihokan sa militar. Kon kini maggiuk, nan kini maggiok.
  Ug pag-usab ang tulin ug nagdilaab nga batang babaye giatake.
  Ug dayon si Svetlana naghinam-hinam nga makig-away. Ug busa iyang giputol ug gilaglag ang tanan. Ug ang iyang mga espada sama sa naggilakgilak nga kilat.
  Ug ang mga dagom molupad gikan sa hubo nga mga tiil.
  Ang babaye misinggit:
  - Akong dakong kusog-
  Ang pagduwa-duwa nako sama ra sa pagpakighigala sa buaya!
  Si Boy Oleg Rybachenko anaa sa pag-atake sama sa kanunay. Siya usa ka paspas nga mongoose. Giputol ug gilabay ang mga bituon sa kaaway.
  Ug ang batan-ong manggugubat misinggit:
  - Magpadayon kita sa opensiba,
  Atong pildihon ang tanang mga Insek!
  Ug karon ang bata giatake.
  Ug ang batang babaye nga si Margarita, sa dakong kahinam, nagdugmok sa dalag nga mga tropa. Ug ang iyang hubo nga mga tudlo naglabay ug mga gasa sa kamatayon.
  Ug ang babaye misinggit:
  - Ang kadaugan mahimong akoa!
  Ug usab usa ka bug-os nga ulan sa dagom nagdali gikan sa iyang hubo nga mga tiil.
  Ug ang mga dagom makamatay ug makahilo.
  Si Margarita anaa sa opensiba. Ang mga Intsik naglisud kaayo batok kaniya. Ug ang babaye mao ang embodiment sa kalisang.
  Bisag gwapa siya nga manggugubat.
  Ug karon ang usa ka piraso sa kamatayon milupad pag-usab gikan sa iyang hubo nga tiil. Nga naghampak sa mga kaaway.
  Si Natasha kay naglupad. Guntinga ang mga Insek. Ug ang iyang mga espada walay kalooy.
  Ang manggugubat misinggit:
  - Kini ang atong dako nga kadaugan!
  Ug ang makamatay ug makuyaw nga mga dagom milupad na usab gikan sa mga tiil sa katahum.
  Naapektuhan nila ang mga Intsik sa daghang gidaghanon. Aw, gwapa kaayo ang mga babaye.
  Ug sa opensiba wala sila maghatag ug pass ni bisan kinsa.
  Apan wala mahibalo si Zoya, walay pulong. Siya molusot sa iyang mga kaatbang. Ug ang iyang mga espada sama sa mga berdugo.
  Si Zoya misinggit sa kinatumyan sa iyang mga baga:
  - Wala ako kahibalo sa kaluoy - kamatayon lamang!
  Ug ang iyang hubo nga mga tiil maglabay sa mga butang nga dili mapugngan sa mga Intsik!
  Ug vice versa, ang manggugubat nagkakusog matag minuto. Kini usa ka skating rink sa opensiba.
  Si Aurora usa usab ka makalingaw nga babaye. Dili motalikod ug dili mohunong. Ug nagmalampuson siya sa tanan.
  Gilabay niya ang puthaw nga fan gamit ang iyang mga tudlo sa tiil. Giputol niya ang mga sundalong Intsik ug misirit:
  - Sa pula nga imperyo, adunay usa ka kalayo nga magpainit sa tibuuk nga planeta!
  Ug usab, usa ka butang nga espesipikong mopatay sa mga langaw gikan sa iyang hubo nga mga tiil.
  Ug ang manggugubat naa na usab sa taas nga gitas-on.
  Ug ania si Svetlana sa gubat. Dili motipas sa plano. Ug gitigbas niya ang iyang kaugalingon sa ihalas nga pressure. Ug ang usa ka hait nga disc milupad gikan sa iyang hubo nga mga tiil. Nga mapangahasong nagputol sa mga kaatbang.
  Si Svetlana misinggit uban sa ihalas nga kasuko:
  - Gikuniskunis ko kamong tanan!
  Ug ang babaye anaa sa opensiba. Ug ang iyang hubo nga mga tiil abtik kaayo.
  Sunod, si Oleg Rybachenko naghinamhinam nga makig-away. Kini usa ka desperado nga terminator nga batang lalaki. Naglangkit kini sa dako kaayong kusog ug pressure sa usa ka ihalas nga batang lalaki.
  Ug dayon gilabay sa bata ang usa ka boomerang gamit ang iyang tiil. Ug ang mga kaatbang nawad-an og duha ka dosena nga mga tumong sa usa ka higayon.
  Kini mao ang tinuod nga - tinuod nga makadaot nga gahum.
  Si Oleg miawit:
  - Ang akong sinulat sa kamot yano ra -
  Di ko ganahan mubira sa ikog sa iring!
  Ug milupad ang usa ka sulab gikan sa hubo nga tikod sa bata, ug giunsa kini pag-igo sa Intsik. Literal nga nawala ang ilang espiritu ug kaisog.
  Si Oleg miingon nga adunay ihalas nga kasamok:
  - Ayaw pag-ingon nga dili!
  Ang bata anaa sa pag-atake ... Unya siya nahinumdom Vladimir Klitschko. Oo, kini nga boksidor makabalik unta sa ring. Nganong dili man kini sulayan? Kung ikaw adunay kahimsog, nan ang Dios mismo ang nagsulti kanimo nga makig-away!
  Terminator boy sa pag-atake. Gidugmok niya ang Intsik ug nag-awit:
  Batan-on nga higala, kanunay nga batan-on,
  Ayaw pagdali sa pagpahulay...
  Magmalipayon, maisugon, saba -
  Kinahanglan ka nga makig-away - busa away!
  Usa ka tawo nga adunay kabugnaw -
  Para mapildi nimo ang tanan!
  Ako usa ka mahangturong batang lalaki nga adunay kalag,
  Unsa ang nanganak sa resulta!
  Ako usa ka walay katapusan nga batang lalaki sa kalag,
  Ug ayaw pag-atras og usa ka lakang!
  Usa ka batan-ong manggugubat ug usa ka mahangturong bata sa usa ka mabangis nga pag-atake sa mga Intsik. Ipakita niya ang iyang kaugalingon sa iyang pinakamaayo.
  Gilaglag usab ni Margarita ang mga yellow nga manggugubat ug miawit:
  - Dili kami mohunong!
  Ug giputol niya ang daghang mga Intsik, ug midugang nga nagngisi:
  - Dili, ayaw pagtuo kanako!
  Ug gilabay na usab sa babaye ang mahait, makahilo nga dagom.
  Anaa siya sa usa ka paspas ug talagsaon nga paglihok.
  Si Natasha tulin ug makahahadlok sa gubat, sama sa usa ka Valkyrie. Siya nakig-away nga maisogon. Ug gipusil ang mga Insek.
  Kanunay siyang makig-away sa langit. Siya usa ka maayo kaayo nga piloto. Kinahanglan usab siyang makig-away sa infantry.
  Apan karon gikuha ni Natasha ang mga Intsik. Ug maggiuk kita uban sa tanan natong kasuko.
  Ug ang mga boomerang ug dagom nanglupad gikan sa iyang mga tiil. Gidugmok niya ang kaaway.
  Ang babaye nag-awit:
  - Apan nagtuo ko sa pagsubang sa adlaw,
  Isalikway ang kangitngit sa bilanggoan sa bilanggoan!
  Giatake ni Zoya ang mga Intsik. Ug gidugmok kini pag-ayo. Ug ang iyang hubo nga mga tiil nagpatumba sa mga kaaway nga walay hunong.
  Warrior sa paglihok. Mura siyag cobra nga nagluksolukso ug nagluksolukso.
  Ang babaye nga adunay bulawan nga buhok misinggit:
  - Ang kaugmaon ato,
  Mura mig Jedi Knights!
  Ug unya motalikod siya ug mohapak kanimo.
  Sunod sa pag-atake mao ang Aurora. Usa ka nagdugmok ug nakig-away nga babaye nga pula ang buhok. Mipadayon siya sa opensiba, nga mipaspas pa sa dagan. Ang iyang mga espada sama sa mga sulab sa galingan.
  Ang nagdilaab nga katahum gipagawas:
  - Adunay ingon nga kalipay alang sa tibuok kalibutan!
  Ug pag-usab ang babaye miadto sa usa ka ihalas nga lakang. Kini ang tinuod nga diyosa sa gubat.
  Si Svetlana usab mikanta, nga naglukso-lukso:
  - Gatos sa gatos, regimento sa rehimen,
  Ang mga kabalyero sa Russia giputol gamit ang espada!
  Ug karon ang iyang hubo nga mga tudlo sa tiil molabay ug butang nga dili maaninag sa taming.
  Kini ang babaye. Usa ka tinuod nga vixen.
  Si Natasha misinggit nga walay mga ngipon:
  - Dili para nimo ang pagtudlo kanako!
  Ug iyang ilabay ang kamatayon pinaagi sa iyang hubo nga bitiis.
  Miuyon si Aurora:
  - Walay bisan unsa nga makatudlo kanato sa tanan!
  Gipaspasan sa mga manggugubat ang ilang mga lihok. Hapit na ang tibuok siyudad nga nagkatag na sa mga patayng lawas. Oo, ang mga Intsik nakaagom sa pagpuo. Adunay unom lamang ka tawo, apan nagtrabaho sila sa tibuok kasundalohan.
  Nahinumdom si Oleg Rybachenko sa istorya sa usa sa mga duwende. Natapos siya sa Third Reich, ug nakombinsir siya nga ipadala sa Luftwaffe.
  Oo, ang duwende, bisan gamay sa gidak-on, kusog kaayo, kusgan nga adunay maayo kaayo nga reaksyon. Sa kinatibuk-an, ang mga duwende labaw sa mga tawo sa pisikal nga kahimtang ug katulin sa panghunahuna. Ug sa diha nga sa eroplano, ang duwende, ug bisan sa harianong dugo, mobati sama sa usa ka agila sa iyang kaugalingon.
  Ug kini nga manggugubat nakahimo sa pagpusil sa 538 nga eroplano sa kaaway sa okasyon sa adlawng natawhan sa Fuhrer kaniadtong Abril 20, 1944, apan siya mismo wala gipusil.
  Alang sa unang duha ka gatos nga eroplano, ang duwende nakadawat sa Knight's Cross of the Iron Cross nga adunay mga dahon sa oak, mga espada ug mga diamante. Kapin sa tulo ka gatos na ang Order of the German Eagle nga adunay mga diamante. Alang sa upat ka gatos nga Knight's Cross sa Iron Cross nga adunay bulawan nga oak nga mga dahon sa mga espada ug diamante. Ug alang sa lima ka gatus ka anibersaryo nga eroplano - ang Grand Cross sa Iron Cross. Busa, ang duwende nangolekta og rekord nga gidaghanon sa mga awards ug niining bahina iyang gipildi bisan si Hermann Goering ug nakadawat sa ranggo nga koronel.
  Bisan tuod siya nakig-away sa eroplano ingon sa usa ka pribado.
  Busa, bisan tuod ang maong talagsaong alas mitungha sa Luftwaffe, wala kaayo siya makaimpluwensiya sa dagan sa gubat. Sa tinuud, kung imong kuhaon ang una nga unom ka Luftwaffe ace sa tinuud nga kasaysayan, gipusil nila ang tibuuk nga kapin sa usa ug tunga ka libo nga eroplano. Aw, unsa ka dako ang natabang niini sa Wehrmacht?
  Bisan tuod posible nga ang gidaghanon sa nangatumba nga mga ayroplano gipaburot sa propaganda ni Goebbels.
  Daghang mga tawo ang kusganong nagduhaduha niini nga mga numero.
  Apan ang duwende matinud-anon nga nagpusil sa daghang mga awto, ug siya mismo wala mawad-an bisan usa ka manggugubat.
  Apan unya si Oleg Rybachenko nakigkita kaniya ug nangutana:
  - Ngano nga gisamok nimo ang Third Reich, nga gikonsiderar nga pwersa sa daotan?
  Ang duwende makatarunganon nga miingon:
  - Tungod kay wala"y kusog sa kaayohan sa kalibutan! Sa imong hunahuna si Stalin ug ang iyang mga kaalyado mga santos?
  Mipahiyom si Oleg:
  - Apan sa USSR, sa pagpusil sa daghang mga eroplano, ikaw maisip nga Dios nga adunay kapital nga G! Ug busa kinahanglan ka nga luwaan ug tunglohon!
  Ang duwende matinud-anon nga miingon:
  - Sa Oktubre 1942, sa dihang nagsugod ako sa pagpakig-away alang sa Reich, ang resulta sa gubat dili pa klaro. Unsa sa imong hunahuna, wala koy tsansa nga maapil sa mga mananaog?
  Si Oleg Rybachenko matinud-anon nga mitubag:
  - Kung mobalhin ka sa USSR, sa akong hunahuna mapasaylo ka ug dawaton. Ang mga bayani ug bantugan nga mga manggugubat gipabilhan bisan asa!
  Ang duwende nagpahiyom nga nagsidlak ug mitubag:
  - Salamat sa tanyag! Apan kung nahuman na ang Ikaduhang Gubat sa Kalibutan, mobalik ako sa akong planeta nga adunay mga awards ... Ug siyempre dili na nako igsapayan nga napildi ang Germany. Ang panguna nga butang mao nga gipakita nako ang akong kaugalingon nga usa ka bayani ug nahulog sa kasaysayan sa aviation ingon ang labing kaayo nga ace sa tanan nga panahon!
  Nasuko si Oleg Rybachenko:
  - Pila ka maayong mga lalaki ang namatay tungod kanimo!
  Ang duwende misinggit ug makatarunganon nga nagpahinumdom:
  - Naa pud si Rudel... Superman pud!
  Miyango si Oleg:
  - Rudel... Morag bayani sa komiks!
  Ang duwende nagbagulbol:
  - Ako kaniadto ug karon ug mahimong manggugubat! Busa paningkamutan nako nga dad-on ang akong ihap sa usa ka libo!
  Si Oleg Rybachenko nagduhaduha:
  - Aduna ka bay panahon? Mayo 9, 1945 Ang Third Reich misurender!
  Nangutana ang duwende:
  - Makasulti ka ba sa mas tukma kung kanus-a ug asa ug unsang orasa, uban sa unsang mga pwersa ang pag-atake sa mga Pula ug mga Kaalyado?
  Natingala si Oleg:
  - Nganong kinahanglan nimo kini?
  Ang duwende matinud-anon nga mitubag:
  - Gusto nako nga gamay nga palugwayan ang gubat aron ang kalingawan molungtad og dugay!
  Unya gikuha ni Oleg ang usa ka pistola ug mitubag:
  - Mahimo kong pusilon ka, apan dili ko kini buhaton!
  Natingala ang duwende:
  - Ug ngano?
  Oleg Rybachenko determinado nga mipahayag:
  - Pasagdi nga silotan ka sa imong konsensya!
  Ug nagbulag sila...
  Naghunahuna si Oleg Rybachenko nga wala niya gipatay kini nga duwende sa kawang. Pila pa ka eroplano ang iyang pusilon? Makalilisang lang.
  Ug gilusad sa bata ang boomerang sa kamatayon sa iyang mga tudlo pag-usab.
  Si Margarita aktibong nagpuo sa mga Insek sa gubat. Ang iyang hubo nga mga tiil gibunalan siya sa mga regalo sa pagpatay nga tukma kaayo nga nahingangha ka.
  Usa ka babaye sa kategorya nga superman.
  Ug ang iyang kalihokan sa panggubatan sama sa usa ka mananap nga weasel.
  Dili, walay bisan kinsa nga manghadlok sa ingon nga babaye, bisan kung adunay duha ka bilyon nga Intsik.
  Apan, unsay angay buhaton ni Margarita?
  Gipanalipdan niya ang iyang yutang natawhan.
  Si Oleg Rybachenko, nga nagputol sa mga Intsik, miawit:
  - Wala nay matahum nga Inahan sa Russia,
  Pakig-away alang kaniya ug ayaw kahadlok...
  Wala nay mas nindot nga nasud sa uniberso -
  Ang tibuok uniberso usa ka sulo sa kahayag, Rus'!
  Ang batang lalaki molukso ug mopaspas, mopatid sa tanan.
  Si Natasha nakig-away usab ug nag-awit:
  Makamatay nga tuig, tingali dili ka motuo kanako,
  Usa ka libo siyam ka gatos nuentay nuebe...
  Hunong sa paglakaw sa madanihon nga mga lingin,
  Pabalikon sa yawa ang iyang bulawan nga mga sungay!
  Ug gilabay na usab sa babaye ang usa ka mamumuno nga regalo gamit ang iyang mga tiil.
  Si Zoya naa usab sa gubat, nasamdan ug nakig-away. Aktibo nga babaye. Ug kon siya molaslas pinaagi sa mga espada, ang tanan molupad sa halayo.
  Ug ang iyang hubo nga mga tiil abtik kaayong naglabayg mga regalo. Ug ilang gipukan ang daghan kaayong mga kaaway.
  Oo, ang mga Intsik klaro nga adunay mangitngit nga mga adlaw.
  Miatake si Aurora nga walay kaluoy. Ug ang iyang hubo nga mga tiil usa ka butang nga labaw pa sa makamatay. Kini sa kasagaran mao ang diyosa sa pagkalaglag.
  Ug adunay usa ka libo nga mga yawa niini.
  Gikulata ni Svetlana ang mga Intsik uban ang dakong kadasig ug mga singgit:
  - Ang umaabot anaa sa
  Para dili ta mag iring!
  Ug ang iyang hubo nga mga bitiis molabay na usab ug usa ka butang, ug ang mga kaaway magisi.
  Ang away nga babaye mao ang aerobatics sa iyang kaugalingon!
  Human nahaw-as ang siyudad sa mga Insek, ang unom mipahuway. Gipatay dayon nila ang baboy ug giasal kini sa tibuok.
  Ilang gihiwahiwa kini ug gisugdan sa pagkaon.
  Natasha nag-ingon:
  - Ang mga kabalyero ni Walter Scott mikaon og daghan sa usa ka higayon!
  Si Oleg Rybachenko nagngisi ug nagpahinumdom:
  - Dumas usab! Ingon niini ang pagkaon ni Porthos sa usa ka tibuuk nga karnero!
  Mikatawa si Natasha:
  - Ram? Nganong dili baboy ihalas?
  Si Oleg miawit isip tubag:
  Tanan nimong mga paryente,
  Akong uyoan, nga nakakuha sa baboy...
  Sa buhi pa siya - gipasidan-an niya ako -
  Dili nimo makuha ang usa ka asawa gikan sa usa ka kanibal!
  Gikumpirma ni Margarita:
  - Kini usa ka ihalas nga kanta! Apan gusto nako ang usa ka butang nga labi ka kalag!
  Si Oleg nag-ingon:
  - Pangutok? Maayo ni!
  Ug ang batang lalaki mikanta og usa ka butang ...
  Apan gibabagan siya ni Aurora ug miingon:
  - Dili nimo kinahanglan nga mokanta, apan molihok.
  Ug gikuha sa babaye ang usa ka iPhone gikan sa iyang bakos. Mipahiyom si Oleg, gitunol ni Natasha kaniya ang iyaha ug misugyot:
  - Pagdula og mga tangke nga adunay pula nga ulo!
  Miuyon si Aurora:
  - Ganahan ko niini nga dula!
  Ug ang bayani nga babaye nagsugod sa pag-angkon og mga parameter.
  Si Oleg Rybachenko mikuha sa tank fleet.
  Gipasidan-an ni Aurora:
  - Usa ka tangke alang sa usa! Sulayi ang usa ka duel!
  Miuyon ang bata:
  - Sakto ra kini!
  Gipili ni Oleg ang labing cool nga tanke sa Sobyet sa mga kwarenta - ang IS-7. Usa ka talagsaon nga sakyanan nga wala gayud nahimong usa ka produksyon nga sakyanan. Anaa kaniya ang tanan: armadura, hinagiban, ug katulin. Usa ka tinuod nga halo!
  Ang Aurora adunay E-75. Ang sakyanan medyo mas grabe. Ug mas bug-at, ug dili kaayo tulin, reserba sa kuryente, ug gamay nga huyang nga pusil. Ang IS-7 adunay 130 milimetro kumpara sa 128 alang sa E-75. Ang armor sa Aleman tingali mas baga, apan kini gibayran sa mas dako nga bakilid sa IS-7. Ug ang mga kilid sa Fritz mas taas ... Kana tanan tinuod, apan ...
  Gibalhin ni Aurora ang E-75 ngadto sa lebel sa M... Ug ang sakyanan milambo. Ug ang makina mas gamhanan ug ang silhouette mas ubos, ug ang pusil adunay mas taas nga baril. Oo, karon ang armor nahimong mas baga. Ang tangke sa Aleman may gibug-aton gihapon nga kasiyaman ug lima ka tonelada, kumpara sa kan-uman ug walo alang sa Soviet. Ug human sa modernisasyon kini adunay susama nga layout ug karon mahimong mas gamhanan.
  Apan ang IS-7 nagpabilin nga walay kalamboan. Walay nakatagna niini sa tinuod nga kasaysayan.
  Aw, Oleg, atong gamiton ang atong kaugalingon.
  Ang bata, bisan pa, wala mawala. Tungod kay ang kaaway nag-moderno, ang lalaki mobuhat ug usa ka butang ug mogamit sa mga balahibo nga balahibo. Ug unya adunay usa ka maayo kaayo nga away.
  Ang IS-7 nagkaduol na. Apan sa gihapon, mas maayo pa ang performance sa pagmaneho sa German.
  Gipabuto ni Aurora ang iyang mas taas nga baril nga kanyon. Apan dili gihapon siya makaabot didto.
  Ug ang terminator boy nagkaduol ug nagtuyok sa mga track. Dayag nga ang bata medyo masaligon sa iyang kaugalingon.
  Si Aurora, human sa sunod nga shot, nagdrowing og moral:
  - Ang usa ka ilaga makapatay sa usa ka elepante!
  Ug ang gubat nagpadayon, si Oleg nagmaneho sa usa ka 130-mm nga kanyon sa kanyon sa hiniusa nga kasko ug midaog. Bisan pa sa tanan nga mga lansis.
  Apan sa kinatibuk-an, ang mga tangke sa kwarenta adunay lainlaing mga awto. Usa ka makalilisang nga proyekto - "Royal Lion". Ang gibug-aton usa ka gatos ka tonelada, ang kanyon mao ang 210 mm nga kalibre, ang frontal armor mao ang 300 mm sa usa ka anggulo, ang mga kilid 200 mm, ug ang makina mao ang 1800 horsepower.
  Kini usa ka makina - bisan ang IS-7 mahimo ra nga motuhop sa kilid ug magsira. Ug kini dako kaayo!
  Mikanta si Aurora nga walay mga ngipon:
  - Kini usa ka agila, nga naglupad nga mas taas kaysa adlaw!
  Ug nahilom siya...
  Human sa pagpangaon, ang unom mibalhin ngadto sa mga siyudad sa China. Sa pagkakaron, kinahanglan natong makab-ot ang kalinaw ug paluyahon ang mga Manchu sa pag-atake.
  Giatake sa mga babaye ug lalaki ang mga Insek ug gipamatay pag-usab ang daghan gamit ang mga espada ug hubo nga mga tudlo sa tiil.
  Unya ang mga manggugubat misugod sa pagpabuto gikan sa nadakpan nga mga kanyon. Ug daghang mga Insek ang napatay.
  Oleg Rybachenko miingon:
  - Tingali mas maayo nga magdula nga depensiba? Mangil-ad ba kini?
  Misupak si Aurora:
  - Adunay usa ka konsepto sa preventive gubat!
  Nahinumdom si Oleg:
  - Gisulayan usab ni Viktor Suvorov nga pamatud-an nga ang gubat sa Nazi Germany batok sa USSR kay preventive!
  Gipakita ni Aurora ang iyang mga ngipon ug misinggit:
  - Dili ba ingon niana kana?
  Gilingo-lingo ni Oleg ang iyang ulo:
  - Kaduhaduhaan!
  Si Margarita nahinumdom:
  - Gibasa nako kini nga libro. Sa unang pagtan-aw, siya morag makapakombinsir. Pero kung mas lawom pa...
  Miyango si Aurora sa pag-uyon:
  - Ang USSR nag-andam sa usa ka opensiba nga gubat ug kini usa ka kamatuoran!
  Si Margarita miingon:
  - Ang USSR nag-andam sa usa ka opensiba nga gubat bisan human sa gubat. Apan ang opensiba wala gayud magsugod!
  Si Oleg makatarunganon nga miingon:
  - Kung si Stalin nagplano sa usa ka opensiba, kini sa ulahi nga panahon, nga nakompleto una ang pagsangkap sa iyang mga dibisyon sa mga tangke ug uban pang kagamitan. Ug ang pinakabag-o nga aviation bag-o lang nagsugod sa pag-abut sa mga yunit;
  Si Aurora makatarunganon usab nga misupak:
  - Kung ang kasundalohan sa Sobyet nag-rearming, nan ang kasundalohan sa Aleman wala usab mohunong. Samtang ang USSR naghimo sa pinakabag-o nga ayroplano, ang Krauts nagdugang sa produksyon sa pinakabag-o nga mga ekipo.
  Ang paglangan dili unta makadugang sa bintaha ni Stalin. Hinuon, sa kasukwahi, ang mga Nazi, nga adunay potensyal sa Europe, makaapas sa Russia sa gidaghanon sa mga ekipo nga adunay mas maayo nga kalidad!
  Si Oleg Rybachenko nagduhaduha:
  - Unsay nakapahunahuna nimo nga mas maayo ang ilang kalidad?
  Si Aurora matinud-anon nga mitubag:
  - Apan midaog kami niadtong 1941! Kon sila ubos sa gidaghanon, sila tingali labaw sa kalidad sa teknolohiya!
  Ang bata nga henyo nagduhaduha:
  - Dili ko ingon niana!
  Si Margarita miingon:
  - Ang kap-atan ug usa ka tuig usa ka misteryo. Ngano nga ang pormal nga mas kusgan nga Pulang Hukbo napildi sa gubat human sa gubat? Ug unya, nga nahimong pormal ug sa tinuud nga huyang, nagsugod siya sa pagdaog?
  Si Oleg Rybachenko mitubag:
  - Kini usa ka dako nga misteryo sa Ikaduhang Gubat sa Kalibutan!
  Gisugyot ni Natasha:
  - Adunay interbensyon gikan sa mas taas nga gahum dinhi!
  Miyango si Oleg:
  - May nahitabo gayod!
  Si Augustine misinggit:
  - Ang among mga diosdios naputos sa dugo, ang among mga dios mga dios sa gubat!
  Miuyon si Zoya:
  - Ang mga diyos sa gubat natabunan usab sa dugo!
  Pagkahuman si Oleg ug Aurora nagsugod sa pagdula sa estratehiya sa Ikaduhang Gubat sa Kalibutan. Ang Aurora para kang Hitler, si Oleg para kang Stalin.
  Diha nay binayloay sa tinuod nga hampak. Gigamit ni Aurora ang rogue code ug usa ka masa sa mga tanke nga serye sa "E" ug milahos sa Moscow. Gigamit sa Togo ug Oleg ang rogue code ug IS-7 sama sa ilang pag-igo sa mga Germans. Ug ang galab natapot sa ibabaw sa usa ka bato. Ug daghang lungon. Himoa nga kini mahimong virtual.
  Si Oleg Rybachenko nagdula uban ang kahinam, ug ang iyang mga tropa nakalusot sa mga depensa sa Aleman. Naghimo sila og mga boiler. Gipadagan na usab ni Aurora ang scam code. Adunay usa ka ihalas nga pagbayloay sa mga lihok.
  Ang bata nga henyo miawit:
  - Sa usa ka dapit sa Kama - wala kami makaila sa among kaugalingon,
  Sa usa ka dapit sa Kama - inahan nga mga suba!
  Dili maabot sa imong mga kamot, dili makaabot sa imong mga tiil,
  Aw, kon gikinahanglan, atong ibalhin ang mga poker!
  Ug ang mga tangke sa Sobyet nagdugmok sa mga Nazi. Walay mas bugnaw kay sa IS-7. Ug mahimo nimong luwas nga makig-away sa "Mga Mouse" ug "E" -100. Ang tanke sa Sobyet wala mahadlok sa ingon nga mga monsters.
  Mas bug-at sila, apan wala kana magpasabut nga mas kusgan sila.
  Ug nag-uswag si Oleg, dali nga naglihok sa mga awto. Ug kini sama sa usa ka libo nga mga yawa diha kaniya.
  Ang bata nga prodigy nag-awit:
  - Atong dugmokon ang mga Kraut, chick-chick-chick-ta!
  Ug unya ang mga tropa sa Sobyet mikuha ug laing babag. Sama sila sa mga henyo sa mga gubat ug mga away!
  Ang Aurora, bisan pa, dili usab yano. Ug siya molihok uban ang agresibo nga pagpit-os. Naglabay sa bag-o ug bag-o ug bag-ong mga pwersa sa ilawom sa mga ligid sa Pulang Hukbo.
  Ug ang pula nga buhok nga manggugubat miawit:
  - Ang akong mga kaaway dili makapugong kanako! Sakupon ko ang kalapad sa uniberso!
  Ug ang bag-o ug bag-ong mga regimen moadto sa gubat.
  Si Oleg Rybachenko miawit sa kalipay:
  Ang mga Kraut nag-agulo,
  Gipalihok sa kaaway ang rehimyento sa unahan...
  Apan buang nga Aryan -
  Ang mga Ruso makigtagbo uban ang kasuko!
  Magakutkot sila sa panit sa baboy,
  Ang kaaway itambog sa abog -
  Mabangis nga nakig-away ang mga Ruso
  Kusog ang kumo sa sundalo!
  Ug ang bata naghimo sa lain nga roundabout nga maniobra ug gilibutan ang mga tropa ni Aurora.
  Oo, ang bata maalamon, walay mga pulong.
  Mihilak si Aurora:
  - Dili, dili ko mohunong, apan nahibal-an ko kanunay kung unsaon pagpakig-away!
  Si Oleg Rybachenko miuyon:
  - Dili kami mohunong! Gub-on ka namo!
  Ug karon ang mga tropa sa Sobyet miatake na usab. Ug ang code sa scammer wala na makatabang sa mga Kraut.
  Unya ang Aurora maabtik nga nagbag-o sa kapilian. Ug ang Britanya ug ang USA misulod sa gubat sa kiliran niini. Ang mga manggugubat niini nga armada nagdali sa gubat. Ug atong ibutang ang pressure sa kaaway.
  Apan ang mga tanke sa Soviet IS-7 nagguba sa mga Sherman ug Pershing sa US nga labi ka dali, ingon man ang tangke sa English Churchill.
  Sa walay pagdawat sa bisan unsa nga kadaot sa ilang kaugalingon.
  Misinggit si Aurora:
  - Aw, ikaw usa ka gamay nga yawa!
  . KAPITULO Num. 3
  Ang mga manggugubat gikan sa ika-21 nga siglo nakigsangka na usab sa mga Intsik sa ika-17.
  Ang Celestial Empire adunay daghang mga sundalo. Nagdagayday sila sama sa suba nga walay kataposan.
  Si Oleg Rybachenko, nga nagputol sa mga Intsik gamit ang mga espada, misinggit:
  - Dili gayud kami mohatag!
  Ug ang usa ka hait nga disc milupad gikan sa hubo nga tiil sa bata!
  Si Margarita, nga nagdugmok sa iyang mga kaatbang, mibagulbol:
  - Adunay usa ka lugar sa kalibutan alang sa mga bayani nga buhat!
  Ug ang makahilo nga mga dagom nagkatag gikan sa mga tiil sa babaye, nga naigo sa mga Intsik.
  Gilabay usab ni Natasha ang iyang mga tudlo sa tiil, pagpatay, ug misinggit:
  - Dili gayud kita makalimot ug dili gayud mopasaylo.
  Ug ang iyang mga espada milatas sa mga Insek sa galingan.
  Si Zoya, nga nagputol sa mga kaaway, misinggit:
  - Alang sa bag-ong order!
  Ug dugang dagom nga nagkatag gikan sa iyang hubo nga mga tiil. Ug sa mga mata ug tutunlan sa mga sundalong Insek.
  Oo, klaro nga ang mga manggugubat naghinam-hinam ug nahimong bangis.
  Gitigbas ni Aurora ang dalag nga mga sundalo ug misinggit:
  - Ang among puthaw nga kabubut-on!
  Ug ang usa ka bag-o, makapatay nga regalo milupad gikan sa iyang hubo nga mga tiil. Ug ang mga yellow nga manggugubat nahulog.
  Giputol ni Svetlana ang tiggaling, ang iyang mga espada sama sa kilat.
  Ang mga Intsik nagbuy-od sama sa pinutol nga mga binangan.
  Ang batang babaye naglabay sa mga dagom gamit ang iyang hubo nga mga tiil ug misinggit:
  - Siya modaog alang sa Inahan Russia!
  Si Oleg Rybachenko misulong batok sa mga Intsik. Giputol sa terminator boy ang mga yellow nga tropa.
  Ug sa samang higayon, ang mga tudlo sa mga bitiis sa batang lalaki nanglabay sa mga dagom nga adunay hilo.
  Ang batang lalaki misinggit:
  - Himaya sa Umaabot nga Rus'!
  Ug sa paglihok giputol niini ang mga ulo ug baba sa tanan.
  Gidugmok usab ni Margarita ang iyang mga kaatbang.
  Mikidlap lang ang iyang mga tiil. Daghan ang nangamatay sa mga Intsik. Ang manggugubat misinggit:
  - Sa bag-ong mga utlanan!
  Ug dayon gikuha kini sa babaye ug gilaslas ...
  Misa sa mga patayng lawas sa mga sundalong Intsik.
  Apan si Natasha anaa sa opensiba. Giputol niya ang iyang kaugalingon nga Intsik ug gikanta:
  - Dako ug masanag ang Rus,
  Ako usa ka talagsaon nga babaye!
  Ug ang mga disc nanglupad gikan sa iyang hubo nga mga tiil. Kinsa nagputol sa tutonlan sa mga Insek. Oo, babaye kini.
  Si Zoya anaa sa opensiba. Giputol niya ang dalag nga mga sundalo gamit ang duha ka kamot. Pagluwa gikan sa tubo. Ug gilabay ang makamatay nga mga dagom sa iyang hubo nga mga tudlo sa tiil.
  Ug sa samang higayon siya nag-awit sa iyang kaugalingon:
  - Eh, gamay nga club, lakaw na ta!
  Eh, ang akong paborito nga buhaton!
  Si Aurora, nagputol sa mga Intsik ug nagpuo sa mga dalag nga sundalo, misinggit:
  - Tanan nga balhibo ug sa panit sa hayop,
  Giatake niya ang riot police gamit ang club!
  Ug kon iyang ilabay ang iyang hubo nga mga tudlo sa tiil ngadto sa kaaway, kini makapatay sa usa ka elepante.
  Ug unya misinggit siya:
  - Mga lobo!
  Si Svetlana anaa sa opensiba. Iyang gitigbas ug gihiwa ang mga Insek. Uban sa mga tiil nga walay sapin iyang gilansad ang mga gasa sa kamatayon ngadto kanila.
  Gipadagan niya ang galingan gamit ang mga espada.
  Nadugmok ang daghang mga manggugubat ug singgit:
  - Usa ka dako nga kadaugan ang moabut!
  Ug pag-usab ang babaye nag-wild motion.
  Ug ang iyang hubo nga mga tiil naglansad sa makamatay nga dagom.
  Milukso si Oleg Rybachenko. Ang bata mihimo og usa ka sagbot. Giputol ang daghang mga Intsik sa usa ka paglukso.
  Iyang gilabay ang mga dagom gamit ang iyang hubo nga mga tudlo sa tiil ug nag-ungol:
  - Himaya sa akong matahum nga kaisug!
  Ug usab ang bata anaa sa gubat.
  Si Margarita nagpadayon sa opensiba. Giputol ang tanan nga mga kaaway sa usa ka laray. Ang iyang mga espada mas bugnaw pa kay sa mga sulab sa galingan. Ug ang hubo nga mga tudlo sa tiil naglabay ug mga gasa sa kamatayon.
  Usa ka batang babaye sa usa ka ihalas nga pag-atake. Gipuo ang mga yellow warriors nga walay seremonyas.
  Ug kini molukso matag karon ug unya ug moliko!
  Ug ang mga gasa sa kalaglagan molupad gikan kaniya.
  Ug ang mga Intsik nahulog nga patay. Ug ang tibuok bungdo sa mga patayng lawas nagtapok.
  Si Margarita misinggit:
  - Usa ako ka Amerikanong koboy!
  Ug pag-usab ang dagom gilabay sa iyang hubo nga mga tiil.
  Ug unya laing dosena nga dagom!
  Si Natasha bugnaw sab kaayo sa opensiba.
  Ug siya naglabay uban sa iyang walay sapin nga mga tiil, ug nangluwa gikan sa usa ka tubo.
  Ug misinggit sa kinatumyan sa iyang mga baga:
  - Ako ang naggilakgilak nga kamatayon! Ang kinahanglan nimong buhaton mao ang mamatay!
  Ug pag-usab ang katahum naglihok.
  Gisulong ni Zoya ang mga guba sa mga bangkay sa China. Ug usab gikan sa iyang hubo nga mga tiil ang mga boomerang sa kalaglagan nanglupad.
  Ug ang mga yellow warriors nagpadayon sa pagkahulog ug pagkahulog.
  Misinggit si Zoya:
  - Barefoot girl, pildihon ka niya!
  Ug usa ka dosena nga dagom ang nanglupad gikan sa hubo nga tikod sa babaye. Nga diretso sa tutunlan sa mga Insek.
  Unya mamatay sila.
  O hinoon, hingpit nga patay.
  Si Aurora anaa sa opensiba. Gilaglag ang yellow nga mga tropa. Ang iyang mga espada gidala sa duha ka kamot. Ug siya usa ka talagsaon nga manggugubat.
  Usa ka buhawi ang mihapak sa mga tropa sa China.
  Usa ka batang babaye nga adunay pula nga buhok nagngulob:
  - Ang umaabot gitago! Apan kini magmadaogon!
  Ug sa pag-atake, usa ka katahum nga adunay nagdilaab nga buhok.
  Ang Aurora nagngulob sa hilabihang kalipay:
  - Ang mga diyos sa gubat magguba sa tanan!
  Ug ang manggugubat anaa sa opensiba.
  Ug ang iyang hubo nga mga tiil naglabay ug daghang mahait, makahilo nga dagom.
  Svetlana sa gubat. Ug sa ingon sparkling ug combative. Ang iyang hubo nga mga bitiis naglabay sa daghang mga butang nga makapatay. Dili usa ka tawo, apan ang kamatayon nga adunay blonde nga buhok.
  Apan kung kini mabungkag, dili nimo kini mapugngan.
  Si Svetlana miawit:
  - Ang kinabuhi dili dugos,
  Busa ambak sa usa ka lingin nga sayaw!
  Hinaot matuman ang imong damgo -
  Ang katahom naghimo sa usa ka tawo nga usa ka ulipon!
  Ug misamot kasuko ang lihok sa dalaga.
  Ang pag-atake ni Oleg nagkakusog. Gikulata sa bata ang Insek.
  Ang iyang hubo nga mga tiil nanglabay ug mahait nga dagom.
  Ang batan-ong manggugubat misinggit:
  - Ang buang nga imperyo magguba sa tanan!
  Ug pag-usab ang batang lalaki naglihok.
  Ihalas nga babaye si Margarita sa iyang kalihokan. Ug gigiok ang mga kaaway.
  Mao nga naglansad siya usa ka gisantes nga adunay mga eksplosibo gamit ang iyang hubo nga bitiis. Mobuto kini ug ilabay dayon sa hangin ang usa ka gatos nga Insek.
  Ang babaye misinggit:
  - Ang kadaugan moabut gihapon kanato!
  Ug iyang padaganon ang galingan gamit ang mga espada.
  Gipaspasan ni Natasha ang iyang mga lihok. Giputol sa babaye ang mga yellow warriors. Ug sa samang higayon siya misinggit:
  - Ang kadaugan naghulat sa Imperyo sa Russia.
  Ug atong puohon ang mga Insek sa paspas nga dagan.
  Si Natasha usa ka terminator nga babaye.
  Wala maghunahuna nga mohunong o maghinayhinay.
  Si Zoya anaa sa opensiba. Ang iyang mga espada daw naghiwa sa karne nga salad. Ang babaye misinggit sa kinatumyan sa iyang mga baga:
  - Ang atong kaluwasan anaa sa puwersa!
  Ug ang hubo nga mga tudlo sa tiil naglabay usab sa ingon nga mga dagom.
  Ug ang usa ka panon sa mga tawo uban sa ilang mga tutunlan gidunggab, nga naghigda sa mga bungdo sa mga patayng lawas.
  Si Aurora usa ka buang nga babaye. Ug gilaglag niini ang tanan ingon nga kini usa ka robot nga hinimo sa hyperplasma.
  Nakaguba na kini og kapin sa usa ka gatos ka Insek. Apan ang tanan nagkakusog. Ug ang manggugubat usab nagngulob.
  - Ako dili mabuntog! Ang labing cool nga butang sa kalibutan!
  Ug pag-usab ang katahum anaa sa pag-atake.
  Ug gikan sa iyang hubo nga mga tudlo sa tiil, usa ka gisantes ang milupad. Ug 300 ka mga Insek ang nabuak sa kusog nga pagbuto.
  Mikanta si Aurora:
  -Dili ka mangahas sa pag-ilog sa among yuta!
  Si Svetlana anaa usab sa opensiba. Ug kini wala maghatag kanimo og usa ka onsa nga pahulay. Ihalas nga terminator nga babaye.
  Ug iyang giputol ang mga kaaway ug gipuo ang mga Insek. Ug usa ka panon sa mga yellow nga manggugubat ang nahulog na sa kanal ug sa daplin sa mga dalan.
  Nag-wild ang unom. Usa kadto ka ihalas nga gubat.
  Si Oleg Rybachenko mibalik sa aksyon. Ug mipadayon siya sa unahan nga nagwarawara sa duha ka espada. Ug ang bata nga terminator ang nagpadagan sa galingan. Ang mga patay nga Intsik nangahulog.
  Misa sa mga patayng lawas. Tibuok kabukiran sa dugoong mga lawas.
  Ang bata nahinumdom sa usa ka ihalas nga estratehiya. Diin nagsagol usab ang mga kabayo ug mga tawo.
  Si Oleg Rybachenko misinggit:
  - Alaut gikan sa hunahuna!
  Ug adunay daghang tonelada nga salapi!
  Ug ang Terminator Boy sa usa ka bag-ong kalihukan. Ug ang iyang hubo nga mga tiil mokuha ug usa ka butang ug ilabay kini.
  Ang batang henyo misinggit:
  - Master nga klase ug Adidas!
  Nindot kadto ug nindot nga pasundayag. Ug pila ka Chinese ang napatay? Ug gipatay nila ang labing kadaghan nga labing kadaghan nga manggugubat nga yellow.
  Si Margarita anaa usab sa gubat. Gilaglag ang dalag nga mga kasundalohan ug nagngulob:
  - Dako nga shock regiment! Gipasulod namo ang tanan sa lungon!
  Ug ang iyang mga espada gitigbas sa mga Insek. Ang masa sa mga yellow nga manggugubat nahugno na.
  Ang babaye misinggit:
  - Mas bugnaw pa ko sa panther! Pamatud-i nga ikaw ang pinakamaayo!
  Ug ang usa ka gisantes nga adunay kusog nga eksplosibo molupad gikan sa hubo nga tikod sa babaye.
  Ug iyang maigo ang kaaway.
  Ug iyang kuhaon ug laglagon ang pipila sa mga kaatbang.
  Ug si Natasha anaa sa awtoridad. Ug iyang gibunalan ang iyang mga kaatbang, ug dili niya pasagdan ang bisan kinsa.
  Pila na ka Chinese ang imong napatay?
  Ug hait kaayo iyang mga ngipon. Ug ang mga mata kay sapiro. Kini nga babaye mao ang nag-unang berdugo. Bisan pa ang tanan niyang mga kauban mga berdugo!
  Si Natasha misinggit:
  - Nasuko ko! Adunay multa alang kanimo!
  Ug pag-usab ang babaye mopatay sa daghang mga Insek gamit ang mga espada.
  Si Zoya naglihok ug nakaguba sa daghang mga yellow warriors.
  Ug ang hubo nga mga tiil naglabay ug dagom. Ang matag dagom makapatay sa daghang mga Intsik. Nindot gyud ning mga babaye.
  Gisulong ug gilaglag ni Aurora ang iyang mga kaatbang. Ug sa samang higayon wala siya malimot sa pagsinggit:
  - Dili ka makaikyas sa lungon!
  Ug ang babaye mokuha sa iyang mga ngipon ug manganak niini!
  Ug ang ingon nga usa ka pula nga ulo... Ang iyang buhok nanglupad sa hangin sama sa usa ka proletaryong bandila.
  Ug ang tanan literal nga naggikan sa kasuko.
  Naglihok si Svetlana. Daghan kog nabuak nga kalabera. Usa ka manggugubat nga nagpabuto sa iyang ngipon.
  Nagpakita og dila. Ug unya kini moluwa gikan sa tubo. Unya misinggit siya:
  - Kamong mga lalaki mamatay!
  Ug usab, ang makamatay nga mga dagom nanglupad gikan sa iyang hubo nga mga tiil.
  Si Oleg Rybachenko milukso ug milukso.
  Usa ka batang lalaki nga nagtiniil nagbuga ug usa ka pungpong sa dagom ug miawit:
  - Mag-hike ta, mag-abli ug dako nga account!
  Ang batan-ong manggugubat anaa sa iyang pinakamaayo.
  Medyo tigulang na siya pero murag bata. Kusog ra kaayo ug maskulado.
  Si Oleg Rybachenko miawit:
  - Bisan kung ang dula wala magsunod sa mga lagda, atong bungkagon ang fraternity!
  Ug sa makausa pa, ang mga dagom nga makamatay ug matigbasan nanglupad gikan sa iyang mga tiil.
  Si Margarita miawit uban ang kalipay:
  - Walay imposible! Nagtuo ako nga adunay usa ka kaadlawon sa kagawasan!
  Gilabay na usab sa babaye ang usa ka makamatay nga kaskad sa mga dagom sa Intsik ug nagpadayon:
  - Ang kangitngit mawala! Ang mga rosas sa Mayo mamulak!
  Ug sa dihang gilabay sa manggugubat ang usa ka gisantes gamit ang iyang hubo nga mga tudlo sa tiil, usa ka libo ka mga Insek ang milupad dayon sa hangin. Oo, ang kasundalohan sa Celestial Empire natunaw sa atubangan sa atong mga mata.
  Natasha sa gubat. Milukso sama sa kobra. Nagpabuto sa mga kaaway. Ug daghan kaayong Intsik ang nangamatay.
  Ang dalagita migamit kanila sa mga espada, ug mga lugas sa uling, ug mga bangkaw. Ug mga dagom.
  Sa samang higayon, siya misinggit:
  - Nagtuo ko nga ang kadaugan moabut!
  Ug ang himaya sa mga Ruso makit-an!
  Ang hubo nga mga tudlo sa tiil naglabay ug bag-ong mga dagom, nagpatusok sa mga kaatbang.
  Si Zoya anaa sa ihalas nga paglihok. Pag-uswag sa mga Intsik. Guntinga kini ngadto sa gagmay nga mga piraso.
  Ang manggugubat naglabay ug dagom gamit ang iyang hubo nga mga tudlo. Gisuntok ang mga kaatbang, ug unya nagngulob:
  - Ang among hingpit nga kadaugan hapit na!
  Ug nagpadagan sa usa ka ihalas nga galingan nga adunay mga espada. Kini usa ka babaye nga sama sa usa ka babaye!
  Apan ang kobra nga Aurora nagpadayon sa opensiba. Kini nga babaye usa ka damgo sa tanan.
  Ug kon kini mo-on, kini nagpasabot nga kini mo-on.
  Human niana ang redhead mokuha niini ug mokanta:
  - Akong ablihan ang tanang kalabera! Usa ko ka dako nga damgo!
  Ug karon ang iyang mga espada naglihok ug nagputol sa karne.
  Si Svetlana nagpadayon usab sa opensiba. Kini nga babaye walay pagpugong. Sa diha nga kini giputol, usa ka pundok sa mga patayng lawas ang nagkatag.
  Ang blonde nga terminator nagngulob:
  - Unsa ka maayo kini! Unsa ka maayo kini - nahibal-an ko kini!
  Ug unya ang usa ka mamumuno nga gisantes milupad gikan kaniya.
  Si Oleg moputol pag-usab sa usa ka gatos nga Intsik, pagsilhig sama sa usa ka meteor. Ug mokuha siya ug bomba ug ilabay kini.
  Kini gamay sa gidak-on, apan kini makamatay ...
  Giunsa kini paggisi sa gagmay nga mga piraso.
  Ang terminator boy misinggit:
  - Ang bagyo nga kabatan-onan sa makahadlok nga mga makina!
  Buhaton kini pag-usab ni Margarita sa gubat.
  Ug iyang putlon ang daghang mga yellow fighters. Ug giputol ang dagkong mga hawan.
  Ang babaye misinggit:
  - Lambada ang among sayaw sa balas!
  Ug kini maigo sa nabag-o nga kusog.
  Mas nasuko si Natasha sa opensiba. Ingon niini ang iyang pagkulata sa mga Insek. Dili kaayo sayon alang kanila ang pagsukol sa maong mga babaye.
  Gikuha kini ni Natasha ug gikanta:
  - Ang pagdagan sa lugar usa ka kinatibuk-ang pagpasig-uli!
  Ug ang manggugubat nagpagawas sa ingon nga kaskad sa mga pagbunal sa iyang mga kaatbang.
  Ug gilabay niya ang mga disc gamit ang iyang mga tiil.
  Dinhi akong gipadagan ang galingan. Ang pundok sa mga dalag nga mga ulo sa kasundalohan miligid.
  Fighting beauty siya. Puksa ang imong kaugalingon sa ingon nga yellow nga armada.
  Si Zoya naglihok, nagdugmok sa tanan. Ug ang iyang mga espada sama sa mga gunting sa kamatayon.
  Gwapa ra ang babaye. Ug ang iyang hubo nga mga tiil naglabay ug makahilo kaayong dagom.
  Pag-igo sa mga kontra. Gitusok nila ang ilang mga tutonlan ug naghimog mga lungon.
  Gikuha kini ni Zoya ug misinggit:
  - Kung walay tubig sa gripo...
  Si Natasha misinggit sa kalipay:
  - Busa kini imong sala!
  Ug pinaagi sa iyang hubo nga mga tudlo sa tiil iyang gilabay ang usa ka butang nga makapatay pag-ayo. Kini tinuod nga babaye sa mga babaye.
  Ug ang usa ka sulab molupad gikan sa iyang hubo nga mga bitiis. Ug makaigo kini sa daghang mga manggugubat.
  Naglihok si Aurora. Maabtik ug talagsaon sa iyang katahom.
  Unsa ka hayag ang iyang buhok. Nagwarawara sila sama sa usa ka proletaryong bandila. Kini nga babaye usa ka tinuod nga vixen.
  Ug iyang giputol ang iyang mga kaatbang nga daw natawo siya nga may mga espada sa iyang mga kamot.
  Mapula nga ulo, mapintas nga mananap!
  Gikuha kini ni Aurora ug misirit:
  - Kini mahimong ulo sa toro - ang mga manggugubat dili mawad-an sa ilang mga hunahuna!
  Ug mao nga iyang gidugmok pag-usab ang daghang mga manggugubat.
  Nagbagulbol si Oleg Rybachenko:
  - Unsa ang imong kinahanglan! Unsa nga babaye!
  Si Margarita, nga naglabay og sundang gamit ang iyang hubo nga tiil, mikumpirma:
  - Dako ug cool nga babaye!
  Si Aurora dali nga miuyon niini:
  - Ako usa ka manggugubat nga mopaak bisan kinsa hangtod mamatay!
  Ug usab, uban sa iyang hubo nga mga tudlo sa tiil, siya maglunsad og usa ka butang nga makapatay.
  Si Svetlana dili ubos sa iyang mga kaatbang sa gubat. Dili babaye apan mag-cum sa kalayo.
  Ug singgit:
  - Unsa ka asul nga langit!
  Si Aurora, nga nagpagawas sa sulab sa iyang hubo nga tiil, mikumpirma:
  - Dili kami mga tigpaluyo sa pagpanulis!
  Si Svetlana, giputol ang mga kaaway, misinggit:
  - Dili nimo kinahanglan ang kutsilyo aron makapatay sa usa ka buang ...
  Misinggit si Zoya, gilabay ang mga dagom gamit ang iyang hubo, tanned nga mga tiil:
  - Ikaw mamakak kaniya sama sa buang!
  Si Natasha, nga nagputol sa mga Intsik, midugang:
  - Ug buhata kini uban kaniya sa usa ka sentimos!
  Ug ang mga manggugubat mokuha niini ug molukso. Dugo kaayo sila ug bugnaw. Sa kinatibuk-an, adunay daghang kahinam sa kanila.
  Si Oleg Rybachenko tan-awon kaayo nga istilo sa gubat.
  Si Margarita miawit:
  - Kusog ang hampak, apan ang lalaki interesado ...
  Ang bata nga henyo naglansad og usa ka butang sama sa usa ka helicopter propeller gamit ang iyang tiil. Giputol niya ang duha ka gatos ka ulo sa mga Insek ug misinggit:
  - Medyo sporty!
  Ug ang duha - usa ka lalaki ug usa ka babaye - sa bug-os nga openwork.
  Si Oleg, nga nagputol sa dilaw nga mga sundalo, misinggit:
  - Ug adunay usa ka dako nga kadaugan alang kanato!
  Si Margarita misinggit sa pagtubag:
  - Gipatay namo ang tanan - nga walay mga tiil!
  Ang babaye usa ka aktibo nga terminator.
  Si Natasha miawit sa opensiba:
  - Sa usa ka balaan nga gubat!
  Ug gilusad sa manggugubat ang usa ka hait nga boomerang disc. Milupad kini sa usa ka arko ug giputol ang daghang mga Intsik.
  Midugang si Zoya, nga nagpadayon sa pagkaguba:
  - Kini ang atong kadaugan!
  Ug ang bag-ong mga dagom milupad gikan sa iyang hubo nga mga tiil. Ug naigo sila sa daghang mga manggugubat.
  Ang blonde nga babaye miingon:
  - Atong checkmate ang kaaway!
  Ug iyang gipakita ang iyang dila.
  Si Aurora, nga nagwarawara sa iyang mga bitiis ug naglabay sa mga swastika nga may hait nga mga ngilit, nag-gurgled6
  - Imperyal nga bandila sa unahan!
  Gikumpirma dayon ni Svetlana:
  - Himaya sa mga nahulog nga bayani!
  Ug ang mga babaye nagdungan sa pagsinggit, pagdugmok sa mga Intsik:
  - Walay makapugong kanamo!
  Ug karon ang mga disk nanglupad gikan sa hubo nga mga tiil sa mga manggugubat. Gigisi ang karne.
  Ug pag-usab ang pag-uwang:
  - Walay makapildi kanato!
  Milupad si Natasha sa hangin. Iyang gipikas ang iyang mga kaatbang ug nag-isyu:
  - Kami mga lobo nga babaye, nag-ihaw sa kaaway!
  Ug gikan sa iyang hubo nga mga tudlo usa ka makamatay nga disk ang molupad.
  Nagtuis pa gani ang dalaga sa kalipay.
  Ug unya siya moingon:
  - Ang among mga tikod nahigugma sa kalayo!
  Oo, sexy gyud ang mga babaye.
  Si Oleg Rybachenko misinggit:
  - Oh, sayo pa, gihatag kini sa seguridad!
  Ug mikidhat siya sa mga manggugubat. Sila nangatawa ug nagpanganga sa ilang mga ngipon agig tubag.
  Giputol ni Natasha ang Intsik ug misinggit:
  - Walay kalipay sa atong kalibutan nga walay pakigbisog!
  Ang bata misupak:
  - Usahay bisan ang away dili lingaw!
  Miuyon si Natasha:
  - Kung wala kay kusog, nan oo ...
  Apan kaming mga manggugubat kanunay nga himsog!
  Gilabay sa batang babaye ang mga dagom sa iyang kaatbang gamit ang iyang mga tudlo sa tiil ug miawit:
  - Ang usa ka sundalo kanunay nga himsog,
  Ug andam alang sa kalampusan!
  Human niini, si Natasha mipatay pag-usab sa mga kaaway.
  Si Zoya usa ka paspas kaayo nga mangawat. Gilunsad niya ang usa ka tibuuk nga baril sa mga Intsik. Ug giguba ang usa ka magtiayon nga libo sa usa ka pagbuto.
  Unya siya misinggit:
  - Ayaw paghunong, ang among mga tikod nagkidlap!
  Ug ang babaye naa sa combat gear!
  Dili usab huyang si Aurora sa gubat. Ingon niini ang iyang pagkulata sa mga Insek. Morag gitaktak kini sa binangan nga may mga kadena.
  Ug samtang giputol ang mga kaatbang, miawit siya:
  - Pagbantay, kini mahimong maayo,
  Adunay usa ka pie sa pagkapukan!
  Ang pula nga buhok nga yawa nagdaro gayod sa gubat, sama sa usa ka jack-in-the-box.
  Apan giunsa nga nakig-away si Svetlana. Ug gikuha kini sa mga Intsik gikan kaniya.
  Ug kung naigo siya, naigo siya.
  Ang dugo nga mga pagsabwag nanglupad gikan niini.
  Mabangis nga gisulti ni Svetlana sa dihang ang mga pagbuga sa metal nga natunaw nga mga kalabera milupad gikan sa iyang mga tiil:
  - Himaya sa Russia, dako kaayo nga himaya!
  Ang mga tangke nagdali ...
  Dibisyon sa pula nga kamiseta -
  Mga pangumusta sa mga Ruso!
  Busa gikuha sa mga babaye ang Intsik. Busa sila giputol ug giputol. Dili mga manggugubat, apan tinuod nga mga panther nga nakagawas gikan sa ilang mga kadena.
  Si Oleg anaa sa gubat ug giatake ang mga Intsik. Iyang gibunalan sila sa walay kaluoy ug misinggit:
  - Sama kami sa mga toro!
  Si Margarita, nga nagdugmok sa yellow nga kasundalohan, mipunit:
  - Sama kami sa mga toro!
  Gikuha kini ni Natasha ug misinggit, giputol ang mga yellow nga manggugubat:
  - Dili ka mamakak!
  Gikuniskunis ni Zoya ang Intsik ug misinggit:
  - Dili, dili pinaagi sa kamot!
  Ug iya usab nga kuhaon ug buhian ang bituon sa iyang hubo nga tiil.
  Gikuha kini ni Natasha ug misinggit:
  - Nasunog ang among TV!
  Ug usa ka makamatay nga hugpong sa mga dagom ang nanglupad gikan sa iyang hubo nga bitiis.
  Si Zoya, nga nagdugmok usab sa mga Intsik, misinggit:
  - Ang among panaghigalaay kay monolitik!
  Ug pag-usab kini gilabay pag-ayo nga ang mga lingin nag-anam sa tanang direksyon. Kini nga babaye mao ang lunsay nga paglaglag sa mga kontra.
  Ang babaye, uban sa iyang hubo nga mga tudlo sa tiil, mokuha ug maglunsad og tulo ka boomerang. Ug kini ang hinungdan sa daghang mga patay.
  Pagkahuman ang katahum mag-isyu:
  - Dili kami mohatag ug kaluoy sa kaaway! Adunay usa ka bangkay!
  Ug pag-usab ang makapatay nga butang molupad gikan sa hubo nga tikod.
  Si Aurora usab makatarunganon nga miingon:
  - Dili lang usa ka patayng lawas, apan daghan!
  Human niadto, gikuha kini sa dalaga ug milakaw nga walay sapin agi sa duguong mga lim-aw. Ug nakapatay siyag daghang Intsik.
  Ug giunsa kini pagngulob:
  - Misa sa pagpatay!
  Ug dayon iyang gibunalan ang heneral sa China sa iyang ulo. Bunggoon niya ang iyang bagolbagol ug hatagan siya:
  - Banzai! Maadto ka sa langit!
  Si Svetlana, nasuko pag-ayo sa iyang pag-atake, misinggit:
  - Wala nay kaluoy kanimo!
  Ug usa ka dosena nga dagom ang nanglupad gikan sa iyang hubo nga mga tudlo. Giunsa niya pagsumbag ang tanan. Ug ang manggugubat naningkamot gayud sa paggisi ug pagpatay.
  Si Oleg Rybachenko misinggit:
  - Nindot nga martilyo!
  Ug ang batang lalaki usab naglabay sa usa ka bugnaw nga bituon sa porma sa usa ka swastika sa iyang hubo nga tiil. Usa ka makuti nga hybrid.
  Ug daghang mga Intsik ang nahulog.
  Si Oleg misinggit:
  - Banzai!
  Ug ang bata giatake na usab. Dili, ang gahom nag-agas lang diha kaniya, ug ang mga bolkan nag-agumod!
  Margarita sa paglihok. Iyang gigisi ang tiyan sa tanan.
  Ang babaye molabay ug kalim-an ka dagom dungan sa iyang tiil. Ug daghang nagkalainlaing matang sa mga kaaway ang nangamatay.
  Si Margarita miawit sa termino sa pagkamalipayon:
  - Usa duha! Dili problema ang kaguol!
  Dili ka angay mawad-an sa kadasig!
  Ipataas ang imong ilong ug ikog.
  Hibaloi nga ang tinuod nga higala anaa kanimo kanunay!
  Kini usa ka agresibo nga kompanya. Ang babaye mohagok ug mosinggit:
  - Ang Presidente sa Dragon mahimong usa ka bangkay!
  Si Natasha usa lang ka matang sa terminator sa gubat. Ug siya misinggit:
  - Banzai! Kuhaa dayon!
  Ug usa ka granada ang milupad gikan sa iyang hubo nga tiil. Ug kini naigo sa balay alang sa mga Intsik. Ug kini mohuyop niini.
  Unsa ka manggugubat! Sa tanang manggugubat - manggugubat!
  Si Zoya anaa usab sa opensiba. Ang ingon nga usa ka masuk-anon nga bitch.
  Ug iyang gikuha kini ug mibugwak:
  - Ang atong Amahan mao ang Puti nga Diyos mismo!
  Ug iyang hampakon ang mga Insek og triple mill!
  Ug si Aurora misinggit agig tubag:
  - Ug ang akong Dios itom!
  Sa pagkatinuod, ang pula nga ulo mao ang embodiment sa limbong ug kapintasan. Alang sa mga kaaway, siyempre. Ug alang sa iyang mga higala siya usa ka darling.
  Ug unsaon niya pagkuha ug paglabay niini gamit ang iyang mga tudlo sa tiil. Ug adunay daghang mga manggugubat gikan sa celestial nga imperyo.
  Ang pula nga ulo misinggit:
  - Ang Russia ug ang itom nga Diyos naa sa among luyo!
  Usa ka manggugubat nga adunay dako kaayo nga potensyal sa kombat. Dili, mas maayo nga dili manghilabot ubos sa usa niini.
  Misinggit si Aurora:
  - Among gigaling ang tanang mga traydor ngadto sa pulbos!
  Ug mikidhat sa iyang mga kauban. Oo, kining nagdilaab nga babaye dili gayod usa ka butang nga makahatag ug kalinaw. Gawas sa kalinaw sa kamatayon!
  Si Svetlana, nga nagdugmok sa iyang mga kaaway, miingon:
  - Patyon ka namo sa pila!
  Gikumpirma ni Aurora:
  - Atong patyon ang tanan!
  Ug gikan sa iyang hubo nga mga tiil, ang gasa sa bug-os nga kalaglagan milupad pag-usab!
  Si Oleg miawit isip tubag:
  - Kini mahimong usa ka kompleto nga banzai!
  Si Aurora, nagkuniskunis sa mga Intsik gamit ang iyang mga kamot, gitigbas sila gamit ang mga espada, ug gilabay ang mga dagom gamit ang iyang hubo nga mga tudlo sa tiil, miingon:
  - Sa laktod nga pagkasulti! Sa laktod!
  Si Natasha, nga naglaglag sa yellow nga mga manggugubat, misinggit:
  - Sa laktod - banzai!
  Ug atong putlon ang imong mga kontra sa ihalas nga kabangis.
  Si Oleg Rybachenko, nga nagputol sa iyang mga kaatbang, miingon:
  - Kini nga sugal dili Intsik,
  Ug tuohi ako, ang debut kay Thai!
  Ug pag-usab ang usa ka mahait, metal-cutting disc milupad gikan sa hubo nga tiil sa bata.
  Si Margarita, nga nagputol sa mga manggugubat sa langitnong imperyo, miawit:
  - Ug kinsa ang atong makit-an sa gubat,
  ug kinsa ang atong makit-an sa gubat ...
  Dili kami magbiaybiay niana -
  Gibulagan ka namo!
  Gibulagan ka namo!
  . KAPITULO Num. 3.
  Human mapildi ang Intsik, makapahulay ka gamay. Apan alaot, wala ka'y daghang oras sa pagpahayahay.
  Ang bag-ong mga yellow nga panon sa mga nagkamang.
  Giputol sila ni Oleg Rybachenko pag-usab ug nagngulob:
  - Sa usa ka balaang gubat, ang mga Ruso dili mapildi!
  Gilabay ni Margarita ang makamatay nga mga regalo gamit ang iyang mga tudlo sa tiil ug nagpamatuod:
  - Dili gyud sila mapildi!
  Si Oleg gusto nga isulti ang usa pa ...
  Apan sila temporaryo nga gibalhin pinaagi sa spell sa usa ka barangan ngadto sa laing substansiya.
  Ug si Oleg Rybachenko nahimong payunir sa usa sa mga kampo sa Aleman. Ug si Margarita mibalhin uban kaniya.
  Aw, dili ka makaaway sa mga Intsik sa tanang panahon.
  - Himaya sa Inahan! - Ang Pioneer nga si Oleg Rybachenko gisubli ang singgit, ug hilom nga giagwanta ang hampak sa iyang mga abaga, bisan tuod kini nahulog sa tukma sa usa sa kanhi nga nanghubag nga mga samad. Ug gikan sa ikaduha adunay usa ka kompleto nga pagputol - nagsugod ang pag-agas sa dugo! Si Margarita mitan-aw kang Oleg Rybachenko sa katingala ug pagpasalamat ug nangutana kaniya og usa ka butang sa English. Ang bata nga prodigy nga si Oleg Rybachenko naghunahuna - tingali nangutana siya pag-usab kung unsa ang akong nakita sa akong damgo - naa bay synchronicity? Ang batang lalaki mibalik og pahiyom ngadto sa iyang igsoong babaye nga nagkugos ug mikiyhoy sa iyang mga abaga, nga lapad kaayo alang sa usa ka diyes anyos nga bata. Dayag, nasabtan ni Margarita nga gusto lang ipakita ni Oleg Rybachenko nga wala siya mohunong ug wala makasabut kung unsa ang nag-aghat kaniya sa pagsinggit sa estilo sa usa ka proletaryong salida.
  Ug dili lamang siya, apan usab kini nga panit, suod nga giputol nga Marat Kazei. Apan miyango siya nga makapadasig sa isog nga bata...
  Si Oleg Rybachenko kalit nga nasakitan ug, nagpugong sa kasakit sa iyang tingog, miingon:
  - Ang Bravado mao ang tanan!
  Si Margarita misupak sa usa ka hunghong:
  - Dili, dili bravado! Sama sa pag-ingon - ang pulong dunggab sama sa bayoneta!
  Seryoso nga gisulti ni Oleg:
  - Mas maayo ang pagpatay sa usa ka pasista kaysa sa pagtunglo sa usa ka gatos nga Krauts!
  Adunay usa ka kasaba, ang dinaguok sa mga makina ug usa ka kabanha, ang mga mangangabayo gikan sa SS ug ang mga doktor sa berdugo miambak sa yuta, nga wala mabutang sa ila, morag mutant kay sa mga kabayo - mga mananap. Ang mga binilanggo naglingkod sa sagbot - sa usa ka kadena. Ilang gisusi ang mga kadena: sila gihigot pag-ayo. Ug si Oleg Rybachenko wala kaayo matingala sa pagkakita kung giunsa siya pagduol sa usa sa mga junior SS nga doktor. Sa German siya miingon nga bastos - bata nga unggoy, bangon - nga nagduso sa pioneer nga batang lalaki nga ang tudlo sa tiil sa usa ka humok nga botas ngadto sa paa o bisan sa taas nga gamay, ubay sa mga kidney. Si Oleg Rybachenko tensiyonado ... ug unya ang mabugnaw nga Aurora nangilabot. Ang nagdilaab nga yawa (Mao kana ang ilang gitawag kaniya sa mga tropa tungod sa iyang dili kinaiyanhon ug hayag nga pula nga kolor sa buhok ug dili-babaye nga paglahutay ug kusog!) Gipasabut ang usa ka butang nga mabiaybiayon - ug kini nga pagbiaybiay wala kang Oleg. Dayag, gibati usab kini sa pasistang doktor! Gisipa sa Nazi si Aurora sa maskuladong abaga. Mikatawa ra siya. Unya ang pasista mibunal sa usa ka roundhouse, nga mahait nga gilabay ang iyang flexible nga likod ngadto sa mapangahasong babaye. Nakugang si Oleg tungod sa kakurat. Milingkod pag-usab si Aurora ug hilom nga nagpakita sa iyang gigapos nga mga kamot. Gitawag sa tambok nga propesor ang iyang manghod nga kauban, ug kalit siyang mitan-aw sa ubos. Dayon iyang gibali ang usa ka sanga sa uga nga heather ug gipakita kini kang Oleg Rybachenko. Iya kining giwara-wara sa atubangan sa iyang ilong - ang batang lalaki wala tuyoa nga mitalikod. Ang pasistang doktor nagpakaaron-ingnon na usab nga mikuha og armful, naglingo-lingo sa iyang ulo, ug naghimo og katingad-an nga paglihok. Lisod sabton, murag SS man nga nagkaon gamit ang kutsara...
  Nasuko si Oleg Rybachenko sa German:
  - Dili nimo mapahayag ang imong kaugalingon sa mga pulong sa tawo.
  Gipusa ni Fritz: subhuman, nahibal-an ang pinulongan sa master race?
  Ang batan-ong Rybachenko Jr. nakaamgo nga siya nagbudhi sa iyang kaugalingon sa kawang, nga siya nagpadayag sa usa ka butang nga mas maayo nga gitago nga tinago, apan ... Ang pulong dili usa ka goryon - kung gimingaw nimo kini, dili nimo kini makuha. Tinuod, ang tambok, kusgan nga doktor wala magtagad, ug ang pulong gitabonan sa Aleman nga prase nga gilitok sa bata. Gisubli niya pag-usab ang miaging lihok ug gipakita ang usa ka gipilo nga armful.
  Ug nakasabut si Oleg Rybachenko - gipadala nila siya ingon usa ka sulugoon aron makakuha og sugnod ...
  Dili ko gusto nga mabunalan pag-usab human sa akong garbo nga pagdumili. Ug dili nimo palabyon ang higayon.
  Aw, nganong putlon ang garbo sa usa ka senturyon, o hinoon usa ka patrician? Ang hunahuna sa pag-ikyas, siyempre, miabut - kini miabut dayon sa diha nga ang bug-at nga mga posas mi-klik sa ilawom sa dako nga yawe. Bisag mas makataronganon ang pag-ingon nga wala gayod siya mobiya! Apan ang gamay nga hunahuna nahimo nga sama sa usa ka nahadlok nga koneho nga nagdagan sa mga headlight, wala nahibal-an nga kini, sa tinuud, nadakpan. Ug usab - sa diha nga si Oleg Rybachenko mibiya sa parkinganan - ang batang lalaki nakakita nga ang usa ka lobo nga lobo nagsunod kaniya. Usa sa mga katingad-an nga gibansay nga mutant nga nagbantay sa kolum nga gidala sa SS. Sa samang higayon, walay usa gikan sa convoy nga nagpunting sa direksyon sa nagtiniil nga batang lalaki nga nagdali nga misaka sa scree. Bisan kung gibati ni Oleg Rybachenko nga lagmit usa ka tinago nga camera ang nag-film sa iyang mga lihok. Katingad-an kung unsa ka dako ang pag-uswag sa mga Kraut sa teknikal. Kon ang atong mga tawo dili motubag uban sa dignidad, nan kini dili maayo.
  Ang batoon nga scree masakit nga gidunggab ang nalaya na nga mga lapalapa sa mga tiil nga walay panalipod sa mga bata. Ang grabe nga mga samad nga mga tiil nagsugod na nga mahimong bagis, apan kini nga proseso sakit kaayo kung ikaw makatunob sa hait nga mga bato. Si Oleg hilom nga nag-agulo, naningkamot nga dili ipakita nga siya anaa sa kasakit ug dili motan-aw sa dugo nga nagpakita pag-usab. Apan unya ingon sa gibunalan siya sa tsunami sa dili matukib.
  Ang kahadlok dihadiha, ug sa dili matukib, naghikaw sa pioneer nga batang lalaki sa iyang kaugalingong mga hunahuna ug mga tinguha. Gusto na lang ko molingi sa werewolf(?). Ubos sa pagtan-aw sa dili tawhanon nga mga mata sa Nazi nga mananap, si Oleg Rybachenko wala'y tuyo nga nagyelo ug nagyelo. Apan dihadiha ang bag-ong gigama nga payunir naputos sa nagdilaab nga kainit, ug ang batang lalaki misugod sa paglihok sama sa usa ka machine gun gikan sa usa ka pabrika. Gibuak nako ang uga nga mga punoan sa birch ug cypress nga nagtubo sa mga crevices, dili pa berde pagkahuman sa tingtugnaw - daghan, halos dili nako mabira sila. Gisulod niya kini sa usa ka dako, transparent nga bag ug giguyod palayo, nga wala mailhi ang dalan paingon sa parkinganan.
  Atol sa panaw, si Oleg Rybachenko desperado nga misulay sa pagbuntog sa kalisang nga naghikaw kaniya sa kaisog. Siya ba usa ka payunir, usa ka maayo nga estudyante o dili! Apan kining usa kaamgid sa pagsulay sa usa ka walay katakos nga manlalangoy nga magpabilin sa tubig. Kini motungha, unya kini molupig kanimo pag-usab...
  Ang werewolf misunod kaniya: matag karon ug unya, mihunong ug nagsimhot sa walay sapin nga mga tunob nga gibiyaan sa bata.
  Ang henyo sa payunir mibatig kahupayan gikan sa balod sa kalisang sa dihang mibalik siya sa kampo.
  Ang mangil-ad nga pasistang mga mananap daw wala gani motan-aw kang Oleg Rybachenko. Bisan tuod sa pagkatinuod usa ka magtiayon nga SS nga mga lalaki wala mopaubos sa ilang panan-aw. Sa dihang iyang gibutang ang iyang gidala, ang senior nga doktor-berdugo, sa kalit nga pagtan-aw, adunay gilabay ngadto sa bata ... uy! Sa kataposan nakaamgo si Oleg. Iya kining gigunitan nga hakog, naghunahuna nga basin para sa trabaho ila siyang hatagan og chocolate bar o uban pa nga dugang sa iyang rasyon. Ug napusa - sila mihigda didto, santik ug armchair. Ang santik nahimo nga, lagmit, quartz. Ug ang lingkuranan morag usa ka piraso sa file. Ang naugmad nga pioneer nga si Oleg nahibal-an sa teorya kung giunsa paggamit ang tanan niini ug gisulayan pa kini nga adunay interes, sama sa Robinsons sa Polesie ... kung dili alang sa katingad-an nga mga kahimtang.
  Gihikap ni Oleg ang basa nga mga sanga sa iyang tiil, dayon sa iyang kamot ug gilingo-lingo ang iyang ulo.
  "Tinder..." ang pioneer hilom nga misulti sa Russian, kalit nga miubo ug misubli. - Kinahanglan nimo ang tinder. - Ug sa kalisud ako misukol sa pagbalhin ngadto sa German nga sinultihan. - Dili kini masunog.
  Gitan-aw sila ni Oleg... Dili klaro kung ngano nga ang Fritz, nga adunay mga lighter ug posporo ug tingali nagdala usa ka flamethrower, nanginahanglan niining karaan nga pamaagi sa pagsunog. Gusto nila nga sulayan ang kabatid sa mga pioneer. Naghimo ba sila mga pagsukod sa pag-uswag sa pangisip sa mga tawo sa Sobyet? O gibiaybiay ba nila ang usa ka binihag nga batang lalaki? Kinsay makasabot nila, murag taga laing planeta!
  Ang mga Nazi nagtinan-away sa usag usa ug nagpanganga sa ilang mga ngipon. Ang labing katingad-an ug ... ug labing makahadlok nga butang alang kang Oleg Rybachenko mao nga ang ilang mga nawong nahimo nga dili masuko, dili mabangis, dili bisan pagbiaybiay! Ang mga tawo nga mausisaon daw nagtan-aw sa usa ka katingad-an nga mananap; Dili gamay nga pagkawalay pagtagad, kini makapaikag kaayo kung giunsa pagsunod sa mga siyentipiko ang eksperimento.
  Gisubli ni Oleg Rybachenko sa usa ka hunghong, naningkamot sa pagpugong sa kahinam sa iyang tingog:
  - Ang tanan nahimong basa sa panahon sa tingtugnaw! Dili kini molihok!
  Adunay labaw nga pagpakaaron-ingnon kay sa sinsero nga dili pagsinabtanay sa mga mata, apan pag-usab walay kasuko. Apan unya ang usa sa mga batan-ong lalaki - dili ang usa nga nagtangtang sa kadena ni Oleg - nagbagulbol, mitindog, mituy-od, ug gikumot ang iyang sampot, nga naigo sa saddle, samtang ang uban nga mga SS nga lalaki nangatawa ... Oleg dili kaayo. natingala nga ang pipila sa mga Germans sa paggamit sa mga kabayo sa paglihok - adunay usa ka kakulang sa sugnod. Bisan tuod sa pipila ka rason ang mga sakyanan nagkamang human kanila? Ang kaaway nga Nazi nagdala og usa ka kahon gikan sa gipilo nga mga saddle, diin gikuha niya ang usa ka butang ... Ang pioneer naghunahuna nga kini usa ka cotton wool, apan dili. Kini tan-awon nga dili klaro sama sa usa ka lump sa nipis nga mga hilo. Si Oleg Rybachenko, nga nagkuha niini sa iyang mga kamot, nakaamgo - uga nga lumot.
  Sa makausa pa, ang pioneer-prodigy natingala ngano nga kini usa ka Fritz, ug bisan ang usa ka doktor nagdalag sagbot sa pagdaro... Tingali kini nga lumot dili kaayo yano?
  Aw, hunong sa paghunahuna, sakit sa imong ulo. Kinahanglan nga mas simple ka ug mas hungog kay kanimo. Sa katingad-an, ang tinder nagsugod dayon sa pagtrabaho - wala maigo ni Oleg ang santik sa lingkuranan, apan hapsay nga gikiskis (nabasa nako bisan diin) - ug ang mga aligato miulan sa ulan nga yelo. Ug nakahimo na siya sa pagsunog (karon nakatukod na siya ug regular nga "payag") sulod sa pipila ka tuig, halos tibuok niyang kinabuhi. Sa wala madugay ang kalayo misayaw sa tibuok nga kusog - ang birch maayo nga nagdilaab ug basa. Dinhi ang mga batan-ong SS nga guwardiya nahimong buhi ug nagsugod sa pagduso sa metal nga mga riser ngadto sa yuta sa mga kilid sa kalayo.
  Ug ang ulo ni Oleg Rybachenko nagtuyok, usa ka butang nga hilabihan ka masulub-on nga mikamang sa iyang ilong ug diha-diha dayon giputol ang iyang panimuot gikan sa kamatuoran. Apan sa makausa usa ka panan-awon sa katingad-an nga realismo ang miabut kanako.
  Bisan ang personalidad sa bata nagbag-o; Dugang pa, wala siya gibiyaan ni mama ug papa - gihikawan nila ang ilang mga katigulangan sa ilang mga katungod alang sa mga utang ug gipadala ang batang lalaki sa usa ka shelter o prisuhan. Walay sala, apan tungod kay ang imong mga ginikanan naa sa utang, unya sumala sa usa ka desisyon sa korte sa usa ka diktatoryal, space empire, ikaw usa ka juvenile criminal.
  Ang orphanage nahimutang sa usa ka industriyal nga lugar sa kaulohan ug susama sa usa ka bilanggoan. Adunay mga bar ug baraks bisan asa. Sa usa ka realistiko nga panan-awon, si Oleg Rybachenko nagpalabay sa kagabhion sa dili maayo nga pagkaplano nga mga bunk nga kahoy. Sa duol naghigda ang ubang mga lalaki, tawo ug langyaw. Walay mga habol, mga kutson, o mga unlan; Dugang pa, sa gabii ilang gikadenahan ang ilang mga bitiis aron dili sila makaikyas. Adunay mga usa ka gatos ka mga bata sa selda, puno kaayo, singot ang ilang mga lawas, gikulata sa duol sa suok sa kasilyas, wala'y imburnal. Ug kini anaa sa Gahum, kansang mga barkong bituon nagsuroysuroy sa mga hawan sa galaksiya, ug kansang mga bandera nagpurongpurong sa napulo ka libo nga gipuy-an nga mga kalibutan! Bisan pa, ang mga lalaki naningkamot sa paghupay sa ilang kaugalingon sa dalan; mga dos-tersiya sa adlaw nga ilang gigugol sa pagtrabaho. Ang pinakalisud nga trabaho giisip nga naa sa workshop, abogon ug kapoy. Kini nakapahimo sa imong likod ug mga bukton nga hilabihan kakapoy, ug ang imong panan-aw magsugod sa hanap; Mas makalingaw nga trabaho, sa gawas sa uma o sa usa ka construction site. Gisulayan nila nga ipuli ang mga bata sa lainlaing mga proseso sa trabaho aron dili sila kakapoy ug makapahulay. Apan sakit gihapon ang lawas, daghang mga lalaki, sa balay sa mga ilo - hapit katunga sa mga tawo ang nag-agulo sa ilang pagkatulog.
  Gikulbaan si Oleg Rybachenko, nagbagting ang kadena, gikumot sa singsing ang iyang bitiis hangtod nga nagdugo. Mitingog ang sirena, nagpasabot kini sa pagbangon ug pagtrabaho. Wala pa makapahulay ang lawas sa bata, ang ubang mga lalaki - ang hubo nga kaliwatan sa tawo ug ang balhiboon nga mga anak sa ubang mga kalibutan - nanlimbasug sa pagbangon. Ang kakapoy nga natipon sa mga bulan sa pagkaulipon naghatag sa usa ka dull kasakit sa kaunoran. Ang mga kadena, nga gikontrolar sa usa ka built-in nga chip, awtomatik nga molupad gikan sa imong mga tiil; Ang mga magtatan-aw mitungha ug mahulgaon nga mga singgit.
  Ang mga batang lalaki gidala sa paghugas, dili kini magdugay, ang tubig gikan sa mga tangke kay taya. Gihugasan ni Oleg Rybachenko ang iyang baba ug gisablig kini aron mahugasan ang singot. Walay bentilasyon sa selda, ug ang pagkatulog sa baho-singot nga lawak dili ma-refresh. Human niana sila dad-on sa pamahaw; Gipakaon nila ang pan ug silage, ang karne mahal ug dili angay alang sa mga bata, mao nga gusto nila nga matunaw ang sibsibanan. Bisan pa, ang kabayo usa ka vegetarian, apan kung giunsa kini molihok mao nga ang mga manunukob, nga nakakaon sa karne, natulog. Sunod kang Oleg mao ang iyang higala nga Timur. Niini nga panan-awon, o hinoon sa laing kamatuoran, silang duha dose anyos na, usa ka turning point nga edad alang sa kusgan nga mga batang lalaki, kung lisud kaayo ang pag-abot sa ilang mga ulipon.
  Si Timur, nga nag-inom sa nettle juice sa usa ka dili maayo nga nahugasan nga baso, miingon uban ang pag-agulo:
  - Ug balik sa pagtrabaho sa kini nga workshop! Dili ko gusto!
  "Dili ko gusto nga mobarug ug balikon ang parehas nga paglihok napulo ka libo ka beses." - Si Oleg Rybachenko mitubag, nagkurog sa dili maayo nga mga panumduman.
  - Basin makapangayo ta ug field work! - Ang Timur nagdamgo nga nagtan-aw sa langit, diin ang tulo ka mga bituon nagdan-ag sa kini nga planeta sa usa ka higayon. - Sa partikular, kuhaa ang crucian carp ug peach. Lami kaayo sila, ilabi na kadtong adunay mga golden fins, ug bisan og dili hakog tan-awon ang warden, makapili ka ug butang ug ibutang sa imong baba.
  Si Oleg Rybachenko nanghupaw pag-ayo:
  "Gipalabi usab nako ang ingon nga trabaho sa sabakan sa malumo nga kinaiya." - Ug unya ang gilangkob nga pioneer nagsugod sa paglingaw. - Ang obserbasyon nga robot mahimong malimbongan nga kadaghanan sa mga kagamitan sa pag-monitor gikawat na!
  Nahuman ang pamahaw, ug gidala sila sa mga wiring...
  Ang mga bata naglinya sa parade ground, ang mga batang lalaki sa tawhanong rasa naningkamot nga magpabilin nga magkauban, ang mga langyaw nagpadayon sa pagporma sumala sa ilang gitas-on. Gibahin sila sa mga iskwad sumala sa edad ug gidak-on. Adunay mga batang lalaki gikan sa lima ngadto sa napulog unom ka tuig ang panuigon, ingon man usab sa balhiboon ug scaly nga mga batan-on gikan sa ubang mga kalibutan.
  Ang bugtong butang nga sila adunay komon mao ang ilang mga sinina, o hinoon ang halos hingpit nga pagkawala niini, mga shorts lang nga adunay identification number sa mga lalaki.
  Gitratar sila sa imperyo sumala sa prinsipyo sa pagpuga sa dugang nga kaayohan alang sa iyang kaugalingon gikan sa mga wala na isipa nga mga lungsuranon! Savings sa tanan, sa mga sinina, sapatos, bisan pa, ang pipila ka mga batang lalaki, bisan sa ilang libre nga kinabuhi, wala gayud mahibalo sa sapatos.
  Apan kanunay silang gibunalan sa mga lipak ug goma sa ilang mga tikod. Gikiskisan ang ilang mga ulo, naa sauna every two weeks kung asa sila mapaso. Dayon ila dayong kiskisan kini gamit ang blunt clipper; Ang mga batang lalaki nagmartsa nga walay sapin sa hait nga mga bato. Kung si Oleg naanad niini ug ang iyang gahi nga tiil wala mobati og kasakit, nan ang pinakagamay nga mga bata nagsamad sa ilang mga tikod ug walay mga tudlo sa tiil hangtud nga sila nagdugo.
  Ang tibuok nga guwardiya naglangkob sa mga langyaw nga nagrepresentar sa labing bangis nga mga lumba sa uniberso, ang ulo lamang sa orphanage, ang tigulang nga si Frau Pontuss, nagtan-aw sa iyang brutal, sadistikong mga mata.
  Ang tigre-rhino, nga naglihok isip usa ka superbisor, naghatag ug mga instruksyon kung asa ang usa ka tawo magtrabaho karon, o hinoon magtrabaho hangtud nga sila mawad-an sa panimuot. Si Oleg, nga nagpaubos sa iyang bukogon nga mga abaga, nagtan-aw sa ikaduhang bahin sa nataran. Adunay mga babaye didto, gikan sa gagmay nga mga bata hangtod sa hapit mga hamtong. Nagsinina sama sa mga makililimos sa mga trapo nga buho nga hinimo gikan sa labing gahi nga lino. Ang mga nawong nauga, ang mga mata daw dako ug masulub-on. Mubo ang kamiseta, gikan sa ilawom niniwang apan makit-an nga mga batiis. Ang mga babaye usab walay sapin ug, walay eksepsiyon, gikiskisan ang ilang mga ulo. Dayag nga gihimo kini aron pakaulawan sila, aron ipakita na usab nga wala sila. Apan dili kini mga kriminal nga nagpundok dinhi - alaot nga gibiyaan nga mga bata.
  Dinhi ilang gipahibalo nga usa ka grupo sa mga batang lalaki ang moadto sa usa ka workshop sa pagpanahi, aron magtrabaho sa labing kapoy ug makahahadlok nga uma. Dinhi dili makaagwanta ang Timur ug misinggit sa kaguol:
  - Dili ko gusto nga magtrabaho nga ingon niana! Ipadala ko sa plantasyon o hardin.
  Ang mga batang lalaki na-freeze, ang ilang tanned, nipis nga mga lawas tension.
  Si Pontuss klaro nga nalipay sa bag-ong rason sa pagpatay:
  - Kagahapon hilom ka, ug nahadlok ko nga ang imong pamilya mabiyaan nga walay object lesson. Ngano nga ang batang lalaki makadagan sa gauntlet sa lima ka beses?
  Ang kahinam midagan sa mga laray sa mga bata.
  - Mao gyud kana. - Ang warden miingon sa usa ka lig-on nga tono. - Ihatag ang mga sungkod sa tanan.
  Ang mga hampak gipahamtang sa espesyal nga barbed rods. Kasagaran sila nangibut gikan sa kakahoyan sa mga batang lalaki mismo sa mga panahon nga walay trabaho. Bisan pa, tinuod nga bisan pa niana ang mga bata napugos, bisan kung kini dili mapuslanon alang sa imperyo, sa pagbuhat sa buluhaton, pananglitan, sa pagkalot sa usa ka lungag sulod sa tunga sa adlaw ug paglubong niini sulod sa tunga sa adlaw.
  Gitan-aw ni Oleg Rybachenko ang mga kamot sa iyang mga anak;
  Awtomatikong gibungkag sa mga lalaki ang mga trangka; ingon ni Oleg nga sila mga instrumento sa pagtortyur - gisunog nila ang iyang mga tudlo, ug ang iyang mga bitiis bug-at. Dili siya gusto nga maigo ang iyang higala, apan wala siyay kaisog sa pagsupak. Halos wala siyay nakita ug sakit nga naigo ang iyang kumagko sa tiil sa nagbuy-od nga bato. Sa katingad-an, ang pagbati sa kasakit nakatabang kanako sa pagpundok sa akong kaugalingon ug ang gabon sa wala pa maklaro ang akong mga mata. Ang lakang nahimong mas lig-on, bisan ang tudlo nahimong asul.
  Gilinya sila sa usa ka semicircle sa taas nga linya. Si Timur gigapos gamit ang iyang mga kamot sa mga sungkod ug ang iyang mga abaga gikuniskunis aron mas sayon ang pagkulata sa sad-an nga bata. Ang mga lalaki nagtan-aw ug misulay sa pagtan-aw sa layo. Sa mando ni Frau Pontuss, ilang gisablig ang brine, gisablig ang asul nga asin sa panit apan lig-on nga likod. Sa pagtan-aw sa paagi sa pagkurog sa bata, kini nagsugod sa pagsunog.
  Ang ulo sa orphanage mipikpik sa iyang mga ngabil:
  - Karon kamong tanan makakat-on og leksyon. Pag-igo pag-ayo, bisan kinsa nga manikas silotan.
  Ang katabang niini nga kaso, ang ilaga sa rhinoceros, nagpadayag sa iyang mga ngil:
  - Among atubangon sila dayon! Nagbagulbol ang monster.
  Ang batang lalaki gibalhin taliwala sa mga laray. Ang mga batang lalaki hinayhinay nga nag-isa sa mga bar ug ang unang mga hampak nahulog sa likod ni Timur. Sa pagtan-aw sa mga samad sa iyang buko-buko ug kilid, ang bata gisilotan labaw pa sa kausa, mao nga siya nanghupaw ug misugod sa pagginhawa, sama sa tanan nga mga batang lalaki, naningkamot sa pagpugong sa iyang mga siyagit.
  - Pag-igo sa mas kusog! - singgit ni Pontuss. - Pasagdi siya nga mosinggit.
  Ang unang mga hampak gihampak sa pinakagamay nga mga batang lalaki, kinsa walay igong kusog nga hinungdan sa grabeng kasakit. Pero gikulata ko sa mas magulang nga mga lalaki. Ang likod sa bata giputol sa pula nga mga labud ug mitulo ang dugo. Ang kasakit, nga gipasamot sa asul nga asin, nakatiyabaw sa Timura, nahulog pa siya, usa ka tabla ang natusok sa mga lansang sa ubos ug gidunggab ang iyang dughan.
  - Dili kinahanglan! - Misinggit ang bata. - Motrabaho ko bisan asa nimo isulti.
  - Siyempre imong buhaton! - tubag ni Pontuss. - Apan una, usa ka pagbunal.
  Ang mga kauban sa kagahapon nalipay kaayo ug gikulata ang ilang igsuon sa kagahapon. Ang mga tawo ug mga langyaw nagbunal sa parehas nga kabangis. Misiyagit ang bata, nagbilin ug dugoong mga tunob ang iyang mga tiil. Ang ilaga sa rhinoceros nikalit ug naigo ang bata sa iyang hubo, tanned nga mga bitiis gamit ang iyang bunal. Gusto niyang hatagan og dugang kasakit ang bata. Ang hampak miigo sa makusog nga buolbuol, ug ang sunod miigo sa mga tikod. Mitiyabaw si Timur ug naluya. Dayon ang tigtortyur nagbutang ug baga nga dagom ngadto sa sampot, nga nagbubo ug likido.
  - Husto! - Miingon si Pontuss. "Karon mas gusto pa niya nga mamatay kaysa mawad-an." Walay makaikyas sa silot.
  Si Oleg Rybachenko nagbarug hapit sa katapusan sa linya, ug ingon niya nga ang mga bunal sa usa ka latigo nahulog kaniya. Gipaubos si Timur, ang bata mismo mikibot, misiyagit ug mihilak. Ang lingin nga nawong nahimong pula sa kasakit, natuis kini sa ngiob sa pag-antos.
  Sa pagkakita ni Oleg, siya mihunghong uban sa luspad nga mga ngabil:
  - Maluoy ka!
  Ang batang lalaki nagduha-duha: nagyelo.
  Ang ilaga sa rhinoceros misinggit:
  - Aw, unsa ang imong bili! Naigo!
  Si Oleg Rybachenko mitubag:
  - Dili ko! Amigo ko siya!
  Ang ilaga sa rhinoceros mipakita sa iyang mga ngipon:
  - Gusto ba nimo ang sama nga mahitabo kanimo?
  Si Oleg nangurog ug nangluspad:
  - Dili, apan!
  Gibalda siya ni Pontuss:
  - Igo na! Ang bata mipirma sa iyang kaugalingong silot sa kamatayon. Unsa ang imong bili, muckers? Hatagi siya og maayo nga dosis ug ibitay siya sa estante aron madayeg sa uban.
  Si Oleg gitukmod gikan sa mga ranggo ug gibira paingon sa kahon. Ang bata misulay sa pagsukol, apan ang mga tigre sa rhino nagtratar kaniya sama sa usa ka kuting. Sakit kaayo ang akong mga bukton, nangunot ang akong mga bukog. Ila siyang gipatong sa mga tabla, nabati sa bata ang kabangis sa mga punto sa nagtuybo nga mga lansang sa iyang aping ug tiyan. Gitusok nila ang kaunoran, dughan, suwang, atubangan sa paa, tuhod. Gikumot akong aping hangtod nga nagkadugo.
  - Oh, ayaw! - nangutana si Oleg.
  - Gikinahanglan! - Miingon ang ilaga sa rhinoceros, aron adunay panig-ingnan alang sa tanan.
  Nabatyagan sa bata nga gibubo ang brine sa iyang likod, ug dayon gisablig ang asin kaniya. Kini mogilok sama sa mustard plasters. Si Oleg mikunot, ang iyang mga tiil nga nangatol (ang kataposang higayon nianang katingad-an nga panumduman nga mitumaw niini nga panan-awon mao ang pagsul-ob sa mga sandal mga unom ka tuig na ang milabay), sila hapit diha-diha dayon nagsugod sa pagkati. Ang ilaga sa rhinoceros mitusok og dagom sa sampot, gitusok kini og grabe ug sakit, ang nagdilaab nga likido misulod sa sulod.
  - Karon mobati ka nga makalilisang kaayo, ug dili ka mawad-an sa panimuot. - Ang mangtas nga nagkurog, nga nagngisi sa iyang nawong, siya nanganga bisan ang prodyuser sa usa ka horror film!
  - Para unsa? - Nag-agulo ang inosenteng napriso nga bata. - Alang kang Kristo, ipakita ang kaluoy.
  Ang rhinoceros nga ilaga, nagsabwag ug makahilong laway, mitubag:
  - Dili ko motuo niini nga mga fairy tale mahitungod sa maayo nga Jesus! Sa kinatibuk-an, kung adunay usa ka Diyos, nan siya daotan ug mapintas. Ug sa labi ka daotan ug pag-antos nga imong gipahinabo sa imong isigkatawo, labi ka kusog ug kalipayan ang imong madawat sa sunod nga kalibutan.
  - Dili katuohan! - Miingon siya, nga nangluspad sa kalisang, unsa kaha kung ang Dios tinuod nga usa ka bata.
  - Makita nimo! - Ang spawn sa cosmic Tartarus agik-ik. - Apan ayaw pag-asa, dili ka mamatay karon.
  Si Pontuss misugo sa usa ka nag-uwang nga tono:
  - Pagsugod! Pahinumdomi siya sa mga halok sa latigo hangtod sa kahangtoran!
  Ang nadakpan nga kahibulongang pioneer nangurog sa dihang nakadungog siya og nagtusok nga sipol, ug dayon dihay kusog nga kakurat nga maoy hinungdan sa pagbuto sa panit sa iyang likod. Ang mga ilaga sa rhinoceros kusog nga naigo, apan sa samang higayon gipugngan ang ilang pwersa aron dili makapatay. Usa ka siyagit ang migawas gikan sa tutunlan sa bata, siya mikurog, ug usa ka luha mitungha. Gipaak ang iyang ngabil hangtod nga nagkadugo, gipugngan sa bata ang iyang kaugalingon. Taud-taud dihay laing bunal nga mikurog sa tibuok lawas. Si Oleg Rybachenko miginhawa og lawom, ang kasakit, nga gipakusog sa asin ug brine, dili maagwanta.
  Si Pontuss misinggit:
  - Padayon!
  Sipol ug huyop pag-usab! Giputol hangtod sa bukog. Nasunog ang bata hangtod sa sulod. Morag gibunalan nila akong tiyan. Bisan pa sa iyang labing maayo nga mga paningkamot, ang pipila sa mga siyagit migawas gikan sa luyo sa iyang hugot nga nagkupot nga mga ngabil.
  - Inahan!
  Pag-atake pag-usab! Sa luyo, tali sa hait nga mga blades sa abaga, ug sa katapusan, ubay sa hubo nga mga tikod. Misinggit ang bata, wala na siyay kusog sa pagpugong sa iyang kaugalingon. Ang siyagit mibuto sama sa usa ka bulkan gikan sa tutunlan ug unsa ang makita sa ilong. Si Pontuss nalipay:
  - Karon nakita nako nga gibunalan nimo siya nga matinud-anon. Hampak siya ug maayo, apan ayaw siya patya!
  Sa matag hampak ang kasakit mahimong mas kusog. Ang mga luha nagsagol sa dugo ug nahulog sa trestle bed. Ang dugoon nga mga labud sa iyang likod nagdugtong, naghiusa sa usa ka mapula nga kagubot, ang nipis nga puti nga mga bukog sa batang lalaki nagsugod sa pagkaladlad. Si Oleg Rybachenko naghuot, kulang siya sa hangin, ang wire gikalot sa iyang gibawog nga mga buolbuol. Ang hubo nga mga tikod nag-ugoy tungod sa kakurat, ang bagis nga panit nga panit dili dayon mohatag, apan ang mga tinulo sa dugo makita gihapon. Ang mga pagbunal mokusog, ingon og ang kilat moagi sa mga tumoy sa nerbiyos hangtod sa dugokan. Ang ubang mga lalaki hilom, ang ilang konsensya dili motugot kanila sa pag-uyon, ug ang kahadlok sa pagbalos dili motugot kanila sa pagkondenar. Makita nimo kung giunsa pagduko ang mga ulo sa mga batang lalaki, apan ang ilang mga mata nagtan-aw sa pagpatay. Mausisaon ug makapakulbaan, kadaghanan gibunalan na sa susama o mas sopistikado nga paagi. Naghunahuna ka kung dili lang ako, ug usahay adunay malisya sa imong mga hunahuna: siya mosinggit, apan siyempre iyang gibarugan kini, dili ingon usa ka huyang sama ni Oleg.
  Ang pagbunal naa na sa hubo nga mga bukog, ang likod, kilid, paa usa ka padayon nga samad. Kung dili pa tungod sa stimulant injection, ang batang lalaki gibuak hangtod namatay - namatay siya tungod sa sakit nga kakurat. Ug busa nahulog siya sa usa ka butang nga labi ka daotan kaysa Inferno ni Dante. Kini mao ang panahon nga ang matag molekula, matag selula, matag ugat napuno sa makalilisang nga kasakit.
  Ang payunir nga si Oleg Rybachenko desperado nga misulay sa paglinga sa iyang kaugalingon gikan sa kasakit. Sa paghinumdom sa iyang mga ginikanan, ang malipayong panahon sa layo nga pagkabata, siya daw nagduso sa iyang mga tiil, gikan sa init nga nagbukal nga lava sa pag-antos, apan kini misuyop kaniya pag-usab, nga mitabon kaniya sa hingpit. Busa sila milawig sa dagat sa pagsakit, nagdamgo sa kamatayon ingon nga usa ka manluluwas gikan sa pagsakit. Nahinumdom ko sa mga pulong sa Pinadayag ni San Juan. - Ug gusto nila nga mamatay, apan dili nila mahimo. Mao kini ang kapalaran nga nagpaabot sa mga makasasala nga nagsakit sa mga bata. Ang Ginoo moganti kanila ug usa ka gatos ka pilo, ug ang labing importante nga silot, sumala sa giingon ni Jesus sa Ebanghelyo ni Mateo, walay katapusan. Ug ang uban moadto sa kinabuhing dayon, ang uban ngadto sa walay kataposang pagsakit. Kini sa bisan unsa nga paagi naghupay kanato, kini nagpukaw sa pagdumot sa mga kaaway, ang tinguha nga mabuhi ug modaog. Ang bata nakahimo sa pagsinggit:
  - Bayran nimo kini, tubagon nimo ang matag luha sa bata sa adlaw sa Paghukom sa Diyos.
  - Paghilom, bitch! - Ang rhinoceros nga ilaga nagngulob.
  - Dili nimo matuk-an ang kamatuoran. - Ang pioneer miginhawa.
  - Pagkuha ug dugang!
  Gibunalan nila siya pag-usab, gibutang ang tanan nilang kasuko niini, nabali ang mga bukog, apan ang kasakit nakaabot na sa usa ka sukaranan nga dili na kini mahimong mas kusog. Kini ang puthaw nga mahimong ipainit sa usa ka piho nga temperatura, ug dayon kini mokaylap.
  Si Pontuss nakasabut niini, ang tigulang nga babaye (o hinoon, siya tan-awon nga dili molapas sa kwarenta ka tuig ang panuigon, apan sa pagkatinuod milapas sa pipila ka mga siglo) adunay daghang kasinatian isip mga berdugo:
  - Bueno, igo na kana! Kay kon dili siya mamatay! Among tagdon og gamay ang binilanggo ug ipa-torture gamit ang computer. Duna koy programa nga gitawag og "torture of the Olympians."
  Ang ilaga sa rhinoceros, nga tinuyo nga nagyaw-yaw, nag-ingon:
  -Asa siya paingon karon? Sa infirmary?
  - Dili sa rack! - Giputol sa warden nga walay apela. Ipabitay kini isip pasidaan sa uban. Paghatag lamang og mga injection aron masuportahan ang kasingkasing. Ug himoa nga ang Timur maabog pag-usab sa linya, ug tugoti siya nga makadawat sa nahabilin nga mga hampak gikan kanimo. Walay panahon sa paghimo og talan-awon. Kinahanglan nga magtrabaho!
  Ang langyaw nga may latigo mikiling sa iyang ulo ug giwarawara ang iyang balhiboon nga mga dalunggan:
  - Gituman ko, ginoo. Aw, padaganon siya pag-usab.
  Si Timur naigo sa bag-ong mga hampak. Niining higayona, walay nangahas sa pagsupak. Walay bisan gamay nga tinguha nga mahulog sa mga kamot sa mga berdugo. Si Timur misinggit ug nahulog. Gikuha siya ug gikulata pag-usab. Ang ikaduhang serye sa mga welga hapit na matapos. Pipila na lang ka lalaki ang nahibilin. Ang usa kanila mao ang labing tigulang, mga napulog unom ka tuig ang edad, adunay usa ka goatee nga mitumaw ug usa ka bigote nga makita. Siya tin-aw nga nagduha-duha, naghampak, apan kini dali ra, halos dili makahikap.
  Si Frau Pontuss nasuko:
  - Ibitay kining tapolan nga batan-ong lalaki sa usa ka rack ug ihigot ang usa ka bato sa iyang mga tiil. Pasagdi siya nga mag-antos.
  Gigunitan ang batang lalaki, gipalig-on niya ang iyang kinulit nga kaunoran, ang bunga sa kahago, ug misinggit:
  - Aw, unsa ang imong gitan-aw, guys, bunalan sila!
  Ang mga batang lalaki nangurog, usa ka dinahunog ang nag-agay sa mga ranggo, apan sila kulang sa determinasyon sa pagdali sa ilang mga nagsakit.
  Ang batan-ong lalaki giguyod, ang matag rhinoceros nga ilaga labing menos pito ka pilo nga mas bug-at kay kaniya. Walay kapuslanan ang pagpakig-away. Apan unya ang mga panghitabo mahitabo sa lebel sa mga nagbag-o sa kapalaran sa imperyo. Duha ka buto ang milanog ug ang mga ilaga sa rhinoceros nangahulog, ang likod sa mga mananap giputol, ang lawom nga mga lungag nanganga. Gibuhian sa batan-ong lalaki ang iyang kaugalingon ug nahulog, apan milukso dayon nga nagsinggit:
  - Nakita nimo, adunay hustisya sa Diyos.
  Nagpakita sama sa usa ka anghel gikan sa kangitngit, ang bulawan nga buhok nga babaye, nga susama kaayo sa iyang igsoon nga babaye sa bukton nga si Margarita, mitubag:
  - Lagmit bisan sa tawo. Hibaloi nga ang pakigsabot sa Yawa dili garantiya sa langit sa Yuta ug sa init nga dapit sa impiyerno. Ang pagsalig kang Satanas sama sa paglingkod sa electric chair!
  Ang ikaduha nga nagdilaab nga Aurora kusog:
  - Unsa ang nahitabo dinhi mao ang mga butang sa usa ka makalilisang nga salida. Buhata kini uban sa mga bata. Kuhaa ang bata gikan sa estante.
  Gilingo-lingo ni Oleg Rybachenko ang iyang ulo ug... nahigmata. Wala siya mohigda sa panahon sa panan-awon, apan nagbarog lang...
  Ug medyo nilabay ang panahon. Ang mga Nazi nakiglambigit gihapon
  Pag-andam sa pagkaon. Apan kining makalilisang nga kahubog nga mitungha sa dihang ang SS nga mga doktor nakahanggab sa aso gikan sa katingad-an nga lumot daw dili kadali.
  Gihunahuna dayon ni Oleg Rybachenko kung nganong wala kini molihok sa mga Kraut. Wala daw silay mga filter mask, di ba? Ug ngano nga adunay ingon nga damgo sa kini nga paghanduraw? Unsa ang ilang gibuhat niini?
  Apan ang mga Nazi mismo natural nga naggawi, nahimo pa gani sila nga mas mahigalaon, nga nagpahibalo nga mahimo silang mokaon uban kanamo.
  Gibira gyud nila ang usa ka parisan nga dagkong mga paa sa usa ka baka nga gikawat gikan sa mga lokal nga residente. Unya giguyod sa usa ka Nazi ang usa ka dako nga kawa, ug ang ikaduha nga pasista, kauban si Oleg, miadto sa pagkuha ug tubig. Sa makausa pa, daw katingad-an sa mausisaong payunir nga adunay duha ka panit nga balde, ug ordinaryo nga metal o kahoy sa pinakagrabe. Dugang pa, usa ka SS nga tawo, nga dili usab kasagaran, giguyod sa iyang kaugalingon.
  Ang payunir dili kaayo masaligon sa iyang mga tiil, ang mga pagbunal sa panahon niini nga pagpatay gibati nga tinuod kaayo, ug ang kaliwat ni Lomonosov nakatag-an nga sa luyo niini adunay usa ka butang nga labaw pa sa usa ka yano o bisan dili usa ka yano nga paghanduraw.
  Ang tubig miagas ug usa ka gatos ka lakang gikan sa kampo, usa ka sapa nga pilak nga naggilakgilak sa kristal gikan sa ilalom sa duha ka bato nga nagbitay sa balkonahe. Si Oleg Rybachenko hakog nga miduko sa iyang ulo ngadto kaniya. Karon lang naamgohan sa bata nga ang tanan sa sulod nahimo nang bato, o mas tukma nga mahimong karbon. Siya hakog nga misandig ngadto sa makapahimuot nga kabugnaw ug... nakuha kini sa dalunggan.
  Usa sa mga SS nga lalaki, nga nagtago sa luyo sa usa ka batoon nga bungbong, nag-klik sa usa ka butang sa panel sa usa ka komplikado nga instrumento ug nagngisi sama sa usa ka ilaga.
  Ang hampak gihatag sa pasista nga walay malisya, apan sa ingon nga kusog nga si Oleg gilabay ngadto sa mga bato, siya mihunong sa pagpamati sa iyang wala nga dalunggan, ug kini nga kilid sa iyang ulo wala gayud.
  Ang bangis nga doktor nga nagsul-ob og kupo ug bulawan nga kadena mikatawa ug nagngulob:
  - Boksing! Boxing!
  . KAPITULO Num. 4.
  Ang payunir nga batang lalaki milukso ug midali ngadto sa batan-ong SS. Nagtinguha sa gut sa usa ka malimbongon nga tuo nga kamot, ug tuso nga nagtago sa luyo sa wala. Mitambong gihapon siya og duha ka klase sa boksing, apan hingpit ang iyang panumduman. Pananglitan, usa ka malimbongon nga hampak ug usa ka mahait nga tunga nga uppercut ug tunga nga kilid sa wala nga kamot. Dayon ang lawas, paa, abs, ug bisan ang bitiis nga extension gilakip sa pagbunal. Ug - ang labing hinungdanon, kasagaran mga boksingero, kung makig-away sa usa ka tuo nga kamot, ayaw pagdahum nga usa ka pagbuto sa usa ka pamuhunan gikan sa wala nga kamot. Ang sorpresa nga hinungdan nagtrabaho, si Oleg Rybachenko ang nagbuhat niini! Ang batan-on ug maayo nga pagkabansay nga SS nga tawo wala mahibal-an nga si Oleg, bisan dili walhon, makalabay sa "pusil" gikan sa wala. Ug nasakpan niya ang usa ka kaw-it sa apapangig. Ug kini bugnaw - ang SS nga sundalo nakahimo sa pagpabilin sa iyang mga tiil tungod lang kay nahulog siya sa usa ka dako nga bato ... Ug ang gibug-aton sa usa ka tunga sa gutom nga batang lalaki dili igo aron mapukan ang usa ka pinili nga sundalo mga mahuyang!
  Kung si Oleg Rybachenko usa pa ka eksperyensiyado nga manggugubat sa kini nga paglihok, lagmit nga moadto siya alang sa sunod-sunod nga mga lihok sa pagtapos. Apan ang kahanas dili pagdayeg, ug dili usab ang pisikal nga mga kinaiya.
  Apan gibuhat niya ang usa ka maayo nga trabaho, ilabi na sa paghunahuna nga ang hampak wala gibuhat sa pagbansay, ug Oleg Rybachenko sa iyang kaugalingon, bisan pa sa iyang dako nga natural nga mga abilidad, pagtratar sa boksing uban sa katugnaw.
  Karon nagbasol pa siya nga wala siya nagpalista alang sa seksyon diin giingon ni coach Faranenko - magdako ka nga usa ka dako nga tawo, apan sa dali nga oras sa reaksyon sa usa ka lightweight. Sa dili madugay ang USSR moapil sa Olympic Games - ug mahimo ka makig-away alang sa usa ka medalya nga may dignidad!
  Unsay imong isulti? Si Oleg Rybachenko mitubag niini sama niini:
  "Mas gusto nako nga luwason ang akong ulo alang sa mga butang nga labi ka mapuslanon alang sa nasud kaysa sa paglimpyo sa usag usa!" Pananglitan, kung maghimo ka usa ka traktor nga nagdagan sa sawdust, o bisan sa ordinaryong basura, labi pa
  Kini mahimong mapuslanon sa Amahan!
  Apan karon ang batang lalaki sa iyang kaugalingon nakadawat sa usa ka bug-os nga edukasyon.
  Si Oleg Rybachenko wala pa sukad gikulata sama niana sa iyang kinabuhi. Ang hamtong nga SS nga lalaki dali nga nagdugmok sa organisado nga pagsukol sa usa ka diyes anyos nga batang lalaki, bisan kung taas alang sa iyang edad (nga bisan pa niana iyang gipakita ug malampuson nga naigo sa pipila ka mga higayon) ug hanas nga gimartilyo sa iyang mga kumo - gipataas ang nahulog nga tawo ug gibunalan siya. pag-usab. Sa diha nga si Oleg Rybachenko mihunong sa pagsukol (Sa ato pa, hapit siya mawad-an sa panimuot, sa ato pa, adunay mga hunahuna sa imong ulo, wala ka sa kangitngit, apan ang imong lawas wala na motuman. Bisan kinsa nga seryoso nga nakig-away sa ring tingali nahibal-an kung unsa kini nga anaa sa grog.). Gitugotan siya sa pasista nga mahulog ug, katingad-an, wala maigo ang nahulog nga tawo bisan kausa. Apan, ang doktor nga berdugo may gisinggitan ngadto kaniya sa anagram nga pinulongan. Gipuno niya ang usa ka balde ug gibuboan og tubig ang iyang nabuak nga nawong.
  Ang pagbati sa usa ka nalumos nga kuting, ug ang tubig gikan sa bag-ong natunaw nga yelo kay bugnaw kaayo - tingtugnaw lang nga paglangoy!
  Gikurog ni Oleg ang iyang kaugalingon, mitindog ug giluwaan ang iyang boot nga adunay dugo gikan sa iyang wala nga aping, nga mibuswak gikan sa sulod. Wala na siya gibunalan sa SS nga tawo - siya kalit nga nanghupaw, naghunahuna kung unsang klase nga mga tropa ang gisilbihan sa monster, katingad-an, hapit nga mabination, ug nagsugod sa pagkalos ug tubig sa iyang kaugalingon sa mga balde nga hinimo sa panit sa buaya (ingon usab nga ang ingon nga pagpatuyang dili sayon) ...
  Rybachenko Jr. nakamatikod niini nga kahimtang, nga maayo ug dili maayo sa samang higayon. Ang maayo nga butang mao nga dili sila patyon, labing menos hangtod ang eksperimento madala sa lohikal nga konklusyon. Matuod, ang katapusan mahimo nga malapit na gid kag ayhan ang kaluwasan gikan sa pag-antos! Ang dili maayo nga butang mao nga sila bantayan pag-ayo ug aron makaikyas, sa tinuud, kinahanglan nga mogamit usa ka maayo nga kaalam!
  Sa wala madugay si Oleg Rybachenko nakombinsir nga ang guinea pig nagpasabot nga adunay pipila ka mga bentaha kon itandi sa ubang mga binilanggo sa gubat.
  Nahitabo nga ang mga bihag ug mga binihag hatagan ug init nga pagkaon. Ila kining gitahod, nga nagpasabot nga ang mga guwardiya sa SS dugay nang mikaon ug butang gikan sa mga lata ug naghigda-higda lang sa pipila ka banig, saba o natulog. Aw, ang mga lobo nga werewolves nagsuroysuroy - kung sila nangayam, o sila nagpatrolya, o pareho. Apan, si Oleg wala malipay niini. Mihigda siya sa gikuros nga mga bitiis ni Aurora ug sa laing batan-ong babaye (dili ba siya mahulog sa umog, bugnaw pa nga yuta?) ug misirit - Gipahiran ni Margarita ang iyang nawong gamit ang ngilit sa sailor suit nga gikuha gikan kang Oleg Rybachenko, natumog sa natunaw. tubig, nga nag-ingon sa pag-uyon:
  - Ikaw karon nahimong tinuod nga lalaki. Napildi sa mga kumo, midaog sa mga buang!
  Gisugyot ni Aurora:
  - Oo, i-massage nako iyang nawong, mas paspas ang pag-ayo sa samad.
  Si Oleg Rybachenko mipahiyom pinaagi sa kusog. Dili natural kaayo. Gibati niya ang sakit hangtod sa punto nga nagsayaw sa mga demonyo nga adunay mga skate sa plasma sa ilang mga kuko. Ug sa samang higayon... mas malipayon na ba siya karon? Medyo nahadlok ako sa pagpadayon: karon ila akong ibutang sa mga bato ug hatagan ako og usa ka madasigon nga pagbunal sa mga latigo, o tingali ilang sulayan kini sa kalayo. Apan ang mga Nazi wala gani motan-aw dinhi, ug naghisgot bahin sa usa ka butang sa ilang diyalekto sa langgam, nga nagpuli-puli sa pagtilaw gikan sa kawa.
  Mihunghong si Margarita sa akong dunggan:
  - Siyempre, maayo ka ... Apan mahimong mas tuso! Kung ang kusgan daw huyang ug vice versa!
  Nagbagulbol si Oleg Rybachenko:
  - Ikasubo, walay kapuslanan ang pagpakaaron-ingnon nga huyang, tungod kay mao kini!
  Aw, ila siyang gibunalan og maayo sa mga sungay... Dugang pa sa mga naputol nga aping, sila usab nagkurog, bisan dili kaayo, ang mga bukog lig-on - duha ka ngipon. Hilaw ang akong gusok ug nagsakit ang akong dunggan.
  Bisan pa, ang pagpatay sa panahon sa hinanduraw nga panan-awon nagpahinabog labi pa nga pag-antos.
  "Igo na kana, okay," giduso ni Oleg Rybachenko ang taas nga mga tudlo ni Aurora gamit ang iyang bag-ong gigapos nga mga kamot ug milingkod sa sidsid sa iyang sailor suit. Nangurog ko. - Dili, bugnaw. Ug gusto ko mokaon ...
  Sa unsa nga paagi, human sa tanan, ang panimuot nagdepende sa pagkatawo - ikaw dili boluntaryo nga mahimong usa ka Marxist. Kung mabuhi ka!
  Ang gruel sa prisohan gihulog sa mga panaksan nga aluminyo - kini gidala sa usa sa mga armored transport. Apan walay mga kutsara. Dayag, gituohan nga ang mga ulipon mokaon gihapon sa baga nga lugaw. O nakahukom sila sa pagbiaybiay kanila, tungod kay kini nga mga kutsara dili kaayo mubo nga suplay. Aw... mas maayo na!
  Nahimong usa ka tinuod nga bangis - ang bata mikatawa dayon ug gitabonan dayon ang iyang baba aron dili kini makuha.
  Ang lugaw nahimo nga buckwheat nga gisagol sa perlas nga sebada - baga, halos unsalted ug, siyempre, walay karne o bisan unsa nga susama, maayo, tingali nagdugang sila og gamay nga isda alang sa lami. Kini usa lamang ka halos walay sulod nga sagol sa duha ka lugas (ug ilang gisudlan kini sa aso nga karne, sa paghukom sa baho). Apan ang tiyan sa pioneer nga batang lalaki dugay na nga nadala sa limitasyon niini: mao nga ang iyang kagutom nahubsan og gamay, mibalik lamang sa pagtan-aw sa lugaw, apan uban sa triple nga kusog.
  Tinuod, dili maayo nga mokaon - sa pipila ka mga higayon nga ang init nga sagol nasulod sa sulod sa samad nga aping, ug ang kasakit nagpatulo sa mga luha sa akong mga mata - apan unsa man kana?! Ug ang "mga pulseras" nakababag, si Oleg Rybachenko mikibot sa iyang mga kamot, nasuko nga gilabay ang mga aligato gikan sa iyang mga mata sa iyang palibot ... ug sa usa ka punto siya nakaamgo nga gikan sa usa niini nga mga jerks ang iyang tuo nga kamot misulod sa singsing sa tunga-tunga!
  Dili katuohan - ang SS ba nagdaot sa ingon ka una nga paagi? Kon mapapahawa lang nato ang mga lobo nga gibansay ingong mga tigsilot!
  Namatay si Oleg Rybachenko. Gipugos dayon niya ang iyang kaugalingon sa pag-usap, nga nagtabon sa iyang kaugalingon sa usa ka panaksan. Ug pinaagi sa iyang tuo nga kamot iyang gikuniskunis hangtod nga ang gahi nga puthaw naputol sa panit nga dili na maagwanta.
  Morag dili tanan sa SS bugnaw kaayo!
  Ug naamgohan niya nga basin mabira niya ang iyang kamot. Usa ka singsing nga gidisenyo alang sa usa ka mas dako nga kamot - sa usa ka lalaki o sa usa ka lokal nga kabatan-onan, tingali bisan sa usa ka tigulang nga lalaki nga nagtrabaho pag-ayo. Apan alang sa singot nga mga kamot sa pre-teen boy nga si Oleg Rybachenko, ang lit-ag nahimong lapad.
  Ang batang lalaki mihunghong:
  - Kadaogan naghulat! Kadaogan nagpaabot! Kadtong gustong mobugto sa mga talikala! Gipildi sa mga apohan ang mga Kraut! Patyon usab namo sila sama sa dula!
  Si Aurora, nga malumo nga nagtan-aw kang Oleg Rybachenko, hinay nga mibalik sa iyang kamot (ang dugo nagpakita sa iyang kamot gikan sa usa ka lapad nga samad ug abrasion). Ang ikaduhang silingan niadtong tungora milihok aron pagtabon sa nahitabo. Gitan-aw ni Oleg ang nagdilaab nga yawa sa mga mata, mikidhat siya. Ug nagsugod usab siya sa pag-drill sa iyang mga mata nga walay hunong gamit ang mga esmeralda nga laser, sama sa usa ka kobra - nga walay hunong. Unya gilingo-lingo niya ang iyang ulo ug hilom nga mitudlo sa werewolf-lobo. Unya, sa walay hunong sa pagkaon, direkta nga nagkupot sa iyang eskarlata nga mga ngabil gikan sa tasa nga nagbarog sa iyang gipataas nga tuhod, gipaubos niya ang iyang mga kamot ug misugod sa pagdrowing og naglikoliko nga mga linya nga nahimong mga balud sa basa nga yuta.
  Si Oleg Rybachenko wala makasabut sa bisan unsa, apan ang usa ka awit sa kadaugan nagsugod na sa tingog sa iyang ulo;
  Batan-on, matam-is, putli;
  Nasud sa Pulang Sobyet!
  Ang adlaw misubang nga masanag,
  Gihatag sa akong kasingkasing!
  
  Ang among mga lanaw tin-aw,
  Bagyo nga kristal nga suba!
  Ang mga batang lalaki nagdagan-dagan nga adunay bola,
  Magdungan sa pagsaka sa bungtod!
  
  Ang dughan nabuak sa hangin,
  Adunay tubod sa matag dahon sa sagbot!
  Modangop ko sa Ginoo
  Hinaot nga ang kadautan ug kaalaotan mopahawa kanato!
  
  Kini usa ka lisud nga panahon,
  Ang Pasismo misulong sa Rus'!
  Maghimo kita og bag-o alang sa gubat,
  Tugoti nga maghari ang komunismo!
  
  Mag-uban kita kanunay nga magkaproblema,
  Mura mig gikumot nga kumo!
  Ang mga kabalyero gigamit sa pagdagan
  Aw, karon usa ka tangke nga puthaw!
  
  Dakong kawsa ni Lenin,
  Magpadayon kami sa ingon!
  Si Stalin ang maalamon nga henyo,
  Unsa ang iyang gitudlo kanato aron makadaog!
  
  Ug sa katapusan, isulti ko kanimo,
  Kung kinsa ang moagi mao ang pildi!
  Akong ipahayag ang akong hunahuna nga mas tukma,
  Hapit na ang finale!
  Pagkahuman sa ingon nga balas, ingon ni Oleg Rybachenko nga ang dagat kutob sa tuhod! Ug ang mga bukid siguradong hangtod sa abaga!
  Ang mga babaye usab nalipay ug naghunghong gikan sa dalunggan ngadto sa dalunggan. Ang tanan adunay paglaum.
  Ang kaliwat ni Lomonosov ug Stenka Razin nagpaburot sa iyang mga aping ug unya nanghupaw - nasakitan ang maldito nga samad.
  Unsa kaha kung makaikyas ka?! Si Oleg Rybachenko dali nga mitan-aw sa kilid, ingon nga ang iyang mga hunahuna mahimo (ug kinsa ang nahibal-an, kung makapadala sila, mga glitches, wala mahibal-an kung unsang klase nga kagamitan ang naa nila!) Mahimong madungog sa mga guwardiya sa SS.
  Ang nagdilaab nga yawa nga adunay usa ka impyerno nga kidlat sa iyang mga mata mihikap sa puthaw nga mga singsing sa mga kamot sa pioneer nga batang lalaki ug miyango sa pag-uyon: sila miingon, oo, mahimo natong sulayan! Kini klaro bisan kung wala"y panaghisgot ug wala"y wala kinahanglana nga mga pulong.
  Usa ka manggugubat nga adunay kolor nga fox nga buhok mihunghong:
  - Bisan kung mabuhi ang usa ... Adunay usa nga manimalos!
  Apan diha-diha dayon si Oleg Rybachenko nahimong internally petrified, nga daw nagyelo. Ug usa ka yano nga hunahuna ang nakapabugnaw kaniya: iyang gikuniskunis ang iyang mga bukton. Ug unya... ug unya kinahanglan nga tabangan ang ubang mga babaye nga gawasnon ang ilang kaugalingon. Kung dili, dili siya usa ka maayo nga payunir, apan kinsa man?!
  Nahinumdom ko sa mga pulong: ang lider dili mao ang nag-una sa iyang kaugalingon! Ug kinsa ang naglakaw ug nagtabang sa uban!
  Ug kinsa sila kanimo - ang ingon ka matahum nga mga babaye nga nabali ang gagmay nga mga bitiis nga nagdugo. Usa ka butang sa sulod sa batan-ong Leninistang mirebelde - uban sa dinahunog sa liboan, usa ka buhawi mirebelde! Kon kini molihok, dagan sa labing paspas nga imong mahimo ug...
  Sa pagkatinuod, kon ikaw modagan, nan wala nay laing kahigayonan. Kung dili, kini usa ka pagbudhi.
  Gisugat niya pag-usab ang mga mata ni Margarita, ug dayon si Aurora, kinsa, klaro usab nga malipayon, nagtilap sa panaksan uban ang lami. Ug siya, migawas sa iyang ilong gikan sa panaksan, mikidhat.
  - Wala ka namo gikuptan! - Gidugang sa yawa sa kalayo. - Kung mobiya ka, siguradong moabut ka alang sa tabang!
  Si Oleg Rybachenko miyango ug mitubag:
  - Nanumpa ko! Usa ka matinud-anon nga payunir, kontakon nako ang mga partisan ug luwason ka nila!
  Aw, mao kana ang among nakahukom! Ang sunod nga nahitabo nahimong mas makaiikag. Maayo usab nga dili si Oleg ang nanghugas sa mga panaksan - dayag nga nahadlok sila nga tangtangon siya pag-usab o nakahukom nga pasagdan ang mga babaye sa pagtrabaho. Wala kini, apan kini nindot sa kini nga sitwasyon. Ang dili maayo nga butang mao nga kita kinahanglan nga moadto pag-usab, ug sa diha nga kini nga mga pasista mokalma. Wala silay makit-an nga bisan unsa nga mas o dili kaayo lig-on.
  Kini medyo tugnaw, ug bisan kung ang hangin mikalma, ang mga panganod mitaas ug ang bugnaw nga ulan nagsugod sa pagkahulog gikan kanila. Ang SS nga mga lalaki daw malipayon na karon, bisan tuod sila ug ang ilang mga lobo nga werewolf baho sa basa nga baho.
  Daghan kaayo ang naglakaw. Kini ang kalibutan dinhi - ang espesyal nga microclimate sa Crimea. Kasagaran dili ulan, apan sa niini nga kaso uban sa gusts sa hangin.
  Daghan nang natulog ang mga babaye ug ang katugnaw nakapalagsik kanila.
  Ug sa pipila ka rason nga si Oleg Rybachenko gusto nga matulog, ang iyang mga mata mabudhion nga giugbok.
  Oo, ang ingon nga gibug-aton, nga ingon sa usa ka gatos ka tonelada nga patay nga lawas ang nagpilit kanimo ug dili ka makaginhawa ug lawom.
  "Oh, magsakit ko," naghunahuna si Oleg Rybachenko, nga gipalihok pag-ayo ang iyang mga bitiis, nga nagsugod na usab sa pagkagahi. - Sigurado ako nga masakit ako karon, apan unsa man? Ang mga Nazi siguradong dili moinom ug aspirin o mag-inject ug penicillin, ug lagmit magtipig pa sila ug dugos. O dili ba? Ila bang tipigan kini alang sa mga eksperimento? Asa na man ta karon nga mga pobre?!
  Sa makausa pa, ang reyalidad sa ulan ug pag-antos nawala, ug siya nahikatulog samtang siya naglakaw. Nga tingali maayo lamang niini nga sitwasyon;
  Ang kosmiko, sa usa ka diwa, usa ka gubat;
  Ang mga pioneer nga si Dmitry ug Oleg Rybachenko, isip maayo nga mga estudyante ug talagsaon nga mga atleta, nakadawat sa katungod sa pagrepresentar sa ilang nasud, ang USSR, sa mahigalaon nga mga kompetisyon sa boksing nga giorganisar tali sa mga sports club sa mga bata sa USSR ug Germany. Ang duha ka nasod giisip gihapon nga kaalyado, ug ang mga hungihong sa umaabot nga gubat nahanaw. Sa tinuud, ang mga tropang Aleman miatras gikan sa utlanan, ug ang Wehrmacht nanguna sa usa ka madaugon nga opensiba sa Africa, ug nasakop na ang Ehipto, ug bag-o lang nilang gitaho ang pagkadakop sa Gibraltar. Tungod niini, personal nga gipahalipayan ni Stalin ang Fuhrer!
  Walay mga pulong alang sa usa ka delusional nga panan-awon, apan unsa ang dili mahitabo sa uniberso. Nakuha ni Oleg ang iyang kaugalingon nga naghunahuna nga - nadasig usab sa artipisyal nga impluwensya sa pipila nga mga silaw o uban pa. Apan ang tanan tinuod kaayo nga wala"y kusog sa pagsukol niini nga obsession.
  Busa, luwas kang makalupad paingon sa halos mahigalaon nga nasod. Diha sa pamantalaan sa Aleman sila nagsulti lamang ug maayong mga butang mahitungod sa Unyon Sobyet, ug ang komunismo giisip pa nga usa ka panag-igsoonay nga ideolohiya sa Nasyonal nga Sosyalismo. Dugang pa, usa ka kalihukan nga susama sa Stakhanovsky nagpakita ...
  Si Dmitry ug Oleg Rybachenko mga boksidor gikan sa pinakabata nga grupo sa edad nga onse anyos pa lang, ang ubos nga limitasyon sa pagpasundayag sa mga kompetisyon. Apan sila mga dagko kaayo nga mga lalaki alang sa ilang edad, ug wala pa sa usa ka panahon sa ingon ka paspas nga pagpatulin sama sa katapusan sa ika-21 nga siglo.
  Si Oleg, bisan pa, mas gamay, mas nipis, sa usa ka mas gaan nga gibug-aton nga kategorya, apan kusog kaayo. Si Dmitry mas dako, mas lapad ang bukog, ug ang bayanihong batan-on mahimong tan-awon labing menos napulog upat.
  Lahi usab ang kolor sa buhok sa mga lalaki. Ang Olezhek sama ka patas sa snowball, usa ka natural nga blond. Si Dmitry nga adunay brown nga buhok, brown ang buhok. Si Oleg usa ka pipila ka bulan nga mas bata, ug uban sa iyang lingin nga nawong morag usa ka bata, ug si Dmitry yano nga gwapo, takus sa usa ka poster sa propaganda. Gitutokan na siya sa mga babaye, wa sila magtuo nga dako na siyag laki.
  Bisan pa, si Oleg Rybachenko labi ka maalam kaysa Dmitry, bisan kung ang duha ka mga batang lalaki maalamon kaayo ug nakakuha og tul-id nga A sa ilang mga grado. Sa tinuud, sa usa ka nasud sa Sobyet, ang maayo nga mga atleta kinahanglan nga maayo kaayo nga mga estudyante.
  Ang uban nga mga lalaki mas tigulang, apan hangtod sa napulo'g walo ka tuig ang edad, bisan kung ang usa ka magtiayon nga mga bayani usa ka maayo nga duha ka metros ang gitas-on ug adunay gibug-aton nga usa ka gatos nga gibug-aton ...
  Ang mga boksingero, ang labing maayo nga batan-ong mga personahe sa nasud... Ug ang mga kampeon sa Germany ug ang mga nasud nga kontrolado niini makig-away kanila... Taliwala sa mga bata, siyempre, o mga junior.
  Naglupad sila nga walay hunong sa pinakadako nga airliner nga pasahero sa Third Reich sa ruta sa Moscow-Berlin.
  Ang mga boksidor managlahi nga molingkod, apan adunay mga wrestler, weightlifter, magdudula sa football, ug swimmers. Ang tanan nga mga junior ug maayo kaayo nga mga kinaiya. Gimando ni Stalin nga ang atong bag-ong henerasyon, nga natawo ubos sa pagmando sa Sobyet, magpakita sa ilang pinakamaayo ug dili mawad-an sa nawong. Ug, siyempre, ang tanan naghinamhinam nga makig-away ...
  Gipangutana ni Dmitry si Oleg:
  -Nakahimo ka ba og usa ka taktikal nga plano alang sa gubat?
  Ang pioneer nga batang lalaki mitubag:
  - Ako adunay usa ka dosena nga mga plano alang sa matag kaaway... Apan ako kinahanglan una nga motan-aw kaniya, ug lamang sa paghimo sa usa ka desisyon... Usa ka personal nga pamaagi sa matag usa, ang gamay nga kalihukan ug ang mga detalye, lakip na ang physiological istruktura sa kaaway, magdikta ug indibidwal nga taktika.
  Si Dmitry nanghupaw sa pagtamay:
  - Apan gihimo nako kini nga mas simple! Kung wala"y taktika, nagdali ako sa kaaway, nag-igo nga labi ka kusog ug kanunay ug nabuak.
  Oleg Rybachenko miingon:
  - Adunay pipila ka mga lalaki sa imong edad nga ingon kadako ug pisikal nga naugmad sama kanimo. Busa, ang mga taktika sa presyur nagtrabaho. Mahimo ka lang sa baybayon. Apan ania ako, hapit sa normal nga gitas-on, tingali usa ka gamay nga labaw sa kasagaran, ug aron mahimong kampeon sa USSR, usa ka dako nga nasud, ang pagpit-os lamang dili igo. Dili nimo mapildi ang usa ka kaaway nga adunay kusog nga kusog; nagbansay usab siya, nanguna sa usa ka himsog nga estilo sa kinabuhi, mokaon nga husto, ug nagtuon sa mga taktika. Ug dinhi kinahanglan nimo nga pildihon siya sama sa dula nga chess. Usahay gani magsakripisyo sa usa ka butang para lang sa pagpamalikas.
  Mapintas nga misupak si Dmitry:
  - Ug ang akong mga kaatbang nagbansay, ug sa finals, ang bata mas dako ug mas bug-at kay kanako. Daghan ang nagdepende kung giunsa nimo pagbansay. Ang ubang mga tawo naghunahuna nga mahimo ka nga magtrabaho hangtod sa kakapoy aron mahimong usa ka Olympic champion sa duha ka semana ... Kini usa ka sayop nga pagsabut. Human sa tanan, ang labing importante nga butang sa sports pagbansay-bansay mao ang dili kaayo sa paghatag sa usa ka super load, apan sa paghimo sa usa ka super recovery. Apan adunay husto nga tagsa-tagsa nga gipili nga hugpong sa mga ehersisyo ug ang labing importante nga butang mao ang sunod nga pagkaayo ug kusog nga pag-angkon... Human nga imong dad-on ang away sa usa ka gininhawa, paglabay sa tulo ka hugna, o hinoon, sa pagkatinuod, labaw pa, gatusan ka mga hampak.
  Oleg Rybachenko miingon:
  - Aw, kini siyempre tinuod usab! Sa partikular, ang sekreto sa hustong pagginhawa, ug mga ineksiyon sa mga punto sa pagtubo sa lawas sa bata... Adunay pipila ka Kahibalo gikan sa among magtutudlo. Apan wala ko kasabot nganong dili niya kini ipaambit sa ubang mga coach?
  Si Dmitry miingon sa usa ka hunghong:
  - Gisultihan niya ako sa pagsalig nga ikaw ug ako ... Dili lamang mga boksingero, apan una ug labaw sa tanan nga mga sundalo. Naa pa tay espesyal nga buhaton... Importante kaayo, mas importante pa kay sa Olympic gold!
  Gikiling ni Oleg ang iyang masanag nga ulo ug miingon:
  - Usa ka butang nga mas importante.... Tingali gisultihan usab niya ako niini ... Nga ang kapalaran sa katawhan mahimong magdepende sa mga aksyon sa duha ka mga lalaki nga pioneer sa Sobyet. Sama sa usa ka fairy tale.
  Pilosopikal nga gisulti ni Dmitry:
  - Diin gikan ang mga fairy tale kung dili gikan sa kinabuhi? Tingali mao gayod kini ang mahitabo! Bisag dili mi ugly ducklings, premature pa lang tawgon mig Eagles.
  Si Oleg Rybachenko hapsay nga nagbag-o sa hilisgutan sa panag-istoryahanay:
  - Sa imong hunahuna ang hulga sa usa ka German nga pagsulong sa katapusan milabay na?
  Si Dmitry mikiyhoy sa iyang lapad nga mga abaga sa kalibog:
  - Dinhi, sa akong opinyon, ikaw usa ka labaw nga espesyalista. Sa akong kaugalingon nga ngalan, sa akong hunahuna dili ka makaigo sa tanan nimong mga bukton ug mga bitiis sa usa ka higayon, ug pagkahuman imposible nga mag-atake sa tanan nga direksyon. Tinuod, kung molihok ka sa usa ka paglukso ...
  Si Oleg Rybachenko mikatawa:
  - Morag lohikal kaayo... Apan wala kita mahibalo kon unsa gayod ang naa sa hunahuna ni Hitler, apan ang tensiyon nahubsan gayud, ug ang mga eroplanong Aleman mihunong sa paglapas sa atong kahanginan, ug ang pag-clang sa mga track sa ulod wala madungog sa gawas sa nasud, kini usa ka kamatuoran. . Dugang pa, gibalik sa Fuhrer ang pipila ka mga trabahante balik sa mga makina. Sa ato pa, gitago sa Third Reich ang iyang mga ngil... Apan kinahanglan nga dili kita magrelaks.
  Gikuha ni Dmitry ang usa ka linuto nga sandwich nga adunay isda ug espesyal nga low-fat nga keso gikan sa iyang backpack ug gihatag kini kang Oleg. Human niana mikuha siyag doble nga kantidad alang sa iyang kaugalingon. Gitanyag:
  - Kaon... Dili ka makapahuway ug dugay gikan sa pagkaon ug pagkuha sa protina sa imong lawas. Kung ang konsentrasyon sa mga amino acid sa lawas mikunhod, ang mga kaunuran mawad-an sa kusog.
  Oleg Rybachenko miingon:
  - Alang sa mga bodybuilder, nga nag-ehersisyo pag-ayo, kini patas, apan alang sa mga boksingero ... Human sa tanan, wala namo ang tanan nga karne, kini nagkolor sa lawas, ug labaw pa nga kini nagdugang sa pagkaepektibo sa kombat!
  Si Dmitry, mikuha sa usa ka pinaakan sa sandwich ug nagdugang usa ka kamatis niini, miuyon:
  - Dili tanan, pero... Magkaon pa gani ko sa gabii o moinom ug puti sa itlog aron dili moubos ang konsentrasyon sa mga amino acid. Dugang pa, ang labing maayo nga butang dili ang mga itlog sa manok, apan ang mga quail o ostrich nga mga itlog, maayo, ang ulahi talagsa ra ... Bisan kung sa Central Asia daw nagsugod na ang pagpasanay sa mga ostrich ...
  Seryoso kaayo nga nangomedya si Oleg (sa tono):
  - Bililhon kaayo nga protina sa atubangan nga mga bitiis sa baki. Girekomenda ko nga sulayan kini!
  Si Dmitry nagngisi sama sa usa ka bata:
  - Oo, apan labi pa sa mga talaba nga adunay pula nga paminta sa India!
  Si Oleg, hinoon, mainampingong mipaak sa sandwich ug misugod sa pagsuyop sa piraso. Ang isda pula, lami, gihumol sa ketchup ug gidugmok nga ahos. Posible nga makadugang og gamay nga kusog... Sama sa Winnie the Pooh, pananglitan...
  - Maayo ang kinabuhi ni Winnie the Pooh sa kalibutan! Naa siyay asawa ug mga anak, mug siya!
  Si Oleg kalit nga misugyot:
  - Basin makakanta ta?
  Si Dmitry miingon nga walay daghang kadasig:
  - Dili ba sayo pa kaayo sa pag-awit?
  Si Oleg Rybachenko mipahiyom:
  - Sakto ra, labi na kay milupad kami sa utlanan sa USSR!
  Gipangutana ni Dmitry ang iyang kauban:
  - Gunting o papel?
  Gibaliwala kini ni Oleg:
  - Tingali mas maayo nga buhaton nga walay bata nga mga komedya. Kami malinawon nga mga tawo, apan ang among armored nga tren nakahimo sa pagpadali sa katulin sa kahayag...
  Si Dmitry mihunong:
  - Dili! Wala namo kinahanglana kining mga kanta sa kindergarten. Magbuhat pa ta... makabayan!
  Gipaburot ni Oleg ang iyang mga baga ug nagsugod sa pagkanta, nag-compose samtang naglakaw siya. Si Danka, sa baylo, maayo kaayo nga mokanta. O hinoon, ang iyang tingog sama sa trumpeta sa marshal, o tingali usa ka trumpeta sa Jerico;
  Ang pioneer usa ka garbo nga pulong,
  Gihigot sa lumad nga Stalin ang kurbata.
  Walay laing paagi gawas sa usa ka party sa balay,
  Para nako, ideal ang komunista!
  
  Ako misaad nga moalagad sa Amahan sa kahangturan
  Aron ang Inahan namulak nga matahum,
  Aron ang tanan mahimong mas maayo sa ilang kinabuhi,
  Aron ang paglupad mahimong mas bugnaw kay sa usa ka agila!
  
  Kini dalugdog - ang gubat miabut na,
  Busa, mga lalaki, ayaw pag-adto sa usa ka hike!
  Ang Wehrmacht mipilit sa iyang baho nga simod,
  Mao nga ipadala namon kini sa pag-usik!
  
  Wala sila naghatag mga riple sa mga lalaki,
  Adunay usa ka tubag: bata ka pa kaayo sa daghang mga tuig!
  Bisan pa niana, nanagan sila aron mahimong mga sundalo,
  Tungod kay ang bayonet gikinahanglan kaayo!
  
  Duol sa Moscow nakig-away kami sa mga snowdrift,
  Nagdagan mi nga walay sapin sa katugnaw...
  Ang matahum nga pioneer nga mga babaye nagdagan-dagan nga nagsul-ob og mga kupo -
  Walay granada, busa ihapak sa imong kumo!
  
  Unsa ka mapintas ang mga pasistang katas -
  Pila ka dugo ang mahimo nimo nga pakan-on kanila?
  Apan ang mga Nazi kinahanglang mobayad sa ilang mga bayrunon,
  Ang mga buwitre mahimong dula!
  
  Alang sa paniudto ang rasyon gamay ra - kagutom,
  Ang mga tiil sa mga sundalo nagyelo...
  Bata pa lang ko
  Apan ang mga amahan mapasigarbuhon sa kahimoan!
  
  Ang tangke nagdali, ang Tigre adunay gipunting nga muzzle,
  Apan gipislit sa batan-ong manggugubat ang granada!
  Ug ang pasistang bastard nakakita sa usa ka minahan:
  Dinhi gigakos siya sa init nga sulo!
  
  Bisan ang gamay nga bata mahimong higante,
  Kung naugmad nimo ang kaisog!
  Ang mga pioneer nagkahiusa isip mga sumpay,
  Mas kusgan nga kalag: ang titanium metal!
  
  Ang Wehrmacht wala makalusot, nakuha nila kini sa agtang,
  Ang mga lungon nga puthaw nangalumos!
  Adunay ingon nga mga lalaki sa Russia,
  Mapasigarbuhon ang mga kaliwatan sa mga kaliwat!
  
  Ang gubat pag-usab, niining panahona sa Volga,
  Ang usa ka payunir nahimong terminator!
  Ang mga Nazi nagbara sa mga morge,
  Ug ang udyong sa kamatayon nabuak sa baybayon!
  
  Dili maihap kung pila sa among namatay,
  Pila ang mamatay pag-usab - wala nay luha...
  Apan kini mao ang buhat sa mga manggugubat;
  Si Kristo mobanhaw sa bisan kinsa nga takus!
  
  Nahimong mga miyembro sa Komsomol sa Berlin,
  Didto, nagtugyan sa panumpa sa pagkamaunongon!
  Ang katunga sa Europe ug sa Union walay sapin,
  Ang among batan-ong team mibiya!
  
  Ug karon magtukod kami usa ka bag-ong kalibutan,
  Ang tanan mahimong usa ka creator-demiurge....
  Maunlod sila sa bung-aw sa pag-antos ug gubat,
  Dili nato mahibal-an kung unsa ang gipasabut sa kahadlok!
  
  Ang pagkamabination nagmando sa uniberso,
  Ug unya mawala ang kasakit, tuohi ako ...
  Uban kanamo mao ang labing maayo nga henyo sa tanan, si Stalin,
  Napildi na ang impyernong mananap ni Hitler!
  
  Kami maisogon nga nakig-away alang niini
  Takos sa kahangturan nga dungog...
  Ug sabta nga ang partido importante -
  Ang uniberso motultol sa imong damgo!
  Ang eroplano gikanta niini nga kanta sa koro. Morag solemne kaayo nga ang usa makahilak...
  . KAPITULO Num. 5.
  Ang panan-awon nahanaw, ug ang batang magsusulat ug henyo nakaplagan na usab ang iyang kaugalingon sa kamatuoran sa usa ka naglatagaw nga kolum.
  Ang kawalay katakus nga makig-istorya sa bisan kinsa nga walay hinungdan (pagkahuman sa panan-awon, ang iyang dila bug-os nga wala na!) Si Oleg Rybachenko mas nasuko. Ug sa unsa nga paagi wala ko dayon makaamgo nga sila nagkaduol sa lasang. Kini natapos - kini nahumod, ug sa ilawom sa tiil adunay usa ka maayo nga pagtunob sa dalan, bisan basa, apan tin-aw, giputol dinhi ug didto pinaagi sa mga timailhan sa mga karomata, mga sakyanan, mga agianan sa mga light tank, mga motorsiklo ug bisan mga kuko sa kabayo.
  Ang bugnaw nga lapok, susama sa daotan nga sabon, nahimo nga sama ka danlog, si Oleg Rybachenko milagrosong nagmintinar sa iyang balanse sa makadaghang higayon, ug sa kolum duha o tulo ka mga babaye ang nahulog ug dali nga mibangon.
  Si Margarita mismo, medyo gikapoy, midasig sa iyang igsoon nga nagkugos:
  - Mongitngit na, hatagan ka nila ug pahulay sa dili madugay!
  Usa ka oras ug tunga human sa pagsugod sa ulan, ilang nalabyan ang daw usa ka halayo nga mga bungtod. Sa duol, si Oleg Rybachenko nakaamgo nga kini dili mga bungtod, apan usa ka kuta nga adunay mga machine-gun tower. Usa ka karaang kuta sa Crimea nga nagbukhad sa sidlakan ug kasadpan kutob sa makita sa mata. Sa regular nga mga lat-ang sa "mga bungtod" nga mga abohon nga bato nga mga singsing, nga hapit gipatag sa yuta, makita - ang mga kagun-oban sa mga torre. Taliwala sa duha niini, ang bihag nga kolum miagi sa lungag, nga lagmit usa ka ganghaan.
  Unya gibalik sila sa pagkatulog. Wala gani nila tangtangon ang mga talikala ug wala ako pakan-a. Ang pagkatulog sa mga babaye mitabon kanila sama sa pako sa uwak;
  Sa kalit ang talan-awon sa atubangan sa mga batang babaye nausab (ug unsa nga mga damgo ang kanunay nga nagpakaaron-ingnon!)
  Ang mga batang babaye sa Komsomol miadto sa pantalan; Dinhi na usab sila giatake sa lima ka ilaga sa uk-ok. Mao kini ang mga dulumtanan nga mga binuhat, nga adunay unom ka mga tiil, nga ikaw motan-aw kanila ug mobati nga sama sa pagsuka. Bisan pa, kini usa ka butang sa duha ka segundo, mga pagbunal gamit ang mga sundang ug nahuman na ang tanan.
  Ang maanyag nga si Margarita miawit pa:
  - Ug alang kanako, sama sa usa ka emetic, kini usa ka potion sa gugma!
  Ang pula nga buhok nga si Aurora nagpasipol sa iyang ilong:
  - Apan maayo ang pamatasan - ug nakakuha ako usa ka maayong sipa sa apapangig!
  Ang mas peligrosong mga linalang mao ang mga wasay sa seagull. Sila adunay abilidad sa pagpusil gamit ang ilang mga sungo. Ang punto gilabay ug gidunggab ang panit, nag-inject sa acid. Unya ang langgam nga wasay milingkod sa nahulog nga biktima ug gigisi ang karne. Tinuod, kadaghanan kanila gipusil na. Apan upat ka mga manunukob nga adunay talinis nga mga ulo sa usag usa misulay sa pag-atake sa mga scout.
  - Ania sila usa pa ka kahiwian sa kinaiyahan! - Ang nagdilaab nga yawa nga si Aurora nakamatikod ...
  - Bisan kinsa nga nagbuhat kanila wala gayud magtuis sa bisan unsa! - Sa bag-ong misyon ni Margarita, nagpakita na usab ang atavistikong relihiyosong mga pagbati. Ang personalidad mausab kung ang pipila ka mga pwersa nahigmata sa subconscious. - Busa nakapahimuot sa Labing Gamhanan nga Diyos!
  Ang pula nga buhok nga demonyo nga nagsul-ob og mubo nga sayal ug buhok nga mas init kaysa usa ka flamethrower misupak pag-usab:
  - Dili, kini sa makausa pa nagpakita sa gamhanan nga gahum sa mutasyon. Ang sunodsunod nga susamang mga epekto mahimong makahatag ug kinabuhi!
  Sa paglabay sa duha ka chakra, giputol sa mga babaye ang mga manunukob, ug dayon gidakop ang mga disk nga mibalik kanila.
  - Sama sa usa ka boomerang, apan kini nagputol sa titanium! - Ang nagdilaab nga yawa mingisi.
  - OK! Bisan unsa pa ang giputol sa titanium, kini nga metal mas huyang kaysa blotter.
  Ang mga babaye nagsugod sa pagbuklad sa naglutaw nga craft. Ang nagdilaab nga yawa kalit nga nangutana nga nagpakiluoy:
  - Sa katapusan, magsulat kita usa ka kanta, Margarita!
  Ang puti nga niyebe nga blonde, nga nagpahiyom nga mas hayag kay sa adlaw, nangutana:
  - Aron sa pagdala kanamo maayong swerte!
  Ang bugnaw nga Aurora nag-ingon:
  - Sakto! Pahilaka ang napildi - nasina ang bastos!
  Ang batang babaye nga Komsomol misandig ug miawit sa hilom, ang mga pulong nga naglutaw ug naggilakgilak:
  Oracle taliwala sa mga salamangka nga bato,
  Natawo sa usa ka bagyo - usa ka masanag nga adlaw!
  Dili kita mga anak sa sayup nga kangitngit,
  Sama sa usa ka kolor sa usa ka kanta curls ngadto sa usa ka silaw!
  
  Siyempre, ang bato makadaot -
  Siya nanagna ug mga kasamok, kaguol, kamatayon alang kanato!
  Ug mga multo sa luspad nga katahom,
  Pagsidlak sama sa usa ka timaan sa gabii!
  
  Apan dili kita mahimong patuotuo
  Russian nga manggugubat - espada sa kamot!
  Alagaron nato si Jesus nga matinud-anon -
  Himoa nga ang yawa mahimong buang sa kahangturan!
  
  Wala nay mas kusgan nga Amahan,
  Sa pagkatinuod, ang atong kabubut-on sama sa metal!
  Ang maalamon nga si Stalin nangulo sa pag-atake,
  Ang "Andryusha" usa ka buhawi sa Cologne metal!
  
  Mag-alagad kami sa Russia nga sagrado,
  Nagdamgo ko nga ipahinungod ang akong kasingkasing kaniya!
  Ang sundalo adunay labing hait nga bayonet,
  Ug ang siga sa mga pakigpulong sa tigpahibalo!
  
  Pagdayeg kanimo, Rus' uban sa mga awit,
  Nag-awit kami og mga himno ngadto kaniya,
  Ang panimalos moabut sa mga kaaway -
  Atong atubangon ang mga uwak, tuohi ako!
  
  Magtukod kita ug bag-ong balaang kalibotan,
  Panalanginan kita sa Dios!
  Para sa mga babaye nga kaluho ug mga update,
  Mahimo ka nga caliph sa dili madugay!
  
  Gantihan kami sa usa ka katingalahang panan-awon -
  Ang tingog sa Ginoo nagtawag sa espada!
  Ang kinabuhi mahimong tam-is nga jam,
  Kung kusgan ka sama sa KAMAZ!
  
  Ang madabong nga mga oak nga kalasangan sa yutang natawhan,
  Hibal-i kung diin mopahulay ang imong kalag!
  Madawat nimo ang kadagatan sa himaya,
  Mosulod ka sa Kremlin isip magmamando!
  
  Ikaw usa ka kabalyero - usa ka tribo sa mga higante,
  Ang kalapad sa kadagatan ug ang kahayag sa yelo!
  Ang balas sa bulawan nga desyerto,
  Ug uban sa esmeralda, ang velvet usa ka lasang!
  
  Kami maisugon nga moadto sa dugoon nga gubat,
  Sa labing gamay ang mga Tigre nagngulob sa makalilisang!
  Ang mga Nazi nagkupot sa mga tiil,
  Nindot tan-awon si Adolf!
  
  Apan naa koy bigote sa nawong,
  Mikunot ang simod, nangahulog ang apapangig!
  Ug ang among mga tawo bantugan, mapahitas-on,
  Nagpakitag gahom sa pasistang binuhat!
  
