Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Pilotos E Ninjas Descalzos -4

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    As rapazas piloto loitan con moita habilidade. Están descalzos en calquera tempo e só en bikini, son delgados e musculosos, e teñen músculos fundidos como o aceiro. E hai mozas ninja. E tamén pelexan descalzos e case espidos. E con eles está un neno ninja, un loitador moi forte e duro.

  PILOTOS E NINJAS DESCALZOS -4
  ANOTACIÓN
  As rapazas piloto loitan con moita habilidade. Están descalzos en calquera tempo e só en bikini, son delgados e musculosos, e teñen músculos fundidos como o aceiro. E hai mozas ninja. E tamén pelexan descalzos e case espidos. E con eles está un neno ninja, un loitador moi forte e duro.
  . CAPÍTULO No 1.
  A rapaza piloto, como vemos, canta e pelexa. E terá que selar o home.
  Pero, por outra banda, os loitadores tamén son fortes. Especialmente os cinco ninjas. Catro nenas e un neno son moi fortes.
  Aquí están camiño das unidades soviéticas.
  Unha nena ninja de cabelo azul colleu e cortaba coas súas espadas, cortando as cabezas dos soldados soviéticos e quitándolles virutas. Entón ela lanzou un chícharo con explosivos cos seus dedos descalzos e arrolou:
  - A nosa forza é grande,
  Despois de todo, Xapón é inmortal...
  E cun golpe de puño...
  ¡Mataremos a todos seguro!
  Unha rapaza ninja de pelo amarelo cortou a cabeza dos soldados rusos e arrolou:
  - En fin, en fin, en fin - banzai!
  E os seus dedos descalzos volverán lanzar algo extremadamente asasina e destrutivo.
  Unha moza ninja de pelo vermello realizou unha técnica de muíño de batalla e cortou a cabeza a estes mesmos soldados do Exército Vermello. E voaron como alfinetes de debaixo das láminas. Que parecía moi chulo. Aquí vén o asasinato total e a morte.
  A nena colleu a agulla explosiva e tirouna cos dedos espidos. Precipitouse no canón do tanque T-34 e provocou a detonación do kit de combate. Así explotará.
  E o guerreiro comprobou:
  - Polo Imperio Xaponés!
  Este foi realmente un movemento perigoso da rapaza de Terminator.
  A nena ninja de pelo branco tomou a técnica e tamén reproduciu a rosa infernal con espadas. E por iso caen as cabezas dos soldados vermellos.
  E entón o talón espido lanza un anaco de antimateria, e entón un tanque KV soviético voa e envorca. E esta resultou ser unha forza de influencia extremadamente xenial e letal.
  O guerreiro cantou:
  - E logo berramos Banzai,
  Conquistaremos a nosa comarca costeira...
  Apodémonos de toda a rexión de Siberia,
  E teremos gando!
  E aquí está o neno Saigo en acción, balanceando espadas como aspas de muíños de vento e cortando cabezas coma chícharos. Esta é unha lectura asasina.
  E agora os dedos espidos dos pés dos nenos do neno lanzan o disco, e o avión de ataque soviético, despois de sufrir danos, fuma coa cola e cae.
  Estes realmente resultaron ser ninjas asasinos. Catro nenas e un neno, o que é simbólico.
  Ben, despois diso, como non collelo e disparalo con lanzabombas?
  Pero estes son loitadores de Xapón. Teñen os seus pros e os seus contras, e poden resultar moitos cadáveres posibles.
  Pero o bando da URSS tampouco é un guerreiro débil. Aquí, nos arredores de Vladivostok, os pioneiros loitan contra os xaponeses, e están a amosar a súa clase de loitadores, que son moi duros.
  Os nenos pioneiros, por regra xeral, loitan medio espidos só con pantalóns curtos. E os seus zapatos só se interpoñen.
  E a forma en que lanzan granadas cos seus pés espidos e infantís é xenial.
  Velaquí o pioneiro Petka con gravata e raiado, púxose a cantar;
  Son un servo, só un rapaz sinxelo,
  Camiño descalzo pola xeada da primavera...
  O traballo é duro, quizais demasiado
  Pero Xesús cre sempre comigo!
  
  Nacín nunha familia tan campesiña,
  Levo traballando no campo por terceiro ano...
  E apareceu alguén no seo real,
  E nalgún lugar florece unha rosa brillante!
  
  E coa calor e o frío o neno sempre está descalzo,
  No frío, sen sombreiro, nunha neveira...
  A campesiña ten trenzas de ouro,
  E o leite sabe moi ben na lingua!
  
  Ben, o neno non se desanima,
  E para el este mundo non é tortura...
  Pace o gando, canta con audacia,
  E para el Cristo é un gran ídolo!
  
  Os haiduks adoitan azotar ao neno,
  Todo o corpo está cuberto de ronchas e contusións...
  Pero en vez de chorar había sons,
  O neno soñou coa princesa nos seus soños de infancia!
  
  O neno levantouse coma un falcón,
  Voando máis alto que o sol nos soños...
  Aquí está un soldado cunha granada nunha forte mochila,
  Aquí está a infundir medo aos viles Krauts!
  
  O neno aparentemente soña cun rifle,
  Para dar un paseo salvaxe...
  E a voz do neno é moi clara.
  Deixando que os turcos entren en furia!
  
  Cando aínda era un adolescente fuxiu da nobreza,
  Un rapaz guapo enviado á guerra...
  Aínda que está cheo de enganos crueis,
  Pero o tipo cría relixiosamente: non vou morrer!
  
  Aquí loitou valerosamente contra os seus inimigos,
  Mostrouse como un cabaleiro valente...
  Os turcos pisaron o chan coas botas,
  Pero o metal ruso é forte, é certo!
  
  Agora convertínme en sarxento en batallas,
  E o bo rei entregoume persoalmente a cruz...
  Facía moito calor nas batallas,
  Pero o gran querubín protexerá!
  
  Xa non hai negocio militar, créame,
  Agora xa son un rapaz oficial...
  Romperemos a escravitude, creo firmemente nas cadeas,
  Imos dar exemplo para as xeracións!
  
  Rusia é a bandeira dos xigantes,
  Todos os guerreiros están nel, incluso do viveiro...
  Cando o pobo e o exército están unidos,
  O vilán rabioso será derrotado!
  Así cantou Petka con valentía e pelexa esta banda de nenos descalzos.
  Pero os xaponeses son fortes, e xa conseguiron separar Vladivostok do resto do continente por terra.
  Si, o tanque Chikha é móbil cun motor diésel e é difícil de golpear.
  Pero os xaponeses tamén arrastran obuses a cabalos. E tamén disparan contra as tropas soviéticas.
  Os samuráis son a forza. Algúns se apresuran a atacar con espadas. E cortaron as cabezas dos soldados do Exército Vermello.
  E agora hai unha ofensiva na fronte occidental. Os nazis xa rodearan Minsk, e as tropas soviéticas abandonaron a cidade. Pero agora a loita xa está máis preto do río Berezina. Aquí están as batallas por Borisovt.
  Aquí tamén hai unha batalla... Nas batallas, as Matildas inglesas, que se facían moito máis difíciles de noquear. E tamén apareceron os American Grands, tampouco eran tanques débiles.
  E desde arriba tamén hai presión da aviación. Cando os pilotos alemáns facían equipo cos ingleses. Foi aínda peor para os pilotos soviéticos. E foron prensados coma se fosen en formigón armado.
  E golpeemos os inimigos con moita forza.
  E do outro lado, un batallón de mozas Komsomol despregado. Natasha está aquí con eles. O principal é que as nenas loitan descalzas e lanzan granadas cos pés descalzos. Ao mesmo tempo, botándoos de xeito que literalmente se lles arrincasen todas as cabezas.
  Pero a vara de Matilda é unha gran ameaza de Gran Bretaña. E tamén o Ju-87 alemán e os Dragóns ingleses seguen presionando. E tamén os bombardeiros Yu-88, que son moi respectables.
  Pero deste xeito é moi fermoso e duro.
  Pero as mozas de Komsomol, mostrando os seus tacóns e abdominais, comezaron a cantar;
  Somos fermosas nenas soviéticas,
  Encántanos loitar e facer cóxegas aos rapaces...
  Escóitase unha vocecita brillante e sonora,
  E temos unha chamada para matar Krauts!
  
  Somos rapazas Komsomol moi elegantes,
  Atravesamos a xeada con valentía descalzos...
  Non estamos afeitos a quedarnos modestamente á marxe,
  E premiamos co puño aos fascistas!
  
  Créeme, as nenas teñen un gran segredo,
  Como derrotar eficazmente aos nazis...
  E créame, o éxito das nenas non é casual,
  Porque o exército de Rus é moi valente!
  
  E para as nosas nenas cos tacóns espidos,
  A neve de ano novo é moi doce...
  Ben, o Führer é simplemente un canalla,
  Non deixemos que os fascistas celebren o éxito!
  
  As nenas xogamos unha mala pasada,
  Descubrimos os peitos diante dos soldados...
  E realmente cabreamos aos nazis,
  Non podemos esmagar os poderosos membros do Komsomol!
  
  As nenas podemos facer moito,
  Incluso disparar a Hitler desde un tanque...
  O adversario non terá tempo de xantar,
  As nenas virán coma un ladrón!
  
  Realmente respectamos a Rusia,
  Stalin é tan poderoso coma un pai impetuoso, créame...
  E creo que a vitoria chegará no cálido maio,
  Calquera que crea nisto é xenial!
  
  Para as nenas non hai dúbida nin barreira,
  Todo o mundo está disposto a discutir nas súas mans...
  Que as maravillosas recompensas cheguen ás belezas,
  A forza do Komsomol está en puños fortes!
  
  Os guerreiros somos moi rápidos en madurar,
  E nas mans das áxiles armas arde o canón...
  E calquera tarefa que as nenas poidan xestionar,
  A nosa amizade é un monolito indubidable!
  
  Somos unhas rapazas tan brillantes
  Non nos importan as neveiras nin as xeadas...
  Os pés descalzos non manterán as nosas patas frescas no inverno,
  E os corazóns das belezas son xenerosos e puros!
  
  O que podemos facer, exaltamos,
  Galopemos como virtuosos canguros...
  E botamos con éxito as cabezas dos fascistas,
  E amor polo exercicio pola mañá tamén!
  
  Todas as nenas son guerreiras xeniais,
  Poden simplemente bater os Krauts en masa...
  Ben, e que os fascistas simplemente son malos?
  Os membros do Komsomol non coñecían o superpoder!
  
  Hitler tampouco pode facer nada.
  Golpeámolo moi forte cun pau,
  E romperon os dentes, quitando a pel da cara,
  E entón corrín polo lume descalzo!
  
  Só Stalin nos ordenará facer o que,
  A súa mirada severa e sincera é visible...
  E créame, a rapaza non vai perder,
  Cargando unha gran metralleta!
  
  Se é necesario, chegaremos a Marte,
  E conquistaremos Venus moi rápido...
  Os soldados necesitan cera para as botas,
  As nenas corremos descalzas!
  
  Todo é bonito connosco nenas,
  O peito e as cadeiras, a cintura son visibles...
  Tamén é un pioneiro, coma un cachorro de lobo,
  O pioneiro é completamente Satanás!
  
  Ben, somos nenas, xa sabes que somos xeniais,
  Varreremos como unha vasoira a todos os fascistas...
  E hai estrelas azuis no ceo,
  Destrozaremos os Tigres con aceiro!
  
  Que non facer, cre que non é posible,
  Admíteo, un comunista é un demiurgo...
  E ás veces entendemos mal
  E levan belezas para asustarlles!
  
  Pero xa sabes, destruímos os alemáns de forma impetuosa,
  E son capaces de destrozar os Krauts...
  Aínda que temos almas de titanio,
  Pasaremos pola estepa e limparemos os pantanos!
  
  Construiremos comunismo sen todos os cravos,
  E derrotaremos decididamente aos fascistas...
  Os membros do Komsomol adoran correr en formación,
  E un querubín voa sobre eles!
  
  O inimigo non poderá facer fronte á moza,
  Porque a nena é unha aguia...
  E non hai necesidade de que os Krauts estraguen demasiado,
  E o teu Führer está a berrar en balde!
  
  Membro do Komsomol cos pés descalzos,
  Deulle un ovo a Hitler...
  Non trates con Satanás
  Ou simplemente non importa!
  
  O ídolo brillante do comunismo,
  A bandeira vermella brillará sobre o planeta...
  E Herodes foi lanzado ao inferno do inferno,
  E as nenas conseguiron cinco!
  
  Lenin, Stalin - o sol sobre o planeta,
  Dando voltas polo ceo coma dúas aguias...
  As fazañas do comunismo son cantadas,
  A Patria ten a forza dunha á de aceiro!
  
  Conseguimos vivir para ver a vitoria,
  E camiñamos por Berlín...
  Os bebés naceron no berce,
  E agora o país está en grandeza!
  Estas rapazas son simplemente super. E esta é a súa destacada clase e estocada de fortes golpes.
  Si nenas, descalzo é moi chulo e extremadamente sexy. E isto é moi positivo.
  As nenas son guerreiras moi famosas e xeniais.
  Estas son loitas da máxima clase e alcance. Aquí xa non podes discutir. Así foi a debulladora.
  Despois da caída de Borisov e Bobruisk, as tropas soviéticas comezaron a retirarse cara ao Dnieper. A situación resultou extremadamente difícil. Afortunadamente, chegaron o outono e outubro e comezaron a caer fortes choivas. E frearon un pouco o avance da coalición, obrigándolles a darlle un pouco de tempo para retirarse máis aló do Dnieper e facerse alí.
  Ademais do tanque T-34, Katyushas tamén participou nas batallas. Pero o seu efecto non foi especialmente grande. As batallas foron moi rápidas no ceo. Akulina Orlova, unha rapaza coas pernas espidas e ciceladas, loitou con moita teimosía e feroz contra as forzas inimigas superiores.
  O principal é estar no avión só en bikini. Isto é realmente xenial.
  Antes da pelexa, dous mozos deron á moza unha forte masaxe. E ela animouse notablemente. E os seus ollos brillaron de novo con zafiros. É unha loura natural e unha beleza abraiante. Loita de tal xeito que é imposible dicir nun conto de fadas, nin describir con pluma.
  Akulina Orlova - se é necesario, tomarao e pateará o Führer calvo co seu talón espido. E resultará moi chulo e xenial. É unha nena que ten, literalmente, nervios de aceiro e barras de chocolate moi fortes. Este é o tipo de rapaza que realmente intentas tomar e derrotar.
  E ela loita contra os nazis e canta;
  Somos membros do Komsomol, loitadores valentes,
  Reunímonos para loitar con valentía pola Patria...
  Os nosos pais están orgullosos de nós, nenas,
  Porque podemos informar dos éxitos!
  
  O guerreiro é simplemente de primeira clase,
  Corremos case espidos no frío...
  Podemos discutir sobre calquera asunto,
  Baixo un ceo moi soleado e radiante!
  
  Non nos atoparedes rapazas máis fermosas,
  Somos tan fermosas, preciosas...
  A beleza non parece máis de vinte anos,
  E os teus pés corren descalzos pola neve!
  
  Que bonito sol, cor amarela,
  Ten un toque de ouro, xa sabes...
  Pronto veremos o albor do comunismo,
  E moitas nenas medio espidas e descalzas!
  
  A nós os membros do Komsomol gústanos loitar,
  E todo o mundo é capaz de facer cousas moi chulas...
  Enviamos un exército valente á batalla,
  Porque os adversarios son unha bagatela!
  
  Engadir e engadir non se dá,
  Na situación de furia universal...
  As nenas poden beber viño
  Vai á batalla de gala!
  
  Agora estamos no mundo dos elfos, non importa,
  Tamén podemos facer moito...
  O soño universal farase realidade,
  Vou facer calquera cousa, créeme!
  
  Para a Patria non hai palabras para admitir -
  Suxeita a fermosa bandeira da vitoria no teu peito...
  Botemos as cadeas do capitalismo,
  Que perezcan os nosos problemas no inframundo!
  
  Para gloria, coñece ao Cristo ruso,
  Levantaremos a espada e o escudo de forma sublime...
  O amor pola Patria é brillante e puro,
  Outros virán aos dezaseis escudos!
  
  O fascista é poderoso e simplemente cruel,
  E os orcos tamén son poderosos nazis...
  Pero golpearei os Krauts na fronte,
  As rapazas non son pacifistas para nada!
  
  Que doce país no que nacemos,
  Saudamos o florecemento cun sorriso con perlas...
  E o Führer simplemente está dedicado a Satanás,
  Acabarémolo en maio radiante!
  
  
  Conseguirémolo, definitivamente creo todo,
  Realmente non me atrevo a soñar demasiado...
  A cidade e a aldea do interior están de alegría,
  O bebé riu no berce!
  
  E quen é este orco celoso depredador,
  O sorriso dos colmillos é decentemente moi furioso...
  E pegácheslle levemente no dente,
  A caza só queda para pequenas cousas!
  
  Pídolle a Cristo: salve o mundo todopoderoso,
  Non o deixes arder na praga do lume...
  E amorosamente perdoa aos malos,
  Sometendo aos adversarios a unha calor intensa!
  
  Tampouco nos aburriremos en Berlín,
  Chegaremos alí, créame, ata Nova York...
  Imos crer firmemente, cinco irmáns,
  Que a voz da rapaza soe forte!
  Hai estas nenas con pasaxes deslumbrantes e habilidades de loita: as máis chulas do mundo. Aínda que tamén reciben un golpe nos cornos e rompen un óso.
  Pero en novembro a primeira liña estabilizouse un pouco. As tropas soviéticas retiráronse máis aló do Dnieper, conservando o control só sobre Kiev e os seus arredores e aínda estaban completamente rodeadas, pero Odessa aínda tiña un abastecemento débil por mar. Pero as flotas inglesas, alemás e italianas eran demasiado fortes e estaba claro que esta cidade non duraría moito tempo baixo un bloqueo total. No norte, os alemáns e a coalición ocuparon os estados bálticos e pegáronse á vella liña de defensa, e no centro, dalgún xeito, as tropas soviéticas asentáronse no Dnieper e máis aló ata Pskov, que xa estaba medio rodeado, pero continuaron. aguantar.
  No sur, as tropas turcas tomaron Batumi despois de varios meses de loita e completaron o cerco de Ereván.
  Primorye foi capturado polos xaponeses. Pero Vladivostok aínda estaba baixo bloqueo. E fíxose con firmeza. Pero, en xeral, xa chegaron as xeadas de novembro. Pola Praza Vermella pasou un desfile. E parece que Stalin estivo presente.
  Despois de que o Comité de Defensa do Estado abriu a reunión. Alí comezaron a discutir máis estratexias para a primavera.
  Zhukov suxeriu:
  - É necesario desbloquear Yerevan e lanzar contraataques ao inimigo nesta dirección. Neste caso, haberá unha oportunidade de salvar o noso grupo transcaucásico.
  Stalin comentou tristemente:
  - É posible. Ereván non debe ser regalado baixo ningún concepto. Pero a cuestión é, aínda que atravesemos o corredor alí, non vai resolver nada. E o máis importante, os nosos inimigos son a coalición de países capitalistas na fronte occidental. Hai algo no que pensar.
  Shaposhnikov sinalou:
  - O inimigo ten vantaxe en infantería. E Gran Bretaña coas súas divisións coloniais, e contando con toda Europa, tamén está contra nós. Ademais de Turquia, e no leste de Xapón e Tailandia. O inimigo pode simplemente matarnos de fame, tendo máis recursos humanos e materiais. Obríganos a unha longa guerra de desgaste ata quedar sen soldados rusos.
  O mariscal Timoshenko gritou:
  - Si, borrarémolos na merda!
  Stalin murmurou:
  -Cala, matador. Non podías tomar Varsovia, aínda que xurou chegar a Berlín en dúas semanas. E, en xeral, sodes falcóns -dixeches, golpea primeiro a Alemaña. E que saíu diso? Agora considera o mundo enteiro contra nós. Tanto Brasil como Arxentina declararon a guerra, e os Estados Unidos poden entrar pronto. E que necesitamos?
  O mariscal Timoshenko murmurou:
  - Debemos atacar ao inimigo. Moirémolo.
  Molotov sinalou:
  - Nos EUA non é tan doado persuadir ao Congreso para que entre na guerra. Pero Estados Unidos xa está a subministrar tanques, así como avións. E a súa aviación e especialmente os bombardeiros están no seu mellor momento. Ademais, tales cousas tamén son posibles na tecnoloxía do automóbil. Non, de verdade, se os Estados Unidos entran na guerra, non haberá ningunha posibilidade.
  Stalin dixo tristemente:
  - E ti que suxires?
  O ministro de Asuntos Exteriores dixo en voz baixa:
  - Creo que o mellor é facer a paz cos países capitais. Tentar conservar polo menos parte do territorio. Esta é a nosa única oportunidade.
  Tymoshenko gruñía:
  - Non ao mundo vergoñento!
  Stalin preguntou tristemente:
  - Que dirá Zhukov?
  Georgy Konstantinovich respondeu cun ton humilde:
  - O noso negocio é militar. E falar de paz aos diplomáticos. Pero se non logramos vitorias no campo de batalla este inverno, na primavera e no próximo verán será aínda peor. O inimigo realmente ten unha vantaxe no potencial económico e humano. E non hai xeito de gañar unha guerra de desgaste. Ademais, cantos equipos poden producir os países que estean en contra nosa, sobre todo xunto con EEUU, non poderemos superalos.
  O Comandante Supremo preguntou cun sorriso:
  - E a calidade?
  Zhukov encolleuse de ombreiros:
  - Depende do que sexa o camarada Stalin. O noso T-34 non está mal, como o KV-1. Pero o inimigo instalará rapidamente armas máis poderosas no T-4. E a aviación do inimigo quizais sexa aínda mellor que a nosa, especialmente os loitadores. E os nosos avións son superiores aos bombardeiros británicos. E para crear algo novo... Ben, isto leva tempo e o inimigo tamén inventará algo chulo e máis perfecto neste caso.
  Stalin asentiu e preguntou:
  - Que opina Beria?
  O Comisario do Pobo de Asuntos Internos e o comandante do sharashki responderon:
  - Os científicos están a traballar, camarada Stalin. Instruínlles que fabricasen un bombardeiro estratéxico que puidese mergullarse. Así que traballan. Pois tamén sobre os loitadores. En particular, o Yak-9 promete ser unha boa máquina, como o LAGG-5. Así que o traballo segue sen parar. E usamos tanto cenoria como pau!
  O Supremo asentiu:
  - Xenial! Traballo! Mentres tanto, teño a orde de liberar Ereván e avanzar preto de Pskov. Imos loitar contra o inimigo nestas direccións. E ao mesmo tempo, tomemos un samurai como shugan en Mongolia. Máis tarde falarei cos deseñadores sobre as novidades con eles.
  Zhukov sinalou:
  - Ata agora o T-34 está máis ou menos ben, pero necesitamos un tanque máis potente, pero non menos móbil. Isto debería conseguirse!
  Voznesensky afirmou con decisión:
  - Fagámolo! Seguro que o faremos!
  
  O XOGO DE REALIDADE HIPER VIRTUAL MÁIS CHUILE
  ANOTACIÓN
  Unha fermosa moza guerreira e o seu novo amigo Pinocho, o cyborg, loitan en realidade virtual. Por suposto, teñen loitadores moi chulos que podes conducir literalmente sen fin e loitar como leoas, e tamén loitar con todo tipo de criaturas cósmicas e máxicas.
  . CAPÍTULO No 1.
  Verónica, vestida só con bikini, atopouse nun coche transparente que semellaba unha raia aplanada. E tamén brillaba un holograma dos paneis que controlaban o combate e, ao parecer, unha máquina moi formidable.
  Xunto a ela estaba Cyborg Pinocho. Parecía agora por fóra como un adolescente duns catorce ou quince anos que levaba só un bañador, moi musculoso, cunha cara bonita e xuvenil, na que non había nin un só cabelo e as meixelas rosadas.
  Un neno moi guapo, de cabelo louro e un corte pulcro. E a pel é lisa, bronceada, os músculos están fundidos. Podes usalo en publicidade, especialmente para mulleres maiores. Ben, si, o programa pode adoptar calquera forma. Por certo, e Verónica, se se actualizan os seus parámetros.
  E agora iso é exactamente o que fixo. Imos actualizar os parámetros do loitador. En particular, primeiro o número de canóns láser e dobralos. Despois engade o campo de tiro, tamén unha carreira. Aumentar a intensidade do fluxo. Ben, e o nivel de protección do campo de forza, para que o inimigo non poida queimarche inmediatamente.
  Así é como a moza afrontou con enerxía.
  Ben, Pinocho o cyborg tamén se actualizou. E, por suposto, subiu os parámetros do coche. Pero non tanto que as vitorias sexan fáciles.
  Despois de todo, gañar un xogo de ordenador con demasiada facilidade non é interesante!
  Aínda que aquí depende moito do carácter dos loitadores. Pero neste caso, todo está en orde co carácter desta parella.
  Verónica deulle un bico á súa contraparte e tuiteou:
  - Espéranos unha gran vitoria,
  Estarás enganando ao teu veciño o máis rápido posible!
  Despois diso, ela presionou o seu talón espido, redondo e rosa no botón do joystick, e o seu loitador acelerou bruscamente.
  O cañón das estrelas andaba sempre. Cada vez máis desmoronados, semellando renacuajos transparentes, módulos de rescate e cápsulas de metal líquido, intentando coller o mínimo volume. Segundo as regras non escritas, non se podían destruír especificamente, pero se houbese perigo de ser capturados, a computadora máxica integrada podería dar unha orde de autodestrución. Ademais, moitos módulos morreron accidentalmente. Os cruceiros, despois de desenvolver a máxima velocidade, continuaron reprimindo a frota inimiga, mentres facían sacudidas aos lados entre eles estalaban bombas de termoquark, cargando cada unha delas varios miles de millóns de cargas capaces de destruír unha cidade de tamaño medio. Por suposto, en caso de impacto directo, non sobrevivirá nin un só campo de forza, nin sequera o metal máis súper forte.
  Verónica enfrontouse ao seu primeiro rival. Neste caso, tratábase dun loitador dun só asento, á fronte do cal estaba sentado un doce nun envoltorio brillante con pernas. E realizou complicadas manobras.
  A nena programadora cantou:
  -Ai, dieta, non comas isto e aquilo,
  E as pernas da nena non se cansan de andar...
  Oh, dieta, que farto disto,
  As nenas póñense vermellas de fame e cantan!
  Despois diso, Veronica colleuno e disparou os seus canóns láser contra o inimigo. E o loitador comezou a fumar, estaba claro que o produto culinario, o doce con pernas, era completamente incómodo.
  Os sistemas de defensa expulsaron decenas de obxectivos falsos dunha nave estelar, armas especiais dispararon cápsulas con gas que distorsionaron a traxectoria dos láseres e provocaron a detonación prematura dos mísiles de aniquilación e os efectos debilitadores da radiación gamma. Os barcos trolls tampouco bocexaban cada vez máis trampas térmicas, electrónicas e incluso de gravidade voando polo espazo. De feito, as armas de gravidade, que rompen metal, retorcen estruturas e provocan detonación, foron as máis perigosas. A trampa de gravidade podería debilitar o efecto ou derrubar o radar de orientación para mísiles, torpedos e minas. Varias naves estelares, despois de recibir danos gravitatorios, desviáronse cara á anana branca e comezaron a caer sobre este sol extinto cunha densidade e gravidade colosales.
  Os transfronterizos, tras reformarse de novo, derrubaron o seu lume contra os buques inimigos máis grandes: os ultra-acoirazados. Estes mastodontes, que podían caber nunha cidade enteira, tiñan un forte sistema de armas e, por suposto, un poderoso campo de forza. As tácticas de lume concentrado dos canóns gravíticos foron utilizadas contra eles, a súa radiación era moito máis difícil de reflectir cun campo de forza, ademais, era posible tentar danar polo menos parcialmente os xeradores. Neste caso, con sorte, a terrorífica bomba de termoquark podería explotar. Os Crosoiders foron moi atrevidos, mostrando coraxe. O baleiro parecía estar soando cunha sobresaturación enerxética para aumentar a eficacia da arma gravitatoria, tiñan que reducir a distancia, o que estaba cheo de risco enorme. Aquí explotou un deles, brillou cun facho de aniquilación, despois o segundo.
  - Quizais non paga a pena asumir tales riscos? - Dixo o xeneral.
  A rapaza respondeu, mostrando un broche de diamantes no seu exuberante cabelo:
  - Non, meu amigo, hai que destruír polo menos un par. Estas bárbaras máquinas son capaces de disparar contra planetas desde moi longas distancias, o que significa que cando se achegan a mundos densamente poboados, especialmente á nosa esfera capital...
  Gorgoteo en resposta:
  "Decateime de que serán os máis difíciles de destruír ou de manter a unha distancia segura cando converxen as forzas principais".
  A nena pisoteou con audacia, emitindo rabia:
  - Polo tanto, vai por iso! E que se acheguen aínda máis, o ultra-acoirazado está especialmente deseñado para fermentar o inimigo sen ningún risco.
  E a beleza descalza e curvilínea Veronica arriscou moitos riscos. O loitador no que loitaba o doce desmoronouse. E caeu a grella queimada cuberta de chocolate.
  Pero Verónica foi atacada por tres coches á vez. E non conteñen doces simples, senón ases con licor. Só tenta tomar estes coas mans espidas, e máis aínda cos pés de nena.
  Verónica viuse obrigada a manobrar.
  E o seu compañeiro cyborg Pinocho tamén loitou con moito entusiasmo. E foi, debo dicir, unha vista impresionante. O lindo adolescente mostrou unha habilidade incrible. Mesmo cando un as tan experimentado como un paquete de cigarros Camel entrou na batalla contra el.
  Ben, os outros guerreiros loitaron moi ben.
  As plataformas de ataque, pola contra, derivaban á máxima distancia do inimigo. Debido a un malentendido, alguén trouxo barcos cheos de robots de combate, trolls e os seus aliados de entre as razas conquistadas á liña de batalla. Inferiores ás naves estelares convencionais en manobra e armamento, os transportes tiñan unha protección decente, pero aínda sesenta e cinco explotaron e outras vinte e tres quedaron seriamente danadas. Tendo en conta que todos os que están a bordo teñen máis dun millón e medio de unidades de combate, esta é unha gran perda.
  Durante a batalla, Veronica deuse conta de que podía executar os seus parámetros. En particular, o poder de penetración das armas láser. Para que nun minuto liberen enerxía, como varias bombas atómicas lanzadas sobre Hiroshima.
  E así levou e funcionou. Os raios láser violeta alcanzaron o loitador máis próximo e penetraron na súa letal defensa. E rebentou o doce de licor. Os outros dous intentaron entrar polo lado do loitador da nena. Pero a beleza fixo un movemento de barril roto. E como che golpeará en diagonal cun mini foguete.
  E agora o segundo loitador está destrozado.
  A nena berrou:
  - Non bocexas, será un banzai!
  O mozo guerreiro sinalou, mostrando os dentes e derrubando outro, esta vez un loitador de dous asentos:
  - No cadaleito haberá un exército de orcos e os que nos contratan para cigarros, doces e todo tipo de alcol!
  Veronica riu, derrubando a outro loitador e arrullou:
  - Gloria ao gran Elfo e ao reino de Oz!
  Os rofoshki, porén, aprenderon rapidamente dos seus erros, as súas voleas chegaron cada vez máis a miúdo ás plataformas e os zherriks romperon, escorregándose pola peneira das explosións, dando golpes dolorosos e ata ir a buscar un carneiro. Non obstante, cando ti mesmo non estás arriscando a túa vida, é fácil ser valente. Algúns espíritos pertencían a mortos indecisos, correron entre mundos e, ao mesmo tempo, non se mostraban contrarios a aumentar o seu propio número.
  - Mira, parece que o ultra-acoirazado se vai separando. - berrou o xeneral
  De feito, os interlocutores, que se achegaron moito, puideron danar os xeradores e, a continuación, colocaron unha bomba de termoquark na fenda. Agora un dos xigantes estelares deixou de existir.
  - Imos todos en masa para o segundo, batemos concentrados, non te espalledes. - gritou Kent na canle cifrada.
  Os Kroosiders escoitárono con claridade, achegándose aínda máis, case tocando o campo de forza e sen esquecerse de manobrar e tirar trampas. Un deles explotou inmediatamente, pero o outro ultra-acoirazado cunha tripulación dun millón comezou a desmoronarse.
  - Vai ben! - Dixo o xeneral elfo. - Podes poñer un terceiro.
  Space Marshal, un gato malvado cun baúl, estaba el mesmo nun dos ultra-acoirazados. Ao ver que as súas amadas mascotas estaban fallando, berrou:
  - Tire inmediatamente todas as forzas ata o puño de golpe, destrúe a todos os cruzados! E inmediatamente involucrar aos espíritos do inframundo paralelo!
  Mentres gritaba, o sexto ultracruceiro sufriu danos graves. El, con todo, conseguiu levar a tres dos seus infractores, despois precipitouse con tanta forza que os transfronterizos apenas tiveron tempo de dar un salto.
  Verónica mostrou os seus dentes que brillaban coma diamantes e cantou:
  Ves unha eclipse no ceo?
  O terrible surf está azotando...
  Este é un sinal do inferno
  Bandadas de ouveo cósmico!
  E ela, sen ningún tipo de vergoña, entrou en batalla cunha manada de Belomor nun loitador espacial bastante poderoso.
  Os ultracruceiros comezaron a recuar e agruparse. E aínda así, os faunos e os elfos non pensaron en ceder, presionaron con furia, correndo detrás do inimigo, e as súas naves aliñadas como un hacha de dobre fío. Non obstante, non é fácil derrotar unha formación ben coordinada de tan poderosas perdas estelares aumentaron moito e os cruceiros entraron na batalla. Un a un, dezasete Krooide foron abatidos, e catro máis quedaron atrapados na trampa da gravidade simulada polo feitizo das ondas. É certo que catro ultracruceiros máis sufriron danos graves e quedaron envueltos no lume. Agora os faunos víronse obrigados a retirarse, e os Rofoshki por fin atoparon a táctica correcta, tentando aproveitar ao máximo a súa vantaxe numérica.
  Verónica realizou unha manobra moi interesante e puido atrapar a un loitador que levaba encima un paquete de Belomor, o que fixo moi intelixente. E produciuse unha combustión trivial. E entón un paquete de veleno, engulido polo lume, saíu voando do coche destrozado.
  Verónica tuiteou:
  - Que haxa loita,
  Elfie si comigo!
  Pinocho o cyborg asubiou:
  - Ti nena es xenial! Sigue así!
  E tamén eliminou outra máquina transparente da produción espacial, e estalou en chamas como un barril de pólvora.
  E a parella gritou ao unísono:
  - Un dous tres -
  Arrancas os teus cigarros!
  Nalgún momento, todas as pequenas naves dos faunos retrocedéronse e comezaron a cubrir as plataformas dos ataques dos zherriks.
  - As nosas tropas perderon a iniciativa. - dixo Kent.
  - Entón hai que soar a retirada! - suxeriu Hett. - Contactareime directamente co mariscal estrela.
  - ¡Anuncio a redistribución! - Ladrou o mariscal. O seu rostro cornudo expresaba unha mestura de satisfacción e pesar. O resultado da batalla pódese interpretar de diferentes xeitos.
  A manobra, delicadamente chamada redistribución, ensaiouse hai tempo e utilizouse repetidamente en enfrontamentos militares e exercicios virtuais. Por suposto, foi organizado e rápido. A saída ao espazo unidimensional produciuse cunha aceleración preliminar, primeiro por grandes embarcacións, e despois por outras máis pequenas. Os que cubriron a retirada correron un gran risco, pero os Rofoshki, ao parecer sospeitando dunha trampa astuta, non presionaron activamente, limitándose ao lume de longo alcance. Finalmente, os faunos entraron no multiespazo, quedando fóra do seu alcance.
  E Verónica seguiu loitando teimudamente. Ela fixo astutas manobras. Neste caso, opúxose coñac Napoleón, e este é un as moi serio. E non é tan fácil manobrar contra el.
  Un rival extremadamente perigoso.
  Pinocho o cyborg mostrou os dentes na súa cara de neno e cantou:
  -Sabes, debemos ter medo á rapaza,
  As fazañas das belezas son infinitas...
  Porque as nenas poden loitar
  Un volante forte e un remo poderoso!
  Veronica asentiu coa cabeza, realizando unha manobra de corte:
  - Si! Podo facelo! E podo facer fronte ata co coñac Napoleón.
  E a rapaza volveu realizar a manobra en forma de signo de interrogación, e fíxoo moi ben.
  E o loitador que acababa de arder de súpeto dividiuse en dous, e agora unha botella de coñac Napoleón loitaba noutra máquina.
  - Canto nos custou? - Preguntoulle tristemente o xeneral Kent ao seu compañeiro Hett mentres a frota pasaba con éxito o buraco negro, deslizándose ao longo da órbita dun cúmulo de gas xigante tan denso que creaba un campo gravitatorio propio.
  A fermosa rapaza respondeu nun ton mesurado:
  - Decente! Perdéronse máis de quince mil pequenos barcos e máis de cen mil cazas. Cincocentas plataformas de folga foron derrubadas, e outras oitenta e tres requiren grandes reparacións. Perdéronse douscentos noventa e seis pinzas, e dezaoito máis precisaron reparacións. Trescentos setenta e dous cruceiros, novecentos trinta e un portamísiles, sesenta moi danados, isto sen contar as estacións de seguimento e os robots de recoñecemento e destrucións menores.
  - ¿Deixaron sangrar os rofos?
  A nena riu, amosando os seus dentes de perlas:
  - É difícil calcular con exactitude, pero unhas tres veces máis que a nosa, se tomas grandes naves estelares, ademais, case oitenta transportes e nove supernaves de ultra-acoirazados foron derrubados, e cinco parecen estar tan danados que son, no mellor dos casos, , terán que ser enviados á retagarda.
  - Ben, definitivamente non seremos degradados por isto, pero non estou seguro da recompensa. En principio, tivemos a sorte de que o inimigo non estaba preparado. Na próxima loita será moito máis coidadoso.
  A nena chirriou:
  -¿Conclusión?
  - As posibilidades son aproximadamente iguais, e o ordenador daranos un desglose máis detallado.
  As pernas espidas e curtidas dun guerreiro elfo con liñas moi graciosas e a curva sedutora do talón brillaban.
  O guerreiro dixo con frialdade:
  - Entón carga a información resumida.
  Un minuto despois o ordenador informou:
  - As posibilidades dos partidos con comportamento óptimo por ambos bandos son as seguintes: a vitoria dos rofos é do oitenta e catro por cento, a dos duendes é do once por cento, o empate é do cinco por cento.
  - Non suficiente! - A cara do xeneral caeu de súpeto.
  - O comportamento óptimo é pouco probable, dar unha previsión tendo en conta o que é o inimigo e o que demostramos poder controlar.
  O ordenador contou medio minuto máis e emitiu:
  As posibilidades de gañar dos rofos son o sesenta e catro por cento, as dos duendes do vinte e cinco por cento e as dos elfos son do once por cento de empate.
  - Entón, iso significa que estamos perdendo, aínda que non tanto. Unha oportunidade de cada catro. Iso está mellor. - dixo o mariscal Gugnish.
  Verónica loitou co coñac Napoleón. E non por nada a botella con tentáculos levaba un nome tan formidable e tiña unha etiqueta brillante. Ela realmente loitou no cumio.
  E a rapaza programadora non puido atrapala nunha trampa nin derrumbala de novo.
  Ademais, tamén foi atrapada polos raios.
  Verónica sentiu que o seu corpo musculoso se cubría de suor. E os pés espidos e cincelados da nena programadora están quentes. Pero o guerreiro cantou con valentía:
  Derrotaremos ao inimigo, créeme,
  Creo que romperemos as botellas malvadas...
  Führer calvo, besta carnívora,
  Pero romperémoslle as costas, créeme!
  Despois diso, a moza premeu bruscamente os botóns do joystick cos seus dedos espidos. E o loitador tirou bruscamente, e entón todas as armas emitiron descargas de combate.
  E subiron a un coche onde había unha botella aparentemente invulnerable. E estremeceuse e derreteuse.
  E entón rebentou o coñac, e bombóns e doces espallados por todas as direccións. E deles caeron vainilla, pasas e moitas outras cousas deliciosas.
  Verónica tuiteou:
  Ai, que graza
  Come todos os doces...
  masticando chocolate, en broma,
  Disfruta masticando!
  Despois de que Verónica colleuno e chiscoulle outra vez os seus ollos de esmeralda e, ao mesmo tempo, de zafiro, que palpitaban coma estrelas.
  A xuventude do programa exclamou:
  - ¡Hipercuásar! Eres un ultrapulsar!
  Verónica corrixiu:
  - É mellor dicir: ultrapulsar, es un Hyperquasar!
  Cyborg Pinocho volveu piar:
  - A miña imaxinación chamou a atención
  A túa imaxe brillou coma a cola dun cometa...
  É coma se me golpeases coma un raio...
  Coa súa beleza estrelada, parecida ao ceo!
  A rapaza programadora confirmou:
  - ¡Es como Pushkin! Super!
  Pinocho o cyborg obxectou:
  - Non! Non son Pushkin, pero mil veces máis xenial!
  Verónica berrou, mostrando os dentes:
  - Si, onde lle importa Alexander Sergeevich! Vostede é o fillo dunha poderosa electrónica con hiperplasma nos seus procesadores!
  E a parella loitadora volveu lanzarse á batalla con gran furia. Preparada para mostrar o seu máis alto nivel de forza letal e heroísmo.
  A imaxe comezou a esvaecerse e despois desapareceu por completo. A nena comandante afastouse do prato xigantesco, ou mellor dito, do holograma da imaxe gravitatoria que estaba a realizar un milagre incomprensible. O elfo que estaba en pé
  ao lonxe, tamén retrocedeu, o seu rostro púxose triste, había bágoas nos seus ollos.
  - Horrible! - Dixo a moza comandante.
  O elfo dixo:
  - Non se pode imaxinar nada así. E se alí, entre os elfos, meu pai pelexa e é posiblemente ferido ou morto.
  - Non se pode descartar! - Aquí outro elfo suspirou. - A miña terra está ao bordo da derrota. Un machado hiperplasmático pairaba sobre a miña civilización.
  O rapaz do programa animouse:
  - Hiperplasma, dis, que é o hiperplasma? Escoiteino moitas veces, pero non o entendo.
  Un robot máis vello e máis sofisticado decidiu ter paciencia El mesmo non é físico de formación, pero trata de explicar isto, como pensaba a un salvaxe, aínda que omnipotente.
  Por iso, decidiu desviarse un pouco para o lado, para comezar, coma de lonxe:
  - Nos tempos antigos, cando a xente non só estaba ligada a un planeta, senón que se dividía en moitos estados, apareceu un cabaleiro así, ou en termos terrestres, o rei Trikhkh. Decidiu que era hora de rematar co caos e o escurantismo. A estas alturas xa se estaban construíndo grandes fábricas, apareceron armas e canóns. As guerras volvéronse cada vez máis crueis e destrutivas, e a bruxería morreu. Ademais, en varias relixións a bruxería foi declarada pecado mortal. É imposible contar cantos xuízos tiveron lugar sobre os que eran sospeitosos de bruxería. O rei, nesta ocasión, tiña inicialmente a mesma opinión: os magos pertencen á fogueira, ou nunha fogueira. Pero ocorreu que cando organizou unha competición para os mellores loitadores, unha especie de espectáculo marcial enmascarado, o gañador era un guerreiro aparentemente fráxil. Cando a coroa foi colocada na súa cabeza, o Palladin visitante quitou a máscara e o rostro dunha nena, a diferenza de calquera sacerdotisa humana, foi revelado ao público.
  Todos quedaron abraiados, era unha elfa, unha raza lendaria glorificada en baladas e lendas. Ela estendeu a man a Trich, e o seu sorriso encantador foi capturado polos mellores artistas.
  O rei namorouse dela, unha muller de raza estranxeira, alcumada Rerra. A súa paixón era ardente, aínda que non comprensible para todo o mundo, os faunos e os elfos somos demasiado diferentes. Diferentes tipos, outros tipos. Ben, como se pode explicar que un lobo poida namorarse dunha vaca? Pero a nena, curiosamente, correspondía cos seus sentimentos, e pronto casaron, a pesar de que os reis veciños estaban en contra. A guerra comezou, pero entón a nena elfa mostrouse como unha sutil diplomática. Foi capaz de usar a astucia para enfrontar aos opoñentes de Trikhkh uns contra outros. Axiña, lembrando pequenas queixas, entraron nunha terrible loita entre eles. Ben, mentres tanto, o exército de Trikhkh vencíanos peza por peza. Rerra resultou ser unha feiticeira, xa que, de feito, moitos elfos están dotados de maxia, e de maxia práctica. Segundo soubemos máis tarde, esta nena, polo seu incrible pensamento, foi incomprendida polos seus irmáns, resultando ser unha paria. Pero son un paria, pero connosco converteuse nunha verdadeira gobernante. Ignorando os prexuízos, Rerra introduciu unha nova relixión que lexitimaba a práctica da maxia. Agora, desde o berce, atopáronse bebés capaces de maxia, e logo foron adestrados en escolas especiais. Foi entón cando apareceron as academias científicas. A gran feiticeira Rerra intentou combinar o máxico e o científico. Pronto o imperio tivo unha nova arma, nunca antes vista, e conquistou o planeta. Trikhkh envelleceu e morreu: entón os elfos viviron máis que os faunos. E había sete veces máis elfos que elfos. Rerra converteuse na emperatriz soberana. Ela quería ir ao espazo. A primeira etapa foi o voo á esfera. O mesmo polo que se está a dar agora a batalla. Despois descubriuse o proceso de explosión atómica. Os elementos superpesados foron destrozados cando se acumulaba masa crítica. Coa axuda da maxia foi posible mellorar este proceso. Entón Rerra, coa axuda de científicos, decatouse de que era posible extraer enerxía do proceso de fusión dos núcleos de hidróxeno. Pero en realidade foi posible crear unha bomba de hidróxeno coa axuda de feitizos. A partir dese momento comezou a conquista da esfera.
  Veronica tamén viu isto, e é unha guerreira xenial, tamén lembrou algo da súa existencia no papel da Todopoderoso Deidade Feminina, nunha das vidas anteriores dunha alma inmortal, e dixo:
  - Poderías contarnos con máis detalle como se produce unha bomba de hidróxeno, probablemente sexa máis poderosa que unha explosión de pólvora.
  O neno robot riu, e os outros nenos do programa asentiron con aprobación:
  - Por suposto que é máis poderoso! Unha pequena bomba, como a nosa torre, é capaz de explotar como un barril de pólvora cun quilómetro de diámetro.
  - Vaia! - Asubiou a fermosa nena Verónica. - Colosal.
  O robot máis experimentado continuou dicindo con gusto:
  - Pero nin esta enerxía é suficiente para viaxar no espazo a velocidades superiores á da luz. Rerra permanecía nova exteriormente, pero a morte tamén se aproximaba a ela. Non obstante, ao final da súa vida, ela e os seus estudantes experimentaron enerxía de aniquilación. Isto é cando a materia difire en carga, máis ou menos, menos ou máis. Por suposto, incluso as nubes electrónicas fanse xirar en diferentes direccións e, cando chocan, lánzanse forzas descoñecidas.
  A Verónica pareceulle interesante:
  - Fálame máis sobre as nubes electrónicas.
  O neno cyborg, que é propio da era espacial, continuou:
  - Todos os átomos están formados por un núcleo e nubes electrónicas que xorden da rotación de electróns e positróns. É como os planetas arredor do sol, só que a velocidade de rotación non é moito maior. Billóns de revolucións arredor do núcleo por segundo.
  E durante a aniquilación, chocan os electróns, os propios núcleos, formados por protóns e neutróns, entran en contacto cunha forza enorme. E prodúcese unha explosión monstruosa, que libera enerxía frenética máis de mil veces maior que durante a explosión dunha bomba de hidróxeno.
  Verónica asubiou:
  - En realidade un manicomio!
  Pinocho o cyborg asentiu coa cabeza:
  - O diaño é xenial - os demos inspirarán!
  O comandante do programa continuou por el:
  - E para cambiar a polaridade das cargas, necesitas maxia. O chamado feitizo ondulatorio creado por Rerra. Cando non se trata só dunha axitación do aire nunha determinada orde, senón dunha determinada secuencia no movemento das ondas. Inflúe nun conxunto de campos no espazo, e estes, á súa vez, inflúen no mundo material. Unha especie de efecto de resonancia. A onda excita as cordas pequenas, das que se transmite ás grandes, dando como resultado unha música tan alta que treme as pedras.
  - E as ondas son como ondas, pero non no aire, senón en campos espaciais! - aclarou Verónica.
  O programa comandante asentiu
  - Si, entendichesme ben!
  O neno cyborg confirmou, os seus ollos brillantes, recibindo un coñecemento sen precedentes:
  - Esta é maxia dun nivel superior. Agora cóntanos máis sobre o hiperplasma.
  O comandante do programa continuou:
  - Tamén se di hiperplasma máxico. Por suposto, a enerxía de aniquilación converteuse no prólogo do descubrimento da enerxía termoquark. E aquí requiríase unha maxia máis forte. Os elfos non se enferman na vellez, son sans e enérxicos, pero ao mesmo tempo senten o achegamento da morte. Entón, Rerra, ao ver que non lle quedaba moito tempo, invitouse a unha sucesora, Zenna, a maga máis poderosa da raza dos elfos. Neste momento, os faunos xa se asentaron por toda a esfera e penetraron noutros mundos, converténdose nun rico imperio. Polo tanto, ser o seu gobernante é unha honra incluso para os elfos orgullosos. E xunto con ela pensaron no seguinte paso para conquistar o universo.
  Neste momento, o prato da viseira de gravidade de pé no bordo do salón
  Comezou a iluminarse de novo e escoitáronse sons característicos.
  - Chama de novo á comunicación. Xa vos contarei esta historia máis tarde! - Dixo o comandante do programa.
  Verónica engadiu filosóficamente:
  .- Ademais, non me gustaría que empregaras os teus novos coñecementos en detrimento doutros seres.
  Os programas infantís e o cyborg riron.
  Pinocho o cyborg riu:
  - Como podedes aproveitar isto, na antigüidade real en canto ao nivel de desenvolvemento en comparación con nós? Non recibiches información precisa. E o programa do comandante non lle di suficientes detalles de que sería posible fabricar unha bomba de hidróxeno, e moito menos unha de aniquilación.
  A rapaza do programa sinalou con aire de experto:
  - A aniquilación é máis fácil, a pesar do seu enorme poder. Ademais, a reacción difire en forza dependendo da substancia que se use na aniquilación. O maior efecto prodúceo o ferro e os elementos próximos a el.
  Verónica finxiu sorpresa:
  - E por que!?
  O comandante do programa explicou pacientemente:
  - Combinación óptima de valencia, equilibrio nos núcleos de protóns e neutróns. Isto permítelle realizar e utilizar o máximo número de partículas. Despois de todo, o poder da pólvora depende do equilibrio dos elementos.
  Pinocho, o cyborg, saltou e exclamou:
  - E como! Pero vexamos que pasa despois nesta interesante épica.
  A boltoloxía rematou. E cómpre collelo e, sen pensalo dúas veces, volver á batalla.
  Verónica aceptou:
  - Pelexar no xogo é moito mellor que escoitar conferencias case científicas sobre hiperplasma e termoquarks!
  E agora a parella loitadora está de volta ao xogo, que lembra tanto unha verdadeira batalla espacial, e é moi xenial.
  Verónica fixo unha chirriante manobra de pitón e caeu sobre un coche de dúas prazas onde estaban sentadas dúas galletas de xenxibre de chocolate. E este loitador bastante poderoso incendiouse.
  E tamén se fritiron as galletas de enxebre, que xa estaban completamente peladas.
  Verónica colleuno e cantou:
  - Estas son as delicias de aquí,
  Somos loitadores, non tartarugas!
  Pinocho o cyborg tamén prendeu lume a outro coche co lume do magoplasma virtual e asubío:
  Haberá orde en números,
  Tamén me honrarei...
  Cyborg ten rima suficiente
  Cyborg ten rima suficiente
  Os robots necesitan unha conta!
  Mentres tanto, o prato da viseira gravitacional en hologramas colosais
  expandido. Comezaron a aparecer guirlandas de estrelas brillantes e contornos áxiles e estilizados de naves estelares. Algúns deles parecían peixes, outros como pedras labradas, e outros semellaban madeira flotante.
  A frota de rofos depredadores parece ter recibido reforzos en movemento. Baixo a velocidade, chegando ao cinto de púlsares frenéticos, cando enormes, ás veces alcanzando o tamaño dun planeta, os coágulos de plasma móvense rapidamente ao longo de traxectorias sinuosas e partículas de materia corren frenéticamente entre eles. Esta zona chamábase o útero da Gehenna cósmica. A armada de barcos dos fillos da escuridade comezou a reorganizarse, realizando complexas manobras. O propósito do truco era prepararse para unha posible colisión con naves inimigas.
  Victoria loitou agresivamente e realizou manobras ao estilo do béisbol. E entón ela saltou e deuse a volta, era simplemente arrepiante. Pois a muller é unha agresor. Ben, trucos. E unha manada de Marlboros saltou contra ela nun avión de combate, unha fantasía tan salvaxe de xogos de ordenador pode ocorrer.
  Esta é unha composición artística. E a nena collerao e preme o botón co embigo.
  E unha liberación de enerxía, o coche con cigarros arde cunha chama brillante. E cheira a fume velenoso.
  Pinocho o cyborg saltou do polo meridiano. Como salta, facendo unha voltereta. E baixo o seu ataque chegou un loitador de dous asentos, cuberto directamente dun mergullo con dúas botellas de cervexa bávara. Foi moi chulo.
  Cando estalaron, saíu escuma rosa, coma dun extintor.
  Os trolls volvéronse notablemente máis sabios; os seus ordenadores de plasma calcularon con bastante claridade que esta zona podería converterse nun lugar para unha emboscada dun inimigo moito máis astuto e sofisticado do que se pensaba. Agora o exército preparábase para calquera eventualidade. O mariscal espacial deu as ordes oportunas cunha voz chirriante. Rofoshki realizara previamente manobras similares durante os exercicios, o seu persoal adestrouse intensamente, adquirindo e consolidando as súas habilidades.
  Para compensar as perdas sufridas reactiváronse as instalacións de almacenamento de equipamentos, as aliaxes especiais metálicas e as reservas de enerxía. As bases de reparación uníronse en fábricas, que axustaron as naves estelares en voo e mesmo crearon outras novas. Poderon verse dando voltas ás enormes e danadas figuras de portaavións e ultra-acoirazados. A soldadura brillaba, os feixes de plasma fluían, as correntes de gravito entraron en erupción, dando ao metal pulverizado en ións calquera forma. Algúns destes conglomerados foron destruídos durante o ataque dos faunos, pero quedaron bastantes. Incluíndo robots que parecían luras de cen brazos, así como magos especiais que lanzaron feitizos de restauración estrutural. En particular, traballaban en grandes grupos, agarrados á nave estelar, murmurando algo a través de amplificadores máxicos que parecían cornos.
  Veronica, despois de realizar un lanzamento en cascada e noquear a outro loitador inimigo nun mergullo seguro, emitiu:
  - Non poñamos ao rei nun punto morto! Haberá un horario furioso!
  Cyborg Pinocho interceptou outro avión espacial e chirriu:
  - Temos a precisión e a verdade da nosa parte!
  Veronica, retorcendo as súas pernas espidas, bronceadas, sedutoras e musculosas, dixo:
  -Precisión - a educación dos reis!
  E xogou lixeiramente cos seus músculos abdominais esculpidos.
  Ademais, os magos locais tentaron conxurar algo máis serio, previsto no arsenal de loitadores máxicos.
  Así que os feiticeiros comezaron a botar uns grans. Apareceu unha pequena mancha e foi crecendo aos poucos. Os magos rodeárono nun rabaño. O que berraban nos megáfonos.
  - É divertido! - dixo Verónica. - Lémbrame a un ritual caníbal.
  Aquí apareceu un brote, ao principio do tamaño dun barril de cervexa, despois fíxose cada vez máis grande, primeiro do tamaño dun hórreo, despois dun castelo medieval e despois do tamaño dun ultra-acoirazado. O brote comezou a florecer, converténdose en algo entre un caravel e un tulipán. Os pétalos movéronse e corrían en diferentes direccións, converténdose en cans alados que vomitaban plasma. Lanzaron ondas de gravidade, lanzando as naves estelares Rofoshek en diferentes direccións.
  A sacudida, con todo, non foi especialmente forte. Verónica, torcendo as súas pernas marabillosas fermosas e flexionando os músculos abdominais, mentres derrubaba a outro loitador, quedou sorprendida:
  - Que son estes, pantasmas xigantes?
  - Algo así, só máis material do que parece a primeira vista. - Dixo Pinocho o cyborg, dirixindo o lume contra o inimigo, neste caso unha botella de viño Agdam no loitador, e, ao mesmo tempo, mordendo un doce de chocolate - Este é un dos tipos de hiperplasma máxico, con un maior compoñente de maxia que a pura hiperenerxía. É dicir, aquí mestúrase a maxia con manifestacións físicas, pero estas últimas están representadas en menor medida.
  Verónica comentou con dureza, rabuñando o garfo de ouro apedreado do teclado e ao mesmo tempo premendo os botóns do joystick cos seus dedos espidos:
  - Claramente, máis bruxería - menos ciencia!
  Despois diso, a moza sacará un truco: unha pitón de dentes de sable, e realizará unha torsión de gato na caixa.
  E ruxirá a todo pulmón:
  - Mata, mata, o malvado orco dexenerado,
  Mátalo, mátao, aristócrata troll!
  Nugget é o meu ídolo, quérote vampiro!
  Pois os trasnos están no inferno, fritindo os gordos!
  E esta vez o loitador dividiuse en tres pilotos, neste caso unha rosquilla e dúas tortas de queixo con pernas.
  Baixo a influencia dos equipos de feiticeiros voadores, os cans, aparentemente da raza policía, aliñaron, criaturas aparentemente obedientes.
  O hipermariscal troll murmurou:
  - Rofoshka é máis intelixente que os cans e faráos obedecer. Non é por nada que os faunos teñan unha natureza canina.
  Unha fermosa xeneral feminina cunha trompa xirou ao redor do holograma e dixo respirando:
  - Como se pode ir de camiña sen dragón? Así que acabaremos coma un tigre mamut sen colmillos.
  -Farán algo máis de maxia! Xa ordenei! - O hipermariscal espacial fixo un aceno coa man. O emisor voou ao aire e chirriu:
  - Que quere, señor?
  - Eu son o hipermariscal! Unha caixa chea de larvas!
  Unha morea de comida apareceu xunto á rofoshka do dignatario. Entre eles, destacaba unha torta esculpida en forma de acoirazado Fauno. Non obstante, ao contrario das proporcións, os astronautas con cornos bailaron sobre el.
  - Este é o meu favorito! - O hipermariscal comezou a devorar figuriñas feitas de crema e incenso.
  A muller xeneral dixo:
  - Na miña salvaxe mocidade, gardaba unha guarida con mozas de virtude fácil. Servían á mafia local. Había unha cadela, roubaba constantemente aos clientes. Ao final, atopouse cunha que era demasiado estelar e que se comía.
  Hypermarshal afirmou:
  - Nalgúns establecementos podes incluso participar, de pago, no proceso de cocción, ben do teu compatriota, que custa máis, ou doutro tipo, que é máis económico.
  E a moza dignatario tuiteou a súa resposta:
  - Agora están de moda outras torturas, en particular, co uso de microordenadores.
  E o ruxido dun animal cun magnífico uniforme en resposta:
  - Isto é exactamente o que necesitamos usar. Nas batallas espaciais é máis difícil capturar un prisioneiro, pero varios dos que escaparon en módulos e cápsulas desactivaron o programa de autodestrución. Así que conseguimos atrapalos.
  Un campo de forza voou á oficina. Suxeitaba un adorable elfo. Estas criaturas viviron máis tempo e aferráronse á vida con máis forza.
  O hipermariscal fregou as mans graxas, o emisor soltou unha onda que absorbeu a partícula.
  - Pois agora temos un elfo. Podemos dividilo en grande.
  O coronel espido semellaba a un home de constitución atlética, só cunha cintura moi fina e cadeiras estreitas. Un cabaleiro indubidable, guapo, pero había algo de feminino no seu peiteado demasiado luxoso, o seu cabelo dourado e o rostro liso dunha nena sen un só cabelo. Entón, desde o punto de vista humano, o elfo tiña un atractivo cuestionable. A nena programadora Veronica, con todo, gustoulle. A guerreira, despois de noquear e deixar unha cola de fume dun loitador cunha albóndega, preguntou entre si, tamborileando os dedos descalzos no teclado:
  - De verdade queimarán a este querido mozo?
  A moza comandante riu:
  - Non é un mozo desde hai anos (só que os elfos parecen adolescentes), e o lume é demasiado primitivo. Atoparán torturas mellores e máis eficaces.
  - Esta experiencia pode ser útil para nós! - Dixo Pinocho o cyborg. - A arte reside na capacidade de realizar interrogatorios, o máis necesario para un tirano.
  En resposta, Veronica dixo cun sorriso, antes de enviar outro loitador cunha barra de chocolate á nube da aniquilación:
  - A tortura é noxenta, é necesario o interrogatorio!
  O coronel intentou manter a aparencia de compostura, pero ao mesmo tempo estremecía un pouco. Probablemente a miña cabeza estaba chea de pensamentos sobre como non regalar nada, pero ao mesmo tempo salvar unha vida preciosa.
  O hipermariscal fíxolle unha pregunta:
  - Cales son os plans do teu mando?
  O elfo cativo respondeu:
  "Son un simple coronel e non sei máis do que se supón que debo saber". No último momento dannos ordes e a miña nave espacial móvese segundo a orde recibida.
  O hipermariscal levantou a cabeza:
  - Si, resulta que ti tamén es intelixente. Xa sabes como saír. Pero non che axudará en absoluto. Cóntame como aparecen e desaparecen as túas naves de forma tan instantánea.
  O elfo tensouse e falou con voz débil:
  - Descoñezo os detalles técnicos, xa que non son físico de formación. En realidade, non o necesito. Son un engranaxe nunha máquina de guerra, simplemente dou unha orde e recibo unha orde, e a nave espacial salta ao instante e está noutro punto do espazo.
  Aquí xa chirriou unha nena cun penacho na cabeza:
  - E a inercia?
  O coronel respondeu con voz temblorosa:
  - Mesmo nos teus barcos apágase pola antigravidade.
  A rapaza riu e, claramente encantada, dixo:
  - Todo está claro, moito mellor, empecemos a tortura. Convocar ao ultraverdugo.
  Un gran robot con moitos tentáculos entrou voando ao corredor, seguido dun troll noxento e moi gordo. Podíase ver como andaba preguiceiro coas súas pernas curtas.
  - Estou ao teu servizo, xigante espacial!
  - Ves este "elfo", proba a nanotecnoloxía con el.
  Semellando máis un xabaril que un depredador, o monstruo de gran nariz lambeu os seus grosos beizos verdes e asubiou:
  - Con gusto.
  O troll sacou o mando a distancia e comezou a facer sinais ao robot. Moveuse, os tentáculos levantáronse contra a fronte, o pescozo, os nocellos e os pulsos do elfo.
  - Non esquezas tamén o seu cabelo! Son tan exuberantes e enviarán un sinal incrible de dor.
  - E así será! - O troll sorriu sombrío.
  Uns raios rosados saían voando dos tentáculos do robot e entraron en diferentes partes do corpo do elfo. Colgado, acobardado, o campo de forza non lle permitía moverse, moverse nin un centímetro. Porén, aínda que lle entraron os raios, o guapo non experimentou dor.
  Victoria continuou loitando. Aquí tes outro opoñente. Neste caso, tratábase dun loitador de dúas prazas cunha piruleta e unha piruleta. E estes manxares tamén se desmoronaron en anacos pequenos.
  Non obstante, con outra parte do seu cerebro, bombeada con electrónica, a nena programadora supervisaba outras partes do xogo.
  - Cal é a esencia da tortura? - preguntou Verónica, realizando outra manobra. "Queimao como láseres".
  O comandante do programa meneou a cabeza negativamente:
  - Non! Os micro-robots entraron no corpo. Agora uniranse a varios órganos do corpo, principalmente aqueles que teñen moitas terminacións nerviosas, e comezarán a enviar impulsos de dor. E algunhas das pequenas fichas actuarán directamente sobre o cerebro, intensificando os pesadelos. É dicir, será a quintaesencia dun pesadelo.
  A distante filla dos deuses, realizando complicadas manobras, derrubando outro coche, e esta vez cun par de orcos, recordou parcialmente algo. O seu coñecemento é case infinito, pero limitado, aínda que impulsado pola nanotecnoloxía, pero aínda así o corpo humano. E o guerreiro-programador murmurou:
  - Ordenadores pequenos!
  A moza comandante confirmou:
  - Imaxina que hai formigas arrastrándose dentro do teu corpo que poden segregar ácido doloroso. Só neste caso, será peor.
  O troll acendeu o holograma e diante del apareceu unha proxección tridimensional do corpo dun elfo musculoso, liso, sen pelo, bronceado e infantil.
  - Xa está, meu pequeno! - Dixo o troll con esaxerada doce. Regularemos a túa dor. Comecemos cunha milésima de por cento. - Un dedo enganchado pasou polo escáner.
  A nena do penacho chirriou:
  - É bonito torturar a un tan lindo!
  O elfo fixo unha mueca e comezou a retorcerse. Incluso comezou a retorcerse un pouco.
  - Aínda non doe, pero agora vai doer, aumentaremos a carga dos riles, tes tres. - dixo o troll burlosamente.
  Despois diso, o rostro do coronel elfo torceuse e xemiu en voz alta.
  - Ai! Pero acabo de comezar. Que tal palpar o fígado?
  A cor do holograma volveuse máis escura, o elfo retorcíase, tentando agarrarlle o estómago coas mans. Os vínculos invisibles suxérono firme.
  O troll riuse de satisfacción:
  - E agora o estómago, tamén hai dous, polo que a dor será o dobre.
  Foi unha mágoa mirar ao duende, xemeu cada vez máis forte.
  - E agora corazón, tamén hai dous, estes elfos son xente aforradora.
  Veronica puido ver isto durante a pelexa. Acababa de derribar a un loitador con outra porción de veleno en forma de cigarros de Xava e fíxoos arder coma un facho. Pero a visión do guapo mozo sendo torturado foi desagradable para ela.
  Verónica volveuse:
  - Non quero miralo.
  "Tamén creo que non hai nada interesante na tortura". - Aceptou Pinocho o cyborg.
  "Agora imos fritir o cerebro..." Comezou o troll, e a súa imaxe interrompeuse, case inmediatamente apareceu o espazo. Mostraba a feiticeiros voando con traxes espaciais realizando un ritual sobre un lagarto.
  E agora o réptil aumenta rapidamente de tamaño e aparecen ás. E a cabeza, nun primeiro momento, comeza a partirse en dous. Primeiro hai dúas cabezas, despois medra unha terceira. Parece que este é un xoguete inchable, vai gañando tamaño tan rápido. Ao mesmo tempo, asusta a todos.
  - É un dragón! - Dixo a beleza descalza Verónica, seguindo ardendo, esta vez un coche cunha botella de licor, admirada - E tan grande coma un ultra-acoirazado. E onde podes ver isto?
  Pinocho o cyborg, que seguiu golpeando aos inimigos, en particular, despois de derrubar un barco enteiro cun equipo de chocolates e pasas, rosmou e respondeu:
  - Os feitizos de onda, o poder do hiperplasma e a maxia dan a luz a tales monstros. Podes entender isto! É imposible de comprender!
  A nena programadora Veronica fregou as sienes e dixo con admiración, sen finxir:
  "Vin tantas cousas marabillosas nas últimas horas que a miña cabeza dálle voltas".
  Do mesmo xeito que un top xira, o "dragón" solta aneis.
  De feito, unha burbulla iridiscente ardeu voou da boca do dragón. Deu a volta. O monstro colosal pechou a boca e a pelota volveu voar.
  Verónica bateu contra un coche con dúas botellas de Cola, que tamén despegou, rociando faíscas esmeraldas, e asubiou. - murmuraron os feiticeiros. O dragón seguiu movendo as súas patas.
  Tras el, apareceu unha bruxa peluda, claramente non da raza Rofoshka. Levaba consigo un cucharón enorme. Lanzou catro brazos que lanzaron sen ceremonios figuras ciceladas ao baleiro. Desprazáronse e, despois dun curto período de tempo, as tropas comezaron a medrar.
  Parecían extremadamente inusuales co telón de fondo das naves estelares ultramodernas. Imaxinade un típico da Idade Media, heraldos con cornos, tocábanlles. As filas de aceiro foron nivelándose. Tamén comezaron a aparecer os dinosauros. Non é o mesmo que na terra, as diferenzas de fauna en diferentes planetas seguen sendo significativas, pero non menos aterradoras para isto. Tamén había torres de asedio, poderosas balistas e elaboradas catapultas.
  Verónica, mirando esta impresionante vista, exclamou:
  - Vaia, como pode ser isto!
  Pinocho o cyborg respondeu:
  - É unha historia longa! Máis precisamente, absolutamente todo é posible na Hypernet. Como nun xogo de ordenador!
  A nena programadora asentiu, derrubou outro coche e dixo:
  - Que o xogo non siga as regras,
  Non che desexamos plumas,
  E haberá entretemento ata a mañá -
  Imos romper o fraer!
  Aínda que o exército movíase no baleiro, parecía que os guerreiros, así como os seus cabalos e unicornios, camiñaban sobre unha superficie sólida. Incluso podías escoitar o estremecemento do baleiro e o chirrido dos campos gravitatorios.
  
  GULLIVER E O EXÉRCITO DAS NENAS
  ANOTACIÓN
  E agora o valente e inimitable Gulliver, xunto coa vizcondesa, comanda todo un exército de mozas descalzas e glamorosas. E crean milagres reais e únicos. Os orcos peludos sofren derrota tras derrota.
  . CAPÍTULO No 1
  Gulliver, este eterno neno, e o seu equipo de rapaces de novo, cando o sol se escondeu detrás do horizonte, foron parados para descansar. Ao principio comían bastante ben. Aínda que a comida resultou sinxela. E foron para a cama.
  Os corpos mozos cansos contribuíron a que o sono chegase moi rápido.
  E Gulliver viu algo novo e fermoso;
  Nenas moi fermosas movíanse polo campo. Eran novos, delgados, altos e musculosos. Todo un exército de nenas que brillan descalzas, rosas, con graciosos tacóns curvos.
  Só os peitos das nenas están cubertos de finas tellas de armadura, apenas perceptibles, como bragas de follas de figueira nos cadros.
  E ao mesmo tempo teñen peitos altos, cadeiras luxosas e cintura fina. E os abdominales das belezas parecen estar forrados de barras de chocolate.
  Nenas moi fermosas que teñen músculos e graza. E os cabelos revolotean ao vento como pancartas de varias cores.
  Están armados: algúns con espadas, outros con arcos e moitas das nenas con dardos. Están case espidos, e ao mesmo tempo tan femininos, curvilíneos e poderosos e delgados ao mesmo tempo.
  E as nenas teñen queixos valentes, e teñen unha graza única cando dan un paso rápido cos pés descalzos.
  Gulliver incluso asubiou:
  - Iso mola! Pois mulleres!
  El mesmo segue sendo un rapaz duns doce anos que leva só pantalóns curtos, pero cunha musculatura forte e destacada. E moi fermoso co seu torso espido - o neno Hércules.
  E as mozas que hai arredor tamén son fermosas e musculosas, con figuras moi sexys e expresivas.
  A infantería con belezas pintadas avanza.
  E a cabalería corre detrás: tamén mozas case totalmente espidas, só a cabalo, e xente máis nobre en unicornios. Si, hai comandantes entre as belezas. E estas nenas teñen pulseiras feitas de platino, prata, ouro e adornadas con pedras preciosas nas mans e nos pés.
  Máis precisamente nos pulsos e nocellos. Tamén teñen preciosos broches no cabelo e pendentes de diamantes nas orellas. Que xenial se ve todo isto.
  Todas as nenas son adultas. Só a xa familiar vizcondesa, xunto con Gulliver, parece un neno.
  Pero ten unha coroa na cabeza que brilla con pedras coma estrelas. E o neno descalzo Gulliver sentiu a coroa real na súa cabeza. Aínda que só leve pantalóns curtos e teña un sable colgando do seu costado nun cabestrillo.
  Pero que sabre, todo cheo de xoias tan brillantes que ata os diamantes cederían.
  Ben, claro, Gulliver é o único home de todo este exército. Ademais, se é só un neno, só moi forte con músculos destacados.
  E os guerreiros acaban de marchar, e os seus becerros espidos con veas baixo a pel dourada de oliva brillan.
  Pois claro, como podes evitar cantar, preciosas;
  As mozas elegantes loitan por Elfia,
  Son fillos moi orgullosos de Svarog....
  A nosa beleza bate con precisión cunha metralleta,
  Os servos de Satanás non poderán rompernos!
    
  Loitamos con valentía, loitamos contra o orcismo,
  Derrotemos ao malvado Orkmacht, aínda que o inimigo é forte...
  Pronto creo que veremos o comunismo que demos,
  Follaxe dourada, brillante da árbore de bordo!
    
  Non hai mellor país que o noso, non hai comunismo máis fermoso,
  Para que a nosa Patria floreza radiante...
  A felicidade de ás lixeiras chegará ao planeta,
  E o teu soño dunha vida mellor pronto se fará realidade!
    
  Cre que a nosa Elfia converterase nunha gran felicidade,
  María, Lada, a nai dos Deuses, reinará...
  Deteremos o ataque da salvaxe infernal Orkmacht,
  E non hai necesidade de palabras innecesarias e memorizadas!
    
  O inimigo non poderá arrincar o corazón das nenas,
  Os loitadores afiamos a nosa espada afiada e furiosa...
  A voz das belezas coñece de verdade a chamada,
  E poderemos atravesar as hordas orcas!
    
  Saiba que os elfos nunca nos rendiremos,
  Mataremos a todos os orcos coa folla máis afiada...
  Que os rostros das nosas nenas brillen de ouro,
  E imos dar un puñetazo na cara ao xogador orco!
    
  Unha nena descalza corre polas duras neveiras,
  A ametralladora está garabateando un raio activamente...
  O único que lles queda por facer aos orquistas é afogarse,
  Porque a Patria é unha fortaleza monolítica!
    
  Derrotaremos aos orcos, aínda que teñan o poder da paz,
  O tío Fem decidiu xogar xunto cos Krauts nesta batalla.
  Eles fixeron un ídolo para eles de Adolf,
  E agora teño un glorioso exército de nenas contra elas!
    
  Aquí as guerras malvadas están en pleno apoxeo, na batalla desta doncella elfa,
  Esmagan aos orcistas, aínda que nunha loita desigual...
  A voz da rapaza de prata é tan clara,
  A beleza non sucumbirá ante Orkler-Satanás!
    
  O noso destino de luz de elfos é gañar continuamente,
  Aínda que a armada orca non sabe o número...
  E golpeamos con forza ao fresco Orkdolf na mandíbula,
  Labor Elfskva sucumbiu ao ataque!
    
  Xa hai nevadas, e as rapazas descalzas,
  Un talón espido parpadea como a pegada dun coello...
  Os elfos son tan atrevidos na batalla,
  Créeme, o inimigo non verá o amencer!
    
  Non des piedad aos orcos na batalla,
  O seu exército estará en calor, coma un demo ardendo...
  Recibiremos recompensas de mans de Elphisus,
  Serán moi feroces, osos elfos!
    
  Se necesitamos dar a volta, todas as montañas están cubertas de neve,
  E detémonos no universo da luz, do elfinismo do paraíso...
  Afortunadamente, fomos despedidos das armas do Aurora,
  E o cruel orkshismo foi lanzado ao inferno!
    
  Elfingrad non cedeu, quedamos debaixo del,
  Aínda que unha horda irrompeu do aceiro e do inferno...
  As nenas lanzaron granadas co pé dos seus pés descalzos,
  Porque só hai unha Patria dos leites de duendes!
    
  Creo que estaremos en Orklin, aínda que as cousas se poñan difíciles,
  Os Orkshist teñen "Panteras", "Tigres", "Leóns", "Orkdinand"!
  A nena tirou a cota de malla sobre os seus ombreiros,
  É por iso que os elfos teñen un talento feroz na batalla!
    
  O corazón da moza é entregado a Elphisus,
  Tamén Elfnin e Fthalin viven na fe apaixonada...
  Para que non haxa máis dúbidas hábiles,
  Digamos con firmeza e firmeza que Orkdolf é kaput!
    
  Esmagaremos o presidente dragón con espadas,
  E destruiremos a súa banda durante séculos...
  Pisaremos a horda de nenas orcas baixo os nosos pés,
  Que o teu santo soño se faga realidade!
    
  Dálle á xente liberdade aos seus pensamentos e sentimentos,
  Para que a estrela brille coma o Sol do Elfinismo...
  Por iso teremos mingau con manteiga tan espesa,
  A eterna mocidade da nosa irmá será nosa para sempre!
    
  A luz virá, a Patria brillará...
  A nosa Patria estará na gloria para sempre...
  Estaremos na parte superior, cremos no elfinismo,
  O poder do espírito élfico, coñece ao loitador, é xenial!
    
  Elfiya está lista para facerse máis amable e fermosa,
  E axuda ao mundo enteiro a ir á felicidade do ceo...
  Somos capaces de conquistar ata os bordos do universo,
  Un universo sen bordes, a forza para traelo á felicidade!
    
  Pero Elfia non estará baixo o talón do malvado orco,
  Porque ten un verdadeiro talento para loitar...
  No noso baile as nenas son tan pegadizas,
  O que a beleza terá, crea calquera resultado!
    
  Pronto chegará a era do sol radiante,
  Cando a gloria da Patria florecerá magníficamente...
  O noso exército loita contra a infernal Orkmacht,
  E será capaz de varrer a horda de orcos malvados!
    
  Salve santa Lada, a nosa Nai de Deus,
  Deches a luz a Perun, e a Yarila de séculos...
  O desorde sen esperanza non recibirá fe,
  Se gastas moito, non frearás as túas palabras!
    
  O gobernante máis importante é Elfin o Grande,
  Elnin legoulle o camiño máis sabio cara ao Edén...
  Porque Elphisif é o señor da luz,
  E nalgún momento, ideal para loitadores!
    
  Os orquistas non poderán enganar á Patria,
  E cortar a Elfskva de Elfgi, de Elfbiri...
  Creo que vivirán os elfos da luz baixo o elfinismo,
  E borrarei o poder de Orcdolf, nena!
    
  Pronto haberá vitoria, é verdade como o sol,
  Pronto haberá un resplandor coma os raios dun quásar...
  E cren nos Elfos, o elfinismo desenvolverase,
  Ben, se non o cres, mellor que calas!
    
  A ciencia do elfinismo pronto resucitará aos mortos,
  A súa sabedoría non ten límites, como un quásar, grande...
  Derrotaremos aos orcos co noso bo ánimo,
  Non nos deixemos tentar por unha bolsa de ouro!
    
  Ben, en fin, este tempo infernal rematou,
  As nenas entraremos en Okrlin en vermello...
  E a nosa carga sen límites rematará,
  Porque levaremos a nosa felicidade cunha loita!
  Se cantan as nenas, cantan con todo o corazón. Gulliver, aínda que é un neno de corpo, non deixa de ser un home e admíraos moito.
  Estas rapazas son moi chulas.
  O neno capitán cantou:
  Hai mulleres na nosa Elfia,
  Por que voan un avión como broma...
  Que é máis fermoso que todos no universo,
  De broma mata ao adversario!
  
  Naceron para gañar
  Para glorificar ao Elfo durante séculos...
  Despois, os nosos bisavós
  Un exército foi reunido inmediatamente para eles!
  E o neno, pisando, descalzo, infantil, curtido, fortes pernas asubiaba.
  E do seu son caeu un cono e golpeou á nena xusto na sola espida e rosa.
  Ela riu e respondeu:
  Preme un dedo bonito
  Como arder no lume
  Alí me espera un neno poderoso,
  Nun cabalo de ouro!
  Gulliver chiscolle un ollo á rapaza e sinalou:
  - Ben, para ser honesto,
  Eu fun moi mal dende neno!
  Encantáballe pegar ás nenas cun pau,
  ¡Ponte os nervios dos teus pais!
  E o capitán neno colleuno e amosou a súa longa lingua.
  A nena vizcondesa berrou:
  - Pois dálle! Gran escrita!
  Gulliver sinalou:
  - Ás veces escribo ben, si!
  E chiscolle un ollo á súa parella. En calquera caso, é un tipo cun golpe bastante devastador.
  E as mozas móvense coa intención de loitar, e o seu estado de ánimo volveuse extremadamente combativo e agresivo.
  O neno guerreiro cantou:
  Aínda que Deus prohibiu os duelos,
  Pero sinto un talento para a espada...
  Loito sete veces por semana,
  Polo menos eu non son duelista!
  Polo menos eu non son duelista!
  A vizcondesa cantou en resposta:
  Son unha nena, obviamente teño vistas,
  E nunha pelexa mostrou a primeira!
  Pero ela seguía chorando de resentimento...
  Por que nacín nena?
  As rapazas guerreiras continuaron marchando e os seus corpos esveltos e musculos flexionaron os seus músculos. Estas son realmente rapazas femininas.
  Gulliver preguntou á súa compañeira vizcondesa:
  -¿Onde levamos o noso exército?
  A rapaza riu e respondeu:
  - ¡Levamos a algún lugar! E esta batalla será moi decisiva para nós!
  O capitán meniño comentou:
  - Cando me atopei nun mundo onde, en lugar das persoas, os cabalos eran as criaturas máis intelixentes, entón... pensei que nada podía ser máis marabilloso. Pero entón resultou que tamén hai fillos eternos. E non tan estúpido!
  A nena opúxose
  - Poderiamos desenvolvernos mellor tecnoloxicamente. Pero ves que non hai ningún incentivo. Ademais, trae pólvora, armas e canóns ao noso fermoso e harmonioso mundo, e quizais algo aínda peor!
  Gulliver dixo de acordo:
  - Si, pode ser peor! E así tes un idilio. E aínda que se saca un dente, un novo crecerá en poucas horas.
  A vizcondesa asentiu e berrou:
  Realmente quero que a miña infancia non acabe nunca,
  Para que se apresure detrás de min...
  Sen saber os anos!
  Sen saber problemas!
  O neno capitán asentiu cun sorriso:
  - Si, probablemente isto sexa xenial...
  As nenas que marcharon, e moitos milleiros delas leváronas e cantaron a coro:
  A choiva espallou fragmentos de estrelas polo ceo,
  ¡Preparamos unha estaca afiada para o orquismo!
  Os tanques Tiger son só lixo: un mercado de pulgas sucio,
  Unha derrota furiosa agarda á Wehrmacht á vez!
  Unha derrota furiosa agarda á Wehrmacht á vez!
  
  O noso compañeiro Elfin o líder é a forza de millóns,
  O seu puño é de granito, unha metralleta na man!
  Seremos capaces de derrotar o exército de Sodoma,
  A nosa forza é un monolito, afortunadamente na Terra!
  A nosa forza é un monolito, afortunadamente na Terra!
  
  Non, o noso partido ten cousas máis importantes que facer,
  Como salvar o pobo, o ben da Patria!
  Febbels dos posuídos, ao carallo con tonterías,
  E haberá vitoria, créanme, a pesar de todos os demos!
  E haberá vitoria, créanme, a pesar de todos os demos!
  
  A beleza da luz elfa é famosa polo seu poder,
  A súa trenza marrón é pesada!
  E nas batallas cos orcos, a mocidade farase famosa,
  O País da Luz cobrará vida, levantándose!
  O País da Luz cobrará vida, levantándose!
  
  Non deixes que Orkler, meterán o fociño nos elfos,
  O tipo bigotudo cre que é un Deus xenial!
  Marcharemos pola rúa Orklinskaya,
  Non, o que é puro de alma non se converterá en escravo!
  Non, o que é puro de alma non se converterá en escravo!
  
