Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Avaruus Neuvostoliitto ja Vampyyrit

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    1900-luvun lopussa Sirius-tähden neljännellä planeetalla sijaitsee pioneerileiri "Burevestnik". Neuvostoliitosta tuli tähtiimperiumi, ja siihen rakennettiin kommunismi. Ihmiskunta leviää ympäri galaksia. Ja vielä enemmän, vampyyrien ilmestyminen tulevaisuuden teknisesti edistyneelle leirille on odottamaton. Tämän takana, kuten kävi ilmi, on sivilisaatio, joka kilpailee toisen galaksin ihmiskunnan kanssa. Valerka, Leva, Slava ja Marinka - Neuvostoliiton galaktisen aikakauden pioneereja, tulevat vampyyreiksi ja kokevat ennennäkemättömiä, kirkkaita ja jännittäviä seikkailuja.

  AVARUUS Neuvostoliitto ja VAMPYYRIT
  HUOMAUTUS
  1900-luvun lopussa Sirius-tähden neljännellä planeetalla sijaitsee pioneerileiri "Burevestnik". Neuvostoliitosta tuli tähtiimperiumi, ja siihen rakennettiin kommunismi. Ihmiskunta leviää ympäri galaksia. Ja vielä enemmän, vampyyrien ilmestyminen tulevaisuuden teknisesti edistyneelle leirille on odottamaton. Tämän takana, kuten kävi ilmi, on sivilisaatio, joka kilpailee toisen galaksin ihmiskunnan kanssa. Valerka, Leva, Slava ja Marinka - Neuvostoliiton galaktisen aikakauden pioneereja, tulevat vampyyreiksi ja kokevat ennennäkemättömiä, kirkkaita ja jännittäviä seikkailuja.
  PROLOGI
  Valerka Lagunov kilpaili Burevestnikin lähellä sijaitsevan puiston pintaa peittävien oranssien palmujen ja violettien saniaisten yli. Poika lensi kuin legendaarinen Peter Pan. Hänellä oli yllään vain lyhyet, värillisistä kivistä kimaltelevat shortsit, eikä lentäviä laitteita näkynyt. Pojilla paljas, lihaksikas kaula, punainen solmio loisti rubiineista. Hän hymyili helmiäisten hampaiden kimalteleen valtavaa violettitähteä Siriusta vastaan. Nuoren leninistin vartalo oli vuorattu kohokuvioiduilla laatoilla ja erittäin kauniilla lihaksilla.
  Se oli erittäin kuuma maallisten standardien mukaan. Täällä on niin voimakas paikallinen aurinko, joka antaa paljon enemmän lämpöä, ultraviolettisäteilyä ja muuta säteilyä. Valerka oli ruskettunut mustaksi, mutta hänen hiuksensa päinvastoin vaaleat, kuin ylikypsä vehnä, samoin kuin hänen kulmakarvansa.
  Poika lensi tehden nyt silmukkaa, ja nyt kierteli puiden lähellä, jotka näyttivät kitaralta, jossa moniväriset kielet työntyivät esiin maasta.
  Sitten hän ryntäsi keltaisella pilkullisen helakanpunaisen kukan ohi. Tämä lihansyöjä kasviston edustaja napsautti terälehtiään ja melkein tarttui pojan paljaaseen pyöreään kantapäähän.
  Poika teki nenän ihmissyöjälle kukkalle ja sirutti:
  - Sankarit jahtaavat! Muukalainen on murtautunut sisään, eikä tule kiinni!
  Leva ilmestyi lähelle. Hän on myös lihaksikas, ruskettunut lyhyisiin, kiiltäviin shortseihin, mutta hänellä on kuparinpunaiset hiukset. Komea poika, mutta 2300-luvun loppuun mennessä ihmiskunnassa ei ollut enää rumia ihmisiä. Leva ryntäsi hyvän tankin kokoisen kilpikonnan ja timanttikuoren ohi. Poika raapi häntä paljain pohjin arvokkaan pinnoitteen reunoja pitkin ja lauloi:
  - Et ole säälittävä hyönteinen, vaan kilpikonna timanteissa!
  Punainen solmio erottui hänen suklaan ihoa vasten. Ainoastaan paljasjalkaisen pojan kantapäät olivat vaaleanpunaiset ja kämmenet vaaleanpunaiset, mutta hän oli melkein papualainen.
  Hän vilkutti Valerkalle ja napsautti vasemman kätensä sormia. Hologrammi jättiläismäisestä leijona-rotta hybridistä ilmestyi. Ja sitä seurasi kuurottava pauhu.
  Parvi paikallisia purppuraisia ja vihreitä apinoita, joilla kullakin on neljä häntää, sekä lauma kirahvihybridejä, joilla on sudenkorennon siivet, ryntäsivät sellaisen, vaikkakin virtuaalisen hirviön peloissaan.
  Kuului naurua. Tyttö lyhyessä hameessa ja ohut kangasnauha rinnassa huusi:
  - Älkää olko kiusaaja, kaverit! Pulsaroinnin vastainen terrorisoi eläimiä.
  Kolmas poika, jolla oli siniset, kiharat hiukset, ilmestyi.
  Hymyillen hän sanoi:
  - Kaikki tulee olemaan kvasaaria , Marinka! Pidämme vain hauskaa!
  Tyttö napsautti varpaitaan paljaalla, pienellä, ruskettuneella jalallaan, mutta vaaleanpunaisella pohjalla. Hologrammi suuresta, purjehtivasta taistelulaivasta, jossa oli monia aseita ja jossa oli raidallisiin univormuihin pukeutuneita poikia, välähti. Nuoret merimiehet hymyilivät ja heidän saappaansa kimalsivat kiillotusta.
  Risteilyaluksen purjeet koristeltiin upeilla kuvioilla, joihin kuului kukkia, vuoria ja kauniita tyttöjä. Ja sitten, todellakin, kolkuttaen dandy-saappaillaan, jotka oli koristeltu timanteilla koristeltuilla kannuilla, ilmestyi upea tyttökapteeni pukeutuneessa hatussa, jonka höyhen peitti tähdinä kimaltelevia jalokiviä. Hän riisui päähineensä paljastaen hiukset lehtikullan värisiksi. Hän kumarsi tytölle ja huusi:
  - Mitä haluat, prinsessani?
  Slavka, se oli sinisäkäisen pojan nimi, nauroi ja vastasi:
  - Prinsessa! Tiedätkö, että Leninin ja voittoisan kommunismin maassa kuka tahansa punaisessa solmiossa oleva poika nauttii suuremmasta kunniasta ja kunnioituksesta kuin innokkain tsaari ja suuri keisari!
  Marinka kikatti, hologrammi katosi heti ja vastasi, tai pikemminkin lauloi:
  Myrskyjen läpi paistoi meille vapauden aurinko,
  Ja suuri Lenin valaisi polkumme...
  Hän nosti kansan oikeudenmukaisen asian eteen,
  Iljits inspiroi avaruutta valloittamaan maailmankaikkeuden!
  . LUKU nro 1
  Neuvostoliitto ei romahtanut eikä hajonnut. Päinvastoin, kommunismi on voittanut kaikkialla maailmassa. Ja Neuvostoliitto jatkoi laajentumistaan, kunnes siitä tuli viimeinen tasavalta planeetalla Maa. Sen jälkeen jakautuneen maailman aikakausi päättyi ja suuren luomisen ja kosmisen laajentumisen aika alkoi.
  Ihmiskunta alkoi kehittyä ja kukoistaa. Sodat, nälänhädät, epidemiat katosivat, lääketieteestä tuli lähes kaikkivaltias. Ihmisten genetiikkaa oli mahdollista parantaa, ja ihmiskunnan kauhein paha - ikääntyminen - voitettiin. Ihmisistä tuli ikuisesti nuoria ja kauniita. Myös materiaaliongelmat ratkaistiin . Rahat katosivat ja jokainen sai saada tarpeidensa mukaan.
  Ihmiset asettuivat ympäri galaksia. Tähtiä ja planeettoja on kuitenkin paljon. Aiemmin ennennäkemättömiä energialähteitä löydettiin. Termokvarkkifuusio on kaksi miljoonaa kertaa vahvempi kuin lämpöydinfuusio, ja termopreonifuusio on neljä biljoonaa kertaa vahvempi kuin vetyytimien fuusioprosessi.
  Tietotekniikka on kehittynyt, Hypernet ja virtuaalinen ultramatriisi . Elämästä on tullut paljon parempaa ja hauskempaa.
  Naiset jopa säästyivät tarpeelta synnyttää ja synnyttää lapsia. Ja seurauksena kaikista ihmisistä tuli poikkeuksetta ihanteellisen kauniita ja upeilla hahmoilla. Ja reilun sukupuolen edustajia on nyt useita kertoja enemmän kuin vahvoja edustajia. Ja kuinka upea ja upea maailma on tullut, jossa suurin osa on ikuisesti nuoria ja ehdottoman kauniita tyttöjä.
  Ja tämä oli jo todellinen paratiisi! Ja vahvemman sukupuolen edustajat ovat aivan kuin Apollo, vaikka yksilölliset erot ovat säilyneet. Neuvostoliiton avaruusimperiumin rodut ja kansallisuudet sekoittuivat yhä enemmän, mikä teki ihmisistä entistä kauniimpia ja täydellisempiä.
  Kommunismin paratiisi ja kaikki merkittävät ongelmat näyttivät olevan jo ratkaistu.
  Avaruutta tutkiessaan ihmiset eivät ole vielä kohdanneet ainuttakaan enemmän tai vähemmän kehittynyttä sivilisaatiota galaksissaan. Ja se olisi voinut olla parasta.
  Koska minun ei tarvinnut taistella kenenkään kanssa. Vaikka siellä oli monia planeettoja täynnä kasvistoa ja eläimistöä. Esimerkiksi Siriuksella oli seitsemän planeettaa, joilla oli biologista elämää. Totta, ilman sivilisaatiota. Ja kehittyneimmät eläimet osoittautuivat kentaureiksi viidenneltä planeetalta. Mutta heillä ei myöskään ollut vielä työkaluja, ja he ottivat mailoja ja mailoja vain, jos heidän oli aloitettava välienselvittely. Totta, kentaurilla oli simpanssien tasoinen älykkyys ja he pystyivät puhumaan ihmispuhetta. Mitä apinat eivät voi tehdä ilman geneettistä muuntelua.
  Neljännellä planeetalla, joka oli erittäin kuuma ja jonka keskilämpötila oli kuusikymmentäviisi celsiusastetta, elämänmuodot olivat primitiivisiä, vaikka jotkut linnut voitiin opettaa puhumaan. Sekä kasvisto että eläimistö ovat rikkaita. Tänne perustettiin pioneerileirejä, ja lapset lensivät mielellään tänne.
  Kolmas planeetta oli vielä kuumempi, mutta myös runsaasti paikallista elämää. Ja kaksi ensimmäistä ovat liian lähellä Siriusta, kaikki vesi haihtui niiden päälle, eikä proteiinimuotoja voi enää olla olemassa. Viides planeetta oli viileämpi, mutta silti kuumempi kuin Maa 1900-luvulla. Ja kuudennen keskilämpötila oli pari astetta alhaisempi kuin maan päällä, kun sen ilmastoa ei ollut vielä säädelty.
  Seitsemäs planeetta oli hieman lämpimämpi kuin Mars, mutta sillä oli myös elämää, vaikkakin harvemmin. Jäljellä olevilla planeetoilla ei enää ollut luonnollista elämää yksinkertaisimpia bakteereja lukuun ottamatta. Mutta mineraaleja on paljon ja paljon muuta.
  Sirius on täynnä planeettoja - jopa kaksitoista, ja se on hienoa . Muut tähdet eivät ole niin anteliaita tämän lahjan kanssa. Lisäksi galaksin keskustassa, jossa on liikaa tähtiä, planeetoilla tapahtuu jatkuvasti kataklysmiä ja maanjäristyksiä lähestyvien ja väistyvien tähtien liikkeiden vuoksi.
  Totta, ihmiset ovat jo yrittäneet luoda planeettoja keinotekoisesti tähtihiukkasista. Asumiskelpoisen alueen pulaa ei siis ollut.
  Muinaisen Egyptin kehitystasolla oli pari sivilisaatiota ja samanlaisia ihmisiä, jotka erosivat vain korviensa muodossa. He olivat kuin ilvekset. Molemmat sivilisaatiot ovat paljon muinaisempia kuin ihmisten, mutta ovat pysähtyneet kehityksessään.
  Ja mikä mielenkiintoista on, että paikallisen tulvan ihmiset saattoivat elää jopa viisisataa vuotta eivätkä käytännössä vanhentuneet, eivätkä miehet edes kasvattaneet viiksiä ja partaa, ja he pysyivät teini-ikäisenä. Ihmiset itse kutsuivat näitä tonttuja. Kyllä, he ovat erittäin kauniita, sileäihoisia, viljeltyjä, iloisia, kevytmielisiä ja lapsellisia. Tyypillisiä tonttuja saduista ainutlaatuisen genetiikan antamilla ikuisella nuoruudella, mutta myös mielessä lapsuuden tilassa ja teknologia pysyi varhaisen antiikin tasolla. Haltioilla ei ollut edes katapultteja tai ballistoja, mutta vaunut säilyivät täydellisyyden huipulla.
  Samaan aikaan he rakastivat pyramidien rakentamista ja uskoivat tuonpuoleiseen. Muuten, tulevaisuuden tiede on osoittanut, että jotain todella tulee ulos ihmisestä fyysisen kuoleman jälkeen, ja tämä voi olla persoonallisuus ja muisti sekä hypereetterikomponentti . Joten tieteellä oli nyt kaksi päätehtävää. Luo tähtialuksia, jotka pystyvät lentämään galaksin ulkopuolella, ja opi herättämään henkiin kauan kuolleita ihmisiä. Ja ennen kaikkea Lenin, joka galaktisessa Neuvostoliitossa oli kuin aina elävä Jumala!
  Jopa uusi lähtölaskenta avattiin Vladimir Iljitšin syntymäpäivästä ! Ja se oli siistiä.
  Ihmiset olivat huolestuneita siitä, että viereisessä galaksissa oli ilmeinen, teknisesti erittäin edistynyt sivilisaatio, joka ei ollut vielä ottanut yhteyttä ihmiskuntaan. Mutta hän ei myöskään osoittanut aggressiivisuutta.
  Ja niin ihmiset löysivät ikuisen nuoruuden, kehon solut pystyivät jakautumaan loputtomiin, mikä tarkoittaa ... Vain taivas, vain tuuli, vain ilo edessä! Ja ihmiskunnalla ei ole aikaa kiirehtiä!
  Valerka Lagunov ja Leshka Slavkan ja Marinkan kanssa ovat vasta 12-vuotiaita. Joten heillä ei ole lainkaan huolia tai ongelmia. He ovat nyt lomalla, joka kestää kuusi kuukautta, ja lapsilla on tänä aikana vain hauskaa ja iloa.
  Nyt he luovat hologrammeja napsauttamalla sormiaan ja varpaitaan. Ja he hyppäävät villisti. Saatat ajatella, että hahmot ovat täysin elossa.
  Esimerkiksi King Kong apina ja Tyrannosaurus rex taistelivat. Ja taistelu ja aggressiivinen hauskanpito kulkivat heidän kanssaan. He kirjaimellisesti repivät toisensa erilleen.
  Marinka vinkaisi ja sammutti sen:
  - Ei! Se on julmaa ja siellä on verta. Joten, sinun on hyväksyttävä, se on mahdotonta!
  Leshka pudisti punaista päätään hyväksyvästi:
  - Joo! Todellakin, tämä on liian julmaa!
  Ja poika napsautti paljaita varpaitaan. Esiin ilmestyi kuva kauniisti maalatusta kakusta, jossa oli ruusuja ja muita eksoottisia kermakukkia sekä helmijoutsenia ja kultaisia kaloja hopeaeväillä. Kuinka koskettavalta se todella näytti.
  Poika tulevaisuudesta huomautti:
  - Se on hienoa , eikö olekin?
  Valerka vastasi hymyillen:
  - Hieman lapsellista, mutta kaiken kaikkiaan ei huono!
  Slavka twiittasi:
  Kakun syöminen ei ole pahasta, tarpeetonta sanoa,
  Mutta vielä parempi , juo teetä hunajalla!
  Ja sinisetukkainen poika nauroi.
  Lapset olivat iloisia ja halusivat uutta viihdettä ja elämyksiä.
  Slavka otti sen ja pyöri suurella nopeudella leikkaaen silmukoita. Poikien sisällä oli pieniä nanobotteja , joiden ansiosta he pystyivät lentämään erittäin hyvin. Lisäksi kaverit olivat melkein alasti. Mutta heidän punaiset siteensä suoritti useita tehtäviä samanaikaisesti.
  Mukaan lukien esimerkiksi tietokonekuvien tarjoaminen ja yhteydenpito Hypernetiin .
  Slavka löysi itsensä meduusan ja pythonin hybridin vierestä. Ja hän kirjaimellisesti kehräsi köyhää eläintä. Jopa lämpötila nousi entisestään.
  Lentävä poika lauloi:
  Kuinka me taistelimme
  Eikä pelkää kuolemaa...
  Näin sinä ja minä elämme tästä lähtien,
  Ja tähtien korkeuksissa,
  Ja vuoren hiljaisuus...
  Meren aalto ja kova tuli,
  Ja raivoisa ja raivoisa tuli !
  Levka pyörähti ympäriinsä vastauksena, myös uskomattomalla nopeudella, ja sirutti:
  Avaruudessa on monia erilaisia ovia,
  Paha hyperplasma raivoaa...
  Mustassa tilassa on halkeamia,
  Mutta nyt ihmiset ovat vahvoja jumalia!
  Valerka rypisti kulmiaan ja huomautti:
  - Hyperplasma on voimaa! Monet prosessit perustuvat siihen.
  Marinka lisäsi raivoissaan:
  - Aivan kuten hypervirralla !
  Ja tyttö otti ja vapautti holografisen pulsarin paljain varpaillaan. Ja valtava taistelulaiva ilmestyi kansilla ja savupiipuilla
  Levka huomautti:
  - Tämä on retroa - 1900-luvun alkua!
  Slavka napsautti myös varpaitaan, ja sitten hänen kyljelleen ilmestyi armadillo kiiltävällä, kullatulla haarniskalla.
  Poika siristi:
  - Tapellaan!
  Valerka vinkui myös. Mutta hän keksi paljon viileämmän, nykyaikaisemman ja hienostuneemman laivan.
  Pioneer Boy huomautti:
  - Jos aiot taistella, tee se musiikin kanssa!
  Levko toisti myös oman dreadnoughttinsa ja puhui:
  - Ei, taistelemme hyperkvasaarimusiikin kanssa!
  Ja kaikki neljä alusta avasivat virtuaalisen tulen toisiaan vastaan. Niin paljon, että se oli kuurottavaa.
  Lapset taputtivat käsiään ja jalkojaan, kiersivät ympäriinsä ja lauloivat yhdessä tunteella hampaat paljastaen:
  Olemme suuren aikakauden kosmoksen lapsia,
  Kirkas kommunismi on jo rakennettu...
  Ihmisten asiat , usko minua, eivät ole ollenkaan huonoja,
  Kiirutetaan ylös emmekä hetkeksikään alas!
  
  Me pioneerit sylkemme ulos hyperplasman,
  Supertietokone meidän solmiossa...
  Ja lasten robotit tottelevat käskyjä,
  Pystyy tekemään ultran tähän aikaan!
  
  Me, pioneerit, olemme erittäin, tiedämme, usko minua, reippaita,
  Lensimme galaksien reunoihin...
  Ja vieläkin jalkamme ovat täysin paljaat ,
  Ne pystyvät lyömään muutakin kuin vain varpusia!
  
  Kaikki tulee olemaan niin täydellistä ja kvasaaria ,
  Jotain mitä ei yksinkertaisesti löydy universumista...
  Teemme sen, usko minua, niin pulsarisesti ,
  Pojat ja minä olemme matkalla!
  
  Neuvostoliitto on nyt valtava, miljoonia
  Sisältää tähdet ja iloiset planeetat...
  Takanamme on legioona kommunisteja,
  Emme tunne kärsimystä ja vaivoja!
  
  Pystymme luomaan minkä tahansa ihmeen,
  Ja anna teoplasminen pulsari sormestasi...
  Kaukaisessa menneisyydessä kaikki jumalat ja paha Juudas,
  Ja nyt meillä on Jumalan lahja!
  
  Olkoon pioneereja uudessa maailmassa,
  Kauniissa vartalossa, täynnä rakkautta...
  Rakennamme kommunismia mille tahansa planeetalle,
  Ja painajaisen nollat eivät toimi!
  
  Vladimir Iljitš antaa meille inspiraatiota,
  Ja laulamme satakielen laulua ...
  Tartut onnelliseen hetkeen,
  Ja ihminen ei voi kuolla!
  
  Ja usko minua, nyt kvasaarit ovat meidän,
  Kaikkialla maailmankaikkeudessa on punaista kommunismia...
  pahuuteen ja painajaisiin ,
  Näytämme edelläkävijän altruismia!
  
  Tässä tähtialukset ryntäävät reippaasti taivaalle,
  Ne ovat kylmempiä kuin ydinohjukset...
  Ja lapset, tiedättehän, plasmavalolentäjät ,
  He voivat kestää parketin kiillotuksen kanssa!
  
  Kun lepäämme planeetalla,
  Ja Sirius on rakas tähtemme...
  Neuvostoliitto on valoisa paratiisi kaikille,
  Ja Lenin säteilee ikuisesti!
  Lapset lauloivat suurella tunteella ja innolla. Ja heidän äänensä ovat niin soivia ja värikkäitä, kuin kellojen soitto.
  Ja virtuaalisen taistelun taistelulaivat jatkavat toistensa suihkuttamista kuorilla.
  Kauniit tytöt raidallisissa bikineissä kiipeilevät kansilla. He ovat ruskettuneita ja paljain jaloin. Ja heidän hiuksensa kimaltelevat kuin lehtikulta, platina, hopea, safiiri, rubiini, smaragdi. Tytöt itse ovat erittäin kauniita, kun he juoksevat soturien pronssisen ihon alla, lihaspallot pyörivät.
  Marinka naurahti ja totesi:
  - Nämä tytöt ovat aivan mahtavia!
  Valerka huomautti:
  - Kyllä, ne ovat kehittyneitä ja kurvikkaita. Yksinkertaisesti huippuluokkaa!
  Tytöt itse asiassa leikkivät vatsansa pyörivillä aalloilla juoksessaan. Nämä ovat todella siistejä kaunokaisia .
  Levka antaa käskyt. Ja tytöt lataavat aseen piippuja. Ja he tekevät tämän nopein ja siroin liikkein.
  Valerka kytkee aseet pakkolaukaisutilaan. Ja puoli, johon kuoret asetetaan, syttyy itse asiassa.
  Pojat kiljuvat ilosta ja taputtavat käsiään ja pitävät hauskaa.
  Slavka nauraa ja huutaa:
  - Hyperpulsar -tytöt!
  Soturit todella kiljuvat kuin siat. Täällä taistelu tapahtuu mahtavilla erikoistehosteilla. Ja kuoret räjähtävät ilmassa kuin ilotulitus. Tämä on todella korkein luokka.
  Valerka twiittasi hymyillen:
  - Siinä se, kaada vihollisen kylki, ammu panssaria lävistävillä aseilla.
  Ja todellakin , teräs ja iso metalli romahtivat. Ja sivut palavat. Ja tyttöjen paljaat kantapäät nuolevat punaiset liekit. Ja soturit huutavat, heillä on kipua palovammoista.
  Marinka irvisti ja kehräsi:
  - Tämä on liian julmaa. Ehkä voimme kokeilla pehmeää versiota?
  Valerka nyökkäsi kirkkaana päänsä lihaksikkaalle kaulalleen:
  - Kokeillaan!
  Ja ladattavien aseiden suuista, joista upeita bikinistyttöjä ampuivat, lensi makeisia, suklaata, tikkuja ja rakeita.
  Slavka nuoli huuliaan ja totesi:
  - Herkullista! Halusin myös syödä jotain.
  Valerka ehdotti:
  - Tilataan jäätelöä netistä!
  Lapset eivät riidelleet, vaan napsauttavat paljaat varpaansa yhteen ja lähettivät telepaattisen käskyn.
  Ja sitten kristallipöydät ilmestyivät heidän eteensä, ja niillä oli kultaiset viinilasit erilaisilla jäätelöillä. Tämä on välitön toimitus mihin tahansa paikkaan Neuvostoliitossa Hypernetin kautta ja täysin ilmainen.
  Levka otti ja kaavi lusikalla kultaisen jäätelön, jossa oli kuvioita, ja siristi:
  - Tämä on herkullista !
  Slavka otti myös lusikallisen vaaleanpunaista jäätelöä rusinoilla ja poksahti sen iloisesti suuhunsa. Hän pureskeli sitä ja poika lauloi:
  Tämä on todella hieno ihme,
  Neuvostoliitossa kasvava jäätelö ...
  Teidän poikien ei tarvitse rakentaa kamelia,
  Joten vatsaongelmia ei enää ole!
  Valerka kauhisi jäätelöä eri laseista, jotka seisoivat lähellä. Hän sekoitti sen ja lauloi:
  Lasten kuuluu syödä tätä
  Säteilevä jäätelö luokassa...
  Ja me syömme sen ilolla,
  Voitamme pahat olennot taistelussa!
  Marinka nauroi ja välähti hampaitaan. Kauniit tytöt armadillojen hologrammeilla alkoivat myös heitellä toisiaan jäätelölaseja. Ja se näytti hauskalta. Varsinkin kun he varastivat bikineissä ja likaantuivat kaikenlaiseen moniväriseen jäätelöön. Ja se vaikutti niin hauskalta ja ihanalta.
  Slavka twiittasi:
  Maailman pitäisi pelätä pioneereja
  Sotilaiden hyväksikäytöt ovat lukemattomia...
  Pojat osasivat aina taistella
  Me murskaamme pahan maailman, usko minua, maahan!
  Levka naurahti ja lisäsi:
  - Ja koko maa katsoi pioneereja!
  Lapset alkoivat syödä jäätelöä energisemmin. Ja he tekivät sen suurella energialla. Marinka huusi:
  Näetkö pimennyksen taivaalla?
  Valtava symboli surffaamisesta...
  Harmagedonin merkki,
  Kosmisen ulvomisen parvet!
  Valerka alkoi hypätä ja pyöriä murtaen:
  Avadon, kirous nousee,
  Avadon, täydellinen kuolema!
  Avadon ja kuolleet rykmentit,
  Avadon, hullu johtaa!
  Hyperplasma!
  Hyperplasma!
  Marinka totesi hymyillen, pyörien ja hyppien ilmaan:
  - Avadon, tämä on Saatanan demoni! Ei hyvä persoona, katsotpa sitä miten tahansa.
  Levka kikatti ja tarttui kultalusikkaan paljain varpaillaan. Hän heitti jäätelön kaataen kiivin ja kanarian sekoituksen. Ihana hybridilintu kaatui, mutta hyppäsi heti ylös ja alkoi nuolla itseään odottamattoman pitkällä kielellään ja lyhyellä hopeanokalla.
  Marinka twiittasi:
  - Katsos, linnutkin rakastavat jäätelöä!
  Slava nyökkäsi ja lauloi:
  Kaikki haluavat syödä
  Sekä sotilas että merimies...
  Kaikki haluavat istua alas
  Osumaan nikkeliin!
  Levka totesi myös heittäen jäätelöä paikallista heinäsirkkaa, jolla oli kaksitoista jalkaa, ja pakottaen tämän ravistelemaan pois epäpuhtauksia sisältävän monivärisen jäätelön.
  - Kyllä, hyönteiset ovat pienempiä veljiämme. Ennen hyttyset lisääntyivät maan päällä, mutta nyt kaikista niveljalkaisista on tullut hyviä ja hyödyllisiä!
  Marinka nauroi ja siristi:
  Hyviä poikia on niin paljon
  Jätetty makaamaan hiekalle...
  Ne pudottavat kvarkkimuruja,
  Superpulsar- korkeudessa !
  Lapset pitivät kaikkea todella hauskaa ja hauskaa. He rakastavat tällaisia erittäin iloisia ja hauskoja esityksiä.
  Mutta nyt voit nähdä, että kaikki neljä taistelulaivaa tyttöjen kanssa leimaavat ja palavat. Ja tulet kohoavat niiden yläpuolelle, leimahtaen kaikilla sateenkaaren väreillä.
  Levka twiittasi:
  - Tämä on hyperplasmista tulipaloa. Edes Zeus Thunderer ei pysty toistamaan tätä!
  Marinka kikatti ja paljain varpaillaan toisti valtavan laivansa seuraavan käännöksen. Ja hän melkein jopa törmäsi muihin. Siellä oli vaahtoava ja smaragdiaalto, joka näytti roiskuvan samppanjalasista.
  Tyttö huomautti:
  - Sota on ihanaa viihdettä, mutta samalla pahin loma. Se ei ole kovin miellyttävää, varsinkin kun sitä taisteltiin 1900- ja 2000-luvuilla, ja kaikki tärisi, ja sirpaleita ja liekkejä satoi taistelijoiden päälle.
  Slavka huomautti:
  - Tulimerkit eivät ole mitään. On paljon pahempaa, jos sota käydään talvella. Ja pioneerit, pojat ja tytöt, taistelevat paljain jaloin ja shortseissa tiikereitä ja panttereita vastaan, jotka lähestyvät asemiaan.
  Valerka huomautti hymyillen:
  - Ja paljain jaloin lumessa juokseminen on jopa mukavaa. Niin teräviä ja ainutlaatuisia tuntemuksia syntyy, että se on yksinkertaisesti super!
  Levka nyökkäsi hymyillen ja vahvisti:
  - Ja paljaiden jalkojen jäljet lumessa ovat niin kauniita. Voit asettaa niillä kokonaisen koristeen. Muistan, kun olimme etelänavalla, siellä oli kokonainen jäävyöhyke, jossa oli pakkasia. Ja sen ikuisen kesän taustalla, joka on muu planeetta Maa, se on aivan mahtavaa!
  Marinka nyökkäsi ja sirutti:
  - Kyllä, tämä voidaan toistaa nyt.
  Ja tyttö napsautti paljaita varpaitaan. Ja heti lumihiutaleet putosivat palavien armadillojen päälle. Tämä on todellakin jonkinlainen ihme. Äskettäin taistelu tropiikissa avojaloin bikineihin pukeutuneiden tyttöjen kanssa. Ja nyt sataa todella lunta. Ja tämä, on huomattava, on niin siistiä ja ainutlaatuista.
  Frost ilmestyi kansille, jossa kauniit merimiestytöt taistelivat. Ja se kirjaimellisesti peitti pinnan. Ja upeat soturit jättivät paljain jaloin, siro jalanjälkensä siihen. Ja se näytti niin upealta ja ihastuttavalta, että pioneeripojat voihkivat.
  Marinka totesi suloisella, lapsellisella hymyllä:
  - Sota hologrammeja vastaan näyttää hauskalta. Mutta tämä on jo menneellä aikakaudella. Ja nyt tulee jotain aggressiivista...
  valokuvien välähdyksellä . Tästä alkoi polttotöiden purkaminen. Ja liekkevät pisarat lentävät eri suuntiin.
  Ja se roiskuu vastustamattomasti ja erittäin rajusti. Tämä on todella uskomaton tulipalo. Ja savupiippujen yläpuolella kohoavia liekkipylväitä ja armadilloja.
  Valerka totesi suloisella ja rauhallisella ilmellään:
  - Tuho on intohimo, mutta meillä on erilainen voima!
  Terminaattoripoika ottaa ja leimaa paljain jalkansa.
  Ja pioneerit taputtavat taas käsiään.
  Ja kuinka lapsen sielu ei ota sitä ja laula? Jotain niin erikoista ja todella siistiä. Ja pioneerit ottivat sen ja lauloivat:
  Avaruudessa on monia erilaisia ovia,
  Paha hyperplasma raivoaa!
  Tieto antoi paljon vihjeitä,
  Olimme ihmisiä, ja nyt olemme jumalia!
  
  Tähtialuksilla ryntäämme aaltojen yli,
  Kvarkit vaahtoavat eetteripyörteissä!
  Mitä välitän jälkeläisilleni?
  Toisen, myrskyisen maailman lapset!
  
  Lämmin tyhjiö lämmittää sydämet,
  Tähdet ympärillä ovat kuin rakastavaisten kasvot!
  Palvelemme edistystä, loppua ei ole,
  Ja maan päällä vaahterat kahisevat lempeästi!
  
  Minne astumme, siellä Venäjän kukkii,
  Taistelujen jylinä on elämän musiikkia!
  Lähdetään rohkeasti uuteen kampanjaan,
  Palvelkaamme pyhästi ikuista Isänmaata!
  
  Kyllä, uhreja tulee, avaruus on ankara,
  Paljon erilaisia lajeja ja rotuja!
  on liian laaja ,
  Ystävä illalla, mutta petturi aamulla!
  
  Mutta Venäjälle ei ole esteitä,
  Kuka tahansa tietää: Venäjän henki on voimaa!
  Ei Gehenna eikä helvetti pelota sinua,
  Hauta ei vangitse sinua edes kuolemaan!
  
  Vain liha voidaan tuhota,
  No, sielu palvelee isänmaata uskollisesti!
  Ongelmat ja surut, voita kaikki,
  Meidän täytyy kiristää vyötä!
  
  Joten voitimme viholliset,
  Me, ihmiskunta, olemme maailmankaikkeuden napa!
  Kauhistus tunkeutuu sisään, kohtaa iskun,
  Lempeys, suru ja nyyhkytykset eivät sovi meille!
  
  Meille tilasta on tullut kuin piha,
  Nopea lento tähtien välillä on kuin kävely!
  Vaikka taivaallinen matto on rajaton,
  Voimme muotoilla sen uudelleen - ei vitsi!
  Laulettuaan kaverit sammuttivat hologrammit meritaistelun myötä. Hänen sijaansa tytöt taistelivat jo lukemattomia nykyaikaisemman aikakauden armeijaa vastaan. Jossain 2000-luvun alussa.
  Mutta soturit käyttivät salamoita, jotka lensivät pitkistä, helakanpunaisiksi maalatuista nauloista. Ja tankit kirjaimellisesti sulivat. Niiden sisällä olevat taistelusarjat räjähtivät ja sirpaleita levisi kauas sivuille.
  Mutta sitten sulatettu säiliö alkoi itää kirkkaaksi, vaaleanpunaiseksi pensaaksi. Ensin ne autot, jotka sulaivat salaman alla, ja sitten kaikki muut. Ja orastavat kasvit kukkivat rehevin värein. Aluksi ne olivat vain vaaleanpunaisia silmuja. Mutta sitten kakut ja suklaat alkoivat kasvaa niiden tilalle.
  Ja tuollaisia tankkeja oli kokonainen lehto, joista tuli maukkaita asioita sisältäviä pensaita.
  Ja lentokoneet lensivät yläpuolella. Mutta heidän tyttönsä taikamiekkojen aalloilla muuttivat heistä kaikenlaista maukasta. Erityisesti piparkakut, vaniljakakut, suklaamunkit, vaahtokarkit, marmeladit ja muut asiat ovat erittäin maukkaita ja herkullisia. Ja kun jäätelö alkoi pudota, ja eri lajikkeita, se osoittautui aivan mahtavaksi.
  Ja lukuisat lapset alkoivat yhtäkkiä hypätä ulos, ikään kuin maan alla. Ja he hyökkäsivät lukemattomia herkkuja vastaan raivoissaan ja innostuneesti .
  Poikien ja tyttöjen paljaat, vaaleanpunaiset korkokengät välähti.
  Hyökkäyspommikone yritti ampua tuhoamisen lahjaa heitä kohti tappavalla voimalla.
  Mutta soturityttö napsautti paljaita varpaitaan. Ja jämäkkä auto mureni tikkareihin, suklaapatukoihin ja kakun paloiksi kermalla.
  Ja useita raketteja lennossa hajallaan moniin pulloihin kirkkailla etiketeillä, tarroilla ja lasten juomilla.
  Tämä oli todellakin satujen muunnosten suurin luokka.
  Lapset nappasivat makeita ja aromaattisia juomia ja joivat suoraan kurkusta. Mitä he tekivät suurella ruokahalulla.
  Valerka sirkutti maitohampaitaan paljastaen ja laulaen:
  Lapsemme ovat yksinkertaisesti ihanimpia
  Ne voivat murtaa mutanttien sarvet...
  Juhlimme menestystä, usko minua,
  Kerää universumin jättiläisiä!
  Neljä aggressiivista ja jumalallista soturia, kuten aina, tulessa. Ja heidän ylpeät ja mahtavat nimensä välkkyvät kaunokaisten yläpuolella.
  Ja niin Elena hyökkää ensimmäisenä. Heiluttaa taikamiekkojaan. Ja niin Orkish-tankit , joiden torneissa on lohikäärmeen päät, muuttuvat erittäin maukkaiksi, valtaviksi lihaviksi kalkkunoiksi lisukkeella.
  Ja sitten demiurgi-tyttö iskee lentokoneita pulsarilla helakanpunaisista kynsistään. Ja lentokoneet muuttuivat suuriksi makkaroiksi juustolla, sienillä ja muilla täytteillä ja alkoivat laskeutua.
  Ja sitten tyttö vapautti salaman navastaan ja loihti paljain varpaillaan.
  Ja helikoptereista on tullut jo erittäin maukkaita saltesoneja .
  Mutta Valkoisen Jumalan tytär Zoya astuu taisteluun. Hänen miekkojensa keinut tekevät tankeista herkullisia kakkuja, jotka on peitetty suklaalla ja kermillä sekä ruusuilla.
  Ja myös ruusu käytti taikaplasmaa Orsha- lentokoneissa , joissa oli tiikeripäät ja karmiininpunaiset kynnet. Ja ne alkoivat muuttua karkeiksi, joilla oli erittäin maukas ja aromaattinen täyte. Ja kaikesta tuli herkullista ja herkullista. Ja valtavissa karkeissa on myös upea likööri.
  Mutta kun Valkoisen Jumalan tytär käytti paljaita, kaiverrettuja jalkojaan ja erityisiä salamoita napastaan, diktaattori Grobofutinin helikopterit muuttuivat sellaisiksi kiiltäviksi karkeiksi ja vaniljakastikkeiksi.
  Zoya otti sen ja lauloi:
  - Tyttöjen kuuluu tehdä hyviä asioita ,
  Se on makeampaa kuin jäätelö!
  Victoria alkoi myös muuttaa Orsha -tankkeja jotain herkullista miekkojen avulla. Tässä tapauksessa kyseessä oli valtavat annokset jäätelöä kultaisissa laseissa. Ja ananaksella, hillolla ja jotain erittäin maukasta, mukaan lukien kookospähkinöitä.
  Ja kun tyttö, Tšernobogin tytär, poimi taikapulsarit siroiden käsiensä rubiinikynsistä, sitten Trolltish- ja Orkshi-liittojen lentokoneet muuttuivat sellaisiksi herkullisiksi vaniljakastikevohveleiksi hunajalla .
  Ja sitten Mustan Jumalan soturi käytti sekä salamaa napasta että paljaita varpaita.
  Ja taas niin ihania kulinaarisia tuotteita, mukaan lukien suklaamunkit ja uudenlaiset jäätelöt.
  Ja mitä herkullisia tuoksuja. Kuinka hyvin tytöt valmistelivat erilaisia asioita.
  Victoria lauloi:
  - Olen suklaapupu
  Olen lempeä paskiainen ...
  Tyttö, tiedätkö, älä ole paskiainen,
  Tuhoaa sinut sataprosenttisesti!
  Ja hän vilkutti smaragdisilmillään. Ja hänellä on niin paljon ihanaa viehätysvoimaa.
  Ja sitten Nadezhda käytti miekkojaan. Täällä Orkostanilla ja peikkoimperiumilla oli monia joukkoja, ja he kokivat erilaisia muutoksia. Ja nyt säiliöt muutettiin äyriäisiksi, erityisesti sampiksi lisukkeella ja valituilla pistaasipähkinöillä.
  Ja sitten mansikan kynsistä hän iski maagisella energialla. Ja niin kaikki meni. Lentokoneet alkoivat muuttua kalmariksi kastikkeessa, hyvin täytettynä. Ja herkullisella täytteellä.
  Ja sitten käytettiin Perunin tyttären tytön siroisten jalkojen paljaita varpaita, ja napasta iski supermaagisen tsunamin valikoidut ja ainutlaatuiset salamat .
  Helikopterit ja tavalliset sotilaat lensivät kalan ja savustetun lihan muodossa meren hienoimpien lahjojen kera.
  Nadezhda otti sen ja lauloi:
  - Sinisessä meressä, valkoisessa vaahdossa,
  Siellä missä hurrikaanit raivoavat...
  Olin täysin poissa
  Valloittaa maita rinnoilla!
  Ja sitten tytöt alkoivat viheltää, ja heidän äänistään Orksha-armeijan sotilaat alkoivat muuttua kauniiksi kukiksi tai erittäin herkullisiksi makeisiksi kirkkaalla kääreellä ja makealla täytteellä. Ja on niin kaunista muuttaa kuolemankoneista jotain, jota lapset rakastavat niin paljon.
  Ja kaikki Grozariupolin lähellä olevista peikkojoukoista tehtiin jotain maukasta, herkullista, makeaa.
  Ja soturit liikkuvat taas valmiina itsepäiseen ja julmaan taisteluun.
  Vaikka mieliala on hyvä.
  Slavavmorgan laitamilta , missä käytiin kovaa taistelua. He, nämä neljä, ovat tietysti valmiita kohtaamaan diktaattori Grobofutinin armeijan avoimella rinnalla.
  Elenan oikean käden helakanpunaisesta kynnestä lensi maagisen plasman tahrat. He lensivät ilmassa ja putosivat orkkien ja peikkojen tankkien päälle. Ja he alkoivat taas muuttua. Ne muodostivat kultaiset ruoat ja ylelliset salaatit, mukaan lukien ananas ja kalmari.
  Erittäin herkullisia ruokia.
  Ja kun Zoya nai karmiininpunaisista nänneistään, örkkiarmeijan sotilaat muuttuivat karamelliksi. Ja makeisia suklaalla ja kirkkailla kääreillä. Mitä herkullisia herkkuja.
  Mutta Victoria antoi periksi oikean kätensä rubiinikynsistä. Ja maagisia, maagisia aaltoja tuli. Ja viileistä lentokoneista tuli erittäin maukkaita suklaata. Ja ne peitetään kermalla ja kondensoidulla maidolla. Kun ne laskeutuvat, folio kimaltelee ja hunaja kiiltää.
  Victoria lauloi:
  - Kokeile, se on erittäin maukasta.
  Nämä ruoat eivät ole kaalia!
  Nadezhda taistelee myös villiin raivoihin. Hän on äärimmäisen taistelutahoinen soturi. Ja hänellä on valtava asenne.
  Ja mansikka kehäkukka taas heittää esiin jotain erittäin kirkasta ja viettelevää.
  Ja niin helikoptereista tuli suuria, herkullisia munkkeja ja kakkuja. Lisäksi vaniljakastike ja suklaa sekä ananasviipaleilla. Niin upeita kulinaarisia taideteoksia.
  Nadezhda otti sen ja lauloi:
  -Neitsyet ovat ylpeitä esi-isistään,
  Harvinaiset kondiittorit...
  Scarlet nännit lyödään ,
  Syntynyt syystä!
  Tämä tyttö on yksinkertaisesti huippuluokkaa. Ja paljain varpaillaan he tuovat maagisia tahroja. Tämän tuotteen tulokset ovat erittäin herkullisia. Jalkaväen taisteluajoneuvoista tulee sellaisia ylellisiä kukkia, kuten unikot, kakut, erittäin makeat ja kirkkaat kukot ja kalat.
  Ja sitten ilmestyi erittäin kauniita suklaapatukoita moottoripyöräilijöiden ja peikkoarmeijan jalkasotilaiden tilalle . Ja ne ovat peitetty suklaan kuorella ja hunajalla. Ja kaikki on niin mehukasta ja maukasta. Todella upea ja piirustuksineen.
  Ei, et voi vastustaa tällaista. Nämä tytöt ovat ihania.
  Ja heillä on niin lihaksikkaat jalat, joilla on jäljittelemätön armo.
  Ja ruskettunut , ja iho loistaa kuin pronssi. Kaikki näyttää hienolta. Veren runsaudella, joka virtaa viroissa. Ja veri muuttuu kermaksi, kondensoiduksi maidoksi, nestemäiseksi suklaaksi ja muuksi herkulliseksi. Ja kaikki täällä on niin tuoksuvaa, mehukasta, makeaa.
  Ja lapset juoksevat heilutellen paljaita, pyöreitä, vaaleanpunaisia korkokenkiään. Ne ovat yksinkertaisesti mahtavia.
  Ja he laulavat hampaat paljastaen:
  On hauskaa kävellä yhdessä
  Poikki avaruuden, poikki avaruuden,
  Avointen tilojen poikki!
  Ja juhli onnistuneesti,
  Ystävällinen kuoro, ystävällinen kuoro!
  Ja diktaattori Grobofutinin armeija alkoi muuttua jotain erittäin herkullista ja tuskallisen maukasta. Ja se on hienoa .
  Elena totesi ja laukaisi toisen taikatäplän paljaalla jalallaan:
  - Silti voimme ruokkia kaikki nälkäiset!
  Victoria naurahti, lanseerasi lahjan paljaalla kantapäällään ja sanoi:
  - Anna minun tulla lihavaksi kuin tynnyri,
  Älä anna minun mennä ovesta sisään...
  Olen Chernobog, usko minua, tytär,
  Älä anna elämän lanka katketa!
  Zoya nyökkäsi hymyillen:
  - Tämä on suurenmoista!
  Yksi poika kiipesi kondensoituun maitoon paljain jaloin.
  Ja tämä ei ole enää hauskaa. Hänen vauvanpohjansa oli painettu. Ja tämä
  se osoittautui erittäin hienoksi . Poika otti sen ja lauloi:
  - Maitotiiviste, maitotiiviste, maitotiiviste,
  Kuolkoon Fuhrer, kalju paholainen ...
  Tyttö, tyttö, tyttö,
  Lyö örkkiä kylkeen!
  Kyllä, se on todella hauskaa ja siistiä.
  Nadezhda lauloi, paljastaen hampaansa hymyillen, ja jälleen paljain varpaillaan laukaisten tulisia ja maagisia pyörteitä.
  Hope sanoi:
  - Muuta kalju Fuhrer pimeyteen,
  Heitä se ilkeä soturipeikko vankilaan ...
  Vie karvaiset ja jengi vankilaan,
  Revimme tuholaisia kuin imupaperi!
  Tytöt ottivat sen ja laittoivat paljaat varpaansa suuhunsa ja viheltelivät. Ja viimeiset Orkish-panssarivaunujen sotilaat ja yksiköt alkoivat muuttua eksoottisiksi kulinaarisiksi tuotteiksi tai makeiksi, aromaattisiksi jäätelöiksi kultaisissa laseissa. Tältä se näyttää kauniilta ja aiheuttaa syljen tulvan.
  Elena otti sen ja lauloi:
  Sinä kalju Fuhrer, saatanan lapsi,
  Ja Elfian ihmiset ovat Svarogin poikia...
  Sinä paha anastaja tuhosit maan,
    Kyllä, vie sinut kuiluun, kalju vandaali!
  Zoya suostui tähän:
  - Kunnia Suurelle Tontulle ilman kaljua Fuhreria!
  Victoria naurahti ja huomautti:
  - Kyllä, se olisi siistiä! On aika jauhaa Fuhrer jauheeksi!
  Nadezhda otti sen ja huusi:
  - Tulee uusia vuosisatoja,
  Tulee sukupolven vaihto...
  Tapa tyhmä​
  Venäläiset tarvitsevat taas Leniniä!
  Joten tytöt muuttivat jälleen, tällä kertaa Solntsefeyn alueelle. Taistelut siellä ovat erittäin verisiä. Diktaattori käynnisti Orkshi -armeijan hyökkäykseen. Ja hänen joukkonsa juuttuivat tiukkaan puolustukseen. Taistelut ovat rajuja.
  Ja niin ne neljä kaunottaret nousivat ilmaan. Ja hän napsautti paljaat varpaansa yhteen. Ja jälleen, maagiset täplät lentävät örkkijoukkojen yli. Ja valtavat tankit pitkillä tynnyreillä muuttuvat niin ylellisiksi kermalla, suklaalla päällystetyiksi ja rommilla liotetuiksi kakuiksi, että ne on koristeltu värikkäillä piirroksilla. Heittäydy nyt heidän kimppuunsa ja syö. Kaikki on vain hienoa.
  Ja sotilaista tulee tomusokerilla peitettyjä munkkeja.
  Victoria lauloi:
  - Lelu sotilaat, lelu sotilaat, lelu sotilaat,
  Revitään vihollisemme palasiksi!
  Zoya vapautti maagisen plasman virtoja oikean kätensä purppuraisista kynsistä ja muutti Orkshi-armeijan tankit koreiksi, joissa oli sämpylöitä, juustokakkuja ja piparkakkuja. Ja se onnistui loistavasti .
  Ja diktaattorin lentokoneet muuttuivat jäätelöpakkauksiksi monivärisessä ja erittäin värikkäässä kalvossa. Ja kuvat kimaltelivat, ja kaikki näytti upealta.
  Ja tämä jäätelö, on huomattava, on herkullista, ja siinä on rusinoita, pähkinöitä ja suklaata. Sellaisia herkkuja ilmestyi. Kaikki täällä on erittäin maukasta .
  Ja helikoptereista tuli tämän Black Godin leikkisän tyttären Victorian rubiinikynsien vaikutuksesta rasvaisia kotletteja tai kebabeja kultaisissa vartaissa mehukkaan lihan kanssa.
  Ymmärrät, että tämä on hienoa .
  Nadezhda jopa otti sen ja lisäsi sen navasta. Ja nyt Orkostanin joukot alkoivat muuttua erittäin herkullisiksi, kullatuiksi ja platinaostereiksi ja Fabergen muniksi.
  Kaikki tämä oli erittäin maukasta mausteilla ja erilaisilla kastikkeilla ja mausteilla.
  Tytöillä oli mahtavat juhlat. Ja Orkshin armeijan sotilaista tuli erittäin maukkaita karkkeja, mukaan lukien konjakkia ja likööriä sisältäviä karkkeja. Ja ne ottivat erittäin kauniita muotoja, jotta ne olisivat helpompi syödä.
  Elena vilkutti ystävilleen ja kysyi:
  - Syömmekö hyvin?
  Zoya vahvisti:
  - Oikein hyvä!
  Ja kaikki neljä tyttöä vapauttavat taikuuden salamat alastomista, vaaleanpunaisista, kauniisti kaarevista kantapäästään. Ja sieltä ilmestyi kokonaisia vuoria makeisia, tikkareita ja jäätelöpakkauksia.
  hienoa kaikesta tuli. Tällaisia juhlia voidaan juhlia.
    Tytöt, Demiurgien jumalien tyttäret, muuttivat kaikki örkkijoukot Solntsefeyn ja Gnomolunin alueilla erilaisiksi upeiksi ja erittäin herkullisiksi, suussa sulavia kulinaarisia tuotteita. Jotka, minun on sanottava, ovat yksinkertaisesti loistavia.
  Hobitti- alue on myös puhdistettava peikko- ja orkkijoukoista . Ja sitten tytöt ovat taas toiminnassa.
  Tietenkin heidän helakanpunainen, ylikypsien mansikoiden väri, molempien käsien kynnet ovat heidän ykkösaseensa. Ja soturit näyttävät korkeimman taitolentonsa vapauttaen maagisia tahroja tytön paljaasta kämmenestä. Ja ne lentävät kuin terälehtivirrat.
  Ja he tekevät joukoista joko kultaisia jäätelölaseja tai mehukkaita paisteja. Esimerkiksi lentokoneista tulee paistettuja joutsenia, joiden kyljessä on omenoita ja appelsiineja. Ja hypersonic-ohjukset muuttuvat vohveleiksi suklaan, kookospähkinöiden, mangon ja ananaspalojen kanssa. Niin uskomattoman maukkaita asioita.
  Trollis- ja orkkiarmeijoiden sotilaista tulee myös reheviä pensaita, jotka koostuvat taivaallisista, niin upeista, värikkäistä kukista. Tai niistä tulee karkkia tai jäätelöä. Ja aina erinomaisella täytteellä ja pistaasipähkinöillä ja muilla hienoilla asuilla .
  Ja millaiset kakut ovat siistimpiä kuin Napoleon. Kaikki on hienoa ja upeaa. Ja ruusut on maalattu kermalla, spektrin kaikilla väreillä.
  Kuinka upeaa kaikesta onkaan tullut. Ja aromit täällä todella kutittelevat sieraimia. Ja ainutlaatuisia tuoksuja.
  eläinten muotoisiksi suklaahahmoiksi . Ja täällä on jäniksiä ja susia, ja oravia ja karhuja ja muita herkullisia ja parhaita asioita.
  Victoria lauloi:
  Minulle kerrottiin, ettei hän ole Chernobogin tytär,
  Vain söpöläiseni ja pupuni...
  Ihmiset, älkää olko tiukkoja tytölle,
  Lasku on lähetetty - sakkoa on kertynyt!
  Zoya nyökkäsi hymyillen tehden Ork-ohjuksista jälleen erittäin maukkaita ja makeita karkkeja:
  - Kiitos Valkoinen Jumala,
  Niin suloiseen maailmaan...
  Niin että kalju Fuhrer kuolee ,
  Ja juhlitaan juhlaa!
  Ja soturit hyppäävät ylös ja vääntävät ylelliset lantionsa.
  Täällä maalla he murskasivat diktaattorin ork- armeijan. Tarkemmin sanottuna he muuttivat tuhoamiskeinot jotain maukasta ja kaunista, ja siitä tuli erittäin siistiä.
  Ja nyt soturit lensivät merelle neutraloimaan trollemore- laivaston. He voivat tehdä kaiken.
  Victoria jopa lauloi innoissaan lennon aikana:
  - Kuninkaat voivat tehdä kaiken, kuninkaat voivat tehdä kaiken,
  Ja joskus he päättävät koko maan kohtalon...
  Mutta älä sano mitään, mene naimisiin rakkaudesta,
  Ei yksi, ei yksikään kuningas voi!
  Ei yksi, ei yksikään kuningas voi!
  Tytöt ovat jo Chervonotrollin meren yläpuolella . Ja he leijuivat ilmassa. Ja kaunokaisten paljaat kämmenet toiminnassa. Ja maagisen positiivisen energian tsunami-aallot lentävät ulos helakanpunaisista kynsistä. Ja Orkish -sotaristeilijä muuttui välittömästi valtavaksi lautaseksi monni muodossa, jonka lisuke oli kultaisella tarjottimella, joka oli täynnä timantteja. Ja örkkipurjehtijat muuttuivat isoiksi suklaamakeiksi tai jäätelöpakkauksiksi ananasten kanssa. Ja Zoya nai taas , ja seuraava risteilijä oli valtavan ahven muodossa, ja sen päällä oli kakkuja suklaalla ja pulloja valikoitua viinaa.
  Zoya otti sen ja lauloi hampaansa paljastaen:
  - Viini on kuuluisa erinomaisesta maustaan,
  Se kaataa mahtavat miehet jaloistaan!
  Victoria napsautti paljaita varpaitaan, ja toinen Orkish- laiva muuttui kilpikonnaksi timanttikuorella. Ja hänen lihaansa sekoitettiin katkarapuja ja keksejä. Ja sotilaista ja merimiehistä tuli joko hyytelöpapuja tai rusinoita. Kuinka herkullista tämä kaikki on. Ja siellä tuoksuu lampaan paistamiselta. No, esimerkiksi Nadezhda muutti Orkish- risteilijän platinatarjottimella valtavan kokoiseksi paahdetuksi villisioksi. Ja täytyy sanoa, että se on niin herkullista. Ja kastike ketsuppilla on erinomaista.
  . LUKU nro 2.
  Marinka tätä katsoessaan nauroi ja huomautti:
  - Tämä on sotaa, aivan mahtavaa!
  Slavka huomautti:
  - Se kuulostaa liian lapselliselta. Muuta vihollissotilaat herkkuiksi.
  Levka ehdotti:
  - Tehdään sitten jotain vakavampaa!
  Pioneerityttö huusi:
  - Ja nykyaikaisempaa!
  Pioneerilapset huudahtivat yhteen ääneen:
  - Uusi sukupolvi, kvarkkien tuuli, anna vaihtelua, valtavalla lahjalla!
  Valerka päätti katsoa pienen elokuvan avaruustaistelulla ja käänsi miettimättä koko hologrammin päälle.
  Kaverit viheltelivät ja tuijottivat smaragdi- ja safiirisilmillään tieteiselokuvan ihmeellistä spektaakkelia.
  Kymmenet, sadat tuhannet harmaata hengittävien niveljalkaisten tähtialukset asettuivat riviin läpinäkyvän, pilvisen lentokoneen läheisyydessä, savuttaen maidonvaaleanpunaisessa sumussa, jossa monivärisiä kipinöitä välähti silloin tällöin.
  Marinka totesi silmää silmää safiirisilmin:
  - Tämä on todella todellinen ja kuvaannollinen ihme!
  Slava naurahti ja huomautti:
  - Käsite ihme on suhteellinen käsite. Ihmiset eivät vain ole vielä taistelleet avaruudessa.
  Elokuvassa hyttyssivilisaatio käytti armadansa.
  Heidän aluksensa olivat hieman oudon muotoinen maa, ja ne näyttivät pelovilta syvänmeren kaloista, joita veden paksuus oli hieman tasoittanut ja joissa oli tiheästi piikkitykkejä ja kaarevia ohjauspyöriä ja erilaisten emitterien antenneja. Ne uivat sisään, kuten saalistajat juoksevat saalista kohti, eri suunnista yrittäen murtautua kehän läpi, joka koostui erityisesti puolustusta varten mukautetuista asteroideista. Robotamomien tavallisten osien lisäksi paikalla oli palkkasoturimerirosvoja. Heidän aluksensa erottuivat näyttävistä muodoistaan, jotka yleensä olivat pelottavia, ja yksittäiset tähtialukset näyttivät oudolta ja absurdilta. Heille annettiin kuitenkin tukirooli. Pelottavin ase oli äskettäin julkaistu lippulaiva, hyttyslaivaston ylpeys ja kauneus. Jättimäistä kaksisataa kilometriä pitkää sähköramppia muistuttava mielivaltaisuuden sukellusvene on aavemainen vaikutelma. Kukaan ei tiennyt vielä, se oli salaisuus jopa hyttyskenraajille, että uuden superaseen testiä valmistellaan. Vain marsalkka Bloodsucker- Hyper , melko suuri hyttysnäyte, on hyvin tietoinen lähestyvästä kokeesta. Hänellä oli avustaja, myös niveljalkainen. Lihava toukka levitti kaikki kaksitoista jalkaansa. Hänen äänensä oli kuin parven surina.
  - Aivoiset hyönteiset ovat vain rappeuttava oksa evoluution puussa. Käsken kytkeä hyperplasman kiihdyttävät emitterit päälle anti-termokvarkkireaktori . Voi, uusi ase, superlaser anti-termokvarkkipumpulla , näytät viholliselle hänen paikkansa alamaailmassa.
  Sen jälkeen seurasi nauru.
  Valerka mutisi:
  - Miten anti-termokvarkkireaktio eroaa yksinkertaisesta termokvarkkireaktiosta?
  Marinka vastasi luottavaisesti:
  - Prosessin suunta ja napaisuus, joka mahdollistaa puolentoista ulottuvuuden paremman tunkeutumisen.
  Levki kikatti ja veti vatsat sisään:
  - Loistavaa, tämä on hienoa fantasiaa!
  Samaan aikaan se twiittasi:
  -Kyllä, ehdoton erinomaisuudenne. Poltamme vihollisen, olipa hän kuinka vahva tahansa.
    Kenraali haukkui venytellen paksua vartaloaan naruksi. - Harmi vain, että et voi syödä fukileja, ne ovat myrkyllisiä.
  - Mutta voit syödä anioneja. Niissä on niin herkkää ja ihanaa proteiinia. Tilaan erityisesti säilykkeitä heidän sivuhaarastaan, joka kasvaa Planet Scottilla.
  Marsalkkakreivi nuoli hänen täyteläisiä huuliaan pitkällä kielellään.
  - Meillä on täällä miljoonia laivoja. Ja olemme vahvempia kuin kaikki. Voimamme pystyy murskaamaan galakseja. Nyt esittelemme jotain, jolla ei ole vertaa universumissa . - Marsalkka vaikeni, tukehtui ilosta ja katseli gravioskannerin läpi koko lukematonta laumaa, jossa voittamattoman armadan laivat, jotka olivat jo onnistuneet haistelemaan plasmaa, olivat käpertyneet yhteen.
  Marinka twiittasi silmää ystävilleen:
  - Eikö olekin hienoa ! Triviaalisti hyperpulsari ! Nämä ovat laivoja!
  Valerka huusi:
  - He ovat ehdottomasti kvasaareita !
  Levka huusi:
  - Jopa hyperkvasaarit !
  Vastakkaisella puolella oli kolmesataaviisikymmentä kilometriä pitkä asteroidilinnoitus. Sen vatsaan rakennettiin tehokkaita hyperplasmakanuunoja, tunnelilähettimiä, ultra-annihilaatiopumppaavia lasereita, ei-intervakuumiloukkuja , avaruudesta avaruuteen suunnattuja ohjuksia ja vastapanoksia .
  Ja kaiken tämän peittää paikallaan pysyvä, puolitoistaulotteinen voimakenttä. Asteroidia pidettiin vallitsemattomana intergalaktisen puolustuksen naulana. Jos linja katkesi, vihollisarmeijat uhkasivat mennä perään. Tämä on aggressiivisen puolustuksen strategia.
  Pienen matkan päässä kelluivat muut voimakkaat Fukil-tähtialukset valmiina kohtaamaan vihollisen hyperplasmalla ja grovititanilla . Tätä joukkoa komensi marsalkka, Fuantabon herttua .
  - Likainen hyttysaalto törmää Fukilsin suuren rodun hypertitaanilaituriin .
  Kuoriainen kuvasi keksin kaltaisuutta kuudella joustavalla sormella, kuten mustekalan lonkeroita. Hän päätti turvautua suojatuimpaan paikkaan - asteroidin keskustaan.
  Marsalkka Fonura oli taistelutilassa. Asteroidien rivin näky sai kaikki viisi silmää kimaltelemaan villisti. Hänen avaruusaluksensa lähestyi vähitellen taisteluetäisyyttä. Hän piti 3D-projektiota käsissään ja teki U-käännöksen. Jättimäinen lippulaiva pyöri akselinsa ympäri ikään kuin sillä ei olisi massaa. Pienemmät astiat toistivat rituaalin. Vain merirosvoalukset eivät seuranneet perässä. Yksi niistä, suurin, pikemminkin kuin ryppyinen kuollut puu, vapisi ja iski ultralaser- ja hyperplasmalentopalloilla , toistaiseksi vaarattomana suuren etäisyyden vuoksi.
  Leshka lauloi:
  - Olkoon maali - eteenpäin dynamo!
  Slavka hampaat paljastaen lisäsi:
  - Siitä tulee erittäin tappava maali!
  Ja hän välähti sinisiä silmiään.
  Valerka huusi:
  - Vihollinen odottaa tappiota ja unohdusta, ja Neuvostoliiton kunnia on esimerkki kaikille!
  Marinka kikatti ja huusi keuhkoihinsa:
  - Katso kuinka nämä hyönteiset vittuilevat nyt ! He tuntevat hypertyhjiön !
  Siitä huolimatta ammuskelu alkoi. Yksittäiset tähtialukset alkoivat vaihtaa salvoja.
  Useita kymmeniä Fuquil-aluksia ryntäsivät eteenpäin, ja ne alkoivat pommittaa hyperfotonikiihdytetyillä ohjuksilla. Fonura käänsi sormeaan ja esitti pyynnön:
  vihollista pulsaroida jo ?
  - Kyllä, komentaja! - Tietokone vastasi kiihkeästi.
  - No, ota se sitten. Lähetämme hyperlasersäteen , jolla on levein aallonpituus.
  Ultrakevyet aallot lähtivät uusimmasta lippulaivataistelulaivasta , kaukaa katsottuna näytti siltä, että tämä oli moninkertaisesti kiihdytetty kuvaus veteen putoavasta mukulakivestä. Kuinka nopeasti, sata kertaa valonnopeutta nopeammin, hyperplasma välähti. Noin sata tähtialusta, joissa oli kymmeniätuhansia sotilaita, muuttui yhtäkkiä kuumiksi kaasupilviksi ja kuivan kosmisen pölyn pyörteiksi.
  Marinka vinkaisi ja löi paljaaksi viipaloitua jalkaansa:
  - Tämä on todella hienoa!
  Valerka vinkuna, silmää silmää:
  - Hyperfotonit toiminnassa!
  Levka twiittasi:
  - Graviodoskaya sormissa!
  Slava nauroi ja sanoi:
  - Sellainen mustien aukkojen vastainen järjestely!
  -Shakki Matti! - Fonura paljasti hampaansa, ohuet ja pitkät, kuin neilikat. - Tätä kutsutaan tasaiseksi hyperlaser . Ja nyt valmistamme jotain kuumempaa ja kvasaaria viholliselle . Meidän on päästävä lähemmäksi asteroidia toisella tuhannella sakleylla.
  Kuului miellyttävä naisääni:
  - Voit lyödä häntä tältä etäisyydeltä. Superlaserilla on lähes täydellinen rinnakkaisuus, mikä tarkoittaa, että se ei hajoa.
  Fonura jopa murisi jännityksestä.
  -Sitten Fukolien tilien hetki on jo koittanut. - Ja hän nykitti käsiään, tai pikemminkin tassujaan, kaukosäätimessä.
  Marinka twiittasi:
  - Tämä on ultrakvasaarien välienselvittely!
  Valerka lisäsi:
  - Megafyysinen salama!
  Levka hampaat paljastaen lisäsi:
  - Ultratyhjiön pimeydessä !​
    Hyperreaktorit käynnistettiin, kaikki sauvat nousivat. Jokaisen tynnyrin ympärille alkoi kasvaa purppuranpunaista sumua savuavia hämähäkinseittejä, jotka leikkaavat tyhjyyden läpi.
  Sekunnin murto-osassa neljästä lähteestä tulevat kiiltävät halkeamat leikkaavat ja kerääntyivät avaruuden tällä puolella voimakkaaksi säteeksi, törmäsivät tyhjiöön ja iskivät mustaa seinää kuin hyperplasminen vasara. Ultranopeuksiin kiihtyneiden fotonien voima rikkoi välittömästi yhdeksän ulottuvuuden. Hän tuhosi spatiaalisia rakenteita, vääristi voima- ja puolitilakenttiä. Sumu leimahti kirkkaammin kuin supernova, jonka lämpötila oli useita kvintiloonia asteita. Tietenkään useampi kuin yksi tähti, joka on rakennettu yksinkertaisella lämpöydinfuusioprosessilla, ei voi hehkua niin kuumana ja kirkkaana. Tässä mukana olevat voimat ovat kaksi suuruusluokkaa tehokkaampia.
  Leshka twiittasi:
  - Tämä on hypermustan aukon voima!
  Slavka piti tarpeellisena lisätä:
  - Ja antipulsar !
  Marinka twiittasi:
  - Mutta me selviäisimme siitäkin!
  Valerka vahvisti:
  - Tietysti! Iloinen nauraa, kuka haluaa, saavuttaa sen!
    Linnoitusasteroidin gravitaatiovoimakenttä ei kestänyt niin villin energian painetta ja yksinkertaisesti puhkesi kuplana. Sitten kauhistuttavat virrat lävistivät keskustan, tunkeutuen suoraan panssaroidun lohkon läpi.
  - Leikkaa se pieniksi paloiksi. - Fonura käski tietokonetta. - Suihkuta linnoitus nanosirpaleiden päälle .
  Valerka huusi:
  - Erityinen metadiktaattori !
  Marinka nauroi :
  - Alas diktatuuri ja mielivalta!
  Supertiheä säde jatkoi silputumista ja palamista. Ja pian valloittamattoman avaruuslinnoituksen paikalle oli jäljellä vain kasa kuumaa roskaa. Megalinnoituksen jäänteet kiertyvät ja kiertyvät spiraaleiksi. Viisikymmentäviisi miljoonaa fuquilia ja kolmesataaviisikymmentäkahdeksan miljoonaa taistelurobottia kuolivat täällä, yleensä nopeasti ja kivuttomasti, mutta ei vähemmän kauheasti. Myös Fuantabon marsalkka-herttua kuoli .
  - Musta aukko perseessä! - Fonura huusi. - Teimme sen, sykkiimme sitä . Siirrä plasmapurkaus naapureillesi.
  Kun niin paljon energiaa oli käytetty, kesti jonkin aikaa käynnistää uudelleen. Tällä hetkellä lukemattomat tähtialukset hyökkäsivät kehälle, tähtääen rikkoutumaan, joka oli tehty repaleilla, sulaneilla reunoilla. Syntyi ankara taistelu, sadat tuhannet avaruusalukset sulautuivat kuoleman syleilyyn. Repeämien runsaudesta johtuen hypertyhjiö näytti kiehuvan ja puhkesi halkeamiksi . Tykit tuhosivat torneja ja lävistivät eri alusten rungot. Yksittäiset tähtialukset, joutuivat ristituleen, yksinkertaisesti räjähtivät ja tuhoutuivat pienet voimakentät, jotka eivät kestäneet yhdistettyä painetta.
  Marinka taputti sekä kämmentä että ruskettuneiden ja vahvojen jalkojensa paljaita pohjia:
  - Tämä on todellakin vain superkvasaari !
  Valerka twiittasi:
  - No, luonnollisia mittoja kunnioitetaan kovasti! Taistelun koostumus ei ole tyhjiö!
  Levka vilkutti ystävilleen, löi paljain jaloin ja vinkaisi:
  - Hyperplasma ei saavuta hulluutta!
  Slavka oli samaa mieltä:
  - Se on ehdottomasti totta!
  Kiinteät linnoitukset tarjosivat vakavaa vastusta, jokaisessa niistä oli yli tuhat raskasta tykkiä, jotka sylkivät ulos hyperplasman palasia superluminaalisilla nopeuksilla ja ultraohjuksia superfotonikiihtyvyydellä . Nämä olivat kauheita lentopalloja, jotka niittivät hyökkääjien rivejä .
  Marinka twiittasi taas:
  - Tämä on superperigee !
  Valerka nyökkäsi nyrkkejä heiluttaen:
  Repii irti gravir-katon fotoniripsistä !
  Slavka huomautti:
  - Hypercoster ultrafotoniitti !
  Levka karjui:
  - Ydinpanos !
  Kuolemankone alkoi jälleen liikkua vapauttaen hyperplasmasäteen lähellä oleviin asteroideihin. Kahdensadan kilometrin lohko levisi kuin jääpalat terässauvan iskun seurauksena. Tämä taktiikka oli erittäin tehokas, ja fuquilit alkoivat panikoida, ja jotkut heidän aluksistaan hajaantuivat peloissaan, kuin perhoset lentävät olympiasoihdulle. Muut taistelivat epätoivoisesti. Lisäksi taisteluun tuotiin reservejä, ja kiihkeä taistelu kasvoi.
  Fukils Fironin suurkenraali oli rauhallinen, hän keräsi reservejä etukäteen ja luotti pystyvänsä torjumaan hyttysten ja heidän liittolaistensa hyökkäykset. Mutta kasvistoa hengittävät toukat ovat erittäin ovelia ja pystyivät esittämään yllätyksen. Omat asiantuntijamme eivät olleet tehtäviensä tasalla ja väittivät, että tällaisen tehon hyperlaseria oli triviaalisti mahdotonta luoda , mutta itse asiassa kävi ilmi, että vihollinen käytti ensimmäisenä vaarallista uutuutta. Nyt vaisto ja intuitio ehdottivat vain kahta vaihtoehtoa: joko paeta nopeasti tai ryhtyä lähitaisteluihin sekoittaen rivejä. Tässä tapauksessa superlaserin pitkä piiska saattaisi kaataa omansa .
  Valerka huomautti:
  - Yllätys, yllätys, eläköön yllätys!
  Marinka korjasi:
  - Enemmän kuin hyperyllätys !
  Levka nauroi ja vastusti:
  - Mutta Hypertheonuclear-aseet ovat silti siistimpiä!
  Slavka oli eri mieltä:
  - Ei, ei ole ketään siistimpää kuin pioneerit!
  Firon, jota ei usein nähty korruptoituneen komennon korkeimpien tasojen joukossa, oli rohkea. Ja hän teki päätöksen - taistella kuolemaan! Useat miljoonat laivat miljardeine hävittäjineen , sekä biologisia organismeja että elektronisia, kietoutuvat yhteen helvetin sotkussa. Näytti siltä, että hyperavaruus oli vääntynyt, ultratyhjiö oli haljennut ja lukemattomat halkeamat täyttyivät superplasmalla . Kirkkaimmat välähdykset, jotka vapauttavat mittaamattoman määrän energiaa, muistuttivat jättimäisiä kukkia, jotka kukkivat hetkessä avaruudessa, ja petolliset elävät terälehdet ojensivat ahneesti avaruusaluksia kohti. Laivat, suuret taistelulaivat , risteilijät, charkoshit , hyperlaserhävittäjät , ohjustenkannattajat, aerobonukset , laserveneet, raskaat, keskisuuret, kevyet hävittäjät ja paljon muuta. Kaiken tämän tuhosivat joka sekunti kymmenet tuhannet siroilleen palasiksi tai hyperplasmaksi , erittäin kuumennetuksi magmaksi.
  Marinka siristi väristellen:
  - Pelottaa! Todellakin, tämä on erittäin mustaa aukkoa !
  Firon valitsi itselleen mobiilin megaristeilijän. Sitä oli helppo ohjata siitä, ja sen suuri nopeus ja erinomainen ohjattavuus mahdollistivat taistelun onnistuneesti. Hän odotti, että taistelun edetessä jotkin vihollisen tähtialukset yrittäisivät laskea joukkoja Shito-, Mata- ja Griko-planeetoille , hän käski miinoittaa pintaa tuhomiinoilla. Kaikesta huolimatta ne ovat melkein autioituneita, eikä niitä harvoja alkuperäisasukkaita tule säästää.
  Valerka totesi lihansyöjähymyillen:
  - Tämä on niin megaovelia !
  Marinka naurahti ja totesi:
  Paholainen kävi pahaa sotaa pioneerien kanssa,
  Vihollinen taisteli julmasti, petollisesti...
  Mutta pioneeritaistelija murskasi Saatanan,
  Todista totuutesi voimien taistelussa!
  Levka twiittasi:
  - Pioneeri, pioneeri, kommunismi - olet esimerkki!
  Slavka korjasi:
  - Enemmän kuin lokakuussa.
  Puolitoistatuhatta amfibiohyökkäyskuljetuksia useiden kymmenien tuhansien alusten suojassa, mukaan lukien " meromat " ja "neutron", tunkeutuivat niihin. Planeetat olivat suhteellisen huonosti suojattuja. Ala on käytännössä avoin. Reitin varrella laivue ampui vain pieniä satelliitteja. Lisäksi he löysivät matkan varrella kuusi moduulia, joissa oli polttoainetta ja ammuksia - kaikkia ei voitu evakuoida.
  Lisäksi varkaat kenraalit vaikuttivat negatiivisesti, ja he piilottivat osan varastetuista tavaroista näihin maailmoihin. Tietäen tämän hyttyset suorittivat massiivisen laskeutumisen. Jokaisella planeetalla on kolme miljoonaa valittua sotilasta, joiden laskeutumispaikkoja ei ole yleensä vaikea ennustaa, ne ovat tasainen, melkein peilimäinen aavikko. Heti kun saalistusarmadat asettuivat paikalleen, ne räjähtivät heti. Kauhea karjunta, huutoa, kiljuntaa, puoliksi palaneiden toukkien nykivät raajat. Hävityssoihdut, joista jokainen on ainetyypistä riippuen, on tuhannesta viiteentuhanteen voimakkaampi kuin lämpöydin. Maksut ovat suhteellisen edullisia ja yksinkertaisia. Tässä hyttyset tekivät virheen eivätkä lähettäneet skannausryhmiä eteenpäin.
  Valerka kikatti ja siristi:
  - Kyllä, tämä on tuottava vaikutus!
  Marinka korjasi:
  - Jotkut meistä! Tämä on todennäköisesti anti-pulsar -elokuva!
  Levka sanoi erityisellä logiikalla:
  - Sotaa tapahtuu aikuisten elokuvissa !
  Slavka murisi:
  - Lopeta antipulsarantimonien valmistaminen !
  Suurkenraali Fearon ei kuitenkaan nähnyt tätä - kaukana. Kaikki hänen huomionsa keskittyi lippulaivaan . Taistelu syttyi yhä enemmän ja, kuten Firon odotti, superlaser vaikeni tilapäisesti tuhottuaan useita paikallaan olevia linnoitteita. Laivasto hajosi lukuisiin erillisiin ryhmiin, joista jokainen itsenäisesti, ilman korkean komennon apua, valitsi taistelutaktiikoita. Näissä olosuhteissa kaiken päätti numeerinen ylivoima, ja hän oli hyttysten puolella. Suurkenraali ymmärsi, että he eivät kestäneet kauan, ja asetti itselleen päätavoitteen: lippulaivan taistelulaivan tuhoaminen. Tätä varten hän kokosi ryhmän shokkitähtialuksia ja tuli lähemmäs ja lähemmäs. Tällaisen jättimäisen aluksen tärkein vahvuus on sen voimakenttä. Se voidaan murtaa läpi tai heikentää vain yhteen pisteeseen kohdistuvalla iskulla.
  Marinka julkaisi:
  Lyö suoraan piiloutumatta,
  Sanoihin ei ole uskottu pitkään aikaan...
  Sanojen täytyy ampua kuin tankit
  Ja lyö örkejä hampaita!
  Valerka hymyillen, joka loisti helmiä, nyökkäsi:
  - Se on ehdottomasti totta! Mutta onko hyttysillä hampaita?
  Levka twiittasi hymyillen:
  Unohtajat kasvavat jossain,
  Äiti leipoo piirakoita...
  Pioneerilla on vielä hampaat,
  Hampaat kasvavat pian!
  Slavka murisi nauraen ja vakavasti yhtä aikaa:
  - Niin että kaikki vapisevat, niin että kaikki vapisevat, jotta he kunnioittavat!
  Näytti siltä, että kohtalo suosi heitä tyhjiössä, ja tyhjästä ilmaantui meteoriittivirta. Se oli erittäin paksu ja vaikeutti tähtäämistä ja ampumista. Vastaantulevassa liikenteessä outo parvi törmäsi lippulaivan taistelulaivaan .
  Marinka polki paljain jaloin ja sirutti:
  - Hyperpreonin neliö!
  Valerka vilkutti tytölle ja kysyi:
  - Miksei kuutiossa?
  Tyttö murisi vastauksena:
  - Ja kaalin päästä!
  Slavka huusi:
  - Oikein!
  Törmäyksen seurauksena suojaverkko tärisi, tärisi ja säteili kimaltelevaa sumua. Hyppyessään lähemmäksi megaristeilijä ampui panoksia kaikista plasmatykeistään ja ampui ohjuksia ja lasereita. Vastaus oli paljon vahvempi, sillä se onnistui jopa vaurioittamaan keulan ja katkaisemaan epäonnisen aluksen siiven.
  Fonura murisi:
  -Tuhota. Polta tämä muukalainen. Kaikista aseista tuli !
  Seuraava salvo ei kuitenkaan ollut niin tuhoisa. Komeetat ja meteoriitit pehmensivät iskua.
  Mutta muut alukset nousivat. Iskun voima oli tällä kertaa vahvempi. Murskattuaan kentän, jo ennestään suurten lohkojen heikentämän, panokset tekivät vaikuttavan reiän.
  -Nyt on aika heittää termokvarkkipommi . - Firon antoi käskyn.
  Valerka twiittasi vastauksena:
  - Tästä tulee todella, todella siistiä!
  Marinka vastasi innoissaan:
  - Ja todella taistelussa!
  Slavka karjui:
  - Hypertähti !
  Levka nauroi ja huomautti:
  - Ei, se ei ole yhtään viileämpi!
  Yleensä tällainen ohjus ei ole täysin tehokas vastaohjusten tai säteilyn torjuntaan johtuen , mutta tässä tapauksessa se voisi toimia, jos osa lippulaivan taistelulaivan kyvyistä on halvaantunut. Tietysti meteoriitit aiheuttivat ongelmia myös pienemmille tähtialuksille, mutta ne eivät silti kärsineet niin paljon kuin tämä jättiläinen.
  -Säteily maksimissaan! - Firon huusi kovalla äänellä.
  Ultrafotonien kiihdytettynä kolme ohjusta lensi välittömästi rikkoutumaan. Uhkaava jättiläinen vapisi ja onnistui vastaanottamaan kaksi "lahjaa". Mutta sitten kolmas panos räjähti hieman sivulta, laajentaen vain vaikuttavaa reikää.
  Marinka huusi:
  - Tämä on hienoa - aivan super!
  Valerka lisäsi:
  - Sekä hyper että super!
  -Sata kvasaaria viemäriin! - Firon karjui ja heitti salamoita turhautumisesta. - Epäonnistui sellaisessa hyökkäyksessä. - Sitten hän rauhoittui, kaikki ei ollut menetetty, hän käski painovoiman lähettimeen . - Hyökkää lippulaivaa vastaan kaikin voimin, tähtää reikään.
  Tilaus osoittautui käytännölliseksi. Poikkeuksellinen hyökkäys ja hyökkäys olivat suuri menestys. Ja vaikka neljä tähtialusta tuhoutui vastatulessa, kuilu leveni.
  Tämän jälkeen yksi termokvarkkiraketeista lensi hyperreaktoriin . Kvarkkifuusioprosessi on miljoonia kertoja voimakkaampi kuin lämpöydinfuusio. Tällainen voimakas räjähdys poltti välittömästi aluksen rakenteen ja hajotti sen hyperplasmaan. Gravitaatioaalto ja superluminaaliseen nopeuteen kiihtyneet fotonit muuttivat sen harvinaiseksi kaasuksi. Kalmarin lonkerot, jotka kuumenivat kvintiljooniin asteisiin, nielaisivat ainesosia ja polttivat lähellä olevia aluksia.
  Valerka totesi aggressiivisesti pyöritellen toppiaan:
  - Tämä on todella hyperkvasaari!
  Marinka nauroi ja vastasi:
  - Mitä voimme sanoa, kaikki tulee olemaan erittäin siistiä! Otetaan se ja lyötään sitä voimalla leukaan!
  Levka totesi suloisesti hymyillen:
  - Joo! Tämä on todella debyytti, joka pelattiin kuin kello!
  Slavka vastasi nokkelasti:
  - Musta aukko kvasaarissa!
  Fironin megaristeilijä tuskin onnistui hyppäämään suhteellisen turvalliselle etäisyydelle supernovan kauhealta muistutukselta. Siitä huolimatta se suli ja kääntyi useita kertoja, heittäen sen kauas ja murskaamalla useita väliseiniä. Aseet vaurioituivat pahoin, ja suurin osa niistä oli pois käytöstä. Menetettyään suurimman osan taistelupotentiaalistaan tähtialuksesta tuli helppo saalis viholliselle. Ymmärtäessään tämän ja haluamatta kuolla turhaan, rohkeus ei ole piittaamattomuutta, Firon määräsi vetäytymisen. Nerokkaasti ohjaten megaristeilijä, vältellen ansoja ja pihtejä, vetäytyi yrittäen päästä laivojensa suojelukseen. Ja silti hän oli melkein lyöty, tukossa, ympäröity kuin kettu kolossa. Aluksen muutamat aseet vastasivat hitaasti barbaariseen pommitukseen. Voimakenttä meni pieleen, enemmän kuin revitty sateenvarjo kuin luotettava kilpi. Ei ihme, että avaruusalus räjähti pian ja putosi palasiksi.
  Valerka taputti käsiään:
  - Loistava!
  Marinka lisäsi:
  - Mega ja meta pulsar !
  Firon tuskin onnistui pakenemaan pienellä veneellä. Tämä pelastusalus oli käytännössä näkymätön, sarja aaltoja häiritsi sen havainnointia, joten jopa painovoimatutkat tallensivat vain epäselviä kohtia. Rohkeudella on rajansa, ja suurkenraali halusi selviytyä. Lisäksi päätehtävä on suoritettu, ja vihollisen nelinkertaisella ja nyt ehkä viisinkertaisella ylivoimalla taistelun lopputulos on ennalta arvattu, ja paras asia, mitä voidaan tehdä, on vetäytyä . jäljellä olevat joukot. Jo poistuessaan aluksesta Firon antoi käskyn vetäytyä järjestelmällisesti kohti Madoron -järjestelmää saadakseen tukea planeetan puolustukseen. Tämä antoi meille mahdollisuuden voittaa aikaa ja tuoda lisävoimia tälle alueelle.
  Marinka twiittasi:
  - Asettelu ennen taistelua on kvasaari !
  Valerka naurahti ja totesi:
  - Ja itse asiassa liotamme kaikki ja rullaamme heidät ulos!
  Levka huomautti hymyillen:
  - Mene katsomaan!
  Slavka otti sen ja lisäsi:
  - Ja ota kuva ulosteen tuhoajassa !
  Marsalkka Fokhoron oli jo saanut signaalin, että suuret vihollisjoukot voisivat kaataa hänen takaosan. Hän kuitenkin epäröi melko pitkään peläten etuhyökkäystä. Varo heikentämästä puolustuslinjaa. Lisäksi vihollinen aloitti harhautushyökkäyksen, joka tuhosi useita tuhansia aluksia. Sellainen liike pelotti jo ennestään pelkurimaista paronia. Fokhoron oli korruptoitunut, kaulaansa myöten turmeltuneena - moraaliton tyyppi. Ja hän on omalla tavallaan ovela , mutta samalla hän ei ole vielä onnistunut myymään itseään koko sydämestään hyttysille. Mutta tässä on jo edistytty jonkin verran. Hyttyset tiesivät kuinka löytää petturit, ja osa hänen seurueestaan palkattiin. Erityisesti kenraali Hertz tuotti säännöllisesti raportteja, joissa kerrottiin sekä joukkojen määrästä että komentonsa välittömistä suunnitelmista. Hyttyset maksavat anteliaasti sodassa, älykäs rikastuu, rohkea pääsee eteenpäin ja tyhmä ammutaan. Petturit eivät kuitenkaan ole vain älykkäitä, vaan myös etäisiä ihmisiä. Loppujen lopuksi he jäävät ennemmin tai myöhemmin vastatiedustelupalvelun kiinni tai heidän omien työnantajiensa pettää. Syynä on, että hänestä tuli tarpeeton tai hänet alennettiin tai jopa ammuttiin. He yrittivät kuitenkin olla puhumatta tästä, päinvastoin, he yrittivät miellyttää palkattuja vakoojia kaikin mahdollisin tavoin.
  Valerka huomautti:
  - Heillä on älyllinen rappeutuminen.
  Marinka selvensi nauraen:
  - Täysin fotonisoitu .
  Slavka huusi:
  - Hyperbanzai !
  Levka lisäsi:
  -Kaikkien hyttysten ja kovakuoriaisten ultrafotoniarkkuun !
  Kevyt hyökkäys torjuttiin, ja nyt ei ollut enää mitään syytä viivästymiseen. Muistaa Extra-Keisarin käsky välttää piiritystä hinnalla millä hyvänsä ja saada toinen Fokhoron antoi tilauksen painovoimalähetykselle pyynnöllä tai pikemminkin avunpyynnöllä.
  -Esitetään. Eläköön Ekstrakeisari!
  Armada lähti kuitenkin liikkeelle hyvin myöhään. Samaan aikaan vihollisen ylivoimaiset joukot jatkoivat loputonta etenemistään.
  Marinka totesi nauraen:
  - Lauma ryntää meitä kohti kuin lumivyöry. Mitään keskitietä ei ole olemassa.
  Valerka vastasi hymyillen:
  - Muuten olette kaikki tammiarkuissa!
  Fadoronin järjestelmä oli yksi galaksin linnoitettuimmista. Keskusplaneetta oli valtava ja tiheästi asuttu - noin kaksisataa miljardia. Kaikki sen lähestymiset olivat tukossa kybermiinoista sekä kahdesta tusinasta luonnonsatelliitista. Jokainen satelliitti on tiheästi täynnä plasma- ja hyperplasma- tykkejä sekä ohjuksia. Lisäksi pyörii useita muita planeettoja, joilla oli siirtokuntia ja tukikohtia. Edessä oli vakavia taisteluita. Firon tiesi, minne hän oli vetäytymässä, ja hyttyset olivat liian mukanaan pysähtyäkseen. Päinvastoin, he kiipesivät kuin tankit säästämättä itseään eivätkä henkään. Avaruusmerirosvot olivat erityisen aktiivisia, aistien paistetun tuoksun , pahat tähti-filibusterit kiipesivät kuin torakat hillokseen, oli erittäin houkuttelevaa ryöstää tiheästi asuttuja maailmoja.
  Ja nyt taistelu, joka oli alkanut hiipua, leimahtaa uudella uskomattomalla raivolla, että näyttää jopa tähdet tärisevän.
  Valerka totesi aggressiivisesti ärtyneenä:
  - Suureen mustaan aukkoon!
  Suurkenraali Fearon onnistui siirtymään kevyeen risteilijään. Sieltä hän jatkoi taistelun johtamista. Hyttysten ensimmäinen yritys murtaa kokonaispuolustus paikan päällä epäonnistui. Verilöyly jumiutui Coddin planeetan laitamille. Ympäröivät planeetat tärisivät räjähdyksistä. Yksi satelliiteista sai niin paljon kauheita osumia, että se halkesi ulkopuolelta katsoen, että se oli strutsinmuna , joka tuhoutui niin nopeasti.
  Marinka otti jälleen Hypernetistä timanttijäätelökasin, kolmen värin kermaa, nuoli sitä ja totesi:
  - Tämä on todella kvasaari, se ei satuta nenääsi!
  Fonura selvisi hengissä aivan viime hetkellä jättäen lippulaivan taistelulaivan pelastusmoduuliveneeseen. Nyt paha toukka tihkui uhkia, varsinkin kun sen iho oli pahoin säteilyn polttamaa.
  - Älä ota vankeja. Tukahduta kaikki, tuhoa heidät, polta ne, hajota ne fotoneiksi.
  -Se toteutuu, tähtien ylivoimasi! - Alempiarvoiset kenraalit antoivat käskyjä. Oli hyvin vaikeaa päästä Coddiin jokaisesta pienestä askeleesta, jonka jouduit maksamaan tuhansilla, kymmenillä tuhansilla tähtialuksilla. Väistämätön lumivyöry lähestyi kuitenkin.
  - Purista niitä näin. Purista kovemmin, älä paljon enempää, ja kvasaari loppuu! - Marsalkkaherttua oli törkeä. - Älä sijoita liikaa laivoja hyökkääessäsi satelliitteja vastaan - iske pitkälle. Se on varovaisempaa. Voi paholaisen graviomiineja !
  Valerka oli samaa mieltä:
  - Kyllä, kaivokset, tämä on todella suuri ongelma!
  Marinka lisäsi:
  - On loogisempaa sanoa hyperkvasaari !
  Levka selvensi:
  - Ei loogisempaa, mutta hauskempaa!
  Slavka huusi:
  - Hyperavaruuden romahdus !
  Miinat tulivat ulos, melkein näkymättöminä, ne nousivat avaruudesta ja törmäsivät tähtialuksia. Jotkut tuhoutuivat paikan päällä, toiset päinvastoin kärsivät vain vahinkoja. Monet räjähteet oli varustettu pulssiräjäyttimellä, joka kykeni palamaan voimakenttien läpi, vaikkakin hyvin lyhyen ajan , aiheuttaen hirveitä vahinkoja. Suuret tappiot olivat saaneet Mosquito-laivaston vuotamaan verta, ja jopa merirosvot alkoivat osoittaa levottomuuden merkkejä. Jos lähestymistavoissa on niin suuria tappioita, kuinka paljon menetetään itse planeetalla.
  Pioneerityttö mutisi:
  - Kommunismi ei ole vain järjestelmä - tapa nopeasti hyttynen!
  Fonura kuitenkin lakkasi yhtäkkiä raivoamasta ja sylkemästä rikkiä. Hänelle tuli hyvä idea.
  -Entä jos käytämme toista, tehokkaampaa asetta Fukileja vastaan? - Toukka kikatti. - Onhan meillä se, se on myös erittäin tehokas lataus.
  Valerka huusi hyväksyvästi:
  - Totta kai heillä on! Että et voi edes irrottaa silmiään!
  Se, mitä Fonura ajatteli, ei ollut muuta kuin " hyperradiopommi ". Tämä uusin ase säteili erityistä superneutronit ovat miljardi kertaa lyhyempiä aallonpituuksia kuin gammasäteily. Tällaisen panoksen räjähdysvoima ei ole suuri, mutta hypersäteily on miljoonia kertoja normaalia voimakkaampi . Ja tunkeutuva voima on valtava - gyrido- aallot, tämä ei ole vitsi, ne pystyvät polttamaan planeetan läpi. Laitteen suurin haittapuoli on, että sitä ei voida räjäyttää ulkoavaruudessa. Suunnitteluominaisuuksiensa ansiosta tämä näkymättömän kuoleman ruumiillistuma soveltui käytettäväksi vain planeetoilla, eikä silloinkaan kaikilla. Mutta tässä tapauksessa Coddin maailma sopii. Tämä kauhea laite tuhosi kaksi kolmasosaa tämän maailman väestöstä. On hyvä, että hyttysillä oli vain yksi tällainen lataus.
  Valerka totesi hymyillen:
  - Eikö se ole järjetön lähestymistapa?
  Levka mutisi:
  - Todennäköisesti ei musta aukko !
  Slavka sihisi:
  - Mutta yliambitiolla !
  Marinka huusi:
  - Pioneereille!
  Mikä erittäin hyvä ase, tapat työvoimaa, mutta kaikki varusteet ja materiaalit säilyvät. Harmi vain, että se on edelleen liian kallis. Gyrido- aaltojen luomiseen tarvitaan suuri määrä garvaania , ja tämä on maailmankaikkeuden harvinaisin elementti. Mutta he eivät ole vielä oppineet syntetisoimaan sitä keinotekoisesti.
  -Yllätys numero kaksi! - Fonura oli erittäin tyytyväinen. - Planeetan puhdistaminen kierrekammalla .
  Marinka huusi :
  - Tuli Princess Plasma !
  Fucolien lisäksi tässä taivaallisessa valtakunnassa asui fuciantteja, läpikuultavia maanilviäisiä. He työskentelivät Fucolialla ja elivät melko hyvin. Niiden valloittaminen oli yhtä helppoa kuin päärynöiden kuoriminen, pari lentopalloa, ja futsialaiset nostivat tassut ylös. Sen jälkeen aboriginaalit saivat säilyttää merkittävän osan itsenäisyydestään. Nyt tämä rotu sai oikeudet yhtäläisin perustein Fucolien kanssa . Säteily muutti ne sinisiksi, likaisen violetiksi ja punaruskeiksi. Monet olivat täplien peitossa ja kiemurtelivat sietämättömästä kivusta. Heti kuolleiden voidaan sanoa olevan onnekkaita - he muuttuivat mustiksi, evät liimattuina yhteen, kun taas muiden tuska kesti monta tuntia. Myös lukuisat sekä taistelu- että teollisuusrobotit vaurioituivat, varsinkin kun jotkut niistä eivät olleet täysin vammautuneita, vaan hulluivat, heittäytyivät muutamien selviytyneiden kimppuun tai kamppailivat keskenään. Kuva oli todella pelottava.
  Jopa oppinut Valerka karjui:
  - Super pelottavaa ! Ja se on kvasaari !
  Lamauttava isku tyrmäsi suurimman osan puolustuksesta, ja hyttyset tarttuivat lopulta aloitteeseen. Vain osa satelliiteista jatkoi epätoivoista taistelua, ja fukolit myivät henkensä kalliisti. Heillä oli kuitenkin vain enintään puoli tuntia jäljellä.
  -Missä tämä kirottu Fokhoron on, jotta hän itse voidaan haudata. - Firon vannoi. "Olen jo pyytänyt häneltä apua niin monta kertaa, mutta ei vastausta, ei tervehdystä." Musta aukko hänen kitiininsä alla!
    Apu oli todella myöhässä. Päinvastoin, lisävahvistukset lähestyivät hyttysiä.
  Marinka, roiskuen paljain jaloin, huusi:
  - Älä hidasta käännöksissä, sillä se on ainoa tapa oppia voittamaan!
  Valerka twiittasi:
  - Tämä on korkein vaikutus hyperfotoneihin!
  Tuuletin jatkoi kutinaa, palovammat paloivat armottomasti. Lyhyen pohdinnan jälkeen hän päätti mennä parantavaan kylpyyn odottamatta tähtien taistelun loppua. Herttua marsalkka käski täyttää sen regeneroivalla liuoksella ja syöksyi päätä myöten purppuranpunaiseen nesteeseen. Se oli erittäin miellyttävää, haavat kihelmöivät, kipu laantui. Toukka väänteli, roiskuen smaragdivaahtoa liikuttaen tassujaan. Sitten marsalkka kumartui ulos ja jatkoi käskyjen antamista.
  -Tule sisään vasemmalta, satatuhatta tähtialusta oikeaan kylkeen ja alanurkkaan. Kuten tämä. Paina häntä nyt takaa. Käytä spiraalista ohitusta. Pyöreä sukellus . Ja nyt olemme hajallaan.
  Hallituksen tähtialukset tottelivat häntä epäilemättä, mutta merirosvot toimivat parhaansa mukaan . He olivat ensisijaisesti kiinnostuneita Codd-planeettasta. Monet heistä alkoivat laskea maihin joukkoja tähän pitkään kärsineeseen maailmaan. Taivaallinen ilma haisi rikkidioksidilta, ja siksi oli mahdollista ryöstää vain avaruuspuvuissa. Ionisoitu ilmakehä tuotti heikkoa säteilyä, joka menetti nopeasti voimansa ja oli käytännössä vaaratonta eläville olennoille. Mutta samaan aikaan suussani oli katkeruutta ja halusin sylkeä. Pokaaliviini, usein kehon kanssa yhteensopimatonta nestettä, valui kuitenkin kurkkuun. Proteiinityypit arvostivat erityisesti alkoholia, mutta rikkiä hengittävät tyypit eivät halveksineet sitä. Muun muassa jotkut viinit oli maustettu niin eksoottisella " dopella ", että se vääristeli niiden aivoja tai loogisia molekyylejä, joilla ei ollut aivoja.
  Valerka totesi nauraen:
  - Kyllä, ja nämä friikkit myrkyttävät itsensä!
  Marinka nauroi ja vastasi:
  - Pioneeri, jos näet jonkun tupakoivan, kohtele häntä kansan vihollisena! Älä vain tapa blasterilla!
  heikoimmista korsaareista putosivat kuolleena. Sitten heidän omat rikoskumppaninsa riisuivat heidät ja joskus leikattiin hiljaa hyperlaserterillä. Eli kaaos hallitsi täydellä voimalla. Rakennukset olivat suurelta osin ehjiä, ja siksi ryöstely oli rehottavaa. Pian myös osavaltion miehistöt liittyivät pogromiin. Kaikki halusivat napata lisää. Se ei kuitenkaan ollut vielä ohi. Paljon myöhässä, mutta Fokhoronin joukot saapuivat. Kunnianhimoinen kreivi kaiveli pitkään, mutta sai silti toimensa.
  Ja hetki, kuten kävi ilmi, oli hänelle onnistunut, suurin osa laivoista tungoksi yhdessä tuhoten Coddin. Näin ollen marsalkka Fukililla oli yllätys ja parempi asema puolellaan.
  Valerka totesi nokkelasti, virnistellen hampaitaan, kimalteleen kuin prinsessan kiiltonahkaiset kengät:
  - Joukkueemme on vahvin, taigasta Ison-Britannian meriin!
  - Ja maailmankaikkeuden loppuun asti! - Marinka lisäsi.
  Nyt kanuuna seurasi täysin erilaista skenaariota. Hyttyset puristettiin sadankahdenkymmenenviidentuhannen kilometrin planeetan pintaan. Monet merirosvot olivat jo niin uupuneet, että heidän tähtialuksensa pysyivät planeetalla, ja niiden voimakentät oli kytketty pois päältä ja asettuivat helpoksi kohteena. Ne ammuttiin kiertoradalta. Filibbusterit vastasivat hitaasti. Vain Fukilin hallituksen joukot tarjosivat vakavampaa vastarintaa.
  -Tässä ovat niveljalkaiset " fluorit ". Ne lensivät päähäni. Tuo reservit teurastukseen ja järjestä uudelleen. - Fonura veti hologrammin. - Pois tältä planeetalta, miksi olet jumissa kuin madot ulosteisiin?
  Marinka huomautti omituisesti:
  - Hän ilmaisee itseään sivistymättömästi!
  Näistä sanoista marsalkkaherttua sai kauhean ruokahalun. Hän ei ole vielä syönyt päivällistä, ja monien miljardien elävien yksilöiden kuoleminen herättää julman nälän. Vaikka Fonura oli toukka, hän piti kovasti lihasta, erityisesti verellä leivotusta.
  - Toimita se minulle heti, minulla on nälkä. - Herttua koputti käsinojaa.
  Valerka totesi nauraen:
  - Ja tämä haluaa syödä itsensä taistelun aikana! Lapset, älkää ottako hänen esimerkkiään!
  Kuten aina, valmiit robotit, jotka tunsivat mestarin maut täydellisesti, toimittivat hänelle mehukkaita, höyryäviä, ruskeapilkkuisia, suoisen vihreän lihan paloja vintusilaisilla heinäsirkkailla koristeltuina ja Suharton röyhtäilykastikkeella ripottuna. Tämä eläin on sekoitus virtahepoa ja kyykäärmettä ja ruokkii jättimäisiä kasveja. Kaikki yhdessä oli erittäin maukasta ja kirjaimellisesti sulasi suussa. Hyttysten neljä kieltä auttoivat aktiivisesti, ja kolme riviä sinisiä, keltaisia ja vihreitä hampaita pureskeli aktiivisesti ruokaa. Joskus yksittäisiä lankoja juuttui hampaiden väliin, ja niiden liukenemiseksi oli tarpeen huuhdella suu heikolla ligusiinihappoliuoksella . Tätä seurasi erityinen happo-emäsolut, johon oli lisätty typpi- ja rikkihappoa. Se on ravitsevaa, terveellistä ja mikä tärkeintä, iskee hyttysten päähän.
  Marinka huusi:
  - Älä putoa pioneerina mustaan aukkoon!
  Kun Fonura piti hauskaa, muut kenraalit ottivat vallan. Nyt tähtien taistelu sai toisenlaisen käänteen. Coddia ympäröivää aluetta oli vaikea tunnistaa, ja se oli täynnä roskia, sirpaleita ja muuta roskaa. Korsaarit ja peräruiskeet taistelivat epätoivoisesti, mutta eivät erityisen tehokkaasti, samalla kun virkistyneet fucolit painostivat eteenpäin. Raskaat taistelulaivat "Tushat" olivat erityisen innokkaita, ja niissä oli useita satoja, tuhansia aseita ja lasereita. Erityisesti he onnistuivat tuhoamaan helposti risteilyalusten kannen. Nyt he, kuten zombit, lähestyivät raajarikkoja kumppaneita. Ammusjäljet, salamalaserit, kaikkiin suuntiin lentävät savuavat rungonpalat kirjaimellisesti ylikuormittivat tilan. Vaaka kallistui selvästi ja yhä enemmän Fucolien hyväksi. Vihollinen ei kuitenkaan ollut täysin käyttänyt reserviään. Ja lukemattomat hyttyslaumat lensivät jälleen hyperavaruuteen . Ja raskas ultraplasma tornado putosi niveljalkaisten laivojen päälle. Kerran hänen sylissään harvat onnistuivat selviytymään. Tässä on tyypillinen yksi Fukol-miehistö, joka on aseistettu uusimmalla tekniikalla. Kapteeni Folod laittoi kätensä painovoiman ohjauspyörälle , ohjaus oli hyvin yksinkertainen, kuten lasten ohjaussauva, ja fukolit harjoittelivat lapsuudesta lähtien ensin peleissä, sitten hyvämaineisilla simulaattoreilla.
  Marinka huusi:
  - Olet oikeassa, hyperfotoni - juna !
  Ja sitten kuului myös huuto:
  - Mitä mieltä olet, Grand? Selvitäänkö tällaisesta hengissä? plasmamyllyt .
  - Aina on mahdollisuus, Folod. Tärkeintä on välttää kaksoispukkeja.
  -Nämä pirun plasmataistelulaivat, niissä on hyvä suojaus ja paljon aseita, ne ovat käytännössä haavoittumattomia risteilijällemme.
  - Jos vain pääset äärimmäisen lähelle ja ammut lentopallon tyhjästä.
  -Kyllä, tässä tapauksessa meidät ammutaan. - Grand, kapteenin ensimmäinen perämies ja osa-aikainen komissaari, osoitti avaruusalusjoukkoa, joka tuhosi kolhitun Fukil-laivaston voimakkaalla tulella kaikista niiden tykeistä .
  -Ehkä osumme sinne, missä Vatormorolat pomppivat tyhjiössä .
  Naura vastaukseksi:
  - Ja mitä tämä antaa?
  - Voimme tuhota suuren kuljetuskuljetuksen. Ja ilman niitä on vaikeaa taistella tällä planeetalla. Se on muuten louhittu.
  -Se on Fold, jos näin on, niin nyt on aika repiä se.
  Ja todellakin, sillä hetkellä se räjähti. Ymmärtäessään, että oli selvää, että Coddia ei voitu pidätellä ja että melkein kaikki siviilit olivat kuolleita, Fuquilit räjäyttivät syviä termokvarkkimiinoja. Mantereet halkesivat heti ja putosivat tulikaskadiin. Koko pinta kohosi ja mureni erittäin kuumaksi hiekkaksi. Lyhyesti sanottuna maailmanloppu on tullut.
  Valerka huusi:
  - Pudota mustaan aukkoon!
  Useita miljardeja merirosvoja ja hyttysiä, jotka eivät vielä olleet onnistuneet evakuoimaan, poltettiin välittömästi. Heidän ainoa lohdutuksensa oli se, että he kuolivat lähes kivuttomasti. Loppujen lopuksi kipua ei voida välittää nopeammin kuin valon nopeus, ja tämäntyyppinen hyperplasma on satakymmentä kertaa nopeampi.
  - Ihan niin kuin joku olisi kuullut meidät, nyt tämä maailma ei ole enää pitkään aikaan sopiva käytettäväksi.
  - Mitä haluat , Grand. Haluaisimme selviytyä itsestämme. - Folod kirosi nauttien.
  -Tämä on termokvarkkiraketin voima. Meillä on myös sellainen, joten käytämme sitä kuljetuksen läpi repimiseen.
  - Entä vastaohjus ? Tämä on tämän aseen heikkous, ja se on helppo ottaa vastaan tulevalla laukauksella.
  -Voit käyttää häiriöitä ja Zet-säteilyä.
  - Se ei paljoa auta, vaikka se onkin parempi kuin ei mitään.
  -Otetaan sitten riski - onni suosii rohkeita .
  Valerka, tämä oppinut pioneeripoika, piti tarpeellisena lisätä:
  - Ja fiksu myös!
  He jatkoivat ohjailua ja lähestyivät kuljetusta. Risteilijä sukelsi kuin kala.
  -Etäisyys kohteeseen? - Folod kysyi.
  - Viisisataakaksikymmentäkuusi simulaatiota .
  -Moottorit metaplasmakäyttötilassa. Valmius seitsemän kurankul . - Folod heitti takaisin päästään liukuvan kypärän. - Lähtölaskenta on alkanut.
  äärirajoille lastikonteilla lastatun laivan luo.
  - Pammutetaan!
  -Ole varovainen, oikealla on laukaisualusta. Mahdollisesti useita ohjuksia. Voi, ne lähtevät meitä kohti.
  -Suoritamme tavallisen ohjustentorjuntaoperaation .
  -Ei toimi. - Grant onnistui kuiskaamaan.
  Tällä kertaa höyhenkevyt risteilijä onnistui kuitenkin pakenemaan väistäen taitavasti ulos tappavan suudelman alta.
  - Siinä se, ja sanoit, että meillä ei olisi aikaa. Kaikki on mahdollista, jos olet varovainen. "Folod heilutti kumppaninsa litteää nenää.
  Marinka huomautti:
  - Onko tämä hauskaa? Täällä on synti hymyillä!
  Nyt he olivat lähellä. Vihollisen aseet ampuivat erittäin tiheästi, vaikutti siltä, että hyperplasminen vesiputous kaataisi. Mutta on heti selvää, että lentopallot eivät ole kohdistettuja, vaan luonteeltaan padot.
  -Teoriassa raketin pitäisi ohittaa. Ellei tietysti tapahdu jotain valitettavaa onnettomuutta.
  Ne jäivät hieman kiinni, väliseinät olivat halkeilleet. Tällä hetkellä ne saavuttivat laukaisualueen.
  -Auttakoon Kaikkivaltias meitä. - Folod painanut starttia. Pommipaikat avautuivat. Ja sitten he uivat ulos, kaksi kaunottarea - Fukil-sotakoneen ylpeys.
  Hyperfoottiset suihkut hajoittivat raketit, ja itse avaruusalus siirtyi taaksepäin lisäten työntövoimaa.
  -Jos se räjähtää, se ei ole hyväksi meillekään.
  Hyttyset eivät ehtineet edes reagoida, ennen kuin kaksi ohjusta, jotka olivat ohittaneet voimakentät ja saranoidut sivut, törmäsivät runkoon. Termokvarkin salama iski kaikkiin suuntiin ennennäkemättömällä voimalla haihduttaen aseita ja varusteita. Lisäksi aloitettiin ensisijaisesti tuhoamistarvikkeiden räjäyttäminen . Räjähdys oli siis vakava. Jättiläinen paahtava tsunami hajotti ja osittain haihdutti lähellä olevia tähtialuksia, mutta risteilijä onnistui pakenemaan.
  -Kuten tämä! Joku sanoi, että se oli mahdotonta! - Folod oli iloinen.
  -Miksi olet iloinen? Me kaikki hävisimme taistelun. Ja nyt meillä on parhaimmillaan onnea selviytyä.
  - Tämä ei ole vähäistä, sillä elämä on arvokasta.
  Todellakin, Fokhoron oli pelkurimainen ja kohtalaisen varovainen. Nähdessään, että taistelu oli häviämässä ja ylivoimainen etu oli vihollisen puolella, hän käski vetäytyä. Fukilit vetäytyivät järjestäytyneesti, hajoamalla erillisiin ryhmiin ja samalla toivottomasti napsahtaen.
  Merkittäviä vahinkoja kärsittyään hyttyset eivät tavoittaneet niitä tarpeeksi aktiivisesti, ilmeisesti peläten väijytyksiä. Todellisuudessa Fokhoronilla ei ollut mitään, mutta Firon yritti rakentaa useita viekkaita ansoja. Erityisesti siitä, houkutellaanko vihollinen mustaan aukkoon. Mutta hyttyset olivat hereillä ja pysäyttivät taitavasti kaikki ohitusyritykset. Joten vähitellen etäisyys kahden armadan välillä kasvoi ja yhteenotot loppuivat. Siitä tuli rauhallista. Fokhoron kirjoitti kiireellisen lähetyksen keskuspäämajaan. Siellä hän liioitteli suuresti vihollisen määrää ja heidän kärsimiään menetyksiä. Hän vaati, tai pikemminkin kyynelisesti pyysi vahvistuksia, yritti siirtää syytteen tappiosta Fironille .
  Marinka huusi:
  - Se todella murtaa vihollisen!
  Firon puolestaan moitti Fokhoronia myöhästymisestä ja myös pyysi häntä lähettämään vahvan sicursin. Molemmat komentajat vihasivat toisiaan ja olivat valmiita hukuttamaan kumppaninsa lusikalliseen vettä tai liottamaan heidät yhteen fotoniin. Se on kuitenkin heidän asiansa. Sillä välin tähtialukset asettuivat korjattavaksi. Heidän rumat, reikäiset rungot olivat joka puolelta korjausrobottien peitossa. Tyhjiöhitsaus hehkui, laserit tärisivät, kyborgit monilla lonkeroilla tuotiin varaosia. Saatuaan lyönnin kasvoihin mega-imperiumi nuoli haavansa. Yksi hitsatuista sirpaleista kipinöi.
  . LUKU nro 3
  Elokuva oli tietysti upea erikoistehosteineen ja näytti jättimäisiltä hologrammeilta, joiden voidaan yleisesti sanoa olevan hyper .
  Marinka twiittasi:
  - Hienoa, mutta...
  Valerka nyökkäsi:
  - Kyllä, äänimerkki soi, meidän on aika mennä kokoontumispaikalle. Ja sinun pitäisi todellakin pitää kiirettä.
  Levka nyökkäsi:
  - Kyllä, et voi kiistellä sen kanssa!
  Slavka twiittasi:
  - Lähdetään pois!
  Ja neljä tulevaisuuden soturia hyppäsivät avaruuteen Burevestnikin leirin suuntaan.
  Pioneerilapset ryntäsivät kuin valonvirta tyhjiössä. Ja he inkarnoituivat aivan nuorten leninistien asuinpaikan viereen. Leiri oli erittäin kaunis. Rakennukset muistuttivat ylellisiä temppeleitä, joilla oli erittäin taidokkaat muodot.
  Ja keskellä Leninin patsas, koristeltu jalokivillä, kimalteli kaikilla sateenkaaren väreillä. Se on hyvän vuoren kokoinen. Useita poikia ja tyttöjä pyöri ilmassa.
  Lapset punaisissa solmioissa pyörivät ja tekivät silmukoita. Kaikki näytti erittäin hauskalta. Ja tapahtui käänne ja vallankumous.
  Marinka totesi tyytyväisenä hymyillen:
  - Tämä on Vladimir Iljitšin antama onnellinen lapsuus!
  Valerka nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Lenin oli nero vuosisatoja sitten hän näki kommunismin ilmiömäiset saavutukset!
  Levka kikatti, vääntyi ilmassa ja vastasi:
  - Kyllä, tämä on todella siistiä !
  Lenin-patsaan yli lensi valtava perhonen, jonka siivet olivat upeita kuvioita. Ja se näytti hemmetin kauniilta.
  Slavka totesi suloisesti hymyillen:
  - Kyllä, se on hyperkvasaari!
  Marinka napsautti paljaita varpaitaan ja sirutti:
  - Maailmassa on lämpöä ja lunta,
  Maailma on sekä köyhä että rikas...
  Ja nyt kuka tahansa luoja -
  Tähtialukset asetetaan riviin!
  Levka vahvisti räpäyttäen silmillään, jotka muuttivat värin violetista oranssiin:
  - Kyllä , emme rakenna vain tähtialuksia peräkkäin! Tulee aika, ja me luomme universumeja!
  Robottityttö ilmestyi, ikään kuin laatikon pistoke olisi hypännyt ulos. Hän pyöri kuin toppi ja sirutti:
  Tähtialuksilla ryntäämme aaltojen yli,
  Fotonit ryntäävät eri suuntiin...
  Lapset, sanon teille hei,
  Lapsi on taistelukarkaistu!
  Ja ihmeellisen kauneus tyttö iski silmää pojille ja teki kuperkeikka ilmaan.
  Kavereiden mieli nousi jyrkästi. Ja he paljastivat valkoiset ja terävät hampaansa, kuten sudenpentujen.
  Sitten ilmestyi lisää lapsia. Lukemattomat pioneerijoukot hyppäsivät ulos eri suunnista. He vääntyivät, kääntyivät ympäri ja kikattivat. Mutta sitten ääni kuuluu. Ja noin viisisataa kaveria asettui riveihin kerralla. Nyt lapset roikkuvat ilmassa. Ja punaiset solmiot hehkuvat kuin rubiinit kaikkien kaulassa. Ja jopa univormusta tuli sama valkoinen-puna-valkoinen väri. Ja enimmäkseen paljain jaloin, peitetty sinisillä sandaaleilla.
  Ja pojat seisoivat huomiossaan. Juhlalaulu soi:
  Vapaiden tasavaltojen tuhoutumaton liitto,
  Se ei ollut raaka voima, vaan paha pelko, joka toi meidät yhteen...
  Ja valaistuneiden ihmisten hyvä tahto,
  Rauhaa, ystävyyttä, valoa, järkeä ja rohkeutta unissa!
  