  Karon panahon na alang sa kahayag -
  Ang grasya sa langit nagpakita...
  Ang mga kahimoan gihimaya sa mga balak -
  Ang balaan nga Kristo nabanhaw sa kalag!
  Mipakpak si Aurora, namakpak pag-ayo sa iyang mga kamot nga mitaas ang panganod sa mga langaw:
  - Maayo ang pagkanta ni Margarita, apan kinahanglan nimo nga kantahon ang mga salmo sa choir sa simbahan. Ang tanan nga mga hunahuna nahigot sa usa ka relihiyosong hilisgutan!
  - Kita kinahanglan nga motubos alang sa atong mga sala. - Miingon ang hamtong nga Korshunova, nga nahulog na usab sa relihiyosong kalipay. - Bisan kinsa nga nagbaligya sa iyang kalag kanunay nagpabilin nga napildi - iyang gihatag ang imortal alang sa mortal!
  Ang nagdilaab nga yawa mikatawa:
  - Nakita nako nga makahimo ka usab sa pagsulti nga matahum! Okay, honey, karon naa tay makalingaw nga lakaw sa unahan.
  Nakalingkod sa usa ka inflatable boat, nga dili makita sa mga radar ug gipintalan sama sa usa ka anunugba, ang mga batang babaye nga Komsomol milangoy sa dako nga tiglaglag. Karon kinahanglan nilang buhaton ang usa ka butang nga dako. Sa usa ka gutlo sa kapeligrohan, ang tanan nga mga reflexes ug mga reaksyon nahimong mahait. Gibati sa mga batang babaye nga Komsomol ang mga tingog sa daghang mga kilometro, ang pagsabwag sa mga balud, ang pagtiyabaw sa mga seagull ug bisan ang pag-yaw sa isda. Nabatian nila nga may naglangoy sa ila! Ang mga miyembro sa Komsomol mipataas sa ilang mga pusil ug nakakita sa usa ka lalaki nga nagsakay sa air mattress. Gikuha niya ang iyang maskara, ug ang nawong ni Denis Baranov nagpakita. Ang opisyal sa zombie, usa ka kanhi nakonbikto nga multa, nga sa kini nga panan-awon tan-awon nga mas bata ug labi ka matahum, mikidhat kanila.
  Sa usa ka pagaw nga tingog nga nag-agas sa hangin, siya miingon:
  - Gipadala ako sa bantugang itom nga Fuhrer!
  - Apan wala kami nagsulat bisan unsa! - Ang mga babaye nagdungan sa pagsinggit.
  Si Mirabela wala gayud mahimuot sa dagway sa usa ka gahi nga kriminal gikan sa ilang batalyon, apan si Aurora, sa kasukwahi, mingisi sa katagbawan. Pinaagi sa dalan, kini katingad-an, apan sa diha nga ang binilanggo nawad-an sa usa ka dekada ug tunga ug gikuha ang pilas, kini makahahadlok - nahimo siyang usa ka maayong tawo. Kon wala pa sila makahibalo daan, lagmit dili nila mailhan si Baranov.
  - Ug kini dili kinahanglan! - Mipatugbaw ang kanhing binilanggo. - Ang akong tumong mao ang mamatay! Sa akong sunod nga kinabuhi ako mahimong usa ka sultan, ug sa akong harem adunay usa ka gatus ka libo nga mga birhen.
  - Sa labing menos pakigsabot sa usa. Kung dili kini dili maayo, sukwahi ra! - Siya mipahayag, naningkamot nga daw mas maalamon kay kang Margarita.
  Nahilom si Denis; Bisan tuod niining panahona kini usa ka sakyanan nga pangkombat.
  - Aduna ka bay disente nga kasinatian sa militar? - pangutana ni Aurora. Sa tinuud, nakaagi na sila sa Ikaduhang Gubat sa Kalibutan ug nakit-an ang ilang kaugalingon sa umaabot. Dili ingon kaanindot sa futuristically sama sa gihulagway sa mga magsusulat sa science fiction sa Sobyet, puno usab sa mga gubat ug, labaw sa tanan, lainlaing mga binuhat nga nakaagi sa mutation.
  Adunay ingon nga butang - magoradiation ug non-radiation.
  Ang Magoradiation mao ang radiation nga dili makapatay sa mga buhing butang, apan nagbag-o sa mga kabtangan sa butang, lakip ang mga pagbag-o, ang paghiusa sa lainlaing mga porma sa kinabuhi - lakip ang buhi ug walay kinabuhi.
  Unter-radiation - dili sama sa ordinaryo nga radiation - dili hinungdan sa ionization sa mga atomo, apan ang ilang pagkahan-ay pag-usab sa mga molekula, ug labing aktibo sa DNA ug mga selula nga nagdala sa genetic nga impormasyon. Sa pipila ka mga kaso, kini mahimong gamiton alang sa medikal nga katuyoan, alang sa paspas nga pagbag-o.
  - Alangan! - masaligon nga giingon ni Baranov. - Ako nakig-away sa daghang mga higayon!
  Ang pula nga buhok nga Aurora nagduhaduha:
  - Kinsa imong gipatay?
  Ang kanhing kriminal miingon:
  - Mga walay pagtuo!
  Ang nagdilaab nga yawa mituis sa iyang simod:
  - Ngano nga ikaw usa ka opisyal sa Russia:
  - Ako usa ka mujahid ug ang akong tahas mao ang paglaglag sa mga dili magtutuo! - Misinggit si Baranov. - Ingon niini ang akong gitakda sa kahangturan.
  Si Aurora mihunghong sa dalunggan ni Margarita:
  - Ayaw pakiglalis! Mas maayong humanon ang trabaho.
  Usa ka zombie nga nag-purred ubos sa iyang gininhawa sa Arabic. Ang pinakaulahing balita gisibya sa radyo.
  - Ang mga militante nahimong mas aktibo sa Chechnya. Sa partikular, usa ka pagsulay ang gihimo sa pagpabuto sa balay sa gobyerno. Atol sa gubat, lima ka pulis ang namatay ug onse ang samdan, giklaro ang kapildihan sa mga militante. Sumala sa pipila ka mga tinubdan, ang kanhi tsirman sa Sharia court nakadawat mga usa ka gatos ka milyon nga dolyar gikan sa langyaw nga mga sponsor ug aktibo nga nagtinguha nga mabawi kini. Usa ka espesyal nga operasyon ang gihimo sa kabukiran: ang mga bandido nagkatibulaag.
  Ang zombie nalipay:
  "Sa dili madugay atong maigo pag-ayo ang mga dili magtutuo nga sila managan taliwala sa mga sitsit ug pagbiaybiay!" ang iyang mga pulong nabalda sa usa ka nagligid nga balod, iyang giitsa ang sakayan ug gisablig kini sa mga sagbot. - Husto kana, ingon ko!
  - Tinuod kana sa prinsipyo! - Gipagawas ni Aurora ang mga kidlat gikan sa iyang mga mata. - Ang USA kay dakong kaaway sa Islam. Gidecompose niya kini sa tabang sa Hollywood, mga mantalaan sa pornograpiya, misteryosong serye sa TV. Karon kinahanglan namong pusilon og gamay ang mga Yankee.
  Ang mga babaye milangoy paingon sa tiglaglag. Si Kapitan Unang Ranggo nga si Rudolph Reagan, human sa paghigop sa iyang paborito nga cognac (maayo, kining tanan nga mga Amerikano mga palahubog, dili alang sa bisan unsa nga ang USA nahimong simbolo sa usa ka dili maayo nga estilo sa kinabuhi ug pagkadunot!), Mihigda sa higdaanan, naghigda. ang iyang ulo sa dughan sa bigaon. Sa diha nga sa iyang pagkabatan-on siya nadani sa mga lalaki, ug human gitugotan ni Franklin Truman ang mga homoseksuwal nga mag-alagad sa kasundalohan, bisan pa siya adunay kasinatian sa relasyon sa mga admirals. Ug bisan pa sa usa ka upat ka bituon nga bayani sa Gubat sa India. Apan ubos sa usa ka presidente sa terminator, ug usa ka Muslim niana, ang moral nahimong lahi ug ang mga bayot gipiit. Human niini, nakahukom si Rudolph Reagan nga ipakita ang iyang omnivorousness pinaagi sa pagdapit sa mga bigaon. Bisan pa niana, samtang naghapuhap sa malumo nga lawas sa babaye, wala siya mohunong sa paghanduraw sa mga lalaki, maskulado, itom, nga makahimo sa paghatud sa dili mahulagway nga kalipay.
  Siyempre, sila usa ka scumbag ug usa ka pervert pagkahuman niana!
  Gitugotan ni Rudolph Reagan ang bigaon nga pasakyon siya, apan wala siya makalingkawas sa iyang kaugalingon ug naluya. Dili, kinahanglan niya dayon ang usa ka lalaki. Bisan kung ang mga lalaki labi ka daotan kaysa mga babaye sa pipila ka mga paagi, wala silay igong salapi - gusto nila ang pagtubo sa karera. Si Galina nakamatikod niini - kini mapuslanon sa paglaglag sa mga kaaway sa Soviet Russia; Amerikano ug ilang mga kaalyado.
  Ang mga guwardiya nagagawi nga walay pagtagad. Bugnaw ug mas gusto nila nga magpainit sa ilang kaugalingon gamit ang undiluted whisky. Si Margarita mikunot (kini kompleto nga mga palahubog - human sa tanan, ang molekula sa alkohol nagsimbolo sa pagkaguba sa lawas, ilabi na sa babaye), ang mga Yankee mga buang!
  Ang mga balod misidlak sa mga monitor, ug usahay adunay mga binuhat. Usa niining peligroso nga mga mananap mao ang saw-crab ug sa samang higayon nettle shark. Usa ka makalilisang nga mananap, delikado sa yuta ug sa dagat. Uban sa iyang kuko nga adunay mga dagom nga makasakit, kini dali nga mopaak sa usa ka tawo sa tunga o mas grabe pa, makahilo niini. Ang mga batang babaye dili makita, sila gisablig sa usa ka reflector, ug alang sa mga zombie ang temperatura sa palibot mas bugnaw bisan pa sa usa ka magtiayon nga degree.
  Gilabay ang bigaon, si Rudolph Reagan miingon sa pagaw nga tingog:
  - Lakaw, gusto ko matulog. Oo, ug kinahanglan kang moadto sa dako nga higdaanan!
  - Kung gusto nimo, bayad lang! - Ang gubot nga mga bigaon nangirit.
  - Dili ka igo nga hanas, ang katunga sa usa ka mower igo na alang kanimo! - Rudolph Reagan mitubag, ug unya uban sa kalisud sa pagpugong sa iyang kaugalingon gikan sa burping. - Ingon sa imong gusto! Apan kini mao ang pagpanulis.
  - Sa unsa nga plano? - Natingala ang mga bigaon sa mga sundalo.
  - Naa kay maayong trabaho. - Mihilak si Rudolph. - Nalingaw ko ug nadato, ug mangurog ko sama sa impyerno! - Nagsugod gyud sa pagkurog ang heneral, nangurog ang iyang double chin.
  - Dili ka hubo! - Ang bigaon misinggit sa pagkawalay paglaum (pagkamakauulaw kung ang moral gisal-ut!). - Mangita kog laing kliyente!
  - Apan timan-i nga ang atong mga marinero mga temperamental. - Rudolph Reagan nakamatikod uban sa usa ka dili klaro nga hulga.
  Ang mga babaye nga Komsomol suod na. Ang zombie nagsandig sa manggugubat nga si Galina, gipatong ang iyang ulo sa iyang abaga. Ang patay nga opisyal mipilit sa iyang aping sa seda nga humot nga buhok, mihalok sa tumoy sa iyang ulo. Ang bugnaw nga mga ngabil nagsunog sa iyang buhok nga dili maayo, ug ang opisyal baho sa usa ka bangkay.
  - Balik! - Ang nasuko nga si Margarita miingon nga mahulgaon - Nakakita usab ako usa ka hinigugma.
  - Wala ko tuyoa nga makasala ka! Mura ra ka ug Guria. - Ang dagway sa usa ka intelihenteng bangkay nagsugod sa pagsitsit.
  - Makig-away kami sa mga maskara. Walay makakita nga kami mga babaye. - Ang iyang nagdilaab nga higala nga si Aurora mikuha usa ka flask nga adunay usa ka stimulant. Miinom kog duha ka sipsip. Ang flask dili kaayo maalamon, kini gihimo gamit ang akordyon, mao nga walay hangin niini. Busa ang nagahatag-kinabuhi nga likido moagos sa iyang kaugalingon. Ang manggugubat midugang og mubo nga sulat sa iyang kaugalingon. - Ingon nga kini gihaw-as, kini nagkontrata: ingon usa ka sangputanan, ang tubig dili magsabwag, mahimo ka nga molihok nga hilom.
  Sa ubang mga bahin, bisan ang mga tingog dinhi lainlain, dull, ingon nga wala"y gahum. Ang tin-aw nga mga tingog sa mga babaye ingon og hoar. Ang mga balud morag itom nga habol diha sa kangitngit diin usahay mokidlap ang mga suga, halos kuwadrado nga isda mosulay sa pagluwa og butang gikan sa luyo sa ilang mga baba. Usa ka gaan nga silweta ang miambak gikan sa tubig ug naputol hapit sa katunga sa pagbuto ni Aurora. Kini nga isda adunay mga hait nga kapay ug dili ko gusto nga masakitan sila.
  Walay mga batang babaye nga Komsomol nga makita, ang sakayan awtomatik nga nag-usab sa kolor aron mohaum sa talan-awon sa dagat, sama nga ang mga costume nagpakita sa mga kalidad sa chameleon. Perpekto ang pagtakuban. Sa partikular, makita nimo kung giunsa pagdakop sa mga marinero ang mutant nga isda. Yano ra kaayo ang ilang gibuhat: Una, ilang ituslob ang goma, baga nga lubricating sa lana sa makina ug gasolina: ang baho mikaylap sa layo. Ang ilaga nga pawikan ganahan niini, kasagaran siya mokaon og chemistry sama sa usa ka uk-ok. Kini modakop, molamoy, mogunit sa kaw-it. Dili gyud ka makakaon niini nga crap. Apan ang buhi nga paon dili daotan. Ang dagkong isda, usahay sama sa gidak-on sa dolphin, mopaak niini. Ang uban niini makaon ug giisip pa gani nga delicacy.
  Adunay usab mga makahilo, apan ang mga batid nga chef makahimo sa pag-neutralize kanila, ug kini naghimo kanila nga labi ka mahal. Sa partikular, ang esmeralda nga isda sa carp makita lamang sa radioactive Lake Radikal, tungod kay kini ginganlan uyon sa Lake Baikal, karon lang kini nahugawan. Ang esmeralda nga carp nga adunay uranium hinungdan sa pagkahubog sa narkotiko; Ug ang ingon nga mga "glitches" dili kasagaran, hayag nga kolor, makita nimo kini bisan sa usa ka blockbuster. Mapuslanon kaayo ang pagpangisda, meta-quasi-lethal mutants, esmeralda ug radioactive, delikado kon ut-uton, ug sa samang higayon misulay sila sa pagpasanay ug kabaw nga sama kadako sa catfish sa gawas sa sona, apan didto sila namatay.
  Ang mga babaye nakakita niini ug mipataas sa ilang mga pusil. Si Margarita kalit nga misibog; usa ka nipis nga singgit milanog sa akong dunggan:
  - Ang barko upat ka gatos ka metros ang gilay-on.
  Ang blonde nga terminator mitubag uban ang kalipay:
  "Gipadayon namon nga maayo ang among rapprochement."
  Ang mga mata ni Aurora ug Margarita nakakita sa kangitngit nga dili mas grabe pa sa usa ka iring, ug tingali mas maayo. Adunay gamay pa nga mga tawo nga sakay, mga katloan ug lima ka mga tawo, lakip ang mga mersenaryong mangingisda, kadaghanan kanila mga hubog. Gipunting usab sa zombie ang iyang kaatbang nga adunay usa ka machine gun nga adunay silencer.
  Mikuha siya og halok, hilom nga gi-klik ang safety switch, ug gipasiga ang night monocular. Adunay usa ka propesyonal nga hangin bahin kaniya, labi na sa dihang iyang gipilit ang rubber eyecup sa iyang nawong aron dili mahatag ang iyang lokasyon sa mga tigpaniid nga adunay berde nga silaw.
  Ang mga babaye mitan-aw sa ilang mga kaatbang pinaagi sa computer optics. Giayo dayon niya ang mga target, gipahimutang kini sa labing taas nga rate sa kalayo: usa ka libo lima ka gatos nga mga round matag minahan. Sa samang higayon, ang mga babaye nag-apod-apod sa mga biktima sa katloan ug upat ka mga tawo kinahanglan nga tangtangon dayon. Naghatag ang kompyuter og hint kon unsaon ug kinsay pusilon.
  Ang sundalo nga tigpaniid nagbarog duol sa bentilador sa koral, nanigarilyo siya, ug matag karon ug unya miinom ug whisky gikan sa usa ka flask.
  - Ang mga Amerikano nagserbisyo nga walay pagtagad! - Namatikdan ni Aurora ug gidugangan nga mabiaybiayon nga adunay hilo sa iyang tingog. - Mao kini ang sangputanan sa ilang dunot nga liberal nga demokrasya.
  - Ang atong hunahuna mas maayo! - Mingisi si Margarita. - Ilabi na kadtong gisuholan sa kasundalohan nga dili gikan sa Slavic nga gigikanan?
  - Ayaw usab buangbuang sa pag-inom! - Ang batang babaye nga Komsomol nagpahid sa iyang ilong. - Makati, tingali tungod sa ulan. O tingali sa usa ka kusog nga hampak!
  - Akong kuhaon! Ang kaaway sa Third Reich... - Mihunghong ang Zombie-prisoner.
  - Sa kinatibuk-an, ang pagpanigarilyo nagpahinay sa reaksyon ug nagbuta sa mga mata! - ingon ni Margarita. - Ako personal nga nagdili sa sigarilyo.
  Sa ulin sa dako nga tiglaglag makita nimo si Barter, adunay daghang kaluha nga paspas nga pusil, ang klase sa Lincoln - sunod kanila adunay usa ka pares nga mga gunner sa lingkuranan. Duha pa ang mahiligon sa pagpangisda. Kaluha nga "grobodon" sa kilid sa starboard. Ug unya usa ka Amerikano, sama sa usa ka itom nga tawo, naglatagaw, nagtan-aw sa usa ka butang sa iyang selpon. Dayag nga "porno", usa ka matang sa video. Sa kinatibuk-an, delikado ang mga pusil; kung magpusil ka, wala mahibal-an kung ang "armor" makaluwas sa mga bato, apan ang usa ka inflatable nga sakayan siguradong mga fender.
  - Busa ang mga tumong giapod-apod. Magsuod ta. - Miingon ang kalayo nga yawa. - Ang mga primitive nga baka kinahanglan nga makita nga nasakitan.
  - Magpalusot kita sama sa mga bitin! - Gisuportahan ni Margarita, nagkurog ang iyang hawak.
  Nagpabiling hilomon ang zombie.
  Sama sa kanunay nga mapaniid, ang pula nga buhok nga si Aurora nakamatikod sa pana nga mga pusil nga adunay escort ug hangtod karon luwas. Daghang mga machine gun, bug-at, tingali mas kusgan kay sa PKM. Ug unya ang mga tripulante, usa ka lalaki ang makita, lagmit nga Intsik, usa ka tensiyonado kaayo, bisan ang gikulbaan nga sentry. Ingon niini tingali ang pag-inat sa bag-ong nangabot. Usa ka opisyal sa duol, kaswal nga nagsandig sa rehas;
  - Atong iapod-apod ang mga tumong! - Gisugyot ni Aurora, nagdula og chewing gum.
  - Mobalhin ko sa tuo, makuha nimo ang daghang teritoryo sa wala! - Gidagan ni Margarita ang ngilit sa iyang kamot sa iyang tutunlan.
  Ang inflatable boat nabahin sa duha ka bahin, ang mga babaye milingi.
  - Akong silhigon ang mga machine gunner! - Nagpangidlap ang ngipon ni Aurora.
  - Ug ako usa ka gunner! - Mingisi si Margarita.
  Ang tiglaglag dili kaayo gamay ug hinungdanon kaayo nga mobuto kini sa kalit, mabalda kini ug ihulog sa mga cabin. Ang mga batang babaye sa Komsomol mibati nga gikulbaan, ang kasinatian sa pagpatay dili kaayo gamay, apan ang ilang mga kasingkasing nagsugod sa pagpitik sa madali, ug ang ilang mga ulo saba tungod sa pagpagawas sa dugo.
  Gihatagan nila ang ilang kaugalingon og mental nga sugo nga mokalma ug molihok nga kalmado. Dili tanan, bisan ang usa ka eksperyensiyadong manggugubat o doktor, makahimo niini, apan ang pulso mokalma. Ang usa ka hait nga dalunggan modawat sa mga panag-istoryahanay, tungod kay dili tanan nga Yankee makita, ug sila kinahanglan nga tangtangon dayon.
  Kinsa sa partikular ang naa sa taas nga superstructure. Dayag nga nagdula sila og mga baraha didto. Ug bisan ang usa ka primitive nga buang. Unsa ka degenerate ang mga kaatbang sa Yankee sa Soviet Russia? Busa makadungog na ka ug kusgan nga mga pulong sa Amerika. Mokabat sa lima ka mga sundalo, ug kinahanglan usab silang tangtangon.
  - Morag simple ra ang among operasyon! - Namatikdan ni Margarita. - Busa likayi ang wala kinahanglana nga kasaba, aron walay bisan unsang kasamok!
  - Anaa kami sa papel sa hari sa pagsabotahe sa Thunder Wind! Karon lang namo napildi ang Yankees. Bisan pa, sa tinuud, usa ka nasud nga naghimo sa ingon ka maayo nga mga aksyon nga pelikula kinahanglan nga atong kaalyado ug suod nga higala. - Ang miyembro sa Komsomol nga si Aurora gikulot ang iyang mga kilay sa usa ka labi ka peligro nga pagliko.
  - Kung wala pa ko matawo sa USSR, mas gusto nako nga matawo sa USA. Ang sibilisasyon sa America naglangkob sa gatusan ka mga kultura gikan sa tibuok kalibutan! - Si Margarita, nga nagbiaybiay sa usa ka tawo nga wala mailhi, nagpakita sa iyang taas nga dila.
  - Ang kadaugan batok sa usa ka kusgan nga kaatbang kasagarang gasto, apan dili nimo kini ihatag nga wala"y bayad! - ungol ni Aurora.
  - Gawas sa Dakong Gubat batok sa mga ghouls ug troll, kansang mga bunga nawala. - Si Margarita nanghupaw pag-ayo.
  - Temporaryong! - Ang yawa sa kalayo miputol sa mapintas nga paagi.
  Ang mga babaye mikuha ug daghang risgo. Kung namatikdan nimo sila, ang mga bug-at nga machine gun magsugod dayon sa pagtrabaho. Mas peligroso pa sila kay sa mga pusil; Ang mga Yankee adunay mga kompyuter usab, ingon man mga aparato sa panan-awon sa gabii. Pila ka mga kabhang ang kinahanglan nimo aron mapalig-on kini nga madanihon? Unya sila malunod bisan sa buta nga kalayo, o pinaagi sa pagpabalik sa labing gamhanan nga mga radar. Ug sa usa ka spotlight, makita nimo ang usa ka butang nga hanap, labi na ang mga zombie. Gibuksan niini nga lalaki ang mga opisyal sa paniktik sa Komsomol. Sa ibabaw, laing lalaki ang mitungha, ang iyang muzzle gipintalan sama sa asul, ug mipaingon sa mga mangingisda.
  - Kami adunay mga problema pag-usab! - Adunay kabalaka sa tingog ni Margarita.
  - Atong pusilon ang tanan sa usa ka higayon! Kini usa ka butang sa lima ka segundo! - Gihigop ni Aurora ang stimulant. Iyang gitukmod ang iyang kauban sa iyang siko. - Oo, inom usab!
  Adunay usa ka strip sa kahayag duol sa kilid sa iyang kaugalingon, apan kini dili usa ka problema.
  Si Margarita nag-ingon, o hinoon nagmando sa mga zombie:
  - Ayaw pagpusil nga walay sugo.
  - Gituman ko, madam! - Gitubag ang "convict doll".
  Karon ang tanan nga mga katuyoan nakuha ug kana swerte. Sa sakay sa "mga mangingisda" akong gikuha ang usa ka mananap nga naggilakgilak sa mga rubi: usa ka milagro nga pasta nga isda. Bisan ang upat ka mga lalaki nagdukdok sa ilang mga ulo gikan sa tabon, karon ang tanan nga mga target nakuha na.
  - Panahon na! Hyper salvo! - hunghong ni Aurora. - Ganahan siya nga mobarug.
  Ang mga machine gun miigo sa walay saba nga pagbuak sa mga balud, nga hingpit nga nakababag sa ilang pagpamusil. Kaluhaan ug lima ka bala ang mibuto sa usa ka segundo, ug singkwenta alang sa duha. Ug kap-atan ug unom ka mga tawo kinahanglan nga tangtangon dayon. Bisan ang pagkonsiderar sa mga miss ug dili kalikayan nga dubbing, ang duha ka segundo igo na alang sa usa ka hingpit nga paglimpyo. Usa lang ka nipis nga sipol sa mga bala ang naglihok, bisan ang mga shutter wala mi-klik. Ang mga pop dili kaayo mamatikdan, ang butt lang nga mipilit sa abaga.
  - Kini ang gipasabot sa electromagnet ug acceleration! - Ang nagdilaab nga yawa miingon uban ang pagdayeg.
  - Ug usab ang atong mga abilidad! - ungol ni Margarita. - Pagdayeg sa bantogang magbubuhat!
  - Dili hinatag sa Diyos nga siyensya! - supak si Aurora.
  Bisan tuod sila nagpabuto gikan sa lain-laing mga punto, sila makahimo sa pagpakigsulti, bisan sa layo nga gilay-on pinaagi sa mini-walkie-talkies.
  - Ayaw tugoti ang bisan kinsa nga molapas sa limitasyon, magsugod kita sa pagkanaog! - Gisugo sa manggugubat sa Komsomol.
  Kataw-anan nga ang tanan nga mga paratrooper tulo ka tawo, duha ka batang babaye nga Komsomol ug usa ka buhi nga bangkay nga binilanggo. Ang mga batang babaye nga mga tanod naglabay sa mga target designator. Makita nimo nga tulo pa ka itom ang nanggawas.
  - Pasayloa ako, Ginoo! - Ang debotong si Margarita mihunghong, nagpadala sa mga manggugubat ngadto sa mas maayong kalibotan.
  Gipusil lang sa zombie ang duha ka tawo nga nanigarilyo duol sa kilid ug nagtan-aw sa layo. Dinhi, sa kinatibuk-an, adunay usa ka butang nga makadayeg, ug kinsa ang makabasol sa mga marinero sa pagpahayahay sa usa ka mahigalaon nga pantalan.
  Gikan sa suok sa iyang mata, namatikdan ni Margarita ang dugoon nga mga panganod nga nanglupad gikan sa walay sulod nga mga ulo.
  - Ang pag-ihap moabut! - Ang blonde nga terminator nag-ingon. - Mag-abli ta ug account!
  - Morag ayaw usiki bisan usa ka segundo! - sugo ni Aurora.
  Ang kilid sa tiglaglag diha-diha dayon mitubo atubangan sa mga scout. May mga bangkay lang sa kubyerta, indi ang kinaandan nga hilum, isa lang ka isda nga maaslom nga gatas nga nagapitik sang ikog sa kilid.
  Pag-usab sa pagmata sa labing makapaikag nga dapit. Ang mga batang babaye sa Komsomol dali nga mibangon ug, milukso, midagan pag-usab. Wala gani sila hatagi og pamahaw, mao nga gibiyaan sila nga gigutom nga nagtiniil sa init nga balas. Busa dagan pag-usab ug ayaw paghinayhinay. Dayag nga kinahanglan usab silang magtrabaho og maayo ...
  Gidasig ni Aurora ang iyang higala:
  - Ipadayon ang imong ilong, cool nga babaye nga Sobyet! Unya dili kami mabuak sa ilawom sa tangke!
  Si Margarita kusog nga misinggit:
  - Oo, wala ko maghunahuna bahin sa pagbungkag! - Ug nahibal-an ang doble nga kahulugan sa ingon nga ekspresyon, gidugang niya ang pagpatin-aw. - Ug labaw pa sa pagduko!
  Ang mga manggugubat sa Komsomol nagsandig sa kilid. Sa makadiyot gitabonan sa ulin ang daan na kaayong kahayag. Ang mga scout sa USSR mokatkat sama sa Spiderman gamit ang Velcro boots. Gitabangan usab ni Margarita ang "ballast": hapit niya mabira ang usa ka zombie pinaagi sa pagkupot sa liog. Maayo nga kini nga tawo dili usa sa mga dagkong espesimen. Ania sila sa deck. Usa sa mga manggugubat mipataas sa iyang ulo, usa ka batang babaye nga Komsomol ang nagputol kaniya gamit ang boomerang disk.
  - Kalma, pagdali! - Gisultihan niya siya.
  Dali silang misakay ug gisumpay ang mga sakayan. Karon sigurado na ang tanan! Ang tibuuk nga deck naa sa ilawom sa pusil sa mga matahum. Dinhi nanggawas ang duha ka marinero, tunga sa segundo ug adunay mga buslot sa ilang mga ulo, naa ra silay panahon sa pagkibot.
  - Ako adunay kaaway sa pusil! Karon ipaubos ang tanan sa hilom! - sugo ni Augustine. - Sa kinatibuk-an, gikuha niya ang papel sa usa ka senior nga komandante, nahadlok nga ang sobra nga "matang" ug relihiyoso nga si Margarita makadaut sa usa ka butang. Si Korshunova naningkamot nga dili makamatikod niini. Dugang pa, ingon sa giingon sa usa sa mga marshal sa Sobyet - duha ka tawo dili usa ka iskwad, tulo dili usa ka kompanya!
  Gihubo ni Margarita ang iyang botas, gitago kini sa iyang backpack, ug milakaw nga walay sapin sa kilid. Dali niyang gikuha ang machine gunner nga nagtago sa selda; Ang mga batang babaye sa Komsomol mibira sa ilang mga milagrosong machine gun gikan sa ilang likod, mipahiyom, ang usa mipunting sa tibuok nga agianan, kinahanglan natong limpyohan ang tibuok nga agianan.
  Kalit nga midagan si Aurora sa gikusgon nga milabaw sa Olympic sprint. Usa o duha ug duol siya sa mga kanyon sa ilong. Adunay mga dose ka fighters didto, ang katunga nagbantay, ang uban nagdula og baraha. Adunay duha ka bigaon uban kanila. Naluoy ko sa mga babaye, apan ingon ana ang mapait nga kapalaran sa usa ka bigaon. Ang pagbayad lahi, ug ang pagdisassembly kay pakyawan. Giputol ni Aurora ang tanan pinaagi sa usa ka mubo nga pagbuto gikan sa usa ka hilom nga hinagiban. Dili niya kinahanglan ang usa ka collimator nga talan-awon dinhi, ug busa adunay kahayag, ug ang mga marinero wala magdahom nga usa ka pag-atake gikan sa likod. Sa kinatibuk-an, ang dakong pagkamapahitas-on adunay papel: kinsa ang mangahas sa pag-atake sa usa ka tiglaglag nga puno sa mga sundalo ug mga marinero.
  - Lihok sama sa usa ka lobo sa agianan sa tuo! - Si Aurora hilom nga nagsulti. - Pahunongon ang zombie, ihatag ra niya kini sa iyang botas nga Intsik.
  - Siyempre, limpyohan ko kini sa akong kaugalingon. - Tubag ni Margarita.
  Ang mga lihok sa mga babaye gipraktis sa daghang "virtual nga mga dula";
  Oo, ang ingon nga bakak o tinuod nga panumduman gikan sa laing kalibutan mitumaw niining talagsaon nga futuristic nga panan-awon.
  Kung gusto nila, ang mga opisyal sa paniktik mahimong makalingla sa G-2 sa pagdala sa mga eksplosibo sa opisina sa Prime Minister sa Britanya, ug buhaton ang daghang uban pang mga butang. Mao nga karon si Margarita mibalhin sa mga rehas sa koral ug dali nga gikuha ang mga agianan gikan sa usa ka mapuslanon nga anggulo. Usa ka magtiayon nga mga itom ug usa ka dalag ang mitumaw. Gipaduol siya ni Margarita. Lima pa ang mitungha sa ilang luyo. Unya adunay usa ka mubo nga linya nga mipatay sa tanan.
  - Ang tanan mahimong yano! - Siya mitubag. Tungod sa pipila ka rason, ang akong konsensiya mihunong, ug ang kahinam mitungha ug gusto nakong buhaton ang akong trabaho kutob sa mahimo.
  . KAPITULO Num. 6.
  Usa ka batang babaye nga Komsomol midagan ngadto sa tangke, ug adunay pito pa ka manggugubat. Gikuha nako kini human sa pagdagan sa akong ilong, apan gikan sa pikas nga bahin. Ang zombie, bisan pa sa mando, wala mohunong, apan naglakaw subay sa deck sa ulin, apan maayo na lang nga wala siya makita.
  Pag-adto sa ilong, gibutang ni Margarita ang upat pa, maayo na lang nga naglakaw sila nga naggakos, ug daw naghalok.
  - Miadto ko sa pultahan! - Gilabay ang blonde nga terminator.
  Si Aurora, dili layo sa iyang luyo, mikumpirma:
  - Ug akong gilimpyohan ang mga pusil.
  - Gipatay nimo ang mga Yankee! - Gipagawas ni Margarita ang iyang dila.
  - Ug epektibo kaayo! - Gipunit ni Aurora ang nahulog nga upos sa sigarilyo gamit ang tudlo sa tiil ug gilabay kini sa paagi nga naigo kini sa sungo sa Amerikanong "agila".
  - Naglihok ko gikan sa kilid! - Gilabay ang kalayo demonyo laconically.
  Nagpadayon ang mga gwapa. Hapit maatubang ni Aurora ang usa ka itom nga lalaki. Gusto niya nga mosinggit, apan gitabonan sa babaye ang iyang baba sa usa ka halok:
  - Kalma, kuting.
  - Ikaw ang akong Divine! - Ingon siya.
  - Maayo ka nga mga ngabil, bata, apan wala akoy oras. - Gipilit sa batang babaye nga Komsomol ang arterya duol sa iyang ilong gamit ang iyang mga tudlo. "Usahay magbasol ko nga wala ko mopili ug karera ingong kampeon sa tennis." Adunay salapi, kabantog, daghang mga gwapa nga lalaki ug walay mga pagpatay.
  Misandig ang ulitawo ug migawas ang iyang dila sa luyo sa iyang baba.
  Ang pula nga buhok nga si Aurora miluhod sa pipila ka mga higayon, nagpabuto nga wala"y kamot, gilaglag ang sunod nga mga lalaki. Gisugo:
  - Galina, paghimo usa ka lingin ug pag-adto sa ulin.
  - Siyempre, kini ang labing hinungdanon nga butang alang kanamo. - Gihatag ni Mirabela
  Ang batang babaye nga Komsomol naglakaw nga nagtiniil sa sentro, nga nagtapos sa daghang mga militante sa dalan, labi na, nagdagan siya sa taas nga superstructure. Ug dayon ang katulin sa iyang kiliran, usa ka magtiayon nga dili madungog nga mga singgit, wala"y bisan kinsa nga adunay oras sa pagpusil.
  - Ug ang mga kaliwat nag-ingon nga ang mga cowboy gipabuthan dayon. Baka mamakak sila!
  Ang usa ka riple sa pag-atake (ang mga hinagiban nga nagsulti sa usa ka damgo usa ka kasagaran nga panghitabo, wala ka mahibal-an kung unsa ang mahimo sa subconscious!) Dili makasukol sa pagsulti:
  - Ang imong propesyonalismo labaw sa pagdayeg.
  - Basin makasulti ka ug lain! - Mitunob si Mirabela nga nagtiniil sa usa ka nahulog, nagdilaab nga lighter ug mikurog sa kasakit.
  - Ikaw ang kahingpitan, ikaw ang kahingpitan,
  gikan sa pahiyom hangtod sa lihok nga labaw sa tanang pagdayeg!
  Paghimo usa ka kabangis sa kaaway, usa ka dakong kabangis,
  Ug dad-a ang usa ka ulan sa tingga, uban ang nagdilaab nga abo - napalm - Ang cybernetic nga aparato sa machine gun hinay nga mikanta sa earpiece!
  - Ikaw deftly misinterpret sa hit! - Mingisi si Mirabela (apan dili niya mahinumduman kung diin niya nadungog ang kanta!)
  Ang makina mitubag:
  - Ang programa adunay pagbati sa humor. Aron mapataas ang espiritu sa mga manggugubat!
  - Kaniadto, ang mga pelikula mas bugnaw, aron ang espiritu adunay kusog matag adlaw,
  apan isulti kanako kung unsa ang makapahinam kanimo, ang pornograpiya nga pelikula nga "Emmanuelle"! - Mitubag si Mirabela uban ang humor (Ug kinsa si Emmanuel, diin gikan kini nga imahe sa akong ulo. Tingali gikan sa pulong nga Emmanuel?).
  Ug nikatawa siya sa joke sa iyang kaugalingon.
  Gialsa ibabaw sa ngilit sa koral, ang babaye nakadakop sa upat ka kabus nga mga kauban nga nagdula og estratehiya sa console.
  - Ang koponan hingpit nga wala"y kontrol! Maayo kay ang imong kataposang higayon magmalipayon!
  Si Aurora hilom nga mikanaog sa rampa ug mikuha ug posisyon atubangan sa pultahan paingon sa setting. Usa ka dako, usa ka gatos ug kan-uman ka kilo nga itom nga tawo mikamang pagawas. Usa ka batang babaye nga Komsomol ang naglupadlupad sa ibabaw niya, nagbutang sa iyang sampot sa kilid nga mga dingding sa koridor. Bruiser, pagbagulbol.
  - Fakyu! Nganong hilom man! - Aurora - gibunalan siya sa templo gamit ang butt. Unya gipunit niya ang patayng lawas, nga hinayhinay nga nahulog.
  - Tungod kay ang gugma miabut kanimo! - Siya mitubag.
  Ang batang babaye nga Komsomol wala usab mahigawad dinhi, misulod siya sama sa hangin, usa ka linya, nagputol sa duha ka dosena, ang katunga niini natulog. Ang kusog nga baho sa alkohol nagpakita nga ang Yankee adunay usa ka butang nga gisaulog.
  Ang damgo nabalda, ang usa ka sirena mibuto sa usa ka ubos nga timbre. Gipukaw ang mga babaye pinaagi sa paghapak sa ilang mga bitiis gamit ang mga latigo nga goma ug gipugos sa paglinya.
  Ila silang gialsa ug gigapos pag-usab, giduso pa sila.
  Apan sa wala pa kana, ila kong gihatagan ug makaon. Usab, lugaw nga gisagol sa dili kaayo presko nga isda. Apan kining usa mas parat kay sa normal. Dayag nga karaan, expired nga de lata nga pagkaon gikan sa taliwala sa mga tropeyo gilabay ngadto sa perlas nga sebada. Ug ang asin gidugang sa isda alang sa disinfection. Ang mga nadakpan nga mga personahe wala pa mawad-an sa ilang bili alang sa mga Nazi!
  Si Oleg Rybachenko naglakaw uban kanila. Bisan tuod daw adunay igo nga panahon sa pagkatulog ug labaw pa, walay kusog. Ang damgo nakapaluya pag-ayo sa bata.
  Busa siya naglakaw nga sama niini ug mibati nga sama sa mga panumduman sa mga bunga sa katingad-an nga mga paghanduraw nga gisilsil sa mga eksperimento ni Hitler diha kaniya nagpikpik sa iyang ulo;
  Dinhi iyang nakita si Dmitry sa usa ka damgo. Mura siyag nipis, taas nga bata nga gigapos nila, pero mas taas ug maskulado. Bisan pa, parehas ang nawong ug ngalan. Usa usab ka talagsaon nga sulagma. Ug kini nga batang lalaki adunay duha ka dali nga away, batok sa team sa mga lalaki gikan sa Slovenia, ug dayon sa Romania. Ang duha ka away dali nga knockout, ug sa unang minuto! Ang ikatulo nga away nahimong mas lisud. Ang maniwang nga Italyano adunay maayo kaayo nga depensa ug paglihok sa iyang mga tiil. Wala siya motugot nga ma-knockout dayon ug maayo nga nakaikyas. Ang kaatbang ni Dmitry mitapos sa unang hugna sa iyang mga tiil...
  Unya ang bata nga lalaki sa ikaduhang hugna, nga wala magtagad sa posibilidad sa pagdagan sa usa ka malisud nga kaatbang sa iyang kaugalingon, yano nga midagan sa kaaway, nga nagbunal sa duha nga mga kamot. Ug nakadawat siya usa ka tukma ug tulin nga direkta nga suntok ngadto kaniya, sa tumoy mismo sa iyang suwang.
  Sa unang higayon, ang batan-ong boksidor nauyog, apan kini nakapasuko lamang kang Dmitry. Milukso siya sama sa tigre ug nasakpan ang iyang kaatbang gamit ang iyang tuo.
  Ang katugbang nagsuray-suray ug natumba sa iyang tuhod... Giihap sa referee ang knockdown ug mihatag sa signal:
  - Boksing!
  Ang Italyano daw nawad-an sa iyang paglihok ug human sa usa ka paspas nga dos-dos nahulog siya sa templo ug cheekbone, uban sa iyang mga bukton nga gituy-od nga walay paglaum nga ang referee wala gani maihap, apan diha-diha dayon mihunong sa away. Ang mga baroganan, nga kadaghanan napuno sa mga bata sa eskuylahan, nagtaghoy ug nagngulob. Apan, dihay tag-as nga mga opisyal sa SS taliwala sa mga tumatan-aw. Gisugdan nila pagbomba ang napildi nga batang lalaki, gimasahe sa babaye ang iyang mga aping ug gimasa ang iyang liog...
  Si Dmitry nahadlok pa gani:
  - Wala ba nako siya gipatay?
  Apan pagkahuman sa usa ka minuto nga kusog nga pagmaniobra, ang nawong sa batan-ong boksidor nahimong pink, ug gibuka niya ang iyang mga mata. May gihunghong siya sa hilom. Gitabangan siya ni Dmitry sa pagbangon ug ang bata migakos sa mahigalaon nga paagi.
  Si Oleg Rybachenko, sa baylo, nag-boxing pag-ayo, ang mga away kay amateur, upat ka tulo ka minuto nga rounds.... Gipadala sa bata ang iyang unang duha ka mga kontra sa ikatulo ug ikaupat nga round. Kinahanglan kong mag-tinker sa ikatulo ... Ug bisan pa si Oleg Rybachenko, nga nagpakita sa maayo kaayo nga depensa, masaligon nga nanguna sa mga puntos, usa ka ikalimang hugna usab ang gikatakda.
  Hubo sa hawak, ang tanned nga lawas sa mga batang lalaki misidlak sa singot, ang ilang mga kaunoran nangurog, ug ang ilang mga kaugatan ug kaugatan mas mibarog. Ang kaatbang nga si Oleg Rybachenko nagdali sa unahan, naglaum nga kung siya aktibo, mahatagan siya niini nga hugna. Apan ang maisog nga payunir nakamatikod nga ang iyang katugbang gikapoy na, ug ang iyang reaksiyon mihinay. Misunod ang kusog nga sipa sa kilid sa wala nga bahin sa suwang ug nagsingabot nga trapiko. Ang batan-ong kaatbang nihatag og dalan ug natumba sa unahan... Dayag nga knockout kini, tungod kay wala siya makabangon sa ihap sa napulo.
  Pagkahuman adunay usa ka pahulay, tulo ka away sa usa ka adlaw sumala sa sistema sa tasa daghan!
  Si Dmitry miingon uban ang pipila ka pagbiaybiay:
  - Ang mga propesyonal nakig-away sa kinse ka hugna, ug sa wala pa ang Unang Gubat sa Kalibutan, wala"y mga pagdili sa oras. Nag-away ang mga boksidor hangtod nga nahulog ang usa kanila nga naluya.
  Si Oleg Rybachenko bahin lamang nga miuyon dinhi:
  - Nahibal-an nimo, kini usa ka propesyonal nga boksing, sa usa ka paagi dili ko ganahan niini. Sa amateur boxing, maglihok-lihok ka lang sa grid, pero sa mga pro, nagdepende ra kaayo sa mga tigpasiugda. Pananglitan, mahimo nilang madunot ang usa ka talento kaayo nga boksingero nga dili siya hatagan og mga away. Ug ang mga kampeon adunay higayon nga mapugngan ang usa ka kontra nga peligro kaayo nga makasulod sa gubat. Pananglitan, ang yano nga pagdumili sa pagpirma sa usa ka kontrata pinaagi sa lainlaing mga paglangan.
  Gikumot ni Dmitry ang iyang kumo:
  - Pasulaya lang siya!
  Atol sa paniudto, ang mga batan-on nga mga atleta gipakaon sa desente ... Adunay bisan mga oranges ug alang sa dessert nga saging, lubi ug mangga, nga wala pa matilawi kaniadto sa mga batan-ong atleta sa Sobyet.
  Dayag nga ang mga tig-organisar sa Nazi sa kompetisyon misulay sa pagpakita nga sa Third Reich ang tanan maayo, makapatagbaw kaayo ug makaya nimo ang kaluho.
  Gisulayan ni Dmitry ug Oleg Rybachenko ang mga lubi ug saging sa unang higayon sa ilang bag-ong mga lawas, ug ang mga pinya sa ikaduhang higayon (maayo, mas sayon kini sa mga kahel sa USSR; aduna silay kaugalingon sa Central Asia!). Dinhi ang mga lalaki nakahimo og usa ka kasagaran nga sayop - sila nag-overate... Ug walay hamtong nga mga coach sa team... Kung ang Hitler Jugent adunay slogan - ang mga batan-on kinahanglan nga dumalahon sa mga batan-on, nan ang delegasyon sa sports sa Sobyet nakahukom nga sunda kini nga ehemplo.
  Tingali dili kana ang labing maayong ideya nga sundon!
  Sa bisan unsa nga kaso, human sa usa ka kinasingkasing nga paniudto nga adunay dessert ug mga cake, adunay (kon dili ka mapildi!) Tulo pa ka away ... Ug uban sa kusgan nga mga lalaki!
  Human sa pagpangaon, ang mga batang lalaki malipayon kaayo, si Oleg Rybachenko nagduda pa nga sila gidroga sa usa ka butang...
  Sa bisan unsa nga kaso, karon ang klase sa mga batan-ong Sobyet nga mga atleta nahulog, ug sila nagsugod sa pagkawala sa usag usa... Dugang pa, ang mga maghuhukom ug mga referee nahimong bug-os nga ihalas.
  Ug ang mga Sobyet nakig-away na batok sa mga Aleman....
  Sa sinugdanan mibati si Dmitry nga maagwanta, ug sa unang hugna nakapasar siya sa quarter finals...
  Apan, sa semi-finals na, gibati niya ang kahuyang sa iyang mga bukton ug mga bitiis... Mas dako nga kahuyang ug hinay nga mga lihok... Apan si Dmitry nagpadayon sa iyang garbo, ug mipadayon bisan pa sa kamatuoran nga siya gimingaw sa daghan... Apan ang ulo sa bata kusgan, ug ang tukma nga pagbunal sa usa ka dako, teknikal ug paspas nga kaatbang nakapasuko lamang kaniya ... Ug ang kasuko ug garbo, sa baylo, nagtugot kaniya nga masaligon nga magpadayon sa away ...
  Sa katapusan, sa ikatulong hugna, nadakpan ni Dmitry ang iyang kaatbang, nabuak ang iyang ilong...
  Medyo nakurat ang German ug naigo sa suwang. Ang bata nga lalaki gikan sa Third Reich mibalik, siya giguyod. Gipalambo ni Dmitry ang iyang kalampusan, naghimo og dili igo nga kusog, apan sa samang higayon namatikdan nga tulo ... Ang kaatbang nahulog, ang referee nagsugod sa pag-ihap sa knockdown nga hinay kaayo ... Ang German nga batang lalaki mibangon, apan dili lig-on sa iyang mga tiil. ... Ang dinasig nga si Dmitry nagdali sa paghuman kaniya. Daghang tukma nga pag-uyog... Nahulog ang bata...
  Ang huwes wala magdali sa pagduol kaniya. May gipangutana siya sa tabi. Gitubag nila siya ...
  Nagsugod ang bag-ong hinay nga pag-ihap... Sa ihap sa nuebe namakak gihapon ang bata... Apan mitingog ang signal sa pagtapos sa round. Gikuha nila siya ug gidala sa ilang eskina...
  Si Dmitry masaligon nga nag-ingon:
  - Walay ika-upat nga hugna! Dili na lang mugawas!
  Sa kini nga kaso, ang batang Ruso nahimo nga husto, ang mga segundo naghatag sa pagpadayon ...
  Si Oleg Rybachenko, sa baylo, nakig-away nga morag walay nahitabo... Kalmado siyang miiskor og mga puntos, ug dayon nahuman sa ikaupat nga hugna... Ug ang iyang mga lihok tukma ug paspas pa...
  Silang duha lamang, mga representante sa pinakabata nga grupo sa edad, nakaabot sa finals sa mga atleta sa Sobyet. Usa ka super heavyweight sa mga bata, ug usa ka middleweight... Ang kampeon sa fly weight naangol pipila ka oras sa wala pa mobiya, ug wala na silay panahon sa pagpangita og kapuli niya...
  Mao nga sa katapusan adunay duha ra ka mga Ruso, ug ang tanan, siyempre, mga Aleman nga magdula alang sa bulawan sa ilang kaugalingon ...
  Aktibo nga gisalida ang kompetisyon... Si Dmitry mikurog sa kasuko:
  - Ingon niini ang gusto nila nga pakaulawan kami! Ingon nga kaming mga Ruso mas grabe kaysa mga Aleman ug dili mga Aryan!
  Gilingo-lingo ni Oleg Rybachenko ang iyang ulo:
  - Dili gyud! Ang bisan unsang pagbahin sa mga nasyonalidad ngadto sa hingpit ug dili kompleto kay binuang sa kaugalingong pormulasyon sa pangutana. Ug unsa ang atong masulti kung ang atong mga ideya kasagarang internasyonal!
  Si Dmitry, nga nagngisi, miuyon:
  - Ug atong pildihon sila sa internasyonal...
  Sa wala pa ang katapusang gubat adunay, siyempre, usa ka pahulay ... Ug unya ang mga Germans mibira sa laing hugaw nga lansis sa mga Sobyet nga mga lalaki ... Sila giingong mitanyag sa pagpasinaw sa ilang mga sneaker. Apan isip resulta, ang mga sapatos sa mga tiil sa mga lalaki kalit nga nahumok ug nagsugod sa pagkahugno ...
  Kinahanglan nakong ilabay kini ug dagan aron hugasan kini sa lababo... Nasuko pag-ayo si Dmitry:
  - Nganong gibuhat nila kini? Gusto ba nila nga hagiton kami sa away ug unya tangtangon kami sa kompetisyon?
  Si Oleg Rybachenko makatarunganon nga nakamatikod:
  - Dili lang kana! Gusto usab nila nga ipakita nga adunay kakabus sa USSR, ug bisan ang nanguna nga mga atleta napugos nga makigkompetensya nga nagtiniil. Sama sa, unsa ka kabus nga mga bata sa Russia!
  Gisugyot ni Dmitry:
  - Tingali makapangayo kami sa among mga tigulang nga kauban alang sa mga sneaker? Tinuod, dako kaayo sila para nimo, pero naa sila para nako!
  Si Oleg Rybachenko naglingo-lingo sa iyang ulo nga negatibo:
  - Dili, takus kini! Atong ipakita kanila nga kita makahimo sa pagdaog bisan sa labing lisud nga mga kahimtang. Gawas pa, ang mga batang lalaki nga among kaedad wala"y kaulaw nga magtiniil ... Sama sa giingon nila, bata nga nagtiniil ...
  Gikuyom ni Dmitry ang iyang mga kumo pag-ayo nga nangliki ang iyang mga buko. Ang batan-ong boksidor miingon:
  - Aw, gipasuko nila ako! Dili, ila lang kong gipasuko pag-ayo!
  Si Oleg Rybachenko mitubag:
  - Busa himoa nga ang kasuko maghatag kanimo ug kanako ug kusog.
  Dinhi naputol ang panumduman sa paghikap ni Dima nga gikadena sa iyang tupad, ang bata mihunghong:
  - Nakita ba nimo kini?
  Si Oleg Rybachenko dali nga mitubag:
  -Oo!
  Nagsugod na usab ang ulan, nga dili kasagaran sa tingpamulak sa Crimea. Kini naghimo niini nga makaluod ug tugnaw. Kini bisan hugaw pa, ug ang mga kalyo nga naporma sa mga lapalapa sa mga tiil masakit nga dulumtanan tungod sa gituslob nga bugnaw nga tubig. Ang kolum nga walay sapin nga mga bihag misulod sa lasang pipila ka oras ang milabay, padulong na sa gabii. Dayag nga ang mga lalaki sa SS nagdali, naningkamot nga makapasilong gikan sa ulan. Ang pioneer nga batang lalaki hapit nakalimot sa nahitabo kaniya. Ug angayan sa usa ka batan-ong Leninista ang paghunahuna bahin sa katugnaw, basa nga basa nga mga sapot, manhid nga mga bitiis ug lig-on nga stainless steel nga kadena nga mikumot sa iyang mga pulso hangtod nga nagkadugo.
  Gibuak ni Dmitry ang kahilom ug miingon:
  - Morag nakahimo ako sa pagsaka sa palibot sa Crimea sa panahon sa tingtugnaw, apan ... Kini sa usa ka paagi dili ingon niini!
  Miuyon si Oleg Rybachenko, naglingo-lingo sa iyang ulo:
  - Apan sa amon, ang tanan dili sama sa mga tawo!
  Ang kalasangan nahimo nga dako kaayo. Sa kilid sa dalan nagbarog ang mga pine tree nga naporma - tulo o upat ka girth, nga adunay pula-brown fissured o yellow-orange nga panit sama sa dagkong mga himbis sa isda, nga nagpataas sa compact evergreen o asul nga mga korona ngadto sa ihalas nga gitas-on.
  Ug adunay mga bulak usab sa mga sanga, kung unsa ang hitsura sa mga petunia. Dili usa ka lasang, apan usa ka fairy tale, usa ka pagbati sa pagsulod sa laing kalibutan. Apan adunay usab usa ka minus - ang lapok sa dalan puno sa mga tunok, mahait, sama sa tinuod nga puthaw nga dagom gikan sa usa ka makina sa panahi.
  May mga babaye nga nag-agulo na samtang nagtunob kanila. Si Dima, mipisil sa kamot ni Oleg Rybachenko, miingon:
  - Kini usa ka hasol! Ayaw pagtoo sa mga panan-awon!
  Gibutang ni Mirabela ang iyang palad sa gaan nga buhok ni Dima, nga nagsugod na sa pagtubo, ug mihunghong:
  - Motuo ka o dili! Ug tan-awa ang imong lakang! Dili igo ang paghatag sa imong kaugalingon og impeksyon!
  Ang juniper ug... hinog na nga mga strawberry ug mga strawberry mitubo pag-ayo sa kakahoyan. Ang baho usa ka sinagol nga spring pine ug spring strawberry ug juniper nga kahumot. Daw mas init pa kini. Ug dili gyud ko makatuo nga usa ka gatos nga mga lakang gikan dinhi adunay basa, bisan kung dili tundra, unsa nga klase nga tundra ang naa sa Crimea? Apan parehas ra, dili maayo nga panahon ug itom nga bugnaw nga mga bato, diin nagmartsa ang mga pasistang panon. Makaluluoy nga ang pagdayeg wala magdugay - ang kasakit sa iyang mga kamot, baba ug likod, ang katugnaw, ang umog mibalik, ug si Oleg Rybachenko mibati nga dili malipayon. Hangtod lang sa limitasyon.
  Apan... ang maayo kaayong pioneer nga estudyante kalit nga mingisi. Labaw sa kausa sa mubo nga panahon nga ania siya sa pagkabihag, naghunahuna siya: maayo, ang tanan daotan, dili kini mahimong mas grabe pa! Ug sa matag higayon nga kini nahimo nga adunay usa ka lugar nga moadto.
  Sa katingad-an nga paagi, kini nga hunahuna medyo makapahupay. Si Oleg nagsugod sa paghinumdom sa mapa sa Crimea gikan sa Atlas. Apan dili niya kini mahinumduman - ug nawala sa nalibog nga mga hunahuna nga adunay usa ka butang nga imposible nga nahitabo. Mahimo kang moadto sa laing panahon - ang mga magsusulat sa science fiction ganahan niini sukad pa sa panahon ni Mark Twain. Ngadto sa laing wanang, usa ka butang nga mas moderno, sa laing planeta - pananglit! Sa impyerno nga adunay katarungan - sa kalit kini mga supercivilizations; ang mga tawo nga usa ka milyon ka tuig nga nag-una sa katawhan sa kalamboan nagdula-dula! Ang tanan nga imposible posible - nahibal-an ko nga sigurado!!!! Apan aron sa samang higayon ang imong esensya, memorya, tibuok nga ekspresyon ug dili lamang ang imong mausab?! Kini hingpit - walay kinutuban ug transendental...
  Gipangutana ni Oleg Rybachenko si Dmitry:
  - Aduna ka bay plano alang sa away?
  Ang bata mitubag:
  - Ang plano mao ang yano - hit! - Pag-uyog sa panit, diin ang matag bukog makita sa iyang likod, siya midugang. - Apan maayo gihapon kung dili ka usa ka kalabera, apan kusog nga mga kaunuran ang nagdula kanimo. Maayong pagkatulog... Pero nigamay ka!
  - Gamay, apan layo! - Si Oleg mitubag nga corny, apan tukma.
  Ug ang dalan nahimong mas hapsay, samtang kini nahimong mas buhi. Ug kini katingad-an nga sa Crimea, ingon og ang tanan nawala. Pipila ka mga higayon nga ang mga nagmotorsiklo nga adunay gidumtan nga itom nga swastika nagdagan padulong kanamo. Ug unya, sulod sa mga lima ka minuto, usa ka convoy ang mibira padulong kanila - dagkong mga karomata nga giguyod sa mga pilosopikal nga tan-awon nga mga biter nga adunay mga bagahe nga gitabonan sa sako, diin naglingkod ang mga pulis nga nagsul-ob sa camouflage nga mga raincoat ug mga armband sa pagbudhi. Giubanan usab sa usa ka transporter. Dili sama sa mga tangke, daghan niini si Hitler. Unya ang laing iskwad sa mga trak, lakip ang mga motorsiklo nga adunay sidecar, dali nga naka-overtake sa mga nadakpan nga mga ulipon nga babaye. Adunay usa ka gatos nga mga awto, dili mominus, hapit tanan kanila gipintalan nga khaki.
  Samtang naglakaw sila, gipalanog sa mga Nazi ang mga mangangabayo nga nagsakay sa ulohan sa kolum sa mga binilanggo ug sa panguna mga ulipon, ug si Oleg Rybachenko makapanumpa nga ang mga tingog nagbiaybiay. Nagpabiling hilom ang mga gwardya sa SS. Ang mga doktor nagsakay sa usa ka matang sa armored nga mga sakyanan, nga porma sama sa pawikan ug bug-at, nga adunay mga track nga nagbira pa. Nagbulit sila og mga machine gun. Apan morag, naghunahuna si Oleg, dili gyud sila ganahan niini nga papel - mga guwardiya sa guwardiya... Gitagoan pa gani nila ang ilang mga brutal nga muzzles.
  Si Dima nag-ingon:
  - Ang mga berdugo wala gitahud bisan sa Germany!
  May gisulti na usab si Mirabela, nga nagyango-yango human sa daotang mga sundalo sa SS. Nanghupaw si Oleg:
  - Patya sila! Ang matag usa kanila, sa wala pa si Hitler!
  Si Dima miingon nga nanghupaw:
  - Eh, wala ko kasabot sa ilang pinulongan. Kung dili, mangutana unta ko kung moabut ba kami sa dili madugay ...
  Si Oleg Rybachenko hinay nga miingon:
  - Nahibal-an ko ang Aleman, apan kini gamay nga gamit!
  Sa kasamtangan, ang ulan mihunong, ug ang langit mihayag sa ibabaw sa mga kahoy ug ang adlaw mitungha. Si Oleg Rybachenko adunay lain nga problema - gusto niya nga moadto sa kasilyas nga labi pa sa duha nga mga paagi. Apan adunay nagsulti kanako: lagmit dili sila mohunong tungod niini. Sa pila ka rason, ang pagka-imposible sa ingon nga elementarya nga buluhaton, ang kamatuoran nga bisan dinhi nagdepende siya sa kabubut-on sa uban, nakapasuko pag-ayo sa pioneer nga batang lalaki. Dugang pa, ang tinguha nahimong sakit kaayo. Ang SS nga mga tawo ug ang ilang mga minions nagsulbad niini nga problema nga walay paghunong, apan kini nagpahinabo lamang ug kasuko, ug dili ang tinguha sa pagsunod sa ilang panig-ingnan.
  Busa usahay magbasol ka nga nagpakaon ka nga igo aron hinungdan sa panginahanglan. Nahibal-an sa mga pasista kung giunsa paghimo ang mga problema - natawo sila nga mga sadista. O mao ba kini kung giunsa sila gipadako sa partido?
  Si Oleg Rybachenko nagsugod na sa grabe nga pagsakit sa dihang kalit nga adunay huyop sa aso sa basa nga hangin, unya usa ka iro nga nag-uwang ug mga tingog sa tawo nadungog, usa ka hawan kalit nga mitungha sa tuo, diin ang mga sundalo adunay gibuhat - mahitungod sa tulo ka dosena ang tanan, ug sa luyo niini miulbo ang aso ibabaw sa bato ug dagkong mga bilding. Ang mga bata nga nagsul-ob og camouflage nagdagan gikan sa dalan ngadto sa mga naa sa uma. Dili mga Ruso, sa paghukom sa mga singgit ug mga armband nga adunay mga swastika, adunay mga baynte kanila - sila midagan ug misinggit. Sa panahon nga ang kolum nagkaduol sa baryo, labing menos usa ka dosena nga mga sundalo ang migawas aron sa pagsugat kanila - nga adunay dagkong mga grenade launcher ug madaladala nga mga machine gun nga adunay lapad nga under-barrel device. Gipangunahan sila sa usa ka dako nga tigulang nga nag-uniporme sa usa ka heneral sa SS.
  O tingali dili usa ka apohan, apan yano nga ubanon, tungod kay wala"y lain nga mga timailhan sa pagkatigulang nga mamatikdan kaniya, ug ang lihok sa usa ka taas, nagkurog nga kamot, gidayandayanan sa bulawan nga mga pulseras, tan-awon nga harianon ug nagmando.
  Ug siya adunay mga awards ... Si Oleg Rybachenko nagbasa sa reference nga libro, ug nahingangha nga daghan kaayo ang mahimong makolekta sa usa ka koleksyon. Ang kinatas-an mao ang Knight's Cross nga adunay mga dahon sa oak ug mga espada. Sa ibabaw lamang, ang sama nga butang, apan adunay mga diamante, ingon man ang Grand Cross sa Iron Cross, apan si Goering lamang ang adunay ingon nga award. Mas taas pa ang Star of the Grand Cross of the Iron Cross, ug sa tibuok kasaysayan sa Germany kini gihatag ngadto sa tanang duha ka tawo - Field Marshals Blucher ug Hindenburg. Aw, mas taas ang Order of the Eagle with Diamonds.
  Ang kolum sa mga binilanggo mihunong. Ang pot-bellied nga "doktor-boss," ingon ni Oleg Rybachenko nga gitawag nga ulo sa convoy, mikanaog ug nakigsulti sa ubanon nga tawo. Ang uban mitan-aw sa komboy nga masulub-on ug tense. Namatikdan ni Oleg Rybachenko nga ang tanan sa uma mibiya sa ilang trabaho, ug ang mga bata nga mikalagiw hapit na hapit. Ang unang mga German, naglakaw sila sa usa ka kolum. Ug sa likod nila ang nipis nga mga lokal: nagtiniil o nagsul-ob og hinabol nga sapatos nga bast. Ang lokal nga mga kabus nga lalaki nahimo nga nagsul-ob lamang og mga kolor nga checkered nga mga kamiseta - itom ug puti nga sila samot nga wala dayon nimo masabti kung asa ang mga lalaki ug kung asa ang mga babaye. ang tanan balhiboon, maanyag nga buhok, apan ubanon sa abog, o brownish-pula, taas og buhok, grabeng hugaw, apan adunay buhi, tin-aw nga mga mata - kuryuso, medyo nahadlok ug klaro nga makaluluoy. Namatikdan usab ni Oleg Rybachenko nga ang SS convoy naningkamot nga magpabilin nga duol kutob sa mahimo sa mga ulipon ug layo sa lokal nga mga tawo. Ang mga Nazi wala magsaba-saba, wala maghambog, ug kasagarang hilomon.
  Si Margarita, nga nagtan-aw niini, miingon:
  - Diin napunta ang kaisog sa SS?
  Si Oleg Rybachenko maabtik nga mitubag:
  - Gibiyaan alang sa mga latigo ug mga noose!
  Ang ubanon nga heneral, sa laing bahin, mitudlo sa mga SS nga mga lalaki nga adunay degenerate nga mga simod sa pipila ka mga higayon, ug dayon, sa dihang ang tambok nga tawo nagsugod sa pagsupak sa usa ka butang nga nagbula sa baba, iyang giwara-wara ang iyang kamot, nga makusog, ingon nga siya adunay gitigbas sa espada. Ug ang tambok nga tawo usab miwara-wara sa iyang kamot, apan uban sa usa ka masuk-anon nga pagtan-aw sa pag-uyon, ug unya mihatag sa usa ka mubo nga sugo. Ang mga armored nga mga awto nagsugod sa pag-ugoy, ug ang mga nagsakay sa lobo naglatagaw pa sa dalan. Misunod ang tunga sa dosena nga lokal nga mga sundalo. Ang nahibilin naglibot sa mga nabihag nga mga ulipon, ug ang kolum mibalhin pag-usab. Ang ubanon nga lalaki misinggit sa mga bata ug sa mga trabahador sa uma, ug siya mismo milakaw tupad sa gipakanaog nga tawhanong mga guwardiya.
  Si Dima, nagkurog, miingon:
  -Wala sila nakigbahin sa usa ka butang!
  Mipahiyom si Mirabela miingon:
  - Pasagdi sila nga mag-away ug maggisi sa usag usa!
  Usa ka kusgan nga batan-on nga bungot nga lalaki gikan sa lokal nga mga manggugubat sa SS, nga mipuli sa tupad ni Oleg Rybachenko, nagkunot sa agtang sa batang pioneer, nag-uyog sa iyang light machine gun, dayon misinggit sa iyang ulo:
  -Ikaw ba usa ka Russian nga baboy, nakasabot ka ba bisan unsa?
  Ug gibuak ang iyang mga ngipon, siya midugang:
  - Maadto ba kami sa Moscow ug Washington o dili?
  Naamgohan ni Oleg Rybachenko kung unsa ang ilang gusto gikan kaniya, dali nga milingi, nahimamat ang panan-aw ni Margarit - desperado ug sa samang higayon ingon nga nag-ingon: "Swerte - daghang mga butang ang naghulat kanamo!" - apan ang ubanon nga heneral nagwarawara niini, ug ang bungot nga tawo, nga nagbagulbol sa laing butang, nagbasol sa pagtan-aw kang Oleg ug wala nay gisulti pa. Si Oleg Rybachenko hapit nakasabut sa iyang gusto ... Bisan kung kini dili klaro.
  Apan labi ka labi ka maayo, busa ang mga eksperimento sa gihapon adunay kahulugan? Gusto ba gyud nga mahibal-an sa mga Aleman ang umaabot niining paagiha? Apan kini nahimo nga usa ka panagsumpaki. Wala"y hisgot bahin sa mahigalaon nga mga kompetisyon sa boksing pagkahuman sa ingon nga gubat. Ang pasismo ug komunismo mga kaaway hangtod sa hangtod. O naa pa bay lain dinhi... Pagkasakit sa akong mga templo.
  Ang baryo sa militar nahimo nga luyo sa usa ka ubos apan lig-on nga palisade - nga adunay plataporma alang sa mga sundalo sa makalilisang nga organisasyon sa SS, nga adunay kusgan - bisan pa, lapad nga bukas nga mga ganghaan. Usa ra ka butang ang daw katingad-an ni Oleg Rybachenko - ang mga haligi sa ganghaan nga bato, gitabonan sa mga kinulit sa porma sa walay katapusan nga pagsaka sa mga bulak ug mga punoan. Kini nga mga haligi wala gayud mohaum sa kinatibuk-ang dagway sa baryo, diin kini hugaw (bisan pa niana - tingali kini human sa tingtugnaw?), Ug ang mga balay, nga hinimo sa mga tile nga bato, gitabonan sa lapad nga mga liki nga adunay dalag nga lumot, adunay brown nga patag. kugon nga mga atop.
  Apan adunay usa ka self-propelled nga pusil. Dili, kini usa ka self-propelled nga pusil, ug usa ka hantatalo nga bersyon nga dili pamilyar sa mausisaon nga si Oleg Rybachenko. Pananglitan, ang hinagiban usa ka mortar nga tan-awon dili moubos sa 350 milimetro. Giangkon nga wala pa siya makadungog niini.
  Dugang pa, ang salakyanan motimbang ug mga kawaloan ka tonelada, ug sa unsang paagi ang usa giguyod sa kabukiran sa Crimea? Gusto ba nila nga sulayan kini sa panahon sa pag-atake sa dili mabuntog nga Sevastopol? Kini nga pangagpas nakapasakit og gamay sa akong walay sulod nga tiyan. Unsa kaha ang mahitabo sa mga sundalong Ruso ubos sa maong mga pag-atake? Ang tanan dinhi nagginhawa sa Middle Ages, nga gisagol sa modernidad ug teknikal nga kabag-ohan. Sama sa mga lungag nga adunay mga kampana ug mga whistles. Dili ka gani matingala kung adunay usa ka TV dinhi, ug usa ka kolor niana. Dili itom ug puti.
  Ang sama nga nahimo nga mao ang lawak diin ang mga ulipon gidala, o hinoon, giabug. Bisan pa, dili - mas grabe pa, tungod kay wala"y usa nga nagsamok sa mga liki sa semento nga mortar, ug kini pamilyar kaayo sa Oleg Rybachenko - mga baboy. Ang mga ulipon nakahukom nga gamiton ang usa ka gibiyaan o temporaryo nga walay sulod nga kamalig isip usa ka hangar (ang baho gikan sa maong mga dapit halos dili mawala).
  Si Margarita mikurog pag-ayo nga siya nahadlok ug mibagulbol:
  - Gipasagdan na usab nila kami! Aw, kon madakpan lang ko ni Hitler!
  Apan kini usa ka atop sa akong ulo. Dugang pa, ang mga ulipon wala gikadenahan. Bisan tuod, sama sa gikahadlokan ni Oleg, walay kasilyas nga gihatag dinhi. Sa miaging mga lugar, diin ang prisohan mas moderno, mas komportable. Bisag baboy ang Krauts, dili sila ganahan og hugaw.
  Bisan pa, naghunahuna siya bahin niini, nga nahimo na ang iyang negosyo sa layo nga paril. Ug nanghupaw. Unsa ang akong isulti ... Dili kini sama sa usa ka pioneer, dili kini matahum. Wala gihapon sa akong karsones, gamay na nga kadaugan. Ug ang mga babaye dayag nga kinahanglan nga ania usab dinhi ... Mas maayo nga dili tan-awon ...
  Ang Aurora, bisan pa, wala mawad-an sa kasingkasing:
  - Laing panimpalad... Nabuhi ug nagginhawa kita niini nga kalipay!
  Si Oleg Rybachenko miingon:
  - Apan sa sunod nga kalibutan kini mahimong mas maayo!
  Ang nagdilaab nga yawa mikidhat sa bata:
  - Gipusta nako ang higayon nga susihon kung giunsa kini dili molutaw gikan kanamo sa sunod nga kalibutan!
  Si Oleg Rybachenko hilom nga miawit isip tubag. Nakatabang kini sa pagsagubang sa kaulawan ug kaulaw;
  Itugyan ko ang akong yutang natawhan nga walay reserba -
  Himoa nga adunay usa ka buhat, himoa nga ang manggugubat pagabayawon!
  Ang espada miigo ug ang sawang gilabay,
  Ang walay kaluoy nga balaod sa hari sa Yuta!
  
  Ang bulkan nagdilaab - ang tubig nagbukal,
  Akong gugma, amber lips!
  Gusto ko nga makapangita bisan usa ka higayon sa kagawasan,
  Unsa ka hangin ug kaputli!
  
  Ang bililhon nga buhok nagdilaab sama sa bulawan,
  Iyang giwara-wara ang iyang mga kamot - mitubo ang usa ka pako!
  Gihatagan ko sa Ginoo og usa ka bililhon nga gasa
  Ug diha-diha dayon nahimong malipayon ug kahayag!
  
  Diin miagi ang Dios: didto mitubo ang usa ka walog;
  Namulak, lunhaw nga puti nga niyebe nga mga rosas!
  Adunay kadungganan - ang tunga sa tanan nga kalibutan -
  Usa ka gasa sa halaran nga akong gihalad!
  
  Oo, nahibal-an ko, ako makasasala, konektado sa salamangka,
  Ug dili siya takos sa langitnong kakahoyan ug kalibonan!
  Apan sa Kalbaryo uban ni Kristo,
  Naghilak ko, giputos ang icon sa usa ka kupo!
  
  Ang akong ikaw ang labing kaayo nga imahe sa tanan nga mga pangasaw-onon,
  Nagtuo ko nga ang Makagagahum magbag-o sa espiritu!
  Pas-anon ko ang akong dili takus nga krus,
  Ug akong kuhaon ang taming nga nahulog gikan sa akong mga kamot!
  . KAPITULO Num. 7.
  Sila nahimutang sa usa ka kamalig, busa nganong mag-antos niini kung ang mga Nazi naanad na sa pagtratar sa mga hayop nga mas maayo kay sa mga lungsoranon sa Sobyet.
  Tulo ka lokal nga batang lalaki, ubos sa kontrol sa SS, nagguyod ug uhot sa sulod. Nagdali sila pagdali, nagkidlap nga walay sapin, abogon nga mga tikod, nagdala og dagkong mga armful ug balik. Kaniadtong miaging tuig, gibansay nila kini, apan kini daghan, hapit usa ka haystack. Ug pito o walo ka minuto pagkahuman, wala na, usa ka babaye ang nagpakita nga, kauban ang duha ka lokal nga batang babaye, nagdala daghang daghang mga flat nga tinapay ug duha ka dagkong mga bilog nga keso. Namulong sa Ukrainian, dali niyang gibahin ang pagkaon sa tanan. Si Oleg Rybachenko nahimong kuryuso: daghan ang nangutana kaniya ug sa mga lalaki bahin sa usa ka butang, ug silang tulo andam nga mitubag.
  Adunay daghang mga Aleman ug nag-instalar sila dinhi. Apan pag-usab walay usa nga nahibalo sa bisan unsa! Sa katapusan, ang samang mga batang lalaki nagdala og usa ka balde nga tubig ug gitrangkahan pag-ayo ang mga pultahan. Sa paghukom sa kinaiya sa iyang mga kauban, si Oleg Rybachenko nakasabut: kini wala na, dili na nila kami dad-on bisan asa karon.
  Gihatagan ni Margarita og tubig ang iyang igsoong lalaki ug miingon:
  - Dili makadaot nga adunay pipila ka mga papresko!
  Ang pan nahimo nga presko, apan talagsaon, sa usa ka paagi bug-at (Oleg Rybachenko dili makahinumdom sa lami sa stale nga piraso nga gikaon sa buntag aron itandi). Mahimong kini dili lutoon, o kanunay nila kining gikaon dinhi (o hinoon, lagmit ang naulahi, ang uban mikaon niini ug wala magpakita sa bisan unsa nga pagkadiskontento). Apan ang keso lagmit gihimo sa lokal - maayo kaayo, susama sa feta cheese, nga gisimba ni Oleg Rybachenko. Makaluluoy nga ang piraso kay ikatulo ra sa palad sa imong kamot. Ug bisan usa ka tin-edyer nga lalaki, dili usa ka lalaki.
  Gisuportahan ni Margarita ang iyang gikapoy nga igsoon. Nahulog siya sa uhot nga daw gipatay, giusap ang iyang nakuha, naghigda, ug wala gani makainom. Si Oleg Rybachenko kalit nga nakaamgo nga siya nagkurog. Makalaum lang ang usa nga nagkurog lang kini human sa katugnaw, ug labi na ang mga panan-awon nga ihalas. Nga human sa pagkatulog mawala na kining pagkurog. Gisulayan ni Oleg Rybachenko nga magkuha ug daghang dagami alang sa iyang kaugalingon ug, kung mahimo, ilubong ang iyang kaugalingon niini. Ang gana wala mawala, siya mipasalig sa iyang kaugalingon, apan ingon sa iyang nadungog sa mga tawo; Kung ikaw adunay hilanat, ang una nimong buhaton mao ang pagputol sa gana sa pagkaon. Si Oleg Rybachenko mismo wala pa masakit - salamat sa genetic nga disenyo. Tinuod, wala ko maghimo ug susamang mga eksperimento kaniya, lakip ang daghang oras nga paglakaw sa katugnaw. So.. Pero basin mahuman ra. Ug kung dili, nan adunay usa ka higayon nga alang sa kaayohan sa siyensya sila gihapon magtagad kaniya ...
  Ang ubang mga babaye nangurog nga ingon ka daghan, apan walay usa nga nag-ubo.
  Oh, daw unsa ka mapig-oton nga kakapoy ang nahulog sa pioneer nga batang lalaki, gikan sa ulo hangtod sa tiil! Ang mga pulso nga gipahiran sa dugo, nanghubag nga mga samad sa likod, nasamdan, nasamdan ug nagsugod sa pagpainit sa mga bitiis - ang tanan nagsakit, apan kini nga kasakit nagpakusog lamang sa tinguha nga matulog ug matulog.
  Ug makahadlok nga makatulog - tingali dili ka makamata, o mas grabe pa, maabut sa usa ka panan-awon pag-usab. Apan, medyo makapaikag.
  Gipiyong ni Oleg Rybachenko ang iyang mga mata ug milangoy dayon sa mga bukton ni Morpheus - puno sa mga damgo, mabulukon, ug makabungol nga tingog.
  Ang usa ug ang mga pagsulay wala matapos didto ... Ang singsing nga tabon giusab, ang pagbutang sa puthaw nga mga palid nga adunay mga spike nga walay kaluoy nga nagkalot sa hubo nga mga tikod sa mga batang lalaki ...
  Nag-agulo pa si Oleg Rybachenko, apan giagwanta kini, bisan kung dili siya makabarog, ug si Dmitry misayaw pa gani ug nagsugod sa pagngulob...
  Ang ilang mga kaatbang kusgan ug klaro nga mas tigulang kaysa opisyal nga gipahibalo. Pananglitan, ang kaatbang ni Dmitry usa ka ulo nga mas taas kaysa kaniya, ug adunay usa ka bigote ... Ug, mahimo ba nga ang usa ka bigote mogawas sa edad nga onse?
  Ang kaatbang ni Oleg Rybachenko mas dako usab ug mas bug-at, ug ang iyang nawong dili sa gangster sa usa ka bata ... Apan, ang batang lalaki dili estranghero niini, ang singsing usa ka singsing, ang tanan magkita didto!
  Sa samang higayon nahitabo ang duha ka panagsangka.... Kinahanglang mahuman dayon, hapit na ang tungang gabii...
  Ang nausab nga Dima hapit diha-diha dayon nagsugod sa pagkuha sa bug-at nga mga pagbunal sa nawong. Ang iyang kaatbang adunay bentaha sa gitas-on sa iyang mga bukton, sa gibug-aton, ug, ingon og, maayo ang pagkaandam, sa pisikal ug teknikal nga paagi ... Ang iyang mga kaunuran sa kasagaran sama sa usa ka maskulado nga atleta ... Apan, si Dimka klaro kaayo. ug paspas... Siya paspas, apan karon mihinay...
  Ang poisoned Dmitry wala masipyat sa daghang single ug double blows sa unang round. Bisan sa ilawom sa tuo nga mata usa ka hematoma nagsugod sa paghubag ...
  Ang ikaduha nga hugna mas grabe pa, ang iyang kaatbang miadto sa unahan ug naigo, naigo, naigo... Ug si Dmitry hapit wala manalipod sa iyang kaugalingon, lamang sa paglabay sa iyang ulo balik aron sa pagpahumok sa mga hampak, panagsa ra, apan sa wala damha nga pagduso sa likod, ug usahay makuha sa iyang kaatbang... Siya misinggit sa German:
  - Russian ka, nga nagpasabot nga dili ka hingpit!
  Si Dmitry mabangis nga mitubag, usab sa German:
  - Ug ikaw usa ka Aleman, makuha nimo ang hingpit nga kaayohan gikan sa usa ka Ruso!
  Nasuko siya ug gibunalan siya sa iyang ilong gamit ang iyang siko...
  Kasagaran ang ilong ni Dmitry niini nga uniberso kusgan kaayo, ug wala pa kini nabali, bisan kung naigo, apan sa kini nga kaso, dili kini usa ka hampak nga gipahumok sa usa ka gwantis, apan ang ngilit sa usa ka gahi nga bukog sa siko.
  Ug midagayday ang dugo sa nawong sa batang lalaki, napugos kini sa pagtilap niini... Si Dimka mitubag... Nasakpan niya kini nga nagpadulong ug gamay nga mikurog ang kaaway ug siya nagtang-tang, apan wala siyay kusog sa pagtukod sa iyang kalampusan - ang iyang mga bitiis nga naputol ang mga lapalapa murag gapas.
  Ang ikatulo nga hugna dili kaayo lisud, ang kaaway desperado nga nagpugos, apan si Dmitry nagsugod sa pag-block sa mas kanunay, pagsalikway sa mga pagbunal... Ang mga lagda sa final nausab, tungod kay naghisgot kami bahin sa internasyonal nga bulawan nga medalya, ang gidaghanon sa mga hugna mao ang misaka ngadto sa kinse... Sama sa mga pro. Kinahanglan kong isulti ang usa ka mapintas kaayo nga desisyon kalabot sa mga tin-edyer nga lima ka beses na nga nakig-away niadtong adlawa ... Tinuod, si Dimka dali nga nahuman, ug ang iyang kaatbang klaro nga napakyas nga wala'y daghang away ...
  Apan human sa unang upat ka aktibo kaayong hugna, medyo nihinay ang kaatbang ni Dmitry. Gibati usab niya ang kakapoy, ang iyang pagginhawa nahimong mas paspas ug sa samang higayon mas bug-at...
  Si Dimka, bisan pa sa mga bun-og ug grabeng pagkasunog sa iyang mga tiil, mibati pa gani og dugang kusog. Sa ikaunom nga hugna, naigo pa niya sa apapangig ang iyang kaatbang... Pero pursigido sab siya, dako, ug tingali doping sab...
  Sa ikapitong hugna, ang daotan nga kontra ni Dmitry gamay nga nagbag-o sa iyang mga taktika ug nagsugod sa pagsulay sa daghang mga pagbunal kutob sa mahimo, sukwahi sa mga lagda, sa iyang siko, o bisan sa iyang ulo... ikawalong hugna nakab-ot niya ang partial nga kalamposan... Ug sa dihang gibalhin niya pag-usab ang iyang siko, nasugatan niya ang nagsingabot nga poste... Ang nagbiaybiay nga si Dmitry mibagulbol kaniya:
  - Aw, nasakpan ko, kinsa nipaak!
  Mas naghinam-hinam ang Aleman, nagsalig pa siya sa usa ka bulag nga kaw-it sa krus!
  Si Oleg Rybachenko nakig-away sa away nga mas parehas, halos wala'y kulang sa usa ka beat, ug nagpahimulos sa kamatuoran nga ang iyang kaatbang kay lapad kaayo, iyang nasugatan ang iyang suwang sa usa ka wala nga jab o usa ka tuo nga krus ... Apan ang dako nga German nga bata wala. reaksyon niini nga mga hampak. Dayon gibag-o ni Oleg Rybachenko ang iyang mga taktika ug gisugdan ang pagtrabaho sa nabuak nga ilong sa iyang kaatbang ... Ang pag-sniff sa German milungtad sa dugay nga panahon, apan sa ikapitong hugna nagsugod kini sa pagtulo ...
  Kinahanglang isulti nga ang kaatbang ni Oleg Rybachenko gipulihan sa lain, mas gaan ug patas nga batang lalaki. Ang kanhi daw nasamdan (Bisan tuod siyempre kini usa ka limbong sa Nazi!)... Busa, sa sinugdanan sa gubat siya lab-as ug makapili sa usa ka kusog nga dagan.
  Apan sa ikasiyam nga hugna, si Oleg Rybachenko medyo nagduha-duha ug nasipyat sa usa ka suntok nga nakapatumba kaniya gikan sa iyang mga tiil... Ang hubo, gikulata nga mga bitiis sa batang lalaki nga wala'y mahimo ... Si Olezhek, bisan pa, dali nga miambak aron dili ma-knockout. giihap. Nagdali siya ug nagbitay sa kaaway...
  Iya siyang gikumot, nagdali sa paghuman niya... Mitingog ang bugle aron ipahibalo nga matapos na ang ikasiyam nga hugna, apan ang referee nagpakaaron-ingnon nga wala makadungog...
  Si Oleg Rybachenko nasipyat sa pipila ka bug-at nga mga hampak, apan gipugngan, gipahumok kini pinaagi sa paglingo-lingo sa iyang ulo. Ang kaaway nahimong kagubot, wala nay namatikdan, nangurog. Dinhi ang Sobyet nga batang lalaki, reflexively, apan kusog kaayo, miigo sa lawas ngadto kaniya ... Ang hampak miigo kaniya diretso sa atay ... Usa ka delikado kaayo nga hit ...
  Ang kaatbang mihimo pa og pipila ka mga swing ug ang iyang dako nga nawong nahimong purpura. Sa pagkuha sa usa ka convulsive nga lamoy sa hangin, siya nahulog sa unahan ug misugod sa pagkurog... Ang referee diha-diha dayon mihunong sa away, ug ang mga doktor midagan ngadto sa ring... Kini sa wala madugay nahimong tin-aw nga ang Oleg Rybachenko kaatbang dili makahimo sa pagpadayon sa away, ug siya sa kasagaran gidala sa usa ka stretcher, IV...
  Kini adunay usa ka brutal nga epekto sa higala ni Dmitry ug siya nagpadayon sa opensiba batok sa usa ka mamatikdan nga gikapoy nga kontra... Ang ikanapulo, ika-onse, ikanapulog-duha nga hugna... Usa ka malisud nga pagbayloay sa mga hampak, apan adunay usa ka tin-aw nga bentaha alang kang Dmitry... Ang ika-trese round leveled out medyo, tungod sa usa ka desperado nga octopus German, ug ang Sobyet nga batang lalaki nakadawat sa usa ka samad sa iyang kilay.... Apan sa ikanapulo ug upat, ang nakapalagsik nga Dimka pag-usab mikuha sa inisyatiba sa iyang kaugalingon nga mga kamot. Kini nga mga lalaki wala pa nahibal-an, pananglitan, bahin ni Muhammad Ali, apan sa daghang mga paagi gikopya nila ang iyang mga taktika.
  Sa ika-15 nga hugna, ang mga kamot sa Aleman nahulog gikan sa kakapoy, ug wala na siya motubag sa mga pagbunal, apan nagbarug lang, nga nagpakita sa kalig-on sa Aryan ... mas mahuyang. Mao na! Apan adunay daghan kanila, daghan kanila, ug ilang gipaulanan ang walay tabon nga suwang sa kaaway. Sa katapusan, ang ulo sa German dili makaagwanta niini, ang limitasyon sa kalig-on nahurot ug siya, usa ka representante sa "Aryan" nga nasud, yano nga nag-agay nga daw hugaw, mga kinse ka minuto sa wala pa matapos ang katapusang hugna ...
  Ang referee nagsugod sa pag-ihap sa malaw-ay nga pag-ihap, apan pagkahuman sa pag-ihap sa lima, nakita kung unsa ka grabe nga wala"y paglihok ang kontra ni Dmitry Lebedev, siya mihunong ug misinggit:
  - Hinunoa, usa ka doktor!
  Ug laing batan-ong "superman" ang gidala sa ospital... Human niini ang mga mananaog nga finalists naglinya atubangan sa usa ka column ug misugod sa pagmartsa... Rose petals nahulog gikan sa ibabaw.
  Ang taas nga batang lalaki nga si Dmitry mipahiyom og lapad, siya nalingaw. Apan unya kalit niyang namatikdan nga ang kamera nagpadulong kanila, ug nagkuha og close-up sa mga hubo nga mga tiil sa mga lalaki nga Sobyet, nga natusok pag-ayo sa mga tunok ug gamay nga nagdugo ... Ang iyang pagbati diha-diha dayon nadaot ug iyang gisulayan pagtago ang iyang mga bukton luyo sa maluho. gilded sneakers sa ubang mga batan-ong German nga mga atleta o ilubong kini sa mga gihay.
  Gibira ni Oleg Rybachenko ang iyang kamot:
  - Dili kini bili! Ang imong kaulaw maoy hinungdan sa katawa ug pagduhaduha... Dugang pa, sa Alemanya, human sa deklarasyon sa bug-os nga gubat, halos tanang mga bata naglakaw nga walay sapin, nga ikaw mismo nakakita sa kadalanan sa Berlin. Busa tul-ira ang imong likod nga mapahitas-on.
  Ang mga medalya nga ilang gihatag kay sa brown ribbons ug ginama sa tinuod nga bulawan, gibana-bana nga kalim-an ka gramos ang gibug-aton ug siyam ka gatos ka mga sample. Siyempre, alang sa mga lalaki sa Sobyet kini usa ka dako nga kantidad - gibana-bana ... Lisud pa gani ang pagkalkulo, tungod kay ang salapi sa Sobyet daw opisyal nga gipaluyohan, apan sa pagkatinuod ang isyu gihimo nga walay mga reserbang bulawan.
  Sa dihang ang mga payunir sa Sobyet misaka sa plataporma, gipalanog ang awit sa USSR. Pinaagi sa dalan, dili pa kini ang musika ni Alexandrov, sama sa usa ka internasyonal. Si Oleg mibati og dakong inspirasyon dinhi ug nangayo og permiso sa pagkanta...
  Himler, kinsa mitambong sa kompetisyon, maloloy-on nga mitugot:
  - Kami malipay kaayo nga makadungog sa komposisyon sa among mga bisita gikan sa Great Russia.
  Si Oleg Rybachenko miyukbo una sa tuo ug dayon sa wala, pagkahuman siya ug si Dmitry nagsugod sa pagkanta;
  Sa tibuok kinabuhi, usa ka kabalyero, molupad ka sama sa usa ka agila -
  Ug dili nimo gusto mahibal-an ang mga landing!
  Alang kanamo, ang mga awards dili usa ka fetish -
  Adunay usa lamang ka paagi aron kita mahimong mga babaye!
  
  Una akong gihigot ang usa ka pula nga kurbata,
  Unya, sa dihang miabot ang gubat...
  Gikuha sa nipis nga bata ang pala sa iyang mga kamot -
  Aron ang dagom dili motapot sa imong dughan!
  Ang mga bata nagkalot ug mga kanal nga walay sapin,
  Usa ka stale nga piraso alang sa tulo ...
  Gipainit sa katugnaw sa nagbukal nga tubig,
  From biting packs, suko kaayo!
  
  Namatay ang manggugubat ug nahulog ang machine gun,
  Gipunit dayon kini sa bata!
  Ang pagbunal nahimong sama ka kusog sa Katyusha,
  Walay kahadlok, batan-ong grupo!
  
  Gipusil ko ang kadena sa itom nga mga anino,
  Diin nimo nakuha ang imong katukma?
  Sama sa mahait nga espada sa karaang panahon,
  Naa kay penalty!
  
  Ang gubat nga walay kalooy, alaut, dili usa ka inahan,
  Adunay usa ka makalilisang nga kainit sa uga sa desyerto!
  Apan kinahanglan nimong ihatag ang imong kinabuhi alang sa Amahan,
  Dayon makadawat ka ug kalipay ingong regalo!
  
  Apan unsa man ang mahigugma?
  Dili tanan nga lalaki nahibal-an kini ...
  Kung ang pag-agos sa dugo -
  Mapintas niyang gipamatay ang mga pasista!
  
  Apan ang Inahan kay gugma,
  Naglangkob kini sa himaya sa mahayag nga mga henerasyon ...
  Ug ayaw pagsupak sa imong kasingkasing,
  Diha niini Stalin - Steel ug Flame - Lenin!
  
  Mahimong usa ka masanag nga panahon -
  Ang balaang hinungdan sa komunismo...
  Napildi ang daotan nga panon -
  Ug ang gamot sa Nazismo giputol!
  
  Hunahunaa ang tanan nga katawhan ...
  Nahiusa ang mga Sobyet!
  Himoa nga adunay langit sa planeta,
  Usa ako ka kabalyero - ang Rus' dili mabuntog!
  Oleg Rybachenko ug Dmitry milukso mas taas sa katapusan nga mga pulong, sa ingon sa dugang nga pagpalambo sa impresyon sa ilang kanta.
  Ang mga baroganan madasigong misirit ug namakpak...
  Samtang ang mga batang lalaki, sa kinatibuk-an, usa ka makapaikag ug paborable nga damgo alang kanila, ang mga babaye mibalik sa kaniadto nahunong nga pag-agaw sa barko. Ang daghang bahin nga mga panan-awon usa ka talagsaon nga panghitabo, apan adunay klaro nga butang nga labi pa sa luyo niini.
  Mas tukma, dili kahibalo, apan ang katumanan sa misyon sa Hyperwitch ug sa Russian Demiurge Gods. Nagtrabaho sa akong pagka-imortal.
  Karon ang sunod nga compartment, dinhi adunay mga problema kung asa nga kilid ang pultahan bukas ug asa nga kilid sirado. Dinhi labing maayo nga mag-bypass o mag-risgo. Hinuon, okay ra, kung iyang balihon ang knob, ila siyang kuhaon nga palahubog. Unya ang usa ka tawo nga wala kiskis mitan-aw gikan sa ilawom sa porthole, ang babaye halos wala"y oras sa pag-snuggle. Bisan pa, dili siya motan-aw kaniya sa kadali. Sirado ang pultahan ug kinahanglang manuktok ka.
  - Kinsa didto? - Ang gikapoy nga tingog naghuyop nga kusog.
  - Kami! - Si Aurora, nga nagpakita sa usa ka wala damha nga talento sa mga pinulongan, mitubag sa English nga adunay tin-aw nga Texas tinge. - Nagdala kami og lokal nga rum, nasakit ako sa whisky.
  - Oo nga! Mas dali! - Ang man-marino sa luyo sa pultahan misinggit sama sa usa ka baboy. - Syempre rum!
  Ang dagkong mga pultahan nga dili masulod sa granada bukas. Usa ka dull-eyed nga lalaki ang gipili, kauban ang daghang uban pang mga wala"y sinina nga mga hilisgutan. Nanimaho sila sama sa pag-atake sa gas, o labi ka grabe nga baho, sa aso,
  - Asa ang rum! - Nagdungan silag singgit.
  - Maayo kaayo ka! - Ang pula nga buhok nga Aurora nag-shoot nga adunay dakong kalipay, nga nagbutang sa mga stack sa mga marinero. Nag-impake ko kutob sa tulo ug tunga nga dosena, kinahanglan nako nga usbon ang clip. Maayo nga ang mga bala gamay, compact, ug daghan ka nga madala kanimo.
  - Laing kompartamento natangtang! "Uban sa usa ka gidaghanon sa tingdagdag kabugnaw sa iyang tingog," siya miingon. "Nakahimo sila sa pagpabuto og pipila ka mga buto, apan nanghinaut ko nga wala sila madungog."
  Si Snow White ang Terminator mitubag:
  - Ug kadtong nakadungog mabungol!
  Si Margarita Aurora miagi sa sunod nga compartment, milingi og gamay, mipusil og gamay sa koridor, pagsulod sa ulin, nakita ang iyang kaubang zombie nga nakigbugno sa mga Yankee. Ang namatay nga tawo, bisan pa, nagpakita og igo nga kusog, nga nabali ang cervical vertebrae.
  - Aw, hapit na nimo kami ihatag! - Ang batang babaye nga Komsomol misinggit.
  - Unsa ang nahabilin nga buhaton! Nakabantay sya nako ug hapit na sya mu alarma! - Ang zombie nagkuha sa porma sa usa ka nasakitan nga iro.
  - Aw, naa kay ideya! Paghigda ug paghilom. - Giuyog ni Margarita ang iyang tudlo sa "alagad" ug hilom nga gisagpa ang iyang tiil sa deck.
  Sa ulin kinahanglan namong pusilon, usa sa mga sundalo ang naglabay ug granada, ug dihay hulga nga ang tanan mahugno. Ang American analogue sa F-1, milupad kini sa hinay nga paglihok. Ang desisyon miabut nga wala damha; kini wala itudlo sa mga espesyal nga pwersa. Hait nga gilabay ni Margarita ang boomerang disc. Gibalik niya ang iyang ikatulo nga mata ug literal nga naghiusa sa usa ka nipis nga piraso sa labi ka kusgan nga metal. Ang mata sa hunahuna misunod sa paglihok sa disk, ug dayon ang tumoy mipilit sa taliwala sa mga tile, nagputol sa hinagiban ug sa fuse, nga nagbabag sa pag-access sa asido. Usa ka butil sa singot midagayday sa agtang sa blonde terminator:
  - Wow, hapit nako mabuak! Kini usa lamang ka milagro. Salamat, Inahan sa Dios, sa pagluwas kanako, usa ka makasasala.
  Ang pula nga buhok nga Aurora nakadungog kaniya ug miingon uban ang kabalaka:
  - Unsay naa?
  - Naglabay sila ug granada! - Gitubag ang greyhound nga si Margarita.
  - Wala ko makadungog sa pagbuto! - Ang Komsomol nga oso natingala.
  - Dili ka motuo niini, gihimo ko kini nga boomerang disk. - Ang snow-white warrior nagngisi.
  - Ingon niini ang nahitabo. Sa prinsipyo, wala kini sukwahi sa mga balaod sa kinaiyahan kung makuha nimo taliwala sa mga tile. - Naghimo si Aurora og sama sa igos nga porma gamit ang iyang mga tudlo sa tiil.
  - Ug mao kini ang nahitabo! - Mingisi si Margarita, nga nagngisi.
  Ang yawa sa kalayo nahimong kuryoso:
  - Pila ang imong gipatay sa ulin?
  Ang matahum nga Korshunova mapasigarbuhon nga mitubag:
  - Kaluhaan ug walo ka mga tawo, ug ang kawhaan ug siyam giluok sa usa ka zombie.
  - Dili kaayo! Karon naglihok ako sa mga kabin aron mahawan ang tibuuk nga barko. Tabangi ko! - Adunay pagkawalay pailub sa pula nga buhok nga Aurora nga tingog karon.
  - Okay, mobalhin ko uban nimo. - Kalit nga giitsa ni Margarita ang usa ka piraso sa dugoong bukog nga nipilit sa iyang buhok.
  Ang nagdilaab nga Aurora dali nga misulod sa wardroom, dinhi daghang mga opisyal ang nangatulog, ug ang mga guwardiya nanguna gikan sa kilid ngadto sa kilid gikan sa pag-inom. Apan, sila misinggit:
  - Dili ka makaanhi dinhi!
  - Dinalian nga taho gikan sa Hamilton. - Ang nagdilaab nga Komsomol nga batang babaye mitubag ug nagpabuto og usa ka pagbuto, halos wala'y punto. Hilom nga molupad ang mga bala, dili sab husto ang suga, dili dayon nimo masabtan nga usa kini ka machine gun nga nagpabuto kanimo. Mao nga makapakurat unta kung adunay mo-react. Adunay napulog walo ka mga patayng lawas ug sa wala madugay upat pa ang nadugang kanila, gikan sa banyo, bisan unom - usa ka parisan sa mga patay nga nahulog gikan sa baril sa usa ka paggakos. Ang usa sa mga abo iya sa usa ka bigaon.
  Hilom nga lubnganan sa usa ka pagliko,
  Nakaplagan ang kamatayon - gamay nga mananap!
  Karon usa ka dolyar - ugma usa ka bala sa agtang,
  Delikado kaayo nga propesyon!
  
  Oo, ang babaye dili gusto kanimo,
  Pagsakit samtang makapasar sa mga eksaminasyon...
  Adunay ubang mga bigaon nga mga damgo
  I-twirt lang imong mga butt!
  
  Mao nga ang usa ka suba sa champagne nag-agos,
  Mga yate, awto - tanan nga pasidungog!
  Gikuha sa mga kamot ang dili maihap nga mga salapi,
  Ang babaye nakahukom nga mahimong daotan!
  
  Apan buang lamang ang naghunahuna
  Ang brothel maayo ug lingaw kaayo!
  Giputos ko sa akong baba ang itom nga caviar -
  Wala ko kahibalo nga gihatagan nimo ang imong kaugalingon og AIDS!
  
  Ug walay makaadto sa lubnganan,
  Amahan, magpabunyag sa kahadlok!
  Kini usa ka dili maayo nga sangputanan
  Ang kanhing kliyente nag-shit pa sa iyang kaugalingon!
  
  Ang imong mga anak dili makahinumdom kanimo pag-ayo
  Makauulaw nga makaila sa ingon nga inahan!
  Unsa ang nahabilin alang kanila - usa ka silonganan sa bilanggoan -
  Sa paglahutay sa silot sa hilom...
  
  Busa, babaye, magtuon ka,
  Ug pagtrabaho alang sa matahum nga Inahan!
  Unya adunay usa ka agianan pataas nga wala"y pagkunhod ...
  Kay kon dili, mogugol ka sa kahangturan sa impyerno!
  Ang nagdilaab nga Yawa misumaryo, nga miyukbo sa nahulog nga bigaon.
  Busa siya milabay, sama sa usa ka anino nga giugbok sa bungbong ug sa unahan sa koridor. Ang usa ka fan nga naghuyop gikan sa kilid, nga nagmugna sa kainit; Moduol siya sa pultahan; Nagduha-duha siya og gamay, unya hapsay nga naghimo sa usa ka pig-ot nga liki, nga nagkamang subay niini. Nabatyagan ko ang gikitik-kitik nga kabangis sa carpet sa akong hubo nga abs. Nanaog ko gamay sa hagdanan ug daghan na ang nangatulog ug nag-inom ug beer sa counter. Sa gaan nga kasaba, dili madungog ang hubo nga mga tiil ni Aurora; Na monotonous kalaglagan uban sa usa ka pagbuto, naningkamot sa pag-usik sa dili na mga bala sa usa. Ang mga natulog sa kasagaran mahimong ihawon. Kung gi-compress dayon nimo ang carotid artery, nan ang labing kataas nga sangputanan usa ka pagyahat gikan sa kaaway.
  Ug unya nagtrabaho ang hubo nga Aurora, dugang sa mga Yankee, adunay mga tunga sa gatos nga mga manggugubat sa Stability, apan gipakunhod lamang nila ang disiplina.
  - Kini ang gipasabut kung gitugotan nimo ang wala mailhi nga mga tawo sa mga tripulante.
  Ang babaye misaka sa hagdanan, ang nagkatag nga kahayag nahulog gikan sa itaas. Ang naandan nga kasaba, sa ilawom sa tiil ang carpet nagisi gikan sa bisan diin. Paghukom sa hulagway, Iraqi. Unsa kini sa usa ka diwa?
  dili usab daotan, bisan kung naghisgot kini bahin sa kasinatian sa team. Apan ang pangandoy alang sa sobra nga kahupayan makadaot alang sa Yankees. Busa misaka siya sa hagdanan ug mihunong. Adunay tulo sa taytayan ug duha sa usa ka pawikan spacesuit. Aw, ang usa ka pawikan nga spacesuit dili bisan usa ka tangke, mahimo nimo kini makuha gikan sa usa ka grenade launcher, apan ang kasaba mahimong sama sa pag-ahit sa usa ka baboy. Wala"y tinguha nga mabalda ang ingon nga maayo nga operasyon.
  Nangayo kog tabang sa akong higala nga si Margarita:
  - Kami adunay usa dinhi, o hinoon duha sa mga pawikan!
  - Sabta! - Margarita naningkamot sa pagdula cool. mingisi.
  Ang yawa sa kalayo nagbagulbol:
  - Unsaon paggawas?
  Gipiyong ni Margarita ang iyang mga mata ug, uban ang pagduhaduha sa usa ka Sphinx diin nagkamang ang usa ka booger, nangutana:
  - Wala ba giapil ang grenade launcher?
  - Saba kaayo! - Miginhawag lawom si Aurora.
  - Labing maayo nga ilabay ang usa ka boomerang sa nawong, putlon ang armored visor sa lugar kung diin ang baso. Dayon ibutang ang tulo ka bala didto sa triple mode. Kini kinahanglan nga molihok. - masaligon nga miingon si Margarita.
  - Umari ka kanako, buhaton naton kini nga dungan! - Gikulbaan ang iyang mga tudlo nga gikulbaan, nangutana ang nagdilaab nga yawa.
  - Siyempre, nagdali na ko! - Giputos ni Margarita ang pipila pa ug misulod gikan sa atbang nga direksyon. Ang Barefoot Aurora nagkonsentrar ug midugang sa hilum nga tono:
  - Dili ka masipyat dinhi.
  - Pag-ampo, makatabang kini! - gisugyot nga miyembro sa Komsomol nga si Margarita, nga nahulog na usab sa relihiyosong kalipay.
  - Dili ko motuo sa Diyos! - Ang manggugubat nga oso nikalit. - Kini usa ka timaan sa kahuyang!
  Ang blonde nga manggugubat, nga naghimo sa timaan sa krus sa iyang kaugalingon, misugyot:
  - Busa pangayo alang sa tabang - ang labing taas nga hunahuna sa tawo. Patabanga siya sa pagdaog sa ngalan sa Soviet Russia.
  Ang mga babaye mihunong sulod sa lima ka segundo, naghunghong, ug dayon mibuhat sa ilang giplano. Ang boomerang disk, sama sa nipis nga web, halos dili makita sa nagkatag nga kahayag. Kausa naigo niya ang duha ka walay lihok nga mga idolo sa visor. Wala silay panahon sa pag-reaksyon sa dihang naigo sa hilom nga mga bala ang gamay nga naputol nga visor, nga milapos sa mga kabhang ug naggisi sa utok. Aw, dungan nga gipatay ang ikatulo, mao nga wala na siyay panahon sa pag-react. Tinuod, nahulog ang mga pawikan nga spacesuits, nga nagmugna og kasaba. Ang mausisaon nga marinero milukso, ang pula nga buhok nga Aurora milabaw kaniya sa usa ka paglukso, ug gipunting ang iyang tudlo sa likod sa iyang ulo.
  - Makatulog na nga anak!
  Unya daghang mga ulo ang nagpakita sa ubos, usa ka linya sama sa usa ka doble nga fan ug kahilom.
  - Kini nga yugto milabay na Margarita!
  - Dinhi tupad sa cabin sa kapitan, atong dakpon siya uban sa mga bato. - Gisugyot sa usa ka nasuko nga blonde nga miyembro sa Komsomol.
  - Sa iyang kaugalingon.
  Aron makaadto sa kabin sa kapitan, gikinahanglan ang paghimo sa duha ka pagpanilhig nga giluwas ni Margarita Korshunova ang usa ka bigaon nga dili hinakog nga nagtrabaho sa duha ka metros nga itom nga tawo. Bata pa kaayo siya, wala"y edad sa napulog walo, o tingali napulog unom pa. Nangamuyo kaayo siya.
  - Dili ko isulti bisan unsa, mga manggugubat ...
  - Allah! Dili mabuntog ug giabog sa mga pako sa kapalaran. - Gitubag ang tuso nga Margarita sa Arabiko.
  Sa tinuud, ang ilang mga nawong dili makita, nga hanap, ang babaye dili gihapon makaila, ug ang bersyon nga kini ang Turkish Sultan mapalig-on.
  - Asa ang kapitan? - Nangutana si Aurora sa English nga adunay Arabic accent.
  Ang pari nga babaye sa gugma nagsugod sa pagsulti:
  - Sa usa ka maluho nga cabin! Kini nga "bastos" dili gyud kalma bahin sa gugma. Oo, kung gusto nimo, alagaran ko ikaw, hingpit nga wala"y bayad!
  - Mga batang babaye usa ka libo ka beses nga labi ka maayo kaysa kanimo naghulat kanamo sa langit! - Giwara-wara kini sa mga manggugubat nga oso.
  Ang bigaon dili gusto nga makapalagot sa mga mamumuno, apan ang reflex sa bigaon mas kusgan kay sa tingog sa pangatarungan:
  - Ipakita ko kanimo kung unsa ang akong mahimo! Ang akong dila gaan sama sa balhibo ug tam-is sama sa dugos!
  Seryoso nga nasuko, gipunting ni Margarita ang iyang tudlo sa tabon sa mata, gipalong ang bigaon:
  - Usa ka gamay pa ug kinahanglan namon nga patyon siya. - Usa ka relihiyoso nga miyembro sa Komsomol nasuko sa pagtan-aw sa ingon nga pagkamalaw-ay.
  Sa entrada ilang gipahiluna ang duha ka guwardiya, nga miambak sa ilang luyo ug gibali ang ilang mga liog.
  Ang kapitan, sama sa usa ka hingpit nga bastos, naghagok na, naggakos sa duha ka lalaki, usa ka itom nga lalaki ug usa ka Thai. Bisan pa sa kamatuoran nga sila mitugyan usab, sila nag-itsa ug gikulbaan.
  Nakita sa mga babaye ang litrato sa kapitan sa kompyuter ug busa, sa walay pagduhaduha, ilang gipatay ang duha ka "trans boys". Ang kapitan sa una nga ranggo, ang ikaduha nga tawo pagkahuman sa admiral, natarantar ug naulian sa iyang kaugalingon sa usa ka magtiayon nga mga sagpa. Nakaplagan ang kaugalingon sa pagkabihag sa unang higayon, ang mangil-ad nga binuhat wala mokibot, mitan-aw lamang sa kamatayon niini uban sa nakugang nga mga mata.
  Gipataas siya ni Margarita sa iyang gituyhad nga mga bukton, gitabonan ang iyang baba sa usa ka gwantis, ug si Aurora nagdala usa ka sundang nga adunay usa ka nagsiga nga sulab sa iyang mga mata. Siya misirit sama sa usa ka mabangis nga kobra:
  - Usa ka pulong ug lukaton ko ang imong mata!
  Naluag gamay ni Margarita ang iyang apapangig, apan nagpakahilom ang kapitan.
  - Ingon niana ka! - Ang yawa sa kalayo naghimo sa tono sa iyang tingog nga mas makalilisang. - Ibutang ang kasakit, Kumander.
  Gipugngan og gamay ni Galina ang nerve ending ug gitabonan ang iyang baba, mao nga migawas ang singgit gikan sa tutunlan sa kapitan sa Amerika.
  - Aw, kini mahimong mas hilom karon. - Ang pula nga buhok nga Aurora nagsugod sa pagbunal sa salog gamit ang iyang hubo nga mga tudlo nga usa ka dagway sa usa ka ritmo nga kinaiya sa mga martsa sa lubong. - Isulti ang dili matinud-anon nga baboy! O putlon namo ang imong dignidad ug isulod sa among baba.
  Dihang nikalma na og diyotay ang hiwi nga kapitan, nipislit og gamay si Margarita. Ang blonde nga manggugubat nakahukom usab sa paghimo sa usa ka verbal nga kontribusyon sa interogasyon:
  - Iro, ipasabot ang imong kaugalingon kung gusto nimong malikayan ang pag-antos. Kay kon dili, ikaw ray makapahimuot kanamo.
  Ang kapitan miingon nga dili klaro:
  - Isulti ko kanimo ang tanan!
  - Aw, mas maayo kana. Giunsa isulti ang interogasyon sa dali nga paagi! - Ang mga babaye mingisi nga nagbiaybiay.
  Nag-agulo ang kapitan, nangurog ang iyang mga dalunggan sa koneho:
  - Biyai lang ang imong kinabuhi!
  Si Aurora makatarunganon nga miingon:
  - Kini ang labing bililhon nga pinggan, kinahanglan pa nimo nga kumita!
  - Usa ko ka negosyante. - Nganong malipayon ang nadakpan nga Amerikano? - Kung gusto nimo, makaalagad ako kanimo!
  - Ug kini usab, nagluwa nga wala mobiya, lalaki nga bigaon! - Makaluod nga gisulti ni Margarita.
  Bisan ang uk-ok sa barko, nga napandol sa hamis nga panit sa bitiis sa babaye, nagdali pagbalik sa liki, nasuko sa ingon nga sugyot.
  - Pila ka tawo ang naa sa barko? - Mapasigarbuhon nga pula ang buhok nga si Aurora nagpakaaron-ingnon nga wala niya nadungog ang katapusang sentence.
  Nagduha-duha ang Amerikanong pervert, ang iyang nawong nahimong moronic, ingon og wala siya makadungog sa pangutana, ang iyang mga mata namakpak, namakpak!
  Gilaslas sa Fire Devil ang iyang gamay nga tudlo gamit ang iyang sundang ug misugod sa pagdagayday ang dugo. Nakaamgo dayon siya:
  - Bueno, pila ka tawo ang naa sa tiglaglag?
  - Mga upat ka gatos! Wala ko mahibal-an kung kanus-a nangabot ang "kalig-on" nga mga militante gikan sa baybayon. Apan adunay pipila ka mga bigaon. Walay igo kanila bisan alang sa mga lalaki gikan sa baybayon. - Ang nagpakaaron-ingnon ug buangbuang nag-ungol ug gikumot ang iyang baboy nga liog.
  . KAPITULO Num. 8.
  - Atong laktawan ang mga detalye! - Ang Fire Aurora mibalhin dayon sa praktikal nga mga butang. - Hain ang mga artifact?
  Ang kapitan misulay sa pagdula og "buang":
  - Unsang mga artifact?
  Ang walay sapin nga si Aurora mipisil gamay sa iyang tuhod, ang bukog nagkurog.
  - Nakasabot ka na ba karon?
  Ang kasakit nahimo nga labing epektibo nga paagi aron mawala ang kabuang:
  - Oo, naa sila sa luwas nga barko.
  Ang mabugnaw nga Aurora misinggit:
  - Unsa ang mahitungod sa luwas?
  - Didto sa luyo sa pultahan! - Nangirit ang baboy primate.
  - Ang manggugubat nga oso mikidlap sa iyang berdeng mga mata. Gibira ni Margarita ang pultahan sa titanium padulong sa iyang kaugalingon ug mipatugbaw sa kasagmuyo:
  - Gi-code!
  Ang kapitan desperado nga naningkamot nga mabuhi:
  - Oo, naa koy yawe.
  - Asa? - Gialsa sa manggugubat nga babaye ang lingkuranan pinaagi sa paa sa iyang hubo nga tiil.
  Ang mananap migurok nga dili klaro:
  - Sa aparador!
  Ang walay sapin nga si Aurora daling midagan paingon sa kabinet ug mikuhag kahimanan nga adunay chip.
  - Kini?
  - Oo! - Ang gamay nga ilaga misinggit.
  - Ako mismo ang magbukas niini! - Gihapak ni Aurora ang kapitan sa mga bukton. - Tan-awa, pagmaalamon.
  - Nganong duha ra mo? - Ang baboy adunay kaisug nga mahimong interesado.
  - Ayaw kaayo kuryoso. Mas taas pa ang imong kinabuhi. - Gihapak ni Aurora ang huyang nga tiyan ni Forleind gamit ang iyang hubo nga tikod, hinungdan nga nangurog siya sa kasakit. Giablihan sa dalaga ang pultahan paingon sa luwas. Sulod sa lawak adunay daghang mga laptop ug grenade launcher. Soviet RPG - 39, sa usa ka kopya, ug ang mas sopistikado nga katugbang nga Amerikano niini.
  - Nahibal-an ba nimo ang luwas nga code? - Ang Manggugubat nga Oso nagngulob.
  - Gawas sa katapusang duha ka numero, ang komandante ra ang adunay kasayuran bahin kanila. - Atong Admiral George Arnold.
  - Tawga kana! - Gitusok ni Margarita ang iyang tiil ngadto sa lubog nga muzzle sa bihag, ug gigunitan ang iyang ilong gamit ang iyang hubo nga mga tudlo.
  Nalibog, ang nadakpan nga Amerikano naglista sa usa ka kombinasyon nga dili kaayo taas. Kay misanag og gamay, ang mga mata ni Aurora misidlak:
  - Maayo, wala ako namakak. Itudlo ang imong pabor.
  - Ug unya unsaon nako pag-ingon ... Karon, kung dili nimo i-dial ang numero sa tulo ka beses, usa ka alarma ang motingog. - Kalit nga mibutho ang nahadlok nga kapitan.
  - Nakaila na mi niya! - Ang Komsomol nga babaye dali nga nag-type sa code ug giablihan ang upat ka gatus ka milimetro nga gibag-on nga pultahan. Ang mga bato gitipigan sa separado nga mga kahon ug maampingong gikuha.
  - Stingers gikan sa Infinite, gigamit na ba nimo sila?
  - Kasagaran oo! - Ang binihag nga ilaga migirit. - Naghimo kami usa ka pagsulay sa gabii.
  Ang nagdilaab nga yawa nalipay:
  - Maayo, diin ang mga stingers gitipigan?
  Nagnganga, ang kapitan mipilit:
  - Sa hangar, diin ang gikuptan. Kini nagdala sa selyo sa "Orlan", ug sa samang higayon adunay duha ka Pershing tangke sa duol.
  - Kini nga mga kahon angay lamang alang sa scrap metal. Apan ang gipaayo nga modelo sa "stingers" angayan. - Ang buang nga Aurora, nga nagbiaybiay sa bihag, nagpagawas sa iyang dila.
  - Adunay sila mga computer chips, espesyal kaayo, nakuha nila ang silhouette. - Ang Amerikano nagbagulbol, naningkamot sa pagpalit sa iyang kinabuhi.
  - Nahibal-an namon! - Ang yawa sa kalayo milingi sa iyang kauban. - Pila sa upat ka gatus ug kalim-an ka mga tawo sa imong hunahuna ang nahabilin, Mirabela?
  - Wala pay katunga. Sa kinatibuk-an, kami adunay duha ka gatos ug katloan ug walo ka mga patayng lawas. - Ang batang babaye nga Komsomol miagik-ik sa kalipay.
  Ang nasuko nga Aurora miginhawa:
  - Ang mga binilanggo gikinahanglan aron makarga ang mga Stingers;
  Ang nadakpan nga bastard misinggit:
  -Ruso ka ba?
  - Diin nimo nakuha ang ideya, kami mga Mujahideen. - Nagngulob ang mga manggugubat sa Komsomol.
  Ang kapitan nagpakita sa wala damha nga salabutan ug panabut:
  - Ang mga Ruso ra ang adunay ingon ka lisud nga mga manggugubat, nga makahimo sa pagdakop sa usa ka medyo dako nga barko nga magkauban!
  Wala mouyon si Tough Aurora:
  - Ug ang mga manggugubat sa bantugan nga Turkish Sultan nga adunay mga artifact!
  - Ingon niana? Bisan unsa posible, apan ikaw intelihente kaayo alang sa mga Arabo. - Nasuko ang baboy primate. - Bisan kung tingali mga Aleman ka?
  Ang tulin nga Aurora, nga nanghimakak sa iyang mga pulong, gibunal ang iyang buolbuol sa tiyan, dayon nabali ang duha ka mga bitiis, ang kapitan sa kanding nawad-an sa panimuot tungod sa sakit nga kakurat.
  - Sa kinatibuk-an, wala namo siya kinahanglana, igo na ang among nahibal-an. - Ang pula nga buhok nga manggugubat nagsumaryo. "Karon ang kinahanglan namong buhaton mao ang pagdakop sa mga tripulante."
  Gisugyot dayon ni Margarita:
  - Adto ta sa mga cabin, naa tay set sa mga yawe!
  Nalipay si Aurora:
  - Oo, adunay usab usa ka emerhensya nga elektronik nga pag-abli.
  Ang mga batang babaye sa Komsomol hilom nga nanaog sa silong, giablihan ang mga pultahan sa kabin, ug usab adunay pagkaguba. Usa lamang ka matang sa paggiok, dili usa ka gubat, kondili pagsalsal sa trigo.
  - Ang cabin number six limpyo! - Gipahayag ni Aurora, nga nagpagawas sa iyang mga ngipon.
  - Tingali sa kwarto numero unom! - Mikagik-ik si Margarita. - Mas maayo nga magbulag ta.
  - Dili kami mga gangsa nga manibsib sa usa ka tapok. - Ang nagdilaab nga yawa nagngulob. - O hinoon gansa, apan ihalas nga mga!
  - Dili kana tinuod! - Ang blonde nga terminator nasakitan na. - Kadtong mga mersenaryo nakig-away alang sa salapi, ug kami alang lamang sa Komunistang Inahan.
  Ang mga batang babaye nga Komsomol mipadayon sa unahan sa mga dash gikan sa crew deck, nga nagpamusil sa mga single. Si Margarita nagdali sa iyang mahimo, ngadto sa mga lawak sa makina, mga bodega, mga kuptanan, mga sakayanan. Ang militar mabinantayon nga gibabagan, gidugmok sila sa matag piraso. Ang kamatuoran nga ang pagpasiga sa katungdanan huyang lamang nagdula ngadto sa mga kamot sa mga scouts nga napulo ka metros ang gilay-on walay makita gawas sa pagkurog, apan sila tin-aw nga tan-awon.
  Ang kompyuter awtomatik nga nagpahayag sa iyang opinyon.
  - Unsa kaha kung mogamit kami usa ka modelo sa virus?
  - Ug migamit na mi ug battery-powered smart guy. - Si Margarita Korshunova miingon, nasakitan sa robot. - Nakita nimo ang tanan nga mga sistema sa pagpaniid naa sa hibernation.
  - Ingon niini! - Natingala ako sa makina nga adunay chip.
  - Balik sa opisina sa admiral, nagpadala sila usa ka hybrid sa usa ka ulod ug usa ka virus pinaagi sa channel. Kini daw dili makita, walay bisan usa ka antivirus nga programa ang magpataas sa alarma. Ang ingon nga putli nga trabaho, ang pagkadili-makita nagbutang sa tanan nga mga sistema sa pagpaniid sa pagkatulog. - Gipakita sa batang babaye nga Komsomol ang iyang hait nga biceps sa iyang bukton para sa mas dako nga pagdani.
  - Wow, ihatag nimo kini kanako! - Ang machine gun miingon, nahingangha sa pagkamamugnaon sa mga babaye. -Mahimo ba nimo nga i-reprogram ako?
  - Tinuod gyud! Ug unsa imong gusto?! - Si Margarita naghimo sa usa ka mapinanggaon kaayo nga nawong dinhi.
  - Hunahunaa ang imong kaugalingon ingon usa ka tawo! - Nangayo alang sa usa ka electronic device.
  - Kini wala kinahanglana, shoot lang. - Ang blonde terminator dili usa ka buang sa pagbuhat sa mga binuang nga mga butang. - Sa ulahi isulti ko kanimo ang bahin ni Kristo.
  Milingkod si Margarita nga mibalik sa hagdanan, miluhod sa usa ka tuhod alang sa kalig-on, ug gipunting ang baril sa pultahan sa atbang. Usa ka lalaki ang migawas, puti karong panahona, gamay ra nga "shabby", dayag nga nanigarilyo.
  - Ang mga adik sa droga dili makapanunod sa gingharian sa Dios. - Gibalda sila sa usa ka manggugubat sa Komsomol. - Gilabay niya ang mga lawas, dali nga mitabok sa iyang kaugalingon.
  Ang walay sapin nga Aurora milihok sa zigzag sa laing perimeter, miduol sa pultahan, kini naka-lock, ug giablihan kini sa usa ka unibersal nga yawe. Gilabay siya sa itom nga lalaki og unlan.
  - Pahawa, kitty!
  Ang batang babaye nga Komsomol mi-react dayon, gigisi ang unlan ug ang African ug ang iyang mga kauban - Wala pay katunga. Sa kinatibuk-an, kami adunay duha ka gatos ug katloan ug walo ka mga patayng lawas. - Ang batang babaye nga Komsomol miagik-ik sa kalipay.
  Aw, unta mabitad nako ang akong mga kauban sa higdaanan.
  - Kini nga mga geeks nakahimo sa paghadlok kanimo! - Ang pula nga buhok nga manggugubat nga oso mitubag. - Karon asa moadto? Dayag nga sa quarters sa deputy. Natulog na daw siya.
  Ang puloy-anan sa kapikas sa kapitan dili kaayo halapad, apan ang musika madungog gikan didto. Nagpasabot ba kana nga ikaw usa ka mahigugmaon sa musika? - Naghimo sa mga butang nga mas sayon.
  Usa ka nagtiniil nga batang babaye nga Komsomol misulod sama sa usa ka anino, natumba ang usa ka sundalo, ug giluok gamay ang usa ka ikaduha nga ranggo nga kapitan pinaagi sa pagtuis sa iyang siko:
  - Gusto ka bang mabuhi?
  - Gusto! - Gitubag niya nga, sa kinatibuk-an, kini gipaabut gikan sa usa ka Amerikano.
  - Adunay usa ka higayon! - Samtang gipili sa madasigon nga Aurora nga i-off kini, apan dili magdugay. - Makatabang ka, Kent! Nagpadayon siya, ang koridor nagsugod nga makitid, klaro nga ang mga marinero gipaubos sa ranggo. Gipunting sa batang babaye nga Komsomol ang layo nga pultahan ug gipusil kini sa mga ulo sa guwardiya. Busa ang buto hilom, siya misulti sa usa ka hunghong.
  - Bang-bang!
  Usa ka batang babaye nga Komsomol maampingong nagsulay sa kuptanan sa pultahan sa kabin. Gi-lock. Aw, kini tunga sa segundo, adunay pito ka mga tawo sa kabin, tulo ang nangatulog, ang nahabilin nagdula og domino, medyo sa Russian. Gibira ni Margarita ang gatilyo sa kusog niini nga kaso, ang pagpatay dili makahatag kalipay. Apan nahuman ang trabaho, bisan usa ka tulo sa dugo nahulog sa iyang nawong.
  - Ang mga patay nga tawo nga adunay mga scythes nagbarug ug nagpakahilom! - Ang batang babaye nga Komsomol nagngisi.
  Bag-ong payag, dinhi gibilin ni Margarita nga buhi ang duha ka nangatulog, gipalong na lang, basig magamit sila.
  - Ang pagbuno dili makamatarong sa kahakog ug ganansya - ang dungog, kagawasan ug ang Inahan nga yuta lamang ang mga tigpasiugda sa kapintasan! - Siya miingon - usa ka maanyag nga pilosopo sa terminator.
  Ang Aurora dali usab nga molihok pinaagi sa pagpili sa tubo sa bentilasyon. Huot kaayo ug ang backpack nakababag. Kinahanglan pa nakong piloon ang machine gun aron mogamay. Karon ang batang babaye nga Komsomol nahimong labi ka abtik, bisan kung nameligro siya. Morag nasuko ang mga santos sa makasasala, ug miatake ang usa ka mutant spider. Ug sa dihang nakalusot na lang siya. Siya mipaak sa kasakit ug nakaikyas sa kumo sa makaduha. Ang batang babaye nga Komsomol mikamot sa iyang ulo, apan nakahimo sa pag-ilog niini sa tumoy sa mga gaway ug gibalhin kini sa ilawom sa iyang siko. Gibawi niya ang iyang kamot ug naigo kini, hinungdan nga nabuak ang lig-on nga kahon nga nakaingon sa kasakit sa iyang giputos nga siko.
  - Makalilisang! - Ang manggugubat nga oso mitubag. - Mag-inject ako sa akong kaugalingon og antidote.
  Naunsa man nga nigawas si Margarita ug nilusot sa kabin diin naghagok ang mga sundalo. Pag-abli sa pultahan, misuway sila sa paglukso, apan natabunan dayon sila sa makamatay nga ulan. Gibiyaan lamang ang usa, gipalong ang lalaki, ang batang babaye nga Komsomol nagpadayon sa iyang dalan.
  Ang pultahan sa iyang wala nagsugod sa pagliko. Dayag nga gustong mangihi ang kiskisan ang ulo, giwang ang ngipon.
  - Kinsa dinhi? - Ang marinero nangutana sa usa ka hubog nga tingog.
  - Ang imong walay sapin nga damgo! - Ang batang babaye nga Komsomol nag-arko sama sa usa ka tubod ug, nagduso sa pultahan nga abli, naigo siya sa agtang. Apan kini mao gihapon ang alloy steel. Kalit nga nihubag ang iyang agtang, ug ang lalaki nga morag "boksingero" naigo sab sa likod sa iyang ulo. Milupad si Margarita sa sulod, gibunalan ang apapangig sa iyang puthaw nga tuhod, kusog kaayo, nangatangtang ang mga ngipon. Kung unsa ang kulang niini sa masa, kini labaw pa sa paghimo sa kadali.
  - Morag andam na ko. - Ang mamumuno nga adunay dagway sa usa ka diyosa gisumada.
  May lima pa ka tawo sa likod. Kana nagpasabut nga usa sa mga bola, maayong pagdawat. Gisumbag sa agtang ang laing bastos, igo na siyang matumba. Ang ikatulo nga ngilit sa palad ngadto sa liog. Kinahanglan nimo nga balikon ang imong kaugalingon, apan kini nga pamaagi makamatay. Usa ka lalaki ang nahulog gikan sa taas nga estante, apan sa langaw gitumba siya ni Margarita una sa solar plexus.
  - Pahulay, bata. - Nag-ingon ang usa ka batang babaye nga Komsomol.
  Ang katapusan nga tipo nanumpa nga adunay tulo ka andana nga kahilayan, usa ka sinagol nga English ug Russian nga mga pulong. Dili ba siya residente? Si Margarita nagdala ug usa ka kobra, usa ka hampak sa iyang mga tudlo sa mga mata, nga hapit makamatay. Ang tanan nga "mga kauban" nahilom. Tinuod, usa ka tingog ang misaka sa sunod nga kabin.
  - Unsay naa!
  - Sayon nga away! - tubag ni Margarita nga paos nga daw sa hubog nga tingog. - Tabangi ang among nasamdan. -
  Ang mga pultahan sa kabin naabli ug sila nakadawat og usa ka pagbuto sa kalayo, ug pag-usab ang mga manggugubat nahulog.
  Maayo unta nga naay machine gun,
  Daotan nga kamatayon alang sa mga kaaway sa Fatherland!
  Aron makontrol ang paglupad ngadto sa mga bituon,
  Aron mabuntog ang hawan sa langit!
  
  Kami mga anak sa adlaw nga komunismo,
  Ang mga manggugubat natawo sama sa buhawi...
  Ang Nazi motubag sa pagngulob sa lobo,
  Usa ka dakong oso ang magkuniskunis kaniya!
  
  Ang maayo mas kusgan kay sa daotan,
  Bisan kung ang daotan mahimong mas grabe ...
  Nag-away kami sa ilawom sa langit aron
  Ang namulak nga tingpamulak miabot na!
  
  Adunay mga kanta sa nightingale niini - mga trills,
  Ug ang pilak nga tingog sa mga sapa!
  Ang yelo, niyebe ug blizzard mohinay,
  Ubos sa init nga silaw sa adlaw!
  
  Namulak - daisies, poppies, rosas,
  Labong kaayo ang sibsibanan sa ting-init!
  Ug kung nahibal-an nimo, moabut ang katugnaw!
  Bisan pa niana dili ka mahadlok!
  
  Dagkong mga iring - kini nga mga "Tiger"
  Sila nanagngulob ug nanaglingo-lingo sa ilang mga ulo!
  Gilabay sila sa mga Kraut sa daotang mga dula,
  Pero moabot ra gihapon ang kaput!
  
  Maghulat kami sa pagsubang sa adlaw!
  Ang mga tropang Ruso mosulod sa Berlin,
  Ang Fatherland giawit uban ang mga himno -
  Ug sa kahiladman sa Tartarus adunay kasubo!
  
  Unya ang mga katawhan sa mga nasod maghiusa,
  Ang panag-igsoonay ug gugma moabot!
  Ibubo ang dugos sa mga tasa ug mga platito -
  Aron ang dugo dili modagayday sa mga sapa!
  Nagpabungol-bungol nga miawit si Margarita sa kataposang bersikulo, ug ang nahibiling mga bersikulo midagan sama sa mga kabayo sa ulo. Kung mag-shoot ka gamit ang usa ka kanta kini kanunay nga makapaikag:
  - Bisan kung kini mapintas kaayo nga buhaton kini sa buhi nga mga tawo! - Ang "Kristiyano" miingon uban ang pagmahay.
  Bisan unsa pa ka lisud ang pagsulay sa mga babaye, imposible nga masubay ug makontrol ang tanan gamit ang upat ka mga mata. Ang usa ka walay hunahuna nga zombie dili maihap. Usa ka wala mailhi nga tawo nakahimo sa pagpataas sa alarma. Gipasiga dayon ang mga suga sa emerhensya ug ang sirena nagsugod sa paglanog.
  - Ang dili kalikayan nahitabo, ug kami swerte kaayo. - Miingon si Aurora nga pula ang buhok.
  Ang batang babaye nga Komsomol nagdali sa mga cabin, ang mga marinero ug mga espesyal nga pwersa nahutdan gikan kanila. Iyang gipusil sila sa walay hunong. Daghang mga tawo ang namatay, ang mga Yankee nahulog sa dosena.
  Nadungog ang buto sa machine gun, mibuto ang mga granada, daghan niini sa makausa. Bisan pa, ang mga manggugubat mahimong mas makadaot sa ilang kaugalingon. Ang mga silencer usab adunay papel dinhi,
  Ang mga espesyal nga pwersa sa kriminal wala dayon mahibal-an ang kamatayon nga naghulat kanila gikan sa sulod. Gibabagan ni Margarita ang paggawas sa mga sundalo ug gilabay mismo ang duha ka nakuhang granada. Ang mga singgit, dugoon nga mga tipik sa mga bukog nanglupad, ug usa ka batang babaye nga Komsomol nakadakop sa usa ka naputol nga ulo gamit ang iyang hubo nga tiil. Unsa ka flexible ang iyang tiil, nagduko sa bisan unsang anggulo. Mahimong maghunahuna ka nga ang pisikal nga mga balaod nausab ug ang unod gutta-percha.
  Adunay mga pagbuto sa kalayo gikan sa kilid sa kaaway, apan kasagaran sa mga buta. Si Margarita nagpabuto, halos walay pagtago, ang mga salamangka nga bato nga "Chain mail" masaligan nga naglikay sa tanan nga mga buto.
  - Makaluluoy nga ang ngalan sa akong kauban dili ang Snow Queen. Kini maghimo sa among magtiayon nga mas simbolo!
  Si Oleg Rybachenko nahigmata, niining higayona, dili gikan sa bugle ug sa hampak sa latigo, kondili gikan sa iyang kaugalingong paghilak - kalmado ug dili mahupay. Ang mga babaye nangatulog pa, nagpasundayag ug mga buhat.
  Ug ang iyang pagkabayani nahimong usa ka damgo, sama sa kanunay nga mahitabo kung ang mga Nazi nagbiaybiay kanimo.
  Gibati ni Oleg Rybachenko ang iyang kaugalingon nga nag-diving, ingon nga siya nahulog sa salong sa tinta, ang iyang mga mata nagsugod pa gani sa pagkaon. Unya nahadlok gayod siya, ug sa kalit ang mga pasista nakabaton ug gahom ibabaw sa laing kalibotan. Usa ka tingog sa paggaling ang madungog, usa ka tingog nga sama sa usa ka iro nga nagkubkob sa usa ka kanal, mas kusog pa, kini mopaak sa imong mga dalunggan, moliko niini. Ang mga eardrum nabuak gamit ang forceps. Unya may mogawas nga baba gikan sa kangitngit nga may mga ngipon nga naggilakgilak sama sa bolkan nga lava. Wala pa sukad nakita ni Oleg Rybachenko Jr. ang usa ka makaluod nga nawong sa usa ka mangtas;
  Unya mitungha ang uban nga labi pa ka makalilisang nga mga apapangig, ang uban sama kadako sa Everest, ug ang uban gagmay ug morag mabangis nga mga iro. Busa ilang gigunitan ang iyang unod sa ilang hiwi nga makahilong ngipon. Sa iyang tibuok mubo nga kinabuhi, si Rybachenko Jr. wala pa makasinati sa ingon nga kasakit. Ang nag-unang butang mao nga imposible nga makit-an ang usa ka analogue sa mga sensasyon. Kini usa ka nagdilaab nga siga ug corrosive acid, sa samang higayon nagyelo ug usa ka dull cutting saw.
  Ug sila nagpadayon sa pagsakit kaniya; Ang mga daotang binuhat mokikit kanila, maglikoliko sa ilang mga ngipon. Nag-agulo si Rybachenko Jr., midagayday ang mga luha sa iyang mga mata.
  - Ginoo, ngano? Human sa tanan, wala ako nakapatay bisan kinsa sa akong kinabuhi, wala ako nagbudhi ni bisan kinsa.
  Makadungog ka ug agik-ik ug morag init nga dagom ang motusok sa imong eardrum. Sa kataposan, usa ka dako kaayong baba ang mitungha ug gilamoy siya sa tibuok. Si Oleg Rybachenko Jr. nakakita sa usa ka siga nga nagdilaab sa iyang tutunlan, kini nabuak sa pito ka mga gihay nga hingpit nga lahi sa kolor.
  - Kini ang maalamat nga kalayo sa ilawom sa kalibutan. - Ang batang lalaki mihunghong, ang panit sa iyang mga kamot mitubo sa tingub, gitabonan sa mangil-ad nga mga ulat. Siya naningkamot sa pagpahinay sa iyang paglupad, apan kini walay kapuslanan; Usa ka nagdilaab nga sapa mihikap sa iyang minahal nga batan-on nga lawas. Wala pa siya makasinati og ingon niini, nangitom ang iyang mga mata ug daw nagsugod ang pagbuto sa iyang baba, ug mirebelde ang iyang tiyan, ug giatake siya sa mga armas nukleyar. Unsa ka init kini nga siga, ang dagkong mga ulser mitungha sa hubo nga panit, ang mga bukog nangitom ug nangliki, hinungdan sa pag-antos.
  "Dili, dili ko gusto, dili ko kinahanglan," ang payunir misinggit sa kinatumyan sa iyang mga baga. - Palihug buhii ako!
  Ang matag kolor sa kalayo usa ka espesyal, talagsaon nga sumbanan sa kasakit. Ang pag-antos mahimong mahatagan ug lain-laing mga shade, ang ilang pagkalain-lain talagsaon, bisan ang Marquis de Sade wala maghunahuna sa mga gitas-on diin ang pagkamamugnaon sa mga lumulupyo sa Sheol maabot.
  - Apan ang mga yawa, mahimo nimong mahimamat. - Ang tingog sa usa ka pamilyar nga propesor sa SS nagkisikisi nga makaluod.
  Ang ilang hitsura, bisan pa, makalilisang, apan labi nga dili maayo nga tan-awon ang ilang mga tunok nga mga baba, nga dili klaro nga kaamgid sa usa ka sinagol nga iho ug buaya. Apan ang mga sungay, sa katingad-an, nagpakalma kanako. Aron mabalda ang iyang kaugalingon gikan sa kasakit, ang pioneer nga batang lalaki nagsugod sa paghinumdom sa sugilanon, diin kining mga cute nga gamay nga kataw-anan nga mga yawa, usahay makahadlok, usahay kataw-anan ug walay pulos, usahay makatabang ug usahay makadaot sa mga tawo. Ilabi na nga halandumon mao ang sugilanon ni "Papa ug sa iyang trabahante nga si Balda." Posible nga makig-atubang sa ingon nga "mga tawo". Ug dinhi ang ilang nahibal-an mao ang pagdunggab gamit ang mga pitchfork.
  - Nga ang makasasala nga kalag wala mamati sa National Socialists? - Ang sungay sa yawa mitubo, nahimong usa ka matang sa sungo ug mitusok sa tipak.
  Kung mabali ang mga bukog sa ulo, sakit kaayo nga dili kini mahulagway sa mga pulong. Apan ang iyang panimuot wala madag-um; Ug mao nga nabati niya ang usa ka mabangis nga paghikap sa iyang utok, dayon ang monster misugod sa pag-inom sa mga utok. Gihinay-hinay niya kini, nga morag nagpilit. Ang laing demonyo misugod sa pag-drill sa iyang mga lansang, nagduslit ug hait nga mga dagom ilalom niini.
  Misinggit si Oleg Rybachenko, ang iyang baba nag-abli sa iyang kaugalingon.
  - Ayaw buhii.
  Ilang gigunitan ang iyang dila ug gibira, hinayhinay nga gibira kini gikan sa atop sa iyang baba.
  Naa sad kasakit pero lahi gamay ug wala nay siyagit, hilak nalang ug hilak.
  Ang mga yawa nagpadayon sa pagpakita, nga nagsunod sa mga lansang, nagsugod sila sa pagbali sa mga buko, ug ilang gibuhat kini sa hinay-hinay, nga nagtagamtam sa pag-antos.
  - Mao kini ang paagi nga ang kanding nga walay sungay makadawat sa iyang bahin. - Usa ka demonyo ang nagsinggit, tingali usa ka tigulang nga demonyo.
  Si Oleg Rybachenko nakaabot na sa usa ka kahimtang sa pagkabuang; Apan ang mga yawa wala mag-atras, nagsugod na sila sa pag-ibot sa mga ngipon, unya gi-drill nila kini, gipatusok ang tumoy sa lagos.
  - Unsaon sa usa ka tawo nga moyukbo sa ingon nga kabangis, wala ba sila'y inahan? - Naghunahuna ang gitortyur nga pioneer. Dayag nga nabasa ang iyang mga hunahuna, ang mga yawa misinggit.
  - Walay inahan, amahan Hitler mao si Satanas.
  Dayon nakakita sila og bag-ong harina, gipainit ang drill, ug gihuman ang kataposang mga ngipon gamit ang cutter. Sunod miabut ang turno sa mga bukog. Gibali sila sa mga kumpit nga pula tungod sa kainit. Ang panit nag-aso, ang mga bukog nagdilaab. Morag hapit na mobuto ang akong kasingkasing, mobuto nga morag bomba.
  Unya si Oleg Rybachenko kalit nga mibati nga ang iyang dila mitubo ug makasulti sa usa ka butang.
  - Kaloy-i tungod kang Kristo.
  Agig tubag, ang mga demonyo miunlod ug pitchfork ngadto kaniya.
  - Ikaw usa ka makasasala ug kinahanglan mahibalo nga si Kristo usa ka imbensyon sa makalolooy nga mga tawo. Ang tinuod nga mga diyos usa sa duha ka persona ug gilalang ang tibuok uniberso, ingon man ang mga pasista, sa ilang kaugalingong dagway ug dagway. Ug kamong mga tawo, ug magbasa sa mga binuhat, kinahanglan nga mga ulipon, nga nagtuman sa bisan unsang mga mando ug nag-antos sa kaulawan. Ikaw nga walay hinungdan nga ulipon wala motuo sa among paglungtad, ug karon nasinati nimo kining tanan sa imong kaugalingong panit.
  - Karon mituo ko! - Ang nahadlok nga pioneer misinggit.
  - ulahi! - Ang yawa gikan sa SS nagkurog. - Wala kay higayon.
  Si Oleg Rybachenko nagpadayon sa pagsakit, siya nabuak sa makadaghang higayon sa usa ka laray, gisunog, ug unya naayo siya sa dili mahunahuna nga paagi. Unya gilaglag nila kini pag-usab. Unya ang mga demonyo sa SS dayag nga gikapoy niini sa ilang kaugalingon ug, gibayaw siya sa hangin, gidala siya sa ilawom sa kalibutan.
  - Tan-awa giunsa pagsilot ang mga masupilon.
  Nakita ni Oleg Rybachenko ang mga batang babaye nga gilansang sa krus. Ang ilang kanhi matahum nga mga lawas nadaot pag-ayo, nagtulo ang dugo gikan kanila. Ang dagkong mga baboy nanglabay ug mga krus, usahay ang mga biktima matumba ug ang mga baboy nga ihalas nga midunggab kanila, nagkuniskunis sa baye nga unod. Giunsa pag-antos ning mga alaot nga binuhat, midagayday ang mga luha nga sagol singot ug dugo sa ilang branded nga aping. May desperasyon sa iyang mga mata. Daw nagpakilimos sila: inosente kami, kaloy-i kami.
  - Ngano nga kini nga mga alaot nga mga tawo gisilotan?
  Gibunalan sa demonyo ang nagtiniil nga batang lalaki nga pioneer sa mga tikod gamit ang init nga lingkoranan sa tibuok niyang kusog ug miingon sa tingog sa ilong:
  - Nagkalainlain nga gagmay nga mga butang. Ang usa walay dungog sa ginang sa balay, ang usa mibuak sa iyang paboritong plorera, ang ikatulo midumili sa pagpakigsekso, ang ikaupat miatras. Sa ato pa, aron makaabot dinhi, dili kinahanglan nga mahimong usa ka dako nga makasasala, igo na ang gagmay nga mga sala.
  - Ug ang ilang pagsakit dili gayud matapos? - Oleg Rybachenko agulo.
  - Ug kini anaa sa Makagagahum nga Dios ug sa walay kaluoy nga Fuhrer sa pagdesisyon. Kung ang Iyang Kamahalan Adolf ang una nga nagpagula ug usa ka mando sa pagpasaylo, nan mahimo silang ibalhin sa lain nga dili kaayo sakit nga lugar.
  - Sa langit!? - Oleg Rybachenko miingon uban ang pagsalig.
  Ang mahugaw nga SS nga tawo miligid:
  - Walay langit alang kaninyo primates. Adunay yano nga mga lugar diin dili ka bunalan ug sakiton matag segundo ug diin mahimo ka magpadayon sa pag-alagad sa imong mga agalon pagkahuman sa kamatayon.
  Si Oleg Rybachenko, nga nagkurog sa kalisang, nangutana:
  - Ug unsa ang naghulat sa mga tawo kansang mga krimen mas grabe?
  - Ipakita usab namo kini kanimo.
  Gidunggab siya sa yawa sa mga mata gamit ang pitchfork, ang mga mansanas mibuto, ang likido nga gibubo ug ang batang magsusulat mitan-aw nga nagduhaduha. Dayon, human sa pipila ka segundo, nabawi nako ang abilidad sa pagtan-aw, bisan og ang matag pagpamilok hinungdan sa dili maagwanta nga katol. Milupad sila pag-usab ug unya milupad pa ang mga dulumtanan nga mga binuhat aron sa pagsugat kanila.
  Gitan-aw sila pag-ayo ni Oleg Rybachenko. Ang hitsura walay bisan unsa: usa ka hubo, walay buhok ug scabbed nga kalabera; mga mata nga nagdilaab sa infernal nga kahayag; usa ka mubo, sama sa naputol nga ilong nga adunay itom nga lungag sa tunga. Ug, tingali ang labing dulumtanan nga butang mao ang pagkawala sa ubos nga apapangig, imbes nga lima ka baga, pormag-bituon nga mga gaway sa yawa ang nagbitay ug naglihok. Busa siya misandig duol kang Oleg Rybachenko, miunlod sa iyang mga ngipon sa iyang mga ngabil, naghatag kaniya sa iyang bantog nga halok. Unya ang iyang kuko nga mga kamot nagsugod sa pagbali sa mga bukog. Ang pioneer nga magsusulat nga si Oleg nag-agulo tungod sa grabe nga kasakit sa iyang mga siko, ang iyang mga lutahan nadugmok.
  - Ingon niana ang mahimo sa usa ka unggoy, mag-inom ta para magkaila-ila.
  Nakuha gikan sa Rybachenko ang magsusulat, ang mangtas mitunol sa iyang kamot ngadto sa panaksan, ug kini diha-diha dayon napuno sa bino. Iya kining gidunggab sa nawong sa payunir.
  Wala ko makasinggit. Morag mibuto ang usa ka bolkan sa iyang ilong, ang bata nga payunir nahigmata sa iyang paghilak.
  Si Mirabela, kansang mga scratched nga mga bitiis gihigdaan sa ulo ni Oleg Rybachenko, mikibot lamang tungod sa pagkurog ug nagpadayon sa pagpahiyom sa iyang pagkatulog. Usa ka malipayon nga batang babaye hangtod nga siya nahulog sa ilawom sa kalibutan sa mga Nazi. Mao kini ang nahimo sa ilang infernal nga teknolohiya - wala ka nay kontrol sa imong mga hunahuna!
  Apan sa gihapon, ang reyalidad: puno ug sa samang higayon medyo bugnaw - nahimo nga usa ka libo ka pilo nga mas maayo kaysa sa demonyo nga damgo. Ang batang lalaki-pioneer-magsusulat mibati og katugnaw nga daw gipalid sa hangin. Apan, usahay gusto pa gani niya nga masakit, aron sila maluoy kaniya ug hatagan siya og chocolate bar. Apan kung dili ka masakiton, nan kini usa ka panalangin! Ang batang lalaki miginhawa ug mipahid sa iyang kamot sa iyang nipis nga nawong, basa sa mga luha, nahupayan nga naanad sa ideya nga siya nagdamgo lamang sa kalisang sa Nazi Hades. Wala nay mas grabe pa sa pagkaulipon, naghunahuna si Oleg ug nangurog. Mopatim-aw nga adunay mga butang kon itandi diin ang pagkaulipon mahimong mas grabe lamang sa mga pulong... Bisan tuod, siyempre, ang impyerno tingali dili tinuod. Apan unsa kaha kung ibalik siya sa mga pasista didto ug labi pa nga kusog.
  Dili sila tayaon. Kinahanglan nga mabuhi kita sa bisan unsang gasto ug madaog kini nga mga Kraut. Mahimo pa gani nga magpakaaron-ingnon siya nga nabuak, o mangayo sa pag-alagad kanila sa iyang kaugalingon. Temporaryo syempre!
  Apan... kini makapakurat. Hapit diha-diha dayon, usa ka butang sa Oleg Rybachenko mirebelde niini nga hunahuna. Nagrebelde kini dili sama sa nangaging mga adlaw, nga adunay mga pagkurog nga gisagol sa kahadlok, apan wala"y panag-uyon ug kusog. Wala niya ibutang ang iyang pagdumot sa mga SS nga nagdakop kaniya ug sa ilang gipanghimaraut nga agalon, ang Fuhrer, sa mga pulong - bisan sa mga hunahuna. Wala ko mangita og mga katin-awan o mga katarungan. Apan tin-aw kong nakahukom alang sa akong kaugalingon: sa paglayas sa unang tinuod nga kahigayonan. Ug kon ang mas taas ang mohatag niini, ug kon adunay bisan gamay nga kahigayonan, tabangan niya ang uban nga makaikyas. Ngano man?! Apan tungod kay siya usa ka payunir! Ug ang usa ka payunir kinahanglan nga motabang sa iyang mga kauban - mga miyembro sa Komsomol! Ug tungod kay gusto niya nga ingon niana, apan dili gyud gusto sa pasista! Eh!!! Lisud ang pagpakigsulti sa bisan kinsa, ug kung wala"y kahibalo sa ilawom sa kalibutan nga iyang nahulog, lisud ang pag-ikyas ... Gikumot ni Oleg Rybachenko ang uhot ug gibunal ang iyang kumo sa unlan niini. Dili siya mahimong ulipon ni Hitler ug sa iyang putos! Ang pioneer sa yuta sa mga Sobyet: dili niya gusto ang kaulawan ug kasakit - igo na kana, ug ang tanan ania hangtod sa katapusan!!!
  Ang uban nga mga babaye nagmata na ... Ang mga kabus nga mga butang nahurot, mao nga ang mga tikod sa siyudad, ilabi na, nabuak.
  Apan, alaot, kinahanglan kang magpakaaron-ingnon. Basta magsul-ob siyag maskara sa pagpaubos! Dili ko gusto nga moadto sa silong sa Gestapo, ug ang pagsumbag sa nawong dili usa ka dakong kalipay...
  Busa mangita gihapon siya sa iyang kahigayonan.
  Ang labing salawayon mao kining mga werewolf. Nahinumdom ko sa mga mata, ug karon, sa wala pa mamulak, sa dihang ang mga igbalati gipataas, ang batang lalaki-pioneer-magsusulat tin-aw nga nakasabut: kini dili mga lobo, apan mas maalamon nga mga binuhat, usa ka produkto sa gitumong mutation. Gikan sa pagbalhin sa gene - labi ka labi ka maalam kaysa sa ilang nagkadaot nga mga sumasakay sa SS. Ang pangutana mao, mas maalamon ba sila kay sa mga Sobyet?
  Klaro nga nagsugod kini sa kahayag ug kinahanglan namong magdali.
  Miligid si Oleg Rybachenko sa iyang kilid, mikamang ug mikamang tali sa nangatulog nga mga tawo ngadto sa liki nga bungbong. Gitukod kini nga hanas, lig-on, bisan kung kini adunay mga lungag ug wala"y semento - dili nimo kini mapalong nga wala magsaba. Natulog pa ang baryo, apan nagdilaab ang kalayo sa ganghaan ug makita ang mga anino duol niini. Ang mga motorsiklo ug armored nga mga sakyanan dili makita ... Ang mga lokal nagbantay, o unsa?
  Ang mga babaye nagbilin ug mga tunob sa tiil.
  Si Oleg Rybachenko nagkurog - ilang gikuptan siya sa abaga ug miatras, nangandam sa pagpanalipod sa iyang kaugalingon. Apan sa mga pamalandong pinaagi sa liki ang mga mata sa mabugnaw nga Aurora misidlak.
  Ang yawa sa kalayo nangutana:
  -Asa paingon ang hubo nga tawo?
  "Gusto gyud kong modagan," hilom nga mihunghong si Oleg Rybachenko, apan sa kalagot. - Nasabtan ba nimo kung giunsa nila ako nadala dinhi!?
  Ang cool nga Aurora miingon nga nagpahiyom:
  - Samtang kini nga mga werewolf nagbantay kanato ... Bisan tuod dili werewolves sa tanan, apan usa ka butang ... - Ang babaye naglibog sa pagpangita sa usa ka katin-awan. Unya siya midugang nga nagduhaduha. - Adunay usa ka butang nga kosmiko bahin kanila. Wala ko kabalo unsa...
  Si Oleg Rybachenko mismo mihinapos:
  - Dili ka nila tugutan nga mobiya!
  Ang pula nga buhok nga babaye mikibo:
  - Dili nila kini hatagan nga kadali, apan ang higayon kanunay nga moabut! Hangtud niana, tiguma ang imong kusog. Kon ang Magbubuhat Rod mohatag, ang atong mga tawo moadto sa Crimea ug silhig sa mga dautang espiritu ni Hitler.
  Ang buntag sa Crimea nahimong sunny ug bugnaw, apan walay hangin. Nagyelo ang lapok sa ulan kagahapon. Aw, ang tingtugnaw dili gusto nga molakaw nga walay away. Ang katugnaw mikidlap pag-ayo, sama sa nagkatag ug nagbitay nga pilak, apan kini nga katahum nagpabati sa usa nga dili komportable. Dugang pa, tulo ka mga batang lalaki nga mga dose anyos nga nagdalag brown nga pan ug usa ka dako nga kaldero nga adunay lami nga baho, klaro nga dili prison stew (unya usa sa mga daotan kaayo tan-awon nga mga gwardya sa SS ang misulod nga adunay mga panaksan) tin-aw nga nagpatin-aw sa mga babaye sa kamalig- casemate unsay naa sa gawas Cold. Tinuod, sila mismo, ingon nga angay sa mga bata ubos sa pag-okupar sa Nazi, nagtiniil. Naa pa gani ingon nga order aron ang mga bata dili kaayo magisi sa ilang mga sapatos. Apan mahimo nga dili sila tugutan nga makagawas sa balay bisan diin.
  . KAPITULO Num. 9.
  Bisan pa, okay ra, dili kini tinuod nga katugnaw, apan ang katugnaw nga katugnaw. Ang tingtugnaw natapos na, ug ang tingpamulak mabagyo sa Crimea!
  Si Oleg Rybachenko kalit nga gusto nga manipilyo sa iyang ngipon. Pait kaayo sa baba. Labaw pa niini - ang mga kamot mitunol sa pagkiskis sa ngipon.
  Ang payunir midagan paingon sa pultahan, miambak, ug miputol sa usa ka icicle. Iya kining gisulod sa iyang baba, giusap ug giluwa. Unya gihugasan ko kini pag-usab ug gipaagas kini pag-usab. Diha-diha dayon gibati nako nga mas presko ug gibati ang pagdali sa Abril sa akong kalag.
  Adunay usa ka butang nga likido nga harina sa kaldero ug kini daw adunay sulod nga mga uhong. Kinahanglan nako nga i-slurp kini sa mga ngilit sa mga panaksan, ug, sa tinuud, ang linat-an nahimong lami. Sa kahinam gyud, ug dili lang tungod sa kagutom. Ang club gikan sa SS, ang degenerate nga guwardiya, nagyaw-yaw sa tanan niyang nagnganga, hugaw nga baba ug nahikatulog nga nagtan-aw sa palibot. Apan karon mahimo na nako nga balihon siya sa ulo, si Oleg Rybachenko kalit nga naghunahuna, nga nag-chewing sa tinapay nga Ukrainian.
  Apan asa siya moadto sa ulahi? Tabunan ka nila sa usa ka tibuuk nga kompanya, ug bisan sa usa ka lokal nga garison. Ug kini mahimong mas grabe alang kanila kay sa ... Sa maong panan-awon - diin gipaubos siya sa mga Nazi sama sa usa ka hose.
  Nga siya usa ka idiot sa pagbutang sa iyang kaugalingon sa ingon nga ... Dili sa iyang kaugalingon, apan sa ubang mga babaye ug tulo ka mga lalaki. Ug ang iyang kaugalingon usab - kinahanglan pa siya sa nasud.
  Si Oleg Rybachenko nahimong mahunahunaon. Tagda, pananglitan, ang usa ka eroplano - kinahanglan ba nga adunay duralumin sa iyang disenyo? Dili ba kini mahimo nga bug-os gikan sa kahoy, apan gihatagan kini sa katig-a sa titanium? Sa teoriya, ang kahoy, sa iyang pormula ug mga molekula, adunay ingon nga kalig-on nga kini sa pagkatinuod molabaw sa titanium sa kusog, nga adunay gamay nga gibug-aton.
  Kini nagpasabot nga ang ayroplano makadugang sa pagkamaniobrahon ug makaangkon og survivability.
  Oo, ug ang armadura sa lawas mahimo"g alang sa mga manggugubat sa super klase ug ang mga tangke mahimong ingon niana...
  Dili ka makalusot kanila. Bisan ang "Royal Tiger", nga iyang nakita sa mga panan-awon, molabay. Ug ang among mga tangke dili mahadlok sa hugaw. Ug ang mga kabhang dili gani makaigo kanila.
  Si Oleg Rybachenko, nga naglamoy sa pagkaon, nangutana sa iyang igsoong babaye sa usa ka makapahinuklog nga tingog:
  - Paminaw, kung imong ihigot ang sawdust sa mga reagents base sa aqua regia, unsay epekto nimo?
  Mitubag dayon si Margarita:
  - Manabako sila... - Natingala ang babaye. - Unsay imong gisulayan?
  Si Oleg Rybachenko miingon sa usa ka hunghong:
  - Nangita ko og paagi aron madugangan ang kusog sa kahoy. Ug tuohi ako, ang akong eroplano nagpakita sa praktikal nga posibilidad sa pagbuhat nga walay metal nga mga bahin!
  - Ikaw usa ka tinuod nga Lomonosov Oleg ... - Ang igsoon nga babaye sa bukton gibutang ang iyang tudlo sa iyang mga ngabil ug gihagkan ang batang lalaki sa agtang.
  Samtang nangaon sila, miduol ang laing duha ka SS nga guwardiya. Ang German nga heneral kagahapon naglakaw uban kanila. Sa iyang luyo adunay duha ka manggugubat, usa ka lalaki ug usa ka babaye, nga adunay nindot nga panagway. Usab ang SS, apan gikan sa lahi nga sektor. Dinhi silang lima nagkupot og mug nga adunay nag-alisngaw sa ilang mga kamot. Ug ang batan-ong pasista nagdala ug usa sa iyang kauban. Ang kahumot sa cinnamon, honey, melon ug mansanas naglutaw sa casemate. Ang heneral kusog nga misulti sa usa ka pangutana nga tono:
  - Ibitay dayon namo ang mga babaye o maglingaw-lingaw una kami!
  Ang mga binilanggo sa palibot nangatawa, ug bisan ang mga guwardiya sa SS misuporta, ug ang ubanon nga heneral yano nga mikatawa, nga nagbuka sa iyang baba sama sa usa ka bulldog nga adunay katingad-an nga lig-on ug taas nga mga ngipon, wala'y labot ug dagkong mga ngipon sama sa usa ka kabayo nga pacer.
  Tingali kini buang nga ang mga babaye mikatawa niini, apan ... Mas maayo kini nga paagi kay sa paghilak ug pagpakita sa mga luha ngadto sa mga Nazi.
  Gihunahuna kini ni Oleg Rybachenko: ibilin ba sila dinhi o papahawaon ba sila pag-usab? Aw, sa pagkatinuod, unsa ang punto sa ilang mga transisyon kon ang nag-unang butang mao ang mga eksperimento nga walay klaro nga katuyoan. Ngano nga ang mga Aleman nagsunog og sugnod kung nagmaneho sa mga kagamitan? Ug kung ihatod nimo sila bisan asa, nan tingali makahimo ka og usa ka butang nga mas simple. Ikarga sa mga trak o tren. Ug ang usa ka eroplano sa transportasyon, kung ang mga eksperimento hinungdanon kaayo, nganong magbasol kini?
  Unsa may kapuslanan sa paggiya kanila sama sa mga karnero sa kadena? O gisulayan ba nila ang ilang paglahutay? Sa pagkatinuod, wala pay usa sa mga babaye nga nahulog. Oo, sa una nga transisyon nahulog kami, apan okay ra. Busa unsa ang imong susihon karon?
  O tingali ang paglahutay mouswag gikan sa pagkaladlad sa wala pa sukad nga mga himan. Gisukod ba kini nga epekto? Ug mao nga nagdrayb sila nga nagtiniil sa usa ka naglikoliko nga dalan, klaro nga wala mosulay sa pagkab-ot sa usa ka piho nga destinasyon nga mas paspas?
  Ug kini makatarunganon - kung mag-eksperimento ka, buhata kini hangtod sa katapusan. Ug susiha ang labing gamay nga mga nuances. Pasagdi nga ingon sa ilang giingon - ang tanan mahimong maayo.
  Tingali ang ilang mga sundalo sa ingon giandam alang sa pagkabihag sa Sobyet ug pagkadestiyero sa Siberia!
  Sa luyo niining tanan nga mga hunahuna, gimingaw ni Oleg Rybachenko ang higayon sa dihang nagsugod sila sa paggapos kanila ug sa hinay nga pagduso kanila. Ang pagbalik-balik mao ang inahan sa pagsakit!!! Ang nagyelo nga lapok nga adunay mga piraso sa yelo nagputol sa mga tiil sa bata sama sa nabuak nga baso.
  Madasigon nga gidasig ni Margarita ang iyang igsoon nga nagkugos:
  - Usa ka maayo nga makapalagsik nga masahe, ingon usa ka aplikator nga adunay mga dagom nga gihatag kanamo sa reyna sa niyebe!
  Si Oleg Rybachenko nangomedya usab:
  "Dili ang kasakit ang makalilisang, o bisan ang hinungdan niini - ang pinakagrabe nga butang mao ang kahadlok sa kasakit nga naghikaw sa kaisug!"
  Laing bag-o, o labi pa ka karaan nga pagtortyur - oh, ang gidaghanon sa mga reklamo mahimong mas daghan. Ug mga kadaugan usab.
  Tuod man, naanad na siya sa paglahutay, ug mas maayo pa kon adunay kahigayonan nga manimalos!
  Ug tingali mosulay sa pagkanta alang sa kasadya. Kuhaa lang una ang motibo.
  Dugay nang nakamata ang baryo. Ang ubiquitous nga mga bata ra ang mikuyog sa caravan. Sa kataposan: didto na sa lasang, ang usa kanila naglabay ug lab-as nga abono sa tambok nga lider sa komboy, ug ang tibuok panon sa mga bata nga walay sapin midagan nga nagkatawa. Ug didto na sa daplin sa kalasangan, usa ka taas nga bata nga morag mga katorse anyos ang nisugat. Uban sa itom nga mga kulot ug sa hugaw nga mga sapot, hugaw nga mga botas, nga adunay usa ka bangkaw sa kamot ug duha ka maniwang nga puti nga mga iro, nga diha-diha dayon mitindog sa duha ka kilid sa tag-iya, ang gikapoy apan matahum nga mga bihag halos wala magpakita. Ang tuo nga kamot sa itom nga mata nga batang lalaki giputos sa usa ka duguong trapo, ug sa kinatibuk-an siya tan-awon nga walay pagtagad. Kini mao ang tin-aw nga ang usa ka gypsy o usab usa ka gypsy nga babaye: ang liog, pulso ug dalunggan gidayandayanan sa usa ka twisted baga nga hryvnia, dako nga manggas ug usa ka ariyos. Sunod miabut ang upat ka mga batan-ong gipsy nga mga lalaki - sila naglisud apan malipayon nga nagguyod sa usa ka dako nga baboy sa usa ka drag, apan nahugno sa ilang dapit sa dihang ilang nakita ang prosesyon.
  Sila misirit ug mitudlo sa ilang mga tudlo. Ang bulgar nga mga komedya nadungog bahin sa mga bihag nga kulang sa panapot. Dugang pa, kini usa ka dayag nga tulo ka andana nga kahilayan.
  Ang mga SS nga mga lalaki nangatawa isip tubag ug nagsugod pa gani sa pag-film nga daw dili sila kultura
  ang mga bata magpakita ug malaw-ay nga mga lihok. Sa dayag nga nagpakita sa usa ka butang nga susama sa Germany.
  Ang tigulang nga gipsy nga batang lalaki nagsinggit sa usa ka butang sa mga punk. Kalit silang nakalma
  Nahilom sila ug mibarog.
  Mihunghong si Mirabela:
  - Sigurado nga anak sa baron! Apan unsa ang hinungdan niini?
  Oleg Rybachenko lohikal nga nakamatikod:
  - Gidumtan ni Hitler ang mga gipsi. Kini nagpasabot nga ang mga gypsies atong mga kaalyado. Apan sa ingon nga pamatasan ilang gipakaulawan ang pamilya Romulus!
  Sa pag-agi, nahimamat ni Oleg Rybachenko ang asul nga mga mata sa gipsy nga lider. Adunay garbo diha kanila - ang kinaiyanhon ug walay panimuot nga garbo sa usa ka batan-ong manunukob nga wala gayud makaila sa kapildihan sa kinabuhi. Adunay lawom nga pagtamay, apan dili alang kang Oleg ug dili alang sa ubang mga binihag nga gikadena.
  Ang pioneer nga magsusulat nangutana sa gawasnon nga lider:
  - Atong sipaan ang mga Kraut sa gut! Gikuniskunis ba nato ang mga iro?
  Siya mitubag sa mubo:
  - Gi-order na ang lungon!
  Ug wala nila tuyoa nga gipapaspas ang ilang dagan sa katugnaw, sama sa giingon sa mga pioneer, kami mga agila, dili buta nga mga koneho.
  Nakahukom pa gani si Oleg Rybachenko nga mokanta alang sa mas dakong kasadya, bisan kung kini madungog pa. Kinahanglan nimong ipahimutang ang imong kaugalingon alang sa kadaugan;
  Ang mga dalugdog nasuko ug ang mga sungay nagdahunog,
  Miulbo na usab ang gubat sa kalibotan!
  Didto ang among detatsment sa Oktubre,
  Sa diha nga ang panon misulong sa Fatherland!
  
  Usa ka kurbata ang gihigot - usa ka Fritz duol sa Moscow,
  Mga bala sa pusil nibuto...
  Pagkalot sa mga kanal sa usa ka batang babaye nga nagtiniil,
  Aron mapanalipdan ang pagduol sa kasingkasing sa Russia!
  
  Adunay gipatay, apan si Lenin buhi,
  Sa matag pahiyom ug sa matag ngisi!
  Ang tingog sa mga trumpeta kusog kaayo - sa dili madugay kita magbaktas,
  Kami mga payunir nga adunay mainitong kaisog!
  
  Ang mga tangke nasunog, ang Fritz mga kaput,
  Kami maisugon nga gibunalan - mga anak sa katawhan!
  Ang mga Katyusha mopapas sa dulumtanan -
  Among gidayeg ang Makagagahum nga Ginoo - Rod!
  
  Natawo kami - nahibal-an nga modaog,
  Dili posible nga mapasaylo ang katalaw bisan gamay!
  Nakapasar sa eksaminasyon - klaro nga usa ka A,
  Aw, nitunob si Adolf sa rake!
  
  Ang sundalong Ruso usa ka matinud-anon nga bayani,
  Wala siya kahibalo sa mga pulong - siya AWOL!
  Hibal-i nga natawo ka nga adunay pula nga damgo,
  Mahimo natong gamiton bisan ang usa ka batid nga lobo!
  
  Atong Stalingrad, atong Leningrad,
  Ang balaang yuta sa mga higante anaa bisan asa!
  Ang mga kabhang naigo sama sa usa ka mabangis nga ulan nga yelo,
  Ug ang mga pioneer nahiusa sa Amahan!
  
  Makalupad kami, nagtuo ko, sa Mars,
  Makahimo kami og mga rocket sa Venus!
  Bueno, ang pasista nagbutang kanimo sa mata,
  Walay mas lig-on pa kay sa usa ka Ruso sa pagtuo!
  
  Nabuak kini, tuohi ang backbone ni Fritz,
  Modaog ta, bisag gigutom ta karon!
  Ang buang nga mananap madugmok,
  Aw, ang kadaugan moabut sa mainit nga Mayo!
  
  Ayaw paghilak sa inahan, ayaw pagpatulo sa mga luha,
  Kung mamatay ko, isipa ko nga komunista!
  Gisakit sa akong kaugalingon sama sa nadaot nga papilit,
  Makabenepisyo lamang ang mga pasista!
  Lisud ang paglakaw sa niyebe, apan maayo na lang, ang lapok dali nga natunaw.
  Ug unya ang tanan parehas sa una. Kanunay nga agi sa mga eskina sa bukid, paglikay sa mga pinuy-anan sa tawo, pagyatak, hapit sa usa ka lingin.
  Dili, naglakaw sila kung imong tan-awon ang Adlaw sa usa ka matang sa spiral. Sa direksyon sa Sevastopol, ug kana sigurado.
  Apan sa samang higayon, ang kolum nagbawog gihapon. Nagdahunog ang mga conveyor, nagsaba-saba ang mga locator. Ug pag-usab sa mga pagsulay.
  Ila kong gipabalik sa prisohan, niining higayona lang sa kanhing selula sa dugo. Bisan ang baho sa hugaw wala mawala.
  Pero daghan haya, hinay ka matulog. Ila kaming gihubaran sa walay dugang nga estorya ug gimandoan kami nga maghulat alang sa panihapon.
  Ug gitahud gyud nila kini: lima ka lokal nga babaye ang nagpakita, nga nagdala usa ka dako nga lata nga puno sa sabaw sa gatas.
  Natingala si Margarita ug nangutana kang Kapitan Natasha:
  - Adunay mga milagro sa usa ka sieve o walay sieve. Apan sa tinuod, ang mga Aleman mas buotan kay sa gipakita sa atong propaganda kanila, o kita bililhon nga mga langgam!
  Ang pula nga buhok nga si Aurora nagsulti nga dili maayo:
  - Ayaw pag-ulog-ulog sa imong kaugalingon pag-ayo! Ang mga baboy sa Guinea kanunay gipakaon sa balanse nga pagkaon.
  Oleg Rybachenko dili angay nga gisal-ot:
  - Ug labi na ang mga baboy! Para mas paspas ang imong timbang!
  Gikumpirma sa pula nga buhok nga manggugubat:
  - Ang kamatuoran nagsulti pinaagi sa baba sa usa ka bata! Ayaw kalipay sa ubay-ubay nga rasyon! Dugang pa, kini usa ka prisohan!
  Si Oleg Rybachenko makatarunganon nga misugyot:
  - Mas maayo nga kita mokaon ug unya kita makakita!
  Naay vermicelli nga naglutaw nga baga sa sabaw ug murag gidugangan pa ug dugos. Ug ang pan gidala sa hingpit nga presko ug humot. Morag naa sila sa usa ka resort. Init sa kamalig. Ug hunahunaa nga ang tingpamulak mibalik na, nga gisalikway si Mother Winter.
  Giinom ni Oleg Rybachenko ang panaksan, unya, sa pagkakita nga ang dako nga lata wala pa walay sulod, nangayo siya og dugang.
  Human nga ang pagkatulog miabut kaniya ug sa mga babaye sama sa usa ka balud gikan sa pagkahulog sa usa ka meteorite - sa kalit ug dili kalikayan.
  Usa ka zombie terminator ang miambak gikan sa luyo. Naluoy pa gani ko kang Dmitry Baranov. Naigo siya sa bala diha mismo sa tunga sa iyang dughan. Apan ang kanhi nakonbikto nga zombie wala makamatikod ug nagpabuto.
  - Ang akong lawas sayo pa nga patay ug ang dugang nga tingga wala gyud makasamok kanako. - Si Dmitry mipahiyom, makahadlok kaayo, sama sa usa ka patay nga tawo.
  - Ugh ug kalisang! Gipahinumdoman ko nimo si Hades. - Namatikdan ni Margarita, nga nagtuaw.
  Ang pula nga buhok nga Aurora naghigda sa taas nga lakang sa tulay, nagsunog dili lamang sa paggawas gikan sa kompartamento sa militar, apan usa usab ka hinungdanon nga bahin sa koridor. Gikan dinhi kombenyente ang pagsilhig sa mga kolor nga lalaki nga milukso gikan sa mga cabin nga adunay kalayo. Sa parehas nga oras, matag karon ug unya, kinahanglan niya nga ibalhin ang iyang kaugalingon, ibalhin ang iyang posisyon:
  - Ayaw kabalaka, igsoon nga si Margarita, wala nay usa ka gatos nga mga kaaway. Magdumala ta bisan unsaon!
  - Bisan wala'y kapitoan, nagsugod ako sa usa ka "kusog nga pagsilhig"! - Gipakita sa Komsomol nga oso ang iyang simod.
  - Pagbalhin ngadto sa lawak sa makina, ang kaaway makahuyop sa mga boiler ug mosulay sa paglubog sa barko! - Karon ang pula nga buhok nga Aurora klaro nga nabalaka. Apan, siyempre, dili kini mas grabe sa pagpamusil, sa sukwahi, kini naglimpyo niini sama sa taya gamit ang emery saw. Ug adunay mga tubo sa dugo gikan sa iyang mga halok sa kalaglagan!
  - Dali! Pinaagi sa mga screw! - Gisulti ni Margarita ang usa ka hugpong sa mga pulong gikan sa iyang paboritong cartoon. Sa mas tukma, ang karton nga nagbarug niining brutal nga pagtuis sa Nazi nga kamatuoran. - Mga patay nga lawas sa impyerno!
  Ang batang babaye nga Komsomol naglakaw sa koridor sama sa usa ka alimpulos sa kalaglagan. Ania ang mga kompartamento, mga pultahan sa titanium, mga partisyon sa asero. Ang mga zombie anaa sa iyang luyo. Wala siya magtago, ug karon iyang turno. M-18 rifle, kalibre 7.45. Miigo kini sa eksakto, atubangan mismo sa kasingkasing. Ang kriminal nga zombie natumba niini, nahulog siya, apan dayon milukso. Naglabay ug granada.
  - Aw, ikaw usa ka dili mapasaylo nga macho. - Natingala si Margarita.
  Gitumba sa usa ka batang babaye nga Komsomol ang pultahan sa lawak sa makina. Nagpagawas siya usa ka boomerang disc, giputol ang daghang mga tawo. Gihuman niya ang nahabilin pinaagi sa pag-itsa sa iyang sundang. Ang bangkay sa usa ka manggugubat nga adunay mga bahin sa Hapon nahulog sa baga nga alisngaw. Napaso dayon ang iyang nawong ug nawad-an siya sa panimuot tungod sa kakurat, o kaha nakuyapan pa.
  - Maayo ang pagpanglimpyo! - Gidala kini ni Margarita sa among pagtagad.
  - Dili usab ako pakyas! - Usa ka nalipay nga tubag ni Aurora. Usa ka taas nga pagbuto sa machine gun ang nadungog gikan sa itaas, dayon duha pa. Ang batang babaye nga Komsomol nagpana, nagpahilom sa kaaway.
  - Sila milusot gikan sa tanang kiliran. Morag naa ka sa dula nga Annihilation. - Ang nagdilaab nga yawa nalaya.
  - Naglihok usab ako. Daghang mga patayng lawas ang makita. Hinuon, mikalma na ang nag-unang mga kontra. - Gitaho ni Margarita.
  Usa ka tipik sa granada ang nakasamad kang Dmitry. Miigo dayon kini, milupad pagawas sa likod. Ang binilanggo nga si Baranov mipilit lang sa iyang tudlo sa iyang mga ngabil:
  - Dili kinahanglan nga mosinggit, dili kini makapasakit kanako.
  "Ayaw pag-una sa kainit sa imong iyaan!" ni Margarita nga mipiyong sa iyang tuong mata.
  - Gituman ko! - Apan sukwahi ang gibuhat sa zombie.
  Naglakaw si Margarita sa koridor, laing pagbuto sa mga pagbuto, ang dugay nga singgit sa usa ka tawo, ingon og gibira ang mga lansang, ug usa ka bug-at nga granada ang mibuto.
  Ang hubo nga si Aurora, nga nakapatay sa mga pugante, gidunggab ang iyang ulo sa kabin, usa, duha, tulo. Sa ikaupat lamang nga gusto nila nga sugbaon siya sa kalayo, apan ang batang babaye nga Komsomol nag-una kanila, nga nagpugos sa iyang mga kaaway nga magpakahilom hangtod sa hangtod.
  - Adunay nagkagamay ug gamay nga nahabilin, apan ang uban gitago sa usa ka selda duol sa bodega. - singgit ni Aurora. - Ang paglabay sa mga granada delikado, limbong.
  - Sundoga ang tingog sa kapitan niining mabahong pasong. - Gitambagan ni Mirabela Korshunova. Ilang ablihan kini alang kanimo, unya maampingon nimo kini nga putlon sa usa ka pagbuto. Ang mga stinger kinahanglan dili malumos. Naa ko sa likod sa makina karon, gamit ug boomerang. Usa ka tipik sa granada ang nakasamad sa gahi nga Dima. Miigo dayon kini, milupad pagawas sa likod. Ang binilanggo nga si Baranov mipilit lang sa iyang tudlo sa iyang mga ngabil:
  ng, nag-film pa kog tulo.
  Si Frisky Aurora misinggit sa tinuod nga kabalaka:
  - Maayo, sa dili madugay ang mga helicopter magpakita, ug kini mahimong mas grabe alang kanato.
  Roar sa tubag:
  - Ingon nga wala ka kahibalo!
  & Ang Fire Terminator Devil miuyon:
  - Nahibal-an ko, ang paglaum nagpainit sa kalag!
  Ang ME-198 light ug sound nga mga granada milupad paingon sa Aurora. Ang batang babaye nga Komsomol nagdali sa pagsugat kanila, gisalikway sila sa iyang lawas. Ang uma sa unom ka bato nagtrabaho sama sa goma, nagbalik sa mga granada. Nanglupad na usab ang mga patayng lawas, gikapoy na ko sa pag-ihap.
  Usa ka batang babaye nga Komsomol midagan libot sa eskina, mihigda, nagpabuto og usa ka pagbuto, giputol kadtong misulay sa pagsulod gikan sa luyo. Usa ka lalaki ang nagpakita nga nagsul-ob og suit sa hayop, apan ang buang nga Aurora naghulat kaniya, ug sa makausa iyang gipaubos siya gamit ang parehas nga grenade launcher nga nahulog sa Yankee nga sundalo. Ang shot kusog kaayo ug naigo ang labing huyang nga bahin - ang visor. Ang katunga sa iyang ulo nabuak ug usa ka dako nga metal nga masa ang nahugno uban sa usa ka tingog nga nag-ring sa armor.
  - Kinahanglan ka nga adunay meryenda! - Nangomedya si Aurora nga greyhound.
  Karon ang batang babaye nga Komsomol miduol sa bodega ug, gisundog ang tingog sa komandante, miingon:
  - Nasamdan ko! Gigukod ko sa mga Mujahideen! Ipasulod kini nga order.
  Aw, kinsay mangahas sa pagsuway. Ang batang babaye nga Komsomol milukso sa kisame, nagsiguro sa iyang kaugalingon ug, nagpabuto gikan sa ibabaw sa pultahan, naglaglag sa napulog siyam ka nahadlok nga mga sundalo, naigo ang ilang mga ulo.
  - Ang unang hugna sa paghawan sa labing kuyaw nga dapit nahuman na. - Gipahibalo sa batang babaye nga Komsomol.
  Adunay usa ka jerk tupad ni Margarita, ug siya milukso sa pultahan. Dinhi sa kuptanan adunay usa ka desperado nga baho sa nasunog nga metal ug usa ka mabangis nga huyop sa mga eksplosibo. Adunay laing tawo nga misulay sa "paglukso sa sakayan" ug nahulog, gisumbag. Duha ka lalaki, klaro nga nabuta, nagpataas sa ilang mga kamot ug misinggit sa English:
  - Ayaw pagpusil! Ihatag na nato! Luwasa kami sa ngalan sa Geneva Convention.
  Ang labing mabination nga Margarita Korshunova dili makapatay sa dili armado nga mga tawo ug busa gipalong lang sila sa naandan nga pagpit-os sa iyang mga tudlo. Adunay pagbasol sa tingog sa manggugubat nga oso:
  - Kami mga bata pa kaayo. Aw, nganong kinahanglan nimo kini nga kasundalohan sa NATO? Kon, itugot sa Diyos, mohimo ka ug provocation, dugmukon ka namo sama sa mga kuting. Ingna nga orange Aurora, hapit na ta mahuman sa pagpanglimpyo.
  - Mahimong nagtago ang kaaway. Sulayi sa pagpaminaw ug pagdakop sa nabalaka pagginhawa, ug kita adunay usa ka maayo kaayo nga pagbati sa pagpanimaho! - Ang pula nga buhok nga kasuko gituyo sa kusog nga pagsinghot.
  - Oo, nakasimhot ko sa baho. Ang mga patayng lawas hapit na magsugod sa pagkadunot, ug unya ang atong mga abilidad magdula batok kanato! - Nagpeke si Mirabela pero nihilak ug kusog.
  Ang mga batang babaye nga Komsomol miagi sa mga cabin. Kusog kaayo ang dagan ni Aurora. Ania ang baho sa adrenaline, adunay tulo ka bag-ong manggugubat. Nangandam kami ug nagyelo sa pag-ambush.
  "Dili na kini seryoso." Agig tubag, usa ka shot gikan sa usa ka RPG ang milanog. Ang kabhang milupad milabay, apan mitusok sa bahin sa armor plate. Bisan pa, kini nga gahum gidesinyo sa pagpabuto batok sa T-7. Usa ka batang babaye nga Komsomol nga hapit buta nga gilabay ang usa ka boomerang disc, giputol ang usa ka tawo, ug usa ka singgit ang nadungog. Mibuto siya pinaagi sa pipila ka mga buto, nga nakapatay sa mga maisog. Ang uban misinggit:
  - Mohatag usab kami!
  Tungod sa kasuko, gisipa ni Aurora ang iyang tiil, mao nga natumba niya ang tulo sa usa ka higayon.
  - Bakol ang kabtangan sa katawhan! - Ang terminator sa Komsomol misinggit.
  Usa na lang ka batan-ong piniriso ang nagpabiling nagbarog.
  Si Margarita sa hawod nakasugat sab og pagsukol. Sa dalan, iyang gipusil ang usa ka sundalo, klaro nga usa ka Green Beret. Sila misinggit: "hand-to-hand combat!"
  Si Margarita mitubag uban sa usa ka pagngulob:
  - Palihug, kaluoy! - Gihimo ang "double claw" nga teknik. Tungod niini, nabali ang liog sa Green Beret.
  Gikuha nako ang mga granada, kini nahimong mas luwas dinhi, usa ka dosena nga mga sundalo dayag nga misulay sa pagpraktis sa lagda sa scout: survival sa bisan unsang gasto. Si Margarita, bisan pa, ganahan pa gani niini nga dula sa iyang kaugalingong paagi:
  - Aw, maayo, kung moinsistir ka. Magdula ta og baseball, ang imong paboritong papel sa Amerika isip usa ka pitsel.
  - Kung gusto nimo, nakita nako nga mahimo ka nga makigdula kanila! - Ang pula nga buhok nga si Aurora nagngisi.
  - Ayaw kabalaka! - Ang blonde nga mamumuno mas kusog nga agik-ik.
  - Naglakaw ko sa corridor, naa pay mga cabin nga wala pa malimpyo. - Ang batang babaye nga Komsomol naglihok na, ang mga mubu nga linya nadungog, sila ang katapusan. Ang walay kahadlok nga si Aurora wala gani magtago sa iyang kaugalingon, mapasigarbuhon nga miburot sa iyang dughan.
  - Mura kog robot terminator. - Wala nay bisan unsang dents nga nahabilin sa akon.
  Ang batang babaye nga Komsomol hilom nga naglakaw sa hagdanan. Gi-on ang infrared reflector. Gisusi nako ang mga cabin. Morag naglihok pa sila. Ang abtik nga Aurora mitunob sa mga patayng lawas, nga naglukso-lukso sama sa usa o ninja. Dili siya gusto nga mag-usik og bala, busa milupad na lang siya sa kabin. Naglakaw siya nga nagdalag sundang, ug nahilom ang mga kaaway. Dayon ang sunod, susama nga mga taktika.
  Si Margarita dili usab mag-usik sa panahon, paglabay sa mga granada sa usa ka curved arc. Usa ka pagbuto unya lain nga nagngulob. Ang sundalo, nga giputol pinaagi sa mga shrapnel, midagan pagawas sa koridor ug nakit-an ang usa ka boomerang disk.
  - Ug kini usa usab moadto didto! - Natingala si Margarita. - Kamong tanan nahigugma sa halang nga pagkaon.
  Usa ka malipayon gihapon nga zombie ang mikidlap sa iyang atubangan. Gipusil niya ang usa ka machine gun sa Israel, nga dayag nga gikuha sa taliwala sa mga tropeyo, nga adunay peligro nga ngalan nga "Armageddon". Ug dayag nga napatay niya ang usa ka tawo, ang mga bala miburot sa mga kilid, nga nagtangtang sa bag-ong mga lama sa dugo.
  Namatikdan ni Margarita nga misamot kakusog ang baho sa patayng lawas sa zombie; Dinhi na usab adunay usa ka buto ug nag-ulan usab ang mga tipik sa mga bukog sa patay nga tawo.
  Si Margarita nagdagan libot sa koridor, nagpabuto gikan sa usa ka nakuha nga M-18. Sayang nga mag recharge ka. Apan mahimo nimong gamiton ang mga nakuha nga granada. Wala ko naluoy sa akong kaugalingong katawhan. Gilabay sila sa batang babaye sa usa ka talagsaon nga paagi, gipunit kini sa mga tudlo sa iyang hubo, babaye nga mga tiil.
  "Lemons" molupad, kini turns sa imong guts. Ang mga patayng lawas makita ug ang tanan nahimong hilom. Wala na untay nabilin nga buhi.
  - Morag nahilom sila dinhi. - Nag-ingon ang usa ka batang babaye nga Komsomol.
  Gikumpirma ni Agile Aurora:
  - Paingon na ko. - Ang terminator scout nakiglabot sa laing pundok. Karon ang mga detalye nagpabilin. Sama sa usa ka lobo nga nangayam sa usa ka liebre, siya midagan paingon sa kataposang pultahan sa wala. Nikanta pa siya:
  - Usa ka nightmare ang naghari sa akong mga estudyante, usa ka puthaw nga hampak ang magdugmok kanimo! Pusilon nako ang mga itlog ni Rambo ug galingon ang mga bukog! Matingala ko sa tanan!
  Usa ka granada ang milupad gikan didto ngadto sa koridor. Gitumba siya sa bangis nga Aurora samtang naglakaw siya. Pagbuto, mga tipik nanglupad. Laing usa naigo sa bungbong, na-bounce ug milupad balik, kontrolado sa kamot.
  Adunay nahagsa sa pultahan. Madungog ang mga siyagit. Ang batang babaye nga Komsomol mitan-aw sa kabin. Ang opisyal naningkamot sa pagkolekta sa iyang guts. Usa ka makalilisang nga hulagway.
  - Oo, gisilotan nimo ang imong kaugalingon. - Ang madasigon nga Aurora nahuman sa usa ka pagbati sa kaluoy. - Sa kinatibuk-an, sa akong opinyon, ang mga granada dili aesthetically makapahimuot. Bisan pa, kini mas maayo kaysa usa ka yano nga kumo. Ang kataposang kabin gihawanan na! Kumusta imong utot Margarita?
  - Giguyod ang binilanggo! - Miingon ang usa ka batang babaye nga Komsomol. - Morag nahuman na usab ang tanan.
  Gipadala ni Aurora ang iyang call sign pinaagi sa walkie-talkie:
  - Paminaw kanako, Don Quixote. Bag-o lang namo nahuman ang operasyon, ang tanan na-clear na, ang team mahimong mokanaog.
  - Usa ka gamay nga submarino ang nagpaingon na. Apan ayaw kalimti ang pag-atubang sa mga Jump helicopter. - Ang usa ka metal nga tingog sama sa usa ka dull saw nga nagputol sa imong mga dalunggan.
  - Siyempre, naghulat na kami kanila. - Ang pula nga buhok nga mananap nahuman.
  Tulo ka "Sachkov" ang misulod gyud ug nagkaduol na. Gikuha ni Margarita ug Aurora ang RPG - "supercobra", usa ka analogue sa RPG kawhaan ug siyam ug unom. Tulo ka grenade launcher ang nahimong andam. Importante nga ang kaaway mopakunhod sa gilay-on ug mohinay. Una sa tanan, ang "Pukot" naningkamot sa pagpaubos aron masusi ang mga deck ug ang mga bandido nga nangahas sa pag-atake sa labing maayo nga kasundalohan sa kalibutan. Ang gipaayo nga bersyon sa Net adunay kusgan nga hinagiban, maayong armor ug tulo ka propeller. Dili tanan nga anti-aircraft system ang mokuha niini, imong makita kung giunsa ang pagpabuto sa mga thermal missiles. Unsa ang sayup sa usa ka RPG spinner? Usa nga wala magiyahan sa kaugalingon. Kini nagpasabot nga mas lisud ang paggawas niini. Bisan pa niana, ang mga babaye nagpunting ug nanguna sa pagtagad.
  Nag-ampo pag-usab si Margarita. Human sa tanan, adunay maayo nga mga lalaki sa helicopter. Nabati na sa panit ang paglihok sa mga blades. Ang paghikap sa hangin makapahimuot ug makapaalarma.
  - Oh, gilaglag ko pag-usab, usa ka buhat sa arte! Usa ka paghupay alang sa usa ka sundalo!
  Ang malipayon nga Aurora mingisi:
  "Sa tanan nga mga buhat sa arte, ang mga obra maestra sa militar ang labing lig-on nga nakagamot sa panumduman sa mga tawo ug nakapukaw sa labing daghang mga luha!"
  - Husto! Ang usa ka dibuho nga gipintalan sa dugo mas hayag kay sa usa ka painting sa lana ug mas hinay nga mawala! - Miuyon si Margarita, naguol tungod sa pinugos nga kabangis. Mao nga ang tanan gikonsiderar, mahimo ka mag-shoot!
  - Himua ang hustisya sa Texas! - Sama sa kanunay, si Aurora wala mawala ang iyang pagbati sa humor.
  Ang mga kabhang nagisi sa tiyan sa mga sakyanan. Ang mga turntable nabuak ngadto sa gagmay nga mga tipik. Ang yawa sa kalayo mibuto gikan sa duha ka mga kamot sa makausa, ug busa ang tanan nga tulo ka mga sakyanan natabonan.
  Ang mga tipik wala maigo sa mga babaye samtang sila miagi.
  Ang Kara-132 nagpakita sa layo. Ang mga eroplano nga gipalit gikan sa Argentina milupad sa taas nga mga dapit. Nagpabuta sila, sa ilang buang nga paglupad.
  - Kini usa pa ka pagkakuha sa gisabak. - Namatikdan ni Margarita. - Pagkunhod sa hunahuna.
  Ang pula nga buhok nga miyembro sa Komsomol miuyon:
  - Tingali, oo! Lisud nga kuhaon sila gikan sa RPG.
  - Apan sulayan ko gihapon! - Si Margarita, nga karon nakalimot sa pagkamaayo, misidlak sa kasuko. - Apan gikan sa lain nga mas bangis ug taas nga grenade launcher nga gidisenyo batok sa paspas nga mga tanke sa reaksyon. - Ang blond nga miyembro sa Komsomol nagpakita og nindot tan-awon nga hinagiban.
  - Tingali mahimo natong sulayan ang gipaayo nga mga kabtangan sa mga "stingers"? - Gisugyot ni Aurora, nga nagpadayag sa iyang mga ngipon nga perlas.
  - Kini usa ka kalooy sa paggasto sa ingon nga daan nga mga butang! - Mikidhat si Margarita.
  - Apan aduna pa'y mas maayo nga demonstrasyon. Tugoti ang among mga lalaki nga magtan-aw niini sa parehas nga oras. - Ang terminator bear milabay ug punyal gamit ang mga tudlo sa tiil niini, ang tumoy mitusok sa mata sa itom nga tawo nga misulay sa pagtan-aw gikan sa luyo sa tubo.
  "Unya adunay usa ra ka Stinger, ug buhaton nako ang usa ka grenade launcher." - Mitubag ang bright nga higala.
  - Okay, atong buhaton kana. - Nagdali si Aurora sa bodega. Usa ka giputol nga kanhing penalty boxer, si Dmitry Baranov, o usa ka buhi nga patayng lawas, miagi kanila, nga daw gituyo niyang gibutyag ang iyang kaugalingon sa mga bala. Tingali, sa tabang sa labing bag-ong kagamitan sa kompyuter, nakita nila ang mga zombie, bisan pa sa gilay-on. Dagkong kalibre sa machine gun ang naigo, kadaghanan sa mga bala nag-ulan. Apan adunay walo ka mga namusil, ug daghang liboan nga mga bala ang nabuga. Gisumbag nila ang zombie ug nahulog siya! Ang hingpit nga nabuak nga sundalo mihunghong:
  - Gituman nako ang akong katungdanan!
  - Murag mao na! Hain na man ang nagngulob nga Aurora, kon dili ang "armor" dugay na unta kong naigo. - Si Margarita milingi sa likod.
  - Naa ko diri! - Usa ka batang babaye nga Komsomol nagdala sa usa ka "Bumblebee" ug "Stinger" grenade launcher. - Karon tumong.
  Gihiusa pag-usab ni Margarita ang iyang hinagiban, nakita ang matag lihok sa kaaway, usa ka hinay nga pagpindot sa gatilyo. Naglupad ang projectile! Apan ang Stinger nagtrabaho, ug kini nakaabot sa target nga mas sayo pa. Kusog kaayong mibuto ang armas sa Amerika nga bisan ang duol nga helicopter nalabay. Isip resulta niining wala damhang kahimtang, si Margarita wala:
  - Makalilisang! Kini ang unang higayon nga kini nahitabo kanako!
  - Gibag-o niya ang trajectory, ayaw pagkasuko, babaye nga Komsomol! - Gihunghong ang himatyon nga si Dmitry Baranov.
  - Tingali! Apan ang akong intuition napakyas kanako. - Si Margarita andam na sa paghilak.
  - Sulayi pag-usab. - Gidasig ni Aurora.
  Apan ang Kara-132, dayag, nakadawat og kadaot gikan sa mga tipik sa nahulog nga kauban, miadto sa kilid ug nagsugod sa pagkanaog. Si Margarita miingon, naglibog ug naguol:
  - Tingali igo na siya karon!
  Ang pula nga buhok nga asong babaye nga adunay maayong mga buhat misinggit:
  - Okay, panahon na aron idiskarga ang Stingers. Klaro ang dalan.
  Halos dungan sa iyang mga pulong, nitumaw ang usa ka submarino. Gamay, apan daghan kaayo, upat ka mga manggugubat nga nagsul-ob og electronic suit milukso sama sa usa ka tirador. Gitan-aw sila ni Margarita: nagsul-ob sila og mga armored suit, apan dili sila tan-awon sama sa nangaging mga modelo.
  - Atong ikarga ang Stingers? - Gipangutana ang apo sa tuhod ni Lomonosov ug Stenka Razin.
  - Ang bodega bukas! - Pulang buhok nga si Aurora mitubag. - Atong ihatag kini kanimo!
  . KAPITULO Num. 10.
  Ang komandante nga opisyal sa mga paratrooper, ang koronel, bugnaw nga mipahayag:
  - Bueno, magdiskarga kita dayon ug sulayan nga atubangon kining tuso nga hinagiban.
  Usa ka batang babaye nga Komsomol naglakaw subay sa deck sa usa ka German nga G-5 nga riple nga naghigda. Sunod niini mao ang lain nga adunay usa ka grenade launcher. Sama sa kasagaran alang sa Germany, kini adunay taas nga kalidad, tingali mas maayo pa kay sa M-18, o, sa bisan unsa nga kaso, mas kasaligan. Ang pinakabag-o nga modernong modelo nga MG-8, German usab, giguba, apan dili partikular nga interes sa mga tigdukiduki.
  Ang Stingers gitipigan sa oblong nga mga sudlanan, mabinantayon nga gi-stack, gisiguro ug gilinyahan sa shock-absorbing nets gamit ang hydrolyzed cushion. Gibungkag sila ug giputos. Komsomol nga mga babaye aktibong mitabang sa ilang armored guys. Usa sa mga nakit-an mao ang usa ka wala damha nga RPG -49, ang pinakabag-o nga modelo.
  - Katingad-an, wala namon kini gi-export. - Ang koronel nga nagdumala sa operasyon nakamatikod. Dayon milingi siya sa mga babaye ug madasigong mitubag:
  "Dili nimo makita ang mga babaye nga sama kanimo sa matag aksyon nga salida." Gatusan ka mga patayng lawas ug pagkadakop sa usa ka dakong barko. Sa akong hunahuna sa dili madugay usa ka pelikula ang himuon sa imong hilisgutan. - Ug usa ka singgit sa dalugdog. - Tawgon nila kini nga Margarita ug gitago ni Aurora ang sona!
  Wala gayuy bisan unsa dinhi;
  Adunay usab gipaayo nga mga modelo sa OG ug PG, mga modelo nga adunay labi ka kusog nga mga eksplosibo. Sa partikular, ang PG migamit ug upat ka matang sa acid, ug electrical induction, nga nagpaposible sa paglansad sa usa ka blast wave, paglusot sa multilayer active armor uban sa anti-cumulative shield sa mas pig-ot nga direksyon (Ug diin gibasa ni Margarita ang maong fiction?) . Ang gasto mas mahal, apan kini epektibo.
  - Ang "Pershing" kay outdated na. - Namatikdan nako ang anak nga babaye ni Lomonosov ug Korshunov kansang bakak nga panumduman nahigmata. - Ang mas abante nga mga tangke sa Powell nagpakita sa serbisyo; sila adunay duha lamang ka mga tripulante, ug sila nahimutang nga dali. Susama kaayo sa atong Soviet IS-10, ang armor lang kay medyo baga. Maayo unta nga dakpon siya.
  - Dili tanan mahimong madakpan sa sona. Magkuha usab kami usa ka butang alang sa Antarctica. - Nangomedya si Aurora, nagpadala sa silaw sa adlaw sa iyang mga ngipon. - Dili kami mahadlok sa katugnaw.
  - Kabalo ko! - Si Margarita mikidlap pa sa iyang perlas nga ngipon.
  Atol sa panag-istoryahanay, ang Stingers gidiskarga. Adunay eksaktong usa ka gatos ug lima kanila. Lima unta ang moabot sa Russia, ug ang uban, human sa pagproseso, gibalhin ngadto sa mga terorista.
  Ang mga batang babaye sa Komsomol nangutana sa koronel:
  - Hain ang mga bato?
  Usa ka eksperyensiyadong sundalo sa espesyal nga pwersa makatarunganon nga nagpatin-aw sa mga matahum:
  - Ang kamatuoran mao nga kung sila dad-on sa Soviet Russia, sila dali nga mawad-an sa ilang mga kabtangan ug wala mahibal-an kung kanus-a kini ibalik.
  - Sigurado! - Gikumpirma sa mga babaye nga miyembro sa Komsomol.
  Koronel Yuri (dinhi Margarita nahinumdom nga siya adunay usa ka kataw-anan nga apelyido Petukhov!), misugyot sa kapilian ni Solon:
  - Busa tugoti sila nga magpabilin uban kanimo sa pagkakaron. Ihatag lang ang Turkish Sultan nga dili pito, apan unom. Sa parehas nga paagi, dili niya magamit ang mga amplifiers ug stingers sa armor, ug ang lebel sa pagsalig kanimo gikan sa mga terorista motaas.
  Ang yawa sa kalayo, siyempre, miuyon niini nga sugyot:
  - Sa walay pagduhaduha. Unsang bato ang akong biyaan?
  Ang koronel mikunot sa iyang taas nga agtang, ang mga kunot nagpakita sa kahayag sa bulan sama sa mga balud sa dagat, ug dayon gipahapsay. Bisan pa niana naghimo siya og desisyon:
  - Ang usa nga mosuhop sa radiation, tingali kinahanglan nimo kini. Ug ang nahabilin nga unom mobalik sa amon pagkahuman sa Turkish Sultan. - Gipadagan sa Koronel ang ngilit sa iyang kamot sa iyang tutunlan.
  Karon ang interes ni Margarita nahigmata:
  - Unsa ka dugay ang pag-remake sa Stingers?
  Masaligon nga mipahayag ang koronel, nga gikumot ang yellowish-orange nga sagbot sa sona gamit ang spike nga nawong sa iyang boot.
  - Dili kaayo, kami adunay mga espesyal nga robotic nga tigdesinyo nga mobuhat niini. - Ug iyang giwara-wara ang iyang kumo. Buhaton namo kini sa usa ka oras o usa ka oras ug tunga! Among ipahibalo kanimo.
  Pag-ambak, si Aurora nagngisi, nga nagpakita sa iyang mga ngipon:
  - Okay, unsa ang mahitungod sa atong buluhaton?
  Ang komandante sa espesyal nga pwersa misinggit:
  - Lakaw ngadto sa siyudad, patya ang tanan sa imong dalan! Sa pagbuhat sa ingon, imong paluyahon ang pro-American nga grupo nga Constancy ug maghimo og dugang nga kasaba. Oo, ang Turkish Sultan mapasalamaton kanimo.
  - Makataronganon ba kini? - Ang duha nga mga miyembro sa Komsomol tin-aw nga nagduhaduha sa mga ideya.
  Ang koronel sa espesyal nga pwersa mikatawa og kusog:
  - Gikalkula namon ang makatarunganon! Busa ang Russian Rambo sa sayal miadto sa pagpangayam.
  - Bueno, sa pagkakaron nanghinaut ako nga mabalda namo ang imong mga kaaway gikan kanimo. - Ang mga mata ni Aurora misidlak sa dili maayo nga pagsidlak.
  - Dili ba kinahanglan nimo ang mga cartridge? - Nangutana ang combat colonel.
  Ang duha ka bayot miyango sa pag-uyon:
  - Dili kini masakitan, bisan kung migasto kami dili molapas sa usa ka libo tali kanamo.
  Ang koronel, sa estilo sa usa ka pari, miingon sa usa ka spruce tono:
  - Ang kamot sa naghatag dili gayud mapakyas! Ayaw kabalaka, ang badyet sa URSH mitaas pag-ayo.
  - Apan kini nagpasabot nga ang militar o mga pensiyonado, mga social worker dili makadawat og dugang nga salapi! - Si Margarita naghimo sa usa ka nawong.
  Ang koronel mismo mibati nga dili komportable ug siya mipahibalo sa kalibog:
  - Hangtud nga ang lana dili mahurot, kini dili hulga kanato. Maayo kaayo nga imong nabawi ang bato gikan sa mga Amerikano. Kinsa ang nahibal-an, tingali nakakuha sila og barato nga lana, kung giunsa kini nakaapekto sa among kita. Nahanas na namo ang ingon ka dako nga mga pagsakop ug mga plataporma nga direkta silang nagbomba og gasolina gikan sa yuta. - Gipakidlap sa Koronel ang mga bituon sa iyang mga strap sa abaga.
  - Dili nimo matawag ang usa ka mauswagon nga nasud diin ang kadaghanan sa kita sa badyet niini mao ang lana ug gas. - Margarita Korushnova nakamatikod sa usa ka estrikto nga tono. - Kinahanglan namon nga ipasiugda ang siyensya sa sibilyan nga lugar, kung dili ang tanan moadto sa militarismo.
  - Mao ni ang buhaton ninyong mga babaye. Nagtubo na kami bag-ong mga supermen. Nga mahimong maghiusa sa fiber, o bisan sa likido nga mga metal. - Ang Koronel nagkuniskunis sa iyang nawong ingon nga siya adunay sakit sa ngipon. Mikuha siyag chewing gum ug gisulod sa iyang baba. Ang hitsura nahimong magul-anon.
  - Ug dayon sama sa "Pagtintal sa Diyos" o laing ngalan nga "Mas Kusog kay sa Labing Gamhanan nga Diyos"! multi-theohyperplasma nahimong sama sa Magbubuhat! - Namatikdan ni Margarita.
  Ang komandante mipiyong sa iyang mga mata sa kalibog:
  - Wala ako makabasa sa ingon nga nobela, apan unsa ang theohyperplasma?
  Ang duha ka babaye misinggit dayon:
  - Enerhiya sa umaabot! Unsa ang elektrisidad alang kang Jules Verne nahimong batakan nga bag-ong matang sa butang.
  Bisan pa, wala kami daghang oras sa pag-istoryahanay. - Miingon ang batang babaye nga Komsomol, nga nagkarga sa Stingers sa sakayan.
  - Kinahanglang basahon nimo ang "The Temptation of God." - Gipahayag sa koronel, nga dili boluntaryo nga nangurog.
  -Mapuslanon kaayo alang sa estratehiya sa kombat. - Namatikdan ni Aurora. - Sa kinatibuk-an, ang atong ikatulo nga gubat sa kalibutan batok sa USA ug England nakig-away nga walay katakus nga kini tin-aw nga baho sa pagbudhi.
  - Sa prangka, ingon ana kana! Ang atong mga heneral dili kaayo hungog nga wala sila kahibalo sa sukaranan sa estratehiya ug taktika. - Ang koronel nakamatikod.
  - Ngano nga wala nila gibilanggo ang bisan kinsa? - Makusog nga gikumot ni Aurora ang iyang kumo.
  Ang koronel nagbagulbol sa kalibog:
  - Walay politikanhong han-ay, dugang pa, sila dili gusto sa paghimo sa usa ka impluwensyal kaayo nga mga tawo mahimong mag-antos;
  - Ang usa ka desente nga tawo nagbutang sa hustisya labaw sa pamilya ug mahigalaon nga mga relasyon! Kinahanglan nga adunay usa ka balaod alang sa mga kaaway ug mga higala, sama sa usa ka bana alang sa iyang asawa! Ang presensya sa lainlaing mga balaod naghimo sa hustisya nga usa ka bigaon! - Gipahayag ni Margarita sa usa ka lig-on nga tono.
  Natingala gyud ang koronel:
  - Wow, nakita ko nga ikaw si German Catherine. Dayag nga gusto nimo ang hustisya!
  - Gusto ko ang kamatuoran, kahusay ug, siyempre, kagawasan! - gipahayag ni Margarita, nga nagtuaw.
  - Unsang partido? - Natingala ang koronel.
  - Wala sa mga karon! - Ang batan-ong apo sa tuhod ni Mikhail Lomonosov ug Stenka Razin nasamdan. Iyang gimontorahan ang iyang kabayo. - Kini kinahanglan nga mahimong usa ka bag-ong kalihukan nga gidominar sa mga intelektwal nga kabatan-onan. Ug una sa tanan, kinahanglan natong pakigbatokan ang hilaw nga materyal nga oryentasyon sa ekonomiya. Naandan na ang pagbadlong kang Hitler, apan ubos kaniya ang industriya, ilabina ang mekanikal nga inhenyeriya, nakahimog dakong paglukso gikan sa wala. Nahimo niya nga moderno ang nasud, nga wala"y bisan unsang petrodollars. Ikasubo, sa panahon ni Stach, gipasiugda ang pag-eksport sa mga hilaw nga materyales ug ang pag-import sa mga produkto sa konsumedor ug pagkaon. Ug, ikasubo, kini nga palisiya nagpadayon hangtod karon. Himoon nako ang mga siyentipiko nga labing adunahan nga mga tawo sa nasud. Ang mga propesor sa oligarch mahimong lagda, dili eksepsiyon. Dugang pa, ang taas nga edukasyon kinahanglan dili lamang libre, apan kinahanglan usab, ug ang direktor sa usa ka negosyo kinahanglan adunay usa ka disertasyon, ug kinahanglan nga isumite kini sa usa ka kompyuter nga dili masuhol. Sa kinatibuk-an, atong ipataas ang intelektwal nga lebel sa mga batan-on aron dili mopatigbabaw ang prinsipyo: pagpalit ug pagbaligya!
  - Oo, daghan, bisan sa taas nga edukasyon, nangita alang sa sayon nga pan ang sektor sa pamatigayon tin-aw nga nabug-atan. - Ang koronel miuyon uban sa usa ka panghupaw ug midugang sa labaw nga kasubo. - Ug ang siyentipikanhong natad wala gihuptan sa taas nga pagtamod.
  Dali nga gikarga ang mga armas. Ang mga batang babaye nga Komsomol nagtrabaho ug nakigsulti sa parehas nga oras:
  - Sa akong hunahuna kinahanglan naton ang labi ka higpit nga mga pagdili alang sa ekonomiya sa merkado. - Ang Smart Aurora misulod sa panag-istoryahanay. - Aron walay ingon nga mga super-dato nga mga tawo. Ug unya ang usa ka oligarko sa Russia nga adunay mga ugat sa mga Judio adunay katigayunan nga duha ka gatos sa labing adunahan nga mga tawo sa China.
  Ang koronel nagsugod na sa pagkawala sa iyang kasuko, apan sa samang higayon nagpakita siya og talagsaon nga pagpugong:
  - Husto kana, ug kadaghanan sa mga bilyonaryo dili sa Slavic nasyonalidad. Kita naghunahuna mahitungod niini ug naningkamot sa pagkupot kanila.
  - Kurot mahina! Oo, kini nanginahanglan ug bug-os nga sagbot. - Misupak si Margarita. - Bueno, ang tanan nga "Stingers-firecrackers" na-load na, oras na aron maigo ang kaaway.
  Sa baybayon nahibal-an na nila ang bahin sa pag-atake ug ang mga Yankee nagtigum og mga pwersa. Ang pagkamatay sa mga helicopter nagpakita nga ang kaaway kusgan kaayo, ug ang mga Amerikano dili ang klase sa nasud nga magdali sa impyerno. Nangandam na sila sa pagwelga segurado. Dugang pa, ang grupo nga "kanunayon" nagpadako sa mga tropa niini.
  Niini nga sitwasyon, kinahanglan nimo nga atakehon ang imong kaugalingon. Unya adunay usa ka bentaha. Mao ra kana kung unsaon pag-una o paghimo sa usa ka roundabout nga maniobra. Si Margarita Korshunova misugyot:
  - Deretso ta sa pantalan ug pamatyon silang tanan didto!
  - Dili usa ka dili maayo nga ideya, apan mahimo nimo dayon nga makit-an ang imong kaugalingon sa ilawom sa kalayo. Gisugyot ko ang usa ka mas hinay nga kapilian. Usa ka dali nga pagliko, nga nagsingabot gikan sa lasang. - Naghimo si Aurora og lingin gamit ang iyang hubo nga mga tudlo sa tiil, ug dayon giprodyus ang pentagram.
  - Takus ba ang pag-usik sa oras!? - Adunay pagduhaduha sa tingog sa siyentipiko nga si Margarita.
  - Ang gabii sa tingtugnaw taas kaayo. - supak si Aurora. "Gawas pa, dili kinahanglan mahibal-an sa kaaway nga kami ra duha." Kinahanglan nga maghimo usa ka ilusyon: nga ang pag-atake gikan usab sa yuta, ingon nga adunay daghang mga pwersa batok kanila.
  - Niining higayona, uyon ako kanimo, maglangoy ta! - Gibutang dayon ni Margarita nga alerto ang craft.
  Ang mga batang babaye nga Komsomol milihok sa kusog nga tulin sa usa ka inflatable boat. Sa gihapon dili makita nga mga sundalo, alang sa virtual surveillance ug radar.
  Nagputol sa hangin, ilang naagian ang daghang mga barko ug, sa nangaging mga bilding, nakit-an ang ilang kaugalingon sa labi ka gawasnon nga tubig. Sa dalan, nahimamat nila ang mga mutant shark, apan dili sama sa grand destroyer nga Anaconda, ang mga batang babaye nga Komsomol wala manimaho sa dugo. Mao nga wala sila mosulay sa pag-atake kanila. Dugang pa, gilusad ni Aurora ang usa ka boomerang disc gamit ang iyang mga tudlo sa tiil:
  - Tugoti siya sa paghatag kanila og bag-ong tumong.
  Sa pagkasamad sa iho, iyang gipalagpot ang usa ka tuboran sa dugo gikan sa lawas niini. Ang mananap mikibot, ug ang iyang mga kauban miatake dayon gamit ang ilang mabakwi nga mga apapangig ug mammoth nga mga ngil. Kini tan-awon makahahadlok, makalilisang nga mga mananap nga gilansang sa ilang mga higala, iyang gibunalan siya sa usa ka tusk agig tubag, siya naigo. Berde, oily nga dugo mikaylap sa nawong. Ang mga manunukob misulod sa gubat, ug ang gidaghanon niadtong nasamdan midaghan;
  - Wow, Margarita! Apan dali ra nimo silang makontra. Iyang gikuha ug gisamaran ang usa, ug ang uban magasamad sa ilang kaugalingon. - Si Aurora kusog nga mikisikisi ug miyatak sa iyang mga tiil.
  - Nakita nimo, ang moralidad sa yawa adunay papel. Dili kinahanglan nga isangyaw ang pagdumot sa imong isigkatawo ug ang tinguha sa pagtapos sa mahuyang. - Snow White ang terminator mikidhat.
  - Wala kami nakig-away sa mahuyang. - Si Aurora, nga naggilakgilak sa mga mata nga esmeralda, mapasigarbuhon kaayo nga miingon. - Adunay upat ka gatus ug kawaloan kanila batok kanatong duha, ug adunay usa ka gubat sa unahan nga adunay labing menos duha ka libo, diin tulo ka gatus ug kalim-an ang gipili nga espesyal nga pwersa nga miagi sa Iraq, Afghanistan, ug Somalia. Ug ang ubang mga manggugubat dili walay kasinatian.
  - Ang usa ka kusgan nga kaatbang nagpalig-on sa imong lawas ug kabubut-on, naghimo kanimo nga mas lig-on - ang usa nga mahuyang makadaot sa imong kalag ug makapahuyang sa imong lawas, makapahuyang kanimo! Mao nga ang lisud nga agianan naghatag labi ka dali nga kadaugan! - Miingon ang maalamon nga si Margarita.
  Sa paglibot sa pantalan, ang mga batang babaye nga Komsomol migawas sa channel. Dili layo sa pantalan, mabati pa nimo ang mga barko nga nagbusina. Ang mga manggugubat nga scout nakit-an ang ilang kaugalingon sa agianan. Medyo taas kini ug katingad-an nga nagkurog. Sa dalan, ang mga batang babaye sa Komsomol hapit makasugat og anomaliya. Gibawog niini ang hangin sama sa usa ka transparent nga tubod. Ang mga insekto milupad ngadto kaniya ug mikidlap sa ilang hayag nga mga itlog. Apan, nakadani kinig pak-an nga mga linalang.
  - Kini sama sa usa ka fly annihilator. - Gidani ni Aurora ang atensyon, nagpakidlap sa iyang hubo nga mga tikod.
  - Tingali ang usa ka matang sa radiation makadani sa mga insekto. Gibati nako ang mga ultrasonic vibrations sa hangin sa akong panit. - Si Margarita nangurog nga talawan.
  - Usa ka bag-ong problema alang kanamo! Sa kinatibuk-an, kining katingad-an nga kinaiya sa sona mahimong mosangpot sa atake sa kasingkasing. - Adunay irony sa tingog sa nagdilaab nga Aurora.
  - Ikaw ug ako adunay duha ka kasingkasing, aron dili kita mamatay dayon! - Nalipay si Margarita - Maayo kung dili ka hingpit nga tawo.
  Ang nagdilaab nga yawa misinggit niini:
  - Uyon! Kay kon dili, siya unta nagbarog sa stove, ug mabdos niana!
  Bisan pa, ang mga batang babaye kinahanglan nga mohunong, magduso gikan sa mga snags, mobalhin sa kilid sa daghang mga higayon, mag-atras.
  Human sa usa ka anomaliya, lain na usab ang mitungha dayon, niining higayona usa ka oval intermittent. Kining tanan nakapalisod sa paglihok. Bisan pa niana, sila milabay, ug usa ka dagway sa usa ka sapa ang nagpakita sa unahan.
  Lisud ang pagsaka, adunay nagsingabot nga trapiko, apan walay mga anomaliya. Ang walay sapin nga mga tunob nagpabilin sa sagbot nga gitabonan sa katugnaw.
  Ang mga batang babaye nga Komsomol mihunong sa wala pa mogawas niini. Makita nimo ang daghang mga ulo sa "repolyo" nga nagdagan. Ang mga tanom nga mutant wala makakita sa halos dili mailhan nga mga babaye, ang usa ka magtiayon napandol sa mga botas (ang Warrior Bears nagsul-ob lang sa ilang mga sapatos aron itago ang baho), apan dayag nga kombinsido sa ilang pagkadili-makaon, nahulog sila.
  - Kinahanglan namong molangoy og gamay sa unahan! - Miingon si Aurora, nga nagngisi sa usa ka hayop. - Atong tabunan ang sakayan didto.
  - Ang pagdala niini uban kanimo dili kombenyente! - Miuyon si Margarita Korshunova.
  Ang paghimo sa usa ka jet engine nga hilom dili sayon nga buluhaton alang sa mga tigdesinyo, apan ang cuttlefish naggamit usab sa susama nga prinsipyo ug usa ka first-class nga mangangayam.
  Dili kaayo sayon ang pagpangita og tagoanan aron ang usa ka random nga lalaki dili makadakop kanimo. Ang labing kaayo nga lugar dinhi mao ang puy-anan sa usa ka peligro nga mananap. Pananglitan, usa ka ilaga sa beaver. Ang mananap delikado, lisod patyon ug sama kadako sa baboy nga ihalas. Ang mga himbis dili balhibo; Ilabi na sa gabii. Mao kini ang gihunahuna sa mga babaye, nga nagtago sa inflatable boat sa usa ka butang sama sa usa ka bulsa. Diin adunay mga bushes nga nagbitay sa ibabaw sa tubig gikan sa ibabaw. Didto gibiyaan sa mga batang babaye ang ilang bahandi, nga nagtakuban sa mga sanga sa sapinit.
  - Gitago ba nimo kini og maayo? - nangutana si Margarita, nga nag-ehersisyo samtang naglakaw.
  - Kini mohigda hangtud sa buntag, ug sa kaadlawon manghugas kita! - Gi-adjust ni Aurora ang bato gamit ang iyang tikod.
  - Unsa kaha kung ang ilaga-raccoon magdaot sa iyang kaugalingon! - Ang Komsomol nga manggugubat mikurog.
  - Mag shoot ta! Ang panit niini mas lig-on kaysa sa usa ka buaya ug gipabilhan pag-ayo. - Si Aurora mikidhat sa iyang esmeralda nga mga mata nga bata kaayo.
  - Magbaligya ta! Usbon nato ang atong pagkatawo ug walay makaila kanato! - Si Margarita Korushnova kusog nga migawas sa iyang dila.
  Misinggit si Aurora:
  - OK!
  Ang mga babaye mipalayo gamay, sa diha nga ang ilaga-raccoon sa iyang kaugalingon nagpakita. Nag-freeze sila, nagdesisyon nga buhion ang mananap sa pagkakaron. Sa pila ka paagi kaamgid sila sa usa ka bandido nga nagpatay sa usa ka pamilya apan gipagawas ang usa ka langgam gikan sa hawla niini. Ang raccoon nga ilaga wala makamatikod sa halos dili mailhan nga baho sa mga babaye gawas pa, siya nabusog, nga nakatilaw sa patayng lawas, siya miadto sa higdaanan.
  Talagsaon kaayo ang iyang paghagok, nga nagpahinumdum sa agulo sa usa ka kasarangan nga biyolinista.
  Ang mga batang babaye sa Komsomol misulay sa paglihok dayon, ug sa samang higayon walay usa nga nakakita kanila, ang kalihukan hilabihan ka sekreto. Gihubo pa nila ang ilang botas.
  Ang hubo nga mga tiil nga si Aurora nangutana sa iyang higala, dili sa katuyoan nga makakuha og impormasyon, kondili aron lang mahupay ang tensiyon:
  - Aw, sa unsang paagi posible ang workaround maniobra?
  Si Margarita mitubag nga walay kasamok:
  - Gawas kon kita mapandol sa mga anomaliya.
  Ang nagdilaab nga yawa mibutang sa iyang tudlo sa iyang mga ngabil:
  - Apan ang usa niini mikamang.
  Usa ka anomaliya sa perlas gikan sa ilawom sa yuta. Gihuboan pa niya ang yuta. Sama sa usa ka dako kaayong nunal, kini midasmag sa balas, yutang kulonon, ug sagbot. Giduso niya ang usa ka butang nga lapokon sama sa lana. Unya misugod siya sa paghapak.
  - Kini makaluod! - Miingon ang nagdilaab nga Aurora. - Kini sama sa duha ka baboy nga naghalok.
  Ang anomaliya nakadungog kanila ug, naalarma, mipaingon sa mga babaye.
  - Magbulag ta! - Gisugo ni Margarita.
  Ang Agile Aurora wala makasabut:
  - Nganong gikinahanglan pa kini?
  Ang Snow White Terminator mingisi:
  - Himoon ta nimo nga gukdon ang duha ka langgam nga adunay usa ka bato!
  Gipakita sa batang babaye nga Komsomol ang iyang dila, gidakop ang usa ka tambuboan ug giusap kini, nalingaw siya sa ingon nga sugyot. Ang mga scout nagkatibulaag, ug ang anomaliya mihunong. Kini miuyog gamay ug nagsugod sa pagkahulog, usa ka gamay nga siga ang miagi sa lim-aw sa lana. Apan, sa dihang dali kining misilaob, dali usab kining napawong.
  - Dili kini Pyromania! - Namatikdan ni Aurora nga walay sapin, nilingiw ug nilukso dayon, nahimong back somersault.
  - Oo, ang anomaliya sa Pyromania mahimong hinungdan sa usa ka katalagman! - Miuyon si Margarita. - Karon pagdali, ug nag-usik kami sa oras.
  Sa diha nga ang mga batang babaye sa Komsomol miadto sa lawom nga sa kalibonan sa mga bushes sa mga putot, mga kahoy, intertwined mutant nga mga parras, sila gilibutan sa halos dili matukib nga kangitngit. Ang panit sa mga kahoy lamang ang nagdan-ag, nga naghatag sa talan-awon sa usa ka makalilisang, dili kalibutanon nga hitsura. Bisan pa, ang mga batang babaye wala magkinahanglan og mga monocular sa gabii; kini alang sa huyang nga mga tawo nga dili makahimo sa paghimo og independente nga mga desisyon ug pagtan-aw sa kangitngit. Ang Aurora hapit makabangga sa usa ka kahoy;
  - Damn it! - Ang yawa sa kalayo naghisgot sa usa nga mahugaw nga tukma. Morag walay anomaliya, apan ang kahayag gibawog.
  - Kini ang phosgene ug phosphorus! - deklara ni Margarita ug gihikot ang iyang nindot nga liog. Pagkahuman, kanunay nila nga gibag-o ang mga parameter sa hangin.
  - Busa kini kinahanglan nga tagdon! - Ang pula nga buhok nga Aurora miuyon sa dili maayo nga gitago nga irony.
  Giwara-wara sa manggugubat ang iyang kamot sa hangin:
  - Hinay nga paglihok sa una, unya maanad na kita niini.
  Ang mga batang babaye nga Komsomol anam-anam nga mipaspas, samtang naningkamot nga dili mabuak ang usa ka sanga sa ilawom sa ilang mga lapalapa. Ang kahadlok dili kaayo random nga mga tigpaniid, apan lain-laing mga binuhat nga mahimong reaksiyon sa tingog.
  Sa sinugdan kini uga, apan sa dihang gibalhin sa mga babaye ang mga sapinit, usa ka tinuod nga busay ang mibuhagay kanila!
  - Ang tubig kinahanglan nga bug-at! - sugyot ni Aurora.
  - Napulo ka porsyento sigurado! - Miuyon si Margarita.
  Gipukan sa nagdilaab nga yawa ang insekto gamit ang iyang hypertitanium nga tikod ug gipahayag ang iyang opinyon:
  - Mao nga ang yamog dako kaayo ug dili moalisngaw!
  Ang yutang kolonon mikuyos ilalom sa lapalapa sa akong botas. Ang kolor niini talagsaon nga greenish-violet, sama sa usa ka sepulchral. Dili kini mahitabo bisan asa sa Yuta gawas sa sona.
  Ang mga bitiis misulay sa pagbulag kaniya, apan ang mga agianan diha-diha dayon mitubo, nga nakapasayon sa reconnaissance. Lisud lang ang paglihok, kini motapot sa imong sapatos, mapugos ka sa pag-usik sa paningkamot. Gitulon pa nila ni Aurora ug Margarita ang concentrated chocolate matag usa. Ang sagbot makit-an usahay, ug kasagaran manunukob. Mikamang siya sa yutang kulonon ug misulay sa pagdakop sa mga insekto. Usa ka intricacy sa mga parras, bushes, sanga, dahon, usahay walay baho, ug usahay adunay usa ka lig-on nga kahumot.
  - Diin gikan ang mga paras? - pangutana ni Margarita. - Kini usa ka sona sa kasarangan nga klima.
  - Ang resulta sa usa ka mutation, sila nakagamot. Dugang pa, kini mas init sa sona kay sa sulod niini! Mga kinse degrees. Mas init dinhi sa ting-init kaysa sa ekwador sa Africa. O dili, halos parehas nga temperatura. - Ang matahum nga Aurora mikunot sa iyang agtang, dayag nga naningkamot sa paghinumdom sa iyang nabasa kaniadto.
  Si Margarita mipahayag nga masaligon kaayo:
  - Wala pa kini! At least para namo.
  Ang hubo nga mga tiil nga si Aurora mitalikod sa hangin, nga nag-soversault ug mihunghong:
  - Kami mga Komsomol nga oso ug kana nagsulti sa tanan!
  - Nahinumdom ko nga kaniadto kami gidala sa Sahara. Migugol ko ug usa ka semana nga walay pagkaon o ilimnon, naglakaw sa balas nga nasunog sama sa kawali sa stove, nagtiniil, ug walay naluwas! - Namatikdan nako si Margarita nga nagpagawas sa mga aligato gikan sa iyang mga mata (dili sa mahulagwayong paagi, apan sa literal!). - Siyempre, wala'y daghan nga makapahimuot.
  - Alangan! Naagian ko man ini! Ang akong mga tiil dali nga naanad niini, apan kini ra sa ulahi. Ug ang panit mongitngit sa adlaw. - Kumpirmado, malipayon ug malingaw sama sa iring gikan sa Viriya Aurora.
  - Dili ko ganahan kung puti ang lawas, murag bayot kaayo. - Si Margarita wala magpakaaron-ingnon nga nagngisi.
  - Uso na karon ang chocolate tan. - Ang yawa sa kalayo nag-agulo sa iyang mga ngipon sa panther. - Kini nagpasabot nga ikaw adunay salapi sa pag-adto sa Habagatan.
  Ang mga babaye hapit mahurot gikan sa mga kakuti sa Chernobyl jungle. Ang bangko sa usa ka lapad nga agianan nahimutang sa duol. Ang mga dasok nga bushes, nagtuybo nga mga gamot, mutant plantain, nga adunay lapad nga mga dahon, naghimo usa ka kombenyente nga sirado nga posisyon.
  Si Margarita mipatugbaw:
  - Bueno, ania si Vizhnitsa sa among atubangan.
  - Oo, usa ka kanhing siyudad sa Sobyet! Ngano nga ang Ukraine mapahitas-on, kini nahimong halos usa ka bulag nga nasud sulod sa Soviet Union. Human sa tanan, kami nakig-away kanila sulod sa daghang siglo! Mao nga ang USSR midaog, ug karon ang mga Ukrainians atong mga igsoon. - Ang pula nga buhok nga si Aurora mibuklad sa iyang mga bukton ug misulay sa paglupad.
  - Ug sa wala pa sila adunay mga igsoon nga Ruso. Ang matag bata nahibalo nga ang Kyiv mao ang Inahan sa mga siyudad sa Russia. - miingon si Margarita, nga mas lapad ang pahiyom. - Nahiusa sila sa sagradong pagtuo sa Ortodokso ug mga ugat sa Slavic. Ang Dios Mismo nagmando sa USSR nga mahimong usa ka estado. Apan niabot si Bandera ug nagmugna og bedlam - usa kini ka gubat. Hinuon, midaog mi.
  - Ang order gitukod sa usa ka pundasyon diin ang semento mao ang pagtuo ug ang balas mao ang kabubut-on! Ug tungod niini daghang mga bastos ang kinahanglan nga mapriso! - tubag ni Aurora, kusog nga nag agulo.
  Dili lisud ang pagtan-aw sa siyudad. Ang kanal dinhi napuno, ang pagtabok sa kuta dili problema. Ang mga balay kasagaran karaan, makita nimo ang lima ka andana nga mga bilding ug mga Stalinist nga taas nga mga bilding. Ang mga babaye nakaadto na sa modernong mga bilding. Unya nahinumdom si Margarita:
  - Kinahanglan namon nga kuhaon ang napulog walo ka mga bata, di ba?
  - Ang among mga lalaki makatabang! Maghimo kita og ingon nga kalisang sa siyudad nga dili nila masubay ang atong mga lihok! - Giuyog ni Aurora nga walay sapin ang iyang machine gun.
  Ang snow-white warrior mitan-aw sa palibot ug, nagputol sa usa ka lamok, gipaubos ang iyang tingog ug nangutana:
  - Unsa kaha kung molayas siya?
  Ang yawa sa kalayo makatarunganon nga miingon:
  - Nagsalig ko sa iyang kahakog sa elementarya. Gawas pa, tawgon ko kini nga dwarf karon. Mosuporta ko sa iyang fighting spirit.
  Si Margarita Korshunova misinggit sa usa ka hingpit nga dili intelihente nga paagi:
  - Ang labing maayo nga paagi sa pagbuhat niini mao ang usa ka maayo nga sagpa sa nawong.
  Dali nga gipadagan ni Aurora ang mga tudlo sa iyang hubo nga mga tiil ug gi-dial ang numero gamit ang mga buton ug kusog nga miingon:
  - Andam naka!
  - Oo, apan adunay ingon nga kagubot dinhi! - Nadungog ang usa ka nipis nga singgit agig tubag.
  - Ayaw pagkawalay paglaum, mas sayon ang pagkuha niini sa maliputon. Gawas pa, walay usa nga matingala sa pagkawala sa mga bata human sa usa ka bagyo nga gabii. - Ang tuso, pula nga buhok nga yawa mipaubos sa iyang tono.
  - Uyon! Dili na sila magtagad kanato! - Ang dwarf, usa ka eksperto sa kid-dumping, purred.
  - Paghulat kanamo, bisan unsa pa ang mahitabo! Basin makadugang pa ta ug singko porsiyento. - sulti ni Aurora nga nag-insulto.
  Ang katapusan nga mga pulong adunay usa ka mahika nga epekto. Ang buang nga bandido misinggit:
  - Maghulat ako, bisan kung hapit na ang katapusan sa kalibutan!
  Ang cool nga Aurora, uban sa usa ka ironic nga pagpataas ug pagpaubos sa iyang taas nga mga pilok, naghunahuna: "sa usa ka paagi nagpahinumdom kini kanako ni Judas nga naghulat alang sa usa ka aspen stake."
  "Bueno, karon atong pildihon ang mga Amerikano ug ang ilang mga minions," mahukmanon nga giingon ni Aurora nga berde ang mata.
  - Nahibal-an ba nimo kung unsa ang dili nako mapasaylo sa America? - Gikumot ni Galina ang iyang mga kumo.
  - Unsa? - Natingala ang red bear-Komsomol member.
  - Pagbomba sa atong ug mga siyudad sa Japan! Barbarismo kini! - Nagsulat pa gani ko ug balak! - Giuyog ni Margarita ang granada, ug sa hilabihang kasuko nga nahulog ang tibuok panon sa balhiboon nga mutant nga mga insekto.
  Si Aurora milukso ug nagmaya:
  - Magkanta ta! Makapainteres kini.
  Ug si Korshunova mokanta, ang iyang tingog, sama sa kanunay, mas taas pa kay sa mga pagdayeg sa Himalayas;
  Ang Bituon sa Amahang yuta gihatag sa Ginoo,
  Tuohi ko, mas sinaw siya kay sa Adlaw!
  Akoa ka, kini nga nasud nga imong gigikanan -
  Nahibal-an gikan kanimo nga ang akong kasingkasing nagpitik sa kasubo!
  