  A nosa bandeira é vermella, a cor do sangue furioso,
  O sol xa brilla no Orkstag!
  Non hai agasallo máis xeneroso para os nosos queridos fillos,
  Se o corazón é valente e o medo esmagado!
  Se o corazón é valente e o medo esmagado!
  Esta canción é moi inspiradora. E detrás das mozas había catapultas e balistas con poderosas cargas propulsoras. E foi unha forza extremadamente mortal. E as mozas tamén pisaron coas súas pernas moi sedutoras e fortes.
  Gulliver fixo unha pregunta completamente natural á súa parella:
  - Por que non hai homes entre os guerreiros?
  A vizcondesa riu en resposta, comentando:
  - ¿E logo fan falta homes no exército? Son malolientes e desagradables de ver. Os nenos aínda non son nada, pero os homes adultos e, sobre todo, os homes maiores son simplemente noxentos!
  Gulliver sinalou loxicamente:
  - A idade, porén, estraga non só aos homes, senón tamén ás mulleres!
  A vizcondesa asentiu coa cabeza:
  - É certo! Pero aínda así, as mulleres perden o seu atractivo cando parecen maiores de trinta e cinco anos, e os homes cando parecen maiores de quince! Aquí hai unha diferenza significativa!
  O capitán meniño comentou:
  - Dalgunha maneira non me importa a beleza dos adolescentes! O principal é que as mulleres sexan fermosas e, sobre todo, cariñosas e intelixentes.
  A nena riu e respondeu:
  - Correcto! A beleza é, por suposto, boa, e mesmo marabillosa, pero a intelixencia tamén importa!
  Gulliver cantou:
  Pero por qué,
  É imposible vivir coa túa mente!
  Pero por qué,
  Non podes confiar en ninguén!
  Pero por qué,
  Na miña mente son un alumno de primeiro!
  Pero por qué,
  Eu falo tonterías todo o tempo!
  Pero por qué,
  A vida non nos ensina nada!
  Pero por qué,
  Non entendo o estúpido que é a xente!
  Pero por qué!
  Pero por qué!
  A nena vizcondesa respondeu segura:
  - E para a cabeza de repolo!
  Fermosas mozas guerreiras tropezaron co primeiro, aínda que pequeno, destacamento de orcos. As belezas pararon inmediatamente. Os seus pés espidos e cincelados comezaron a tirar das cordas dos arcos e facer xirar os tambores das ballestas.
  Aquí hai mozas moi lindas e sexys en biquíni, que pelexan practicamente sen roupa e debo dicir que son simplemente encantadoras. E se os homes os ven, definitivamente axeonllaranse e, con gran calor e emoción, bicarán as súas solas espidas, rosas e lixeiramente rugosas, pero isto fai que sexan aínda máis atractivas e cheiran de xeito sedutor o aroma do corpo san e forte das nenas.
  Entón, frechas e parafusos de ballesta voaron nun arco alto e acribillaron aos orcos, pinzándoos con frechas, coma un ourizo con agullas. E foi moi impresionante de mirar.
  E estas nenas aquí son simplemente grandes e únicos encantos, e os seus músculos son moi fortes e, ao mesmo tempo, parecen fermosas.
  E así o primeiro destacamento de orcos foi exterminado, e as nenas magníficas non recibiron nin un rasguño.
  Gulliver - este eterno neno bateu o seu pé descalzo e cantou:
  - Sodes xeniais, rapazas,
  Só superhomes...
  Sementaremos pepinos
  E sen coñecer os límites!
  A vizcondesa chiscolle un ollo ao seu homólogo e chirriou:
  - O meu capitán manda para ti,
  Parece que vai ser destrozado...
  Vaite rapaz, estás moi borracho
  Se non, atoparás con algo, mira, atoparás con iso!
  As nenas marcharon, pisando as súas pernas graciosas, bronceadas e inusualmente sedutoras.
  E os peitos de cada beleza son simplemente encantadores. Ben, non coquetees con mozas así.
  Gulliver mirou á rapaza vizcondesa que camiñaba ao seu carón e comentou:
  - Serías mellor de adulto!
  A nena riu e respondeu:
  - O que había detrás, mira atrás,
  Recoñécese como un neno, non teña vergoña,
  Déixame dicir que pasaron moitos anos voando,
  Sorrí Gulliver, sorrí!
  O neno capitán chiscoulle un ollo á rapaza que, a pesar da súa nobre orixe, estaba a petar os seus pés espidos e graciosos nas pedras afiadas do camiño.
  E ela, por suposto, parecía - algo xenial. Ela está tan rica e elegantemente vestida, e os pés da nena están espidos, coma se fose unha mendiga.
  Non obstante, Gulliver sinalou:
  - Para un neno, es incrible!
  A vizcondesa bateu o pé descalzo por enésima vez e rosmou:
  - Os teus eloxios, rapaz de calzón, non valen para nada! Entón, non podo obter ningún diñeiro específico con isto!
  O neno asentiu:
  - Ai! Todo o mundo sempre ten problemas co diñeiro!
  A nena chirriou de frustración, e o seu talón espido e redondo colleu e esmagou o seixo, golpeándoo con tanta forza. Mesmo é sorprendente que un neno, e mesmo un representante do sexo xusto, poida ter tanta forza. Esta é unha beleza - super!
  E a vizcondesa chirriou:
  - Canta unha flor, non teñas vergoña!
  Gulliver preguntou con visible sorpresa:
  -¿De que cantar?
  A rapaza declarou con decisión, enfadada unha vez máis golpeando o seu pé espido e curtido, lixeiramente endurecido por andar descalzo durante moito tempo:
  - Sobre o amor, claro! Que máis cantar!
  O neno capitán asentiu e cantou con visible pracer, cantando coa súa voz tonante e infantil:
  A miña imaxinación quedou impactada
  Todo volveuse brillante, coma en outubro!
  E meteremos un forco nos costados do demo malvado,
  E será tan marabilloso na Terra!
  
  Tales estrelas no noso universo son
  Algúns son rubíes, outros son diamantes!
  Recollemos tributos dos malvados -
  O golpe é coma un martelo e non na cella, senón no ollo!
  
  escaparates con quásares,
  O hipódromo radiante brilla!
  Hai feridas abertas na miña alma -
  Era coma se houbese un gran pogrom nel!
  
  Enrolaranse coma os rizos dun cometa,
  Cordeiro brillo - a vía láctea brilla!
  Ós fazañas inmortais son cantadas,
  Que Frus permaneza na gloria para sempre!
  
  Que pode facer unha persoa triste?
  Só deixa caer unha bágoa dos teus ollos azuis...
  Cando todo ao redor é gris e noxento,
  Cando agardas con esperanza unha treboada en xuño.
  
  Estira os teus desafortunados beizos cun sorriso -
  Entender que o mundo non son bagas no bosque.
  A rapaza de inmediato amosarache os dentes,
  Nela farás realidade un soño razoable!
  Entón o mozo guerreiro colleuno e cantou. E parecía moi bonito e máis que xenial.
  A vizcondesa sinalou:
  - Podes cantar ben! Pero es capaz de crear algo máis serio?
  Gulliver afirmou nun ton humilde:
  - Que pode haber máis serio que as cancións?
  A rapaza sacoulle a lingua e respondeulle:
  - O que trae alegría e máis saúde!
  O neno capitán saltou arriba e abaixo coma unha lebre e cantou:
  Ti es a miña gran Patria,
  As guerras dos tsunamis lanzadas violentamente
  Despois de todo, o exército é unha familia poderosa,
  Botemos o mal desde o seu pedestal ata a Gehenna!
  
  Que luz tan radiante celestial,
  Vindo do corazón dos loitadores da Patria.
  Que se glorifica a fazaña dos cabaleiros,
  Non nos arrepentiremos, cremos na vida!
  
  O inimigo recibiu un gran regalo,
  E ten moitas armas diferentes...
  Agora chegou o momento, imaxina isto,
  A furia de Chernobog derramou violentamente!
  
  Así pasou, meus cabaleiros,
  A Patria radiante está a sufrir!
  Só había ceros no informe,
  E de novo triunfa o infernal Caín!
  
  O orkshismo é forte, a horda rugente,
  Pero non poñades de xeonllos os saxóns!
  Despois de todo, o sabio Elfin está connosco para sempre -
  E o xusto teórico Fenin!
  
  Podemos esmagar a Wehrmacht, o sei,
  E por máis astuto que fose este dragón...
  cortaremos coas súas espadas,
  Son un cabaleiro entregado á Patria e á dama!
  
  Que a poderosa virtude sexa
  Para chegar ás fronteiras de Orklin!
  Facemos-nos dignos das fazañas dos nosos pais,
  Despois de todo, o noso exército é invencible nas batallas!
  
  Cando chegamos e facemos realidade o noso soño,
  Causa santa - a causa do comunismo!
  Deixarei á rapaza polo corredor,
  Á posteridade o estandarte: honra, altruísmo!
  Así cantou o neno guerreiro Gulliver con valentía e sentimento. E as nenas que camiñaban con eles batían coas mans. E algúns ata saltaron e salpicaron nun salto ao ser golpeados cos pés descalzos. O que foi moi chulo e a gran escala.
  Gulliver preguntoulle ao seu compañeiro:
  - ¿Cantei ben?
  Ela respondeu cunha mirada alegre:
  - O ruiseñor dobra contra o teu fondo! Non obstante, se, digamos, un touro ruge, especialmente cando está a ser asado vivo, entón será aínda máis fresco e a maior escala.
  Gulliver cantou:
  Non somos só hamsters
  E os touros cornudos!
  Corramos todas as vacas
  E romperemos os lobos á vez!
  . CAPÍTULO No 2.
  Así pasou o exército. Polo ceo voou unha enorme bolboreta, que ata se podía confundir cun dragón pola presenza de tres cabezas.
  E as súas ás brillaban con todas as cores do arco da vella primaveral. Si, era unha raíña encantadora.
  Gulliver cantou con deleite:
  As ás daquela bolboreta
  Eran tan bos...
  perdín a paz -
  E díxoo dende o corazón!
  A vizcondesa chío cun sorriso:
  - Deixa de facer ruído e discutir,
  A casa é así ou non...
  Polo menos deberíamos construír un hórreo,
  Do que está a man!
  E os eternos nenos rirán e rirán, mostrando os seus fermosos e grandes dentes máis aló da súa idade.
  Gulliver preguntoulle á vizcondesa:
  - Por que imos de camiña? Só moer e comer todo tipo de tonterías!
  Xa hai nenas aquí, e había milleiros delas descalzas e curtidas, e todas tan fermosas, sedutoras e musculosas. E se o tomo e me poño a cantar, resulta moi delicioso;
  O rei goberna sobre nós fielmente,
  Emite decretos, xuíces servidores...
  O trono non tolera alborotos nin ladridos,
  E non un método para dominar o medo!
  Pero entón o canto das belezas de pernas nuas interrompeuse bruscamente. Toda unha horda de orcos numerosos, fedorentos e con colmillos apareceron por diante. E ruxiron e axitaron as súas porras.
  As nenas, con todo, non se avergonzaron e comezaron a reorganizarse rapidamente para formar a batalla.
  E Gulliver colleuno e cantou, petando os seus pés espidos e infantís;
  Son o falcón da paz e da guerra,
  Nacido baixo a estrela máis brillante...
  Fieis fillos da patria -
  Amor - xenial, real!
  
  Crearemos un mundo fermoso,
  No que agora haberá felicidade...
  Que brille o sol querubín,
  ¡Santa, exaltada Elfia!
  
  Lograremos os nosos soños
  Non haberá cousa máis fermosa no universo!
  O neno levantará a espada e ti,
  Que a felicidade sexa o teu lugar!
  
  E na beleza do universo,
  É hora de que a miña gran Patria brille!
  Aínda que a nena corre descalza,
  Créeme, pronto viviremos baixo o comunismo!
  
  A maxestade da beleza das altas montañas,
  E estepas douradas cunha alfombra perfumada!
  Varreremos o lixo do universo
  Créeme, non nos arrepentiremos das nosas vidas!
  
  E todo no mundo estará ben,
  Despois de todo, o elfinismo triunfará en todas partes!
  Quen ten un cicel nas mans,
  Quen prefire unha metralleta e as balas!
  
  O que fagamos durará para sempre,
  Imos construír cidades bromeando en Marte!
  O poder de Britannia é terriblemente grande -
  Dirémoslle á xente do mundo: ola!
  
  O sangue que flúe é para sementar,
  A que medran as sementes do amor!
  Que sexa bo para todos no mundo sublunar,
  Non sexas papagaio se es só un cabaleiro!
  E as nenas, ao son de magníficas cancións, abriron lume contra os orcos con arcos e ballestas. E as primeiras frechas golpearon os orcos desde a distancia. E os parafusos da ballesta resultaron mortais.
  As nenas ruxirán:
  -Todas somos fermosas, unha familia,
  Limparemos o universo da podremia!
  Se é necesario, pacificaremos rapidamente os orcos,
  E un querubín furioso lánzase sobre nós!
  A vizcondesa ruxiu:
  - Banzai!
  Os guerreiros golpearon os orcos desde unha gran distancia, facendo xirar os tambores dos aparellos de ballesta cos seus dedos espidos. E ao mesmo tempo, non se esqueceron de cantar mentres disparaban contra os osos fedorentos, canelas e colmillos;
  O meu mundo mergullouse na escuridade -
  Paisaxe morta e escuridade fría.
  E eu son o teu inimigo
  E créame, este papel non é agradable para min!
  
  Acepta a miña oferta
  A paixón por ti fala forte en min.
  A túa resposta non me matará
  E condenarache a morte!
  
  O mundo está cambiando,
  A vida remata
  Estás condenado
  E o teu país!
  Sen opcións
  Esfera El Gilet
  Nun mundo onde hai escuridade e xeo
  Abrirá a entrada!
  
  Sangue de elfos no talismán
  Na Noite da Conxunción, Deimos derramará.
  Maldade, envexa, medo e engano
  El traerá consigo a este mundo.
  
  O teu mundo é meu
  Teño a chave á man!
  Vou proporcionarche a paz eterna!
  
  En que confía o teu espírito?
  Desmond non terá tempo de salvarte.
  Onde está a miña casa, a luz apagouse
  A túa terra morna acubillará o meu pobo.
  
  Vouche contar un segredo:
  Na noite da Combinación, sangue élfico
  Debe manchar o amuleto
  E as portas dos mundos abriranse.
  
  O mundo está cambiando,
  A vida remata
  Estás condenado
  E o teu país!
  Sen opcións
  Esfera El Gilet
  Nun mundo onde hai escuridade e xeo
  Abrirá a entrada!
  
  Sangue de elfos no talismán
  Na Noite da Conxunción, Deimos derramará.
  Maldade, envexa, medo e engano
  El traerá consigo a este mundo.
  
  O teu mundo é meu
  Teño a chave á man!
  Vou proporcionarche a paz eterna!
  
  Estás tolo e cruel
  Pero o teu tempo está esgotando
  Non gobernarás o mundo
  Maldito ti, Profeta das Tebras.
  A morte é mellor que a salvación
  Que ser o primeiro entre os escravos.
  Sabes a miña decisión?
  A miña resposta: "Perece para sempre!"
  
  O mundo está cambiando,
  A vida remata
  Estás condenado
  E o teu país!
  Sen opcións
  Esfera El Gilet
  Nun mundo onde hai escuridade e xeo
  Abrirá a entrada!
  
  Sangue de elfos no talismán
  Na Noite da Conxunción, Deimos derramará.
  Maldade, envexa, medo e engano
  El traerá consigo a este mundo.
  
  Sangue de elfos no talismán
  Na Noite da Conxunción, Deimos derramará.
  Maldade, envexa, medo e engano
  El traerá consigo a este mundo.
  
  O teu mundo é meu
  Teño a chave á man!
  Vou proporcionarche a paz eterna!
  Así cantaban as nenas, que parecen elfos, pero que dalgunha maneira se parecen máis ás persoas. A non ser que sexan demasiado fermosas. E moi musculosa cos seus corpos e figuras.
  Os orcos non poden parar a esas nenas. E coñeceron os osos peludos e fedorentos a golpes de espadas, porras e machados.
  E as nenas tamén golpearon os orcos no queixo cos seus tacóns espidos e rosas.
  E tamén botaron cos dedos espidos agullas velenosas e letais.
  E os orcos caeron e morreron.
  A vizcondesa preguntoulle a Gulliver:
  -¿Viu algunha vez un enfrontamento tan vivo entre a beleza e o feísmo?
  O neno capitán riu e respondeu:
  - Por suposto que non! É asombroso!
  A nena asentiu e ela mesma lanzou o seu pé descalzo, cicelado con forza asasina e unha granada moi destrutiva. Voou en arco e estrelouse contra o groso dos orcos, esparexíndoos en diferentes direccións.
  Gulliver chirriu:
  - Es a perfección, dende o teu sorriso ata o teu xesto! Pero xa sabes, lanzar granadas cos pés é xenial e inusual!
  A vizcondesa riu e sinalou:
  - Si, as miñas pernas son preciosas! E as miñas solas espidas e rosas foron bicadas por nobres cabaleiros. É especialmente agradable cando o fan os elfos. Pero se os orcos che lamen os talóns, é noxento!
  As nenas colleron entón e expuxeron os seus pezones escarlatas, quitándose os suxeitadores. E como te levarán e golpearán cun raio asasino. E os orcos arderán, e as súas peles fumerán e carbonizarán. E estes animais rugen terriblemente.
  E as nenas tomarano e meterán os dedos espidos na boca. E como sopran. Escóitase un asubío enxordecedor. Numerosos corvos revolotean, coma se fosen golpeados na cabeza. E ao mesmo tempo tamén teñen un infarto e indixestión. E caen, estupefactos e abraiados, apisonando co peteiro as cabezas dos osos orcos.
  Os cranios dos monstros abríronse e brota sangue velenoso.
  Gulliver sinalou con sorpresa:
  - Isto é moi xenial e incrible! Poderíase dicir: ultra-estelar!
  A nobre moza asentiu:
  - Si, meu rapaz! Isto é moi adorable! Pero tampouco debes estar ocioso. E debes golpear aos orcos cunha onda asasina!
  Gulliver respondeu cun suspiro, encollendo os ombros infantís, aínda que musculosos:
  - Esta non é unha tarefa fácil!
  E o neno lanzou un chícharo ao aire e aniquilou. E pasou voando e golpeou os orcos, facendo que ardesen e voasen máis alto no aire. E despois darlle a volta.
  A vizcondesa sinalou:
  - ¡Esta vez tiraches ben! Pois quizais poidas amosarme outra cousa!
  E as fermosas nenas volverán levarte ao unísono e vencerte dos teus pezones de rubí con raios. E dos embigos con púlsares. E son tan destrutivos que os orcos son queimados vivos e destruídos por miles.
  Gulliver observou e lanzou de novo un paquete explosivo de morte co seu pé espido e infantil:
  - Digamos que é super!
  A vizcondesa sinalou:
  - Agora é o momento de cantar! Ben, non sexas tímido, isto incluso nos axudará moito.
  Gulliver asentiu e cantou con moito entusiasmo;
  Somos pioneiros, cabaleiros da Patria,
  Que naceron baixo o signo de novembro...
  Non aforraremos a vida de Elfia,
  A gloria co estandarte vermello do rei!
    
  Amamos e sabemos loitar duro,
  Os orksistas romperon con celo os seus cornos...
  Temos granadas nunha mochila ampla,
  A vida non é cara para os pioneiros!
    
  Amamos a nosa santa patria,
  Que fixo o formidable elfinismo...
  Aquí Elsomolka é conducida descalza pola neve,
  E o orcista quere derrubarnos!
    
  Loitei celosamente co orxismo en Elfskva,
  E segamos a todos os inimigos cunha fouce...
  Por que se lles deu esta Orkmacht aos elfos?
  Golpeareino co puño!
    
  Son un pioneiro e baixo a gran Elfskva,
  Loitou como un guerreiro xigante...
  Parou o ataque salvaxe do orkshismo,
  A nosa familia do Señor todopoderoso é unha!
    
  Non hai límites no renacemento de Elfia,
  O Gran Elfo, levantounos dos xeonllos...
  Svarog o grande, o mesías supremo,
  E Lada é un ideal radiante!
    
  Somos pioneiros, nenos, nenas,
  Gústanos loitar, este é o noso destino...
  E a pequena voz do muíño elfo chama,
  Aínda que reina o caos sanguento!
    
  Elfia é o lugar de nacemento de Svarog,
  E o camiño quedou iluminado para o elfinismo...
  Os pioneiros non necesitan un Deus maligno,
  O inimigo non poderá dobrarnos nun puño!
    
  Temos un tanque fresco con armadura inclinada,
  Os orcos non poden atravesar con tanta facilidade,
  Con amor por Lada, a nobre doncela,
  Para que o depredador simplemente se converta en xogo!
    
  A xente defendeu Elfskva loitando,
  E despois estaba o gran Elfingrad....
  Pronto veremos elfinismo,
  Tamén haberá un desfile por Orklin!
    
  Si, Elfingrad está orgulloso desta palabra,
  Somos pioneiros descalzos nun ventisquero...
  Romperemos o corno dunha vaca estúpida,
  E levaremos a Orktler directamente ao cadaleito!
    
  Saiba que a Patria nunca se dobrará,
  O seu impulso non se pode frear...
  Que o sol brille para sempre sobre Elfia,
  E o ladrón traizoeiro será esmagado!
    
  En Elfingrad mostraron coraxe,
  Puidemos deter aos orcos...
  Os elfos teñen tanta audacia, xa sabes,
  E os inimigos só terán ceros!
    
  Elfia pode voar a Marte,
  E crea unha grandeza diferente...
  E, por suposto, todo será moi chulo,
  Aínda que a vida é tan fráxil coma un fío de seda!
    
  O espírito dos elfos non coñece os obstáculos nas batallas,
  Ten o poder de Perun...
  Espérase que recibamos recompensas dos deuses,
  E o elemento brilla, créame, a runa!
    
  De que xeito o espírito elfo non coñece a derrota?
  Créeme, pode pisotear todo...
  Os pioneiros desexamos vinganza...
  Invencible, coma o exército da Patria!
    
  A vitoria está case sobre nós,
  Que haxa luz na gloria do elfinismo...
  Os nosos avós loitaron pola Patria,
  Pronto atoparemos a alegría e o amencer!
    
  Sen a Patria, non hai vidas para os pioneiros,
  Queren loitar por ela...
  E que querían, malvados señores?
  Debemos proporcionar unha vida de escravo?
    
  Non, o Führer terá os elfos como escravos,
  Esmagarémolo coma unha boneca...
  Despois de todo, os cabaleiros de Elfia poden loitar,
  E o querubín de ás douradas está connosco!
    
  Non hai facetas da nosa Patria baixo o mundo,
  Arde como a estrela máis brillante...
  convertécheste nun ídolo de amor por min,
  Nunca me separarei de ti!
    
  Son un pioneiro e un neno descalzo,
  O que corre pola neve cun tacón espido...
  E nalgún lugar está saltando un bonito coello branco,
  Que romperá o corno do inimigo!
    
  Un pioneiro na batalla non ten dúbidas,
  Non é un pallaso, senón un terminador, xa sabes...
  A vinganza chegará aos feroces orcos, cren
  E haberá un brillante paraíso de elfinismo!
    
  Como chegará, coñece a época,
  No que cada guerreiro do pesebre...
  Loita ata o teu último alento,
  Déixao ser destruído, xa sabes o vilán feroz!
    
  As estrelas do elfinismo brillan intensamente,
  Non hai época máis brillante e fermosa no mundo....
  Romperemos o xugo do orkshismo, créeme,
  E Orktler estará para o xantar dos elfos!
    
  Créeme, temos tanques de aceiro,
  Que a súa cuncha de pantera non penetrará...
  Apliquemos iodo ás nosas feridas, rapaz,
  E de novo o pioneiro corre valentemente á batalla!
  
  Pois ben, os orquistas entendérono ben,
  Non pensaban que podían derrotarnos...
  Vemos que o elfinismo coñece millas,
  E podemos romper a Orkmacht en broma!
    
  No nome da nosa poderosa Patria,
  Un orgulloso pioneiro vai ao ataque...
  Aínda que as nubes penden sobre a Patria,
  Daremos un exemplo vitorioso para todos!
    
  Créeme, o inimigo non parará o teu soño,
  Derrotaremos de novo a todos os orcos...
  Non haberá mal, créame, para reinar no trono,
  Crearemos un novo mundo de orde!
    
  Todo estará ben, na Patria xa sabes,
  Son un neno, pero na batalla son como Robin Hood,
  Ao principio só rasquei na mesa,
  E agora, créame, está moi ben!
    
  Un elfo pode arrancar os orcos cunha baioneta,
  Derrotará calquera exército...
  E para que os pioneiros vivan baixo o elfinismo...
  Despois de todo, a nosa amizade é un monolito forte!
    
  Non cederemos nada aos orcos na batalla,
  Podemos derrotar aos nosos inimigos con bromas...
  E así vencemos aos orcos cunha porra,
  A tormenta está ruxindo, facendo que a neve se converta en remuíños!
    
  O elfo non coñece aos orcos, coñece a misericordia,
  Ela é invenciblemente forte...
  Os cabróns terán un sable no pescozo,
  E Satanás será destruído!
    
  Non creas que Orkler é invencible,
  Aínda que teñas reunido o poder do inferno, considera todo...
  Cando o pobo e o partido están unidos,
  A xente destrozou a nosa Orkmacht en anacos!
    
  Elfia foi famosa durante séculos como santa,
  Ela rompeu Tigers como metal...
  Estirado de borde a bordo,
  Este era o único país co que soñaba o mozo!
    
  Gañamos coma xigantes
  Cortaron aos adversarios cunha espada...
  Somos elfos da luz, invencibles nas batallas,
  Derrotaremos aos adversarios da Patria!
    
  Créanos, nada nos deterá,
  E xa nos coñeces, nada pode vencernos...
  Enterraremos ao Führer calvo,
  Temos unha espada afiada e un escudo de aceiro!
    
  En todo o universo non hai Elfie máis fermoso,
  Haberá unha era de luz durante séculos...
  Haberá paz e felicidade para todas as xeracións,
  A Patria necesita unha man firme!
    
  Entón, cando xogas a Orklin,
  Untamos Orkmacht como cinzas en sangue...
  Ese será o tempo da fronteira do ceo,
  E xunto con Lada, o amor reina!
  O neno capitán canta tan ben coa súa doce voz. E é moi bonito e un regato flúe na miña alma.
  A vizcondesa sinalou cun sorriso:
  - Si, esta canción axudounos moito!
  Efectivamente, os corvos caeron nun estupor e caeron abraiados, coma se os golpearan no cerebro con porras, ou quizais con algo máis pesado.
  As nenas, por suposto, armadas con espadas e machados, derrubaron os orcos de forma moi famosa. E o seu alcance era grande, e as frechas noquearon aos osos con gran eficacia. E, por suposto, os guerreiros non podían evitar usar catapultas e ballistas. E botaron ollas grandes cunha mestura inflamable, aceite e alcohol. E queimaron os orcos coma salchichas.
  Gulliver lambeu os beizos e comentou:
  - Moi saborosa! E o cheiro a carne queimada é absolutamente delicioso!
  A vizcondesa chiscolle un ollo ao seu homólogo e berrou:
  A carne de cordeiro é moi suculenta,
  A batuta das nenas é moi poderosa!
  Os guerreiros colleunos e de novo golpeáronos dos pezones escarlatas dos seus peitos cun raio asasina.
  E tantos orcos malvados foron queimados e queimados. Estes son os verdadeiros logros do exército da luz.
  E descalzas, rapazas fermosas.
  Gulliver asubiou:
  - Esta é a miña cara! Haberá penalti, haberá penalti!
  Así de agresivo resultou ser.
  Ben, por que non gritar ás nenas:
  Un orco malvado arrastra polas rochas,
  Golpealo con napalm!
  Non aforres aos orcos
  Destruír todos os réptiles!
  Como esmagar couzas -
  Queima como cascudas!
  A vizcondesa chirriou, guiñando un ollo cos seus ollos de zafiro:
  - Esta é unha beleza extrema!
  Gulliver chiscoulle un ollo e berrou:
  - Que haxa luz,
  Non fun ao ceo...
  Chegará o amencer -
  E por suposto que iremos ao ceo!
  A vizcondesa riu e sinalou:
  - Si, claro, imos marchar. E volveremos vir!
  O capitán chisco un ollo á súa parella e cantou:
  Gustaríame ir ó ceo, gustaríame ir ó ceo,
  Aquí estaba eu, pero alí non estaba!
  E o neno terminador lanzou un chícharo de morte moi compacto aos inimigos orcos cunha forza mortal.
  Voou e precipitouse, dispersando os inimigos en todas as direccións. E as cabezas dos orcos voltaron cara atrás.
  A vizcondesa ladrou:
  - Phasmagoria é do máis alto nivel!
  Gulliver murmurou:
  - É certo! ¡Maldita democracia ao tsarismo!
  A rapaza riu e sinalou:
  - O rei debe estar na cabeza, e non no trono!
  E os seus ollos de zafiro brillaban coma estrelas. E resultou ser bastante encantador.
  O neno chirriou:
  - Por un mundo novo e xusto!
  A vizcondesa sinalou:
  A guerra fai estrago no universo,
  E canto podes sufrir...
  Satanás liberouse,
  E comezou a matar furiosamente!
  Gulliver murmurou:
  - Si, o fixo! A única pregunta é cando? Sempre houbo asasinatos!
  A nena asentiu:
  - Desde os tempos de Caín, queres dicir?
  O neno respondeu:
  - O primeiro asasinato foi en pensamentos humanos! Cando Adán non foi creado, pero só existía o seu espírito!
  A vizcondesa preguntou cun sorriso:
  - Cres que a alma era eterna?
  Gulliver asentiu con enerxía e bateu co pé descalzo do seu fillo:
  - Probablemente, iso é exactamente! En calquera caso, o Señor Deus insuflou no home co seu alento e poboouno coa súa partícula eterna, inmortal e sempre existente!
  A nena cantaba cun sorriso:
  Ama ao Señor coa túa alma,
  Que Xesús estea contigo...
  E se queres un neno ao ceo,
  Soña con Cristo só!
  
  TROLL E ELFO CONTRA ORCOS
  ANOTACIÓN
  Un troll e un elfo, á fronte dun enorme exército formado exclusivamente por mozas moi fermosas, curvilíneas e musculosas, entran en batalla cunha horda de orcos. E os guerreiros mostran a súa clase máis alta!
  . CAPÍTULO No 1
  O neno troll e a nena elfa atopáronse agora á fronte dun exército moi numeroso.
  Por diante, víanse mozas marchando a paso. Levaban só túnicas translúcidas que non ocultaban o seu fermoso corpo curtido e musculoso. E as pernas espidas e fortes das nenas deron un paso.
  As belezas tiraron cara atrás os dedos dos pés e endereitaron ata o límite os seus poderosos, e ao mesmo tempo, graciosos corpos de cintura fina.
  E que cadeiras poderosas e luxosas teñen as mozas, cuxos contornos non están escondidos por finas túnicas.
  Catro estrelas brillantes brillaban dende arriba, dando un brillo moi forte.
  As mozas da infantería están armadas de xeito diferente. Algúns teñen arcos, outros teñen ballestas máis potentes con parafusos. Hai guerreiros con espadas e quen botan dardos. Algunhas mozas bonitas e musculosas tamén teñen machados poderosos detrás, capaces de cortar á metade ata o loitador máis grande.
  Ademais, cando o troll e o elfo miraron para os seus lados, viron nenas montadas en cabalos, camelos e ata elefantes! As nenas, sen excepción, eran moi musculosas, de peitos grandes e altos, curtidas, descalzas e apenas cubertas de roupa.
  E o seu cabelo é de cores diferentes: verde e azul, e laranxa, amarelo, vermello, branco e ata moteado. Pero en xeral, as mozas son moi chic. E as súas pernas están espidas, as bólas de músculos rolan baixo a súa pel de chocolate.
  Os que son soldados comúns non teñen condecoracións, e son eles mesmos condecoracións. Pero os guerreiros-comandantes están decorados con pulseiras nos seus brazos e pernas feitas de ouro, prata, platino, cubertas de xemas. Algunhas nenas tamén teñen pendentes e broches feitos con pedras preciosas no cabelo. Parece todo moi bonito. As caras das nenas son novas, agradables, nada de rabia, aínda que os seus queixos son valentes. E aínda así, moitas nenas cheiran moi agradable e erótico. Hai un aroma tanto de perfume caro como de aroma natural de corpos moi fortes, musculosos e, ao mesmo tempo, sedutores.
  O neno troll, mirándoos, sentiu unha emoción tan forte que case estalou.
  Só había mozas por aí. E hai miles deles. Todo a penas cuberto, moi sedutor e que esperta a luxuria masculina!
  Xunto a Raptor, como se chama o mozo troll, a súa amiga elfa, unha nobre vizcondesa, está montada nun unicornio. Erimiada é a única representante do sexo xusto que ten zapatos - sandalias decoradas con diamantes e topacios. Ela mesma leva un traxe de luxo, e na súa cabeza ten unha coroa brillante feita de pedras preciosas radiantes, descoñecidas na terra. E no peito alto hai ordes.
  Igual que o Raptor. Parece que comandan un exército de moitos miles de fermosas mozas descalzas e medio espidas.
  Erimiada, mirando este esplendor de tan fermosas mozas que marchan, labazando as súas plantas espidas, con ben grácil dobrado do talón nas pedras afiadas do camiño, colleuna e púxose a cantar;
  Voaremos sobre as estrelas sobre o planeta,
  O sol brillará intensamente...
  O heroísmo dos elfos da luz é glorificado,
  Transforma o cazador no xogo!
    
  Vai ser moi difícil,
  Onde unha treboada brilla sobre o mundo...
  A mazá está en plena floración,
  A primavera está chegando, claro!
    
  Haberá unha era, créame de elfinismo,
  Onde calquera persoa é un demiurgo.
  Lavaremos a mancha do orkshismo da nosa cara,
  Se é necesario, o arado vai arar!
    
  Haberá deuses fieis polo mundo,
  Traerán alegría e risas ao duende...
  Untaremos o noso cabelo con mirra,
  Que teña éxito nesta gloriosa empresa!
    
  Si, Elfia é un país do mundo,
  Terra santa do elfinismo...
  A nena descalza correu
  Ela naceu para ser noiva!
    
  Si, ama a beleza Elfia,
  Que creou o metal a partir da pedra...
  A xente será, créame, máis feliz
  Que chova napalm do ceo!
    
  Non busques a felicidade sen Rod,
  El darache amor para sempre...
  Baixo o talón da batalla de Svarog,
  O sangue dos monstros está a ser derramado!
    
  Non hai país máis fermoso de xigantes,
  Ten trolls e gnomos nas filas...
  Estamos para sempre unidos coa Patria,
  Imos gañar en calquera batalla, xa sabes!
    
  Entón, por que a persoa está tan triste?
  Coñeces o poder de Svarog...
  Provoca sentimentos decentes
  A nosa Lada de amor é ideal!
    
  O universo será mellor, créeme...
  Se o elfinismo comeza a gobernar...
  Somos fillos felices de Svarog -
  Desmantelemos o orkshismo en quarks!
    
  Pronto a Terra volverase radiante,
  Pronto terá un gran éxito...
  E Yarilo nacerá coma un sol glorioso,
  E dará brillo a todos!
    
  Bebamos á Patria, rapazas,
  Para que Elfie poida prosperar para sempre...
  Para que o salario sexa infinito -
  Que non é unha vergoña soñar!
    
  Deixa que o Elfo se eleve por riba do universo,
  E mostrará a todos o sorriso de Deus...
  Coa súa forza incorruptible nas batallas,
  Desvelaremos o engano máis astuto!
    
  Pronto o sol brillará máis,
  O espazo converterase nun patio...
  Así queimas o lume máis quente,
  Afia o teu machado de aceiro!
    
  E despois coa canción da gran Lada,
  Iso deu a luz a poderosos deuses...
  Poderemos destruír a tribo dos salvaxes,
  Elfo-gloriosos fillos con espadas!
  Raptor riu e sinalou:
  - O último verso non ten sentido. Queres derrubar aos fillos gloriosos dos elfos, é dicir, a ti mesmo?!
  Erimiada respondeu cun doce sorriso:
  - Non, falei un pouco. De feito, quería dicir que os fillos e fillas gloriosos dos elfos poderán destruír a tribo das hordas salvaxes. En xeral, é só unha canción romántica!
  Raptor quixo dicir algo, cando de súpeto unha fermosa rapaza coas pernas espidas e curtidas tocou un corno. Ao mesmo tempo, os seus cabelos cobrizos revoloteaban ao vento, como unha bandeira proletaria loitadora. E o guerreiro trompeou.
  As outras nenas, moitos miles delas, comezaron a cambiar ás présas de marchar a formación de combate. Na parte máis traseira dun enorme exército de escritos, aínda que musculosos, relucientes de suor e cheiro a perfume e aroma de poder feminino, mamuts loitadores tiraban catapultas e balistas.
  Erimiada comentou cun sorriso, brillando os seus dentes nacarados:
  - Parece que vai ser moi divertido!
  Raptor suspirou moito e respondeu:
  - Unha cousa dáme noxo: cantas belezas tan sorprendentes e únicas morrerán!
  O elfo dixo con aplomo:
  - Non se pode facer unha guerra sen vítimas, é só durante o sexo que se pode prescindir dun orgasmo!
  E ambos, o duende e o troll de coroa, rindo os dentes alegremente, riron.
  Despois diso, tamén comezaron a dar ordes no seu repique e voces moi alegres e alegres.
  Erimiada colleuna e outra vez con gran sentimento e expresión, bailando no seu unicornio branco como a neve, cantou;
  Gloria ao país que florece arriba,
  Gloria ao gran elfo sagrado...
  Non, non haberá silencio na eternidade -
  As estrelas do campo salpicaron perlas!
    
  O gran Todopoderoso Svarog está connosco,
  Fillo da Todopoderoso e formidable Familia...
  Para que este guerreiro poida axudar na batalla,
  Debemos glorificar ao Deus Elfo!
    
  As nenas non teñen dúbidas, créanme,
  As nenas atacan furiosamente á horda...
  A fera rabiosa será esgazada,
  E o inimigo recibirá un golpe no nariz!
    
  Non, non intentes romper os elfos,
  O inimigo non nos poñerá de xeonllos...
  Te derrotaremos, malvado cabrón,
  O bisavó Elfin está connosco!
    
  Non, nunca cedas aos teus inimigos,
  Nenas descalzas pelexaron preto de Elfskva...
  Non mostraremos debilidade e vergoña,
  Imos tratar co gran Satanás!
    
  Que Deus che deixe rematar as túas batallas,
  E escapa ás hordas da Wehrmacht...
  Para que acaben con ceros,
  Para que non estea tranquilo no cemiterio!
    
  Dálle renda solta ás nenas, loitadoras,
  Así que isto será arranxado para os orquistas...
  Os nosos pais estarán orgullosos de nós,
  O adversario non nos muxirá coma vacas!
    
  É certo que a primavera chegará pronto,
  As espigas dos campos douraranse...
  Creo que o noso soño se fará realidade,
  Se tes que loitar pola verdade!
    
  Deus, iso significa que todas as persoas son amor,
  Fiel, forte, eterno na alegría...
  Aínda que se derrama sangue violento,
  A moza é moitas veces descoidada!
    
  Esmagamos ao inimigo na batalla,
  Facendo algo tan aireado...
  Aínda que unha tormenta asola os mundos,
  E chega unha eclipse abafada!
    
  Non, os elfos permanecerán ata a tumba,
  E non cederán nin un pouco aos orcos...
  Vos rapaces anotádeo no voso caderno,
  E afia todas as túas espadas para a batalla!
    
  Si, é certo que haberá un amencer sen bordes,
  Créeme, todos terán alegría...
  Abrimos outro, créeme, luz...
  No aire a man da rapaza estende a man!
    
  Os elfos podemos facelo, créame,
  Algo co que nin nos atrevemos a soñar...
  Vemos claramente o obxectivo máis brillante,
  Non, non diades tonterías, loitadores!
    
  Voaremos a Marte por diversión,
  Abrimos campos alí, contamos os rubíes...
  E cargaremos os orcos directamente no ollo,
  Hordas de querubíns están flotando sobre nós!
    
  Que o país dos elfos sexa famoso,
  Que lles deu o elfinismo aos pobos...
  Ela foi dada a nós por nacemento para sempre -
  Pola Patria, pola felicidade, pola liberdade!
    
  En Elfia, todo guerreiro é do pesebre,
  O bebé colle a pistola...
  Por iso, tremes, vilán,
  Pedimos contas ao monstro!
    
  Si, a nosa será unha familia simpática,
  Que elfinismo construirá no universo...
  Seremos, xa sabes, verdadeiros amigos,
  E o noso negocio será a creación!
    
  Despois de todo, o elfinismo nace para sempre,
  Para que maiores e nenos sexan felices...
  O neno tamén le sílabas,
  Pero a chama do demiurgo brilla nos ollos!
    
  Que haxa alegría para a xente para sempre,
  Que están loitando xuntos polos asuntos de Svarog...
  Pronto veremos as costas de Folgi,
  E estaremos no lugar de honra de Deus!
    
  Si, o Elfo non pode ser destruído polos inimigos da Patria,
  Será máis forte aínda que o aceiro...
  Elfiya, es unha nai querida para os fillos,
  E o noso pai, créeme, dende a distancia máis sabia!
    
  Non hai barreiras para a Patria, créame,
  Avanza sen parar...
  O rei do inferno pronto terá xaque mate,
  Polo menos ten tatuaxes nas mans!
    
  Daremos o noso corazón pola nosa Patria,
  Subamos todas as montañas, créame máis alto...
  As nenas temos moita forza,
  Ás veces ata rompe o teito!
    
  O neno tamén deu unha subscrición a Elf,
  Dixo que loitaría ferozmente...
  Nos seus ollos, metal brillante,
  E o RPG está ben escondido na mochila!
    
  Entón, non fagamos o parvo,
  Mellor aínda, estemos todos xuntos como un muro...
  Exames, aprobando só cunha A,
  Que goberne Abel, e non o malvado Caín!
    
  En resumo, haberá felicidade para as persoas,
  E o poder de Svarog sobre o mundo sagrado...
  Destroza os orkshists,
  Que Lada sexa a felicidade e un ídolo!
  Esta realmente era unha canción. E por diante, unha enorme horda de orcos ataca xa a rapazas fermosas, descalzas, bronceadas e moi sedutoras e de aspecto apetitoso.
  E estas criaturas, en contraste cos elfos e trolls, son moi desagradables con caras feas. Os orcos parecen osos, só incomparablemente máis feos, e os seus rostros son tan asustados e repulsivos.
  As nenas con ballestas abriron lume primeiro. Despois de todo, as ballestas son un mecanismo especial con parafusos pesados empapados en veleno e golpean a unha distancia maior que as frechas.
  Os guerreiros plantaron firmemente os seus pés espidos, curtidos e fortes e rapidamente fixeron girar os tambores.
  E agora os parafusos da ballesta voan cun asubío penetrante. E literalmente atravesan os osos orcos. E as belezas aínda sorrían cos seus dentes brillantes, como as mellores perlas do tesouro do sultán.
  E entón tamén se sentaron de xeonllos as guapas con lazos. Podes disparar cun arco máis a miúdo que cunha ballesta. E ao mesmo tempo, as nenas tiran da corda do arco cos seus pés espidos, áxiles e graciosos. E fano moi rápido e con calma.
  E as frechas voan, deslizan por un arco inclinado e golpean os osos fedorentos e peludos co seu incrible poder destrutivo. E parece moi impresionante. E salpican fontes de sangue marrón sucio das criaturas asasinadas.
  E as nenas, ben, tan fermosas, e que bonito é mirar os movementos dos seus músculos moi graciosos e harmoniosamente dispostos.
  Pero outros guerreiros despregan ballistas e catapultas. E esta arma tamén é moi poderosa. Barrís enteiros de cócteles molotov voan nun arco alto. E aquí tes un tal agasallo de aniquilación, como te levará e te esnaquizará contra a horda de orcos. E realmente destrozará a todos e queimalos. E se non todos, probablemente un bo cento. E agora esta é unha batalla épica.
  Os orcos arden vivos como velas nunha árbore de Nadal nunha casa rica durante as celebracións de Nadal.
  E o cheiro a carne queimada espállase lonxe.
  E as nenas comezaron a botar cabestrillos e cabestrillos aos orcos que avanzaban. E tamén se abrían paso entre unha inmensa multitude de osos rabiosos e peludos. E eles, estes animais caeron e soltaron fontes de líquido desagradable.
  As mozas destruíron ata agora a horda atacante desde a distancia e practicamente non sufriron perdas.
  É certo que algúns orcos tamén intentaron lanzar dardos e lanzar pedras.
  Aquí a sola espida da beleza foi alcanzada por un punto. E a nena berrou:
  - Caramba, doe!
  Erimiada sinalou cun sorriso:
  - Si, o mundo está cheo de dor! Pero as pernas das nenas están curando moi ben.
  O raptor cantaba, mostrando os seus grandes dentes coma de cabalo:
  - Ai, que pernas!
  Así se activan os rapaces...
  Non teñas medo, nena -
  É mellor matar o orco!
  As rapazas pelexaron, en xeral, excelentemente. E agora os barrís de mesturas inflamables volven caer sobre os orcos. E frechas e parafusos de ballesta, e elementos rechamantes de eslingas e dardos.
  O que falta é unha boa metralleta coa que se pode cortar os orcos que avanzan coma unha onda de tsunami. E este é realmente un problema grave. Pero neste mundo, por desgraza, non hai armas de fogo. E quizais ata sexa unha sorte que aínda non se inventou unha cousa tan desagradable.
  Pero as ballistas e as catapultas funcionan igual de ben. Ademais, as nenas, lanzando barrís esmagados con algo así como napalm, tamén usan enerxía do vapor. Para iso gardaron os carbóns. E entón o campo de disparo e a taxa de disparo das catapultas aumenta nun par de ordes de magnitude. E os guerreiros traballan aquí a gran velocidade. E os seus tacóns espidos, rosados e redondos, só brillan. E a velocidade de movemento é incrible.
  Aquí de novo novos agasallos de aniquilación corren polo arco. E tales impactos son como pequenas bombas nucleares que explotan.
  Así é cantos orcos son enviados ao inframundo á vez. E tamén podes usar algunhas armas que son máis letais.
  Aquí, en particular, o barril estoupa no aire sobre os orcos, e as agullas velenosas e as bólas explosivas voan aos lados.
  E tantos orcos son mutilados e asasinados. E as propias nenas tamén reciben contusións e arañazos destas criaturas peludas. Pero ata agora non houbo mortos. Aínda que unha das nenas resultou ferida tan grave que a levaron e levárona nunha padiola.
  Si, esta é unha batalla moi seria e sanguenta. E aquí é coma se os feos e os glamorosos loitasen entre eles. E todo parece tan chulo e xenial.
  Erimiada volveu retomar e cantar con moito sentimento e forza, na súa magnífica e única voz;
  Son unha nena cabra elfa,
  Ela traballaba no campo, labraba con amor...
  Pero unha terrible treboada tronou...
  O Orksist atacou, non hai espazo suficiente para el!
    
  Vixésimo primeiro ano terrible sanguento.
  Orkler ataca en gran cantidade...
  Deixamos que os elfos se desperdicien por lotes,
  Os proyectiles están a estoupar, as balas asubian!
    
  Non, hai un lugar máis asustado para atopar aquí,
  Cando a dor e a destrución están en todas partes...
  A rapaza non ten nin vinte anos
  Pero canta dor e privación hai ao redor!
    
  O maligno está atacando o Orkshismo da Patria,
  Tan poderoso, simplemente feroz...
  Pero creo que o elfinismo é o gañador,
  Quen hai detrás de Orkwolf, estes orcos son cegos!
    
  O inimigo é moi forte, créeme,
  A súa presión é activa e cruel...
  O orxismo é só unha besta salvaxe,
  E contra a nena, a imaxe é de ollos azuis!
    
  Non, as mozas non retrocederán
  Corren descalzos pola neve...
  Exames, aprobando só cunha A,
  E as nosas rapazas loitan con moita valentía!
    
  Foi en balde que o orkshismo atacou ao Elfo,
  Aínda que o aliado dos orcos está a axudar...
  E o monstro peludo voará abaixo,
  Polo menos mata elfos carnívoramente!
    
  As nenas non saben as palabras - hai paz,
  Eles loitan ferozmente pola vitoria...
  Aínda que Orkler é tan xenial nas palabras,
  Que simplemente se converteu nun pallaso!
    
  Imos xaque mate aos orcos pronto, rapazas,
  O inimigo foi bastante golpeado baixo Elfskva...
  Despois estivo o lendario Elfagrad,
  Atopouse cun duro enfrontamento!
    
  Ben, que é "Tiger" para as nenas?
  Realmente unha máquina poderosa...
  Non necesitamos xogos rudos, belezas,
  A cuxo exército de orquistas esmagou!
    
  Aquí a FSA axuda moito aos orcos,
  Dan avións, tanques gratis...
  Deberon de volverse tolos
  Ao parecer, os finlandeses comeron demasiada galiña!
    
  Si, Orkler recibiu un disparo coma un can,
  E Okring apoderouse do espazo no trono...
  Quizais non teña idade para ser grande,
  Ese porco gordo da coroa real!
    
  Pero FSA con Trolltania agora,
  Entón comezaron a axudar celosamente aos orcos...
  O exército das perdas non pode contar os elfos,
  E as distancias do elfinismo esmoreceron!
    
  Esta é só unha situación infernal,
  Cando o poder do capital está na unidade...
  E o colapso simplemente ameaza...
  Terra para os orcos, sabe que os finlandeses non son suficientes!
    
  En balde Sam ofrécelles unha bomba,
  Ao rei, por que o demo manda comida...
  Despois de todo, despois de gañar a batalla da EFSR,
  Orcdolf ataca aos xefes anteriores!
    
  Por suposto, sufrimos moitas perdas,
  As nenas están descalzas incluso no frío...
  Pero se é necesario, salvaremos a Elfskva,
  As nosas trenzas enrózanse coma ouro!
    
  Se Elfagrad foi defendido,
  Créeme, podemos chegar a Orklin...
  Para os elfos do exército esta é a situación:
  Cando o pobo e o exército estean unidos!
    
  As nenas non só saben palabras, non,
  E loitan ferozmente cos orcos...
  Xa veremos, as nenas cren o amencer,
  Aínda que os ollos ás veces son como pratos!
    
  Creo, o fermoso rei dos elfos,
  Será capaz de facer a vontade máis forte que o aceiro...
  Que haxa un soberano glorioso de Elfi,
  Se non conseguiu facelo todo ben, Ftalin!
    
  Si, deixa florecer o país dos elfos,
  O camiño será construído á luz do elfinismo...
  Victory abrirá unha conta ilimitada,
  Aínda que os fillos do revanchismo mostrasen os dentes!
    
  Ben, que dis, tío Terrible Sam,
  Fixches a túa propia destrución...
  Conseguiu repeler aos orksistas da EFSR,
  E isto significa a morte do capital!
    
  Ben, que pasa, e non só unha, nin dúas veces,
  Aínda se lles verá atronar sobre Elf...
  Para que os ceros non cheguen á súa terra,
  Quizais cree un milagre para Deus!
    
  Onde Ftalin simplemente non podía,
  As nenas descalzas poden facelo...
  Para eles, o Deus poderoso, San Svarog,
  E precisión ao disparar desde unha metralleta!
    
  En resumo, a loita non rematou en absoluto,
  Os elfos da luz esforzámonos, xa sabes, pola vinganza...
  Haberá un vello e un mozo na batalla,
  Non lles daremos aos orcos unha oportunidade formidable!
    
  En resumo, somos nenas descalzas,
  De novo intentou atacar furiosamente,
  E cun tacón espido, un puño forte.
  Estamos tan tolos que o malvado orco parece de esguello!
    
  Creo que os elfos non serán inundados pola lixo!
  Baixo a bandeira do gran Svarog...
  Loita pola túa Patria e non teñas medo,
  Porque pronto haberá moita felicidade!
  
  FILLO DE ALEXANDRO O GRANDE E UNHA PERSOA
  ANOTACIÓN
  O neno loitador Vitaly Akulov acaba na antiga Babilonia durante o reinado de Alexandre IV, fillo e herdeiro de Alexandre Magno. Alí cambia de lugar co rei do gran imperio: os rapaces son moi parecidos e comezan aventuras moi interesantes e emocionantes.
  . CAPÍTULO No 1.
  O neno atopouse de súpeto nunha antiga cidade antiga. Había edificios bastante altos e brancos arredor. Aínda que fóra está un pouco sucio. Vitalik asubiou, observando que isto parecía tempos antigos. Aparentemente era unha cidade moi grande, con elefantes paseando polas rúas.
  O neno camiñou e soproulle esterco fresco na cara. Había xente arredor. A maioría van con túnicas claras, sandalias e túnicas. Pero moitos, sobre todo os rapaces, estaban case espidos e descalzos. Moi quente. Son moitos os nenos, e son curtidos e morenos, pero entre os negros tamén hai cabezas brancas. Nenas con túnicas claras. Os que son máis ricos aínda levan sandalias, mentres que os máis pobres van descalzos.
  O propio Vitalik, practicando taekwondo, no que hai moitas patadas e rompendo obxectos, incluso para entregar o cinto. E por iso ao neno non lle gustaban os zapatos. Tentou correr descalzo o máximo posible para que as plantas dos seus fillos non quedaran brandas e cubertas de duros callos. E agora saltou a algún portal, correndo por Moscova. E acabou na cidade antiga. O discurso da xente era descoñecido, pero ao mesmo tempo, Vitalik entendíao todo.
  Hai adoquíns quentes baixo os pés descalzos do neno, pero as solas espidas e duras non doen. Outra cousa é que o miren coma un escravo. Aínda que Vitalik ten unha camiseta intelixente con pantalóns curtos novos. E moitos rapaces, que non son para nada pobres, prefiren lucir os tacóns espidos, aínda que só sexa por endurecerse, e para demostrar que non teñen medo ao empedrado quente da rúa.
  Vitalik percorreu a cidade antiga. E sorriu, admirando as sensacións. Había grandes estatuas e grandiosos pazos. E ao mesmo tempo, hai moita sucidade na cidade. Os escravos que limpaban todo non se divertían moito.
  Vitalik preguntoulle a un dos rapaces descalzos que levaba só un taparrabos:
  - Que tipo de cidade é esta?
  Mirou a brillante camiseta de Vitalik e o fermoso reloxo bañado en ouro da man bronceada do neno, inclinouse con respecto e respondeu:
  - A gran cidade de Babilonia é a capital do estado macedonio!
  Vitalik sorriu e preguntou:
  - Espero que Alexandre Magno estea vivo?
  O neno volveu facer unha reverencia e respondeu:
  - Está vivo para sempre, sendo un deus no Olimpo!
  Vitalik asentiu e cantou:
  - Brilla coma unha estrela radiante,
  A través da escuridade da escuridade sen esperanza...
  O gran heroe Alexandre,
  Non coñece nin dor nin medo!
  O neno escravo quixo dicir algo, pero apareceu un capataz con sandalias e un manto que golpeou o mozo escravo no lombo cun látego. Berrou e comezou a varrer a rúa con forza redoblada.
  Vitalik exclamou:
  - Golpear aos nenos non é bo!
  O xefe mirou para o neno. Pernas espidas e curtidas, pero unha camiseta brillante e un reloxo de ouro nas mans. Quizais este sexa o fillo dunha persoa nobre.
  E o xefe respondeu:
  - Os escravos deben manterse sometidos cun látego. Teu pai gañouche algunha vez?
  Vitalik respondeu sinceramente:
  - Non!
  O xefe quedou sorprendido:
  - Estraño! Incluso os rapaces nobres son azoutados. E a túa cara lémbrame a alguén.
  Vitalik respondeu nun ton severo:
  - E debes coñecer o teu lugar!
  O home retirouse, sentíndose tímido. O neno acolchaba aínda máis os pés espidos, cicelados e moi fortes e cantou:
  Spartak é un gran guerreiro e heroe,
  Loitou con valentía contra un enorme exército...
  Aínda que era un escravo, agora é un rei,
  Que a vitoria sexa radiante!
  Vitalik quería seguir cantando, pero o neno perdeu a inspiración. De feito, quería aventura.
  E así dirixiuse ao centro mesmo de Babilonia. Esta cidade, a máis grande da antigüidade, non xurdiu ata Roma. O neno movíase con facilidade, coma un lince, e o seu estado de ánimo era coma o dun can sniffer que tomara un cheiro.
  A vida bulía por todas partes. Á dereita, na praza, un rapaz duns catorce anos, de cabelos longos e louros, estaba a ser azotado.
  O adolescente estaba triste e camiñaba coa cabeza baixa, cubrindo a vergoña coas mans, e arrincáronlle o taparrabos.
  A multitude asubiaba e berraba, era interesante como vencerían ao rapaz guapo e musculoso. As mulleres miraban especialmente ansiosas. O islam aínda estaba lonxe, e tiñan a cara aberta, moitas con túnicas claras, curtas, que era máis cómoda coa calor. Algúns, os máis pobres e novos, van descalzos, mentres que os máis ricos levan sandalias e pulseiras.
  Vitalik tamén mirou este espectáculo. O neno, con aspecto triste, deitouse obedientemente na caixa. Asegurárono os axudantes do verdugo, tamén adolescentes espidos ata a cintura, pero con pantalóns e botas. E, por suposto, o propio verdugo é un machucador moi musculoso.
  Entón, sacou a vara do cesto e humedexoa con auga.
  O heraldo leu a acusación:
  - Por falta de respecto aos maiores, insolencia, un rapaz duns catorce anos, Cyrus, é condenado a cincuenta golpes de látego nas costas e nádegas e vinte e cinco golpes nos talóns!
  A multitude ruxiu de aprobación. O verdugo colleu o látego con máis forza e golpeou o lombo musculoso e curtido do rapaz. Non estaba ao máximo, e a pel só se inchou.
  Vitalik preguntouse se debería intervir? Pero cal sería o punto? Alí estaban unha ducia de homes altos armados con gardas. E a propia multitude ruxiu con aprobación. Ademais, quizais o neno sexa golpeado por iso. Tempos antigos e duros. E Deus mesmo mandou azotar os rapaces. Mesmo na Biblia, no Novo Testamento humano, recomendábase azotar aos nenos cunha vara.
  O neno respiraba pesadamente e, apertando os dentes, quedou en silencio. O verdugo bateuno sen parar, a pel xa rebentou e o sangue comezou a fluír.
  Vitalik sinalou cun suspiro:
  - Así é o mundo!
  E o adolescente seguía a ser golpeado. Vitalik continuou adiante; non quería ver algo así. Aínda que, por suposto, a moita xente gústalle o espectáculo. Vitalik continuou adiante.
  Lembrou a película "A illa do tesouro", alá por 1937.
  Había alí unha nena en lugar dun neno. E ameazaron con fritirlle os tacóns.
  Si, iso doería. Vitalik pensou se a nena berraría ou permanecería calada, como un partidario.
  Por suposto, comprobeime despois desta película, por pura curiosidade, como o lume me queima os talóns. E fíxoo usando unha cociña de gas. Estaba convencido de que si, era moi doloroso. E entón, as plantas do pequeno aínda non eran demasiado ásperas, pero eran moi sensibles.
  E as burbullas sobre eles fixéronse dolorosas. É certo que desapareceron rapidamente. Si, esa tortura soltará a lingua a calquera. Pero houbo pioneiros na catividade fascista que calaron. Aínda que, quizais algúns deles tiñan os tacóns asados ao lume.
  É certo, Vitaly nunca viu unha película onde os tacóns dos rapaces estean fritos. Ás veces gáñennos con paus. Nunha película estadounidense, un oficial inglés ata golpeou cunha cadea a un neno na sola núa. E tiña os pés inchados, e o neno tiña dor. Pero nunca con lume.
  Tamén hai moi poucas películas nas que os rapaces son golpeados nos talóns con paus.
  Vitalik volveuse mirar. Non ves isto a miúdo.
  O lombo do neno converteuse nun lío de sangue, e o verdugo xa golpeaba a sola cun pau. Sorprendentemente, o neno contivo os seus berros e mostrou coraxe. Era coma se fose un espartano.
  Vitalik decidiu que despois da azotada definitivamente coñecería a este rapaz. Ademais, a cidade é descoñecida, e non sabe onde ir. Houbo unha idea para converterse nun gladiador? Pero esta non é a antiga Roma, e non se sabe se houbo gladiadores no estado macedonio durante o reinado de Alexandre IV.
  Aínda que, moi probablemente, houbo algúns loitadores entretindo ao público.
  Vitalik aínda non sabía se estivo preso aquí durante moito tempo, ou é só un paseo por Babilonia?
  O xeito máis sinxelo é unirse ao exército. Haberá teito, comida e diñeiro en caso de guerra.
  E Vitalik, un loitador de taekwondo, é moi forte. Si, e ten o concepto de loitar con espadas.
  O único é que non quería estar moito tempo atrapado nun mundo sen ordenadores, consolas de xogos, teléfonos intelixentes, iPhones, televisores e Internet. De feito, que facer neste caso? Quero xogar a algo.
  Vitalik era moi afeccionado ás estratexias históricas. Onde estás, digamos, no lugar do tsar ruso Iván o Terrible. E gañas a guerra en Livonia contra o ordenador. Vostede xestiona miles de unidades. E constrúes fábricas con canóns, arcabuces, establos ou algo aínda máis impresionante. Pero Iván o Terrible é, por suposto, primitivo, como o xogo "Cossacks". Pero crea algo máis moderno coa tecnoloxía.
  É especialmente interesante xogar dende o sistema primitivo ata a nanotecnoloxía.
  Remataron de golpear ao adolescente. Era moi forte, polo que puido erguerse despois da azotada por si só. E aínda que as pernas do neno estaban inchadas, apenas deu uns pasos sobre elas.
  Despois diso, déuselle un taparrabos. E o neno movíase, golpeado e sangrando, pero non roto.
  Vitalik achegouse a el e estendeulle a man. O neno Cyrus axitouno e comentou:
  -¡Vexo que non es escravo! Nin sequera preguntarei, todos os teus xestos falan dunha persoa libre e digna.
  Vitalik asentiu:
  - Non son escravo, claro.
  O neno mirouno e de súpeto, cambiando de cara, preguntou:
  - Perdón, a miña visión está borrosa. Ou quizais só me parece, pero ti... Maxestade Alexandre...
  Vitalik meneou a cabeza negativamente:
  - Non! Non son Alexandre! Que aspecto ten?
  O adolescente asentiu.
  - Moi!
  Vitalik respondeu cun sorriso:
  - Si, é interesante. Pero paréceme que agora xa...
  O neno asentiu:
  - Si, dez anos. Pero é un neno grande e forte. Que, es maior?
  Vitalik asentiu:
  - Si! Pero non importa. É hora de que comprobe o meu irmán xemelgo.
  O neno comentou loxicamente:
  - Por tal semellanza poden empalarche.
  O mozo asentiu:
  - Pode ser! Pero lembreime dunha historia interesante, tamén pasou cando os rapaces se parecen e quizais sairá, todo é moi interesante!
  Vitalik, por suposto, non puido evitar lembrar a novela de Mark Twain "O príncipe e o pobre". Onde os rapaces cambiaron de lugar. E iso fíxoo divertido. Ademais, quizais a Alexandre IV non lle quede moito tempo. Na historia houbo moitas versións diferentes da morte do fillo de Alexandre Magno. E na batalla, e por envelenamento, e supostamente ata no cárcere. Houbo varias versións diferentes da morte do fillo do lendario rei. Foi hai demasiado tempo, e despois chegaron tempos difíciles.
  O imperio de Alexandre Magno derrubouse. Durante moito tempo, só existiu o Imperio Romano entre os estados tan grandes.
  Vitaly e Cyrus achegáronse a un enorme palacio. Foi construído por Nabucodonosor. Bastante masivo e exuberante. Hai moitos gardas ao redor, incluídos os montados.
  Os rapaces non parecían moi impresionantes. Cyrus xeralmente só ten un taparrabos e un lombo rayado cun látego. E os talóns están inchados, hai que pisar os dedos dos pés. Vitalik incluso quedou sorprendido de que o neno aguantase e fose capaz de camiñar despois dunha execución tan cruel.
  Cyrus comentou:
  - Paréceme moito a un escravo. Non me deixan entrar alí.
  Vitalik asentiu cun sorriso:
  - Entende! Pero, probablemente, o meu acceso tamén estará pechado.
  Cyrus suxeriu:
  - Corre e dille que tes noticias urxentes para o rei. Despois tomarano por pregoeiro ou camiñante, e quizais che deixen pasar.
  Vitalik sinalou:
  -É unha boa idea.
  O neno comezou a correr. As súas pernas espidas, bronceadas e moi musculosas brillaban como pezuñas de pônei.
  Cyrus sinalou cun sorriso triste:
  - Quen quere empanadas e tortillas?
  Quen quere goma de mascar e piñas?
  Vitalik correu cara aos gardas. El exclamou a pleno pulmón:
  - Novas urxentes para o rei!
  Os gardas preguntaron ao unísono:
  - De quen?
  O neno respondeu confiado:
  - De Krator!
  - Entre!
  Vitalik correu máis aló. Correu e inspeccionou o palacio. O luxo era duro. Aínda quedan máis de trescentos anos para o nacemento de Cristo. E, ao mesmo tempo, aquí está bastante limpo. Nenas e nenos escravos fregan o chan. Os gardas frearon a Vitalik un par de veces.
  Ata que, finalmente, entrou correndo na sala do trono. Todo alí brillaba literalmente con ouro.
  Un neno sentou no trono. Levaba roupa luxosa e zapatos preciosos, e na súa cabeza tiña unha coroa. O rostro do neno era moi semellante ao de Vitalik. E ao longo dos bordos estaban gardas con lanzas e arcos.
  Vitalik fixo unha reverencia e dixo:
  - Alégrome de servirvos, Maxestade!
  O neno do trono preguntou ansioso:
  - Quen eres? Lembrasme a alguén?
  Vitalik respondeu cun sorriso:
  - Quero falar contigo só, oh xenial!
  Alexandre cuarto asentiu:
  - Ben! Retirémonos ás cámaras, gústame falar cos meus compañeiros.
  E o neno rei foi á pequena sala do trono. E Vitalik, pisando silenciosamente sobre os seus pés descalzos, moveuse detrás del. Alexandre, polos seus zapatos, parecía un pouco máis alto. E o musculoso que é non se ve pola súa roupa.
  Saíron e puxéronse diante do espello. Alexandre quitou alegremente os seus odiados zapatos, que estaban constrinxindo o neno, e comentou:
  - Agora estamos á mesma altura!
  Vitaly suxeriu:
  - Veña, imos comparar os músculos.
  E quitou a camisa. Os seus músculos, de feito, eran moi destacados e profundamente definidos.
  Alexandre tamén quitou as súas túnicas reais e quedou case espido. O neno era musculoso, pero máis pálido, e os seus músculos non eran os definidos, pero semellantes!
  Alexander sinalou:
  - A nosa propia nai non pode diferenciarnos.
  Vitaly preguntou cun sorriso:
  - Gustaríache cambiar de lugar comigo?
  O neno rei asentiu:
  - Certamente! Soño con aparecer na cidade sen seguridade, correr descalzo polas rúas, rodar pola lama. E, en xeral, facer un descanso dos asuntos gobernamentais. E que?
  Vitalik sinalou:
  - Con túnicas reais, ninguén pensará que son ti. E levarás o meu!
  Alexander asentiu:
  - As nosas voces son semellantes. Escoita, gústame moito a túa idea!
  E os rapaces comezaron a cambiarse de roupa. Os zapatos do rei eran demasiado grandes e non eran totalmente cómodos, pero estaban repletos de pedras preciosas. E a roupa non é totalmente cómoda. Estaba claro con que pracer puxo Alexander nos calzóns. Incluso quería permanecer co peito descuberto. Pero levar a camiseta nas mans é incómodo, e tirouna de mala gana. Así que os rapaces cambiaron de lugar.
  Vitaly tamén se sentiu fóra de lugar. Aínda que agora é o gobernante do maior imperio, daquela, do mundo.
  Os dous rapaces saíron da sala do trono. Alexander murmurou:
  - Estarás no meu trono. Mentres tanto, darei un paseo pola cidade. Cando me canse do libre albedrío, volverei e cambiaremos de novo.
  Vitaly asentiu:
  - Xenial!
  Os rapaces entraron no salón do reino. Vitalik dirixiuse cara ao trono. Sentou de xeito importante e dixo:
  - Dálle a este rapaz dez moedas de ouro e déixao marchar en paz!
  Despois diso, as criadas escoltaron educadamente ao mozo rei. O neno descalzo comezou a correr. É tan bo sen zapatos: os teus pés son lixeiros e as plantas espidas se senten felices.
  Alexandre colleuno e cantou:
  Liberdade, liberdade, dáme liberdade,
  Voai ás alturas coma un paxaro!
  Á xente, á xente, á xente,
  E vivirei como quero!
  O neno rei estaba cheo de entusiasmo. Porén, en canto saín do pazo, sentín coas miñas solas espidas, non demasiado ásperas, o quente que estaban os adoquíns. E foi unha sensación desagradable. E tiven que apertar os dentes e esforzarme para seguir correndo de novo.
  O clima é tropical, e no verán, naturalmente, aínda arde o sol. Os nenos escravos son comúns, pero como pode un rei andar descalzo, mesmo de neno?
  E doe moito. Alexander saltou - os seus talóns queimáronse, pero aguantou. Entón correu á sombra, onde non facía tanta calor, e comentou:
  - Ai deuses, nunca pensei que as pedras puidesen estar tan quentes!
  O neno mirou as súas mans. Contiñan dez moedas de ouro. O pensamento brillou: debería comprar sandalias?
  Pero por iso saíu do palacio para correr descalzo ao gusto. E non era apropiado que o fillo dun gran comandante quedara coxo. O seu pai fixo grandes cousas, pero o seu fillo deuse por vencido, só porque lle queimaban as plantas espidas.
  Alexandre volveu correr para atropelar os adoquíns ardendo. O sol aínda brillaba intensamente.
  De súpeto atopouse con Cyrus. O neno de taparrabos e raias exclamou:
  - Ola Vitalik!
  Alexander rosmou en resposta:
  - Non son Vitalik, pero ti quen es?
  O neno respondeu cun sorriso:
  - Son Cyrus! Que, esquecéchesme?
  O intelixente Alexander respondeu:
  - Entendo! Cres que son o rapaz co que cambiamos de roupa!?
  Cyrus mirou máis de preto. Estaba claro que os brazos e as pernas de Alexandre non eran tan prominentes, e as plantas espidas dos seus pés estaban callosas. Sobre todo se miras ben.
  Cyrus fixo unha reverencia e preguntou:
  - Entón es ti, Maxestade?
  Alexander asentiu:
  - E ti es veloz! Por que te golpearon?
  O neno respondeu cun sorriso:
  - Por bromas!
  O neno rei asubiou:
  - Se me enfadas, empalarache!
  Cyrus asentiu cun sorriso:
  - Si, meu señor! Escoito e obedezo!
  Alexandre ordenou:
  - Veña, corre comigo!
  E os dous rapaces correron. O Neno Tsar era naturalmente resistente e forte, pero non estaba o suficientemente adestrado. Con todo, correron rapidamente.
  Alexander preguntou mentres corría:
  - Vostede é un escravo?
  Cyrus respondeu con confianza:
  - Non!
  - Por que medio espido, golpeado e descalzo?
  O neno respondeu cun sorriso:
  - Desnuda antes da azote! E en xeral, os rapaces adoitan andar medio espidos coa calor, aínda que os seus pais non sexan tan pobres.
  Alexander asentiu:
  - ¡Lóxico!
  E o neno rei quitou a camiseta. Estaba medianamente bronceado. Tanto tempo levaba camiñando con túnicas reais. E as solas espidas ardían, coma se debaixo delas se acendese un braseiro.
  Alexandre ata comezou a xemir.
  Cyrus preguntou:
  - Por que xemes, Maxestade?
  O neno rei respondeu:
  - ¡Realmente che queima os talóns!
  O neno asentiu:
  - Entendo que o rei non camiña descalzo - non é o seu rango!
  Alexandre rosmou con rabia:
  - Sei! Vou facer que te axeonllar e lamber os meus tacóns espidos, e ai se desobedeces!
  Cyrus asentiu cun sorriso:
  - É a túa vontade, oh xenial!
  O neno rei amoleceu:
  - Pois vale, imos á sombra e tomamos un descanso!
  E os dous rapaces correron cara á sombra e sentáronse no banco. Alexander levantou as súas pernas infantiles, magulladas e queimadas para facelo sentir un pouco máis fácil. Camiñar descalzo por Babilonia no verán é semellante a tortura.
  O mozo gobernante ordenou:
  - Cómprame algo de comer!
  E lanzoulle a Kira unha moeda de ouro!
  O neno fixo unha reverencia e dixo:
  - Escoito e obedezo.
  Despois diso, os seus talóns, derrubados por paus, brillaron, e correu á tenda máis próxima a buscar comida.
  E Vitaly, mentres tanto, sentou no trono. En principio é un rei, pero nominal, xa que só ten dez anos, e o rexente e gobernante real, Casandro. Parece que entón matou ao rei. E exactamente cando, argumentan os historiadores. Hai unha versión de que Alexandre morreu na batalla.
  En calquera caso, é hora de desfacerse de Cassander: é un rei ou non!
  E o neno preguntou con énfase:
  -Onde está o Gran Visir?
  O garda fixo unha reverencia e respondeu:
  - Está recibindo unha delegación na próxima sala do trono!
  Vitalik sinalou:
  - Chámame diante dos ollos brillantes!
  O garda asentiu e deu ordes ao outro. E o mecanismo estatal comezou a xirar.
  Vitalik escoitou o informe dun dos visires. A noticia era que había disturbios na provincia afgá. A xente de alí é moi amante da liberdade. Fe
  Aínda non hai Deus, pero hai suficiente fanatismo.
  O neno suxeriu:
  - Que xustifiquen as súas demandas. Quen queira xustiza conseguirao. E quen non, atopará unha espada!
  Entón Cassander finalmente apareceu. Era un home grande e alto, e tiña unha espada colgada do cinto. Inclinouse de mala gana ante o mozo rei e preguntou:
  - Que querería a súa maxestade?
  Vitalik respondeu cun sorriso:
  - Quero loitar contigo con espadas.
  Cassander sorriu e respondeu:
  - Un bo desexo, Maxestade! Pero ti aínda es un neno, e eu son un gran guerreiro.
  O neno rei asentiu:
  - Sei! Pero esqueciches o que era un gran loitador meu pai.
  Cassander asentiu:
  - Si, es forte e rápido máis aló dos teus anos! Pero estás lonxe de min. Non obstante, estou preparado para darche unha lección.
  Vitalik asentiu:
  - Vou loitar descalzo!
  O neno quitou estes zapatos, que claramente non tiñan a talla adecuada e só se meteron no camiño, aínda que eran luxosos.
  Despois as túnicas reais, quedando só en bañador.
  Cassander quedou sorprendido:
  - ¡Broncicheste e volveches máis musculosa!
  Vitalik confirmou:
  - Xa practicei!
  Cassander non se quitou as súas caras botas e armaduras. Parecía confiado na vitoria.
  A súa espada era moito máis grande que a do neno rei, e o propio comandante de Alexandre Magno era moito máis alto e pesado.
  A batalla comezou cun tiroteo. Cassander golpeou tranquilamente e Vitalik desviou. O neno era un gran mestre en Taekwondo, pero tamén tiña un dominio das espadas. Xa tomou a decisión de matar a Cassander, quen pronto intentará matalo. Ou mellor dito, ata matará ao rei lexítimo.
  O neno calou a vixilancia de Cassandra, finxindo que simplemente estaba facendo exercicio.
  E despois colleuno e como saltou. E a afiada espada de Vitaly Akulov atravesou o seu homólogo directamente na gorxa. Cassander foi golpeado, cambaleou e logo derrubouse, unha fonte de sangue escarlata brotou da súa gorxa.
  O neno anunciou encantado:
  - Morreu o visir supremo, agora gobernarei eu!
  Cassandra foi levada. Vitalik ordenou ser enterrado cos honores debidos á segunda persoa no estado. Por certo, Casandro, ao parecer, matou á nai de Alexandre IV? Ben, iso é o que teño por iso!
  Vitalik deixou varias fermosas estampas dos seus pés infantís, pero fortes e áxiles no chan de pedra.
  Despois cantou:
  E aínda que teñas que botalo,
  Nunha furiosa batalla, unha tormentosa corrente de sangue...
  Rompe o fío da vida cunha espada, unha frecha,
  Non traizoaremos o amor para sempre!
  
  MUTANTES COMO HISTORIA DE VIOLACIÓNS
  ANOTACIÓN
  Como resultado dunha fuga accidental dun mutáxeno, un piloto alemán faise parecido a un adolescente e gaña superpoderes. Ademais, son tan fortes que todo o curso da Segunda Guerra Mundial está cambiando!
  . CAPÍTULO No 1
  En xaneiro de 1943, os alemáns adquiriron un as mutante. O mozo tamén sufriu modificacións e adquiriu superpoderes. Nun principio loitou na fronte mediterránea cos británicos e americanos. Converteuse no primeiro piloto da Luftwaffe en derrubar douscentos avións, recibindo a Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro con follas de carballo prateado, espadas e diamantes.
  Despois de derrubar trescentos avións, foi o primeiro do Terceiro Reich en recibir a Cruz ao Mérito Militar en ouro e diamantes. Despois de que foi trasladado á fronte oriental.
  Alí participou na épica Batalla de Kursk. Un mozo mutante loiro que parecía un neno, que nin sequera tiña bigote nin barba, parecía un adolescente duns catorce anos, para entón converteuse nun loitador aéreo incriblemente forte. E non puideron golpealo, pero el mesmo percibiu intuitivamente grupos de avións inimigos.
  Tanto os seus instintos como a súa precisión volvéronse sobrenaturais. E noqueou avións soviéticos tan famoso que recibiu o alcume de White Devil e tíñalle medo coma o lume.
  Ademais, recibiu un único caza experimental ME-309, que tiña sete puntos de disparo á vez: tres canóns de aire e catro metralladoras, e ninguén puido resistir.
  Un neno chamado Wolf, que sobreviviu á mutación, foi acumulando rapidamente contas. E derrubou uns cincocentos avións en dous meses do Kursk Bulge. E seguírono outros pilotos alemáns. Os nazis mantiveron a súa superioridade aérea. E puideron evitar a derrota en terra. É certo, non houbo vitoria. Os nazis retiráronse ás súas liñas orixinais e afianzaron alí. A primeira liña resultou estable.
  As perdas da URSS resultaron ser maiores que na historia real. Por certo, os aliados tamén aprazaron o desembarco en Sicilia. Tiñan medo de trasladar os combates ao continente. E Wolf Rommel era o nome do piloto mutante, trouxolles medo.
  Ademais, Wolf logrou derrubar un avión que transportaba o propio Montgomery durante a súa carreira de voo mediterráneo. Morreu o comandante inglés máis talentoso. E por iso, os británicos aprazaron o desembarco en Sicilia. E entón abandonárono por completo. E Roosevelt tamén estaba máis interesado en derrotar a Xapón que en entrar en Europa.
  Entón, Wolf Rommel loitou con éxito e derribou avións da URSS con moito gusto. Non por nada é un mutante.
  Tamén diminuíron os bombardeos do Terceiro Reich e das súas fábricas. Isto permitiu aos alemáns lanzar o novo tanque Panther-2, con armas e armaduras máis poderosas, en produción en setembro de 1943. O tanque tiña unha boa protección na fronte: o casco tiña 100 mm de grosor e a torreta 120 mm. E os lados son de 60 mm. E todo está en ladeiras. Isto permitiu que o Panther-2 resistise os ataques de canóns soviéticos máis pequenos. Ademais, e o canón de 88 mm do 71EL, moi poderoso e de disparo rápido, penetra en vehículos soviéticos dende longa distancia. Ao mesmo tempo, o rendemento de condución do Panther 2 non foi malo. Con un peso de 53 toneladas, tiña un motor de 900 cabalos de potencia. Isto significa que non podería moverse peor que os trinta e catro soviéticos. Ademais, Tiger-2 entrou na produción en masa antes.
  Os alemáns controlaban o maior depósito de bauxita en Zaporozhye e, polo tanto, os seus tanques tiñan unha armadura de boa calidade.
  No outono, as tropas soviéticas intentaron avanzar sen éxito en Ucraína e no centro.
  Wolf Rommel recibiu un novo premio polos cincocentos avións soviéticos derrubados: a Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro con follas de carballo dourado, espadas e diamantes. E para setecentos cincuenta avións un premio único é a Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro con follas de carballo platino, espadas e diamantes. E por mil avións abatidos, Hitler aprobou un premio especial: a Estrela da Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro con follas de carballo de prata, espadas e diamantes.
  E cando o piloto mutante superou o milleiro e medio de avións derrubados no ano novo, recibiu outro premio: a Estrela da Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro con espadas de follas de carballo dourado e diamantes.
  Entón, as contas foron acumulando activamente, coma se fose un conto de fadas.
  Wolf Rommel converteuse nun fenómeno que outros pilotos da Luftwaffe admiraban.
  En xaneiro, o Exército Vermello intentou avanzar preto de Leningrado, pero non puido atravesar as defensas. E en Ucraína, as tropas soviéticas non tiveron éxito. Ademais, os tanques alemáns foron producidos en grandes cantidades. E sobre todo "Panther" estivo moi ben en defensa.
  En dous meses, Wolf Rommel derrubou máis de cincocentos avións soviéticos.
  E recibiu a Cruz de Cabaleiro Estrela da Cruz de Ferro con follas de carballo platino, espadas e diamantes.
  As súas fazañas inspiraron a outros pilotos e pilotos. En particular, apareceron os pilotos Adala e Agata, que tamén derribaron avións soviéticos e acumularon con confianza puntuacións.
  Rematou o inverno. Os alemáns foron acumulando forzas para novas ofensivas. Agora teñen o avión de ataque multifunción accionado por hélice perfecto, o TA-152, que é superior aos avións soviéticos. E avións a reacción.
  Entón Stalin decidiu tratar con iso especificamente. A primeira liña seguía sendo a mesma que no verán do 43.
  Pero os alemáns foron acumulando forzas para unha ofensiva. O número de "Panteras"-2 foi en aumento, e podían pasar a unha ofensiva decisiva.
  Hitler contaba moito con isto.
  Mentres tanto, Stalin estaba a negociar con Churchill e Roosevelt. Declararon que o desembarco en Francia era imposible e non tiña sentido. Os soldados só morrerán en balde.
  Como, os alemáns seguen sendo fortes. Tamén xurdiron dificultades en relación ao préstamo-arrendamento. Hitler suavizou un pouco a súa política cara aos xudeus e deu a entender que podería abandonar completamente o antisemitismo se Occidente facía as paces con el e axudaba.
  Stalin entendeu que estaba nunha posición difícil. O país está esgotado e estresado. Os alemáns mantivéronse da derrota no inverno, e a finais da primavera e no verán poden levar as súas vitorias. Polo tanto, é mellor non interferir con eles.
  Había, por suposto, esperanza para as novas tecnoloxías. Tanques T-34-85 e IS-2. Pero, por suposto, non son tan fortes como "Panther"-2 e "Tiger"-2. Si, o IS-2 é inferior en armamento, calidade de proxectil e blindaxe frontal. É só que os novos tanques son polo menos algo mellores que os antigos. Sobre todo o T-34-76, que nin sequera puido penetrar polo lado do Tiger-2.
  Stalin reuniu o seu círculo máis próximo. O búnker estaba baixo terra no Kremlin.
  Ata agora os alemáns non bombardearon activamente Moscova. Pero tiñan mísiles da FAA en desenvolvemento e, por suposto, formidables bombardeiros a reacción contra os que a aviación e a defensa aérea da URSS aínda eran impotentes.
  Ademais, os nazis xa recibiron novos avións en serie. E o TA-152 que podía levar ata dúas toneladas de bombas. E o bombardeiro Yu-288, que xa transportaba ata seis toneladas e con maior alcance e velocidade, e armamento defensivo. E estes son os da serie. E hai desenvolvementos. Trátase principalmente dun Yu-488 de catro motores, cunha velocidade de ata setecentos quilómetros por hora, o que é moi para un bombardeiro, e podería transportar ata dez toneladas de peso. E o aínda máis formidable TA-400 de seis motores. Levaban máis bombas e estaban protexidos por trece canóns de aire. Ademais tamén podería ter motores a reacción.
  Así que está claro que a capital non estará tranquila por moito tempo. Os alemáns tamén lanzaron o rifle de asalto MP-44, que era o mellor do mundo naquel momento. E xa tiñan tanques, chegaba a serie "E", que non tiña igual.
  Polo tanto, está claro que a URSS podería moi ben perder esta guerra. Ademais, toda Europa traballou para Hitler. E os estranxeiros foron recrutados na infantería, e nas fábricas, etc. En materia de recursos humanos, tendo en conta os territorios ocupados, o Terceiro Reich ten unha vantaxe importante. E probablemente a calidade das armas sexa aínda maior.
  Aínda que o ME-262 aínda non é perfecto e é demasiado cedo para poñelo en produción. Pero hai TA-152 e ME-309, que xa están na serie, e pelexan ben. Tanto a súa velocidade como as armas están no seu mellor momento. É certo que os coches pesan moito, o que afecta á maniobrabilidade. Pero as armas poderosas permiten derrubar dunha soa vez, e a velocidade durante unha inmersión desaparece cando o Yak, por exemplo, entra na cola. E nas manobras verticais, os avións alemáns son máis fortes e teñen maior velocidade.
  Yakovlev informou a Stalin sobre o Yak-3, que estaba en desenvolvemento, máis lixeiro e máis maniobrable que o Yak-9.
  Stalin escoitou isto, mirando o retrato de Alexander Suvorov. Este comandante da Rusia tsarista era único, e viviu case setenta anos, sendo invencible. Aínda que non lle deron grandes exércitos. E as vitorias máis fortes sobre os franceses non trouxeron a Rusia nin un centímetro de terra. Pero soubo gañar con números.
  Agora os alemáns comezaron a formar lexións de case toda Europa. Hitler detivo o terror contra os xudeus, e mesmo comezaron a recrutar batallóns de voluntarios deles.
  Tamén apareceu o Exército de Liberación Polaco, como contrapeso ao exército polaco.
  Os franceses, holandeses, belgas, daneses e outros europeos foron recrutados no Terceiro Reich, especialmente as unidades SS. As divisións bielorrusas e ucraínas apareceron na URSS. Os alemáns fixéronse máis intelixentes e flexibles a medida que avanzaba a guerra. E agora había unha Rada central en Bielorrusia, e as forzas locais foron utilizadas contra os partidarios. Formalmente, Bielorrusia recibiu autonomía e apareceu unha aparencia de autogoberno. Igual que en Ucraína. Onde Bandera saíu do cárcere. E comezaron a formarse novas divisións nacionalistas.
  Entón, a URSS non tiña vantaxe en man de obra. E a vantaxe en canto á tecnoloxía pasou aos alemáns.
  Stalin sinalou:
  - A fabricación do Yak-3 require unha gran cantidade de duraluminio de alta calidade. E as súas subministracións dos EUA e Gran Bretaña diminuíron drasticamente. E os aliados xa nos reclaman descaradamente que paguemos isto en ouro!
  Yakovlev respondeu cun suspiro:
  - Si, polo de agora o Yak-9 segue sendo o principal loitador! E a súa produción debería aumentar!
  Ilyushin dixo:
  - A produción de avións chegou a cen por día, incluíndo corenta cazas. Pero a súa calidade diminuíu. Moitos coches pesan trescentos ou catrocentos quilos máis que os estándar, e por iso son inferiores aos alemáns mesmo en manobra.
  O comandante aéreo asentiu:
  - Simplemente temos unha proporción catastrófica de perdas en batallas aéreas: un a dez a favor dos alemáns. E os pilotos están mal adestrados. Os aliados deixaron de subministrar gasolina para a aviación e non hai suficiente. E os coches soviéticos non son diferentes en calidade. Ademais, os alemáns teñen toda unha galaxia de excelentes ases. Tamén hai pilotos mulleres. Por exemplo, Albina e Alvina, dúas estrelas novas, xa recibiron Cruces de Cabaleiro con follas de carballo prateado, espadas e diamantes, derribando máis de trescentos avións cada unha.
  E isto en pouco tempo!
  Stalin asentiu e comentou:
  - Wolf non é o único piloto de terminador!
  O comandante asentiu:
  - ¡Se só houbese un!
  O Comandante Supremo preguntou:
  - Que dirá Zhukov?
  O mariscal da URSS respondeu cunha mirada triste:
  - Necesitamos novas armas. O tanque T-34-85 non é o suficientemente potente. O seu canón aínda non penetra nin o Panther-2 nin o Tiger-2 na fronte. Os alemáns desenvolveron un Panther-3 máis avanzado, que debería ter a blindaxe do Tiger-2 con menos peso e un motor máis potente. Se un tanque así entra en produción, estaremos completamente arruinados!
  Stalin murmurou:
  - Que tal o IS-2?
  Zhukov respondeu honestamente:
  - A armadura frontal da torre é bastante débil. Incluso unha simple "Pantera" pode levala facilmente desde unha distancia dun quilómetro, e aínda máis lonxe cunha cuncha debaixo do barril.
  O Supremo sinalou:
  - Por que a súa armadura da fronte non tiña 160 milímetros de grosor?
  Zhukov respondeu honestamente:
  - Porque unha arma poderosa xa pesa. E a transmisión simplemente atascarase.
  Obrigáronnos a abandonar isto e limitarnos a 100 milímetros na fronte.
  Stalin sorriu e parecía pouco amable. Entón preguntou:
  - E se reducimos a blindaxe lateral do IS-2 de noventa milímetros a cincuenta e, así, reforzamos a fronte?
  Zhukov asentiu:
  - Isto é moi posible, camarada Stalin. Pero leva tempo desenvolver unha nova torre e poñela en produción!
  O mariscal Vasilevsky sinalou:
  - Neste caso, os alemáns poderán golpear a torre IS-2 ao costado con bazucas e faustpatron e armas máis lixeiras. Entón, esta é unha decisión controvertida!
  O Supremo rosmou:
  - Non importa onde o tires, hai unha cuña por todas partes!
  Yakovlev sinalou:
  - Deberíamos desenvolver a aviación a reacción! Os alemáns xa teñen ME-262 loitando no ceo. Realmente non son moi eficaces, pero o tempo pasa e os nazis probablemente sairán con algo mellor.
  Beria asentiu e dixo:
  - Segundo os últimos datos, os alemáns están a desenvolver un caza a reacción ME-1100, que podería despegar no aire este outono. Ten algunhas ideas orixinais. E tamén se está a desenvolver o ME-262 X, que debería ser máis potente e mellor que os modelos anteriores e estar preparado para o seu uso en combate.
  Stalin preguntou:
  - Cales son os detalles?
  O comisario do Interior do Pobo respondeu cun suspiro:
  - Son secretos e estamos traballando! Pero segundo os rumores, o ME-262 debería ter unha velocidade de máis de 1.100 quilómetros por hora.
  A comitiva de Stalin asubiou sorprendida.
  O Supremo asentiu:
  - Vaia! Entón definitivamente estamos jodidos! Que dirá Molotov?
  O Comisario do Pobo para Asuntos Exteriores respondeu cun suspiro:
  - Os aliados occidentais puxeron o freo á guerra. Parece que formalmente seguen loitando, pero en realidade non están a realizar operacións de combate. Os alemáns tamén deixaron de producir submarinos e concentráronse en tanques e avións. Ademais, en lugar de mísiles FAA, as fábricas producirán os últimos bombardeiros a reacción. E isto significa que seremos bombardeados sen piedade. Simplemente non poderemos seguir o ritmo dos avións a reacción!
  Stalin murmurou:
  - Isto é malo! Isto significa que non hai onde esperar por axuda!
  O mariscal Vasilevski respondeu:
  - Rusia só ten dous aliados: o exército e a mariña!
  O Comandante Supremo asentiu:
  - Si, é verdade! Non obstante, o non moi bo tsar Alexandre Terceiro dixo tal cousa!
  Beria sinalou:
  - Se o tsar Alexandre III vivise máis tempo, podería ser xenial. Ben podería gañar a guerra con Xapón!
  Zhukov sorriu e respondeu:
  - Se eu fose Kuropatkin, gañaría aos xaponeses. E nada me pararía!
  Stalin murmurou:
  - Deixa de falar tonterías! Non temos IA para descubrir cousas aquí! Necesitamos salvar a nosa patria. Pronto Hitler pisaranos con todas as súas forzas, e non parecerá moito. E precisamos ideas concretas!
  O mariscal Vasilevsky, que tiña fama de ser un gran estratega, suxeriu:
  - Confiemos na defensa en profundidade. Necesitamos tantas armas como sexa posible, incluídas as antitanque. Como estamos coa súa liberación?
  Nikolai Voznesensky respondeu con confianza:
  - Moi ben! Producimos artillería exactamente tanto como o exército require. Pero xa non paga a pena, non haberá xente suficiente para os equipos de armas!
  O mariscal Vasilevsky sinalou:
  - Necesitamos máis, sobre todo canóns antiaéreos. Este último pódese usar tanto contra avións como contra obxectivos terrestres.
  Stalin asentiu coa cabeza canosa:
  - Necesitamos producir máis canóns antiaéreos de 100 mm. Poden penetrar frontalmente no Panther-2, e mesmo no Tiger-2, e ao mesmo tempo derribar avións alemáns intrusivos.
  Voznesensky sinalou:
  - Para o canón de 100 mm aínda temos que facer o proxectil necesario. E así hai unha idea para unha arma autopropulsada baseada no chasis de trinta e catro. Fai o SU-100, que será máis doado de fabricar que o T-34-85, pero moito máis potente en armamento.
  O Comandante Supremo asentiu satisfeito:
  - Ben, ti es Voznesensky e a cabeza! Agora imos cantar!
  E a multitude cantaba a coro:
  Na inmensidade da marabillosa Patria,
  Templado na batalla e no traballo...
  Compuxemos unha canción alegre,
  Sobre un gran amigo e líder!
  