  Nyt kaikki planeetan kansat ovat yhdistyneet,
  Olemme maallisia veljiä ja ystäviä ikuisesti!
  Olkoon Leninin korkein nimi ylistetty,
  Kaikki maailman kansat ovat pyhä perhe!
  Kertosäe:
  Terveisiä vapaalle isänmaallemme,
  Kansojen ystävyys on ikuinen tuki!
  Oikeusvalta, kansan tahto,
  Ihminen hallitsee nyt maailmankaikkeutta!
    
  Olemme avanneet tien avaruuteen ihmisille kaikkialla maailmassa,
  Fasismi tuhotaan, edistystä korostetaan!
  Kävelemme loistokilometrejä tähtien välissä,
  Neuvostoliiton vallan alla ihmishenki on noussut!
  Kertosäe:
  Kunnia isänmaalle, meidän vapaalle,
  Kansojen ystävyys on ikuinen tuki!
  Oikeusvalta, kansan tahto,
  Ihminen hallitsee nyt maailmankaikkeutta!
  
  Maailmankaikkeudessa ei ole vahvempaa isänmaan henkeä ,
  Jokainen älykäs on sydämemme mukainen veli!
  Palvelemme Isänmaata vahvemmin, tai pikemminkin
  hypermatto nyrkkiisi !
  Kertosäe:
  Kunnia isänmaalle, meidän vapaalle,
  Kansojen ystävyys on ikuinen tuki!
  Oikeusvalta, kansan tahto,
  Ihminen hallitsee nyt maailmankaikkeutta!
  
    
  He saapuivat Berliiniin panssarivaunuilla ampuen,
  Ainakin paljon kauniita ihmisiä kuoli!
  Punainen lippu loistaa, antaa vapauden,
  Ja konna heitetään helvetilliseen rakkauden voimalla!
  Kertosäe:
  Kunnia isänmaalle, meidän vapaalle,
  Kansojen ystävyys on ikuinen tuki!
  Oikeusvalta, kansan tahto,
  Ihminen hallitsee nyt maailmankaikkeutta!
  
  Usko, me suojelemme ja laajennamme isänmaata,
  Annetaan loputon rakkauden valtameri!
  Loputtoman, suuren messiaan lipun alla,
  Anna jälkeläisteni iloita naurusta !
  Kertosäe:
  Kunnia isänmaalle, meidän vapaalle,
  Kansojen ystävyys on ikuinen tuki!
  Oikeusvalta, kansan tahto,
  Ihminen hallitsee nyt maailmankaikkeutta!
  
  Universumiin tuomme vapauden kommunismin,
  Loppujen lopuksi Lenin antoi meille mielen luoda...
  Kaikkialla maailmankaikkeudessa ihmiset sulautuvat yhteen,
  Edistys valaisi ajatuksemme unissamme!
  Kertosäe:
  Kunnia isänmaalle, meidän vapaalle,
  Kansojen ystävyys on ikuinen tuki!
  Oikeusvalta, kansan tahto,
  Ihminen hallitsee nyt maailmankaikkeutta!
  Tällaisen laulun jälkeen pioneerit kumartuivat, ja kauniit tytön kasvot ilmestyivät. Se oli nuori ja erittäin viehättävä. Hän hymyili ja huomautti:
  - Planeetan puheenjohtaja Svetlana Harpun tervehtii teitä, nuoret leninistit!
  Sen jälkeen yksi iso hologrammi tytön kasvoista jaettiin viiteensataan pieneen. Ja nämä värilliset hologrammit lensivät pojille. Vaikka uudessa maailmassa reilun sukupuolen edustajia on kymmenen kertaa enemmän kuin vahvempaa sukupuolta, tässä leirissä on noin kaksi kertaa enemmän poikia. Ja tytön hologrammi suuteli heitä otsalle ja huulille. Se oli miellyttävää, ja tyttö haisi upealta hajuvedeltä.
  Pojat punastuivat tahattomasti, tytöt hymyilivät.
  Sen jälkeen viidestäsadasta hologrammista tuli jälleen yksi, ja tyttöjohtaja sanoi:
  - Nuoremmat veljeni ja sisareni! Universumissamme vallitsee rauha ja järjestys, mutta hyperplasma on pidettävä aktiivisena. Siksi julistan sinulle sotilasharjoituskauden.
  Erilaisten pelien ja taisteluharjoittelun pitäisi pitää sinut varpaillasi!
  Nuoret pioneerit nostivat kätensä tavalliseen tervehdykseen ja huudahtivat:
  - Palvelen Neuvostoliittoa! Kunnia Neuvostoliitolle!
  Ja he lisäsivät yhteen ääneen:
  - Lenin ja hyperplasma ovat kanssamme!
  Tyttö nyökkäsi ja jatkoi:
  - Syö sillä välin. Joka syö, syö Leninin puolesta!
  Ja hänen hologramminsa katosi.
  Kristalli- ja timanttipöydät ilmestyivät ilmaan, täynnä erilaisia astioita. Ja itse lapset tulivat taas värikkäiksi vaatteissaan. Suurin osa pojista ja tytöistä viihtyi mieluummin paljain jaloin. Lisäksi heidän varpaansa ovat niin ketterät ja taipuvat niin taitavasti.
  Että he voivat tarttua lusikoihin, haarukoihin ja veitsiin.
  Valerka istuutuessaan iloisesti lusikalla kaavillaan kultaista jäätelöä kiviin, totesi:
  - Mitä luulet, voisiko sivilisaatio hyökätä meidän kimppuun lähimmässä galaksissa?
  Marinka kohautti olkiaan ja vastasi:
  - Henkilökohtaisesti epäilen sitä. Jos he ovat teknisesti niin kehittyneitä, heillä on yksinkertaisesti oltava kommunistinen järjestelmä. Mutta kommunistiset valtiot eivät taistele keskenään.
  Slavka hymyili, pureskeli seosta, jossa oli mangoa, suklaata ja heinäsirkkoja pistaasipähkinöiden kanssa, ja huomautti:
  - Kerran, muistaakseni, Neuvostoliiton ja Kiinan välillä melkein syttyi sota. Joten kommunismi voi olla erilaista!
  Levka nyökkäsi:
  - Ja Pol Pot kutsui itseään kommunistiksi. Ja hän itse teki oman kansansa kansanmurhan pahemmin kuin natsit.
  Valerka vilkutti kavereille:
  - Haluatko taistella natsien kanssa? Voimme tehdä tämän virtuaalitodellisuudessa. Ja kaikki tapahtuu kuin todellisuudessa! Täydellinen illuusio todellisuudesta.
  Marinka naurahti ja totesi:
  - Mielenkiintoinen idea, mutta kokeillaan ensin jotain nykyaikaisempaa. Ja meillä on aina aikaa taistella natseja vastaan!
  Levka nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Se siitä. Suuresta isänmaallisodasta on kulunut satoja vuosia, ja se on jo pitkä historia. Ja kaikki ryntäävät hänen luokseen. Jopa pioneerihymni kertoo tästä!
  Slava huomautti hymyillen:
  - Mutta Vladimir Lenin on vielä muinaisempi, ja häntä ylistetään ikuisesti elävänä!
  Valerka sanoi luottavaisesti:
  - Pian he oppivat herättämään kuolleita. Tiedemiehet ovat jo löytäneet yksittäisen aikajoen. Jos lasket sen alas kuoleman hetkeen asti ja poistat ruumiin sieltä, niin se palautetaan tulevaisuudessa ja ihminen elää uudella, uskomattomalla voimalla!
  Levka nauroi ja lauloi:
  Kuolemattomuus pitkästä aikaa,
  Mies etsi, ihmeellisen tavoitteen valloittamana,
  Muinaisten uskontojen mukaan
  Ja myöhempien aikojen tiukoissa tieteissä...
  Marinka nyökkäsi ja vahvisti:
  - Kyllä, sellainen on olemassa. Siksikö kristinusko oli niin houkutteleva? Se lupasi ihmisille kuolemattomuuden ja iloisen kuolemattomuuden, jossa ihmiset olivat melkein tasavertaisia jumalien kanssa. Tarkemmin sanottuna ilman tarkempia tietoja.
  Pioneeripoika Valerka nyökkäsi:
  - Oikein! Jokainen siis rakastaa omaansa. Täällä islamissa he toivat lisää yksityiskohtia paratiisiin. He keksivät haaremia ja palatseja. Mutta kysymys kuuluu: jos miehellä on haaremi, entä naisella? Entä jos mies ja yksi rakas tyttö riittää?
  Slavka huomautti:
  - Kyllä, jos katsot sitä, tämä on enemmän miinus kuin plus! Kun on enemmän tarkkuutta, juonittelu tapetaan . Ja miksi joku, joka ei osaa tappaa aikaa, tarvitsee iankaikkisen elämän?
  Levka huomautti:
  - Olemme melkein kuolemattomia. Joka tapauksessa emme vanhene. Ja jos näin on, meillä on vielä niin paljon hyvää edessämme.
  Valerka twiittasi:
  Toistaiseksi olemme vain lapsia,
  Meidän täytyy kasvaa, kasvaa edelleen...
  Vain taivas, vain tuuli,
  Edessä on vain ilo!
  Vain taivas, vain tuuli,
  Edessä on vain ilo!
  Marinka hymyili ja ehdotti:
  - Valerka ja minä menemme nyt läpi esteradan.
  Pioneeripoika nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Tietysti! Tänään on loma aamuun asti - murtaudutaan fraerin läpi !
  Lapset vilkuttivat toisiaan.
  Tämän jälkeen poika ja tyttö sukelsivat Hypermatrixin virtuaalitodellisuuteen .
  Pioneerisotilaat laittoivat kypäränsä päähän, ja maailma heidän ympärillään muuttui yhtäkkiä, hirviömäiset hologrammit alkoivat liikkua.
  Valerka, vaikka hän ymmärsi sen olevan tekosyytä , tunsi arkuutta. Hän tiesi, että esteradan voittaminen oli tyypillistä enemmän tai vähemmän vakavan armeijan satunnaiselle koulutukselle.
  Marinka kuiskasi hänelle:
  - Älä ole arka, kumppani! Se on vain maagista elektroniikkaa.
  - Mistä sait käsityksen, että olen arka? - Valerka Lagunov oli rohkea, mutta hänen hampaansa narisevat petollisesti.
  Ja se itse asiassa yllätti pojan, ettei hän ollut pelannut sellaisia pelejä ennen, ja onneksi. Ja nyt hän on kuin kaksivuotias poika, ja sitten luultavasti virtuaalipeleissä leikkivät pienet lapset eivät pelkää niin paljon.
  - Tämä on erityinen säteily, se herättää meissä pelkoa. Tuntuu kuin olisimme unohtaneet, ettemme ole vihreitä aloittelijoita, vaan kokeneita sotureita! Kumppani silitti hellästi pioneeripojan lihaksikasta rintaa. Silmät polttivat.
  Valerka vastasi lämpimästi:
  - En oikeastaan taistellut, en edes yhtä päivää, mutta harjoittelin koko elämäni!
  Hän vihelsi kuin satakieli.
  Kaikista aseista heille annettiin aluksi vain pieni, kiinteä lasertikari.
  Hän ei edes näyttänyt erityisen vakavalta. Totta, se oli kevyt ja sitä voitiin hieman pidentää. Ensimmäinen vihollinen muistutti piikkistä etanaa, jonka kuoresta työntyi ulos nokka. Alkupolku kulki paikoin liukasta, pyörivää pintaa pitkin. Siksi Valerka, poiketen vihollisen hyökkäyksestä, melkein kaatui. Hänen ystävänsä osui kovakuoriaiseen leikkaamalla sen kahteen osaan, ja palaset putosivat pois.
  - Työskentele tikarin kanssa! - Marinka huusi. "Ne eivät ole niin pelottavia kuin he haluavat näyttää."
  - Huomasin sen! - Valerka sanoi. - Vaikka jotain outoa tapahtuu keholle. Ihan kuin hermopäätteet olisivat jäätyneet!
  Pioneerisoturi kiljui:
  - Näet, lyö! Siinä kaikki " sulatus "!
  Virtuaaliset hirviöt, joista osa oli ihmismäisiä, toisissa oli monia lonkeroita, hyökkäsivät heidän kimppuunsa. Tällä kertaa Valerka oli hereillä. Vastaisku ravisteli lähintä vihollista. Seuraava, jonka hän tappoi, oli hermafrodiittimies. En ole ollenkaan sääli tuollaista friikkiä kohtaan. Mutta miekoineen kalmarin muistutus melkein lensi sen päästä.
  Miekan kiinni jäämisen jälkeen kehoni alkoi kipeä ja kipeä.
  - Se on inhottavaa, hän satutti minua! - Valerka kirosi. "En uskonut olevani noin kömpelö."
  -Oletko koskaan taistellut virtuaalisten hirviöiden kanssa? - Marinka kysyi.
  - Ananasapinan kanssa! Hän jahtasi minua ja minä melkein kuolin. Jotkut eksentrit kuitenkin sanovat, että kaikki apinat ovat ystävällisiä ja rakastavat ihmisiä, koska he ovat sen veljiä.
  - Vastustajamme eivät ole hyviä eivätkä pahoja. He ovat välinpitämättömiä, kuten meri, jolla merirosvot purjehtivat.
  - Todennäköisemmin jopa tyhjiö. Meri on lämmin ja lempeä. - Pioneeripoikaan iski banaanin ja tiikerin sekoitus, raketteja hampaiden sijaan, joka hyppäsi hänen päälleen. - Sain mustan aukon päässäni näillä esteradoilla. Totta, nyt kehossa tapahtuu jotain pahaa.
  Pioneerisoturi kiljui:
  - Ollakseni rehellinen, olen myös peloissani ja pulsarivastainen!
  Poika ja tyttö jatkoivat liikkumistaan. Aluksi hirviöt eivät olleet erityisen nopeita, mikä helpotti tehtävää. Valerka ja Marinka jäivät kuitenkin hieman purkautumaan kiinni. Se paheni, koska hirviöt alkoivat sylkeä tulta. Valerkan vatsa paloi ja hän tunsi todellista kipua.
  - Se saa minut haluamaan kääntää sisuani! - Hän sanoi.
  - Eikä se ole minulle helpompaa! - Tyttö osoitti oikealle, melkein paljaalle rintaansa. Hänestä valui verta. He sylkivät taas Valerkan päälle, pioneeripoika oli myöhässä, hänen olkapäänsä sai osuman , selvästi murtuen hänen luunsa. Ja kun tavallisen ihmisen luut murtuvat, se sattuu niin paljon, että voit kuolla shokkiin. Vaikka Terminaattoripoika ei ollut tavallinen ihminen, hän tunsi olonsa sopimattomaksi tällä hetkellä. Hän tunsi erityisiä, äärimmäisen haitallisia aaltoja, jotka halvaansivat hänen kykynsä.
  - Minusta tuntuu pahalta! - Valerka pyörtyi. Tyttö hieroi hänen kauniita, sileitä kasvojaan ammattimaisella liikkeellä.
  - Älä sukeltaa mustaan aukkoon, rakas ritari. Tietoisuus palasi, mutta sen mukana kipu. Valerka huokaisi, heikkous tukahdutti hänet:
  - En mene enää.
  Pioneeri huusi:
  - Älä ole märkä! Täällä on ensiapulaukku.
  Itse asiassa esterata oli kuin tietokonepeli. On lisäelämiä ja mikä tärkeintä, energiaa, joka saa aikaan välittömän uusiutumisen. Kyllä, se oli vaikeaa, mutta kaverit oppivat.
  - Tärkeintä ei ole perääntyä eikä luovuttaa! - Marinka sanoi. Hänkään ei ollut levossa, silloin tällöin teki virheitä ja sai tuskallisia iskuja. Sitten pari tottui siihen ja alkoi toimia paljon harmonisemmin. Seuraavassa vaiheessa piti hypätä ilmassa leijuvien sienien päällä, väistää lentäviä veitsiä ja ryömiä piikkilangan yli. Taistelu muuttui yhä ankarammaksi ja vastustajat liikkuivat nopeammin ja nopeammin. Totta, tuli mahdolliseksi käyttää vangittuja aseita, myös virtuaalisia, mutta ominaisuuksiltaan melko samanlaisia kuin todelliset kuoleman kantajat.
  Varsinkin Valerka kokeili monipiippuista vibroheitintä ! Se loi pieniä halkeamia avaruuteen. Totta, kolmen laukauksen jälkeen se mureni, mutta niitti useita vastustajien rivejä.
  "Ei paha!" sanoi poika.
  - Yritä saada kuplaplasman kantoraketti ! - Marinka neuvoi - Tämä on paljon tehokkaampaa.
  Soturipoika huomautti:
  - No, sekään ei ole huono idea. Ja missä hän?
  Pioneerityttö huusi:
  - Tämä on niin pieni piippu, että se muistuttaa pioneeritorvea. Puhalla siihen ja näet hyperplasmisen kaskadin nopean lennon.
  Poika tuskin väisti lentopalloa, ryömi hieman halkeamaa pintaa pitkin ja otti lukon. Laukaus.
  Kuplat putosivat kiemurtelevaa viivaa pitkin pomppien varovasti. Olennot, joihin he osuivat, räjähtivät.
  - Mitä! Se ei ole huono! - Marinka sanoi. - Lyö vain sitä alemmas, jotta vähemmän kuplia lentää taivaalle.
  Pioneer Boy sirutti:
  - Yritän parhaani!
  Nuori soturi sanoi:
  - Yritä äläkä ylläty!
  Pioneerityttö otti myös vahvan aseen ja käytti sitä osoittaen taipumatonta voimaa.
  Taistelusta tuli yhä mielenkiintoisempi. Täällä he taistelevat planeetalla, jossa vesi kaatuu ensin purona heidän jalkojensa alle ja sitten kauhean liukasta nestemäistä heliumia virtaa, ja voimakkaita lasereita ammutaan ylhäältä ja alhaalta, tuhokranaatit räjähtävät.
  Valerka ampui takaisin molemmilla käsillä kerralla ja tanssi jopa pretzelin.
  Hän jäi kiinni useita kertoja, ja hän katkaisi vasemman jalkansa. Kumppanini ansiosta hän auttoi minua pääsemään pelastavaan ensiapulaukkuun. Jalka on kasvanut.
  - Olet siisti, Marinka.
  Soturi tuhahti halveksivasti:
  - Olet heikko, Valerka. Vauvat kestävät niin kovaa kipua, ja sinä huokasit!
  Pioneeripoika ei ollut oma itsensä, jokin vaivasi häntä :
  - Tällä hetkellä ymmärrän kaiken paljon terävämmin!
  Laskettuaan toisen rivin hirviöitä Marinka sanoi:
  - Ole silti kärsivällinen!
  Leniniskipoika huokaisi, puhumisesta tuli uskomattoman vaikeaa:
  - Sinun täytyy, olen mies!
  - Siinä se, mies! - Hetken heidän huulensa liittyivät yhteen. Valerka tunsi nuoren naisen suudelman hunajaisen makeuden.
  Pioneerin pää alkoi pyöriä, ja hän melkein menetti tajuntansa karinaten:
  - Jumalatar!
  - Lucifer! - neito vastasi.
  Sitten he astuivat jatkuvasti muuttuvaan ilmapiiriin voimakkaiden tuulien kanssa. Joko se puhaltaa edestä tai päinvastoin, se painaa taakse. Ja viholliset muuttuvat jatkuvasti, joskus he lentävät kuin ampiaiset, joskus päinvastoin, he ryömivät kuin myrkylliset käärmeet. Mutta sinun on jatkuvasti taisteltava, hyppäämällä alustalta toiselle ja jopa tarttumalla tekokärpäsiin ja lisoihin jaloista, lentää ansoista heidän avullaan. Jotkut yksilöt, erityisesti perhos-kukka-hybridit, ovat hämmästyttävän kauniita. Sekoitus sudenkorentoa ja tulppaania, kimaltelee kaikilla sateenkaaren väreillä huumaavalla tuoksulla. Kvasaari ! Paljatut suut napsahtavat takaa kuin elektroniset hiirenloukut, metrin pituiset hampaat kipinöivät salamoissa. Löytyy myös suurempia, viiden ja jopa kymmenen metrin hampaat. Valerka onnistui livahtamaan heidän ohitseen. Yksi hirviöistä, panssarin ja skorpionin hybridi, räjähti karjuen ja levitti paahtavia karkkeja.
  - Meitä ei kuvata ! Kvarkkeja ei saada kiinni. - Rohkea soturi lauloi.
  Jälleen kerran poika saa vahinkoa tuhon välähdyksistä. Ja nyt tyttö on vielä pahempi, hänen jalkansa revittiin jälleen irti. Mutta hän hyppää taitavasti yhdellä raajalla ajattelematta vetäytymistä. Ei kuitenkaan ole minne mennä.
  - Meillä on yksi tapa, joko selviytyä tai kuolla! - Marinka sanoi hieman banaalisti paatosen.
  Nuori pioneeri vahvisti:
  - Ja vain yhdessä! Musta aukko on kirkkaampi, kun pari palavaa sydäntä hehkuu jäisessä eetterissä!
  Uskomattomien ponnistelujen, epäinhimillisen jännityksen kustannuksella he onnistuivat selviytymään tästä, vaikka heidän ruumiillaan ei ollut enää elintilaa.
  Seuraava vaihe on autiomaa, jossa raa'asti imee vihreää hiekkaa, on mahdotonta seistä hetkeäkään paikallaan, jalat jäävät jumiin, ja vielä pitää ampua ja puukottaa. Täällä naamioituneet militantit, joista osa panssaroiduissa, taistelevat heitä vastaan. Taistelijoita on erilaisia, on sekä ihmisiä että skorpionin hybridejä kaktuksen, bugin ja jakoavaimen kanssa. Graviolettikoneet lentävät , joilta ei voi piiloutua, ei voi piiloutua, lasersäteet hajottavat hiekkaa. Kun se osuu vartaloon, on helvetin kova kipu, sisäosat näyttävät puristuneen ulos telalla ja täytettynä kuumalla öljyllä. Tetraletit sukeltavat, pudottivat pommeja inhottavien kallojen muotoisina, joissa on monta polttavaa silmäkuoppia, ja sylkevät raivokkaita säteitä tuhon janossaan!
  Valerka ei kuitenkaan ole eksyksissä. Hän esittää eräänlaista tanssia, kulkien purojen välissä.
  Marinka jopa vitsaili:
  - Venäläinen pilli, siivet kohoavat vieressäsi!
  Valerka poimi:
  - Komentaja asetti rykmentimme riviin!
  Poika ja tyttö löivät yhdessä saksilla "vesiputoussuihku"-tekniikalla ja asettivat viholliset reheviin nippuihin. Niin monet erilaiset olennot halkeilevat , murskautuvat tai syttyivät tuleen. Tämä on upea groteski, joka ei vailla komediaa, varsinkin kun leijan ja kirveen muodossa oleva tetraletti muuttui kultaisten, turkoosipilkuisten toukkien putoavaksi virraksi osuessaan:
  - Kun ammut, seiso varpaillasi, liikkuvuus paranee. - Marinka ehdotti.
  Valerka huomasi automaattisesti:
  - Vähemmän vakautta.
  - Sanoisinko, että dynamiikka on aina vahvempaa kuin staattinen!
  Vahvistaakseen sanojaan tyttö katkaisi palkilla tynnyrillistä peltipurkkia muistuttavan rynnähtävän rakenteen. Se hajosi palasiksi ja putosi, lensi palasiksi. Voitetun kohteen palaset muuttuivat jo lennossa purppuraisten hybridien parveksi: kimalaisiksi ja simpansseiksi. Nämä omituiset olennot taistelivat toistensa kanssa, pienentyen joka hetki, liukeneen virtuaalisen taistelun ilmapiiriin :
  - No miten? Kvasaari ? - Marinka kysyi kulmakarvojaan neuloen.
  - Erittäin siistiä, mikä tärkeintä, kunnollista! - Valerka huomasi. - Lasereiden ja plasman keskellä on mukava elää! Ja kuule planeetan räjähtävän!
  Tyttö nauroi:
  - Ja koe orgasmeja taistelussa kanssani! Ja kävele ja iloitse sydämesi kyllyydestä! No, arvostan tällaista huumorintajua miehissä.
  Valerka, edelläkävijäterminaattori, tuhosi leikkisästi seuraavan lahjan. Se muistutti teräksellä päällystettyä puuta. Se ei räjähtänyt heti, sillä vaadittiin useita lisäpanoksia. Kynsisistä koukuista purkautuvat säteet puolestaan mursivat nuoren leninistin käden.
  - Tämä on avaruuden kuilu ! - Hän huusi ärsyyntyneenä. - Meidän täytyy ajatella jotain tällaista.
  Marinka huudahti ikään kuin pilkallisesti :
  - Mistä sinä puhut?
  - Lyö minua tiilellä naamaan . - Yksi käsi ei toimi. - Valerka huomautti. - Oi, missä on superlihani ?
  pian tulee lisää uusiutuvia ruumiita ."
  Kuten kävi ilmi, hän ei erehtynyt. Mutta lääke ei riittänyt, käsi toipui, mutta lukuisia haavoja ja kipuja jäi.
  Kun seuraavan kerran tapahtuu tulivuorenpurkaus , sinun on ryntättävä huipulle uskomattomalla nopeudella ampumalla vihollisen taistelukyborgeja. Ja kyborgit ovat yksinkertaisesti säädyttömän teeskenteleviä: muinaisten Hollywood-terminaattoreiden ja kosmisen evoluution nykyisten luomusten hybridejä, ultradiaktiivisia tankosaurust . Nuori leninisti Valerka ( joka ei yleensä ole hänelle tyypillistä) oli jo kuoleman väsynyt, hänen silmiensä edessä välähti hirviöitä ja ympäröivä vihamielinen ympäristö, eikä tälle kaikelle ollut loppua näkyvissä. Marinka alkoi myös kaatua ja ontua:
  - Poikani, kuinka vaikeaa se on sinulle!
  Nuori pioneeri vastasi hämmästyneenä:
  - Ja sinä, näen, olet luisumassa romahdukseen!
  Pioneeri sanoi:
  - Minulla ei ole ollut sellaista koulutusta pitkään aikaan. Yleisesti ottaen olemme voittajan kommunismin rauhanomainen neuvostoimperiumi, emmekä aio hyökätä kenenkään kimppuun, tai pikemminkin emme aikoneet hyökätä, mutta jokainen yksilö käy sotilaskoulutuksen polun. Loppujen lopuksi tämä ei ole vitsi, sota on jatkunut yli tuhat vuotta! Joten ristisi itsesi, varmuuden vuoksi, et koskaan tiedä! En tietenkään ole tosissani, mutta vietin seitsemän virtuaalista vuotta kyberneettisessä pelissä neutronitähden pinnalla!
  Valerka huudahti:
  - Vau, seitsemän vuotta on paljon!
  Tyttö vastasi päättäväisesti:
  - Ensinnäkin, elämme nyt melkein loputtomasti, ja toiseksi, neutronitähdellä se on melko mukavaa, täydellinen nautintojen ja viihteen toimiala. Todennäköisesti tämä on iloista ajanvietettä. Painovoima neutraloituu. Oletko kvasaaripoika ?
  - Toistaiseksi ei ole mitään erityistä superiloa ! - Huomasin uupuneen Valerkan.
  - He painostavat sinua tarkoituksella, jotta ymmärrät ainakin jotain armeijapalvelusta. Onko sinulla koulutusta vai oletko vain heikkoja ? - Marinka kysyi lakkaamatta kiihkeästi ampumasta hirviöitä.
  Valerka ampui takaisin ja joskus hakkeroi ( jälkimmäinen on vielä vaikeampaa), tuskin henkeään vetäen, sanoi:
  - Ja oli aika, jolloin Venäjän armeija oli täysin ammattimaista. Vapaaehtoisia palvelee siinä rahasta, ja heidät on värvätty eri maista.
  - Eli palkkasoturit. - Marinka tiivisti asian. - Mutta ne eivät ole luotettavia ja voivat siirtyä enemmän maksavan puolelle.
  Valerka, katkaistuaan toisen ruman sotilaan syyläisen sudenkorennon muotoiseksi, huokaisi surullisesti:
  - Jotain tällaista ei ole poissuljettu. Suurin osa palkkasotureista on kuitenkin kansalaisuudeltaan venäläisiä. Tämä tarkoittaa, että he eivät petä isänmaataan. Ja he eivät pettäneet sinua!
  Soturi osoitti varpaillaan sädepistoolia ja murskasi makakin ja kiivin välisen ristin:
  - Ja suuren sodan sattuessa aikaisemmin oli ongelmia asevelvollisuuden kanssa.
  Pioneeripoika, joka harjasi irti kolme päätä käärme Gorynychin ja kaktuskärpäsen helttasienen risteyksestä ( ne pistivät häntä erittäin tuskallisesti hauislihakseen pistelevillä neuloilla), huusi?
  - Ne saattoivat ilmaantua! Mutta Neuvostoliiton armeija voitti silti kaikki sodat. Nato kukistettiin, Kiina kukistettiin ja jopa USA:n kaltainen hirviö alistettiin.
  Tyttö teki typeriä silmiä ja ampui säteilijästä kielellä:
  - Onko heillä varusmiesarmeija?
  Poika vastusti peraten kolmipyörän ja kalmarin hybridiauton:
  - Ei! Myös siviilityöntekijä. Tämä on hänen vahvuutensa ja heikkoutensa. Kuitenkin vihollisen joukot ovat hyvin koulutettuja, erityisesti Yhdysvallat voitti puolitoista miljoonaa Irakin armeijaa menettäen alle kaksisataa sotilasta. Samaa mieltä, vaikuttava menestys.
  - Aivan oikein, ei paha! - Marinka asetti panoksen hävittäjään murskaamalla suuren bugin, joka nielaisi itseliikkuvan aseen. Hänet räjäytettiin palasiksi. - Mutta meidän tappioiden suhde oli paljon jyrkempi.
  - No, se riippuu tekniikan tasosta! - Pioneeripoika nuoli leikatusta otsastaan virtaavan verivirran.
  - Tietysti se riippuu! Jokainen löytö sotilaallisella alalla tuo voiton hetken lähemmäksi!
  Marinka alkoi laulaa hänen äänensä herättäen uusia hallitsemattomia voimia:
  Elfia, olet kotimaani,
  Olen aina uskollinen, omistautunut!
  Kesä palaa, jääkylmä ,
  Puro on viileä, vesi virtaa!
  
  Valittuni on valkoisempi kuin lumi, liitu,
  Hän toi viiniä läpinäkyville huulilleen!
  Ja henki on vahva, mutta ruumis on niin voimaton,
  kärsimään haavoista !
  
  Kosmisessa eetterissä ei ole rauhaa,
  Taistelu pauhaa, etkä ymmärrä sanoja!
  Hulluutta tapahtuu kaikkialla maailmassa
  Ja viatonta verta vuodatetaan taas!
  
  Temppelit vievät meidät pois soinnilla,
  Ja tuuli näytti jäätyvän, väkijoukkojen pauhu vaimeni!
  Ja esikoinen syntyi huokaukseni kanssa,
  Omistan aran jakeen jälkipolville!
  
  Ja poika palvelee isänmaataan,
  Voita kaikki viholliset teräsmiekalla!
  Ja tonttulippu ei roikku heikosti,
  kaikki vastustajat taistelussa!
  
  Isänmaa ja kiviä ja tammilehtoja,
  Ja lasten naurua, satakielisen trilliä metsässä!
  He taistelivat isänmaan puolesta, eivät kunnian vuoksi,
  Eläköön sinä ja minä onnellisina!
  Kun hän lopetti, heidän eteensä ilmestyi kokonainen armeija ruumiita. Se muistutti murennettua lihasalaattia tuotteista, jotka Picasson mielikuvitus synnytti sen jälkeen, kun hänen aivoihinsa tulvi hyperplasman valtameri. Tyttö kysyi tuskin henkeään saamatta:
  - Oletko samaa mieltä kanssani, Valerka?
  Nuori leninisti vastasi luottavaisesti:
  - Rakastan isänmaatani, en vähemmän kuin sinua. - Luota minuun, Mirabela.
  Soturi korjasi ja kaatoi hyttysen ja virtahevon hybridin:
  - En ole Mirabela, vaan Marinka.
  - Anteeksi, puhuin väärin. - Kamala väsymys. - Pioneeripoika huojui. - Eräässä sarjassa se oli näennäisen jumalattaren nimi , joka loi tusinaa valtavaa universumia ja sitten luopui vapaaehtoisesti kaikista eduista ja myytiin orjuuteen!
  - Tämä on säteilypainetta. Se ei itse asiassa ole niin paha. - Pioneerisoturi osoitti kahta kieltä. - Orja ja jumalatar, he rimmaavat niin supertähtiä !
  Ja tämä taso jää taakse. Vaikka paljon verta vuodatettiin.
  Ja kun seuraavassa vaiheessa miehen ja tytön päälle alkoi pudota karkeasti muinaisten jumalien muotoon hakattuja virtuaalisia kiviä, pari kovaa iskua melkein lopetti molemmat. Valerkan luut menettivät entisen kimmoisuutensa, mikä aiheutti sietämätöntä kipua. Marinka oli myös erittäin uupunut ja piti kiinni äärimmäisellä vaivalla .
  - Sinä valehtelet! Et voi rikkoa Venäjän kansan tahtoa!
  Valerka menettää voimiaan, vinkuva:
  - Epäinhimillinen rohkeus erottaa kansamme muista kansoista!
  Pioneeripoika ja tienraivaajatyttö rohkaisivat toisiaan. He eivät edes ajatelleet luovuttamista tai hajoamista.
  - Tahtomme on nyrkkissämme! - Valerka keskeytti hänet.
  Marinka lisäsi:
  - Will, tämä on etusormi, joka pitää säteenheittimen liipaisinta - sen heikkous on itsetuhoinen!
  Lopuksi lopuksi paria nuorta taistelijaa odotti käsitaistelu, kauhein hirviö oli valmistautunut viimeiseksi. Hirviö näkyy kaukaa, Marinka kuiskaa.
  "Meidän on parasta toimia pareittain." Tämän virtuaalisen alamaailman olennon hyökkäykset yhdessä torjuminen.
  Valerka suostui:
  - Vasta sitten meillä on mahdollisuus.
  Se, tämä uskomaton hirviö, luotiin nestemäisistä metalleista, jotka on sekoitettu moniplasmaan, pitäen käsissään gravioni-nukleonimiekkoja . Jokainen raaja on omalla tavallaan pelottava: yksi on syylien peitossa, toisessa haavaumat, kolmannessa piikit, neljännessä sirpaleita, viidennessä rikkinäisiä timantteja jne. Ne, nämä "työkädet", välähtävät uskomattoman nopeasti, hyökkäys tulee samanaikaisesti ylhäältä, sivulta ja alhaalta . Eikä kolmiulotteisessa avaruudessa, vaan kahdeksassatoista ulottuvuudessa kerralla! Tämä tarkoittaa satoja samanaikaisesti vastakkaisia ja samalla samanlaisia hyökkäystasoja. Sinulla on tuskin aikaa taistella takaisin, ja vaikka onnistuisit katkaisemaan kätesi, uusi kasvaa välittömästi .
  - Toimi pareittain!
  Nuori leninisti huutaa:
  - Vitun fotoni !
  moniplasmaa ohjaavien monivektoriulottuvuuksien keskittymiseen . He onnistuvat vangitsemalla kahdeksantoistaulotteisen avaruuden ruusun. Voit nähdä metallin leviävän kaikkiin suuntiin, tuhansia elohopeamaisia palloja .
  Marinka huutaa:
  - Quasar on ylifotonisoitu ! Hyperplasma !
  Mutta hirviö, kuten Phoenix-lintu, herää yhtäkkiä henkiin ja palautuu.
  Valerka ja Marinka kiersivät kuolemattoman hirviön ympärillä. He olivat jo uupuneita, ja vihollinen jatkoi heidän painamistaan. Kuin hydra: yhden pään leikkaamisen sijaan kasvoi kaksi! Kokeile, voita!
  Poika, saatuaan toisen leikkauksen, äänellä, joka murtui uskomattomasta jännityksestä, ehdotti:
  - Aina täytyy olla keino voittaa vihollinen! Siksi tämä on esterata, jonka joku varmasti läpäisee ja voittaa laakereita!
  Tyttö vastasi hengästyneenä:
  - Tietysti on tapa voittaa! Mitä kokemus kertoo?
  Valerka kuiskasi pudoten veripisaroita:
  - Tämä hirviö on robotti! Sinun täytyy löytää hänen ohjauspaneelinsa ja sammuttaa se! Kvasaari, jonka mitat ovat hyperfraktio , voi hukkua sormustimeen.
  Marinka tunsi toivoa:
  - Ja missä hän on?
  - Ei liian kaukana, mutta ei kaikkein ilmeisimmässä paikassa! - Valerka vastasi menettäen viimeiset voimansa haavoistaan!
  Marinka oli vain vähän tuoreempi kuin hän:
  - Anna minun peittää sinut, ja sinä etsit tätä pahamaineista ohjauspaneelia!
  - Yritän! "Nuoren leninistin oikea silmä ei enää nähnyt mitään, ja vasen oli vaaleanpunaisen sumun peitossa, ja nuorta taistelijaa ohjattiin puhtaasti intuitiivisesti.
  Virtuaalinen hirviö hyökkäsi tytön kimppuun uskomattomalla voimalla ja aiheutti hänelle useita haavoja. Marinka vetäytyi arasti, vaikuttava haava välähti hänen olkapäällään. Tytön jalat, tai pikemminkin ainoa, joka selvisi, tärisi, mutta hän onnistui katkaisemaan yhden hirviön raajoista!
  - Ei, et ota minua niin helposti! - Pioneerisoturi sylki ulos lyödyn hampaan, tähtääen superpedon silmäriveihin .
  Hirviö kehräsi:
  - Alamaailman liekit odottavat sinua!
  Marinka torjui lyönnit, mutta osui jalkaan ohi . Saapas hajosi ja paljasti siro, lihaksikas jalka. Hyperplasminen virtaus poltti sormet.
  - Tässä on musta aukko ! - Tyttö vastasi - Sitä sinä teet minulle superhirviö - antisankari! Mutta minun ei ole helppoa tappaa friikkiä kokonaan , nolla, nolla, seitsemän!
  Hirviön kädet pidentyivät ja hän yritti tavoittaa Valerkan. Poika potkaisi , mutta sai vakavan iskun kylkeen. Veri virtasi jälleen jättäen tahroja epätasaiselle pinnalle. Kivusta voitettuaan Valerka teki kuperkeikkauksen, käveli käsillään ja suoritti sitten toisen syöksyn.
  - Näytän sinulle Kuzkan äidin! Chernodyrnik ! - Poika viilteli seinää yrittäen iskeä korkeammalle.
  Hirviö, joka jatkoi koon kasvuaan, aloitti hyökkäyksen kahdella rintamalla.
  Marinka pyöri ja hyppäsi polttaen paljaita jalkojaan. Kaunis tyttö koki voimakasta, mutta pitkään jatkunutta piinaa. Hän hyppäsi ja potkaisi elektronista olentoa paljaalla jalallaan, mutta osui välittömästi takaisin, menettäen kolme sormea ja loukkaantuen jalkaansa.
  Marinka huusi:
  - Anti-maailman kauhu!
  Hirviö vitsaili sarkastisesti:
  - Hyper-alamaailmassa et laula noin!
  Tyttö pakotettiin perääntymään. Se oli hänelle yhä vaikeampaa. Valerka sai myös sen, toisen hyökkäyksen jälkeen virtuaalihirviö katkaisi miehen jalan polvesta.
  Pioneeripoika huokaisi:
  - Voi, tämä on sietämätöntä !
  - Ole vahva ja kokoa tahtosi! - Marinka neuvoi. Miekan terä osui kaunokaisen rintaan ja katkaisi hänen nännin. Tyttö teki backflipin ja välkkyi paljaita, verisiä korkokenkiään. Sen jälkeen hän kirosi vihaisesti:
  - Näin hyväilet naisia!
  Elektroninen olento vastasi:
  - Haluan vain halailla ja halata rumia tyttöjä! Haluan murtaa heidän sormensa ja repiä ne pieniksi paloiksi!
  "Leikkaan sinut nauhoiksi ja venytän vuohet!" huusi Marinka. Tyttö sai sen kuin vasaralla. Jalka katkesi ja nykivä pala lensi pois.
  Valerka menetti kätensä, he yksinkertaisesti katkaisivat sen viuhkalla:
  - Tässä on fakallioimitaattori ! - Pioneeripoika kirosi. - Haluat tallata minut!
  Hirviö vannoi kiivaasti:
  - Siitä tulee vaikeaa teille, tyhjiökvarkit!
  -Olet väärässä, senkin ruumis paskiainen!
  Pioneeripojalle oli hyvin vaikeaa, ja hänen jalkansa antoivat periksi. Voimaa ei enää ollut, mutta Valerka taisteli. Hän torjui toisen hyökkäyksen, katkaisi vihollisen raajan, mutta se kasvoi heti, jopa vaikeasti tajuttavaksi!
  Olento huusi:
  - Mitä, sattuuko se?
  - Niin niin! - Pioneeripoika sylki ulos kourallisen hampaita, hänen poskipäänsä oli leikattu.
  - Siitä tulee vielä pahempaa!
  Tyttöä vastaan seurasi hyökkäys, hän vetäytyi ja katkaisi taitavasti vastustajansa. Hän sylki myrkyllistä ruskeaa verta, mutta muuttui vielä kauheammaksi:
  - Mitä, kaunotar ? Saat sen nikkelissä!
  - Törmäät vahvaan sotilaan nyrkkiin! - Pioneerityttö vastasi arvokkaasti.
  Seuraava isku, ja hänen kätensä katkesi. Marinka antoi periksi ja heitettiin takaisin. Hän vuoti verta. Valerka sai toisen "lahjan", he leikkasivat hänen polvensa. Poika voihki ja yritti väistää , mutta kärki lävisti paikan, jossa tavallisilla ihmisillä on oikea munuainen.
  Valerka osui raajaan, hän onnistui vain hieman leikkaamaan sen, nestemäisestä metallista valmistettu liha vahvistui paljon. Pioneeripoika vetäytyi ja yritti torjua, mutta tusina teriä ja tikaria lensi häntä kerralla. Yksi heistä lävisti miehen sydämen, Valerka horjui ja alkoi kaatua.
  Marinkan epätoivoinen yritys pelasti hänet välittömältä kuolemalta. Poika sai uuden vaurion, melkein puoliksi leikattuaan , ja tyttö menetti toisen rintansa ja hänen sydämensä oli myös lävistetty. Marinka oli veren peitossa, hänen kaunis ihonsa kuoriutui pois. Tyttö sihisi:
  - Olen menettämässä kauneuteni!
  Hirviö, piilottamatta lihansyöjä tunteitaan, karjui:
  - Kuten alligaattori, ihosi poistetaan!
  Tyttö, joka kuolee, ei menettänyt huumoriaan, vastasi heti:
  - Terminaattorin voimalla kasvot lyödään !
  Jälleen epätoivoinen syöksy, jäljelle jäi vain yksi raajarautunut jalka. Kuinka vaikeaa se oli tytölle.
  Valerka sai toisen iskun sydämeen. On hyvä, että hänellä on niitä kolme, muuten välitön kuolema. Mutta kahden kolmesta moottorista menetys heikentää sitä merkittävästi. Pioneeripojan tajunta oli hämärtynyt.
  Hirviö huusi:
  - Minä puukon sinua! - Ja hän ryntäsi tytön kimppuun. Hänen säädytön suunsa sanoi:
  - Tiedätkö, kuinka ennen vanhaan ristiinnaulittiin sinun kaltaisiasi elinvoimaisia tyttöjä ?
  - Enkä halua tietää! - Marinka taisteli kärpäsen epätoivolla paksussa verkossa.
  - Mutta sinun täytyy!
  Tytön kimppuun törmännyt terä leikkasi kauneuden kahtia . Viimeisessä tappavassa yrityksessä Valerka heitti miekkansa osuen taivaalla välkkyvään kyyhkyseen, joka oli pieni ja niin vaaraton, mutta hetken pioneeripoika ajatteli, että hänen eteensä oli ilmestynyt oranssi näky.
  Hirviö oli murskaamassa tytön päätä, jäätyi ja alkoi yhtäkkiä murentua. Hänen hirviömäinen lihansa hajallaan kuin pingispallot. Ne muuttuvat pienemmiksi ja pienemmiksi, hajallaan, pomppivat. Marinka, verta röyhtäen, huusi:
  - Teit sen sentään!
  - Kyllä tein sen! - pioneeripoika nykisi kouristuksissa sanoinkuvaamattomasta kivusta. --- Lopullinen voitto odottaa meitä.
  Viimeinen lause oli jo väärä, mutta se näytti erittäin ilmeiseltä. Poika ja tyttö liittivät veriset kätensä ja ryömivät. He peittivät metri toisensa jälkeen, ikään kuin alaston vatsalihas lasinsärkyllä. Sankarillisilla ponnisteluilla este voitettiin lopulta. Kuva välkkyi ja valo pimeni. Nuori mies ja tyttö pyörtyivät hetkeksi, minkä jälkeen he tulivat järkiinsä jäätyneenä biokammioon. Ulkoisesti ne olivat melko ehjät, mutta riippuivat voimakentästä.
  . LUKU nro 4
  Kymmenen tähden upseeri kahdella sijaisella katsoi kiinnostuneena tienraivaajapojan ja -tytön puolialastomia, hyvin lihaksikkaita vartaloja:
  - Olette upeita taistelijoita! Silti he onnistuivat selviytymään viimeisestä hirviöstä, johon yleensä vain yksi miljoonasta onnistui!
  Valerka ja Marinka haukkui :
  "Yritimme täyttää velvollisuutemme pyhää isänmaata kohtaan.
  - Tämä on kiitettävää, mutta ei yleensä riitä kaikkien esteiden voittamiseksi! Eikö ole?
  Marinka vastasi nopeasti:
  - Joo! Pelkkä uskollisuus ei riitä palvelemaan maata, mutta sen puuttumista ei voi korvata millään!
  - Kyllä täsmälleen! Miten sinä, Valenka, arvasit, että kyyhkynen oli ammuttava alas? Hän oli niin vaaraton.
  Valerka rypistellen otsaansa vastasi:
  - Vaikea sanoa. Ehkä intuitio. Minusta tuntui, että näin linnun oranssin tähtäimen läpi, ja sitten kehoni reagoi itsekseen. Ehkä kuoleman yliherkkyys.
  Upseeri ja useat hänen mukanaan olleet henkilöt katosivat yhtäkkiä.
  Valerka, Slavka, Levka ja Marinka päätyivät yhteen. He olivat kentällä, jota oli melko kaunista katsoa. Rehevät kukat kasvoivat, ruoho oli oranssia, ilma näytti olevan kyllästetty hunajalla.
  Pioneerityttö, jolla oli nyt ylellinen tunika, takoi paljaaksi ruskettunutta jalkaansa ja huusi:
  - No, taistellaanko?
  Valerka, jolla oli vain shortsit jalassa miekat, kysyi:
  - Ja kenen kanssa?
  Levka totesi nokkelasti:
  - Kuten Porthos sanoi: taistelen, koska taistelen!
  Slavka twiittasi:
  Lähdemme rohkeasti taisteluun,
  Neuvostoliiton valtaan...
  Jaetaan se kvarkeiksi,
  Taistelussa sen puolesta!
  Kolme poikaa ja tyttö virnisti toisilleen. Ja sitten eteenpäin kuuluu monen jalan kolina. Suuri goblin, hyvän norsun kokoinen, ja viisikymmentä örkkiä ryntäävät kohti nuorten soturien kvartettia.
  Marinka nauroi ja veti nuolen paljain varpaillaan ja laukaisi sen suoraan pekon otsaan. Ja nuoli otti ja tunkeutui kaikella syvyydellä hirviön kalloon. Hän sai murskaavan iskun, niin että otsaluu repesi ja punaruskeat aivot lensivät ulos. Goblin-raaka romahti. Ja örkit ulvoivat kuin koirat. Ja nyt triumviraatti käy kovaa taistelua. Pojat ryntäsivät rumien karhujen kimppuun ja alkoivat pilkkoa niitä ikään kuin leikkaaessaan kotletteja. Ja murhaava tuho alkoi.
  Ja tapetut, silputut örkit putoavat. Nämä eläimet yrittävät lyödä pioneeripoikia mailoilla tai miekoilla, mutta he epäonnistuvat.
  Ja Marinka ampuu jousella. Lisäksi hän mieluummin vetää narua ei kädellä, vaan jalallaan. Ja se toimii tehokkaasti.
  Valerka huusi:
  - Lyhyesti sanottuna, banzai !
  Slavka nauroi ja huomautti:
  - Olemme siistimpiä kuin samurai!
  Levka katkaisi myllyn miekoillaan ja huomautti:
  - Samaa mieltä, tämä on hienoa !
  Ja pojat ottivat ja pyörittelivät miekkansa kuin helikopterin teriä, tuhoten viimeiset örkit.
  Valerka totesi hymyillen:
  - Näin me voitimme!
  Marinka korjasi:
  - Tämä on vain yksi tiedusteluosasto. Tärkeimmät taistelut ovat vielä edessä!
  Slavka kikatti ja lauloi:
  Hitaasti raketit leijuvat kaukaisuuteen ,
  Älä odota tapaavansa heitä enää...
  Ja vaikka olemme hieman pahoillamme menneisyydestä,
  Ninjataistelu on tulossa!
  Kolme poikaa ja tyttö roiskuivat paljain jaloillaan punaruskeisiin lätäköihin, roiskeet lentävät eri suuntiin.
  Sen jälkeen lapset alkoivat jättää pieniä, siroja, kauniita jalanjälkiä kirkkaaseen smaragdiruohoon.
  Marinka twiittasi:
  Tämä on jopa erittäin siistiä,
  Tapoimme kokonaisen kärryn örkkejä...
  Vaikka vihollinen näyttää tyhjältä,
  Ja en ole kasvanut uusiin etäisyyksiin!
  Valerka ehdotti suloisella hymyllä, joka kimalteli kuin helmiä, ja se oli erittäin reipas:
  - Lauletaan! Ja näytämme korkeimman luokkamme!
  Ja lapset ottivat sen ja lauloivat innostuneesti:
  Lapsena oleminen on omalla tavallaan ihanaa,
  Kentällä voi juosta paljain jaloin...
  Vaikka se onkin vähän vaarallista pojalle,
  Kiusaaja voidaan saada kiinni väkisin!
  
  Mutta millaista on pojalle ikuisessa lapsuudessa,
  Kun käytät shortseja, et kasva enempää...
  Naapuriin ilmestyi muukalainen
  Ja hän myi miehen kuparipennillä!
  
  Se ei ole kovin siistiä , usko minua,
  Olla ikuinen lapsi shortseissa...
  Vaikka sydämesi on terve,
  Mutta vartija lyö sinua kovasti!
  
  Loppujen lopuksi se ei ole paratiisin laakso, joka odottaa sinua,
  Omistaja ei ole Herra, pyhä Kristus...
  Ei, ei ole olemassa sellaista asiaa kuin puoli maailmaa,
  Kun vain lähdet tähtiin!
  
  Poika, he saavat sinut työskentelemään sillä tavalla,
  Ne kuvaannollisesti seitsemän ajetaan pois myöhemmin...
  Eikä heillä ole lauantaita täällä,
  He polttavat sinut pian kiehuvalla vedellä!
  
  Pojat todella saivat heistä paremman,
  Loppujen lopuksi uudessa maailmassa on paljon ongelmia...
  Pojan vartalo särki väsymyksestä ,
  Hän on maaorja, eikä ollenkaan ylpeä herra!
  
  Joten rakas avojaloin poika,
  Työskentele niin lujasti kuin pitääkin...
  Hyppää kentän poikki kuin pirteä pupu,
  Eikä koskaan tule taistelijaksi!
  
  On naisia, jotka ovat kauniita
  Mutta he eivät tarvitse poikia tai lapsia...
  Pojat ovat omalla tavallaan onnellisia,
  Älkää ihmiset uskoko sydämiänne!
  
  Kyllä, usko minua, orjuus ei voita meitä,
  Eikä vihollisen paha ruoska riko...
  Lapset uskovat rakentavansa oman valtakuntansa,
  Piikikäs lumimyrsky selviää!
  
  Olemme lapsia, uskon, että me kaikki nousemme pian,
  Voitamme alien-fanaatikot...
  Kurja Kain saa sen sarviin,
  Ja lyödään hyönteistä nuijalla!
  
  Älkää uskoko minua ihmiset, heikkoutta ei tule,
  Teemme pian todellisen paratiisin...
  Me olemme omia tuomareitamme, poika,
  Muuten napalmia sataa taivaalta!
  
  Huijarit varastavat paljon,
  Siksi lapset ovat köyhyydessä...
  Mennään leveää tietä
  Joten ihmiset viihtyvät kaikkialla!
  
  No, paljaat poikajalat ,
  He kävelevät vuorten terävimmällä kivillä...
  Kuitenkin polkua pitkin kävellessä,
  Tuomme muukalaisen kirveen alle!
  
  Tiedätkö, voimme voittaa lahjoja,
  Voita ulkoavaruudesta tulleet muukalaiset...
  Poikien sydämet sykkivät nopeasti,
  Metsästäjä muuttuu pian riistaksi!
  
  Tarvittaessa kukistamme legioonat,
  Usko minua, meillä ei ole varaa vetäytyä...
  Takanamme, lapset, tulee olemaan miljoonia,
  Onnella olemme matkalla!
  
  Murskataan torakka paljaalla kantapäällämme,
  Meille tämä ei ole ollenkaan raja...
  Emme leiki piilosta tämän kohtalon kanssa,
  Nosta haukka, meidän lasten haukka on lähtenyt!
  
  Kyllä, voittoa ei anneta turhaan, tiedäthän,
  On aika leikata lauma avaruudesta...
  Tästä syystä isoisämme taistelivat,
  Että pojan olisivat voineet lyödä muukalaiset!
  
  Luodaan tällainen imperiumi
  SISÄÄN joka tulee olemaan rauhaa ja armoa...
  He johtavat paljasjalkaisen tytön teloitukseen,
  Mutta voimme lyödä teloittajaa kasvoihin !
  
  Ei, emme saa rikkoa , usko minua,
  Kuinka vahva poikien henki onkaan...
  Vaikka ruumiimme ovat vain lapsia,
  Mutta voin murskata jopa kaksi aikuista!
  
  Uskon, että maailmankaikkeudessa on onnea,
  Koska Kaikkivaltias Jumala on kanssamme...
  Kauhea huono sää katoaa,
  Paholainen rikkoo hänen pitkän terässarvensa!
  
  Silloin poika löytää vapauden,
  Ja titaanista tulee lihasten voima...
  On aika lopettaa typerä pyöreä tanssi,
  Lennä kaukaisuuteen kuin taivaallinen kotka!
  Pojat lauloivat hyvin ja tyttö lauloi mukana.
  Ja kun kunnollisen hävittäjäkoneen kokoinen hyttynen ilmestyi, Marinka heitti ohuen bumerangin paljain varpaillaan. Hän lensi hyvin katkeavaa linjaa pitkin. Ja niin kärki leikattiin pois. Oranssia verta suihkutti suihkulähteissä.
  Valerka nauroi:
  - Tämä on siistiä ! Hyperpulsari !
  Ja poika leikki muotoilluilla vatsalihaksilla!
  Sen jälkeen kolme nuorta leninistiä otti ja laukaisi bumerangeja viisisakaraisten tähtien muodossa paljain varpaillaan.
  Ja he kirjaimellisesti repivät tämän kauhean hyttysen pieniksi paloiksi.
  Marinka nuoli huuliaan ja siristi:
  Laki on yksinkertainen
  Voitan ne, jotka ovat pahoja...
  Joka on heikko - minä autan,
  En voi tehdä sitä muuten!
  Ja tyttö otti sen ja hymyili lihansyöjänä. Tämä on todellakin leninistisen tulvan edelläkävijä.
  Ja ilmalaiva ilmestyi taivaalle. Valtava ja koko aseparisto. Kaukaa katsottuna hän näytti pilveltä. Ja pitkät arkut jäivät ulos.
  Slavka twiittasi:
  Syö jäätelöä aina yksin
  Se ei maistu minulle, kenellekään, kenellekään!
  Onhan tuo ilmalaiva aika iso,
  Aika suuri!
  Loppujen lopuksi tuo ilmalaiva on aika siisti,
  Aika siistiä!
  Ja niin kolme poikaa otti sen ja polki paljaat, pyöreät kantapäänsä nurmikolla. Ja tehokas, taistelu-ohjuksenheitin ilmestyi. Hän näytti vaikuttavalta.
  Marinka juoksi hänen luokseen, käänsi vipua ja sihisi:
  - Tulee plasmaprinsessatyylinen hyökkäys!
  Ja raketit lentävät ulos jättäen jet-pyrstöjä taakseen, ikään kuin ne olisivat morsiamen ylellisiä junia.
  Ja niin he osuivat suoraan ilmalaivaan. Ja isku oli voimakas, musertava.
  Ja kuinka se palaa. Ja sitten hän ottaa vedyn ja puhaltaa sen. Ja sellaisella tuhoisella ja murhaavalla voimalla. Ja se oli kirjaimellisesti tappava isku.
  Ja se vain alkoi loistaa ja loistaa.
  Ja pojat ja tyttö osuivat ilma-aaltoon. Ja he putosivat potkien paljaita, ruskettuneita jalkojaan.
  Mutta sitten lapset hyppäsivät ylös ja karjuivat:
  - Olemme siisteimpiä! Eikä edes pieni siirtokunta pelota meitä !
  Ja pojat lauloivat suurella innolla:
  Olen paljasjalkainen pioneeripoika
  Vaikka laitoin tämän solmion päälleni vastoin tahtoani...
  Ja siitä pitäisi olla esimerkkiä kaikille muille,
  Jotta tällaista kauheaa kohtaloa ei tapahdu!
  
  Poliisi otti pojan kiinni
  Ja he antoivat kaverille hyvän lyönnin ...
  He heittelevät tavallisesti sarvia,
  Poliisit hajottavat sinut palasiksi!
  
  Olen vielä lapsi, vasta poika ,
  Mutta paholaiset lukitsivat minut selliin...
  Ja siellä vallitsee poikamainen vimma,
  He löivät minut melkein kuoliaaksi rekisteröinnin aikana!
  
  Sitten he leikkasivat hiuksensa kokonaan,
  Joten jättämättä pojasta edes etulukkoa...
  Metsästys, tiedän, uusia muutoksia,
  Jos tällainen tapaus tulee, usko minua!
  
  Tässä kuva pojasta profiilissa edestä ,
  Ja he ottivat myös sormenjäljet...
  Niitä ei säilytetä tuntia,
  Näemme taas kommunismin!
  
  Poika, työskentele vain paljain jaloin,
  Opettaja kannustaa meitä piiskalla...
  Ja tarvittaessa he lyövät sinua,
  Ja aktivisteja rohkaistaan vodkalla!
  
  Kyllä, lastenleiri ei ole lomakeskus,
  Töitä on paljon ja opiskelu jatkuu...
  Mutta haluan asian olevan aivan päinvastoin,
  Täällä demonit ovat ilmeisesti unohtaneet Jumalan!
  
  No, pojasta tuli pioneeri,
  kaveria vähemmän ...
  Nyt toveri Lenin on ihanne,
  Uskon, että keräämme maileja!
  
  Tarvittaessa järjestämme kaikki viholliset,
  Kuten maailman pioneerit, on oikein käydä kylvyssä...
  He rakensivat jalustan käsillään,
  Kovaa työtä, aikaisin herätys!
  
  Tämä on aika, jolloin laskemme kiskot,
  Vaikka silti vain poikia...
  Ja pakkasta asti kävelemme paljain jaloin,
  Ja pellolla tytöt leikkaavat lyhteitä!
  
  lounaaksi vain mustaa leipää pojille ,
  He lisäävät vähän sipulia ja laardia...
  Naapuri voihkii vuodesängyllä, verta verta, pahoinpidelty,
  Poika ei luultavasti työskennellyt tarpeeksi lujasti!
  
  No, tämä on leiri lapsille,
  jonka Herra käski toimia...
  Ja nyt älä kaada vettä päällemme,
  Onnistuimme saamaan hyvin läheisiä ystäviä!
  
  Ei, kommunismin valo ei sammu,
  Vaikka olemme lapsia, vain lapsia...
  Ritarien saavutus ylistetään runoissa,
  Eikä ole surullisempaa paikkaa planeetalla!
  
  Mutta pioneerit marssivat muodostelmassa,
  Buglen alla ja iloinen rumpu...
  Signaali kuuluu - olet hirviö,
  Ja pojasta itsestään tulee varmasti herrasmies!
  
  Mitä meidän pitäisi tehdä, työ on hyvä,
  Se kovettaa, vahvistaa lihaksia...
  Komsomolin jäsen puristaa airoa,
  Ja hän tunnetusti tappaa vihollisensa !
  
  Työskentelemme ja alamme elää paremmin,
  Meille annettiin sandaalit ja t-paidat...
  Ja he alkoivat myös ommella jotain itselleen,
  Usko minua, jotta ei ole AWOLeja!
  