  Diha kanimo kami mga miyembro sa Komsomol sama sa mga agila,
  Gilaglag namo ang mga pasista ug gisilhig ang mga tipik!
  Bisan sa Jupiter nakahimo kami
  Patuboa ang mga bunga sa usa ka imposible nga paraiso!
  
  Ang Venus mao ang lugar alang sa gugma,
  Sa Mars, ang pagbati sa usa ka manggugubat mao ang pinakataas!
  Bungkaga ang mga kadena sa daotan ug pagduhaduha,
  Tuod man, gusto sa Labing Gamhanan nga buhaton ang labing maayo alang sa tanan!
  
  Atong pildihon ang cosmic pressure,
  Atong dakpon ang suwang gamit ang kusog nga kaw-it!
  Ang kaaway madugmok sa gahom sa kalibotan,
  Ug ang mga Junker gipusil sa pana sa ordinaryong bata!
  
  Adunay usa ra ka senaryo - kuhaa kini ug daog,
  Wala kami mahibal-an sa bisan unsang ubang sangputanan!
  Ug ayaw gub-a ang lobo sa Reich,
  Makakuha ka ug bayonet sa nawong gikan sa usa ka sundalo!
  
  Apan ang bayonet dili makaayo kanimo,
  Magdugang kami ug dinamita!
  Ang ingon ka tulin nga paglupad
  Sa dihang gihapak sa proletaryado ang martilyo!
  
  Ang sunod nga paglihok molabay sama sa usa ka bagyo,
  Ug ang katapusan nga dula mahimong usa ka madaugon nga checkmate!
  Tuod man, ang among kasuko usa ka buang nga bulkan,
  Pagbalos batok sa bastos, makalilisang nga iring!
  
  Gi-clamp namon ang mga pincer sa Berlin,
  Ang Paris libre ubos sa bandila sa Russia!
  Kami mga anak nga babaye sa Amahan ug mga anak nga lalaki,
  Kon kita magpista, mokaon mig dugos sa lami!
  
  Ang foggy Albion karon sama sa usa ka igsoon,
  Ang New York migawas sama sa usa ka pie sa usa ka pinggan!
  Ang among pula, eskarlata nga poppy-kolor nga bandila,
  Ubos niini, ang tanang tawo malipayon sa kagawasan!
  . KAPITULO Num. 12.
  Si Oleg Rybachenko usab adunay usa ka damgo nga dili gani yano, apan talagsaon. Morag siya ug si Dima nagpadayon sa ilang mga karera sa militar;
  Silang duha nagpalista isip mga boluntaryo sa dibisyon sa SS sa mga bata, nga giporma sa gipanag-iya nga si Fuhrer. Kini daw sa niini nga kamatuoran Hitler sa katapusan nabuang. Tinuod, sa laing bahin, siya adunay igo nga kaalam nga dili magsugod sa usa ka walay paglaum nga gubat sa USSR.
  Sa laing bahin, nganong dili man makadawat ug pagbansay-militar ang bata? Ngano nga kinahanglan silang mag-atiman ug mag-bash sama sa mga barchuk?
  Si Oleg Rybachenko ug Dmitry, uban sa ubang mga lalaki gikan sa junior battalion, milupad ngadto sa Africa. Ang German nga unom ka makina nga transportasyon makadala ug hangtod sa duha ka gatos ka armadong paratrooper. Apan adunay tibuok batalyon sa tulo ka gatos ka manggugubat sa mas bata nga matang sa Hitler Jugent. Tulo ka gatus ka mga batang lalaki, mga dose ka tuig ang edad, ingon og daganon pa kaayo, apan sa tinuud sila mga espesyal nga gipili nga mga batang lalaki nga nakadawat na og gamay nga pagbansay sa militar.
  Gusto sa Fuhrer nga daghang mga tin-edyer kutob sa mahimo ang moapil sa gubat. Sa Africa, napildi na ang mga nag-unang pwersa sa Britanya, bisan pa adunay lig-on nga mga garison sa Sudan. Tinuod, ang kolonyal nga mga tropa dili hingpit nga kasaligan, ug, sa estrikto nga pagsulti, ang mga yunit sa Britanya. Dili kaayo sila English. Dili sila maayo nga armado, labi na sa mga tangke, sulayi ug ibalhin ang mga kagamitan sa tibuuk nga metropolis. Busa, ang risgo sa dagkong mga kapildihan alang sa mga lalaki gamay ra. Gilauman nga naa sa lebel sa ordinaryong taktikal nga pagbansay, ug ang mga batan-on nga henerasyon makaangkon og kasinatian sa gubat.
  Si Oleg Rybachenko ug Dmitry larino sa German (ang giingong kaaway), ingon man English, Spanish ug French. Ang ilang eskuylahan mga elite usab ug ang mga bata sa Sobyet, sa teorya, kinahanglan nga labing maalamon.
  Usa ka German nga batang lalaki, dayag nga usa sa mga lider, taas ug maskulado nga si Hans Feuer nakiglamano ug matinud-anong miingon:
  - Wala kami magdahom nga ang mga Ruso mahimong kusgan ug maalamon. Pananglitan, alisngaw ang among agianan sama sa mga first-class nga German!
  Si Oleg Rybachenko mapainubsanong miingon:
  - Unsa man ang makapakurat niana? Tingali kinahanglan kitang makig-away, apan kung moadto ka sa reconnaissance ug wala ka kahibalo sa Aleman, pila ka kasayuran ang imong makolekta?
  Miuyon si Hans:
  - Tinuod na! Apan sa kinatibuk-an gitudloan kami nga kamo mga subhuman sa Russia. Ang mga Slav usa ka transisyonal nga yugto tali sa unggoy ug tawo. Nga mao, sa mga termino sa intelektwal nga kalamboan, ang usa ka Russian nga gamay nga mas taas kay sa usa ka binuhing mananap.
  Gikumot ni Dmitry ang iyang mga kumo sa kasuko:
  - Oo, masuntok ko ikaw alang sa ingon nga mga pulong.
  Maisugon nga mitubag si Hans, nagkupot sa iyang mga kumo:
  - Ang pagpili ra sa hinagiban ang akoa. Uban sa mga gwantis ikaw ang kampeon sa Half-World, apan komosta ang usa ka duel sa mga nunchucks?
  Natingala si Dmitry:
  - Ug unsa kini?
  Ang Aleman nga elite nga batang lalaki gusto nga motubag, nga nagpakita sa iyang kahibalo, apan gipildi siya ni Oleg Rybachenko:
  - Kini usa ka kagamitan sa agrikultura nga gigamit sa pag-knockout sa mga binangan sa China. Gidid-an sa mga Mongol-Tatar ang mga Insek sa pagdala ug mga hinagiban, mao nga ilang gihimo kining daw dili makadaot nga himan nga usa ka makamatay nga klab. Usa ka tibuuk nga sistema sa kombat sa nunchuck ang naugmad. Unya kini gisagop sa mga Hapon sa katapusan sa ikanapulo ug siyam nga siglo. Lagmit, gikan kini kanila ngadto sa mga tropa sa SS.
  Si Hans misupak:
  - Dili sa ingon niana nga paagi. Ang Dakong Fuhrer napulo ka tuig na ang milabay nag-imbitar sa daghang mga guru gikan sa China, nga nagmando sa paghimo sa Third Reich nga hand-to-hand combat school nga labing abante sa kalibutan. Dili nimo kinahanglan nga hunahunaon nga kami nga mga Aleman, nga usa ka labaw nga nasud, dili gusto nga makakat-on bisan unsa gikan sa ubang mga tawo. Ang among eskwelahan sa militar sa Aleman nanginahanglan labing taas nga konsiderasyon sa hinungdan sa tawo.
  Kusog nga miyango si Dmitry, nagpamatuod sa ideya:
  - Ug ang Sobyet usab. Si Stalin miingon - ang teknolohiya sa panahon sa pagtukod pag-usab nagdesisyon sa tanan! Ug unya sa ikaduha nga lima ka tuig nga plano iyang gipalambo ang ideya - ang mga personahe ang nagdesisyon sa tanan!
  Lahi ang gisulti ni Oleg Rybachenko dinhi:
  - Kinahanglan kong isulti nga ang tanan dili maayo sa hinungdan sa tawo. Pananglitan, ang lebel sa teknikal nga pagbansay sa mga sundalo sa USSR naatras. Apan sa kinatibuk-an naa kami sa ibabaw!
  Gisugyot ni Hans:
  - Gusto ka bang magdula og Hitler Hash?
  Natingala ang mga lalaki sa Sobyet:
  - Ug unsa kini?
  Mikidhat si Hans:
  - Ang katapusang imbensyon sa Dakong Fuhrer. Sama sa chess, nga dulaon dili sa duha ka tawo, apan sa upat ka tawo, duha sa duha. Apan sa usa ka tabla sa upat ka gatus ka mga selula. Kini adunay mga tangke, self-propelled nga mga pusil ug mga barkong iggugubat. Adunay kap-atan ka mga numero matag usa, ug sa kinatibuk-an usa ka gatus ug kan-uman. Ang uban molihok sama sa chess, ang uban hingpit nga lahi. Dugang pa sa uban pang mga inobasyon... Pananglitan, ang usa ka tangke ug usa ka barkong iggugubat mahimo lamang nga mopusil sa mga tangke, mga pusil sa kaugalingon ug mga Link, ug mga infantrymen nga magkauban, o kung sila makaabot sa usa ka linya ug mapalig-on ang ilang mga hinagiban. Sa kinatibuk-an, ang dula komplikado kaayo, dili parehas sa chess.
  - Ipakita kaniya. - nangutana si Oleg Rybachenko.
  Gikuha ni Hans ang usa ka folding board gikan sa iyang backpack. Nahigot kini ug medyo compact. Ang mga numero gi-magnetize. Kap-atan ka managsama ang matag usa. Ang board mismo medyo konserbatibo, usa ka rektanggulo. Ang mga lagda makapainteres, ilabi na, halos tanan nga mga numero naigo sa lahi kay sa ilang paglihok, gawas sa mga tangke. Mahimo silang duha maigo ug makalakaw nga adunay usa ka take.
  Sama sa gipaabut sa usa, ang labing kusgan nga numero mao ang barkong iggugubat, ang labing huyang mao ang light infantryman. Adunay usab mga self-propelled nga mga pusil ug, makapaikag, mga eroplano, usa sa usa ka higayon, apan usab usa ka atake nga eroplano, usa ka fighter, usa ka bomber, ug usa ka seaplane. Gawas sa mga barkong iggugubat, aduna usab mga tiglaglag. Lahi usab ang infantry, mekanisado, yano ug kabalyero. Sa ato pa, dili sayon sabton ang mga lagda. Si Oleg Rybachenko diha-diha dayon miingon:
  - Dili, kini nga dula dili makapildi sa chess sa pagkapopular. Ang lebel sa kalisud wala ra sa mga tsart!
  Miuyon si Hans:
  - Oo, dili sayon ang paghimo og estratehiya dinhi. Ug dili ka makasulat sa maalamon nga mga libro. Apan alang kini sa mga Aryan!
  Si Dmitry miuyon:
  - Oo para sa mga Aryan! Magdula ta!
  Si Oleg Rybachenko mipasidaan:
  - Adunay gamay nga kalipay!
  Giimbitar ni Hans ang laing batang lalaki ug, nga nakaporma og usa ka parisan, nagsugod sa pagdula batok sa mga lalaki. Gipili nako ang brown. Si Oleg ug Danka natural nga pula!
  Ang dula dili gyud kulbahinam sa sinugdan, apan pagkahuman ang mga batang lalaki naapil. Si Oleg Rybachenko, isip usa ka natawo nga strategist, nag-ilog sa inisyatiba ug nagsugod sa pagduso sa mga kaaway gikan sa mga kilid. Sa dula sa Fuhrer, sa kinatibuk-an, walay hari, ug ang hedkuwarter mahimong ibalhin nga dili mawala ang paglihok.
  Apan ang mga batang lalaki wala tugoti nga magdula. Nitingog ang alarma...
  - Pag-atake sa hangin!
  Ang mga batang lalaki nagdali sa mga portholes. Bisan tuod pig-ot ang mga bintana, dili nimo makita pag-ayo pinaagi kanila ug adunay bisan usa ka crush.
  Ang mga landing nga eroplano milupad sa usa ka convoy, ug siyempre, giubanan sa maayo nga armado nga mga manggugubat.
  Adunay dili mosobra sa usa ka dosena nga mga Ingles. Ang Spitfires, nga nakakita nga daghang mga German ang nagpabuto gamit ang mga machine gun, nga misulay sa pag-igo kanila gikan sa layo. Apan sila mismo ang nakadawat sa tubag. Tulo ka eroplano sa Royal Air Force ang nagsugod sa pagpanigarilyo ug ang uban nangalagiw.
  Ang mga batang lalaki nagtaghoy og kusog, apan walay usa nga nanumpa - disiplina. Apan ilang gitumban ang ilang mga botas ug naghimo og sunod-sunod nga salting nga mga komedya.
  Siyempre, ang transportasyon dili makagukod sa mga manggugubat, ang kalainan sa katulin usa ka order sa kadako, mao nga ang mga batang lalaki kinahanglan nga mokalma ug mobalik sa ilang negosyo. Ang uban nagsugod pa gani sa pag-push-up, ang uban nag-abs.
  Bisan pa, si Oleg Rybachenko nadasig kaayo nga nagsugod siya sa pag-awit, nga adunay usa ka tingog nga makahimo sa pag-abog dili lamang sa hari, kondili sa emperador sa mga bakakon (Hitler!);
  Naglupad kami ngadto sa usa ka mapintas, mortal nga gubat,
  Ang mga pioneer mga anak sa komunismo!
  Ang atong Ginoo Svarog kanunay uban kanako,
  Atong dugmokon ang mga pundasyon sa revanchism!
  
  Kami adunay kaisug ug pagmaneho,
  Ang matag makina mahimong mag-assemble!
  Usa ka mabangis nga kapildihan naghulat sa mga Nazi,
  Ayaw pagsulti og binuang, Fritz!
  
  Ang Wehrmacht grabeng gikulata duol sa Moscow,
  Gipakita namo ang among makusog nga kaisog!
  Ang danlas nga parasito nadugmok,
  Midaog kami, giihap namo kini sa hingpit!
  
  Unsa may sunod buhaton ni Fritz?
  Paws up lang - hatag dayon!
  Ug sa tutunlan ni Adolf - usa ka mahait nga spitz,
  Himoa nga ang asno modula sa papel sa usa ka clown!
  
  Ang among tahas mao ang pagpalanog sa sungay sa kadaugan,
  Pagtapok sa pula nga mga lehiyon!
  Ug sa walay kaluoy putlon ang ulo sa aggressor,
  At least niabot sila sa atubangan diretso gikan sa eskwelahan!
  
  Gibunalan namon ang mga bastard nga daw natawo kami sa Mars,
  Ug bisan asa ang mga Kraut nangayo ug kaluoy!
  Kami mga anak sa usa ka bantugan, diin ang tanan nga mga nasud managsama -
  Himoa nga aprobahan ang martsa gikan sa icon sa nawong!
  
  Naghunahuna si Hitler nga kuhaon ang atong Yuta,
  Ug karon siya adunay usa ka bump sa ilawom sa iyang bangs!
  Pagkahuman, gusto sa mga Aleman nga himuon ang tanan nga dula,
  Ug usa ka yanong batang lalaki ang nagbutang kanila!
  
  Unsa ang nahitabo sa "Tigre" - miadto siya sa metal,
  Gikan niini maghimo kami og mga samovar nga adunay tam-is nga tsa!
  Nakuha kini sa mga Kraut - usa ka grabe nga kapildihan sa mga sungay,
  Anaa kami sa Berlin sa masanag, mainit nga Mayo!
  
  Ug si Adolf nakakuha usa ka higot imbis usa ka kurbata,
  Iyang gihugot ang liog sa iyang kontra-berdugo!
  Usa ka bug-at nga silot nga natigum alang sa iyang mga sala,
  Ug karon akong gitumban ang Germany gamit ang mga tangke!
  
  Ang Dakong Stalin sa iyang kaugalingon naghatag award sa miyembro sa Komsomol,
  Gihatag niya ang mando - usa ka dako nga bituon sa "Kadaugan"!
  Unsa ka dako nga kusog ang among gihatag sa Holy Fatherland,
  Pagkadako sa kalipay sa atong mga apohan sa sunod nga kalibutan!
  Kini katingad-an, apan siya gidayeg pag-ayo tungod sa usa ka seditious nga kanta - ang tanan dinhi hingpit nga nabuang, o unsa?
  Sa diha nga si Oleg Rybachenko nahuman sa pag-awit, ang damgo nabalda, ug sila gipukaw pag-usab, niining panahona dili sa labing ordinaryo nga paagi, apan sila gikuha ug gibubo sa bugnaw nga tubig. Human niini pag-usab kini nga mga kadena naghatag kanako og makalilisang nga mga samad sa akong mga bukton ug ang pag-agi sa kolum ... Wala gani sila naghatag kanako og pamahaw! Bilog! Husto kana, ang mga Aleman nagpabilin sa lugar, ug ang mga binilanggo hinay nga mibalhin subay sa ring road. Unsa ang punto niini dili klaro. Usa ka dalan nga giaspalto sa aspalto ug mga bato. Paglabay sa pipila ka oras, ang akong hubo nga mga tikod nagsugod sa pagsunog ug sa grabe nga katol. Daghang mga babaye ang nagsugod sa pagdugo.
  Unya, bisag layo pa ang kagabhion, ilang gipabalik siya nga walay seremonyas ug gidali paghukas sa kadena ug gimandoan sa paghigda.
  Si Oleg Rybachenko ug ang uban nga mga babaye dali nga misunod. Ug bisan kung dili gyud ko ganahan matulog, ang paggakos sa diyos sa pagkatulog ug mga panan-awon nga Hypnosis (nga gipugos mismo sa Labing Gamhanang Zeus nga ipiyong ang iyang mga mata!) kalit ug dili kalikayan.
  Ug usab ang mga batang lalaki mga pioneer sa usa ka halangdon nga serbisyo militar, bisan kung kini usa ka kasundalohan sa uban;
  Ang batalyon, nga gilangkuban sa mga manggugubat sa Jungfolk, tulo ka gatus ug dose ka tuig nga mga batang lalaki, gitukod pag-usab sa lugar ug gibalhin sa habagatan. Sa sinugdan, ang mga batang lalaki gimaneho sa usa ka magtiayon nga mga kilometro sa mga awto, apan ang management dayag nga nagbag-o sa ilang mga hunahuna ug nakahukom nga hatagan ang mga batang lalaki og usa ka lumba aron mabuhi.
  Ang mga batang lalaki napugos sa paghubo, gibilin lamang sa militar nga shorts, ug busa hapit hubo ug walay sapin nga adunay mga putos sa ilang mga abaga, ug midagan paingon sa habagatan.
  Siyempre, gitugotan sila sa pagpahid sa ilang kaugalingon sa usa ka bag-o, medyo epektibo nga sunscreen, ug ang ruta wala moagi sa desyerto, apan pinaagi sa humok ug dili kaayo init nga sagbot, tungod kay kini nagdagan ubay sa Suba sa Nilo, ug sa palibot sa lawom nga tubod, sagbot ug mga kahoy mitubo, apan sa gihapon ang pagsulay mao ang labing lisud. Tungod kay kinahanglan kaming mokalagiw, sa ihalas nga kainit sa Hulyo sa Africa, ug bisan sa mga submachine gun, ingon man mga backpack nga adunay mga suplay.
  Siyempre, sa espesyal nga batalyon adunay mga batang lalaki nga nagrepresentar sa kolor sa nasud nga Aleman ug adunay disente nga pisikal nga pagbansay, apan sa gihapon.
  Ang mga batan-ong manggugubat gilinya ug ang ilang komandante, usa ka brat nga sama kanila, bisan tuod taas kaayo, uban sa mga kaunoran ni Apollo, mimando:
  - Aw, bro! Nasayud ko nga malisud kini alang kanimo, apan ang katungdanan katungdanan! Kinahanglang mobaktas kitag singkwentay otso kilometros sa gabii! Mao nay order.
  Oleg Rybachenko miingon:
  - Hmm oo nga! Ang pulong nga kini nga han-ay morag usa ka spell! Dili nimo siya mabalewala.
  Si Dimka nag-ingon:
  - Andam kong mopusta nga dili nato kini tumanon!
  Si Hans Feuer misupak:
  - Obligado kami nga tumanon kini, tungod kay kami mga Aryan! Ug kamong mga Ruso mga Aryan usab kung magpalista ka sa labing maayo nga batalyon sa Jungfolk.
  Ang backpack sa akong likod, uban sa mga bala, tubig ug rasyon, napulo ug walo ka kilo, dugang usa ka submachine gun nga motimbang og tulo ka kilo. Ang kawhaan ug usa ka kilo lisud bisan sa usa ka hamtong kung maglakaw ka sa dugay nga panahon ug dayon modagan, ug bisan sa ilawom sa naglagiting nga adlaw.
  Gipahid ni Oleg Rybachenko ang iyang tiil sa sagbot. Ang mga batang lalaki madasigon mahitungod sa pagkuha sa mga sapatos; Ang mga sneaker o sapatos sa tennis mas maayo, apan sa mga kondisyon sa gubat sa Germany kini usa ka kaluho, ug sila nakahukom nga dili dauton ang mga lalaki.
  Ang sugo gipalanog, ug ang mga manggugubat gikan sa Jungfolk misugod sa pagdagan, samtang naningkamot sa pagpadayon sa usa ka dagway sa pormasyon.
  Usa ka presko nga hangin ang mihuros gikan sa Nilo, nga makapalipay nga mihuros sa hubo, maskuladong mga torso sa batang mga manggugubat. Medyo nagpahinumdom sila sa mga tin-edyer nga titans nga andam sa pag-atake sa langit. Nagdalagan sila, padayon nga nagginhawa, halos nagtiniil. Sa atubangan mao ang pinakataas, ug, siyempre, ang taas nga Dimka, bisan kung unom ka mga lalaki, lakip ang komandante, mas taas kay kaniya. Si Oleg Rybachenko, nga gamay ra sa ibabaw sa sumbanan, ang iyang onse ka tuig nga gitas-on (sukwahi sa reyalidad nga iyang gikuha human sa iyang bayanihong gitukod nga mga katigulangan!) Kinahanglan nga magdali, hapit sa katapusan. Tinuod, adunay bentaha niini: gamay ra ang posibilidad nga madugmok ang mga tikod, o masipa sa ilawom sa lugar kung diin sila naglingkod. Siya ang kamanghuran dinhi, apan siyempre dili ang labing huyang o, labi na, tanga.
  Mamatikdan ang luwan, apan madawat gihapon, ug ang tanan adunay kasinatian sa pagdagan nga adunay karga. Bisan sa daghang gibug-aton, sa diha nga sila nagdala, pananglitan, usa ka kauban sa ilang mga abaga.
  Ubos sa hubo nga mga tiil sa hubo nga mga tiil, matag karon ug unya sila mag-crunch o mag-crack sa nabali nga mga sanga sa palma o mga cone, ug usahay adunay mga tunok nga tanum nga gisulayan sa mga batang lalaki nga makalibot. Ang balili gipainit, kanunay nga uga, apan, siyempre, dili masunog sama sa balas sa desyerto. Sa kinatibuk-an, posible gihapon nga mabuhi, apan ang Adlaw nagsubang ug nagdugang sa kainit.
  Taas nga Hans, halos sama sa gitas-on ni Dmitry, nagdagan sila abaga sa abaga. Usa ka Aleman nga batang manggugubat nangutana sa usa ka batan-ong manggugubat sa Sobyet:
  - Aw, karon naa ka sa gubat! Siyempre, wala pa ko makapanimaho og pulbura, apan anaa na kanato ang tanan. Gibati ba nimo ang bisan unsang kahinam?
  Si Dmitry matinud-anon nga mitubag:
  - Dili pa! - Ug siya midugang, nga milingi sa iyang ulo pag-usab. - Giangkon ko, sa tinuod dili!
  Si Hans nanghupaw sa pagtamay:
  - Oo ako nga! Sa tinuod lang, oo! Aw, kinsa sa mga lalaki nga akong kaedad ang legal nga makiggubat. Away, pusil, patya, pabuto, bihagon. Human sa tanan, kini usa ka romansa. Ikaw ug si Olezhka gusto usab nga mobati nga sama sa buhi nga mga manggugubat, aron makalayo sa naandan!
  Si Dimka hugot nga misupak:
  - Ang among kinabuhi dili naandan. Sa kinatibuk-an, ang pagka pioneer, bisan usa ka lider ug usa ka atleta, makapaikag kaayo.
  - Busa nganong nagpalista ka kanamo? Wala ka ba mahadlok nga mapatay o mabakol? - Sarcastic nga komedya ni Hans.
  Si Dimka, gianggaan og Ilya Muromets, nanghambog:
  "Mao nga nagpalista ako, aron ipakita nga ang mga Ruso dili makaaway nga labi ka daotan kaysa sa mga Aleman." Kung dili ang tibuok kalibutan nagsulat ug naghisgot bahin sa imong mga kadaugan...
  Mikatawa si Hans:
  - Aw, oo nga! Mahitungod sa atong mga kadaugan, himaya sa tibuok Uniberso. - Ang taas nga manggugubat nga batang lalaki nagpaburot sa iyang lapad nga dughan sa garbo. - Ug kamong mga Ruso halos dili makatangtang sa gamay nga kasundalohan sa Finland. Wala kay ikapanghambog!
  Si Dmitry, nasakitan, halos wala magpugong sa iyang kaugalingon aron dili gamiton ang iyang mga kumo, misupak:
  - Adunay usab kami Khalkhin Gol!
  Si Hans nanghupaw sa pagtamay:
  - Usa ka menor de edad nga panagsangka, sa usa ka dapit sa Asia. Ug nakuha na sa among mga lalaki ang Europe, ug hapit tanan sa Africa ug Asia. Ug among ilogon ang Russia, kini usa ka piraso sa cake alang kanamo!
  Si Dmitry mikidlap sa iyang mga mata sa kasuko:
  - Ayaw pag-ilog niini, ang imong mga bukton mubo!
  Mikatawa si Hans:
  - Giunsa ka namo pagpugos sa pagpirma sa Brest Peace Treaty? Gihatagan mo kami ug mga yuta, nga nag-ihap hangtod sa Dnieper, nga adunay tulo ka pilo nga gidaghanon sa bayonet ug saber. Unsa ang masulti bahin sa Ruso ingon usa ka sundalo sa kini nga kaso?
  Gigrupo ni Dimka ang iyang kaugalingon, gituyo niya ang pagsumbag kang Hans sa nguso, ug nahibal-an niya ang iyang kusog isip kampeon sa "katunga sa kalibutan", lagmit iyang matumba ang bastos nga batang lalaki nga Aleman, apan ... dili ko gusto nga mabungkag ang pagporma ug pagsugod og away. Ug dili maayo nga gamiton ang imong mga kumo sa usa ka debate. Gawas niini nga kaso, lagmit nga siya dakpon, ug wala siyay panahon sa pagpakita nga ang mga Ruso makig-away nga dili mas grabe pa kay sa mga Germans. Busa, kalmado nga misupak si Dmitry:
  - Kami nga mga Ruso mibunal kanimo ubos ni Frederick II, ug mikuha pa gani sa Berlin. Ug sa dihang gimandoan ka ni Napoleon nga Bantogan, ang katunga sa iyang kasundalohan mga German, ug sa Unang Gubat sa Kalibutan adunay usa ka pagbuto sa Brusilov. Ug wala nimo kuhaa ang Paris tungod kay hapit nadakpan sa atong mga tropa ang Konigsberg.
  Nakakita si Hans og usa ka bug-at nga kontraargumento:
  - Apan parehas ra, sa katapusang mga away kanamo napildi ka! Ug ang usa ka tawo ug usa ka nasud pagahukman una sa tanan pinaagi sa ilang katapusan nga mga buhat!
  Si Dmitry makatarunganon nga misupak:
  - Ubos sa tsar, kami adunay usa ka atrasado nga industriya, labi na sa militar-teknikal nga lugar. Ug karon, nakahimo kami usa ka seryoso nga industriya. Pananglitan, nakita nimo ang tangke sa KV-2. Gisangkapan kini og 152-mm howitzer. Kamo ba mga German adunay ingon niana?
  Mikatawa si Hans:
  - Ang mga Pranses, sa mga tangke sa S-2, adunay mga howitzer nga mas dako pa nga kalibre sa 155 milimetro, apan wala kini makapugong kanamo sa pagpildi sa mga paddling pool, nga adunay mga kagamitan nga mas huyang kaysa karon. Ang nag-unang kusog sa Wehrmacht mao ang pagkalabaw sa hinungdan sa tawo!
  Gingisi ni Dmitry ang iyang nawong nga adunay tan-aw:
  - Ngano sa imong hunahuna nga ikaw adunay bintaha sa ibabaw namo sa tawhanong hinungdan kon ikaw nahimong kampeon sa "katunga sa kalibutan"? Ug gipildi ang imong labing maayo nga mga lalaki?
  Si Hans makatarunganon nga miingon:
  - Ang mga eksepsiyon usahay nagpamatuod lamang sa mga lagda. O hinoon, halos kanunay! Karon, kung dili naton kuhaon ang indibidwal nga mga panghitabo, apan ang lebel sa pagbansay sa militar sa kinatibuk-an, nan dinhi ...
  Nasuko si Dmitry:
  - Wala ka mahibal-an kung unsang lebel sa pagbansay sa kombat ang naa namo ug kung giunsa ang mga ehersisyo gihimo sa kasundalohan sa Sobyet. Busa, dili kinahanglan nga mangagpas!
  Si Hans makatarunganon nga miingon:
  - Sa Espanya adunay usa ka kompetisyon tali sa Soviet military school, doktrina ug German. Among gisulayan ang among kagamitan ug hinagiban. Ang resulta usa ka kadaugan alang sa among eskwelahan sa militar ug estratehikong arte, ug ang konsolidasyon sa rehimeng Franco. Mao nga nag-away na kami sa imong mga lalaki ug nakadaog!
  Si Dmitry-Muromets nasubo nga miingon:
  -Daghan ka mga tropa kaysa kanamo! Gikuha ra nimo ang gidaghanon!
  - Dili ko moingon niana. - Gipaubos ni Hans ang iyang ulo ug nahilom, ang unang mga timailhan sa kakapoy nagsugod sa pagpakita ug nahimong lisud ang pagsulti.
  Ang pinakagrabe nga butang mao, siyempre, ang kainit. Ang adlaw dili mapugngan nga nagkaduol sa iyang kinatumyan. Walay usa sa mga batang lalaki nga adunay batasan niini. Ang Germany ug Russia kay sa amihanang mga nasod, ug sa ting-init panagsa ra sila mosaka sa katloan ka grado. Ug kini ang Africa sa Hulyo, ug ang hangin mihunong sa paghuyop gikan sa Nilo.
  Ang hubo nga mga tiil sa mga batang lalaki misugod sa pagtusok ug dugang sa uga nga sagbot, ug unya sa kalit kini natapos, ug ang tibuok kilometro natabonan sa nag-init nga graba. Sakit kaayo, ug ang pipila sa dili kaayo makapugong sa kaugalingon nga mga batang lalaki nangirit. Ang singot mitulo gikan kanila ug misirit ngadto sa init nga graba.
  Si Oleg Rybachenko ug Dmitry, ug ang kadaghanan sa ubang mga batang lalaki, nga gipadako sa Spartan nga espiritu, misulay sa pagpahiyom ug dili magpakita sa ilang kasakit. Laing butang ang ilang gihunahuna. Mao nga si Oleg Rybachenko naghanduraw nga ang iyang hubo nga mga tiil gitilapan sa kalayo sa usa ka rack, ug gusto nila nga agawon ang usa ka importante nga sekreto sa estado gikan kaniya. Ug kinahanglan niyang antoson ug dili ipakita nga nasakitan siya o nahadlok. Dugang pa, ang mga batang lalaki nagdako sa mapintas nga mga kahimtang ug ang ilang mga tikod dili kaayo gipakaon, ang magbabalak ug ang itom nga graba, bisan kung kini nasunog, apan dili kaayo nga ang bagis nga panit gipanitan.
  Nagsunod dayon ang mga heat stroke. Halos dungan, daghang mga bata nga sobra ka init ang nakuyapan ug kinahanglang kuhaon sa gaan, folding stretcher.
  Si Oleg Rybachenko nakamatikod sa iyang kaugalingon nga ang mga Aleman, sa kinatibuk-an, adunay maayo nga kagamitan. Posible ba nga sa Pulang Hukbo makit-an nimo ang usa ka aparato alang sa pagdala sa nasamdan nga gama sa duralumin, nga dali nga matago sa usa ka backpack.
  Apan ang pagdagan nga adunay dugang nga karga sa imong mga kamot mas lisud, ug ang imong hubo nga mga tikod labi ka masunog samtang ang presyur nagdugang. Busa, sa usa ka paagi, sila anaa sa usa ka boluntaryo nga pinugos nga impiyerno. Si Oleg Rybachenko naghunahuna pa gani: unsa ang reaksyon sa iyang mga kauban sa maong pagsulay, silang tanan mabuhi.
  Ang lapad nga mga labod sa init, itom nga graba gihiusa uban sa stinging, uga nga sagbot. Dugang pa, anam-anam nga gidala sa komandante ang mga batang lalaki palayo sa Nilo, dayag nga dili makasulod sa mga dapit nga gipuy-an sa Ehipto.
  Sa makausa pa, pipila ka mga batang lalaki nagsugod sa pagkahugno ug ang mga batang lalaki, nga gikapoy o nakugang sa sun's club, nagtabon sa ilang mga ulo sa usa ka trapo nga gibasa sa tubig ug gipahigda sa mga stretcher. Ang pipila sa mga kaniadto nag-antus sa usa ka gaan nga welga naglinya ug nagpadayon sa pagdagan.
  Apan ang kusog sa mga batan-ong lalaki nagkahinay, ug hapit katunga wala na molihok.
  Sa katapusan ang komandante, nga gikapoy usab, miingon:
  - Gisugo ko ang tanan nga mopahulay! Naabot na namo ang limitasyon! Tabuni ang imong kaugalingon sa mga sunshades, pag-inom og tubig nga adunay suka ug tsokolate. Pagkahuman nimo buhaton ang mga ehersisyo sa pagginhawa samtang naghigda!
  Ang mga manggugubat nga mga lalaki mipatugbaw sa usa ka huyang nga koro:
  - Andam kami nga tumanon ang bisan unsang order!
  Bisan pa sa sunscreen, ang panit sa bata pula ug hilaw. Dili komportable ang paghigda sa tunok ug uga nga sagbot, mao nga ang mga batang lalaki nagbutang ug cellophane sa ilawom sa ilang kaugalingon.
  Si Dmitry ug Oleg Rybachenko mipuyo sunod sa usag usa sa samang tolda. Ang mga batang lalaki ingon og medyo nauga ug ang ilang panit mingitngit. Ang akong hubo nga mga tiil nagdilaab ug nagkalakit pag-ayo, kinahanglan nako nga ipataas ang akong mga bitiis aron ang dugo mohubas ug kini mahimong mas sayon.
  Si Dmitry miingon:
  - Nahibal-an namon nga ang gubat dili dugos, apan dili sa parehas nga gidak-on!
  Masubo nga misaad si Oleg Rybachenko:
  - Kini mga bulak lamang. Kung makakita ka og dugo ug motan-aw sa imong unang patayng lawas, imong masabtan nga kining tanan nga nagdagan sa init nga nawong walay pulos!
  Gisuso ni Dmitry ang iyang tiyan ug miingon:
  - Sa mga libro, siyempre, nagsulat sila kung unsa ang gibati kung gipatay nimo ang usa ka tawo sa unang higayon. Bisan kung kini usa ka daotan nga tawo ug imong kaaway, andam nga ibubo ang iyang guts. Apan sa gihapon kini ...
  Oleg Rybachenko miingon:
  - Sa libro ni Boussenard nga "Captain Daredevil", adunay usa usab ka tibuok batalyon sa mga sucker nga nakig-away sa British. Nagpahinumdom kanato sa usa ka butang. Apan didto ang problema sa sikolohiya, matod pa nila, kung unsa ang pagpatay sa usa ka tawo, sa makadiyot lang natandog sa makausa, sa dihang ang usa ka bala aksidenteng naputol sa usa ka batan-ong drummer. Ug sa kinatibuk-an, ang tinamdan sa kamatayon medyo walay hinungdan. Morag dili kini usa ka gubat, apan usa ka holiday!
  Si Dmitry makatarunganon nga misupak:
  - Kini usa ka libro alang sa mga bata ug mga tin-edyer; kinsa nakakaplag nga makalaay magbasa bahin sa sikolohikal nga mga kasinatian. Ug ang katapusan daotan na, hapit ang tibuuk nga batalyon sa mga sucker namatay, ug ang pagpadayon wala gyud gisulat!
  Si Oleg Rybachenko, uban ang lawom nga pagpahayag sa tinuod nga kasubo, miingon:
  - Apan kini ang klase sa libro nga imong gibasol kung unsa kadali kini natapos. Apan mas kanunay kini mahitabo sa laing paagi, nga ikaw literal nga nag-antos, naningkamot nga mabuntog kini o kana nga buluhaton!
  - Kung ikaw adunay nobela ni Leo Tolstoy nga "Gubat ug Kalinaw," nan si Olezhek sa walay duhaduha husto! - Miuyon si Dmitry.
  Ang batan-ong kauban misupak:
  - Ang libro nga "Gubat ug Kalinaw" adunay intriga, daghang linya sa laraw, ug detalyado nga mga karakter. Dili, dili siya dummy. Dili gyud boring! Bisan pa, siyempre, ang labing makapaikag nga mga butang moabut sa sinugdanan.
  Si Dmitry miuyon:
  - Oo, husto kana ... Daghang mga magsusulat ang nakasala sa usa ka hinay nga laraw, kung sa wala pa magsugod ang labing makapaikag nga aksyon, mahimo nimong ilabay ang daw boring nga libro.
  Gitugotan ang mga batang lalaki nga maghulat sa tumoy sa adlaw, ang malipayong kumander nga si Wolf Stich, usa ka maskulado kaayo nga batang lalaki nga mga napulog upat ka tuig ang edad. Gwapa ang nawong, pero estrikto, bata ug hamtong sa samang higayon. Si Wolf mismo gikan pa sa Jungfolk, apan ang iyang prinsipyo sa pagmando mao: ang mga batan-on kinahanglan pangunahan sa mga batan-on. Ug ang kamatuoran nga si Shtikh walay kasinatian ug giisip nga usa ka bata dili makahasol ni bisan kinsa. Ang nag-unang butang mao nga siya usa ka Aryan ug nagmando sa mga Aryan, nga nagpasabut nga siya makahimo sa imposible alang sa ordinaryong mga tawo. Ug unsa? Gibuhat na nila!
  Nagdagan pag-usab, nakalimot sa kasakit, kakapoy, mga lalaki nga maulaw pa (mao kana ang pagpadako!), Paghinumdom sa mama, papa, o paghunahuna sa usa ka butang nga malumo. Kini mao ang panahon nga ang abilidad sa pag-antos sa pag-antos, ug ang pagsulay mismo, usa ka dakong panalangin.
  Ang mga batan-ong manggugubat modagan nga wala maghunahuna bahin sa pagkadili-masinugtanon, ug kung gusto nila ang bisan unsa, kini usa ka away!
  Kusog pa kaayo ang kainit, ug sa makausa pa ang mga batang lalaki midagan ngadto sa tunok nga init nga graba. Ug wala niya makita ang katapusan sa panan-aw. Ang kasakit nahimong dili maagwanta ug daghan sa mga batan-ong manggugubat dili na makapugong sa ilang mga pag-agulo sa kasakit.
  Unya si Oleg Rybachenko nagsugod sa pagkanta sa usa ka kanta nga iyang gikomposo sa langaw, usa ka tinuod nga martsa;
  Ang himaya sa Soviet Motherland dako -
  Kita takus, ako nagtuo, kita makabaton niini nga himaya!
  Atong pildihon ang bangis nga kaaway sa gubat,
  Alang sa kaayohan sa Ruso, labing masanag nga Gahum!
  
  Unsa may anaa sa Inahan nga nag-awit,
  Diha sa kasingkasing sa usa ka matinud-anon, walay sapin nga pioneer!
  Nagdali kami sama sa langgam sa paglupad,
  Pagkabalaan sa atong pagtuo nahimong!
  
  Awtomatiko, tuohi ako, igsoon,
  Ug ang mga granada dili usa ka dugang nga karga!
  Kung isog ka, mao na ang resulta
  Kini mahitabo, bisan pa sa kamatuoran nga ikaw usa ka lalaki!
  
  Ang pioneer bugal ug mapintas...
  Apan ang Dios nagdan-ag kanato uban ang pahiyom!
  Adunay daghang mga dautan nga aces sa kalibutan, alaut,
  Nga gusto nilang gub-on ang usa ka dapit sa langit!
  
  Ang pasistang irong ihalas nag-abot kanato,
  Gusto niyang kuhaan ang kasingkasing sa usa ka bata!
  Ug ang iyang mga baboy adunay pockmarked nga ngisi,
  Pasagdi siya nga makadawat ug kusog nga sagpa sa nawong!
  
  Ang mga tangke sa tigre kay "botas"
  Clumsy - grabe angular!
  Ug ayaw pagdagan gikan kanila, kabalyero,
  Aw, mas maayong pag-andam ug pipila ka mga granada!
  
  Maghimo kita usa ka kalibutan nga sama niini, tuohi ako,
  Diin milyon-milyon ang magmalipayon!
  Ang manunukob nga mananap modagan ngadto sa usa ka lungib,
  Atong wagtangon ang daotan nga mga lehiyon!
  
  Unsa may anaa sa Inahan nga nag-awit,
  Ug gilaglag niya ang tanan nga mga pasista nga bantog kaayo ...
  Ipislit og hugot ang ray gun sa knight...
  Ug aron ang planeta mahimong malinawon ug hilum!
  
  
  
  
  Ang pula nga bandila mosidlak,
  Naglangkob kini sa ngalan ni San Jesus!
  Ipasa ang eksamin sa Pioneer nga adunay A -
  Aron ang imong Russia mahimong bantogan!
  
  Apan ang eksaminasyon wala sa pisara -
  Kinahanglang itugyan siya gikan sa mga kanal!
  Ang ubanon nga buhok nagdali sa whisky sa batang lalaki,
  Usa ka higala namatay - ang kasubo anaa na sa lubnganan!
  
  Unsa ka daotan nga gubat,
  Dili gani siya angayan tawgon nga mananap!
  Ug ang panon wala mahibal-an kung unsaon pagpugong,
  Labing menos si Adolf usahay mas kataw-anan kaysa usa ka clown!
  
  Nahibal-an nimo, dili kita kinahanglan nga moatras,
  Para sa mga payunir, ang kahadlok kay langyaw hangtod sa hangtod!
  Kami mga lalaki loyal nga higala,
  Ug sa moral ako nagtuo nga dili bakol!
  
  Atong tapuson ang mahimayaong martsa sa Berlin,
  Tuohi ako, nahibal-an namon kanunay kung unsaon pag-away!
  Ug sa kalit nadakpan namo ang usa ka mabangis nga espiritu,
  Pagdala sa RPK sa usa ka backpack sa panahon sa pagdagan!
  Gitapos ni Oleg Rybachenko ang usa ka dula ug maisog nga kanta, ug ang mga batang lalaki nga Aleman miuyon niini uban ang mga whistles ug katawa. Ingon sa wala sila makamatikod nga ang ilang gipasigarbo nga si Fuhrer nabulit sa laway gikan sa ulo hangtod sa tiil!
  Ang pagdagan nahimong mas makalingaw, dugang nga kusog ang gidugang... Ug sa wala madugay ang graba nahurot ug ang humok nga sagbot nagsugod sa pagpakita, nga nahimong usa ka kalipay alang sa nasunog nga mga tiil sa maisog nga mga batang lalaki.
  Mipahiyom si Dmitry:
  - Giingon nila nga ang kanta makatabang kanato nga mabuhi, apan wala"y gisulti bahin sa kamatuoran nga kini usab nagpagaan sa bug-at nga lulan sa among luyo!
  Si Oleg Rybachenko misupak:
  - Bisan sa panahon sa Karaang Egyptian nga sibilisasyon, nahibal-an ang bahin sa paghatag-kinabuhi nga epekto sa musika sa lawas sa tawo, ug mga kanta usab. Halimbawa, ang magagmay nga mga ulipon nga indi pa makatrabaho sing epektibo sa mga uma kag mga kubkobanan napugos sa pagkanta aron sa paglipay sa hamtong nga mga ulipon. Pagkahuman, ang ingon nga siyensya sama sa Valliology naggikan sa Egypt.
  Si Kumander Wolf misinggit:
  - I-adjust sumala sa gitas-on! Ug ayaw pag chat!
  Ang mga manggugubat nga mga lalaki nag-ilis dayon og linya ug dayon midagan sa hilom.
  Ang adlaw misalop na (sa North Africa sa Hulyo mas sayo nga mongitngit kaysa sa tunga nga sona). Duol na ang paghunong, sa dihang kalit lang nga niabot ang signal.
  - Ang tanan mohigda ug magtakuban sa imong kaugalingon!
  Ingon sa nahitabo, kini dili walay rason. Usa ka halayong kasaba ang nadungog sa unahan. Ug ang mga batang lalaki aktibo nga nagtrabaho sa mga pala sa sapper, naglabay sa sagbot sa ilang kaugalingon. Medyo ngitngit na...
  Hans miingon:
  - Tingali, kini amoa! Ang linya sa unahan layo pa kaayo, tungod kay ang Wehrmacht medyo nag-uswag.
  Mipahiyom si Dmitry:
  - Apan dili gyud masakit ang pagkat-on sa arte sa camouflage! Kini magamit sa usa ka tinuod nga gubat!
  Miuyon si Hans:
  - Dili gayud, apan sigurado ko nga sila ato!
  Si Wolf misinggit:
  - Usa pa ka pulong ug pusilon ko ikaw sa lugar! Naghulat ang tanan! Ug lutoa ang mga granada.
  Sa dihang naklaro dayon, nasayop gayod si Hans. Ang mga tangke sa Britanya nagpakita. Bisan pa, ang mga batang lalaki hilom nga naglingkod sa pag-ambus: tingali sila ang ilang kaugalingon sa nakuha nga kagamitan.
  Bisan pa ang mga tangke nagpadulong sa amihanan. Upat ra sila, tulo ka gaan ug usa nga lisod masulod si Matilda. Ang katapusan nga tangke usa ka dako nga problema, tungod kay ang mga granada makadaot lamang sa mga agianan niini. Ang mga baga mahimong maigo sa tukma nga paglabay sa atop o ulin. Kung ang mga agianan sa Matilda nabuak, nan mahimo"g mapildi ang mga lalaki nga adunay duha ka machine gun ug usa ka kanyon.
  Dili gusto ni Wolf nga mamatay ang iyang mga higala sa ikaduha, o bisan sa ikatulo nga adlaw pagkahuman sa pag-abut sa Africa. Tinuod, ang mga machine gun mahimong ma-disable pinaagi sa tukma nga mga hit. Apan ang pangutana, kang kinsa kining mga tangke? Unsa kaha kung ang mga tropeyo nakuha na sa mga Aleman?
  Nagmando si Wolf:
  - Pribado nga miyembro sa Jungfolk nga si Oleg. Kung wala"y armas o backpack, lakaw sa mga tangke ug hibal-i kung kinsa sila!
  Si Oleg mihunghong:
  - Paminaw kumander!
  Ang katunga hubo sa itom nga shorts, ang batang lalaki itom gikan sa protective cream, ug sa pagtago sa iyang blond nga buhok nagsul-ob siya og usa ka matang sa turban nga ginama sa mga mantalaan. Karon siya morag usa ka ordinaryo, kabus nga batang lalaki nga Arabo. Lagmit nga masaypan siya nga kaaway.
  Ang mga tangke hinay nga naglakaw, nga naggamit sa usa ka gamit diin ang mga makina naghimo og gamay nga kasaba, nga nakapukaw usab sa pagduda. Si Oleg milukso ngadto kanila, abtik nga miwara-wara sa iyang mga bukton ug misinggit sa guba nga Iningles.
  - Adunay mga minahan dinhi! Adunay mga minahan dinhi!
  Ang mga tangke mihunong, usa ka helmet nga ulo migawas gikan sa Matilda ug usa ka masuk-anon nga tingog mitubag sa English:
  - Unsa imong gusto, gamay nga arap?
  Ang batang manggugubat misinggit:
  - Gibutang sa mga Aleman ang mga mina sa dalan! Pag-amping mga harianong tropa!
  Ang ikaduhang ulo gikan sa strap sa abaga mitungha, nakadungog siya nga mitubag:
  - Tugoti nga mamatay kining daotan nga mga Aleman! Ang akong hari kauban nato! Karon atong libuton sila!
  - Dali lingkod dinhi! - Gisugo, nga gihukman pinaagi sa mga epaulette, sa usa ka koronel sa Royal British Tank Army!
  Ang batang lalaki misaka sa tore, mibati sa nindot nga kabugnaw sa armor nga ang iyang mga tiil natabonan sa gagmay nga mga paltos. Unya, nagduko, nagsugod siya sa pagpakita sa mga British sa dalan.
  Adunay lima kanila, ug kini medyo hagip-ot sa dili kaayo lapad nga turret sa Matilda medium tank. Unya si Oleg Rybachenko nakahukom nga mahimong bayani. Ang iyang maabtik, nabansay nga mga kamot, sama sa usa ka propesyonal nga pickpocket, mikab-ot sa iyang bakus ug mikuhag mga rebolber. Gikuha dayon sa mga kumagko sa mga kamot ang mga piyus.
  Siyempre, kini daotan, apan ang pagtintal sa paghimo sa usa ka "feat" kusog kaayo nga si Olezhek nagpabuto sa duha ka beses sa matag rebolber, nga nagpunting sa wala nga sulab sa abaga.
  Lisud nga masipyat gikan sa ingon nga gilay-on, ug usa lamang ka buang o ang katapusan nga talawan ang makasul-ob sa usa ka bulletproof vest samtang naglingkod sa usa ka tangke. Nakibot ang koronel kag nabatyagan niya ang baril sang pistola sa likod sang iya kwelyo. Ang batang lalaki mihunghong sa labing putli nga diyalekto sa London:
  - Kung gusto nimo mabuhi, pag-order sa laing tulo ka mga tangke nga mosurender! Kay kon dili, laglagon sila sa atong batalyon uban sa ilang mga tripulante!
  Natingala ang koronel:
  - Kinsa ka?
  Si Oleg Rybachenko prangka nga mitubag:
  - Ang imong katapusang higayon nga mabuhi! Tulo ka light tank ang labayon sa mga granada, ug ikaw paantoson sa kalayo. Mangamatay ang mga tawo! Mag-ihap ako sa tulo, o maghatag ka og mando nga mosurender sila ug mogawas sa awto, o pusilon ko ikaw sa tiil ug balikon ang hangyo gikan sa sinugdanan! Usa duha...
  Ang koronel misinggit:
  - Uyon! Ayaw lang mig patya!
  Si Oleg Rybachenko mapasigarbuhon nga mipahayag:
  - Kami nga mga Aleman dili mopatay sa mga binilanggo! Ug unya human mosurender ang Britanya, makaalagad ka pag-usab sa bag-ong Royal Forces, usa ka nabag-o nga Britanya.
  Nagmando ang koronel sa nagkurog nga tingog. Ang mga tanker masinugtanon nga mikawas sa mga tangke, nagbutang sa ilang mga hinagiban. Pipila sa pinakadakong German nga mga batang lalaki gilabay ang ilang camouflage grass ug midagan paingon kanila, nangandam sa pagdawat sa unang batch sa mga piniriso sa ilang kinabuhi.
  . KAPITULO Num. 13.
  Ang Unom nakig-away pag-usab sa mga Insek. Sa makausa pa ang hyperwitch nagdala kanila ngadto sa ikanapulog-pito nga siglo. Ang kaaway nakahimo na sa pagtigom ug dakong kasundalohan. Gilikosan sa mga tropa sa Celestial Empire ang siyudad sa Russia.
  Ug mao nga usa ka batang lalaki, usa ka babaye ug upat ka babaye ang naglaglag sa yellow nga kasundalohan gamit ang ilang mga espada.
  Si Oleg Rybachenko nagpadagan sa usa ka galingan, giputol ang daghang mga Intsik ug miawit:
  - Alang sa dugoon nga gubat...
  Ug gilabay sa bata ang daghang makahilong dagom gamit ang iyang tiil.
  Si Margarita, nga naghimo sa usa ka tulin nga pag-atake gamit ang mga espada ug nagdagan sa galingan, nagpamatuod:
  - Balaan ug husto!
  Ug gilabay usab niya ang mga dagom gamit ang iyang hubo nga mga tudlo sa tiil. Pag-igo sa usa ka magtiayon nga dosena nga Intsik.
  Si Natasha, nagdugmok sa mga kaaway gamit ang mga espada, midugang:
  - Marso, martsa, unahan...
  Ug siya usab molansad ug dagom pinaagi sa iyang mga tiil.
  Nagtrabaho sa ilang mga kamot ug tiil, ang mga babaye nagdugmok sa mga Intsik nga bantogan kaayo.
  Gilabay usab ni Zoya ang mga dagom gamit ang iyang hubo nga mga tudlo sa tiil ug misinggit:
  - Mga tawo nga nagtrabaho!
  Si Aurora, nga naglansad sa usa ka boomerang gamit ang iyang hubo nga tiil ug giputol ang dalag nga mga manggugubat, dali nga nakumpirma:
  - Marso, martsa, unahan...
  Si Svetlana, nga nagdugmok sa mga Intsik ug nagpagawas sa puthaw nga mga bituon gamit ang iyang mga tudlo, nga gibunalan ang kaaway, misinggit:
  - Mga tawo nga nagtrabaho!
  Ang mga babaye milihok sama sa tinuod nga nakig-away nga mga agila. Ug gikan sa ilang mga bunal sa mga espada ug mga paglabay sa makadaot nga mga elemento, ang mga kaaway napukan ug napukan.
  Gihimo ni Oleg ang teknik nga "Butterfly" gamit ang iyang mga espada ug miawit:
  - Nawong sa kamatayon!
  Ug sa iyang walay tiil gilabay na usab sa bata ang mamumuno.
  Nagpahigayon og reception si Margarita sa galingan. Gidugmok niya ang iyang mga kaatbang ug agresibo nga misinggit:
  - Kini ang atong dalan ug pakigbisog!
  Ug daghang mga killer disc ang nanggawas gikan sa iyang hubo nga mga tudlo.
  Si Oleg Rybachenko usa ka bata nga terminator, gilabay na usab niya ang iyang gipatay ug nagsugod sa pagkanta:
  - Ang Mayo nga Adlaw usa ka holiday sa pagtrabaho!
  Ug gikan sa hubo nga mga tiil sa mga batan-on nga mamumuno nga mga disc usab molupad, nga giputol ang mga manggugubat sa celestial nga imperyo.
  Gilabay ni Natasha ang usa ka butang nga makamatay pag-usab ug misinggit:
  - Kini ang akong kabtangan!
  Ug ang iyang hubo nga tikod naigo sa Chinese general sa suwang ug nabali ang iyang apapangig.
  Naghimo si Zoya og butterfly maniobra gamit ang iyang mga espada ug mga singgit:
  - Ako usa ka buang nga panter!
  Ug gikan sa iyang hubo nga mga tudlo ang hait nga disk sa usa ka mamumuno. Ug busa iyang gikuha ang tanan ug giputol sila.
  Human niana ang mga espada milihok na usab, ug ang tanan giputolputol. Kini usa ka terminator nga babaye.
  Gitigbas ni Aurora ang mga Intsik, gidugmok ang ilang mga lawas ug nag-ungol:
  - Gipili nila kami ...
  Ug ang gasa sa kamatayon molupad gikan sa iyang hubo nga tikod.
  Si Svetlana, nga nagputol sa mga manggugubat sa yellow nga imperyo, nagpamatuod, nga nagpakita sa iyang perlas nga mga ngipon:
  - Gipili namo!
  Ug gikan sa iyang hubo nga mga tiil pag-usab ang pagkalagiw sa kalaglagan.
  Si Oleg Rybachenko, nga nagdugmok sa iyang mga kaatbang, midugang:
  - Unsa ka sagad kini mahitabo ...
  Ang hubo nga mga tudlo sa bata naglansad og mensahe sa kamatayon.
  Si Margarita, nga naglaglag sa iyang mga kaatbang ug naglunsad og mga presentasyon sa pagpuo, midugang:
  - Dili managsama!
  Sama sa usa ka babaye nga abtik ang mga bitiis.
  Si Natasha, nagpabuto sa kaaway ug naglunsad og mga regalo sa kamatayon, miingon:
  - Gisundan ko ikaw ...
  Ug ang hubo nga mga tiil naglihok sama sa kanunay.
  Si Zoya, nga naghimo sa teknik sa pagguba sa mga kaaway, gikuha kini ug agresibo nga misirit sa usa ka kobra:
  - Gisunod ko ang anino ...
  Ug ang iyang hubo nga mga tiil mibalik sa paglihok ...
  Si Aurora, nga gilabay ang hinagiban sa iyang ubos nga bukton ngadto sa mga kaaway, ug hingpit nga giputol kini, agresibo nga misinggit:
  - Naanad na ko sa...
  Gikuha ni Svetlana ug gilabay ang usa ka dosena nga dagom gamit ang iyang hubo nga tiil, gibunalan ang daghang mga Intsik, ug misinggit:
  - Sa mismatch!
  Si Oleg Rybachenko anaa na usab sa pag-atake. Giputol niya ang iyang mga kaaway, ug matag karon ug unya nag-awit:
  - Mga anghel sa pagkamaayo, duha ka puti nga mga pako, duha ka puti nga mga pako sa ibabaw sa kalibutan!
  Ug gikan sa iyang hubo nga bitiis ang gasa sa kalaglagan milupad pag-usab.
  Ang batang lalaki, ingon sa atong nakita, usa ka greyhound. Ug nagtiniil sa tanang panahon, ug gahi. Usa ka tinuod nga macho. Bisag mga dose anyos ang iyang hitsura. Apan kini mao ang usa ka embodiment sa kalaglagan.
  Gilabay usab ni Margarita ang mga dagom gamit ang iyang mga tiil ug nagsirit:
  - Buang nga damgo! Total katahom!
  Ug pag-usab usa ka butang nga hingpit nga pagpatay nga nag-bounce gikan sa hubo nga tikod.
  Kini nga babaye mao ang embodiment sa kamatayon ug kalaglagan.
  Ug kini nga mga Intsik nakakuha niini nga paagi.
  Natasha sa paspas nga paglihok sa matahum nga terminator. Giputol niya ang iyang mga kaatbang, gitigbas sila sa mga espada ug nag-awit:
  - Dayega si Tsar Alexei!
  Ug ang mga dagom nanglupad gikan sa iyang hubo nga mga tiil.
  Si Zoya, giputol ang mga Intsik ug gilaglag ang kaaway, nagpamatuod:
  - Ang kontrabida mapildi!
  Ug gikan sa iyang hubo nga tiil kini molupad, usa ka gasa sa ihalas nga kamatayon.
  Si Aurora, nga nagdugmok sa iyang mga kaaway, agresibo nga nagpamatuod:
  - Ug ang kaaway wala mangayo alang sa kalooy!
  Ug ang iyang hubo nga tiil nagpagawas na usab ug butang nga bug-os nga makapatay. Ug gidugmok ang mga kaatbang sa gisi nga mga piraso sa karne.
  Si Svetlana, nga nagpukan sa iyang mga kaatbang ug naglansad og bag-ong mga dagom sa kaaway, nagsitsit sama sa usa ka kobra:
  - Ug ayaw pagsinggit sa bulan!
  Ug ang mga gasa sa makuyaw nga kamatayon molupad gikan sa iyang hubo nga mga tudlo. Nga nakapasakit ug nakapatay sa tanan.
  Si Oleg Rybachenko naglihok ... ang bata walay kakapoy sama sa kanunay ...
  Naglisod ang mga Insek. Gidugmok niya sila ug gibulag sila.
  Ang batang lalaki nga henyo misinggit:
  - Kini ang akong away!
  Ug pag-usab, ang mga gasa sa kalaglagan milupad gikan sa iyang mga tiil.
  Ug ang batan-ong manggugubat nakig-away sama sa usa ka hingpit ug agresibo nga bayani. Ug ang iyang mga espada sama sa mga bunal sa Black God.
  Gikuha kini ni Margarita, milukso, ug giputol ang daghang mga Intsik. Gibuhat niya ang pagdawat nga ingon og kini adunay makamatay nga puwersa.
  Unya gilabay niya pag-usab ang iyang mga tudlo, nga naglihok sama sa usa ka dugoon nga demonyo.
  Ang mga patayng lawas sa mga Insek naporma na nga tibuok bungdo. Ang batan-ong manggugubat misirit:
  - Ang akong kinabuhi anaa sa kadaugan batok sa mga kaaway!
  Ug ang babaye mopana na usab ug dagom nga dagom gikan sa iyang hubo nga tiil. Ug ang mga dilaw nga manggugubat nahulog nga patay.
  Giputol ni Natasha ang usa ka koridor sa iyang atubangan gikan sa mga patayng lawas sa yellow nga mga manggugubat. Gilabay niya ang mahait, gipahait nga mga disk ug misinggit:
  - Ihulog sa Mars, ug kini mahimong maayo!
  Ug gikan sa iyang mga tiil ang makapatay nga regalo sa usa ka dili maayo nga kamatayon milupad na usab.
  Ug pila ka mga Intsik ang nangamatay? Gatusan, liboan, ubos sa pagbunal sa nagdugmok nga unom.
  Naglihok usab si Zoya. Siya molukso sama sa usa ka kobra ug wala maghatag sa kaaway bisan gamay nga higayon. Ug ang pagkahulog sa Intsik giputol.
  Ang babaye, nga walay mga tiil, milansad sa mahait, makahilo nga dagom ug miawit:
  - Ang mga bayani sa Russia giputol gamit ang mga espada!
  Ug ang manggugubat, sama sa usa ka balud, mobangon ug mahulog.
  Ug si Aurora mihimo usa ka lakang padulong sa kaaway, ug giputol siya nga wala"y dugang nga pagduha-duha.
  Gipatay ang mga Intsik ug nagsitsit:
  - Akong dakong kabayanihan!
  Ug gikan sa iyang hubo nga tiil, adunay milupad pag-usab, nga nagsabwag sa mga tipik sa gagmay nga mga piraso.
  Ang babaye nga pula ang buhok wala magpagawas sa mga Intsik. Giputol nako ang pito ka tawo sa usa ka higayon.
  Ug ang iyang hubo nga tikod, ang heneral sa celestial nga imperyo, nabali ang iyang agtang. Siya, siyempre, namatay.
  Si Svetlana usab naglihok ug nagputol sa mga kaaway. Ang iyang duha ka espada, sama sa pagpilo nga gunting, nagputol sa lawas sa mga Insek.
  Sa paglihok, gidugmok sa babaye ang usa ka dosena nga mga kontra. Ug gikuha niya ang mga disc gamit ang iyang mga tiil. Ug gipatay niya ang daghang mga Intsik.
  Siya tanan sa usa ka ihalas nga frenzy.
  Svetlana nag-ingon:
  - Ang mga kaaway dili moagi!
  Miuyon si Aurora:
  - Siyempre, dili sila moagi - walay higayon!
  Ug ang bayot nga pula ang buhok motiyabaw pag-usab ug mohapak sa Insik sa iyang mga espada. Ug unya ang hubo nga mga tudlo sa vixen mopagawas ug daghang dagom. Nga ang duha ka dosena nga Intsik ipadala sa sunod nga kalibutan.
  Si Oleg Rybachenko, nga nagputol sa yellow nga mga manggugubat, mikuha niini ug misinggit:
  - Pagwagtang sa hunahuna!
  Ug gilabay na usab sa bata ang mga dagom nga makapatay sa iyang mga tudlo.
  Ug dayon nag-tweet siya:
  - Sa akong damgo adunay kanunay nga kadaugan!
  Si Margarita, nakig-away sa kaaway ug giputol ang iyang mga kaatbang, miuyon:
  - Bisan usa ka dako kaayo nga kadaugan!
  Ug ang babaye pag-usab, uban sa iyang hubo nga mga tudlo sa tiil, kuhaon kini ug ilunsad kini sa kaaway, nga magdala sa kamatayon.
  Daghan na kaayong mga Chinese ang gipatay sa ilang magtiayon. Ug upat ka babaye, dili mominus.
  Gilabay ni Natasha ang usa ka hinimo nga granada sa coal dust gamit ang iyang tiil. Mobuto kini, magkuniskunis sa mga sundalong Insek.
  Ug ang babaye misinggit:
  - Ako ang agila sa gahum ibabaw sa kalibutan!
  Dali usab nga gilaglag ni Zoya ang kasundalohan sa China. Iyang giwara-wara ang iyang mga espada ug nag-awit:
  - Kami mapahitas-on nga mga agila!
  Ug pag-usab usa ka butang nga makamatay nga milupad gikan sa iyang hubo nga tiil. Ug espesipiko kaayo ang pagpatay niya sa mga Intsik.
  Ang babaye anaa sa usa ka ihalas nga ecstasy sa abtik ug agresibo nga paglihok, nga wala magtugot bisan usa ka dagom nga mahulog nga dili maigo.
  Naglihok usab si Aurora. Ang iyang hubo nga mga tiil nanglabay ug mga mahait nga dagom. Ang pula nga buhok nga babaye naglihok sama sa panther nga naggukod sa mga irong ihalas. Gipamutol niya ang mga Insek sama sa tubo.
  Ug misinggit sa kinatumyan sa iyang mga baga:
  - Ang kaugmaon akoa!
  Ug gipagula ang iyang dila.
  Gipuo usab ni Svetlana ang mga Intsik. Ug ang iyang hubo nga mga tiil nagpaspas sa ilang paspas nga paglihok.
  Blonde nga babaye, sama sa usa ka cobra. Ug giputol ang mga kaatbang nga wala"y kaluoy.
  Ang iyang mga espada nagtuyok sama sa galingan. Ug wala nila tugoti ang kaaway nga mabugnaw sa kalinaw. Gawas kon ang kalinaw mahimong kompleto ug walay katapusan.
  Si Svetlana, nga giputol ang mga Intsik, nagtaho:
  - Ang among porma mao ang pinakataas!
  Ug gikan sa iyang hubo nga mga tiil usa ka butang nga makamatay ug dili masabtan nga milupad. Sa diha nga kini maigo sa mga kontra, kini diretso sa kamatayon.
  Gikumpirma ni Aurora:
  - Purong kapildihan!
  Ug usa ka dosena nga dagom ang nanglupad gikan sa mga tiil sa babaye. Oo, tukma kaayo nga kalim-an ka Intsik ang nahulog sa usa ka higayon.
  Namatikdan kini ni Natasha, giputol ang mga manggugubat sa Celestial Empire:
  -Daku ang imong kasuko!
  Ug uban sa iyang hubo nga mga tudlo sa tiil iyang sugdan ang mga disc.
  Si Zoya, nga nagputol sa iyang mga kaatbang, mipatugbaw:
  - Himoa nga matuman ang imong damgo!
  Ug usab ang usa ka hubo nga tiil, sa unsang paagi kini magpadala ug mamumuno nga kalaglagan.
  Ug ang masa sa mga Intsik nahimong mga bangkay.
  Ang Aurora, nga nagputol sa mga yellow nga manggugubat, miawit:
  - Walay kaluoy sa kaaway!
  Ug gikan sa iyang hubo nga bitiis adunay miturok nga midugmok sa yellow nga mga manggugubat hangtod sa kamatayon.
  Ug ang pula nga buhok nga manggugubat anaa sa ihalas nga paglihok.
  Si Svetlana, nga nagputol sa usa ka pundok sa mga kaaway, gikuha kini ug misinggit, nga nagpakita sa iyang perlas, naggilakgilak nga mga ngipon:
  - Dili kami mohunong! Busa ang kasundalohan sa Russia natawo aron modaog!
  Ug dayon gilabay sa babaye ang granada sa karbon gamit ang iyang hubo nga tiil ug gidugmok ang iyang mga kaatbang sa dugoon nga mga piraso sa karne.
  Si Oleg Rybachenko, nga nagpildi sa mga Intsik, milihok dayon.
  Ug ang batang lalaki nga Terminator miawit:
  - Ang kasundalohan sa Russia natawo aron modaog!
  Ug ang hubo nga tikod sa bata, samtang siya milukso, naigo ang mandarin sa suwang, nga literal nga nagdugmok kaniya.
  Ang batan-ong manggugubat kusog nga misinggit:
  - Ang kadaugan moabut alang kanato!
  Si Margarita, nga nagputol sa mga Insek ug nagputol sa ilang mga ulo, miingon:
  - Kung adunay mga ...
  Ug gilabay sa batang babaye ang usa ka hugpong sa mga dagom gamit ang iyang hubo nga tiil ...
  Si Oleg Rybachenko misinggit agig tubag:
  - Kinsa ang moduol kanimo!
  Ug dayon ang hubo nga tiil sa batang lalaki nagpagawas sa usa ka panganod sa mga dagom. Diha-diha dayon, usa ka gatos nga Insek ang napatay.
  Si Margarita misinggit sa tumoy sa iyang mga baga:
  - Adunay usab mga ...
  Ug ang iyang hubo nga mga tudlo naglansad usa ka mamumuno nga boomerang.
  Si Oleg, nga nag-dissect sa mga manggugubat sa Celestial Empire, nagpamatuod:
  - Kinsa ang moabut alang kanimo!
  Ug ang hubo nga mga tiil sa batang lalaki maglunsad og usa ka butang nga makapatay ug talagsaon. Unsa ang nakadugmok sa bukog sa mga Insek.
  Ug gihiloan sila sa hilo.
  Oo, ang bata dili usa ka maulawon nga lalaki ...
  Gihimo ni Natasha ang usa ka teknik nga doble nga baril - giputol ang mga Intsik ug gihutik:
  - Kini ang among mga babaye!
  Ug gikan sa iyang hubo nga mga tiil ang pagkalagiw naghatag ug bug-os nga kalaglagan.
  Ug ang babaye misinggit:
  - Paghilom!
  Ug ang iyang mga espada nagputol sa ulo sa tanan.
  Giputol ni Zoya ang mga kaatbang nga naglihok ug nag-awit:
  - Ang akong gugma naa sa ikalimang andana!
  Ug pag-usab ang hubo nga tiil sa babaye naglansad usa ka boomerang. Ug usa ka pundok sa mga yellow nga manggugubat nga gisi ang ilang mga tiyan nahugno.
  Si Natasha, nga nagputol sa mga dilaw, misulti:
  - Gugma? Komosta ang mga itlog sa Faberge?
  Ug pag-usab ang kamatayon miabut gikan sa hubo nga tikod.
  Si Zoya, nga nagputol sa mga Intsik, miingon:
  - Ug nabuang ka na!
  Ug mikidhat siya sa iyang amiga!
  Ang mga babaye dayag nga dili yano. Ug siyempre dili mga baki.
  Ang hubo nga tiil ni Zoya nagpagawas usa ka makadaot nga elemento. Ug daghang mga Intsik ang nanglakaw.
  Si Aurora anaa sa pag-atake. Talagsaon ug makadaot. Giputol niya ang mga kaaway, ug ang iyang mga espada sama sa mga pako sa galingan.
  Pula nga buhok nga yawa, sa klasiko nga paglihok sa usa ka tulin nga pag-atake. Kon siya moputol, siya moputol ilabi na.
  Ug siya mosinggit:
  - Ang peligro usa ka halangdon nga hinungdan!
  Ug gikan sa iyang hubo nga mga tiil pag-usab ang usa ka gasa milupad ngadto sa Insek. Iyang dugmokon ang tanan.
  Naglihok si Svetlana. Gilaglag ang mga sundalo sa langitnong imperyo. Dili muhatag ug gamay nga higayon.
  Ug karon ang iyang hubo nga mga tiil virtuosic kaayo, ug ilang ilabay ang makapatay nga butang. Ug daghang mga Intsik ang gipamutol nga kini katingad-an.
  Ug ang babaye nga si Svetlana misinggit:
  - Mapasigarbuhon nga misaka sa ibabaw sa planeta ...
  Ug gibali niya ang liog sa komandante sa China gamit ang iyang hubo nga tikod.
  Si Oleg Rybachenko, nga nagdugmok sa mga kaaway, miawit:
  - Russian nga doble-ulo nga agila...
  Ug gikan sa hubo nga mga tiil sa batang lalaki moabut ang lain nga regalo sa kamatayon alang sa kasundalohan sa China.
  Si Margarita, nga nagputol sa mga kaaway ug nagpadayag sa iyang mga ngipon, midugang:
  - Giawit sa mga awit sa katawhan...
  Ug ang usa ka coal lemon milupad gikan sa hubo nga tikod sa manggugubat, nga nagdugmok sa iyang mga kaatbang...
  Mituyok si Natasha sa hangin ug giputol ang usa ka dosena ug tunga nga Intsik. Giputol niya ang daghang mga kaaway ug misinggit:
  - Nabawi niya ang iyang pagkahalangdon!
  Ug ang babaye naglihok na usab ug nagsayaw sa kamatayon.
  Ug ang iyang hubo nga mga tiil naglabay sa usa ka butang, ug labi nga nagpatay sa mga kaaway.
  Oo, kini usa ka mangitngit nga adlaw alang sa mga Intsik.
  Gidugmok usab sila ni Zoya, giputol-putol ug gisinggitan:
  - Ang kadako sa Imperyo sa Russia!
  Ug ang iyang hubo nga mga tudlo sa tiil naglunsad og laing makamatay nga boomerang. Nga naghikaw sa mga kaatbang sa ilang mga ulo.
  Ug ang babaye mismo ang mokuha niini ug maglaslas niini sa likod.
  Apan sa gubat, si Aurora dili maulawon. Kung iya kang buwagan, buhata nga walay kaluoy. Ug gitigbas nila siya gamit ang mga espada - sama sa mga berdugo.
  Ang pula nga buhok nga yawa nagngulob sa tumoy sa iyang mga baga:
  - Ako ra gyud si Satanas!
  Sa makausa pa ang iyang mga espada milupad pataas ug paubos padulong sa mga manggugubat sa China.
  Ang nagdilaab nga mananap nag-uwang ug ang usa ka sawdust granada milupad gikan sa iyang hubo nga tiil.
  Adunay usa ka pagbuto. Ug daghan na sa mga Insek ang naa sa ilang mga lubnganan.
  Sa mas tukma, ang ilang mga patayng lawas nagkatag bisan asa.
  Ang Aurora mosinggit:
  - Ang akong pagtuo mao ang pagpuo!
  Ug gikan sa iyang hubo nga mga tiil ang regalo sa mamumuno nga kamatayon molupad.
  Ug ang pula nga buhok nga asong dinamita lamang sa pagpatay!
  Svetlana, adunay usa usab ka butang nga dili makatugot kanimo nga makalaay, ug makapatay.
  Iya kining kuhaon ug ilunsad ang usa ka boomerang gamit ang iyang mga tiil. Ug daghang mga Insek ang mapatay. Kini nga babaye usa lamang ka temperamental blonde.
  Ug kini nga manggugubat nga kalagmitan mao ang pagputol sa ulo gamit ang usa ka hait nga ngipon ug nagdilaab nga gabas.
  Ug ang manggugubat moawit:
  - Wala nay kaluoy kanimo! Malipayon kaayo kami!
  Ug sa makausa pa ang babaye mihimo kaayo nga maisugon ug maalamon nga mga lihok. Ug gidugmok ang mga kaatbang nga wala tugoti sila sa pagtan-aw sa palibot.
  Mga batang babaye nga miatake sa kasundalohan sa China. Gipamatay nila ang mga kaaway pinaagi sa mga espada ug nagpadalag mga gasa sa kalaglagan pinaagi sa ilang mga tiil.
  Si Oleg Rybachenko naglihok sama sa usa ka panther. Ug iyang giputol ang iyang mga kaaway, nga naghimo sa mga duyan sunod sa duyan. Sa usa ka segundo, ang imortal nga batang lalaki makaduyan sa kinse ngadto sa baynte ka beses.
  Ug ihulog ang daghang mga manggugubat nga nabuak ang ilang mga bagolbagol.
  Ang walay katapusan nga batang lalaki mipatugbaw:
  - Catavasia sa mga damgo!
  Sa makausa pa, ang iyang espada naglihok ug nagpakita sa usa ka kalagmitan sa paglaglag sa iyang mga kaatbang.
  Si Margarita usab nag-hack ug nagsirit:
  - Usa ako ka bulkan sa kamatayon ug sipa ko nimo sa mga sungay!
  Ug ang iyang hubo nga mga tiil naglabay ug hait nga mga disc nga makapatay sa mga kaaway.
  Ug ang babaye misinggit:
  - Adunay bag-ong mga kadaugan - adunay bag-ong mga manggugubat!
  Ug gilaglag sa manggugubat ang tanan pinaagi sa usa ka buang nga pag-atake.
  Ug ang iyang hubo, pinait nga mga bitiis daw nagdukdok ug mga lansang sa lungon.
  Giputol ni Natasha ang usa ka hugpong sa mga Intsik ug misinggit:
  - Para sa atong kadaugan!
  Ug gikan sa iyang hubo nga mga tiil kini milupad, laing gasa sa kamatayon.
  Giputol usab ni Zoya ang mga kontra. Nagbuhat sa tanan nga posible ug imposible nga pagkaagresibo.
  Ania ang iyang hubo nga bitiis nga naglansad og lemon sa karbon. Ug dihadiha usa ka gatos ka dalag nga sundalo ang gilabay.
  Ang babaye miawit uban ang ngisi:
  "Kuhaon nako ang kabayo ingong garantiya, ug maayong suwerte ang nagpaabot kanako!"
  Ug pag-usab ang babaye makaigo sa kaaway. Ug siya maglakaw-lakaw, magputol sa mga kaaway, nga dili magbilin kanila og kahigayonan.
  Ang Aurora usa ka putli nga mananap sa gubat. Kini nga babaye nga terminator mao lamang ang embodiment sa hunahuna sa yawa.
  Ug kung maglaslas siya, maglaslas siya.
  Ug gikan sa mga Intsik ang mga gisi nga mga piraso sa karne ang nahulog.
  Si Aurora, nga naglaglag sa iyang mga kaatbang, misinggit:
  - Temperament sa usa ka kobra!
  Ug dayon ang iyang hubo nga tiil naghulog ug tinuod nga bomba. Ug daghang mga yellow nga sundalo ang nangaguba.
  Gilaglag ni Svetlana ang mga Intsik. Giputol niya sila pinaagi sa mga espada ug nag-awit:
  - Ang umaabot mao ang nangagi kung kini maayo!
  Ug karon ang usa ka mamumuno nga regalo milupad na usab gikan sa iyang hubo nga mga tiil. Gipatibulaag niya ang mga kaatbang. Ug ang mga tipik sa bukton, bitiis ug uban pang dugoon nga bula nagpabilin.
  Ang mga babaye sa gubat hilabihan ka ihalas, kanunay nga nag-atake.
  Apan adunay daghan kaayo nga mga Intsik ug busa ang pagpuo nagpadayon. Ang mga espada nagtrabaho bisan pa.
  Si Oleg ilabi na nagsugod sa pagluwa gikan sa usa ka uhot. Nga nagdugang usab sa pagpuo.
  Ambot lang, greyhound kaayo ang bata. Ang iyang mga lihok sama sa pagtabyog sa usa ka pendulum.
  Ug kini mas paspas kay sa usa ka orasan. Ug sila nagputol sa mga espada nga paspas ug tulin.
  Ang bata misirit:
  - Kini ang among damgo, ang pagdaog ug paglaglag!
  Ug pag-usab ang iyang hubo nga mga tiil matumba sa usa ka makamatay nga regalo.
  Margarita sa ihalas nga paglihok. Giputol ang mga kaaway ug mga singgit:
  - Adunay kadaugan, nahibal-an ko nga sigurado!
  Ug ang babaye molabay ug killer granada.
  Ug iyang kuniskunison ang dalag nga mga manggugubat.
  Naglihok usab si Natasha. Wala'y nahibal-an nga mga babag o pagkamaulawon. Giputol sa iyang mga espada ang mga kaatbang. Ug nagpahigayon sila og triple mill.
  Human niana ang babaye miingon:
  - Dako nga kaskad!
  Ug ang hubo nga tiil naglabay ug boomerang. Usa ka dosena nga Intsik ang nahabilin nga wala"y ulo. Dinhi ang manggugubat nakig-atubang kanila.
  Naglihok usab si Zoya. Dugmoka ang mga kaatbang ug singgit:
  - Dugoon ug husto ang gubat!
  Ang iyang hubo nga tiil naglihok, naglabay sa usa ka butang. Ug iyang gub-on ang panon sa mga manggugubat sa langitnong imperyo.
  Naglihok usab si Aurora. Ug siya usab ang naghimo sa paglaglag sa mga Insek. Ug gibuhat niya kini sama sa pag-rake gamit ang brush.
  Ug siya misinggit:
  - Trend sa Banzai!
  Ug ang usa ka granada milupad pag-usab gikan sa iyang hubo nga tiil. Ug laglagon niini ang daghang gibunalan nga mga kaaway.
  Si Svetlana anaa usab sa gubat. Ug dili siya mohatag sa walay dugang nga pagduhaduha. Ug siya nagputol sama sa mga espada. Ug pinaagi sa mga tiil nga walay sapot iya kang kuhaon ug buhian ka. Ug ang ingon nga mga kilat sa kusog gikan kaniya.
  Gidasig ni Aurora ang iyang higala:
  - Adunay kontak!
  Si Svetlana, nga giputol sa tunga ang komandante sa China, nagpamatuod:
  - Adunay kontak!
  Ug ang duha ka mga babaye nagbangga sa ilang mga hubo nga tikod sa usag usa.
  Naglihok na usab si Aurora. Maabtik ug dili hitupngan. Wala mahibalo sa kahuyang o pagduhaduha.
  Ang iyang mga espada milapos sa unod sa tawo.
  Ang pula nga buhok nga yawa, nagdugmok sa laing Intsik, nangutana:
  - Unsa sa imong hunahuna, tinuod?
  Nag-reply si Svetlana:
  - Tinuod, ang konsepto kay relatibo!
  Si Aurora mikatawa ug miingon:
  - Oo, kini tinuod!
  Ug laing granada ang milupad gikan sa iyang hubo nga tiil. Ug giunsa niya pag-igo ang iyang mga kaaway. Gikan sa mga Intsik mga tipik lang sa gisi nga karne ang milupad sa lainlaing direksyon.
  Si Svetlana miingon nga nagpahiyom:
  - Ingon niini ang atong pagpatay ug paglalang!
  Ug gilusad usab sa babaye ang gasa sa makamatay ug walay kaluoy nga kamatayon nga walay tiil.
  Si Natasha, nga nagdugmok sa mga Intsik gamit ang mga espada, makatarunganon nga namatikdan:
  - Sila adunay ilang kaugalingon nga kamatuoran, kita adunay ato!
  Ug laing granada ang milupad gikan sa tiil sa babaye.
  Si Zoya dali nga miuyon niini, giputol ang iyang kaaway sa gagmay nga mga piraso:
  - Ang matag usa adunay ilang kaugalingon. Ug kini tinuod kaayo!
  Ug gikan sa iyang hubo nga mga tiil ang hilabihan ka makamatay nga mga langaw pag-usab. Ug usa ka granada nga nagkuniskunis sa unod ngadto sa gagmay nga mga bahin.
  Si Natasha makatarunganon nga miingon:
  - Kini ang gihatag sa siyensya ug mga diyos kanamo!
  Si Zoya, nga naglaglag sa iyang mga kaatbang, miuyon:
  - Daghan siyag gihatag!
  Ug ang iyang hubo nga tiil milabay pag-usab, daghang mga disc. Ug naigo siya sa usa ka pundok sa mga kaatbang.
  Namatikdan ni Natasha, nga nagpakita sa iyang mga ngipon:
  - Usa ka uso, bisan pa niana!
  Ug ang iyang hubo nga mga tudlo milabay ug laing dosena nga dagom. Gipakita nila ang makapatay ug ihalas nga politika.
  Napulo ka libo nga mga Intsik ang napatay. Ang Unom nakahimo usa ka maayo nga trabaho nga naghimo usa ka alternatibo nga kasaysayan.
  Ug siyempre, ang mga babaye ug lalaki usa ka dako kaayo ug dako nga puwersa!
  . KAPITULO Num. 14
  Ang mga Intsik nakadawat og usa ka mapintas nga leksyon hangtud nga sila miatake, ang batang henyo nga si Oleg Rybachenko misulat og laing obra maestra;
  GIHATAG ORAS!
  PROLOGUE
  Sa Bisperas sa Bag-ong Tuig, ang kaulohan sa Moscow sama sa usa ka dako nga balay sa putyukan, nga daghang kolor sa mga suga. Ang tanan nagdali sa paghuman sa daghang mga buluhaton nga natipon sa tuig aron sa pag-unlod sa matam-is nga alimpulos sa kasadya sa pista.
  Ug ang batan-ong Alex ug ang iyang higala nga si Angelina kinahanglan nga magdagan-dagan, nga maghatag daghang mga regalo. Ang malagkit, hugaw nga niyebe migitib ilalom sa iyang gibati nga botas, init kini sa gapas nga panit sa panit ni Padre Frost, ug ilalom sa iyang lanot nga bungot, ang mapula-pula, walay labaha nga mga aping sa batan-ong lalaki natusok sa parat nga singot. Angelina, mas sayon kini sa costume sa Snow Maiden, bisan pa human sa ikakawhaan nga balay magsugod ka nga dili mahulagway nga mahulog sa imong mga tiil.
  Apan unsaon nimo pagbalibad ang oportunidad nga makakuha og dugang nga salapi isip magtiayon sa Bag-ong Tuig?
  Walay igong salapi alang sa mga bag-ong update, ug ang scholarship gamay ra kaayo, nga adunay buang nga mga presyo...
  - Asa man mo paingon? - Usa ka clumsy nga tingog ang nadungog.
  Ang parol kalit nga napalong, ug ang makahahadlok nga mga anino misidlak sa kangitngit. Ang bungot, pig-ot ug mata nga bandido miuyog sa usa ka taas nga sundang, gisundan sa daghan pa, nga morag mga yawa nga nakaikyas gikan sa ilalom sa kalibotan.
  - Guntinga ang mga dili magtutuo! - Kini sama sa usa ka tingog nga nagsakit sa imong mga eardrum, dulumtanan, sama sa paggaling sa usa ka taya nga gabas sa semento.
  Bisan pa, siyempre, sumala sa senaryo sa Hollywood, ang magtiayon kinahanglan nga mobarug ug mapukan dayon ang mga bandido, apan ang kinabuhi labi ka us aka us aka us aka paagi. Si Alex ug Angelina misugot. Sila, siyempre, batan-on ug atleta, apan ang bug-at nga mga bag nga adunay mga regalo sa ilang mga bukobuko ug dagkong mga sinina makapalisud kaayo sa pagdagan...
  Sa luyo nila madungog nimo ang bug-at nga aso, hugaw nga pagpamalikas, ug dayon gitigbas nila ang likod sa usa ka batan-ong lalaki gamit ang sundang, giputol ang iyang panit sa karnero ...
  Usa ka abohon nga butang ang milupad sa tiilan sa nangalagiw nga mga estudyante; morag nagpakidlap kini sa usa ka ilaga nga adunay naggilakgilak (nagdilaab ang fuse!) nga ikog. Si Angelina misinggit: dili siya ganahan sa mga ilaga, bisan pa, unsa ang tinuod nga mas grabe ...
  Nagdalugdog kini! Ang aspalto sa simento, kusog nga mibangon, naigo sa nawong, ug ang lawas natusok dayon sa grabeng kasakit, naggisi sa mga selyula ngadto sa...
  KATAPUSAN NGA HIGAYON SA TAWO
  Sa diha nga ang usa ka dili maihap nga armada moduol, kini makahadlok gikan sa halayo, kini ingon sa usa ka multi-kolor, nagkidlap-kidlap nga nebula nagkamang. Dugang pa, ang matag kidlap usa ka mabangis nga demonyo o usa ka nagkurog nga espiritu tungod sa salamangka sa usa ka necromantic nga barangan. Ang atubangan miinat alang sa usa ka magtiayon nga mga parsec sa ingon nga sukod, bisan ang punoan nga mga barkong panggubatan sama sa usa ka lugas sa balas sa Sahara.
  Ang kompederasyon sa tawo, uban sa ubang mga rasa nga nagpuyo sa metagalaxy, misulod sa mahukmanong gubat.
  Adunay daghang mga barko dinhi, nga adunay usa ka katingad-an nga lainlain, bisan kung sa kadaghanan nga mga kaso kini nakababag lamang sa epektibo nga kombat. Aw, pananglitan, ang usa ka starship sa porma sa usa ka harpsichord o adunay taas nga muzzles nga giligid sa usa ka ramrod imbes nga mga kuwerdas, usa ka alpa, o bisan usa ka doble nga bass nga adunay usa ka rectangular tank turret. Mahimong makahatag kini og impresyon sa naluya sa kasingkasing, apan mas lagmit nga hinungdan sa pagkatawa kaysa kahadlok, labi na sa mga batid nga manggugubat.
  Ang ilang kaatbang mao ang imperyo, nga walay kahadlok nga nag-angkon nga usa ka unibersal nga gahum. Dakong Grobzagonat, diin ang tanan gibutang sa serbisyo sa gubat, ang nag-unang slogan mao ang pagkaayo ug pagkaayo. Dili sama sa koalisyon, ang mga barko sa lungon lahi ra sa gidak-on. Ug ang porma halos pareho - manunukob kaayo, lawom nga dagat nga isda. Tingali sa usa ka eksepsiyon: mga sundang nga morag baga, naggilakgilak nga puthaw nga mga sundang - ang mga Annihilator.
  Ang mga bituon niining bahina sa kawanangan dili kaayo dasok nga nagkatag sa kalangitan, apan kini mabulokon ug talagsaon sa ilang kahayag. Sa pipila ka rason, sa pagtan-aw niini nga mga luminaries, ikaw makabaton sa usa ka masulub-on nga pagbati ingon nga kon ikaw nagtan-aw ngadto sa mga mata sa mga anghel, nga nagkondenar sa buhi nga mga binuhat sa uniberso tungod sa ilang mangil-ad, tinuod nga bangis nga kinaiya.
  Ang kasundalohan ni Grobzagonat wala magdali sa pagsugat sa tagsa-tagsa nga mga yunit sa mobile, dali, nga nagpahimulos sa ilang labaw nga katulin, giatake ang kaaway, nakahatag og kadaot ug miatras. Agig tubag, sila misulay sa pagsugat kanila pinaagi sa barrage fire, apan ang mas abtik nga mga bolpen sa lungon nga adunay teknolohiya nga advanced nga proteksyon mas epektibo. Ang mga cruiser ug mga tiglaglag mibuto nga ingon og sila nagpabuto sa usa ka minahan, nga mibuto sa usa ka geyser sa mga tipik. Apan nakahimo kami sa pagpukan sa usa ka dako nga dula. Usa sa dagkong mga barkong iggugubat sa kompederasyon sa tawo ang naigo, ang barko nag-aso sa baga, ug ang kagubot naghari sa sakay sa higanteng starship nga Stalingrad.
  Naningkamot sila sa tibuok nilang kusog aron luwason siya; Ug ang rosas nga tubig gisabwag sa hangin nga ingon sa usa ka fashionista nga ang mga molekula sa nitroheno ug oksiheno nag-reaksyon, nga nagpataas sa temperatura nga dili na alang sa mga tawo. Busa ang babaye miluhod ug, miduko, mihalok sa anting-anting ni Perun, ang mga tinulo sa luha moalisngaw sa dili pa sila makaabot sa bug-at nga katungdanan nga metal coating. Ania na, kamatayon, ang batan-ong lalaki, nga tunga sa oras ang milabay misulay sa paghaylo kaniya, nahulog sa salog ug nagdilaab, pula nga karne nangalisngaw sa iyang mga bukog...
  Ang usa ka robot sa panggubatan naghulog sa mga tinulo sa lubricant gikan sa lapad nga baril niini, ingon nga kini nga makina nagngulob, nakasinati og pagsakit, nagpadala usa ka pag-ampo sa mga elektronik nga diyos, base sa binary code. Ang sistema sa bentilasyon napakyas, nahimo nga usa ka gamay apan daghang itom nga mga lungag nga peligro nga masuhop ang tanan ug tanan.
  Ania ang duha ka maanyag nga mga manggugubat, nga wala molampos nga nagkupot sa boarding mortar gamit ang ilang mga kamot, naningkamot nga malangan ang ilang kamatayon. Ang ilang malumo, pink nga mga nawong natuis, ug ang ilang matahum nga mga bahin natuis sa dili maagwanta nga kasakit. Apan ang presyur sa suction tornado motaas. Gigisi niya ang iyang mga tudlo, ang pula nga dugo nga nagsabwag gikan sa gisi nga mga kaunuran ug mga ugat, ug ang mga babaye nagdali ngadto sa gilingan sa karne. Sa langaw, ang pula nga buhok nga batang babaye nabangga sa batan-ong lalaki, gibunalan siya sa tiyan gamit ang ulo nga morag kalo sa fox.
  Sila nakahimo sa pagpahiyom sa usag usa sa wala pa mobiya ngadto sa dapit diin walay pagbalik. Ang laing babaye, nga sobra na sa katunga nasunog, nagdibuho sa iyang nagdilaab nga kamot sa bungbong: "Ang maisog nga tawo mamatay sa makausa, apan kanunay nga buhi, ang talawan mabuhi kausa, apan mamatay hangtod sa kahangturan." Ang bluish-green nga siga nagdugang sa kainit, nga milamoy sa usa ka makapahimuot nga lawas nga takus sa labing inila nga mga catwalk pipila lang ka gutlo ang milabay. Dinhi nabutyag ang mga bukog sa babaye, ug ang lig-on nga mga kaunuran, nga migahi sukad sa pagkamasuso, nahugno ngadto sa puti nga abo.
  Ang barkong iggugubat sa gahi nga usa nasunog, nga nagpagula sa iridescent nga mga bula sa hangin ngadto sa vacuum, ug dayon mibuto, nga nagkatag ngadto sa daghang mga tipik.
  Hypermarshal Grobzagonat Prince "Giant Mace" mimando:
  - Dad-a sa unahan lima ka milyon walo ka gatus ug kalim-an ka libo nga super-frigates, ingon man usab sa cool Annigen carriers. Himoa nga ang panon sa uniberso magdali sa likod sa kaaway!
  Ang mga frigate misulay sa pagpadayon sa pagkaporma, nga naglinya sa managlahing linya. Ang mga missile cruiser ug grapples, kauban ang mga manggugubat, nagporma og usa ka matang sa fine-mesh network. Sa sinugdan, sila misulay sa pagpabuto sa kaaway sa layo nga gilay-on, gamit ang usa ka hinagiban nga dili na bag-o sa uniberso, apan hilabihan ka makadaot: thermoquark missiles. Sama sa taktika sa boksing sa usa ka dako nga puncher: ilabay ang taas nga wala nga jab ug ipalayo ang imong kauban. Ang mga barko sa koalisyon miatras, ang likod sa mga starship nagdali sa unahan, naningkamot nga makalusot sa natad sa panggubatan sa oras. Ang mga koral sa lungon, nga gigamit ang ilang bentaha sa organisasyon ug kadali sa pagmaniobra, sama sa usa ka berdugo nga adunay wasay, giputol ang mas luag nga pagporma sa mga pwersa nga nakigbatok kanila. Taliwala sa mga langyaw nga misulay sa pag-atake, ang mga kapildihan nagkadaghan.
  Ang matahum nga devil-general nga si Duchess de Furia naglumba sa iyang high-speed annihilator. Kini usa ka matang sa combat starship nga, dili sama sa ordinaryo nga mga cruiser, imbes nga mga pusil, kini adunay mga antenna emitters, nga, kon gamiton sa panagsangka, makadaut sa armor sa mga barko sa kaaway sa ilang epekto. Ania na ang gravioplasmic waves, paspas nga mibanlas sa vacuum. Ang itom nga luna gikoloran sa ilang mga lihok nga nagpuno sa kawanangan, sama sa tubig gikan sa naagas nga gasolina. Ang aksyon makadaot kaayo. Gituis nila ang mga pusil sa mga langyaw nga wala molampos sa pagsulay sa pagsupak kanila, hinungdan sa pagpanghilabot sa paggiya sa kompyuter, o bisan sa taas nga intensity hinungdan sa pagbuto sa mga fuse sa paglaglag sa mga rocket nga thermoquark. Ang mga starship sa kaaway sama sa mga isda sa ilawom sa usa ka pelikula sa lana sa makina, ang uban niini dili hinimo sa metal o seramiko, apan sa biolohikal nga gigikanan ug medyo realistiko nga nagkurog sa labing makalilisang nga mga kombulsyon.
  Karon ang usa sa mga barkong iggugubat nagsugod sa pagkahugno, nagdilaab, nga daw usa ka dako nga barko nga adunay diyametro nga gilapdon sa English Channel nga hinimo sa mga domino nga gibubo sa gasolina. Wala'y bisan unsa nga isulti bahin sa mga kapildihan taliwala sa gagmay nga mga starship. Ang koalisyon sa mga langyaw ug mga yutan-on tin-aw nga naghatag, dayag nga ang pinakabag-o nga hinagiban sa mga Stelzans - gibuga nga graviplasm, literal nga nakapakurat sa mga pwersa sa kawanangan sa pipila ka gatos nga mga imperyo.
  Gikontrol ni Count de Barsov ang kalayo pinaagi sa paglihok sa mga tudlo sa iyang palad sa usa ka piho nga han-ay atubangan sa scanner. Sa gawas, ang unom ka bituon nga lungon nga heneral morag usa ka gamhanan, bayanihon-gitukod nga tawo nga may guhit nga nawong sa tigre. Usa ka agresibo nga gwapo nga mananap, apan kini usa ka dautan nga katahum - Lucifer. Ang lungon nagngisi nga masuk-anon, naghatag ug walay kaluoy nga mga hampak. Gibati niya ang kalibog sa motley rabble nga natipon gikan sa daghang mga galaksiya. Aw, pasagdi sila nga maghuot pa ug mosamot sa kalisang. Kung ang mga nag-unang pwersa sa Walay Kaluoy, lubnganan nga imperyo mosulod sa gubat, adunay usa ka madaugon, malipayon nga katapusan alang sa pipila ug mas masulub-on alang sa uban.
  Ang koalisyon naglihok nga medyo gubot, imbes nga usa ka organisado nga pagsukol, dili klaro nga mga maniobra, bisan ang duha ka dagkong mga barkong iggugubat, bisan pa sa mga distansya sa kosmiko, nabuta, milawig padulong sa usag usa, ug dayon nabangga sa usa ka daguhob sa mga balud sa grabidad, masakit nga naglanog sa mga dalunggan sa duol. mga manggugubat.
  Sa sulod, ang mga partisyon nabuak, ang mga kompartamento sa away, mga kabin sa baraks, mga lawak sa pagbansay ug kalingawan nadugmok. Kining tanan nahitabo uban sa kakusog sa sulog, igo nga kusog nga makaguba sa bisan unsang kahigayonan sa pag-ikyas, apan sa gihapon hinay nga kasakit, nga naghatag og kahigayonan sa minilyon nga natanggong nga buhing mga binuhat nga mobati sa makalilisang nga kahadlok sa dili mapugngan nga kamatayon.
  Ania ang countess sa lumba sa chip, nga susama kaayo sa usa ka bouquet sa mga violets nga adunay pink nga mga tiil sa baki sa bulawan nga mga curl, nga midawat sa usa ka masakit nga kamatayon, nagsugid ... Sa iyang combat emitter. Ang hologram sa kompyuter nagbasa sa mga pag-ampo ug nagwagtang sa mga sala sa paspas nga tulin. Mao kini ang relihiyon niining masilakon nga nasud, ang imong high-tech nga hinagiban nagdula sa papel sa usa ka pari, mao nga ang cybernetic intelligence lamang ang giisip nga adunay igong kabalaan ug kaputli aron magsilbi nga tigpataliwala tali sa buhi nga organismo ug sa Makagagahum nga Dios. Ang katapusan nga mga pulong sa priest-emitter mao ang:
  - Ang kalibutan dili walay kaanyag, apan ang dulumtanan wala ihalad sa Dios!
  Ang Duchess de Furia usa ka yagpis ug athletic nga miyembro sa team sa usa ka espesyal nga mode, usa ka compressed speech code nga adunay doble nga papel. Ang una mao ang encryption shield batok sa posibleng wiretapping sa team. Ang ikaduha mao ang magotelepathic impulse.
  Ang mga cruiser, tiglaglag, brigantine, ug bisan usa ka spaceship mga barko nga nadaot o hingpit nga naguba sa iyang starship. Si De Furia makatarunganon nga nag-ingon:
  - Ang kaisog makabaylo sa dili igo nga pagbansay, apan ang pagbansay dili gayud makabaylo sa kaisug!
  Ang ilang pag-ilog hapit na hingpit nga nahurot ang enerhiya sa thermoquark (dili pa hingpit ang paggamit niini) sa reactor ug mabalak-on nga nagpaabot sa mando. Daghang gatusan ka libo nga mga barko sa kaaway sa mga nag-unang klase ang naguba na, ang gubat nahitabo sa usa ka halapad nga atubangan.
  Gihatag ang mando, nagdali sila, nag-atras sa usa ka organisado nga paagi aron mag-recharge sa mga istasyon sa kargamento - espesyal nga mga sudlanan sa starship.
  Ug ang prinsipe nga "Giant Mace" naghulog ug bag-ong mga pwersa sa gubat:
  Sa partikular, ang iyang personal nga flagship, ang ultra-battleship Beast.
  Sunod mao ang duha pa ka higante, "Shock and Awe" ug "Red Noose." Nag-deploy sila og napulo ka libo nga dagko ug gagmay nga mga pusil ug mga nagbuga. Ubay-ubay nga mga lut-od sa panalipod ang mikidlap sa ibabaw nila: usa ka graviomatrix, magospatial nga mga natad (nag-agi nga butang sa usa lamang ka direksyon), usa ka reflector sa puwersa. Ang tanan nga cybernetic device naglihok sa sublevel theoplasm, nga naghimo kanila nga makasugakod sa interference. Sa samang higayon, gigamit ang dagkong mga radar, nga naghimo mismo sa Jesuitical snags alang sa electronics sa kaaway.
  Sama sa usa ka makapatay nga ulan nga yelo sa mga pananom, ang "mga gasa" nga nagdala sa kamatayon miulan ... Ang tulo ka mga higante misulay sa pagkatibulaag nga mas lapad aron sa pagpuo sa kaaway sa labing epektibo nga paagi. Sila halos dili madutlan, sama sa bola nga kilat, sa dihang molupad, kini mosunog sa poplar fluff nga naglupadlupad sa kawanangan, mao kana ang ilang makamatay nga epekto sa mga langyaw nga spaceship. Hinungdan sa ilang pag-atras sa kalisang. Ang dili maihap nga mga module sa pagluwas nga morag kolor nga mga pildoras sa mga bata nagkatag sa haw-ang, labi pa nga nagkurog sa mga pagbuto sa rocket, sama sa mga buoy sa mga balud nga kadagatan. Ang mga pen sa lungon wala pa magtagad kanila, bungkagon una ang mga peligro ug kusgan, unya mahimo nimong tapuson ang mga langyaw nga nawad-an sa mga salin sa ilang mga hunahuna gikan sa kalisang. Ang gubat wala pa madaog, ang mga tropa sa Mapintas nga Imperyo nag-antos usab, bisan pa sa gamay nga kapildihan kon itandi sa kaaway.
  Apan sa samang higayon, sa nagdilaab nga mga barko sa bituon, walay paghuot ug kalisang. Ang pagbakwit nagpadayon nga hapsay, ingon nga kini dili buhi nga mga organismo, apan biorobots. Dugang pa, ang pag-atras, nga daw sa pagbiaybiay sa kamatayon, giubanan sa maisog nga mga kanta.
  Ug ania ang tigdala sa annigen ni de Fury: usa ka espesyal nga tigdala sa gravitational plasma nga nahimo nga wala damha sa makadaot nga gahum niini. Ang pag-charge sa kusog sa kalaglagan nahitabo halos diha-diha dayon ug balik ngadto sa gubat.
  Ang spaceship nakakuha sa labing kataas nga pagpatulin, ang duchess nagkupot pa sa stabilizer, pinaagi sa translucent nga panapton sa combat suit makita nimo kung giunsa ang iyang dagkong mga biceps nga tensiyon sa usa ka paagi nga wala"y gana. Siya ug ang ubang mga tripulante kinahanglan nga maningkamot nga dili mahulog sa ilang mga buko-buko. Ang Duchess nga adunay ulo sa tigre dili masundog, sama sa usa ka manggugubat gikan sa mga libro sa komiks, ang iyang panan-aw nagtusok, ang iyang hayag kaayo, taas ug baga nga buhok nga naglupadlupad gikan sa umaabot nga hangin.
  Lisod tuohan nga dos gatos na ka sikolo ang edad niining bayanihong babaye. Unsa ka presko ug limpyo ang iyang nawong, mobile kaayo, usahay adunay mabangis nga ekspresyon, usahay, sa sukwahi, anghel o dula. Daghan siyag mga away sa luyo niya, pero morag dili gyud siya kapuyon niini. Ang matag bag-ong gubat usa ka butang nga espesyal, nga adunay kaugalingon nga dili mahulagway nga matahum ug dato nga disenyo ug kulbahinam nga ritmo.
  Ug karon sila adunay usa ka hinagiban nga bag-o sa operating prinsipyo, batok sa nga ang kaaway mao ang lagmit nga dili makahimo sa pagpangita sa epektibo nga panalipod, sa labing menos hangtud sa katapusan nga kadaugan sa Grobzagonat.
  Unsa ka walay mahimo ang lumba sa Fizt nga dreadnought. Buta, nawad-an sa iyang mga panumduman. Nagtuyok sa usa ka disk nga gilunsad sa usa ka atleta, aron nga human sa pipila ka mga gutlo ang mga sangkap niini nagkatag sa mga expanses sa galaksiya. O laing alaot nga biktima, tulo ka tiglaglag nga nangamatay diha sa paggakos sa graviplasma sa makausa, ang mga barko nangurog ug nagkurog-kurog, sama sa piniritong gilabay sa balod ngadto sa makapaso nga balas.
  Si Baron de Alligator, nga nag-adjust sa tumong sa mga emitters (ug walay kalampusan, ang mga monoblock sticks lamang ang nahabilin gikan sa bag-ong gisunog nga cruiser), namatikdan uban ang pagmahay:
  - Sayon ang pagpatay, lisud nga banhawon, apan imposible nga mabuhi nga wala"y kapintasan!
  Si De Furia, nga nagkontrol sa iyang grupo sa mga starship, nagpagawas sa lain nga sapa sa kalaglagan, ug nagtan-aw kung giunsa ang barko, nga nakabig gikan sa usa ka transportasyon sa kargamento, nalambigit usab sa usa ka network sa plasma, nagpakita:
  - Ang kamatayon, sama sa usa ka matinud-anon nga higala, siguradong moabut, apan kung gusto nimo nga maglakaw nga mas dugay uban ang kapritso nga kinabuhi, pamatud-i ang imong debosyon sa salabutan ug kaisog!
  Si Count de Barsov misinggit nga pagaw, nagpadayon sa iyang kataw-anan nga pagsabwag:
  - Ang mga balaod wala gisulat alang sa mga buang, apan nakadawat sila mga silot sa paglapas niini, ug alang sa mga maalamon nga nagsulat niini nga mga balaod!
  Ang organisado nga pagsukol sa lain-laing armada nabungkag. Ang paglupad sa kawanangan sama sa pagkahugno sa bukid, kini usa ka buhawi nga mitabon dayon sa usa ka eskuylahan sa mga midges, nga natumba ug nadakpan ang tanan sa usa ka higayon ... Nagsugod ang paggukod. Sama kini sa usa ka panon sa mga lobo nga naggukod sa usa ka panon sa mga karnero. Ang mga lungon lamang ang mas masuko ug mas walay kaluoy kay sa mga lobo. Para sa ila, indi man ini isa ka pamangkot sang pagkabuhi, kundi sang pagpakita sing wala nagalubad nga kabubut-on kag mapintas nga kaakig. Paggukod, pagsakit, ayaw buhii. Ug bisan kung daghang mga bata ang dili maghulat sa ilang mga ginikanan (ug ania ang mga binuhat gikan sa parehas nga sekso hangtod sa usa ka dosena nga sekso nga nagpundok), ug mga inahan, amahan, neyutral, ilang mga anak nga lalaki, mga anak nga babaye ug kinsa nahibal-an kung kinsa pa ... ang ingon nga pagpatay, kung bisan ang pagpamusil sa mga partridge nanginahanglan dugang nga kahanas ug paningkamot. Ang mga tinumpag mibaha sa kawanangan ug nahulog sa mga bituon, nga nagpahinabog mga kasamok sa korona, pagkaprominente, ug mga plasma vortices sa ibabaw. Ang ubang mga bituon nagbag-o pa gani og mga kolor tungod sa kadaghan sa langyaw nga mga butang nga nahulog sa ibabaw niini. Dili tanan ang makasabut, apan kadtong adunay kasingkasing: kini labi ka makahadlok kung ang usa ka binuhat nga adunay personalidad masunog nga buhi, ug ang personalidad usa ka tibuuk nga dili makatarunganon ug dili matag-an nga kalibutan.
  Bisan ang usa ka haw-ang makahilak gikan sa ingon nga kapildihan ...
  Ang mga estudyante sa unang tuig nga si Alex ug Angelina nakakita niining tanan, ug dili sama sa usa ka salida, apan sa makausa, sa daghang mga punto ug mga detalye, sa diha nga ang tanan mosulod, nga nagpuno sa panimuot sa usa ka kaleidoscope sa panglantaw.
  Unya namatikdan nila nga ang usa sa mga spaceship sa tawo - usa ka brigantine nga adunay mga contours sa usa ka bata nga dolphin - naglihok padulong sa ... Ngadto sa usa ka quasar nga nagsidlak sa tanan nga mga kolor sa balangaw ug sa usa ka natulog nga kahimtang. Adunay nagsulti sa mga estudyante nga kini usa ka quasar, bisan kung dili sa ingon nga mga silaw nga nagsunog sa tanan nga buhi nga mga butang. Apan bisan sa gamay nga porma, gitago niini ang usa ka makamatay nga peligro sa tanan nga materyal. Ug kini nga brigantine ingon og usa ka maisog nga paghikog.
  Ang mga tagdala sa Annigen ubos sa mando sa Duchess de Furia nakadawat sa mando: "Pag-intercept sa spaceship sa mga yutan-on!" Ug tulo ka halos wala madaot nga liboan ka mga sundalo ug napulo ka libo nga mga robot sa panggubatan nga sakay nagdali human sa brigantine.
  Kini sama sa manunukob nga mga iho nga naggukod sa usa ka gamay nga itik nga natuok sa unos nga tubig sa usa ka mabangis nga kadagatan.
  Kalit nga gibati ni Alex nga dili lang siya makalupad, apan makalihok, ug misinggit sa iyang higala: "Pasundan sila sa anghel." Ang babaye mitubag: "Oo, gibati nako nga kaya nako."
  Himoa nga si Mikhail Boyarsky mokanta: "Bisan ang lawas nga walay kalag dili usa ka lawas, apan unsa ka huyang ang usa ka kalag nga walay lawas!" Tingali kini patas, apan... Ang espiritu mahimo, sa pagsulod sa unod sa uban ug sa pagkontrolar niini, magpakita sa iyang kaugalingon sa talagsaong gahum...
  Ang nagdilaab nga mga sapa sa pagwagtang sa radyasyon gipagawas gikan sa tulo ka mga sundang ug ingon og ang brigantine sa tawo, nga gipangulohan sa maisog nga kapitan nga si Alena Snegova, wala"y bisan gamay nga higayon. Ang magic nga mga balod sa plasma mitusok sa kasko, nga nagbag-o sa plata nga armor, hinungdan nga ang mga baril sa gaan nga mga pusil nahulog sama sa sobra nga pasta. Ang mga tripulante nakasinati og grabe nga kasakit, ang ilang mga combat suit nangaguba, ang ilang panit nanggisi, ang ilang mga mata nabuta... Daw walay kahigayonan... Ang brigantine nagsugod sa pagsunog, nagbilin sa usa ka aso antimatter nga mga aligato.
  Apan niining kataposang gutlo, sa dihang mahulog ka sa walay paglaom nga bung-aw sa impiyerno sa pagkawalay-paglungtad, ang duha ka Annigen bearers nga nahimutang sa mga kilid, nga wala molingi, midunggab sa radiation ngadto sa tunga.
  Ug nagsugod kini, ang mga balud sa balangaw miagi sa sentro nga sundang, ang automation mibalhin sa proteksyon. Ug ang barko sa tawo, nga morag gamay sa backdrop sa mga higante, nga nawala ang mga bahin sa istruktura niini, sa katapusan nakaikyas gikan sa iridescent magic-plasma network.
  Si Alex mipuyo sa lawas ni Baron de Alligator, ug si Angelina naglingkod sa panimuot ni Count de Barsov. Ang ordinaryong mga guwardiya sa lungon, sama sa mga opisyal, gibansay nga dili maghisgot sa mga mando sa ilang mga komandante, kondili sa pagtuman niini. Kung ang mga naigo sa mga lawas, gamit ang panumduman sa ilang "mga kabayo," nagmando nga usbon ang target sa kalayo, nan ... Ingon niana ang kinahanglan. Sama sa giingon sa nag-unang lagda sa Grobozagonat: "Nanumpa ako nga sa walay pagduhaduha mosunod sa Hyper-Emperor, kaniya sa personal, ingon man sa bisan kinsa nga boss nga gitudlo niya!"
  Gihatag na ug gipatuman ang mando... Apan ang mga indibidwal sa mga kulungan sa lungon dili gusto nga mouyon sa kamatuoran nga ang wala"y lawas nga mga kalag sa mga batan-on nga biktima nagkuha sa ilang mga lawas. Nagsugod ang usa ka mabangis nga pakigbisog, nag-freeze si Alligator ug Barsov, ug ang mga mata sa tigre misidlak. Gihatag na ang mando ug kini ipatuman hangtod nga makanselar...
  Bisan pa, ang brigantine nakadawat na sa mortal nga mga samad, gamay pa ... Si Alena Morozova, uban sa iyang katapusang kusog, nagkupot sa usa ka nipis nga hilo sa panimuot. Ang iyang spacesuit, uban sa iyang uniporme, nasunog, ug ang siga sa kalayo mapintas nga mihapdos sa iyang hubo na nga lawas. Ang panit mahimong natabonan sa dagkong mga blisters, unya gipanit. Nangahulog ang mga piraso sa kapa... Gamay pa...
  Ania ang nipis nga ikog sa quasar diin kinahanglan nga makuha sa iyang brigantine, o hinoon kung unsa ang nahabilin niini ... Ang mga personalidad sa Alligator ug Barsov mibalik na, ang magoplasma nagsugod pag-usab ... Ang nasunog nga mga bukog ni Alena nahugno, ug ang iyang ang panimuot gipaso ngadto sa usa ka itom nga lungag... Ug sa usa ka gamay nga tipik sa usa ka nanosecond, ang katapusan nga kalaglagan, ang tipik sa komandante sa brigantine molupad ngadto sa promeranium sa quasar...
  Ang tanan mihunong sa kalit, ingon nga kini wala gayud nagsugod. Ang armada sa Purple Constellation fleet nagyelo, ug ang mga kaatbang niini nawala dayon. Morag ang mga pako ug mga tiil sa mga buwitre sa kawanangan gipapilit sa kawanangan ug dili makalihok. Ug sa samang higayon, walay bisan usa nga mibati bisan gamay nga kakurat o kakurat. Ang tanan nga nahitabo milapas sa kasangkaran sa ordinaryo nga pisika.
  Ang Duchess de Furia kusog nga misinggit:
  - Kinsa kining cool nga tawo nga nakahimo sa pagpugong kanato?
  Si Gengir Wolf mitan-aw uban ang dili matago nga pagdumot:
  "Wala ako'y ideya ... Kini sa batakan imposible, bisan pa..." Ang lungon nga heneral, mipaubos sa iyang tingog, klaro nga nahadlok sa usa ka hunghong, gibudhian sa gikulbaan nga pagdagan sa iyang nagyelo nga mga mata sa palibot, siya midugang. - Gi-report sa among ahente nga ang yuta mahimo"g magdula og joke sa paglabay sa panahon.
  Ang duchess mitubag nga kalmado, bisan pa nga walay pagduhaduha:
  - Kini, siyempre, makalagot, apan walay makapugong sa buhi nga mga tawo sa pagpakig-away, ug kaming mga mananap nga puno sa lungon nga makadaog!
  Ang buaya miyab nga mahagiton ug gilabay ngadto sa iyang baba ang daw usa ka maayong pagkasinina nga sandwich. Gihapuhap ang dili mapunggan nga buhok sa tigre-adjutant, kusog nga nag-usap sa produkto sa pagluto nga adunay kusog nga crunch, apan sa parehas nga oras sa usa ka hingpit nga masabtan ug kusog nga tingog, iyang gisumada:
  -Ang usa ka wala mahuman nga kaaway sama sa usa ka wala matambalan nga sakit - magpaabut sa mga komplikasyon!
  Sunod sa gikapoy nga mga kalag ni Angelina ug Alex, ingon og gikan sa usa ka lungag sa yelo, ang nagsidlak nga substansiya sa espiritu ni Alena mitumaw. Ang nawong sa nahilway nga kalag misidlak sama sa adlaw. Kay napugngan ang dili masabtan nga mga pagtan-aw sa mga kaubang estudyante, ang babaye-kapitan mipasabut uban ang malipayong kadasig:
  -Nadaog mi! Ang hulga sa katawhan giwagtang, kini ug gilauman nga umaabot nga mga hagit.
  Nagbagulbol si Angelina sa kalibog:
  - Giunsa?
  Si Alenka misugod sa pagpatin-aw:
  - Ang bantogang siyentista nga si Pavel Karpov nakahimo sa pagkadiskobre nga ang panahon adunay usa ka istruktura nga susama sa usa ka lawom, walay kinutuban nga suba nga adunay daghang milyon nga independente nga mga sapa. Ug nga kini posible, pinaagi sa pagbutang sa usa ka matang sa breakwater, sa pag-impluwensya sa dagan sa usa ka sapa o sa lain. Ikasubo, namatay siya, nga hingpit nga nagpadayag sa mga mekanismo sa impluwensya, ug wala'y laing susama nga henyo. Apan usa ka paagi sa paghimo sa ingon nga breakwater ang gipadayag niya. Kung imong buhian ang kusog sa usa ka natulog nga quasar sa usa ka piho nga range, ug sa eksaktong tungang gabii nga pagsaulog sa Bag-ong Tuig sa planetang Yuta, ang gipagawas nga enerhiya magpahinabog usa ka matang sa pagdagsang sa nangagi sa planeta, ug ang pagdoble sa dagan sa oras mahitabo. sa solar system...
  Naglibog si Alex, ug nagpangidlap sa iyang matahom nga mga tabontabon, mihunghong:
  - Ug unsa ang hinungdan niini?
  Ang Warrior Alena mipasabut:
  - Ang tanan nga mga tawo sa Solar System makadawat og dugang nga tuig sa kinabuhi, nga nagpasabot nga si Pavel Karpov adunay panahon sa pagkompleto sa iyang talagsaon nga mga nadiskobrehan ... O hinoon, nahimo na niya kini, walay kaaway nga armada sa atong atubangan!
  Si Angelina mipatugbaw nga nagkurog:
  - Giguba ba nimo silang tanan?
  Ang kapitan sa brigantine mipahiyom nga mabination ug mikidhat isip tubag:
  - Sa akong hunahuna dili! Ang usa ka breakwater nga gibutang lamang sa suba sa panahon nagtuyok sa chronoflow sa usa ka lingin alang kanila. Kini nagpasabot nga ang mga bolpen sa lungon mabuhi hangtod sa kahangturan, sa usa ka panahon nga loop, mabuhi sa samang tuig sa usa ka walay kinutuban nga gidaghanon sa mga higayon!
  - Ug kami? - pangutana ni Alex.
  - Mobalik ka sa imong kaugalingon nga oras, ug nanghinaut ko nga sa sunod dili ka maglakaw sa dalan kauban ang mga bandido ...
  Ang batan-ong lalaki ug ang babaye nahigmata nga nagbarog atubangan mismo sa Kremlin Chimes, sa Red Square. Ang higanteng orasan nagsugod sa pag-igo sa tungang gabii nga makanunayon ug halangdon.
  Niabot na ang Bag-ong Tuig.
  . KAPITULO Num. 15.
  Human sa usa ka paghunong, ang panagsangka nagpadayon. Ang mga Intsik misulay pag-usab, nagtigom og mga pwersa aron atakehon ang lagyong mga kabtangan sa Russia.
  Niining higayona ang unom nakailog ug mas modernong mga hinagiban.
  Sa kini nga kaso, ang tanan nga unom kanila misaka sa IS-7 nga adunay mga mahika nga dili mapulihan nga mga kabhang ug mga cartridge.
  Ug sa walay langan gisugdan nila pagpusil ang kasundalohan sa China ug gidugmok kini sa ilang mga agianan.
  Ug si Oleg Rybachenko nagpabuto usab gikan sa usa ka kanyon ug nagngulob:
  - Ang among kadaugan dili kalikayan, karon dili na kini parehas!
  Bisan pa, sa panahon sa pagpamusil, ug bisan kung nagpabuto ka matag usa, mahimo nimong hunahunaon ang mga estranghero.
  Sa pagkatinuod, nganong si Vladimir Vladimirovich Putin usa ka swerte nga politiko ug presidente? Sa partikular, gikan sa sinugdanan sa iyang pagtudlo isip opisyal nga manununod ni Yeltsin, ang tanan malampuson.
  Ingon og ang mga komunista ug si Yabloko kinahanglan nga molihok isip usa ka yunit - ang manununod ni Yeltsin mao ang numero uno nga kaaway.
  Apan ang pasundayag wala mahitabo. Ug si Sobchak, nga nangawat, wala mahinumdom. Ang pag-uyon nagpadayon kanunay. Bisag sabton unta sa mga komunista: mao ni ang umaabot nilang sepulturero!
  Ug si Yavlinsky, kinsa misulay sa pagpakita sa iyang kaugalingon ingon nga labing oposisyon nga politiko nga wala pa makaboto alang sa badyet, nganong wala siya mosupak.
  Kini nahimo nga talagsaon kaayo.
  Ug unya sa unsang paagi naswerte ko. Ang mapintas ug gigutom nga Dagestan wala mosuporta sa pasundayag sa Wahhabi, bisan pa nga si Basayev ug Khattab lagmit nagsalig niini. Ang oposisyon sa Duma wala magkasumpaki sa mga awtoridad. O gamita ang Chechen factor.
  Sa laktud, gikan sa sinugdanan ang tanan pabor ni Putin. Ug ang oposisyon sa Duma wala mosulay sa paggamit sa mga pagbuto sa Moscow ug Volgodonsk batok sa mga awtoridad.
  Bisan kung ang mga komunista kinahanglan nga makasabut, sila gipaubos sa background.
  Naamgohan ni Yavlinsky nga ulahi na kaayo.
  Gipabuthan ni Oleg ang mga Insek ug gikuniskunis ang mga yellow warriors gamit ang mga kabhang.
  Ug nanghupaw...
  OK ra. Medyo makalaay ang paghunahuna bahin sa politika. Pananglitan, si Gerda. Sa usa sa mga hulagway siya gihulagway sa pagkabihag sa mga tulisan nga ang iyang mga kamot gihigot sa iyang luyo, nga walay sapin. Ug ang mga bitiis bisan pula nga pula, imong makita nga sa wala pa init nga zoo uban sa mga osa, ang tulisan bugnaw, ug ang mga bitiis ni Gerda bugnaw kaayo.
  Kabus nga babaye, ang sapatos nga iyang gipangayo sa rayna gikuha gikan kaniya. Ug karon nag-antos siya sa pagkabihag.
  Ang batang lalaki nagpabuto pag-usab sa kasundalohan sa celestial nga imperyo, nga gipugos ang buton sa joystick gamit ang iyang mga tudlo sa tiil.
  Human niana ilang gipadala siya sa laing direksyon.
  Si Zhirinovsky wala direktang nagsuporta kang Yeltsin, ug walay bisan usa ka video recording sa iyang paghimo sa maong mga pahayag! Sa laing bahin, ang mga bag-ong piniliay, ug bisan base sa mga party list, mapuslanon kaayo kaniya. Sa paghimo, sa esensya, usa ka kudeta sa militar, giilog ni Yeltsin ang gahum, nahimong usa ka hingpit nga diktador, dili pormal nga limitado sa bisan unsang butang! Bisan ang mga kalihokan sa korte sa konstitusyon gisuspinde, ug ang presidente pormal nga nakabaton ug walay kinutuban nga gahom! Ubos niini nga mga kondisyon, ang pagsagop sa usa ka bag-ong konstitusyon sa wala madugay naglimite sa gahum sa diktador, kay sa pagkonsolida niini! Kinahanglang isulti usab nga sumala sa mga survey sa opinyon, hangtod sa 80 porsyento sa populasyon sa Russia ang andam nga mobotar alang sa draft sa konstitusyon sa presidente. Busa, si Zhirinovsky dili mahimong hukman nga hugot alang sa pagsuporta sa konstitusyon. Una, kung dili, dili siya tugutan nga moapil sa mga eleksyon, ug ikaduha, si Vladimir naglaum nga makadawat sa suporta sa pipila sa daghang mga tagasuporta ni Yeltsin. Mahitungod sa ngalan sa partido, niadtong panahona mitungha ang usa ka ilusyon taliwala sa katawhan - ang komunista-pasista (termino sa media) nga parlamento nabungkag, walay usa nga nagpugong sa mga reporma, ug sa dili madugay kita magpuyo sama sa America! Ug sa ilawom sa kini nga mga kondisyon, ang ngalan nga Liberal Democratic labi ka mapuslanon sa eleksyon! Ang electoral bloc: Russia's Choice, nga gipangulohan ni Gaidar, nahimong partido sa gahum! Walay mituo sa kahigayonan sa LDPR; daghan ang naghunahuna nga si Zhirinovsky dili gani makaabot sa lima ka porsiyento nga babag!
  Oo, ingon og si Zhirinovsky adunay huyang nga mga kahigayonan. Ug ang Pagpili sa Russia adunay tanan nga mga kard sa trumpeta sa mga kamot niini. Gawas sa tingali ang labing hinungdanon nga butang, wala"y tinuud nga mga nahimo sa ekonomiya. Apan aduna silay dakong propaganda apparatus ug administratibong kahinguhaan sa ilang mga kamot. Ang kasinatian sa Kazakhstan ug uban pang mga nasud nagpakita nga kasagaran igo na kini aron makadaog sa mga eleksiyon, bisan sa pag-angkon og talagsaong mga resulta!
  Apan gipakita ni Vladimir Volfovich ang iyang talagsaon nga mga abilidad sa politika: ilabi na, nakahimo siya sa pagkombinsir sa mga sakop ni Yeltsin sa iyang pagkamaunongon ug wala pugngi sa pagparehistro, sama sa nahitabo, pananglitan, sa Baburin bloc ug uban pa! Nakakuha siyag kuwarta pinaagi sa pagkumbinser sa mga sponsor sa iyang potensyal alang sa bayad nga airtime (ug siya mismo nakaganansya pinaagi sa pagnegosyo!). Ug labaw sa tanan, sa panahon sa eleksyon nagpakita siya og talagsaong gasa sa pagsulti, nagpahigayon og usa ka madanihon nga kampanya sa eleksyon! Sa website sa LDPR makit-an nimo ang daan nga mga rekording sa kampanya sa eleksyon sa 1993: kusgan gyud kini nga mga pakigpulong, kung itandi kung diin si Hitler usa lamang ka makalolooy nga anino sa usa ka mamumulong. Ang mga Demokratiko nag-awayay sa usag usa ug nakamatikod sa nagkadako nga pagkapopular sa Liberal Democratic Party nga ulahi na kaayo! Kinahanglang ikaingon nga ang mga sosyologo wala magpakita sa tinuod nga hulagway, kondili ang usa nga gustong makita sa mga awtoridad! Gitawagan ni Gaidar si Zhirinovsky Hitler ug gihangyo nga kanselahon ni Yeltsin ang LDPR. Apan ang mga analista sa palibot sa presidente miingon nga ang mga rating ni Yeltsin nahulog ug ang suporta alang sa konstitusyon nagkunhod. Ubos niini nga mga kondisyon, ang diskwalipikasyon mahimong makamugna og mga problema sa mga awtoridad. Dugang pa, niadtong 1993, ang mga teknolohiya sa pangmasang pagpanikas sa eleksiyon wala pa mabuhat, gawas sa karaan nga pagputos sa mga balota ngadto sa mga ballot box, mao nga medyo matinud-anon ang pagpahayag sa kabubut-on sa katawhan! Si Zhirinovsky, sa baylo, misaad nga buhian si Rutskoi ug uban pang mga oposisyonista!
  Si Oleg Rybachenko nalinga dinhi ug gipabuthan pag-usab gikan sa usa ka dili mausab nga projectile.
  Samtang gipunting sa batang babaye nga si Margarita ang pusil gamit ang iyang mga tiil, ang batang lalaki naghunahuna ug nahibulong.
  Makabungog ang resulta sa eleksyon, ug ang duha ka kaaway sa rehimen ug daghang mga tagasuporta sa Yeltsin mibotar sa lider sa LDPR! Ang partido nakadaog og dul-an sa 24 porsyento sa ilang 13 ka miyembro, nga nakahuman sa unang dapit. Apan, tungod sa nagkasagol nga sistema sa elektoral, si Zhirinovsky nakabaton lamang ug 60 ka mandato, o 15 porsiyento sa gidak-on sa State Duma, ang ubos nga balay sa parlamento! Dugang pa, ang mga gahum sa State Duma grabe nga limitado sa bag-ong konstitusyon, mao nga sa pagkatinuod Zhirinovsky wala makadawat sa mahinungdanon nga gahum. Lagmit, ang iyang paksyon sa State Duma maisip lamang nga usa ka springboard alang sa dugang nga pag-atake sa gahum! Aw, si Zhirinovsky sa iyang kaugalingon nagkadaghan nga itandi kang Hitler! Pinaagi sa dalan, sa 1930, si Hitler nakaangkon og 18 porsyento sa boto, nga mikuha sa ikaduhang dapit sa eleksyon, apan sa samang higayon nakadawat ug mas tinuod nga leverage sa gahum. Una, ang Reichstag adunay usa lamang ka lawak, ug ikaduha, ang mga eleksyon gihimo lamang sumala sa proporsyonal nga sistema, ug ikatulo, ang gahum sa parlamento dili matupngan nga mas kusgan kay sa Russia! Nakaplagan ni Zhirinovsky ang iyang kaugalingon sa usa ka mas grabe nga sitwasyon: ang dagway sa kadaugan nagpatungha sa sobra nga pagpaabut sa mga botante, apan ang tinuod nga gahum ug abilidad sa pag-usab sa bisan unsa usa ka dako nga butang!
  Dinhi, siyempre, nagsugod ang mga milagro: Si Zhirinovsky, nga kaniadto naglihok isip usa ka politiko sa pagkalkula, kalit nga nahimong mapugsanon ug hilabihan nga dili makatarunganon. Sa partikular, giakusahan siya sa Hitlerismo, mao nga iyang gipakusgan ang iyang kontra-Kasadpan nga retorika, nga nagpatunghag mga kahadlok nga kon makahari siya, iyang ipagawas ang ikatulong gubat sa kalibotan! Ug ang pipila ka mga pahayag bug-os nga buang, lakip ang paggamit sa usa ka bomba atomika batok sa Kazakhstan ug uban pang mga nasud. Sa partikular, gipahayag pa ni Zhirinovsky nga iyang ihulog ang usa ka bomba atomika sa Tbilisi! Sa samang higayon, adunay pipila ka mga kalampusan: nakahimo kami sa pagpatuman sa usa ka amnestiya, pagtuman sa mga saad sa eleksyon... Apan sa kinatibuk-an, si Vladimir Volfovich wala makaiskor og mga puntos, kanunay nga nag-eskandalo ... Oo! Siyempre, nasuko siya, daghang mga iskandaloso nga mga sitwasyon ang gimugna sa CIA ug mga kaatbang sa LDPR, nag-una gikan sa mga Westernized democrats sa sulod sa Russia, apan sa gihapon, ang usa ka mabuot ug pragmatic nga politiko dili unta magpadaog niini, o labing menos pagpakunhod sa posibilidad. sa paghagit sa usa ka minimum! Pananglitan, si Zyuganov, bisan pa sa kamatuoran nga siya nagsul-ob sa mga kadaogan sa Kremlin nga nag-unang politikanhong kaatbang sulod sa napulog-pito ka tuig, sa usa ka paagi nakahimo sa paglikay sa mga eskandalo, wala gayud gikuwadro sa usa ka dako nga paagi ug walay reputasyon isip usa ka korap nga politiko! Tinuod, ang mga komunista usab adunay usa ka higayon sa pag-setup ni Khodorkovsky, nga kuno ang nag-unang financier sa Partido Komunista sa Russian Federation, apan sa kini nga kaso si Zyuganov wala magbilin ug bisan unsang mga pahayag nga nagdaot sa iyang kaugalingon. Usa ka mabinantayon kaayo nga politiko nga si Gennady Andreevich, usahay labi ka mabinantayon! Sa partikular, niadtong Mayo 1999, sa dihang gisugyot ni Yeltsin ang kandidatura ni Stepashin, gibabagan unta kini sa mga komunista ug nangilkil sa mga konsesyon o naghagit sa pagbungkag sa State Duma ug sa sayo nga parliamentary nga eleksyon. Apan gipili ni Zyuganov nga dili magpameligro, bisan kung ang State Duma natunaw kaniadto, ang mga komunista unta magpabilin ug mapadako pa ang kontrol niini. Oo, giaprobahan si Putin sa mga komunista niadtong Agosto 1999 nga walay away, bisan pa nga ang kamatuoran nga gideklarar siya ni Yeltsin nga iyang manununod tukma nga nagkinahanglan sa oposisyon nga molihok isip usa ka nagkahiusang prente batok niini nga kandidatura. Apan nakahukom si Zyuganov nga mas maayo nga moadto sa eleksyon, nga pahimuslan ang mga pribilehiyo nga moabut uban ang kahimtang sa usa ka representante, ug ang kamatuoran nga si Putin mahimong usa ka nasudnon nga bayani sa tulo lang ka bulan dili na mahunahuna bisan ang labing kaisog. Mga analista sa Kremlin.
  Gipusil pag-usab ni Oleg Rybachenko ang Intsik gamit ang iyang hubo nga bata nga tiil ug nagpadayon sa iyang mga hunahuna.
  Ang bata nga henyo sinsero nga nagtuo nga si Zhirinovsky dili sa iyang pinakamaayo;
  Sa laktod nga pagkasulti, ang Disyembre 1993 nahimong kinapungkayan sa politikanhong karera sa lider sa LDPR, unya nagsugod ang usa ka pagkunhod, bisan tuod sa sinugdan dili kini usa ka pagdahili sa yuta nga adunay lain-laing mga pag-usab-usab. Si Yeltsin dali usab nga nawad-an sa pagkapopular: dili posible nga mabuntog ang krisis sa ekonomiya sa sukwahi, kini nagkagrabe ug nagkagrabe. Dinhi si Zhirinovsky naghimo og laing sayop nga kalkulasyon ug mipirma sa usa ka kasabutan sa kalinaw ug panag-uyon. Human sa tanan, giakusahan na siya nga nagsuporta sa konstitusyon, nga nag-legalize sa dako nga gahum sa pagkapresidente (ug sa laing bahin, unsa kahay mahitabo kung wala gisagop ang konstitusyon? Ang gubat sibil lagmit kaayo!), ug unya adunay kasabutan. sa pagpirma sa usa ka kasabutan sa kalinaw. Tinuod, sa pagkapukan Zhirinovsky mibiya niini. Apan sa kinatibuk-an, dugay kaayo nga ihulagway kung unsa nga mga sayup ang nahimo sa lider sa LDPR ug ngano nga wala siya mahimong presidente. Ang iyang nag-unang sayop mao ang estratehikong sayop nga PR! Pagkahuman sa eleksyon sa 1993, kinahanglan nga maghimo usa ka imahe sa panguna nga kaaway sa karon nga gobyerno ug personal nga si Yeltsin! Nga mao, aron mahimong Anti-Yeltsin, uban sa labing populist nga retorika, pagsaway, una sa tanan, internal nga mga kaaway, korapsyon, pagpangawat, ug uban pa! Ug ang nag-unang slogan mao - Yeltsin's gang sa hustisya! Ug sa samang higayon, dili pagtamay sa wala-pako nga mga islogan, sosyal nga demagogue, ug mga saad sa hustisya! Sa partikular, sa Belarus, si Lukashenko nakadaog labaw pa sa 80 porsyento sa ikaduhang hugna sa eleksyon sa pagkapresidente, nga usa lamang ka super kalampusan alang sa usa ka politiko sa oposisyon! Apan dili ka makaingon nga si Lukashenko mas kusgan kay sa Zhirinovsky sa oratoryo, hinoon, sa kasukwahi, si Vladimir Volfovich mas edukado ug intelektwal nga naugmad! Apan si Zhirinovsky napakyas sa iyang kinaiya, nga sobra ka agresibo ug mainiton, ug sa laing bahin, ang pagtuo nga ang mga sakop ni Yeltsin, ug si Yeltsin mismo, mosalig kaniya pinaagi sa pagpili kaniya isip manununod. Kinsa ang nahibal-an sa kasaysayan: lagmit mahinumduman nila ang relasyon tali ni Hitler ug Hindebruner, sa una nga mabinantayon, ug dayon ang panag-uban! Apan mao kana ang butang, si Hindebrug usa ka bayani sa Unang Gubat sa Kalibutan, usa ka patriot sa iyang nasud, ug usa na ka tigulang nga tawo. Ug si Yeltsin, ang tiglaglag sa USSR ug usa ka mainiton nga kaaway sa imperyal nga ideolohiya, usa ka estratehikong kaaway ni Zhirinovsky. Ug ang mga kauban ni Yeltsin nahadlok nga ang batan-on pa ug agresibo nga Zhirinovsky magsugod sa pagpasig-uli sa kahusay ug unya ang mga ulo magligid! Busa, ang mga sakop ni Yeltsin walay tinguha sa pagduso kang Volfovich nga mahimong presidente o primer ministro, ug ang iyang tinuod nga kahigayonan sa gahum pinaagi lamang sa patayng lawas ni Yeltsin. Sa ato pa, kinahanglang sundogon ni Zhirinovsky ang pinakataas nga posibleng lebel sa pagsupak sa rehimen! Aron ang mga tawo maghunahuna nga walay mas dako nga kaaway sa gahum kay sa Zhirinovsky, ug aron ang usa ka asosasyon mitungha: Zhirinovsky o Yeltsin, Zhirinovsky batok Yeltsin! Bisan pa, si Vladimir Volfovich wala"y lig-on nga analista ug PR nga tawo sa iyang sirkulo o dili gusto nga maminaw sa bisan kinsa. O tingali nahadlok pa gani siya kang Yeltsin, bisan tuod kinahanglan nga isulti nga si Yeltsin dili gihapon usa ka malupigon kung iyang gidawat ang amnestiya ug ang pagpagawas sa iyang mga kaaway: Rutskoi ug Makashov. Ug miuyon si Yeltsin nga bungkagon ang parlamento tungod kay ang mga tawo daw naghatag kaniya sa pagtugot nga buhaton kini sa usa ka reperendum kaniadtong Abril 25, 1993. Dugang pa, ang pagpamusil sa parlamento nahadlok kaayo kang Yeltsin sa iyang kaugalingon nga nawala ang iyang determinasyon. Busa, si Zhirinovsky mahimo nga iyang panguna nga kaatbang, labi na nga gidunggab ni Zyuganov si Yeltsin bisag unsa pa ka daghan, apan nakadawat og silot!
  Nagpagawas na usab ang batang lalaki og bug-at nga projectile human gigamit sa mga babaye ang iyang hubo nga tiil ug gipadayon ang iyang mga hunahuna.
  Ang laing sayop ni Zhirinovsky mao ang posisyon nga iyang gikuha bahin sa gubat sa Chechnya. Morag usa ka nasyonalista, suportahan unta niya ang pagtukod sa kahusay sa konstitusyon, apan sa unsang porma! Ang gubat wala magmalampuson gikan sa sinugdanan, ang mga tropang Ruso nag-antus sa dako nga kapildihan, nag-una tungod sa kriminal nga kawalay katakus sa sugo ni Yeltsin. Dugang pa, ang mga heneral nga adunay kasinatian sa gubat sa Afghanistan, sama pananglit sa Ministro sa Depensa nga si Grachev, nagmando nga mas grabe kaysa sa mga first-graders. Bisan ang mga peryodista nagtudlo sa mga heneral kung unsaon pagpakig-away! Daw ano nga paradox!
  Ubos niini nga mga kondisyon, gikinahanglan ang pagkuha sa usa ka posisyon: Si Yeltsin ug ang iyang gang ang mabasol sa dako nga kapildihan sa kasundalohan sa Russia! Ang pagsaway sa nagharing rehimen kinahanglan unta nga pakusgon, apan sa samang higayon nga walay paghikap sa kasundalohan. Bisan kung si Grachev dili usab angay depensahan! Si Zyuganov ang nakakuha sa labing maayo nga posisyon sa pagdaog! Gisaway si Yeltsin, nga wala nakig-away sa kasundalohan, nga wala nagsuporta sa mga separatista. Sa kinatibuk-an, gipili ni Zyuganov ang husto nga linya sa pamatasan: labing taas nga gilay-on gikan sa mga palisiya ni Yeltsin, komprontasyon. Apan, ang mga komunista sa Duma sa unang convocation dili kanunay makanunayon sa ilang pagsupak. Sa partikular, ang sugyot ni Zhirinovsky alang sa usa ka boto nga walay pagsalig sa gobyerno sa Chernomyrdin wala gisuportahan. Sa kinatibuk-an, ang mga Komunista nagboto alang sa usa ka boto nga walay pagsalig sa unang higayon lamang niadtong Oktubre 1994, human sa "Black Tuesday," sa dihang ang pasibo nga pag-apruba sa palisiya sa ekonomiya sa Chernomyrdin mahimong makagasto kanila og mahal. Sa State Duma sa ikaduhang convocation, diin ang mga komunista nga gipangulohan ni Zyuganov anaa na sa kadaghanan, ang boto sa walay pagsalig wala gayud (!) gibutang sa usa ka boto! Ug giaprobahan sa parlamento ang tanan nga lima ka kandidato alang sa posisyon sa punong ministro, apan lain kana nga istorya! Ang personalidad ni Zyuganov angayan sa usa ka lahi nga artikulo, ingon man kung ngano nga napildi gihapon siya sa Yeltsin kaniadtong 1996.
  Si Zhirinovsky mismo, daw gusto nga makigkompromiso sa mga sakop ni Yeltsin, nga naglaum nga makombinsir ang mga oligarko sa iyang pagkamaunongon aron ilang ibutang siya isip usa lamang nga makahimo sa pagpahunong sa mga komunista sa pagkuha sa trono. Apan ang problema mao nga ang grupo ni Yeltsin niadtong panahona dili gusto nga magbag-o, ug wala mosalig kang Volfovich, kinsa, sa laing bahin, nakahimo sa pagpalala sa iyang kinaiya sa Kasadpan. Daghang mga oligarko nga duol sa presidente adunay negosyo sa Kasadpan ug nakahimo sa pagtigum og dagkong mga utang didto. Ug ang mga presyo sa lana mga $10 matag baril, mao nga ang gas barato, ug ang mga elite nahimo"g maayo sa mga pautang gikan sa mga nasud sa NATO. Ug sa Kasadpan ilang giklaro nga si Zhirinovsky dili madawat kanila.
  Niini nga mga kondisyon, ang pagsalig sa usa ka alyansa sa mga elite ni Yeltsin nagdaot lamang sa imahe sa lider sa LDPR ug nanghilabot sa bloke sa mga komunista ug nasyonalista. Kinahanglan usab nga isulti nga ang daghang mga kapildihan sa kasundalohan sa Russia, ang pagkadili gusto nga pildihon, sa kinatibuk-an, usa ka gamay ug dili labi ka maayo nga armadong kaaway, nakunhuran ang pagkapopular sa mga militanteng slogan ug ang tinguha nga makab-ot ang kalipay pinaagi sa gubat. Nakita sa mga tawo nga ang kasundalohan sa Russia dili andam sa paghugas sa ilang mga tiil sa Indian Ocean ug sa pagbuntog sa Middle East uban sa iyang mga reserba sa lana. Oo, sa teoriya, ang pagdakop sa Middle East makadala ug dako nga kantidad sa salapi pinaagi sa mga petrodollar ug ang dili kalikayan nga paglukso sa mga presyo sa enerhiya, apan bisan kon dili nila mapildi ang Chechnya... Ang mga sentimento sa Pasipiko nagsugod sa pagtubo, ug si Zhirik nag-antus sa seryoso nga mga pagkawala sa eleksyon!
  Boy prodigy, pusil na sab. Usa ka kabhang sa 130-mm nga kanyon ang nagsabwag sa mga Intsik.
  Si Margarita miingon nga aprobahan:
  - Maalam ka kaayo!
  Ug nagsugod siya sa pagpabuto sa iyang kaugalingon gamit ang iyang hubo nga mga tudlo sa tiil.
  Ug si Oleg Rybachenko nagpadayon sa iyang pangatarungan.
  Bisan pa, kinahanglan isulti nga si Zyuganov labi ka mabinantayon. Pananglitan, sa dihang gisugyot ni Boris Fedorov ang pagboto alang sa rating nga walay pagsalig sa gobyerno, ang Partido Komunista sa Russian Federation wala mosuporta niini. Sa kinatibuk-an, si Zyuganov ug ang iyang sirkulo nagtratar sa Chernomyrdin pag-ayo, bisan pa ang naulahi nagpadayon sa pagpadayon sa mga palisiya alang sa interes sa mga oligarko ug nagpakita sa pagkamaunongon kang Yeltsin. Apan ang makapaikag mao nga si Zyuganov nakahimo nga mahimong numero unong oposisyonista ug anti-Yeltsin. Dugang pa, ang pro-presidential nga propaganda nakatabang usab kaniya niini, lagmit tinuyo, tungod kay ang komunistang Zyuganov mas maayo pa kay sa dili komunistang kandidato sa ikaduhang hugna.
  Sa tingtugnaw ug tingpamulak sa 1995, ang partido sa LDPR nakasinati og usa ka seryoso nga krisis nga gibiyaan kini sa pipila ka mga representante, lakip ang mahayag, karismatikong si Marychev.
  Apan ang gubat sa Chechnya anam-anam nga midaog, ang mga militante nakaagom usab ug dakong kapildihan ug nawad-an ug moralidad, ang kasundalohan sa Russia misulong. Niadtong Hunyo, gisakmit ni Shamil Basayev ang usa ka maternity hospital sa Budenovsk. Sa prinsipyo, ang ingon nga lakang sa mga militante wala maghatag bisan unsang butang sa militar, ug sa mga termino sa propaganda kini mapuslanon pa alang sa partido sa gubat... Apan nabungkag si Yeltsin, dayag nga ang mga panghitabo sa Oktubre 3-4 ug ang mga tunglo sa milyon-milyon nga mga Ruso. gitumba siya ug gimandoan niya si Chernomyrdin nga hunongon ang gubat ug magsugod sa negosasyon...
  Ang kasundalohan sa Russia unilateral nga mihunong sa panagsangka. Ug ang State Duma sa katapusan nakolekta igo nga mga boto aron ipasa ang usa ka boto nga walay pagsalig sa gobyerno, nga nangayo sa pagluwat sa daghang mga opisyal sa seguridad. Si Yeltsin miuyon, nagpabilin lamang si Grachev, apan gitugyan si Egorov, Erin, Stepashin. Dinhi si Zhirinovsky sa sinugdan mikuha sa husto nga posisyon: iyang gikondena ang hunong-buto ug miboto alang sa usa ka boto nga walay pagsalig. Ug sa diha nga si Chernomyrdin nanglimbong pinaagi sa paghulga nga ibutang ang pangutana sa pagsalig sa gabinete sa usa ka boto sa State Duma (adunay usa ka nuance dinhi, kung ubos pa sa 226 ka boto gikan sa 450 ka boto alang sa pagsalig sa gobyerno, nan ang presidente obligado sulod sa usa ka semana aron mabungkag ang gobyerno o mabungkag ang State Duma), si Zhirinovsky nagpakita sa kalig-on ug kaandam nga moadto sa sayo nga parliamentary nga eleksyon. Ang mga bentaha sa sayo nga mga eleksyon mao ang imahe sa mga martir, ang kakulang sa kalampusan - nga gibasol si Yeltsin ug ang gobyerno, nga wala maghatag panahon sa pagpauswag sa proyekto sa Kremlin sa Kongreso sa mga Komunidad sa Russia, ug ang partido sa gahum: Ang Atong Panimalay mao ang Russia. Ug siyempre ang ubang mga organisasyon - mas gagmay!
  Si Chernomyrdin, nga nakaamgo nga ang bluff dili molihok ug nga ang bag-ong parlamento mahimong labi pa nga oposisyon, gibawi ang boto. Ang State Duma sa makausa pa nagbutang ug walay pagsalig sa usa ka boto, si Zhirinovsky milihok nga agresibo kaayo, apan walay igo nga mga boto. Dinhi kinahanglan isulti nga si Yabloko dili gusto nga mawala ang mga bentaha sa mga lingkoranan sa parliamentaryo. Dugang pa, dili taas ang iyang tinuod nga rating, kuyaw nga mapadpad lang.
  Ang pagkapopular ni Zhirinovsky diha-diha dayon mitubo, apan si Volfovich mihimo na usab og sayop nga kalkulasyon pinaagi sa pagbawi sa mga pirma sa iyang partido ubos sa pamaagi sa impeachment. Dili kini igsapayan, ang oposisyon walay igong boto aron makahimo og komisyon nga magdala og mga kaso, kutob sa 300, apan kini nakadaot sa rating! Si Zhirinovsky mihatag na usab ug rason sa pag-akusar sa iyang kaugalingon sa conciliatory nga mga polisiya, nga nagpalayo sa bahin sa nagkadako nga protesta nga mga botante.
  Bisan pa, ang hunong-buto sa Chechnya, nga gilapas sa mga militante, lainlaing mga pag-atake sa mga terorista, labi na batok sa Romanov, ug mga biktima sa pag-atake misangpot sa usa ka pagtaas sa militanteng sentimento sa katilingban ug si Zhirinovsky nagsugod sa pag-angkon og mga puntos. Dugang pa, niadtong Septiyembre 1995, gisugdan sa NATO ang pagpamomba sa Bosnian Serbs, nga nagpalig-on sa anti-Western nga sentimento, nga nagpataas usab sa mga rating sa LDPR.
  Tinuod, si Zhirinovsky nadaog sa paghagit, gikulata ang usa ka babaye sa parlamento, o bisan gamay nga gibunalan siya sa pipila ka mga higayon sa usa ka kinatibuk-ang scuffle. Dayon ang Yeltsin press nagpasiugda niining tanan, nga naghulagway kang Zhirinovsky isip usa ka bandido! Bisan pa, ang ingon nga tudling mahimo"g makapahimuot sa pipila ka mga tawo: labi na kadtong mga lalaki nga nag-antos sa mga babaye, o kadtong, sa tanan nga mga kandidato, nangita sa labing bangis nga diktador, naglaum nga mapasig-uli niya ang kahusay! Sa bisan unsa nga kaso, ang "Stalinist" alang sa "Zhirik".
  Si Oleg Rybachenko nagpadayon sa pagpabuto. Gibuhat kini sa bata pinaagi sa pagpildi sa kasundalohan sa China ubos sa dinastiya sa Manchu ug nagpadayon sa paghunahuna.
  Niadtong Oktubre 1995, ang LDPR nangolekta og 100 ka pirma aron ibutang ang boto nga walay pagsalig sa gobyerno sa usa ka boto sa State Duma, apan sa miaging tuig si Zhirinovsky mibiya niini nga tuyo.
  Kinahanglang isulti nga kini ang iyang sayup, ug dili makatarunganon. Una, si Zhirinovsky, pinaagi sa pagpataas sa usa ka boto nga walay pagsalig sa bisperas sa eleksyon, nakadani sa simpatiya sa mga botante sa protesta, nga niadtong panahona naglangkob sa kadaghanan. Ikaduha, ang boto gitumong batok sa nag-unang kakompetensya ni Zhirinovsky, si Chernomyrdin, ug wala gyud makabalda sa mga pagsulay sa luyo sa mga eksena aron kombinsihon si Yeltsin ug ang iyang mga kauban nga himuon nga "Zhirik" ang ilang manununod.
  Dugang pa, kinahanglan nga nasabtan ni Zhirinovsky; nga mas maayo ang resulta nga iyang gipakita sa eleksyon sa Duma, mas dako ang posibilidad nga ang "pamilya" ang mopusta kaniya!
  Nianang higayuna, ang labing maayong taktika sa eleksyon mao ang pagdula sa papel sa numero unong oposisyon, nga makalabaw sa mga komunista sa lebel sa komprontasyon.
  Si Zhirinovsky, sa kinatibuk-an, nakasabut niini, apan misulay sa paglingkod sa duha ka lingkuranan ug dili magkauyon. Ang bag-ong mga eleksiyon mas lisod kay sa mga karaan! Una, dili sama sa 1993, wala sila'y higayon nga ipakita ang ilang oratorical talent sa kinatibuk-an nga gamay ra kaayo nga airtime ang gihatag sa mga partido, ang gidaghanon niini mitubo gikan sa 13 ngadto sa 44 (!). Ikaduha, ang hinungdan sa wala matuman nga mga paglaum ug mga gilauman nga gidula batok sa Zhirinovsky. Tuod man, morag siya ang nag-una, apan wala niya gipaayo ang kinabuhi sa mga tawo... Bisan tuod klaro sa usa ka intelihente nga tawo nga si "Zhirik" walay tinuod nga gahom, ug ang samang mga komunista nagkontrolar ug mas daghang boto kay sa LDPR : 102 kumpara sa 60, pero... Daghan ang mga maalamon kaniadto, ilabi na sa dekada nubenta.
  Ang ikatulo nga rason mao nga adunay daghang hugaw nga naagas sa lider sa LDPR, ang imahe sa usa ka mangtas ug usa ka hooligan, nahadlok nga siya magsugod sa usa ka ikatulo nga gubat sa kalibutan.
  Ang ikaupat nga rason, usa usab sa mga nag-unang, mao ang pagtunga sa usa ka dako nga gidaghanon sa mga kakompetensya. Ang labing inila: ang Kongreso sa Russian nga Komunidad, nga gipangulohan ni Skokov (kanhi kalihim sa Security Council ubos sa Yeltsin), ug Alexander Lebed, usab ang tawo ni Yeltsin, kansang papel sa Transnistria gipaburot pag-ayo sa media. Kini nga bloke aktibo nga nagpasiugda sa PR, apan ingon og nasobra na sila. Ang mga tawo dili sama ka daotan sa gihunahuna sa mga awtoridad, ug kadaghanan kanila nakaamgo nga ang KRO dili usa ka oposisyon, apan usa ka proyekto sa Kremlin nga panguna nga gitumong batok sa LDPR ug Partido Komunista sa Russian Federation. Apan sa gihapon, kini nga organisasyon mikuha ug kapin sa upat ka porsiyento!
  Ug adunay uban pang mga kakompetensya sa unahan sa atop, ang Estado sa Rutsky, diin si Marychev mikalagiw, ang Bloc alang sa USSR - Tyulkin-Ampilov, ang National Republican Party of Lysenko, ug usa ka dako nga lainlain sa tanan nga mga matang. Kinahanglang isulti nga ang mga komunista usab nagkatibulaag sa ilang mga botante: ang USSR Bloc nakakuha og labaw sa upat ug tunga nga porsyento sa mga boto, apan wala makasulod sa parlamento, ug alang sa Partido Komunista sa Russian Federation nga mga boto nawala, ang Agrarian Party usab wala nakab-ot ang lima ka porsyento nga babag, sama sa ubang wala nga mga organisasyon. Sa partikular, dili klaro kung unsa ang gisaligan ni kanhi Punong Ministro Ryzhkov alang sa mga eleksyon nga adunay usa ka bloke: ang Labor Union o ang Govorukhin bloc! Bisan pa, ang eleksyon sa 1995 nagpakita sa labing huyang nga sangputanan sa partido sa gahum sa tibuuk nga kasaysayan sa Russia, ug ang pinakadako nga porsyento sa pagboto sa protesta.
  Ang bata nagpabuto pag-usab, gipugos ang buton sa joystick gamit ang iyang hubo nga mga tudlo sa tiil ug nagpadayon sa iyang mga hunahuna;
  Atol sa kampanya sa eleksyon, si Zhirinovsky sa kasagaran gisaway ang mga awtoridad, apan wala kini agresibo nga gibuhat. Dugang pa, gisuportahan sa iyang paksyon ang badyet alang sa sunod nga tuig, nga naghatag lain nga hinungdan sa mga akusasyon sa pro-Kremlin nga oryentasyon. Sa pagkonsiderar sa protesta nga pagbati sa hapit sa tibuok nga mga botante nga nagdominar niini nga mga eleksyon, wala'y kinahanglan nga pagkompromiso niini nga gobyerno! Dugang pa, ang State Duma wala damha nga dali nga giaprobahan si Dubinin isip pangulo sa Central Bank, bisan kung ang naulahi usa ka tawo gikan sa lingin ni Yeltsin, usa ka tigpaluyo sa mga reporma sa merkado sa radikal nga bersyon sa Gaidar. Pinaagi sa dalan, gisuportahan usab ni Zyuganov kini nga kandidatura, bisan kung naapil si Dubinin sa Black Tuesday, nga nagpakita nga dili usab siya usa ka prinsipyo nga oposisyonista!
  Atol sa eleksyon, si Zhirinovsky dili gusto nga maghimo ug bisan unsang mga bloke sa wala pa ang eleksyon, bisan kung daghang gagmay nga nasyonalistang partido ang nagpahayag sa parehas nga tinguha. Dugang pa, gitambagan ni Vengerovsky ang pagbag-o sa ngalan sa partido sa usa nga labi ka angay sa politika ug nagkahiusa - pananglitan, Great Russia! Gipakita ni Zhirinovsky ang katig-a sa kini nga isyu, bisan kung ang pulong nga liberal democrat nahimo nang hugaw nga pulong niining panahona!
  Dugang pa, ang bantog nga mga mag-aawit o mga artista wala maapil sa lista sa partido sa LDPR, bisan kung adunay daghang mga tawo nga andam. Sa partikular, si Alla Pugacheva, kinsa ganahan nga madani ang atensyon sa prensa, mahimong mouyon sa ikaduhang dapit sa LDPR party list. Kini wala makababag kaniya sa bisan unsa nga paagi, apan kini makahimo og dugang nga impormasyon nga rason sa paghisgot sa iyang kaugalingon. Dugang pa sa oportunidad sa pagsugyot sa pipila ka mga proyekto ug mga balaod alang sa panaghisgot sa State Duma. Bisan ang kompositor nga si Antonov gilakip lamang sa lista sa rehiyon, ug unya sila hingpit nga nag-away. Sa kinatibuk-an, si Zhirinovsky adunay usa ka dili maayo nga kinaiya: usa ka dili gusto nga motugot sa lig-on nga mga personalidad sa iyang palibot, kadtong nagdepensa sa ilang punto sa panglantaw. Pananglitan, tungod niini nga hinungdan nga ang bantog nga hypnotist nga si Anatoly Kashpirovsky mibiya sa party; kinsa nag-akusar kang Vladimir Volfovich sa mga pamaagi sa pagdumala sa awtoridad ug sa tinguha nga palibutan ang iyang kaugalingon sa mga sycophants. Kinahanglan nga isulti, sa paagi, nga bisan si Hitler naghimo og mga pagkompromiso sa mga tawo nga iyang gikinahanglan ug gitugotan sila sa iyang sirkulo hangtod nga sila nahimong walay pulos o peligro alang kaniya. Atong hinumdoman si Rehm, Strasser, Goebbels, kinsa gipalahi sa ilang leftism ug pagsupak sa mga awtoridad. Apan tukma nga salamat sa maong mga indibidwal nga si Hitler nakahimo sa pagbira sa labing taas nga gidaghanon sa mga boto gikan sa mga komunista ug sosyal nga mga demokrata. Kinahanglan usab nga isulti nga kanunay nga gisulti ni Zhirinovsky: nga wala maghunahuna, gidayeg niya o gibadlong si Stalin. Sa kinatibuk-an, ang lider sa LDPR sa iyang kaugalingon sa pipila ka mga gidak-on gisundog Stalin, nga nagmugna sa iyang kaugalingon nga kulto, nga nagpakita sa pasalig sa awtoritaryan nga mga pamaagi sa gobyerno, apan sa samang higayon nag-akusar sa mga komunista sa kapintasan, bisan tuod siya sa iyang kaugalingon nagpasiugda sa kapintasan, kapintasan ug mas kapintasan!
  Uban sa nagkadako nga pagkapopular sa mga ideya sa wala nga pakpak, si Zhirinovsky kinahanglan nga mogamit sa usa ka labi ka balanse nga pamaagi sa mga ideya sa komunista, ug nahinumduman nga usa ka hinungdanon nga bahin sa mga botante ang nostalhik sa mga panahon sa Sobyet. Dugang pa, ang mga panggawas nga kinaiya sa leftism dili makadaot: pananglitan, ang asul nga kolor alang sa bandila sa LDPR hilabihan ka alaot! Una, kini nagpukaw sa usa ka asosasyon sa mga bayot, nga "gay" usab, ug ikaduha, ang asul nga kolor nagpakalma, nga dili maayo nga nahiuyon sa mga sinultihan ni Zhirinovsky! Ang labing maayo nga kolor alang sa iyang partido mahimong purpura-pula. Makapadasig, nanawagan alang sa mga pagpahimulos, apan dili gihapon sama sa mga komunista! Dugang pa, ang purpura usa ka simbolo sa pagkahari ug makadani sa mga tingog sa mga tigpaluyo sa soberanya, monarkiya ug dili komunista nga pagdani!
  Ang batang henyo mipilit na usab sa mga buton sa joystick ug misinggit:
  - Ang akong kadaugan mahimong mahimayaon!
  Ug gipadayon niya ang iyang maabtik nga pangatarungan.
  Ang mga video diin gipatugtog ni Zhirinovsky ang buffoon, labi na, dili kaayo maayo nga pagkanta, dili usab ang labing kaayo nga ideya! Niini nga kaso, dili kini ang pinakamaayo nga lakang, tungod kay ang mga tawo gigutom niadto sa 1995 ug gusto og seryoso nga mga pagbag-o ug usa ka seryoso nga lider, ug wala silay panahon sa pagbiaybiay! Kinahanglang isulti nga ang pro-Kremlin nga media naningkamot na sa paghimo sa usa ka jester ug usa ka clown gikan sa Zhirinovsky, ug walay punto sa pagpalig-on niini nga impresyon ug paghatag og bag-ong mga trumpeta sa ilang mga kaaway!
  Sa eleksyon sa 1995, ang Central Election Commission una nga nagdumili sa pagparehistro sa "Derzhava" - Rutskoi, ug dayon sa "Yabloko". Human niini ang duha ka partido gipahiuli, pinaagi sa Korte Suprema. Adunay ubay-ubay nga mga bersyon mahitungod niini nga yugto: ilabi na, nga ang Kremlin ug ang iyang PR nga mga tawo gusto nga motabang kang Yavlinsky sa eleksyon sa Duma, isip usa ka democrat ug usa ka Westerner, ug si Rutskoi daw kinahanglan nga magkuha sa mga boto sa mga komunista ngadto sa iyang kaugalingon. .
  Sa una nga pagtan-aw, ang bersyon lohikal; kung ang "Yabloko" ug "Derzhava" gusto gyud nga tangtangon, nan ang Korte Suprema, nga naporma sa mando sa pamilyang Yeltsin, dili unta ibalik kini! Human sa tanan, ang usa makahinumdom sa bag-o nga mga pananglitan sa dihang ang "Yabloko", "Uban nga Russia" ug "Motherland" wala gitugotan sa pag-apil sa mga eleksyon, nga walay bisan unsang legal nga basehan. Pananglitan, ang pagtangtang sa Rodina bloc gikan sa eleksiyon sa Moscow niadtong 2006 hingpit nga ilegal gikan sa legal nga panglantaw! Busa sa maong video, nga nahimong rason sa diskwalipikasyon: walay direktang tawag alang sa kapintasan, pogrom, paghinlo sa rasa o bisan sa pagpalagpot sa mga "Caucasians". Naghisgot lang kini mahitungod sa paghawan sa Moscow sa basura ... Oo, adunay usa ka timailhan mahitungod sa panginahanglan sa pagpasig-uli sa kahusay sa mga emigrante. Apan... Una, wala kini supak sa balaod, ug ikaduha, sa bisan unsang dili makadaot nga video, makit-an nimo ang usa ka timaan sa bisan unsang butang. Mahimo nimo, pananglitan, bisan ang cartoon nga "Aw, paghulat usa ka minuto!" gidili isip propaganda sa pedophilia. Ug nga ang liebre sama sa usa ka bata, siya nagbiyahe nga adunay tiket sa usa ka bata, ug ang lobo nag-flirt kaniya, naghapuhap kaniya ... Niini nga kaso, ang maghuhukom walay legal nga katungod sa pagtangtang sa "Motherland" block gikan sa pagrehistro! Ang pagsulay sa Khodorkovsky usa ka bulag nga hilisgutan dili naton kini hisgutan sa kini nga artikulo. Apan ingon og nasabtan sa tanan nga kung wala ang pagtugot sa Kremlin dili kini mahitabo ...
  Busa, oo, ingon og, apan dili kaayo! Sa partikular, si Rutskoi gikonsiderar nga usa ka mainiton nga kaaway ni Yeltsin - kung ang mga butang naabut sa pagdumala sa armadong komprontasyon! Taas kaayo ang rating sa "Power" ug dako ang kahigayonan nga makalusot sa lima ka porsyento nga babag! Aw, nganong gusto sa Kremlin nga padaghanon ang kahigayonan sa kaaway niini? Oo, si Yabloko, bisan og usa ka demokratikong partido, medyo oposisyon: wala gyud kini nagsuporta sa mga badyet, niining Duma ug sa sunod, si Yavlinsky miingon nga siya makig-away alang sa pagkapresidente sa Russia. Busa, walay partikular nga rason sa pagpalig-on sa Yabloko: ilabi na sa konteksto sa umaabot nga presidential elections, kini mao ang hilabihan dili mapuslanon! Gibira ni Yavlinsky ang mga boto gikan sa Yeltsin sa unang hugna, ug ang batan-on ug atleta nga lider sa Yabloko mas madanihon kay sa nadiskredito, huyang nga Yeltsin.
  Busa, ang unang bersyon dili hingpit nga makapakombinsir, ug ang mga korte sa Russia wala pa kaayo nagsalig sa Presidente sa Russia. Sa partikular, ang Army General Varenikov, usa ka membro sa State Emergency Committee, giabsuwelto sa ubang mga pananglitan diin ang korte dili kanunay modapig sa mga awtoridad.
  Lagmit, ang negatibo nga reaksyon sa Kasadpan sa diskwalipikasyon ni Yavlinsky adunay papel, ug ang rehimeng Yeltsin nanginahanglan mga pautang sa bisperas sa eleksyon aron mahimo ang hitsura sa kauswagan sa nasud. Aw, si Rutsky gipalagpot tungod sa samang rason, mao nga gibalik siya sa kompanya. Bisan pa, wala kini makatabang sa "Derzhava" nga makaabot sa lima ka porsyento nga babag. Ang resulta ni Rutskoi nga 2.7 porsiyento maisip nga kaylap, ilabina kon unsa siya ka sikat. Bisan pa, nawala usab ang proyekto sa Kremlin KRO. Wala gigamit ni Zhirinovsky ang plataporma sa Duma nga epektibo, apan kinahanglan isulti nga alang sa iyang bentaha nga ang tanan nga pro-Kremlin nga propaganda nagtrabaho batok kaniya. Morag naghimo siya og usa ka imahe nga si Zhirinovsky mao ang numero unong kaaway sa gahum, ug kung si Vladimir Volfovich mas makanunayon sa iyang pagsupak, ang iyang mga resulta mahimong mas taas.
  Oleg Rybachenko pag-usab kaayo deftly gitabonan sa Chinese regiment sa usa ka high-explosive fragmentation shell. Human niana ang iyang mga hunahuna nahimong mas maayo.
  Bisan pa, ang mubo nga mga pakigpulong sa lider sa LDPR sa telebisyon nga adunay mga hulga batok sa mga awtoridad ug labi ka militante nga mga tawag sa kasagaran tama, apan tingali si Yeltsin ug Yeltsin sa personal kinahanglan nga mas aktibo nga gikasab-an.
  Sa laktod nga pagkasulti, sa eleksiyon niadtong Disyembre 1995, ang Partido Komunista sa Russian Federation maoy nag-una nga may halos 23 porsiyento, ang LDPR maoy ikaduha nga may 11.5 porsiyento, ang NDR maoy ikatulo nga may 10.3 porsiyento, ug ang Yabloko maoy ikaupat nga may 6.7 porsiyento.
  Ang nahibiling kap-atan ka partido wala makaabot sa lima ka porsyento nga babag!
  Sa unsa nga paagi sa pagtimbang-timbang sa ingon nga resulta sa Zhirinovsky? Sa mga termino sa porsyento, ang pag-ubos duha ka pilo kon itandi sa unang mga eleksyon. Apan kung atong tagdon ang dugang nga turnout sa mga 12 porsyento, nan si Zhirinovsky nakadawat gibana-bana nga 62 porsyento sa resulta sa 1993. Daghan ba o gamay?
  Gikonsiderar ang tanan nga dili maayo nga mga kahimtang, kini nga sangputanan kasagaran tali sa makatagbaw ug maayo ra. Dili maayo nga mga hinungdan:
  1. Pagkadiskontento sa mga botante sa mga kalihokan sa LDPR sa State Duma. Labaw pa ang gipaabot sa mga tawo gikan sa kandidato nga nag-una, apan ang kinabuhi wala mouswag. Tinuod, kadaghanan sa mga tawo nakasabut nga si Zhirinovsky walay tinuod nga gahum, apan ang kahigawad naghari gihapon.
  2. Kahadlok nga ang militanteng lider sa LDPR magsugod sa ikatulong gubat sa kalibotan, nga adunay malaglagong sangpotanan. Dugang pa, daghan ang nahadlok sa kakulang sa pagpugong ug kahadlok ni Zhirinovsky nga magtukod siya usa ka totalitarian nga diktadurya ug magbaha sa nasud sa dugo. Ang iyang hysteria nakapahadlok sa daghang mga tawo.
  3. Dili paigo ang pagsupak sa Lider sa LDPR. Ilabi na sa unang higayon, mga bulan sa gubat sa Chechnya, ug pro-Kremlin propaganda sa iyang kaugalingon gibasol Zhirinovsky alang niini, sa hilabihan nga pagpaburot sa iyang pagkamaunongon ngadto sa mga awtoridad. Bisan pa, si Vladimir Volfovich mismo gusto nga makighigala sa Kremlin, nawala ang imahe sa nag-unang kaaway sa karon nga gobyerno.
  4. Dili igo nga pagka-epektibo sa paggamit sa Duma levers sa pagpatuman sa populistang pinansyal nga mga palisiya. Sa partikular, posible nga ibutang sa usa ka boto ang sunodsunod nga populistang balaod, nga nagtrabaho alang sa publiko. Mao gyud kini ang gibuhat ni Yeltsin, sa Kongreso nga nagsugyot og usa ka butang nga dili mapatuman ug makakuha og mga puntos alang sa iyang kaugalingon. Oo, ug gipataas ni Yeltsin ang mga sweldo ug pensyon sa tanan sa panahon sa eleksyon, ug unya wala"y bayad kanila, o gikaon sila sa inflation. Gibuhat usab ni Lukashenko ug ang uban pa, apan wala biyai ni Yulia Tymoshenko ang iyang lisud nga palisiya sa kwarta ug napildi sa eleksyon, nawala ang iyang kagawasan sa parehas nga oras!
  5. Si Zhirinovsky nakahimo og laing sayop nga may kalabutan sa iyang panagway. Siya nahimong sobra ka tambok ug misugod sa pagkadaot sa hitsura isip resulta. Dugang pa, ang mga gigutom nga mga tawo dili gusto sa mga tawo nga adunay tiyan ug tambok. Dinhi, sa laing bahin, gipakita ni Zhirinovsky ang usa pa sa iyang mga kakulangan, ang kakulang sa panatisismo sa politika, ang kakulang sa determinasyon aron mapadayon ang iyang lawas sa porma ug dili sobra nga kaon. Pinaagi sa dalan, si Zhirinovsky, bisan sa panahon sa eleksyon sa 1991, nipis, mas nipis pa sa naandan, sa kap-atan ug lima. Kini nagsugyot nga sa kinaiyahan "Zhirik" dili hilig nga mahimong sobra sa timbang, nga nagpasabot nga kini dili kaayo lisud alang kaniya sa pagpabilin sa iyang kaugalingon sa porma, dili sama sa, alang sa panig-ingnan, Gaidar.
  Kini usab usa ka hinungdanon nga minus!
  7. Kung itandi sa unang mga eleksyon, ang gidaghanon sa airtime nga magamit ni Zhirinovsky mikunhod pag-ayo. Ang libre nga airtime gibahin sa 44 ka partido, ug ang bayad nga airtime dili mahimong labaw pa sa libre nga airtime, ug kini mapalit lamang sa gabii. Busa si Zhirinovsky dili hingpit nga makagamit sa iyang talagsaon nga oratorical nga gasa, sama sa 1993. Bisan pa, pananglitan, mas daghan siyag kuwarta kaysa kaniadto!
  6. Tingali, tingali bisan ang labing hinungdanon nga butang: ang kompetisyon sa politika kusog nga misaka ug usa ka tibuuk nga grupo sa mga partido ug bloke nga nagsundog sa natad sa eleksyon sa LDPR. Niini, nag-una ang KRO, Derzhava, NRP, ug usa ka tibuuk nga pundok sa ubang mga partido. Ug ang gobyerno gisaway sa tanan gawas sa partido sa gahum mao ang Russia. Si Boris Fedorov ug ang iyang "Forward Russia" bloc aktibong gipasiugda ug gipakita sa telebisyon, nga nagsaway sa Chernomyrdin ug sa gobyerno. Tinuod, si Boris Fedorov mismo nagdula lamang sa oposisyon, nga naglaum nga makadaog sa mga botante sa protesta. Apan kadaghanan sa mga tawo wala motuo kaniya! Unya si Boris Fedorov miapil pa gani sa NDR. Ang National Republican Party sa Lysenko aktibo usab kaayo, ug ang lider niini gikopya ang emosyonal nga kabuang ni Zhirinovsky, ug wala gayud nasakitan sa pagtagad sa media. Dugang pa, ang Vedenkin bloc, usa usab ka kanhi katabang sa lider sa LDPR ug usa ka grabeng nasyonalista, aktibo, ingon man ang Baburin bloc. Si Baburin usa usab ka aktibo nga tawo sa usa ka higayon hapit siya mahimong mamumulong imbes nga si Khasbulatov. Sa laktud, ang mga botante ni Zhirinovsky medyo natunaw sa parehas nga mga doble ug mga tigsundog. Dugang pa, adunay mga bag-ong uso sa wala, lakip ang mga Stalinist nga pagdani.
  Sa ingon nga mga kondisyon, 11.5 porsyento sa 44 sa tinuud usa ka disente nga sangputanan, bisan kung ubos sa kung unsa ang mahimo sa usa ka labi ka makatarunganon nga palisiya sa eleksyon. Pananglitan, si Zyuganov nakahimo sa pagpataas sa iyang numero gikan sa 13.5 porsyento ngadto sa 22.9, bisan tuod ang gidaghanon sa mga kakompetensya usab misaka. Usa ka bloke "Alang sa USSR!" gikuha ang labaw sa 4.5 porsyento sa mga botante! Si Yabloko nag-antus sa mga kapildihan, apan wala pay usa ka porsyento, ug gikonsiderar ang mga partido nga nawala sa luyo sa babag, kini nagdugang sa paksyon niini. Sa tingub sila adunay 46 ka mga deputy isip single-mandate deputies. Apan ang "Russia's Choice" nawala human sa mga split, sama sa Shakhrai's PRESS.
  . KAPITULO Num. 16
  Ang kasundalohan sa China hingpit nga gilaglag sa tangke sa IS-7. Ug usab adunay usa ka paghunong sa gubat sa Celestial Empire. Ug si Oleg Rybachenko, nga wala maghunahuna sa makaduha, nag-sketch sa usa ka matahum ug makapaikag nga istorya;
  Kini mao ang lisud nga mga adlaw sa ulahing bahin sa tingdagdag. Ang kalangitan mihilak, nga nagbisibis sa yuta sa mga tinulo sa tingga. Ang kalibutan abohon, ang bulawan nga mga dahon nangangatagak, ang mga sanga sa mga kahoy, ang ilang hubo nga mga bayanan, napadpad sa hangin. Ang pilak nga niyebe natunaw nga wala"y oras sa pagdibuho sa makuti nga mga sumbanan niini sa mga bintana o pagtabon sa brown-gray nga yuta nga adunay usa ka makapasilaw nga karpet.
  Ang nuybe-anyos nga batang lalaki nga si Slava Ivanov nasubo nga daw ang tibuok uniberso gitabonan sa barbed wire. Nagduko ang ulo, mibalik siya gikan sa wala niya gusto nga eskuylahan, diin gikulata usab siya sa iyang mga klasmeyt. Ang mga bun-og makita sa imong nawong, ang imong briefcase gisi, dili ka gustong mopauli, diin ang mga pangutana sa imong mga ginikanan naghulat kanimo. Ug mas grabe pa nga ugma kinahanglan ka nga mag-eskwela pag-usab, nga mag-una sa Dante's Hell para sa mga batan-on. Niadtong higayona, sa dihang ang bata, nga morag karnero nga giabog paingon sa ihawan, misulod sa entrada, usa ka gamay nga tawo milukso paingon kaniya sama sa usa ka jack-in-the-box. Sama siya sa usa ka batang lalaki, apan sa samang higayon dili siya usa ka hait nga ilong ni Pinocchio, tulo ka mata nga mata - pula, dalag, berde - kanunay nga nagpangidlap.
  -Hello! Miingon ang gamay nga tawo nga nagtan-aw sa suga sa trapiko. Ug iyang gituy-od ang iyang mga kamot, nga daw kahoy sa paghikap.
  Giuyog sila ni Slava nga nagduha-duha; naa na siya sa edad nga nahibal-an sa mga bata nga ang mga milagro dili mahitabo, ug nahingangha kaayo siya sa ingon nga pagtakuban.
  "Tingali siya adunay cybernetic nga mga mata," ug gitabonan niya ang iyang kaugalingon sa usa ka espesyal nga combat suit nga hinimo sa karton.
  -Aw, nganong ngitngit kaayo! Paila-ila ko, ako si Kror gikan sa planetang Chrom. Nakita nimo ang espesipiko, depressed, sa naghuot nga atmospera sa planeta. Unsa imong ngalan?
  -Slava o Vyacheslav. Ang bata nga lalaki nagbagulbol nga dili sigurado.
  -Busa ania si Slava. Kami - ako ug si Vint - milupad sa imong planeta, ang mga aborigine nagtawag niini nga Yuta, ug among gitawag kini nga Erbana. Ang among hypertelepathic nga makina nahunong, nawala ang halos tanan nga kusog. Nameligro niini ang kamatuoran nga mahimo kaming maipit sa imong planeta hangtod sa hangtod. Tabangi kami. -Apan ako usa ka bata ug wala makasabut sa mga makina sa kawanangan.
  Gihuyhoy sa bata ang iyang nipis nga mga abaga nga dili sigurado.
  - Ug dili nimo kinahanglan nga mahibal-an kini. Ania na si Vint, ipasabot niya ang tanan kanimo.
  Usa ka hilisgutan ang nagpakita sa ilang atubangan, nga susama kaayo sa Samodelkin gikan sa magasin nga "Funny Pictures". Siya adunay parehas nga bolt imbes nga usa ka ilong, usa ka cross-shaped nga baba, ug tulo lamang ka traffic light-shaped nga mga mata sa porma sa usa ka flying saucer, nga naghatag kaniya og usa ka talagsaon nga cosmic nga panagway. Ang mga tudlo giporma sama sa gibawog nga mga wrenches nga adunay daghang mga lutahan. Bisag asero ang ilang gibati, hinay kaayo nga milamano si Vint.
  -Ang atong tawhanong higala huyang sa lawas.
  May pagmahay sa tingog ni Vint.
  -Ug ganahan kaayo ko niya, ug nagpagawas siyag kaguol, buotan kaayo siya.
  Gipikpik siya ni Kror sa abaga sa mahigalaong paagi. Mipadayon si Vint sa medyo nausab nga tono.
  -Baby, gusto nimo nga molupad sa usa ka lugar uban kanamo, tan-awa ang ubang mga kalibutan.
  Nangurog si Slava. Para niya nakatulog siya ug nagdamgo. Aron makita ang kamatuoran, ang pinakamaayong paagi mao ang pagkurot sa imong kaugalingon. Nga mao ang iyang gibuhat. Dili kaayo kini masakit, apan si Vint ug Kror nagbarug gihapon sa duol, gamay, sama sa iyang gitas-on, nga adunay lapad, gamay nga dili maayo nga mga pahiyom.
  -Dili, dili kita hinimo sa talo ug matunaw sa adlaw.
  Mikatawa si Vint.
  -Karon kita mobiya.
  Ang tulo migawas sa entrada, adunay lapok sa nataran, ang ilang mga sapatos nagkuot sa mga lim-aw.
  -Gikapoy nako sa imong karaan nga paagi sa transportasyon. Matud pa ni Kror ug mikuha siyag gamit nga susama sa Rubik's cube gikan sa iyang bulsa.
  Usa ka hait nga sipol ang miputol sa kahilom. Lima sa mga klasmet ni Slava ang midiretso sa pagsugat kanila. Kadto mao ra nga mga makusganon nga mga pildi nga mipilde kaniya. Ug karon ang sadistikong mga ngisi mipakita sa ilang mga nawong.
  -Kanang Snow White (Slava adunay blond nga buhok) ug ikaw duha ka mummer. Ang labing angay nga kompanya.
  Miduol sila, ang kinadak-an kanila, usa ka tambok nga tawo nga ginganlag "Baran", misulay sa pag-igo sa Kror sa usa ka pag-klik. Gigunitan niya pag-ayo ang iyang mga tudlo ug gipislit.
  -Hoy, ikaw si "Pinocchio." Ang laking karnero literal nga natuok sa kasuko. - Buweno, buhii, kung dili masumbag ka.
  Ang higala sa karnero misulay sa paghapak kaniya sa nawong, apan si Kror mibalhin ug makusog nga gisipa ang iyang tiyan. Nahulog ang hooligan boy, naghangos nga nagbuka ang baba.
  -Bukas ang account. "Pinocchio" mingisi.
  Unya milihok siya gamit ang iyang mga tudlo: ang Ram mikibot ug nawad-an sa panimuot tungod sa kasakit.
  - Gikan sa iyang bleat, pasultiha siya salamat nga wala namo siya gisabwag sa mga photon sa tibuok galaxy.
  Ang laing tulo ka mga batang lalaki na-freeze, mitutok sa usa ka walay lihok nga punto, ug dayon nagdali sa lain-laing mga direksyon.
  -Mao kana ang ilang pagkatibulaag sama sa mga skittles. Wala ba ako magsulti kanimo, Slava, nga ang mga anak sa tawo talawan?
  Nagduha-duha ang bata.
  -Wala ko kahibalo.
  - Busa nahibalo. Sa kasamtangan, magbaktas mi og gamay.
  Gipatuyok sa tornilyo ang lever, ug daw nahulog sila sa ilawom sa yuta. Hapit nalukop sa durowan ug kabugangan ang palibot sa.
  Mikibot si Slava ug naigo ang taming, murag nakuryentihan, kusog kaayo ang shock. Ang tibuok lawak nauyog ug napuno sa pula, ang kataw-anan nga mga nawong sa bag-ong mga higala misayaw sa mapula nga mga tono.
  -Nawala ka sa imong hunahuna. Maong ni Kror. Apan dili nimo kinahanglan nga buhaton kini, kinahanglan nimo nga mag-freeze. Unsa may atong buhaton karon?
  -Wala. Nangurog si Vint. Mag-recharge ta, ug unya atong makita.
  Gibutangan ni Vint og helmet ang ulo ni Slava.
  -Dali, among quasar nga baterya, hunahunaa.
  -Unsay hunahunaon.
  - Mahitungod sa bisan unsang daotan ug makapasakit. Hinumdomi kung unsa ang labing nakapasuko kanimo.
  Ug unsay makatabang niini kanimo? Nanglaki ang mga mata ni Slava sa katingala.
  Gipaubos ni Kror ang iyang tiil, misidlak ang iyang "traffic light" sa kahinam.
  -Siyempre, ang among hypertelepathic generator nagpakaon sa negatibo nga mga emosyon. Iyang gihimo sila nga puwersa nga makahimo sa pagbalhin sa mga bituon gikan sa ilang mga orbito. Pagkahuman, mao gyud kini kung ngano nga nahimo ka nga madanihon - adunay daghang negatibo nga mga emosyon.
  Gikan niining tanan, si Slava nakaamgo nga ang usa ka wala pa sukad nga kusog natago diha kaniya, ug sa pipila ka rason ang pinakagrabe nga anaa kaniya makahimo sa mga butang nga ang gagmay nga mga away sa mga bata nawala sama sa usa ka kandila sa silaw sa adlaw.
  -Ug nahimo kong kusgan.
  Gikuyom sa bata ang iyang mga kumo.
  "Ikaw adunay usa ka kusgan nga biofield," tubag ni Vint. Ang among gamay nga spaceship mopaspas sa supercosmic nga katulin.
  Ang kabin sa starship diha-diha dayon nahimong kahayag. Nakita ni Slava ang mga himan nga hapsay sama sa usa ka slot machine hall. Pagkuha sa iyang panan-aw, gipaandar ni Kror ang holographic device. Ang bituon nga kalangitan mikidlap sama sa usa ka searchlight.
  -Kini ang imong galaksiya, nakita nimo, bata, kini giliko sa usa ka spiral.
  Ang batang lalaki mitan-aw sa katingala sa usa ka wala mailhi nga wanang hangtod karon, nga wala masusi sa bisan kinsa nga tawo. Malipayon ug medyo makahadlok alang kaniya ang pagtan-aw sa kini nga milagro sa extragalactic nga teknolohiya.
  -Kini nga pula nga tulbok mao ang dapit diin ang sakayan anaa karon.
  -Nakasabot ko, apan sa pagkakaron sa Yuta.
  Nangutana si Slava.
  -Dili, naa kami sa bulan. Ug kung gusto nimo, makadayeg ka sa lunar nga talan-awon.
  Gi-on ni Vint ang cyber scanner, ang mga bungbong sa barko nahimong transparent ug usa ka katingad-an nga lunar nga talan-awon ang nagdan-ag sa tibuok nawong sa cabin.
  -Unsang gamay nga tawo ang gusto nimo nga modagan sa mga crater sa kawanangan?
  Gisugyot ni Vint sa usa ka madasigon nga tono.
  Nagduha-duha si Slava.
  -Apan walay hangin didto.
  -Apan adunay balas didto. Ubos, ayaw kahadlok, basta nagsul-ob ka og cyber helmet, ang vacuum dili makahadlok.
  Mituo dayon ang bata sa iyang katingad-an nga higala. Sa iyang pag-ambak sa ibabaw sa bulan, usa ka dili masabtan nga kahayag ang milukop sa iyang lawas. Morag wala siya naglukso-lukso sa wanang nga wanang, apan naglutaw sa tubig. Usa ka mahait nga paglukso ug hapsay ka nga mitugpa sa yuta. Gibati ni Slava nga nakasinati siya og susama nga pagbati sa usa ka dapit. Apan asa - sa usa ka carousel, usa ka duyan? Dili, kini sama sa paglukso sa usa ka damgo. Ang sama nga pagbati sa hinay nga pagkahulog, sama ka sa dahon nga naglutaw sa hangin. Ug unsa ka taas ang iyang paglukso? Makalibog lang kini sa hunahuna.
  -Superman! Ang batang lalaki misinggit ug gitukmod sa tibuok niyang kusog.
  -Kung motugpa ka sa usa ka asteroid, pag-amping ug tingali molupad ka.
  -Unya magdula ta ug catch-up. Gisugyot ni Slava.
  -Unsa kini nga ideya? Mikidhat si Vint sa iyang traffic light nga mga mata.
  -Unya hala, kinsay makahikap kinsay madakpan.
  Nagsugod ang dula ug, bisan kung si Vint ug Kror labi ka paspas kaysa mga lalaki, naghatag siya nga hanas kaayo, ingon usa ka sangputanan diin ang dula nahimo"g makalingaw. Ug sa dihang gisugyot ni Kror nga ilisan ni Slava ang helmet, nabatyagan niya ang kusog nga puwersa nga midagayday sa hawak sa iyang lawas.
  -Wow! Sa unang higayon gibati nako ang hingpit nga pagbag-o sa akong kaugalingon.
  Milukso dayon ang bata og katloan ka metros ang gitas-on, dayon misibat og kusog sa ibabaw, nga nagbilin og lawom nga mga marka.
  -Hoy, sulayi pagapas kanako.
  Apan, si Vint, nga wala maulaw sa mahait nga paglukso, naapsan ang bata, hinay nga gibunalan sa iyang mga tudlo sa dughan.
  -Bata pa ka kumpara namo. Bisag unsa pa nimo ka paningkamot, maabtan ka namo.
  Human niadto, si Slava dili na gustong magdula, iyang gikiyugpos ang iyang mga kamot ug gisandig ang iyang ulo.
  - Kini nahimo nga imong gihatag kanako - duha ka espiritu, bakakon nga mga lalaki.
  - Ngano nga namakak kita, tungod kay kini usa ka dula, ug sa dula sila nakig-away, ug ang matag usa adunay katungod sa ilang kaugalingon nga mga taktika. Ug ang among estratehiya mao ang pagtabang sa tanang huyang nga mga binuhat nga nagpuyo sa uniberso.
  -Sa akong hunahuna igo na kami sa Buwan. Gipadayon ni Vint ang iyang hunahuna. Mahimo ba namo ang bisan unsa, bata, gusto ka bang makakita sa ubang mga kalibutan ug uniberso?
  -Siyempre gusto ko! Ang nawong ni "Slavik" misidlak na usab sa kalipay. Bisan ang mga bun-og ingon og usa ka dayandayan sa pinkish nga nawong.
  -Unya sakay sa barko ug lakaw.
  Si Slavik milingkod sa lingkoranan sa senior nga piloto, nagdayeg sa nindot nga hulagway sa langitnong talan-awon. Sa yuta dili posible nga makita ang daghang masanag nga mga bituon sa usa ka higayon;
  Ug dinhi sa vacuum makita nimo ang tanan hangtod sa pinakagamay nga bato nga bituon. Gidayeg ni Slava ang langit, gibati niya nga maayo ug nalipay, tungod kay nag-obserbar siya sa usa ka butang nga pipila ra ka dosena, o sa kadaghanan sa gatusan ka mga tawo ang makakita.
  -Karon ang spaceship moadto sa hyperdrift ug mahimo nimong maobserbahan ang usa ka butang nga wala pa nakita kaniadto.
  Gipataas ni Slava ang iyang mga tudlo sa panel.
  Gipiyong ni Vint ang iyang mga mata. Unya hinay apan hugot niyang gisagpa ang iyang mga kamot.
  -Ayaw pagduol sa mga gamit. Mahimo nimong balihon ang sayup nga kaw-it ug ang katunga sa uniberso mahulog sa usa ka itom nga lungag.
  Si Slavik mibuka pag-ayo sa iyang mga mata.
  -Sitsit.
  -Dili, milupad kami gikan sa laing uniberso nga dili hitupngan nga mas naugmad kay niini. Ug aduna kitay dakong reserba sa enerhiya nga natago sa sulod nato, kon itandi niini nga binilyon ka bituon ang abog. Tan-awa kung giunsa namo pagkuha ang katulin.
  Sa sinugdan, ang celestial nga mga butang nahimong mas dasok, ingon og daghan pa niini sa unahan, ug ang spectrum mibalhin ngadto sa asul nga kilid. Sa luyo, sa kasukwahi, ang mga bituon nahimong mas talagsaon ug madulom, nakakuha usa ka pula nga tint.
  -Nagpadayon kami sa pagdugang sa tulin. Nanghupaw si Kror.
  Ang mga bituon dali nga mikidlap sa dagat, ang ilang spectrum nabalhin, nahimo nga usa ka solidong violet nga silaw. Milingi si Slava sa likod. Adunay hingpit nga kahaw-ang didto. Ang mga bituon sa kilid talagsaon ug madulom. Nagtan-aw sa nagnganga nga baba sa bata sa katingala, wala gani mopasabot si Vint.
  -Kini ang mga superluminal nga katulin. Ang mga litrato sa mga bituon nga naa sa among luyo naa sa luyo sa barko, nga nagpasabut nga wala namon sila makita. Dugang pa, giapas namon ang mga photon nga naglupad sa unahan, nga nagpasabut nga makita nimo ang tanan nga mga bituon sa parehas nga oras, sa likod ug sa atubangan, ug ang uban niini naglupad gikan sa kilid. Dinhi sila nagkupot sa imong atubangan sa monitor. Kung magdugang kami og gamay nga katulin, sila mahimong dili makita kanimo, nga mobalhin sa ultraviolet nga bahin sa spectrum. Tan-awa.
  Ang tornilyo mituyok sa manibela, ug ang violet nga siga diha-diha dayon nahanaw, dayon nawala sa hingpit.
  - Bueno, magpalayo ta sa tornilyo. Karon dili ka makakita bisan unsa.
  Ang itom nga wanang kalit nga nahimong ngiob ug ngiob. Mikidhat si Kror nga maliputon.
  -Karon kami makadugang sa dugang nga tulin. Ang spaceship misidlak uban ang mga aligato, ug ang screen misidlak pag-usab.
  -Among gi-on ang gamma radiation converter ngadto sa ordinaryo nga kahayag. Karon nakita nimo pag-usab ang bituon nga kalangitan.
  Ang mga bituon naglutaw gyud sa dagat sa usa ka buang nga mode. Naagian na nila ang bahin sa galaksiya nga kasikbit sa yuta ug mibalhin sa sentro niini. Dinhi naghinayhinay sila og gamay. Aron makadayeg sa katingad-an nga inflorescence. Sakit sa akong mga mata kung unsa ka dasok ang dili maihap nga mga pungpong sa mga bituon nga nangidlap. Labaw sa usa ka tawo sa yuta ang nakakita sa ingon ka katingalahan nga inflorescence. Ang mga rubi, diamante, sapiro, topasyo, esmeralda, agata ug uban pang mga bato daw nagkidlap-kidlap nga nagkatag sa kawanangan. Ang ilang masilaw nga kahayag nawad-an, nga midan-ag sa tibuok sulod. Gipiyong ni Slava ang iyang mga mata. Mikatawa si Vint, natuis siya tungod sa tensiyon
  -Kadtong tawhana wala pa makakitag sama niini. Kini ang sentro sa galaksiya. Pag-amping nga dili mabuta.
  Ang "Merry Men" mikatawa uban sa hilom nga katawa.
  -Unsa ka paspas ang among paglupad?
  Ang pinakagamay usa ka libo ka parsec matag segundo. Ang usa ka parsec hapit tulo ka light years. Sa ato pa, sa usa ka segundo mobiyahe kita sa dalan nga giagian sa kahayag sa halos tulo ka libo ka tuig sa Yuta.
  Si Slava wala mohunong sa katingala - Wow, unsa ka paspas.
  Mikidhat si Vint nga maliputon.
  -Ang katulin dili pa igo aron makalupad gikan sa uniberso hangtod sa uniberso, apan mahimo naton madugangan ang katulin sa daghang beses. Gusto ba nimo nga maglumba sa tibuuk kalibutan?
  -Nakaingon na ko sa akong gusto!
  -Unya pagkupot pag-ayo, ang bag-ong acceleration mahimong mas titip kaysa sa miaging usa.
  Ang mga bituon nanganam kadiyot, ug dayon nagdali palayo sa usa ka nagkaguliyang nga cavalcade. Ang paglihok sa mini-starship nahimong mas paspas ug mas paspas. Ang tibuok nga mga galaksiya miagi. Ang kahayag misanag ug misidlak, ug ang buang nga pagdagan sa starship mitubo ug mitubo.
  -Naglihok na kami sa gikusgon nga usa ka milyon nga parsec matag segundo. Dili gihapon kini dako nga overclock. Magkinahanglan ug usa ka adlaw aron makalupad paingon sa ngilit sa imong gamay nga uniberso. Apan kami nga si Vint mipilit sa iyang tudlo sa iyang mga ngabil - mas mopaspas pa kami kon among i-on ang hyperultraplasma accelerators.
  Si Slava gamay nga gipugos sa usa ka lingkuranan, ug napugos siya sa pagtabon sa iyang nawong sa iyang mga kamot aron dili mabuta sa kadaghan sa mga silaw sa bituon. Bisan ang akong mga tudlo makita.
  -Ang among katulin napulo ka milyon nga parsec matag segundo. Nagpadayon kami sa pagpadali.
  Ang nagdilaab nga silaw nahimong init, ang kahayag misilaob sa sulod. Pagkakita niini, gi-on ni Kror ang light filter.
  -Gisultihan ko ikaw nga ang mga yutan-on huyang. Gikinahanglan ang paghatag labi pa nga pagpatulin ug pagpalig-on sa natad sa kusog, nga naghimo niini nga dili masulud sa mga silaw.
  -Ang among katulin usa ka gatos ka milyon nga parsec. Si Screw misinggit "Sa dili madugay hapit na kita mag-subtelepathic nga tulin."
  -Apan kini dili mahimo, ang katulin sa panghunahuna walay kinutuban ug ang hypertelepathic nga motor mahimong mopadali hangtod sa hangtod. Gawas pa, wala ka mahibal-an kung unsa ka masustansya ang negatibo nga mga emosyon. Natabonan na nato ang katunga sa uniberso, ug wala pa makagasto sa usa ka gatos sa usa ka porsyento.
  tubag ni Kror.
  -Oo, kini nga batang lalaki usa ka tinuod nga bahandi. Pinaagi sa dalan, Slavka, ang atong katulin nakaabot sa usa ka bilyon nga parsec matag segundo.
  Sa kalit nahunong ang pagdula sa kahayag sa dagat, nahimong ngitngit, ug ang kahayag lamang sa sulod sa gamay nga spaceship ang nagdan-ag sa itom nga vacuum.
  -Asa man ta? Nangutana si Slava sa walay pulos nga tingog.
  -Ug wala bisan asa sa interuniversal nga wanang. Ang mga cyberscanner wala pa mamatay, apan halos wala"y butang sa palibot, adunay lamang vacuum, hyperspace ug daghang mga natad.
  - Kita anaa sa kahaw-ang. Nahadlok ang bata.
  -Makaingon ka niana. Apan ayaw kahadlok, sa dili madugay makaplagan nato ang atong kaugalingon sa laing uniberso, nga mas dako pa kay sa imong kalibotan. Didto kita adunay luna alang sa mamugnaong kalihokan.
  -Adunay daghang mga uniberso ug sila nahimutang dili lamang sa tulo-ka-dimensional, apan usab sa multidimensional nga wanang. Adunay minilyon nga mga sukod, sila kanunay nga nagbag-o, nagbag-o. Aron dili ka makurat sa lainlaing mga porma, moadto kami sa ordinaryo nga tulo-ka-dimensional nga uniberso. Ang nag-unang butang nga nagpalahi niini gikan sa imong globo mao nga ang salamangka ug salamangka labi nga naugmad niini. Kini ang tanan nga mga machinations sa telepathy, ang posibilidad sa pag-impluwensya sa materyal nga palibot pinaagi sa verbal nga impluwensya. Makita nimo ang imong kaugalingon sa usa ka talagsaon nga super gingharian, usa ka kalibutan sa mga pantasya ug mga damgo.
  -Unsay akong buhaton didto? Sa pagkatinuod, ang pagpang-ungo alang kanako usa ka sekreto nga gisilyohan sa pito ka mga selyo.
  -Kini usa pa ka sekreto, apan sa higayon nga makaabot ka sa laing kalibutan dali ka nga makakat-on sa salamangka. Si Harry Potter mismo dili gani mugunit ug kandila nimo. Bisan pa, kung dili ka kontento sa kini nga uniberso, nan mangita kami usa pa alang kanimo. Tingali gusto nimo ang mga teknolohiya sa hyperplasmic - itudlo namon kini kanimo, apan sa pagkakaron kinahanglan kaming tulo nga makompleto ang usa ka espesyal nga buluhaton ug alang niini kinahanglan namon ang usa ka batang lalaki nga sama kanimo.
  -Para unsa?
  -Tungod kay tawo ka.
  -Ang atong katulin niabot sa napulo ka bilyong parsec matag segundo. Ug kini nagpasabot nga sa dili madugay ang mga bituon magsugod sa pagkidlap ibabaw kanato. Nagpagawas si Vint og aso gikan sa luyo sa iyang baba.
  Sa pagkatinuod, ingon og sa usa ka fairy tale, usa ka talagsaon nga lain-laing mga kahayag midan-ag sa ilang atubangan. Ang katulin sa starship mius-os, ug sila nahulog sa usa ka fairy-tale nga kalibutan. Ang mga bituon niining uniberso espesyal, dili lingin, kondili kuwadrado, triyanggulo, sa porma sa mga kono ug mga prisma. Ang matag bituon espesyal ug talagsaon, lainlain ang porma o sa usa ka idlas nga landong sa kahayag.
  Si Slava nagyelo nga nagbuka ang iyang baba;
  Ang mga bituon hinayhinay nga naglutaw sa dagat, morag nagdilaab nga mga isla sa itom nga velvet nga dagat.
  Sa kataposan, usa ka gamayng planeta ang mitungha atubangan sa ilang mga mata, nga may diyametro nga mga napulo ka adlaw sa porma sa usa ka silindro. Diha mismo sa sentro niini nga silindro mao ang usa ka dako nga Gothic nga kastilyo. Ang libolibong kilometro nga mga bungbong niini daling makita gikan sa orbit.
  -Dinhi niini nga kastilyo nagpuyo ang usa ka hari ug rayna, nga gusto gyud nga adunay mga manununod sa trono. Apan usa ka makalilisang nga salamangka ang nagbitay sa ibabaw nila. Usa lamang ka inosenteng bata gikan sa laing uniberso ang makabungkag niini nga spell. Matud ni Kror.
  Ug karon kita kinahanglan, ingon sa giingon sa mga tawo, sa yuta sa ibabaw sa nawong sa planeta.
  Nagmalampuson ang pag-landing, nga nakahimo sa usa ka turno, sila milupad sa mga higante nga mga estatwa sa kusgan nga mga agila.
  - Tanan, Slava, gawas. Gitanyag ni Vint ang iyang kamot ug gitabangan siya sa pag-ambak gikan sa gamay nga barko.
  - Pagyukbo sa planeta.
  Si Slava mihimo og gamay nga pana. Ang kusog halos parehas sa yuta, bisan kung ang higanteng palasyo makapakurat. Unya usa ka kilometro nga kristal nga ganghaan ang naabli sa ilang atubangan. Ang tulo ka managhigala misulod sa usa ka koridor nga puno sa bulawan ug bililhong mga estatwa. Adunay usab mga dolphin nga adunay upat ka ikog, ug extragalactic nga mga sundalo nga adunay mga hinagiban nga megaplasma. Matahum nga mga pungpong sa presko nga mga bulak nga gikulit gikan sa mga rubi, nagpadayon sila sa pag-uyog ug pag-inat sa ilang mga ulo. Ang talagsaon nga mga isda naglangoy-langoy sa palibot sa hawanan, nga naggilakgilak sa naggilakgilak nga mga himbis.
  -Katingad-an kung giunsa sila makalutaw sa hangin? Nangutana ang bata.
  -Antigravity! tubag ni Kror. - Dili pa nimo makita ang sama niini.
  Adunay daghang uban pang mga butang, tanan nga mga lahi sa lainlaing mga butang, nga makapadani sa mata ug makapahingangha sa imahinasyon sa usa ka nuybe anyos nga batang lalaki, apan ang paghulagway sa ingon nga katahum magkinahanglan og taas nga panahon.
  Taas kaayo ang pagbaktas subay sa usa ka gatos ka kilometro nga koridor, mao nga gipindot ni Vint ang butones ug midiretso silag teleport paingon sa lawak sa trono. Ang panguna nga lokasyon sa mga bituon nga hari talagsaon. Sa tunga-tunga sa hawanan adunay usa ka trono, sama ka impresibo sa usa ka bukid, sa porma sa usa ka spiral aqueduct, diin ang gagmay apan hayag nga mga barko naglutaw. Matag karon ug unya sama sa mga pabuto, usa ka masanag nga kaskad sa mga aligato nga nagbaha sa palibot nga wanang sa kilumkilom nga naghari sa palibot. Unya misugod sa pagpatukar ang engrande nga musika, ug ang silaw sa bulkan misilaob. Ang nagdilaab nga pula nga lava nga giputol sa atmospera, ug ang usa ka harianong magtiayon migula gikan sa masilaw nga panganod. Morag bata pa sila ug dato sa samang higayon nagsul-ob og lami. Sa dughan sa hari adunay usa ka kadena nga adunay mga esmeralda uban ang imahe sa usa ka asul nga poodle. Ug ang kadena nga nagdayandayan sa liog sa rayna, sa sukwahi, hinimo sa zafiro. Iyang gikiling ang iyang nawong paingon sa bata, ang iro hilom nga misiyagit ug giuyog ang ikog niini. Mipahiyom ang hari, ang iyang mga ngipon nagsiga sama sa mga bombilya.
  -Kumusta sa akong bisita nga ginganlag Slava. Sama sa giingon sa akong anting-anting, maayo ka kaayo nga bata ug makahimo sa pagtuman sa imong kapalaran.
  Ang harianong personahe naghan-ay sa mga hugpong sa mga pulong nga medyo dili angay, apan ang kahulugan klaro bisan kung wala"y hubad. Bisan tuod katingad-an kon sa unsang paagi ang usa ka molupyo sa laing uniberso makahibalo ug Ruso.
  - Kini ang telepathy. Mihunghong si Kror.
  - Kami adunay dako nga kasubo, bata. Ang bugtong anak nga babaye gibihag sa intergalactic tyrant nga Eletromendos. Ug kinahanglan namon ang usa ka kabalyero nga makaluwas kaniya. Ang dakong tagna nag-ingon nga siya motungha gikan sa gamay nga uniberso nga adunay lingin nga mga bituon. Gidala ka sa akong duha ka tigulang nga higala nga si Vint ug Kror sa palasyo, karon kinahanglan nimo nga moagi sa usa ka seryoso nga pagsulay ug pildihon ang hypertyrant.
  Mipahiyom si Slava, sa iyang tan-aw morag mitubo ang mga pako sa iyang likod ug igo na kaayo siya sa pag-atubang sa mangtas nga nagpahadlok sa tibuok uniberso nga walay kinutuban.
  -Andam ko nga makig-away sa mga kaaway ug buhian ang imong anak nga babaye.
  -Unya si Vint ug Kron magdala kanimo sa dalan, apan una kinahanglan nimo nga makapasar sa usa ka gamay nga pagsulay. Usa ka matang sa teksto sa pagkaangay sa propesyonal.
  -Uban sa kalipay.
  Gikuptan ni Vint ug Kror ang bata sa mga bukton, ug nakit-an na usab nila ang ilang kaugalingon sa mini-starship.
  -Tex adunay usa ka text, ug karon kita molupad ngadto sa usa ka planeta nga nahimutang duol sa usa ka dako nga bitoon.
  Ang gamay nga barko mitalikod, ug nakaplagan nila ang ilang kaugalingon sa atubangan sa usa ka asul nga planeta nga adunay nagbula nga mga panganod.
  Gikuha ni screw ang device.
  -Paalam Snow White.
  Ang usa ka pagpitik sa mga tudlo ug Slava natapos bisan asa nimo gihunahuna. Sa iyang atubangan nagbarog ang usa ka abohon, boring nga building sa eskwelahan. Adunay usa ka bug-at nga briefcase sa iyang luyo, nga nagpasabut nga siya kinahanglan nga moadto sa usa ka boring ug masuk-anon nga klase. Ug dili gyud ko gusto niini. Nangurog ang akong mga bitiis ug nangurog. Posible ba gyud nga ang nahitabo kaniya usa lang ka damgo o hallucination? Ang batang lalaki nagpahid sa iyang mga mata ug nagkupot sa iyang kaugalingon. Nasakitan. So this is reality, napugos gyud siya pag-eskwela. Ug ang langit naghilak, umog ug bugnaw, usa ka mabugnaw nga hangin ang naghuros. Mitingog ang kampana sa layo. Ang mga bitiis sa wala tuyoa nagsugod sa pagdagan. Kinahanglan nga naa kami sa oras sa pagsugod sa mga klase.
  Ang batang lalaki, nga medyo nabugtoan sa gininhawa, midagan pasulod sa classroom. Ang masulub-on nga magtutudlo nga si Rudolf Frankenstein misugat kaniya uban sa usa ka mananap nga ngulob.
  Naulahi na usab ang buang. Makaluluoy nga kini nga mga adlaw dili ang karaan nga mga adlaw ug dili ka mabunalan. Magpabilin human sa klase ug manglimpyo sa classroom.
  Makahilo nga agik-ik gikan sa likod nga mga lamesa. Ang laking karnero naghunghong, nagpakita sa iyang kumo ug tunga nga tudlo.
  -Buloton ka namo sa recess. Himoon nato kini nga Snow White chop.
  Ug grabe nga katawa. Ang magtutudlo nagpakaaron-ingnon nga wala makadungog.
  Ang leksyon ingon og taas ug makalaay, ug labaw sa tanan, si "Baran" ug ang iyang kompanya nagsugod sa pagluwa sa chewed nga papel gikan sa mga tubo.
  Ang kahadlok sa wala'y tuyo nga mikamang sa kalag, sakit sa gahong sa tiyan, ug makapabugnaw sa lawas. Uban sa usa ka pagkurog naghulat ka sa usa ka pagbag-o sa diha nga ang dautan nga lima motapot kanimo. Sa katapusan, ang kampanilya mibagting, ug ang iyang mga bitiis wala tuyoa nga midagan - ang batang lalaki nagdali sa pagpalayo gikan sa iyang daotan nga mga kaedad. Siya midagan, naningkamot sa pagtago sa pinakangitngit nga suok sa eskwelahan, diin kini nga mga bampira dili makakaplag kaniya. Si Slava misaka sa ilawom sa canopy ug nakit-an ang iyang kaugalingon sa dalan. Miginhawa siya og lawom, samtang ang mga anino nagpakita gikan sa lainlaing mga direksyon, ug ang mga bata-mga monsters didto mismo.
  -Aw, ang buang mikalagiw. Ikaw "Snow White" ug kini nga tsa mahimong "basa".
  Sadistado nga mingisi ang laking karnero.
  -Barug sa mga taytayan ug kami mobarug kanimo, kung dili mamatay ka.
  -Dili, mga lalaki, dili kinahanglan. Hinay nga nag-ungol si Slava.
  -Nagkinahanglan kami ug kanding. Ug bisan unsa pa ang imong hinay, kuhaa kini.
  Ang laking karnero halos usa ka ulo nga mas taas kay sa Slava ug usa ug tunga ka pilo nga mas bug-at, nga naghatag ug kusog nga hampak sa nawong. Ang bata mikibot ug ang iyang mata hapit dihadiha nanghubag. Unya mitungha ang usa ka tunok sa ilong, ug ang ilong misugod sa pagdagayday. Ang kauban sa Ram nagdali sa gubat, naigo siya sa mga gusok, apan ang lig-on nga lider nagpugong kaniya.
  -Paghulat, paluhod siya. Aw, ang "Snow White" mobarug sa moly.
  Nagtulo ang dugo gikan sa ilong ni Slava, ang iyang mga mata nagtubig, apan sa iyang kalag, dugang sa kahadlok, usa ka lahi nga pagbati sa garbo ug pagsalig sa kaugalingon nagsugod sa pagmata.
  -Dili, dili ako moluhod.
  "Baran" kunohay natingala.
  -Kini ang paagi nga kini nga schmuck nagpunting kanako. Unya pagkuha og pipila alang sa meryenda.
  Ug iyang gihapak ang iyang dalunggan sa tibuok niyang kusog. Ang ulo ni Slava mikurog, ang iyang dunggan nahimong purpura.
  - Dili, dili gihapon ko. Adunay pagpadayon sa tingog, nga nagbuntog sa kahadlok.
  - Unya patay ka. Patyon ka namo.
  Mibalikos pag-usab ang lider ug gibunalan siya sa bukog sa aping sa tibuok niyang kusog. Miatras og gamay si Slava ug nigawas nga hanap ang hampak.
  -Hupti ang Snow White. Naghimo si "Baran" og mahulgaon nga lihok.
  Giatake sa tigdaogdaog si Slava, gibukhad ang iyang mga bukton ug gipugos siya sa bungbong. Unya ang batan-ong pangulo mikuhag posporo ug nagdagkot ug sigarilyo.
  -Karon buhaton ko ang cauterization alang kanimo. Moluhod ka o makasinati og usa ka buang nga kataas.
  Dili maagwanta nga kahadlok ang gibati ni Slava, moluhod na unta siya dihang nahinumdom siya sa malipayong nawong ni Kror ug sa mabiaybiayon nga tinan-awan ni Vint. Ilabi na nga dili maagwanta mao ang panumduman sa talagsaon nga estrikto ug buotan nga nawong sa hari gikan sa laing dako nga uniberso. Ang pagluhod nagpasabot sa pagluib kanila. Ug unsa siya nga klase nga bayani, andam nga mohagit sa malupigon nga Eletromendos, kung ang labing ordinaryo nga mga hooligan makapakurog kaniya hangtod mamatay?
  Sa dihang midapat ang sigarilyo sa iyang agtang, nisiyagit si Slava ug kusog nga gibira ang iyang tuong kamot.
  Usa ka hugot nga gikuptan nga kumo nahulog sa apapangig ni Ram uban ang desperado nga kasuko.
  Nanglutaw siya sa iyang mga mata sa katingala, naamang ug saba nga nahulog sa iyang likod. Dinhi gibati ni Slava ang talagsaong kasuko ug kusog sulod sa iyang kaugalingon. Siya nagsumbag ug nagsipa sama sa usa ka propesyonal nga kickboxer. Milabay ang tunga sa minuto ug ang tibuok lima naghigda nga walay panimuot. Nagtindog si Slava nga gipataas ang iyang ulo ug gipataas ang iyang mga kamot sa hangin.
  -Kadaogan! Mahimo ba nga nahimo nako kini!
  Mibagting ang bell para sa klase, ning higayona lang wala kini hinungdan sa naandan nga pagkurog, apan ingon sa usa ka nightingale's trill. Milupad ang bata pasulod sa classroom nga morag pako. Dinhi siya napakyas sa walay hinungdan. Si Slava wala gani mohunong sa pagsulti og usa ka pulong sa dihang nakaplagan niya ang iyang kaugalingon sa kawanangan. Wala siya mahadlok - karon ang yawa mismo wala mahadlok kaniya ug gibuka niya pag-ayo ang iyang mga mata. Ang mga bituon daw matam-is ug pamilyar, dili kini makahadlok, sa kasukwahi, sa pagkawalay timbang adunay usa ka talagsaon nga kahayag nga gibati. Gilingi gamay sa bata ang iyang ulo. Mitupad kaniya si Vint ug Kror.
  -Kanang Snow White nahadlok. Pasayloa, apan dili namo kini mahimo sa laing paagi: kinahanglan nimong buntogon ang kahadlok sa imong kalag.
  -Busa dili kini tinuod nga pagsulay.
  -Ug dili! Kini tanan tinuod, kami adunay gahum sa pagdala kanimo sa Yuta ug bisan gamay nga pagbalhin sa timeline. Giunsa? Kini ang sekreto sa mga binuhat nga adunay usa ka milyon nga dimensyon. Karon nakapasar ka na sa pagsulay ug makapadayon na kami sa ubang mas seryoso nga mga butang.
  - Hain niini?
  Ang tornilyo milanog sa usa ka metal nga tingog.
  -Pananglitan, gawasnon ang bugtong manununod ni Haring Ezaram. Dili sayon ang pagpildi sa Eletromendos; Apan nakadaog ka sa imong unang kadaugan batok sa imong kaugalingong kahadlok.
  -Ang kahadlok gamay nga kamatayon - pinaagi sa pagpildi niini, kita moduol sa pagka-imortal.
  - Gitapos ni Kror ang iyang hunahuna. Ang pamilyar nga mga outline sa usa ka silindro nga planeta nagpakita sa unahan.
  . EPILOGUE
  Human sa sunodsunod nga makabungog nga mga hampak ug kapildihan, ang Celestial Empire miuyon sa kalinaw ug misaad nga dili na atakehon ang mga kabtangan sa Tsarist Russia.
  Ang Dakong Unom nangatarongan nga sayo pa kaayo aron masakop ang China ug mahimo silang mouyon sa paborableng mga termino. Sa pagkatinuod, ang Russia mismo nawad-an sa bahin sa Mongolia, sa habagatang rehiyon sa Usuri, Primorye, ug bisan sa Korea. Kini mga mapuslanon nga mga kasabutan - nga nagtugot sa Tsarist Russia ni Alexei Mikhailovich nga makaangkon og usa ka baroganan sa Siberia ug sa mga baybayon sa Dagat Pasipiko. Ug gibati nga medyo luwas.
  Ug uban niini, ang mahimayaong gubat halos natapos, ug uban pang mga butang naghulat sa unom ka mga bayani!
  