  Stalin é a gloria da batalla,
  Stalin é o voo da mocidade...
  Loitando e gañando con cancións,
  O noso pobo segue a Stalin!
  
  Loitando e gañando con cancións,
  O noso pobo segue a Stalin!
  Ben, o Imperio Vermello está reunindo forzas para repeler o ataque. Pero, por outra banda, Hitler está a preparar unha ofensiva. A produción de armas en Alemaña está a medrar. "Panther"-2 está mellor protexido na fronte da torre, debido a un manto de canón de 150 mm en ángulo e unha fronte de casco de 100 mm cun ángulo de 45 graos. Isto é o suficiente para que o T-34-85 non penetre frontalmente nun vehículo alemán. Pero pode penetralo dende tres quilómetros e medio.
  Así, "Panther"-2 converteuse no tanque principal, e os simples "Panthers" xa están descontinuados. Como a T-4. Pero aínda se están producindo para non colapsar os volumes de produción. Do mesmo xeito que "Tiger", a pesar do lanzamento de "Tiger"-2 aínda se está producindo.
  Non é posible reconstruír inmediatamente toda a produción para Panther-2. Aínda que este tanque é moi bo. E en velocidade, e armadura, e sobre todo en armas, onde non ten igual.
  A principios de marzo, mentres as estradas aínda estaban molladas, os alemáns fixeron o seu primeiro intento de ataque. E atacaron en dirección a Voroshilovgrad e Krasnodonsk. E tamén Donetsk.
  Estas partes de Ucraína foron reconquistadas polo Exército Vermello durante a crise de Stalingrado, e os alemáns non tiveron tempo de devolvelas. Os nazis lograron a sorpresa táctica.
  Así que difundiron información errónea de que querían rodear a guerra soviética no Kursk Bulge. Pero bateron nunha dirección diferente, onde non se esperaban!
  Poderosos tanques dos nazis participaron nas batallas, e "Tiger"-2, que, en comparación coa historia real, tiña un motor máis potente de 1000 cabalos de potencia, o que significa que se movía máis rápido e podería servir como un bo tanque innovador.
  Os alemáns avanzaron rapidamente nun primeiro momento. Capturaron Voroshilovgrad, Krasnodonsk e Donetsk, pero entón a neve derretiuse e os pesados tanques alemáns murcharon no barro. Con todo, os Krauts puideron tomar o control de toda Ucraína. E anunciaron a súa nova vitoria.
  Os primeiros tanques alemáns da serie E tamén participaron nas batallas, en particular, o cañón autopropulsado E-10. Esta máquina tiña características moi avanzadas. En primeiro lugar, a súa altura era de só 1,2 metros. E a tripulación son só dúas persoas deitadas. O motor e a transmisión estaban xuntos e cruzados. E a propia arma autopropulsada é de pequeno tamaño, pero cun motor de catrocentos cabalos de potencia. E dez toneladas foron capaces de empaquetar 82 mm de blindaxe frontal nun gran ángulo de inclinación racional e 52 mm de blindaxe lateral, ademais de rolos.
  O E-10 é unha máquina case perfecta. A velocidade de ata cen quilómetros na autoestrada, e setenta na autoestrada, é difícil de golpear e camufla facilmente.
  Ao mesmo tempo, é barato e fácil de producir. O único inconveniente da arma é que o T-4 ten un cañón de 75 mm 48 EL. Pero penetra frontalmente nos tanques soviéticos, aínda que dende pouca distancia. E pode soportar os golpes do T-45-85 na fronte, e é case imposible golpeala.
  E a tripulación tamén é inusual: dúas nenas loba das SS. Gerda e Charlotte.
  Están preparados para loitar como monstros. E teñen un poder colosal e destrutivo.
  As nenas, aínda que en marzo aínda facía algo de frío, pelexaban só en bikini e descalzas.
  E mostraron a súa clase maxistral de combate.
  Pero por suposto, non temos que falar sobre eles con tanto detalle. Por outro lado, as nenas do Komsomol soviético están loitando.
  E tamén están medio espidos e descalzos. Pero mostran o seu carácter agresivo e fresco. Disparan con precisión, usando os pezones escarlatas dos seus peitos ao premer o gatillo. E ao mesmo tempo cantan;
  Somos fillas da querida Patria,
  Países de soviéticos baixo a bandeira vermella!
  O camarada Stalin é un falcón atrevido,
  Quen fará fermoso o mundo enteiro!
  
  A miña patria e eu nacimos na felicidade,
  Para cultivar liño de grans e téxtiles...
  Tales son os fillos de Rusia,
  Ese home será omnipotente!
  
  Unha treboada está a tronar - o fascismo invadiunos,
  Armadas de formidables tanques atacaron...
  Pero é mellor pegarlle nos ollos ao teu adversario,
  Non somos bebés que lavan sémola!
  
  O Führer chegou a Moscova a cabalo,
  Sobre branco e de aceiro pulido...
  Adolf Hitler vendeuse a Satanás,
  Pensei que as balas non podían detelo!
  
  O camarada Stalin é un cabaleiro atrevido,
  Chocou con Hitler nas listas...
  E resultou que o Führer non é xenial,
  O puño do líder metido na súa mazá de Adán!
  
  Agora o fascista treme coma unha folla,
  Como Stalin o paralizou gravemente...
  Preferiría tocar whist no circo,
  Ben, agora Adolf é só un vagabundo bronceador!
  
  Pesadelo dos nazis do mundo Stalingrado,
  Xa que os nosos rapaces se fixeron máis fortes...
  O soldado da terra dos soviéticos está moi feliz,
  Botamos a todos os adversarios nos cornos!
  
  Berlín esborrallarase aos pés das nenas, sabelo
  As nenas andarán descalzas...
  Pronto construiremos un paraíso no planeta,
  E será moi alegre e tranquilo!
  
  Todo estará ben no universo,
  As nenas recibirán un manto feito con diamantes...
  Ás veces é moi difícil
  Pero somos un país máis vello que os atlantes!
  
  En Rusia hai un pioneiro e ese titán,
  Na Patria, todos os guerreiros son de cueiros...
  Adolf es un perdedor e un tirano,
  Tes un ollo negro dos pés das nenas!
  
  Cando o comunismo está por riba do universo,
  Mentres a Nai de Deus estende o veo...
  Entón toda vinganza será engaiolada,
  E Xesús Deus da Luz Nome!
  As nenas de Komsomol cantaron tan fermosamente e con sentimento. Fixérono con moito entusiasmo. E as voces soaban moi iridiscentes.
  E as nenas lanzaron granadas destrutivas cos seus dedos espidos de forza mortal.
  Os pioneiros tamén loitaron. Quen, a pesar de que aínda había neve, ían só en calzóns, camisa con manchas e descalzos.
  E aínda que as pernas espidas dos nenos volvéronse vermellas polo frío e eran escarlatas como patos, movéronse activamente e loitaron teimudamente.
  Eran rapaces reais, agresivos e moi loitadores.
  Que disparou con granadas, tirando cara atrás as cordas do arco e lanzando agasallos asasinas da morte.
  E ao mesmo tempo tamén cantaban;
  Luz da miña exaltada Rusia -
  Países que deron vida ao mundo coa súa alma!
  É imposible atopar unha Patria máis fermosa,
  Ela é unha noticia para o universo - un soño santo!
  
  En cada brizna de herba e en cada pinga de orballo,
  E nas pingas da cálida chuvia do verán...
  Os copos de neve xogan cos diamantes,
  Neles está o rostro de Xesús - o Señor Líder!
  
  A creación do radiante Svarog,
  É fermoso en cada millo.
  O que quere a paz é coma un fillo de Deus,
  Créeme, ten unha vida marabillosa en todas partes!
  
  Pero o Todopoderoso deunos esta vontade,
  Para que elixa todos os camiños libres,
  Para que o loitador nativo ame a súa terra natal,
  Para glorificar a Rod nos seus feitos!
  
  Non obstante, fixeron unha mala elección,
  E agora un regueiro malvado está a verter sobre a Terra!
  Rusia está sendo pisoteada desde o inferno dos tanques polas multitudes -
  O destino é cruel e despiadado na súa guerra!
  
  Pero imos unir os loitadores ombreiro con ombreiro -
  Baixo a bandeira soviética de outubro.
  Desde a icona darase graza aos rostros,
  Eles están por nós ante o Señor por unha razón!
  
  Aínda que os demos seguen a Hitler,
  E puxo moitas características en Alemaña!
  Pero derribamos Junkers como platillos,
  Despois de todo, cómpre loitar, arrancando o sangue das veas!
  
  O inimigo chegou a Moscova - todo arde,
  A través duns prismáticos ve as estrelas do Kremlin!
  Pero antes vencemos á horda de Mamai,
  O Señor dará forza aos seus fillos amorosos!
  
  Patria - murmuro en oración con dor,
  As nosas cidades arden coma un facho!
  O que se construíu con suor e amor,
  Foi realmente destruído para sempre?
  
  Pero a Familia non abandonará a súa Creación -
  Dará forza e caerá o adversario!
  Como se dixo no sabio libro de Deus -
  Rus' vencerá e marchará cara á estrela!
  
  A Wehrmacht foi derrotada, o sangue corre,
  Moscova, e despois o glorioso Stalingrado!
  E a Patria dará zume das maceiras,
  Para que unha metralleta sexa fácil cunha granada!
  
  Estaremos en Berlín - Stalin é o líder,
  Vicerrei de Deus na Terra onde hai pecado!
  Irmáns, non aforredes as criaturas fascistas,
  Entón haberá felicidade e éxito!
  Así cantan os pioneiros con sentimento e inspiración. E as súas voces son infantís, puras, doces.
  E aínda que teñen os pés espidos, derrubados, rabuñados, todos cubertos de roturas e contusións, e ata os dedos azuis polo frío, hai sorrisos brillantes nos beizos dos nenos e das nenas.
  E está claro que non se rendirán, senón que seguirán cantando e loitando.
  Lenin criounos para a felicidade do pobo,
  E o gran Stalin iluminaba o noso camiño...
  Ilich trouxo a liberdade santa a todos,
  O profesor sucesor derrotou aos inimigos!
  
  A SORTE DE PUTÍN CON HITLER
  Coa axuda dun ritual máxico, Hitler recibiu a sorte do presidente ruso Putin. E isto cambiou drasticamente o curso da historia. En primeiro lugar, gañouse a batalla aérea de Gran Bretaña. É certo que Hitler non se atreveu a aterrar, pero a Luftwaffe gañou o dominio nos ceos. Franco, nestas condicións, accedeu ao asalto a Xibraltar. Os alemáns capturaron esta fortaleza en dous días. E trasladaron tropas a África.
  A guerra coa URSS foi adiada. Pero isto só beneficiou aos nazis, e o Continente Escuro foi conquistado.
  A superioridade numérica dos fascistas e a mellor organización permitiulles conquistar África, Oriente Medio e a India nun ano.
  E en novembro de 1942, os nazis desembarcaron de súpeto e capturaron Gran Bretaña en once días.
  Despois, comezaron os preparativos para a guerra contra a URSS. Os alemáns despregaron novos tanques: Panthers, Tigers, Lions, preparados para a batalla. E o 22 de xuño de 1943 comezou a invasión.
  Por suposto, a URSS conseguiu prepararse ben para esta época en dous anos. O número de tanques aumentou a trinta e oito mil cento vinte divisións, o número de avións chegou a cincuenta mil. Tamén aumentou o número de armas e outros tipos de armas. Pero a Wehrmacht sumou moito. O número de tanques no Terceiro Reich pasou de seis mil a vinte mil en dous anos. E a súa calidade mellorou notablemente.
  A aviación no Terceiro Reich tamén subiu. O novo ME-309 estaba moi poderosamente armado e entrou en produción. Focke-Wulf, Yu-288 e Yu-188 eran máis fortes. E era grave. O Fritz tamén adquiriu lanzadores de gas, e moito máis. Incluíndo o rifle de asalto MP-44 máis potente.
  O máis importante é que os alemáns tiñan un gran número de infantería. Poderían utilizar tropas coloniais e soldados de Europa.
  Pero tamén había outros matices. O Exército Vermello non estaba preparado para a defensa. Non lle ensinaron a defenderse. E aínda que as fortificacións da Liña Molotov foron completadas, estaban demasiado preto da fronteira e non o suficientemente profundas.
  Ademais, os alemáns poderían atacar desde Turquía, Irán e India. Ademais, Xapón despregou tropas para unha ofensiva.
  Si, presionaron moito.
  E en tres meses a URSS foi derrotada e Moscova caeu. Dous meses despois, Rusia estaba completamente ocupada.
  Despois do cal Hitler decidiu atacar América. E aquí os alemáns tiveron sorte.
  Os tanques estadounidenses estaban débiles e os avións quedaban atrás. Pero os alemáns tiñan avións a reacción exitosos, e apareceron platillos voadores que eran completamente invulnerables ao lume de armas pequenas, e os submarinos non se viron afectados polo peróxido de hidróxeno. E tanques da serie E Aplastaron os Estados Unidos, aínda que con dificultade, pero máis pola distancia o 30 de xaneiro de 1946. Só os restos do exército estadounidense capitularon.
  E o 20 de abril de 1951, Hitler, temendo que os samuráis creasen unha bomba atómica, atacou Xapón... A guerra durou cun só obxectivo. Os nazis adquiriron tanques piramidais máis avanzados, poderosos pratos voadores con láseres e armas ultrasónicas. Sistemas de lanzamento múltiple de foguetes máis avanzados e moito máis.
  É dicir, Xapón non durou máis de seis meses. E a guerra rematou con outra vitoria da Wehrmacht.
  A sorte de Putin axudou a Hitler a conquistar o último imperio significativo da terra.
  E o 20 de abril de 1959 celebrouse un referendo mundial, que estableceu a forma imperial de goberno dunha potencia mundial, dirixida por Adolf Hitler.
  Xa en 1949, os alemáns voaron á Lúa. E o 20 de abril de 1957 tivo lugar un voo a Marte.
  Os nazis dominaban o sistema solar. E en todo o mundo había agora unha orde férrea e alemá. Aos setenta anos, Adolf Hitler converteuse en emperador mundial, grazas á sorte de Vladimir Putin. Este é un logro fenomenal.
  Entón queda explorar outros mundos, e a humanidade está unida. Non obstante, por suposto, hai moitos proxectos de construción de varios tipos en todo o mundo. Incluíndo un túnel subterráneo desde Chukotka ata Alaska. Pero o 1 de maio de 1959, Adolf Hitler estrelouse nun avión. E rematou o fantástico reinado do locutor. Ao parecer, Putin, coa súa fenomenal sorte, non estaba destinado a vivir máis de setenta anos.
  Pero Hitler xa tiña un herdeiro. A partir do número de nenos obtidos mediante inseminación artificial. Así que a dinastía de Adolf continuou. E a humanidade continuou proxectos de construción a varios niveis.
  Mesmo en África construíronse estradas, ferrocarrís e automóbiles, así como moitas cidades. E os negros traballaron aquí e levantaron a economía do continente escuro.
  A humanidade desenvolveuse e levantouse. A construción do comunismo estaba a suceder, e a vida das persoas era cada vez mellor.
  Despois de Hitler, o emperador foi gobernado polo seu fillo Lobo Primeiro. Era novo pero sabio, e elevou a humanidade a grandes alturas. Unha das ideas era aumentar o número de mulleres e experimentar con xenes. En concreto, decidiuse aumentar o número de femias para que houbese cinco veces máis que de machos.
  Ao mesmo tempo, en 1961, os cosmonautas do imperio voaron a Venus, e un ano despois a Mercurio. Un par de anos despois visitamos os satélites de Xúpiter. Tamén visitamos outros planetas. Ata que en 1980 visitouse o planeta máis afastado do sistema solar, Plutón. E foi xenial.
  E no ano dous mil comezou a primeira expedición sen estrelas. No planeta Terra, a criminalidade case desapareceu e as enfermidades e epidemias púxose fin, a xente esqueceuse da fame e da escaseza de mercadorías. A vida fíxose mellor e máis divertida.
  E construíuse un auténtico paraíso. E a xente non pelexaba entre si. A ciencia desenvolveuse rapidamente. E trouxo á xente a felicidade. Tamén se desenvolveron tecnoloxías. A obra mestra disto, por suposto, é o disco. Xa eran capaces de voar entre planetas. E os Krauts non podían ser parados.
  En Rusia, a guerra de guerrillas diminuíu rapidamente. A xente decidiu que non había posibilidades de derrocar aos nazis e tiñan que vivir. E a vida foi cada vez mellor. O imperio avanzaba cara ao comunismo. Despois do ano dous mil, moitos bens quedaron completamente libres. Non había persoas sen fogar, todos tiñan traballo. E construíronse casas moi bonitas. E todos tiñan coches, e todos tiñan Internet gratuíto, e moito máis.
  A vida subía. A xente sentíase ben. E pouco a pouco todos se foron acostumando a ser un só imperio. E a asimilación continuou.
  Os rusos e outros eslavos recibiron os mesmos dereitos que os alemáns. E outras nacións viviron ben baixo o dominio nazi.
  Os que non loitaban, non eran partidarios, vivían con dignidade. Os alemáns non realizaron accións punitivas sen razón.
  E efectivamente, en canto nos libramos dos partidarios, as represións cesaron inmediatamente.
  A política de ocupación foi flexible. Había tanto autogoberno como uso de persoal local. E en 2020, todas as persoas do planeta Terra recibiron a cidadanía e finalmente estableceuse a igualdade legal.
  Nese momento, a ciencia desenvolveuse tanto que a vellez foi derrotada e todos se volvían sempre novos e fermosos.
  E noutros planetas do sistema solar apareceron aldeas do Terceiro Reich. E así se fixo grande no mundo.
  Os nenos e nenas deste mundo comezaron a espallarse por toda a galaxia. A realidade virtual xa apareceu na matriz de Hypernet, e moito de todo marabilloso, novo e fermoso. Xa era posible reproducir calquera cousa.
  O Imperio do Terceiro Reich converteuse nun imperio de grandes posibilidades e conquistou o universo.
  E había cinco veces máis mulleres que homes. E todas son fermosas, rapazas novas, e os homes son mozos que non precisan raparse a barba. De feito, unha barba é só un primitivo atavismo animal.
  E na realidade virtual, xogos tan interesantes enfurecen e arden.
  Un destes todopoderosos Creadores do Universo, Friedrich Sfero, acaba de organizar o "entretemento" máis xenial.
  É dicir, unha batalla espacial. Por unha banda, as súas tropas que representan a Alemaña Orgullosa, por outra, o exército estrela de calquera amigo, o mesmo omnipotente creador do universo Harlequinade - a Terrible Alemaña. Isto significa que xa que as persoas omnipotentes están loitando, será divertido e chulo, ata o punto de imposible.
  O control do exército da Alemaña de Grozny estaba diminuíndo inexorablemente. Os abrazos de hiperplasma tentaron comprimir máis forte ao poderoso inimigo da Alemaña Orgullosa. Millóns e millóns de naves estelares atoparon a súa morte aquí. Moitas veces heroico, e ás veces ridículo. Morreron, cun sorriso nos beizos, coa esperanza de resucitar a tempo. Aínda que parecía moi arrepiante... O aerodinámico coloso en forma de gota brilla cunha luz especial que mastica os campos do espazo e do baleiro. As chamas corren polos corredores e pozos de ventilación da nave espacial. Millóns de soldados vivos, tanto humanos como representantes doutras razas, con miles de millóns de robots a bordo, intentan escapar da calor que todo consume. Case todas as persoas que loitan son nenas fermosas, pintadas con elaborados peiteados de estilo vangardista, coma se estivesen reunidos non para unha batalla brutal, senón para un baile de máscaras imperial. Un peiteado das nenas en forma de muíño de vento con aspas en forma de ás de pavón ardeu e ela berrou desgarrada. A dor é inimaxinablemente terrible e o coiro cabeludo literalmente arrinca. As aspas do muíño desprenden e despois xiran nun vórtice de nove ordes de distorsións cineespaciais.
  Pero os orcos e os elfos rugen especialmente para eles, realmente non pode ser máis pesadelo; Ou este é o rostro sonriente dun espírito pecador convocado por un feiticeiro necrófilo das máis baixas profundidades do inframundo, ou unha luz que baila polas cabanas e dobra os canóns das armas en forma dun terrible depredador extremadamente enfadado. E pode ser peor, o que é surrealista no debuxo dunha substancia destrutiva e ardente.
  E todo isto é a escala dunha nave estelar cuxo tamaño non é inferior a Mercurio... Porén, para os estándares do creador do universo, non tanto. O propio creador dunha realidade tan completamente material decidiu pasalo ben.
  Sfero Friedrich Katastrofov sentiu emoción e ao mesmo tempo satisfacción: un cero ao seu favor. O mozo creador-terminador fixo un xiro en U, afastándose do feixe de magoplasma e, ao son do crepitar dos raios gravinucleares que axitaban o baleiro, apuñalou outro magolet nas costas. Non é doado entrar, os vehículos de combate galopan como os cascos dos cabalos postos ao galope, e mesmo conducidos polo shaitan que reuniu todo o poder do inframundo. E non hai leis da física e da cosmoloxía coñecidas para as persoas atrasadas do pasado. O concepto de inercia é só a petición do creador.
  Agora (Constituído por Hyper-princeps-mago-plasma de tal tipo de materia incomprensible para a percepción humana, entón podes tomar calquera forma e modificación da existencia, cambiando o tamaño do núcleo dun fotón, cando colocas libremente todo o universo de billóns de parsecs de diámetro na palma da túa man!) Sfero optou por encarnar o corpo dun neno bioloxicamente modificado, que foi adestrado no poderoso e tecnoloxicamente avanzado imperio da Rusia Orgullosa, mesmo cando estaba madurando como embrión no útero. dunha incubadora-ordenador.
  Dende o momento da concepción, o adestramento comezou no sono, interrompido por impulsos de dor, nunha guerra cósmica especial. E aínda houbo erros, xa que as traxectorias dos magolets, carentes de inercia, eran totalmente imprevisibles. Pero Sfero non ten complexos respecto diso. Limitou deliberadamente as súas habilidades para facelos máis interesantes. Despois de todo, a Alemaña Orgullosa, repartida por miles de millóns de galaxias e un cuatrillón de mundos habitados, é unha creación, por suposto, dunha matriz virtual. E o xogo da guerra espacial debe obedecer as regras. Para que non haxa ningún caos. O neno é o creador. derrubou tres máis, faltando dúas veces. Os magomulses de sistemas de armas fabulosamente deseñados cortaron o baleiro e ata o obrigaron a desprenderse, como rebandas de tarta de queixo de mel, noutro nivel do universo. Aquí Sfero volveu mergullarse no burato no espazo, entrando en modo de ataque. Ao mesmo tempo, o Neno-Creador escolleu o momento para que non puidese ser gravado por sistemas de vixilancia cibernética que proporcionan unha visión completa do espazo circundante de Magolet de diversas modificacións.
  - A magomatriz de kinesisphoton absorbe! - dixo filosóficamente o neno Creador, derrubando outro loitador e esquivando os rechamantes tentáculos do princeps-plasma.
  O exército de Xulio César, a quen Sphero Federico encomendou o mando xeral, continuou a retroceder, aproveitando a súa superioridade numérica, mentres seguía facendo intentos infructuosos de envolvelo desde os flancos. O protexido de Harlequinade, Aníbal, dispersou cada vez máis tropas, tentando estirar a enorme armada baixo o seu mando sobre varios parsecs (un parsec é a distancia que percorre un raio de luz en dous anos e medio). A densidade das formacións de tropas diminuíu e o papel da habilidade individual aumentou. Aquí ambos bandos demostraron ser dignos, demostrando a acrobacia aérea e a arte de manobra. Pero as perdas foron colosais máis dun millón de naves estelares xa estaban queimadas no cobizoso facho da aniquilación.
  Sfero cambiou de súpeto a área da loita e atopouse xunto á moza máis fermosa. O neno creador e Valentina apretáronse as mans, os outros nenos e nenas moito máis numerosas guiñábanse un ollo. Apuntaron as baterías e abriron un tornado de hiperplasma de furacán en barcos, magolets dun só asento, cazas, bergantíns, destrutores, destrutores e outras pequenas embarcacións. Sphero brillou os seus ollos victorioso.
  O nivel xeral de adestramento dos loitadores que foron adestrados para a guerra, mesmo cando flotaban como embrións nunha especie de medio nutritivo, era moi elevado. Pero non sempre proviñan de moitas fendas e colapsos ao baleiro. En resposta, o inimigo disparou o seu lume despiadado, que mesmo tiña unha matriz persoal. Unha corrente de hiperplasma, queimando a protección da matriz debilitada e o campo semiespacial, atravesou a armadura. Aquí está, o espazo máxico, incapaz de resistir, rachou, un chorro de ultra-lugo multicolor caeu sobre a parella que dispara. Sphero ardeu inmediatamente (¡é unha sensación súper impresionante cando se aniquila a carne!), o brazo da parella da rapaza desapareceu ata o ombreiro, a perna ata o xeonllo, o torso ata as costelas. A beleza berrou e retrocedeu. ordenou Valentina.
  - Activar a ciberrexeneración.
  O corpo da nena (como o doutras persoas) levaba moito tempo que non era proteína. Esta é carne especial con inclusións hiperplasmáticas, mentres que as propias persoas son alimentadas por superenerxía. Así que a carne, despois de ser ferida, comezou a medrar lentamente. Relativamente lentamente, o proceso en si é visible a simple vista, a taxa de crecemento do tecido é de 0,9 centímetros por segundo. Pero a feroz batalla foi moi curta; a armadura queimouse en varios lugares máis. Dúas armas evaporáronse, seis soldados morreron, un mozo quedou medio queimado e unha nena perdeu temporalmente o coiro cabeludo e os dedos. Sfero, rindo, volveu, dicindo, canto conseguiches vencer ao portador do creador do universo? Milagrosamente, conseguimos evitar a detonación dos proxectís. Pero o dano é colosal, o aire desfácese, queixándose no baleiro. Con todo, os mozos responden con dignidade. O propio Sfero disparou un disparo de filigrana a man, noqueando un avión de ataque de tres asentos. Valentina, coa lingua alongada, lambeu o tipo nos beizos.
  - Megaquasar!
  - Imos ter unha erupción de plasma de hiperaniquilación (superdestrutiva)! - Ladrou o mozo Creador do universo.
  Dous magolets foron derrubados por outros canóns, e tres torres de tiro foron derrubadas sobre o destrutor. Pero foi nese momento cando o cruceiro de mísiles apuntou contra eles os seus canóns. O neno-creador, non sen pracer e emoción, sentiu o alento da morte no seu rostro. Unha vella cunha gadaña ameazou cun tamaño xigantesco malvado, e o capitán Sfero deu a orde.
  - Retiro flexible! Móvete coma unha serpe, a través do ourizo!
  A batería volveu correr, pero chegou un pouco tarde. Parecía que o baleiro doía de dor, e un torbellino hiperplasmático atravesaba. Un terrible golpe de gravioplasma colleu a batería. Cinco canóns e doce tripulantes á vez resultaron estar completamente evaporados. Sfero e as outras nenas foron botadas cara atrás por unha onda gravitatoria. O Neno-Creador sobrevoou, golpeando a cabeza nos abdominais da Valentina, de forma atlética, pero ao mesmo tempo extremadamente graciosa. E isto é difícil cando a carne na que tiveches que bater non é proteína:
  - Vaia, es un burato de colapso de púlsar! - murmurou Sfero. E sorriu cando unha descarga de hiperelectricidade o atravesou.
  Grandes fendas atravesaban a armadura. Cortaron como barrancos a superficie roxa do metal, máis dun millón de veces máis forte que o titanio. Que poder colosal se agocha no hiperplasma ou na súa variedade aínda máis avanzada, o plasma princeps, capaz de mover estrelas e extinguir quásares. Pero este é só o sexto, o sétimo, e así por diante estado da materia. De calquera molécula pódese obter un océano enteiro de hiperplasma. Teoricamente (isto aínda non está dispoñible para as persoas), unha partícula elemental reproducirá todo o universo. Ou destruír! Estas son as capacidades cuasi-divinas do hiperplasma.
  A batería deslízase ao longo do colapso flexible vibrando no kinesisspace, o soldado é presionado pola forza debilitada da inercia. A continuación, solta o resorte e a batería volve abrir lume só nun punto diferente do espazo.
  Friedrich Sfero manda:
  - Golpea cun feixe estreito, cambia as armas ao modo de baqueta concentrada.
  Dado que os ordenadores están apagados, hai que facelo manualmente. Regular a subministración de hiperplasma mediante o tambor. Pero facer algo así nin sequera é doado o que nos salva é que o programa de formación tamén prevé esta forza maior. Os nenos e nenas fan fronte a este problema no modo automático. Sfero Friedrich apunta a un barco de mísiles, disparando cunha lixeira vantaxe. Escóitase o chirrido máis fino do baleiro destruído, o barco esfrázase en anacos. A xulgar polo poder da explosión, prodúcese a detonación da munición. O punto de luz destrúe o coche. O magolet tamén foi destruído;
  As ás voan por separado e, ao mesmo tempo, a cola en chamas xira no baleiro.
  O bergantín inimigo recibe danos adicionais, pero responde con salvas masivas. Un regueiro penetra pola fenda, botando á moza fóra, deixando ao descuberto uns peitos de cor dourada con pezones de cor cinabrio que desprenden luminiscencia.
  Sphero grita de alegría:
  - Xa ves que chula! Chernodyrno!
  Valentina golpeou ao todopoderoso no seu xeonllo cuberto de pel de Magoplastik:
  - Princeps-quasar! Elipse pulsar! ¡Levanta a maza do teu cabaleiro máis alto!
  O bergantín en forma de gota erizaba de voleas. Espinosas gotas de orballo de hiperplasma salpicaron por todo o espazo de combate.
  Friedrich Sfero asubiou:
  - Dame un fotón, no colapso do abismo!
  Do costado saíu unha fragata e ao mesmo tempo estoupou a batería veciña. Parece que os rapaces non tiñan sorte, tropezaron cun foguete pesado ou un Vibro-campo que pulverizaba o metal máis duradeiro.
  O neno intentou torcer a plataforma para sobrevivir a tal ataque. Pero os adversarios tamén son profesionais de alto nivel que se graduaron case na mesma escola. O creador de Harlequinade tampouco é un estafador na Creación de Civilizacións!
  O canón tempropreon foi destruído. Foi dividido nunha pila de partes brillantes. A nena e o neno-Creador que serven a arma foron lanzados cara atrás coma se fosen alcanzados por un morcego. Chocaron contra a armadura cunha aceleración colosal, abollárona lixeiramente e eles mesmos quedaron moi aplanados, estremecéndose do choque cos seus corpos moi elásticos e duradeiros. Entón comezaron a despegar o revestimento resistente, dando forma normal ás súas fermosas figuras, en relevo como estatuas de deuses antigos.
  Sfero sentía frío na parte inferior do abdome. A densidade da erupción de plasma do inimigo intensificouse, parecía que as forzas novas foron atraídas á batalla. Por exemplo, o ultra-acoirazado en si ten o tamaño dun asteroide decente e a forma dun puñal masivo, repleto de emisores, emitiu un rico patrón de chorros hiperplasmáticos. Unha substancia curva, retorcida en forma de híbrido de boneca aniñada e acordeón, caeu sobre o cruceiro da Alemaña Orgullosa. Outras correntes de aniquilación esmagaron catro plataformas de artillería en forma de lágrima.
  Sfero evaporou a súa perna dereita ata o xeonllo, e sen esperar a que medrase naturalmente, creceu ao instante un membro.
  Xulio César, a pesar de todo o seu talento, estaba perdendo a batalla a superioridade numérica, cunha tecnoloxía aproximadamente igual, estaba do lado do inimigo. O único que quedaba por facer nunha situación tan difícil era retroceder, evitando o cerco. Sphero, sen unha punzada de conciencia, escoitou a través da conexión princeps as ordes dadas aos robots. Soaban un optimismo ilimitado, unha sede de vitoria rápida. A fragata de Xulio César recibiu varios danos e a súa velocidade diminuíu. Sfero sentíase furioso, o poder que creaba parecía estar perdendo, necesitaba destruír o maior número posible de inimigos. É dicir, ten a opción de gañar ou morrer. Aínda que é obvio que a destrución de varios Magolet; non cambiará case nada, pero este é case ese heroísmo incomparable dos individuos que se forma nun regato que esmaga calquera obstáculo. O neno, utilizando a memoria do portador, e de feito a súa propia creación (¡Como consegue estampar personalidades e cousas tan complexas estruturalmente é unha cuestión separada!) lembrou rapidamente o que lle perforaron durante numerosas sesións de adestramento. Debes evitar ser notado e manterte nas filas xerais dos robots. É moito máis difícil entrar neste camiño, pero a probabilidade de exposición é moito menor. Pero, por outra banda, ten dereito a sentarse neste momento crítico? Despois de todo, un soldado debe: coidar de preservar a vida, punto dous: exterminar o maior número de inimigos posible. En caso de contradición, esta é a tradición, facer unha elección a favor da segunda solución. Estes son os americanos de sempre: pensan máis en salvar a súa propia pel. Por iso perderon os ianquis e, ademais, a súa propaganda é débil. Carecía de totalidade e inclusión. Se lembramos a historia antiga da Terra: naqueles tempos nos que a humanidade estaba encadeada a un planeta. Un mundo terriblemente dividido, era necesario reunir a todas as nacións e pobos nun só puño. Varios imperios reclamárono. En primeiro lugar, EEUU, China, a Sociedade Islámica. O mundo facíase multipolar e literalmente estaba a ser destrozado, o número de estados independentes medraba, o separatismo das pequenas nacións convertíase nunha obsesión. Casa común A terra ardeu, a humanidade caía literalmente ao abismo! En tempos anteriores, había gobernantes poderosos que querían unir á humanidade. Este é, en primeiro lugar, Alexandre Magno, un dos comandantes máis destacados de todos os tempos e pobos. Era invencible, pero a providencia quería darlle unha vida demasiado curta. E así tivo posibilidades considerables, estaba construíndo un imperio internacional, levando a alta cultura helénica a Asia. Mesmo Cartago e a antiga Roma enviaron unha gran homenaxe ao macedonio, o eslavo máis destacado, da época antiga! Antes de Alexandre, a Gran Persia baixo varios reis (especialmente Ciro) logrou conquistas serias, desde a India ata Exipto, pero a doutrina: hai un gobernante para todo o mundo, foi o primeiro en presentar! En Roma, Xulio César reclamou o papel de gobernante mundial, pero a súa vida non foi o suficientemente longa. Despois de César, entre os emperadores non había comandantes o suficientemente fortes. O divino Agustín era enfermizo e fisicamente débil, o carismático Nerón era xeralmente terrible. Os gobernantes máis famosos, Diolectano e Constantino, loitaron máis por manter o status quo, sen pensar en conquistas serias. Houbo outros xenerais, despois da caída de Roma. Deles, as personalidades máis destacadas son: Genghis Khan, Tamerlán, Napoleón, Adolf Hitler, Stalin. Genghis Khan tivo moito éxito. Conquistou case toda a China, Afganistán, Khorezm e destacamentos avanzados chegaron á antiga Rus. Tiña excelentes posibilidades de gañar ninguén podía resistir as tropas cada vez maiores deste astuto e hábil comandante. Pero mesmo a súa longa vida segundo os estándares da Idade Media non foi suficiente para a conquista do mundo. Genghis Khan fundou unha dinastía, pero non había ninguén tan grande coma el, capaz de unir a todos os nómades. Igual que Tamerlán. Vitoria tras vitoria, un imperio enorme, e unha escisión, a destrución de Timurat, rifa entre fillos e netos. E non houbo un sucesor digno. Napoleón e Hitler, despois de conquistar Europa, romperon as costas contra Rusia. Desafortunadamente, a propia Rusia non logrou a dominación mundial. Un verdadeiro gran gobernante foi Stalin, quen transformou un país analfabeto que andaba con zapatos de bast nunha poderosa potencia industrial.
  E entón, no século XXI, o poder primeiro sobre Alemaña, e despois sobre o mundo, foi adquirido por unha misteriosa parella que posuía un incrible poder hiperintelectual.
  Crearon as últimas armas princeps-máxicas e a humanidade desenvolveuse gradualmente ata un estado de omnipotencia virtual.
  Pero a guerra é guerra, especialmente a guerra espacial, onde os erros de cálculo e as vítimas son inevitables. O guerreiro Friedrich Sfero, que decidiu arriscar, tivo sorte ata agora que conseguiu aniquilar catro vehículos de combate sen chamar a atención.
  - Haberá mingau de bidueiro para os pequenos! Ou máis ben princeps-plasma!
  Si, xogos tan interesantes son xogados por cidadáns do Imperio do Terceiro Reich, conquistando o universo.
  E como acabará todo isto e ata que alturas de omnipotencia pode chegar a humanidade, mesmo a imaxinación impotente.
  
  
  COG E PUNTO E O TERCEIRO REICH
  Na Segunda Guerra Mundial interviñeron as vítimas. Neste caso, os deseñadores de curtas son Vintik e Shpuntik. Cando se mudaron, acabaron en Berlín. Ben, como non sabían nada de política e do planeta Terra, pasaron ao servizo dos alemáns. E son técnicos de primeiro nivel. E participaron no desenvolvemento da Pantera. Deseñadores enxeñosos fixeron que a torre fose estreita e pequena, mellor protexida, pero máis lixeira. O motor e a transmisión colocáronse nunha unidade e a caixa de cambios estaba situada no propio motor. O chasis tamén se fixo máis sinxelo e lixeiro que na historia real. E a altura da "Pantera" era de só 1,8 metros. Como resultado, a armadura da fronte do casco de 80 mm instalouse en grandes ángulos de inclinación racional e volveuse practicamente impenetrable. A fronte da torre tiña 120 milímetros con pendente, e os lados estaban inclinados sesenta milímetros. O punto débil foron os lados do casco - só 40 milímetros. Pero o corpo era moi compacto e a parte superior tiña un gran ángulo de inclinación, e na parte inferior colocáronse escudos de 30 mm para cubrir os rolos. E toda esta beleza pesaba só 26 toneladas, cun motor de 650 cabalos de potencia. E a arma tiña unha lonxitude de cañón de 75 mm 70 EL, disparando 15 cartuchos por minuto.
  Ademais tamén hai boa visibilidade e óptica.
  Este tanque circulaba a unha velocidade de 70 quilómetros por hora, era impenetrable para os lados para canóns lixeiros, principalmente corenta e cinco, e fusís antitanque, levaba trinta e catro de fronte desde dous quilómetros e practicamente non se avariaba. E case todas as armas antitanque da URSS non penetraron na súa fronte.
  E a nova "Pantera" fixo un chapuzón na batalla de Kursk. Ao mesmo tempo, era máis doado de producir e requiría case a metade de metal que o Panther na historia real.
  Como resultado do uso deste tanque, os nazis romperon as defensas das tropas soviéticas e pecharon a caldeira, evitando Kursk. E así tomaron a iniciativa. E baseándose no seu éxito, tomaron Voronezh.
  Despois diso, Hitler ordenou ás tropas virar cara ao sur. E a armada de tropas trasladouse cara a Stalingrado.
  Os tanques alemáns están no seu mellor momento. E un equipo de nenas pelexa nunha Pantera, atravesando armas e vehículos soviéticos.
  Os alemáns entraron en Stalingrado... Pero iso non é todo. En África, o corpo de Rommel gañou unha serie de vitorias utilizando novos tanques. A situación para os aliados viuse agravada polo feito de que Vintik e Shpuntik tamén inventaron un caza a reacción. Ademais, é moi lixeiro, fácil de fabricar, maniobrable e fácil de controlar.
  E o novo avión VSh-162 converteuse na mellor máquina no aire, e danou moito á aviación aliada.
  Así que os nazis comezaron a avanzar en África cara a Exipto. Hitler negouse a tomar Stalingrado por asalto e detivo as súas tropas. Pero os Fritz comezaron a súa principal ofensiva nun rodeo cun avance ao mar Caspio. E a situación empeorou.
  E seguiron novas operacións no norte. Os nazis atacaron Suecia. E en poucos días obrigárona a capitular. E resultou xenial.
  Gerda e Charlotte levaron o Panther por toda Suecia e obrigaron aos soldados capturados a bicar os seus pés descalzos, mostrando a súa clase colosal. Estas rapazas son moi chulas aquí.
  Moitos homes da batalla rendéronse a eles. E bicou as plantas espidas.
  Pero agora estaban en Suecia, onde xa nevaba e facía frío.
  E os alemáns, liderados por Rommel, derrotaron aos británicos en Exipto. E agora chegaron a Oriente Medio e están tendo éxito tras éxito.
  A marcha das fermosas guerreiras non parou aí... Gerda dixo apaixonada, fregando o pé descalzo no metal:
  - Ben, o Tigre é, por suposto, un tanque que produce obras mestras e unha máquina colosal en canto a potencia. E sinxelo ao mesmo tempo!
  Charlotte comentou con preguiza:
  - Eu persoalmente prefiro "Lev". Xa que nada pode romper un coche así! E ten unha forma máis perfecta!
  Magda lembrou como lles mostraron o desfile do 7 de novembro e chistou:
  - Gustoume "Mouse", é moi grande! E con dúas armas á vez!
  Christina riu e deuse a volta no transporte:
  - Dúas armas nun coche - é xenial!
  Gerda balanceou as pernas no aire e comentou:
  - ¿É bo voar así? Chegaremos pronto a Australia?
  Charlotte meneou a cabeza.
  - Non! Non pronto! Para voar alí desde Suecia, case por todo o mundo!
  O avión realmente aterrou para repostar. As nenas correron fóra. Atopáronse nunha Medina quente, onde o avión fixo unha aterraxe de emerxencia. A pesar de finais de novembro, a temperatura aquí era duns trinta graos. E en Suecia, xusto cando saían, golpeou un ciclón frío e a temperatura baixou a menos trinta.
  As nenas correron o máis rápido que puideron para estar quentes ata o barco de transporte, e a xeada mordía os tacóns espidos das nenas. Non é doado non usar zapatos en principio, especialmente mentres se camiña.
  Pero agora as nenas corrían pola area quente de Medina. Os árabes miraron con medo ás mozas medio espidas, pero tiñan medo de tomar calquera medida. Aínda así, os alemáns teñen unha reputación moi formidable. Realmente percíbenos como unha nación de superhomes e, polo tanto, perdoan as pequenas bromas. Como cando as belezas corren en bikini.
  Despois do tempo frío, cando os teus pés están constantemente arrefriados, correr sobre area quente é moi agradable. Ás nenas gustoulles e divertíronse botándose area entre elas.
  Gerda, saltando así polo deserto, pensou que aínda era marabilloso vivir nun país no que era un verán constante. E que bo está...
  Soleado e limpo, o aire fresco sopra os teus rostros. Ou non moi fresco, senón aire quente do deserto.
  Charlotte comentou cun sorriso:
  - Agora estas terras pertencen ao Terceiro Reich. Nunca antes a humanidade estivo tan unida. Ou mellor dito, próximos, á unidade coma agora. E todo isto é en gran parte grazas ao xenio do Führer.
  Magda sinalou loxicamente:
  - En parte tamén porque Hitler tivo moita sorte. Por exemplo, os británicos caeron como chícharos. E a inmensidade de África non resultou ser un obstáculo. Si, todo estaba do noso lado aquí. Aínda que ás veces ocorreron erros!
  Cristina respondeu:
  - En termos de sorte, realmente non! Non tivemos sorte, por exemplo, co inverno do 41. Se non, tomarían Moscova daquela. E a guerra no leste remataría. E así aínda teremos que sacar a espiña estalinista.
  Gerda aceptou cun suspiro:
  - Supoño que terei que facelo! É unha mágoa! Tantos rapaces e rapazas bos morrerán!
  Magda chorou involuntariamente e dixo:
  - Morte... Que inxusta es! E ás veces chegas no momento equivocado!
  Gerda apresurouse a obxectar:
  - Ás veces non! E sempre é no momento equivocado! Xa sabes como queres vivir, e que renuentes tes a morrer!
  Christina sinalou loxicamente:
  - Queremos isto, porque somos fortes e sans. Pero unha avoa que ten cen anos e na que todo lle doe probablemente teña unha actitude completamente diferente ante a morte!
  Charlotte meneou a cabeza e dixo con temor:
  - ¡Oh Deus non! Deus non te faga vello!
  Gerda acenouno e deu unha patada á area co pé descalzo:
  - Non falemos disto! Se comezas a pensar en que é a vellez, volverás tolo ou estragarás a túa vida!
  Magda intentou consolar á rapaza loura:
  - Cando veña Xesús, todos os mortos resucitarán, e esta será eterna mocidade para sempre!
  Gerda sorriu e dixo con ternura:
  - Deus me libre!
  Cristina respondeu con rabia:
  - Pero eu son un ateo de principios. Non creo en Deus e non che aconsello!
  Gerda encolleu os seus fortes e curtidos ombreiros:
  - Non me chamaría un firme crente, pero... Hai moitas cousas que os materialistas e os ateos non poden explicar. Incluíndo a orixe do universo!
  Charlotte, mergullándose na area quente, respondeu:
  - Pero gústame máis a idea - moitos deuses. Que eles, estes Deuses Demiurgos, crearon colectivamente o universo e a Terra. Despois houbo unha loita entre eles, que provocou cataclismos e desastres naturais. Por iso ocorreron todo tipo de desgrazas. A loita dos deuses dá lugar a guerras entre as persoas!
  Gerda respondeu con seguridade:
  - ¡Pero sempre gaña o Deus alemán!
  Charlotte meneou a cabeza.
  - Isto non aconteceu durante a Primeira Guerra Mundial. Aínda que estabamos preto da vitoria!
  Christina asentiu vigorosamente:
  - Iso é! Foi necesario sacrificar temporalmente a Prusia Oriental, pero non retirar as tropas da fronte occidental. Despois rodearían e tomarían París. Francia capitula... Despois de todo, é derrotada. E ademais... Creo que se Gran Bretaña tivese mostrado teimosía, poderiamos atacala xunto con Italia, Turquía e Xapón. E esmagaríano con submarinos e coa acción unida das flotas!
  Magda sinalou:
  - Esqueciches de Rusia!
  Christina corrixiuse a si mesma:
  - Non esquecín nada! Rusia sería derrotada despois da rendición de Francia. Ademais, o tsar Nicolás II non é Stalin. O monarca de Rusia tería feito unha paz precipitada connosco, despois de sufrir a derrota. E nós... En resumo, Rusia durante a época do tsar era aínda máis débil que a Rusia comunista!
  Charlotte riu.
  - Así é! Pero, por suposto, perdemos a oportunidade entón. Adolf Hitler resultou ser máis intelixente. Concluíu un pacto de non agresión con Stalin e derrotou aos seus inimigos peza por peza. Esta é a sabedoría política!
  Christina sinalou:
  - Sería aínda máis lóxico acabar con Gran Bretaña e só entón atacar a Unión Soviética!
  Charlotte dixo cun sorriso:
  - Estou de acordo con isto!
  Gerda, pola contra, obxecta:
  - Se non tivesemos atacado a URSS en 1941, e non tivesemos derrotado as unidades do Exército Vermello que non estaban preparadas para unha guerra defensiva, poderían ternos atacado cando asaltamos Gran Bretaña. Así que non nos quedaba outra opción!
  Magda encolleuse de ombreiros:
  - ¡Stalin é un político coidadoso! Quizais non se arriscara a unha aventura así!
  Gerda comentou racionalmente:
  - Máis ben, é unha gran aposta por parte de Stalin para darnos a oportunidade de esmagar Gran Bretaña. Neste caso, caerían sobre el forzas superiores. E teríamos enterrado. E mentres Gran Bretaña resistía, Rusia aínda tiña unha oportunidade contra nós. Se non, debemos admitir que os nosos inimigos non teñen ningunha oportunidade!
  Charlotte tamén atopou algo ao que obxectar:
  - Ata que monstros como a URSS e os EUA sexan derrotados, é moi prematuro dicir que o inimigo non ten ningunha posibilidade. Fixemos moito e percorremos moito, pero... Aínda temos moitos problemas por diante. Isto é Australia agora. Outro fito para o exército alemán!
  Gerda respondeu confiada:
  - Tamén imos romper iso! Xa tiven dous paseos en Suíza e Suecia, pero polo menos en Australia fai moito máis calor.
  Charlotte riu e dixo con confianza:
  - Creo na nosa vitoria! Simplemente non pode ser doutro xeito!
  As nenas tiveron que deixar de quentar no deserto e volver ao transporte. O reposto foi exitoso. E ás nenas uníronse os seus vellos amigos do batallón Tigresa.
  As mozas deste destacamento de mulleres cazaban mujahidines baleiros. Que, con todo, foron poucos. E agora parten felices á conquista de Australia. Outro continente tan desexable para a Wehrmacht.
  Alemaña estaba reunindo forzas para o salto e preparándose para aterrar.
  Margaret coñeceu a antigas coñecidas Christina e Gerda con respecto. Despois de todo, non todos poden conseguir diamantes para a Cruz de Cabaleiro! Despois desta compañía, as nenas debían ser enviadas para a inseminación e para un campamento especial para dar descendencia. Entón, na compañía rusa, quizais non teñan tempo para participar.
  As belezas, con todo, parecían alegres e militantes. Xa non quería durmir e as nenas, encerradas nun camarote separado, charlaban.
  Magda, sentada nunha cadeira de coiro, comentou:
  - O paganismo, con toda a súa lóxica externa, tampouco pode responder a moitas preguntas. Por exemplo, de onde proviñan os numerosos deuses demiurgos?
  Charlotte riu e replicou:
  - Do mesmo xeito que o monoteísmo é incapaz de responder á pregunta, de onde veu o único Deus que creou o Universo?
  Magda encolleuse de ombreiros:
  - Esta é unha cuestión de como dicir... Pola fe aceptamos como axioma que Deus todopoderoso sempre existiu. E este é un axioma que non require proba.
  Christina comentou, movendo a cabeza:
  - É imposible imaxinar algo que existe eternamente, e é infinitamente forte e infinitamente sabio. Isto desafía a lóxica. Como vemos na Terra, o simple dá lugar ao complexo, e observamos a evolución. E despois do máis complexo veu o sinxelo. O que contradí a realidade observada.
  Por exemplo, a humanidade é cada vez máis complexa, non simplificada! E non nos degradamos para nada, senón que, ao contrario, cada vez somos máis perfectos!
  Charlotte riu e comentou:
  - ¡Lóxico! A evolución dos deuses leva á creación do omnipotente Deus Demiurgo!
  Magda dixo con dureza:
  - Tal filosofía pode destruír a alma!
  Charlotte entregou os ollos e espetou:
  - Pero a pregunta é, que idade ten o universo?
  Magda encolleu os seus ombreiros fortes e desenvolvidos:
  - Descoñecido! E por que tal pregunta?
  Charlotte respondeu racionalmente:
  - Isto ten que ver coa rebelión de Satanás. Satanás é un dos primeiros anxos, se non o máis antigo. Como lle chaman - Fillo do Amencer! E se se rebelou, probablemente non pasou moito tempo desde a súa creación e rebelión. Se non, resulta que se comportou con calma durante tantos miles de millóns de anos e de súpeto converteuse nun parvo.
  Magda engurrou o ceño e arrolou:
  - E entón que?
  Clever Charlotte comentou:
  - E os científicos din que o noso universo ten miles de millóns de anos! Leva tanto tempo ata que a luz das estrelas chegue ao planeta Terra! Pero segundo a Biblia, non poden ser millóns!
  Magda pensou un pouco e respondeu:
  - Deus creou a luz das estrelas que xa nos chegou. Adán e Eva eran adultos, non bebés. O sol, a lúa e as estrelas xa brillaban para eles. É dicir, o Señor creou o mundo en desenvolvemento. Así que todas as túas promesas non proban nada.
  Charlotte comentou teimudamente:
  - Ou quizais demostran que hai moitos deuses? Eses deuses que crearon o universo!
  Magda respondeu con certa vacilación:
  - O noso universo está máis ou menos unificado e estruturado, con todas as súas irregularidades. E a presenza de moitos deuses leva ao feito de que o universo estaría dividido en partes.
  Charlotte tamén se opuxo con bastante lóxica:
  - O acoirazado está sendo construído por moita xente! Con todo, o acoirazado é unha máquina sólida. Si, e o Universo está construído por moitos deuses demiurgos, pero isto non fai que o Universo sexa menos integral.
  Magda estendeu a cara e arrolou:
  - E iso soa lóxico! Pero esta é lóxica puramente humana. Non ten nada que ver co poder divino, que é incomprensible!
  Charlotte riu.
  - O argumento máis sinxelo é que os pensamentos do Señor son incomprensibles! E isto pódese referir e citar en todos os casos da vida!
  Magda murmurou:
  E en cada liña desta rama do Señor,
  Vexo nos soños o desexo de realizar o ideal...
  Pero estrañamente o noso pobo sofre case no inferno,
  E o déspota das finanzas encadenou cruelmente as nosas ás!
  Charlotte sorriu.
  - Comer ben! Por que non te inclinas ante o toco?
  Magda axitou o puño:
  - Xa ti!
  As nenas comezaron a aburrirse claramente... A conversa sobre relixión non saíu ben. De que máis podemos falar? Os pensamentos dos guerreiros do batallón SS eran limitados.
  Gerda tocou os tanques na conversa:
  - O noso "León" é simplemente a encarnación do espírito alemán! Tan grande e cunha pistola!
  Comentou Magda, masajeándolle coas mans a sola que coce:
  - E "rato" é aínda máis grande - significa máis forte! E a súa armadura é máis grosa! E dúas armas á vez!
  Charlotte exclamou encantada:
  - Encantador ratiño! Moeremos a todos en polvo!
  Magda colleuno e cantou:
  - Xurado e antigo, o inimigo xura de novo! Móeme, moeme en po! Pero o anxo non dorme, e todo sairá... E todo acabará ben! E todo rematará ben!
  Charlotte comentou astutamente:
  - Os que contan coa axuda dos anxos caen directamente ao inferno!
  Magda replicou:
  - Quen teña demos na cabeza, no futuro só hai inferno!
  Gerda comentou de súpeto:
  - ¡Charlotte e mais eu tiñamos unha estreita relación co T-34 cando estaban a probar! E xa sabes, este non é o peor tanque da Terra!
  A pelirroja comentou velenosamente:
  - Non é o mellor, pero... A súa visibilidade é bastante débil. Na práctica, é moi difícil golpear a un inimigo desde un tanque así. Hai que admitilo!
  Gerda sinalou loxicamente:
  - Armadura e torreta de boa forma. Aínda que "Tiger" -2 e "Lion" terán unha mellor protección lateral.
  Christina, esta moza traviesa pelirroja, comentou:
  - "León" tamén ten unha boa torreta, en canto á inclinación da testa. Pero a fronte do "Tiger"-2 case non está inclinada.
  Gerda respondeu:
  - Pero o grosor da armadura é de 180 milímetros. Isto compensa o menor ángulo da folla. En canto á torre, o "León" resultou mellor que o "Tigre", pero este, por suposto, non é o límite. Sei que os nosos deseñadores definitivamente crearán algo máis perfecto.
  E a fermosa moza bateu co pé descalzo na chapa de aceiro, de xeito que soou un trino musical.
  Os guerreiros aburriron. Querían durmir. Podes ver algo interesante alí...
  Mentres tanto, hai unha guerra no Cáucaso. Ademais do Panther, os alemáns tamén usaron o Tiger-2. Tamén un tanque de forma similar, pero un pouco máis grande, máis pesado cun canón de 88 mm e unha armadura máis grosa. Por suposto, un peso de trinta e cinco toneladas, máis, pero aínda non crítico, pódese loitar cun vello motor de 700 cabalos de potencia. Non obstante, Vintik e Shpuntik xa fabricaron un motor con 1000 cabalos de potencia. E "Tiger"-2 tamén comezou a voar literalmente. Apareceu o "León", cunha armadura aínda máis grosa, especialmente no lateral, e canóns de 105 mm.
  E cun peso de corenta e cinco toneladas, converteuse nun problema colosal para as tropas soviéticas.
  No inverno de corenta e tres - corenta e catro, o Cáucaso foi capturado polas tropas alemás. A guerra comezou a ser diferente ao escenario de Stalin.
  Os nazis capturaron a India en marzo e comezaron a avanzar cara a Australia. E ao mesmo tempo rastrillaban África.
  Stalin ofreceulles paz en calquera condición. Na primavera do corenta e catro, unha vez completada a conquista de África, Hitler aceptou a proposta de paz de Stalin.
  As condicións eran escravizantes, incluíndo o pago de reparacións e a subministración de materias primas e outras cousas ao Terceiro Reich.
  No verán de corenta e catro tivo lugar o desembarco en Gran Bretaña e Londres caeu nunha semana. Despois de que comezou unha gran ofensiva contra América. Vintik e Shpuntik fabricaron novos submarinos que navegaban máis rápido que os barcos e guiaban torpedos por radar. E non inventaron moitas outras cousas.
  O sistema láser en disquetes volveuse especialmente poderoso. E foi xenial.
  América aguantou ata xullo de 1945 e capitulou. Chegou un período de paz. Temporal é verdade...
  Hitler estaba descontento de que Xapón tomara demasiado territorio. E simplemente desexaba vinganza e ocupación da terra.
  E o 20 de abril de 1953 comezou a guerra con Xapón. O sucesor de Stalin, Beria, ofreceu a súa axuda a Hitler.
  O Führer aceptou, con certas condicións. É dicir, a URSS está loitando con toda forza, pero só recupera o sur de Sakhalin e a dorsal de Kuril.
  Beria, que seguiu rendendo unha homenaxe colosal a Hitler, aceptou estas condicións.
  A guerra foi mal para os xaponeses dende o principio. Os seus pratos voadores, que estaban armados con armas láser e raios de calor, eran especialmente molestos. E todo foi literalmente queimado ata converterse en cinzas e derretido en virutas de metal.
  A URSS lanzou á batalla os tanques T-54 e IS-7, que tamén eran máis fortes que os xaponeses, e avións a reacción.
  A guerra durou cinco meses e rematou coa vitoria e ocupación de Xapón. Resultou unha vitoria rotunda...
  E a tripulación do tanque de Alenka no IS-7 distinguiuse nas batallas. O coche funcionou ben e estrelou moitos mastodontes xaponeses.
  E as nenas dispararon usando os dedos espidos dos pés, e con bastante precisión.
  Pero estes son detalles...
  A URSS recuperou o sur de Sakhalin e a dorsal de Kuril. E así conseguiuse a autoridade e novas terras...
  Hitler, durante algún tempo, arrasou o resto do mundo baixo si mesmo. Pero a URSS foi unha angustia constante para el. O Führer quería novas conquistas e heroísmo da Wehrmacht.
  E entón o 20 de abril de 1958 comezou unha nova gran guerra cun ataque a Moscova.
  As nenas alemás pelexan no ceo. Albina e Alvina.
  Derriban avións soviéticos. As nenas están case espidas, só levan en bikini e descalzas. As armas de avión están dirixidas ao inimigo.
  Albina golpea un coche soviético e chirri:
  - Isto é un choque na nosa opinión!
  Alvina tamén corta un yak soviético e engade:
  - Pola gloria do noso imperio!
  E as mulleres guerreiras nun tempo tamén loitaron e loitaron co inimigo. E adoran torturar á xente.
  Un membro do Komsomol foi torturado. A nena espida foi desposuída e golpeada cun látego. Despois queimaron os pés descalzos do membro do Komsomol cunha vara quente. E teño que dicir que lles gustou.
  Despois romperon os dedos dos pés da nena. E a tortura máis elegante é prenderlle lume ao ventre de Venus cun facho. E a nena perdeu o coñecemento por un choque doloroso.
  Albina, con todo, non se acougou nin alí. Ela levou o facho ao peito espido da nena. E ela fritiuna. Despois cortou e devorou a carne tenra, exclamando:
  - Que delicioso está!
  Alvina fritou o outro pezón cunha luz e observou:
  - Si, isto é xenial!
  E ás mozas alemás gustoulles moito.
  Pero non todos son tales criaturas. Aquí Anastasia Witchakova e Akulina Orlova están loitando no ceo, contra os voitres alemáns.
  E mostran a súa habilidade e sabedoría.
  As nenas, por suposto, pelexan descalzas e en bikini. E apuntan regalos de morte ao inimigo.
  E cantan para si mesmos;
  - Gloria ao país do comunismo,
  Lenin inspirounos a loitar...
  A columna vertebral do fascismo está rota,
  Imos construír un mundo novo!
  Anastasia disparou contra o inimigo usando os seus dedos descalzos, derribou un avión alemán e falou:
  - Polo comunismo vermello!
  Akulina Orlova golpeou hábilmente ao inimigo usando as súas pernas espidas, cortouno e ladrou:
  - Pola vitoria do espírito ruso!
  E as nenas ruxiron ao unísono:
  - Pola Patria e Stalin!
  Esta é unha batalla tan dura que está a suceder ao longo da fronte.
  Os alemáns son certamente fortes. E avanzan, aínda que paseniño, con grandes danos.
  As nenas tamén pelexan na infantería...
  Nenas de Komsomol só en bragas.
  Aquí Alenka dispara unha ráfaga dunha metralleta, cortando aos nazis e eliminando toda unha liña de loitadores.
  Entón di:
  - Gloria a Rusia!
  Anyuta tamén dispara ao inimigo. Faino con moita precisión e claridade. E corta aos fascistas. Despois lanza unha granada cos seus dedos espidos, esnaquizando o tanque nazi e chirriando:
  - Pola Santa Rus'!
  Alla tamén dispara contra os inimigos. Faino con moita precisión. Co seu tacón espido lanza o don da morte, facéndoo maxistralmente. A pelirroja noquea aos Krauts e grita:
  -¡Para a época do comunismo!
  María tamén dispara ao inimigo. Sega aos fascistas, o que fai de forma extremadamente agresiva e chirriña:
  - Pola nosa nai de Rus!
  E cos dedos espidos volve lanzar unha granada. O tanque alemán, despois de sufrir danos, vólvese... E o kit de combate está rasgado.
  Marusya, esmagando aos fascistas. E cos tacóns espidos lanzou un montón de granadas e dixo:
  - Pola gran Patria!
  Estas son as mozas de aquí, só loitadoras dunha forza colosal. Así que todos son exterminados nunha fila.
  Estes son os cinco loitadores. E cantos fascistas se apresuran. E guerreiros negros están a participar na ofensiva. Hai que dicir que son rapaces extremadamente loitadores.
  Pero as nenas rusas segan sen cerimonia.
  Un fermoso batallón cando os guerreiros están case espidos. E así curtido e chocolate.
  E as poderosas máquinas alemás Yu-888 son visibles no ceo. Lanzaron bombas sobre as posicións soviéticas, esmagando ao inimigo. E actúan cunha eficacia colosal.
  Eve, lanzando bombas, presionando o seu tacón redondo e espido no pedal. Lanzando agasallos ás cidades soviéticas, ruxe:
  - O Terceiro Reich é invencible!
  Agatha estivo de acordo con isto, lanzando agasallos de destrución:
  - ¡Xa rompemos todos os nosos inimigos!
  E os nazis xa flúen por Moscova desde diferentes direccións.
  Entón Oleg e as nenas entraron de novo na batalla, axudando a Rusia, ou mellor dito á URSS.
  Aquí uniuse a eles outra rapaza descalza, Margarita. Tamén muller adulta, a escritora converteuse nunha nena duns doce anos a cambio da inmortalidade e está a realizar unha misión.
  Os guerreiros do século XXI volveron enfrontarse cos nazis do XX.
  O imperio marrón fascista ten moitos soldados. Corren coma un río sen fin.
  Oleg Rybachenko, derrubando aos nazis con espadas, tanto infantería como tanques, ruxiu:
  - Nunca cederemos!
  E un disco afiado voou do pé descalzo do rapaz!
  Margarita, esmagando os seus adversarios, mostrou os dentes, murmurou:
  - Hai un lugar no mundo para os feitos heroicos!
  E agullas velenosas espalladas dos pés descalzos da nena, golpeando os nazis e os seus avións e tanques.
  Natasha tamén botou os dedos descalzos, asasina, e berrou:
  - Nunca esqueceremos nin perdoaremos.
  E as súas espadas pasaron polo muíño contra os nazis.
  Zoya, separando os inimigos, berrou:
  - Para un novo pedido!
  E máis agullas espalladas dos seus pés nus. E tanto nos ollos como na gorxa dos soldados e avións nazis.
  Si, estaba claro que os guerreiros estaban emocionándose e volvéndose feroces.
  Agustín, cortando soldados brancos e tanques, chirriou:
  - A nosa vontade de ferro!
  E un novo e asasina agasallo voa dos seus pés descalzos. E caen os Takni e os loitadores brancos.
  Svetlana derruba ao muiñeiro, as súas espadas son como un raio.
  Os nazis están caendo como gavillas cortadas.
  A nena lanza agullas cos pés nus e chilla:
  - Gañará a nai Rusia!
  Oleg Rybachenko avanza contra os nazis. O neno de Terminator derruba ás tropas marróns.
  E ao mesmo tempo, os dedos dos pés das pernas espidas do neno botan agullas con veleno, desgarran troncos e derruban avións.
  O neno ruxe:
  - ¡Gloria ao futuro Rus!
  E en movemento córtalles a cabeza e o fociño a todos.
  Margarita tamén esmaga aos seus opoñentes.
  Os seus pés descalzos só brillan. Os nazis están morrendo en gran cantidade. O guerreiro grita:
  - A novas fronteiras!
  E entón a nena cólleo e corta...
  Unha masa de cadáveres de soldados fascistas.
  Pero Natasha está á ofensiva. Corta aos nazis xunto cos tanques e canta:
  - Rus é xenial e radiante,
  Son unha rapaza moi estraña!
  E os discos voan dos seus pés descalzos. Quen cortaba a gorxa aos fascistas. Si, esta é unha nena.
  Zoya está á ofensiva. Corta os soldados marróns coas dúas mans. Cuspir desde un tubo. E lanza agullas mortais cos seus dedos espidos - derruba tanques e avións.
  E ao mesmo tempo canta para si mesmo:
  - Eh, clube, imos!
  Eh, o meu favorito servirá!
  Agustín, derrubando aos nazis e exterminando aos soldados marróns, berra:
  - Todo peludo e en pel de animal,
  Atacou a policía antidisturbios cunha porra!
  E se lanza os seus dedos espidos ao inimigo, matará un elefante, e máis aínda un tanque.
  E entón el chirri:
  - Wolfhounds!
  Svetlana está á ofensiva. Pica, destroza aos nazis. Cos pés descalzos lánzalles agasallos da morte.
  Dirixe o muíño con espadas.
  Aplastou a moitos loitadores e berros:
  - Chega unha gran vitoria!
  E de novo a nena está en movemento salvaxe.
  E os seus pés descalzos lanzan agullas mortais, destruíndo tanques e avións.
  Oleg Rybachenko saltou. O neno fixo unha voltereta. Cortou a moitos nazis nun salto.
  Lanzou as agullas cos seus dedos espidos e borbullou:
  - Gloria á miña fermosa coraxe!
  E de novo o neno está en batalla.
  Margarita vai á ofensiva. Destroza todos os inimigos seguidos. As súas espadas son máis frías que as aspas dun muíño. E os dedos descalzos lanzan agasallos da morte, os tanques e os avións arden.
  Unha rapaza nun ataque salvaxe. Extermina aos guerreiros marróns sen cerimonia.
  E salta de cando en vez e se retorce!
  E agasallos da aniquilación voan dela.
  E os nazis caen mortos. E montículos enteiros de cadáveres están amoreados.
  Margarita chilla:
  - Son un vaqueiro americano!
  E de novo lanzouse a agulla aos seus pés descalzos.
  E despois outra ducia de agullas!
  Natasha tamén é moi chula á ofensiva.
  E bota cos pés descalzos, e cuspe dende un tubo.
  E berra a todo pulmón:
  - Estou a morte brillante! Todo o que tes que facer é morrer!
  E de novo a beleza está en movemento.
  Zoya asalta os cascallos dos cadáveres nazis. E tamén dos seus pés descalzos saen voando boomerangs de destrución.
  E os guerreiros marróns seguen caendo e caendo.
  Zoya grita:
  - Nena descalza, ela te derrotará!
  E unha ducia de agullas voan do talón espido da nena. Que van directos á gorxa dos nazis.
  Despois caen mortos.
  Ou mellor dito, completamente morto.
  Agustín á ofensiva. Destrúe as tropas marróns. As súas espadas levan a dúas mans. E é unha guerreira tan marabillosa.
  Un tornado atravesa as tropas fascistas.
  Unha nena de pelo vermello ruxe:
  - O futuro está escondido! Pero será vitorioso!
  E no ataque, unha beleza con cabelo ardente.
  Agostiño ruxe de éxtase salvaxe:
  - ¡Os deuses da guerra destrozarán todo!
  E o guerreiro está á ofensiva.
  E os seus pés descalzos botan moitas agullas afiadas e velenosas.
  Svetlana na batalla. E tan chispeante e combativo. As súas pernas espidas botan fóra tantas cousas asasinas. Non unha persoa, senón a morte con cabelos louros.
  Pero se rompe, non poderás detelo.
  Svetlana canta:
  - A vida non será mel,
  Entón, súbete a un baile redondo!
  Que o teu soño se faga realidade -
  A beleza converte a un home nun escravo!
  E o movemento da nena descalza faise cada vez máis furioso.
  O ataque de Oleg estase acelerando. O neno vence aos nazis.
  Os seus pés descalzos lanzan agullas afiadas - destrozando tanques e avións.
  O mozo guerreiro grita:
  - O imperio tolo destrozará a todos!
  E de novo o neno está en movemento.
  Margarita é unha rapaza salvaxe na súa actividade. E debulla aos inimigos.
  Así que lanzou un chícharo con explosivos coa perna núa. Estoupará e inmediatamente arroxará un cento de nazis e dez tanques.
  A nena berra:
  - A vitoria aínda nos chegará!
  E dirixirá o muíño con espadas: os barrís do tanque voan en diferentes direccións.
  Natasha acelerou os seus movementos. A rapaza corta aos guerreiros marróns. E ao mesmo tempo berra:
  - A vitoria agarda ao Imperio Ruso.
  E exterminemos aos nazis a un ritmo acelerado.
  Natasha é unha rapaza terminadora.
  Non pensa parar e diminuír a velocidade, e os tanques e os avións son derrubados.
  Zoya está á ofensiva. As súas espadas parecen cortar carne e ensalada de metal. A nena berra a todo pulmón:
  - A nosa salvación está en vigor!
  E os dedos descalzos tamén botan esas agullas.
  E moita xente coa gorxa atravesada, montículos de cadáveres, así como tanques rotos e avións abatidos por aí.
  Agustín é unha nena tola. E destrúe a todos coma se dun robot feito de hiperplasma se tratase.
  Xa destruíu máis de cen nazis. Pero todo vai collendo ritmo. E o guerreiro tamén ruxe.
  - Son tan invencible! O máis chulo do mundo!
  E de novo a beleza está ao ataque.
  E dos seus dedos espidos, un chícharo sae voando. E trescentos nazis e unha ducia de tanques foron destrozados por unha poderosa explosión.
  Agustín cantaba:
  -Non te atreves a apoderarte da nosa terra!
  Svetlana tamén está á ofensiva. E non che dá tregua. Moza salvaxe terminadora.
  E corta aos inimigos e extermina aos nazis. E unha masa de loitadores pardos xa caera na cuneta e polas estradas.
  Os seis foron salvaxes. Foi unha batalla salvaxe.
  Oleg Rybachenko volve á acción. E avanza, axitando as dúas espadas. E o neno terminador leva o muíño. Os nazis mortos caen.
  Masa de cadáveres. Montañas enteiras de corpos sanguentos.
  O neno escritor lembra unha estratexia salvaxe. Onde tamén se mesturaban cabalos e persoas.
  Oleg Rybachenko grita:
  - Ai da mente!
  E haberá toneladas de diñeiro!
  E Terminator Boy nun novo movemento. E os seus pés descalzos collerán algo e botaránllo.
  O neno xenio ruxiu:
  - Clase maxistral e Adidas!
  Resultou un espectáculo moi chulo. E cantos nazis foron asasinados? E mataron o maior número dos máis grandes loitadores marróns.
  Margarita tamén está en batalla. Destrúe os exércitos de canela e aceiro e ruxe:
  - Gran rexemento de choque! Conducimos a todos ao cadaleito!
  E as súas espadas cortaron aos nazis. A masa de loitadores marróns xa se derrubou.
  A nena rosmou:
  - ¡Estou aínda máis chulo ca unha pantera! Demostra que es o mellor!
  E un chícharo cun poderoso explosivo sairá voando do talón espido da nena.
  E golpeará o inimigo.
  E tomará e destruirá algúns dos inimigos, tanques e mesmo avións.
  E Natasha ten autoridade. E golpea aos seus opoñentes e non defraudará a ninguén.
  Cantos nazis mataches xa?
  E os seus dentes son tan afiados. E os ollos son tan de zafiro. Esta rapaza é o principal verdugo. Aínda que todos os seus socios son verdugos!
  Natasha grita:
  - Estou tolo! Haberá unha multa para ti!
  E de novo a nena matará a moitos nazis con espadas.
  Zoya está en movemento e derrubou moitos guerreiros marróns.
  E os pés descalzos botan agullas. Cada agulla mata a varios nazis. Estas rapazas son realmente fermosas.
  Agustín avanza e esmaga aos seus opoñentes. E ao mesmo tempo non se esquece de berrar:
  - Non podes escapar do cadaleito!
  E a nena collerá os seus dentes e páraos!
  E tal pelirroja... Os seus cabelos revolotean ao vento coma un estandarte proletario.
  E todo emana literalmente da ira.
  Svetlana está en movemento. Aquí cortei moitos cranios e torretas de tanques. Unha guerreira que mostra os dentes.
  Mostra a lingua. E despois cuspe fóra do tubo. Entón el ouvea:
  - Estaredes mortos!
  E de novo, agullas mortais voan dos seus pés descalzos, golpeando infantería e avións.
  Oleg Rybachenko salta e salta.
  Un neno descalzo emite un montón de agullas, derruba tanques e canta:
  - Imos de camiñada, abre unha gran conta!
  O mozo guerreiro está no seu mellor momento.
  Xa ten bastantes anos, pero parece un neno. Só moi forte e musculoso.
  Oleg Rybachenko cantou:
  - Aínda que o xogo non siga as regras, imos romper a fraternidade!
  E de novo, agullas mortais e rechamantes voaron dos seus pés descalzos.
  Margarita cantou con deleite:
  - Nada é imposible! Creo que haberá un amencer de liberdade!
  A nena volveu lanzar unha fervenza letal de agullas contra os nazis e os seus tanques, e continuou:
  - ¡A escuridade desaparecerá! As rosas de maio florecerán!
  E en canto a guerreira lanzou un chícharo cos dedos espidos dos pés, un milleiro de nazis voaron inmediatamente polo aire. Si, o exército do imperio marrón e infernal está a derreterse xusto ante os nosos ollos.
  Natasha na batalla. Salta coma unha cobra. Explota os inimigos. E tantos nazis morren e chocan avións.
  A nena usábaas con espadas, grans de carbón e lanzas. E agullas.
  Ao mesmo tempo, ruxe:
  - Creo que a vitoria chegará!
  E a gloria dos rusos atopará!
  Os dedos descalzos lanzan novas agullas, atravesando aos adversarios.
  Zoya está en movemento salvaxe. Avanzando contra os nazis. Picalos en anacos pequenos.
  A guerreira lanza agullas cos seus dedos espidos. Golpea aos opoñentes e logo ruge:
  - A nosa vitoria completa está preto!
  E dirixe un muíño salvaxe con espadas, varrendo tanques. Esta é realmente unha nena coma unha nena!
  Pero a cobra de Agustín pasou á ofensiva. Esta muller é un pesadelo para todos.
  E se se acende, significa que se acende.
  Despois a pelirroja tomarao e cantará:
  - Abrirei todas as caveiras! Son un gran soño!
  E agora as súas espadas están en acción e cortan carne e metal.
  Svetlana tamén vai á ofensiva. Esta rapaza non ten inhibicións. En canto é cortado, unha masa de cadáveres espállase, e avións e tanques están por aí.
  O terminador loiro ruxe:
  - Que ben será! Que bo será - xa o sei!
  E entón un chícharo asasina voa dela.
  Oleg volverá cortar a cen nazis, varrendo como un meteoro. E collerá unha bomba e tíraa.
  É de tamaño pequeno, pero é mortal...
  Como se rasgará en anacos pequenos.
  O neno de Terminator berrou:
  - A xuventude tormentosa das máquinas asustadas!
  Margarita volverá facelo na batalla.
  E reducirá moitos loitadores marróns. E corta grandes claros.
  A nena berra:
  - A lambada é o noso baile na area!
  E golpeará con renovado vigor.
  Natasha está aínda máis furiosa á ofensiva. Así é como golea aos nazis. Non é moi doado para eles resistirse a tales nenas.
  Natasha colleuno e cantou:
  - Correr no lugar é unha reconciliación xeral!
  E a guerreira desatou tal fervenza de golpes sobre os seus adversarios.
  E lanza discos cos pés nus.
  Aquí corría o muíño. A masa de xefes do exército marrón rolou e os tanques arderon.
  Ela é unha beleza loitadora. Golpea-te cunha armada tan amarela.
  Zoya está en movemento, esmagando a todos. E as súas espadas son como tesoiras da morte.
  A rapaza é simplemente encantadora. E os seus pés nus botan agullas moi velenosas.
  Golpear aos opoñentes. Perforan a gorxa e fan cadaleitos, fan explotar tanques e avións.
  Zoya colleuno e chirriu:
  - Se non hai auga na billa...
  Natasha gritou encantada:
  -Entón é culpa túa!
  E cos seus dedos espidos lanza algo que mata a fondo. Esta é verdadeiramente unha rapaza de nenas.
  E unha espada voaba das súas pernas espidas. E afectará a moitos loitadores, cortando as torres dos tanques.
  Agustín en movemento. Rápido e único na súa beleza.
  Que cabelo brillante ten. Ondean coma unha pancarta proletaria. Esta rapaza é unha auténtica raposa.
  E corta aos seus opoñentes, coma se nacese con espadas nas mans.
  Pelirroja, maldita besta!
  Agustín colleuno e asubiou:
  - Será unha cabeza de touro - os loitadores non perderán a cabeza!
  E así ela volveu esmagar a moitos loitadores.
  Oleg Rybachenko murmurou:
  - Só o que necesitas! Que rapaza!
  Margarita, lanzando un puñal co pé descalzo, rompendo a torreta do tanque, confirmou:
  - Nena grande e chula!
  Agustín concordou con isto:
  - Son un guerreiro que morderá a calquera!
  E de novo, cos seus dedos espidos, lanzará unha cousa asasina.
  Svetlana non é inferior aos seus opoñentes na batalla. Non é unha nena, senón para acabar cunha bruxa así entre as chamas.
  E berros:
  - Que ceo azul!
  Agustín, soltando a folla co pé descalzo, cortando a torreta do tanque, confirmou:
  - Non somos partidarios do roubo!
  Svetlana, cortando aos inimigos e derribando avións, chirou:
  - Non fai falla un coitelo para matar a un parvo...
  Zoya chirriou, lanzando agullas coas súas pernas espidas e curtidas:
  - Vai mentirlle coma un tolo!
  Natasha, cortando aos nazis, engadiu:
  - E faino con el por un centavo!
  E os guerreiros tomarano e saltarán. Son tan sanguentos e frescos. En xeral, hai moita emoción neles.
  Oleg Rybachenko parece moi elegante na batalla.
  Margarita cantou:
  - O golpe é forte, pero o tipo está interesado...
  O neno xenio lanzou co pé algo así como unha hélice de helicóptero. Corteille un par de centos de cabezas dos nazis e dos tanques, e chirriei:
  - Moi deportivo!
  E ambos -un neno e unha nena- en plena calada.
  Oleg, cortando os soldados marróns, borbullou:
  - E haberá unha gran vitoria para nós!
  Margarita asubiou en resposta:
  -Matamos a todos - cos pés descalzos!
  A moza é realmente unha terminadora tan activa.
  Natasha cantou á ofensiva:
  - Nunha guerra santa!
  E o guerreiro lanzou un disco boomerang afiado. Voou en arco, cortando moitos nazis e torres de tanques.
  Zoya engadiu, continuando coa destrución:
  - Será a nosa vitoria!
  E agullas novas voaron dos seus pés descalzos. E golpearon moitos cazas e avións.
  A rapaza loura dixo:
  - Imos xaque mate ao inimigo!
  E amosou a súa lingua.
  Agustín, axitando as pernas e lanzando esvásticas de bordos afiados, borbullou:
  - Bandeira imperial adiante!
  Svetlana confirmou facilmente:
  - Gloria aos heroes caídos!
  E as nenas gritaron ao unísono, esmagando aos nazis:
  - Ninguén nos vai parar!
  E agora os discos voan dos pés descalzos dos guerreiros. A carne é rachada e as torretas de tanques son demolidas.
  E outra vez o ouveo:
  - Ninguén nos vai derrotar!
  Natasha voou no aire. Ela destrozou os seus opoñentes e os voitres alados, e emitiu:
  - ¡Somos lobas, asando o inimigo!
  E dos seus dedos espidos sairá voando un disco moi mortal.
  A nena ata se retorce de éxtase.
  E entón murmura:
  - Os nosos tacóns adoran o lume!
  Si, as mozas son moi sexys.
  Oleg Rybachenko gorgoteou:
  - Ai, é cedo, a seguridade dáno!
  E fixo un ollo aos guerreiros. Rin e mostran os dentes en resposta.
  Natasha picou aos nazis e berrou:
  - Non hai alegría no noso mundo sen loita!
  O neno obxectou:
  - Ás veces mesmo loitar non é divertido!
  Natasha aceptou:
  - Se non tes forzas, entón si...
  Pero os guerreiros sempre estamos sans!
  A nena lanzou agullas ao inimigo cos seus dedos espidos, fixo explotar unha masa de tanques e cantou:
  - Un soldado sempre está sa,
  E listo para a fazaña!
  Despois de que Natasha volveu cortar contra os inimigos, demolendo as torres dos tanques.
  Zoya é unha ladrón moi rápida. Ela lanzou un barril enteiro contra os nazis. E destrozou un par de miles cunha explosión.
  Entón ela chirriou:
  - Non pares, os nosos tacóns brillan!
  E a rapaza está en roupa de combate!
  Agustín tampouco é débil na batalla. Así é como golea aos nazis. Coma se estivese a tirar dunha gavilla con cadeas.
  E cortando aos adversarios, canta:
  - Coidado que será bo,
  Haberá empanada no outono!
  O demo pelirrojo realmente ara na batalla, como un gato na caixa.
  Pero como loita Svetlana. E os nazis obtéñeno dela.
  E se bate, pega.
  Del saen salpicaduras sanguentas.
  Svetlana comentou con dureza cando salpicaduras de metal voaban dos seus pés descalzos, derretindo as caveiras e as torretas dos tanques:
  - Gloria a Rusia, moita gloria!
  Os tanques corren cara adiante...
  Divisións en camisas vermellas -
  Saúdos ao pobo ruso!
  Así que as nenas enfrontáronse aos nazis. Así, córtanse e trituran. Non guerreiros, senón panteras que se libraron das súas cadeas.
  Oleg está en batalla e ataca aos nazis. Gáteos sen piedade, corta os tanques e grita:
  - ¡Somos coma touros!
  Margarita, esmagando o exército marrón e cortando os tanques, colleu:
  - ¡Somos coma touros!
  Natasha colleuno e berrou, cortando os soldados marróns xunto cos tanques:
  - Non podes mentir!
  Zoya destrozou aos nazis e chirriu:
  - Non, non a man!
  E tamén collerá e soltará a estrela co pé descalzo e acabará con moitos fascistas.
  Natasha colleuno e berrou:
  - A nosa televisión arde!
  E unha morea de agullas voa da súa perna núa.
  Zoya, tamén destruíndo os nazis e os seus tanques, chirriu:
  - A nosa amizade é monolítica!
  E de novo lánzase con tanta forza que os círculos se difuminan en todas as direccións. Esta rapaza é pura destrución dos adversarios.
  A nena, cos seus dedos espidos, collerá e lanzará tres bumerangs. E isto provocou aínda máis cadáveres.
  Despois diso, a beleza emitirá:
  - Non lle daremos piedade ao inimigo! Haberá un cadáver!
  E de novo o asasino voa do talón espido.
  Agustín tamén sinalou con bastante lóxica:
  - Non só un cadáver, senón moitos!
  Despois diso, a nena colleuno e andou descalza polas pozas ensanguentadas. E matou a moitos nazis.
  E como ruxe:
  - Masa de asasinatos!
  E despois golpea coa cabeza ao xeneral de Hitler. Romperalle o cranio e daralle:
  - Banzai! Irás ao ceo!
  Svetlana está moi furiosa na ofensiva, especialmente derrubando tanques, chirridos:
  - Non haberá piedade para ti!
  E unha ducia de agullas saen voando dos seus dedos espidos. Mentres ela atravesa a todos, os avións colapsan. E o guerreiro realmente intenta destrozar e matar.
  Oleg Rybachenko grita:
  - Bonito martelo!
  E o neno tamén lanza co pé descalzo unha estrela tan chula en forma de esvástica. Un híbrido intrincado.
  E a masa de nazis colapsou.
  Oleg ruxiu:
  - Banzai!
  E o neno está de novo no ataque salvaxe. Non, o poder simplemente está a ferver nel, e os volcáns están gorgoteando!
  Margarita en movemento. Abrirá os estómagos de todos.
  A nena botará cincuenta agullas á vez co pé. E moitos tipos diferentes de inimigos foron mortos, tanques e avións foron eliminados.
  Margarita cantou en termos de alegría:
  - Un dous! A pena non é un problema!
  Nunca debes desanimarte!
  Manteña o nariz e o rabo altos.
  Saiba que un verdadeiro amigo sempre está contigo!
  Esta é unha empresa tan agresiva. A nena dará un golpe e berrará:
  - O presidente do dragón converterase nun cadáver!
  Natasha é só unha especie de terminador na batalla. E ela ruxiu:
  - Banzai! Conseguilo rapidamente!
  E unha granada voou do seu pé descalzo. E golpea aos nazis coma un cravo. E destruirá unha masa de mastodontes e máquinas aladas e infernais.
  Que guerreiro! Para todos os guerreiros - guerreiro!
  Zoya tamén está á ofensiva. Unha cadela tan furiosa.
  E ela colleuno e borbullou:
  - O noso Pai é o propio Deus Branco!
  E pegará aos nazis cun triplo muíño!
  E Agustín volveu ruxindo:
  - E meu Deus é negro!
  De feito, a pelirroja é a propia encarnación do engano e da mezquindade. Para os inimigos, claro. E para os seus amigos é unha querida.
  E como o collerá e o botará cos dedos espidos. E había moitos guerreiros do imperio marrón, así como os seus tanques e avións.
  A pelirroja gritou:
  - ¡Rusia e o Deus negro están detrás de nós!
  Un guerreiro cun potencial de combate moi grande. Non, é mellor non meterse nun destes. Como as torres dos tanques, as ás dos avións fascistas quítanse.
  Agustín asubiou:
  - Moeremos todos os traidores en pó!
  E fai un ollo aos seus compañeiros. Si, esta rapaza ardente non é exactamente algo que poida dar paz. Salvo a paz da morte!
  Svetlana, esmagando aos seus inimigos, dixo:
  - ¡Matámoste cunha cola!
  Agustín confirmou:
  - ¡Mataremos a todos!
  E dos seus pés descalzos volve voar o agasallo da aniquilación total! E tantos tanques e avións explotaron en pequenas virutas á vez.
  Oleg cantou en resposta:
  - Será un completo banzai!
  Agostiño, destrozando os nazis coas súas mans espidas, picándoos con espadas e lanzando agullas cos seus dedos espidos, destruíndo tanques e avións á vez, dixo:
  - En resumo! En resumo!
  Natasha, destruíndo os guerreiros marróns, chirriu:
  - En resumo - banzai!
  E imos cortar aos teus opoñentes con ferocidade salvaxe.
  Oleg Rybachenko, separando aos seus opoñentes, dixo:
  - Este gambito non é chinés,
  E créame, o debut é tailandés!
  E de novo un disco afiado e cortante de metal voou do pé descalzo do neno. Cortou tanto as torretas dos tanques como as colas dos avións.
  Margarita, cortando os guerreiros do imperio marrón e a armadura dos tanques, cantou:
  - E a quen atoparemos na batalla?
  E a quen atoparemos na batalla...
  Non imos bromear con iso -
  ¡Destrozarémoste!
  ¡Destrozarémoste!
  Daquela traballaron ben cos nazis... E a Rusia soviética derrotou ao imperio marrón durante o asalto de Moscova.
  A guerra aínda non rematou, pero a URSS xa ten a oportunidade de derrotar aos propios nazis. Así que os seis tiveron de novo que interromper a súa súper e xenial misión.
  