  Pojalla on vielä koko elämä edessään,
  Miksi olla surullinen, kun kaikki ympärillä on kaunista...
  Olemme samalla tiellä kommunismin kanssa,
  Ja kaikki tulee käymään, usko minua, erittäin siistiä!
  Ja juuri niin pojat lauloivat. Ja ilmalaivasta, jossa oli örkkejä ja tykkejä, oli jäljellä vain palasia. Ja ne paloivat ja hehkuivat, ja violettia, tukahduttavaa savua tuli ulos.
  Marinka huusi:
  - Tämä on suurenmoista !
  Slavka naurahti ja lisäsi:
  - Ultrakvasaari !
  Levka huusi:
  - Ei ole enää kvasaareita !
  Valerka vastusti:
  - Siitä tulee vielä kvasaarimpaa ja siistimpää!
  Ja pioneeripojat löivät paljain kantapäänsä, ja jopa kipinöitä putosi.
  Mutta örkit ilmestyivät taas eteen. Mutta heitä ei ollut enää viisikymmentä, vaan koko armeija.
  Valerka vihelsi ja lauloi:
  - Ja taistelu jatkuu taas,
  Ja sydämeni tuntuu ahdistuneelta rinnassani...
  Ja Lenin on niin nuori,
  Ja nuori lokakuu on edessä!
  Slavka naurahti ja polki paljain jalkansa. Pioneeripojan käsiin ilmestyi monipiippuinen hyperlaser -konekivääri . Nuori soturi huomautti:
  - Voimme on suuri, me kukistamme örkit!
  Ja poika otti sen ja kun se osui, lasersäteet ottivat sen ja löivät sen etenevien, karvaisten karhujen joukkoon. Ja juuri silloin kuului villi ulvominen. Ja liekkien suihkut nousivat taivaalle. Ja kuinka kaikki syttyi tuleen.
  Ja örkkien massat alkoivat niittää.
  Levka hankki myös tappajakoneen, mutta se tuotti monivärisiä hyperplasmisia kuplia. Kuinka aggressiivinen ja lakaiseva se oli. Ja örkit poltettiin, käännettiin ympäri ja pakotettiin tupakoimaan, ja liha revittiin paloiksi.
  Poika karjui:
  Me ajamme haamut hautaan,
  Ja rakennetaan kommunismia...
  Käynnissä on julma tappelu
  Revansismi on tulossa!
  Ja Valerkalla on hyperpulssikonekivääri . Ja hän ottaa sen ja vasarataan ja pilkotaan. Ja ruumiiden massa täällä hajoaa ja kääntyy. Ja niin monet heistä poltettiin ja poltettiin ja tallattiin.
  Valerka, kuten sanotaan, on valkoisella hevosella. Ja poikien triumviraatti tuhoaa nämä örkit ilman ongelmia.
  Mutta tyttö on tietysti kova taistelussa. Ja hän myös alkoi tuhota örkkejä pienten, suuntaavien ohjustenheittimien avulla. Ja se toimii valtavalla murhaavalla ja jäljittelemättömällä voimalla.
  Tämä on tappava ja ainutlaatuinen tuhoaminen. Ja tyttö on huipulla.
  Ja kuinka hän ei laula jotain ihanaa:
  Tytöt saippuavat Morganin kaulan,
  Ja merirosvon pää leikataan pois...
  Älä puhu hölynpölyä vastustajallesi...
  Jos päädyt ruumiiseen, olet täysin sekaisin!
  
  Me tytöt osaamme taistella,
  Taistelussa lopputulos on hieno...
  Ja usko minua, voimme taistella rohkeasti
  Lyö kovaa paljaalla jalallasi!
  
  Vihollinen ei estä meitä tyttöjä
  Meidän tahtoamme ei varmasti voi rikkoa...
  Merirosvotyttö hautaa kaikki,
  Kirjoita tämä tervehdys hänelle hänen muistikirjaansa!
  
  Taistelu on hänelle ilo,
  Jauhamme Morganin jauheeksi...
  Paha vanhuus ei tule tytölle,
  Se ei hopea hänen temppeliään!
  
  Ei ole vahvempia ja kauniimpia tyttöjä,
  Heidän nyrkkinsä ovat kuin sorkkarauta...
  He tekevät itsensä onnellisemmiksi
  Tontut juoksivat nopeasti!
  
  Tyttöjen kauneus on loputon,
  Ja he löivät vihollisiaan niin kovasti...
  Tarvittaessa he taistelevat ikuisesti,
  Ja joskus he juovat paljon viiniä!
  
  Tytöt taistelussa ovat jättiläisiä,
  Heidän voimansa on yksinkertaisesti ylivoimainen...
  He saavat epäilemättä avustuksia,
  Uskomme, että planeetalla on taivas!
  
  minua, tytöille ei ole esteitä ,
  Meidän täytyy valloittaa maailmankaikkeus...
  Ja he saavat rohkeita palkintoja,
  Ja rakennamme ehdottomasti uuden Rooman!
  
  Jumala, usko minua, ei pidä heikoista ,
  Hän lyö heikkoja maialla...
  Uskon, että tytöt saavat uuden maailman,
  Terävien pistojen runsaudesta!
  
  Kotimaa on kaunis, majesteettinen,
  Hänellä on monia erilaisia huolia...
  Merirosvollinen kunnia odottaa meitä,
  Ainakin kissa itki ongelmista!
  
  Paljasjalkainen tyttö kohottaa miekkansa,
  Kyllä, usko minua, hän on hyvä...
  Ryhdy kotkaksi, älä papukaijaksi,
  Tämä tyttö puhuu , sieluni!
  
  Maailmasta tulee varmasti kauniimpi,
  Tiedän, että voitamme varmasti tässä...
  On huono saada filibustereilta,
  Ja kerubi lentää yllämme!
  
  Mitä sinä olet tytöille, älä ole hölmö ,
  Toki rakastamme myös miehiä...
  Tulkaa hiljaa yöllä, nuoret miehet,
  Teemme uusia lapsia!
  
  Konekiväärit ampuvat raivokkaasti,
  He rakensivat koko arsenaalin...
  Ei, voimakkaan paha Kain saa sen,
  Murskasimme Agdamin päähän !
  
  Brigantiinin purjeet ovat täynnä,
  Meillä on erittäin vahva tunne...
  Tiedämme, että varikset lyödään,
  Kontrabasso soittaa kovaa!
  
  Tytöt, mitä haluatte?
  Voita, taistele ja rakasta...
  Ja teet syntiä useammin miesten kanssa,
  Elää paremmin tässä maailmassa!
  
  Tässä taistelussa meille ei ole estettä,
  Laukaisemme satelliitin korkealle...
  Älä tuhlaa aikaasi rukoukseen,
  Jumala on hyvin kaukana tyhmyydestä !
  
  Me merirosvot olemme hyvin verenhimoisia,
  Leikkaamme kaikki miekoilla, kuten pihvin...
  Joskus voimat eivät ole ollenkaan samat,
  Ja he panivat tytön pidätykseen!
  
  Joten katkaisin sotilaan pään,
  Partaterävällä miekallasi...
  Olemme iloisia voidessamme katkaista vihollisen,
  Jos sinun täytyy siirtää tiiliä!
  
  Ei, meillä ei ole epäilystäkään,
  Tuulen, myrskyn ja hurrikaanin voimalla,
  Merirosvoilla on nero Lenin sydämessään,
  Tästä tulee varmasti lahja!
  
  Siinä se, loppu on lähellä merirosvojen vihollisia,
  Olemme jo kiinnittäneet ne seinään...
  Ja vaikka saimme kuoppia,
  Maapallosta on tullut paljon puhtaampi!
  Näin rohkea Marinka lauloi ja osoitti valtavan ja ainutlaatuisen luokkansa pioneerina, soturina ja merirosvona.
  Tytölle on luultavasti hyvä olla merirosvo. Ja miltä tuntuu olla ikuisesti nuori, ikuisesti avojaloin?
  Valerka suloisesti hymyillen:
  - Soturiluokka on korkea.
  Ja anna heidän tuhota lukemattomat örkkiarmeijat entistä energisemmin. Ja lyö heidät kaikella käsittämättömällä ja ainutlaatuisella voimalla. Ja se todella osoittautui erittäin tappavaksi.
  Slavka, joka eliminoi örkkejä joukoittain, karjui:
  - Hyperorbitit , uudet markkinat!
  Levka suostui tähän helposti:
  - Kunniani ei ole täysin unohdettu,
  Vladika Lenin hallitsee!
  Ja taas pojat ottavat ja törmäävät paljaisiin, pyöreisiin kantapääihinsä.
  Ja se kimaltelee taas. Ja tappava kipinäkaskadi putoaa.
  Marinka kikatti ja sirkutti, tyrmäsi satoja örkkejä ja kasaa kasaan kokonaisia ruumiita. Ja örkkien ruumiit haisevat erittäin voimakkaasti.
  Pioneerityttö napsautti kuitenkin paljaita varpaitaan, ja kalleimman ja miellyttävimmän hajuveden tuoksu levisi ilmaan.
  Marinka nauroi ja huomautti:
  - Taistelujen välienselvittely!
  Slava nyökkäsi:
  - Hyperkvasaari!
  Levka huomautti ärsyyntyneenä:
  - Sana hyperquasar on jo kulunut!
  Valerka naurahti ja totesi:
  - Mikä maailmassamme ei ole kulunut?
  Ja pojat polkivat taas paljain jaloin.
  Ja kookospähkinät alkoivat pudota örkkien päälle ylhäältä. He kirjaimellisesti löivät ja halkaisivat rumien karhujen päät. Ja siellä oli pilkkopusta tuhon kanuuna.
  Mutta hän oli hauska. Varsinkin kun suklaata alkoi pudota takkuisten hirviöiden armeijan päälle. Ja sitten kondensoitu maito kaadettiin.
  Marinka huomautti:
  - Ja tämä on hienoa !
  Valerka huomautti:
  - Tiivistemaidon kaataminen vihollisten päälle on jotenkin kevytmielistä. Ehkä on parempi päästää napalmi valloilleen?
  Pioneerityttö vastusti:
  - Tämä on liian julmaa! Sinulla on jonkinlainen musta sielu.
  Slavka naurahti ja huomautti:
  - Kyllä, se on tyhjiö!
  Levka huusi:
  - Tai jopa musta aukko!
  Valerka ehdotti iloisella ilmeellä:
  - Tai ehkä sinä, Marinka, laulat tehdäksemme meistä hauskempaa?
  Slavka lisäsi hymyillen:
  - Kyllä täsmälleen. Laula kukkia, älä häpeä!
  Levka twiittasi:
  Laulu auttaa meitä rakentamaan ja elämään,
  Lenin laulaa sydämissämme kuin enkeli...
  Ja se, joka kävelee läpi elämän laulaen,
  Hän ei koskaan katoa mihinkään!
  Marinka nyökkäsi ja lauloi valtavalla kvasaariilmeellä :
  Olemme rohkeita, kauniita tyttöjä,
  Pystyy taistelemaan kuin hurrikaani...
  Ja kaunokaisten ääni on hyvin selkeä,
  Joskus napalmia sataa alas taivaalta!
  
  Purjehdimme merirosvobrigantiinilla,
  Meillä on rohkea Pavel-kapteeni...
  Emme halua elää tässä surullisessa maailmassa,
  Jossa on kova kuoleman hurrikaani!
  
  Tytöt eivät halua makaa pahojen ihmisten alla ,
  He ovat valmiita voittamaan örkit...
  He taistelevat vihollisiaan vastaan erittäin innokkaasti,
  Kirjoita tämä muistikirjaasi!
  
  Ja usko minua, heillä ei ole esteitä,
  He pystyvät voittamaan Krautit...
  Valtavat palkinnot odottavat meitä,
  Jotta saamme jatkuvasti viisi!
  
  Ja olemme erittäin rohkeita merirosvoja,
  Taistelemme kuin raivoisa myrsky...
  Tarvittaessa kylvetään sängyt,
  Vihollinen on murskattu mahtavalla voimalla!
  
  Aluksemme on yksinkertaisesti valloittamaton
  Hyökkää aaltojen yli kuin kotka...
  Ja mikä tahansa yritys on käytettävissämme,
  Vihollinen murskataan pahasti!
  
  Emme osoita heikkoutta taistelussa, tiedän,
  Loppujen lopuksi tytöillä on vähän valinnanvaraa...
  En välitä erilaisista väsymystyypeistä,
  Meitä vedetään uuteen maailmaan, nämä kasvot!
  
  Ja kukaan ei purista tyttöjä ,
  Pystymme voittamaan vihollisen...
  Vaikka pilvet raivoavat hyvin uhkaavasti,
  Ja taivaalla on kauhea lumimyrsky!
  
  No, kuinka siistejä me tytöt olemme,
  Valloitamme varmasti universumin...
  Paha Juudas pakenee,
  Ja usko minua, koko maailma on takanamme!
  
  Sekä merellä että veden alla,
  Taistelemme kaikkialla, loistava taistelu...
  Kuten liitossa, naiset Saatanan kanssa,
  Ikuisesti Isänmaa, olemme kanssasi!
  
  Ja tiedäthän, vihollisille ei ole armoa,
  Loppujen lopuksi, siksi tyttö on paha merirosvo...
  Olemme suuria isänmaan tuomareita,
  Kootaan räjähdysmäinen konekivääri!
  
  Jumala palkitsee tytöt kruunulla,
  Jokaiselle annetaan ritari ja mitali...
  Kauneuden pienet äänet kutsuvat,
  Ja he tietysti pakottavat kuninkaan!
  
  Tätä soturit leikkaavat,
  Kuin pahan konekivääri ...
  Ja ne kirjaimellisesti tuovat silmien valon,
  Olkoon se ilman turhaa hölynpölyä!
  
  Tytön kasvot hehkuvat virnistystä,
  Ja huulet kimaltelevat helmiä...
  Voimme nähdä paljon,
  Tämä on meidän kauneutemme!
  
  Emme mene sisään mistään portista,
  Annetaan viholliselle pyörteitä ...
  Tyttö on jostain syystä tylsistynyt
  Ja pystyy koukkuun kaikki viholliset!
  
  Tytöt hyökkäävät loistavasti
  Ja silmät kimaltelevat salamat...
  Miksi, koska he ovat kateellisia,
  Tyttöjen kasvot ovat kyynelten peitossa!
  
  Minkä pyörteen puolesta taistelemme?
  Sitten uusi kuoleman aalto ryntää...
  Miksi tyttöjen viholliset ovat niin hiljaisia?
  paksunaamainen Morgan antoi sinulle?
  
  Ja tuli on nyt täynnä tulipaloja,
  Tulinen pyörretuuli pyyhkäisee ohi...
  Ei turhaan voittimme örkkejä,
  Se mitä vihollinen näkee, on tyhmän hiljaa!
  
  Täällä arkkienkeli puhaltaa kauheaa trumpettia,
  Hän sotkee kaikkien päitä...
  Ei ole liian myöhäistä voittaa,
  Tuulen voi nähdä siirtävän lehtiä!
  
  Joten kuka, kun täällä käy kovaa,
  Kenellä on iso nyrkki?
  Älä vietä aikaa vale Malyutan kanssa ,
  Hän on täysi kusipää!
  
  jälleen kunniassa ,
  Leikkaa myrskyisen aallon läpi...
  Me tytöt olemme yhtä raivoissamme
  Revin Morganan palasiksi!
  
  Siksi kiirehdimme taisteluun niin paljon,
  Siinä näytämme hurrikaanimyrskyjä...
  Musta Rogers nousi perän yläpuolelle,
  Näytit upean lahjasi!
  
  No, Morgan menee tietysti arkkuun.
  Hän tekee panoksen haavasta...
  Me tytöt voitamme ikuisesti,
  Emmekä anna kovaa huokaa!
  
  Johdetaan isänmaa voittoon,
  Voimme rohkeasti örkit ja peikot...
  Ja me saavumme Eedeniin laivoilla,
  Olkoon allamme koko maailma!
  Useita tuhansia örkkejä tapettiin . Ja niin paljon ruumiita on kasattu, Tamerlane vain lepää. Mutta nämä olennot itse ovat niin inhottavia ja rumia, yksinkertaisesti kauheita. Ja he virnistävät hyvin vastenmielisille kasvoille.
  Marinka vinkaisi ja karjui:
  - Lenin, olkoon hän kanssamme ikuisesti. Ja anna hänen kalju päänsä loistaa kuin supernova!
  Valerka nauroi ja siristi:
  - Kyllä, helvetin muutokset odottavat meitä!
  Slavka korjasi:
  - Ei helvetin, mutta sateenkaaren! Ja tulee valtava voitto!
  Levka otti sen ja puhalsi, ja tulinen liekki lensi pojan suusta. On kuin he olisivat ottaneet rikkiöljyä sisältävän kaivon ja sytyneet sen tuleen. Ja se vain syttyy liekkeihin, kuin lohikäärme sylkee kiihkeää energiaa.
  Valerka mutisi:
  - No, sinä ja lohikäärme!
  Nuori leninisti nyökkäsi:
  - En silti pysty siihen!
  Marinka vahvisti:
  - Virtuaalitodellisuuden edelläkävijöiden mahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Ja voimme tuhota örkkejä miljoonilla täällä.
  Valerka otti sen ja vapautti paljaalla, vaaleanpunaisella kantapäällään suuren, tappavan voiman, tuhoavan pulsarin.
  Se lensi ohi kuin tulipallo ja osui korkealla pilvien takana leijuvaan pommikoneeseen. Atomipommi räjähti valtavan koneen vatsassa. Ja superkirkas salama välähti. Ja sitten ilmestyi tappava ja kauneudeltaan ainutlaatuinen ydinsieni.
  Slavka totesi suloisesti hymyillen:
  - Se on mahtava! Ultrapulsari !
  Levka ehdotti:
  - Anna Marinkan laulaa taas! Minä ja me kaikki olemme erittäin positiivisella tuulella.
  Pioneerityttö nyökkäsi ja lauloi intohimolla ja tunteella:
  Olemme taivaallisen kauneuden merirosvotyttöjä,
  Ja me katkaisimme kaikki vihollisemme taitavasti...
  Usko minua, kehomme on kristallinkirkas,
  Täällä vihollista vastaan hyökätään, rohkeasti!
  
  Taisteluissa kerubi kimaltelee yläpuolellamme,
  Miekat iskevät kuin salama teräksestä...
  Olemme lady-filibustereita , impulssimme on voittamaton,
  Ja he antoivat espanjalaisille kovan iskun sarviin!
  
  Tytöllä on miekka ja terävät miekat käsissään ,
  Ja yhdellä keinulla puretaan kaalin pää...
  Ja jos hyökkäämme jaloillamme, tikareilla ja miekoilla,
  Kuoleman hurrikaani on pyyhkäisemässä läpi!
  
  Ei, kauniit tytöt , et pidä meitä siistimpinä,
  Lennämme ohi kuin säteilevä meteori...
  Näytämme enintään kaksikymmentä vuotta vanhemmalta,
  Ja raivoisa, jyrkkä tappio odottaa!
  
  Tämä on kunniamme, tiedäthän, emme ole vieraita taisteluille,
  Todella piraatti susi merirosvo...
  Ja jossain julma, paha varas hyökkää,
  Ja varmasti tappio odottaa häntä!
  
  Kaikissa taisteluissa tytöt ovat sellaisia taistelijoita,
  Että jopa paha voi murtaa selkänsä...
  Usko minua, filibusterit ovat pohjimmiltaan mahtavia,
  Ja kirjoita tämä logaritmi vihkoon!
  Raivossa hyökkäys galleoniin alkoi,
  Olemme innokkaita, kuten meduusat, taistelemaan uudelleen...
  Loppujen lopuksi pahalla merirosvolla on hyvä sielu,
  Ja sydämeltään filibusteri on aina cowboy!
  
  Emme tunne sanaa heikkous, emme usko sanaan pelkuri,
  Corsairit eivät ole ollenkaan mukavia vetäytymiseen...
  Loppujen lopuksi ristiinnaulittu Jeesus allekirjoitti meidän puolestamme,
  tytöt teroitimme nyrkkejämme!
  
  Tämä on totuutemme, joka asuu rakkauden sydämissä,
  Että tyttö on joutsenen mahtava siipi...
  Avaamme voitot varmasti, meillä on loputon pistemäärä,
  Ja nojakaamme lujasti tammiairoon!
  
  Taisteluissa tulee olemaan eroja, puhumme tästä,
  Järjestämme, uskoakseni loman, joka on niin todellinen planeetalla...
  Usko minua, meillä on monia ja runsaasti erilaisia voimia,
  Anna aikuisten nauraa ja lasten pitää hauskaa!
  
  Ei, kovassa taistelussa tämä menestys ei ole ilman syytä,
  Koska me tytöt olemme niin mukavia ja kauniita...
  Usko minua, meillä on niin henkistä kauneutta,
  Että olemme täysin, ilman pitkiä puheita, voittamattomia taisteluissa!
  
  Näin kävi, filibusterit ovat täällä taistelussa,
  He hyökkäävät kiivaasti, aggressiivisella menestyksellä...
  Ja tiedä, että tapan vihollisen kuin lukon,
  Jopa tytöt löivät sen kovasti!
  
  Sängyssä olemme korkeimman luokan tyttöjä,
  Pystyy antamaan käskyjä miehille...
  Jos sanot sen realistisesti, Jumala suo,
  Katsotaanpa auringon kultainen keskitie!
  
  No, et löydä meitä kauniimpia merestä,
  Tytöt todella antavat vihollisille etumatkan...
  Voimme saavuttaa päiväntasaajan
  Anna nikkeli todella pahalle varkaalle!
  
  Uhkean kohtalomme kunniaksi,
  Kuka varastoi ja antoi leipää...
  Vastaamme Morganiin Saatanalle,
  Jotta tämä roska ei hyökkää kimppuumme!
  
  Me murskaamme ilkeät merirosvot
  Harjanteen, joka kiipeää heti filibustereille...
  Ja jotta meillä ei olisi ongelmia,
  Tästä tulee paljon esimerkkejä!
  
  Siksi Morgan saa litsin ,
  Iskemme häntä suurella voimalla...
  Ja sotilastyttö ei vinku,
  Vihollisilla on voimakkaat haudat!
  
  Tässä tytöt, tämä on korkein väri,
  Kauneus, täällä on niin kaunista...
  Tällainen tulee olemaan aamunkoitto,
  Meistä tulee joukkue mahtavien kanssa!
  
  Tämä on niin suuri voima,
  Olemme parhaita tyttöjä, maan suola...
  He todella varastivat krokotiilin,
  Tulkoon kuolema tuosta helvetin perheestä!
  
  No, Morgan on se paskiainen,
  Saat sen minulta naamaan ...
  Ja kerubi puukottaa sinua,
  No, vihollisilla ei ole enää kauaa aikaa!
  
  Keväällä syntyneet tytöt
  He ovat erittäin aggressiivisia jopa taistelussa...
  He ryntäävät ympäriinsä loputtomilla unelmilla,
  Jotta ihminen olisi erittäin vahva!
  
  Jossain on jo ukkosmyrsky,
  Ja huurre iholla on erittäin kovaa...
  Täällä naisen kyyneleet vuodatetaan,
  Silloin ihmisestä tulee kaikkivoipa!
  
  Taistelu jatkuu viimeiseen vereen asti,
  Niin julmaa , monipuolista...
  Avasimme voittotilin täällä,
  Tämä villi Morgan-sika kiipeää!
  
  Ei, Jumalalle, usko minua, täällä ei ole esteitä,
  Usko minua, menemme eteenpäin voitolla...
  Tytöt saavat monia palkintoja,
  Ja avaamme ilmeisesti uudella vuorolla!
  
  No, merirosvot, menimme eteenpäin,
  Anna tyttöjen hyökätä aktiivisesti...
  Olen kotka, mutta vihollinen on vastakohta,
  Morgan, sinä nuhjuinen paha Cain!
  . LUKU nro 5.
  Marinka, tämä pioneeri, erittäin kaunis ja samalla lihaksikas ja vahva tyttö, lauloi niin kauniisti ja tunteella. Hän on yksinkertaisesti, minun on sanottava, hirviö. Ja samalla niin söpö.
  Ja niin lapset päättivät taas tehdä jotain. Ehkä näyttää vilkkaampaa ja aggressiivisempaa taistelua.
  Tämä on todella näkemisen arvoinen. Mikä on vaihtoehtoinen toisen maailmansodan historia Hypernet-matriisissa.
  Kaukasus on jo romahduksen partaalla, ja siitä on tulossa yhä dramaattisempi.
  Ja saksalaiset rehottavat ja käyttävät kidutusta. Saksalaiset pioneeritytöt rakastavat erityisesti kidutusta.
  Täällä Gerda ja Charlotte riisuivat noin 13-vuotiaan pojan melkein alasti. Ja he alkoivat kutittaa pioneeria. Serjozhka nauroi ja kehräsi. Sitten Gerda toi sytyttimen pojan paljaalle , pyöreälle kantapäälle. Liekki nuoli pioneerin hieman karhentunutta pohjaa. Hän huusi kivusta. Rakkulia ilmestyi.
  Saksalaiset tytöt nauroivat:
  - Siitä tulee erittäin siistiä !
  Ja he alkoivat lyödä poikaa ruoskailla. Hän huokaisi ja alkoi huutaa. Varsinkin kun tytöt alkoivat tuoda tulella varustettuja soihtuja hänen paljaisiin jalkoihinsa. Sitten kuumaa rautaa levitettiin pioneerin paljaaseen rintaan, ja poika menetti tajuntansa.
  Kyllä, saksalaiset soturit ovat parhaimmillaan. Pojan kiusaaminen on asioiden järjestyksessä.
  Kidutus ei kuitenkaan koske vain poikia, vaan myös komsomolin jäseniä. Tytöt riisuttiin ja vietiin telineeseen. Siellä he vetivät kaunottaret ylös, pakottivat heidät kumartumaan ja kirjaimellisesti vääntelemään kivusta. Ja tyttöjen paljaiden jalkojen alla he sytyttivät parranajokeittimen ja uhkasivat hiiltyä heidän jalkapohjansa.
  Kuinka komsomolin jäsenet huusivat villisti tuskasta... Kuinka julmaa kaikki olikaan. Ja fasistit hengittivät palaneen lihan hajua sieraimiinsa ja nauroivat, löivät toisiaan reisille ja huusivat:
  - Hei Fuhrer! Tapamme kaikki!
  Ja taas ihmisten kidutus ja kidutus. On erityisen mielenkiintoista kiduttaa pioneereja. Pojat hakataan kuoliaaksi ja sitten suolaa kaadetaan heidän haavoihinsa ja heidät pakotetaan voihkimaan. Kyllä, tämä on erittäin epämiellyttävää.
  Ja kun he käyttävät myös kuumaa lankaa. Se osoittautuu paljon kipeämmäksi.
  Ja natsit ovat jo valloittaneet Makhatshkalan. Ja he ovat siirtymässä Azerbaidžanin alueelle. Ja Jerevan oli jo ympäröity ja tukkeutunut. Ja he hyökkäävät Batumiin kaikella epätoivolla. Ja se on aggressiivinen.
  Marsalkka Rokossovsky itse melkein kuoli. Tuntui, että Neuvostoliiton joukot olivat paineen alla ja olivat romahtamassa. Antautuneiden ja karkureiden määrä kasvaa. Ja monet lentäjät masentuvat.
  Vaikka Anastasia Vedmakova ja Akulina Orlova välttävät tappiota toistaiseksi. Tytöt taistelevat rohkeasti ja epätoivoisesti.
  Ennen taistelua kolmen miehen kanssa Anastasia eristäytyi kerätäkseen ilmiömäistä kosmista voimaa.
  Ja todellakin, se oli täysin ladattu. Ja kaadetaan viholliset epätoivoisesti.
  Ja samalla käyttämällä paljaita varpaita.
  Ja hän huusi keuhkoihinsa:
  - Olen loistava maailmanmestari!
  Ja kuinka hän painaa vipua paljaalla kantapäällään.
  Akulina Orlova on myös epätoivoinen varastaja taistelussa. Ja paljain varpaillaan hän murskaa Wehrmacht-lentokoneita.
  Joten hän ampui alas ME-109 K:n. Tämä kone on luultavasti jo vanhentunut, mutta on selvinnyt sarjasta muutoksia. Ja voit taistella sen kanssa menestyksekkäästi.
  Villillä raivolla näyttelevä Akulina Orlova lauloi:
  - Terve mahtavaa kommunismia! Fasismi voitetaan!
  Ja taas paljaalla kantapäällä ja kuinka painaa.
  Nämä ovat hulluja tyttöjä täällä.
  Mutta Kaukasuksen voimat ovat hyvin epätasa-arvoisia. Vaikka uskotaan, että kaikki miehet ovat kotkia. Mutta kukaan ei voi vastustaa venäläistä naista.
  Ja soturit ovat niin aggressiivisia ja viileitä. Lentokoneita ammutaan niiden laadullisesta paremmuudesta huolimatta.
  Akulina Orlova lauloi:
  Auringon ympyrä...
  Ja hän kaatoi vihollisen paljain varpaillaan.
  Anastasia Witchakova painoi nappeja helakanpunaisilla nänneillä ja kaatoi fasistit:
  - Saksalaiset ovat lähellä...
  Akulina vinkaisi ja katkaisi toisen saksalaisen koneen:
  - Hitler lähti tiedustelulle!
  Anastasia ampui fasisteja ja jatkoi:
  - Putosi kuoppaan...
  Akulina, ampuen tarkasti, kikatti:
  - Murti jalkani...
  Vedmakova ampui voimakkaasti ja tarkasti:
  - Ja hän sanoi hyvästit!
  Ja tytöt karjuivat yhteen ääneen:
  - Olkoon aina vodkaa,
  Makkaraa ja silliä...
  Tomaatit kurkut,
  Se on Hitlerin loppu!
  Lähetettyään natseille kuolemanlahjan Akulina huomautti jälleen:
  - Oikeastaan meidän pitäisi laulaa: - Rommel on valmis!
  ilmakuorilla varustettua kanuunaa ja suostui:
  - Tietysti - Hitler on jo ohitettu vaihe!
  Siellä missä ei ole Rommel-Hitlerin henkilökohtaista vaikutusvaltaa, Neuvostoliiton joukot yrittävät järjestää jonkinlaista vastarintaa. Mutta se on erittäin vaikeaa. Mutta he tekevät silti kaiken mahdollisen ja mahdoton.
  Ja lapset, mukaan lukien, tappelevat. Ja pioneerit lähtevät taisteluun. Jotka kohtaavat vihollisen Molotov-cocktaileilla ja laukauksilla.
  Pojat ja tytöt, laihtuneita ja naarmuuntuneita, kuten aina taistelussa. Ja he taistelevat rohkeasti ja äärimmäisen epätoivoisesti.
  Kuinka moni heidän lapsistaan kuolee ja jää palasiksi.
    Saksalaiset lentäjät Gertrude ja Adala kiipesivät paljain jaloin roiskuen kaksipaikkaiseen XE-328:aan, suihkukoneeseen, hirviöön, jossa oli kymmenen ilmatykkiä.
  Oli juuri satanut, ja tytöt jättivät kauniita, hyvin selkeitä jälkiä paljaista jaloistaan.
  He olivat niin vietteleviä, että lentokentällä palvelevat teini-ikäiset söivät ahneesti silmillään paljaat jalanjäljet, ja jopa pojat alkoivat turvota täydellisyydestä. Yleisesti ottaen naislentäjiä oli paljon - taisteluoperaatiot osoittivat, että naisilla on tasa-arvoisissa olosuhteissa kaksinkertainen selviytymisaste miehiin verrattuna. Ja se tarkoittaa, että ne ovat tehokkaita. Ja Hitler-Rommel tai pikemminkin kenttämarsalkka Fuhrer ei tietenkään ole sellainen henkilö, joka sääli ketään.
  Itse Kolmannessa valtakunnassa otettiin virallisesti käyttöön moniavioisuus - oikeus neljään vaimoon. Se on varsin käytännöllinen. Mutta se ei sovi kovin hyvin kristillisiin perinteisiin. Ei ihme, että fasismi etsii uutta uskonnon muotoa. Fuhrer-kenttämarsalkka väittää, että se on monoteismi, mutta niin erityinen - pakanallisten muinaisten saksalaisten jumalien panteonin kanssa. Tietenkin Hitler-Rommel itse on asetettu kaikkien muiden yläpuolelle tässä panteonissa Kaikkivaltiaan Jumalan sanansaattajana ja sanansaattajana.
  Joten füürer tietysti todella haluaa kehittää itseään.
  Gertrude ja Adala laukaisevat taivaalle monikäyttöisen hyökkäyskoneensa, joka voi toimia myös hävittäjänä.
  Soturitytöt ovat erittäin luottavia itseensä. Venäläisillä ei ole suihkukoneita, eivätkä he todennäköisesti pysty kestämään taivaan tiikerien hyökkäystä.
  Gertrude murisi:
  - Olen palavan virran ritari...
  Adala vahvisti innostuneena hampaat paljastaen:
  - Ja mataan kaikki!
  Tytöt purskahtivat nauruun. He painoivat paljaita kantapäänsä polkimiin ja pyörittelivät suihkuhyökkäyslentokonetta.
  Oli vielä pimeää, mutta vaalea raita oli jo näkynyt hieman itään. Tytöt viheltelivät... Venäjän avaruus leijui jo heidän alla. Soturit kikattivat ja iskivät toisilleen. Ne ovat niin erityisen ilmavia ja kauniita.
    Ja tietysti paljain jaloin rasittamatta itseään sellaisella sodassa käyvälle tytölle tarpeettomalla esineellä kuin kengät.
  Ja herkkyys koneessa kasvaa moninkertaiseksi.
  Täällä neuvostoautot lähtevät heitä kohti. Potkurikäyttöinen Yak-9 on ehkä suosituin ajoneuvo uusimpien julkaisujen joukossa. Ei liian aseistettu , mutta suhteellisen halpa ja vähän panssaria. MIG-5, nopeampi ajoneuvo konekiväärin aseistuksella. MIG-3 on aikaisempi malli. LAGG-7 on luultavasti nopein ja aseistettu lintu. Uusimmassa versiossa on jopa kolme 20 mm:n tykkiä.
  Mutta nämä ovat kaikki potkurivetoisia koneita, ei suihkukoneita ole luotu. Ja saksalaiset ovat erittäin luottavaisia.
  Gertrude ampuu kymmenen ilmatykkiä. 30 mm ja kaksi 37 mm tykkiä ampuu . He ryntäävät Neuvostoliiton lentokoneiden läpi kuin tulitornado. Punaiset lentäjät yrittävät kuitenkin väistää ja päästä heidän taakseen.
  Adala liikkuu tällä hetkellä. Et voi ajaa saksalaista autoa edestäpäin, mutta taakse ajaminen on täynnä vaaraa. Neuvostoliiton joukoille hyökkäys ei ole odottamaton. Ilmatorjuntaaseet ovat jo alkaneet toimia. Räjähtyneet kuoret hehkuvat pimeässä.
  Saksalaiset naiset kokevat tietynlaista hermostuneisuutta. Näytti siltä, että olimme jo nähneet niin paljon, ettei mikään yllättäisi meitä, mutta... Neuvostoliiton lentäjät ovat rohkeita eivätkä pelkää tappioita. Mikään ei voi pelotella heitä. Mutta ilmeisesti kokemusta ei ole tarpeeksi. Saksalainen kone tulee helposti ulos sukelluksestaan ja ampuu alas neuvostoauton. Räjäyttää toisen palasiksi.
  Saksalaisten aseiden voima on erittäin suuri. Tämä on komponentti, jossa Krautsilla on valtava etu Venäjään nähden. Mutta natseilla on myös valtava nopeus.
  Adala kiihtyy ja murtautuu eteenpäin. Ja Gertrude ampuu raketteja vihollista kohti. He saavat neuvoja hampaisiin. Joitakin ammuksia ohjaa lämpö tai ääni.
  Adala kuiskaa:
  - He eivät tapa meitä!
  Tytöt pyörittelevät autoaan. He yrittävät olla viileitä. Ja sitten Neuvostoliiton hävittäjä rampaa naapurimaalaisen saksalaisen hyökkäyskoneen. Ja hän alkaa repiä ja halkeilla. Sekä taivas että ilma.
  Gertrude kuiskasi:
  - Hullu kuolema!
  Soturit ovat selvästi hämmentyneitä, ja he voivat rampata heitä sillä tavalla.
  Ja tankit liikkuvat kohti rajaa. Legendaarinen miehistö Gerda , Charlotte, Christina ja Magda.
  Neljä soturia onnistui peittämään itsensä kunnialla taistelemalla sekä brittejä että amerikkalaisia vastaan. Vihollisuuksien aikana Amerikan kanssa kaunottaret hallitsivat Panther-2-panssarivaunua. Ei huono auto, parempi kuin Shermans sekä aseistuksessa että etupanssarissa. Myöhemmällä "Pershingillä" ei käytännössä ollut aikaa taistella. Ja hän ei ole "Panther"-2:n kilpailija.
  Sitten neljä tyttöä voittivat legendaarisen mainetta. Vaikka yleensä heidän loistava polkunsa alkoi neljäkymmentäyksi. Himmler suostutteli Fuhrerin kokeilemaan naispataljoonoja erityisesti koulutetuista arjalaisnaisista taistelussa.
  Taistelut osoittivat, että naiset eivät ole ollenkaan heikko lenkki, ja he osaavat taistella hyvin. Ja samaan aikaan kärsivät vähemmän tappioita kuin miehet. Soturit taistelivat myös jalkaväessä roiskuen paljain jaloin Saharan aavikon kuumalla hiekalla. Ja he hallitsivat tankkeja. Testattuaan "Tiikeria" taisteluissa Britannian kanssa.
  Neuvostoliiton tytöt taistelevat kuitenkin myös hyvin SU-100:lla.
  Vaikka Venäjän tilanne näyttää toivottomalta. Mutta soturit yhdessä Elizabethin kanssa taistelevat kuin kotkat.
  Ekaterina painaa vipua paljain varpaillaan. Lähettää kuoren, joka lävistää Hitlerin E-50-ajoneuvon kyljen ja karjuu :
  - Suuren punaisen ja purppuranpunaisen kommunismin puolesta!
  Elena ampui myös tykistä käyttämällä paljas, siro jalkansa. Se osui ehdottomasti vihollisen panssarivaunuun.
  Tyttö huudahti:
  - Kauniille Venäjälleni!
    Efrasia huomautti aggressiivisesti ampuen erittäin tarkasti:
  - Kunnia isänmaalle!
  Ja hän käyttää myös paljaita, taltattuja jalkoja.
  Neuvostoliiton kone on erittäin vahva ja taisteleva. Ja se ampuu melkein tarkasti.
  SU-100 pystyy läpäisemään E-50:n. Mutta tytöt jopa lävistävät sen otsaan joutuen ansaan tai niveleen . Ja he osuivat metalliin läpi.
  Elizabeth ampui vihollista käyttämällä paljaita varpaitaan. Ja hän siristi:
  - Sinisestä purosta...
  Catherine myös ampui, tällä kertaa puristaen vipua helakanpunaisella nännillä ja koukutti:
  - Joki alkaa...
  Elena virnisti ja sihisi aggressiivisesti, sanoi:
  - No, ystävyys alkaa...
  Ja hän painoi myös vipua paljaalla kantapäällään.
    Ephrasia huusi ampuessaan vihollista:
  - Hymyllä!
  Tytöt työskentelevät erittäin aktiivisesti SU-100:n parissa. Ja he tuhoavat vihollisen varusteet.
  Ja Bakun lähestymistavoilla pioneerit kaivavat juoksuhautoja. Täällä on eri kansallisuuksia edustavia miehiä. Erityisesti valopäitä vilkkuu paljon. Lapsia on punaisia, mustia ja vaaleatukkaisia.
  Yksi asia yhdistää heitä: usko kommunismin voittoon ja paljaat jalat. On selvää, että kaikilla ei ole sodan aikana kenkiä, ja siksi solidaarisuuden osoituksena kaikki lapset esittelevät paljaita, pyöreitä korkokenkiään. Talvi Transkaukasiassa on melko leuto, ja kun liikut ja työskentelet lapioilla, kylmä ei ole kauhea.
  Siellä ovat tietysti Valerka, Levka, Slavka ja Marinka - neljä rohkeaa kaveria, jotka ovat valmiita rikkomaan ennätyksiä.
  Lapset työskentelevät innostuneesti ja laulavat:
  Siniset yöt lepattavat kokot,
  Olemme edelläkävijöitä - työntekijöiden lapsia...
  Valoisten vuosien aika lähestyy,
  Itke pioneerit - olkaa aina valmiina!
  Itke pioneerit - olkaa aina valmiina!
  Ja nyt hälytys soi taas. Pojat ja tytöt hyppäävät kaivannon pohjalle. Ja kuoret alkavat jo räjähtää ylhäältä: vihollisen tykistö toimii.
  Valerka kysyi Marinkalta:
  - No, luuletko, että voimme vastustaa?
  Tyttö vastasi luottavaisesti:
  - Vastustakaamme ainakin kerran, vaikeimmalla hetkellä!
  Pioneer Slava totesi loogisesti:
  - Sankarillisuutemme on horjumatonta.
  Poika koputti paljaita pohjaansa kiviä vasten. Ilmeisesti pojalla oli vakavia ihokovettumia.
  Tyttö Tamara huomautti:
  - Taistelemme ilman pelkoa,
  Taistelemme, emme askeltakaan taaksepäin...
  Olkoon paita paksusti veressä -
    Käännä ritari helvettiin lisää vihollisia!
  Poika Ruslan, mustatukkainen pioneeri, huomautti:
  -Vuosisataa kuluu, aikakausi tulee,
  Jossa ei ole kärsimystä ja valheita...
  Taistele tämän puolesta viimeiseen hengenvetoon asti -
  Palvele isänmaatasi koko sydämestäsi!
  Poika Levka, laiha ja vaalea, siristi runoutta:
  Ei, valpas ei haalistu,
  Haukkan, kotkan ilme...
  Kansan ääni on selkeä -
  Kuiskaus murskaa käärmeen!
    
  Stalin asuu sydämessäni
  Jotta emme tietäisi surua,
  Ovi avaruuteen avautui,
  Tähdet loistivat yllämme!
    
  Uskon, että koko maailma herää,
  Fasismille tulee loppu...
  Ja aurinko paistaa,
  Kommunismia valaiseva polku!
  Pojat ja tytöt taputtavat yhteen ääneen.
  Mutta nyt suihkukoneet lentävät ja pudottavat pommeja. Ja tämä on aggressiivinen lähestymistapa.
  Levka ja Slavka nostivat ritsat ja lanseerasivat kuoleman lahjan. Ja natsien hyökkäyslentokone osui piippuun.
  Tyttö Marinka lauloi:
  - Komsomoli, ei vain ikä,
  Komsomol, kohtaloni!
  Valloitamme, uskon, avaruus,
  Elämme ikuisesti!
  Ahmed, pioneeripoika Azerbaidžanista ( virtuaalilapsi tietysti, mutta Hypermatrixissa häntä ei voi erottaa oikeasta!) vastasi hymyillen:
  - Et ole vielä komsomolin jäsen , Marinka!
  Tyttö takoi paljas jalkaansa vihaisesti ja vastasi melodisella äänellä;
  Isien vieressä, iloisella laululla,
  Kannatamme komsomolia...
  Valoisten vuosien aika lähestyy,
  Pioneerien huuto on aina valmis!
  Pioneerien huuto on aina valmis!
  Levka polki myös paljas jalkaansa ja karjui:
  Tartu vasaraan tiukemmin, proletaari,
  Titaanista käsin murskaamalla ikeen...
  Laulamme tuhat aariaa isänmaallemme,
  Ja valoa jälkipolville, hyvä!
  Lapset ovat iloisia. Ja itse asiassa saksalaiset pommittivat, ja vain yksi tyttö sai sirpaleen paljaaseen , pyöreään, vaaleanpunaiseen kantapäähän.
  Pioneeri huusi, mutta puri heti huulta.
  Ja niin he valmistautuivat torjumaan hyökkäyksen. Ja tankit fasisteineen ovat jo tulossa. Uhkaavat E-100:t liikkuvat. Niin tehokkaita ja vaarallisia koneita.
  Heillä on sellainen puolustus, että et voi murtautua läpi mistään kulmasta. Et saa sitä vain yhdestä kulmasta. Ainoa mahdollisuus on murtaa jäljet.
  Lapset ovat valmiita taisteluun ja heiluttavat paljain jaloillaan. Tässä ne ovat langan päällä, joka työntyy alla toukkia natsien pusseihin kotitekoisilla räjähteillä. Se sammuu ja tuhoaa Rommelin armeijan tankkien rullat.
  Ja se näyttää uhkaavalta.
  Parta vinkua:
  - Kunnia kommunismille!
  Poika Valerka ampuu Levkan kanssa ritsasta ja kiljuu:
  - Kunnia pioneereille!
  Poika Ruslan yhdessä tytön Sufirin kanssa vetää miinan saksalaisen alle langalla ja huutaa:
  - Kunnia Neuvostoliitolle!
  Lapset Azerbaidžanista ja venäläiset kaverit tappelevat. Ruskettuneita, ohuita, avojaloisia pioneereja vastaan valtavaa panssarivaunua vastaan.
  Tyttö Tamara leimaa siroa, pientä, paljas jalkaansa ja sanoo:
  - Kunnia Venäjälle, kunnia!
  Pioneer Akhmet vahvistaa ampuessaan vihollista:
  - Olemme ystävällinen perhe yhdessä!
  Poika Ramzan, punatukkainen azerbaidžanilainen, vahvistaa törmääessään autoon:
  - Sanasta me, satatuhatta minä!
  Lapset ovat ystävällisiä... Joten armenialainen tyttö Azatuhi , myös taitavasti, lankaa käyttäen, siirtää räjähdepakkauksen fasistin toukan alle ja vinkua:
  - Neuvostoliitto on kansakuntien perhe!
  Toinen armenialainen tyttö Agas sanoo:
  - Älkäämme taipuko fasismiin:
  Ja paljain varpaillaan tyttö veti langan ylös. Monilla azerbaidžanilaisilla ja armenilaisilla lapsilla on vaaleat hiukset, eivätkä he eroa slaavilaislapsista, joita on myös monia. Jotkut muuttivat pois saksalaisten luota, toiset venäläiset perheet asettuivat Azerbaidžaniin jopa tsaarien alaisuudessa.
  Kaukasuksella on paljon slaaveja. Paljon sekapareja. Ja lapsilla on yleensä vaaleammat hiukset kuin heidän vanhemmillaan. Ja slaavilaiset kaverit ovat niin ruskettuneet, ettei heitä voi erottaa paikallisista. Lisäksi lapset ovat yleensä samankaltaisempia kuin aikuiset.
    Joten kansainvälinen neuvostopataljoona pojista ja tytöistä taistelee, ja he ovat kaikki yhtenäisiä ja hyvin samanlaisia. Heidän paljaat kantapäänsä välkkyvät liikkuessaan.
  Ja taas lapset lähettävät kuoleman lahjoja. Shamil ja Serjožka, molemmat pioneeripoikia, vetivät lankaa. Ja nyt saksalainen E-50 pysähtyy rikkinäisellä radalla.
  Pojat laulavat kuorossa:
  Vapaiden tasavaltojen tuhoutumaton liitto,
  Se ei ollut raaka voima tai pelko, joka toi meidät yhteen...
  Ja valaistuneiden ihmisten hyvä tahto,
  Ja ystävyyttä ja älyä ja rohkeutta unissa!
  Ja lapset ovat iloisia. He hymyilevät valkoisin, tasaisin hampain. Ja he ovat onnellisia, vaikka heitä uhkaa kuolema.
  Ja saksalaiset ovat itsepäisiä. Vaurioituneet tankit ampuvat tykeistä ja konekivääreistä.
  Jotkut saksalaiset ajoneuvot on varustettu kranaatinheittimillä ja ovat erittäin vaarallisia.
  Poika Maksimka ja tyttö Zara Azerbaidžanista, leväten paljain jaloin, vetivät miinan vihollisen alle ja tyrmäsivät fasistisen mastodonin.
  Ja he huusivat keuhkoihinsa:
  - Neuvostoliiton puolesta!
  Lapset ovat niin hauskoja.
  Pioneerit Abbas ja Vladimir käyttävät myös aseita. Tässä tapauksessa katapultti ja natsit rikkovat E-75-toukan. Sen jälkeen pojat lauloivat:
  - Planeetan suuruuden puolesta kommunismin varjossa!
  Valerka ja Abdula ovat myös eri kansojen pioneereja, mutta yhdellä sydämellä he myös laukaisevat räjähteitä. He osuivat E-100:aan ja laulavat...
  Avasimme planeetan kansoille,
  Polku avaruuteen, ennennäkemättömiin maailmoihin...
  Sankariteot lauletaan -
  Pyyhi kuoleman arpi ikuisesti!
    
  Venäjän pyhän lipun alla,
  Rauhassa, ystävyydessä, onnessa ja rakkaudessa...
  Ihmiset kaikkialla maailmassa tulevat onnellisemmiksi,
  Helvetin pimeys haihtuu kaukaisuuteen!
  Täällä tappelee lapset...
    Abdurrahman ja Svetlana, azerbaidžanilainen poika ja tyttö Valko-Venäjältä, vetivät yhdessä vaijerin ja tyrmäsivät fasistisen panssarivaunun. Ja he lauloivat:
  - Pyhän Venäjän suuri nimi,
  Loistaa yli maailman kuin auringonsäde...
  Uskon, että yhtenäisyydestä tulee onnellisempia,
  Näytämme kaikille kansoille oikea tie!
  Lapset ovat erittäin rohkeita. Ja natsit ovat yksinkertaisesti järkyttyneitä sellaisesta itsepäisestä ja raivokkaasta vastustuksesta.
    Abudurrahman , tämä pioneeri, sai sirpaleen paljaaseen pohjaansa. Se lävisti lapsen jalan kovettuneen pinnan.
  Poika sihisi:
  - Se satuttaa minua!
  Svetlana sai myös osuman pyöreään kantapäähän ja raapi olkapäätään. Mutta tyttö sihisi:
  - Pioneeria ei voi rikkoa!
    Azim ja Kolka rampasivat myös saksalaisen auton.
  Pojat osoittivat lankaa ja lauloivat:
  Salakavala vihollinen lähti hyökkäykseen,
  Mutta uskon, että neuvostokansa ei säikähdä...
  Vihollinen odottaa tappiota ja unohdusta,
  Ja Venäjän kirkkaus kukoistaa voimakkaammin!
  Vihollinen odottaa: tappio ja unohdukset,
  Ja Venäjän kirkkaus kukoistaa voimakkaammin!
  Lapset ovat rohkeita eivätkä anna periksi. Ja he haluavat voittaa. Ja he laulavat ja taistelevat.
  Saksalaiset kärsivät suuria tappioita. Totta , enimmäkseen niiden telat ja rullat ovat rikki. Ja tämä ei ole kohtalokasta.
  Se on pahempaa vangittujen pioneereiden kannalta.
  Poika Abdulhamid , kun hänet vangittiin, oli natsit sidottu telineeseen. He työnsivät pioneerin paljaat jalat lohkoon ja alkoivat ripustaa painoja koukkuihin. Ja sitten he sytyttivät tulen. Ja tuli nuoli pojan paljaat kantapäät . Ja ruoska putosi hänen selkäänsä. He löivät minua pitkään. Ja sitten natsit alkoivat murtaa kylkiluita kuumilla pihdeillä.
  Poika, joka kuoli kidutukseen, kun hänen kuumuudesta punaiset kylkiluita raudat murskasivat, lauloi:
  Berliini on melkein hallinnassamme,
  Kiikarien läpi näemme kirottu Reichstagin...
  Toivon rauhaa ja onnea pian;
    Mitä aion kuvailla runoissani!
    
  Venäjä avasi kommunismin maailmalle,
  Hänestä tuli perhe kaikille.
  Mutta Wehrmacht työnsi meille sian kuonon,
  Ja veri virtaa nyt kuin suihkulähde suonista!
    
  Mitä Fuhrer unohti meille sattumalta,
  Halusin saada maanomistajia ja orjia!
  Fasismi kulki hyvin pitkän marssin -
  Ja tässä on todellisen helvetin unen painajainen!
    
  Yksinkertainen poika, paljasjalkainen poika,
  Sidoin äskettäin punaisen kravatin.
  Hän halusi rakentaa maailman itse ilman Jumalaa,
  Mutta napalmi purskahti yhtäkkiä taivaalta!
    
  Meidän piti juosta AWOL etupuolelle,
  Kukaan ei halua ottaa tällaisia nuoria!
  Mutta kivääripoikataistelija onnistui siinä,
  Isien polku osoittautui arvokkaaksi!
    
  He taistelivat sekä ovelasti että voimalla,
  Ja heikkous on myös katkera, valitettavasti ...
  Tovereiden oli kaivettava hautoja,
  Lentokoneen mäntyarkut pakkasessa!
    
  Olen pioneeri , nyt olen tottunut kärsimään,
  Lähdin tiedustelulle paljain jaloin, lumihousu rapisi.
  Epäuskosta voi saada rangaistuksen,
  Että en halunnut tuntea Jeesusta!
    
  Mutta mitä on Golgatan kolme tuntia?
  Yli kolme vuotta sodasta on kulunut!
  Jokaisessa kylässä lesket itkevät katkerasti,
  Kuinka maan pojat hukkuivat hautausmaahan !
    
  Selvisin, olin kuorisokissa, haavoittui luodista,
  Mutta onneksi hän pysyi jaloillaan!
  Maksoimme rehellisesti velan Saksalle,
  Siellä fasismi on tallattu pölyksi meidän toimesta!
    
  Olen kypsä, mutta olen edelleen poika,
  Viikset eivät menneet läpi, mutta ne ovat jo titaania!
  Kyllä, aikuinen, ja ehkä jopa liikaa,
  Onhan sydämestä tullut kova kuin metalli!
    
  Hero Star - korkein palkinto -
  Stalin itse, usko minua, antoi sen minulle!
  Hän sanoi: meidän on otettava esimerkki kaltaisistasi ihmisistä ,
  Sotilaat takovat Eedenin ovien avaimia!
    
  Mutta tänään, rohkea mies, laske kiväärisi
  Ota pihdit , vasarasi ja ryhdy töihin!
  Rakenna puusta purjevene ja vene,
  Ja luo kone, jotta se lentää ylös kuin lintu!
  Tämä on todella kansainvälistä. Ja Valerka, Slavka, Levka ja Marinka muodostivat todella vahvan kansainvälisen joukkueen.
  Lapset olivat kuitenkin kyllästyneet taistelemaan primitiivisillä menetelmillä. Ja nyt Valerkalla on käsissään termokvarkilla pumpattu hyperblasteri.
  Poika paljasti norsunluunväriset hampaat, suuret ja terävät ikäänsä pidemmälle, kuin suden, ja sanoi:
  - No, natsit, ovatko he saapuneet?
  Ja poika ottaa sen ja iskee fasistien raskaita tankkeja paksulla ultrafotonivirralla. Ja mikä on "leijona", tämä yhdeksänkymmentä tonnia painava hirviö? Hänen panssarinsa otti vallan ja haihtui triviaalisti.
  Marinka vilkutti vastineensa ja huomautti:
  - Mutta se ei ole reilua!
  Slavka sen sijaan, että olisi vastannut, otti sen ja napsautti myös paljain jalkojensa varpaita. Ja pojan käsiin ilmestyi hyperplasman kantoraketti . Tämä on melko tappava muotoilu.
  Ja pioneeripoika ottaa ja voittaa saksalaisen hyökkäyskoneen. Tämä on todella tuhoisa kohta. Ja hyperflame-laukaisin osuu laajalle alueelle. Ja heti myös kymmenkunta iskusotilaa paloi, ikään kuin perhoset olisivat pudonneet kaasupolttimen alle.
  Levka vihelsi:
  - Tässä annat sen! Toimit todella siististi!
  Pioneerityttö Marinka naurahti ja huomautti:
  - Se on todella ultrapulsari! Mikä viileä hyperplasman virtaus!
  Ja tyttö napsautti paljaita varpaitaan ja hankki tappavia aseita. Hänestä tuli siisti pioneeri.
  Ja hän ottaa sen ja lyö sinua murhaavalla hyperenergiavirralla . Ja aggressiivisen tuhon virta alkoi!
  Levka ei myöskään haaskannut aikaa pikkuasioihin. Poika päätti jopa käyttää Evangelionin robottien tyylistä taistelupukua .
  hulluna natseihin . Ja se heittää ulos aggressiivisen tuhon nousun.
  No, asiat menivät vaikeiksi natseille. Mitä, he törmäsivät sellaisiin hulluihin ja teknisesti edistyneisiin lapsiin.
  Tämä on todella äärimmäisen tappava vaikutus!
  Valerka, nähdessään Hitlerin tankkien palavan, innostui ja lauloi:
  Paljastakaamme uskomme: on korkeuksia,
  Tiede, moraali, kunnia ja kunnia!
  Jotta kaikki kaunottaret ikuisesti hyväilevät silmää,
  Olkoon rakkaani ja minä onnellisia yhdessä!
    
  Tytöni on suloinen, kaunis,
  Kultaisten kiharoiden kokko tuulessa!
  Universumin Luoja teki sellaisen ihmeen,
  Kaikkivaltias on toteuttanut sinussa unelman!
    
  Rakkauden silmät ovat hiottuja timantteja,
  Heidän intohimonsa sulattaa paksun jään!
  Muista Kristuksen Herran ohjeet,
  Ja lennä rakkaasi kanssa!
    
  Universumin kauneus on loputon,
  Lennämme heidän luokseen, nuori kaunotar!
  Olkoon liittomme niin sydämellinen,
  Että voittamaton Ismael romahtaa!
    
  Kuinka hellästi he suutelivat tyttöä huulille,
  Vahva käsi hyväili poskiasi!
  Ilma oli humalassa toukokuun hengityksestä,
  Kultaa on jäljellä, malmia on tullut esiin!
    
  Kyllä, tytön hiukset ovat kultaiset,
  Hänen piirteissään on niin kauneutta!
  Asut sopivat sinulle nuorena,
  Jotta rakkauden otsa ei ole kyyneleissä!
    
  Ja niin minä laulan neidolle laulun lyyralla,
  Vastauksena kristallinkirkas ääni!
  Sinusta on tullut minulle, rock-idolini,
  Leivänkorva on täynnä mehua!
    
  Uskon, että saamme pian lapsen,
  Komea poika - rohkea ritari!
  Isänmaan tähden siirretään vuoria yhdessä,
  Suuri Herra on kaikkien rakas Isä!
  Pojat lauloivat niin upeasti ja osoittivat parhaansa.
  Ja jälleen heidän sotilasaseistaan 2300-luvun tekniikoista, kuin lyöminen. Ja täällä se ei varmasti näytä tarpeeksi kenellekään. Tässä on tappavaa hauskaa.
  Valerka twiittasi:
  - Fasisti sanasta fascina - joukko. Ja se tarkoittaa ketjua!
  Marinka vahvisti:
  Yhtenäisyys on hitsattu vain verellä,
  Meidän päiviemme puhuja karjuu epätoivoisesti...
  Ja yritämme sitoa hänet rakkaudella,
  Ja sitten katsotaan mikä on vahvempaa!
  Ja pioneerilapset hyökkäsivät vihollistensa kimppuun tappavilla lahjoillaan. Nämä olivat todella sekä lapsia että terminaattoreita yhdeksi.
  Paljasjalkaiset pioneerit leimasivat kantapäänsä, ja kaksi tusinaa saksalaista tankkia lensi ylös ja kaatui kaatuen. Voit nähdä kuinka monta saksalaista loukkaantui kerralla. Ja toukat pyörivät yläpuolella. Ja voit nähdä savun tulevan.
  Mutta Slavka käynnisti yhtäkkiä hologrammin, jossa käytiin suurenmoinen avaruustaistelu. Ja viehättävät tytöt taistelivat.
  Ja vaaka tärisi puolelta toiselle. Ja niin paljon verta vuodatettiin.
  Natasha ampui aseella pääskyläisiä kohti ja lauloi:
  -Vaikka elämä näyttää olevan loppumassa,
  Kun vaiva puhaltaa mustaan torveensa...
  Raketit räjähtävät ja veri virtaa kuin joki,
  Ja taas maa katoaa jalkojemme alta!
    
  Mutta maapallolla on myös oma vartijansa,
  Ja tähtien välissä ojennettuna hänelle...
  Näkymättömiä, säästäviä lankoja,
  Jotta kaikki ei lopu yhdessä hetkessä!
  Zoya, soturi, jolla on lehtikultaiset hiukset, soitti:
  Siivekäs ja ketterä,
  Vihollinen vannoo taas!
  Jauha minut, jauha minut fotoniksi!
  Mutta enkelin tunteet
  Että kaikki järjestyy
  Ja kaikki päättyy vitsiin!
  Ja kaikki päättyy vitsiin!
  Tytöt lauloivat erittäin aktiivisesti ja aggressiivisesti. Ja heidän äänensä oli täyteläinen ja hohtava. He erottuivat kauneudeltaan. Ja kun he painoivat nappeja helakanpunaisilla rinnoilla ja siroilla jaloilla paljain varpain, se oli erittäin siistiä !
  Aurora tähtäsi myös aseensa. Jossain suuri taistelulaiva tupakoi. Hänen voimakenttänsä oli jo rikki. Ja tyttö tähtäsi aseeseen viettelevillä tyttömäisillä jaloillaan. Ja hän painoi itsevarmasti nappia rubiininännillä. Ja jotain äärimmäisen tuhoisaa tapahtui.
  Ja se sylki ulos termopreonilla pumpatun ammuksen tappavalla hyökkäyksellä.
  Aurora otti sen ja lauloi:
  Voimme voittaa kaikki
  Ja me revimme vihollisen palasiksi...
  Teidän kimppuun, tytöt, karhu hyökkää,
  Kaikki on loistavassa vallassamme!
  Svetlana vahvisti ampuen aggressiivisesti vihollista:
  - Loistavassa voimassamme!
  Ja hänen silmänsä loistivat safiireilta.
  Ja sitten hän taas painoi rintojensa helakanpunaiset nännit painovoimaohjusten suihkulaukkuihin. Tai ehkä hypergravitaatioita .
  Nämä ovat siistejä tyttöjä täällä...
  Yksi heistä otti sen ja julkaisi:
  - Paljas jalka saa todennäköisesti kengät miehelle!
  Zoya vastasi huokaisten:
  - Ja meidän maailmassamme, mistä voimme saada miehen?
  Natasha naurahti ja vastasi:
  - Ja nämä urokset ovat aina siellä! Otetaan esimerkiksi vaikka tontut!
  Aurora nuoli huuliaan ja totesi:
  - Haltioiden iho maistuu niin makealta, kuin meloni hunajassa!
  Svetlana otti sen ja twiittasi:
  - Kuten alligaattori, nyljetään tonttu!
  Zoya vahvisti nauraen :
  - Terminaattorin voimalla kasvot lyödään !
  Nämä ovat todella tyttöjä, jotka pilailevat ja näyttävät aggressiivisia kutsumerkkejä.
  Natasha otti sen ja lauloi:
  Synkän surullinen pimeässä,
  Tähdet loistaa pahaenteisesti...
  Taitaa olla maan päällä
  Totuutta ei voi enää löytää !
  Zoya kaikui innostuneesti painaen punaisia nännejään ohjaussauvan painikkeissa:
  - Näyttää siltä, että maailma on kuollut -
  Ja polku tähtiin on tukossa...
  Mutta älä menetä kunniaasi, hevosmies -
  Et voi hukkua taivaalle!
  Ja tyttö huokaisi raskaasti. Hänen mielialansa heikkeni jonkin verran haltioiden rommia kohti - yksi kolmestakymmenestä tuhannesta naisesta, heillä ei ole miehiä. Paitsi ehkä gigolorobotit. Ja tämä on pieni lohdutus. Vaikka tytöt, joilla ei ole ylimääräisiä kynsiä, voivat käyttää erilaisia vibraattoreita, jotka tuovat reilun sukupuolen kokonaiseen orgasmien sarjaan.
  Sanotaan, että soturit ovat kuin itse paholainen.
  Aurora ampui pääskyhännän armeijaa, joka yritti ryömiä niiden päälle ja tyrmäsi ne erittäin tehokkaasti, koukutti:
  Kunnia, kunnia, kunnia,
  Tytöt ovat rohkeita taistelussa...
  Kunnia, kunnia, putoa pois,
  Tapan Fuhrer-vuohen!
  Svetlana heitti myös hyperplasmapullon paljain varpaillaan. Hän lensi yli ja löi näppäimistöä.
  murhanhimoinen ja tuhoisa säde osui swallowtail-taistelulaivaan . Tämä on todella voimaa ja kuoleman kimppu.
  Tytöt ottivat sen ja lauloivat kuorossa:
  Avaruudesta on tullut meille kuin piha,
  Tähdet taivaalla ovat kuin kävely...
  Valtava avaruus odottaa meitä,
  Ja hänen valloittaminen ei ole vitsi!
  Nämä ovat tyttöjä, jotka pystyvät vain rauhoittamaan älykkäitä perhosia. Mutta myös hyttysiä, jos niitä ilmaantuu.
  Nämä naiset ovat todella narttuja .
  Ja heidän jalkansa ovat niin siroja, vietteleviä ja paljain jaloin. Ja vielä parempia ja viehättävämpiä ovat heidän helakanpunaiset rintanännit.
  Nämä ovat niin upeita varasteita, jotka voivat sytyttää sekä sodan että rauhan liekit kaikkialla universumissa!
  No, entä sellaisia ihmisiä vastaan , ainakin joku tallaa heidät?
  Natasha totesi hampaansa paljastaen:
  - Mutta joskus ajattelet, miksi miehiä ylipäänsä tarvittiin?
  Zoya kohautti olkiaan ja vastasi:
  - En tiedä! Ne eivät ole kovin kauniita. Tässä on enemmän teini-ikäisiä, jotka ovat enemmän tai vähemmän söpöjä. Ja aikuiset, varsinkin vanhukset, ovat inhottavia!
  Ja tyttö painoi jälleen joystickin painikkeita paljain varpaillaan.
  Aurora totesi loogisesti:
  - No, muinaisina aikoina monet naiset olivat kauheita. Varsinkin vanhoja naisia. Yleensä isovanhemmat ovat melko ilkeitä. Ei niin kuin nuoret naiset. Kuitenkin nuoret tytöt menneisyydessä eivät olleet ihanteellisia. Monet ovat esimerkiksi paksuja tai pilkkujälkiä. Löytyy myös vinoja .
  Svetlana löi vihollista paljain varpaillaan ja ampui alas fregatin sanoen:
  - On niin hyvä, että olemme syntyneet nyt emmekä aikaisemmin. Minua vain ahdistaa ajatus, että meistä voi tulla kyyräselkäisiä ja hampaattomia vanhoja naisia! Ja kuinka inhottavaa se on!
  Ja tyttö painoi joystickin nappia mansikkanännillä.
  Natasha ampui pääskyläisiä ja huomautti:
  - Muinaisina aikoina ihmiset uskoivat vielä Jumalaan. Lisäksi Jumalassa, joka on täydellinen ja Kaikkivaltias!
  Aurora käytti rubiininännään osuakseen älykkäisiin perhosiin ja huomautti :
  - On outoa uskoa, että maailmankaikkeus loi Täydellinen ja Kaikkivaltias Jumala, kun naiset muuttuvat rumaksi vanhoiksi rouviksi. Se näyttää jotenkin oudolta, naurettavalta ja typerältä!
  Zoya otti sen ja painoi joystickin painikkeita paljain varpaillaan ja lauloi:
  Ehkä tämä on outoa ja absurdia,
  Mutta koko päivän ja yön, koko päivän...
  Haaveilen jostain ihmeellisistä asioista
  Tiedä missä suojelusenkelini asuu!
  Myös Svetlana löi vihollisiaan herkullisten ruusunmuotoisten nänneensä avulla, sirutti:
  Monimutkaisen maallisen elämän takana, epäilemättä,
  Hän katselee eikä enää muista itseään,
  Kumpaa hän on pelastukseni varten?
  Joskus valo teki ihmeitä!
  Ja koko neljä, käyttäen ammuttaessa helakanpunaisia nännejä ja paljaita varpaita, sirutti:
  Vannoneet ja vanhat,
  Vihollinen vannoo taas
  Jauha minut, jauha minut jauheeksi ,
  Mutta enkeli ei nuku,
  Ja kaikki järjestyy
  Ja kaikki päättyy hyvin!
  Ja kaikki pussissa olevat pääskyset!
  Ja soturit ottivat jälleen ja painoivat helakanpunaisia nännejä ohjaussauvan painikkeisiin.
  Nämä ovat tytöt...
  Toinen kaunotar, kenraali Magdalene, joka myös ampui älykkäitä perhosia vastaan, jotka hyökkäävät ihmisten kimppuun, sirutti:
  - Voi pakkanen, pakkanen
  Älä jäädytä minua...
  Se pistää nenääni niin -
  Rangaistus on kohonnut!
  Itse asiassa tyttökenraali Magdalena on silkkaa charmia. Ja hänen rinnansa ovat vain mukava, joustava puhvelin utare, jonka nännit ovat helakanpunaiset kuin unikot. Ja nuoret tontut nuolevat mielellään näitä helakanpunaisia nännejä.
  Näin siistiä tämä naissotureiden ryhmä on.
  Tytöt tietysti rakastavat käyttää kieltään. Vaikka tonttuja ei ole tarpeeksi. Usein tytön täytyy vain lähestyä komeat tontut yksitellen saadakseen lahjansa kielellään.
  Tyttö Maria otti sen ja lauloi:
  - Pidä huolta tytöistä ja miehistä,
  Ne ovat erittäin lempeitä olentoja...
  He kuolevat usein ilman syytä
  Herättää kovaa halua!
  Victoria-tytöt ampuivat pääskyläisiä helakanpunaisen rintanännin avulla ja sirkuvat:
  - Pidä huolta naisista, pidä huolta naisista,
  Siitä tulee erittäin siistiä! Siitä tulee erittäin siistiä!
  Joku on hullu! Joku on hullu!
  Jostain syystä naisen kanssa! Jostain syystä naisen kanssa!
  Voimakentät törmäsivät. Ja ne kirjaimellisesti rätisi. Alfmir tunsi kuumuuden välähdyksen . Ja hiki valui alas tontun sileitä, tyttömäisiä kasvoja pitkin.
  Alfmir sirutti:
  Kylpy, kylpy, kylpy, kylpy,
  Tammen ja koivun infuusio...
  Kylpy, kylpy, kylpy, kylpy -
  Haaveilen paljasjalkaisesta tytöstä!
  Tonttu Helga vilkutti vastinelleen:
  - Olet upea taistelija, poika!
  Alfmir nyökkäsi ja huomautti:
  - En todellakaan ole poika -
  Olen jo kolmesataa vuotta vanha!
  Olen liian nuori, jopa liian nuori
  Hei tytöt!
  Tyttö Margarita taisteli myös vihollisiaan vastaan erittäin luottavaisesti. Ja hän on erittäin kaunis tyttö. Hänen hiuksensa olivat lehtikullan väriset ja virtasivat säteilevinä aaltoina.
  On huomattava, että tyttö on erittäin kaunis. Ja hän on erittäin taisteleva ja aggressiivinen.
  Tyttö Margarita otti sen ja twiittasi:
  Isänmaa on meille velkaa vapauden säteen,
  Rakkauden loputon valtameri...
  Anna tyttöjen yhdistyä
  Hälventämään pimeyttä matkalla!
  Hälventämään edessä olevaa pimeyttä!
  Tytöt tähtialuksilla taistelevat intohimolla ja innostuksella, joka kuplii heidän sisällään kuin tulivuori. Ja niin tähtialukset nousivat kyljestä kuin alasti tikarit. Ja ne lähettävät voimakkaita, graviomagneettisia aaltoja. Ja he tuhoavat swallowtail-laivaston avaruusalukset.
  Täällä voit nähdä kuinka supernovaräjähdyksiä tapahtuu, jotka lähettävät monenlaisia säteilyä. Ja he leimaavat poikkeuksellisesta raivosta. Molempien armadien taistelijat yrittävät toimia harmonisemmin purskeissa.
  Tytöt suorittavat sivuliikkeitä ja hyökkäyksiä käyttämällä kohdennettuja hyökkäyksiä ja sadettaen keskittyneitä iskuja vihollista kohti.
  Augustine taistelee brigantiinilla. Hän komentaa sitä ja suorittaa iskuohjuksen laukaisuja. Ohjukset osuivat fregattiin aiheuttaen sille vahinkoa.
  Tyttö lauloi, antoi komentoja, painoi painikkeita helakanpunaisilla nänneillä:
  Olemme valtatien sotureita,
    Pystyy repimään pääskyläiset palasiksi...
  Älkääkä tuomitko tiukasti, tytöt,
  Milloin läpäisemme kokeen A:lla?
  Näin tyttö siirtää erittäin taitavasti shokkiohjuksensa viholliselle. Ja hänen rinnansa ovat niin rehevät ja viettelevät. Ja hän painaa nappeja nänneillä, jotka ovat kuin ylikypsiä mansikoita.
  Victoria puolestaan komentoi fregattia ja tekee myös aggressiivisia tekoja ja antaa murskaavia iskuja Swallowtail-joukoille. Tyttö Victorialla on neljän väriset hiukset - niin värikkäät ja kimaltelevat.
  . LUKU nro 6.
  Tyttö taistelee itsevarmasti ja käyttää painetta rintoihinsa, kimalteleen kuin rubiinit. Ja kuinka hämmästyttäviä hänen korkeat rinnansa ovat - aivan ihanat.
  Victoria kehrää , kun hänen nännejään nuolee kauniin tontun kieli, ja laulaa hampaat paljastaen:
  - Dolbani , dolbani-tyttö pääskyhäntälle,
    Vittu vittu, tappiota ei voi välttää!
  Jos jotain tapahtuu, jos jotain tapahtuu, piilotan ohjukset,
  Ja minä voin, ja voin, antaa muutosta vastustajalleni!
  Augustine nyökkäsi ja vinkaisi:
  - Olen maailman vahvin tyttö
  Ja minä ajan tontun nänneille asti...
  Vihollisen virtsa on aktiivista wc:ssä,
  Ja sävelsin tusinaa runoa kerralla!
  Marinka sammutti tämän elokuvan hologrammin, napsautti paljaita varpaitaan ja siristi:
  - Meidän pitäisi lopettaa natsit! Ja mikä tuo on?
  Natsien sijaan örkit ja gobliinit ryntäsivät hyökkäämään. Ja he ryntäävät lukemattomissa lumivyöryissä. On kuin karvainen ja haiseva tsunami hiipisi sisään.
  Ja nämä örkit ja gobliinit ravistelevat mailojaan ja laulavat:
  Rakastamme ryöstää ja varastaa,
  Meillä ei ole omaatuntoa, usko minua, eikä kunniaa...
  Ja meidän tehtävämme on tappaa dublonien takia,
  Jotta kaikki merirosvot voisivat olla yhdessä!
  
  Me leikkaamme tikarisi sinua kohti,
  Ja päästämme tytöt ulos hillitsemättä itseään...
  Ei ole ketään pahempaa kuin me maan päällä,
  Avadon itse seisoo vaatimattomasti sivussa!
  
  Usko minua, me tapamme ja poltamme kaikki,
  Meillä on kaikki, tämä oli ensimmäinen asia, jota suunniteltiin...
  Ja jossain kultasiipinen kerubi lentää,
  Ja korsaari leikkaa hänen siipensä hieman !
  
  Usko minua, merirosvo ei anna periksi sinulle,
  Eivät papit eivätkä muut, jotka kiirehtivät räjähdysmäisesti...
  Olkoon erittäin loistava tulos,
  Jotta filibusterit eivät istu hiljaa!
  
  Sodassa sinulla on tietysti raja,
  Taistelussa merirosvo ei voi antautua!
  Vihollinen on laihentunut taistelussa,
  Näytin, että korsaarimme osaa taistella!
  
  Joten me merirosvot piirittimme galleonin,
  He teurastivat espanjalaiset armottomasti...
  Tapamme tarvittaessa, jopa miljoona
  Emmekä koskaan sano , tarpeeksi tyyppejä, okei!
  
  Fregatti on nyt tulessa,
  Liekki siinä leimahtaa erittäin räikeästi...
  Vannoimme ilmeisesti Saatanalle,
  Pilata kaikki, mikä oli kirkas paratiisi!
  
  Näin kaikki meni hyvin
  Toki me rakastamme myös tyttöjä...
  Kaikki saavat sen seurauksena
  Nainen antaa hänelle suukon!
  
  Me uskomme rohkeasti, voitamme,
  Tekee kaiken lumoavasti ja kauniisti...
  Verenluovutus, essee viidelle,
  Ja puhaltaa suutaan ylimielisesti !
  
  Loppujen lopuksi Morgan, loistava kapteeni, on kanssamme,
  Kuka poltti kaupunkeja tulella...
  Tällainen suuri atamani on annettu meille,
  Mitä terässaappaat tallaavat!
  
  Lyhyesti sanottuna on merirosvojen tapa -
  Murskaamaan, tukehtumaan, ilman armoa...
  Vihollinen ei voi taivuttaa meitä,
  Loppujen lopuksi kaikki ihmiset ovat paskiaisia !
  
  Emme edes välitä herttuasta ,
  Katkaisemme hänen sarvet rohkeasti...
  Ja me lyömme sinua tiilellä kovasti kasvoihin,
  Että hänestä tulee vain papukaija uunissa!
  
  No, ja Louis, tämä kuningas,
  Se on vain pähkinä merirosvoille,
  Hän ei ole kuningas, vaan vain nolla,
  Usko minua, edes säälittävä musta sotilas ei ole sen arvoinen!
  
  Lyhyesti sanottuna Morgan voittaa tunnetusti,
  Mikä tahansa armeija, jonka vihollinen lähettää meille...
  Olemme korsaareja, kuin monoliitti,
  omamme taisteluun murskain !
  
  Tulee aikaa kunnialle, usko minua,
  Kaikki saavat puolet maailmasta...
  Merirosvo on pohjimmiltaan peto,
  Hän puukottaa sinua salakavalasti selkään!
  