  
  IMMORTAL SPACE QUEEN
  Gusto gyud sa Reyna nga mas bata pa tan-awon. Ug busa nagpadala siya usa ka tibuuk nga ekspedisyon aron pangitaon ang salamin sa pagka-imortal. Sa pagtan-aw niini mahimo ka nga mahimong usa ka batan-ong babaye.
  Sa katapusan, ang pagpangita malampuson, apan ... Ang genie sa salamin misulti sa tigulang nga rayna:
  - Iuli ko kanimo ang imong pagkabatan-on, apan mahimo kang ulipon!
  Ang Reyna mitubag nga may gintang nga pahiyom:
  - Kung ang pagkabatan-on walay katapusan, nan uyon ako sa pagkaulipon!
  Ang genie naghimo sa usa ka spell. Ang rayna nahimo nga usa ka batang babaye nga, hapit hubo nga nagsul-ob lamang sa usa ka saput, nag-agay sa usa ka uma. Ug siya nagtrabaho pag-ayo ug nagtrabaho pag-ayo.
  Ang batan-ong lawas lamang ang halos dili masakitan ug dili kaayo kapoy. Apan kini makauulaw kaayo ug makalaay. Nahitabo kini sa usa ka planeta nga adunay duha ka adlaw. Ug ang istruktura sama sa ulahing bahin sa Middle Ages.
  Dugang pa, nagyelo sa mga pormasyon. Ang rayna nagtrabaho sulod sa mga adlaw ug nahimong tanga. Siya nahimong halos sama sa usa ka mananap, lamang sa iyang mga damgo miabut kaniya ang kagawasan. Ug siya nagtrabaho sa mga talikala sa tanang panahon. Lisod kaayo ni sa kanhi rayna. Ug ang paghikap sa latigo sa magtatan-aw sa hubo nga lawas sama sa init nga puthaw.
  Sa kataposan, dihay kausaban sa iyang kinabuhi. Para lang sa mas grabe. Ang tag-iya namatay, ug ang iyang manununod hingpit nga nadaot. Ug ang babaye gibaligya sa usa ka quarry.
  Karon kinahanglan kong magdala ug bug-at nga mga bukag, magtrabaho nga hubo sa mga kadena, latigohon, ug matulog sa mga bato.
  Ang Reyna karon labaw pa nga nag-antos. Ang genie, siyempre, nag-andam og lit-ag alang kaniya. Oo, siya imortal ug wala tigulang, apan siya anaa sa pagsakit, nga daw sa impyerno.
  Bisan tuod ang kusgan nga lawas naanad sa kapit-os. Ug nakahukom ang rayna nga molayas.
  Gisugdan niya ang paggamit sa iyang taas nga buhok sa pagtangtang sa kadena nga iyang gigapos sa iyang hubo nga tiil ug lig-on nga liog sa gabii. Hinay-hinay nimo nga i-file ang gipagahi nga puthaw gamit ang imong buhok, apan ang rayna adunay daghang oras - siya imortal. Ang laing butang mao nga human sa kakugi sa mga quarry kinahanglan nimo nga matulog, ug magputol ka og gamay kada adlaw.
  Apan ikaw nagtan-aw gihapon.
  Ang Reyna nakakita sa iyang kaugalingon ug dayon nakatulog. Unya sa mga sunod nakita nako pag-usab.
  Hangtud, sa katapusan, akong giputol ang mga link ... Apan, wala siya makaikyas. Gipataas sa mga guwardiya ang alarma.
  Ang rayna gidakop ug gibunalan sa walay kaluoy pinaagi sa latigo. Dayon ilang gisunog ang mga tikod sa init nga puthaw. Sunod ilang gisunog ang marka sa usa ka milayas nga ulipon. Ug pag-usab sila gipadala ngadto sa mga minahan.
  Ang mga ulipon kanunay nga mamatay, apan siya nagtrabaho pag-ayo sa daghang mga tuig na karon. Busa pasagdi sila nga magtrabaho sa mga talikala.
  Ug kada gabii ilang gisusi ang iyang kadena.
  Ang rayna natulog sa mga talikala, ug kanunay gibunalan sa usa ka latigo.
  Ila siyang gibutangan ug bug-at nga mga kadena ug gibunalan siyag latigo sa dihang siya mihinay hinay sa pagtrabaho.
  Nakasimhot na ang Reyna sa baho ug wala nay sakit. Ang impeksyon wala magdala kaniya, ug ang gamay ug monotonous nga pagkaon dili hinungdan sa sakit sa tiyan. Ang walay katapusan nga babaye nag-antus, apan wala mamatay. Ug ang mga tuig nagpadayon ug nagpadayon. Ang mga minahan anam-anam nga gitrabaho ug nahurot.
  Karon gibalhin na usab siya sa laing trabaho. Gilimpyohan nila kini sa hugaw ug gibaligya.
  Dinhi sa kataposan naswerte ang rayna. Ang pumapalit nahimo nga usa sa mga supplier sa mga gladiator sa arena.
  Ang rayna hilabihan ka uga ug luya, nga migugol ug kapin sa usa ka gatos ka tuig nga pagtrabaho pag-ayo sa mga minahan. Kusog kaayo siya ug lig-on, nagkupot ug bug-at nga bato sa iyang ulo.
  Siyempre, ang iyang kusog nakadani sa supplier. Gitan-aw niya ang iyang mga ngipon: walay bisan usa ka lungag ug dako ug kusgan. Gibati nako ang asero, gihulma ang mga kaunuran - sama sa bato!
  Ug siyempre gipalit ko kini, usa ka maayo nga ispesimen!
  Human niini nagsugod ang usa ka lahi nga kinabuhi alang sa rayna. Mapintas usab sa pagbansay-bansay, away, pagdaogdaog, pagbunal, apan mas makalingaw.
  Ang Rayna naa sa usa ka batan-on nga lawas sa sobra sa duha ka gatos ka tuig, ug gipalahi sa daghang kusog ug paglahutay, salamat sa pinugos nga pagbansay sa kanunay nga kakugi.
  Naghatag kini kaniya usa ka piho nga pagsugod sa ulo sa ubang mga babaye. Dugang pa, ang tanan nga mga pilas ug mga samad sa iyang maskulado nga lawas dali kaayo ug wala"y pagsubay.
  Ang rayna dali usab, adunay maayo nga dili mamatay nga mga reaksyon, ug makugihon nga nagtuon. Dili ang tanan nagtrabaho dayon alang kaniya, apan siya adunay usa ka lig-on nga lawas.
  Busa sa sinugdan midaog siya tungod sa iyang kusog, paglahutay, ug kalagsik. Ug dayon ang iyang kahanas nagsugod sa pagtubo.
  Sa sinugdanan wala siyay pinakalig-on nga mga kaatbang, apan sa hinay-hinay uban sa kasinatian ang iyang lebel misaka.
  Ug mao nga ang rayna nagsugod sa pagpildi sa bantog nga mga babaye. Ug bisan makig-away sa mga tawo ug mga mananap!
  Sumala sa kostumbre sa imperyo, human sa usa ka gatos nga kadaugan sa mga dula sa gladiator, ang usa makabaton ug kagawasan.
  Ang lig-on nga rayna, bisan og nakadawat siya og mga samad ug garas gikan sa mga ngil, sa katapusan nakadaog sa ika-100 nga gubat.
  Human niana nakadawat siyag kagawasan gikan sa mga kamot ni Cesar. Ug makakuwarta na siya sa mga gubat sa iyang kaugalingon, o makatudlo sa mga babaye sa pagkoral.
  Ug sa wala madugay ang rayna, maanyag ug adunahan na ug batan-on pa sa lawas, naminyo sa usa ka halangdon nga patrician.
  Ug tigulang ug mangil-ad. Apan siya dili imortal ug sa wala madugay namatay.
  Ang Reyna, nga karon usa ka walay katapusan nga batan-on nga biyuda, adunay usa ka dosena nga gwapo nga batan-ong mga lalaki isip mga hinigugma.
  Ug dakong bahandi.
  Busa morag nakaplagan niya ang kalipay... Gawas nga ang mga bunga sa pag-uswag dili igo - maayo, sa usa ka paagi ang siyensiya wala molambo niini nga imperyo. Ug sa planeta sa kinatibuk-an. Ug ang mga kanyon ug musket mao ang labing karaan. Ang tanan literal nga nagyelo.
  Ug karon ang imperyo nahulog sa pagkadunot, usa ka bag-ong reyd sa mga barbaro... Ang Reyna nabihag na usab ug naulipon. Apan tungod kay batan-on pa siya nga katahom, nahimo siyang puyopuyo sa lokal nga khan.
  Ug hangtod nga namatay siya ug gitugyan siya sa iyang manununod. Ug namatay usab siya sa ulahi.
  Ug ang rayna gibutang sa subasta. Ilang gihuboan siya ug gibaligya sa usa ka halangdon nga sheikh. Ug siya nag-uban kaniya hangtud nga namatay ang sheikh. Ug gisubasta na usab ang babaye. Ug niining higayona, siya natapos sa palasyo sa Sultan. Kay imortal, nakahimo siya sa pagdani sa monarko ug nahimong unang asawa.
  Apan dili maayo nga swerte, ang imortal nga babaye dili makaanak sa mga bata. Ug sa dihang namatay ang Sultan, ang iyang manununod mimando sa rayna nga gapuson pag-usab ug ipadala ngadto sa mga minahan.
  Ug pag-usab ang rayna anaa sa impyerno. Sa mga talikala, sa panahon sa kakugi, nagdala siya og mga bato sa usa ka bukag, tinadtad nga bato nga adunay usa ka crowbar. Usab gamay, monotonous nga pagkaon, latigo, baho, kadena. Ug siya gilugos kada gabii sa mga guwardiya. Bisan tuod ganahan ang rayna niini, ang iyang batan-ong lawas daling nakaabot sa orgasm.
  Ug busa ang walay katapusan nga babaye migugol matag tuig, dekada human sa dekada.
  Hangtud, sa katapusan, kini nga minahan nahurot, ug duha ka gatus ka tuig ang milabay. Walay nakahinumdom kon kinsa kining rayna. Ug gisubasta na usab kini. Sama sa naandan, hubo ug maskulado. Siyempre, human sa paghugas una niini.
  Ug pag-usab ilang gipalit siya alang sa kasundalohan, tungod kay siya kusgan kaayo sa pisikal. Maabtik man sia kag makahibalo magpakig-away paagi sa espada.
  Ug nagsugod ang karera sa militar sa rayna. Nag-apil siya sa daghang mga away, lig-on, lig-on, lig-on, ug kanunay nga nagtiniil nga nagdagan. Ug ang iyang karera anam-anam nga misaka sa bungtod.
  Karon siya na ang kumander sa usa ka regiment sa kababayen-an ug adunay daghang bahandi. Ug pag-usab nakit-an niya ang iyang kaugalingon nga usa ka mapuslanon nga dula, ug nakadawat usa ka dako nga kahimtang nga iyang gipanag-iya.
  Ingon niana ang zigzag sa imortal nga kinabuhi: karon pataas, karon paubos!
  Ang rayna, siyempre, nahimong balo ug dayon naminyo sa batan-ong prinsipe. Ang batang lalaki nawad-an sa iyang ulo sa usa ka eksperyensiyado, apan sa gawas nga batan-ong babaye. Ug mao nga nagpakasal sila. Ug unya ang batan-ong lalaki nahimong hari. Ug ang iyang asawa nakabaton ug dakong impluwensya.
  Ang gingharian nakiggubat ug milapad. Kini nahimong mas lig-on ug mas lig-on. Ug ang kabatan-onan sa kagahapon unang nahamtong ug unya natigulang. Sa gawas, ang batan-ong rayna mikuha ug testamento gikan sa himatyon nga hari nga siya mahimong empress. Ug gipirmahan niya kini.
  Human sa iyang kamatayon, ang kanhi rayna nahimong empress. Ug nakig-away sa mga gubat. Ingon nga walay katapusan nga batan-on, sa katapusan iyang nabuntog ang tibuok kalibutan!
  Ug ingon og nakakaplag siya og hingpit nga kalipay... Apan milabay ang tulo ka gatus ka tuig, ug ang mga langyaw mitugpa. Ug ilang gikuha ang planeta.
  Ug ang empress nakit-an na usab ang iyang kaugalingon sa mga quarry. Ug aduna nay kwelyo, hubo, walay sapin, apan walay mga kadena. Nagtrabaho ko sa usa ka piho nga oras, ug dayon nagtan-aw sa TV sa wala pa matulog.
  Mao usab kini ang kinabuhi... Nagserbisyo siya og kapin sa usa ka gatos ka tuig nga pagkabilanggo, dayon gibuhian sa parol, ug nagpuyo sa usa ka giokupar nga planeta sa usa ka imperyo sa kawanangan.
  Natagamtam niya ang tanan nga mga benepisyo sa usa ka labi ka naugmad nga sibilisasyon ug ... Niining higayona miapil siya sa hukbo sa kawanangan.
  Nagsugod sa paghimo sa usa ka karera sa Star Wars. Imortal siya! Dili mahadlok sa bisan unsa!
  Ingon niini ang iyang pag-uswag sa iyang karera hangtod nga nahimo siyang marshal. Unya iyang gipanag-iya ang tibuok planeta.
  Ang uban mga gobernador. Human niana siya mibalik pag-usab sa kasundalohan. Nakig-away siya ug nagsugo. Nahimong usa ka Hyper-Supermarshal.
  Ug dayon ilang gihimo ang usa ka kudeta sa militar ug giilog ang trono sa emperador sa imperyo sa kawanangan - nanguna sa galaksiya.
  Pagkahuman nagsugod siya sa pagbuntog sa ubang mga kalibutan. Siya mimando, miatake, midaog, usahay mapildi, apan nanimalos...
  Maayo ang tanan hangtod nga nahimamat niya ang usa ka imperyo sa usa ka hybrid nga claw-claw.
  Dali ra kaayo silang midaghan ug gibuntog ang sibilisasyon sa tawo sa gidaghanon.
  Busa ang mga gubat nagpadayon, gubat human sa gubat... Hangtod sa katapusan, ang mga tawo napildi. Ug ang kanhing rayna wala na mahimong ulipon pag-usab, sa mga minahan.
  Sa makausa pa nagtrabaho ka sa mga kadena ug natulog nga nakadena sa mga bato. Ug ubos sa hingpit nga pagkontrolar sa mga robot.
  Diha lamang sa usa ka damgo ang walay katapusan nga babaye nakakita sa iyang kaugalingon nga gawasnon ug dako. Ug sa nahabilin nga mga panahon siya nagtrabaho pag-ayo, nagtrabaho, ug naghubo, gisakit ang iyang mga tiil sa mahait nga mga bato.
  Apan wala mawad-i og paglaom ang rayna. Siya imortal ug sigurado nga magbag-o sa usa ka butang sa dagan sa kahangturan! Ang pagkaulipon dili molungtad hangtod sa hangtod!
  Ang kanhing rayna mikanta pa gani, bisan pa sa kamatuoran nga ang usa ka hampak nahulog sa iyang hubo, maskulado nga likod:
  Ang anak nga babaye sa yuta motubag, dili,
  Dili ako magpabilin nga ulipon...
  Nagtuo ako nga adunay usa ka kaadlawon sa kagawasan -
  Ang hangin makapalagsik sa bag-ong samad,
  Sagrado nga pakiggubat alang sa Amahan,
  Kay ang Dakong Dios nagtawag...
  Bangon og sayo, maisog nga kabalyero,
  Ang kangitngit mawala ug ang mga rosas sa Mayo mamulak!
  
  
  
  
  AYAW UGANG SA ONISH
  Niadtong Nobyembre 1941, wala damha nga gitanyag ni Hitler ang kalinaw ngadto kang Stalin. Usa ka solusyon nga ingon og dili mahimo sa bisan kinsa nga pamilyar sa aktwal nga sitwasyon.
  Ang mga Aleman, daw hapit na mokuha sa Moscow. Ug nganong nagtanyag ug kalinaw niini nga sitwasyon?
  Apan si Hitler, ingon sa imong nahibal-an, adunay usa ka naugmad nga intuwisyon. Ug gibati niya nga ang Moscow dili makuha. Ug kung mao, nan panahon na, kung nahadlok si Stalin, aron itanyag ang kalinaw. Natural, dili tanang sundalo ang miuyon niini, apan si Hitler adunay gahom ug awtoridad.
  Dugang pa, ang mga kahimtang sa kalinaw misaad nga mapuslanon alang sa mga Aleman. Sa pagkatinuod, ang Ukraine moagi sa Germany ug uban niini ang itom nga mga yuta ug agrikultura, ingon man ang Belarus, ang mga estado sa Baltic, ug ang rehiyon sa Smolensk.
  Si Stalin, sa kinatibuk-an, miuyon nga ihatag ang tanan nga nakuha na sa mga Aleman.
  Ang Sevastopol nahulog sa mga Aleman. Agig tubag, ang mga Kraut mibiya sa rehiyon sa Moscow. Si Leningrad nagpabilin sa luyo sa USSR ug usa ka koridor ang gilaraw alang niini. Ang mga Aleman miuyon nga mobiya sa rehiyon sa Leningrad baylo sa rehiyon sa Voroshilovograd ug rehiyon sa Donetsk, nga wala pa hingpit nga nasakop sa mga Aleman.
  Sa katibuk-an, nadawat sa mga Nazi ang Donbass uban ang karbon, metal ug pabrika niini, mga deposito sa bauxite, ug yutang pang-agrikultura, ang tibuok Crimea, ug bisan ang bahin sa habagatang Don. Ang mga Aleman mibiya sa rehiyon sa Leningrad, Moscow, Tula, bahin sa Rzhev, mga rehiyon sa Kalinin. Kabaylo sa bahin sa Donbass, bahin sa Don nga adunay daghang itom nga yuta ug Sevastopol. Nakuha sa mga Finns ang Petrozavodsk ug kung unsa ang ilang nakuha. Nagbulag mi og maayo.
  Dugang pa, ang USSR mihimo sa pagsuplay sa lana sa mas ubos nga presyo sa merkado, ug sa pagbayad sa usa ka dako nga lukat alang sa mga binilanggo sa gubat.
  Si Stalin, nahadlok nga mapildi sa gubat ug Moscow, miuyon sa maong mga kondisyon. Sa kinapungkayan sa mga kalampusan sa Wehrmacht.
  Aw, si Hitler, nga adunay labaw sa kinaiyahan nga kinaiya, nakaamgo nga kini mao ang labing maayo nga kapilian.
  Ang gubat sa USSR natapos na. Ang mga Nazi unang nagsugod sa pagbalhin sa mga tropa ngadto sa Africa. Dugang pa, gisugdan sa Britanya ang pag-atake kang Rommel. Nan, unsa man? Ug ang Fritz mikuha ug mitugpa sa mga tropa sa Malta. Siyempre, una nga pagpamomba sa Britanya didto.
  Sunod, siyempre, mao ang pag-atake sa Gibraltar. Si Hitler personal nga nakigkita kang Franco.
  Sama sa, nakita nimo kung unsa ka kusgan ang Alemanya. Gipildi ang USSR. Nabihag niya ang upat ka milyon nga mga Ruso ug daghang liboan nga mga tangke. Alang kanamo, ang Espanya sama sa usa ka stroke sa usa ka mapa. Mag-okupar kami kung dili nimo pasudlon ang mga tropa. Ug kung gimingaw ka niini, makakuha ka usa ka butang sa Africa. Dugang pa, ang Britanya nalaglag ug dili moadto bisan asa!
  Si Franco, nga nakaamgo nga ang Espanya mahimong okupar ug walay kahigayonan, miuyon.
  Ang pag-atake sa Gibraltar malampuson, ug dali ra. Nahulog ang kuta. Ug dayon ang mga Aleman misulod sa Equatorial Africa.
  Ang Britanya nakaagom ug dakong kapildihan. Nadakpan sila sama sa mga sipsip.
  Gipildi ni Rommel ang Britanya sa Libya ug naglunsad og opensiba sa Ehipto. Nakuha ang Alexandria.
  Unya migawas siya ug mitabok sa Suez Canal. Tungod sa ilang kalamposan, nabihag sa mga Aleman ang Iraq, Kuwait, ug ang tibuok Middle East.
  Ang Wehrmacht wala mawad-i og daghan kaayong mga sundalo ug mga opisyal sa silangan. Ug ang iyang mga tropa mas daghan ug mas batid ug mas nabansay kay sa mga British ug ilabina sa mga kolonyal nga pwersa.
  Ang mga British mahimong maglangkob niini ug, sa walay duhaduha, nawala. Kung wala ang USSR, ang Fritz nakahimo sa pagpakig-away sa Britanya nga malampuson.
  Sa kinatibuk-an, ang Britanya gitakdang mawad-an sa mga kolonya niini. Ang kasundalohan sa yuta niini huyang kaayo ug gamay ra ang pagkaepektibo sa panagsangka aron mahuptan ang mga kolonya batok sa labi ka daghan ug disiplinado nga mga tropa sa Wehrmacht.
  Apan ang pag-focus sa armada wala molihok. Human sa pagkapukan sa Gibraltar ug Malta, nahimong imposible ang paghawid sa Aprika. Busa gibabagan ni Rommel ang Suez Canal. Ug bisan sa yuta, gipildi sa mga Aleman ang Britanya sa usa ka tumong. Human sa gubat uban sa USSR, ang Wehrmacht nahimong mas lig-on ug mas masaligon sa iyang mga abilidad, ug nakaangkon sa halapad nga combat kasinatian.
  Ingon niini ang paagi nga anam-anam nga nasakop ang Africa. Ug pinaagi sa Iran ang mga Aleman misulod sa India. Didto, usab, ang mga lokal nga sepoy dili gusto nga mamatay alang sa Britanya. Sa katibuk-an, ang mga Aleman mas nababagan sa mga gilay-on, kakuwang sa mga dalan, nag-inat nga komunikasyon, ug mga problema sa suplay kay sa mga tropang Britaniko.
  Ang US giabog aron malikayan ang gubat. Gitangtang pa nila ang tanang silot batok sa Japan.
  Apan giatake gihapon sa samurai ang Peru Harbor. Kinahanglang panalipdan ang atong kaugalingon ug ilogon ang mga kabtangan sa Britanya sa Asia. Ug gibuhat kini sa mga Hapon.
  Sa laktod nga pagkasulti, sa kap-atan ug duha ka tuig ug ang unang katunga sa kwarentay tres, ang mga Aleman ug Hapon nakabihag sa Aprika, Australia, ug sa tibuok Asia. Ug sa Septiyembre 1943 misunod ang pagdunggo sa Britanya. Pagkahuman, siyempre, daghang mga pagpamomba. Gigamit sa mga Aleman ang Yu-288, ug Yu-188, ug uban pang mga makina.
  Kay nawad-an sa mga kolonya niini ug gikapoy sa gubat sa submarino, ang Britanya dili makasukol.
  Ug ang mga Aleman adunay daghang mga kapanguhaan, ug labi na ang pagtrabaho. Literal nga gibombahan nila ang tanang siyudad ug pabrika sa England. Ug unya, siyempre, ang pag-landing sa mga tropa ug ang paggamit sa Panthers, Tigers, Lions ug bisan Mouses. Aw, siyempre, usab mga amphibious tank ug underwater nga mga sakyanan.
  Ang "mouse" nahuman sa wala pa magsugod ang operasyon, ug nakig-away pa siya. Apan ang "Mga Ilaga" bug-at kaayo.
  Ang mga tripulante ni Gerda sa Panther nagpalahi sa kaugalingon sa gubat. Human mabihag ang Britanya, ang mga Aleman nakig-away gihapon sa Estados Unidos sulod sa pipila ka panahon. Gipalagpot ang mga Amerikano gikan sa Iceland. Apan tungod sa dugay nga komunikasyon, ang pagdakop sa America nahimong usa ka lisud nga buluhaton. Bisan pa, ang Dagat Atlantiko dili komedya. Gawas lang kon bombahan nila ang usa ka higala ug mag-away sa dagat.
  Ang mga submarino sa Aleman naugmad, lakip ang paggamit sa hydrogen peroxide, ug nalunod ang halos tibuok panon sa mga Amerikano.
  Bisan pa, ang Estados Unidos labi ka lisud nga makuha. Ang gubat nagpadayon, ug ang mga Aleman sa ngadtongadto mipuli ug nakigdait.
  Pagkahuman ang mga Aleman mibalik sa USSR.
  Niadtong 1945, ang E-50 ug E-75 nagsugod sa produksyon. Gidili ni Hitler ang paggama og mga tangke nga mas gaan sa kalim-an ka tonelada, gawas sa gamay nga serye sa mga reconnaissance nga mga sakyanan.
  Ang Panther mitimbang og kwarentay kwatro ug tunga ka tonelada. Ang "Panther" 2 kay kalim-an ug duha ka tonelada. Ang E-50 nakabira na ug halos kan-uman ug lima ka tonelada. Ang katapusan nga tangke adunay kaayo desente nga frontal armor nga 150 milimetro sa kasko sa usa ka anggulo nga 45 degrees, ug 185 milimetro sa atubangan sa turret, usab sa usa ka anggulo. Usa ka 88 mm nga pusil nga adunay gitas-on nga baril nga 100 EL. Ug 82 mm nga armor sa mga kilid, usab sa mga bakilid. Sa kombinasyon sa makina, nga gipaspasan sa 1200 horsepower sa dihang gipadako, kini usa ka gamhanan kaayo nga medium nga tangke.
  Dugang dose ka round kada minuto.
  Mas bug-at pa nga E-75 nga motimbang og kapin sa nubenta ka tonelada. Kini nga tangke nahimo nga dili hingpit nga malampuson. Ang 128mm nga pusil adunay mas hinay nga rate sa kalayo, adunay mas ubos nga muzzle velocity, ug walay mga bentaha sa duol nga range kon itandi sa 88mm E-50.
  Ang frontal armor sa hull mas maayo pa kay sa 160 millimeters sa anggulo nga 45 degrees. Bisan pa, wala na kinahanglana. Nagkupot sa tanan nga mga pusil sa Amerika, ug usab sa mga Sobyet. Ang panalipod sa turret maayo kaayo: 252 millimeters sa atubangan, 160 millimeters sa kilid ug likod. Makita nga labing menos adunay mas daghan o dili kaayo kasaligan nga proteksyon alang sa tore, labi na sa kilid.
  Ang kilid sa kaso mao ang 120 mm, nga madawat, ug mahimo ka usab magbitay sa mga screen. Ang makina, bisan pa, huyang sa 900 horsepower. Sa kinatibuk-an, siyempre, ang tangke wala pa mahuman ug medyo taas. Nagpahinumdum kanako sa usa ka medyo overgrown Tiger-2 uban sa susama nga mga problema.
  Ang duha ka German nga mga sakyanan dili hingpit, apan ang E-50, siyempre, mas praktikal.
  Aw, ug usab E-100. Apan kini nga sakyanan mas bug-at pa ug adunay mas grabe nga mga kinaiya sa pagdrayb kay sa E-75.
  Ang E-100, tungod sa dako nga masa niini, gihimo sa gamay nga gidaghanon.
  Ug ang militar mismo sa kasagaran miuyon sa E-50.
  Sa tingpamulak sa 1946, tukma sa Abril 20, ang adlawng natawhan sa Fuhrer, ang mga Germans mibalhin ngadto sa USSR.
  Daghan silag mga sakyanan ug kagamitan. Napulo ka libo nga mga tangke sa lainlaing mga bersyon. Ang USSR usab adunay serial T-34-85 ug IS-2 ug IS-3 sa serbisyo. Ang T-44 dili hingpit nga malampuson. Apan ang T-54 dili pa andam.
  Ang mga Aleman naghimo sa E-50 ug E-75 sa daghang gidaghanon.
  Human sa pagkawala sa usa ka mahinungdanon nga bahin sa nasud, si Stalin nagdili sa pagpalambo sa mga sakyanan nga mas bug-at pa kay sa kap-atan ug pito ka tonelada.
  Dugang pa sa usa ka dako nga gidaghanon sa T-34-85, ug medyo gamay nga IS-2 ug IS-3, ang SU-100, nga usa ka medyo yano ug epektibo nga self-propelled nga pusil, gihimo sa masa.
  Kinahanglan nga matikdan nga ang labing dako nga tangke, ang T-34-85, makalusot lamang sa German E-50 nga serye sa kilid, ug ang E-75, bisan gikan sa kilid, lisud kaayo, ug ang SU- Mahimo kini sa 100, ug bisan kung hapit na.
  Busa ang mga pwersa klaro nga dili patas. Ang mga tangke sa Aleman mismo nakasulod sa mga tangke sa Sobyet gikan sa layo nga mga distansya. Ug ang IS-3 lamang ang adunay labaw o dili kaayo makatagbaw nga panalipod alang sa agtang, ug dayon sa ibabaw nga bahin.
  Ania ang mga German nga nagduso sa teritoryo sa USSR.
  Gerda, Charlotte, Christina ug Magda sa E-50. Sila nanagtaghoy ug mga awit sa ilang kaugalingon ug nanagngulob.
  Dugmokon namo ang sungay sa laking karnero sa tanan,
  Ang Dios nga Labing Gamhanan mahimong para kanato!
  Ug giunsa nila kini pagkuha ug sunogon ang kaaway.
  Ang katloan ug upat gihuyop sa iyang turret. Oo, ang mga tripulante sa panggubatan, dili ka makasulti bisan unsa.
  Si Charlotte miingon nga wala mahimuot:
  - Bisan pa, ang among hinagiban dili kaayo maayo. Mahimo pa gani nga kabit ang kaaway sa tabla!
  Christina miingon:
  - Apan ang pusil tukma ug makamatay! Busa ang usa mobayad sa lain!
  Si Gerda misinggit:
  - Atong bungkagon ang tanan!
  Samtang, si Natasha sa SU-100 kauban ang iyang mga tripulante nakig-away batok sa Fritz.
  Oleg Rybachenko nahimong ikalima nga sakop sa SU-100 crew, uban sa Natasha, Zoya, Augustina ug Svetlana.
  Ang mga babaye miyango nga miuyon:
  - Ikaw usa ka manggugubat, nga maayo!
  Gipabuthan ni Natasha ang kaaway. Ang kabhang naigo sa usa ka German nga sakyanan sa agtang ug niigo. Gitaptapan sa dalaga ang iyang tiil sa kasuko. Ug iyang gisusi:
  - Ug karon ikaw usa ka batang lalaki! Daw hait ka, ha?
  Miyango si Oleg. Siya usa ka imortal nga batang lalaki, nga nagpasabut nga daghan siya nga mahimo. Ania ang usa ka German nga E-75 nga nagpadayon. Unsaon paglusot niini?
  Ang bata nga henyo nakahunahuna niini ug mihunghong sa projectile:
  - Kami metal, sa samang dugo - ikaw ug ako!
  Ug sa tabang sa iyang hubo, bata nga mga tiil iyang giliso ang panan-aw ug nagpabuto.
  Sama sa usa ka German nga tangke nga dili lig-on sa frontal armor, apan kon imo kining maigo sa eksaktong end-to-end o kombinasyon sa force lines, ang tangke mohatag. Ug unya ang metal mibuto ug ang combat kit nagsugod sa pagbuto.
  Si Oleg Rybachenko misinggit:
  - Kini ang pinakataas nga klase!
  Gitiktikan ni Natasha ang hubo nga tikod sa bata ug miyango:
  - Pagpusil!
  Si Oleg Rybachenko nagpabuto pag-usab gikan sa SU-100. Nagpabuto sila gikan sa usa ka layo nga gilay-on, ug unya ang 100 mm nga kanyon sa Sobyet wala makuha ang labing bag-ong mga tanke sa Aleman: E-50 ug E-75. Pero phenomenal ang bata. Ug nakahimo siya sa pag-igo sa kaaway.
  Gipusil na usab ang Terminator boy. Ug kini milapas sa E-50. Kini nga tangke paspas ug kinahanglan nga maigo. Apan ang mga Aleman kanunay nga nagduso sa labi ka kusog.
  Nag-shooting si Zoya. Ug tukma kaayo.
  Naigo ang kaaway sa tore. Unya si Oleg Rybachenko nagpabuto pag-usab. Ang usa ka gatos ka milimetro nga pusil makahimog katingalahan.
  Ang batang henyo misinggit:
  - Gibulagan ko ikaw! buwagan tika! Dili kini sa imong gusto!
  Ug sa makausa pa, sama sa usa ka batang lalaki, iya kining kuhaon ug maigo kini pag-ayo. Ug kini magkuniskunis gayud sa kaaway.
  Unya kini magpakita:
  - Usa ako ka supersonic fighter!
  Ug sa pag-usab siya mopusil sa tabang sa iyang hubo nga tiil.
  Dose ra ang hitsura sa batang lalaki, apan siya kusog kaayo ug talagsaon.
  Dinhi siya mipusil sa tabang sa iyang hubo nga mga tudlo sa tiil ug Augustine.
  Ug ang babaye nahagsa sa E-50.
  Ang mga Aleman nag-antos sa dakong kadaot. Apan nagkaduol na ang ilang pagdahili sa mga tangke. Ania ang E-100 nga naglihok. Usab gamhanan nga hinagiban, hinagiban, ug taming.
  Apan ang iyang mga babaye ug lalaki nakahimo usab niini.
  Usa ka German nga sakyanan ang nasunog ug gikuniskunis.
  Si Oleg Rybachenko miawit:
  - Himaya sa Balaan nga Amahan,
  Uban sa dili yutan-on nga kasuko!
  Sa makausa pa nagpabuto ang batang lalaki, gidugmok ang pasista ug mikidhat sa mga babaye. Ug pag-usab ang batang lalaki mipana ug milaglag sa kaaway.
  Ambot lang, fighting boy siya. Ug bunalan ka niyag kabhang. Ug ang tangke nga "Tiger"-2, karaan na apan gamhanan, nahimong biktima. Ang German Panther 2 nag-antos usab sa kapildihan. Apan hapit na niya masakop ang America mismo.
  Ug karon ang USSR nagpadayon.
  Si Oleg Rybachenko mipana ug tukma nga naigo.
  Ug mao nga nagsugod sila sa pagpamusil nga nagpuli-puli ug nagkanta...
  Gisipa ni Natasha ang iyang hubo nga tiil ug misinggit:
  - Kini gikan sa taiga...
  Gipikpik usab ni Zoya ang iyang hubo nga mga tudlo sa tiil ug misinggit:
  - Sa kadagatan sa Britanya...
  Giigo usab ni Augustine ang kabhang ug miingon:
  - Pulang Hukbo!
  Si Svetlana nagpabuto og mga misil gamit ang iyang hubo nga mga tudlo sa tiil ug miingon:
  - Labing kusgan sa tanan!
  Si Oleg Rybachenko nasuko ug miingon:
  - Ug tugoti si Red ...
  Si Natasha nagpabuto ug misinggit:
  - Kusog nga pagpislit!
  Gisagpa ug gisapak usab ni Zoya:
  - Ang imong bayoneta nga adunay kal-ol nga kamot!
  Si Augustine misipa ug misinggit:
  - Ug kinahanglan naton...
  Si Svetlana nagpabuto og usa ka lethal charge ug miingon:
  - Dili mapugngan!
  Si Oleg Rybachenko nagpabuto pag-usab, nagkatawa:
  - Lakaw ngadto sa katapusan ...
  Nagpadala si Natasha og kabhang ug misinggit:
  - Mortal nga away!
  Ug nagkatibulaag ang mga babaye, nagpabuto ang kanyon hangtod nahurot ang mga kabhang.
  Oo, si Oleg Rybachenko nakiggubat na usab.
  Apan naglisod ang Pulang Hukbo. Nag-uswag ang mga Aleman. Mas daghan silag kagamitan ug mas daghang infantry. Ug ang mga Hapon gikan usab sa silangan.
  Dili makasukol sa ingon nga gahum.
  Si Gerda ug ang iyang mga tripulante nakig-away sa E-50. Gisulong na sa mga Aleman ang Voronezh. Grabe ang away.
  Sa usa ka bahin, ang tangke sa Aleman maayo kaayo isip usa ka manggugubat sa kaugalingon nga matang. Apan ang proteksyon sa sakay medyo huyang. Ug kini ang disbentaha niini, busa ang mga babaye kinahanglan nga mabinantayon.
  Adunay daghan pa nga T-34-85 nga gihimo. Kini nga sakyanan anaa pa sa mass production, ug ang German nga 88-mm nga kanyon sa 100EL nag-ani ug daghang ani gikan sa layo.
  Ang SU-100 nagkadaghan usab nga giprodyus, nga, nga usa ka self-propelled nga pusil, mas sayon nga himoon kay sa usa ka tangke, apan usa ka mas kusgan nga hinagiban.
  Karon, gipindot ang buton sa joystick gamit ang iyang hubo nga mga tudlo sa tiil, si Gerda nakalusot sa Soviet drying. Sa duol, ang maong sakyanan mahimong peligroso kaayo.
  Gikuha kini sa blonde nga terminator ug gikanta:
  - Ang akong mga ugat dili hinimo sa asero,
  Nakuha gyud nimo ako!
  Ug dayon nagpabuto si Charlotte og kanyon ug gidugmok ang katloan ug upat.
  Ug ang usa ka pusil nga nagpabuto og dose ka buto matag minuto moabot sa layo nga distansya.
  Sunod, nagpabuto si Christina. Ug buhaton usab niya kini sa tukma ug tukma. Gibuak niya ang tangke sa Pulang Hukbo ug misinggit:
  - Nagdilaab nga kalayo! Hooray para kang Stalin!
  Unya naigo sab si Magda. Gibuhat niya kini sa tukma kaayo gamit ang iyang hubo nga mga tudlo sa tiil.
  Ug siya miawit:
  - Alang sa himaya sa walay kataposang Amahan!
  Pagkahuman nikatawa ang dalaga...
  Ang makina sa Aleman wala"y mahimo.
  Ang biktima niini mao ang IS-2, usa ka kusgan ug delikado nga tangke, apan dili maayo nga gipanalipdan sa atubangan sa turret.
  Ang IS-3 ra ang adunay medyo maayo nga proteksyon sa atubangan, apan kini nga tangke gihimo gihapon sa gamay nga serye. Ang porma sa tore niini komplikado kaayo. Bisan kung ang IS-3, ingon sa gipakita nga praktis sa kombat, labing menos adunay higayon nga makaduol sa mga E-series nga mga salakyanan sa duol.
  Ang mas bug-at nga mga tangke wala pa gihimo sa USSR, ug bisan ang ilang pag-uswag gisuspinde. Kini, siyempre, nagmugna og problema. Ang mga German adunay lamang E-25 light self-propelled gun sa ilang serye, apan ang produksiyon niini hapit na mabugnaw. Bisan kung ang makina dili daotan.
  Duha ra ka tripulante ug usa ug tunga ka metros ang gitas-on. Gamay nga adunay 75mm nga kanyon gikan sa Panther. Hunter sa mga sakyanan sa Sobyet.
  Apan gipalabi sa Fuhrer ang gahum. Bisan ang E-50 anam-anam nga ubos sa E-75, nga gitabonan usab sa mga taming sa mga kilid.
  Ang E-75 lisud nga masulod bisan sa kilid. Ug gipahimuslan kini sa mga Aleman sa mga pagbuto...
  Duha ka German nga mga piloto nga sila Alvina ug Albina nakahimo na sa paglabaw sa gidaghanon sa nangatumba nga mga ayroplano sa tulo ka gatus ug nakadawat: ang Knight's Cross of the Iron Cross nga adunay mga dahon nga silver oak, mga espada ug mga diamante.
  Ang mga babaye mao ang mga cool nga manggugubat ug ang labing cool sa kalibutan. Oo, bisan kung ang Huffman adunay daghang mga eroplano nga gipusil hangtod karon, kini labi ka matahum.
  Ug, ingon nga usa ka lagda, sila nakig-away sa usa lamang ka bikini ug nagtiniil.
  Gipusil ni Alvina ang tulo ka Sobyet nga ayroplano gikan sa iyang ME-262 X gamit ang 30-mm nga mga kanyon sa ayroplano ug huni:
  - Ako ang sulo sa kalaglagan!
  Si Albina, nga nagpabuto sa susamang kalayo, nagpamatuod:
  - Ug kita hingpit nga kalaglagan:
  Ug giputol niya ang upat pa ka mga eroplano sa Sobyet ...
  Ang mga manggugubat kay agresibo kaayo sa mood, apan sila kanunay nga nagpahiyom.
  Sila nahigugma sa mga lalaki ug nagtrabaho uban sa ilang mga dila. Ug ganahan sila niini. Ang ingon nga mga gwapa nga nakig-away.
  Gipusil nila ang usa ka Soviet TU-3 ug gidugmok kini sa mga piraso ... Kini ang ilang nagdilaab nga pagtimbaya.
  Ang mga babaye, sa laktod nga pagkasulti, ayaw ka pasagdi. Ug ang Pulang Hukbo nakadawat gikan kanila.
  Apan sa laing bahin, sila si Anastasia ug Mirabela nag-away sab nga nag-bikini ug nagtiniil - nag-itsa sa ilang mga puntos! Agresibo kaayo sila nga mga babaye.
  Ug gipusil ni Anastasia ang usa ka eroplano sa Aleman ug miingon:
  - Ako usa ka maayo nga piloto!
  Gipusil ni Mirabela ang usa ka German nga awto gamit ang kanyon ug misinggit:
  - Usa ko ka super warrior!
  Ang mga babaye mao gyud ang kinahanglan naton ...
  Apan nakig-away sila sa karaan nga Yak-9 Ts, nga natural nga dili parehas sa German jet aircraft. Apan ang mga gwapa nakahimo sa pagpakig-away. Ug naglikay sila nga mapusilan.
  Ug ngano? Kay sila nagtiniil ug nakabikini. Busa walay paagi sa pagputol kanila.
  Ang mga manggugubat, ingon sa atong nakita, nakasabut kung unsa ang hubo nga panit.
  Gipusil ni Anastasia ang laing German fighter ug misinggit:
  - Para sa Inahan!
  Giputol ni Mirabela ang HE-162 ug misinggit:
  - Para kang Stalin!
  Ang labing delikado nga German nga manggugubat mao ang ME-262 X, kini adunay lima ka air cannons, dako kaayo nga tulin, swept pako, ug gamhanan nga armor.
  Mas sayon ang pagpusil sa usa ka HE-162 nga sakyanan nga gaan, barato, apan makamaniobra kaayo.
  Ang ME-1010 dili hingpit nga malampuson alang sa mga Germans sa walay duhaduha kini usa ka maayo kaayo nga eroplano sa mga termino sa mga kinaiya sa paglupad, apan ang mga pako niini nagbag-o ug nanginahanglan ug mga kwalipikado nga mga piloto. Ang TA-183 nahimong mas praktikal, ug moadto usab sa atubangan.
  Apan gipili ni Hitler ang protektado kaayo nga ME-262 X, nga adunay kusgan nga hinagiban.
  Ang mga propeller-driven nga mga sakyanan sa Luftwaffe wala pa ma-phase out sa produksiyon. Ang TA-152 mao ang labing malampuson nga multi-purpose nga sakyanan, ug ang ME-309 anaa pa sa kombat. Labaw sila sa mga manggugubat sa Sobyet sa katulin ug armamento. Ug bisan tuod ang Yu-488 usa ka propeller-driven nga sakyanan, ang Soviet Yaks dili gani makaapas niini. Oo, bisan ang labi ka abante nga LA-7 mas ubos sa kini nga awto sa katulin.
  Ug unsa ang buhaton batok sa mga jet bomber: Arado, Yu-287 ug uban pa.
  Ang Soviet aviation, nga walay jet aircraft, huyang.
  Bisan pa, si Anastasia ug Mirabela nakahimo gihapon sa pag-iskor og maayo nga mga marka bisan sa ingon nga mga kahimtang.
  Busa sila namalik, nagpagasolina ug miadto sa gubat pag-usab. Gidasmagan na usab sila sa German nga mga sakyanan. Ug gibuhat nila kini nga adunay dako nga epekto.
  Walay usa sa abyasyon sa Sobyet ang makakomparar sa ilang pares. Dugang pa, ang mga babaye nakigsekso aron mas lig-on. Ug sa kasagaran sila adunay lain-laing mga lalaki. Ug kini naghatag sa mga babaye sa ingon nga kusog!
  Usa kini sa mga sekreto sa ilang talagsaong kalampusan.
  Ang mga babaye nakadawat na sa bulawan nga bituon sa Bayani sa USSR, ug nagpangidlap sa usag usa.
  Milupad sila pag-usab ug mipusil sa usa ka tawo.
  Giputol ni Anastasia ang Yu-288, usa ka kusgan nga bomber, gamit ang iyang 37 mm nga kanyon sa ayroplano.
  Ug gipusil ni Mirabela ang Yu-287 jet, gamit usab ang parehas nga 37-milimeter nga pusil. Ang ingon nga mga pusil nagpaposible, nga adunay talagsaon nga katukma sa mga batang babaye, nga maigo ang mga salakyanan sa kaaway gikan sa layo. Bisan kung limitado ang mga bala, nameligro ka nga mamatay.
  Gibunalan sa mga babaye ang ilang mga tiil ug nag-awit:
  - Paglupad sa mga falcon sama sa mga agila,
  Nagpadayon kami alang sa Stalin!
  Hapit na lang ang atong kalampusan
  Ablihi ang imong winning account!
  Mao nga ang mga manggugubat, siyempre, dili motugot sa mga pasista sa kaw-it. Ug sila mohampak kaniya pag-ayo nga kini makapasakit sa Fuhrer.
  Anastasia Vedmakova, siyempre, maniobra. Ang Yak-9 labaw pa sa unom ka gatos ka kilometro, dili kini molungtad, nga adunay usa ka bug-at nga pusil nga mas mubo pa, apan kini nag-itsa ug nagtuyok labaw pa o dili kaayo.
  Mas maayo nga gamay kaysa sa Yak-3, nga, bisan pa, mas mahal ug nanginahanglan taas nga kalidad nga duralumin. Ug ang USSR nawad-an og daghang teritoryo. Ug ang Yak-9 mahimong maprodyus sa daghang gidaghanon.
  Apan walay paagi nga makasunod sa Third Reich, uban sa Japan.
  Gipusil ni Mirabela ang ME-262 ug miawit:
  - Alang sa himaya sa Inahan sa Russia,
  Atong himoon nga mas malipayon ang tibuok kalibutan!
  Giputol ni Anastasia ang laing German ug misinggit:
  - Kini ang ngalan sa labing masanag nga gugma!
  Ug usab unsaon kini pagngulob. Ug naigo niya si Fritz.
  Ang mga babaye, siyempre, bugnaw kaayo.
  Sa kasamtangan, ang mga Aleman naglihok nga mas lawom ug mas lawom sa teritoryo sa USSR.
  Ang mga Hapon usab nagpatuyang sa ilang kaugalingon. Ug daghan sila ug ilang gipauna ang mga Insek.
  Ang mga dalag nga sundalo naningkamot nga makalusot. Ug literal nilang gilabay ang tanan nga mga pagduol sa mga bangkay.
  Apan adunay daghan kanila nga sa ngadtongadto sila makalusot.
  Ang mga Hapon ug ang ilang dalag nga kasundalohan misulong sa Khabarovsk. Ang mga kapildihan wala gikonsiderar sa tanan.
  Apan nahimamat sila didto sa mga babaye nga Sobyet.
  Si Alenka ug ang iyang grupo.
  Gipanalipdan sa mga babaye ang Khabarovsk. Gilabay nila ang mga granada sa kaaway gamit ang ilang mga tiil.
  Ug sila usab nag-awit nga nagngisi:
  - Kami buotan nga mga babaye,
  Ug ang pagkapildi sa tanang manggugubat...
  Kusog kaayo ang tingog
  Sa himaya sa buang nga mga amahan!
  Ug sa makausa pa nanglupad ang mga granada nga gilabay sa mga tiil sa mga gwapa.
  Si Alenka, sa diha nga siya mihatag og usa ka turno, giputol ang mga Intsik ug misinggit:
  - Himaya sa among yuta!
  Si Anyuta molabay ug granada gamit ang iyang mga tiil ug magngulob:
  - Sa ngalan sa mas taas nga gahum!
  Ug ihampak ka usab niya sa usa ka lethal burst.
  Sunod, nag-shoot si Angelica. Ug naglabay sab siyag granada gamit ang iyang tiil.
  Ug singgit:
  - Sa bag-ong mga utlanan!
  Ug unya hampakon ka usab ni Maria. Ug giputol usab niya ang dalag nga mga manggugubat sa usa ka pagbuto, nga nag-awit:
  - Ikog sa ikog! Mata sa mata!
  Ug mikidhat sa iyang mga higala.
  Ug unya ang Olympics molabay ug tibuok kahon sa mga eksplosibo sa samurai ug sa mga Intsik.
  Ug kini mosinggit:
  - Alang sa himaya sa Amahan!
  Ug usab ang lima milaglag sa langyaw nga kasundalohan.
  Apan daghan nang mga Insek ang natigom sa mga Hapon. Mosaka sila ug mosaka. Ug mitubo ang tibuok bungdo sa mga patayng lawas.
  Gipana ni Alenka, gilabay gamit ang iyang hubo nga tikod ug misinggit:
  - Para kang Stalin!
  Si Anyut molabay usab ug granada gamit ang iyang hubo nga tiil ug mubagulbol:
  - Mga magtutudlo!
  Ilabay ni Angelica ang linya. Gilabay niya ang usa ka regalo nga wala"y tiil ug nagsirit:
  - Para kang Lenin!
  Ug dayon naigo ni Maria ang kaaway. Ug pinaagi sa iyang hubo nga mga tudlo sa tiil iyang ilunsad ang kalaglagan.
  Unya nagkatag ang mga Intsik sa tanang direksyon...
  Ug unya ang Olympics mokuha ug mopalong sa baril sa nitroglycerin. Ug kini mopatay sa tanan.
  Ug ang mga militarista nahulog ...
  Si Oleg Rybachenko ug ang iyang team nakig-away gihapon alang sa Tula. Ang mga Aleman naningkamot sa paglibot sa Moscow. Gisalikway na sa siyudad sa Tula ang pag-atake sa Fritz niadtong '41.
  Apan mas kusgan ang kaaway karon. Ug kini agresibo nga nagpabuto. Ug ang mga bomba nagpaulan sa Pulang Hukbo, ug uban pang makadaot nga pwersa.
  Usa ka kusgan kaayo nga kaaway. Ug daghan kaayong itom nga manggugubat, mga Arabo, ug mga Indian ang ilang gilabay ngadto sa gubat. Ug daw dili na mapugngan.
  Si Oleg Rybachenko nagpabuto sa E-75 ug miawit:
  Ang usa ka sundalo kanunay nga himsog
  Andam na ang sundalo sa bisan unsa...
  Ug abog sama sa mga karpet,
  Mobiya kami sa mga dalan,
  Ug kini dili mohunong!
  Ug ayaw usba ang imong mga bitiis
  Nagsidlak ang among mga nawong
  Nagkidlap ang mga botas!
  Ug usab gisumbag sa bata ang Nazi gikan sa layo. Apan ang mga pwersa tinuod nga dili patas.
  Bisan tuod si Tula nagbarog nga bayanihon. Ug sa habagatan ang mga Nazi nagkaduol sa Stalingrad.
  Apan unsa sa ilang hunahuna ang ilang daog didto?
  Gipusil pag-usab ni Oleg Rybachenko ang mga Nazi ug miawit:
  Ug ang ingon nga kagubot
  mipuno sa uniberso ...
  Ang kasubo sa katawhan -
  Agwanta ang kasakit ug pag-antos!
  Ug pag-usab gipatay ang bata, ug ang pasistang Mouse-2, usa ka makalilisang nga makina, nagdilaab.
  Si Natasha makatarunganon nga miingon:
  - Walay pwersa nga makabarog batok kanamo!
  Ug mikidhat siya sa bata.
  Unya naigo sab si Zoya. Misinggit usab:
  - Alang sa akong pag-access sa kadaugan!
  Ang SU-100 nagtrabaho alang sa iyang kaugalingon ug wala maghunahuna sa pagpahunong sa pag-shelling.
  Ang mga Aleman anam-anam nga miagi sa Tula. Daghan silag pwersa, daghang infantry. Ug ang mga tangke sa lainlaing mga tatak naglihok.
  Dinhi, alang sa panig-ingnan, mao ang sama nga "Lev"-2, usa ka gamhanan kaayo nga makina: kini motimbang sa usa ka gatus ka tonelada, ug ang frontal armor mao ang 300 millimeters sa usa ka anggulo. Morag walay makalusot.
  Apan si Oleg Rybachenko nagpana gihapon. Nagpakita sa iyang labing taas nga klase - sniper.
  Ug gibunalan niya ang iyang kaugalingon, ug gibunalan niya ang iyang kaugalingon...
  Mga tipik lamang ang nanglupad gikan sa mga Nazi. Apan dili gihapon sila gustong maghinayhinay.
  Si Oleg Rybachenko misinggit:
  - Ang kaugmaon ato,
  Kami mga agila - Jedi!
  Ug pag-usab ang bata naghimo og mga conics. Ug pag-usab ang mga pasista nakakuha og nickel.
  Ug ang mga tripulante sa tangke ni Gerda naa na sa Stalingrad. Adunay ingon ka agresibo nga mga away nga nag-agay dinhi.
  Gerda, pagpamusil, misinggit:
  - Ang akong lawas puthaw!
  Gipugos ni Charlotte ang mga butones sa joystick gamit ang iyang hubo nga mga tudlo sa tiil ug mitukar:
  - Mapuslanon kaayo alang sa usa ka away!
  Ug mikidhat siya sa iyang kauban.
  Unya gibunalan niya pag-usab ug nabuak ang katloan ug upat.
  Unya nagpabuto sab si Christina. Iyang gidugmok ang dryer sa Pulang Hukbo ug misinggit:
  - Ako usa ka buang nga babaye! bulagon ko ang tanan!
  Ug dayon gisugdan ni Magda ang pagpamusil gamit ang iyang tiil.
  Ang mga babaye gikan sa Germany sa kasagaran maayo. Ug ilang gibunalan ang kaaway.
  . KAPITULO Num. 2
  Apan naigo sa kilid ang ilang sakyanan. Kinahanglan kong mohunong ug ayohon kini.
  Si Gerda nag-ingon nga kapritso:
  - Nag-usik na usab kami sa oras!
  Gipahid ni Charlotte ang iyang hubo nga tiil sa ibabaw sa armor ug misinggit:
  - Kita manimalos ug modaog!
  Ug unya gikuha niya kini ug gipakita ang iyang mga ngipon. Ug gibuhian niya ang mga silaw sa adlaw gikan sa iyang perlas nga mga ngipon.
  Gikuha kini ni Christina ug misinggit:
  - Alang sa Inahan nga walay tambag!
  Ug ihapak usab niya ang iyang hubo nga tikod sa hinagiban!
  Miuyon si Magda:
  - Ug walay binuang!
  Nakahukom ang mga babaye nga magduwa og chess sa pagkakaron. Magtiayon para sa magtiayon. Ug nagsugod sila sa paghimo og estratehiya didto.
  Makaiikag ang dula. Apan ang mga babaye naglalis sa matag lihok ug nag-unay sa ulo.
  Gisulti ni Gerda nga wala"y mga ngipon:
  - Ako mahimong labing taas nga axiom!
  Ug unsaon niya pagkatawa...
  Gihanduraw nako ang akong ngalan gikan sa fairy tale ni Andersen. Busa nadakpan siya sa lasang sa mga tulisan. Ilang gibungkag ang karwahe, ug gikuha ang halos tanang sinina ug mahalon nga botas ni Gerda. Busa si Gerda nagtiniil na usab, ug nagbisti sa sako. Kini ang iyang hitsura, nga ang iyang mga kamot gihigot sa iyang likod.
  Naglakaw siya sa bugnaw nga lasang sa tingdagdag. Gibati sa hubo nga lapalapa ang matag bukol, matag bukol, matag sanga. Si Gerda nahadlok ug gigutom.
  Nakabawi pa gani siya sa palasyo. Ug adunay katugnaw sa balili sa tingdagdag, nga nagpahinumdom sa katugnaw nga bag-o lang niya nasinati.
  Mingisi si Gerda... Nagtuo siya nga ang fairy tale ni Andersen klaro nga kulang sa toasted heels. Ug maayo kana!
  Ang tangke dali nga naayo. Gamay ra ang kadaot. Bisan tuod ang usa ka 100mm nga kanyon sa kanyon miigo sa kilid. Nga mahimong peligroso.
  Gipugos ni Charlotte ang mga butones sa joystick gamit ang iyang hubo nga mga tudlo sa tiil ug miawit:
  - Usa ako ka tiglaglag sa tangke,
  Nagdilaab ang kasingkasing...
  Ang pusil mao ang akong puloy-anan!
  Ug ang kabhang nabuak sa laing katloan ug upat. Sa pagkakaron, ang T-34-85 na ang nagdominar sa panggubatan. Ug ang bug-at nga mga salakyanan medyo talagsaon sa Pulang Hukbo.
  Apan mitungha ang IS-3. Kini adunay huyang nga punto: ang ubos nga bahin sa lawas. Ang agtang adunay dako nga anggulo sa hilig. Kini adunay porma: usa ka pike snout. Apan kung naigo ang ubos nga bahin sa agtang, wala"y kaluoy.
  Gigamit ni Magda ang iyang mga tiil aron ipunting ang pusil sa kaaway. Ug giunsa kini pag-igo, ug ang projectile milupad.
  Ug ang makina sa Sobyet gisumbag sa gut. Ang torre naguba ug ang mga kabhang nagsugod sa pagbuto.
  Si Gerda miingon:
  - Ug ikaw usa ka maayo nga gitumong nga katahum!
  Misinggit si Magda, giuyog ang iyang matahum nga mga dughan:
  - Walay makapugong kanako!
  Masaligon nga gikumpirma ni Charlotte:
  - Ug walay makadaog!
  Si Christina misinggit sa pagtubag:
  - Ang mga dautang lobo nagdugmok sa mga kaaway!
  Misinggit si Gerda:
  - Daotan nga mga lobo - saludo sa mga bayani!
  Gilibotan sa mga Nazi si Tula ug ang mga bata, uban sa upat ka babaye, kinahanglang makagawas sa ring.
  Ang batang lalaki, babaye ug babaye nagdagan ug naglabay og mga granada gamit ang ilang mga tudlo sa tiil.
  Apan ang mga Nazi nag-antos ug kadaot ug dili makaigo kanila.
  Si Oleg, nagpabuto, miawit:
  - Sa ngalan sa sagradong Inahan,
  Dili kita madala sa atong mga tuhod!
  Gilabay ni Margarita ang gasa sa kamatayon nga walay tiil ug misinggit:
  - Dili! Ayaw gyud ihatod!
  Si Natasha, pagpamusil ug paglukso, midugang:
  - Ayaw itugot nga moabut ang kasamok sa among balay!
  Ug molusad sab siyag makamatay nga granada gamit ang iyang tiil.
  Unya likayan ni Zoya ang shrapnel, ug gamiton usab ang iyang mga tudlo sa tiil aron buhian ang pagdugmok...
  Ug kini mosinggit:
  - Kini mahimong maayo!
  Ug dayon pusilon ni Angelica ang kaaway. Mows kaniya sa ihalas nga kasuko. Ug kini magngulob pag-usab:
  - Ako usa ka buang nga nakita!
  Ug ang usa ka granada molupad gikan sa imong hubo nga tikod.
  Ug unya kuhaon kini ni Svetlana ug maigo ka pag-ayo.
  Kini, siyempre, mga babaye - kung unsa ang gidala sa kamatayon sa mga kaaway.
  Si Natasha, nga nagpusil sa kaaway, misinggit:
  - Walay makapugong kanato, bisan ang yawa dili makapildi kanato!
  Ug ang granada milupad gikan sa iyang hubo nga mga tiil sa usa ka arko. Ug iyang maigo, ug patibulaagon ang tanan, ug halayo.
  Ang mga babaye, siyempre, makahimo sa pagbuntog sa apektadong teritoryo. Sa habagatan, ang panag-away nagpadayon sa Stalingrad, nga gihuptan sa Pulang Hukbo. Human makaagom ug dakong kapildihan, gikuha sa mga Hapon ang Khabarovsk ug misulong sa Vladivostok.
  Aw, makigkita sila didto sa mga nanginahanglan niini.
  Si Anna Witchakova nakasinati og dili kaayo nindot nga panamilit nga seremonyas uban sa iyang matinud-anong naglupad nga kabayo. Ang fighter nga nahimong inahan sa Mig-4, nga mipusil sa daghan kaayong German nga mga ayroplano, yanong nasunog sa panahon sa air strike sa Japanese armada, sama sa gibuhat sa usa ka patas nga gidaghanon sa ubang mga sakyanan ug mga barko. Human ang mga buwitre gikan sa Land of the Rising Sun mituktok sa siyudad, ang Vladivostok nagpakita ug usa ka makapasubo nga talan-awon. Bisan pa, ang paglubong sa mga patay gihimo sa usa ka paagi sa militar, kasarangan ug dali. Ang piloto nga si Vedmakova nagsunog sa iyang mga tiil, ang mga tiil sa babaye natabonan sa mga blisters, ug busa naglakaw siya nga walay sapin, mabinantayon nga nagtunob sa iyang mga tudlo sa tiil. Wala pa gisubli sa mga Hapon ang mga reyd; Si Vedmakova naglakaw libot sa mga nagun-ob, kini kusog nga gilimpyohan, ug taliwala sa mga trabahante adunay daghang mga bata. Nipis, walay sapin, nga napula ang mga nawong tungod sa presko nga adlaw sa tingpamulak, ilang gipunit ang guba nga mga tiles, gipataas ang nangatumba nga mga poste sa telegrapo, ug yanong gisilhig ang kadalanan.
  Ang elder sa ibabaw sa mga batang lalaki sa usa ka pioneer tie, apan walay kamiseta (kini gibitay nga gilain, dayag nga ang mga batang lalaki nag-atiman sa ilang mga sinina), midagan ngadto sa piloto.
  - Kami nagtrabaho sa usa ka paspas nga tulin, Kauban Major, ang tanan andam na sa dili madugay! Atong silhigan ang kadalanan nga limpyo, kini mahimong hapsay sama sa wala pa ang gubat!
  Mipahiyom si Witcher ug gilabay siyag kendi:
  - Ania, kuhaa kini! Kini ang atong Sobyet nga hinimo gikan sa natural nga tsokolate, dili hilo sa Amerika.
  Ang batang lalaki malipayong mikidhat:
  - Ug nakahimo kami usa ka bag-ong angga alang sa mga Amerikano! Sukad karon kauban na sila ni Hitler ug Hirohito, unya dili sila Yankee, apan Pindos!
  Ang babaye nga mayor miyukbo atubangan sa batang lalaki:
  - Kinsa ang imong giingon nga sila?
  Ang batan-ong pioneer misubli:
  - Pindos! Busa karon kami sama sa mga Yankee nga nagbudhi kanamo!
  Gihapuhap ni Witcherova ang ulo sa batang lalaki, dayon ang iyang dako, kusgan nga kamot milakaw ibabaw sa nipis, ugat nga mga abaga sa bata. Mibawos ang bata nga mipahiyom: puti ang iyang mga ngipon, ug gipatuy-od ang iyang palpak nga kamot. Ang mayor milamano sa bata ug mitubag:
  - Kinahanglan natong hinumdoman ang ngalan! Apan wala pa kita nakiggubat sa America, mao nga dili pa panahon ang paghimo og mga angga!
  Ang bata misupak:
  - Ang mga Amerikano mas grabe pa kay sa mga Hapon ug mga Aleman, tungod kay mas gusto nila nga makig-away sa mga kamot sa uban. Bisan unsa kapintas ang mga manggugubat sa Empire of the Rising Sun, ang ilang kaisog nahibal-an sa tanan!
  Mihunong si Witcher:
  - Pamatyon ko kining mga maisog nga mga tawo! Ug sa labing madali nga mahimo!
  Ang bag-ong acting garrison Krotov wala damha nga mipirma sa usa ka dili hingpit nga lohikal nga order ug gipadala ang manggugubat nga piloto uban sa usa ka grupo sa mga marinero ngadto sa Khabarovsk. Miabot dayon ang mando; Si Witcherova, siyempre, naglaum nga hatagan nila siya og usa ka manggugubat, apan ... Apan ang atubangan walay libre nga mga eroplano nga magamit, ug ang mga reinforcement gikan sa ilang sentro wala pa moabut. Ang biyahe gikan sa Vladivostok paingon sa Khabarovsk gamay ra nga panahon ug ang mayor literal nga gilabay sa riles ngadto sa usa ka mainit nga gubat.
  Ang mga Hapon misulay sa paglatas sa kinutaan pag-ayo nga siyudad ug libot niini. Ang manggugubat halos wala"y oras sa pag-ambak sa kanal gamit ang iyang machine gun sa pagsugod sa pag-atake.
  Gipangutana sa Witcher si Kapitan Sinitsin, nga naghigda tupad niya:
  - Mao nga kini nagpasabut nga ang kaaway nagplano sa mga taktika ni Friedrich, o labi pa nga si Heneral Nogi, aron laktawan ang mga kuta ug itaboy kami sa luyo.
  Ang kapitan nagbagulbol nga masulub-on:
  - Pasulaya siya sa pagsunog sa ikog sa kabayo sa Russia! Kusog kaayo siya nga maigo sa iyang mga kuko nga morag dili kaayo!
  Ang ace pilot nangomedya:
  - Ang mga kuko sa kabayo lagmit dili hinimo sa Krupp steel, apan ang atong mga Sobyet!
  Ang iyang mga pulong nabalda sa tiyabaw sa mga kabhang. Dinhi siya nahimutang sa usa ka dugay nga gikalot nga kanal, sa kasagaran adunay usa ka bantog nga linya sa mga kuta sa palibot sa Khabarovsk, ang hulga sa usa ka pagsulong sa mga Hapon naglungtad sa daghang mga tuig. Ang mga kabhang nagbuto sa atubangan ug sa luyo sa mga kanal, ug naghimo sila og daghang kasaba. Sa kinatibuk-an, ang bantog nga Japanese shimosa nagmugna og daghang kasaba ug aso. Ang manggugubat motan-aw nga walay kahadlok, bisan pa uban sa pipila ka walay pagtagad. Ang mga pagbuto sa mga kabhang makamugna og hugaw nga mga tuburan, usa niini hinungdan sa pag-uyog sa yuta. Kini nagpasabot nga ang usa ka pusil nagpabuto, uban sa usa ka kanyon kalibre sa usa ka maayo nga tulo ka gatus ka millimeters. Madungog ang agulo sa mga samaran... Pinaagi sa kanyon daw gaan nga mga alisngaw nga dili matag dunggan makadakop. Dinhi ang manggugubat nga piloto natabonan sa yuta. Ang babaye, bisan pa niana, mibahing ug gitaktak ang abog sa iyang pula nga mga sinapid:
  - Ingon ani lagi, kung muhigda ka hugaw ka! Ug kon mobangon ka, ihatag kanako ang usa o duha ka wala nga kamot!
  Ang pag-andam sa artilerya nahimong mubo, tingali ang mga Hapon wala kaayoy kabhang. Nagsugod na ang pag-atake. Adunay daghang mga Japanese tak nga nagsakay sa unahan. Gamay, nga adunay gamay nga lingin nga lawas sa makina. Ang labing inila nga tangke sa Imperyo sa Pagsubang sa Adlaw: Chichikha. Nahinumdom si Witcher sa iyang mga kinaiya. Frontal armor 30 mm, pusil 47 mm, diesel engine 320 horsepower. Gawas sa performance sa pagdrayb, diin kini nga makina dili ubos sa T-34, nan kini mas grabe pa kay sa German nga T-3 sa 1943 nga modelo. Bisan sa Halayong Sidlakan gitawag nila siya, sneeze! Apan pinaagi sa dalan, ang rayna sa kapatagan dili ang tangke, apan ang infantry. Sulayi kini, duol sa mga minahan. Sama sa giawit: Diin ang usa ka armored nga tren dili makaagi, ang usa ka sundalo nga adunay riple mokamang.
  Ang mga riple sa Hapon gikopya gikan sa German nga Mauser. Mga submachine gun, nga gikuha gikan sa sikat nga "Schmeister" gikan sa Unang Gubat sa Kalibutan. Sa kinatibuk-an, ang pig-ot nga mga tawo adunay tinguha sa pagkopya sa labing maayo gikan sa pikas nga bahin. Sigurado nga ang mga tigdesinyo sa Hapon nagtrabaho na sa paghimo og hybrid nga Panther ug T-34!
  Wala'y labaw sa usa ka dosena nga mga tangke sa Hapon ug ang artilerya sa Sobyet wala magdali sa pagsugat kanila. Ang infantry nagsunod kanila sa usa ka jogging, sa usa ka tradisyonal nga baga nga kadena. Ang mga sundalo sa Land of the Rising Sun mismo nagsul-ob og uniporme nga medyo dilaw, nga parehas sa kolor sa khaki steppe. Gitan-aw sila ni Witcher, dali nga gisusi ang gidaghanon sa mga nag-atake. Sa mata adunay lima ngadto sa unom ka libo kanila, ug adunay labing daghan sa usa ka libo nga mga Ruso nga naglingkod sa mga kanal, nga nagtabon niini nga seksyon sa atubangan. Ug ang mga armas... Ang Far Eastern army nasangkapan sa usa ka nahabilin nga basehan, ug ang mga opisyal lamang ang adunay mga submachine gun. Aw, siya usa ka mayor, bisan pa, wala"y posisyon, gipaubos sa lebel sa usa ka pribado.
  Si Kapitan Sinits (bata pa kaayo) nangutana kang Witcher.
  - Nakig-away ka ba sa mga Aleman?
  Ang babaye mitubag:
  - Dili! Gihagkan ko sila!
  Ang kapitan, kalit nga nangluspad, miingon:
  - Nahinumdom ka ba sa imong unang patayng lawas!
  Si Witcher, nga nagpahiyom, naglingo-lingo:
  "Usa ako ka piloto, ug bisan kinsa nga akong gipusil, gipatay ko siya, wala akoy konsepto sa mga bangkay!" Pinaagi sa dalan, sa tibuok Dakong Gubat sa Kalibutan, ang akong eroplano wala gayud gipusil!
  Ang kapitan misitsot nga medyo awkward:
  - Usa ra ka alas! Ug pila ka buling nga German ang naa nimo!
  Mipahiyom si Witcher nga mas lapad pa:
  - Pagkahuman sa ika-25, gihatagan nila ang bida sa bayani! Ug baynte otso lang.
  Si Sinitsin mipatugbaw:
  - Uh-uh! Ikaw usa ka batid sa imong kahanas!
  Ang babaye mapainubsanong mitubag:
  - Dili kinahanglan nga himuon ang usa ka bayani nga usa ka tawo nga matinud-anon nga nagtuman sa iyang katungdanan. Karon ang infantry moduol, ug kita makigtagbo kanila.
  Gibira sa kapitan ang bolt sa usa ka bug-at nga submachine gun, nga mitimbang og maayo nga napulo ka kilo. Akong gihikap ang iro, ang paglansad hugot kaayo, ang butt adunay recoil. Kini dili kaayo kombenyente nga makina, apan kini naigo ... Tinuod, sumala sa mga hungihong, ang mga Germans aduna na'y mas gamhanan nga machine gun, apan kinsa ang nahibal-an, kung ang mga tigdesinyo sa Sobyet makahimo sa usa ka butang nga mas maayo. Si Sinits dili makapugong sa pagpangutana:
  - Ngano nga ikaw usa ka maayo nga piloto nga gibalhin sa infantry?
  Gitubag ni Witcherova ang katunga nga komedya, gi-klik usab ang jam sa iyang submachine gun:
  -Ug gusto ko lang mahibal-an kung unsa ang hitsura sa paglingkod sa ilawom sa kalayo! Nindot kana!
  - Ug tingali nawala nimo ang imong botas kung nagdali ka aron makaabut sa linya sa unahan!
  Si Witcherova, sa pagkatinuod, naningkamot nga mas paspas nga mawala ang mga blisters, naglakaw-lakaw sama sa usa ka batang babaye nga nagtiniil. Bisan tuod sa panahon sa gubat kadaghanan sa mga babaye ug mga bata nagpakita sa ilang hubo nga mga tikod sa ting-init, kini wala gidawat sa mga opisyal, ilabi na sa publiko nga mga dapit. Apan gusto pa gani ni Witcher nga ipasiugda ang mga tawo nga ingon niana. Siya mitubag sa Sinitsin sa yano:
  - Aron makadaginot og kwarta, halos ang tibuok kapitalistang kalibutan batok kanato. Human sa tanan, ang mga botas naguba, ug kini ang trabaho sa daghang mga tawo!
  Ang kapitan miuyon uban sa usa ka madulaon nga kidlat:
  - Nindot kaayo ang imong mga bitiis! Mahimo ba nako silang atimanon?
  Giuyog ni Witcher ang iyang tudlo:
  - Dili karon! Unya, kung mabuhi ka, painiton ko ikaw sa gabii.
  Si Sinitsin midako sa iyang mga mata:
  - Wow, paspas ka! Ang mga babaye kasagarang dugay magbuwag!
  Gusto ni Vedmakova nga motubag, apan nadungog ang usa ka pagbuto, usa ka tangke sa Hapon nga naglakaw sa unahan naigo sa usa ka minahan. Ang babaye miawit:
  - Si Hitler nagdrayb ug awto, ang bastos gibuto sa usa ka minahan! Nabuak kini sa mga tipik - apan wala kaayoy kapuslanan!
  Ang laing tangke sa Hapon mibuto, mihunong, milingi sa iyang muzzle ug mibuto sa mga kanal sa Sobyet. Ang ikatulo migukod kaniya. Ang mga Hapon, bisan pa, wala gani maghunahuna sa paghunong. Ang mga pig-ot nga mga mata nikalit: ang ilang mga machine gun, nga nahimutang sa semicircular, movable tower, nagsugod sa pagtrabaho.
  Ang kapitan nagbagulbol:
  - Nindot kini! Murag naglakaw sila sa parada! Kini usa ka kasundalohan!
  Gipunit ni Vedmakova ang usa ka riple, maayo na lang kay gitugotan ang gilay-on sa infantry, ug gipusil ang opisyal sa Hapon. Natumba si Narrow-Eyed, gilabay ang iyang riple sa kusog kaayo nga nagkuot sa bayoneta niini sa balili. Ang uban nga mga Hapon nagpadayon sa pagdagan, gamay ra nga nagkiling sa ilang mga lawas, dayag nga naglaum niini nga paagi aron malikayan ang kapildihan, o labi pa nga makunhuran ang posibilidad. Nahinumdom si Vedmakova nga ingon niini ang ilang pagbansay sa mga sundalo sa kasundalohan sa Quantud; Morag gihatagan ug maayong dagan ang Tsar-Amahan ug si Herodes! Bisan pa, naghisgot siya bahin ni Nicholas II. Karon nakig-away na usab sila sa Japan, ug dili sa usa, apan sa daghang mga nataran. Bisan pa, kini usab adunay mga bentaha. Ang babaye miawit:
  Kini moabut - ang Wehrmacht gilabay sa abug,
  Napildi si Napoleon, dili mabuntog!
  Ang kaaway dili makahimo sa pagyatak sa bandila sa Sobyet,
  Kung ang mga tawo ug ang partido magkahiusa!
  Sunod-sunod, ang naguba nga mga tangke sa Japan mihunong, apan ang mga infantry nga puno sa bayonet misugod sa pagdagan nga mas paspas. Ang mga posisyon sa mga tropang Sobyet puno sa mga pangidlap, mga riple nga namakpak, usahay gisalmutan sa pagpabuto sa machine gun. Nagpabuto usab si Witcher. Ang mga Hapon, nga nag-reload sa paglihok, nagpabuto gikan sa mga riple. Sila misinggit sa kinatumyan sa ilang mga baga:
  - Banzai! Rus give up!
  Ang mga bala milapos sa ilang mga patayng lawas sama sa usa ka ramrod ngadto sa mga mannequin. Ang abog sa bukog nga gisagol sa dugo nahulog. Apan, kadaghanan sa mga bala, sama sa nahitabo sa gubat, wala. Ang mga Hapon mitabok sa mina, ang gagmay nga mga sundalo gaan kaayo alang sa ilang pagdagan aron sa pagpabuto sa mga regalo nga giandam alang sa mga tangke.
  Gibati ni Witcherova ang mapintas nga pag-atras sa machine gun sa iyang abaga, samtang ang mga manggugubat sa Land of the Rising Sun daw tinuod nga mga mananap. Nagkakusog ug nagkaduol ang ilang histerikal nga siyagit, ang ilang dalag nga dulumtanan nga mga nawong misidlak sa singot. Gisulayan ni Witcher ang pagpatay sa daghang mga sundalo sa kaaway sa makausa. Ang batang babaye init sama sa kanunay, ug mga saha sama sa usa ka salag. Nahurot ang usa ka clip, gisulod ang lain. Ang magasin dako kaayo, lingin, ug dili sayon nga isulod sa lawak. Ug pag-usab sa kalayo, ang mga Japs milupad balik-balik.
  Gipusil ni Vedmakova ang ikaduhang hugna sa mga bala, gibiyaan siya nga wala"y bisan unsang bala. Ug ang mga piit ug mata nag-atake na sa mga granada. Nagtubag sila sa mga paglabay, karon daghan pa ang mga singgit ug pag-agulo, ug ang mga sundalong Sobyet nahulog usab. Giputol sa tipik ang gamay nga hilo sa buhok sa ulo ni Witcher. Ang mga nerbiyos sa babaye dili makaagwanta niini, ug siya milukso ug misinggit sa kinatumyan sa iyang mga baga:
  - Alang sa yutang natawhan alang kang Stalin!
  Nagsunod kaniya, ang nahabilin sa mga manggugubat nagsinggit, nga naglukso sa tabon ug nag-uyog sa ilang mga bayoneta. Ang mga sundalong Sobyet midagan aron makigkita sa mga Hapon, nga nakig-away sa bayonet.
  Giputol ni Vedmakova ang tiyan sa labing duol nga "samurai" sa usa ka tulin nga pagbunal. Siya misinggit ug misulay sa pagtubag ug nahulog sama sa usa ka giihaw nga baboy. Ang babaye mipatugbaw sa kalipay:
  - Russian nga football: Russia - Japan, duha ka zero!
  Ug tinuod nga usa ka Hapon ang nahulog nga giputol ang iyang tutunlan gamit ang bayoneta. Aw, gisipa sa manggugubat nga piloto ang ikatulo sa singit. Ang tawo nga pig-ot ug mata mituyhad, ug ang babaye, nga naglihok pinaagi sa pagkawalay gana, midunggab sa tumoy sa mata sa kaaway!
  - Kuhaa kini Hapon! Nganong mobarog luyo sa mga babag!
  Ang pagbalos nga hampak sa bayoneta naggisi sa tunika sa mayor, migawas ang dugo, apan wala lamang kini makahasol sa babaye, apan naghatag usab kaniya og dugang nga kasuko.
  - Kamatayon ni Hirohito! - Ang batang babaye nanguho, ang iyang shin nahagsa sa pig-ot nga mata nga templo, ug ang babaye milihok sa ingon ka tulin, ingon nga siya ang mga propeller sa usa ka bag-ong manggugubat.
  Miatras ang mga Hapon, ug miatras pa gani, ug ang dinasig nga babaye nagpadayon sa pag-atake, ang iyang machine gun nagtuyok sama sa usa ka club sa mga kamot sa usa ka higante. Unya gibunalan og kusog ang bukobuko sa ulo gamit ang sampot sa usa ka madasigong opisyal. Si Anna miginhawa:
  - Ania ang shahen-khash alang kanimo!
  Apan sa kinatibuk-an, naglisud ang mga Ruso. Ang pig-ot nga mata nga bahin adunay lima ka pilo nga bentaha, ug ang mga Hapon adunay maayo nga lebel sa pisikal nga kahimsog, ug labut pa, wala sila nakig-away batok sa labing kaayo nga mga sundalo sa USSR. Natural, sa panahon sa usa ka lisud nga gubat, ang mga conscript sa ikatulo nga kategorya, nga adunay mas grabe nga mga kinaiya, o mga sundalo nga grabeng nasamdan sa gubat sa mga Nazi gipadala ngadto sa Halayong Sidlakan. Napukan ang mga sundalo, usahay usa ka dosena nga bayonet ang gipadpad sa usa ka Ruso, sila literal nga nagdugo sa tingub, apan sila nakig-away sama sa mga bayani, ug walay usa nga nangayo alang sa kalooy.
  Gidunggab ni Sinitsin ang usa ka opisyal sa Japan gamit ang bayonet, apan naigo usab sa kilid ang tumoy. Gipukan sa batan-ong lalaki ang nag-atake nga Hapon pinaagi sa pagbunal sa dughan gamit ang buto sa iyang pusil, apan ang dugo miagas sa kilid. Ug upat ka samurai ang nagdali sa lalaki.
  Ang maisog nga Vedmakova nagdali sa pagluwas, gidunggab ang opisyal gamit ang bayonet hangtod sa sulab sa abaga, ug natumba ang laing Jap sa ilawom sa tuhod.
  - Hupti Petrukha! - Siya miingon.
  Gibanaag dayon niya ang duha ka bayoneta nga gitumong sa dughan ug mitubag:
  - Dili ako si Peter, apan si Arkady!
  Ang babaye nga nakapatay sa laing Hapon misinggit:
  - Sa gubat, ang matag ngalan sama sa pag-klik sa usa ka gibitay nga pusil;
  Miatras og gamay si Arkady ug ang walay kaluoy nga bayoneta mipikas sa iyang aping. Ang batan-ong lalaki mihilak tungod sa dili maagwanta nga kasakit:
  - Inahan sa Dios!
  Misupak si Witcher:
  - Tingali ako usa ka inahan, apan dili sa Diyos! Sa katibuk-an, walay Diyos, ug wala gayod!
  Miatras si Arkady nga mitalikod kang Anna ug mibagulbol nga dili klaro:
  - Ug unsa nga pagkawalay-paglungtad ang naghulat kanato human sa kamatayon?
  Ang babaye naglingo-lingo sa iyang ulo negatibo:
  - Dili! Ang siyensiya sa komunista mobanhaw sa mga patay! Ug kadtong nangamatay sa mga gubat alang sa ilang yutang natawhan mao ang unang mahibalik sa bag-ong kinabuhi.
  Si Sinitsin naglingo-lingo sa iyang ulo:
  - Itugot sa Diyos!
  Si Witcherova, nga nagbutang sa laing Hapon, misinggit:
  - Walay dios! Kung aduna man, nan kinahanglan natong dawaton nga ang gituohan nga magbubuhat sa uniberso usa ka sadista! Ug ganahan siya nga paantoson ang iyang binuhat!
  Nianang higayona, si Arkady giputol sa paa gamit ang bayonet, ug aron dili mahulog, siya misandig sa pula nga buhok nga manggugubat:
  - Ug gisakit ko pag-ayo! Dili lang mahunahuna!
  Ang lima ngadto sa unom ka pilo nga pagkalabaw sa mga sundalo sa pagsubang sa adlaw nakadaot niini. Singkwenta ka samurai ang midasdas kanila, nga nagwarawara sa ilang mga bayoneta sama sa kasundalohan sa mga porcupine. Nakadawat si Arkady og usa ka pares nga ular nga adunay bayonet sa tiyan, ug dayon nabuak ang iyang mata. Sa dihang natumba ang batan-ong lalaki, giindyeksyon nila siya sa kawhaan ka beses, nga nagpahilom kaniya hangtod sa kahangtoran. Ambot unsa ang gibati sa iyang kalag samtang siya milupad: katingala o kahadlok, o tingali talagsaon nga kahupayan human sa pagbiya sa bilanggoan sa iyang lawas.
  Ang Witcher ingon og ubos sa usa ka spell. Siyempre, ang iyang tunika nahugno, gilaslas sa bayoneta. Ang manggugubat nahimo nga hingpit nga hubo, gitabonan sa daghang mga garas, apan ang samurai dili makahatag usa ka grabe nga kadaot kaniya! Siya nakig-away ug ang iyang hubo nga mga dughan nga adunay pula nga mga utong nangurog sama sa mga boya sa dagat. Ug ang hubo nga mga buolbuol mikidlap lang. Ang babaye mao ang tinuod nga embodiment sa mananap ug erotikong gahum. Ang iyang hubo nga mga lapalapa nahimong pula sa dugo, nga naghimo sa usa ka asosasyon sa bantogang diyosa sa kalaglagan ug kadautan: Kali! Halos ang tanan nga mga sundalo sa Sobyet gidunggab na sa kamatayon, ang gubat natapos na, ug diha lamang sa naggilakgilak nga kaanyag ni Aphrodite, matag karon ug unya nakaigo kini sa mga insolent nga pig-ot nga mata.
  Ang Hapon nga Heneral Nugi mitan-aw niini nga milagro uban ang katingala. Unya usa ka hunahuna ang misantop sa iyang ulo. Misunod ang usa ka mando, nga gihatag sa nipis nga tingog sa usa ka lamok nga kulang sa pagpakaon:
  - Ilabay ang pukot sa ibabaw niya, kuhaa siya nga buhi!
  Ang madaginoton nga mga Hapon adunay mga network usab. Sa kalit kinahanglan nimo nga kuhaon ang usa sa mga Ruso nga buhi. Ug ang network maayo alang niini. Diha-diha gilabay sa usa ka dosena nga mga mananakop ang mga gapos sa babaye
  Misukol si Witcher kutob sa iyang mahimo, naningkamot siya sa tibuok niyang kusog nga gawasnon ang iyang kaugalingon. Apan kawang lamang ang tanan; Hingpit nga gibaksan ug giguyod sa iyang mga bukton ang dalaga. Dayag, nakab-ot ang taktikal nga kalampusan, labi na kay kini nga direksyon wala masakop sa bisan unsang artilerya o machine gun.
  Ang babaye nahinumdom sa limpyo nga kiskisan nga nawong sa iyang minahal nga Arkady, ug ang iyang catchphrase:
  - Sa gubat, ang matag ngalan sama sa pag-klik sa usa ka gibitay nga pusil;
  Usa ka makapaalarma ug makaluod nga hunahuna ang mitungha, apan wala kini mahapsay! Sa tinuud, kini kanunay nga mahitabo: nahigugma ka sa usa ka tawo ug namatay siya!
  Ang mga Hapon dayag nga nag-okupar sa dili maayo nga natabonan nga mga kanal niining dapita, nga nagpadayon sa paglaktaw sa mga posisyon sa mga tropang Sobyet sa palibot sa Khabarovsk. Ug ilang gidala ang iyang Vedmakova ngadto sa pagkabihag, ug bisan tuod wala na siya dad-a, siya gikarga sa usa ka namansahan nga armored nga sakyanan aron dad-on siya sa luyo. Ang makina kay antediluvian, lagmit gikan pa sa Unang Gubat sa Kalibutan, mao nga dili mamatikdan nga milingi siya luyo sa infantry. Gibanabana nga 12 kilometros matag oras ang gikusgon. Brr! Ang unang tangke sa kalibutan, ang all-terrain nga sakyanan sa Prokhorov, dili moubos sa gibug-aton, apan adunay gikusgon nga 40 kilometros kada oras sa highway ug 25 sa highway. Aw, sa usa ka bahin, ang USSR nag-atake sa tibuok Europe, ug sa laing bahin, usa ka mahinungdanong bahin sa Asia. Milingi ang dalaga, dayag nga dunay hulga nga mohigda sa iyang likod. Unsa ka ngitngit niining bahina sa armored car, dayag nga kini nahimutang sa landing section, o ang transportasyon sa mga sundalo. Maayo unta, siyempre, ang pag-ikyas, una pinaagi sa pagtangtang sa mga sungkod ug lig-on nga mga pisi. Ug unsaon pagbuhat niini? Ang babaye, siyempre, adunay mga kahanas, bisan kung kinahanglan niya nga mag-tinker, sa samang higayon gibira ang mga posas, ug nakita ang kadena diin siya gihigot sa paa. Apan dinhi ang mga pisi mahimo usab nga molihok nga maayo. Makakapoy ang trabaho, apan kung dad-on nila siya sa teritoryo sa Manchuria, adunay oras siya. Gikuha sa batang babaye ang mga pisi gikan sa basa nga panit, gigabas ang kadena ug sa samang higayon naghunahuna. Hmm, dili kini joke nga koalisyon nga naporma batok sa Soviet Russia: Dugang pa, ang labing seryoso nga mangtas mao ang Germany. Usa ka nasud nga adunay advanced nga teknolohiya ug kusgan nga tropa. Pananglitan, nakadungog siya bahin sa bag-ong ME-309 fighter. Morag nanglupad na kini. Wala siyay eksaktong impormasyon bahin sa armamento, apan sumala sa mga hungihong nga kini nga eroplano adunay ingon ka daghan sa pito! Mga punto sa pagpabuto. Seryoso kaayo kini nga hinagiban, tungod kay ang YAK=9 adunay duha ra niini, ug wala"y awto sa mga manggugubat sa Sobyet nga adunay labaw sa tulo ka puntos. Sulayi nga pildihon kini nga mga monsters! Buweno, ang Fokken-Wulf usa ka seryoso kaayo nga makina, labaw sa armamento sa mga ayroplano sa Sobyet, ug gani makahimo sa pagdala ug halos duha ka toneladang bomba. Na sa katapusan sa 1942, siya armado sa duha ka 20 mm kanyon ug 4 13 mm machine gun. Apan morag bag-ong matang sa fighter-attack aircraft ug bomber nga adunay duha ka 30-mm ug upat ka 20-mm nga kanyon ang mitumaw na. Kini usa na ka mangtas, usa ka mangtas sa tanan nga mga mananap! Ug sumala sa mga hungihong, usa ka eroplano nga manggugubat nga adunay walo ka 30-mm nga pusil ang gibutang na sa produksiyon! Sulayi nga pildihon ang ingon nga ghoul! Unsa ang gusto sa mga tigdesinyo sa Sobyet sa pagtubag niini? Nabalitaan ni Vedmakova nga gisugdan ang pagtrabaho sa Yak-3. Gisultihan siya sa usa ka curator gikan sa departamento ni Beria bahin niini. Morag ang panguna nga highlight sa ayroplano mao ang mas gaan nga gibug-aton sa istruktura, nga wala"y dugang nga mga makina ug hinagiban. Ang pagkamaniobrahon, siyempre, maayo, apan gusto nako ang pagdugang sa armamento! Tuod man, sa boksing, siyempre, ang usa ka gaan nga atleta sa gibug-aton sa usa ka balhibo mas makamaniobra kay sa usa ka heavyweight, apan hapit gihapon siya mapildi kaniya. Dili sa walay hinungdan nga adunay mga kategorya sa gibug-aton, ug taliwala sa mga propesyonal nga boksingero, ang kusog nga kusog ang labing gipabilhan. Gikinahanglan nga palig-onon ang armamento sa mga ayroplanong Sobyet, ug unya ang Wehrmacht mapildi... sa patas nga tiil? Gikan sa ikaduha nga katunga sa 1942, ang pagkalabaw sa Luftwaffe sa kahanginan nagsugod sa pag-alisngaw, bisan sa Marso 1943 ang USSR adunay bentaha, apan ... Ang pagbudhi sa mga Kaalyado nakapausab sa balanse sa gahum. Wow, gipatay si Hitler kaniadtong Marso 13, ug karon katapusan ra sa Abril, ug kung unsa ka grabe ang pagbag-o sa balanse sa mga pwersa. Mao nga dali, gikan sa usa ka estratehikong bentaha nga posisyon hangtod sa usa ka estratehikong hapit mawala ang usa. Hapit tungod kay adunay paglaum nga mapildi ang Germany sa dili pa kini makab-ot ang estratehiko ug teknolohikal nga labaw sa USSR. Sa partikular, ang mga Kaalyado makasuplay sa mga Nazi sa daghang mga ayroplano, apan ang mga piloto sa Aleman magkinahanglan ug panahon aron makat-on unsaon pagpalupad kanila. Bisan pa, adunay kalainan sa teknolohiya ug mga panel sa instrumento. Ang mga tangke nanginahanglan usab nga nabansay nga mga tripulante, ug ang pasundayag sa Chevron sa tingtugnaw sa Russia dili kaayo maayo. Awtomatikong rifle M-18... Dili usa ka dili maayo nga butang, apan sa rate sa kalayo kini mas ubos sa labing maayo nga mga modelo sa Sobyet, bisan kung kini labaw sa katukma! Sa laktod, ang problema mao ang problema! Anaa usab ang tinuod nga sikat nga "Churchills" nga adunay kusgan nga armor ug maayo nga pasundayag sa pagmaneho ... Siyempre, ingon og kinahanglan usab naton nga makig-away kanila. Ug kon mas dugay ang gubat, mas daghang kagamitan ang madawat sa mga Nazi. Mao nga ang konklusyon yano ra, kinahanglan naton nga ipahamtang ang usa ka makapahugno nga kapildihan sa Alemanya sa ting-init. Sama sa alang sa Japan, labing maayo nga limitahan ang imong kaugalingon sa aktibong depensa ug maglunsad og mga counterattacks gamit ang qualitative superiority sa mga tangke. Apan pag-usab, makadaginot sa enerhiya sa kinatas-an. Kung wala madani sa malungtarong mga away, ug magtukod mga depensa sa mga linya nga giandam kaniadto. May kahigayonan pa nga gamiton ang Pulang Hukbo sa China, apan giatake kini sa rehimeng Chiang Ka-sha sa tibuok niyang kusog. Busa sa pagkakaron makasalig ka sa imong kaugalingong kusog. Kanus-a ang pag-atake? Ang labing kaayo nga oras mao ang katapusan sa Mayo, kung ang mga dalan hingpit nga uga ug ang mga reinforcement moabut alang sa mga tropa. Si Vedmakova mismo ang naghatod sa iyang unang hampak sa direksyon sa Oryol, ug dayon sa rehiyon sa Kharkov, aron sa pagpapahawa sa mga German gikan sa industriyal nga Donbass, ug dayon uban ang pinugos nga pagmartsa tabok sa Ukraine, diha-diha dayon sa pagtabok sa Dnieper, ug sa Romania. . Bisan pa, posible nga moliko sa amihanan aron mapahigawas ang Belarus ug moadto sa luyo sa sentro nga grupo. Ang ideya sa kinatibuk-an maayo, bisan kung adunay pipila ka mga kakulangan, ang opensiba sa direksyon sa Oryol mao ang labing klaro ug ang mga Nazi maghulat niini didto. Kinahanglang ma-hack ang mga kuta.
  . KAPITULO Num. 3
  Siyempre, ang mga pusil ug Katyusha magamit dinhi. Ang ulahi nga sistema nagpatunghag kusog, labi na ang moral nga epekto. Sa bisan unsang kaso, kinahanglan nimo ang daghang mga pusil ug Katyusha aron bombahan ang mga depensa sa kaaway gamit ang mga kabhang. Sa kinatibuk-an, ang kasinatian sa Unang Gubat sa Kalibutan nagpakita nga mas sayon ang pagdepensa kay sa pag-atake, ug kung ang Kaiser's Germany wala pa mahurot ang mga pwersa niini sa opensiba sa tingpamulak sa 1918, ang gubat mahimong molungtad pa ug pipila ka tuig. Apan ang Ikaduhang Gubat sa Kalibutan nagpamatuod sa pagkalabaw sa mga taktika sa opensiba kay sa mga taktika sa depensa. Pananglitan, ang paspas nga kapildihan sa Poland, ug ilabi na sa paghampak sa gamhanan nga Western koalisyon sa mga kaalyado. Gipildi sa mga Nazi ang superyor nga pwersa sulod sa usa ug tunga ka bulan, nga gilabay lamang ang dili mabuntog nga Maginot Line. Nakig-away sa Africa, diin sa sinugdan ang labaw nga pwersa sa Italya napildi sa usa ka mahukmanon nga hampak gikan sa Britanya. Ug unya gipildi ni Rommel ang mas kusgan nga tropa sa Britanya atol sa paspas nga opensiba. Apan siyempre ang labing talagsaong pananglitan sa USSR, niadtong 1941, mao ang dakong katalagman sa usa ka gamhanang kasundalohan. Ug ang pagbalos nga opensiba nga mga operasyon nga nagpatumba sa mga yunit sa Aleman. Mao nga ang panguna nga butang mao ang pag-atake sa imong kaugalingon nga wala maghulat sa presyur sa bag-ong mga tangke sa Aleman. Ang usa ka malungtarong gubat sa attrisyon mahimong halos walay paglaum, gawas kon, siyempre, ang mga siyentipiko sa Sobyet naghimo ug milagrosong hinagiban! Ang ulahi posible sa prinsipyo; pananglitan, nakadungog siya nga posible nga makahimo og bomba nga makahimo sa paglaglag sa usa ka siyudad. Dugang pa, ang maong bomba motimbang ug tulo o upat ka tonelada. Morag fairy tale, pero... Natawo ta aron matuman ang usa ka fairy tale.
  Ang mas madanihon nga paagi mao ang laser nga hinagiban nga gihulagway sa Hypreboloid sa engineer nga si Garin. Ang ingon nga butang makahimo sa paglaglag sa tibuok kasundalohan sa mga tangke, eroplano, ug mga barko. Siyempre, paghimo sa ingon nga hinagiban ug dili lamang sa Third Reich, kondili usab sa mga traydor nga Pindos, ang tibuok kapitalistang kalibutan matapos. Ug ang hayag nga bandila sa komunismo modan-ag sa ibabaw sa planeta. Apan sa pipila ka rason ang maong mga hinagiban wala mamugna. Ang mga salamin dili ang pinakamaayong paagi sa pagkolekta sa enerhiya sa pagkasunog ngadto sa usa ka sapa. Ug nagkinahanglan kini og mas daghang kusog sa pagputol sa mga barko. Bisan pa ... kung kini gikonsentrar sa micron fineness, nan posible nga putlon ang mga eroplano ug mga barkong iggugubat. Usa ka milagro nga hinagiban nga makatabang sa pagluwas sa USSR. Ug ania ang epekto sa laser, sa lahi nga porma. Sa kataposan, ang kadena nawad-an na ug halos libre na, ug adunay mga piraso sa pisi nga nagbuy-od.
  Si Vedmakova mipahayag:
  - Pasensya ug trabaho, kung kauban nimo, dili ka bangkay!
  Mibarog ang dalaga ug gipikpik ang iyang tiil sa tabon. Walay reaksyon. Mikusog ang iyang paghinuktok. Agig tubag, adunay pagpanumpa sa Hapon ug walay reaksyon. Unya si Witcher misugod sa pagkanta sa kahigawad. Ug mikanta siya sa kinatas-an sa iyang tingog, sama sa usa ka primadona sa usa ka anibersaryo nga party:
  Ang mga panon sa Wehrmacht nag-wild
  Ang dahunog sa mga pusil ug ang panagsangka sa mga espada!
  Ang aso mosaka hangtod sa usa ka bulan,
  Ang pagtuis sa mga silaw gikan sa langit!
  
  Sa umaabot nga mga siglo ang yutang natawhan pagahimayaon,
  Akong ihatag ang akong unod para sa Russia!
  Gihigugma ko ikaw, matahum nga Rus',
  Ang Ginoo sa tanang mga hari nag-uban kanato!
  
  Oh, kamong mga kulot nga kakahoyan sa nasud,
  Ang tingog sa bulawan nga mga aspen nagkusokuso!
  Orthodox falcon mga igsoon,
  Gidasig sa Diyos ang kasundalohan sa mga bayanihong buhat!
  
  Sa mga adlaw nga bugnaw o init,
  Tingali ang panganod magdala ug kangitngit!
  Kami mga pasistang baboy sama sa mga silhig,
  Aron sa pag-uyog sa dulumtanan gikan sa imong nawong!
  
  Ang kawsa sa among partido makatarunganon,
  Pakig-away alang sa katawhang Sobyet!
  Nag-awit kami usa ka maisog nga kanta,
  Ang hunahuna milupad pataas sama sa usa ka agila!
  
  Stalin sa Mudra - ang sulundon sa usa ka magmamando,
  Gidala kita sa usa ka makalilisang nga mortal nga gubat!
  Banner sa Inahan, halo sa mananaog,
  Andam ko makiglalis sa Pallas-sa kapalaran!
  
  Ang mga buhat ni Lenin mahimong walay katapusan,
  Magtukod kita og balaan nga komunismo!
  Tuohi ang pagtulon-an sa tawo,
  Ang pasismo madugmok ngadto sa bung-aw sa kangitngit!
  
  Ang tibuok planeta sama sa usa ka libre nga langgam,
  Molupad ta sa layo nga mga bituon, sa mga kalibutan!
  Usa ka butang nga hayag ug halangdon
  Magbuhat kami sama sa mga eskultor!
  
  Ug ang Russia ubos sa pula nga bandila,
  Kini sama sa langitnong Eden nga mamulak!
  Ang kawsa ni Lenin, ang kabubut-on ni Stalin,
  Dad-a kami sa unahan sa mga kalampusan!
  Oleg Rybachenko ug Margarita Korshunova, ingon man usab sa upat ka legendary nga mga babaye, gikan sa Tula ug nakaabot sa Moscow.
  Karon ang kahimtang sa kaulohan lisud kaayo. Nakompleto na sa mga Aleman ang ilang pagliyok, ug adunay nagpabilin nga koridor nga katloan ngadto sa kwarenta ka kilometro, nga nahimong mas hiktin ug mas pig-ot kada adlaw.
  Unom ka manggugubat ang mikuha ug depensiba nga mga posisyon sa gawas sa Moscow. Adunay usa ka mabangis nga pag-atake.
  Si Oleg Rybachenko nagpabuto ug miawit sa iyang kaugalingon:
  - Ang kaugmaon ato!
  Ug ang batang lalaki naglabay ug granada gamit ang iyang hubo nga tiil ug nagpadayon:
  - Ug kita mahimong bantugan!
  Si Margarita Korshunova mipana ug misinggit:
  - Ug ako mahimong labing cool!
  Ug pinaagi sa iyang walay tiil molabay siya og makamatay nga granada.
  Ug gipatibulaag ang mga kaatbang sa lainlaing direksyon.
  Ug unya sa gubat, si Natasha moguba sa mga Germans gamit ang machine gun ug ilabay ang gasa sa kamatayon gamit ang iyang hubo nga tiil.
  Ingon niini ang babaye ...
  Sa 1941, si Natasha mikalagiw gikan sa Brest Fortress. Siya padulong sa silangan. Ang bag-o nga mga sapatos dali nga nagbag-o sa iyang mga tiil, ug gihubo kini sa babaye ug naglakaw nga walay sapin.
  Walay bisan unsa sulod sa pipila ka mga oras, ug dayon ang akong hubo nga mga lapalapa nagsugod sa pagpangit. Human sa laing duha ka oras nagsugod sila sa pagsunog ug nibuto na sa kasakit.
  Si Natasha, nga usa ka Muscovite, wala maanad sa paglakaw nga walay sapin. Ug siyempre, matag karon ug unya molusbog siya sa sapa.
  Oo, kini nahimo nga pagsakit sa iyang mga bitiis. Apan daling naanad ang dalaga niini.
  Dayon siya kanunay nga naglakaw nga walay sapin, bisan sa niyebe, ug nagsul-ob lamang og sapatos sa grabe nga katugnaw.
  Karon si Natasha nakig-away sama sa usa ka maalamat nga diyosa.
  Ug dinhi gilabay ni Zoya ang usa ka granada nga wala"y tiil ug nagngulob:
  - Kini sa tinuud usa ka maayo nga petsa!
  Ug siya mohatag ug maayo nga tumong nga turno.
  Ug ang mga Aleman ug ang ilang mga mersenaryo nahulog.
  Ug dayon nagpabuto si Angelica... Ug sakto kaayo ang iyang pagpamusil.
  Ug usa ka granada usab ang naglupad gikan sa iyang hubo nga bitiis.
  Ug gipatibulaag ang mga mersenaryo.
  Unya si Svetlana nagpabuto. Ug ang iyang hubo nga tiil nagalabay sa mga butang nga walay makasukol.
  Ug nagpatibulaag sa mga kaatbang sa layo kaayo.
  Ug gipana niya ang iyang kaugalingon, ug gidugmok ang mga kaaway pinaagi sa usa ka balud sa hangin.
  Kini ang mga babaye nga natawo sa USSR!
  Si Oleg Rybachenko tukma nga nagpabuto sa infantry sa kaaway, awtomatikong naglabay sa mga granada sa mga tiil sa iyang anak. Ug sa samang higayon ang batang lalaki nag-compose alang sa iyang kaugalingon.
  Si Vitaliy Klitschko, nga nakasugat og panagbangi sa bag-ong Presidente sa Ukraine nga si Zelensky, nakahukom nga moluwat isip mayor sa Kyiv. Sa pagkatinuod, nganong gahi man ug gunit sa posisyon. Mas maayo nga sulbaron nimo ang problema sa imong kaugalingon.
  Ug human sa pagbiya sa katungdanan sa mayor, Vitali Klitschko nagpadayon sa iyang karera. Ug diha-diha dayon usa ka pagbati, iyang gihagit si Weider nga makig-away. Kung wala"y bisan unsang intermediate nga mga away! Ug kini human sa kapin sa walo ka tuig nga break.
  Ang mas lapad, siyempre, miuyon. Gidawat ang hagit!
  Ug ang higayon sa kamatuoran moabut. Sa usa ka bahin, ang multiple world champion wala pa mapildi sulod sa kapin sa dose ka tuig. Ug sa laing bahin, ang kap-atan ug siyam ka tuig nga kanhi mayor sa Kyiv. Usa ka tawo nga makapildi sa rekord ni Hopins, apan ang iyang kalig-on kuwestiyonable kaayo.
  Sa tinuud, daghan ang nagtuo nga pagkahuman sa taas nga pahulay, ang pagdiretso sa Weider mahimong maghikog.
  Apan si Vitali Klitschko sama ni Rocky Balboa. Nakahukom ko nga makigbatok sa labing kusgan nga knockout artist sa heavyweight division. Si Denotey Wider usa ka boksidor nga nakakita sa tanan niyang kaatbang nga napukan. Hingpit nga tanan - lakip si Tyson Fury!
  Unsa man kung adunay higayon si Vitali Klitschko?
  Apan si Vitali Klitschko kanunay nga nagbansay, nagpabilin sa porma, ug nagbisikleta aron magtrabaho. Ug siyempre dili siya daotan sa pisikal. Ug gawas pa, siya adunay usa ka suwang nga puthaw.
  Aw, si Vitali Klitschko ang modaog sa away, bisan kung dili siya ang paborito.
  Giusab ni Oleg Rybachenko ang clip sa iyang machine gun. Makalingaw ang giingong mga away sa mga boksidor.
  Busa, sa tinuod, nganong dili man mobalik si Vitali Klitschko sa ring ug mosulay sa pagbungkag sa rekord ni Hopins?
  Kini usa ka kusgan kaayo nga ideya.
  Ang bata nga terminator nagpabuto ug usa ka pagbuto ug gipamatay ang daghang dosena pa nga mga pasista.
  Human niana ang bata mikatawa ug migawas sa iyang dila, nga nag-ingon:
  - Super tawo ko!
  Gilabay ni Margarita ang duha ka lemon nga gihigot sa iyang tiil ug misinggit:
  - Mas bugnaw ka kay sa bisan kinsang tawo!
  Si Oleg, nagpadayon sa pagpamusil, nangatarungan ...
  Si Vitali Klitschko, sa kap-atan ug siyam ka tuig, mabuak gyud ang rekord ni Hopins. Nahinumdom pa gani siya sa usa ka press conference: "Miingon ko nga dili nako mabuak ang rekord ni Foreman, pero wala koy gisulti bahin sa Hopins! Busa kuhaon ko kini ug pildihon ang iyang rekord!"
  Bisan pa, kung ang usa ka hinungdanon nga bahin sa publiko labi pa o dili kaayo nagtuo nga si Hopins, sa kap-atan ug walo ka tuig ang edad, makahimo sa pagdaog sa titulo sa kampeon sa kalibutan, adunay labi ka gamay nga pagtuo ni Vitaliy Klitschko sa kap-atan ug siyam ka tuig ang edad. Apil na tungod kay kusog kaayo ang iyang kontra.
  Wala pa gayuy ingon nga puncher sa kasaysayan sa heavyweight division. Tinuod, si Wider dili na batan-on, apan ang katloan ug lima ka tuig ang edad dili kwarentay nuybe.
  Si Vitali Klitschko, bisan pa, klaro nga wala mawala ang pagkamalaumon. Siya nagbansay pag-ayo ug naporma. Ug nalipay kaayo ko nga gisalikway nako ang naandan nga pagka-mayor sa Kyiv.
  Sa pagkatinuod, dili dakong kalipay nga mahimong mayor sa Ukraine, diin adunay daghan kaayong problema.
  Apan alang sa away uban ni Uyader, si Vitali Klitschko gitanyagan og maayo kaayong kuwarta. Busa, sa bisan unsa nga kaso, wala ako masayop sa pitaka. Sikat ang ngalan nga Vitali Klitschko.
  Ang daotan nga mga dila nag-ingon pa nga si Weider makaigo sa makausa, ug si Vitali Klitschko mahulog sa iyang kaugalingon. Ug unya makadawat siya og kuwarta ug magsulat og mga memoir o fiction.
  O basin mag-artista siya sa usa ka salida.
  Pinaagi sa dalan, gusto usab ni Vladimir Klitschko nga mag-box. Lamang ang maliputon nga Vladimir mipili sa usa ka mahuyang nga kontra gikan sa taliwala sa mga regular nga world champion. Apan bisan unsa pa ang imong pagtan-aw niini, siya usa ka kampeon ug kana cool!
  Apan ang Denotay Wider, bisan unsa pa ang imong pagtan-aw niini, mao gihapon ang labing kaayo sa labing kaayo!
  Apan kusog nga nagbansay si Vitaly. Sama siya sa usa ka batan-ong lalaki nga nagbutang sa labing taas nga stress sa iyang kaugalingon. Ug siya adunay daghang mga sesyon sa sparring, nga nagpakita sa maayo kaayo nga porma ug maayo nga paglahutay. Dili, andam na si Vitaly. Ug dili lang siya mosulod sa ring.
  Ug sa pagkatinuod, sa diha nga ang adlaw sa paghukom miabut, ang labing dako nga knockout artist, Wider, ang labing maayo nga heavyweight niining bahina, ug Vitaly nag-uban. Ang kanhi mayor sa Kyiv, nga gitangtang na sa tanan isip usa ka boksingero. Apan unya duha ka maalamat nga personalidad ang nagkahiusa.
  Vitaly, kinsa nahimong world champion sa labing unang higayon niadto pang 1999. Hunahunaa lang kung unsa kini ka dugay ug kapin sa baynte ka tuig ang milabay sukad kini nga panghitabo.
  Ug si Wider dugay na nga naggunit sa iyang titulo. Ug hapit na usab niya mabuak ang rekord ni Holmes, kinsa naghupot niini nga titulo sa labing kadugay nga panahon sukad sa pagbahin sa mga bakus.
  Ug siyempre, kung nahadlok si Wider bisan kinsa, dili kini si lolo Vitaly. Sa tinuud, dili tanan mahimong usa ka Hawkins. Ug ang mga kaatbang ni Hawkins dili sama ka kusgan sa Weider!
  Apan si Vitaly, isip usa ka challenger, misulod sa ring. Nindot ug maskulado gihapon ang iyang lawas, bisag ubanon na ang iyang buhok. Si Lolo Vitaly, ingon sa pagtawag kaniya uban ang pagtahud, o uban ang pagbiaybiay. Apan ang kahulugan sa kaunoran sama sa usa ka batan-ong lalaki.
  Gipahayag ni Vitaly nga andam na siya. Ug dili gani siya, nitaas og gamay ang rates.
  Ang mas lapad kay niwang usab, gikulit, ug mas nipis sa mga bukog, nga dili kaayo timbang.
  Bisan tuod siya usa ka makalilisang nga puncher, siya adunay pipila ka mga isyu sa depensa ug dili kanunay maayo sa iyang mga tiil. Pero daghan na kog na experience sa away. Sa gidaghanon sa mga away, siya katumbas sa Vitaly. Ug wala pa siya mapildi.
  Apan, si Vitali Klitschko napildi sa iyang duha ka away tungod lang sa mga samad ug mga samad. Ug makaingon sab ang usa nga wala siya gikulata.
  Apan kapin sa walo ka tuig ang gintang, ug hapit singkwenta anyos ang edad. Kon bata pa si Vitaly, siyempre, duna siyay kahigayonan. Apan mapildi ba niya ang rekord ni Hopins? Si David Haye, na sa edad nga trayntay singko, nahimong zero boxer.
  Pero daghan kaayog estorya ug ang singsing ra ang musulti. Mabuak ba ni Vitali Klitschko ang rekord ni Hopins, o madala ba siya sa usa ka stretcher, ingon sa gisaad ni Weider.
  Dinhi siya migawas nga nagsul-ob og maskara nga uwak. Taas, uga kaayo, bisan panit sama kang Koschey.
  Usa ka parisan sa mga boksidor ang nakamugna og grabe nga mga problema alang kaniya sa ring. Kini mao ang Cuban Ostrix, kinsa nag-una sa mga puntos ug mipildi sa knockout, ug si Tyson Fury, kinsa usab nag-una sa mga puntos ug nakahimo sa pagdala sa away ngadto sa usa ka tabla. Mao nga ang labing dako nga puncher sa tanan nga panahon mahimong mabust.
  Apan ang posibilidad hapit usa sa napulo nga pabor ni Weider. Bisan pa, si Vitaly tigulang na kaayo ug adunay taas nga pahulay sa iyang karera. Bisan ang iyang igsoon nga si Vladimir nagtambag nga magpainit sa usa ka magtiayon nga kusgan nga tungatunga nga mga mag-uuma. Sa pagkatinuod, sa Germany, si Vitali Klitschko mahimong makakuha og dugang nga salapi sa usa ka away sa usa ka kasarangan nga boksingero, tungod lamang sa iyang dako nga ngalan.
  Si Vitaly nailhan sa tibuok kalibutan dili lamang isip usa ka boksidor, kondili usa usab ka politiko, ang mayor sa kaulohan, ug usa ka bayani sa Maidan.
  Dili, sa bisan unsang kaso, kinahanglan nga hunahunaon ni Vitali Klitschko kung angay ba nga magdali ug makig-away batok sa ingon nga bukid.
  Apan nahimo na ang pagpili: Si Vitali Klitschko wala mangita og sayon nga mga paagi!
  Ang away mahitabo sa America. Ang mga awit sa USA ug Ukraine gipatokar. Gipahibalo ang mga rekord sa serbisyo. Sa katapusan, ang signal alang sa gubat motingog.
  Daghan ang gustong makakitag talan-awon ug dugo.
  Ang mas lapad nagsugod nga mabinantayon, bisan kung mahimo siyang sayup. Unsa kaha kon si Vitaly kay tayaon? Wa sab magdali si Klitschko Sr. Apan makita dayon nimo nga gaan ang iyang mga tiil, maniwang, maskulado, ug balanse. Sa bisan unsang kahimtang, ang gipaabut sa kadaghanan: nga kini molutaw dayon, wala mahitabo.
  Si Klitschko masaligon nga nagtrabaho uban sa iyang jab, gipataas kini og gamay kaysa naandan, ug gibutang ang mga bloke.
  Hapsay ang dagan sa unang duha ka hugna. Ug dayon ang Wider, sama sa gipaabut, gipataas pag-ayo ang tempo. Nagsugod siya sa pag-atake ug pag-atake nga mas aktibo. Apan wala mapildi si Vitaly. Gibabagan ang hampak ug gisugat kini sa wala nga jab. Ug sa kalit, atol sa usa ka mahait nga pag-atake sa octopus, gibunalan siya sa iyang tuo nga kamot sa lawas. Mas lapad nga nadoble sa kasakit.
  Si Vitaly mihimo og deuce, ug sa ikaduhang higayon sa iyang karera, ang world champion ug ang labing maayong knockout artist sa tanang panahon nakit-an ang iyang kaugalingon sa salog.
  Mipahiyom si Vitaly... Ug ang mga tumatan-aw nagngulob sa kalipay. Wala kini damha gikan sa tigulang nga Vitaly. Wow! Apan morag hapit na ang kalim-an ka tuig! Ug lihok gihapon ug naigo! Kinahanglan nga makahimo ka niini!
  Mitindog si Wider, apan misugod sa pag-atras. Hinay-hinay nga gisugdan ni Vitaly ang pagsakit kaniya sa iyang jab. Ug pag-usab usa ka deuce. Ug gihapak ko kini pag-usab. Moatras ang knockout.
  Sa kalisod, nakalahutay si Weider hangtod sa kataposan sa round. Dayon, sa sunod, nagtrabaho si Vitaly isip numero uno. Apan wala, ang tanan nasunod sa plano. Miatras si Weider sa daghang mga hugna ug morag wala nay mahimo. Apan sa ikasiyam nga hugna nibuto na usab siya. Ug sila misugod sa pagbunal ug mipadayon sa unahan. Ug sa makausa pa siya nasipyat sa usa ka deuce ug nahulog. Ikaduha nga knockdown.
  Mipahiyom si Vitaly. Nagpadayon sa unahan. Mas lapad kay dili matarog ang iyang mga tiil. Gimingaw na usab siya sa deuce nga walay nakit-an nga antidote. Ug gikan sa sunod nga hampak nahulog siya.
  Naglisod siya pagbangon, ug gipahunong sa referee ang away!
  Kadaogan! Vitali Klitschko, karon world champion! Ug ang iyang bakus pag-usab! Tinuod, dili pa siya hingpit, apan nakasakay na siya sa kabayo!
  Gibuak niya ang rekord ni Hopins, ug, siyempre, alang sa heavyweight nga Foreman, nahimo siyang world champion sa ikaupat nga higayon, nga katumbas sa Holyfield.
  Wider, siyempre, nagsinggit nga ang away sayo kaayo nga nahunong ug nangayo usa ka rematch.
  Matod ni Vitaly nga mohimo na siya og desisyon kon ipadayon ba ang iyang karera o aduna pa"y pipila ka away unya. Apan ang tanan nagsulti kaniya nga siya maayo kaayo, mas maayo pa kay sa iyang pagkabatan-on, ug siya kinahanglan nga magpadayon.
  Dugang pa, wala pa'y mahimo. Naa pay mayor sa Kyiv, layo pa ang parliamentary ug presidential elections, nganong dili man moaway diha?
  Alang sa sunod nga tulo ka away, si Vitaly gitanyag nga hangtod sa usa ka gatos ka milyon nga dolyar, dugang usa ka porsyento gikan sa mga sibya.
  Siyempre, ang jackpot dako, ug ang kanhi mayor sa Kyiv nag-ingon nga siya maghunahuna mahitungod niini.
  Gani, iyang gipakita nga daghan pa siyag kaya. Busa nganong ilubong ang talento? Ug ang nag-unang butang mao nga wala nay mahimo pa!
  Tingali mosulay sa paghiusa sa tanan nga mga bakus? Nindot kaayo kana!
  Gidawat ni Vitaly ang tanyag ug mipirma og kontrata alang sa laing tulo ka away.
  Ug ang iyang sunod nga kontra... Aw, siyempre Tyson Fury! Wala pa mapildi kaniadto, dako nga heavyweight. Tinuod, gitumba siya ni Uydar ug usa nga mas gamay. Ug labaw sa tanan, nakasala sab siya sa iyang manghod. Bueno, unsaon nimo nga dili makig-away sa usa ka butang nga ingon niana?
  Siyempre, usa ka bag-ong away, ug usa ka talagsaon nga bayad, ug usa ka maayo nga talan-awon.
  Si Oleg Rybachenko nagpusil pag-usab sa mga German ug langyaw nga manggugubat. Sa kinatibuk-an, halos walay German sa infantry. Naglihok sila luyo sa E-50 ug E-75 nga mga tangke. Ug naningkamot sila nga dili magpameligro.
  Dinhi sa usa ka dapit nga mas layo makita nimo ang "Panther"-2. Kini nga tangke, dili sama sa tinuod nga istorya, nagpakita balik sa 1943. Ug ang "Panther" mismo dili kaayo dako. Oo, ug ang "Panther" -2 gihimo, bisan kung daghan, apan kaniadtong 1945, nangandam alang sa gubat sa USSR, gipuno sa mga Aleman ang mga pabrika sa mga tanke nga E-50 ug E-75.
  Bisan pa sa tanan nga pagkapraktikal sa gaan nga self-propelled nga mga pusil: E-10 ug E-25, gipili sa Fuhrer ang mas bug-at nga mga tangke. Sa kalisud, gikombinsir ni Guderian ang high-speed nga E-50 nga himoong labing inila. Ang Fuhrer mas ganahan sa E-75, nga dili kaayo malampuson ug mitimbang og kasiyaman ka tonelada.
  Apan karon ang usa ka pagbag-o sa E-75 M nagpakita, nga adunay usa ka ubos nga silhouette, mas gaan ug adunay usa ka kusgan nga makina. Tingali kini mahimong labing kaylap sa umaabot.
  Si Oleg Rybachenko, pananglitan, naggamit ug maliputon nga mga taktika. Gikuha niya kini ug gilabay ang usa ka granada sa E-50 track gamit ang iyang hubo nga tiil. Tungod niini, ang tangke mitalikod ug nabangga sa iyang kauban.
  Ug ang resulta mao ang duha ka mastodon nga nagdilaab.
  Si Oleg, ingon sa atong nakita, maliputon kaayo.
  Ingon niini ang iyang pag-opera karon, ug ang mga Aleman nag-antus sa daghang kapildihan. Ang bata adunay abtik nga mga bitiis. Lami kay pareha niya, walay sapin ug gwapo.
  Apan sa kinatibuk-an, ang mga hunahuna bahin sa mga boksingero moabut sa akong ulo. Pananglitan, nganong dili ipadayon ni Denis Lebedev ang iyang karera? Ang kwarenta ka tuig dili ingon kadugay. Dugang pa, ang mga nag-unang kakompetensya gikan sa heavyweight division mibiya, ug mahimo nimong sulayan nga mahiusa ang mga bakus.
  Ang dili gyud nimo angay buhaton mao ang unom sa mga awtoridad. Mas maayo nga ikaw mismo ang moapil sa halangdon nga boksing o moapil sa oposisyon.
  Sama kini kung giunsa si Sergei Kovalev nahimong mayor sa Moscow. Bisan tuod kini usa lamang ka pantasya.
  Ug si Denis Lebedev makahimo og usa ka butang nga mas mapuslanon. Dugang pa, sayo pa kaayo nga biyaan ang boksing nga wala"y pilde. Ang usa ka tinuod nga atleta kinahanglan nga moadto sa katapusan.
  Mahimo usab nga mobalik si Wladimir Klitschko. Apan ang uban, sama ni Alexander Ustinov, nga napildi na sa tulo ka sunodsunod nga mga higayon, wala moretiro!
  Sa tinuud, ang mga bayani dili mga tawo, apan diretso gikan sa asero!
  Apan atong hunahunaon kini nga senaryo: Putin nahagsa sa usa ka eroplano, ug adunay bag-ong presidential elections sa Russia.
  Ug unsa ang atong makita karon! Walay lig-on nga kandidato ang mga komunista. Gipakaulawan ni Grudin ang iyang kaugalingon ug ang iyang kredibilidad nadaot. Si Zyuganov tigulang na kaayo ug ang tanan gikapoy na kaniya, ug wala siyay igong karisma. Napakyas si Suraikin sa miaging mga eleksyon. Ang ubang gamay nga nailhan nga mga personalidad. Si Zhirinovsky tigulang na usab ug ang tanan gikapoy na kaniya. Ang uban sa LDPR gamay ra ang nahibal-an. Kinsa pa sa oposisyon ang imong ikarekomendar? Si Andrei Navalny kusgan, apan dili siya tugutan nga moapil sa eleksyon. Si Ksenia Sobchak dili seryoso nga kandidato. Si Demushkin napriso ug dili kaayo maayo nga promosyon. Napriso usab si Udaltsov, bisan kung mahimo nga suportado siya sa mga komunista ug makagawas.
  Sa laktod nga pagkasulti, walay seryosong kakompetensya sa oposisyon. Busa si Medvedev, ang acting president, mao gihapon ang nag-unang paborito. Ug kung adunay bisan unsang intriga: ang ikaduhang hugna o dayon sa una.
  Gikonsiderar ang ubos nga rating ni Medvedev, ug lagmit ang daghang gidaghanon sa mga kandidato sa pagkapresidente, posible ang ikaduhang hugna.
  Bisan pa, ang Medvedev adunay usa ka dako nga bentaha sa una nga hugna, ug usa ka dili kaayo maayo nga kontra sa ikaduha.
  Bisan kung sa katapusan nga higayon ang iyang kaugalingon nga Zelensky mahimong magpakita ug makalibog sa tanan nga mga kard!
  Gilabay na usab ni Oleg Rybachenko ang usa ka granada, nga nagduso sa mga tangke sa Nazi. Daghang mga singgit ug mga kinhason.
  Ug matag karon ug unya ang yuta mohawa ug modilaab diha mismo sa hangin. Ug ang mga tipik mobalik, natunaw.
  Oleg nag-ingon:
  - Himaya sa atong imperyo!
  Si Margarita, nga gilabay ang mamumuno nga regalo gamit ang iyang hubo nga tiil, misinggit:
  -Dako nga himaya sa mga bayani!
  Ug pag-usab iitsa sa babaye ang lemon gamit ang iyang hubo nga tikod.
  Nagbubo ang mga pasista, oh ug nagbubo.
  Wala"y paagi aron mapugngan sila o mapildi sila bisan sa usa ka vacuum bomb! Adunay mga cool nga manggugubat dinhi, kini makahadlok!
  Si Oleg misinggit:
  - Ang among kadaugan sa balaang gubat!
  Gikumpirma ni Margarita:
  - Uban sa usa ka gatos ka porsyento nga garantiya!
  Ug gilabay na usab sa dalaga ang granada gamit ang iyang tiil.
  Dili, kini nga mga bata klaro nga dili mohunong.
  Si Oleg Rybachenko misinggit:
  - Alang sa bag-ong order sa Sobyet!
  Si Margarita aktibo nga nagpabuto ug gikumpirma:
  - Banzai!
  Si Oleg, sa laing bahin, misulay sa pagpadayon sa pagkomposo. Aw, si Vitaly nagpahigayon og boluntaryong depensa batok kang Tyson Fury. Samtang, si Vladimir adunay parehas nga makapaikag nga away uban ni Ruiz.
  Sa pagkatinuod, si Ruiz usa ka world champion sa tulo ka bersyon. Ngano nga si Vladimir dili makig-away kaniya alang sa daghang salapi? Ang usa ka labi pa nga kombenyente nga kontra mao nga siya labi ka mubo ug tambok. Mahimo siyang pusilon ni Vladimir gamit ang taas nga mga jab.
  Sayang nga nasipyat si Klitschko Jr. sa pagpakig-away kaniya samtang siya ang world champion. Apan kinahanglan nga molihok.
  Ug sa unsang paagi wala ka maghunahuna niini, Vladimir?
  Ug ang world champion sa tulo ka bersyon mao si Usik. Apan, dali siyang nakaabot sa trono.
  Ug posible ang panag-away sa panaghiusa sa Vitaly. Apan kini mga banabana lang sa pagkakaron.
  Kinahanglang pildihon ni Vitaly si Tyson Fury, ug usa ka rematch sa Weider ang interesado. Ug adunay daghan pang makapaikag nga mga manggugubat. Pareho nga Anthony Joshua. Makapaikag usab nga makig-away kaniya. Ug manimalos usab sa iyang igsoon.
  Nakamugna og sensasyon si Vitaly pinaagi sa pagpildi kang Weider. Ug unsa ang imong mahimo aron mapalambo ang kalampusan?
  Nganong dili man mahimong unang boksidor sa kalibotan nga nakadaog og championship fight human sa singkwenta ka tuig? Walay usa nga nakahimo niini kaniadto!
  Oo nga Vitaly! Dili igsapayan kung unsa ka nga klase nga mayor sa Kyiv, apan karon giila ka nga wala"y pagduhaduha ingon usa ka maayo nga kampeon sa kalibutan!
  Apan ania ang una, boluntaryong pagdepensa sa titulo. Si Vitaly nag-atubang sa usa ka mas dako ug mas taas nga armado nga kontra. Dili sama ka makalilisang nga puncher sama sa Weider, apan teknikal ug abtik, nga adunay tag-as nga mga bukton. Ug dili pa usab mabuak, bisan kung kini nahulog.
  Labing hinungdanon, gipildi niya ang bata pa kaayo nga si Wladimir Klitschko, nga sa walay duhaduha naghimo sa Tyson Fury nga usa ka makalilisang nga kakompetensya.
  Mga singkwentay singkwenta ang posibilidad. Siyempre, impresibo ang knockout nga kadaugan batok kang Weider. Apan karon dili kini usa ka agulo batok kaniya, apan usa ka teknikal nga manlalaban, nga wala"y bisan kinsa nga nakahimo sa pag-outbox. Ug ang labing importante, ang mananaog sa Vladimir sa iyang kaugalingon anaa sa kaadlawon sa iyang kusog.
  Makaya ba ni Vitaly, sa singkwenta anyos, ang maong technician? Duel na ni sa mga salabutan. Bisan pa, klaro nga gipakaubos ni Wider si Vitaly ug gisulayan nga kuhaon siya nga wala"y seremonyas. Apan dili na kini molihok.
  Ania ang duha ka boksidor nga nangandam. Si Vitaly, sama sa kanunay, seryoso ug naka-focus. Masaligon siya ug kalmado.
  Nangandam na sab si Tyson Fury. Siya mas taas kay sa Vitaly, adunay mas taas nga mga bukton ug mosulay sa pagpahimulos niini.
  Apan karon ang away mahitabo sa Britain, ug adunay bayad nga sibya.
  Karon si Tyson Fury ang una. Siya nagpakita sa gawas nga pagsalig. Upaw, awkward, ug dili kaayo athletic. Kung gi-tinted ni Vitali Klitschko ang iyang buhok, dili nimo mahibal-an kung kinsa kanila ang mas tigulang, bisan kung adunay napulog pito ka tuig nga kalainan sa edad. Dili pa kini rekord sa championship fights, apan nagkaduol na kini sa record.
  Aw, basin makig-away sab si Vitaly sa mas bata pa kang Tyson Fury.
  Si Vitaly migawas sa tingog sa makahahadlok nga musika. Nagtinan-away sila.
  Si Tyson nagduko ug dili mas taas. Si Vitaly tingali mas lapad sa mga abaga. Ug labaw sa tanan, mas nindot ang iyang dagway, ug prominente ang iyang mga kaunuran.
  Aw, komosta ang mga himno? Una nga British, ug dayon Ukrainian.
  Unya nagbinayloay og mga panan-aw.
  Ug unya motingog ang bugle, ang unang hugna.
  Gilabay ni Vitaly ang usa ka gaan nga jab ug maayo ang paglihok. Si Tyson misulay sa pagbiya. Apan batid kaayo si Vitaly, ug ang iyang mga bunal naglihok sa usa ka clumsy trajectory, nga nakaabot sa ulo ni Tyson Fury.
  Ang tanan nagpadayon sama sa gitagna sa mga eksperto. Ang Vitaly adunay maayo kaayo nga katulin.
  Ug ang tanan molampos.
  Nadaog niya ang unang hugna... Unya usa ka minuto nga pahulay ug ang ikaduhang hugna. Usab ang Fury wala mag-usab sa mga taktika. Dayag nga naglaum siya nga makapoy si Vitaly.
  . KAPITULO Num. 4.
  Ug usab adunay gamay nga bintaha si Klitschko Sr. Ang mga igsoon nagdominar sa singsing.
  Gipildi ni Vladimir si Ruiz Jr. pinaagi sa technical knockout usa ka semana ang milabay.
  Aw, nagpadayon ang gubat.
  Ang ikatulong hugna gidiktahan na usab ni Vitaly. Apan sa ikaupat nga hugna, kalit nga nibuto si Tyson Fury. Nagdali siya sa unahan... Ug naigo ang deuce. Ug matumba siya.
  Unsay iyang gusto? Alerto si Vitaly.
  Sa usa ka paagi gidepensahan ni Tyson kini nga hugna hangtod sa katapusan. Unya nagsugod na usab ang one-sided battle nga si Vitaly ang nagdominar. Dugang pa, klaro nga wala magdali ang world champion nga si Klitschko Sr.
  Ug human sa walo ka hugna, kalit nga miatras si Tyson Fury. Ug ang kadaugan gideklarar pinaagi sa technical knockout, tungod sa pagdumili sa pagpadayon sa away.
  Busa, si Vitali Klitschko nagtakda og bag-ong rekord: ang unang fighter sa kasaysayan sa boksing nga nakadepensa sa world title sa singkwenta anyos na. Ug ang sunod nga nahimo ni Hopins naigo.
  Busa karon nahimo na gyud siyang superman. Ug iyang gipanimalus ang iyang igsoon.
  Apan ang sunod nga away mao ang rematch ni Weider. Nagsaad sila nga dako kaayo nga bayranan. Ngano nga makig-away kita kaniya, ug unya motungas kita batok kang Josue?
  Ug unya makahunahuna ka bahin sa away sa panaghiusa uban ni Usik. Sa kinatibuk-an, si Vitali Klitschko, sa prinsipyo, gusto nga mahimong hingpit nga kampeon sa kalibutan. Ug siya adunay kusog kaayo nga tinguha.
  Mingisi si Oleg Rybachenko sa iyang mga hunahuna. Oo, posible kini. Giputol sa bata ang tibuok linya sa mga pasista ug miingon:
  - Ang mga tawo nahinumdom kanimo Klitschko! Gipabilhan ka sa mga tawo Klitschko! Gigutom ang mga tawo kanimo Klitschko! Balik dayon Klitschko!
  Ang batang henyo mikatawa sa iyang malipayong kanta ug gilusad na usab ang labing makapatay sa tanang granada. Ug tulo ka mga tanke sa Nazi ang nagbangga.
  Bisan pa sa bayanihong pagsukol sa mga tropang Sobyet, ang mga Nazi nakahimo gihapon sa pagkuha ug pagputol sa koridor nga nagkonektar sa Moscow sa ubang mga bahin sa USSR.
  Busa, ang kapital sa Russia ubos sa hingpit nga pagbabag. Sama sa Leningrad nga gibabagan.
  Si Stalingrad misukol gihapon. Gisulong usab sa mga Aleman ang mga siyudad sa Grozny ug Ordzhonikidze sa Caucasus. Kritikal ang kahimtang. Ilabina sa dihang ang Moscow bug-os nga napalibotan.
  Kini adunay daghang mga tropa, ug gatusan ka libo nga mga sundalo sa milisya. Apan sa mga panagsangka, ang mga kabhang ug mga bala kay dali kaayong magamit. Basin kulang pa ang bala. Ug unya mahulog ang kapital. Ug dili kaayo daghang suplay sa pagkaon. Kini usab matapos sa dili madugay.
  Ug kung wala ang Moscow, kini usa pa ka gubat. Ug si Stalin nakasabut niini.
  Karon naa siya sa Kuibyshev. Apan pagkahuman sa paglusot sa mga Nazi ngadto sa Volga, dili usab kini layo sa front line.
  Dugang pa sa samurai nagbutang usab og pressure kanila. Nagbomba ug nag-atake sila uban ang dili maihap nga infantry. Tingali walay igong kusog.
  Si Stalin nakasabut niini ug naningkamot nga makigsabot sa usa ka bulag nga kalinaw uban sa Japan luyo sa mga talan-awon. Nag-ingon sila nga andam pa gani sila nga itugyan ang Halayong Sidlakan ug bayran ang indemnity sa bulawan.
  Apan si Hirohito miingon: gikinahanglan nato ang tibuok Siberia, hangtod sa Urals. Alaut, imposible nga mosukol kaayo.
  Hapit nalukop sa kaumahan ang palibot sa Vladivostok. Ug sa kinatibuk-an ang tanan makahadlok kaayo ...
  Apan ang pipila ka bayanihong mga babaye nakig-away ug wala magpadaog sa mga pasista ug militaristang Hapon.
  Ang armored prison car nga gisakyan sa nag-awit nga Witcher mihunong, ug ang kasaba sa pag-abli sa pultahan nadungog. Duha ka Hapones nga lalaki, ang usa dako ug tambok, ang usa gamay ug niwang, nisandig gikan sa kahayag nga sa makadiyot nakabuta kang Anastasia. Unya ang babaye, sa walay pagduha-duha, gidunggab ang usa sa templo gamit ang shin, ug ang lain sa apapangig gamit ang usa ka kumo nga giputos sa kadena. Ang gipasigarbo nga mga manggugubat sa Land of the Rising Sun kay kataw-anan nga na-knockout.
  Mikanta pa si Witcher:
  - Gihagit nako ang tawo alang sa ikanapulog duha nga hugna! Human sa tanan, ako usa ka super babaye ug usa ka kompleto nga Atass, ug akong gipadala ang kaaway ngadto sa usa ka lawom nga knockout, nga nagpakita sa walay pugong nga klase sa gubat!
  Ang babaye mipunit og Japanese machine gun nga gikopya gikan sa Schmeister ug, sa pag-klik sa bolt, nagdali sa cockpit. Tulo pa nga mga Hapon ang miambak didto, ug si Vedmakova nagpadala ug usa ka pagbuto sa kalayo ngadto kanila, nga gipunting ang ilang mga ulo ug nagngisi nga mabangis.
  - Unsa man ang nakuha sa mga monsters nga ulo sa club!
  Ang armored personnel carrier nadakpan sa usa ka hubo nga babaye nga manggugubat. Ang Witcher misinggit:
  Milupad ibabaw sa alaot nga Russia,
  Ang impyerno nga mga mananap nga nagbukal sa kangitngit!
  Ang mananakop adunay iyang bagyo nga wasay,
  Hait ug putla ang ulo!
  Ang usa ka komunista sa usa ka cue ball dili usa ka pawn,
  Wala kami giyugo hangtod sa hangtod!
  Himoon ang Third Reich nga mga firebrand,
  Aw, ang pagkamatinud-anon gantihan ug pagkamaayo!
  Bisan pa sa kamatuoran nga siya nasuko, gisul-ob ni Vedmakova ang uniporme sa militar sa Hapon nga gikuha gikan sa mga patay. Unsa ka dili maayo, kini nga mga sundalo dugay nga wala manghugas ug ang baho makalilisang. Ang babaye nga piloto misinggit:
  - Kini kinahanglan nga mahimong mapintas kaayo! Asian hinuon!
  Ang armored personnel carrier, bisan pa, dali nga misugod ug mipaingon sa amihanang direksyon. Ang sakyanan adunay duha ka 12-mm machine gun, aron, kung gikinahanglan, posible nga masumpo ang pag-atake sa infantry. Ang laing butang mao nga ang 20 mm nga armor dili makasugakod sa kalibre sa 37 mm nga Japanese nga "mga kanyon". Naghunahuna si Vedmakova: kung giunsa ang pag-abot sa mga komunista sa gahum nakapausab sa Russia. Kung sa panahon sa tsarist, ang kasundalohan sa Japan labi ka labaw sa kasundalohan sa Russia sa teknikal nga mga termino, karon, sa kasukwahi, kini naulahi. Bisan tuod dili kini ikaingon nga ang siyensiya wala gidasig sa Yuta sa Nagsubang nga Adlaw. Ang pinugos nga edukasyon sa sekondarya gipaila sa katapusan sa ikanapulo ug siyam nga siglo. Tinuod, dili taas ang kalidad sa edukasyon sa Japan. Gikopya nila kini gikan sa eskwelahan sa Prussian, nga hilabihan ka pedantic, ug gipasimple kini gamay, aron ang usa ka magtutudlo makaagi sa daghang mga estudyante kutob sa mahimo, tungod kay walay igo nga edukado nga mga tawo. Sa kinatibuk-an, gisundog sa mga Hapon ang mga taga-Europa, pananglitan ang mga British sa dagway sa khaki nga mga uniporme, ang mga Aleman sa pagporma ug mga regulasyon sa militar, ang mga Amerikano sa uniporme ug tipo sa navy, ug ang sistema sa pag-operate sa mga institusyong pinansyal. Tinuod, sila adunay ilang kaugalingon, pananglitan, ang Bushido code, ang bantog nga shimosa explosive (bisan kung kini labi ka maayo kaysa sa European). Hangtud sa tunga-tunga sa ikanapulog-siyam nga siglo, ang Japan usa ka atrasado nga nasud sa Edad Medya nga wala gani mga riles ug armado sa mga cannonball. Mas karaan pa kini kaysa Türkiye o Iran, ug labi pa nga Tsarist Russia. Katingad-an, kini ang America nga nakatabang sa Yuta sa Rising Sun nga makita sa publiko ug literal nga gipugos kini nga moapil sa sibilisadong kalibutan. Ang modernong steam cruiser nga adunay mga eksplosibong kabhang nakahatag ug kusog nga impresyon sa atrasadong Japan. Ilabi na sa dihang nalunod niya ang daghang mga barko nga naglayag, nga nagpakita sa hingpit nga pagkawalay mahimo sa mga bola sa kanyon.
  Tingali ang mga Amerikano magbasol labaw sa usa ka higayon nga ilang gipugos ang Japan nga ablihan ang kaugalingon sa kalibutan. Nga ilang gipadako ang usa ka kakompetensya sa Asia, apan unya lisud tuohan nga sa pipila ka mga dekada ang Yuta sa Nagsubang nga Adlaw moadto sa dalan nga gikuha sa mga siglo alang sa Kasadpan.
  Si Vedmakova nagmaneho subay sa haywey, nga nagtugot sa mga trak nga adunay mga reinforcement nga moagi sa unahan, ingon man sa transportasyon, ug nangatarungan. Ang tsarist nga gobyerno, bisan sa ilalum ni Alexander the Second, o bisan sa ilalum ni Nicholas the First, nagplano sa pagsakop sa China sa Russia. Apan gipili ni Nikolai ang direksyon sa Turkey isip usa ka butang sa pagpalapad. Sa prinsipyo, kini mas sayon. Apan ang Britanya, nga nagdumot sa Russia, ug ang France, nga ubos sa impluwensya niini, mibarug alang sa mga Ottoman. Sa unang higayon sa ikaupat nga bahin sa usa ka milenyo (sukad sa 1612), ang Russia napildi sa usa ka dako nga gubat (ang indibiduwal nga mga gubat, siyempre, dili ihap, imong gipasabot nga sa hapit usa ka quarter sa usa ka milenyo ang Russia wala mapildi sa usa ka gubat sama sa. usa ka bug-os, sa paagi, kini sa ilalum ni Nicholas the First nga nakab-ot ang labing kadaghan nga gidak-on sa lugar). Adunay daghang mga hinungdan, ang labing hinungdanon mao ang pagkalabaw sa mga gahum sa Kasadpan sa mga kagamitan sa teknolohiya sa ilang mga tropa. Human si Nicholas ang unang naghikog, ang trono gikuha ni Alexander II: tingali ang labing edukado ug erudite nga tsar sa tibuok kasaysayan sa Russia. Gisugdan niya ang dinagkong mga reporma, namatikdan ang pagkaulipon, ug sa ilalum niya ang kusog nga pagtubo sa industriya, nagsugod ang pagtukod sa mga riles ug mga planta sa kuryente! Apan sa samang higayon, ang pagwagtang sa pagkaulipon nahitabo sa gasto sa mga mag-uuma, adunay daghan nga pagkagun-ob, ang mga kagubot miulbo, ilabi na ang dagkong mga sa Poland. Si Alexander nakahimo sa paglihok sa Russia sa unahan, apan wala makasulbad sa sukaranang mga problema, ug gani gibaligya ang Alaska ngadto sa Amerika alang sa mga pennies ug gihatag ang Hawaiian Islands nga libre. Tinuod, nakahimo siya sa pagpildi sa Turkey, apan ang Ottoman Empire huyang kaayo niadtong panahona ug nauyog sa mga pag-alsa. Oo, ang mga kapildihan sa Russia niini nga gubat hilabihan ka dako, nga nagpamatuod nga ang kasundalohan sa Russia layo pa sa hingpit, bisan pa sa mga reporma. Bisan pa, bisan sa ilawom sa Suvorov ang tanan dili klaro sama sa giingon nila sa mga libro. Ang mga kadaugan miabut sa usa ka igo nga presyo, ug si Catherine ang Ikaduha, pananglitan, sa panahon sa ikaduhang gubat sa Russia-Turkish, limitado ang iyang kaugalingon sa medyo kasarangan nga pag-angkon sa teritoryo, bisan sa pagbiya sa mga pag-angkon sa Moldova. Bisan tuod kini nga mga yuta gipuy-an sa mga Ortodokso nga mga Slav, ug sa usa ka panahon maoy bahin sa Kievan Rus. Sa kinatibuk-an, human sa kagawasan sa Russia gikan sa Mongol-Tatar yugo, ang usa ka dalan gitakda alang sa pagbalik sa tanan nga orihinal nga Slavic yuta. Nagdugay ini sing pila ka siglo; halimbawa, ginbalik lamang si Galicia sang 1939, pagkatapos sang kahilwayan gikan sa Poland nga yugo. Ug ang siyudad sa Przemysl uban sa naglibot nga kayutaan nagpabilin uban sa mga Hungarians ug Slovaks.
  Si Vedmakova mitan-aw sa haywey: wala'y daghan nga nagkalainlaing mga sakyanan, apan ang mga sundalong Hapones nagmartsa. Ang Japan adunay populasyon nga mga usa ka gatos ka milyon, labaw pa sa Germany, ang pagbansay sa pre-conscription nagkinahanglan og katunga sa mga oras sa eskwelahan. Ang gubat sa USSR usa ka diyos alang kanila, dili sama sa away sa USA. Makahimo ka og daghang mga dibisyon.
  Makatintal kaayo ang pagpabuto og pagbuto gikan sa imong duha ka high-speed machine gun, maayo na lang kay mahimo kini pinaagi sa pagkontrolar niini gamit ang hydraulic drive gikan sa cockpit. Apan ang tinuod mao nga siya mismo adunay gamay nga higayon nga makagawas dinhi. Dili, mas maayo pa nga buhaton kini nga mas duol sa front line o sa gabii. Oo, morag mongitngit na... Unya mabusog ang mga lobo ug luwas na ang mga karnero. Bisag dili, dili siya karnero.
  Busa unsa ang mahitungod sa Japan? Napildi ang unang gubat sa 1904-1905, ug ang Russia nawad-an ug kapin sa duha ka gatos ug kalim-an ka libo ka sundalo ug opisyal nga nag-inusara ingong mga binilanggo. Bisan tuod ang tsarist nga kasundalohan adunay usa ka numerical superyoridad. Ang Japan nawad-an ug wala pay duha ka libo nga mga binilanggo, usa ka gatos ka bulawang ruble ang natukod alang sa matag bihag nga sundalo nga dilaw ang nawong, ug usa ka libo nga mga opisyal. Kini nga panid sa kasaysayan dili maayo alang sa Russia. Ang labing makalagot kay daghan sa sulod sa nasud ang gustong modaog ang mga Hapon. Pananglitan, ang mga estudyante sa Moscow University nagpadalag pahalipay sa Mikado sa pagkapukan sa Port Arthur. Ug unsa ka daghan ang gikawat: imposible nga ilista!
  Gipahinay ni Vedmakova ang gas aron dili makadagan sa laing kolum sa pagmartsa. Ang babaye nanumpa:
  - Aw, sila sama sa mga dulon! Pikit-mata nga mga binuhat!
  Ang dalunggan makaila na sa dahunog sa kanyon; Ang piloto misinggit ug dayon miawit:
  Ang Russian nga manggugubat wala mag-agulo sa kasakit,
  Gilaglag sa manggugubat sa Russia ang mga Hapon!
  Ug kami adunay hingpit nga kasubo,
  Ang tibuok gibawog nga taming nauyog!
  Nahilom na usab ang dalaga. Sa maong gubat, ang USA ug Britain mitabang sa Japan sa kwarta ug mga hinagiban, apan walay prente sa kasadpan. Sa pagkatinuod, ang Land of the Rising Sun naglaum nga ang Germany mopahimulos sa higayon ug moatake sa Russia. Sa prinsipyo, kini tinuod, ug mapuslanon sa Germany. Ang kaalyado nga Austria-Hungary, uban ang mga interes niini sa Balkans, mahimo usab nga mosupak sa Russia. Ang Turkey, nga nasakitan sa kasaysayan sa Russia, ug bisan sa ilalum sa pinansyal nga kontrol sa Germany, mahimo usab nga mosulod sa gubat. Posible usab nga ang Italya, nga bahin sa Triple Alliance ug mahimong mag-angkon sa mga adunahan nga yuta sa Ukraine, mosulod sa gubat. Sa bisan unsa nga kaso, kini dili maayo alang sa Tsarist Russia. Bisan kung napildi siya sa usa ka alyansa sa Entente, unya ang usa ka gubat sa duha ka prente matapos sa katalagman. Ang tsansa sa France nga makaapil sa gubat gamay ra, tungod kay niadtong panahona ang Britanya batok sa Russia. Sa kinatibuk-an, siyempre, kini usa ka dako nga sayop nga pagkalkula sa Kaiser, nga gimingaw sa ingon nga higayon. Posible nga bisan pagkahuman sa pagsugod sa Unang Gubat sa Kalibutan, ang panguna nga estratehikong sayop nga pagkalkula mao ang pag-atake sa Fritz sa Belgium ug France. Tingali kung gilunsad nila ang usa ka bug-os nga pagsulong sa Russia, ang kahimtang sa Poland kaniadtong 1939 masubli. Maayo na lang, ang mga Aleman nahimong sobra nga pagsalig, nga nagpili sa usa ka gubat sa duha ka nataran.
  Si Witcher, dili sama sa kadaghanan sa iyang mga kababayan, swerte: nakabasa siya sa Mine Kaif, ug sa orihinal. Siyempre, husto si Hitler sa iyang pag-ingon nga gikinahanglan nga makig-uban sa Britanya batok sa Russia, o uban sa Russia batok sa Britanya. Ug sa makatarunganon, ang umaabot nga Fuhrer misaway niadtong misulay sa pagdala sa patayng lawas ni Bismarck ngadto sa kahayag.
  Gisalikway gyud ni Hitler ang bisan unsang posibilidad sa bisan unsang alyansa sa Russia, labi na sa dihang ang mga Bolsheviks nakagahom niini ug nagtuo nga ang yuta sa Russia kinahanglan nga mahimong kolonya sa Aleman.
  Kini nagpasabot nga siya usa ka tin-aw nga usa ka kaaway sa Russia, ug ang bisan unsa nga kasabutan alang sa Fuhrer usa ka yano nga piraso sa papel. Dugang pa, si Stalin usa ka idiot tungod sa pagkawala sa usa ka kusog nga hampak sa iyang bukas nga suwang, bisan pa siya obligado sa pag-andam sa pagsalikway sa hampak ug dad-on ang iyang mga tropa sa pakigbatok sa pagkaandam. O mas maayo pa, itanom kini sa imong kaugalingon! Ang German nga kasundalohan dili usab andam alang sa opensiba nga aghat sa kasundalohan sa Sobyet. Lisod unta kaayo alang kanila; Unsa kini nga gubat! Ug busa ang inisyatibo gipasa sa Wehrmacht. Ug ang atubangan midagayday gikan sa Kasadpan ngadto sa Sidlakan. Dili klaro kung unsa ang gisaligan ni Stalin? Ug si Beria usa ka anak nga babaye. Nakaila siyag upaw. Nganong wala man niya pasidan-i si Stalin? Ngano nga wala ka niya kombinsihon nga molihok? Giunsa kini nahitabo? Tuod man, ang People's Commissar usa ka tuso nga tawo ug walay pagsalig ni bisan kinsa! Human sa tanan, adunay tinuod nga seryoso nga datos sa paniktik, ang mga tropa sa Third Reich mibira ngadto sa utlanan, ug ang matag ikaduhang lola nanagna sa gubat. Sa kinatibuk-an, adunay usa ka pagbati nga adunay usa ka butang nga dili mapugngan ug makalilisang nga nagsingabot!
  Ug si Stalin lamang ug ang iyang mga kauban ang nagsipa, nga ingon sa tinuyo nga gusto nga mawala ug malaglag ang milyon-milyon nga mga tawo. Ug sa kinatibuk-an, ang mustachioed Georgian dili ingon usa ka henyo... Wala siya makahuman sa seminary, ug, ingon nga giangkon ni Beria kaniya, kanunay siyang nag-inom. Ug sa diha nga ang gubat nagsugod, adunay usa ka kinatibuk-ang buzz... Ug karon ang tibuok kalibutan mikuha og mga armas batok sa Russia! Ug dinhi, siyempre, ang dili mabag-o nga mga palisiya ni Stalin ang mabasol. Sa partikular, bisan pa sa kamatuoran nga ang atubangan naghuot tungod sa kakulang sa mga suplay, libu-libo nga mga tren ang gipahinumdom sa pagdeport sa mga Chechen sa Kazakhstan. Ug kini gibuhat sa panahon sa gubat, sa diha nga ang matag karwahe importante! Tungod niini, sa laing bahin, si Mainstein nakahimo, bisan pa sa mahinungdanong numerical superyoridad sa Sobyet nga kasundalohan, sa paghimo sa usa ka counterattack aron pildihon ang Pulang mga tropa. Tungod sa kakulang sa mga echelon, ang mga reinforcement wala ipakatap sa oras, ang suplay sa mga tropang Sobyet nabalda, ug ingon nga resulta ang opensiba napakyas. Ug kung ang atong mga tropa naa karon sa Kyiv, ug tingali sa Romania, Britain ug USA dili unta mameligro ang pagbudhi sa USSR!
  Gawas pa, kinsay hapit mopatay kang Hitler? Sa ingon nagduso sa Third Reich sa bag-ong agresyon?! Lagmit, kini usa ka operasyon nga gipangulohan ni Beria ... Human sa tanan, sa usa ka higayon nahibal-an niya kung unsaon pagtapos sa Trotsky. Niadtong panahona, bisan pa, kini tungod sa panginahanglan nga malikayan ang pagkabahin sa Internasyonal. Karon kini misangpot sa kaatbang nga epekto, ang mga kaaway sa Russia nagkahiusa. Dugang pa, ang mga kaaway makasaysayanon! Kinahanglan niyang isulti nga si Vedmakov mismo natingala kaayo nga si Churchill naghimo sa usa ka makahahadlok nga pakigpulong kaniadtong Hunyo 24, nga nagpahibalo sa suporta alang sa USSR. Katingad-an nga ang mga karnero miadto sa lobo alang sa usa ka alyansa, kung, siyempre, ang leon sa Britanya mahimong itandi sa usa ka karnero. Si Stalin, bisan pa, usa ka tipikal nga lobo! Karon nabalik na sa normal ang tanan, ang mga kapitalistang demokratiko ug mga kapitalistang pasista magkauban! Apan ang mga komunista nagkahiusa ug matinud-anon, nga walay pagkompromiso sa konsensya! Tingali mao kini ang gusto ni Stalin? Sa bisan unsa nga kaso, ang mga pwersa sa kaaway midaghan, ug ang Japan nagpakita sa iyang mga apapangig sa sidlakan. Apan, sa kinatibuk-an, makatarunganon ang lakang sa pamunuan sa mga nasud sa Rising Sun: kinahanglan nga pahilumon ang mga tutunlan sa militar nga wala matagbaw sa daghang mga konsesyon sa teritoryo ug aktuwal nga pagsurender, nga nagsaad sa mga bag-ong gubat ug yuta. Kung ang Estados Unidos wala magpahamtang og mga silot, o hinoon usa ka blockade, batok sa Japan niadtong Hulyo 24, nan tingali ang samurai nakaigo sa USSR bisan sa Agosto, nga wala maghulat sa tingtugnaw! Ang mga Hapon usa ka maisog nga mga tawo ug halos dili sila mapugngan sa panumduman ni Khalkhin Gol, diin, sa tinuud, ang mga sekondaryang tropa nakig-away, lakip ang mga itoy nga tropa sa Manchurian Imperial Government!
  Ug kini makapameligro sa pagkapukan sa Moscow... Bisan tuod si Stalin lagmit mas gusto nga ihatag ang tibuok Siberia sa pagsurender sa Moscow. Magbilin lang kog tabon didto, nga naglaom nga ang grabeng tingtugnaw sa taiga dili maghatag ug kahigayonan sa mga Hapones sa pag-abante ug layo kaayo ug makig-uban sa mga Aleman sa Urals o rehiyon sa Volga.
  Ug unya, siyempre, adunay mga problema ... Si Hitler napakyas duol sa Moscow ug naghimo sa usa ka sayop nga kalkulasyon pinaagi sa pagdeklarar og gubat sa Estados Unidos, nga walay pag-obligar sa Japan nga mobalos sa relasyon sa USSR. Si Hitler wala gayud mailhi sa lohika, uban sa iyang brutal nga anti-Semitism, nga mibalik sa nag-unang pinansyal nga elite ug bisan ang Vatican batok sa iyang kaugalingon. Tinuod, kini nagdugang sa iyang pagkapopular sa taliwala sa mga Arabo, apan wala sila maghatag ug dakong tabang sa mga pundok ni Rommel.
  Ang armored car mipadulong sa kanhing utlanan sa Sobyet. Aduna nay pipila ka pagkaguba dinhi. Dinhi nagpabilin gihapon ang haligi sa utlanan.
  Ug ang Japanese infantry, ingon man ang daghang mga light tankette nga adunay 20-mm nga awtomatikong kanyon ug duha ka machine gun matag usa. Batok sa mga Intsik nga infantry, kini mahimo nga usa ka maayo nga hinagiban, apan batok sa T-34 ... Tinuod, adunay pipila nga mga tanke sa Far East, ang mga nag-unang pwersa gipunting sa kasadpan. Dugang pa, makita ang usa ka magtiayon nga dugang nga armored nga mga salakyanan ug mga mortar nga gidala sa bukas nga mga salakyanan. Kinahanglan kong isulti nga kini dili daotan nga mga mortar, bisan pa sa ilang gamay nga kalibre ...
  Nagduha-duha si Witcherova: unsa ang akong buhaton? Adunay daghang mga Hapon, ug dayag nga kinahanglan ka nga moliko sa usa ka dalan sa nasud. O basin makahatag pa kini ug turno sa mga pikit-mata?
  Mingitngit na, ang mga panganod mitabon sa langit, ug ang ulan moabot. Siyempre, mahimo kang magpameligro, ilabi na kay ang mga Hapon naghuot sa tingub, ang infantry nagbarog, nagpundok sa dasok nga mga han-ay. Oo, adunay usa ka tibuuk nga rehimen nila, mga sundalo nga yellow-bellied, medyo daotan, dili kaluoy nga patyon sila.
  Si Witcher mitabok sa iyang kaugalingon, nagbagulbol:
  - Hinaot hatagan kami sa Dios ug dugang nga samurai!
  Duha ka dagkong kalibre sa 12-milimetro nga machine gun ang mibunal sa mga pispis nga mga linalang. Nagsugod ang kinatibuk-ang pagbunal. Nikanta pa ang babaye:
  Makig-away kami sa kaaway hangtod sa katapusan,
  Dili maihap ang mga binuhatan sa mga sundalo!
  Ang mga Ruso kanunay nga makahimo sa pagpakig-away,
  Ayaw pag-undang kung moabut ang kasamok!
  Ang 12 mm usa ka dako ug hait nga cartridge, kini molusot sa mga lawas, ug usahay daghang mga Hapon sa usa ka higayon. Gikontrol ni Vedmakova ang armas gamit ang hydraulic drive, nga gihulam sa mga Hapon gikan sa aviation. Sa unang mga segundo, ang mga manggugubat sa Empire of the Rising Sun wala gani makasabut kung unsa ang nahitabo ug diin gikan ang pag-atake. Nangatumba ra sila, nga nagpagawas sa mga agos sa dugo gikan sa ilang mga tiyan ug dughan. Ang pag-abot sa kamatayon niining daw malinawon nga kalibotan wala gayod damha. Bisag dili, ang kataposang pahayag morag bugalbugal.
  Ang Witcher nakahimo sa pag-mow down sa daghang mga ranggo sa wala pa ang kaaway nga reaksyon ug nagsugod sa pagkatibulaag. Ang piloto nagpadayon sa pagpamusil, samtang dungan nga gipalihok ang armored car aron dili masunog gikan sa mga tanke. Bisan pa niana, ang usa ka kanyon sa ayroplano makalusot bisan sa maong armadura. Bisan pa, nagdepende usab kini sa inisyal nga katulin sa projectile sa mga wedge nga mas dako pa kini kaysa sa mga fighter gun.
  Samtang swerte ang piloto, wala dayon mahibaw-i sa mga Hapon kung kinsa ang nagpadala sa kamatayon kanila, ilabi na nga nagsugod na ang pagbunok sa ulan, hinungdan nga ang mga kilat naglisud sa pag-ila. Lagmit ang samurai naghunahuna nga sila giatake sa usa ka detatsment sa Russia nga milusot sa likod, mao nga ang mga tankete mibuto sa mga sapinit. Witcher, gidugmok ang Hapon ug miawit:
  Gikan sa halayong daplin sa dagat,
  Diin natay-og ang vault sa langit!
  Ang mga panon sa Sultan nagdali,
  Morag nabanhaw ang Antikristo!
  