  UNHA URSS ENTRE LOBOS
  O peche foi causado por unha erupción solar, o que provocou que os Estados Unidos, Gran Bretaña e as súas colonias escureceran o 22 de xuño de 1941. Nun principio, isto non afectou especialmente o curso da guerra. Os alemáns avanzaron como na historia real. O Führer tamén virou cara ao sur, e Xapón adoptou unha actitude de espera... E de novo, o inverno xeado salvou ao Exército Vermello da derrota total e permitiulle lanzar unha contraofensiva preto de Moscova. Mentres tanto, Xapón apoderouse daquelas posesións do océano Pacífico que antes pertencían a Gran Bretaña e aos Estados Unidos, e ás que agora non podían chegar as forzas adicionais.
  Na fronte oriental na primavera e principios do verán, os alemáns gañaron unha serie de vitorias e comezaron de novo o seu ataque contra Stalingrado. Porén, aí comezaron as discrepancias coa realidade. A ausencia dunha segunda fronte permitiu aos alemáns transferir máis tropas de Europa e de Libia, deixando alí só guarnicións italianas.
  E a ofensiva comezou non só en Stalingrado, senón tamén en Tikhvin. E agora estaba comandado por Rommel, a quen o Führer valoraba moito pola derrota dos británicos en Libia e a captura de Tolbuk.
  Os primeiros tanques Tiger tamén participaron nas batallas. Rommel lanzou o seu ataque pola noite e conseguiu tomar as tropas soviéticas por sorpresa. A situación agravouse polo feito de que os alemáns tiñan vantaxe na aviación e non desperdiciaban enerxía loitando contra os aliados.
  O piloto Marcel foi rapidamente gañando contas na fronte oriental. Xa en xuño de 1942, superou o número de avións abatidos en cento cincuenta e recibiu a Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro con espadas de follas de carballo de prata e diamantes.
  Pero este foi só o comezo dunha carreira.
  No ceo era realmente máis difícil para o Exército Vermello. E os alemáns puideron tomar Tikhvin, e despois varias cidades máis e cortar Leningrado cun dobre anel, bloqueando esta cidade de novo.
  O mando soviético intentou atravesar Leningrado e atacar polo centro. Pero non había forza suficiente para acadar o éxito nestas áreas.
  O único consolo foi que os nazis estaban atrapados en Stalingrado, o que lles deu a oportunidade de reunir novas reservas.
  Pero Leningrado permaneceu bloqueado. Türkiye e Xapón aínda non entraran na guerra e a URSS tivo a oportunidade de cambiar o rumbo da loita. En novembro de 1942, as tropas soviéticas lanzaron unha ofensiva tanto en Rzhev como en Stalingrado.
  Non foi posible acadar o éxito preto de Rzhev. Pero en Stalingrado o anel estaba pechado. Pero como resultou por un tempo. O Terceiro Reich tiña moitas máis reservas, e Rommel lanzou unha ofensiva cara a Stalingrado dende o norte, e Mainstein dende o sur.
  A situación agravouse aínda máis pola entrada inesperada de Xapón na guerra. Os samuráis, a pesar de estar limitados pola batalla en China, atacaron Vladivostok.
  Hirohito probablemente temía que o Terceiro Reich perdese e entrase na guerra.
  Ademais, Xapón tiña suficientes recursos e infantería para as ofensivas a gran escala.
  O Exército Vermello quedou atrapado e Rommel conseguiu abrirse paso desde o norte ata Stalingrado. Mainstein foi detido temporalmente, pero despois de recibir reforzos adicionais e apoio de Paulus, uniuse ás tropas xa desbloqueadas.
  Así, xurdiu outro anel no que se atopaban as tropas soviéticas.
  Despois de teimosos combates, a maioría deles foron destruídos e capturados. Despois do cal os alemáns completaron a toma de Stalingrado. E en marzo de 1943, Türkiye tamén entrou na guerra. A situación facíase aínda máis complicada. Os alemáns mantiveron a superioridade no aire. Marcel superou a conta de trescentos avións derrubados e converteuse no primeiro alemán en recibir a segunda Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro con espadas e diamantes de follas de carballo.
  En maio, os alemáns lanzaron unha nova ofensiva, utilizando masivamente novos tanques: "Tiger", "Panther" e "Lion". E avanzaron con éxito, aínda que o Exército Vermello asumiu unha poderosa defensa. Pero as forzas xa eran desiguais, xa que as tropas soviéticas loitaron en tres frontes á vez: contra o Terceiro Reich, os seus satélites, Xapón e as súas colonias e Turquía. A situación viuse agravada pola guerra total declarada polos nazis, que provocou un aumento da produción de armas varias veces ante a ausencia de bombardeos dos aliados. Así que as posibilidades da URSS diminuíron rapidamente!
  Certo que os Krauts avanzaron lentamente, xa que se enfrontaban a unha defensa en profundidade. E as tropas soviéticas, tendo experiencia, loitaron con moita valentía. Pero aínda perderon.
  Porén, loitaron con gran coraxe, e algúns guerreiros mostraron a clase máis alta. Por exemplo, a tripulación do tanque de Elizabeth no T-34-76 máis común loita contra os nazis.
  E os alemáns vanse movendo lentamente cara ás tropas soviéticas, formando unha cuña, ou un porco. O tanque Lion máis pesado e mellor protexido está por diante. Parécese á Pantera, só que moito máis grande e pesa noventa toneladas. A armadura frontal do casco é de 150 mm e está inclinada como o T-34, e os laterais son de 82 mm con pendentes. A fronte da torre en xeral está moi protexida: 240 mm con pendentes, e os lados máis débiles tamén son de 82 mm, como o casco. E a arma é poderosa, 105 mm de lonxitude, cun canón longo de 70 EL. Este é un tanque capaz de golpear dende a distancia.
  Elizabeth cambia a caixa de cambios cara a superior co pé descalzo.
  E os trinta e catro collen velocidade. É inútil disparar ao "León" desde a distancia e hai que achegarse. Unha poderosa máquina alemá envía un proxectil de forza mortal. Pasa correndo. As nenas do tanque rin alegremente e moven os pés descalzos.
  A finais de maio fai calor no norte do Cáucaso e as belezas en biquíni divírtense moito.
  Elena sinala cun asubío:
  - ¡Agora o fascista recibirá unha patada seria nos cornos!
  Catherine, axitando o seu pé pelado e curtido, acepta:
  - Seguro que lle pegaremos!
  O T-34-76 segue acelerando, pero a velocidade fóra da estrada é limitada. "Lion" xeralmente apenas se arrastra, e os máis áxiles "Panthers" e "Tigers" diminúen para non saír adiante.
  Pero estes vehículos tamén son perigosos, especialmente o Panther, que é capaz de disparar quince disparos por minuto. Podes esperar unha sorpresa desta.
  Efrasia, presionando o gas co seu talón espido, berra:
  - Loitaremos de xeito maxistral!
  O canón do tanque Lev ten un inconveniente importante: só dispara cinco tiros por minuto. En xeral, non é o modelo máis exitoso. A perforación da armadura é excesiva e non hai necesidade de golpear desde unha distancia demasiado grande. "Tigres" e "Panteras" disparan desde dous quilómetros desde unha distancia maior case imposible de golpear o móbil e pequenos trinta e catro. Entón, pagaba a pena equipar o "León" cun canón tan poderoso? Outros tanques soviéticos son aínda máis lixeiros, excepto o KV-1S, pero este tanque non ten vantaxes de protección e as características de condución son peores.
  Elizabeth xira o seu corpo e grita:
  - Respiro co peito, o aire é unha onda ampla,
  Brilla intensamente, a alfombra estrelada é infinita...
  Os sentimentos xogan, as nenas descalzas están vivas,
  Quero xogar no ceo e voar cara ao sol para sempre!
  Non é doado atravesar un tanque Lev, nin sequera no lateral. Os lados da torre, como os da Panther, están inclinados, e a parte superior dos lados do casco tamén. Estes tanques xa teñen unha forma típica de "gato", que proporciona unha mellor protección debido á inclinación. Non coma o Tigre, case cadrado. Pero o "Tiger" foi desenvolvido antes da guerra, e semellaba o KV en forma. Pero o "Tiger"-2, un desenvolvemento posterior, tamén é un tanque con forma de "gato", e pronto este tanque tamén entrará en produción. Tamén é case imposible golpear o "León" a bordo. Só a parte inferior do casco non ten pendente de blindaxe, pero está cuberta con rolos. É dicir, cómpre atravesar e poñerse exactamente entre os rolos.
  Así que a tarefa para as nenas é difícil. Ademais, o trinta e catro axita tanto en movemento que é case imposible disparar con precisión.
  Elizabeth preguntoulle aos seus amigos:
  - Podemos golpear o inimigo?
  Elena respondeu segura:
  - Cando as nenas non teñen zapatos, os seus pés descalzos fanse tan sensibles que definitivamente golpearán ao inimigo.
  Elizabeth estivo de acordo con isto:
  - Si, os tacóns espidos das nenas son a clave da vitoria!
  E así, evitando a derrota, os trinta e catro lapsus a bordo. O principal aquí é evitar tamén as armas Panther e Tiger. Son rápidos e precisos. E tampouco podes golpear estes tanques de frente.
  Elena dispara ao alemán usando os seus dedos espidos. Pero pasar pola pista de patinaxe mentres se move é case imposible. Pero a pista de patinaxe do inimigo está rota e o "León" para.
  O Trinta e catro volve pasar por el. E envía un proxectil mortal na parte inferior do lateral.
  Ekaterina observa:
  - A nosa arma está obsoleta - realmente non hai forma de levar o "León"!
  Pero por frustración, Elena golpeou o lado do inimigo e o "León" incendiouse.
  As rapazas, sen frear, volven adiante. Agora teñen un obxectivo máis débil: "Pantera". É suficiente con golpeala directamente no lateral.
  Elizabeth observa:
  - ¡Gato práctico!
  Catherine comentou cunha risa:
  - Pero apenas se arrastra para non saír da tapa de "León".
  E Elena disparou desde lonxe á Pantera, que estaba moi ao lado e abriu o seu costado. É un pouco delgado: 40 milímetros, e non importa que estea en ángulo.
  Un tanque alemán explota cun choque. Si, as belezas fodiron bruscamente.
  Están coa súa gracia cativadora de belezas loitadoras.
  Pero os proxectís só asubian, corren, case tocando a armadura.
  Isto é moi perigoso para un trinta e catro, e parécese a unha persoa que salta entre regatos.
  Elizabeth disparou de novo co pé descalzo e cantou:
  - Podo facer de todo, podo facer de todo, imos devolver a Wehrmacht!
  Por suposto, con esas nenas o propio diaño non ten medo. Aínda que os nazis están atacando agresivamente, e teñen moitos tanques...
  As forzas son desiguais. Aínda que o número de coches é aproximadamente igual, os alemáns son máis pesados. Moitos tanques soviéticos son lixeiros e non están totalmente preparados para o combate contra os monstros nazis.
  Pero a tripulación de Elizabeth fai milagres e dispara a outra Pantera en movemento.
  Os membros do Komsomol tamén loitan con armas. Disparan con precisión. Corren, parpadeando descalzos, tacóns redondos. E acertaron ao inimigo no branco.
  Alenka manda con paixón:
  - Nenas, non cedas!
  E agora o canón escupe un proyectil, exactamente no T-4, atravesando este tanque. Pero, por suposto, "León" non se pode tomar tan facilmente. E aquí tes que probar.
  Anyuta sinala o coche cos seus dedos espidos e dispara directamente, dicindo:
  - ¡Gloria ao comunismo!
  Alla tamén dispara con moita precisión e engade:
  - Gloria ao heroísmo!
  As rapazas loitadoras aquí son nada menos que a primeira clase e acrobacias aéreas.
  María, introducindo un proyectil na pistola, cantou:
  - Cada vez máis alto e máis alto,
  Esforzámonos polo voo dos nosos paxaros...
  E cada hélice respira,
  Paz das nosas fronteiras!
  Marusya engadiu, disparando contra os Krauts:
  - Definitivamente isto é certo...
  O heroísmo masivo dos rusos e non só dos rusos demostrouse en todo...
  Os sons medidos e abafados do cuco, coma se as badaladas fosen rechamantes, varreron polas trincheiras. Árbores escasas de copa verde espesa en refachos de vento, como pioneiros nun saúdo que saúda aos soldados cansos. Para algúns, isto mesmo pode parecer unha especie de advertencia: din que irás ao outro mundo.
  O batallón baixo o mando de Vladimir Mikhailovsky, severamente maltratado en batallas anteriores, especialmente na derrota de maio, está agora repleto de reclutas precipitadamente e prepárase para cubrir unha das direccións máis perigosas. A tres quilómetros ao leste, as augas salpican ao longo do Don, envoltas nas chamas da guerra.
  A maioría das canas foron calcinadas por bombas incendiarias, e a auga estaba ennegrecida polo hollín. Como enormes mistos na triste desgraza, as pilas da ponte derrubada pola onda expansiva están soas, actuando como soportes.
  En barcos, os pioneiros locais transportan os agasallos dos campos, así como caixas de munición para os heroicos soldados soviéticos, listos para entrar en batalla mortal coas furiosas hordas nazis.
  Así que os catro arrastraron unha longa caixa ata un arbusto cuberto de lobos. Alí, un canón antitanque coidadosamente camuflado axeitaba unha emboscada. Tres soldados e a artillera de ollos brillantes Alesya manexan a arma. A rapaza é moi esvelta, pero os seus brazos están nerviosos por un traballo esgotador. Tamén está tentando, xunto cos mozos, preparar unha trampa no caso de que un tanque ou "home blindado" da manada de Hitler intente evitar o monte natural.
  Os soldados, na súa meirande parte, seguen completamente imberbes e non se lles dispararon, mozos que realizaron un curso de recrutamento reducido de mes e medio, ademais, por suposto, do adestramento previo ao reclutamento que estaba ben establecido en a URSS.
  Algúns guerreiros xa teñen experiencia. Diferéncianse dos animais novos polas súas cerdas, a nitidez dos movementos e algúns son rebobinados. En particular, Ivan tuerto, que parecía un verdadeiro pirata, deixouse crecer a barba. O rango de alférez, e xa un par de ordes recibidas en varias batallas, ou máis ben a primeira preto de Moscova. Cando, ao parecer, fixeron o imposible: detiveron aos Krauts, e ata levaron aos adversarios un par de centos de quilómetros, como batedores de cans.
  Canto equipo abandonado tiña o Fritz? Quizais non tanto, e adoitaban atoparse con tanques, pero os vehículos blindados de transporte de persoal con canóns e ametralladoras, que tan dolorosamente atormentaban á infantería soviética no verán e no outono do 41, eran un centavo por ducia.
  Pero cando a xeada superou os trinta graos, todos estes monstros teutóns perderon a súa capacidade de moverse simplemente... A gasolina conxelouse e o lubricante.
  Desafortunadamente, non lograron acabar cos nazis por completo. En parte por culpa do mando, que pediu grandes forzas para asaltar as cidades onde estaban amontoadas as unidades alemás. E chegou o desxeo, carallo...
  Na primavera, Ivan tamén gañou unha segunda orde: tivo a sorte de matar a un xeneral e varios oficiais debido a unha emboscada. Non obstante, a batalla foi só parcialmente exitosa. Durante a persecución, un fragmento perdido golpeou a Ivan Krasnov na cara, privándolle dun ollo. Por desgraza, esta é a guerra, non é unha película infantil, onde o personaxe principal golpea a todos, pero nin sequera un centenar de metralladoras non poden golpealo.
  E agora teñen que facer un traballo fisicamente difícil: cavar trincheiras, celas e buratos trampas.
  Os pioneiros axúdanos, mentres hai calma nos campos e os propios nenos e nenas suplican que axuden aos seus irmáns maiores. Traballan aínda con demasiado celo, intentando facer máis sen calcular a súa forza. Así foi como as veas incharon e saían sobre as mans curtidas e callosas e os pés espidos e magullados dos nenos. Ao mesmo tempo, aínda conseguen cantar;
  Somos pioneiros, fillos do comunismo -
  Un lume, unha tenda de campaña e unha trompa!
  A invasión do maldito fascismo -
  Que agarda unha derrota furiosa!
  
  Que perdemos nestas batallas?
  Ou adquirilo nas batallas co inimigo?
  Eramos só fillos do mundo -
  E agora os guerreiros da Patria!
  
  Pero Hitler deu un paso cara á nosa capital,
  A fervenza lanzou incontables bombas!
  E para min a Patria é aínda máis fermosa que o ceo...
  Agora chegou o maldito solpor!
  
  Responderemos ás agresións con dureza -
  Aínda que eles mesmos son, ai, pequenos de estatura!
  Pero a espada está nas mans dun adolescente fráxil...
  Máis forte que as lexións de Satanás!
  
  Deixa que os tanques corran avalancha tras avalancha,
  E dividimos o rifle entre tres!
  Deixa que a policía apunte malamente cara atrás,
  Pero o Deus Santo castigaraos ferozmente!
  
  Que decidimos? facer o traballo da paz -
  E para iso, ai, tiña que tirar!
  A calma xa é odiosa.
  Tamén hai violencia e graza!
  
  A nena e máis eu corremos descalzos xuntos -
  Aínda que caeu a neve, queima unha neveira coma o carbón!
  Pero eles non teñen medo, os nenos saben...
  O fascista será metedo no cadaleito cunha bala!
  
  Así que mataron unha vil compañía de Krauts,
  E o resto dos covardes corren!
  Destruímos a infantería como unha gadaña na batalla -
  Os veráns novos non son un obstáculo para nós!
  
  A vitoria é un logro, será en maio,
  Agora a tormenta de neve é unha neve espinosa e dura!
  O neno está descalzo, a súa irmá está descalza,
  Os nenos celebraron o seu apoxeo en farrapos!
  
  De onde veñen estas forzas en nós?
  Para soportar a dor, o frío, esa necesidade!
  Cando un amigo medía o fondo da tumba,
  Cando un amigo xeme, morro!
  
  Cristo bendiciunos pioneiros,
  El dixo: a Patria foiche dada por Deus!
  Esta é a primeira fe de todas,
  Soviético, país sagrado!
  Escóitase o ruído afastado dos tanques que se achegan e os avións zumban no ceo. E xa atronan as poderosas armas de asedio. Cando son golpeados por proxectís altamente explosivos, os terróns de terra e céspede derretido lánzanse alto ao ceo. Aquí é onde comeza a batalla. O maior Vladimir Mikhailovsky ten nas súas mans os prismáticos capturados, observando a avalancha de aceiro fascista que se achega. Están tentando levar aos pioneiros cara atrás, pero non queren marchar e pedir rifles para loitar.
  Non hai armas suficientes para todos, aínda que os nenos da zona trouxeron rifles de caza e mesmo arcos deportivos. Todos queren loitar con valentía e gañar. Pero non poderás morrer co teu último pensamento sobre a túa Patria.
  O maior Mikhailovsky dá a orde:
  - Non abras lume sen unha orde!
  De feito, só teñen dous "corenta e cinco" para todo o batallón, o que significa que a súa oportunidade é deixar que os Krauts se acheguen.
  Diante, como é costume entre os nazis, están os vehículos máis protexidos; Tanques T-4 e canóns autopropulsados "Okhotnik". Deberían dar paso a vehículos máis lixeiros e a infantería lixeiramente atrasada.
  Os coches e motocicletas nazis reducen a velocidade de cando en vez por medo a saír adiante...
  Pero o pioneiro Yuli Petrov demostra que non foi por nada que quedaron aquí. Unha escasa mina antitanque, recuberta de cola caseira, e por riba o céspede que a invisibiliza móvese entre os tocos coa axuda dun arame, xusto debaixo da vía T-4.
  As placas de aceiro das eirugas deitáronse sobre o presente mortal. A explosión non parece demasiado forte, pero a eiruga é arrancada e o tanque de Hitler comeza a fumear e a xirar coa súa torreta.
  Outros rapaces usan dispositivos similares. Dado que a infantería alemá é covarde e os tanques e os canóns autopropulsados están indefensos por diante, serán castigados por iso.
  O famoso "Hunter", de silueta baixa e forte armadura, semella unha tartaruga aplanada. Esta arma autopropulsada apareceu recentemente na fronte soviético-alemá. Debido ás súas boas características de condución, ao seu canón, que pode penetrar a unha distancia decente e á súa supervivencia na batalla, o "Hunter" converteuse inmediatamente na conversa da cidade.
  Pero as súas pistas seguen sendo normais, aínda que amplas... Porén, aínda sería mellor explotar a parte inferior do coche e facerlle cuspir o interior con recambios.
  Aquí o "Hunter" danado, como unha fragata pirata cun temón roto, deslízase cara ao lado e choca co T-4. E os dous cadaleitos de aceiro nas pistas comezan a brillar, e uns momentos despois estoupan debido á detonación da munición.
  Unha ducia de coches de peso medio pararon xa, avariados e indefensos.
  Pero o resto están a seguirlles, especialmente os numerosos guerreiros acoirazados. Aquí o canón autopropulsado "Okhotnik" colle velocidade e... Cae nun burato camuflado. Só as eirugas sobresaen dende arriba e móvense sen remedio.
  Os pioneiros alégranse. Nalgúns lugares hai explosivos caseiros en buratos cavados. Está feito de xeito artesanal. Por suposto, é máis débil que a dinamita, pero é suficiente para desactivar o chasis.
  Fritz sofre grandes perdas, os vehículos blindados de transporte de persoal fallan, algúns pasan por zonas perigosas, pero atópanse lanzando granadas e explosivos.
  Aquí, incluso os mozos loitadores rápidos construíron pequenas catapultas. Botan un paquete especial de alcohol de madeira destilado mesturado con elementos de pólvora.
  Cando é golpeado, a armadura máis delgada dos transportes de Hitler cede, o que fai que as tripulacións ardesen con chamas azuis. Enloquecidos pola dor, os Krauts berran desgarradores e foxen co rostro distorsionado de horror.
  Algúns deles incluso están renunciando á tecnoloxía...
  A única mágoa é que hai moitos inimigos, algúns dos vehículos están a botar a metralleta por todo e achéganse ás trincheiras.
  E atópanse con ourizos... Mentres, Alesya vai sinalando os corenta e cinco. Por suposto, non podes levar o T-4 e o Hunter de frente, pero podes probar os lados. Non hai nada que dicir sobre os transportes de persoal blindados. Noquearán a todo o mundo e farán que tose sangue en chan de metal quente!
  Unha arma de pequeno calibre ten moitas vantaxes sobre unha grande: velocidade de disparo, facilidade de camuflaxe. E saben elixir obxectivos.
  Os nazis ronxen, ferozmente coma hienas. E entre os mozos soviéticos hai mortos e feridos. É especialmente tráxico cando morren mozos soldados que acaban de comezar a vivir. Velaquí unha rapaza pioneira moi nova, con dificultades para coller un paquete explosivo e lanzarse baixo as vías dun tanque mediano T-3. Unha caixa fea cun tronco longo pero aparentemente delgado salta e arrinca unha torre cadrada.
  E os soldados volveron lanzar granadas, e as metralladoras comezaron a disparar contra as motocicletas que se arrastraban. E as cabezas dos soldados de Hitler rebentaron, como cereixas maduras derrubadas pola sarabia.
  E os depósitos de gasolina das grandes motocicletas estoupan, lanzando correntes de lume furioso. Parece que un motín de xenios infernais está a suceder. Aquí tes algúns vehículos blindados de transporte de persoal que tamén se unen aos seus desventurados colegas.
  Alesya apunta ao "Hunter" e apunta á parte inferior do corpo. É difícil chegar alí, pero esta é a única oportunidade de penetrar na desapiadada arma autopropulsada. Movemento suave do dedo e despois un xiro.
  A arma dá un suave retroceso e a máquina fascista parte pola metade. E a bandeira coa esvástica cae na lama ensanguentada.
  Alesya susurra:
  - A xustiza require sacrificio, a caridade require doazóns e o éxito dunha causa xusta require sacrificio!
  De volta en U, a artilleira descansa espida para sentir mellor os bioritmos da Terra, e o alento da herba coas plantas, e dispara de novo, golpeando a insidiosa T-3 na articulación.
  Pódese ver que case todos os tanques medianos da armada nazi xa foron desactivados. O último foi destruído por un neno pioneiro, a pesar da súa ferida, empurrando un barril cunha mestura de carburo explosivo, po de carbón, serrín cunha pequena cantidade de fósforo. O neno heroico xa non tiña a forza suficiente para empurrar o cañón despois dunha ferida profunda, e o seu compañeiro Andrei, facéndose a percepción mentres corría, empurrouno baixo as rodas da pistola autopropulsada de asalto de corenta toneladas "Bumblebee". A obsequiosa arma de calibre 150 milímetros lanzouse cara arriba e quedou levantada. E as almas dos pioneiros, saíndo aleteando dos seus corpos rasgados, correron cara ao feliz Reino Celestial, onde nunca hai violencia e dor.
  Os transportistas fascistas supervivientes, despois de perder o apoio dos seus colegas máis pesados, comezaron a dar a volta... O ruxido da música de Wagner cesou e comezou unha fuga xeral.
  Vladimir Mikhailovsky, limpando o sangue da súa fronte, dixo:
  - Un guerreiro ruso pode morrer de pé, pero nunca vivirá de xeonllos! Rusia pode sangrar, pero ningunha cantidade de sangue fará sangrar a nosa coraxe e lealdade á Patria!
  E así o confirman os pioneiros superviventes... Aínda que moitos deles xa estaban queimados e feridos.
  E Anastasia Witchakova e Akulina Orlova pelexan no ceo, están listas para competir co cacarexado Marsella, que xa acumula máis de catrocentos avións derrubados, polo que recibiu o quinto grao da Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro con dourado. follas de carballo, espadas e diamantes.
  Pero as mozas están claramente de humor para loitar en serio. Aquí están só en bikini e loitando descalzos. E os avións da Luftwaffe penetran.
  Anastasia, usando os seus dedos descalzos, apunta a arma ao obxectivo, derruba ao fascista e di:
  - A nosa fe é grande,
  Será duradeiro durante séculos!
  E fai un ollo á súa parella. Akulina tamén derruba ao fascista, golpea con moita precisión usando as súas pernas núas e berros:
  - Pola grandeza das ideas do comunismo!
  E mostra os seus dentes nacarados. Esta é unha rapaza tan loitadora e educada.
  E brilla cos seus dentes.
  Anastasia, derrubando outro avión alemán no seu Yak-9, grita agresivamente:
  - Aguia rusa sobre o planeta,
  Abrindo as súas ás, despegará...
  O inimigo será chamado a rendir contas
  Será derrotado, roto!
  Akulina confírmao facilmente, derrubando aos seus opoñentes:
  - Estará roto!
  Aínda que, por suposto, tamén apareceron fermosas as nenas dos alemáns. Albina e Alvina pelexan no novo ME-309. Eses guerreiros loitadores roubaron.
  E derruban avións soviéticos cunha axilidade incrible. O ME-309 é un avión moi poderoso armado con tres canóns de aire de 30 mm e catro metralladoras. Os coches rusos non poden resistirse a tal monstro.
  Se disparan, derruban sen piedade.
  Albina, usando os seus dedos espidos, cantou o canón do avión cara ao obxectivo. Ela golpeou o inimigo e chirriu:
  - Polas vitorias do Terceiro Reich!
  E amosou a súa lingua.
  Alvina tamén golpeou o inimigo. Cortou o Yak-9 soviético e arrolou:
  - Polas grandes fronteiras do noso exército!
  E fixo un ollo aos seus amigos.
  Huffman tamén loita, gañando puntuacións. Aínda non é un dos grandes ases, pero avanza rapidamente. E tamén se pode dicir un monstro do inferno.
  Os alemáns, aínda que lentamente e con grandes perdas, desprázanse pola costa do Volga, achegándose ao mar Caspio.
  . CAPÍTULO No 2.
  As forzas eran claramente desiguais. A aviación fascista era especialmente molesta. O Focke-Wulf chegou á fronte en gran cantidade e as súas poderosas armas e velocidade convertéronse nun problema para o Exército Vermello. Ademais, este coche era demasiado difícil de derrubar. É tenaz e pesadamente blindada.
  O ME-309 tamén resultou ser unha sorpresa desagradable para os pilotos soviéticos, tanto en termos de velocidade como de armamento. E case esnaquizou as unidades soviéticas.
  O novo bombardeiro Yu-288, unha máquina moi poderosa, tamén bombardeou posicións soviéticas. Levaba catro toneladas de bombas cando se cargaba normalmente, e seis toneladas cando estaba cargada. E desfíxose bastante das unidades soviéticas.
  Rommel tamén mostrou a súa clase como comandante, ao igual que Mainstein.
  Os alemáns estaban cada vez máis preto de Astracán. E inesperadamente para o mando soviético, o Fritz pasou á ofensiva ao longo do Volga en dirección a Kamyshin. Foi un movemento audaz pero poderoso. E ata agora foi difícil detelos.
  Pero a defensa do Exército Vermello segue forte... Nunha semana, os nazis avanzaron cincuenta quilómetros e foron detidos.
  Atopáronse con contraataques das unidades soviéticas...
  Ao mesmo tempo, os xaponeses intentaron desenvolver unha ofensiva contra Alma-Ata. E entón as feroces batallas estragaron.
  As nenas loitaban por igual cos homes, e quizais incluso mellores ca elas.
  Margarita Magnitnaya e Tatyana Bulatnaya, fermosas nenas, disparaban desde ametralladoras.
  Abatiron ao samurai e corearon:
  - Non nos separemos do soño,
  O primeiro paso na vida é importante...
  Xa ves de novo enriba da Terra,
  Torbellinos de ataques furiosos!
  Margarita lanzou unha granada asasina cos seus dedos descalzos, destrozou aos xaponeses e cantou:
  - Ninguén nos vai parar,
  Ninguén nos vai derrotar...
  Enterraremos a Wehrmacht no chan,
  A nosa amizade é monolítica!
  Tatiana, disparando contra o inimigo, acordou:
  - Verdadeiramente un monolito!
  Os xaponeses avanzan en Alma-Ata. Teñen moitos soldados e varios tipos de reservas. Estes son rapaces tan loitadores. Pero as nenas bótanas. Loitan desesperadamente.
  Tatyana Bulatnaya lanzou outra granada, destrozou o samurai e cantou:
  - Polo meu gran logro!
  E guixou un ollo cos seus ollos de cor zafiro. Rapaza alegre, non podes dicir nada.
  E Margarita, co seu tacón espido, collerá e botará un agasallo da morte, destrozando aos soldados xaponeses.
  E cantará:
  - ¡Todo está confuso, entrelazado, nun remuíño de sufrimentos e problemas!
  E volve botarlle un limón ao xaponés cos dedos espidos...
  A guerreira descalza e descalza Oksana achégase ata eles e empurra unha caixa de granadas, murmurando:
  - Será guay rapazas!
  E os tres guerreiros cantaron:
  - O samurai voou ao chan, baixo a presión do aceiro e do lume!
  E as belezas pelexan con gran furia. Pasaron por lume e auga e tubos de cobre non en balde.
  Aquí Oksana, co pé descalzo, lanza unha granada que golpea o tanque lixeiro xaponés Chikha. Ben, este é un gran obxectivo.
  Margarita, disparando contra o inimigo, cantou:
  - Pódese crer mesmo en ausencia de fe! Non podes facer negocios!
  Tatyana sinalou loxicamente:
  - O que dis é un paradoxo!
  Margarita lanzou a granada cos dedos espidos dos pés e comentou loxicamente:
  - O xenio non é amigo dos paradoxos?
  Tatyana deu unha volta, segou ao samurai e aceptou:
  - Por suposto, amigo!
  E os guerreiros colleron e botaron a rir... Están loitando con nenas, e din que máis... Non é de estrañar que todos en Rusia lembren como loitaban as nenas!
  Oksana loita ao máis alto nivel, por suposto. E ela dispara desde diferentes puntos, e a nena xira coma unha trompa.
  Estas son belezas, non cederán nada a ninguén. E masticarán a traizón, xunto co samurai.
  Ángela tamén dispara. A rapaza tamén é agresiva e pelirroja. Os guerreiros prefiren loitar descalzos e demostrar fazañas colosales.
  Ángela dá unha volta e di cunha risa:
  - Iremos á batalla con valentía,
  Polo poder dos soviéticos!
  E cos seus dedos espidos bota un limón asasino.
  A loita continúa e agora remata o ataque xaponés....
  Xa é finais do corenta e tres de xullo. Os nazis achegáronse ao propio delta do Volga e alí comezaron as batallas.
  Elizabeth e a súa tripulación pelexan desesperadamente. Os primeiros tanques Tiger-2 comezaron a chegar á fronte. Son semellantes á Pantera e ao León, pero nalgún lugar intermedio. Tamén con ángulos de inclinación de blindaxe racionais e un canón longo calibre 71 EL de 88 mm. Pesa sesenta e oito toneladas, e está preto do tanque Lion en canto a blindaxe, pero de tamaño lixeiramente menor.
  Tanques grandes, non podes dicir nada.
  Elizabeth e as nenas están á caza dos alemáns. Golpean a T-4 e berran:
  - Gloria ás ideas dos anos brillantes,
  O berro dos pioneiros sempre está listo!
  Os guerreiros son, digamos, de primeira. E non só loitan gloriosamente, senón que tamén cantan;
  A unión indestructible dos pobos libres,
  Non foi a forza bruta e o medo o que nos uniu...
  E a boa vontade dos ilustrados,
  E amizade, luz, intelixencia e coraxe nos soños!
  
  Saúde á nosa Patria libre,
  O poder da creación é un apoio para sempre!
  Poder legal, vontade das persoas,
  Despois de todo, unha persoa sinxela representa a unidade!
  
  A través das tormentas brillou para nós o sol do progreso,
  A través das tormentas e das tormentas corremos cara adiante...
  Movemos montañas como sen peso,
  O mundo enteiro, brillante, vai cara ao comunismo!
  
  Saúde á nosa Patria libre,
  O poder da creación é un apoio para sempre!
  Poder legal, vontade das persoas,
  Despois de todo, unha persoa sinxela representa a unidade!
  
  Os pobos do planeta están unidos como irmáns,
  Budistas, musulmáns son amigos para sempre!
  Que a mente sexa glorificada, un gran nome,
  Todas as nacións do mundo son como unha familia!
  
  Saúde á nosa Patria libre,
  O poder da creación é un apoio para sempre!
  Poder legal, vontade das persoas,
  Despois de todo, unha persoa sinxela representa a unidade!
  As nenas cantan ben, loitan aínda mellor, e logran tales proezas. Aínda que a historia a escriben os vencedores e descoñécese se se lembrarán se se perde a guerra?
  Alenka, coas súas baterías, e un equipo de mozas, está a tentar conter aos inimigos no delta do Volga. E ela mostra do que son capaces as belezas en principio.
  E realmente poden facer moito.
  Anyuta dispara co pé descalzo e ruxe:
  - ¡Gloria aos tempos do comunismo!
  E así tomou toda a batería e empezou a cantar ao unísono, con voces a toda voz;
  Loitamos por un destino mellor
  Para facilitarlle a vida á xente...
  E esmagaremos a horda maldita,
  Para que haxa menos adversarios malvados!
  
  Enriba de nós hai un querubín de ás douradas,
  Para a gloria da nosa nai Rusia...
  Créeme, a xente de Rus é invencible,
  E fará que todos na Terra sexan máis fermosos!
  
  Dámosnos a oportunidade de loitar pola nosa Patria,
  Defendendo a grandeza da Patria...
  E ás veces a vida é só unha película,
  Aínda que debería ser un reflexo do ceo!
  
  Todo o mundo necesita conseguir os seus soños,
  Créeme sabiamente, comunismo...
  Para que haxa máis felicidade na Terra,
  E os lumes do revanchismo non chegaron!
  
  O noso rei é o gran xenio Pugachev,
  Levou aos campesiños a unha loita santa...
  Calquera negocio estará ata o ombreiro,
  E ama a nena neno descalzo!
  
  Seremos aínda máis fortes o demo,
  Cando cambiamos os horizontes da ciencia...
  O vilán é esmagado baixo os cascos,
  Aínda que o sangue brota da aorta rasgada!
  
  Si, a nosa causa é xusta, amigos,
  Podemos facer máis feliz a nosa patria...
  Cre que os pobos son todos unha soa familia,
  Gran, a máis radiante Rusia!
  
  A xente mira con valentía ao horizonte,
  Que as malas nubes non cubran o ceo...
  Daremos ao inimigo unha puntuación gañadora,
  E serás, afortunado cabaleiro na batalla!
  
  Non sei a palabra covarde
  Os rusos non somos inferiores en absoluto...
  Temos a Svarog, o Xesús Branco,
  E gozarás para sempre de maio!
  
  Nenas e nenos nun baile redondo,
  Entramos as nenas descalzas...
  Despois de todo, o Deus todopoderoso Rod é para nós,
  Non sexas un loro descerebrado, rapaz!
  
  E Lenin inspirounos a loitar,
  O sabio Stalin bendiciu a fazaña...
  O poderoso querubín abrirá as súas ás,
  E os nosos músculos son simplemente de aceiro!
  
  A Maxestade da Patria será
  Que somos tan guerreiros por Deus...
  Confirmemos a nosa gloria cunha espada de aceiro,
  Que escudo foi forxado en Svarog!
  
  En fin, sexa fiel ao Señor,
  Para a gloria da Rusia máis radiante...
  Só coñecemos os cabaleiros aguias,
  O Deus branco Cristo o Mesías está detrás de nós!
  Un golpe preciso dunha arma fai que o "León" se incendie. Si, os fascistas reciben unha labazada nos cornos.
  Mentres continúan as batallas, os nenos non perden o tempo.
  Dasha e Vaska deambulan pola retagarda das tropas alemás. Observan como se move o equipo en columnas. As motocicletas corren, as armas autopropulsadas gatean. Aquí hai numerosas tropas, incluíndo as SS e outras unidades.
  Vaska notou o movemento do Ferdinand, un poderoso canón autopropulsado alemán que destruía tanques.
  O neno díxolle á nena:
  - Parece que os Krauts están a transferir forzas adicionais ao norte de Stalingrado.
  Dasha sinalou cun sorriso:
  - A nosa xente moerá de todos os xeitos!
  Nemtsev dende o camión grita con rabia aos mozos. Os nenos despegan e corren, parpadeantes, grises de po, tacóns espidos e redondos. Incluso poden darlles unha volta.
  O neno e a nena correron cara aos arbustos e saltaron. Dasha comentou con entusiasmo:
  - ¡Os guerrilleiros poden facer calquera cousa!
  Vaska estivo de acordo con isto:
  - Por suposto... Seguro que gañaremos!
  Dasha cantou con entusiasmo:
  - A vitoria agarda! A vitoria agarda! Os que queiran romper os grilletes! A vitoria agarda, a vitoria agarda! Seremos quen de vencer ao fascismo!
  Vaska concordou con isto e esmagou a eiruga cos dedos dos pés espidos dos seus fillos:
  - Podemos facelo! Nacemos para facer realidade un conto de fadas!
  Dasha fixo un ollo e sinalou:
  - E que? Creo que converteremos o conto de fadas en realidade e a Wehrmacht en po!
  E os nenos cantaban a coro a todo pulmón;
  No nome do noso país xusto,
  Que lle dará o comunismo ao universo...
  Seremos fieis á nosa Patria,
  Imos preparar o camiño para o éxito e a creación!
  
  Putin gobernou Rusia como un heroe,
  Pero entón a aguia deixouna voando...
  Por suposto que o Führer ten grandes hemorróidas,
  Pero Stalin tamén significa un nome!
  
  Creo que derrotaremos o Terceiro Reich,
  Non é de estrañar que Putin mudase a Stalin...
  Enriba do mundo hai un querubín de ás douradas,
  E agora Satanás-Adolf volveuse tolo!
  
  Os alemáns teñen toda Europa ao alcance dos seus dedos,
  E África, e Asia, e os estados...
  E Adolf cre que é xenial
  Pero o castigo agarda ao Führer!
  
  Para Hitler, Rusia é como un hórreo,
  Quere restaurar a súa orde...
  Pero creo que haberá un paraíso do comunismo,
  Os amorodos brotarán ao sementar as camas!
  
  Non o creas, o noso pobo non é débil para nada,
  Pero os Krauts capturaron demasiado...
  E sabes que o eslavo non é un escravo en absoluto,
  No nome da nosa nai Rusia!
  
  E Lenin inspirounos ao heroísmo,
  Mostrou como facer as cousas...
  Xa que Deus é realmente un,
  Pero hai que crer no comunismo con audacia!
  
  Non, non cedas ao inimigo ruso,
  Despois de todo, o Deus Branco está connosco, o Creador do universo...
  axudarei na batalla,
  Para ser constante nos éxitos da vida!
  
  Ata onde podes matar aos teus seres queridos?
  Desafortunadamente, o final da guerra non está á vista...
  Así que o noso exército foi reducido nas batallas,
  Fai algo polo que non terás vergoña!
  Esta é unha boa canción para mozos guerreiros. Cantárono e marcharon de novo, collendo po polo camiño cos seus tacóns espidos e callosos.
  Os nenos estaban alegres e exteriormente felices coa vida. Aínda que delgados, os seus rostros están bronceados coma o chocolate, e o seu cabelo, pola contra, é claro. Rapaces marabillosos.
  Un dos alemáns nunha motocicleta chamou suavemente. E ofreceume chocolate. A fame Dasha estendeu as mans, pero Vaska tiroulle da manga:
  - Non te humilles!
  Atopouse unha rapaza intelixente:
  - ¡Unamos mellor aos fascistas!
  A Vaska, que é o propio pel e ósos, gustoulle esta idea. E tamén pediu chocolate.
  O nazi asentiu e jadeou en ruso roto:
  - Canta, rapaz!
  Vaska asentiu e cantou con gran inspiración;
   O Partido uniu a Rusia a todos xuntos,
  Protexe campos infinitos...
  Despois de todo, créame, a xente é tan forte,
  Gloria á terra soviética!
  
  Stalin é o premio máis alto
  Stalin é o voo da sabedoría...
  Debemos loitar con valentía por el,
  Toda a xente segue a Stalin!
  
  Déronnos ás de xúbilo,
  Déronnos unha gran vontade...
  Stalin é a alegría da abundancia,
  Glorioso, gran país!
  
  Stalin é o máis grande do universo,
  Stalin, o querubín de ás douradas,
  O noso pobo cunha sorte inmutable,
  Cre, somos para sempre invencibles!
  
  Stalin deu a salvación ao pobo
  É a aguia máis grande do mundo...
  Pola nosa Patria e liberdade,
  Estendeu as súas ás sobre a terra!
  
  Non hai máis alto que o radiante Stalin,
  É tan grande coma un Deus branco...
  Loitando e gañando,
  En breve meteremos o Führer ao cadaleito!
  
  Honrando a nosa Patria,
  Sabe que non podes atopala máis fermosa...
  Pronto viviremos baixo o comunismo,
  E non temos outro camiño!
  
  Stalin é o orgullo de todo o planeta,
  Stalin comunismo ilimitado...
  As súas fazañas serán cantadas,
  O fascista foi completamente destruído!
  
  Stalin levou a gloria a Rusia,
  Stalin elevouna por riba das estrelas...
  Levou o poder ata o bordo,
  Stalin é simplemente un ideal!
  
  Stalin conquista o universo,
  Ten unha gran flota estelar...
  Os xuízos serán de edificación,
  Stalin levará ao comunismo!
  
  Para Rusia, Stalin é o sol,
  Brilla intensamente na escuridade...
  A voz da rapaza é clara,
  Non hai líder máis fermoso na terra!
  
  Stalin é a encarnación de Svarog,
  Stalin creou o poder de Rusia...
  El atopa a Rod no seu corazón -
  O maior mestre!
  
  Non hai líder máis fermoso en toda a Terra,
  Stalin é o máis grande das persoas...
  Imos crear felicidade no noso universo,
  O vilán rabioso foi destruído!
  
  Os meus fillos e membros do Komsomol,
  Pola Patria, unímonos en formación...
  Despois de todo, vós sodes máis fortes que os tigres,
  Querido xenio Stalin está connosco!
  
  Non podo contar os meus logros,
  Imos voar coma unha frecha...
  A nosa radiante Rusia,
  a Patria avanza cara ao comunismo!
  Dasha cantou xunto con Vaska e os nenos fixérono todo tan alto e fermoso.
  E bailaban, pisando os seus fillos curtidos que non vían zapatos dende o frío, e xa pisaban a neve en marzo cos pés descalzos.
  Ao alemán, que non entendía moi ben o ruso, gustoulle a canción e sacou da bolsa de porco enlatado e entregoulla aos nenos.
  E asentiu con aprobación:
  - Zer tripa!
  O neno e a nena inclináronse e seguiron adiante. Só teñen once anos, pero son intelixentes e teñen unha memoria forte. Recoller información precisa. E unha vez, a rubia Daria ata trouxo unha mina aos alemáns nunha cesta. É unha rapaza astuta e coñece bastante a súa lingua. Nin sequera pensaban que un neno tan lindo de pelo branco e ollos azuis puidese causar a morte.
  E funcionou...
  Aquí están de novo, saborean chocolates alemáns e están de humor alegre...
  Daria sinalou cun sorriso:
  - Unha vez que derrotemos aos nazis, construíreime unha casa de tres pisos, feita de mármore e cunha fonte!
  Vaska sorriu:
  - ¿Vas a facerte burgués?
  A nena obxectou:
  -Non! Só terei o meu propio comunismo!
  Vaska riu e comezou a cantar de novo;
  Cando a burguesía chegou á miña terra,
  Queimáronse casas, picaron nenas...
  Parecía que os ceros contaban
  O pelo dos nenos estaba rapado coma un cero!
  
  O valente Kibalquix colleu o rifle,
  E uniuse ao exército popular...
  Pero todos os plans foron regalados polo Neno Malo,
  Quen renunciou a un barril de marmelada!
  
  E aquí estou colgado no estante, rapaz,
  Tortúranme con látegos e agullas...
  En resposta, río na cara, executo -
  E creo que a Patria converterase nun paraíso!
  
  Os animais queimáronme os talóns co lume,
  O neno foi gravemente golpeado...
  Pero créame, non me importa o tormento,
  ¡Para que os derrote a burguesía vermella!
  
  Rompen ósos, cave metal malvado,
  Os verdugos espoleanme no bastidor...
  Pero créame, o neno soñou con iso,
  Para correr por Berlín en maio!
  
  Creo que o camarada Lenin dirixirá,
  Libera Varsovia, Praga, Londres!
  Pronto emitiremos a factura gañadora,
  E a pancarta vermella está orgullosa sobre Berlín!
  
  Agora os talóns do neno arden,
  Unha sola que case sempre está espida...
  E o látego bateume forte nas costas,
  Probablemente xa teñas o pelo canoso, mamá!
  
  Pero non vou ceder ante estes verdugos,
  Non vou pedir fe, saber misericordia...
  Deixa que o kat bata bruscamente desde o ombreiro,
  Sei que Lenin me dará unha recompensa, créeme!
  
  Kibalquix ría baixo a tortura,
  Non revelou o segredo, morre orgulloso...
  O malo grita así no inferno para sempre,
  Os demos están botando resina pola súa gorxa!
  
  Lenin está aí connosco, aparentemente para sempre,
  E unha chama quente arde no meu corazón...
  Un gran soño farase realidade,
  Haberá unha pancarta vermella en todo o planeta!
  Daria asubiou e bateu co pé descalzo:
  - Xenial! Compuxéchelo ti?
  Vaska asentiu:
  - Si! A súa historia causoume unha gran impresión!
  Daria asentiu e comentou:
  - Lembras como a policía nos pillou a ti e a min e nos levou descalzos polo frío na neve, e despois nos azoutou e nos puxeron unhas pólas finas nos talóns.
  Vaska confirmou facilmente:
  -Foi así... Doenche os talóns e as articulacións dos ombreiros doen cando colgas no estante. Pero non había probas contra nós e...
  Daria comentou cun suspiro:
  - Si, pero a policía quería que morramos conxelados. Pero cando me golpearon na cabeza cunha botella, collín o fragmento co pé descalzo. E entón púxoo nas mans. Despois de que cortei a corda tanto para min como para ti.
  Vaska asentiu:
  - Si, foi así... É arrepiante, porén. Pero xa sabes, no frío as burbullas das plantas queimadas non fan mal! E cando saímos máis tarde, todo nos curou como cans!
  Daria confirmou facilmente:
  - Si, cúranos ben! Teño unhas plantas tan ásperas que non teño medo de andar sobre carbóns!
  Vaska, inflado, dixo:
  - Eu tamén! Somos pioneiros, fillos do comunismo!
  Daria confirmou:
  - E seguro que gañaremos!
  O neno e a nena cantaron:
  Na vitoria das ideas inmortais do comunismo,
  Vemos o futuro do noso país...
  E á bandeira vermella, a nosa Patria,
  Sempre seremos desinteresadamente fieis!
  . CAPÍTULO No 3.
  A principios de agosto de 1943, finalmente saíron os alemáns, vencendo a teimosa resistencia das tropas soviéticas ao mar Caspio. Este é realmente un gran logro para os Krauts. Que acadou os maiores dividendos. Agora o Cáucaso quedou separado do continente principal por terra.
  Os turcos tamén acadaron o éxito despois de teimudos combates, finalmente tomaron Batumi e completaron o cerco de Ereván. Así, presionando ás tropas soviéticas en Transcaucasia.
  A situación na URSS fíxose moi difícil. E Stalin ordenou lanzar unha ofensiva no norte para atravesar un corredor para os famentos, moribundos, pero aínda non rendidos Leningrado.
  Comezou o ataque a Tikhvin. Alí enviáronse forzas importantes, aínda que a sede non tiña suficientes reservas. A situación complicouse coa chegada á fronte de divisións suecas, supostamente voluntarias, que reforzaron a posición.
  E os alemáns fortalecéronse seriamente...
  A loita comezou o 10 de agosto, coas tropas soviéticas avanzando dez quilómetros nos tres primeiros días da batalla. Aquí, o 14 de agosto, o tanque alemán Maus entrou na batalla por primeira vez. Non é un desenvolvemento moi exitoso que pesa cento oitenta e oito toneladas. É certo que o coche era conducido por unha tripulación seria, mozas nazis moi militantes.
  Agnes, Adala, Angelina, Agatha, Afrodita - cinco belezas do Terceiro Reich que comezan coa letra "A". E como loitan contra o Rato e disparan con dúas armas á vez.
  Os proxectís de fragmentación altamente explosivos son disparados desde un canón de canón curto de 75 mm, e outros máis pesados desde un canón de 128 mm, demostrando poder de golpe.
  Agnes dispara cos seus dedos espidos e as pernas ciceladas. Golpea un vehículo soviético, arrincándolle literalmente a torreta e grita:
  - Son unha nena espacial!
  Adala envía un tiro cunha mina terrestre e chirri:
  - E son acrobacias aéreas, destrozarei a toda a tripulación!
  E a nena tamén usa os dedos espidos. Trinta e catro proxectís soviéticos golpearon o rato, pero rebotan como chícharos. O coche está bastante ben protexido. E non podes golpeala tan facilmente. Envía proxectís voando como pelotas de tenis, e mesmo cun gran calibre non podes golpear a un monstro así.
  E a moza recibe un disparo dun canón antiaéreo, non deixando que o inimigo se achegue a ela.
  Agatha tamén disparou cos seus dedos descalzos e rosmou:
  - Deixa que a miña espada golpee, derruberemos os nosos inimigos!
  Adala confirmou agresivamente, disparando con moita precisión:
  - ¡Somos guerreiros da luz e da terra!
  Angelina deu patadas cos seus dedos descalzos, esnaquizou o tanque soviético T-34-76 e berrou:
  - ¡Aquí están as grandes vitorias!
  Afrodita tamén golpeou o proxectil, que era tan pesado como unha pila, esmagou o T-60 soviético e chirriu:
  - A nosa vitoria será na guerra santa!
  Agnes deu patadas, usando o seu talón espido, rompendo a armadura frontal do inimigo e dixo:
  - Bandeira imperial cara adiante - gloria aos heroes caídos!
  Estas nenas aquí son bastante desagradables e asasinas. E non por nada non podes pasar por eles. Grazas aos seus pés descalzos e aos bikinis no corpo, disparan sen perder o ritmo. Isto significa que non poden ser derrotados tan facilmente.
  O formidable "Mouse" golpeou cunha arma mortal e non deu oportunidade a ninguén.
  Incluíndo a serie KV.
  Pero se hai mozas alemás que loitan tanto e con éxito, tamén haberá nenas do nivel soviético: heroes.
  Aquí, por exemplo, Natasha e os seus compañeiros. Só teñen un modesto SAU-85, que acaba de chegar á fronte. E as nenas xa están a pegar aos fascistas con forza.
  Por suposto, as belezas están descalzas e en bikini. E esmagan a fondo aos fascistas, coma un mazo esnaquizando anacos de vidro.
  E é moi memorable cando estas nenas demostran o máis alto nivel de voo da aguia.
  Natasha dispara cos seus dedos espidos e esnaquiza a Pantera, e logo grita:
  - Pola gran Patria!
  E amosará a súa lingua!
  Zoya tamén golpea ao seu opoñente. Golpearalle con moita precisión. Romperá a armadura e blatera:
  - Pola gloria do comunismo!
  Agustina tamén loita moito, e se presiona ao seu rival, faino moi a fondo. Rompe e ruxe:
  - Gloria ao mundo comunista!
  Dolbanet e Svetlana. E con moita precisión. Coa axuda dos teus dedos espidos. Esmagará a armadura do inimigo e chirrirá:
  - Pola grandeza do mundo comunista!
  E amosará a súa lingua...
  As nenas, sentíndose inspiradas, puxéronse a cantar, compoñendo no lugar;
  As belezas atacan descalzas,
  Mozas tan bonitas corren...
  Se necesitas golpear o Fritz co puño,
  Ou o cortarán cunha metralleta!
  
  As nenas non poden permitirse o luxo de dubidar
  Enterrarán aos nazis mortos...
  E botaránlle unha forte patada dos seus pés,
  E nalgún lugar os lobos ouvean carnívoros!
  
  Rusia é unha palabra para soldados,
  Cando, créame, non fai nada máis fresco...
  Aínda que ás veces a situación é desoladora,
  Onde o malvado Caín negro triunfa!
  
  Non o creas, os membros do Komsomol non foxen,
  E se corren, só para atacar...
  E todos os nazis serán asasinados dunha vez,
  E o Führer será elevado ao taco!
  
  Rusia é a miña patria,
  É radiante, simplemente fermosa...
  Quen é un covarde que non vale nin un rublo?
  E xa sabes, discutir cun guerreiro é perigoso!
  
  Pero saiba que derrotaremos aos fascistas,
  O mal non reinará no trono...
  Enriba de nós hai un querubín de ás douradas,
  E Deus Svarog con grandeza na coroa!
  
  Quen é un covarde, créame, é un escravo débil,
  O seu destino é un: soportar insultos...
  Hoxe es mecánico, mañá es capataz,
  E ti mesmo podes vencer as costas dos demais!
  
  As nenas teñen forza, simplemente un volcán,
  Ás veces ela derriba montañas poderosamente...
  A guerra está arrasando cun furacán malvado,
  E a morte francamente sega á raza humana!
  
  Dígovos sinceramente, cabaleiros,
  Somos fortes cando os rusos estamos unidos...
  Necesitas un lanche para acompañar o teu garfo e coitelo,
  Somos cabaleiros invencibles nas batallas!
  
  Cal é a nosa fe no Señor Cristo,
  Aínda que tamén respectamos a Lada...
  O camarada Stalin é coma o noso pai,
  E haberá un lugar do paraíso do comunismo!
  
  O que estaba cando estaba morto resucitará
  E seremos máis fermosos e sabios...
  E o home, por suposto, está moi orgulloso,
  Aínda que ás veces di tonterías!
  
  Namorada, a nosa Patria é coma unha estrela,
  Créeme, nunca se apagará...
  Fai realidade un gran soño
  Haberá paz e felicidade en todo o universo!
  
  Amo a María, honro a Lada sagradamente,
  Svarog é fermoso e Perun é xenial...
  Amo a Xesús e a Stalin,
  Os rostros santos das iconas son queridos para min!
  
  Cando haberá un auténtico paraíso?
  Créeme, todas as túas esperanzas se farán realidade...
  Dálle o teu corazón á túa Patria,
  Todo estará ben, máis forte que antes!
  As rapazas tiveron unha boa loita e fixeron un gran traballo. Ben, con tales guerreiros, ningún Hitler ten medo de Rusia.
  Porén, despois de dez días de teimosas loitas, as tropas soviéticas finalmente chegaron a Tikhvin.
  A loita estalou pola propia cidade. As forzas son, por suposto, moi desiguais.
  Os alemáns gañaron a supremacía aérea e bombardean sen parar. A situación vese agravada polas divisións estranxeiras que loitan ao lado da Wehrmacht. Especialmente moitas partes italianas.
  Están tentando afastar o Exército Vermello de Tikhvin. Pero as unidades rusas loitan teimudamente. Esta é a súa única oportunidade real de salvar a asediada Leningrado, morrendo de fame. A comida só se pode botar alí por vía aérea, pero os alemáns teñen avións de combate fortes, e é moi difícil facelo.
  E na segunda metade de agosto, os nazis lanzaron un asalto a Astrakhan. E nesta cidade, as nenas soviéticas loitaron con gran heroísmo e coraxe.
  Un batallón de nenas descalzas percorre esta cidade heroica.
  Alenka lanza unha granada co pé descalzo, despois dispara unha ráfaga, sega aos fascistas e di:
  - Se unha muller é tan luxuriosa coma un gato, entón o seu marido ten ratos na cabeza!
  Anyuta, disparando contra os Fritzes e tamén lanzando unha granada co pé descalzo, berrou:
  - As ideas máis brillantes quedan escurecidas pola política na sombra cando se implementan!
  Alla, disparando contra os Fritzes e lanzando unha granada, derribando un tanque cos seus dedos espidos, murmurou:
  - Unha muller é tan astuta coma un raposo, e ata goberna un león se un home ten a intelixencia dun galo!
  María, disparando cunha pistola e derrubando o Fritz, rosmou:
  - Deus pode facer calquera cousa, só superar unha muller en esixencias, El é impotente!
  Matryona, disparando contra o inimigo e lanzando cos seus dedos espidos un agasallo asasino da morte, sinalou:
  - Para evitar ser tragado por un home coma unha boa constrictor, unha muller debe ter a picadura dunha cobra!
  Alenka, continuando disparando contra os nazis, observou con intelixencia:
  - Unha persoa pode ser como o Creador en todo, pero a imitación como un mono non o fai ver ben!
  Anyuta disparou contra o inimigo, despois derrubou un tanque cun lanzamento de granada ben apuntado e dixo:
  - Unha persoa pode superar a Deus Todopoderoso só en presunción, e aínda así se é creado intelectualmente como un Pithecanthropus!
  Alla, continuando disparando con moita precisión ao Fritz, dixo:
  - Unha muller non quere ser galiña, pero o seu home ideal é un galo!
  María, disparando contra os fascistas e golpeando a Pantera cun tiro preciso do seu pé descalzo, sinalou:
  - A muller raposo realmente ten un agarre lobo sobre os castores!
  Marusya, tamén disparando unha ráfaga de lume contra os fascistas e usando o seu talón para esmagar o paquete explosivo, dixo:
  - En política é como no bosque, se comes un carballo, comerao un porco, se unha lebre se come un raposo, se es un burro, esfolarán tres peles!
  Alenka, continuando disparando frenéticamente e encharcando á infantería con limóns de metralla, espetou:
  - Canto máis brillante é a muller, máis raposo é!
  Anyuta tamén lanzou unha ráfaga contra os fascistas, cortounos e lanzou unha granada cos dedos espidos dos pés e chirriou:
  - As persoas grises non teñen suficiente materia gris no cerebro, personalidades brillantes, hai moito gris na cabeza!
  Alla, disparando contra o inimigo, premendo o paquete explosivo co seu talón espido, dixo con intelixencia:
  - O home gris está só coma un lobo, e coma unha lebre non ten paz!
  María, cortando o Fritz, comentou astutamente:
  - Se un político é un gran raposo, entón ten garantido a parte do león!
  Marusya disparou un lanzagranadas e lanzou un limón cos seus dedos espidos, chirriando:
  - O raposo político quítalle a oportunidade de montar como queixo en manteiga ao votante corvo!
  Alenka, continuando disparando desde a súa arma, e cedendo ao paquete explosivo co seu talón, espetou:
  - Hai menos estrelas no ceo que interpretacións das Sagradas Escrituras!
  Anyuta, disparando contra os fascistas, dixo:
  - Verdugo con túnica vermella, máis xusto, política con elocuencia!
  Alla, seguindo disparando, sinalou loxicamente:
  - O verdugo ten unha machada afiada, o político ten unha palabra afiada, o primeiro bótalle a cabeza, o segundo gotea nos miolos!
  María, continuando noqueando con precisión aos Krauts, e lanzando outro agasallo da morte cos seus dedos espidos, sinalou:
  - Ás veces, cortar cabezas é máis humano que gotear nos cerebros!
  Matryona, cortando aos fascistas e lanzando unha granada co seu talón espido, dixo:
  - Se deixas que os políticos entren no teu cerebro, arrincarás o cabelo de frustración!
  Alenka, disparando contra o xeneral alemán e atravesándoo, dixo ameazante:
  - Os discursos dos políticos son como auga para lavar o cerebro!
  Anyuta, disparando con precisión ao inimigo e lanzando un limón cos seus dedos espidos, dixo:
  - Onde un político é o maior Deus está no feito de que crea a ilegalidade!
  Alla, disparando contra os nazis e lanzando un paquete explosivo co seu talón espido, dixo:
  - ¡Un político sempre mira a un elector coma un burro coa mirada de raposo para arar!
  María disparou contra o inimigo, e cos seus dedos descalzos, lanzando unha granada con forza letal, berrou:
  - A unha muller encántalle expor o seu pobre corpo para vestirse máis rico!
  Marusya disparou unha longa liña, cortando a liña de Fritzes e ronroneou:
  - Unha muller descalza poñeralle zapatos a un home máis rápido, aínda que non sexa exactamente unha bota!
  Alenka, disparando con precisión contra os nazis, sinalou:
  - Cun tacón feminino espido, é máis fácil convencer a un home de que use botas de moda!
  Anyuta disparou un lanzagranadas e dixo:
  - Para conseguir zapatos de moda, unha muller debe "poñerse" os zapatos de home!
  Alla, golpeando aos nazis con ráfagas de lume e lanzándolle unha granada aos dedos espidos, respondeu:
  - Unha muller que non sabe como expor a súa perna a tempo permanecerá "calzado" para sempre!
  María, disparando ao inimigo e lanzando un paquete explosivo co seu tacón redondo, dixo:
  - Con demasiada frecuencia, mirando as pernas espidas dunha muller, un home corre o risco de "calzarse" en estado de vagabundo!
  Marusya, dirixindo o lume preciso contra o inimigo e cedendo á granada co seu xeonllo espido, respondeu:
  - Para non ser un vagabundo para sempre, cómpre poder quitar os zapatos a tempo!
  Alenka, continuando disparando contra os nazis e botandolles o vento, dixo con intelixencia:
  - O pé descalzo dunha nena é mellor que a bota de lona dun ocupante!
  Anyuta, continuando disparando cunha precisión inextinguible, observou:
  - A armadura máis forte non pode resistir a pel delicada e as encantadoras solas de nenas!
  Alla, disparando contra os invasores alemáns, emitiu:
  - As mulleres, moi intelixentemente, chegan á carteira dun home cos pés descalzos!
  María, disparando aos fascistas con gran precisión e golpeándolles a cabeza, sinalou:
  - A parte máis pegajosa do corpo dunha muller para moedas de ouro, pés descalzos e peitos espidos!
  Marusya, continuando disparando, sen piedade dos fascistas, dixo:
  - Ás veces unha muller necesita quitarse os zapatos para non axeonllarse ante a necesidade!
  Alenka, garabateando con acerto aos fascistas e apilándoos en pilas, loxicamente sinalou:
  - É máis doado poñer de xeonllos a un home co pé descalzo!
  Anyuta, disparando ao inimigo, comentou agresivamente:
  - Descalzo no tempo, nunca un vagabundo!
  Alla, vencendo aos inimigos e cortando aos adversarios, murmurou:
  - É máis fácil para unha muller descalza subir ao pico dourado!
  María tamén pegou aos fascistas e ronroneou:
  - ¡Es un home de botas se non che gustan os pés das mulleres!
  Marusya, disparando contra os nazis, e lanzando cos seus dedos espidos un paquete caseiro con explosivos, do que se deu a volta o Tigre, rosmou:
  - Unha muller con pernas esveltas fará que un home se doblegue con respecto!
  Alenka golpeou aos fascistas, cortounos e dixo:
  - Os dedos descalzos son máis hábiles que as mans cando unha muller saca moedas do peto dun home "calzado"!
  Anyuta cortou aos Krauts e chirriu:
  - O máis hábil que pode facer unha muller é meter a un home baixo o talón co pé descalzo!
  Alla, disparando aos seus opoñentes e lanzando un limón co seu talón espido, dixo:
  - É máis fácil para unha beleza pisar o camiño cara ao corazón dun home cos pés descalzos!
  María destruíu un tanque alemán cun lanzamento de granada e chirriu:
  - Os pés descalzos das nenas son máis tenaz cando escalan o Everest do corazón dun home!
  Matryona tamén disparou e dixo:
  "Despois de quitarse os zapatos, é máis fácil que unha muller atravese o deserto da indiferenza masculina!"
  Alenka golpeou ao inimigo cunha bazuca capturada e berrou:
  - Serás mudo coma unha bota, pegarás ata os vagabundos no talón!
  Anyuta tamén deu unha volta e chirriou, mostrando os dentes:
  - Unha perna feminina espida fai caer un home na infancia descalzo!
  Alla pelirroja, segando aos fascistas, tuiteou:
  -A maioría das veces son botas que caen na infancia descalza!
  María bateu contra os nazis e chirriu:
  - Se unha nena ten pernas fermosas, entón non é un vagabundo na vida!
  Matryona, disparando contra o inimigo e cortando aos nazis coma fabas de grans, ladrou:
  - Unha nena descalza é mellor que unha vella calzada, un gato novo é máis divertido que un vello león!
  Alenka, disparando contra os nazis e lanzando un agasallo asasino da morte, dixo:
  - É mellor que unha muller gañe un premio cos seus peitos espidos e zapatos de moda cos pés descalzos!
  Anyuta tamén golpeou aos nazis, cortounos, e cos seus pés descalzos lanzou granadas e berrou:
  - O talón espido dunha muller a protexe mellor das espiñas da indiferenza masculina!
  Alla, disparando aos seus opoñentes e cortándoos con ráfagas automáticas, observou:
  - O tacón máis duradeiro para un home cun pé feminino espido!
  María, golpeando aos seus opoñentes e golpeándoos cun lanzagranadas, dixo:
  - ¡Tacón de muller descalza, que leva a bota máis chamuscada cos seus menullos!
  Matryona, derrubando aos fascistas, dixo con enxeño:
  - Se non te quitas os zapatos a tempo, converteráste nun vagabundo!
  Alenka, escribindo sobre os fascistas, sinalou:
  -Se es un cerebro, só te podes vencer en serio!
  Anyuta sinalou loxicamente, golpeando ao inimigo e lanzando unha bolsa de explosivos co pé descalzo:
  - É bo ter un club, é malo ser un club!
  Alla, vencendo aos nazis e dando unha granada co seu talón espido, espetou:
  - Os puños de ferro fundido poden axudarche a sobrevivir, pero unha cabeza de carballo levará á morte!
  María observou con bastante lóxica, segando aos fascistas:
  - Cando o gobernante non ten un rei na cabeza, a anarquía reina no país, e venden en balde!
  Matryona, golpeando racionalmente aos nazis, sinalou:
  - Unha coroa non é para a mesma cabeza que un sombreiro!
  Alenka, o destrutor dos Krauts, sinalou loxicamente:
  - Incluso a coroa non se asenta firmemente nunha cabeza de carballo!
  Anyuta, disparando con moita precisión aos fascistas, dixo:
  - Por moi forte que sexa o carballo, o material para unha cabeza feita con el é o máis fráxil!
  Alla, disparando rapidamente ao inimigo, concluíu loxicamente:
  - A quen lle pega na cabeza cun porra, pásano na cabeza!
  María, putos opositores, emitiu:
  - O político leva unha carteira e un bastón de mando nas mans, só o seu diñeiro é de madeira, e o seu bastón de mando é de papel!
  Marusya sinalou loxicamente, botando un limón co pé descalzo:
  - Unha cabeza guapa é o último que hai que facer co cabelo cano!
  Matryona, a trituradora dos fascistas, comentou:
  - Pode que non sexas loura, pero é fermoso ser unha alma brillante, as nenas poden vencer ás malvadas para que os demais poidan vivir felices!
  Alenka, disparando contra os nazis, chirriou:
  - Non podes construír unha forte defensa só de carballos en tocos!
  Anyuta, mentres disparaba, sinalou loxicamente:
  - Se un político non é un pico carpintero, entón quitará as virutas, non só ao votante do toco!
  Alla dixo con agresividade, derrubando aos alemáns:
  - ¡Aínda que o político non é unha aguia, considera que os votantes son corvos e paxaros!
  María, cortando os inimigos, observou:
  - Se permites que os políticos che quiten virutas, ¡es definitivamente un paxaro carpintero!
  Matryona, segando aos fascistas, expresouse:
  - Un político é un raposo con votantes, pero consigo mesmo, un hamster é un hamster!
  Marusya lanzou unha granada co pé descalzo e chirriu:
  - Un político intelixente é coma un raposo nun galiñeiro, e un estúpido coma un touro nunha tenda de porcelana!
  Alenka, esmagando o Fritz, dixo:
  - Establécese a orde en silencio, os políticos crean caos falando!
  Anyuta, despois de espallar aos fascistas cun lanzamento de granadas, chirriu:
  - ¡Moito falan os políticos, sobre todo cando queren calar a boca!
  Alla observou agresivamente, martelando aos nazis:
  - Discutir cun político de que bater auga nun morteiro só che rasgará o músculo da lingua, ¡e mentirás a túa vantaxe!
  María, esmagando aos inimigos e lanzando unha granada co pé descalzo, observou:
  - Un político é unha mestura de raposo e lobo, pero fala moito!
  Matryona, disparando contra os nazis, rosmou:
  - Canto máis político é un raposo, máis porquiño é!
  Marusya, cortando os Fritzes, dixo:
  - En política hai unha zoa contínua, lobos, lebres, galiñas, galos e paxaros, pero o raposo sempre se escolle como rei!
  Alenka, a destrutora dos fascistas, murmurou:
  - Un ditador que se fai pasar por león é un porco de verdade!
  Anyuta observou con agresividade, derrubando aos inimigos con disparos:
  - Un político só pasará por león se o votante é un burro!
  Alla, noqueando aos fascistas como o po das alfombras, dixo:
  - Un político ponse roupa de ovella, pero o único que ten en común cun lobo é a sed de sangue, e o seu enxeño é unha ovella completa!
  María, lanzando unha granada co pé descalzo, berrou:
  - É mellor cando o gobernante é un lobo vestido de ovella que un carneiro disfrazado de león!
  Matryona, disparando ao inimigo coa precisión de Robin Hood, dixo:
  - Un político bala sobre a paz coma unha ovella, pero os dentes dun lobo chocan pola guerra!
  Marusya, disparando contra o inimigo, espetou:
  - ¡Un político, para conseguir os votos dos votantes, bota coma un ruiseñor, pero tómaos por carpinteiros!
  Alenka, disparando contra os nazis, dixo:
  - Se o discurso dun político che parece o trino dun ruiseñor, non sexas un corvo neste caso!
  Anyuta anotou astutamente, derrubando aos nazis:
  - Se un político canta como un ruiseñor, significa que te considera un xogo axeitado!
  Alla, cortando aos fascistas, sinalou:
  - O que distingue unha caza de votantes dunha caza forestal é que o cazador fai o máximo de ruído posible!
  María, disparando contra o inimigo, gritou:
  - Un político, a diferenza dun carteirista, fai moito ruído cando rouba, e cando rouba, tómase con adulación!
  Matryona, disparando contra o inimigo, gorgoteou:
  - Un político tamén é, en certo sentido, Deus, pero é mellor non crer nel!
  Marusya confirmou:
  - Ao político encántalle prometerlle aos votantes a Lúa, pero esquece engadir que alí non hai vida máis que area!
  Alenka, cortando aos seus opoñentes, murmurou:
  - ¡Ai non é da mente, senón da falta de enxeño práctico!
  Anyuta, disparando ao inimigo, chirriou:
  - Todos os problemas do mundo non veñen do diñeiro, senón da súa falta na cantidade necesaria!
  Alla, disparando contra o inimigo, dixo:
  - A un político dáselle a linguaxe para que disimule os seus pensamentos, pero por moi elocuente que un político poida ocultar a súa grisa miseria!
  María comentou con enerxía, disparando contra os Krauts:
  - Se o ferro vai na cadea, xa non quedarán espadas se a prata se derrama nos discursos, ¡non haberá nada con que pagar!
  Matryona, disparando contra o inimigo, murmurou:
  -¿Ten un político o don de cumprir as promesas? O posúe, pero non por nada!
  Marusya, disparando contra os nazis, sinalou:
  - O elefante deita unha gran pila de merda, e o político-raposo pon unha morea aínda máis grande de diarrea verbal!
  Alenka observou astutamente mentres esmagaba aos nazis:
  - ¡O político derrama abundantemente o doce mel dos discursos, afogando aos votantes nunha diarrea verbal!
  Anyuta, disparando contra os seus opoñentes, dixo:
  - O doce discurso dun político é como un regueiro de mel, só ti nadas por el ata o lixo!
  Alla, disparando contra os fascistas, sinalou:
  - Un político pode cumprir o que promete, só para facer crer ao elector no imposible!
  María, disparando con moita precisión, emitiu:
  - Nas eleccións hai moitos políticos, pero non hai quen elixir, quen é un toco de árbore, quen é baralla, quen é un raposo, quen é un porco, quen é un oso, por frustración só hai unha cousa queda por facer - ruxir!
  Matryona disparou contra os nazis e comentou:
  - ¡A un político que adoita facerlle dano na gorxa deberíalle romperlle as orellas!
  Marusya, unha sección transversal dos fascistas, sinalou:
  - Un político, a diferenza dun ruiseñor, nunca canta por nada, e ten o don de raposo!
  Alenka berrou, mostrando os dentes:
  - Un político quere converterse en aguia, pero o seu votante sempre non ten dereitos de aves!
  Anyuta arrolou mentres derrubaba aos alemáns co seu francotirador:
  - Por que tes carné de paxaro, porque tes mente de paxariño!
  Alla asubiou coa agresión dunha pitón:
  - O político ten moitas cancións diferentes, pero todas teñen un motivo: escólleme!
  María, cortando aos fascistas, murmurou:
  - O votante é coma un moño, afástase da lebre, do lobo, do oso, pero o raposo político aínda o devora!
  Matryona sinalou, reducindo aos fascistas:
  - Un político usará discursos doces para combinar co intelecto dunha mosca, o trino dun ruiseñor, a intelixencia dun paxaro carpintero, pero a súa esencia de porco é visible para o ollo dun falcón!
  Marusya, loitando contra os fascistas, engade cun sorriso:
  - Unha muller tamén é unha boa política, e polo menos dá a oportunidade de cumprir a súa promesa de fidelidade e de dar pracer!
  Así as rapazas defenden heroicamente a cidade e dan grandes esperanzas.
  . CAPÍTULO No 4.
  A finais de setembro e principios de outubro, as batallas por Astracán seguían en curso, e os nazis movéronse cara ao sur ao longo da costa do mar Caspio. Os nazis avanzaron inexorablemente... No sur, os nazis tomaron a cidade de Ordzhonikidze e comezaron o asalto a Grozni.
  Nesta cidade tamén se libraron as guerras soviéticas heroicamente.
  O batallón de mozas, dirixido por Tamara, mostrou unha determinación e coraxe desesperadas.
  Tamara disparou unha ráfaga da súa metralleta e lanzou granadas cos seus dedos descalzos, dicindo:
  - Gloria á nosa Patria URSS!
  Anna, disparando con precisión contra os nazis e tamén lanzando o paquete explosivo co seu talón, espetou:
  - Gloria ao heroísmo!
  Akulina, disparando ao inimigo, espetou:
  - Pola Patria e a honra!
  Victoria, disparando contra os Krauts e lanzando unha granada cos seus dedos espidos con forza mortal, ruxiu:
  - ¡Esmaguemos a Wehrmacht con heroísmo!
  Xogos Olímpicos é unha nena sa, disparou contra os inimigos, derrotou aos Krauts e perdoou:
  - Na guerra santa, alí estará a nosa vitoria!
  Tamara, disparando contra os nazis e volvendo lanzar unha granada co pé descalzo, sinalou:
  - Un soldado debe ter a forza dun carballo, pero non unha cabeza de carballo!
  As nenas despediron. Hai moitas ruínas arredor, as ruínas están fumegando. Seguen explosión tras explosión. Penachos de fume soben ao ceo. Todo ao redor arde.
  Destrución en grandes cantidades.
  A fermosa e loura Anna, descalza, en canto lanza unha granada, destrozando aos fascistas, berra:
  - Cada carballo ten un oco, cada cabeza de carballo ten un burato do que saen os cerebros!
  Akulina, disparando contra o inimigo e lanzando unha granada co seu pé gracioso, curtido e descalzo, chirriu:
  - Se tes a mente coma un carballo, entón dobrarás coma un álamo!
  Victoria, esta moza pelirroja, tamén coas pernas espidas, curtidas e cinceladas, chirou:
  - Se non tes a astucia dun raposo, despoxaranche de tres peles!
  Olympias, unha loira sa, alta, grande e musculosa, disparou unha ráfaga, lanzou unha granada co pé descalzo e chirriou:
  - Serás estúpido coma un carballo, arrincaranche coma un pau!
  Un neno pasou por diante deles. Lanzou os seus tacóns negros e lanzou un paquete explosivo contra os nazis. Entón chirriu:
  - Un soldado novo é mellor que un xeneral decrépito!
  Tamara deu unha volta de novo. Lanzou unha granada con forza mortal co pé descalzo e berrou:
  - Por cada traxe novo, un político quítalle tres peles aos votantes!
  Akulina, disparándolle aos seus inimigos e sorrindo agresivamente, rosmou:
  - Serás listo coma un carballo, e serás esfolado coma un coello!
  Anna, disparando contra o inimigo e lanzando granadas co pé descalzo, facendo explotar tanques, chirou:
  - Un raposo astuto ata tirará tres peles dun león se ten mente de carneiro!
  Victoria, disparando contra os nazis e lanzando un agasallo de asasino co seu talón, dixo:
  - Se non queres converterte nun raposo, chorarás coma un can con fame!
  Os Xogos Olímpicos segaron aos Krauts. Entón ela lanzou unha granada co pé descalzo e berrou:
  - Un político é un raposo, destripa aos votantes de galiña á luz do día!
  O ruxido do cañonazo aumenta. Os formidables Sturmtigers van á batalla. Golpearon con lanzacohetes. E destrúen edificios enteiros, esmagando casas á vez. E as tropas de asalto están dando voltas polo ceo. Disparan foguetes contra as posicións soviéticas. Lanzan bombas. Xa está á vista o Panther 2, un vehículo máis avanzado que o Panther, cun potente canón de 88 mm.
  O vehículo alemán ten unha torreta máis estreita e dimensións máis pequenas, así como un corpo máis agachado. Tal monstro, se te gaña, gáñate. E o máis importante, non é demasiado pesado, cun motor máis potente de 900 cabalos de potencia.
  Tamara lanzou unha granada a Panther 2 co pé descalzo e arrolou:
  - Serás estúpido coma un toco, arrincaránche coma un pau, non só os raposos astutos, senón tamén as lebres covardes!
  Anna, disparando contra os fascistas e segando aos adversarios, botando limóns cos pés descalzos, escribiu:
  - ¡O raposo astuto pode ata facer que unha aguia pareza unha galiña mollada!
  Akulina, cortando aos inimigos e golpeándoos con tiros precisos, dixo:
  - Unha persoa que soña co papel dun león adoita converterse nun burro cuberto de raposos!
  Victoria, cortando aos seus opoñentes con ráfagas de lume e lanzando algo mortal cos seus pés descalzos, espetou:
  - Un home ten as ambicións dun león, a teimosía dun burro, a torpeza dun oso, a graza dun elefante, pero un raposo sempre é capaz de reprimilo!
  Os Xogos Olímpicos dispararon contra o inimigo. Ela cortouno como unha cortadora de herba e rosmou:
  - Un raposo vermello, un político de cor sanguenta!
  A intensidade da batalla aumentou. Os nazis estaban golpeando a cidade con lanzadores de gas, que eran superiores en poder aos Katyusha. E era moi difícil resistir aos nazis. Pero o batallón de mozas descalzas e medio espidas loitou cun entusiasmo colosal. E as nenas case non morrían os homes;
  Tamara, disparando contra os nazis e lanzando granadas cos seus dedos descalzos, espetou:
  - Unha muller derrota aos homes fortes xogando coas súas debilidades, un político convence aos votantes débiles sobreactuando claramente!
  Anna, cortando aos inimigos e segando con balas, ao mesmo tempo dando un paquete explosivo co seu talón espido, dixo:
  - Unha muller é a política máis astuta, non necesita estudar para ser raposo, senón que se pode calzar descalza!
  Akulina, cortando aos seus opoñentes con ráfagas precisas e usando os dedos descalzos, ladrou:
  - Unha muller tamén ama a mocidade, pero o verde do dólar é máis querido para ela que a idade verde do seu patrón!
  Victoria, aquela cadela pelirroja, disparou unha explosión mortal, rompeu a liña e berrou:
  - A verdor da mocidade dunha nena atrae as contas verdes dos homes gordos de dólares!
  Olympias, disparando contra os inimigos e lanzándolle outro agasallo co pé descalzo, espetou:
  - Non persigas o dólar verde, os problemas tamén teñen ollos verdes e a cuncha está crocante!
  A batalla faise cada vez máis brutal. As cunchas voan cunha forza mortal. Rebentan e esnaquizan as posicións soviéticas, envorcando os canóns da batería. E novos avións están a correr, e as armas de asalto rugen. Nubes de po soben ao ceo.
  Tamara, disparando sen piedade contra os nazis, colleu e entregou a perla, antes de lanzar unha granada co pé descalzo:
  - Crendo en Deus, non te inclines ao nivel dun animal: o home non é unha ovella submisa, nin unha cabra apestosa!
  Anna, loitando co inimigo e lanzando agasallos da morte cos seus pés descalzos, observou:
  "Ganar cartos coa fe da xente é como botar esterco no ouro crecerá a desconfianza!"
  Akulina, mentres destruía a Pantera, dixo con agresividade:
  - Crendo no domingo, non chegues aos sete venres da semana!
  Victoria, disparándolles con moita precisión aos nazis e segándoos agresivamente, sinalou:
  - A crenza no lume eterno do inferno ferve o leite da superstición, do que os bandidos da relixión quitan a escuma!
  Olympias, unha heroe feminina, derrubando aos nazis e lanzando granadas de poder destrutivo colosal cos seus pés descalzos, sinalou:
  - Só os tocos e os carballos cren na fogueira infernal da chama eterna, deixándose pelar como pegañentos!
  Tamara disparou desde unha bazuca capturada, brillou os seus talóns e chillou:
  -¿Que escintila a chama do inferno eterno? O brillo das moedas de ouro nos petos dos bandidos relixiosos!
  Anna, disparando ao inimigo e derribando aos nazis cunha precisión colosal, dixo:
  - Os bandidos usan a Deus para forrar os seus petos, e sucumben ao engano non só coa cabeza baleira!
  Akulina disparou contra o inimigo. Lanzou unha granada cos dedos espidos dos pés e chirriu:
  - Os sinvergüenzas relixiosas arrincan tres peles de ovellas, rompen os cornos das cabras, só lles importa o lucro, e a fe é para o hackeo!
  Victoria lanzou unha bomba de serrín co seu talón espido, fixo estoupar ao inimigo e chirriou:
  - Un cura honesto é como un lobo vexetariano, só a fe é sempre honesta, e o seu uso é egoísta!
  Os Xogos Olímpicos golpearon o inimigo cunha metralleta. Segaba ao inimigo e deu patadas a un montón de granadas co seu talón espido, o que envorcou o tanque Lion. Entón ela berrou:
  - Calquera relixión é un conto de fadas, só se obteñen beneficios desta fantasía en proporcións verdadeiramente fabulosas!
  Así é como as nenas loitan con valentía na cidade de Grozny. E móstranse dende o máis alto punto de vista do valor.
  E outras nenas defenden Astracán con toda a súa valentía. E tamén demostran a máis alta acrobacia e fortaleza.
  A rapaza loita moi ben.
  Alenka lanzou unha granada co pé descalzo, destrozou os nazis e arrolou, mostrando os dentes:
  - Quen permita que a xente colgue fideos nas orellas sempre terá fame!
  Anyuta, segando con isto aos fascistas, aceptou:
  - Non estarás cheo de fideos nas orellas!
  Alla disparou unha explosión contra os nazis, lanzou unha granada con forza mortal co pé descalzo e berrou:
  - Os fideos nas orellas son un prato da última frescura que causa náuseas!
  María observou con intelixencia, mostrando os dentes e lanzando un paquete explosivo cos seus dedos espidos:
  - Se ninguén sabe se é Deus, pero a xente está constantemente crucificado coma se fose a semellanza de Cristo!
  Marusya, un puto Krauts, tomouno e balbuceou, sorrindo agresivamente:
  - O home esfórzase por dominar o poder de Deus, pero ata agora só recibe unha crucifixión que non é divina!
  Matryona deu unha volta, segou aos fascistas e dixo, chiscando agresivamente o ollo aos seus amigos:
  - Unha persoa loita polo ben co seu corazón, coa súa mente para o lucro e co estómago para a gula, e ao final, coas pernas enredadas, é arrastrado a un pozo!
  E as feroces batallas retumban en Astracán. A cidade do Volga é un punto clave da defensa soviética. E aquí se fan as batallas tan frenéticas. É coma se unha chaleira burbulle.
  E avións pesados e mortais pasan por alí. Yu-288 é unha máquina moi poderosa. E lanza bombas cunha tenacidade colosal.
  Alenka grita, disparando unha ráfaga contra os nazis e lanzando unha granada co pé descalzo:
  - Se unha persoa ten a intelixencia dun gorila, arará coma un cabalo e comerá coma un can!
  Anyuta lanzou o agasallo asasino da morte co seu pé descalzo, esnaquizou aos nazis e falou:
  - A unha persoa déixase poñer un colar, pero para arar hai que pegarlle cun látego de coacción!
  Alla deu unha patada ao limón co seu talón espido e murmurou:
  - O político ten un peto grande, pero só é un cartereiro insignificante!
  María, disparando contra os seus opoñentes, asubiou:
  - Un político que promete aos votantes a lúa do ceo, chegando ao poder, abandona a paisaxe lunar e chorando de fame á luminaria!
  Matryona, rindo enxordecedora, comentou:
  - O demo en cada político anímao a ocupar o lugar do Deus Todopoderoso, pero o político ten moi pouco talento!
  Marusya, disparando contra os inimigos e segando con confianza, observou:
  - O home esfórzase por facerse omnipotente, pero o seu progreso moral non o fai mellor!
  As nenas son aparentemente enxeñosas ao máis alto grao.
  E a guerra segue o seu propio patrón. Os avións a reacción están sendo probados no Terceiro Reich. E este tamén é un argumento bastante serio na disputa coa URSS.
  Hitler, por suposto, non está moi contento. A guerra prolonga, e Rusia resiste teimudamente, aínda que tamén sucumbe. As batallas ardían coma na boca dun volcán.
  Finais de outubro. Calmukia está completamente capturada e os nazis avanzan polo Daguestán.
  Os éxitos dos fascistas, aínda que modestos, son constantes. A Flota do Mar Negro está ao bordo da destrución.
  Toda a tripulación do destrutor está formada por nenas. Un fermoso equipo, para ser sincero. A nena leva chalecos e corre descalza, cos tacóns redondos parpadeando.
  Alice, o comandante do destrutor ordena con confianza un ataque ao cruceiro fascista. Lanza un torpedo e comenta:
  - Na guerra, como nun bo teatro, a próxima acción é imprevisible, as bágoas derramaranse definitivamente!
  Andriana, a súa compañeira, mandaba a toda unha cría de nenas. Correron palpando tacóns espidos e redondos, e chirriaban. Apuntaron un aparello de minas.
  Andriana ruxiu:
  - Creo que o mundo enteiro espertará,
  O fascismo acabará...
  E o sol brillará -
  Iluminando o camiño do comunismo!
  Verónica, golpeando aos nazis cun canón, ronroneou:
  - Na guerra é como nunha película: a acción é engaiolante, nunca aburrida, pero, por desgraza, literalmente mata!
  Un destrutor con mozas de pernas nuas, curtidas, esveltas e moi fermosas está saltando dun lado para outro. El é botado como unha pluma.
  Alicia, golpeando os seus pés descalzos cincelados, espetou:
  - Se non es tranquilo, descansarás en paz na guerra!
  Andriana, disparando con precisión desde un canón, sinalou:
  - Unha rapaza que pode loitar é un cabaleiro!
  Alicia corrixiu, disparando:
  - Non, é unha heroe!
  E os guerreiros botaron a rir. E mostraron as súas linguas. E as pernas das belezas son tan graciosas, e deixan pegadas de sangue na cuberta. Mozas poderosas.
  E espidos, os seus tacóns son tan redondos e graciosos.
  Alicia recordou como foi capturada, e os nazis acariñaron a súa planta cun látego delgado e candente. Aquí estás, case espido, pendurado no estante. Os teus pés descalzos están pegados ao bloque. E fanche cóxegas con hot rods. Entón, un ferro vermello é queimado ata o pezón escarlata.
  Alicia foi torturada e torturada durante varios días. Pero a nena puido escapar.
  Díxolle ao axente de garda que coñecía o lugar no mar onde tiraron un recipiente de ouro que foi evacuado de Sebastopol. O fascista caeu por iso.
  Ben, Alicia, a pesar de todas as torturas, mantívose alegre. Desencadeuna e meteuna nunha barca coas mans atadas. E cos pés descalzos, lixeiramente queimados no estante, puido coller unha pistola e disparar a dous fascistas. Entón ela desatou as cordas e marchou nado. Ela sacouno con habilidade. E gañouse o respecto das nenas.
  Dende o departamento especial tentaron darlle tras ela, pero Alisa ameazou aos axentes especiais con provocar un accidente e tamén con aforcala de cadela. Estiveron.
  Alicia é unha rapaza moi loitadora...
  Incluso escribiu con intelixencia:
  - O verdugo adora o machado como arma, pero na batalla ten unha habilidade torpe!
  Andriana estivo de acordo con isto, azotando as súas pernas ciceladas:
  "Aínda podes facer sopa cunha machada, pero o que está escrito cunha pluma heroica non se pode cortar cun machado de verdugo!"
  Juliana é unha rapaza moi fermosa. Leva só unha fina tira de tecido a raias no peito e as bragas. Pero é tan marabillosa e fermosa. Todas as nenas do destrutor teñen os pés descalzos e son moi sedutoras.
  Cando os alemáns son capturados, vense obrigados a bicar os tacóns redondos e espidos das nenas. E os prisioneiros fano obedientemente. E lamben os tacóns das nenas e bícanas con moito pracer.
  Juliana cantou:
  - Non somos malvados ladróns,
  E non queremos matar...
  Pero os meus tacóns espidos doen,
  Quero darlle un puñetazo a todos na cara!
  As nenas, por suposto, son capaces de saborear calquera éxito.
  Andriana, golpeando os seus tacóns espidos, dixo:
  - Eh, novas fronteiras, non me fagas rir!
  Alicia aceptou:
  - Posibilidades ilimitadas para aqueles que non se establecen límites!
  Verónica golpeou os seus pés descalzos, tintineu os seus talóns e observou, mostrando os dentes:
  - A persoa máis forte non poderá manexar ambicións insoportables!
  Andriana sinalou astutamente, mostrando os dentes e disparando desde un canón:
  - O home está lonxe de Deus, porque non está lonxe do macaco na súa imitación da natureza!
  Verónica, esmagando os fluxos de nazis que avanzaban con tiros precisos, murmurou:
  - O político é un deus na ambición, un deus nos métodos e un porco absoluto no uso dos resultados.
  As nenas soviéticas loitan ben. Pero claro que tamén hai alemáns, e tamén belezas en bikini e descalzas.
  Por exemplo, Gerda é unha loitadora rara.
  Ela e os seus compañeiros sentáronse no tanque Panther-2 máis novo.
  As nenas disparan contra as tropas soviéticas e rugen.
  Somos lobos malvados, retirarnos non é bo para nós!
  E chiscando o ollo...
  Gerda, usando os dedos descalzos, deu patadas aos soldados rusos e chirriu de pracer:
  - ¡Quen non é lobo na vida é esfolado, quen non é raposo en mente é destripado coma unha galiña!
  Charlotte tamén golpeou cun proxectil preciso, penetrando no tanque soviético, desmoronando a armadura e balbuceando:
  -¡O lobo sempre ten fame, o home sempre está insatisfeito, e o político non pode dicir unha palabra de verdade!
  Christina, disparando con moita precisión ao inimigo e golpeando os tanques rusos cun proyectil letal, observou:
  - O raposo ten un pelaje valioso, pero as garantías do raposo dos políticos non valen nada!
  Magda colleuno e apuntou coa pistola ao inimigo cos seus pés espidos, golpeouno e murmurou:
  - ¡Hai máis leite dunha cabra que dun político que ten a mente dunha ovella!
  Gerda, continuando disparando con precisión aos vehículos soviéticos, observou:
  - Nas eleccións, os políticos están como entre a peste e o cólera, aínda que os políticos son moito máis contaxiosos na súa esquizofrenia!
  Charlotte bateu o trinta e catro e derrubou a torre, dicindo:
  - O político ten o nariz de lobo por presa, pero el mesmo é un porco preparado para eviscerar!
  Christina lanzou hábilmente o proxectil cos seus dedos espidos e dixo:
  - Un político é unha ovella que loita polo trono do león, e cando chega arriba, convértese nun raposo destripando aos votantes de galiña!
  Magda observou con agresividade, enviando un agasallo da morte ao arma autopropulsada soviética cos seus dedos descalzos:
  - Non se fían dos políticos, pero votan, non entenden a música, pero escoitan con ganas, non comen fideos, pero escóitanos con ganas!
  E o seu Panther-2 está a traballar moi activamente. E envía o proxectil con moita precisión.
  A máquina alemá esmaga todos os tanques soviéticos con moita confianza.
  Gerda dispara e canta:
  - Un, dous, tres - rompe o consello!
  Charlotte dispara con moita precisión, golpea aos inimigos e asubía:
  - ¡Somos os máis fortes do mundo!
  Christina, usando os seus dedos descalzos para atravesar os trinta e catro, engadiu:
  - ¡Mollaremos todos os nosos inimigos no baño!
  Magda golpeou o inimigo e berrou:
  - A Patria non cre nas bágoas!
  Gerda chirriou:
  - E darémoslle o cerebro aos malvados oligarcas!
  Charlotte observou ingeniosamente, golpeando un obús soviético cun proyectil:
  - O ouro só é fermoso en aparencia, de feito, este metal, a humanidade sempre sufriu, volveuse arrogante!
  Christina, disparando contra os inimigos, expresouse con enxeño:
  - Ao expor os seus peitos, é máis fácil que unha muller lle arranque tres peles a un home!
  Magda, disparando contra os seus opoñentes, comentou orixinalmente:
  - ¡Os pés descalzos das nenas, puxeron aos homes en galochas!
  Por suposto, as mozas do tanque son graciosas. E as pilotos femininas son as máis chulas entre os Fritz.
  Albina e Alvina son os ases máis formidables do universo. Agora xa chegaron á cifra de cincocentos avións derrubados cada un. Só Marsella está por diante deles. Recibiu a Gran Cruz da Cruz de Ferro polo avión número 500 da flota soviética. Pero Albina e Alvina comezaron a pelexarse moito máis tarde, polo que pronto superarán a Marcel.
  Albina e Alvina recibiron a Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro con follas de carballo dourado, espadas e diamantes para o seu avión número 500.
  E agora están loitando contra pilotos vermellos.
  Albina preme os botóns cos seus dedos espidos, derruba cinco avións soviéticos á vez e grita:
  - Se un home é intelixente con botas, sempre leva galochas!
  Alvina, disparando contra avións rusos e derrubandoos cos seus dedos descalzos, observou:
  - A perna espida dunha muller a tempo meteraa nas galochas de calquera bota!
  Albina, disparando con moita precisión aos vehículos soviéticos, respondeu con intelixencia, mostrando os dentes:
  - ¡Un home que mira a miúdo as pernas femininas espidas debería sentarse nas súas galochas!
  E as dúas nenas, despois de derrubar un par de iaks máis, chirriaron:
  - Un pé feminino descalzo, encaixa ben debaixo do talón e encaixa perfectamente no galosh!
  Os guerreiros pódense ver aquí a gran altura.
  Pero se hai magníficos pilotos alemáns, tamén haberá fermosas mozas Komsomol soviéticas.
  Que loitan con moita intensidade. E tamén derrubaron con éxito as hordas do Terceiro Reich.
  Anastasia Vedmakova colleuno e, usando os seus dedos descalzos, derrubou ao alemán e chirriu:
  - Un home está preparado para dar a volta para arrancarlle os zapatos a unha nena!
  Akulina Orlova, disparando contra os nazis, sinalou astutamente:
  "Podes dar a volta a calquera bota co tacón espido dunha muller!"
  Anastasia tamén golpeou aos Fritzes e chirriu:
  - O pé descalzo dunha muller vai dar a volta a calquera home, aínda que sexa a última bota!
  Akulina Orlova, golpeou a Focke-Wulf e asubiou, mostrando os seus fermosos dentes;
  - Se queres darlle a volta a un home, quítache os zapatos, se queres meterlle nun galosh, deixa ao descuberto o tacón!
  E as nenas cantaban a coro:
  No universo asola unha guerra
  que destrúe e mata sen motivo...
  Satanás liberouse -
  E a morte chegou con el!
  