  Kun olemme ryöstelleet napaan asti,
  Rakennamme itsellemme ylellisiä kartanoita,
  Saatana on kanssamme ikuisesti,
  Ja uusi planeetta tulee maailmaan!
  Sitten hirviölapset ottivat heidät vastaan ja kohtasivat heidät tuhoisan hyperplasman tappavilla virroilla. Ja hän putosi voimalla karvaisten örkkien lumivyöryyn. Ja poltetaan ne elävältä ja muutetaan niistä kebabeja. Ja hiukseni ovat tulessa ja savu nousee.
  Valerka huomautti hymyillen:
  - Nämä ovat tuhon virtoja!
  Marinka oli samaa mieltä:
  - Leikkaamme vihollisemme ilman seremonioita. Ja tämä on äärimmäisen siistiä, ja siellä on korkeimman kuoleman virta!
  Ja tyttö käynnisti hologrammin uudelleen tehdäkseen siitä hauskempaa.
  Ja tytöt ilmestyivät taas.
  Avaruustaistelu jatkui kovaa. Machaonit joutuivat odottamaansa vaikeampaan asemaan, mutta he vähitellen antautuivat vastustaen itsepäisesti.
  Natasha ja Zoya ampuivat helakanpunaisten, turvonneiden rintasilmujensa avulla. Ja he ampuivat alas swallowtail-aluksia aseilla.
  Natasha otti sen ja lauloi:
  Tytöt ovat erilaisia -
  Valkoinen, sininen, punainen!
  Mutta kaikki haluavat samaa
  Ammumaan tarkasti!
  Ja soturi näytti säteilevän ja helmiä kimaltelevan hymynsä.
  Zoya nyökkäsi kumppanilleen ja sirutti:
  Emme ole yksinkertaisia tyttöjä,
  Paloittelemme nihkeästi pääskyhännät...
  Pienet jalkamme ovat paljaat,
  Tappiota ei voi välttää!
  Ja hän välähti safiirisilmiä, jotka ovat niin kirkkaita ja kimaltelevia.
  Aurora myös ampuu ja laulaa vinkuen:
  - Olen erittäin siisti tyttö,
  Vaikka paljain jaloin talvella ...
  tapan kaikki pääskyset ,
  Tiedä, että tytöstä tulee sankari!
  Svetlana myös taistelee ja toimii erittäin energisesti. Ja hänen laukauksensa ovat tarkkoja ja tuhoisia.
  Svetlana ampui paljain varpaillaan, sirutti:
  Näetkö pimennyksen taivaalla?
  Siellä palaa tuli...
  Tämä on helvetin merkki,
  Ja siellä on hurrikaani!
  Natasha osui myös älykkäiden perhosten joukkoihin. Ja taas pudonneet taistelijat palavat. Mutta veneessä oleva vihollinen joutui Zoen osuman uhriksi, kun hän painoi nappia mansikkanänillä.
  Zoya lauloi:
  - Kunnia mestarillemme,
  Näytämme tuulen voiman...
  Älä anna periksi lääkäreille
  Spektrin voima on kanssamme!
  Nämä tytöt ovat ennennäkemättömän vahvoja taistelijoita. Ja nämä ovat avaruussotureita. Ja lisäksi he taistelevat mieluummin melkein yksinomaan paljain jaloin ja vain pikkuhousuissa.
  Miten et voi olla ystäviä tällaisten tyttöjen kanssa? Vaikka joskus näyttää siltä, että he eivät ole ystävällisiä.
  Ja kuinka he painavat joystickin painikkeita helakanpunaisilla mansikkanänneillä. Nämä ovat todella kauniita maalauksia.
  Aurora kikatti ja potkaisi vihollista painaen nappia rubiininännillä.
  Ja hän siristi:
  Pidä minua huonona
  Kyllä, voin olla ilkeä...
  Kyllä, voin olla ilkeä...
  Mutta jos minulla vain olisi tarpeeksi rohkeutta tappelussa!
  Mutta jos minulla vain olisi tarpeeksi rohkeutta tappelussa!
  Mutta jos minulla vain olisi tarpeeksi rohkeutta tappelussa!
  Svetlana tuhahti halveksivasti ja huomautti:
  - Mitä sinä, papukaija, toistat saman asian kolme kertaa ?
  Punatukkainen soturi totesi loogisesti:
  - Kertaus on oppimisen äiti!
  Blondi soturi naurahti ja huomautti:
  Pudistan päätäni
  Katso ja toista...
  Tämä on oi , oi, oi
  Tämä on ah , ah, ah!
  Aurora naurahti ja huomautti:
  - Kyllä, hauska! Kastellaan pääskyläiset!
  paukutti raivoissaan , painoi nappia erittäin kirkkaalla ja helakanpunaisella rintanännillä ja lauloi:
  - Yksi kaksi kolme neljä viisi,
  Maksa järjestyksessä!
  Tapamme kaikki pahat,
  Ja järjestämme välienselvittelyn!
  Aurora hyppäsi ylös ja sirutti hampaansa paljastaen:
  - Olkoon boa-kurottajalla pitkä häntä,
  Taipuu kuin silta...
  Yksi kaksi kolme neljä -
  Kädet korkeammalle, jalat leveämmälle!
  Soturit tietysti näyttävät parhaan luokkansa taistelussa . Ja he taistelevat suurella intohimolla.
  Ja he vapauttavat raketteja, joilla on valtava tuhovoima. Ja he lentävät. Yksi putoaa suoraan pääskyläisten avaruusbrigantiiniin. Ja se murtuu ultra-kumulatiivinen aaltosuojaus. Ja brigantiini räjähtää ilman enempää puhetta.
  Aurora otti sen ja lauloi:
  Näemme erikoiskuvia,
  Brigantiinin palaset lentävät!
  Ja punatukkainen soturi vilkutti kumppaneilleen. Tytöt tietysti joutuivat kaikenlaisiin ongelmiin.
  Tästä on tullut todella siistiä ja kvasaaria .
  Tytöt nauravat... Ja pääskyläisten puristaminen jatkuu. Kosmisen, ihmisimperiumin joukot suorittavat rintaman lakaisua. Ja he taistelevat valtavalla raivolla.
  Svetlana totesi loogisesti silmää silmää safiirisilmin:
  - Löin vain kerran
  Ja suoraan silmään...
  Huligaani tyttö
  Älä pelottele minua Tagankalla !
  Ja hän näytti terävät ja vahvat hampaansa. Tämä on tyttö, jota voidaan kuvata yhdellä sanalla - super!
  Sana hyper on kuitenkin varsin sopiva!
  Aurora kikatti ja sirkutti, ennen kuin ampui jälleen nännin, joka oli hyvin kypsän ja makean mansikan värinen.
  Olen hullu, olen hullu
  Minä tarvitsen häntä! Minä tarvitsen häntä!
  Svetlana kikatti ja sirutti sanoen:
  Olen kaunis tyttö
  Niin reilua...
  Hyppään miehen päälle
  Ja laukkaan reippaasti!
  Punatukkainen soturi nyökkäsi:
  - Tämä on hyvä idea!
  Ja tyttö antoi jälleen tuhoavan ja murhaavan kuolemanlahjan viholliselle, rintansa rubiininännille.
  Ja tämä on erittäin hyvä isku.
  Toinen Swallowtail Empiren lippulaiva sai kriittisiä vaurioita ja syttyi tuleen. Ja sen liekit paistoivat useita hyönteisiä kerralla tehden niistä hiiltyneitä kohteita.
  Nämä tytöt ovat niin aggressiivisen kauniita, että se on vain kauhua ja ihailua.
  Alice taistelee myös. Hän on yksipaikkaisessa hävittäjässä. Hänen aseensa on melko vahva. On myös hyperlaserpistooleja , jotka pumppaavat kvarkkifuusioprosessia. Soturi sirkutti:
  - Et voi elää maailmassa ilman Jumalaa, ei,
  Mutta vielä vaikeampaa on ilman tyttöjä, naapuri...
  Joten voit uskoa
  Mutta uskoa tyttöön...
  Voit tehdä sen itse, vaikka olisit poika ,
  Mutta Pasaran !
  Alice on erittäin kaunis tyttö. Ja Angelica, hänen kumppaninsa, on myös erittäin hyvä.
  Ja molemmat tytöt tappelevat niin. He työskentelevät pareittain ja käyttävät erityisiä tekniikoita taisteleessaan nieleitä vastaan.
  Angelica, punatukkainen kaunotar , otti sen ja lauloi:
  Maailmankaikkeuden varrella metsä on paksu,
  Baba Yagamin kanssa...
  Ja maailmankaikkeuden lopussa,
  Teline kirveillä!
  Alice vilkutti kumppanilleen ja sanoi kasvonsa paljastaen:
  Eikä kirkko eikä taverna ,
  Mikään ei ole pyhää...
  Tässä tytössä ei ole mitään vikaa,
  Kaikki on väärin tytöt!
  Ja soturi vilkutti kumppanilleen. Ja he ovat niin upeita ja säteileviä varastajia.
  Mutta Alfmir tekee heille kasvot monitorin kautta ja laulaa:
  hullu tuli raivoaa sisälläni,
  Taitaa olla liian myöhäistä laittaa se ulos...
  Laita raivoon kaikki voima,
    Ravistaa taivasta, ravistaa tähdet!
  Alice nyökkäsi hymyillen:
  - Se tulee olemaan mahtavaa !
  Angelica painoi liipaisinta rintansa helakanpunaisella nännillä vapauttaen toisen osan tuhoa ja sanoi:
  Poikani, vauvani,
  Et nuku tähän aikaan...
  Ja missä tuntemattomassa maassa,
  Tulet muistamaan vain minut!
  Alfmir lauloi vitsillä ja poistui päättäväisellä liikkeellä pääskyhännän kohdeohjuksesta:
  En unohda tyttöä
    Makea kuin leipä!
  Voi , vau , vau !​
  En unohda ketään!
  Tyttö myös twiittasi vastauksena:
  - Kunnia sotureille, jotka taistelevat kuin ketut!
  Alice sirkutti villinä aplombilla. Ja napin painaminen rubiininännillä. Ja hänellä on niin ruskettuneet rinnat ja hyvin täyteläinen, täydellisesti muotoiltu rintakuva.
  Ja soturin jalat ovat niin hyvät. Ja niillä on erittäin siro kantapääkaare.
  Angelica otti sen ja huomautti aggressiivisesti paljastaen helmihampaansa.
  Hän oli hyvin punainen ja hänellä oli smaragdinväriset silmät.
  Soturi oli kurvikas, kapea vyötärö ja ylelliset lantiot. Tämä on erittäin mielenkiintoista.
  Tytöt laulavat:
  Musta pääskyhäntä, musta swallowtail,
  Raivoisa tuho odottaa perhosia!
  Ja soturi vilkutti smaragdisilmillään.
  Alfmir sillä välin tuli taisteluun Swallowtail Acea vastaan. Hän yritti seurata tonttua. Tonttu ohjasi taitavasti. Ja hän käänsi taistelijansa ympäri ja teki hyppyjä puolelta toiselle. Ja hänen vastineensa otti sen ja alkoi lähestyä.
  Voimakentät törmäsivät. Ja ne kirjaimellisesti rätisi. Alfmir tunsi kuumuuden välähdyksen . Ja hiki valui alas tontun sileitä, tyttömäisiä kasvoja pitkin.
  Alfmir sirutti:
  Kylpy, kylpy, kylpy, kylpy,
  Tammen ja koivun infuusio...
  Kylpy, kylpy, kylpy, kylpy -
  Haaveilen paljasjalkaisesta tytöstä!
  Hologrammi keskeytettiin ... Kuului pioneerijohtajan mahtava ääni:
  - Et voi katsoa tätä! Tule, jatka taisteluharjoitteluasi tai mene nukkumaan!
  Valerka vilkutti ystävilleen ja kysyi:
  - Treeniä vai nukkua?
  Slava vastasi päättäväisesti:
  - Ratsastakaamme Hypermatrixin aaltoja pitkin . Ja liittäköön jotain toisesta maailmansodasta, vain epätyypillisessä versiossa.
  Marinka nyökkäsi:
  - Loistava! Vain minä en ole enää lapsi, vaan aikuinen tyttö. Taistelemme natsien kaltaisen henkilön kanssa, vain paljon vahvemman kanssa.
  Levki nyökkäsi ja nauroi:
  - Ja jotta toinen maailmansota jatkuisi pidempään.
  Kolme poikaa ja tyttö napsautelivat samanaikaisesti paljaita varpaitaan ja suorittivat jyrkän siirron.
  8. maaliskuuta 1947, naistenpäivä. Ja poikien tiimiä komentaa komsomolityttö Marinka. Lämmin tuuli puhalsi etelästä ja Kaspianmeri roiskui läheltä. Auringossa on jo parikymmentä astetta. Kaivoja kaivavat pojat ovat alasti vyötäröä myöten ja työskentelevät tarmokkaasti lapioilla. Vaaleat, punaiset ja tummat päät vilkkuvat.
  Tuore ruoho murtautuu lapioiden alta, ja se tuoksuu jotain niin erikoista, lumoavaa. Kaksisataa ensimmäinen hävittäjä, Valerka Lagunov, ilmestyi tähän yksikköön. Poika siirrettiin tänne Chernobogin tahdolla - he sanovat, että vanhempien sisarusten ollessa muissa paikoissa taistelevat natsien kanssa. Ja jopa siellä tilanne neuvostomaassa on äärimmäisen vaikea. Katsokaa rättejä, joita lastenpataljoonan sotilaat käyttävät . Kaikki ovat paljain jaloin maaliskuun alusta huolimatta. Ja on myös hyvä, että tänään on niin lämmin päivä.
  Mutta paljaan pohjan painaminen lapion kärkeen ei ole kovin miellyttävää.
  Pioneeripoika, tässä virtuaalisessa todellisessa Hypermatrixissa Valerka työskentelee energisesti. Hän on vahva ja koulutettu kaveri , joka on jo käynyt läpi tulen, veden ja kupariputkien. Onnistui vierailemaan monissa paikoissa. Erityisesti Hypernoosfäärin universumissa, jossa ihmisille niin kuuluisa "Star Wars" paloi .
  Ja kosmisten maailmojen ohi. Joten mikään ei yllätä Valera Lagunov , terminaattoripoika. Hän oppi ja ymmärsi paljon. Mutta toistaiseksi hänen ei pitäisi erottua joukosta. Kaivaa vain omaa maata...
  Hän näyttää noin 13-vuotiaalta, mutta hänellä on jo näkyvät lihakset. Tämä erottaa hänet ikäisensä joukosta. Sen helpotus syvenee ja paranee jatkuvasti ajan myötä. Ja iho säilyttää tumman, melkein mustan rusketuksen, joka on saatu planeetalla, jossa on neljä valoa. Ja tämä on myös silmiinpistävää. Varsinkin maaliskuussa, kun muiden poikien kesärusketus oli jo haalistunut.
  Kaivaessaan panssarintorjuntaojaa Valeran viereen, Slava kiinnitti huomion vahvoihin ruskettunut poika heiluttaa lapiota.
  Pioneeri, suunnilleen samanikäinen ja samanpituinen kuin Valerka, kysyi:
  - Anteeksi, toveri, mutta missä onnistuit ruskettumaan niin hyvin?
    Lagunov Jr. , joka oli tottunut useiden tuntien intensiivisen työn jälkeen, ettei kukaan kiinnittänyt häneen huomiota, hämmästyi, että hänen ikätoverinsa oli saanut puhelahjan. Siksi Valerka päätti jättää sen huomiotta, varsinkin kun yksikään legenda ei tullut mieleen.
  Mutta punahiuksinen poika osoittautui itsepäiseksi. Hän potkaisi tulevaisuuden poikaa paljaalla kantapäällään takapuoleen. Poika horjui ja tunsi vihan välähdyksen. Ei, tällaista, kun he uskalsivat potkia sinua, ei voida antaa anteeksi.
  Ja Valerka löi poikaa vastauksena ensin polven alle, sitten samalla jalalla toistuvasti aurinkopunkoon. Slavka kaatui kaivan pohjalle ja hänen silmänsä pullistuivat. Hän tukehtui kivusta ja raivosta, eikä pystynyt lausumaan sanaakaan.
  Useat pojat, lopettaneet kaivamisen, heiluttaen lapioitaan, juoksivat Valerkan luo. Pioneeripoika puristi nyrkkinsä ja seisoi asennossa valmiina hajottamaan vastustajansa kuin kissanpentuja. Eikä hän ollut koskaan aiemmin taistellut tällaisten taistelijoiden kanssa. Siellä oli vakavampia vastustajia .
  Yhtäkkiä kuului poliisin vihellys. Hoikka, paljasjalkainen tyttö ryntäsi heitä kohti.
  Tässä virtuaalitodellisuudessa Marinka näyttää noin kahdeksantoista ikäiseltä, hänellä on ohut vyötärö, mutta hän on urheilullinen ja hänen paljaat jalkansa ovat vahvat ja lihaksikkaat. Ruskeat hiukset on punottu takaa paksuksi punoksiksi. Hän on kaunis , vaikka et voi kutsua häntä klassikkokauneuteen, mutta hän on niin hitti poikien kanssa. Keskimääräistä korkeampi, miehekäs leuka ja ilmeikkäät silmät kuin partisaanijuliste.
  Ja selkeä, kiihkeä ääni:
  - Jätä se rauhaan! Millainen tappelu?!
  Pojat huusivat Valerkalle yhteen ääneen:
  - Tämä muukalainen tyrmäsi Slavkamme!
  - Pudotitko Slavkan?! - Marinka katsoi Lagunov Jr. Ja hänen katseensa tuli yhtäkkiä lempeämmäksi. Tyttö sanoi iloisesti:
  -Oletko sammuttanut sen huligaani Slavkan?
  Valerka vastasi rehellisesti:
  - Olisin tyrmännyt muutkin, jos he olisivat puuttuneet!
  Tyttö nyökkäsi ja hymyili:
  - Ihanaa! En ole koskaan nähnyt ketään, jolla on niin muotoillut vatsat kuin sinulla.
  Terminaattoripoika koukuttaa lihaksiaan ja huomautti innokkaasti:
  - Harjoittelu ja oikea ravitsemus auttavat kasvattamaan lihasmassaa ja leikkaamaan.
  Marinka, ikään kuin hän näkisi vanhan ystävänsä ensimmäistä kertaa ( mutta hypermatriisissa voit tehdä jopa vaihtoehtoisen muiston itsellesi!), katsoi yhtäkkiä poikaa epäluuloisesti ja huomasi:
  - Mutta kuinka musta olet. Jopa turkmeenit ovat kalpeampia kuin sinä!
  Terminatorin pioneeri Valerka vastasi ei aivan rehellisesti:
  - Iho on vain niin...
  Tyttö vastusti:
  - Mutta sinulla on vaaleat hiukset. Ja kasvosi ovat slaavilaiset, mutta muistutat mustaa tyttöä !
  Valerka hymyili ja vastasi:
  - Opiskelin erilaisia kamppailulajeja tropiikissa. Tämä on minun uskontunnustukseni! Joten... älä syytä minua...
  Tyttö Larisa, joka oli juuri juossut joukkueen luokse, varoitti:
  - Ole varovainen! Erikoisviranomaiset voivat tulla tarkistamaan. Älä siis sano, että tämä on uusi henkilö.
  Marinka tilasi ytimekkäästi:
  - Vie Slavka pois ojasta ja tee rauha hänen kanssaan! Emme tarvitse riitaa ennen taistelua!
  Valerka hyppäsi alas. Hän otti melko lihaksikkaan pojan, huolimatta hänen vaatimattomasta annoksestaan, ja oksensi sen. Sitten hän hyppäsi ulos kaivannosta ja sai pojan kiinni kesken lennon. Siten aiheuttaa innostuneita huutoja muilta pojilta.
  Valerka hieroi epäonnisen vastineensa kaulaa. Hän huokaisi ja tuli järkiinsä.
  Slavka katsoi vihaisena, mutta hänen äänestään kuului kunnioituksen sävyjä:
  - No, sinä... Liikutit minua sillä tavalla... Kaikella voimallasi!
  Terminaattoripoika Valerka pudisti päätään kielteisesti:
  - Ei! Se on silti helppoa! Kun saksalaiset lähestyvät, näet mitä tarkoittaa lyödä kaikella voimallasi!
  Slavka kosketti vatsalihaksiaan. Hänen vatsaan ja rintakehään jäi yllättävän selkeä jälki paljaasta, siroista pojan jalasta. Mutta luut eivät itse asiassa ole murtuneet, joten voimme ryhtyä töihin.
  Ja lapiolla yli tunnin kaivaminen ei ole hauskaa!
  Poika esitti kuitenkin Valerkalle varovasti pioneeria vaivanneen kysymyksen:
  - Miksi olet niin musta?
  Nuori leninisti Valerka vastasi kolmenkymmenen sekunnin miettimisen jälkeen:
  - Ollakseni rehellinen, vietin useita kuukausia paikassa, jossa rusketus todella iskee iholle, eikä halua sitten kadota!
  Slavka ( jonka muisti hypermatriisissa on myös muuttunut!) mutisi epäilevästi:
  - Afrikassa vai mitä?
  Nuori leninisti tarttui heti tähän versioon:
  - No kyllä! Olet nähnyt itse, että mustat asuvat Moskovassa useita vuosia, mutta heidän rusketuksensa ei silti katoa!
  Slavka ei riidellyt ja käänsi keskustelun toiseen, mutta myös itselleen merkitykselliseen aiheeseen:
  - Missä opit taistelemaan niin hyvin?
  Valerka vastasi lyhyen tauon jälkeen:
  - Minulla oli vahvat mentorit ja mentorit... He opettivat erinomaista koulua!
  Slavka ehdotti kumppanilleen:
  - Ja sinä haastat Marinkan taisteluun. Hän harjoitteli kamppailulajeja, ja taistelu kanssasi tulee olemaan erittäin mielenkiintoista!
  Valerka Lagunov virnisti äänekkäästi ja huomautti:
  - No, älä tule kimppuuni tuolla tavalla! Ajattele meitä samanikäisinä!
  Slava vastasi vakavasti:
  - Jostain syystä näytät paljon vanhemmalta ihmiseltä!
  Terminaattoripoika, paljastaen hampaat, vastasi:
  - Sinusta näyttää siltä, koska voitin sinut!
  Slavka yritti lyödä Valerkaa vastauksena, mutta tämä tarttui helposti käteensä lennossa ja vastasi nauraen:
  - Ei! Älä tee tätä, muuten mittaan sinut uudelleen kaivantopohjan!
  Slavka korjasi:
  - Tämä on itse asiassa panssarintorjuntaoja.
    Lagunov Jr. nauroi:
  - Poltat kuin leijona!
  Oli jo hämärää , ja Marinka kutsui pojat illalliselle yhdessä Larisan kanssa. Koska Kaspianmeri on lähellä, kalaa oli runsaasti, samoin suolaa, mutta leipää ei ollut tarpeeksi, ja leipää sekoitettuna kvinoaan.
    Pojat pureskelivat voimakkaasti. Söimme kuin sotilas, nopeasti. Sitten työstettiin vielä jonkin aikaa, jo pimeässä, onneksi taivas oli selkeä. Sitten väsyneet pojat sulkivat silmänsä peittyessään säkkikankaalla ja rypistyessään yhteen lämmittääkseen kylmänä maaliskuun iltana . Mutta en voinut nukkua. Vihollisen suihkukoneet ilmestyivät taivaalle ja alkoivat pommittaa voimakkaasti.
    Pojat huolestuivat ja hyppäsivät ulos. Jotkut heistä, kaikkein hillittävimmät, jopa avasivat tulen fasistisia korppikotkoja kohti, mikä oli hyödytöntä niin kaukaa katsottuna. Myös Valerka Lagunov hyppäsi ylös. Terminaattoripoika hyppäsi pataljoonan ainoan suuren kaliiperin konekivääriin. Hän avasi tulen siitä. Yksi saksalaisista korppikotkista alkoi tupakoida ja alkoi kasvattaa tulihöyheniä.
    Pojat alkoivat huutaa kunnioittavasti. Suihkuauto pitää silti pystyä ampumaan alas niin kaukaa. Ja nuori leninisti Valerka jatkoi ampumista, ja toinen "varis" rullasi alamäkeen savuten valoilla.
    Vartijapoika lauloi :
  - Sinä, korppikotka, saat lyönnin otsaan. Olen tähtiterminaattori, en näkemiin pop!
  Ja kolmas Hitlerin siivekäs python katkaistiin. Valerka saattoi vielä jatkaa ampumista, mutta Slavka hyppäsi välienselvitykseen huutaen epätoivoisesti:
  - Anna! Anna minunkin ampua!
  Valerka antoi yllättäen periksi, vaikka hänestä tuntui, että tämä ei ollut paras idea.
  Slavka alkoi epätoivoisesti ampua ja puhua konekiväärillään. Luotien nauhat putosivat yksi toisensa jälkeen . Tyhjinä ne näyttivät nälkäisiltä pythoneilta. Mutta palo oli täysin hyödytön. Vaikka luodit osuivatkin suihkuautoihin , ne yksinkertaisesti pomppasivat niistä kaukaa. Lopulta ampumatarvikkeiden niukka raja loppui, ja turhautuneena Slava löi nyrkkiään konekivääriä vasten.
  Ja sitten hän huusi, metalli oli erittäin kuumaa ampumisesta. Ja huligaanipioneeri sanoi epäselvästi:
  - Mutta ase ei ammu, mutta se haisee paskalta!
  Valerka liikutti hyvin taitavasti jalkaansa pitkin maata, ja Slavka putosi ilman iskua maan tärinästä. Kuitenkin ainoa henkilö, jolle oli vihainen, oli hän itse. Lagunov katsoi, että näin kävisi. Ja silti hän antoi punatukkaisen roiston ampua patruunoita.
  Tuli kuitenkin tyyny ja kaverit menivät uudestaan nukkumaan. Joko huomenna tai ainakin ylihuomenna Krautit murtautuvat rintaman läpi ja päätyvät tänne. Ja täällä toisella puolella on Volgan virtaus ja toisella Kaspianmeri roiskuu. Joten pojilla ei ole minne mennä.
  Valerka Lagunov näki unia , jotka olivat mielikuvituksellisia eivätkä täysin ymmärrettäviä.
  - Puhu uudestaan, tyhjiöpää ! - Komentaja mehiläinen katkaisi sen. Dronit näyttivät suuremmilta ja paksummilta, ja niiden tassuissa oli kokeneiden kehonrakentajien pullistuneet hauislihakset. Mutta heidän leimansa olivat tylsiä, ja heidän keulansa päättyi neliöön. No, komentajan epoletit on valettu kultaan, vaikka tähdet eivät näy, ja kärjessä on kaunis vaaleanpunainen silmu.
  Ja maailma itsessään on kuin satu, koiralla on suu auki kuudella jalalla ja leikkii toukka kannettavalla kolmella kielellä. Täällä lapset kävelevät punaisissa kauluksissa. Heidän silmissään nuori leninisti Valerka vangitsi pelon ja jonkinlaisen kärsimyksen. Näiden pioneerien vaatteet ovat fiksuja, mutta jostain syystä heidän ruskettuneet jalat ovat paljaat ja pahasti mustelmat, ikään kuin he olisivat joutuneet vaeltamaan useita kilometrejä pitkin kivistä vuoristotietä.
  Valerka Lagunov tunsi olonsa yhä epämukavammaksi, mutta todellista pelkoa ei ollut. Jotenkin täällä kaikki on epätodellista, jopa taivaalla on neljä aurinkoa, ja niiden muoto on täysin epämainen. Unelma, tyypillinen pitkä uni, joka, jos et aamulla oikein herätä, voi saada mitä surrealistisimpia piirteitä, olla kirkkaampi kuin amerikkalainen tieteiskirjallisuus. On vain sääli, että myöhemmin et muista juuri mitään sellaisista Morpheuksen jumaluuden aalloista.
  Mutta täällä on jotenkin aivan todellisia tuntemuksia, keholla on painoa, ja kun yksi droneista astui hänen alaraajolleen, hänen paljain jaloin varpaat vastasivat todellisella kivulla. Ja otsa, johon muotokuva osui, oli epämiellyttävän kipeä, ja droonien haju oli liian todellinen , siitepölyn ja pesemättömän sian sekoitus. Se jopa kutittelee sieraimia ja saa sinut aivastamaan. Ei, unelma voi silti olla tällainen, kätesi ja kyynärpääsi särkee ja ranteet hankaavat käsiraudoista.
  Totta, kuten kaupungille ei ole tyypillistä, siellä ei ole bensiinin tai minkään häkähajua. Tuuli tuo silloin tällöin rikkaita metsän tuoksuja kasvavista, erittäin rehevistä puista ja kukkapenkeistä. Mutta maallista sivilisaatiota kehittyneemmälle rodulle polttomoottorin puuttuminen on aivan luonnollista.
  Nuori leninisti Valerka muisti kuinka suuri tieteiskirjailija Jules Verne ennusti sähkömoottorien hallitsevan liikenteessä ja jokapäiväisessä elämässä. Mutta toistaiseksi haitallinen ja epämiellyttävä polttomoottori on voittanut 1900-luvulla.
  Valerka katsoi jälleen ympärilleen, missä oli hänen ystävänsä, tämä kosminen Marinka? Oliko hänkin todella tyrmistynyt, ja mikä häntä odottaa nyt?!
  Paikallisten " poliisien " auto näyttää lentävältä lautaselta, vain soikealta ja täysin ihmisvilkkuvilla valoilla . Nuori leninistinen Valerka heitettiin erittäin karkeasti runkoon, melkein rikkoutuen hänen nivelensä, ja sisäänvedettävä ovi, kuin supermarketissa, pamahti itsestään kiinni. Samalla tavalla liikkumaton ketju, kuin kobra, ryntäsi pojan paljaalle jalalle ja puristi luuta tiukasti.
  Valerka huusi ja yritti vetää ketjua kädet edessä:
  - Se sattuu, älä!
  - Parempi sitoa housusi! - Poikainen ääni kertoi hänelle.
  Valerka Lagunov kääntyi ympäri. Ottaen huomioon, että hänellä oli yllään shortsit, ehdotus vaikutti pilkkaavalta. Mobiilikamera oli valaistu vihertävällä valolla, ja se tuli kirjaimellisesti koko katosta. Valo oli miellyttävä, ja jostain syystä pojasta tuli heti rauhallinen. Hän katsoi kaiuttimeen .
  Tavallinen poika, vaalea, kuten Valerka Lagunov, mutta lyhyt leikkaus, ikään kuin hänen päänsä olisi leikattu ja hänen hiuksensa olisivat jo kasvaneet takaisin. Valerkalla oli puolilaatikollinen hiustenleikkaus, eikä se juuri muuttunut ajan myötä , joten hänen hiuksiaan ei tarvinnut leikata.
  Hänen kanssaan on toinen poika , hieman punertava, ja melko pitkä, laiha tyttö. Melko maanläheisiä tyyppejä, joilla on hyvä rusketus, mutta ei tumma. Oikeiden ja ehkä jopa kauniiden ja valokuvauksellisten kasvojen eurooppalaisia piirteitä. Vaatteet ovat tyylikkäitä: paidat, puserot, kesäshortsit ja lyhyt hame, joka on maalattu kukilla kaikissa sateenkaaren väreissä, mutta paljain jaloin, pohjat ja polvet lyötyinä , lihansyöjä ja melko elävä käärme kiinnitettynä oikeaan jalkaan.
  Ei ollenkaan pelottava, ja jopa näyttää nuoremmalta kuin Valerka Lagunov .
  Terminaattoripoika ojensi heille kätensä ja sanoi näkyvästi tyynesti:
  - Se on okei. Tutustutaan toisiimme.
  Vastaus oli hiljaisuus ja varovaiset katseet. Sitten nuori leninisti Valerka jatkoi arkalla itsevarmuudella:
  - En tehnyt mitään, mutta lapsia ei vangita mistään?
  Punatukkainen poika, jolla oli pitkät kasvot, hyvin paljon kuin lapsinäyttelijä, joka näytteli Peter Pania amerikkalaisessa menestysfilmissä , ojensi kätensä vastaukseksi ja sanoi surullisen sävyin:
  - Et ole paikallinen. Ja tämä riittää syyttämään häntä vakoilusta ja laittomasta rajanylityksestä.
  Valerka hämmentyneenä lyö ripsiä pari kertaa ja kysyi:
  - Jos on, niin... Miksi puhut venäjää niin hyvin?
  Vaalea poika vastasi tähän:
  - Koska helvetissä kaikki puhuvat venäjää, ja vain taivaassa he käyttävät hepreaa!
  Poika ihmelapsi ja pioneeri nauroi surullisesti ja vaimeasti. Tästä tuli mieleeni yksi vanhoista Neuvostoliiton vitsistä. Onko tämä yleensä unta vai ei unta? Kaikki täällä on liian todellista haaveilla. Ehkä hän liukastui jälleen johonkin Chernobogin luomista maailmoista . Tässä tapauksessa on selvää, miksi tätä maailmankaikkeutta kutsutaan helvetiksi.
  Lagunovin paljaan jalan ketju valaisi hieman ja antoi maltillista lämpöä jäähdyttimestä. Yleisesti ottaen ilmasto täällä on lämmin, poika pudisti otsastaan virtaavat hikipisarat . Tyttö, jonka paljas jalka oli myös kahleissa , kosketti hänen ketjuaan ja kysyi:
  - Älä paina niin kovaa, jätät mustelmia!
  Kahleet, ikään kuin he olisivat todella elossa, vastasivat:
  - Oletko ovela, haluatko paeta?!
  Tyttö levitti avuttomasti kovettuneet kätensä ja huomautti:
  - Minne voit mennä, vaikka juoksisit karkuun?!
  Punatukkainen poika vahvisti:
  - Kaikilla täällä olevilla ruoilla ja tavaroilla on tunnistekoodi !
  Okovy vastasi ytimekkäästi:
  - Emme anna vihjeitä. Puristin ei aiheuta terveysriskiä.
  Näyttää siltä, että heillä ei ollut kiirettä viedä heidät paikalliseen vankilaan. Joku muu kerättiin. Vanhempi tyttö työnnettiin sisään. Kaunis , vaikka täällä näyttää siltä, että kaikki ihmiset näyttävät Hollywoodilta - ei ryppyltä, ei virheeltä. Dronepoliisi otti hänen kenkänsä, ja vangiksi joutunut tyttö punastui syvästi.
  Valerka, joka oli unohtanut punatukkaisen pojan viimeisen vastauksen päästään, muisti yhtäkkiä, että tämä oli outoa. Ja taas hän kysyi:
  - Joten mistä sinä osaat venäjää? Kyllä myös heprea?
  Vankipoika ei vastannut heti; Toisilla vain toinen jalka oli kahleissa. Nuori lenininen Valerka kiinnitti tähän erityistä huomiota, ehkä tämä kaveri on vaarallinen rikollinen?
  Ei vastausta, vain tyttö kuiskasi hiljaa:
  - Jokainen sana täällä... - Ja hän laittoi sormensa huulilleen.
  Valerka Lagunov tajusi, että heitä häirittiin. Ja hänen mielialansa heikkeni täysin. Avaruusmatka päättyi pidätykseen. Jotain mitä en ollut koskaan ennen kokenut. Vaikka hän tietysti katsoi elokuvan. Muistin elokuvan "The Client", kun poika pidätettiin saadakseen häneltä tietoja. Sitten hän kuitenkin pääsi halvalla lepäämään tilavassa eristyshuoneessa. Mutta täällä ei ollut sellaista mukavuutta. He heittivät vielä kaksi poikaa ja yhden tytön. Kevyesti muovilla päällystetty penkki on jo ahdas. Mutta näytti siltä, että siivekäs auto alkoi kiihdyttää vauhtia, ja sitten punatukkainen sanoi hiljaa:
  - Meillä on täällä helvetti. Vain monet ihmiset uskovat, että tämä on järjestys. Kompastele ja olet jo rikollinen, joka tarvitsee uudelleenkoulutusta!
  Pieni valkoinen poika nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Kaikki täällä on pientä, paitsi Adolf. Ja hän nyökkäsi punapäälle .
  Vanhempi tyttö huokaisi raskaasti:
  "Olin taas epätasapainossa." Nyt joudun kävelemään paljain jaloin aavikon halki, ja laser laukaisee pienimmästäkin virheestä.
  Myös pidätetyt pojat huusivat:
  - Me vain sekoitimme hieman liikennemerkkiä. Lisäksi kuvat muuttuvat jatkuvasti!
  Nuori leninisti Valerka nyökkäsi silmiään ja huomautti:
  - Ovatko ihmiset mehiläisten orjuuttamia?
    Punapää pudisti varovasti nyrkkiään:
  - Ei liian kauan!
  Pojan käsiraudat kolisevat hiljaa, ja yhtäkkiä hänen kasvonsa vääntyivät kivusta. Kipinät juoksivat käsissäni, ilmeisesti iskupurkaus käytettiin. Poika horjui, ja iso tyttö piti häntä ja kuiskasi hänen korvaansa:
  - Älä kiusaa heitä. Emme voi kukistaa järjestelmää, joten on parempi totella sitä!
  Punapää pudisti päätään kielteisesti, hänen ruskettuneet kasvonsa muuttuivat kalpeaksi, mutta hän ei sanonut mitään. Ehkä ei niinkään pelosta.
  Myös Valerka suuttui tästä: kaikki pakotetaan kävelemään muodostelmassa ja askeleessa. Se on kuin Pohjois-Korea tai jotain pahempaa. Ja sitten lyö laserilla.
  Mutta ärsyttävintä on, että näitä maailmoja näyttävät hallitsevan lihaksikkaat ja suuret mehiläiset, ja heidän takanaan joku, joka näyttää paljon Star Warsin antisankarilta. Jopa nimi on samanlainen: Fjabba , todellakin, ruumis. Vau, se on diktaattorin nimi.
  Ja panssaroitu ruumisauto lensi vankilan pihalle. Se pysähtyi sujuvasti, niitä tuskin edes ravisteltiin. Täällä Valeria poltti pelko, että hän joutuisi vankilaan, ja tapaa kokeneita rikollisia kerrossänkyllä. Poika yritti vakuuttaa itselleen, että hänen täytyisi istua ikätovereidensa kanssa , ja pojat tulisivat jotenkin toimeen keskenään. Mutta jalkani vapisi silti. Älykkäät, tai kenties kybernetiikka sisällä, ketjut itse vapauttivat jalat, ja Valerkan rikkinäiset pohjat vaelsivat suojusten kumipiikkien perässä . Sitten jäljellä olevien vankien paljaat mutta puhtaat kantapäät välähtivät.
  Pihalla oli useita mehiläisiä, ja vielä kymmenkunta ihmistä pidätettiin. Tulolaiset asetettiin tänne korkeuden mukaan yhteiseen sarakkeeseen, ja mehiläiset ja pomo haukkuivat:
  - Pysy paikallasi!
  Vangit seisoivat huomiossa kuin sotilaat edessä . Sinun on seisottava paikallaan liikuttamatta käsiäsi tai jalkaasi! Vasemmalla kädellä Valerkan vieressä seisoi tyttö, jolla oli vain melkein läpinäkyvä paita, jonka läpi näkyivät rintaliivittomat rinnat, ja lyhyt hame. Poika söi kauneutta silmillään, varsinkin hänen virheettömät paljaat jalat, joissa oli tasainen rusketus ja kirkas pronssinen iho, ylelliset lonkat ja tietysti läpikuultavia tulipunaisia nännejä.
  Yhtäkkiä mehiläinen heilutti sauvaansa, ja ulos lentävä sähköpurkaus osui Valerka Lagunovin otsaan. Tuntui kuin joku olisi lyönyt häntä raskaalla patukalla , kipinät putosivat hänen silmistään, eikä vangittu poika pudonnut vain siksi, että pari poliisidronea tarttui häneen käsivarsista ja laittoi paikoilleen. Ja uhkaava huuto:
  - Sanoin, rauhoitu!
  Nuori leninisti Valerka seisoi epävakaasti jaloillaan, hänen silmiensä edessä oli kipinä, mutta tahtoen hän yritti olla horjumatta. Päässäni välähti ajatus: kuinka tuskallista onkaan sotilaille olla vartiotyössä. Mutta he ovat onnettomia ja kestävät kylmää. Ja täällä on lämmintä, hieman yli kolmekymmentä astetta. Ei paahtavaa lämpöä.
  Valerka Lagunov, yrittääkseen jotenkin häiritä itseään, yritti katsoa vankilan pihaa kääntämättä päätään. Yleisesti ottaen ei ole mitään erikoista, ympärillä on korkeat seinät, tosin ilman piikkilankaa, mutta yläosassa on jonkinlainen tausta , joka välkkyy vuorotellen vaaleanpunaisena ja sinisenä. Ehkä se on, kuten tieteiskirjallisuudessa, voimakenttä tai HF:stä tehdyt kilvet, poika ajatteli. Ja siitä on tullut vielä kurjempi, yhteiskunta täällä on erittäin kehittynyt, parempi kuin maallinen . Näillä droneilla on käsissään kellot, joista näytetään hologrammeja. Vau, tavallaan kuin matkapuhelimen kehitys paikallisella Internet-yhteydellä. Tämä ei kuitenkaan ole yllättävää edes 2000-luvulla. Erona tässä on se, että näytön sijasta rannekorusta nousee kolmiulotteinen väriprojektio. Mutta he voivat tehdä tämän myös maan päällä. Ja maila, joka antaa sähköiskun useiden metrien etäisyydeltä, ei ole myöskään harvinaista.
  On myös tainnutusaseita . Anna niiden yleensä istuttaa lyhyemmälle etäisyydelle. Mutta ihmisillä on luultavasti pitkän kantaman, vaikkakin kalliita, leikkuumailoja. Ilman potkureita ja laukaisulentokoneita lentävät miehistöt ovat toinen asia . Tämä on todella edistystä. Poika liikutti hieman selkärankansa tehdäkseen seisomisesta mukavampaa, ja jatkoi päättelyään. Lisäksi pihalle laskeutui toinen pisaran muotoinen, hieman pelottava lentävä suppilo . Poika huomasi, että lennon aikana ilma muuttui kevyemmäksi sekunnin murto-osaan. Tämä tarkoittaa, että vankilaauto kulki jonkinlaisen pellon läpi. Tämä ei saanut minua pääsävyyn. Tekniikka on täällä ...
  Voi, jos hän olisi päätynyt teknisesti takapajuiselle planeetalle keskiajalla, miten hän olisi sitten käynyt? Ei kovin erinomaisilla pisteillään hän näyttäisi kaikille kuinka savutonta ruutia tai konekiväärejä valmistetaan. Ja kun Uraganin monilaukaisurakettijärjestelmät asennettiin, pioneeritsaari Valeri Suuren valtakunta olisi miehittänyt koko maapallon. Ja sitten suurin keisareista nostaa katseensa taivaalle, ja avaruuden valloitus alkaa!
  Poika antoi vapaat kädet omalle mielikuvitukselleen. Tässä on ensimmäinen kohde - Kuu, jossa paroni Münchausenin kuvaamat kolmijalkaiset asuvat. He käyttävät erityisiä kranaatinheittimiä aseina, jotka ampuvat unikkopäitä. Ja sitten tällainen suihku heitetään takaisin, ja maan asukkaat lentävät lautaset, joita tervehtii alfalaserien tuli ... Ja säteilyn iskuvoima pakottaa kolmijalkaiset...
  Kolmen muun yksilön, kahden pitemmän ja hoikemman dronin sekä runsain pukeutuneen mehiläisen ilmestyminen lisää jännitystä. Muodostelma venyi vielä pidemmälle eteen ja Valerka Lagunovin selkä alkoi särkyä. Nämä ovat vielä uusia tyyppejä!
  Tappamehiläiset katselivat ympärilleen lähetettyä vankijonoa. Tänne oli jo kokoontunut yli viisikymmentä eri-ikäistä ihmiskunnan vangittua edustajaa, mutta kukaan ei näyttänyt kuudentoista vuotta vanhemmalta. Vankilassa univormussa, kun pakko käyttää shortseja ja riistetty kengät. Mutta nuori leninisti Valerka ei voinut olla kiinnittämättä huomiota epätyypillisellä ulkonäöllään. Ei, hän on myös avojaloin ja jalassa shortsit, mutta hänellä on päällään kirkas lippalakki.
  Päämehiläinen, joka käveli rennosti, pysähtyi yhtäkkiä lähellä nuorta maan sanansaattajaa ja tuijotti poikaa. Hänellä on kolme silmää, jotka näyttävät repaleisilta rei'iltä: vihreä tausta näppylöitä ja aukko mustuuteen. Tämä on todella pelottavaa, näyttää siltä, että sinut vedetään tähän epäonnistumiseen.
  Nuori leninisti Valerka sulki tahattomasti silmänsä ja astui taaksepäin. Vartija työnsi heti mailan lapaluiden väliin, ja kenraali mehiläinen sanoi kylmällä äänellä:
  - Poika ei ole pukeutunut univormunsa mukaan!
  Drone vastasi matalalla äänellä:
  - Tämä on valittu muukalainen Fjabboy ...
  Kenraali mehiläinen huusi:
  - Sitten hänet pitäisi siirtää vankilan kylmäosastolle!
  Drone ravisteli tassuaan, kuului lävistävä vinkuminen, ja käsittämätön lasso kietoutui tiukasti lihaksikkaan leninisti Valerkan kaulan ympärille. Poika järkyttyi, ja kenraali mehiläinen käski ankarasti:
  - Ota hänet! Anna heidän purkaa hänet osiin kuin aloittelija, pala palalta.
  Ja silmukka veti pojan valkoiseen rakennukseen, jossa oli siniset raidat. Panssaroidut ovet liikkuivat eri suuntiin, kuin ovet hississä - musiikki vinkui hiljaa. Niinpä he astuivat huoneeseen, josta kadun kuumuuden jälkeen henkäili viileyttä. Ja yleisesti ottaen näytti siltä, että painovoima oli muuttunut - se osoittautui erilaiseksi maailmaksi ja alamaailmaksi . Totta, siellä oli hieman samankaltaisuutta Hollywood-elokuvien poliisiasemiin.
  Pitkä drone-vartija tarttui pojan korvasta, väänsi sitä ja toinen irrotti kauluksen.
  Sitten he työnsivät häntä lujasti kiväärin perällä.
  Valerka ulvoi taas, tuntui siltä kuin hänen korvansa olisi revitty irti. Hänet johdettiin ensin portaiden portaita pitkin, sitten käytävää pitkin. Valkaisuaineen terävä haju täytti sieraimiini. Seuraavaksi tulivat läpinäkyvistä haarnisoista tehdyt ovet. Hänet johdettiin huoneeseen, jonka seinillä oli peilit, voimakas isku putosi lapaluiden väliin, ja pojan pää lensi ja melkein rikkoi sen lattialle. Puuvillaa, ja kipinät kimaltelevat silmiesi edessä. Kaksi paksua, pitkää, virtahepomainen mehiläinen, raidallinen ja vatsainen muovi- tai pikemminkin kumihansikkaat tassuissaan, odottivat häntä jo.
  - Hän on sinun, voit kastroida hänet! - Drone-vartijat nauroivat.
  -Riisu vaatteesi! Pidä kiirettä, pentu! - " Gorillamaiset " mehiläisdiivat nostivat häntä hiuksista.
  -Näyttää siltä, että poika ei ole oma itsensä! Tule, autetaan häntä. - Ja he alkoivat karkeasti repäistä vaatteitaan. Hämmästynyt nuori leninisti Valerka vastusti vain heikosti, mutta kun he yrittivät riisua hänen pikkuhousujaan, hän nyökkäsi vapaaksi ja ryntäsi juoksemaan. Useat vartijat ryntäsivät katkaisemaan hänet, ja poika kumartui ja liukastui jalkojensa väliin. Myöhemmin hän lisäsi ketteryyttään, mutta hän ei päässyt kauas. Lihaksikas leninisti Valerka ei kestänyt sitä ja kääntyi takaisin. Silloin vartijalauma lensi häntä kohti. He alkoivat lyödä vangittua poikaa muovisilla, teräsvarrellisilla pamukoilla. Ehkä he olisivat tappaneet hänet, jos uhkaava huuto ei olisi pysäyttänyt häntä:
  -Tästä bugista voi silti olla hyötyä tutkinnassa, lopeta!
  He nostivat pojan, roiskuivat kylmää vettä hänen kasvoilleen, käänsivät tämän sitten ympäri ja heittivät vatsalleen. Drone huusi:
  - Hänen kannoillaan, älä juokse, älä vain satuta häntä!
  Lapsivankia lyötiin paljaisiin kantapäihin useita kertoja tyyppiköydellä. Valerka Lagunov huusi ja vinkui, kyyneleet valuivat hänen poskiaan pitkin.
  Sympatian sijaan myrkyllinen suhina:
  - Nämä ovat vain kukkia, ja kun tutkija kuulustelee sinua, et vielä ala laulamaan niin.
  Poika otettiin talteen ja joutui nöyryyttävään ja huolelliseen etsintään. He painoivat sormeaan napaan, mikä aiheutti kouristuksia mahassa. He katsoivat suuhun, korviin, sieraimiin, tutkivat päästä varpaisiin ja tunsivat karkeasti jopa yksityiset osat. Samaan aikaan valot olivat edelleen päällä, vaikka neljä kirkasta kohdevaloa loisti eri paikoista.
  Nuori leninisti Valerka tietysti häpesi ja pelotti, ja kun he töksähtivät hänen ruumiissaan, laittoivat antureita ja letkuja, se oli inhottavaa ja erittäin tuskallista. Kiljut tahattomasti tässä vankilan helvetissä.
  Häntä ei enää pidetty henkilönä, kaikki sanoi, että hän oli vanki, henkilö ilman oikeuksia. Hänet heitettiin kuumuuteen ja kylmyyteen, hänen kasvonsa muuttuivat kalpeiksi, kuin kuolleen miehen, ja täyttyivät heti kirsikan väristä. Sitten he veivät hänet alasti kampaajalle. Useat paljasjalkaiset tytöt raidallisissa viitoissa ja kevyissä kahleissa kikattivat nähdessään kuinka poika punastui ja yritti peitellä häpeään, mutta elävä lanka piti hänen käsiään hänen takanaan. Ranteet puutuvat jännityksestä.
  Ja pakollisia muotokuvia Fzhabba Corpsesta, sairaavasta kummasta , todella syyläisen rupikonnasta, joka kulmassa. Itse kampaamo, peileineen ja valonheittiminä, muistuttaa hakusalia, ja tuoli on kuin lääkärin, ja siinä on jopa kiinnikkeet.
  Humanoidi mehiläinen mustassa puvussa ja tahmeissa siiveissä painautui karkeasti alas päätään, kuin lammasta leikkaamalla tylsällä leikkurilla, se sattui, terä kosketti tuoretta palaa. Pojasta tuntui, että jokaisen leikatun vaalean hiuspamun jälkeen hänen sielunsa ja pala omaa yksilöllisyyttään lensivät pois. Ja töykeä sadistinen kampaaja tallaa heidät välinpitämättömästi, ikään kuin he olisivat elossa. Kun he lopettivat, drone-valvoja löi vasta ajeltua päätään mailalla.
  - Ota se, kalju!
  . LUKU nro 7
  Valeri Lagunov melkein menetti tajuntansa, hänen jalkansa antoivat periksi. Tartuen häneen pitkämielisistä korvista, he nostivat hänet ylös ja raahasivat hänet suihkuun. Siellä he panivat hänet keskelle hyttiä ja lukitsivat hänet kaadettuaan valkaisuainetta hänen kasvoilleen ja hartioilleen. Poika jähmettyi odottaen toista likaista temppua ja kuunteli huolestuneena . Se sumisesi ja hänen päälleen putosi kuumaa kuumaa vettä. Höyryä tuli ulos, iho muuttui punaiseksi, oli helvetillistä kipua, tuntui kuin olisit polttava.
  -Auta! - Vangittu poika huusi .
  Vastauksena kiehuva vesi pysähtyi ja kylmä vesi putosi. Sen virtaus sai hampaitani särkemään. Valerka Lagunov alkoi jäätyä ja täristä, kun yhtäkkiä polttavat aallot osuivat häneen jälleen. Sitten jääkylmää. Poika, joka päätyi helvettiin, tuli hysteeriseksi, mutta vesikidutus loppui. Punainen kuin hummeri, hän tuli ulos hytistä, hänen täytyi astua varpailleen, hänen kantapäänsä muuttui siniseksi kiinnityspuista.
  Nyt hänet vietiin toiseen huoneeseen. Siellä hänet kuvattiin alasti eri kohdista, mitattiin, punnittiin ja otettiin verta suonesta. He kopioivat merkkejä ja luomia, etsivät arpia ja palovammoja. Sitten kuului nauru.
  - Nyt soitetaan pianoa.
  Tämä oli sormenjälkien ottamista, ja niitä ei otettu vain käsistä, vaan myös jaloista, levittäen katkenneet jalat varovasti mustalla maalilla. Sitten he tahrasivat huuleni, se oli erittäin inhottavaa, pääni oli karkeasti painettu valkoista lehteä vasten. Poika yritti sylkeä, mutta häntä lyötiin nyrkillä kasvoihin. Hänen päänsä nykisi ja hampaat tärisivät. He ottivat röntgenkuvan ja valokuvasivat sisäelimiä. Sitten he veivät minut peiliin. Valerka Lagunov katsoi itseään mykistyneenä. Kutistunut kalju poika, jolla on mustat silmät, turvonneet mustat huulet, useita kolhuja päässä, mustelmia ja pamppujälkiä alastomassa lihaksikkaassa vartalossaan.
  -No, kulta, ymmärrätkö mitä tarkoittaa vastustaa laillista hallitusta?
  Osaston syylien peittämä mehiläispäällikkö huusi uhkaavasti.
  -Ja nyt sinun pitäisi olla merkitty. Käytät tätä merkkiä ikuisesti.
  Peilien takaa ilmestyi humanoididroni, jolla oli naamio ja vihreä viitta. Hän otti ulos putken, jossa oli jotain sinetin kaltaista.
  - Nyt teemme sinulle lyönnin . Nämä numerot ovat sinun numerosi - 1313131314. Kuljet sen alta kuin vanki. Anna kätesi tänne.
  Pelästynyt Valerka Lagunov, katsoessaan kuumaa rautaa, päinvastoin piilotti sen selkänsä taakse. Sitten kaksi suurta dronea väänsi raajan väkisin ja ojensi sen teloittajalle. Hän pudotti alkoholia käteensä ja poltti sen. Poika huusi ja nykisi, mutta häntä pidettiin rautaisessa ruuvipenkissä. Lopulta liekehtivä teräs otettiin pois, ja hän ontui, melkein pyörtyi kivusta.
  - Anna hänen mennä jääsuihkun alle, anna hänen mennä pois.
  Valerka Lagunov huuhdeltiin jäävedellä. Se kävi niin pahaksi, että hampaani alkoivat lyödä kuin rummut, mutta en tuntenut oloani paljon vapaammaksi. Loputtomalta näyttävät rekisteröintimenettelyt ovat päättyneet.
  Valkotakkin mehiläinen lupasi:
  -Nyt sinulle annetaan hallituksen vaatteita.
  Poika huokaisi helpotuksesta, oli epämiellyttävää kävellä alasti koko ajan, varsinkin naarasmehiläisten läsnä ollessa, ja hän tärisi kylmästä.
  Täällä ihmiset mustissa univormuissa toivat paketin ja heittivät hänen viittansa karkeasti hänelle. Lyhyet, polvien yläpuolella, likaiset valkoiset sinisraidat housut, tai pikemminkin shortsit, joissa vyö, ja sama, elokuvavangeille tyypillinen raidallinen paita hauispituisilla hihoilla. Ja sellaiset revityt vaatteet, kenties jopa ruumiista otettuja, napit revitty pois.
  Nuori leninisti Valerka uskalsi kysyä:
  - Ja siinä kaikki?
  Massiivinen mehiläinen valkotakkin päällä kikatti iljettävästi:
  - Totta kai kaikki! Eikä alaikäisellä rikollisella ole oikeutta enempään.
  Valeri Lagunov hieroi hermostuneesti omaansa ystävä kutiava, vaaleanpunaiset korot:
  - Ja saappaat? Aionko olla paljain jaloin?
  Mehiläinen selitti alentavasti:
  -Olet rikollinen ja sinun täytyy katua, ja lain mukaan kaikkien alaikäisten rikoksentekijöiden on kuljettava paljain jaloin vuodenajasta riippumatta. - Ja hyönteinen iski. - Ja tällä planeetalla te kaikki olette alaikäisiä aina ja ikuisesti!
  Teini-ikäisen pojan jalat olivat jo alkaneet jäähtyä, ilmasto täällä oli jo erilainen, ja hän kysyi huolestuneena:
  - Entä jos vilustun?
  -Pampa parantaa! - Ja droonivartija löi häntä taas paljaaseen pohjaan pikavedolla. - Pukeudu nopeasti, shket .
  Valeri Lagunov nykisi, voihki, hänen ihonsa oli raaka, pukeutui jotenkin ja kiristi vyötään. Poika laitettiin käsiraudoihin ja vietiin sitten odotushuoneeseen. Siellä nuori leninisti Valerka asetettiin polvilleen, hänen kätensä vedettiin taaksepäin, ranteet kiinnitettiin nilkoihinsa. Joten hän istui epämukavassa asennossa odottaen lopullista päätöstä kohtalostaan. Polviini sattui, betonilattia teki puolialastomien jalkani tunnottomiksi. Nyt hän nyyhki hiljaa, hän oli surullinen ja inhottu, kaikki sanoi, että hän oli vanki, mies, joka oli kadonnut normaaliin elämään. Hän ei koskaan palaa maan päälle ja pakene hullusta maailmasta. Aivan oikein, punatukkainen poika sanoi: tämä on helvetti! Nyt ei ole mitään keinoa, toivoton umpikuja! Hänen koko persoonallisuutensa hajosi ja tuhoutui vankilan huolellisissa menettelyissä. Lopulta osastopäällikkö, hopeanväriset olkahihnat, meni kansioonsa ja sanoi:
  -Lastenosastolle, ryhmä 19, selli viisitoista.
  Lagunovin käsiraudat poistettiin hänen lähes lapsellisista, suorista sormista käsistä ja ne kiinnitettiin vartijan käteen. Patukoilla työnnettynä poika johdettiin pois. Poika alkoi jälleen pelätä, kuinka muut vangit tervehtivät häntä. He kertoivat paljon pelottavia asioita vankiloista, koska siellä ei ole vain lapsia, vaan rikollisia.
  Niin he menivät ulos pihalle, teräviä kiviä kaivettiin paljain jalkoihinsa, vasta lyöty vanki käveli varpaillaan, ja hänellä oli erityisen kipeä. Satoi, kosteaa ja kylmää. Naapurihuoneen sisäänkäynnin luona, korkealla aidalla, bulldogivillisiat karjuvat ja nousevat . Käytävät ovat synkkiä palkkeja, jopa lattioiden aukot ovat täynnä niitä ja seinät on maalattu mustaksi ja harmaiksi. Tämä painaa hirveästi lapsen psyykettä ja lapsen sydän alkaa taas lyödä nopeammin, hän löi tuskallisesti paljaat sormensa liukkaalle betoniportaan, hidasti hieman vauhtia ja vartija löi häntä selkään aseen perällä.
  - Älä nuku, uusi kaveri !
  Poika hautasi päänsä laimennetun veren lätäköön, jotakuta oli jo kuulusteltu, ja hänet nostettiin karkeasti turvonneesta korvasta. Lopulta nuori leninisti Valerka johdettiin massiiviselle ovelle, droonivartijat virnistivät ilkeästi . Kuului kutiava karjunta:
  -Tässä ollaan, mutta ensin rekisteröityminen selliin.
  -Miten on, että? - Poika kysyi tyhmästi.
  Dronit selittivät alentavasti:
  -Ja koska olet vielä pieni, säälimme sinua. Kymmenen lyöntiä sauvalla pehmeää kohtaa, ja siinä se.
  Valerka Lagunov halusi vinkata, mutta hän tajusi suden silmistä, että se olisi vielä pahempaa. Ja niin, ehkä se selviää. He käänsivät hänet ympäri, vetivät hänen housunsa alas ja löivät häntä niin lujasti kuin pystyivät. Poika huokaisi ja puri sitten huultaan. "Ole mies", ajatus välähti. Seuraavat iskut olivat vielä kipeämpiä. Valeri Lagunov voihki hiljaa, mutta onnistui pidättämään kovaäänisen huutonsa. Lopulta teloittajat lopettivat, ottivat käsiraudat pois ja avasivat sellin oven. Sitten tuli voimakas potku, ja poika lensi häneen kukoistaen. Nukkujat heräsivät hieroen silmiään. Valerka rauhoittui katsoessaan heitä.
  Nämä olivat 10-14-vuotiaita lapsia, vanhemmat ja nuoremmat pidettiin erillään. Ne olivat laihoja, repaleisia, kaikki paljain jaloin, ja niissä oli mustelmia ja naarmuja ruoskista ja mailoista. Mutta samaan aikaan he eivät ole kuin ne kauheat rikolliset, joita mielikuvitus kuvasi. Kasvot ovat laihat, ruskettuneet, mutta niiden ihmisten hymyt, jotka eivät ole menettäneet ihmisen ulkonäköä. Miehiä oli yli kahdeksankymmentä, he makasivat puisilla pankeilla ilman peittoja, patjoja tai tyynyjä. Jokaista pidettiin, toisia oikeasta ja toista vasemmasta, pitkä kobraketju, samanlainen kuin dronepoliisit pakettiautossa. Mutta kuuma trooppinen kaupunki on valitettavasti menneisyyttä. Nyt oli viileä, kylmä tuuli ryntäsi ikkunasta, joka oli täynnä vinoja piikkejä.
  Nuori leninisti Valerka oli hämmentynyt. Hän on yleisesti ottaen erittäin siisti lapsi , mutta hän ei kuvitellut, kuinka hän käyttäytyisi kerran telkien takana. Ei tietenkään, korefanit kertoivat tarinoita, usein päinvastoin, nuorisovankilasta. Joko kuvaamalla tätä paikkaa hirviömäisenä helvetenä, jossa vallitsee kauhea kaaos , tai päinvastoin lasten parantolaksi, jossa on oikeita vadelmia ja paljon mielenkiintoisempaa ja vapaampaa kuin tylsässä koulussa. Mutta täällä se ei todellakaan näytä parantolalta ja on ilmeisesti pahempi kuin todellinen vankila . Nuori leninisti Valerka, joka suuttui itselleen siitä, ettei hän vaivautunut ottamaan selvää kuinka tervehtiä jotakuta astuessaan selliin, puhkaisi ei aivan onnistuneesti:
  -Hei kaverit! Tulen hyvien asioiden kanssa.
  Sellin vanhin, pisin ja suurin poika, nousi seisomaan tapaamaan. Hänen takanaan kulki pitkä ketju, joka kolisi marmorilaatoilla, ja kummisetä itse oli suunnilleen yhtä pitkä kuin Valerka Lagunov , tai oikeammin pari senttiä pidempi ja huomattavasti ohuempi. Leirinumeroaan lukuun ottamatta hänellä ei ollut tatuointeja, mikä sai hänestä näyttämään rosvolta. Joten Valerka, tasapainotettuaan voimansa, rauhoittui. Ja hän kysyi iloisesti:
  mahtavaa sinulle Kent ! Mitä varten sinä olet?
  - En tiedä! - Valerka Lagunov vastasi vilpittömästi, vaikka arvelikin luultavasti luultavasti vakoojaksi. Ja tämä fraer, joka raahasi hänet superluminaalisella nopeudella vankityrmäplaneetalle. Ota hänet vain!
    Kameraa katsova henkilö huomautti alentavasti:
  - Melkein kaikki eivät tiedä, minkä vuoksi he ovat vankilassa. Olomme ovat ankarat, meidän on elettävä yhdessä, ilmoittamatta tai pettämättä toisiamme. Muista, tiedottajat kuolevat.
  - Ja en ole koskaan ollut kuusi! - Valerka Lagunov vastasi totuudenmukaisesti.
  - Aivan oikein, muista joitakin sääntöjä.
  Poika otti askeleen taaksepäin ja alkoi luetella.
  -Älä kevennä itseäsi ämpäriin. - Hän osoitti sormellaan kourua. - Tätä varten on erityinen kuoppa.
  -Missä? - Nuori leninisti Valerka katseli ympärilleen.
  -Kun meidät lähetetään töihin, ja tämä on aamunkoitteessa ja myöhään iltaan asti, rakennamme dachaja kenraaleille. Siellä, matkan varrella lähellä vankilaa, on kuoppa, jossa on pehmeitä takiaisia. Siellä voit helpottaa itseäsi. Mutta täällä sinun ei pitäisi pilata ilmaa. Toiseksi, jos on ruoan siirtoja, ne ovat muodollisesti kiellettyjä, mutta lahjuksella voimme tehdä mitä tahansa, voit jakaa sen kaikille.
  Kolmanneksi, älä välttele työtä äläkä taistele ilman vakavia syitä. Muuten kaikki joutuvat sekaisin. - Orjapoika jatkoi sormiensa taivuttamista. -
  Ja lopuksi, neljänneksi, älä yritä paeta. Tästä koko solua rangaistaan ankarasti. Jos vanhempiasi ei ole pidätetty, anna heidän antaa lahjus, niin ehkä he helpottavat pidätysolosuhteita ja antavat meille peittoja.
  -Paljonko minun pitäisi maksaa? - Valerka Lagunov luuli, ettei se tulisi maasta joka tapauksessa.
  Kummisetä sanoi epämääräisesti:
  -Paljon, poliisi on ahne!
  Unessa väärä muisti ja unohtanut elävänsä kommunismin aikakaudella, Valerka vapisi, hänen vanhempansa eivät ole miljardöörejä, joten he eivät maksa ikuisesti. Ehkä hänen isänsä on kuitenkin jo karkotettu , ja sitten rahaa riittää moneen.
  "Kyllä, näen, että olet täysin kylmä, koska olet hermostunut."
    Vanhin poika katsoi tarkemmin nuorta leninistä Valerkaa. Huomasin mustelmia ja kuoppia, ihon punaisen höyrystä.
  -Niin he rankaisivat sinua. Ilmeisesti olet poliittinen, jos he pilkkaavat sinua sillä tavalla. Okei, makaa kanssamme, huomenna sinulla on vaikea päivä ja nuku vähän. Nuori "kummisetä" astui hieman taaksepäin ja teki kutsuvan eleen.
  - Tutustutaan, nimeni on Joseph.
  -Ja minä olen Valerka.
  -Hyvä nimi. - Hän kiinnitti huomion muotoiltuihin hauislihaksiin. - Urheilla?
  Täällä terminaattoripoika päätti piilottaa taitonsa ja vähätellä kykyjään:
  -Kulturalismi ja wushupaini.
    Vanhin poika suostui:
  -Wushu-paini ei ole huono taistelu.
  Valerka Lagunov huomautti hyvin vaatimattomasti:
  - En ole vielä osannut sitä täydellisesti. Ja tyylimme on enemmän kuin voimistelu!
  Joseph hymyili alentuvasti:
  -Ei mitään, kaikki täällä ovat keskinkertaisia taistelijoita! Mutta jos jotain tapahtuu, rankaisemme yhdessä laittomia ihmisiä ja niitä, jotka loukkaavat pieniä.
  - Se on peitetty! "Nuori leninisti Valerka yhtyi tähän ajatukseen täysin.
  Pojat kättelivät. Sitten nuori leninisti Valerka kiipesi kerrossänkyyn, pojat painoivat olkapäitään yhteen ja käpertyivät yhteen. Lämpenemisen jälkeen Valerka Lagunov valitsi mukavan asennon ja koetti nukkua kylmiä jalkojaan. Vaikka ajeltu pää särki ahdistuksesta, luut särki lyömisestä ja palamisjälki kutisi, terveen lapsen ruumis osoittautui vahvemmaksi.
  Ja kun nukahdat, unessasi asettuvat matriisit päällekkäin ja liukastut taas avaruuden visioihin.
  Ja edessäsi, kuin tieteiskirjallisuuselokuva;
   Jumalatar katsoi hellästi Valerkaa ja nyökkäsi:
  - Haluatko kävellä ympäri galaktista pääkaupunkia?
  Pioneeripoika ja entinen vanki hyönteisimperiumissa Valerka Lagunov vastasi:
  - Näen mielelläni pääkaupunkisi nähtävyydet. Kun minusta tulee jumala, rakennan itselleni jotain vielä upeampaa.
  Affaraya ( se oli hypermatriisin jumalattaren nimi !) nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Okei, poikaseni!
  Ja hän avasi kauniin suunsa ja... Yhtäkkiä magoplasman lähde leimahti, ja pioneeripoika Valerka nielaisi noituuden tulen.
  Tila on täynnä värikkäitä liekkejä, jotka vaihtavat väriä joka sekunti.
  Helvetin tuli, leimahti ja kuluttaa kaikki sisukset, murskaaen lihan. Tulivuori, joka polttaa kaiken sisältä elävän. Kuinka tuttua tämä kaikki onkaan! Mutta tällä kertaa, ehkä helvetti on totta?! Kärsivällisyyttä ja kipu hellittää. Valerka Lagunov avasi silmäluomet.
  Hänestä tuntui, että hän näki tähtitaivaan. Hän sulki silmänsä yllättyneenä ja pakotti ne sitten taas auki. Kyllä, todellakin, hän näkee oudon tähtimaton. Epämaista alkuperää, äärimmäisen tiheästi täynnä taivaan valojen kallisarvoisia seppeleitä. Kymmenet tuhannet kirkkaimmat tähdet häikäisevät ja hämmästyttävät mielikuvitusta. Keho itse näytti kelluvan tyhjiössä tuntematta mitään tukea. Ennennäkemätön näky järkytti pioneeripoikaa niin paljon , että hän menetti tajuntansa, irtaantui todellisuudesta.
  Kun ajattelukyky palasi häneen, hän pystyi jo hallitsemaan tunteitaan. Hänen alla oli jälleen vankka maa, ja hän kamppaili jaloilleen.
  Hänen edessään oleva näky ei ollut heikkohermoisille. Aluksi pioneeripoika luuli olevansa tulossa hulluksi. Majesteettinen kaupunki, haltia-imperiumin galaksin pääkaupunki, yksi Fabochazar-joukon suurimmista kaupungeista, ilmestyi kaikessa villeimmässä loistossaan.
  Ylellisiä monen kilometrin pilvenpiirtäjiä, jättimäisiä temppeleitä, käsittämättömän jättimäisiä patsaita, puutarhojen ja suihkulähteiden kaskadeja, valolaitteita, valtavia mainostauluja, joihin mahtuisi viisikymmentä olympiastadionia ja paljon muuta. Jos lisäämme miljoonia erilaisia värikkäitä ja ylellisiä lentokoneita, niin 12-vuotiaalle leninistiselle 2300-luvun alun pioneeripojalle ( tosin unessa ja virtuaalitodellisuudessa muisti joskus pettää, ja näytät olla paljon arkaaisemman aikakauden edustajia!) Tämä oli jo yli kaiken rajan.
  Silti nuori leninisti Valerka ei tuntenut pelkoa. Oli äärimmäistä jännitystä ja jopa sanoinkuvaamatonta iloa nähdessään älykkäiden olentojen käsien luoman käsittämättömän värikkään loiston. Kaikki tässä metropolissa oli suurenmoista ja lumoavaa.
  Taivaalla loisteli useita tähtiä. Kirkkain vaaleanpunainen-keltainen tähti, kaksi vihreää, yksi sininen ja kaksi lähes näkymätöntä kirsikka-safiiria, mikä on luonnollista näin voimakkaassa valaistuksessa. Voimakkaasta valosta huolimatta se ei kuitenkaan satuttanut silmiäni eikä ollut kuuma. Lämpötila on erittäin miellyttävä, puhaltaa hieman viileä tuuli.
  Pioneeripoika, joka on nyt narri, käveli seitsemänväristä jalkakäytävää pitkin kukkien, patsaiden, moniväristen vilkkuvien valojen ja kristallinkiillotettujen laattojen kehystettynä. Paljaat, lapselliset pohjat tuntuivat erittäin sileiltä, tasaisilta, ehkä liukkailta, kuin jää, antaen luminesenssia, mutta onneksi ei liian kuumaa pintaa.
  Kaikki tässä futuristisessa metropolissa oli peilimäistä ja häikäisevän upeaa, jopa roskakorit tehtiin eksoottisten eläinten ja lintujen muotoon. He avasivat suunsa ja kiittivät kohteliaasti, kun heitä heitettiin roskia. Kun tonttu heitti jaloistaan sulaneen ja vääntyneen kenkänsä, raivolintu hyppäsi ulos jalkakäytävältä kuin se olisi veden pinta.
  Sillä osoittautui olevan kotkan pää, mutta suhteettoman suuri nokka ja raidallisen munakoison runko, jota kehystää kolme rehevää terälehteä. Jokainen rivi erosi versojen värin ja muodon suhteen, ja siipissä oli jopa liikuteltava väritys, kuten video.
  Höyhenhöyhenen ja samalla kukkainen raadonsyöjä nieli melodisesti sirkuten kengät, jotka olivat muuttuneet käyttämättömiksi:
  "Meillä ei ole mitään syytä kiusata itseämme epäilyillä." Koko universumissa ei ole enää epätoivoisia miehiä. Todelliset miehet heittävät roskia - tapa jonkun muun härkätonttu! Elf-härkä tappaa jonkun toisen!
  Pioneeripoika Valerka heilutti käsiään hämmentyneenä "diivan raapijalle" ja sanoi:
  - Hämmästyttävin asia ihmisessä on, että hän ei ylläty lumoamisesta, vaan hämmästyttää banaalista!
  On kuitenkin outoa, että raskaat sotilaskengät sulaivat, eikä hän itse saanut edes pieniä palovammoja. Vaatteet eivät kuitenkaan näyttäneet olevan liian vaurioituneet, vaikka ylelliset haalarit katosivat. Mutta jotain on säilynyt, eikä hän niin häpeä kävellä kaupungilla näppärässä T-paidassa ja shortseissa, normaalit vaatteet pojalle kuumalla säällä.
  Vaikka hän oli tullut poika, ja oli hieman menettänyt osan muististaan, ei täysin tajunnut itsestään, Valerka hämmentyi paljaista jaloistaan, jotka olivat äärimmäisen sopimattomia pääkaupungissa, jossa jokainen patsas, auto, suihkulähde, sävellys, tämä tai tuo rakenne loisti korvia räikeää ylellisyyttä. Kuten repaleinen kerjäläinen New Yorkin rikkaimman hallituksen kaupunginosassa, punastut tahattomasti, kun joku lähestyy sinua.
  Kaduilla on tällä hetkellä vähän jalankulkijoita, enimmäkseen lapsia. Koska tämä on yksi metropolin keskeisistä sektoreista, kuuluisat tontut ja tontut asettuivat tänne. Oli vain aika, jolloin minisotilaat ja tontut saivat lyhyitä lomapäiviä, jotta he saisivat kokea edes vähän elämää ilman uuvuttavaa harjoitusta, jotta he saisivat kokea lapsuuden ilot.
  Lisäksi tämä lyhyt lomakausi kasarmikauteen verrattuna oli eräänlainen kannustin menestymiseen opinnoissa ja taisteluharjoitteluun.
  Vähintäänkin mahdollisuus hallita aikaa haluamallasi tavalla on onnea! Juuri tästä syystä näkemys vaarattomista nauravista lapsista, joista monet leikkiessään iloisesti jopa lensivät ilmaan, tekivät kuperkeerauksia, kehräsivät kuin toppia, vapauttaen kaleidoskooppisia hologrammeja, antoi maagiselle kaupungille ihanan idyllisen ilmeen.
  Utelias pioneeri Valerka halusi lähestyä heitä ja kysyä pari kysymystä, mutta hän pelkäsi. Pelkäsin, että rauhalliset, kauniit, tonttumaiset pojat ja tytöt kimaltelevissa asuissaan eivät ehkä ole niin rauhallisia kuin miltä ensi silmäyksellä näyttävät. Lisäksi se ei yleensä ole ihmisille tyypillistä, jopa tytöt pelasivat selvästi sotapelejä.
  Totta, näyttää siltä, että satu- ja anime -fantasiatyypit olivat kehittymässä, ei ihmisen tekemiä taisteluita. Yksittäiset holografiset projektiot olivat suuria ja niin kirkkaita, että ne toistivat uskollisesti yksityiskohdat. Se, mikä näytti, ja itse asiassa, yhtäkkiä satulinnat, linnoitukset ja talot ilmestyivät jostain ilmasta ja sitten katosivat.
  Hämmästyneenä näkemästään, hänen paljaat kantapäänsä kimaltelevat, hän käveli ja käveli jatkaen kaupungin tutkimista. Kuinka upeita puita ja jättimäisiä , kymmeniä ja satoja metrejä pitkiä kukkia, suihkulähteineen ja lentäviä eläimiä, jotka roikkuvat kristalliparvekkeilla, hohtavat auringossa monisatuisen paletin kanssa.
  Kukkien terälehtiin ilmestyy erilaisia liikkuvia kuvia, jatkuvasti vaihtuvia, useimmiten erilaisten ulkomaalaisten taistelulajeja tai taisteluita retrotyyliin.
  "Ehkä nämä ovat voimakenttiä!" ajatteli pioneeripoika Valerka hieroen oimojaan, hänen aivonsa olivat valmiit kiehumaan vaikutelmien runsaudesta. Mitä outoja muotoja heidän mielensä luomukset saavatkaan!"
  Luciferostanin haltioiden lipun värillä . Toinen rakennelma tehtiin seitsemänsakaraisen tähden muotoiseksi , ja sitä kierrettiin hitaasti akselinsa ympäri. Muut rakennukset muistuttivat uudenvuoden puita, kakkuja tulisoihduilla ja myrskyisiä monivärisiä vesiputouksia, jättimäisiä virtoja, jotka menivät stratosfääriin. Jotkut jättimäiset suihkulähteet erilaisten ekstragalaktisten hirviöiden muodossa jalokivissä sylkivät ulos sulaa metallia ja outoja kaasuja lasersäteiden valaistuina.
  Luksusrakennusten alemmat kerrokset olivat täynnä värikkäitä sisään- ja uloskäyntejä, joiden näytöillä välähti nimet. Ja mikä outoa on, että kaikki nimet ovat täysin selkeitä: ravintolat, kaupat, kaikentasoiset ja -tyyppiset viihdekeskukset, erilaiset palvelut. Se muistutti Washingtonin suuresti laajennettua ja verrattoman ylellisempää Central Presidential Avenuea.
  Kun hän näki sen ensimmäisen kerran ( hänen muistissa oli ongelmia virtuaalitodellisuudessa, siitä tuli osittain ei hänen!) hän oli silloin vielä hyvin pieni, hän muisti kuinka oli järkyttynyt sielunsa syvyyksiin asti ja nyt hän kirjaimellisesti nieli häikäisevän. keisarillinen loisto silmillään. Tietenkin monilla asioilla täällä ei ollut analogia maan päällä.
  No, millainen ihmissuunnittelija laittaisi pää alaspäin torneja, kupolia ja altaita värikkäiden olentojen ja sanoinkuvaamattoman mahtavien hirviöiden kera. Se on jopa pelottavaa katsoa, näyttää siltä, että kaikki romahtaa päähän.
  Yksi tonttutytöistä lensi hänen ylitse koskettaen häntä kevyesti kiiltävällä kengällä. Pioneeri Valerka huojui hieman, hän oli jo väsynyt, hän oli kävellyt useita kilometrejä.
  "Et ole luultavasti syönyt pitkään aikaan, tähtisoturi", pieni enkelityttö soi kuin hopeakello.
  Jos siellä oli liikkuvia jälkiä, ne olivat ilmeisesti sammutettuja. Ilmeisesti kaukaisen tulevaisuuden huippumetropolissa he olivat liian huolissaan fyysisestä kunnosta. Pinnasta tuli karheampi ja paljaat jalkani alkoivat tuntua raailta ja kutisevilta. Valerka todella halusi syödä, koska tuntui siltä, että hänellä oli ollut nälkä useita päiviä, paitsi että...
  Mutta kuka voi tietää, kuinka paljon aikaa hän vietti kommunikointiin jumalattaren kanssa, joka ei käytännössä ruokkinut häntä, vaan vain viihdytti häntä. Totta, innostunut Valerka ei halunnut edes syödä.
  Katu on täynnä värikkäitä koneita, jotka huutavat: "On aika virkistäytyä!"
  Rationaalisesti ajatteleva Valerka päättää:
  -Kaksi kuolemaa ei voi tapahtua, eikä tyhjällä mahalla ole elämää!
  Heti kun lähestyt konetta, näkyviin tuli heti kolmiulotteinen projektio kauniista seitsemänvärisestä tytöstä, jolla on siivet. Kielellä, joka näytti olevan englanti, ihmeellinen nymfi sanoi:
  - Mitä pieni mutta rohkea maailmankaikkeuden valloittaja haluaa?
  - Syödä! - Valerka sanoi rehellisesti, pioneeripojan sinisissä silmissä näkyi nälkäinen kipinä.
  - Palveluksessasi 15 miljoonan tuotteen sarja. - Keijukeiju siristi ja lisäsi siipien kokoa.
  - Sitten Valkoisen talon jäätelöä, limonadia, mehua, kakkua ja suklaata. - iloinen tomboy-tienraivaaja mutisi.
  - Mitä tyyppejä? Ilmoita tilauksesi! - Siellä oli kaksi tyttöä, ja he virnistivät luonnottoman leveästi.
  - Ei haittaa, kunhan se on maukasta. - Valerka mutisi hämmentyneenä ja levitti käsiään avuttomana.
  - Onko se mahdollisimman maukasta? Suosituimman standardin mukaisesti? - Ilmeisesti kyberneettinen palvelija on joutunut useammin kuin kerran olemaan tekemisissä asiakkaiden kanssa, jotka eivät ymmärrä mitä haluavat.
  - Joo! - Valerka purskahti helpotuksesta.
  - Nosta kätesi, katso suoraan. Tai ota esiin henkilökorttisi , minisotilas. - Holografiset nymfeet sanoivat kuorossa.
  Pioneeripoika kohotti molemmat kädet. Himmeä keltainen valo välähti, ilmeisesti se oli skannattu.
  - Henkilöllisyytesi ei näy kortissa, sinulla ei ole henkilökohtaista sotilaskorttia, joten sinua ei voida palvella. - Tytöt kiljuivat ja muuttuivat heti karmiininpunaisiksi, ristiin kätensä viileiden tonttujen estävällä eleellä.
  Nuori leninistinen Valerka käveli kiireesti pois konekivääristä, hänen paljaat, lapselliset kantapäänsä kirjaimellisesti palavat. Tämä näyttää olevan teknotronista identifiointikommunismia. Valerka istuutui hienostuneen reunakiven päälle jäätyneenä, kumartuneena raskaasti ja lepäsi leukaansa kämmenillä. Ajattelin... Tulevaisuutta kuvattiin tummimmilla väreillä. Hän on täysin yksin toisessa galaksissa, jota ympäröivät muun maailman olennot , olennot, jotka ovat pahempia kuin petollisimmat villieläimet.
  Eikä mikään pelastusidea tule mieleen. Oliver Twist viihtyi paremmin Lontoossa, ainakin siellä oli ihmisiä kuin koditon pakolainen itse. No minne hän menee? Pitäisikö hänen antaa itsensä luottaen armoon vankilassa? Siellä he ainakin ruokkivat sinut, vaikkakin niin nöyryyttävällä tavalla, letkun läpi.
  - Miksi olet masentunut, fotoni? Mitä, näen sinun nuolevan huuliasi. Ilmeisesti haluat ajaa Princeps -plasman vatsaan?
  Tuntematon poika kimaltelevissa vaatteissa ojensi kätensä hymyillen. Kuinka inhimillistä se on! Pienen tontun kasvot ovat pyöreät, lapsenomaiset, ei ollenkaan paha, hänen pitäisi esiintyä mainoksissa oikeasta ravinnosta, mutta hän puristaa kämmenään liian lujasti. Korkea otsa, vaaleat hiukset, leveät siniset silmät. Totta, ruskettunut, jäntevä käsi, ikään kuin teräksestä valmistettu, joka pystyy murtamaan luun. Valerka pystyi tuskin hillitsemään itseään osoittamatta olevansa suuria kipuja, lapsen käsi oli puristuksissa kuin kidutuspaheessa.
  Hän sanoi vain rehellisesti:
  - Kyllä, minulla on nälkä!
  - Olet ilmeisesti kotoisin kaukaisista siirtokunnista, paloit pahasti ja näytät repaleelta ja oudolta. - Nuori tonttu sanoi hieman myötätuntoisesti äänessään.
  Valerka katsoi itseään hämmentyneenä. Vaatteet olivat itse asiassa jo alkaneet kytetä paikoin ja iho oli punainen ja hilseilevä. Joko paikallisesta säteilystä tai räjähdyksen viivästyneestä reaktiosta. Hän tunsi jäisen kylmän vatsassaan ja sanoi vapisevalla äänellä.
  lämpömagneettisen varauksen keskipisteessä .
  - Otan ruoan huippunopeudella, sitten kerrot minulle. - Poika juoksi, kuin kiihdytetyssä kuvauksessa, koskematta saappaillaan taitavasti muotoiltua kadun pintaa.
  On vaikea selittää, miksi Valerka tunsi luottamusta tähän julmien tonttujen pentua kohtaan. Ehkä nuoruuteni ja stressini vaativat veronsa. Takaisin, uusi hänen ystävänsä heitti hänelle useita vaaleanpunaisia silmuja, jotka tuoksuivat herkullisen herkulliselta . Entinen Neuvostoliiton pioneeri alkoi kertoa tarinaansa salaamatta mitään, hän kiehui, hän halusi vuodattaa sielunsa.
  Tonttupoika kuunteli tarkasti. Hän oli yhtä pitkä kuin Valerka, ja hän oli luultavasti vielä nuorempi. Keskustelun aikana hänen komeilla kasvoillaan leikkii aina puhdas hymy. Totta, soturirodun lapsen hampaat ovat jo hyvin suuret, lumen valkoisemmat, ja useiden valaisimien säteet heijastuivat niistä kuin auringonsäteet. Automaatista otettu ruoka osoittautui liian maukkaaksi, ja se stimuloi reseptoreita ja sen sijaan, että se herätti ruokahalua.
  Kun Valerka vaikeni puhuttuaan, nuori tonttu sanoi harkiten:
  - Kyllä, se näyttää ihmeeltä, mutta et selviä täällä. Sinut tunnistetaan nopeasti, varsinkin kun tietokoneella tarkistetaan joka päivä kaikki persoonallisuudet. Pari päivää sitten, hyvin lähellä, oli sellainen " plasmamylly " -alukset räjähti kuin super ilotulitus . Pinnallakin oli nähtävissä kuinka repeytyneet laivat värjäsivät taivaan. On hyvä, että tärkein " pusero " meni linjan yli.
  Tonttulapsi osoitti keskitähteä Vithimuraa .
  - Nyt kaikesta on tullut paljon tiukempaa, totaalinen tarkastusjärjestelmä. Jo aiemmin valvonta oli vakavaa. Varmasti jopa tämä kone, kuten muutkin, liittyy rakkauden ja oikeuden ministeriöön.
  - Joten salainen poliisinne kutsutaan? - Valerka irvisteli hymyillen, kuinka hassulta rakkauden käsite kuulosti kansakunnassa, jota vastaan fasistit olivat päiväkodin tuhmia tyttöjä.
  - Kyllä, kyllä, osastoja on useita, ja kaikki puhuvat rakkaudesta. - Poika kokosi kulmakarvojaan ja hänen katseensa muuttui ankaraksi. - Se on kuin maalaisjärjen pilkkaa. Jopa isäni, neljännen luokan talouskenraali, pelkää näitä osastoja. Tule, lähde nopeasti . Vien sinut sinne.
  - Myöhässä! Tässä olette, rakkaani! - Äänet jyrisivät kuin hyeenalauma.
  Useat panssaroidut hahmot, jo tutut karhudruidit, materialisoituivat ilmaan aaveina.
  - Polvillesi ja kädet ylös!
  Nuori leninisti Valerka nykisi ja joutui välittömästi lamaantuneeksi . Tietoisuus sammui.
  Kun poika tuli järkiinsä, hän seisoi jättimäisen Colosseumin keskellä. Historian hyvin tunteva ja elokuvien katselu rakastava Valerka tunsi täällä assosiaatiota muinaiseen Roomaan. Istuimella eivät vain istuneet ihmiset, vaan kaikenlaisia käsittämättömiä olentoja. Valerkin poikamainen näkö muuttui erittäin teräväksi. Ja hän näki osastoilla mehiläisiä muistuttavia yksilöitä , joilla oli elefanttiproboscis, ja heinäsirkkamaisia olentoja meduusanpäillä.
  Tontut itse istuivat erillisillä ylellisillä tuoleilla, ja silloin tällöin he hyppäsivät ylös, koska he eivät halunneet istua hiljaa. Heidän kanssaan istuivat hiljaa lyhyitä, tanakkoja miehiä, joiden kasvot olivat paksun parran peitossa.
  "Kääpiöt", Valerka arvasi. Tämän täytyy olla siistiä! Ja poika, entinen Neuvostoliiton pioneeri, tai pikemminkin miksi entinen, sanoi nokkelasti:
  - Tontut, tämä on tonttu. Ei väliä kuinka loukkaavaa! No, jos kääpiö nousee seisomaan, tonttu ei ole näkyvissä!
  Valerka tunsi energiahuipun. Surullinen mieli katosi hänestä heti. Hän on nuori ja vahva. Kuinka hyvä on palata kaukaiseen lapsuuteen ja tulla pojaksi.
  Sillä välin paljasjalkainen tonttu juoksi jättimäisen Colosseumin areenalle ja ilmoitti:
  - Ja nyt Julius Caesar ilmoittaa tälle nuorelle miehelle kilpailijan!
  Valerka nousi istumaan ja mutisi:
  - TIETOJA Caesar , Caesar, joka täytti sinut kuolleilla luilla!
  Sitten ilmestyi hologrammi miehestä ( ja se todella oli mies, ei tonttu), jonka päässä oli kultainen seppele. Toisin kuin iankaikkisesti nuoret tontut, Caesar oli jo iäkäs ja laiha, akvaarinen nenä ja lävistävät silmät.
  Ilmeisesti hän kuuli, mitä pioneeripoika sanoi , ja hän murisi ankarasti, kulmakarvojaan vääntyneenä:
  - Mitä sinä puhut, plebeiji?
  Valerka, nuori leninisti, loukkaantui:
  - Millainen plebeijä minä olen sinulle! Olen kymmenennen sukupolven patriisi!
  Julius Caesar tuli yhtäkkiä lempeämmäksi ja vastasi:
  - Kun voitat vihollisen, voit kutsua itseäsi patriisiksi!
  Valerka kikatti ja hieroi paljaalla poikamaisella jalallaan verinäytteitä ja haukkui :
  - Onko sinun liian vaikeaa taistella minua vastaan?
  Julius Caesar vastasi vihaisesti:
  - Etkä ole vielä kasvanut minuun!
  Valerka naurahti hänen nyrkkiinsä ja huomautti:
  - Kaikki eivät ajattele niin!
  Julius pehmeni yhtäkkiä:
  - Säteilevät haltiamme sanovat, että olit maallinen hallitsija. Siellä sinä ja minä taistelemme!
  Valerka pöyhkehti kuin kalkkuna, sanoi:
  - Olkoon niin!
  Telineet olivat meluisia. Kirjava lauma alkoi lörpöttää. Mutta Julius Caesar sanoi ankarasti:
  - Mutta sinun on silti ansaittava tappelu kanssani! Ensin taistelet hirviötä vastaan. Valerka rypisti kulmiaan ja mutisi:
  - Etkö itse ole hirviö?
  Caesar tuntui hassulta näistä sanoista, ja hän käski:
  - Ja koska olet vielä liian pieni, pyydän Jumalatarta tekemään sinusta hieman isomman .
  Valerka ei ehtinyt vastata. Hän todella kasvoi aikuiseksi ja muuttui 11- tai 12-vuotiaasta pojasta kauniiksi nuoreksi mieheksi.
  Valerka Lagunov tunsi villin voiman nousun sisällään ja puristi vahvat nyrkkinsä pehmustetuilla rystysillä. Täällä hän on valmis taisteluun.
  Hirviö lensi yhtäkkiä ulos. Entisellä Neuvostoliiton pioneerilla ei ollut aikaa edes katsoa häntä kunnolla. Se oli jotain jättimäisen rupikonnan kaltaista. Kaksi massaa: iso ja pieni törmäsivät toisiinsa. Siitä seurasi jotain räjähdyksen kaltaista.
  Yhden heistä maahan makaava, veren roiskunut ruumis vapisee avuttomasti...
  Päässäsi oli tykki, ikään kuin olisit räjähdysaallon peitossa, joka jakoi lihasi molekyyleiksi, jotka jatkoivat repeytymistä palaen kuin pienoisatomipommeja välähdellen. Tahdonpyrkimys, epätoivoinen yritys vetää itsesi yhteen, ja nyt karmiininpunainen verho näyttää hiljalleen asettuvan, mutta ei lakkaa pyörimästä silmiesi edessä. Sumu tarttuu ympäröivään tilaan kuin lonkeroiden kanssa. Se sattuu, repeytyneen kehon jokaisessa solussa on piinaa.
  - Seitsemän kahdeksan...
  Välittömän tietokoneen ääni kuuluu vaimeana, kuin paksun verhon läpi.
  - Yhdeksän kymmenen...
  Sinun täytyy nousta nopeasti, nousta jyrkästi, muuten loppu tulee. Mutta ruumis on halvaantunut. Paksun punasavuisen sumun läpi vihollinen näkyy hämärästi. Tämä valtava kolmijalkainen hirviö on paraloroidi . Hän oli jo nostanut paksua ja pitkää harjaansa valmistautuen kaatamaan elävän giljotiinin terän valtavalla voimalla.
  Kaksi valtavaa kynttä sivuilla avautui saalistavasti, kolmas raaja, pitkä, piikkimäinen , skorpionin hännän näköinen takana, raapi kärsimättömästi areenan päällystettä. Keltaista, haisevaa sylkeä valui vihreiden syylien peittämästä ilkeästä, kyhmyisestä kuonosta , sihiseen ja savuten ilmassa. Inhottava hirviö leijui lihaksikkaan, verisen ihmisruumiin yllä.
  - Yksitoista kaksitoista...
  Nyt sanat muuttuvat tuskallisen kuuroiksi, kuin vasaraniskut tärykalvoon. Tietokone laskee hieman hitaammin kuin tavalliset maalliset aikamitat. Kolmetoista on jo tyrmäys.
  Päätös syntyi sekunnin murto-osassa. Yhtäkkiä nuori leninisti Valerka oikaisi jyrkästi oikeaa jalkaansa ja käytti vasenta jousena, kiihkeässä raivossa, vääntyen kuin leopardi, hyppäsi ylös ja antoi voimakkaan matalan potkun suoraan muukalaisen hirviön hermokeskukseen - pii- rapun ja rupikonnan magnesiumhybridi. Isku oli voimakas, terävä ja tarkka, ja se osui myös yhteen pedon lähestyvän liikkeen kanssa . Ala-avaruuden hirviö (välimuotoinen elinympäristö, joka pystyy kulkemaan tähtien välillä, täydentämään itseään sähkömagneettisten aaltojen energialla, mutta asutuissa maailmoissa saalistaja, joka ei halveksi kaikenlaista orgaanista ainetta ahmimaan) upposi hieman, mutta ei pudonnut. Tämän tyyppisellä paraloroidilla on useita hermokeskuksia, mikä erottaa ne suuresti muista olennoista. Isku niistä suurimpaan aiheutti vain osittaisen halvauksen.
  Hirviön vastustaja oli leveistä hartioistaan ja näkyvistä lihaksistaan huolimatta hyvin nuori, melkein poika. Punaisten kasvojen piirteet ovat hienovaraisia, mutta ilmeikkäitä. Jos kipu ja raivo eivät vääristä heitä, he näyttävät naiiveilta ja lempeiltä. Kun hän ilmestyi areenalle, katsomossa kuului jopa pettymys, kuinka rauhalliselta ja vaarattomalta ihmisgladiaattori Valerka Lagunov näytti. Vaikka nyt tämä ei ole enää poika, vaan raivoissaan pieni eläin, hänen silmänsä sylkevät niin kiihkeää vihaa, että näytti siltä, että ne polttaisivat hänet pahemmin kuin ultralaser . Kaveri melkein mursi jalkansa iskun vaikutuksesta, mutta jatkoi liikettä kissan nopeudella, vaikka ontuikin hieman.
  Kipu ei voi murtaa gepardia, se vain mobilisoi nuoren kehon kaikki piilovarastot ja saa sen eräänlaiseen transsiin!
  Pojan ja entisen Neuvostoliiton avaruuspioneerin päässä tuntuu kuin tuhannet rummut hakkaisivat, suonissa ja jänteissä virtaa lannistumatonta energiaa. Seurasi sarja voimakkaita korostettuja iskuja mastodonin vartaloon. Vastauksena hirviö heilutti teräviä kynsiä, jotka painoivat puoli senttiä. Yleensä näillä eläimillä on jonglöörin reaktio, mutta tarkka osuma hermosolmukkeeseen hidasti sitä.
  Nuori taistelija, joka teki kuperkeerauksen, käveli pois hirvittävältä harjanteelta ja huomasi olevansa hirviön takana. Kun nuori mies vaihtoi polvensa ja ohitti tassunsa kynsillä, hän löi sitä kyynärpäällään, panostaen koko painonsa ja teki jyrkän käännöksen kehosta. Kuului murtuneen raajan kolina. Joutuessaan väärään kulmaan, kynsi murskattu ja haisevaa, rupikonnanväristä verta suihkusi pienessä suihkulähteessä.
  Vaikka olennosta purkautuvan nesteen kosketus kesti vain hetken, nuori gladiaattori tunsi voimakkaan palovamman, ja vaalean violetit rakkulat turposivat välittömästi hänen rintaansa ja oikeaan käteensä. Minun piti hypätä taaksepäin ja rikkoa matka. Peto huudahti tuskasta - sekoitus leijonan karjuntaa, sammakon kurinaamista ja kyykäärmeen suhinaa. Raivokkaassa raivossa hirviö ryntäsi eteenpäin. Veren ja hien sekoituksen peitossa oleva nuori mies teki kuperkeerään ja lensi kohti panssaroitua verkkoa. Kun hirviö aloitti juoksun ja laittoi kaiken painonsa siihen, hirviö iski harjallaan yrittäen lävistää vihollisen rintakehän.
  Nuori mies Valerka vältti iskun, ja paksu kampa tunkeutui suoraan metalliverkon läpi. Jatkaessaan liikkumistaan hitaudella, kosmisen alamaailman olento työnsi raajansa seuraavaan verkkoon voimakkaalla virtavarauksella. Kipinät lensivät aidalta, vuodot juoksivat mastodonin ruumiin läpi, ja siellä oli palavan metallin ja käsittämättömän ilkeän palavan orgaanisen aineen hajua. Mikä tahansa maallinen eläin olisi kuollut, mutta tämä eläimistön edustaja on heti selvää, että sillä on täysin erilainen ruumiinrakenne.
  Hirviö ei voinut heti vetää ulos runkoaan, ja sitä seurasi sarja nopeita iskuja, kuten potkurin lapojen pyöriminen. Kuitenkin sähköstaattinen varaus, pienellä viiveellä, voittamalla vieraan lihan vastuksen, satutti nuorta taistelijaa tuskallisesti. Hyppyessään taaksepäin, pidätellen huutoa, jokaiseen suoneen ja luuhun lävistävästä repeytyvästä kivusta, gladiaattori Valerka jähmettyi ja ristissä kätensä naarmuuntuneen rintakehän päällä alkoi meditoida seisoessaan. Hänen liikkumattomuutensa nousevan pedon taustalla ja myrskynä raivoamassa yleisössä vaikutti epätavalliselta, kuin pienen jumalan, joka löysi itsensä helvettiin.
  Valerka oli rauhallinen, kuin jäätyneen valtameren pinta, hän tiesi... Vain yksi tekniikka voi tyrmätä sellaisen hirviön. Erittäin voimakas isku.
  Revittyään kampa verisen lihan paloiksi, hirviö hyppäsi koko massallaan röyhkeän karvattoman apinan päälle. Onko todella mahdollista antaa pienen kädellisen voittaa sinut? Kokoamalla tahtonsa, keskittäen kaikki chakrat ja energian yhdeksi säteeksi, nuori mies antoi voimakkaan hyppäävän iskun. Tämä ikivanha Fafara-Maradan tekniikka , joka on harvojen saatavilla, pystyy tappamaan sen aiheuttajan. Isku osui jättiläishävittäjän jo voitettuun hermostuneeseen ytimeen. Hänen oma painonsa ja nopeudensa lisäsivät kineettisen energian voimaa, ja tällä kertaa hermokimppu ei vain särkynyt , vaan useita suuria hermovarsia katkesi aivotärähdyksestä. Kristallimetallijättiläinen halvaantui täysin.
  Ruho lensi yhteen suuntaan, nuori mies toiseen.
  Kyberneettinen tuomari laski hiljaisella äänellä:
  - Yksi kaksi kolme...
  Hän laski pimeiden haltioiden kielellä.
  Molemmat taistelijat makasivat liikkumattomina, viimeisellä iskulla nuori mies murskasi hirviön, mutta mursi jalkansa. Tietoisuudella ei kuitenkaan ollut aikaa poistua gladiaattorista kokonaan, ja urheilullinen nuori mies, voitettuaan kivun, nousi seisomaan nostaen ristissä olevat kätensä nyrkkiin puristettuina (voiton merkki Luciferostanin valtakunnan viittomakielellä ).
  - Kaksitoista!... Kolmetoista!.. Taistelija, Maaplaneetan kotoisin, Valerka Lagunov voitti. Hänen ikänsä on 12 syntyperäistä vuotta tai 15 standardia. Tämä on debytantti taisteluareenalla. Galaktisen sektorin mestari Ezihand-16 SSK-version mukaan taisteluista ilman sääntöjä, osallistuja arvosanalla 199: 1: 2, hävisi hänelle - Askezam verd Asoneta , jonka ikä on 2977 standardivuotta.
  Valerkan päässä soi pirteä filibusterien laulu:
  Valitsin itselleni kovan merirosvon tien,
  Halusin löytää kohtaloni meriltä...
  Vaikka he sanovat, että merirosvo kohtaa koston,
  Jos he hirttävät sinut, mato vain veistää ruumiin!
    