  Ang gubat walay kaluoy, daotan,
  Sama sa banog nga mikunsad sa Rus'!
  Ang akong yuta abohon sa mga samad,
  Luwasa ang imong inahan, nag-ampo ako sa Diyos!
  
  Unsa ka mapintas ang kalibutan, kini makalilisang
  Ang bata nahulog ug gikuniskunis!
  Nanganak sila, nagduso sa kasakit,
  Busa ang daotan nga Thunderer nakahukom!
  
  Ang Dios walay kinutuban sa kasuko,
  Nagdala siyag katalagman sa katawhan!
  Ug ang tanang buhi nag-antos,
  Kasubo lamang ang nag-ihap sa mga kadaugan!
  
  Ang Russia nahumod sa dugo,
  Pagkabangis nimo, Labing Gamhanan!
  Asa paingon ang imong misyon?
  Si Kristo ba gyud ang ikatulo, sobra!
  
  Nganong ikaw si Ada ug Eva,
  Gipalayas sila sa paraiso tungod sa daotang buhat!
  Miabot na ang takna para sa kanibal,
  Uban sa mas bugnaw nga reyd Mamaia!
  
  Ang mga babaye nagpatulo sa mga luha dinhi,
  Gipatay sa mga German ang akong mga ginikanan!
  Nagtiniil siya ug nagyelo
  Grabe, nagyelo ang tanang suba!
  
  Walay naluoy kanatong mga tawo
  Bisan ang midges o mga bitin mopaak kanato!
  Usahay motungha ang ideya
  Pagkadako sa kopa sa pag-antos!
  
  Walay kapuslanan ang paglaum sa Dios,
  Syempre di na sya masakitan!
  Mas maayo nga magkinabuhi nga kabus ug kabus,
  Apan dinhi kami miingon - igo na!
  
  Kita adunay mga bandila sa komunismo,
  Nga nagpasabot nga walay pakisayran sa akong uyoan!
  Dili nako maagwanta ang pasismo,
  Ang among pamatasan yano ra: impyerno kana!
  
  Paglaum sa mga kamot nga nangawala,
  Sa hunahuna nga naa sa ulo!
  Ang kabubut-on magdala kanato ngadto sa mga kalampusan,
  Kahanas, kadasig sa kumo!
  
  Ug busa, pagsukod sa mga lakang,
  Ang imong dalan sa kagawasan ug kalipay!
  Kita mahimong pula nga mga diyos,
  Walay makapilo kanamo!
  Si Vedmakova miawit ug nagpabuto og mga machine gun, gipusil ang mga pig-ot nga mga mata nga nakahimo na sa paglayas ug paghigda. Apan ang iyang swerte nausab usab; daghang mga opisyal sa Hapon dayag nga nakaamgo kung unsa ang nahitabo ug gilabay ang daghang mga granada sa armored nga awto. Nabatyagan ni Witcher ang pagkurog sa iyang lawas. Bisan pa, ang mga granada sa Japan mga fragmentation ug wala makalusot sa armor, nga dayag nga gidisenyo aron makasukol sa mga pagbuto sa machine-gun nga hangtod sa 14 milimetro sa kalibre.
  Mingisi si Witcher:
  - Ug unya sa usa ka gahi nga gubat, usa ka saag nga bala - usa ka buang! Nasuko siya, kalit nga nahimong mas maalamon ug mas kanunay nga naigo ang target!
  Sa usa ka armored personnel carrier, ang mga machine gun gipaandar sa belt feed. Naghatag kini usa ka dako nga suplay sa mga bala, dugang pa, ang pagpabugnaw sa tubig gihatag, nga nagtugot kanimo nga madugangan ang gidugayon sa pagpamusil. Busa, giputol sa manggugubat nga walay seremonyas ang mga Hapon nga nanglabay og granada kaniya. Apan morag namatikdan kini sa ubang mga manggugubat. Milupad na usab ang mga granada. Nadungog ang usa ka pagkahagsa. Morag bug-at ang usa sa mga granada, mga usa ka kilo nga gibug-aton, ug anti-tank. Gisuplayan na ang mga Hapon og susamang mga blangko. Kini huyang batok sa Chevrons ug T-34s, apan makalusot ka sa armored car! Pinaagi sa nabuak nga kilid, si Witcher naligo sa abog. Ang babaye nanumpa:
  - Oo, ang Japan gamay ra, apan kini hinungdan sa daghang kasamok!
  Ang armored car misugod sa pagpadali, ug ang duha ka fragmentation grenades milupad sa sulod, diin sila mibuto.
  Ang mga tipik nakadakop kang Witcher, nga naggisi sa iyang uniporme. Dugang pa niini, ang guba nga tangke sa gas nasunog. Ang babaye mitunglo pag-usab:
  - Dili usa ka makina - usa ka heneral! Ilabay ko nimo!
  Human maputol ang duha ka dosena pa, kinahanglan kong moambak gikan sa taksi. Gibuhat kini sa babaye nga wala mamatikdi sa mga sundalong Hapon ug mikamang. Wala siya nabalaka sa iyang kaugalingon; nagsul-ob siya sa uniporme sa kasundalohan sa Yuta sa Nagsubang nga Adlaw. Ug sa kangitngit ug sa ulan dili gyud nimo makita ang imong nawong. Karon kinahanglan ka nga mogawas sa highway ug mawala sa sapinit.
  Ang babaye dali nga mikamang ug sa samang higayon nakit-an ang mga patayng lawas sa makadaghang higayon. Siya mibagulbol nga kontento:
  - Dili daotan nga gihatagan nako og suga ang samurai! Karon ang kinahanglan nimong buhaton mao ang pagluwas niini sa imong kaugalingon!
  Ang manggugubat misawom sa kakahoyan ug, mibangon, misugod sa paglakaw. Binuang sila, basin dili sila madakpan. Sa tinuud, nagbutang siya usa ka disente nga away ug naghunahuna nga ang iyang nahimo lagmit dili katuohan, kung dili, kinsa nahibal-an, gihatagan nila ang usa ka bida nga bida!
  Sa kinatibuk-an, ang gubat usa ka katingad-an nga butang, gipatay nimo ang mga tawo ug dili kini normal, apan kaisug. Ingon sa giingon sa Bibliya, sa dalan, "Dili ka magpatay!" Bisan pa niana, ang Dios nagsugo dili lamang sa pagpatay, kondili sa hingpit nga pagpuo sa mga Amalekanhon, sa ilang mga asawa, mga anak, ug bisan sa mga kahayopan! Bisan pa sa panahon sa gubat, ang pagpuo sa mga sibilyan giisip nga imoral ug daotan.
  Bisan pa, ang mga kaalyado sa Kasadpan nagbomba dili lamang ug dili sa daghang mga target sa militar samtang gibombahan nila ang mga sibilyan. Kini usa ka bahin tungod sa ubos nga katukma sa mga high-altitude nga mga bomber, nga nagpalisud sa pag-igo sa mga target sa militar, apan ang nag-unang butang mao ang pagpanimalos. Nakadawat usab ang Japan og kadasig gikan sa US. Apan walay ikatubag kanila! Wala silay mga ayroplano nga ingon niana ka layo nga makaabot sa Yankees!
  Dayag nga giisip sa mga Amerikano ang pagpanimalos alang sa Peru Harbor nga igo, o hinoon, ang nag-unang pinansyal nga elite nakahukom nga molihok nga pragmatically, ug sa samang higayon nagtapos sa Pulang Hukbo ni Mao. Ang Japan gibilin sa Manchuria isip usa ka springboard alang sa gubat batok sa USSR, ug gihatagan og libreng kamot batok sa Mongolia, ug ang uban buhat ni Chiang Kai Shek! Unya posible nga masilhig ang tibuok China. Ug himoa nga ang Yuta sa Rising Sun nagdugo sa gubat sa USSR. Ang labing makaiikag dinhi mao tingali nga ang mga Hapon, nga nakapildi sa Russia, nagsalig nga makabalos pag-usab sa Amerika gamit ang tabang sa Germany ug USA, naghunahuna sila sa pag-ilog sa Siberia ug uban pang kayutaan gikan sa kapoy nga Japan.
  Ang matag kiliran naghunahuna nga sila abtik kaayo nga milihok, ilabina kay ang Amerika ug Britanya nakaangkon og kontrol sa halapad nga mga teritoryo nga walay pagpabuto bisan usa ka buto. Kay kon dili, sila kinahanglan nga mogugol ug taas ug makapakapoy nga panahon sa pagbuntog kanila, nga mokabat ug labing menos pipila ka tuig kini nga mga isla!
  Naglakaw si Vedmakova, naglaum nga makatabok sa linya sa atubangan. Posible nga makalusot sa gintang ug moapil sa imong kaugalingon nga mga tawo. O tingali kuhaon ang usa sa mga binilanggo sa samurai. Aw, kini duol sa labing abante nga mga posisyon sa Sobyet nga kasundalohan. Kay kon dili, lisud ang pagbitad.
  . KAPITULO Num. 5.
  Busa alang sa Oligarkiya sa Kalibutan: Ang Germany ug Europe ubos sa USSR giisip nga usa ka nawala nga sona sa impluwensya, ug bisan usa ka hulga sa gipalig-on nga imperyo sa komunista ug sa dugang nga pagpalapad sa Bolshevism. Ug alang sa Russia ubos sa Germany, kini mao ang pagpalapad sa iyang spheres sa impluwensya ug ang posibilidad sa pagsuyop sa tanang duga gikan sa dato nga Yuta. Apan mao gyud kini ang nawala sa mga oligarkiya sa Pransya tungod sa pagkapildi sa Germany: kinahanglan nilang ipaambit ang gamay kang Hitler, apan gihuptan nila ang kadaghanan sa bahandi, ug nahimong mas sayon ang pagpahimulos sa mga mamumuo - gidugmok sa mga German ang mga unyon sa patigayon. Unsa ang nawala sa mga oligarko sa Baltics? Pag-ihap sa tanan nimong kapital, ug kadtong wala"y oras sa pag-ikyas, unya kagawasan o kinabuhi! Ang panig-ingnan talagsaon! Busa walay ikatingala bahin niini! Ug kon si Hitler dili pa usa ka mainiton nga anti-Semite, walay usa nga makatabang sa USSR!
  Kinahanglang isulti nga usa sa mga hinungdan ngano nga dali nga nabungkag ang France mao ang labi ka ubos nga porsyento sa mga Judio sa populasyon sa kinatibuk-an ug sa mga elite sa pinansya. Sa Poland, Britain, USA: sukwahi kini. Ilabi na sa USA, nga, sa laing bahin, nagpatin-aw ngano nga ang mga Yankee, bisan pa sa kamatuoran nga wala"y bisan usa ka bomba nga nahulog sa Amerika, labi ka mabangis sa populasyon sa Alemanya kaysa sa British!
  Si Vishu nahimong usa ka itoy ubos sa Wehrmacht, ug ang mga German nagdrayb libot sa Paris nga nagdula og harmonica. Nagsugod si Hitler sa pag-andam sa pagsulong sa England, nga wala magsamok sa pagbalhin sa ekonomiya sa usa ka giyera ug gigamit ang mga kahinguhaan sa nasakop nga Europe. Dako ang gasto niini kaniya, ingon man ang iyang pagkadili-gusto nga makigsabot sa Ingles ug isalikway ang anti-Semitism. Ang ulahi, tingali, nagtugot sa Fuhrer nga buhian ang tanan niyang pwersa alang sa usa ka gubat batok sa USSR ug pag-atake balik sa Mayo. Tinuod, ang kalinaw uban sa Britanya mahimo unta nga magduso kang Stalin sa pagpahibalo sa pagpalihok. Kini usa ka senyales nga ang kaaway anaa na sa pultahan.
  O dili, kung diin mahimo nga naapektuhan ang posisyon sa US sa Japan. Dili nila hagiton ang Yuta sa Nagsubang nga Adlaw, ug ang gamhanang imperyo makaabli sa ikaduhang prente! Mao nay nahitabo karon. Sa mas grabe pa nga kahimtang, kung hapit na malaglag ang kasundalohan sa USSR, wala pa matukod ang paghimo sa mga hinagiban, ug wala pa sila nakakat-on kung giunsa ang pagpakig-away!
  Dili kini ang tuig nga kap-atan ug usa - ang mga tropang Sobyet nakakuha og kasinatian sa kombat, nakakat-on sa pagpakig-away ug pagdaog! Busa karon wala na sila mahadlok sa bug-at nga mga tangke ug mga eroplano nga adunay pito ka mga punto sa pagpabuto sa usa ka sakyanan!
  Usa ka nag-inusarang Hapones nga nagbarog duol sa usa ka kahoy. Busa usa ka ordinaryo nga gamay nga yellow dummy.
  Milukso si Witcher sa iyang luyo. Iyang gituyok ang iyang ulo pataas ug dayon gilubag kini... Sa diha nga imong gikuso-kuso ang "kaldero" sa kaaway, ang mga kaunoran sa liog dili na makahatag ug epektibong pagsukol ug ang "kaldero" daling molukot!
  Aw, unsa ang mahitungod sa usa ka gamay nga samurai! Si Vedmakova tan-awon nga malipayon ug malipayon, bisan pa siya nagpabuto sa iyang mga ngipon:
  - Dili gyud kami mabuntog sa Japan! Kay naay fighter nga sama nako!
  Sa pagkatinuod, sa tibuok kasaysayan sa Rus', ang mga Mongol-Tatar lamang ang nakabuntog! Ngano nga kini nahitabo ug ngano nga ang bantugan nga Slavic nga nasud nahimo nga wala"y mahimo, siyempre, usa ka misteryo sa labaw sa usa ka henerasyon!
  Ang labing importante nga rason mao ang pyudal fragmentation, sa diha nga ang tanan mikuha sa usa ka pahat alang sa ilang kaugalingon: nagsugod sila sa mga manok ug milingkod niini, nagbantay sa ilang kabilin: walay trabaho!
  Gibati ni Witcherova nga ang hugot ug dili komportable nga mga botas sa Japan nagpahid sa iyang mga tiil. Ang piloto nakahukom nga niining kasoha walay kapuslanan ang pag-antos sa pagsakit. Igo na lang niyang gihubo ang taphaw nga sapatos nga huot ug gipiit ang iyang mga tudlo. Gibati nako ang kabugnaw sa akong yutang natawhan gamit ang akong mga tiil ug mibati nga mas malipayon! Iyang gipakusog ang iyang dagan ug misugod pa gani sa paglukso og gamay!
  Ang kamatuoran nga ang mga Ruso nabahin nahimong labing dako nga trahedya sa mga Slav. Sa kasadpan sila gisakop sa Lithuania ug Poland, ug sa silangan sa mapintas nga mga Tatar. Ang yugo, bisan pa, wala molungtad hangtod sa hangtod: Ang Moscow, usa ka gamay nga lungsod kaniadto, nagsugod sa pagtubo ug nahimo pa gani nga usa ka matang sa gamay nga imperyo. Si Ivan Kalita nahimong kolektor sa mga yuta sa Russia. Siya ang una ug dili ang labing swerte, apan ang labing hinungdanon mao ang una! Ug ingon sa paminawon sa kanta sa Bolshevik: mas maayo nga mamatay kaysa ikaduha!
  Si Stalin dili Ruso, kini ang iyang pangunang disbentaha! Busa ang kawalay pagsalig sa titular nga nasud, ug kaylap nga dili makatarunganon nga pagpanumpo! Hatagi ang mga sungay sa baboy, ug ang chock usa ka gingharian!
  Si Chuchmek sa trono ug si Rus' sa toril!
  Pananglitan, si Tukhachevsky ug Egorov kay mga marshal kaayo, unsa pa ang ikasulti bahin sa uban nga gipugngan nga mga komandante! Dili makomparar sa usa ka bigote nga unggoy! Mao to nagkaproblema mi!
  Apan, sa unsang paagi nahitabo nga si Stalin nakahimo sa pagkahimong hingpit nga magmamando? Ang usa ka Georgian nga dili makamaong mobasa ug mobasa gihimong Diyos!
  Ang katawhang Ruso kinahanglang dumalahon sa usa ka Ruso nga Tsar! Pinaagi sa dalan, ang mga Romanov halos walay dugong Ruso ug tingali mao kana ang hinungdan nga sila nadaot!
  Ang Japan usab adunay usa ka talagsaon nga porma sa gobyerno, diin ang shogun mas taas kay sa emperador, ug busa adunay pipila ka mga bentaha, tungod kay gamay ra ang kahigayonan sa pagguba sa imperyo tungod sa manununod sa usa ka buang. Sulod sa mga siglo, ang mga Hapones wala maglunsad og mga gubat sa pagpanakop, apan sila aktibong nakig-away sa usag usa. Kini adunay pipila ka epekto sa mentalidad niini nga nasud. Apan sa ikakawhaan nga siglo, ang Yuta sa Nagsubang nga Adlaw nakasakop ug mas daghang yuta kay kang Alexander the Great! Karon turno na sa Russia. Dili lamang kini ang mga panahon sa tsarist, ang bantogang mga lagda sa partido komunista, ug ang labing abante ug hingpit nga sistema sa ekonomiya ug politika sa kalibutan!
  Apan, si Witcher, kalit nga nilingo-lingo sa iyang ulo. Dili tanan husto sa sistema sa politika ug sa pamaagi sa gobyerno! Pananglitan, ang mga tawo wala magpili sa pangulo sa estado isip resulta sa usa ka alternatibo nga pagpahayag sa kabubut-on, apan unsa ang mahitabo... Kinahanglang isulti nga ang pagmugna sa hedkuwarter ug ang endowment sa mga gahum sa emerhensya niini wala gihatag alang sa pinaagi sa balaod o sa konstitusyon. Ug siya mismo adunay daghang pagduhaduha bahin sa mga abilidad sa tunga nga edukado nga seminarista! Sama sa Beria: usa ka tuso nga tawo, apan dili maayo nga edukado nga adunay labi ka pig-ot nga panan-aw ug kaalam!
  Apan karon ang linya sa unahan mas duol pa sa unahan, makita ang mga pangidlap, ug ang dahunog mas kusog pa. Aw, panahon na para mangita ug pinulongan ug... Namatikdan ni Vedmakova ang usa ka detatsment sa nagkamang nga mga Hapon. Karon kinahanglan nimo nga maampingon nga molingkod sa ilang ikog. Gibana-bana sa sama nga estilo sa iyang pag-atake sa Yu-188, usa ka kusog kaayo nga bomber, nga dili gani sayon nga makaapas sa usa ka paspas nga MiG. Pinaagi sa dalan, ang mga lags sa kinatibuk-an dili labi nga mamaniobra ug niining bahina dili labi ka maayo kaysa sa Fokken-Wulfs! Aw, ang samurai nagkaduol na sa kanal, morag mga battering rams nga nagkamang paingon sa lanaw. Adunay daghang mga Hapon, kinahanglan ka nga molihok nga maayo dinhi ... Ania ang kapitan sa kasundalohan sa Yuta sa Pagsubang sa Adlaw, ang iyang nawong sama sa usa ka marmot. Siya misinggit og usa ka butang, kusog nga nagwarawara sa iyang mga kumo ug sundang.
  Si Vedmakova mapailubon nga naghulat alang sa samurai nga mobangon aron sa pag-atake ug gibunalan siya sa likod sa ulo gamit ang iyang sampot. Apan, iyang gikalkulo ang hampak aron ang "Hapones" dili dayon mamatay. Ug dayon iyang gipabuto ang usa ka pagbuto gikan sa usa ka submachine gun sa mga Hapon nga nagdagan aron sa pag-atake! Proorav:
  - Ang tuso sa gubat sama sa usa ka layag sa usa ka barko, apan kini lamang ang nagpaburot, dili siya!
  Si Boy Oleg ug ang babaye nga si Margarita nag-away sa Stalingrad. Sila mobarug niini nga siyudad sama sa mga titans.
  Si Oleg Rybachenko tan-awon mga dose ka tuig ang edad. Ug ang bata naglabay ug granada gamit ang iyang tiil.
  Iyang gilabay ang mga pasista ug miingon:
  - Himaya sa dakong Inahan!
  Naghatag usab si Margarita og maayo nga gipunting nga turno. Giputol ang mga pasista ug nag-awit:
  - Himaya sa Stalin ug sa adlaw sa komunismo!
  Si Oleg Rybachenko nagpabuto ug midugang:
  - Himaya sa mga bayani!
  Gipusil ug giputol sa babaye ang mga Nazi. Nag-itsa og granada gamit ang iyang hubo nga tiil ug nagsirit:
  - Ug himaya sa bantogang Inahan sa daghang mga siglo!
  Sa ingon, ang batang lalaki ug babaye nagkatibulaag gayod. Gipusil nila ang mga Nazi ug gilabay ang mga granada.
  Ang hubo nga tiil sa bata naglabay ug usa ka mamumuno nga regalo. Ang bata nag-ingon uban sa mabangis nga kasuko:
  - Gisakit namo ang tanan!
  Si Margarita, nagpusil ug nagputol sa kaaway, misinggit:
  - Ug adunay haymaking alang sa yawa!
  Ug ang babaye, nga walay tiil, naglabay sa gasa sa kamatayon. Ang ingon nga manggugubat, nga makahimo sa paglaglag sa tibuuk nga tropa.
  Usa ka batang lalaki ug usa ka babaye nag-away sa Stalingrad. Sila tinuod nga mga bayani. Ug mga kabalyero nga puno sa maisog nga espiritu.
  Unsa ang gihunahuna ni Hitler, nga pagkahuman sa katalagman sa 1941 wala"y nakat-unan ang mga Ruso?
  Kinsay nagpakabana! Andam ang Pulang Hukbo sa pag-atubang sa mga monsters gikan sa seryeng "E", pasultiha sila: E-75 tonelada alang sa nubenta, ug E-100 tonelada alang sa usa ka gatos ug kap-atan. Gikan sa taiga hangtod sa kadagatan sa Britanya, ang Pulang Hukbo ang labing kusgan.
  Ang usa ka lalaki ug usa ka babaye nag-away, aron ang mga Nazi makalayo kanila sama sa bildo gikan sa usa ka sledgehammer.
  Ang mga bata imortal ug dili mahadlok sa bisan unsa. Unsa kini nga mga pasista alang kanila? Dugang koneho nga pangitaon!
  Si Oleg Rybachenko miawit uban sa usa ka pagngulob:
  - Eh, Hitler, eh Hitler, ikaw Hitler usa ka kanding,
  Ngano nga mianhi ka sa Russia ingon usa ka asno ...
  Makadawat ka gikan kanamo ilabi na sa usa ka nickel -
  Makita nimo ang usa ka kusgan nga kumo sa bata!
  Ug unya ang usa ka maskuladong bata naglabay ug granada gamit ang iyang tiil. Ug duha ka German nga tangke nga E-50 ug E-75 ang nagbangga ug mibuto.
  Si Oleg Rybachenko nag-ingon uban ang kalipay:
  - Ako usa ka super batan-ong manggugubat!
  Ug sa pag-usab ang bata mihatag og turno.
  Ug unya ang babaye namusil usab. Sakto siya nga naigo ug lig-on nga nag-apply. Ug sa samang higayon siya miawit:
  - Akong dugmokon ang tanang pasista, ug akong putlon ang tambok ni Adolf!
  Ug pag-usab ang babaye anaa sa bug-os nga kahinam sa kalaglagan. Ang tanan nagpana sa iyang kaugalingon ug nagpana.
  Ug ang usa ka granada milupad pag-usab gikan sa hubo nga tiil. Naigo kini sa mga pasista. Nagkatibulaag sama sa mga lagdok kon maigo sa bola.
  Si Margarita miawit:
  - Ang kusog nga hampak maayo kaayo nga gipunting,
  Ang labing bugnaw nga Povetkin milupad sa ring!
  Oleg Rybachenko, nagpabuto, dali nga nakumpirma:
  - Ang Povetkin usa ka takus nga ispesimen, ug dili modagan gikan sa kusgan nga mga kaatbang!
  Human niini ang batang lalaki naglabay na usab og granada gamit ang iyang hubo nga tiil ug gidugmok ang mga pasista sama sa mga botelya ug cobblestones.
  Ug bisag unsa ka kabatid sa pagbuhat niini, ang mga Nazi nagbangga. Unsay ilang gusto? Dili kinahanglan nga manghilabot sa USSR.
  Usa lamang ka butang ang nakasamok kang Oleg Rybachenko. Nakuha na sa Estados Unidos ang mga Germans, ug ang Russia ang mokuha sa rap alang kanila.
  Ang batang lalaki, nga naglabay og granada pag-usab gamit ang iyang hubo nga tiil, miawit:
  - Ayaw pagbinuang, America.
  Ihatag kanamo ang Alaska karon...
  Kini ang among yuta sa duha ka bangko -
  Dili sa walay hinungdan nga ang oso usa ka mabangis nga mananap!
  Ug si Oleg Rybachenko mibuto pag-usab... Iyang gilaglag ang mga pasista. Ug pag-usab ang hubo nga mga tudlo sa batang lalaki nagpislit sa granada ug gilabay kini sa kaaway. Gisabwag nila kini sa lainlaing direksyon.
  Ang batang lalaki misinggit:
  - Himaya sa Russia!
  Gilabay na usab ni Margarita ang usa ka granada gamit ang iyang hubo nga tiil ug misinggit:
  - Para kang Tsar Nicholas II!
  Gitul-id sa lalaki ang babaye:
  - Si Stalin ang nagmando dinhi, dili si Nicholas II!
  Si Margarita dali nga miuyon:
  - Oo nga Stalin! Kinsa ang nakigdait sa kanibal!
  Ug gilabay na usab sa babaye ang usa ka killer gift gamit ang iyang tiil.
  Oleg Rybachenko lohikal nga nakamatikod:
  - Ang USSR nanginahanglan usa ka pahulay! Bisan tuod ang Third Reich mipahimulos pag-ayo niini!
  Ug ang mga bata nagsugod na usab sa pagpamusil ...
  Ang mga Aleman sa Stalingrad ug sa Stalingrad mismo nakadawat ug makalilisang nga impiyerno.
  Apan sa pagkatinuod, kung unsa ang ilang giuban mao ang ilang gibiyaan.
  Sa mas tukma, sila mamatay. Dugoon ug balaan kaayo ang away.
  Gihunahuna gyud ni Oleg Rybachenko sa panahon sa gubat nga ang mga tawo usahay wala"y pulos. Mahimo ba silang usa ka henyo gikan sa Stalin, o bisan gikan sa Lukashenko. Apan alang sa ika-21 nga siglo sa Belarus, ang paghimo sa usa ka kulto sa personalidad gikan sa usa ka kolektibong mag-uuma medyo makahadlok. Panahon na aron magmalampuson.
  Ug pagpili og bag-o, batan-on, progresibong lider. Ug dili ipakita ang lebel sa salabutan sa usa ka bata sa usa ka sandbox.
  Si Lukashenko labing maayo nga gihulagway sa kini nga anekdota:
  Kung ang tanan mahimong mas mahal sa Belarus, unsa ang labing barato?
  Mga saad gikan ni Presidente Lukashenko!
  Ug ngano?
  Kay wala silay gasto!
  Usa ka kaulaw alang sa mga Belarusian nga nagboto gihapon sa ingon nga diktador. Apan panahon na nga magmaalamon ug ipakita nga sila ang mga tawo sa Europe. Pananglitan, sa Russia, si Putin labing menos nakahimo sa pagdaog sa pagtahod sa iyang kaugalingon pinaagi sa pag-annex sa Crimea nga wala magpabuto.
  Apan kini tungod sa iyang talagsaong swerte. Si Putin adunay daghang swerte. Pananglitan, swerte kami nga sa pagbisita sa Prime Minister sa Israel, usa ka dili maayo nga yugto ang nahitabo sa iyang asawa sa Kyiv. Oo, pag-usab usa ka pagpakita sa talagsaong swerte. Apan gamay ra ang tinuod nga pagbalik! Unsa kaha kung si Tsar Nicholas adunay ingon ka talagsaon nga swerte? Sa mas tukma, nakuha niya kini sa 1935, nakuha sa Russia ang katunga sa kalibutan.
  Ug unsay sunod... Gi-iskedyul ni Tsar Nicholas ang iyang paglupad ngadto sa kawanangan niadtong Mayo 28, 1935, sa iyang adlawng natawhan. Ang labing una nga paglupad sa kasaysayan sa katawhan sa usa ka babaye nga kosmonaut sa Russia.
  Ug sa niini nga kalibutan, samtang ang USSR moapil sa survival.
  Ang mga gubat sa Stalingrad halos parehas sa tinuod nga istorya sa 1942. Niining higayona mas kusgan ang kaaway. Pareho sa gidaghanon tungod sa kolonyal nga mga tropa ug sa teknolohiya.
  Lisud kaayo kini sa kalangitan sa Soviet Russia. Ang mga Nazi adunay daghang kusgan, jet nga ayroplano. Ug sa usa ka paagi dili kaayo sayon ang pagsukol.
  Ania ang German nga mga piloto nga si Albina ug Alvina nga nangolekta og mga bayronon alang sa ilang kaugalingon. Maayo sila nga mga espesyalista sa kini nga butang.
  Pananglitan, unsaon nato pagpahunong ang ingon nga mga batang babaye nga Aleman nga nagbikini nga walay mga bitiis?
  Gibati ni Oleg Rybachenko kining mga babaye.
  Naglabay ug laing granada gamit ang iyang mga tudlo sa tiil. Gilabay ang mga pasista sa tanang direksyon ug miingon:
  - Dakong kasingkasing sa Russia!
  Ug ang terminator boy agresibo kaayo nga nagpabuto. Ang matag bala moigo sa target. Ug ang mga Arabo, mga itom, ug mga Indian nagpadayon sa pag-atake. Usa ka dakong panon sa katawhan ang nagtapok.
  Ang batang lalaki nga henyo uban sa iyang hubo nga tiil naglabay pag-usab og granada, nabangga ang duha ka dagkong German nga mga tangke ug milupad:
  Ang samurai nga espada anaa kanimo,
  Ang kasingkasing ug hunahuna putli ...
  Maisugon nga nanguna sa pag-atake -
  Ang dalan sa katahum!
  Si Margarita, nga nagpusil sa kaaway, nagpabuto sa mga Nazi gamit ang bazooka ug misinggit:
  - Talagsaon nga katahum!
  Ug ang manggugubat naglabay uban sa iyang hubo nga mga tudlo sa tiil sa usa ka makadaot nga gasa sa kamatayon. Nadugmok nga mga kontra. Unya pag-usab sa mga tudlo sa iyang hubo nga tiil iyang gilabay pag-usab ang ihalas nga kalaglagan. Ug nagbangga ang duha ka pasistang tangke. Bisan ang mga aligato ug aso nahulog ug nahulog!
  Si Oleg mipatugbaw:
  - Maayong pagkabuhat, walay katapusan nga babaye!
  Gilabay ni Margarita ang bag-ong killer nga lemon gamit ang iyang hubo nga tiil ug misinggit:
  - Kami walay katapusan nga mga anak sa Milky Way!
  Miyango ang terminator boy ug mipadayon sa away sa iyang kaugalingon. Ang tanan moadto sumala sa plano. Sa mas tukma, kini maayo alang sa karon. Ug ang mga Nazi dili makalusot sa ilang lugar.
  Busa bisan unsa pa ka lisud ang pagsulay sa mga Nazi, sa pagkatinuod sila matuok lamang sa ilang kaugalingong dugo.
  Ug ang ilang mga tangke mahimong scrap metal! Ug ang bandila sa Russia modan-ag sa ibabaw sa planeta!
  Si Oleg Rybachenko naglihok nga adunay dakong kusog. Gilabay niya ang mga granada gamit ang iyang mga tiil ug nag-awit:
  - Kanunay kaming adunay kalipay,
  Adunay usa ka masanag nga damgo ...
  Ug moabut ang katahum -
  Mawala na ang kasamok!
  Ang batang lalaki nga henyo molihok uban ang kalihokan, nga nagdugang sa proporsiyon sa pagdagsang sa mga German nga adunay kasuko.
  Si Margarita maoy numero dos. Apan ang hubo nga mga tiil sa babaye labi nga naglabay sa mga granada.
  Ug ang mga pasista nahulog sa ilawom sa mga hampak niini.
  Si Oleg Rybachenko nagpana usab ... Apan ang iyang mga hunahuna naglumba, mibalik sa karon. Sa kung unsa ang tinuod.
  Sa pagkatinuod, ang mga Belarusian daw adunay kinadak-ang masa sa utok sa Europe, apan gitugotan nila ang ilang kaugalingon nga ibutang sa kwelyo ug motugot sa diktadurya sa indibidwal.
  Ug labing menos ang presidente mahimong usa ka matang sa superman! Ug mao nga siya usa ka kolektibong mag-uuma, ug bisan walay legal nga amahan. Ug gitugotan sila sa pagduso kanimo sa daghang mga tuig.
  Ug unsa pa, adunay mga tawo nga makitid ang hunahuna nga nagboto kaniya.
  Oo, si Oleg Rybachenko nakahimo pa gani og mga ditties.
  Sultihi ko mga higala kung unsa ka dugay
  Mga boto para kay Padre Kolya...
  Panahon na nga pilion si Oleg para kanimo -
  Para makakuha ug dugang kwarta!
  Oo, siyempre, gikinahanglan ang mga pagbag-o ug sa labing madali nga panahon. Sa pagkatinuod, ang stagnation puno sa dili maayo nga mga sangputanan.
  Dugang pa, si Lukashenko mismo wala mahibal-an kung unsa ang iyang gusto. Usahay sakto siya, usahay sa wala. Mahimong moadto sa kapitalismo, o sosyalismo. Ug wala siyay normal nga team. Ug walay partido o ideolohiya. Ingon niana ang kulto sa usa ka kasarangan ug estoryador nga personalidad. Sa labing gamay si Stalin ug Lenin nahibal-an kung unsa ang ilang gusto! Ug kini nga diktador? Wala gani siya kabalo kung tuo ba siya o wala!
  Dili, kung wala ang ideolohiya ug usa ka lig-on nga partido, wala"y kalig-on sa katilingban.
  Ug nagpadayon usab!
  Si Stalin, sa walay palad, nahimo usab nga simbolo sa kalisang ug kalaglagan, nga naghimo sa komunismo nga usa ka bogeyman.
  Walay labing maayo nga gobyerno. Ug sa ilalum sa Brezhnev adunay pagkabuang - sa unsa nga paagi nga ang ingon nga usa ka tawo gitudlo nga pangulo sa USSR. Ug sa iyang pagkabatan-on, si Brezhnev dili tan-awon sama sa usa ka intelektwal, apan sa iyang pagkatigulang nahulog siya sa pagkabuang. Ug sa kinatibuk-an, usa ka kaulaw nga ang pangulo sa estado dili makasumpay sa duha ka pulong nga walay piraso sa papel. Apan mahimo unta nimo kini!
  Gilabay ni Oleg Rybachenko ang usa ka makamatay nga doble nga granada gamit ang iyang hubo nga tiil ug miawit:
  - Apan pagkinabuhi sama kaniadto,
  Apan pagkinabuhi sumala sa Brezhnev!
  Ako amang, amang, dili ko mahimo!
  Ug ayaw pasagdi ang bagyo sa niyebe!
  Gilabay ni Margarita ang pabuto gamit ang iyang mga tudlo sa tiil. Iyang gipatibulaag ang mga Nazi sama sa mga mansanas nga giuyog gikan sa sanga.
  Ang babaye miawit:
  - Ang mga punoan sa mansanas namulak,
  Ang mga kanta ni Solovyov...
  Moadto ko nimo -
  Adunay mga rehashes!
  Ang babaye mipahiyom og lapad ug masilaw. Ang iyang mga ngipon sama sa mga perlas, sila mokidlap pag-ayo.
  Oo, kini nga magtiayon maayo nga mag-away.
  Gikuha kini ni Oleg Rybachenko ug gikanta:
  - Ang among mga kumo nga adunay puthaw,
  Kuko, ngipon ug fang...
  Gusto kaayo sila sa usa ka tinuod nga away!
  Ug pag-usab ang terminator boy nga nagpabuto tukma kaayo. Ug ang dugoon nga mga tulo sa ulan gikan sa mga Nazi.
  Dili, walay kaluoy. Ang mga kaaway matuk-an.
  Samtang, si Natasha ug ang iyang team nakig-away sa Sukhumi.
  Gisulong sa mga Nazi ang baybayon. Ang away, siyempre, dili patas
  Apan mga babaye. Kung hapit na sila maghubo, maayo!
  Gilabay ni Natasha ang usa ka granada gamit ang iyang hubo nga tiil, giputol ang usa ka dosena nga mga pasista ug miawit:
  - Ang kaugmaon sa kalibutan ato,
  Kaming mga babaye sama kang Jedi!
  Gilusad usab ni Zoya ang usa ka granada gamit ang iyang hubo nga tiil. Iyang gipatibulaag ang mga Nazi ug misinggit nga masaligon:
  - Ako ang makalubong sa tanan sa lubnganan!
  Sunod nga nagpabuto ang Aurora. Usa usab ka babaye nga, kung makaigo, dili kini usa ka langaw nga maigo.
  Ang pula nga buhok nga yawa mikuha niini ug misinggit:
  - Ako mao ang kolor sa usa ka lobo, ug sa labing dako nga katahum!
  Ug pag-usab kuhaon niya kini nga walay sapin ug ilabay ang gasa sa kamatayon! Kini gyud ang babaye nga imong gikinahanglan.
  Ug unya si Svetlana nabuang! Ug iyang patibulaagon ug dugmokon ang tanan, ingon nga ang mga yawa gikan sa tibuok impyerno mibalhin ngadto kaniya.
  Oo, ang mga batang babaye dinhi, siyempre, adunay ingon nga mga hubo nga ngipon nga sila makagisi sa bisan unsang apapangig nga wala"y problema.
  Ug kung gikinahanglan, unya tunga sa ulo!
  Gipusil ni Natasha ang kaaway ug nagngulob:
  - Ako usa ka kusgan nga manggugubat nga bisan ang usa ka toro dili moyatak batok kanako! Balion nako iyang ulo!
  Masaligon nga gikumpirma ni Zoya:
  - Balion ko usab ang mga sungay!
  Ug ang hubo nga tiil sa babaye naglabay og granada. Ug duha ka tanke sa Nazi ang magbangga.
  Ug unya si Aurora ang mohapak kanimo. Ug maglansad usab siya usa ka butang nga mamumuno nga wala"y tiil.
  Ug kini mosinggit:
  - Himaya sa Stalin, hinaut nga siya motubo nga mas maalamon!
  Ang Aurora tinuod nga daotan. Unsa ang panag-away sa duha ka nataran? Sa pagkatinuod, kini nagpasabot sa paghikog.
  Ug nganong gidala ni Stalin ang Russia niini?
  Ilunsad na usab sa babaye ang makapatay nga gasa sa kamatayon uban sa iyang hubo nga mga tudlo sa tiil ug mosinggit:
  - Himaya sa bag-ong lider!
  Aw, husto kana! Ubos pa gani ang agtang ni Stalin. Ug kini usa ka timaan sa ubos nga salabutan.
  Gipusil ni Svetlana ang iyang kaugalingon. Ug gilabay niya ang granada gamit ang iyang mga tiil. Gipatibulaag ang mga kaatbang. Gilaglag sila ug misinggit:
  - Himaya sa mga diyos sa Russia!
  Ug pag-usab ang hubo nga tikod molabay sa usa ka butang nga makadaot kaayo.
  Ang mga babaye dinhi adunay ingon nga kalibre nga dili sila kuhaon sa mga Kraut.
  Ang upat ka mga babaye usa ka dako nga pwersa. Ug labaw sa tanan, pulos panty ang ilang gisul-ob.
  Ug kini naghatag kanila sa usa ka dako nga abilidad sa pagpakig-away.
  Nagpabuto si Natasha. Ang mga manggugubat sa Aprika, bisan ang mga Indian ug mga Arabo, naglihok sama sa usa ka pagdahili.
  Gigamit kini sa mga Germans isip kumpay sa kanyon. Gigamit kini sa mga gubat nga wala"y kaluoy o pagmahay. Ug siyempre, gikuha nila kini sa mga numero.
  Ang Sukhumi naputol na sa yuta. Ug kini daotan kaayo. Sa dili madugay mahurot na ang atong mga bala ug kinahanglang mosibog.
  Apan hangtod karon dili gihapon gusto nga mohatag ang mga babaye. Nagdamgo sila og kadaugan. Bisan kung ang mga pwersa dili patas. Ug ang Moscow gilibutan.
  Kini nakapabalaka kang Natasha. Naglabay siyag granada gamit ang iyang tiil. Paggisi sa mga kaaway ug pag-awit:
  - Kung adunay kapital!
  Gilabay usab ni Zoya ang usa ka pakete sa eksplosibo gamit ang iyang hubo nga tiil ug misinggit:
  - Ang suba sa Russia dili mamala!
  Ug iyang gibunalan ang kaaway sa tanan nga mga pusil, usa ka hinimo sa balay nga walay hinagiban nga hinagiban, nga adunay kabangis.
  Ug gilaglag ang usa ka magtiayon nga mga tangke ...
  Apan ang pag-atake nga eroplano nagsugod sa pagpadayon gikan sa taas.
  Busa unsa man kon sila reaktibo?
  Gipabuthan ni Aurora ang iyang rocket launcher. Naigo ang usa ka German nga awto. Nahulog siya.
  Human niana ang pula nga buhok nga mananap misinggit:
  - Komunismo nga walay utlanan!
  Unya si Svetlana nagsugod sa pagpabuto. Ug giputol ang mga itom nga manggugubat. Ug dayon gilabay niya ang lemon sama sa usa ka tiil.
  Ug kini mosinggit:
  - Himaya sa bag-ong mga dios!
  Gipabuthan ni Natasha ang kaaway ug misinggit:
  - Sa mga diyos sa Russia!
  Ug gikan sa paglabay sa iyang hubo nga tiil, ang eroplano mibuto.
  Kini ang mga babaye nga Terminator. Kung mag-away sila, wala"y makapugong kanila.
  Gilabay usab ni Zoya ang usa ka butang sa kaaway nga makapatay sa bisan unsang puwersa. Ug usa ka butang nga makaguba sa kaaway. Ug ang manggugubat, nga nagpabuto sa iyang mga ngipon, misinggit:
  - Mga eroplano sa lungon!
  Ug walay mga tudlo pag-usab naglabay sa gasa sa kamatayon.
  Ug unya si Aurora molabay ug lemon sa kaaway. Kuhaon niya kini ug mosinggit:
  - Ang kaugmaon ato!
  Si Svetlana, nga nagpakabana sa iyang mga ngipon, miingon:
  - Alang sa komunismo ug bag-ong mga nahimo!
  Ug gilabay na usab niya ang granada gamit ang iyang tiil. Ug pamatyon niya ang tanan. Aw, kung dili tanan, nan ang uban sigurado.
  Ang mga Nazi mikab-ot sa pitsel. Ug kana ang ilang problema. Dinhi imong makita ang Jagdtiger self-propelled gun. Usa ka karaan nga awto, apan makapatay kaayo. Usa ka pioneer nga batang lalaki ang mikamang ngadto kaniya. Ug nag lusot siya ug minahan.
  Ug ang self-propelled gun mobuto nga walay hinungdan.
  Gipagawas sa bata ang iyang dila ug nag-awit:
  - Mag-inom kita sa Inahan, mag-inom kita sa Stalin!
  Inom ta ug ibubo pag-usab!
  Kaming mga pioneer mopatay kang Hitler!
  Nakuha kini sa mga pasista. Bisan tuod lisud alang sa Pulang Hukbo. Ang siyudad sa Grozny napalibotan sa mga Nazi, apan nakig-away gihapon sila didto. Ang mga babaye anaa usab sa ilang pinakamaayo dinhi.
  Dinhi nag-away si Tamara. Naka-baing suit siya ug nagtiniil. Ug init ang panahon ug mas abtik ang babaye niining paagiha. Nagpabuto ang katahom. Uban sa iyang hubo nga tiil naglunsad siya og mga pabuto nga pakete sa mga pasista ug miawit:
  - Si Hitler sa dili madugay makadawat og mga lansang sa iyang lungon,
  Kini mahisama sa usa ka lawalawa nga nagdilaab sa kalayo...
  Ang mga demonyo magsakit kanimo sa ilawom sa kalibutan -
  Kadtong nagsimba kang Satanas!
  Ug usab, usa ka makamatay nga lemon ang milupad gikan sa hubo nga tikod sa katahum ug gidugmok ang mga Nazi.
  Si Maria miingon nga nagngisi:
  - Ang mga granada makapatay!
  Ug gipikpik si Tamara sa abaga. Duha ka babaye ang nag-away, ug sa ibabaw adunay usa ka Pulang bandila, nga puno sa mga bala.
  Ang mga babaye walay sapin ug halos walay sinina, apan wala silay tuyo nga itugyan ang siyudad sa Sobyet.
  Mikanta si Maria og malipayong kanta. Ug sa samang higayon siya nagpabuto sa walay kaluoy ug pagpatay;
   Adunay daghang mga bantugan nga mga tawo,
  kansang mga buhat nagpadayon sa daghang mga siglo,
  adunay daghang mga bantugan nga ngalan,
  nga gitawag nga imortal.
  
  Adunay daghang mga bayani sa fairy tale
  nga nagpreserbar sa melodiya sa mga epiko,
  apan ang pinakasimple sa tanan nga mga bayani
  ug mahal natong tanan usa ra.
  
  Iyang gigugol ang iyang pagkabata taliwala sa kabukiran,
  nagtan-aw sa paglupad sa mga langgam,
  nakadawat gikan sa kabukiran ingon nga usa ka panulondon
  ang katahum sa mga pako sa agila.
  
  Ang iyang ngalan, nagdalugdog,
  mibanlas sa kadagatan,
  nahimong suod ug pamilyar
  sa mga Proletaryo sa tanang nasod.
  
  Sa mainland sa China,
  Minahal sa tanan nga mga kasingkasing,
  Kini nga ngalan nagpahibalo sa
  Fanzam - kalinaw, ang katapusan - sa mga palasyo.
  
  Si Stalin mao ang bandila sa kalipay,
  ang kaadlawon sa katawhan!
  Hinaut nga ang minahal nga si Stalin mabuhi
  sa daghang, daghang taas nga mga tuig!
  Maayo ang pagkanta sa mga babaye. Si Veronica ug Victoria miduyog kang Maria ug Tamara.
  Ang tanan nga upat ka mga gwapa gilibutan, apan giunsa nila pag-away.
  Dinhi gilabay ni Maria ang granada gamit ang iyang hubo nga tiil ug gipusil ang usa ka German attack aircraft. Ug ang katahum migitib:
  - Himaya sa among party!
  Nagpadala usab si Veronica og regalo sa kamatayon gamit ang iyang hubo nga tiil, ug ang HE-162 gipusil. Ug ang manggugubat nagngulob:
  - Ang himaya mas taas kay sa himaya!
  . KAPITULO Num. 6
  Si Victoria, nagpusil sa mga kaatbang ug nagpabuto, mingisi:
  - Para sa umaabot nga paglapad sa komunismo!
  Ug upat ka gwapa, halos hubo ug walay sapin, nangatawa.
  Sila ang mga babaye nga agila sa pinakataas nga han-ay.
  Si Mirabela ug Anastasia nag-away sa langit. Ug gihugasan usab nila ang utok sa mga pasista.
  Nag-tweet si Mirabela nga nagpahiyom:
  Ang tanan mahimong maayo sa kalibutan,
  Higugmaa pag-ayo ang imong yutang natawhan!
  Ug pag-usab, uban sa iyang hubo nga mga tudlo sa tiil, pinaagi sa bukas nga bintana, siya molabay og lemon. Ug iyang hatagan ug kadaut ang bahin sa mga pasista. Laing naigo nga sakyanan nahulog.
  Kini ang lansis - kinahanglan nimo nga maigo kini nga ingon niana.
  Si Anastasia miingon nga nagngisi:
  - Si Lenin modayeg unta kanimo!
  Gipusil ni Mirabela ang duha ka German nga mga sakyanan sa usa ka pagbuto, ug miingon:
  - Stalin, sa walay pagduhaduha, usab!
  Giputol ni Anastasia ang tulo ka mga eroplano sa Nazi ug gikumpirma:
  - Sa walay bisan unsa nga pagduhaduha!
  Cool kaayo ang mga babaye. Ug labaw sa tanan gwapa. Sila adunay kainit ug sa samang higayon bugnaw nga kalkulasyon.
  Si Mirabela, nagpusil sa laing eroplano, miingon:
  - Ang tanan sa atong kalibutan kay relatibo...
  Si Anastasia nagngisi ug nagbagulbol sa kasuko:
  - Kung walay wala kinahanglana nga pilosopiya!
  Ug giablihan usab niya ang bintana ug gilabay ang usa ka granada gamit ang iyang tiil. Niining higayona ang ME-262 mibuto.
  Miyango si Mirabela isip pag-uyon.
  - Nindot ang imong gibuhat!
  Si Anastasia, nga nagpagawas sa iyang mga ngipon, midugang:
  - Gibuhat nako ang akong gibuhat!
  Ug nangatawa ang duha ka manggugubat. Ug nagtinarong sila sa usag usa.
  Oo, ang pagkabayani makapahingangha.
  Sa ting-init sa 1946, ang mabangis nga mga gubat mibuto alang sa siyudad sa Volga. Ang batalyon sa sniper sa kababayen-an ubos sa pagmando ni Kapitan Alena Ogurtsova mikuha sa usa ka depensiba nga posisyon sa mga kagun-oban sa Volodarsky Street. Ang mga batang babaye nga adunay mga machine gun ug shotgun, gihigot sa mga hugpong sa mga granada, nagtago sa luyo sa mga kagun-oban.
  Si Alena mismo nagsul-ob og bulok nga tunika sa iyang hubo nga lawas, mubo nga pantalon, ug nagtiniil. Usa ka gwapa ug kurbado nga babaye, nga adunay lig-on nga hawak, nipis nga hawak, ug usa ka mubo nga bob haircut. Ang nawong nagpahayag kaayo, nga adunay masculine nga baba ug lapad nga asul nga mga mata. Ang brown nga buhok nahimong abo gikan sa abog, taas nga dughan, gahi nga hitsura. Kapin sa duha ka tuig nga nakig-away si Kapitan Alena ug bisan sa iyang kabatan-on daghan na siyag nakita. Ang mga bitiis sa dalaga naputos sa mga samad ug bun-og. Mas sayon alang sa usa ka babaye nga maglakaw nga walay sapin kaysa sa bagis ug clumsy nga botas.
  Ang hubo nga lapalapa nakamatikod sa gamay nga pagkurog sa yuta, nagpasidaan sa kaduol sa usa ka minahan, ug ang inahan nga yuta mismo nagdugang sa paglahutay. Ang mga tiil sa babaye, sa usa ka bahin, nahimong bagis, ug wala mahadlok sa init nga metal, o sa mahait nga mga kagun-oban sa mga kagun-oban, apan sa laing bahin, sila wala mawad-an sa pagkasensitibo ug pagka-flexible, nga nagpasidaan pinaagi sa dinahunog sa paglihok sa mga tangke.
  Si Sweet Alenka nagkupot og granada nga adunay gilakip nga explosion package sa iyang mga kamot. Kinahanglan ka nga mokamang sa makalilisang nga tangke sa German Lion, nga nag-spray sa kadalanan gamit ang mga machine gun.
  Mikamang si Maria tupad niya. Usab nga nagtiniil, sama sa tanan nga mga babaye gikan sa batalyon, sila nagsul-ob og botas, nga nagsundog sa ilang kumander. Ang iyang abogon nga mga lapalapa naghait samtang ang dalaga nagkamang sa upat ka tiil. Ang dalag nga buhok ni Maria hugaw ug taas... Medyo kulot. Ang babaye mismo yagpis, nipis, ug mubo. Mahimo pa gani siyang masaypan nga babaye, nga pig-ot ang mga abaga ug daw dako ang ulo.
  Apan daghan na ang nasinati ni Maria. Siya nakahimo sa pagbisita sa pasistang pagkabihag, naluwas sa mapintas nga tortyur, ug sa mga minahan, diin, pinaagi sa pipila ka dili masabtan nga milagro, siya nakahimo sa pag-ikyas. Apan sa pagtan-aw sa iyang bata, malumo nga nawong, dili nimo masulti nga gibunalan nila siya sa mga tikod gamit ang mga stick sa goma ug gipasa ang koryente sa iyang lawas.
  Gipusil ni Maria ... Usa ka sundalo sa Third Reich, sa kini nga kaso usa ka Arabo, nahulog nga patay, nagpatid-a sa balas ug nagun-ob gamit ang iyang muzzle.
  Gipalusot ni Alenka ang usa ka hugpong sa mga granada ilawom sa tapok sa basura. Karon usa ka kasiyaman ka tonelada nga "Lion" ang mokamang dinhi ug mobuto niini. Ang asul nga mga mata sa babaye nagkidlap-kidlap sama sa mga sapiro sa usa ka nawong nga maitum tungod sa tan ug abog.
  Ang kasinatian nagsugyot nga ang usa ka maayo nga gipanalipdan nga tangke magbag-o na sa posisyon. Ang "Lion" adunay 100 mm nga side armor, ug bisan sa usa ka anggulo. Katloan ug upat ang dili makalusot niini; Apan ang mga ulod mao ang tumong. Ang nag-unang butang mao ang paghikaw sa sakyanan sa paglihok ...
  Si Anyuta nagpabuto sa usa ka pagbuto gikan sa usa ka machine gun ... Usa ka sundalo nga wala mailhi nga nasyonalidad nahulog. Ang mga Aleman, nga nakasakop sa kadaghanan sa silangang bahin sa kalibutan, nagmahal sa dugo sa Aryan ug naghulog sa mga kolonyal nga tropa sa gubat: mga Arabo, Aprikano, Indian, lainlaing mga Asyano, ug mga Europeo. Ang gidaghanon sa mga Polo midaghan usab - kinsa gitudloan gikan sa duyan sa pagdumot sa Bolshevik Russia. Ang mga Ukrainian nga nasyonalista, Don Cossacks, Chechens, ug ang tibuok Caucasian Kaganate nakig-away dinhi. Gipataas ni Hitler ang tibuok internasyonal.
  Adunay daghang mga kaaway ...
  Si Anyuta abtik nga naglikay sa pagpabuto sa machine gun. Ang bala hapit mapikas sa lingin nga tikod sa babaye, itom sa abog. Nabatyagan pa sa maanyag nga kapitan ang kiliti sa kaduol sa gilupad nga dakong kalibre sa regalo. Ang babaye mitabok sa iyang kaugalingon, mihunghong:
  "Wala bisan usa ka bala nga makapugong kanamo!"
  Mibalos si Maria... Laing babaye, si Alla, pula kaayog buhok, labaw sa kasarangang gitas-on, ug maskulado, bisan pa sa iyang gamay nga rasyon. Siya usab usa ka gwapa kaayo nga babaye, nga adunay maluho nga hawak, usa ka hugot nga hawak, dili babaye nga lapad nga mga abaga, ug taas nga mga dughan.
  Si Alla nakig-away nga nagsul-ob lamang sa iyang shorts, ang iyang tunika gigisi ug nahugno sa abog, ug ang bag-ong mga uniporme wala gihatag sa tibuok Volga. Kabay nga itugot sang Dios nga magsaylo kami sing dugang nga mga bala kag diutay nga pagkaon para sa kapoy nga mga tropa sang Sobyet.
  Mao nga hapit na hubo si Alla, nagkamot ang iyang mga tiil, labi na ang iyang mga tuhod. Usa ka shrapnel ang naigo sa lapalapa sa akong tuo nga tiil, ug kini masakit ug lisud ang paglakaw.
  Pula-buhok, abogon, hapit hubo Alla twists iyang gwapa, apan sa samang higayon gahi nga nawong. Ang babaye, nagpusil, miingon:
  - Ang Ginoo anaa sa ibabaw kanato, Moscow ug Stalin!
  Ug giputol niya ang nag-atake nga mga Nazi, halos wala"y oras sa pagbalik.
  Ang mga kagun-oban ug pig-ot nga mga dalan nagpalisud sa mga tangke sa Aleman sa pagtalikod. Halos duha ka gatos ka tonelada nga "Mauses" dili gyud makaagi...
  Sama sa gidahom ni Anyuta, ang "Lion" midrayb ug gamay ug midasmag sa tapok sa basura. Adunay usa ka pagbuto. Mibuto ang ulod ug milupad ang usa ka parisan sa nadaot nga mga roller.
  Ang samdan nga tangke mihunong ug usa ka kabhang ang milupad gikan sa iyang baril...
  Nagdaguhob kini sa usa ka dapit sa halayo, nawala ngadto sa mga kagun-oban. Si Anyuta misitsit sama sa usa ka bitin:
  - Kini ang akong kalkulasyon! Nagbukas ug account...
  Napugos ang dalagang kapitan nga mokamang na usab. Ang mga Aleman ug ang ilang mga satelayt dili makagamit sa ilang teknikal nga pagkalabaw sa mga guba. Tungod sa kasaypanan sa gahig ulo nga si Hitler, ang mga panon sa Third Reich nabuak sa posisyonal nga mga gubat sa usa ka medyo dako ug lig-on nga siyudad.
  Si Maria naglabay ug granada. Pagpugos sa naigo nga mga German o Arabo sa paghimo og mga somersault, pagtalikod. Naputol ang usa sa kamot sa mga manggugubat ni Hitler, ug usa ka relo nga Ingles nga adunay kompas ang gibitay niini.
  Si Maria miingon nga nagpahiyom:
  - Ang gipakita kanimo sa kompas mao ang dalan sa impyerno!
  Ug giuyog sa usa ka maanyag nga babaye ang usa ka piraso sa giugbok nga seramik gikan sa iyang abogon nga tikod.
  Gitangtang usab ni Alla ang abog gikan sa iyang lig-on, puno nga dughan. Ang mga utong halos itom tungod sa hugaw ug itchy. Sulayi sa paghugas sa imong kaugalingon. Pag-usab kinahanglan nimo nga ilubong ang imong kaugalingon kung ang mga submachine gun sa Aleman nagpabuto. Ug magkamang sa imong mga tiyan.
  Ang batalyon sa mga babaye nagkupot sa posisyon niini, bisan kung adunay mga kabhang. Ug ang bug-at nga mga kabhang mibuto, ug ang mga bomba nahulog gikan sa langit... Apan walay makaguba sa kaisog sa mga bayani sa Sobyet.
  Nakita ni Anyuta ang Panther nga nagkamang. Aw, kini nga tangke dili na makahadlok.
  Mahimo nimo kini isuksok sa kilid. Nag-atsi ang dalaga ug giluwa ang abog nga nangatagak sa matahom niyang baba. Gikuha niya ang usa ka granada sa iyang kamot, nga gibug-aton sa usa ka pakete sa pagbuto. Kinahanglan ka nga mokamang nga dili mamatikdan. Apan daghan kaayong aso sa palibot.
  Si Anyuta misugod sa pag-kamang, mipahuway sa kanal gamit ang iyang mga tudlo sa tiil ug siko. Sama siya sa usa ka iring nga nangawat og ilaga. Ang babaye nahinumdom sa gubat gikan sa makalilisang nga ting-init sa kap-atan ug usa, sa diha nga ang Wehrmacht maluibon misulong sa halapad nga expanses sa USSR. Nahadlok ba ang babaye, hapit ang babaye? Sa una oo, apan naanad ka niini. Ug nahibal-an na nimo ang kanunay nga pagbuto sa mga kabhang ingon usa ka ordinaryo nga kasaba.
  Ug karon mibuto kini duol kaayo. Gihapak sa dalaga ang iyang tiyan. Gikan sa itaas, ang mga tipak molupad sama sa panon sa ihalas nga mga putyokan. Si Anyuta mihunghong uban sa liki nga mga ngabil:
  - Sa ngalan sa hustisya, Ginoo!
  Gipaspasan sa babaye ang iyang pag-crawl ug dayon, sa usa ka dagan nga pagsugod, gilabay ang usa ka granada nga adunay gilakip nga pakete sa eksplosibo. Ang regalo naglupad sa usa ka arko. Adunay usa ka pagbuto ug ang mas nipis nga armadura sa Panther sa kilid naghatag agianan. Ang tangke sa Aleman nagsugod sa pagsunog ug ang combat kit mibuto.
  Si Anyuta mihunghong uban ang pahiyom:
  - Salamat, O Makagagahum nga Hesus! Nagsalig lang ko nimo! Nag-ampo ako kanimo nga nag-inusara!
  Ang panther gilaglag. Ang gisi nga taas nga punoan gilubong sa kagun-oban. Ang frontal armor, nga nahimulag gikan sa side armor, susama sa usa ka scoop.
  Si Anyuta, kansang mga mata nagkidlap-kidlap sama sa mga cornflower sa iyang nawong nga kape gikan sa abog ug tan, nag-ingon:
  - Ang daghang mga kahoy nga oak nga naa sa kaaway, mas lig-on ang among depensa!
  Sexy kaayo si Alla sa iyang itom nga panty ug hubo, abogon, lig-on ang lawas. Ang babaye abtik kaayo. Mahimo niyang ilabay ang mga tipak sa bildo gamit ang iyang mga tudlo sa tiil.
  Karon gilabay niya ang usa ka hait nga butang nga ang iyang matahum nga tiil natabonan sa usa ka layer sa abog. Ug diretso kining midunggab sa tutunlan sa pasista. Ang maanyag nga si Alla nagbagulbol:
  - Ug ako usa ka simbolo sa sekso, ug simbolo sa kamatayon!
  Nikamang na usab ang dalaga, nagpusil. Nagpabuto usab si Anyuta.
  Ang matahum nga kapitan, nga giputol ang pasista, nag-tweet:
  - Ang kinabuhi usa ka kadena, ug ang gagmay nga mga butang mao ang mga sumpay ...
  Si Maria nagpabuto, giputol ang ulo ni Fritz ug midugang:
  - Imposible nga dili ilakip ang importansya sa link!
  Si Anyuta, pag-usab sa tukma nga pagpamusil, nag-rasped:
  - Apan dili ka makahunahuna sa gagmay nga mga butang ...
  Si Maria midugang nga daw nagpabuto:
  - Kay kon dili ang kadena molikos kanimo!
  Ang laing babaye, si Matryona, gwapa usab kaayo, uban sa payunir nga si Seryozhka, nag-andam ug minahan sa wire. Giduso kini nilang duha... Usa ka maliputon nga booger mikamang sa Tiger-2 ulod. Ug kung sa unsang paagi mobuto kining taas nga bariles nga makina sa Aleman.
  Ang blond nga batang lalaki nga si Sergei mipatugbaw:
  - Ang among Russia, usa ka parasha alang kanimo!
  Ug halos wala na siyay panahon sa paglukso, nga nagpakidlap sa iyang itom, natumba nga mga tikod, gikan sa nahulog nga atop.
  Gihapuhap ni Matryona ang liog sa bata ug miingon:
  - Maalamon kaayo ka!
  Ang pioneer miadto sa atubangan ug miapil sa batalyon sa mga babaye. Makaimbento pa gani ang bata. Pananglitan, naghimo siyag mga ayroplano aron pusilon ang pasistang pangatake nga mga ayroplano. Sa diha nga ang Focke-Wulfs, o TA-152s, mobangon, usa ka talagsaon nga makapabungol nga dahunog ang madungog.
  Ang mga German nag-welga sa duyog sa usa ka Wagner symphony. Ang ingon ka halangdon nga melodiya.
  Matryona nag-ingon uban ang kalagot:
  - Naningkamot gihapon sila sa paghadlok kanamo!
  Ang pioneer nga batang lalaki miawit uban sa kasubo:
  - Ang manggugubat sa Russia wala mahadlok sa kamatayon,
  Ang kamatayon ilalom sa bituon nga kalangitan dili mokuha kanato!
  Makig-away siya pag-ayo alang sa balaang Rus',
  Gikarga nako ang kusgan nga machine gun!
  Si Matryona, usa ka taas, maskulado nga babaye, nga adunay lapad nga hawak ug mga abaga, usa ka tipikal nga babaye nga mag-uuma. Ang mga sinina gigisi sa mga trapo sa panahon sa mga gubat, ang lig-on nga mga bitiis hubo, ang buhok gisalapid sa duha ka sinapid ug abog kaayo.
  Onse anyos pa lang si Seryozhka, niwang tungod sa malnutrisyon, garas ug hugaw nga batang lalaki, nagsul-ob lang og shorts. Ang natural nga puti nga buhok sa bata nahimong ubanon, ug ang iyang mga gusok makita pinaagi sa iyang nipis, tanned ug hugaw nga panit. Ang akong mga bitiis grabeng nabali ug natabunan sa mga paso, mga bun-og, ug mga paltos. Tinuod, gipanalipdan sa kapalaran ang bata gikan sa grabe nga mga kadaot.
  Kung itandi kaniya, si Matryona daw dako ug tambok, bisan kung ang babaye dili tambok, apan adunay lig-on, nabansay nga karne sa iyang mga bukog. Dugang pa, ang kagutom ingon og wala makaapekto sa iyang pagkabag-o ug dako nga lawas.
  Usa ka batang babaye nagpabuto og bug-at nga anti-tank rifle. Dili ka makalusot sa mga sakyanan sa Aleman, apan adunay higayon nga maigo ang mga agianan.
  Ug ang mabug-at nga "Lev", nga nakadawat sa usa ka bug-at nga eksplosibo sa chassis, nagsugod sa paghuyop sa aso sama sa usa ka bug-at nga hinabako.
  Si Seryozhka mikanta nga mabiaybiayon:
  - Si Stinky Fritz, sa walay paghunahuna, nagdagkot ug sigarilyo sa entrada! Siya, siyempre, nalambigit sa dakong problema!
  Si Matryona, nga nagpakidlap sa iyang maskulado, tanned nga mga nati, nag-tap-sayaw gamit ang iyang hubo, matahum nga mga tiil. Ang babaye miawit:
  - Ang mga nawong sa mga santos sa Russia nagkidlap gikan sa icon ... Gidili sa Dios nga patyon ka sa labing menos usa ka libo nga Krauts! Ug kung adunay usa ka tawo nga labi pa sa mga pasista, wala"y usa, tuohi ako, nga maghukom kanimo alang niana!
  Dayon iyang gikarga pag-usab ang anti-tank rifle ug gipabuto pag-usab. Ang German nga transporter nagpagawas na usab ug sapa sa aso.
  Ang batalyon sa mga babaye nakahatag ug dakong kadaot sa mga Kraut. Apan siya mismo nakaagom ug kapildihan. Usa ka batang babaye gikuniskunis, ug ang iyang nawong nangluspad pag-ayo, bisan pa sa abog.
  Kadaghanan sa Stalingrad nabihag na sa mga Nazi, apan ang nahibilin sa siyudad dili gustong motugyan ug mosurender.
  Si Anyuta, sa laing bahin, naningkamot nga makalusot sa Tigre. Usa ka kusgan nga German nga awto ang naigo sa kilid sa usa ka granada, apan wala napatay. Milingi aron pagpabuto sa kanyon. Kinahanglang ilubong sa babaye ang iyang kaugalingon sa yuta ug mga guba aron ang gipagawas nga regalo dili madugmok sa balud sa pagbuto.
  Si Anyuta hilom nga mihunghong:
  - Mama, papa, pasayloa ko!
  Gilabay ni Maria og granada ang Tigre, nga nibuto sa agtang niini. Ang babaye misirit:
  - Mahitungod sa kamatuoran nga ang kahayag mao ang pagtudlo sa tingtugnaw sa tingpamulak... Akong gisubli nga walay eksepsiyon nga si Hitler usa ka pestilent bastard!
  Si Alla, nga nagbungkag sa tumong sa mga pasista ug nagsabwag kanila sa usa ka pagbuto sa kalayo, mibagulbol:
  - Sa lungon, nakita nako ang Fuhrer karon! Ug iyang gisipa sa mata ang alaot nga tawo!
  Ang babaye nga pula ang buhok naglabay gyud ug granada sa tangke gamit ang iyang hubo nga mga tudlo. Naigo kini sa baril... Misunod ang pagbuto ug natuis ang baril sa Tiger.
  Gikuha kini sa talawan nga Aleman ug gipaatras.
  Si Anyuta mihilak pinaagi sa iyang ilong:
  - Ang among dili motugyan sa imoha!
  Giputol ni Maria ang sinuholan ni Hitler gamit ang bala ug miawit:
  - Apan ang kontrabida dili komedya! Mga kamot, tiil, iyang gituis ang mga pisi nga Ruso! Kini mounlod sa iyang mga ngipon ngadto sa kasingkasing... Kini moinom sa Amahan ngadto sa lapok!
  Mingisi si Anyuta ug misinggit:
  - Ang Fuhrer nagsinggit nga kusog, naglisud sa iyang kaugalingon!
  Si Maria nagpabuto ug midugang:
  - Bueno, ang kamatayon nagbuy-od ug nagngisi!
  Karon usa ka labi ka peligro nga "Shtumrtiger" ang nagpakita. Giguba niini ang tibuok nga mga bilding ug mga bunker. Dugang pa, wala kini moduol sa mga posisyon sa mga tropang Sobyet. Ang salakyanan gitago sa ilawom sa mga German machine gunner.
  Nakita ni Anyuta nga imposible nga makaduol sa mga posisyon sa Kraut. Apan adunay mga Focke-Wulf sa langit. Ang usa niini nga mga sakyanan molupad duol sa mga posisyon sa Sobyet. Ang mga babaye nakigpinusilay kaniya.
  Si Alla naglabay ug granada ug nasuko nga miingon:
  - Sa lawom nga kamatayon walay kapasayloan!
  Pagkahuman ang batang babaye nagpabuto usa ka pagbuto gikan sa usa ka machine gun. Mibalik dayon. Ang usa ka medyo bag-o nga tanke sa Aleman nga "Panther"-2 nga adunay gamay nga turret ug usa ka ubos nga silhouette dali nga nagkaduol.
  Daghang mga babaye ang naglabay og mga granada sa usa ka German nga awto. Siya, nga nakadawat sa mga regalo, nag-freeze ug dili na makalingi.
  Si Alla misitsot ug misirit:
  - Kini usa ka bag-ong pag-atake! Gikuniskunis namo iyang apapangig!
  Ang Panther 2 misibat ug nagpabuto sa iyang mas kusgan nga hinagiban.
  Ang kolum sa kalayo nagbahin sa hangin ug dihadiha nagpainit ug nagpakuryente sa atmospera.
  Mikagik-ik si Alla, milupad ang mga kinhason sa babaye nga hubo. Ang walay ulaw nga pula nga ulo miuyog sa iyang bat-ang ug misulat:
  - Ug gipildi ni Newton ang iyang mga kaaway, gilabay ang yugo gikan sa trono! Iyang gimando ang iyang balaod ni Newton ngadto sa Fritz!
  Ang Stalingrad bug-os nga gilamoy sa mga kalayo, sa dihang ang mga dila sa kalayo daw nagtilap sa langit ug purpura, orange, ug eskarlata nga mga aligato nagkilab! Ug ang matag aligato sama sa usa ka multo nga nakaikyas gikan sa usa ka impyerno nga kastilyo.
  Si Anyuta, nga nakapukan sa usa ka German fighter, mikidlap sa iyang asul nga mga mata ug miawit:
  - Nganong nanghupaw ka, buang nga tigulang nga babaye? Tuohi ko, usa ra ka buang nga tawo ang naghilak kanimo!
  Si Maria nag-awit samtang nagpabuto sa mga Nazi:
  - Unsa ka nindot ang paghigda sa sagbot ug gibunalan ang Krauts sa ulo! Hatagi ang Fuhrer og poultice ug ipana ang mga bala gikan sa machine gun!
  Ang dalagita mingisi ug nagligid-ligid gikan sa iyang tiyan paingon sa iyang likod. Naghimo ako usa ka bisikleta nga adunay mga tiil. Usa ka granada ang milupad. Ang naglupad nga Focke-Wulf nakadawat og mga shrapnel sa ilawom sa tiyan niini ug dali nga misaka sa taas. Dayag nga hait nga mga tipak ang nakasamad kaniya. Ang pasistang linalang nasunog ug nagsugod sa pagkawala sa mga piraso sa nabali nga mga pako niini.
  Si Anyuta, nga nakakita kung giunsa ang pagkawala ni Focke sa kahitas-an, mikurog:
  - Kini usa ka semaphore! Adunay usa ka wasay nga nagbitay sa sakayan!
  Mibuto ang German nga ayroplano, nagsabwag sa mga tinumpag sa tanang halayong suok sa langit. Ug asa paingon ang pasistang alas? Mihimo sa akong kataposang turno. Ang berdugo ang naglaglag, dili ang piloto!
  Si Maria misiak, nagsabwag sa abog ug miingon:
  - Nga mahimong o dili mahimong? Dili kini pangutana!
  Gilabay na usab ni Alla ang usa ka piraso sa baso gamit ang iyang tiil, mao nga naigo kini sa mata ni Fritz ug migawas sa likod sa ulo:
  - Ako usa ka tank armada! Ug kinahanglan nimo ang pagtambal!
  Ang mga Aleman ug ang ilang mga satelayt misulay sa pag-abante, naglabay sa mga granada sa ilang atubangan. Ang ingon nga mga taktika wala molihok batok sa mga babaye. Busa gipakatap ni Seryozhka ang tirador, ug giunsa kini pag-igo sa kaaway agig tubag.
  Ang bata nga pioneer misinggit:
  - Gigisi ni Santa Claus ang apapangig ni Hitler!
  Ang karga sa tirador, nga mitusok sa panon sa mga pasista, hinungdan nga sila nangalupad ug sa samang higayon mibalibad sa hangin. Ang mga Fritzes nangahulog ug nangadugmok sa mga guba sa mga bungbong.
  Ang tangke sa Tiger-2, nga nawad-an sa balanse, nabangga sa Lion. Eh, Leva, hain ang imong makalilisang nga ngalan?
  Mipahiyom si Anyuta ug mitubag:
  - Maayo, Seryozhka maayo!
  Ang batang lalaki agresibo nga misinggit:
  - Ang payunir kanunay nga andam!
  Ang kapitan nga babaye nagsugod na usab sa paglansang. Ug gitiktikan ni Matryona ang pig-ot nga tiil ni Seryozhka, unsa kini ka lisud! Dili ikatingala nga ang batang lalaki dili mahadlok nga modagan sa sunog.
  Si Maria nag-awit ug miingon:
  - Ang pagkabatan-on maayo - ang pagkatigulang daotan!
  Si Alla, kining malipayong pula nga ulo, miuyon:
  - Walay mas grabe pa kay sa pagkatigulang! Kini mao gayod ang labing dulumtanan nga kahimtang sa tanan!
  Ug nag flip jump ang babaye. Naghanduraw siyag makadiyot nga mga lola. Dili, dili nimo itandi ang usa ka tigulang nga babaye sa usa ka babaye. Ug unsa ang katahum sa yagpis nga mga lawas.
  Gikuha kini ni Alla ug miawit:
  - Matag tuig nagdagayday sama sa usa ka caravan,
  Usa ka tigulang nga babaye naggaling og henna sa usa ka lusong...
  Ug komosta ang akong yagpis nga dagway?
  Wala ko kasabot kung giunsa nawala ang akong pagkabatan-on!
  Si Anyuta mikidlap sa iyang mga mata, gipukan ang German nga naigo sa singit ug miingon:
  - Dili! Bisan pa, adunay ingon nga kaanyag sa gubat - nga magpabilin nga batan-on hangtod sa hangtod! Palahubog lagi!
  Nagbutang si Matryona og bag-ong bayad sa tirador. Kini usa ka butang nga sama sa usa ka maayong mortar. Ang babaye misirit:
  - Ayaw pagpasa, apan pagpasa!
  Si Seryozhka nag-shuffle gamit ang iyang nipis apan abtik nga bitiis ug misinggit:
  - Fritsam nawong!
  Ug ang granada, uban sa pakete sa pagbuto, milupad sa bug-os nga tulin ngadto sa mga posisyon sa Nazi.
  Oo, si Stalingrad wala gihatag kanila. Ang pag-atake nagpadayon sulod sa tulo ka bulan sukad sa katapusan sa Hunyo, apan ang siyudad wala madakpi. Ang mga Nazi nakab-ot ang kalampusan sa ubang mga sektor sa atubangan, apan dili niini nga usa.
  Si Anyuta nagpabuto og pistola ug misinggit:
  - Ang tanan imposible, kini mahitabo posible ... Dili kinahanglan nga himoong komplikado kaayo ang uniberso!
  Ug naigo kini sa tangke sa gasolina sa motorsiklo. Mibuto ang sakyanan, ug ang nagdilaab nga alimpulos nagdan-ag sa aso nga talan-awon. Ug ang German gikuniskunis sa nagdilaab nga tiil.
  Ang babaye nga kapitan misinggit:
  - Ganahan ko sa pagpatay sa daotan! Ug kini ang labing taas nga kaayohan!
  Gibunalan ni Maria ang mga Aleman sa usa ka pagbuto sa kalayo ug misirit:
  - Magduwa ta ug porcupine!
  Si Alla nagpabuto, mas tukma. Daghang mga itom ang nahabilin nga naghigda sa natabunan sa bangkaw nga kagun-oban:
  - Patya ang kaaway! - Mihunghong ang babaye.
  Si Maria nagkanta nga madulaon:
  - Gipintalan si Hitler gamit ang lipstick, si Mainstein gamit ang hairspray, giguyod ko ikaw ngadto sa pagkabihag sa prinsesa, ang imong matinud-anon nga iro magakutkot kanimo!
  Si Anyuta, nagpabuto, misirit:
  - Magbitay kita karong gabhiona, Adolf... Hunonga ang pagbinuang! Dali sa gabii, molupad sama sa usa ka gyrfalcon - aron mapildi nimo ang mga Nazi!
  Miingon si Maria sa kasuko, gitangtang ang helmet sa ulo sa stormtrooper:
  - Mahimo nato! Ug atong buhaton!
  Gipahunong sa mga batang babaye gikan sa batalyon sa Lenin ang pagsulong sa langyaw nga kasundalohan. Ang Fritz mipadayon sa unahan, literal nga naglabay sa wanang sa mga bangkay. Ang tangke sa Lion, diin ang mga paglaum gipunting, wala usab makatabang. Ania ang usa ka pagbag-o sa sakyanan nga adunay 150 mm nga kanyon.
  Gitumba ni Alla ang usa ka bato nga nipilit sa iyang hubo nga utong. Ang babaye adunay ingon ka matahum ug puno nga mga dughan. Ang babaye naglabay og granada gamit ang iyang tiil. Ang bitiis mas lig-on kay sa bukton, ug ang paglabay mopanaw pa.
  Ang "Lion" nakadawat og gintang sa track ug mihunong. Gipusil gikan sa iyang gamhanang baba. Usa ka pagkahagsa ug pagkahugno.
  Si Alla, nga nagluwa, nag-ingon:
  - Usa ka Russian nga manggugubat wala mag-agulo sa kasakit!
  Ug namusil na usab ang babaye. Ug gibuhat niya kini sa tukma kaayo. Ang pasistang nagsandig gikan sa tore natumba.
  Usa ka pula nga buhok, hapit hubo nga batang babaye nag-ingon:
  - Wala"y kapuslanan nga ang kaaway nagtuo nga siya nakahimo sa pagguba sa mga Ruso! Siya nga maisog mosulong sa gubat, atong mabangis ang atong mga kaaway!
  Ug gilukot ni Alla ang iyang mga kaunuran sa tiyan, nga iyang gipasabut pag-ayo.
  Oh, pagkaanindot sa mga babaye! Dili ko gusto nga bisan kinsa kanila ang mamatay.
  Midagan si Ekaterina... Usa ka maanyag kaayo nga babaye, uban ang humok, puti nga buhok. Siya sa usa ka paagi nakahimo sa pagpahid kanila sa usa ka matang sa potion aron dili sila mahugawan.
  Maanyag kaayo ang babaye, nga adunay dagway ni Venus, labi pa nga tono ug kinulit. Naka bra ug panty ra siya. Naguba na ang tanan. Apan pagkaanindot sa mga bitiis! Dili kini usa ka babaye, apan usa ka selyo sa kahingpitan, usa ka korona sa katahum.
  Siya molihok sa usa ka espesyal nga paagi, sama sa usa ka squirrel. Ug ang hubo nga mga tiil mokidlap lang, ug ang mga tikod katingad-an nga nagpabilin nga limpyo. Si Catherine nagpana, ug ang pasista nakakuha og ulser sa iyang dughan.
  Ang babaye miingon:
  - Ang pagkamaunongon sa Inahan mao ang labing taas nga pulong!
  Nagngisi si Alla:
  - Huboa ang imong bra ug magpabilin sa imong panty sama kanako!
  Si Catherine naglingo-lingo sa iyang ulo nga negatibo:
  - Dili kini angay!
  Giuyog ni Alla ang iyang bat-ang, nagpabuto sa tukma ug miawit:
  - Sa usa ka paagi ang mga miyembro sa Komsomol nahimong dili kasagaran! Ang paglakaw nga hubo ang dughan nga ingon niana dili maayo!
  Mingisi si Catherine ug miingon:
  - Ngano nga magdala og kalipay sa Krauts pinaagi sa pagtan-aw sa among katahum!
  Si Alla desidido nga mitubag:
  - Makamatay ang among katahom!
  Nagngisi si Katya ug gipabuthan ang TA-200. Nasunog ang awto sa mga Nazi. Ug ang maanyag nga blonde miingon:
  - Kamatayon sa daotan!
  Mikatawa si Alla:
  - Ug ang kinabuhi maayo!
  Si Catherine, sa pagkakita nga ang Aleman nahulog, misinggit:
  - Kini ang labing taas nga kantidad! Ayaw hunahunaa, mga pasista, nga nakadaog ka!
  Unsaon pag-awit ni Allah:
  - Kadaogan naghulat! Kadaogan nagpaabot... Kadtong gustong mobugto sa gapos! Kadaogan nagpaabot! Kadaogan nagpaabot! Mapildi nato ang mga Nazi!
  Usa ka maanyag nga babaye, ug ang iyang hubo nga mga dughan nagkurog. Maayo nga hubo ang lawas sa kainit nga gipasamot sa kalayo.
  Mas determinado na karon si Anyuta. Gipabuthan niya ang mga Kraut gamit ang submachine gun ug misinggit:
  -Karon ko ikaw!
  Ug sa pagkatinuod ang mga Nazi nakadawat ug makamatay nga mga gasa ug mga lungon! Ug ang babaye nagpakita kanila sa ideya, magtukod kita og hubo nga mga tudlo sa tiil. Ug siya misirit sama sa usa ka tulisan nga nightingale. Ug pinaagi sa mga tudlo sa ubos nga mga tumoy.
  Buotan kaayo ang babaye nga kapitan. Ug nagkidlap-kidlap. Ug dili gayud mapintas. Siya, usab, usahay maluoy sa mga sundalo sa kaaway, nga tingali adunay mga anak nga maghilak alang sa ilang gipatay nga mga amahan.
  Si Anyuta, bisan pa, nagpahilayo sa ingon nga mga hunahuna gikan sa iyang kaugalingon, gipugos nila siya sa paghilak. Apan dili ang mga Ruso ang miadto sa mga Aleman aron sa pagpangawat ug pagpatay. Dili, kini ang mga Aleman ug usa ka bug-os nga agresibo nga hugpong sa mga langyaw gikan sa tibuuk kalibutan nga mibuto sa mga wanang sa Russia.
  Si Anyuta mitabok sa iyang kaugalingon ug gipusil ang Fritz, kinsa naningkamot nga hilom nga makaduol sa mga posisyon sa Russia ... Ang iyang mata ug utok, nga natumba sa usa ka bala, migawas.
  Ang babaye nga kapitan mipahiyom ug misulti sa kataw-anan:
  - Tul-id nga mata sa mata, ulo sa ulo!
  Si Anyuta sakto nga nagpabuto ug naigo ang usa ka motorsiklo gamit ang sidecar. Ang sakyanan nagsugod sa paggisi, ug ang machine gun milupad ug mibalitok sa makadaghang higayon. Unya gidunggab sa iyang baba ang guba.
  Gipahid sa babaye ang iyang hubo, abogon nga lapalapa sa nagun-ob. Ug gipunting niya pag-usab. Ang iyang malipayon, batan-ong nawong mingisi nga kontento. Ang babaye miawit:
  "Dili," giingnan namo ang mga pasista, ang among katawhan dili motugot sa Russian nga humot nga pan nga gitawag ug "brod!"
  Si Maria naghimo og usa ka tukma nga shot, nga nagsunog sa Focke-Wulf, ug misinggit:
  Alang sa usa ka bastos, siyempre, ang pagpili klaro,
  Andam siya sa pagluib kang Rus alang sa mga dolyar...
  Apan ang tawo nga Ruso talagsaon kaayo -
  Andam ko nga ihatag ang akong kinabuhi para sa akong Inahan!
  Ang babaye mihimo og usa ka somersault ug gipakita sa mga Nazi ang usa ka cookie, ug nagtuyok-tuyok, ug ang mga bala wala makaigo sa katahum.
  Si Alla nagpakita, kini nga katahum, hapit hubo, ug ngil-ad sama sa usa ka yawa, naglabay sa usa ka granada sa duha ka mga tiil sa makausa. Ug iyang gisusi:
  - Ang naa nako mao ang ... Sa Fritz sa hait nga bahin!
  Gitul-id ni Matryona si Alla:
  - Hait, sa kilid, dili sa hait nga bahin!
  Nagngisi ang dalagita ug giuyog ang iyang mga dughan nga pakwan, ug gilusad ang usa ka granada gamit ang usa ka granada nga adunay pakete sa pagbuto. Ang "Tiger" naigo sa baril, ug kining hiwi nga buhat sa arte nakalikay.
  Human niini misibog ang binuhat ni Hitler. Nagsugod siya sa pagkamang sama sa usa ka pawikan nga nasamdan sa kalayo.
  Si Anyuta miawit, nga nagkidhat nga malipayon:
  - Ug ang Tigre miatras ug ang mga Aleman nagtago!
  Ang batalyon sa mga babaye nagmaniobra ubos sa pag-atake sa hangin ug bug-at nga mga pusil. Unya ang mga rocket launcher naigo, nabuak, init nga mga pangpang misaka sa langit. Ug ang mga bato nasunog. Maayo na lang, walay usa sa mga babaye ang namatay, apan ang mga lalaki miadto sa laing kalibutan - nga dili kaayo nagbasol! Ug ang mga kalag molupad - ang uban ngadto sa langit, ug ang uban ngadto sa impyerno! Diin ang mga yawa nga adunay mga pitchfork naghulat na sa mga wala motuo kang Jesus.
  Si Alla, ang pinakaseksing sa mga manggugubat, nasuko: ang mga Nazi ba, uban sa ilang Sturmtiger, makapabuto sa mga posisyon sa mga tropang Sobyet ug makapatay sa mga Pulang manggugubat?
  . KAPITULO Num. 7
  Ug ang dalagita mikuha ug granada gamit ang iyang mga tiil ug mituyok sa mga kaskad sa pag-uko-ukon. Ug kini mas paspas nga nagtuyok. Ug unya, sa tibuok niyang kusog, iyang gilabay ang gasa sa kamatayon ngadto sa lapad nga baril sa Sturmtiger. Ang hubo, tanned nga mga bitiis sa katahom misidlak, ug usa ka granada ang milupad ngadto sa lapad nga baril. Ug ang gamhanang sakyanan unang natuok ug dayon nibuto. Ang duha ka "Royal Tigers" nga nagbarog sa kilid sa "Sturmtiger" gilabay ug nagkatag sa lain-laing direksyon. Ang mga rolyo gikuha gikan kanila, ug sila nahulog, nga naglupad sama sa nabuak nga kwintas sa reyna.
  Ang balod sa pagbuto nag-itsa kang Alla, ug ang babaye milupad nga baliskad. Ug siya gibalibaran, giuyog ug gilabay. Apan mitugpa gihapon ang katahom, hait nga mga nagun-ob, ug nadugmok nga mga bato ang gikalot sa iyang hubo nga mga lapalapa. Ang dalagita nagsakit, ug bisan sa iyang kupog nga tiil, natusok ang usa ka mahait nga punto.
  Apan si Alla nakakaplag og kusog sa pagbarug ug pagsinggit:
  - Kamong mga pasista mahimong abo!
  Si Anyuta ug ang ubang mga babaye gilabay sa balud sa pagbuto ug bisan gamay nahugno. Apan walay usa sa maanyag nga mga manggugubat ang namatay. Ang mga babaye nasugatan sa bagyo ug maayo ang tumong sa kalayo. Pagsumpo sa milukso nga mga Nazi ug uban pang agresibong mga insekto nga naglikos sa USSR.
  Si Maria miawit uban sa dakong kadasig:
  - Ug sa diha nga ang trompeta sa Ginoo mihuyop kanato ngadto sa gubat, kita makighigala uban sa Komsomol! Ug pinaagi sa kabubut-on ni Jehova maanaa ako sa langitnong panawagan!
  Si Alla, nga nagtangtang sa abog gikan sa iyang dugoon, nabali nga mga lapalapa, miawit:
  - Lenin, party, Komsomol! Gipadala namo ang Fuhrer sa balay nga buang!
  Ang mga babaye nagsugod sa pagkatawa nga makabungol, ug si Seryozhka miingon uban ang pagkaalarma ug kalagot:
  - Ug ang akong tirador dili tukma - sama niining hubo ug kusgan nga mga bitiis ni Alla!
  Si Matryona, nga nagduko sa iyang mga kaunuran sa bukton, miingon:
  - OK ra kana! Makabuhat ka ug lain. Usa ka butang nga mas bugnaw!
  Mibalik si Witchakova gikan sa linya sa unahan ug nakadawat usa ka dinalian nga tawag sa Vladivostok. Kay nag-antus sa dako nga kapildihan ug hapit gilibutan Khabarovsk (komunikasyon uban niini nga siyudad gipadayon pinaagi sa Amur), ang mga Hapon mihunong sa ilang mga tropa sa regroup ug pagpuno. Labing menos usa ka gatos ka milyon nga Japan nga adunay laing kapitoan ka milyon nga Manchuria ug Thailand ang makabalhin sa infantry nga abunda. Sa usa ka piho nga diwa, mas dali nga makig-away sa USSR kaysa sa USA, tungod kay ang usa ka panagsangka sa naulahi nanginahanglan daghang mahal nga mga barko ug dili gyud barato nga ayroplano. Apan ang infantry nga adunay gaan ug barato nga mga riple ug mga machine gun nga gikopya gikan sa Schmeisters mahimong mahatag sa daghang gidaghanon! Ang matag batang lalaki nga Hapon gikan sa edad nga pito nahibal-an kung giunsa ang pag-assemble ug pag-disassemble sa usa ka machine gun! Apan siyempre nagkinahanglan og panahon ang pagbalhin sa mga tropa gikan sa isla ngadto sa kontinente. Ug sa nakadawat sa mga reinforcement, pagbalhin ngadto sa lawom nga teritoryo sa Sobyet pag-usab!
  Sa pagdawat sa tawag, Witcherova naglaum nga siya sa katapusan makadawat sa usa ka bag-o nga fighter ug makig-away sa langit. Ang babaye gidala sa Vladivostok sa usa ka Emka. Ang piloto mibati nga sama sa usa ka terminator. Ang kauban nga nagbiyahe nahimo nga usa ka ubanon nga tigulang nga lalaki, bisan pa sa iyang katigulangon, nga nagsul-ob lamang sa mga sarhento nga mga labud.
  Mapasigarbuhon siyang miingon:
  - Oh, kamong mga batan-on! Nahibal-an ba nimo nga nakig-away ako sa mga Hapon kaniadtong panahon sa tsarist!
  Nagduhaduha si Witcher:
  - Tinuod? O tingali nakadawat ka usab og krus?
  Ang apohan, nga nag-uyog sa iyang abuhon nga bungot, nanumpa:
  - Walay krus, walay medalya! Busa nakig-away siya isip pribado sulod sa usa ka tuig ug tulo ka bulan! Unsa sa imong hunahuna, ang tanan makadawat mga titulo ug medalya? Ilabi na ubos sa tsar, sa dihang ang mga pribado dili kaayo gipaboran!
  Miuyon si Witcher:
  - Oo, ubos sa tsar adunay dili managsama nga klase! Apan lahi kini nga mga panahon. By the way, unsa ka ganahan sa Japs! Buot ipasabot, kusgan ba ang kaaway?
  Ang tigulang mitubag, nga nagpangidlap sa iyang puthaw nga ngipon:
  - Dili mahuyang, bisan kung ang among mando mas maalamon, dili unta nila itugyan ang Port Arthur ug Manchuria! Dili sila ingon ka kusgan nga kaaway.
  Hinay nga nagmaneho si Emka, naguba ang dalan sa mga bomba ug artilerya. Pwede mi magstorya.
  Si Witcher nangutana nga mas hilom:
  - Mas kusgan ba ang ato?
  Ang tigulang nga lalaki kusog nga, ingon nga siya usa ka dulaan sa hangin, miyango sa makaduha:
  - Sa pipila ka mga paagi, oo! Pananglitan, ang mga Hapon adunay kaluhaan ka pilo nga mas daghang shooting range kay kanato. Sa wala pa ipadala sa atubangan, tulo lang ka shooting range ang akong giapilan. Ug dayon lima ka shot matag usa. Apan, sa usa ka away, dili kita makaingon nga kita mas grabe pa kay sa mga Hapon. Ug kini bisan pa sa kamatuoran nga sila naka-uniporme nga khaki, ug kami nagsul-ob og puti nga mga sapot. Natural nga pagkahuman nakakuha kami usa ka kasinatian sa militar. Ang mga Hapon adunay gamay nga abilidad sa mga kalihokan sa militar kaysa kanato, bisan pa sa ilang mas taas nga pagbansay. Apan ang ilang mga riple mas tukma nga naigo kaysa among Mostina club.
  Si Vedmakova miuyon nga walay reserbasyon:
  - Oo, sigurado! Husto ka niana! Ang mga Hapon, sama sa mga Aleman, naghatag ug sobra nga pagtagad sa pagbansaybansay.
  Ang tigulang naglingo-lingo sa iyang ulo:
  - vice versa! Mas ubos pa kay sa naa nato sa tsarist nga kasundalohan! Aw, kung bisan sa wala pa ang Unang Gubat sa Kalibutan, nagsugod sila sa pagbansay sa mga sundalo nga mas maayo, ug labing menos nag-ilis sa ilang mga uniporme, unya ... Dili usa ka kasundalohan, apan usa ka kompleto nga dula sa pagmartsa!
  Si Witcherova miingon, dili nga walay malisya:
  - Sa wala pa ang gubat, naghatag usab kami daghang pagtagad sa pagmartsa sa mga parada! Dayag, ang maalamon makakat-on gikan sa sayop sa uban, ang buang makakat-on gikan sa iyang kaugalingon, kinsa ang dili makakat-on, kinsa?
  Si Lolo miingon:
  - Ang pagbansay usa ka mapuslanon nga negosyo! Apan sa mga suplay, kasagaran kami adunay kompleto nga pagbabag. Walay pusil, walay mga cartridge! Kanunay silang gigutom, ang mga sundalo nasakit - walay tambal! Mas daghang tawo ang nangamatay sa tipos ug uban pang mga dulumtanan kay sa mga bala sa Hapon. Grabe kaayo kadto nga gubat. Si Kuropatkin usa ka idiot! Walay mga maniobra nga nag-flanking, walay camouflage, direkta niyang gilabay ang mga tawo ngadto sa mga kanal ilalom sa mga machine gun. Gigamit kami ingong kumpay sa kanyon. Natapos ang tanan nga grabe, sa kapildihan. Sama sa ilang giingon, halos wala nako gibira ang akong mga tiil. Tinuod, makapasigarbo gayod ako sa kamatuoran nga nakalingkawas ako sa pagkabihag! Sama sa mga samad usab!
  Ang babaye, nga nakuryuso, nangutana:
  - Ug ang mga Hapon mismo nahimong mas maayo o mas grabe! Sa termino sa iyang mga hiyas sa pagpakig-away.
  Ang tigulang nagdagkot una ug gilukot nga sigarilyo, ug dayon mitubag:
  - Lisud ang paghukom niini nga may katuyoan. Nagbag-o ang mga kasundalohan, mitungha ang mga tangke, ayroplano, ug mga submachine gun. Sa mga termino sa pag-uswag, ang mga barko wala kaayo nagbag-o, ni ang mga pusil. Apan ang kabuang sa sugo nagpabilin nga mao ra, mao nga pakyasa ang pag-atake sa Vladivostok!
  Ang Witcher mikidlap sa iyang berdeng mga mata:
  - Walay pasangil niini!
  Miuyon ang tigulang:
  - Ug dili kini mahimo! Sa pagkatinuod, nahibal-an nila nga ang kaaway nag-andam og usa ka hugaw nga limbong, ug walay paagi sa pagtubag niini! Murag gi set up ko nila. Apan ang hunong-buto sa mga Pindos usa ka klaro nga timailhan nga hapit na ang usa ka kusog nga hampak.
  Mingisi si Witcher:
  - Uban sa Pindos?
  Gikumpirma ni Lolo:
  - Oo, kana ang ilang gitawag nga America ug Britain karon! Ang ngalan naggikan sa pulong nga "pagkawat", nga mao, pagpangawat. Ug kini mga parasitiko nga mga nasud, mga kawatan nga nasud nga nagsuyop sa dugo sa mga labi ka hungog ug huyang!
  Ang piloto miyango sa iyang pula nga ulo:
  - Uyon ko dinhi!
  Ang tigulang miinsistir:
  - Mouyon nga ang among sugo mga buang, ug bisan mga traydor! Ingon niini ang pagpahimutang sa among mga barko, mas grabe pa sa mga Pindos!
  Misupak si Witcher:
  "Tingali wala sila maghunahuna nga ang mga Hapon dali nga moatake." Sa kinatibuk-an, ang Halayong Sidlakan maoy usa ka dapit nga pahulayanan, ug dinhi nanimuyo ang mga talawan ug tapolan. Human sa tanan, sa kasundalohan dili nimo kinahanglan nga magtrabaho og maayo sama sa usa ka mamumuo o kolektibong mag-uuma sa likod, apan makakuha ka og maayong mga rasyon ug suweldo. Sa laing bahin, dili nimo ipameligro ang imong kinabuhi samtang nag-alagad sa Halayong Sidlakan. Oo, usa ka paraiso sa mga tapulan ug mga talawan.
  Ang tigulang misupak:
  "Ang mga sundalo ug mga opisyal dili makig-away nga daotan." Ania ang Khabarovsk, wala pa sila mosurender.
  Miuyon si Witcher:
  - Russian nga manggugubat, espesyal nga manggugubat! Apan sama sa giingon ni Brusilov: ang among mga sundalo maayo kaayo, ang among mga opisyal maayo, ang among mga heneral kasarangan, ug ang tsar hingpit nga daotan!
  Wala malipay si Lolo:
  - Kung ang among komandante dili si Kuropatkin, apan si Brusilov: kami makadaog! Alaut, gisapawan kana! Kinahanglang isulti nga ubos sa tsar, ang mga heneral sa Russia nahimong mas gamay: ubos sa Suvorov adunay usa ka tibuok nga galaksiya sa talagsaong mga komandante! Bisan pa, si Stalin usa ka Georgian, ug ingon sa ilang giingon, ang mga Georgian ...
  Gibalda sa apohan si Witcher:
  - Pag-amping sa ingon nga mga pahayag! Aron makasulod ka sa usa ka espesyal nga departamento! Apan, alang kanako si Stalin dili gayod usa ka henyo! Ug pananglitan, ang nawala nga line-punch sa Pebrero nagpamatuod niini! Sa laing bahin, nakadungog ko nga niadtong Mayo 1, ang depensa sa hangin sa Sobyet sa Moscow nahimong walay mahimo ug daghang liboan ka mga lungsoranon sa Sobyet ang nangamatay!
  Ang tigulang miingon:
  - Salamat sa USA ug Britain! Gihatagan nila ang Wehrmacht og bag-ong mga ayroplano! Dugang pa, nakadungog ako nga adunay daghang pagsabotahe, tungod niini ang mga Yaks nahulog sa hangin! Dugang pa, kini ang bag-ong Yaks!
  Miyango si Witcher sa iyang ulo:
  - Nakadungog ko bahin niini! Makauuwaw gyud! Apan nanghinaut ko nga masilotan ang mga sad-an ug matul-id ang problema!
  Miyango si Lolo, unya kalit nga miingon:
  - Ang panguna nga problema naa sa among mga ulo! Usa ka matang sa mentalidad sa Sobyet! Usa ka pagsulay sa paghimo sa usa ka tawo nga usa ka cog, usa ka ordinaryo nga ulipon!
  Wala makiglalis si Witcher. Nahilom siya, nagtutok sa gawas sa bintana. Karon ang hulga sa kapildihan sa USSR nahimong mas mahikap. Kini nahimo nga bisan ang Moscow wala mapanalipdan gikan sa mga pag-atake sa hangin. Labing menos kini walay igong proteksyon aron makasugakod sa usa ka dako nga pag-atake sa hangin!
  Aw, ang gubat mibalhin ngadto sa usa ka gamay nga lahi nga yugto... Tinuod, sa mga gubat sa Stalingrad, ang mga German usab adunay air supremacy, apan wala kini nagdala sa gitinguha nga kadaugan! Apan, ang Krauts adunay bintaha nga dili kaayo bug-at! Sa pagkatinuod, ang bag-ong mga ayroplano sa Sobyet kanunay nga miabot sa atubangan! Apan kinahanglan isulti nga ang lebel sa pagbansay sa kombat sa mga piloto ubos kaayo. Kadaghanan sa mga bag-ohan adunay dili molapas sa 8 ka oras nga oras sa paglupad. Kini usa ka dako nga minus, labi na kay ang mga Aleman kasagaran adunay hangtod sa 250 ka oras! Apan, human sa Stalingrad ang mga Germans mipakunhod sa programa ngadto sa 150, apan karon ang suplay sa gasolina nahimong mas sayon. Bisan pa, ang pagtungha sa daghang bag-ong mga ayroplano magmugna usab usa ka problema alang sa mga Kraut.
  Pinaagi sa dalan, gikataho nga daghang mga lungsuranon sa US ang nadakpan sa mga piloto sa nangatumba nga mga bomber. Ang naulahi wala gyud natingala! Ang Luftwaffe walay igo nga mga piloto alang sa bag-ong mga bomber, mao nga nakakita sila og mga boluntaryo!
  Naghunahuna ko kung unsa ang tubag sa mando sa Sobyet niini? Pagkahuman, wala"y maabut sa Berlin? Ang mga long-range nga estratehikong bomber wala gihimo sa USSR, gawas sa P-8. Ang kataposang ayroplano, nga may gikusgon nga kapin sa 400 kilometros kada oras ug gimugna niadtong 1936, klarong karaan na. Dugang pa, sa pag-atake sa Berlin, kini molihok nga walay air escort, ug ang mga German makapugong niini sa ilang mga eroplano. Tuod man, aduna na silay maayo kaayong mga radar nga magrekord sa paglihok sa flying mass paingon sa Berlin. Oo, ug nagkinahanglag panahon aron makagama ug igo niini nga mga makina aron atakehon ang Alemanya. Ang mga Aleman dili usa ka huyang nga nasud ug nahigugma sa teknolohiya! Sila mismo tingali ang labing disiplinado ug organisado kaayo nga nasod sa Uropa o bisan sa kalibotan! Lisud kaayo ang pagdaog nga mag-inusara, ug usab sa usa ka huyang nga Japan sa ikaduhang prente.
  Ang labing maayo nga butang nga mahimo niini nga sitwasyon mao ang pagsulay sa pagduso sa usa ka wedge tali sa mga Allies ug Germany. Apan unsaon pagbuhat niini? Gisugo na siya ni Beria sa pagbuhat og susama gamit ang usa ka tiglaglag nga nadawat gikan sa mga Amerikano. Kini mahimo nga usa ka maayo nga paghagit, apan si Anna walay panahon.
  Morag dili siya ang mabasol - unsa man kung dili kini kapalaran, apan ang usa ka dili maayo nga aftertaste nagpadayon gihapon kaniya. Ingon og kung siya usa ka adlaw nga naabot nga sayo, lahi na ang tanan!
  Apan, dili kini imposible! Apan miabot dayon siya sa dihang nakadawat siyag mga order gikan sa Beria!
  Sa kinatibuk-an, si Lavrenty Palych usa ka master sa mga paghagit. Giatake sa Japan ang Peru Harbor, dili kung wala ang iyang pag-apil!
  Ang kamatuoran mao nga, ingon og sa sulagma, ang paniktik sa Land of the Rising Sun nakabaton og mga dokumento mahitungod sa plano sa US nga maglunsad og sunod-sunod nga preventive strike gamit ang mga aircraft carrier, lakip ang mga nakabase sa Peru Harbor!
  Dugang pa, ang mga Amerikano mga buang: ilang gihagit ang Japan sa gubat, kauban ang Britanya nga nagpahamtang og embargo sa suplay sa lana ug uban pang mga hilaw nga materyales, apan sila mismo dili andam sa gubat!
  Sa pagkatinuod, ang Estados Unidos niadtong 1941 walay igong pwersa, ilabina sa mga tangke, alang sa gubat batok sa Japan. Sa 1940 aduna lamang silay 400 ka tangke, ug sekreto ang impormasyon bahin sa 1941, apan dili tingali nga adunay kapin sa usa ka libo niini bisan niadto! Busa ang America milukso sa gubat, nga hingpit nga dili andam! Aw, dili sab kaayo armado ang Japan. Kung kini adunay mga duha ug tunga ka libo nga mga tangke, ug mga gaan, nan, pananglitan, wala'y bisan unsang long-range nga aviation!
  Busa ang maisog nga mga piloto sa Land of the Rising Sun wala magbomba sa USA! Apan nasuko lang sila! Ug karon nakahukom sila nga manimalos sa USSR, nagsalig sa ilang infantry, nagdamgo sa pagsubli sa kalampusan sa mga panahon ni Tsar Nicholas II!
  Ang Witcher gikapoy ug nagsugod sa pagkanta:
  Unsa kalisud ang kinabuhi, Ginoo, alaut,
  Ikaw mismo nagsul-ob sa korona sa mga tunok!
  Dili, ayaw pugngi ang akong ulo
  Usa ka bag-ong adlaw nagsaad og mga problema alang kanato!
    
  Ang mga damgo gisabwag dayon sa abog,
  Ang bangis nga ulod nangutkot sa kahinam!
  Ug kasakit ug kasubo sa imong mga mata,
  Unsa ang pagpugong, walay usa nga adunay gahum!
    
  Apan unsa, Dios, ang imong mahimo
  Tungod kay siya mismo mikayab sa krus sa Golgota!
  Ang mga damgo bahin sa kalipay dili tinuod,
  Ang mga balo nanagngulob ug nanag-agulo!
    
  Walay yuta nga mas makalilisang kay sa kalibotan,
  Sketch sa gubat, ang brush natabunan sa dugo!
  Ang hysterical foam sa ether,
  Buak dayon ang web!
    
  Ug kung gusto nimo ang akong kinabuhi,
  Unya itambog ako sa Diyos sa Gehenna!
  love gihapon tika,
  Sa pag-uswag nagtuo ko sa kausaban!
    
  Nagtuo ko nga usa ka tawo
  Makahimo nga mahimong mas limpyo ug mas taas!
  Nga ang pag-antos sa mga siglo matapos,
  Kita mahisama sa igsoon nga Labing Gamhanan!
    
  Unsay atong isugo?
  Sa kadaghanon sa mga bituon nga barko!
  Nga ang among maisog nga kasundalohan,
  Kini mosidlak nga mas kusgan kay sa Quasar!
    
  Ang kinabuhi dili gayud mawala
  Ug ang tanan mahimong tawo!
  Sama sa usa ka walay katapusan nga silaw sa tuig,
  Uban sa usa ka walay kinutuban ug malipayon nga edad!
    