  E quen parará o fluxo,
  Ríos sanguentos e tolos...
  Un raio láser golpeará o teu templo,
  E nun flash o home desapareceu!
  
  E tal caos
  Inundou o universo...
  A humanidade é triste
  Aguanta a dor e o sufrimento!
  As nenas poden ter parcialmente razón. A guerra non é felicidade. Pero ao mesmo tempo tamén é entretemento.
  Dous aspirantes a pilotos alemáns, Eva e Gertrud, loitan en modificacións de asalto Focke-Wulf. Atacan obxectivos terrestres soviéticos desde o aire.
  Eve, disparando e soltando un foguete, observa:
  - Por que a infancia está descalza, porque o pé descalzo da muller fai que os homes perdan a cabeza, coma se fosen nenos!
  Gertrude golpeou o foguete, apretando o seu talón espido no pedal e esnaquizando un búnker do exército soviético e chirriu:
  - O desexo de ver a unha muller espida fai que un home se voltee do revés!
  Eva bateu de novo, bateu no trinta e catro, atravesando as torres e comentou con enxeño:
  - Para desvestir a unha muller, primeiro debes poñerse ben os zapatos!
  Gertrude golpeou ao seu opoñente usando o talón espido e redondo do seu elegante pé e observou:
  - Despois de desvestirse no momento oportuno, unha muller de negocios arrincará tres peles a un home!
  Eva golpeou os búnkers soviéticos cun foguete e berrou:
  - Unha muller que se expón a tempo non se converterá nun vagabundo e poñerálle moitos zapatos a un home!
  Gertrude, despois de sacrificar as tropas soviéticas, confirmou:
  - Unha muller descalza poñeralle botas a un home, e poñerao en galochas, e darlle a volta para fóra, e fará del o último descalzo!
  Aquí, por suposto, a lóxica das nenas é que non podes pisala contra ela. E as nenas pelexan descalzas e en bikini.
  E adoran os mozos guapos e, en xeral, son super.
  E se empezan a cantar, matarán cen homes!
  Son nenas, dignas por ambos os dous lados e moi fermosas, para que os homes se volvan de verdade!
  . CAPÍTULO No 5.
  A cidade de Grozny, completamente rodeada polas tropas nazis, caeu a principios de novembro de 1943. O batallón coas mozas escapou do caldeiro e retirouse a Shali.
  Xa había montañas e terreo accidentado, e facíase máis cómodo aguantar a defensa. Os tanques alemáns pesaban bastante, especialmente os Maus, e era completamente incómodo loitar con eles nas montañas. O tanque T-3 xa fora descontinuado, pero aínda se producía o T-4 nunha versión modernizada. Aínda que está moralmente desfasado. Pero aínda podería loitar contra o T-34-76. E é unha boa loita. O seu canón era aínda máis poderoso e tiña unha velocidade de boca superior á do trinta e catro.
  Tamara e as nenas pelexaron en Shali. As nenas tentaron manter esta aldea de montaña moi grande - unha verdadeira cidade.
  As belezas loitaron con moita valentía.
  Tamara lanzou unha granada co pé descalzo, disparou unha explosión e arrolou:
  - Pola Patria da URSS!
  Anna abriu fogo contra os nazis. O T-4 máis lixeiro tentou subir a ladeira. A nena, lanzando unha granada co pé descalzo, derrubou o coche de Hitler e chirriou:
  - Pola nosa patria!
  Akulina, disparando contra o Fritz e co seu talón espido, despois de entregar o asasino envolto en papel aluminio, balbuxou:
  - A Patria sempre é santa!
  Verónica, disparando ao inimigo e lanzando limóns cos seus dedos espidos, dixo:
  - Pola Rusia dos xigantes!
  Xogos Olímpicos, esta muller xigante, tamén lanzou unha granada aos nazis cos seus dedos descalzos e chirriou:
  - Polo comunismo!
  Tamara, disparando con precisión aos nazis e cortándoos como virutas dunha árbore, dixo:
  - Cantas máis carballos hai no exército, máis forte é a nosa defensa!
  Anna sinalou, mostrando os dentes e disparando contra os nazis con precisión e furia colosales:
  "Destruireivos a todos".
  Tanque "Lion", un gran vehículo cun canón longo de canón. Aquí ten a última arma de 105 mm, a lonxitude do cañón é de 100 EL. E resulta que é unha arma moi longa. E este tronco sobresae cunha forza letal.
  Akulina dispara unha bazuca contra os nazis e grita:
  - ¡Gloria á era do comunismo!
  Victoria tamén dispara e ruxe:
  - Gloria aos heroes de Rusia!
  Os Xogos Olímpicos confirman disparando contra os nazis e lanzando unha granada cos dedos descalzos:
  - A maior gloria!
  As mozas, hai que ter en conta, son fenomenais, e moi agradables. E a súa frescura é colosal.
  Tamara, disparando ao inimigo e mostrando os dentes, di:
  - Por Rusia e a liberdade ata o final!
  Anna, disparando ao inimigo, di agresivamente, lanzando unha granada cos seus dedos espidos:
  - ¡Fagamos latexar os corazóns ao unísono!
  E fai un ollo aos seus compañeiros.
  Akulina tamén disparará un estalido, segará aos seus opoñentes e ruxirá:
  - Polas miñas vitorias polo tellado!
  Akulina Petrovskaya non é unha moza común. Tivo que pasar por moitas cousas. En particular, foi sorprendida roubando e estaba detida. Tamén pasei por un centro de detención de menores. Ben, non importa, sobrevivín. Ela camiñaba descalza polas neveiras, pero só se fixo máis saudable e máis forte.
  Victoria loita con rabia frenética. Deu unha explosión ao inimigo. Os Krauts son derrubados e caen. Despois lanzou unha granada cos seus dedos espidos. A motocicleta envorcou.
  A nena rulou:
  - Máis aló das poderosas fronteiras!
  Os Xogos Olímpicos loitan cun sentimento de rabia moi salvaxe. Os seus golpes son fortes e esmagadores. Realmente é unha nena monstro. E así golea aos seus opoñentes. Así que extermina activamente aos fascistas. Non lles dá a menor oportunidade.
  Os Xogos Olímpicos rugen a todo pulmón:
  - ¡Gloria ao comunismo cósmico!
  Tamara, disparando contra os nazis, ruxe:
  - ¡Gloria ao comunismo de Lenin!
  Anna dispara contra os seus opoñentes e grita:
  - Pola URSS!
  Akulina corta os seus inimigos e rosma e berra:
  - Para a acrobacia máis alta!
  Victoria, disparando contra os fascistas, espetou:
  - Polas vitorias máis fenomenais!
  Os Xogos Olímpicos, esmagando o tanque de Hitler, murmuraron:
  - Polo comunismo da URSS!
  Tamara tamén está a despedir. Dispara con moita precisión, cubrindo aos opoñentes con ráfagas precisas. Sega coma unha gadaña e chirriña:
  - ¡Gloria aos tempos do comunismo!
  Anna, disparando contra os fascistas e cortándoos con golpes precisos da súa gadaña, exclama:
  - Gran gloria para os heroes!
  E lanza granadas cos dedos espidos. Esta é unha muller.
  Akulina corta aos Krauts e ruxe agresivamente:
  - Polo comunismo!
  E o seu corpo musculoso convulsiona.
  Victoria tamén gaña aos fascistas. E cos seus dedos descalzos lanza agasallos asasinas aos seus opoñentes e berra:
  - Pola grandeza do mundo!
  Os Xogos Olímpicos tamén disparan contra os inimigos. Noqueaos coma un bastón e ruxe:
  - ¡Gloria ao gran comunismo!
  E cos seus dedos espidos lanza unha granada con forza mortal, destrozando aos seus inimigos.
  Entón, os cinco enfrontáronse aos inimigos, segámolos, exterminámolos e moémolos.
  Os alemáns foron detidos e completamente empantanados. Aquí foi onde se fixo difícil, e discutiron.
  Aquí os lanzadores de gas disparan e actúan de forma agresiva. E destrúen as posicións soviéticas.
  Hit e "Sturmtiger" desde a distancia, no inimigo - o Exército Vermello.
  As mozas alemás apuntan a arma autopropulsada "Bear" e golpean o inimigo con ela. E realmente e a fondo te foderan. E un proxectil que pesa un céntimo e medio destroza trincheiras e búnkers soviéticos.
  A guerreira Frida ruxe:
  - Polo noso Terceiro Reich máis grande!
  E fai un ollo aos seus compañeiros. Despois de que as mozas fascistas cos pés descalzos volverán disparar.
  E voa, ruxindo e destrutivo. E en canto golpea, fórmase un cráter enteiro coa terra fervendo pola calor.
  Si, os alemáns están tomando completamente as tropas soviéticas. Un dos primeiros avións TA-152 está voando no ceo. Un vehículo multiusos, como o Focke-Wulf, pero máis avanzado, rápido, maniobrable con armas e armaduras poderosas. Pódese usar tanto como avión de combate como como avión de ataque.
  Para as tropas soviéticas, o coche, digamos, podería converterse nun gran problema.
  Helga voa no TA-152 e ataca un par de tanques soviéticos que intentan achegarse a Shali. A nena dispara con precisión. Rompe o tellado da torre dos primeiros trinta e catro e ruxe:
  - Son unha beleza loitadora!
  E entón ataca o segundo coche, que intenta acelerar. Pero cambiar as caixas de cambios non é tan fácil.
  O TA-152 penetra nesta vítima cun canón de 37 mm.
  Helga respondeu e cantou:
  - Levoume, levoume a algún sitio, levoume!
  E guixou un ollo a si mesma... Aquí o Yak-9 está intentando atacala. A moza alemá derrínao facilmente premendo o gatillo co pé descalzo e guiña o ollo con confianza, dicindo:
  - Estou moi xenial!
  Helga parece ser unha rapaza con gran aplomo. E fai experimentos sanguentos cos seus inimigos.
  E se fode, non lle parecerá moito a ninguén.
  Helga dispara contra vehículos soviéticos e chirri:
  - Pois, é imposible vivir segundo a túa mente!
  E cos tacóns espidos bate contra o volante. Esta é unha nena - para todas as nenas, nena.
  E se comeza a ruxir...
  Albina e Alvina no ceo tamén son unhas guerreiras moi activas e combativas.
  E as nenas, avións rusos, estrelando, pensan que a vida é boa e que a vida é boa.
  E cos seus dedos espidos apuntan os canóns dos avións contra os obxectivos. Os coches soviéticos non sobrevivirán. E as nenas gáñanas así. Non dan a menor oportunidade.
  Si, había mozas loitadoras,
  Si, din que máis...
  Atacaron con audacia a Rusia,
  ¡Literalmente Satanás!
  Albina é unha guerreira en formación de batalla e ruxe para si mesma a todo pulmón:
  - Serei xenial, serei eu! Super campión!
  E co seu talón espido golpeaba o teclado e esgazaba aos seus opoñentes en anacos pequenos.
  Alvina, disparando contra os seus opoñentes, ruxe a todo pulmón:
  - A quen atoparemos no bosque?
  E a quen atoparemos no bosque...
  Non imos bromear con iso,
  irémolo en anacos!
  ¡Destrozarémoste!
  E co seu talón espido tirará ao inimigo nun abrazo mortal. Esta rapaza é a rapaza máis chula para todas as nenas!
  Guerreiro do hack máis combate. E tan guerreiro e agresivo coma unha pantera.
  E os grandes gatos alemáns están ao ataque. Astracán está sendo asaltado. E destrúen as casas dos soldados soviéticos en grandes cantidades.
  E morren, pero non se renden. Batallas tan teimudas están a rabiar.
  Gerda, por suposto, está á fronte do ataque e está disposta a loitar. Entón, ela dispara, como unha muller Robin Hood en bikini. E esta é a muller xenial.
  E se ademais lle mete un pezón escarlata na boca do tipo.
  O seu "Panther"-2 está funcionando. Por certo, unha modificación lixeiramente diferente do tanque foi montada por nenas cun canón EL 100 de 75 mm. É potente e ten unha cadencia de lume máis rápida. E a oferta de proxectís é maior que a dun canón de 88 mm.
  Gerda dispara usando os seus dedos descalzos e berros:
  - Un, dous, tres... Rompe con napalm!
  Charlotte tamén disparou tras ela e dixo:
  - Catro, oito, cinco - imos xogar rapidamente!
  Christina golpeou, atravesando o tanque soviético e berrou:
  - Imos loitar con coraxe polo poder dos nazis...
  Magda disparou cos pés descalzos e berrou agresivamente:
  - E matarémolos a todos - ¡a todos os comunistas!
  As nenas actúan de forma agresiva e ao extremo. E o seu "Panther"-2 envorca un obús soviético cun tiro preciso.
  As nenas ríen e cantan:
  - Gloria ao noso mundo...
  E Isabel, pola súa banda, realiza un ataque salvaxe contra os trinta e catro. E co seu talón espido preme o gatillo. E derruba ao inimigo, berrando:
  - Que haxa comunismo!
  Catherine envía un proxectil mortal cos seus dedos espidos, atravesa ao inimigo e grita a todo pulmón:
  - Pola gran Rusia!
  Elena disparou contra os fascistas. O proyectil golpeou a fronte da Pantera e rebotou.
  A nena ladrou:
  - ¡Teremos comunismo!
  Efrasia tamén golpeou ao seu opoñente usando os seus dedos espidos. Ela golpeou a T-4 e dixo:
  - ¡Gloria ao comunismo!
  Estas son as rapazas loitadoras. E como disparan, as cunchas voan moi fermosas, e o propio trinta e catro está en movemento. Só proba, déixate atrapar en movemento desde un coche coma este. É extremadamente difícil.
  Pero as nenas entran, pelexan en bikini e usan os pés descalzos. Os guerreiros son fermosos e marabillosos.
  E se te foden, non lle parecerá moito a ninguén. E envían cunchas con furia salvaxe.
  Elizabeth, usando os seus dedos descalzos, disparando ao inimigo e derrubando aos inimigos, chirou:
  - ¡Gloria ás ideas do comunismo! Gloria á nosa Patria!
  Catherine tamén disparou, usando os seus dedos descalzos, golpeando aos Krauts e berrando:
  - Pola Patria e a vitoria ata o final!
  Elena, disparando aos seus opoñentes, respondeu con agresividade, mostrando os seus dentes nacarados e chiscando o ollo cos seus ollos de zafiro:
  - ¡Gloria ao noso comunismo cósmico!
  Efrasia, disparando ao inimigo, golpeándoo cunha precisión colosal e fenomenal, dixo:
  - Pola Patria e Stalin - ¡Xura!
  Está claro que as mozas están apetecibles e poden facer calquera cousa...
  Xa chegou decembro de 1943.
  Alenka e o seu equipo tamén pelexan en Astrakhan e seguen colgando alí. A heroína loita.
  Alenka dá un estoupido, corta a liña dos nazis, despois lanza o agasallo da morte cos seus dedos descalzos e ruxe:
  - Un home é semellante a un xibón, só, por desgraza, máis a miúdo en intelixencia que en potencia!
  Anyuta, disparando contra o inimigo e cortando os inimigos, regalou o paquete explosivo co seu talón e berrou:
  - O home ten a teimosía dun burro, as ambicións dun león, pero en realidade é unha cabra!
  Alla, disparando con precisión ao Fritz, chirriu:
  - Un home é para unha muller como unha ladeira para unha vaca, non podes prescindir del, pero é noxento achegarse!
  María, disparando contra os fascistas, respondeu con astucia:
  - Que teñen en común un home e un baño nun baño de mulleres: o feito de que as mulleres só vomitan aos homes!
  Marusya, cortando aos nazis e lanzando granadas cos seus dedos descalzos, espetou:
  - Unha muller é un raposo astuto que pode comer calquera león coma un coello!
  Matryona, segando aos fascistas e derrubando aos mercenarios cos seus dedos espidos, murmurou:
  - Unha muller necesita un home coma un neno azoutado, se non lle pega a un home, non vivirá!
  Alenka, disparando contra o Fritz, espetou:
  - Unha muller necesita homes coma cornos de porco, só é precioso un abrigo de pel regalado polos homes!
  E o equipo de mozas de pernas nuas ría, mostrando os dentes e lanzando granadas cos dedos espidos.
  As mozas guerreiras están de moda. É a súa natureza loitar, é a súa natureza loitar!
  Parece que non van renunciar a Astrakhan. As nenas aquí están realmente pelexando.
  As forzas militares do Terceiro Reich son colosais. As novas divisións de tanques aquí son tan poderosas. A produción de tanques está aumentando. Non hai bombardeos, é posible fornecer man de obra das posesións italianas, francesas, belgas e holandesas de África.
  E tamén de África para extraer petróleo, volframio e moitos elementos, entre eles o uranio.
  É dicir, estanse producindo novos tanques. En particular, a aparición de "Panther"-2, mellor protexido e máis armado, cun motor máis potente, ten un impacto significativo no curso da guerra.
  Cada vez hai máis tanques e avións. Os traballos no Yu-488 xa están rematados. O primeiro avión de produción do Terceiro Reich con catro motores. Moi potente e rápido. O seu máis destacado é a súa área de ás relativamente pequena, polo que o bombardeiro pode voar a unha velocidade de 700 quilómetros por hora. Isto significa que os loitadores soviéticos definitivamente non o alcanzarán.
  Entón, a URSS ten un novo problema. A forza do Exército Vermello está realmente esgotada. Os escolares colócanse nas máquinas. Adolescentes dende os catorce anos levan pelexando, case oficialmente. Os rapaces son, por suposto, áxiles e, en xeral, bos loitadores. A unha idade nova, é aínda máis fácil esconderse e subirse a unha árbore. E as habilidades militares son dominadas máis rápido. Os adolescentes pelexan igual de ben que os adultos. E psicoloxicamente é máis difícil disparar aos nenos.
  Os alemáns teñen bastantes francotiradoras, e é incómodo e vergonzoso para calquera muller disparar a loitadoras que son demasiado novas...
  Si, comezaron a reclutar na URSS dende os catorce anos. Tamén puxeron en armas aos pensionistas. Cada vez había máis mulleres nas tropas. O sexo xusto foi especialmente aceptado nas tropas de tanques e aviación, e como francotiradores. As mulleres son boas francotiradoras. E como adoitan ser máis baixos que os homes, están máis cómodos loitando en tanques e tamén na aviación. Moitas veces os adolescentes tamén loitaban en tanques. Hai que ter en conta que os nenos e as mulleres teñen a pel máis sensible, e os seus avións e tanques teñen menos probabilidades de ser derrubados que os dos homes adultos. Os adolescentes non son malos no papel dun francotirador. Un neno pode arrastrarse por unha brecha máis estreita, disfrazarse ou trepar a unha árbore. Moitas veces o exército comezou a atoparse con combatentes menores de catorce anos.
  A guerra consume recursos humanos. E o territorio está cada vez menos baixo o control da URSS. E tamén tes que loitar contra numerosas infanterías xaponesas. E os tanques samurais son bastante bos, especialmente as armas autopropulsadas. Tamén apareceron na serie cun tanque mediano, comparable en forza ao T-34, e aínda máis forte en blindaxe frontal.
  Polo tanto, é perigoso subestimar Xapón. E para combatelo necesitamos soldados.
  Stalin ponse nervioso e cada vez máis enfadado. O 25 de decembro de 1943 ditouse a orde de fusilar aos familiares dos que se renderon, incluídos os nenos maiores de doce anos, e os máis novos serían enviados a colonias de traballo.
  Os destacamentos de barrancos usáronse cada vez con máis frecuencia. E dispararon máis activamente e usaron a tortura.
  Stalin facíase simplemente insoportable. Beria foi o primeiro en tratar de negociar unha paz separada cos nazis. Pero Hitler non quería a paz. Quería conquistar completamente a URSS. Ademais, mentres os seus aliados están fóra do seu control e alcance.
  Os avións a reacción desenvolvéronse no Terceiro Reich. Principalmente o ME-262, pero este caza necesitaba motores máis fiables para non chocar con demasiada frecuencia.
  Tanto o bombardeiro Arado como o proxecto Yu-287 parecían prometedores.
  O TA-152 máis novo demostrou ser bastante bo na práctica, como vehículo multiusos e moi rápido. En xeral, o exército alemán era máis forte no aire ata agora. Ademais, os Yaks e Laggies soviéticos, debido á falta de aluminio, resultaron ser vehículos estándar máis pesados e menos maniobrables. Entón, a calidade da aviación soviética caeu a un nivel crítico. O ME-309 coas súas poderosas armas, aínda tendo en conta os problemas de manobrabilidade, afrontou ben os vehículos soviéticos, desprazando ao ME-109. E o TA-152 debería ter substituído ao Focke-Wulf.
  Así que para os alemáns todo é máis ou menos hóckey... Pero o traballo na tecnoloxía estaba en marcha.
  Por exemplo, prometeuse que o primeiro tanque cun novo deseño sería o Lev-2. Ao colocar a transmisión e o motor nunha unidade na parte dianteira do tanque, e movendo a torreta cara atrás, os alemáns aforraron no árbol de levas e baixaron a altura do vehículo. Como resultado, "Lion"-2 resultou ser moito máis lixeiro e, polo tanto, máis rápido.
  Debido ás dificultades da guerra, a produción de tanques pesados case cesou na URSS case todo na serie unificouse segundo o T-34-76. Entón, os nazis, no proxecto de crear un novo tanque principal, xa non pretendían facer que a armadura lateral fose demasiado grosa. E o "León" podía caber cincuenta e cinco toneladas, cun motor de 1200 cabalos de potencia. Non obstante, o peso do tanque Lev-2 podería reducirse aínda máis reducindo o calibre da arma. O anterior quedou claramente redundante. Ademais, os trinta e catro tiñan unha armadura de baixa calidade, e mesmo o cañón alemán obsoleto de 37 mm xa comezara a penetralos.
  Stalin claramente estaba asustado... E botaba tronos e raios... Pero non podía facer nada...
  O día de Ano Novo, os alemáns comezaron un asalto á parte aínda desocupada de Astracán no delta do Volga. A presenza de moitas barreiras fluviais, os terreos difíciles e a proximidade do mar Caspio permitiron ao Exército Vermello reforzar a defensa de Astracán e mantelo aínda mellor que Stalingrado. Ademais, as nenas soviéticas mostraron un heroísmo incomparable.
  E no Cáucaso, especialmente no inverno, é moi difícil moverse polas montañas. É certo que os alemáns camiñaron pola costa máis conveniente do mar Caspio. Makhachkala converteuse na fronteira onde as tropas soviéticas, reunindo todas as súas forzas nun puño, intentaron deter aos nazis.
  Pero non había munición suficiente, que só se entregaba por mar...
  Tamara loitou desesperadamente co seu batallón de mozas descalzas.
  Os guerreiros loitaron teimudamente e mostraron un heroísmo incomparable e a maior valentía.
  E case espidos pelexaban no inverno e as xeadas.
  Tamara lanzou unha granada co pé descalzo e disparou unha ráfaga, segando aos opoñentes e chirriou:
  - Pola URSS!
  Anna tamén lanzou unha granada cos dedos espidos dos pés e berrou:
  - Polo comunismo!
  Akulina disparou unha ráfaga ben apuntada, derrotou aos inimigos e berrou:
  - Pola grandeza de Rusia!
  Victoria bateu co inimigo, comezou a segar o inimigo, cortándose a barba coma unha navalla e murmurou:
  - A URSS manterase!
  Olympias, disparando ao inimigo e lanzando un paquete explosivo cos seus dedos descalzos, espetou:
  - Pola Patria e a vitoria ata o final!
  Así loitan as nenas. Actúan con desesperación e con determinación colosal.
  Tamara, mentres disparaba, sinalou:
  - O demo non os levará e logo os levaremos nós!
  A loita aquí é brutal e á vez construtiva...
  Anastasia Witchakova está loitando no ceo... O seu rostro ata se torce de rabia e berra:
  - ¡Gloria á era do comunismo!
  E cos seus dedos descalzos apunta o canón do avión cara ao obxectivo e derruba avións inimigos, despois de que berra:
  - Polo éxito laboral!
  Akulina Orlova, derrubando aos seus opoñentes, ruxe con confianza, mostrando os dentes:
  - Por un comunismo tan grande, en todo o planeta!
  O piloto grita:
  - ¡Ata os nenos coñécennos!
  E cos seus dedos descalzos apunta o canón do avión cara ao obxectivo, e destrúe ao inimigo e chilla:
  - En nome da era do comunismo!
  Imos afrontalo, a moza é un terminador e unha chama ardente. Ningún volcán se pode comparar con el.
  Akulina Orlova cantou:
  - Hai tempo que soño coa fe en Deus, son tan preguiceiro que non quero rezar!
  E chiscoulle un ollo agresivamente ás belezas.
  Estas son as batallas aquí...
  E os avións das nenas están desfasados. E esta é a súa importante desvantaxe. E tamén pesado e pouco maniobrable...
  Un dos rapaces que loitaba foi abatido, e non tivo tempo de saltar cun paracaídas. E esta, por suposto, é a súa fazaña colosal.
  As nenas pelexan no aire e son alegres...
  Albina e Alvina pelexan en bos cazas ME-309 e, por suposto, están a gañar puntuación activamente.
  As nenas están moi orgullosas do seu éxito...
  Albina derrubou un avión soviético usando o seu pé agraciado e descalzo e chirriu:
  - Polas nosas aguias!
  Alvina derrubou tres coches rusos cunha ráfaga e berrou:
  - Polos nosos falcóns!
  As nenas puxéronse ao negocio con valentía... Pero tamén lles encanta torturar aos soldados rusos.
  Aquí foi capturado un rapaz piloto duns catorce anos. E os fermosos tacóns redondos dos nenos fritírono. E entón comezaron a mollar o home espido con auga xeada... Despois auga fervendo e outra vez auga xeada.
  Estas son as belezas loitadoras...
  Albina cantou:
  -Polos nosos colmillos, garras, dentes, puños!
  Alvina berrou a todo pulmón:
  - Queren unha boa loita!
  E as nenas seguían facendo milagres cos dedos descalzos e derrubando avións soviéticos.
  Non obstante, os pilotos rusos tamén lles responderon. Alisa e Angela acaban de transferirse ao Yak-9. E debullemos os alemáns e cantemos ao mesmo tempo;
  Vostede é a encarnación dun país valiente,
  O camarada Lenin e o camarada Stalin...
  Na URSS todas as persoas son verdadeiramente iguais,
  E os puños son de ferro fundido e aceiro!
  
  Lenin non lle ten medo á besta Adolf,
  Agora Vladimir é o líder, o camarada Stalin...
  Golpeamos aos Krauts no ollo, non na cella,
  ¡Todos os nazis foron destrozados á vez!
  
  Rusia é a miña patria,
  Patria grande e infinita...
  Todas as nacións son unha familia,
  Pronto viviremos baixo o comunismo!
  
  Facemos máis forte o noso país
  Deixa que Rusia se volva verde rapidamente...
  Golpearemos o fascista na fronte ou mellor dito,
  E créame, o noso poder non se converte en pedra!
  
  E Xesús como líder é moi grande,
  El é o noso Señor e o Deus Branco do Universo...
  E o Führer será golpeado moi mal,
  Despois de todo, a nosa destreza non cambiou!
  
  Si, polo ben da nosa Patria, santa,
  Loitaremos ferozmente cos Fritz...
  Unha nena corre descalza pola neve,
  Ela quere loitar con rabia furiosa!
  
  Si, Stalin converteuse agora no líder soviético,
  Tan xenial, valente e hábil...
  O inimigo do comunismo non toca a Rusia,
  Aínda que o poder de Lucifer está contigo!
  
  Podemos conseguir a Hitler, créame,
  Aínda que está dotado de poder demoníaco...
  Só Hitler é unha besta de presa,
  Aínda que, afrontámolo, os Krauts non son imbéciles!
  
  En resumo, entraremos en Berlín como loitadores,
  Alí estará Lenin, tamén coñecido como Stalin, connosco...
  Facilmente podemos arrincar fascistas como cachorros,
  E crédenos, a nosa forza non vai diminuír!
  . CAPÍTULO No 6.
  Chegou o novo ano de 1944... A pesar da moi difícil situación nas frontes, na URSS traballouse para crear novos equipamentos. En particular, había grandes esperanzas no tanque IS-2 e as súas poderosas armas. Un canón de 122 mm podería converterse nun poderoso argumento na guerra contra os nazis. As esperanzas tamén estaban postas no T-34-85 cun canón máis potente, unha torreta máis grande, pero o mesmo casco e chasis.
  A situación foi peor cos avións. O Yak-3 non puido entrar en produción debido á falta de duraluminio de alta calidade, e o LAGG-7 non puido producirse sen un descenso na produción debido ao novo motor.
  Entón, Stalin decidiu que polo momento o principal caza soviético seguía sendo o YAK-9 e o LAGG-5, e que o avión de ataque IL-2 era fácil de fabricar e sobrevivir. E nos tanques hai unha transición gradual a T-34-85 e IS-2.
  Aínda que para que non haxa descenso na produción...
  E a fronte rebentaba, os alemáns tomaban o Cáucaso. Makhachkala caeu, e xa se achegaban ás fronteiras de Acerbaixán!
  Aquí loitaba Tamara co seu batallón de mulleres. De novo, mozas vestidas con farrapos de túnicas e descalzas loitaron contra forzas inimigas superiores.
  Tamara disparou contra os nazis, segando algúns dos inimigos. E despois, cos seus dedos espidos, lanzou unha granada con forza mortal e berrou:
  -Gloria á URSS!
  Anna disparou aos nazis con moita precisión. E cos seus dedos descalzos lanzou granadas con forza letal, destrozando aos seus opoñentes.
  Entón ela berrou:
  - ¡Gloria ao comunismo!
  Akulina, disparando contra o inimigo, cortou a infantería fascista. Cortou aos Krauts, lanzando unha granada cos pés descalzos e chirriou:
  - Por Rusia, a nosa gran nai!
  Victoria, disparándolle ao inimigo e lanzándolle granadas co pé descalzo, sinalou:
  - Pola gran Patria!
  Os Xogos Olímpicos, tamén disparando desde unha metralleta, soltou:
  - ¡Gloria aos tempos do gran comunismo!
  As rapazas loitadoras son magníficas...
  Eles pelexan como deberían as belas...
  Tamara, mentres loitaba, lembrou o comezo da guerra. Como tivo que escapar das tropas alemás. Logo escoitou os impactos atronadores das armas. A nena saía do cañón. Os alemáns captaron á súa amiga Tatyana, quitáronlle os zapatos novos, arrincáronlle xoias e pendentes. E conducírona descalza ao cativerio... Tatyana era a filla do secretario do comité rexional, e moitas veces non tiña que andar sen zapatos. Esta é unha humillación de orgullo andar descalzo coma un plebeo che doe as plantas tenras. A nena fíxolle sangrar os pés e xemeu a cada paso.
  Tamara tamén levaba unhas botas novas que lle regalaron, e polo longo paseo rozara os tacóns. E quitou os zapatos e andou descalza. É unha rapaza da aldea, que cumpriu o seu deber en Ucraína. De nena, as súas pernas mesmo camiñaban polas ladeiras das montañas. E isto, por suposto, non se pode comparar cos camiños da chaira. É certo que xa se lle quitaron os callos das plantas, e non é tan cómodo para camiñar. Pero os pés rapidamente volveron ásperas. E case non sufriu.
  Pero Tatyana pronto perdeu as pernas tan mal que xa non podía camiñar. Os alemáns teríanlle disparado, pero apiadáronse da beleza. Puxéronme nun carro, pero a cambio fixéronme cantar. Tatiana tiña unha voz agradable e cantoulles varias cancións politicamente neutras.
  Tamara non sabía o que lle pasou a continuación. Ela mesma camiñaba polo bosque, sentiu cos pés descalzos os golpes, os baches, as pólas, e ata se sentía agradable. Cando camiñas polas pedras afiadas das montañas, ata as plantas callosas, se camiñas moito tempo, vólvense urticantes e dolorosas. E aínda é máis desagradable andar sobre espiñas. Cando estes se pegan nas plantas, faise moito máis doloroso, mesmo para as plantas ásperas dunha nena.
  Durante a camiñada, Tamara viuse superada polo cansazo e a fame. A nena comeu bagas, e iso non foi suficiente. E os alemáns avanzaban rapidamente. Tamara, afeita a vivir nas montañas, non estaba moi familiarizada cos bosques ucraínos. Perdeuse e atopouse no fondo.
  E é como un gato cazado no bosque. Entón a nena colleu aos alemáns nunha motocicleta. Pararon o coche co carriño para coller auga. E Tamara achegouse á metralleta e comezou a cortarlle ao inimigo con ela. E cortará con vacilación, pero con precisión. E os fascistas caen e retorcen na agonía. Tamara remata con eles. Ela golpeou a un deles no queixo co talón espido, e caeu. E a nena rematouno.
  Despois de que a beleza subiu á motocicleta, presionou o pedal co pé descalzo e despegou.
  É moito máis divertido moverse deste xeito que a pé e descalzo.
  Tamara tarareou mentres camiñaba:
  - Queridos irmáns, amor, queridos irmáns para vivir! Non hai que preocuparse co noso xefe!
  Así xurdiu o rei da batalla.
  E agora loita contra os fascistas como un terminador do Komsomol. Pero as forzas son desiguais e o batallón de mozas vese obrigado a retirarse. As batallas aquí ferven como auga nunha caldeira xigantesca sobre un volcán.
  Anna, disparando e lanzando unha granada letal cos seus dedos espidos, sinalou:
  - Na guerra, todos os medios son bos, menos os suicidas!
  Akulina, disparando ao inimigo, derrubando aos nazis, sinalou:
  - ¡Seremos os primeiros en todo!
  E o talón espido da nena renunciou ao don da destrución.
  Victoria, disparando contra os fascistas e derrubando os inimigos con ráfagas de metralladoras, espetou:
  - Non haberá piedade para os inimigos!
  E chiscoulle o ollo aos seus compañeiros.
  Olympias lanzou as súas pernas espidas e ciceladas a un pesado montón de granadas e chirriu:
  - Pola grandeza da corte máis humana do mundo e o comunismo!
  Os guerreiros aquí son verdadeiramente gloriosos e parecen ser da era espacial.
  Loitan cunha ferocidade colosal.
  Pero os nazis seguen avanzando no Cáucaso. En febreiro de 1944, os alemáns e os turcos uníronse, cortando as tropas soviéticas en dúas partes desiguais.
  O Führer esixiu acabar coa URSS. Astracán aínda resistiu. Os nazis están en forma de loita coma sempre... Os primeiros ME-262 loitan no aire. Hai que ter en conta que non crearon sensación. A alta velocidade non é moi conveniente golpear con canóns de avións de 30 mm. Si, hai que telo en conta seriamente. O ME-262 tamén ten algúns problemas debido ao seu gran peso. Con maniobrabilidade en particular.
  Máis exitoso no seu uso, o TA-152 era amado polos pilotos e converteuse nun cabalo de batalla. De feito, o coche é á vez un bombardeiro de primeira liña, un caza e un avión de ataque. Incluso houbo ideas para trasladar toda a aviación alemá a este avión. Entre as súas vantaxes, hai que destacar a supervivencia e a velocidade, e as armas poderosas, aptas tanto para avións de ataque como para cazas.
  O ME-309, que se está modernizando, tamén se utiliza cada vez máis activamente. O ME-109 tamén segue en servizo, pero non se retira para non reducir a produción. Incluso houbo unha nova modificación do ME-109 "K" cun motor máis potente, armado con cinco canóns de aire á vez. Non podes derrotar a tal máquina tan facilmente.
  O ME-309 tamén recibiu un motor máis potente e unhas ás. Un coche moi perigoso. Os pilotos soviéticos seguen voando avións vellos e a súa calidade só está a diminuír. Por agora, con todo, o Yak-9 non é tan malo, é bastante maniobrable e non necesita unha velocidade excesiva.
  As tropas alemás son fortes... Xurdiron disputas sobre o tanque T-34-85. Debería facerse máis grosa a armadura da torre? Despois de todo, neste caso o peso aumentará. Nótese que a calidade da armadura soviética caeu. Os elementos de aliaxe son escasos e a calidade da soldadura ou da fundición baixou a niveis críticos.
  Pero as nenas pelexan como heroínas...
  Entón o tanque de Elizabeth é destruído e as nenas marchan. Descalzos e en bikini corren pola neve deixando graciosas pegadas.
  Catherine sinalou cunha mirada enfadada:
  - ¡Estamos sendo completamente estrangulados!
  Elena sinalou con rabia:
  - ¡Pero seguiremos gañando!
  Elizabeth disparou unha pistola, golpeou o motociclista alemán e murmurou:
  - Peguei ao alemán! Como o acertará de min!
  Efrasia observou enerxicamente:
  "Alí rematan as súas vidas e non poden escapar!"
  Catherine era unha rapaza agresiva e cantaba:
  - Na nosa rabia, cantamos os himnos do imperio!
  As nenas corren para si mesmas, e os seus tacóns redondos espidos brillan.
  O neno, ao ver as nenas, preguntoulles con medo:
  - E ti de onde viches descalzo?
  Elizabeth respondeu:
  - ¡Estamos realizando unha manobra táctica!
  O neno berrou:
  - Un, dous - a dor non é un problema,
  Nunca deberías retirarte!
  Mantén o nariz e o rabo altos,
  Saiba que un verdadeiro amigo sempre está contigo!
  Catherine berrou, mostrando os dentes:
  - ¡Sabe que un amigo fiel está sempre contigo!
  Elena gritou:
  - Non teñas medo! Volveremos....
  E as catro nenas berraron ao unísono;
  Creo que o mundo enteiro espertará,
  O fascismo acabará...
  E o Sol brillará -
  O camiño que ilumina o comunismo!
  Os guerreiros están preparados para arrincar a calquera alemán... E descalzos na neve son tan sexys e fermosos. Que fermosas son estas nenas, como rosas que florecen e que non se esvaecen.
  Ben, Hitler non está de broma, e está arremolinando pola nosa Patria entre nubes. Afunde os dentes no seu corazón e drena o sangue!
  E as rapazas deixan atrás rastros moi bonitos. Os alemáns seguen estas pistas e caen de xeonllos e miran con fame. Estes son os guerreiros salvaxes que son. E os alemáns bican as pegadas das nenas.
  E Anastasia Witchakova e Akulina Orlova están loitando no ceo. Dúas nenas marabillosas.
  Anastasia, derrubando aos nazis e dando a volta ao seu avión, usando os seus dedos descalzos, cantou:
  - Loitaremos por un mañá máis brillante!
  Akulina, cortando o rabo dos nazis cos seus dedos espidos, chirou:
  - Imos bicar!
  E as nenas volven golear aos alemáns sen piedade nin cerimonia. Son tan intelixentes.
  Anastasia volveu dar a volta ao seu Yak-9 e, chirriando, berrou:
  - Ese é o nome do comunismo!
  Akulina estivo de acordo con isto:
  - Creo que o mundo enteiro espertará...
  Anastasia, derrubando aos alemáns, murmurou:
  - A nosa terra é o noso sol!
  E estas son as mozas loitadoras aquí, a clase soviética máis alta.
  E os alemáns o entenden, moi mal. E as hostilidades están a desenvolverse...
  En marzo, os nazis comezaron a asaltar Bakú. Hai un ataque a unha gran cidade chea de petróleo. As batallas son feroces.
  Os alemáns bombardean Bakú usando artillería pesada.
  E bombardean con tropas de asalto. Pero o primeiro, o máis novo Yu-488, que se distingue polo seu poder colosal, tamén lanza bombas. Estes coches son simplemente bestas.
  Unha delas mostra a Gertrude, Eva e Frida. Nenas fermosas, cunha vista excelente, lanzan bombas sobre as posicións soviéticas. E matan soldados e civís do Exército Vermello.
  Bakú arde... O fume sobe en piares. Tamén arden os pozos de petróleo, todo arde.
  Gertrude di cun sorriso:
  - Deus ama Alemaña!
  Eva, apretando a panca co seu talón e botando bombas, acepta:
  - Por suposto! Somos a raza elixida!
  Frida cantou agresivamente:
  - O noso pobo é os elixidos do ceo!
  E chiscoulle o ollo aos seus compañeiros. Estes son o tipo de mozas loitadoras aquí, simplemente a encarnación da agresividade. E loitando contra a presión.
  Gertrude disparou unha explosión de canóns de aire e berrou:
  - Pola grandeza da nosa Patria!
  Eve, disparando contra os seus opoñentes, confirmou:
  - Pola grandeza colosal!
  Ao parecer, as nenas dominaban rapidamente os avións. Estes son os amigos loitadores que son.
  E non podes gañalos con cartas tan facilmente. E debulla aos seus inimigos con frenesí salvaxe.
  Frida sinalou:
  - Son unha muller de grandes soños e beleza!
  Despois diso, volveu disparar desde os canóns dos avións, derribando aos cazas soviéticos que intentaban atacar o monstro alemán.
  Si, parece que non podes resistir aos nazis.
  Bakú está baixo ataque.
  Tamara e o seu batallón loitan por esta cidade. As nenas pelexan desesperadamente e mostran un heroísmo incomparable.
  Tamara lanzou unha ráfaga, lanzou unha granada cos seus dedos espidos, esparexendo aos alemáns e aos seus mercenarios, e berrou:
  "Por a miña Patria sen límites!"
  E chiscoulle o ollo aos seus compañeiros. É unha guerreira do máis alto nivel, que non ten igual.
  Aínda que, por suposto, as outras rapazas tampouco están mal. Incluso digamos que pelexan moi ben.
  Anna, por exemplo, colleu e matou aos nazis, coma cun golpe de fouce.
  E ela berrou:
  - Pola URSS!
  E co seu talón espido regalou o agasallo asasino da morte.
  Akulina, disparando contra o inimigo, chirriu:
  - Pola miña Patria!
  E cos seus dedos descalzos lanzará os agasallos da aniquilación, exterminando a todos seguidos.
  Victoria loita contra os seus inimigos, actuando con desesperación e decisión. Noquea aos adversarios con ráfagas. Despois, cos seus dedos espidos, lanza granadas letais. E berra:
  - Polas ideas do comunismo!
  Os Xogos Olímpicos tamén están loitando. E esta nena heroica lanzará unha caixa enteira de explosivos coas súas pernas espidas e musculosas. E o tanque Lev dará a volta.
  O guerreiro exclamará:
  - Pero Pasaran!
  Nenas loitadoras e moi fermosas. Nunca se renden nin ceden. Teñen o poder dos terminadores.
  E as forzas son moi desiguais... Bakú está envuelta en lumes. As tropas soviéticas carecen de munición. E este é o principal problema.
  Moitos se renden desesperados.
  Gerda e a súa tripulación obrigan aos escravos a bicar as súas plantas espidas. Fano obedientemente e lamben os talóns.
  Entón as nenas volven subir ao Panther 2 e disparan. As armas soviéticas están noqueando...
  Xa foi capturado case todo o Cáucaso. Pero Ereván segue aguantando. A cidade de Poti, o último porto no que aínda resisten os restos da Flota do Mar Negro, loita heroicamente.
  E alí pelexan rapazas de distintas nacionalidades. E o destacamento de loitas Gulnazi descalzos. Unha fermosa muller xeorxiana, e ten un mando para a nena.
  Gulnazi lanza unha bolsa de explosivos co pé descalzo, destroza aos nazis e chirri:
  - ¡Gloria á grandeza do comunismo mundial!
  O seu compañeiro tamil tamén lanza unha granada con forza mortal co pé descalzo, destrozando aos turcos e gritando:
  - Pola Patria!
  Masha, unha rapaza de Rusia, dá un estoupido e lanza poder explosivo cos seus dedos descalzos, e rompe aos fascistas, grita:
  - ¡Gloria aos tempos do comunismo mundial!
  Margarita tamén dá un xiro ben apuntado. Segaba aos fascistas e co seu talón espido enviou un agasallo de morte asasina, esmagando aos seus opoñentes e berrando:
  - Pola nosa vitoria!
  Así loitan heroicamente as nenas. E realmente non se poden parar, nin se poden volver atrás. Son simplemente mulleres loitadoras e super. E se loitan, entón loitan como heroes e superhomes!
  Pero, por desgraza, é difícil resistir aos fascistas e ás súas forzas superiores. No ceo, Albina e Alvina están gañando marcadores de confianza. E están sendo derrubados tantos avións que claramente non se poden deter.
  Albina, derrubando outro avión soviético cos seus dedos descalzos, cantou:
  - Non podemos ser derrotados, o cazador convértese en caza!
  Alvina, cortando aos seus opoñentes e torcendo vigorosamente a cabeza sobre o seu poderoso pescozo, berrou:
  - Gloria á era da nova orde aria!
  E tamén cede co seu talón espido...
  As nenas xa derrubaron máis de cincocentos avións cada unha e recibiron a Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro con follas de carballo dourado, espadas e diamantes.
  Son unhas belezas incribles. E se xa están vencendo aos inimigos do Terceiro Reich, entón estes diaños non se poden deter. Só preto de Marsella foron derrubados máis de cincocentos avións. Este fenómeno está, por suposto, no seu mellor momento. Hitler mesmo decidiu aprobar o sexto grao da Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro con follas de carballo platino, espadas e diamantes.
  Concederase á primeira persoa que mate máis de mil avións. E o resultado será simplemente fenomenal.
  Albina derrubou cinco avións soviéticos á vez cunha explosión de canóns de avións de calibre 30 mm e, premendo os gatillos cos seus dedos descalzos, arrolou:
  -Gloria á nosa forza!
  Alvina, cortando coches soviéticos e cortando inimigos cos seus dedos descalzos, espetou:
  - Gran gloria ao heroísmo!
  E os guerreiros guiñábanse un ollo!
  Loitan coma sempre en bikini e descalzos, e esta é a súa forza. As nenas son só superhomes femininos. Aínda que serven a unha causa malvada. E encántalles asar con lume os talóns dos pioneiros cativos. Estas son as nenas de aquí. Cruel pero bonito.
  Albina dixo unha vez:
  - Non hai bondade no mundo, só hai debilidade!
  E co seu talón espido lanzou un par de bombas sobre as posicións soviéticas, eliminando tres canóns.
  Estes son guerreiros que non dan piedade a ninguén! Pero os seus golpes son simplemente esmagadores.
  Alvina sinalou cun sorriso:
  - Non hai lugar para os débiles baixo o sol!
  E chiscolle un ollo á súa parella.
  Guerreiros que non mostran debilidade e nunca se renden. Son verdadeiramente os campións dos campións. Aínda que con signo menos, xa que serven a unha forza malvada.
  Pero ao mesmo tempo alegre e encantador.
  Albina, mostrando os dentes e enviando proxectís asasinas aos seus opoñentes, chirou:
  - A palabra nazi é sagrada - destruímola para sempre!
  Alvina comentou con agresividade, derrubando aos opoñentes:
  - ¡Somos realmente piratas!
  Albina, cortando os inimigos, confirmou:
  - Todo o demais é un soño!
  E os guerreiros volvéronse tan esmagadores e derrubando a todos, coma se estivesen golpeando discos con paus.
  Alvina berrou mentres esmagaba os avións rusos:
  - ¡Somos as aguias loitadoras de Hitler!
  E chiscoulle o ollo aos seus compañeiros.
  Os guerreiros aquí realmente están deixando as tripas aos seus inimigos. O Exército Vermello recibe moito deles.
  As mozas loitadoras están ansiosas por noquear ás tropas rusas.
  Pero Helga no TA-152 destrúe as forzas terrestres soviéticas. Noquea ao SAU-85 e grita:
  - Pola grandeza de Alemaña e dos seus fillos e fillas!
  Pero as batallas por Astrakhan seguen en curso.
  As mozas están facendo todo o posible por aguantar.
  Alenka lanza unha bomba con explosivos co pé descalzo. Bágoa os fascistas e berra:
  - Polo comunismo sagrado!
  Anyuta, disparando contra os nazis e tamén lanzando unha granada cos seus dedos espidos, berra:
  - E salvación para o país!
  Alla, derrubando aos seus opoñentes, segándoos sen cerimonias innecesarias, e lanzando unha granada co seu talón espido, chirriu:
  - ¡Así soa a nosa gloria!
  María, destruíndo aos seus inimigos, lanzando agasallos da morte cos seus dedos descalzos, ruxe:
  - ¡Somos grandes na nosa gloria!
  Marusya, cortando en filas aos mercenarios árabes que avanzan e lanzando unha granada co pé descalzo, ouvea:
  - Para os cambios, para que os prezos baixen dunha vez!
  Matryona, apagando aos nazis cunha metralleta, colleuna e chirriou:
  - A nosa patria URSS! Será esmagado señor!
  Os guerreiros aquí actúan con gran agresividade. E a súa presión de loita é colosal.
  Xeralmente demostran a súa colosal acrobacia aérea. E unha presión verdadeiramente desenfreada.
  Os guerreiros están descalzos, pero felices...
  En abril, os nazis capturaron Bakú. A falta de munición pasou factura. Ao mesmo tempo, Poti caeu case simultáneamente. Só Ereván, situada nas ladeiras das montañas, aguantou. Pero el tamén estaba condenado. As municións e os alimentos alí tamén estaban esgotando. É que os turcos aínda non asaltaron esta cidade e o po morre de fame.
  As mozas do batallón de Tamara desapareceron parcialmente entre os loitadores clandestinos, e algunhas, xunto co comandante, desprazáronse pola retagarda cara á fronte... Querían pasar pola súa.
  O Cáucaso xa foi capturado case por completo, pero a guerra continúa. Aínda que a URSS perdeu nese momento o seu maior campo petrolífero. Pero o Exército Vermello non estaba roto no espírito. E tamén hai petróleo na rexión do Volga, en Siberia e en moitos outros lugares.
  Hitler ordenou acabar cos rusos en Astracán o 20 de abril. E as batallas desenvolvéronse a unha escala colosal. E o bombardeo intensificouse bruscamente.
  A URSS atopouse baixo unha forte presión. Tamén houbo batallas por Alma-Ata, que foi asaltada polos xaponeses. A cidade estaba case completamente rodeada.
  O samurai, en canto se fixo un pouco máis cálido, intentou desenvolver unha ofensiva en dirección a Magadan.
  Verónica loitou en Alma-Ata e, xunto co seu batallón de mozas, loitou contra o ataque dos samuráis.
  E aquí hai moitos. Os chineses, recrutados mediante métodos de colapso, tamén loitan.
  Os xaponeses lanzan aos soldados amarelos á batalla... Avanzan e literalmente chocan cos seus cadáveres as posicións soviéticas.
  Verónica dispara. E sega os chineses e os samuráis en filas. Lanza granadas cos seus dedos espidos e chirri:
  - ¡Gloria ao espírito ruso!
  Marfa tamén dispara, corta aos adversarios e chirri:
  - Pola nosa Patria!
  Natasha, disparando contra os soldados xaponeses e chineses recrutados para actuar como carne de canón, berra:
  - Polo Gran Comunismo!
  Alina, disparando contra os samuráis e loitadores chineses, segándoos con moita paixón e dándolles o agasallo da morte co seu talón espido, chirriu:
  - Por novas fronteiras do comunismo!
  Verónica dispara ao inimigo con gran precisión e atravesa a cabeza dos chineses e, ao mesmo tempo, berra:
  - Gloria á terra soviética!
  E coa súa perna núa envía unha forza colosal de granada, que desgarra a todos os inimigos.
  Marta, cortando ao inimigo e botando cos seus dedos espidos o don da morte, berra:
  - Goberna a era do comunismo!
  Natasha, destrozando o paquete explosivo co pé descalzo, esnaquizou unha masa de chineses, espetou:
  - Pola nova orde soviética!
  Alina, disparando con moita precisión ao inimigo, chirriou:
  - Por novas fronteiras do comunismo, loitaremos!
  E o seu talón espido deu paso a unha bomba de destrución.
  Nenas que loitan, é coma se lles saísen faíscas dos ollos.
  Non, os xaponeses non poden conquistar a esas persoas, nin sequera xunto coas forzas chinesas. E os samuráis corren para atacar.
  E outra vez ensucian todos os achegamentos de cadáveres. Pero hai demasiadas, e o batallón de belezas descalzas ten que recuar.
  E os xaponeses teñen mozas ninja. E son moi difíciles de loitar contra eles.
  Son tan brillantes, loitadores e fermosos. E botan cos dedos espidos, agasallos de gran poder destrutivo.
  Unha rapaza ninja de pelo azul corta aos soldados soviéticos con espadas e berros:
  - Para a época do reinado do emperador!
  Unha moza ninja de cabelo amarelo manexa un muíño, esmaga ao exército ruso e grita:
  - Gloria á era do banzai!
  Unha moza ninja de pelo vermello utilizou unha técnica de helicóptero, cortou a un oficial soviético e espetou:
  - Sempre gañamos!
  Unha moza ninja de cabelo branco utilizou a técnica da bolboreta, cortou a tres soldados rusos e lanzou un chícharo cos seus dedos espidos. Estoupou e envorcou o trinta e catro.
  O guerreiro chirriou:
  - Para a nova orde xaponesa!
  As nenas aquí son marabillosas e moi chulas... E o Exército Vermello no Extremo Oriente atopouse cun inimigo serio.
  Pero no centro, as tropas soviéticas lanzan un ataque repentino en dirección a Rzhev.
  Aquí a tripulación de Elizabeth loita por primeira vez no novo tanque IS-2. Un coche co que se poñen algunhas esperanzas. Normalmente hai cinco tripulantes, pero aquí os guerreiros lidan con catro.
  Elizaveta dispara un cañón de 122 mm. Un proxectil destrutivo voa cunha forza mortal. Describe un arco e golpea a T-4 desde unha longa distancia.
  Elizabeth exclama:
  - Peguei ben a este!
  Ekaterina carga en resposta, usa os dedos descalzos e comenta con molestia:
  - ¡Pero a arma non é moi rápida!
  Elizabeth estivo de acordo con isto:
  - Non é un destructor de tanques ideal para nada!
  Elena, que axudou a cargar a arma cos pés descalzos, sinalou:
  - Pero é un asasino!
  E entón Catherine disparou. E o proyectil alcanzou a Pantera dende unha gran distancia. Si, unha arma asasina...
  Ekaterina sinalou:
  - Temos moita enerxía e ilusión!
  Elena estivo de acordo con isto:
  - Bastante! Gloria a Rusia!
  Efrasia tamén sinalou:
  - A visibilidade deste coche é escasa. Como o disparas?
  Elena sinalou loxicamente:
  - E temos un ollo tan adestrado! Se imos pegar, imos pegar!
  E os guerreiros cantaron a coro:
  - Non teremos medo e loitaremos sempre!
  . CAPÍTULO No 7.
  O 21 de abril, Astrakhan aínda permaneceu parcialmente baixo control soviético. O alemán non foi completamente capturado por el.
  O terreo permitiu defender ben aquí. E os alemáns decidiron cambiar de táctica. En lugar de ataques, pasaron a bombardeos e bombardeos.
  Alenka e o seu equipo agocháronse nun búnker e esperaron a que se producise o gran bombardeo.
  Eran seis nenas xogando ás cartas. Sostiñan as barallas cos dedos espidos dos pés e mantiveron unha discusión.
  Anyuta anotou con rabia:
  - No Cáucaso, só Ereván quedou sen tomar. Esta é só a nosa última illa nesta rexión. Que segue?
  Alenka suxeriu loxicamente:
  - O máis probable é que vaian a Moscova. Este é o seu credo!
  Alla comentou cun suspiro:
  - As forzas son moi desiguais... Realmente estamos perdendo a guerra, e non temos suficientes soldados!
  María sinalou loxicamente:
  - E os nazis sofren perdas! Non nos poden resistir!
  Matryona expresou a súa opinión, lanzando unha tarxeta cos dedos descalzos:
  - Nacimos para gañar, e seguro que gañaremos, xa o sei!
  Marusya aceptou, loitando contra o seu opoñente cos seus dedos descalzos:
  - ¡Por suposto, non hai dúbida!
  Alenka non sería tan optimista, lanzando a tarxeta coa súa perna pelada e curtida:
  "É posible que as nenas teñamos que vivir baixo a ocupación, pero creo que sen dúbida gañaremos!"
  Anyuta afirmou con decisión:
  - Podes loitar usando métodos de guerrilla, e será moi bonito cando loitas con esa xente, é moi chulo!
  Alla observou agresivamente:
  - Deberiamos loitar máis activamente!
  As nenas deixaron de falar. Despois pasaron a outro tema.
  Marusya comentou con molestia:
  - Crece o número de crentes. Contra toda lóxica!
  Anyuta opúxose a isto:
  - Aínda ninguén demostrou que non hai Deus. E non pode demostrar o contrario. Así que aquí podemos discutir sen fin.
  Alenka confirmou:
  - E discutir aquí é estúpido e inútil!
  Alla estivo de acordo con isto:
  - Si, esta conversa non serve para nada. Ademais, se Deus existe, entón é tal que é mellor que non exista!
  Matryona riuse e sinalou:
  - É mellor que tal Deus non exista! Mentres tanto, imos cantar!
  E as nenas cantaban a coro;
  Somos nenas, uníndonos ao Komsomol,
  Fixeron un xuramento de ser fieis á Patria...
  Para que unha furiosa derrota agarda aos nazis,
  Ben, vivamos en Rusia baixo o comunismo!
  
  Despois de todo, Lenin está connosco, como o metal,
  O bronce é máis forte que calquera aceiro...
  Soñei con poñer os mundos patas arriba,
  Como legou o gran xenio Stalin!
  
  Faremos que a Patria sexa máis fresca,
  E levantaremos a Patria por riba das estrelas...
  Que teña éxito cos membros do Komsomol,
  Aínda que os nosos pés estean completamente descalzos!
  
  O fascista atacou a miña terra,
  Os samuráis veñen descaradamente do leste...
  Amo a Xesús e a Stalin,
  E creo que o adversario, imos destrozarno!
  
  Despois de todo, o famoso Deus Svarog está connosco,
  O que, en broma, construirá o comunismo...
  O máis forte de todos no universo é a gloriosa Familia,
  Engadirá conciencia e vontade!
  
  Creo que nunca nos rendiremos,
  A Patria non se pode poñer de xeonllos...
  O camarada Stalin é unha estrela brillante,
  E o noso mestre é o sabio xenio Lenin!
  
  faremos a nosa Patria,
  Máis fermosa e radiante no planeta...
  E será, coñece a arma asasina,
  Deixa que maiores e nenos se divirtan!
  
  Queima a Svarog, non ardas no teu corazón,
  Vostede é o santo patrón de todas as espadas rusas...
  Pronto construíremos un paraíso forte, creo,
  Xesús virá santa misión!
  
  Non confíes na banda de Hitler, amigos,
  Que gañará facilmente e ameazante...
  Todos necesitamos unha familia -
  E créeme, non é tarde para amar a túa Patria!
  
  O Señor Todopoderoso protéxenos a todos,
  Levantará a bandeira tricolor sobre o chan...
  E o malvado depredador convértese en xogo,
  Tamén podemos facer fronte a Satanás!
  
  Amo a Gran Patria,
  En todo o universo non hai máis fermosa ti,
  Non venderemos Rusia por un rublo,
  Imos construír a paz e a felicidade no universo!
  
  No nome da nosa Patria, un soño,
  A gran Rusia se levantará...
  Todo o demais é só vaidade
  E un novo mesías estará connosco!
  
  Oh meu todopoderoso Lada,
  Darás amor ruso e paz...
  Volvo a ti así, suplicándote,
  E se é necesario, golpea cun raio!
  
  María Nai de Deus do ceo,
  O universo deu a Xesús...
  Por ti resucitou o gran Deus,
  A xente non perdeu o gusto!
  
  Teña en conta que os membros do Komsomol son así,
  Os deuses de Rusia son moi respectados...
  Somos grandes fillos da Patria,
  Os rusos sempre gañan!
  
  Amigos, necesitamos rezar á Patria,
  Perun, Yarilo e Svarog son poderosos...
  Seremos maridos moi fortes,
  E despexaremos ata as nubes do ceo!
  
  Agora o inimigo xa foi expulsado de Moscova,
  Feriste moito aos nazis...
  Somos fieis a Xesús e Stalin,
  Haberá moitos tanques con armas!
  
  Non, o inimigo non poderá conter aos rusos,
  Xa que os nosos guerreiros son omnipotentes...
  Aprobando exames, só un cinco,
  Para que cada neno fose moi forte!
  
  Créeme, Stalingrado será glorioso,
  E gardarémolo do ataque...
  Chegará o aliñamento vitorioso dos cabaleiros,
  Aínda que o sangue flúe nun fluxo incontrolable!
  
  Nenas descalzas no frío,
  Corren, os seus talóns parpadeando...
  E pegarán cos puños aos fascistas,
  O insociable Caín será aplastado!
  
  Todo estará ben, a xente sábeo ben,
  Estamos no espazo, descubriremos constelacións...
  Despois de todo, é pecado dubidar do valor,
  E haberá un home no trono de Deus!
  
  Pronto resucitaremos os mortos coa ciencia,
  Podemos facernos máis novos e máis fermosos...
  Enriba de nós hai un querubín de ás douradas,
  Miña fermosa nai Rusia!
  As nenas cantaron ben todo o poema e seguiron xogando ás cartas cos pés descalzos...
  O 22 de abril celebrouse o aniversario de Lenin. As nenas bebían alcohol diluído con auga e café e ronroneaban por baixo...
  O Exército Vermello levou a cabo a seguinte operación Rzhev-Sychevsk no centro. Os alemáns sentáronse á defensiva e defenderon. Novos tanques soviéticos T-34-85 e IS-2 loitaron. O último coche adoitaba quedar atrapado na lama. E non levou a armadura do Tiger-2 e os gatos máis pesados de frente. "Panther"-2 tamén só podía ser penetrado a corta distancia.
  O coche máis alemán penetrou no soviético dende unha maior distancia.
  En xeral, Hitler estaba satisfeito co Panther 2, que estaba protexido satisfactoriamente e tiña un bo rendemento e armamento. Pero esixiu crear un tanque que estivese mellor protexido e, ao mesmo tempo, conducir de forma tolerable...
  O "rato" neste caso resultou ser unha máquina ineficaz. O E-100 foi desenvolvido activamente como parte da serie "E". Suponse que a disposición do motor e da transmisión debían facerse xuntos, e a torre era máis estreita e inclinada, como o casco. O grosor da armadura seguía sendo comparable ao do Rato, ao igual que as armas, pero o peso tivo que reducirse a 130 toneladas debido á altura. Neste caso, o motor, pola contra, tería que facerse máis forte con 1500 cabalos de potencia, e o tanque tería unha mobilidade satisfactoria.
  En xeral, a serie "E" debía converterse nunha nova xeración de tanques. Con siluetas máis baixas, grandes ángulos de inclinación racional, potentes canóns e motores, deseño denso.
  Con todo, mentres os alemáns xa tiñan coches bastante bos. "Panther" 2 substituíu o modelo anterior. Tamén apareceu un novo Tiger-2 cun motor máis potente e unha torreta estreita. Mellor protexido e máis lixeiro.
  Así que os nazis non quedaron quietos.
  O 24 de abril de 1944, o primeiro avión bombardeiro alemán Arado golpeou Moscova cun agasallo de morte. Lanzou a bomba desde unha gran altura e superou facilmente aos combatentes soviéticos.
  Hitler dixo que agora a URSS non ten ningunha oportunidade e que pronto chegará o fin do Exército Vermello.
  O 25 de abril comezou un novo asalto a Astracán. Na batalla tamén participou a primeira máquina de movemento de terras: un tanque subterráneo.
  Dúas mozas alemás pelexáronse nel: Mercedes e Dora. Os guerreiros probaron un modelo subterráneo que se movía no chan.
  Aínda é bastante lixeiro cun canón curto de 75 mm e catro metralladoras.
  As nenas tiran de coches polo chan. As brocas xiran, cortando a rocha. O movemento é bastante lento, sete quilómetros por hora, o que non está mal para os equipos subterráneos.
  Mercedes presiona os seus dedos espidos no primeiro joystick do exército alemán. É moi sinxelo de operar e di:
  - Como triunfou a nosa ciencia alemá!
  Dora estivo de acordo con isto:
  - Si, xa podemos facer moito! O noso poder é moi grande!
  E tamén controla mediante un joystick. As nenas están probando unha máquina especial cun radar.
  Hai unha batería soviética por diante e pode mergullarse debaixo dela.
  Mercedes, mostrando os dentes, comenta:
  - ¡Construiremos unha nova orde!
  E entón xorde o coche dos nazis. Un proyectil de fragmentación altamente explosivo golpea armas soviéticas. E golpea aos soldados do Exército Vermello.
  Dora di cunha risa:
  - Que se celebre o gran revanchismo!
  E cos seus dedos espidos fai tiros precisos. Golpea ao inimigo e chilla:
  - Gloria ao novo soño!
  Mercedes dispara metralladoras e ouveos:
  - Pola era dos grandes soños!
  As nenas rin e aplauden. Estes son guerreiros tan agresivos e moi rápidos.
  Dona comenta con agresividade:
  - Hai moito bo no mundo!
  E cos seus dedos espidos preme os botóns e volve disparar, contra os artilleiros soviéticos.
  Mercedes confirma cun sorriso:
  - E aínda será máis bonito!
  E tamén dispara cos seus dedos espidos. Así disparan estas mozas loitadoras.
  Ben, outro dispositivo para a guerra...
  O ataque nazi contra Astracán está aumentando...
  Corráronse todas as aproximacións... E as tropas soviéticas víronse obrigadas a ceder o 1 de maio de 1944, completando a longa e heroica defensa da cidade. Esta fortaleza tamén caeu.
  Os nazis celebraron a caída de Astracán con fogos artificiais. Pero aínda así a defensa non foi en balde. E os Krauts necesitaron un tempo para repoñer as súas tropas e facer reservas...
  O Führer planeaba avanzar en dirección a Saratov e máis ao longo do Volga cunha circunvalación profunda de Moscova.
  Pero mentres os alemáns reagrupaban as súas forzas, foron levantando reservas. E as batallas furaban no aire.
  A aviación alemá intentou consolidar a súa superioridade. As probas de combate do ME-262 revelaron a falta de fiabilidade deste vehículo, e os seus frecuentes accidentes, así como problemas de manobrabilidade. Polo tanto, ata agora non houbo ideas sobre a substitución completa das unidades alemás con este avión. Pola contra, a TA-152 resultou ser unha excelente máquina para a súa época e foi introducindo cada vez máis. ME-309 e ME-109 permaneceron en servizo.
  O ME-163 propulsado por foguetes demostrou ser un bo caza para o combate, pero o seu tempo de voo demasiado curto facía case imposible usalo en combate.
  Máis éxito tivo o avión bombardeiro Arado, que, debido á súa alta velocidade, era case imposible derrubalo con canóns antiaéreos, e os cazas soviéticos non puideron alcanzalo. Os avións de recoñecemento eran bastante bos. Os alemáns tamén estaban a desenvolver outras máquinas. Por exemplo, o XE-162, un caza máis lixeiro que o ME-262, fácil de fabricar, económico e maniobrable, polo que se pode fabricar maioritariamente en madeira. E outros loitadores. E ME-1010 e TA-183... E unha modificación máis avanzada e fiable do ME-262 X. E cazas sen cola Gotha, e moito máis.
  Non obstante, polo de agora, os cazas alemáns impulsados por hélice eran moito máis fortes que os avións soviéticos. Que caeron en calidade, e eran bastante débiles tanto en motores como en armas. Ademais, o Yak-9 simplificouse aínda máis e agora estaba equipado cun só canón de avión de 20 mm, abandonando a ametralladora. Isto fixo que a produción fose máis barata e máis sinxela e un peso reducido.
  De todos os xeitos, a metralleta é bastante débil contra os avións alemáns. Mentres a URSS non podía permitirse o luxo de producir modelos máis avanzados de coches e pases en velocidade e armas fronte aos nazis. O maior peso dos vehículos creaba problemas de manobrabilidade.
  E a falta de combustible reduciu a formación en voo do persoal alado.
  Alvina e Albina, despois de dominar o poderosamente armado ME-309 cunha velocidade decente, non quixeron abordar o ME-262, que se estrelaba con demasiada frecuencia. E en velocidade xa son máis fortes que os rusos.
  Alvina, cortando un coche soviético, sinalou:
  - É interesante loitar no ceo!
  Albina, usando os seus pés descalzos, guiou o loitador ata o obxectivo e esmagouno, acordou:
  - Si, esencialmente somos os máis fortes do mundo!
  E as nenas rían coma unhas tolas.
  Maio resultou ser relativamente tranquilo. O Exército Vermello aínda intentaba cortar a cornisa de Rzhev.
  Elizaveta disparou desde o IS-2 contra os seus opoñentes... A máquina soviética só tiña unha boa protección na parte superior da fronte do casco. A fronte da torre non está suficientemente protexida. E pode ser penetrado incluso a corta distancia por canóns T-4. Porén, o último tanque foi finalmente descontinuado en maio, do mesmo xeito que o Panther e os habituais Lion and Mouse. Agora na serie "Patera"-2 e "Tiger"-2 están unificadas ao máximo e con armas similares.
  Estes vehículos están ben protexidos na parte dianteira, bastante débilmente nos laterais, e difiren máis en peso. As súas características de condución con novos motores son aceptables para os militares. Pero estes tanques tamén son temporais... Prepáranse para substituílos polos "Panther"-3 e "Tiger"-3 da serie "E". Cun trazado máis denso, co motor e a transmisión situados nun bloque e transversal, cun chasis lixeiro, simplificado e ao mesmo tempo transitable e facilmente reparable.
  Os coches novos deberían estar mellor protexidos, pero sen aumentar, en ningún caso, o peso notable.
  Respecto das armas, aquí non hai unidade. Os tanques soviéticos teñen unha armadura que non é demasiado grosa e de mala calidade. E non ten sentido instalar armas de gran calibre. Os militares están bastante contentos co canón de 88 mm. Ela leva trinta e catro de catro quilómetros, e IS -2 dende un pouco máis preto. Así que os desenvolvementos están en marcha...
  A URSS ten que responder a isto con algo. Pero aínda non está claro por que... Hai plans para crear o SU-100. Esta arma autopropulsada é simplemente efectiva e cun efecto penetrante. Algunhas esperanzas están relacionadas con ela, para a loita contra os crecentes tanques pesados do Terceiro Reich. Pero aínda hai que facer, como proxectís para tal monstro, e debe establecerse a produción en serie da arma, que en condicións de guerra non é moi realista.
  Pero aquí está a tripulación do tanque de Elizabeth loitando no T-34-85. E as nenas, descalzas e en bikini, pelexan con valentía.
  Elizabeth dispara contra os nazis cos seus dedos descalzos e golpea á Pantera nun costado, dicindo:
  - Polo gran comunismo!
  E os seus trinta e catro saltan e dan a volta rapidamente, disparando.
  Ekaterina tamén dispara ao inimigo con moita precisión. Un tanque T-4 obsoleto tírao ao lado e berra:
  - ¡Gloria aos cabaleiros da URSS!
  E volve facer un ollo aos seus amigos. A rapaza resultou ser unha rapaza tan guerreira.
  Elena tamén dispara ao inimigo. Golpea con moita precisión, neste caso rompendo o rolo Tiger-2 e ruge a todo pulmón:
  - Pola Santa Rus'!
  Efrasia dispara con precisión ao inimigo. Fai un tiro preciso ao lado do inimigo, rompe o metal e berra:
  - Polo santo comunismo!
  E as mozas xiran con confianza o seu tanque e evitan golpes de proxectís. Non é tan doado derrotar ás nenas.
  Aquí o máis novo e formidable "Lion"-2 apareceu contra eles. Tenta penetrar tal tanque, e intentará bater os trinta e catro.
  E dispara dende lonxe.
  Elizabeth tuiteou en resposta:
  - Non aceptarás mentiras!
  E envía un proyectil ao tanque Lev-2 desde unha longa distancia. Golpearalle na fronte.
  O hitleriano encaixa.
  Entón Catherine dispara de novo, usando os seus dedos espidos, ao inimigo, e esta vez, o proxectil, despois de describir un arco, golpeou con precisión ao fascista no longo canón do canón.
  Catherine arrolou:
  - Un ollo agudo, mans inclinadas, non se trata de nós!
  O alemán, que perdeu a súa arma, comezou a dar a volta rapidamente e saír. "Lion"-2 é o primeiro tanque alemán no que a transmisión e o motor están situados na parte dianteira nunha unidade, e a caixa de cambios está no propio motor.
  Isto permitiu reducir a súa altura e reducir o seu peso, aumentando significativamente a súa velocidade. E así marchou "Lev"-2, e tivo a oportunidade de romper a distancia...
  Elena, usando os seus dedos espidos, apuntou a arma, colleuna e disparou contra o inimigo. O proyectil golpeou a popa do casco do León, pero rebotou...
  Elena rosmou:
  - Caramba, a distancia é grande. Non o conseguiremos así!
  Catherine borbullou, mostrando os dentes:
  - "Leo", rapazas, este é "Leo", non nos ofendamos! En breve os coñezo amigos, será moi vergoñento!
  E o seu tanque alcanzou o T-3, este tanque acababa de virar de lado, e podía ser alcanzado desde unha longa distancia.
  E a nena disparou cos dedos descalzos e arrolou:
  - Gloria á era do comunismo na terra!
  Efrasia observou con molestia, disparando ao inimigo e usando os seus talóns:
  - A nosa Patria é forte, protexe o mundo!
  Elizabeth berrou, mostrando os dentes, e comezou a cantar, compoñendo un poema enteiro mentres ía:
  Satanás non nos vencerá,
  A miña terra é a máis fermosa do mundo,
  Un fermoso país para ser famoso...
  Adultos e nenos serán felices nel!
  