  Mutta on vastenmielistä kumartaa mestarille,
  Ja poikana pakenin kartanolta...
  Vaikka tiellä oli kylmä paljain jaloin,
  lopuksi he eivät päästäneet poikaa ovelle!
    
  Saavuin satamaan vain rievut päällä,
  Kiipesi laivaan kello yhdeltä yöllä...
  He saivat miehen kiinni ja ruoskitaan häntä - minä;
  Vau, luulin sieluni olevan helvetissä Saatanan kanssa!
    
  Mutta ruoskimisen jälkeen he antoivat minulle lippiksen -
  He sanoivat, että sinusta tulee toistaiseksi mökkipoika!
  Ja jopa kokki kaatoi, kuvittele, pullon,
  Olkoon mäski katkera, konjakkia ei ole!
    
  Tietenkin se on vaikea asia merellä,
  Nyt janon piina, nyt vaarallinen myrsky,
  Mutta rohkeus on voitto,
  Ja jos sinulla on pää , niin pois kirves!
    
  Korsaarit saivat meidät kiinni kuin kissanpentu,
  Siellä oli nousu ja verta kolmessa virrassa!
  Mutta hahmoni ei ole lapsen omaa -
  Ei ihme, että venemies löi minua opettaessaan!
    
  Kaikilla oli taulu, mutta minä erotin itseni,
  Ja merirosvojen kapteeni sanoi tämän:
  - Tämä mökkipoika taisteli rohkeasti,
  Hän osoitti rohkeasti korsaarin hengen!
    
  Hyväksytty meriveljeskuntaan - se on onnea,
  Unelma toteutunut melkein syntymästä asti!
  Nyt voit lyödä takaisin kenelle tahansa
  Ja kauppias ryntää , ohittaa ja murskaa!
    
  Siellä oli rahaa - antelias saalis,
  Ne laskivat paljon, myös ilman hälinää...
  Tapahtui onnella, tiedä, käteisellä,
  Mutta kulta leijuu kuin varpunen...
    
  Kuolema ei ollut onnellinen;
  Ankara teloittaja toi telineen.
  Jaa uusimisen ylellisyys jonnekin,
  Vatsani kuoli nälkään vankityrmässä!
    
  Merirosvojen joukossa he kiroavat äänekkäästi,
  Palat, luut, kengät lentävät!
  Olemme helvetin palvelijoita - väkijoukko varmasti tietää,
  Et voi itse nähdä merta!
    
  Silmukka, valitettavasti , on häpeällinen kuolema,
    Onko elämäni todella ohi...
  Kahleissa oli surua ja surua,
  Olen kauan unohtanut pakolaiset sukulaiseni!
    
  Mutta en halunnut roikkua silmukassa,
  Hän otti sen ja potkaisi sitä suolistoon - teloittaja kaatui!
  Loppujen lopuksi venäläiset osasivat aina taistella,
  Ja jos se on korsaari, taistele äläkä itke!
    
  Viimeinen taistelu on tietysti vaikein,
  Sen kirveen käsissä, jota teloittaja käytti!
  Kun olet vihainen, paine ei ole pieni,
  Ei ole pelkoa, ikään kuin nokkosta leikattaisiin!
    
  Muut kaverit ryntäsivät taisteluun,
  Mistä menneet tulivat?
  Luultavasti Rusin isältä, sotilaalta,
    Kenet viranomaiset päättivät pettää!
    
  Ja väkijoukko muutti yhtäkkiä mielensä,
  Nyt korsaarit ovat hyvin tehty -
  Koko aukio oli jo täynnä mellakoita,
  Sotilaat lähtivät hyökkäykseen kadulta!
    
  Jotain tapahtui, mikä on harvinaista, mutta tapahtuu;
  Pois koukusta, takaisin hevosen selkään!
  Entä rikas mies, hän kiusaa köyhiä -
  En tiedä mikä sota tästä olisi!
    
  Laiva vangitaan ja jälleen Black Roger,
  Olemme taas yhdessä, perämeri!
  Kyllä, olen tappaja, vain erittäin ystävällinen,
  Ja minulle köyhä on kuin veli!
    
  Joten laulamme, kun silmukka on vapaa,
  Jaa kerjäläisen kanssa ja elä onnellisena!
  Korsaari haluaa tulla jaloiksi sielultaan,
  Se ei ole sinun mielesi, kun olet riistaeläin häkissä!
  Jossain yläpuolella välähti monivärinen valon leikki, joka liukeni sateenkaaren uskomattomiin kaleidoskooppisiin sävyihin ja sisälsi koko avaruuden äärettömän kirjon.
  Taistelua näyttävä hologrammi kasvoi seitsemäntuhatta kilometriä entisen muinaisen teatterin kupolin yläpuolelle. Nuori mies Valerka oli viihdyttävä näky. Kasvot veressä. Murtunut leuka oli turvonnut, nenä litistynyt. Vartalo on mustelmien, palovammojen ja naarmujen peitossa, violetti veri valuu alas hien mukana . Rintakehä huojuu jännityksestä, jokainen henkäys katkeaa murtuneiden kylkiluiden voimakkaasta kivusta. Käsien rystykset ovat katkenneet ja turvonneet, toinen jalka on murtunut, toisen peukalo on lyöty pois. Näyttää siltä, että sinut on laitettu lihamyllyn läpi. Hänen ikänsä ylittävät pullistuneet lihakset leikkivät kuin elohopeapallot. Niistä puuttuu vielä massaa, mutta upea helpotus ja syvä piirustus kiinnittävät huomiota. Komea - et voi sanoa mitään. Apollo titaanien taistelun jälkeen!
  Kuuluu satojen miljoonien kurkkujen, enimmäkseen humanoidiolentoja, joilla on siivet, rungot ja muut. Ne tuottavat lukemattomia ääniä matalista taajuuksista ultraäänialueisiin. Helvetin kakofonian keskeyttää yhtäkkiä mitatut ukkosen äänet. Kuuluu Luciferostanin haltioiden suurimman imperiumin hymni . Musiikki on syvää, ilmeistä, uhkaavaa. Vaikka Lev ei pitänyt miehityshymnistä, hyperplasmisen tietokoneen simuloima ja tuhansilla soittimilla soitettu musiikki oli hämmästyttävää.
  Kokonainen lammikko haisevaa, myrkyllistä vihreää verta virtasi ulos lyöneestä, rajoitetusti älykkäästä eläimestä. Hämähäkkimäiset raivausrobotit hyppäsivät sujuvasti pois khakinväriseltä liikkuvalta kävelytieltä ja raapisivat rikkinäisen protoplasman. Ilmeisesti nyt hirviö kelpaa vain kierrätykseen.
  . LUKU nro 8
  Neljä valtavaa taistelupukuista druidikarhua juoksi uupuneen nuoren miehen luo. Ne muistuttivat valtavia siilejä, joilla oli raketteja ja kuonopintoja neulojen sijasta (heillä oli niin vaikuttava arsenaali).
  Keisari Julius Caesar piiloutui pelkurimaisesti heidän leveän selkänsä taakse. Hän oli ilmeisen hämmentynyt, hän ei odottanut, että joku maallinen henkilö lyöisi "voittamattoman" paikallisen mestarin. Hänen ohuet kätensä vapisi jännityksestä, kun hän esitti ketjun, jossa oli mitalin muotoinen hirviö, joka muistutti sadun kolmipäistä lohikäärmettä. Muinaisen maailman keisari, vaikka hän ei koskettaisi merkityksettömän kädellisten rodun edustajaa, käytti palkintoa luovuttaessaan käsineitä, joissa oli ohuet sisäänvedettävät lonkerot, jotka eivät koskaan nousseet vartijoiden valtavien ruhojen kannesta.
  Ja sitten Julius Caesar vetäytyi nopeasti, hyppäämällä siivekkääseen panssarivaunuun ja noustaen lentoon pitkän kantaman tykistä heitetyn tykistökuoren nopeudella .
  Laseraseita osoittavat mahtavat haltiasoturit vaativat poistumaan tähtikirkkaan Colosseumin areenalta. Hämmästyttävästi nuori mies lähti taistelukentältä . Murtuneet paljaat jalat jättivät verisiä jalanjälkiä renkaan hyperplastiselle pinnalle. Jokainen askel, ikään kuin kävellessä kuumilla hiilellä, räjähtää kivusta, nivelsiteet venyvät, kaikki luut ja suonet särkee tuskallisesti. Valerka kuiskasi hiljaa:
  -Elämä on kärsimyksen keskittymä, kuolema on siitä vapautumista, mutta joka nauttii taistelun piinasta, ansaitsee kuolemattomuuden!
  Yrittäen pysyä pystyssä, hän käveli pitkää käytävää, joka oli reunustama simpukankuorilla, ja lukuisat naaraat, maanpäällisten tyttöjen kaltaiset, heittivät värillisiä palloja ja monivärisiä luminesoivia kukkia hänen jalkoihinsa. Tontturodun naiset ovat pääsääntöisesti erittäin kauniita, pitkiä, kaarevia, muodikkailla kampauksilla, koristeltu hiusneuloilla erilaisten ulkomaalaisten olentojen muodossa, nastoitettu jalokivillä.
  Jotkut heistä kehuivat leikkisästi, vitsivät likaa ja jopa repäisivät vaatteensa, flirttaillen röyhkeästi ja esitellen vietteleviä ruumiinosiaan. Ilman minkäänlaista häpeää, tekemällä avoimesti kutsuvia kehon liikkeitä tai vapauttamalla pelottavan näköisiä hologrammeja tietokoneen rannekoruista tai elektroniikalla varustetuista korvakoruista. Häpeämättömät tiikerit, täysin vailla moraalisia periaatteita, äärimmäisen korruptoituneen sivilisaation lapsia.
  Nuori leninisti Valerka rypistää kulmiaan, kuin olisi eläintarhassa, ei ainuttakaan ihmisen katsetta. Hän ei edes säikähtänyt, kun virtuaaliset olennot hyökkäsivät hänen kimppuunsa, ja useat pseudotodelliset hampaat sulkeutuivat hänen vartaloonsa tai kaulaansa. Hologrammit vapauttavat otsonia, ja niihin osuu vain vähän heikko sähköpurkaus. Luciferostanin urokset ja naaraat suuttuivat siitä, että mies ei kiinnittänyt huomiota kauheisiin ennusteisiin, ja he käyttivät uhkauksia ja loukkauksia. Heitä esti hyökkäämästä ylpeän nuoren miehen kimppuun vain vahva este, joka takasi yleisön turvallisuuden. Vain yksi vaalea tyttö vain hymyili ja heilautti kättään tervetulleeksi.
  Nuori lenininen Valerka yllättyi nähdessään jotain inhimillistä muukalaislapsen katseessa hänen sielunsa lämpeni.
  Ja täällä tulee jumalatar Affaraya tapaamassa narriaan. Hän piti todella Valerkan taisteluluokasta, jopa demiurgin lahjoittamassa uudessa ruumiissa. Tonttujumala sanoi:
  - Ja sinä olet rohkea, narri!
  Nuori leninisti Valerka lauloi tälle:
  - Kyllä, olen vitsi! Neuvostoliiton pioneeri ja soturi loppujen lopuksi! Mutta aateliset kutsuivat pahoja tonttuja narriksi... Siirsin hirviön pois jaloistani, en anna sinulle kättäni!
  Kuvaamaton kauneus Affaraya veti komean nuoren miehen luokseen ja alkoi suihkuttaa häntä suudelmilla ja laulaa mukana.
  - Oi, Valerka on edelläkävijä, rakas narri, minä näen myrskyisen romanssimme... Olet todella poika - vihaan niitä, jotka vastustavat meitä!
  Affaraya tunsi rakkauden intohimoa sisällään, vaikka parin miljoonan elinvuoden aikana hän oli jo kokeillut lähes kaikkea mitä voi kuvitella ja jopa kokenut jotain, mitä oli mahdoton kuvitella. Mutta Valerka Lagunov hämmästytti häntä spontaanisuudellaan ja leikkisällä leikkisyydellä.
  Ja nyt hän laulaa:
  -Olen Valerka, rohkea... Seksisymboli!
  Et löydä ketään minua coolimpaa!
  Olen taitava kusipää ... Vaikka en olisikaan kaksikymmentä vuotta vanha!
  Mikä söpöliini . Ja hänen kanssaan on niin mukavaa olla. Affara lensi ylös ja nosti rakastajansa tähtien yläpuolelle. Hän on jumaluus, jolla on vahva taika. Joten he ryntäsivät maailmojen halki päätyen Riddle-planeetalle, joka koostuu vain punaisista ja oransseista pyramideista. Affara jakautui useisiin muotoihin ja alkoi rakastella pyramideja. Ja päähypostaasi peitti Valerkan. Jumalatar säteili taikaplasmaperhosia itsestään nautinnolla .
  Hän oli upea ja kirjaimellisesti säteili huutavaa erotiikkaa. Todellakin, mikä tahansa jumaluus on, se on jumaluus...
  Ja kun hän kyllästyi seksiin, hän heitti Valerkan jälleen pois hänestä ja ryntäsi avaruuteen.
  Valerka pysyi pyramidiplaneetalla. Täysin yksin, pitkän, lihaksikkaan, mutta silti parrattoman nuoren miehen muodossa.
  Valerka tunsi itsensä yhtäkkiä loukkaantuneeksi:
  - Pesin sen ja heitin pois! Nämä ovat naisia! Et voi miellyttää heitä!
  Ja nuori mies roiskui kuumalle pinnalle. Haavat paranivat jälkiä jättämättä, ja hän löysi itsensä uudesta paikasta. Ympärillä ei ollut käytännössä mitään kasvillisuutta, paitsi leikattuja jäkälää. Totta, matkan varrella Valerka törmäsi myös tattisienten kaltaisiin sieniin.
  Valerka kumartui ja nieli yhden heistä. Se maistui keitetyltä katkaravulta, ei pahalta nälkäiselle vatsalle.
  Valerka huomautti filosofisesti:
  - Jos kohtaat hyvän jumalattaren, olet onnellinen, jos olen huono , sinusta tulee filosofi presidentti. Tai vielä parempi, vain presidentti tai jopa maailmankaikkeuden keisari.
  Sitten Valerka tuntui hauskalta, ja hän nauroi keuhkoihinsa. Ja hänestä näytti, että joku oli saanut hänen naurunsa. Nuori leninisti kiihdytti vauhtiaan. Hänestä tuli utelias.
  Yksi pyramideista oli erilainen kuin muut , koska se oli tetraedrinen. Valerka meni päättäväisesti hänen luokseen. Hän alkoi juosta. Nuori, vahva kroppa vaati liikettä. Voi kuinka hyvä ja hauska on kiirehtiä näin tuulen yli.
  Ja poika taas lauloi tieteiselokuvan taistelurobotin tunteella ja energialla:
  ja minä lähdemme ulos pensaasta,
  Piilottelee järjetöntä surua!
  Ja kylmä polttaa, jäätyy,
  Rikkinäinen motiivi lävistetty!
    
  Paljain jaloin lumessa,
  Tytöt ovat valkoisia!
  Vihaiset lumimyrskyt karjuvat kuin sudet,
  Häiritsevät lintuparvia!
    
  Mutta tyttö ei tunne pelkoa
  Hän on mahtavien voimien taistelija!
  Paita tuskin peitti lihaa,
  Voitamme ehdottomasti!
    
  Soturimme on kokenein,
  Sitä ei voi taivuttaa vasaralla!
  Täällä vaahterat liikkuvat kevyesti,
  Lumihiutaleet putoavat rintaan!
    
  Meillä ei ole tapana pelätä,
  Älä uskalla täristä kylmästä!
  Vastustaja on lihava härän kaulalla,
  Se on tahmeaa, ilkeää, kuin liima!
    
  Ihmisillä on niin voimaa
  Mitä pyhä rituaali sai aikaan!
  Meille sekä usko että luonto,
  Tulos on voitollinen!
    
  Kristus inspiroi isänmaata,
  Kehottaa taistelemaan loppuun asti!
  Jotta planeetalta tulee paratiisi,
  Kaikki sydämet ovat rohkeita!
    
  Ihmiset ovat pian onnellisia
  Olkoon elämä toisinaan raskasta ristiä!
  Luodit ovat raa'asti tappavia
  Mutta se, joka kaatui, on jo noussut!
    
  Tiede antaa meille kuolemattomuuden,
  kaatuneiden mielet palaavat tehtäviinsä!
  Mutta jos lähdemme ulos, usko minua,
  Vihollinen sotkee pisteet välittömästi!
    
  Rukoile siis ainakin Jumalaa,
  Ei tarvitse tehdä virheitä, ole laiska!
  Tuomari Kaikkivaltias on erittäin tiukka,
  Ainakin joskus se auttaa!
    
  Isänmaa on minulle rakkain,
  Pyhä, viisas maa!
  Johtajamme, pidä ohjat tiukemmin,
  Isänmaa on syntynyt kukoistamaan!
  Pyramidin sisäänkäynnillä Valerka näki oudon olennon. Se näyttää olevan samanlainen kuin ihminen, mutta jolla on pitkä nenä, kynsilliset tassut ja hampaat. Yleisesti ottaen hän osoittautui inhottavaksi tyypiksi, etenkin verrattuna komeisiin tonttuihin, joilla oli virheetön iho.
  Valerka oli kuitenkin jo kyllästynyt yksinäisyyteen, ja hän suuntasi päättäväisesti tätä hirviötä kohti. Lisäksi aihe näytti enemmän inhottavalta kuin pelottavalta. Valerka oli tyytyväinen ulkonäköönsä. Ei poika, vaan pitkä ja komea nuori mies. Eh, jumalatar muutti hänestä Apollon. Ja mitä hän merkitsee hänelle ryppyineen ja vatsallaan, jos hänellä tietysti olisi niitä, kestäisikö hän häntä?
  Aihe tervehti Valerkaa tuntemattomalla murteella, mutta entinen Neuvostoliiton pioneeri ymmärsi kaiken, ikään kuin he puhuisivat hänelle englanniksi. Ilmeisesti jumalatar Affaraya juurrutti häneen samanlaisen kyvyn.
  - Hei nuori vaeltaja. Minne olet menossa?
  Valerka vastasi harkiten:
  - Jalkani liikkuvat, mutta pääni on pyörtynyt . Millainen maailma tämä on? Kuinka hän elää? Mihin minun pitäisi suunnata jalkani?
  Epämiellyttävä henkilö vastasi:
  - Ulkonäöstäsi päätellen olet ihminen. Ja täysin alasti , mikä kertoo alhaisesta asemastasi. Tällä planeetalla on suuria mysteereitä ja viekkaita ansoja. Parempi tulla minun palvelijani ja elää täysillä ja turvassa!
  Valerka pudisti päätään negatiivisesti:
  - En halua, mieluummin lennän!
  Aggressiivinen karjunta vastauksena:
  - Miksi tätä tapahtuu edelleen?
  Valerka vastasi rehellisesti:
  - Olet kammottava etkä hellä!
  Vastaus oli erittäin epämiellyttävä nauru, sitten vastaus:
  - Kyllä, me peikot näytämme kaikki epämiellyttäviltä. Ja kaikki rodut vihaavat meitä, pitäkää meitä pahan ruumiillistumaina!
  Valerka varoi ja kysyi:
  - Etkö ole ilkeä?
  Trolli vastasi epäselvästi:
  - Ei! Olemme vain voiman pimeä puoli!
  Valerka muisti kuinka tontut tekivät ihmisistä koruja ja kukkia ja huomautti epäilevästi:
  - Entä loput, kevyet?
  Trolli virnisti ja huomautti:
  - Jako voiman pimeään ja vaaleaan puolelle on ehdollista. Tehoa on yksi, mutta sitä voidaan käyttää eri tavoin. Jos sinulla on halua, voit hallita tuhon elementit!
  Valerka piti tästä ideasta:
  - Miksi ei! Ota ja tuhoa tonttuimperiumi - Luciferostan ! He tuhosivat maan!
  Peikko virnisti lihansyöjänä ja vastasi:
  - Loistava! Näen, että tavoitteemme ja toiveemme ovat samat. Mutta muista, pimeän voiman polku on erittäin julma ja vaikea! Sinun täytyy käydä läpi epäinhimillisiä koettelemuksia ja kärsimystä.
  Nuori leninisti Valerka julisti päättäväisesti:
  - Olen valmis!
  Trolli sanoi kuivasti:
  - Seuraa minua pimeyden viimeisen suuren kuninkaan pyramidille.
  Kun ovi pamahti nuoren leninisti Valerkan takana, nuori mies tunsi polttavaa kylmää. Paljain jalkojesi alla on piikkijää, ympärillä ei ole pimeyttä, vaan painajaismaista varjojen valtakuntaa. Trolli tilasi:
  - Seuraa minua äläkä pelkää mitään!
  Jokainen askel sankaripojalle Valerkalle oli tuskallinen. He menivät alemmas ja alemmas. Jotkut hirvittävän rumat varjot, kalpeat haamut , joilla oli vinot hampaat, jotkut siivet ja jopa haavaumien peittämät rotat lensivät ympäriinsä. Oli kylmempää, ja jopa Valerkan vahva, kimmoisa vartalo alkoi täristä. Heräsi ajatus, olivatko he laskeutumassa alamaailmaan. Pimeyden valtakuntaan, minne syntiset sielut menevät.
  Yksi siivekkäistä rotista kosketti siipillään Valerkaa, ja nuori mies tunsi tuskallisen palovamman.
  Sitten peikko puhui, ja hänen epämiellyttävä ja jopa haudallinen äänensä teki siitä jotenkin vähemmän pelottavan.
  - Voiman pimeä puoli sisältää pieniä miellyttäviä asioita, mutta se antaa kolossaalia voimaa! Siinä koet tuhon ja rappeutumisen elementit. Ja sinusta tulee mustan magian suuri mies.
  Valerka epäröi ja kysyi:
  - Onko minulla kykyä tehdä tämä?
  Trolli virnisti epäystävällisesti ja vastasi:
  - Mutta tarkistamme tämän nyt. Kuinka vanha olet nuori mies?
  Valerka vastasi epäröimättä ja päätti valehdella testatakseen kuinka kaikkitietävä tämä maaginen hahmo on:
  - Pian kaksisataa seitsemänkymmentäyhdeksän!
  Trolli virnisti:
  - Etkä aina ollut orja!
  Valerka julisti päättäväisesti ja valehteli jälleen:
  - Suurimman osan elämästäni olin patriisi, ja minusta tuli jopa valtionpäämies!
  Peikko naurahti kevyesti ja huomautti:
  - Tämän tulemme nyt kokemaan. Katsotaan, voitko tulla viisaaksi hallitsijaksi, jos voiman pimeä puoli antaa sinulle valtaa.
  Ja pimeä velho pysähtyi ja kääntyi Valerkan puoleen. Peikon käsiin ilmestyi tulipunainen kypärä. Ja pimeyden herra kuiskasi ja laittoi sen entisen presidentin päähän:
  - Katsotaan kuinka reagoit hätätilanteissa.
  Kypärä poltti Valerkan kauniin pään. Se vaikutti näkymättömältä, mutta kuumat porat porautuivat kalloon ja itse aivoihin. Mikä teki havainnosta sietämättömän.
  Mutta sitten Valerka tunsi helpotusta. Hän muutti eri todellisuuteen ja alkoi havaita maailmankaikkeuden eri tavalla .
  Tämä on Amerikan menneisyyttä. Käännekohta vuosi 1942, kuuluisa Midwayn taistelu . Japanilla oli kaikki mahdollisuudet voittaa, mutta hävisi. Ja täällä, päinvastoin, onnellisuus hymyili samuraille. Neljä amerikkalaista lentotukialusta upposi, ja monet lentäjät kuolivat. Aloitteen Tyynellämerellä vihdoin vangitsi Nousevan auringon maa.
  Japanilaiset valloittivat menestyksensä pohjalta Pearl Harborin ja Havaijin saariston.
  Heidän maa-armeijansa avasi sitten toisen rintaman Neuvostoliiton Kaukoidässä. Erittäin vaikea tilanne on syntynyt. Saksalaiset valloittivat Stalingradin valtavien tappioiden kustannuksella, eikä puna-armeijalla ollut tarpeeksi voimaa Operaatio Ringiin. Totta, talvi tuli, ja taisteluista uupuneet natsit eivät voineet jatkaa eteenpäin.
  Mutta Kolmas valtakunta julisti täydellisen sodan, ja täydennettyään joukkonsa saattoi jo edetä käyttämällä raskaita panssarivaunuja. Oli uhka Neuvostoliiton tappiosta ja toisen rintaman sulkemisesta. Afrikassa Montgomeryn armeijaryhmän alkuperäisen menestyksen jälkeen saksalaiset vakautivat rintaman lähettämällä lisävahvistuksia.
  Lisäksi japanilaiset saapuivat paikallisen väestön tuella Intiaan ja valloittivat Delhin. Nyt briteillä ei ollut tarpeeksi voimaa pelastaa asemaansa. Ja Rommelin uusi hyökkäys alkoi Egyptistä. Tuolloin japanilaisia ei voitu ajaa pois Havaijin saaristosta. Samurailla oli aivan liian kätevä kokoonpano. Niinpä maalis-huhtikuussa 1943 Egyptissä ja Tyynellämerellä syntyi kriittinen tilanne. Ja itärintamalla valmisteltiin Saksan hyökkäystä. 20. huhtikuuta Aleksandria kaatui, ja brittien tilanne Egyptissä muuttui lähes toivottomaksi.
  Ja uusi saksalainen Tiger-tankki osoitti ylivoimaisen voimansa. Englantilaiset koneet olivat voimattomia häntä vastaan. Amerikkalaiset asiantuntijat uskoivat, että Neuvostoliiton puolustus ei kestäisi massiivista tiikerien ja pantterien tulvaa. Ja sitten Stalin ei pidä Kaukasusta.
  Tulevaisuudessa tämä on täynnä antifasistisen liittouman menetystä Lähi-idässä ja akselin maiden joukkojen yhdistämistä Iranissa. Sanomattakin on selvää, että tulevaisuus on kauhea!
  Natsien hyökkäyksen pääsuunta oli Stalingradin eteläpuolella Volgaa pitkin, jotta se pääsisi sitten Kaspianmeren rannikkoa pitkin Bakuun. Tämän Neuvostoliiton tiedustelu pystyi selvittämään ja rakentamaan perusteellisen puolustuksen etukäteen.
  Natseilla on kuitenkin raskaita panssarivaunuja ja itseliikkuvia aseita. Mukaan lukien "Lion", jota todellisessa historiassa ei otettu tuotantoon. Mutta täällä natseilla on paljon enemmän resursseja, ja ne riittivät tälle hirviölle. Ja "leijona" on paremmin suojattu sivuilta, jopa sadan millimetrin paksuinen kulmassa, ja otsassa. Tämä säiliö painaa yhdeksänkymmentä tonnia, mutta tuhannen hevosvoiman moottorin ansiosta sen nopeus on suunnilleen sama kuin Tigerin.
  Joka tapauksessa valtava voima.
  Ja Valerka, Levka, Slavka ja Marinka olivat etulinjassa. Ja yhdessä muiden pioneerien kanssa he kaivavat juoksuhautoja. Kokonainen lastenpataljoona on natsien tiellä.
  On toukokuun loppu, ja Etelä-Volgan alueella on jo erittäin lämmintä. Pojat ovat riisuneet paitansa kokonaan ja työskentelevät vain shortseissa. Vartalot olivat jo peittyneet tasaiseen suklaanrusketukseen.
  Pojat ovat laihoja, mutta töykeitä.
  Valerka painaen paljain jalkansa lapion teräskahvaa vasten totesi:
  - Täällä on jotenkin pelottavaa ilman blastereita !
  Marinka naurahti ja vastasi:
  - Enemmän kuin antipulsari!
  Levka twiittasi hymyillen:
  - No , ei hätää, meilläkin on loma! Ja niin, ilman hyperlaseria se on vielä mielenkiintoisempaa!
  Slava nyökkäsi ja huomautti:
  - Hyperblasterilla ekaluokkalainen voi tuhota fasistit. Ja sinä kokeilet tätä, rehellisesti !
  Yksi heidän kanssaan kaivavista pojista, tumma rusketus ja vaaleatukkainen, lauloi:
  Suurenmoisen kotimaamme laajuudessa,
  Karkaistu taisteluissa ja työssä...
  Sävelsimme iloisen laulun,
  Suuresta ystävästä ja johtajasta!
  
  Stalin on taistelun kunnia,
  Stalin on nuorisomme lento...
  Lauluilla, taistelulla ja voitolla,
  Kansamme seuraavat Stalinia!
  Marinka rypisti kulmiaan ja keskeytti:
  - Stalin missasi natsien hyökkäyksen vuonna 1941, joten älä kehu häntä liikaa! Ja hän kiusasi monia ihmisiä sorroilla, nälänhädällä, kollektivisoinnilla - kuinka paljon turhaan!
  Valerka vahvisti:
  - Hän ampui niin monta sotilasta, että vuonna 1941 ei ollut edes ketään komentamassa. Marsalkka Tukhachevsky yksin on jonkin arvoinen!
  Levka nyökkäsi ja sanoi:
  - Aivan, marsalkka Tukhachevsky ehdotti suurten panssarivaunujen ja lentokoneiden käyttöä taisteluissa. Ja luo tankki- ja lentoarmeijat!
  Slavka twiittasi:
  - Meillä on siis voittoja!
  Sekä puolialastomat pioneeripojat että tytöt, tuskin kevyillä puuvillamekoilla peitettyinä, työskentelivät tarmokkaasti lapioilla.
  Kaikki lapset olivat paljain jaloin, ruskettuneita ja laihoja.
  Valerka ja hänen tiiminsä olivat tummempia ruskettuneita ja heidän ruumiinsa lihaksikkaampi ja ravittu. Lihakset ovat kuitenkin hyvin näkyvät ja syvästi rajatut.
  Pojat kaivoivat. Lämmin, lempeä tuuli puhalsi Volgasta. Marinka, jonka hiukset muuttuivat kuparinpunaisiksi tässä virtuaalitodellisuudessa, muistutti vallankumouksen elävää ruumiillistumaa.
  Valerka, täynnä innostusta, lauloi:
  Rakkauden maa, Neuvostoliittoni,
  Kaunis , kukkii rubiinilla, ruusulla...
  Otetaan esimerkkiä ihmiskunnalle
  Kukaan ei voi tuhota lapsia!
  
  Olemme pioneereja, Leninin poikia,
  jotka palvelevat kotkina valoon...
  Lapset syntyvät hallitsemaan maailmankaikkeutta,
  Sillä välin he juoksevat paljain jaloin lätäköissä!
  
  Olemme rakkaan Iljitšin sotureita,
  Kuka osoitti oikean tien...
  Et leikkaa ritareita olkapäältä,
  Muuten tulee erittäin huono!
  
  Joten Hitler heitti hyllyt raivoissaan,
  Kaverit joutuivat taistelemaan pahaa laumaa vastaan...
  Mutta pioneerit eivät voi olla pelkurimaisia,
  Syntyimme kuin leijonat taistelemaan saastaisia vastaan!
  
  Toveri Stalin on myös loistava johtaja,
  Vaikka sotkin paljon pahoinpitelyssä ...
  Mutta hän vain saa vihollisensa vapisemaan,
  Pystyy saavuttamaan täyden muutoksen!
  
  Taistelimme paljain jaloin lähellä Moskovaa,
  Lumihousut purevat paljaita kantapäitäni...
  Mutta Hitler osoittautui hölmöksi
  Pioneerit antoivat hänelle paljon!
  
  Sekä pojat että tytöt taistelussa,
  Usko minua, he osoittivat korkeimman luokkansa...
  Kadonneet kukkivat nyt paratiisissa,
  Ja he näkevät , uskokaa minua, he ovat antaneet kommunismin!
  
  Pojat eivät pelkää pakkasia,
  He hyppäävät rohkeasti vain shortseissa...
  Heidän jalkansa ovat paljaat ympäri vuoden,
  Kaverit ovat vahvoja kädestä käteen!
  
  Tässä on poika, joka heittää pommin mahtavaan panssarivaunuun,
  Voimakas "Tiikeri" palaa kuin tuli, leimahtaen...
  Stalingradista tuli krauttien painajainen,
  Se on kuin helvettiä, helvetin peliä!
  
  Hyvä edelläkävijä hyökkäyksessä,
  Hän astuu paljain jaloin tuleen...
  Nyt toveri Stalin, kuin isä,
  Tuhoakoon paha Kain!
  
  erittäin siistejä lapsia , ylpeitä,
  Usko minua, me emme antaudu vihollisillemme...
  Ja me torjumme pahan lauman virrat,
  Vaikka Adolf, kuin repaleinen koira, tuli hulluksi!
  
  Pioneeri taistelee isänmaansa puolesta,
  Poika ei yksinkertaisesti epäile...
  Hän näyttää esimerkkiä lokakuun ihmisille,
  Ja hän hyökkää kiivaasti!
  
  Meille Vladimir Lenin on loistava Jumala,
  Joka luo todellisuutta rohkeasti...
  Ja niin että inhottava kaljuuntuva Fuhrer kuolee ,
  Lyömme vihollisemme hyvästä syystä!
  
  Oi tyttö, olet ystäväni,
  Olemme vain lapsia paljain jaloin kylmässä...
  Mutta uskon, että tulee vahva perhe,
  Näemme siniset avaruudet!
  Kesä on korvannut palavan talven,
  Kirottu fasisti etenee taas...
  Taistelimme kovasti edellisenä keväänä,
  Avaruudessa vihollinen on vähän virtuaalinen!
  
  No, miksi Pantteri ryntää minua kohti?
  Poika heitti häntä urheasti kranaatilla...
  Krauteille on jo rangaistus,
  Ja fasistinen panssarivaunu heitti toukan pois!
  
  Lapsi on jättiläinen soturi,
  Ja hänellä on unikonpunainen solmio...
  Kansamme isänmaassa on yhtä,
  Ja kommunismin tähdet eivät sammu!
  
  Taistelemme kesällä, kuten aina,
  Ruoho on miellyttävämpää lasten jaloille...
  Suuri unelma toteutuu
  Kun poika kolhii terästä kovaa!
  
  Uskon, että me kaikki pääsemme Berliiniin,
  Ja elämme tytön kanssa voittoon asti...
  Me voitamme maailmankaikkeuden laajuuden,
  Joten isoisät ovat ylpeitä pioneerista!
  
  Mutta sinun täytyy rasittaa lastesi voimaa,
  Ja taistele, jotta ihmiset eivät häpeä...
  Kokeet, läpäisevät kaiken A:lla,
  Uskon, että olemme pian kommunismissa!
  
  Älä usko satuja, joita papit kutovat,
  On kuin paholaiset paahtavat ateisteja...
  Itse asiassa he ovat tuomittuja
  Että uhrauksia ei tehdä kommunismille!
  
  Ja pian valloitamme planeetan,
  Koko Neuvostoliiton universumi tulee olemaan...
  Tähtialuksemme on vahvempi kuin kerubi,
  Olemme maailmankaikkeuden kuninkaat ja tuomarit!
  
  Silloin tiede herättää kuolleet kuolleista,
  Kaikki pioneerit, kunnian isoisät ovat elossa...
  Isänmaa takoi miekan ja kilven,
  Loppujen lopuksi mieli on kanssamme, ja olemme voittamattomia!
  Näin nämä upeat pioneerit lauloivat. Ja tunteella, energialla ja voimalla.
  Ja he polkivat paljain, ruskettuin jaloillaan.
  Mutta nämä ovat nuoria sotureita.
  Saksalaiset hyökkäyskoneet ilmestyivät taivaalle. Ensinnäkin tietysti Focke-Wulfit, jotka korvasivat vanhemman mutta erittäin tehokkaan Yu-87:n, saksalaisilla on myös XE-128, erittäin hyvä hyökkäyslentokone, ja kaksinkertainen monikäyttöinen XE-322, jolla on kahdeksan ilmatykkiä ja myös suihkuohjuksia.
  Pioneeripataljoonan komentaja Natasha, kaunis komsomolityttö, joka hyppäsi paljain, ruskettunein, vahvoin, lihaksikkain, siroin ja viettelevin jaloineen, huudahti:
  - Nuoret pioneerit - päät valuraudasta, itse tinasta - nahkaa , te kirotut !
  Valerka vastasi poimimalla paljain varpaillaan räjähtävän hiilipölypaketin. Ja kuinka poika ottaa sen ja heittää sitä suurella voimalla.
  Kotitekoinen pommi lensi korkealla kaarella ja törmäsi surisevaan XE-322:een.
  Ja saksalainen auto repeytyi.
  Valerka twiittasi:
  Space Valley -
  Kuoleman verho...
  Musta suo -
  Imettelin sitä ahneesti!
  
  Onko se todella kunnia?
  Ei löydy taivaalta...
  Sydän kaipaa kostoa
  Haluaa pelastaa maailman!
  Leshka, Slavka ja Marinka alkoivat myös poimia räjähteitä paljain varpaillaan ja heittää niitä natsien lentokoneille.
  Yleensä on loistava idea tehdä räjähteitä hiilipölystä. Ja jos sellainen räjähtää, se todella räjäyttää kaiken pieniksi paloiksi.
   Ja tulevan 23. vuosisadan lapset ottivat vastaan hyökkääjän . Näin vihollisen lentokoneet tuhotaan.
  Leshka twiittasi viisaasti:
  - Sodassa on parempi olla paljasjalkainen tavallinen poika kuin jalkaton vanha kenraali!
  Marinka heitti myös tappajakranaatin ja sanoi:
  - Se, joka on sielultaan nuori, joka pyrkii taistelemaan ensimmäisenä, putoaa viimeisenä tomuun ruumiissaan!
  Slavka, joka taistelee kuin jättiläinen ja heitti kranaatteja pienillä, paljain jaloin, mutta ketterillä, apinamaisilla jaloillaan, huomautti:
  - Varmimman tien voittoon kulkee paljasjalkainen poika, jos hän ei ole tarpeeksi älykäs!
  Valerka myös heitti sen vihollista kohti erittäin tappavasti ja sanoi:
  - Älä häpeä, poika, paljaita jalkojasi, sinun on parempi olla häpeä kenkä!
  Leshka, joka heitti tuhon tuotteita vihollisiinsa päin , huusi:
  - Poika ilman kenkiä tappaa todennäköisemmin aikuisen, jos hän on täynnä saappaita!
  Marinka jatkoi etenevien vastustajien nokkimista, sanoi:
  - Parempi paljain jaloin lapsuus kuin olla aikuinen jalkakenkien kanssa!
  Slavka heitti myös voimakkaan räjähtävän hiilipakkauksen, joka tunkeutui Focke-Wulfiin ja murskasi sen.
  Tämän jälkeen poika sanoi:
  - Nuoret vuodet eivät ole syy olla luottamatta tärkeisiin asioihin, kypsä ikä ei ole syy herkkäuskoiseen joutilaisuuteen!
  Valerka sirkutti lyöden vihollista tappajalla:
  - Paljain kantapäänsä säteilevä nuori soturi mieluummin ryntää maaliin kuin vaeltelee mudan tahriintuneen aikuisen saappaan läpi!
  Leshka naurahti, lisäsi paljain kantapäänsä ja heitti herneen, murskasi iskusotilasta ja vinkaisi:
  - Paljasjalkainen lapsi on parempi kuin aikuisen saappaat ja vanhukset nilkikengät !
  Muut pioneerit karjuivat ihaillen ja heittivät myös räjähteitä tai ampuivat aseista ja ritsasta.
  Slavka huomautti:
  - Miksi avojaloin lapsuus auringon alla on onnellista aikaa? Koska vanhan nilkikengän aika on kuin kuu!
  Marinka otti sen ja twiittasi vapauttaen kuoleman lahjan ritsalta:
  - On hyvä olla poika vain kirjaimellisessa mielessä, mutta vanha mies, päinvastoin, kuvaannollisessa mielessä!
  Valerka kikatti ja lyöessään Fritzejä vinkui:
  - Milloin kaksi on parempi kuin kolme? Jos olet nuori kahdella jalalla, kuin vanha mies kolmella kepillä!
  Levka löi tappavalla voimalla ja totesi:
  - Jokaisesta lapsesta voi tulla hallitsija tulevaisuudessa, mutta iäkkäällä tyrannilla on vain hauta edessään!
  Marinka huusi ja vastasi hymyillen:
  - Kettu vaihtaa ihonsa kahdesti vuodessa, poliitikko vaihtaa naamion jokaisessa äänestäjien tapaamisessa!
  Slavka, vitun viholliset, huomautti:
  - Paljasjalkainen poika on paljon näppärämpi kuin iäkäs ripsikenkä ja tuo enemmän hyötyä kuin aikuisten saappaat!
  Valerka nauroi ja kusetettuaan totesi:
  - Sielultaan nuoremmaksi tuleminen ei tarkoita lapsuuden mielessä putoamista!
  Levka löi natseja ja sirutti:
  -On parempi olla lapsi ja nauraa kuolemalle kuin vanha mies ja pelätä kuolemaa!
  Marinka murisi kobran raivoissaan:
  - Kaikki lapset eivät hymyile iloisesti, mutta kaikki nauravat huolettomasti!
  Slavka, joka välittää lentokoneista, huomautti:
  - Et voi levittää sitä leivän päälle, mutta se sisältää myös suolaa!
  Valerka virnisti ja totesi heittäen räjähdyspakkauksen paljain varpaillaan:
  - Jos äänestäjä haluaa leipää pöytään, valitse poliitikko, jonka puheissa on totuuden suola!
  Levka heitti myös jotain murhaavaa ja tuhoisaa ja mutisi:
  - Työn leipä on katkeraa, ilman oikeuden suolaa!
  Marinka totesi nokkelasti:
  - Jos poliitikon kaunopuheisuus virtaa kuin suihkulähde, se muuttuu varmasti verivirraksi!
  Slavka twiittasi:
  - Hallitsija tarvitsee myös kaunopuheisuutta, mutta jotta punainen veri ei virtaa!
  Lentokonehyökkäys laantui. Ja oli väliaikainen tauko, ja pojat ja tytöt lauloivat:
  Pioneerit ovat mukavia tyyppejä,
  He olivat ensimmäiset, jotka perustivat kolhoosin...
  Meidät opetettiin ampumaan konekiväärillä,
  Jotta lapset eivät vuoda kyyneleitä turhaan!
  
  Kävimme kolhoosilla tekemässä heinää,
  Työ siellä oli kuumaa...
  Kävelin paljain jaloin kilometrejä,
  Pojilla on nyt naru!
  
  Jumala ei auta pioneereja
  Heillä on Lenin ja Kaikkivaltias...
  Jossain lihansyöjä Kain ulvoo,
  Painajainen karhu karjui kuin ukkonen!
  
  Pojat ja tytöt kävelevät
  Ruohikolta niitettiin ruista sirpeillä...
  On mukavaa kolhoosilla kuumassa toukokuussa,
  Eikä meille tarvitse valehdella!
  
  Ihailkaamme kastetta, pojat,
  Mikä meidän kantapäähän iskee...
  Kauniin tytön kanssa paljain jaloin,
  Lennetään, nuoret miehet!
  
  Voimme tehdä paljon,
  Lenin inspiroi meitä sankaruuteen...
  Tie on leveä pojille,
  Varsova ja Berliini ovat edessä!
  
  Kyllä, ilkeä Fuhrer hyökkäsi yhtäkkiä,
  Tuntuu kuin helvetin paholainen olisi törmännyt meihin...
  Mutta kalju paskiainen saa iskun ,
  Ei ole turhaa, että Stalin on myös paholainen!
  
  Kavereille kaikki tankit eivät ole este,
  Ne taistelevat kuin kotkat...
  Loistava palkinto odottaa,
  Leninin mahtavia poikia!
  
  Fuhrerin jyrkät tankit ryntäävät,
  Ja usko minua, heidän tynnyrinsä savuttaa...
  Komsomolin jäsenet hakkasivat vihollisiaan paljain jaloin,
  Hitler odottaa tappiota!
  
  Taistelu käy jo Moskovan lähellä,
  Vastustaja on salakavala ja julma...
  Rukous Ilyichille auttaa meitä,
  Tarvittaessa myös määräaika loppuu!
  
  Pioneerit: pojat, tytöt -
  He ryntäävät lumikoilleen läpi paljain jaloin...
  Krauteille tulee ankara kosto,
  Jos nuori mies liikuttaa nyrkkiään!
  
  Usko minua, lumikuoret eivät pelota meitä,
  Usko pois, paljaat kantapäät eivät pelkää lunta...
  Pioneerin jalat vilkkuvat
  Lapset alkavat juosta nopeasti!
  
  Ja nyt pojat ja tytöt,
  He hyökkäävät aallolla Fritziä vastaan...
  Pioneerien ääni on selkeä,
  He tulevat selvästi toimeen Saatanan kanssa!
  
  Fasistit eivät ymmärrä kuka heidät tappaa,
  Kulmikas tiikeri syttyi tuleen...
  Pojilla on paljon valtaa
  Revitty poliisi on vaiti!
  
  Täällä poika oksensi paljas kantapäänsä,
  Todella tuhoisa lahja...
  Emme leiki piilosta kuoleman kanssa,
  Ritarit ylistävät suoritusta!
  
  Paljasjalkainen tyttö ryntää hyökkäämään,
  Kantapäästä tuli ruusu lumessa...
  Haluamme erittäin vahvan taistelun,
  Jos olet heikko, autan sinua!
  
  Taistelimme Moskovan fasisteja vastaan,
  Ja he ajoivat kuin luuta...
  Kommunismiin on lisätty maileja,
  Kirkkain ja pyhin unelma!
  
  Mukavia tappelutyttöjä
  Että he taistelevat kuolemaa vastaan huolimatta ...
  Kauneuden ääni on hyvin selkeä,
  He leipovat piirakoita leikkiessään!
  
  Ja poika tähän avaruuteen,
  Olen erittäin onnellinen, tiedäthän, usko minua...
  Tervehtien tätä maanalaista,
  Puolusti urheasti Stalingradia!
  
  Mihin me tarvitsemme tätä erittäin voimakasta "Tiikeria"?
  Tämä tankki on varmasti jättimäinen...
  Pioneerit laulavat lyyraa,
  Meille tulee uusi mestari!
  
  Ei ole toista ritaria, usko minua,
  Poika solmi punaisen kravatin...
  Kyllä, vuosia olemme vain lapsia,
  Napalmia sataa alas taivaalta!
  
  Stalingrad taistelee erittäin kauniisti,
  Pioneerit ovat kuin taistelevia leijonia siinä...
  Loppujen lopuksi meille esimerkki on tärkein,
  Joten isoisät ja isät ovat ylpeitä!
  
  Voimme tehdä kaiken tässä taistelussa,
  Voita pahat fasistit vitsailemalla...
  Laulaa hienoja neuvoja
  On kuin olisit Herran lapsi!
  
  Poika näki ketterän "Pantterin"
  Tämä tankki ei ole heikko, poika tietää...
  Joskus kirjoitamme off-topic,
  Sillä ei ole väliä, mutta siitä tulee paratiisi!
  
  Jumala loi ihmiset iankaikkiseen kunniaan,
  Jotta Leninin voima olisi...
  Uuden punaisen voiman vuoksi,
  Terävät neulaompeleet!
  
  Poika juoksi lumikoilleen läpi,
  Ja hän heitti urheasti kranaatin Tiikeriin...
  Hänellä on sinko reppussaan,
  Joten riisuttu Fuhrer puhaltaa pois!
  
  Voit myös ratkaista arvoituksen,
  Kuinka paljon on vain kaksi kertaa kaksi...
  Voitetaan fasistit huolellisesti,
  Loppujen lopuksi olemme tarpeeksi älykkäitä!
  
  Lunta sataa ja polttaa pojan kantapäät,
  Hän on vielä lapsi, vaikka hän on sankari...
  Poika ei leiki piilosta kuoleman kanssa ,
  Tämä Fuhrer on ilkeä peräpukama!
  
  Täällä "Pantteri" otettiin lujasti vastaan,
  Voimakkaasti kulmikas savu...
  Hän löi fasistia kuonoon paljaalla kantapäällään,
  Vihollinen on kuin lasinsärky!
  
  Ei ole mahdottomia tavoitteita
  Rohkea edelläkävijä osoitti...
  Vihollisjoukon voittaminen ei ole vaikeaa,
  Tämä on rohkea poika!
  
  Siksi taistelimme isänmaan puolesta,
  Jokainen edelläkävijä tietää tämän...
  Emme tule katumaan elämän taistelussa,
  Kunnia Neuvostoliiton pyhälle!
  
  Paljasjalkainen poika ei pelkää,
  Jopa pahin pakkas...
  Ja kuvakkeet kimaltelevat, näen kasvoja,
  Ja Lada ja Kristus ovat meitä varten!
  
  Lenin kutsuu meidät uuteen maailmaan,
  Missä on ilmainen bagel-kermakakku...
  Abel voittaa, ei Kain,
  Älä katso kovaäänistä suuhun!
  
  Kurskin lähellä käydään jo taisteluita,
  Vaikka vihollinen on julma kuin susi...
  Pojat ja tytöt iskevät rohkeasti,
  Ne osuivat suoraan valettu teräsotsaan!
  
  No, vihollinen vetäytyy,
  Ja hyökkäyksessä on paljasjalkainen pioneeri...
  Hän uskoo voittoon loistavassa toukokuussa,
  Ja näyttää esimerkkiä sotilaille!
  
  Jossain Krauts löi komsomolin jäsentä,
  He polttivat kantapäät pokerilla...
  Kirottu tyttö oli kiusattu
  He panivat hänet hiilelle paljain jaloin !
  
  Hän ei kertonut heille mitään
  Minä vain nauroin hirviöiden kasvoille...
  Mitä paskiaiset , piina ei riitä sinulle,
  Riputamme sinut kehään!
  
  Krauts ampui komsomolin jäsenen,
  Ja sitten he heittivät minut silmukaan...
  Ja tätä varten pioneerit antoivat,
  Koska rakastan tyttöjä!
  
  Mitä Krautsit halusivat, he saivat
  Hitler raahattiin selvästi arkkuun...
  vastustajamme kovasti,
  Ne osuivat otsaan kuoren voimalla!
  
  Kyllä, meille pojille se on yksinkertaista,
  Voita pahat fasistit taistelussa...
  Vaikka näytämme pieneltä,
  Mutta opiskele, vain viisi!
  
  Olemme jo tulleet Berliiniin muodostuksessa,
  Ensimmäistä kertaa saappaat jalassa...
  Poika oli lapsi, hänestä tuli sankari,
  Näytti kirjaimellisesti huippuluokan!
  
  Emme sure taistelussa kaatuneita ,
  Tiedän, että heidän tieteensä herää henkiin...
  Ja he näkevät kommunismin kaukaa,
  Koska valo voittaa kuoleman!
  
  Ja Jeesus ei ole meidän Herramme,
  Säteilevä Lenin...
  Emme unohda hänen tahtoaan,
  Ikuinen kerubi planeetan yläpuolella!
  
  Saavutamme, tiedän, voiton,
  Jos avaruudessa käydään sotaa...
  Vedat kertoivat esi-isillemme,
  Saatana valtaa kolmanneksen maailmoista!
  
  Mutta me vapautamme heidät, usko minua,
  Tehdään näin - se on satu, tiedäthän...
  Autuuden ilossa, kuin lapset,
  Ja rakennetaan paratiisi universumiin!
  
  Kuolemaa ei ole - te ihmiset tiedätte,
  Elämä, usko pois, on hyvää...
  Ja ihmiset antavat onnea jälkeläisille,
  Taivaaseen Kaikkivaltiaan kanssa vuosisatojen ajan!
  
  Silloin maailma on kommunismi,
  Koko universumi, maailmankaikkeus on pimeyttä...
  Ikuisesti loputon, elämän valo,
  Täynnä mahtavia mieliä!
  
  Ja Lenin hallitsee, tiedän,
  Loistavaa myös, että Stalin on taistelijoiden johtaja...
  Voimme korjata kaiken tulevaisuudessa,
  Kaverimme ovat kuin titaaneja!
  
  Neuvostoliitto kaukaisen universumin takana,
  Reunojen yläpuolella ei ole rajoja...
  Ja suurten luomusten nimissä,
  Upeita sivuja tässä historiassa!
  
  Pioneerit olivat, ovat ja tulevat olemaan,
  Onnellisuudessamme, paratiisissa ikuisesti...
  Tiedä, ettei voimasi koskaan katoa,
  Unelmoi loputtomasta ilosta!
  . LUKU nro 9
  Kyllä, täällä voit yllättyä, kuinka lapset sävelsivät niin vahvan ja voimakkaan runon suoraan lennossa, jota jopa Aleksanteri Sergeevich Pushkin kateisi.
  Joka tapauksessa he osoittivat, että heillä ei ole vain lihaksia ja taistelutaitoja, vaan heillä on myös runollista lahjakkuutta.
  Valerka nuoli huuliaan ja totesi:
  - Mitä, ultrapulsari?
  Marinka naurahti ja vastasi:
  - Enemmän kuin hyperkvasaari!
  Levka, tämä noin 12-vuotiaan näköinen poika, otti sen ja nappasi taitavasti ampiaisen paljain varpaillaan. Ja sitten hän heitti hänet suurella voimalla. Se lensi ohi kuin luoti ja osui ryömivään saksalaiseen tiedustelijaan suoraan sorkkarakoon. Se iski ja osoittautui kohtalokkaaksi.
  Slavka huomautti:
  - Tällä nopeudella ampiainenkin on tappava tuhon lahja!
  Valerka naurahti ja huomautti:
  - Kyllä, olemme supertason taistelijoita! Mutta tällaisia pioneerien tulee olla. Ja jos meidän ei tarvitse taistella virtuaaliympäristössä, vaan tosielämässä, emme tee virhettä!
  Marinka nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Olen varma, että emme tee virhettä!
  Levka huomautti sarkastisesti:
  - Superluottamuksesi on heikkoutesi!
  Tyttö huomautti loogisesti:
  - Joskus vihollisen yliarvioiminen on paljon vaarallisempaa kuin hänen aliarvioiminen! Näin epävarmuus synnyttää tappion!
  Slavka nauroi ja sanoi:
  - Sellainen voitto on kuin tappio, ja voiton merkitys on naurettavan yksinkertainen, koko pointti on saada liike loppuun ja lyödä pioneeria nenään kukoistamalla!
  Soturipojat ottivat sen ja aivastivat yhteen ääneen. Pari sataa pellolla leijuvaa varista järkyttyi. Ja he syöksyivät alas lyömällä nokallaan ryömiviä natsien erikoisjoukkoja. Ja he kirjaimellisesti vuotivat verta.
  Levka nauroi ja lauloi:
  Dili, dili Persilja tuli,
  Dili, dili pelotti varikset!
  Nuo kaverit eivät ole leluja,
  Ja täydellinen tuho!
  muita tapahtumia tapahtuu muualla Hypermatrixissa .
  Anna Witchakova koki ei kovin miellyttävän jäähyväisseremonian uskollisen lentävän hevosensa kanssa . Hävittäjä, josta tuli Mig-4:n äiti, joka ampui alas niin monia saksalaisia lentokoneita, yksinkertaisesti paloi Japanin armadan ilmaiskujen aikana, samoin kuin monet muut ajoneuvot ja laivat. Kun nousevan auringon maan korppikotkat nokivat kaupunkia, Vladivostok esitti surullisen näkyn. Kuolleiden hautajaiset tapahtuivat kuitenkin sotilaallisesti, vaatimattomasti ja melko nopeasti. Lentäjä Vedmakova sytytti jalkansa tuleen, tytön jalat olivat rakkuloiden peitossa, joten hän käveli paljain jaloin ja astui varovasti varpailleen. Japanilaiset eivät ole vielä toistaneet hyökkäyksiä, he ovat keskittäneet ponnistelunsa etenevien rintamien tukemiseen. Vedmakova käveli raunioiden ympärillä, sitä raivattiin energisesti, ja työntekijöiden joukossa oli suuri määrä lapsia. Laihat, paljain jaloin, kasvot punastuneina tuoreessa kevätauringossa, he haravoivat rikkinäisiä laattoja, nostivat kaatuneita lennätinpylväitä ja lakaisivat yksinkertaisesti katuja.
  Poikien yläpuolella oleva vanhin, pioneerisolmiossa, mutta ilman paitaa ( se riippui erikseen, ilmeisesti pojat pitivät vaatteistaan huolta), juoksi lentäjän luo.
  - Työskentelemme kiihtyvällä tahdilla, toveri majuri, kaikki on pian valmista! Lakaisemme kadun puhtaaksi, se on yhtä sujuvaa kuin ennen sotaa!
  Witcher hymyili ja heitti hänelle karkkia:
  - Tässä, ota se! Tämä on meidän Neuvostoliittomme, joka on valmistettu luonnonsuklaasta, ei amerikkalaisesta myrkystä .
  Poika välähti iloisesti:
  - Ja annamme amerikkalaisille uuden he keksivät lempinimen . Koska nyt he ovat yhdessä Hitlerin ja Hirohiton kanssa, he eivät ole jenkkejä, vaan Pindoja!
  Tyttömajuri kumarsi pojan edessä:
  - Keitä sanoit heidän olevan?
  Nuori pioneeri toisti:
  - Pindos! Joten nyt kutsumme jenkejä, jotka pettivät meidät!
  Witcherova silitti pojan päätä, sitten hänen suuri, vahva kätensä käveli pojan ohuiden, suonisten hartioiden yli. Poika hymyili takaisin, hampaansa valkoisina, ja ojensi kovettuneen kämmenen. Majuri kätteli pojan kättä ja vastasi:
  - Meidän täytyy muistaa nimi. Mutta emme ole vielä sodassa Amerikan kanssa, mikä tarkoittaa, että on ennenaikaista keksiä lempinimiä.
  Poika vastusti:
  - Amerikkalaiset ovat pahempia kuin japanilaiset ja saksalaiset, koska he taistelevat mieluummin jonkun muun käsin. Riippumatta siitä, kuinka julmia Rising Sunin valtakunnan taistelijat ovat, heidän rohkeutensa on kaikkien tiedossa!
  Witcher keskeytti:
  - Tapan nämä rohkeat miehet! Ja mahdollisimman nopeasti!
  Uusi toimiva varuskunta Krotov allekirjoitti yllättäen ei täysin loogisen käskyn ja lähetti soturilentäjän merimiesryhmän kanssa Habarovskiin. Käsky tuli välittömästi, japanilaisten joukot oli torjuttava. Witcherova tietysti odotti, että he antaisivat hänelle hävittäjän, mutta... Rintamalla ei ollut vapaita lentokoneita käytettävissään, eikä heidän keskustansa ollut vielä saapunut. Matka Vladivostokista Habarovskiin kesti vähän aikaa, ja majuri syöksyi kirjaimellisesti raiteilta kuohuvaan taisteluun.
  Japanilaiset yrittivät ohittaa hyvin linnoitettua kaupunkia ja ympäröidä sen. Soturi tuskin ehti hypätä kaivantoon konekiväärillään, kun hyökkäys alkoi.
  Sinitsiniltä, joka makasi hänen vieressään :
  - Tämä tarkoittaa siis sitä, että vihollinen suunnittelee Frederickin tai tarkemmin sanottuna kenraali Nogin taktiikkaa ohittaakseen linnoitukset ja ajaakseen meidät perään.
  Kapteeni mutisi synkästi:
  - Anna hänen yrittää sytyttää tuleen venäläisen hevosen häntää. Häntä isketään kavioilla niin lujaa, ettei se tunnu paljolta!
  Ässä-pilotti vitsaili:
  - Hevosen kaviot eivät välttämättä ole Krupp- teräksestä , vaan meidän Neuvostoliiton kavioista!
  Hänen sanansa keskeytti kuorien ulvominen. Täällä hän makaa pitkään kaivetussa kaivannossa, Habarovskin ympärillä on yleensä huomattava linnoituslinja, japanilaisen hyökkäyksen uhka on ollut olemassa useita vuosia. Ammuksia räjähtää kaivojen edessä ja takana, ja ne pitävät paljon melua. Yleisesti ottaen kuuluisa japanilainen shimosa aiheuttaa paljon melua ja savua. Soturi näyttää ilman pelkoa, jopa välinpitämättömästi. Ammusten räjähdykset synnyttävät likaisia suihkulähteitä, joista yksi aiheutti maaperän tärinää. Tämä tarkoittaa, että ase, jonka kaliiperi on reilun kolmensadan millimetrin tykki, ampuu. Kuuluu haavoittuneiden huokauksia. Kanonadin läpi ne näyttävät kevyiltä höyryiltä, joita jokainen korva ei pysty havaitsemaan. Täällä soturilentäjä oli peitetty maalla. Tyttö kuitenkin aivastasi ja pudisti pölyä punaisista palmikoistaan:
  - Näin on aina, jos makaat, likaantuu! Ja jos nouset ylös, anna minulle yksi tai kaksi vasenta kättä!
  Tykistön valmistelu osoittautui lyhyeksi, ehkä japanilaisilla ei ollut niin paljon kuoria. Hyökkäys on alkanut. Edessä ajoi useita japanilaisia tankkeja. Pieni, hieman pyöristetty koneen runko. Nousevan auringon imperiumin suosituin tankki: Chichikha . Witcher muisti hänen ominaisuutensa. Etupanssari 30 mm , ase 47 mm, dieselmoottori 320 hevosvoimaa. Lukuun ottamatta ajokykyä, jossa tämä kone ei ole huonompi kuin T-34, se on vielä huonompi kuin vuoden 1943 mallin saksalainen T-3. Jopa Kaukoidässä häntä kutsutaan aivasteluksi! Mutta muuten, kenttien kuningatar ei ole panssarivaunu, vaan jalkaväki. Kokeile ja lähesty miinakenttiä. Kuten lauletaan: Missä panssaroitu juna ei pääse kulkemaan, sotilas kivääri kanssa ryömi.
  Japanilaiset kiväärit kopioitiin saksalaisesta Mauserista. Konepistoolit revittiin pois ensimmäisestä maailmansodasta lähtien kuuluisalta Schmeisterilta . Yleensä kapeasilmäisillä ihmisillä on halu kopioida parasta toiselta puolelta. Varmasti japanilaiset suunnittelijat työskentelevät jo Pantherin ja T-34:n hybridin luomiseksi!
  Japanilaisia tankkeja ei ole enempää kuin tusina, ja Neuvostoliiton tykistö ei kiirehdi tapaamaan niitä. Jalkaväki juoksee heidän perässään lenkillä perinteisessä paksussa ketjussa. Nousevan auringon maan sotilaat itse ovat pukeutuneet hieman keltaisiin univormuihin, jotka vastaavat khakin arojen väriä. Witcher katsoo niitä ja arvioi nopeasti hyökkääjien määrän. Heitä on silmin katsottuna viidestä kuuteen tuhatta, ja venäläisiä istuu haudoissa, jotka peittävät tämän rintaman osan, enintään tuhat. Ja aseet... Kaukoidän armeija on varustettu jäännösperiaatteella, ja vain upseereilla on konepistooleja . No, hän on majuri, vaikkakin ilman virkaa, alennettu sotamiestasolle.
  Kapteeni Sinitsin (vielä hyvin nuori kaveri) kysyi Witcheriltä :
  - Taistelitko saksalaisia vastaan?
  Tyttö vastasi:
  - Ei! Suutelin heitä!
  Kapteeni, yhtäkkiä kalpea, huomautti:
  - Muistatko ensimmäisen ruumiisi?
  Witcher hymyillen pudisti päätään:
  "Olen lentäjä, ja kuka tahansa ammuin alas, tapoin hänet, minulla ei ole käsitystä ruumiista!" Muuten, koko suuren isänmaallisen sodan aikana konettani ei koskaan ammuttu alas!
  Kapteeni vihelsi hieman hankalasti:
  - Olet vain ässä ! Ja kuinka monta tahrattua saksalaista sinulla on!
  Witcher hymyili vielä leveämmin:
  - Kahdennenkymmenennenviidennen jälkeen he myönsivät sankarin tähden! Ja vain kaksikymmentäkahdeksan.
    Sinitsin huudahti:
  - Ööh ! Olet yksinkertaisesti taitosi mestari!
  Tyttö vastasi vaatimattomasti:
  - Ei tarvitse tehdä sankaria sellaisesta, joka vain täyttää rehellisesti velvollisuutensa. Nyt jalkaväki tulee lähemmäs, ja me tapaamme heidät.
  Kapteeni veti raskaan , runsaat kymmenen kiloa painavan konepistoolin pultin . Kosketin koiraa, laukaisu on erittäin tiukka, perässä on rekyyli. Se ei ole kovin kätevä kone, mutta se osuu ... Totta, huhujen mukaan saksalaisilla on jo tehokkaampi konekivääri, mutta kuka tietää, keksivätkö Neuvostoliiton suunnittelijat jotain parempaa. Sinitsin ei voinut olla kysymättä:
  - Miksi sinut niin loistava lentäjä siirrettiin jalkaväkeen?
  Vedmakova vastasi puoli-vitsillä ja napsautti myös konepistoolinsa suljinta :
  -Ja halusin vain tietää, millaista on istua tulen alla! Se olisi siistiä.
  - Ja sinun on täytynyt menettää saappaasi, jos sinulla oli niin kiire päästä etulinjaan!
  Itse asiassa Vedmakova, joka yritti saada rakkulat poistumaan nopeammin, käveli ympäriinsä kuin avojaloin tyttö. Vaikka sodan aikana useimmat naiset ja lapset esittelivät kesällä paljaita korkokenkiään, tämä ei hyväksytty upseerien keskuudessa, etenkään julkisilla paikoilla. Mutta Witcher jopa halusi korostaa häntä tällä tavalla. Hän vastasi Sinitsinille yksinkertaisesti:
  - Rahan säästämiseksi käytännössä koko kapitalistinen maailma on meitä vastaan. Loppujen lopuksi saappaat kuluvat, ja tämä on monien ihmisten työtä!
  Kapteeni suostui leikkisällä silmäniskulla:
  - Sinulla on todella kauniit jalat! Voinko silittää niitä?
  Witcher pudisti sormeaan:
  - Ei nyt! Sitten, jos selviät, lämmitän sinua yöllä.
    Sinitsin laajensi silmänsä:
  - Vau, olet nopea! Naisilla hajoaminen kestää yleensä kauan.
  Vedmakova halusi vastata, mutta kuului räjähdys, edellä kävelevä japanilainen tankki osui miinaan. Tyttö lauloi:
  - Hitler ajoi autoa, paskiainen räjäytti miinan! Se hajosi palasiksi - mutta siitä oli vähän hyötyä!
  Toinen japanilainen panssarivaunu räjähti, pysähtyi, käänsi kuononsa ja avasi tulen Neuvostoliiton juoksuhaudoihin. Kolmas ryntäsi hänen perässään. Japanilaiset eivät kuitenkaan edes harkinneet pysähtymistä. Kapeasilmäiset napsahtivat, puoliympyrän muotoisiin, siirrettäviin torneihin asetetut konekiväärinsä alkoivat toimia.
  Kapteeni mutisi:
  - Tämä on suurenmoista ! On kuin he kävelevät paraatissa! Tämä on armeija!
  Vedmakova otti kiväärin, onneksi etäisyys jalkaväkiin sallittiin, ja ampui japanilaista upseeria kohti. Kapeasilmäinen kaatui ja heitti kiväärinsä pois sellaisella voimalla, että se nappasi pistintään kevään ruohossa. Muut japanilaiset jatkoivat juoksemista, vain hieman kallistaen vartaloaan, ilmeisesti toivoen välttävänsä tappion tai pikemminkin vähentääkseen sen todennäköisyyttä. Vedmakova muisti, että näin koulutetaan Kwantungin armeijan sotilaita, jotka eivät kumarru ajoissa, lyödään bambukeivalla päähän. Näyttää siltä, että tsaari-isä Herodekselle annettiin hyvä ravistelu. Tämä on hän kuitenkin Nikolai II:sta. Nyt he taistelevat jälleen Japania vastaan, eikä yhdellä, vaan usealla rintamalla. Tässä on kuitenkin myös etunsa. Tyttö lauloi:
  Hän tulee, Verma kht on heitetty tomuun ,
  Napoleon on voitettu, voittamaton!
  Vihollinen ei pysty tallaamaan Neuvostoliiton lippua,
  Kun kansa ja puolue ovat yhtenäisiä !
  Yksi toisensa jälkeen tuhoutuneet japanilaiset panssarit pysähtyivät, mutta pistimillä pursuava jalkaväki alkoi juosta entistä nopeammin. Neuvostoliiton joukkojen paikat olivat täynnä välähdyksiä, kiväärit taputtivat, toisinaan konekivääritulen välissä. Witcher avasi myös tulen. Japanilaiset, jotka latasivat liikkeellä, ampuivat kivääreistä. He huusivat keuhkoihinsa:
  - Banzai! Venäjä luovuttaa!
  Luodit lävistivät heidän ruumiinsa mallinukkeihin kuin rambar. Vereen sekoitettua luupölyä putosi. Suurin osa luodeista kuitenkin meni ohi, kuten taistelussa tapahtuu. Japanilaiset ylittivät miinakentän, pienet sotilaat olivat liian kevyitä juoksemaan räjäyttämään panssarivaunuille valmistettuja lahjoja.
  Witcherova tunsi konekiväärin julman rekyylin olkapäällään, kun taas nousevan auringon maan taistelijat vaikuttivat todellisilta hirviöiltä. Heidän hysteeriset huutonsa vahvistuivat ja lähentyivät, heidän keltaiset inhottavat kasvonsa kimalsivat hiesta. Witcher yrittää tappaa mahdollisimman monta vihollissotilasta kerralla. Tyttö on kuuma kuten aina ja ampuu kuin pesä. Yksi klipsi loppui, toinen asetettiin paikalleen. Makasiini on liian suuri, pyöreä, eikä sitä ole helppo kiilata kammioon. Ja taas tuli, japanilaiset lentävät ylösalaisin.
  Vedmakova ampui toisen patruunan jättäen hänet ilman ammuksia. Ja kapeasilmäiset hyökkäävät jo kranaateilla. He vastaavat heitoilla, nyt on paljon enemmän huutoja ja huokauksia, myös Neuvostoliiton sotilaat putoavat. Fragmentti katkaisi pienen hiusnauhan Witcherin päästä . Tytön hermot eivät kestä, ja hän hyppää ylös ja huutaa keuhkoihinsa:
  - Isänmaan puolesta Stalinille!
  Hänen jälkeensä muut taistelijat huutavat, hyppäävät pois suojasta ja ravistellen pistimiä. Neuvostoliiton sotilaat juoksevat kohtaamaan japanilaisia ja osallistuvat pistintaisteluihin.
  Witcherin nopea isku leikkaa lähimmän "samurain" vatsan. Hän huutaa, yrittää vastata ja kaatuu kuin teurastettu villisian. Tyttö huudahtaa iloisesti:
  - Venäjän jalkapallo: Venäjä - Japani, kaksi-nolla !
  Ja todellakin, toinen japanilainen kaatui kurkkunsa leikkaamalla pistin . No, soturilentäjä potkaisi kolmatta nivusiin. Kapeasilmäinen mies ojentui, ja tyttö, joka liikkui hitaudesta, syöksyi pisteen vastustajan silmään!
  -Ota japanilainen! Miksi seisoa esteiden ääressä!
  Bajonetin kostoisku repi majurin tunikan, verta tuli ulos, mutta tämä ei vain häirinnyt tyttöä, vaan sai myös lisää raivoa.
  - Hirohiton kuolema! - Tyttö haukkui, hänen säärinsä törmäsi kapeasilmäiseen temppeliin, ja tyttö liikkui sellaisella vauhdilla, kuin hän olisi uuden hävittäjän potkurit.
  Japanilaiset vetäytyivät ja jopa perääntyivät, ja inspiroitunut tyttö lähti hyökkäykseen, hänen konekiväärinsä pyöri kuin nuija jättiläisen käsissä. Sitten tuli kova isku takaraivoon liian innokkaan upseerin takapuolella. Anna hengitti ulos:
  - Tässä sinulle shahen-khash !
  Mutta kaiken kaikkiaan venäläisillä oli vaikeaa. Kapeasilmäisillä on viisinkertainen etu puolellaan, ja japanilaisten fyysinen kunto on hyvä, ja he eivät ole kaukana Neuvostoliiton parhaista sotilaista. Luonnollisesti tällaisen vaikean sodan aikana Kaukoitään lähetettiin kolmannen luokan varusmiehiä, joilla oli huonommat ominaisuudet, tai sotilaita, jotka loukkaantuivat vakavasti taistelussa natsien kanssa. Sotilaat kaatuivat, joskus tusinaa pistintä ajettiin yhteen venäläiseen, he kirjaimellisesti vuotivat verta kollektiivisesti, mutta he taistelivat kuin sankarit, eikä kukaan pyytänyt armoa.
    Sinitsin puukotti japanilaista upseeria pistimellä, mutta osui myös kärjellä kylkeen. Nuori mies kaatoi hyökkäävän japanilaisen iskun rintakehään aseen perällä, mutta verta virtasi sivulta liian runsaasti. Ja neljä samuraita ryntäsi kaverille kerralla.
    Rohkea Vedmakova ryntäsi apuun, puukotti upseeria pistimellä lapaluuhun asti ja löi toisen japin polven alle potkulla.
  - Odota Petrukha! - Hän huusi.
  Hän, heti heijastanut kahta rintaan suunnattua pistintä, vastasi:
  - En ole Pietari, vaan Arkady!
  Tyttö, joka oli tappanut toisen japanilaisen , murisi:
  - Sodassa jokainen nimi on kuin virittyneen aseen napsahdus, sitä ei pidä ampua ampumatta!
  Arkady vetäytyi hieman, ja armoton pistin repi hänen poskeaan. Nuori mies nyökkäsi sietämättömästä kivusta:
  - Jumalan äiti!
  Witcher vastusti:
  - Ehkä olen äiti, mutta en Jumalan! Yleensä Jumalaa ei ole, eikä koskaan ollutkaan!
  Arkady vetäytyi selkä Annaan päin, mutisi epäselvästi:
  - Ja mitä kuoleman jälkeen unohdutus odottaa meitä ?
  Tyttö pudisti päätään negatiivisesti:
  - Ei! Kommunistinen tiede herättää kuolleet kuolleista. Ja ne, jotka kuolivat taisteluissa kotimaansa puolesta, palaavat ensimmäisinä uuteen elämään.
    Sinitsin pudisti päätään:
  - Jumala varjelkoon!
  Witcher, tapettuaan toisen japanilaisen, huusi:
  - Ei ole jumalaa! Jos sellainen on, meidän on myönnettävä, että maailmankaikkeuden oletettu luoja on sadisti! Ja hän pitää luomisen kiduttamisesta!
  Sillä hetkellä Arkady leikattiin auki reiteen pistimellä, ja jotta hän ei putoaisi, hän nojasi punatukkaiseen soturiin:
  - Kuinka minä kärsin! Yksinkertaisesti käsittämätöntä!
    Nousevan auringon sotilaiden 5-6-kertainen ylivoima vaati veronsa. Viisikymmentä samuraita ryntäsi heitä vastaan heiluttaen pistimiä kuin piikkisuujen armeija. Arkady sai pari iskua vatsaan bajonetilla, ja sitten hänen silmänsä lyötiin. Kun nuori mies kaatui, he pistivät hänet kaksikymmentä kertaa, mikä teki hänet hiljaiseksi ikuisesti. Ihmettelen, mitä hänen sielunsa tunsi lentäessänsä pois: yllätyksestä vai pelosta, tai ehkä uskomattomasta helpotuksesta, kun hän lähti ruumiin vankilasta.
  Witcher oli kuin loitsussa. Tietenkin hänen tunikansa murentui sipaisuiksi pistimien leikkaamana. Soturi osoittautui täysin alastomaksi, peitettynä monilla naarmuilla, mutta samurai ei voinut aiheuttaa hänelle yhtään vakavaa vammaa! Hän taisteli, ja hänen paljaat rinnansa helakanpunaisilla nänneillä tärisivät kuin poijut meressä. Ja paljaat nilkat vain välähti. Tyttö oli todella eläimen ja eroottisen voiman ruumiillistuma. Hänen paljaat jalkapohjansa muuttuivat punaisiksi verestä, mikä loi yhteyden suureen tuhon ja pahan jumalattaren a- Kaliin kanssa! Melkein kaikki Neuvostoliiton sotilaat oli jo puukotettu kuoliaaksi, taistelu oli ohi, ja vain Afroditen kimaltelevassa kauneudessa se osui aika ajoin röyhkeään kapeasilmäiseen .
  Japanilainen kenraali Nugi katsoi tätä ihmettä hämmästyneenä. Sitten hänen päässään välähti ajatus. Seurasi käsky, joka annettiin aliravitun hyttysen ohuella äänellä :
    - Heitä verkko hänen päälleen, ota hänet elossa!
  Säästäväisillä japanilaisilla oli myös verkostoja. Entä jos meidän on otettava yksi venäläisistä elossa? Ja verkko on ihanteellinen tähän. Välittömästi kymmenkunta sieppaajaa heitti tytön kahleilla
  Witcher taisteli parhaansa mukaan, hän yritti parhaansa mukaan vapauttaa itsensä. Mutta kaikki oli turhaa, tunnolliset japanilaiset tekivät verkon odottaen, että se tukisi norsun. Tyttö, joka oli perusteellisesti kapaloitu, raahattiin sylissään. Ilmeisesti taktinen menestys saavutettiin , varsinkin kun tätä suuntaa ei kattanut tykistö tai konekiväärit.
  Tyttö muisti rakkaan Arkadin puhtaiksi ajelut kasvot ja hänen tunnuslauseensa:
  - Sodassa jokainen nimi on kuin virittyneen aseen napsahdus, sitä ei pidä ampua ampumatta!
  Heräsi hälyttävä ja ällöttävä ajatus, oliko hän tyrkyttänyt häntä! Loppujen lopuksi näin tapahtuu usein: rakastuit vain ihmiseen ja hän kuoli!
  japanilaiset miehittivät huonosti peitettyjä juoksuhautoja tässä paikassa ja ohittivat edelleen Neuvostoliiton joukkojen asemat Habarovskin ympärillä. Ja hänen Vedmakovansa otetaan vangiksi, mutta vaikka hän ei ole, hänet on jo otettu, lastataan tahraiseen panssaroituun autoon viedäkseen taakse. Kone on ennen vedenpaisumusta , luultavasti ensimmäisestä maailmansodasta, joten huomaamattomasti hän jauhasi jalkaväen takana. Nopeus on noin 12 kilometriä tunnissa. Brr! Maailman ensimmäinen säiliö, Prokhorovin mönkijä, painoi yhtä paljon, mutta sen nopeus oli 40 kilometriä tunnissa maantiellä ja 25 kilometriä tunnissa. No, toisaalta Neuvostoliitto hyökkää koko Eurooppaan ja toisaalta merkittävään osaan Aasiaa. Tyttö kääntyi kyljelleen, ilmeisesti oli uhka makaamaan selälleen. Kuinka pimeää tässä panssaroidun auton osassa on, ilmeisesti siinä on laskeutumisosasto tai sotilaiden kuljetus. Olisi tietysti kiva paeta, ensin päästämällä eroon vavoista ja vahvoista köysistä. Ja miten se tehdään? Tytöllä tietysti on taitoja, vaikka hänen täytyykin puuhailla, samalla vetämällä käsiraudat irti ja sahaamalla läpi ketjun, johon hänet oli sidottu jalasta. Mutta köydet voivat myös olla varsin sopivia täällä. Työ on tylsää, mutta jos he vievät hänet Manchurian alueelle, hänellä on aikaa. Tyttö poisti köydet märästä ihosta, sahasi ketjun ja samalla ajatteli. Hmm , se ei ole mikään vitsiliitto, joka on muodostunut Neuvosto-Venäjää vastaan: Lisäksi vakavin hirviö on Saksa. Maa, jossa on kehittynyttä teknologiaa ja vahvat joukot. Esimerkiksi hän kuuli uudesta ME-309-hävittäjästä. Nämä näyttävät jo lentävän. Hänellä ei ole tarkkoja tietoja aseista , mutta huhujen mukaan tällä koneella on jopa seitsemän ampumapistettä. Tämä on erittäin vakava ase, kun otetaan huomioon se YAK = 9 niitä on vain kaksi, eikä Neuvostoliiton hävittäjissä ole ajoneuvoa, jolla olisi enemmän kuin kolme pistettä. Yritä voittaa sellaiset hirviöt! No, Focke-Wulf on erittäin vakava kone, aseistuksensa parempi kuin Neuvostoliiton lentokoneet ja pystyy jopa kuljettamaan lähes kaksi tonnia pommeja. Jo vuoden 1942 lopussa hän oli aseistettu kahdella 20 mm:n tykillä ja neljällä 13 mm:n konekiväärillä. Mutta näyttää siltä, että uudentyyppinen hävittäjä-hyökkäyslentokone ja pommikone, jossa on kaksi 30 mm:n ja neljä 20 mm:n tykkiä, on jo ilmestynyt. Se oli jo hirviö, hirviö kaikille hirviöille! Ja huhujen mukaan lentokonehävittäjä, jossa on kahdeksan 30 mm:n tykkiä, on jo otettu tuotantoon! Kokeile tätä haamua ja voita hänet! Miten Neuvostoliiton suunnittelijat haluavat vastata tähän? Vitchakova kuuli, että Jak-3:lla oli käynnissä töitä. Berian osaston kuraattori kertoi hänelle tästä. Näyttää siltä, että lentokoneen pääkohokohta on rakenteen kevyempi paino ilman lisämoottoreita ja aseita. Ohjattavuus on tietysti hyvä, mutta aseistusta haluaisin lisää! Loppujen lopuksi nyrkkeilyssä höyhenen painoinen kevyt urheilija on luonnollisesti ohjattavampi kuin raskassarja , mutta hän häviää silti lähes varmasti hänelle. Ei ole turhaa, että painoluokkia on, ja ammattinyrkkeilijöiden keskuudessa iskuvoima on arvostetuin. On tarpeen vahvistaa Neuvostoliiton lentokoneiden aseistusta, ja vasta sitten Wehrmacht lyödään tasavertaisesti. Vuoden 1942 toiselta puoliskolta lähtien Luftwaffen ylivoima ilmassa alkoi haihtua, jopa maaliskuuhun 1943 mennessä Neuvostoliitolla oli etulyöntiasema, mutta... Liittoutuneiden pettäminen muutti voimatasapainoa. Vau, Hitler tapettiin 13. maaliskuuta, ja nyt on vasta huhtikuun loppu, ja kuinka vakavasti voimasuhteet ovat muuttuneet. Niin nopeasti strategisesti edullisesta asemasta strategisesti melkein häviämään . Melkein siksi, että on vielä toivoa, että Saksa kukistuu ennen kuin se saavuttaa strategisen ja teknologisen ylivoiman Neuvostoliittoon nähden. Erityisesti liittolaiset voivat toimittaa natseille suuria määriä lentokoneita, mutta saksalaiset lentäjät tarvitsevat aikaa oppiakseen lentämään niitä . Silti tekniikassa ja kojetauluissa on eroja. Tankkeihin tarvitaan myös koulutettuja miehistöjä, ja lisäksi Chevronin suorituskyky Venäjän talvella ei ole erityisen hyvä. Automaattinen kivääri M-18... Ei huono asia, mutta tulinopeus on huonompi kuin parhaissa Neuvostoliiton malleissa, vaikka se on ylivoimainen tarkkuus! Lyhyesti sanottuna ongelma on ongelma! Mukana on kuitenkin myös kuuluisia Churchillit, joilla on vahva panssari ja hyvä ajokyky. Tietenkin näyttää siltä, että meidän on myös taisteltava heitä vastaan . Ja mitä pidempään sota kestää , sitä enemmän natsit saavat varusteita. Tämä tarkoittaa, että johtopäätös on yksinkertainen: meidän on saatava kesällä murskaava tappio Saksalle. Mitä Japaniin tulee, on parasta rajoittua aktiiviseen puolustukseen ja käynnistää vastahyökkäyksiä käyttämällä laadullista ylivoimaa tankeissa. Mutta jälleen kerran, säästää energiaa niin paljon kuin mahdollista. Joutumatta vedetyksi pitkittyneisiin taisteluihin ja rakentamatta puolustusta aiemmin valmisteltuihin linjoihin. Vielä on mahdollisuus käyttää Kiinan puna-armeijaa, mutta Chiang Kai-shekin hallinto hyökkäsi sitä vastaan kaikin voimin. Joten toistaiseksi voit luottaa omiin voimiisi. Milloin hyökätä? Paras aika on toukokuun lopussa, jolloin tiet ovat täysin kuivia ja joukoille saapuu vahvistuksia. Vedmakova itse olisi antanut ensimmäisen iskunsa Orjolin suuntaan ja sitten Harkovin alueelle ajaakseen saksalaiset ulos teollisesta Donbassista ja sitten pakotetulla marssilla Ukrainan halki, ylittäen välittömästi Dneprin ja edelleen Romaniaan. . Voit kuitenkin kääntyä pohjoiseen, vapauttaa Valko-Venäjän ja mennä keskusryhmän takaosan taakse. Idea kokonaisuutena on hyvä, mutta siinä on myös puutteita, hyökkäys Oryolin suuntaan on ilmeisin, ja fasistit odottavat sitä siellä. Linnoituksia on hakkeroitava.
  Täällä tietysti sekä aseet että katyushat ovat hyödyllisiä. Jälkimmäinen järjestelmä tuottaa vahvan, erityisesti moraalisen vaikutuksen. Joka tapauksessa tarvitset paljon aseita ja Katyusha-raketteja pommittaaksesi vihollisen puolustusta kuorilla. Yleisesti ottaen ensimmäisen maailmansodan kokemus osoitti, että puolustaminen on helpompaa kuin hyökätä, ja jos Keisari-Saksa ei olisi käyttänyt voimiaan vuoden 1918 keväthyökkäyksellä, sota olisi voinut jatkua vielä useita vuosia. Mutta toinen maailmansota osoitti hyökkäävien taktiikkojen paremmuuden puolustustaktiikoihin verrattuna . Esimerkiksi Puolan nopea tappio ja erityisesti voimakkaan lännen liittolaisten liittoutuman hämmästyttävä tappio. Natsit voittivat ylivoimaiset joukot puolessatoista kuukaudessa ohittaen voittamattoman Maginot-linjan. Taistelu Afrikassa, jossa ensin Italian ylivoimaiset joukot kukistettiin brittien ratkaisevalla iskulla. Ja sitten Rommel voitti paljon vahvemmat brittijoukot nopean hyökkäyksen aikana. Mutta tietysti silmiinpistävin esimerkki on Neuvostoliitto vuonna 1941, mahtavan armeijan suuri katastrofi. Ja kostohyökkäykset, jotka tyrmäävät saksalaiset yksiköt. Joten tärkeintä on lyödä itseäsi odottamatta uusien saksalaisten tankkien painetta. Pitkään jatkuneesta kulumissodasta on tulossa lähes toivoton, elleivät neuvostotieteilijät tietenkään luo ihmeasetta! Jälkimmäinen on periaatteessa mahdollista, esimerkiksi hän kuuli, että oli teoriassa mahdollista luoda pommi, joka pystyy tuhoamaan kaupungin. Lisäksi tällainen pommi painaa kolmesta neljään tonnia. Näyttää sadulta, mutta... Olemme syntyneet toteuttamaan sadun.
  insinööri Garinin hyperboloidissa kuvattu laserase . Tällainen asia pystyy tuhoamaan koko armeijan tankkeja, lentokoneita ja laivoja. Tietenkin, luo tällainen ase, ja ei vain Kolmas valtakunta, vaan myös petturit Pindos, koko kapitalistinen maailma loppuu. Ja kommunismin kirkas lippu loistaa planeetan yllä. Mutta jostain syystä tällaisia aseita ei ole luotu. Peilit eivät ole paras tapa kerätä palamisenergiaa yhdeksi virtaukseksi. Ja laivojen leikkaaminen vie paljon enemmän energiaa. Vaikka, jos se on väkevöity mikroniin, on täysin mahdollista leikata sekä lentokoneita että taistelulaivoja. Ihmease, joka auttaa pelastamaan Neuvostoliiton. Ja tässä on laserefekti, eri muodossa. Lopulta ketju on antanut periksi ja se on melkein vapaa, ja köydenpalat makaavat ympäriinsä.
  Witcherova ilmaisi:
  - Kärsivällisyyttä ja työtä, jos kanssasi, et ole ruumis!
  Tyttö nousi seisomaan ja koputti paljaalla jalallaan peittoa. Ei reaktiota. Hän koputti kovemmin. Vastauksena kiroiltiin japaniksi, mutta ei reagoitua. Sitten Witcher alkoi laulaa turhautuneena. Ja hän lauloi täydellä äänellään, kuin primadonna vuosipäiväjuhlissa:
  Wehrmacht-laumoista tulee villiä
  Aseiden pauhina ja miekkojen yhteentörmäys!
  Savu nousee jopa kuukaudeksi,
  Taivaasta tulevien säteiden vääristyminen!
    