  Ang komunismo mahimong tinuod
  Tuohi kini nga mas maayo pa kay sa imong gidamgo!
  Pag-uswag sa unahan, pataas, dili paubos,
  Himoa nga adunay kalipay - walay kasubo!
  Gihuman ni Vedmakova ang kanta ug ang "Emka" sa katapusan misulod sa Vladivostok. Ang piloto mitan-aw sa siyudad uban ang pagkamausisaon. Adunay usa ka mamatikdan nga pag-uswag sa pagkaguba sa Vladivostok, pipila ka mga bilding ang nanigarilyo, ang mga grupo sa pagpalong nagtrabaho sa kadalanan, adunay daghang mga tin-edyer nga adunay mga pala, pick, ug uban pang kagamitan sa pagpalong sa kalayo.
  Si Lolo miingon:
  - Ubos sa tsar, ang mga batan-on usab nagtrabaho pag-ayo, apan walay pahiyom ug kadasig! Bisan kung dili ka makalayo sa tumang kadasig!
  Misupak si Witcher:
  - Kung ang industriya mao ang makina sa ekonomiya, nan ang kadasig mao ang gasolina nga adunay taas nga numero sa oktano!
  Ang tigulang miyango nga malipayon:
  - Maayo ka mosulti, babaye!
  Mihunong si "Emka" duol sa bilding sa opisina sa komandante ug hapit na mahurot si Vedmakova. Gusto gyud niya nga makabalik sa iyang kabayo nga pak-an.
  Nanuktok ang dalaga sa opisina diin siya gipatawag. Misunod ang usa ka nahikatulog nga tingog:
  - Sulod!
  Misulod si Witcher, nga mapasigarbuhon nga mitul-id sa iyang mga abaga. Usa ka lalaki nga nag-uniporme sa usa ka koronel sa NKVD naglingkod sa usa ka lingkuranan. Ang ingon nga usa ka upaw ug dili maayo nga lalaki. Masubo siyang nangutana sa piloto:
  - Tibuok nga ngalan!
  Ang babaye dali nga mitubag:
  -Anna Petrova Witcher!
  Ang Koronel midugang:
  - Ranggo sa militar?
  - Air Force Major ug Bayani sa Unyon Sobyet! - Mapasigarbuhon nga miingon ang piloto.
  Gikuha sa koronel ang telepono ug miingon sa makadiyot:
  - Ang Air Force Major Witcher miabot na!
  Unya milingi siya sa babaye.
  - Unsay imong gibati? Manghinaut ko nga himsog ka?
  Gipakita sa piloto ang iyang mga ngipon:
  - Maayo ang akong gibati! Andam nga makig-away sama sa usa ka leon!
  Ang koronel miyango:
  - Nindot! Sa akong hunahuna ang mga Hapon mapasalamaton niini!
  Dihay kasaba, kasikas sa mga botas, ug unom ka ordinaryo nga mga empleyado sa espesyal nga departamento, inubanan sa usa ka tawo nga nagsul-ob og espesyal nga uniporme, mibutho sa opisina. Nagmando siya:
  - Ibutang ang posas niining kawatan!
  Si Witcher naglibog:
  - Unsa pa kini?
  Ang koronel misinggit:
  - Ug kana! Gidakop ka, citizen Witcher! Ug ikaw ipadala sa bilanggoan!
  Usa ka lalaki nga nagsul-ob og espesyal nga uniporme mipasidaan:
  - Kini nga babaye nahibal-an kung unsaon pag-away pag-ayo! Busa pagbantay!
  Mipahiyom si Witcher:
  - Dili ako mahimong mga representante sa among maisog nga mga ahensya sa pagpatuman sa balaod! Tawga si Beria ug klaroha dayon kini nga dili pagsinabtanay!
  Ang koronel nanghupaw sa pagtamay:
  - Ania ang laing paagi aron makabalda sa Beria! Ipadala siya sa prisohan, ug husayon kini sa imbestigasyon!
  Miyango ang bruha:
  - Usa ako ka bayani sa Unyon Sobyet ug ang imbestigasyon, siyempre, maghusay niini, apan sa Beria kini mas paspas! Gusto nakong makontrolar ang usa ka eroplano sa labing madali nga panahon!
  Ang koronel mihupay:
  - Sa panahon sa gubat, walay usa nga maglangan ug dugay! Kuhaa siya!
  Si Vedmakova milakaw nga wala mosukol ug gamay ra nga giduso sa mga muzzles sa gipamubo nga modelo nga machine gun nga nagsugod sa gamit sa mga scout. Dayon ila akong gisulod sa itom nga funnel ug gipapahawa. Si Anna Petrovna kalmado, wala siya mobati nga sad-an sa iyang kaugalingon, ug ang NKVD tingali nahibal-an bahin sa iyang espesyal nga relasyon uban ni Beria, mao nga ila kining husayon. Makapaikag pa gani nga mobisita sa prisohan. Ang tinuod nga lalaki kinahanglang magpatunghag anak nga lalaki, magsundalo, ug mag-alagad sa prisohan! Busa, lagmit, ang manggugubat! Daghang bantogang tawo ang napriso: si Stalin, Lenin, ug Hitler!
  Ang prisohan dili kaayo layo sa opisina sa komandante, busa si Vedmakova gibira ug gidala ngadto sa sawang. Didto ang mga iro nagngulob sa kasuko, ang mga bungbong nga bato sa bilanggoan, nga gitukod sa ikanapulo ug walo nga siglo, mga dull ug abohon. Ang dalagita mibati og dili boluntaryong kahinam sa dihang gidala siya sa sulod ug gitultolan sa mga koridor. Ania ang bintana sa pagrehistro: naandan nga mga pangutana:
  - Unang ngalan, apelyido, patronymic, gender!
  Unya liko sa tuo ngadto sa usa ka tiled room. Didto, sa lamesa, naglingkod ang usa ka opisyal nga nag-uniporme sa NKVD ug usa ka panit nga apron, ug kauban niya ang usa ka doktor nga nagsul-ob og puti nga sinina ug duha ka tunga-tunga nga mga babaye nga nagbira sa nipis nga gwantes nga goma sa ilang mga kamot.
  Ang guwardiya nga mikuyog kang Vedmakova dali, uban sa usa ka praktis nga paglihok, gikuha ang mga posas gikan kaniya. Ang opisyal mimando:
  - Huboa ang imong sinina!
  Natingala si Witcher:
  - Unsa?
  Ang opisyal kalmadong misubli:
  - Ako miingon, kuhaa ang imong sinina! Ang pagpangita ug personal nga pagpangita kay mandatory!
  Ang babaye namula:
  - Apan adunay mga lalaki dinhi!
  Ang opisyal nga may apron misinggit:
  - Makatabang ba ko nimo! Dali, kuhaa ang imong mga trapo, bigaon!
  Nagkurog si Vedmakova, nahinumdom siya nga sa dihang gibutang sa prisohan, ang usa ka personal nga pagpangita gikinahanglan ug nagsugod sa paghubo sa iyang sinina. Gidawat kini sa mga babaye ug gibati pag-ayo ang matag tahi. Gibilin lamang sa iyang panty, naulaw si Witcher, apan ang opisyal misinggit:
  -Ug kuhaa imong panty, bitch! Ang pagpangita makompleto!
  Gibiyaan atubangan sa daghang mga lalaki nga hingpit nga hubo (ang convoy nga nagdala kaniya mibarog, andam sa pagsulod sa gubat sa bisan unsang orasa), ang babaye naulaw ug misulay sa pagtabon kaniya sa iyang mga kamot.
  Ila siyang gibunalan og bato sa iyang sampot:
  - Ipaubos ang mga kamot, bitch!
  Si Witcher mikurog, apan giagwanta kini. Sa dihang nahuman na ang pagsusi sa iyang sinina ug gisi ang iyang botas, ang opisyal mimando:
  - Karon susiha kini alang sa imong kaugalingon!
  Ang mga babaye nga magbalantay sa bilanggoan nagsugod gikan sa ulo. Ilang gikuniskunis ang buhok gamit ang guwantes nga mga tudlo, dayon gitan-aw ang mga dalunggan, bisan gamit ang usa ka matang sa tubo nga adunay flashlight. Ang mga dalunggan gibira balik sa makadaghang higayon, gibawog ug wala mabawog. Unya ilang gitan-aw ang mga buho sa ilong:
  - Ubo, palihog! Mao na, mas kusog!
  Napiit ang ilong sa dalaga. Gisundan kini sa pagsusi sa baba. Kini mao ang bug-os nga unpleasant, bagis nga mga kamot mipilit sa dila, matag karon ug unya ilang gibira kini balik, unya gibira kini pag-ayo, bisan sa hapit gisi kini.
  Ang opisyal miingon:
  - Kinahanglan kitang mag-amping! Mahimo siyang espiya!
  Ang mga magbalantay sa bilanggoan nagsugod sa pagduso sa ilang mga tudlo sa mga ngipon, pagsusi sa mga tambal diin ang importante nga impormasyon mahimong matago. Gibati ni Witchakova nga gipakaulawan ug giluwaan; Unya ang mga kamot sa babaye nga naggwantes misugod sa pagbati sa hubo nga dughan sa babaye. Ilang gimasa kini, literal nga gibati ang matag milimetro, ug gipakita kini gamit ang flashlight. Ang mga dughan sa batang babaye nanghubag nga mabudhion, ug ang mga magbalantay sa bilanggoan mipilit pag-ayo ug mas kusog, unya mikurog:
  - Dili! Dinhi kini limpyo!
  Sunod, gisusi ang pusod ug mga tudlo. Ang pusod gibira balik, gikuniskunis usab, ug dayon gitusok sa dagom. Ang mga tudlo gisusi pag-ayo.
  - Ug karon usa ka gynecological nga pagpangita! - Gimando sa opisyal.
  Ang mga magbalantay sa bilanggoan mimando:
  - Iduko ug ibuklad ang imong mga bitiis, palihog!
  Ang misunod mao ang labing makauulaw nga butang, sa dihang ang kamot sa guwardiya sa prisohan misulod sa sabakan sa babaye nga grabe kaayo. Nag-agulo si Witcher sa kasakit ug kaulaw. Ug ang kamot halos mikalot sa langob diin gitipigan sa babaye ang iyang labing bililhong bahandi, nga masakit ug makagitik. Ang babaye medyo mikibot, ug ang opisyal nagbagulbol:
  - Susiha kini pag-ayo kutob sa mahimo! Human sa tanan, kini anaa sa suod nga mga dapit nga ang mga espiya kasagarang nagtago sa mga dokumento, ug usahay ang usa ka gamay nga nota igo na aron mahibal-an ang importante nga impormasyon.
  Ang usa ka magbalantay sa bilanggoan gipulihan sa lain, nga human niana ang pagpangita nahimong mas sakit ug bastos. Naamgohan ni Witchakova nga gusto lang nila nga pakaulawan siya pinaagi sa paghimo sa pagpangita ngadto sa tortyur.
  Ang pagsusi sa anus dili kaayo gahi, ug usa ka tinai ug usa ka dako nga enema gigamit usab. Dayag nga ang piloto seryoso nga gidudahan. Pagkahuman, ang pagsusi sa mga tudlo, bitiis ug tiil ingon usa ka gamay nga butang.
  Apan, kini wala matapos didto;
  - Karon alang sa x-ray sa tiyan! Dili kaayo siya makatulon!
  Aw, dili na kaayo sakit. Adunay usa ka doktor dinhi, iyang gisusi pag-ayo ang tanan, bisan ang kasingkasing ug baga. Sa katapusan iyang gihatag ang go-ahead:
  - Siya limpyo ug hingpit nga himsog!
  Nasuko ang opisyal:
  - Sayang nga pusilon pa namo siya! Apan, patugtoga siya sa piano sa pagkakaron!
  Ang piloto, nga nakugang sa kaulawan, naglakaw nga masinugtanon sama sa usa ka automaton. Ang mga kamot ni Witcher gibulit og pintal ug maampingong gipislit sa papel. Unya misunod sa tanan nga mga matang sa mga sukod, photographing sa profile, bug-os nga nawong. Gipugos nila ako sa pagbarog nga hubo sa dugay nga panahon, gisulat pag-usab ang tanan nga mga timailhan, pilas ug mga nunal sa akong lawas. Human niana siya gihugasan sa usa ka bugnaw nga shower, nga, bisan pa, naandan sa USSR, dili lamang alang sa mga binilanggo nga gihatagan mga uniporme sa prisohan.
  - Pagsinina, bitch!
  Ang kupo sa pagkatinuod maoy usa ka sako nga panapton nga hinimo sa sako ug gibordahan sa numero sa bilangguan. Ang babaye wala hatagi og sapatos, dayag nga giisip kini nga usa ka wala kinahanglana nga kaluho alang sa mga kaaway sa mga tawo, ug busa ilang gidala siya, nga halos wala"y tabon, sa usa ka selda.
  Ang mga pag-aresto sa masa bag-o lang nahitabo, ang prisohan naghuot ug nagsaba-saba. Si Vitchakova gitambog ngadto sa hagip-ot nga hawla, diin aduna nay kapin sa usa ka gatos ka babaye, kasagaran mga batan-ong babaye gikan sa mga sundalo ug mga sulugoon. Sa dihang ang piloto gidala ngadto sa selda, siya dili makahimo bisan usa ka lakang; Ngitngit kaayo sa selda, gisakyan ang bentana, kupog ug baho kaayo, morag dugay na nga wala makuha ang balde.
  Ang mga babaye mga hubo nga katunga, ug ang uban hingpit nga hubo; Ubay-ubay kanila ang naglibog ug nangayo og tubig. Mihunong si Witcher ug nangutana:
  - Dili ako makahimo sa usa ka lakang! Asa ko moadto!
  - Kung diin ka nila gidala didto ug pabilin didto! - Nagmando siya gikan sa kangitngit, tingali ang kamagulangan sa selda. - Walay dapit alang kanato dinhi.
  Witcherova, nakaamgo nga kini usa ka hungog, nangutana gihapon:
  - Para sa unsa ka girls?
  Gisundan ang mga tingog:
  - Oo, ania ang Artikulo 58, o bisan wala"y bayad! Para unsa ka?
  Ang Witcher nagbiaybiay:
  - Oo, gilugos niya si Beria!
  Ang mahigalaon nga katawa ug pagtuaw sa mga babaye nadungog:
  - Oo, ato siya!
  Nga misinggit gikan sa kangitngit:
  - Dili igo ang pagbitay sa Beria!
  Usa ka makahahadlok nga tingog mihunong:
  -Igo na! Ug mao nga kapin sa tunga sa libo ka mga lalaki sa nataran ang gipusil! Mahimo usab nga dad-on kami sa gawas uban ang tibuuk nga selda aron maglakaw!
  Ang Witcher misinggit:
  - Aw, dili, kung dad-on nila ako sa pagpatay, dili ako motugyan!
  . KAPITULO Num. 8
  Si Oleg Rybachenko nagpadayon sa pagpakig-away alang sa mas hayag nga ugma uban sa babaye nga si Margarita Korshunova.
  Nag-away sila sa Stalingrad. Nakig-away sila uban ang dakong kaisog. Ug ang walay katapusan nga mga anak wala maghunahuna sa pag-atras ug pagtugyan ngadto sa kaaway.
  Apan ang mga pwersa dili managsama ug ang mga Nazi anam-anam nga miuswag. Apan hinay kaayo ug nagsabak ang mga pagduol sa mga balay ug kadalanan nga adunay mga patayng lawas sa mga mersenaryo.
  Ang Moscow gilibutan, apan nakig-away gihapon. Ug aduna usab kini kaugalingong matahum nga mga babaye. Kinsa ang tinuod nga mga bayani.
  Si Oleg Rybachenko ug Margarita nagbinayloay og kalayo sa Stalingrad. Sa samang higayon, ang batang lalaki misulay sa paghimo og usa ka butang gamit ang AI.
  Ang kandidato sa pagkapresidente sa Belarus nga si Alexander Lukashenko wala gitugotan nga moapil sa eleksyon. Nakakaplag sila og sayop sa kamatuoran nga ang Slavic Cathedral mi-withdraw sa mga pirma. Tungod niini, dili unom ang mga kandidato, apan lima. Ug ang nag-unang pakigbisog gibuklad tali sa Zenon Pozdnyak ug Kebich. Ang pro-Russian ug mas kasarangan nga Kebich miabante sa ikaduhang hugna nga adunay gamay nga bintaha. Ug unya iyang gipildi ang anti-Russian nga Poznyak nga adunay dakong kalainan.
  Si Lukashenko nagprotesta nga siya gitangtang sa ilegal nga paagi. Apan sa kinatibuk-an walay bisan unsa gawas sa kasaba.
  Masaligon kaayo nga midaog si Kebich. Ug nahimo siyang unang presidente sa Belarus.
  Sa wala madugay ang Belarus misulod sa ruble zone. Ang kahimtang sa ekonomiya nagpabilin sa krisis. Walay igong kwarta. Apan ang nasud naa sa ruble zone.
  Gisugyot ni Kebich ang usa ka proseso sa panagsama sa Russia. Ang mga balaod nagsugod sa panagtapok, gibuksan ang mga utlanan, ug ang ekonomiya nagkahiusa. Ang mga supranasyonal nga lawas gimugna.
  Niadtong 1999, nahitabo ang bag-ong eleksyon sa pagkapresidente sa Belarus. Ang ekonomiya naa sa lawom nga krisis pagkahuman sa default sa Russia. Apan ang impluwensya sa mga komunista mitubo pag-ayo. Si Lukashenko nakig-away sa tanan ug wala maghimo sa iyang kaugalingon nga partido, ug gipadaplin sa ubang mga pwersa. Ang nag-unang pakigbisog nahitabo tali sa Kalyakin ug Kebich. Ang Zenon Poznyak nawad-an sa pagkapopular niining panahona. Sama sa Belarusian Popular Front sa kinatibuk-an.
  Ang mga komunista nahimong mas kusgan.
  Sa Russia, ang kasaysayan nausab usab og gamay. Si Zyuganov nakakuha ug gamay nga boto alang sa presidente, bisan kung napakyas siya sa pagdaog. Si Lebed nagserbisyo isip Sekretaryo sa Security Council sulod sa pipila ka bulan. Apan, sa kinatibuk-an, kini dili kaayo mahinungdanon. Ang labing importante nga kalainan mao nga ang Chernomyrdin wala gisalikway. Ug isip resulta, siya nagpabilin nga punong ministro bisan human sa default. Si Kebich, bisan pa sa tabang ni Chernomyrdin, napildi gihapon sa ikaduhang hugna, ug si Kalyakin nahimong presidente sa Belarus.
  Ug sa Russia, human mibiya si Yeltsin, si Chernomyrdin nahimong presidente. Ang ekonomiya sa Russia nagsugod na sa pagtubo ug si Viktor Stepanovich, bisan kung adunay daghang kalisud, sa tabang ni Zhirinovsky, nga nakakuha sa ikatulo nga dapit, gipildi si Zyuganov.
  Busa, sa Russia Chernomyrdin nahimong presidente, Zhirinovsky nahimong secretary sa Security Council ug unang assistant sa presidente. Si Putin hangtod karon nagpabilin sa sidelines. Si Zyuganov ang pangulo sa oposisyon. Si Primakov mao gihapon ang Minister of Foreign Affairs.
  Busa ang tanan misunod sa plano. Gipadayon ni Kalyakin ang proseso sa paghiusa, apan wala pa maghiusa. Ang mga ekonomiya nagsugod sa pagtubo. Gipangunahan ni Chernomyrdin ang gubat sa Chechnya. Nakigsulti ko kang Maskhadov. Ug sa katapusan nakab-ot ang kalig-on didto.
  Ang Chernomyrdin dali nga nakadaog sa sunod nga eleksyon batok kang Zyuganov. Si Kalyakin dali usab nga napili sa ikaduhang termino. Ang tanan nagpadayon sa mas o dili kaayo hapsay. Ang ekonomiya sa Belarus miuswag.
  Apan si Kalyakin wala modagan alang sa ikatulong termino. Ang iyang mipuli mao ang iyang kauban nga si Novikov.
  Si Chernomyrdin wala usab modagan alang sa ikatulong termino. Si Chernomyrdin gipulihan ni Zhirinovsky. Ang ulahi, siyempre, nahimong labi ka kasarangan, apan nagdugang ang presyur sa Belarus - nangayo sa pag-apil sa Russia.
  Misukol si Novik. Mao nga napaubos siya sa mga silot.
  Si Zhirinovsky mas estrikto ug gipugos pag-ayo... Ingon nga resulta, ang mga pwersang pro-Russian nagpahigayon og reperendum sa Belarus, nga naatol sa usa ka grabe nga krisis sa ekonomiya. Ug ang Belarus nahimong bahin sa Russia. Nga nagpalig-on sa anti-Western sentiments.
  Sa 2014, si Zhirinovsky, nga nagpahimulos sa okasyon sa Maidan sa Ukraine ug ang pagpukan sa Yanukovych, gipadala sa mga tropa. Ang Ukrainian nga kasundalohan dili makahimo sa pagpakig-away ug ang mga Ruso nagdis-arma niini. Yanukovych ug ang Rada sa pusil mipahibalo sa usa ka referendum. Gisakop usab sa Russia kini nga republika.
  Aron dili kaayo morebelde ang mga Ukrainiano, gibalhin ni Zhirinovsky ang kapital sa Russia ngadto sa Kyiv. Ug kini nakaimpluwensya sa mga resulta sa reperendum. Si Vladimir Volfovich mismo, sa sunod nga eleksyon sa pagkapresidente, madaugon nga napili sa ikatulo nga termino, nga giwagtang ang tanan nga mga pagdili sa usa ka reperendum.
  Si Alexander Lukashenko miretiro ug nalunod sa kalimot. Si Putin nagsilbi isip tsirman sa FSB hangtod sa 2012, sa dihang siya kan-uman ka tuig ang panuigon. Ug si Zhirinovsky, kinsa nahigugma sa pag-rejuvenate sa team, wala mopuli kaniya sa kap-atan ka tuig nga may katakus nga opisyal. Ang gobernador sa Belarus, nga mipuli kang Novik, nahimong mas bata pa.
  Ang Russia, bisan pa, gipailalom sa mga silot sa Kasadpan, apan kini dili kaayo hinungdanon. Si Zhirinovsky nakig-away sa Syria ug Iraq. Gibuhat niya ang iyang kaugalingon nga estado para sa mga Kurd ug sa kasagaran molihok nga mas mahukmanon kaysa kang Vladimir Putin. Dugang pa, gilunsad sa Russia ang usa ka pag-atake sa missile sa Saudi Arabia ug kusog nga pagtaas sa presyo sa lana.
  Unya nagsugod ang dakong gubat tali sa Iran ug Estados Unidos. Nga nakapausbaw pa sa presyo sa lana. Samtang, gikuha ug gisakop sa Russia ang mga estado sa Baltic ug Moldova. Ug unya, sa pagpahimulos sa kagubot sa Kazakhstan human sa pagbiya sa Nazarbayev, iyang gilakip kini nga republika sa iyang sirkulasyon.
  Gihimo usab ang usa ka reperendum, ug nakuha sa Russia ang laing probinsya.
  Ang pagpasig-uli sa USSR hinay-hinay nga nagpadayon.
  Niadtong 2020, gi-update ni Zhirinovsky ang iyang rekord alang sa ikaupat nga termino isip presidente sa Russia. Wala pa siyay tuyo nga mobiya.
  Ug ang Russia naglihok sa Central Asia. Sa Uzbekistan, Tajikistan, Kyrgyzstan, Turkmenistan, nagpakita ang mga tropang Ruso ug gihimo ang mga referendum sa pag-apil sa Russia.
  Busa ang nasod napasig-uli sulod sa kanhing mga utlanan sa USSR.
  Apan kini dili igo alang sa Zhirinovsky. Ug siya, nga walay wala kinahanglana nga pagpihig, nag-okupar sa Finland sa mga tropa. Ug didto, siyempre, nga adunay hapit usa ka gatos nga porsyento nga resulta, nga adunay usa ka reperendum. Ug pag-apil kaniya sa iyang kaugalingon.
  Busa, ang Russia mibalik sa iyang kaugalingon. Ang mga relasyon sa China medyo nadaot tungod sa mga pag-angkon sa Port Arthur ug ang pagpalayas sa mga Yellow gikan sa Siberia.
  Apan sa pagkakaron, nahadlok ang China nga mobasol batok sa Russia.
  Apan sa Alaska dihay kudeta sa militar, ug giokupar kini sa mga tropang Ruso. Ug nagpahigayon sila og referendum sa pagbalik sa Russia. Sa samang higayon, ang Amerika napugos sa pag-ila sa pagkadili balido sa deal sa pagbaligya sa Alaska ngadto sa Russia.
  Sa ingon...
  Si Oleg Rybachenko mihunong ug nagsugod sa pagpamusil pag-usab.
  Ang bata nagpabuto og buto ug dayon gilabay ang granada gamit ang iyang tiil. Iyang gipatibulaag ang mga pasista ug mi-tweet:
  - Kami dili mabuntog!
  Si Margarita nagpabuto usab og usa ka pagbuto, naglabay og granada gamit ang iyang hubo nga tiil, gidugmok ang Fritz ug misinggit:
  - Ug kanunay nagkahiusa!
  Isog kaayo nga nakig-away ang mga bata.
  Gitigbas na usab sa bata ang mga kaaway pinaagi sa usa ka pagbuto. Gilabay niya ang usa ka granada sa track gamit ang iyang mga tudlo sa tiil. Tungod niini, duha ka tangke ang nagbangga. Si Oleg Rybachenko miawit:
  - Himaya kanimo, among yuta sa Russia,
  Sa ngalan sa sagradong Russia,
  Minahal nga tambag pamilya!
  Gilabay na usab sa dalaga ang granada gamit ang iyang tiil. Gipusil niya ang usa ka dosena nga mga pasista ug miawit:
  - Adunay usa ka baka sa bukid,
  Maghimsog mga anak!
  Ang bata nagpabuto og usa ka pagbuto, giputol ang mga Kraut ug misinggit:
  - Yutang natawhan sa akong kasingkasing,
  Swerte namong ablihan ang pultahan!
  Ug unya ang tiil sa iyang anak naglabay og granada. Siya usa ka lalaki nga usa ka makamatay nga tigdala sa kalaglagan.
  Ang Margarita usa usab ka pana nga adunay dako nga katukma.
  Gikuha kini sa babaye ug gikanta:
  - Dili, ang mabinantayon dili mawala,
  Ang hitsura sa usa ka falcon, usa ka agila -
  Ang tingog sa mga tawo klaro -
  Ang hunghong madugmok sa bitin!
  Ang dalagita, nga naglabay ug mga granada gamit ang iyang hubo nga tiil, gikuha kini ug misinggit pa;
  Si Stalin nagpuyo sa akong kasingkasing
  Aron dili kita makahibalo sa kasubo -
  Ang pultahan sa kawanangan giablihan -
  Ang mga bituon misidlak sa ibabaw namo!
  Ug mikatawa ang babaye. Gipabuthan niya ang mga pasista. Iyang gipukan ang ilang mga han-ay ug misinggit:
  Nagtuo ko nga ang tibuok kalibutan makamata -
  Adunay pagtapos sa pasismo ...
  Ang adlaw modan-ag sa kahayag,
  Ang dalan nga nagdan-ag sa komunismo!
  Ug sa makausa pa ang babaye abtik nga naglabay og granada gamit ang iyang walay tiil. Pagduso sa mga tangke ni Hitler batok sa usag usa.
  Nakig-away sab si Natasha. Sa Stalingrad, ang mga babaye mga bayani lamang.
  Ug sila nanag-awit sa ilang kaugalingon uban ang kaisug:
  - Ang akong yutang natawhan mao ang kangitngit sa uniberso,
  Madugmok ko ang pagsulong sa daotang mga kaaway...
  Dili ako makaadto sa usa ka adlaw nga wala ka gihigugma,
  Andam ko ihatag akong kinabuhi para nimo!
  Ug gilabay ni Natasha ang granada gamit ang iyang hubo nga tiil.
  Sunod, nagpabuto si Zoya. Matahom nga babaye nga nagbikini. Siya mohatag og usa ka pagbuto ug molaglag sa mga pasista.
  Ug unya ang usa ka mamumuno nga regalo molupad gikan sa iyang hubo nga mga tiil.
  Mikanta si Zoya, nga nagpagawas sa iyang mga ngipon:
  - Ganahan ko sa paglaglag sa mga kaaway! Ingon niana nga babaye!
  Ug usab ang katahum magsugod sa kalaglagan sa iyang hubo nga mga tudlo sa tiil.
  Ug dayon nagpabuto usab si Aurora. Ang pula nga buhok nga yawa moigo usab sa mga pasista.
  Ug ang usa ka granada nga gilusad sa iyang hubo nga tiil mopahid sa mga sundalo sa Wehrmacht tabok sa graba.
  Ang babaye misinggit:
  - Tili, tili, trawled, troled...
  Ako adunay kusog sa pagbuntog sa mga pasista,
  Hapit na ko makabalibad karon!
  Ug pag-usab ang manggugubat tukma nga nagpana.
  Sunod, nagpabuto si Svetlana. Ug gilabay usab niya ang usa ka pakete sa pagbuto gamit ang iyang hubo nga mga tudlo sa tiil.
  Aw, nakuha kini sa mga Kraut.
  Ang babaye, sa prangka nga pagkasulti, usa ka rock warrior.
  Ug giunsa niya pagkanta:
  - Ang Rus' pagahimayaon sa ibabaw sa Yuta,
  Kanunay kitang magdamgo!
  Ug upat ka mga babaye ang naigo sa mga pasista ug kung giunsa ka nila maigo. Sa kinatibuk-an, sila sama sa mga santos gikan sa batalyon sa mga anghel sa kamatayon. Ug nakuha kini sa mga Nazi sa Stalingrad.
  Apan nagkalisud kini ug nagkalisud.
  Ang Stalingrad nagpugong sa pagkakaron, apan nakuha sa mga Nazi ang Sukhoi. Ang mga Nazi usab adunay lig-on nga panon sa dagat. Apil ang nabihag nga mga barko sa Britanya.
  Literal nilang gikuniskunis ang tibuok baybayon. Ug ang mga Turko miabante gikan sa habagatan. Makahadlok na kaayo.
  Si Natasha ug ang iyang mga babaye gikan sa Sukhimi nakahimo sa paglupad ngadto sa Stalingrad, nga nakuha ang usa ka German nga plywood nga eroplano.
  Ug karon usab sa Stalingrad. Sama sa, bisan unsa pa ka paningkamot nga dili makuha kini nga lungsod, ang mga Nazi dili modawat niini.
  Gilabay ni Natasha sa iyang hubo nga tiil ang usa ka mamumuno nga regalo, gigisi ang mga Nazi sa gisi nga karne ug miawit:
  - Ang atong kinabuhi mahimong talagsaon!
  Si Zoya, nga naglabay og granada gamit ang iyang hubo nga tiil, midugang, nga nagpadayag sa iyang mga ngipon:
  - Kon, siyempre, kita modaog!
  Ug giuyog sa dalaga ang iyang pula nga mga utong.
  Ang Aurora, nagpabuto, nagngulob:
  - Ug himoa nga ang atong Amahan nga yuta mahimaya!
  Ug ilabay usab niya ang usa ka mamumuno nga regalo gamit ang iyang mga tudlo sa tiil. Kini modugmok sa mga kaatbang ug mosirit:
  - Himaya sa Dakong Rus'!
  Ug dayon gikuha ni Svetlana ang linya ug gibalibaran kini. Giputol nako ang usa ka gatos ka Nazi. Unya naglansad siyag granada gamit ang iyang tiil ug misinggit:
  - Alang sa bag-ong kahayag sa syensya ug kauswagan!
  Ug ang upat ka mga babaye nakig-away pag-usab, ug dili magpaubos sa ilang mga ilong.
  Gipunit ni Natasha ang pabuto nga pakete gamit ang duha ka hubo nga tiil. Ug sa tibuok niyang kusog iyang gilabay kini sa usa ka tangke sa Nazi.
  Ang E-75, nga nakadawat og kadaot, mihunong ug nagsugod sa pagpanigarilyo.
  Si Natasha miawit:
  - Si Rus' mikatawa ug mihilak ug miawit,
  Sa tanang edad, mao nga Rus'!
  Sunod, gikuha ug gilusad ni Zoya ang killer present gamit ang iyang hubo nga mga tudlo sa tiil. Ug ang laing tanke sa Nazi mihunong, natumba.
  Nag-tweet si Zoya:
  - Oo, ang kaugmaon ato!
  Himaya sa dakong Russia!
  Nagpabuto og machine gun si Aurora. Gilaglag niya ang daghang mga pasista. Ug dayon siya miingon nga agresibo:
  - Himaya sa mga bayani sa USSR!
  Ug ang paglabay sa iyang hubo nga tiil nagpalupad pag-usab sa granada. Kini ang babaye nga pula ang buhok. Usa lang ka dili mabuntog nga terminator.
  Ug gikuha kini ni Svetlana sa iyang kaugalingon ug gidugmok ang mga Nazi. Ug iyang giputol sila sama sa usa ka hait nga tighimog haya.
  Unya nag-tweet siya:
  - Himaya sa yuta sa Russia!
  Ug gikan sa paglabay sa iyang hubo nga tiil ang usa ka makamatay nga fragmentation grenade milupad.
  Ang manggugubat misinggit:
  - Alang sa Imperyo sa Sobyet!
  Natasha, pagpamusil, nag-ingon:
  - Alang sa labing kadaghan nga imperyo!
  Ug usab gikan sa iyang hubo nga mga tiil milupad usa ka butang nga makapatay sa mga pasista nga adunay usa ka dako nga garantiya.
  Ug ang babaye miawit:
  - Himaya sa akong Inahan -
  Himaya sa Russia!
  Gilabay usab ni Zoya ang granada gamit ang iyang tiil. Giputol niya ang daghang mga Nazi ug misinggit:
  - Dakong Russia - dako nga himaya!
  Ug mikidhat siya sa iyang mga kauban.
  Ang mga babaye, siyempre, hapit hubo. Sa bikini, tanned, maskulado, gwapa, ug kurbado.
  Pagkaanindot tan-awon sa mga babaye sa dihang hapit sila hubo! Ug nganong naa pay mga sanina?
  Sunod, ang Aurora aktibo nga nagpana. Ug pinaagi sa iyang mga tiil ilabay niya ang nakapatay sa mga Nazi.
  Unya mokanta siya:
  - Alang sa Dakong Amahan!
  Si Svetlana nagpadayon sa pagpabuto. Giputol niya ang mga pasista ug nag-tweet:
  - Alang sa dagkong mga kalampusan!
  Ug makalusad siyag granada gamit ang iyang tiil. Ug usab ang mga Nazi nahadlok.
  Maayo nga mga babaye nga Ruso. Sila ang mga tawo sa pinakataas nga aerobatics.
  Ug unya adunay mga piloto: Mirabela ug Anastasia. Sama sa ilang sagpaon ang mga Kraut.
  Oo, ang mga panon ni Hitler mikalagiw gikan sa ingon nga mga babaye.
  Ang mga babaye nga manggugubat nakig-away sa Yak-9. Morag karaan na ang sakyanan. Apan epektibo kaayo. Bisan kung kini ubos sa Luftwaffe sa katulin ug armamento.
  Ang mga babaye adunay usa lamang ka 20mm nga kanyon ug usa ka machine gun, batok sa ME-262 nga adunay lima ka 30mm nga kanyon.
  Apan si Mirabela abtik nga nagmaniobra ug misunod sa pak-an nga pasistang buwitre. Ug gipusil siya. Gitumba ang metal, gisunog ang kaaway sa hingpit.
  Unya miawit si Mirabela:
  - Mas taas ug mas taas ug mas taas,
  Ang mga ayroplano nga naglupad sama sa mga langgam ...
  Giguba namo ang mga pasistang atop,
  Ug ang kaisug sa mga sundalo lapas pa sa mga utlanan!
  Ug dinhi moadto si Anastasia ug sipa ang mga Nazi. Siya usa ka babaye nga Terminator.
  Madugmok niini ang mga nawong sa mga bandido ni Hitler ug mosirit:
  - Dakong himaya ang moabot alang sa Rus'!
  Ug gipugos usab niya ang mga pedal gamit ang iyang mga tiil. Ug ang laing Messerschmitt nahulog.
  Ang mga babaye nag-away sa ilang panty lang. Ug maayo kaayo ang ilang gibati. Sila kusog nga molupad sa huyang nga mga makina. Ug sila nakaikyas gikan sa mga buto sa kaaway.
  Si Mirabela, nga giputol ang Fritz, misinggit:
  - Walay uwak, dili nimo kami mapildi!
  Ug pag-usab ang manggugubat mikamang sa layo nga pagpatay.
  Ug nahulog ang usa ka bag-ong makina sa Hitler.
  Ang batang babaye nga nagtiniil nahibalo sa iyang gibuhat. Ug maayo siya.
  Ania ang usa ka pasista nga naningkamot sa pagtabon sa usa ka manggugubat gikan sa layo. Ug siya mibiya. Ug pinaagi sa pipila ka milagro, pag-usab sa ikog sa kaaway.
  Ug iyang gitumba ang Fritz, nga nagsinggit:
  - Walay imposible alang sa mga Ruso!
  Ug pag-usab ang manggugubat naghimo sa usa ka desperado nga turno. Ug ang laing sakyanan nahulog, gilansang.
  Nag-tweet si Mirabela:
  - Tinuod nga kalinaw ang gibuhat alang sa Russia!
  Ug pag-usab kung giunsa kini nahimo. Ug unsaon niya pagtugyan sa kaaway!
  Si Anastasia usab naigo sa usa ka German nga sakyanan ug misinggit:
  - Himoa nga ang tanan namong yuta mahimaya, himoa nga walay limbong alang kanamo!
  Ug ang mga babaye nagkaanam ug nagkabulag!
  Unsa ang mahimo sa pag-atubang kanila? Gawas kon kini usa ka agresibo nga bagyo!
  Sa mas tukma, bisan ang usa ka bagyo dili makapildi kanila!
  Si Natasha, sa laing bahin, nakig-away ug miawit:
  - Makig-away kami alang sa Russia!
  Ug uban sa iyang hubo nga tiil molusad siya og granada sa makapatay nga kalibre.
  Ug iyang galingon ang mga Nazi ngadto sa mga piraso sa metal ug dugoon nga karne.
  Ilabay usab ni Zoya ang usa ka mamumuno ug mapula sa iyang tiil ug, paglukso, moingon:
  - Ug alang sa bag-ong han-ay sa komunismo sa tibuok kalibutan!
  Ug nagpabuto sa iyang mga ngipon.
  Sunod, kusog nga nagpabuto ang Aurora. Gipusil niya ang iyang kaugalingon, giputol ang mga pasista ug nagsirit, nagpadayag sa iyang mga ngipon:
  - Alang sa pagkab-ot sa pag-uswag!
  Ug gikan sa iyang hubo nga mga tiil moabut ang usa ka butang nga makadugmok sa bisan unsang babag.
  Ug unya sa gubat Svetlana. Kini usa ka killer nga babaye.
  Ug blonde pud siya. Giunsa niya paglaslas ang mga pasista ... Ug dayon ang usa ka mamumuno nga regalo nga molupad gikan sa iyang mga tiil. Dugmokon niya ang mga Nazi ug himoon silang yawan-ong siga.
  Ang mga babaye sa Terminator mosirit:
  - Himaya sa akong pulong sa dungog!
  Komsomol nga pulong!
  Ang mga manggugubat mopusil sa mga pasista. Ug pusilon nato sila sama sa mga iro.
  Kini ang mga babaye nga Terminator! Ug ilang gilaglag ang mga Nazi - unsa nga mga yawa!
  Si Natasha miingon uban ang kasubo:
  - Makig-away kami alang sa sosyalismo,
  Alang sa atong Soviet Russia,
  Para sa bag-ong maayong order!
  Ug pag-usab ang usa ka makamatay nga regalo milupad gikan sa iyang hubo nga tiil.
  Si Zoya usab kusog nga molihok. Gilaglag ang mga pasista. Ug dili niya sila pasagdan. Ug ang iyang hubo nga mga tiil nagkidlap-kidlap sama sa usa ka propeller.
  Madasigon nga nag-ingon ang manggugubat:
  - Sa ngalan sa sagradong Rus',
  Ang Russia pagahimayaon!
  Ug pag-usab ang manggugubat nakig-away uban sa bug-os nga gugma.
  Sunod, gilabay ni Aurora ang regalo sa kamatayon gamit ang iyang hubo nga tiil. Giunsa ang pagkatag sa mga pasista sa tanan nga direksyon. Ug siya miingon uban sa kasuko:
  - Ako ang world boxing champion!
  Ug unya si Svetlana maglunsad og usa ka butang nga makapatay ug makadaut. Ug ang iyang hubo nga tiil abtik kaayo.
  Ug ang manggugubat misinggit:
  - Ako ang pinakalig-on sa kalibutan,
  atong ihumol ang mga Nazi sa kasilyas -
  Ang Inahan dili motuo sa luha,
  Ug hatagan namo ang mga dautang oligarko sa ilang utok!
  . KAPITULO Num. 9
  Kay miapil sa bug-at nga mga gubat, si Vedmakova halos dili makatulog sulod sa pipila ka mga adlaw, ug busa, bisan pa sa grabeng hagip-ot nga mga kahimtang sa selda sa prisohan, ang kabaho ug kabaho, siya nakatulog diha-diha dayon.
  Nagdamgo siya nga nakit-an niya ang iyang kaugalingon sa Edad Medya ug nanguna sa pag-alsa sa usa ka ulipon, nahimong usa ka matang sa Spartacus sa usa ka sayal! Human sa unang kalampusan, ang maisog nga manggugubat, ang maskuladong babaye, nagtigom sa mga rebelde ug mitanyag sa pagpili sa ilang mga lider.
  Ang Witcher, ingon sa gipaabut, nahimong pangulo sa usa ka dako nga detatsment, ug gisugyot ang gamhanang bayani nga si Turan isip iyang unang deputy.
  Ug dinhi ang mga ulipon nagkahiusa. Unya gipili ang mga kapatas. Ang sistema sa desimal mao ang pinakasimple ug nakahukom si Witcher nga wala"y kinahanglan nga komplikado.
  Armado sa mga tropeyo ug pagkuha sa mga uk-ok nga snail (sa usa ka bug-at nga pagkatulog, ang subconscious ni Vedmakova nagdula), sila mipadayon.
  Aron mapalig-on ang iyang awtoridad ug ituy-od ang iyang mga bitiis, si Witcher naglakaw nga nagbaktas, nga naglihok sama sa usa ka iring. Unya ang babaye misugod sa pagdagan, mibati sa gagmay, hait nga mga bato sa batoon nga dalan uban sa mga lapalapa sa iyang mga tiil. Apan ang manggugubat wala magtagad sa kasakit dugang pa, siya nag-una sa tanan. Ingon sa nahitabo, wala kini kawang. Tulo ka mga manggugubat sa kaaway ang nagbuy-od sa pag-ambus, ug mahimo nilang ipataas ang usa ka sayo nga alarma. Ang lider sa pag-alsa misaka sa usa ka kahoy ug miambak sa ibabaw sa iyang mga kaaway. Ang iyang mga lihok sama sa sayaw sa hybrid nga tigre ug kobra, gamay nga hilak ug dayon nahilom uban sa mga naputol nga mga ulo.
  - Ingon niini kung giunsa nako pagbungkag ang resistensya!
  Si Vedmakova dili makasukol sa pagdula alang sa publiko, nga nagpakita sa giputol nga mga ulo ngadto sa mga ulipon. Adunay daguok sa pag-uyon agig tubag.
  Sa wala madugay ang mga yuta nga adunay mga plantasyon mitungha. Ang kinulit nga mga balay maoy tinuod nga mga palasyo nga adunay mga dekorasyon ug mga estatwa. Ang mga busay makita dinhi ug didto. Gikan sa usa ka estatwa sa dagway ni Zeus nga adunay mga pako sa alibangbang ug mga baba sa iyang tiyan, mga bitiis ug dughan: pito ka mga jet ang nagbunal. Ang mga umahan dato, tambok, nga adunay dagway sa bulawan nga gapas, lugas nga adunay dagkong mga spike, chickpeas ug uban pang mga butang. Daghang mga ulipon ang nagtrabaho alang kanila. Adunay mga lalaki ug babaye, ingon man daghang mga bata. Siyempre, mga magtatan-aw, mga guwardiya. Apan sa kinatibuk-an, siyempre, adunay daghan pa nga mga ulipon, ug adunay mga pala ug mga hoe.
  Gipataas ni Witcher ang usa ka hinimo sa balay nga bandera nga dali nga gitahi sa mga ulipon nga babaye: Uban ang imahe sa usa ka Espada ug usa ka Sarol! Ang ubang mga ulipon nagdali sa pag-atake.
  Sa laing bahin, daghang mga ulipon nga lalaki ug babaye ang nagbitay sa mga tukon, ang ilang mga kamot ug tiil natusok sa mga lansang. Mopatim-aw nga kining mga anak sa inhustisya gitakdang silotan. Sa pagkakita sa nagsingabot nga mga manluluwas, ang gilansang nga batang babaye misinggit sa wala damha nga kusog nga tingog:
  - Miabot na ang balos, bunalan ang mga tag-iya!
  Ang lider sa Witcher, sama sa kanunay, anaa sa unahan. Ang iyang kuhol sa uk-ok mibangon ug natumba ang duha ka guwardiya sa makausa. Ang uban misibog, usa kanila tungod sa kahadlok, midagan pa gani sa iyang kaugalingong bangkaw. Migawas ang mga tinai sa nabuak nga tiyan. Mingisi ang babaye:
  - Mga huyang ka nga manggugubat kung nahadlok ka sa kabayo!
  Si Miloslava, nga nahimong iyang eskador, nakig-away sa iyang tuong kamot, ang mga wasay sa mga kamot sa babaye, sama sa labaha sa usa ka deft barber. Busa bantog nga gipamutol ang mga manggugubat.
  Wala usab mosugot si Turan. Gilusad niya ang usa ka bato nga nakabuak sa dughan sa guwardiya ug misulod sa away. Klaro nga ang kahago nakahatag kaniyag kaayohan, dili ang kaunoran sa galingan nga bato. Tinuod, mas paspas ang paglihok ni Witcher.
  Ang mga ulipon mihunong sa pagtrabaho, apan wala pa mosulod sa away. Dayag nga naglibog sila. Tinuod, ang sama nga walay pahulay nga batang lalaki, nga milukso ngadto sa nagtrabaho nga mga batang lalaki, misinggit:
  - Mga talawan ka! Bisan kinsa ang naa sa akong luyo usa ka bayani, kung kinsa ang wala kanako usa ka buang nga baboy!
  Ang mga lalaki mao ang unang mitubag. Nagdali sila sa mga magtatan-aw. Ania ang usa ka lalaki sa mga katorse kinsa mibunal sa iyang "guardian" sa usa ka kusog kaayo nga ang iyang ulo mibuto sama sa usa ka kalabasa. Milampos kini, ug ang ubang mga ulipon, bisan ang kasagarang kasarangan ug mapailubon nga mga babaye, nagdali sa gubat.
  Ang gubat karon nahimong gubot, apan ang gidaghanon sa pagkalabaw, ingon man ang desperasyon, anaa sa kiliran sa mga ulipon. Ug sila, siyempre, mipuli.
  Ang pass mao ang lisud paabuton gikan sa usa ka babaye nga nakakat-on sa atubangan sa iyang mga mata. Siya nakigbugno sa guwardiya, nga nagsugod sa pagpugos kaniya. Busa iyang gilimbongan siya, giibot ang espada ug gibunalan siya diha mismo sa liog.
  - Karon kana ang akong gitawag nga snack! - Ang babaye nangomedya. - Pag-amping nga dili mahubog!
  Ang una nga kahimtang dali nga gipagawas, ang detatsment mitubo sa atubangan sa among mga mata. Ang pag-alsa mikaylap, nga milamoy sa kaumahan sama sa kalayo. Ang Witcher midagan, nagdali sa unahan. Ang mga mangangabayo nagdali paingon kaniya; Apan wala mohunong ang mga guwardiya. Labi na nga gahi ang panagsangka duol sa pito ka kuwerdas nga busay. Dinhi gipadala sa mga magtatanum ang ilang reserba nga mga kabalyero ngadto sa gubat.
  Ang maisog nga Witcher gilibutan sa tanang bahin. Naluwas lamang siya sa talagsaong kaabtik sa usa ka pinatambok nga kuhol sa uk-ok. Ania ang usa ka tukma nga pag-atake ug ang tinadtad nga kontra nahulog. Apan, ang babaye unang nasamdan sa abaga, dayon sa tiyan, ug dayon ang iyang bitiis hapit maputol. Unya si Witcher misugod sa paglabay ug gagmayng mga sundang. Hait nga labaha, nasulod sila sa mata ug usahay sa baba. Bisan pa, kadaghanan sa mga sundalo wala"y katunga nga hubo tungod sa kainit, ug alang sa ingon nga mga sundalo igo na kini sa pagdunggab sa dughan. Daghang mga mangangabayo ang nahulog, apan ang uban nagpadugang sa presyur. Daghan kaayo ang mga espada nga sa paglihok morag suklay. Busa ilang gibubo gikan sa tanang bahin.
  Apan si Miloslava, Passa, Turan, ug ubang mga ulipon miabot sa tukmang panahon. Sa pagkaputol sa mga ranggo, sila naglakaw sama sa usa ka skating rink, makita nimo kung giunsa ang mga bangkay nga nanglupad, ug ang mga armadong ulipon nagdali sa pagtabang kanila sa tanan nilang kusog.
  Giatake sa infantry ang mga mangangabayo, ang gikapoy nga mga ulipon nanimalos sa ilang kasakit ug kaulaw.
  - Palibutan ang kaaway ug ayaw siya tugoti nga makaikyas! - Gisugo ni Witcher.
  Sa iyang atubangan, usa ka ulipon ang nahulog nga naputol ang ulo, apan gigukod siya sa usa ka dosena nga mga guwardiya.
  - Kuhaa kini sa mga numero! - Gimando sa batan-ong lider sa pag-alsa.
  Nagkadaghan ang mga ulipon nga misulod sa gubat. Nakita kung giunsa ang mga batang lalaki nga misakay sa mga kabayo nga nagdagan nga nagsugod, nagdali sa mga nagsakay, ug gigamit ang ilang mga ngipon ug gipahait nga mga bato.
  Ang mga ulipon daw wala makaila sa kahadlok; Dugang pa, daghan kanila ang nangatawo nga gawasnon ug wala pa makalimot sa makahahadlok nga kahumot sa kabubut-on.
  Pagkahuman sa "naka-mount" nga detatsment, si Witcher nagpadayon. Ang kataposang seryosong babag sa iyang pagpaingon mao ang usa ka bata nga giputol gikan sa dagkong mga kahoy. Daghan kaayo nga mga guwardiya ang nagbutang didto.
  - Pangitaa ang mga estates ug kuhaa ang mga hagdan. - Siya misinggit. - Kung kini dili igo, buhata kini sa imong kaugalingon.
  Ang mga ulipon nagdali sa paghimog mga himan sa pag-atake.
  - Ang hagdanan kinahanglan nga lapad, aron daghang mga manggugubat ang makalakaw subay niini sa usa ka higayon. - Gipunting ni Witcher.
  Sa ubang mga estado ang masaker nagpadayon gihapon. Sa pipila ka mga dapit ang mga sulugoon miadto sa kiliran sa mga rebelde, apan sa pipila ka mga kaso sila misukol tungod sa batasan. Ang mga magtatan-aw dali nga gipatay - kini layo sa labing kusgan nga mga manggugubat. Ang mga detinet nahimong kataposang kuta sa pagsukol sa kaaway. Si Witcher, sama sa kanunay, mao ang una nga misaka sa bungbong. Naigo siya sa pana sa makadaghan, apan nakig-away sa makamatay nga mga regalo gamit ang iyang taming. Ang labing duol nga manggugubat nakadawat sa ingon ka kusog nga hampak nga, bisan kung nakapugong siya, nahulog siya gikan sa dingding.
  Nakuha ni Miloslava ang guwardiya, nga gilabay usab ang kaaway. Ang Snow-White Pass nakapaikag na sa mga sundalo sa kaaway sa hitsura niini. Samtang nagtan-aw sila sa iyang paspas nga nagbuak-buak nga dughan, nga adunay madanihon nga mga suso, ang batang babaye mihapak sa iyang mga bitiis ngadto sa buolbuol, ug dayon gilaslas. Ang Witcher, nga misaka sa mga bungbong, giputol nga walay kaluoy. Ang kaaway nawad-an na sa ilang espiritu sa pagpakig-away, ug nagkadaghang mga ulipon ang misaka sa paril. Nakalusot sila, daghang hagdanan, ug wala nay panahon ang mga guwardiya sa pagsalikway kanilang tanan. Sa ubos, bisan pa, adunay mga patay ug samdan nga mga ulipon nga nagbuy-od; Busa ang ulipon ug ang guwardiya nag-away ug nangahulog sila gikan sa taas nga gitas-on. Nasakitan sila, apan nagpabilin silang buhi ug nagpadayon sa paglumos sa usag usa.
  Ang walay pahulay nga batang lalaki, si Witcher nakalimot sa pagpangutana sa iyang apelyido, anaa usab sa bungbong. Gipahimuslan ang iyang gamay nga gidak-on, siya miambak taliwala sa mga bitiis sa opisyal, dayon gisipa siya sa asno gamit ang duha ka mga tiil, dungan nga gibunalan siya ubos sa mga tuhod. Milupad siya sa unahan, nabangga sa pitchfork nga gigunitan sa usa ka hamtong nga ulipon...
  - Nasakpan ko sa paagi nga masakitan ko! - Gipagawas sa bata ang iyang nipis nga dila, gibiaybiay ang mga guwardiya.
  - Oh, ikaw nga gamay nga bitin nga walay sapin! - Ang manggugubat nga nagbarog sa tuo mitunglo ug gitigbas ang bata gamit ang iyang espada.
  Mitipas usab dinhi ang bata ug miluwa gikan sa tubo ngadto sa iyang mata. Unsa ka desperado ang pagsinggit sa kaaway, nga nagbungkag sa mga han-ay. Ang bata wala mobarog sa seremonyas ug gitapos siya sa espada. Ang mga kamot sa bata, bisan tuod nipis, lig-on ug lig-on - gipugngan sa kakugi.
  Ang ubang mga batang lalaki nagpakita usab og pressure, nakig-away sama sa impyerno, nagyawyaw ug nanumpa, nagpili sa mas bugnaw nga mga ekspresyon!
  Sila nakahimo sa paghawan sa kuta sa madali, apan sa sulod sa gubat miguyod sa usa ka gamay nga, nahadlok sa panimalos sa mga ulipon, ang mga tag-iya nakig-away sa desperadong. Matuod, ang nagdaku nga mga tiyan malain nga mga kabulig sa pagpakig-away sa mapintas nga mga ulipon.
  Ang panguna nga tag-iya, si Sheikh Samuma, misulay sa pag-ikyas pinaagi sa usa ka agianan sa ilawom sa yuta. Nagdala siyag usa ka sako sa mga bato ug bulawan. Basin naa siyay chance, pero gipakyas siya sa kahakog. Usa ka maanyag nga babaye, Rakhita, ug bisan sa usa ka tumbaga nga kolor sa panit, kini hilabihan ka tintasyon.
  - Ug sunod kanako bitch! - Gigunitan siya sa sheikh sa humok nga buhok.
  - Dili kinahanglan, moadto ako sa akong kaugalingon, sir! - Nagpakiluoy siya.
  - Dili bigaon! Ganahan ko muhatod nimo! - Mingisi ang sadistikong dignitaryo.
  - Apan sakit! - Ang ulipon nagsugod sa pag-uyog sa iyang hubo nga mga bitiis.
  - Inighugas nato, sugoon ko nga bitayon ka sa imong buhok ug sunogon. - Ang Sheikh tilapan sa iyang mga ngabil carnivorously.
  - Hayop ka! Apan gihigugma ko ikaw, tuohi ako!
  Ang babaye mipilit sa iyang kaugalingon duol sa iyang tag-iya, kinsa mipilit sa iyang hugaw nga simod sa iyang limpyo nga nawong ug nagsugod sa pagtilap kaniya. Unya ang kamot ni Rakhita nakakitag sundang diha sa bakos sa sheikh ug, sa tibuok niyang kusog, mitusok niini ngadto sa iyang naghubag nga tiyan.
  - Ania ang usa ka spawn sa kangitngit alang kanimo.
  Gihulog sa Sheikh ang bag ug gibuhian ang iyang buhok. Ang iyang mga kamot misulay sa pagsira sa lawom nga lungag;
  - Binuhat! Echidna! - Siya misinggit.
  - Dili! Gibuhat nako kung unsa ang patas! Pila na ka babaye ug lalaki ang imong gipaantos? Gilansang pa gani niya ang mga bata ug gilansang sa mga poste. Panimalos lang kini! - Mipatugbaw ang babaye.
  - Damn!
  - Diyosa! Gibunalan mo ako! - Ang ulipon mihapak sa iyang tiil ngadto sa tambok, nagkadugo nga tiyan sa sheikh.
  - Gibunalan ko niya gamay! - Naghangos siya.
  - Apan ang halangdon nga dugo midagayday kanako! - Ang walay sapin nga ulipon nagpangidlap sa iyang mga ngipon.
  - Wala, bigaon! Ang mga tropa magpugong sa rebelyon, ug ikaw paantoson pag-ayo nga ako daw anghel kanimo! - Ang sheikh nakakaplag sa kusog sa pag-agulo.
  - Ngano nga sila adunay usa ka labi ka maayo nga imahinasyon kaysa sa imo? - Gipagawas sa babaye ang iyang dila.
  - Igo na alang kanimo! "Ang dato mikibot ug nanghupaw. - Nasakitan! Dad-i kog facifi ointment.
  - Ngano sa yuta? - Sarcastic nga pangutana sa babaye.
  - Hatagan ko ikaw niining bag nga bulawan. - Nagpakiluoy ang sheikh.
  - Akoa na siya! Okay, out of charity, asa ang facifi ointment? - Ang babaye mipahiyom nga maliputon.
  - Nahibal-an ba nimo ang aparador sa porma sa usa ka naglupad nga baka? - Ang dato nga tawo nangautal ug nanghupaw.
  - Oo! Nakita nako kini nga matahum kaayo nga adunay mga gagmay nga bato.
  - Busa kinahanglan nimo nga ibutang ang imong kamot sa imong ulo, ug dali nimo makuha ang kahon nga adunay pahumot. Umari ka kanako ug lubricate kanako. - Ang sheikh nagbagulbol, hapit mawad-an sa panimuot.
  - Bisan ang usa ka bastos angay nga medikal nga pagtagad. Hulata ko!
  Nidagan ang dalaga sa kwarto. Wala niya igsapayan ang adunahan nga tawo, apan ang ingon nga bililhon nga pahumot talagsaon kaayo ug mapuslanon sa mga rebelde. Ug unya iyang itugyan ang gikasilagan nga freak ngadto sa mga rebelde.
  Ang mga ulipon nangalagiw na ngadto sa ilang mga lawak. Duha kanila nakakita sa usa ka maanyag nga babaye nga hubo. Ang himsog nga mga lalaki, gigutom sa pagmahal sa babaye, nagdali kaniya. Ang babaye nagtrabaho pag-ayo, maskulado, ug busa dali nga nagduso sa tig-atake palayo sa iyang kusgan nga mga bitiis ug misinggit:
  - Kung gusto nimo makakuha og kwarta. Nahibal-an lang nga adunay usa ka agresibo nga lalaki sa silong nga adunay usa ka bag nga bulawan.
  - Dili kami ganahan og agresyon! - Ang mga lalaki misupak sa ironically.
  - Apan siya usab adunahan! - Gibiaybiay ko sa babaye.
  - Unya mas maayo, mag-away ta! Asa ang silong? - Ang mga rebeldeng ulipon nag-estoryahay.
  - Sunda ang akong kamot didto! - Giwara-wara sa ulipon ang iyang tuong kamot.
  Ang batan-on, itom nga mga ulipon midali ngadto sa gipunting sa iyang ali. Mingisi ang dalaga ug midagan paingon sa lawak. Ang mga kasangkapan dato kaayo, apan gubot. Ug ania ang kabinet mismo, gihulma gikan sa bulawan. Si Rakhita, sa walay paghunahuna sa makaduha, gibutang ang iyang kamot. Nilusot siya sa sulod ug niadtong higayuna nagtak-op ang apapangig.
  Misiyagit ang katahom, ang iyang hait nga mga ngipon naputol sa iyang brush.
  - Oh, unsa kasakit kini! - Siya misinggit, unya gipislit. - Makadaot kaayo kini!
  Bisan pa sa grabe nga kasakit, gihilantan nga gisulayan sa babaye nga bendahe ang iyang kamot. Si Vitchakova, nga nakadungog sa singgit sa mga babaye, nakahukom nga adunay gilugos ug dali nga misulod sa kwarto. Sa pagkakita sa katahom nga naligo sa dugo, siya misinggit:
  - Kinsa ang nangahas sa pagbuhat niini?! Ibira nako iyang dignidad pataas sa iyang asno! - Sa kasuko, ang manggugubat mahimong usa ka bastos nga tawo.
  Ang mga luha miagas gikan sa mga mata ni Rakhita, dili kaayo tungod sa kasakit nga iyang gibati, ang ulipon dili estranghero nga gibunalan sa daghang mga higayon, apan gikan sa pagkaamgo nga siya usa na ka bakol.
  - Siya nga! - Gitudlo sa babaye ang aparador.
  - Kon mao, nan kini makalilisang! - Gilaslas ni Witcher ang nagngisi nga insekto nga kusog sa ulo. Ang epekto mibawog sa gambalay, ug ang mas humok nga bulawan naputol. Ang manggugubat nagpadayon sa pagbunal hangtod nga gidugmok niya ang locker.
  Ang babaye namatikdan nga nangluspad, ug ang puti nga niyebe nga Passa milukso ngadto kaniya. Maabtik siyang nagbutang ug tourniquet, nga nagpahunong sa pagdugo. Gikuha ni Witcherova ang naputol nga kamot, ang sanga nangluspad, apan init gihapon.
  - Nindot! - Kinahanglan natong tawagan si Khirov. Basin patuboon niya kini. - Ang manggugubat misitsot og kusog.
  Nangutana si Passa:
  -Kinsa ang naghatag kanimo sa ideya nga ibutang ang imong kamot dinhi?
  - Samma!
  - Unsa ang imong gibutang sa imong kaugalingon? - Natingala si Witcher.
  - Dili, ang ngalan sa freak mao si Samuma. - Gitul-id ang babaye.
  - Kon mao, nan siya kinahanglan nga quartered. - Ang manggugubat mikidlap sa iyang mga mata.
  - Naa siya sa silong ug grabe nga nasamdan. Duna kay panahon nga dakpon siya. Kung dili siya mamatay.
  Si Witcher misulay sa paghawid sa brush, sa dihang kalit kini nahimong usa ka dangog nga tuko nga misulay sa paglusot. Kon ang manggugubat dili pa kaayo batid sukad sa pagkatawo, tingali siya molampos. Dugang pa, dili niya gikuha ang ikog, apan ang liog.
  - Wow, talagsaon nga salamangka. Kinahanglan natong ipakita kini kang Khirov.
  Ang nawong sa samdan nga babaye nahimong matte ug siya nawad-an sa panimuot.
  Nakuha siya ni Passa sa oras:
  - Usa ka gikulbaan nga babaye, apan matahum! Makauulaw kon magpabilin siyang bakol.
  - Aw, nanghinaut ko nga kini masulbad. Si Khirov ra ang nasipyat sa usa ka dapit, misaad siya nga tapad nako. - Witcher mikibo sa iyang abaga nga wala mahimuot.
  - Naa ko diri! - Ang salamangkero miambak gikan sa luyo sa pultahan. - Gibati nako ang magic.
  - Ug gikuptan ko kini sa akong mga kamot! - Nikalit si Witcher.
  - Bueno, dili usab kana daotan! Sagol ni nga jellyfish ug butiki, makita nimo nga translucent, makita nimo ang tulo ka mga kasingkasing nga nagpitik. - Ang warlock mingisi.
  - Nganong impresibo kini? Nawad-an sa bukton ang dalaga ug gipulihan og sakyan nga butiki. Sa akong hunahuna, bisan pa sa tanan nga kaabtik sa ingon nga usa ka binuhat, kini dili usa ka katumbas nga kapuli! - Ang manggugubat dili gayud hilig sa pagbiaybiay.
  - Apan ang usa sa mga bahin sa lawas mahimong molutaw, ug kini dili daotan. Usa ka matang sa superpower! - Ang salamangkero mikidhat nga maliputon.
  - Unsa ang gilangkuban niini, tungod kay kini usa ka kakulangan? - Wala ko kasabot sa Witcher.
  - Unsaon pag-ingon! Sa pagkatinuod, kini dili na usa ka mananap, kondili usa ka bahin sa lawas sa babaye. Apan lisod ang pagdumala ug mananap. Karon kining gamay nga butiki makahimo na sa pagkupos ug paglusot sa bisan unsang liki o pagkamang sa bungbong. Dugang pa, kini halos dili makita, kini nga matang sama sa usa ka chameleon. - Ang salamangkero nagsugod sa pagpatin-aw.
  - Pulsar! - Siya miingon, nga nagpakita sa kadasig ni Pass. - Wala ko maghunahuna nga kini posible. Putla ang brush ug himoa kini nga espiya.
  - Nahitabo nga ang kapildihan nagsaad og dagkong mga kasamok, apan kini usa lamang ka pagpamalandong sa umaabot nga kadaugan. - Ang salamangkero nakamatikod.
  - Busa dili nimo siya pakaulawan? - Giklaro ni Vedmakova.
  - Dili! Sa gubat, ang kaisog ug maayong salabutan nagdala ug kadaugan. Aron maigo, kinahanglan nimo nga makita una ang target, kung dili, madislocate nimo ang imong kumo. Apan aron malikayan ang kasamok nga mahitabo, ang samad kinahanglan nga ayohon. - hinay nga tubag ni Hirovo.
  - Dili maayo alang sa usa ka babaye nga bakol. Sa pagkatinuod, kini makapadaot sa iyang panagway! Mahimo ba nimo siya nga usa ka kamot sa tawo nga sama sa usa ka tinuod nga bukton? - nangutana si Witcher.
  - Maghunahuna ko! Basin maayu nako. Sa kinatibuk-an, kadaghanan sa mga salamangkero mas maayo sa pagpatay kay sa pag-ayo. - Gipasiugda ni Khirovo nga adunay gibug-aton.
  - Uyon ko niana! Bisan kinsang buang mahimong bakol, dili tanang maalamon nga tawo makaayo. - Witcher, aron mahimong makapakombinsir, bisan ang iyang tudlo sa iyang mga templo.
  - Daghang bastos nga mga berdugo - pipila nga nag-atiman sa mga doktor!
  Giguyod sa mga ulipon ang tag-iya ni Samum, murag namatay. Nakaamgo si Rakhita, nagkurog ang iyang nawong sa kalagot.
  - Gilimbongan na usab niya ang tanan! Mibiya siya nga wala magbayad sa iyang mga bayronon.
  - Ipabitay ko siya! - Miingon si Witcher. - Himoa nga ang iyang patay nga lawas mahimong usa ka pasidaan sa tanan nga dautan ug hakog. Ang usa ka hakog nga tawo kanunay nga manggihatagon nga adunay mga luha sa kahigawad!
  - Kini makatarunganon! Apan kinsay mouli sa akong kamot? - Ang babaye andam sa paghilak.
  - Ania siya! - Gipakita sa lider sa pag-alsa.
  Miduko si Khirov, misidlak ang pisi sa iyang mga kamot.
  - Ayaw kabalaka! Dili ka mahimong bakol. Busa Rakhita kinahanglan ka nga mahimong usa ka bantugan nga espiya. Gusto nimo nga manimalos sa tanan nga adunahan ug gamhanan sa kini nga imperyo.
  - Alangan. Ayaw pag-ulipon, gipakaulawan sa abog! - Mipatugbaw ang babaye.
  - Aron makatabang ka kanamo! Kini nga imperyo dili maayo nga gidumala, mao nga ang lubnganan magtul-id sa kuba nga sistema! - Ang salamangkero nagpagawas sa usa ka silaw sa kusog gikan sa iyang tudlo sa tudlo.
  - Katingad-an! Nakita nako ang daghang kusog kanimo. Ug kaalam! Andam ko nga mouban kanimo! - Mipatugbaw ang ulipon.
  - Masakitan ka, apan makadaog ka! Kung walay kasakit walay kaisug, kung walay kaisug walay kadaugan! - Ang salamangkero mipahayag, nga nagpakita sa usa ka pilosopikal nga panghunahuna.
  "Babaye ko, nga nagpasabot nga naanad na ko sa paglahutay." - Miyango si Rakhita.
  - Kung wala ka igo nga pasensya, ang pag-awit makatabang! - Nangomedya si Khirov.
  Nangatawa ang tanan. Maayo ang buot ni Witcher. Nagdaug ang pagsugod, nga nagpasabut nga wala"y oras nga usikan. Una sa tanan, gikinahanglan ang pagporma ug kasundalohan sa mga ulipon sa dili pa sila molayas. Busa ang mga tawo sama sa puthaw, sa dili pa kini mobugnaw, ihatag kini sa gusto nga porma. Ang manggugubat nga babaye migawas sa bungbong, misaka sa eskina ug misugo sa makusog nga tingog:
  - Huypa ang pundok aron mapundok ang tanan!
  Nangutana si Passa:
  - Babaye sab?!
  - Oo! Kinahanglan namon ang matag espada. Pagdali, apan nahibal-an nga walay mga tulis, atong bahinon ang tanan nga parehas.
  Ang pagkolekta sa mga ulipon nagkinahanglan pa gani ug mga latigo. Si Witcher mismo napugos sa pagtabang sa pipila nga wala mawad-an sa ilang mga ulo ug pagpugong sa mga pagpanulis. Ang babaye mihatag sa lima sa labing madasigon nga mga bandido usa ka maayong sagpa sa mga dalunggan, ug giputol pa ang ulo sa usa. Ang mga tinulo sa dugo nahulog sa iyang nawong, si Witcher hakog nga gitilapan kini. Nagtrabaho kini. Ang kinatibuk-ang panagtigum gihimo sa kangitngit ubos sa kahayag sa mga sulo. Adunay linibo sa mga ulipon nga gibuhian;
  Nagpasundayag siya gikan sa pinakataas nga tore sa Detinets. Ang salamangkero mibarog sa atbang, iyang gikontrolar ang tibuok panagtapok. Ang mga ulipon mapintas nga gipahimuslan, ug ang huyang gipamatay o gipamatay. Mao nga sa kinatibuk-an, kung magkuha kita og pisikal nga mga parameter, mora sila og maayong mga manggugubat. Nagkinahanglan lang sila og pagbansay. Si Vedmakova mihatag ug usa ka incendiary speech. Labi na niyang gipadayon ang pagpatin-aw sa panginahanglan sa paghimo og usa ka dako nga kasundalohan sa pagpalaya.
  - Ang panaghiusa, kaisog, pagkadili hakog mao ang mga yawe sa kadaugan, kagawasan, kalipay! Kon walay disiplina walay kasundalohan, ug kon walay kasundalohan dili ka makaangkon og kagawasan! Ang trabaho nakapahimo kanato nga mas lig-on, gipadaghan sa salabutan maghatag kanato og kagawasan, ug uban sa swerte magdala og kalipay!
  Busa kita mahimong usa ug ilabay ang mga kadena! - Ang manggugubat misulti.
  Gipahayag sa mga ulipon ang ilang pag-uyon uban ang kusog nga singgit! Usa lamang ka ulipon, nga adunay daghang mga samad ug mapahitas-on nga panagway, ang hilom. Ang iyang panan-aw nagpahayag sa labing grabe nga pagtamay.
  Gisugyot pag-usab ni Witcher ang pagpili sa usa ka lider sa pag-alsa!
  - Ang komandante sama sa tumoy sa piramide - kinahanglan adunay usa ra, kung dili bisan ang ingon nga lig-on nga istruktura mahugno!
  Ang mga ulipon misinggit:
  -Husto! Pangunahan mi.
  -Ikaw usa ka bantugan nga manggugubat ug mahimong among lider! - Sa wala damha, ang bata nakahimo sa pagsinggit sa tanan.
  Natingala kini kang Vedmakova: sa unsang paagi kini posible. Siya mitan-aw pag-ayo; diha sa mga kamot sa bata adunay susama sa usa ka blowpipe, mas baga. Ug sa tabang niini nga kahimanan siya nagdaguhob.
  - Ang bata moadto sa layo! Unsa iyang ngalan? - Nangutana ang manggugubat.
  - Dick! Espesipiko nakong nahibal-an. - Gisugyot ni Passa.
  - Yano nga ngalan! - Ang Witcher klaro nga nagpaabut sa usa ka butang nga labi ka lahi.
  - Ngano nga pagkakomplikado!
  -Kami nagpahibalo sa usa ka boto! - Gipahibalo sa salamangkero. Dalugdog kaayo ang iyang tingog nga nangurog ang mga palmera. - Bisan kinsa ang pabor sa manggugubat nga si Witcher nga mahimong lider, ipataas ang imong tuo nga kamot! Iboto ang kamatuoran, kagawasan ug dungog! Ug ang imong kinabuhi mahimong ingon nga ang mga diyos masina! -
  Ang mga ulipon, nga nadaog sa kadasig, halos naghiusa sa pagpataas sa ilang mga kamot sa hangin. Mora silag manggugubat, ug ang ilang panaghiusa nagsugyot nga tingali gigamit ni Khirov ang iyang salamangka dinhi.
  Dili ba tinuod nga ang iyang pag-abot naghatag kanila ug kagawasan ug higayon nga mobati nga tinuod nga mga tawo. Nagpasabot kini nga natural ang pagtimbaya sa Witcher sama sa ulan sa usa ka hulaw. Nakita sa mga nawong sa kanhing mga ulipon ang kalipay. Morag nagmata.
  Dinhi, taliwala sa kinatibuk-ang pagmaya, usa ka gamhanang ulipon, nga dagayang gidayandayanan sa mga ulat, milakaw sa unahan. Matod niya sa lawom niyang tingog.
  - Adunay ug adunay daghan nga gusto nga modala ngadto sa kalipay. Apan aduna ka bay moral nga katungod niini!
  - Nga!? - Gibuka sa Witcher ang iyang baba nga puno sa mga ngipon. Ang biceps sa iyang hubo nga mga bukton milambo.
  - Kinsa ka?! Usa ka kaliwat sa usa ka halangdon nga pamilya, o usa ka ordinaryo. O tingali usa ka layas nga ulipon sama ni Zhissor. Daghan usab siya nga gisaad, apan gitapos ang iyang kinabuhi sa usa ka estaka. Ug uban kaniya kaluhaan ka libo ka mga ulipon. - Giputol siya sa gamhanang ulipon.
  - Dinhi daghan ang magdepende sa atong kaugalingon. Nakita nako ang mga pilas kanimo, lagmit wala ka natawo nga usa ka ulipon, nahibal-an nako ang mga samad nga gipahinabo sa usa ka latigo o usa ka espada nga adunay mga bangkaw! - Gipahayag ni Vedmakova.
  - Gitag-an nimo ang manggugubat nga wala nako nahibal-an! Ako mao ang Count de Force, kaliwat sa makalilisang nga mga hari. Apan nahibal-an ba nimo ang ngalan sa imong amahan? - Nangutana ang halangdon nga ulipon.
  - Ang kahalangdon sa pamilya adunay parehas nga relasyon sa kaisog sama sa gitas-on sa buhok sa salabutan! - Mibalos si Vedmakova ug gidugang dayon. -Walay kaisog sa atong mga katigulangan nga makatabang sa usa ka talawan!
  - Nindot ka mosulti. Sama sa usa ka fairground jester, unsa ka isog ang imong kasingkasing? - Mikunot ang agtang sa ulipon.
  - Aw, unsa ka bayani! Pag-ihap, apan ikaw gisukod batok sa usa ka ulipon nga kapalaran, diin ang imong garbo ug kaisug! - Ang Witcher nagsugod na sa paghunong.
  - Ako adunay akong mga rason alang niini. Ug hain ang mga, dili nimo kinahanglan mahibal-an, ang gamay nga kahibalo nagpasabut nga dali nga mamatay! Gihagit ko ikaw sa usa ka mortal nga gubat, ug kung ikaw maisog dili lamang sa mga pulong, nan imong dawaton ang hagit! - Nagngulob ang Count de Force.
  - Makasiguro ka niana! - Ang manggugubat nikalit.
  Gihawiran sa mga ulipon ang arena. Nanaog si Witcher ug gisusi ang espada. Ang iyang kaatbang nagbarog sa atbang niya. Siya adunay kaugalingong hinagiban: duha ka mahait nga hait nga espada. Sa kaso lang, ang manggugubat mibunot og laing espada gikan sa iyang sabakan.
  Si Count de Forsa mas taas kay sa Witcher, mas lapad sa mga abaga, bisan tuod siya dili kaayo muscular ug sculpted, usa ka babaye nga takus nga mahimong world champion sa fitness. Bisan pa, wala"y tambok, ug ang mga ligaments sa tendon hugot ug nanghubag. Dugang pa, adunay usa ka pagbati sa dako nga kasinatian sa matag lihok, ug ang paglukso nga gait nagsulti sa mga volume. Usa ka ngisi ang mipakita sa ilang mga nawong;
  - Aw, naa kay problema, babaye! Dili ka masina. - Gipakita sa Count ang iyang kumo.
  - Nganong masaligon ka sa imong kaugalingon? - Misamot ang kalagot sa Witcher.
  - Nakadaog kog daghang away ug torneyo. Sa akong gingharian, ako giisip nga usa sa labing maayo nga mga manggugubat, daghan ang nag-isip kanako nga labing maayo. - Forsa, miuyog sa iyang dughan kaunoran, nga morag duha ka taming nga nagtindog sunod sa usag usa.
  - Kini tungod kay nakig-away ka lamang sa mga halangdon, ug sila nangadaot ug nanambok. Karon, kung makig-uban ka sa usa ka talento nga ordinaryo, gamay ra ang nahabilin nga kabantog! - Si Witcher mitubag nga masaligon.
  - Barking nga iro, bye, usa ka sungkod, o hinoon ang akong espada, wala makalakaw sa akong likod! - Ang tanan nga kapuno sa pagkamapahitas-on mibalik sa ihap.
  - Kini mao ang kaayo makapaikag! Usa ka sulab nga hinimo sa labing lig-on nga asero nga taya sa mga kamot sa usa ka chatterbox ug usa ka talawan! "Si Vedmakova wala mohunong sa pagsidlak sa iyang kabatid.
  - Aw, kini lagmit mapadapat kanimo, babayeng bastard! - Misinggit si Forsa.
  - Tingali atong hunongon ang pagkoral sa mga dila, ug gamiton nato ang usa ka butang nga mas lig-on! - Ang Witcher nagdula usa ka matahum nga numero nga walo.
  - Mutual!
  Nag-atubangay ang ihap ug ang lider sa mga rebelde. Ang mga espada milihok dayon ug mibunal sa bug-os nga kusog. Nangahulog ang mga aligato gikan sa mga pagbunal ug nadungog ang usa ka tingog nga nagbagting.
  Ang Count miatake sa makadaghang higayon. Gisulayan niya ang teknik nga doble nga baril, apan gipugngan ni Witcher ang mga pag-atake, ingon nga ang iyang halangdon nga kaatbang adunay disente nga tulin.
  - Unsa imong gidula!
  - Sa mga hilo sa kamatayon!
  Ang Count mipagawas na usab og sunodsunod nga mga hampak, iyang gisulayan ang mga komplikadong kombinasyon. Si Vedmakova miatras gamay ug mihimo og kontra-atake, gamay nga nakadakop sa iyang kaatbang sa dughan.
  Gitun-an niya ang mga lihok sa eksperyensiyadong manggugubat, nga naggahin sa iyang panahon sa pagpaubos kaniya. Ang Count mingisi ug ang iyang mga mata misidlak:
  - Dili ka yano kaayo! Tingali dili bisan usa ka hingpit nga ulipon, bisan kung nagtiniil ka.
  - Natawo ko nga gawasnon ug nagpuyo sa lasang! Ang akong liog wala gayud makaila ug yugo. Dili mahunahuna nga magpasakop sa puwersa. Ang tinuod nga gawasnon nga tawo nagpasakop sa tulo ka butang - rason, gugma, Dios. Ang ulipon sa iyang kalag mapinasakopon - sa mga pangibog, pangibog, mga alagad sa Dios! - Nindot nga tubag ni Witcher.
  - Husto ka bahin sa katapusan! Ikaw ang tinuod nga husto, kini nga mga pari ug mga pari nagbutang kanako! - Ang Count naghimo ug dobleng fan, unya usa ka "clamshell" nga teknik, apan wala molampos. - Malipay ako nga makigsulti kanimo sa usa ka baso nga bino, gawas kung patyon ko ikaw.
  - Ang usa ka mug sa bino sama sa dagat - kung madala ka, mawala ka sa ilawom sa imong mga tiil! - Miingon ang manggugubat.
  - Apan gibati nimo nga mas gawasnon. Unsa man ang bahin niini nga teknik?
  Gigunitan niya ang trident, dayon ang alibangbang. Agig tubag, mas naigo ni Witcher ang miting. Ang Count nagkurog ug misibog. Unya ang kompetisyon nagpadayon pag-usab, Forsa milihok ingon sa samad, siya nakaamgo nga ang iyang kaatbang mao ang hilabihan ka lig-on sa pagkuha kaniya sa walay hunong. Unya, nga naanad sa Witcher sa usa ka piho nga han-ay sa mga lihok, ang ihap wala damha nga nagbag-o sa agianan sa espada ug naigo ang batang babaye sa muscular, apan usab feminine, dughan. Miagas ang dugo, lawom ang garas. Ang samad wala makaguba sa Witcher, apan sa kasukwahi, naghatag kaniya og kusog. Ang babaye nagpadayon sa opensiba, ang mga espada misidlak, nga naghimo sa usa ka talagsaon nga sayaw. Ug bisan tuod gikan sa gawas daw ang manggugubat hingpit nga nawad-an sa iyang ulo ug anaa sa kasuko, ang kinabuhi sa lasang ug ang pagpangayam gikan sa pagkamasuso nagtudlo kaniya sa pagpadayon sa iyang maayong pangisip sa labing mabangis nga gubat. Lisud alang sa Count ang pagpugong sa ingon nga pagpit-os; Nakuha ni Vedmakova ang higayon sa dihang ang ulipon nga dignitaryo mi-atras, nga daw gisumbag siya ubos sa tuhod. Naigo ang bunal sa litid ug nawala ang ihap, niubos ang iyang gikusgon. Dayon ang babaye nagkupot sa iyang kaugalingong teknik, siya mismo ang naghimo niini, nga gitawag kini og siyam ka ulo nga dragon. Ang usa lamang ka maayo nga nabansay nga manggugubat ang makahimo sa usa ka butang nga sama niini. Dugang pa, ang katapusan nga ikasiyam nga pag-atake hapit dili mapugngan. Dinhi kini usa ka butang sa mga mekaniko, nga nagpakita sa pag-atake, ang kamot naluya kaayo, nagpugong sa mga pag-atake, ug busa ang katapusan nga pag-atake natapos. Sa unang higayon, gihimo sa manggugubat ang teknik sa usa ka medyo hanas ug paspas nga kauban, ug sa diha nga siya miginhawa, naghulog sa iyang espada, kini nahimong tin-aw nga ang kabag-ohan usa ka kalampusan.
  Nangluspad ang Konde, nawad-an siyag kusog.
  - Ikaw swerte nga bitch!
  - Dili gyud! Ang swerte dili lig-on sama sa balas - ang paghago lamang ang mobugkos niini sa semento.
  Si Witcher nagsamad pag-usab sa iyang kaaway, apan dili lalim - dili siya gusto nga mopatay o maangol. Sa pag-igo pag-usab, siya milusot, ang ihap sa mekanikal nga pag-undang ug ang manggugubat natumba sa espada gamit ang iyang club foot. Ang ulipon nga dignitaryo nahimo nga hingpit nga walay armas. Si Witcher, nga nagsalibay sa iyang mga espada, midasdas sa kaaway, ug napandol sa ihap. Ang iyang mga kamot mikupot sa iyang bukton sa usa ka kandado.
  -Gihatagan ka ba? - Ang mga mata sa panther misidlak.
  - Giisip ko ang pagsurender sa usa ka walay sapin nga ulipon!
  Mainiton nga misupak si Witcher:
  - Dili usa ka ulipon, apan usa ka manggugubat alang sa usa ka makatarunganon nga hinungdan! Ikaw sa imong kaugalingon usa ka ulipon ug nakasabut unsa ang pagpakaulaw, apan sila sa uban nga mga tawo, dili mas grabe pa kay kanato. Busa pangutana sa imong konsensya!
  . KAPITULO Num. 10.
  Oleg Rybachenko ug Margarita Korshunova nakig-away sa atubangan nga linya. Ang batang lalaki ug babaye medyo gikapoy na gikan sa malungtarong gubat. Ang kanunay nga pagpatay ug pagpamusil makakalaay usab.
  Morag duwa. Ang parehas nga dula sa pagpamusil sa madugay o sa madali makalaay.
  Ang mga bata gikapoy sa pagpabuto ug kanunay nga paglabay sa mga granada gamit ang ilang mga tiil.
  Mibalik ang bata. Gipildi ang mga pasista.
  Ug miingon:
  - Maeta!
  Gilabay sa babaye ang granada gamit ang iyang mga tiil. Iyang gipatibulaag ang mga Fritzes ug misinggit sa kalipay:
  - Kita adunay bag-o, dako kaayo nga kadaugan!
  Apan kini nahimong makalaay. Bisan ang kamatuoran nga gikan sa paglabay sa mga tiil sa bata, ang mga tangke ni Hitler giduso sa ilang mga kilid.
  Si Oleg nagsugod sa pagsulat.
  Laing alternatibo nga kasaysayan. Wala mibotar si Zyuganov sa kandidatura ni Stepashin ug ingon man ang tulo ka paksyon sa komunista.
  Natapos kini sa pagkabungkag sa State Duma ug sayo nga eleksyon kaniadtong Setyembre 1999.
  Siyempre, mas kusgan ang mga komunista kaysa kaniadto. Ug miadto sila sa mga eleksyon, nagsalig sa mga kalampusan sa gobyerno sa Primakov, diin sila adunay usa ka mamatikdan nga papel. Ang Unity block wala pa mabuhat. Si Putin wala magpakita isip punong ministro. Ug ang pagsulong sa mga militante sa Dagestan nakadugang lamang sa mga boto sa wala ug gipatay ang gahum sa mga awtoridad.
  Sa kinatibuk-an, ang gobyerno nahimong dili organisado. Ang NDR mihuyang ug nahugno, ug walay bag-ong andam nga partido. Ug si Stepashin, nga gitudlo nga punong ministro, wala nanguna sa partido sa gahum. Ug dayon gipabuthan siya ni Yeltsin sa hingpit.
  Sa laktod, ang parliamentary nga eleksyon miresulta sa landslide nga kadaugan sa wala.
  Nindot kaayo ang kadaugan sa komunista. Dugang pa, ang bloke nga Primakov-Luzhkov wala"y panahon sa pagpahulay. Apan nakahimo gihapon siya sa pagparehistro uban sa mga mag-uuma. Ug nakuha niya ang ikaduhang pwesto. Ang ikatulo mao ang "Yabloko", nga adunay maayong PR. Nakuha sa LDPR ang ikaupat nga pwesto. Apan kadaghanan tungod sa kamatuoran nga ang mga pro-presidential nga mga channel aktibong nagpasiugda niini nga partido.
  Ug gihatag ni Yeltsin, o hinoon, gihatagan si Zhirinovsky sa ranggo sa heneral.
  Busa ang tanan nahitabo sumala sa usa ka espesyal nga senaryo.
  Giilog sa oposisyon ang gahum sa State Duma. Ug si Yeltsin miuyon nga boluntaryong mobiya, opisyal nga nagtudlo kang Primakov isip iyang manununod. Si Zyuganov nahimong primer ministro ug tuong kamot.
  Kini, sa kinatibuk-an, nahiangay sa mga komunista. Ug nakab-ot ang usa ka pagkompromiso. Si Basayev ug Khattab gipugos sa paggawas sa Dagestan. Apan wala sila magpadala ug tropa sa Chechnya mismo.
  Ang gubat sibil ug pagkabahin sa daghang paksyon sa wala madugay mibuto didto.
  Gitabangan sa Russia si Maskhadov ug Kadyrov. Si Primakov dali nga nakadaog sa eleksyon sa pagkapresidente sa Russia. Ang ikaduha nga wala damha nahimong Zhirinovsky - nga walay laing mga kakompetensya sa iyang mga botante, ug ang liberal nga si Yavlinsky dili iyang kaatbang.
  Gibalda ni Oleg Rybachenko ang iyang essay. Dili, dili kini makapaikag. Pag-usab, usa ka na sakop nga hilisgutan, human sa Primakov, Zyuganov, ug sa pagpasig-uli sa USSR. Gikapoy na!
  Tingali adunay mas makapaikag nga pag-compose. Pananglitan, mahitungod sa luna.
  Ang bata nagsugod sa pagmugna og mga ideya.
  Ang bag-ong kapital sa Dakong Imperyo sa Russia gitawag ug Petrograd-Galaktik. Natukod kini sa konstelasyon nga Sagittarius, hapit sa sentro mismo sa galaksiya. Ang mga bituon ug mga planeta mas dasok dinhi kay sa gawas sa Milky Way, diin ang karaang Yuta nakakaplag ug kapasilongan. Ang mga pwersa sa Western Confederate hingpit nga gipapahawa gikan sa kinauyokan. Bisan pa, ang gubat wala moagi nga walay pagsubay: liboan ka mga planeta ang nalaglag, ug ang mga panumduman lamang ang nahabilin sa Yuta. Mao kini ang nag-unang rason sa pagbalhin sa kaulohan ngadto sa labing adunahan ug labing malinawon nga dapit sa galaksiya. Lisud kaayo ang paglusot dinhi, busa, bisan sa mga kondisyon sa usa ka total nga gubat sa kawanangan, diin ang atubangan nga linya usa ka abstract nga konsepto ug ang likod usa ka kombensiyon, ang kinauyokan nahimong pangunang base sa Russia ug industriyal nga kuta. Ang kapital mitubo ug hingpit nga milamoy sa planetang Kishish, nahimong usa ka dako nga metropolis. Usa ka higanteng siyudad nga makahimo sa pagdani sa bisan kinsa nga makatarunganon nga indibidwal. Daghang mga ayroplano ang mitabok sa purpura nga kalangitan.
  Si Marshal Maxim Troshev gipatawag sa Ministro sa Depensa, si Super Marshal Igor Roerich. Ang umaabot nga miting usa ka timaan sa kusog nga pagdugang sa kalihokan sa kaaway. Ang gubat, gikapoy sa tanan, milamoy sa mga kahinguhaan sama sa usa ka manunukob nga funnel, trilyon nga mga tawo ang namatay niini, ug walay usa nga makakab-ot sa gitinguha nga kalampusan. Ang militarisasyon nagbilin sa marka niini sa arkitektura sa Petrograd-Galaktik. Ang dagkong mga skyscraper nagbarog sa hapsay nga mga laray, kini nagrepresentar sa mga kwadro sa usa ka city chessboard. Kini nga dili boluntaryo nagpahinumdom sa marshal sa pagporma sa mga armadas sa kawanangan. Atol sa katapusang gubat, ang dagkong mga barko sa Russia mikuha usab sa ilang mga posisyon, unya kalit nga nabuak ang pormasyon, nga naigo ang flagship sa kaaway. Ang usa ka maayo nga gihunahuna nga gubat nahimo nga usa ka sukol, pipila ka mga barko nagbangga, mibuto sa labi ka hayag nga mga kilat. Ang haw-ang nahimong kolor sama sa dagkong mga bulkan nga mibuto ug ang mga suba sa kalayo midagayday dayon, ang mga sapa sa impyerno nga kalayo mibuswak sa ilang mga tampi, nga mitabon kanila sa usa ka makadaot nga balud. Sa usa ka gubot nga gubat, ang kalampusan nag-uban sa kasundalohan sa Great Russia, apan ang kadaugan miabut sa usa ka hilabihan ka taas nga presyo. Pipila ka libo nga mga starship nahimong mga sapa sa elementarya nga mga partikulo. Tinuod, ang kaaway nakaagom ug mas dakong kapildihan. Ang mga Ruso nahibal-an kung unsaon pagpakig-away, apan ang kompederasyon, nga naglakip sa daghang mga rasa, nasuko pag-ayo, nga nagbutang sa matig-a nga pagsukol.
  Ang nag-unang problema mao nga ang sentro sa kompederasyon, nga nahimutang sa Thom galaxy, lisud kaayo sa paglaglag. Ang karaang sibilisasyon sa pormag-maple nga mga dag, nga nagpuyo niining pungpong sa mga bituon sulod sa minilyon ka tuig, nagtukod ug dili mapukan nga kuta ug gilibotan ang kaugalingon sa usa ka gamhanang linya sa depensa, nga puno sa mga lit-ag.
  Aron makasulod niini nga luna nga "Mannerheim", ang tibuok kasundalohan sa Russia dili igo. Dili mahimo nga tapuson ang gubat. Ang mga planeta ug mga sistema nagbag-o sa daghang mga higayon. Ang marshal mitan-aw sa palibot sa kaulohan nga adunay pagbati sa nostalgia. Ang nagdagan nga mga graviolet ug flanneur gipintalan sa mga kolor nga khaki, ug ang doble nga katuyoan sa ayroplano nabati bisan diin. Ang ubang mga bilding giporma sama sa dagkong mga tangke o infantry fighting vehicle nga adunay mga agianan imbes nga mga entrada. Kataw-anan ang pagtan-aw kung giunsa ang pagbuga sa usa ka busay gikan sa baril sa ingon nga pak-an nga tangke, ang asul ug esmeralda nga tubig nagpakita sa upat ka "adlaw", nagdula sa daghang mga shade, ug ang mga exotic nga mga kahoy ug dagkong mga bulak mitubo sa punoan ug mga pako, nga naporma. talagsaon nga nagbitay nga mga tanaman. Ang moderno, dako lamang nga mga tangke sa skyscraper, kasagaran nga hapsay ang porma, armado og daghang pusil. Ang pagpuyo sa ingon nga mga balay kombenyente ug komportable, bisan kung adunay pag-atake sa kaulohan, ang parehas nga bilding mahimong usa ka kusgan nga yunit sa kombat sa lima ka minuto. Ang mga lumalabay sa tanang klase, ug bisan ang gagmayng mga bata, nag-uniporme sa kasundalohan o nagsul-ob sa mga sapot sa lainlaing mga organisasyong paramilitar. Ang mga minahan sa cyber naglupad-lupad sa taas sa stratosphere; Ang mga suga nagdan-ag sa vault sa langit, nga nagbaha sa hapsay nga salamin nga mga boulevard nga adunay makapasidlak nga mga silaw. Si Maxim Troshev wala maanad sa maong mga sobra.
  "Dagsa kaayo ang mga bituon dinhi. Ug kini init kaayo alang kanako."
  Gipahiran sa marshal ang singot sa iyang agtang ug gipaandar ang bentilasyon. Ang dugang nga paglupad wala'y mga problema, ug sa wala madugay mitungha ang building sa Ministry of Defense. Adunay upat ka mga combat vehicle sa entrada. Ang spiky luchiars uban sa ilang mga suckers - mga mananap nga adunay usa ka pagbati sa pagpanimaho kinse ka pilo nga mas kusog kay sa usa ka iro - gilibutan Troshev. Ang cyclopean nga palasyo sa supermarshal nahulog sa ilawom sa yuta, ang baga nga mga dingding niini adunay mga kanyon sa plasma ug mga laser nga nagdagan. Ang sulod sa lawom nga bunker yano ra - ang kaluho wala gidasig. Sa wala pa kini, nakita ni Troshev ang iyang boss sa usa ka three-dimensional nga projection. Ang supermarshal usa ka tigulang, eksperyensiyadong manggugubat nga usa ka gatos ug kawhaan ka tuig ang edad. Kinahanglan kong manaog sa usa ka high-speed nga elevator, nga molusot sa maayo nga napulo ka kilometro sa ilawom sa yuta.
  Sa pag-agi sa kordon sa mga elite nga guwardiya ug mga robot sa panggubatan, ang marshal misulod sa opisina, diin ang plasma computer nag-simulate sa usa ka gipalapdan nga hologram sa galaksiya nga adunay mga marka sa konsentrasyon sa mga tropang Ruso ug sa mga dapit nga gituohang mga welga sa kaaway. Makita ang gagmay nga mga hologram sa duol; Ang pagpugong kanila dili mapadayonon; nga gisal-ot sa mga bituon mao ang mga pagtan-aw sa independente nga mga estado nga gipuy-an sa mga intelihente, usahay talagsaon kaayo, nga mga rasa. Si Troshev wala magtan-aw niini nga katahum sa dugay nga panahon; Si Igor Roerich bata pa tan-awon, ang iyang nawong halos walay kunot, ug siya adunay baga nga blond nga buhok. Morag siya mabuhi ug mabuhi, apan ang medisina sa Russia sa panahon sa gubat dili kaayo interesado sa pagpalugway sa kinabuhi sa tawo. Sa kasukwahi, ang paspas nga pagbag-o sa mga henerasyon nag-aghat sa ebolusyon ug alang sa kaayohan sa mapintas nga tigpili sa gubat. Ang gitas-on sa kinabuhi limitado sa usa ka gatos ug kalim-an ka tuig. Bisan alang sa mga elite. Buweno, ang gidaghanon sa pagpanganak nagpabilin nga taas kaayo, ang mga aborsyon alang lamang sa mga bata nga adunay depekto, ug ang kontraseptibo gidili. Ang supermarshal milingi sa iyang panan-aw ngadto kang Troshev sa iyang pagsulod.
  - Ug ania ka, Maxim. Ihulog ang tanan nga datos sa kompyuter, kini ang magproseso niini ug maghatag usa ka solusyon. Unsay imong ikasulti bahin sa bag-ong mga panghitabo?
  - Ang mga Confederates ug ang ilang mga kaalyado nakakat-on og maayong leksyon. Ang mga timbangan nagpunting sa among direksyon Sa miaging napulo, ang kadaghanan sa mga away nadaog.
  Miyango si Roerich.
  - Kabalo ko. Apan ang mga kaalyado sa Confederates, ang Dugs, nahimong mas aktibo. Nagsugod na sila sa paghatag ug seryosong hulga.
  - Mouyon.
  Gi-klik ni Roerich ang hulagway sa hologram ug gipadako kini og gamay.
  - Sa wala pa ikaw mao ang Smoor galaxy. Ania ang ikaduha nga pinakadako nga kuta sa Dug. Dinhi atong ihapak ang nag-unang hampak. Kung magmalampuson, makadaog kita sa gubat sulod sa kapitoan, labing taas nga usa ka gatos ka tuig. Ug kung mapakyas kita, ang gubat molungtad sa daghang mga siglo. Napamatud-an nimo ang imong kaugalingon nga usa ka takos nga kumander, ug busa akong gisugyot nga ikaw ang manguna sa Operation Steel Hammer. Klaro na?
  - Husto kana, Imong Kamahalan.
  Mikunot ang agtang ni Igor.
  -Ngano nga mga titulo? Kontaka lang kami: Kauban Super-Marshal. Asa nimo kini gikuha?
  Gibati ni Maxim ang kaulaw.
  -Ako, Kauban Supermarshal, nagtuon sa Bing. Ilang gisangyaw ang karaang istilo sa imperyo.
  - Klaro. Apan karon lahi na ang imperyo, gipasimple sa tsirman ang nangaging mga kostumbre ug pamaagi. Dugang pa, ang pagbag-o sa gahum hapit na moabut, ug kita adunay usa ka bag-ong magulang nga lalaki ug labing kataas nga komandante. Basin ma-dismiss ko, ug kung magmalampuson ang Operation Steel Hammer, itudlo ka sa akong lugar. Kinahanglan nga magtuon kita daan, kini usa ka dako nga responsibilidad.
  Ang marshal labaw pa sa tulo ka beses nga mas bata kay sa Roerich, ug busa ang patronizing nga tono angay kaayo ug dili hinungdan sa pagkasuko. Bisan kung hapit na mahitabo ang pagbag-o sa lider, ug ang ilang bag-ong lider mas bata pa sa duha. Siyempre, kini ang labing maayo.
  - Andam na ko. Nag-alagad ko sa dakong Russia!
  - Busa lakaw. Ang akong mga heneral mopuno kanimo sa mga detalye.
  Human sa pagsaludo, mibiya ang marshal.
  Ang mga koridor sa bunker gipintalan og khaki. Ang operational headquarters nahimutang sa ubos. Daghang mga photonic ug plasma nga mga kompyuter sa paspas nga pagproseso sa kasayuran nga nag-agay gikan sa lainlaing mga punto sa metagalaxy. Adunay daghang naandan nga buluhaton sa unahan, ug ang marshal gibuhian lamang pagkahuman sa usa ka oras ug tunga. Karon usa ka taas nga hyperjump sa usa ka silingan nga galaksiya naghulat kaniya. Ang dagkong mga pwersa kinahanglang magtapok didto, halos ikaunom nga bahin sa tibuok panon sa kawanangan sa Russia. Pipila ka milyon nga mga starship. Human masulbad ang gagmay nga mga detalye, ang marshal mibangon sa ibabaw. Ang lawom nga katugnaw naghatag dalan sa grabeng kainit. Upat ka mga suga ang nagpundok sa zenith ug, nga napuno sa mga korona nga walay kaluoy nga nagdila sa langit, nagbubo sa mga sapa sa mga partikulo sa planeta. Ang mga kaskad sa kahayag midagayday sa mga salamin nga kadalanan. Si Maxim milukso sa gravity plane, komportable ug bugnaw sa sulod, ug nagdali paingon sa gawas. Wala pa siya makaadto sa Petrograd-Galaktika kaniadto, ug gusto niya nga makita sa iyang kaugalingon nga mga mata ang kapital, nga gipuy-an sa tulo ka gatus ka bilyon nga mga lumulupyo. Mibiya siya sa sektor sa militar, ug ang tanan nausab ug nahimong mas malipayon. Ang mga bilding nga adunay orihinal nga komposisyon nagpakita; Atol sa kinatibuk-ang gubat, ang layer sa mga oligarko mikunhod, apan wala hingpit nga nalaglag. Ang mga palasyo maoy tinuod nga mga buhat sa arte. Ang usa kanila susama sa usa ka kastilyo sa Edad Medya, diin imbes nga mga ngipon sa usa ka parapet adunay mga palmera. Ang lain nagbarug sa nipis nga mga bitiis, ug ang freeway nagbuklad sa ubos niya; Daghan sa mga bilding nga gipuy-an sa mas kabos nga mga tawo wala usab makapukaw sa mga asosasyon sa mga baraks, sa kasukwahi, ang mga impresibo nga mga facade nagkidlap, gidayandayanan sa mga estatwa sa mga lider ug mga komandante sa miaging mga siglo. Dili tanan kinahanglan nga pintalan og khaki, naghunahuna si Troshev. Dugang pa, tingali ang labing daghang populasyon nga lungsod sa uniberso kinahanglan adunay matahum nga arkitektura. Ang sektor sa turismo labi ka mabulokon, nga adunay naglihok nga mga agianan ug mga bilding nga giporma sama sa dagkong mga rosas, ingon man usab ang mga namulak ug nagkadugtong nga mga tulip, mga strung daisies ug makuti nga gisagol nga mga exotic nga mga hayop. Dayag, kini makapaikag nga magpuyo sa usa ka oso o usa ka tigre nga adunay saber-toothed, kini makapalipay sa mga bata. Bisan pa, ang mga hamtong nahingangha usab kung ang ingon nga istruktura molihok o magdula. Ang napulog-duha ka ulo nga nagtuyok nga dragon naghimo sa usa ka dili mapapas nga impresyon sa marshal nga mga tuburan, nga gihayagan sa neon, mibuswak gikan sa matag baba. Sa kinatibuk-an, adunay daghang mga tuburan sa labing katingad-an nga mga porma, nga naglabay sa daghang kolor nga mga jet gatusan ka metros sa hangin. Ug unsa sila ka matahum, sa kahayag sa upat ka mga adlaw, nga nagdugtong sa usa ka pattern sa tubig, usa ka talagsaon, talagsaon nga dula sa mga kolor. Ang mga bata dinhi malipayon ug matahum: ang ilang mabulukon nga mga sinina naghatag kanila og pagkasama sa fairy-tale elves. Adunay dili lamang mga tawo dinhi, katunga sa mga tumatan-aw mga langyaw. Bisan pa niana, ang mga anak sa mga estranyo malipayong nakigdula sa tawhanong mga bata. Nahimamat usab ni Troshev ang mga intelihenteng tanum. Lush golden-headed dandelion nga adunay upat ka tiil ug duha ka nipis nga bukton. Ang ilang mga masuso adunay duha lamang ka mga tiil, ug ang ilang bulawan nga mga ulo puno sa mga esmeralda. Nahibal-an pag-ayo ni Maxim kini nga lumba - Gapi, tulo ka sekswal nga tanum nga nilalang, mahigugmaon sa kalinaw, apan pinaagi sa kabubut-on sa kapalaran nadani sila sa usa ka bug-os nga interstellar nga gubat ug nahimong natural nga mga kaalyado sa Great Russia.
  Adunay igo nga mga representante sa ubang mga rasa - kasagaran neyutral nga mga estado ug mga planeta. Gusto nilang tan-awon ang talagsaong kapital sa imperyo. Dinhi ang gubat daw layo ug dili tinuod, liboan ka mga parsec ang gilay-on, ug bisan pa, usa ka dili komportable nga pagbati wala mobiya sa marshal. Ang hunahuna mitungha sa akong hunahuna nga sa mga planeta nga kinahanglan nilang atakehon, ang mga intelihente nga mga binuhat usab nabuhi ug ang tibuuk nga bilyon nga naghunahuna nga mga binuhat mamatay. Ang mga sapa sa dugo moagas, liboan ka mga siyudad ug mga balangay ang malaglag. Apan siya ang marshal sa imperyo, ug kinahanglang tumanon ang iyang katungdanan.
  Human sa pagdayeg sa sentro sa turista, ang marshal mimando sa gravity plane nga ipakatap ug paingon sa industriyal nga mga dapit. Ang mga balay dinhi gamay nga ubos, nga adunay usa ka yano nga layout. Ang mga pabrika nahimutang sa ilawom sa yuta.
  Sa dihang mitugpa ang gravity plane, usa ka panon sa mga nagtiniil nga mga lalaki nga nagsul-ob og mga trapo ug mga produkto sa pagpanglimpiyo midali dayon paingon niini. Nipis nga mga ragamuffin sa mga trapo nga gikapoy na, kupas nga khaki, nga adunay dagkong gisi nga mga lungag. Lalim nga tanned, hapit itom. Morag ang malungtarong gubat nagpugos kanila sa paghugot sa ilang mga bakos. Si Troshev nagsugod sa pagbati og simpatiya. Ang drayber, si Kapitan Fox, wala makaambit sa maong mga sentimento.
  - Dali, gagmay nga mga ilaga, pahawa gikan dinhi! Moabot si Marshall! - misinggit siya.
  Ang mga bata nga walay puy-anan nagdali sa tanang direksyon, ang ilang nakita mao ang ilang hugaw nga mga tikod. Lisud ang paglakaw nga walay sapin sa usa ka nawong nga init gikan sa upat ka "mga adlaw" sa usa ka higayon, ug ang mga kabus nga mga bata wala mahibalo kung unsa ang sapatos. Usa sa mga batang lalaki, bisan pa, nahimo nga mas maisog kaysa sa uban ug milingi ug gipakita ang iyang tunga nga tudlo. Ang kapitan mibunot sa usa ka blaster ug gipusil ang bastos nga bata nga lalake; Ang karga miagi, nga naghimo sa usa ka lungag sa simento, ang mga tipik sa tinunaw nga bato nahulog sa hubo nga mga bitiis sa bata, ug siya nahugno sa aspalto. Pinaagi sa paningkamot sa kabubut-on, ang umaabot nga manggugubat nakahimo sa pagpugong sa iyang singgit ug, sa paglahutay sa kasakit, mitindog. Gisagpa ni Maxim ang kapitan og kusog nga sagpa sa nawong.
  - Tulo ka adlaw sa guardhouse. Atensyon, mga kamot sa imong kilid! - Ang marshal mimando sa usa ka mahulgaon nga tono - Ang mga bata mao ang atong kabtangan, ug kita kinahanglan nga moatiman kanila, ug dili sa pagpatay kanila. Nakasabot ba, monster?
  Ang lobo mituyhad sa iyang mga bukton sa iyang kilid. Miyangu-yango siya.
  - Tubag sumala sa mga regulasyon.
  - Oo sir.
  Gilingi ni Maxim ang iyang panan-aw ngadto sa bata. Pusko siyag buhok nga guwapo, hagog nawong, ug maskulado. Ubos sa gisi nga T-shirt, makita nimo ang iyang lig-on nga abs nga gilinyahan og chocolate bars.
  -Unsa imong pangalan?
  - Yanesh Kowalski! - Ang gubaon nga tawo nag-uwang sa tumoy sa iyang mga baga.
  - Nakita ko kanimo ang mga buhat sa usa ka kusgan nga manggugubat. Gusto ba nimong mosulod sa Zhukov School?
  Na-depress ang bata.
  - Malipay ko, apan ang akong mga ginikanan ordinaryo nga mga trabahante ug dili makabayad sa akong edukasyon.
  Mipahiyom si Marshall.
  - Ma-enrol ka nga libre. Ikaw, ingon sa akong nakita, kusgan sa pisikal, ug ang imong mga mata nagsulti sa mga abilidad sa pangisip. Ang nag-unang butang mao ang pagtuon og maayo. Mabudlay ini nga mga tion, apang kon matapos na ang inaway, bisan ang mga trabahador magakabuhi sa maayo nga mga kahimtangan.
  - Ang kaaway mapildi! Kita ang modaog! - Yanesh misinggit sa ibabaw sa iyang mga baga pag-usab.
  "Unya puli sa imong dapit sa ranggo, sundalo." Ug alang sa pagsugod - sa akong awto.
  Nakapanglingo si Lisa. Ang bata medyo hugaw, ug ang sulod kinahanglan nga hugasan pagkahuman niya.
  Sa pagbangon, ang gravity plane nagdali sa mga quarters sa gobyerno.
  Gitun-an ni Janesh, nga walay ginhawa, ang dagko, maluho nga mga balay.
  - Dili kami gitugotan sa sentral nga sektor, ug kini makapaikag kaayo.
  - Makita nimo ang igo pa.
  Ug bisan pa, ang marshal, nga gimaneho sa usa ka pagbati sa kalooy, nagmando nga molupad sa sentro sa turista. Ang bata mitan-aw sa tanan niyang mga mata, literal nga gilamoy ang iyang nakita. Namatikdan nga gusto niya nga molukso gikan sa awto, modagan subay sa naglihok nga sidewalk, mokatkat sa usa sa makapakurat nga mga sakay.
  Ang kasagarang estrikto nga Maxim kay buotan ug malumo sama sa naandan niadtong adlawa.
  - Kung gusto nimo, sakay sa "bukid sa kalipay", ug pagkahuman diretso ka nako. Dad-a ang kwarta, kung dili dili ka nila pasudlon.
  Gitunol sa marshal ang piraso sa papel.
  Nagdali si Yanesh padulong sa mga rides, apan dayag kaayo ang iyang hitsura.
  Sa entrada sa space-ninja hall, gipahunong siya sa dagkong mga robot.
  -Guy, dili maayo ang imong sinina, klaro nga gikan sa kabus nga kasilinganan. Kinahanglang prisohon ka ug dad-on sa estasyon.
  Ang bata misulay sa pag-ikyas, apan ilang gibunalan siya sa usa ka stun gun, nga naghulog kaniya sa aspalto. Kinahanglang molukso si Troshev sa awto ug mag-imbestiga.
  - Paghulat, kini nga kadete kauban nako.
  Ang mga polis nga mihunong mihunong, mitutok sa marshal. Si Maxim naka-uniporme sa uma, apan ang mga epaulette sa komandante sa militar naggilakgilak sa bulawan batok sa upat ka adlaw.
  Ang senior nga patrolman, usa ka tenyente sa pulisya, misaludo.
  - Pasensya, Marshal, apan ang mga panudlo nagdili sa pagtugot sa mga makililimos sa sentro diin kami makadawat mga bisita gikan sa tibuuk nga galaksiya.
  Si Maxim mismo nakasabut nga nakahimo siya usa ka sayup pinaagi sa pagpagawas sa usa ka ragamuffin sa ingon ka respetado nga lugar. Apan wala siyay tuyo nga ipakita ang iyang sayop.
  -Kini nga batang lalaki usa ka scout. Naghimo siyag buluhaton gikan sa hataas nga sugo.
  Miyango ang tenyente ug gipislit ang buton sa iyang pistola. Si Janesh Kowalski mikurog ug nakaamgo. Mipahiyom ang marshal ug gituy-od ang iyang kamot. Niining higayona, ang upat ka mga alien galact kalit nga nabulit sa mga beam thrower. Sa gawas, ang mga langyaw nahisama sa mga tuod sa kahoy nga giputol sa asul-brown nga mga sanga nga gihigot ug baliko. Sa wala pa ang mga monsters adunay panahon sa pagpabuto, si Maxim nahulog sa tabon, nagbira sa usa ka blaster. Ang nagdilaab nga mga agianan miagi sa ibabaw, nahagsa sa mabulukon nga estatwa, nga nagsabwag sa nindot nga pedestal ngadto sa mga photon. Giputol ni Troshev ang duha ka mga tig-atake gamit ang usa ka laser beam, ang duha nga naluwas nga mga inogalact mibalhin sa mga kilid. Ang usa kanila nadakpan usab sa dili mapugngan nga sagbayan, apan ang ikaduha nakahimo sa pagtago sa luyo sa bungbong sa facade. Ang halimaw nagpabuto gikan sa tulo ka mga kamot sa makausa ug, bisan si Maxim milihok dayon, siya naigo gamay - ang iyang kilid nasunog ug ang iyang tuo nga kamot nadaot. Ang silaw sa kaaway kusog nga miigo sa atraksyon nga "mad water lily". Misunod ang usa ka pagbuto.
  Ang panan-awon sa marshal naglangoy, apan natingala siya sa pagkakita kung giunsa paggisi ni Yanesh ang usa ka piraso sa slab ug gilabay kini sa kaaway. Nahingangha si Maxim sa dili tawhanon nga gahum nga gitagoan niining huyang nga tan-awon nga tin-edyer ... Ang paglabay nahimong tukma, diha mismo sa laray sa lima ka mga mata. Ang linalang mikurog ug milakaw sa unahan, nagkurog. Igo na kini alang sa maayo nga gipunting nga shot ni Maxim aron tapuson ang kinabuhi sa monster.
  Dali nga natapos ang away. Atol niini, wala gani mosuway pagpamusil ang kapolisan. Namatikdan dayon kini sa marshal.
  "Ang tanan nga labing maayo nakig-away sa atubangan, ug sa likod, sa kadalanan sa siyudad, ang mga talawan naglingkod.
  Nangluspad ang maayong pagkaon nga tenyente. Giduol ko si Maxim.
  - Kauban Marshal, nangayo ko og pasaylo, apan sila adunay mga bug-at nga beam thrower, ug kami...
  - Ug unsa kana! - Gitudlo ni Maxim ang blaster sa bakus sa patrolman. - Fly swatter? Luoy, dayag, walay trabaho alang kanimo sa kaulohan. Dili ka maglingkod nga walay pulos, paningkamutan ko nga ipadala ka sa atubangan.
  Gisinyasan ang bata, gitabangan siya ni Maxim nga moambak sakay sa gravity plane, ug dayon hugot nga milamano sa iyang kamot.
  -Bueno, ikaw usa ka agila. Nalipay ko nga wala ko nasayup nimo.
  Si Kowalski mikidhat sa mahigalaon nga paagi, ang iyang tingog morag kusog ug malipayon.
  - Usa ra ka malampuson nga paglabay ang akong nahimo. mahimo nako...
  - Ikaw adunay oportunidad. Mogradwar ka sa kolehiyo ug diretso sa gubat. Naa sa unahan ang imong tibuok kinabuhi, kinahanglan ka pa nga makig-away hangtod sa hangtod.
  - Nindot ang gubat! - Madasigon nga mituaw ang bata. - Gusto ko nga moadto dayon sa atubangan, pagkuha usa ka beam gun ...
  - Dili nimo kini mahimo dayon, mapatay ka sa unang gubat. Pagkuha una og espesyalidad.
  Nasuko si Yanesh. Masaligon siya sa iyang mga abilidad, nagtuo siya nga daghan na siya nga nahibal-an kung unsaon pagbuhat, lakip ang pagpamusil. Samtang, ang gravity plane naglupad ibabaw sa dako nga Michurinsky Park. Ang dagkong mga kahoy mitubo didto, ang uban niini moabot sa gitas-on nga pipila ka gatos ka metros. Ug ang mga prutas dako kaayo nga, human makakaon sa tunga, makapuyo ka sa sulod. Ang genetically modified nga mga pinya nga adunay bulawan nga panit tan-awon nga makapahinam. Tinuod, sukwahi sa mga gilauman, wala sila makapukaw sa daghang pagdayeg gikan sa batang lalaki.
  - Nakaadto na ako sa ingon nga mga kalasangan. - Gipasabot ni Yanesh. - Dili sama sa mga sentral nga distrito, ang tanan gitugotan didto. Bisag dugay kaayo makaabot didto nga magbaktas.
  - Tingali! - Miingon si Maxim. - Ug bisan pa niana, pagdayeg sa mga tanom dinhi... Adunay usa ka uhong, usa ka tibuok platun mahimong mohaum sa ilalum niini.
  - Usa lang ka dagway sa usa ka dako nga fly agaric. Dili kini makaon. Nahinumdom ko nga nakakolekta ko og usa ka tibuok nga bag sa pinutol nga mga prutas. Ganahan ko sa pavarara - ang panit nipis ug ang lami lami kaayo. Ang mga igos walay bili kon itandi niini. Kinahanglan nga mag-amping ka kung magputol. Mahimong mobuto kini, ug unya ang sapa mahimong sama sa busay - kini magdala kanimo palayo sa wala pa nimo masulti ang usa ka pulong. Dagko kaayo ang prutas dinhi. Kinahanglan nimo nga dad-on kini sa mga bahin sa usa ka plastik nga bag, ug kini dili kaayo kombenyente.
  Gipikpik ni Maxim ang abaga ni Janesh.
  - Dili tanan masukod sa pagkaon. Manaog ta ug manguha ug mga bulak.
  - Usa ka regalo alang sa babaye! Ngano dili!
  Ang mga kamot sa bata mikab-ot sa manobela. Si Kapitan Fox nasuko sa iyang mga tudlo.
  - Ayaw paghikap sa manibela, itoy.
  Ug dihadiha agig tubag nakadawat siyag laing badlong gikan sa marshal.
  "Ikaw ra ang adunay kaisog nga makig-away sa usa ka bata."
  - Pasayloa ko, Imong Kamahalan!
  Wala makapugong si Yanesh sa pagkatawa.
  - Kung gusto nimo, sulayi kini. - Gitugotan si Maxim.
  "Ako adunay kasinatian sa mga simulator," miingon si Yanesh.
  Sa walay landong sa pagduhaduha o kahadlok, gibutang ni Kowalski ang iyang mga kamot sa manibela ug gipakanaog ang sakyanan. Dayag, aduna gayod siyay talagsaong mga katakos. Ang gravity plane nagdali sa paglabay sa mga tumoy sa dagkong mga kahoy.
  Wala manghilabot si Maxim, nga gitugotan ang batang lalaki nga makontrol ang ayroplano. Kinahanglang isulti nga malampuson niyang gisagubang ang iyang buluhaton, nagmaniobra taliwala sa dagkong mga punoan, wala gayud siya nahagsa, nga nagpakita sa teknik sa birtuoso lapas sa iyang katuigan. Bisan pa, bisan kung kini nahagsa, dili kini usa ka dako nga butang; Sa kataposan, milingkod sila sa hawan nga nagkatag sa gagmay apan nindot kaayong mga bulak. Morag ang maayong salamangkero madagayaong nagsabwag sa mga alahas. Ang komplikado nga lainlain sa mga kolor nakadani sa mga mata, ug ang makahubog nga baho nagpukaw sa dili mahulagway nga kalipay.
  Si Yanesh misitsot pa sa pagdayeg. Sa dihang sila mitugpa, ang batang lalaki milukso ug misugod sa pagpamupo og mga bulak, mipunit sa tibuok armful. Bugnaw ang dugo ni Maxim, ganahan siya sa talan-awon ug, bisan pa niana, adunay makapakurat. Gibati nga gihulga. Kay nakaagi sa kalayo ug tubig, ang marshal naanad sa pagsalig sa iyang intuwisyon; Sa prinsipyo, ang kaulohan sa usa ka dako nga imperyo kinahanglan dili magtago sa mga porma sa kinabuhi nga peligro sa mga tawo. Adunay lahi dinhi. Gisinyasan ni Maxim ang bata ug hilom nga mihunghong sa iyang dunggan:
  - Adunay mga kaaway nga duol kanamo. Tagoa ang mga bulak ug kuyog kanako.
  Misidlak ang mga mata ni Janesh.
  - Andam na ko.
  Gibiyaan ang bouquet sa awto ubos sa pagdumala ni Kapitan Fox, si Maxim ug Yanesh mibalhin sa lawom nga kalasangan. Siyempre, ang mga tropa kinahanglan nga gipatawag ug gisuklay ang lugar. Apan nabihag si Maxim sa kahinam. Si Janesh, siyempre, adunay romantikong mga pangandoy; Miagi sila sa lasang, naningkamot nga dili magsaba-saba. Si Yanesh nakahimo sa pagsunog sa iyang hubo nga mga bitiis sa purpura nga mga nettle, apan gipugngan ang iyang kaugalingon, bisan kung ang panit hangtod sa iyang mga tuhod natabonan sa dagkong mga blisters.
  "Pagbantay," mihunghong si Maxim. - Sa kalasangan, ang katalagman natago sa matag sulab sa sagbot.
  "Kinahanglan namon ang proteksyon nga camouflage dinhi," hunghong ni Yanesh. Ang mga trapo halos wala makatago sa lawas; Ang dagkong mga insekto, sama sa nakat-onan ni Yaneš sa eskuylahan, dili mokaon ug mga tawo niining planetaha. Ang labing delikado nga mga espisye sa mga arthropod gilaglag sa genetic nga lebel dili igo alang sa sentro sa kapital nga mahimong gigikanan sa impeksyon o epidemya. Naglakaw sila sa hilom. Kalit nga nahagba si Maxim. Ang gagmay nga buhing mga binuhat naglihok nga dili mahimutang, ingon sa usa ka tawo nga nahadlok kanila. Gigunitan sa marshal ang kamot sa bata ug mihunghong sa iyang dalunggan:
  - Adunay usa ka ambus sa unahan!
  Gikuha ni Maxim ang sound detector sa iyang bulsa ug gipaminaw pag-ayo ang palibot. Husto kana, lima ka tawo nga manggugubat ug halos parehas nga gidaghanon sa mga langyaw ang naghigda sa duol. Aw, sa ingon nga balanse sa mga pwersa, mas maayo nga dili makiggubat, apan laktawan ang kaaway.
  Mao na ilang gibuhat.
  Ang eksperyensiyadong sundalo ug ang berdeng batang lalaki milihok nga magkadungan. Kinahanglang mobaktas mi sa bagang kakahoyan, nga malumos hangtod sa buolbuol sa lumot. Uban sa dakong kalisud, ang marshal nakahunahuna sa pagkaputol sa kadena sa tawo ug nakahimo sa paglusot niini nga dapit. Swerte sila; walay usa sa mga langyaw nga adunay mga igbalati sa mananap o talagsaon nga pandungog. Ang sound detector makaila na sa hinay nga gisulti nga mga pulong.
  - Mister Resident, nangutana ka sa imposible gikan kanako.
  Agig tubag, usa ka tingog nga susama sa pagkurog.
  - Ug ikaw, sa kinatibuk-an, naanad sa pagkuha lamang sa salapi nga wala magtrabaho alang niini sa hingpit.
  Sa paghukom sa timbre, siya nahisakop sa usa ka dili-humanoid nga rasa.
  - Gibayran ka nila og tunga sa milyon, busa unsa? Karaan nga kasayuran bahin sa mga satelayt sa espiya.
  "Dili nako sala," ang tingog sa tawo padayong nagpakamatarong sa kaugalingon. - Ang impormasyon sa niini nga matang, sa prinsipyo, mahimong outdated kaayo sa madali. Dili ako makagagahum sa tanan.
  - Nasabtan dayon namo kini, mas sayon ang pag-ingon nga ikaw huyang. Kung bahin sa pag-atake sa sistema sa Kremlin, ikaw ug ang imong mga kakunsabo dili kaayo magamit.
  Nangurog si Maxim. Moabot ba gyud kini sa usa ka pag-atake sa labing kusgan nga linya sa depensa nga naglangkob sa kaulohan ug sa tibuuk nga sentro sa galaksiya? Ang sistema sa Kremlin, ingon sa giangkon sa mga tiglalang niini, dili mabuntog ug, bisan pa, kung ang mga kaaway nahimong aktibo sa kasingkasing sa imperyo, kini modala ngadto sa makapasubo nga mga pamalandong.
  - Hibal-i, tawo, sa dili madugay mogamit kami usa ka sukaranan nga bag-ong hinagiban, ug sa tabang niini ang mga barko sa Russia mahimong abog sa dili pa sila makaabut sa layo nga distansya. Unya ang atong kasundalohan, sama sa usa ka bug-os nga makalusot nga gravitational wave, mobaha sa mga wanang sa Russia ug mosakop sa imperyal nga mga kalibutan.
  Gikuha ni Maxim ang usa ka depress nga panghupaw, dayag nga ang traydor dili kaayo malipayon sa ingon nga paglaum. Apan, siya mitubag:
  - Ang ikalimang kolum mas aktibo kaysa kaniadto, ug ang imong pagsulong moadto sumala sa plano.
  - Ang imong tahas sa umaabot nga umaabot mao ang paghimo usa ka dosena nga mga kuta sa kaulohan alang sa among mga pwersa sa welga. Ang mga mersenaryo molusot dinhi ubos sa pagtago sa mga turista, magtago sa kalasangan, ug dayon magdula sa ilang papel sa kinatibuk-ang pag-atake.
  - Mao kini ang mahitabo.
  - Ug tan-awa, tawo, kung mapakyas ang pag-atake sa among mga starship, mas grabe pa kini kanimo. Ang imong kaugalingon nga kontra sa salabutan magkuniskunis kanimo, ug ang imong pagpatay hinay ug sakit.
  Bisan wala makita ni Maxim kung kinsa ang nagsulti, sigurado siya nga mailhan ni SMERSH ang traydor pinaagi sa iyang tingog.
  - Kinahanglan namon ang kasayuran bahin sa tanan nga labing bag-ong appointment sa liderato sa kaaway. Ang tanan nga imong nahibal-an.
  - Sumala sa akong impormasyon, ang batan-ong Marshal Maxim Troshev gitudlo sa pagmando sa mga panon sa mga bitoon sa Smur galaxy. Walay eksaktong impormasyon bahin kaniya, apan...
  - Ang tanan klaro, ang mga Ruso nag-andam sa usa ka dakong opensiba didto. Sama sa kanunay. Ang bag-ong komandante usa ka kalit nga pag-atake sa dagkong pwersa.
  Nangurog si Maxim, gusto niya nga magdali sa unahan ug tukbon ang geek. Ang operasyon anaa sa peligro.
  - Sa akong hunahuna mao kini. Sa ubang mga appointment...
  Ang traydor naglista sa dugay nga panahon ug makalaay, apan si Maxim aduna nay plano sa iyang ulo. Una, kinahanglan nimo nga hilom nga mobiya sa kini nga lugar, ug ikaduha, dali nga kontaka ang SMERSH. Didto sila magdesisyon kung i-neutralize dayon ang espiya network o maghulat. Human sa tanan, ang giila nga mga traydor dili delikado, ug ang disinformation mahimong ma-leak pinaagi kanila. Ang nag-unang butang mao ang walay amateur performance. Bisan pa, ang batang lalaki, nga kalmado nga naglingkod hangtod karon, milihok, ug namatikdan nga ang kusog sa pagkabatan-on sa tibuuk nga paglihok.
  - Tingali mahimo naton sila maigo sa usa ka laser, Mister Marshal?
  "Dili, sa bisan unsa nga kahimtang," mihunghong si Maxim. - Mao kana ang katuyoan sa paniktik, aron makolekta ang kasayuran ug ireport kini sa husto nga mga tawo. Kung makalapas ka sa mando, ako mismo ang mopusil kanimo.
  Gipataas sa Marshal ang iyang beam gun nga mahulgaon.
  Miyango si Yanesh.
  - Ang mga order wala gihisgutan.
  Nagbasol si Maxim nga gidala ang bata uban kaniya. Unsa kaha kung madungog ang ilang mga hunghong... Samtang, nadungog ang usa ka kutikuti sa sound detector, ug nagsulti na usab ang langyaw.
  - Ingna si "Jupiter" nga kung dili niya kita tabangan, mahimo naton siyang ihatag pinaagi sa pagsakripisyo niini nga pangan. Unya ang imong Supremo masuko, ug ang kaluoy dili usa sa iyang mga kakulangan.
  "Oo," hunahuna ni Maxim, "kinahanglang lig-on ang usa ka lider." Kaniadto usa siya sa mga piniling libo, apan, nakahigayon siya nga mahimong lider kon mahitabo ang kalit nga kamatayon sa nagharing diktador. Usa ka libo ang gipili matag tuig, ug ang pagtuyok sa labing kataas nga gahum mahitabo matag katloan ka tuig. Apan kini nga higayon giwala usab. Una, ang kinaiya ni Maxim humok kaayo, ug ikaduha, ang iyang paranormal nga mga abilidad, kusog kaayo sa pagkabata, nagsugod sa pagkahuyang sa edad. Bisan pa, mahimong usa ka marshal kung wala ka pa sa kwarenta ... kana adunay gisulti.
  - Ayaw paghikap Jupiter. Siya ang imong labing maayong paglaom. Kung wala kini, gamay ra ang kahigayonan nga makadaog sa gubat.
  Si Inogalakt mikatawa nga dili madungog isip tubag. Unya siya miingon nga klaro:
  - Ang "Jupiter" bililhon kung aktibo. Tungod sa iyang pagkawalay aksyon, ang atong mga tropa nag-antus sa daghang mga kapildihan. Bisan pa niana, imong ipahayag ang among mga instruksiyon ngadto kaniya. Sa pagkakaron makaadto ka.
  "Mao na, makabiya ka na," nanghupaw si Maxim nga nahupayan. Nianang higayona, sa pagpanghimakak sa iyang mga pulong, usa ka pagbuto ang nahitabo. Nahitabo ang shootout.
  - Damn it! Pagtrabaho pag-usab ...
  Miduko ang marshal, ug ang malipayong mga kidlat lamang ang mikidlap sa mga mata ni Yanesh.
  . KAPITULO Num. 11
  - Gisulti nimo ang konsensya! - Ang mapahitas-on nga ulipon misinggit.
  - Aron ang kalipay iya sa tanan, ug dili sa pipila ka pinili. Tungod niining balaan nga hinungdan giisa ko ang akong espada! - Ang Witcher mipatugbaw.
  Ang Count nagduhaduha:
  - Dili! Nagtuo ko nga nadala ka sa kasuko o sa kahigal sa gahum! Adunay mga pag-alsa sa mga ulipon, apan kini natapos lamang sa mga masaker. Kini ang mga sangputanan sa bisan unsang pagrebelde.
  - Dili kini usa ka kagubot, apan usa ka rebolusyon. Ang labing importante nga butang mahitabo sa ulahi, human sa kadaugan! - Ang manggugubat miingon uban ang dakong kadasig.
  - Rebolusyon? Katingad-an nga pulong, nahibal-an ba nimo kini sa imong kaugalingon? - Natingala si Forsa.
  - Dili gyud! Kini nga termino gihatag kanako sa usa ka anghel sa usa ka damgo. - Ang Witcher gipalihok sa inspirasyon.
  - Usa ka anghel o usa sa itom nga mga diyos! Ang matagnaong mga damgo malimbongon. - Ang ihap nagduhaduha.
  - Sa bisan unsang kaso, adunay ka higayon nga mabag-o ang kinabuhi sa mga tawo alang sa labi ka maayo ug mahimong mas maayong tawo sa imong kaugalingon! Ang tanan nga mga kasamok gikan sa kahakog, ang kauswagan posible lamang pinaagi sa komon nga mga paningkamot. Ang tawo nga walay team sama sa uling, walay kalayo, naghatag ug gamay nga kahayag ug daling mapalong! - Gibuga niya ang usa ka sapa sa kahanas sa Witcher.
  - Giingon nimo nga ang usa ka tawo kinahanglan nga naa sa usa ka team. Apan nahibal-an ba nimo kung unsa ang kinaiyahan sa hayop? - Sarcastic nga pangutana ni Forsa.
  - Ug ang hayop mas maayo sa panon! Ug sa kinatibuk-an, tungod kay ikaw usa ka ulipon ug wala matubos, nan ang mga halangdon mitalikod kanimo, sa mga pulong ang imong matinud-anon nga mga higala nagpakita sa ilang tinuod nga kolor. Kini nagpasabot nga panahon na sa pagpangita og mga kauban sa laing palibot. - Gisugyot ni Witcher nga mas kalmado.
  Nahilom si Count de Bor sa pipila ka segundo, ug dayon gituy-od ang iyang kamot:
  "Bisan kung dili ako motuo sa katapusang kalampusan, labing menos ang akong sulab makainom og dugo."
  - Ang lohika kinahanglan dili magsilbi nga instincts - ang hunahuna sa kahigal! - Miingon si Witcher.
  - Aw, okay, igo, lecture kanako! Adunay usa ka gubat - adunay usa ka kalampusan! - Ang Count nagsugod sa pagpahid sa dugo gikan sa iyang kaugalingon.
  - Ikaw usa ka eksperyensiyado ug maisog nga manggugubat, kinahanglan ka mapili ingon usa ka lider sa iskwad! - Gisugyot sa manggugubat.
  - Dili daotan, apan dili nimo kinahanglan nga pilion ang matag lider sa militar. Kinahanglang adunay mas estrikto nga prinsipyo sa panaghiusa sa sugo. Gipili ka, mao nga magtudlo ka! -Gisugdan sa Count ang pagbutang sa iyang chain mail. Usa ka magtiayon nga mga lalaki nagdali sa pagtabang kaniya.
  - Unsa ang bahin sa libre nga kompetisyon? - Nagduhaduha si Witcher.
  - Makadaot kini sa kasundalohan! - Puwersa nga giputol. - Ang ekonomiya usa ka rhizome sa daghang mga saha, ang kasundalohan usa ka punoan!
  Ang Witcher nagbiaybiay:
  - Apan mas kanunay kini oak, ug dili sa mga termino sa gahum ug kalig-on, apan sa lebel sa kontrol!
  Gitunol sa batang lalaki nga hubo ang ihap sa usa ka espada. Siya mitubag pinaagi sa paghapak kaniya sa iyang bukog nga bukobuko, nga gikulata sa makadaghang higayon. Ang batang lalaki nag-agulo ug milukso balik, nga gikibot ang iyang brown nga mga bitiis.
  Si Witcher desidido nga miingon:
  - Naghimo ako og lima ka legion sa pinutol nga komposisyon, duha ug tunga ka sundalo matag usa. Gitudlo ka sa pagmando sa ikatulo! Ug papilia ang mga ulipon sa uban!
  Ang kataposang sugyot nagpahinabog kontrobersiya, nga halos nahimong mga away. Unya miulbo ang away, daghang mga ulipon ang nasamdan, ug kinahanglang mangilabot si Witcher. Human natumba ang pinakadali, siya misinggit:
  - Hunonga ang paggamit sa baton! Mopadayon kita sa direktang pagtudlo sa mga kumander.
  Ang mga ulipon wala makontento sa pagbagulbol, apan sa dihang ang manggugubat mibutang sa maong sugyot sa usa ka boto, sila nagkahiusa sa pagpataas sa ilang mga kamot.
  Dinhi si Witcher, nga nanguna sa pag-alsa, kinahanglang magtrabaho pag-ayo. Sa tinuud, lisud ang pag-ila sa usa nga takus pinaagi sa mata, ug nagpadayon siya sa pagpangutana sa mga umaabot nga kandidato. Sa kataposan, ang mga pagtudlo gihimo ngadto sa mga lehiyon, ug ang temporaryong mga komandante gitudlo sa mas gagmayng mga sanga.
  - Kung mahuman na ang mga gubat, atong tan-awon ang kaisog ug kabatid nga gipakita sa mga sundalo! - Gipasabot sa babaye.
  Ang usa sa mga lehiyon bug-os nga gilangkoban sa mga bata ug mga tin-edyer. Gisugo ni Witcher ang batang lalaki nga si Bik sa pagmando kanila. Ang mga lalaki misinggit sa kasuko:
  - Gamay pa kaayo siya! Wala namo kinahanglana ang gamay. Ibutang ang labing dako ug labing kusgan sa ibabaw namo.
  - Ug kinsa imong gusto?
  - Gimingaw ko nimo! Siya ang labing takos!
  Usa ka atleta nga batan-ong lalaki milakaw sa unahan; Tuod, morag duol ang iyang nawong. Si Vedmakova, nga nahibal-an pag-ayo kung unsa ka hinungdanon ang salabutan alang sa usa ka komandante, nangutana:
  - Unsa ang pito ka walo?
  Ang batan-ong lalaki mitan-aw kaniya ug mibagulbol:
  - Wala ko kahibalo! Ang nag-unang butang mao ang kaunoran ug kusog.
  Misinggit si Bik sa loudspeaker:
  - Ang mga kaunuran nga walay utok usa ka hakop nga karne - diin ang frying pan naghilak!
  - Manahimik ka nga bug! Lumpagon ko imong apapangig! - Ang batan-ong bayani nagngulob.
  - Bisan kinsa nga wala nahibal-an nga pito ka walo ang kalim-an ug unom dili mahimo nga maigo ang iyang kumo labi pa sa iyang ilong! - Ang bata mipilit sa iyang dila ngadto kaniya.
  Ang batan-ong tulisan misinggit sa tumoy sa iyang mga baga:
  - Gihagit ko ikaw, makig-away kita hangtod sa kamatayon!
  - Gisundog ko nimo sama sa ilaga-unggoy! - Gipahibalo ni Count de Force. - Bisan pa, kini ang bugtong disente nga paagi sa paggawas.
  - Sa duha ka duelist, ang usa usa ka buang, ang usa usa ka bastos! - Namatikdan nako si Witcher. "Bisan kung maayo alang sa mga lalaki nga magpainit."
  Si Bik mibarog atbang sa iyang kaaway, dako ang kalainan sa gitas-on, lima ka pilo nga bug-at ang iyang kontra. Ang bata, bisan pa niana, mitan-aw uban sa pagtamay sa iyang prominenteng kaunoran; Ang iyang lingin nga nawong naghimog mga nawong, ang iyang espada nagtuyok sa iyang mga kamot.
  - Bueno, unsaon man nato pagpakig-away o pakigdait! "Mabiaybiayon," siya nangutana.
  - Oo, gihigugma ko ikaw! - Giatake sa atleta ang batang lalaki. Gibunalan niya ang usa ka backhand, ang iyang espada taas ug bug-at, dayag nga kini usa ka duha ka kamot. Gilikayan ni Bik ang hampak nga wala gani mosulay sa pag-undang, apan igo lang milukso sa ibabaw sa trajectory ug gidunggab ang iyang pinuti sa taytayan sa iyang ilong. Ang bata naigo lamang base sa kalkulasyon - sa scratch, apan dili sa pagpatay.
  Ang bangis misamot sa kasuko ug misugod sa paglabyog sa iyang ikaduhang espada. Dinhi bisan si Buk kinahanglan nga moduso pag-ayo samtang siya midagan. Ang hubo nga mga tikod sa bata nagkagamay, ug ang mga sulab nagdali sa paggukod kanila. Kalit nga mihunong si Bik, mitumaw ang tubo sa iyang ngipon. Ang kaaway misamot kakusog ug midali uban sa dagan sa kabayo, nga gibuklad ang iyang baga nga mga bukton. Nagngisi nga hiwi, miluwa ang batang lalaki, ug usa ka gamay nga butang ang naigo sa nawong sa atleta. Si Bik milakaw nga padaplin sa mga blades, ug gibunalan pa ang dughan sa iyang kaatbang gamit ang iyang hubo nga tikod.
  Nakugang, ang kusgan nga lalaki misinggit nga kusog, unya ang iyang mga bitiis naluya ug nagsugod sa pagkahugno.
  Usa ka mahigalaon nga panghupaw ang mibanlas sa kasundalohan; Unya ang mga bata misinggit sa kalipay, una sa tanan, siyempre, ang pinakagamay sa mga ulipon. Kadtong mga gagmay ug huyang nalipay nga makita nga ang imong punoan nga amo dili usab maayo. Busa bisan ang usa ka bata makahimo sa usa ka butang alang sa pag-alsa.
  Ang mga ulipon midagan ngadto sa napildi nga atleta, lakip ang usa ka magtiayon nga lokal nga mga doktor. Usa ka purpura nga lugar mikaylap sa bagis, gamay nga buhok nga nawong sa batan-ong bayani. Ang doktor miingon nga natingala:
  - Basilica! Usa ka dagom nga adunay hilo ang gidunggab kaniya, nga nakaparalisar sa iyang mga bukton.
  - Temporaryong! - Miingon si Bik. - Unya siya moabut sa iyang mga pagbati. Dili siya makahinumdom sa bisan unsa, dili lang niya mamatikdan ang iyang kaulaw.
  Giduol ni Witcher ang bata:
  -Diin ka nakakat-on sa paghimo og mga hilo?
  - Wala bisan asa! Nakit-an kini sa usa sa mga estates. Ang mga adunahan wala usab malipay sa ilang posisyon sa katilingban. Busa naghimo sila ug tanang matang sa hilo. Kung ang potion selyado, walay problema, nahibal-an ko unsaon pag-abli sa mga kandado! - Si Bik nga maliputon mikidhat kang Witcher.
  - Asa? - Nangutana ang manggugubat.
  - Usa ka kawatan ang nagtudlo kanako! Siya temporaryo nga nahimo nga usa ka ulipon, ako kauban niya, kami nagtrabaho pag-ayo, giputol ang lasang. Gisultihan ko niya unsaon pag-abli sa mga kandado, bisan usa ka butang nga gipakita kanako. Natingala siya sa akong panumduman ug dayon nilayas. - Ang batang lalaki malimbungon nga mikidhat.
  - Ug wala nimo siya gisunod? - Natingala si Witcher.
  - Dili! Kaming tanan gihampak tungod niini nga pagkalagiw bisan pa niana, ug kon ako nakalingkawas pa, nan ang matag ikalima nga bahin gilansang unta sa krus sa mga haligi. Duha na ka tawo ang nagkunsabo. - Gipasabot sa wiry boy.
  - Mga barbaro! Aw, okay, kung halandumon ka kaayo, tingali ang pagpakigkita kang Khirov mahimong mapuslanon kanimo. - Gisugyot ni Witcher.
  - Posible kini! Dugay na kong gusto nga mahimong labing kusgan ug labing maalamon! - Gipakita sa bata ang usa ka bola sa biceps.
  - Mas kusgan ug mas maalamon kaysa kanako? - Ang manggugubat miingon nga playfully.
  - Dili! Human sa tanan, ikaw ang lider! Apan sa imong tuong kamot, nganong dili! - Si Bik mitindog sa iyang mga kamot alang sa mas dako nga pagdani.
  - Kung mas taas ang usa ka tawo nga molupad, mas dili siya kontento sa iyang posisyon! - Namatikdan nako si Witcher.
  - Ang mga tawo dili molupad! Kadto lamang kansang mga hunahuna wala maanad sa pag-groveling ang adunay mga pako! - Ang batang lalaki nagpakita sa usa ka sayo nga pagsabot.
  - Adunay mga pako sa among kasundalohan! Nagsaad ko nga maghunahuna ko og usa ka butang. - Misaad si Witcher.
  - Ug mituo ko nimo, igsoong babaye! Human sa tanan, ikaw dili lamang usa ka lider, kondili usa usab ka igsoon o bisan usa ka inahan kanamo. Magpuyo kita isip usa ka pamilya! - Miingon si Bik.
  - Ang lider sa nasud kinahanglan nga usa ka igsoon sa mga tawo, dili usa ka igsoon! - Ang pangulo sa nasud una ug labaw sa tanan usa ka alagad sa katawhan. Hinuon, biyaan nato ang binayloay sa mga pagdayeg; Magbuhat ta ug mga tubo! - Gisugo ni Witcher.
  - Dili sila igo nga taas nga gilay-on! - Namatikdan ni Passa. - Nagkinahanglan og kalamboan.
  - Gihunahuna na nako kini, pagkahuman, ang mga ngabil ug aping nagpaposible nga maigo sa usa ka mubo nga distansya. Apan kung adunay usa ka butang nga nagpalapad sa kaugalingon ug naigo sa kusog. Ang pipila ka mineral ug hilba. - Gibati ni Witcher ang kusog nga tensiyon sa pangisip.
  Ang batang lalaki dayag nga nakadungog sa iyang mga pulong:
  - Buhaton nato kini, pilia ang mga elemento! Aduna pa kitay panahon; daghang mga ulipon ang kinahanglang ipakita sa batakang mga teknik sa gubat.
  "Husto ka, akong manghod, ang salamangkero makatabang kanato sa usa ka butang." Bisan pa, hangtod nga ang dagkong mga pwersa ilabay kanamo, kinahanglan kaming moatake. Apan, kinahanglang mangandam kita pag-ayo. Mas sayon ang pagpangita og uga nga bato sa kadagatan kay sa usa ka imbensyon nga wala gigamit alang sa militar nga mga katuyoan! - Gisumaryo ni Vedmakova.
  Human sa tanan, ang mga rebelde migugol sa adlaw sa mga ehersisyo, ug sa samang higayon, si Bik nagpadala ug reconnaissance.
  Usa ka kasundalohan mipahawa gikan sa siyudad. Dili kaayo dako, apan maayo nga armado. Usa ka batang lalaki nga scout, nga nagsakay sa usa ka gamay nga crustacean cockroach, nagdani pa sa atensyon sa usa ka kabuang:
  - Ang mga manggugubat adunay lima ka espada, ug halos dili sila makalihok!
  - Maayo kana! - Miingon si Bik. - O hinoon, kini talagsaon pa, sa dili pa sila moanhi kanato, sila maluya tungod sa sobra nga gibug-aton.
  Si Witcher malimbungon nga miingon:
  - Ang eksperyensiyadong mga manggugubat miingon, ayaw pagdalag armas nga mas dako pa sa lima ka tudlo sa imong tuong kamot. Aw, siyempre dili daotan, ang ilang kabuang makatabang kanila nga makadaog nga mas paspas. Sa kasamtangan, pakatuloga ang mga ulipon sulod sa pipila ka oras. Sila adunay usa ka lisud nga adlaw, ug ang gubat dili sayon. Pila ka mga sundalo ang naa sa mga kaaway?
  - Lima ug tunga ka libo. - masaligon nga miingon si Bik. - Kini nagpasabot nga kung pugson nato silang tanan, dili na mosobra sa lima ka gatos ka tawo ang magpabilin sa siyudad.
  - Kini makatarunganon, kinahanglan nga moduol gikan sa tanan nga bahin. Sa gabii dili sila mangahas sa pag-atake kanamo; Buot ipasabot nga magbutang sila og kampo aron maka-hack sila sa kaadlawon sa tibuok nilang kusog. Basin bahinon pa nila ang mga tropa alang sa katuyoan sa pagliyok. - Gisugyot ni Witcher.
  Misupak si Count de Forza:
  - Nahibal-an ko pag-ayo ang mga batasan nga naghari sa Sultanato nga kami nakig-away kanila labaw sa kausa. Sa gabii magpadala silag daghang espiya nga may mga bag nga bulawan sa among kampo. Tinguhaan nila nga hiphiphan ang mga ulipon ug dayon ilansang sila o, labing maayo, kuhaan ang ilang mga buho sa ilong.
  - Ang pagpadala sa mga espiya usa ka karaan nga taktika. - Namatikdan nako, nga nag-inat sa mga tudlo sa tiil ni Witcher. - Apan wala sila'y mga takup nga dili makita, ang mga batang lalaki nga guwardiya mabinantayon ug maliputon, madakpan nila silang tanan. Gawas pa, sugton nato sila og gamay sa kaadlawon. Ug ang mga ulipon mas maayo nga matulog ug ang kaaway mahulog sa lawom nga pagkatulog.
  - Lohikal! Ako ang unang moatake! - Miingon si Bik.
  - Kinahanglan nga kuhaon ang mga guwardiya, ug mahimo kini sa tabang sa mga tubo sa pagpamusil. - Gipakita sa Witcher ang aparato. - Adunay usa ka matang sa piston nga gilakip dinhi, tulo ka klase nga mga tanum, ug lana nga adunay carbide. Kinahanglan ka lang nga molihok nga mabinantayon, kung dili ang pag-atras matumba ang mga ngipon sa mga lalaki. Dad-on nimo ang labing maalamon nga mga lalaki.
  - Daghan ang adunay kasinatian sa pag-atake sa mga tanaman ug pagpangawat. Kadtong natawo nga gawasnon, ug kadtong dili, ilabina ang mga ulipon sa panimalay, nangawat gikan sa ilang mga tag-iya. - Gipakalma ni Bik ang tanan. - Busa miagi kami sa eskwelahan sa survival.
  - Ang tanan nga mas maayo! Sa kinatibuk-an, sa akong hunahuna wala'y daghang mga guwardiya. Human sa tanan, kinsa man kita kanila? Mga hungog ang mga ulipon! Ang kabuang mas duol sa pagpaubos - ang kadali sa hunahuna mas duol sa kontrabida.
  Ang salamangkero nga si Khirov misulod sa panag-istoryahanay:
  - Kita adunay gibana-bana nga doble o gamay nga labaw nga labaw, apan ang kaaway mas maayo nga nabansay ug armado. Ug sa kasundalohan sa Sultanate, ang mga babaye nag-alagad lamang sa personal nga lehiyon sa mga imortal. Adunay unom ka libo niini nga mga mersenaryo gikan sa lainlaing mga nasud. Kita adunay daghang mga babaye sa atong kasundalohan, ug uban sa talagsaon nga mga eksepsiyon sila mas huyang nga mga manggugubat kay sa mga lalaki.
  Busa ang matag gubat kinahanglang maplano pag-ayo. Dugang pa, sa unang kapildihan, ang mga ulipon magsugod sa paglayas gikan kanato.
  - Kadaogan ingon nga usa ka babaye makadani sa iyang kahayag, apan repels sa iyang bili! - Mikidlap pag-usab ang kaalam ni Witcher.
  - Nindot! Karon akong nakita nga ang plano sa operasyon hingpit nga giuyonan. Ang nahabilin mao ang pagpatin-aw sa mga detalye. Sa panahon sa gubat, ang kalisang magsugod sa han-ay sa mga kaaway, ug kadaghanan sa mga sundalo modagan ngadto sa siyudad sa Zhit. - Gisugyot ni Khirov
  - Klaro na! Ang pinakalig-on nga detatsment sa mga ulipon mohapak gikan sa likod, gikan lang sa direksyon sa siyudad. Basin pangunahan ko siya. - Gisugyot ni Count Forsa.
  - Dili kini mahimo, ug ikaw! - Giklaro sa salamangkero.
  "Gawas pa, kami adunay mga kaldero sa lana, ug ako nagmando sa mga pabilo nga gitaod niini." Atong ihulog sila sa kampo ug dugangan ang kalisang. - Gisugyot ni Witcher.
  - Ug kini usab makatarunganon. - Ang salamangkero miuyon. - Wala ka pa igo nga nangandam niini nga mga singil.
  - Husto! Ang kalayo mao ang diyos sa gubat ug, sama sa ubang mga diyos, nagkinahanglan ug pagtagad ug sakripisyo! Apan wala mi igong panahon sa pag-andam sa tanan. - Si Witcher mismo naulaw sa iyang pagka-rotate.
  - Sa sunod higayon nga mas sopistikado ka. Sa kasamtangan, wala kini magsamok kanamo sa pagkatulog. - Khirov yawned nga walay bisan unsa nga pagpakaaron-ingnon.
  Miyango si Witcher:
  - Ako adunay usa ka mananap nga batasan sa pagkatulog nga gamay ug gaan, apan ang atong mga igsoon angayan nga mopahulay.
  - Ang pagkatulog usa ka estratehikong hinagiban, ang kakulang niini mao ang hinungdan sa kakapoy, nga sa baylo mao ang kagaw sa kapildihan. - Namatikdan ni Passa.
  Ang mga ulipon, human sa pag-ehersisyo sa presko nga hangin, nangatulog sama sa patay. Ang mga guwardiya ra ang naglingkod sa pag-ambus, andam sa pagpataas sa alarma. Wala ka mahibal-an nga sa kalit ang komander sa kaaway mahimong labi ka layo nga panan-aw. Bisan pa, ang tanan nagtrabaho, dayag nga ang komandante sa lehiyon sa gobyerno, Temnik Etirimon, dili gusto sa usa ka dili matag-an nga gubat sa gabii. Dugang pa, sa kangitngit mas sayon alang sa usa ka ulipon ang pagtago, ug unya dakpon sila. O basig mo-give up na lang sila, unya adunay torture ug execution. Gitilapan ni Temnik Ethyrimon ang iyang mga ngabil, labi na nga makapahimuot ang pagbiaybiay sa mga batan-ong babaye, pagbali sa mga tudlo sa tiil, pagsunog sa buhok - makatintal kaayo.
  Kay nagdali sa pagpatindog sa ilang mga tolda, ang mga sundalo nangatulog. Wala nay kapin sa duha ka dosena nga mga guwardiya ang nahibilin. Sa wala pa matulog, si Ethrimon, uban sa linibo, naghikay ug usa ka kombira, ang mga hubo nga mananayaw nag-uyog sa ilang mga anting-anting sa ilang atubangan. Nindot ug makalingaw. Gilabay sila sa mga tul-an sa mga millenarians ug gipugos sila sa pagkuha sa madanihon nga mga pose. Unya, sa walay bisan unsa nga pagduha-duha, sila nanag-iya niini ug, sa nakatagbaw sa ilang mananap nga kailibgon, nahulog sa usa ka hubog nga pagkatulog.
  Ang ilang kamatayon mikamang nga wala mamatikdi. Ang mga rebelde miagi sa kakahoyan, uban sa usa ka panon sa mga batang lalaki nga nag-una. Si Bik, nga mipilit sa usa ka kahoy, nagtago sa mga dahon, nakakita sa unang guwardiya.
  - Ania siya, lamian, nawala.
  Ang hilo naayo og gamay ug nakapahinabog dihadiha nga paralysis. Ang usa ka hit sa nawong dili kinahanglan, tungod kay ang mga manggugubat sa Sultanate, ingon nga usa ka lagda, naglakaw nga kahayag ug ang dughan lamang ang gitabonan sa armor ug ang guwardiya naghigda.
  - Adunay usa!
  Si Witcher mismo naglihok gikan sa luyo. Gitangtang niya ang guwardiya nga walay tubo sa pagpamusil. Nisulod lang siya sa likod ug gibali iyang liog.
  - Ang paglihok mao ang kinabuhi! Ayaw lang pag-awit - para sa kalinaw! Ug sad kaayo - walay sulod akong tiyan!
  Mas kataw-anan ang gibati sa manggugubat. Taas ang mga kahoy sa palibot ug makita ang mga paras. Ang hinigugma ug ang labing maalamon nga mga ulipon nga lalaki nagkamang sa duol. Ang mga hamtong nga manggugubat mas bug-at ug busa nahulog sa luyo. Ang usa ka mas bug-at nga mananap kanunay nga naghimo og dugang nga kasaba.
  Gipatay ni Witcher ang laing guwardiya sa dalan, kinsa nagsuyop lang og coconut beer gikan sa usa ka flask. Ang kampo miabli sa ilang atubangan.
  Dili kaayo dako nga kampo ang nangatulog ang mga sundalo, usahay sa mga tolda, usahay sa baga nga sagbot. Ang kagabhion init, dili daghang mga guwardiya ang nagyaw-yaw, sila walay pagtagad.
  Ang nag-unang butang dinhi mao ang pagtangtang kanila sa makausa aron wala sila'y panahon sa pagpataas sa alarma. Ang swan cuckoo, nga adunay nindot nga tingog, mas angay alang niini. Dili siya makapukaw sa bisan unsang katahap, sa sukwahi, ang iyang pag-uyog madungog hapit kanunay, apan kung imong usbon ang tono, mahimo nimong makuha ang kasayuran.
  Gihimo ni Vedmakova. Sila mitubag kaniya. Ang mga guwardiya wala motubag;
  - Ang usa ka espada sama sa usa ka tinulo sa ulan, kini mahulog ug magkatag, ug kung adunay daghan kanila, ang kadaugan matawo!
  Ang Witcher nagsugod sa pagputol sa nangatulog nga mga tawo. Sa usa ka bahin, dili kini kabatid, apan sa laing bahin, ang kadaugan takus nga pasidunggan! Ang kadungganan usa ka relatibo nga konsepto ug kinahanglan nga i-apply una sa imong mga sundalo!
  Una sa tanan, hutda ang mga mas adunahan nga mga sinina, ang mga komandante. Ang mga espada kasagarang gibutang sa usa ka bulag nga pundok.
  Apan, ang kahapdos sa tanlag wala magdugay; Kung giatake ka sa gabii, dili malikayan ang kalisang, labi na kung madag-umon o madag-umon. Ang mga ulipon tanan hubo ug dali ra makaila sa usag usa, ug ang mga manggugubat mag-unay ug kanunay mag-away sa usag usa. Ug adunay misinggit:
  - Luwasa ang imong kaugalingon!
  - Bantay! Nag-atake ang mga demonyo!
  Sa mga panahon sa kalisang, ang papel sa komandante mas hinungdanon kaysa kaniadto. Nahibal-an kini ni Witcher, ug nagdali sa panguna nga tolda mismo.
  Si Ethyrimon, nga medyo hubog pa, halos wala makabuka sa iyang mga mata. Sa kinatibuk-an, bisan kinsa nga moinom sa wala pa ang usa ka away matapos sa usa ka hangover sa impyerno.
  - Unsay nahitabo! Nganong hilom ang mga tubo? - Siya misinggit.
  - Ang mga tubo hilom tungod kay ang mga blades nag-awit - ang puthaw mas lig-on kay sa tumbaga! - Misinggit si Witcher. Milukso siya sa Ethyrimon. Si Temnik, siyempre, hanas nga mikupot sa sulab, apan dili pa hingpit nga komposisyon, ug ang mga kaunuran sa Witcher hingpit nga gipainit. Ihalas siya nga misibat, ang iyang blade nga pinintalan og henna halos dili makita sa kangitngit. Milupad ang ulo sa malas nga halangdon.
  Gitumba ni Witcherova ang usa ka libo nga tawo nga nagdali kaniya pinaagi sa usa ka sipa. Ang laing komandante gikuha pinaagi sa pagluwa gikan sa tubo.
  - Ngano, ang mga ghouls wala makamata!
  Pag-usab sa usa ka tin-aw nga hampak sa espada, ang gidunggab nga kaaway nahulog! Duha ka libo nga mga opisyal ang misulay sa pag-adto kaniya gikan sa luyo, apan nakasugat sa usa ka mananayaw. Nagsige siya ug sipa. Ang Witcher dili mingawon sa higayon, iyang giputol ang usa, gitapos ang lain. Bueno, ang kasundalohan nga walay mga komandante sama sa usa ka panon sa mga karnero nga walay magbalantay;
  Karon ang rebeldeng mga ulipon, nga daghan armado ug bunal, o labing maayo nga sungay, nakakuhag inspirasyon. Epektibo kaayo ang taktika sa paglabay og singko sa usa. Mas sayon ang pagkahulog ug pagyatak sa tiil.
  - Ayaw sila tugoti nga makalayo! Guntinga ang imong mga bitiis! - Vedmakova misinggit pinaagi sa usa ka voice amplifier.
  Gi-hack ni Solntslava kauban ang tanan. Giunsa pagdula ang mga kaunuran niini nga diva. Dili alang sa bisan unsa nga daghang mga tawo ang naghunahuna nga ang masuk-anon nga babaye mas daotan pa sa demonyo. Busa iyang giputol ang usa sa mga manggugubat sa katunga, ug ang iyang sulab, pinaagi sa pagkawalay-pagtagad, miputol sa tutunlan sa opisyal nga nagbarog sa luyo niya. Ang mga senturyon misulay sa pagpasig-uli sa pipila ka kahapsay, apan sa madali namatay. Dugang pa, gihimo sa Sultanate ang tanan aron maseguro nga makalimtan sa sundalo kung unsa ang inisyatiba. Ang mga rebelde, sa baylo, abtik nga nagduso sa mga tropa sa Sultanate palayo sa mga kuhol.
  - Ayaw sila palingkod sa saddle! - singgit ni Solntslava.
  Gidugang ni Passa:
  - Gikontrol sa kalayo ang mga kabayo.
  Nakatabang kini, ang mga cockroach snails mibuto sa mga ranggo ug nagpahinabog dugang kalisang. Ingon usa ka sangputanan, wala mahibal-an kung unsa ang buhaton, daghang mga manggugubat ang nagsugod sa pagkalagiw. Apan mao gyud kini ang gipaabot ni Witcher ug sa mga ulipon. Ang away misamot ngadto sa pagpuo ug paglutos.
  Gipiyong sa manggugubat ang iyang tuo nga mata ug gilabay ang tulo ka sundang:
  - Dili namo sila biyaan!
  Ang paglayas mas kabuang kaysa katalaw! Sa pagkatinuod, kadaghanan sa mga sundalo mamatay dili sa gubat, apan sa panahon sa paggukod!
  Si Bik, sama sa usa ka kusog kaayo nga bata, miambak sa liog sa usa sa mga opisyal ug misakay kaniya:
  - Mas paspas nga uk-ok!
  Ang sundang nagsilbi imbes nga mga spurs, ug ang kabus nga tawo wala gani mosulay sa paglabay niini.
  Si Witcher, nga nakamatikod niini, misinggit:
  - Ang gubat sama sa dula sa mga domino, ang nabuak nga mga domino ra ang dili na makolekta - ang yuta nagkupot!
  - Wala, ang akong mga bukog bata pa ug kusgan! - Ang bata miambak ug gilaslas ang liog. Human niini mipaspas pa siya.
  Ang Witcher napandol sa usa ka bangkay; Unya gitigbas niya ang mga espada. Ang moral sa mga tropa nga nakig-away batok kanila nawala, ug karon ang manggugubat nahimong usa ka berdugo. Adunay bisan usa ka pagdumili sa dugo. Si Witcher misinggit:
  - Sa ngalan sa dungog! Bisan kinsa nga mohulog sa iyang hinagiban mabuhi! Surrender, mga manggugubat sa Sultanato.
  Adunay mga mituman sa mando, apan daghan ang nagpadayon sa pagkalagiw sa pagkawalay paglaum, ug ang uban nangluhod.
  Pananglitan, napulo ka gamhanang mga manggugubat ang misurender sa Bik sa makausa. Tingali naghunahuna sila nga mas luwas nga itugyan ang ilang kapalaran sa usa ka bata. Ang bata misinggit:
  - Mahulog sa imong nawong!
  Nangatumba ang mga manggugubat. Si Bik naglakaw nga walay sapin sa ilang likod, bisan pa sa gaan nga gibug-aton sa bata, ang mga sundalo nag-agulo sa kahadlok. Unya ang bata nakahunahuna kung kinahanglan ba niya nga buhian ang iyang kaugalingon sa iyang napildi nga mga kaaway. Apan unya iyang gipapahawa ang dautan nga tentasyon, tungod kay ang mga ulipon gusto nga magtukod ug mas maayo nga katilingban, ug dili magsubli sa dalan sa ilang kaugalingong mga agalon.
  - Okay, buhi - aso sa langit!
  Amat-amat nga nadula ang inaway! Bisag dugay ra daw ang masaker. Ang Witcher nakit-an ang usa ka hanas nga manggugubat. Human sa usa ka bangis nga binayloay sa mga pag-atake, sa katapusan iyang gidis-armahan siya, dayon nakugang siya.
  - Kinahanglan namon kini!
  Ilang gilabay ang mga pukot sa pipila kanila, apan ang uban wala makasukol. Hapit na mahuman ang gubat, ang pagkalagiw ug paggukod na lang ang nagpadayon. Si Witcherova personal nga nangulo sa paggukod ug daghan ang napatay, apan dili niya malaglag ang tibuok kasundalohan hangtod sa kataposang sundalo.
  Bisan pa niana, ang batan-ong manggugubat, uban sa pipila ka gatus ka mga ulipon sa mga kabayo, nakahukom sa usa ka mapangahasong adventure, nga mao, sa diha-diha dayon sa pagdakop sa siyudad, nga dili andam alang sa depensa.
  - Kini mahimong usa ka lig-on nga lakang. Dili nato tugotan nga makuha ang bahandi, ug labaw sa tanan, magdali kita sa atong mga abaga.
  Pipila ka dosena nga mga sundalo sa napildi nga kasundalohan nakahimo pa sa pag-ambak sa mga kuhol sa uk-ok ug pagdagan paingon sa ganghaan.
  Wala dayon nila ablihi, naa nay gubot. Sa dihang gipaubos ang mga ganghaan, ang Witcher ug ang iyang mga mangangabayo miambak gikan sa luyo sa lasang. Misinggit siya gamit ang device sa bata:
  - Sa ngalan sa bantugang Sultan Erifef! Ang kusog nga mga reinforcement nagdali padulong kanimo! Kon gusto nimong panalipdan ang siyudad, pasagdi ang mga manggugubat nga mopuli sa ilang dapit sa mga paril.
  Ang katulogon nga mga guwardiya wala dayon makaamgo niini, ilabi na kay si Witcher naghagis sa iyang kaugalingon ug usa ka dato nga kupo nga iyang gikawat gikan sa mga patayng lawas. Ang helmet lang ang takos, nagkidlap-kidlap sama sa icicle sa adlaw, aw, kinsay makabalibad sa maong halangdong kumander.
  Ug ang mga ginoo, ang burgomaster, ug uban pang mga halangdon, siyempre, wala matulog, sila "nag-atiman" sa ilang mga tawo!
  Sa usa ka gamay nga bungtod adunay usa ka matahum nga palasyo nga adunay mga haligi ug mga estatwa, nga gihimo sa usa ka sinagol nga karaang Romano ug karaang mga istilo sa Sidlakan. Sa iyang atubangan, sama sa naandan niini nga nasud, mao ang usa ka dako nga estatwa ni Sultan Erifef, nga adunay usa ka busay nga nagbuswak gikan sa luyo sa iyang baba. Sa kinadak-ang hawanan kini saba ug lingaw, ang musika nagpatugtog - usa ka kombira kay usa ka bukid. Ang mga halangdon nga halangdon sa sultanato nagpahigayon og Sabantuy. Nagsul-ob ug mahalon nga togas nga binordahan ug bulawan, naghigda sila sa lunhawng mga unlan; Ginatos ka lampara ang misidlak sa mga lamesa ug bungbong. Sa tibuok yuta ug sa mga kolonay, ang dili maihap nga mga ulipon, mga ulipong babaye, mga ulipong lalaki ug mga sundalong tanod nga nagbantay sa palasyo mikidlap. Ang mga kadagkoan nanghigop og mga toast. Ang punoan nga halangdon, si Sheikh du Pustemorov, nagyelo sa mga bukton sa duha ka hubo nga hetaera. Nagkibot-kibot siya ug nag-agulo sama sa usa ka tawo nga gisudlan, sa kataposan nakalingkawas sa iyang kaugalingon ug misiyagit.
  -Ug karon panahon na nga adunay mga away sa gladiator. Ug sa ingon makalaay, walay dugo, ug ang bino dili alang sa kalag.
  Mitingog ang trumpeta ug ang mga manggugubat gipatawag sa arena. Sumala sa kostumbre, ang labing gaan ug labing bata nga mga manggugubat kinahanglan una nga makig-away. Apan ang sheikh bag-o lang nakadawat sa usa ka batch sa gibansay nga mga ulipon, ug gusto nga maghiusa sa duha ka matang sa kalingawan: erotiko ug dugoon.
  Usa ka kalayo ang nagdilaab sa tunga sa gamay nga Colosseum, ang mga sulo nga gipaayo sa bildo nagpadan-ag sa usa ka labi ka hayag nga kahayag nga adunay usa ka purpura nga tint, ang puti nga graba nga naggilakgilak, nga naghatag sa podium sa usa ka malipayong hitsura. Ang una nga midagan sa entablado usa ka maskulado ug yagpis nga batang babaye sa usa ka panit nga bakus. Sama sa usa ka first-class nga gymnast, naghimo siya og duha ka pag-oversault ug naglakaw sa iyang mga kamot. Unya siya mibarog atbang sa prinsipe, nagyelo, nagtabok sa espada ug sundang sa maong mga hinagiban gitawag nila siya og mirmillon. Bisan pa sa kamatuoran nga ang babaye mahimong makigkompetensya sa usa ka beauty contest, unsa ka humok, velvet ang iyang panit ug blond nga buhok, siya adunay usa ka lapad nga pilas sa iyang nawong. Ang sunod nga ambak milakaw usab sa iyang mga kamot. Ang iyang mga hinagiban usa ka trident ug usa ka mubo nga pukot - usa ka retiary. Human sa pag-inat, mibarog siya atbang sa kaaway. Siya usa ka batan-ong lalaki, hapit usa ka batang lalaki, wala"y bungot nga adunay usa ka malumo nga nawong sa pagkababaye; Morag dugay na nga nagkaila ang mga kauban ug nagpangidlap.
  - Unsa Caisca! Wala ko nagdahum nga magkita ta ug ingon ani! - Ang bata miingon nga masulub-on.
  "Usa ka buotan nga tawo, apan karon ang imong kalag dad-on sa una nga siga!" - Ang babaye mitubag nga bastos.
  - Ngano bangis kaayo ka! Mga virgin pa ta, kinahanglang mabuhi ta! - Ang batan-ong lalaki miingon uban sa maulawon nga paglaum.
  - Kini dili makatabang kanato! Bisan ang mga diyos nagtamay sa mga ulipon!
  Ang pagbansay sa eskwelahan sa gladiator lisud ug ang mga samad makita sa hubo nga sinaw nga mga lawas sa mga batan-ong manggugubat.
  Ang panon nahimong buhi, ang mga pusta gihimo, ang ihalas nga mga singgit nagdasig sa mga batan-ong gladiator, kinsa klaro nga dili gustong makig-away.
  Ang asawa sa sheikh mikuha ug panit nga bag.
  - Singkwenta ka bulawan para sa Kaiska! "Gipangidlap niya ang iyang dagkong mga ngipon.
  - Magsugod ta! Ang sheikh mihatag sa signal.
  Lahi kaayo ug sa samang higayon adunay daghan nga managsama, ang mga manggugubat nagkahiusa, ang ilang mga lihok paspas ug gubot. Una, ang manggugubat nga adunay trident misulay sa paglabay sa usa ka pukot, apan nasipyat ug ang iyang kaatbang, nga naglukso-lukso kaniya, nakahimo sa paglaslas kaniya sa tiyan gamit ang sundang. Milukso pagbalik ang ulitawo ug naigo ang tridente sa dughan, apan gamay ra ang pagkalas sa panit. Apan, ang iyang maniobra nakapugos sa kaaway sa pag-atras. Milakaw siya ug misandig sa pukot, nga wala motugot nga makaduol ang kanhi minahal nga gladiator.
  - Kamong mga lalaki mga tanga! Kini nagpasabot nga sila gitakdang mapildi! - Mapasigarbuhon nga miingon ang babaye.
  - Giunsa siya natawo? - Ang batan-ong lalaki morag naulaw.
  Kalit nga gikuha sa retiarius uban sa trident ang graba sa iyang kamot ug gilabay sa iyang nawong. Epekto ang maniobra, gipiyong sa dalaga ang iyang mga mata, ug niadtong tungora giduslak sa trident ang iyang abs.
  Naghilak sa kasakit, ang batan-ong gladiator nangurog, apan, bisan pa niana, nakahimo sa pagtuslob sa sulab sa iyang abaga. Misiyagit si Retiarius ug mibunot sa iyang armas. Ang espada mikidlap sama sa kilat, nga hapit molagbas sa iyang liog. Miatras ang gladiator, naputol ang iyang dughan. Nag-agulo ang batan-on sa kasakit ug nahulog ang iyang trident. Unya giambak siya sa kontra ug gilabay og sundang. Ang duyan medyo huyang, ug ang tumoy mitusok sa unod sa paa. Misiyagit ug natumba si Retiarius, dayon gipunit ang sundang ug misulay sa pagbangon, niadtong higayona naigo sa liog ang espada. Nawad-an na sa panimuot, iyang gihapak ang myrmillon blade sa solar plexus. Ang kanhi mahigugmaong magtiayon (sama ni Romeo ug Juliet) nahulog sa graba nga patay. Ang mga hubog nga tumatan-aw nangatawa ug naninggit. Tulo ka masulub-on nga mga ulipon nga adunay ubos nga agtang ug nagtuybo nga apapangig midagan ngadto sa arena; Kay nakaseguro nga patay na sila, ilang gibitbit sila sa ilang mga gusok ug giguyod pagawas sa entablado. Ang dapit diin adunay dugo natabunan sa mga uling.
  -Sila moadto sa pagpakaon sa mga insekto. - Gipakita sa asawa ni Sheikh Demeter ang iyang mga ngipon sa kabayo. - Makaluluoy nga ang mga bukog gamay ra kaayo, ang mga hayop magpabilin nga gigutom.
  - Walay karne ug pagluto. Makaluluoy, sa tinuud, ang usa ka magtiayon mahimo"g nahimo nga labi ka maayong mga atleta! - Ang sheikh misinggit.
  - Sa imong higdaanan? - Ang diva nangutana nga sarcastic.
  - Ngano dili! Ang babaye gwapa, ug ang lalaki mahimong imoha. "Ang sheikh adunay medyo progresibo nga mga panan-aw, nga nagtuo nga ang usa ka asawa makalingaw sa iyang bug-os nga lawas sa usa ka batan-ong ulipon.
  - Gamay ug huyang! Wala ba tay laing parisan nga ingon niini? - Nangutana si Demeter.
  - Ikasubo, wala! Atong tan-awon ang batan-ong shift nga gipadala kanato gikan sa silingang eskwelahan. - Mingisi ang sheikh.
  - Tingali mas maayo nga pasagdan sila nga magdako! Kay kon dili, atong patyon ang tanan natong mga binilanggo. - Sa wala damha, ang asawa sa halangdon nga tawo nagpakita ug kalooy.
  - Ang balita bahin sa pag-alsa sa mga ulipon malipayon kaayo ug gusto nako nga saulogon kini sa hingpit. - Ang halangdon nga tawo miuyog sa iyang tiyan.
  - Gawas kung, siyempre, si Etymon mag-una kanimo! - Gibiaybiay ang tambok nga babaye.
  - Ang ingon nga usa ka nonentity! Ang tanan nga mas maayo, atong tapuson ang tanan nga mga gladiator karon ug ihikaw ang buang sa talan-awon. Tara mga newbies! - Ang sheikh misinggit.
  - Dili kini mga bag-o. - Gitilapan ni Demeter ang iyang mga ngabil
  Mitingog na usab ang gong ug ang mga batang manggugubat nanagan paingon sa arena. Sila tan-awon mga napulo ug upat ngadto sa kinse ka tuig ang panuigon, uban sa medyo halapad nga mga abaga ug mga dughan. Sama sa nangaging mga manggugubat, siya nagbalikbalik ug nagdagan sa iyang mga kamot. Kay nahutdan na sa podium, nagsul-ob sila og mga hinagiban, helmet, armor sa dughan, taming ug mga espada. Ang usa adunay tul-id nga sulab, samtang ang usa adunay kurbada nga sulab sama sa usa ka saber. Bukas ang kinulit nga abs ug makita ang mga pilas niini. Ang batang lalaki nga nagbarog sa tuo nag-ayo sa mga samad nga nagdagan sa iyang dughan sa tulo ka linya.
  Ang panit daghan kaayong mantika ug sinaw.
  Ang manager nagpahibalo.
  -Ang bantog nga mga manggugubat nga Fudoros nga adunay usa ka curved saber ug Saflorov nga adunay usa ka tul-id nga espada nga nagpasundayag sa ring. Si Fudoros adunay unom ka away ug si Saflorov adunay pito. Ang tanan nilang mga kaatbang gipatay diha-diha dayon o gidunggab hangtod namatay sa desisyon sa mga tawo. Gitudlo sa manager ang iyang tudlo sa panon sa katawhan. Mipakita na usab ang mga gustong mopusta. Ang Sheikh misinggit.
  - Usa ka gatos nga bulawan nga mga sensilyo alang sa Saflorov.
  Ang mga pusta dali nga natapos, ang mga halangdon nanumpa. Gani nag-away ang duha. Ang usa nagsabwag og usa ka baso nga bino, ang usa gibunalan siya sa nawong sa usa ka tambok nga bitiis. Ang mga hetaera ug mga guwardiya nagdali aron pakalmahon ang nagkagubot nga publiko. Ang asawa sa sheikh, halangdon, bastos, tambok, nangutot:
  -Sa unahan! Patya!
  Nagtapok ang mga gladiador. Niining higayona, gigugol nila ang ilang oras, gisulayan ang usag usa pinaagi sa mabinantayon nga mga pagbunal. Sa pagbangga, ang mga espada misidlak gamay, ang mga taming nangurog. Ang publiko dili kaayo ganahan niini nga pasidaan; kini nag-uwang sa kasuko ug ang mga bukog milupad paingon sa mga manggugubat. Gibaliskad sa sheikh ang tray ug natabunan sa bino ug jam. Unya nangluwa siya ug nangirit sa kasuko.
  -Kung dili ka makig-away, ipabitay ko ikaw nga baligtad. Daghang mga mabangis nga "janissaries" ang midagan sa podium, giwara-wara nila ang mga bangkaw, nagpakita sa mga pagtuktok sa bukas nga likod. Si Saflorov nagpadayon sa opensiba, nag-atake sa kasuko, gisipa niya ang iyang katugbang sa tuhod. Miatras ang batan-on, gipalihok gamay ang iyang espada sa kilid, ang iyang kaatbang naglaslas sa dughan. Ang usa ka dili maayo nga screwed plate nahulog sa ilawom. Ang sunod nga pag-atake nagbilin ug lawom nga marka sa panit ug midagayday ang baga nga dugo. Miatras si Fudoros, usa sa mga balhiboon nga manggugubat naigo siya sa mga bitiis. Ug sa dihang nagduha-duha ang bata, gihapak ni Saflorov ang iyang helmet sa hilabihang kasuko nga siya natumba ug natumba. Ang kakurat maoy hinungdan sa pagkalupad sa "helmet" nga nagpakita sa usa ka puti nga ulo nga adunay hubag nga bun-og sa agtang. Gibutang ni Saflorov ang sulab sa iyang gikulbaan nga nagkuba-kuba nga dughan. Mitan-aw siya sa kilid sa "audience".
  Naghuwat kog sign. Kung ang kadaghanan nagdagan sa ilang buhok, nagpasabut kini sa pagpatay, ug kung gipilit nila ang ilang mga palad sa usa ka kandado, nagpasabut kini nga maluoy.
  Apan, ang kaluoy wala mabasa sa mabangis nga mga nawong. Halos tanan, bisan ang mga babaye ug mga tin-edyer, nagdagan sa ilang mga palad sa ilang tutunlan.
  -Kamatayon! Tapusa siya!
  Ang asawa sa sheikh miyagayaga.
  - Siya mikanaog nga barato kaayo. Ihatag kini kanako alang sa usa ka gabii.
  Nagduha-duha si Saflorov, hinay nga mipilit sa hubo nga dughan sa napildi nga tin-edyer, ug usa ka tinulo sa dugo ang nagpakita. Unya, sa pagkawalay paglaum, iyang gisalibay ang espada:
  -Dili ko mahimo! Amigo nako siya.
  Ang kasaba kalit nga mihunong ug dihay makapatay nga kahilom.
  -Unsa! - Nasuko ang sheikh. -Nagdumili ka sa pagpatay sa napildi. Cage silang duha, pagkahuman adunay makalilisang nga pagsakit sa atubangan sa tibuuk nga eskwelahan sa gladiator.
  Ang mga manggugubat midagan paingon sa Fudoros, gisablig ug tubig ang iyang nawong, ug dayon, aron matabangan siya nga mas paspas nga makaamgo, ilang gisunog ang iyang hubo nga tikod gamit ang init nga puthaw. Misiyagit ang bata, miambak ug duha ka laso ang gilabay dayon sa iyang liog. Si Saflorov misulay sa pagsukol, nakig-away siya sa usa ka dosena nga mga espada sa makausa, ang kahadlok naghatag kaniya og kusog. Apan usa sa mga namusil naigo sa iyang bitiis gamit ang pana. Ang hilo nakaparalisar sa batan-ong lalaki, apan wala makapatay kaniya. Kay gigapos na silang duha, gitanggong sila sa hawla. Si Saflorov naigo sa mga gusok gamit ang init nga sungkod, ang iyang panit nagsugod sa aso, ug ang batid nga batang lalaki maisugon nga nag-antos sa mga injection. Apan dayag nga ang pagtortyur sa duha ka masupilon nga mga lalaki gi-postpone alang sa dessert.
  Ang asawa sa sheikh misidlak:
  - Sila unta ang akong bana. Nahibal-an nimo nga ako mamugnaon.
  - Kabalo ko, pero tan-awa lang, basin magselos ko. Mga gwapa ug pwede na magpakasal. - Gipakita sa sheikh ang iyang mga ngipon.
  - Lagmit, minyo pa gani sila! Pagkahuman, kini ang labing kusgan ug labing himsog nga mga ulipon nga kinahanglan nga modaghan! - Ang tambok nga babaye mikidhat.
  - Ang mga gladiator mao ang kolor sa pagkaulipon! Unta makuha nako sila ug torture sa ilang mga asawa. - Mingisi ang sheikh.
  - Kita makahimo niini! By the way, mga babaye na usab.
  Karon ang mga babaye kinahanglang makig-away. Duha ka half-hubo diva nga nagsul-ob lang og loincloth ang misulod sa arena. Gikadenahan sila sa mga liog ug dili mabulag sa usag usa. Armas: duha ka sundang sa matag kamot. Klaro nga bangis ug dili kaayo dugay ang away. Ang usa ka babaye maanyag, ang usa itom ang buhok, parehas nga taas ang manes.
  - Sa gubat! - dalugdog ang tulisan.
  -Dili ko mopusta! - Ang asawa sa sheikh nanguyab. - Kini nahimo nang dili maayo nga tilimad-on.
  Ang kabos nga mga babaye nagtigom. Makahadlok, ang usa niini hapit dayon gibuak ang iyang tiyan, ang usa nasamdan sa dughan. Nagpadayon sa pagputol sa ilang kaugalingon, ang mga batang babaye gipalayas sa ilang mga tiil, naggisi sa ilang unod. Daghang dugo ang miagas ug dili sila makabiya ug makalayas. Sa kataposan, ang usa kanila, hingpit nga naputol, mihapa sa iyang mga tuhod. Ang itom nga buhok nga babaye mikatawa, naningkamot sa paghuman kaniya, apan dayon midagan ngadto sa usa ka maliputon nga hampak gikan sa ubos ngadto sa gusok. Nag-agulo, nakahimo pa siya sa paghapak sa likod sa ulo sa nakasala. Ang duha ka maanyag, putol-putol nga mga babaye nahugno sa graba, nagkiyugyog sa makadaghang higayon, ug nagyelo. Ang balhibo nga mga "janissaries" midagan ngadto kanila ug gibunalan sila og init nga puthaw. Wala molihok ang mga manggugubat nga babaye.
  -Pag-usab, labaw pa sa usa ka pusta ang wala molihok. Patay ang duha.
  Ang publiko nasagmuyo, bisan tuod ang pagsaksi sa pagpatay sa iyang kaugalingon makapahimuot kaayo. Pero wala pay nakadaog.
  Niini nga sitwasyon, usa lamang ka bag-ong gubat ang makaluwas sa maong butang. Ang dali nga pagpainit nahuman na ug panahon na alang sa seryoso nga negosyo.
  Napulog lima ka mga gladiador nga nagsul-ob ug orange nga tunika, nga adunay tulo ka itom nga balhibo sa ilang mga slime, nagdali ngadto sa arena. Gisangkapan sila sa mugbo, kurbadong mga espada; sa ilang mga kamot nagkupot sila ug gagmay nga mga taming nga kuwadrado nga adunay usa ka convex nga nawong, ang ilang mga ulo gipanalipdan sa mga helmet nga walay visor. Sa luyo niini nga grupo nagdagan ang mga manggugubat nga nagsul-ob og hayag nga pula nga tunika, usab adunay mugbo apan tul-id nga mga espada, nga adunay gamay nga lingin nga taming ug usa ka puthaw nga posas nga nagtabon sa tuo nga kamot, wala gipanalipdan sa usa ka taming, ug usa ka pad sa tuhod nga nanalipod sa wala nga bitiis. Ang berdeng mga balhibo sa danlog nga mga helmet maoy nakakompleto sa hulagway.
  Nagtindog sila nga nag-atbang, miduko sila. Niining higayona ang mga pusta kay para sa mas dagkong kantidad, ug ang bulawan midagayday gikan sa kamot ngadto sa kamot.
  -Dili mahimo nga silang tanan gipatay! - Miingon ang asawa sa sheikh. May modaog gyud!
  - Busa ibutang ang imong pusta, kini ang katapusang away. Tan-awa, kaadlawon na! - Ang gikapoy nga sheikh miingon uban ang kalagot.
  - Unya kini mahimong seryoso! Usa ka libo nga bulawan nga drakma sa mga pula. - Ang tambok nga babaye nanghupaw.
  - Ngano sa kanila? - Ngano sila? - Ang halangdon nga tawo gisubli sa makaduha, natingala.
  - Tungod kay ang mga mata labi ka daotan!
  May gisinggit ang manager. Mitingog ang hysterical nga tingog sa usa ka trumpeta. Bisan ang mga sulo mikidlap-kidlap, ingon og adunay nasulod sa mga mata sa mga mananap.
  Ang mga panag-istoryahanay, kasaba, katawa, ug chomping mihunong: ang tanan nga mga mata napunting sa mga manggugubat. Ang unang panagsangka makalilisang: taliwala sa makabungol nga kahilom nga naghari, ang mga bunal sa mga espada sa mga taming nadungog pag-ayo. Ang mga balhibo, mga tipik sa helmet, mga piraso sa nabuak nga mga taming milupad tabok sa arena, ug naghinam-hinam, naghingapin nga mga gladiador nga naghampakay sa usag usa. Wala pay tulo ka minuto ang milabay sukad sa pagsugod sa gubat, ug ang dugo naula na: upat ka mga gladiador ang nagkurog sa kasakit, ug ang mga manggugubat miyatak kanila. Usa sa mga nagbuy-od migunit sa bitiis sa iyang kauban ug gipaliko ang iyang tiil. Milupad siya paubos, giputol ang iyang bukton.
  Ang walay katagbawan nga asawa sa prinsipe, si Demeter, naglabay sa usa ka gikuot nga bukog ngadto sa singsing.
  - Mga Pula, kung modaog ka, hatagan ko ikaw usa ka baso nga bino!
  Sama sa kanunay nga mahitabo, sukwahi ang nahitabo: napildi ang pinakadako nga manggugubat gikan sa team nga gi-rootan ni Demeter. Tulo ka mga espada ang midunggab sa lapad nga dughan sa makausa, ug usa ka dili-panahon nga bukog ang nahabilin sa kamot sa walay suwerte nga lider.
  Gisundan sa mga tumatan-aw ang dugoon nga mga pagbag-o sa gubat uban ang kalipay ug tensiyon. Sila misinggit sama sa usa ka panon sa samdan nga mga toro. Ang lokal nga mga elite natarantar, nasuko, nagdasig sa mga manggugubat. Ang han-ay sa mga gladiator mikunhod, ang gubat nabungkag ngadto sa managlahing mga panagsangka.
  Niining higayona, sa dihang ang halangdong publiko naglingaw-lingaw ug dayag nga "nabuang" nga naglapdos sa dugo, gipatay sa maisog nga mga rebelde ang nangatulog nga mga guwardiya. Si Pobedonostsev, kauban ang pipila ka maisog nga mga tawo, nagdugmok sa mga tanod ug mao ang una nga nakasulod sa palasyo.
  Ang kasaba gikan sa pagduol sa mga rebelde nakapugos nga mahunong ang away. Ang mga halangdon, natingala, misulay sa pagkuha sa ilang mga espada. Ang batan-ong lider sa rebelde misinggit og kusog:
  - Unsa ang akong nakita! Magpinatyanay kamo alang sa kalingawan sa mga bastos! Ang nabuhi nga mga reptilya dili gani makahimo sa pag-isa sa espada, ang ilang mga tiyan hilabihan ka babag. Kon aduna kay bisan usa ka tipik sa garbo nga nahibilin diha kanimo, putla kining dulumtanan.
  Ang mga gladiator morag nagpaabot niini: nagdali sila paingon sa tambok nga panon.
  Ang mga sulugoon nga mga ulipon milukso sa daplin, nga dili gusto nga mamatay alang sa ilang gidumtan nga mga agalon, ug ang mga bata nagsugod pa gani sa paglabay sa mga bandeha ug pagkaon ngadto sa mga kadagkoan.
  Si Demeter misinggit:
  - Patya silang tanan!
  Unya ang usa ka kristal nga baso sa bino nahulog sa iyang ulo, natumba ang asong babaye.
  Nasuko si Witcher. Giputol niya ang mga adunahan nga mga lungsoranon sa siyudad, giputol ang ilang karne.
  Dili kadto lisud, apan kini makaluod. Ang kanunay nga kauban ni Pass nakig-away sa iyang tupad. Si Bik wala maglangan, ug ang mga gladiador nanimalos sa ilang mga magbalantay sa bilanggoan.
  Ang masulub-on nga mga ulipon miisa sa manedyer ngadto sa kaw-it, sila misinggit:
  - Kami ang among kaugalingon! Sila mga ulipon sama kanimo!
  - Busa pamatud-i kini pinaagi sa espada! - Siya misinggit, ug ang mga kandila sa mga chandelier sa Witcher nagsugod sa pag-uyog.
  Ang sheikh misulay sa paglayas, apan si Bik mipatong kaniya ug mibubo ug dugos sa iyang kwelyo:
  - Bueno, diin ka kinahanglan? Walay panimpla.
  Giputol ni Solntslava ang mga ulo sa duha ka halangdon sa usa ka higayon, ug gidugmok ang apapangig sa ikatulo sa iyang tuhod. Bisan pa, wala na bisan ang dagway sa away, ang mga ulipon nagpanimalos na. Ang mga salin sa mga guwardiya nangalagiw, ug ang mga kombira, bisan sa labing maayo nga porma, wala magrepresentar sa usa ka seryoso nga pwersa sa militar. Napatay silang tanan sa wala pa mobugnaw si Witcher. Ang chief sheikh lang ang buhi, si Bik ang nagbira sa iyang buhok. Giabog ni Vedmakov ang bastos nga bata:
  - Kini usa ka halangdon nga tawo. Mahimong magamit kini alang kanato!
  . KAPITULO Num. 12.
  Gipadayon sa mga Aleman ang ilang pag-atake sa Stalingrad. Morag gamay ra ang nahabilin, apan lisud kaayo ang pag-agi sa katapusan. Bisan ang kaylap nga paggamit sa Sturmtiger wala makatabang. Bisan tuod ang pagkaguba sa mga jet bomb dako kaayo. Ang laing paagi mao ang napalm bomb.
  Ang batalyon sa mga babaye ninipis na, apan ang mga gwapa nakig-away gihapon. Sa Oktubre 20, ang niyebe nagsugod sa pag-ulan, ug ang mga gwapa pulos nagtiniil. Nagbilin sila og nindot nga mga marka sa puti nga hapin sa higdaanan.
  Ang matahum nga mga babaye nagligid-ligid sa niyebe ug nahimong mas limpyo. Si Matryona, human madakpi si Seryozhka, wala makakitag dapit alang sa iyang kaugalingon. Maayo unta nga mawad-an sa usa ka maalamon ug gwapo nga batang lalaki. Ug unsay nagpaabot kaniya sa pasistang pagkabihag? Una nga pagsakit, ug dayon ang silot sa kamatayon!
  Ang bata hapit na mapusilan, apan napunta sa mga minahan. Nagatrabaho sing napulog-unom ka oras kada adlaw, nga may diutay nga rasyon, ang latigo sang manugtatap nagahulat kay Seryozhka.
  Sa mas tukma, ang bata anaa na sa quarry, ug nagtrabaho didto sama sa usa ka asno. Apan kini mas init sa ilawom sa yuta kaysa sa ibabaw. Ug ang mga manggugubat, aron dili mag-freeze, napugos sa paglukso ug pagdagan. Ug nag-away ang mga babaye. Dinhi moabut ang kusgan nga tangke sa Lion. Ang pusil niini 150 mm, mas epektibo ug praktikal alang sa mga gubat sa siyudad. Ang Fritz nahigugma niini nga tangke, kini maayo kaayo nga gipanalipdan gikan sa lainlaing mga kilid.
  Ang "ilaga" mikamang gamay sa luyo. Usa ka German nga sakyanan nga motimbang og duha ka gatos ka tonelada ang armado usab og 150-mm nga kanyon ug kapitoan ug lima. Mas praktikal kaayo. Ang gidaghanon sa mga machine gun misaka ngadto sa upat, ug dili sayon ang pagpaduol sa tangke.
  Si Anyuta, Maria ug Alla naningkamot sa pagdugmok sa mastodon. Giduol nila siya pag-ayo.
  Si Anyuta miawit uban ang kadasig:
  - Giunsa nato pagkinabuhi, panag-away, ug walay kahadlok sa kamatayon... Busa gikan karon, ikaw ug ako mabuhi! Ug sa mga bituon nga kahitas-an, ug sa kabukiran nga kahilum, sa dagat nga gubat ug sa mabangis nga kalayo! Ug sa kasuko ug kasuko nga kalayo!
  Ang "Mouse" mao ang pinakabag-o nga pagbag-o, nga adunay unom ka machine gun, duha ka coaxial nga adunay mga baril, ug upat nga nagtuyok sa mga bisagra.
  Si Maria, nga nagkamang sa niyebe, misirit:
  - Dili kami mohunong! Sa pagkatinuod, si Jesus ang Labing Hataas nga Diyos uban kanato!
  Ang babaye, nga nagkaduol, gilabay ang pabuto nga pakete sa ulod sa Mouse. Adunay kusog nga kasaba sa ilawom sa taming ug ang roller mibuto.
  Ang mga babaye misinggit sa kalipay:
  - Pagkuha usa ka pasista!
  Giisa ni Alla ang iyang kamot ug gilabay ang usa ka fragmentation grenade sa Fritz. Ang pasista gilabay sa balod sa pagbuto, ug uban kaniya, ang mga ulo sa duha ka itom nga sundalo gikan sa kolonyal nga mga tropa gikuniskunis.
  Ang pula nga buhok nga katahum misitso:
  - Alang sa Inahan ug Stalin!
  Gilabay na usab ni Anyuta ang explosive package... Niining higayona dili kaayo malampuson, naigo kini sa armor ug mibuto sa ibabaw sa steel shell.
  Ang babaye miingon sa kalagot:
  - Eh, naglibog ko!
  Ug mikamang siya alang sa usa ka bag-ong bahin sa hinimo sa balay nga mga eksplosibo. Ang iyang lingin nga tikod, pula tungod sa katugnaw, misidlak. Usa ka hapit hubo nga batang babaye mikamang sa niyebe, medyo dili komportable. Apan maagwanta nato kini. Dugang pa, sa dihang mahitabo ang pag-shelling, ang niyebe matunaw.
  Nikanta pa si Anyuta:
  - Nahibal-an ko nga ang katugnaw sa dili madugay mawala,
  Ang sapa modagayday sa kusog nga...
  Ug nagdagan na sila sa mga lim-aw -
  Mga babaye nga walay sapin!
  Ang babaye mipana, ug ang Arabo gikan sa kolonyal nga mga tropa nahugno. Ang mga pagsulay sa kaaway nga molihok sa gagmay nga mga grupo nagdala sa grabe nga kapildihan.
  Ang mubo nga kanyon sa Mouse nagpabuto pag-usab sa fragmentation. Ang mga kabhang mibuto sa usa ka dapit sa aso. Ug daghang break...
  Hapit na mabihag sa mga German ang Stalingrad... Gamay na lang ang nahabilin. Apan mao gyud kini ang nagpugong sa Wehrmacht sa paggamit sa dagkong mga bomba ug bug-at nga artilerya. Gipauna sa Fritz ang mga langyaw, nga wala sila maluoy.
  Gipabuto ni Maria ang iyang riple. Ang pasistang mersenaryo nahulog ug giligid sa ibabaw sa mga bato sa mga kagun-oban.
  Gikumot sa dalaga ang iyang hubo nga mga dughan gamit ang pula nga mga utong. Silang tanan mga manggugubat nga manggugubat - nagluksolukso sila sa ilang mga karsones. Apan halos walay hit sa kanila. Dayag nga ang pagkahubo sa usa ka paagi labi nga nanalipod sa mga gwapa. Tungod kay sila makahimo sa paglahutay sa ingon nga impyerno!
  Gi-uyog ni Alla ang sinagol nga niyebe ug hugaw ug mga saha pag-usab. Naigo kini sa usa ka itom nga manlalaban diha mismo sa mata. Usa ka maalamon nga bitch, dili ka makasulti bisan unsa.
  Ang tulo ka mga babaye miduol pag-usab sa Mouse. Lisud ang pagsulod sa usa ka sakyanan nga adunay ingon ka baga nga armor gikan sa tanan nga kilid. Apan ang mga manggugubat puno sa pagkamalaumon. Kung dili nimo mabuak ang kabhang mismo, nan nganong dili gision ang baril.
  Si Alla, nga nagsipa sa hugaw nga mga tipak sa iyang mga tiil, miawit:
  - Ang atong kamatuoran, ang atong kamatuoran... Sama sa silaw sa adlaw! Ang atong ugma hayag, ang mga sapa gikan sa kabukiran!
  Ang mga babayeng manggugubat dugay nang armado sa mga nadakpan nga MP-44. Kini nga mga machine gun adunay taas nga combat range. Ang mga gwapa masaligon nga nagpabuto. Ang mga itom nangahulog na usab. Gipabuhagay nila ang mga tuburan sa pula nga dugo.
  Si Maria, nga nagpusil, nga adunay usa ka riple ug usa ka nakuha nga machine gun sa iyang mga abaga, miawit:
  - Ang maliputon nga lawalawa nagpahait sa iyang ikot,
  Ug nag-inom siya og sagrado, dugo nga Ruso gikan sa Russia!
  Alang sa iyang kaaway, ang tanan dili igo ug siya mopatay,
  Kinsa ang adunay gugma alang sa Russia!
  Gugma alang sa Russia!
  Gipadad-an og bala sa babaye ang nagkadaiyang "guard" nga nagkamang gikan sa mga liki. Mipahiyom ang kaanyag, ang iyang nawong, bisag luyahon, nagpabilin ang katahom ug kaanyag.
  Sa kinatibuk-an, ang tanan nga mga babaye sa ilang batalyon matahum. Dinhi, pananglitan, mao ang Tatar Seraphim. Ang iyang amahan mao si Tatar, apan ang iyang inahan gikan sa Belarus, ug gikan sa iyang Seraphima nakapanunod sa buhok ang kolor sa hinog nga trigo. Usa usab ka maanyag nga babaye, nagtiniil ug halos hubo. Ug nagpabuto siya gikan sa usa ka nakuha nga machine gun sa mubo nga pagbuto. Ug ang mga pasista sa ubang tropa nagkamang paingon kaniya.
  Sakto kaayo ang pagpamunga ni Serafima. Mihigda tupad niya ang bulawanong buhok nga si Maria. Ang duha ka babaye nagpabuto ug nagkanta.
  - Inahang yuta! - Nagsugod si Maria ...
  - Ug ang kasundalohan! - Nagpadayon siya, gipusil si Seraphim.
  Si Maria nag-tweet:
  - Kini...
  Gipabuto ug gibunalan ang mga kolor nga tawo, si Seraphima nagtaho:
  - Duha ka haligi!
  Si Maria, nga nagngisi, nag-tweet:
  - Sa...
  Si Seraphima nagpabuto ug midugang:
  - Nga...
  Si Maria, nga giputol ang lima, nagpadayon:
  - Nagpadayon kini!
  Seraphima, nagpabuto, nagsaludo:
  - Planeta!
  Si Maria, nagpamusil, nag-tweet:
  - Dughan...
  Seraphima, pagpamusil, purred:
  - Among panalipdan...
  Gidugmok ni Maria ang ulo sa pasista ug miingon:
  - Kami ikaw....
  Giputol ni Seraphim ang mga Nazi gamit ang mga bala ug misirit:
  - Usa ka nasud!
  Si Maria, nagpadala og maayo nga tumong nga mga bala, nag-tweet:
  - Tanan....
  Si Seraphima, ang pagpamusil nga labi ka tukma, midugang:
  - Mga tawo!
  Si Maria, nga naglabay sa iyang hugaw nga bulawan nga buhok gikan sa iyang agtang, miawit:
  - Rath...
  Ang bala sa seraphim, ug nagpadalag mga buto, nagpagula:
  - Imong...
  Si Maria, nga gibunalan ang pasista sa tutunlan, nagpadayon:
  - Mainit!
  Ang blonde nga babaye nga Tatar, nagpadalag mga buto, nagpadayon:
  - Mga panganod...
  Si Maria, sa tukma nga pagpamusil, midugang:
  - Cool!
  Si Seraphima mingisi ug misinggit:
  - Aw ug...
  Sakto ang pagpusil ni Maria ug misinggit:
  - Adlaw!
  Si Seraphima, nga nagpabuto sa mga pagbuto, misirit:
  - Kini init!
  Nagpadayon si Maria nga nagngisi:
  - Awtomatiko...
  Si Seraphima, nga daw nagdilaab sa kalayo, misinggit:
  - Nater...
  Gidugang ni Maria ang maayo nga gipunting nga mga shot:
  - abaga...
  Midugang si Seraphima nga nagngisi:
  - Sa sundalo!
  Si Maria madasigon nga mikanta, nagpusil:
  - Magkalot ko...
  Si Serafima, nagpahigayon og fighter fire, midugang:
  - Ang lubnganan....
  Si Maria, nga nakapukan sa Aprikano, mipadayon:
  - Sa kaaway!
  Nahutdan og bala ang mga babaye. Ug napugos siya sa pagdagan dayon aron makatago. Ang suplay sa tibuok Volga lisud kaayo. Kanunay nga pagpamomba ug pagpamusil. Ania ang usa ka reinforcement nga kompanya nga naglawig gikan sa pikas nga bahin.
  Ang mga tuburan sa spray ug mga tinumpag mibuswak sa palibot sa mga sakayan. Ang mga Stormtrooper nagngulob sa kalangitan. Ang Focke-Wulf milupad. Ug ang mga bomba gihulog kanila.
  Daghang mga sakayan ang nangaguba. Ang mga sundalong Sobyet nalumos ug nangamatay.
  Dagko na kaayo ang bala sa artilerya sa kaaway.
  Bisan sa gabii ang mga Fritzes nagtago sa tanan sa ilawom sa kalayo. Ug ang ilang mga dive bomber nagdali sa palibot. Lakip ang apohan nga si Yu-87. Bisan tuod ang jet aircraft nakasulod na sa produksyon.
  Ania ang maalamat nga Soviet Yak-9. Nakig-away siya sa German ME-309. Ang kaabtik, katulin ug mga hinagiban naghiusa. Gisulayan sa Aleman nga pildihon ang makina sa Sobyet sa una nga pagpasa. Apan napakyas siya. Ang yak, sa baylo, naningkamot sa pag-atras, apan ang Nazi nakaikyas tungod sa kusog niini.
  Usa ka mas paspas nga German, nga adunay mas lig-on nga mga hinagiban, batok sa usa ka mas maniobrahon nga Ruso. Apan ang paspas nga paglupad nagpadayon. Gigamit sa pasista ang pito ka punto sa pagpabuto batok sa pito, ug naigo ang awto sa Sobyet. Nawad-an siya sa katulin ug nagsugod sa pagkahulog.
  Nagagawas ang mga sapa sa aso gikan niini. Ug nasunog ang makina...
  Unsa kini nga gubat! Lisud ang pagsupak sa usa ka sakyanan nga sama ka gamhanan sa armamento sama sa ME-309, diin pito ka mga punto sa pagpabuto ang nagbayad sa sobra nga gibug-aton ug mas kabus nga pagmaniobra.
  Ang taas nga tulin nagtugot sa pasista sa pag-ikyas sa usa ka dive, ug ang atubangan sa German nga manggugubat maayo nga armored.
  Si Anyuta misulay pag-usab sa pagdaot sa Mouse. Ang babaye nagpameligro sa iyang kinabuhi. Siya nabuak na, nga nagkamang nga hubo sa mga kuta. Ang tanan nga katahum gitabonan sa mga garas ug mga garas. Apan unya gilabay niya ang usa ka granada nga adunay gilakip nga pakete sa pabuto. Naigo pa siya sa pagbuto sa machine gun. Nagkiskis sa abaga sa katahom.
  Apan ang pakete sa eksplosibo naigo sa baril sa 150-mm nga kanyon. Ug ang German nakadawat na ug dakong kadaot. Uban sa dakong kalisud, ang sakyanan mibalhin gikan sa iyang nahimutangan ug mikamang balik sa nahimutangan sa iyang mga tropa aron sa pagtilap sa mga samad niini.
  Ang Focke-Wulfs ug ubay-ubay nga TA-152s nagpakita sa langit. Nagsugod sila sa pag-atake sa mga posisyon sa Sobyet. Usa ka pares sa labing bag-o nga HE-183, mga salakyanan sa pag-atake sa jet, nagpakita usab. Kini nga mga buwitre nakaabot sa gikusgon nga hangtod sa walo ka gatos ka kilometro kada oras ug halos imposible nga maigo.
  Ang mga babaye mipusil balik sa mga Germans. Kanunay adunay higayon nga madakpan ang kaaway, bisan pa sa kusog nga pagpanalipod sa mga eroplano sa pag-atake gikan sa sunog sa yuta.
  Gibawi ni Anyuta ug Alla ang nadakpan nga Luftfaust. Kini usa ka hinagiban nga gilangkuban sa siyam nga nagdugtong nga baynte-milimetro nga mga riple nga wala"y kakuhaan.
  Mahimo kang mopusil sama sa usa ka gamay nga anti-aircraft gun.
  Ug ang mga manggugubat nagpunting sa kaaway. Hapsay nilang gipadayon ang pagsugod... Ang duha ka maanyag mipatong sa ilang mga tiil sa kagun-oban, gibati ang hapsay nga pag-atras.
  Usa ka Focke-Wulf nga adunay unom ka mga kanyon sa hangin nagsugod sa pag-aso - ang iyang tiyan nabuak.
  Madasigon nga nagngulob ang mga babaye:
  - Puk! Puck! Tumong!
  Ang ubang mga eroplano sa Aleman nagsugod sa paglibot sa mga ulo sa mga babaye. Ang mga maanyag midasmag sa mga agianan sa ilawom sa yuta, nga naglikay sa mga rocket sa Focke-Wulf.
  Nabatyagan ni Anyuta ang pagkidlap sa iyang nagbaga nga tikod. Ang babaye misinggit:
  - Oh impyerno nga kalayo!
  Ang mga lapalapa sa babaye natabonan sa mga paltos ug gisakitan pag-ayo. Gusto kong moduslak og butang nga bugnaw.
  Ug sa ibabaw nagpadayon ang mga pagbuak. Ang niyebe misirit gikan sa siga, ang mga kagun-oban nangaguba. Gibahaan sa mga Aleman ang mga posisyon sa kalayo, apan kini gamay nga kaayohan. Ang mga manggugubat nanago sama sa mga ilaga sa mga lungag. Paplantsa sila sa ilang kaugalingon.
  Si Alla mihunghong sa dalunggan ni Anyuta:
  - Sa akong hunahuna nga sa dili madugay ang mga Nazi sa katapusan mahurot sa alisngaw. Daghan silag kusog, apan sa Stalingrad wala na silay kahigayonan nga makalingi!
  Mapasigarbuhon nga mitubag ang blonde nga babaye:
  - Ania kami sama sa tulo ka gatus ka mga Spartan! Atong gisalikway ang labaw nga pwersa sa kaaway!
  Ang pula nga buhok nga si Alla mingisi ug mikidhat sa iyang kauban nga babaye:
  - Ug dili ka makalikay kanamo!
  Sa diha nga ang mga babaye miabut sa ibabaw, ang raid nahuman. Nagpakita ang bag-ong itom nga mga sundalo. Sila mikatkat sa unahan, ug ang mga babaye kinahanglang mobuto, nga nagpugos sa kaaway sa pagkalot sa iyang ilong ngadto sa yuta.
  Ang Lions ug Tigers miadto na usab sa gubat. Gisulayan sa mga Aleman nga pugson ang kasundalohan sa Sobyet gamit ang bug-at nga mga tangke. Matag karon ug unya nag-ulan ang mga kabhang. Ang mas huyang nga "Tiger" misulay sa dili pagbulag gikan sa mga pormasyon niini. Nagdalugdog usab ang mga lusong.
  Gipabuthan sa mga babaye ang mga Aleman ug ang ilang mga mersenaryo. Gipatumba ang mga kaatbang. Si Alla ug Anyuta nagtinagurha nga nagpabuto. Ang mga nawong sa kaaway mitungha ug mipuyo. Unya usa ka bag-ong layer sa pagsulong sa mga kaaway.
  Ang mga babaye nanganta atol sa gubat.
  Nagsugod si Alla, nagpabuto:
  - Kaniadto...
  Anyuta, pagpamusil, nagpadayon:
  - Sa imo...
  Si Alla mibunal ug midugang:
  - Legion...
  Si Anyuta, nga giputol ang tulo kanila, misirit:
  - Mga kaaway...
  Gilansang ni Allah ang mga kaatbang, misinggit:
  -Sila....
  Si Anyuta, nga gihuyop ang katunga sa kalabera sa Arabo, nagpadayon:
  - Gusto nila...
  Si Alla, nga nagdugmok sa kaaway, nagpadayon:
  - Ikaw...
  Si Anyuta, nagpusil, misirit sa kasuko:
  - Mapaubsanon...
  Si Alla, nga nagduslak sa bagol sa Arabo, misinggit:
  - Gub-on...
  Si Anyuta, nga nagpadayon sa paglansang, misirit:
  - Mga nota...
  Si Alla, ingon og nagpusil, misitso:
  - Ayaw kahadlok...
  Si Anyuta, nga nagpabuto og usa ka tukma nga buto, misinggit:
  - Kaaway...
  Si Alla, nga nagpusil sama sa usa ka sniper, nagpadayon:
  - Bayonet...
  Si Anyuta, nga nagpabuto pa, misinggit:
  - Makaya...
  Si Alla, nga walay hunong sa pagpabuto, misirit:
  - Puwersa...
  Si Anyuta, nga nagpabuto sa usa ka kasuko, mibagulbol, nagtul-id sa iyang higala:
  - Kaisog...
  Si Alla, sa grabe nga kalipay, nga gipusil ang mga ulo sa mga Aprikano, misinggit:
  - Kusog...
  Si Anyuta, nga milukso uban ang buto sa armas, misirit:
  - Dugangi...
  Si Alla, nga nag-uyog sa iyang pula nga mga kulot, nagpadayon:
  - Ug mga kaaway ...
  Si Anyuta, nga gibunalan ang Arabo sa tiyan, miingon:
  - Diha-diha dayon...
  Si Alla, nagpabuto sa tanan nga kalibre, misinggit:
  - Gub-on...
  Miginhawa ang mga babaye. Ug human sa pagpamusil ug gamay pa, sila misinggit:
  - Kami ang mga kabalyero sa sniper rifle, klaro ang tingog sa pagpatay!
  Medyo mihubas ang balod sa nag-asdang nga mga kolonyal nga tropa. Gipalihok na usab sa mga Nazi ang ilang mga tangke sa unahan. Ang "Tigers"-2 nagpakita uban sa ilang tag-as nga muzzles ug nagpabuto og mga kabhang sa tanan nga ilang namatikdan.
  Ang "Tiger"-2 adunay orihinal nga porma sa turret ug sloped armor plate sa mga kilid. Kini nakapahimo kaniya nga medyo mas lig-on. Gipili na usab sa mga manggugubat ang mga agianan sa tangke isip ilang target. Ang pasista kinahanglang magkinabuhi sama sa isda sa kawali.
  Gilabay ni Anyuta ang usa ka pakete sa eksplosibo, gidugmok ang atubangang roller sa Tiger-2 ug miawit:
  - Nahimamat ko ikaw uban sa usa ka regalo ... Siyempre ako naglatid sa usa ka dapit sa lungon!
  Si Alla misirit, malipayong naglabay sa usa ka dako, eksplosibong pakete ngadto sa pasista:
  - Apan Pasaran!
  Ug gikan sa pagbuto, ang taas nga muzzle sa tangke sa Aleman mituis. Ug ang Royal Tiger nagsugod sa pagtalikod. Sa makausa pa grabeng nasamdan ang pasista. Gikuha kini ni Alla ug giuhaw, gilabay ang usa ka piraso sa baso gamit ang iyang mga tudlo sa tiil:
  - Maanaa ka sa usa ka oak nga lungon!
  Milupad ang bildo ngadto sa tutunlan sa usa ka Indian, usa sa kolonyal nga tropang Aleman.
  Si Anyuta mikidhat sa iyang kauban ug miawit:
  - Akong ituslob ang akong ulo niini nga baril! Akong ituslob ang tanan!
  Si Alla nagpabuto og buto gikan sa usa ka machine gun. Giatake na usab ang mga Aleman. Ang babaye misirit:
  - Mahimo namon ang tanan! Ug kita ang modaog!
  Gipabuto ni Anyuta ang iyang riple ug miingon:
  - Usa ka dako nga kadaugan ang naghulat! Hinaot nga ang atong mga apohan anaa sa himaya!
  Si Alla nag-soversault ug nagligid-ligid, nagtuyok sama sa Christmas tree. Ang babaye miawit nga nagpangidlap:
  - Mister kalampusan, asa ka paingon... Mister kalampusan - ang mga pasista mikatawa ...
  Ang mga tangke sa Aleman, nga wala makaluwas sa mga kabhang, nagpakusog sa ilang kalayo. Ilang gibubo ang ilang mga gasa sa pabuto. Ug miduol sila sa mga posisyon sa Sobyet, naningkamot nga malikayan ang mga kal-ang.
  Si Anyuta, gamit ang wire, ingon sa gitudlo sa binihag nga si Seryozhka, mibira sa usa ka bug-at nga minahan. Ang "Lion" hinay nga mikamang padulong sa mga posisyon sa Sobyet. Ang 150mm nga pusil niini nagluwa sa mga kabhang matag karon ug unya. Ang mga babaye misirit ug mikidhat.
  Si Anyuta miawit:
  - Germans-peppers, fascists-Nazis... Ang katapusan sa usa ka pacifist naghulat kanimo!
  Si Alla miingon nga nagngisi:
  - Pacifism ... Kini bisan hungog sa paghisgot mahitungod sa pacifism sa diha nga kita sa paghisgot mahitungod sa mga Nazi!
  Giigo ni Anyuta ang usa ka Arabo gikan sa kolonyal nga guwardiya sa tulay sa ilong gamit ang usa ka maayo nga gipunting nga buto ug misinggit:
  - Ug sila bakol sa panghunahuna... Ug sa militar nga mga kalihokan sila dili kaayo lig-on! Sa dili madugay bug-os natong papason sila gikan sa nawong sa planetang Yuta!
  Si Alla mihatag og laing pagbuto, mipahid sa iyang hubo nga dughan sa graba ug miawit:
  - Ako usa ka Russian nga kabalyero sa mga tuhod sa mga savage... Akong silhigon ang mga kaaway sa Fatherland gikan sa nawong sa Yuta!
  Mikipat-kipat ang pula nga buhok nga katahom, nga mitutok sa langit. Ang mga "Frames", mga eroplano nga German gunner, nagtuyok didto.
  Ang German nga "Lion" mikamang matag karon ug unya, natanggong sa hangin. Ug nagsigeg laway ang iyang pusil.
  Si Anyuta, nga naglihok sa usa ka minahan sa ilawom sa ulod sa usa ka tangke sa Aleman, misirit:
  - Para sa Seryozhka....
  Ang Aleman mihunong ug nagpabuto pag-usab. Mibuto ang kabhang sa luyo sa mga babaye.
  Gisusi ni Anyuta:
  - Mga kabhang sa gatas, bisan kinsa nga adunay utok sa usa ka bata!
  Ang "Lion" mibarog sulod sa pipila ka panahon. Tingali ang Aleman nga eksperyensiyadong mga tripulante nakamatikod sa kapeligrohan sa unahan, o tingali gusto nilang gamiton ang ilang combat kit. Apan ang "Lion" mibarug sa makadiyot ug nagluwa sa makamatay nga mga kabhang.
  Namatikdan ni Anyuta nga ang tangke sa Aleman adunay mas abante nga pusil ug kanunay nga nagpabuto kaysa KV-2. Ug kini, siyempre, naghimo niini nga sakyanan nga mas delikado. Si Anyuta mitabok sa iyang kaugalingon ug misirit:
  - Hinaot nga ang mga daotan moadto sa impyerno!
  Gipusil ni Alla ang pasista sa solar plexus ug misinggit:
  - Ang atong kadaugan dili kalikayan! Ug ang tanan matapos nga maayo!
  Giputol usab ni Anyuta ang Turk ug miawit:
  - Bisan pa, ingon og ang kinabuhi sa dili madugay mabalda kung ang kasamok motuktok sa itom nga sungay niini... Ang mga kabayo nagbahihi ug ang dugo nag-agay sama sa usa ka suba, ug pag-usab ang yuta nawala gikan sa ilawom sa imong mga tiil!
  Si Alla, nga nakapatay sa Iranian, midugang:
  - Apan ang yuta usab adunay iyang kaugalingon nga magbalantay... Ug sa taliwala sa mga bitoon gituy-od ngadto kaniya... Dili makita sa pagluwas sa mga hilo sa pagkadestiyero Hitler sa Kolyma!
  Ang mga babaye, nga nagpabuto, nagdungan sa pag-awit:
  - Magbuwag ta Adolf, masakitan siya! Nagtuo ko nga mapildi nato ang pasismo! Ug sa atong Russia, ang Mesiyas motungha, Ginoo sa katawhan sa tanang nasod!
  Ug ang mga manggugubat nagpadayon sa pagpamusil. Apan ang infantry sa kaaway mihigda ug nagsugod sa pagpamusil ug paglabay sa mga granada. Ang mga pasistang panon misulay sa pagpaaso sa mga babaye gamit ang mortar fire. Ug paglabay ug daghang granada.
  Pilosopikal nga gisulti ni Alla:
  - Sa mga numero mahimo ka makadaog sa eleksyon, nga adunay kahanas mahimo ka makadaog sa eleksyon nga wala"y gubat!
  Mingisi si Anyuta ug miingon:
  - Ang gubat usa ka lugar diin ang kalidad nagpildi sa gidaghanon, ang mga eleksyon, ingon nga usa ka lagda, ang kaatbang ug kini usa ka anekdota!
  Ang mga manggugubat misibog og gamay; Gikuha pa ni Alla ang gilabay nga regalo gamit ang iyang tiil ug gilabay kini pagbalik. Milupad ang granada ug naigo ang mga Nazi sa ilang mga helmet. Ug giunsa kini pagbuto ...
  Morag laing bundle ang mibuto sa usa ka dapit.
  Si Alla miingon sa pilosopikal nga paagi:
  - Ang swerte mao ang ikaduha nga kalipay, ang kalampusan mao ang ikatulo, apan ang una nga kahanas!
  Mingisi si Anyuta ug misukna:
  - Ang swerte usa ka ganti alang sa kaisog, apan dili alang sa pagkamabinantayon!
  Gipildi ni Alla ang mata sa usa ka Hindu gikan sa kolonyal nga kasundalohan ug misirit:
  - Bisan kinsa ang swerte, ang iyang kalag nag-awit!
  Mipahiyom si Anyuta ug miingon:
  - Maayo kung swerte ka, kini nagpasabut nga luwason ka sa Diyos!
  Ang mga babaye nahimong mas maalamon. Unya ang German nga "Lion" bisan pa niana mipadayon sa unahan ug gipabuto sa usa ka minahan. Ang ulod naigo sa usa ka eksplosibo ug gisi.
  Ang nasamdan nga "Lion" mituyok ug mitindog... Ang mga manggugubat nalipay ug nag-awit sa kinatumyan sa ilang mga baga:
  - Ang usa ka leon usa ka bakol sa panghunahuna, ang tigre mao ang tinubdan sa tanang matang sa kasamok... Wala nay mas makaiikag sa kalibutan kay sa usa ka tawo!
  Si Anyuta nagpabuto og taas nga linya, sa dihang ang langyaw nga kasundalohan misaka sa bagyo ug miawit:
  Kami adunay mga rocket ug eroplano,
  Ang labing kusgan nga espiritu sa Russia sa kalibutan ...
  Ang labing maayo nga mga piloto anaa sa timon -
  Ang kaaway madugmok hangtod sa abog ug madugmok!
  Ang "Lion" daw grabe nga nadaot. Nag-freeze siya, nangluwa og duha pa ka kabhang.
  Usa ka abtik nga "Panther" nagpakita. Bisan pa, nahadlok siya nga moadto sa mas lawom nga posisyon sa mga tropa sa Sobyet, ug nagsugod sa pagpamusil. Ang mga kinhason misipol sa ulo sa mga babaye. Ug ilang giguba ang mga guba ug mga sunog.
  Nag-andam si Anyuta og granada nga ilabay, andam sa pagdakop sa higayon nga ang pasistang tangke miduol sa usa ka accessible nga gilay-on. Apan ang "Panther" dili usab hungog. Ang mga Germans nagpabuto, gibutang ang mga kabhang sa usa ka pattern sa checkerboard, naningkamot nga dili masipyat ang usa ka piraso sa yuta. Ug sila literal nga nagkuha sa matag gagmay nga bato.
  Si Alla, nga nagpikpik sa iyang kaugalingon sa iyang hubo nga dughan, miingon:
  - Ang mga taktika sa Krauts mga sayup ... Daghan ba sila nga makab-ot niining paagiha?
  Si Anyuta matinahuron nga miingon:
  - Ang usa ka manok motuktok sa usa ka lugas sa usa ka higayon, apan makaangkon og gibug-aton nga mas paspas kay sa usa ka baboy, nga milamoy sa dagkong mga piraso!
  Ang Panther nagpabuto og kapin sa kawaloan ka mga round ug, human nagamit ang iyang mga bala, mitalikod ug mibalik sa iyang puloy-anan. Sa dapit niini usa ka bag-ong mastodon, ang Sturmtiger, mitungha. Gitabonan sa makina ang lapad nga baril niini gamit ang takup. Dayag, niining paagiha, nagsalig sila sa pagluwas sa ilang kaugalingon.
  Ang "Sturmtiger" nagpabuto sa mga posisyon sa mga tropa sa Sobyet gikan sa layo. Nagdalugdog ang usa ka rocket. Ang yuta mibangon, ug ang usa ka nagdilaab nga tubod mibuswak sa siga sa kalayo.
  Ang mga babaye halos dili mabuhi; Medyo nakugang pa si Anyuta. Kalit nga nakita sa dalaga ang iyang kaugalingon nga nagsakay og kabayo. Ug nga siya nagmando sa usa ka iskwad nga miatake sa kasundalohan sa Tatar. Ug uban sa iyang mga manggugubat nangabayo sa mga kabayo. Ang mga Mongol-Tatar, nga dili makasugakod sa pagbunal, miatras ug nangamatay sa linibo ilalom sa mga kuko.
  Giwara-wara ni Anyuta ang duha ka espada ug gitigbas ang iyang mga kaaway. Apan kalit nga nabalda ang panan-aw.
  Gisagpa ni Alla ang mga aping sa iyang kauban, giuyog siya, nga nag-ingon:
  - Aw, mao na! Karon hunong na sa paghigda!
  Nasuko nga mitubag si Anyuta:
  - Wala ako mopahulay, apan nakig-away!
  Milukso ang dalaga sa kasuko ug milabay og granada. Milupad ang regalo ug naigo ang baril sa tangke sa Lev. Kay nakaangkon og kadaot, ang sakyanan nikunot sa iyang bug-at nga punoan.
  Si Anyuta mipatugbaw sa kinatumyan sa iyang mga baga:
  - Ako usa ka kabalyero sa Rus'!
  Gipabuto ni Alla ang usa ka pagbuto gikan sa iyang machine gun ug misinggit:
  - Ang bata mitubag, nagkunot ang agtang,
  Gusto kong moalagad kang Holy Rus'...
  Himoa nga ang dagat sa dugo moagas,
  Apan ang Dios makahimo sa pagluwas kanato!
  Nahulog si Anyuta sa kagun-oban gamit ang iyang hubo nga tiyan ug dughan. Sa tukma nga panahon, samtang gatusan ka mga pagbuto sa machine gun ang mikidlap sa iyang ulo. Ang babaye migawas sa iyang dila ug miingon:
  - Ang kabuang sa maisog nga mga sundalo usa ka lifesaver alang sa mga abstruse nga heneral!
  Miuyon si Alla:
  - Ang sundalo maisog, ang heneral nagkalkula, ang kaaway tuso, ang kalampusan moabut lamang sa maalamon nga kaisog!
  Ang mga babaye nagpabuto pag-usab ug mihugyaw sa panaghiusa:
  Mga eskwadron sa ibabaw niya
  Nagdungan ang pagngulob
  Si Adolf usa ka kusgan nga buang -
  Mga Tanum sa Sodoma!
  Laing armored "Lion" nagpakita. Duha ka sundalo ang milayas gikan kaniya sa paghukom sa ilang maitum nga mga nawong, sila mga Arabo. Gisulayan nila nga ibutang ang usa ka kadena sa kaw-it aron makuha ang abante nga tangke gikan sa natad sa panggubatan.
  Nagpabuto sila si Alla ug Anyuta, dungan ang pagpatay sa mga technician. Ang mga manggugubat miawit:
  - Ayaw gub-a ang imong kaugalingon ug tabangi ang imong kauban, tabangi ang uban nga makagawas gikan sa kalayo!
  Tulo ka itom nga tawo ang mitungha. Nagdali sila sa kadena kutob sa ilang mahimo, apan gipusil usab sa mga babaye. Dugang pa, gipabuto ni Anyuta ang pusil, gipugos ang iro gamit ang iyang mga tudlo sa tiil.
  Ug nakahimo siya nga maigo ang iyang mga kaatbang sa talagsaon nga katukma, sama sa katukma ni Robin Hood.
  Si Alla miingon:
  - Ang marka dili ang usa nga malampuson nga naigo, apan ang usa nga napakyas sa kapakyasan!
  Si Anyuta milabay ug granada gamit ang iyang tiil ug misirit:
  - Ang labing tukma nga tawo nga adunay panan-aw sa usa ka sundang mahimong masipyat, apan kini dili mapasaylo alang sa usa ka mahait nga hunahuna nga masipyat sa target!
  Ang granada miigo sa mortar ug misugod sa pagbuto, nga mibuto sa mga minahan.
  Oo, ang Stalingrad dili sayon alang sa mga German. Nakabaton sila ug makalilisang nga kuta sa kamatayon niini!
  . KAPITULO Num. 13.
  Niadtong Nobyembre 3, gilibotan sa mga Aleman ang Tikhvin, ug miulbo ang panag-away sa siyudad mismo. Hinayhinay nga misibog ang Pulang Hukbo. Kadaghanan sa siyudad sa Baku nailog na, ang mga tropang Sobyet miatras sa peninsula. Si Yerevan halos wala gihapon magkupot. Ang Stalingrad hapit na malaglag.
  Apan sa gihapon, si Stalin nagmando niini nga siyudad nga dili itugyan. Miulbo usab ang away alang sa Astrakhan. Ang mga Kraut naningkamot usab sa pag-asdang niini nga siyudad. Ang tanan nga mga pamaagi gibombahan pag-ayo ug ang mga imprastraktura giguba.
  Ang tingtugnaw nagkaduol na... Ug ang dagan sa gubat nahimong dili na matag-an. Apan ingon og ang Stalingrad dili mahimo. Ang suplay sa tibuok Volga nababagan sa pagporma sa yelo ug kaylap nga pagpamomba.
  Niadtong Nobyembre 4, nubenta porsyento sa Tikhvin ang nakuha na. Ug ang mga Aleman miduol sa teritoryo sa Finland. Ang mga tropa sa Sobyet, nga nakaagom ug dakong kadaot, dili makatigom ug igong puwersa sa pagpahunong sa kaaway.
  Giatake usab sa mga Finns ug papet nga mga tropang Swedish ang miting. Gigamit nila ang hinungdanon nga mga pwersa.
  Niadtong Nobyembre 5, ang koalisyon sa Aleman ug ang mga tropang Finnish-Scandinavian nagkahiusa. Sa ingon usa ka dobleng singsing ang gisirhan sa palibot sa Leningrad. Usa ka bag-o, dakong kadaugan alang sa Third Reich.
  Niadtong Nobyembre 6, nagpadayon gihapon ang away sa amihanang sektor. Gipalapad sa mga Nazi ang koridor. Ang sitwasyon nahimong hilabihan ka lisud. Sa Tikhvin, ang katapusang mga salin sa pagsukol nasunog. Ang mga Aleman nagpabuto og ballistic missiles sa Yerevan. Tulo ka presentasyon ang gipagawas. Nagpahinabog dakong kalaglagan ug kaswalti. Apan sa kataposan walay nabungkag.
  Ang siyudad sa Astrakhan giputol pinaagig yuta gikan sa ubang teritoryo sa Sobyet. Misamot ang kahimtang. Ang bag-ong mga barkong iggugubat sa Aleman ug Britanya nagpabuto sa Murmansk. Ang komandante sa garrison ug daghang mga opisyal ang napatay atol sa pagpamusil.
  Nisamot pa gyud.
  Ug sa Nobyembre 7, ang mga Nazi misulod sa Volkhov ug sa katapusan gipugngan ang pagsukol sa mga tropang Sobyet sa Tikhvin. Busa, ang gintang sa Leningrad mitubo pag-ayo. Kini nahimong tin-aw nga ang siyudad halos dili mabuhi sa ilalum sa paglikos.
  Niadtong Nobyembre 8, ang dugay nang gipaabot nga mga pagsulay sa tangke nga Lev-2 sa katapusan nahitabo. Ang sakyanan adunay giusab nga layout. Ang makina, transmission ug gearbox nahimutang sa usa ka dapit sa atubangan, ug ang fighting compartment nahimutang sa likod.
  Uban sa kusog nga mga paningkamot, ang mga Germans, ubos sa pagpangulo sa Porsche, naghimo sa sakyanan alang sa anibersaryo sa putsch.
  Sa pagkatinuod, salamat sa ubos nga silhouette, samtang nagmintinar sa armamento ug armor sa Lion, ang gibug-aton sa sakyanan mikunhod ngadto sa kan-uman ka tonelada, nga adunay makina nga 1200 horsepower. Gipakita sa mga pagsulay sa kombat nga ang resulta usa ka hingpit nga madawat nga tangke. Eksakto sa imong kinahanglan!
  Usa ka kombinasyon sa maayo nga pagmaneho ug mga kalidad sa armadura.
  Ang Fuhrer, bisan pa, wala matagbaw niini. Gipangayo niya nga palig-onon ang armor sa mga kilid ug ulin, ingon man ang pag-instalar sa usa ka 88-mm nga kanyon nga adunay gitas-on nga baril nga 100 EL.
  Laing sakyanan nga gisulayan mao ang E-100. Kini nga tangke, bisan pa, nahimo nga bug-at kaayo: 140 ka tonelada, apan kini adunay maayo kaayo nga panalipod gikan sa tanan nga mga anggulo ug mga hinagiban sa Mouse. Sa kinatibuk-an, ang "E" nga serye misaad nga mahimong hilabihan nga saad. Ang mga Aleman dayag nga wala mag-usik ug panahon.
  Gipakita usab ang tangke sa Bars nga adunay 1000 horsepower nga makina, bisan pa, ang sakyanan ingon og dili igo nga gipanalipdan ni Hitler.
  Gipakita usab ang lainlaing klase sa ayroplano sa anibersaryo. Sa partikular, pag-atake sa mga ayroplano ug mga pagbag-o sa ME-262. Ug usab TA-183. Usa ka tibuok parada sa teknolohiya.
  Lakip ang kusgan nga mga launcher sa gas, makahimo sila sa pagguba sa tibuuk nga mga lungsod ug baryo.
  Dinhi, sa tinuud, gipakita ang kusog kaayo nga mga sistema sa paglaglag.
  Ang "Panther"-2 nakapasar usab sa mga pagsulay, nga may gibug-aton nga kalim-an ka tonelada; kini adunay frontal armor nga 150 milimetro sa usa ka anggulo, ug usa ka "Royal Tiger" nga kanyon. Ang kilid nga armor 82 milimetro, sloped. Ang ingon nga tangke nga labaw o dili kaayo haum kang Hitler, tungod kay kini nakahimo sa pag-agwanta sa katloan ug upat sa suod nga panagsangka.
  Sa kinatibuk-an, gilimpyohan sa mga Nazi ang menagerie.
  Gipahigayon usab ang mga pagsulay sa mga manggugubat sa Gotha nga makaabot sa gikusgon nga usa ka libo usa ka gatos ka kilometro matag oras.
  Sa laktod, ilang gibuhian ang ilang mga bakus.
  Niadtong Nobyembre 9, nahulog si Volkhov. Naabot na sa kinapungkayan ang sitwasyon. Ug usab ang mga tangke sa Sobyet misulay sa pag-atake.
  Si Gringeta ni-freeze duol sa pusil. Ang Churchill 2 nagbarog atbang sa mga sakyanan sa Sobyet ug nangluwa og mga bala.
  Ang anak nga babaye ni Lord Jane nag-ihap sa mga hit. Ang mga tangke sa Sobyet mihinay sa dihang sila misulod sa kanal. Ug gipahimuslan kini sa German menagerie.
  Gikuha kini ni Nicoletta ug gikanta:
  - Ang Ingles nga manggugubat dili mahadlok sa kamatayon,
  Sa idalom sang bituon nga langit, ang kamatayon indi magkuha sa aton!
  Makig-away siya nga maisogon alang sa leon nga adunay korona,
  Akong ikarga ang kusgan nga machine gun!
  Si Malanya miyango nga miuyon:
  - Nindot kini! Ug kita usab maningil!
  Ang pusil aktibo kaayo nga nagtrabaho. Ang mga kabhang misidlak sama sa posporo nga nagbilin ug mga outline sa hangin. Oo, dihay pipila ka lagsik nga mga babaye. Ug labaw sa tanan tukma.
  Miyango si Gringeta sa iyang ulo ug nagpadala ug kabhang sa base sa traynta y kwatro nga turret. Nagbagulbol siya:
  - Kini ang kamatayon! Moduol siya sa akong mga kaaway! Ug nahibal-an ko gikan karon, naghulat siya sa mga bigote nga mga kaaway!
  Si Nicoletta miingon nga nagpahiyom:
  - Ang tanan nga mga mananap miyukbo ngadto sa bigote... Aron mapakyas ang tinunglo!
  Si Gringeta mikatawa pag-usab ug nagpabuto, nagsitsit:
  - Ang akong projectile mao ang labing tukma. Maabot gyud ta didto!
  Gipataas ni Nicoletta ang iyang tudlo ug miingon:
  - Bang, bang - wala maigo! Ang gray nga koneho midagan palayo!
  Gringeta, nagpabuto, miawit:
  Ang matag usa mopili alang sa ilang kaugalingon
  Babaye, relihiyon, dalan...
  Sa pag-alagad sa yawa o sa propeta,
  Ang tanan nagpili alang sa ilang kaugalingon!
  Gilingo-lingo ni Jane ang iyang ulo ug misupak:
  - Dili sa ingon niana nga paagi! Nubenta"y nuebe porsyento sa pagtuo sa usa ka tawo gitino pinaagi sa pagkatawo, dili kahibalo. Dinhi kita sakop sa Anglican Church... Apan kung imong tan-awon, sa unsa nga basehan? Mao ba kini ang atong pilion?
  Mingisi si Gringeta ug miingon:
  - Ako sa personal diha sa usa ka magtutuo nga pamilya, apan karon ako mas ug mas hilig ngadto sa ateyismo!
  Mikagik-ik si Nicoletta ug migawas sa iyang dila.
  - Atheism... Makapainteres kini!
  Ang Malanya nag-ingon sa pilosopikal nga paagi:
  - Ug parehas nga layo sa tanan! Kung walay Dios ug walay labaw sa kinaiyahan nga mga gahum, nan ang bisan unsang relihiyon bakak!
  Si Gringeta miyango sa iyang ulo, andam nga nagpamatuod:
  - Kini sama sa mga komunista! Naghunahuna sila nga ang tanang relihiyon hinanduraw lamang sa mga tawo. Ug nagtukod sila og doktrina niini!
  Si Malanya nagkukot sa iyang mga ngabil nga nagduhaduha:
  - Ug unsa ang naghulat kanila human sa kamatayon?
  Mingisi si Gringeta nga kame. Nagpabuto siya og kabhang, giputol ang kasko sa laing tangke sa Sobyet ug mitubag:
  - Makahimo ka og daghan dinhi ... Bisan ang pagkabanhaw sa mga patay pinaagi sa mga gahum sa siyensya!
  Gipahinumdom ni Malanya, nga nagngisi:
  - Nagbasa ako usa ka libro bahin sa kalibutan sa umaabot. Naa nay space empire didto. Walay kamatayon, pagkatigulang, sakit. Ug siyempre ang kagutom ... Tinuod, kadaghanan sa populasyon walay trabaho, apan adunay igo alang sa tanan.
  Pananglitan, ang mga sakyanan gihatag nga libre. Ug adunay mga elektronik nga makina sa tabang diin sila nakigsulti sa tibuuk kalibutan.
  Si Nicoletta seryoso kaayo nga miingon:
  - Ang pag-uswag dali nga nag-uswag. Tan-awa kining mga tangke... Giunsa nila pag-uswag ug nahimong mas abante. Bisan pa, ang Churchill-2 dili ikatandi sa Matilda.
  Miuyon ang Malanya:
  - Oo, ang mga tangke nag-uswag ... Kini mao ang chic!
  Ang laing pag-atake sa mga tangke sa Sobyet napakyas, ug dihay nahunong.
  Niadtong Nobyembre 10 ug 11, ang mga German nagpahigayon og gagmay nga mga operasyon sa opensiba, nga nagputol sa mga eskina sa amihanan.
  Ang mga tropa sa Sobyet misulay sa pag-atake sa amihanan sa Stalingrad, apan gamay ra ang kalampusan. Ang kataposang mga balay sa siyudad nagkupot na. Gilaglag sa samang higayon, ngadto sa yuta. Apan sa pagkakaron si Stalin mimando nga magpadayon hangtod sa kataposan.
  Hapit nalukop sa kaumahan ang palibot sa Baku. Apan ang mga atabay sa lana nagdilaab ug ang panag-away miulbo taliwala kanila. Ang mga Aleman padayon nga nagpamomba.
  Ang mga gubat sa Astrakhan anaa sa ilang kinapungkayan...
  Niadtong Nobyembre 12, gilunsad sa mga Turko ang pag-atake sa Yerevan. Ang pag-atake gibalibaran. Ang mga Ottoman nag-antus sa mga kapildihan. Apan nagpabuto na usab sila. Niadtong Nobyembre 13, giokupar sa mga Aleman ang kataposang bahin sa Baku - nagpahibalo sa pagkadakop sa siyudad. Diha lamang sa peninsula, nagpadayon gihapon ang panag-away, ug ang kalangitan itom sa nagdilaab nga mga atabay.
  Niadtong Nobyembre 14, gisugdan sa mga Nazi ang pag-atake sa Murmansk. Gigamit nila ang artilerya ug aviation ...
  Nagdilaab ang Stalingrad, apan ang gibalhin nga mga reinforcement sa Sobyet nagpaposible nga magpadayon. Bisan kung hangtod sa ngilit sa lungsod, ug sa kantidad sa daghang mga pagkawala.
  Sa panahon sa pag-atake sa Murmansk, nagtigom ang dakong armada sa mga barkong iggugubat, ug nangabot usab ang mga tigdala sa ayroplano. Ang siyudad gipiit sama sa plasma roller. Ug ilang gibombahan ug gipusil.
  Niadtong Nobyembre 15, ang mga pasistang tropa nagsugod sa paglihok, nga giatake ang siyudad, ang bugtong walay yelo nga pantalan sa Arctic Ocean. Ang "mga mouse" miapil sa mga gubat, ug bisan ang "Rat" nga tangke, nga gusto sa mga Nazi nga sulayan sa praktis.
  Bisan pa, ang "Rat" medyo makapahigawad. Nagpadayon siya sa unahan, ug dayon natanggong sa mga snowdrift. Ug mihunong siya sa gawas sa lungsod. Ang mga Aleman dili pa andam alang sa opensiba. Apan wala mohunong ang pagpamusil. Sa Nobyembre 16, halos natapos sa mga Nazi ang pagpanglimpyo sa nagdilaab nga mga atabay sa aseite. Apan ang bahin sa peninsula dili maabot kanila, tungod sa mga kalayo nga mitubo hangtod sa punto sa ikapitong langit.
  Niadtong Nobyembre 17, nakuha sa mga Nazi ang kataposang sanga sa Volga delta, ug sa ingon gibabagan pag-ayo ang Astrakhan. Ang Baku dugay na nga giputol.
  Si Yerevan usab gisulong. Ang lungsod naa sa usa ka bungtod, dali kaayo alang sa depensa, apan lisud ang pag-atake niini, labi na sa mga tangke.
  Niadtong Nobyembre 18, gisulayan pag-usab sa mga tropang Sobyet ang kusog sa depensa sa Nazi sa amihanan sa Stalingrad. Gipahuyang niini ang presyur sa nahabilin sa tuig sa Volga, apan nagkantidad kini daghang mga kapildihan.
  Niadtong Nobyembre 19, gipahunong sa mga Aleman ang pag-atake sa Murmansk tungod sa dagkong mga kapildihan.
  Sa ingon, ang gipanag-iya nga Fuhrer dili makagisi sa daghang mga splints gikan sa iyang posisyon. Ang mga plano sa mga Nazi sa pagtapos sa USSR sa wala pa mapakyas ang tingtugnaw.
  Labaw sa tanan, gisuspinde sa Japan ang ilang opensiba tungod sa katugnaw sa panahon ug dakong kapildihan sa manpower. Ang bugtong butang mao nga ang samurai nagdugang sa produksiyon sa ilang kaugalingon nga katloan ug upat ug lisensyado nga Panthers. Ug mahimo silang hinungdan sa kasamok sa sunod nga ting-init.
  Niadtong Nobyembre 20, ang mga Germans partially napalong ang mga sunog ug gihawanan ang kadaghanan sa peninsula.
  Niadtong Nobyembre 21, giatake na usab sa mga tropa sa Sobyet ang mga Aleman ug nakasulod pa gani ug pipila ka kilometro sa amihanan sa Stalingrad. Kinahanglang paluyahon sa mga Nazi ang ilang pag-atake ug paningkamutan nga ibalik ang mga posisyon.
  Ang mga away, ingon sa ilang giingon sa ingon nga mga kaso, naa ra sa lebel sa frack!
  Sa Nobyembre 22, ang mga Nazi misulay sa pag-asdang sa rehiyon sa Turkmenistan. Ug human sa paglakaw ug napulo ka kilometro, sila gipahunong. Apan sa Nobyembre 23, nga nagdala sa mga brigada sa Shah ngadto sa gubat, sila misulong pag-usab. Ang kahimtang nahimong labi ka grabe sa rehiyon sa Central Asia.
  Kaniadtong Nobyembre 24, wala"y hinungdanon nga mga pagbag-o sa mga unahan ...
  Niadtong Nobyembre 25, gipadayon sa mga Nazi ang ilang pag-atake sa Murmansk. Bag-ong mga yunit gilabay sa gubat. Apan gamay pa ang kahulugan.
  Niabot ang Nobyembre 26 - onse ka tuig sukad sa eleksyon sa Reichstag, human niini si Hitler gitudlo nga Reich Chancellor.
  Sa unang higayon, ang pinakabag-o nga E-100 nga tangke gibutang sa atubangan.
  Kini usa ka praktis sa kombat alang sa ingon nga makina.
  Ang tangke mitan-aw nga medyo taas, hapit nabuak. Ang taas nga muzzle sa 128 mm nga kanyon mituybo gikan niini. Ug ang atubangan nga hinagiban anaa sa anggulo nga kap-atan ug lima ka anggulo. Ug siya sa iyang kaugalingon gikiling gikan sa mga kilid.
  Ang E-100 nga tangke milihok tungod sa pinakabag-o nga 1,500-horsepower nga makina, nga mas paspas kay sa Mouse. Ug ang mga kinhason milambo gikan kaniya.
  Ug sa sulod sa sakyanan mitungha ang malipayong upat ka Magda, Christina, Gerda ug Charlotte.
  Ang mga babaye nanganak sa mga bata alang sa Fuhrer, ug gibiyaan sila ubos sa pagdumala sa mga espesyal nga nannies gikan sa SS.
  Ug bag-o lang silang miabot sa atubangan. Kataw-anan kaayo ang mga babaye. Wala silay mga away. Ug ania ra ang higayon nga pamatud-an ang imong kaugalingon. Kuhaa, sa katapusan, kining amihanang Sevastopol.
  Ug pagtukod sa dominasyon sa Third Reich sa Arctic Ocean. Hangtod kanus-a ba gyud nga mabitad ang gubat? Ug ang upat naghunahuna: tingali uban kanila sa labing menos adunay mausab?
  Dili kaayo tugnaw duol sa Murmansk - ang Gulf Stream naghatag insulasyon. Ang mga babaye anaa sa panag-away. Ang matag usa nanganak sa usa ka magtiayon - usa ka lalaki ug usa ka babaye! Para malipay ka.
  Si Magda ug Christina nagbitay sa mga pusil. Ang tangke bag-o ug kontrolado nga yano. Gipanalipdan kini gikan sa mga kilid sa 120 mm nga hilig nga armadura, dugang pa nga 50 mm nga taming. Busa dili nimo maigo ang sakyanan sa tanang anggulo.
  Ang mga babaye nagtaghoy og kanta. Nindot ang ilang gibati sa kasingkasing.
  Si Gerda miingon nga may pahiyom sa iyang amber nga mga ngabil:
  - Karon si Hitler ug ako adunay komon nga mga anak. Miyembro kami sa harianong pamilya!
  Mingisi si Charlotte samtang miingon:
  - Ug adunay mga sero lamang sa unahan!
  Tank "E"-100 miduol sa mga posisyon sa Sobyet. Ang tanan sa palibot naguba pag-ayo nga ang mga buto gikan sa mga Sobyet talagsaon, ug kasagaran gikan sa gaan nga mga pusil.
  Gipunting ni Magda ang 128mm nga kanyon ug gipabuto ang magpie sa Soviet. Ang honey blonde nga babaye miawit:
  - Ako usa ka tigre, ug ako adunay usa ka ngisi... Ug ang dautan nga tigre nagkuniskunis sa tanan!
  Ang kap-atan ug lima sa Sobyet mibalik, daghang mga sundalong Ruso ang namatay.
  Si Magda nangulob sama sa usa ka iring:
  - Ako usa ka superman, ang akong pamaagi yano ra ... Ako mopaak sa ikog sa mga hinimo sa balhibo! Ug dayon mikatawa ang babaye. Aw, sama sa usa ka buang nga diyosa.
  Ang mga bigaon nga babaye ni Hitler miuyog sa tangke. Ug sila mismo ang miambak sa usa ka awto nga adunay sloping armor.
  Apan gibalikbalik sa mga manggugubat ang ilang awto. Si Charlotte, kini nga katahum nga adunay kolor nga tumbaga nga buhok, mokanta:
  - Clack, click, click... Ang sapa nagligid! Ang mga kabalyero sa Nazi mikaon sa tanang balas!
  Ug pagkahuman niana, si Charlotte mokatawa pag-ayo ... Nagsugod pa siya sa pag-chat sa iyang mga ngipon. Ug mituyok na usab ang tangke. Giguba sa mga German ang barbed wire nga koral. Ang makina, ang gidak-on sa usa ka Tyrannosaurus rex, grabeng nagngulob. Ug ang mga manggugubat mingisi sa ilang mga cute ug carnivorous nga mga nawong.
  Ang mga babaye nagdala ug nanganak sa mga bata gikan kang Adolf Hitler. Ug kini nagsulti na sa usa ka butang. Nindot nga mga vixens, apan sa samang higayon moral monsters. Dinhi ilang gidugmok ang usa ka sundalong Sobyet nga nahulog sa ilawom sa mga ligid. Ug ilang gipugos ang usa ka 76-mm nga kanyon sa yuta. Among gisakyan kini. Ang puthaw gipatag. Gipakita sa mga manggugubat ang figure aerobatics. Ang mga kabhang ingon og dili makadaot kay sa mga gisantes nga giuyog sa usa ka bata sa usa ka rattle. Ang sunod nga pusil nga gipatag sa E-100 mao ang 85 mm.
  Nagngisi si Magda:
  - Ug among gidugmok ang mga Ruso sama sa mga dugho!
  Gitul-id ni Christina ang iyang higala:
  - Sama sa mga oso! Ug ang oso kay dako nga mananap!
  Midugang si Red Charlotte, nga nagpakita sa iyang mga ngil:
  - Ug ngipon!
  Ang mga tangke sa Aleman miagi sa mga linya sa depensa sa siyudad. Ang mga tropa sa Sobyet nakig-away nga matig-a kaayo. Nag-armas ang tanan. Bisan ang diyes-anyos nga mga lalaki nakig-away sa militia. Daghan usab ang mga babaye. Nagtapok ang tanang residente, apan walay igong armas. Ang masa nga kabayanihan makita sa tanan. Ang mga payunir, nga naggamit sa hinimo sa balay nga mga eksplosibo o mga hugpong sa mga granada, miduol sa mga tangke sa Nazi ug gihulog ang ilang kaugalingon sa ilawom sa mga agianan - nangamatay alang sa ilang Inahan.
  Ang E-100 nga tangke nakadawat og daghang kadaot. Usa sa mga batang lalaki nakahimo sa pagduso sa usa ka bug-at nga minahan. Namatay siya sa iyang kaugalingon, apan nadaot ang usa ka awto sa Aleman. Mibuto ang roller ug milupad ang bahin sa ulod. Mihinay ang dagan sa dakong sakyanan. Unya gilabay sa usa ka magtiayon nga mga manggugubat ang mga pungpong sa mga granada, nga nabuak ang baga nga mga agianan.
  Ang E-100, nga nakaagi sa front line, nawad-an sa paglihok niini.
  Unom ka machine gun ang gipunting ni Gerda ug gipasiga kini sa dihang ang mga sundalong Sobyet misulay sa pag-atake. Daghang mga Ruso ug mga representante sa ubang mga tawo sa Russia ang nahulog, natusok sa mga bala sa machine-gun. Apan, ang mga sundalong Sobyet midagan sa unahan. Naglabay sila og mga granada ug nangamatay. Ang pipila sa mga tipik nakaabot sa E-100, apan ang mga machine gun milihok sa hustong paagi. Ug tukma kaayo si Gerda. Ug ang iyang mga bala halos dili na makawang.
  Ug ang mga sundalong Ruso nangamatay...
  Si Christina nagpabuto gikan sa usa ka paspas nga pagpabuto nga 75-mm nga kanyon, mga fragmentation shell, ug nagpabuto gikan sa usa ka coaxial machine gun. Ang pula nga buhok nga mananap, nga nagkuniskunis sa mga sundalong Sobyet pinaagi sa mga bala, misirit:
  - Ako ang nagdala sa kamatayon... Si Satanas mismo ang akong paryente nga pula ang buhok!
  Mahadlokon nga miingon si Magda:
  - Bueno, ayaw kana buhata. Si Satanas mao ang kaaway sa Dios ug gihukman ngadto sa linaw nga kalayo!
  Gisagpa ni Christina ang iyang hubo nga tiil sa metal ug misinggit:
  - Komosta ang linaw nga kalayo? Ang akong buhok sama sa kalayo!
  Mingisi si Gerda:
  - Ang Fuhrer sa iyang kaugalingon mopasaylo kanato sa bisan unsa nga mga sala... Mas tukma, ang mismong konsepto sa sala kay karaan na?
  Mikiyod si Magda:
  - Gusto ba nimong isulti nga ang konsepto sa sala kay karaan na...
  Gipaandar na usab ni Gerda ang mga machine gun, nga gipugngan ang desperado nga pag-atake sa mga sundalong Ruso. Ang mga bala mipatay kanila sama sa mga gasa gikan sa impyerno. Ang E-100 sa kini nga pagbag-o kusgan kaayo nga gipanalipdan. Mokabat sa walo ka machine gun, duha ka coaxial nga adunay mga kanyon, ug ang uban gikontrol sa bisagra. Ug sila naigo kaayo.
  Nagngulob si Gerda nga nagngisi:
  - Sala, kini ang sukaranan sa pagkaanaa sa Ikatulong Reich! Ang atong relihiyon tinuod nga pagtuo sa mga mananap!
  Ang pula nga buhok nga si Christina, nagpabuto gikan sa usa ka kanyon ug nakapatay sa mga sundalong Ruso, miawit:
  - Akong mapinanggaon ug malumo nga mananap... Ganahan ko sa imong mga ngil, tuohi ako! Akong impyerno ug sungay nga mananap!
  Usa sa mga anti-aircraft gun sa Sobyet nakahimo na usab sa pag-igo sa mga roller ug gibuak kini. Ang E-100 sa kataposan mihunong. Hinuon, gisilotan ni Magda ang makalagot nga anti-aircraft gun pinaagi sa pagtabon niini sa bug-at nga sumbong. Aw, ang mga track nabuak.
  Mikurog si Gerda, mitawag og tug ug nangutana:
  - Ibira kami, palihog! Mangamatay kami! Ang mga track nabuak!
  Ang tubag miabut dayon:
  - Adunay usa ka pagbitad!
  Si Christina miawit uban ang pahiyom:
  - Kini ang paglihok! Luwas ang mga kaaway!
  Gipabuto ni Magda ang pusil, nga gisulayan sa mga sundalong Ruso nga ibton alang sa direktang pagpabuto. Gidugmok niini ang baril ug gipatibulaag ang mga sundalong Sobyet sa lainlaing direksyon. Usa sa mga sundalo ang gikunis-kunis ug nakigbisog sa kasakit.
  Ang blonde nga Kristiyano mitabok sa iyang kaugalingon ug mihangad sa iyang mga mata ngadto sa langit ug nag-ampo:
  - Pasayloa ako, Ginoo! Alang sa wala tuyoa nga pagpakasala ug pagpatay!
  Si Christina mingisi ug miingon:
  - Dili, dili nimo mahimo kana! Kinahanglan nga lig-on ka sama sa usa ka bato! Mahimong bato alang kanamo!
  Masaligon nga mitubag si Magda:
  - Adunay usa lamang ka bato - si Jesu-Kristo!
  Ang pula nga buhok nga yawa misinggit:
  - Si Jesus usa ka pasipista! Ug ang atong pagtuo ug propesyon kay gubat!
  Ang E-100 nga tangke gikuha ug giguyod paingon sa German nga posisyon. Si Gerda miingon uban ang pahiyom sa rayna sa niyebe:
  - Ang mga roller mao ang labing huyang nga bahin sa tangke. Ug kinahanglan naton nga awayon kini!
  Nanglingo-lingo si Charlotte.
  - Dili nimo matabonan ang tibuuk nga mga roller gamit ang mga taming. Dili kini mahimo, tungod kay ang pipila sa mga track bukas gihapon!
  Gisugyot ni Magda:
  - Unsa kaha kung himoon nato ang mga roller nga gamay ug walay pallet?
  Ang pula nga buhok nga yawa nagngisi ug nagpakita sa perlas nga mga ngipon:
  - Giunsa paghatag kanila ang dugang nga tulin?
  Gipahid ni Magda ang iyang hubad nga lapalapa sa metal ug misugyot:
  - Unsa kaha kung mogamit kita og mga de-koryenteng motor?
  Gibira ni Charlotte ang iyang tiyan ug giliko ang iyang liog:
  - Usa ka posible nga kapilian ... Ug ang mga tangke dili kaayo masunog!
  Naghilak nga miingon si Magda:
  - Sa diha nga kita moabut ngadto sa impyerno, kini modilaab ug modilaab sama sa mga sulo!
  Ang pula nga buhok nga yawa misinggit:
  - Bueno, mao nga ... Ug ang mga anghel gilalang gikan sa hayag nga siga! Mangin anghel ta!
  Gikuha kini ni Christina ug nagpabungol nga miawit:
  - Dili ako usa ka anghel, apan usa lamang ka yawa, apan alang sa mga tawo ako nahimo nga usa ka santos.... Ang mga kaaway makakuha sa ilang pag-ihap, ubos sa pagsakit sa ingon nga dili yutan-on nga kasakit!
  Ang mga babaye nahilom... Ang mga Stormtrooper nagtuyok sa langit, ug ang kanyon nagdahunog. Ug ang mga bomba nagpadayon sa pagkahulog ug pagkahulog... Sama sa usa ka tinuod nga ulan nga yelo sa kalaglagan ug pagkagun-ob.
  Murmansk nagdilaab ug ang mga tawo nangamatay. Naglunsad pa gani ang mga German og ballistic missile. Dili kaayo epektibo nga hinagiban. Mas sayon ang paghulog ug lima ka toneladang bomba gikan sa Yu-488 nga mas tukma ug mas barato.
  Si Christina ang una nga milukso nga nagtiniil sa niyebe sa dihang ang tangke gidala sa usa ka alternatibong parkinganan. Didto, ang mga espesyalista nagsugod sa pag-ayo. Ang mga babaye mibalhin sa usa ka mainit nga balay. Mihigda mi sa mga kutson. Si Gerda ug Charlotte nagsugod sa pagdula og pocket chess.
  Si Magda ug Christina nagsugod sa pagbuhat sa abs aron ang ilang mga tiyan mahimong prominente ug dili moluhod panahon sa pagmabdos. Matahom nga mga manggugubat nga nagkurog sa mga hawak. Lab-as pa, apan kini mga babaye nga nanganak. Ug ang pagkamatay dili na makahadlok karon - adunay usa nga magpadayon sa linya sa pamilya! Bisan sa liso sa usa ka bugo sama ni Hitler.
  Apan ang mga babaye gikan sa SS Tigress battalion, ang Fuhrer kay murag Diyos. Ug dili na usa ka pagano nga diyos, apan usa ka butang nga Labing Gamhanan ug dili masabtan sa iyang kaalam.
  Gidula ni Gerda ang King's Gambit ug nakamugna og kusog nga pag-atake. Gahig ulo nga gidepensahan ni Charlotte ang iyang kaugalingon. Naay binayloay og bunal. Apan ang tanan natapos sa mutual destruction ug draw. Unya si Magda ug Christina nagsugod sa pagdula og chess. Ug si Charlotte ug Gerda nagsugod sa pagbuhat sa abs ug push-up. Ang batang babaye aktibo nga nagpabilin sa porma.
  Si Magda, nga nagdula ug nagduso sa iyang kontra, pilosopikanhong miingon:
  - Apan kini katingad-an gihapon ...
  Nangutana si Christina uban ang inosente nga pahiyom sa iyang mga ngabil:
  - Unsa ang katingad-an?
  Ang blonde nga superman mitubag:
  - Ang kamatuoran nga ang mga puti mao ang mga kolor sa pagkamaayo, apan sila ang nagsugod sa gubat una!
  Ang pula nga buhok nga yawa makatarunganon nga miingon:
  - Apan nagdala usab kami og maayo ... Apan giatake sa mga Bolshevik ang Russia una!
  Si Magda miawit isip tubag uban ang masulub-on nga tono:
  - Apan ang tanan namulak sa among atubangan, ang tanan nagdilaab sa among luyo ...
  Midugang si Christina sa nagbagting nga tingog:
  - Dili kinahanglan nga maghilak! Uban kanato mao ang usa nga mohukom sa tanan alang kanato!
  Si Gerda nagpadayon sa pagkanta:
  - Malipayon, dili masulub-on, mamauli kita - ang mga blond nga atleta ang atong ganti!
  Human niana ang tibuok upat nangatawa... Mitungha ang usa ka batan-ong sulugoon ug nanghatag ug mga sandwich nga adunay mantekilya, keso, sausage, ug pinauga nga prutas ngadto sa mga babaye. Ang mga babaye mikaon ug gikapoy sa kainit. Natulugan ang mga gwapa. Maayo kung bata ka ug himsog - dali ka makatulog.
  Sa sunod nga adlaw, Nobyembre 27, ang E-100 kay partially restore lang. Ang mga babaye wala moapil sa opensiba. Apan sa bikini lang, nag-jogging mi nga nagtiniil agi sa mga snowdrift. Gitan-aw nila sila nga morag buang, nagdagan-dagan sa katugnaw nga halos hubo. Apan ang mga babaye kasagaran aerobatics. Espesyal sila nga mga tawo sa umaabot!
  Nanguna si Gerda. Ug dili ang nagtiniil nga batang babaye nga si Gerda nga naa sa fairy tale ni Andersen. Apan maisog usab ug tinimplahan. Ug sa samang higayon nahimo siyang born killer. Usa ka paspas nga babaye nga adunay kusog nga kaunoran.
  Hinuon, maayo ang upat ka babaye. Sila midagan sa kusog nga dagan sulod sa singkwenta kilometros ug mibalik. Dayon naghimo kami og sunod-sunod nga mga ehersisyo, nagkanta, ug nagkuyugyog. Nagpraktis mig shooting gamay.
  Pagkasunod adlaw lang naayo ang tangke sa E-100. Aw, dili kana daotan. Dugang pa, kini nga super-bug-at nga awto adunay orihinal nga kahikayan sa mga roller, lahi sa usa ka checkerboard nga kahikayan, nga nagdugang sa performance sa pagmaneho sa niyebe, apan nagmugna og pipila ka mga problema alang sa mga tig-ayo nga wala"y batasan. Bisan kung mas sayon ang pag-mount sa E-100 kaysa sa Tiger o Panther.
  Niadtong Nobyembre 28, ang mga Nazi nakahimo sa paglusot sa mas lawom nga gamay sa Murmansk. Apan ang pagsukol sa mga tropa sa Sobyet dili masabtan. Ug bisan ang napulo ug unom ka pulgada nga kabhang gikan sa mga barkong iggugubat sa Britanya ug Alemanya dili makaguba sa kabubut-on sa depensa.
  Apan ang mga Nazi miuswag gihapon. Ang E-100 nga tangke nagtabon sa usa ka magtiayon nga mga bloke sa maadlaw, apan nadaot na usab ang mga agianan. Apan niining higayona ang pag-ayo mikabat lamang ug pipila ka oras. Niadtong Nobyembre 29, ang mga batang babaye sa Terminator nabangga sa usa ka tangke sa KV-3. Ang salakyanan sa Sobyet nakaigo sa frontal armor sa makadaghang higayon, apan ang mga kabhang miulbo sa bakilid. Gisumbag ni Magda ang tangke sa Russia, hinungdan nga kini nasunog sama sa usa ka pundok sa gipatong nga mga sulo.
  Gipangutana ni Christina ang iyang kauban nga nagbiaybiay nga ngisi:
  - Wala ka ba maluoy sa mga Ruso?
  Si Magda sinsero nga mitubag:
  - Naluoy ako sa tanan, bisan sa mga dili takus nga kaluy-an!
  Ug nanghupaw pag-ayo ang babaye, nga gipunting ang iyang mga mata sa langit. Gisulayan sa mga manggugubat nga molihok nga labi ka mabinantayon. Aron dili mabalda sa pag-ayo. Ang 128mm ug 75mm nga mga pusil nagtrabaho sama sa mga asno. Apan nakaangkon gihapon og kadaot ang tangke.
  Ang usa sa mga bungbong mibuto ug nahulog sa sakyanan. Ang armor nagkamot ug gamay nga gisi.
  Sa Nobyembre 30, ang mga Nazi miuswag pa. Sa pipila ka dapit nakaabot pa sila sa sentro sa siyudad. Apan sa samang adlaw, ang usa ka maayo nga gipunting nga buto gikan sa kap-atan ug lima nakadaot sa muzzle sa usa ka 128-mm nga kanyon, ug ang mga babaye napugos sa pagsugod pag-usab. Ug, dayag, mas dugay.
  Unya ang upat nakahukom nga makig-away sama sa yano nga infantry imbes usa ka tangke. Ang mga gwapa misulay sa pagpakig-away, nakig-away sa usa lamang ka bikini. Apan sa katugnaw, ang mga babaye makabarog lamang sulod sa pipila ka oras niining katunga nga hubo, ug dayon sila midagan aron magpainit.
  Gilubong ni Gerda ang iyang kaugalingon sa niyebe, nagpabuto gikan sa pinakabag-o nga riple sa pag-atake sa MP-44, ug aktibo nga gipatay ang mga sundalong Ruso. Ania siya, usa ka batang babaye nga nagtiniil nga puti ang buhok, nga naigo sa usa ka koronel sa Pulang Hukbo sa ulo. Ug siya miingon:
  - Dili, Aryan gihapon ko!
  Si Charlotte, nga nag-abante gikan sa pikas nga bahin, ningisi:
  - Ikaw usa ka manggugubat nga nagdala sa kamatayon sa imong mga kaaway. - Unya ang pula nga buhok, hubo nga babaye nga babaye mipusil sa mayor ug naigo siya sa ilawom sa mata. Medyo nagpangita siya sa iyang ngipon. - Nakita nimo, wala koy daotan nga gipusil!
  Si Gerda mibuto, gitapos ang miyembro sa Komsomol ug ang kapitan sa mga tropang Ruso, ang bitch nagpakita sa iyang mga ngipon:
  - Oo, gipusil ka, apan nakita ko! Sama sa usa ka chainsaw!
  Gilabay ni Charlotte ang usa ka tipak sa bildo gamit ang iyang mga tudlo sa tiil. Gibunalan niya ang liog sa tenyente sa kasundalohan sa Russia, ug misinggit:
  - Ug ania ako, nagdula sa bildo!
  Si Gerda midagan latas sa niyebe, nagbilin nga nagtiniil, nindot nga mga tunob. Nagdali siya nga miduko. Unya ang tigre nga babaye mitalikod ug mihimo og sampot. Iyang gituis ug gibalhin ang iyang ulo paingon sa suwang sa sundalong Sobyet. Nagbuga siyag dugo. Gipisil ni Gerda ang tutunlan gamit ang iyang mga tiil ug giluok ang Ruso.
  Ang pula nga buhok nga yawa nga si Charlotte mituok sa pioneer. Ingon niana ang pagkadautan ug pagkadautan sa mga babaye.
  Gipatay usab ni Magda ang mga sundalong Ruso, apan wala makadaut sa mga bata. Dili, dili gyud niya ipataas ang iyang kamot sa usa ka bata. Ug sa kinatibuk-an, ang pagpaagas sa dugo wala maghatag kaniya og kalipay. Apan sa gihapon, siya usa ka tigre gikan sa SS nga batalyon, ug kinahanglang mosunod sa mga mando.
  Busa gilabay ni Christina og sundang ang usa ka batang lalaki nga morag mga dose anyos. Mabangis gyud. Dili, ang mga hamtong dili angayng mopatay sa mga bata!
  Si Magda mitabok sa iyang kaugalingon ug mihunghong:
  - Ginoo pasayloa ko! Gipakaulawan mo ako, apan ang gubat gubat!
  Ug ang blonde nga gipusil sa Russian nga sniper, nga nahulog, naigo sa usa ka tukma nga pag-igo sa taytayan sa iyang ilong. Ay, mitungha ang sikat nga upat. Ang mga babaye una nga nagpatay sa British ug sa usa ka bahin sa mga Amerikano, apan karon ilang gikuha
  mga Ruso. Ingon niana ang mga ngisi sa Ikaduhang Gubat sa Kalibutan. Mga ngisi nga nagpakita sa labing tinuod, ug hait nga mga fangs!
  Gipahid ni Christina ang iyang tiil sa kahoy, gibati gihapon ang katugnaw, ug miingon:
  - Makaluod ba kini? Unsa ang gusto nimo gikan sa pula nga buhok nga mga ungo!
  . KAPITULO Num. 14.
  Ang mga Aleman anam-anam nga mihunong sa kalihokan. Lakip ang aviation - ug napugos tungod sa nagkagrabe nga kahimtang sa panahon. Dili mahimo nga hingpit nga makompleto ang mga buluhaton nga gitakda sa adlaw sa wala pa ang opensiba. Tinuod, halos nailog ang Caucasus. Ang natad sa lana sa Baku kontrolado. Ang USSR nawad-an sa kinadak-ang tinubdan sa lana. Tinuod, ang mga German mismo kinahanglang mogugol ug panahon sa pagpasig-uli sa mga atabay. Nailog usab ang Karelia, Arkhangelsk, ug bahin sa amihanang baybayon. Ang Leningrad hingpit nga naputol sa komunikasyon sa ubang bahin sa Russia. Ang ubang mga teritoryo nakuha sa sentro. Ang katunga sa Turkmenistan giokupahan usab. Nailog sa Japan ang kinatibuk-an sa Mongolia, ug gisabwag usab ang kaugalingon ngadto sa Central Asia ug ang partially nagmugna og mga tulay lapas sa Amur, sa rehiyon sa Usuri. Tinuod, ang samurai dili kaayo milampos. Ang Vladivostok hingpit nga gibabagan ug gisunog.
  Duha ka gatos ka kilometro ang nahabilin sa Moscow. Ug ang mga Aleman mahimo na karon nga magpabuto sa kaulohan gamit ang mga ballistic missile ug bomba gamit ang jet aircraft. Apan sa tingtugnaw ug katugnaw, ang Wehrmacht nawad-an sa abilidad sa paghimo sa dugang nga opensiba. Dugang pa, ang mga kolonyal nga tropa: Indian, Aprikano, Arabo bugnaw kaayo. Ug nawala ang kadaghanan sa ilang pagkaepektibo sa kombat. Usa ka sala ang dili pagpahimulos sa ingon nga kahimtang. Bisan tuod ang Pulang Hukbo nakaagom ug dakong kapildihan ug hilabihan usab nga kakapoy.
  Sa tinuud, ang General Staff nakahukom, bisan pa sa tanan nga mga kalisud sa mga suplay ug pagkawala sa Caucasus, sa pagpahigayon sa daghang mga dagkong opensiba nga operasyon sa tingtugnaw. Bisan kung ang mga pasista dili mangahas sa pag-ibot sa ilang mga ilong sa tingtugnaw, among dugmokon sila ug dugmokon.
  O, sa bisan unsang kaso, pugson ka namo nga makig-away sa pinakagrabe nga kahimtang sa panahon.
  Si Vasilevsky, ang pangulo sa kinatibuk-ang kawani ug representante nga ministro sa depensa, sa makatarunganon, nagtuo nga ang USSR dili makadaog sa teknolohikal nga lumba batok sa tanan nga Europe ug Africa nga adunay dugang nga Asia.
  Niining bahina, ang bentaha sa kaaway, labi na sa aviation, motubo lamang sa tingtugnaw. Oo, siyempre, ang mga tigdesinyo sa Sobyet nakahimo na ug nagpadayon sa pagpalambo sa bag-o, mas abante nga mga tangke. Sa partikular, ang T-34-85 nga adunay mas dako nga turret ug usa ka kusgan nga pusil. Aw, ang IS-2 nga adunay 122-milimetro nga pusil anaa sa dalan. Apan ang mga Aleman dili mohunong. Gawas pa, bisan ang bag-ong mga awto dili maayo nga mapildi ang Lion o bisan unsang bug-at nga awto.
  Ug dili tingali nga posible na karon nga makab-ot ang pagkalabaw sa numero.
  Gisulti usab ni Voznesensky. Nagsulti usab siya alang sa usa ka paspas nga opensiba:
  - Pagkahuman sa pagkawala sa Caucasus, ang among kasundalohan makasinati usa ka grabe nga kakulang sa gasolina. Sa mas tukma, nasinati na nato kini sa hingpit. Bisan pa, sa tingtugnaw, ang panahon sa adlaw mas mubo, ang panahon kanunay nga dili maayo ug ang konsumo sa gasolina mokunhod usab.
  Ang People's Commissar Zhdanov nagdali usab sa pagdugang:
  - Dugang pa, gipabuto sa among mga sundalo ug mga sapper ang tanan nga mga atabay sa lana sa Caucasus. Kini nagpasabot nga ang mga Kraut dili pa makagamit sa atong lana. Apan kung gikonsiderar kung unsa kadali nahibal-an sa mapintas nga mga pasista kung giunsa ang pagtukod ug pagpasig-uli sa tanan, unya sa tingpamulak ang lana sa Baku modagayday sa mga ugat sa ekonomiya sa Third Reich.
  Gisumaryo ni Stalin ang panaghisgot:
  - Sa katapusan sa Disyembre atong hampakon ang unang hampak sa tingtugnaw. Ang pangutana lang asa?
  Dinhi wala nay panaghiusa ang militar. Gisugyot ni Zhukov ang pagwelga sa sentro ug pag-abog sa kaaway palayo sa Moscow. Gituohan ni Vasilevsky nga mas maayo nga mangita usa ka huyang nga punto sa Tikhvin. Sa samang higayon, tabangi ang Leningrad, nga dili makalahutay sa doble nga pagbabag.
  Rokossovsky misulti pabor sa usa ka opensiba sa direksyon sa Voronezh. Adunay mga ideya sa pag-atake sa mga Nazi sa Astrakhan, o bisan duol sa Arkhangelsk. Si Stalin naminaw sa tanan nga mga komentaryo, nagsulat ug usa ka butang ug naghunahuna.
  Ang ideya sa pagduso sa kaaway palayo sa Moscow morag makatintal ug makatintal. Apan, anaa sa sentro nga ang mga pasista mao ang pinakalig-on ug maayo ang pagkagamot.
  Daw dili makataronganon ang pag-atake pinaagi sa pagtabok sa Volga nga dako ug lawom, ug ang unang hugna sa operasyon molungtad.
  Posible ang usa ka pag-atake tali sa Don ug sa Volga, apan ang amon napildi na didto, ug ang mga Aleman maayo usab nga gipalig-on.
  Ang ideya ni Vasilevsky morag labing makataronganon. Sa amihanan, ang mga Aleman mas huyang, ug ang ilang mga tropa sa usa ka paagi adunay gamay nga kasinatian sa kombat. Dugang pa, bag-o lang giokupar si Tikhvin; Apan posible nga ang mga Kraut naghunahuna usab niini nga paagi.
  Ihatag ang tanan nimong kusog sa direksyon sa Voronezh? Sa pag-configure sa atubangan, usa ka balkonahe ang naporma, nga kini makatarunganon nga sulayan nga putlon, sama sa usa ka oblique sow tunok.
  Ang uban nga mas makapaikag nga mga hunahuna mao ang pagbiaybiay sa Arkhangelsk. Sa pagkonsiderar nga ang mga Kraut kinahanglan nga magdala og mga reinforcement tabok sa kadagatan, makatarunganon nga adunay mga lugas niini nga direksyon.
  Bisan kung lisud ang paghatag sa imong kaugalingon nga mga tropa, labi na kay ang mga barko sa submarino sa Nazi hingpit nga naghari sa dagat. Ug ang bag-ong mga cruiser sa Nazi nagsulod sa serbisyo. Morag hapit na gani nila matukod ang nalunod nga barkong iggugubat nga Bismarck. Dugang pa, ang bag-ong barko kinahanglang mabuak ang rekord sa gidak-on ug armamento sa Yamato.
  Bisan tuod sa laing bahin, nganong gikinahanglan man sa mga Kraut ang mga barkong iggugubat? Ilabay ang abog sa mga mata sa tibuok kalibotan? Ang mas makapabalaka mao ang datos sa bag-ong mga matang sa mga hinagiban nga gihimo sa Third Reich. Ilabi na bahin sa mga missile ug jet aircraft, ug kini seryoso.
  Human magduha-duha og gamay, giaprobahan ni Stalin ang plano: maglunsad og pag-atake sa rehiyon sa Tikhvin sa katapusan sa Disyembre, ug sa sayong bahin sa Enero aron mabati ang kaaway duol sa Voronezh.
  Sa kinatibuk-an, ingon og makatarunganon kini ... Samtang, ang upat na ka katunga nga nakalimtan nga mga babaye nagpadayon sa ilang pagkabayani sa Eastern Front. Gerda ug Charlotte ug Christina ug Magda von Singer - human sa usa ka paghunong tungod sa kamatuoran nga silang tanan nagmabdos hapit dungan; unya nanganak sila ug himsog nga mga bata ug mibalik sa atubangan.
  Bugnaw ang panahon ug niabot ang mga maanyag niadtong ika-baynte singko sa Disyembre. Nag-snow ug gihuyop sa hangin ang imong mga kulot. Ug wala nila gipili ang labing mainit nga lugar alang sa ilang kaugalingon - duol mismo sa Leningrad.
  Sa pag-abot, ang mga babaye nga nagbikini nga nagsul-ob nagdagan sa mga snowdrift. Sa tinuud, ang tinuod nga mga Aryan kinahanglan magpakita nga wala sila mahadlok bisan unsa, bisan ang labing grabe nga katugnaw. Usa ka ninja boy nga miabot gikan sa Japan, nga gitawag sa tanan nga Karas, midagan uban kanila.
  Nabantog kini nga bata tungod sa iyang pag-apil sa mga espesyal nga operasyon. Ang nindot nga oriental nga mga bahin, uban sa blond nga buhok nga napanunod gikan sa usa ka wala mailhi nga amahan, naghimo sa bata nga gwapo kaayo.
  Gitan-aw pa siya sa mga babaye ingon nga tubag, bisan kung si Karas lagmit dili pa alang kanila. Apan ang kahupayan sa kaunoran midagan sama sa usa ka alambre, mao nga bisan kining mga batid nga tigre, nga nakasinati sa tanan, dili makaapas niini.
  Ang mga babaye hingpit nga nakabawi sa ilang porma human manganak sa base sa pagbansay, apan dili tanan nga superman makasugakod sa ingon nga glacial nga tulin.
  Si Christina, kinsa, sama ni Magda, von Singer, nakahimo sa pagpakig-away sa mga Ruso, miingon:
  - Ang frost ug snow mao ang ilang nag-unang kaalyado. Ug kini dili mas bugnaw kay sa British!
  Husto ang giingon ni Magda:
  - Dili ko moingon niana. Ang mga Ruso mas kusgan ug ang mga yunit halos dili na moatras!
  Si Charlotte, nga nagbalikbalik samtang nag-jogging, nagngisi ug miingon:
  - Apan kini mao ang labaw pa sa usa ka kahuyang kay sa usa ka plus.... Ako sa kasagaran wala makasabut sa ingon nga mga pamaagi sa pagmando ug pagkontrolar sama sa pagmugna sa barrage detatsment ug pagpatay sa mga kumander sa retreating nga mga yunit.
  Ang walay sapin nga si Gerda mismo, nga mitalikod samtang nagdagan ug nag-inat, miuyon:
  - Siyempre - ubos sa sungkod dili ka makakuha og maayong mga manggugubat. - Dinhi ang blonde nga babaye, bisan pa niana, napugos sa pag-angkon, uban sa usa ka creaking kasingkasing. - Apan ang mga Ruso maayo nga nakig-away kung nakalahutay na sila sulod sa duha ug tunga ka tuig. Gusto namon ang ilang pagkaluwas!
  Si Christina nanghupaw nga matamayon:
  - Gisultihan ba nimo kami?
  Si Gerda mingisi samtang siya miingon:
  - Kami ang mga elite! Ilabi na si Marcel!
  Ang labing maayo nga ace sa tanan nga mga panahon ug mga tawo, bisan pa sa categorical nga pagdili ni Hitler, nga gusto nga kini nga simbolo sa pagkadili-mabuntog nga mag-focus lamang sa pagtudlo - human sa tanan, siya usa ka tenyente heneral, bisan pa niana nagdali sa atubangan.
  O hinoon, ang Fuhrer maloloy-on nga nagtugot kaniya sa pagbalik kon ang mga Germans mobati nga dili maayo sa usa ka dapit.
  Ang mga Nazi, siyempre, sa kaso, nagpalig-on sa ilang mga depensa ug nangandam alang sa tingtugnaw, apan sila kusganong nagduhaduha nga ang mga Ruso adunay mga kahinguhaan alang sa dinagkong opensiba nga mga aksyon.
  Bisan pa, ang paniktik nagtrabaho. Sa ato pa, ang impormasyon bahin sa umaabot nga opensiba sa pagpalingkawas ni Tikhvin migawas. Dugang pa, gisugdan sa mga tropa sa Sobyet ang usa ka kusgan nga barrage sa artilerya, tukma sa panahon sa Pasko.
  Naigo nila ang "Katyushas" ug bisan ang usa ka magtiayon nga una nga high-power rocket launcher nga "Andryusha". Ug ang dahunog gikan sa mga pagbuto mao nga ang nagtiniil, katunga-nga-frozen nga mga babaye nakadakop niini.
  Maayo na lang, maayo ang ilang pandungog ug ang ilang mga mata nagkidlap.
  Ang mga babaye nagtinan-away sa usag usa ug miabut sa konklusyon:
  - Karon makig-away ta sa husto!
  Ug ang ninja boy nga si Karas miingon:
  - Ang akong tahas mao ang pagsulod sa Leningrad ug pag-reconnoiter didto. Gwapa kaayo ka para mahimong scout!
  Si Magda hinay nga gikiling ang iyang mga pilok samtang siya mitubag:
  - Ug ikaw usab... Ug kung ang mga Ruso nakakaplag sa imong accent nga katingad-an?
  Si Karas makatarunganon nga miingon:
  - Kung husto ka nga nagsulti sa Russian, kini nagpadayag kanimo nga usa ka langyaw nga labi ka kusgan. Bisan unsa pa man, midagan ko, ug gipislit og maayo ang kontra sa kilid...
  Ang mga babaye nagdali sa ilang tangke. Sila mga test tanker, human sa tanan. Ug gipili namo ang bag-o para sa among kaugalingon. Mas tukma, bisan ang duha ka bag-ong mga tangke sa usa ka higayon, nga kinahanglan nga sulayan sa atubangan.
  Nga mao ang "Laski", mga sakyanan nga adunay duha ka mga tripulante nga adunay ubos kaayo nga silhouette. Ang labing una nga mga modelo sa usa ka bag-ong henerasyon sa mga tangke, diin ang mga Aleman nagseryoso gyud sa pag-compact sa layout. Ug pipila ka makapaikag nga kahibalo sa pagdumala. Sa partikular, ang electric transmission ug ang lokasyon sa gearbox nga gitaod sa makina. Ug ang usa ka magtiayon nga mga tanker mismo naghigda. Sa kini nga kaso, ang transmission ug makina gibutang sa likod, ug ang mga babaye komportable nga naglingkod sa ilang mga tiyan. Ug ang ilang mga bitiis mipilit sa mga gears ug butones gikan sa luyo, ug ang ilang mga kamot, sa kasukwahi, naglihok nga komportable sa dihang nagbalhinbalhin. Ang pinaka-reclining nga lingkoranan gihimo sa pag-order ug pagkopya sa porma sa ilang mga lawas. Wala gyud'y tore - kini nahimo nga usa ka self-propelled nga pusil, ug ubos kaayo nga ang mga roller nahimutang sa gawas.
  Siyempre, ang pusil dili makatuyok, apan kini makatuyok gamay. Aw, ang manlalaban sa iyang kaugalingon dali nga milingi sa iyang axis, sa ingon gibayran ang kakulang sa usa ka turret.
  Gipatin-aw ni Magda ang iyang kauban nga mga babaye:
  - Didto, ang mga tangke nga walay turret mas barato ug mas ubos. Dinhi mahimo natong i-adjust ang gitas-on, ipaubos kini ngadto sa 1.2 metros ug ipataas kini ngadto sa 1.5 ... Hapit sama sa mga partisan, kita magkamang sa atong mga tiyan.
  Nagtimbang og 12 tonelada, ang sakyanan adunay maayo kaayo nga frontal armor nga 82 millimeters sa usa ka anggulo sa hilig nga 40 degrees gikan sa pinahigda sa ibabaw. Ug ang ubos gamay ra kaayo. Ang mga kilid dili kaayo gipanalipdan sa 60 milimetro, apan gitabonan gihapon nila ang mga roller mismo. Ang 400 horsepower nga makina naghatag og maayo nga performance sa pagmaneho. Dugang pa, ang lokasyon sa mga roller ug ang suspensyon nagpaposible dili lamang sa pagpakunhod sa silhouette, apan paghatag usab og maayo nga pagmaniobra pinaagi sa mga snowdrift.
  Bisan unsa ang isulti sa usa, ang mas bug-at nga menagerie, sugod sa Panther, labi ka dako ug clumsy. Ug sa mga snowdrift kini hingpit nga sama sa kamatayon.
  Si Gerda, kinsa mipuyo uban sa iyang dugay nang kauban nga si Charlotte, ug sa wala tuyoa gibati niya ang kahasol sa hagip-ot, compact ug oblong nga kahon sa tangke. Bisan pa, siyempre, kinahanglan naton nga hatagan tribute nga ang awto nga adunay T-4 nga armamento ug ang labing kaayo nga hinagiban nagtipig sa gibug-aton nga 12 tonelada. Ang blonde nga terminator miingon:
  - Ang labing komportable nga mga tangke mao ang Tiger ug Lion. Niini nga sakyanan, bisan kami nga mga babaye naglisud sa pagliko.
  Nag-reply si Charlotte:
  - Apan ang proteksyon ... Sama sa pinakabag-o nga "Panther", nga sa Nobyembre lamang nagsugod sa pagsulod sa kasundalohan nga adunay 60-milimeter nga kasko.... Tinuod, ang agtang mas maayo nga sirado kaysa sa amon nga adunay 120-milimeter, apan ikaw sa gihapon kinahanglan nga maigo kini. Sa usa ka anggulo sama sa atoa, ang usa ka 85 mm nga kanyon mo-ricochet bisan kung gipabuto sa point-blank range.
  Gikamot ni Gerda ang iyang tiil sa luyo sa iyang dunggan, apan kini nga lihok nagpahunong gihapon sa iyang tudlo sa tiil sa bakilid nga atop ug miingon:
  - Gipasidan-an kami sa mga Ruso nga ang mga tangke nga adunay kalibre nga 122 milimetro mahimong magpakita. Ang salabutan dili matulog!
  Si Charlotte masaligon nga miingon, mibuswak ang iyang mga aping ug mituis sa iyang baba sa kasuko:
  - Ang atong salabutan anaa sa labing maayo sama sa kanunay. Kami ra ang gi-lock sa usa ka pig-ot nga kahon.
  Ang bag-ong makina nga 400 ka horsepower, ingon sa gipahayag sa mga instruksyon, mahimong mapadako sa mubo nga panahon gamit ang water-methalone o nitrogen mixture. Niini nga kaso, ang tangke mahimong magdali sulod sa pipila ka mga minuto sa gikusgon nga labaw sa 100 ka kilometro.
  Ang mga tropa sa Sobyet nakahimo og usa ka kalampusan, nga kaniadto gipuno ang tanan nga mga kanal ug bunker sa mga pasista. Apan giatras sa mga Nazi ang kadaghanan sa mga tropa sa ikaduha ug ikatulo nga linya. Pagkahuman gisulayan nila nga makigkita sa infantry gamit ang mga artillery fire ug machine-gun nga mga linya.
  Sa unahan, siyempre, naglihok nga mga tangke. Tungod kay ang mas gamhanan nga T-34-85 wala pa makasulod sa mass production, ang mas gamay ug mas mobile nga T-34-76 giatake. Sila, bisan unsa pa ang mga kapildihan, misaka sa linya sa trench ug gipahimuslan ang ilang maayo kaayo nga performance sa pagdrayb sa snow.
  Ug ania ang mga awto sa Aleman nga naningkamot sa pagtubag. Ang T-4 gihunong na, apan daghan niini anaa pa sa serbisyo. Katingad-an, mas maayo ang ilang paglihok sa mga snowdrift kaysa sa bag-ong mga monsters. Dugang pa, kinahanglan nimo nga sugdan kini aron malimpyohan ang niyebe nga natipon taliwala sa mga roller. Kataw-anan pa gani kung giunsa pagpabukal sa mga Kraut ang tubig sa mga kaldero ug dayon ibubo kini sa mga agianan aron mawala kining daotan nga crust.
  Bisan ang labing kaayo nga tangke sa Aleman nga "Lion" nag-antos sa ingon nga mga roller. Tinuod, sa mismong mga pagbag-o ang mga Pranses nakahunahuna na niini, ug ang ilang sakyanan mismo makahimo sa pag-outperform sa katloan ug upat... Apan kini mao lamang ang kondisyon sa pagsulti nga yano.
  Apan usa ka magtiayon nga mga tangke sa Aleman ang milihok ... Apan ang uban, unsaon nako pag-ingon ... Sa ibabaw! Tinuod, gikan sa "Lion" lisud nga mga tanker misulay sa pag-igo sa T-34-76 gikan sa layo nga gilay-on. Kini kinahanglan nga matikdan nga, tungod sa pagkahuyang sa armor sa cast turret sa disenyo sa Sobyet, adunay, sa walay palad, usa ka higayon nga maigo.
  Ang kakulang sa mga elemento sa alloying grabe kaayo nga bisan ang 50 mm Kraut nga mga pusil delikado. Bisan pa, ang mga pag-igo gikan sa usa ka gamay nga 37-mm nga kanyon hinungdan usab sa pagkahugno ug pag-ula sa armor, o mga liki sa kasko ug turret.
  Ang relatibong kahuyang sa "katloan ug upat" mitultol sa kamatuoran nga ang ideya sa pag-re-equip sa "Panthers" sa usa ka mas kusgan nga pusil gi-post hangtod sa mas maayo nga mga panahon. O, mas tukma, ang pinakagrabe - kung ang mga IP moadto sa serye. Apan hangtod karon ang IS-1 wala pa mahimong serye sa masa. Apan ang impormasyon bahin sa IS-2 na-leak na. Tungod kay daghang mga heneral ang nakasabut na nga ang USSR hapit na malaglag, ug wala nakakaplag nga makauulaw nga pagbudhi sa Inahan alang sa salapi. Busa ang gidaghanon sa mga espiya, lakip ang mga sa General Staff, miuswag pag-ayo.
  Ania ang usa ka bug-at nga pagbag-o sa "Lion" nga adunay 128 mm nga kanyon. Gisulayan niya nga maabot ang trayntay kwatro gamit ang iyang taas nga tiil ... Apan pagsulay nga maigo kini.
  Bisan pa, ang mga tanker sa Sobyet nakahukom nga atakehon ang Fritz mismo. Bisan kung gikonsiderar ang rate sa sunog sa Wehrmacht nga mga pusil, kini usa ka paghikog.
  Mao nga ang "Lion" nakahimo sa paggisi sa turret ug upat ka mga higala milupad sama sa mga salampati ngadto sa sunod nga kalibutan ... Apan ang ubang mga tangke mas nagduso ... Karon ang mga artesano nahimong alerto sa bisan unsa nga paagi sa pagpausbaw sa mga makina sa diesel, aron sila makapadali sa tangke bisan sa mubo nga panahon, apan walay bisan unsa nga mga sagol hangtod sa 70 kilometros. Pasagdi nga maguba ang makina pagkahuman niana. Apan unya ang mga desperado nga mga lalaki moabut sa pag-atake, alang kang kinsa ang pagbalik wala gihunahuna. Nan, unsa man? Kung dili ka mabuhi kung dili, nan kalimti ang bahin sa pagkaluwas.
  Ug karon, sama sa usa ka demonyo gikan sa niyebe nga kalibutan, usa ka tangke sa Sobyet, nga nagpili sa labing mahal nga biktima alang sa iyang kaugalingon, naghapak sa bug-at ug makamatay nga "Lion". Ang German nga sakyanan bag-o lang nagsugod sa pagbiya sa hangar.
  Kusog ang hampak, ang baril sa awto sa Sobyet miduko. Ang Lion medyo ubos ug ang mga lawas sa duha ka mga sakyanan patag. Ug dayon mibuto ang makina sa Aleman nga nahimutang sa atubangan. Ug nagsugod ang kalayo, ug ang mga Nazi mikalagiw pinaagi sa ubos nga hatch.
  Dili tanan, siyempre, ang mga tangke sa Sobyet nakahimo sa paglusot sa ramming range. Ang mga pusil ni Fritz nagtrabaho ug naggaling. Apan kung kinsa ang molampos, maigo kini pag-ayo!
  Si Gerda ug Charlotte nag-una og gamay sa ilang mga higala ug nakit-an ang ilang kaugalingon nga naa sa gilay-on sa dihang nakita na ang mga awto sa Sobyet. Aw, mahimo ka nga mag-shoot, apan mas maayo nga magpaduol. Gikan sa lima ka kilometro ang gilay-on, bisan ang huyang nga armadura sa katloan ug upat lisud makuha.
  Pilosopikal nga gisulti ni Fiery Charlotte:
  - Kini kanunay nga ingon niini. Dili ka makaigo sa layo!
  Si Gerda misupak:
  - Mahimo nimo kung mag-amping ka!
  Apan hangtod karon ang kahimtang wala mapugos kanamo sa pagsunog gikan sa layo. Ug halos walay bisan kinsa nga makamatikod sa ilang puti nga gipintalan nga tangke. Ug maayo kaayo ang dagan sa sakyanan. Walay makasala sa chassis.
  Ug hapsay ang biyahe. Ang mga salakyanan sa Sobyet maayo usab ug nakalusot na sa una nga linya sa depensa sa Aleman ug nakalusot sa ikaduha. Ug ang panahon dili maayo, usa ka bagyo sa niyebe ang mitungha, ug daghang Wehrmacht nga ayroplano ang natumba.
  Sa pagkonsiderar sa numero nga kahuyang sa pula nga aviation, ug ang grabe nga kakulang sa gasolina, ang panahon dili mahimong mas maayo.
  Patagoa ang mga Kraut. Ang uban kanila nagsugod na sa pagwarawara sa puti nga mga trapo. Si Hitler mahimong kaput...
  Si Gerda nagpabuto gikan sa duha ka kilometro ang gilay-on. Sa prinsipyo, kini nga kapildihan dili gihapon sigurado, apan sa pagtan-aw kon sa unsang paagi sa daghan nga mga Germans ang mga Ruso nakahimo sa bakol, unya unsa ang madahom. Dugang pa, katloan ug upat ang dili kaayo lig-on kaysa sa pagsugod sa gubat, ug wala pa silay panahon sa paghimo og bag-ong mga deposito. Busa...
  Nabalaka pag-ayo ang blonde nga terminator dihang gibira niya ang gatilyo sa pusil. Nawala na niya ang batasan sa pagpamusil sa kombat - gawas sa pag-atake sa Murmansk, bisan kung nagpadayon siya sa pagpraktis sa mga lugar sa pagpamusil ug mga lugar sa pagbansay sa panahon sa iyang pagmabdos, ingon man sa unang mga bulan sa iyang paghari. Apan dayag nga mas sayon ang pagpakig-away sa usa ka bikini ug nagtiniil, ikaw nahimong usa sa makina... Ang kabhang miigo ug mituis sa turret... Dili, kini wala masunog, apan ang akong higala napugos gihapon sa paghunong. Ug karon laing biktima...
  Si Charlotte mihunghong:
  - Kinsa ang naanad sa pagpakig-away alang sa kadaugan. Siya moadto sa lubnganan uban kanato ... - Gerda nagpabuto, ug ang pula nga buhok nga manggugubat mitul-id kaniya. - O hinoon, kitang tanan magdala sa atong mga kaaway ngadto sa lubnganan.
  Si Snow White ang Terminator nasuko nga mihunong:
  - Oo, walay inspirasyon, ayaw pagkabalda sa kanta!
  Si Charlotte mihangyo:
  - Kantaha kini sa imong kaugalingon! Kaya nimo kaayo!
  Ug si Gerda, nga nanguna sa kalayo, misugod sa pag-awit;
  Ang yutang natawhan ug ang kasundalohan maoy duha ka haligi,
  Diin nahimutang ang planeta!
  Ang among nasud manalipod kanimo sa among mga dughan,
  Ang imong kasundalohan gipainit sa tanang katawhan!
    