  Deixa que os lirios do val florezan magníficamente nel,
  E os querubíns tocan un himno decente...
  O Führer será kaput,
  Os rusos son invencibles nas batallas!
  
  Os membros do Komsomol corren descalzos,
  Pisan a neve cos tacóns espidos...
  Hitler pareces xenial
  Vou atropelarte nun tanque!
  
  Podemos vencer aos nazis?
  Como sempre, somos nenas descalzas...
  O noso cabaleiro máis formidable é o oso,
  Matará a todos cunha metralleta!
  
  Non, as nenas xa somos moi chulas,
  Literalmente destrozamos todos os inimigos...
  As nosas garras, dentes, puños...
  Construiremos un lugar nun paraíso marabilloso!
  
  Creo que haberá un comunismo xenial,
  O país florece nel, crea o consello...
  E o lamentable nazismo desaparecerá,
  Creo que os teus feitos serán glorificados!
  
  A terra florecerá salvaxemente, creo,
  Da vitoria volvemos á vitoria...
  Derrota ao xaponés Nikolai,
  O samurai responderá da mezquindade!
  
  Non nos deixaremos inclinar,
  Esmaguemos aos nosos inimigos dun só golpe...
  Que o cazador se converta en xogo,
  Non foi por nada que esmagamos a Wehrmacht!
  
  
  Non confíes en que nos rendimos,
  Os rusos sempre souberon loitar...
  Afiamos as nosas baionetas con aceiro,
  O Führer converterase na imaxe dun pallaso!
  
  Así é a miña terra,
  Nel toca o acordeón ruso...
  Todas as nacións son unha familia amiga,
  Abel triunfa, non Caín!
  
  Pronto a URSS estará na gloria,
  Aínda que o noso inimigo é cruel e traizoeiro...
  Daremos exemplo de valor,
  O espírito ruso será glorificado nas batallas!
  . CAPÍTULO No 8.
  Maio de 1944 pasou voando rapidamente... Albina e Alvina estaban cobrando facturas nos avións.
  Son nenas que parecen voar sobre as ás dos querubíns.
  Albina derruba un avión ruso cos seus dedos descalzos e grita:
  - Polo Terceiro Reich!
  Alvina, tamén descalza e en bikini, derruba un avión soviético, parte en anacos e berra:
  - Polo comunismo ario!
  Despois de que as nenas, usando un canón de 37 mm, comezaron a disparar contra os tanques soviéticos.
  Noquean aos trinta e catro e berran:
  - Estamos moi chulos!
  Albina preme o pedal co seu tacón espido e redondo e chío:
  - Que se glorifique o comunismo!
  E choca contra un coche soviético.
  Alvina tamén dispara con precisión ao inimigo, noquea e grita, mostrando os dentes:
  - A nosa verdade está no noso puño!
  Nenas tan enxeñosas... E destrúen os rexementos soviéticos... Por exemplo, conseguiron o IS-2. Entón, atacaron desde o aire, e despois dispararon contra el desde un canón de avión. Romperon o metal e provocaron a queima do tanque. E os kits de combate detonarán.
  Albina berrou a todo pulmón:
  - A nena encántalle matar! Que rapaza!
  Alvina asubiou, mostrando os seus dentes nacarados:
  -Gloria á nosa Patria! Polo comunismo!
  As mozas só asumiron o exterminio totalitario dos seus adversarios.
  E o Exército Vermello foi derrotado con confianza.
  E Gerda loitou contra a tripulación do seu "Panther"-2 e estivo involucrada nunha destrución total.
  A nena apuntou a arma cos seus dedos espidos. Ela derrubou un trinta e catro e ruxiu:
  - Pola grandeza do comunismo á maneira aria!
  Charlotte tamén disparou os seus dedos descalzos contra o tanque soviético, esnaquizou a armadura e berrou:
  - Por un gran éxito no mundo!
  A Christina tamén lle daba un carallo sen moita cerimonia. Si, ela fíxoo con tanta precisión, atravesou os trinta e catro soviéticos co seu talón e escapou:
  - Por grandes fronteiras!
  Magda tamén disparou un proxectil á súa vez e arrolou:
  - Por unha nova orde aria!
  Despois de que as nenas o colleron e cantaron a coro:
  - Todos somos skinheads, fans da liberdade, loitando por unha nova orde! Pronto os pobos converteranse en arios, loitemos con lume e espada!
  Os guerreiros, hai que dicilo, resultaron moi combativos. E se derruban o inimigo, ata o final.
  A Unión Soviética está baixo o ataque de forzas superiores. Xapón está a entrar dende o leste.
  Dous pilotos xaponeses, Toshiba e Toyota, atacan posicións soviéticas desde o aire.
  As dúas mozas xaponesas son moi fermosas tanto descalzas como en bikini.
  Toshiba achégase aérea, rompe o teito dun tanque soviético e ruxe:
  - Son un monstro do inferno xaponés!
  Toyota, presionando os dedos dos seus pés descalzos no pedal e cortando ao inimigo, berra:
  - Pola grandeza das ideas de Xapón!
  Estas nenas son tan fermosas. E destrúen os inimigos de forma moi activa.
  Pero a URSS realmente está perdendo contra os samuráis. E está claro por que. Onde se pode resistir a tal fanatismo e tecnoloxía?
  As nenas xaponesas están abrindo paso en tanques lixeiros pero áxiles e, en concreto, debullando ao Exército Vermello.
  As unidades de tanques non son unha broma.
  Toshiba lanzou bombas sobre as posicións soviéticas desde o aire, e un par de canóns voou e piar:
  - Polo gran comunismo!
  Despois de que se bota a rir...
  Toyota observou en voo:
  - Os deuses rusos son estraños. Adoran ao home crucificado na cruz e considérano Deus. Mesmo se fai gracioso dalgún xeito!
  Toshiba riu en resposta, comentando:
  - E nós mesmos pronto nos converteremos en deuses e seguiremos a evolución da nosa Divinidade!
  E as nenas van rir con moita gana.
  Toyota sinalou cunha risa:
  - A nosa forza está na unidade!
  Toshiba confirmou agresivamente isto:
  - A nosa forza, o noso puño!
  E de novo desde o ceo choverán un regueiro de proxectís de avións sobre o inimigo, atravesando os trinta e catro.
  Estas son rapazas loitadoras e din que máis. Xapón comerá e queimará a todos.
  E cando torturan a un pioneiro, resulta ser extremadamente agresivo.
  Sobre todo se os tacóns do neno están fritos. Esta é a máis súper acción...
  E as nenas berran a todo pulmón...
  E as mozas soviéticas tamén loitan con valentía e derruban aos seus opoñentes. E actúan con expectación e embestida.
  Anastasia Vedmakova e Akulina Orlova son belezas moi activas no ceo.
  E derruban aos nazis, aínda que teñen avións máis fortes.
  Anastasia preme os gatillos cos seus dedos descalzos e canta:
  - Non está mal ser forte, seguro!
  Akulina preme o gatillo co seu talón e confirma:
  - ¡Gañaremos moi forte aos fascistas!
  E as dúas nenas cantaron:
  - Golpea forte, forte, moi forte! Golpea forte, forte, moi forte!
  Despois de que os guerreiros comezaron a ler aforismos alados que galopaban coma cabalos, ou mellor dito mozos garans;
  Os políticos adoitan intimidar para poñer un colar aos votantes!
  Un político arrogante esmaga aos votantes coma galiñas!
  Un político soña con montar nun cabalo branco para poñerlle un colar a un elector!
  O raposo ten pequenos colmillos, e quere tragalos, agochándoos por completo!
  Un político que fala moito de filantropía é un típico caníbal!
  E un oso pódese durmir con discursos doces coma o mel!
  Para un borracho, o vodka amargo é máis doce que o mel.
  Un xastre mentirá e non se ruborizará, un político "rubirá" e mentirá!
  Unha muller, quitando os zapatos, ponlle os zapatos a un home, ao nivel dun vagabundo!
  Se queres achegarte a Deus, reduce a túa cobiza!
  Mesmo na aparente indiferenza do Todopoderoso hai amor; despois de todo, os nenos queren ante todo escapar do coidado dos seus pais!
  Deus se demora en castigar o mal para darlle unha oportunidade ao pecador!
  O talento e o traballo duro como marido e muller dan a luz o éxito só como parella!
  Mesmo o mel é amargo, se te afogas nel!
  O engano é como o viño, é repugnante e doce e é difícil deter!
  O amor é como unha metralla: desgarra o corazón, axita o cerebro, saca petos, sae de lado!
  O home é igual a Deus nalgúns aspectos: o Todopoderoso creou o universo e o home deu a luz á estupidez: ambos son infinitos!
  Quen constrúe o éxito no sangue enfrontarase ao destino dun porco acoitelado. Comerán aos seus compañeiros: o resultado é triste e enfadado!
  Ás veces, a mellor forma de manter a túa reputación é unha soga ao pescozo. En calquera caso, non che deixará caer!
  Non podes estar debaixo dun oso por moito tempo: esmagaráche!
  Ás veces, unha muller é como un mamut en lugar dunha manta!
  Un escritor que se empeña en recoller billetes non sementará cousas boas e eternas!
  Un país sen lei é coma un corpo sen esqueleto! Só para que non se osifique, son necesarias eleccións!
  Se queres crear unha obra mestra, esquece a taxa!
  O engano máis hábil é cando non estás mentindo, pero ninguén che cre!
  Por suposto, a derrota promete grandes problemas, pero isto é só un reflexo da vitoria futura!
  Na batalla, o valor e a boa intelixencia traen a vitoria.
  Para golpear, primeiro debes ver onde!
  O explorador é o ferreiro da vitoria!
  Calquera tolo pode paralizar, pero non todas as persoas intelixentes poden curar.
  Hai moitos verdugos rudos - poucos médicos curadores!
  Algúns son médicos, outros son verdugos!
  Sen dor non hai valor - sen valor non hai vitoria!
  As ideas do comunismo son o límite da idiotez: se as cabezas quentes e os corazóns fríos asumen a súa implementación!
  O comunismo é leve, pero queima aos que son demasiado oleosos!
  Se non tes suficiente paciencia, cantar axuda!
  A xente é como o ferro: antes de que se arrefríe, dálle a forma desexada.
  Se queres facerte popular, usa a forza máis a miúdo!
  A clasificación é como a herba infernal: crece cando a regas con bágoas e sangue.
  As persoas son como malas herbas: canto máis as pisas, máis crecen!
  A unidade é a clave da vitoria!
  A disciplina é unha ferramenta para a vitoria! A mente xoga con iso!
  A unidade, a coraxe, o desinterés son as claves da vitoria, da liberdade, da felicidade! Sen disciplina non hai exército, e sen exército non se pode gañar a liberdade!
  O traballo fíxonos máis fortes, multiplicado pola intelixencia daranos liberdade e xunto coa sorte traerá felicidade!
  O comandante é como a parte superior da pirámide: só debe haber unha, se non, incluso unha estrutura tan forte colapsará!
  A nobreza da familia ten a mesma relación coa coraxe que a lonxitude do cabelo coa intelixencia!
  Ningún valor dos nosos antepasados axudará a un covarde!
  Unha lámina feita do máis forte ferruxe de aceiro nas mans dun parloteo e dun covarde!
  A arma máis terrible é a Biblia en mans dun canalla!
  A principal riqueza dun home: a potencia, que tamén é a principal razón da ruína!
  A mellor profesión é a prostitución, combinas os negocios co pracer e tes un novo compañeiro cada vez, sen rutina!
  Podes presumir do pedigrí do heroe durante idades, pero cando te atopas no campo de batalla, corre covarde á retagarda.
  Unha botella de vodka é como unha granada: derrúbache, quítache o cerebro, esmaga o teu interior!
  Cando o corazón está cheo de misericordia, por algunha razón a carteira queda baleira!
  Unha persoa verdadeiramente libre sométese a tres cousas: razón, amor, Deus!
  O amor é como unha rosa: non florece por moito tempo, pero doe!
  O escravo na súa alma é sumiso - ás paixóns, á luxuria, aos servos de Deus!
  A sorte é inestable como a area: só o traballo duro a unira con cemento!
  Unha cunca de viño é como un océano: cando te deixas levar, perdes terreo baixo os teus pés.
  As mulleres adoran a forza masculina, pero non cando a experimentan por si mesmas.
  O amor é coma un barco, se o remas demasiado rápido envorcará e afogarase!
  No momento oportuno presenta un artigo: sedución de adultos por menores!
  Non se lle pode poñer esposas ao amor!
  O que é natural non é criminal!
  O amor é un sentimento tenro, pero os grilletes máis grosos non poden aguantar!
  Se todas as leis funcionasen, o país converteríase nun cárcere onde se recluta a seguridade do estranxeiro!
  O principio da inevitabilidade do castigo non funciona porque non podes arrestarte!
  Os médicos non deberían ter que pasar por unha carreira de obstáculos. Despois diso, as túas mans tremerán, a túa lingua enfadarase e un vaso de vodka, a diferenza da resaca, non axudará!
  Non hai nada máis cansado que a ociosidade prolongada!
  Descubrimento científico: concibido progresivamente - implementado de forma agresiva!
  Non é un lugar para pensar, senón un lugar para disputas e tolemias!
  Todos os problemas da humanidade veñen do egoísmo, a prosperidade só é posible mediante esforzos comúns.
  Unha persoa sen equipo é como un carbón, sen lume: dá pouca luz e apágase rapidamente!
  A patria quenta - mellor que un lume!
  E o animal está mellor no rabaño!
  A lóxica non debe servir aos instintos: a mente da luxuria!
  Haberá unha guerra - haberá unha fazaña!
  Os músculos sen cerebro son un puñado de carne, polo que a tixola chora!
  Dos dous duelistas, un é un parvo, o outro un canalla!
  Canto máis alto voa unha persoa, máis insatisfeito está coa súa posición!
  Queda só, o can bota de menos o pau do seu dono!
  Só teñen ás os que non están afeitos á mente!
  É malo cando estás só como un snob!
  Estás só e os teus inimigos son unha lexión!
  Incluso un elefante pode ser comido por un bicho!
  Se hai máis dun millón de couzas!
  O líder do país debería ser irmán do pobo, non irmán!
  . É máis doado atopar unha rocha seca no océano que un invento que non se utilizou con fins militares.
  A vitoria como muller atrae co seu brillo, pero repele co seu prezo!
  O lume é o deus da guerra e, como outros deuses, require atención e sacrificio!
  Unha espada é coma unha pinga de choiva, caerá e esparexerá, e cando sexan moitas, nacerá a vitoria!
  Simplemente non cantes - pola paz!
  A miña alma está triste - o meu estómago está baleiro!
  Primeiro a cunca, despois os pensamentos!
  A vitoria vale a honra!
  A honra é un concepto relativo e debe aplicarse principalmente aos teus soldados.
  Os que beben antes dunha pelexa terán resaca no inferno!
  Os tubos están en silencio porque as láminas cantan: o aceiro é máis forte e máis forte que o cobre!
  Un exército sen comandantes é coma un rabaño de ovellas sen pastor, un lobo, se non se come, asustarás!
  Fuxir é máis estupidez que covardía! Despois de todo, a maioría dos soldados non morren na batalla, senón durante a persecución.
  A guerra é como un xogo de dominó, só os dominó rotos xa non se poden recoller: a terra aguanta!
  A persecución converte a un guerreiro en verdugo, a un covarde en valente, a un modesto en insolente!
  A ciencia ficción é unha competición de absurdos e absurdos! Ao mesmo tempo, xa non hai xénero científico e lóxico!
  Na guerra é como nunha ópera: cada quen canta o seu, só o indicador pode ser un espía!
  As mulleres modernas perdoan a un home todo, excepto a pobreza!
  Sabes en que se diferencian os espías dos oficiais de intelixencia?
  Sei! Só temos oficiais de intelixencia: os estranxeiros son todos espías!
  Que é mellor cunha cabeza baleira ou cunha carteira baleira? Por suposto, coa cabeza baleira, non se nota tanto!
  A mente é o mellor coleccionista de riqueza!
  Intelixencia e sorte: unha parella namorada: dan a luz o éxito, a riqueza, a posición, pero sepáranse rapidamente!
  Os homes orgullosos é máis fácil escoitar consellos cando os dá unha muller, a non ser que sexa a súa muller.
  Unha muller sabia vale unha fortuna! E unha muller emprendedora pode demandalo!
  Quen valora a personalidade nunha persoa e quen valora o diñeiro!
  A humanidade pode ser destruída por dúas cousas: os ordenadores e os científicos informáticos. O primeiro atrofiará a mente, o segundo non poderá aproveitalo!
  Na guerra, unha granada é un compañeiro!
  En xeral, unha granada que conta chistes é como un ovo de Fabergé que se usa para rachar noces!
  O talento é como a alma: non se pode quitar, pero pódese destruír!
  A vinganza non vale honra - a retribución da decencia!
  A envexa é o xerme do crime, o egoísmo é regar, a ociosidade é alimentar!
  A preguiza é o peor de todos os crimes!
  É mellor morrer con dignidade cunha espada que vivir coma un boi metido nunha caseta por un látego!
  Na guerra, a coraxe pode vencer á astucia, pero a astucia nunca pode vencer á coraxe.
  A guerra fai a vida terrible, e a morte digna e fermosa!
  A modestia é unha calidade rara para un comandante, pero isto fai que sexa aínda máis valiosa.
  - Chacal está en consonancia coa palabra kal!
  O león só ten unha vantaxe sobre o chacal: a oportunidade de morrer con dignidade!
  A tecnoloxía é o verdugo do valor!
  - Pero non é verdade! De feito, canto maior sexa o nivel de tecnoloxía, máis intelixencia e habilidade son necesarias no campo de batalla!
  Onde comezan os intereses da Patria, remata o benestar persoal!
  A liberdade debe combinarse coa disciplina. A anarquía é a antítese da liberdade!
  A memoria tenaz é o mellor mentor! En xeral, a liberdade pódese gañar coa espada, pero só coa axuda da razón se pode manter!
  - Cando un guerreiro forte salva outro, non se necesita ningún honor especial para iso!
  Despois de todo, cando o valor arde no teu corazón, levantarás o teu escudo en defensa dos teus escravos!
  A mesquindade dun bastardo non é unha escusa para unha persoa honesta, xa que a presenza de sucidade non xustifica a unha persoa sucia.
  O amor nunca é barato, especialmente se non pagas coa túa carteira, senón coa túa alma.
  O único que pode xustificar o derramamento de sangue é se, como resultado, as bágoas deixan de fluír!
  Os que serven por cartos nunca poderán compararse na batalla cos que están impulsados por un corazón valente e o desexo de liberdade!
  A bágoa dun neno é perigosa porque se transforma nun torrente furioso que arrasa as civilizacións!
  O posto de comandante non é unha ración extra, senón unha responsabilidade adicional e unha pesada carga.
  Non se sabe o que é máis importante: alimentar a todos os famentos ou enxugar as bágoas dun neno.
  O ouro é máis suave que o aceiro, pero golpea o corazón!
  Non é a arma a que fai forte ao soldado, senón a arma do soldado!
  As nenas parecen bromear con mestres aforismos. E se comezan a destruír o inimigo, entón non pode escapar deles.
  A finais de maio de 1944, os nazis comezaron a súa ofensiva en dirección a Saratov.
  O "Shturmlev" participou nas batallas, un vehículo no chasis do anterior "León", cun lanzabombas aínda máis poderoso cun calibre de 450 mm, que literalmente esmaga e destrúe todo, rasgando e perforando cráteres cunha forza colosal. .
  E tal foguete tomará inmediatamente un bloque enteiro e derrubalo.
  "Sturmlev", controlado por un equipo de mozas alemás, dispara contra as posicións soviéticas.
  Jane fai un ollo aos seus amigos e, golpeando os seus pés descalzos, di:
  - Borramos completamente os nosos inimigos e convertémolos en típicos ataúdes!
  Gringeta chisca o ollo en resposta, preme a panca co pé descalzo e berra:
  - Xogaremos e venceremos aos nosos inimigos!
  Malanya sinalou:
  - Contra a máquina Shturmlev, calquera fortificación soviética é impotente!
  Mónica, golpeando o seu talón, confirmou:
  - ¡Realmente nacemos para gañar!
  Jane escribiu:
  - A guerra non ten rostro de muller, senón unha fisionomía que atrae aos buscadores de emociones.
  Gringeta, disparando contra as unidades soviéticas cunha ametralladora, emitiu:
  - Unha muller é unha pomba que pica un pico-home coma un papaventos!
  Monika, disparando contra os soldados rusos, sinalou:
  - Unha muller sempre ten sete venres á semana, e sen un agasallo dominical do seu deber matrimonial, sempre ten un día libre!
  Malanya riu e respondeu:
  - Deus non é omnipotente en todo é impotente para discutir cunha muller!
  Jane estivo de acordo con isto, disparando cos seus dedos descalzos:
  - Aínda que Deus é omnipotente, non é quen de calar a boca dunha muller e calar a un político!
  Gringeta decatouse loxicamente, presionando co seu talón:
  - Un político non ten conciencia, unha muller ten sentido da proporción, e unha política ten todos os sentimentos sen medida!
  Monika, disparando contra as tropas soviéticas e matándoas, sinalou:
  - Unha muller é unha flor, espinosa coma unha rosa, pero o seu doce aroma atrae cabras e zánganos!
  Malanya, jodidos soldados soviéticos e destruíndo bunkers, chirriu:
  - O elector cae na infancia, votando carballos vellos e cansos con coviñas!
  As nenas mostraron o seu enxeño e seguiron adiante.
  E os avións de ataque tamén mergullaban desde arriba. E así as tropas soviéticas debullaron sen ningún problema.
  Os alemáns fixéronse tan xeniais. E a súa capacidade operativa aumentou.
  E agora os sistemas "Chess Knight", teletanques controlados por radio, estaban en movemento.
  E este era un problema para os soldados soviéticos. E os nazis venceron ao Exército Vermello.
  Pero as mozas soviéticas tamén loitaron con moita coraxe.
  A loita estalou por Kamyshin. Aquí Alenka está en batalla de novo.
  E o seu batallón maltratado, pero non rendido.
  Alenka sinalou cun sorriso:
  - En calquera guerra, a vida dun soldado é valiosa!
  E como lanza unha granada cos dedos espidos.
  Estes guerreiros son a clase máis alta...
  Anyuta, disparando contra os fascistas, sinalou:
  - Pódese facer que un soldado ruso se derrumbe coma un tronco segado, pero non se poña de xeonllos e que se faga tremer coma un álamo.
  Alla, disparando e presionando o paquete explosivo co seu talón espido, chirriu:
  - Se non queres observar a disciplina militar, dobrarás as costas coma un prisioneiro!
  María, disparando aos seus opoñentes e lanzando un boomerang asasino cos seus dedos descalzos, dixo:
  - Hai moita sucidade no noso mundo, só príncipes raros nel!
  Matryona, disparando contra os seus opoñentes e cortándoos con ráfagas de lume, e despois lanzando unha granada co pé descalzo, sinalou:
  - O político ten a lingua longa, pero ten as mans curtas para facer o que lle mandaron!
  Marusya, disparando contra o inimigo e reducindo as filas de soldados alemáns e estranxeiros, espetou:
  - O político é rápido para prometer, lento para cumprir, pide esmola e perdoa o engano!
  As rapazas son xeniais e pelexan. Pero as forzas son moi desiguais. Hai moita destrución.
  O tanque alemán Maus, aínda que non está en produción, aínda se ve nas frontes. E as súas armas bruan e disparan. E causan unha destrución incrible nas trincheiras.
  Pero as nenas están disparando canóns contra Mouse. Aínda que as cunchas rebotan coma chícharos. Pero os alemáns están presionando cada vez máis.
  E tíranlles con moita precisión.
  As nenas de Komsomol corren por aí, mostrando os seus tacóns e chirrian:
  - Para a gloria da Santa Patria!
  Viola, despois de disparar contra a infantería alemá, chirriu:
  - Cando unha muller non ten abondo para comprar zapatos, pon os zapatos do home descalzo!
  E a nena botará a rir e sacará a lingua.
  Os guerreiros, debo dicir, son alegres. E se te pegan, peganche mortalmente.
  Viola e Margarita, case espidas con só bragas, pelexan, traendo cunchas e disparando con precisión. E non se poden parar así.
  Margarita chilla e di:
  - ¡Gloria á era do comunismo!
  Viola confirma agresivamente:
  - Gran gloria para a era do cambio!
  Os guerreiros, hai que ter en conta, resultaron ser nenas extremadamente agresivas.
  Verónica tamén trae cunchas, mostrando os seus tacóns redondos e espidos e berros:
  - ¡Gloria ao comunismo!
  Isto é o que tiveron unha epifanía de loita. E como loitan feroz e frenéticamente.
  E os xeonllos espidos e curtidos brillan.
  Tamara tamén está loitando. Saíu do Cáucaso capturada polos nazis e volve estar ao servizo. Loita cunha sensación carnívora de sangue. Loita con agresividade colosal.
  Tamara lanza unha granada cos seus dedos espidos, desgarra aos fascistas e berra:
  - O comunismo estará connosco!
  E dispara unha ráfaga ben apuntada dunha metralleta...
  Pódese ver ás nenas facendo milagres colosales. E dentro deles hai un lume que ameaza con queimar o universo.
  Verónica, disparando, canta:
  Todo será interesante, sen dúbida
  Todo no mundo está programado!
  E guiña o ollo cos seus ollos de zafiro.
  Tamara, disparando, ruxe:
  - ¡Colovrat! Evpatiy Kolovrat! Os heroes de Rus están soando a alarma!
  E ela disparou unha ráfaga dunha metralleta. Ela cortou aos Krauts e chirriu:
  - Unha muller é principalmente un raposo que quere lazo a un león, pero normalmente os burros quedan atrapados no seu lazo!
  Victoria, disparando e tirando cos seus dedos espidos outro agasallo da morte, dixo:
  - Unha muller é unha galiña á que lle encantan os ovos de ouro, que só trae perda ao seu portador!
  E as nenas rían sincrónicamente. Eles pelexan tan sorprendentemente cunha tremenda presión.
  Tamara sinalou, disparando contra divisións estranxeiras:
  - Unha muller é unha galiña, só lle pode traer ovos de ouro ao home que é un raposo de verdade!
  Verónica, disparando e mostrando os dentes, engadiu:
  - Un auténtico raposo e un galo faranche poñer ovos de ouro!
  Margarita, disparando e lanzando granadas cos pés descalzos, sinalou:
  "O raposo non ten poutas de león, pero pode arrincarlle tres peles ao rei das bestas!"
  Viola, mostrando os dentes con agresividade, comentou:
  - O que non é raposo de mente non é león!
  Os guerreiros parecen ter grandes ambicións de pelexa. E se comezan.
  Os Xogos Olímpicos dispararon e levaron con pernas poderosas toda unha caixa de explosivos e como lanzalo. A masa de nazis está esgazada, e a fermosa rapaza ruxe:
  - Goberna a URSS, e canta Lucifer! Derrotaremos a todos!
  Non obstante, os Xogos Olímpicos non se esqueceron de falar:
  - Unha muller raposo é capaz de convencer a calquera home de que é un león, criándoo coma un simple burro!
  Margarita, disparando, coincidiu con isto:
  - Unha muller leoa con só mente de raposo e garra de lobo!
  Seraphima sinalou, cortando os opoñentes:
  - O león non é o que ruxe, senón o que arranca moita verdor!
  Viola, disparando con precisión ao inimigo e segandoo, comentou:
  - Cando un político non é raposo, quítanlle tres peles e póñenlle o colar!
  Victoria, mostrando os dentes e chiscando o ollo, e despois lanzando co pé descalzo o agasallo da morte con forza asasino, dixo:
  - O político ten o cu ancho para sentarse en dúas cadeiras, pero ten a amplitude de alma só nas palabras!
  Olympias, dando paso ao barril coas súas pernas espidas e musculosas e facendo estoupar o tanque Lion, murmurou:
  - Un tanque é penetrado por unha cuncha cun núcleo de uranio, un político chega ao cumio sen corazón, pero cunha carteira de ouro!
  . CAPÍTULO No 9.
  Kamyshin foi abandonado. E a principios de xuño de 1944, as batallas comezaron por Saratov.
  Aquí as batallas son tan activas. E as mozas tamén están en batalla coma sempre. E guerreiros tan fermosos.
  Alenka loita e derruba aos opoñentes con ráfagas de ametralladoras e filas enteiras.
  A nena lanza unha granada cos dedos espidos dos pés e berra:
  - Que chegue a miña vitoria!
  E volve disparar ao inimigo.
  Anyuta tamén dispara ao inimigo. Faino con precisión e precisión. As súas máquinas son tan pegadizas. E os dedos descalzos lanzan paquetes explosivos de forza colosal. Os nazis están a ser destrozados e a nena chilla a todo pulmón.
  - Polo comunismo!
  Alla, disparando ao inimigo cunha precisión colosal e segando os inimigos, chirri:
  - Pola Patria sen límites!
  E cos dedos espidos, a nena volve lanzar a granada. Hai que dicir que é a máis combativa dos combatentes.
  E ela mesma é pelirroja e só en pantalóns curtos. E dispara con tanta precisión e precisión, e os Krauts déitanse.
  María tamén dispara con moita precisión. E é unha rapaza tan fermosa, e cos seus dedos espidos lanza un paquete explosivo, destrozando aos seus opoñentes.
  Entón el ruxe:
  - Goberna o Imperio da URSS!
  Marusya tamén dispara con precisión, golpea aos inimigos e ruxe:
  - Desde a taiga ata os mares británicos, o noso exército é o máis forte!
  E tamén tirará cos pés nus.
  A continuación, Matryona disparará un proxectil mortal contra o inimigo. E acertarao cun cen por cen de precisión. Tacón espido naturalmente.
  Estas son nenas soviéticas que traballan, pero as nenas alemás non se quedan atrás.
  Christina, Magda, Margaret e Shella pelexan na Pantera. O vehículo, aínda que non é o ideal, ten un canón de disparo rápido e de longo alcance, é moderadamente áxil e ten unha boa armadura frontal.
  As mozas alemás van descalzas e en biquíni, a pesar da calor do verán, ou mellor dito grazas a ela... E libran unha batalla maniobrable.
  Aquí Christina dispara... O proyectil golpea a torreta T-34-76 e atravesa. Un tanque soviético detense, derrubado.
  As nenas gritan a todo pulmón:
  - O noso levouno!
  Entón Magda dispara. A beleza con cabelos dourados tamén bateu.
  Si, entón a torre dos trinta e catro foi arrancada.
  As nenas tigresa por quendas disparan. E con moita precisión. Entón golpearon outro tanque soviético.
  Margaret bateu a continuación. E alcanzou o canón autopropulsado SU-76. Golpeado con habilidade. E ela cantou:
  - A nosa Alemaña infernal é forte, protexe o mundo!
  E como se mostrará a lingua!
  Despois golpeou a Shell cun canón. Golpea o tanque soviético KV-1S. A rapaza tamén fixo un bo traballo.
  Si, catro guerreiros en bikini pelexan e non teñen medo ao frío. Despois de que as mulleres comezaron a loitar, as cousas foron moito mellor para o Terceiro Reich.
  Aquí están as pilotos Albina e Alvina no ceo. Ambas belezas están en bikini e descalzas. Loitan en Focke-Wulfs. E este é un coche moi serio.
  Albina, disparando desde canóns de aire, di:
  - ¡Croquet activo! Non te arrepintes das palabras!
  E como brillará cun sorriso deslumbrante! E derribará dous avións soviéticos á vez.
  Alvina tamén cortou ata tres con canóns de aire e chirou:
  - A miña entrada será mortal e mate!
  Despois de que a nena mostrou os dentes e mostrou os dentes! Ela é todo encanto, e chea de encanto fenomenal.
  Albina corta outro avión Yak-9 e chirri:
  - Por que se necesitan pilotos soviéticos?
  Alvina derruba a LAGG-5 e di con confianza:
  - ¡Para que os alemáns poidamos cobrar facturas!
  Marabillosa parella de nenas. Como se puxeron a recoller premios para eles. Realmente non podes discutir contra tales belezas. Derriban avións e mostran os dentes.
  E o principal segredo é que no frío, as nenas necesitan estar descalzas e en bikini. Entón as contas virán soas.
  E nunca vestirse. Axita o teu peito espido, e sempre terás unha gran estima!
  Albina cortou outro avión do Exército Vermello e cantou:
  - En gran altura e pureza estelar!
  E ela chiscou o ollo, saltando e retorcendo os pés descalzos, ruxindo:
  - Na onda do mar e lume furioso! E nun lume furioso e furioso!
  E de novo a rapaza derruba o avión cun enfoque enérxico.
  E entón Alvina ataca ao inimigo. Faino á volta da esquina, mostra os dentes e chirri:
  - Serei un super campión do mundo!
  E de novo cae o coche atropelado pola nena. Si, o Exército Vermello pásao bastante mal.
  E Albina ruxe de éxtase salvaxe:
  - Agora son verdugo, non piloto!
  Derriba outro avión soviético e asubío:
  - Inclíndome sobre a vista e os mísiles están a correr cara ao obxectivo, queda unha aproximación máis por diante!
  O guerreiro actúa de forma extremadamente agresiva.
  Aquí as dúas mozas están atacando obxectivos terrestres. Albina dá un puñetazo aos trinta e catro e berra:
  - Este será o final!
  Alvina golpea o SU-76 e murmura:
  - Ata a destrución completa!
  E como axita o pé descalzo!
  Os loitadores aquí son nenas, e no lado da URSS, as nenas tamén loitan, intentando protexer a Guryev, onde as tropas de Hitler tamén están a entrar, como unha carreira de escorpión.
  Alenka loitou por Guryev, que foi asaltado polos nazis. A beleza desesperada lanzou unha granada cos seus dedos descalzos e berrou:
  - Gloria a Rus' e á nosa querida festa!
  Entón Natasha lanzou unha granada cos seus dedos descalzos e asubiou:
  - ¡Coidamos a nena descalza!
  Despois, Anyuta tamén enviou un agasallo da morte cos dedos dos seus pés descalzos, e murchouse:
  - Será un golpe marabilloso!
  Agustín pelirroja colleu e enviou un agasallo de aniquilación co seu membro inferior espido e chirriu:
  - Apuntando o radar ao ceo!
  E entón a María de cabelos dourados deu a morte aos nazis coas súas pernas espidas.
  E ela cantou:
  - En Madagascar, no deserto e no Sahara! Estivo en todas partes, vi o mundo!
  E entón Marusya lanza un montón de plantas espidas dos seus pés e canta:
  - En Finlandia, Grecia, e en Australia, Suecia, dirán que non hai mozas máis fermosas que estas!
  Si, as seis mozas pelexaron moi ben. Pero os Krauts aínda tomaron Kursk...
  Non, non podes resistir forzas tan superiores. Os fascistas están sendo teimudos.
  E que significa a preparación dos monstros?
  Adolf Hitler estaba simplemente tolo: sentíase como un auténtico déspota, ao que todos obedecen e tremen. Si, se queres os éxitos de Stalin, entón tes que ser como Stalin, sen piedade e esixente dos demais e de ti mesmo (así pensaba Joseph Vissarionovich nesta orde!). Agora o ruximento é decente e o coche comezará a moverse. En xeral, Alemaña, tendo en conta os seus satélites, ten unha enorme vantaxe sobre a URSS na cantidade de equipos industriais, na forza de traballo cualificada e no número de enxeñeiros a todos os niveis. Este é un feito, pero a produción de armas aínda non está á altura! Alemaña quedou atrás da URSS durante toda a guerra, a pesar de toda a destrución en Rusia. E de que? Iso si, debido a un certo caos que reinou en diversos departamentos e, sobre todo, na industria militar. Ademais, a falta de materias primas, así como a subestimación do potencial do inimigo, xogaron un papel negativo. En particular, en 1940, a produción de armas en Alemaña foi menor que en 1939 (se consideramos o total incluída a munición), e iso a pesar de que a guerra xa estaba en marcha, e o Terceiro Reich tomou o control de grandes territorios con enormes reservas de capacidade de produción. Ben, que podemos dicir sobre as capacidades organizativas de Hitler? Non demasiado, brillou na industria militar.
  O Führer declarou nun longo discurso:
  - En materia de supervisión da aviación, outórganselle poderes de emerxencia a Sauer. Seguirá de preto a cantidade de equipamento producido e, non menos importante, a calidade. Ademais, moitos dos teus amigos Goering, aínda que antes foron bos ases, non son capaces de traballar como líder. Non todos os bos soldados son tamén un xeneral destacado, polo que en lugar do aforcado Eric, a esfera técnica estará dirixida por unha persoa de entre empresarios profesionais que sexa capaz de reformar e reequipar as forzas da aviación. Despois de todo, Gran Bretaña non está durmindo, está aumentando tanto a cantidade como a calidade das súas forzas armadas, e especialmente a súa aviación. Necesitamos estar dúas cabezas por diante do inimigo, unha ducia de pasos, se non, perderemos completamente a nosa superioridade sobre o inimigo. Polo tanto, son necesarios pasos cualitativos.
  Goering respondeu tímidamente:
  - Os meus amigos, persoas contrastadas que demostraron a súa eficacia no combate e profesionalidade.
  O ditador poseído púxose furioso:
  - Ou quizais eu, na súa opinión, esquecín quen perdeu a batalla de Gran Bretaña? Ou quen fracasou o plan cuadrienal para o desenvolvemento da economía nacional. Ou tamén queres que te peguen con varas, e mesmo publicamente. Así que cala a boca e cala antes de empalarte!
  Goering mesmo se agachou con medo. Por desgraza, o Führer non se debe xogar. Entón o ruído volveu escoitarse e outro avión ME-262 despegou ao ceo. O coche era enorme e tiña dous motores. As ás están lixeiramente varridas, o propio loitador parece bastante ameazante. As súas características de velocidade, para 1941, son en xeral decentes, e mesmo para os estándares mundiais son récords. É certo que a propia máquina aínda non é totalmente fiable e require depuración. O ditador fascista, porén, xa deu as características de novos cazas máis avanzados... O ME-262 pesa máis de seis toneladas, o que significa que hai algo de sobrecarga. Un avión de combate debe ser pequeno, barato e áxil. Neste sentido, o ME-163 podería ser bastante bo, pero o seu motor de foguete é demasiado forzado e só funciona durante seis minutos (ou mellor dito, aínda funcionará!), o que significa que o alcance só está nun radio de cen quilómetros. . Como un bombardeiro estilo Blitz ou un caza de cobertura para ataques da armada en Inglaterra, por suposto, non é axeitado.
  Pero o ME-262 pode levar unha tonelada de bombas, é dicir, tanto como o Pe-2, un avión soviético de primeira liña. É dicir, unha excelente solución tanto para varridos de loitadores como para apoiar as tropas. Non obstante, por que non crear un caza ao estilo do Comet ME-163, pero sen motor de foguete, pero cun motor turborreactor? Intentaron mellorar o "Cometa" e parecían aumentar o tempo de voo a 15 minutos (este é un alcance de ata 300 quilómetros), o que é xeralmente aceptable para a Batalla de Gran Bretaña. Aínda se pode chegar a Londres desde Normandía... Aínda que non todo é tan evidente, tamén hai que bombardealo e regresar, e quince minutos non foron tan rápidos. No futuro, os foguetes e cazas a reacción foron recoñecidos como un camiño sen saída na aviación. Pero o deseño do "Comet" é moi interesante, co seu pequeno tamaño e lixeireza, o que significa que é barato e maniobrable.
  Ademais, tamén hai cazas moi prometedores que pesan en xeral 800 quilos, tales planeadores que poden usarse en batallas aéreas. É certo que debido ao seu curto alcance, os voos sobre eles só se poden realizar en batallas defensivas, ou entregarse a Londres en... Transportes, e despois coller aos pilotos de volta. Terás que pensalo aquí. Na historia real, os planeadores nunca tiveron tempo de loitar, e por algún motivo en Corea, os xenerais da aviación soviética non se atreveron a probar esta idea. En xeral, non é triste, pero durante a Guerra de Corea, o piloto estadounidense foi o primeiro en conseguir vitorias. Así que os ianquis non deben ser subestimados.
  Despois de que rematou o voo, unha moza de pelo rubio saltou da cabina e correu ata o Führer a toda velocidade.
  O número un do nazi posuído estendeulle a man para bicala. O bonito é cando as nenas te queren, e o Führer, ao parecer, é idolatrado de xeito bastante sincero por todos os alemáns, ou mellor dito, case todos agás uns poucos prisioneiros dos campos de concentración. O piloto dixo con entusiasmo:
  - Este é simplemente un avión magnífico, ten tanta velocidade e potencia. Destrocemos todos os cachorros de león coma unha botella de auga quente dun substituto!
  O Führer aprobou o impulso da moza:
  - Por suposto, imos arrincar, pero... A depuración da máquina debe realizarse a un ritmo máis rápido, e isto aplícase especialmente aos motores. Aquí, por suposto, serán necesarias medidas radicais para melloralas, pero se algo o deseñador líder axudará!
  Todos ladraron ao unísono:
  - ¡Gloria ao gran Führer! Que a Providencia nos axude!
  Comezou a soar o himno do Terceiro Reich e unha columna de mozos loitadores do Hitler Jugent avanzou. Os rapaces de catorce a dezasete anos marcharon ao bombo nunha formación especial. E entón pasou o máis interesante: marcharon adolescentes da Unión de Mulleres Alemás. Levaban saias curtas, os pés espidos e descalzos das belezas atraían a mirada dos homes. As nenas intentaron levantar as pernas máis alto, pero ao mesmo tempo tiraban os dedos dos pés cara atrás e colocaban coidadosamente os talóns. Un espectáculo entretido de belezas con figuras impecables... Os rostros eran realmente diferentes e algúns dos mozos fascistas eran algo rudos, case masculinos, e tamén os deturpaban. Sobre todo cando xuntaron as cellas.
  Esteta Adolf observou:
  - É necesario que os nenos e nenas reciban formación física a maior escala. E sei que se está a facer moito neste asunto, especialmente no Jungfolk, pero o que se necesita é a inclusión e a adopción de métodos espartanos. Iso si, ademais de fomentar o roubo... Os nosos nenos e nenas deben medrar para ser xente digna e ao mesmo tempo desapiadada.
  O Comandante Supremo fixo unha pausa. Os xenerais calaron, probablemente con medo a obxectar, pero non quixeron confirmar o obvio. O Führer continuou:
  - A guerra non é unha broma, pero hai que combinar a despiedade cara aos inimigos coa asistencia mutua e o sentido de irmandade cara aos compañeiros. Isto é o que debemos inculcar a todos... O novo superhome é despiadado cos demais, pero aínda máis debe ser despiadado consigo mesmo. Porque a inferioridade debe ser erradicada primeiro na alma, e entón o débil corpo humano levantarase!
  Outra pausa... Os xenerais e os deseñadores déronse conta de súpeto e comezaron a aplaudir con forza. O Führer parecía satisfeito:
  - Isto é mellor, pero agora gustaríame ver unha imitación do combate aéreo. Tan formidable e totalmente destrutivo...
  Heinkel preguntou tímidamente:
  - Con munición real ou proxectís, meu Führer?
  O número un do nazi asentiu:
  - Por suposto, cos de combate. Ademais, gustaríame considerar o efecto do dispositivo de expulsión. Despois de todo, estás traballando niso... - O Führer axitou os puños. - Cando, finalmente, estará listo e posto en produción en masa. Despois de todo, un piloto experimentado é un piloto experimentado que debe estar protexido para futuras batallas.
  Non obstante, o Fuhrer-Terminator decidiu mostrar aos deseñadores un deseño máis moderno do dispositivo de expulsión. Este sistema debería ser menos engorroso, máis sinxelo e lixeiro. Ben, o squib barato, xa dominado pola industria alemá, é bastante axeitado para este fin.
  O diagrama tiña que ser debuxado en calquera lugar, pero Hitler era un artista moi bo, e debuxou con claridade, rapidamente, as liñas dos diagramas e os xiros eran uniformes e claros sen regras nin compás. O acertado Terminator pensou que era estraño, por suposto, que os alemáns, tendo, en xeral, unha ideoloxía tan forte e ata certo punto avanzada como o nacionalsocialismo e o sistema totalitario, filtrasen a guerra aos rusos. Quizais isto se deba ao feito de que os soldados rusos eran máis fortes e resistentes que os alemáns e aprenderon a loitar máis rápido.
  En xeral, se observas o curso da guerra no seu conxunto, entón os rusos, ou máis ben os militares soviéticos, aprenderon a loitar, pero os alemáns parecían esquecer como... O seu mando tomaba decisións a nivel de primeiro. -alumnos de grao, e quizais incluso inferior se o alumno de primeiro ten experiencia na realización de operacións militares en estratexias en tempo real. E o feito de que ás veces os nenos de seis anos xa lideren exércitos virtuais con tanta habilidade é algo do que eles e Zhukov e Mainstein poden aprender. Non obstante, algúns investigadores consideran que tanto Zhukov como Mainstein son mediocridades. Tamén hai contradicións en canto ao número de equipos, en particular equipos franceses capturados. A memoria de Hitler (un bo recordo, ¡sobre todo cando aínda estaba san!) suxeriu que había 3600 tanques capturados capturados aos franceses, unha cifra moi impresionante... Algúns modelos, como o SiS -35, eran superiores na súa armadura ao o T-34 só con blindaxe frontal. Polo tanto, este tanque pódese fabricar facilmente en fábricas francesas, excepto quizais substituíndo a arma de 47 mm por un canón de 75 mm de canón longo. De feito, mesmo isto pode non ser suficiente. Gran Bretaña e Estados Unidos en xeral sempre valoraron a armadura sobre todo nos seus tanques. Por exemplo, o Churchill de corenta toneladas tiña un blindaxe de 152 milímetros fronte aos 120 do tanque pesado IS-2.
  O Führer díxolles outra cousa aos deseñadores:
  - Temos suficientes túneles de vento, así que busca un modelo máis óptimo da aeronave e crea formas aerodinámicas, sen levar o asunto a probas custosas, onde tamén morren os nosos mellores ases. Por exemplo, un modelo de á voadora dun avión é moi efectivo, especialmente se se pode cambiar o grosor e o ángulo de inclinación. Xa che dei o debuxo, así que o sen cola debería estar listo. A súa velocidade estimada será de ata 1100 quilómetros por hora mesmo cun motor Yumo. Así que adiante, pero non sexas insolente!
  A isto seguiu o xantar ao aire libre, as criadas arranxaron mesas e cadeiras. Fermoso... Pero que reformas hai que facer no nacionalsocialismo? Como para reducir o número de inimigos o máximo posible e facer amigos. Por exemplo, non exaltes a raza alemá a cada paso e ata podes deixar de dividir os pobos en clases. Porén, a división das nacións en nacións inferiores e arias aínda non foi formalmente legalizada. Isto simplifica as cousas.
  Unha fermosa rapaza de entre os criados sentou ao carón do Führer e puxo a man no xeonllo espido. Coado:
  - Estás a pensar en algo, meu Führer?
  O ditador nazi e ao mesmo tempo un xogador virtual animouse. Notou que aínda non rematara a sopa de verduras e a ensalada de froitas. O Führer bicou á rapaza nos beizos, sentindo o seu aroma xuvenil e doce e dixo:
  -Irás comigo no coche. E todos vos poñedes mans á obra, acabouse a hora de comer.
  E de novo, as engrenaxes do estado, aínda que o mecanismo non estaba moi ben engrasado, comezaron a xirar. No camiño de volta, o Führer fixo o amor coa beleza, e mesmo se sorprendeu de que obtivo tanta enerxía e forza. Despois de todo, dixeron que o Führer era impotente e, en xeral, supostamente discapacitado, tiña sífilis (unha mentira) e foi castrado (unha ficción total!).
  Porén, non todo vai ben o 22 de xuño de 1944 a guerra coa URSS leva tres anos. Pero a vitoria non está á vista e Saratov segue aguantando. Stalin mandou defender esta cidade a calquera prezo.
  A pesar de todas as perdas, a produción de equipos militares é bastante alta. Os novos tanques IS-2 resultaron ser bastante eficaces. Aínda sen golpear de frente os vehículos alemáns individuais, desactiváronos desde unha distancia bastante longa.
  Así que os nazis pasárono bastante difícil. Pero tiñan unha gran vantaxe. Xa había bastantes avións a reacción ME-262 loitando no ceo. E é un rival serio.
  O TA-152, con todo, demostrou ser un tipo de arma xeralmente notable.
  Stalin, pola súa banda, tamén mantivo unha reunión de comunicación no terceiro aniversario do inicio da guerra e comezou a preguntar aos líderes militares en que pensaban e como mellorar a situación nas frontes.
  Zhukov suxeriu ao líder:
  - Se simplemente nos defendemos e repelemos ameazas, sen dúbida perderemos. Necesitamos atacar!
  Stalin asentiu vigorosamente:
  - De acordo! Pero onde!
  O mariscal Zhukov suxeriu:
  - Aínda que Leningrado non capitulou, debería ser liberado!
  O mariscal Vasilevsky acordou:
  - Si, creo que esta será a mellor opción!
  Stalin encolleu os ombreiros e observou:
  - Se volvemos golpear a Tikhvin, alí estarán agardando por nós, e imos atascarnos ou caer nunha trampa!
  O mariscal Zhukov asentiu de acordo:
  - É certo, camarada Stalin! Pero propoño que as tropas finlandesas en Petrozavodsk sexan atacadas. Non son tan fortes e podemos coller ao inimigo por sorpresa!
  Stalin respondeu cun sorriso:
  - É lóxico, camarada Zhukov. Así que avanza en Petrozavodsk. E tráenos a vitoria!
  Despois destas palabras, entraron varias nenas vestidas con saias curtas brancas e pés descalzos. Traían botellas de viño tinto e vasos de bocadillos e caviar negro. Stalin colleu un bocadillo e, bebendoo, dixo:
  - Entón, bebamos para asegurarnos de que as nosas capacidades coincidan sempre coas nosas necesidades.
  Voznesensky sinalou:
  - A calidade da armadura dos nosos tanques é bastante baixa. E propoño facer o IS-2 e o T-34-85 máis lixeiros, rápidos e manobrables reducindo a blindaxe. Isto permitiranos aforrar tanto metal e facer que estas máquinas sexan máis prácticas.
  Stalin encolleu os ombreiros e observou:
  - Quizais... Pero eu non son partidario de facer tanques de madeira contrachapada!
  Voznesensky comentou cunha mirada seria:
  - Pero quizais non sexa mala idea facer algúns dos tanques case enteiramente de madeira. Podes comprobar como quedará na práctica!
  Zhukov asentiu coa cabeza e botou a falar:
  - Pódense facer máis lixeiros trinta e catro, aínda son demasiado fráxiles e aumentar a súa velocidade e manobra podería aumentar a súa supervivencia. Ademais, a caixa de cambios foi mellor e iso compensa a diminución da ergonomía polo aumento de peso. Pero a baixa calidade do aceiro converte 90 milímetros en nada contra os poderosos canóns alemáns. Ademais, os alemáns están eliminando da produción os sinxelos "Panther" e T-4, e no Terceiro Reich, ademais dos tanques de recoñecemento, só o "Panther"-2 cun canón de 88 mm pasará a ser en serie. Pero os nosos tanques non poden loitar contra el a longa distancia. E aínda máis, a súa velocidade debería ser aumentada!
  Stalin asentiu:
  - Lanza algúns dos T-34-85 e IS-2 só con protección antibalas, e despois comproba e rastrexa como afectará isto á súa eficacia de combate. E o traballo no SU-100 debería acelerarse. Quizais abandonemos os trinta e catro e IS-2 en favor deste canón autopropulsado en exclusiva.
  O mariscal Vasilevsky sinalou:
  - Esta é unha idea interesante. Pero o SU-100 pode golpear aos inimigos a bordo só xirando todo o seu corpo...
  Stalin rosmou:
  - Facelo máis curto para que se mova máis rápido... E preferiblemente cunha silueta máis baixa. Pero necesitamos esta pistola autopropulsada como o aire!
  Zhukov preguntou:
  - Excelencia... Saratov aguanta por agora, pero pronto caerá. Sería necesario elaborar un plan para a evacuación de Kuibyshev do que foi tomado de Moscova. Que opinas persoalmente?
  Stalin respondeu con dureza:
  - Ao parecer teremos que evacuar a Sverdlovsk. Pero aínda podes traballar en Moscova. Temos aquí toda unha cidade subterránea. Somos seriamente capaces de aguantar.
  Vasilevsky rosmou:
  - Moscova debe realizarse a calquera prezo, igual que Saratov!
  Stalin ordenou:
  - Contraatacar aos alemáns na brecha entre o Don e o Volga. Necesitamos desviar as nosas forzas. Manteña a Saratov a calquera prezo, ata a última gota de sangue. Use todos os medios, incluso kamikaze.
  Zhukov confirmou:
  - Que así sexa, ó grande!
  Stalin volveuse cara a Yakovlev:
  - Ben, deseñador, tes algunha idea?
  O subcomisario do pobo respondeu cun suspiro:
  - Sería necesario crear aviación a reacción, pero isto aínda non é realista. E o Yak-3 require duraluminio de alta calidade, que non temos!
  Stalin asentiu:
  - Sei! O Yak-9 debería estar ao noso servizo. E debería ser lanzado o máximo posible! E aumentar a produción de loitadores.
  Yakovlev sinalou:
  - O TA-152 alemán é ao mesmo tempo un avión de ataque, un bombardeiro de primeira liña e un caza. Sería bo que puidésemos crear unha máquina tan multiusos!
  Stalin apoiou ao deseñador:
  - Esta é unha boa idea, camarada Yakovlev! Por exemplo, se melloras un pouco o LAGG-7, pódese converter nunha mestura de avión de ataque e caza de primeira liña.
  Yakovlev confirmou facilmente:
  - Isto é posible, camarada Stalin... Pero leva tempo. E o avión pode resultar caro.
  O Comandante Supremo bateu con rabia o seu puño na mesa e rosmou:
  - Faino máis barato! E en xeral, canto se pode especular sobre este tema? Necesitamos un avión universal para producir só este. E esta podería ser a saída.
  Yakovlev sinalou:
  - IL-2 é bastante sinxelo de producir e o seu deseño foi elaborado. Aínda non hai que eliminalo. É un avión bastante duradeiro, aínda que polo momento as súas características de voo están desfasadas. Pero cada nube ten un forro de prata. Somos bos bombardeando equipos inimigos.
  Zhdanov anotou con rabia:
  - A nosa aviación debe ser a máis forte como mínimo!
  Yakovlev asentiu:
  -Debe! Pero ata agora os nosos pilotos son os mellores do mundo: Anastasia Vedmakova e Akulina Orlova!
  Stalin asentiu de acordo:
  - Estas nenas non teñen igual e, para os próximos vinte e cinco avións inimigos derrubados, asígnolles outra estrela do heroe da URSS!
  Zhukov suxeriu con entusiasmo:
  - Deberías beber para isto!
  Beria cantou con deleite:
  -Nós, tendo lembrado todo, a historia xulgará,
  O seu turno chegará ao xuízo...
  Como desde un arado ata armas atómicas,
  Dirixiu ao país con confianza!
  Mentres os membros do consello militar conferencían, as mozas pelexaban.
  E coa axuda dos seus dedos espidos derruban aos nazis e estas belezas de pernas nuas realizan proezas.
  E cantan:
  - Cremos que o mundo enteiro espertará,
  O fascismo acabará...
  E o sol brillará -
  O camiño que ilumina o comunismo!
  . CAPÍTULO No 10.
  A finais de xuño, os alemáns cortaron Saratov e o 1 de xullo de 1944 utilizaron o formidable Sturmmaus por primeira vez. Este vehículo, equipado cun lanzacohetes de 650 milímetros, lanzou mísiles mortíferos que dividiron barrios enteiros.
  As nenas que conducían esta máquina levaban só bragas, e lanzaban agasallos dunha morte extremadamente destrutiva.
  As bragas das nenas de pernas espidas eran vermellas, negras e brancas. E trouxeron agasallos asasinas da morte.
  O seu comandante, Faina, sacudiu os seus pezones escarlatas e cantou:
  - ¡Gloria á era dos Cabaleiros da Cruz!
  Chegaremos ao final do universo!
  E os guerreiros berraban e saltaban.
  Unha delas, Margaret, comentou:
  - Deus todopoderoso está connosco!
  Faina concordou con isto:
  - Por suposto! E o Terceiro Reich certamente gañará!
  A nena bateu o pé descalzo e cantou:
  -Cando estamos unidos, somos invencibles! Cando estamos unidos, somos invencibles!
  Entón os guerreiros dispararon e pisaron e saltaron cos pés descalzos. Guerreiros da maior clase.
  Irma tamén lanza un shell a través dunha condución automática e ruxe:
  - ¡Agárdanos unha gran vitoria!
  As mozas, por suposto, están entre as que nunca se rendirán. E destrúen as posicións soviéticas cun entusiasmo colosal.
  Albina e Alvina están no seu mellor momento, coma sempre, e amosan o seu talento agresivo. Son nenas, aceptámolo: super!
  Albina, derrubando un coche soviético cos seus dedos descalzos, di:
  - Son unha super nena!
  Alvina, derrubando o seguinte obxectivo co seu talón espido, salta e flexiona os músculos abdominais, exclama:
  - Son tan guerreiro que o derrotei todo!
  Así se separaron os guerreiros.
  Gerda decidiu, xunto con Charlotte, probar outra novidade alemá.
  Polo momento, só a arma autopropulsada E-25 pode aparecer en cantidades bastante grandes: é bastante sinxelo de producir e barato. Aínda que este modelo é un dos primeiros. Aquí hai dúas nenas en bikini tiradas nel. O vehículo está a menos dun metro e medio e grazas a iso está tan ben protexido e armado cun peso relativamente baixo.
  Dúas nenas, Charlotte e Gerda, deitadas, dispararon contra as armas soviéticas. Diante deles movíanse pequenos coches, controlados por radio, despexando campos minados.
  Red Charlotte disparou o canón. Derrubou a pistola soviética e sacudiu o peito, apenas cuberto por unha fina tira de tea. E ela rulou:
  - ¡Fuego de hiperplasma!
  E entón Gerda daralle unha labazada, usando os seus dedos espidos. E berra:
  - Son unha rapaza moi chula e non está mal...
  O canón autopropulsado móvese por si mesmo. E de cando en vez para. A súa armadura frontal está moi inclinada, e isto dá unha boa protección. Os proxectís das armas soviéticas son sensibles ao rebote. E nada ameaza frontalmente cunha arma autopropulsada. Aínda poden golpear o lado. Pero as nenas non teñen présa. A eficaz arma autopropulsada é superior en potencia de perforación de blindaxe ao SU-100, que aínda está en desenvolvemento, e tamén está mellor protexido, máis móbil e ao mesmo tempo máis lixeiro.
  E o Exército Vermello ten poucos secadores, ou mellor dito, aínda só está na fase de deseño. Principalmente o tanque T-34-85, que non é o suficientemente poderoso coa súa arma e ten unha armadura débil. E o canón autopropulsado alemán E-25, por certo, é máis lixeiro, moito máis forte en armaduras e armas.
  As nenas pelexan... Moi bonitas e novas. E as súas armas autopropulsadas bombardean e lanzan...
  Xullo fai calor e os corpos das nenas do coche quente brillan de suor. Non poden darse por vencidos e retirarse.
  Gerda observa:
  - Os deuses da Wehrmacht son aparentemente fortes,
  Pero non axudan aos débiles...
  Se a causa de Adolf é certa...
  Crea unha potencia mundial!
  Charlotte cantou con entusiasmo:
  - Si, a maxia precisa dunha "Pantera" e un "Tigre",
  Derrama máis sangue para pese a todo o destino...
  E non fai falla dúbidas e xogos frenéticos,
  Que toda a raza da Terra caia de xeonllos!
  Pero estas son nenas alemás, e as nenas soviéticas pelexan no outro lado.
  Así que a loita por diante é a máis grave. Natasha e Anyuta disparan desde o potente canón dun barco e chirrian:
  - A nosa bandeira estará sobre Berlín!
  E mostraron os seus dentes brancos e nacarados. E non podes parar as mozas coas minas.
  Dous proxectís golpean a armadura frontal da parte superior do casco... Rebotan. Non, o IS-2 é un coche serio e non podes levalo tan facilmente.
  Pero o IS-1, que se move á man dereita das mozas, parece que recibiu un golpe dun canón de alta presión e parou. Danou o mozo guapo.
  Alenka, flexionando os músculos abdominais, canta:
  - Todo o imposible é posible no noso mundo, Newton descubriu que dous e dous fan catro!
  A loita segue sen cesar. Un canón soviético alcanza os alemáns. Marusya grande introduce cunchas na recámara. Esta é a vida e o destino das nenas. E cantan:
  - Ninguén nos vai parar, ninguén nos vai derrotar! Os lobos rusos esmagan ao inimigo, os lobos rusos: un saúdo aos heroes!
  Agustín, disparando ametralladoras, di:
  - Nunha guerra santa! Será a nosa vitoria! Bandeira rusa adiante, gloria aos heroes caídos!
  E outra vez o arma asasino ruxe e soa:
  - Ninguén nos vai parar, ninguén nos vai derrotar! Os lobos rusos están esmagando ao inimigo, teñen unha man dura!
  María, esta rapaza de cabelo dourado dirixe o tanque e chilla:
  - Esmaguemos forte aos fascistas!
  Os alemáns están a pasar un momento difícil tamén no ceo. Pero ata agora o Yak-9 é demasiado inferior en velocidade e armamento ás marcas alemás. A batalla está a suceder de forma desigual.
  Marcel, este marabilloso as piloto, fixo unha boa carreira durante os anos da guerra. Máis precisamente, marabilloso e fantástico. Despois de chegar aos cento cincuenta avións recibiu a Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro con espadas de folla de carballo de prata e diamantes. Ao chegar aos catrocentos avións abatidos, recibiu a Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro con follas de carballo dourado, espadas e diamantes. Por cincocentos avións recibiu a Orde da Aguia Alemá con diamantes, e despois de setecentos cincuenta a Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro con follas de carballo platino espadas e diamantes. E ao chegar aos mil avións, recibiu a Gran Cruz da Cruz de Cabaleiro.
  O único piloto foi capaz de conseguir moitas vitorias aéreas. E aínda estaba vivo. Marcel foi recentemente ascendido ao rango de xeneral. Pero aínda voou como piloto privado.
  Como din, non arde no lume e non se afoga na auga. Durante moitos anos de guerra, Marcel adquiriu o instinto de cazador. Converteuse nun piloto súper lendario e moi popular.
  . Pero tiña outro forte competidor: Agave e Albina e Alvina, que tamén superaron cada un a cifra de mil coches abatidos. E Agave alcanzou a Marcel moi rápido. Pero aínda é moi nova, e aínda non perdeu un só loitador.
  A nena presionou os pedais cos pés espidos e cicelados e disparou unha ráfaga de canóns de aire. E agora catro vehículos soviéticos IL-2 foron derrubados.
  Agave ríe e di:
  - En certa medida, todos somos cadelas! Pero teño nervios de aceiro!
  E outra vez a nena dá a volta. Derriba sete avións da URSS nunha ráfaga: seis PE-2 e un TU-3, e chirri:
  - En xeral, se non son super, entón son hiper!
  Agave, por suposto, é unha cadela. Piloto de Lucifer. Moi fermosa rubia mel.
  Aquí dispara outra ráfaga e derruba oito avións Yak-9 soviéticos á vez e pita:
  - Son o máis creativo e reactivo!
  A rapaza realmente non é estúpida. Pode facer todo e pode facer todo. Non podes chamala privada.
  E as súas pernas están tan bronceadas, tan graciosas...
  Pero Mirabela loita contra ela... Durante moito tempo, Pokryshkin foi o mellor as soviético. Recolleu cinco estrelas de ouro do heroe da URSS, despois de derrubar cento vinte e sete avións. Pero despois morreu. Entón ninguén puido bater o seu récord. Ademais de Anastasia Vedmakova e Akulina Orlova. E só recentemente Mirabela tamén superou a Kozhedub nun Yak-9 andrajoso. E despois de derrubar máis de cento oitenta avións, converteuse nun heroe sete veces da URSS.
  Esta é unha rapaza de Terminator! Alguén coma ela parará un cabalo ao galope e entrará nunha cabana ardendo.
  E aínda máis fresco.
  Mirabela tivo un destino difícil. Acabei nunha colonia de traballo infantil. Descalza e vestida cunha bata gris, cortaba o bosque e serraba troncos. Era tan forte e saudable. En fortes xeadas camiñaba descalza e en pixama de prisión. E polo menos unha vez estornudaría.
  Por suposto, este fenómeno tamén se observou nas frontes. Durante moito tempo, Mirabela loitou na infantería, e logo pasou a ser piloto. Mirabela recibiu o seu primeiro bautismo de lume na batalla de Moscova, onde foi inmediatamente despois da colonia. E alí mostrouse guay.
  Loitou descalza e case espida na forte xeada que literalmente paralizou á Wehrmacht. Era unha rapaza tan maldita e invencible. E ela conseguiu a fondo.
  Mirabela cría na inminente vitoria da URSS. Pero o tempo pasa. Cada vez hai máis vítimas, pero a vitoria non chega. E dáse moito medo.
  Mirabela soña con vitorias e logros. Ela ten sete estrelas da URSS - isto é máis que ninguén! E carallo, ela merece os seus premios! E seguirá levando a cruz militar. Aínda que Stalin morre posteriormente, o seu traballo segue vivo!
  Entra unha rapaza e sae... Derriba o último XE-162 alemán e chirri:
  - ¡Acrobacia aérea! E unha tripulación nova!
  Moi chula nena. Unha cobra real é capaz de moito.
  Mirabela é unha nova estrela...
  Os combates continúan durante varios días ata que chega unha nova semana e o 8 de xullo de 1944... O IS-2 soviético recibiu danos nos rodillos e as vías: está sendo reparado. Si, unha guerra tan cruel e despiadada. E canto tempo vai durar?
  E agora Gerda superou a Knisel e Wittmann no número de tanques destruídos.
  Como poden evitar moverse? Loitan descalzos e só en bikini. As nenas fixeron outra pausa, torturando un pouco aos nenos soviéticos de novo. E agora achegáronse á cifra de trescentos tanques destruídos. E podían contar cunha recompensa sen precedentes: a estrela da Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro con follas de carballo prateado, espadas e diamantes.
  Estas son as nenas!
  Gerda dispara contra o coche soviético. Arranca a torre e grita:
  - Son un carallo!
  E volve disparar. Penetra T-34-85. E chirridos:
  - Patria Alemaña!
  A nena está torcida. E é moi activa... Si, ten unha vena tan estratéxica. Xa estamos a mediados de xullo de 1944... A guerra segue e segue... Non querer parar. O Exército Vermello está tentando avanzar en diferentes lugares. Pero coidado, quedan poucos recursos humanos.
  E Rusia está sangrando.
  Por exemplo, Hans Feuer. O máis novo destinatario da Orde da Cruz de Ferro, de Primeira Clase. E entón converteuse no destinatario máis novo da Orde da Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro pola captura dun xeneral soviético.
  Si, isto é realmente xenial.
  E os rapaces móstranse moi chulos.
  Hans Feuer é un loitador desesperado. O neno pelexa coma un xigante, no frío, no calor, no verán e no inverno, vestindo só pantalóns curtos.
  O neno lanza granadas cos seus dedos espidos e converteuse en lendario.
  Isto é moi chulo!
  Hans fíxose famoso durante séculos! Aínda que só sexa como un antiheroe!
  E, en xeral, aquí está a suceder unha guerra tan incrible e intensa... Calquera IA esvaécese.
  Agave está de novo no ceo e derruba vehículos soviéticos. É unha cazadora e unha depredadora. Golpea o inimigo.
  Os coches aos que bateu caen. E entón a nena dispara contra as forzas terrestres. Elimina o IS-2. E ri:
  - Son o mellor! Son a nena que mata os inimigos!
  E de novo transfírese a obxectivos aéreos. Este é o destrutor de tanques e todos os vehículos que voan e disparan.
  Pero aquí hai un pequeno tanque E-5. Unha máquina de sete toneladas de peso. Superando as probas de combate. E roe e roe o inimigo.
  E cando toca cantar, ninguén nos deterá nin nos vencerá!
  O E-5 corre cara a si mesmo e dispara mentres avanza. E un tanque así non se pode parar. E as cunchas rebotan.
  E dentro do coche senta un neno de dez anos, Friedrich, e chilla:
  - E realmente serei un super loitador!
  E de novo disparou... E bate no mesmo centro da torre. E o seu poder destrutivo, aínda que sexa de pequeno calibre, é colosal.
  E no ceo Helga loita. Unha rapaza descalza en bikini está tecleando as contas. E alégrase dos seus fantásticos éxitos.
  Apunta cos seus dedos descalzos a un vehículo soviético e prendelle lume, facendo que estoupe todo un equipo de combate con proxectís.
  Isto é xenial e tolo.
  E Agave adiantase... E tamén loita.
  Xa é agosto de 1944... O Exército Vermello non puido acadar o éxito en ningún lado. Pero os alemáns tampouco poden facer progresos significativos. Os formidables tanques subterráneos van á batalla. Pero son puramente tácticos.
  As nenas precipitáronse baixo terra, destruíron unha batería de armas soviéticas e regresaron.
  Ao mesmo tempo, un par de pioneiros foron capturados. As nenas desposuíron dos nenos capturados e comezaron a torturalos. Bateron aos pioneiros con arame, despois asaron os seus talóns espidos con lume. Entón comezaron a romperme os dedos dos pés cunhas pinzas quentes. Os rapaces ouveaban de dor salvaxe. Ao final, as nenas queimaron estrelas no peito cun ferro quente e esmagaron coas súas botas as súas perfeccións masculinas. O último rematou cos pioneiros e colapsaron por un doloroso shock.
  As rapazas, en definitiva, mostraron un rendemento de primeira. Pero de novo os alemáns non lograron nada significativo.
  Poderosas canóns autopropulsados: "Sturmmaus", disparados contra as posicións soviéticas. Levaron a cabo moita destrución e destrución. Pero un avión de ataque soviético derrubou un dos vehículos, e os Krauts regresaron.
  Saratov aínda resistía en agosto de 1944. É certo que os alemáns puideron capturar a cidade de Uralsk en Casaquistán e desprazáronse cara a Orenburg.
  Aquí de novo Albina e Alvina están no aire, pero esta vez nun prato voador experimental. Apuntan usando os dedos espidos dos pés premendo os botóns do joystick e fano con gran habilidade.
  As nenas, por suposto, demostran a máis alta acrobacia aérea. Tiraron do seu disco e unha ducia de máquinas voadoras soviéticas foron derrubadas.
  Albina berra:
  - Escuadrón de construción furioso! Haberá estrelas!
  E volve dar a volta ao seu coche. E as nenas destrúen o Exército Vermello. Ademais, a fondo...
  Alvina tamén derriba unha ducia de avións soviéticos e chirri:
  - Mozas tolas, e non virxes para nada!
  Isto último é certo. A parella divertíuse moito cos homes. E ela fixo todo tipo de cousas. As nenas adoraban os homes, agradáballes! E sobre todo se traballas coa lingua.
  Unha rapaza do máis alto rango... Torturaron ao pioneiro... Primeiro despoxárono e botáronlle un par de baldes de auga pola gorxa. Despois trouxeron un ferro quente á barriga inchada. E como arderon! O pioneiro berrou de dor salvaxe... Había un cheiro a queimado.
  Alvina golpeouno no lateral cun fío quente. E como quere rir... É moi divertido.
  Entón ela cantou:
  - Estou farto de angustiar a retagarda - ¡Quero provocar a miña felicidade!
  E como vai rir! E mostrará os seus dentes de perlas! A esta rapaza encántalle matar, que rapaza!
  E as pernas da nena están todas espidas e graciosas. Encántalle andar descalza sobre os carbóns. E tamén para afastar aos pioneiros capturados. Tanto berran cando lles friten os tacóns. Mesmo a Alvina parécelle moi divertido. E Albina tamén é unha nena, afrontámolo: super! Como dar un cóbado a un opoñente no queixo. E chilla:
  - Son unha rapaza da clase máis alta!
  E mostra os seus dentes nacarados. Que brillan como pulidas. E o guerreiro é impresionante! Isto pode ser algo que non se pode dicir nun conto de fadas nin describir cun bolígrafo!
  Os dous guerreiros soviéticos, Yaks, Laggies, Pawns e Ili, están derrubando no ceo. As belezas están activas. Non hai a máis mínima dúbida neles. E unha beleza tan salvaxe e extática.
  Os guerreiros controlan o joystick cos pés descalzos e atacan os coches rusos. Mentres presionan, esmagarán aos loitadores, coma se golpeasen o cristal cunha porra. As nenas son despiadadas e despiadadas. Conteñen o poder da ira e a chama da paixón. E confianza na vitoria. Aínda que a guerra coa URSS só leva catro anos. Pero tampouco quere rematar. Albina e Alvina están no cumio da súa popularidade. E non queren recuar nin parar nin un momento. E avanzan cara a si mesmos e azotan o inimigo.
  Albina, derrubando avións soviéticos, grita:
  - A nena está farta de chorar, prefiro afogar o zapato de bast!
  E como sorrí e brilla os seus dentes de perlas. E como quere agora un home. Encántalle violar homes. Ela está moi satisfeita con isto. El te levará e te violará.
  Albina ruge:
  O sexo das nenas é sexo
  Aquí está un gran progreso!
  E o guerreiro botará a rir... E matemos de novo a todos os nosos inimigos. Ela ten moita enerxía. E cheo de forza muscular.
  E Alvina ruxirá:
  - ¡Imos esnaquizar o inimigo!
  E o guerreiro comezará a rir activamente! E imaxineime como estaban pateando os seus mozos. Pero digamos que é bo.
  Xa chega setembro... O sol brilla cada vez menos. O primeiro día do outono, os rapaces rusos corren descalzos pola neve que acaba de caer nas rexións do norte de Rusia. Rin de si mesmos, sorren de si mesmos e amosan os seus figos aos alemáns.
  Pioneiros con lazos vermellos, cortes de pelo curtos, algúns deles aínda máis curtos. Corren e saltan. Os seus pés descalzos case non se arrefrían. Fixéronse moi toscos. As nenas tamén corren, tamén sen zapatos. Os tacóns redondos e rosas brillan ao sol. Nenas soviéticas marabillosas. Esvelto, atlético, afeito a conformarse con pouco.
  E todos sorrin e sorren cos dentes... O primeiro día de outono é verdadeira alegría e sede de luz e creación!
  E hai unha batalla aérea no ceo. Mirabela, este é o piloto soviético número un que derruba outro avión alemán. E como sempre, a nena leva só un biquíni. Sempre novo e nunca se esvaece. Tal é a forza espiritual agochada nela.
  Mirabela, porén, tamén adora cando a tocan os homes. Gústalle moito. Por iso é piloto... Cando o corpo espido e musculoso dunha nena é amasado polas mans dos homes, é un auténtico pracer. E moi divertido!
  Mirabela golpea outro coche nazi e asubío:
  - ¡Son unha cadela blindada!
  A moza ata golpea o panel de control cos seus tacóns redondos e espidos. Ela é fermosa. E inimitable.
  Mirabela sae dela. E Agave voa cara a ela. Finalmente, dúas mulleres piloto-guerreiras case máis exitosas coñecéronse. Dispáranse un ao outro dende unha rotonda. Intentan conseguilo dende a distancia. Pero non funciona moi ben. Ambas belezas voan fóra da liña de tiro. E mostraron os dentes con agresividade. Ben, as mulleres son cadelas. Míranse moito aos ollos. Máis precisamente, de cabeza e volven disparar. O ME-262 X alemán aínda está mellor armado que o Yak-9 T, e o vehículo soviético foi derrubado...
  Pero Mirabela consegue expulsarse, perdendo o seu avión por primeira vez na súa carreira de voo. O peor é que acabou en territorio inimigo. E isto é malo. Si, tan únicos xiros do destino. E o 1 de setembro de 1944, xa o quinto ano da Segunda Guerra Mundial, o mundo cambia, pero o dominio do Führer no xogo da historia alternativa permanece.
  Saratov é finalmente abandonado polas tropas soviéticas e o exército da Wehrmacht achégase a Kuibyshev.
  Tamén están a ter lugar feroces batallas por Orenburg.
  Tamara, descalza, loita alí, lanzando paquetes explosivos aos seus inimigos, empuxándoos cos seus talóns e berrando:
  - ¡Gloria ao país do comunismo!
  Veronica dispara aos seus adversarios. Lanza o paquete explosivo cos dedos espidos dos pés e grita:
  - Polas ideas do comunismo!
  Victoria, disparando contra os seus opoñentes e facéndoo como Robin Hood en bikini, chío, lanza bombas ao inimigo cos seus dedos descalzos e ouveando:
  - ¡Gloria aos tempos do comunismo!
  Olya, disparándolle ao inimigo e segandoo cunha fouce, colleuno e berrou:
  - Pola grandeza do estado soviético e a enorme gloria!
  E cos seus dedos espidos volverá lanzar un paquete explosivo de forza colosal e destrutiva.
  Larisa, disparando contra os nazis, chirriu:
  - O meu país, Rusia, es para sempre dado por Deus baixo o ceo azul!
  E fai un ollo aos seus compañeiros...
  Agafya, disparando contra os nazis, ronroneou:
  - Orenburg nunca se rendirá! Estaremos contra os inimigos da Patria!
  As mozas están decididas e teñen a verdadeira intención de loitar ata a última gota de sangue.
  Orenburg segue aguantando. Pero o 3 de setembro de 1944 comezou o asalto a Kuibyshev. E, por suposto, isto non é bo para a URSS.
  Alenka dispara contra os nazis e grita:
  - Polo comunismo, o país dos soviéticos!
  E de novo, co pé descalzo, lanzará unha granada de forza destrutiva.
  Anyuta dispara contra os seus opoñentes e grita:
  - Defendamos a Kuibyshev!
  E cos teus dedos descalzos lanzarase un paquete explosivo con gran forza letal.
  E destrozará moitos inimigos.
  Alla, disparando contra os Krauts, berra e axita o peito:
  - Polas alturas cósmicas de Polesie!
  E co seu talón espido cederá ante a granada pola destrución e a morte total de todos os agresores de Fritz.
  María, disparando contra os nazis, e co pé descalzo lanzando o poder que paralizaba ao Fritz, chirriou:
  - A bordo!
  E a nena rirá a todo pulmón!
  Marusya, disparando contra as cadeas fascistas e lanzando unha granada destrutiva cos seus dedos espidos, tuiteou:
  - ¡Gloria ao comunismo e ás vitorias!
  Matryona comentou cun sorriso, enviando outra explosión mortal e cortando o Fritz:
  - A Patria é sagrada!
  As nenas pelexan como heroes.
  A proba do prato voador só foi exitosa inicialmente e despois fallou.
  Así que Albina e Alvina volveron loitar agora no ME-309, unha máquina moi cómoda para o seu estilo.
  As nenas dispararon contra avións soviéticos e berraban:
  - Parque excepcional, e espaguetes electrónicos!
  Albina disparou unha explosión ben apuntada contra o inimigo, bateu contra un coche soviético, apuntou co pé descalzo e chirriu:
  - O meu primeiro movemento será fatal para o inimigo!
  Alvina tamén disparou contra o inimigo. Ela recortouno ben e mostrou os dentes e dixo:
  - O comunismo é o meu destino!
  E cos seus dedos espidos alcanzou outro branco.
  As nenas seguen pelexando nun coche vello. Os cazas propulsados por hélice aínda non saíron da produción. Ademais, aínda temos que afacernos ás máquinas a chorro e desenvolver toda unha infraestrutura para elas. E isto non é tan fácil de facer.
  Albina, disparando contra vehículos soviéticos, sinalou loxicamente:
  - ¡Crearei a era do comunismo e levarei o imperio ás estrelas!
  E co seu talón espido apreta os pedais.
  Alvina, disparando contra vehículos rusos, atravesándoos, chirriu:
  - O noso obxectivo é o comunismo ario!
  E de novo a guerreira usou os seus dedos espidos. E actuou moi rápido.
  Cando ambas as nenas regresaron, esgotado todo o seu equipamento de combate, permitiron que os seus corpos fosen lavados na casa de baños. Mozos guapos batíanos con vasoiras. Albina, quentando, comentou:
  - Aínda así, fan falta homes!
  Alvina estivo de acordo con isto:
  - Definitivamente necesario! Aínda que as mulleres somos moito máis guapas!
  Albina botou a rir e berrou:
  - Por que unha muller precisa dos homes para ter a quen pegar!
  As mozas, por suposto, están de acordo con isto.
  Helga co TA-152 disparou contra os tanques soviéticos e os atravesou, rindo:
  - ¡Gloria ao comunismo do Kaiser!
  E a nena riu.
  Agave está no ceo á caza de avións soviéticos. O Yak-9, que é o máis sinxelo de producir, é cada vez máis visible no ceo. Este coche, con todo, non é tan débil. Na modificación T, está armado cun canón de 37 mm e pode picar dolorosamente a un Fritz.
  Agave dispara dende lonxe no seu ME-262 e canta polo nariz:
  -Son o máis sabio do mundo, mato inimigos no baño!
  E chiscalle un ollo aos seus anxos no ceo.
  Pero aquí Mirabela está de novo no aire. Esta rapaza, a pesar de todas as perdas, non se desanima.
  E ata comeza a cantar, compoñendo mentres vai;
  Unime ao Komsomol mentres xogaba,
  Nena soñada fermosa...
  Pensei que o mundo sería maio eterno,
  Cada día é o nacemento da primavera!
  