  Vuosisatojen ajan isänmaa on kuuluisa,
  Annan lihani Venäjän puolesta!
  Rakastan sinua, kaunis Venäjä,
  Kaikkien kuningasten Herra on kanssamme!
    
  Oi te maan kiharat lehdot,
  Kultaisten haavojen ääni kahinaa!
  Ortodoksiset haukkaveljet,
  Jumala inspiroi armeijan sankarillisiin tekoihin!
    
  Kylminä tai lämpiminä päivinä,
  Ehkä pilvi tuo pimeyttä!
  Olemme fasistisia sikoja kuin luudat,
  Pudistamaan kauhistus kasvoiltasi!
    
  Puolueemme syy on vain,
  Taistele Neuvostoliiton kansan puolesta!
  Laulamme rohkean laulun,
  Ajatus nousi ylös kuin kotka!
    
  Stalin on viisas, hallitsijan ihanne,
  Meidät johdetaan valtavaan kuolevaiseen taisteluun!
  Isänmaan lippu, voittajan survin,
  Olen valmis väittelemään Pallas-kohtalon kanssa!
    
  Leninin asia on ikuinen,
  Rakennamme pyhää kommunismia!
  Usko, ihmisen opetus,
  Fasismi murskataan pimeyden kuiluun!
    
  Koko planeetta on kuin vapaa lintu,
  Lennetään kaukaisiin tähtiin, maailmoihin!
  Jotain kirkasta ja jaloa
  Me, kuten kuvanveistäjät, luomme!
    
  Ja Venäjä punaisen lipun alla,
  On kuin taivaallinen Eeden kukoistaisi!
  Leninin asia, Stalinin tahto,
  Vie meitä eteenpäin saavutuksiin!
  No, okei, et koskaan tiedä, mitä Hypernetin Ultramatrixissa tapahtuu.
  Saksalaiset panssarit hyökkäävät nyt nuoria pioneereja vastaan. Ja ensimmäisinä lähtivät mahtavat ja hyvin suojatut Lev-tankit. Ne ovat melkein läpäisemättömät, ei vain edestä, vaan myös sivulta vain harvat aseet kestävät niitä. Lev-säiliön rungon otsa on 150 millimetriä paksu, 45 asteen kulmassa. Eli yksikään Neuvostoliiton tykki ei tunkeudu. Ja tornin otsa on 240 millimetriä, ja myös rinteissä. Ja tämä on pulsarin vastaista - he eivät myöskään ota Neuvostoliiton aseita.
  Paitsi jos osut siihen erittäin suurella kaliiperilla, mutta sinun on silti kyettävä lyömään sillä. Mutta tämä ei ole helppo tehdä liikkuvaa kohdetta vastaan.
  Seuraavaksi tuli German Tigers. Se oli Tiger-1-malli, jossa oli lähes neliömäinen torni ja runko. Mutta sivujen panssari on melko paksu - 82 millimetriä, ja se voidaan tunkeutua 76 mm: n tykistä vain lyhyeltä etäisyydeltä, eikä silloinkaan varmasti.
  Myöhempi Tiger-2 vinoilla panssarilevyillä ei ole vielä otettu tuotantoon. Panther, vaikka se on nopein saksalaisista tankeista, jää jäljessä, koska se on heikosti panssaroitu sivuilla. Seuraavaksi ovat vielä kevyempiä ja vanhempia tankkeja.
  On jopa T-3, jossa on lyhyt räjähtävä tykki, panssarivaunu, jonka valmistus on lopetettava. Mutta vuonna 1941 se oli yleisin. Ja T-4 modernisoidulla aseella, jopa ylivoimainen panssarin lävistysvoimalla kuin T-34-76. Tällainen eläintarha ilmestyi tänne. Ja pari Ferdinandia. Tässä tapauksessa itseliikkuva ase ei ole massatuotantona, vaan kehitettiin käytännöllisempi, kevyempi ja tehokkaampi itseliikkuva ase . Lyhyesti sanottuna vaikuttava teho.
  Valerka vihelsi:
  - Vau! Miten käsitellä tätä?
  Leshka kohautti olkapäitään ja vastasi:
  - Tarvitsemme blasteja! Ja vielä parempia ovat hyperblasterit !
  Slavka kikatti ja sirutti:
  - Hyperblasterilla kuka tahansa typerys voi tuhota 1900-luvun tekniikan ja suihkuttaa sen kvarkeiksi. Kokeile siis viisaasti!
  Marinka nyökkäsi hymyillen:
  - Meillä on sellaisia tehokkaita aseita kuin kivihiilestä tehdyt räjähdyspakkaukset. Näitä kannattaa käyttää!
  Valerka nauroi ja lauloi:
  Mustaksi kuin hiili
  Siellä oli ruiskukan kukka...
  Laakson liljat kukkivat,
  Aamunkoitteessa viiteen asti!
  Levka pudisti päätään:
  - Voitko lyödä leijonan kaltaiseen hirviöön räjähdyspakkauksella? Hänen panssarinsa on erittäin paksu.
  Slava nyökkäsi ja huomautti:
  - Lev, se on pässi!
  Pioneeripoika napsautti paljaita varpaitaan ja katsoi käsiään. Mutta hyperblasteri tai mikään tulevaisuuden ase ei ilmestynyt.
  Marinka nauroi ja vastasi:
  - Meidän on käytettävä mitä meillä on! Täällä, kuten he sanovat, kaikki on reilua!
  Valerka rypisti kulmiaan, vilkutti ystävälleen ja totesi:
  - Näyttää siltä, että keksin jotain!
  Levka haukkui kiihkeästi :
  - Kalkkuna ajatteli ja päätyi keittoon!
  Jättäen huomioimatta nuoren kumppaninsa pilkan Valerka poimi paljain varpaillaan räjähdysherkkää hiiltä sisältävän pussin. Ja hiilipöly voi räjähtää voimakkaammin kuin RDX.
  Ja nuori terminaattori otti ja heitti väkisin tuhon murhanhimoisen lahjan. Ja kaaressa lentävä paketti törmäsi saksalaisen leijonan tankin oikeaan rataan. Hän vaurioituneena otti sen ja kääntyi oikealle. Ja kaksi teräsmastodonia, jotka painoivat kumpikin 90 tonnia, ottivat sen ja törmäsivät. Mahtavien koneiden panssari rypistyi.
  Ja räjähdykset jylsivät, ja taistelusarja alkoi räjähtää.
  Ja tornit putosivat tankeista. Ja kuinka he jyrisivät.
  Marinka huudahti iloisesti:
  - Ultrapulsari!
  Levka lisäsi hymyillen kasvojaan:
  - Hypertähti !
  Slava poimi myös räjähdepaketin paljain varpaillaan ja löi sen fasistiseen autoon.
  Ja hän myös putosi toukkuun. Ja taas kaksi Lev-panssarivaunua törmäsivät pauhinalla, ja jälleen taistelusarja räjähti ja tapahtui räjähdyksiä. Ja ammuttuaan ammukset repivät tornin irti.
  Valerka totesi painaen paljas, pyöreä kantapäänsä nurmikkoon:
  - Näet, voit tehdä ilman hyperblastereja ! Pääasia ei ole aseen tuhoisa hulluus, vaan sen käyttäjän äly!
  Marinka heitti myös räjähtävän ja tuhoavan hiilipakkauksen paljain varpaillaan. Rata katkesi toiselta puolelta. Ja jälleen kolmannen valtakunnan panssarivaunut törmäsivät.
  Ja taas räjähdyksiä, tuhoa ja räjähdyksiä.
  Pioneerityttö ja terminaattori lyhyessä hameessa totesivat:
  -Vahva typerys voi tappaa heikon neron, mutta hän ei voi todella alistaa edes vähäpätöistä idioottia!
  Levka heitti myös kuolemanlahjan, repii radan ja pakotti auton kääntymään, työntäen teräshirviöt sivuttain. Ja ne räjähtävät villistä räjähdyksestä.
  Soturipoika sanoi:
  - Hyvä komentaja on leijona, kun hän on ainakin pieni kettu, jolla on suden ote ja äly, eikä pässi!
  Valerka nyökkäsi, heitti jälleen tappavan tuholahjan, kääri tankin ja työnsi sen toisiaan vasten ja totesi:
  - Sotilasta voi tulla kenraali, mutta oinasta ei voi koskaan tulla leijonaa, jos hänellä on lampaan mieli, hän ei voi välttää ketun lähettämistä grillille!
  Slavka heitti kranaattia paljaalla kantapäällään ja sanoi:
  - On huono olla lammas, jonka ketut keritsevät, mutta vielä pahempaa on tulla sikaksi, jonka lampaatkin päästävät grillaamaan!
  Sen jälkeen neljä pioneeria alkoivat paljain jaloin heitellä räjähteitä hiilestä tankkeihin työntäen niitä yhteen paljon energisemmin. Joten tiikerit ja pantterit lähetettiin teurastettaviksi.
  Samaan aikaan nuoret pioneeriterminaattorit alkoivat laulaa, säveltäen edetessään kokonaisen runon ja sankarillisen runon:
  Mitä unelmien pioneeri tarkoittaa,
  Eteenpäin kohti kommunismia...
  Nuoruuden halujen suuruus,
  Lähde loputtomalle vaellukselle!
  
  Olemme kauniin isänmaan lapsia,
  Ja Lenin valaisi meille tien...
  Vaikka tämä maailma on vaarallinen,
  Inspiroi meitä suuriin tekoihin!
  
  Mennään pellolle töihin,
  Ruohonkorvat kutittavat pohjoja...
  Miksi meidän pojat tarvitsevat botteja?
  Bugler leikkii kannessa!
  
  Kuinka kaunista onkaan neuvostomaailmassa,
  Daisies, lumpeet, timantit...
  Kuljemme yhtenäisenä tiiminä,
  Osuimme porvaristoa silmiin!
  
  Jos meidän on lypsettävä lehmä,
  Ja leikkaa ruohoa viikateellä...
  Ja Stalin ja Lenin, kaksi heistä,
  Säilytän tulen sydämessäni!
  
  Neuvostoliiton isänmaan nimissä,
  Valmiina auran taakse...
  Olemme paljain jaloin lapsellisessa raivossa,
  Voitetaan parinkymmenen vuoden ikäisiä aikuisia!
  
  Tässä on Hitlerin voima tulossa,
  Paha lauma hyökkää...
  Ja fasismi hyökkää helvettiin Kainiin,
  Ja iso lumimyrsky puhaltaa!
  
  Mutta me pioneerit emme horju,
  Tunne suuri Neuvostoliittomme...
  Heitetään kranaatti paljain jaloin,
  Osoitetaan rohkeutta esimerkillä!
  
  Rakastamme isänmaatamme,
  Missä on Stalinin rakkauden ihanne...
  Ja kauniimpia tyttöjämme ei ole,
  Ei ihme, että runoilija sävelsi!
  
  Olkoon tämä kommunismin lippu,
  Loistamaan isänmaan yläpuolella...
  Emme saa joutua fasismin ikeeseen,
  Kokeen läpäiseminen A:lla!
  
  Pioneerit taistelivat Moskovan lähellä,
  Missä paha Hitler kiipeää lauman kanssa...
  Mutta olemme ylpeitä tovereitamme,
  Olkoon poika ja tyttö paljain jaloin!
  
  No, olemme jättiläisiä taistelijoita,
  Joten sinun täytyy osata taistella...
  yhdistetty isänmaan kanssa ,
  Tiedä, että Venäjän karhu on raivoissaan!
  
  Lumen päällä, pojat, tytöt,
  Kuin linnut juoksevat paljain jaloin...
  He ampuvat konekivääreistä,
  Ja he saavat sinut kiinni lassolla, väkisin!
  
  Poika kumartui kartan yli,
  Ja solmio palaa kuin liekki...
  Hän on viisas strategi - jopa liikaa,
  Ja sielun voima on monoliittinen!
  
  Täällä tyttö otti kranaatin,
  Livahtaa kuin kissa lumen läpi...
  Fasisti saa tarjouksensa
  Ja luoti osuu viholliseen juokseessaan!
  
  No , me olemme siistejä lapsia,
  Sekaamme vihollisillemme kuin rakeita...
  Pakkanen on erittäin kovaa - paljain jaloin ,
  Huolimatta, tiedä, että olemme kylmässä!
  
  No, mikä on granaattiomena pojalle?
  Hän heittää heidät ohittamaan...
  Ja Fuhrer joutuu maksamaan takaisin,
  Älä purista hirviötä voihkia!
  
  Tässä tyttö ampuu sinkoa,
  Hän kaatoi kiilakoron...
  Hänen erittäin taitavia kätensä
  Taistelee kuin Saatana!
  
  Kyllä, Hitler on pulassa ,
  Törmäsin vahvaan nyrkkiin...
  Loppujen lopuksi terästiimimme kanssa
  Hän saa sen varmasti nikkelissä!
  
  Me pioneerit olemme vain ulkoisesti lapsia,
  Itse asiassa sisälläni kiehuu villi demoni...
  Ja Fuhrer vastaa väkivallasta,
  Meillä on terävä miekka ja kilpi!
  
  Mutta vihollinen tarjoaa vastauksen,
  Hän jäätyy lumessa jopa saappaissa...
  Ja olemme paljain jaloin sekä talvella että kesällä,
  Ja me näemme Hitlerin armeijan arkuissa!
  
  He osoittivat sellaista voimaa taistelussa,
  Että jopa itse Saatana tärisee...
  Kaverit repivät jopa krokotiilin taistelussa,
  Maamme on niin voimakas!
  
  Tiedä, ettei kukaan voi tuhota meitä,
  Varo poikaa, saalistavaa paskiainen...
  naamaan niin lujaa Moskovan lähellä ,
  Ja sitten Stalingrad odottaa!
  
  Täällä pioneerit ampuivat ritsan,
  He ampuivat tarkasti alas tämän valtavan tiikerin...
  Ja kantapääni välähti kylmässä,
  Ei aikaa tyhjäpeleille!
  
  Nämä ovat lapsia, nämä ovat sotureita kehdosta,
  Pystyy näyttämään korkealuokkaista...
  Ja tytön pieni ääni soi,
  Miksi edes varas peläisi?
  
  Tytöillä on tähdet sydämessään,
  He tietävät, että kauniit sukupuolet...
  Ei ole liian myöhäistä lähteä taistelemaan,
  Murskatkoon petollinen vihollinen!
  
  Natseilla on jopa örkkejä,
  Liittoutuneiden joukossa, usko minua...
  Mutta pioneerien ääni on selkeä,
  Avaa oven loistohaltijoille!
  
  Ja ritarimme eivät sävähdä,
  He näyttävät suurimman luokan...
  Täällä he heiluivat tuulessa, näen mäntyjä,
  Varis ammuttiin suoraan silmään!
  
  Taistelimme rohkeasti Stalingradissa,
  Kyllä, Leninin pioneerit ovat poikia...
  Paljasjaloiset lapset kävelevät hiljaa,
  Valkoisesta Venäjältä Kolyymaan asti !
  
  Ja Stalin, upean näköinen johtaja,
  Hän on myös raivoissaan saksalaisten teloittaja...
  Anna tämän ilkeän kyykyn hukkua,
  Lapsen katkera itku ei herätä meitä!
  
  Valtava kaari Kurskissa taipui,
  "Panther" tankki on ketterä kuin kettu...
  Mutta meidän, pioneerien, kanssa tulee olemaan nuoria,
  Tytöt ovat aivan ihania!
  
  Älkäämme siis luovuttako, pioneerit, tiikereille,
  Voimakas Ferdinand ryntää taisteluun...
  Poika säveltää, näemme lyyran,
  Ja kone latautuu taitavasti!
  
  No, kaveri heitti rohkeasti kranaatin,
  Ja hän löi toukkaa raivoissaan...
  Tässä on tyttö, joka kampaa punoksiaan,
  Emme pelkää pommeja ja napalmia!
  
  Taistelu raivoaa nyt Dneprillä,
  Ja paljon verta vuodatetaan - taistelu on ankara...
  Pyydän Isänmaasta anteeksi,
  Entä jos en ole terve taistelussa!
  
  Pioneerille ei ole sanaa heikkoudelle,
  Hän on niin suuri taistelija, soturi...
  ei voita nuoria , tiedäthän,
  Tytöt näyttävät aina tuoreilta!
  
  No, tyttöjen päät roikkuivat,
  Kyllä, poika kaatui ja otti luodin...
  Mutta tiedä, että sielu on kuolematon - se ei katoa,
  Stalin itse myönsi tilauksen postuumisti!
  
  Uskomme, että tiede on kaikkivoipa,
  Kaikki kuolleet nousevat palkinnoksi...
  Ja kuolema tienraivaajille on voimaton,
  Otetaan mukaan konekivääri paratiisin maailmaan!
  
  Olkoon maailmankaikkeus kommunismissa,
  Mikä on valoisa ja pyhä polku...
  He eivät säästäneet henkensä voitolle,
  Emmekä käänny pois Neuvostoliiton polulta!
  
  Berliinissä pioneerit marssivat,
  Hymyjä, orkesterin pauhinaa ja kukkia...
  Ja lapset piirtävät punaisen lipun auringolla,
  Suuri, säteilevin unelma!
  . LUKU nro 9.
  Samaan aikaan Hypernetin Ultramatrixin virtuaalitodellisuuden muissa paikoissa tapahtui muita, erittäin mielenkiintoisia ja kiehtovia tapahtumia. Vaikka samaan aikaan ne ovat molemmat painajaisia ja yksinkertaisesti helvetillisiä.
  30. tammikuuta 1946 koko Kolmas valtakunta juhli juhlallisesti natsien valtaantuloa. Itse asiassa 13 vuoden aikana natsien saavutukset ovat yksinkertaisesti fantastisia! Vakavassa kriisissä oleva maa on ottanut haltuunsa suurimman osan maailmasta. Uusimmat asetyypit on luotu, talous on kehittynyt, Kolmannesta valtakunnasta on tullut todella globaali valtakunta, jonka omaisuus kattaa koko maapallon!
  Fuhrer itse, joka ei pitänyt talvesta, juhli vuosipäivää Kyproksella. Hänen pysyvä asuinpaikkansa sijaitsi siellä, muuttuen vähitellen Kolmannen valtakunnan uudeksi pääkaupungiksi.
  Ensin Hitlerille näytettiin uusi tekniikka. Taistelulevykoneet, jotka pystyvät liikkumaan mihin tahansa suuntaan ja lentää 50 kilometrin korkeuteen. A-15-ohjukset, jotka voisivat lentää mantereelta toiselle ja joita ohjataan radiolla. Lisäksi kuljettaa kohteeseen enintään 12 tonnia painava räjähde- tai kaasupanos. Nämä ovat uusimpia asejärjestelmiä. Useita satelliitteja on myös jo laukaistu matalalle Maan kiertoradalle.
  Yksi kehitysaskeleista oli sellaisten maanalaisten säiliöiden esittely, jotka pystyvät saavuttamaan jopa seitsemäntoista kilometrin tuntinopeuden maassa ja joiden tehoreservi on jopa viisisataa kilometriä.
  He esittelivät myös E-500:n, noin kahdeksansataa tonnia painavan supertankin. Aseistus: kaksi pomminheitintä, kolme 88 mm:n tykkiä, joiden piipun pituus on 100 EL, ja tusina monikäyttöistä ilmatorjuntatykkiä. Tämä ajoneuvo on kuitenkin liian painava raidekuljetukseen ja sopii paremmin matkamuistoksi kuin varsinaiseen taistelukäyttöön. Ehkä jos toimitat sen proomulla Leningradiin.
  He näyttivät myös Hitlerille parannetun MP-54-rynnäkkökiväärin, joka pystyy ampumaan kulman takaa ja kaksinkertaistamaan luoteja ammuttaessa. Lisäksi testattiin patruunaa, jossa oli uraaniydin, ja kivääri, joka pystyi ampumaan viiteen kilometriin ja tunkeutumaan jopa 50 millimetrin panssariin. Tässä käytettiin höyhenluotia. Hitlerin tekniikan uusimmat saavutukset. Kaikki parhaat...
  Mutta mielenkiintoisin esimerkki oli ensimmäisen metalliin sisältyneen pyramidisäiliön ilmestyminen. Tämä oli erityisen kiinnostavaa Hitleriä. Säiliön muoto on litistetty, hieman pitkänomainen pyramidi. Itse asiassa sellaisessa koneessa ei ole heikkoja sektoreita. Eikä alustaa ole - pienet rullat peittävät koneen koko alapinnan. Mistä tahansa kulmasta ammuttaessa kuoret kimmoavat. Fritz suoritti kokeita ampumalla 105 mm:n tykistä. Todella vaikuttava. Sementoitu panssari heijastaa saksalaisia aseenkuoria lukuun ottamatta höyhenkuoria. Ensimmäinen pyramidimainen säiliö ei ole vielä täysin täydellinen, ja se painaa seitsemänkymmentä tonnia, etupanssarin leveys on 250 mm ja takapanssari 200 mm. Sitä tietysti kehitetään ja parannetaan edelleen.
  Mutta alku on tehty. Ja uusi auto on jo nimetty AG:ksi - Hitlerin kunniaksi. Fuhrer oli joka tapauksessa tyytyväinen. Panssarin sivut ja mikä tärkeintä, sen yläosa on suojattu luotettavasti, myös valtavilta Neuvostoliiton hyökkäyslentokoneilta pienillä kumulatiivisilla pommeilla. Ja amerikkalaisten autojen vaikutuksista, mikä ei kuitenkaan ole enää relevanttia, koska Amerikka on antautunut.
  Pyramidisäiliö sai nimen AG-70 ajoneuvon painon perusteella. Ase on sama 105 mm, hieman korkeampi tulinopeus, kaksitoista laukausta minuutissa, ja vaihdettava piippu. Mutta tämä ei ole raja. Näin kehitetään kehittyneempää korkeapainepistoolia, mutta ei niin pitkällä piippulla. Kuitenkin korkea paine aseen takaosassa antaa vielä suuremman alkunopeuden ammukselle . Ja se lisää ampumisen kantamaa, tarkkuutta ja läpäisyvoimaa.
  Mutta uusi korkeapainepistooli ei ole vielä valmis. Se ei kuitenkaan ole vielä relevantti. Neuvostoliitolla on edelleen päätankki T-34-85, jonka saksalaiset aseet tunkeutuvat kuuman neulan tavoin imuharjan läpi. Isov- perhe ei ole laajalti tunnettu, paitsi vanhentunut IS-2, IS-3-säiliö on liian kallis ja työvoimavaltainen valmistaa. Mutta IS-4 ei ole vielä tullut tuotantoon.
  Toistaiseksi saksalaiset säilyttävät ehdottoman laadullisen edun. Ja ehkä määrällisesti. Heillä on paljon säiliöaluksia, he voisivat jopa asettaa amerikkalaiset ruoriin.
  Puolitoista tuhatta kilometriä tunnissa vauhdittavan ME -362:n ja muiden lentokoneiden esittely on vaikuttava. Suihkukoneita ei kuitenkaan tietenkään voi verrata levykkeisiin nopeuden tai tehokkuuden suhteen. "Lentävien lautasten" taso on paljon korkeampi. Ne kiihtyvät jo kahdeksaan ääninopeuteen. Ja he ramppaavat kaikkia.
  Mielenkiintoisia ovat myös infrapunatähtäimillä varustetut kiväärit, kranaatinheittimet, sinkoputket ja parannettu Faustpatronin modifikaatio, joka pystyy lyömään kokonaisen kilometrin ja lävistää IS-2:n otsaan muotoillulla panoksella. Luftfaustit , jotka pystyvät saavuttamaan jopa viisi kilometriä. Uusin pinta-ilma-ohjus, joka reagoi ääneen.
  kiekon muotoiset monitoimihelikopterit. Se on myös käytännöllinen ase, erityisesti taistelussa partisaaneja ja monia muita asioita vastaan .
  Helikopteri on hieman haavoittuvampi pinnalta tulevalle tulelle, mutta se leijuu tehokkaammin ilmassa. Yksi idea oli huokoisen, kevyemmän ja kimmokkeita tuottavan panssarin käyttö.
  Fuhrerille näytettiin tämä panssari, josta voi tulla massiivinen ja lupaava kehitys tulevaisuudessa.
  Suunnittelija selitti:
  - Pääasia on lisätä metallin joustavuutta, niin kaikki on täydellisessä ympäristössä. Voi füüreri, huokoinen metalli on panssarin vallankumous!
  Hitler, kuinka hän nauraa :
  - Olen suuri soturi, parempi kuin Tšingis-kaani! Ja usko minua, meillä on liian vähän maata!
  Voit edelleen nähdä monia erilaisia keksintöjä, mukaan lukien kyniä, jotka ampuvat räjähtäviä luoteja, ja herneen kokoisia pommeja, mutta erittäin tappavia . Aikaa on kuitenkin työlle ja aikaa hauskanpitoon.
  Ja Hitler nautti iloisesti suosikkiharrastuksensa: gladiaattoritaisteluista.
  Colosseum rakennettiin miljoonalle ihmiselle. Lomalle tulleet sotilaat ja upseerit, sekä miehet että naiset, kokoontuivat sinne. He katselivat mielellään upeaa spektaakkelia. Tuliko tappelu? Joten se tapahtuu!
  Hitler ja hänen seuralaisensa katselivat taistelukenttää. Fuhrerin oikealla puolella istui ikuinen poika Friedrich ja hänen vaimonsa Helga. Lentäjä oli jo tullut raskaaksi ja haaveili pojasta.
  Mukana oli myös muita hahmoja. Erityisesti Speer, valtakunnan ase- ja sotatarvikeministeri. Nyt tapahtui maailmantalouden suuri rakennemuutos uuden järjestyksen mukaiseksi. Rakennettiin aika paljon. Mutta Fuhrer tarvitsi koko Neuvostoliiton alueen miehityksen. Rautatien rakentaminen Arkangelista Tšukotkaan ja edelleen Alaskaan ja USA:n keskialueille.
  Olisi myös mukavaa saada Burley - Moskova - Delhi -rautatie Pekingiin. Tällaisia ovat Fuhrerin suuret suunnitelmat.
  Hitlerin päätös: - Meidän täytyy valloittaa horjumatta koko Venäjä, ja sitten nähdään!
  Sillä välin eläintarhan jäseniä viihdyttää spektaakkeli. Tyttö juoksi areenalle päällään vain pikkuhousut ja valkoiset hiukset. Hänellä oli miekka käsissään. Soturi kumarsi Fuhrerille ja hänen seuralleen. On erittäin esteettistä, kun tytöt tappelevat melkein alasti . Ja paljaat jalat roiskuvat soralle jäljittelemättömällä suloisuudella.
  Yksi tyttö on blondi, heral ilmoitti nimensä Astarata . Toinen on punatukkainen, lempinimeltään Lightning ja miekalla.
  Molemmat tytöt seisoivat toisiaan vastaan. Kauneus on erittäin esteettinen, melkein alasti, vain ohuet pikkuhousut, blondit ovat helakanpunaisia ja punapäät ovat valkoisia.
  Hitler katsoi heitä, huokaisi raskaasti ja huomautti:
  - Ne ovat erittäin kauniita. Ja sellaisen kauneuden tuhoaminen, sanokaamme vain, se on sääli!
  Borman ehdotti hymyillen:
  - Haluatko, että he molemmat pysyvät hengissä, minun Fuhrer?
  Hitler nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Elävänä eikä vammautuneena. No , ehkä he raaputtavat itseään hieman! Olemme estetiikan puolesta!
  Borman nyökkäsi varovaisen liikemiehen hymyillen:
  - Tehdään kaikki oikein, oi suurin !
  Fuhrer hymyili tyytyväisenä ja alkoi pureskella amerikkalaista purukumia. No tämä on mielenkiintoista. Amerikkalaisilla on makuhermoja ja kaikki näyttää niin tuoreelta ja houkuttelevalta. Varsinkin purukumia. Samaan aikaan Fuhrerilla oli sekoitus ananaksia, banaaneja ja appelsiineja ja suklaata kultaisella lautasella, jossa oli timantteja.
  Hitler ei pitänyt lihasta, mutta rakasti suklaata sitrushedelmien ja jäätelön kanssa.
  Hän rakasti myös alastomien naisten vartalojen katselemista. Yleisesti ottaen monet alastomuutta sisältävät elokuvat kuvattiin Kolmannessa valtakunnassa . Jopa teini-ikäisille opetettiin Eros-tunteja kouluissa.
  Slogan oli: - Hanki lisää lapsia. Virallisesti neljä vaimoa oli sallittua, kun taas homoseksuaalisuus oli kielletty. Nuorille opetettiin, että tyttöjen tulee rakastaa poikia ja poikien tyttöjä, ja seksi on hyvää! Eikä seksissä ole mitään väärää, ja jos rakastajasi on parempi kuin miehesi, on parempi synnyttää rakastajasi.
  Tytöt areenalla aitasivat erittäin sulavasti ja taitavasti. Oli selvää, että tytöt olivat hyvin koulutettuja. Paljaan, lihaksikkaan kehon liikkeet ovat erittäin nopeita ja miellyttäviä silmälle. Suurella näytöllä tytöt esitetään lähikuvana ja värillisinä. Yleisö on iloinen.
  Fuhrer katsoo tyttöjä kiikarin läpi. Ja kuiskaa:
  - Hiilet paljain jalkojen alla!
  Hiilet ovat hajallaan tyttöjen paljaiden pohjallisten alla. Yksi Hitlerin suosikkikidutuksista oli kauniiden tyttöjen korvien paistaminen. Rintojen nännien polttaminen on myös erittäin miellyttävää.
  Fuhrer rakasti naisten ja kauniiden poikien kiduttamista. Marquis de Sadessa havaittiin selvästi rakkaus kidutukseen. Hitler ei kuitenkaan pitänyt siitä, kun kauniit naiset kuolivat, ja yritti kiduttaa heitä maltillisesti, ei kuoliaaksi.
  Mutta kuinka et voi kiduttaa tyttöä? Toinen fasistin viihde numero yksi oli pioneerien kidutus. Se on todella mielenkiintoista. Kidutat poikaa, mutta hän vastustaa. Koko kilpailu: jaatko sen vai et. Muuten pioneeri kuolisi kidutuksen alle.
  Ja Fuhrer suuttui siitä, että kidutus ei ollut tarpeeksi taitavaa.
  Nyt punatukkainen tyttö on menettänyt sapelinsa. Ja blondi soturi sihisi myrkyllisesti:
  - Rukoilla armoa!
  Punapää puhui yleisölle:
  - Säästä minut, kiitos!
  Fuhrer naurahti ja määräsi:
  - Okei, nostan sinulle peukkua! Mutta polta häviäjän kantapää kuumalla raudalla!
  Yksi palvelijoista työnsi hot rodin tytön paljaaseen pohjaan. Hän huusi tahattomasti ja huusi, nykittäen palanutta paljas jalkaansa. Sitten hän nousi vaivoin ylös ja käveli ontuen.
  Hitler huusi:
  - Kauterisoi hänen toinen kantapäänsä symmetrian saavuttamiseksi.
  Valtava mauri työnsi kuumalla sauvalla kohti tytön paljastunutta, hieman karhentunutta pohjaa. Hän huusi ja kaatui polvilleen. Indeksoitu...
  Fuhrer katsoi tätä ja nuoli hänen huuliaan lihansyöjänä.
  Sitten hän löi huuliaan ja sanoi:
  - Sota, tietysti se on inhottavaa, mutta voit kiduttaa tyttöjä!
  Seurue murahti lihansyöjänä.
  Fuhrer sanoi ankarasti:
  - Ja nyt on aika tappaa! Mennään ruumiiden kanssa!
  Pojat ajettiin areenalle. Fuhrer ei yleensä säästänyt heitä, mutta Hitler katsoi mielellään puolialastomia poikia. Anna heidän kuolla, useammat naiset synnyttävät sellaisia ihmisiä!
  Se oli tusina kiinalaista taistelemassa tusinaa mustaa vastaan. Pojat oli aseistettu sekä miekoilla että tikareilla, ilmeisesti siksi, että enemmän verta vuodattaisi.
  Hitler jopa löi huuliaan ja sihisi:
  - Voi meri, meri, meri, meri Orion!
  Pojat törmäsivät ja alkoivat pilkkoa ja puukottaa toisiaan. Pojat , noin 13-14-vuotiaat, kirjaimellisesti riitelevät ja purivat.
  Fuhrer ei pitänyt keltaisista ja mustista roduista. Ja hän halusi nähdä murhat molemmilta puolilta. Vaikka tietysti kun venäläiset taistelevat, vaaleatukkaiset pojat ovat paljon esteettisesti miellyttävämpiä . Fuhrer oli peto, ja toisaalta hän ei tuntenut sääliä, mutta toisaalta hän piti vaaleatukkaisista lapsista. Mutta hän mieluummin kidutti heitä tappamatta heitä. Paitsi ehkä pioneerit.
  On jopa sääli, että nyt ei ole sotaa Venäjän kanssa ja partisaanihyökkäykset ovat laantuneet.
  Stalin käski olla suorittamatta sabotaasi- tai sotilasoperaatioita vihollislinjojen takana. Partisaanit ja maanalaiset taistelijat olivat melkein jäässä. Partisaanit olivat joko paikallisia nationalisteja tai liian fanaattisia kommunisteja. Kenelle Stalin ei määrännyt, mutta heitä on vähän. Siellä oli myös ihmisten kostajia, jotka vastustivat sekä fasisteja että kommunisteja. Kaikki eivät siis tunnustaneet aselepoa. Ja ihmislihaa oli riittävästi.
  Voidaan valmistautua gladiaattoritaisteluihin.
  Fuhrer söi jäätelöä ja katsoi veristä spektaakkelia puolisilmäisesti tekemättä edes vetoa.
  Kun areenan viimeistä poikaa puukotettiin selkään, ruumiit jaettiin koukuilla ja raahattiin.
  Hitler nauroi ja sanoi:
  - Olemme tehneet siivouksen!
  Sitten uusi tappelu. Keltaiset tytöt taistelivat mustia tyttöjä vastaan. Lisäksi soturit ajettiin kehään täysin alasti ja miekoilla. He alkoivat työntää niitä keihäillä ja miekoilla.
  nauroi iloisesti :
  - Olen kuoleman mies! Tarkemmin sanottuna supermies!
  Tytöt hakkeroivat ja raapivat toisiaan natsien eläintarhan huviksi. Yhdeltä keltasoturilta leikattiin rinta pois ja hän vuoti verta. Toiset putosivat ja nostettiin ylös pitämällä taskulamppuja hiuksissaan tai Venuksen helmassa. Joillekin kävi vielä pahemmaksi. Julmat ihmiset, julma moraali.
  Ja Fuhrer katsoi tätä suurella ahneudella.
  Kun teloittaja sytyttää naisen häpykarvojen tuleen, se on erittäin tuskallista, ja se kiihottaa sadistisia miehiä. Hitler halusi kohdistaa naiset kauhealle kidutukselle. Ja täällä he myös kuolivat tuskissa.
  Fuhrer lauloi ilolla:
  - Entisten kuninkaiden kruunut ovat heidän teloittajiensa käsissä joukon päätöksellä! Ja älä heitä pisteitä pois!
  Ja eläin, joka kuvitteli olevansa superihminen ja jopa Jumala, nauroi kuin väkivaltainen hullu.
  Yleisesti ottaen on vaikea uskoa, kuinka keskipitkä mies, jolla ei ole edes keskiasteen koulutusta, onnistui nousemaan tilaisuuteen. Ryhdy maan suurimmaksi valloittajaksi. Ja mitä tapahtui universumille, että Fuhrer ikään kuin lensi ketjusta. Ja erittäin onnekas hirviö ilmestyi.
  Hitler siemaili appelsiinimehua ja sihisi:
  - Viidakon laki!
  Tytöt kuolivat, joten pojat ajettiin tilalle. Ja keltaista ja mustaa ja valkoista. Heidät pakotettiin myös taistelemaan keskenään, mutta ilman järjestelmää: kuka tietää mitä . He sanovat, taistele, eikä sinulle tapahdu mitään järkevää.
  Alkoi kirjaimellisesti hullu tappelu. Ja massa ruumiita, tapettuja sotureita. Pojat kuolevat, kaatuvat, menettävät kädet ja jalat.
  Ruumiilla on hädin tuskin aikaa vetää ulos areenalta. Ja verta tulee koko ajan lisää.
  Fuhrer karjuu keuhkoissaan:
  -Anna verijokien virrata maan yli! Anna heidän huokaa kivusta - kaikkialla on tulipaloja!
  Kyllä, ja tällainen hirviö on maailman vaikutusvaltaisin ja kauhein poliitikko. Hän ei tosin ole vielä ainoa valtionpäämies, mutta hän on siistein ja kauhein.
  On vaikea kuvitella tällaista nerouden ja hulluuden sekoitusta, kun poliitikko on samanaikaisesti hirviö, klovni ja puolen maailman keisari!
  Hitler näki naisten putoavan verta ja mutisi hänen hengityksensä alla:
  - Olen kannibaali! Olen kannibaali!
  Speer huomautti tietyllä määrällä halveksuntaa äänessään:
  - Saksa on suurimman kulttuurin ja ilmiömäisten teknisten saavutusten maa, Fuhrer.
  Hitler naurahti ja huomautti:
  - Pidin pyramidisäiliöstä. Se on vain liian raskasta!
  Speer lupasi juhlallisesti:
  - Tulee parempi, füürerini! Kaikki paranee, myös tekniikka!
  Fuhrer naurahti ja huomautti:
  - Mistä aloitimme? Muistatko? Mitkä panssarit tekivät mahdolliseksi valloittaa Euroopan puolessatoista kuukaudessa? T-3 ja T-4, avuttomia Matilda- ja ranskalaisia mastodoneja vastaan. "Hirviö löi nyrkkiä hänen kylkiinsä ja suoriutui kuin kolossi, gurglen. - Kuinka pienestä aloimmekaan! Ja kuinka tankimme ovat kehittyneet nyt! Mikään muu maailman historia ei ole koskaan tiennyt tätä! Aloita sadasta tuhannesta sotilasta ja hallitse suurinta osaa maailmasta!
  Speer, tällä kertaa ilman pilkkaa , sanoi pehmeästi:
  - Eikä kukaan ole maailman alun jälkeen nähnyt sellaista juhlaa!
  Hitler otti kultaisen haarukan käteensä ja lävisti sillä palan ananasta. Söin sen rakkaalle sielulleni. Sitten hän kaivoi haarukalla lasiin mustaa kaviaaria. Ei paras idea. Yrittäessään syödä, Fuhrer levitti itsensä kalanmuniin. Totta, kaksi bikinissä pukeutunutta tyttöä seisoi vartiossa ja pyyhki heti pääfasistin takin.
  Hitler mutisi:
  - Kaviaari, tämä on jumalien ruokaa!
  Palvelijatytöt vastasivat yhteen ääneen:
  - Sinä olet jumalien Jumala!
  Fuhrer löi huuliaan ja huomautti:
  - Minun ja Kaikkivaltiaan Jumalan välillä on vain yksi ero!
  Tytöt kysyivät yhteen ääneen:
  - Kumpi, oi suurin?
  Fuhrer nousi seisomaan ja sanoi:
  - Jumala on armollinen, mutta minä en ole!
  Tytöt olivat eri mieltä ja vastustivat:
  - Olet vain ystävällisyyden lähde!
  Fuhrer murisi vastauksena:
  - En ole kaivo, vaan valtameri! Ja raivoava tornado lampaiden kanssa!
  Ja kuinka tämä lampaanpala murisee. Tai ehkä kyljys...
  Ja verta vuodatetaan edelleen areenalla. Tyttöjen sijaan pojat tappelevat ja kuolevat. He rikkovat luunsa ja roiskuvat verta.
  Hitler muistelee, kuinka häntä itse pahoinpideltiin kuntosalilla. He nöyrtyivät minua ja jopa riisuivat housuni ja piiskasivat persettäni nokkosilla. Kuinka nöyryyttävää tämä on. Fuhrer muisti rikolliset ja vannoi kostavansa heille. Ja hän piti valansa. Vaikka se kesti monta vuotta. Fuhrerin entisiä luokkatovereita kidutettiin SS-kellareissa. Ja sitten heidät lähetettiin kuolemanleireille kuolemaan hitaasti.
  Hitler kohteli julmasti kaikkia vihollisiaan. Sekä todellista että kuvitteellista. Nyt Fuhrer on jo lähellä lopullista tavoitettaan: maailman herruutta.
  Yksi jännittävistä ongelmista on kysymys uskonnosta. Hitler on taipuvainen ajattelemaan, että tällainen uusi usko voisi olla monoteismi arjalaisessa kääreessä.
  Pakanalliset rakenteet eivät sovellu niin pitkälle kehittyneelle valtakunnalle kuin Kolmas valtakunta. Tarvitsemme monoteismia, mutta missä muodossa. Aluksi Fuhrer oli taipuvainen lähentymään islamia. Kuten, ei ole muuta Jumalaa kuin Kaikkivaltias, ja Adolf Hitler on Hänen profeettansa.
  Mutta sitten Fuhrer kiehtoi ajatusta tulla itse kolminaisuuden jäseneksi, kuten lihaksi tullut Jumala? Kuten Hitler, se on kuin Kaikkivaltias Jumala Poika. Tai edes Isä Jumala? Fuhrerilla oli monia ideoita. Ja niin se on mahdollista ja niin. Tai ei edes luoda kolminaisuutta, vaan eräänlaista dualismia?
  Ideat voivat tietysti olla erilaisia. Uuden uskonnon ulkoinen muoto, jossa on hakaristi ristien sijaan, on hyväksytty. Uusien kirkkojen kupolit ovat pyöreitä ja kullattuja. Tietenkin uudella ikonostaasilla Kolmannen valtakunnan johtajista ja sotasankareista. Eli kaikki entiset pyhät kumotaan. Mutta esimerkiksi kynttilät ja ikonien kotelo kullatussa kehyksessä säilyvät. Kaikki papit pukeutuvat sotilaspukuihin, joissa on olkahihnat. Naiset palvelevat temppeleissä. On jopa temppeliprostituutiota. Tämä on jo lähempänä pakanuutta.
  Kynttilöiden lisäksi sytytetään myös taskulamppuja. Itse kirkossa on paljon punaista, ja alttarit ovat punaisia. Käytetään myös hakaristien muotoisia kattokruunuja. Myös musiikki on erikoista. Mukana on myös urkuja ja nykyaikaisempia soittimia. Erityisesti Hitler rakasti hard rockia sen rytmiinsä. Kun kaikki potkii ja metalli soi.
  Palvelu voi siis olla erilaista. Rauhallinen , urkujen ääniin tai kuurouttava.
  Fuhrer muisti, että Krauts esitteli tänään myös uutta kaasulaukaisinta. Jotain melko voimakasta tela-ajoneuvossa. Pystyy polttamaan viisikymmentä hehtaaria metsää kerralla.
  Hitler kuvitteli alastomia, palaneita tyttöjä juoksevan karkuun, tulen polttamassa heidän paljaita jalkapohjiaan. Se on niin siistiä ja seksikästä.
  Venäjällä saksalaiset kohtasivat ehkä sitkeimmän vastarinnan. Ja Fuhrer rakasti kiduttaa venäläistä naista.
  Hitler vihelsi ja huusi:
  - Taistele energisemmin. Ammu pojat soihtuilla.
  Fuhrer muisti lapsuuden ajanvietteen. Heidän tavoin kylän lapset leikkivät sotaa ja ottivat pari poikaa vangiksi. No, he alkoivat kiduttaa. Lisäksi ei huvin vuoksi , vaan ihan oikeasti. He laittoivat sanomalehtiarkkeja sormiensa väliin ja sytyttivät ne tuleen. Kuinka vaalea kyläpoika huusi ja yritti epätoivoisesti katkaista köydet, joilla hänet oli sidottu pöytään.
  Kyllä, se oli kidutusta. Se haisi suolaiselta , aivan kuin olisivat paistaneet lammasta vartaassa. Tämä nauratti jopa Hitleriä. Ja hän löi pojan rakkuloita jalkoja oksalla.
  No, Fuhrer on hirviö. Todellinen epäinhimillinen paskiainen . Ja sitten he sytyttivät tuleen toisen pojan sormien välistä. Mukava poika
  kidutettu. Siten Hitler löysi ensimmäistä kertaa kidutuksen nautinnon. Hänelle siitä tuli eräänlainen toinen viihde. Ja korvasi seksin
  naisten kanssa. Fuhrer tietysti suuttui. Ilmeisesti , jotta sinusta tulisi supermies, sinun on lopulta tultava luusto.
  Ei, se poikien kidutuksen jakso ei jäänyt Fuhrerille rankaisematta . He repivät hänet ulos ... Onneksi ei ollut vakavia seurauksia, pojat saivat vain pieniä rakkuloita. Mutta ilmeisesti he ovat kärsineet pelosta loppuelämänsä.
  Fuhrerilla oli tilaisuus, vaikkakin huolellisesti, kiduttaa vankeja ensimmäisen maailmansodan aikana. Joten hän ei tehnyt uraa, mutta hän sai tarvittavan kokemuksen. Neljä käskyä ja vain korpraalin arvo, ja Adolf Hitler itse melkein sokeutui ( valitettavasti monille miljoonille ihmisille vain tuskin!), joten hänellä ei ollut kovin ruusuisia muistoja.
  Kesällä 1918, kun Pariisiin oli jäljellä enää neljäkymmentä mailia, ja sitä ennen bolshevikkien kapinan valtaama Venäjä, ja Romania oli antautunut. Tänä kesänä ajateltiin, että sota oli päättymässä Saksan voittoon. Ja sitten Hitler joutui kaasuhyökkäyksen kohteeksi. Kuinka tuskallista se on sekä fyysisesti että henkisesti.
  Ehkä siksi Fuhrer piti tiukasti kiinni säännöstä olla käyttämättä kemiallisia aseita. Sodan kulku oli kaiken kaikkiaan suotuisa Wehrmachtille, ja tekniikka kehittyi jatkuvasti, ja se oli mahdollista ilman tehokkaita keinoja.
  Ainoat ihmiset, joille Fuhrer teki poikkeuksen, olivat juutalaiset. Heidät myös myrkytettiin kaasulla. Totta, viime aikoina juutalaiset tiedemiehet ovat joutuneet työskentelemään vankiloissa ja muut rakennustyömailla ja tehtaissa. Nyt Krauts on käynnistänyt mahtavia rakennusprojekteja kaikkialla maailmassa.
  Hitler hyppäsi ylös kuin leipä paistinpannussa, karjui:
  - Ja nyt leijonat!
  Useita nälkäisiä eläimiä laskettiin hangaariin. He hyökkäsivät poikien kimppuun ja alkoivat kiusata heitä. Pojat taistelivat epätoivoisesti miekoilla ja keihäillä.
  Fuhrer sihisi:
  - Katsotaanpa! Paista ne!
  Ja hypätään hullusti. Ja eri kansallisuuksista pojille, mutta melkein alastomille, kaadettiin hiiltä paljain jalkojen alle. Ne hajaantuivat erityisten kuonojen avulla niin, että nuoret gladiaattorit poltettiin. Ja lihan palamisen huokaukset ja haju lisääntyivät yhä enemmän.
  Hitler hyppäsi ylös ja karjui:
  - Polta, murskaa, kiusaa! En ole Mazai -isoisä !
  Fuhrer ei todellakaan ole vielä isoisä, mutta hänellä on monia keinosiemennyksellä saatuja lapsia , jo useita satoja. Heitä pidetään kymmenissä salaisissa leireissä. Kohdussa muodostui kokonainen haaremi Hitlerin siittiöiden kantajia. Ja tietysti tämä aiheuttaa ongelmia yksittäisen perillisen määrittämisessä.
  Hitler itse uskoo, että miehen tulisi olla hänen seuraajansa, mutta parhaista paras selviää kilpailussa.
  Ajatus kuolemasta huolestuttaa tyrannia. Totta, näyttää siltä, että Fuhrer on edelleen terve ja tuntuu hyvältä. Kasvisruoan lisäksi Hitler ui joka päivä meressä ja treenaa kuntolaitteissa. Fuhrer pelkää kuolla. Lisäksi vaikka perilliset eivät ole kasvaneet, eikä luotettavia seuraajia ole näkyvissä. Hermann Goering ei selvästikään sovi Fuhrerin rooliin: hänen persoonallisuutensa mittakaava ei ole sama, vaikka hän ei olekaan niin typerä. Mutta Göring oli myös riippuvainen huumeista, eikä hän voinut olla Fuhrer, jolla oli tällainen riippuvuus.
  Goebbels on energinen, todella vahva propagandisti, melko älykäs ja fanaattisesti lojaali Fuhrerille. Hän on kuitenkin lyhyt, ontuva ja polttaa jopa tupakka-askin päivässä. Vaikka hän on tietysti parempi kuin Goering. Ehkä hänet pitäisi nimittää seuraajaksi?
  Himmler ... Ehkä todella toinen henkilö osavaltiossa ja salaisen poliisin päällikkö. Älykkäästä ulkonäöstään huolimatta hän on häikäilemätön teloittaja. Ei sadisti, mutta kylmäverinen. Hän teki paljon tieteen kehittämiseksi Kolmannessa valtakunnassa. Yksi saavutuksista: zombisotilaat. Soturit, joilla ei ole pelkoa, alistuvia, kuin nuket, jotka eivät tunne kipua, mutta ovat tyhmiä. Fuhrer ymmärsi kuitenkin , että oli vaarallista julistaa Himmler virallisesti seuraajakseen. Hitler ei turhaan poistanut henkilökohtaiset vartijansa SS-järjestelmästä, kuten teki Abwehr.
  Himmler voisi olla diktaattori, jolla on enemmän oikeutusta kuin muilla. Mutta Fuhrer ymmärsi, että tämä oli karismaton johtaja, jota pelättäisiin, mutta jota ei rakastettu. Vaikka propaganda toimii, osa herkästä väestöstä rakastaa teloittajaa!
  No, Bormann on yleensä enemmän elämän kuusi ja juonittelija kuin hallitsija. Ja myös rikollinen. Sihteerinä hän on hyödyllinen, mutta maailmanlaajuisen imperiumin päällikkönä?
  Speer? Tämä natsijoukkueen jäsen on lahjakkain ja osaavin. Hänen ansiot aseiden valmistuksessa ja korkealaatuisten laitteiden toimittamisessa armeijalle ovat erittäin suuret. Speer on vielä suhteellisen nuori, koulutettu ja vaikuttava. Siinä on sekä kovuutta että joustavuutta. Mutta Fuhrer oli varovainen henkilökohtaisen uskollisuuden suhteen. Speer on liian älykäs siirtääkseen vallan yhdelle Fuhrerin lapsille, ja hänestä voi tulla itse diktaattori.
  Mainstein ja Rommel? Kaksi kolmannen valtakunnan parasta komentajaa. He ovat tietysti omalla tavallaan älykkäitä, mutta tekevätkö martinetista hallitsijat ? Ja onko turvallista siirtää valtaa ammattisotilaille? Näin natsipuolue voi hajota.
  On vain yksi johtopäätös: Fuhrerin on elettävä hyvin kauan, kunnes lapset kasvavat, ja heistä valitaan ainoa , ainutlaatuinen ja kykenevä. Sitten perustetaan dynastia.
  Se, että Fuhrer kasvatti niin monia jälkeläisiä keinosiemennyksellä, on huono. Heidän keskuudessaan voi puhjeta vakava valtataistelu. Ja tämä voi hajottaa imperiumin. Hitler kohautti olkiaan. Hänellä on leirissä Stalinin poika Jakov. Hänet vangittiin ja lähetettiin vartioituna hiljaiseen paikkaan. Sitten, kun oli ensimmäinen aselepo, Fuhrer tarjoutui vaihtamaan Stalinin pojan useisiin SS-upseereihin, mutta hän kieltäytyi.
  Sitten upseerit palautettiin joka tapauksessa, mutta Jakov pysyi vankeudessa. Häntä kohdeltiin hyvin. Lisäksi yksi nuorista ja kauniista vartijoista aloitti suhteen ja tuli raskaaksi. Fuhrer, jolla oli jonkin verran sympatiaa Stalinia kohtaan henkilökohtaisesti, antoi Jakoville mahdollisuuden mennä naimisiin ja asua erillisessä talossa, mutta SS:n suojeluksessa.
  Joten heillä on Stalinin vanhin poika aseella. Fuhrer jopa ajatteli nimittää jälkeläisensä Josephin kuvernööriksi Venäjälle sen lopullisen valloituksen jälkeen. Tämä ajatus vaikutti loogiselta .
  Areenalla leijonat, jotka olivat saaneet monia viiltoja poikien miekoista ja keihäistä, alkoivat hidastaa vauhtiaan.
  Ja pojat puukottivat ja pilkkoivat niitä. Liian monta poikaa vapautettiin. Bormann näki, että Fuhrer ei ollut kovin tyytyväinen tähän taistelun jatkoon, ja käski krokotiilit laskea alas.
  Hampaiset olennot astuivat taisteluun avaten valtavat leukansa. Ja he hyökkäsivät poikien kimppuun ja pureskelivat niitä kirjaimellisesti. Nielee kuin peura.
  Pojat kiljuivat ja kiemurtelivat. Heidän leuansa puristavat heidän raajojaan ja mursivat heidän luunsa. Scarlet, tuoretta verta roiskunut. Ja hiilet paloivat poikien paljaissa kantapäissä. Köyhät lapset, tuomittu kuolemaan.
  Fuhrer joi lasillisen suklaacocktailia, jossa oli ihmisveripisaroita ja sanoi:
  - Olkoon hallituskauteni ikuinen!
  Maxim Ogarev näki vielä kolmatta unta, kun heidän taloonsa koputettiin kovaa. Hän heräsi heti ja alkoi pukeutua. Karkea saksalainen ääni huusi murtuneella venäjällä.
  - Nouskaa, te alempi karja! - Ja kova isku konekiväärillä oveen.
  Äiti kiirehti avaamaan sen. Viisi SS-miestä konekivääreineen ja vihaisten koirien kanssa ryntäsi kotaan.
  - Pioneer Maxim asuu täällä. - ulvoi pitkä fasisti yliluutnantin olkahihnoilla .
  - Kyllä, tässä hän on, mutta hän ei ole syyllinen mihinkään. - Äiti alkoi puhua.
  - Selvitämme sen myöhemmin, mutta nyt, pentu, mene autoon.
  Antamatta hänen pukeutua kunnolla, he tarttuivat häntä käsivarsien alle ja raahasivat hänet pressulla peitettyyn kuorma-autoon. Siellä istui jo useita poikia ja tyttöjä, enimmäkseen koulunsa pioneereja. Lapset olivat puolialastomia ja vapisevat, mutta pojat yrittivät toimia rohkeasti.
  - Todennäköisesti meidät viedään leirille tai luovuttamaan verta, se on okei. - sanoi hänen luokkatoverinsa Igor.
  - Luovuta verta, viime kerralla he pumppasivat minusta niin paljon, etten pystynyt nousemaan viikkoon.
  - Minä myös, mutta silti parempi kuin kuolema.
  "Useat ikätovereistamme kuolivat sen jälkeen." - Maxim huokaisi raskaasti.
  Natsit kiersivät useita muita taloja ja kerättyään viisitoista pioneeria: kymmenen poikaa ja viisi tyttöä, veivät heidät tuntemattomaan suuntaan. Moottoripyöräilijät ajoivat edessä ja takana, ja aivan pyrstössä oli kiilakanta.
  - Ei, ei näytä siltä, että meidät viedään testaamaan elämän mehuja, saattajaa on liikaa ja sairaala on toisella puolella. - Maxim aloitti.
  - Partisaanit olisivat voineet tuhota tämän kyyn . - Igor vastasi. " Kuulin, että viimeksi kun polttoainetta sisältävä juna räjäytettiin, kuinka saksalaiset raivostuivat sen jälkeen."
  - He polttivat naapurikylän, ammuttiin ja hirtettiin yli kolmesataa ihmistä. Huonompi kuin eläimet.
  - No, ei hätää, vanhempani kuuntelevat radiota maan alla. Kansamme etenee Moskovan lähellä, pian fasistit ovat pulassa.
  - Jos pysymme hengissä, menemme partisaanien luo, voisin olla tiedustelija.
  - Ja voin sitoa haavoja. - Tyttö keskeytti. - Meitä koulutettiin kursseilla.
  Maxim sanoi hengähtäen.
  Uskon, että koko maailma herää
  Fasismille tulee loppu
  Aurinko paistaa kirkkaasti
  Kommunismia valaiseva polku!
  - Pian olemme vapaita. - Maxim kohotti kätensä pioneeritervehdyksessä. - Eläköön puolue ja Stalin!
  Lapset liittyivät mukaan yksimielisesti.
  - Eläköön Lenin, eläköön Stalin!
  SS-miehen vihaiset kasvot ilmestyivät.
  - Venäjän kieli ystävällisempiä sikoja. Älä pidä melua ! - Ja hän ampui ilmaan.
  Katsoessaan hänen vihasta loistavia silmiään, kaverit vaikenivat. Sitten ajoimme hiljaisuudessa, pimeässä eikä mitään näkynyt pressun takana. Lopulta auto lopulta pysähtyi ja kuului huutoja.
  - Ystävällisempi matkalla ulos!
  Lapset menivät alas ja löysivät itsensä melko suuren ylellisen kartanon pihalta. Heidät tuotiin käytävälle ja käskettiin riisumaan vaatteensa.
  - Olette liian likaisia pioneereja! Sinun on kiillotettava. Nainen, jolla oli Hauptmannin olkaimet, huusi .
  Pojat ja tytöt vietiin suihkuun, ja heille jätettiin pyyhkeet ja saippua.
  - Teidän täytyy olla puhtaita kuin lasi, porsaat.
  Vaikka kaverit eivät tienneet miksi tämä oli tarpeen, he peseytyivät iloisesti lämpimällä vedellä suihkusta. Totta, tytöt nolostuivat ja juoksivat erilliseen kylpyyn. Kun pojat yrittivät kurkistaa, he alkoivat kiljua ja heittää vedellä täytettyä altaaa.
  - Okei, se riittää! Maxim huusi: "Olette jo aikuisia, eikä sinun tarvitse leikkiä tuolla tavalla."
  Uloskäynnillä lapsia odotti toinen yllätys: heidän aiemmat vaatteet olivat kadonneet, ja tuoleilla makasi sileästi silitetty pioneerikesäunivormu kirkkailla solmioilla.
  - Vau, tämä näyttää esitykseltä. - Maxim hämmästyi.
  -Ehkä saksalaiset haluavat nähdä kuinka me hyväksymme ilotulitteet? - Yksi pojista ehdotti.
  - Se on epätodennäköistä, mutta katsotaan. Älkäämme menettäkö kunniaa lipulle.
  Fasistinen upseeri ilmestyi heidän eteensä.
  - Kinder Pioneer , kuka teistä osaa lyödä rumpua?
  -Minä! - Igor otti askeleen kohti kokousta.
  - Ota instrumentti. - Iso SS-miehen helma on edelleen uusi rumpu, selvästi pioneereilta hankittu.
  - Kun menet ulos kadulle, hakkaat minua. "Sitten fasisti keksi tempun. - Rakastatko kotimaatasi ja ihmisiä?
  - Kyllä, ja olemme valmiita antamaan henkemme hänen puolestaan! - Pioneerit haukkuivat rohkeasti .
  - Ja sinulla on sellainen mahdollisuus. Nyt matkalla ulos.
  - Miten? - Maxim hämmästyi. - Olemme melkein alasti ja paljain jaloin.
  - Ja koska olet villi, mene, tai tapamme sinut paikalla.
  Kymmeniä SS-miehiä nosti konekiväärinsä, oli selvää, etteivät natsit vitsailleet.
  - Mennään kaverit, pioneerit eivät pelkää lunta. - sanoi Maxim, joka oli luokan komentaja.
  Lapset suuntasivat uloskäyntiä kohti, ja kun pistävä lumi kosketti heidän paljaita jalkojaan, tytöt kiljuivat. Pojat kävelivät äänettömästi yrittäen koneellisesti pitää jalkansa linjassa. Vaikka joulukuun lumikuorma puri Maximia kantapäihin, poika hymyili yrittäen osoittaa, että hänellä oli hauskaa. Hän kovetti usein itsensä juoksemalla paljain jaloin lumessa, joten hän ei ollut niin peloissaan.
  Mutta niille, jotka eivät kokeilleet, se oli kauheaa, pakkanen pisti. Kaverit lisäsivät tahtomattaan tahtiaan, varsinkin kun saksalaiset huusivat - schnel , schnel !
  Johtettuaan heidät imartelevaan reunaan vanhempi fasisti SS Standartenführerin univormussa puhui tulkin kautta.
  - Joten, pioneerit, tietäkää, että suuri metsästys alkaa teille. Annamme sinulle kahdenkymmenen minuutin etumatkan. Joka onnistuu piiloutumaan, jää henkiin, mutta muut kohtaavat tuskallisen kuoleman.
  Kordonissa seisoneet SS-miehet alkoivat nauraa.
  - Juosta!
  Lapset jäätyivät eivätkä liikkuneet. Sitten natsit ampuivat konekivääreillä. Pojat ja tytöt nousivat ja juoksivat niin nopeasti kuin pystyivät. Voisit nähdä paljaat kantapäät, jotka huuhtoivat kylmässä, välkkyvän ohitse.
  - Nopeammin, pelastuksemme on vauhdissa.
  Tytöt jäivät kuitenkin vähitellen jälkeen, ja Maxim ja Igor, aktiivisina urheilijoina, jopa menivät pois kaupungista pelaamaan jalkapallo-otteluissa, ottivat johdon. Pakkanen oli ensiluokkainen ärsyke, shortseissa oli helppo ja mukava juosta, mutta pakkanen tarttui kuin pihdit. Lisäksi lumikuorma ei ole vielä syvä, mikä myös helpottaa juoksemista.
  - Älä juokse kuin lammaslauma. - Maxim huusi keuhkoihinsa. - Juoksemme sivuille, meitä on vaikeampi saada kiinni !
  - Säästä hengitystäsi. - Igor lisäsi. - Älä anna kaikkesi, täysi rajasi, matka tulee olemaan pitkä.
  Lapset eivät hajaantuneet heti, kun aamunkoitto oli juuri alkanut nousta, ja oli vielä melko pimeää ja pelottavaa.
  Juokseminen lämmitti Maximia ja hän tunsi olonsa paljon energisemmäksi. Mutta tytöille, jotka eivät olleet tottuneet niin kovaan kovettumiseen, se oli tuskallista, tuntui kuin heidän jalkansa olisivat tulessa.
  Jotkut tytöt pysähtyvät ja yrittävät hieroa jalkojaan kömpelösti lumella, mutta se ei auta heitä paljon.
  Takaa kuuluu koirien holtiton haukkuminen - metsästys on alkanut. Tappajakoirat, jotka on erityisesti koulutettu kiinnittämään ihmisiä, ohittavat heidät. Viimeisillä voimillaan tytöt ja pojat kiihtyvät. Täällä paimenen ensimmäinen saalistussuu tavoittaa uhrinsa: hampaat sulkeutuvat jalkaan. Tyttö kaatuu ja koira hyppää päälle ja puree hänen kätensä läpi.
  Natasha, kuten hirviön hampaisiin pudonnutta onnetonta naista kutsuttiin, nykii ja huutaa. Paha koira raahaa häntä ja jatkaa hänen kiusaamista matkallaan, mutta hänellä ei ole kiirettä upottaa hampaat hänen kurkkuun. Useat jalokrautit ratsastavat hevosilla, mukaan lukien SS-kenraali Stoffen . Hän nojautuu alas hevosestaan ja upottaa pistin tytön vatsaan ja nostaa sitten hänen toppinsa. Saksan puhe kuuluu.
  - Teen sellaisen kyljyksen venäläisistä sioista, sinä nielet kielesi.
  - Jos haluat, valmistamme sinulle kebabin tästä raadosta - nuolet sormesi. - Kenraalin kokki "vitsailee".
  Lopulta tyttö rauhoittuu, ja korkea-arvoinen sadisti etsii toista uhria.
  Seuraava kidutuskohde on poika, jonka jälkeen koiran pureskeltuaan hänen jalkansa, poika jäi koukkuun kylkiluista ja raahattiin lumen läpi. Muut saksalaiset ruoskivat uhria jaloillaan ja nauroivat iloisesti niin tehdessään.
  He yksinkertaisesti ripustivat toisen pojan hänen kylkiluistaan, raahasivat hänet oksalle ja sitten heiluttivat häntä ympäriinsä ja hakkasivat häntä kiväärin perillä. Poika pyysi lopettamaan hänet, ja yksi taitava isku katkaisi hänen tajuntansa.
  Myös toinen tyttö ripustettiin, poltettiin tulella, hänen mekkonsa ja pitkät hiuksensa poltettiin. Oksana muuttui eläväksi soihtuksi, joka kuoli hirviömäiseen tuskalliseen shokkiin.
  Toinen vaaleatukkainen ja sinisilmäinen poika oli lähes vahingoittumaton koirista, hän nostettiin ylös, kätensä sidottuna selän taakse. Sitten kenraali puhui venäjäksi.
  - Lapsi köyhä, kuinka kylmät jalkasi näyttävät olevan, nyt lämmitämme ne. "SS-mies toi hänelle taskulampun, liekki nuoli lapsen punaista kantapäätä saalistavalla tavalla. Poika karjui, kunnes liekit nousivat korkeammalle ja hän menetti tajuntansa.
  - En pidä siitä, kun ne sammuvat, uhrien täytyy vapista ja nykiä. Seuraava, toivottavasti, on vahvempi.
  Natsit skalpasivat seuraavan helvettiin päätyneen tytön elävältä ja sytytettiin sitten tuleen. Voisi sanoa, että he säälivät seuraavaa poikaa, Rostislavia, yksinkertaisesti hirttämällä hänet, vaikka he kuristivat hänet hyvin hitaasti. Toinen poika leikattiin paloiksi tikareilla, nyljettiin ja ripoteltiin suolalla. Voit kuvailla pitkään, mitä nämä barbaarit, ulkoisesti sivistyneet, mutta itse asiassa kauhistuttavat villit, tekivät. Natsien julmuuksista on kirjoitettu monia kirjoja ja suuri määrä elokuvia on tehty, mutta se, mitä natsit todellisuudessa tekivät, on ylitsepääsemättömän mielikuvitukseni . Kenraali, Kaltenbrunnerin lähin liittolainen , nuoli verta tikasta, hän vihasi patologisesti slaaveja, erityisesti lapsia.
  - On välttämätöntä tuhota slaavilainen heimo kokonaan, emme tarvitse sellaisia kapinallisia orjia! - Univormussa oleva eläin kiljui. - Tänään poltan toisen kylän ja pari kirkkoa.
  Kenraalin noustessa , Maxim ja Igor onnistuivat eroon huomattavasti. He olivat ainoita, jotka selvisivät sadistinen lihamylly. Näytti siltä, että poikien päällä leijunut uhka oli ohi, kun polkua pitkin ryntänyt valtava paimenkoira ohitti heidät.
  - Juokse Maxim, pidätän hänet! - Igor huusi.
  - En jätä sinua. - Maxim repi irti raskaan oksan ja ryntäsi paimenen kimppuun.
  Koira ei ilmeisesti odottanut tällaista röyhkeyttä ja vetäytyi. Isku osui häntä suoraan kasvoihin .
  Koira kiljui ja ryntäsi eteenpäin, hän oli erittäin suuri, hirviö, lihotettu ruumiiden päällä. Iskuttuaan Igoriin hän upotti hampaat pojan vatsaan. Poika huusi ja kaatui, hänen sisälmyksensä tuli ulos ja verta vuoti paksusti. Sitten Maxim, epätoivoisena, loisti kepin hirviön silmiin.
  Isku räjäytti hänen silmänsä, kivun shokki pakotti hänet avaamaan hampaansa ja paimenkoira alkoi juoksemaan karkuun vinkuen. Maxim heitti mailan ja löi häntä uudelleen selkään, ja koira nousi vauhtiin.
  - Menkää miehittäjienne luo, pureskele heidän saappaansa. - Poika nosti ystäväänsä.
  - Igor, oletko elossa?
  haavoittunut poika pystyi tuskin avaamaan silmäluomiaan.
  - Se olet sinä Maxim. Jätä minut, en ole enää vuokralainen . "Igor kurkutti heikolla äänellä veren valuessa hänen keuhkoistaan.
  - Ei! En hylkää sinua, mutta vien sinut partisaanien joukkoon. Siellä sinut nostetaan jaloillesi.
  - Parempi lopettaa minut, se satuttaa minua paljon. - Igor yski, verta vuoti kurkusta.
  - Ei, toverini ja veljeni, minä kannan sinut.
  Sitottuaan haavan paidalla ja olkapäillä tajuttoman toverinsa Maxim vaelsi tietä pitkin. 12-vuotiaan pojan ei ollut helppoa kantaa ikätoveriaan, joka tosin oli laihtunut miehityksen alla, mutta oli silti vahva ja jäykkä.
  Joten hän käveli, oli jo aamunkoitto, mutta talviaurinko ei käytännössä lämmittänyt häntä. Maxim nopeutti vauhtiaan, koska natsit saattoivat ilmaantua milloin tahansa. Hänen alaston vartalonsa puhalsi kylmä tuuli, hänen ihonsa peitti näppylöitä.
  Ympärillä seisoi puita paksun pakkasen ja lumen peittämänä, jalkojen alla oleva lumikukko oli piikikäs ja kuoren tavoin jääkuoren peitossa. Hän ei ollut enää niin kylmä, kun hän jännitti ja veti raskaan kuorman. Hänen toverinsa vaikeni eikä enää liikkunut, koska hän oli menettänyt tajuntansa ja ehkä jopa luovuttanut , mutta Maxim jatkoi raahaamista. Niinpä hän meni ulos suolle ja alkoi pudota polviin asti likaiseen veteen. Suurin vaikeuksin hän ojensi tunnoton jalkojaan jyrkän murtuvan jään naarmuttamina ja jatkoi vaeltelua.
  Poika pelästyi heti, kun pysähdyit hetkeksi, sinut imettiin väistämättömään kuiluun. Maxim hyppäsi ylös ja alas, auringonsäteet virkistivät. Joulukuun sää on kuitenkin oikukas, pilvet vierivät, pakkanen alkoi voimistua ja ohutta lunta alkoi sataa. Poika tukehtui jännityksestä, mutta piti Igorista tiukasti kiinni.
  - Kuolen mieluummin, mutta en jätä sinua.
  Korppi lensi hänen ylitse melkein koskettaen häntä siipillään, sitten useita muita olentoja, Maxim ajoi heidät pois epätoivoisella huudolla. Lopulta loputtomalta näyttävän ajan jälkeen suo loppui, käveleminen helpottui, mutta pakkanen kiusasi lapsen märkiä jalkoja liikaa. Poika piristääkseen itseään lauloi vallankumouksellisen laulun.
  Vihamieliset pyörteet kohoavat yllämme
  Maaliskuu, marssi eteenpäin, työläiset!
  Tulemme rohkeasti mukaan taisteluun vihollisia vastaan
  Maaliskuu, marssi eteenpäin, työläiset!
  Tämä, kummallista kyllä, antoi minulle voimaa. Poika kumartui ja kaavi kourallisen lunta ja laittoi sen suuhunsa kostuttaen kuivaa kurkkuaan. Hän tunsi olonsa paremmaksi, mutta heti kun hän lopetti, hän alkoi tuntea vilunväristyksiä. Välitön helpotus aiheutti lisää kärsimystä. Kaiken huipuksi hän alkoi kärsiä nälästä. Saksalaisten aikana he söivät hyvin vähän ja polttivat paljon kaloreita kylmässä. Yhtäkkiä Igor tuli järkiinsä, sekoitti ja mutisi:
  - Juo!
  - Et voi, vatsasi on leikattu. Kun saavumme kylään, luulen tunnistavani nämä paikat, se ei ole kaukana, ne auttavat sinua.
  Igor mutisi epäselvästi vastauksena ja menetti sitten tajuntansa.
  - Mitä parempi, ystäväni kärsii vähemmän tällä tavalla.
  Olkapää sattui ja makasi, poika siirsi varovasti toveriaan. Hän oli jo hyvin väsynyt, mutta ilman isäänsä asuessaan hän oli tottunut kovaan työhön hyvin varhaisesta iästä lähtien, ja urheilu vain auttoi tässä. Lopulta hän haisi raikkaan palaneen, savu kutitti hänen nenään miellyttävästi ja hän jopa haisi paistettua lihaa.
  - No , sanoin, pelastus on lähellä.
  Inspiroitunut poika kiihdytti vauhtiaan. Muutaman sadan metrin kävelyn jälkeen hän tuli metsän reunaan. Yhtäkkiä hänen eteensä avautui kauhea kuva: palaneita majoja, hiiltyneitä lautoja ja tuhkaa. Pelosta vapisten poika tuli lähemmäksi palaneita ruumiita, joista suurin osa oli lapsia ja naisia. Poika lähestyi tuhkaa ja astui niiden päälle paljain jaloin. Se ei ollut vielä ehtinyt jäähtyä, ja Maxim oli tyytyväinen. Sitten hän käveli paljain jaloin kuumalla pinnalla, hänen kylmästä siniset jalat muuttuivat punaisiksi ja veri virtasi hänen suonissaan. Jopa kun hän seisoi paljain jaloin hiilellä, se ei aluksi satuttanut häntä vasta seisoessaan, hän tunsi palovamman ja hyppäsi hätäisesti niiltä.
  - Vitun fasistit. Tapoit naisemme ja lapsemme, mutta silti me tapamme sinut koirilla, ja sotilaamme marssivat voittoisasti Berliinin läpi. Aion vapaaehtoisena armeijaan ja lyön henkilökohtaisesti Hitleriä kasvoihin , ja sitten Fuhrer hirtetään. Poika astui taas lumelle, rakkulat rauhoittuivat.
  Yhtäkkiä hän kuuli jonkun vaimean itkevän. Poika katseli ympärilleen ja huomasi pienen liikkeen.
  Maxim lähestyi, ja siellä makasi revityn, puolialaston naisen ruumis, joka oli täynnä konekiväärin tulista. Lähistöllä hörähteli vauva, joka näytti alle vuoden ikäiseltä, se oli kapalovaatteisiin kääritty ja lumen peitossa. Hänen kuuma hengityksensä sulatti lumihiutaleet, ja samalla vauva oli selvästi jäätymässä.
  Maxim kumartui, vaipat olivat repeytyneet ja märät, ne eivät lämmittäneet häntä. Poika itse oli jo puolialasti, ei ollut mitään muuta pois otettavaa.
  - Jotain on ainakin selviydyttävä.
  Poimittuaan tytön hän hieroi voimakkaasti tämän raajoja lämmittäen häntä hengittämisellään. Sitten hän alkoi tutkia häntä ympäröivää surullista todellisuutta. Saksalaiset polttivat melkein kaikki talot ja ajoivat ihmiset navettaan. Pakoon yrittäneet ammuttiin paikalla ja heidän ruumiinsa ryöstettiin. Ja silti hän oli onnekas. Yhdellä murhatuista naisista oli lämmin huivi, huopasaappaat ja takki. Maxim, joka pyysi ääneen anteeksiantoa vainajalta, riisui huivin ja kääri tytön. Sitten hän laittoi huopasaappaat Igorin puututtuihin jalkoihin huolimatta siitä, että hän hieroi niitä silloin tällöin. Hän ei jättänyt itselleen mitään, joten puolialaston ja paljain jaloin, nyt kaksinkertaisen taakan kanssa, hän vaelsi pakkasessa, lähin kylä oli viidentoista kilometrin päässä ja hänet oli vielä löydettävä. Ja tämä lapsi saavutti Aleksanteri Suuren toimintaan verrattavan saavutuksen, jos vertaa siihen käytettyjä ponnisteluja.
  Muutos oli pelottava, alkoi lumimyrsky, helvetin kylmä iski alaston ja jopa märkä vartalo. Iho muuttui siniviolettiksi, sormet eivät taipuneet, jääpuikot roikkuivat hiuksista. Maxim ymmärsi, että jos hän pysähtyisi, kaatuisi ja muutamassa minuutissa hän muuttuisi jääksi. Hänen voimansa väheni, mutta ymmärrys siitä, että hänen ponnisteluistaan riippui paitsi hänen oma elämänsä, myös hänen toverinsa olemassaolo, samoin kuin tämä pieni liikkuva pala, inspiroi häntä ja muutti lapsen titaaniksi.
  . LUKU nro 11.
  Metsästyksen päättymisestä on kulunut noin neljä tuntia. Natsit, ajaneet vielä kaksi villisiaa ja kolme kettua, juhlivat kaatamalla kalliita ranskalaisia viinejä ja konjakkeja ahneisiin kurkkuihinsa sekoittaen niitä ilkeisiin snapsiin. Kenraali oli tyytyväinen, metsästys sujui hyvin, mutta he salasivat häneltä, että kaksi poikaa onnistuivat pakenemaan. SS Gruppenführer Stoffen kuitenkin söi lihan suuriksi paloiksi, kuten villi hänen henkilökohtaisesta pyynnöstään, he valmistivat hänelle paistia murhatuista pojasta ja tytöstä.
  "Olen halunnut kokeilla ihmislihaa jo pitkään, mutta lapset olivat hyviä, eivät lihavia."
  Kaksi humalaista everstiä tuki pomonsa tahtoa, "välipala" sopii hyvin "Bordeaux'n" ja vodkan kanssa.
  - Mielestäni tytöt maistuvat edelleen paremmalta, heidän lihansa on paljon mureampaa. - sanoi fasistinen upseeri, taputtaen huuliaan.
  - Tytöt ovat lihavampia, pojat lihavampia. - Vastasi toinen "kannibaali eversti" Klein. - Pidän enemmän pojista.
  - Kyllä, näytät siniseltä. - Yhtäkkiä kenraali raivostui. - On aika lähettää sinut rotuosastolle. Soitan nyt Himlerille .
  - Ei tarvetta! - Clay huusi. Alkoholin täynnä oleva mieli etsi ulospääsyä. - Täällä hän on! - osoitti sormella kollegaansa. - Enemmän syyllinen kuin minä.
  - Miksi kysyt? - Kenraali kuoriutui zenkin.
  - Ja hän piilotti, että kaksi poikaa pakeni luotasi.
  - Mitä?! "Kenraali löi mustaa, kallista santelipuupöytää niin lujasti, että useita pulloja lensi pois.
  - Petit meidät! Sinä huijasit! No, katso, sinä vuohi, sinulla on tuomioistuin.
  - Anteeksi, teidän ylhäisyytenne, puoli tuntia ja heidät saadaan kiinni.
  - Ja tuotiin tänne elävänä tai kuolleena! Katso, eversti , nylkin sinut elävältä!
  Rohkea soturi juoksi ulos pöydän takaa ja alkoi kiireesti koota joukkuetta. Hänellä oli vielä mahdollisuus poimia polku koirien avulla.
  Natseilla oli kiire toteuttaa esimiehiensä käskyjä, he olisivat voineet joutua vaikeuksiin, pahin rangaistus lihaville SS-miehille oli lähetys rintamaan. Yksi asia on pilkata puolustuskyvytöntä väestöä ja toinen asia löytää itsesi sodan ytimessä.
  Tuulesta ja kevyestä lumimyrskystä huolimatta jäljet eivät olleet vielä täysin peitossa. Paimenkoirat lähtivät jäljelle, ja hevosen selässä oleva SS-yksikkö ryntäsi heidän perässään.
  Tähän mennessä Maxim oli täysin uupunut, hänen jalkansa olivat takkuisia, ja hän vaelsi, ei enää tiennyt, hänen silmänsä olivat väsymyksen sumentuneet. Totta, lumimyrsky laantui, mutta tämä pahensi tilannetta entisestään, ja takaa kuului koirien tukehtuvaa haukkumista.
  -Natsit tulevat luokseni! - poika kuiskasi tuskin kuuluvasti . Poika alkoi kiihdyttää vauhtiaan, mutta hänen jalkansa eivät kestäneet häntä ja lapsi kaatui antaessaan periksi. Häntä ympäröivät susilta näyttävät paimenkoirat, jotka olisivat repineet pojan ja hänen kantamiaan, elleivät SS-miehet olisi hillinneet heitä.
  - Elävinä, on parasta ottaa nämä venäläiset Kinderit elossa . Sitten meillä on hauskaa heidän kanssaan.
  Eversti kumartui ja pyyhkäisi tuhkan savukkeestaan.
  - Kyllä, heidän kanssaan on vauva. Ihmettelen miltä se maistuu. - sanoi humalainen sadisti hieroen käsiään tyytyväisenä.
  - Ehkä voimme ripustaa ne koukkuun? - Ehdotti iäkäs SS-mies.
  - Ei, kenraali tappaa meidät, jos riistämme häneltä ilon itse paistaa näitä pikkuleipiä .
  Heitettyään taakkansa hevosilleen natsit olivat aikeissa seurata kerrosleirille, kun heidän joukkonsa läpi kulki lähes näkymätön valonauha. Huudoista ja kiljumisesta päätellen natseilla oli vaikeaa. Heidät tapettiin, leikattiin paloiksi suoraan hevosillaan, joutuivat armottoman skalpellin alle, natsit ryntäsivät pakenemaan, koska he olivat rohkeita vain puolustuskyvyttömiä naisia ja lapsia vastaan. Ainoastaan paimenkoirat osoittivat poikkeuksellista rohkeutta käpertyessään yhteen laumassa ja yrittäessään hyökätä tuntemattomien hyökkääjien kimppuun. Kadehdittava kohtalo odotti kuitenkin heitäkin, kun valonsäde katkaisi hullun lauman. Yleisesti ottaen sotilasaseena laser on erittäin tehokas, varsinkin joukkoja vastaan, jotka eivät ole voimakentän kattamia. Natsit eivät päässeet pakoon: heidät leikattiin paloiksi ja poltettiin kuoliaaksi, jokainen heistä .
  Paljasjalkainen, puoliksi jäätynyt pioneeri Maxim räpytteli silmiään hämmästyneenä. Neljä ruskettunutta, paljain jaloin, vain pikkuhousut ja vyö päällä, tyttöä tuli vastaan heitä.
  He ovat jotenkin outoja, heillä on hienot pistoolit käsissään, heidän kätensä ja jalat ovat erittäin vahvoja ja niissä on näkyvät lihakset.
  Ensimmäinen kävelevä blondi tyttö sanoi:
  - Emme ole vikoja... Olemme toisesta maailmasta, mutta meillä on hyvin vähän aikaa, tutkitaanpa kumppaniasi.
  Toinen tyttö , tulipunainen, otti pullon vyöstään ja huusi:
  - Elävä vesi auttaa meitä!
  Tyttö, joka astui energisesti paljain jaloin lumessa, lähestyi Igoria. Hän tiputti varovasti pisaran hänen vatsalleen sirkuten:
  - Olkoon elämää!
  Ja hän hieroi kevyesti uupunutta poikaa haavan ja palovammojen yli. Ja aivan silmiemme edessä haava alkoi parantua ja arvet alkoivat haalistua. Igor avasi silmänsä ja kuiskasi:
  - Pyhä Maria...
  Punapää pudisti päätään kielteisesti ja huusi:
  - Olen Angelica, en Maria!
  Poika löi huuliaan ja yritti nousta istumaan. Hän horjui ja melkein putosi lumeen.
  Angelica silitti pojan vaaleaa päätä ja sanoi:
  - Rauhoitu! Nuku vähän ja voimasi palaavat!
  Maxim katsoi tyttöjä kiitollisena ja sanoi:
  -Oletteko te enkeleitä?
  Natasha pudisti päätään negatiivisesti:
  - Ei! Olemme komsomolityttöjä!
  Pioneeri mutisi piilossa toivoen:
  - Joten meillä on niin voimakkaita aseita?
  Natasha vastasi:
  - Valitettavasti ei ... Kyllä , ja meillä on vain puoli tuntia jäljellä täällä. Meidät lähetettiin vain tunniksi paikkaan, jossa halusimme olla!
  Ja soturi käski:
  "Viedetään poika ja tyttö kylään, ja samalla niitetään saksalaiset!"
  Zoya laittoi nukkuvan Igorin selälleen, Svetlana otti tytön syliinsä. Maxim juoksi kevyesti eteenpäin. Niin paljon helpompaa. Miehityksen aikana poika tottui juoksemaan pakkasesta pakkaseen, eikä talvellakaan siksi pelännyt liikaa paleltuneita raajoja.
  Tytöt kiirehtivät hölkkäämään, ja Maxim tuskin pysyi heidän perässään. Pojan piti juosta niin nopeasti kuin pystyi. Ja hän on jo väsynyt, vaikka nyt hän on vapautettu raskaasta taakasta.
  Tytöt, jotka ovat kasvaneet vahvoiksi tontturuualla , ovat tietysti erittäin vahvoja ja nopeita. He yrittävät hillitä juoksua, jotta Maxim ei jää jälkeen. Mutta poika ei ole superihminen, ja hänen paljaat jalat, punaiset kuin hanhen jalat, ovat väsymyksestä punottuja. Lopulta Natasha nosti pojan selälleen ja ryntäsi hänen kanssaan.
  Sen jälkeen tytöt lisäsivät jyrkästi vauhtiaan ja laukkasivat kuin hevoset. Kylässä oli saksalaisia. Siellä oli jo moraalisesti vanhentunut "Panther"-2 ja täysin uusi "E"-50.
  Tytöt lopettivat juoksemisen ja alkoivat katsoa tankkeja.
  Natasha huomautti:
  - Nämä ovat täysin erilaisia, rungot ovat niin pitkiä, ja varsinkin toinen on kyykky.
  Zoya sanoi vihaisesti:
  - Meidän pitäisi tuhota heidät! Eikä ihailla.
  Ja soturit löivät saksalaisia tankkeja magoblastersäteillä . Häikäisevät suihkukoneet osuivat saksalaiseen autoon. Ja silmänräpäyksessä metalli suli. Tuntui kuin tulisakset olisivat leikanneet tankin ja alkaneet repeytyä räjäyttäen ammukset.
  Natasha, ampui, murisi:
  - Otteluidemme motto: - Älä ole pahoillani, murskaa, anna hyvää jääkiekkoa tonttuille!
  Saksalaiset ja heidän ulkomaalaiset lakeijansa juoksivat ulos taloistaan ja joutuivat puolialastomien tyttöjen taikasäteiden alle . Kaikki näytti sadun unelmalta.
  Maxim sihisi:
  - Mikä ihme!
  Natasha vilkutti pojalle ja sanoi:
  - Ei "Zaporozhets", vain ihmeiden ihme. Meillä on Neuvostoliiton elektroninen Mercedes!
  Angelica ampui toisen säteen kolmanteen panssarivaunuun, tässä tapauksessa se oli Goering-5, ja putoi:
  - Natsit eivät tavoita minua!
  Ilahtunut Maxim lauloi:
  Olen pioneeri, Stalinin oma poika,
  Menin paljain jaloin taistelemaan tätä laumaa vastaan...
  Polttavan harmaan lumen aallot,
  Mutta on kutsu - voita fasisti!
  
  Yksinkertainen kaveri , nimeni on Maxim,
  Ammun konepistoolista kuin torni...
  Tankin keskiosa räjäytettiin,
  Tuntuu itkettävältä!
  
  Me puidamme Krautteja rohkeasti, pioneerit,
  Voimme tyrmätä sinut turvallisesti...
  Olemme ritareita ja uusia esimerkkejä,
  Läpäisimme kokeet A:lla!
  
  Poika on suurten jättiläisten poika,
  Osaa taistella suoraan lastentarhasta...
  Kun ihmiset ja armeija yhdistyvät ,
  Emme pelkää epätoivoista konnaa!
  