  Ang mga panganod bugnaw, ug ang kahayag init,
  Gikumot sa machine gun ang abaga sa sundalo!
  Kami uban kanimo hangtod sa kahangturan, among yutang natawhan,
  Magkutkot kita ug lubnganan alang sa kaaway!
    
  Oo, usahay ang nawong sa kapalaran mapintas,
  Ang bala naningkamot sa paglagbas sa atong kasingkasing!
  Miatras siya og gamay ug namatay ang manggugubat,
  Ginoo ablihi ang pultahan sa bayani!
    
  Sa kahiladman nga kalangitan kita adunay kalinaw,
  Paraiso, ang bulahan nga manggugubat dili modan-ag!
  Nagdala ako ug kalinaw uban kanako sa akong yutang natawhan,
  Ang atong mga anak makatilaw sa bunga sa kadaugan!
  Samtang nagkanta si Gerda, napildi niya ang siyam pa ka tangke, nga nakapauswag pag-ayo sa iyang iskor.
  Dayon si Charlotte nagsugod sa pagkanta:
  Makadani nga mga bituon nga taas,
  Gidala ka nila sa walay katapusan nga mga distansya!
  Ug ang among mga tawo sa kalibutan sa panghunahuna,
  Damgo sa paglupad Icarus!
    
  Ang akong panan-aw gipunting sa langit,
  Ang sphere lisud hikap..
  Gikan sa unang Archimedes screws -
  Ang pagplano kanila dugay ug kapoy!
  Dinhi ang babaye dili makasukol ug nagsugod sa pagpunting ug pagpabuto sa iyang kaugalingon ... Ang mga tripulante sa tanke sa Sobyet wala magtagad sa mga buto, bisan kung ang self-propelled nga pusil ni Magda miapil usab. Bisan pa, sa usa ka bagyo sa niyebe dili nimo makita kung diin, unsa ug giunsa kini pag-igo. Dugang pa, ang duha ka tangke nalunod ug halos dili na mailhan gikan sa snowdrift. Ug ang bag-ong pusil mas dili makita, ug sa katapusan adunay usa ka silencer nga adunay usa ka light outlet. Kini ang labing malimbungon nga makina nga nahimo ni Fritz.
  Ang crucian carp, nga nagbitay sa kilid niadtong higayona, miawit uban sa kahinam:
  - Kung ang mga babaye mag-away, mas maayo nga dili makig-away!
  Daw unsa ka dako ang kadaot nga mahimo sa duha ka sakyanan nga tag-dose tonelada lang ang matag usa? Bisan pa, sa kini nga kaso, ang mga kawani ang nagdesisyon sa tanan. Ang mga babaye halos wala gyud masipyat, bisan kung dili tanan nga mga hit makamatay. Tulo o upat ka hilig nga armor sa katloan ug upat ang naghatag usa ka ricochet, mga usa ka dosena nga mga epekto nga nagdala sa lainlaing mga ang-ang sa kadaot sa mga salakyanan, apan ang klase nga dali nga ma-ayo sa uma. Apan mga kalim-an nga mga sakyanan sa Sobyet nga dili maayo nga kalidad nga armor ang grabe nga nadaot.
  Pananglitan, ang katloan ug upat sa komandante nagsugod sa pagsuka sa dihang mibuto ang mga bala. Ang turret gilabay sa layo, ug ang baril mituyok sama sa manibela. Ang mga tawo nangamatay usab.
  Ang mga tripulante sa tanke sa Sobyet nalangan nga nakaamgo nga sila gipaak ug misulay sa pag-atake.
  Ang tigre nga mga babaye hagip-ot kaayo, apan ang karga sa bala nga 82 ka mga round kay ikatandi sa Panther. Bisan tuod ang mga bala anaa sa ilong ug ang mga batang babaye nagkiskis sa ilang mga siko niini. Apan sa pagkakaron aduna pa'y butang nga pusilon, ug sa pagduol, mas sayon ang pag-igo sa mga Ruso.
  Si Gerda dali kaayong mitabok sa iyang kaugalingon ug, nagpadala ug laing tangke alang sa scrap, mihunghong:
  - Dios pasayloa ako! Kini mga maisog nga mga lalaki, apan ang usa sa ilang mga kumander hingpit nga buang!
  Namatikdan ni Charlotte, nga naghunghong og histeryoso:
  - Kung sila mosakay kanato, nan kini ang katapusan!
  Sa pagkatinuod, ang katloan ug upat nga nagpabuto sa paglihok, naputos sa aso, nagkurog tungod sa kakurat. Siyempre, ang ilang mga hit talagsa ra, ang mga shot dili tukma, apan ang tangke nag-hum.
  Ang agtang hingpit nga gipanalipdan ug ang armor, bisan unsa pa ang isulti, taas nga kalidad, semento. Kini nagpasabut nga ang nawong sa dugang nga katig-a naghatag usa ka maayo kaayo nga ricochet, sama sa paglukso sa koneho.
  Apan makahadlok gihapon sa sulod, sama sa pagsaka sa drum ug gibunalan sa bug-at nga mga bato.
  Tinuod, init kaayo ang kabin tungod sa mga hit, apan kung naka-bikini ka, nindot pa gani human sa pag-dive sa mga snowdrift. Apan ang labi ka dili maayo mao nga ang kabhang sa Sobyet naigo sa tuo nga apron sa roller. Kini alang sa pasundayag sa pagmaneho sa awto, sama sa usa ka crowbar sa ilawom sa mata. Bisan pa, kung imong hunahunaon nga ang mga roller dili staggered, apan usa ka bulag nga kariton, nan ang tangke mahimo pa nga molihok. Balik ug biyai ang imong kaugalingon. Mas sayo pa unta kini buhaton. Ug busa ang higpit nga panalipod mas huyang. Ug ang anggulo sa hilig mas gamay. Kon kini moigo, kini mahimong makalusot. Ang mga pusil sa mga Ruso dili kaayo huyang.
  Mihunghong si Gerda, nagpagawas na usab sa gasa sa kalibotan sa mga patay gikan sa ilang semi-awtomatikong pusil:
  - Apan Pasaran!
  Bisan tuod kini nga pulong, o hinoon ang motto sa Espanyol nga mga komunista, morag dili angay alang sa German nga tigre nga manggugubat. Tuod man, nakig-away ang mga Nazi sa kiliran ni Franco. Bisan tuod usahay ang mga sundalo andam nga mosagop sa mga teknik sa ubang mga tawo.
  Sa dihang nagpabuto, giliso ni Charlotte og gamay ang Laska self-propelled gun, ug ang pagkaguba sa right roller pinaagi sa shell nakamugna og problema alang kanila niining bahina.
  Ang mga tangke sa Sobyet wala magdali sa mga snowdrift nga sama ka paspas sa highway, apan ang ilang kusog nga paglukso nakabalda sa ilang tumong ug kusog.
  Dinhi ang mga kabhang gipabuto sa point-blank range.
  Ug si Gerda nagpabuto sa kinatas-ang tulin, nga nagpasingot pag-ayo. Slanted armor
  kini naghatag og usa ka ricochet sa agtang, apan kung sila maigo kanila point-blangko sa mga kilid...
  Misinggit si Charlotte:
  - Ug bisan kung ako mahulog sa kahiladman sa impyerno, dili ako mobalik sa duyan!
  Mga babaye, gipusil ko hangtod sa katapusan, apan ang mga kabhang nagdali gikan sa mga kilid ug natusok, nabuak ang mga roller. Nabuak ang armor ug nasunog ang awto.
  Nagdesisyon si Gerda:
  - Gipabuto namo ang mga sakyanan ug mibiya!
  Si Charlotte mipatugbaw sa kaguol:
  - Gusto ba nimong ilabay ang puthaw?
  Desidido nga miingon si Gerda:
  - Adunay mga butang nga mas hinungdanon kaysa metal, pananglitan mga frame!
  Gikuha ni Charlotte ang gamay nga camera sa salida ug misinggit:
  - Apan ang among mga pagpahimulos irekord hangtod sa hangtod!
  Si Gerda, uban sa iyang hubo nga mga tudlo, giliso ang lever nga nagpabuto og mga eksplosibo nga makahimo sa pagbuak sa usa ka tangke sa eksperimento. Ang tigre nga babaye nasubo kaayo sa pagguba sa ingon nga buhat sa arte, apan asa siya moadto kung dili ang mga sundalong Sobyet, nga dili ihikaw sa kaisug, makadakop sa mga talagsaon nga teknolohiya.
  Busa ilang gipabuto ang Laska ug gisawsaw sa snowdrift aron sa pagluwas sa ilang talagsaon nga mga kinabuhi.
  Dili sab gustong moatras sila Magda von Singer ug Christina ug naguba ang ilang sakyanan tungod sa saktong pagkaigo sa kabhang. Kini ang kapalaran - ang walay kaluoy nga Pallas sa bisan unsang gubat. Kung kinahanglan nimo nga mag-atras, biyaan ang imong kasingkasing. Apan ang mga babaye nakig-away nga hanas, ug nakahimo sa paggamit sa hapit tanan sa ilang mga bala. Apan karon kinahanglan nila nga ilubong ang ilang kaugalingon, sama sa mga bitin sa usa ka snowdrift, ug didto naningkamot sa paglingkod gikan sa dili mapugngan nga mga pusil sa Sobyet.
  Kung ikaw singot ug nagbikini, ang pagsaka sa giladmon sa niyebe dili ang labing nindot nga ideya. Apan unsa ka subsob sa atong kalibutan ang pagbuhat sa makapahimuot kanimo? Sa bisan unsa nga kaso, pananglitan, ang kahayag seryoso nga nakahimo sa pag-awit sa mga lapalapa sa balaan nga mga tiil ni Christina, kinsa nagpusil hangtud sa katapusan. Apan kini nakapasuko sa babaye ug misinggit:
  - Ang dungog ug kaisog dili gibaligya sa gibug-aton!
  Si Magda, nga napaso usab, ug bisan ang iyang tanned nga panit natabonan sa mga blisters, mipatugbaw:
  - Ang kalayo init, dili kalayo!
  Ang mga tangke sa Sobyet, bisan pa, nagpasayon sa buluhaton. Sa kasuko, gipusil nila ang gibiyaan nga "Weasels" nga wala"y kaluoy, nga nagtusok sa daghang mga kabhang sa nabuak nga metal. Sa samang higayon, ang pipila sa mga tanker misandig gikan sa mga hatches ug, sama sa usa ka cascade sa usa ka busay, mitabon sa mga German nga mga sakyanan sa ilang kaugalingon ug sa mga nagmaneho sa malaw-ay.
  Mikurog si Magda sa dihang iyang namatikdan:
  - Sila, ang mga Bolshevik, siyempre, maisog, apan hilabihan ka walay kultura!
  Si Christina, nga nagluwa sa niyebe nga nahulog sa iyang baba, wala damha nga nagpakita sa hugot nga hustisya:
  - Sa imong hunahuna mas maayo ba ang atong mga manggugubat?
  Nagkomedya si Magda:
  - Siyempre, kini mas maayo kay kita midaog. Ang Caucasus ato na, unya ang Moscow usa ra ka gatos ka kilometro ang gilay-on ... - Ug ang dugos nga blonde hugot nga nagpadayag sa iyang taas nga mga ngil. - O gusto ba nimo nga magdala mga pakigpulong sa pagbudhi?
  Si Christina, kinsa nakakita na sa tanan, nagpataas lang sa tuburan sa abog sa niyebe gamit ang iyang tiil ug mingisi, nag-ingon:
  - Usahay ang kahilom mao ang labing makalilisang nga matang sa pagluib.
  Ang kagabhion, blizzard ug snowdrift naghatag sa upat ka babaye og maayong kahigayonan nga mabuhi.
  . KAPITULO Num. 15.
  Dugang pa, wala kini mahitabo sa mga kaatbang nga magsuklay sa niyebe ug mangita sa mga yawa nga hubo ang tiil sa mga snowdrift. Busa ang mga manggugubat, nga nalubong sa niyebe, milingkod, ug ang mga tangke sa Sobyet nagpadayon, nga naghimo sa usa ka kalampusan. Bisan tuod kapin sa usa ka gatos ka mga sakyanan ang nahibilin nga nabuak, natuis,
  nga miresulta sa aksyon sa tigress nga mga babaye.
  Sa kinatibuk-an, ang mga tropa sa Sobyet nakab-ot ang pipila ka mga kalampusan sa unang pipila ka mga adlaw ug nakahimo sa kamahinungdanon motuhop sa mga pormasyon sa kaaway.
  Ang Fritz mi-atras sa Tikhvin mismo ug misulay sa pag-angkon og baroganan sa siyudad. Natural, ang mga balay ug residential nga mga lugar sa ilang kaugalingon seryoso nga panalipod gikan sa nag-uswag nga mga tropa sa Sobyet.
  Ang maisog nga upat ka tigre nga babaye nakahimo sa pag-atras sa Tikhvin. Apan kinahanglang mokuha silag submachine gun aron depensahan ang siyudad. Apan alang sa mga tanker dili kini ang labing nindot nga kalingawan.
  Si Charlotte, nga nagpabuto gikan sa nag-abante nga infantry, nagpadala usa ka pula nga sundalo sa sunod nga kalibutan, nagpahayag:
  - Bueno, dili ba kita mga monsters ... Ug gusto usab naton makuha ang bahandi!
  Si Tikhvin nakaagom ug grabeng kadaot bisan pag ang siyudad nailog sa mga Germans.
  Karon ang mga Kraut nagbutang sa mga barikada ug naglaum nga makahimo og dili mabuntog nga linya sa depensa.
  Si Gerda nagpabuto sa usa ka shot - kinahanglan nga atimanon niya ang iyang mga cartridge. Ang mga tropa sa Sobyet nawad-an og daghan kaayong mga tangke ug busa ang infantry nagpadayon sa pag-atake.
  Siyempre, wala'y igo nga armored personnel carrier sa mga modelo sa Sobyet. Mao nga ang mga sundalo gipadala aron sa pagpatay. Ug gisugat sila sa mga machine gun ug machine gun. Ang upat maayo nga mipusil ug maabtik nga mitago sa mga barikada.
  Si Gerda, nga nagbutang sa laing sundalo sa Sobyet, miawit:
  - Kinahanglan namon nga matuman ang usa ka buhat sa gubat - kung dili, dili kami makakuha bisan unsang kahulugan sa pagkinabuhi!
  Ang gubat misamot sa tibuok siyudad. Ug ang mga bomba nahulog na gikan sa itaas, labi na kay ang panahon namatikdan nga milambo, ug ang Krauts nagsugod sa pagsugod.
  Si Gerda, sa kasuko, milabay ug punyal gamit ang iyang nindot nga hubo nga mga tudlo ug misinggit:
  - Ang among panagsangka mahimong madaugon, kung dili kini dili mahimo!
  Si Charlotte, nga nagpabuto usab, midugang:
  - Adunay usa ra ka kadaugan, apan usa ka dako!
  Si Gerda, nga nagputol sa daghang mga manggugubat sa usa ka mubo nga pagbuto, midugang:
  - Apan ang kapildihan dili gayud gamay!
  Ang Soviet self-propelled nga mga pusil nagpabuto sa Tikhvin, ang field ug siege artillery miabut sa ulahi. Gipalig-on sa Fritz ang ilang depensa ug presyur sa hangin. Ang mga tropang Sobyet nagtigom ug bag-ong mga ayroplano.
  Ang dagway sa maalamat nga Marseille nakapausab sa balanse sa gahum.
  Gipalupad sa dakong alas ang ME-309, usa ka kusgan kaayo nga hinagiban. Ug literal nga gibanlas niya ang tanan sa iyang agianan. Bisan ang kasundalohan sa Sobyet espesipikong nagpasidaan nga ang maong usa ka mangtas mitungha sa kahanginan.
  Si Marcel sa iyang kaugalingon wala mag-isip sa iyang kaugalingon nga daotan, labi na nga usa ka mapintas nga tawo. Nagtuo siya nga pinaagi sa pagpakig-away sa Pulang Hukbo, gituman lamang niya ang iyang sagradong katungdanan sa Inahan. Dugang pa, daghang kamatuoran bahin sa kabangis sa mga Nazi wala niya mahibaloi. Ug daghan kaayo ang gipasangil sa gubat.
  Apan ania ang unang super-ass fight human sa iyang pagbalik. Ang mga bomba sa Sobyet, mga eroplano sa pag-atake ug mga manggugubat naglupad. Klaro nga gusto nila nga maghatag usa ka mabangis nga gubat sa mga yunit sa yuta sa Wehrmacht. Apan nakita ni Marcel ang tanan niini ug gikan sa gilay-on nga lima o unom ka kilometro nagpabuto, ug bisan sa pagtaghoy sa iyang ilong.
  Ang mga makina sa Sobyet ug isog nga aces wala pa gyud makakita sa kaaway sa dihang ang ilang mga eroplano nagsugod sa pagbuto ug ang ilang mga pako nagsugod sa pagkahugno. Gipusil ni Marcel nga wala gipunting, apan intuitively. Morag nahibalo na siya daan kon asa molupad ang matag piloto ug magtultol sa iyang pak-an nga mangtas. Mao nga naatol nga usa ka batan-ong lalaki nga adunay bata nga nawong ang nagbanlas sa mga pak-an nga armada.
  Ang Bag-ong Tuig, bisan tuod nagyelo, nahimong init. Ang mga tropang Sobyet desperado ug makanunayon nga miatake misulay sa pagkuha kang Tikhvin. Ang Fritz matig-a nga nanalipod sa ilang kaugalingon, naningkamot nga magpabilin sa siyudad, diin nahimutang ang arterya nga dili mabuntog nga Leningrad. Dugang pa, naghisgot kami bahin sa dungog sa mga tropang Aleman, nga nalisdan ug makauulaw sa pagtugyan sa dagkong mga siyudad.
  Sama sa swerte, ang panahon milambo ug daghang mga bombero sa kaaway, labi na ang dako nga Yu-288, nasakitan ang mga posisyon sa mga tropa sa Sobyet ug gibombahan ang mga komunikasyon.
  Ang Sobyet nga eroplano Yak-9 ug Lagg-5 hilabihan ka ubos sa kaaway sa armamento ug katulin. Sa partikular, ang ME-309, sama sa usa ka dragon, nagpukan sa mas huyang nga mga sakyanan sa Sobyet. Dugang pa, ang mga Germans nakamugna og double-slave nga taktika, nga nagpaposible sa epektibong paggamit sa ilang numerical nga bentaha ug gipakunhod ang pipila sa mga problema sa pagmaniobra sa lig-on, armado kaayo, apan bug-at nga German nga mga sakyanan sa pinakabag-o nga Focke ug ME. Dugang pa, ang ME-262 nga mga jet nagsugod sa pagpakita sa mga atubangan, bisan kung kini nga makina dili pa hingpit nga kasaligan sa teknikal, ingon man usa ka labi ka gaan, labi ka mamaniobra ug mas barato nga pagbag-o sa HE-162. Ang ulahi nga makina mas sayon sa paghimo ug teknikal nga mas kasaligan kay sa jet Messerschmitts. Apan aron maoperahan kini, gikinahanglan ang medyo kuwalipikadong mga piloto. Nga medyo devalued sa maong positibo nga mga hiyas sa niini nga kalamboan sama sa ubos nga gibug-aton sa eroplano - lamang 1.6 tonelada sa diha nga walay sulod, ubos nga gasto ug manufacturability sa produksyon, ug ang labing maayo nga maniobra sa kalibutan.
  Apan kadtong mga German aces nga nakahanas niini nga makina nagdayeg niini. Si Huffman, ang numero duha nga piloto pagkahuman sa Marseille, nga nagpabilin nga dili makab-ot, labi nga malampuson. Kay milabaw sa resulta sa 300 ka nangatumba nga mga sakyanan, si Huffman nakadawat sa taas nga award sa Knight's Cross of the Iron Cross, nga adunay mga dahon sa oak, mga espada ug mga diamante. Ang iyang taktika sa pagpaduol kutob sa mahimo, ug dayon ang pag-igo ug pagpalupad balik mao ang labing kombenyente sa HE-162. Mao nga gipakita ni Huffman ang iyang kaugalingon nga usa ka talagsaon nga agalon sa suod nga panagsangka. Bisan tuod ang resulta sa Marseille sa 3117 nga gipusil sa eroplano dili gihapon makab-ot.
  Dugang pa, niadtong Enero 2, 1944, kining maalamat nga piloto mitungha sa langit ug bisan pa niana nakombinsir si Hitler, nga nagpahinumdom kaniya nga ang mga tropang Aleman anaa sa dili maayo nga porma, ug ang mas gamhanang mga kagamitan sa Aleman tin-awng nagpaabot sa niyebe. Busa gikinahanglan ang paghatag ug suplay sa hangin sa napalibotan nga Tikhvin, diin nanimuyo ang mga tropang Aleman, ug pagbomba sa tanang paagi sa siyudad.
  Ang tigress nga mga babaye nagpusil sa yuta, ug ang super ace nag-iskor sa langit.
  Sa unang adlaw, naghimo si Marseille og unom ka sorties ug gipusil ang kapin sa usa ka gatos nga ayroplanong Sobyet. Tinuod, niadtong Enero 4 ang panahon kalit nga midaot... Mitungha ang bagyo sa niyebe, ug ang mga tropa sa Sobyet misulong sa siyudad.
  Ang katingad-an nga upat ka mga batang babaye nga Terminator gipalabi nga makig-away nga magkauban - abaga sa abaga. Talagsaon kaayo nga matahum ug makamatay. Tungod sa katugnaw, napugos sila sa pagsul-ob og camouflage ug nakig-away nga puti.
  Niabot sab ang ninja boy nga si Karas aron motabang. Usa ka walay kahadlok nga bata nga terminator, wala siya mahadlok sa katugnaw ug nakig-away lamang sa shorts. Ang iyang bugtong paagi sa pagpainit mao ang camouflage cream, nga nagpaputi sa iyang panit nga tsokolate nga panit ilalom sa niyebe nga nagpadayon sa pagkahulog, nga mitabon sa tanang kadalanan. Dugang pa, gigamit niya ang paglabay sa nipis kaayo nga metal nga mga disc ug usa ka katana nga espada sa gubat. Apan, siyempre, maayo kaayo ang iyang pagpusil, ug gikan sa nakuha nga mga hinagiban. Apan, ang mga babaye wala usab mingawon sa paggamit sa automatic rifle.
  Ang maong mga hinagiban mas gamhanan kay sa submachine gun, ug labaw sa tanan mas kasaligan. Bisan pa, ang MH-44 assault rifles, ingon nga usa ka lagda, wala pasagdi ang mga Germans. Sa ikatulong tingtugnaw, andam na ang maayong pagkalangis nga makina sa gubat sa Alemanya. Sa partikular, bisan sa usa ka snowstorm, si Focke-Wulf ug ME, gamit ang pagpainit, nakahimo sa pagpahamtang sa masakit, bisan limitado, nga mga injection sa mga tropang Sobyet.
  Gipusil dayon ni Gerda, naningkamot nga dili motan-aw sa direksiyon diin nahulog ang mga sundalong Sobyet. Daghan sa mga manggugubat mga bata pa kaayo, napulog pito o napulog unom ka tuig ang edad. Ang infantry gi-recruit sa mga pagdahili sa yuta, nga nakuha ang tanan nga mga kahinguhaan. Sa pagkatinuod, daghan ang nawala.
  Apan taliwala sa mga Kraut adunay daghang mga langyaw. Sa partikular, ang Sweden, diin ang mga Nazi nakadaog sa bag-o nga eleksyon, ug kini nga papet nga teritoryo ubos sa kontrol sa Third Reich. Aw, duha ka dibisyon ug upat ka brigada gikan sa Sweden ang nangabot na ingong mga boluntaryo. Sa nasud mismo adunay mga rali ug mga martsang masa nga nangayo og gubat. Ug nagsul-ob sila og mga hulagway ni Hitler ug Charles XII.
  Busa ang pagsulod sa Sweden ngadto sa direktang gubat usa ka butang sa panahon. Ang Spain ug Portugal nakiggubat na, apan nagpadala sila og mga tropa sa unahan pa sa habagatan. Ug karon sa tingtugnaw sila sa kasagaran mosulay sa pagsaka sa usa ka dapit sa unahan sa Caucasus tagaytay. Ang Brazilian corps dayag nga andam sa paghimo sa paglukso ngadto sa Central Asia, diin ang Basmachi nga kalihukan nagdilaab uban sa nabag-o nga kusog.
  Apan kini ang tanan nga mga detalye; ang mga dibisyon sa Vlasov nakig-away usab sa Tikhvin. Kini nga mga lalaki nasuko nga nakig-away, nahibal-an nga ang makalilisang nga pagsakit ug usa ka dili kalikayan nga sidsid naghulat kanila sa pagkabihag. Komosta ang mga Aleman? Bisan pa, dili asukal! Maglisud usab sila, daghan ang mamatay sa Siberia, apan dili gihapon nila ibitay nga walay pili.
  Si Gerda, nga nag-ilis sa clip ug nagputol sa mga sundalo nga nagsul-ob og abo nga mga kapote - ang mga Ruso walay igo nga camouflage nga mga kupo alang kanilang tanan, naghunahuna kung unsa ang mahimo nga maghulat kanila kung sila madakpan ... Ug siya mipahiyom sa posible nga sexy, cool adventure. Tinuod, mas grabe pa unya sa Siberia. Ingon nga kini nga katugnaw moabut kanimo - ang kainit sa flamethrower mas maayo pa. Sa desyerto, dali silang naanad sa init nga balas ug nagdagan nga nagtiniil, apan dinhi wala kini molihok. Human sa usa ka magtiayon nga sa mga oras sa usa ka bikini sa katugnaw, kini nagsugod sa pag-uyog ug ako kinahanglan nga magpainit sa bathhouse. Didto, ang ilang mga batan-ong lalaki gikan sa elite SS nga batalyon nagpainit sa ilang mga lawas pinaagi sa mga hampak sa spruce broom. Aw, ug dili lamang sa usa ka silhig, siyempre - adunay mga pinili, gwapo nga Aryan guys, kana ang imong gikinahanglan!
  Hingpit na nga nawala ang ilang kanhing pagkamaulawon, o tingali, sa kasukwahi, nakuha nila ang kahayahay sa usa ka babaye nga macho. Apan karon kinahanglan silang moatras gamay - ang mga sundalong Sobyet, nga nagpuno sa mga pagduol sa mga bangkay, delikado kaayo nga nagkaduol ug nagsugod sa paglabay sa mga granada.
  Gikinahanglan nga bungkagon ang gilay-on aron dili mahulog sa ilawom sa ulan nga yelo sa mga tipik.
  Si Magda nakadawat og gamay nga samad gikan sa usa ka shrapnel ug, isip tubag, nagpabuto og walo ka mga bala sulod sa tulo ka segundos. Ang mga sundalong Sobyet midagan nga halos wala mabuak, nagduko lang ug gamay ug ang clip nakit-an nga mga biktima. Si Christina naka-discharge sab og walo ka round. Ang agresibo nga pula nga yawa nagpahayag sa iyang kaugalingon:
  - Sa kabuang sa mga maisog, nag-awit kami usa ka kanta!
  Apan ang mga sundalong Sobyet dayag nga nakahukom sa pagpamatuod nga kini mao ang kaalam sa kinabuhi. Ang German nga assault machine gun miigo sa tibuok niyang kusog, ug ang mga buto niini daw wala tagda. Bisan kung nangatumba ang mga sundalo, ang mga naluwas nagpadayon sa pagdagan ug bisan ang paglabay sa mga granada hapit wala"y punto, bisan kung mahimo kini sa sayo pa.
  Ang crucian carp naglabay ug mga disc nga abtik kaayo, nga nagputol sa duha o tulo ka mga sundalo gamit ang usa. Unya giatake niya ang iyang espada, nga nagputol sa mga machine gun ug riple - ingon kadali sa mga posporo!
  Ang ninja boy gamay pa kaayo, siya tan-awon onse o dose ka tuig ang panuigon, apan siya kusog kaayo ... Wala silay panahon sa pag-igo kaniya o pagdepensa sa ilang kaugalingon. Ang bata gipadako ug gibansay sukad pa sa pagkahimugso, naglabay sa mga espada ngadto sa bata, nagpugos kaniya sa paghubad ug pagputol sa mga laso, pagtuslob kaniya ngadto sa usa ka lungag sa yelo, pagpahimutang sa espesyal nga pagbansay sa mga iring. Aw, ug daghan pa, ang paghimo sa usa ka genetically gifted nga batang lalaki nga usa ka tinuod nga makina sa kamatayon. Ang iyang inahan usa ka kawhaan ug lima nga henerasyon nga ninja, ang iyang amahan usa ka kusgan nga salamangkero sa Siberia, ug usa ka ideolohikal nga kaaway sa gobyerno sa Sobyet, "Sobyet". Ang maayo kaayo nga genetics ug pagbansay nga adunay salamangka naghimo sa bata nga labing kaayo sa mga ninja. Ug natural, si Emperor Hirohito, aron ipakita sa mga Aleman nga dili sila ang labing cool nga mga supermen, apan adunay mga cool nga lalaki sa Japan, gipadala ang batang lalaki sa atubangan sa Aleman-Sobyet.
  Ug ang Crucian carp (ang crucian nga isda nagsimbolo sa garbo ug kalagsik sa usa ka samurai!) nahimo nga usa ka takus nga manggugubat.
  Pananglitan, uban sa iyang hubo nga mga tiil, gamay nga pula sa daghang oras sa mapait nga katugnaw, iyang gilabay ang usa ka puthaw nga disk nga mas nipis kaysa usa ka buhok. Ug diha sa iyang mga kamot adunay duha ka espada sa usa ka higayon, aron mas sayon ang pagputol sa dasok nga han-ay sa mga kaaway. Unsa ka makahadlok kining bata nga terminator, nga sa unang higayon ang mga sundalong Sobyet, nga walay panalipod ubos sa mga bunal sa mga espada ug mga paglansad sa mga disc, miatras nga nakasinati og tinuod nga kahadlok.
  Ang mga batang babaye, nga nagbag-o sa mga clip, nagsugod sa pagpamusil nga labi ka paspas, o labi pa, labi ka paspas.
  Ang mga patayng lawas sa mga infantrymen gitapok sa mga bungdo. Halos dihadiha sila nangurog sa katugnaw, ug gisakmit sila sa bag-ong mga sundalo. Ingon niini ang ilang pagsaka ug pag-ihap sa mga kapildihan. Apan ang ninja misulod sa gubat ug pag-usab, ingon og mga balud sa kahadlok nga gipagawas.
  Usa ka desperado nga pag-atake nahitabo sa hapit tibuok adlaw. Sa kantidad sa dagkong mga kapildihan, ang mga tropang Sobyet nag-okupar sa usa ka magtiayon nga mga bloke, nga nagduso sa mga Germans sa daghang mga linya. Apan ang huyang nga suporta sa artilerya - gibombahan sa German aviation ang mga linya sa riles sa miaging mga adlaw, gihikawan sila sa mga suplay ug daghang kaswalti sa mga nag-uswag nga yunit, nagpugos sa kalihokan sa infantry nga temporaryo nga mohunong.
  Bisan pa sa risgo sa maong mga taktika, ang mga tangke gilabay sa gubat. Gikinahanglan nga bungkagon ang kaaway duol sa Tikhvin hangtod ang Fritz, gamit ang ilang bentaha sa teknolohiya, gipagawas ang lungsod.
  Ug sa kini nga pag-atake, usa ka labi ka peligro nga desisyon ang gihimo - ang paggamit sa tangke sa IS-2. Usa ka sakyanan nga espesipikong gidisenyo isip usa ka breakthrough tank. Tungod kay ang usa ka kusgan nga hinagiban, tungod sa ubos nga rate sa kalayo ug medyo dili maayo nga katukma sa kalayo, dili maayo nga haum sa pagpakig-away sa mga tangke sa ubang mga tawo, apan kini malampuson nga makaguba sa dili armored nga mga target.
  Mao nga, bisan kung ang mga tangke sa mga kahimtang sa kasyudaran mga tigbomba sa paghikog, kinahanglan pa nimo nga mabuak ang mga posisyon, bisan sa imong agtang.
  Ang katloan ug kwatro maoy unang mobalhin. Medyo gaan ug dili dagkong mga sakyanan ang naglumba sa usa ka pig-ot nga track... Ang mga granada ug Molotov cocktail nagpaulan kanila gikan sa mga atop. Unya mibuto ang nagtakuban nga mga tangke nga adunay sulod nga gasolina ug napalm. Apan ang bug-at nga kapildihan wala makapugong sa mga tripulante sa tangke sa USSR. Sila, nga nawad-an og gatusan ka mga sakyanan, miguba sa sentro sa siyudad, ug didto sila misulod sa usa ka matig-a nga binayloay sa mga pagbunal. Bisan ang epektibo nga mga cartridge sa Faust, nga nagguba sa huyang nga armor sa kilid sa katloan ug upat, wala makahadlok sa sundalong Sobyet.
  Tulo ka mga tangke nga kasundalohan ang gilabay sa gubat sa makausa. Nakahukom pa gani si Stalin nga biyaan ang ikaduhang welga sa direksyon sa Voronezh, alang sa usa ka mahukmanong kadaugan batok kang Tikhvin ug pagluwas sa "Cradle of the Revolution". Bisan kung ang gasolina gi-isyu sumala sa usa ka higpit nga limitasyon, sulod sa duha ka oras nga pagdrayb kada adlaw, ang Caucasian nga lana nawala, ug ang pag-uswag sa bag-ong mga uma nanginahanglan oras ug salapi, ang mga kahinguhaan sa tawo nga kulang kaayo sa imperyo sa Sobyet. gigapos sa usa ka gubat sa duha ka nataran.
  Apan ang Tikhvin mao ang arterya sa Leningrad ug ang dalan sa kinabuhi, ug labaw sa tanan, kini usa ka simbolo sa kamatuoran nga ang mga tropang Sobyet mahimo ug makahimo sa pagpildi sa daghan ug maayo nga armado nga mga pasista. Busa, dili kami mobarug sa presyo ...
  Ang tangke sa IS-2 tan-awon nga impresibo - susama usab kini sa katloan ug upat, ang turret lamang ang gipalihok sa unahan. Siyempre, ang baril mismo baga ug taas, dili ikatandi sa T-34-76, nga nagdominar gihapon sa panggubatan. Sa tibuok Enero, dili mosobra sa usa ka gatos ka T-34-85 ang magama pinaagi sa titanic efforts.
  Ang tinuod mao nga ang pagkahuyang sa agtang sa turret talagsaon - kini patag ug dili kaayo baga nga armored.
  Ang crucian carp, nga naglabay og gagmay apan kusog kaayo nga mga granada sa mga tangke, midagan ngadto sa mga babaye ug misugyot:
  - Atong kuhaon ang IS-2 ug sakay niini?
  Gisuportahan ni Magda ang ideya:
  - Siyempre, magsakay ta! Gimingaw mi sa chopping block.
  Gipasidan-an ni Gerda ang bata:
  - Kini nga tangke adunay upat ka machine gun!
  Si Karas mikidhat sa mga babaye, nakamatikod:
  - Maayo kana. Sa dili madugay ang infantry moatake pag-usab, ug ikaw molaglag kanila!
  Gitukmod ni Magda ang ninja boy:
  - Pagdali, terminator!
  Ang pink nga mga tikod mikidlap sama sa mga pako sa usa ka lamok, ang bata sa karate nga mas paspas kay sa Olympic sprint champion. Sa pagsugod, gilabay niya ang usa ka gamay nga bukol nga adunay pakete sa aso sa makalilisang nga IS. Miulbo ang reaksyon ug mibugwak ang baga nga aso. Sa samang higayon, ang mga itom nga jet nagkatibulaag sa lainlaing direksyon, nga nagpabuta sa mga machine gunner.
  Human maputol ang daghang mga infantrymen, si Karas milupad sama sa usa ka cobblestone nga gipabuto gikan sa usa ka ballista ug misaka sa torre. Gigamit nako ang usa ka espesyal nga kaw-it aron maablihan ang hatch ug ibira ang bug-at nga tabon. Unya ang tanan mao ang yano - sa usa ka magtiayon nga sa mga swings sa duha ka mga espada ug lima ka mga sakop sa mga tripulante sa usa ka bug-at nga tangke nabahin ulo. Ang mga babaye milukso usab kaniya, nga gitangtang ang ilang fur camouflage ug nakit-an na usab ang ilang kaugalingon nga nagbikini. Nganong init sa tangke samtang nagdrayb? Ang 520 horsepower nga diesel nga makina makapainit og maayo sa metal. Oo, ang hubo nga mga tiil sa batang babaye mobati nga ang awto mismo labi ka maayo kaysa pinaagi sa espesyal nga mga botas sa tingtugnaw nga adunay ribed nga sintetikong goma nga soles. Gikonsiderar sa serbisyo sa quartermaster sa Aleman ang kasinatian sa mapintas nga tingtugnaw ug nagmugna og bag-ong kagamitan diin ang mga tiil dili kaayo mag-freeze sa katugnaw. Makauulaw gyud nga gikuha sa mga Kraut ang gibati nga botas gikan sa lokal nga populasyon ug gibira kini sa ilang kaugalingon. O giputos nila ang ilang kaugalingon sa fur scarves.
  Gihagkan ni Karas sa mga ngabil si Magda ug miingon:
  - Bueno, kini ang tangke alang kanimo! Makig-away ko kung asa ko mas maayo nga mopatay.
  Si Gerda, sa pagdayeg, mihalok sa danlog, pagkamaunat-unat nga tikod sa bata ug miingon:
  - Ikaw usa ka milagro!
  Gidugang ni Christina:
  - Ang sumbanan sa Aryan!
  - Kabalo ko! - Miingon ang tomboy ug miambak ngadto sa katugnaw sa usa ka paglukso gikan sa tunga nga bukas nga hatch... Unya ang taklob nahulog uban sa usa ka pagngulob... Ug ang mga babaye nakabaton sa oportunidad sa pagpakig-away sa mga hinagiban sa kaaway. Ug ang pusil kusog kaayo. Ang labing bag-o lang nga nagpakita nga Lev-3, o ingon nga gitawag usab kini nga "Royal Lion" nga adunay 128 mm nga kanyon, mas kusgan. Apan kini nga tangke anaa gihapon sa atubangan sa usa ka kopya. Gipakita kini atol sa selebrasyon sa Nobyembre 8 ngadto sa gipanag-iya nga Fuhrer. Siyempre, wala pa kini sa serye. Pinaagi sa dalan, ang IS-2 gipailalom sa una nga run-in.
  Sa pagkakaron, bisan ang mga tripulante sa tanke sa Sobyet wala nagpabuto bisan usa ka shot, dayag nga gipili ang ilang target nga sigurado.
  Sarcastic nga gisulti ni Christina, giliso ang mekanismo:
  - Eh, daan nga butang... Wala"y automation dinhi ug ang tanan kinahanglan buhaton sa mano-mano ...
  Si Gerda, kinsa mikaon sa iro samtang nagtudlo, miingon:
  - Ug ang panan-aw mao ang crap ug visibility mao ang dili importante. Dili kaayo sila maayo sa pagpunting sa target.
  Si Magda, nga mihikap sa transmission sa iyang hubo nga tiil ug milingi sa kahon, miingon:
  - Ug bisan pa, kon itandi sa katloan ug upat, adunay pipila ka pag-uswag. Sa partikular, ang pag-ilis sa mga gear mas sayon. Ang kabin medyo hagip-ot, apan mahimo ka nga molihok labi pa o gamay. Dili gyud igo ang mga bala. Baynte otso ka kabhang...
  Si Gerda makatarunganon nga miingon:
  - Alang sa pagpamusil sa usa ka limitado nga gidaghanon sa mga bunker, mahimo"g igo na, apan alang sa usa ka hingpit nga panagsangka sa tangke klaro nga dili igo.
  Nakakita usab si Charlotte og pipila ka maayong mga butang sa tangke:
  - Apan ang armament sa machine gun labing taas! Upat ka machine gun makahatag ug maayong panalipod. Ug unya akong gitan-aw kini nga "Ilaga" - kini adunay duha ra ka "spitters" alang sa ingon nga awto ...
  Si Christina, nga gipaandar ang makina, mikumpirma:
  - Mao na! Kini ba usa ka hinagiban alang sa ingon ka bug-at nga tangke nga usa ka gatos ug kawaloan ka tonelada?
  Si Magda, sama sa usa ka panther nga nakapatay ug kabaw, misinggit:
  - Ang mga manok mikatawa!
  Ang makina sa diesel naglisud sa pagpadali sa tangke. Makita nga ang IS-2 nagmaneho gihapon sa highway, apan kung off-road ang sentro sa grabidad niini mobalhin sa unahan adunay epekto. Apan wala, basta makapahulay ka ug makapili usa ka takus nga katuyoan ...
  Giablihan ni Magda ang turret sa tangke aron makita ang iyang palibot.
  Apan ania ang lain nga IS-2, maayo nga ideya nga gamiton ang ingon nga mga tangke nga labi ka daghan. Sa luyo niya adunay tulo pa ka IS, apan ang usa adunay mas gaan nga 85 mm nga kanyon. Pinaagi sa dalan, ang labing delikado, siya makahimo sa pagkuha sa usa ka sakyanan head-on, ug hit mas paspas...
  Nakahukom si Magda nga mopusil sa gilay-on nga duha ka kilometro. Nagmando siya sa gamay nga tono:
  - Pag-shoot direkta sa agtang sa tore... Ug... Nakasabot ka!
  Ang sakyanan mihunong, walay hapsay nga pagdagan, ug si Gerda, nga nagreklamo mahitungod sa dili maayo nga kalidad sa mga optika, nga lagmit gipasinaw sa wala mabansay nga mga tin-edyer, nagpunting sa baril. Ang mga babaye mitabang sa pagkarga sa projectile nga mitimbang og usa ug tunga ka libra. Gibutang sa blonde nga manggugubat ang iyang aping sa siwang ug gisulayan nga mabati ang langyaw nga awto. Human sa tanan, wala pa siya nagpabuto gikan niini nga pusil, modelo 1931, kaniadto. Gamhanan, apan dili na magamit, nga adunay usa ka talinis nga projectile nga sensitibo sa ricochet. Sa kinatibuk-an, ang pusil, siyempre, wala giplano alang sa mga tangke. Apan dayag nga ang pag-usab sa anti-tank sa 107 mm nga pusil, nga naugmad kaniadtong 1940, nahimo nga dili kasaligan ug napugos nga biyaan. Ug dinhi kinahanglan nimo nga maigo ang target sa mga kondisyon nga dili maayo nga panan-aw gikan sa gilay-on nga 2000 metros. Oo, ug maglisud ang kaaway sa pagtubag ug pag-igo, apan...
  Gihagkan ni Gerda ang buko-buko sa pusil, dali nga mitan-aw sa hatch, mipunit ug usa ka hakop nga niyebe gamit ang iyang dila, gilamoy kini, gipahimutang ang iyang hubo nga mga tikod sa mga lever ug... nagpabuto!
  Mibugwak kini pag-ayo nga migitib kini sa akong mga pulso ug mga nati, ug nanimaho sama sa aso.
  Ang karon milupad sa usa ka taas nga arko ug ... Ang IS-2 sa atubangan mihunong, nagsugod sa pagpanigarilyo, ug dayon ang mga bala mibuto ...
  Malipayon nga mitubag si Magda:
  - Busa gihatag namo kini kanila! - Ug lohikal, o dili makatarunganon, naglibog sa mga konsepto, dugang niya. - Dili ang tawo ang nagpintal sa mga hinagiban, apan ang mga hinagiban sa tawo!
  Misinggit si Gerda:
  - Pag-reload!
  Ug ang mga babaye na-tense ... Siyempre, kini dili usa ka "Tigre" alang kanila, kinahanglan sila nga singot, apan kini mas makalingaw niining paagiha, ilabi na kay ang usa ka nagbarog nga tangke dali nga mobugnaw. Ang puthaw usa ka maayong konduktor.
  Sa ikaduhang higayon, mas paspas ug mas masaligon si Gerda. Ang mga IS nagpadayon sa paglihok, ug dayag nga wala pa nila mahibal-an kung diin gikan ang mga pusil. Ug ang paghunong dili usa ka kostumbre sa Russia. Sa higayon nga adunay usa ka order ... Ug ang ikaduha nga kabhang na sa pagsalig naigo sa target ...
  Gitilapan ni Gerda ang iyang mga ngabil ug misugo:
  - Ug ang ikatulo dinhi ...
  Ulahi na kaayo, ang ikaupat nga IS-1 nagpabuto sa paglihok ... Ug sa katingad-an, naigo kini, bisan kung gikan sa ingon nga gilay-on gikan sa usa ka naglihok nga awto hapit imposible, apan ang mga kawani ang nagdesisyon sa tanan! Bisan pa, ang gilay-on alang sa usa ka 85mm nga pusil taas kaayo, lapas sa limitasyon sa pagsulod. Apan adunay kusog nga dalugdog sa turret ug ang frontal armor nabawog. Gipadala ni Gerda agig tubag ang ikaupat nga "letter-parcel" nga mitimbang ug usa ug tunga ka libra... Ang agtang sa IS-1 nga tangke nga napikas ug ang orange nga mga dila milupad ngadto sa langit.
  Nindot ang away sa mga babaye... Kadto nga adlaw swerte alang kanila. Apan ang mga kapabilidad sa kasundalohan sa Sobyet dili ikatandi.
  Bisan pa sa tanan nga mga paningkamot sa Fritz, sa Enero 13, sa gasto sa dako nga mga paningkamot ug dako nga mga kapildihan, Tikhvin gikuha... Indibidwal nga German nga mga yunit misulay sa paggawas gikan sa pagliyok, usa ka koridor gisumbag ngadto kanila - unom ka German nga mga dibisyon sa kausa sa pinili nga mga tangke sa Lev, naningkamot sa pagluwas sa bayanihong depensa.
  Ang ninja boy ug upat ka mga babaye miadto sa usa ka bulag nga iskwad sa estilo sa tulo ka musketeers. Nga mao, diin kini dili posible nga sa hilom nga bypass uban sa gubat ug sa ibabaw sa mga patayng lawas. Siyempre, ang IS-2 kinahanglan nga biyaan, apan sa kadugayan, sa wala damha, nakit-an usab namon ang usa ka talagsaon nga tangke sa T-34-85, usa ka awto nga kinahanglan nga ilisan ang karaan ug dili igo nga kusog nga T-34-76 nga pusil. .
  Ang sakyanan adunay susama nga hull ug chassis, apan mas dako nga turret nga adunay taas nga barrel ug baga nga kanyon. Ang pusil gamay nga ubos sa penetrating power sa Panther, tungod sa ubos nga inisyal nga tulin sa projectile ug sa kalidad sa mga bala. Apan sa gihapon ang kalainan dili kaayo tan-awon sama sa 76 graph nga papel.
  Alang sa usa ka ordinaryo nga "Tiger" kini delikado na, alang sa usa ka "Lion" dili pa - mao nga ang 100 milimetro niini hilig. Bisan kung gikan sa usa ka anggulo adunay usa ka higayon nga nagpakita. O sa ubos nga bahin sa lawas, apan usab track guards.
  Ang tangke gisakyan ug gitangtang sa mga tripulante niini. Syempre dihay dugo nga mibuak sa sulod. Ang salakyanan sa iyang kaugalingon mao ang bug-os nga bag-o, apan ang karga sa bala mao ang kasarangan - lamang sa 35 rounds. Ang kabin dili kaayo lapad, apan kini mas maayo kay sa karaan nga katloan ug upat.
  Gisulti ni Gerda:
  - Ug dinhi adunay usa ka torre sa komandante. Kini nagpasabot nga kita adunay usa ka lig-on nga kakompetensya. Karon ang mga Ruso dili kaayo buta.
  Si Magda mingisi nga malisyoso ug miingon:
  - Ug maayo na ang pagpamusil sa mga Ruso, bisan kung adunay mas grabe nga panan-aw. Dugang pa, ang torre nahimong mas dako ug mas sayon nga masulod!
  Mikatawa og kusog si Gerda niini:
  - Aw, oo nga! Kini ang pinakadako nga problema sa among mga tanker ug, tingali, ang labing kataas nga bentaha sa kini nga tangke! Sulayi kini, kuhaa kini!
  Mikanta si Charlotte:
  - Usa, duha, lima! "Tiger" migawas aron sa pagpusil!
  Gikuha ni Christina:
  - Aron mahimamat ang T-4, mas taas ang mga bitiis, mas lapad ang mga bukton!
  Ug busa nagdali sila sa usa ka tangke nga mas dali nga molihok kaysa sa IS... Nahinumdom si Gerda kung giunsa nila pag-igo ang infantry sa Sobyet gamit ang upat ka mga machine gun. Maayo silang nagputol, apan ang mga Ruso wala gani makaamgo kon diin ang maong kaalaotan midangat kanila. Apan, sa paglakaw, nagpadayon sila sa pag-atake, naglabay sa mga granada ... Ang usa ka magtiayon, bisan pa sa usa ka desente nga gilay-on, milupad ug mibuto sa torre. Siyempre, alang sa armor nga 100 ug 90 millimeters ang IS sama sa usa ka pellet sa usa ka elepante, apan kini dili maayo nga nag-ungot. Oo, ug ang mga ulod mahimong putlon.
  Mao nga kinahanglan nakong paandaron ang makina ug moatras. Ug dayon nahurot ang mga cartridge. Gipamatay nila ang kapin sa usa ka gatos nga Pulang sundalo.
  Natingala si Gerda sa pagtamay sa kamatayon taliwala sa mga Sobyet. Ang mga Arabo, uban sa ilang mga saad sa mga harem ug mga palasyo sa perlas, walay duol sa maong pagpahinungod. Apan kini mga ateyista - mga tawo nga dili motuo sa sunod nga kinabuhi ug mga sugilanon bahin sa Tanaman sa Eden. Ug unsay nagtukmod kanila sa pagpakig-away nga matig-a sa ulo sa dihang ang resulta sa gubat gitino nang daan ug kini mao ang kasuko sa mga malaglag?
  Kini hilabihan ka lisud sabton ug sabton.
  Bisan tuod, siyempre, adunay daghan sa taliwala sa mga Russian nga mga traydor. Sulod sa unom ka bulan sa paglungtad niini, ang "Liberation Army" ni Vlasov nagporma og unom ka dibisyon ug siyam ka bulag nga brigada. Bisan tuod, siyempre, kini mao ang tin-aw nga ang usa ka Wehrmacht nga sundalo mas sayon kay sa pagtrabaho sulod sa kinse ngadto sa napulo ug unom ka oras sa usa ka makina alang sa mas grabe nga mga rasyon, apan sa gihapon ... Alang sa pipila ka rason, ang German nga mga dibisyon nga gilangkoban sa kanhi mga binilanggo sa gubat dili. makita sa atubangan...
  Bisan pa, bisan pa, adunay pipila nga mga Aleman nga nabihag, ug ang mga Sobyet ... Morag adunay kapin sa unom ug tunga nga milyon. Mahimong dili kaayo daghan ang mga Vlasovite, bisan kung daghang mga binilanggo ang nagkatibulaag ngadto sa nasudnong mga dibisyon ug mga lehiyon nga kontrolado sa SS. Dugang pa, ang pipila ka mga Ruso gipadala ngadto sa mga pormasyon sa mga halangdon ug monarkiya.
  Apan sa bisan unsa nga kaso, sila nakahimo sa pagkuha sa Tikhvin, bisan pa sa pag-ayo sa panahon ug kaylap nga pagpamomba. Bisan tuod sila mibayad sa usa ka talagsaon nga bili.
  Gidawat ni Gerda ang order ug gipusil sa katloan ug upat gikan sa kategorya nga mas gaan ang timbang. Mas taas ang rate sa pagpabuto sa pusil, para mas masaligon ka. Kas-a, dayon usa ka segundo, ug sa katapusan usa ka ikatulo nga tangke sa dump ...
  Busa kinahanglan ka nga mag-amping. Kay kon dili, sila gihampak dinhi sa sakyanan; Ang kasko labi nga mahuyang. Ug taliwala sa mga tanker sa Russia adunay mga artesano. Bisan pa, ang usa ka mahuyang dili mabilanggo tungod sa usa ka talagsaon nga tangke sama sa IS-2 o IS-1. Ug katloan ug upat sa naandan nga pormat mahimong kauban sa mga ordinaryong manggugubat. Pinaagi sa slot sa torre sa komandante, sila tan-awon sama sa muzzles sa mga kabayo, nga adunay antennae sa muzzle. Kini bisan sa usa ka paagi dili kombenyente sa pagpabuto sa usa ka gipunting nga buto sa ingon nga mga gwapa.
  Niining higayona ang crucian carp naa sa tore kauban ang mga babaye, gipili niya nga magsilbi nga ilang giya ug dili makabiya sa mga babaye sa kaldero. Tinuod, si Magda lohikal nga miingon:
  - Makabiya mi nga walay pagpamusil o paghagit...
  Ang crucian carp, nga nagtuis sa iyang nawong sama sa usa ka bata, miingon nga naghilak:
  - Dili - kung wala pagpamusil, dili kini makapaikag!
  Bisan pa niana, gipasidan-an ni Magda ang mga babaye:
  - Open fire lang kung dili mosobra sa tulo o upat ka mga sakyanan. Kinahanglan gayud nga atong dad-on kining bag-ong tangke nga wala'y sulod sa atong mga yunit.
  Miuyon si Gerda:
  - Sa pagkakaron kini nga bag-ong butang wala sa taliwala sa mga tropeyo, nga nagpasabut nga kini magamit gihapon kanamo.
  Ang tigress nga mga babaye nagpadayon sa ilang pagpangayam uban ang kasarangan nga kadasig. Dili kaayo sila malampuson, apan midugang sila og pito ka mga tangke ug lima ka mga trak sa ilang mga kabtangan. Kas-a kinahanglan kaming mag-away sa gawas sa awto aron makakuha og gasolina alang sa pagpuno.
  Sa laktod nga pagkasulti, upat ka mga bugalbugal ang nigawas sa kawa ug hapit mamatay sa sunog sa ilang artilerya. Usa ra ka tukma sa panahon nga gipataas nga bandila nga adunay swastika-spider ang nakaluwas.
  Karon sila nagtabok sa kanal ug adunay bisan usa ka magtiayon nga mga bouquets nga adunay mga bulak nga papel nga gihatag sa mga bayani nga manggugubat.
  Si Oleg Rybachenko, nga gikapoy sa pagtan-aw niining bugal-bugal nga salida, misinggit:
  - Ngano nga gipakita nimo kanako ang tanan nga daotan nga mga bitch! Pila ka beses nimo matan-aw ang pagpatay sa mga Ruso!
  . KAPITULO Num. 16.
  Ang gubat mao ang naghatag kang Jane ug sa iyang team og higayon nga makit-an ang ilang kaugalingon sa kinabuhi. Busa, ang mga babaye andam nga miapil sa kampanya sa silangan. Ngano dili? Kini usa ka salapi ug kabantog.
  Ang arsenal sa tanke sa Soviet wala kaayo nagbag-o. Ang nag-unang tangke mao gihapon ang T-34-85. Ang chassis ug hull armor nagpabilin gikan sa kwarenta. Ang parehas nga makina nga diesel nga lima ka gatos ka horsepower, parehas nga 45 milimetro nga frontal armor sa usa ka anggulo. Mas huyang nga panalipod alang sa mga kilid sa kasko, bulnerable sa German Faust cartridges.
  Usa lamang ka mas dako nga turret ang na-install, nga adunay 90 mm nga frontal armor ug usa ka 85 mm nga kanyon. Ang tangke, siyempre, karaan na, ug dili peligroso alang sa mga Aleman!
  Ang mga babaye nagmaneho sa usa ka Goering-5 nga awto, usa ka ulahi nga pagbag-o. Ang kilid nga armor nadugangan ngadto sa 178 milimetro, ug ang frontal nga armor ngadto sa 250 sa usa ka anggulo. Ang tangke mismo nasangkapan sa usa ka gas turbine engine ug gipadali ang British sa 60 kilometros matag oras.
  Gipangutana ni Jane si Gunner Gringeta:
  -Makita ba nimo ang maayo?
  Masaligon nga mitubag ang manggugubat nga mag-uuma:
  - Ang visibility dinhi maayo kaayo! Nakita nako ang tanan!
  Si Malanya mingisi ug misinggit:
  - Atong dugmokon ang mga Ruso!
  Matilda kompiyansa nga gikumpirma:
  - Oo, atong buhaton!
  Milingi si Goering-5, ang pusil mibugwak og kabhang. Ang torre giguba sa Sobyet katloan ug upat. Ang mga babaye misinggit sa kalipay. Naghunahuna gyud sila nga kini tanan maayo. Ug makapadasig pa nga ang mga tripulante sa tanke sa Sobyet nangamatay.
  Si Jane misinggit sa malumo nga tingog:
  - Atong papason ang tanan ngadto sa abo... Ug ang Moscow mahimong ilalom nato!
  Bisan pa, nga napandol sa mga minahan, ang tangke sa Aleman kinahanglan nga mohunong. Gipalig-on pag-ayo sa mga Ruso ang ilang kaugalingon. Ug daghang mga anti-tank hedgehog. Ang artilerya aktibo nga nagpabuto.
  Si Gringeta miingon sa kahigawad:
  - Ingon niini ang nahimo ... Naabut namon ang usa ka gahi nga bloke!
  Si Jane mitubag uban sa dayag nga pagsalig:
  - Dili, kini dili mahitabo hangtud sa buntag ... Atong bungkagon ang opera!
  Ang German combat vehicle medyo nahunong. Ang jet attack aircraft nagpakita sa langit, ug gigamit ang mga teletank. Dayag nga sila naningkamot sa pagguba sa mga minahan.
  Gikontrol nila ang mga awto nga adunay mga eksplosibo pinaagi sa radyo. Gigamit usab ang mga mobile gas launcher. Literal nilang gibombahan ug kalayo ug siga ang mga posisyon sa Pulang Hukbo.
  Gisulti ni Gringeta nga wala"y kalipay:
  - Sa gubat adunay dugang ug mas daghang hugaw, ug dili kaayo kaisog!
  Kinahanglang mouyon si Jane niini:
  - Selyavi! Ay, napildi man ta!
  Gitul-id ni Gringeta ang komandante:
  - Hinunoa, dili kami, kondili among mga kaatbang! Mogawas na kami sa deadlock karon, ug adunay away...
  Nagpabuto ang tangke sa Aleman, bisan kung wala gyud makita. Gihaplasan ni Jane ang iyang mga tiil ug miawit:
  - Dili kita angay maghunahuna nga dili maayo - mawala gyud kita! Adunay usa ka paagi gikan sa labirint, gikan sa bisan unsang patay nga tumoy!
  Mipahiyom si Gringeta:
  - Siya nga malipayon mikatawa ...
  Bisan kinsa nga gusto kini makab-ot kini ...
  Kinsa mangita kanunay makakita!
  Si Malanya, nga nag-awit ug nagpangidlap sa iyang mga ngipon, midugang:
  - Himoa nga ang mga naanad sa pagpakig-away alang sa kadaugan mokanta uban kanamo!
  Ang kanyonada milungtad ug pipila ka oras, ug dayon ang mga tangke sa Aleman sa kataposan mipadayon. Gisugat sila sa mga artilerya sa Sobyet ug mga anti-tank nga pusil sa lain-laing mga kalibre. Bisan pa, gibati nga ang gahum sa pagsulod klaro nga dili igo. Ang mga Germans miabante... Sa diha nga ang 203-mm nga mga kanyon nagsugod sa pagpabuto nga ang unang naguba nga mga sakyanan sa Nazi nagpakita.
  Si Jane mihunghong nga walay kasiguroan:
  - Ginoo... Pasayloa kining kopa gikan kanako!
  Masaligon nga miingon si Gringueta:
  - Dili ka makabaton og duha ka kamatayon, dili nimo malikayan ang usa! Busa kung unsa man kita mabuhi sa sunod nga kalibutan!
  Si Malanya nangutana sa usa ka hunghong:
  - Unsa man kana nga kalibutan?
  Si Gringeta miingon nga dili kaayo masaligon:
  - Sa akong hunahuna kini mas maayo kaysa sa atoa!
  Si Malanya mihunghong agig tubag:
  - Hinaot nga itugot sa Diyos ang mga buta nga mabuka ang ilang mga mata ug matul-id ang likod sa mga kuba!
  Sa pagkatinuod, si Jane nagsugod sa paghunahuna kon unsa kaha ang kalibotan. Tingali kini nga kalibutan labi pa nga dili makatarunganon ug dili kaayo luwas. Gituyok-tuyok ni Jane ang iyang hawak ug gilihok ang iyang bat-ang ug misinggit:
  - Kini usa ka makapaikag kaayo nga kapilian - nga mamatay ug moadto sa sunod nga kalibutan! Busa unsa ang naghulat kanato didto? Makigkita ba kita didto niadtong mga minahal nato dinhi sa Yuta o kinahanglan ba kitang maghimog bag-ong mga higala?
  Gipalihok ni Gringeta ang iro gamit ang iyang tiil ug misirit:
  - Adunay bag-ong mga siglo, adunay pagbag-o sa mga henerasyon ... Apan walay usa nga makalimot sa ngalan nga Lenin!
  Ug nikalit siyag katawa, ang iyang medyo buang nga katawa. Siya usa ka manggugubat-mag-uuma nga aktibong nagpalihok sa iyang hubo, matahum nga mga bitiis, ug ang iyang mga tudlo nagdula.
  Nakakuha ko og IS-3 sa akong panan-aw... Kana layo sa tinuod. Dili tanan ang maigo, ug kung buhaton nila, ang kabhang, nga nahagsa sa simod sa pike, mahimong mag-ricochet. Apan nasayod ang dalaga sa iyang gibuhat. Siya nagpabuto ug misinggit:
  - Baybayon sa mga gabon, atong gub-on gamit ang paon!
  Si Matilda dugang nga miawit:
  - Ug kini nga "Agdam", inom ta sa mga babaye! Super madam!
  Sakto ang pusil ni Gringueta. Ang kabhang naigo sa ubos nga bahin sa frontal armor sa turret, diha mismo sa gintang. Ug kini nagpatunghag usa ka makadaot nga epekto nga wala"y ricocheting. Kini ang kahimtang nga mitumaw. Sa mas tukma, lima ka mga tripulante sa tanke sa Sobyet ang namatay hapit dayon. Ug ang Ingles nga mga babaye midugang og mga krimen sa ilang listahan.
  Nagngulob si Malanya, nga gipaandar ang iyang mga machine gun. Daghang batang mga sundalo ang gustong mokamang paingon sa tangke ni Hitler.
  - Apan pasaran, ayaw pagduol, bata! - Usa ka gwapa nga batang babaye ang misinggit ug nag-spray sa machine-gun sa isog nga mga pioneer.
  Mihangos si Jane, mipitik sa iyang hubo nga tikod sa armor:
  - Oh, mga lalaki, mga lalaki, mga lalaki, mga lalaki ... Kalit nga nahimong dili gusto! Dayag nga alang niining tinunglo nga yuta, halangdon ka kaayo!
  Ug ang babaye, ang anak nga babaye sa ginoo, naluoy niining walay sapin, garas, ngil-ad nga mga lalaki nga natusok sa walay kaluoy nga mga bala. Kaguol ug kalisod sa tanan.
  Si Gringeta nagpabuto pag-usab, milapos sa SU-100 nga self-propelled nga pusil, ug misinggit:
  - Ug ang apan modagan aron itugyan ang mga botelya!
  Gitilapan ni Malanya ang iyang mga ngabil gamit ang iyang pula nga dila ug gihigop ang Coca-Cola gikan sa usa ka plastik nga botelya, nga nag-ingon:
  - Siyempre dili! Hatagi kog bino ug usa ka pakete sa sigarilyo!
  Si Matilda, nga mainampingong nag-abante sa tangke, misirit:
  - Hilo ang sigarilyo...
  Gikuha ni Jane ang ritmo ug mipadayon:
  - Husto kana, ang mga tawo nag-ingon!
  Gitubag ni Gringeta pinaagi sa pagpabuto ug pagsitsit:
  - Walay mas grabe pa kay sa nikotina!
  Si Malanya mingisi ug misinggit:
  - Ibutang ang usa ka pakete sa sigarilyo sa firebox!
  Midugang si Matilda isip tubag, gikumot ang pula nga utong sa iyang dughan:
  - Mao kana, ang mga tawo nag-ingon ...
  Gitapos ni Jane nga nagngisi, nga naggawas sa iyang dila.
  - Pero manigarilyo ko...
  Gitapos sa Malanya uban ang kahinam:
  - Ug nalipay kaayo ko!
  Ang mga babaye nangatawa, nagpakita sa ilang taas, kolor nga cherry nga mga dila. Si Jane miingon nga nagpahiyom:
  - Ang sigarilyo mao ang labing epektibo nga pagpatay, labi na batok sa kustomer!
  Gidugang ni Malanya:
  - Ang sigarilyo sama sa usa ka hilom nga riple, apan kini makamatay bisan sa mga kamot sa usa ka amateur!
  Gipabuto ni Gringeta ang pusil ug mipahiyom:
  - Ang sigarilyo mao ang labing kasaligan nga sniper, kanunay kini makapatay!
  Gihinayhinay ni Matilda ang tangke sa bungtod ug misirit:
  - Ang sigarilyo mapait, apan kini makadani labaw pa sa mga tam-is!
  Si Jane nanghupaw pag-ayo ug nagbagulbol:
  - Ang sigarilyo sama sa usa ka dili maayo nga babaye, apan ang pagbulag niini mas sakit!
  Si Gringeta nagngisi, nagpabuto, ug nagngulob:
  - Usa ka sigarilyo, dili sama sa granada, kung ilabay, molugway sa kinabuhi!
  Nahilom ang mga babaye. Ang ilang tangke misidlak pag-usab, nga nahulog sa kanal. Kinahanglan kong mogawas. Ang mga manggugubat medyo gikulbaan. Ang depensa sa Sobyet kusog kaayo.
  Si Jane miingon nga nagpilosopo:
  - Sa gubat, ang pinakamubo nga dalan sa tumong mao ang usa ka roundabout maniobra, ug ang putli nga kamatuoran mao ang usa ka mangil-ad nga limbong!
  Si Gringeta, nga nakabunal sa usa ka kanyon sa Sobyet sa usa ka maayo nga gipunting nga shot, miingon:
  - Uban sa usa ka roundabout maniobra ikaw labing lagmit nga mub-an ang dalan sa imong tumong!
  Gipabuto ni Malanya ang machine gun ug misinggit:
  - Ang kinabuhi pula, apan kini dahon sa pula nga dugo!
  Gisumaryo kini ni Matilda:
  - Sa gubat, ang kinabuhi mawad-an sa bili niini, apan makabaton og kahulogan!
  Ang mga babaye nagpadayon sa gubat. Gipusil nila, ug sa samang higayon nag-compose og mga aphorism samtang sila naglakaw.
  Gisipa ni Jane ang iyang hubo nga tiil ug miingon:
  - Ang gubat sama sa usa ka pamanhonon, dali nga mabudhion, apan wala kini gitugotan nga makatulog!
  Si Gringeta nagpabuto ug malingaw nga miingon:
  - Ang gubat usa ka maibogon nga babaye sa paglamoy sa lawas sa mga lalaki!
  Si Malanya misinggit agig tubag:
  - Ang tanan nga edad nagpasakop sa gubat, sama sa gugma, apan dili kini usa ka makapahimuot nga kalingawan!
  Nakita ni Matilda nga kinahanglan idugang:
  - Ang gubat, sama sa usa ka courtesan, mahal ug mabag-o, apan kini kanunay nga nagbilin usa ka bayani nga panumduman!
  Gilingi ni Jane ang iro gamit ang iyang matahum, hubo nga mga tudlo ug misinggit:
  - Sa gubat dili kini sama sa usa ka damgo, dili nimo mahimo kung wala"y kusog nga mga emosyon!
  Si Gringeta nagpabuto uban ang usa ka ngisi ug mitubag:
  - Ang kalibutan makalaay ug nagpahayahay, ang gubat makapaikag ug kulbahinam!
  Si Matilda, nga malipayong naghigop sa Coke, mipadayon:
  - Ang gubat mao ang dugo ug singot, kini nag-abono sa mga semilya nga nanganak sa kaisog!
  Si Malanya mingisi ug miingon:
  - Bisan unsa ka makapaikag ang proseso sa gubat, gusto sa tanan ang katapusan!
  Si Jane mipadagan sa iyang hubo nga mga tudlo sa tiil ibabaw sa buol sa pusil pag-usab ug miawit:
  - Ang gubat dili usa ka libro, dili nimo kini masirad-an, dili nimo kini matago sa ilawom sa imong unlan, mahimo ra nimo kini mahugawan usab!
  Si Gringueta mihudyaka uban ang pagsalig:
  - Ang gubat usa ka relihiyon: nagkinahanglan kini og panatismo, disiplina, walay pagduhaduha nga pagpasakop, apan ang mga diyos niini kanunay nga mortal!
  Hilom nga mingisi si Malanya ug miingon:
  - Sa gubat, sama sa usa ka casino, ang risgo taas, apan ang mga kadaugan wala magdugay!
  Gipakita ni Matilda ang iyang mga ngipon ug misinggit:
  - Ang sundalo mortal, ang himaya nakalimtan, ang mga tropeyo naguba, ug ang mga hinungdan lamang sa pagsugod sa usa ka bag-ong masaker dili mabalhin!
  Gisusi pag-ayo ni Jane:
  "Ginatamay namo ang usa ka mamumuno gawas kon siya usa ka sundalo sa atubangan, ug among gitamay ang usa ka kawatan kon siya usa ka tulisan sa natad sa panggubatan!"
  Si Gringeta mikatawa pag-usab ug misirit:
  - Ang usa ka sundalo usa ka kabalyero kansang hinagiban mao ang kaisog ug dungog! Heneral Baron, kansang korona mao ang pagkabuotan ug kaalam!
  Si Malanya miingon nga nagpahiyom:
  - Ang sundalo morag mapahitas-on, ang pribado nga tingog mapasipalahon!
  Matilda nga mitubag sa kataw-anan:
  - Ang una nga moatake mahimong mamatay, apan ang naulahi dili mahinumduman!
  Nakaginhawa si Jane:
  - Mas maayo nga mag-una sa pagbahin sa mga inagaw kaysa sa pag-atake!
  Midugang si Gringueta nga nagpahiyom:
  - Ang gubat sama sa usa ka babaye, gipahigda ra niya ang mga lalaki nga dili mabuak!
  Ang Malanya mitubag uban ang dignidad:
  - Ang usa ka babaye, dili sama sa usa ka gubat, dili magdali sa pagpatay sa usa ka lalaki!
  Miingon si Matilda nga nagngisi:
  - Ang gubat, dili sama sa mga babaye, dili matagbaw sa gidaghanon sa mga lalaki nga gi-assign!
  Gipabalik ni Jane ang lever gamit ang iyang hubo nga mga tudlo ug miingon:
  -Ang gubat mao ang labing walay katagbawan nga babaye, ang mga lalaki dili gayud igo alang kaniya, ug dili siya mobalibad sa usa ka babaye!
  Agig tubag niini, gikonsiderar ni Gringetta nga kinahanglan ang paghimo sa usa ka katingad-an nga aphorism:
  "Ang mga babaye dili ganahan makig-away, apan ang tinguha sa pagpatay sa usa ka lalaki dili mas grabe pa kay sa usa ka bala!"
  Si Malanya misitsit sama sa usa ka kobra, nga mibugwak sa iyang pink nga dila:
  - Ang usa ka gamay nga bala makapatay sa usa ka lalaki, makapalipay kaniya, usa ka babaye nga adunay dako nga kasingkasing!
  Midugang si Matilda uban ang sarkastikong ngisi:
  - Ang usa ka dako nga kasingkasing kanunay nanguna sa gamay nga interes sa kaugalingon!
  Ang mga babaye nahuman sa pagbinayloay ug kataw-anan nga mga pulong ug nagsugod sa pagtan-aw pag-ayo sa natad sa panggubatan. Ang TA-311 nga pag-atake nga mga ayroplano naglupad sa kalangitan, nagpabuto sa mga posisyon sa mga tropang Sobyet. Bisan tuod hinay, ang koalisyon sa Third Reich nagpadayon. Ug nakahimo siya sa pag-refresh gamay sa iyang kaugalingon pinaagi sa pagtulon sa mga patayng lawas.
  Ang mga batang babaye, gikapoy, nagsugod sa paghimog mga komedya pag-usab sa mga aphorismo:
  Mitubag si Jane:
  "Ang gubat walay nawong sa usa ka babaye, apan kini nagdugo sa mga lalaki nga mas maayo kay sa usa ka asawa!"
  Si Gringeta nagpabuto ug nag-ras:
  - Ang gubat dili makahatag kalipay, apan kini makatagbaw sa agresibo nga mga instinct!
  Si Malanya misitsot isip tubag:
  - Kalipay sa gubat, ang mga bangkay sa mga kaaway naa ra sa presyo!
  Si Matilda, nga nag-scroll sa mga ulod, midugang:
  - Ang gubat mao ang pagdaro sa usa ka uma: kini gipatambok sa mga patay, kini gipatubigan sa dugo, apan kini migula sa kadaugan!
  Si Jane nagpabuto ug misinggit agig tubag:
  - Ang kadaugan motubo sa mga patayng lawas ug dugo, apan kini mamunga gikan sa mga mahuyang!
  Gipabuto ni Gringeta, nabuak ang katloan ug upat sama sa baso, ug misirit:
  - Ang gubat sama sa usa ka bulak nga mokaon sa tawo, hayag, carnivorous ug adunay dili maayo nga baho!
  Gihaplasan ni Malanya ang pedal sa iyang hubo nga tiil ug miingon:
  - Ang gubat mao ang inahan sa pag-uswag ug ang ina-ina sa pagkatapulan!
  Si Matilda mokuha niini ug mosinggit:
  - Ug sa gubat, ang kinabuhi sa usa ka sundalo dili bililhon, apan ang mga heneral bisan usa ka kapildihan!
  Gidala ni Jane ang ngilit sa iyang kamot sa iyang dughan ug misinggit:
  - Kung gusto nimo ang kalinaw, isilsil ang kahadlok;
  Gikuha kini ni Gringeta ug gipabuto, gipunting ang hinagiban gamit ang iyang hubo nga tiil, nga nag-awit:
  - Ang pagkatawa dili sala kung dili ka kataw-anan sa mga kalihokan sa militar!
  Ang Malanya nagngisi ug nag-agulo sa kalampusan:
  - Ang gubat sama sa usa ka circus, ang mananaog lamang ang adunay katapusang katawa!
  Si Matilda ang nagmaneho sa tangke, nagdugmok sa duha ka payunir, ug nag-rash:
  - Sa gubat kini sama sa usa ka sirkos, usa lamang ka maliputon, seryoso nga mamumuno!
  Nahilom na usab ang mga babaye. Gikapoy na sila sa pagbiaybiay. Sa kinatibuk-an, ang gubat dili kaayo nindot.
  Naghunahuna si Jane sa kalagot: Napildi ang Britanya sa mga Aleman. Bisag pila ka kayutaan ang nasakop sa Britanya. Ug unsa ka daghan ang Germany! Ang Britanya nahimong dakong imperyo. Apan dili niya matunaw ang iyang mga kolonya. Ang Third Reich milabaw sa English sa gahum ug bisan ang mga komandante nahimong mas kusgan ug mas makahimo.
  Ug sa dihang ang mga Nazi miadto sa London, ang kasaysayan natapos sa England. Usa ka bag-ong imperyo ang mitungha, nga adunay dili hitupngan nga gahum. Daghang katawhan ug nasod ang nag-alagad sa mga tropa niini. Ug unsa ang atong isulti: ang Third Reich, nga nagbuklad sa iyang mga pako, naglumos sa Britanya.
  Apan niadtong 1940, human masakop ang France, si Hitler madagayaong mitanyag og kalinaw ngadto kang Churchill. Ug gikinahanglan nga dawaton kini: ang sentido komon nagdiktar nga ang Britanya dili makakuha og bisan unsa gikan sa gubat, bisan sa teoriya, apan mahimong mapildi. Si Hitler nakig-away sa hangin sa England sa katunga nga kusog. Sa dakong paglangan, iyang gibalhin ang mga tropa ngadto sa Aprika. Miadto siya sa Unyon Sobyet. Apan kining tanan nagpalangan lang sa katalagman.
  Ang mga Aleman, nga naggamit sa giokupar nga mga teritoryo, nakakaplag sa kusog sa pagpakig-away sa duha ka prente nga masaligon nga gipildi sa Japan ang mga Amerikano. Ug unya gibudhian siya ni Stalin pinaagi sa pagtapos sa usa ka hunonganan. Ang Britanya miluhod ug nahimong bahin sa Third Reich.
  Daghang mga kadaugan nakaangkon sa Wehrmacht sa himaya sa pagkadili-mabuntog. Si Jane ug ang iyang mga higala kinabubut-ong miapil sa kasundalohan ni Hitler aron mangitag kalipay ug ranggo. Ug sila partially milampos didto.
  Unya? Karon aduna na silay duha ka Homeland: Greater Germany, Little Britain.
  Mihigop si Jane sa Coca-Cola ug mitukar:
  - Gugma ug kamatayon, maayo ug dautan... Unsa ang balaan, unsa ang makasasala, ang mga mamumuno wala magtagad!
  Si Gringeta miawit isip tubag, nagpadala og laing projectile:
  - Gugma ug mangahas, tugoti ang daotan nga maghari, apan gihatagan kami usa nga pilion!
  Nalipay gamay ang mga babaye. Aw, sa tinuud, kutob sa mahimo nimo nga ibagay ang imong kaugalingon sa usa ka menor de edad nga yawe. Bata pa sila, alegre, abtik, ug swerte kaayo. Daghan kaayo silag away ug walay bisan usa ka garas. Gawas kon imong hunahunaon nga sila makakuha og scratches sa tangke.
  Mapintas nga miingon si Malanya:
  - Eh, gidawat unta ni Churchill ang tanyag ni Hess ug nakiggubat sa USSR. Unya among dumalahon ang tibuok planeta, ug sa kataposan among dugmokon usab ang Alemanya!
  Si Matilda miawit uban ang kalipay:
  - Maayo ang Alemanya sa gubat, ang leon sa Britanya ang labing kaayo!
  Gikumpirma sa Malanya:
  - Oo, ang among leon gikan sa Britain mao ang labing kaayo!
  Miingon si Jane nga nagpahiyom:
  - Naa pa tay kahigayonan! Mamatay si Hitler ug mabungkag ang Imperyo sa Alemanya!
  Si Gringeta nagpabuto og projectile ug partially miuyon:
  - Oo, kini mabungkag! Sila mga karnivorous nga mga manunukob, apan kini ba makahimo kanato nga mas maayo?
  Pilosopikal nga gisulti ni Malanya:
  - Ang panaghiusa sa ilalum sa usa ka malisud nga rehimen mas maayo kaysa sa kagubot ug kabuang sa ilalum sa usa ka malumo!
  Gipilit ni Matilda ang iyang hubo nga mga lapalapa sa mga pedal ug misinggit:
  - Kita usab sa Mars! Ug sa unahan sa solar system!
  Si Jane mitubag uban sa usa ka Gioconda nga pahiyom:
  - Una kinahanglan naton nga magtukod usa ka hiniusa nga rehimen sa planetang Yuta!
  Gringet, gikuha kini ug nag-awit sa mainiton:
  - Ug dili namo tugotan nga mausab kini nga rehimen!
  Ang Malanya nag-ingon nga kataw-anan:
  - Apan aron mabiyaan ka sa imong ilong, kinahanglan nako nga usbon ang akong ilong!
  Ang mga babaye swerte sama sa kanunay. Karon ang ilang tangke nakaabot sa unang linya sa mga kanal. Ug naggisi sa yuta uban sa iyang mga ulod. Nangatawa ang mga manggugubat.
  - Atong dugmokon silang tanan!
  Ang usa sa mga pusil nasangit taliwala sa mga roller, ug ang tangke mihunong. Nanganaog ang mga babaye sa awto; Apan delikado sa gawas, mahimo kang masunog.
  Ang mga manggugubat nanagan, nga nagpangidlap sa ilang mga tikod, ug nanag-awit:
  - Kami mga playful nga mga babaye, buotan nga mga higala, maayo, pasagdi sila nga latigo sa among mga tiil, ang mga playful cougars!
  Si Jane, nga nagdagan, nakamatikod:
  - Ania kami, ang Space Marines!
  Gikumpirma ni Malanya nga nagngisi:
  - Pareho sa wanang ug sa landing force!
  Ug gikuha kini ni Gringeta ug naglakaw-lakaw sa iyang mga bukton, nag-uwang:
  - Usa ko ka super warrior! Pamatyon ko ang tanan!
  Gidawat kini ni Matilda isip tubag ug misirit:
  - Hilo nga tinulo sa tinulo sa Fuhrer!
  Mikatawa si Jane ug miawit:
  - Kusog ang hampak, ug ang Fuhrer makagagahum sa tanan!
  Ang mga manggugubat nanagan, nagtiniil nga walay sapin, ibabaw sa mga nagun-ob, nadugmok, gipainit pag-ayo nga puthaw, lain-laing mga sagbayan, ug nabali nga mga kalabera.
  Mikanta si Jane:
  -Makasabot ka kanako... Makasabot ka kanako... Makasabot ka kanako, ug dili ka makakitag mas maayong nasod!
  Makalingaw alang sa babaye ang pagdagan, uban sa iyang dili kaayo gahi nga mga bitiis, subay sa tunok nga agianan ug mga tinumpag. Makalingaw gyud kaayo.
  Gikanta ni Gringeta:
  - Ting-init, ang adlaw nagsidlak sa taas ...
  Gisuportahan sa Malanya ang kanta:
  - Taas... Taas!
  Dugang pa ni Matilda:
  - Ting-init, layo kami sa kamatayon! Layo!
  Ang mga manggugubat namatikdan nga nalipay. Sa pagkatinuod, unsa ka makalipay ang paglihok ug paglukso nga kusog kaayo.
  Si Jane mikatawa ug miingon:
  - Ang kamatayon usa ka kombensiyon, ang kaulawan usa ka hingpit!
  Gikumot ni Gringeta ang usa ka tiil sa pikas ug misirit:
  - Kita adunay usa ka holiday usab! Ug uban niini ang kadaugan!
  Maduhaduhaon nga miingon si Malanya:
  - Kami o ang mga Aleman?
  Si Matilda mingisi ug miawit:
  - Usa ka makamatay nga sunog nagpaabot kanato...
  Si Jane miingon:
  - Apan siya walay gahum ...
  Si Gringeta misinggit sama sa panther:
  - Ang matag usa adunay lahi nga lungon ...
  Gikuha kini ni Malanya ug, gipusil, misirit:
  - Ang batalyon sa Boche miadto sa iyang lubnganan!
  Si Matilda misinggit og balik:
  - Usa ka tibuok legion ang miadto sa lubnganan!
  Ug ang mga babaye mikuha niini ug miaw... Sama sila sa yagpis nga mga kabayo. Ug cute kaayo, hubo ug tanned nga mga bitiis.
  Gikuha kini ni Jane ug misirit sa kalipay:
  - Ug ako usa ka kobra! Ug ako usa ka cobra! Dili usa ka oso!
  Mitiyabaw si Gringeta agig tubag:
  - Nindot alang sa usa ka kobra nga molupad sa mga panganod!
  Ug ang mga babaye magbunggo lang sa ulo. Naglupadlupad ang mga aligato gikan sa mga mata nga morag moabot ang takna!
  Gikuha kini ni Malanya ug misirit:
  - Kaput si Hitler!
  Gisuportahan siya ni Matilda:
  - Ug si Stalin kaput!
  Giuyog ni Jane ang iyang bat-ang ug misinggit:
  - Ako usa ka manggugubat sa kahayag, sa imong mga tuhod mga mabangis ... Akong silhigon ang tanan nga magbutangbutang gikan sa nawong sa Yuta!
  Gikuha kini ni Malanya ug misinggit:
  - Ug si Hitler usa ka buang, siya nanabako! Mangawat siya ug posporo ug dili magpalabay sa kagabhion sa balay!
  Matilda mingisi nga mabiaybiayon ug nangutana:
  - Unsa sa imong hunahuna, naa ba kini sa Fuhrer?
  Gisipa ni Gringeta ang abo gamit ang iyang hubo nga tiil ug misinggit:
  - Siyempre dili! Kaming upat muhatag niya ug blowjob!
  Gilingiw ni Malanya ang iyang mga mata ug mihunghong:
  - Oh, nindot kaayo ang pagkupot sa usa ka nagtusok nga jade rod sa imong baba ug bation kini sa imong dila!
  Si Matilda mihunghong uban ang gininhawa:
  - Pagkanindot niini! Ug ang tanan mahimong maayo ra!
  Ang mga babaye milukso ug mas taas. Apan giayo ang ilang tangke ug kinahanglang mobalik sila. Mibalik ang mga manggugubat ug misirit:
  - Kini ang among tangke! Siya mahimong maayo!
  Kalit nga nahinumdom si Jane sa fairy tale bahin sa Robin Hood. Adunay gamay nga Joe, ang bata nadakpan sa sheriff. Gitortyur ang bata: gibira nila siya sa rack ug giprito ang iyang mga tikod.
  Sa dihang gitilapan sa kalayo ang hubo, bagis nga mga lapalapa sa mga tiil sa batang lalaki... Gibati ni Jane ang pagpukaw dinhi, ug gusto gyud niya ang sekso. Dinhi sila misulod niini. Ilabi na ang Japanese ninja Crucian carp. Gwapo kaayo kining blond nga batang lalaki, ug dako kaayo siyag kahingpitan sa pagkalalaki. Ug nindot kaayo ang paghikap sa ingon ka limpyo ug hamis nga panit sa imong mga dughan.
  Gusto ni Jane nga ibutang ang iyang tudlo taliwala sa iyang mga bitiis, apan naulaw siya ug nausab ang iyang hunahuna. Bisan pa, sa tinuud, ang ingon nga aksyon labi ka makapahimuot!
  Ang Anak nga Babaye sa Ginoo miingon:
  - Sa balod sa dagat ug mabangis nga kalayo! Ug mabangis, ug mabangis nga kalayo!
  Gibalhin na usab sa mga babaye ang ilang Goering-5 padulong sa mga posisyon sa mga tropang Sobyet. Si Stalin mismo lagmit nahadlok pag-ayo sa dihang nahibal-an niya ang bahin sa pag-uswag sa mga Nazi. Sa pagkatinuod, unsaon nga dili ka makulbaan dinhi? Usa ka dako nga makina ang nagdali kanimo, apan wala"y itubag. Trayntay-kuwatro, dili ka makaaway sa E series. Ug labi pa gikan sa pyramidal AGs.
  Ug si Stalin dayag nga nakurat. Maski tawag ug uk-ok para mahimong adviser nimo. Walay tingog, walay kahulogan, walay pagsabwag sa tubig! Murag mahurot ka!
  Si Jane miingon nga nagpahiyom:
  - Ug si Stalin, dili sama ni Churchill, kanunay nga andam nga midawat sa mga handout gikan kang Hitler ug miadto alang sa kalinaw!
  Si Gringeta miawit uban ang kadasig:
  - Sultihi ko kung unsa ang kalibutan! Sila motubag kanimo - ang adlaw ug ang hangin!
  Ang Malanya miingon uban ang kadasig:
  - Ug kita makabaton og lig-on, himsog nga mga anak!
  Si Matilda mingisi ug mihunghong:
  - Ang kalibutan dili usa ka chessboard, ug si Hitler dili usa ka hari!
  Gitul-id ni Jane ang iyang higala:
  - Siya mas taas kay sa hari! Ug atong silhigon kini gikan sa nawong sa planeta!
  Gikuha kini ni Gringeta ug misinggit:
  - Ang kadako sa mga Briton, giila sa planeta! Ang pasismo gidugmok sa usa ka hampak sa espada!
  Madasigon nga midugang si Malanya:
  - Kita gihigugma ug giapresyar sa tanan nga mga nasud sa kalibutan!
  Si Matilda, uban ang kadasig sa usa ka babaye nga nakakaplag sa iyang unang gugma, midugang:
  - Nagtuo ko, atong tukuron ang balaang komunismo!
  Mikatawa si Jane ug miingon:
  - Ug ubos sa pagpangulo sa mga Germans, mahimo gayud nga matukod ang komunismo!
  Gihapak ni Gringeta ang iyang agtang sa buol sa pusil ug miawit:
  - Kami nangomedya, among tukuron ang komunismo karon! Ug si Stalin mahimong atong super ug bayani!
  Gidugang ni Malanya, nga nagpatin-aw:
  - Sa usa ka lungon, siyempre!
  Gikumpirma dayon ni Gringueta:
  - Siyempre, sa usa ka lungon!
  Pilosopikal nga giingon ni Jane:
  - Bisan unsa ka dako ang hari, moadto siya sa lubnganan, sama sa mangangayam!
  Gidugang ni Gringeta nga adunay malisyosong ngisi:
  - Ang usa ka politiko kanunay nga namakak, siya ra ang mamatay sa tinuod!
  Gi-klik ni Malanya ang iyang hubo nga mga tudlo sa tiil ug miingon:
  - Ang pagka-imortal tinuod, apan ang kamatayon dili tinuod!
  Naghatag usab si Matilda og aphorism:
  - Ang mga hari makahimo sa bisan unsa, apan walay usa, walay usa ka hari nga makalingkawas gikan sa lubnganan ngadto sa yuta!
  Si Jane misinggit:
  - Ang kinabuhi matapos sa dili madugay ...
  Gisuportahan sa Gringetta uban ang pagsalig:
  - Ang tulbok mohapak sa dili madugay!
  Ang Malanya nagpabuto og mga machine gun sa Soviet infantry, ug misirit:
  - Oh, mama, mama, maluoy ka sa imong anak!
  Si Matilda, nga naglisud sa pagpugong sa iyang katawa, midugang:
  - Human sa tanan, wala na siyay usa ka adlaw nga nahabilin aron mabuhi!
  Pilosopikal nga gihunahuna ni Jane:
  - Ang tanan gusto nga mabuhi nga matahum, apan pipila ra ang namatay nga adunay dignidad!
  Gitubag ni Gringueta nga nagpahiyom:
  - Ang kamatayon nagsaad ug kasamok, gawas kon kini mokidlap sa mga silaw sa kalampusan!
  Si Malanya misitsit uban ang kasuko nga pagyagyag sa iyang mga ngipon:
  - Ang usa ka maayong kamatayon mas maayo pa kay sa usa ka walay pulos nga kinabuhi!
  Gihagit ni Matilda:
  - Maayo nga mahimong Diyos sa kagawasan, apan daotan nga mahimong yawa sa bilanggoan!
  Si Gringeta miingon nga adunay makahilo nga ngisi:
  - Ug nahutdan na kami sa mga kabhang... Uyon, kini usa ka dako nga trahedya! Walay usa ka regalo sa kalaglagan!
  Nanghupaw si Jane nga naulaw.
  - Adunay bag-ong mga regalo ug uban pang mga presidente!
  . KAPITULO Num. 17.
  Niining adlawa, Oktubre 10, 1947, si Friedrich, sama sa kanunay, usa ka greyhound ug walay kakapoy, dali nga naglumba sa hangin nga kabayo nga Me-362. Ang batang lalaki wala mobati bisan usa ka anino sa kakapoy, siya naghinam-hinam kaayo, ug gipusil gihapon nga wala'y kulang sa usa ka beat. Sa gabii, ang mga tim sa pag-ayo, labi na ang mga Amerikano, nagbutang sa pipila sa mga naguba nga kagamitan sa operasyon. Sa partikular, ang "Pattons" gibalikbalik sa mga riles, dugang pa, usa ka gatos sa kini nga mga salakyanan ang misulod sa serbisyo pagkahuman gibalhin gikan sa gawas sa nasud, ubay sa natukod na nga mga riles. Siyempre, ang mga partisan misulay, apan mas grabe pa kay sa naandan. Sa mga eleksyon sa Ukrainian nga Amahan, napildi ni Bandera, ug ang pagluib ug pagbiya misaka sa partisan nga ranggo. Dugang pa, ang kumander sa partisan nga kalihukan, si Voroshilov, nasakit... Ug ang usa ka puli alang kaniya wala makit-an sa oras... Busa, ang suplay sa internasyonal nga grupo sa welga sa mga pasista igo na kaayo. Oo, ang maisog nga mga manggugubat sa ilawom sa yuta ug mga bayani nga saboteur usahay nakab-ot ang kalampusan, apan dili labaw sa taktikal nga lebel. Dugang pa, ang pagtumaw sa bag-ong misukol nga mga kaalyado hinungdan sa usa ka mahait nga pagkunhod sa hugot nga pagtuo sa kadaugan sa USSR, ug kini mitultol sa kamatuoran nga nagduhaduha nga mga elemento, dayag o sa laing bahin sa tago, miadto sa kiliran sa mga pasista.
  Ang gidaghanon sa mga mibiya ilabi na nga miuswag taliwala sa Kraikov Red Army ug sa Polish Army. Ang mga Polo, nga mituo sa mga saad sa mga Nazi ug ilabina sa mga kapitalista sa Kasadpan, seryosong nagsalig sa pagmugna ug dakong imperyo sa sidlakan, sa gasto sa Russia! Dili tanan, siyempre, ang Polish nga mga komunista nagpabilin nga matinud-anon sa mga Sobyet, apan ang uban nga politikal nga mga landong ... Liberal ilabi na nga dili kasaligan ... Busa ang Polish nga mga yunit nagsugod sa pagsurender sa Moscow Bulge hapit diha-diha dayon gikan sa pagsugod sa opensiba. ... Maayo na lang, adunay pipila kanila ug kini wala pa adunay usa ka mahukmanon nga impluwensya sa dagan sa gubat .
  Si Friedrich mihimo sa unang duha ka mga flight sa iyang kaugalingon, nga mibulag sa ubang mga piloto. Iyang nakita nga ang kaaway dili na kaayo siksik nga nakigtagbo sa mga panon sa Nazi sa kalayo, ug halos wala nay mga mina nga nahibilin sa agianan sa mga tangke sa tangke. Apan ang mga sundalong Sobyet nakig-away nga matig-a. Ang infantry wala magpabuto ug misulay, pinaagi sa pagpasira sa mga tangke, sa pagpabuto sa ilang mga agianan o usa ka hugpong sa mga granada, o sa pagsunog niini gamit ang mga masunog nga botelya.
  Ang bata nga Terminator nag-una nga nagdugang sa iskor sa gasto sa mga pusil sa Sobyet. Dugang pa, ang pagpamusil gikan sa usa ka pinahigda nga eroplano, paglikay sa pag-usik sa oras sa usa ka dive. Tinuod, daghang mga tangke nga nahimutang sa ambus ang naguba usab. Ang USSR aviation dili aktibo. Sa buntag, pito lang ka U-2 nga eroplano ang mitungha, unya upat ka Laggs. Sa kinatibuk-an, si Friedrich adunay usa ka mubo nga panag-istoryahanay uban kanila, gaan nga gipugos ang gatilyo ... Ug dayon, sama sa kanunay!
  Tungod kay gipugngan ang naluya na nga mga punto sa kombat, ang mga tanke sa Nazi midali sa pagtabok sa kapatagan ug sa mga kanal ... Ang mga anti-tank nga kanal ug mga hedgehog, bisan pa, nakit-an usab sa kini nga ikaunom ug bahin sa ikalima nga linya sa depensa (adunay walo niini. sa kinatibuk-an). Ang mga artilerya sa Sobyet gikulbaan ug nagsugod sa pagpamusil gikan sa layo. Ang pasistang artilerya walay kaluoy, ug ang abyasyon... Sa pagkakaron, sama sa skating rink, ang tanan giputol. Aw, si Friedrich, sama sa kanunay, nag-una sa tanan, mas madasigon ug mas bugnaw. Ang mga pagbag-o nahitabo sa pagporma sa mga tropa, ang mga Patton, nga armado sa kusgan nga mga pusil sa makina, nanguna. Usa ka pinugos nga desisyon aron makunhuran ang mga kapildihan gikan sa kamikaze infantrymen nga nagsakripisyo sa ilang kaugalingon apan dili gusto nga mohunong ...
  Si Friedrich mihimo sa iyang ikatulo nga paglupad uban sa iyang higala nga si Helga. Dinhi sila nahimamat sa unang higayon sa usa ka labaw pa o dili kaayo dako nga batch sa Soviet aircraft. Lakip kanila mao ang lima ka Br-3s (gikan sa diin sila gikalot). Sa katingad-an, ang mga bombero sa USSR mibalik dayon sa pagtan-aw sa mga German aces, ug ang mga manggugubat nagdali paingon kanila.
  Kalmadong gipusil ni Friedrich ang mga sakyanan nga naningkamot nga makaduol. Naglakip sa usa ka ace nga adunay bituon sa bayani sa USSR sa fuselage. Ang eksperyensiyadong manggugubat, bisan pa niana, misulay sa pag-adto sa mga panganod, apan batok sa usa ka mangtas sama ni Friedrich Bismarck, kini nahimong mas grabe pa. Ang bata nga terminator, nga walay kupas bisan usa ka beat, mipusil sa katloan ug unom ka mga manggugubat ug upat ka mga eroplano sa pag-atake sa usa ka higayon, gipasiga ang katulin, ug gigukod ang mga bomber.
  Dinhi hinuon, nadiskobrehan ni Friedrich nga ang iyang sakyanan wala kaayo magdali, ug wala makaabot sa 740 nga gibana-bana nga kilometro bisan pa sa pinugos nga makina. Klaro ang rason, gipulihan ni Friedrich ang 30-mm Mr-108 nga mga pusil sa Mr-103, nga, nga adunay inisyal nga tulin nga projectile nga 960 metros matag segundo, labi ka epektibo sa paglusot sa mga atop sa mga tangke ug mga manggugubat sa kaaway gikan sa usa ka kaayo. layo nga gilay-on, apan hapit usa ug tunga ka pilo nga mas bug-at ug mas ubos nga adunay rate sa kalayo nga 420 ka round kada minuto (bisan pa, si Friedrich sa kasagaran mas gusto nga magpabuto og usa ka kabhang samtang nahulog sa usa ka trance!). Ug ang mga bala alang sa mga pusil nadugangan labi na alang kang Frederick. Busa, ang pagdakop sa mga bomber dili sayon nga buluhaton. Daghang abtik nga He-362 ang nag-una sa isog nga batan-ong ace. Nahulog sila sama sa ulan nga yelo sa mga pananom, nagdugmok ug nagsakit sa mga sakyanan sa Sobyet. Dugang pa, ang Br-3, nga mas hinay ug dili maayo nga armado, nahimong dali nga biktima sa mga piloto sa terorista. Miabot si Friedrich sa kataposan sa kapistahan, apan nakahuman gihapon og usa ka dosena, natumba ang kalim-an. Apan, ang bata napakyas sa pagbuntog sa iyang kanhi nga rekord sa duha ka gatus ug kalim-an ug tulo ka mga sakyanan.
  Mibalik si Friedrich uban ang dakong kadasig sa iyang kalag. Siya midaog ug midaog! Ug ang mga hunahuna bahin sa akong pagbudhi hingpit nga nawala. Ang batan-ong lalaki miingon pa sa iyang kaugalingon:
  - Ngano nga kini nga mga pagpihig! Ang yutang natawhan diin ang imong mga higala ug mga anak nagdako! Ug ang USSR dili ang Inahan, apan usa ka bilanggoan sa mga nasud!
  Si Helga nakadungog niini nga mga pulong, apan, wala makasabut sa ilang tinuod nga diwa, nagpamatuod:
  - Husto ka! Ug sa dili madugay makabaton kami mga anak! Bisan pa, dili ko gusto nga motambok sa tiyan samtang nagpadayon pa kini nga gubat!
  Si Friedrich mikatawa:
  - Nagdepende kini sa kabubut-on sa Labing Gamhanan nga Diyos. Apan, ang Santo Papa ug ang ubay-ubay nga metropolitans anaa sa atong kiliran!
  Ang ikaupat nga paglupad sa pag-atake, ang jet Fokken-Wulf-5s nahimo nga usa ka pagpangita sa mga pusil, tungod kay duha ra ka tangke ang nadakpan. Apan ang tinuod nga pagsulay moabut pa.
  Ang Fifth Guards Tank Army ni Rotmistrov nakompleto ang undercutting nga pagbalhin ngadto sa Krasnogvardeisky area. Bisan pa, dili posible nga makab-ot ang hingpit nga katingala. Ang pasistang reconnaissance nga ayroplano nagrekord sa paglihok sa usa ka dako nga masa sa mga tangke, ug ang mga Nazi nagdali sa paghimo sa mga kontra. Mga lima ka gatos nga SS nga yunit sa 2nd SS Panzer Army, ingon man ang duha ka gatos nga mga salakyanan gikan sa estratehikong reserba, migawas aron makigtagbo sa siyam ka gatos ug kalim-an nga mga tangke ug self-propelled nga mga pusil nga gipalig-on sa mga reserba sa armored nga kumo ni Rotmistrov. Sa partikular, ang gubat nahitabo sa usa ka uma duol sa Pervomaisky kolektibong umahan, diin ang German nga mga granada ug mga pusil nahimutang sa nadakpan nga linya.
  Si Friedrich ug ang labing maayo nga German nga aces gitawag aron sa pagpugong sa usa ka dako nga pag-atake gikan sa yuta ug hangin.
  Si Lieutenant General Rotmistrov, ang bayani sa Gubat sa Stalingrad, nagtuman sa mando nga gikan mismo sa Supreme Commander-in-Chief, ug sinsero nga nagtuo nga ang gubat duol sa Moscow wala pa mawala. Siya adunay gahum sa iyang mga kamot, ug adunay usa ka silaw sa paglaum nga ang USSR mabawi kung unsa ang nawala kaniadto. Bisan pa, ang kolum, nga naglihok sa ilawom sa kaugalingon nga gahum, nahimo"g naunat. Kini tungod sa usa ka bahin tungod sa tinguha nga malikayan ang Third Reich reconnaissance aircraft, uban sa laing gidugayon sa pagmartsa tungod sa kadaot sa mga linya sa riles tungod sa pagkaladlad sa mga eroplano sa kaaway.
  Ang mabug-at nga mga welga sa bomber nagpugos sa dagkong mga pwersa sa tangke sa pagmartsa og gatusan ka kilometro ubos sa ilang kaugalingong gahum. Dugang pa, sa pinakataas nga tulin nga pagmartsa... Kini nagkonsiderar sa pipila ka heterogeneity sa tank fleet sa pipila ka mga sakyanan nga gipulihan sa mga filter, ang uban, sa sukwahi, ang mga daan nga tipo, lakip ang dili hingpit nga mga transmission, nagpahinay sa mga makina sa diesel.
  Tungod sa bangis ug dako nga epekto sa aviation sa kaaway, ang ikalima nga shock army nahimutang medyo layo sa front line ug kini nagpugos niini nga steel roller sa pagmartsa gikan sa gabii hangtod sa buntag.
  Usa ka mas compact nga grupo sa mga pasista naghulat na kang Rotmistrov. Samtang ubos sa kinatibuk-ang gidaghanon sa mga tangke, ang mga Nazi mas labaw sa kalidad: adunay gibana-bana nga usa ug tunga ka gatos nga "Panthers" -5 ug "Tigers" -5, ingon man usa ug tunga sa dosena nga "Goering" L (English). mga sakyanan nga adunay 17-foot nga mga pusil, gibana-bana nga katumbas sa penetrating power sa pusil nga "Panthers"), E-50, AG-50 ug "Patton". Ang mga tiglaglag sa tangke sa Super Ferdinand nagpadulong gihapon.
  Siyempre, mas maayo nga atakehon ang mga Nazi sa kadaghanan, apan ang makalilisang nga si Zhukov nagdali kaayo alang kang Rotmistrov, nga nahadlok nga ang mga Nazi mohimo ug kusog nga mga lakang. Hinuon, ila na kining gihimo...
  Apan dinhi ang kasundalohan sa Sobyet adunay usa ka trump card - kini usa ka seryoso nga tabon sa hangin ... Ang mga eroplano gikuha gikan sa direksyon sa Ural ug gikan sa reserba sa punoang buhatan, ug gani ilang gilabay ang mga sakyanan sa pagbansay ngadto sa gubat, ingon man ang mga ekipo diretso gikan sa linya sa asembliya. . Kini ang higayon nga makalusot sa tuo nga kilid ug likod, nga nag-una sa pasistang wedge.
  Si Heneral Gotha, ug uban pang mga komandante, na sa panahon sa pasiuna nga mga diskusyon sa plano alang sa operasyon sa Moscow, nagtuo nga ang Krasnogvardeysk siguradong mahimong lugar sa usa ka panagsangka sa tangke sa reserba sa kombat sa mga kasundalohan sa Sobyet, nga nagpasabut nga kinahanglan nga adunay usa ka plano sa pagtabon. .
  Espesyal nga German nga eroplano, ilabi na ang Xe-362, nagmonitor sa kahanginan, mao nga ang gubat sa Krasnogvardeysky mahimong ang kinadak-ang dili lamang tank, apan usab sa hangin gubat sa Ikaduhang Gubat sa Kalibutan!
  Gitawag si Friedrich aron makig-away sa kaaway, siya ang pinakamaayo nga ace sa Luftwaffe, ang hari sa mga gubat sa kahanginan usa ka simbolo sa kadaugan sa Third Reich. Ug sunod kaniya, o hapit sa iyang tupad sa iyang tuo nga kamot, sa usa ka pag-atake, ug busa labi ka kusgan nga pagbag-o sa Fokken-Wulf-5, gipadagan ni Helga.
  Nikanta pa ang bata:
  - Naglumba kami sa mga balud sa mga starship! Ang mga quark foam sa ether vortices!
  Gikumpirma ni Helga:
  - Pula nga mga binuhat, maigo ka! Mga anak sa ilalom sa yuta nga impyerno nga kalibotan!
  Mikatawa si Friedrich ug misulti sa iyang paborito:
  - Dali, palayo sa tornilyo! Anghel sa kamatayon, sipol lang aron siya motungha! Iyang gigisi ang tanang hugaw sa ilang mga asno!
  Mikagik-ik si Helga isip tubag.
  - Aw, buotan ka!
  Si Friedrich medyo nabalaka bahin sa pagtaas sa gibug-aton sa iyang ayroplano, ang koneksyon sa pag-instalar sa mga long-range nga hinagiban ug ang pagdugang sa mga bala. Human sa tanan, ang projectile sa usa ka 30-mm nga kanyon tulo ka pilo nga mas bug-at kaysa sa usa ka 20-milimetro nga kanyon, ug sa mga termino sa makadaut nga gahum, tingali upat ka pilo nga mas gamhanan, kini usa ka unibersal nga hinagiban nga makahimo sa paglaglag sa armadura sa ibabaw. sa planeta ug sa kahanginan! Gusto pa sa batan-ong alas nga ihatag ang mga machine gun ug tangtangon ang upat ka dagkong kalibre niini, apan ... si Helga misupak sa wala pa mobiya:
  - Human sa tanan, kini mahimong moabut ngadto sa close combat. Mas maayo nga i-save kini nga trump card ...
  - Igo na alang sa Force Majeure ug duha ka shooters! - Giputol dayon ni Friedrich. Para nako, igo na ang shooting down close. Sa kinatibuk-an, sa akong hunahuna ang machine gun armament dinhi sobra ra.
  Malipayon nga nagngisi si Helga ug gisagpa ang likod sa bata.
  - Ikasubo, dili tanan usa ka dili mabuntog nga kabalyero sama kanimo! Daghang mga aces bag-o pa, kinahanglan nila ang labi ka baga nga kalayo aron sigurado nga maigo ...
  Si Frederick makatarunganon nga misupak:
  - Ang ingon nga usa ka mahal nga awto sama sa ME-362 U dili ihatag sa usa ka bag-ong piloto. Kini nga fighter kay para sa aces.
  Imbis nga motubag, si Helga midagan sa iyang fighter-attack nga eroplano, nga nagpakidlap sa iyang hubo, pink nga tikod. Unsa pa may buhaton, nitingog ang emergency call.
  Si Friedrich sa kasagaran nalipay nga iyang gitangtang ang duha ka gawas nga machine gun, ang dako nga sakyanan dali nga milupad, ug ang katulin misaka, ug ang mas gaan nga mga pako mipauswag sa pagkamaniobrahon. Bisan kung ang mga punto sa sunog mismo gitabonan sa mga fairing, ang ilang pagkunhod namatikdan nga nakadugang sa aerodynamics sa awto. Bisan kung ang Me-362 sa mga termino sa aerodynamic nga mga kalidad wala gihapon managsama sa mga salakyanan sa piston, kini usa ka unibersal nga kabayo sa gubat.
  Ang talagsa nga mga kahoy ug mga uma nagkidlap-kidlap sa ubos... Init ang adlaw ug morag dili sayon ang pagpakig-away. Ilabi na ang mga Ruso, nga napildi niining dakong gubat. Dinhi sa wala ug gamay sa ubos mao ang panon sa mga uwak nga naglupad... Usa ka dako nga panon, ang uban sa mga uwak dako kaayo... Usa ka makahahadlok nga ilhanan, ang mga uwak nag-uban sa tanang gubat niining mapintas, walay sentimentalidad nga kalibutan. Ingon nga gikanta ni Boyarsky sa sikat nga musikal:
  - Apan ngano! Imposible nga mabuhi sa imong hunahuna! Apan ngano - ang kinabuhi wala magtudlo kanato bisan unsa!
  Dinhi kini ang kapintasan, kapintasan ug dugang nga kapintasan! Kabangis, kabangis ug sa makausa pa nga kabangis nagsemento sa nasud!
  Ang panon sa mga uwak ingon og walay katapusan, adunay napulo, gatusan ka libo kanila, ug sila nag-caw aron imong madungog sila bisan sa usa ka hermetically sealed cabin. Gipangutana ni Friedrich si Helga sa radyo:
  - Tingali mahimo naton sila maigo sa mga machine gun?
  Ang ace girl misupak:
  - Dili kini bili! Ang matag bala maihap dinhi!
  Si Friedrich mikatawa:
  - Nga posible kaayo! Ang hari adunay mga cartridge sa usa ka bag sa ilawom sa iyang trono.
  Ang unang batch sa Sobyet nga ayroplano kalit nga miambak gikan sa luyo sa usa ka panon sa mga buwitre. Una silang gisugat sa mga Salamander. Adunay mga kapildihan sa duha ka kilid, daghang mga Ruso ang napatay. Naulahi ang pagpamusil ni Friedrich ug gipusil lamang ang walo ka mga awto. Apan lisud gihapon kini nga pagsugod. Apan ang usa ka magtiayon nga German nga "Salamanders" -3 gipusil, ug kini dili klaro kung giunsa ang Me-262 nakahimo sa pag-una sa tanan.
  Apan ang panguna nga butang wala pa moabut. Ang panon sa mga uwak natapos, ang German nga mga piloto milukso ngadto sa kawanangan ibabaw sa Krasnogvardeisky field ug kini nagsugod.
  Ang tibuok kasundalohan midali paingon sa German squadron, ug dinhi, sa pagkatinuod, adunay aviation gikan sa pipila ka air armies sa USSR. Usa ka dako nga armada sa mga ayroplano sa tanan nga mga tipo, apan labaw sa tanan ang Yakov ug pipila nga dili kaayo Laggs.
  Si Friedrich nagpabuto gikan sa gilay-on nga kapin sa unom ka kilometro. Naunlod na usab siya sa mga sapa sa ihalas nga panan-aw, kung wala nimo gipunting, apan ang imong mga tudlo nagpadayon nga awtomatiko. Sa diha nga wala nay mga konsiderasyon, mga hunahuna, ang lawas ingon og imoha, apan ikaw sama na sa usa ka itoy sa wala mailhi nga mga pwersa... Ug kana nagpasabot nga ang unod dili imo, apan ang espiritu sa Sheol - mahugaw, dautan nga mga pwersa. ..
  Aw, ug sa ulo sa terminator boy, ang kanta nagsugod sa pagpatingog sa makadaghang higayon:
  Taliwala sa mga higala, apan sa samang higayon nahimulag,
  Nadakpan sa pag-antos, masulob-ong mga kabalaka!
  Gikapoy na kaayo ang atong kalibutan sa pag-abuso,
  Dili makita ang hawan o katahom!
  Diin mo kami gidala - ang daotan nga daotan nga yawa?
  Kung ang usa ka daotan nga demonyo nagkontrol sa usa ka kasundalohan!
  Gusto gyud namo ang himaya sa militar,
  Bisan tuod sa kasingkasing ako usa ka mangil-ad nga parasito!
  
  Ang ingon nga kahaw-ang sa gipalong nga espiritu,
  Walay paagi sa palibot sa quagmire!
  Ug ang kamatayon, kini nga estaka sa mapintas nga tigulang nga babaye,
  Unsa ang nagkolekta og tribute sa Holy Rus'!
  
  Ang yano nga pagsabot dili modan-ag,
  Ang tanan naa sa web, walay kinutuban nga gahum!
  Ang tinguha sa pagpuyo sa yutan-ong puloy-anan,
  Pagtilaw sa katam-is, kalipay, kalipay uban sa imong hinigugma!
  
  Apan gipadala sa kapalaran ang iyang anak sa gubat,
  Diin kinahanglan natong kalimtan ang kalinaw!
  Dili kinahanglan nga tunglohon si Satanas tungod niini,
  Kami mismo wala nay laing gusto!
  
  Giputol ko ang alimpulos sa eroplano,
  Nahimo ang usa ka twist, ug ang pirma nga paglihok!
  Tuohi ako, ang manggugubat sa Fatherland wala mamatay,
  Magdula ta ug funeral march para sa scum!
  
  Daghan ang kaaway, kusgan,
  Mga awto, manggugubat, mga misil!
  Atong dugmokon ang impyerno nga Wehrmacht,
  Ang mga pagpahimulos sa Russia mahimaya!
  Ang komunismo moabut sa Yuta, ako nagtuo,
  Magkinabuhi kami nga malipayon - sigurado ako!
  Ang berdugo sa mga tawo - pasismo, mahugno,
  Ang kadaugan anaa sa pagkamabination, ang kahayag sa Mayo!
  
  Amahang yuta, tulin nga paglupad,
  Naghatag kini kanamo ug balaang kinabuhi!
  Ang awit sa Inahan nag-awit sa among mga kasingkasing,
  Tuod man, grabe akong away para niya!
  
  Ug ako nagtuo nga ang usa ka masanag nga panahon moabut,
  Wala nay mga pagpatay, ang katigulangon mawala ngadto sa bung-aw!
  Ang lumba molambo nga walay ngilit,
  Ang tumoy magdali sa mga nahimo sa mga linya!
  
  Ug aron atong mapaduol ang panahon;
  Unya kinahanglan nimo nga makig-away sama sa usa ka sundalo sa Rus'!
  Aron kini makaabot sa tanan nga dili tanga,
  Nga ang mga Ruso nahibal-an kanunay kung unsaon pagpakig-away!
  Usa ka maayong patriyotikong kanta ang milanog sa ulo ni Friedrich, apan ang iyang mabudhion nga mga kamot ug tiil mibuhat sa eksaktong kaatbang. Sa ato pa, nagpadala sila og mga kabhang sa mga eroplano sa Sobyet sa tanan nga mga tipo ug tatak. Ang mga piloto sa Sobyet misulay sa pagpaduol ug pagsugod sa usa ka away... Si Volka, nga nakapusil sa kapin sa kalim-an ka mga sakyanan nga naglihok, miliko ug naglikay sa mga buto ug sa pagsulay sa pagbangga (iyang giputol kini nga kamikaze sa mubo nga mga pagbuto sa machine-gun) . Dayon ang eroplano sa batan-ong ace mibalhin, ug kay naa sa combat trance, ang bata nagpabuto og daghang mga air cannon. Giputol niini pag-ayo ang daghang mga manggugubat sa Sobyet nga mitumaw gikan sa luyo.
  Dinhi si Friedrich mismo hapit na mabangga, apan nakahimo sa pag-slide sa linya sa kalayo ug nagpadayon sa pagpuo sa iyang mga kaatbang. Niining higayona, ang twin-engine nga "Pawns" nahimong iyang biktima. Usa ka aphorism ang mikidlap sa mga ulo sa mga lalaki (ang mga pawn dili usab mga nuts, umaabot nga mga rayna!). Misinggit si Helga sa radyo:
  - Oh, minahal nga mama! Giunsa nila pagpugos!
  Si Friedrich, nga naghimo sa usa ka dili kompleto nga loop, giputol ang mga manggugubat sa Sobyet gikan sa usa ka layo nga gilay-on nga naningkamot sa pagkuha sa luyo ni Helga. Usa kanila mao ang "Shopkeeper" (Lagg-5), adunay usa ka dako nga pula nga bituon sa fuselage ... Kini nagpasabut nga usa ka bayani sa USSR. Ang babaye mismo, sa usa ka pag-atake nga pagbag-o sa Fokken-Wulf, nagpabuto sa mga tangke sa kasundalohan ni Rotmistrov nga nagkaduol sa mga posisyon sa Aleman. Ug sa samang higayon siya naigo sa tukma, diving malampuson.
  Si Friedrich nakig-away gihapon sa mga eroplano sa kaaway, sa hunahuna nagpasalamat sa mga suplay alang sa pagdugang sa mga bala. Siya nakahimo pa gani sa pagtanom sa usa ka traydor nga terminator sa usa ka T-34-85 nga tangke, nga nagpili sa usa sa komandante (kini makita gikan sa mga antenna, nga, bisan pa sa abog ug gilay-on, ang hait nga mga mata ni Friedrich dali nga nakakita!).
  Ang hatch cover naigo sa tulo ka kabhang sa makausa ug ang tangke mihunong...
  Init usab sa ubos, ang vanguard sa Fifth Guards Tank Army niligid na paingon sa mga SS grenadier ug mga bahin sa Second Corps.
  Ang unang mga sakyanan sa Sobyet miligid ngadto sa anti-tank nga kanal, ug ang ilang gikusgon mihinay. Ang paspas nga pagpabuto sa mga kanyon sa Tigers-5 ug Panthers-5 nagpaulan kanila. Dinhi diin ang bag-ong mga Aleman kusgan: nakig-away sa layo aron makakuha usa ka bentaha sa kanila, ang mga tangke sa Sobyet kinahanglan nga makigsangka. Pagbutang ug landfill... Apan ang taktikal nga desisyon dili tukma, sa paggisi sa hawan nga kapatagan diin gikalot ang mga kanal, aron masugatan ang mga makina nga naghulat sa "tukbonon". Oo, ug dili sa pagkahulog sa kadaghanan sa parehas nga oras?
  Tinuod, ang Soviet Ils, bisan pa sa dagkong mga kapildihan, nakalusot gihapon, sama sa usa ka gamay nga boksingero nga nag-diving sa ilawom sa usa ka higanteng jam, padulong sa mga tangke sa kaaway, nga nagpahinabog kadaot, lakip ang gagmay nga mga bomba. Tinuod, sa pipila ka mga "Tiger"-5 sila nagbarug sa ibabaw sa pukot, apan alang sa daghang mga sakyanan, ang German nga infantry napugos sa pag-instalar sa proteksyon sa literal sa paglihok.
  Naghunahuna si Frederick nga kon ang mga Ruso nakahatag ug mas konsentradong pag-atake, mas dako unta silag kahigayonan nga makakuha ug "daghang kuwarta" ug makabentaha nga suod nga away.
  Ang ramming sa pula nga mga piloto nagpadayon, apan pananglitan batok sa abtik kaayo nga Salamander-3, kini nga taktika wala magdala sa gipaabot nga bunga. Ang mga kapildihan sa German nga abyasyon misaka, ingon nga, sa pagkatinuod, ngadto sa usa ka mas dako nga gidak-on sa mga Sobyet. Apan kini dili na usa ka walay kapuslanan nga gubat. Daghang mga piloto sa Sobyet ang adunay disente nga kasinatian, dili alang sa bisan unsa nga ilang gitabonan ang Moscow, mao nga ang mga Nazi nag-antus pag-ayo.
  Si Friedrich, kansang mga instinct hilabihan ka hait, kanunay nga naglikay sa mga hit ug intuitively nga naigo sa labing delikado nga mga manggugubat sa Sobyet. Naningkamot sa pagpukan sa mga lider. Gibuhat niya kini, ug kini nagtrabaho nga wala"y mga sayup. Pinaagi sa dalan, adunay usa ka kahaw-ang sa akong ulo, ug usa ka kakulang sa pagsabut sa gubat nga ingon niana. Nag-react ang lawas, nadakpan ang mga target, wala"y mga miss. Sa makadaghang higayon nakaabot pa kini sa mga tangke.
  Ug daghang ginatos, kon dili linibo sa tanang matang sa ayroplano ang mikidlap ug mikidlap atubangan sa atong mga mata. Pananglitan, si Huffman sa iyang He-362... Nakig-away siya sa usa ka espesyal nga paagi, katulin, ang pagkurog sa usa ka jet nga sakyanan, ug ang mga tinumpag naglupad sa tanang direksyon... Ug ang mga Ruso dili usab daotan... Apan hain ang Kozhedub, panahon na nga putlon ang gahum... Si Friedrich naglihok sa labing gamay, karon dili na kinahanglan nga moliko, maigo nga gamay, apan, gamay ra ang paglihok gikan sa kapildihan..
  Nahurot na ang mga bala, ingon man ang gasolina sa mga tangke, ug ang mga impresibong reinforcement nangabot gikan sa mga posisyon sa Aleman. Ang Salamanders, ug bisan ang pipila ka makalilisang nga Me-362, mao ang una nga misulod sa gubat, gisundan sa ubang mga gang ni Hitler. Pag-usab, naglihok sa unahan ... Ang mga eroplano sa Sobyet nagsugod usab sa pag-atras. Nahutdan na sila sa sugnod, ug ang ilang mga kapildihan milabaw sa tanan nga mahunahunaan ug dili mahunahuna nga mga limitasyon. Mibalik si Friedrich ug nangutana kang Helga:
  - Maayo ang tanan?
  Ang babaye mitubag:
  - Ang eroplano naglihok na! Na-knockout nako ang unom ka tanke ug usa ka fighter...
  Si Friedrich mituaw:
  - Oo, nalabwan nimo bisan ako sa gidaghanon sa mga naguba nga tangke. Lima lang ka salakyanan nga may busal ang akong giguba!
  Mikagik-ik si Helga.
  - Pila ka eroplano?
  - Mga ayroplano? - Ang mga numero mikidlap sa ulo ni Friedrich... - Eksaktong tulo ka gatos ug usa! Bag-ong world record. Unsa nga kalampusan ...
  Si Helga miingon:
  - Usa ka lang ka kabalyero! Dili, sa dili madugay ang diyos sa kalaglagan. Ang bantogang Kali mismo... Universal fighter!
  Si Friedrich matinahorong mitul-id:
  - Sa tinuud, si Kali dili usa ka diyos, apan usa ka diyosa sa daotan. Sa ato pa, usa ka babaye, bisan tuod usa ka gitahud ug popular nga diyos sa Hinduismo. Daghang mga templo ang gitukod alang kaniya ug ang mga pag-ampo gitanyag ngadto kaniya.
  Kalit nga namatikdan sa bata nga grabe ang pagkalas sa iyang tuhod sa lever. Ug siya nanumpa:
  - Damn it! Dili kini angayan nga moliko sa ingon ka daghang armado nga awto.
  Si Helga miingon nga adunay kabalaka:
  - Ug ang imong sunod nga paglupad wala ako?
  Gikumpirma dayon ni Friedrich:
  - Oo, ang imong Fokken mapuno gihapon ug makargahan, apan ang akoa andam na. Ayaw lang isulti, ampingi ang imong kaugalingon!
  Desidido nga mipahayag si Helga:
  - Dili! Ang akong tambag kanimo mao ang pag-away ug pag-away kutob sa imong mahimo... Kung mahimo.
  Ang mga eroplano mitugpa ug si Friedrich midagan ngadto sa sunod nga sakyanan. Ang pinili nga kombinasyon sa Me-362 ug ang pag-atake nga F -490 mao ang kamalaumon alang sa superass sa tanang panahon.
  Si Friedrich, nga mibati sa mahait, bagis nga mga pedal sa Fokken-Wulf-4 nga walay mga tiil, misugod sa pagduso sa katulin ug pag-awit:
  - Ako molupad sa gubat! Pagatamakan ko ang binuhat ngadto sa abog!
  Ang gubat sa Krasnogvardeysk nagpadayon. Gawas pa sa mga tangke sa kasundalohan ni Rotmistrov mismo, usa ka gatos ug kalim-an nga mga sakyanan sa Sobyet, nga gikuha gikan sa habagatang kilid ug sa Kashirnsky nga rehiyon sa atubangan sa Sobyet, miabot usab sa natad sa panggubatan. Tinuod, ang unang batch sa mga sakyanan lang ang miabot hangtod karon. Ang Soviet aviation wala usab maghunahuna sa paghunong, apan dili pa kaayo aktibo.
  Si Frederick nagsugod sa pagtrabaho sa mga tangke, gamit ang iyang mga pusil nga espesyal nga gihimo alang niini nga katuyoan. Sa iyang opinyon, ang kalibre 37 millimeters maayo gihapon alang niini nga katuyoan. Pananglitan, si Rudel, nga adunay ingon nga mga pusil, nga wala"y bisan unsang panagsangka sa panagsangka, gilaglag, o labi pa, kung unsa ang labi ka patas, natumba ang 534 nga mga tangke sa tibuuk nga gubat. Apan adunay usa ka ordinaryo nga tawo, dili si Friedrich. Nahinumdom ang batang lalaki kung giunsa gisultihan sa iyang amahan ang iyang inahan nga ang hiniusa nga epekto sa bata nga gidala sa tagoangkan, dugang sa pagpakita sa talagsaon nga mga abilidad sa pag-uswag sa pagkabatan-on, mahimo"g himuon ang mga anak nga usa ka psychopath...
  Tingali ang iyang combat trance, ug ang superpower sa manggugubat, usa usab ka sangputanan sa usa ka impluwensya, nga ang kinaiya niini wala mahibal-an niya.
  Apan ania ang mga tangke, alang sa piloto ang ilang mga lihok ingon hinay, ug labi pa alang kang Friedrich. Ang batan-ong ace nagsugod sa pag-igo gikan sa usa ka pinahigda nga eroplano. Namusil lang ug naigo. Mga kidlap sa kahayag gikan sa gagmay nga mga pagbuto, mga pusa nga nabuak. Daghang mga awto ang nasunog sa kini nga kaso, tungod kay ang mga tangke sa gas nahimutang sa kompartamento sa away. Ug ang pagkaguba, ang baril sa T-34 milupad sama sa dila sa usa ka tirador.
  Kasagaran ang mga kabhang nga naigo hinungdan sa pagbuto sa mga bala. Ug kini sa baylo ...
  Si Friedrich wala maghunahuna sa ingon nga mga butang, siya nagtan-aw sa hulagway sa dihang, nga nag-antus sa bug-at nga mga kapildihan ug nakaamgo sa pagkawalay kapuslanan sa mga pagsulay sa paglusot, ang mga tangke sa mga guwardiya mibalhin sa mga kanal nga gikalot sa mga tawo sa Sobyet.
  Apan bisan dinhi usa ka dili maayo nga katingala naghulat kanila. Duha ka dosena nga "Super Ferdinands" ang nakaduol. Sila, sa walay palad, adunay mas lig-on nga mga kinaiya sa pagdrayb, salamat sa paggamit sa American makina.
  Ang mga salakyanan sa Sobyet naglakaw tabok sa usa ka bukas nga kapatagan, nga nagpasabut nga ang mga maalamat nga manggugubat mahimong moatake gikan sa tulo lang ka kilometro ang gilay-on. Siyempre, ang mga "Superferdinand" nasipyat, apan ang taas nga rate sa pagpabuto sa mga anti-aircraft nga mga pusil nagtugot kanila nga maigo kanunay. Dugang pa, ang uma gikubkob pag-ayo ug gidaro sa mga kabhang, ug ang T-34-85 dili makaangkon og tulin. Apan naglihok gihapon sila sama sa usa ka shaft sa panahon sa pagbuto. Ug ang Panthers-5 ug abtik nga American Witches-5, high-speed tank destroyer, midali sa pagtabang sa Ferdinand-4.
  Si Friedrich misulay sa pagtuktok (puro subconsciously) sa mga kumander. Bisan ang akong mga tudlo napiit tungod sa tensiyon. Ug dihay mga prutas! Ang batan-ong terminator, gikan sa usa ka pinahigda nga projection, natumba sa kap-atan ug duha ka T-34 tank, tulo ka KV-s, ug duha ka Su-122. Mahimong adunay tulo pa nga mga awto, apan nabalda sila sa usa ka pagsulong sa mga manggugubat sa Sobyet, ug labing hinungdanon nga pag-atake sa mga ayroplano. Gisugdan ni Friedrich ang pagpabuto og 37-milimetro nga air cannon ug duha ka 20-milimetro nga kanyon (makadaot usab kon makaigo ka og suga o tangke sa gas o makina) gamit kini.
  Adunay kawhaan ug pito ka mga eroplano sa kinatibuk-an, ug adunay napulo'g walo ka mga Ilov ... Dili daotan, nga gikonsiderar ang kamahinungdanon sa matag tangke, bisan kadtong nadaot niining gahi nga panagsangka ... Daghang mga T-34-85 nga gipaspasan ug sa katapusan nakalusot sa pagsira. range. Karon ang lightly armored American "Witches"-5 misilaob.
  Nakita ni Friedrich ang pag-atake nga eroplano ni Hans-Ulrich Rudel. Kining dugay na nga sikat nga alas, daw nakahukom usab nga ilisan ang Stuka sa mas lig-on ug mas paspas nga Fokken-Wulf-5. Ang iyang sulo nga simbolo nailhan sa tanan. Gipangutana niya si Frederick:
  - Kumusta ka, Anghel sa Kamatayon!
  Nag-reply si Terminator Boy:
  - Ang mga butang naa sa Gestapo, apan ako adunay mga nahimo!
  Gipasalig ni Rudel:
  - Ug maayo ang akong gibuhat! Apan giunsa nimo pagdumala ang pagpamusil nga tukma ug dali, ug bisan gikan sa usa ka pinahigda nga eroplano?
  Ang ace boy, nagkatawa, mitubag o nikanta:
  - Nahibal-an ko nga sigurado nga ang tanan nga imposible posible! Pangitaa ang diamante sa mga hari sa Yuta sa nagaagay nga tubig!
  - Okay ra, maabtan nako ang traynta sa katapusan sa adlaw! - saad ni Rudel.
  Pagbalik, pag-ilis sa ayroplano, ug pag-usab ang orihinal nga Me-362, usa ka ayroplano nga, gawas sa mga buho sa bala sa mga pako, wala makadawat ug kadaot ubos sa pagpangulo ni Volka. Ug siyempre ang gubat sa tangke ...
  Init sa Krasgvardeisky. Ang mga kolum sa Fifth Guards Army ug mga brigada nga gikuha gikan sa ubang mga prente mibira. Ang mga reinforcement usab mikamang ngadto sa mga Germans, lakip ang usa ka dosena nga American tank destroyer, ang pinakaulahing M-18 nga adunay 110-mm nga mga kanyon. Kini nga mga salakyanan dili ubos sa makadaot nga gahum sa Tiger-5 kanyon, kalibre 105, ug mas maayo pa sa pagbuntog sa T-34, tungod kay sila dili kaayo prone sa ricochet. Ang pusil mismo gihimo usab gikan sa usa ka nakabig nga Amerikano nga anti-aircraft gun, nga nagpasabut nga kini paspas nga nagpabuto. Ang armor lamang ang mas huyang kay sa German, apan ang 186 millimeters igo na nga makagunit sa usa ka projectile sa agtang. Dugang pa, ang T-34-85 kanunay nga gipahid samtang naglihok.
  Si Friedrich, sa layo pa, mibati sa nagsingabot nga tsunami sa usa ka bag-ong balod sa Red Army nga ayroplano. Kini nagpasabot nga samtang wala'y panahon alang sa mga tangke, nga halos gitak-opan pag-ayo, mas maayo nga pasagdan sila sa pag-atake nga eroplano. Taliwala kanila, sa dalan, imong makita ang kaayo bug-at nga armado ug armored Non-329s. Ang duha nga pag-atake sa eroplano ug mga tiglaglag sa tangke kusgan. Ilabi na sa 88-mm Ra-44 kanyon, nga motuhop dili lamang sa atop sa tangke, apan usab sa agtang. Lamang sa aerial combat, kini nga makina, sa pagbutang niini sa kalumo, dili kay versatile sama sa "trabaho mare" Fokken-Wulf.
  Taliwala sa mga atake nga eroplano, namatikdan ni Friedrich ang eroplano ni Helga. Aw, siyempre, balik sa aksyon.
  Ang bata nga terminator, nga mikanaog gamay sa dalan, among putlon ang tulo ka mga tangke ug usa ka self-propelled gun-76, miawit:
  - Kita adunay usa ka pasundayag! Yano ang pinakataas nga super klase!
  . KAPITULO Num. 18.
  Si Helga dali nga mitubag:
  - Siyempre mituo ko nimo! Wala nako gihatag akong kasingkasing sa mananap! Ang tubag ihatag kanimo - motuo ka ba niini o dili?
  Imbis nga motubag, si Friedrich nagsugod sa pagpabuto gikan sa usa ka layo nga gilay-on gikan sa ubos ... Ug dayon pag-angkon sa kahitas-an.
  Adunay daghan nga mga eroplano sa Sobyet, apan mas gamay pa kay sa unang higayon. Ang mga piloto sa Luftwaffe mibati nga medyo masaligon, sama sa usa ka first-grader nga gibunalan ang usa ka makalagot nga kaedad sa usa ka dili pamilyar nga eskwelahan ug literal nga nabug-atan sa kusog.
  Ang mga piloto sa Sobyet nahimong labi ka maliputon, ug sa dihang giatake sila, nabahin dayon sila sa mga grupo, naningkamot sa pagbira sa mga Aleman ngadto sa ilang kaugalingon. Giatake sila ni Frederick, nga mitungas sa bungtod. Alang kaniya, bisan pa, ang pagdumili sa kaaway nga maglunsad og direkta nga pag-atake nagpasayon lamang sa mga taktika. Apan ang ubang mga German nga manggugubat miadto sa gubat.
  Si Friedrich nakamatikod sa kalagot nga ang Non-362s kasagaran nag-una kaniya. Apan okay ra, gikan sa layo nga pila ka kilometro, wala"y nahibal-an kung unsaon pagputol.
  Ug ang "Salamanders"-3, sama sa papel nga mga eroplano sa mga bata, molukso, molukso sama sa iho sa mga balud, ug sila mismo makakuha...
  Gipili ni Friedrich ang iyang biktima, ang command plane, ug wala nay panahon sa paghunahuna kung giunsa kini nga eroplano gipusil. Ang bata nagdrowing og moral:
  - Mahimo ka mapildi sa usa ka gubat, dili sama sa sports, kausa, apan mahimo ka nga modaog sa usa ka gubat, dili sama sa usa ka dula, nga walay katapusan! Bisan pa, ang mga piraso sa napildi lamang ang molupad gikan sa pisara;
  Hinuon, nabati sab ang away sa field. Pananglitan, si Wittmann usa na ka batid nga tank ace, nakig-away siya sa Tiger. Siya ug ang gunner kanunay usab nga nasipyat, bisan kung ang tangke dali nga mibalik. Si Gunner Schleich halos walay panahon sa pagpahid sa singot sa iyang nawong. Makapila na ka higayon nga naigo sa agtang kining maong puthaw nga mangtas, apan hangtod karon usa na lang ka ricochet. Si Wittmann misinggit sa kinatas-ang bahin sa iyang mga baga:
  - Paduola sila, ayaw kakulba, o...
  Ang mga impresyon sa usa ka partisipante sa gubat, ang Deputy Chief of Staff sa 31st Tank Brigade, nga bag-o lang nahimong Bayani sa Unyon Sobyet, si Grigory Penezhko, naghisgot usab mahitungod sa kahimtang sa tawo niadtong makalilisang nga mga kahimtang. ... Ang bug-at nga mga hulagway nagpabilin sa atubangan sa akong hunahuna nga mga hulagway... Adunay ingon nga kasaba nga ang mga eardrums gipiit, ang dugo midagayday gikan sa mga dunggan. Ang padayon nga dinaguok sa mga makina, ang pag-agulo sa metal, ang dinaguok, ang mga pagbuto sa mga kabhang, ang ihalas nga kalansing sa gisi nga puthaw... Gikan sa point-blank nga mga buto, ang mga turrets nahugno, ang mga pusil nabali, ang armadura mibuto, ang mga tangke mibuto.
  Ang dili masulud nga bug-at nga Patton-3, gisulayan nila nga kuhaon ang Soviet T-34-85 nga hapit wala"y punto. Nangurog siya, miburot ang gisalipdan nga hinagiban. "Witches" -4 nakalusot ug misulay sa paggamit sa maniobra sa ilang kaugalingon. Ingon sa usa ka kasundalohan sa kabayo sa karaang mga kabalyero nga hapit na magpildi sa usag usa. Kasagaran ang duha ka mga tangke nagpabuto nga blangko ug nag-ulbo sa usag usa.
  Ang mga buto sa mga tangke sa gas dali nga nagsunog sa mga tangke. Ang mga pusa miabli ug ang mga tripulante sa tangke misulay sa paggawas. Nakita ni Grigory ang usa ka batan-ong tenyente, ang katunga nasunog, nagbitay sa armor. Nasamdan, dili siya makagawas sa hatch. Ug mao nga siya namatay. Walay usa sa palibot aron sa pagtabang kaniya. Ang mga sundalo nawad-an sa pagbati sa oras, wala mobati sa kauhaw, kainit, o bisan mga pagbunal sa hagip-ot nga cabin sa tangke. Usa ka hunahuna, usa ka tinguha - samtang buhi ka, buntoga ang kaaway. Ang mga tripulante sa tanke sa Sobyet, nga mikanaog sa ilang nangaguba nga mga sakyanan, nangita sa natad sa mga tripulante sa kaaway, nga nabiyaan usab nga walay kagamitan, ug gibunalan sila sa mga pistola, nga naggunitay sa kamot.
  Usa ka imahe sa istilo sa surrealismo sa usa ka kapitan nga, sa usa ka matang sa kasamok, misaka sa armor sa usa ka naguba nga German Tiger-5 ug gibunalan ang hatch gamit ang usa ka machine gun aron "sigarilyo" ang mga Nazi gikan didto. Ang komandante sa kompanya sa tangke, Chertorizhsky, milihok nga maisugon. Siya natumba, pinaagi sa alimpulos sa mga kabhang, mibuak sa kilid sa kaaway "Tiger"-5, apan siya sa iyang kaugalingon naigo. Pag-ambak gikan sa awto, gipalong sa mga tanker ang kalayo. Ug sila miadto na usab sa gubat.
  Ang kataposang kabhang ni Helga mitusok sa atop sa tangke ni Grigory Penezhko. Ang kabhang naigo sa tangke sa gas ug ang tanan nasunog. Gisunog sa kalayo ang mga tripulante sa tanke sa Sobyet, nga nagpugos kanila sa pag-ambak gikan sa mga pusa. Apan si Grigory mismo, kinsa nasamdan, wala'y panahon sa pag-ambak ... Gisunog niya nga buhi, nakasabot sa kinaiyahan kung unsa ang underworld ...
  Si Friedrich, nga nakakita nga ang mga eroplano sa kaaway nakahibalo na ug naningkamot nga molupad gamit ang hiniusa nga aksyon, giatake ang mga tangke sa iyang kaugalingon ... Sa pagkatinuod, ang mga Germans adunay usa ka lisud nga panahon, bisan pa nga ang labing armado nga British Challenger nga mga tangke misulod sa gubat ( ang mga tripulante gikan usab sa mga anak sa Britanya ug tukma kaayo ang pagpamusil!) .
  Si Friedrich puno sa demonyo nga kusog ug kahinam, andam siya nga mag-inusara sa pagsilhig sa tanan ug sa tanan, bisan kung kinahanglan niya nga makig-away sa usa ka tibuuk nga hukbo sa tangke, ug labi pa nga usa ka hukbo sa hangin. Apan kinahanglan namong mobalik, mahurot na ang gasolina ug mga bala, tungod niini, milupad kami, gipusil ang kalim-an ug pito ka mga ayroplano ug gitumba ang katloan ug usa ka mga tangke ug unom ka self-propelled nga mga pusil, dugang duha pa ka armored personnel carrier, tulo ka Katyusha, upat ka Andryushas, mga sakyanan nga misulay sa pag-adto sa likod.
  Si Helga miingon:
  - Ang mga Ruso adunay kanta bahin sa mga babaye sa among mga baryo! Ug kami adunay dili lamang nakig-away nga mga babaye, apan mga lalaki, kung unsa ang among kinahanglan!
  Miuyon si Friedrich:
  - Maayo ang among mga lalaki, apan mas maayo ang mga babaye!
  Si Helga malimbungon nga miingon:
  - Ang babaye midaog pinaagi sa pagpaagas sa mga luha, ang usa ka lalaki midaog pinaagi sa pagpaagas kanila!
  Si Friedrich, nga nagpagawas sa iyang mga ngipon, miingon:
  - Tungod kay naghimo kami og mga komedya, kini nagpasabut nga ang tanan dili kaayo daotan karon!
  Sa sunod nga paglupad kinahanglan ka nga molupad nga mag-inusara ... Buweno, kung mao kana ang kaso, nan wala'y kapuslanan nga mawad-an sa kadasig ... Kini init kaayo sa Fokken-Wulf nga adunay usa ka air-cooled nga makina. Init kaayo, ang makina, dugang ang adlaw, dugang gamay nga oras sa pagpabugnaw. Si Friedrich mismo natingala pa gani nga wala pa siya nahugno ubos sa ingon ka bangis nga karga. Tuod man, elementarya... ang tanang sulod gikaon...
  Ang mga tangke sa Sobyet hingpit nga nahurot... Bisan pa niana, ang mga reinforcement miabot na usab sa mga Germans, ug halos tanan nga mga atake nga eroplano gilabay ngadto sa gubat... Apan si Rotmistrov nakadawat usab og mga reinforcements... Ang sama nga mga tangke gikan sa laing atubangan.
  Apan mas kalmado ang hangin, bisan kung adunay lainlain nga mga hugpong sa mga manggugubat o mga eroplano sa pag-atake.
  Gisubli ni Friedrich ang iyang napamatud-an nga mga taktika kaniadto; Ug ang mga Aleman ...
  Usa ka regrouping usab ang nagakahitabo, tungod kay kadaghanan sa mga tangke sa Sobyet naguba na, nan mahimo natong sulayan ang pag-atake sa atong mga kaugalingon... Si Wittmann masulub-on nga miingon:
  - Walo ka mga tangke ang na-knockout... Maayo sa usa ka adlaw, pero dili maayo sa maong adlaw...
  Gitul-id sa gunner:
  - Sa tinuod dose...
  Si Wittman mihunong:
  - Upat ka naguba nga mga salakyanan sa dihang ang mga Ruso misaka sa lawom nga anti-tank nga kanal dili maihap! Elementary pa kadto. Ug ang mga bala kinahanglan nga mapuno ...
  Apan ang mga tangke sa Sobyet midali pag-usab sa dihang ang pag-atake nga eroplano ilabinang nagsugod sa pag-abut kanila. Sa partikular, si Friedrich, nga nagpabuto og kalim-an ug lima ka mga kabhang, diin kap-atan ug siyam ka T-34 nga mga tangke ug unom ka mga pusil sa kaugalingon. Ug mikabat siyag lima ug tunga ka minuto... Ingon niana ang panagsangka... Siyempre, mas dugay pa unta kini... Naghunahuna si Friedrich, nganong magdungan man siya sa pagpabuto gikan sa duha ka kanyon? Ug igo na ang Usa... Sa kasamtangan...
  Gisugat siya ni Helga sa airport, gihagkan siya og init sa iyang mga ngabil ug mihunghong:
  - Kini ang embodiment sa chivalry - Don Quixote!
  - Unsa imong giingon? - Nawala ang kasuko ni Friedrich.
  Gitul-id dayon sa babaye ang iyang kaugalingon:
  - Sorry gamay nga lobo... Gusto kong isulti si Lancelot!
  Ang ace boy misinggit:
  - Unya kana laing butang! Human sa tanan, ang Don Quixote usa ka parody sa usa ka kabalyero. Usa ka matang sa pagbiaybiay sa hungog nga chivalry ug dili hinakog nga kahalangdon!
  Miuyon si Helga:
  - Sa kinatibuk-an, nasabtan nako kini! Apan...
  Gibalda ni Friedrich ang babaye:
  - Sa eroplano dali!
  Ang mga tripulante ug mga piloto sa tanke sa Sobyet daw mihimo sa kataposang pagsulay sa pagpabalik sa sulog sa usa ka hilabihang dili malamposong gubat. Si Heneral Gotha, isip usa ka eksperyensiyadong komandante nga nagtuon na pag-ayo sa mga taktika sa Russia, wala magdali sa pag-atake, apan bisan gamay nga misandig aron hingpit nga mapahimuslan ang bentaha sa firepower. Ug siyempre, sa booking. Mao kini ang taktika sa usa ka taas nga boksidor nga moatras atubangan sa usa ka mubo, nagtrabaho isip numero duha, apan dili motugot sa mubo nga pinscher sa pagsira sa gilay-on ug makaangkon og bintaha. Aw, si Rotmistrov walay laing kapilian! Atakihon o mamatay! Ang naulahi mas maayo, bisan kung ang duha dali nga mahiusa!
  Aw, kinahanglan usab nga makig-away si Friedrich sa aviation ... Usa usab kini ka gubat, ug ang kaaway maisog ...
  Apan una, gipusil sa terminator boy ang kinse ka mga atake nga T-34-85 nga mga tangke. Nindot kaayo sa usa ka pagbuto...
  Si Helga miingon:
  - Ikaw ang emperador sa kahanginan! Ingon niini ang paagi nga mahimaya ang Ikatulong Reich!
  Gitubag siya ni Frederick:
  - Ug sikat na siya! Ug dili kinahanglan nga magdayeg!
  Misinggit si Helga:
  - Ug mas gihimaya nimo siya!
  - Mosulay! - misinggit si Friedrich.
  Nahulog siya pagbalik sa usa ka ultra-combat trance. Katingad-an nga mga hunahuna ang nagliyok sa ulo sa bata. Pananglitan, unsay mahitabo kaniya human sa kadaugan sa Third Reich? Siyempre, ang patronage sa asawa sa emperador maghatag kaniya sa labing taas nga posisyon, ug ang iyang anak mahimong manununod sa Dakong Imperyo. Makapaikag nga mga palaaboton! Ug ang mga Ruso, sa katapusan, nakakat-on sa kahusay ug disiplina diin bisan ang dugoon nga Georgian nga si Stalin dili makatudlo kanila.
  Bisan tuod, siyempre, ang kadaugan layo pa ... O tingali ang manggugubat makahimo niini ug moliko niini, nga nahagsa ngadto sa Fritz. Pagpatay sa daghang dosena nga pasistang mga salakyanan nga sama niini ug mobalik sa USSR ingon usa ka bayani?
  Apan makatabang ba kini kaniya kung ang mga bayani sa gubat nga nakaikyas gikan sa pagkabihag pusilon, ug... Si Stalin wala gayoy pagsalig kang bisan kinsa, siya miingon nga wala siyay anak nga lalaki, si Yakovlev! Busa siya, Friedrich, dili na makabalik... Labi na sa iyang gibuhat... Makakalagiw unta siya dayon sa USSR, sa dihang gihatagan pa lang siya sa Stuka. Ila untang gipasaylo ang bata... Aw, tingali ila unta siyang ipadala ngadto sa penal battalion, ug kon iyang gipusil usab ang pipila sa mga Nazi... Oo, nakahigayon siya sa pagbalik... Apan karon, sa ang USSR, dili nila siya luwason, siya nahimong dugoon kaayo...
  Naghunahuna si Friedrich, nganong wala siya moadto sa kiliran sa mga Sobyet? Aw, okay, miapil siya sa Hitler Jugent sa dihang nakaplagan niya ang iyang kaugalingon sa sentro sa Berlin niadtong panahona wala siyay laing kahigayonan nga mabuhi. Apan nganong gipatay man niya ang mga komisyoner? Iya na lang unta kining gipalong... Nganong kalit man nga nimata ang usa ka ihalas nga mananap diha kaniya... Dili bisan usa ka mananap, kay ang mga mananap kasagarang magpatay aron makakaon o tungod sa kagutom. Ang tawo gihimong kalingawan ang pagpatay, nahimong mas grabe pa sa tigre...
  Unsa ang nahitabo kaniya nga ang pagbuno nagsugod sa pagdala sa kalipay, ug ang tinguha sa pagbangon sa Ikatulong Reich ug paghimo sa usa ka karera miut-ut sa iyang tibuok nga pagkatawo? Kinsa siya nahimo?
  Apan, aduna ba gayod siyay usa? Ania ang parehas nga Heneral Vlasov o Boris Alekseevich Smyslovsky. Dinhi, usab, usa ka katingad-an nga personalidad, nga ingon usa ka sulundon nga representante sa mga halangdon nga grupo sa Tsarist Russia. Ug kinahanglan siyang moadto sa kiliran ni Hitler ug uban pang mga pasista. Opisyal sa Russian Imperial Army, kapitan. Human sa Gubat Sibil siya nabilanggo sa Poland, dayon milalin sa Alemanya. Misulod sa serbisyo sa German nga kasundalohan. Gikan sa 1928 ngadto sa 1932 nagtuon siya sa Higher Courses sa Military Department (General Staff Academy) sa Reichswehr. Atol sa Ikaduhang Gubat sa Kalibutan, siya aktibo nga nakigbahin sa pagtukod sa mga yunit sa boluntaryo sa Russia. Nagtuo siya nga ang mga Aleman makatampo sa pagpasig-uli sa Russia: "Ang kadaugan sa mga kasundalohan sa Germany kinahanglan nga magdala kanato ngadto sa Moscow ug sa hinay-hinay nga pagbalhin sa gahum ngadto sa atong mga kamot. Ang mga Aleman, bisan human sa partial nga kapildihan sa Soviet Russia, kinahanglan nga makig-away batok sa Anglo-Saxon nga kalibutan sa dugay nga panahon. Ang panahon molihok pabor kanato, ug sila walay panahon alang kanato. Ang atong importansya isip kaalyado modako, ug kita makabaton sa hingpit nga kagawasan sa politikanhong aksyon.
  Ang ulo sa bata napuno sa iyang nabasa kaniadto sa Internet... Sa aksidente, ang iyang panan-aw mitan-aw sa panid sa reperensiya nga libro - "mga kolaborator sa Nazismo usa ka kaulawan sa nasud!"
  Tinuod, sa samang higayon wala gayud ako nakigtambayayong sa Heneral A. A. Vlasov, tungod kay wala ako nakigbahin sa iyang mga panglantaw o sa iyang plano sa aksyon, apan ako personal nga nakigkita kaniya sa tulo ka higayon, nag-una sa mga instruksyon gikan sa German General Staff.
  Gibalda ni Friedrich ang iyang mga hunahuna ... Kawaloan ug tulo ka mga eroplano sa Sobyet ang gipusil, ug ang katapusang mga kabhang gitanom na sa mga tangke, ug posible na nga mobalik ... Unsa siya ka bastos ... Giunsa siya nalunod ... Duguon nga bigaon! Nabasa dayon ang mga mata... Ang asin nga mga tinulo sa luha midagayday sa hamis nga mga aping sa bata... Pagkapait, labing menos pusil sa imong kaugalingon!
  Sa iyang pagbalik, ang panan-aw sa usa ka gikapoy apan malipayon nga Helga diha-diha dayon mipadasig sa iyang espiritu, ug siya midali pag-usab ngadto sa gubat... Siya usa ka manggugubat, human sa tanan! Kini nagpasabot nga siya natawo aron modaog, ug kansang nasod mas huyang, dili siya higala niini!
  Si Helga kalit nga miingon:
  - Nganong naghilak ka?
  Gilingo-lingo ni Friedrich ang iyang ulo:
  - Nagtubig na ang akong mga mata sa kakapoy! Pagkadakong gubat! Wala nako gipiyong ang akong mga mata sulod sa unom ka adlaw! Ug sa wala pa ako halos wala'y tulog!
  Gihupay ni Helga:
  - Ang boiler mosira ug kami matulog og gamay ... Adunay gamay na lang nga panahon. Diutay na lang sa wala pa ang kadaugan!
  Ang paglupad sa Fokken-Wulfach-4, ang mga ayroplano sa kaaway dili makita, ug gamay ra ang nahabilin sa mga tangke. Apan bisan kadtong anaa kinahanglan nga tapuson.
  Si Helga mihunghong sa radyo:
  - Bueno, hatagi sila! Ingon niana, pagtuis sa numero nga walo!
  Si Friedrich mikatawa:
  - Ang pagtuyok sa walo mas maayo kay sa pagkuha og unom sa imong mga strap sa abaga!
  Ang batang babaye, nga naigo sa awto sa usa ka dive, misinggit:
  - Dili, imposible nga mahanduraw ka nga unom ka. Gipakita nimo ang lahi sa usa ka hari.
  Ang nahabilin sa Fifth Guards Army mao ang mga sungay ug mga bitiis. Karon si Gotha mimando usab sa pag-abante, ilabi na kay gabii na, milabay na ang oras human sa panihapon ug ang kangitngit nagsugod sa pagduol.
  Kapin sa usa ka libo usa ka gatos nga nadaot ug naguba nga mga tangke sa Sobyet ang nagpabilin sa natad sa panggubatan, ug mga tulo ka gatos nga mga tangke sa Aleman ang nakadawat pipila nga kadaot. Niini, gibana-bana nga kan-uman ug lima ka mga sakyanan ang walay kaso nga gipailalom sa pagpahiuli.
  Ug si Friedrich, gibiyaan ang iyang uyab nga matulog sa usa ka higdaanan, naglupad pa. Niining higayona gi-redirect kini aron sumpuon ang artilerya. Ang desperado nga pagmartsa ni Rotmistov nakabalda sa bahin sa mga puwersa sa kasundalohan ni Mainshein, ug sila miabante dili molapas sa dose ka kilometro sa adlaw ug gabii. Gabii na, apan ang mga stormtrooper nagtrabaho gihapon. Nagbag-o lang ang mga piloto.
  Sa makausa pa si Friedrich nakasugat og U-2 night bombers. Ang mga sakyanan milupad hapit duol sa yuta - ubos nga lebel sa paglupad. Nakahigayon unta sila nga makalusot sa maong pagtakuban, apan ning maong sitwasyon miduwa ang yawan-ong instinct sa batan-ong terminator.
  Dugang pa, si Friedrich kalit nga naulaw sa iyang mga luha, ug siya nasuko ... Bisan ang panan-aw sa bata nausab. Ug lahi kaayo nga mga pulong, lahi nga kanta ang nagdali sa akong ulo;
  Ang kasuko mikaylap sa lawas sama sa usa ka nagdilaab nga balud,
  Imposible nga masabtan kini nga butang ug kung unsa ang sayup kanako karon!
  Karon ang Sheol nagpadayag sa tanan nga kangitngit sa kalag,
  Gusto ko mga palasyo - ang akong hinigugma ug paraiso sa usa ka payag dili igo alang kanako!
  