  Pero por algún motivo non funcionou,
  Dalgunha maneira non podo namorar...
  Ben, dime rapaces, por favor,
  A vida é un remo moi forte!
  
  De súpeto, a guerra tronou de súpeto,
  E un furacán de morte precipitouse...
  E as miñas nenas teñen un corpo forte,
  Podes poñerte inmediatamente baixo ataque!
  
  Créeme, non me quero rendir,
  Loita pola Patria ata o final...
  Levamos granadas nunha mochila forte,
  Stalin substituíu ao seu pai nos corazóns!
  
  Os guerreiros son xeniais en Rusia.
  Podemos protexer a paz e a orde...
  As estrelas do ceo regaron o veludo,
  E o cazador converteuse en xogo!
  
  Son unha rapaza descalza loitando
  Cheo de tentación e amor...
  Será, coñezo un lugar neste paraíso,
  Non podes construír a felicidade no sangue!
  
  Grandes guerreiros da Patria,
  Loitaremos firmemente preto de Moscova...
  E despois o soño baixo o comunismo,
  Contra o submundo con Satanás!
  
  valentes rapaces rusos,
  Que loitan honestamente ata o final...
  Están disparando cunha metralleta,
  Se necesitas unha coroa de ouro!
  
  Nin unha bala pode deternos
  Xesús o gran Deus resucitou...
  Os días do dragón depredador remataron,
  Fíxose aínda máis brillante desde o ceo!
  
  Quérote, querida Lada,
  O Deus supremo Svarog estará na gloria...
  Temos que loitar por Rusia,
  O mellor Deus Branco está connosco!
  
  Non poñas os rusos de xeonllos,
  Créeme, a nosa carne non se pode frear...
  Stalin e o gran Lenin están connosco,
  Tamén debes aprobar este exame!
  
  A dor da Patria tamén está nos nosos corazóns,
  Cremos na súa grandeza...
  Abrimos rapidamente a porta ao espazo,
  Será unha vida moi doce!
  
  Somos rapazas fermosas descalzas,
  Corremos tan rápido polas neveiras...
  Non necesitamos este vodka amargo,
  O querubín estende as súas ás!
  
  As nenas defenderemos a Patria,
  E responderemos aos Krauts, que non aos malvados,
  Caín infernal será destruído,
  E ola a Cristo Salvador!
  
  Haberá unha era - non podería ser mellor,
  Os mortos resucitarán para sempre...
  O universo converterase nun auténtico paraíso,
  O soño de todos farase realidade!
  . CAPÍTULO No 11.
  Setembro de 1944 transcorreu en feroces batallas... Os Fritz puideron rodear a Kuibyshev e Orenburg e, polo tanto, estas cidades estaban condenadas, pero a pesar de todas as dificultades que loitaron.
  As nenas demostraron unha resistencia extrema... A principios de outubro, os nazis, aínda sen tomar Kuibyshev, atacaron a Penza. E as batallas comezaron a ferver sobre esta cidade.
  Natasha e o seu equipo loitaron alí.
  A nena lanzou unha granada co seu elegante pé descalzo e arrolou:
  - Polo espírito ruso.
  Despois de que Zoya disparou dende o bazooka. E derrubou o tanque alemán Lev-2.
  Os alemáns baixaron un pouco a velocidade... Os Panthers e os T-4 foron retirados do servizo. Pero polo momento estas máquinas seguen en servizo. De feito, o Panther é un bo cazacarros e está bastante ben protexido desde a fronte. Pero os lados son o seu problema. Non obstante, "Panther"-2 non está moi ben protexido polos seus lados. Pero a maioría das armas están detidas.
  O desenvolvemento da serie E está en marcha... O tanque E-75 promete ser un vehículo de nova xeración con laterais perfectamente cubertos. Os alemáns contan moito con isto. O obxectivo é conseguir un tanque que non sexa demasiado pesado, rápido e ben protexido. O primeiro intento deste tipo foi o Maus, pero a práctica demostrou o peso excesivo deste tanque. Pola contra, o E-100 xa estaba sendo desenvolvido. Este tanque tiña unha disposición máis densa e unha silueta máis baixa. En xeral, o seu peso en comparación con Mouse diminuíu a cento trinta a cento corenta toneladas. Os laterais instaláronse en ángulos racionais. O grosor dos lados xunto coas pantallas alcanzou os 210 milímetros. O armamento é o mesmo que o do Rato: un canón de 128 mm e un de 75 mm cun canón curto. Os alemáns instalaron un motor máis potente de 1.500 cabalos, e o tanque movíase a corenta quilómetros por hora pola estrada.
  O que en xeral é satisfactorio. O E-100 aínda é un tanque demasiado pesado. Pero con excelentes armas e protección.
  As súas calidades de loita poderían non ser malas, pero o transporte do tanque e o seu transporte seguían sendo problemáticos. A experiencia real demostrou que un tanque non pode pesar máis de oitenta toneladas para un traslado relativamente razoable por estradas e pontes.
  Entón, Hitler deu o límite ao E-75 para cumprir co peso dado, pero para crear unha máquina fiable en termos de protección. Por este motivo, decidiuse abandonar o canón de 75 mm. E fai o esquema o máis denso posible: nun bloque, o motor e a transmisión transversal e a caixa de cambios no motor. Entón quizais conseguirá un tanque protexido por todos os lados e non demasiado pesado.
  Hitler, en xeral, non estaba totalmente satisfeito cos coches alemáns. Aínda que o Lev-2 era probablemente máis avanzado, o seu canón de 105 mm era excesivo para loitar contra os tanques soviéticos e insuficiente para disparar contra obxectivos sen blindaxe. "Panther"-2 en xeral podería satisfacer aos militares con armas e protección frontal, pero a protección lateral aínda non era suficiente, pero as características de condución eran satisfactorias.
  O Führer esixiu crear un tanque que puidese satisfacer aos militares en todos os aspectos.
  Pero isto non é tan fácil de conseguir. É posible compactar o deseño ao máximo e alixeirar o chasis coa axuda de bogies e resortes especiais e sacar algo da carrocería. E a tripulación en realidade está deitada.
  Tal desenvolvemento podería resultar bastante prometedor. O primeiro tanque E-75, unificado co E-50, non podía pesar máis de setenta toneladas, e esta é unha máquina formidable.
  Elizabeth loitou no tanque T-34-85 e non estaba totalmente satisfeita coa súa protección. A armadura, fráxil por falta de elementos de aliaxe, non protexeu moito o tanque.
  Elizabeth disparou cos seus dedos descalzos e ruxiu, mostrando os dentes:
  - Son unha raposa espacial.
  Catherine golpeou ao inimigo, golpeou ao inimigo no costado e asubiou, mostrando os dentes:
  - Polo comunismo na URSS!
  Elena tamén disparou moi activamente, apuntando ao inimigo, e golpeouno cunha forza mortal, e tendo en conta que tiña as pernas espidas, graznou:
  - Pola constitución da vitoria!
  Efrasia disparou contra o inimigo, usando precisamente os seus dedos descalzos e berrou:
  - ¡Somos fieis a Svarog e Stalin pola grandeza do país!
  Estas son as rapazas loitadoras aquí. Teñen o equipo máis destacado.
  Apareceron algúns tanques T-34-85 con protección contra as balas, o que reduciu significativamente o seu peso. A velocidade e a manobrabilidade do vehículo aumentou. Pero agora podería ser tomado por un rifle antitanque, unha ametralladora de gran calibre e moitos tipos de granadas. E incluso os canóns de aire atravesan. É certo que un tanque deste tipo é aínda máis fácil de producir, máis barato e aumenta a velocidade de movemento.
  Agora, se as nenas conducen este coche, non me deixan entrar nel.
  Elizabeth, unha rapaza rápida de elementos destrutivos colosales, sinalou loxicamente:
  - A armadura non pode substituír o valor!
  Catherine estivo de acordo con isto:
  - Si, é certo, así non te exporás!
  E como vas rir...
  Mozas de gran encanto. E se golpean aos inimigos, fano de forma agresiva e exhaustiva.
  Elena, despois de que o seu tanque esgotase o seu equipamento de combate e marchara a repoñer abastos, preguntou aos seus amigos:
  - Que opinades rapazas, temos oportunidade de derrotar ao Terceiro Reich?
  Catalina respondeu con confianza:
  - Como dixo Vasily Terkin... ¡Vimos para bater, non para contar!
  Elizabeth corrixiu:
  - Iso é o que dixo Suvorov!
  E a nena, cos seus dedos espidos, colleu e rolou un anaco de xornal nun cigarro enrolado. É divertido para ela.
  Efrasia cantou, axitando o seu corpo:
  - Son unha rapaza terminadora espacial,
  Será moi doloroso para os Krauts - cultivador!
  E como rirá o guerreiro!
  As nenas decidiron xogar ás cartas. É divertido. E os perdedores fan flexións e agachadas.
  Elena comentou durante o xogo:
  - En serio, non temos ningunha posibilidade real de gañar! O Cáucaso caeu e estamos perdendo!
  Catherine lanzou unha carta co pé descalzo, vencendo ao seu opoñente e chirriu:
  - Pero temos unha arma secreta!
  A guerreira riu e tamén lanzou a carta cos seus dedos espidos.
  Elizabeth sinalou cun suspiro:
  - Realmente só nos queda unha esperanza: unha nova arma secreta!
  Efrasia chorou, lanzando a tarxeta cos dedos espidos dos seus elegantes pés:
  - Si, non podemos prescindir dunha arma secreta!
  E as nenas cantaban a coro:
  - A nosa espada arde de lume, derruberemos os nosos inimigos! Somos soldados da URSS!
  Os guerreiros son realmente combativos.
  Pero as forzas son demasiado desiguais... A mediados de outubro, Kuibyshev aínda caeu...
  Os alemáns foron capaces de capturar unha importante instalación de defensa. Pero as choivas comezaron a caer... Había esperanzas de pausa como consecuencia da caída.
  Con todo, a loita continuou no ceo.
  Tres pilotos soviéticos: Mirabela, Anastasia, Akulina loitaron con entusiasmo salvaxe.
  Mirabela, derribando a un nazi en voo, no seu anticuado pero formidable Yak-9 T, cantou:
  - Haberá unha época, a era do comunismo!
  Anastasia, apretando o gatillo cos seus dedos espidos, confirmou, mostrando os dentes:
  - Voei ao ceo cantando!
  E fixo un ollo aos seus amigos.
  Akulina esmagou a outro alemán apretando o seu talón redondo e espido no pedal e dixo:
  - Pola gloria da URSS!
  As mozas deben ser especialmente combativas.
  Mirabela, derrubando cun canón de 37 mm un fascista ME-262, tuiteou:
  - ¡Gloria ao comunismo!
  Anastasia, cortando o nazi cunha aproximación ben apuntada e serrando o inimigo, faltou:
  - Gloria ao universo vermello!
  A moza de Akulina, que era bastante loitadora, derrubou un coche alemán e, asubiando, berrou:
  - Polo comunismo, o país dos soviéticos!
  Hai que ter en conta que os guerreiros son dunha dureza colosal.
  Albina, Alvina, Agava pola súa banda están acumulando os seus marcadores. E as nenas tamén pelexan descalzas e en bikini.
  Que divertido é cando as nenas están case espidas nos avións.
  Albina derruba varios coches soviéticos cos seus dedos descalzos e berros:
  -¡Pola irmandade aria!
  Alvina tamén loita contra o Exército Vermello e faino con coraxe. E cos seus dedos descalzos apunta canóns de aire e corta vehículos soviéticos, berrando:
  - Para ideas brillantes!
  Agave tamén derruba cazas soviéticos e ataca avións, literalmente destrúeos e ruxe:
  - Polas vitorias do Terceiro Reich!
  E as mozas non están en contra de someter ao seu opoñente a crueis torturas. Especialmente rapaces fermosos.
  Albina, asando os talóns dunha pioneira na fogueira, sinalou unha vez:
  - Os rapaces fritidos e con pementa están tan deliciosos!
  E como vai rir. E amosará a súa lingua!
  Alvina notou isto, mostrando os dentes:
  - O neno está frito no forno, moi saboroso con allo!
  Agave, coa axuda dos seus dedos espidos, foi derrubado por un par de loitadores soviéticos e falou:
  - ¡Somos raposos espaciais!
  E fixo un ollo aos seus amigos. É unha rapaza de rara calidade de loita.
  Albina, derrubando avións cos seus pés espidos, graciosos e cincelados, observou:
  "Non podes entender a Rusia coa túa mente, como podes elixir a persoas como Stalin como gobernantes!"
  Alvina sinalou con agresividade, mostrando os dentes e disparando cos seus dedos espidos:
  - Pero o noso Hitler non é mellor!
  Agave riu, derrubando coches soviéticos cos seus dedos descalzos e observou:
  - ¡Adolf, claro, está posuído! Pero ao mesmo tempo, canto xa conquistou non se mide!
  As mozas son extremadamente combativas e agresivas.
  E así asaron vivos a dous rapaces á vez nun lume. Así mesmo, traspasáronlles unha estaca de aceiro e puxéronse a fritilos, mentres berraban e se retorcían. Entón, cando os rapaces aínda non se calmaron, todas as nenas do escuadrón comezaron a correr cara aos pioneiros fritos, a cortarlles anacos de carne e a comer.
  E estaba moi saborosa, sobre todo se os rapaces aínda estaban vivos e pementados durante a fritura.
  Agave, por exemplo, comeu a coxa do neno con moito pracer. As rapazas fixeron un gran traballo entón. E de ambos rapaces só quedaban ósos e despoxos. O fígado novo era especialmente saboroso. As súas nenas engullárono con moito pracer.
  Pero agora pelexan no ceo...
  A finais de outubro caeu Orenburg...
  Os alemáns achegáronse a Ufa. Xa fai bastante frío e neva.
  Tamara e o seu equipo loitan contra os nazis nos arredores de Ufa. A infantería alemá, formada por soldados negros recrutados nas colonias francesa e belga, vai ao ataque.
  Literalmente ensucian todos os achegamentos con cadáveres.
  Tamara dá un estourido e lanza unha granada co pé descalzo e chirri:
  - A era do comunismo será glorificada durante séculos, creo que Stalin será a nosa man firme.
  Verónica, disparando, di:
  - Non rompas a URSS!
  E co seu talón espido lanza un paquete explosivo.
  Anfisa, disparando contra os nazis e lanzando outra mensaxe de morte cos seus dedos espidos, sinala:
  - A grandeza do comunismo está con nós!
  Victoria, disparando contra o inimigo e segando aos nazis, lanzando unha granada cos pés descalzos, chirri:
  - Que sexa glorificada a gran Patria!
  Os Xogos Olímpicos están a disparar. E entón esta nena heroica lanza toda unha caixa de explosivos aos nazis e ruxe:
  - Gloria á nosa Patria cósmica!
  E todas as nenas berrarán ao unísono.
  - Pola URSS! Haberá un pioneiro!
  As guerreiras do Exército Vermello roubaron batallas. E cando nevaba, aínda loitaban descalzos e en bikini.
  A principios de novembro, os nazis comezaron o asalto a Ulyanovsk. A cidade na que naceu Lenin e na que Stenka Razin resultou gravemente ferida. Este é un fito importante para as cidades rusas.
  Alenka loita contra os nazis. E canta para si mesmo, lanzando granadas aos nazis cos pés descalzos:
  - Gloria a Rusia, gloria...
  Os tanques corren cara adiante...
  División en camisas vermellas,
  Saúdos ao pobo ruso!
  Anyuta, disparando contra os inimigos e cortandoos, e despois lanzou paquetes explosivos de serrín cos seus dedos espidos, espetou:
  - Polo comunismo de Stalin!
  E ela deu unha volta a toda unha liña de guerreiros negros, segándoos.
  Alla, disparando aos seus opoñentes e usando os seus dedos descalzos, lanzando unha granada mortal, chirriu:
  - Pola nai Rusia!
  María, disparando contra os fascistas e usando os seus dedos descalzos, mentres lanzaba agasallos da morte ao inimigo, espetou e sinalou:
  - Polo comunismo espacial!
  Matryona, disparando contra os nazis e segando ao inimigo, dixo:
  - Por cambios na batalla!
  Marusya, fodindo aos Krauts e matándoos a golpes, tomouno e balbuceou agresivamente, pulverizando:
  - Por vitorias do máis alto nivel!
  E co pé descalzo lanzou unha granada mortal.
  As nenas de aquí son tan chulas e animadas.
  Alenka, disparando e segando aos inimigos, e lanzando granadas cos seus dedos espidos, chirriu:
  - Que a grandeza do comunismo estea connosco!
  E a nena colleuno e noqueou un tanque alemán con gran aplomo.
  E aquí hai outra modificación do tanque Lev-2 cun canón de 88 mm. A torre é máis estreita e o tanque é máis pequeno e pesa cincuenta e cinco toneladas, e o motor é de 1200 cabalos de potencia cando se aumenta. Coche alemán rápido.
  Pero non lle molesta ao guerreiro.
  Alla lanzou unha granada co pé descalzo e chirriu:
  - Polo comunismo!
  Anyuta lanzou o agasallo asasino da morte cos seus dedos descalzos e arrolou:
  - A novas fronteiras!
  E a nena asubiara. E o tanque alemán "Lev"-2 viraría e os rolos literalmente voaban.
  María, disparando contra os nazis, cantou:
  - E a batalla continúa de novo,
  E o meu corazón séntese ansioso no meu peito...
  E Lenin é tan novo...
  E o novo outubro está por diante!
  Matryona, disparando contra os inimigos e reducindo as filas, lanzou unha granada co pé descalzo e berrou:
  - O primeiro paso na vida é importante!
  Marusya, noqueando aos fascistas, berrou:
  - ¡Volves ver por riba da Terra, remuíños de ataques furiosos!
  E estes son os guerreiros inflexibles.
  Pero aínda así as forzas son desiguais. Penza xa caeu. E os nazis asaltan Saransk.
  Agora xa non queda moito para a cidade de Gorki.
  O 7 de novembro de 1944, Stalin fixo outro desfile en Moscova. Aínda que non sexa unha vitoria.
  O Fritz, con todo, disparou contra Moscova por primeira vez con mísiles balísticos V-2. E ao mesmo tempo a cidade foi bombardeada por avións a reacción, incluídos os bombardeiros Arado. Esta acción conmocionou moito a todos. Os mísiles V-2 voaron por unha traxectoria alta e caeron de súpeto nin os radares os viron correctamente.
  Houbo moita destrución e problemas. Os soldados soviéticos morreron durante o desfile.
  Stalin mantivo unha reunión urxente nun búnker subterráneo que podería soportar incluso un impacto directo dunha bomba atómica.
  O xefe do Estado Maior, Vasilevsky, sinalou con alarma:
  - Os alemáns teñen unha nova arma de gran poder destrutivo. E os nosos radares non o viron...
  Ruxiu Stalin, golpeando con rabia os tacóns das botas:
  - Sodes uns idiotas! Non puidemos ver tal sorpresa!
  O mariscal Vasilevsky sinalou:
  - Había algo, camarada Stalin...
  Beria informou inmediatamente:
  - Son mísiles clase A-5. Non hai que preocuparse, camarada Stalin. Levan só oitocentos quilogramos de aminolon, pero custan tanto como un bo avión de reacción. Os alemáns dispararon un par de ducias de mísiles, pero este deseño non entrou en produción, xa que o bombardeo con avións a reacción é máis barato e máis práctico.
  Stalin, calmado, comentou:
  - Entón, esta non é unha arma eficaz? Moi ben!
  Beria sinalou cun suspiro:
  - Pero os bombardeiros a reacción son un problema grave. Temos que loitar contra isto, camarada Stalin!
  O mariscal Zhukov suxeriu:
  - Quizais o colleremos e fagamos foguetes nós. Quero dicir terra-aire. Que, controlándoos por radio, derriba avións!
  Voznesensky sinalou:
  - Leva tempo crear tales mísiles! É moito máis doado facer avións moi baratos de madeira, enchelos de explosivos e embestir o inimigo. Sería estilo kamikaze!
  Stalin asentiu de acordo:
  - Si, hai que usar avións kamikaze. Esta é a nosa oportunidade, aínda que en realidade isto só prolonga a agonía do noso Exército Vermello.
  Temos que buscar algo máis eficaz!
  Yakovlev respondeu cun suspiro:
  - O traballo de novos avións está en marcha, camarada Stalin. Pero polo de agora estamos centrados en manter a máxima produción de coches. Utilizamos todas as nosas reservas e poñemos ás máquinas nenos a partir dos dez anos. Mobilización completa, tanto total como supertotal.
  Stalin ruxiu:
  - Queda moito máis por facer! O que fas é pouco!
  Molotov dixo cun suspiro:
  - Non é posible contactar con aliados. Parece que estamos sós. Tentei chegar a un acordo cos xaponeses... Reclaman territorio ata os Urais, o cal é inaceptable.
  Stalin rosmou:
  - Necesitamos atacar Xapón no inverno, pero que pasa con Leningrado?
  Zhukov dixo, mostrando os dentes:
  - A folga en Petrozavodsk non tivo o éxito esperado. Suecia entrou na guerra do lado do Terceiro Reich e tivemos que facer fronte a grandes forzas. Polo tanto, non foi posible desenvolver inmediatamente a ofensiva e o inimigo, despois de levantar unidades da Wehrmacht, rexeitou o noso ataque. A cidade de Leningrado está completamente rodeada de bloqueo e está completamente atrapada. Creo que para a primavera, debido á fame total, morrerá toda a poboación. E a caída de Leningrado será inevitable.
  É practicamente imposible subministralo por vía aérea. O inimigo domina completamente o ceo. Os alemáns agora mesmo dan unha cruz de cabaleiro, só por cen avións derrubados.
  Stalin rosmou con rabia:
  - ¡Fallamos a ofensiva!
  Zhukov asentiu:
  - Moitos ferrocarrís están rotos, e concentramos poucas forzas. E hai que darlle crédito a finlandeses e suecos, son persistentes en defensa. Pero iso non é todo. Os alemáns tamén pasaron por alto Murmansk. Agora esta cidade está rodeada. Non sabemos que facer!
  Stalin rosmou:
  - Desbloquear!
  Zhukov opúxose:
  - Non teño forzas para iso! E o inimigo pode capturar toda a península de Carelia!
  Stalin ordenou:
  - Aumenta as túas forzas e desbloquea! No inverno os alemáns non son tan fortes. Será posible presionalos a fondo!
  Vasilevsky sinalou:
  - Necesitamos evitar avances profundos, e entón a nosa forza derrotará ao inimigo!
  Stalin ruxiu:
  - Loitaremos polo comunismo!
  Voznesensky informou de novas máis alegres:
  - O SU-100 xa foi incorporado en metal e está listo para a produción en masa. Chasis baseado en T-34. Bastante fácil de fabricar. O proyectil está case listo para a nova arma. Así que o SU-100 xa aparecerá nas frontes. Mañá o primeiro coche irá á fronte!
  Stalin asentiu con aprobación:
  - Polo menos isto fíxome feliz! Pero o T-34-85 aínda non sairá da produción. Ademais, a armadura debe ser máis delgada e o peso reducido a vinte toneladas. As batallas demostraron que as cousas non podían empeorar!
  Voznesensky sinalou:
  - E podes facer unha armadura de madeira! Producimos centos destes tanques ao día, incluso máis que os nazis. Pero os nosos vehículos poden derribar facilmente aos Krauts mesmo con rifles antitanque lixeiros.
  Zhukov sinalou:
  - Gerda está alí. Que muller tan chula! Ela noqueou moitos dos nosos tanques e armas.
  Stalin asentiu:
  "Necesitamos capturala e fritirlle os tacóns espidos". Esta rapaza é moi chula!
  Zhukov acordou:
  - Debemos capturalo! E destruiremos aos fascistas!
  Beria asentiu e borbullou:
  - ¡Levemos a cabo unha operación especial semellante!
  Stalin sinalou cun suspiro:
  - Esta é unha idea xenial, pero... Hai que completar algo máis!
  Beria ruxiu:
  - ¡Pillalos todos!
  Stalin meneou a cabeza:
  - Non... Matar heroes non é bo! Quero que me traian Gerda! Isto é urxente!
  Beria sinalou:
  -¿Vivo?
  Stalin confirmou facilmente:
  - Por suposto, estou vivo!
  Beria gorgoteou, inchando as meixelas:
  - Todo é imposible, sei seguro!
  Apareceron varias nenas con saias curtas e pernas espidas. Levaban copas de viño e chiscaban o ollo aos membros do Comité de Defensa do Estado.
  Zhdanov sinalou:
  - Necesitamos máis nenas no exército! Alí poñerán as cousas en orde!
  Stalin afirmou:
  - Premio Anastasia, Mirabela, Akulina coa "Estrela da Orde da Gloria" con diamantes! Gloria á URSS!
  Todos gritaron ao unísono:
  - Gloria aos heroes!
  E bateron coas mans.
  Unha das nenas inclinouse e axeonllouse, bicando as botas de Stalin.
  O Comandante Supremo derramou o viño e ruxiu:
  - A nosa forza é o noso puño!
  Beria tuiteou:
  - ¡Hitler é un parvo!
  Stalin opuxo:
  - Non é un parvo, senón a encarnación do engano!
  E todos aplaudiron de novo.
  . CAPÍTULO No 12
  A cidade de Ulyanovsk estaba completamente rodeada, pero de momento resistiu... Xa é finais de novembro e está nevando e xeada. Os alemáns non teñen moitas ganas de atacar, e seguen tirando.
  O tempo no aire non é moi estival. Pero as nenas aínda loitan e mostran milagres de coraxe.
  Gerda coa súa tripulación en Panther 2. Pero o tanque Panther-3 está a piques de aparecer e o guerreiro realmente quere loitar con el.
  Mentres tanto, ela está disparando contra posicións soviéticas.
  Co pé descalzo apuntou a arma cara ao obxectivo e disparou. Ela estrelou o trinta e catro soviéticos e tuiteou:
  - Pola santa Prusia!
  Charlotte tamén disparou un canón, penetrou no obús soviético e chirriu:
  - A nosa felicidade é para sempre!
  Christina tamén disparou, golpeando co inimigo cos pés descalzos e croar:
  - Para rapaces coma estes que nos merecen!
  Magda tamén disparou con moita precisión, piando:
  - Pola Grandeza do Imperio!
  E os catro de Elizabeth loitan no SU-100 máis novo.
  As nenas dominaron a nova arma autopropulsada e están a disparar.
  Elizabeth disparou cos dedos espidos dos pés e comezou a cantar;
  O verdugo fascista saca os ombreiros,
  Aquí tes un estante, pinzas, brocas á man!
  Quere paralizar o seu corpo e a súa alma,
  Un monstro insignificante, pero parece xenial!
  
  Promete cartos, barcos de vapor no mar,
  O que ata un título pode dar!
  De feito, custaráche cartos
  Despois de todo, para el só es un cadáver e un xogo!
  
  Quere saber sobre o noso negocio,
  Que novidades para encadear aos pobres!
  Polo tanto, conducirá xenerosamente,
  Para esquecer o teu pai e ata a túa nai!
  
  Pero serviremos firmemente á nosa Patria,
  Non nos pode romper a crueldade do verdugo!
  Unha rama dobrarase por un refacho de vento,
  E podes escoitar os bebés espidos chorando!
  
  Si, perdín a primeira rolda difícil,
  Pero o Todopoderoso darache a oportunidade de recuperar!
  E entón derrubarei eu o inimigo,
  O meu puño dará mandíbula ao réptil!
  
  A Patria dáme tanta forza,
  Que a dor e a tortura se poden superar!
  e saia desta tumba sen fondo,
  Para que non te coma un oso enfadado!
  
  Un pouco máis e a salvación está preto -
  Lograremos a vitoria sobre o inimigo!
  Vive ao amparo da luz do comunismo,
  Para que o Sol encha de ouro a casa!
  E as nenas cantaban e disparaban desde un novo canón asasino. Son guerreiros extremadamente formidables.
  Elena sinalou cunha risa:
  - O comunismo construirase, cremos nel!
  Catherine estivo de acordo cunha afirmación semellante:
  - Construímos o comunismo, e haberá triunfo!
  Efrasia colleuno e gorgoteou, disparando cos seus dedos descalzos e golpeando a Pantera.
  Despois de que o guerreiro chirriu:
  - Ai, comunismo, comunismo! O sofisma será moi suprimido!
  E a Pantera foi golpeada de cabeza e dende a distancia.
  Estas son as nenas que non podes romper tan facilmente.
  Xa se achega decembro... Os xaponeses, no tempo frío, case recortaron as hostilidades.
  Pero no ceo, a pesar do tempo invernal, aínda hai batallas.
  Aquí Toshiba e Toyota, dous pilotos xaponeses, pelexan como ladróns desesperados.
  Toshiba derruba avións soviéticos cos seus dedos descalzos e exclama a todo pulmón:
  - Son unha super nena!
  Toyota, noqueando a un caza ruso e mostrando os seus dentes nacarados confirma con confianza:
  - E hai unha muller hiper!
  As mulleres xaponesas, por suposto, son loitadoras cun poder de lanzamento colosal. Non podes resistirte á honra dun samurai.
  Pero, en calquera caso, as batallas seguen arrasando nos ceos.
  E en terra, catro mozas ninja puxéronse a exterminar aos soldados soviéticos.
  A nena ninja azul realizou unha manobra de muíño de vento, cortou a varios loitadores rusos e cos seus dedos espidos lanzou un explosivo do tamaño dun chícharo de poder destrutivo colosal.
  Ela rasgouno e tuiteou:
  - Saúdo Xapón!
  A nena ninja amarela tamén coreou a técnica da espada bolboreta. Cortou a varios opoñentes e gritou:
  - Pola vinganza comunista!
  E cos seus dedos espidos, mentres lanza o presente destrutivo da aniquilación.
  Entón ronronea:
  - Pola grandeza de Xapón!
  A rapaza ninja vermella realizou unha manobra de helicóptero coas súas espadas. Cos seus dedos espidos lanzou o agasallo asasino da morte, e berrou:
  - Polo meu amor!
  E entón ela sinalou:
  - Que ten que ver a vinganza comunista?
  A rapaza ninja amarela, cortando soldados rusos e volvendo lanzar unha granada co seu talón espido, dixo:
  - E a pesar de que haberá sopa cun gato!
  A nena ninja branca, separando aos seus rivais e lanzando o agasallo da morte cos seus dedos espidos, dixo:
  - ¡Gañaremos polas ideas do comunismo!
  E os catro guerreiros rirán ao unísono e mostrarán os seus dentes nacarados.
  Decembro pasou rapidamente... Despois do asedio, os alemáns tomaron tanto Ufa como Saransk. Pero Ulyanovsk aínda mantivo o bloqueo completo.
  Stalin ordenou que o Ano Novo celebrase a cidade onde naceu Lenin a toda costa.
  Porén, a pesar das xeadas, os alemáns xa se achegaban a Kazán. Entón, a URSS estivo ao bordo do colapso total.
  Aínda non había claridade nin ideas sobre o que facer na URSS.
  Stalin celebrou o ano novo en Moscova e no búnker. A súa mirada era sombría, pero as súas ganas de loitar non se debilitaban.
  Hitler, polo de agora, decidiu organizar unha caseta para si mesmo, en Libia, onde fai calor.
  E alí gozou do espectáculo de loitar contra mozas gladiadoras.
  Non pasou nada o día de Ano Novo, salvo o atentado de Moscova.
  E o lanzamento do primeiro "Panther"-3. Este tanque tiña o grosor do blindado Tiger-2, pero con maiores pendentes, e só pesaba corenta e cinco toneladas. E a súa altura diminuíu a menos de dous metros. Un potente motor de 1200 cabalos de potencia está situado nun bloque e a través da transmisión. O propio vehículo resultou estar ben armado, cunha óptica excelente e un estabilizador hidráulico. E na torre estreita había un canón EL 100 de 88 mm, moi preciso e perforante.
  Gerda e o seu equipo saíron neste coche. Un chasis mellorado e máis lixeiro que funcionaba moi ben na neve. Este tanque é en xeral perfecto. E a súa armadura moi inclinada protexe perfectamente a fronte do vehículo. A parte superior da caixa de 150 mm está especialmente protexida nun ángulo de 40 graos con respecto á horizontal. E isto é de aproximadamente 330 milímetros de armadura nun ángulo de noventa graos. Nin un só canón soviético penetrará na parte superior do casco Panther-3. A parte inferior ocupa un terzo da zona da fronte da caixa de 120 mm e está no mesmo ángulo e tamén é practicamente impenetrable.
  A fronte da torre ten 185 milímetros de espesor e nun ángulo de 50 graos, tamén impenetrable para os canóns soviéticos.
  Pero os lados son máis débiles a 82 mm con pendentes e pódense tomar. Especialmente o SU-100, unha nova arma autopropulsada soviética que rapidamente gañaba popularidade entre os militares debido á súa facilidade de produción e a súa arma perforadora.
  Gerda disparou o primeiro tiro contra as tropas soviéticas. Ela atravesou o tanque IS-2 e dixo:
  - Este é un bo loitador!
  Charlotte observou, disparando ao inimigo e atravesando a máquina soviética premendo un botón co seu talón:
  - Esta técnica é case impecable!
  Christina apuntou o canón alemán automático de disparo rápido cos seus dedos descalzos e observou:
  - A armadura lateral é bastante débil! Gustaríanos ter un coche máis potente!
  Magda tamén disparou, usando a súa perna núa, e enfadada colleuna e berrou:
  - Só habería un tres, e un tres máis xoguetón!
  E as rapazas riron ao unísono... O tanque está moi ben, sobre todo as súas características de condución.
  O vehículo E-100 tamén foi sometido a probas de combate. Aínda que é pesada. Pero está ben protexido. E as súas armas non se poden levar tan facilmente.
  E tamén hai mozas alemás sentadas nel. E a pesar da xeada, descalzo e en bikini.
  Adala, disparando aos seus opoñentes e golpeando ao inimigo, expresouse con lóxica:
  - ¡Viviremos baixo o comunismo!
  E como presiona co seu talón espido...
  Agata, disparando contra as posicións soviéticas, golpeando aos opoñentes cos seus dedos descalzos, chirriu:
  - E a grandeza da nosa vitoria durará para sempre!
  Agnes tamén disparou metralla contra a infantería soviética, coa perna núa, por suposto, e ruxiu:
  - Non, non cederemos ao Führer!
  A nena do tanque, Athena, deu unha patada ao inimigo cos seus dedos descalzos e berrou:
  - Para o Führer, non para o Führer!
  Agnes riu e sinalou:
  -Somos unha tribo de superhomes!
  Andriana, disparando contra a batería soviética e destruíndo posicións inimigas, sacou a lingua e dixo:
  - O planeta recoñece a grandeza dos alemáns!
  E co seu xeonllo espido presionará ao seu rival.
  Agatha, disparando, sinalou:
  - Destrozaremos o dragón...
  O tanque E-75 aínda non estaba listo. O Führer esixiu que o peso fose de sesenta e cinco toneladas e un motor de 1.500 cabalos de potencia para unha alta mobilidade, con blindaxe lateral de polo menos 170 milímetros en grandes pendentes. E levou tempo.
  Pero de momento os nazis gañan igual... En xaneiro caeu finalmente Ulyanovsk. O Fritz comezou a asaltar Gorki e Kazan.
  Chegaron moito máis alá de Moscova.
  Stalin estaba moi furioso, pero non podía facer nada. De verdade, que fas aquí, un completo fracaso...
  Pero as nenas pelexan tanto no ceo como no chan...
  Entón, o SU-100 de Natasha foi destruído por un avión de ataque alemán cun ataque aéreo. Resultou moi chulo. Aínda que non sexa totalmente intelixente e con recursos. Non obstante, Natasha non é nada de primeiro e está tola.
  . Agora rapaza resultou ser V xa familiar tanque T -34. Só Un pouco amigo Torre máis grande e arma calibre a 85 milímetros en lugar de 76. Chasis Parte antigo .
  Nenas retorcido on lugar . Eles tales como E antes , en un bikini A aquí coche soviético produción Comer E cunchas on lugar .
  Superman-Natasha Con feliz vista sorriu :
  - A Onde fascistas ?
  Apareceu dentro tanque imaxe mensaxeiro novo . neno tuiteou :
  - Aquí Isto o tanque que apareceu on frontes segundo mundo guerras V corenta cuarto ano E antes estes dende entón localizado on armas vermello exército A el resiste , E -25. Arma autopropulsada con 88 mm canón e 120 mm frontal armadura Bonito loita !
  De verdade V na distancia Con grande laboral Pode considerar alemán arma autopropulsada Agacharse , con longo tronco Descoñecido nenas que Entón cedo esquerda frontes Genial Patriótico guerras . Pero Superman-Natasha inmediatamente mesmo observou :
  - Ela nós Pode ser obter . U ela lonxitude no 71 EL .
  Zoia aquí mesmo suxerido :
  - Debería vai V movemento para Non conseguilo !
  Futurista-Angélica V aborrecemento notado :
  - Aquí merda ! Inmediatamente mesmo esvarou superior nós coche !
  O seu mozo supervisor-oficial con rabia afirmou :
  - A Isto máis nada ! E-75 foi faría máis peor ! Ti faría seu nin baixo un ángulo faría Non golpeado . A Entón vai por iso !
  Superman-Natasha cruzouse E asubío :
  - Como verdade comunista , I eu digo a ti - a maldición !
  Futurista-Angélica ladrado , pisando descalzo perna :
  - Imos actuar !
  soviético coche algunhas un pouco apretado comezou , e zumbido . Perforar alemán V fronte irreal E debería ter entre Fritz V taboleiro . Pero tentar Isto facer ? El dende seu de canón longo armas Como fodido ... Queda só contar on velocidade .
  Superman-Natasha enfadarse​ Regular alemán canóns autopropulsados Si máis máis doado trinta e catro así ela superior V características . Aquí Ti involuntariamente vas flipar .
  soviético coche chegando on achegamento Ben caixa engrenaxes mellor antigo .
  Svetlana descansa espido tacóns E chíos :
  -Führer​ rápido Nós imos rematalo !
  Futurista-Angélica confirma semellante :
  - Hitler Nós Imos destruír !
  Cabelo dourado Zoia ruxiu :
  - Dar a el apura Por cara !
  EN isto momento pesado proxectil de Hitler armas satisfeito directamente V base torres Nenas levantado E sufrido V arrancado metal
  E máis tarde dáme un segundo Todos catro resultou ser case absolutamente espido en bragas e colgado on rack . Baixo descalzo patadas belezas ardeu fogueira Chama lambeu espido , gracioso soles nenas .
  Superman-Natasha Eu tenteino torcer pero ela pernas resultou ser firmemente apertado V almofadas , e Moi estaban enfermos estirada veas Isto foi clásico rack , con tradicional torrado tacóns A ás nenas pernas Moi mesmo sexy , e lamendo lume soles fai os seus máis máis atractivo .
  Pero un pouco doloroso belezas . Eles están intentando gratuíto . Pero almofadas Moi duradeiro A el máis E as nenas son valquirias colgar pesos .
  Igual guerreiros V curto saias , con descalzo pernas , espidas mans , pero corpo cuberto prata correo en cadea Eles rastrillando pókers fogueiras , e vomitar carbóns para tacóns fritido máis forte .
  Aquí E rack resulta articulacións , e lume patacas fritas abaixo . A aquí máis E Príncipe da dinastía do rei Guillermo apareceu . EN mans ás agosto o neno que trocou o príncipe-demiurgo segundo millóns dólares para unha posición na SS látego dende espiñento fío A máis E ela Valquirias Quentar dende lanzallamas
  Príncipe Deidade chiscou o ollo , e Como vai bater Superman-Natasha Por musculoso atrás Aínda que rapaza E valente , pero ela dende tacóns antes parte posterior da cabeza abraiado como isto dor que fermoso salvaxe berrou .
  A continuación bater neno - príncipe derrubado on Zoia . Ta Aínda que E apertado firmemente dentes , non aguantada dende berrar . A on atrás apareceu sanguento raias E queimaduras
  Barbarroja Jr. Con sorriso dito :
  - Aprender ti máis necesario !
  A continuación bater tiven que Por Angelique futurista . E isto muller nova Non aguantada dende berrar . neno pegouno o teu fillo descalzo perna V lume . Extraído áxil dedos brasa E tirou pelirroja bestas V cara . Ta berrou máis máis forte , doe !
  Barbarroja Jr. Con feliz vista dito :
  - Pero Ti mesmo quería Con alemáns !
  Despois divertiuseme , e Svetlana . Como iso Non apertado mandíbula , pero Igual berrou . Todos mesmo látego dende vermello , espinoso fío foi máis máis doloroso , como chama baixo descalzo cos teus pés . Eles máis que iso nenas xa acostumouse a iso durante anos facer facer sen zapatos , e os seus soles pernas , moi elástico E duradeiro
  Pero lume E os seus coces . Valquirias xa V mans manteña , e látegos dende candente fío
  Superman-Natasha en todos gorxa berrou :
  - Si Que Isto isto ?!
  Barbarossa Jr. responde:
  - ¡Interrogatorio de damas desobedientes! Estás en catividade e responderás de todo!
  Natasha sinalou:
  - Non queremos morrer tan ridículamente! Imos e seguiremos loitando!
  Barbarroxa Jr. rosmou:
  - Por que te deixas ir?
  Angélica respondeu:
  - ¡Somos meigas, e podemos darlle ao home que nos salve o agasallo máis valioso de todos!
  Barbarossa Bock quedou sorprendido:
  - E que me vas dar?
  Natasha dixo con confianza:
  - Farémosche unha eterna mocidade, e nunca envellecerás!
  O neno asentiu:
  - Si, podo deixarte ir por isto! Pero como podes demostralo?
  Natasha dixo:
  - Mete a man no lume e non che fará mal! Verás que podemos facer maxia!
  Barbarroxa fillo meteu coidadosamente a man no lume, deulle a volta e respondeu cun sorriso:
  - Si que podes! Ben, que tal a túa liberdade a cambio da miña inmortalidade!
  E as nenas teñen unha nova oportunidade. Pero a guerra segue en marcha... En xaneiro foron tomados Gorki e Kazán.
  A principios de febreiro, os alemáns, finlandeses e suecos capturaron Karelia e comezaron o asalto a Arkhangelsk. A situación aumentou drasticamente.
  Elizabeth foi trasladada nun SU-100 a esta cidade.
  Ela estaba loitando alí agora. Febreiro e xeadas. Pero as nenas seguen loitando descalzas.
  O SU-100 só pesa dezaoito toneladas con protección antibalas. É vulnerable, pero móbil. E se supón que non debe estar nunha emboscada, ten que moverse para evitar ser golpeada.
  Cando te moves, o tanque quéntase e as mozas non están tan frías descalzas e en bikini.
  Elizabeth, disparando contra os nazis, cantou:
  - E aquí están as condicións! E aquí está o mércores! Pero por certo, o frío é bo para a túa saúde! O tempo frío é bo para a nosa saúde!
  E cos seus dedos espidos atacará aos nazis. E o T-4, este pequeno tanque, foi atropelado.
  Os guerreiros deben ser sinalados como loitadores de clase colosal.
  Ekaterina tamén dispara co pé descalzo e berra:
  - Haberá comunismo!
  Elena, tamén disparando ao inimigo e atravesándoo, riu enxordecedora:
  - ¡Agárdanos unha vitoria tola!
  Efrasia, golpeando os tanques da Wehrmacht coas súas pernas espidas, azules polo frío, respondeu con confianza:
  - ¡Nada pode deternos!
  Estes guerreiros son simplemente super!
  Pero, por desgraza, hai moi pouco do seu heroísmo... Tamén caeu Arkhangelsk... Está claro que non hai munición suficiente...
  Os alemáns avanzan cara a Moscova desde atrás. En marzo, as batallas estalaron por Ryazan. As hordas de Hitler flúen dende o leste...
  Son necesarios algúns pasos de emerxencia.
  Moscova aínda resiste e Stalin creou un consello de seguridade. A discusión estivo nerviosa. Non se presentaron novas ideas.
  Só Beria suxeriu:
  - Quizais realmente deberíamos ofrecer paz ao Terceiro Reich en calquera condición, só para que non nos toquen!
  Stalin respondeu con rabia:
  - Este non é un enfoque construtivo, camarada Beria! Necesitamos movementos fortes!
  O mariscal Vasilevsky respondeu honestamente:
  - Non hai reservas, Excelencia! Case todos foron abatidos en batallas desiguais. Ademais do SU-100, non hai ningún outro tipo de armas novas na serie. É certo que o IS-3 estará listo en breve, pero este tanque é difícil de producir e será difícil lanzalo en serie nas condicións actuais.
  O mariscal Zhukov anotou con rabia:
  - Se non podes gañar, entón só queda unha cousa: morrer con dignidade!
  Stalin quería dicir algo, pero apareceu unha moza descalza cunha saia curta. Mostrando os seus tacóns espidos, trouxo un despacho.
  Stalin pasou os ollos por el e ruxiu con rabia:
  - Leningrado, incapaz de soportar a fame e un bloqueo de meses, caeu! Agora a nosa segunda cidade foi capturada polos Krauts!
  O mariscal Zhukov estendeu as mans e sinalou:
  - Oh, gran Stalin... Isto é terrible!
  Beria suxeriu:
  - Quizais deberíamos disparar a mil persoas en homenaxe a isto?
  O Comandante Supremo ruxiu:
  - ¡Cala, idiota calvo! Algo hai que decidir!
  Molotov suxeriu, balbuceando e acariciando nerviosamente os xeonllos espidos das nenas:
  - Imos invitar aos alemáns a cesar temporalmente o lume e só entón comezar as negociacións para a paz en calquera das condicións.
  Stalin gritou:
  - Tentar! Pero non haberá capitulación. Moscova caerá, imos facer unha guerra de guerrillas!
  Beria sinalou cun sorriso halagador:
  - Pero isto só aumentará a extensión do sufrimento da xente, camarada Stalin. Pode ser...
  Stalin bateu decididamente o seu puño na mesa:
  - Non! Que Molotov propoña negociacións! E nada máis, loitamos ata o final!
  Os alemáns rodearon Riazán a mediados de marzo. Experimentando unha escaseza de munición, as tropas soviéticas intentaron escapar da cidade.
  Alenka e o seu equipo están correndo, os seus talóns espidos brillando sobre a neve derretida da primavera.
  Unha nena dispara contra os nazis e canta:
  - Gloria ao noso espírito, gloria ao gran país!
  E co pé descalzo botará o agasallo asasino da morte. E espallará os nazis en todas as direccións.
  Anyuta, disparando contra os seus opoñentes, dixo:
  - E o noso golpe, un agasallo sagrado, e unha cota!
  Alla tamén corre, dispara contra os nazis, lanza co pé descalzo un paquete explosivo de carbón e asubío:
  - Nunca nos rendiremos!
  E así a chispeante María, disparando contra os fascistas, segándoos a fondo e roscando os dentes, berra:
  - Ninguén nos vai parar!
  E o seu talón espido enviou un paquete destrutivo de morte e destrución.
  Marusya, disparando contra os nazis, sinala loxicamente:
  - O comunismo nunca desaparecerá!
  Matryona, disparando ao inimigo e reducindo as filas, observa de forma bastante lóxica e racional:
  - E a fe na festa permanecerá durante séculos!
  E os dedos descalzos botarán o agasallo da aniquilación.
  As nenas saíron do ring. Pero a situación segue tensa.
  E non poden escapar a ningures.
  O desxeo primaveral atrasou un pouco o avance alemán. Ademais, os nazis uníronse co Xapón e comezaron a ocupar Asia Central.
  O que tamén os distraeu e abril transcorreu con relativa calma. E en maio, finalmente lanzouse o primeiro tanque soviético IS-3. E podería ter sido levado ao desfile do Primeiro de Maio.
  Envellecido e debilitado, Stalin mirou isto, encorvado. O seu aspecto expresaba unha fatiga mortal.
  Debido á natureza intensiva en man de obra da produción, o IS-3 aínda non puido entrar en produción.
  A súa diferenza significativa dos dous era só a forma da torre. Era coma un prato voador, e a súa fronte era coma o peteiro dun guindastre. Por suposto, o aumento do ángulo de inclinación protexeu ben a parte frontal, pero complicaba a produción. Ademais, a parte inferior da fronte era vulnerable e se un proxectil golpeaba alí, xa non rebotaría.
  Stalin acentou a man e desapareceu no búnker, e comezou outra incursión nazi. TA-400 e Yu-287 cunha á cara adiante participaron nos ataques aéreos.
  E de novo dispararon mísiles balísticos con ás radioguiadas.
  O Kremlin recibiu importantes danos.
  Stalin estaba pensando seriamente en fuxir de Moscova.
  A mediados de maio, unha vez completada a redistribución de Asia Central, os nazis do leste e do oeste comezaron un ataque contra Moscova. Outra batalla feroz retumouse.
  As tropas soviéticas loitaron heroicamente. Pero as forzas son demasiado desiguais. Os tanques E-75 Tiger-3 tamén apareceron nas batallas. E masivamente "Panther"-3. As batallas son, digamos, extraordinarias.
  A finais de maio e principios de xuño, os nazis completaron o cerco practicamente completo de Moscova.
  Stalin anunciou solemnemente que permanecería na capital e que loitaría alí ata a morte.
  Moscova foi bombardeada e bombardeada. Estaba rodeado de liñas de defensa moi potentes que non eran tan fáciles de superar. Na capital concentráronse enormes reservas de munición e alimentos.
  E Stalin estaba relativamente seguro na cidade subterránea.
  Hitler o 22 de xuño de 1945, cando pasaran exactamente catro anos desde o inicio da Gran Guerra Patria, ordenou deter o asalto á capital e, no seu lugar, destruíla de forma sistemática con artillería e aviación. E seguir bombardeando con confianza.
  E a ofensiva en curso trasladouse a Siberia. Era necesario tomar Sverdlovsk e Chelyabinsk antes de que estas cidades estivesen cubertas de neve... A finais de xuño, a principios de xullo, as dúas cidades clave foron tomadas despois de teimudas batallas... Os alemáns atravesaban Siberia. Unha tras outra, as aldeas soviéticas caeron.
  En setembro de 1945, os nazis achegáronse a Novosibirsk. Tamén estalou a loita por este asentamento.
  O Exército Vermello loitou xunto ás milicias locais. Tamara tamén loitou como unha heroína aquí.
  Xa é finais de setembro, está nevando e xeando. E o batallón de nenas loita descalzo e mostra un heroísmo marabilloso.
  E os guerreiros loitan como panteras.
  Tamara deu un estoupido, lanzou co pé descalzo un paquete explosivo de carbón e berrou:
  - Ninguén nos vai parar! Ninguén pode vencernos!
  As outras nenas rugen desesperadas:
  - Morreremos, pero non nos rendiremos!
  E a batalla continúa...
  Só a principios de novembro caeu Novosibirsk... A guerra continuou. A Unión Soviética aínda non capitulara. Moscova estaba bloqueada e baixo o lume.
  Na cidade subterránea almacenábase un abastecemento estratéxico de alimentos e municións, polo que foi posible resistir durante bastante tempo.
  Os alemáns bombardearon e bombardearon constantemente a cidade.
  Tamén apareceu un novo tanque superpesado "Rat". Este vehículo pesaba dúas mil toneladas e ía armado con varias armas.
  O vehículo con blindaxe de 400 mm utilizouse como tanque innovador... Probas de combate superadas...
  Pero ela quedou atrapada nos ourizos e foi destruída por un piloto kamikaze que a golpeou.
  Non obstante, apareceu un novo tanque "Rat"-2, aínda máis grande e pesado...
  Stalin celebrou o ano novo de 1946 en Moscova, que aínda non foi tomado. O gran líder da URSS contaba cun milagre. Moscova converteuse nunha auténtica cidade fortaleza.
  Os subministros de alimentos poderían durar outros dous anos e, dado o descenso da poboación debido aos bombardeos e bombardeos, máis tempo. Pero a munición dependía da velocidade e intensidade dos asaltos.
  Con todo, Beria comentou:
  - Quizais, camarada Stalin, poidamos chegar a un acordo con Hitler sobre a nosa liberdade?
  O comandante en xefe supremo afirmou con decisión, golpeando con firmeza a mesa:
  - Non falo con caníbales, Lavrenty! Entendes!
  Beria comentou cun suspiro:
  - Agardemos un milagre, oh xenial!
  Stalin comentou, graznando:
  -Paciencia e un pouco de esforzo!
  . EPÍLOGO
  O novo ano de 1946 tivo lugar en batallas locais. Os alemáns e os xaponeses tomaron gradualmente todas as grandes cidades. Verkhoyansk foi o último en caer en agosto. Os alemáns teñen novos tanques AG-50 en forma de pirámide.
  Tamara e o seu equipo loitaron desesperadamente en Verkhoyansk.
  As nenas, coma sempre, estaban descalzas e en bikini.
  Loitaron ata a morte. E cos seus dedos espidos lanzaron paquetes explosivos cunha forza mortal.
  E entón, cando se esgotaron as municións, puideron escapar á taiga a través de sotos e túneles.
  Estaban dispostos a tomar as armas e facer a guerra de novo, aínda que fose unha guerra de guerrillas.
  Na URSS xurdiron zonas partidistas e desenvolvéronse unha guerra clandestina.
  A capital aínda resistía, así que Hitler quixo motela de fame e salvar aos seus soldados, dos que xa morreran demasiados.
  Mentres tanto, as nenas exterminaron aos nazis e aos xaponeses dunha gran variedade de formas e métodos.
  Especialmente Natasha e o seu equipo.
  E resultou ser de novo V T -34-85. O coche , claro igual , non novo . E para finais dos corenta sexto do ano anticuado .
  A Aquí E AG -50. Recórdame baixo pirámide Con Moi longo tronco Coche todos sesenta cinco toneladas Espesor armadura con todos ángulos 250 mm baixo inclinación Para cunchas T -34 absolutamente impenetrable .
  Superman-Natasha V aborrecemento asubío :
  - Isto Como exercicio ! Levantar montaña !
  Futurista-Angélica mirou arredor . Agora Eles foron V seu tradicional bikini E algo beleza xa chegou on mente .
  A Svetlana presionado on pancas descalzo tacóns E imos tanque Ela asubío :
  - Manobra ! Só manobra !
  Equipado con AG -50 potente 105 mm canón Con lonxitude tronco en 100 EL . El capaz bater on grande distancias Eles máis , y trinta e catro Con calidade armadura non importa . Un bater E fin .
  Svetlana comeza balance soviético tanque Aquí inimigo dispara . Proxectil mesmo un pouco preocupacións armadura Pero Para por sorte escorrega . A despois de todo poder colosal - uranio núcleo
  Superman-Natasha murmurou os seus escarlata beizos :
  - Activado iconas Con tristura caras - de novo imperio nacer !
  Futurista-Angélica disparado usando descalzo dedos pernas Proxectil satisfeito V aínda de pé piramidal tanque E esvarou Con armadura V rebote Xa Moi ela inclinado E cementado .
  alemán tanque , claro mesmo , impenetrable , con todos ángulos mesmo Para IS -7. A realmente Onde antes el T -34-85.
  De novo alemán dispara ... Svetlana presionado espido tacón on freos E podería evadir tanque dende derrotas . Aínda que fatal agasallo deslizouse en absoluto cerca .
  Superman-Natasha V rabia dito :
  - Si Nós E atascado !
  Futurista-Angélica sorriu . Ela con frialdade arrincado Con eu mesmo sujetador exposto alto peito Con amorodo pezones Ela mostrou os dentes os seus perla dentes E tuiteou :
  - Covarde Non xoga V hóckey !
  E presionado escarlata pezón on disparador Tal Aquí ela valente E chispeante ela - demo A Pode ser amable , ruso anxo si mesmo .
  Proxectil saíu voando dende Non Demasiado longo doula Flasheado por ... E satisfeito directamente V tronco alemán coches AG . Rebotando seu como se golpe petardos
  E Todos catro nenas ao unísono ladraron :
  - Un , dous - Eu conseguilo ! Fritz Por cornos Entón deu !
  E Como axitar Eles os seus descalzo pernas . Aquí Isto nenas ! A Cando ás tiro usar espido os peitos son V Un cento unha vez máis eficiente .
  Superman-Natasha Con sorriso notado :
  - Isto tanque Agora Para nós seguro . Pero Como seu destruír ?
  Zoia Con sorriso suxerido :
  - A V combate vaqueiro estilo , nós seu Imos varrer !
  Svetlana acelerado movemento seu tanque Pero inimigo , inesperadamente deu a volta E apresurouse Fuxiu​ El acelerado marabilloso axiña : todo mesmo turbina de gas motor . E foi obviamente máis rápido que T -34-85.
  Como se elefante Fuxiu dende Pugs . Todos faría Nada . Pero elefantes Saber como mover mesmo Moi rápido .
  Superman-Natasha con rabia movido Por armadura descalzo pé E ruxiu :
  - Aquí ! Ben Como despois de todo Nós quedou atrás dende fascistas !
  Zoia Con tristura V voz , cantou :
  - Todos imposible , posible V noso mundo !
  E tremeu seu cabelo , cores folla ouro
  Futurista-Angélica Con deleite cantaba , e liberado outro proxectil Iso bater V blindado popa E rompeu .
  - Están chegando se soños sen precedentes ... Tecido se coroas tardío ... Mudo foi Gerasim algún día ! Agora El xura xurando !
  Svetlana estrictamente notado :
  - Xurar xurar é vulgar !
  Superman-Natasha quería algo dicir inxenioso . Pero Aquí apareceu outro fascista tanque Activado isto unha vez E -75. Igual Ben protexido V fronte , pero moito peor Con lados É verdade, trinta e catro seu Todos iguais Non perforar​
  Activado isto veces , Zoya botouno fóra Con eu mesmo sujetador E exposto escarlata pezón
  Leveino E presionado peitos on disparador arma Funcionou ...
  Proxectil de novo satisfeito directamente V tronco masivo armas E cen cinco milímetro unha pistola saíu dende edificio .
  E isto alemán apresurouse Fuxiu​ Ben xeito sacar dende edificio o máis protexido os coches son bater Por baúles .
  Superman-Natasha encantado afirmou :
  - Aquí xa ves ! Nós gañamos !
  A Aquí E terceiro tanque Activado isto veces " Royal" un león ". U el arma , lanzabombas calibre a 450 milímetros . Tal Se fodido , entón poucos en absoluto Non parecerá .
  Superman-Natasha on isto unha vez decidido disparar ela mesma . quiteino sujetador Cal ás ela despois de todo alto , e elástico peito . Fresco como ás nenas . E guerreiro Como levará E presionará rubí pezón
  Proxectil saíu voando ... E " Royal" león " recibiu directamente V tronco E enorme coche Como explotará . Que E par paga a pena Por bordos tanques voou on algunhas centos metros
   Si E trinta e catro tremeu . Coche apenas Non deu a volta e resultou ser arrincado dende terra
  Futurista-Angélica mesmo bater ás aterraxe fronte , berrando :
  - Gústame cabalos burros !
  E ameazado aos Krauts puño .
  Superman-Natasha foi satisfeito , e sorriu perlado , moi grande dentes :
  - Aquí Nós dado Por ao inimigo ! Como suponse que !
  Zoia cantaba , con con deleite :
  - Amor E morte ! Ben E mal ! Que santo Que pecador ... A para min saber Todos iguais !
  E rapaza movido descalzo perna Por metal
  A continuación inimigo E -100. Coche perigoso CON lanzabombas e 75 mm canón Con Moi longo tronco Isto asalto modificación , e capaz cumprir papel E loitador tanques A setenta e cinco milímetros armas Para soviético tanque bastante suficiente .
   A tronco lanzabombas cuberto tapa
  Superman-Natasha cruzouse ás axuda descalzo pernas , e tuiteou :
  - Ben , imos seu bater ?
  Zoya , balanceándose dentes , acordou :
  - Por suposto que o faremos !
  Futurista-Angélica escarlata pezón presionado on disparador arma Funcionou . Cuspiro asasino cargar . E interrompido relativamente delgado pero pero longo tronco alemán armas
  Svetlana con entusiasmo tuiteou :
  - Xenial ! A Agora dar Lume para min !
  E guerreiro Igual exposto meus torso U todos catros peitos on altura E Moi mesmo fermosa , sexy , sedutora . Entón Con como isto nenas Quero facer amor . Ben Pode ser ser mellor os seus ? Probablemente só outra nenas !
  E Aquí muller nova pilloume o momento en que cap comezou abrir . E usando meus escarlata como o pezón liberará proxectil Por alemán lanzabombas .
  A Fritz Non xestionado mesmo E ollo parpadear ... Como levará E explotará ... En Todos lados espallados fumando metal .
  Svetlana fregado a min mesmo forte mans E chirrido :
  - eu rapaza auténtico o Dragón !
  E Como risas ! E levarao , si amosará lingua !
  Superman-Natasha levou E con entusiasmo cantaba :
  - Patriota ! soviético patriota ! Cantos Krauts asasinado Ti !
  Zoia colleu unha canción , e tremendo espido peitos , continuou :
  - Patriota ! vermello patriota ! E on nenas Todos teu soños !
  E Igual guerreiro Como levará E botará a rir ! E lingua amosará ! E sorrisos dentes - colmillos !
  E descalzo pernas moverase brazo de palanca ...
  As mozas aquí están claramente no seu mellor momento, aínda que teñen un tanque anticuado. E seguen partidistas.
  Pero o 20 de abril de 1947 comezou un novo asalto a Moscova. Nel participaron os xaponeses, os turcos e todas as tropas estranxeiras.
  Hitler finalmente quedou sen paciencia e decidiu acabar coa URSS. E persoalmente con Stalin, enlazando con el a guerra de guerrillas aínda ardendo en territorio ruso.
  Como, se Moscova cae, a guerra rematará sen dúbida.
  E comezou un asalto xeral decisivo.
  Os tanques superpesados "Rat"-2, "Monster", E-200, E-500 e outros tamén foron ao ataque.
  Por un lado, a cidade tamén foi disparada con mísiles balísticos.
  E tamén se utilizaron os avións de disco de combate e invulnerables do Terceiro Reich. Así é a armada.
  Alenka e o seu equipo enfrontáronse con valentía aos alemáns e déronlles batalla.
  Alenka lanzou unha granada cos seus dedos espidos, disparou unha explosión e ruxiu:
  - Polo espírito ruso!
  Anyuta, disparando contra os seus opoñentes e reducindo as filas dos inimigos, chirou co seu talón espido, dando o paquete á morte:
  - Pola grandeza do comunismo!
  Alla, disparando contra os inimigos da URSS e lanzando unha bomba cos seus dedos espidos, espetou:
  - Pola nai Rus' no comunismo!
  María, disparando con precisión ao inimigo e segando con confianza, observou, mostrando os dentes:
  - ¡Rusia necesita un novo líder!
  Matryona observou, disparando e destruíndo con confianza aos seus opoñentes, e cos seus dedos descalzos deu outro agasallo da morte:
  - Por suposto que é necesario!
  E do seu lanzamento, que alcanzou a pista de patinaxe, chocaron dous tanques alemáns.
  Marusya, disparando contra os nazis, sinalou enerxicamente:
  - Todo estaba alí na URSS, pero o inimigo levouno en números!
  E co seu tacón espido lanzará o asasino e inexorable!
  Alenka animou aos seus amigos:
  - Non te apresures a enterrar a Rus! Aínda temos cousas que facer!
  E cos dedos do pé descalzo botará un destrutivo agasallo de aniquilación.
  Anyuta, disparando contra os nazis, estivo de acordo con isto:
  - Venceremos ferozmente aos nosos inimigos, o río da Patria non secará!
  E co seu tacón espido e redondo, a rapaza collerao con enerxía e golpeará o inimigo.
  Alla, disparando contra os fascistas e soltando unha peza de explosivo dun tirachinas, tirando do fío cos seus dedos descalzos, dixo:
  - Será só un superhome - quen substituirá a Stalin!
  María, disparando cunha precisión asombrosa e lanzando granadas cos seus dedos descalzos, falou:
  - Todo o que non cambia é para mellor!
  Matryona, derrubando ao Fritz con tiros ben apuntados. E entón, danando o tanque co pé descalzo, observou:
  - ¡Estamos coa nosa vontade inmutable e heroica!
  Marusya lanzou un montón de granadas cos seus pés descalzos. Entón, o arma autopropulsada dos nazis deuse a volta e berrou:
  - Serei máis forte que todos!
  Alla, despois de noquear a un transportista dos nazis cun lanzamento dunha granada co seu talón espido, comentou e corrixiu:
  - Non eu, senón nós! Todo é máis forte!
  Alenka comezou a cantar para elevar o espírito de loita, compoñendo mentres ía. E o resto das nenas, disparando contra os nazis, colleuno;
  Somos nenas do país da URSS,
  Que é un facho para todo o mundo...
  Mostrámosche un exemplo de grandeza,
  Aquí están os actos heroicos cantados!
  
  As nenas naceron baixo a bandeira vermella,
  E descalzos atravesan a xeada...
  Fillas e fillos loitan pola Rus',
  Ás veces, a noiva dálle unha rosa ao mozo!
  
  Haberá unha bandeira vermella sobre o universo,
  Brilla tan brillante, como unha chama de facho...
  Despois de todo, temos un balance heroico,
  E a nosa pancarta brilla coma vermella!
  
  Non o creas, o maldito fascista non pasará,
  E o espírito ruso nunca desaparecerá...
  As vitorias abrirán unha conta sen fin,
  Digamos ola e ola a calquera!
  
  Rusia é un país marabilloso,
  Deches o comunismo aos pobos...
  Deus dado sempre xenerosamente,
  Pola Patria, pola felicidade e pola liberdade!
  
  O inimigo non poderá vencer á Patria,
  E por máis cruel e astuto que fose...
  O noso invencible oso ruso,
  O soldado ruso é tan glorioso pola súa vitoria!
  
  fermoso país soviético,
  As mozas están orgullosas de que sexan fermosas...
  Ela foi dada a nós de nacemento para sempre,
  E sexamos xustos os membros do Komsomol!
  
  Estamos loitando nos arredores de Moscova,
  Hai unha tormenta de neve, nevadas e as nenas están descalzas...
  Non entregaremos a nosa Patria a Satanás,
  ata as nosas gadañas disparan con precisión!
  
  Así que, con rabia, as nenas están ansiosas por loitar,
  E co talón espido lanzan un paquete explosivo...
  É fascista, pero ten un aspecto xenial,
  De feito, só o malvado Caín!
  
  Os inimigos non poden derrotar ás nenas,
  Naceron baixo unha estrela así...
  O noso monstro invencible é o oso,
  Quen fixo da Patria a súa muller!
  
  As nenas rusas somos boas,
  Non temos medo á tortura e ás xeadas...
  E repeleremos, cre o ataque da horda malvada,
  O inimigo volverase tolo pola dose!
  
  Foron capaces de afastar o inimigo de Moscova,
  Aínda que está cheo dun enorme poder...
  As nenas estamos moi orgullosas de nós mesmas,
  Todos os opositores desaparecerán nas súas tumbas!
  
  Non o creas, os inimigos non poden derrotar a Rus,
  Xa que todo cabaleiro vén de cueiros...
  O cazador, ao parecer, converteuse en caza,
  E o adversario aínda é só un neno!
  
  Pero o espírito ruso, o gran espírito de crer,
  Xa sabes, hai poderes ocultos nel...
  O inimigo será esmagado en anacos,
  Despois de todo, os cabaleiros son invencibles na batalla!
  
  Bota as túas dúbidas, rapazas,
  Somos a xente máis valente do mundo...
  Botemos as hordas de Satanás ao inferno,
  ¡Mollemos todos os adversarios no baño!
  
  A guerra santa rematará
  A paz e a mañá chegarán ao planeta...
  Saiba que está para sempre co sol,
  Que o verán arde para sempre!
  
  E o comunismo eterno na gloria,
  E Lenin e o gran Stalin están connosco...
  No cine sanguento só agora está o fascismo,
  E a nosa vontade de crer é máis forte que o aceiro!
  
  A miña Rusia goberna durante séculos,
  E deu felicidade a todo o universo...
  Necesitas a forza dun puño de aceiro,
  E atrevido, pero dun xeito razoable!
  
  
  