  Uskon, että kukistamme fasistit,
  Teloittaja saa nopean pisteytyksen...
  Päihitetään kaikki saastaiset kostonhakijat,
  Ja Venäjän armeija pelastaa kaikki taisteluissa!
  
  Ei ole onnellisempaa ja kauniimpaa kotimaata,
  Mutta vain hänen sisällään raivoaa hurrikaani...
  vallassa planeetalla ,
  Ja raivoisa isku natseille!
  
  Kyllä, se on vaikeaa pojille ja tytöille,
  Epätasaisissa taisteluissa, joissa fasisti on kuningas...
  Mutta soiva pioneeriääni kuuluu,
  Älä koske isänmaatani, älä koske siihen!
  Voisit tuhlata vuosia turhaan,
  Mutta usko minua, pioneeri on valmis kaikkeen...
  Veren punaiseksi muuttuneen lipun alla,
  Murskaamme roistot ja varkaat!
  Tämä on erittäin julma matriisi, jossa tapahtuu erilaisia asioita.
  Valerka, Leshka, Slavka ja Marinka saivat yllättäen hälytyksen.
  Ja lapset lensivät ulos Hypernetistä ja virtuaalitodellisuuksista. Ja joutuessaan todelliseen avaruuteen Sirius-tähden neljännellä planeetalla, pioneerit huokaisivat hämmästyksestä.
  Rusketus haalistuu heistä, ja he muuttuivat hyvin kalpeaksi, ja poikien ja tyttöjen suuhun ilmestyi hampaat. Ja he olivat kirjaimellisesti hämmästyneitä.
  Lasten vieressä oli useita kauniita tyttöjä taisteluasuissa. Heidän silmänsä kirjaimellisesti pullistuivat ulos.
  Siellä seisoi myös pari lääketieteellistä robottia. He myös nostivat antenninsa.
  Valerka sanoi peloissaan:
  - Mitä meille tapahtui?
  Marinka huusi peloissaan:
  - Miksi olemme niin kalpeat?
  Levka siristi päätään pudistaen:
  -Ja miksi meillä on hampaat suussamme?
  Slavka juoksi sormellaan hampaiden yli ja huudahti peloissaan:
  - Pistin itseäni niistä!
  Lapset, jotka olivat tulleet kuolemanvaaleiksi kuin lakana, näyttivät peloissaan ja hämmentyneiltä.
  Robottilääkäri huomautti:
  - Ne täytyy skannata perusteellisesti. Ilmeisesti he olivat saaneet jonkin tieteen tuntemattoman viruksen!
  Komsomolityttö lensi korkeammalle ja ehdotti:
  - No, teemme niistä perusteellisimman tutkimuksen, jopa toimitamme ne tietokonekeskukseen siirtoportaalin kautta!
  Slavka haisteli ja vinkuvasti:
  - Eikö se satu?
  Tyttö, joka ilmeisesti oli täällä vastuussa, vastasi:
  - Ei! Sinut asetetaan keinotekoiseen uneen skannauksen aikana. Joten huolellisimmalla tutkimuksella, jopa kvarkeihin asti, et tunne mitään.
  Marinka huudahti:
  - Vau !
  Valerka mutisi vastahakoisesti:
  - Kyllä, se on kvasaari !
  Levka kikatti ja vinkui:
  - Hyperpulsari !
  Huoneeseen lensi laite, joka näytti erittäin hienostuneelta tankilta, jossa oli monia joustavia tynnyreitä.
  Lapset huudahtivat yhteen ääneen:
  - Ultratähti !
  Vanhempi tienraivaajajohtaja, hyvin kaunis tyttö valkoisessa kaapussa, ilmoitti:
  - No, nyt sinua ei vain tutkita, vaan myös hoidetaan. Tänä aikana näet hienoja ja ainutlaatuisia unia.
  Valerka totesi oikukkaan lapsen hymyillen:
  - No, tämä on erittäin siistiä ! Olemme erittäin tyytyväisiä päivän loppuun asti!
  Marinka nyökkäsi paljain jalkansa ja halusi sanoa jotain muuta, kun kirkas, sateenkaaren kaikilla väreillä loistava valonvirta osui lasten ylle, ja tyttö oli peitetty, valaistu läpi ja läpi. Ja he kaikki neljä uivat aaltojen poikki ja huomasivat olevansa jonkinlainen villi unelma.
  Kolmannen valtakunnan füürer itse katsoi Amerikkaa kohti ja ajatteli vapauttavansa kätensä idässä. Mutta lämmin kausi oli tullut , Krautit aikoivat vihdoin valtaa neuvostomaita ennen kuin "olkirauha" oli solmittu. Koska Fritsit pelkäsivät hyökätä hyvin linnoitettuun Moskovaan , hyökkäys aloitettiin Kuibyshevin suuntaan - aivan Volgaa pitkin. Maat ovat täällä melko rikkaita. Toinen asia , jolle krautit avasivat suunsa: Uzbekistan. Myös rikkaita maita, raaka-aine- ja kaasuvarantoja. Lisäksi mahdollisuus olla yhteydessä Japaniin.
  Puuvillaviljelmistä puhumattakaan. Hitler olisi pääsääntöisesti voinut saattaa päätökseen valloitukset Venäjällä. Uralin valloitus on kylmää, ja Moskovaa ympäröi seitsemän puolustuskehää. Joihin jopa "Mouse" ja "E"-100 on vaikea tunkeutua.
  Samaan aikaan Kolmas valtakunta aloitti intensiivisen laivojen ja kuljetusten rakentamisen voidakseen laskeutua Kanadaan. Lisäksi Argentiina ja Brasilia lupasivat tulla merkittäviksi tukikohtiksi. Hitler päätti, että rasittamalla kolmatta valtakuntaa maksimaalisesti ja käyttämällä siirtokuntien ilmaista työvoimaa oli mahdollista samanaikaisesti kasvattaa tankki- ja lentolaivastoa ja rakentaa valtava laivasto.
  Toistaiseksi Krauts tarvitsi aikaa. Joten itärintama ei sulkeutunut. Ja taistelu jatkui.
  Neuvostoliitolla, joka menetti paljon aluetta, on omat ongelmansa. Erityisesti T-34-85-tankki ei voinut vielä korvata vähemmän tehokasta T-34-76:ta. Joten jouduimme käyttämään vanhentunutta konetta. Mutta Neuvosto-Venäjällä oli monia erilaisia aseita. Tämä mahdollisti natsien painostuksen hillitsemisen.
  Toukokuun jälkipuoliskolla Orenburgissa puhkesi ankaria taisteluita.
  Tyttöjen pataljoona, joka oli ohentunut Stalingradin taisteluiden aikana, astui taisteluun natsien kanssa tässä kaupungissa, joka tunnetaan paremmin Emelyan Pugachevin kuuluisasta piirityksestä.
  Pataljoonan komentaja Alenka otti paikkansa haudassa. Kapteeni tyttö on erittäin kaunis. Perinteen mukaan tämän pataljoonan tytöt taistelevat paljain jaloin vain bikineissä. Joten he käyttävät maan taikuutta, joka antaa erityisen suojan. Ja todellakin, tytöt kärsivät paljon vähemmän tappioita kuin muut yksiköt.
  Kaikki eivät voi selviytyä kuutta kuukautta Stalingradissa.
  Hänen vieressään on kultahiuksinen kurvikas Maria. Se meni myös tulen, veden ja kupariputkien läpi. Tyttöjä odotti kova koe Stalingradin helvetin helvetissä. He taistelivat loppuun asti ja selvisivät. Ja heidän kotimaansa taikuus auttoi heitä.
  Ilmeisesti, kun taistelet melkein alasti, luodit ja sirpaleet eivät käytännössä satuta sinua.
  Maria ampuu natseja. Eteenpäin saksalaiset hylkäävät perinteisesti mustat, arabit, hindut ja muut ulkomaalaiset pelastaakseen arjalaisten veren. Ulkomaalaisten määrä Wehrmachtissa kasvaa jatkuvasti, ja heidät heitetään säälimättä asioiden ytimeen.
  Täällä Marian tappama afrikkalainen kaatuu. Tyttö antaa hänelle suudelman ja sanoo:
  - Säälin sinua. Et kuole, koska haluat.
  Ja taas tyttö lyö arabia kiväärillä. Siirtomaa-Wehrmachtin joukot murtautuvat läpi. Jo lämmin ja mukava. Fasistit yrittävät saada kiinni vuodenaikaan, jolloin kaikki kukkii ja aurinko paistaa. Iskusotilaat pauhuvat taivaalla. Sekä uusimmat suihkukoneet, joiden määrä kasvaa jatkuvasti, että TA-152, joka korvasi vanhentuneet Focke-Wulfit. Jälkimmäiset kuitenkin taistelevat edelleen.
  Kultatukkainen Maria työnsi pois keramiikkapalan paljaalla, sirolla jalallaan ja siristi:
  - Minun maani on murskattu voihkiessa, pellot ovat veressä. Harmi, kaatuneille ei ole sijaa taivaassa, vain poppelit kiertävät tuhkassa.
  Ja taas intiaani putosi laukauksestaan. Kyllä, sinun täytyy tappaa ulkomaalaisia, jotka on kerätty kuin tykinruokaa. Kuinka muuten? Muuten he tappavat sinut.
  Punainen Alla. Tulinen tyttö, jolla on pitkät kuparinpunaiset hiukset, jotka leijuvat kuin proletaarisotilaallinen lippu. Tyttö esiintyy paitsi bikineissä, myös ilman rintaliivejä. Hän on kuin, hän on siisti. Ja se myös ampuu yllättävän tarkasti. Ajoittain sotilaat putoavat hänen laukauksistaan päänsä lävistettyinä.
  Sitten Alla heittää kranaatin paljain varpaillaan. Lahja lentää rikkinäistä lentorataa pitkin ja päätyy arabien joukkoon. Kuuluu räjähdys ... Useita silvottuja ruumiita heitetään ilmaan!
  Alla huutaa keuhkoihinsa:
  - Halusin tehdä raudan - yhtäkkiä siitä tuli norsu!
  Anyuta, hurmaava blondi, ruskettunut ja erittäin hoikka, kurvikas, keskipitkä, mutta täydellisen rakenteellinen, myös potkut. Hän löi uskotonta hänen nenänseltään ja lauloi:
  - Siivet kuin mehiläisellä, kukkia korvien sijaan!
  Tytöt ampuvat erittäin tarkasti ja liikkuvat jatkuvasti.
  Iso ja mehevä Matryona lihoi hieman Stalingradin jälkeen. Hän on myös kaunis tyttö, jolla on leveät lantio, mutta suhteellisen kapea vyötärö. Hän kävi läpi tämän helvetin ja menetti Seryozhkan. Rohkea pioneeri, joka keksi ansoja saksalaisille, jäi kiinni. Kyllä, se ei toiminut kovin hyvin.
  Mutta sitten Matryona epäonnistui mekanismissa ja miina liukui saksalaisen tankin alle. Panther 2 vaurioitui ja pysähtyi vakavasti pistoksena.
  "Hiirit" osallistuvat edelleen taisteluihin. Tämä säiliö erottuu raskaasta painostaan ja kestävyydestään. Mutta myös "E"-100 ilmestyi. Nämä koneet eivät ole vähemmän suojattuja, vaan ketterämpiä. Myös Lev-2 taistelee, myös kone, hyvin suojattu ja kevyempi kuin edeltäjänsä. Levissä saksalaiset käyttävät usein 150 mm:n kanuunaa, joka on kätevämpi kaupunkien hyökkäämiseen. Jotkut "leijonat" on myös varustettu pomminheittimillä.
  Mutta saksalaiset ajavat panssarivaunuja varovasti eteenpäin ja heittävät jalkaväen eteenpäin.
  Siirtomaa-sotilaat etenevät. Hullu musiikki soi!
  Alla ampuu sarjan konekivääristä. Sotilaat putoavat ja verta roiskuu kuin lapiolla murretusta vesimelonista.
  Punapää sanoo:
  - Isänmaalle, Stalinille ei ole vahvempaa armeijaa! Taistelemme kiivaasti ihmisten onnellisuudesta! Ja Johtajallamme on haukan siivet... Hän antaa valoa toivolle! Teräsvasaran isku toi aamunkoittoon meille!
  Alla laulaa ja ampuu. Hän on todella kaunis. Hänellä on ruskettuneet, kullankeltaiset rinnat ja kypsät mansikkanännit. Kuinka herkullinen tämä tyttö on! On vaikea kuvitella jotain vaikuttavampaa ja houkuttelevampaa. Kaverit katsovat tätä Amazonia vain ohuissa pikkuhousuissa.
  Punatukkainen tyttö kaatoi viisi intiaania ja lauloi:
  - Vielä tulee aikaa, astronautiikka kehittyy. Ja meille sota on korkeaa romantiikkaa!
  Ja tyttö nauroi taas. Ja taas hän avasi yllättävän ja hämmästyttävän tarkan tulensa.
  Kohdattuaan vahvan puolustuksen saksalaiset heittävät jälleen hyökkäyslentokoneita ja pommittajia taisteluun. Jalkaväki on vetäytynyt, ja tyttöjen asemille sataa pommeja ja kuoria.
  Ja tankit toimivat kaukaa. Alena antaa käskyn:
  - Kaikki piiloutukaa korsuihin!
  Ja hän itse jää tarkkailemaan pinnalla. Natsien tykistövalmistelu on voimakasta. Ja vielä vaarallisempia pommeja. Jotkut niistä ovat pudonneet sellaiset hirviöt kuin Yu-488 ja uusin TA-400. Yhdeksän tonnia painavat pommit putoavat ja voivat tuhota korsuja ja linnoituksia. Alenka oksensi räjähdysaallon, ja hänen paljaat kantapäänsä osuivat kipeästi kivikasaan.
  Pohjani paloivat. Mutta muuten tyttökapteeni ei loukkaantunut. Ja he pudottivat erittäin voimakkaan pommin, jopa sen pauhu sattui korviini. Ei, maailmassa ei voi tapahtua mitään.
  Mutta tytöt todellakin erottuvat kadehdittavasta selviytymisasteestaan. Kun miehet kuolevat ja kuolevat!
  Alenka muisti kuinka nuori mies Julius hyväili häntä. Kuinka hän suuteli hänen vatsaansa, jalkojaan, polviaan, reisiään ja rintaansa. Kuinka miellyttävää onkaan olla nuoren ja komean miehen käpälässä , joka on vasta äskettäin alkanut kehittää viikset. Mutta sitten Julius kuoli korsussa murskattuna pommin suorasta osumasta. Eikä siitä ollut edes märkää kohtaa jäljellä.
  Nuori mies meni ... minne? Taivaaseen, helvettiin, unohdukseen? Mutta tärkeintä on, että hän ei ole maan päällä nyt. Ja Alenka on erittäin katkera tästä.
  Kunpa hän voisi viedä tämän Hitlerin pään kantoon. Pian sota on jatkunut kolme vuotta. Natsit hyökkäävät jo Orenburgiin. Niiden pihdit murtautuivat kaukaa.
  Alenka erottui suuresta rakkaudestaan ja luonteestaan. Hän suosi yleensä nuorempia ja jopa nuoria sotilaita. Ja ensimmäisellä tilaisuudella hän aloitti suhteen. Alena rakasti, kun komeat miehet hyväilivät ja koskettivat hänen vahvaa, harjoitettua vartaloaan. Sodan aikana moraali yksinkertaistui, eikä kukaan katsonut erityisen vinosti puna-armeijan upseerin tekemisiä miehille.
  Alenka, kuten kissa, rakasti silittämistä ja hellyyttä. Ja hänelle tämä on suurin ilo.
  Mutta kuinka monet hänen rakastajistaan ovat jo siirtyneet seuraavaan maailmaan! Mikä salakavala ja paha asia sota on. Vaikka miehet pysyivät Alenkassa. Tietenkin sellainen kaunotar tuli esiin kaikilla kasvoillaan, vartalollaan ja äänellään.
  Ja yleensä, kun nainen on nuori, hän on useimmiten kaunis. Tässä niistä viisi, ulvoen melkein sodan alusta - erittäin mukavaa. Neljä tyttöä on blondeja ja yksi punainen. Kuin viisisakarainen tähti. He ovat käyneet läpi paljon helvettiä, mutta he eivät ole koskaan loukkaantuneet vakavasti. Ellei ollut naarmuja.
  Yleensä kaikki parani Alenkalla, kuten koiralla, eikä arpia jäänyt.
  Ja nyt pommeja putoaa, kuoret räjähtävät, mutta hän ei välitä! Joten kaikki on erittäin hauskaa.
  Vaikka ei ... Sota ei ole hauskanpitoaikaa. Ja joskus myös hänen pataljoonansa tytöt kuolevat. Edes paljaat jalat tytölle eivät ole tae kuolemattomuudesta. Ja Stalingradissa , miesten pataljoonoissa, kirjaimellisesti kaikki tapettiin usein.
  Volgan kaupunki peitti itsensä kirkkaudella. Kuusi kuukautta he hillitsivät Hitlerin laumojen hyökkäystä. Saksalaiset ja heidän satelliitit menettivät noin miljoona kuollutta ja haavoittunutta Stalingradin taisteluissa. Totta, suurin osa kuolleista oli ulkomaalaisia!
  Fuhrer toi joukkoja kaikkialta maapallolta Venäjälle. Siellä oli jopa amerikkalaisia palkkasotureita, enimmäkseen saksalaisia. Paljon intialaisia. Intia on tiheästi asuttu maa, ja Fuhrer määräsi miesten aktiivisemman käytön kanuunanruokana. Ja vie intialaiset naiset haaremiin. Itse asiassa kolmannessa valtakunnassa saa olla useita vaimoja. Paavi antoi tähän luvan aseella. Ja muut kirkot hyväksyivät. Fuhrer itse tarkisti näkemyksensä arjalaisesta verestä. Saksalaiset saivat lisävalinnan jälkeen saada slaavilaisia, eurooppalaisia, arabialaisia ja intialaisia vaimoja, jos heillä ei ollut fyysisiä vikoja ja he olivat täysin terveitä. Avioliitot mustien naisten kanssa olivat kiellettyjä, mutta afrikkalaisten naisten käyttäminen bordelleissa ei ollut kiellettyä, vaan vain ehkäisyllä . Valinnan jälkeen avioliitot japanilaisten, thaimaalaisten ja korealaisten naisten kanssa sallittiin.
  Mutta jälleen kerran, vaatimukset koskivat kauneutta, ulkoista tietoa, terveyttä ja fyysisten vikojen puuttumista. Nyt sukutaulun rooli oli laskemassa. SS:ssä on paljon enemmän ulkomaisia divisioonaa kuin saksalaisia. Ja Wehrmacht täytettiin ulkomaalaisilla. Siirtomaajoukot koostuivat kokonaan alkuperäiskansoista, mutta niitä komensivat saksalaiset.
  Fuhrer otti joukkojen organisoinnin Tšingis-kaanilta, sekoitti kansoja ja muodosti kirjavan armeijan.
  Tietysti tällaisissa olosuhteissa Neuvostoliitto hävisi vähitellen kulumissodan. Tämä strateginen tuomio pakotti meidät olemaan erityisen kekseliäitä. Mutta oli odottamaton tilaisuus: Yhdysvallat, jossa se oli jo onnistunut tukahduttamaan afrikkalaisten ja latinalaisen kansallisuuden edustajien kapinan, tehosti työtä atomipommin parissa. Ja jos kestämme vielä jonkin aikaa, aselepo Kolmannen valtakunnan kanssa on mahdollinen, kun sota Yhdysvaltojen kanssa jatkuu.
  Ja siellä ehkä natsit taistelevat siinä määrin, että he eivät enää halua taistella. Ja sitten Neuvosto-Venäjä selviää.
  Pommitukset ja massiiviset tykistöpommitukset päättyivät. Ja hyökkäys alkaa taas. Kaupunki on jo muutettu raunioiksi, eikä yhtään ehjää taloa ole jäljellä. Valitettavasti vihollinen on erittäin julma ja vahva.
  Tytöt nousevat pintaan ja kohtaavat vastaantulevat jalkaväen tulella. Tankit hiipivät sisään...
  Alena, ampunut intiaania, kuiskasi:
  - Jumala suokoon sokeat avata silmänsä ja oikaista kyhäselkäisten selän!
  Sen jälkeen kaunotar napsauttaa suljinta. Hän tähtäsi uudelleen ja naulasi . Hän löi arabia ja välähti safiirisilmiä. Hän juoksi paljain jaloin, kaareva, pölyinen pohja soran yli. Tyttö tunsi olonsa hieman kutittelevaksi. Hän nauroi. Siitä tuli hauskempaa. Kauneus ampui taas .
  Alena ampui ja hymyili. Ja hän pääsi sinne. Vihollisen pakottaminen pysähtymään ja jäätymään. Vihollinen palautti tulen. Hän heitti kranaatteja ja karjui.
  Sitten iskusotilaat ilmestyivät jälleen. Niitä oli vähän, mutta lensi suihkuautoja, jotka heittivät ulos raketteja. Natsit heittivät kranaatteja tyttöjen paikkoihin. Mutta paljaat, naiselliset jalat näyttivät suojaavan tappiolta. Ja pommituksiin upotetut soturit selvisivät tulipalosta.
  Vihollisen jalkaväen liike pysähtyi. Natsit yrittivät polttaa punaiset heittämällä raketteja.
  Alena piiloutui aukkoon ja siristi:
  - Mutta taigasta Ison-Britannian meriin... Puna-armeija on vahvin kaikista!
  Myös punatukkainen Alla puristautui aukkoon ja välttyi sirpaleiden osumasta. Kaunis tyttö muisti, kuinka hänet, ollessaan vielä kulmikas teini-ikäinen, pidätettiin irtisanomisen jälkeen.
  Muistan etsinnän. He pakottivat nuoren pidätetyn naisen riisuutumaan. Kaksi hanskat pukeutunutta naista tunsivat varovasti tytön nenää, korvia, suuta ja katsoivat hänen yksityisiin osiinsa. Kuinka nöyryyttävää, noloa, pelottavaa , pelottavaa se oli. Kun he toivat hänet selliin , Alla pelkäsi kovasti olla muiden rikollisten seurassa. Mutta sellissä oli hänen kaltaisiaan tyttöjä, melkein kaikki sorrettujen lapsia. Ja pahin asia ei toteutunut.
  Mutta sellissä oli vaikea istua: se oli ahdas, ja vartijat tunkeutuivat usein sisään. He hakkasivat minua pienimmästäkin syystä ja ilman syytä. Vartijat tykkäsivät erityisesti lyödä tyttöjen kantapäät pamppuilla. Huolimatta sellien kylmyydestä tytöt pidettiin paljain jaloin, ja heidän jalkansa olivat turvonneet jatkuvista iskuista.
  Etsinnöistä tuli toinen onnettomuus. Niitä tehtiin useita kertoja päivässä ja se oli erittäin tuskallista, epämiellyttävää ja nöyryyttävää.
  He ruokkivat minua harvakseltaan ja piiskasivat minua kävelyllä. Alla vietti kuusi kuukautta telkien takana jatkuvassa nöyryytyksessä, kiusaamisessa, hakkaamisessa ja nöyryyttävissä etsinnöissä. Ja sitten Berian johdolla hänet lähetettiin lasten työvoimasiirtokuntaan. Jopa ilman oikeudenkäyntiä.
  Alla työskenteli siellä viidestä aamulla myöhään iltaan muiden tyttöjen kanssa. Kunnes sota alkoi. Ja punatukkainen aikuinen tyttö juoksi eteen. Onnistuin tekemään tämän tusinan muun tytön kanssa.
  Hänen sotilasrutiininsa alkoi. Mutta sodan aikana punatukkainen paholainen tunsi olonsa paljon paremmaksi kuin työväensiirtokunnassa. Vankeustuomio ja rangaistus pakenemisesta olivat edelleen hänen yllään. Mutta Allaa, joka oli jo saanut kaksi tilausta, ei koskenut.
  Tyttö koki siirtokunnassa paljon. Mukaan lukien rakkaus. Pojat asuivat viereisessä kasarmissa ja muodollisesta kiellosta huolimatta matkasivat tyttöjen luo. Ja he puolestaan halusivat tietää kielletyn . Alla joka tapauksessa piti siitä heti. Kuuma punatukkainen tyttö tunsi syntistä nautintoa.
  Hän oli kuitenkin myös epäonninen sodassa. Aina seksin jälkeen mies tai nuori mies kuoli taistelussa. Ihan kuin punapäällä olisi ollut jonkinlainen kirous. Lisäksi ilman poikkeuksia. Siksi hänen kauneutestaan huolimatta Allasta levisi huono maine, ja miehet alkoivat välttää häntä.
  Punatukkainen paholainen kärsi miehen huomion puutteesta. Ja hän nautti miesten tappamisesta. Ja hän taas ampui vihollista kohti ja virnisti kuin tiikeri.
  Alla ampui mustan miehen ja kuvitteli hänet henkisesti vankeudessa. Oli mielenkiintoista pitää hauskaa näin pitkän ja komean miehen kanssa. Yleensä on tavallista, että punapää on aktiivisessa roolissa miehen kanssa . Hän on vahva ja päättäväinen nainen. Entä se, että mies tapetaan myöhemmin? Mitä sitten, hän rakastaa vaihtelua!
  Rauhan aikana komsomolitytöt olisivat saaneet ankaria rangaistuksia siveettömyydestä, mutta sodan aikana moraali muuttui paljon vapaammaksi. Tämä on ilmeisesti seurausta kuoleman läheisyydestä, kun erikoisosasto sulkee silmänsä irstailulta.
  Joskus Alla häpesi siveettömyyttään. Kun hän ei käytä edes terävästi rintaliivejä ja ravistaa paljaita rintojaan. Muistin Marian, uskonnollisen tytön, joka oli vielä neitsyt. Hän on kuitenkin luultavasti naisellisin ja seksikkäin viidestä. Tarkemmin sanottuna hän on viehättävä enkelimäisellä viattomuudellaan.
  Maria on kuitenkin erittäin tarkka, ehkä jopa ilmiömäinen ammunnassaan. Näin hän osui tarkasti kahteen arabiin yhdellä luodilla. Ja hymyillen viattomasti, hän sanoo:
  - Herra anna minulle anteeksi, mutta minä palvelen isänmaatani!
  Maria on erittäin kaunis. Hän on hieman hämmentynyt, että hänen on taisteltava vain bikineissä. Mutta se suojaa tappiolta. Tämä on käytännössä todistettu. Maria aloitti sodan vielä tyttönä. Hän on kasvanut kolmessa vuodessa, mutta näyttää edelleen hoikalta, neitseelliseltä ja tytön pituiselta. Loput neljästä ovat pidempiä ja lihaksikkaampia, ja Matryona on lehmä, vaikkakin erittäin vahva.
  Maria ampuu ja muistaa Serjozhkan. Köyhä poika. Minut vangittiin. Ja tämä on pahempaa kuin kuolema. Joten ensin häntä kidutettiin, sitten teloitettiin. Eikä tiedetä, miten muut reagoivat tähän.
  Maria ampui, nousi polvilleen ja ampui. Murhattu hindu ojentui ja vapautti verilätäkön. Kultatukkainen kaunotar sanoo:
  - Eh ... sinulla on monia jumalia, mutta ei taivasta!
  Maria naulitti uudelleen , löi ja lauloi:
  - Kiitos kadotetusta paratiisista. Ei meille, ei lapsillemme, ei lastenlapsillemme. Mutta he vain tottuvat petollisiin ääniin!
  Maria ampui ja tappoi etenevät natsirikolliset ja lauloi:
  - Ajoimme, ajoimme, ajoimme - pitkään me... Polku vaikeuksista ongelmiin, sodasta sotaan! Ajoimme, ajoimme, ajoimme - pitkään me ... Laumavirrat, verinen sota, virtaavat! Verinen sota!
  Ja tyttö painaa itsensä tiukemmin maahan. Ja lionit hiipivät jo eteenpäin. Saksalaiset tankit pauhuvat ja niiden tynnyrit tärisevät.
  Maria itki ja huomautti:
  - Tässä se on, kuolema liikkuu!
  Kultahiuksinen tyttö ampui kohti puna-armeijan paikkoja ryömivää sotilasta kiväärillä, johon oli kiinnitetty optinen tähtäin.
  Katselin verilähdettä, joka suihkusi kuolemaan haavoittuneen vihollisen päästä.
  Maria twiittasi:
  - Sniper... Olet väärässä!
  Alla sanoi äänekkäästi:
  -Älä tuomitse vaatteidesi perusteella, jos et halua venytellä jalkojasi!
  Maria pudisti siroja, paljaita, ruskettuneita jalkojaan. Kuvittelin, että nuori mies, jolla on tontun kasvot, juoksi kämmenellä jalkapohjaa pitkin. Kuinka mukavaa se luultavasti olisikaan.
  Mutta sitten hän tuhahti vihaisesti:
  - Voitan kaikki!
  Alla, joka itse oli epäuskoinen ja irrallinen, sanoi pilkallisesti:
  - Ja ilman Jumalan apua?
  Ammuttuaan Maria vastasi vinkuvasti:
  - Ei, Jumalan avulla!
  Alla välähti helmihampaitaan ja huomautti:
  - Mutta Jumalasi opetti: - Jos osut oikeaan poskeesi, käännä vasen !
  Maria ei vastannut heti. Hän ampui vielä pari laukausta ja katkaisi fasistiset nuket. Ja hän sanoi hiljaa:
  - Mutta mitä tehdä sen jälkeen kun on osunut vasempaan poskeen - Jumala Jeesus ei sano. Ja natsit antoivat monia iskuja kansallemme!
  Alla heitti kranaatin paljaalla jalallaan nostaen kokonaisen pölypylvään ja karjui:
  - Berliini on melkein vallassamme ... Kiikarien läpi näemme kirottu Reichstagin! Koko planeetalla on rauhaa ja onnea ... Kerron sinulle tästä runoissani!
  Ja punapää räjähti ja katkaisi joukon natseja. Sitten hän potkaisi kranaattia uudelleen.
  Hän on vahva tyttö . Leirissä hänet pakotettiin siirtämään kiviä aamunkoitosta iltaan, ja Allasta tuli todellinen supermies. Hän heitti kranaatin paljon pidemmälle jaloillaan kuin käsillään.
  Punapää rakasti juoksua paljain pohjaillaan hiilellä tai lumella. Hän nautti siitä...
  Allah otti sen ja mursi:
  - Mutta minulla on erilainen intohimo ... Tämä on valtaa, vain voimaa!
  Punatukkainen paholainen ampui sarjan ampuen krautteja ja heidän kätyreitään ja karjui:
  - Kultaa ja rahaa ei tarvita! Ja on välttämätöntä, että edessäni ... Ihmiset olivat polvillaan, ihmiset olivat polvillaan, kaikkialla maan pinnalla!
  Vihollisen jalkaväki pysähtyi. Tankit siirtyivät pidemmälle. Raskaat ajoneuvot "Lev", "Mouse", "E"-100, "Tiger"-2 ammutut ammukset. Panther 2 oli myös rehottava. Asemat paloivat ja murenivat, savukäärmeitä nousi taivaalle.
  Yhdellä tytöistä laulettiin jalkojaan. Hän huusi ja avasi tulen pitkillä purskeilla. Toinen kaunotar leikkasi rintaliivit irti sirpaleella. Soturin rinnat paljastuivat ja hän punastui. Tytön kasvot muuttuivat helakanpunaisiksi.
  Maus, raskain saksalainen panssarivaunu, löi aseistaan. Ja hän tuhosi kaiken tiellään.
  Mutta soturit hyppäsivät ajassa taaksepäin. He ovat niin ketteriä. Alla heitti kranaatin Hiirtä kohti. Vaimenti yhden saksalaisista konekivääreistä.
  Punapää otti sen ja lauloi kiihkeästi:
  - Anna panssaroitujen tankkien juosta kömpelösti lätäköiden läpi...
  Sen jälkeen tyttö heitti jälleen kranaatin paljaalla jalallaan ja osui toiseen hiiren konekivääriin murtaen sen piipun. Sen jälkeen Allah huutaa:
  - Olen kuoleman jumalatar, jota Hitler pelkää!
  Saksalainen tankki pysähtyi. Konekiväärien menetyksen myötä tankkerit menettivät leijonan osan luottamuksesta. Ja "hiiri" alkoi ampua lyhyestä piipusta ja alkoi käsitellä raunioita. Yksi sirpaleista osui Allaan kantapäähän polttaen tytön pohjan siron kaaren.
  Kauneus otti sen ja lauloi:
  - Pyöveli polttaa kantapääni, ja itku kuuluu!
  Hyvin kohdistetulla laukauksella Maria mursi Hiiren optisen tähtäimen. Ja massiivinen tankki ravisi pois ja alkoi kääntyä ympäri. On selvää, missä lähes kaksisataa tonnia terästä tallotaan sokeasti. Vain takaisin paeta lisää ongelmia.
  Sitten "Lev"-2 tuli peliin. Edistyneempi kone yrittää tyrmätä koko edessä olevan tilan 150 mm:n tykin tulella. Tytöt kääntävät nenänsä fasistille vastauksena.
  Maria heittää kranaatin taltatulla jalallaan. Lahja ei saavuta panssarivaunua, mutta se tyrmää jalkaväen. Yhdeltä afrikkalaiselta revittiin jopa pää irti. Hän pyöri kypärässään ja törmäsi suoraan tiileen.
  Kultatukkainen tyttö sanoi:
  - Kaikki on Jumalan tahdon mukaan ... Jopa virheet!
  Alla lauloi innostuneesti vastaukseksi:
  -Kaikki mitä maailmassa on, riippuu taivaan korkeuksista. Mutta silmien tarkkuus, mutta silmien tarkkuus, riippuu vain meistä!
  Maria ampui uudelleen. Hän rikkoi "Levin" optisen tähtäimen ja huomautti rationaalisesti:
  - Ja Jumala antaa tarkkuuden!
  Alla paljasti hampaansa ja löi paljain jalkansa rikkoutuneen lasin päälle. Tunsin kuinka miellyttävää oli, kun jokin terävä lävisti paljaan pohjani. Ja hän karjui:
  - Kaikessa mitä tarvitset kätevyyttä, kovettumista, koulutusta - muuten ei ole armoa!
  Maria ampui fasistia rappeutuneena vatsassa ja lauloi:
  - Ja Krauteille armo on repiä iho pois kallosta! Ja pureskele, pureskele, pureskele, pese se lämpimällä mädällä!
  Alla teki kasvot, ampui ... Hän pudisti päätään ja kuiskasi:
  - Mikä hurskas puhe sinulla on!
  Marian kasvot kalpenivat ja kuiskasivat:
  - Jumala, anna anteeksi, syntinen!
  Alla nauroi. Hän oli kyyninen tyttö. Ja lasten työvoimasiirtokunnassa hän löi häntä heikompia. Punapää on häpeämätön . Ja Alla halusi vetää Mariaa hänen kultaisista hiuksistaan. Eikä käsillä eikä jaloilla.
  Ja Alla ojensi paljaan raajansa kristityn tytön lehtihiuksille, ja heti kun hän tarttui säikeisiin sormillaan, hän veti.
  Maria huutaa ja kääntyy ja sanoo:
  -Oletko hullu?
  Alla sanoi pilkallisesti:
  - Joten Jumala kesti ja käski sinua!
  Maria pudisti nyrkkiään:
  - Älä pilkkaa, narttu !
  Alla vastasi ja lauloi:
  - Ja Jumalaa repii taas nauru, mitä minä välitän kaikista, ja mitä sinä välität minusta!
  Maria pudisti päätään ja huomautti:
  - Otat riskejä joka päivä. Ja samaan aikaan, minuuttia myöhemmin, kun sinulla on mahdollisuus mennä helvettiin, olet röyhkeä ja täysin huonoja puheita!
  Punapää irvisti. Hän tarttui lasinpalaan paljain varpaillaan ja heitti sen suuhunsa. Sain sen kiinni kielelläni. Hän pureskeli lasia ja siemaili kahdesti ajattelematta ja sanoi:
  - Helvetti ei saa meitä kiinni!
  Maria pyöräytti silmiään kiivaasti ja murisi:
  - Et mene minnekään! Tuli täi!
  Alla vain välähti smaragdisilmiään vastauksena. Ja hän heitti kranaatin natseihin sanoen:
  - Sodan aikana unohdamme erimielisyytemme!
  Maria sanoi epäselvästi:
  -Jumalan on Jumalan , ja keisarin on keisarin!
  Alla käänsi pitkän käännöksen ja lisäsi:
  - Ja Hitler on pirullinen !
  Maria avasi tulen, kaatoi useita muita ihmisiä ja ajatteli. Kuinka voidaan saavuttaa sellainen moraalin lasku kuin Hitler saavutti? Millainen peto on ihmisen muodossa? Se verinen tyranni, jota ihmiskunta ei ole tuntenut Aadamin ja Eevan ajoista lähtien. Ja samalla erittäin onnekas . Ehkä jopa onnekkain ja menestynein valloittaja koko ihmiskunnan historiassa.
  Mutta Venäjä osoittautui kovaksi pähkinäksi fasismille. Idän sota tulee pian neljättä vuottaan. Kyllä, natsit etenevät. Ei liian nopea, mutta itsevarma. Vain talvella puna-armeija kykeni puristamaan krauteja hieman. Ja nyt vihollinen hyökkää jälleen.
  Tyttö ampui tarkasti . Menetettyään optiset tähtäimensä Lev-tankki kääntyi jälleen ympäri ja lähti poistumaan. Ja "Panther"-2... Tankki, jossa on pitkä ja paksu piippu ja suhteellisen pieni torni.
  Tehokas kone. Mikä tyrmäsi melkein minkä tahansa mastodonin. Täällä Alla erottui heittämällä kranaatteja viettelevillä jaloillaan ja vahingoittamalla piippua.
  Punatukkainen paholainen välähti hänen silmänsä meren värisinä ja sihisi:
  - Rikon heidän nenänsä!
  Murtunut kuonoinen saksalainen kääntyy. Jäljet tärisevät kuin ketterä kone. Kyllä, tytöt keksivät käteviä ja tehokkaita taktiikoita. Lyö piippuja murtamalla piippu kranaateilla, kun panssariin ei pääse käsiksi.
  Ja hyvin kohdistettu Maria ampuu tarkasti, ikään kuin hän todella olisi Robin Hoodin tyttärentytär. Ja kultatukkainen kaunotar huudahtaa:
  - Humanismin tavoitteiden varjolla,
  Rakentaa taivas maan päälle...
  Hitler siirtyi fasismin tielle -
  Temppelin pystytti saatana !
  Ja hän ampuu kuin todellinen tuhoamisen pyhimys. Hänen paljas, taltattu jalkansa heittää lasinsirpaleen osuen arabiin suoraan hänen otsaansa. Ja aavikon poika, joka vetää refleksisesti konekiväärin liipaisinta, katkaisee kymmenkunta rikoskumppaniaan.
  Alla huomautti hyväksyvästi:
  - Ja opit nopeasti! Ja edistyt silmiesi edessä!
  Punatukkainen soturi heitti myös lasin paljain sormin ja löi afrikkalaista silmään. Se räjähti ja putosi kranaattinipun päälle. Ja kymmenkunta muuta hävittäjää lensi taivaalle tai helvettiin, kuten asia päätti!
  Alla twiittasi:
  - Helvetistä tulee paha paikka niille, jotka ovat repineet kannen pois. Ja pyhä neidimekka katkaisi viholliset!
  Ja punatukkainen paholainen kääntyi jälleen ja sihisi:
  - Sinulle tulee arkku, joka on tehty vain tuhkasta, ja musiikkia surussa!
  Maria heitti heti kranaatin molemmilla jaloilla, lamauttaen valtavan E-100-tankin piipun ja soi:
  - Herran Kristuksen kunniaksi!
  Sota jatkui. Natsit etsivät uusia tapoja tuhota ja orjuuttaa. Neuvostoliitto on liian vahva, eikä ole niin helppoa valloittaa maailmaa. Kuitenkin, kun hänellä oli monia erilaisia tiedemiehiä, myös orjia, fasistit, joilla oli ainutlaatuinen organisaatio, loivat uusia, kauheita aseita. Jotain, mikä oli ennen näkemätöntä.
  Yksi niistä on diskot, joilla on ainutlaatuiset lento-ominaisuudet, jotka liikkuvat nopeasti ja samalla haavoittumattomina.
  Maailman parhaat tiedemiehet mallinsivat ainutlaatuisen aseen. Jotain, jonka pitäisi antaa valtaa maailmalle ja avata tulevaisuudessa tietä galaksien valloittamiselle.
  Ja nyt on syntynyt keskustelu.
  Mutta asiantuntijat jatkoivat keskustelua. Schauberger alkoi selittää joitain mielenkiintoisia laitteen yksityiskohtia:
  - Sähkön käsite itsessään on paljon laajempi kuin vain elektronien järjestetty liike. Mutta tässä se on, kun kenttä on suunnattu spiraaliliikkeeseen, se pystyy repimään irti elektronipilviä ja törmäämään ytimiä, jotka ovat vailla elektronikuorta valtavalla nopeudella. Eli jos virta kulkee pientä spiraalia pitkin, mutta valtavalla kiihtyvyydellä, ionisaatio tapahtuu itsestään.
  Ja aivan kuten kun ytimet törmäävät villillä nopeudella, tapahtuu niiden fuusioprosessi. Tai vielä yksinkertaisempaa, ydin räjähtää muodostaen lukemattomia vapaita elektroneja, jotka puolestaan tuottavat sähköä.
  Toisin sanoen pieni akku, jossa on erityinen pyörrevirta tai miniatyyri pallosalamaa muistuttava virta, tuottaa vettä käyttämällä ohjatun lämpöydinfuusion ansiosta valtavan määrän erikoissähköä ja fotonivirran.
  Eli tällaisesta moottorista voi tulla ikuinen voimalaitos. Akku syöttää miniatyyripallosalaman virtaa, ja se itse ladataan sähköllä, joka on saatu kontrolloidusta lämpöydinfuusiosta vedessä. Kuten ikuinen liikekone, vaikka siinä oleva energia saadaan muuntamalla ytimien sisäinen impulssi käytännöllisempään , ihmisille konkreettisempaan.
  Belonzi rypisti kulmiaan ja neuloi kulmakarvojaan:
  - Sähköllä, kuten mikroskooppisella pallosalamalla, saatua energiaa? Kuulostaa hienolta. Mutta todellisuus ei aina ole upea. Olet luultavasti kuullut, että he näyttävät rakentavan ydinfuusioreaktoreita. He haluavat myös saada energiaa uraaniytimien fissiosta. Uskotaan, että jos atomin sisäiset sidokset katkeavat, protonit ja neutronit hajoavat kaikkiin suuntiin nopeammin kuin pommin räjähdys. Ehkä niin, mutta jostain syystä he eivät voi valmistaa reaktoria ja itse pommia. Ja luulet, että näin otit vetyä pallomaisella sähköllä, kuten kaavisi herneitä haarukalla ja laitoit sen sitten suuhusi. Lisäksi jotain täysin erilaista on mahdollista. Miksi spesifisesti suunnattuja elektroneja ilmaantuu tai aiheuttaako ytimien törmäys yleensä fuusiota? Paljon optimismia, mutta vähän perusteluja.
  Schauberger vastasi:
  - Perustelusta? Jos elektronikuoria ei ole, mikään ei estä ytimiä törmäämästä niiden tiivistyessä. Ja kentän romahtaminen tiivistää sellaista liikettä, ja se myös antaa suunnan poistettavalle energialle.
  Jos itse vetyytimien fuusioprosessi on mahdollinen, ja näemme tämän aurinkomme esimerkissä, niin jotain vastaavaa, vain pienemmässä mittakaavassa, tapahtuu myös täällä.
  Lisäksi Auringossa tämä prosessi on myös hallittavissa, mutta valitettavasti emme voi vielä muuttaa parametreja siellä.
  Ja täällä, veden päällä, on pieni aurinko, joka tuottaa sähköä. Lisäksi se voidaan välittömästi muuttaa elektroniksi ja fotoniksi ydinreaktion aikana. Niiden välillä ei ole juuri mitään eroa. Ja se, mitä haluamme tämän tuloksena saada - moottorin vai pommin - riippuu vain mielikuvituksestamme. Lisäksi ehkä keksimme ajan myötä jotain siistimpää .
  Belonzi kysyi:
  - No, oletetaan, että nämä ovat vain projekteja ja jopa suunnitelmia toistaiseksi. Yritä erityisesti toistaa suuri, luonnollinen pallosalama, äläkä vain miljoonaa näistä pienistä.
  Schauberger suostui:
  - Kyllä, meillä on ongelma tämän kanssa. Mutta se ei ole niin ratkaisematon kuin miltä ensi silmäyksellä näyttää . Ja toiseksi, on olemassa muita vaihtoehtoisia tapoja, ei niin lupaavia, mutta myös lupaavia. Seuraamme niitä.
  Belonzi nyökkäsi, ja italialainen alkoi puhua itsekseen:
  - Muinaisista ajoista lähtien kolmannen valtakunnan aerodynamiikka ottivat vakavasti Coanda- ilmiön toteuttamisen laitteen nostovoiman luomiseksi. Saksassa oli aerodynamiikan huippuja , ja siellä oli erinomaisia matemaatikoita. Pointti on eri. Tämä vaikutus ei ole nostovoiman vaikutus, vaan suihkun vaikutus, joka tarttuu virtaviivaiseen pintaansa. Et pääse tästä suoraan eroon. Tarvitset vetoa (tai siipiä). Lisäksi, jos pinta on kaareva (suihkun kääntämiseksi alas ja työntövoiman saamiseksi), vaikutus toimii vain laminaarisuihkun tapauksessa. Kaasuturbiinimoottorin suihku ei sovellu tähän. Se on laminoitava . Nämä ovat valtavia energiahäviöitä.
  Schauberger , tehnyt luonnoksen kaaviosta, korjasi loogisesti:
  - Ei niin valtava. Jos esim . laminointi ei ole niin alkeellista. Se voi jopa päinvastoin lisätä vetotehoa merkittävästi.
  Belonzi totesi melko loogisesti:
  - Se riippuu siitä, mihin käytät voimavektoria ja miten se vaikuttaa ympäristön vastustuskykyyn. Ja joissakin tapauksissa lentävän lautasen eteen muodostuu tyhjiö.
  Schauberger huomautti huokaisten:
  - Emme kuitenkaan ole ainoita, jotka työskentelevät näissä projekteissa.
  Belonzi kiirehti näyttämään tietonsa:
  Kyllä, niitä oli, Schriever - Habermol -levyjä ( Schriever , Habermol )
  Tätä laitetta pidetään maailman ensimmäisenä pystysuuntaisena lentokoneena. Ensimmäinen prototyyppi, "siipinen pyörä", testattiin lähellä Prahaa helmikuussa 1941 . Siinä oli mäntämoottorit ja Waltherin nesterakettimoottori.
  Generalissimo suunnittelijasta Schauberger lisäsi hätäisesti, ikään kuin peläten, että hänet keskeytetään:
  - Muotoilu muistutti polkupyörän pyörää. Ohjaamon ympärillä pyöri leveä rengas, jonka pinnojen roolia pelasivat säädettävät terät. Ne voidaan asentaa vaadittuihin asentoihin sekä vaaka- että pystylentoa varten. Lentäjä sijoitettiin tavalliseen lentokoneeseen, jonka jälkeen hänen asentonsa muutettiin melkein makuuasentoon . Laitteen suurin haittapuoli oli roottorin epätasapainon aiheuttama merkittävä tärinä. Yritys tehdä ulkokehästä raskaampaa ei tuottanut toivottuja tuloksia, ja konsepti hylättiin "pystysuuntaisen lentokoneen " tai V-7:n (V-7) hyväksi, jota kehitettiin osana "Koston aseita". ohjelma, VergeltungsWaffen .
  Ja Belonzi ei myöskään jättänyt käyttämättä tilaisuutta näyttää olevansa kaiken tietävä:
  Zimmermanin niin kutsuttu "Flying Pancake" .
  Testattu 1942-43 Peenemünden harjoituskentällä . Siinä oli Jumo-004B-kaasuturbiinimoottorit. Se kehitti vaakanopeuden noin 750 km/h ja osoitti hyvää säätelyä, laskeutumisnopeus 60 km/h.
  . LUKU nro 12.
   Schauberger sanoi hieman haikeasti:
  - Minä tiedän sen. Olen jo nähnyt tällaisen ihmeen. Laite, kuten voin kertoa, näytti ylösalaisin käännetyltä altaalta, jonka halkaisija oli 5-6 m. Se oli ympärysmitan ympärillä ja sen keskellä oli pisaran muotoinen läpinäkyvä hytti. Maan päällä hän lepäsi pienillä kumipyörillä. Lentoonlähtöön ja vaakasuoraan lentoon hän käytti todennäköisesti ohjattuja suuttimia. Koska kaasuturbiinimoottorien työntövoimaa ei voitu säätää tarkasti , tai jostain muusta syystä, se oli erittäin epävakaa lennon aikana.
  Belonzi napsahti ja löi nyrkkinsä pöytään:
  - Kaikki nämä laitteet, kuten korruptoituneet tytöt , ovat epävakaita.
   Schauberger mutisi leikkisästi:
  - Ja jos vain moraalisesti!
  Belonzi huomautti hymyillen:
  - Mutta meillä on vielä jotain. Yleisesti ottaen on jopa yllättävää, että sodan aikana rahat eivät riitä niin moneen hankkeeseen . Ja he myös sanovat, että kansallissosialismi on mennyt konkurssiin.
  Schauberger totesi loogisesti:
  - Ehkä tämä tarkoittaa kuvaannollisesti tai moraalista konkurssia. Mutta he puhuivat tästä Stalingradin jälkeen, eivätkä nyt, kun otamme vakuuttavaa kostoa venäläisiltä Volgan kaupungille!
  Belonzi , joka ei kyennyt vastustamaan, naurahti:
  - No se on varmaa. On totta, että venäläiset pystyvät vastustamaan niin monia kaikkialta maailmasta koottuja voimia, emmekä minä tai sinä voi uskoa sitä, vai mitä?
  Schauberger pudisti takkuista päätään negatiivisesti:
  - En voi uskoa sitä, mutta... Emme ole kenraaleja täällä puhumassa taktiikoista ja arvioidaksemme vihollisen mahdollisuuksia. Mikä parasta, kerro meille, mitä muita projekteja tiedät tästä laiteluokasta. Tämä on mielenkiintoista.
  Belonzi vastasi viekkaasti:
  - Kyllä, hyvin erilainen. Tämä on yksinkertaisesti upea - Andreas Eppin ( Andreas Epp ) Levymäinen helikopteri 8 tähden muotoisella männällä ja 2 suihkumoottorilla. Kehitellään tänä vuonna 1943. No, tämä tulee olemaan hänelle ongelma, tarkoitan tämän tyyppisiä moottoreita. Itse kehittäjä, vuonna 1942 työstä erotettu Abel Epp , joutui demoniseen vankeuteen.
  Belonzi itse nauroi viimeiselle ei kovin sopivalle ja tahdikkiselle vitsille.
  Sen jälkeen piirrettyään ja korjattuaan kaavion hän jatkoi:
  - Laite oli yhdistelmä "puhallin-tuuletin" -tekniikkaa ja vapaasti pyörivää Focke-Wulfin " Triebflugel "-suihkumoottoreiden ohjaamaa roottoria ja "flotaatioilmiön" ansiosta lisääntynyttä nostokykyä.
  Näyttää siltä , että Belonzi on viime aikoina tutkinut tällaisia asiakirjoja erittäin huolellisesti. Koska hän kertoi sen hyvin sujuvasti, kuin lukisi kirjoitetusta.
  - Lentokone, myös kiekon muotoinen laite, koostui halkaisijaltaan 4 metrin pyöreästä hytistä, jota ympäröi halkaisijaltaan 19 metrin levyrunko. Runko sisälsi kahdeksan nelisiipistä tuuletinta rengasmaisissa koteloissa, jotka oli yhdistetty kahdeksaan Argus Ar 8A radiaalimoottoriin, joiden aksiaalinen työntövoima oli 80 hevosvoimaa. Uusimmat hirviöt asennettiin kahdeksan kartiomaisen putken sisään, joiden halkaisija oli 3 m.
  Pääroottori kiinnitettiin levyn akseliin. Roottorissa oli kaksi siipeä, joiden päissä oli Pabstin suunnittelema ramjet ja pyörimishalkaisija 22 m.
  Belonzi luetteli erilaisia saksalaisen tekniikan ominaisuuksia, hän suuttui yhä enemmän. Ilmeisesti hän oli täynnä ylpeyttä vieraasta, jopa liittoutuneesta maasta. Ja äänessä voi tuntea sen sävyn kuumuuden, jolla pioneerit lausuvat valan:
  apumoottoreiden siipien nousu muuttui, roottori kiihtyi ja heitti ulos voimakkaan ilmavirran. Suihkumoottorit käynnistettiin nopeudella 220 rpm, ja ohjaaja muutti apumoottoreiden ja pääroottorin nousua 3 astetta. Tämä riitti nostamaan meidät ylös.
  Belonzi pyöritti käsiään päänsä yläpuolella, ilmeisesti kuvitellen olevansa helikopteri:
  - Pääpotkuri oli autorotaatiotyyppistä eikä aiheuttanut vääntömomenttia. Toisin kuin helikopterit, sitä ei kiinnitetty saranoihin, vaan se oli asennettu jäykästi, kuten tavallisimpien lentokoneiden potkuri. Laite ei kuitenkaan ole tavallinen!
  Apumoottorien lisäkiihdytys kallistai auton haluttuun suuntaan. Tämä poikkesi pääroottorin nostovoimasta ja muutti siten lentosuuntaa.
  Schauberger huomautti hieman mustasukkaisesti:
  - Ja meidän olisi pitänyt ylittää tämä.
  Belonzi suostui:
  - Tietysti sen olisi pitänyt olla, mutta kilpailijoita on liikaa. Jopa Kurt Tank oli mukana tässä hankkeessa.
  Itävaltalainen nero vihelsi yllättyneenä kuin katusiili:
  - Jopa hän? Mutta hän on jo ylikuormitettu työllä. Se näyttää kehittävän uutta, parannettua versiota Focke-Wulf-hävittäjäpommittajasta. Sen nimi näyttää olevan TA-152. Hän haluaa luoda ajoneuvon, jossa on tehokkaita aseita ja joka pystyy suorittamaan monikäyttöisiä toimintoja ja jolla on erinomainen ohjattavuus.
  Belonzi oli myös täynnä skeptisyyttä:
  - Hän ei tietenkään voi hoitaa niin monia projekteja, mutta Tank ei toimi yksin. Hänellä on kokonainen joukko assistentteja, jotka työskentelevät erilaisissa projekteissa. Mutta yksi hänen lähimmistä avustajistaan ehdotti suunnittelua täysin uudelle lentokoneelle.
  Schauberger puki korviaan:
  - Jos mahdollista, anna lisätietoja.
  Belonzi alkoi selittää:
  kiekon muotoista helikopteria, joka on yksi viimeisistä Kolmannessa valtakunnassa kehitetyn uudentyyppisen lentokoneen malleista, ei koskaan testattu. Korkeassa, panssaroidussa ohjaamossa oli suuren potkuriturbiinimoottorin pyörivät terät. Lentävä siipityyppinen runko sisälsi kaksi ilmanottoaukkoa rungon ylä- ja alaosissa. Levykone voisi laskelmien mukaan lentää kuin tavallinen lentokone tai helikopterin tavoin liikkua mihin tahansa suuntaan ja leijua ilmassa.
   Schauberger huomautti oikeutetusti skeptisesti:
  - Yksi tämäntyyppisten kiekkomaisten laitteiden heikkouksista on aseistus.
   Belonzi sanoi hieman innostuneena:
  - Kyllä, siellä on aika hyviä aseita. Älä usko, että Kurt Tank on niin yksinkertainen ja menettää tilaisuutensa.
  Schauberger vastasi ironisesti:
  - Kuka epäili sitä!
  Italialainen sanoi vakavasti:
  - Suunnitelmissa oli siis käyttää aseena jopa kuutta tai jopa kahdeksaa Maiaeg MS-213 tykkiä (20 mm, tulinopeus 1200 laukausta minuutissa) ja neljää 8 tuuman K100V8 ilma-ilma-sytytysohjusta. Salamapallo'. Myös vaihtoehtoisia asevaihtoehtoja kehitettiin tai pikemminkin harkittiin: 30 mm aseet, 37 mm aseet ja jopa 75 mm RA-40 hyökkäysversiona. Kuten HE-129: ään asennettu .
   Kiekkokone on luonnostaan suunniteltu monikäyttöiseksi lentokoneeksi: torjuntahävittäjäksi, panssarihävittäjäksi, tiedustelukoneeksi, joka lähtee lentoon paikoista metsässä, pelloilla ja jopa lentotukialuksen kannelta. "Ball Lightning" pitäisi sisällyttää sarjaan. Eli massatuotannossa vuoden 1944 alusta. Ja ehkä jopa aikaisemmin, jos voivat.
  Schauberger sanoi melko vakavasti:
  - Joka tapauksessa sota ei lopu ennen talvea, vaikka onnistuisimme valloittamaan Moskovan. Mutta teoriassa projektistamme pitäisi tulla sellainen ase, että voimme todella kutsua sitä ihmeeksi.
  Belonzi , siristellen oikeaa silmäään, huomautti:
  Levykoneen hyvät lento-ominaisuudet , tämä on tietysti luokkaa, mutta ... Ilman aseita ja vahvoja panssareita niistä on vähän hyötyä.
  Schauberger huudahti iloisesti:
  - Se siitä! Siksi olen keksinyt ihanteellisen suojan kaikilta kuorilta ja ohjuksilta, joita vihollinen voi ampua meitä kohti.
  Belonzi sanoi kuiskaten:
  - Laminaarisuihku, jonka nopeus on erittäin suuri, suuruusluokkaa suurempi kuin äänennopeus, virtaa lentokoneen ympärillä. Tämä on ajatus, joka puhaltaa pois sekä itse kuoret että räjähdysaallon.
  Schauberger sanoi:
  - Ei vain laminaarivirtausta, vaan myös tätä. Jotain, joka tekee lentävästä lautasesta haavoittumattoman, kuten sadussa, ja samalla aseistetun, jotain vahvempaa kuin lentoaseet ja raketit.
  Belonzi taputti käsiään:
  - Todella! Ihme ase! Haavoittumattomat lentävät lautaset ja superlääke!
  Sillä välin soturit taistelevat proosallisemmilla, mutta ei vähemmän tehokkailla aseilla. Erityisesti neljä tyttöä ajoi uusimmalla itseliikkuvalla E-50-asellaan, joka on muunnelma panssarihävittäjästä. Ajoneuvossa oli voimakas panssari ja 88 mm:n tykki, jonka piipun pituus oli 100 EL.
  Tytöt halusivat tämän mallin, jossa oli paljon ammuksia ja hyvä suoja. Kalteva 180 mm panssari suojasi otsaa kaikilta panssarintorjunta-aseilta. Sivut ovat hyvin suljettuja, 120 mm kulmassa, ja 50 mm ovat myös sivuseinämiä ja 1200 hevosvoiman moottori.
  Näin ilmestyi uusin malli, joka muistuttaa suurennettua E-10-konetta. Ja hänet siirrettiin Neuvostoliiton sotilasaseman suuntaan.
  Tytöt olivat hyökkäyksen aikana puna-armeijan asemaan ampuneet taisteluvarusteensa ja puhuivat nyt järkevästi palvelevien poikien täydentäessä ammuksia.
  Gerda huomautti ärsyyntyneenä:
  - Venäläiset yrittävät naamioida panssarivaunujaan sen sijaan, että he käynnistäisivät murhanhimoisia vastahyökkäyksiä.
  Charlotte virnisti ja tuhahti halveksivasti:
  - He ovat tulossa älykkäämmiksi ... He ovat taistelleet niin monta vuotta. Mutta silti tyrmäämme heidät. Ja me voitamme.
  Magda huokaisi ja ristiin päin huomautti:
  - Kaikki on Jumalan tahdon mukaan ... Mutta voitot ovat meille vaikeita!
  Christina naurahti ja huomautti:
  - Mutta jos me voitamme, niin Jumala on puolellamme! Loppujen lopuksi Saksa, joka aloitti pienestä, omistaa jo ainakin puolet maailmasta. Ja Venäjän kanssa voittomme on vain ajan kysymys.
  Gerda vahvisti helposti:
  - Joo! Toimimme erittäin huolellisesti. Ensin heitämme pommeja ja silitämme ne tykistöllä. Sitten lähetämme panssarivaunut eteenpäin ja murtaudumme asemiin. Yritämme saada vähemmän tappioita. Ja se onnistuu. Meillä on siis myös voitto Punaisella torilla.
  Magda kohautti olkapäitään ja juoksi paljain pohjiinsa karua ruohoa pitkin mutisten:
  - Kyllä, voitto tulee! Jumalan tahdosta!
  Christina hymyili ironisesti ja huomautti:
  - Jumalat eivät auta heikkoja . Ja niille, jotka eivät luota itseensä!
  Magda vastasi:
  - Herra auttaa särkyneitä!
  Christina vastusti ankarasti:
  - Ei, Jumala auttaa niitä, jotka särkevät sydämet!
  Tytöt nousivat nurmikolta ja juoksivat nurmikon poikki. He olivat, kuten tavallista, bikineissä, paljain jaloin, kurvikkaat, hyväkuntoiset, ruskettuneet. Erittäin kaunis... Arjalaisen kauneuden esimerkillinen taso. Taivaalliset ja samalla kuoleman tuojat . Mikä saa viholliset vapisemaan ja ihailijat ihailemaan. Legendaarinen neljä!
  Mitä runoilija voi kirjoittaa niistä? Tämä on vuoristopuron ja auringon säteilevä virta. Ja samalla kuuma naaras. Kehoilla, jotka hengittävät voimaa ja terveyttä. On kesä, ja kauniiden tyttöjen on erittäin miellyttävää juosta paljain jaloin, samettinen ruoho kutittaa heidän paljaita jalkapohjiaan. Hyvä kaunottareille. Korkeat, joustavat rinnat kohoavat ja tärisevät. Ja kapea vyötärö loi tyttöjen vahvat ja ylelliset lantiot.
  Gerda kysyi Magdalta tämän juoksun aikana:
  - Luuletko, että Herra rakastaa meitä?
  Hunajablondi totesi päättäväisesti:
  - Jumala rakastaa meitä, mutta hän koettelee meitä! Uskon kuitenkin lopulliseen voittoomme!
  Christina hymyili ja murisi:
  - Tallaamme Kremlin ympärillämme siroilla paljain jaloin!
  Charlotte kikatti ja heitti kyhmyä alaraajallaan. Se osui nuoren arabien nenään. Hän juoksi karkuun peloissaan. Hän ei enää halunnut katsoa tyttöjen taivaallista kauneutta.
  Ja pahat terminaattoritytöt pitivät hauskaa. Miesten pelkoja katsellen kaunottaret halusivat pakottaa heidät suudella heidän jalkojaan.
  Gerda pysähtyi ja huusi uhkaavasti panssariprikaatin upseerille:
  - Polvilleen!
  Hän kaatui kuuliaisesti ja hymyili imartelevasti:
  - Voi jumalatar...
  Gerda ojensi erittäin kauniin jalkansa, josta tuli herkullinen tuoreen tytön vartalon tuoksu. Upseeri alkoi suudella odottamatta käskyä. Ihmeellisen kauneus tyttö, melkein alasti ja kurvikas, tunsi kiihtyneisyyttä miehen kosketuksista ja alkoi hengittää raskaasti. Halu heräsi muissa ystävissään. He alkoivat myös huutaa saksalaisille upseereille ja pakottaa heidät polvilleen.
  Jopa Magda ei voinut vastustaa. Ja kuinka tytöt halusivat rakastella. Kauneudet olivat niin innoissaan miesten ja poikien kosketuksista. Himon tunne ja lihan kutsu on huumaava. Tytöt riisuvat vaatteiden jäännökset ja ryntäävät miesten kimppuun. Intohimot lentää valtamereen, ja kuulevat ahkeria huokauksia ja huutoja.
  Rakastuminen sai tytöt innostumaan. Tämän jälkeen he tunsivat olonsa erittäin iloisiksi ja raikkaiksi. Se tosiasia, että tytöt harrastivat seksiä tuntemattomien miesten kanssa ja useiden yhtä aikaa, kiihotti heitä ja sai heidät ilahduttamaan, tämä äärimmäisen häpeämättömyyden tosiasia .
  Vain yksi uskonnollinen Magda suuttui ja valitti:
  - Mitä me teemme, tytöt? Et voi tehdä sitä tällä tavalla! Olemmeko eläimiä pariutumaan ensimmäisen tapaamamme ihmisjoukon kanssa? "Tyttö ristin itsensä ja myöhästyneen häpeän palaessa kuiskasi. "Herra anna meille anteeksi tällainen alhainen synti."
  Christina tuhahti halveksivasti:
  - Meillä on oma Jumalamme! Ja hän kertoo meille, että ainoa synti on pelkuruus ja isänmaan pettäminen!
  Gerda nuoleen huuliaan huomautti:
  - Mutta sait myös orgasmeja kanssamme! Joten älä ota sitä sydämeesi!
  Fiery Charlotte huomautti:
  - Näyttää siltä, että Magdalla on juuri tarpeeksi uskoa ja ymmärrystä Jumalan Sanaan myrkyttääkseen koko maallisen olemassaolonsa ja riistääkseen itseltään elämän ilot. Onneton tyttö!
  Magda huokaisi raskaasti ja myöntyi:
  - Kyllä , olen todella onneton. Joten mitä voit tehdä asialle? Voi, ette voi juoda yhtä aikaa Herran maljaa ja paholaisen maljaa!
  Gerda vastasi vakavasti:
  - Älä usko sitä. Pian Kolmas valtakunta perustaa toisen uskonnon, joka on erilainen kuin kristinusko. Eikä sinun tarvitse kärsiä vanhentuneen, porvarillisen moraalin takia!
  Charlotte heilutti nyrkkiään ilmassa ja huomautti:
  - Kyllä, moraali, sanasta likainen ... Vihaan kaikkia sopimuksia! Halusin rakkautta ja sain sen!
  Magda sanoi ankarasti:
  - Tämä ei ole rakkautta, vaan eläinten parittelua. Ja yleensä, en itse tiedä, mikä minuun tuli. Tuntui kuin aalto olisi vierähtänyt sisään ja valtava himo olisi vallannut.
  Gerda pudisti päätään ja kulki kätensä hiustensa läpi:
  - Älkäämme puhuko tästä. Taistellaan paremmin!
  Ja heidän taistelijansa siirtyi jälleen taisteluun. Tytöt tutkivat IS-2:ta kiikaritähtäimen kautta. Neuvostoliiton panssarivaunu, jossa oli voimakas tykki, alkoi ampua kaukaa ja yllättäen osui itseliikkuvaan aseeseen. Totta, isku osui etupanssariin ja kimmoili, mutta tytöt tunsivat tärinää.
  Gerda huomautti:
  - Ja venäläiset ampuvat tarkasti!
  Magda vihelsi:
  - Löysimme viiden ja puolen kilometrin etäisyydeltä. No niin, minä vastaan hänelle!
  Ja blondi terminaattori ampui takaisin. Se osui tornin otsaan, mutta pitkän matkan vuoksi se ei läpäissyt panssaria. Mutta venäläinen hirviö tunsi myös 88 mm:n iskun, piipun pituudella 100 EL. Ja tankki pysähtyi.
  Charlotte ehdotti:
  - Mennään lähemmäs. Hän on edelleen tunkeutumiskykymme ulkopuolella!
  Magda huomautti:
  - Neljän kilometrin päästä osumme tähän tankkiin suoraan! Mutta hän ei tyrmää meitä tyhjäksi! Täydellinen varaus koneellamme.
  Christina selvensi:
  - Etupanssari panssarin kaltevuuden ansiosta 40 asteessa on ihanteellinen, mutta sivupanssari ei ole kovin hyvä, vaikka IS-2 ei tunkeudu meihin yläosassa.
  Magda ampui T-34-76:ta tunkeutuen rungon etupanssariin kaukaa. Kuono lensi pois ja taistelusarja alkoi repeytyä. Neuvostoliiton panssarivaunu hajosi.
  Saksalainen ajoneuvo jatkoi lähestymistä. IS-2 ampui uudelleen ja osui uudelleen, mutta ammus meni toiseen kimppuun. Gerda vihelsi:
  - Tämä on todellinen tankki-ässä. Lyö niin kaukaa toista kertaa peräkkäin. On jopa sääli tappaa sellainen mies!
  Magda huomautti hymyillen:
  - Puhutko miehestä? Tai ehkä se on tyttö!
  Gerda huokaisi raskaasti ja huomautti:
  - Ja tyttö on vielä painavampi! - Ja sitten blondi terminaattori neuloi kulmakarvojaan. - Mutta vihollinen on vihollinen, ja hänet on tuhottava!
  Magda osoitti myös aseensa huokaisten ja sihisi:
  - Kaikki mahdoton on mahdollista maailmassamme! Mutta älä silti unohda Jumalaa!
  Christina tarttui koukkuun paljain jalkansa varpailla ja raapi kahdeksaslukua panssariin ja sihisi:
  - Joten loin äärettömän!
  Gerda huomautti vakavasti:
  - Meidän pitäisi saada miehiä. Kokonainen haaremi, tai vielä parempi kolme haaremia!
  Christina kuvitteli tämän ja kehräsi tyytyväisenä. Ja Magda iski vielä kolmekymmentäneljäksi. Hyvin kohdennettu paholainen. Todellinen tappaja enkelimäisen ulkonäön alla.
  Charlotte ilmaisi sen nokkelasti:
  - Et tarvitse miestä, tarvitset haaremin!
  Gerda ojensi kielensä:
  - Kidutan miehiä kuoliaaksi ! Naulaan heidän korvansa!
  Saksalaiseen panssarivaunuun osui jälleen IS-2:n ammus. Todellakin, tämä on jonkinlainen hämmästyttävä ässä. Ammus liukastui hyvin lähelle kuonoa. Ja Christina sanoi peloissaan:
  - He voivat ottaa aseemme pois! Magdochka, ota pois heidän aseensa.
  Vaaleatukkainen tyttö, ikään kuin kultajauheen peitossa, murisi:
  - Minä tulen tekemään sen! Ja sitten yritämme saada tämän miehistön eloon!
  Ja kaunotar ylitti itsensä. Sitten hän tähtäsi aseeseen siroilla paljain jaloillaan. Tämä on tarkempaa kuin käsien käyttäminen. Tyttö tarttui vyöhön hampaillaan ja painoi nappia sormillaan.
  Ase jyrisi, ja suuri, panssaria lävistävä ammus, joka lensi useita kilometrejä, osui Neuvostoliiton ajoneuvon piippuun. Kyllä, tämä nainen Magda on sopiva. Hän löi minua aivan oikein, ikään kuin hän olisi lyönyt häntä nenään.
  Gerda vihelsi:
  - No, sinulla on tarkkuus! Kyllä herra!
  Tyttö, kultainen blondi, vastasi luottavaisesti:
  - Jumalan tahdosta tässä kaikki!
  viikunaa liikkuvilla varpaillaan :
  "Et saavuta mitään ilman omaa näppäryyttäsi." Ja koulutuksemme, erinomainen genetiikka ja taisteluharjoitus!
  Charlotte lauloi innostuneesti:
  - Tiedät erittäin hyvin Mag, maailma on täynnä ihmeitä. Nämä ovat ainoita ihmeitä, joita ihmiset voivat tehdä itse!
  Magda kikatti ja ampui SU-76:een. Hän löi kuoren autoon ja sirutti:
  - Meillä on erikoisuutisia. Me tytöt olemme yksinkertaisesti huippuluokkaa! Ja sitten kuuntele rakkaudesta kertovia lauluja aamunkoittoon asti!
  Neuvostoliiton ajoneuvo räjähti ja ammukset räjähtivät. Saksalainen pitkäpiippuinen ase toi kuoleman ja tuhon kaikille.
  Magda huokaisi raskaasti ja lauloi:
  - Anna minulle anteeksi syntini, isä. Tiedän, minulla on niitä paljon! Kuuntele, ole hyvä ja auta! Haluan tehdä parannuksen Jumalan edessä!
  Gerda ja Charlotte irvistivät halveksunnasta. He tiesivät jo uuden kirkon hankkeista, joissa risti korvattaisiin hakaristilla. Toistaiseksi panteonissa on kuitenkin ollut ongelma. Toisaalta Hitler halusi yksinkertaisen ja ymmärrettävän monoteismin. Mutta toisaalta, Kolmannen valtakunnan huipulla oli halu sisällyttää muinaiset saksalaiset jumalat panteoniin. Ja tämä murensi monoteismia.
  Fuhrer oli taipuvainen ajatukseen, että alussa oli vain yksi Jumala. Sitten hän loi muita jumalia, jotka kiistämättä tottelevat Kaikkivaltiasta Superjumalaa. Se oli sekä yksinkertaisempaa että selkeämpää saksalaisille. Eli Nadbog on yksi, kuten Fuhrer, ja loput ovat kuin bojarit tsaarin alaisuudessa.
  Joten itse asiassa se on yksinkertaisempaa ja selkeämpää. Saksalaisia pidettiin kansakuntana, jonka Kaikkivaltias Jumala valitsi hallitsemaan maailmankaikkeutta. Kaikki muut ovat vain orjia. Suunnitelmissa oli korvata risti hakarisilla ja maalata kirkot uudelleen mustaksi, valkoiseksi ja punaiseksi. Ja luonnollisesti muuta pyhiä. Riputtamalla Hitlerin, hänen eläintarhansa ja joitain saksalaisia jumalia ikoneihin.
  Kynttilät jäivät ikonien eteen, mutta myös taskulamput sytytettiin. Myös rukoukset muuttuivat. Tuolit vietiin pois, ja palvelu suunniteltiin suorittavan vain seisten ja polvistuen. Ulkoisesti uusissa temppeleissä tulisi olla kahdeksankärkinen punavalkoinen kupoli.
  Lisäksi natsit aikoivat elvyttää ihmisuhreja ja elvyttää muinaisen temppeliprostituution. Tuloksena oli niin kauhea sekoitus pakanuutta ja monoteismia, lisäksi barbaarista muotoa.
  Ei ilman syytä , että uuden uskonnon muodostuminen eteni suhteellisen hitaasti, jotta se ei aiheuttanut hajaannusta sotivassa yhteiskunnassa.
  Lisäksi natsit uskoivat enemmän uudentyyppisiin superaseisiin kuin okkulttisiin voimiin.
  Tässä on esimerkiksi uusin ase, ja itse asiassa käytännöllisin tankkien tuhoamisessa. Aivan kuten hänen uusin kaukoputki.
  Magda ampui, osui SU-122:een ja änkytti:
  - Voi kuinka paha minä olen!
  Gerda virnisti pahaenteisesti ja huusi:
  - Aika tulee, ja Kristuksen Nimi unohdetaan kaikkialla maailmassa! Ja hakaristi imee kaiken ja kaikki!
  Valerka puristi nyrkkinsä raivoissaan ja huudahti:
  - Ei, sirppi ja vasara hallitsevat maailmaa!
  Ja pojan käsiin ilmestyi hyperblasteri.
  Levka totesi myös aplombilla:
  - Taistelimme ja taistelemme!
  Ja pioneeripojan käsissä syntyi tuhoava asenne. Ja hän ravisteli sitä ja takoi vihaisesti paljas jalkaansa murskaten torakan.
  Marinka hankki myös vaikuttavan arsenaalin ja sihisi:
  - Lenin, puolue, komsomoli - tappio odottaa sinua!
  Slavka piti pulssi-ultraäänilähetintä käsissään, ravisti sitä päättäväisesti ja sanoi:
  - Näin füürerin ja hänen laumansa arkussa!
  Kolme poikaa ja tyttö ravistelivat aseitaan ja kahdesti ajattelematta avasivat murhaavan tulen lähestyviä natseja sylkien hyperplasmaa. Ja hän kirjaimellisesti murskasi vihollisensa. Ja kolmannen valtakunnan sotilaat muuttuivat kirjaimellisesti herkullisiksi kebabeiksi silmiemme edessä.
  Ja säiliöt kirjaimellisesti sulivat ja muuttuivat nestemäisiksi kimalteleviksi teräsjoiksi.
  Ja se virtasi kuin helakanpunaiset purot. Marinka astui yhteen näistä puroista paljain jaloin . Hän poltti paljaan, lapsellisen pohjansa ja huusi:
  - Erittäin musta aukko !
  Valerka nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Kyllä, meidän on pidettävä huolta jaloistamme, olemme vielä lapsia!
  aggressiivisten hyperplasmavirtojen sylkemistä natseja kohti ja poltti sekä vihollisen sotilaita että varusteita, sekä tankkeja että lentokoneita.
  Ja niin pioneeriterminaattori ehdotti:
  - Ehkä voimme laulaa?
  Levka vahvisti energisellä nyökkäyksellä:
  - Juuri sitä me laulamme! Ja siitä tulee hyperfotoninen !
  Valerka yski ja lauloi tunteella ja voimalla:
  Olen moderni poika, kuin tietokone,
  Ja on helpompi sanoa , nuori ihmelapsi ...
  Ja siitä tuli erittäin siistiä -
  Että Hitler on riivattu!
  
  Poika kävelee paljain jaloin lumikenkien läpi, kävelee fasististen aseilla... Hänen jalkansa ovat helakanpunaiset kuin hanhi,
  ja häntä odottaa surullinen tili!
  
  Mutta tienraivaaja suoritti olkapäänsä rohkeasti
  , hymy  askeleet ammuttavaksi...
  Fuhrer lähettää jonkun uuneihin,
  Jotakin fasisti osui nuolilla!
  
  Aikakautemme ihmepoika otti blasterin ja ryntäsi rohkeasti taisteluun ...
  Fasistiset kimeerat hajoavat,
  ja Kaikkivaltias Jumala on kanssasi ikuisesti!
  
  Älykäs poika löi säteellä Krautteja, ja niitti koko joukon hirviöitä ...
  Kaukana terästä lähempänä kommunismia,
  Hän löi fasisteja kaikin voimin!
  
  Ihmelapsi ampuu säteen, Loppujen lopuksi hänellä on erittäin voimakas blasteri... Hän sulattaa "Pantterin" yhdellä hengityksellä, Loppujen lopuksi se on yksinkertaista , tiedätkö, paskiainen!
  
  Tapamme fasistit ilman mitään, ja me yksinkertaisesti tuhoamme vastustajat ...
  Blasterimme osui kaikin voimin,
  Täällä kerubi levittää siipiään !
  
  Tuhoan ne ilman metallin kiiltoa, Tämä voimakas "Tiikeri" syttyi tuleen...
  Mitä ovat Krautit, etkö tunne tarpeeksi maata?
  Haluat lisää verisiä pelejä!
  
  Venäjä on suuri valtakunta,
  joka ulottuu merestä aavikoihin...
  Näen tytön juoksevan paljain jaloin,
  Ja avojaloin pojan - eksy!
  
  Kirottu fasisti liikutti tankkia reippaasti, Teräspässillä hän ajoi jyrkästi Venäjälle ...
  Mutta me laitamme veripurkkeja Hitlerille,
  Me murskaamme natsit pieniksi turvepaloiksi!
  
  Isänmaa , olet minulle rakkain,
  Rajaton vuorilta ja taigan pimeydestä... Ei sotilaiden tarvitse levätä vuoteillaan - Saappaat
  kimaltelevat uljaassa marssissa!
  
  Minusta tuli suuri edelläkävijä rintamalla, voitin Sankarin tähden heti ...
  Muille ilman rajoja näytän esimerkkiä,
  toveri Stalin on yksinkertaisesti ihanteellinen!
  
  Voimme voittaa, tiedän varmasti, vaikka historian juoni on erilainen ...
  Ja pahojen ulosteiden taistelijoiden hyökkäys tulee,
  Ja Fuhrerista on tullut jotain todella siistiä!
  
  USA:lla on vähän toivoa, Ne kelluvat ilman kepposia... Fuhrer pystyy kaatamaan jalustalta, Kamalat kapitalistit, pelkkää roskaa!
  
  Mitä tehdä, jos poika joutuu
  vankeuteen, riisuttu ja ajettu kylmään...
  Teini-ikäinen taisteli epätoivoisesti Fritzin kanssa , mutta
  Kristus
  
  kärsi puolestamme ja hänen kanssaan ! Sitten hänen on kestettävä kidutusta, kun sinut poltetaan punaisella raudalla ...
  Kun särkyneen pullon päässäsi
  He painoivat punaisen kuuman sauvan kantapäillesi!
  
  Sinun on parempi olla hiljaa, poika, purista hampaasi, ja kestä kidutusta kuin Venäjän titaani...
  Anna heidän polttaa huulesi sytyttimellä, mutta Jeesus voi pelastaa taistelijan!
  
  Poikana käyt läpi kaikenlaista piinaa, Mutta kestät sen kumartamatta ripsen alle ...
  Revittäköön teline ahneesti kätesi irti,
  Pyöveli on nyt sekä kuningas että musta prinssi!
  
  Jonain päivänä piina loppuu, Löydät itsesi Jumalan kauniista paratiisista ...
  Ja on aikaa uusille seikkailuille,
  Saavumme Berliiniin toukokuun kimalteleessa!
  
  No, entä jos lapsen sidottiin,
  fasisti heitetään helvettiin tämän takia ...
  Eedenissä kuuluu selkeä ääni ,
  Poika herätetään kuolleista - ilo on tulos!
  
  Joten sinun ei tarvitse pelätä kuolemaa, Olkoon sankarillisuutta isänmaan puolesta ...
  Loppujen lopuksi venäläiset osasivat aina taistella,
  Tiedä, että paha fasismi tuhotaan!
  
  Kävelemme kuin nuoli paratiisin pensaiden halki,
  tytön kanssa , joka on paljain jaloin lumessa ...
  Allamme on puutarha, kuohuva ja kukkiva,
  minä olen edelläkävijä, joka juoksee ruohikolla!
  