  Ug kung giunsa kini nahitabo, bisan ang Dios wala mahibalo,
  Nahimo akong usa ka traydor nga scumbag, apan sa pagkakaron patay na ako!
  Diin gikan kini nga pagpadayag, kinsa nanganak niini,
  Nagkuha kog inspirasyon gikan sa kopa - kusog nga pwersa!
  
  Giguyod kami sa Yawa ngadto sa pukot, gihulog kami sa usa ka mabangis nga lingin,
  Nahitabo nga nasakpan ko sa pukot!
  Apan gub-on ko ang web, ug dawaton ko ang Dios sa akong kasingkasing,
  Ayaw lang itunglo ang langitnong bulan!
  Ug nahibal-an ko kini sigurado: mga igsoon sa bukton!
  
  Oh hatagi ako ug higayon santos Ginoo,
  Ang akong kinaiya, ikaw usa ka pagbudhi ug pagkadautan!
  Gusto ko nga unod, aron maluwas lamang ang unod,
  Ug siya midangat sa bung-aw, diin ang kaalam nahikatulog!
  
  Ang pasista miingon: nag-alagad ka kanamo -
  Makadawat ka og yuta, salapi, titulo ug pag-ila!
  Apan kung imong ihatag ang imong kalag,
  Ug kini mao ang pinakagrabe nga silot sa kalibutan!
  
  Apan ako usa ka huyang, ako naa sa kasamok,
  Ug iyang gilaglag ang buhing mga butang sa iyang kaugalingon, ang iyang kadungganan ug konsensya!
  Busa, kini usa ka lisud nga kamatuoran
  Human sa tanan, kini dili usa ka nobela, usa lamang ka istorya!
  
  Unsa may akong buhaton, way back;
  Wala nay nahabilin ug karon labing menos ang imong liog sa usa ka pisi!
  Apan ang demonyo miingon, hunonga ang kagubot,
  Tuohi kami, dili ko modawat sa ingon nga katalawan!
  Gitapos ni Friedrich kini nga "vocal", gitumba ang "mga dalunggan" ug dayon gibati niya ang hilabihang kakapoy ... Ug kung unsa ang namulak, nga nagpasabut nga usa ka bag-ong adlaw ang miabut, Hulyo 11. Ug siya nagtindog sa iyang mga tiil sulod sa pito ka adlaw...
  Human sa pagtugpa, ang bata halos wala makadagan sa higdaanan ug dihadiha nahulog;
  Ang damgo nahimong tensiyonado kaayo... Si Friedrich nagdamgo nga siya usa ka estudyante ug naminaw sa usa ka lecture. Dugang pa, isulti kini sa dako nga magtutudlo uban ang kadasig ug kadasig nga dili nimo boluntaryo nga naminaw. Didto naghisgot kami bahin sa dugay nang kaaway sa kasaysayan sa Russia, ang Estados Unidos. Morag ang iyang yutang natawhan sa kataposan nakahimo ug takos nga hinagiban sa pagpanimalos;
  -Kinahanglan mahibal-an nimo nga ang hukbo sa Pentagon nag-deploy sa labing kaayo nga pwersa sa welga sa pagpakig-away batok sa among tinguha nga bungkagon ang dalan sa ubang mga kalibutan. Nagpadala kog telegrama sa militar sa NATO, diin akong giingon nga dili nako ilogon ang yuta, nga nagpahigayon kog malinawong panukiduki nga gitumong sa kaayohan sa tanang katawhan. Wala nila tagda ang akong mensahe, gisukod nila ang tanan sumala sa ilang kaduhaduhaan ug hakog nga sukod sa mga mithi. Kining megalomaniac scum naghunahuna nga sila makakontrol sa tanang katawhan. Naghunahuna sila nga kung sila adunay usa ka manic nga gugma alang sa pagdakop ug paglaglag, nan ang ubang mga representante sa ubang mga kalibutan kinahanglan nga adunay parehas nga gugma sa hayop.
  Ang mamumulong mihunong ug naminaw sa makusog nga palakpak. Ug si Volka usab kusog nga nagpakpak alang kaniya, bisan kung dili niya gusto nga ilhon ang awtoridad. Aw, ang gamhanang higante mipadayon:
  - Dili ako usa ka hayop o usa ka manunukob, apan ako makahimo ug nagtinguha sa pagpanalipod sa akong kaugalingon, ang kaayohan sa akong sibilisasyon nagdepende sa akong pakigbisog, ug kung ang akong mga kaaway ug ang mga kaaway sa akong sibilisasyon nagtinguha sa pag-atake, nan ako nagtinguha sa pagpanalipod sa akong kaugalingon . Laglagon ko kadtong nagbarog tali kanako ug sa kagawasan. Kadtong hapit na magpaulipon sa katawhan, nga nag-isip sa ilang kaugalingon nga mas taas nga nasud, dili ubos sa hurisdiksyon sa mga tawo, mag-atubang og silot. Nakahatag na ako ug usa ka nickel sa usa ka grupo sa mga oligarko, ipakita ko kanila ang usa ka panig-ingnan sa usa ka tawo nga makahimo sa pagpakig-away, ug dili magpailalom sa wasay sama sa usa ka masinugtanon nga karnero. Kinahanglan kitang tanan magkahiusa, tungod kay kini ang atong komon nga hinungdan, tungod kay sa Yuta, sa dili madugay wala nay maginhawa. Karon sa punto. Aron mapildi ang mga armada sa Amerika ug NATO, nanginahanglan kita og dako, walay kinutuban nga mga reserba sa enerhiya, bag-ong mga hinagiban, ug aduna kita niini. Alang sa kadaghanan, bisan ang labing kaayo kanimo, ang bomba sa hydrogen ingon ang labing kahingpitan. Daghan, bisan ang labing maayo kaninyo, nagtuo nga wala nay laing mas gamhanang mga paagi sa pag-angkon og kusog, gawas sa posibleng pagpuo, nga mahimong lisod ipatuman. Kamong tanan nahibalo sa thermonuclear reactions, ang fusion sa hydrogen atoms ug ang pagporma sa helium. Aw, ug uban pang mga elemento, lakip ang puthaw. Ang nukleyar nga fusion naghatag ug kahayag sa mga bituon sulod sa binilyon ka tuig. Ug sa kadaghanan kaninyo morag dili tingali nga posible ang paghimo sa batakang bag-ong mga reaksiyon sa synthesis: halos wala diha sa kinaiyahan. Daghan kaninyo ang puno sa stereotypical nga mga hunahuna nga kung ang usa ka reaksyon wala maglungtad sa kinaiyahan, nan kini dili maglungtad sa prinsipyo. Unsa ka kabuang nga limbong, ang siyensya sa supercivilizations naghatag usa ka paagi aron makakuha usa ka dako nga masa sa enerhiya sa usa ka sukod ug sa mga reaksyon nga wala sa kinaiyahan. Nahibal-an na nimo ang paglungtad sa mga quark: mga mini nga partikulo nga naglangkob sa elementarya nga mga partikulo. Bisan ang imong siyensya nakadiskobre ug gatosan ka elementarya nga mga partikulo. Gawas pa niini, nga girekord usab sa imong siyensya, adunay mga partikulo sa lainlaing mga lahi, nga daghan niini ingon katingad-an kanimo, o sobra pa. Nahingangha ka sa pagkalainlain sa mga quark, nga lisud ipasabut sa naandan nga lohikal nga paagi. Di pa dugay, ang imong mga siyentista nakadiskobre sa mga partikulo nga gitawag ug preon, ang mga partikulo nga naglangkob sa mga quark, ug wala nimo kini makuha ug tun-an kini sa hustong paagi. Aw, wala pa nimo makuha bisan ang mga quark gikan sa nucleus. Aw, unsa nga matang sa enerhiya ang makuha pinaagi sa ilang fusion o fission: dili masukod bisan kung itandi sa usa ka thermonuclear nga reaksyon. Bisan sa moderno, medyo ubos nga lebel sa yutan-ong siyensiya, adunay mga teoretikal nga kalkulasyon nga nagpakita nga ang gamay nga partikulo, mas daghang enerhiya ang makuha niini. Kini nagsugyot nga kung ang usa makahimo sa pag-master sa ingon nga kusog, nan ang usa mahimo nga makakuha usa ka hapit walay kutub nga gigikanan sa mga kahinguhaan sa enerhiya. Bisan pa, wala"y usa ka yutan-on nga siyentista ang nakahimo dili lamang pag-usab sa reaksyon sa pagsagol sa mga microparticle, apan bisan pagkuha usa ka libre nga quark gikan sa nucleus.
  Bisan ang pagkuha sa usa ka libre, wala mabugkos nga quark dili pa mahimo. Unsa ang hinungdan nga ang mga reaksyon nga naglambigit sa pagbuak o pagsagol sa mga ultralight nga mga partikulo dili pa mahimo, dili lamang nga gisubli, apan bisan pa nga natala sa kinaiyahan. Ang rason anaa niini: mao kini ang hinungdan nga ang thermonuclear nga reaksyon lisud kaayo nga kini sa mahulagwayong paagi gitawag nga usa ka bayani nga adunay mubo nga mga bukton. Aron mahimo ang usa ka thermonuclear nga reaksyon, kinahanglan nimo ang kusog sa usa ka bomba atomika; Aron mahimo ang usa ka reaksyon sa quark fusion, ang reaksyon sa usa ka pagbuto sa usa ka thermonuclear charge dili igo alang sa reaksyon, mao nga ang mga superheavy quark dili makita sa kinaiyahan. Walay intermediate nga lakang, usa ka lakang nga nagbulag ug nagklasipikar sa mga reaksyon sulod sa atomic synthesis. Sa thermonuclear fusion adunay mga lakang sa usag usa, nga nagdugang sa mga termino sa enerhiya nga gipagawas. Usa ka reaksyon nga nagpagawas ug mas daghang kusog kay sa usa ka pagbuto sa thermonuclear, ug nga talagsa ra kaayo: ang reaksyon sa pagkapuo. Naggikan kini sa pagkontak sa butang ug antimatter. Talagsa ra kini sa kinaiyahan, hilabihan ka talagsaon, tungod kay halos walay antimatter sa tinuod nga kalibutan. Talagsa ra ang reaksyon sa paglaglag sa kinaiyahan; Ang punoan sa problema mao nga ang antimatter mismo wala gihimo gikan sa yano nga butang. Sulod sa atong makita nga sistema, dili nato kini maobserbahan. Apan kung mibalhin ka sa kawanangan ug nakit-an nimo ang imong kaugalingon sa junction sa mga uniberso, sa utlanan sa kalibutan ug sa anti-kalibutan, nan imong makita kung giunsa ang proseso sa pagpuo nagpadayon sa usa ka dako nga sukod. Ang kinauyokan sa problema mao ang pagbaton ug igong gidaghanon sa antimatter, nga mao, ang butang nga dili maglungtad sa tinuod nga kalibotan. Kanunay kini nga makontak sa tinuod nga ordinaryo nga butang, kini kinahanglan nga mapapas o mobuto, sama sa duha ka bulag nga luwas nga kemikal nga mga elemento nga mobuto sa pagkontak. Ang mga proton, neutron, electron, nga adunay kontak sa mga positron, antineutron, antielectron, mahimong mga photon ug uban pang mga partikulo nga nagdagan sa lainlaing direksyon. Ang ilang katulin sa pagpalapad dako kaayo ug milabaw sa katulin sa kahayag. Oo, sa panahon sa dinagkong pagpuo, ang mga partikulo mosobra sa gikusgon sa kahayag, nga nagpalayo sa usag usa. Ang anti matter lisud makuha sa yano nga paagi, pinaagi sa pagpadali sa mga partikulo sa mga accelerator. Ang resulta nga nakuha niining paagiha dili gayod makapamatarong sa gasto. Ug bisan pa, sa eksperimento, usa ka epektibo nga paagi sa paghimo og antimatter sa usa ka dako nga sukod nakit-an. Ang esensya niini mao nga ang kalagmitan sa pagkuha sa antimatter, sama sa butang, mao ang gibana-bana nga pareho, nga nagpasabot nga ang kalainan tali sa antimatter ug ordinaryo nga butang dili dako ug dili daghan nga enerhiya ang gikinahanglan sa pag-usab sa polarity sa butang. Mahimo kini gamit ang dili kaayo kusog nga radiation gikan sa usa ka espesyal nga natad ug usa ka balud sa usa ka espesyal nga kinaiya. Dugang pa sa mga quark, preon, adunay mga creon, reson, forcon, ryumon, chorodon, romon, ug uban pa. Ang radiation sa usa ka espesyal nga lebel sa telepathic nagbag-o sa istruktura sa butang sa lebel sa creon-reson, gamay ra nga nagbag-o, nagbalhin sa istruktura sa paghan-ay sa mga microparticle. Ang pagkadiskobre sa espesyal nga mga balud nagbag-o sa siyensya ug katilingban. Apan kansang radiation, unsa nga lebel ang makausab sa matang sa butang, pagbalhin niini ngadto sa usa ka qualitatively bag-ong lebel, sa pag-usab sa mga kinaiya sa mga butang. Usa ka bag-ong matang sa radiation ang nadiskobrehan sa panahon sa pagtuon sa mga abilidad sa tawo, ang iyang talagsaon nga mga abilidad. Kami nga mga Hitlernator nakabaton ug dugang nga abilidad sa wala pa ang ubang kanasuran ug katawhan. Ang bag-ong telepathic radiation nakasulod pinaagi sa tingga ug bisan sa mas dasok nga solid nga supermaterial, nga sa iyang kaugalingon nagpakita sa usa ka lahi nga sistema ug usa ka lahi nga sakup sa radiation. Bisan sa imong lebel sa siyensya ug sibilisasyon, ang radiation naglungtad ug nahimo nga labaw sa katulin sa kahayag. Gikan sa radioactive radiation, ang Alpha, Beta, Gamma, ug Beta rays molihok nga mas paspas kay sa gikusgon sa kahayag, ug uban sa Gamma-AS radiation, ang gikusgon sa kahayag halos usa ug tunga ka pilo nga mas taas. Sa planetang Yuta, ang radyasyon sa Klekon ug Dare waves nadiskobrehan na sa eksperimento, nga milapas sa gikusgon sa kahayag nga doble pa. Tinuod, sa pagkakaron sila namugna sa microdoses, nga wala gani mahibalo bahin sa mga palaaboton. Mosulti pa ko nga adunay direktang koneksyon tali sa gikusgon sa radiation ug sa abilidad niini sa pagsulod sa butang. Ang mas mubo nga wavelength, mas taas ang penetrating power, mas taas ang speed sa radiation. Ang gamma rays moagi lang ug usa ka sentimetro nga tingga ug maminusan sa katunga. Para sa Klekon ug Dare radiations, ang penetrating power mas taas pa. Ang mga extra-range nga radiation, ma-aura man kini, teleportation, telekinesis, telepathy, cyberkinesis, tormokinesis, plasmakinesis, adunay labing taas nga tulin ug tanan nga masulud nga range. Sa ato pa, naa sa gitawag nga espirituhanon nga superstructure nga nahimutang ang yawe sa pagkontrol sa mga kalibutan, sa pag-master sa wala pa kaniadto nga mga porma sa kusog. Ang pinakabag-o nga mga porma sa enerhiya nagbukas sa dalan ngadto sa pinakabag-o nga mga porma sa pagsukod, mga sukod sa microworld nga makahimo sa pagsulod ug matuman sa macroworld, pagbalhin sa mga sukod tali sa micro-fundamental nga mga partikulo ngadto sa tinuod nga kalibutan, ang gitawag nga rolling sa kawanangan. . Ang usa ka bag-ong matang sa enerhiya maghatag ug bag-ong hinagiban, mopagawas sa Zet-56 rays ug modugmok sa armada sa aggressor ngadto sa pulbos. Karon mahimo nakong ipasabut sa mas detalyado ang esensya sa bag-ong kusog ug ihulagway sa detalye kung giunsa kini mitungha, ingon man ang epekto sa panagsama, apan gihatagan na kami usa ka ultimatum. Kini nga mga gorilya naningkamot sa paghadlok kanato, apan bisan kon kita motugyan, sila dili makabalibad sa tentasyon sa pagdaro sa isla ug pagplantsa niini sa mga bomba ug mga bala sa bug-at nga mga pusil. Kung walay aksyong militar, nganong nagtigom man ang mga Yankee sa maong armada? Ang imong kinabuhi nagdepende usab kanako. Tudloan ko ang manunulong ug leksyon nga mahinumdoman niya sa tibuok niyang kinabuhi, ug ang magpabiling buhi masina sa patay!
  Niini nga hugpong sa mga pulong, ang pagkatulog ni Friedrich nabalda. Gibuka niya ang iyang mga mata nga natarantar. Mibarug si Helga sa iyang atubangan ug nagkupot og usa ka pungpong sa mga bulak sa iyang mga kamot, ug sa mga tudlo sa iyang hubo, dalagita nga mga tiil gikupot ang usa ka rosas, diin malumo niyang gikiliti ang hubo, pink nga tikod sa batang lalaki.
  - Bueno, dayon isablig ang imong kaugalingon. Paniudto na!
  Milukso si Friedrich ug misuyop dayon sa iyang tiyan... Bah, halos usa ka semana na siyang wala makaon. Gi-inom ra nako ang fortified chocolate nga lasaw sa tubig. Ang bata mitan-aw sa adlaw ug natingala:
  - Katingad-an, naghigda ako didto mga lima ka oras, apan ingon og gamay ra. Wala gani koy panahon sa paghuman sa pagpaminaw sa labing makaiikag nga lecture bahin sa bag-ong mga hinagiban!
  Mikagik-ik si Helga.
  - Mahitungod sa bag-ong mga hinagiban? Oo, kung ang mga bantugan nga manggugubat nakig-away, ang labing karaan nga teknolohiya nagtugot kanila sa pagpildi sa tanan. Apan una, kaon ug sabaw sa isda. Usa ka magtiayon nga mga babaye, ang imong mga fans, giandam labi na alang kanimo. Kaon ug ang bag-ong kusog moabot.
  Si Friedrich malipayong nagsugod sa pagkaon sa sabaw sa isda, nga alang kaniya ang labing lamian nga pinggan sa planetang Yuta. Gihabwa sa bata ang kaldero ug gibati ang kabug-at sa iyang tiyan. Apan bisan pa niini, malipayon siyang miambak ug daling mipaingon sa sakyanan.
  - Aw, Helga, mag-away ta pag-usab!
  Ang babaye malingaw nga mitubag:
  - Oo, unsaon!
  Ug karon ang kasaligang kabayo nga Me-362, uban sa dili mabulag nga satellite nga Fokken-Wulf-4, nagsakit pag-usab sa atmospera uban sa mga propeller niini. Ug unsa ang bahin sa gubat sama sa gubat. Gipangutana ni Frederick si Helga:
  - Unsa ang imong paborito nga kalingawan, gawas sa away?
  Ang babaye hinay nga mikatawa ug mitubag:
  - Lisud gani isulti! Bisan nahibal-an nimo. Interesado ako sa pagkulit sa kahoy. Ang ingon nga matahum nga mga sumbanan nahimo ... Ug gisulayan usab nako ang pagsulat sa mga talagsaon nga mga istorya. Lamang sa diha nga ako misulat sa usa ka magtiayon, ang tanan nagsugod sa kataw-anan kanako. Ug naulaw kaayo ko nga mihunong ko sa pagkomposo kanila. Nahibal-an ba nimo kung unsa ka dili maayo kung kataw-an ka nila!
  Miuyon si Friedrich:
  - Oo, nakasabot ko! Bisan tuod karon ako anaa sa kinapungkayan sa kabantog! Apan sa diha nga ako mamatay, ako hapit ...
  Mihunong si Helga:
  - Dili! Tuohi ko, dili sila makalimot! Sa akong hunahuna ang kasundalohan sa hangin, o usa sa nasakop nga silangang mga lungsod, nganlan kanimo. O tingali usa ka dalan sa Berlin!
  Mikatawa si Friedrich:
  - Oo, gihupay mo ako!
  Seryoso nga midugang si Helga:
  - Tingali aprubahan pa nila ang usa ka order sa aviation sa imong litrato. Una, ikaw adunay usa ka matam-is nga nawong, ug ikaduha, ang imong resulta, nga labaw pa sa kawhaan ka libo ug lima ka gatos nga mga ayroplano sa kaaway, dili tingali malabwan ni bisan kinsa!
  Si Frederick seryoso usab nga misupak:
  - Dili, mahimo nila kini malabwan kung ang gubat sa USSR magpadayon sa dugay nga panahon, o kung kinahanglan pa nila nga atubangon ang mga kaalyado sa kagahapon. Busa ang tanan posible ... Apan sa prinsipyo, posible nga makaabot sa usa ka libo nga mga eroplano! Ug unsa may akong mahimo bisan niini!
  Ang panag-istoryahanay nabalda, usa ka gamay nga iskwadron sa mga manggugubat sa kaaway ang milupad sa unahan, ug dayon kinahanglan namong kuhaan ang mga pusil nga kinasingkasing.
  Bisan pa sa grabeng kakapoy ug kakapoy sa kasundalohan ni Hitler, ang kadaugan sa Krasnogvardeisky nakadasig sa Krauts ug sa multi-tribal pack sa bag-ong mga pagpahimulos.
  Ang mga Nazi wala mangahas sa pag-atake sa Moscow, ug gilunsad ang usa ka pag-atake sa siyudad sa Pavlovsky Posad, nga nahimutang sa sidlakan, ug ang mga kinutaang dapit nga kasikbit niini.
  Ang mga sundalong Sobyet, kon dili, dili unta kini maisogon nga makig-away, apan sa pagkagabii ang koridor tali sa mga wedges sa Aleman migamay pag-ayo nga kini gipusil na.
  Si Friedrich ug Helga kinahanglan nga makig-away pag-usab sa mga tangke, nga naningkamot sa pag-atake ug pagtak-op sa gintang. Ug dayon gipakita nila ang ilang kaugalingon ug kini maayo. Ang batan-ong lalaki nakahimo sa pagsobra sa lima ka gatos sa mga tangke! Ug kini sa kasagaran usa ka ultra-class nga kalampusan!
  Gibati gyud ni Friedrich ang kalipay nga bugnaw kaayo siya! Nga siya ang pinakamaayong manggugubat sa tanang panahon nagpasabot sa klase sa mga klase! Ug unsa ang gibati alang kaniya nga mas taas ug mas cool kaysa sa uban! Si Friedrich kay Lobo, nga nagpasabot og lobo!
  Ngitngit na, ug wala gihapon mohunong ang gubat. Ang mga kolum sa Aleman gikan sa amihanan, diin ang mga panon sa bantog nga Rommel nagdali, ug gikan sa habagatan, diin ang Mainstein Lane, naglikos sa lungsod sa Pavlovsky Posad. Na sa tungang gabii, ang mga tangke sa Gotha ug, una sa tanan, daghang Ferdinand-4s, mibuto sa gawas niini nga baryo... Apan napugos sila sa paghunong. Unya gihatagan ni Gotha ang mando nga laktawan ang labing gahi nga mga yunit sa depensa. Sa alas dos sa buntag, silangan sa Pavlovsky Posad, ang mga bahin sa ikaduhang SS corps ug ang unang tank corps, gikan usab sa USSR, migawas aron magkita sa usag usa. Busa sa gabii sa Oktubre 12, 1947, usa ka blockade ring ang nagsira sa palibot sa grupo sa militar sa Moscow!
  . KAPITULO Num. 19.
  Sa buntag sa Oktubre 13, 1947, si Friedrich nakig-away, sama sa kanunay, nga dili hinakog ug hanas. Ang iyang matinud-anon nga naglupad nga kabayo nagdali sa kahitas-an, ug ang makina, bisan pa sa kamatuoran nga gipugos kini sa bata labaw pa sa kausa, nagtrabaho nga walay mga kapakyasan...
  Ang pagsukol sa mga tropa sa Sobyet namatikdan nga nahuyang ... Ang mga Nazi wala pa mangahas sa pag-atake sa Moscow, nga nahimo nga usa ka dili mabuntog nga kuta, apan naglihok padulong sa silangan. Sa Pavlovsky Posad, bug-os pa ang panagsangka; ang mga pasistang komandante makatarunganon nga midumili sa paggamit sa mga tangke sulod sa mga utlanan sa siyudad, nga naglabay sa mga Romaniano, Italyano, Arabo, Indian ug uban pang langyaw nga mga yunit ngadto sa pag-atake.
  Si Friedrich miapil sa duha o tulo ka gagmay nga mga panagsangka sa hangin, ug sa walay kalisud, giputol ang mga usa ka dosena nga eroplano. Ang ubang mga target mao ang yuta: mga pusil, howitzer, mortar, Katyusha ug, kung swerte, mga tangke.
  Ang ulahi, sa ubang mga bahin, dili kanunay mahitabo. Morag nahutdan na og alisngaw ang mga konseho. Pagkaudto, sa dihang ang kainit sa Oktubre nahimong dili na maagwanta, dihay kadiyot ug si Frederick, o sa opisyal nga pagtawag kaniya nga Frederick the Great, Bismarck, gipatawag sa Smolensk.
  Ang batan-ong Terminator ace daw malipayon kaayo ug malipayon. Bisan tuod si Friedrich mapait kaayo ug maulaw sa iyang pagbudhi, ang paglaom nga makadawat ug pasistang mga pasidungog nakapalipay sa bata.
  Gitawagan si Helga uban niya. Naghinam-hinam usab ang babaye ug ang iyang perlas nga mga ngipon nagkidlap sa usa ka madanihon nga pahiyom sa panther. Siya miingon:
  - Nakita nimo, lobo nga batang lalaki, gipildi namo ang mga Ruso!
  Sa kini nga kaso, si Frederick wala mag-ambit sa pagkamalaumon:
  - Sa pagkakaron, kini usa lamang ka intermediate nga kalampusan ug pakigbisog... Ang mga gubat ug mga gubat nagkakusog lamang. Apan malampuson gayud ang sinugdanan...
  Ang mga bilding sa rehiyonal nga komite sa All-Union Communist Party gipili alang sa award. Ang dakong parkinganan napuno sa mga luhong sakyanan, kasagaran hinimo sa Amerika.
  Sa pagkatinuod, ang mga itoy nga heneral gikan sa US Army, British Empire, ug Canadian Dominion anaa sa assembly hall. Adunay bisan usa sa mga Ingles nga prinsipe ... Ug siyempre, si Hermann Goering mismo ug si Adolf Hitler ... Kini lamang ang nakapatingala kang Friedrich, si Margaret wala uban kaniya. Katingad-an, tingali kini lang, nga mabdos, kini nga talagsaon, talagsaon nga babaye dili gusto nga mabutang sa peligro ang iyang anak ug ang bata nga iyang nadawat gikan sa alas ... Human sa tanan, ang gubat dili usa ka komedya!
  O tingali dili niya gustong makigkomunikar sa bag-ong paborito ni Hitler atubangan sa iyang bana? Dinhi, sa kinatibuk-an, posible ang tanan ug hapit imposible nga mabasa kung unsa ang naa sa hunahuna sa usa ka babaye nga ingon ka matahum sama ni Aphrodite ug tuso sama ni Hera...
  Bisan pa, nalipay pa gani si Friedrich bahin niini. Dili igo sa presensya sa Fuhrer aron ibutyag ang iyang kaugalingon ug siya sa peligro sa pagbudhi sa ilang mga emosyon, sa usa ka dili boluntaryo nga lihok, o usa ka pulong nga wala mahunahuna. Tuod man, delikado kaayo ang mga bana nga sungay, ilabina sa persona sa magmamando sa katunga sa kalibotan. Bisan sa usa ka gahi nga lalaki sama sa Siya ang numero unong sundalo sa Third Reich!
  Kadaghanan sa mga miabut sa awards seremonyas mga piloto - Goering sa iyang kaugalingon mao ang usa ka ace, usa ka mainiton admirer sa teorya sa General Dua - aviation, ang diyos sa mga gubat, siyempre, una sa tanan nagpasiugda sa air force. Apan dihay mga tanker usab, lakip niini ang bantogang Wittmann. Ug gisugdan ang award ceremony sa mga knight's crosses.
  Sa dihang gitawag si Helga, ang babaye literal nga midagan sama sa usa ka kabayo, nga nagpikpik sa iyang mga tikod. Gipresentar siya sa usa ka knight's cross ug usa ka espesyal nga fighter badge, mga tangke ... Dugang pa, ang Fuhrer Adolf mismo nagpresentar sa babaye og usa ka personal nga saber nga adunay mga diamante, isip ang pinakamaayo nga babaye nga nagpalahi sa iyang kaugalingon isip resulta sa pagpakig-away sa Gubat sa Moscow.
  Si Wittman nakadawat og krus nga adunay mga dahon sa oak, mga espada ug mga diamante, ug ang Star Knight's Cross nga adunay bulawan nga mga dahon sa oak, mga espada ug mga diamante gihatag ngadto sa "bata" nga si Huffman. Nakadawat usab og award ang American ace sa iyang naandan nga cowboy shorts.
  Gihatagan si Friedrich sa katapusan ... Kini makatarunganon, tungod kay siya ang labing kaayo sa labing kaayo. Ang taas nga award, ang Dakong Bituon sa Knight's Cross sa Iron Cross, ug mga dahon sa oak, mga espada ug mga diamante, gipresentar sa makahahadlok nga mga tingog sa Nazi nga awit. Dugang pa, upat ka mga badge ang gihatag, alang sa upat ka gatus, lima ka gatus nga eroplano, ug alang sa upat ka gatus, lima ka gatus nga mga tangke. Kini nga mga badge mga bulawan usab, ug ang lima ka gatos nga adunay bisan gamay nga diamante.
  Gilamano ni Hitler ang kamot ni Friedrich sa dugay nga panahon ug nagsulti sa usa ka butang nga madasigon ... Ang bata milamoy sa sikat nga krus sa iyang mga mata. Ang mga diamante nagdayandayan sa platinum oak nga mga dahon ug mga hiwa sa espada. Mikidlap ang numero sa akong panumduman nga bisan ang naandan nga mga krus sa kabalyero nga adunay mga diamante, ang ingon nga mga mando, gihatagan lamang ug baynte-siyete sa panahon sa tibuuk nga gubat. Aw, niining puntoha adunay gamay ... Ang usa ka mas taas nga ang-ang sa award, ang Knight's Cross, diin ang mga dahon sa pilak gipulihan sa mga bulawan, wala pa matukod.
  Apan, ang mga awards wala mohunong didto. Gipahibalo ni Hitler nga si Friedrich gihatagan og ranggo nga Major Field Marshal sa Air Force ug SS Guards, nga adunay personal nga hinagiban ug usa ka bonus nga usa ka milyon ug lima ka gatus ka libo nga marka (ang kantidad nga kinse sa pinakabag-o nga "Panthers").
  Ang pirma nga hinagiban sama ra sa saber nga gihatag kang Helga, nga hinimo sa asero sa Damascus, nga adunay usa ka hilt nga nindot nga gidayandayanan sa mga diamante ug mga esmeralda.
  Wala makasugakod si Frederick sa tentasyon ug milanit siyag armas nga takos sa usa ka Sultan sa makadaghang higayon. Ang kuptanan komportable, ug ang saber hingpit nga balanse, ug ingon og gaan alang sa kamot sa kusgan nga batang lalaki.
  Sunod miabut ang pakigpulong sa American General Mankurt, kinsa nahulog sa kasaysayan isip tagsulat sa popular nga ekspresyon: ang akong nasud mahimong sayup, apan kini ang akong nasud!
  Dugang pa, kini nga kumander nabantog tungod sa iyang grabe nga kabangis, lakip ang mga binilanggo sa gubat.
  Mapintas nga miingon si Mankurt:
  - Ang mga barbaro sa Russia nag-ilog sa daghang yuta, nga naghimo sa usa ka dako nga baraks diin naghari ang walay katapusan nga kagubot. Hangtod kanus-a pasakitan sa ilang teroristang rehimen ang ikaunom nga bahin sa katawhan? Ang katawhan sa Russia naghulat alang sa kalingkawasan ug sa pag-abot sa kasundalohan sa gawasnon nga Europe ug Estados Unidos sa ilang yuta. Busa, himoon sa Amerika ang tanang paningkamot aron pildihon ang USSR. Ang dagan sa atong mga ekipo ug mga boluntaryo gikan sa tibuok kalibutan mokusog ug modaghan! (bagyo nga palakpak). Ang tanan nga mga nasud sa kalibutan nagkahiusa batok sa impeksyon sa Bolshevik. Ang Ginoong Dios ug ang langitnong kasundalohan uban kanato. Padayon alang sa kadaugan!
  Nagsunod kaniya, ang Englishman misulti ug pagkahuman gibalda sa Fuhrer ang opisyal nga bahin sa seremonya, nga nagpahibalo sa pagsugod sa bola. Diha-diha dayon daghang mga babaye ug babaye ang nagpakita nga andam nga makigpares sa bantog nga mga bayani.
  Gusto ni Friedrich nga pilion si Helga ingon usa ka kauban, apan wala niya damha nga nagdumili - nag-ingon nga ang kostumbre wala magdikta sa pagsayaw sa mga kauban, o kauban sa mga hinagiban sa kombat. Aw, ang batang lalaki mipili ug laing babaye, ilabina kay ang tanang babaye dinhi mga gwapa - dayag nga gipili nila siya sa tuyo. Mipahiyom si Friedrich ug gaan nga misayaw, apan ang mga hunahuna sa batang lalaki mahitungod sa laing butang.
  Busa nakadawat siya og taas nga han-ay ug usa na ka mayor nga field marshal... Ang iyang karera nagkataas, ug sa mga termino sa gidaghanon sa nangatumba nga mga eroplano ug nadaot nga mga tangke wala siyay kaparehas sa kalibutan! Ang tanan daw maayo ra, apan sa pipila ka mga rason nga ang mga iring nagkamot sa akong kalag... Apan kon imong kuhaon ang bantog nga mga numero, pananglitan si Robert Artrois, usa ka prinsipe sa dugo gikan sa harianong sanga sa mga Capetian. Human sa tanan, siya nakig-away batok sa iyang yutang natawhan sa France ug wala kaayo mag-antos, bisan tuod siya adunay dugo sa iyang mga katagilungsod sa iyang mga kamot.
  Ug gatusan ka libo nga mga Ruso ang nakig-away sa kiliran sa mga Nazi. Bisan ang Grand Duke Kirill Romanov opisyal nga nagpahayag sa iyang suporta alang sa silangan nga kampanya ug ang kalingkawasan sa iyang yutang natawhan gikan sa mga Bolshevik. Ang mga Romanov kay para sa mga Nazi ug sa Kasadpang mga nasod sa luyo nila.
  Bueno, kung ang bantog nga mga prinsipe, ug ang Third Reich, batok kang Stalin, nan nganong mag-antos si Friedrich? Dugang pa, posible nga dili ang iyang mga katigulangan ang nagpuyo sa USSR. Aw, huna-hunaon nato og lohikal... Tuod man, dako na kaayog kausaban ang dagan sa kasaysayan. Karon ang kalibutan dili na mahimong lahi, mao nga ang gubat sa Moscow nawala sa mga Sobyet... Unsa ang gipasabut niini? Ug ang kamatuoran mao nga, una, sa usa ka kalibutan nga nausab sa kamahinungdanon, ang kalagmitan nga ang iyang mga ginikanan (sa dalan, natawo sa lain-laing mga siyudad) magkita ug magsugod sa usa ka pamilya mikunhod pag-ayo. Apan si mama ug papa wala gani matawo niadtong 1947... Kini nagpasabot nga ang kalagmitan sa duha ka apohan ug duha ka lola nga magkita mas menos pa!
  Dugang pa, gikan sa punto sa panglantaw sa usa ka hugpong sa mga gene, ang matag bata talagsaon ug pulos indibidwal. Kini nagpasabot nga kon ang panahon sa pagpanamkon mausab sa labing menos usa ka oras, o bisan napulo ka minuto, nan kini dili na siya ... Dili Friedrich uban sa usa ka talagsaon nga personalidad ug set sa mga gene, apan sa usa ka bug-os nga lain-laing mga, tingali bisan sa gawas nga dili managsama. bata nga lalaki.
  Sa ato pa, ang interbensyon sa usa ka tawo nga nakakaplag sa iyang kaugalingon sa nangagi, sumala sa lohika sa mga butang, kinahanglan nga mosangpot sa pagkawala sa naglapas sa dili malapas nga mga balaod sa panahon... Kana mao, si Friedrich, nga nahimong paborito ni Hitler, kinahanglan nawala ra! Ug siya, ug ang iyang igsoon, ug lagmit ang iyang mga ginikanan ug uban pa.
  Apan tungod kay ang batan-ong ace buhi, ug lig-on, ug himsog sama sa walay bisan kinsa sa niini nga alaot nga planeta, nan tingali kini nga nangagi dili sa iyang kalibutan sa tanan! Tingali kini dili bisan sa iyang uniberso, usa ka matang sa parallel nga uniberso, ug bisan sa usa ka lagyo sa panahon. Sa ato pa, siya, si Friedrich, wala magpatay sa iyang mga katigulangan, dili sa iyang kaugalingon nga mga kababayan, apan mga langyaw nga indibidwal nga adunay usa ka kinatibuk-an nga pagkasama sa abstract nga nangagi sa terminator boy.
  Kini nagpasabot nga siya, sa pagkatinuod, dili usa ka traydor - usa lamang ka tawo, sama niadtong gikan sa nagkalain-laing mga serye sa science fiction, kinsa kaniadto naggamit sa kahibalo sa karon, ug gitugahan usab sa talagsaon nga gahum pinaagi sa Providence. Buweno, kung siya gitakda nga adunay mga superpower, nan kini usa ka sala nga dili gamiton kini! Aw, tungod kay ang kapalaran, ang tuo nga kamot sa langit mismo, nagpadala kaniya una sa Hitler Jugent, dayon sa Third Reich, kinahanglan niyang buhaton ang tanan nga paningkamot aron makahimo usa ka karera. Maayo nga mahimong usa ka mayor nga field marshal sa katorse, bata nga mga tuig, apan sa baynte mas maayo nga mahimong usa ka hingpit nga heneral, o bisan usa ka field marshal. Ug kinsa ang nahibal-an, tingali ang Third Reich sa katapusan makahilis sa America, ug unya ang iyang anak nga lalaki mahimong unang World Dictator!
  Unya sa kalit mitungha ang usa ka batan-ong lalaki nga wala kaayo damha nga makita: Evgenia Porsche... Taas, matahum, kusgan, bisan medyo rustic ug katingad-an nga dili aristokratiko alang sa anak nga babaye sa usa sa labing kadaghan nga magnates sa Third Reich.
  Tinuod, dili sama sa miaging miting, ang babaye nagsul-ob sa mga mahal kaayo, nga adunay mga diamante, apan sa samang higayon transparent ug wala magtago sa mga anting-anting sa iyang madanihon, bisan dili gamay, mga bitiis.
  Tungod sa taas nga takong, ang taas na nga babaye daw hapit usa ka higante. Si Friedrich mismo, usa ka ordinaryo ug mas gamay nga tin-edyer sa iyang edad, mas mubo kaysa kaniya, mga baynte tres, baynte singko sentimetro, ug gikonsiderar ang mga tikod, labi pa ...
  Naulaw pa gani si Friedrich, unsa kaha kung dili siya modako nga mas dako pa niini nga unom ka libra nga batang babaye (nga ang iyang amahan, si Porsche, sama sa, dili siya usa ka higante, bisan kung wala mahibal-an kung unsang klase nga inahan siya, ug kinsa ang misaka sa ilawom sa iyang sayal! ), mas taas kanunay nga mosaka sa ibabaw niya. Oo, mas maayo nga siya naglakaw nga walay sapin, sama sa miaging higayon ...
  Si Evgenia, bisan pa, mitan-aw sa batan-ong ace uban ang pagdayeg, ug gituy-od ang iyang mga kamot ug gihagkan siya sa mga ngabil:
  - Ikaw ang akong kabalyero! Ang kahayag dili yutan-on!
  Si Friedrich naglibog:
  - Oo ako nga....
  Si Evgenia mihunong:
  - Walay mga pulong nga gikinahanglan! Takus ka sa pagdayeg. Ug dili lamang ingon usa ka piloto ... - Ang anak nga babaye sa tycoon nag-uyog sa iyang buhok. - Hunahunaa lang, ikaw adunay usa ka talagsaon nga regalo isip usa ka engineer ug tigdesinyo. Itanyag ang ingon nga mga ideya ... Genius! Sa ibabaw mao si Leonardo Davinci.
  Gibiaybiay ni Friedrich:
  - Aw, oo nga! Uyon ko, kini nga artista wala nakadaog bisan usa ka gubat. Bisan tuod ang iyang mga obra maestra mibuntog sa tibuok kalibotan!
  Nagsugod sila sa pagsayaw. Si Evgenia ingon ka matahum, usa ka figure skater, apan siya tan-awon nga dako kaayo alang sa Volka... Ug ang pahumot baho nga makahubog... Pagtan-aw sa neckline sa iyang maluho nga mga dughan, iyang gibati ang usa ka tinguha nga natural alang sa usa ka pisikal nga lig-on ug naugmad nga tin-edyer. Dugang pa, si Helga masupilon nga nagpakaaron-ingnon nga wala makamatikod sa bisan unsa. Bisan pa, ang mga batan-ong henerasyon sa mga Aleman gitudloan nga dili maayo alang sa usa ka babaye nga mobati, labi na ang pagpakita, pangabugho, ug nga ang usa ka lalaki, kung siya usa ka bayani sa gubat, obligado pa nga manglimbong. Unsa ang pagpauswag sa lahi! Sama sa giingon ni Hitler: dili sala alang sa usa ka minyo nga babaye ang pagpanganak sa usa ka bata gikan sa laing lalaki, basta adunay mas maayo nga pisikal nga mga kinaiya kaysa sa iyang bana. Si Evgenia, bisan pa, seryoso nga nangutana sa bata:
  - Diin ka nagtuon nga nahibal-an nimo pag-ayo ang mga prinsipyo sa pagkontrol sa mga tangke ug self-propelled nga mga pusil, pag-imbento sa ingon nga Kahibalo?
  Si Friedrich dili makahimo ug dili gusto nga isulti ang tinuod, ug sa usa ka dili pamilyar nga babaye, bisan kung ang iyang amahan usa ka tycoon, usa sa labing napulo nga labing adunahan nga mga tawo sa Third Reich ug paborito ni Hitler ug Goering. Siya mitubag nga naglikay:
  - Ang mga kalingawan gikan sa pagkabata adunay usa ka papel dinhi ... Nagkalainlain nga siyentipikong literatura, ang tinguha sa pag-imbento! Dili nimo kinahanglan nga molingkod sa imong lamesa aron makahimo usa ka butang nga mapuslanon ...
  Miyango si Evgenia:
  - Oo, ako, usab, mahiligon sa isports, ug sa samang higayon ako mokaon, o mag-usap, sa granite sa siyensiya... Bisan pa niana, si Mrs. Piston ba morag ilaga sa opisina?
  Si Friedrich, nga nagpakita sa iyang mga ngipon sa lobo, mikumpirma:
  - Oo, dili ka sama sa usa ka ilaga, ug dili lang usa ka ilaga! Lagmit, bisan ikaw mahimong itandi ...
  Si Evgenia mipasidaan:
  - Ayaw lang itandi kini sa usa ka baka! Kini usa ka dili maayo nga timailhan!
  Pilosopikal nga gisulti ni Frederick:
  - Bisan kinsa nga nagdaogdaog sa usa ka butang nga wala"y kalabotan makakuha ranggo nga kanding! Busa... Ang among merkado hungog.
  - Bazaar ba slang? - nakatag-an si Evgenia. - Sa kinatibuk-an, German nga sinultihan daw husto, apan sa usa ka paagi... Husto kaayo, tukma nga gibutang accent, tin-aw nga mga pulong, tensiyon sa sinultihan... Ug walay accent, apan gibati nimo ang usa ka butang nga dili kaayo lumad niini nga pagkahusto.. .
  Si Friedrich wala magpakita nga siya nabalaka:
  - Busa unsa man kini? Tingali nagduda ka nga usa ako ka espiya sa Sobyet, ug nga ang mga Ruso nagsakripisyo sa kawhaan ka libo, kauban ang mga Amerikano ug tunga sa libo sa ilang dili maihap nga mga ayroplano, aron makalusot kanako sa tumoy sa Third Reich?
  Gilingo-lingo ni Evgenia ang iyang ulo:
  - Dili, sa akong hunahuna dili! Kini sobra ra kaayo, bisan alang sa mga Ruso. Bisan tuod adunay usa ka ilado nga panultihon: dili nimo masabtan ang Russia sa imong hunahuna. Pero murag lahi para nako, basin ikaw, unsaon nako pag-ingon... Produkto sa SS genetic engineering. Usa ka matang sa tawo sa umaabot? Nakabasa kog siyentipikong mga buhat bahin sa genetics ug nahibal-an nako nga ang kinaiyahan sa tawo mahimong mabag-o, mapauswag o madugangan pinaagi sa artipisyal nga interbensyon. Ug ang imong labaw-tawhanong mga hiyas isip usa ka manggugubat... Mao kini...
  Imbes nga motubag, giduko ni Friedrich ang iyang ulo ngadto sa taas nga uyab niini ug gihagkan kini pag-ayo sa madabong nga mga ngabil. Unya miingon siya:
  - Ayaw kabalaka bahin sa imong matahum nga ulo. Kung nahadlok ka nga makakuha ka mga depekto nga mga bata gikan kanako, nan tuohi ako, dili kini ingon niana! Sa tinuod lang, basin usbon nato ang hisgotanan.
  Miuyon si Evgeniya:
  -Oo, mas maayo nga magbag-o! Maghisgot kita mahitungod sa mga tangke ... Sa partikular, ang nag-unang operational headquarters, nga gipangulohan ni Guderian, nag-isyu sa kompetisyon nga buluhaton: duha ka matang sa mga tangke ... Sama sa usa ka medium nga "Imperial Panther" nga adunay kanyon nga 88 mm El 100 o mas mubo apan armor. -piercing, ug frontal sloping armor nga labing menos 250 mm ug usa ka bug-at nga "Royal Tiger" nga adunay 105 mm El100 nga kalibre nga kanyon, nga adunay frontal armor nga labing menos 300 ... Dugang pa, ang gibug-aton sa unang tangke dili molapas sa kalim-an tonelada, ug ang ikaduha 65.
  Si Friedrich nangusmo nga mabiaybiayon, sama sa usa ka leon atubangan sa usa ka gopher:
  - Dili ba tinuod ang ingon niini? Ilabi na sa pagkonsiderar nga kini nahimong labi ka dali alang kanimo sa nihit nga mga materyales, ug ang mga Allied bombers dili makaguba sa kayutaan sa Third Reich!
  Mitubag si Evgenia uban ang panghupaw:
  - Sa prinsipyo, kini posible, apan wala kami'y panahon, o hinoon wala kami'y panahon sa paghimo sa usa ka prototype sa metal sa gikinahanglan nga panahon. Imong gihatag kanamo ang imong hayag nga Kahibalo-Unsa nga ulahi na kaayo. Ug gusto ni Hitler nga ang pinakabag-o nga mga tangke magsugod sa pagserbisyo sa mga kasundalohan sa Third Reich karong tuiga.
  Ang batan-ong ace natingala:
  - Ngano nga nagkinahanglag daghang oras aron makahimo usa ka prototype?
  Ang babaye miyango:
  - Medyo, labi na kung bag-o ang modelo ... Sama kini sa popular nga panultihon: kung magmaneho ka, mahulog ka sa bung-aw!
  Naghunahuna si Friedrich: siyempre adunay mga problema dinhi ... Pananglitan, ang mga tigdesinyo sa Sobyet nanlimbasug sa daghang mga tuig sa pagmugna sa IS-10 nga tangke, o sulod sa duha ka tuig nga ilang gi-tinker ang T-54. Dugang pa, kini nga tangke gidisenyo human sa gubat, ug adunay kasinatian sa mga gubat sa Ikaduhang Gubat sa Kalibutan. Dugang pa, kini dili usa ka sukaranan nga bag-ong modelo, apan usa lamang ka dugang nga ebolusyon sa T-34. Pananglitan, ang T-44 nahimo nga dili hingpit nga malampuson ug halos wala gigamit sa panagsangka ... Busa dili ka magdahom sa bisan unsang espesyal nga mga milagro.
  Ang tanke sa Tiger, tungod sa kakulang sa kasinatian sa mga German sa paghimo sa mga sakyanan sa niini nga matang (gawas kon, siyempre, imong ihap ang mga chassis, pananglitan adunay na usa ka 150-toneladang "Colosal" nga gihimo sa panahon sa Unang Gubat sa Kalibutan).
  Friedrich miingon:
  - Kinahanglan nga magdesinyo base sa nahimo na nga "Panther" -5, o AG. Gitugotan kini sa chassis nga magdala dili lamang usa ka 88-mm nga kanyon, apan bisan usa ka 128-mm nga usa, o usa ka 150-mm howitzer ...
  Nagngisi si Evgenia:
  - Apan mao gayud kana ang atong gibuhat! Apan, ang Porsche aduna nay kaugalingong "Royal Tiger", bisan pa nga adunay 88-mm caliber nga mga pusil. Apan tingali kini buhaton isip usa ka intermediate nga modelo. Ang inisyal nga kinahanglanon alang sa armor nga 250 milimetro natuman niini, bisan kung ang gibug-aton medyo dako - 63 ka tonelada. Apan ang turret nga adunay dako kaayo nga anggulo sa rational hilig sa armor, elegante ug streamlined... Mahimong posible nga makadaog sa intermediate nga kompetisyon, apan ang mga problema motungha sa umaabot. Apan sumala sa imong Know-How, posible nga maghimo usa ka tangke nga dili masulud gikan sa tanan nga mga kilid, nga makaguba sa bisan unsang depensa. Human sa tanan, alang sa usa ka breakthrough nga sakyanan, kini mao ang importante kaayo nga adunay maayo nga panalipod sa kilid, nga, sa kasubo, ang Panther dili makapanghambog sa sa usa ka hataas nga panahon.
  Friedrich miingon:
  - Tingali dili nato hilabtan ang hilisgutan sa mga tangke sa pagkakaron... O hinoon, tapuson nato ang paghisgot niini. Sama kami sa mga tigulang nga propesor o mga batan-ong lalaki ug babaye.
  Miuyon si Evgeniya:
  - Husto ka, sama sa kanunay, maghisgot ta bahin sa usa ka butang nga mas sekular. Pananglitan, mahitungod sa harianong balay sa Britanya.
  Si Friedrich mipahiyom:
  - Unsa nga hilisgutan! Paabota ang panahon, wala nay mahibilin sa mga Winsors. O sa imong hunahuna, nga nakuha ang Moscow, ang atong mga tangke dili makahimo sa pagdugmok sa London, nga nakuha na, ngadto sa pulbos?
  Si Evgenia nagpangidlap sa iyang ngipon:
  - Aw, siyempre mahimo nila!
  Pagkahuman sa bola, gisundan ang usa ka halangdon nga panihapon nga adunay maluho nga mga pinggan, apan wala"y kusog nga alkoholikong ilimnon. Walay mas kusog kay sa unom ka grado. Aw, unya si Friedrich ug Evgenia, ingon nga angay sa usa ka lalaki ug babaye, miretiro sa usa ka bulag nga kwarto.
  Bisan kung gidawat sa kadaghanan nga ang taas nga mga blondes wala magkalainlain sa pamatasan, si Evgenia labi ka makapakombinsir nga napamatud-an ang kaatbang sa daghang mga oras. Aw, si Friedrich, siyempre, wala usab mawad-an sa nawong. Busa nangatulog sila, naggakos pag-ayo.
  Ang bata nagdamgo nga siya usa ka Japanese ninja nga nakadawat usa ka mando gikan sa Russian Tsar Nicholas II aron patyon ang Mikado, nga mao, ang emperador.
  Nagdamgo si Friedrich kung giunsa niya pagsaka ang mga gahi nga dingding, nga nagkupot sa labing gamay nga liki o gintang gamit ang iyang mga tudlo ug tudlo sa tiil. Ang bata misulod sa palasyo, diin nagsugod ang usa ka mabangis nga gubat...
  Ang batan-ong ninja, sama sa naandan, giputol, gidunggab, ug gihuyop ang mga ulo sa iyang mga kaaway... Ang damgo gubot kaayo, sobra nga dugo, giputol, ug gamay nga kahulogan. Dugang pa nga adunay mga batang babaye nga walay mga tiil nga adunay mga espada nga naglukso-lukso bisan asa ... Sa laktod ...
  Nakatulog ko nga dili molapas sa tulo o upat ka oras... Gipukaw si Friedrich sa messenger girl nga nag-ingon:
  - Ang gubat anaa sa bug-os nga swing! Walay mga tawo nga dili mapulihan, gawas sa mga tawo nga sama kanimo, Friedrich Bismarck.
  Milukso ang bata ug, nga wala gani manamilit, nagdali paingon sa pinakaduol nga runway.
  Ug ingon nga kini nahimo, wala siya gitawag nga wala"y kapuslanan ... Ang Heneral sa Army nga si Rokossovsky nakadawat usa ka mando gikan sa Stalin, nga wala maghulat sa tibuuk nga konsentrasyon sa mga pwersa, aron mahatagan ang usa ka makadaot nga hampak sa grupo sa kasundalohan ni Rommel. Sa kini nga kaso, ang kalkulasyon gibase sa kamatuoran nga ang mga Aleman wala pa panahon sa pagpadala sa ilang mga tropa sa pag-atake sa Voronezh. Mao nga adunay higayon nga makahimo og usa ka ubos nga sipa sa taas nga kilid sa mga tropang Aleman, nga gikapoy sa nangaging mga gubat.
  Napugos si Friedrich nga mosakay sa usa ka Fokken-Wulf, dili usa ka pag-usab sa pag-atake, apan usa ka regular nga modelo, nga adunay upat ka kawhaan ka milimetro nga kanyon ug duha ka machine gun. Busa, tungod sa sobra nga pagdali, ang batang lalaki nakit-an ang iyang kaugalingon nga wala ang hinagiban nga napamatud-an nga epektibo kaayo sa mga tangke sa away. Tinuod, aduna pa siyay napulo ka bomba sa fuselage...
  Init usab sa langit, mitungha ang mga eroplano sa pag-atake sa Sobyet ug Yaki-9 nga mga manggugubat. Ang ulahi nga mga salakyanan, bisan pa, tungod sa ilang huyang nga proteksyon ug pagkaluwas, dali usab nga mahuyang sa taas nga gilay-on sa 20-mm kalibre nga mga pusil. Una nga naigo ni Friedrich ang mga manggugubat sa mga sungay, nga, siyempre, nag-una sa mas hinay nga Ilas. Upat ka mga kanyon sa ayroplano, kana ang kusog ... Ang unang duha ka dosena nga mga yaks nagkatag, bisan nga walay bisan unsang tuso nga pagduol sa ikog.
  Wala magtuyok si Friedrich, wala magmaniobra, gibalhin lang niya gamay ang mga kanyon sa hangin ug gikurog ang lawas sa iyang dako nga makina.
  Kaluhaan ug lima, kaluhaan ug unom, kaluhaan ug siyete... Sa walay sipyat, sa mapangahasong mga Yaks, nga, samtang nag-antus sa mga kapildihan, bisan pa niana dili mopalong, apan bisan pa sa pagsulay sa pag-angkon sa katulin... Friedrich gani medyo natingala sa ngano, sa literatura sa militar sa Sobyet, kining mahimayaon nga makina sa Fokken gipakaubos -Wulf. Oo, kini naghimo sa usa ka bug-os nga turn sa 22 segundos batok sa 19 alang sa Yak (ug sa lightweight nga bersyon, ang Yak mahimo pa gani kini sa 17 segundos!). Apan si Friedrich dili kinahanglan nga maniobrahon; Sa usa ka segundo mahimo nimong maigo ang pito o walo ka mga awto.
  Hinay kaayo nga midagan ang panahon alang kang Friedrich sa kahimtang sa panagsangka, ug aduna siyay panahon sa paghunahuna ug pagdiskarga sa iyang mga bala. Sa prinsipyo, gidawat sa kadaghanan nga bisan ang labing hanas nga alas, lakip na ang mga panghitabo sama sa Rudel, dili seryoso nga makaimpluwensya sa dagan sa gubat. Sa tinuud nga kasaysayan, unom sa labing maayo nga mga aces sa Aleman ang naglaglag sa usa ka tibuuk nga hukbo sa hangin, apan ang mga Nazi wala"y paglaum nga napildi sa away alang sa dominasyon sa atmospera.
  Apan niining kasoha, ang paglabay ug daghan kaayong yaks sa usa ka dapit batok sa labaw sa usa ka tawo puno sa kapeligrohan... Kan-uman ug usa ka manggugubat ang gipusil sa wala pay usa ka minuto. Ingon niana, ang mga pako mahulog, o ang armored glass sa mga cabin nabuak. Ang ulahi mas grabe pa, tungod kay sa kini nga kaso ang piloto dili maluwas. Ug aduna nay pipila ka eksperyensiyadong aces nga nahibilin sa Pulang Hukbo.
  Taliwala sa nangatumba nga mga sakyanan, upat ang iya sa mga guwardiya nga mipusil sa kapin sa lima ka mga eroplano... Sa makausa pa wala kini makatabang, tungod kay nahibal-an ni Volka kung asa maigo ug kung unsaon ... Sama sa usa ka mangangayam nga naggamit sa usa ka machine gun sa pagpusil sa panon sa mga gangsa. Mao gyud kana ang panon, sa usa ka pagbuto, intuitively, pinaagi sa instinct, pagtino ug pagdirekta sa mga lihok sa baril ngadto sa gitinguha nga target, kung wala"y usa ka bala nga molabay. Ang mga gangsa, ug sa niini nga kaso ang mga eroplano sa Sobyet, gipusil, ug diin ang mga sabungan nabuak, ug ang mga piloto gipusil, sila milupad nga diretso sa pipila ka panahon. Apan ang uban sa ilang mga pako nawala ...
  Nahinumduman ni Friedrich dinhi ang mga salida bahin sa pagpamusil sa mga Amerikanong cowboy, ug ang bantog nga pelikula nga gibituonan ni DiCaprio - "Fast but Dead!" Apan niadtong mga adlawa, ang mga koboy sa US wala mahibalo sa mga awtomatikong machine gun o paspas nga pagpabuto nga mga kanyon sa hangin. Kay kon dili, makaamgo unta sila kon unsa kini nga hinagiban nga makalilisang sa termino sa makadaot nga gahum.
  Ang mga yaks sa duol nga umaabot natapos ug si Friedrich mibalhin sa Ily. Dinhi labing maayo nga atakehon sila gikan sa itaas, o gikan sa likod nga bahin sa kalibutan. Dugang pa, kini mahimong kamalaumon, usab, nga walay pagpamubo sa gilay-on.
  Ang laing paagi mao ang pagpusil sa mas huyang nga mga pako;
  Ang IL-2 gianggaan og humpbacked. Human ma-install ang ikaduhang lingkuranan niini, nahimong mas lisud alang sa shooter nga nagdepensa sa likod nga hemisphere sa pagpusil sa ingon nga makina alang sa usa ka bag-o, apan unya ... Siyempre, ang aerodynamics niini nga eroplano misamot. Kini nagpasabot nga kini mahimong mas sayon uban kanila ...
  Mas makataronganon unta nga magkatag si Ilam sa lain-laing direksyon, apan ang sistema... Sa laktod, nagsugod kini sa pagbunal sa mga legendary stormtroopers. Apan, niabot na ang abtik nga Salamander-3. Gikuha usab nila ang lapok ...
  Naghunahuna pa gani si Friedrich nga makauna sila kaniya, nga nahimamat ang mga Yaks samtang nagkaduol pa ... Bisan pa, kinsa ang nahibalo ... Ang mga piloto sa Luftwaffe dili maisog nga mga manggugubat sa Russia, ug kasagaran dili sila moapil sa gubat nga mas daghan, apan tingali gawas sa mga kaso diin grabe kaayo nga hulga ang gihimo sa mga pwersa sa yuta.
  Si Friedrich, bisan pa, wala usab mga problema ... Pag-igo sa likod nga armored hemisphere gamit ang mga kanyon, o tabonan ang mga pako - parehas ang sangputanan. Ug kung giunsa nga kini nga mga awto nahulog, nagbilin pa sila usa ka marka sa hangin ... Sama sa mga labud sa likod sa usa ka gikulata nga ulipon.
  Gitumba ni Friedrich ang katloan ug pito ka silt ug nakuha usab ang duha ka "Pawns". Usa ka gatos na usab, bisan og ang miaging rekord nga usa ka gatos ug usa wala mabuak. Ang kaaway adunay nahabilin nga mga eroplano. Karon ang ilang buhaton mao ang paghulog sa mga bomba ug sila mobalik.
  Ang mga tanke sa Sobyet karon nagpadayon sa pag-atake, nga wala"y suporta sa aviation, ug labi na ang artilerya. Giatake sila sa mga atake sa eroplano ug mga bomber. Maayo na lang alang sa mga tripulante sa tanke sa Sobyet, magamit nila ang mga kinaiya sa pagmaneho sa mga salakyanan. Apan ang gidaghanon sa mga ayroplano sa tanan nga mga klase nagkadaghan.
  Gihulog ni Friedrich ang tanan niyang mga bomba ug milingi paingon sa airfield. Bisan pa, nakit-an niya ang Fokken-Wulf-4 ni Rudel, ang bantog nga tiglaglag sa tangke.
  Ang batan-ong ace mibalik sa iyang "balay" nga eroplano, diin ang Pegasus Terminator Me-362 naghulat kaniya.
  Si Friedrich, nga mitugpa sa Fokken-Wulf, misinggit sa silingang piloto:
  - Bisan kinsa nga adunay kaisug sa pag-angkon nga ang F -490 usa ka dili maayo nga manggugubat namakak. Wala"y daotan nga mga eroplano, mga daotan nga piloto lamang.
  Ang sunod nga sortie gikunhoran lamang ngadto sa fighting tank. Samtang ang mga Aleman wala pa makahimo sa pagpagula sa usa ka kusgan nga armored kumo aron sa pagsugat kanila, sila miatake gamit ang mga eroplano.
  Ang maisog nga mga tripulante sa tanke sa Sobyet nakatabok na sa gisi nga linya sa atubangan ug giatake ang yunit sa infantry nga gilangkuban sa mga boluntaryo nga Arabo.
  Ang mga Muslim, sukwahi sa gipaabut, nakig-away nga maisugon ug wala maghunahuna sa paglayas, apan sa samang higayon sila milihok nga hilabihan nga dili maayo. Sa partikular, ang American bazooka gigamit sa usa ka medyo dili tawhanon nga paagi, ug ang mga granada labi pa.
  Apan ang pag-atake sa mga yunit sa Sobyet nahurot na. Ang pasistang pag-atake nga ayroplano ilabi na nga migamit ug daghang gagmay nga mga bomba nga adunay porma nga mga singil, usa ka ideya nga gikopya gikan sa mga tigdesinyo sa Sobyet, apan adunay mas hanas nga pagpatuman. Apan ang mga tripulante sa tanke sa Sobyet wala makadawat sa mando nga ibitay ang pukot gikan sa itaas.
  Ug si Friedrich yano nga nagpabuto og mga kanyon sa hangin sa mga atop. Kini ang pinakasimple nga taktika. Ablihi ang hatch sa torre ug ang imong kadaugan. Ug pila ka mga salakyanan ang mahimo nimong matumba nga sama niini kung imong maigo kini gikan sa usa ka pinahigda nga eroplano ...
  Apan ang katulin sa usa ka tangke dili makatabang kung ang usa ka manggugubat naigo sa intuitively, nga wala magpunting, sa kapritso...
  Sama kini sa usa ka simulator nga adunay mga tangke, ikaw ra ang adunay diyos nga mode, ug ang matag shot tukma, ug kanunay ka nga mag-shoot, kanunay ...
  Karon ang gidaghanon sa naguba nga mga tangke milapas na sa kalim-an, mao nga si Rudel nagpahulay ... Apan kinahanglan kong motipas. Ang "mga dalunggan" nagpakita sa kilid. Unom kanila ang gipusil, ug gipasagdan sa uban nga molaglag sa mga Salamander. Sa kinatibuk-an, ang pagtugot niining mga mamumuo sa mais nga makiggubat sa maadlaw kay puro paghikog.
  Ang mga tangke mas importante...
  Balik... Flight sa Fokken-Wulf 4, ug si Helga sunod niya.
  Ang babaye nangutana kaniya:
  - Aw, unsa ang imong gusto mahitungod sa Evgenia?
  Si Friedrich nagyubit sa radyo:
  - Nganong nagselos ka?
  Ang babaye ningisi:
  - Siyempre dili! Kami gawasnon, ug dili minyo. Ambot lang kung kinsa ang mas maayo sa higdaanan, ako o siya!
  Mainiton nga mitubag si Frederick:
  - Siyempre, ikaw! Dili ka dako, ug mas abtik!
  Mikatawa si Helga nga malipayon.
  - Wala ko nagdahom ug lain gikan nimo! Apan siyempre ang labing maayo ... Ug, siya usa ka disenyo nga ilaga, ug usa sa pipila ka mga babaye nga gihatagan og Knight's Cross sa Iron Cross!
  Friedrich miingon:
  - Sa akong hunahuna ang mga dahon sa oak duol ra kanimo!
  Gipakita sa away nga tingali husto ang bata. Masaligon nga gimartilyo ni Helga ang mga tangke. Dayag nga gusto niyang pamatud-an nga ang usa ka manggugubat mahimong mas lig-on kaysa usa ka manggugubat. Bisan pa, siyempre, dili niya itandi si Friedrich.
  Sa wala madugay mitungha ang dagkong mga kolum sa tangke sa German ug American nga mga sakyanan. Ilabi na nga maabtik ug malingaw nga mga tiglaglag sa tangke sa Amerika nga "Witches" -3. Seryoso kini, ilabina kay ang mga sakyanan sa Sobyet naguba na sa mga air strike. Ang "Panther"-5 nahimo usab nga problema ... Ang taas nga barrel nga paspas nga pusil nga pusil ug dili masulud nga armadura sa atubangan ... Morag ang paglahutay nagsugod sa pagkapakyas sa mga tripulante sa mga tanke sa Sobyet. Ang uban, nga wala mamati sa mga komandante, mibalik, naningkamot sa pag-ikyas gikan niining technotronic nga impyerno.
  Ug pag-usab ang pagbalik ug pagbiya, ang pag-atake sa mga tangke ...
  Lapas na sa udto, kilumkilom na... Napakyas ang pag-atake sa Pulang Hukbo. Siya ug si Helga gi-redirect aron suportahan ang usa ka grupo sa mga German nga kasundalohan nga mipadulong sa Ryazan. Sa samang higayon, ilang gisulayan pagpislit ang mga sundalo ni Vatutin sa kaldero...
  Hinay-hinay pa nga miabante ang mga Aleman paingon sa sidlakan. Dinhi sila gibabagan sa kalig-on sa mga tropa sa Sobyet ug sa mga depensibong linya sa Steppe Front, bisan kung dili sama ka dasok sa mga pagduol sa Moscow.
  Bisan pa, ang mga tropa ni Hitler nakadawat ug dugang nga lugar alang sa pagmaniobra, ug gisulayan ni Hoth nga laktawan ang mga nag-unang mga buko sa depensa sa ingon nga mga kolum. Sa pipila ka mga dapit ang pag-uswag sa German nga mga yunit gipaspasan...
  Gipangutana ni Frederick si Helga:
  - Wala ka gikapoy, babaye sa akong mga damgo?
  Ang blonde nga manggugubat mitubag:
  - Ang usa ka malipayon nga pagbati nagpalayo sa kakapoy, mas maayo pa kay sa paglatigo sa mga baka! Bisan kung ang kakapoy mogawas nga adunay dugo nga nana imbes nga gatas!
  Miuyon si Friedrich:
  - Dili ka makiglalis batok sa kamatuoran dinhi!
  Sa gabii, ang batan-ong lalaki nagpadayon sa paglupad, bisan pa sa kamatuoran nga ang mga panganod miligid ngadto sa langit ug ang ulan mibundak. Sumala sa doktrina sa militar sa Aleman, ang aviation gigamit sa pagsumpo sa mga depensa sa front line... Ug dili sama sa 1941, ang Luftwaffe adunay daghang mga ayroplano salamat sa tabang sa Pindostan.
  Giatake na karon ni Friedrich ang mga bunker, o bisan ang mas gagmay nga mga target... Sa gabii, ang gubat wala mohunong, ug ang mga tropa sa Sobyet naglunsad og mga counterattacks. Bisan kung gamay sila ug labi ka gubot, dili usab sila maisog ...
  Sa gabii, gawas sa U-2 squadron, walay air target nga nasugatan. Ug ang mga bunker gibombahan... Gaan.
  Sa buntag sa Oktubre 15, 1947, miulbo ang gubat alang sa lungsod ug sa samang higayon ang junction sa riles: Elektrostal. Init kaayo didto ug, labaw sa tanan, si Friedrich giubanan sa iyang dili mabulag nga higala nga si Helga.
  - Bueno, bantugan nga kabalyero, gipugos ba namon ang mga kaaway?
  Malipayon nga mitubag si Friedrich:
  - Ang mga tawo nga wala"y puy-anan nagduso sa stall sa beer, ug kami nagdaog. Ug giunsa namo pagdaog...
  Ang lungsod sa Elektrostal mismo medyo lig-on. Gawas pa sa mga yunit sa kasundalohan, duha ka bag-ong dibisyon sa NKVD ang miapil usab sa depensa niini. Bisan kung sila, sa kinatibuk-an, dili ingon usa ka elite nga guwardiya sa militar sama sa SS, sila armado sa mga artilerya ug light tank.
  Ang mga Nazi, sa baylo, misulay sa paghimo sa ilang kaugalingon nga kaldero... Bypass ang kuta, tabonan sila sa mga pincers...
  Dinhi, siyempre, ang suporta sa hangin adunay hinungdanon nga papel, labi na kung ang liog nagbuklad.
  Si Helga, nga kasagaran sa usa ka babaye, mipasalig:
  - Maato ang kadaugan! Andama ang imong balsa alang sa ting-init!
  Miuyon si Friedrich:
  - Ug dili lamang sa ting-init! Maggamit kami og bug-at nga mga tangke ug mga kabhang sa hangin.
  Ang bata naghunahuna nga sila na usab sa kasundalohan ni Mainstein, apan sa Kasadpan ang labing inila nga Rommel mas nailhan. Sanglit sa panahon sa gubat ang batan-ong lalaki milihok nga labaw pa sa usa ka panan-awon, nga gipangulohan sa usa ka impyerno nga espiritu, nganong dili niya mahinumduman ang mahimayaong mga pagpahimulos niini nga komandante. Dugang pa, mas makapalipay nga hinumdoman ang gibunalan nga mga English kaysa sa napildi nga mga Ruso!
  Si Rommel, nga nakaabot sa Marret Line, nakaamgo nga siya anaa sa Napoleonic "sentral nga posisyon" tali sa duha ka kaaway nga mga kasundalohan ug mahimo na, nga nakahatag og usa ka mahukmanon nga hampak, pildihon ang usa kanila ug unya motalikod ug atubangon ang ikaduha.
  Si Friedrich mikatawa sa iyang kaugalingon: Si Napoleon, bisan pag nagduhaduha niini si Leo Tolstoy, sa walay duhaduha usa ka bantugang komandante ug magmamando. Ilabi na kung imong tan-awon ang mga nahimo. Apan wala niya sila pugngi. Si Hitler sa niini nga bahin mas grabe pa ... Apan sa prinsipyo posible nga itandi ang Fuhrer kay Napoleon!
  Ang talento nga kumander nga si Rommel nakaamgo usab og lain: ang mga Amerikano ug Pranses mimartsa sa halayong silangan ngadto sa sentro sa Tunisia ug gihuptan ang Eastern Dorsal Gorges sa Fondouk, Faid ug Gafsa, nga nagtabon sa Western Dorsal Gorges 60-70 ka milya sa kasadpan.
  Nahibal-an nga kung ang Italo-German nga mga pwersa nakuha ang Faid ug Gafsa ug dayon mibalhin sa kasadpan sa Feriana ug Kasserine, mahimo silang modiretso sa dako nga base sa suplay sa Amerika ug sa ilang punoang buhatan sa Tebessa. Sa Tebessa, ang mga tropang Italo-German nakit-an ang ilang kaugalingon nga layo sa kasadpan sa linya sa Allied sa Tunisia ug hapit sa ilang mga komunikasyon. Kon gipaliko pa ni Rommel ang iyang mga tangke ug gipunting kini sa amihanan padulong sa dagat, usa ka gatos ka milya ang gilay-on, mahimo unta nga putlon sa mga Aleman ang tibuuk nga kasundalohan sa Alyado sa Tunisia o mapugos kini sa Algeria.
  Nabalda ang mga hunahuna ni Friedrich sa dagway sa duha ka Lagg nga mibuto gikan sa luyo sa mga panganod... Kini nangaut-ut... Ug unya maayo ang tumong nga mga buto sa mga pusil... Siya lamang ang makapusil sa ingon niana... Upat pa ka Yaks. .. ug naa sila didto... Ug karon sunog sa Katyusha... Aron ang mga tipik molupad sa tanang direksyon... Laing rocket launcher... Busa si Helga naningkamot gikan sa kilid. Misinggit kaniya:
  - Bayani, atong iduso kini nga mas lisud!
  . KAPITULO Num. 20.
  Ang misyon ni Oleg Rybachenko ug Margarita Korshunova sa usa ka parallel nga kalibutan wala pa matapos.
  Ang mga Aleman nag-asdang sa direksyon sa siyudad sa Gorky. Gilibotan nila siya sa hingpit. Usa ka batang lalaki ug usa ka babaye ang nanalipod niining dakong siyudad.
  Bug-os nga napalibotan, ang Moscow naghangos sa gininhawa. Ang mga Nazi nakalusot na sa Kremlin sa pipila ka dapit. Ang posisyon sa kaulohan sa USSR halos walay paglaum. Ang mga kabhang sa garison sa Moscow hapit na matapos. Ug sa pagkapukan sa kaulohan, lahi na unta ang gubat.
  Oleg Rybachenko ug Margarita Korshunova nakig-away alang sa siyudad sa Volga.
  Ang lalaki ug babaye anaa sa panag-away sama sa kanunay.
  Nagpabuto sila ug nag-awit:
  Ang mga pioneer dili mohunong
  Wala sila mahadlok sa torture...
  Makig-away sila sama sa mga agila
  Gipadala ang mga Kraut sa impyerno!
  
  Adunay daghang mga bayani sa taliwala nila,
  Daghan buang guys...
  Kung gikinahanglan, paglakaw sa pormasyon -
  Pag-charge sa makina!
  Ug mao nga ang usa ka batang lalaki nga tan-awon mga dose ka tuig ang edad, apan sa tinuud usa ka batid nga beterano nga naglibot sa daghang mga tuig, si Oleg Rybachenko misukol, nagputol sa mga pasista.
  Ug unya gilabay niya ang usa ka granada sa kaaway gamit ang iyang tiil.
  Ug iyang patibulaagon ang mga Kraut sa tanang direksiyon.
  Human niana ang batang lalaki mokanta:
  - Ako usa ka Russian nga manggugubat nga nagluhod sa mga savage,
  akong laglagon ang mga kaaway sa Russia gikan sa nawong sa yuta!
  Si Margarita, kini nga babaye-bayani, naglabay usab usa ka makamatay nga regalo sa kamatayon gamit ang iyang hubo nga tiil. Ipatumba niya ang daghang mga Nazi ug mag-tweet:
  - Alang sa Dakong Rus'!
  Ug nikatawa na usab siya.
  Usa ka batang lalaki ug usa ka babaye nga nag-away nga bayani. Bisag hapit na mawala ang gubat. Gilikosan na sa mga Aleman ang Orenburg, ug gipiit ang Pulang Hukbo bisan asa nila mahimo.
  Mas tukma, ang Orenburg dugay nang gikuha. Adunay usa lamang ka kastilyo nga nagbarog didto. Gilibotan na sa mga Nazi ang Ufa.
  Dugang pa, ang ilang mga tropa gikan sa habagatan nagkaduol na sa Kazan. Ang kahimtang labaw pa sa kritikal.
  Ug ang sitwasyon mas misamot sa kamatuoran nga ang samurai gikan sa sidlakan ug sa Central Asia nakighiusa na sila sa mga Germans.
  Apan nag-away ang mga isog nga bata nga biktima. Nagtuo sila sa ilang kadaugan. O labing menos andam na sila nga mamatay nga gipataas ang ilang mga ulo. Apan, sa unsang paagi kini nga kamatayon? Imortal sila!
  Ug nagpabilin silang mga bata sulod sa daghang katuigan. Ug sa usa ka dapit adunay ubang mga kalibutan ug mga misyon.
  Si Oleg nagpabuto og laing shot. Unya gilabay niya ang granada gamit ang iyang hubo nga mga tudlo sa tiil ug miawit:
  - Si Stalin mag-uban kanamo hangtod sa kahangturan!
  Si Margarita mitan-aw sa mga Fritz ug misinggit:
  - Itugot sa Diyos! Kini nga kanibal moanhi kanamo!
  Ug ang babaye, sa kasuko, nilabay og granada gamit ang iyang walay tiil.
  Si Oleg Rybachenko nakamatikod nga makatarunganon:
  - Kitang tanan mga kanibal sa pila ka sukod!
  Ug gilabay sa bata ang gasa sa kamatayon pinaagi sa iyang mga tudlo sa tiil.
  Si Margarita miuyon niini:
  - Sa usa ka sukod, oo!
  Ug naglansad usab siya usa ka makapatay nga hinagiban gamit ang iyang hubo nga tiil, hinungdan nga nagbangga ang duha nga mga awto sa Aleman.
  Si Oleg Rybachenko nagpabuto ug naghunahuna nga ang sitwasyon sa USSR, tingali, wala nay paglaum ug walay partikular nga punto sa pagpakiggubat. Mao kini ang hinungdan nga ilang gipamatay ang mga tawo sa kawang.
  Gilabay sa bata ang duha ka granada gamit ang iyang tiil. Naigo ang ulod, ang mga tangke sa Aleman sa serye nga "E" nagbangga.
  Ang bata nga Terminator miawit:
  - Pag-abot sa panahon,
  Mag-away mi nga maisogon!
  Nagbangon nga mga manggugubat sa buntag -
  Ug makig-away nga maisugon!
  Ang bata andam na sa paglaglag sa bisan unsang kasundalohan sulod sa pipila ka minuto.
  Gilabay usab ni Margarita ang walay sapin nga gasa sa kamatayon ug misinggit:
  - Alang sa Dakong Rus'!
  Ang mga bata maisog nga manggugubat nga walay bisan kinsa nga makayatak batok kanila. Gahi kaayo sila nga mga manggugubat.
  Ang lalaki ug babaye anaa sa ihalas nga kahinam sama sa kanunay. Ug uban kanila ang kaisog, dungog ug kaisog. Nakig-away sila sa mga pasista sama sa mga titan. Ug klaro nga dili moagi ang kaaway sa ilang gibarogan nga morag bato. Tingali bisan usa ka butang nga mas lig-on kay sa bato ug monolith.
  Si Margarita, nagpabuto, miingon:
  -Kami mahimong mga kampeon sa planeta,
  Mga higante kami sa high school!
  Ug ang babaye molansad na usab sa gasa sa kamatayon uban sa iyang walay sapin, pinait nga tiil. Ug iyang gidugmok ang kaaway.
  Kini nga babaye cool kaayo, dili ka makagamit bisan unsa batok kaniya.
  Tungod kay walay pamaagi batok sa scrap. Bisan pa, dili kini usa ka crowbar, apan usa ka butang nga labi ka makamatay ug bugnaw.
  Oleg Rybachenko, nagpabuto, misinggit:
  - Dili ko lalaki, super boy ko ug mas taas ko sa tanan sa kalibutan!
  Ug sa makausa pa, ingon sa iyang gilabay ang usa ka makagun-ob nga bolt sa mga pabuto gamit ang iyang tiil. Ug pag-usab duha ka German nga tangke nagbangga.
  Ang batan-ong manggugubat militante kaayo. Apan gibati niya nga dili niya mabuak ang buto dinhi sa usa ka latigo. Bisan tuod walay mga sitwasyon nga walay paglaum, sama nga walay mga kontra nga dili mabuntog.
  Nahinumdom ang bata kung giunsa niya paghimo ang mga ditty alang sa eleksyon sa pagkapresidente sa Belarus:
  Dili kini makapaikag nga maminaw sa walay pulos sa ikaunom nga higayon,
  Ug dili nako masabtan kung unsa ka dako ang pagtuo sa "amahan"!
  Si Lukashenko misaad nga magtukod ug paraiso -
  Apan uban sa kahayag, kita moadto sa kangitngit!
  Oo, kini usa ka hagit sa sistema ug kulto sa personalidad. Sa pagkatinuod, nganong ang usa ka nasod sa Uropa motugot sa usa ka diktador, nga daw sa Edad Medya?
  Ug si Stalin usa usab ka diktador ug niining uniberso anam-anam siyang nagsugod sa usa ka gubat aron pildihon...
  Ang bayanihong mga bata nakig-away alang sa laing tulo ka adlaw. Kasamtangan, gilibotan sa mga Nazi ang Kazan ug gikuha ang Ufa.
  Ang away nahitabo na sa Kremlin mismo. Upat ka babayeng mangkukulam nakig-away sa mga Nazi gamit ang mga espada ug nipis nga mga disc para sa paglabay, nga walay mga tiil.
  Ang Kremlin grabeng nadaot sa pagpabuto gikan sa Sturmlevs, Sturmtigers, pagpamomba ug dagkong mga kanyon.
  Si Stalin mismo, siyempre, anaa pa sa Sverdlovsk. Ug ang kahimtang sa USSR morag walay paglaom. Apan ang Pulang Banner naglupad gihapon sa kaulohan sa Russia, nga nagpasabut nga dili tanan nawala!
  Ang mga tawo nagtuo nga ang usa ka pagbag-o hapit na moabut!
  Giputol ni Natasha ang Arabo sa tunga. Gilabay niya ang usa ka disc nga wala"y tiil ug misinggit:
  - Himaya sa imortal nga Fatherland! Dili kita mabungkag ni Hitler!
  Gilaslas usab ni Zoya ang pasista gamit ang duha ka saber ug misinggit:
  - Dili, ayaw kami bungkaga!
  Human niana ang iyang hubo nga tiil naglabay ug usa ka mamumuno nga disk sa mga Nazi.
  Ug usa ka magtiayon nga mga itom nga manggugubat nahulog gikan sa naguba nga dingding sa Kremlin.
  Sunod, nagpabuto si Aurora. Panagsa ra ang iyang gipusil, apan tukma. Ug unya gigamit niya ang iyang mga saber. Ug ang mga bituon ug hait nga nipis nga mga swastika milupad gikan sa iyang hubo nga mga tudlo sa tiil.
  Ug dinhi ilabay ni Svetlana ang usa ka hait nga disc gamit ang iyang hubo nga bitiis ug giputol ang Fritz. Unya mokanta siya:
  - Kolovrat, Evpatiy Kolovrat - tigpanalipod sa Fatherland, sundalo ni Perun!
  Kolovrat! Evpatiy Kolovrat! Ang mga Bayani sa Rus' nagpatingog sa alarma!
  Kaming upat nag-away diri. Halos tanan sa Moscow nakuha na, ug ang mga suplay sa bala natapos na. Ang mga Ruso nga lalaki ug babaye nangamatay. Apan wala sila mohunong. Bisag unsa ka dugay ang paglikos?
  Ang mga babaye sa pader sa Kremlin nakig-away. Sama sa mga bayani. Ug bisan pa sa Disyembre sila nagtiniil ug nagsul-ob lang og bikini. Apan wala sila mobati sa katugnaw. Sa kasukwahi, ang ilang kusog nagdugang lamang.
  Ug ang mahait, patag kaayo nga mga disk nanglupad gikan sa akong hubo nga mga tudlo sa tiil. Nga nagkuniskunis sa mga langyaw nga tropa sa Wehrmacht.
  Ang mga manggugubat nakig-away sama sa mga bayani sa gubat. Ug uban ang labing gamay nga sinina. Ang ingon nga mga katahum dili maulaw sa bisan unsang dagkong mga tangke sa serye sa E ug AG, o uban pang makalilisang nga mga imbensyon sa mga Nazi.
  Walay babaye ang butang nga makapildi sa bisan unsang porma sa pasismo. Bisan kung kini ingon ka perpekto niini nga kalibutan.
  Gilaslas ni Natasha ang iyang espada, gilabay ang usa ka disk gamit ang iyang hubo nga tiil, giputol ang mga Nazi ug miawit:
  - Unsa ka maayo nga magpuyo sa nasud sa Sobyet,
  Ug unsa ka talagsaon ang pagdugmok sa Wehrmacht!
  Si Zoya, nga nagdagan sa galingan gamit ang mga saber, miingon:
  - Ang Wehrmacht nahimong grabe nga kusog! Karon gidepensahan na namo ang Kremlin!
  Ug gilabay sa babaye ang usa ka bituon sa iyang hubo nga mga tudlo sa tiil, gibunalan ang mga Kraut.
  Unya miawit siya:
  - Kini usa ka ihalas nga pagpangita sa mga kaaway!
  Ug unya adunay Aurora sa gubat. Unsa ang usa ka pula nga buhok ug cool nga babaye. Sa hangin sa tingtugnaw, ang iyang tumbaga-pula nga buhok nag-irog sama sa usa ka bandila sa gubat. Dili, ang ingon nga babaye dili moyukbo sa bisan kinsa.
  Ug gikan sa paglabay sa iyang hubo nga tiil, usa ka hait nga disk nga nagputol sa unod ug dugo nga nanglupad.
  Giputol niya ang lawas sa mga kaatbang. Ug si Aurora misinggit:
  - Usa ko ka super klase nga babaye!
  Unsa ang hitsura ni Svetlana sa gubat?
  Kini nga blonde nga terminator usa lamang ka yawan-on nga kalayo ug usa ka buhawi sa pagpuo.
  Ug usab usa ka makapatay nga sorpresa ang milupad gikan sa iyang hubo nga mga tiil. Ug ang babaye kay full throttle sa away.
  Ang upat anaa sa gubat. Ug dili siya kinahanglan nga mosibog o mohunong.
  Upat sila ka ungo - super lang! Usa ka tinuod nga quartet sa kalaglagan sa tanan ug sa tanan!
  Ang mga manggugubat naghupot sa depensa nga lugar. Apan ang Kremlin dako ug dili kini makasukol bisan asa. Ang mga pwersa dili managsama.
  Nasuko si Natasha:
  - Kita mopatay, dili modaog!
  Ug ang dalagita nipasaka na usab ug kasong killer gamit ang iyang hubo nga tiil.
  Si Zoya makatarunganon nga miingon samtang iyang giputol ang iyang kaaway:
  - Dili nimo madaog ang tanan ... Gawas kung sa dula sa kompyuter!
  Ug ang babaye nga adunay bulawan nga buhok gilabay na usab ang death disk.
  Si Aurora, giputol ang iyang mga kaatbang gamit ang mga saber, misinggit:
  - Ang kadaugan, sa akong pagtuo, maato! Sa ngalan sa Holy Russia!
  Ug gikan sa paglabay sa iyang hubo nga mga tiil, usa ka gasa sa kalaglagan ang milupad.
  Ug ang giputol nga mga Nazi nahulog.
  Ug unya Svetlana sa gubat. Giputol ang mga pasista sa iyang mga paglabay. Ug siya molihok uban ang grabe, o bisan ang walay katapusan nga kaabtik. Abtik kaayo ang iyang hubo nga mga tiil. Ug sila nagpakita sa makalilisang nga kalaglagan.
  Ug unya ang babaye miawit:
  - Himaya sa Amahan ug bag-ong mga kalibutan!
  Ug usab ang katingala sa kamatayon milupad gikan sa iyang hubo nga mga tiil.
  Ug ania na usab si Natasha sa gubat. Ug iyang giputol ang mga Kraut, nagdali sama sa usa ka kometa. Ug misinggit sa kinatumyan sa iyang mga baga:
  - Himaya sa labing dako nga Fatherland!
  Ug ang iyang mga espada naglupadlupad sama sa usa ka lawnmower.
  Ug ang babaye nagsugod pa gani sa pagkanta:
  - Himaya sa Russia hangtod sa kahangturan,
  Matuman ang among damgo!
  Ug ang babaye mihatag ug hait nga boomerang gamit ang iyang hubo nga tikod. Ug niliko siya ug giputol ang usa ka dosena nga itom ug itom nga mga ulo.
  Siyempre, dili ang mga Aleman ang nagpatay sa mga babaye, apan ang mga kolonyal nga yunit ang gigamit batok kanila. Apan bisan pa kini naghimo niini nga mas bugnaw alang sa mga manggugubat.
  Sila nagkidlap ug madulaon.
  Giputol na usab ni Natasha ang iyang mga kaaway. Ug gilabay niya ang usa ka butang nga ingon niana gamit ang iyang mga tiil.
  Ug kini mosinggit:
  - Stalin ug himaya!
  Ug unya si Zoya. Sama sa pagpagawas sa usa ka butang nga mamumuno. Ug giluwa sa iyang hubo nga mga tudlo ang mensahe sa kamatayon.
  Ug ang manggugubat nagngulob:
  - Dili makahadlok nga mamatay alang sa usa ka Inahan nga sama sa atoa!
  Ug unya kuhaon usab kini ni Aurora ug mosulod sa gubat. Ug maglunsad usab siya og boomerang nga walay mga tiil. Ug mag-usab sa porma sa mga kaaway.
  Human niana siya miawit:
  - Para sa Soviet Rus'! Unsa ang magmando sa uniberso!
  Ug unya sa gubat Svetlana. Usa usab ka babaye nga dili mapugngan o mapahinay. Ingon niini ang pagbunal niini. Dili lang ko makaluwas kanimo gikan sa ingon nga manggugubat!
  Ug sa iyang hubo nga mga tiil gilabay niya ang mga pakete sa pagpatay. Ug iyang gipamatay ang iyang mga kaaway nga walay kaluoy.
  Bisan tuod sa ulahi si Yarila makaampo alang kanila. O tingali Perun. Ang gingharian sa Chernobog naghulat kanila human sa kamatayon alang sa mga makasasala! Apan kini makapaikag sa kaugalingon nga paagi - ang mga gubat nagpadayon sa tanan nga oras! Ug daghan kaayong away! Busa dili tingali kita angay nga magbangutan pag-ayo sa gidangatan sa mga makasasala?
  Gibati pa gani ni Svetlana nga medyo kataw-anan: dili ka masina sa mga Kristohanon - mahikawan sila sa daghang kalipay sa kahangturan. Bisan ang naa nila sa planetang Yuta.
  Eh, makaluluoy nga mga makasasala! Ug labi pang alaot nga matarong nga mga tawo!
  Ug gilabay na usab sa batang babaye ang gasa sa kamatayon pinaagi sa iyang ginunting nga walay tiil. Unya siya miingon:
  - Ang kalibutan maato! Himaya sa Russia!
  Naghimo si Natasha og triple butterfly gamit ang iyang mga espada ug misinggit:
  - Hinaut nga adunay walay katapusan nga himaya sa dakung Russia!
  Ug ang iyang hubo nga mga tiil maglabay ug butang nga makapatay ug talagsaon. Human niini ang hubo nga tikod sa babaye miigo sa agtang sa itom nga lalaki, nga natumba siya ug ang laing lima ka mga Arabo gikan sa bungbong.
  Sunod sa gubat mao si Zoya. Walay makapugong kaniya. Nakig-away siya sa mga panon ni Hitler. Ug nagpadagan sa usa ka triple mill. Giputol sa mga sundalo ang iyang pagkapukan.
  Human niana ang babaye miingon:
  - Ang Eternal Rus 'mag-uban kang Svarog!
  Ug mikidhat sa iyang mga kauban.
  Sunod sa gubat mao ang Aurora. Nagdali siya sama sa panter. Giputol niya ang tanan. Ug uban sa iyang hubo nga mga tiil iyang gilunsad ang gasa sa kamatayon. Giputol niya ang daghang mga pasista ug miawit:
  - Alang sa labing taas nga porma sa Fatherland!
  Ug unya si Svetlana misulod sa gubat. Giunsa niya pagputol ang iyang mga kaaway. Ug siya molihok nga madasigon kaayo.
  Human niana ang gasa sa kamatayon molupad gikan sa iyang mga tiil. Ug giputol niya pag-ayo ang mga Nazi, sama sa labaha sa barbero.
  Ug ang babaye misinggit:
  - Ang akong edad ug ang akong kamatuoran! Himaya sa Dakong Russia!
  Oo, kining upat ka mga away tinuod nga bayanihon. Apan upat ka nagtiniil ug halos hubo nga mga gwapa ang dili makadaog sa Ikaduhang Gubat sa Kalibutan. Ug busa ang Moscow nahulog.
  Ang mga babaye migawas gikan sa nabihag nga kapital, gamit ang ilang mga espada ug ang kupo sa pagkadili makita.
  Kasagaran sila makahimo sa daghan. Ang mga babaye nga adunay labing taas nga ranggo, dili nimo makit-an nga mas taas o mas gwapa.
  Ug si Oleg Rybachenko ug Margarita Korshunova mibiya sa nabihag nga siyudad sa Gorky.
  Ang mga Nazi, alaut, nakab-ot ang kalampusan hapit bisan asa.
  Ang batang lalaki ug babaye milakaw ug gilabay ang mga dagom gamit ang ilang mga tiil, nga nagpuo sa mga Kraut.
  Si Oleg Rybachenko miawit:
  - Dili, ang mabinantayon dili mawala,
  Ang hitsura sa usa ka falcon, usa ka agila ...
  Ang tingog sa mga tawo klaro -
  Ang hunghong madugmok sa bitin!
  
  Nagtuo ko nga ang tibuok kalibutan makamata -
  Adunay pagtapos sa pasismo ...
  Ug ang Adlaw mosidlak -
  Ang dalan nga nagdan-ag sa komunismo!
  Gilabay ni Margarita ang daghang dagom gamit ang mga tudlo sa iyang mga tiil ug gikumpirma:
  - Dili, dili kini mawala!
  Ug nagpabuto siya usa ka pagbuto gikan sa usa ka machine gun, giputol ang duha ka dosena nga mga pasista.
  Kini ang matang sa mga bata. Bugnaw, dili matarog. Bisan tuod tinuod, dili kini nga matang sa gubat. Ug kinahanglan silang molayas.
  Ang Moscow nahulog, ang siyudad sa Gorky nahulog. Gisulong sa mga Nazi ang Kazan. Mao na kini ang kataposang siyudad sa Sobyet sa Volga. Ang pagsukol bayanihon, apan adunay nagkadako nga pagbati sa pagkawalay paglaum.
  Ang mga Nazi adunay mas abante nga mga tangke sa pyramidal gikan sa serye sa AG, nga walay armas sa Sobyet nga makalusot. Ug kini, kinahanglan kong isulti, daotan kaayo.
  Sa diha nga ang hubo nga mga tiil sa usa ka batang lalaki ug babaye maglabay sa mga granada sa mga agianan nga ang mga monsters sa Aleman nagbangga. Apan unsa ang mahimo sa usa ka magtiayon kung hapit ang tibuuk kalibutan batok sa USSR!
  Gilabay ni Oleg Rybachenko ang usa ka granada gamit ang iyang hubo nga tiil, giduso ang mga ulo sa AG-50 ug AG-75, ug dayon miingon:
  - Kung ang kuta anaa sa dalan,
  Ang kaaway nagtukod ...
  Kinahanglan namon nga maglibot gikan sa luyo -
  Dad-a siya nga walay pagpamusil!
  Si Margarita miuyon niini:
  - Ang paglimbong sa gubat usa ka dako nga butang! Ilabi na kung ang mga pwersa dili managsama!
  Oleg Rybachenko miingon:
  - Ug gidula nako ang estratehiya sa Entente. Uban sa parehas nga hinagiban, gilaglag niya ang usa ka gatos ug napulog upat ka milyon nga mga sundalo sa kaaway, ug siya mismo ang nawala nga zero. Kini nagpasabut nga pinaagi sa mga taktika mahimo ka nga makig-away sa tibuuk kalibutan!
  Si Margarita miuyon niini:
  - Posible kaayo! Ug away ug daog!
  Gilabay ni Oleg Rybachenko ang mga bitiis sa dagom gamit ang iyang hubo nga mga tudlo. Gipatay niya ang tulo ka dosena nga mga pasista ug miingon:
  - Magdaog kami sa ngalan sa Holy Russia!
  Nagpadayon sa ilang dagan ang lalaki ug babaye... Ay, dili patas ang puwersa.
  Ang Kazan gilaglag sa tanang matang sa hinagiban. Gisugo siya ni Stalin nga pugngan siya hangtod sa katapusang tulo sa dugo. Apan sa pagkatinuod, ang espiritu sa pagpakig-away sa Pulang Hukbo human sa pagkapukan sa Moscow nabungkag kaayo. Ang tanan gusto nga mamatay nga nagkagamay. Ug ang mga Nazi labaw kaayo sa gidaghanon ug mga hinagiban.
  Ug gibombahan sa ilang jet aircraft ang tanang siyudad ug baryo nga wala pa masakop sa mga Nazi.
  Sa wala pa si Oleg Rybachenko ug Margarita Korshunova makaabot sa Kazan, kini nga siyudad nahulog.
  Gikuha usab ang Ufa. Busa, bisan pa sa mapintas nga tingtugnaw, ang mga Nazi mibalhin ngadto sa Sverdlovsk.
  Ang hedkuwarter ni Stalin nahimutang didto. Ug ang samurai gikan sa silangan. Kusog sab ang mga Hapon.
  Ang ilang mga manggugubat labi ka peligro - mga babaye nga ninja. Bisan pa sa tingtugnaw sa Siberia, sila nagdali sa niyebe nga nagtiniil, samtang sila nagsul-ob lamang ug mga swimsuit. Makahadlok bisan ang paghanduraw sa ingon nga mga manggugubat. Bisag gwapa kaayo sila.
  Ania ang usa kanila nga adunay asul nga buhok, ang lain adunay dalag, ang ikatulo nga pula, ang ikaupat nga puti.
  Kini ang labing nindot nga mga mamumuno. Nagtrabaho sila gamit ang usa ka espada ug gilabay ang nipis nga mga disc o chakra sa infantry. Ug ang mga ninja naglabay og mga eksplosibo batok sa mga tangke - kini sama ra sa gidak-on sa usa ka gisantes, apan ang pinakabug-at nga mga tangke sa Sobyet milupad sa taas sa hangin ug gikuniskunis kini.
  Bisan ang makalilisang nga IS-7 dili babag alang sa mga batang babaye nga ninja. Sila mga manggugubat sa taas nga han-ay nga bisan ang mga guwardiya walay gahum batok kanila.
  Ania ang usa ka ninja nga babaye nga adunay asul nga buhok, uban sa iyang hubo nga mga tudlo sa tiil iyang gilabay ang usa ka gisantes ug tulo ka mga tangke sa Sobyet sa makausa, milupad sa taas, ug mibuto sa mga bahin.
  Ug unya adunay usa ka batang babaye nga adunay dalag nga buhok ug ang iyang hubo nga tiil, naglabay sa usa ka gisantes. Ug usab, ang mga awto sa Sobyet naglupad sa lainlaing mga direksyon ug nadugmok. Atong atubangon kini, kini ang mga klase sa mga manggugubat dinhi - bisan ang labing isog nga kabalyero mahadlok sa ilang atubangan.
  Ug ania ang usa ka ninja nga babaye nga adunay pula nga buhok sa gubat. Sama ra sa paglabay sa usa ka makamatay nga gisantes gamit ang imong mga tiil. Ug gikan sa pagkaigo niini, ang armadura sa dakong IS-12 mibuto.
  Kini ang babaye nga Terminator.
  Ug unya usa ka ninja nga babaye nga puti ang buhok. Sa samang paagi iyang kuhaon kini, ug sa tibuok niyang kusog iyang iduso ang iyang mga espada ngadto sa mga sundalo sa Pulang Hukbo. Putlon niya sila ug kantahon:
  - Dili ako usa ka makalolooy nga bug, usa ka ninja, apan dili usa ka pawikan!
  Sa makausa pa, ang tanan nga upat ka mga babaye mga mamumuno sa gubat.
  Ang Pulang Hukbo napildi sa gubat sa tanang nataran. Apan naningkamot gihapon siya nga makig-away.
  Si Oleg Rybachenko ug Margarita Korshunova naglatagaw sa snow sa tingtugnaw. Kabus sila nga mga bata nga walay sapin. Alang sa imortal nga mga lawas, ang katugnaw dili kaayo daotan. Kini nga mga superman dili masakit o masip-on o frostbite. Apan sa gihapon, sa dihang moduol ka sa mga Urals, ang katugnaw dili maayo ug mopaak sa hubo nga mga tikod sa mga bata.
  Masubo nga gisulti ni Oleg:
  - Wala ka mahibal-an kung unsa ang labi ka grabe - katugnaw ug kagutom, o ang pagkaamgo nga nawala ang imong sagrado nga Inahan!
  Si Margarita makatarunganon nga miingon:
  - Alang kanamo, ang katugnaw ug kagutom wala"y hinungdan ... Apan ang kamatuoran nga napildi kami sa mga Nazi sa tinuud daotan!
  Si Oleg miuyon niini:
  - Dili kini mahimong mas grabe pa! Sa katibuk-an, nganong ang Third Reich kasagarang mas malampuson sa parallel nga uniberso kay sa atoa?
  Naghimo si Margarita og lohikal nga pangagpas:
  - Tungod kay ang mga pasista kusgan kaayo ug organisado. Ug kami swerte sa daghang mga higayon. Ilabi na sa Stalingrad!
  Gisipa ni Oleg Rybachenko ang snowball gamit ang iyang hubo nga tiil ug miingon:
  - Oo, swerte kaayo kami sa Stalingrad! Ang Fritz mismo hungog nga nakasulod sa lit-ag!
  Si Margarita miingon:
  - Naningkamot nga dili mabutang sa kasamok,
  Para di maglibog ug mawala...
  Kinahanglan nga mangolekta usa ka nickel alang sa usa ka sentimos,
  Ug hinoon, matawo pag-usab!
  Giatake sa mga bata sa dalan ang usa ka detatsment sa mga pasista. Kapin sa usa ka gatos ka sundalo ang namatay. Ang usa gibiyaan nga binihag. Gipugos ni Margarita ang ulitawo sa paghalok sa iyang pagkamaunat-unat kaayo nga mga lapalapa, pula sa katugnaw. Gibuhat niya kini nga masinugtanon. Ug siya miingon nga ang mga Aleman nagkaduol na sa Sverdlovsk ug naglibot niini.
  Si Oleg nag-ingon:
  - Katingad-an nga ikaw ug ako, Margot, mas paspas, apan sa usa ka paagi kami molihok sama sa ordinaryong mga tawo o labi ka hinay!
  Miuyon si Margarita:
  - Nasakpan sa usa ka balud sa kapildihan! Dayag nga niining uniberso ang tanan batok sa USSR. Bisan ang kinaiyahan ug kawanangan!
  Si Oleg dayon misugyot:
  - Unsa kaha kung gamay ra alang kanato ang pagpatay kang Hitler?
  Si Margarita naglingo-lingo sa iyang ulo nga negatibo:
  - Ang hyperwitch wala maghatag kanamo sa ingon nga mando! Busa buhaton nato nga walay mga amateur nga pasundayag. Gawas pa, unsay buhaton niini?
  Si Oleg Rybachenko masaligon nga mitubag:
  - Daghan kaayo! Dugang pa, Fuhrer, kini usab ang Fuhrer sa Africa!
  Gisugyot ni Margarita:
  - Mag-away ta sa atubangan sa pagkakaron, ug unya atong tan-awon ang mahitungod kang Hitler! Sama sa ilang giingon - pagdali nga dili magdali!
  Si Oleg miawit:
  - Maayo ang katulin, ayaw guba ang pait... Ang tawo dili usa ka woodpecker, ug dali nga nabuang!
  Ang batang lalaki ug babaye midagan sa tibuok nilang kusog. Ug nakaabot kami sa Sverdlovsk. Ug nagsugod sila sa pagpanalipod sa siyudad nga gisulong sa mga Nazi.
  Nagsunodsunod ang mga pag-atake.
  Ang mga bata walay sapin. Si Margarita nagsul-ob og tunika, ug si Oleg Rybachenko usa ka batang lalaki nga nag-shorts. Apan sila nakig-away sama sa tinuod ug walay hunong nga mga bayani.
  Gilabay ni Oleg ang dagom gamit ang iyang hubo nga mga tudlo sa tiil, gidunggab ang Fritz sa tutunlan ug misinggit:
  - Dili namo biyaan ang usa ka pulgada nga yuta!
  Gilabay ni Margarita ang usa ka granada gamit ang iyang hubo nga tiil ug misinggit:
  -Dili usa ka tinulo, dili usa ka pulgada, dili usa ka sentimetro!
  Usa ka batang lalaki ug usa ka babaye nag-away sa katugnaw. Ug dihay ubang mga pioneer uban kanila. Ug daghan usab ang nagtiniil, bisan pa sa grabe nga katugnaw. Ug kung ang imortal nga mga bata dili mahadlok sa ihalas nga katugnaw, labing menos dili sila makadaot kanila, nan kini peligroso alang sa ordinaryong mga bata.
  Ania ang usa ka nagtiniil nga pioneer, kansang bisan ang iyang mga tudlo asul tungod sa katugnaw, ang iyang mga ngipon gisip-on, ug ang iyang apapangig nanghubag. Sakit kaayo ang bata. Apan bisan pa niini, siya masuk-anon nga mikuha sa usa ka hugpong sa mga granada ug gilabay kini sa ilawom sa usa ka tanke sa Nazi, ug siya mismo nahulog, naigo sa usa ka pagbuto sa machine-gun.
  Kini usa ka maisog nga bata ...
  O usa ka batang babaye, kansang hubo nga mga tiil nagdan-ag sama sa eskarlata nga poppies, nagduso sa usa ka minahan sa ilawom sa mga agianan sa German nga mga mastodon. Namatay siya sa iyang kaugalingon, nagsinggit:
  - Alang sa Inahan ug Stalin!
  Sakit kaayo nga magtiniil sa tingtugnaw, sa Siberia, kung dili ka mapanalipdan sa imortal nga unod.
  Bisan si Oleg ug Margarita dili kaayo malipay nga mahimong katunga nga hubo sa grabe nga katugnaw. Apan sila nagpahiyom ug nag-awit, gusto nga lipayon ang mga lalaki:
  - Eh, katugnaw, katugnaw, ayaw ako pag-freeze,
  Ayaw ako pag-freeze! Akong kabayo! Akong kabayo!
  Puti nga tawo!
  Ang mga batang lalaki ug babaye, nga nag-uyog sa ilang pula ug asul nga mga bitiis tungod sa grabeng katugnaw, miawit:
  - Ang niyebe dili makapugong kanamo! Ang katugnaw dili makapildi kanato! Kami ang mga pioneer sa mga Kraut! Ang pasista bunalan pag-ayo!
  Maayong away ang mga bata! Apan ang mga pwersa dili managsama. Si Stalin mikalagiw gikan sa gilibutan nga Sverdlovsk ngadto sa Novosibirsk. Apan, ang mga Hapon nagsingabot na niining siyudad gikan sa sidlakan. Sa usa ka paagi wala sila mahadlok bisan sa katugnaw sa Siberia.
  Hinaot nga matapos na ang gubat.
  Apan ang mga pioneer wala mohunong. Ug bisan sa lisud nga mga panahon, ang mga bata maisugon nga mokanta;
  Kami mga pioneer, mga anak sa komunismo -
  Usa ka kalayo, usa ka tolda ug usa ka budyong nga budyong!
  Ang pagsulong sa gitunglo nga pasismo -
  Nga naghulat sa usa ka mabangis nga kapildihan!
  
  Unsa ang nawala kanato niining mga gubata?
  O nakuha ba nimo kini sa mga gubat sa kaaway?
  Kaniadto mga bata lang kami sa kalibutan -
  Ug karon ang mga manggugubat sa Inahan nga Yuta!
  
  Apan si Hitler mihimo og lakang padulong sa atong kapital,
  Ang busay naghulog ug dili maihap nga mga bomba!
  Kami ang Amahan, labi pa ka matahum kaysa sa langit -
  Karon ang dugoon nga pagsalop sa adlaw miabot na!
  
  Kami motubag sa agresyon nga mapintas -
  Bisan tuod sila sa ilang kaugalingon, alaut, gamay sa gidak-on!
  Apan ang espada anaa sa mga kamot sa usa ka mahuyang nga tin-edyer -
  Mas kusgan pa kay sa mga lehiyon ni Satanas!
  
  Himoa nga ang mga tangke magdali sa pagdahili pagkahuman sa pagdahili,
  Ug among gibahin ang riple sa tulo!
  Tugoti nga ang mga pulis magpunting sa likod,
  Pero silutan sila sang Balaan nga Dios sing mapintas!
  
  Unsay among nadesisyonan? buhata ang buhat sa kalinaw-
  Ug alang niana, alaut, kinahanglan kong mopusil!
  Madumtan na ang kalmado.
  Adunay usab kapintasan ug grasya!
  
  Ang babaye ug ako nagdagan nga nagtiniil -
  Bisan pag ang niyebe nahulog, kini nagdilaab sa niyebe sama sa karbon!
  Apan wala silay kahadlok, nahibal-an sa mga bata -
  Ang pasista itambog sa lungon gamit ang bala!
  
  Busa ilang gipatay ang usa ka mangil-ad nga panon sa Krauts,
  Ug ang uban nga mga talawan nanagdalagan!
  Gilaglag namo ang infantry sama sa scythe sa gubat -
  Ang mga batan-on nga ting-init dili usa ka babag alang kanamo!
  
  Ang kadaugan usa ka kalampusan, mahitabo sa Mayo,
  Karon ang bagyo sa niyebe kay tunok, gahi nga niyebe!
  Ang batang lalaki nagtiniil, ang iyang igsoon nga babaye nagtiniil,
  Gisaulog sa mga bata ang ilang kabantog sa mga trapo!
  
  Diin gikan kini nga mga pwersa dinhi kanato -
  Aron maagwanta ang kasakit, ang katugnaw, kana nga panginahanglan!
  Kung gisukod sa usa ka higala ang ilawom sa lubnganan,
  Kung mag-agulo ang usa ka higala, mamatay ako!
  
  Gipanalanginan kita ni Kristo nga mga pioneer,
  Siya miingon, ang Amahang yuta gihatag na kaninyo sa Dios!
  Mao kini ang unang pagtuo sa tanan,
  Sobyet, sagrado nga nasud!
  Ug mamatay sila nga may pahiyom sa ilang mga ngabil. Ang mga bata wala mahibalo sa kahuyang... Oleg Rybachenko ug Margarita Korshunova nakig-away sa tibuok semana. Apan nahulog ang Sverdlovsk. Ang bahin sa garison misurender - gibati nga wala"y paglaum ang kahimtang. Ang mga pioneer lamang ang midumili sa pagtugyan.
  Ug pipila ka mga maisog, walay sapin nga mga lalaki ang naghimo sa usa ka desperado nga kalampusan. Nagdagan sila sa mga snowdrift, literal nga asul gikan sa grabe nga katugnaw. Ug sila namatay ubos sa mga machine gun ug mga kanyon.
  Si Oleg Rybachenko ug Margarita usab medyo nagkamot, apan nakaikyas gihapon gikan sa Sverdlovsk. Pagkahuman mibalhin kami sa Novosibirsk. Katugnaw, tingtugnaw, taas nga mga gabii.
  Nagdagan ang usa ka lalaki ug usa ka babaye, sad ug suko kaayo.
  Si Margarita miingon:
  - Ang usa ka hyperwitch makatabang niini nga kalibutan! Kung dili ang mga Nazi makadaog! Kini tinuod nga unibersal nga inhustisya!
  Si Oleg Rybachenko milukso nga mas taas, mituis sa usa ka pito ka pilo nga paglukso, ug makatarunganon nga miingon:
  - Adunay gamay nga hustisya sa kalibutan! Pananglitan, nganong nag-antos ang mga tigulang? Dugang pa, halos tanan nga walay eksepsiyon! Ug sa dihang bata pa ang usa ka tawo, siya manigarilyo, moinom, ug mobuhat pa gani ug daotan, ug himsog! Hain na ang hustisya nga giantos sa mga tigulang?
  Si Margarita dali nga miuyon niini:
  - Walay hustisya sa uniberso!
  Si Oleg Rybachenko nangutana nga medyo wala'y kapuslanan:
  - Ug asa ang Dios nagtan-aw?
  Si Margarita, kining nagtiniil nga babaye nga nagsul-ob og buho nga tunika, misugyot:
  "Tingali kita mismo kinahanglang mahisama sa mga diyos aron ang hustisya maghari sa kalibotan!" Kini ang kaalam sa Magbubuhat!
  Masaligon nga gikumpirma ni Oleg Rybachenko:
  - Nagtuo ko nga atong banhawon ang mga patay!
  Gikumpirma sa terminator girl:
  - Oo, nagtuo ko niini, siyempre!
  Ang mga bata midagan ngadto sa Novosibirsk ug miapil sa pagpanalipod niini nga siyudad.
  Nakig-away sila sa halos kataposang dagkong siyudad ubos sa kontrol sa Pulang Hukbo.
  Si Stalin nakigsabot na kang Hitler, miuyon nga mosurender kon masiguro ang iyang personal nga kaluwasan. Ang Fuhrer andam alang niini, labi na kung ang mga partisan mikalma.
  Gisulong na sa mga Hapon ang Novosibirsk gikan sa silangan. Busa halos walay kahigayonan nga makaikyas. Ang USSR nangamatay.
  Gipusil ni Oleg Rybachenko ug Margarita Korshunova ang mga Nazi ug gilabay ang mga granada gamit ang ilang mga tiil. Ug naglaum pa sila sa usa ka butang.
  Sunod kanila mao ang mga pioneer. Sa grabeng katugnaw sa Siberia, ang tanang bata walay sapin ug sa ting-init nga mga uniporme sa payunir nga may mga kurbata. Namatay sila sama sa mga bayani.
  Ang ilang mga bitiis sama ka pula sa mga tiil sa mga gangsa, ug ang ilang mga tudlo nahimong asul.
  Apan ang mga pioneer wala mohunong.
  Madaog sila sa pasismo!
  Gilabay ni Oleg Rybachenko ang usa ka granada gamit ang tiil sa iyang hubo nga batang lalaki. Giduso niya ang tulo ka mga tangke sa Aleman dayon ug mihunghong:
  - Nagtuo ko sa kadaugan!
  Gilabay usab ni Margarita ang usa ka mamumuno nga regalo gamit ang iyang hubo nga mga tudlo ug misinggit:
  - Ako mituo usab, ug ako motuo hangtud sa katapusan!
  Ug sila nakig-away alang sa katapusan nga lungsod sa Sobyet uban ang kasuko sa pagkawalay paglaum. Ug bisan pa dili sila moliko.
  Si Oleg Rybachenko, aron sa paglipay sa hapit mamatay nga nagyelo nga mga bata nga pioneer, miawit uban ang dakong kadasig;
  Usa ako ka batan-ong manggugubat sa Mother Russia,
  Ang gamhanang nasod, ang yutang natawhan sa tanang nasod...
  Wala nay mas nindot nga yutang natawhan sa uniberso,
  Gihigot ni Stalin ang kurbata sa ilawom sa forge!
  Ang pagka pioneer usa ka kalipay ug calling,
  Human sa tanan, kini nagpasabot nga ikaw usa ka alagad sa nasud.
  Ug mahimo nimong madugangan ang uniberso -
  Paglaglag sa mga malalang sa yawa-Satanas.
  Pag-abot sa ting-init sa '41,
  Ang bagyo sa Hunyo nagdalugdog alang kanato...
  Dili namo gusto nga ang rehiyon mahimong kabus,
  Alang sa kalipay, tuohi - ang Fatherland gibuhat!
  Ang babaye ug ako naghulat alang sa mga Nazi sa pag-ambus,
  Sa wala pa kini nakakuha kami usa ka machine gun.
  Ug sa nasuko nga kalagot ni Hitler,
  Malampusong gipildi sa among iskwad ang mga Nazi!
  Ang mga uyab nga walay mga tiil nahimong bagis,
  Nagtusok na ang niyebe ilalom sa hubo nga mga lapalapa.
  Ang katugnaw ug mga ngabil nahimong asul,
  Apan ang balaang kalayo nagpainit sa atong mga kalag!
  Kami naghampak nga wala mahibalo sa mga lakang sa among mga kabatok,
  Wala kami naghatag kanimo og kalinaw adlaw o gabii!
  Ang mga granada molupad ngadto sa mga echelon ngadto sa usa ka panon,
  Ug ang mga opisyal nga adunay sniper rifle.
  Ang mga pasista dili makakitag suporta bisan asa,
  Ang among pioneer, maisog nga detatsment...
  Makahimo, kung kinahanglan nimo nga putlon ang mga bukid,
  Ania ang mga tangke ni Hitler nga nagdilaab sama sa mga kandila.
  Nagrali ang mga tawo sa grabe nga kasuko -
  Alang sa hustisya, kaisog ug dungog.
  Ug walay reef sa dagat sa mga bagyo -
  Nga makapalingkod kanato!
  Misulod kami sa Berlin, miapil kami sa Komsomol,
  Gikan sa pagtunob nga walay sapin uban sa mga babaye sa tibuok kalibutan!
  Atong gihanggab ang madaogong dugos sa langitnong Mayo,
  Karon ang atong masanag nga kalampusan nahimong walay katapusan!
  
  
  
  
  . SI ALEXANDER THE III NABUHI KANUN-AN UG OTSO KA TUIG
  Gipalig-on usab sa tsar ang imperyo sa ekonomikanhong paagi. Walay mga kagubot o mga rebolusyon, mao nga ang ekonomiya nagpadayon sa pagtubo. Ug ang Russia adunay mas dako nga populasyon sa Unang Gubat sa Kalibutan tungod sa mas ubos nga mortalidad ug ang annexation sa amihanang rehiyon sa China ug Korea. Ug ang kasundalohan mas dako. Ug ang una nga mga light tank sa serye nagpakita, ug daghang mga ayroplano sa lainlaing mga tatak.
  Alaut, Alexander ang Ikatulo wala mabuhi sa pagtan-aw sa kadaugan sa Unang Gubat sa Kalibutan, apan kini na ngadto sa Nicholas ang Ikaduha.
  Ang bag-ong hari adunay lig-on nga trono, laing asawa, himsog nga manununod, duha ka gatos ug kawaloan ka milyon nga mga tawo, ug duha ug tunga ka milyon nga mga sundalo sa panahon sa kalinaw nga mga estado.
  Busa mahimo kang makig-away nga maisogon ug hanas! Dugang pa, ang mga Ruso usab adunay mga light tank nga adunay mga machine gun, apan ang mga bug-at nga bag-o lang nagpakita. Gipalambo kini sa anak nga lalaki ni Mendeleev.
  Busa dili nimo mapugngan ang harianong kasundalohan!
  Si Nicholas II misulod sa gubat uban sa mga Germans ug Austrians... Gidakop sa mga tropang Ruso ang Galicia, Bukovina, ug gipahamtang ang sunod-sunod nga kapildihan sa mga Austrian. Sa sinugdan dihay mga gubat sa Sidlakang Prussia, apan sila nanimalos ug giputol ang Koenigsberg. Giduso sa mga Alyado ang mga Aleman gikan sa Paris ... Gikuha sa mga tropang Ruso ang Krakow, ug adunay usa ka numero nga labaw, bisan pa sa tingtugnaw, nagpadayon sa opensiba, nga nagkaduol sa Budapest. Gisugyot sa Alemanya, sa pagtan-aw nga ang butang nakapanimaho sa kapildihan, kalinaw sa kasarangan nga mga termino.
  Ang mga Aleman miuyon sa paghatag sa Klaipeda ug bahin sa yuta sa Poland ngadto sa Russia, ingon man sa pagbayad sa usa ka indemnity. Ang France gibalik sa bahin sa teritoryo nga nakuha kaniadto ubos sa Bismarck, ug gamay sa Denmark.
  Gitugyan sa Austria-Hungary ang Galicia, bahin sa Bukovina ug Krakow. Apan ang imperyo wala mapukan. Nabawi sa Russia ang yuta sa mga Slav, ang tanan nga kaniadto bahin sa Kievan Rus, ug gipalapdan ang Gingharian sa Poland.
  Ang Türkiye ug Japan walay panahon sa pagsulod sa gubat, sama sa Italy. Sa ato pa, ang Unang Gubat sa Kalibutan, sa pagkatinuod, wala mahitabo. Busa gamay nga panagsangka. Gipalig-on ni Nicholas II ang iyang awtoridad ug dayon nagmando nga malinawon sa taas nga panahon.
  Ang Russia, bisan pa, naggugol sa gubat sa Afghanistan - sa katapusan gibahin kini sa mga British. Unya ang Iran nabahin sa Britanya.
  Busa gipalapdan sa Russia ang mga kabtangan niini. Apan ang krisis sa ekonomiya ug ang Dakong Depresyon sa 1929 miabut... Sa 1931, ang Japan, sa alyansa sa Turkey, nagsugod sa usa ka gubat batok sa Tsarist Russia. Apan sa tinuod naghikog kini. Ang Tsarist nga panon sa mga barko sa Pasipiko ubos sa pagmando ni Kolchak mipildi sa mga Hapon. Ug ang kasundalohan sa yuta sa kinatibuk-an daghang beses nga mas kusgan.
  Mao usab ang ikasulti bahin sa mga Turko. Dayag nga mikatkat sila batok sa sayop nga kaaway.
  Ang Tsarist nga Russia nakahimo sa pagtugpa sa mga tropa ug pagdakop sa Japan. Ug unya ang mga tropang Ruso sa kataposan nag-okupar sa Turkey. Sa ingon natapos ang panahon sa Ottoman Empire.
  Ug gipadako ni Tsar Nicholas II ang iyang himaya ug ang gahum sa Russia. Kining mahimayaong emperador nagmando hangtod sa 1936 ug namatay usab sa edad nga kan-uman ug otso.
  Siya gipulihan ni Alexey II. Sa kinatibuk-an, usa ka hingpit nga himsog nga tawo sa katloan ug duha ka tuig ang edad. Ang iyang inahan lahi, mao nga si Alexander the Third wala motugot sa makamatay nga kaminyoon.
  Nakompleto ni Alexei II ang pagsakop sa Saudi Arabia pinaagi sa pagbahin niini sa Britanya.
  Si Wilhelm II naghari sa trono sa Alemanya hangtod sa 1941. Kini nga monarko nagmando sulod sa kalim-an ug usa ka tuig! Dugay na kaayo!
  Apan karon naghari na ang iyang anak nga si Ferdinand. Dili gani baho ni Hitler. Lain nga istorya.
  Naa pay kalinaw. Ang tanan nga mga kolonya gibahin. Gisakop ni Mussolini ang Etiopia.
  Wala nay lain nga bahinon ... Ang Britanya, bisan pa, nag-agi sa lisud nga mga panahon. Ug kini anaa sa usa ka krisis sa ekonomiya.
  Ug busa gisugyot ni Ferdinand si Alexei ang Ikaduha nga bahinon ang kolonyal nga mga kabtangan sa France ug Britain. Sama, sa tinuod, unsa ka daghan ang imong matan-aw niining mga yutaa.
  Busa, si Mussolini, Ferdinand ug Alexei II naghiusa sa ilang kasabutan.
  Apan siyempre, ang Russia, niining panahona, nakahimo na sa pagbuntog sa hapit tanan nga China ug nahimong mas kusgan sa daghang mga higayon kaysa bisan kinsa sa ekonomiya, sa militar, ug sa populasyon.
  Giaprobahan ni Tsar Alexei, sa kinatibuk-an, kini nga sugyot ug nakahukom nga sila magsugod sa tingub.
  Dili na bata si Ferdinand. Ug nag-amping siya.
  Apang, sang Mayo 15, 1945, nagsugod ang inaway. Ang mga Aleman mibalhin pag-usab
  Batok sa Belgium...
  Ug ang tsarist nga kasundalohan miagi sa mga kolonya sa Britanya ug nagdali sa Ehipto.
  Ang Russia adunay napulo ka milyon nga mga sundalo ug lima ka gatus nga mga dibisyon, ug masaligon
  Siya midaog. Morag walay makapugong kaniya.
  Sa duha ka bulan, nakuha sa tsarist nga kasundalohan ang India, habagatang Iran, mga kabtangan sa Britanya sa Saudi Arabia, Egypt, Sudan, ug kadaghanan sa Indochina.
  Apan ang mga Aleman nakahimo lamang sa pag-okupar sa Belgium, ug gipahunong sa pagduol sa Paris. Ang Holland usab misulod sa gubat.
  Giilog sa tsarist Russia sulod sa laing duha ka bulan ang mga kabtangan sa Britanya sa Asia ug gihurot ang Indonesia. Unya mitugpa siya sa Australia ug mibalhin sa Africa.
  Ang mga Aleman misulay sa pag-ilog sa Paris, apan ang ilang pag-atake napugngan. Apan, ang gubat nawala. Giilog usab sa Italy ang mga kabtangan sa Aprika sa Britanya ug Pransiya.
  Sa ikalimang bulan lamang nga ang mga tropa sa tsarist nagsugod sa pag-abot sa Europe. Ang away nagpadayon pa sa Africa ug Australia, apan kini natapos na. Ang Austria-Hungary, nga naluya pag-ayo sa pagkawala sa yuta, misulod usab sa gubat sa kiliran sa koalisyon.
  Nakuha sa mga German ang Holland. Ug gipauswag nila ang ilang posisyon.
  Sulod sa laing duha ka bulan, natapos sa Tsarist Russia ang pagdakop sa Australia ug Africa. Ug sa katapusan lamang sa Nobyembre, sa katugnaw, nagsugod ang usa ka bag-ong opensiba sa mga tropang German-Russian, nga milapas sa Paris.
  Sa kini nga kaso, ang mga pwersa dili managsama. Napildi ang mga tropang Pranses-Ingles. Ug ang Paris napalibutan.
  Ug sa Adlaw sa Bag-ong Tuig ang garison misukol ... Unya ang tsarist ug German nga mga tropa mibihag sa tibuok France sa tulo ka semana. Dayon nagsugod ang pagpamomba sa Britanya... Ug ang tanang kolonya nabihag sa koalisyon.
  Ang Britanya niadtong Mayo 1946, wala nay dugo ug gipamatay sa mga bomba
  Gipaubos.
  Sa ingon natapos ang laing dakong gubat. Gikuha sa Russia ang halos tanang kolonya para sa iyang kaugalingon. Ang Alemanya nakadawat medyo gamay, ang Italy nakakuha usa ka butang, ug ang Austria-Hungary nakakuha usa ka simbolo nga piraso.
  Bisan pa sa kamatuoran nga ang mga German nagdahom sa dagkong mga kolonya, ug nakadawat og mas gamay, Morocco lamang, apan ang Germany naglakip sa komposisyon niini: Belgium, Holland, ug France ngadto sa Port de Calais.
  Dugang pa, gibalik sa tsarist nga Russia ang mga Aleman sa Namibia ug kung unsa ang ila kaniadto.
  Sa laktud, sa usa ka paagi gihusay namo kini ug nakigdait...
  Miabot ang kalinaw... Niadtong 1953, ang Russia nakakuha ug atomic bomb, ug usa ka tuig ang milabay nakuha usab sa Germany. Nakuha sa US ang mga armas nukleyar kaniadtong 1960.
  Busa, mitungha ang balanse sa kahadlok.
  Ug sa 1955, ang unang Russian nga kosmonaut milupad ngadto sa kawanangan, nga nag-orbit sa usa ka bola. Ug sa 1961, ang mga Ruso mitunob sa bulan.
  Ug sa 1983 sa Mars! Ang mga Amerikano milupad paingon sa bulan niadtong 1971, ug ang mga Aleman niadtong 1984. Ang Austria-Hungary ug Alemanya nahiusa ngadto sa usa ka estado. Ang Sweden ug Norway nahimong bahin sa Russia nga adunay awtonomiya ug kaugalingong-gobyerno.
  Ang ubang mga nasod anam-anam nga nawad-an sa ilang kagawasan.
  Niadtong 1987, ang mga kosmonaut sa Russia milupad paingon sa Venus. Sa 1992 ngadto sa Mercury. Ug sa 1999 ngadto sa Pluto.
  Ang solar nga sistema nahanas.
  Tulo ka nukleyar nga imperyo ang mitumaw: Great Germany, USA ug Great Russia.
  Si Alexey II namatay usab sa kan-uman ug otso anyos sa 1972. Gipulihan siya sa iyang anak nga si Alexander ang ikaupat. Kini nga hari kap-atan ug usa ka tuig ang panuigon sa panahon sa iyang pagsaka sa trono. Katingad-an, si Alexander the Fourth nabuhi sulod sa kan-uman ug walo ka tuig ug namatay sa 1999. Ug ang iyang anak nga si Vladimir ang Ikatulo misaka sa trono. Sa 2013, gisaulog ang upat ka gatus ka tuig sa dinastiya sa Romanov.
  Sa pagkakaron, lig-on na ang Russia. Apan naa gihapon ang Germany ug USA isip mga kakompetensya niini sa kalibutan. Ang Imperyo sa Tsarist, uban sa mga kolonya niini, naglangkob ug kapin sa katunga sa teritoryo sa kalibotan ug kapin sa dos-tersiya sa populasyon sa kalibotan. Kusog ang Russia, apan dili pa ang usa.
  Rules Russia, si Vladimir ang ikatulo sa 2019 siya nahimong kan-uman ug pito ka tuig. Daghan ang naghunahuna kon mabuhi ba siya, sama sa nangaging mga hari, sulod sa kan-uman ug walo ka tuig o mohunong ba siya niining talagsaong mga sulagma?!
  Sa kasamtangan, ang mga anti-nukleyar nga hinagiban gihimo sa Russia. Klaro nga wala"y mga armas nukleyar, ug ang Russia makahimo sa pagsagubang nga maayo sa Alemanya ug Estados Unidos. Mas daghan kinig tawo ug mas daghang sundalo. Ug ang kalidad sa mga hinagiban mas maayo!
  Apan sa pagkakaron adunay mga armas nukleyar, ug ang tanan wala pa mabuntog. Apan ang mga anti-nukleyar nga hinagiban gipalambo nga aktibo kaayo, mao nga adunay piho nga mga higayon sa kadaugan.
  
  PAGTUBAG SA GIBRALTAR
  Ang Espanyol nga diktador nga si Franco, dili sama sa tinuod nga kasaysayan, miuyon sa mga tropang Aleman sa pag-atake sa Ingles nga kuta sa Gibraltar. Sa baylo, ang Espanya nakadawat ug pipila ka yuta sa Britanya ug Pranses sa Aprika.
  Ang pag-atake ubos sa pagmando ni Mainstein nahitabo sa gabii gikan sa Nobyembre 25, 1940 ngadto sa Nobyembre 26. Ingon sa nahitabo, ang mga British dili pa andam alang sa maong usa ka militar nga lakang ug ang mga Nazi nakahimo sa pagdakop sa usa ka gamhanan nga kuta gikan sa usa ka swoop.
  Ang pagkapukan niini adunay dagkong kausaban sa dagan sa gubat. Ang Wehrmacht nakahimo sa pagbalhin sa mga pwersa sa labing mubo nga gilay-on sa Africa, ug ang mga British gibabagan sa pagsulod sa Dagat Mediteranyo gikan sa Sidlakan.
  Ang mando sa Aleman nagpadala ug daghang dibisyon sa ekwador nga Aprika. Dugang pa, ang mga lawas ni Rommel gibalhin sa Libya, pipila ka mga bulan nga mas sayo kaysa sa tinuod.
  Ang British, sa baylo, mibiya sa opensiba batok sa mga Italyano sa Etiopia ug nagsugod sa pagpalig-on sa ilang mga posisyon sa Ehipto. Apan, si Rommel nakahimo sa pag-una kanila, ug isip resulta sa usa ka preemptive strike, iyang gipildi ang kolonyal nga mga tropa, nga nagbihag sa Alexandria ug Cairo. Ang posisyon sa Britanya sa Africa nahimong mas komplikado. Ang mga Aleman nakaabot na sa Suez Canal ug mihulga sa dugang nga pag-asdang sa Middle East. Dugang pa, adunay higayon nga mobalhin padulong sa Sudan.
  Tinuod, ang mga butang dili maayo alang sa mga Italyano sa Gresya, apan ang pag-abot sa dugang nga mga pwersa gikan sa Germany nakaluwas sa sitwasyon.
  Si Hitler adunay problema: atakehon ang USSR o tapuson ang Britanya? Ang mga kalampusan sa Wehrmacht sa Africa nag-aghat sa ikaduhang desisyon - sa paghatag sa iyang kaugalingon sa usa ka libre nga kamot sa Kasadpan. Bisan tuod ang mga pagpangandam sa militar sa USSR mipuno sa Fuhrer sa kahadlok.
  Ang Pulang Hukbo nagpalig-on, apan ang mga Aleman wala usab naglingkod nga walay pulos. Ang produksyon sa mga tangke sa 1941 midoble kon itandi sa 1940, ug ang produksyon sa mga ayroplano misaka sa halos duha ug tunga ka beses.
  Ang mga Nazi mihimo ug pagpamomba ug pag-landing sa Malta. Gibuak dayon ni Rommel ang mga depensa sa Suez Canal ug sa Iraq, nga mirebelde batok sa pagmando sa Britanya. Gisakop sa mga German ang Kuwait ug ang tibuok Middle East nga sayon. Si Stalin misunod sa usa ka taktika nga maghulat ug makakita. Apan si Churchill matig-a nga nagpadayon sa gubat. Ang Wehrmacht, nga nakaabot sa Iran, mibalik sa habagatang Africa.
  Ang tuig 1941 hapit nang matapos. Ang produksiyon sa mga submarino miuswag, ug ang Britanya nawad-an sa mga kolonya niini. Passive nga naggawi ang US. Apan ang Japan dili makalingkod ug gihapak ang Peru Harbor niadtong Disyembre 7. Usa ka bag-ong gubat ang nagsugod sa Pasipiko. Ug kinahanglan usab nga biyaan ni Hitler ang mga plano alang sa pag-atake sa USSR.
  Kinahanglan natong tabangan ang mga Hapon, makuha ang Iran ug India, ingon man ang South Africa. Ug labaw sa tanan, ang Britanya mismo. Dugang pa, ang mga bomber sa Amerika dili dulaan. Mahimo nilang hinungdan sa Ikatulong Reich ang daghang kasamok. Ug labing sayon ang paghimo sa mga welga sa pagpamomba gikan sa teritoryo sa Britanya.
  Busa ang Fuhrer napugos niadtong 1942 sa pagbiya sa mga ideya sa pagsulong sa Sidlakan.
  Adunay usa ka risgo nga si Stalin mismo ang moabli sa atubangan, apan ... Kinahanglan nimong mahibal-an ang kinaiya ni Stalin. Gipugngan kaayo siya sa polisiya sa gawas. Ang gubat sa Finland naghimo sa Pulang Diktador nga mas mabinantayon.
  Samtang ang USSR nagtigom og kusog. Ang gidaghanon sa abyasyon sa Enero 1, 1942 miabot sa katloan ug duha ka libo nga mga sakyanan, ug mga tangke, labaw pa sa kawhaan ug lima ka libo, ug laing tulo ka libo nga mga tanke. Sa kinatibuk-an, si Stalin nagplano sa pagkompleto sa recruitment sa 20 mekanisado nga mga corps, nga adunay kinatibuk-ang gidaghanon sa mga tangke sa 32 ka libo nga mga sakyanan, diin 16.5 ka libo ang pinakabag-o nga mga KV sa nagkalain-laing mga tatak ug T-34s. Dugang pa, ang mga tangke sa T-50 gipalambo pa, bisan pa nga ang sakyanan nahimong gaan.
  Ang mga Aleman, nga nag-atubang sa Matilda ug pipila ka mga tanke sa cruiser, ug usab adunay kasayuran nga ang mga British nagpalambo sa bug-at nga mga tangke, nagsugod usab sa paghimo sa ilang kaugalingon nga mga mastodon. Una sa tanan, ang "Tigre" nga adunay 88-mm nga kanyon, ug gisangkapan sa usa ka dili masulud nga 75-mm nga kanyon nga adunay taas nga baril.
  Adunay usab kasayuran bahin sa pagtukod sa tanke sa Sobyet. Ang tangke sa KV-2 nagmartsa sa parada sa May Day sa Red Square, ug ang katloan ug upat adunay pipila ka impormasyon.
  Sa bisan unsang kaso, sa dihang si Speer ang nangulo sa Imperial Ministry of Arms and Ammunition, ang mga kalamboan sa teknolohiya mas paspas. Gusto ni Hitler nga makabaton sa labing maayo nga mga tangke sa kalibutan, ug mas bug-at. Apan sa pagkakaron ang Germany klaro nga ubos sa USSR. Ang gidaghanon sa mga sakyanan ug ang kalidad niini. Sa Agosto 1941, ang produksyon sa KV-3 tank nagsugod. Ang sakyanan nahimo nga bug-at kaayo sa 68 tonelada, apan armado sa 107 mm nga kanyon nga adunay inisyal nga tulin nga projectile nga 800 metros matag segundo. Kini naghatag kaniya sa usa ka bentaha sa ibabaw sa "Tiger", nga, sa dalan, wala pa gibutang sa produksyon.
  Ang KV-5 nahimong mas gamhanan, nga mitimbang og 125 ka tonelada ug adunay duha ka kanyon. Tinuod, ang maong bug-at nga sakyanan nakamugna ug mas daghang problema sa kasundalohan sa Sobyet kay sa bili niini. Ug sa 1942, ang KV-4 nga variant nga may gibug-aton nga 107 tonelada gisagop alang sa serbisyo. Ang USSR angay nga ipasigarbo sa labing bug-at nga mga tangke sa kalibutan, ug usab ang labing kusgan.
  Apan maayo ang pag-uswag sa Germany sa aviation. Ang Yu-188, sa dihang nagsugod kini sa produksiyon, nakamugna og katulin nga ikatandi sa mga manggugubat. Ang DO-217 maayo usab tan-awon. Ang jet aircraft aktibo usab nga naugmad. Sanglit ang Britanya mao ang pangunang target, mas daghang pagtagad ang gihatag sa mga jet bomber kay sa tinuod nga kasaysayan.
  Ang mga Aleman aktibong migamit ug ulipon nga trabaho. Daghang mga itom ang gi-import gikan sa Africa. Ang itom nga mga trabahante masinugtanon, lig-on, apan dili hanas. Gigamit kini alang sa auxiliary nga trabaho.
  Apan pinaagi sa pagkontrolar sa Uropa, ang mga German maka-recruit ug igong kuwalipikadong trabahante.
  Nahimo pa gani ni Speer ang pagdani kang Hitler nga dili ipadayon ang programa sa pagpuo sa mga Judio, kondili aron gamiton sila sa paggama sa mga ayroplano ug kagamitan.
  Ang pusta kay usa ka opensiba sa kahanginan batok sa Britanya ug usa ka dako nga gubat sa submarino.
  Bisan pa, ang pagsulod sa America sa panagbangi nagdugang mga labad sa ulo sa mga Kraut ug gipugos sila nga madugangan ang gidaghanon sa mga pakete sa lobo.
  Napugos ang Alemanya sa ulahi nga pagpasiugda sa produksiyon sa mga bomber ug estratehikong ayroplano. Una sa tanan, Yu-288 ug Yu-488 - nga adunay upat ka makina. Apan ang ilang pag-uswag ug pagkompleto nagkinahanglag panahon. Ang ME-109 nga pagbag-o nga "F" sa kasagaran usa ka takus nga kontra alang sa mga awto sa Britanya. Apan ang pagpalambo sa ME-209 napakyas, sama sa ME-210.
  Ang XE-177 dive bomber wala usab molampos. Apan midaog si Speer og mga numero. Dugang pa, ang Focke-Wulf nahimong labing kusgan nga manggugubat sa mga termino sa armamento, nga nagbayad sa pipila nga mga kahuyang sa ME-109. Ug ang eskwelahan sa pagkalagiw sa mga Aleman nahimo nga mas maayo kaysa sa Ingles, ug labi pa sa Amerikano. Sa Mayo 1942, giilog sa mga Nazi ang Habagatang Aprika. Ug usa ka American squadron ang miabot sa Madagascar. Ang Gubat sa Midway napildi sa mga Amerikano: ang kapitan sa ikatulo nga ranggo, nga nagdula sa usa ka mahukmanon nga papel niini nga gubat, natapos, sa kataw-anan, sa Madagascar. Gusto sa USA nga magpadayon ang usa ka base sa Africa ug dili tugutan ang mga Nazi nga mag-relaks. Apan kini nakapasamot pag-ayo sa ilang posisyon sa Pasipiko.
  Tinuod, ang mga Hapones wala kaayo molihok sa ilang labing maayo. Ang gubat alang sa Hawaiian archipelago nagpadayon.
  Nakontrol sa mga Nazi ang Africa ug daghang mga reserba sa estratehikong hilaw nga materyales, ug nakuha usab ang India ug Iran. Ang mga kahinguhaan ubos sa kontrol sa Third Reich dako kaayo, apan kini kinahanglan pa nga hilison.
  Ang gubat sa kahanginan alang sa Britanya dili kaayo klaro. Ang kanunay nga pagdugang sa produksiyon sa mga ayroplano, gipugos sila sa mga Aleman, apan wala"y tibuuk nga dominasyon. Ang kakulang sa estratehikong aviation power ug tabang sa US adunay epekto usab, ug bisan pa wala"y igo nga mga submarino. Ug ang milagro nga torpedo diin daghan kaayong mga paglaom ang nakabutang kanamo.
  Ang Fuhrer wala mangahas sa pagtugpa sa Britanya niadtong 1942. Ang gibug-aton gibutang sa pagpalig-on sa gahum sa dagat ug sa submarino panon sa mga sakayan. Sa samang higayon, ang mga tigdala sa ayroplano ug mga barkong iggugubat gitukod. Adunay igo nga kapasidad sa produksyon, apan ang tanan nagkinahanglan og panahon.
  Ang Class A ballistic missiles nagkinahanglan usab og fine-tuning. Apan ang V-1 robotic projectiles nagsugod sa paggama sa kadaghanan. Ang medyo barato nga mga awto, nga nagdagan sa yano nga gasolina, adunay walay duhaduha nga bentaha nga wala sila magkinahanglan mga piloto.
  Si Hitler, nga nakaangkon og access sa walay kinutuban nga natural nga mga kahinguhaan ug labor reserves, gusto sa pagluwas sa mga kinabuhi sa German nga mga piloto. Ang V-1, kay sayon sa paghimo ug unmanned, daw mao ang labing maayo nga solusyon. Ug linibo sa maong robotic projectiles ang nagpaulan sa London sukad sa tinghunlak sa 1942.
  Sa parehas nga oras, gipadali sa mga Aleman ang pag-uswag sa Arado jet bomber ug ballistic missiles.
  Si Stalin nagpadayon sa paghulat ug pagtigum sa kusog. Niadtong 1942, ang USSR naghimo og lima ug tunga ka libo nga bag-ong KV ug T-34 nga mga tangke, ug mga usa ka libo nga daan nga mga tatak, mga lima ka gatus ka bag-ong kahayag nga T-50 ug T-60 ug duha ka gatus nga amphibious nga mga tangke. Ang armada sa ayroplano usab misaka - mga kinse ka libo nga bag-o ug daan nga ayroplano ang nakasulod sa serbisyo. Adunay kakulang sa mga piloto. Ang produksyon sa Katyusha hinay nga misaka.
  Ang Nazi Germany naghimo og labaw sa katloan ka libo nga mga ayroplano, apan nag-antus sa dakong kapildihan sa mga gubat. Ang mga Aleman naghimo ug mga unom ug tunga ka libo nga mga tangke. Labaw sa tanan ang T-3 ug ang bag-ong pagbag-o nga T-4 nga adunay taas nga barrel nga 75-mm nga kanyon. Sobra sa usa ka gatos sa pinakabag-o nga "Tigers" ang nahimo, ug ang "Panthers" mga prototype lamang.
  Apan ang MP-44 assault rifle nga gidisenyo ni Schmeister nagsugod sa pagsulod sa serye. Dili sama sa tinuod nga istorya, ang makina dili kinahanglan nga pauswagon nga gikonsiderar ang kakulang sa non-ferrous nga mga metal. Ug kini nagpadali sa pag-uswag sa usa ka mas simple nga assault rifle, nga adunay alloy steel.
  Busa ang mga Aleman nagsugod sa pag-angkon og bentaha sa gagmay nga mga armas. Apan nanginahanglan usab sila og panahon alang sa machine gun aron ma-armas pag-usab ang tanan nga mga tropa.
  Apan sa submarino nga panon sa mga barko, diin ang produksyon miabot sa kwarenta ngadto sa kalim-an nga mga submarino kada bulan, ang mga Germans sa tinuod walay katumbas.
  Ang mga submarino nga kusog kaayo nga gipaandar sa hydrogen peroxide nagpakita. Mipaspas usab ang pagtrabaho sa nukleyar nga programa. Maayo na lang, adunay daghang mga kapanguhaan. Ug bisan ang kasaypanan sa mga German nga pisiko nga ang graphite dili angay isip moderator wala nahimong katalagman. Daghang mga pabrika alang sa produksiyon sa bug-at nga tubig ang gitukod, lakip ang Africa.
  Busa atong atubangon kini, apan ang nukleyar nga reaktor sa Nazi nagsugod sa pagtrabaho niadtong Disyembre 1942. Mas sayo pa gamay kaysa sa mga Amerikano. Pagkahuman sa mga kapildihan sa Dagat Pasipiko, nagsugod ang grabe nga panagsangka tali kanila. Ug ang pondo alang sa nukleyar nga programa namatikdan nga giputol.
  Ang sinugdanan sa 1943 gitiman-an sa deklarasyon ni Hitler sa Total nga Gubat ug ang pagpaila sa unibersal nga serbisyo sa pamuo sa giokupar nga mga teritoryo. Ang dagkong mga welga sa V-1 sa London wala hingpit nga nagpakamatarong sa ilang kaugalingon. Nakakat-on ang mga Britaniko sa partial nga pagsalikway sa maong mga pag-atake, apan ang mga German midaog sa gidaghanon.
  Apan ang gubat sa submarino nahimong tinuod nga katalagman alang sa Britanya. Ang produksiyon sa mga armas sa isla nahulog pag-ayo tungod sa kakulang sa hilaw nga materyales. Ang metropolis hapit na mahugno. Dugang pa, nakuha sa mga Nazi ang Madagascar, ug ang mga Hapon, kauban ang mga Nazi, misulong sa Australia ug dali nga nakab-ot ang pagsurender niini.
  Bisan tuod si Stalin nakasabut sa kapeligrohan sa mga taktika sa paghulat ug pagtan-aw, siya nagpabilin nga matinud-anon sa iyang kaugalingon ug wala makig-away. Mas maayo nga pasagdan ang mga kapitalista nga puohon ang ilang kaugalingon hangtod sa katapusan. Ug atong tan-awon...
  Apan kini nga taktika adunay usab mga kakulian. Gamit ang dako kaayong kahinguhaan, ang Third Reich nag-andam na ug gubat batok sa USSR. Ang produksyon sa mga tangke sa Third Reich nakaabot sa aberids nga 1,200 ka mga sakyanan kada adlaw niadtong 1943, dugang sa tulo ka gatos ug kalim-an nga self-propelled nga mga pusil. Dugang pa, ang self-propelled nga mga pusil dili gayod huyang. "Ferdinand", "Bumblebees", "Jagdpanther". Sa pagkonsiderar nga ang mga Aleman halos walay kapildihan sa mga tangke, ang ilang mga tangke napuno sa doble nga mas paspas kay sa Pulang Hukbo. Ug ang quantitative nga gintang sa teknolohiya pabor sa USSR nagsugod sa pagkunhod.
  Sa natad sa kalidad, nakuha ni Fritz ang "Royal Tiger", susama sa gibug-aton sa KV-3, ug bisan gamay nga labaw sa kusog nga pagsulod tungod sa kalidad sa projectile ug mas lig-on nga frontal armor. Aw, ang super-bug-at nga Soviet KV-5 ug KV-4 nahimo nga dili kasaligan sa teknikal, labi na ang ilang mga chassis. Busa ang paggamit sa kombat sa ingon nga mga monster giduhaduhaan.
  Ug gimando usab ni Stalin ang paghimo sa KV-6 nga adunay pito ka mga pusil ug duha ka mga rocket launcher. Gihimo nila ang sakyanan. Apan kini nahimo nga bug-at kaayo ug taas nga dili nimo kini madala sa usa ka tren o ipakaylap kini sa panggubatan. Ang T-34-76 usa ka malampuson nga sakyanan, apan mas huyang sa frontal combat kay sa Panther o Tiger. Ug ang KV-1 ug KV-2 ikatandi sa mga Germans sa gibug-aton, apan ubos sa Panthers ug Tigers sa head-to-head combat. Ang German nga T-4 katumbas sa katloan ug upat sa armor ug labaw sa armament, visibility ug optics, ug kini adunay parehas nga gibug-aton, o mas gamay kung itandi ang mas bug-at nga mga pagbag-o.
  Sa laktud, ang Fritz gipauswag ug ang kalidad hangtod sa par. Ug ang dagway sa ME-309 ug ME-262 naghatag usa ka bentaha sa kalidad sa aviation. Sama sa Yu-488, ang labing maayo nga upat ka makina nga bomber. Ug sa likod nila ang mga modelo sa jet. Sama sa Yu-287 ug Arado.
  Sa Septiyembre 1943, ang mga Nazi sa kataposan nakahimo ug malamposong pagdunggo sa Britanya. Human sa duha ka semana nga pagpakig-away, ang England mipildi. Ug bisan tuod si Churchill mikalagiw ngadto sa Canada, ang sangpotanan sa gubat sa Kasadpan morag wala nay kataposan.
  Si Roosevelt, nga nawala ang iyang panguna nga kaalyado ug nahadlok sa nagtubo nga gahum sa Third Reich, nangayo alang sa kalinaw.
  Si Hitler, human sa mga diskusyon uban sa iyang mga sakop, nagtakda og kondisyon alang sa Estados Unidos: pagbiya sa nukleyar nga programa ug pag-ila sa tanang mga pagsakop sa Japan ug sa Third Reich. Ug usab ang pag-atras sa mga tropa gikan sa Iceland, nga gilibutan na sa Krauts sa usa ka submarino nga panon. Pagkontrol sa Yuta sa Nagsubang nga Adlaw ibabaw sa Gai, diin ang panagsangka wala pa mohunong. Dugang pa, gipangayo ni Hitler ang materyal nga bayad alang sa Third Reich ug Japan alang sa tanan nga pagkaguba ug gasto sa militar nga gipahinabo sa Estados Unidos ug Britanya.
  Bisan tuod ang mga termino sa kalinaw nahimong hilabihan ka lisud, si Roosevelt nakahimo sa pagduso sa ilang pagsagop sa Kongreso ug sa Senado uban ang dakong kalisud.
  Ang mga pahiwatig ni Stalin nga dili siya supak sa pag-apil sa koalisyon sa mga gahum sa Axis, ug labing menos andam nga makuha pag-usab ang Alaska, adunay dako nga papel sa pagsunod sa US.
  Ang pragmatismo sa Amerika midaog, nga nahimong mas taas kay sa kadasig ug emosyon. Dugang pa, ang nukleyar nga programa sa mga Aleman milambo nga mas paspas kay sa usa ka Amerikano, ug kini puno sa katalagman sa umaabot.
  Ang unang hugna sa Ikaduhang Gubat sa Kalibutan natapos na. Apan ang Fuhrer karon gusto sa pagtapos sa USSR.
  Sa wala damha, ang mga taktika sa paghulat-ug-tan-aw ni Stalin ug ang iyang dedikasyon sa kawsa sa kalinaw sa kalibotan nagdula ug daotang komedya. Kaatbang ni Joseph mao ang Third Reich ug Japan uban sa tanang mga kapanguhaan sa Eastern Hemisphere, lakip ang Australia, ug pipila ka bridgeheads sa Western nga kalibutan.
  Ang Yuta sa Nagsubang nga Adlaw, bisan pa, wala pa nahuman sa China, apan mahimo"g magbukas kini sa ikaduha nga atubangan. Si Hitler aktibong nagtukod og mga kolonyal nga tropa ug langyaw nga mga lehiyon. Sa samang higayon, ang produksyon sa mga hinagiban misaka.
  Sa unang katunga sa 1944, ang produksyon sa mga tangke ug self-propelled nga mga pusil sa Third Reich nakaabot ug milapas sa usa ka gatus ka mga sakyanan kada adlaw. Ang Panther-2 milabaw sa tanan nga mga sakyanan sa Sobyet sa mga termino sa lebel niini. Usa ka mas abante nga tangke sa Aleman, ang Lion, mitungha, ug sa wala madugay ang Royal Lion.
  Ug ang labing hinungdanon, ang jet aviation nag-uswag sa serye. Agig tubag, ang T-34-85 ug IS-1 ug IS-2 nga mga tangke miadto sa produksyon sa USSR, walay usa nga mihunong sa serye sa KV. Ang labing inila nga tanke sa produksiyon sa Third Reich kaniadtong 1944 mao ang Panther-2, ug ang USSR T-34-85. Ang mas bug-at nga mga modelo gihimo sa kamahinungdanon - mga napulo ka pilo nga mas gamay nga gidaghanon. Ug ang mga Germans dili gusto sa pagduso sa gibug-aton sa hilabihan gayud sa mga dalan sa Sobyet, ug si Stalin nagsugod sa walay pagsalig sa KV serye, ug ang mga IS nahimong hilabihan ka krudo.
  Bisan pa, ang German nga "Panther" -2 nga adunay 88-mm 71 L nga kalibre nga pusil mas labaw sa T-34-85 sa kusog nga paglusot sa armor sa pusil, sa frontal armor ug gamay sa side armor, ug dili usab. ubos sa pasundayag sa pagmaneho nga adunay makina nga 900 ka horsepower ug gibug-aton sa 47 tonelada. Bisan kung ang gibug-aton sa tangke sa Aleman misaka sa 50.2 tonelada, kini nahimo nga dili makamatay.
  Ug ang German jet aviation wala gayoy takus nga kontra.
  Nakahukom si Hitler nga mas maayo nga dili ibitad ang iyang mga tiil ug gisugdan ang gubat niadtong Hunyo 22, 1944. Paglabay sa tulo ka gatus ug kalim-an sa atong kaugalingon ug langyaw nga mga dibisyon, ug usa ka gatos ug kawhaan nga satellite division sa USSR. Sa kiliran sa Third Reich mao ang: Romania, Hungary, Slovakia, Croatia, Finland, Sweden, Italy, Portugal, Spain, Bulgaria, Argentina, Turkey.
  Gigamit usab sa mga Aleman ang daghang mga langyaw ug Hiwis sa Wehrmacht. Sa kinatibuk-an, ang Third Reich, sa unang echelon lamang, naglabay sa dose ug tunga ka milyon nga mga sundalo ngadto sa gubat, diin dili mosobra sa kwarenta porsyento ang mga German sa nasyonalidad. Ang mga satellite midugang ug laing tulo ka milyon. Sa kinatibuk-an, ang unang eselon naglangkob sa hapit napulo ug unom ka milyon nga infantry, mga katloan ug tulo ka libo nga mga tangke, labaw sa kalim-an ug lima ka libo nga mga ayroplano, mga duha ka gatus ug kalim-an nga mga pusil ug mga mortar.
  Human sa pagpalihok, ang USSR nagpadala ug trese ug tunga ka milyon nga mga sundalo, apan ang pipila sa mga pwersa kinahanglang tipigan sa Far East ug internal nga mga distrito. Sa una nga eselon adunay walo ka milyon nga mga sundalo, mga katloan ka libo nga mga tangke, hapit kap-atan ka libo nga eroplano, mga duha ka gatus ka libo nga mga pusil ug mortar.
  Busa, ang Third Reich adunay doble nga pagkalabaw sa infantry, ug lima ka pilo nga pagkalabaw sa paglihok sa kusog, nga adunay mas maayo nga machine gun. Tinuod, ang USSR adunay daghang mga machine gun, halos parity.
  Ang kalainan sa mga tangke dili dako, apan ang porsyento sa mga karaan nga mga sakyanan sa USSR mas taas, ingon man ang mga tangke sa naunang pagpagawas.
  Ang German jet aviation walay kontra, ug ang propeller-driven nga eroplano sa Third Reich mas paspas ug mas maayo nga armado. Tinuod, ang mga salakyanan sa Sobyet labaw sa pinahigda nga pagkamaniobrahon.
  Sa artilerya ug mortar ang balanse sa mga pwersa maoy labing duol sa pagkaparehas. Parehong gidaghanon ug kalidad.
  Tinuod, ang barko sa Third Reich labi na nga submarino, daghang beses nga mas kusgan kaysa sa Sobyet. Sama sa Japan, sa paagi.
  Dugang pa, ang mga Nazi aduna nay class A ballistic missiles sa mass production, ug ang unang mga disco nahanaw.
  Sa kinatibuk-an, ang mga pasista mahimong mas lig-on, ug si Stalin makatarunganon nga nag-andam sa usa ka depensa, bisan pa sa ulahi. Apan wala mi panahon sa pagbuhat ug daghan. Ang linya ni Stalin nahimo nga dili hingpit nga napasig-uli, ug labaw sa tanan, ang mga tropa dili igo nga nabansay sa paghupot sa depensa. Bisan tuod sila desperado nga gibansay pag-usab.
  Ang linya sa utlanan sa Molotov, human sa tulo ka tuig nga pag-abante, sa kasagaran nahuman, apan nahimutang duol kaayo sa utlanan ug walay igong giladmon. Dugang pa, gimando ni Stalin ang pagtukod sa ikatulo nga eselon lapas sa Dnieper, apan kini gisugdan lamang human sa pagsurender sa US.
  Tinuod, dugang sa mga tropa sa Sobyet, makasalig ka sa mga yunit sa NKVD, kansang gidaghanon nadugangan sa usa ka milyon nga mga sundalo ug milisya. Kana mga upat ka milyon nga mga tawo, sa mga lungsod sa Kasadpan. Bisan pa, siyempre, ang ilang pagkaepektibo sa kombat labi ka grabe kaysa sa mga regular nga yunit.
  Ang mga Aleman, sama sa tinuod nga kasaysayan, naghatag sa nag-unang hampak sa sentro, giputol ang Bialystok ledge ug ang Lviv nga kumo. Ang unang mga adlaw sa panagsangka nagpakita nga ang mga Germans, bisan pa sa daghang gidaghanon sa mga langyaw nga yunit, nagpahigayon sa opensiba sa mas o dili kaayo coherently. Apan ang mga tropa sa Sobyet kanunay nga nawala.
  Dugang pa, ang pagka-epektibo sa kombat sa mga yunit sa Ukrainiano nahimong kaduhaduhaan. Adunay daghang mga mibiya ug kadtong misurender sa unang mga adlaw sa gubat.
  Dili mahimo nga mapugngan ang kaaway sa mga panagsangka sa utlanan. Ug unya nasayop si Stalin, nga gidid-an ang pag-atras sa mga yunit sa main line ug gipangayo nga tul-id ang atubangan. Ang sayup, bisan pa, gitul-id, apan sa usa ka paglangan. Nakuha sa mga Aleman ang Minsk kaniadtong Hunyo 28, nga gibuak ang linya ni Stalin sa sentro.
  Misamot ang kalibog. Niadtong Hunyo 30, ang gipaabot nga pagsulod sa gubat sa Japan ug ang mga satelayt niini nahitabo. Busa kinahanglan namong kalimtan ang bahin sa pagbalhin sa mga tropa gikan sa Far East sa pagkakaron.
  Ang pag-uswag sa Aleman sa sentro nagkalapad. Usa ka dako nga kal-ang ang mitumaw nga ilang gisulayan pag-ayo. Apan ang mga Nazi miabante ug niadtong Hulyo 16 misulod sa Smolensk.
  Pinaagi sa paglabay sa tanan nga magamit nga mga reserba sa gubat ug pagbutang sa mga militia sa ilalum sa mga bukton, si Stalin ug Zhukov nakahimo sa pagpahunong sa opensiba sa Fritz sa sentro. Apan giliso ni Hitler ang iyang mga tropa sa habagatan. Naghimo ang mga Nazi ug dakong kawa sa Kyiv ug nailog ang halos tibuok Ukraine.
  Ilang gibabagan ang Leningrad ug gisulong ang Crimea. Ang dagan sa panagsangka susama kaayo sa 1941, sama sa padayon nga karma. Apan ang mga kalainan mahinungdanon usab. Ang USSR niadtong 1941 adunay pipila ka libre nga mga reserba, apan karon ang tanan napalihok na. Ug sa dihang nahitabo ang pag-atake niadtong Oktubre, nahimo nga halos wala nay makapugong sa depensa.
  Sa sinugdanan sa Nobyembre 1944, gilibotan sa mga Nazi ang Moscow, nga nagpugos kang Stalin sa pagkalagiw ngadto sa Kuibyshev.
  Ang mga Nazi, dili sama sa tinuod nga kasaysayan, adunay usa ka mahinungdanon nga pagkalabaw sa numero. Sila adunay igo nga mga dibisyon aron makalatas sa Moscow gikan sa Amihanan ug Habagatan. Apan alang sa mga yunit sa Sobyet, ang tanan mikaylap sa lainlaing mga nataran.
  Sa pagkatinuod, sa 1941, human sa mga pagpalihok, si Stalin nakadawat ug bentaha sa Wehrmacht sa gidaghanon sa mga personahe, ug siya adunay upat ka pilo nga mas daghang eroplano ug mga tangke kay sa Third Reich sukad pa sa sinugdanan sa gubat. Ug sa unang lima ka bulan sa gubat, mas daghang kagamitan sa USSR ang gihimo sa tinuod nga kasaysayan.
  Apan karon ang mga Nazi adunay tanan nga mga kard, ang gidaghanon ug kalidad sa mga hinagiban ug mga personahe anaa sa ilang kiliran. Ug ang Pulang Hukbo adunay parehas nga mga problema sama sa 1941. Naglakip sa pagkadili gusto sa mga Ukrainians, Balts, ug daghang gagmay nga mga nasud nga mamatay alang sa sistema sa Sobyet. Mga masa nga pagbudhi ug pagtalikod sa mga biktima sa pagpanumpo, gipalagpot nga mga kulak ug uban pang nasakitan nga mga tawo sa tanan nga mga labud. Lakip ang ideolohikal nga mga kaaway sa rehimeng Sobyet.
  Ug ang kamatuoran nga gipildi usab sa mga Aleman ang Kasadpan nagdugang lamang sa gidaghanon sa mga traydor.
  Busa, dili ikatingala nga ang Moscow gilibutan, ug ang mga Germans nadakpan Donbass, Voronezh ug mibalhin ngadto sa Stalingrad.
  Ang tingtugnaw niadtong 1944, ikasubo, dili sama katugnaw ug niyebe kay niadtong 1941. Apan, ang Moscow, mabayanihong mihunong hangtod sa kataposan sa Disyembre 1944. Ang Stalingrad napukan niadtong Enero 1945, ug ang pagpakig-away alang niini wala magdugay. Sa Pebrero ug sayong bahin sa Marso, ang mga Germans ug ang ilang mga satelayt hingpit nga nakuha ang Caucasus ug ang mga atabay sa lana sa Baku.
  Ang opensiba mipadayon subay sa Volga. Sa Saratov, sa Kuibyshev, ug dayon sa Orenburg ug Kazan.
  Si Stalin mikalagiw ngadto sa Sverdlovsk. Ang Kazan nahulog sa Mayo. Sa ting-init, ang mga Aleman ug Hapon nagpadayon sa pag-uswag sa Russia. Ang pagsukol sa mga tropang Sobyet nahulog. Niadtong Agosto 5, 1945, nadakpan si Sverdlovsk. Ug sa Septiyembre 3, 1945, si Stalin sa kataposan miuyon nga mosurender. Baylo sa imong kaugalingong kinabuhi ug kagawasan.
  Ang Ikaduhang Gubat sa Kalibutan natapos na. Apan ang kalinaw wala maghari ug dugay. Human nasulayan ang nukleyar nga mga hinagiban, si Hitler nakombinsir sa ilang talagsaong makalaglag nga gahom.
  Karon kini nahimo nga ang Japan ug ang USA anaa pa sa dalan sa pagmando sa kalibutan sa Third Reich. Ug bisan tuod ang Fuhrer mibuntog sa mas daghang yuta kay sa Genghis Khan, Alexander the Great, Napoleon, Emperor Trojan, ug Suleiman the Magnificent nga gihiusa, nakahukom siya nga pildihon usab ang Japan.
  Eksaktong tulo ka tuig human sa pagtapos sa Ikaduhang Gubat sa Kalibutan, usa ka gatos nga ballistic, intercontinental missiles nga adunay kusog nga nukleyar nga mga karga ang mitabon sa Yuta sa Rising Sun sa makausa.
  Ug unya nagsugod ang opensiba sa mga yunit sa yuta sa Wehrmacht ug sa navy. Ang mga Germans medyo dali nga nag-ilog sa mga kabtangan sa Japan sa Asia, ug gilaglag ang metropolis mismo sa yuta gamit ang mga bomba atomika.
  Ang Pasipiko nga pagpanag-iya sa Yuta sa Nagsubang nga Adlaw nagtanyag ug mas daghan o dili kaayo dugay nga pagsukol. Apan sa Hunyo 1949 natapos ang tanan. Karon ang nahabilin mao ang pagpildi sa Estados Unidos. Dugang pa, adunay usa ka hinungdan. Ang mga Amerikano, sukwahi sa kasabutan, naghimo gihapon og mga armas nukleyar ug nagpahigayon sa ilang mga sekretong pagsulay.
  Gisugdan ni Hitler ang gubat niadtong Enero 1, 1950, nga naghulog ug tulo ka gatos ka nukleyar nga misil sa Adlaw sa Bag-ong Tuig.
  Usa ka makagun-ob nga nukleyar nga pag-atake miguba sa usa ka gatos sa pinakadako nga mga siyudad sa America ug mipatay sa napulo ka milyon nga mga tawo. Laing labing dako nga krimen ni Adolf Hitler ang gidugang sa taas nga lista sa labing ngil-ad nga mga kabangis.
  Dayon nagsugod ang pagsulong sa Canada, ug gikan sa habagatan uban sa mga diktaduryang Latin America. Ang mga Amerikano naluya ug nakurat, apan sila nakig-away pag-ayo. Ilang nasabtan nga ang kapildihan alang kanila nagpasabot lamang sa pagkaulipon ug sa hinay, masakit nga kamatayon.
  Busa, kadto ang labing desperado sa tanang gubat. Ug kini milungtad ug kapin sa usa ka tuig, nga nagpugos sa Third Reich sa paghulog ug mga duha ka gatos pa nga nukleyar nga mga kargamento ug naghimo sa daghang tabunok nga kayutaan ngadto sa usa ka radioaktibong desyerto.
  Apan ang tumong bisan pa niana nakab-ot ug ang kataposang kaaway sa Third Reich napildi. Ug pagkahuman niini, nagsugod ang proseso sa gitawag nga globalisasyon sa kalibutan. Ang German nga marka nahimong bugtong currency sa kalibutan. Bisan ang pormal nga independente nga mga nasud gipakunhod ngadto sa lebel sa mga kolonya sa Third Reich, nga limitado lamang ang lokal nga self-government nga gipabilin.
  Ang mga Judio ug mga Gypsie gidili: sila gipangita ug gilaglag. Ang SS mihimo ug dagkong mga pagpanglimpyo ug misulong. Ang tinuod nga nightmare miabut - ang takna sa dragon. O mas tukma, ang panahon. Ang Fuhrer nagtukod og usa ka tinuod nga tibuok kalibutan nga totalitarian nga imperyo nga adunay pag-angkon sa pagpalapad sa kawanangan.
  Sa 1959, atol sa pagsaulog sa ika-70 nga adlawng natawhan sa Fuhrer, usa ka opisyal nga koronasyon ang nahitabo, usa ka tibuok kalibutan nga plebisito - nga nag-lehitimo sa titulo sa super-emperador. Ug sa dihang namatay si Adolf Hitler niadtong 1967, napanunod sa iyang anak ang iyang titulo ug gahom.
  Niining panahona, ang Planet Yuta nakatukod na ug mga pinuy-anan sa Buwan ug Mars uban sa Venus, ug aktibo nga nangandam alang sa pagpalapad ngadto sa gawas nga mga bituon sa kalibutan... Gusto sa mga Nazi ang usa ka unibersal nga imperyo - ang pagtukod sa usa ka Star Reich aron sa paglubog sa tibuok uniberso ngadto sa usa ka nightmare.
  
  BAG-ONG MGA ADVENTURA SA MGA KNIGHTS SA KWARTA KA ISLA
  Gidugmok ni Dimka ang iyang espada ug nagbarog nga nakugang, nga nagpangidlap sa iyang mga mata, sa dalan. Ang iyang mga kamot nabulit sa dugo ug ang nahabilin sa espada dugoon. Mitingog ang sirena. Dalan sa siyudad sa ting-init. Ug midagan ang pulis. Gisundan ug bunal sa likod gamit ang baton. Si Dimka halos dili madungog nga nag-ingon:
  - Gihatag nako!
  Ilang gibira balik ang iyang mga kamot ug gitrangkahan ang mga posas. Gibati sa bata ang kasakit tungod sa metal nga gisulod sa iyang mga pulso. Gidala siya sa usa ka van - usa ka itom nga uwak.
  Sagol kasuko ug kahadlok ang gibati ni Dimka. Nahinumdom sa nangagi. Usa ka isla diin ang mga bata nakig-away alang sa ilang kinabuhi gamit ang mga espada. Kahoy, apan sa dihang ang bata gidakop sa kasuko, sila mahimong hait nga talinis nga puthaw. Si Dimka nagpabilin didto sulod sa kapin sa duha ka bulan. Nakig-away siya, nakig-away, nasamdan ug nasamdan ang iyang kaugalingon. Gipatay pa gani niya ang traydor. Ang tanan kaniadto. Ug sa katapusan sila midaog.
  Sayang nga ang mga bata nabilin sa naguba nga barko. Ug siya nakahimo sa pag-ikyas lamang uban sa iyang babaye. Human sa maong mga panimpalad, ang prisohan daw dili na kaayo talagsaon.
  Iyang gibunalan ang hooligan nga batang lalaki sa iyang espada, ug nakita siya nga naghigda, ug mibuhagay ang usa ka linaw sa dugo.
  Nakapatay ba ang hampak? Wala"y swerte si Dimka, ingon nga wala siya adunay igo nga mga panimpalad kaniadto. Ug kung nakapatay siya, unsa man? Bilanggoan? Ila bang dad-on siya sa hugaw, baho nga selda sa mga kriminal?
  Ug unsa ka layo kini molingkod? Katorse anyos pa lang siya. Sumala sa balaod, wala silay katungod sa paghatag ug labaw sa napulo. Basin mahuman ra ang tanan!?
  Ninety-dos na. Usa ka panahon nga adunay daghang mga paghisgot bahin sa demokrasya ug kagawasan, apan ang mga tulisan nagkakusog.
  Mihunong si Voronok ug gikuha si Dimka. Usa ka gwapo, tanned nga batang lalaki nga adunay itom nga buhok, dili siya sama sa usa ka bandido, apan usa ka biktima nga adunay mga posas.
  Si Dimka gidala hapit dayon sa imbestigador ug piskal.
  Gipalingkod ko nila sa usa ka lingkuranan.
  Ang imbestigador nangutana og daghang mga pangutana nga naandan ug miingon nga nagngisi:
  - Ang batang lalaki nga imong nasamdan mamatay! Busa pag-ampo sa Diyos nga dili siya mamatay!
  Si Dimka mitubag uban ang panghupaw:
  - Dili ko gusto...
  Gihatag sa piskal ang papel:
  - Kini usa ka pagsugid. Kung mopirma ka, buhian ka sa imong kaugalingon nga pag-ila hangtod sa pagsulay. Ug unya, tungod sa imong batan-on nga edad ug kakulang sa mga rekord sa pulisya, makadawat ka usa ka gisuspinde nga sentensiya!
  Gitan-aw ni Dimka ang papel ug gibasa dayon kini, ug gilingo-lingo ang iyang ulo nga negatibo:
  - Giingon dinhi nga ang tin-edyer mismo ang miatake sa kompanya. Ug gipugos lang nila ako!
  Ang imbestigador adunay nawong nga sama sa ilaga ug baga nga kilay;
  - Pagpirma ingon nga among gitambag kanimo! Kay kon dili, mahiadto ka sa pre-trial detention center. Karon kami literal nga puno sa mga kaso, ug kinahanglan ka nga molingkod hangtod sa pagsulay sa dugay nga panahon. Ug didto sa usa ka selda nga adunay tulo ka laray sa mga bunk sa mga tabla, usa ka balde sa suok ug kalim-an nga gikulbaan, gigutom nga mga batang lalaki sama kanimo. Nagkadaiyang klase sa mga kriminal. Ug bisan kung buhi pa ang bata nga imong nasamdan, ang imbestigasyon molungtad og tulo ka tuig, ug unya adunay usa ka tuig ug usa ka pagsulay! Imong igugol ang labing maayong mga tuig sa imong kinabuhi sa impyerno!
  Ang piskal miyango sa pag-uyon ug mikumpirma:
  - Ang usa ka preventive measure alang kanimo mao ang detensyon, o usa ka sinulat nga pasalig nga dili mobiya sa lugar ug kuhaon ka sa imong mama ug papa. Ang pagpili imoha! Ug tuohi ako, ang mga kolonya alang sa mga batan-on naghuot na, ug sila malipay sa paghatag kanimo ug pagsulay. Apan kung makig-away ka kanamo, sigurado nga adunay usa ka lugar!
  Gibati ni Dimka nga ang imbestigador ug ang piskal wala magkomedya. Ug sa pagkatinuod, sila mahimong madunot sa prisohan. Bisan pa, sa laing bahin, dili usa ka kamatuoran nga sila buhian kung siya mopirma. Daghan ba ang mga pananglitan sa pagpanikas sa mga pulis? Apan ang nag-unang butang sa Dimka mao ang pagkagahi ug katig-a, nga tin-aw nga nagpakita sa iyang kaugalingon human sa iyang pagpabilin sa mga isla sa kamatayon. Ug ang bata desidido nga mipahayag:
  - Dili!
  Ang imbestigador misinggit og kusog:
  - Unsay problema?
  Mapintas nga miingon si Dimka:
  - Dili ko mopirma! Giatake ko nila, gusto nila nga samaran ako sa kadena ug depensa kini sa kaugalingon!
  Ang imbestigador misinggit:
  - OK unya! Anaa siya sa usa ka pre-trial detention center, pagkahuman sa usa ka semana mahimo kang mas maalamon!
  Ang piskal miyango ug mipirma:
  - Sa pagkakaron, duha ka bulan sa kustodiya. Apan siyempre mahimo nimong buhian sa sayo pa!
  Ang imbestigador misinggit:
  "Sa akong hunahuna ang pagkabilanggo maayo alang sa bata!"
  Si Dimka gikuha gikan sa opisina ug gidala sa prisohan. Ang mga posas mikupot ug ang kadena kinahanglan lamang nga motabok sa dalan. Dawat kuno siya didto.
  Si Dimka naglakaw nga nagkadena sa duha ka polis. Sakit kaayo akong gibati. Bilanggoan, selda, daotang mga binilanggo. Ug naproblema niya ang iyang kaugalingon pinaagi sa pagdumili sa pagpirma ug pagkumpisal. Bisan pa, sa laing bahin, pagkahuman niini dili nimo mapapahawa kini.
  Gidala si Dimka sa duty room. Unang ngalan, apelyido, patronymic, mga bililhon nga butang uban kanimo.
  Unya ang kagubot. Usa ka polis ug duha ka babaye nga nagsul-ob ug puti nga mga kupo midala sa batang lalaki ngadto sa lawak gikan sa salamin ug gipasiga ang dugang nga mga lampara. Ang sugo misunod:
  - Huboa ang imong sinina!
  Nanghupaw si Dimka - kasamok! Ambot lang, nganong babaye? Gihubo sa bata ang iyang maong, T-shirt, sneakers, ug jacket. Nabilin nalang ko sa akong shorts.
  Usa ka batan-ong babaye nga nagsul-ob og puti nga kupo miingon:
  - Maayo ang iyang pagkatukod!
  Ang opisyal misinggit:
  - Ug kuhaa imong panty! Buhi!
  Si Dimka, nga nagdilaab sa kaulaw, gikuha usab sila. Wala niya tuyoa nga namula ug nagtabon sa iyang kaugalingon. Ang pulis misinggit:
  - Atensyon! Ipaubos ang mga kamot! Tan-awa pag-ayo - kini usa ka mamumuno!
  Usa ka babaye nga nagsul-ob og puti nga kupo nga morag usa ka nars mipahiyom ug, nagsul-ob og nipis nga medikal nga gwantis, misinggit:
  - Wala kami nakakita bisan unsa nga sama kanila! Relax boy, hilabtan ka ni tita!
  Gisugdan niya pagsusi ang lawas ni Dimka. Gilakaw ko ang buhok sa batang lalaki, nga mitubo sa iyang pagpuyo sa mga isla. Mabinantayon niyang gisuklay ang matag strand, nangita og butang nga gitago. Basin gani kwarta. Dayon iyang gipadan-ag ang kahayag ngadto sa mga dalunggan ug mga buho sa ilong sa bata. Gibuhat niya kini pag-ayo, ingon og naglaum siya nga adunay makit-an.
  Unya gisugo ko niya nga ibutang ang akong ulo sa pultahan, ug gigunitan ang akong suwang sa akong mga kamot. Gibutang niya ang iyang kamot sa iyang baba. Nabatyagan ni Dimka ang baho ug lami sa goma sa iyang dila. Gibati sa babaye ang likod sa iyang lagos, ngipon, ug aping. Sa dihang iyang gipiit ang gamot sa dila, ang batang lalaki mibati nga nagsuka-suka. Oo, unsa ka dili maayo. Ang kamot nakaabot hangtod sa tonsil, ug naglisod sa pagginhawa.
  Unya, sa katapusan, gipadala siya sa babaye ug mingisi:
  - Walay bisan unsa!
  Ang opisyal mimando:
  - Padayon Olga! Tungod sa espesyal nga kapeligrohan sa hilisgutan, ang personal nga pagpangita kinahanglan nga labing bug-os!
  Ang babaye nga puti nagsugod sa pagbati sa dughan ni Dimka. Giisa niya ang iyang mga kamot ug gitan-aw ang iyang mga bukton. Ug sa wala damhang kusog iyang gipiit ang pusod. Nahingangha si Dimka...
  Unya mihunong ang babaye ug nangutana:
  - Bueno, karon pasagdi siya nga mag-squat!
  Ang opisyal sa pulis misinggit:
  - Dili kini hingpit nga kasaligan! Tan-awa usab ang iyang anus!
  Ang babaye nga nagsul-ob og puti nga kupo milingo-lingo sa iyang ulo:
  - Kinahanglan nimo ang espesyal nga pagtugot alang niini! Sa samang paagi sa pagsusi sa pribadong parte sa bata!
  Ang opisyal huyang nga mimando:
  - Squat, gamay nga yawa ...
  Si Dimka mitubag uban ang dignidad:
  - Lalaki ko!
  Ug dali siyang nagsugod sa pagduko. Napulo ka beses ko nga milingkod. Human niana ang mga babaye misusi sa iyang mga lapalapa, ug miagi sa taliwala sa iyang mga tudlo sa tiil.
  Pagkahuman nakit-an ni Dimka ang iyang kaugalingon sa sunod nga kwarto. Adunay laing lalaki, nga nag-uniporme sa prisohan nga adunay mubo nga buhok ug usa ka makinilya sa iyang mga kamot, miingon:
  - Unsay bag-o?
  Ang opisyal sa pulis mitubag:
  - Oo, ug medyo greyhound!
  Ang bata mingisi ug miingon:
  - Apan dili siya makahadlok! Aw, lingkod sa lingkuranan ug putlon ko ang imong buhok!
  Milingkod si Dimka. Dili gihapon maayo nga hubo. Ug unya magpakiskis ka sa imong buhok sama sa usa ka kriminal. To top it all off, medyo dull ang clipper ug sakit sad putol akong buhok. Ang baga, itom nga buhok nahulog sa salog. Ang natumba nga botas sa batan-ong konbiktado miyatak kanila. Morag sa matag hilo sa buhok ang usa ka piraso sa imortal nga kalag mobiya, ug ikaw mahimong dili kaayo gawasnon. Naguol si Dimka. Nag-una kaniya ang usa ka selda sa prisohan ug usa ka miting sa mga kriminal nga batan-on.
  Apan, si Dimka wala gayud mahadlok sa iyang mga kaedad. Ug human sa pagpagahi sa "Forty Islands", kini dili na makahadlok. Kon duna man siya makig-away. Komosta ang prisohan?
  Komosta ang laing pagsulay? Katorse anyos pa lang siya ug ang tibuok niyang kinabuhi nag-una kaniya.
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"