  MEIGAS QUE CREAN ARMAS MILAGROSAS
  Gerda, Charlotte, Magda e Christina, que probaron o "Tiger" ao mesmo tempo, tamén lideraron o desenvolvemento dun modelo prometedor: "Panther"-2. As nenas colocaron o motor e a transmisión nun bloque, e fixeron que a torre sexa estreita e pequena. E a caixa de cambios instalouse no propio motor. Como resultado, "Panther"-2 resultou ser unha silueta de menos de dous metros, e o número de tripulantes reduciuse a tres persoas. O grosor da armadura na parte frontal do casco aumentou a 120 milímetros en grandes pendentes e os laterais a 82 milímetros en pendentes. E as torres son de ata 150 mm na parte frontal e 82 mm nos laterais, en pendentes. Ao mesmo tempo, todo o vehículo reduciuse a 35 toneladas, o que permitiu saír adiante cun motor de 700 cabalos de potencia e aumentou a velocidade e maniobrabilidade do tanque. Ao mesmo tempo, tamén mellorou a manobrabilidade do vehículo e o chasis fíxose máis lixeiro e moito máis fácil de reparar e manter. Hai seis rolos en total, o que é práctico e cómodo. A Hitler gustoulle "Panther" 2 e entrou na produción en setembro de 1943. O vehículo ten éxito, cunha boa arma perforadora e de disparo rápido. Funcionou e moveuse rapidamente, cunha excelente ergonomía.
  E o máis importante, era máis fácil de producir e requiría menos metal. E ao mesmo tempo distinguíase pola súa supervivencia capital. Non é tan fácil penetrar nun vehículo deste tipo con grandes pendentes de blindaxe.
  As tropas soviéticas tiñan un grave problema. Ademais, os alemáns, en lugar do programa Fau, investiron no desenvolvemento do caza do pobo, e crearon o XE-162, sinxelo e barato de producir e moi lixeiro e maniobrable.
  Esta máquina resultou ser desenvolvida en condicións máis favorables e é relativamente fácil de operar. E non é tan fácil para ela afrontar.
  Impuxo brutales batallas aéreas ás tropas soviéticas e aliadas. O loitador só pesaba unha tonelada e media cando estaba baleiro e consistía case na súa totalidade en madeira. Entón, a máquina resultou ser extremadamente eficaz.
  A situación agravouse polo feito de que as mozas alemás comezaron a inscribirse activamente nas unidades de aviación.
  Albina e Alvina comezaron a gañar puntuación activamente, loitando, por regra xeral, descalzas e só en bikini. E estas nenas non podían ser abatidas. E eles mesmos estaban cortando tan activamente ao inimigo. E que fermosas eran estas loiras: só verdadeiros arios!
  Albina preme o gatillo co seu pé elegante e corta un par de avións soviéticos e berra:
  - ¡Gloria ao Terceiro Reich!
  Alvina preme o seu pezón escarlata no gatillo, golpea tres vehículos soviéticos e ruge:
  -Gloria á nosa Patria!
  Nenas loitadoras: non se pode dicir que son débiles. Non, son moi agresivos e son capaces de destrozar a todos.
  En xeral, este exército é impetuoso. E no inverno estabilizouse a primeira liña. Mainstein lanzou un contraataque e logrou derrotar ás tropas soviéticas máis aló do Dnieper, creando un par de grandes caldeiros. Os alemáns tamén puideron rexeitar a ofensiva preto de Leningrado. Aquí confiaron nunha poderosa liña de defensa. Ademais, tras a derrota en Ucraína, Stalin retirou varias divisións desta dirección e permitiu aos alemáns repeler os ataques. A fronte resistiu, e os alemáns puideron aguantar no inverno en todo o perímetro do ataque.
  Gerda loitou persoalmente en Panther 2, xunto coas nenas. E a pesar do inverno, as belezas pelexaron descalzas e vestindo só un bikini.
  Gerda premeu os botóns da palanca de mando cos seus dedos espidos, golpeou ao inimigo e chirriu:
  - Gloria ao noso imperio!
  Charlotte tamén presionou a panca cos seus pés espidos, derrubou a torre trinta e catro e confirmou con agresividade:
  - Gloria aos heroes!
  Christina presionou o botón co seu pezón escarlata e bateu contra o coche soviético, chirriando:
  - E gloria para nós!
  Magda disparou unha ráfaga de catro metralladoras, derrubou a infantería soviética cos seus dedos descalzos e dixo:
  - ¡Gloria eterna e vitoriosa!
  Entón, as nenas puxéronse salvaxes e os seus tacóns espidos e redondos brillaron.
  E cando se achega "Tiger"-2, este tanque, de cincuenta e cinco toneladas de peso, promete ter unha protección de 250 mm na fronte e 170 mm nos laterais.
  Iso cun canón de 88 mm de 71 EL, é unha máquina moi decente.
  E agora na primavera os alemáns xa avanzan en Italia e esmagan con confianza aos aliados.
  Toman Nápoles e invaden Sicilia.
  E as tropas aliadas rendense por centos de miles. E están completamente destruídos. As panteras alemás son imparables.
  E as nenas fan caer os ingleses de xeonllos e bican as pernas espidas e ciceladas, e lamben coa lingua os tacóns redondos das belezas.
  En xuño, os aliados tentan avanzar facendo desembarco de tropas en Normandía. Pero alí sofren unha aplastante derrota. De novo, centos de miles de prisioneiros e moitos equipos capturados.
  Roosevelt sofre un ataque cardíaco e queda incapacitado. Estados Unidos está tentando acabar cunha guerra tan difícil. Gran Bretaña está considerando opcións para a paz cos Krauts. A situación agrávase polos bombardeos máis poderosos das cidades inglesas mediante avións a reacción. Pero os cazas británicos non poden alcanzar estes avións.
  Entón Churchill comeza a pedir paz. Pero o Führer é implacable. Está cheo de conciencia da súa propia forza.
  Pero os británicos aínda aceptan a paz. E isto preocupa a Stalin, que ofrece ao Führer unha tregua. Hitler acepta cesar as hostilidades durante tres anos, sempre que non haxa sabotaxe partidista, e as partes permanezan nas súas fronteiras, e a URSS vende petróleo e grans aos alemáns.
  Stalin accedeu a isto... E os Krauts desataron as mans.
  O primeiro golpe, por suposto, é Xibraltar. Despois de capturar esta fortaleza, podes transferir tropas a África na distancia máis curta. Cando asaltaron a fortaleza, os alemáns usaron os últimos rifles de asalto MP-44, as mozas tamén os melloraron: fixéronos moito máis lixeiros e fiables.
  E Albina e Alvina, as mozas que fixeron os avións alemáns moito máis prácticos e rápidos, pelexaron no ceo.
  E esmagaron aos seus aliados a esquerda e a dereita. Xibraltar sería tomado de inmediato. Franco viuse obrigado a aceptar o ultimátum de Hitler. Non deixes que os fascistas ocupen o teu país.
  Os alemáns aceleraron en tanques e irromperon na localización do inimigo.
  Despois da caída de Xibraltar, os Krauts entraron en Marrocos. E movéronse, conquistando territorios. Especialmente os tanques Fritz movéronse por Alxeria. "Panther" 2 deslízase rapidamente pola area. Modernizouse cun motor máis potente e despegou. "Panther"-2 satisfizo completamente aos militares coa súa protección da fronte, e "Tiger"-2 era xeralmente un tanque incrible. Os aliados caeron como diezmados.
  As nenas alemás pelexaban no deserto, xeralmente descalzas e con bikini. Só lubricaron a pel cunha crema protectora especial para que non se queimase.
  Entón as belezas dos ingleses capturados puxéronas de xeonllos e obríganas a lamber os tacóns das nenas. E gústalles, sobre todo os africanos, que o fan con ilusión.
  O ano corenta e cinco foi moi exitoso para os alemáns, que capturaron a maior parte de África e Oriente Medio. E na primeira metade de 1946 tamén capturaron a India, Birmania e o resto de África. E houbo máis problemas co abastecemento de tropas, a extensión das comunicacións e o terreo que coa resistencia das unidades británicas e americanas. Ademais, as tropas coloniais non querían realmente loitar. En tecnoloxía, os alemáns teñen unha esmagadora superioridade en calidade. Por exemplo, ME-262 X, a velocidade é de ata 1200 quilómetros por hora, eo armamento é de cinco canóns de avións. E os Estados Unidos e Gran Bretaña aínda non teñen cazas a reacción máis ou menos aptos para o uso en combate, e menos aínda bombardeiros.
  Ademais, os alemáns teñen agora disquetes que alcanzan unha velocidade dunhas catro velocidades de son. Eran completamente invulnerables ás armas pequenas, grazas ao fluxo laminar que circulaba arredor dos coches. Pero por iso eles mesmos non puideron disparar. Pero era posible lanzar unha bomba desde unha altura, usala para o recoñecemento e, o máis importante, atacar vehículos inimigos, derribándoos con chorros.
  Os platillos voadores son armas eficaces cun gran alcance e son capaces de voar desde Europa ata os Estados Unidos. E ás veces estaban controladas por rapazas moi fermosas, que preferían loitar descalzas e en bikini.
  Aquí están Gertrude e Eve voando. Que dous lindos marabillosos. Por exemplo, un estadounidense negro foi capturado. Atado a un tronco. E así montaron na súa perfección masculina durante moito tempo que o prisioneiro perdeu a consciencia, habendo superado o traballo.
  E agora Gertrude, cos seus dedos espidos, colleu o disco e apuntouno ao branco, derrubando avións americanos. Esta é unha rapaza loitadora.
  E tamén Eva, usando os seus dedos espidos, apunta unha máquina de forza mortal contra o inimigo.
  E con furia azota ao inimigo, e caen os coches de Inglaterra e dos EUA.
  Os alemáns planificaron o desembarco para finais de novembro. En primeiro lugar, ninguén está esperando neste momento. De feito, o tempo non é moi arriscado para sobrevivir. Pero nos días de calma podes cruzar a nado a Canle da Mancha e aterrar. Ademais, hai vantaxes no aterraxe nocturno, xa que é moito máis difícil de defender na escuridade.
  Nese momento os alemáns destruíron moito as flotas inglesa e americana.
  Así que o desembarco se esperaba sen problemas. Suponse que unha poderosa forza de ataque debían ser batallóns especiais de nenas que, mesmo na xeada de finais de novembro, ían descalzas só cun bikini.
  O desembarco comezou o 26 de novembro de 1946. No aniversario das eleccións ao Reichstag, despois de que Hitler recibiu o cargo de Canciller do Reich.
  Non había ninguén para impedir o aterraxe. E grandes masas de infantería e ata os últimos tanques piramidais participaron na ofensiva. Que non se pode penetrar desde ningún ángulo.
  As nenas, por suposto, pelexan dentro delas, e actúan con valentía.
  E algúns guerreiros xa están descalzos rompendo o bordo do xeo en pozas xeadas pola noite. E loitan con moita valentía. E realizan milagres de poder colosal. E cando lanzan granadas cos dedos descalzos e fan anacos aos ingleses, vólvese moi chulo...
  Gerda loita nun tanque piramidal "Tiger"-4 cun canón e un lanzabombas, e con bastante valentía. Envía escudo tras proyectil, destrozando os inimigos.
  Actuando como unha tola, premendo os botóns do joystick cos seus dedos espidos, a nena ruxe:
  - Mostramos os dentes activamente, exterminamos moito!
  Charlotte usa un pezón escarlata ao disparar, preme o botón do joystick e golpea ao inimigo, chirou:
  - O noso equipo de construción universal!
  Christina tamén golpeou cun lanzacohetes usando os seus dedos espidos. Ela esmagou moitos inimigos e murmurou:
  - Pola grandeza do Terceiro Reich!
  E Magda tronou detrás dela. Esta vez usando un pezón de amorodo. Ela rasgou ao seu opoñente e ruxiu:
  - Polo comunismo ario!
  Estas rapazas están super nivel! E como a infantería de nenas corre e descalza, lanzando granadas mentres van. E que grande e mortal é.
  As nenas son tan pelexais e fermosas.
  E están esmagando á esquerda e á dereita británicos. Non é de estrañar que con tal ofensiva e desembarco tanto de Francia como de Noruega, Inglaterra aguantou só dez días. Isto é xenial!
  A metrópole caeu. E a seguinte etapa é a marcha sobre América. En febreiro, os alemáns, a pesar do inverno, realizaron un desembarco en Islandia: a operación Ícaro, e capturaron este importante territorio.
  E de novo, nenas descalzas de diferentes batallóns das SS participaron nas batallas.
  E acadaron o éxito, brillando os seus tacóns espidos na neve.
  Stalin propuxo a Hitler en marzo de 1947 unha guerra conxunta contra os Estados Unidos. O Führer aceptou isto, pero coa condición de que a URSS recibira de volta só Alaska, dalgunha maneira territorio legal. E non pretenderá ser máis.
  Stalin estivo de acordo con isto... E comezou a invasión das tropas soviéticas por Alaska. Tan rápido e cruel.
  Novos tanques soviéticos movéronse.
  A tripulación de Elizabeth loitou no primeiro tanque T-54, experimental e non completamente completo. abril de 1947. Aínda hai neve en Alasca, pero as nenas rusas pelexan descalzas e en bikini. E rapazas tan fermosas.
  Elizabeth dispara ao inimigo usando os seus dedos espidos. O americano Sherman bate. E mostrando os dentes, a guerreira di:
  - ¡Gloria ás ideas do gran comunismo!
  Ekaterina tamén dispara usando os seus dedos descalzos e chíos:
  - Gloria aos resultados victoriosos do noso exército!
  Elena tamén disparou, esta vez usando o pezón escarlata do seu peito, golpeando moi ben ao inimigo e rosmou:
  - Gloria ás novas vitorias decisivas!
  Efrasia, golpeando aos seus opoñentes cun pezón de amorodo e golpeando ao Pershing, ladrou:
  - E imos gañar!
  Os guerreiros aparentemente dispersáronse como raposos. E así debullan aos americanos.
  Un proyectil golpea a fronte do tanque, pero inmediatamente rebota. Elizabeth ruxe e salta:
  - ¡Gloria ás ideas do comunismo!
  E tamén envía un proxectil de volta, usando os seus dedos espidos. Esta rapaza está nunha verdadeira misión.
  Estas son as belezas loitadoras.
  As tropas soviéticas resistiron en Alasca. E en maio, chegou o primeiro IS-7, incorporado en metal.
  E nel está a tripulación do tanque de Alenka.
  Esa é unha rapaza tan loitadora. Así como disparou contra o inimigo, golpeouno con extrema precisión.
  E que arma tan poderosa: 130 mm. Ela penetra no inimigo desde unha longa distancia. Os estadounidenses aínda teñen o seu tanque principal, o Sherman, que só é bo para recrutar ases de tanques alemáns e soviéticos. Hai un Pershing lixeiramente mellor, cunha arma máis poderosa que o calibre de 90 mm. E o moi pequeno "Super Pershing", cuxo canón mide 90 mm de calibre e ten unha lonxitude de cañón de 73 EL, é capaz de causar unha ferida perigosa no lateral do vehículo IS-7 soviético e a corta distancia. Os tanques alemáns con forma de pirámide e os canóns estadounidenses xeralmente non se toman desde todos os ángulos. O IS-7 é alcanzado a bordo. T-54 - "Super Pershing", pode levarte preto da cabeza e de lado a distancia. Pero polo de agora a URSS ten o tanque principal T-34-85, que aínda non foi detido e loita contra os estadounidenses. É aproximadamente igual ao Sherman, e máis débil que o Pershing.
  Entón, os soldados soviéticos pasan un mal momento. E miran con envexa o único tanque experimental IS-7 ata agora.
  Este coche está orgulloso e xenial.
  IS-2 e IS-3 tamén están loitando. Non se pode penetrar frontalmente no último vehículo excepto no Super-Pershing. Ben, o IS-3 tamén se pode penetrar na parte inferior do casco.
  O IS-2 é algo débil na armadura frontal da torreta.
  As nenas Natasha e o seu equipo están loitando neste tanque. Belas loitando. E dende o IS-2 lanzan golpes esmagadores con proxectís mortais.
  Natasha presionou os dedos espidos dos pés e botou fóra ao asasino, golpeando o americano e balbuceou:
  - ¡Gloria ás ideas do bo comunismo!
  Zoya presionou o seu pezón escarlata na panca asasino e falou:
  - Pola paz e a orde arias!
  Agustín tamén golpeou a destrución co seu talón espido, golpeando ao inimigo e ladrou:
  - Por vitorias decisivas!
  E Svetlana finalmente bota os seus pés pequenos coa axuda dos seus dedos espidos, corta ao inimigo e chirri:
  - Por grandes poderes!
  As mulleres guerreiras do Exército Vermello avanzaron por Alasca. Chegou o verán e facía calor, e as nenas de tanque en bikini e descalzas eran agradables. Os alemáns, tras cruzar Groenlandia, desembarcaron en Canadá. E dende o sur comezaron a achegarse dende Arxentina. En Brasil produciuse unha división en faccións pro-alemás e pro-americanas. Os alemáns, cun poderoso golpe das súas divisións máis preparadas para o combate, decidiron o asunto ao seu favor.
  Os nazis tiñan unha carabina de asalto máis poderosa e eficaz, que disparaba desde longa distancia e moi rápido. Os ianquis sufriron derrota tras derrota.
  Desde o sur achegábase un novo equipo de rapazas inglesas dirixidas por Jane Armstrong... O guerreiro loitou no Brasil no verán... As forzas pro-americanas resistiron vagamente.
  Pero en Venezuela, os guerreiros enfrontáronse coas tropas estadounidenses. Loitaron no anticuado Panther-2, que case fora descontinuado en favor de modelos piramidais de equipos.
  Pero os británicos, aínda con estes tanques, eran máis fortes que os estadounidenses. Dispararon as súas armas contra os Sherman, que xa estaban irremediablemente obsoletos e só podían loitar en igualdade de condicións cos trinta e catro soviéticos.
  Jane disparou desde a distancia usando os seus dedos espidos. Ela alcanzou o inimigo e berrou:
  - Esta é a grandeza de Gran Bretaña - non se esvaecerá!
  Gringeta bateu as súas pernas ciceladas contra o inimigo cos seus dedos espidos. Ela estrelou o Sherman e chirriu:
  - O noso reino será xenial!
  E mostrou a súa lingua!
  Entón Mónica disparou, alcanzou ao inimigo ben no branco cos seus pés descalzos e arrolou:
  - Pola salvación da alma!
  E despois deles, Malanya tamén bateu. Golpeou con precisión o máis perigoso Pershing, rompendo o seu casco.
  Por suposto, cos seus dedos espidos, ela arrolou:
  - ¡Gloria ás ideas das forzas reais!
  As rapazas pelexaron de forma moi agresiva e construtiva.
  E unidades alemás seleccionadas movéronse en Canadá. Gerda no tanque piramidal Tiger-4 esmagou a América e os seus dominios. E romperon baixo os esmagadores golpes do inimigo.
  Gerda disparou cos seus dedos descalzos, golpeou ao inimigo e berrou:
  - Polo comunismo ario!
  Charlotte tamén golpeou, esta vez cun pezón escarlata, golpeou o coche americano e borbullou:
  - Pola grandeza de Alemaña!
  Christina tamén golpeou o inimigo. Ela esmagou a súa armadura, usando os dedos espidos dos pés, as pernas ciceladas, como cascas de ovo, e borbullou:
  - Polos nosos logros fenomenais!
  Magda tamén tronaba, esmagando ao inimigo coma o barro e ruxiu:
  - Por tales recursos que é imposible dicir nun conto de fadas, nin sequera describir cun bolígrafo!
  As mozas, hai que sinalar, son extremadamente combativas e moi activas. En realidade son moi divertidos.
  E así caeron as principais cidades de Canadá: Quebec e Toronto. E a vida foi mellor para os Krauts e máis divertida...
  Hitler declarou que os Estados Unidos serían acabados!
  Os Estados Unidos non lograron desenvolver a bomba atómica. Ao parecer, a sorte afastouse de América en favor da Wehrmacht neste caso. Entón, que? Hai outras bases para a vitoria e o éxito. Así que é cedo para caer na desesperación.
  Pero os Krauts cos seus rexementos estranxeiros son moi superiores aos Estados Unidos en termos de tropas. E son capaces de facer moito para destruír o inimigo.
  Por exemplo, Gerda colleu un loitador negro. E as nenas atormentárono tanto, obrigándoo a facer o amor, que botou os cascos. E isto é realmente moi chulo.
  No outono do 47, os Krauts entraron no propio territorio dos Estados Unidos. As tropas soviéticas aínda estaban loitando en Canadá.
  Alenka no IS-7 loitou con toda unha brigada de Sherman e Pershing. Os Sherman aquí eran da clase Firefly, cun canón longo de 76 mm, que é perigoso para o IS-7 cando se dispara ao lado. Así que as mozas atopáronse nunha situación grave. O IS-7, con todas as súas vantaxes, ten unha arma con munición limitada e non dispara moi rápido.
  Entón, Alenka disparou cos seus dedos descalzos, golpeou ao americano e chirriou:
  - No meu camiño cara á guerra!
  Anyuta golpeou o Sherman un por un, usando o seu pezón escarlata, e espetou:
  - Polas vitorias da URSS!
  Alla tamén fodeu cos seus dedos espidos. Ela golpeou un coche americano e dixo:
  - Polas ideas do comunismo!
  María tamén golpeou, usando un pezón de amorodo, esnaquizou o seu opoñente en anacos e calou:
  - Polos grandes manuscritos de Lenin!
  E Matryona cedeu co seu talón espido, desmoronando a armadura do Sherman e berrou a todo pulmón:
  - Para os meus cabaleiros da luz!
  Estas son as cinco, estas son as nenas: non podes atopar outras máis chulas! E todos son tan novos e frescos. E as nenas cheiran a mel. Non é de estrañar que os soldados teñan tal pracer en lamer o seo de Venus coa lingua. E aínda lamen os beizos.
  Si, o IS-7 cedeu para non ser esnaquizado. Por iso é un tanque, todos os tanques son tanques.
  Quizais agás os piramidais alemáns...
  Pero a maioría dos Sherman morreron, e o resto retrocederon.
  Así piratearon as mozas soviéticas.
  E no ceo Anastasia Vedmakova e Alenka Sokolovskaya están debullando aos Krauts. Que estas mozas Pokryshkin non son rivales. E as belezas pelexan descalzas e en bikini. E os pezones escarlatas dos peitos utilízanse ao disparar, o que aumenta a eficacia de combate do tiro.
  Pero Albina e Alvina entenden mellor. As nenas conseguiron recibir seis graos da Cruz de Cabaleiro. A cruz de cabaleiro de sexta clase máis alta da Cruz de Ferro con follas de carballo platino, espadas e diamantes foille concedida despois de que derrubaran máis de mil avións cada un.
  Estas son nenas - nenas para todas as nenas...
  Pero tanto Anastasia Vedmakova como Alenka Sokolovskaya reuniron cada unha máis de douscentos avións. E xa tiñan oito estrelas do heroe da URSS.
  Anastasia presionou os seus dedos espidos no botón de disparo do canón do avión e derrubou o coche americano, chirriando:
  - Son unha super nena!
  Alenka Sokolovskaya golpeou ao inimigo co seu pezón escarlata, derrubou tres avións e ladrou:
  - E aínda estou máis chulo!
  Estas son nenas, esas nenas!
  E destrúen América.
  Ben, claro que Alvina e Albina fano aínda máis divertido e chulo.
  Alvina usa pezones escarlatas ao disparar...
  E o amorodo de Albina...
  E ás dúas nenas encántalles traballar a lingua con xade, varillas pulsantes. Teñen tanta paixón e un credo de agresión!
  Albina apretou os dedos espidos dos pés e berrou:
  - E van ao mar, as mozas guapas!
  Alvina, disparando, confirmou:
  - Elemento xenial, elemento matador!
  E agora os alemáns, os soviéticos e os xaponeses afondáronse máis no territorio americano.
  Os xaponeses teñen os seus propios loitadores: mozas ninja. Moi valente e loitador.
  Aquí está unha rapaza ninja azul, usando os seus dedos espidos para soltar unha navalla, cortando as cabezas dos estadounidenses e balbucindo:
  - Non pasarán!
  E corta o muíño con espadas.
  E a rapaza ninja amarela suxeitará coas súas espadas un verdadeiro fan. E despois, cos seus dedos descalzos, lanzará agullas con veleno e lanzaraas para matar ás tropas ianquis, atravesando os opoñentes.
  E ouvea a pleno pulmón:
  - Para toda a gloria xaponesa!
  E a rapaza de pelo vermello, como un muíño inclinado, cortará aos inimigos.
  E despois colleraos e golpearaos cos seus dedos espidos e espallará aos ianquis en diferentes direccións. Isto é loitar contra a beleza.
  E ruxirá:
  - ¡Somos ninjas!
  E entón unha rapaza de pelo branco ninja realizará unha manobra de helicóptero con espadas. Picará aos seus opoñentes e esmagará. E dende o pezón escarlata caerá coma un raio, ruxindo:
  - Pola vitoria de Xapón!
  Ben, ninguén pode resistirse a tales ladróns! Estas son nenas, nenas para todas as nenas...
  E son tan agresivos.
  Pero as batallas retumban cunha intensidade colosal. As forzas do Eixo móvense tanto do norte como do sur, literalmente apertando a América con xigantescas pinzas.
  Esta é unha visión dun país outrora glorioso que alucina a imaxinación.
  A finais do outono, os Krauts xa estaban bastante encaixados en territorio estadounidense.
  Aquí Gerda está loitando no tanque Tiger-4 e ao mesmo tempo lembra o seu anterior,
  Tamén fazañas moi gloriosas.
  Gerda estaba un pouco manchada de sangue, pero estaba satisfeita. Pero o estado de ánimo foi estragado polo terrible fedor que emanaba da barriga cortada do ghoul e o medo a que viñesen correndo cen máis, se non máis, das mesmas criaturas.
  Charlotte, pola súa banda, colleu pola cabeza ao seu tenaz oponente e realizou un movemento mortal de "dobre Nelson", torcendo o pescozo da criatura. A guerreira ardente aquí atopouse no papel dunha especie de Nai Teresa, en termos de misericordia co ghoul brutalmente golpeado. Expresado:
  - Eu son amable, amable, e miña nai é amable - como un moucho sabio!
  Gerda estaba preocupada:
  - Non entendes?
  Charlotte quedou sorprendida:
  - Que debo entender?
  - Non escoitarán os dinosauros, ou os híbridos de ratas e cascudas? - Gerda estendeu os beizos.
  Charlotte riu:
  - Non esperaba que foses unha cadela! Si, mataremos polo menos un milleiro deles!
  - ¡Dáronche unha porra na cabeza!
  - Non. Só créame, o megagnome pode escoitarnos. - Aquí vacilou a nena. "Se o sultán dos ananos non o colleu, é dicir, non o chamou ao servizo, entón non podería estar moi lonxe de nós.
  Gerda preguntou con moi feble confianza:
  - E outros ananos, elfos, anihobbits?
  Charlotte rapidamente, con crueldade masculina, apagou a súa última esperanza:
  "Outros poden escoitalo, pero que lles importa?" Só o megagnome Kiy-Dar o sabe.
  Gerda comezou a limpar a súa perna manchada de sangue nunha folla enorme e exuberante. A folla só parecía suave en aparencia, pero en realidade era espinosa. A loura descalza debuxou a moralexa:
  - Non todo o que brilla é ouro, pero todo o que apesta sempre resulta ser unha merda! Hai tanta sucidade no mundo que non podes crer na pureza do creador, mesmo despois de dar uns pasos no chan!
  En resposta, o Diaño do Lume volveu asubiar o aire no seu tubo de plástico. Entón as nenas escoitaron a noite durante moito tempo. Pero o megagnome Kiy-Dar non escoitou ou mesmo non puido escoitar. E claramente non había ningún outro gnomo aquí.
  Gerda cantou aquí:
  - Se de súpeto un amigo non é nin un amigo nin un inimigo, senón un gnomo... Isto significa que nos espera un manicomio!
  Charlotte interrompeu á súa amiga:
  - Ben, queres que unha lexión de ghouls nos rodee? Veña cos pés, e axiña!
  E de novo continuaron coa súa esgotadora carreira, aínda que os dous guerreiros xa estaban enfermos de cansazo. Ás veces, Gerda adormecía mentres camiñaba, en momentos curtos e doces parecía que estaba deitado, descansando (unha especie de durmir nun soño - é incriblemente xenial!). Pero as visións desmoronáronse, como un terrón de arxila que cae ao chan - facilmente e sen esforzo, só o corpo tremía nervioso. E entón todo comezou de novo, coma se un péndulo invisible estivese balanceando. Había unha especie de media realidade e media realidade por todas partes. Os pés descalzos das nenas estaban salvaxemente pinchados, pero foi esta terrible dor a que non lles permitiu esquecerse por completo de si mesmas e perder o sentido da realidade. E a paisaxe foi cambiando aos poucos... As paredes altas aparecían claramente pola escuridade ao redor, o canso guerreiro loiro parecía estar nun corredor de pedra negra. Imaxinei sons: un eco pesado da súa carreira. E había algo máis terrible e inmóbil - adiante. Algo vivo, aínda invisible, agardaba polas nenas, e correron alí. Por suposto, non querían acabar no inframundo, pero aínda así corrían coma ovellas perseguidas por un tigre. Nin sequera está claro por que, comezaron a soñar con tal lixo, quizais polo esforzo físico extremo das últimas semanas de guerra no deserto de África e as montañas de Asia...
  Gerda murmurou:
  - E ata o ceo pode ser un inferno, así que non tes que volver nadar moito tempo ao inferno!
  Algo tirou da man da nena. A conciencia retrocedeu ao guerreiro. De súpeto atopouse parada inmóbil. O chan por diante inclinaba suavemente cara abaixo. E houbo un leve chorro de auga. Un sopro de frescura e humidade insuflou no rostro esgotado da rapaza.
  Gerda exclamou:
  - Vaia, resulta que podes correr ao ceo!
  -Viry! - Charlotte exhalou con sentimento ao seu carón. - O lugar onde os guerreiros caídos da Gran Alemaña están en felicidade. "A súa voz de guerreira atronadora estaba chea de alegría xenuína.
  Gerda non compartía tal optimismo:
  - Máis parecido ao campo de proa de Viriya.
  Charlotte dixo con entusiasmo:
  - Onde hai un campo dianteiro, hai un campo!
  Gerda lembrou a lenda, recordou como, camiño do Reich Sarai, cruzaron un pequeno río prateado. Desde a altura do cabalo real, o cruce parecía divertido e rápido. O guerreiro loiro ata se sentía como un sultán, ou sultana, que, con todo, é aínda mellor! Pero unha cousa é sentarse nun enorme cabalo de elite e outra cousa é viaxar polas túas propias pernas dunha deusa. Pregúntome canto de profundo e traizoeiro é este río?
  Gerda comentou astuta pero figuradamente:
  - E o campo de diante é meu!
  - Podes nadar? - A nena pelirroja volveuse cara a ela.
  Gerda encolleuse de ombreiros:
  - Que pregunta máis estúpida. Onde viu a un representante dun batallón de elite das SS que non sabía nadar?
  Charlotte axitou os seus rizos en chamas con decisión:
  - Esquece a elite das SS. Aquí hai un mundo completamente diferente ou mesmo un universo sen límites con infinidade de mundos. Non todo é coma connosco!
  "Podo?" - Preguntouse Gerda, mirando de novo o baleiro que había dentro do guerreiro.
  Charlotte murmurou:
  - Pois dá a luz axiña! Acábasenos o tempo!
  - Pois claro, debo saber nadar! - dixo alegremente a guerreira loira, vendo a dúbida na cara amable e ao mesmo tempo formidable da súa amiga.
  Unha bolboreta do tamaño dun albatros, coas ás azuis e moteadas amarelas, balanceaba as súas antenas como mostra de confirmación de que a loura de pernas espidas dicía a verdade.
  "Supoño que tamén, ou case", respondeu Charlotte insegura. - Aínda que sabes o proverbio: o pavo pensou e acabou na sopa, o corvo non pensou e acabou no cascabel! En todo caso, mellor se sabes como, porque non te podo sacar. E só hai un camiño para nós: ao outro lado.
  Gerda pechou os puños con forza:
  - Por suposto, nadamos ben!
  Charlotte advertiu:
  - ¡Podemos ter problemas coa espada!
  Os guerreiros glamorosos achegáronse ao bordo mesmo da costa e entraron na negra auga da noite. Gerda sentiu a presión da auga: o río tiña unha corrente suave. A loura de pernas nuas axeonllouse e bebeu con avidez, despois espolvoreo no seu rostro canso e poeirento. A somnolencia pasou inmediatamente. A auga era fresca e suave, quería deitarme nela e relaxar os músculos doloridos do corpo feminino...
  Gerda dixo con entusiasmo:
  - E as minas son invisibles no campo de diante!
  - Espera un minuto! - susurrou Charlotte.
  Gerda quedou sorprendida:
  - Por que hai trampas aquí de novo?
  O guerreiro do lume asegurou:
  - Non, pero... creo que aínda temos unha oportunidade!
  A guerreira do lume volveu aplicar os beizos ao seu plástico branco. Ela escoitou, mirando atentamente ao seu redor.
  Gerda, pola súa banda, relaxouse e parecía nutrirse da enerxía divina da auga. Charlotte preguntoulle:
  - E mira, cústame concentrarme neste lugar.
  A loura de pernas espidas tamén mirou cara atrás. Parecía que pronto ía amencer. A escuridade deixou de ser totalmente negra, como hai pouco apareceron lagoas inestables na súa impenetrabilidade; parecía que só un pouco máis, e caería a cuberta da noite. Isto significa que a persecución comezará moi pronto. Ben que chegasen ao río. Gerda, entrecerrando as cellas, mirou máis atentamente: a auga era ben visible aos seus pés, toleando aos homes e vagamente no centro da corrente. A outra beira estaba case afogando na escuridade.
  O guerreiro branco como a neve comentou:
  "Se só agora as mans dos homes acarician os nosos corpos esgotados coas veas que se destacan da tensión". Que pracer teríamos disto? Oh carne sufrida de nenas inocentes. O meu ventre da deusa Venus, así quere amor e felicidade, o que calquera muller desexa!
  Charlotte tomou o alento de novo. Esta vez a Gerda pareceulle que algo, ben no aire ou no chan, tremía como resposta. E algo con púas e ao mesmo tempo tan tenro frotado contra o talón espido do guerreiro loiro. Ela expresou:
  - Esta é a delicia da boa constrictora.
  - Escoitaches? - O mozo demo do lume agarroulle emocionado a man. - Pasos dun megagnome! Ah, a femia branca como a neve o cheiraba? Kiy-Dar respondeu. - Charlotte bicou a orella da súa amiga. - Créeme, a nosa vitoria está preto, El está aquí nalgún lugar!
  Gerda sinalou:
  - Si, está preto... Como a Lúa para un moco!
  Charlotte comezou a soprar con máis forza no seu asubío feito de plástico máxico creado polos elfos (¡tecno-máxia, porén!), despois premendo a orella contra o chan. Nesta ocasión o tremor de resposta do chan foi moito máis perceptible.
  Gerda comentou filosóficamente:
  - Hai un sinal de que canto máis tempo teñas mala sorte ao principio, máis éxito terá o final!
  "Si..." Os ollos esmeralda da fermosa rapaza entrecerronse alegremente, "el chegou á chamada!" Kiy-Dar!
  Gerda puxo o dedo nos beizos:
  - Ten coidado. Quizais este non sexa o mesmo megagnome en absoluto, ou unha criatura dunha orde completamente diferente!
  Conxeláronse, escoitando. Os tremores da terra fixéronse máis uniformes e pesados. Nalgún lugar preto, entre as "illas" de arbustos, un tipo enorme abría o seu camiño. Era coma un xenio xigante, que buscaba obedientemente o seu dono, aínda que o último aínda fose un mozo imberbe...
  Charlotte afirmou:
  -Probablemente nin sequera poidas imaxinar todo o poder dos megagnomos. Estas son criaturas tan poderosas que ata o lume do inferno se retira ante elas!
  Gerda obxectou inmediatamente:
  - Non, por que me imaxino... Se un gnomo é unha criatura forte, entón un megagnome debería ser unha orde de magnitude máis forte. Despois de todo, as propias palabras mega significan un millón de veces máis!
  Charlotte aceptou de boa vontade como nena nunha cita cunha estrela do pop:
  - Si, pensas ben, amigo! Exactamente nun millón, este é todo un exército invencible!
  Gerda quedou sorprendida:
  - Por que non o chamaches antes e deixaches morrer aos nosos amigos?
  En lugar de contestar, o demo novo e pelirrojo volveu tocar o seu asubío, escapando o aire cun lixeiro asubío pola boca curva. E, de súpeto, Charlotte conxelouse no medio do suspiro, os seus ollos esmeralda agrandáronse. A loba ardente sentouse na auga, tocando a Gerda da man. Tanto quería contestarlle, cando de súpeto...
  Os pés descalzos da nena arderon de súpeto cunha dor tan aguda que se ergueron de golpe e... por fin espertaron. Madeleine levaba unha porra cun cable eléctrico conectado. Na sola rosa apareceu unha burbulla de descarga eléctrica, incluso lixeiramente córnea por correr sobre area quente e rochas afiadas das montañas.
  O capitán das SS rosmou:
  - Si, érguete, prepárate axiña, ponte o teu uniforme! Non podes lucir diante do mariscal de campo só cun biquini! Mira, nena, serás recompensado, pero se fas algo estúpido, vouche facer xirar a roda de Conan durante un día e ao mesmo tempo darche unha descarga eléctrica. - Madeleine fixo unha cara peor aquí. - Aínda que non, non un día, senón unha semana enteira, sen un só minuto de respiro. Aínda temos tempo.
  As nenas axiña comezaron a prepararse... E noutro continente tamén tiveron lugar eventos interesantes, e outros semellantes.
  Si, e agora hai outra vez unha batalla, e a guerreira Gerda, usando os seus dedos espidos, lanza un proxectil mortal. O Pershing roto parou.
  Algo máis grande e máis torpe está entrando aquí. O último desenvolvemento estadounidense, un canón autopropulsado cun calibre de canón longo de 155 mm e un grosor de blindaxe de 305 mm. Pesa cento vinte toneladas e é moi lento. Apenas gateando...
  Gerda destruíu o Sherman cun tiro ben apuntado e sinalou:
  - Está pasando polas nosas almas!
  Charlotte disparou cos seus dedos descalzos, esnaquizou o inimigo en anacos de metal rotos e chirriu:
  - Pola honra e a Patria!
  Christina sinalou alarmada:
  - Quizais poidamos golpealo cun lanzabombas?
  Magda dixo con confianza:
  -Déixame este asunto!
  E a nena apuntou coa pistola ao inimigo cos seus tenaces dedos pequenos e golpeouno.
  E o monstro americano parou e explotou.
  Estas son as mozas do Terceiro Reich, ben feito!
  Chegou o inverno e o IS-7 móvese pola neve. A loita está a suceder en América. Belezas da URSS loitan ferozmente.
  Alenka disparou contra o Pershing cos seus dedos descalzos e esmagou ao adversario.
  E ela rulou:
  - ¡Gloria ao comunismo ruso!
  Anyuta tamén golpeou cun proxectil. Ela usou a técnica cos seus dedos descalzos e arrolou:
  - Vou dicir unha nena superman!
  Alla tamén disparou e alcanzou outro tanque Patton. E tan chulo.
  Que tipo de vexetais é este tanque Patton máis novo? Este é o Superperschnig, só cun motor máis potente de 810 cabalos de potencia e maiores pendentes da armadura.
  Que vehículo tan impresionante que podería ser un problema para a T-34-85. Pero o IS-7 golpearaa dende a distancia. E o tanque soviético, despois de recibir un proyectil na súa armadura frontal, envíao a un rebote. Esta é unha máquina de loita. E en resposta, derruba ao estadounidense dun golpe.
  A continuación, María dispara e golpea ao inimigo con precisión. Golpéao e grita:
  - O noso exército é forte, protexe o mundo!
  E tamén usa os seus dedos espidos.
  E entón Marusya botará o cu. E esmagará a armadura do inimigo en astillas. Usando, neste caso, un talón espido.
  E ruxirá:
  - Polas novas reformas de Stalin!
  É unha beleza tan loitadora e quere agradar a todos.
  Así funciona o equipo do IS-7, enferma o demo.
  Pero entón as nenas achéganse.
  Elizaveta loita nun T-54. E actúa desesperadamente. Tan agresivo.
  E as nenas teñen un coche moi bonito. E disparan desde el con gran precisión.
  Por exemplo, colleron e golpearon o SuperPershing e gritaron:
  - O noso santo comunismo!
  Elizabeth apuntou a arma cos seus dedos espidos. Ela alcanzou o obxectivo e berrou:
  "A miña vitoria será xenial!"
  E chiscoulle o ollo aos seus compañeiros.
  Ekaterina apretou co seu pezón escarlata e berrou:
  - Polas nosas grandes vitorias!
  E como rirá a todo pulmón.
  E Elena, usando os seus dedos espidos, golpeará o inimigo. Ela rompeu a poderosa armadura, partiu o metal e chirriu:
  - A nosa poderosa nación!
  E ruxirá a todo pulmón...
  - Hurra!
  E Efrasia tamén pega ao seu rival, esta vez cunha mamila de amorodo. Derrubará o inimigo e blasfará:
  - Pola grandeza do comunismo en todos os planetas da galaxia!
  Estas son as mozas máis chulas do mundo. E nada pode detelos nin frear.
  Ekaterina berra e sacude o peito:
  - Son unha super nena!
  E os seus pezones brillan como rubíes... Unha vez meteunos na cara dun negro e obrigouno a lambelos. Entón ela lambeu a súa perfección masculina coa súa lingua. Que é un sabor tan agradable?
  Que agradable é para unha nena: non podo describir o maior pracer do mundo.
  Así é como as nenas destrúen o inimigo. E senten pracer polas súas gloriosas vitorias e colosais logros.
  E Anastasia Vedmakova e Alenka Sokolovskaya son en xeral nenas incribles. Simplemente ferven con ondas de paixón e un tsunami de luxuria.
  Anastasia dispara desde un pezón escarlata ao inimigo, golpea o avión ianqui e grita a todo pulmón:
  - Son un superhome fermoso!
  Alenka Sokolovskaya, que segue esmagando ao inimigo, usa pezones de amorodo e ruxidos:
  - E eu son a rapaza máis alta do mundo!
  Así son os guerreiros loitadores, e teño que dicir que roubaron algúns máis! Ninguén pode resistirlles.
  Incluso América... e cada un xa gañou dez estrelas de ouro como heroe da URSS...
  Por un logro tan fenomenal recibiron un premio especial: a Estrela de Diamante do Heroe da URSS. O que en si é moi honrado e chulo.
  ¡Divírtete belezas!
  O mellor, por suposto, está por chegar!
  Oleg Rybachenko levou a cabo outra operación en Arabia Saudita.
  O exército do tsar de Nicolás II ampliou o territorio ruso. A nena Margarita Korshunova agora loitaba xunto a Oleg. Tamén un mutante - un guerreiro que recibiu a inmortalidade.
  Ben, os fillos eternos levaron a todas estas bandas de moiahidines á submisión. E derrotáronos, obrigándoos a prestar xuramento ao tsar ruso.
  Ao mesmo tempo, Oleg Rybachenko non está en contra de compoñer unha continuación fermosa e lixeiramente diferente das aventuras das nenas;
  Despois do novo ano, os alemáns e a coalición lograron importantes avances en Estados Unidos. Os americanos, que lidaban cun inimigo máis avanzado tecnoloxicamente, estaban perdendo.
  A finais de marzo, a Wehrmacht achegouse a Washington e comezou a asaltar a capital estadounidense.
  As batallas eran desiguais e era evidente que aquí gañaban as rapazas... Sobre todo o tanque piramidal, Gerda é boa, igual que as súas obras.
  Durante o bombardeo da Casa Branca, cando o seu tanque estaba recibindo lume directo, Gerda quedou durmida e soñou con isto...
  Ela viu á partidaria Lara Miheiko atrapada polos nazis. Unha nena duns catorce anos estaba a disparar contra os nazis. Dous dos seus compañeiros foron asasinados. E ela mesma escondeuse na cabana.
  A avoa quería casala como a súa neta, pero os nazis non a creron. E leváronme... Estaban a piques de comezar a buscarme.
  E entón Lara colleu unha granada, os nazis foron alcanzados. A nena despediuse mentalmente con esta luz e lanzouno... Pero a granada non explotou.
  Non foi posible escapar heroicamente.
  Derrubaron a Lara, pegáronlle un par de veces e déronlle un ollo morro. Pero non lle pegaron demasiado, polo visto tiñan medo de facerlle dano!
  Cando a trouxeron á cabana para ser interrogada, Lara comportouse con descaro.
  Mirando con valentía aos ollos do coronel das SS, dixo:
  - ¡O Fritz destruiráche pronto! Escoita o ruxido das armas, a destrución vén do Exército Vermello!
  O coronel respondeu:
  - Nena atrevida, atoparás co látego!
  Lara gritou con audacia:
  - A dor non me asusta!
  O coronel ordenou:
  - Saca este mocoso á rúa cun cartel: partidista e ensínallo a toda a vila!
  O policía suxeriu facilmente:
  - Fóra neva e xea... Non deberíamos sacar á rapaza descalza para que refresque o seu ardor!
  O coronel das SS asentiu de acordo:
  - Certo! Déixao andar descalzo polo frío, quizais recupere a razón!
  O abrigo e o xersei de pel de carneiro de Lara foron arrincados. Deixáronme cun só vestido de algodón. Quitaron os zapatos ásperos e as medias negras. A nena quedou descalza cun vestido claro.
  Colgáronlle ao pescozo unha placa coa inscrición: "Eu son partidario". E coas mans atadas detrás deles, sacáronme ao pórtico. Os pés descalzos da nena sentiron o frío e a neve.
  Lara sorriu. Estaba moi avergoñada polo hematoma na cara e como estaba. E podes andar descalzo pola neve. As súas plantas volvéronse moi ásperas durante o verán ao andar descalzas moitas veces. Hai pouco que puxera os zapatos, e esta non era a primeira vez que tiña que soportar frío e fame.
  Lara foi soa e continuou sorrindo. O vento sopraba, soprando os seus cabelos cobrizos, e a neve rechinaba baixo os seus pés descalzos.
  A moza camiñaba con tal aire, coma unha princesa no trono. E deixou atrás pegadas graciosas e pequenas, case coma os pés dun neno.
  A xente mirábaa con simpatía.
  Unha das mulleres cun abrigo de pel comezou a balbucear:
  - Horror! A moza está sendo levada descalza!
  O tempo era soleado, e as plantas ásperas e callosas de Lara apenas sufriron o frío. Camiñou para si mesma e mostrou os dentes.
  Entón foi queimada polo golpe do látego. A nena berrou e mordeuse o beizo...
  Foi golpeada con forza un par de veces máis. Lara case non podía poñerse de pé, e cun esforzo de vontade contivo un berro.
  A nena teimuda foi levada a unha cabana especial, onde había dispositivos para torturar.
  Entón, puxérona no estante e comezaron a queimarlle os talóns cun ferro quente...
  E dous verdugos azoutaron a Lara con látegos. Ao principio, a nena contivo os berros cun esforzo titánico, pero cando se lle aplicaron unhas tiras anchas de ferro, vermellas pola calor, ás plantas espidas do neno, berrou e perdeu o coñecemento. Ela foi levada á súa razón...
  horror...
  Gerda espertou... Caramba, hai que soñar con algo así, cando en vésperas da vitoria, o seu tanque dispara contra a Casa Branca.
  E entón pasan cousas tan desagradables...
  Gerda disparou contra o SuperPersching cando saía da casa, atravesou e arrolou:
  - Paz, traballo e amor!
  Despois amosou a súa lingua.
  Charlotte tamén deu unha patada ao seu opoñente, usando os seus dedos descalzos e espetou:
  - Son unha rapaza de super clase!
  Christina tamén golpeou, asubiando como unha serpe e presionando o seu pezón escarlata no botón do joystick, golpeando ao inimigo:
  - ¡Somos superhomes!
  E Magda golpeará ao inimigo, esmagará o tanque, forzará o kit de combate a detonar e emitirá:
  - ¡Dáme acrobacias aéreas!
  Despois fai un ollo aos seus compañeiros. Esta rapaza é unha artillera da clase máis alta.
  Os guerreiros están destruíndo aos ianquis e gañando puntuacións... Albina e Alvina acumularon xa cada unha delas dous mil coches derrubados. Por iso recibiron un novo galardón: a Estrela Diamante da Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro con follas de carballo de prata, espadas e diamantes.
  Así se distinguiron as rapazas converténdose en ases de súper clase. E ninguén podía detelos nin derrotalos.
  Anastasia Vedmakova e Akulina Sokolovskaya e Orlova recibiron cada unha un novo premio: a Orde da Gloria do máis alto grao con diamantes, da que estaban moi felices. Estas son nenas tan chulas.
  E a guerra está chegando ao seu fin... Os americanos capitulan o 20 de abril de 1948. E aínda outra historia da Segunda Guerra Mundial volveuse patas arriba.
  Esta vez parece haber un período de paz prolongada. A URSS recuperou Alaska e todos estaban contentos. E os países do continente americano foron divididos polo Xapón e o Terceiro Reich. Así rematou a redivisión temporal do mundo.
  Os alemáns están cansos da guerra.
  Hitler permitiu a poligamia no Terceiro Reich, ata catro esposas cada unha, e introduciu impostos draconianos ás parellas que non teñen fillos ou menos de tres. Este foi un movemento forte para fomentar a política de poboación.
  Ademais, o propio Hitler tivo moitos fillos obtidos mediante a inseminación artificial. E entre eles houbo que elixir o herdeiro ao trono.
  Non había tristeza, o Terceiro Reich dixeriu o que conquistara xunto con Xapón.
  Pero o 5 de marzo de 1953 morreu Stalin. E Beria chegou ao poder. Por que Beria? Na historia real, tivo boas oportunidades para o trono, pero un accidente impediulle: un motín na RDA, durante cuxa represión madurou unha contra-conspiración contra Beria. E aquí, por suposto, non hai RDA.
  Ademais, Hitler quería que o ben previsto e coñecido polos alemáns, Beria, que era xermanófilo, gobernase despois de Stalin. E Stalin, cando a súa saúde se deterioraba, fixo testamento a favor de Beria.
  Así que todo se decidiu a favor do xefe do segredo e non só da policía secreta.
  Ben, Beria suxeriu que Hitler tratase con Xapón antes de que este adquirise armas nucleares.
  Nunca sabes o que pode pensar un samurai.
  Beria e Hitler acordaron unha guerra conxunta con Xapón e a división do seu territorio.
  O 20 de abril de 1954 comezou unha guerra conxunta contra o enorme imperio colonial samurái.
  Ben, unha nova páxina está a pasar na historia. As tropas soviéticas avanzan sobre Xapón.
  E os alemáns tamén... Aquí de novo Gerda e Charlotte pelexan nun tanque piramidal. O seu coche é un bipraza de cincuenta toneladas de peso e ten un motor de turbina de gas compacto de 2.500 cabalos de potencia. Podes imaxinar o rápido que é un coche alemán. E a armadura é especial, mesturada con plástico. E moi duradeiro, impenetrable desde todos os ángulos. O canón ten un calibre pequeno de 75 mm, pero cunha velocidade inicial de proxectís moi elevada nun canón de alta presión. Aumentou a penetración da armadura. E o stock de proyectiles e o ritmo de lume son altos. A condutividade é alta.
  O tanque en si é super... Así que Gerda sabe con que loitar.
  Os coches soviéticos son máis débiles. O tanque principal segue sendo o T-54, un bo coche, relativamente barato, pero moi inferior ao alemán en todo. O IS-7 nunca se estendeu. Notouno o IS-10, que recibiu un canón de 122 mm, pero un canón máis longo e unha boa armadura de fronte, con lados máis débiles. Pero todo isto encaixa no peso de cincuenta e tres toneladas, o que non está nada mal.
  Gerda dispara ao xaponés desde o seu tanque Panther-6, usando os dedos descalzos e premendo os botóns do joystick, mentres ruge:
  - ¡Gloria ás ideas da irmandade aria!
  Charlotte preme os botóns do joystick, o pezón escarlata, a liña de sete metralladoras e berra:
  - A nosa felicidade está no comunismo do soño ario!
  E a rapaza volve rir...
  Christina e Magda pelexan noutra Pantera-6 piramidal.
  Christina preme os botóns do joystick cos seus dedos descalzos, golpea ao inimigo de Xapón e ruge:
  - Gloria ao meu mozo!
  Magda tamén abre lume e, rindo enxordecedor, di, premendo o seu pezón de rubí no botón do joystick:
  - ¡Gloria aos nosos mozos!
  E como se rirán a todo pulmón. Imos afrontalo, estas son as nenas que son marabillosas na emoción da guerra.
  Si, parece que chegou o fin do mundo para Xapón. Pero todo vai segundo o plan ata agora.
  Elizaveta e a súa tripulación loitan nun tanque T-54 lixeiramente modernizado. Pero a diferenza é pequena. A cadencia de fogo da arma tornouse un pouco máis rápida e o proxectil é máis penetrante. Esta é a diferenza.
  E o motor é o mesmo motor diésel con 520 cabalos de potencia... Os xaponeses usan tanques de deseño propio e licenciados alemáns. Os coches tamén son en xeral bos. Especialmente o vehículo Hirohito-3, cun peso de cincuenta e oito toneladas, cun canón de 105 mm cunha lonxitude de cañón de 70 EL, superior ao T-54 en armamento, e non inferior en blindaxe e rendemento de condución, excepto pola reserva de marcha. .
  Este tanque xaponés é un problema para a URSS. Pero tamén hai coches máis lixeiros da Terra do Sol Nacente.
  É máis doado tratar con eles.
  Elizabeth dispara usando os seus dedos descalzos e golpea os tanques samuráis. Ela fai isto de xeito moi intelixente e grita:
  - ¡Gloria á nosa Patria libre!
  Catherine dispara de novo, usando o pezón escarlata e esnaquizando o coche xaponés, berra:
  - Rus dado por Deus!
  Elena tamén golpea ao inimigo, destrúe un tanque inimigo, usando o seu talón e ruxe:
  - Pola grandeza das ideas do comunismo!
  Efrasia tamén dispara e faino coa axuda da mamila de amorodo do seu peito elástico, e berra:
  - ¡Gloria ás vitorias do comunismo superior!
  Así moven o seu tanque con habilidade e evitan a derrota. O tanque Hirohito-3 pódese clasificar como pesado, pero é bastante masivo. É bastante difícil romper unha máquina deste tipo.
  E así vai detrás das nenas. O canón é de maior calibre e ten unha maior velocidade de proxectil inicial. A armadura da fronte da torreta xaponesa é aínda máis grosa que a soviética de 240 mm, e a fronte do casco tamén é máis grosa: 150 mm na parte superior e 120 mm na parte inferior. E a velocidade dos xaponeses é aínda maior, o motor de turbina de gas produce 1500 cabalos de forza. Si, este tanque é o mellor de Xapón. Non podes bromear con el.
  Pero Elizaveta, usando o seu pezón escarlata, envía o proyectil directo de punta a punta, e o tanque xaponés explota, ao non acadar o vehículo soviético.
  Catherine berrou e bicou o talón espido da súa amiga:
  - Es intelixente Lisa!
  Elizabeth non estaba de acordo:
  - Só son un xenio!
  E como rirá a todo pulmón. Esta é a nena.
  E ouvean moito... Ekaterina, por exemplo, lembra como fuxiu entón no ano corenta e un. Os zapatos arrincaron despois dun par de días, e tiven que pisar descalzo. E para unha moza de cidade que non está afeita a iso, dóelle cada golpe, cada póla, cada bulto. E as súas pernas foron derrubadas ata sangrar, cando cada paso estoupou de dor.
  A rapaza nunca pensou que andar descalzo puidese ser tan doloroso. Non por nada Hugo simpatizaba coa moza descalza Closet. Se mesmo no verán as pernas tan nenas son así, que pasa no inverno?
  Ekaterina, con todo, acostumouse rapidamente, o seu corpo novo adáptase rapidamente, a planta ferida está cuberta de callos e volveuse áspera. E facíase agradable andar descalzo. Catherine nin sequera puxo os zapatos ata que chegou a xeada. Porén, entón formáronse catro deles e Euphhrasinya ensinoulles a arte das bruxas. E as meigas adoitan correr descalzas pola neve para prolongar a súa mocidade. E en resumo, as nenas dominaban o coñecemento secreto, e parecían uns vinte anos, e descalzas e en bikini non se conxelaban no frío. Estas son as belezas. E non hai ningún máis chulo ca eles, excepto, por suposto, Alenka. Loitou no IS-10, modificado cun canón estendido. O tanque apareceu na serie hai pouco. E aínda raro. O IS-7 nunca entrou en gran produción. Ao parecer, debido ao alto custo e ás dificultades na produción.
  Así que a tripulación de Alenka destrúe estas cancións xaponesas e tararea para si mesma.
  As noites azuis revolotean con lumes,
  Somos pioneiros, fillos de traballadores...
  A era dos anos brillantes achégase,
  O berro dos pioneiros sempre está listo!
  Cando as nenas se poñan mans á obra, non te podes resistir a elas. De feito, pódese dicir que esta é unha creación perfecta de guerra.
  A loita continúa e Xapón perde.
  As tropas soviéticas tomaron o sur de Sakhalin en maio. E actuaron con extrema precaución.
  Pero os batallóns de mozas soviéticas mostran unha clase de loita notable.
  Dos seus tipos de armas, por suposto, o AK comezou a usarse. Peor que o alemán, pero sinxelo e fiable. E sega aos opoñentes, aínda que o obxectivo a distancia é inferior ao dunha carabina de asalto alemá.
  As nenas soviéticas obrigan aos prisioneiros xaponeses a bicar os seus pés espidos e poeirentos e a lamber os seus talóns. Esta é a súa táctica.
  Loitando contra guerreiros da clase máis alta.
  No verán do 54, os alemáns limparon basicamente a América das tropas xaponesas.
  O batallón de nenas descalzas liderado por Margaret loitou especialmente fermosamente. A nena dispersou ao samurai, e os mozos capturados víronse obrigados a bicar os seus talóns e lamber o seo de Venus.
  Gerda e o seu equipo en "Panthers" 6 fixeron un bo traballo e enviaron moitos xaponeses ao inferno e algúns ao ceo.
  Catro nenas ninja loitaron contra as tropas soviéticas mentres avanzaban cara a Manchuria.
  Unha nena ninja de cabelo azul cortada con espadas e dirixiu un muíño, derribando soldados soviéticos. Entón ela lanzou un chícharo con explosivos cos dedos dos pés, dándolle volta ao tanque soviético T-54 e ladrou:
  - O país máis chulo é Xapón!
  Unha moza ninja con cabelo amarelo tamén golpeará o inimigo con espadas e dará un boomerang co seu talón espido, gritando:
  - Polas nosas vitorias samuráis!
  Unha moza ninja de pelo vermello realizará un agresivo xiro de espadas sen ningún problema, derrubando aos soldados soviéticos. Entón os seus dedos descalzos lanzarán unha bomba. O tanque da URSS será destrozado e o guerreiro berrará:
  - En nome das ideas do comunismo!
  Unha moza ninja de pelo branco colleu e cortaba aos opoñentes, coma se arrastrase un abanico polo campo, cortando de novo a un soldado ruso, e cos seus dedos espidos lanzaría unha arma asasina que desgarraría ata dous tanques soviéticos en partes. .
  E ruxirá:
  - Pola grandeza do país!
  Ás nenas encántalles matar e aínda máis lles encanta violar aos presos. Tanto é así que os homes perderían o coñecemento por sobreesforzo. E así lles gusta ás nenas ninja. Montar sobre homes atados e ao mesmo tempo azoutalos.
  Pero, a pesar do heroísmo dos xaponeses, están perdendo a tecnoloxía mellor e máis avanzada.
  Ademais, no ceo hai as de super-clase Anastasia Vedmakova e Akulina Sokolovskaya, que esmagan aos xaponeses como muíños de vento.
  Anastasia, usando os seus dedos descalzos, corta seis avións xaponeses á vez cunha explosión e chirri:
  - ¡Gloria ás ideas do comunismo en Rus'!
  Akulina, premendo un botón co seu pezón escarlata, cortou sete avións xaponeses á vez e ruxiu:
  - Gloria aos heroes de Rusia!
  Os guerreiros víganse de Xapón polas súas queixas anteriores. E especialmente pola derrota na guerra durante a época do tsar Nicolás II. Non, isto nunca será esquecido, e as xeracións non o perdoarán.
  Anastasia presionou o seu pezón de rubí e disparou outra ráfaga, derrubando avións xaponeses e ruxindo:
  - Gloria á era do comunismo Beria!
  Akulina presionou os dedos descalzos, derrubou os avións samuráis e arrolou:
  - Por grandes vitorias!
  E Albina e Alvina están gañando récords. Por tres mil avións abatidos, outorgáronlles a orde: Estrela Diamante da Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro e follas de carballo dourado, espadas e diamantes.
  Albina deu unha volta usando o seu pezón escarlata. Ela derrubou unha ducia de avións xaponeses á vez e arrolou:
  - Polo meu peito!
  E imaxinaba a si mesma nos brazos dun guerreiro negro.
  Alvina deu patadas cos dedos descalzos, derrubou unha ducia de avións xaponeses e chirriu:
  - Por grandes vitorias!
  As nenas alemás son moi loitadoras e fermosas. Queren moito os rapaces de pel negra e as súas linguas sempre están preparadas para pulir a perfección de ébano dos homes.
  Albina, usando os seus dedos descalzos, volveu golpear aos samuráis e derrubou os seus avións.
  E ela rulou:
  - Son Superman!
  Alvina apretou o seu pezón de amorodo, segou unha masa de avións xaponeses e berrou:
  - Son unha raposa espacial!
  A rapaza é moi combativa e activa na súa hipersexualidade.
  Os verdadeiros arios son simplemente super! E, en xeral, tales belezas da clase máis alta!
  As tropas alemás e soviéticas, vencendo ao inimigo, avanzan por China.
  Durante o asalto a Singapur distinguíronse loitadores da división aerotransportada e da unidade de rapazas descalzas de Barracuda. As nenas, salpicando os seus talóns espidos nas pozas de choiva tropical, irromperon nas posicións fortificadas dos xaponeses e a baieoneta.
  Estas son as belezas loitadoras.
  Xapón sacudiu dos golpes esmagadores dun equipo tan agresivo.
  No outono de 1954, a maior parte da China foi capturada polas potencias do Eixe. E a situación volveuse significativamente máis complicada para a Terra do Sol Nacente.
  Hitler comentou:
  - Dous paxaros non poden levarse ben nun só cuarto!
  E as guerreiras Albina e Alvina derrubaron catro mil avións. Xapón produciu avións baratos pero de baixa calidade en cantidades moi grandes, polo que era moi cómodo cobrar facturas.
  Albina, usando os seus dedos descalzos, cortoulle a outro samurái e chirriu:
  - Este é o noso marabilloso mundo!
  Alvina, coa axuda dun pezón escarlata, derrubou toda unha ducia de coches xaponeses e berrou:
  - Gloria á era do comunismo en todo o universo!
  Albina, tamén usando o pezón de amorodo e derrubando ao samurai, quedou sorprendida e berrou:
  -¿Está falando de comunismo?
  Alvina, usando os seus dedos descalzos e cortando unha ducia de avións xaponeses, dixo:
  - A nova orde aria é o comunismo!
  As nenas botaron a rir... Polo cuarto mil avións foron galardoadas coa Estrela de Diamante da Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro con espadas de folla de carballo de platino e diamantes. Que ata un premio moi alto é un récord de belezas.
  Estas son as mozas que deberías admirar...
  Non obstante, Anastasia Vedmakova e Akulina Sokolovskaya non son inferiores e superaron a conta de cincocentos avións derrubados.
  E recibiron premios novos, moi altos, e recolleron toda unha colección de estrelas para eles.
  Anastasia apunta a súa arma cos pés descalzos e derruba ao inimigo, cortando o inimigo e chirrindo:
  - Polo comunismo en todo o planeta!
  Akulina, cortando ao inimigo presionando o pezón escarlata, grita agresivamente:
  - ¡Ata os nenos coñécennos!
  No inverno, Xapón perdeu case todas as súas colonias e os combates trasladáronse á propia patria.
  Chegou o ano 1955, cando as batallas asolan e non hai fin nin aresta á vista.
  Xapón está cedendo, lentamente pero seguro. E pouco a pouco vai perdendo a guerra.
  Pero os samuráis loitan desesperadamente e con dureza.
  Alenka e a súa tripulación abordaron o tanque experimental IS-11. Este vehículo está equipado cunha pistola de 130 mm e ten pistas sólidas na parte inferior.
  Alenka dispara cos seus dedos espidos, atravesa o inimigo e ruxe:
  - ¡Gloria ao comunismo con tacóns espidos de nenas!
  Anyuta tamén disparou coa axuda do seu pezón escarlata, premendo os gatillos de nove metralladoras e lanzou:
  - As nenas somos moi chulas!
  Alla tamén golpeou cos seus dedos espidos, desmoronando o inimigo e ruxiu:
  - Veña, lonxe do parafuso!
  María fodida, usando o seu talón espido. Ela atravesou ao inimigo e arrolou, mostrando os dentes:
  - Por novos logros!
  Marusya esnaquizou coa axuda dunha mamila de amorodo, embistindo aos inimigos cun agarre mortal e berrou:
  - Para os grandes do comunismo!
  Alenka disparou de novo e ruxiu:
  - ¡Para que morra o presidente do labrego colectivo e o ditador xitano Sashka!
  E golpeará o pé descalzo na armadura.
  Así se levaban as nenas, é xenial. En xeral son guerreiros de clase incribles.
  Aquí están cantando a coro:
  Non, o vixiante non se esvaecerá,
  A mirada dun falcón, unha aguia...
  A voz do pobo é clara -
  O murmurio será esmagado pola serpe!
  
  Stalin vive no meu corazón
  Para que non coñezamos a tristeza...
  A porta ao espazo abriuse -
  As estrelas brillaban sobre nós!
  
  Creo que o mundo enteiro espertará,
  O fascismo acabará...
  E o Sol brillará -
  O camiño que ilumina o comunismo!
  Elizabeth tamén está loitando co seu tanque T-54, unha meiga tan loitadora.
  E os fermosos coches xaponeses son derrubados polos seus pés descalzos.
  Elizabeth presionou o botón do joystick co seu pezón escarlata e berrou:
  - ¡Gloria ás ideas do comunismo soviético!
  E como rirá esta beleza! E brillará con dentes nacarados.
  Ekaterina colleuno e tamén apuntou cos seus pés espidos e berrou:
  - Na vitoria das ideas inmortais do comunismo,
  Vemos o futuro do noso país...
  Elena golpeou ao seu opoñente co seu pezón de rubí e mostrou os dentes, berrando:
  - E á bandeira vermella da nosa Patria,
  Sempre seremos desinteresadamente fieis!
  Efrasia deu unha patada no seu talón e asubío:
  -Salve a Patria, a nosa libre,
  Amizade dos pobos, apoio para sempre!
  E todas as nenas, usando os seus dedos descalzos, cantaron a coro:
  - O poder lexítimo, a vontade do pobo,
  Despois de todo, unha persoa sinxela representa a unidade!
  As mulleres guerreiras, hai que dicilo, distínguense por unha incrible agresión de combate.
  E aquí loita Gerda...
  O seu "Panther"-6 é como un super tanque, destrozando as posicións dos samuráis.
  Gerda disparará coa axuda dun pezón escarlata, preme o botón do joystick e ruxe:
  - Polo mundo ario!
  Charlotte tamén golpeará, usando os seus dedos espidos, esgazará unha masa de xaponeses e blasfemias:
  - Por grandes fronteiras!
  Christina e Magda tamén pelexan. As nenas están moi pelexadas, e moi fermosas, case espidas en bikini.
  Christina disparou co seu pezón de rubí, esnaquizou o tanque xaponés Hirohito-4 e arrolou:
  -Gloria ao meu país!
  Magda tamén deu patadas, usando os seus dedos descalzos, esnaquizou o obús samurái e berrou:
  - Gloria aos grandes logros!
  Estas nenas son a clase máis alta!
  Toquio caeu a finais de marzo. E o 20 de abril de 1955, Xapón rendeuse e rematou así a gran guerra.
  A nena Albina e Alvina superaron os cinco mil avións derrubados. E por iso recibiron un premio especial: a Gran Estrela Diamante da Cruz de Cabaleiro da Cruz de Ferro con follas de carballo prateado e espadas de diamante.
  A guerra aínda non rematou. Ela só escondeuse por un tempo. Pero Hitler conquistou case o mundo enteiro.
  Beria recibiu de volta ao sur de Sakhalin, a dorsal de Kuril e Manchuria xunto con Port Arthur.
  A URSS converteuse nun país forte que estaba lambendo as súas feridas. Durante algún tempo, a Alemaña nazi conquistou outros países, suprimindo a súa menor resistencia.
  A guerra durou a destrución e a dominación do mundo. Pero outro enfrontamento mundial estaba a prepararse.
  Mentres tanto, as nubes foron acumulando sobre a URSS. E en 1959, no seu setenta aniversario, Adolf Hitler decidiu atacar a Rusia soviética, onde gobernaba Beria. O Führer tiña practicamente o mundo enteiro do seu lado.
  Pero a URSS converteuse nunha potencia industrial forte. Entón atopei unha gadaña nunha pedra.
  Ambos países posuían armas nucleares, pero Gerda e Albina foron capaces de crear un xerador no que a radiación cubriu todo o planeta Terra, imposibilitando o uso deste tipo de destrución.
  E Hitler decidiu apoderarse do último poder soberano do mundo. A fronteira no oeste corría ao longo do Dnieper, e despois Bielorrusia e os estados bálticos baixo os alemáns. Os nazis puideron reter Crimea. A menos que a URSS alugou unha base para a Flota do Mar Negro en Sebastopol.
  Ademais do resto do territorio, Rusia incluía parte da China - Manchuria. Así que a poboación da URSS, onde se levaba a cabo unha política moi activa de fomento da natalidade e a poligamia foi legalizada polo réxime comunista, ateo, xa superou as cifras de antes da guerra de 1941, a pesar das incluso perdas territoriais, e incrementouse en tres. por cento cada ano.
  Beria prohibiu tanto o aborto como a anticoncepción. E introduciu impostos salvaxes ás familias con menos de catro fillos.
  Segundo o plan e utilizando métodos de vara, a URSS desenvolveuse rapidamente e o seu poder militar aumentou.
  Hitler, sentindo unha ameaza potencial, ao rematar de reunir o mundo nun único Terceiro Reich, decidiu comezar a súa última guerra neste planeta.
  E a última guerra? Xa non queda nada que conquistar na Terra. Hai un ano, os alemáns voaron á Lúa e abriuse a era da expansión espacial. Pero vivirá Hitler para ver a era de Star Wars e a conquista das galaxias? A pesar dun estilo de vida saudable, unha dieta vexetariana, exercicio regular e actividade física dosificada, estaba claro que o Führer envellecía. Os parches calvos da túa cabeza son cada vez máis fortes, o teu cabelo vólvese gris e pareces canso. Aínda que o Führer intenta animarse.
  Sexa como for, debes completar a túa última misión e conquistar a URSS. E aínda que o Führer morra, terá uns mil fillos obtidos mediante inseminación natural. E un deles será recoñecido como o mellor, o máis capaz e tomará o trono do maior ditador da historia do planeta Terra.
  En calquera caso, o atraso é demasiado arriscado, e aínda que as armas nucleares non son efectivas, Hitler arroxou máis de cincuenta millóns de soldados á URSS só no primeiro escalón. Tamén hai un gran número de tanques, avións e discotecas voadoras. E este é un poder colosal.
  A URSS continuou a modernizar as armas. Apareceu o tanque T-64, máis pesado e cun potente canón de 125 milímetros, capaz de penetrar con proxectís de plumas vehículos alemáns de forma piramidal. É certo que o T-64 só comezou a entrar en produción. O tanque principal aínda era o T-54, que non era o suficientemente forte contra os modelos alemáns. Esta é tamén unha das razóns polas que Hitler tiña présa coa agresión contra Rusia.
  O IS-11 non colleu... O IS-12 foi creado por unha máquina cun canón de 203 mm, pero resultou demasiado caro, pesado e grande. O IS-15 foi un compromiso cun canón longo de 152 mm. Este vehículo semellaba un T-64 ampliado e tamén comezou a entrar en produción.
  O tanque principal alemán "Panther" 6 tiña forma piramidal, e foi lixeiramente modernizado no "Panther" 7, aumentando o calibre do canón a 88 mm para producir máis destrución. E o motor instalouse cunha potencia máis potente de 3000 cabalos, dando unha enorme velocidade e manobrabilidade mantendo un peso de cincuenta toneladas, e mellorando a calidade da armadura.
  Incluso o máis novo T-64 soviético era notablemente inferior ao alemán en rendemento de condución e protección dos lados e da fronte tamén. Pero o T-64 podería polo menos penetrar nun alemán, aínda que dende pouca distancia.
  No ceo, os alemáns tamén foron máis fortes tanto na cantidade como na calidade das máquinas. Pero a URSS nunca foi capaz de crear os seus propios disquetes. E os alemáns instalaron raios térmicos, como láseres, nos discos de Belonzi, e podían disparar con máis eficacia.
  E os nazis voaban discotecas a unha velocidade de dez velocidades sonoras. E isto é realmente colosal. Así de forte é o exército do Terceiro Reich.
  E teñen tanques subterráneos. E moitas outras cousas interesantes. En definitiva, Beria non ten practicamente ningunha oportunidade.
  Pero as tropas soviéticas teñen un poder defensivo colosal. E a invasión comezou cunha ofensiva aérea. As forzas son desiguais e os alemáns están esmagando as cidades soviéticas. Dez mil móvense por Rusia e toman Smolensk.
   Natasha tomou unha decisión:
  - Necesitamos forzar a Hitler e á súa banda a retirar tropas da URSS e liberar aos nenos capturados.
  A xoguetona Zoya estivo de acordo con isto:
  - Por suposto que deberías! E salva aos teus antepasados do fascismo!
  Agustín sinalou, golpeando os seus pés descalzos:
  - Farémolo, sen ningunha dúbida!
  Svetlana confirmou facilmente:
  - Temos todos os medios para iso!
  Dito, feito, e os catro guerreiros atacan ás hordas fascistas.
  Guerreiros do século ruso de Deus e bruxas mutantes volveron enfrontarse cos nazis do XX.
  O imperio marrón fascista ten moitos soldados. Corren coma un río sen fin.
  Por suposto, as catro mozas levouno moito destruír tanques e avións da Wehrmacht. Dende o primeiro momento esmagáronos coas mans e cos pés, sendo cubertos por un campo de forza. Pero...
  Como fóra do chan, apareceu a filla máis nova de Oleg Rybachenko e Natasha, Margarita Korshunova.
  Colleron os seus sabres de luz e cargaron con nanobots. Preparámonos para destruír aos odiados fascistas. Así que os catro convertéronse nun seis.
  Natasha Korshunova, facendo clic nos dedos dos seus pés espidos e cincelados, sinalou:
  - É así? Ben, é o noso destino que non podemos vencerlo doutro xeito!
  A agresiva Zoya de cabelos dourados, que continuaba esmagando aos alemáns, loxicamente sinalou:
  - Farémolo máis rápido! Máis rápido, salvemos a URSS!
  Un neno descalzo de non máis de doce anos que se parecía a Oleg Rybachenko, derrubando aos nazis con espadas, tanto infantería como tanques, ruxiu:
  - Nunca cederemos!
  E un disco afiado voou do pé descalzo do rapaz, que cortou tres avións fascistas á vez!
  Margarita Korshunova, brillando cos seus talóns espidos, destruíndo aos opoñentes, tanto tanques como infantería, mostrou os dentes e murmurou:
  - Hai un lugar no mundo para os feitos heroicos!
  E agullas velenosas espalladas dos pés descalzos da nena, golpeando os nazis e os seus avións e tanques.
  Natasha Korshunova tamén botou os dedos descalzos, asasina e berrou:
  - Nunca esqueceremos nin perdoaremos.
  E os seus sabres de luz atravesaron os fascistas no muíño. Entón os explosivos atacaron os tanques, cortando as torres. Os avións tamén o conseguiron.
  Agustín pelirrojo, cortando os inimigos, berrou:
  - Para un novo pedido!
  E máis agullas espalladas dos seus pés nus. E tanto nos ollos como na gorxa dos soldados e avións nazis.
  Si, estaba claro que os guerreiros estaban emocionándose e volvéndose feroces.
  Cool Zoya, cortando soldados brancos e marróns e tanques con avións, chirriu:
  - A nosa vontade de ferro!
  E un novo e asasina agasallo voa dos seus pés descalzos. E caen tanques e cazas brancos, e arden as colas dos avións.
  Svetlana Brancaneves corta ao muiñeiro, as súas espadas son como un raio.
  Os nazis están caendo como gavillas cortadas.
  A nena lanza agullas cos pés descalzos, derruba avións inimigos e chilla:
  - O imperio espacial humano gañará para a nai Rusia!
  Oleg Rybachenko avanza contra os nazis. O neno de Terminator derruba ás tropas marróns.
  E ao mesmo tempo, os dedos dos pés das pernas espidas do neno botan agullas con veleno, desgarran troncos e derruban avións.
  O neno ruxe:
  - ¡Gloria ao futuro Rus!
  E mentres se move, corta a cabeza e o fociño de todos, e ao mesmo tempo as torretas de tanques.
  A moza terminadora Margarita tamén destrúe opoñentes, avións e tanques.
  Os seus pés descalzos só brillan. Os nazis están morrendo en gran cantidade. O guerreiro grita:
  - A novas fronteiras!
  E entón a nena cólleo e corta...
  Unha masa de cadáveres de soldados fascistas.
  Pero Natasha Korshunova está á ofensiva. Corta aos nazis xunto con tanques e avións e canta:
  - Rus é xenial e radiante,
  Son unha rapaza moi estraña!
  E os discos voan dos seus pés descalzos. Quen cortaba a gorxa aos fascistas. Si, esta é unha rapaza que derriba tanques.
  Zoya Angelskaya está á ofensiva. Corta os soldados marróns coas dúas mans. Cuspir desde un tubo. E lanza agullas mortais cos seus dedos espidos - derruba tanques e avións.
  E ao mesmo tempo canta para si mesmo:
  - Eh, clube, imos!
  Eh, o meu favorito servirá!
  Agustín, derrubando aos nazis con espadas láser e exterminando aos soldados marróns, xunto cos tanques, grita:
  - Todo peludo e en pel de animal,
  Atacou a policía antidisturbios cunha porra!
  E cos seus dedos descalzos lanzará contra o inimigo algo que matará un elefante, e máis aínda un tanque.
  E entón el chirri:
  - Wolfhounds! Século XXI!
  Svetlana Brancaneves á ofensiva. Pica, destroza aos nazis. Cos pés descalzos lánzalles agasallos da morte.
  Dirixe o muíño con espadas.
  Esmagou a moitos soldados, xunto con tanques e avións, e berrou:
  - Chega unha gran vitoria!
  E de novo a nena está en movemento salvaxe.
  E os seus pés descalzos lanzan agullas mortais, destruíndo tanques e avións.
  Oleg Rybachenko saltou. O neno fixo unha voltereta. Cortou a moitos nazis nun salto.
  Lanzou agullas cos seus dedos espidos, derrubando tanques e avións e gorgoteaba:
  - Gloria á miña fermosa coraxe!
  E de novo o neno está en batalla.
  A rapaza xenial Margarita Korshunova pasa á ofensiva. Destroza todos os inimigos seguidos. As súas espadas son máis frías que as aspas dun muíño. E os dedos descalzos lanzan agasallos da morte, os tanques e os avións arden.
  Unha rapaza nun ataque salvaxe. Extermina aos guerreiros marróns sen cerimonia.
  E salta de cando en vez e se retorce!
  E agasallos da aniquilación voan dela.
  E os nazis caen mortos. E montículos enteiros de cadáveres están amoreados.
  Margarita grita agresivamente:
  - Son un vaqueiro americano!
  E de novo lanzouse a agulla aos seus pés descalzos.
  E despois outra ducia de agullas!
  Natashka Korshunova tamén é moi xenial en ataque.
  E bota cos pés descalzos, e escupe desde un tubo, derrubando tanques e avións.
  E berra a todo pulmón:
  - Estou a morte brillante! Todo o que tes que facer é morrer!
  E de novo a beleza está en movemento.
  Zoya Angelskaya asalta un bloqueo de cadáveres nazis. E tamén dos seus pés descalzos saen voando boomerangs de destrución.
  E os guerreiros marróns seguen caendo e caendo, xunto con tanques e avións.
  A nena Zoya grita:
  - Nena descalza, ela te derrotará!
  E unha ducia de agullas voan do talón espido da nena. Que van directos á gorxa dos nazis.
  Despois caen mortos.
  Ou mellor dito, completamente morto, nun lugar con tanques e avións.
  Agustín á ofensiva. Destrúe as tropas marróns. As súas espadas levan a dúas mans. E é unha guerreira tan marabillosa.
  Un tornado atravesa as tropas fascistas: caen avións e tanques.
  Unha nena de pelo vermello ruxe:
  - O futuro está escondido! Pero será vitorioso!
  E no ataque, unha beleza con cabelo ardente.
  Agustín, no salvaxe éxtase dos soños, lanza un púlsar co seu talón espido e ruxe:
  - ¡Os deuses da guerra destrozarán todo!
  E o guerreiro está á ofensiva.
  E os seus pés descalzos arroxan moitas agullas afiadas e velenosas que derruban avións e perforan a armadura dos tanques.
  Svetlana Brancaneves na batalla. E tan chispeante e combativo. As súas pernas espidas botan fóra tantas cousas asasinas. Non unha persoa, senón a morte con cabelos louros.
  Pero se rompe, non poderás detelo.
  Svetlana Brancaneves canta:
  - A vida non será mel,
  Entón, súbete a un baile redondo!
  Que o teu soño se faga realidade -
  A beleza converte a un home nun escravo!
  E o movemento da nena descalza faise cada vez máis furioso. E cada vez máis tanques e avións destruídos.
  A ofensiva de Oleg Rybachenko está a acelerarse. O neno vence aos nazis.
  Os seus pés descalzos lanzan agullas afiadas - destrozando tanques e avións.
  O mozo guerreiro grita:
  - O imperio tolo destrozará a todos!
  E de novo o neno está en movemento.
  Margarita é unha alumna salvaxe e rematadora total da súa actividade. E debulla aos inimigos.
  Así que lanzou un chícharo con explosivos coa perna núa. Estoupará e inmediatamente arroxará un cento de nazis e dez tanques.
  A nena berra:
  - A vitoria aínda nos chegará!
  E dirixirá o muíño con espadas: os barrís do tanque voan en diferentes direccións.
  Natasha Korshunova acelerou os seus movementos. A rapaza corta aos guerreiros marróns. E ao mesmo tempo berra:
  - A vitoria agarda ao Imperio Ruso.
  E exterminemos aos nazis a un ritmo acelerado, xunto con tanques e avións.
  Natasha Korshunova é unha rapaza de Terminator.
  Non pensa parar e diminuír a velocidade, e os tanques e os avións son derrubados.
  Zoya Angelskaya está á ofensiva. As súas espadas parecen cortar carne e ensalada de metal. A nena berra a todo pulmón:
  - A nosa salvación está en vigor!
  E os dedos descalzos tamén botan esas agullas.
  E moita xente coa gorxa atravesada, montículos de cadáveres, así como tanques rotos e avións abatidos por aí.
  Agustín é unha nena tola. E destrúe a todos coma se dun robot feito de hiperplasma se tratase.
  Xa destruíu centos de nazis e moitos tanques e avións. Pero todo vai collendo ritmo. E o guerreiro tamén ruxe.
  - Son tan invencible! O máis chulo do mundo!
  E de novo a beleza está ao ataque.
  E dos seus dedos espidos, un chícharo sae voando. E trescentos nazis e unha ducia de tanques foron destrozados por unha poderosa explosión.
  Agustín, xogando cos músculos abdominais e sacudindo os seus peitos con pezones escarlatas, cantou:
  -Non te atreves a apoderarte da nosa terra!
  Svetlana Brancaneves tamén está á ofensiva. E non che dá tregua. Moza salvaxe terminadora.
  E corta aos inimigos e extermina aos nazis. E unha masa de combatentes marróns xa caera na cuneta e polas estradas, xunto con tanques e avións rotos.
  Os seis foron salvaxes. Foi unha batalla salvaxe.
  O neno de karate Oleg Rybachenko volve á acción. E avanza, axitando as dúas espadas. E o neno terminador leva o muíño. Os nazis mortos caen.
  Masa de cadáveres. Montañas enteiras de corpos sanguentos, unha morea de coches e avións destrozados.
  O neno inventor lembra unha estratexia salvaxe. Onde tamén se mesturaban cabalos e persoas.
  O asasino de nenos Oleg Rybachenko grita:
  - Ai da mente!
  E haberá toneladas de diñeiro!
  E Terminator Boy nun novo movemento. E os seus pés descalzos collerán algo e botaránllo.
  O neno xenio ruxiu:
  - Clase maxistral e Adidas!
  Resultou un espectáculo moi chulo. E cantos nazis foron asasinados? E mataron o maior número dos máis grandes loitadores marróns, xunto con tanques e avións.
  A nena descalza Margarita tamén está en batalla. Destrúe os exércitos de canela e aceiro e ruxe:
  - Gran rexemento de choque! Conducimos a todos ao cadaleito!
  E as súas espadas cortaron aos nazis. A masa de loitadores marróns xa se derrubou. E con eles tanques e avións.
  A nena rosmou:
  - ¡Estou aínda máis chulo ca unha pantera! Demostra que es o mellor!
  E un chícharo cun poderoso explosivo sairá voando do talón espido da nena.
  E golpeará o inimigo.
  E tomará e destruirá algúns dos inimigos, tanques e mesmo avións.
  E Natasha Korshunova ten autoridade. E golpea aos seus opoñentes e non defraudará a ninguén.
  Cantos nazis xa morreron xunto con tanques e avións.
  E os seus dentes son tan afiados. E os ollos son tan de zafiro. Esta rapaza é o principal verdugo. Aínda que todos os seus socios son verdugos!
  Natasha Korshunova grita:
  - Estou tolo! Haberá unha multa para ti! Non levará nin un rublo!
  E de novo a nena matará a moitos nazis con espadas.
  Zoya Angelskaya está en movemento e derrubou moitos guerreiros marróns.
  E os pés descalzos botan agullas. Cada agulla mata a varios nazis ou derriba un avión cun tanque. Estas rapazas son realmente fermosas.
  Agustín avanza e esmaga aos seus opoñentes. E ao mesmo tempo non se esquece de berrar:
  - Non podes escapar do cadaleito!
  E a nena collerá os seus dentes e páraos!
  E tal pelirroja... Os seus cabelos revolotean ao vento coma un estandarte proletario.
  E todo emana literalmente da ira.
  Svetlana Brancaneves en movemento. Aquí cortei moitos cranios e torretas de tanques. Unha guerreira que mostra os dentes.
  Mostra a lingua. E despois escupe dun tubo - derrubando avións. Entón el ouvea:
  - Estaredes mortos!
  E de novo, agullas mortais voan dos seus pés descalzos, golpeando infantería e avións.
  Oleg Rybachenko salta e salta.
  Un neno descalzo emite un montón de agullas, derruba tanques e canta:
  - Imos de camiñada, abre unha gran conta!
  O mozo guerreiro está no seu mellor momento.
  Xa ten bastantes anos, todo de aventuras con Natasha e compañía, pero parece un neno. Só moi forte e musculoso.
  Oleg Rybachenko cantou:
  - Aínda que o xogo non siga as regras, imos romper a fraternidade!
  E de novo, agullas mortais e rechamantes voaron dos seus pés descalzos. Tanto para avións como para tanques.
  Brillando os seus tacóns redondos e espidos, Margarita Korshunova cantou con deleite:
  - Nada é imposible! Creo que haberá un amencer de liberdade!
  A nena volveu lanzar unha fervenza letal de agullas contra os nazis e os seus tanques e avións, e continuou:
  - ¡A escuridade desaparecerá! As rosas de maio florecerán!
  E en canto a guerreira lanzou un chícharo cos dedos espidos dos pés, un milleiro de nazis voaron inmediatamente polo aire. Si, o exército do imperio marrón e infernal está a derreterse xusto ante os nosos ollos.
  Natasha Korshunova na batalla. Salta coma unha cobra. Explota os inimigos. E tantos nazis morren e chocan avións.
  A nena usábaas con espadas, grans de carbón e lanzas. E agullas.
  Ao mesmo tempo, ruxe:
  - Creo que a vitoria chegará!
  E a gloria dos rusos atopará!
  Os dedos descalzos lanzan novas agullas, atravesando aos adversarios.
  Zoya Angelskaya en movemento salvaxe. Avanzando contra os nazis. Picalos en anacos pequenos.
  A guerreira lanza agullas cos seus dedos espidos. Rompe aos opoñentes, xunto con tanques e avións, mentres ruge:
  - A nosa vitoria completa está preto!
  E dirixe un muíño salvaxe con espadas, varrendo tanques. Esta é realmente unha nena coma unha nena!
  Pero a cobra de Agustín pasou á ofensiva. Esta muller é un pesadelo para todos.
  E se se acende, significa que se acende.
  Despois a pelirroja tomarao e cantará:
  - Abrirei todas as caveiras! Son un gran soño!
  E agora as súas espadas están en acción e cortan carne e metal con duraluminio dos avións.
  Svetlana Brancaneves tamén pasa á ofensiva. Esta rapaza non ten inhibicións. En canto é cortado, unha masa de cadáveres espállase, e avións e tanques están por aí.
  O terminador loiro ruxe:
  - Que ben será! Que bo será - xa o sei!
  E entón un chícharo asasina voa dela.
  O neno Oleg, descalzo, guapo e musculoso, volve lanzarse a través de centos de nazis como un meteoro e escapa. E collerá unha bomba e tíraa.
  É de tamaño pequeno, pero é mortal...
  Como unha masa de avións no ceo se romperá en pequenos anacos.
  O neno de Terminator berrou:
  - A xuventude tormentosa das máquinas asustadas!
  A nena descalza Margarita volverá facelo na batalla.
  E reducirá moitos loitadores marróns. E corta grandes claros entre tanques e avións.
  A nena berra:
  - A lambada é o noso baile na area!
  E golpeará con renovado vigor.
  Natasha Korshunova está aínda máis furiosa á ofensiva. Así é como golea aos nazis. Non é moi doado para eles resistirse a tales nenas.
  Natasha Korshunova tomouno e cantou:
  - A miña patada descalza é cegadora!
  Correr no lugar é xeralmente conciliador!
  E a guerreira desatou tal fervenza de golpes sobre os seus adversarios.
  E lanza discos cos pés nus.
  Aquí corría o muíño. A masa de xefes do exército marrón rolou, e os tanques ardían, os avións ardeban.
  Ela é unha beleza loitadora. Golpeándose cunha armada tan marrón.
  Zoya Angelskaya está en movemento, esmagando a todos. E as súas espadas son como tesoiras da morte.
  A rapaza é simplemente encantadora. E os seus pés nus botan agullas moi velenosas.
  Golpear aos opoñentes. Perforan a gorxa e fan cadaleitos, fan explotar tanques e avións.
  Zoya Angelskaya colleuno, sacudiu os pezones escarlatas dos seus peitos cheos e chirriou:
  - Se non hai auga na billa...
  Natasha Korshunova gritou encantada:
  -Entón é culpa túa!
  E cos seus dedos espidos lanza algo que mata a fondo. Esta é verdadeiramente unha rapaza de nenas.
  E unha espada voaba das súas pernas espidas. E afectará a moitos loitadores, cortando as torres dos tanques.
  Agustín descalzo en movemento. Rápido e único na súa beleza.
  Que cabelo brillante ten. Ondean coma unha pancarta proletaria. Esta rapaza é unha auténtica raposa.
  E corta aos seus opoñentes, coma se nacese con espadas nas mans.
  Pelirroja, maldita besta! Entrei en batalla coa miña usando luz natural, sen pintura.
  Agustín colleuno e asubiou:
  - Será unha cabeza de touro - os loitadores non perderán a cabeza!
  E así ela volveu esmagar a moitos loitadores.
  O neno Terminator Oleg Rybachenko murmurou:
  - Só o que necesitas! Que rapaza!
  Margarita Korshunova, lanzando un puñal co pé descalzo, rompendo a torre do tanque, confirmou:
  - Nena grande e chula!
  Agustín concordou con isto:
  - Son un guerreiro que morderá a calquera!
  E de novo, cos seus dedos espidos, lanzará un asasino, derrubando avións.
  Natasha Korshunova non é inferior aos seus opoñentes na batalla. Non é unha nena, senón para acabar cunha bruxa así entre as chamas. E os nazis están pasando mal: caen avións e tanques.
  E berros:
  - Que ceo azul!
  Agustín, soltando a folla co pé descalzo, cortando a torreta do tanque, confirmou:
  - Non somos partidarios do roubo!
  Svetlana Brancaneves, cortando aos inimigos e derrubando avións, tuiteou:
  - Non fai falla un coitelo para matar a un parvo...
  Zoya Angelskaya chirriou, lanzando agullas cos pés descalzos e derrubando tanques e avións coas súas pernas bronceadas:
  - Vai mentirlle coma un tolo!
  Natasha Korshunova, derrubando aos nazis, engadiu:
  - E faino con el por un centavo!
  E os guerreiros tomarano e saltarán. Son tan sanguentos e frescos. En xeral, hai moita emoción neles.
  Un neno case espido, guapo e musculoso que só levaba pantalóns curtos, Oleg Rybachenko, parece moi elegante na batalla.
  Unha nena fermosa, Margarita, lanzou cos seus dedos espidos un anaco de antimateria e cantou:
  - O golpe é forte, pero o tipo está interesado...
  O neno xenio lanzou co pé algo así como unha hélice de helicóptero. Corteille un par de centos de cabezas dos nazis e dos tanques, e chirriei:
  - Moi deportivo!
  E ambos -un neno e unha nena- en plena calada.
  O neno terminador Oleg, cortando os soldados marróns, borbullou:
  - E haberá unha gran vitoria para nós!
  Margarita asubiou en resposta:
  -Matamos a todos - cos pés descalzos!
  A moza é realmente unha terminadora tan activa.
  Natasha Korshunova cantou no ataque:
  - Nunha guerra santa!
  E o guerreiro lanzou un disco boomerang afiado. Voou en arco, cortando moitos nazis e torres de tanques.
  Zoya Angelskaya engadiu, continuando co exterminio:
  - Será a nosa vitoria!
  E agullas novas voaron dos seus pés descalzos. E golpearon moitos cazas e avións.
  A rapaza loura dixo:
  - Imos xaque mate ao inimigo!
  E amosou a súa lingua.
  Agustín descalzo e ardente, axitando as pernas e lanzando esvásticas con bordos afiados, gorgoteaba:
  - Bandeira imperial adiante!
  Svetlana Brancaneves, lanzando unha bola de hiperplasma co seu talón espido, confirmou facilmente:
  - Gloria aos heroes caídos!
  E as nenas gritaron ao unísono, esmagando aos nazis:
  - Ninguén nos vai parar!
  E agora os discos voan dos pés descalzos dos guerreiros. A carne está rasgada e as torretas de tanques e as colas de avións son demolidas.
  E outra vez o ouveo:
  - Ninguén nos vai derrotar!
  Natasha Korshunova voou no aire. Ela destrozou os seus opoñentes e os voitres alados, e emitiu:
  - ¡Somos lobas, asando o inimigo!
  E dos seus dedos espidos sairá voando un disco moi mortal.
  A nena ata se retorce de éxtase.
  E entón murmura:
  - Os nosos tacóns adoran o lume!
  Si, as mozas son moi sexys.
  Oleg Rybachenko, un neno guapo e musculoso con pantalóns curtos, borbullou:
  - ¡Ai, é cedo, os gardas estánme a dar unha labazada nos cornos!
  E fixo un ollo aos guerreiros. Rin e mostran os dentes en resposta.
  Natasha Korshunova derrubou aos nazis e berrou:
  - Non hai alegría no noso mundo sen loita!
  O neno terminador, co seu talón espido, redondo e infantil, cedendo ao púlsar e esnaquizando aos fascistas, obxecta:
  - Ás veces mesmo loitar non é divertido!
  Natasha Korshunova estivo de acordo:
  - Se non tes forzas, entón si...
  Pero os guerreiros sempre estamos sans!
  A rapaza lanzou agullas ao inimigo cos seus dedos espidos, fixo explotar unha masa de tanques con avións e cantou:
  - Un soldado sempre está sa,
  E listo para a fazaña!
  Despois de que Svetlana Brancaneves volveu cortar contra os inimigos, demolendo as torres dos tanques e as colas dos avións.
  Zoya Angelskaya é un roubo moi rápido. Ela lanzou un barril enteiro contra os nazis. E destrozou un par de miles cunha explosión.
  Entón ela chirriou:
  - Non pares, os nosos tacóns brillan!
  E a rapaza está en roupa de combate!
  Agustín tampouco é débil na batalla. Así é como golea aos nazis. Coma se estivese a tirar dunha gavilla con cadeas.
  E cortando aos adversarios, canta:
  - Coidado, estará ben
  Haberá empanada no outono!
  O demo pelirrojo realmente ara na batalla, como un gato na caixa. E como arden os tanques e arden os avións.
  E velaí como loita a moza descalza cunha túnica, Margarita Korshunova. E os nazis obtéñeno dela.
  E se bate, pega.
  Del saen salpicaduras sanguentas.
  Natasha Korshunova comentou con dureza cando os salpicaduras de metal voaban dos seus pés descalzos, derretindo as caveiras e as torretas dos tanques:
  - Gloria a Rusia, moita gloria!
  Os tanques corren cara adiante...
  Divisións en camisas vermellas -
  Saúdos ao pobo ruso!
  Así que as nenas enfrontáronse aos nazis. Así, córtanse e trituran. Non guerreiros, senón panteras que se libraron das súas cadeas.
  O neno duro Oleg Rybachenko está na batalla e ataca aos nazis. Gáteos sen piedade, corta os tanques e grita:
  - ¡Somos coma touros!
  Margarita Korshunova, esmagando o exército marrón e cortando os tanques e as colas dos avións, colleu:
  - ¡Somos coma touros!
  Natasha Korshunova colleuno e berrou, cortando os soldados marróns xunto cos tanques:
  - Non podes mentir!
  Zoya Angelskaya estaba destrozando aos nazis e chirriou:
  - Non, non a man!
  E tamén collerá e soltará a estrela co pé descalzo e acabará con moitos fascistas.
  Natasha Korshunova colleu, soltou, un raio do pezón escarlata e berrou:
  - A nosa televisión arde!
  E unha morea de agullas voa da súa perna núa.
  Zoya Angelskaya, tamén a demolidora dos nazis e dos seus tanques e avións, chirriu:
  - A nosa amizade é monolítica!
  E de novo lánzase con tanta forza que os círculos se difuminan en todas as direccións. Esta rapaza é pura destrución dos adversarios.
  A nena, cos seus dedos espidos, collerá e lanzará tres bumerangs. E isto provocou aínda máis cadáveres.
  Despois diso, a beleza emitirá:
  - Non lle daremos piedade ao inimigo! Haberá un cadáver!
  E de novo o asasino voa do talón espido.
  Agustín Vermello tamén comentou con bastante lóxica:
  - Non só un cadáver, senón moitos!
  Despois diso, a nena colleuno e andou descalza polas pozas ensanguentadas. E matou a moitos nazis.
  E como ruxe:
  - Masa de asasinatos!
  E despois golpea coa cabeza ao xeneral de Hitler. Romperalle o cranio e daralle:
  - Banzai! Irás ao ceo!
  Svetlana Brancaneves está moi furiosa na ofensiva, especialmente derrubando tanques, e tamén os avións, chirridos:
  - Non haberá piedade para ti!
  E unha ducia de agullas saen voando dos seus dedos espidos. Mentres ela atravesa a todos, os avións colapsan. E o guerreiro realmente intenta destrozar e matar.
  Un neno musculoso e esculpido en pantalóns curtos, Oleg Rybachenko, derrubando corvos co seu asubío, chirri:
  - Bonito martelo!
  E o neno tamén lanza co pé descalzo unha estrela tan chula en forma de esvástica. Un híbrido intrincado.
  E a masa de nazis colapsou.
  Oleg Rybachenko ruxiu:
  - Banzai!
  E o neno está de novo no ataque salvaxe. Non, o poder simplemente está a ferver nel, e os volcáns están gorgoteando!
  Magnífica Margarita en movemento. Abrirá os estómagos de todos.
  A nena botará cincuenta agullas á vez co pé. E moitos tipos diferentes de inimigos foron mortos, tanques e avións foron eliminados.
  Brillando os seus tacóns espidos, Margarita Korshunova cantou en termos de alegría:
  - Un dous! A pena non é un problema!
  Nunca debes desanimarte!
  Manteña o nariz e o rabo altos.
  Saiba que un verdadeiro amigo sempre está contigo!
  Esta é unha empresa tan agresiva. A nena dará un golpe e berrará:
  - O presidente do dragón converterase nun cadáver!
  Natasha Korshunova é só unha especie de terminador na batalla. E ela ruxiu:
  - Banzai! Conseguilo rapidamente! E o ditador rematou!
  E unha granada voou do seu pé descalzo. E golpea aos nazis coma un cravo. E destruirá unha masa de mastodontes e máquinas aladas e infernais.
  Que guerreiro! Para todos os guerreiros - guerreiro!
  Zoya Angelskaya tamén está á ofensiva. Unha cadela tan furiosa.
  E ela colleuno e borbullou:
  - O noso Pai é o propio Deus Branco!
  E pegará aos nazis cun triplo muíño!
  E a pelirroja, brillando cos seus tacóns espidos e os pezones rubí dos peitos de Agustín, ruxiu en resposta:
  - E meu Deus é negro!
  De feito, a pelirroja é a propia encarnación do engano e da mezquindade. Para os inimigos, claro. E para os seus amigos é unha querida.
  E como o collerá e o botará cos dedos espidos. E había moitos guerreiros do imperio marrón, así como os seus tanques e avións.
  A pelirroja gritou:
  - ¡Rusia e o Deus negro están detrás de nós!
  Un guerreiro cun potencial de combate moi grande. Non, é mellor non meterse nun destes. Como as torres dos tanques, as ás dos avións fascistas quítanse.
  Agustín, esmagando aos seus opoñentes, asubiou:
  - Moeremos todos os traidores en pó!
  E fai un ollo aos seus compañeiros. Si, esta rapaza ardente non é exactamente algo que poida dar paz. Salvo a paz da morte!
  Svetlana Brancaneves, a trituradora dos inimigos, emitiu:
  - ¡Matámoste cunha cola!
  Red Augustine confirmou:
  - ¡Mataremos a todos!
  E das súas pernas espidas e ciceladas, volve voar o agasallo da aniquilación total! E tantos tanques e avións explotaron en pequenas virutas á vez.
  E entón a nena golpea cun raio coma dun pezón escarlata.
  Enviando agasallos da morte cos seus tacóns espidos, Oleg Rybachenko cantou en resposta:
  - Será un completo banzai!
  Agostiño, destrozando os nazis coas súas mans espidas, picándoos con espadas e lanzando agullas cos seus dedos espidos, destruíndo tanques e avións á vez, dixo:
  - En resumo! En resumo!
  Natasha Korshunova, destruíndo os guerreiros marróns, xunto con tanques e avións, chirriu:
  - En resumo - banzai!
  E imos cortar aos teus opoñentes con ferocidade salvaxe.
  Un neno descalzo e guapo con pantalóns curtos, Oleg Rybachenko, separando aos seus opoñentes, dixo:
  - Este gambito non é chinés,
  E créame, o debut é tailandés!
  E de novo un disco afiado e cortante de metal voou do pé descalzo do neno. Cortou tanto as torretas dos tanques como as colas dos avións.
  A loitadora nena que esmagaba metales Margarita, cortando os guerreiros do imperio marrón e a armadura dos tanques, cantou:
  - E a quen atoparemos na batalla?
  E a quen atoparemos na batalla...
  Non imos bromear con iso -
  ¡Destrozarémoste!
  ¡Destrozarémoste!
  Traballaron ben cos nazis entón...
  Así que Hitler e o seu equipo caeron de xeonllos diante das nenas e dos nenos.
  Natasha Korshunova ante todo obrigou ao número un nazi a bicarlle os pés descalzos.
  Entón Hitler e todos os que o rodeaban bicaron as plantas e os tacóns espidos doutras nenas. E lambábanse os talóns coa lingua. E un rapaz loiro moi guapo, Oleg Rybachenko, foi bicado polos pés descalzos dunha nena.
  Despois, moi satisfeita coa humillación dos parasitos masculinos, Natasha ordenou:
  - Agora, antes de matarvos a todos, asinade a orde para a rendición completa e incondicional do Terceiro Reich á Unión Soviética!
  Está ben todo o que ben acaba. O Terceiro Reich capitulou e a poderosa Wehrmacht foi desarmada. Hitler e o seu equipo foron ao calabozo de Beria.
  O xuízo foi rápido, pero xusto. O 22 de xuño de 1959, Hitler foi aforcado xusto na Praza Vermella!
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список
Сайт - "Художники" .. || .. Доска об'явлений "Книги"