  Taivaassa me tulemme olemaan ikuisesti onnellisia lapsia, Olemme siellä ihania, erittäin hyviä ...
  Eikä planeetalla ole kauniimpaa paikkaa,
  Tiedä, ettei siitä tule koskaan vaikeaa!
  Lapset tässä unen osassa olivat sankareita, ja toisessa osassa tapahtui myös hyvin merkittäviä tapahtumia.
   Uittuaan Volgassa tytöt makasivat rannalla. Vaikka Wehrmachtilla ei ollut kiirettä siirtyä pidemmälle pohjoiseen. Natsit korvasivat vahingot, suurin osa tappioista oli ulkomaisissa divisioonoissa ja painostivat Neuvostoliiton joukkoja ilmaiskuilla.
  Näyttää siltä, että Hitler oli hieman pettynyt. Venäläiset taistelivat itsepintaisesti, ja vastustuksen voima ei laskenut. Tai fasistilla ykkösellä oli muita näkökohtia. Mutta joka tapauksessa natsit epäröivät. Ja emme ole vielä edenneet.
  Tytöt eivät voineet levätä hiljaa rannalla, he kiertyivät ja kiersivät kuin pyörre.
  Ja Magda alkoi yhtäkkiä itkeä. Gerda, nähdessään kultahiuksisen tytön karjuvan, tuhahti halveksivasti:
  - No, taas pyhämme puhuu moraalista...
  Magda nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Tietysti teimme sellaisen synnin...
  Charlotte purskahti nauruun.
  - Hän itse voihki ja karjui kanssamme orgasmeista, ja nyt hän puhaltaa rikkaa !
  Gerda hyppäsi ylös. Hän oli pitkä, ruskettunut, jalassa oli vain ohuet pikkuhousut. Soturi sihisi:
  - Tarpeeksi! Muista, että Raamattu on juutalainen kirja. Se ei ole arjalaisia varten!
  Christina lisäsi:
  - Älä häpeä meitä! Kolmannessa valtakunnassa ei ollut eikä ole , eikä enää koskaan tule olemaan kristinuskoa! Luomme oman monoteismimme, tuon arjalaisuuden monoteismin ... Eikä tule olemaan muuta uskontoa kuin natsismin uskonto!
  Tämän sanoessaan punatukkainen paholainen alkoi jopa huutaa ja tallata paljaita, taltattuja jalkojaan.
  Magda pudisti päätään kielteisesti:
  - Ei, et vieläkään ymmärrä mitään...
  Gerda murahti vihaisesti:
  - Mitä meidän pitäisi ymmärtää? Että olet myrkytetty juutalaisen uskonnon myrkkyllä. Ja siellä on paras ja arjalainen. Sinun täytyy vihdoin tulla meidän ja lopettaa Abraaismin sielussasi!
  Christina paljasti hampaansa ja naurahti:
  - Vain paha uskonto, ehkä natsi... Paha, ja samalla rakentava. Mitä hyötyä on uskonnosta, joka kieltää edes katsomasta naisia ja ihailemasta heitä?
  Magda löi vihaisena siro jalkaansa lämpimään hiekkaan ja vastasi:
  - Minkä tahansa uskonnon ydin ei ole sen ulkoinen houkuttelevuus, vaan sen aitous!
  Gerda kikatti ja vilpittömästi hämmästyneenä kysyi:
  - Mitkä ovat aitouden kriteerit? Todista, että Raamattu on Jumalan sanaa ja Kaikkivaltiaan ilmestys !
  Magda sanoi ei liian luottavaisesti:
  - No, esimerkiksi raamatulliset profetiat...
  Gerda katsoi safiirisilmillään ja kysyi ilmeellään:
  - Onko olemassa ennustus Kolmannesta valtakunnasta ja siitä, että Saksa valtaa koko maailman?
  Magda levitti avuttomasti käsiään ja juoksi paljain jalkansa varpaasta tuskin kuuluvasti:
  - Ei! Se ei ole siellä!
  Gerda teki ratkaisevan johtopäätöksen:
  - Joten nämä ennustukset eivät ole minkään arvoisia! Jopa munat ilman keltuaista.
  Magda pudisti päätään ja istuutui hiljaa lootusasennossa. Hänen sisällään oli käynnissä selvä kamppailu. Välillä halu olla todellinen arjalainen ja pysyä Kristuksessa.
  Magda itse ei tiennyt mitä valita. Hän todella halusi karistaa pois kristinuskon ja tulla oikeaksi pedoksi. Mutta toisaalta, halu sukeltaa paheeseen hillitsi jotain. Joskus Magda pyörtyi, tunsi orgasmeja, kun nuoret ja komeat miehet hapuivat ja nai. Ja nyt hänen omatuntonsa vaivasi häntä.
  Christina ajatteli ääneen ja huomautti:
  - Minulle Raamatussa hylkäämistä aiheutti alusta asti juuri se, että juutalaiset ovat Jumalan kansaa. - Tyttö löi paljas kantapäänsä hiekkaan, nosti pölyä ja jatkoi. - Juutalaiset, onko siellä Jumalan kansaa? No, mikä voisi olla absurdimpaa? En kestä tätä ollenkaan. Kuinka idioottimaiselta tämä kuulostaa. No, kuka voisi uskoa sitä?
  Gerda kohautti olkapäitään ja sanoi:
  - Raamatussa on paljon sellaista, mitä ei voi ymmärtää mielellä. Meitä fasisteja kutsutaan teloittajiksi, koska tuhoamme ihmiskunnan alempiarvoisia yksilöitä. Mutta Raamatussa oleva Jumala tulvi koko maailmaa ja tappoi miljoonia ihmisiä ja monia viattomia eläimiä. Jäljelle jää vain kahdeksan ihmistä. - Tyttö makasi hiekalle ja punnerruksia nyrkkeilleen jatkoi pohdiskeluaan. - Ajattele kuinka paljon julmuutta tässä juutalaisessa kirjassa on. Ja juutalaiset itse käyttäytyivät barbaarisesti valloitussodissa .
  Charlotte vahvisti:
  - Se siitä! Ja millainen omahyväisyys heillä oli. He halusivat tappaa Paavalin, kun hän ilmoitti, että Herra aikoi pelastaa myös pakanat. Kuten mahtipontiset kalkkunat, jotka eivät pidä muita kansakuntia elämän arvoisina!
  Magda kohotti päätään ja selvensi:
  - Ikuinen elämä!
  Charlotte istuutui vaakatasossa ja nauraen huomautti:
  - Ja jopa niin. Fuhrer ei luvannut taivasta kuoleman jälkeen. Hän lupasi korottaa Kolmannen valtakunnan tämän sukupolven elinaikana. Ja se tapahtui! Ei ole kulunut edes kahtatoista vuotta siitä, kun olemme puolen maailman herrat!
  Punatukkainen paholainen vilkutti ystävilleen ja lisäsi:
  - Ja Raamattu lupaa taivaan vasta kuoleman jälkeen.
  Gerda korjasi tulisen Charlotten:
  - Ei kuoleman jälkeen. - Blondi terminaattori pudisti sormeaan. - Ei edes kuoleman jälkeen, vaan vasta Kristuksen toisen tulemisen ja maailman lopun jälkeen. Joten vanhurskaat odottavat hyvin kauan taivasta!
  Christina teki kuperkeikkauksen ja karjui:
  - Ja me nautimme jo paratiisista maan päällä! Tai ainakin aktiivinen kuolemattomuus!
  Gerda vahvisti helposti:
  - Se siitä! Ja mitä me tarvitsemme? Paljon, ja samalla meillä on jo melkein kaikki!
  Magda huomautti vihaisesti:
  - Aivan, se on jo siellä... tai... toistaiseksi!
  Gerda avasi safiirisilmät :
  - Etkö ymmärtänyt?
  Magda selitti helposti:
  - Maapallolla on hyvä elää nuorena ja kauniina. Mutta yritä kuvitella itsellesi, että olet vanha nainen. Ja kukaan ei vielä tarvitse sitä !
  Gerda väänteli nuoret, raikkaat kasvonsa:
  - Vau, mitä varten tämä on?
  Magda sanoi kiihkeästi:
  - Ja sen lisäksi. Jos sinusta tulee rappeutunut ja yksinäinen, sairas ja loukkaantunut, silloin ainoa lohdutuksesi on Kristus.
  Gerda takoi paljas jalkaansa vihaisesti ja vastasi:
  - No minä en! Käännyn Thorin puoleen viimeisellä tunnilla!
  Christina, hymyillen hurmaavasti, huomautti:
  - Mikä saa sinut ajattelemaan, että meistä tulee vanhoja?
  Magda kohautti olkapäitään ja huomautti:
  - Olemme ihmisiä. Ja kaikki ihmiset vanhenevat!
  Christina naurahti ja huomautti:
  - Entä jos arjalainen tiede voittaa vanhuuden?
  Magda hymyili ja vilkutti helmiäishampaitaan:
  - Tässä tapauksessa olen erittäin onnellinen!
  Christina huusi:
  - Kaikki mahdoton on mahdollista maailmassamme. Arjalainen Jumala huomasi, että kaksi ja kaksi ovat neljä!
  Charlotte virnisti ja pyöritti lantiotaan ja sanoi:
  - Mikään ei ole kauheampaa kuin vanhuus. Tämä on erittäin kauhea tila!
  Gerda nyökkäsi ja huomautti:
  - Nuori koira on parempi kuin vanha leijona. Voi kunpa löytäisin lääkkeen kuolemattomuuteen!
  Charlotte lauloi ilolla:
  - Ikuisesti nuori, ikuisesti avojaloin!
  Gerda nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Kävelemme koko ajan ilman kenkiä , ja siksi säilytämme nuoruutemme ikuisesti!
  Magda nauroi vastaukseksi ja huomautti:
  - Mustat ovat myös koko ajan paljain jaloin, mutta heistä ei tullut kuolemattomia!
  Gerda muisteli:
  - Kaimani rakasti juosta paljain jaloin lumessa tai syksyn mudassa. Ja ikuistanut hänen nimensä! Joten mene eteenpäin ja kiillota paljaat, tyttömäiset kantapääsi!
  Charlotte pyöri hiekalla, teki pitkittäisen halkeaman ja sirutti:
  - Voi vanhuus, kirottu vanhuus. En eroa miljardista - olen ikuisesti nuori!
  Gerda kohautti olkiaan ja huomautti:
  - Meidän neljällä on sekä rahaa että omaisuutta Afrikka ja Venäjä. Ja mitä me haluamme?
  Christina sanoi innostuneena:
  - Kokonainen haaremi miehiä! Olisi niin mahtavaa saada seraglio uroksia!
  Charlotte suostui:
  - Kyllä, se olisi siistiä. Rakastan miesten monimuotoisuutta!
  Magda halusi kertoa sielusta, mutta muutti mielensä. Vain kasvoista tuli vielä surullisempi. Näin elämä menee. Tämä ei tarkoita, että se olisi hedelmätöntä. Olisi syntiä, jos he neljä valittaisivat. He ovat saavuttaneet paljon. On myös palkintoja, hieman huonompia riveissä. Ja suuri kunnia. Ja materiaalihankintoja.
  Pidä heitä maallisen mittapuun mukaan erittäin onnellisina, eivätkä he koskaan loukkaantuneet vakavasti koko sodan aikana.
  Ja samaan aikaan heitä ei voida kutsua täysin onnelliseksi. Mitä hyötyä kristityistä on? He ovat tyytyväisiä vähään elämässä. Ja siksi heistä joka tapauksessa näyttää siltä, että he ovat onnellisia. Vaikka Kristus ei luvannut haaremia ja palatseja.
  Magda tunsi joskus olevansa yksinkertaisesti onneton. Varsinkin kun ajattelin Kristusta. No okei murha. Sekä Simson että Daavid tappoivat. Pyhien joukossa oli monia roistoja . Mutta seksuaalinen himo? Hänen kuuma verensä! Magda halusi rakkautta, myös fyysistä rakkautta. Hän syntyi lisääntyneellä seksuaalisuudella. Kuten muutkin tytöt.
  Ja kuinka Jumala antaa hänelle tämän anteeksi?
  Ja vaikka kristinusko ei olisikaan oikea uskonto, mikä sitten on totuus?
  Magda esitti ystävilleen kysymyksen:
  - Miksi meidän pitäisi uskoa, jos ei Kristusta?
  Gerda vastasi vihaisesti:
  - Mitä, eikö Fuhrer riitä sinulle?
  Magda pyöräytti silmiään ja vastasi:
  - Kyllä, Fuhrer on mahtava. Mutta voiko hän antaa kuolemattomuuden?
  Charlotte huomautti järkevästi:
  - Kristinusko ei missään tapauksessa sovi meille. Emme voi muuta kuin tehdä syntiä. Emme tarvitse Jumalaa, joka poistaa synnin kokonaan!
  Magda levitti kätensä ja totesi surullisena:
  - Vaihtoehto on siis ikuisuus helvetissä?
  Charlotte naurahti ja ehdotti:
  - Ehkä siellä ei ole niin paha.
  Gerda löi vihaisesti pyöreää kantapäätään osuen litteään kiviin ja haukkui :
  - Arjalaisille ei tule helvettiä! Tosi Jumala antaa voiton! Voitamme, ja tämä on vakuuttavinta. Meillä ei ole Raamattua. Meillä on Mine Cafe. Eikä mitään muuta kuin Fuhrerin teoksia!
  Christina ehdotti tytöille:
  - Mennään lenkille!
  Tytöt käyttivät tilaisuutta hyväkseen venyttääkseen jalkojaan innostuneesti. Yleensä, kun on rauhallista, voit levätä.
  Magda juoksi ja ajatteli. Kyllä, arvokkainta ihmisellä on nuoriso ja terveys. Kun näin ei ole, pääoma ei tuo iloa. Entä seksi? Tämä nuorentaa kehoa. Ja siksi se on hyödyllinen fyysiselle kuntolle, erityisesti naisille. Ja raittius on erittäin haitallista.
  Mutta kristillinen moraali sanoo muuta. Ja ylipäätään maailma on epäreilu. Se, mikä tuottaa sinulle eniten iloa, on haitallista. A esimerkiksi haluan todella suklaata. He eivät kuitenkaan lihoa, koska ne ovat jatkuvasti liikkeellä.
  Mitä voit sanoa taivaasta? Eikö se olisi liian tylsää ilman syntiä?
  Magda ajatteli myös Saatanaa. Kysymys on lähes ikuinen. Miksi Jumala loi Aamunkoiton Pojan tietäen, että hän tekisi syntiä ja kantaisi mukanaan miljardeja älykkäitä olentoja? Profeetta Elena ilmaisi mielenkiintoisen version: Jumala ei tarvinnut robotteja. Ja Kaikkivaltias päätti, jopa niin julmalla tavalla, näyttää universumille synnin tuhoavuuden ja jumalallisen rakkauden ja armon arvon.
  Vaikka toisaalta biljoonien enkelien ja pelastumattomien ihmisten kirjaaminen pois etukäteen hävitettäväksi tai lisäksi ikuiseksi kadotukseksi näyttää SS-kokeilta universumissa. Jokin tämän kaltainen rokottaminen syntiä vastaan ja itse asiassa ajatuksesta elää itsenäisesti Jumalasta näyttää fanaattiselta ja asettaa itse Luojan huonoon valoon. Toisaalta, jos tottelevaisuus luomakunnalle on niin tärkeää Jumalalle, niin eikö olisi helpompi luoda aluksi biorobotteja, jotka periaatteessa eivät kykene syntiin!
  Mutta pappi tai teologi vastustaa: robotit eivät kykene vilpittömään rakkauteen! Vain elävä olento, joka voi tehdä syntiä, voi todella rakastaa, ei ohjelmoidun ohjelman mukaan!
  Lucifer on tästä samaa mieltä. Jossain määrin demoneista on tullut veljeskunta, jolla on keskinäisen kunnioituksen periaatteet. Mutta jos syntiin kykenevät olennot voivat rakastaa, onko rakkaus todellista, kun kyky mennä vastoin Jumalan tahtoa menetetään? Ja jos se ei mene hukkaan, niin mitä järkeä on triljoonien syntisten, sekä ihmisten että enkelien, julmasta kidutuksesta? Tai jopa niiden tuhoaminen?
  Lucifer ajatteli tätä, ja Saatanan logiikka ehdotti rakkainta vaihtoehtoa Aamunkoiton Pojan sielulle: koska Jumala tarvitsee iankaikkista rakkautta ja rakkaus on mahdotonta ilman syntiä, toisin sanoen ilman Kaikkivaltiaan tahdon ulkopuolella olevia tekoja, silloin synnin täytyy olla ikuista. Tämä tarkoittaa, että synnin kantajat tai Kaikkivaltiaan vallan vastustajat ovat myös ikuisuuden alaisia. Silloin Lucifer ei vaaranna joutua ikuiseen helvetin tuleen tai pyyhkiytyä jäljettömästi, kuten liidulla piirretty rievulla. Ja itse Saatana, hänen enkelinsä ja syntiset ihmiset voivat valita toisen polun. Voiko hän luoda oman sivilisaationsa ja luoda muita todellisia universumeja?
  Esimerkiksi helvetti on kehittynyt suuresti ja monien ulottuvuuksien avulla laajentunut ja värittynyt todelliseksi maailmankaikkeudeksi. Ja ihmiset muokkaavat alamaailman maisemaa monin tavoin. Mukaan lukien, osittain, ihmisen usko näyttää helvetin, kun hän odottaa omaa kuolemanjälkeistä olemassaoloaan. Mutta vain osittain, koska myös Lucifer tarvitsee oikeutta ja kehitystä jopa lihassa kuolleen yksilön osalta.
  Ensimmäinen helvetin muunnelma ei ollut kovin rikas ja mukava - ehkä se aiheutti myyttejä synkästä Tartaruksesta ja ihmisten kuolemanpelosta. Mutta Champs Elysees ilmestyi - melko verrattavissa ensimmäisten kristittyjen paratiisiin. Viry pakanaslaavien joukossa ja Vahlak viikinkien joukossa. Uusia syntisiä ilmestyi - alamaailma asettui, mutta Luciferilla oli valta tehdä käytännössä kaikki helvetissä. Mutta rajoittimena on oma mielikuvituksesi. Ja ihmisistä tuli sen kasvualusta, mikä mahdollisti hyvin monimuotoisen universumin luomisen, ei ollenkaan maanalaisen valtakunnan, jonka alle heitteli pataa ja sarvillisia paholaisia.
  Ehkä jopa ajatus mennä Luojaa vastaan, tai tarkemmin sanottuna vastustaa häntä, syntyi jostain rutiinintunteesta. Tavallinen ihminen ei tätä ymmärrä. Mutta hän, Lucifer, ajattelee, laskee ja havaitsee kaiken niin, että tehokkaimmatkaan ihmistietokoneet eivät voi käsittää tätä.
  Koska luomakunta on vallassa ykkönen, tässä kuviollisessa, säännellyssä universumissa, jossa kaikki on tottelevaista Kaikkivaltialle Jumalalle, hän tunsi enemmän kuin kukaan muu tapahtumien rutiininomaisuuden ja jopa ennustettavuuden.
  Vaikka Saatana ei näe tulevaisuutta sellaisenaan, hänen hyperälykkyytensä pystyy ennustamaan ja laskemaan monien parametrien avulla. Ja Lucifer näki, että sellaista ja sellaista tapahtuisi tässä maailmassa! He rakentavat jotain, mitään ei tuhoudu, ja jos näin on, ei ole mitään järkeä repiä napaa rakennustyömaalla. Tähdet pyörivät mitatulla nopeudella, ihmisten maailmat ovat pieniä ja kehittyvät hitaasti. Enkeleillä ei ole juuri mitään tekemistä.
  Kyllä, oikean ja siksi suurelta osin paikallaan olevan maailmankaikkeuden rutiini ja tylsyys pakotti Luciferin kapinaan. Hän halusi saada voiman luoda itseään, jotta ei olisi tähtiä pelkkien liekkien pallojen muodossa. Jotta kaikki ei olisi niin ennustettavaa ja vähän muuttuvaa kuin synnittömässä universumissa. Kun tarkasti ottaen ei tarvitse tehdä kovasti töitä, eikä ole minne paeta.
  Ja mitä Lucifer voisi haluta: hän on jo kaiken luomisen yläpuolella, mutta samalla hän ei voi käyttää voimaa mihinkään havaittavaan. Jopa esimerkiksi aseta tähtiä riviin tai leimaa pikkueläimiäsi . Terävä mieli ja nopea ajattelu synnyttivät rutiinin. Ja kohtaaminen Luojan kanssa on tilaisuus herätä henkiin ja saada lopulta itsellesi vaikea, vaarallinen, mutta toivottava tavoite: joko voittaa Luoja tai todistaa, että Hän oli väärässä! Joka tapauksessa kiistan lopputulos ei ole ennustettavissa, ja pikemminkin monet jopa uskoivat, että luomakunta ei voi olla vahvempi kuin Luoja , ja hän häviää, Saatanan valinta astua vastustukseen on tuomittu ja toivoton. Mutta ainakin tämä kamppailu toi täydellisimmän ja voimakkaimman enkelin kiihkeän ja kiihkeän luonteen ulos uneliaasta ja rutiininomaisesta alistumisesta. Ja vasta kun hän todella kohtasi Luojan, Lucifer tunsi todellista elämää ja intensiivistä taistelua. Vaikka kyseessä olikin taistelu, jossa Saatanan analyyttiset kyvyt antoivat lähes nolla mahdollisuuden menestyä. Vaikka ... Tässä on joitain hienouksia, joista ihmiset eivät onneksi vielä tiedä kaikkea.
  Magda oli niin ihastunut päiväunelmaansa, ettei hän huomannut törmäyksensä itseliikkuvaan aseeseen. Se lensi inertialla. Eikä ihme. Matkalla tytöt tapasivat E-5 itseliikkuvan aseen, ensimmäisen kokeellisen mallin. Mielenkiintoinen auto, jossa vain yksi miehistön jäsen on makuuasennossa. Niin pieni ja kapea, aseistettu 75 mm:n tykillä ja koaksiaalisella konekiväärillä.
  Yleensä tämä itseliikkuva ase oli tarkoitettu laskeutumiseen taisteluoperaatioiden sijaan. Mutta se on kevyt ja voidaan pudottaa laskuvarjoista tai moduuleista. Alhaisesta painostaan huolimatta - vain seitsemän tonnia - E-5: n etupanssarin paksuus saavutti 80 millimetriä suurella järkevällä kaltevuuskulmalla.
  Joten tämä tankki ilman tornia saattoi osua Neuvostoliiton kolmekymmentäneljään, vaikka se pysyi läpäisemättömänä edestä. Ja sivuilla itseliikkuva ase suojattiin teloilla. Panssarin korkeus voitiin pienentää vain metriin, ja vain yksi, yleensä pieni sotilas oli makuuasennossa. Tai ehkä jopa tyttö tai teini.
  Tytöt ympäröivät uusimman auton ensimmäistä mallia. Se muistutti monella tapaa vielä pienempää E-10:tä. Kevyellä painolla saksalaiset ja pakotetut orjasuunnittelijat pystyivät sovittamaan melko vahvan aseen, joka kykeni lävistämään alikaliiperisellä ammusllaan kolmekymmentäneljä otsaan puolentoista kilometrin etäisyydeltä tai jopa enemmän. Ja kilometrin etäisyydellä - rungon alaosa ja IS-2-tornin otsa. Lisäksi edes niin voimakkaan Neuvostoliiton panssarin ei tarvinnut läpäistä kevyen itseliikkuvan aseen panssaria. Sementoidun panssarin pitäisi tehdä ammus kimmoisaksi.
  Gerda huomautti nokkelasti:
  - Et voi jakaa nollalla, mutta ne vievät sinut nollaan!
  Charlotte tarkensi:
  - Voitamme, mikä tarkoittaa, että voimme riistää kaikki ja rakentaa!
  Christina lauloi innostuneesti:
  - Älkää makaako kaikki sängyillä, Fuhrer voi muodostaa rivin! Kuuntele Fuhreria!
  Magda twiittasi takaisin:
  - Pyyhitään pois monet kyyneleet. Iloitkaa ihmiset - Kristus on syntynyt!
  Muut tytöt sihisivät aggressiivisesti ja alkoivat heiluttaa käsiään:
  - Tarpeeksi! Olet vain kirkon hiiri!
  Tyttö hyppäsi ylös ja liikutti paljain jalkansa tankin teräshaarniskassa sirkuen:
  - Ja sinusta tulee sielultaan vahvempi! Kun kätesi on luja ja tavoitteesi ovat inhimillisiä, voit murskata väkivallan teräksen!
  Ja ne neljä lauloivat vastauksena, hyppien samanaikaisesti ylös ja alas:
  - Väkivalta teroittaa terästä, mutta pahan voima ei kestä ikuisesti. Ja sinusta tulee sielultaan vahvempi! Kun kätesi on luja ja tavoitteesi ovat inhimillisiä, voit murskata väkivallan teräksen!
  No, kuinka seksikkäitä nämä paholaiset ovat paljailla jaloillaan ruskettuina kuin kultainen suklaa. Ja kuinka energisesti he tanssivat ja hyppäävät. Todellisia villieläimiä. Ja nämä ovat siistejä tyttöjä, jotka vääntelevät kuin käärmeet. Kauniat tanssivat ja ryntäsivät taas juoksemaan pyöreät, vaaleanpunaiset kantapäänsä välkkymässä.
  Gerda murisi innostuneena:
  - En tarvitse Kaita, haluan kokonaisen haaremin!
  Charlotte lauloi takaisin:
  - Ei!! Parempi kuin kaksi haaremia!
  Tulinen Christina karjuu:
  - Voi ei! Parempi kolme tai neljä!
  Gerda otti sen ja lauloi melodisesti:
  - Mutta rakkaus miehiä kohtaan ei katoa, ei.
  Magda huutaa:
  - No mitä vulgaarisuutta! Et voi tehdä sitä tällä tavalla!
  Gerda nauroi vastaukseksi ja muistutti:
  - Mutta sinäkin kirjaimellisesti kehräsit ilosta!
  Hunajablondi punastui ja vastasi masentuneella äänellä:
  - Kunpa tietäisit kuinka häpeää tämä saa minut!
  Gerda laulaa vastauksena:
  - En edelleenkään häpeä! Jos työ olisi tehty siististi! Ja rosvo voi olla taiteilija! Kunnioita lahjakkuutta, kunnioita lahjakkuutta!
  Kunnioita lahjakkuutta - herrat!
  Charlotte siristi innostuneena:
  - Se on kuuma! Kuumaa! Suurkaupunkien paistettu aurinko!
  Christina otti sen ja mutisi:
  - Olen iloinen tyttö! Kaunista kaikin puolin ! Kaunista kaikin puolin !
  Kaikilta puolilta!
  Gerda vain iskee päänsä kyykyssä olevan itseliikkuvan aseen panssariin ja haukkuu :
  - Olen SS, olen SS, mutta en oikeastaan! Ja kunnioita estettä. Olemme wc:ssä kaikille
  paskiaiset ! Kuten Hitler opetti - ylimielinen pääministeri!
  Magda kiljahti vastaukseksi hyppien ylös ja alas:
  - Epäuskoinen on onneton. Et voi elää syntisessä himossa. Koska,
  Tuo Jumalan viha on kauheaa! Koska Jumala on ankara tuomari!
  Charlotte vilkutti blondille kaunottarelle ja sirutti:
  - Liha helvetissä kuihtuu kuumuudesta. Ja meidän kaikkien on aika ymmärtää kauan sitten. Jokainen, joka ei tunne uskoa Herraan, joutuu helvetin ikeen alle!
  Magda pudisti nyrkkiään punaiselle paholaiselle ja sihisi:
  - Syntinen mies saa omansa. Se on kuin tulessa palava hämähäkki. Demonit piinaavat sinua alamaailmassa. Ne, jotka palvoivat Saatanaa.
  Christina, pyöritellen vahvoja lantioitaan, lauloi:
  -Kostohuuto miekoista - taistelua käydään. Ja mustat silmät silmiesi alla ja verinen surffaus!
  Siellä on jo neljä tyttöä, kun he karjuvat:
  - Pohjoistuuli, lauta. Paholainen, tiedä, että enkelipelko on ikuista!
  Ja tytöt polkivat paljain jaloin:
  - Tämä on Hitlerin miekka! Tämä on Fuhrerin miekka! Leikkaa kaikki hullut!
  Ja tytöt nauravat.
  Gerda otti sen ja lauloi äänekkäästi:
  - Kohtalokas vuosi, sinun ei tarvitse uskoa minua. Mutta yhdeksän legioonaa tulee Hitlerin kanssa! Paholainen Adolf, jolla on kultaiset sarvet, kääntää taivaan ylösalaisin!
  Ja tytöt ottavat sen ja huutavat:
  - Olemme helvetin valon sotureita!
  Ja kuinka he kaikki neljä törmäsivät paljain pohjiinsa, ja sateenkaaren kaikenvärisiä kipinöitä satoi tiheästi. No naiset...
  Sitten tietysti soturit osallistuivat kidutukseen. Pioneeria ruoskittiin kuumalla langalla, sitten haavoille alettiin kaataa suolaa ja hienonnettua pippuria. Kipu osoittautui helvetiksi, ja poika huusi kuin sireeni tai jänis ansassa.
  Gerda huomautti pilkallisesti :
  - Tuleen jäänyt karhu karjuu kuin härkä, koko maailmankaikkeudessa ei ole vahvempaa kipua. Ja ystävälläni on konekivääri, hän ylittää kaiken hölynpölyn!
  Poika menetti tajuntansa useita kertoja, mutta hänet tuotiin järkiinsä ja kidutettiin uudelleen. Samaan aikaan käytännössä ilman kysymyksiä. Ja mitä vanki voisi tietää? Sadistiset fasistit vain nauttivat pojan tuskasta.
  Pioneeria kidutettiin pitkään, kunnes lopulta poika menetti täysin tajuntansa ja joutui koomaan kivuliaista shokista. Gerda huomautti katuneella äänellään:
  - Ei paha kidutus, mutta ei tarpeeksi! Ketä muuta haluaisit kiduttaa?
  Magda kuiskasi vihaisesti:
  - Olette hirviöitä! Jumala ei anna tätä anteeksi!
  Gerda lauloi vastauksena:
  - Älä tee virhettä, kala, Jumala haluaa kidutusta, eikä ensimmäisellä yrittämällä!
  Christina twiittasi korviaan:
  - Voi näitä kidutuksia! Varsinkin kun he polttavat naisen kantapäät kuumalla raudalla, kuinka mukavaa se on!
  Charlotte sihisi vaimealla äänellä:
  - Kidutamme Stalinia, revimme hänet palasiksi!
  Punatukkainen Christina höpöttää:
  - Ja minä olen Baba Yaga, tytöllä on paljaat jalat!
  Ja soturi astui hot rodin päälle. Karkea pohja tuntui miellyttävältä lämmöltä ja kutittavalta. Punatukkainen paholainen huusi:
  - Mikä jännitys !
  Muut tytöt eivät voineet vastustaa kiusausta juosta paljain jaloin hiilellä. Ja sotureiden jalat ovat niin kauniita ja erottuvia linjojensa harmonialla. Ja Gerda jopa paljasti rintansa ja laittoi kuuman raudan helakanpunaiseen nänniin. Ja hän voihki ahkerasti ilosta, jonka kipu hänelle aiheutti.
  Magda seurasi esimerkkiä ja huomautti:
  - Helvetissä he levittävät kuumaa rautaa alastomien tyttöjemme rintoja! Meillä on siis mahdollisuus nähdä etukäteen, millaista se on!
  Gerda kikatti ja nuoli kuumaa metallia kielellään ja siristi:
  - Emme pelkää edes helvettiä! Jopa helvetti! Ikuisesti tulen alla ! Kyllä, syleillä!
  Charlotte otti sen ja twiittasi:
  - Mikä kipu, mikä kipu!
  Christina hyppäsi paljain jaloin kuuman hiilen yli ja nauroi. No, tyttöjen jalat ovat aina paljain jaloin, pohjat vahvat, kuin kamelin kovettumat. Ja yleensä, nämä ovat korkeimman luokan sotureita!
  Sitten tytöt uivat taas joessa. Iskusotilaat lensivät taivaalla. Ja suurilla korkeuksilla mahtavat TA-400:t. He lensivät pommittamaan Neuvostoliiton kaupunkeja Uralin takana. Jatkuvan, uuvuttavan pommituksen taktiikka napalmipommeja käyttämällä johti Venäjän uupumiseen. Joten tehtaat menivät vähitellen maan alle, saksalaiset pommittivat työläisten naapurustoja tappaakseen mahdollisimman monia ihmisiä. He käyttivät sytytyspommeja ja raskaita radio-ohjattuja pommeja. Mitä natsit keksivät? Esimerkiksi pienet munat, joissa on kumulatiivisia räjähteitä.
  TA-400 kantoi jopa maailman raskainta pommia, joka painoi viisitoista tonnia. Hänet pudotettiin Uljanovskiin. Puolet korttelista purettiin. Joten fasistit taistelivat jatkuvasti .
  Mutta näyttää siltä, että Kolmas valtakunta kohtasi voiman, jota vastaan napalmi oli voimaton.
  V - ohjukset ole ollenkaan sellainen, joka voisi tarjota ainakin jonkinlaisen käännekohdan kulumissodassa.
  Dan taisteli haudassa lähellä Leningradia. Pitkä poika, iso ja lihaksikas yli vuotiaita, ajatteli enemmän tyttöjä kuin tappelua. Saksalaiset pommittivat kaupungin, venäläiset vastasivat. Tietysti natseilla oli enemmän aseita, ja kaliiperit olivat huomattavat.
  Dan ampui tarkka-ampujalla - pitkällä automaattikiväärillä. Luodit olivat erikoisia, joissa oli uraaniydin. Melko kallis ja suositellaan käytettäväksi säästeliäästi.
  Poika muisti kuinka hän rakasteli viime yönä venäläisen tytön Alenkan kanssa. Hän on myös pitkä ja iso nainen, erittäin temperamenttinen. Dan on erittäin komea ja taitoluistelija, joten tyttö nukkui mielellään hänen kanssaan. Mutta tämä ei tietenkään ollut todellista rakkautta. Mutta Dan tiesi kuinka miellyttää tyttöä. Mutta minne Alenka menisi? Et voi väitellä SS-eliittimiehen kanssa.
  Mutta Leningradin lähellä saksalaiset olivat yleensä jotenkin epäonnisia.
  Jos Stalingradista, jossa venäläiset osoittivat sitkeyttä ja taistelivat melkein kuusi kuukautta, tuli kaupungin puheenaihe, niin mitä voimme sanoa Leningradista?
  Lopulta saksalaiset valtasivat myös Orenburgin, mutta erityisesti ulkomaisten laumojen tappiot olivat valtavat. Fasistit yleensä, rodullisista ennakkoluuloistaan huolimatta, pakotettiin tahattomasti myöntämään: heidän vihollisensa oli vahva, rohkea ja täysin täysivaltainen.
  Dan ajatteli, että jos Alenka tulisi raskaaksi, hän olisi jopa onnellinen. Halusin laajentaa sukulinjaani, ei koskaan tiedä mitä sodassa voi tapahtua.
  Mietin myös, miksi he tulivat Venäjän maille? Ehkä ei kannattanut yrittää valloittaa Moskovaa Lontoon jälkeen? Eikö saksalaisilla ole tarpeeksi maata?
  Venäjä osoittautui joustavaksi maaksi, jossa jokainen askel eteenpäin oli erittäin vaikeaa.
  Dan löi jotakin poikaa päähän hyvin kohdistetulla laukauksella. Ehkä jopa saman ikäinen. Pojat taistelivat yhä enemmän Venäjän puolella. Ilmeisesti Stalin alkoi ymmärtää, että teini-ikäiset olivat hyödyllisempiä etulinjassa kuin takana. Itse asiassa koneen kaveri on vain vähän koulutettu työntekijä . Ja taistelussa tasavertaisesti aikuisten kanssa!
  Dan teki uuden teroituksen varastossa. Henkisesti sanoi:
  - Paskiainen Friedrich! Olet silti onnellisempi kuin minä!
  Ja hän lisäsi ääneen:
  - Voi kunpa minusta tulisi lentäjä!
  Ja poika esitteli hauislihaksiaan! Melko iso ja jäntevä. Poikaurheilija aloitti voimistelun. Tyttö ryömi hänen taakseen. Se ei ollut kaunis Alenka, vaan joku muu, pisamiainen , punatukkainen, pitkä ja laiha. Tyttö ihaili Dania. On vaikea uskoa , että hän on vielä poika, joka ei ole kuudentoista. Keskimääräistä korkeampi, valuteräslihaksilla ruskettunut nuori mies teki kuperkereita. Danilla on yllään vain uimahousut, ja hänen ihonsa on sileä, kuin olisi valmistettu pronssista, ja hänellä on ohut vyötärö kuin lasi. Pisamiaista Svetkaa ei pidetty kaunotarena - hän oli kulmikas, laiha pakkoruokavaliosta, hänen kätensä ja jalkapohjansa olivat kovettumien peitossa. Totta, hänen silmänsä ovat vihreät ja kauniit, ja hänen kasvonpiirteensä ovat säännölliset ja tasaiset, kuten tytöllä. Mutta hän on kaukana kurvikkaasta kultatukkaisesta Alenkasta.
  Svetka haluaa lähestyä urheilullista poikaa, mutta pelkää. Danin kasvot ovat edelleen lähes lapsenomaiset, sillä teini-iän ainutlaatuisella viehätyksellä, kun lapsuuden turvotus katoaa, mutta raikkaan ihon punaisuutta pilaava parta ei ole vielä noussut esiin. Jos se ei olisi hänen lyhyttä hiustaan, niin kaunis Danin pää voitaisiin sekoittaa tytön päähän, jolla on miehekäs leuka - kuinka komea hän onkaan.
  Svetka ymmärsi olevansa toivottoman huonompi kuin hän, varsinkin pisamian takia. Voi kunpa saisin tämän ilkeän asian pois kasvoiltani. Mitä hän ei ole kokeillut?
  Dan tunsi jonkun toisen katseen itseensä ja kääntyi jyrkästi ympäri. Hän teki sarjassa kuperkeikkoja päätyen Svetkan viereen .
  Paljasjalkainen rievuissa oleva tyttö huusi. Dan laittoi kätensä hänen suunsa päälle ja kysyi:
  - No, kuka sinä olet, vakooja?
  Tyttö sanoi voihkien:
  -Olen Svetka, armahda!
  Dan, joka ymmärsi venäjää hyvin, kehräsi:
  - Hyvä on! Koska katsoit minua, sinun on maksettava rahaa katsoaksesi minua!
  Svetka voihki peloissaan:
  - Minulla ei ole! Olen kerjäläinen!
  Dan painoi tyttöä itseensä ja sihisi:
  - Maksat luontoissuorituksina! Olemme arjalaisia ja maailmankaikkeus kuuluu meille!
  . EPILOGI
  Lapset nousivat keinotekoisesta unesta. Ja ennen kaikkea he tunsivat voimaa ja voimaa lihaksisessa kehossaan. Heidän lihaksensa olivat jo näkyvästi esillä, mutta nyt niistä on tullut paljon terävämpiä, syvälle määriteltyjä ja pelottavia. Ja ruumiin iho tuli taas tummaksi, melkein mustaksi.
  Marinka vihelsi:
  - Vau! Näyttää siltä, että olemme parantuneet!
  Valerka vastasi hymyillen:
  - Ja niistä tuli jopa parempia.
  Slavka ravisti lankamaisia lihaksiaan ja lauloi:
  Tämä tarkoittaa kauniisti elämistä
  Tämä tarkoittaa ihmisarvoista elämää...
  Sankarillinen voimamme,
  Hengen ja tahdonvoimaa!
  Levka napsutti lihaksikkaisten jalkojensa paljaita varpaita ja totesi:
  - Olemme vain teräviä miehiä!
  Valerka korjasi:
  - Todennäköisemmin jopa titaania!
  Vanhemman tienraivaajajohtajan vieressä seisoi mies , jolla oli tummat silmälasit, jotka peittivät puolet hänen kasvoistaan. Ja hän sanoi matalalla äänellä:
  - Kyllä, kaverit. Nyt et ole kuten kaikki muut. Ei, nyt olet ehkä jopa parempi kuin muut!
  Marinka vinkaisi ja siristi:
  - Olemme maailman parhaita
  Laulumme on ilmassa...
  Isänmaa ei usko kyyneliin,
  Ja me annamme pahoille muukalaisille heidän aivonsa!
  Slavka huudahti:
  - Olimme vampyyreja, ja nyt olemme taas normaaleja?
  Mies tummissa laseissa ja epauleteissa vastasi:
  - Ei oikeastaan! Olitte todella vampyyreja ja olette edelleenkin, mutta nyt ette pelkää aurinkoa ja olette riisuttu kaikista verenimejien heikkouksista.
  - Aivan oikein, se on jopa kvasaari ! - Valerka huudahti!
  Marinka kysyi hymyillen:
  - Mitä sitten?
  Mies epauleteissa vastasi:
  - Olosuhteissa, joissa naapurigalaksin vihollinen rakentaa aktiivisesti taistelutähtialuksia ja valmistelee selkeästi valtavaa laivastoa hyökkäystä varten , tällä on varmasti merkitystä!
  Slavka totesi iloisesti:
  - Lasten erikoisjoukot! Tämä, näet, on erittäin siistiä !
  Levka korjasi lihaksiaan koukistaen:
  - Todennäköisemmin ei edes lapsille, vaan pioneereille. Olemme jo melkein aikuisia.
  Mies tummissa laseissa vastasi:
  - Sinulla on vielä paljon opittavaa, Valerka. Älä rentoudu liikaa.
  Marinka twiittasi:
  - Kuten Lenin sanoi: - Opiskele, opiskele ja opiskele uudelleen!
  Slavka lauloi vitsillä:
  Millaista kouluelämää tämä on?
  testi joka päivä ...
  Lisäys, jako,
  Kertotaulu!
  Tyttö valkoinen takki ilmoitti:
  - Ja nyt sukellat Hypermatrixiin. Ja supervoimasi tullaan testaamaan .
  Valerka kysyi hymyillen:
  - Tai ehkä sitä ennen mennään laulamaan?
  Mies tummissa laseissa ja epauleteissa nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Tietysti voit, laula!
  Ja lapset alkoivat laulaa kuorossa, jotain pirteää ja militanttia:
  Rajaton universumi palavalla tähdellä,
  Sydämeni hakkaa ahdistuneesti rinnassani!
  Kuinka hyvä ja iloinen onkaan tehdä hyvää kanssasi,
  Avaamme oven maailmojen väliin!
  
  poika lentää avaruuteen hyvin pian,
  Vaikka hän vain ryntää ruohon läpi...
  Ja me pursuamme tiedettä, epäilemättä monoliittia -
  Anna auringon paistaa maailmankaikkeuden yli!
  
  Poika piirsi muistikirjaansa kuvan astronautista,
  Hänen luonnos on arka, osaamaton...
  Mutta me käännämme universaalin ihanteen unelmiksi -
  Anna erittäin rohkean soturin voittaa!
  
  Kaunis maailma, vaikka Luoja on ankara -
  Se sisältää mustaa ja punaista väriä sekoitettuna...
  On paljon parempi olla ilman lääkäreitä,
  Elää ikuisesti, tehdä planeettasta paratiisi!
  
  Poika valmistuu koulusta ja ampuu kuin nuoli Marsiin,
  Ja ehkä Sirius tulee lähemmäksi meitä...
  Luomme tämän, se on yksinkertaisesti huippuluokkaa -
  Rakennetaan talo New Yorkiin ja Pariisiin!
  
  Muissa maailmoissa, joissa jäärenkaat kimaltelevat hopeaa,
  Missä on paljon makeita taateleita, banaaneja,
  Esittäkäämme kysymys ylpeänä, terävimmällä reunallamme,
  Älä tee ihmisistä lampaita!
  
  Isänmaan suuruus, tiedä, piilee tässä,
  Päästä kaikkien galaksien reunat...
  Vahvan lapsen käsissä on leveä airo,
  Ja tähdissä on monia kirkkaita käytäntöjä!
  
  Joten pioneeri, pidä kiinni suuresta kompassista
  Mitä sukupolvien hallitsija osoitti...
  Rakennetaan vapaata kommunismia maailmankaikkeudessa,
  Olkoon se, minkä Lenin meille testamentaa!
  Mies tummissa laseissa ja epauleteissa nyökkäsi hyväksyvästi:
  - Se, mitä kirjoitat, on upeaa. Tämä kertoo lisääntyneistä älyllisistä kyvyistäsi.
  Tyttö valkoinen takki totesi:
  - Nämä lapset ovat kasvaneet huomattavasti. He todellakin pystyvät hyvin paljon, ja nyt heillä on sellaisia kykyjä...
  Valerka naurahti ja huomautti:
  Kyllä, voimme nyt...
  Levka otti sen ja keskeytti:
  Taitavalla kädelläni voin
  Saavuta taivaalta kuuhun...
  Teen elefantin myyrämäestä,
  Ja en räpytä silmääkään!
  Ylihoitaja ehdotti:
  - Näytetään heille elokuva, yksi matriisin vaihtoehtohistoriasta. Jotta he eivät ole liian itsevarmoja ja ymmärtävät, kenen kanssa heidän on taisteltava!
  Mies tummissa laseissa nyökkäsi päätään luottavaisesti:
  - Käynnistä se! Siitä tulee mielenkiintoista.
  Ja heti kolmiulotteinen kuva ilmestyi värillisenä:
  Toisen maailmansodan rintamilla oli ukkosta. Kolmannen valtakunnan laumat eivät vain taistelleet, vaan myös raivosivat. Pioneeri Vitya riisuttiin ja naulattiin alasti käsistä ja jaloista tangoon. He ripustivat sen auringossa. Ennen tätä poikaa kidutettiin ankarasti, pioneerin koko ruskettunut, jäntevä ruumis oli peitetty palovammoilla ja langan ja ruoskan jälkillä.
  Poika kuoli kipeästi. Muut seikkailut tapahtuivat muualla.
  Tyttö Daria ja poika Vaska kävelevät nopeasti imartelevaa polkua pitkin. Pikkupoika Vaska on erittäin eloisa ja aktiivinen, välillä hän ohittaa tyttöystävänsä, juoksee hänen ympärillään, hänen paljaat kantapäänsä välkkyvät. Niinpä pieni paholainen teki kasvot ja käveli ympäriinsä käsillään. Kevään kirkas aurinko paistaa. Daria hymyilee, metsäneulat kutittelevat miellyttävästi tytön väsyneitä, paljaita jalkoja, on helppo kävellä, kävelet täyttäen sielusi iloisella kädellä olevasta korista huolimatta. Vaska, kuten kaikki 10-vuotiaat pojat, haluaa heilutella kieltään, hän kysyy erityisesti:
  - Miten Moskovassa menee? Millaisia autoja on olemassa?
  Daria vastaa välttelevästi:
  - Erilaisia, isoja ja pieniä!
  Vaska ei rauhoita:
  - Ja mitkä erityisesti, onko niitä talon kokoisia?
  Tyttö vastaa mielellään:
  - Tällaisia KAMAZ-kuorma-autoja on, ne pystyvät kuljettamaan jopa kaksisataa tonnia. Valtavat jättiläiskoneet. Mitä, Vaska, haaveilet tällä ratsastamisesta ? Miten pesukarhuvauva voi?
  Poika loukkaantui:
  - Vaikka olen vasta kymmenenvuotias, tapoin saksalaisia toisin kuin jotkut. Hän ampui heitä, eikä mennyt ohi. Ja sinä olet varmaan tyttö , etkä ole edes haistellut ruutia.
  Daria teeskenteli, ettei hän loukkaantunut:
  - Sodassa ruudin nuuskiminen on kuin apilan kynimistä pellolla! Sitä paitsi, tiedätkö, minulla ei ole vain leipää piilotettuna koriini, vaan räjähdysaine leivässä. Komentaja sanoi, että jos mahdollista, käytä sitä aiottuun tarkoitukseen, älä vain vaaranna itseäsi. Ja sinä kiusaat.
  Vaska teki kuperkeikka, poimi käpyä jaloillaan, heitti sen korkealle ja vihelsi vitsinä:
  - Tähdet ja luut putosivat peräkkäin, raitiovaunu ajoi yli lokakuun opiskelijoiden joukon! - sitten vaihtamatta sävyä. - Minä tiedän sen! Minulle kerrottiin tästä jo, ja komentaja pyysi minua laittamaan räjähteet itse. On parasta tehdä tämä Zhitomirin rautatieasemalla asettamalla se polttoainesäiliön alle. Tai mikä vaikeampaa, kenraalin kanssa auton alla. Panos ei ole tarpeeksi voimakas tuhotakseen tankin. Eli noin kilo TNT:tä limessä. He suojelevat sinua, he pelkäävät saavansa sinut kiinni. Mutta et kestä kidutusta, olet niin äijä.
  Tyttö loukkaantui:
  - No, mistä sait idean?
  Poika hyppäsi ylös ja alas ja selitti:
  - Olet nyt laihtunut hieman, mutta ennen sitä olit lihava. Kuitenkin verrattuna useimpiin tyttöihin olet nyt pullea. Voit herättää epäilyksiä saksalaisten keskuudessa, ja sitten sinua kidutetaan. Tiedätkö mitä natsit tekevät pienille tytöille? Esimerkiksi sähköisku...
  Daria yritti turhaan napata leikkisän pojan korvasta, hän hyppäsi taaksepäin ja teki kasvot:
  - Ja kuinka kömpelö olet, et näytä ollenkaan partisanilta. Nuoren partiolaisen on oltava yhtä ketterä kuin akrobaatti. Opetamme myös puihin kiipeämisen.
  Tyttö pudisti sormeaan:
  - Jos minusta tulee näppärä, revin korvasi irti päältäsi!
  Poika sanoi filosofisesti:
  -Sodassa voima ilman näppäryyttä on kuin konekivääri ilman luoteja! Joten opi, tyttö! Muuten saat selville mikä on fasistinen ruoska.
  Daria oli kyllästynyt puhumaan aktiivisen ja älykkään pojan kanssa. Hän hiljeni, ihaillen keväistä Ukrainan luontoa, hengitellen puhdasta metsäilmaa, tuntien Äiti Maan paljain tyttömäisin jaloin. Orava välähti oksia pitkin, se heilutti häntäänsä ja kaatoi käpyn. Se näytti lyyriseltä ja kauniilta. Paljaille oksille ilmestyi tuoreita lehtiä. Jokainen puu vaikutti elävältä, omalla erityisellä kuviollaan, jonka värien täyteyttä ja luonnollista voimaa ei edes Leonardo voinut kuvailla. Tyttö kosketti lehtiä kämmenllään ja sanoi:
  - Tiedätkö, en jotenkin huomannut luonnon kauneutta aiemmin.
  Vaska tuhahti halveksivasti:
  - Kaupunki... Mitä ikinä otatkaan! Vaikka yksi professori sanoi aivan oikein, että parhaan runon lumesta on papualaisen kirjoittama.
  Daria virnisti:
  - Se on hyvin mahdollista. Nähdessään lunta ensimmäistä kertaa, musta runoilija pystyi täysin, koko sydämestään tuntemaan sen kauneuden. Me tallamme lunta jaloin, mutta papua hyväksyi sen sielullaan.
  Poika uhmakkaasti kumartui maahan ja kysyi:
  - Nyt voit ehkä laulaa, rakas. Sinulla on sellainen ääni. No, vain ihme, ei ääni. Kuulin sinun laulavan, todellinen sireeni. Onko sinusta epämiellyttävää tuntea luonto ihollasi?
  Daria sanoi innostuneena:
  - Kyllä, erittäin mukavaa! En olisi koskaan uskonut, että voit kokea sellaisen nautinnon yksinkertaisesti kävelemällä metsässä paljain jaloin ja hengittämällä hunajan täyttämää ilmaa. Aiemmin olin sokea enkä huomannut tällaista kauneutta! Nyt olen saanut näköni, ja on kuin lentäisin siivillä. Kuinka hyvä ja puhdas sielusi on.
  Vaska nyökkäsi:
  - Ja olen erittäin onnellinen. Joten ehkä laulat jotain ylevää luonnosta. Joten olen kyllästynyt kuuntelemaan bravuurimarsseja.
  Tyttö nyökkäsi blondeilla kiharoillaan:
  - Tottakai minä laulan!
  Vaska hyppäsi ylös, kaatoi töyssyn ja huusi:
  - No, laita saksalaiset transsiin, primadonna!
  Daria lauloi täyteläisellä äänellään, kuin kirkon urut:
  Jalokivet ilmestyvät oksien väliin,
  Ainakin kerjäläisen reppu on olkapäälläni!
  Kävelen köyhänä vaalean kuun valossa,
  Kunnia luontoäidille loistavassa syyskuussa!
  Usko minua, maa on suuri, kuuluisa vahvuudestaan,
  Vaikka lihani on uupunut pitkästä matkasta!
  Kotikutoinen mekko, avojaloin kauneus,
  Jalkojeni alla on kiviä, pistele jalkojani!
  Mutta puut ovat kultaisia, reheviä, kiharaisia,
  Kuin kuparipenniä, haapaa!
  Olen nuori tyttö, joka heittää vanhan pölyyn ,
  Roiskun tien varrella, sade on kastellut polun!
  Yöt on jo kylmä, päivät lämpimiä,
  on hiipinyt sisään!
  Talonmiehet ovat vihaisia, heiluttaen luuttaan perässäni,
  Tuuli on myös julma, se haluaa sammuttaa valot!
  Vaellan näin viikkoja, jaloistani vuotaa jo verta,
  Nälkä on hirveästi piinaava, vatsassani on tulipalo!
  Sivulle ei ole suojaa, kaikki ritarit menehtyivät,
  Hurrikaani ryntää isänmaan-isänmaan halki!
  Hopearuohon terät ovat huurteen täpliä,
  Kuviollisia helmiä, poppelin oksia!
  Ja valkoinen ruumiini vapisee kylmästä,
  Tähti Vesimies välähti myötätuntoisesti!
  
  Ja minne menen, mistä löydän turvapaikan,
  Paljain jalkojesi alla jää murenee lasiteesta!
  Onko todella vain rauha odottamassa minua hautausmaalla,
  Maan alla kosteudessa, piiloudu myrskyiltä!
  Ei, sanoin itselleni, en voi olla kuollut,
  Ei kiusaus, vaan variksenpelätin, hyvin ruokittu Eedenin puutarha!
  Taas polun varrella, syötyään kirsikka,
  Katsoin auringonlaskua!
  Ja Kiovan Lavraan, lumikuitujen läpi,
  Tulin Äiti Siperiasta paljain jaloin!
  Siellä kerjäläinen rukoili kiivaasti ikonin edessä,
  Jumalan tähden erosin punostani!
  Ajat muuttuvat, maailmassa on vallankumous,
  Purpinpunainen, punainen aamunkoitto on noussut!
  Ja haluan myös nähdä paremman elämän,
  Tyttö lähti suoraan alttarilta!
  Entinen noviisi tuli komsomolin jäseneksi,
  Soturilla on tilillään enemmän kuin yksi ruumis!
  Hän on jopa yllättynyt siitä, että hän ei totellut Herraa,
  Mutta hänen rohkein ei pelkää!
  Joten raivokkaasta tytöstä tuli komissaari,
  Ja hän poltti Venäjän kirkon raivoissaan!
  Vaikka hän kulki sotilaspolun ja pysyi ehjänä,
  Mutta sielussani tuli poltti kaiken maan tasalle!
  Tyttö lauloi ja lauloi. Vaska lauloi mukana ja hyppäsi ylös ja alas. Joten he tulivat asfalttitielle. Kävely sitä pitkin vaikeutui, reunoilla olevat pienet kivet pistivät tuskallisesti tytön jalkoja, jotka eivät olleet vielä ehtineet kovettua. Daria kysyi pojalta:
  - Luuletko, että ilman lännen, mahtavan Britannian ja USA:n apua voimme voittaa fasismin?
  Vaska vihelsi ja juoksi isovarpaansa hiekkaa pitkin:
  - Tietenkin me voitamme, koska totuus ja oikeus ovat puolellamme! Ja tämä on valtava voima! Paha ei voi voittaa!
  Daria vastusti:
  - Sota ei ole satua! Tämä on enemmän kuin karu todellisuus. Ja yleensä, elämämme ei ole hunajaa, katso maailmaamme, poika. Voittaako hyvä hänessä aina?
  Vaska osoitti ikäisekseen epätavallista varovaisuutta:
  - Tietenkin hyvä ei hallitse maailmassa, mutta se voittaa aina! Miksi? Hyvää ei aina palkita, mutta pahasta aina rangaistaan!
  Poika jopa lauloi:
  Meitä slaaveja on kaksisataa miljoonaa,
  Olemme aina pystyneet taistelemaan.
  Veren kuningas heitetään Sodoman helvettiin,
  Potkikaamme myös Hitlerin kylkiä!
  Daria hymyili:
  - Niin se tulee olemaan! Fasismi ei mene ohi, mutta ... Koko Eurooppa työskentelee Kolmannen valtakunnan hyväksi. Lisäksi entiset liittolaiset auttavat nyt Wehrmachtia. Loppujen lopuksi et voi olla puoliksi ystävä politiikassa ja sodassa olet joko ystävä tai vihollinen! Taistelu koko maailmaa vastaan on pelottavaa!
  Vaska vastusti:
  - Liittoutuneet eivät koskaan ota riskiä ryhtyä avoimeen sotaan Neuvostoliittoa vastaan, ja me selviämme saksalaisten kanssa yksin, vaikka japanilaiset osallistuisivat sotaan. Maassamme jokainen Neuvostoliiton kansalainen voi ottaa konekiväärin. Taistelusta tulee siis jyrkkä, vaikea, mutta voitollinen!
  Daria huokaisi:
  - Valitettavasti vain saksalaiset eivät ole meitä vastaan. Ja japanilaisia on liikaa, joten on vaikea taistella.
  Poika keskeytti Darian:
  - Tarpeeksi juttelua, kävellään nopeammin, tai vielä parempaa, juostaan.
  Kaverit nopeuttivat vauhtiaan, kun moottoreiden ääniä kuului, he hyppäsivät pensaisiin. Kaistan varrella olevat puut kaadettiin, vain kannot nousivat esiin. Varustekolonni ohitti. Poika lisäsi nopeasti:
  - Viisikymmentäseitsemän ajoneuvoa ja kuusi tankettia. Ei niin vähän. Vastustajat ovat ohittaneet, tule, työnnetään lisää.
  He tulivat juosten kaupunkiin myöhään illalla, Daria luuli romahtavan väsymyksestä, tukehtuvan juoksemisesta, mutta ... Toinen tuuli ilmaantui, sitten kolmas, ja tyttö juoksi. Ja hänen nuori kumppaninsa ei edes hikoillut. Kaupunki oli todellakin täynnä fasisteja: saksalaisia ja italialaisia. Vaska tunnisti jälkimmäisen pastakulhojen erityisestä muodosta ja niiden nopeasta puhumisesta. Poika osasi jo saksaa hyvin, ja Daria puhui älyllisen eliitin edustajana myös useita kieliä. Italia ei ole yksi Euroopan pääkielistä, mutta tyttö katsoi useita ohjelmia tällä kielellä viittomakielen käännöksellä ja muisti jotain. No, tyttö opiskeli englantia, saksaa, ranskaa, espanjaa, japania ja latinaa pienestä pitäen ulkomaisten ohjaajien kanssa. Joten Daria pystyi navigoimaan sotilaiden keskustelun katkelmien perusteella. Itse asiassa saksalaiset eivät herättäneet tytössä pelkoa, vaan pikemminkin uteliaisuutta. Millaista on nähdä lähietäisyydeltä ensimmäinen, oma fasisti. Sisäänkäynnin vartijat näyttävät siististi viimeistelyiltä, saappaat ovat kiillotetut ja kiiltävät, heidän nuoret kasvonsa ovat puhtaiksi ajeltuja. Vaska onnistui jopa ampumaan tupakan heistä ja vei uhmakkaasti. Daria pudisti sormeaan:
  - Tiedätkö, tupakka sisältää 38 myrkyllistä ainetta, ja se aiheuttaa syöpää. Ja tupakoivat lapset kasvavat paljon huonommin!
  Vaska vastusti:
  - Stalin on pahempi kuin sinä, ja hän myös tupakoi!
  Tyttö nappasi odottamattoman näppärästi pojan savukkeen ja sanoi moittivasti:
  - Stalin, tämä on aurinko, mutta myös Auringossa on pilkkuja! Parempi pyytää suklaata.
  Poika pudisti päätään:
  - Vakuutettu! Mutta minun on sanottava, että saksalainen suklaa on pahempaa kuin Neuvostoliiton suklaa.
  Daria suostui:
  - Tietysti se on pahempaa. Meillä on luonnollista kaakaopavuista ja saksalainen on ersatzia. Viime aikoihin asti he pystyivät tuomaan kaakaopapuja vain sukellusveneellä. Nyt fasistit voivat kuitenkin hyödyntää sitä tosiasiaa, että saarto on purettu. Joten voit yrittää ampua suklaapatukkaa.
  Vaska näytti lapsellista nyrkkiään terävin rystyksin:
  - Ammun niitä mieluummin konekiväärillä! - poika väänteli ja lauloi. - Älä heitä sanaasi tuuleen, sammuta saksalaiset ja pelasta Venäjä!
  Daria laittoi sormensa huulilleen:
  - Hiljaa, ihmiset katsovat jo meitä.
  Vaska sanoi:
  - Aivan oikein, huomaamattomin vakooja aiheuttaa eniten melua. Esimerkiksi kärpänen surina, mutta se olisi erinomainen partiolainen. Yritin jopa rakentaa sellaisen lentävän koneen, mutta kuinka se on mahdollista, kun kädessäsi on vasara ja ruuvimeisseli?
  Tyttö pudisti sormeaan pojalle:
  - No, sinä olet unelmoija! Luuletko todella, että voisit rakentaa jotain, mitä kukaan ei voisi tehdä edes minun aikanani! Vaikka kuulin...
  Vaska hämmästyi ja keskeytti tytön:
  - Mikä aika?
  Tyttö punastui nolostuneena:
  - Kuten missä, meidän!
  Poika siristi silmiään viekkaasti:
  - Sinä selvästi piilottelet jotain, jotain salaisuutta!
  Daria kuiskasi:
  - Aika tulee ja kerron sinulle kaiken. Jos elämme!
  Vaska vihelsi:
  - Todellinen ihminen on kuolematon, kommunistinen tiede herättää kuolleet henkiin, ja kuka tahansa olento on jo kuollut!
  Lapsipartiolaiset vaikenivat, ja ympärillä oli yhä enemmän fasisteja. Italialaisia oli todellakin paljon, useimmilla pitkillä aseilla tai vanhentuneilla Schmeistereillä . Pahvikypärät päässä, saappaat terävällä taotulla varpaalla, kasvot tummemmat kuin saksalaisilla. Yleisesti ottaen saksalaiset eroavat slaaveista enemmän kielensä ja muodonsa kuin kasvojensa perusteella . Lisäksi Krautien liikkeessä on jotain mekaanista, aivan kuin he olisivat robotteja. Tässä on ero venäläisten välillä.
  Useita tankkeja on näkyvissä, koska Daria on lähes tyypillinen tyttö, hän ei ollut erityisen kiinnostunut aseista, mutta Vaska on asiantuntija. Hän ehdotti:
  - Tämä on T-4, näet, etupanssari on viisto, kopioitu T-34:stä, ja ase on 75 mm.
  Tyttö huomautti:
  - Melko korkea kone. On vaikea kiivetä.
  Poika vastusti:
  - Tätä varten on tikkaat. Älä pelkää, saksalaiset ovat järjestäneet tämän. Voidaan nähdä, että säiliö on uusi malli, luukkujen määrää on vähennetty ja kaasusäiliö on piilotettu panssarin alle. PTV ei ota häntä nyt.
  Nuoret partiolaiset tekivät hauskoja kasvoja fasisteille, Vaska jopa käveli käsillään tanssien heidän edessään. Daria esitti myös tanssin laihdutettuaan, hän pystyi liikkumaan paljon paremmin. Totta, tytön jalat särkivät kovasti pitkästä matkasta ja nopeasta juoksusta, ja hänen hellät jalat kirjaimellisesti polttivat. Daria halusi laulaa, mutta päätti, että natseilla oli liikaa kunniaa.
  Ulkonaliikkumiskielto oli, mutta ihmiset työskentelevät myöhään sodan aikana, eikä sitä valvottu tiukasti. Sillä välin Vaska oli jo ehtinyt laskea kasarmit, kuorma-autot ja itseliikkuvat panssaritykit. Hän selitti tytölle:
  - Tämä on itseliikkuva ase , jonka näin komentajan toimiston lähellä, kuuluisa saksalainen itseliikkuva ase "Okhotnik". Se on kevyt, valmistettu tšekkiläisen t -38-rungon pohjalta . Yksi parhaimmista panzvalissa .
  Daria hämmästyi:
  - Mikä on panzvale ?
  Poika selitti:
  - No, esimerkiksi natsit kutsuvat ilmailua Luftwaffeksi ja panssarivaunuja Panzvaleksi . Samalla tavalla T-4- ja T-3-tankkeja kutsutaan myös panssareiksi . Saksalaiset numeroivat tankkinsa yksinkertaisesti, kevyin T-1, joka on nyt itse asiassa lopetettu, painoi 5-10 tonnia modifikaatiosta riippuen. Lisäksi jokaisessa julkaisupäivän mukaisessa muutoksessa on kirjainnumerointi. Auto on pieni, luodinkestävä, mutta siinä on kolme konekivääriä. Nopeus maantiellä on 57 kilometriä tunnissa, moottori on 100 hevosvoimaa. Seuraava malli on T-2, hieman raskaampi ja tehokkaampi. Myöhemmissä modifikaatioissa etupanssarin paksuus nostettiin 20 millimetriin ja asennettiin kulmaan. Aseistus on kaksi konekivääriä ja 20 mm:n tykki, ei tietenkään tarpeeksi, mutta se on automaattinen. Moottorin teho on modifikaatiosta riippuen 100 - 220 hevosvoimaa, on myös kelluvia malleja, nopeus moottoritiellä on 40 - 65 kilometriä tunnissa. Tällä hetkellä tätä panssaria käytetään useammin tiedustelutankkina, harvemmin komentopanssarina.
  Daria keskeytti:
  - Luuletko, että haluan nyt kuunnella tankkeja koskevia luentoja? Lisäksi olen hirveän väsynyt, minun täytyy löytää talo ja viettää yö.
  Poika vihelsi ja hyppäsi uudelleen:
  - Sinulle on hyödyllistä kuulla tankeista! Loppujen lopuksi meidän on edelleen taisteltava ja taisteltava saksalaisten kanssa. Ja etsitty vihollinen on puoliksi voitettu. Ja meillä on kota, maanalainen tuntee minut hyvin, mutta olisi kiva juosta lentokentälle. Totta, tässä kaupungissa on vain vanerilehtisiä , mutta Zhitomirissa on jotain parempaa . Mutta sielläkään ei olisi haittaa tarkistaa.
  Oli pimeää, mutta poika ja tyttö välttelivät taitavasti kaduilla ja risteyksissä seisovia vartijoita. Poika jatkoi tytölle kertomista kuiskaten ja opetti sodan perusteita. Tämä puolestaan auttoi Dariaa selviytymään pelkonsa kanssa.
  - Suosituin tankki Neuvostoliiton hyökkäyksen aikaan oli T-3. Tämä malli ilmestyi vuonna 1937. Ensimmäisessä mallissa tässä tankissa oli vain 20 millimetriä etupanssaria. Nopeus on vain 40 kilometriä tunnissa. Sitten auto muuttui vähitellen raskaammaksi. Aseen kaliiperi oli 37 millimetriä, kevyt, nopea tuli. Vähän ennen hyökkäystä Neuvostoliittoon, tai pikemminkin heinäkuusta 1940 alkaen, panssarivaunua alettiin valmistaa 50 mm:n aseilla. Tämä johtui siitä, että 37 mm on liian pieni, jopa ranskaa ja englantia vastaan . Esimerkiksi ranskalaisessa sis -35:ssä oli 56 mm panssari ja 47 mm kaliiperinen ase.
  Daria keskeytti:
  - Mistä tiedät ranskalaisista tankeista?
  Vaska selitti:
  - Nämä ziat taistelivat myös Neuvostoliiton ja Saksan rintamalla. Saksalaiset tuottivat niitä rajoitetusti tehtailla miehitetyssä Ranskassa. Ja Panzer - 3, suosituin tankki, joka melkein saapui Moskovaan vuonna 1941. Vaarallinen kone, jossa on kolme konekivääriä, sitä ei oikein pääse lähelle. Mutta T-34 on tietysti vahvempi, mutta optiikassa se on huonompi kuin fasistinen paskiainen . Valitettavasti saksalainen tekniikka ei pysy paikallaan, ja tänään näin T-3:n 75 mm:n aseella. Kyllä, nämä paskiaiset myös oppivat, heidän kiilat ovat kasvaneet. Komennolle on ilmoitettava, että T-4:n lisäksi myös T-3 on vakava vaara panssarivaunuillemme. Voi fasistifriikkejä , Jumala tietää minkä rotuisen.
  Kaverit lähtivät kaupungista ja juoksivat lähemmäs lentokenttää. Vaska varoitti:
  - Liikumme niin, että tuuli puhaltaa meidän suuntaan. Silloin ne eivät saa hajuamme! Täällä juoksentelee koiria.
  Daria huokaisi:
  - Koirat! Kyllä, rakastan niitä. Loppujen lopuksi voiko olla mitään kauniimpaa kuin koira?
  Vaska naurahti:
  - Kyllä, minäkin rakastin heitä, kunnes he särkivät sinua noin pari vuotta nuoremman tytön sisut. Joten tämä kaunotar on pahempi kuin repaleinen kissa !
  Tyttö vaikeni. He lähestyivät lentokenttää, jonka ääriviivat näkyivät puolipimeässä. Kaksi valonheitintä oli päällä, ja se oli melko kaukana etulinjasta, ja Neuvostoliitolla oli vähän pitkän matkan ilmailua. Yleensä Stalin ei luottanut strategisiin pommituksiin, vaan luotti liittolaisiinsa. Valonheittimet saivat vaikutuksellisen tytön yhdistämään heidät kreivi Draculan silmiin. Todellakin, se oli erittäin kammottava hirviö, vaikkakaan ei niin suuri kuin lentokenttä. Puut kaadettiin, kuten arvata saattaa, ja piikkilanka ripustettiin. Poika varoitti:
  - Täällä saattaa olla jalkaväkimiinoja. Tee pieni virhe ja jalkasi repeytyvät irti. Kannattaa siis liikkua varovasti. Siellä missä kaivokset on haudattu, maa on juuri kynnetty, ja näen paremmin yöllä kuin päivällä.
  Tyttö ihmetteli:
  - Miksi yö on parempi kuin päivä?
  Vaska sanoi puoli-vitsillä:
  -Puut häiritsevät minua päivällä. Ja sinä, seuraa minua tarkasti, astu vasemmalle, astu oikealle, ammu paikalla. Niin?
  Daria vastusti:
  - Rouva on päästävä ensin sisään!
  Vaska kohotti äänensävyään, sanoi:
  - Miinakenttä eroaa raitiovaunusta siinä, että ne eivät päästä naista eteenpäin! Joten älä ole vinttikoira !
  Poika ryömi, pimeydessä näkyi kolme konekivääritornia ja piikkilanka. Tornit näyttivät jokseenkin ponnahduslaudoilta ja kevyt aita piikkilangalla näytti hämähäkinseitiltä. Daria jopa mietti, olivatko ne itse ansaan lentäviä kärpäsiä. Tai ne ovat ampiaisia, jotka pystyvät pistämään tuskallisesti fasistista ruhoa. Tuntevatko ruumiit kuitenkin kipua, mutta natsit ovat jo ruumiita - moraalisesti kuolleita! Tyttö tunsi polvensa osuvan terävään kiveen ja haukkoi henkeä. Vaska varoitti kuiskaten:
  - Älä pidä melua, koirilla on erittäin herkät korvat.
  Daria vastasi:
  - Näyttää siltä, että polvi turpoaa!
  Poika uhkasi:
  - Jos pidät ääntä, pääsi räjähtää. Hyvin kohdistetusta laukauksesta ensin sinun ja sitten minun!
  Tyttö oli edelleen hiljaa. Kaverit ryömivät itse piikkilankalle. Poika kuiskasi Darian korvaan:
  - Se surina! Se tarkoittaa, että se on täynnä virtaa. Lisäksi tällä kertaa ei ole vain vanerimalleja. Näyttää siltä, että natsit ovat keksineet jotain pahaa. Esimerkiksi Yu-188 kyydissä.
  Tämä ei ole hyvä.
  Daria kuiskasi melkein hiljaa vastauksena:
  - Miksei hyvä? Pommittavatko natsit todella metsiä?
  Vaska pudisti päätään ja painoi kuivat, kovat huulensa lähemmäs tytön korvaa:
  - Älä ajattele! Liian kallis, tämä on todennäköisesti pysähdyspaikka ennen siirtämistä Neuvostoliiton rintamalle. Olemme liian pieni kohde niin voimakkaalle aseelle. Suunnitelmiamme on siis tarkistettava, nimittäin aion istuttaa räjähteitä Junkersin kaasutankkiin. Räjähdys, jos olet onnekas, polttaa useita ajoneuvoja, ja jos olet epäonninen, yksi tällainen ajoneuvo maksaa enemmän kuin kolme T-4-tankkia. Peli on siis kynttilän arvoinen.
  Daria kuiskasi:
  - Tule, ryöminkö kanssasi?
  Poika hylkäsi päättäväisesti:
  - Tämä on juuri sitä, mitä sinun ei pitäisi tehdä. Lentokoneiden välissä kävelee vartijoita, ja yhdellä kokeneella pojalla on paljon paremmat mahdollisuudet kuin kokemattomalla tytöllä. Istu, odota, jos haluat, rukoile.
  Vaska alkoi kepillä taivuttaa piikkilankaa. Hän teki sen hitaasti, kuin kultaseppä leikkaa timanttia. Todellakin, pieninkin virhe alkaa rätisemään ja kimaltelemaan. Lopulta poika jätti kepin ja kuiskasi Darialle;
  - Pidä minusta kiinni, kun luistan läpi.
  Ennen kuin tyttö ehti tarttua siihen, poika liukastui aukkoon kuin kissan luota juokseva hiiri.
  No, nämä lapset olivat onnekkaita, ei ollut kidutusta. Ainakin toistaiseksi.
  Mutta Darian on totuttava uuteen elämäänsä. Kävely paljain jaloin, mikä on hänelle epätavallista.
  Poika kuoli paalussa uupuneena ja joutui ankaran kidutuksen kohteeksi.
  Ja mitä natsit tekivät, oli ripustaa ne telineeseen, vääntää niiden nivelet ja kaatamalla kiehuvaa vettä niiden päälle.
  Ja kuinka pojalla oli voimaa olla hiljaa ja olla hajallaan? Älä petä ketään, äläkä edes myönnä omaa syyllisyyttäsi. Ja nyt kuole roviolla kidutuksen jälkeen.
  Millaista rohkeutta ja sankarillisuutta tuollaisen sietämiseen tarvitaan.
  Saksalainen Royal Lion -tankki ajoi ohi. Tämä on yksi E-sarjan modifikaatioista. Ajoneuvo on aseistettu 210 mm:n keskikaliiperin tykillä ja 300 mm:n panssari edessä, 250 sivussa. Tällainen ainutlaatuinen kone, joka painaa sata tonnia ja jossa on 2000 hevosvoiman kaasuturbiinimoottori. Se ei ehkä ole menestynein malli, mutta se on hyvin suojattu ja voi tunkeutua Neuvostoliiton tankkeihin kaukaa.
  Autoa ajaneet neljä tyttöä nousivat ulos ja suuntasivat poikaa kohti. He katselivat kuolevan pioneerin alaston, kidutettua ruumista. Sitten miehistön komentaja ampui pistoolilla päähän sanoen:
  - Armon nimissä!
  Poika, joka oli vaikeroinut hiljaa tuskissaan, vaikeni . Tyttö kastoi verta paljain jaloin ja jätti useita helakanpunaisia, vaaleita jälkiä.
  Soturit kiipesivät tankkiin, ja heidän mielialansa ei ollut paras .
  Miehistön komentaja huomautti:
  - Nämä venäläiset ovat hyvin itsepäisiä. Jopa lapset kestävät tällaista kidutusta. En ymmärrä heidän kiihkeää fanaattisuuttaan!
  Hänen avustajansa vastasi:
  "Ehkä se johtuu siitä, ettei ymmärrä, kuinka ihanaa elämä on." Ja se eläminen on joka tapauksessa paljon parempaa kuin kuolema!
  Tyttökomentaja huomautti:
  - Sota on jatkunut monta vuotta. Olemme kaikki kuoleman väsyneitä häneen. Ja tietysti haluamme muutosta! Ja myös rauhaa. Voiko hän luvata venäläisille autonomian?
  Panssariampuja ehdotti:
  - Meidän on tehtävä vähemmän julmuuksia. Sitten kaikki on toisin. Olemme ystävällisiä heille, ja he ovat ystävällisiä meille...
  Ja tytöt sanoivat kuorossa:
  Kukan terälehti on hauras,
  Jos se on revitty pois kauan sitten...
  Vaikka maailma ympärillä on julma -
  Haluan tehdä hyvää!
  
  Ajatukset ovat kristallinkirkkaita,
  Tuo valo mieleen...
  Olemme kuin puhtaita lapsia
  pahuuteen !
  Ja tankki lähti liikkeelle. Valtavasta painosta huolimatta 2000 hevosvoiman moottori kiihdytti autoa erittäin nopeasti. Ja tankki, käänsi kuonoaan, liikkui. Ja aseen piippu on sekä pitkä että leveä, kuin männyn runko! Se osoittautui voimakkaaksi kiilakoroksi. Tarkemmin sanottuna mastodon. Toinen asia, joka aikoi tappaa ja vammauttaa venäläisiä
  Elokuva pysähtyi, ja ylihoitaja suloisesti hymyillen kääntyi vampyyrilasten puoleen:
  - Nyt olet nähnyt natsien julmuudet toisen maailmansodan kentillä! Oletko valmis kostamaan heille?
  Levka puristi nyrkkinsä tiukasti ja vastasi päättäväisesti:
  - Tietenkin olemme valmiita!
  Slavka huomautti harmissaan:
  - Olen jopa kyllästynyt koko ajan meneillään olevaan toiseen maailmansotaan. Aivan kuin historiassa ei olisi muita sotia!
  Ylihoitaja vastasi luottavaisesti:
  - Tämä on ihmiskunnan historian suurin sota. Onneksi kolmas maailmansota vältyttiin ja kommunismi voitti kaikkialla maailmassa.
  Marinka nyökkäsi hymyillen:
  "Ymmärrämme kaiken tämän ja olemme valmiita taistelemaan valoisamman huomisen puolesta."
  Mies tummissa silmälaseissa nyökkäsi ja sanoi uhkaavalla äänellä:
  - Aloita nyt messiasten täyttäminen. Katsotaan kuinka paljon kykysi ovat kasvaneet.
  Ja neljä pioneerilasta syöksyivät Hypernetin hypermatriisiin.
  Ja Valerka Lagunovilla oli omat seikkailunsa. Ja ensin, japanilaisen armadan laivalla, hän kidnappasi pääamiraalin. Ja paljasjalkainen poika teki sen melko äänekkäästi. Ja he moittivat häntä, jotta seuraavalla kerralla hän toimisi paljon varovaisemmin ja hienovaraisemmin.
  Poika jopa lauloi ärsyyntyneenä:
  Imperiumin siipi leijui maailmankaikkeuden yllä,
  Kaikki tähdet tärisivät kerralla villisti pelosta!
  Ja miekka peitti itsensä katoamattomalla kirkkaudella,
  Valta on voittanut, kukoistanut - sen viholliset ovat tomussa!
  
  tähtien pyörteen syvyyksistä ,
  Nouse korkeammalle, maailmankaikkeuden kupolit!
  Tilat, jotka ovat valloittaneet portit -
  Suuressa kunniassa, jatkuvassa taistelussa!
  
  Tavoite saavutettu, hyönteisten pyörteet,
  Mutta kerran he keräsivät vain siitepölyä...
  Nyt on paljon uusia tähtialuksia,
  Loppujen lopuksi olemme kovakuoriaisia, usko minua, emme papukaijoja!
  
  Rakastuminen planeettaan on onnea
  Pyyhitään vihollisia, tyhjennetään tilaa...
  Korkeimmallakaan hengellä ei ole valtaa meihin,
  Ja tiedäthän, ei ole liian myöhäistä luoda maailmoja!
  
  Täynnä kädellisiä ja hurjia tiikereitä,
  Se, mitä kovakuoriaiset ajattelevat, ei ole maailmankaikkeuden napa.
  Ja he aloittavat rajun pelin taistelussa,
  Anna heidän talonsa muuttua palavaksi heiniksi!
  
  Kehomme on siivekäs syntymästä lähtien,
  Jokainen vauva kohoaa korkealle...
  Eikä vastustaja saa anteeksiantoa,
  Kat alamaailmassa ei näe taivasta!
  
  Eikä tyhjiö ole tyhjyyttä ja kylmää,
  Valon toivo lämmittää meitä kovakuoriaisia siinä...
  Olkoon vanha soturi ikuisesti nuori,
  Ja meidän ritarien ystävyys lauletaan!
  
  Kun saavutamme maailmankaikkeuden reunat,
  Mennään muihin, tiedätkö, hypostaaseihin...
  Emme ole vain Jumalan luominen ,
  Ja rajattoman voiman ruumiillistuma!
  Kun Valerka Lagunov vangitsi vanhemman amiraali Yamaton , hän johti japanilaista Naturo Armadaa . Muuten, keisarin sukulainen. Mutta nyt on hänen, keisarillisen laivaston amiraalin, aika mennä ruokkimaan kaloja.
  Kuusi, tarttuttuaan aseisiin ja jo eronnut tavalliseen tapaan, lähti uimaan mahdollisten uhriensa luo.
    Neljä Terminator-tyttöä eivät kestäneet minkäänlaista kylmää, mutta pojat, jotka muuttivat fyysistä rakennettaan, joutuivat jäätymään. Ja marraskuussa vesi kylmeni , ja japanilainen laivue pysyi kaukana rannasta.
  Samurai ampui kaukaa korkealla kaarella toivoen pääsevänsä linnoituskaupunkiin ilman suurta tarkkuutta. Vain rangaista venäläisiä ainakin vähän.
  Joten pysyäkseni lämpimänä minun piti soutaa paljon energisemmin ja yrittää pysyä kumppanini tahdissa.
  Yösabotaasi ei ollut enää uutta, ja suunnitelma oli yleisesti ottaen samanlainen. Vaikka ei aivan, lyhyen riidan jälkeen he päättivät erota - jokainen mies itselleen ja matkalla hiljaa suurimpien laivojen luo räjäyttää ammukset.
  Tällä oli oma logiikkansa, koska olisi vaikeampaa työntää taistelulaivoja uudelleen japanilaiset yksinkertaisesti yrittäisivät lähteä nopeasti . Eikä yö ollut liian pimeä. Moon, ja sinun tulee olla erittäin varovainen.
  Joten nyt jokaisella pojalla on oma tavoite, ja he tietävät mitä tehdä.
  Jos räjäytät varaston taisteluvälineillä, jotka on piilotettu siten, että siihen olisi erittäin vaikea päästä käsiksi kuorella, niin alus halkeaa ja uppoaa.
  Japanilaiset olivat äskettäin päivittäneet ammuksiaan ja ampuivat vain kahdentoista tuuman kaliiperin aseista , eikä silloinkaan usein, ikään kuin he pelkäsivät osuvansa. Räjäytyskohteita oli siis aivan riittävästi. Samurain on ymmärrettävä, että Venäjän rantojen lähestyminen on erittäin vaarallista.
  Amerikkalaisilta ostettu taistelulaiva näyttää varsin vaikuttavalta ja virtaviivaiselta. Valtava alus, ehkä jopa pelottava. Siinä on pari aseita ja 16 tuuman kaliiperi. Ja tämä ei voi olla vakuuttamatta.
  Valerka Lagunov muisti, että taistelulaivojen aikakausi päättyi toisen maailmansodan jälkeen. Ne osoittautuivat liian haavoittuviksi lentotukialuksissa olevien pommittajien hyökkäyksille. Ja monet heistä, erityisesti japanilaiset, upotettiin.
  Ja yksi taistelulaiva maksaa jopa kolmesta neljään tuhatta keskikokoista tankkia. Merisodankäynnissä on siis paljon ajateltavaa.
  Poika kiipesi teräspintaa käyttäen erittäin sitkeitä sormiaan ja varpaitaan. En edes vaivautunut laittamaan imukuppeja päähän. Ei tarvetta, vaikka metalli on uusi, se on yhdestä paikasta hieman nastoitettu piikkeillä.
  Joten kiipeät kuin ketterä apina. Ja sitten lähetät japanilaisen vartijan yli laidan, liikuttamalla paljaat kantapäätäsi.
  Räjähdysten myrskyn myötä tämä voidaan tehdä sekä huomaamattomasti että äänettömästi. Ja sitten juokset varpailleen risteilykammioon. Japania on melko paljon, mutta tämä ei häiritse meitä ollenkaan. He eivät todellakaan kiinnitä huomiota siihen, mitä heidän jalkojensa alla tapahtuu.
  Lisäksi joku poika näyttää enemmän orjalta kuin sabotööriltä.
  Kyllä, ja täällä olevat merimiehet ovat uudessa asevelvollisuudessa, ja reppua kantava puolialaston mökkipoika huolestuneen näköinen näyttää luonnolliselta. Vaikka sää ei suosi uimahousuissa kävelyä, mutta... Tämä on Japani, jossa suhtautuminen lapsiin on yleensä ankara. Tämä tarkoittaa, että mökkipoika sai rangaistuksen ja hänen mustaksi värjättyt hiuksensa punottiin erityiseen palmikkoon.
  Yksi merimiehistä yritti tarttua pojan paljaaseen jalkaan. Nuori leninisti Valerka sammutti libertiinin kevyellä sormennapsautuksella. Kyllä, heillä on joitain, jotka käyttävät poikien palveluita. Nämä ovat heidän säännöt, suuri suvaitsevaisuus Sodoman syntejä kohtaan. Ei, ehkä olisi parempi pukea japanilainen univormu?
    Yksi paikallisista pojista kysyi Valerkalta japaniksi:
  -Kuka sinä olet?
  Nuori leninisti Valerka vastasi ankarasti:
  - Lahjaksi kapteenille, pentu!
  Hän vetäytyi, ja Valerka avasi ilman mitään seremoniaa risteilykammion sisäänkäynnin pääavaimella. Häntä ei hämmennyt mikään, ja hän puhui jo kunnollisesti japania.
  Seuraavaksi kuljet yksinkertaisesti kierreportaita alas ruumaan, joka on turvallisesti peitetty panssariin. Täällä kaikki osoittautuu jotenkin yksinkertaiseksi, ei Hollywoodin tavalla.
  Mutta ei, eikä se ole helppoa. Joku äänesti japanilaisista. Ehkä jopa tämä poika mökistä. Jos aikuisille japanilaisille laivalla, jossa on kaksi ja puoli tuhatta miehistön jäsentä, tusina ja puoli teini-ikäistä näyttävät samanlaisilta, he eivät katso heitä tarkasti, niin hyttipojat tuntevat toisensa enemmän tai vähemmän ja he tuntevat uuden tulokkaan. sielunsa kaikilla säikeillä.
  Ja Valerkan lihakset ovat liian näkyvät, eivät aivan ihmisen kaltaiset .
  Entä jos he hälyttivät siellä. On tarpeeksi aikaa avata seuraava ovi ja asentaa sytytin?
  No, sitten on vielä mielenkiintoisempaa, selviämme tappelulla! Se ei ole Hollywood ollenkaan.
  Ensimmäiset japanilaiset, jotka halusivat mennä alas Kruyt-kammioon, tapettiin heittämällä kiekkoja. Poika-ampuja heitti neljä käsillään ja neljä erittäin taitavasti jaloillaan. Yhteensä tusina japanilaista tapettiin ja sytytin asennettiin. Poika asetti sen kymmeneksi minuutiksi toivoen, että hän pääsisi ulos.
  Nyt on aika ampua!
  Jos miehistö olisi ollut hienostuneempi, he olisivat saaneet valita toisenlaisen taktiikan. Mutta japanilaiset huusivat ja ulvoivat paljon. Mutta tietenkään he eivät heittäneet kranaatteja, ja taistelulaiva, josta maksettiin niin valtavasti rahaa, räjähti.
  Mutta yksi samuraista, joka oli edelleen joukkueen edellä, heitti pommin. Niin vaarallista, kun tappi vedetään ulos.
  Nuori leninisti Valerka havaitsi japanilaisten liikkeet hyytelössä uimareina. Tietenkin hänen reaktio ja nopeus ovat paljon suurempia kuin ihmisten . Soturilla on vielä neljä tai viisi sekuntia sen jälkeen, kun tapi on vedetty ulos.
  Joten otat lahjan rauhallisesti vastaan paljaalla jalallasi ja oksennat sen sitten vähitellen vauhtiin. Anna hänen lentää ja julistaa tervatararia kaikille !
  Terminaattoripoika murisi:
  - Tämä on Tsushimalle!
  Ja se ukkosi, hajottaen japanilaisia eri suuntiin. Pommi painoi kaksitoista kiloa. Ja tietysti se, joka sen heitti, idiootti, olisi voinut lähettää koko ammuskuorman lentämään helvettiin! Ja sitten kävisi ilmi, että samurai teki hara-kirin itselleen.
  Koska nuori leninisti Valerka ajatteli ja ymmärsi paljon nopeammin kuin tavallinen ihminen, hän tajusi, että he voisivat yrittää estää hänet tässä varastossa, ja siksi hän nousi ennen kuin japanilaiset toipuivat räjähdyksestä. Ja tietysti hän irrotti taikamiekat, joilla oli myös sellainen upea ominaisuus kuin televisioantennin tai teleskooppiputken taittuminen.
  Kyllä, oli aika, jolloin antenneja käytettiin viestintään. Ei ihme, että futuristit muuttivat viestintävälineitä.
  Poika-ampuja alkoi kaataa samuraita ja ajoittain hyppäämällä ylös ja vääntelemällä jalkojaan:
  - Miekka, se on miekka! Hän piiskaa sinut! Ja sinulle ei anneta mahdollisuutta pelastaa henkeäsi !
  Tytöt ja Slava työskentelivät myös suunnitelman mukaan. No, mutanttitytöt päättivät luonnollisesti myös heiluttaa miekkojaan. Mikseivät kaunottaret pidä hauskaa?
  Itse asiassa, kuinka kauan voit istua kuin kivestä tehty jumalatar? Tai pikemminkin toimia ninjan täsmällisesti ja ainakin hieman olla pelaamatta Hollywoodin sääntöjen mukaan?
  Vain poika ja entinen Neuvostoliiton leninistien pioneeri Slava teki kaiken hiljaa ja huolellisesti. Hän avasi hiljaa koukkukammion, meni portaita alas varpaillaan ja asetti sytyttimen.
  Lisäksi Slavka muuttui japanilaiseksi mökkipojaksi, mutta ei laittanut kenkiään jalkaan. Mökkipojat kuitenkin kulkivat yleensä paljain jaloin ja käyttivät kenkiä vain paraateissa tai kun oli liian kylmä. Ja nyt loppusyksyn tullen talven pakkaspäivinä täälläkin on vähän kylmää. Vaikka se ei ole sama kuin Siperiassa tai maalla.
  Mutta miksi Petropavlovsk on arvokas? Toisin kuin Vladivostok, siellä tapahtuu ihmeitä, joita ei edes tapahdu todellisuudessa!
  Nuori leninistinen Slavka laittoi sytyttimen, palasi takaisin ja sulki varovasti panssaroidun oven. Juopunut merimies näki pojan ja karjui:
  - Mitä olit tekemässä siellä?
  Slavka vastasi automaattisesti:
  - Toin venäläistä konjakkia amiraalille!
  Slavka ei ollut vielä oppinut japania ja vastasi englanniksi. Kysymys kuitenkin esitettiin brittikielellä.
  Tämä ei yllättänyt tienraivaajapoikaa, mutta kun humalainen kuono halusi maistaa konjakkia, hän sai etusormellaan pistoksen niskaan. Sen jälkeen Vjatšeslav auttoi englantilaista palkkasoturia istumaan varovasti panssariin.
  Siinä oli kuitenkin kaikki nuoren soturin väkivallan käyttö rajoittui.
  Mutta tyttövartijat leikkivät täydellä vauhdilla. He tietysti halusivat venyttää lihaksiaan, vahvempia kuin titaani, ja joutua pahaan. No, ainakin vähän.
  Myös nuori leninistinen Valerka innostui liikaa ja ylitti kohtuulliset rajat. Ja tämä valitettavasti tapahtuu hyvin usein.
  Sisältä kuului jylinää, joka räjähti juuri sillä hetkellä, kun pioneeripoika oli vielä laivalla.
  Ehkä kaikki olisi sujunut hyvin, mutta poika ikään kuin tarkoituksella heitettiin tärinän aikana suoraan tulta palavaan savupiippuun. Poika lensi hitaudesta yli, hänen ilmiömäinen reaktionsa tällä kertaa jostain syystä ei toiminut, ja poikavartija päätyi tuleen.
  Hänen vahvalle ja joustavalle iholleen tämä liekki ei ole niin pelottava, hän voi hypätä ulos.
  Raivostunut poika jännitti kaikkia lihaksiaan kaikella voimallaan, vahvisti itsensä ja veti kiivaasti.
  Ja meriyö väistyi kesäpäivälle, nuori soturi ei lentänyt kannelle, vaan karulle linnoituksen muurille.
  Ja kaiken lisäksi kaikki tapahtui välittömästi, kova leninisti Valerka ei ehtinyt edes hämmästyä törmättyään päinvastoin suureen panssariritariin. Törmäys osoittautui kirjaimelliseksi, ja pojan otsa halkeili, mutta siitä huolimatta se osoittautui visiiriä vahvemmaksi, ja roisto lensi alas villin huutaen.
  Ranger Boy katsoi ympärilleen ja tajusi. Muinaista kaupunkia vastaan käydään raju hyökkäys, ilmeisesti myöhäiskeskiajalta. Aseet ovat täynnä panssaria, panssaria, keihää, mutta on myös tykkejä ja jopa squeakeja. Vaikka jälkimmäiset ovat vielä alkeellisia.
  Nuori leninistinen Valerka tunsi hyvin aseet ja tajusi, että tämä oli 1500-luvun loppua. Ehkä jopa Ivan Julman hallituskauden viimeiset vuodet.
  Vaatteista ja kiroilusta päätellen saksalaiset palkkasoturit, puolalaiset ja liettualaiset herrat hyökkäävät melko suureen kaupunkiin. Ja Venäjän armeija yhdessä paikallisen miliisin kanssa torjuu hyökkäyksen.
  Vau, se on kaupungin vaakuna. Kyllä, tämä on Polotsk! Vau, näyttää siltä, että Puolan ja Liettuan liittovaltion kuninkaan Stefan Batoryn armeija hyökkää venäläiseen kaupunkiin.
  Tarkemmin sanottuna Ivan Julman armeija tsaarin henkilökohtaisen komennon alaisuudessa piiritti ja valtasi Polotskin vuonna 1563. Ja nyt Stefan Batory haluaa torjua tämän rakeen. Lisäksi todellisessa historiassa hän onnistui.
  Sen jälkeen luotiin uhka Venäjän omaisuudelle Liivinmaalla. Tsaari-Venäjä oli tsaari Johanneksen alaisuudessa valloittanut lähes kaikki Liivinmaan kaupungit ja linnoitukset Riikaa ja Reveliä lukuun ottamatta sekä useita Kurinmaan kaupunkeja.
  Polotskin kaatumisen myötä sodan kulku muuttui Venäjälle erittäin vaikeaksi. Erityisesti toisen rintaman avasi Ruotsi - silloin paljon laajempi ja voimakkaampi valta kuin nyt. Mutta tällä hetkellä Polotsk on tärkein puolustuspiste.
  Puolalaiset ovat myös kyllästyneet pitkittyneeseen sotaan Venäjää vastaan, eivätkä ruotsalaiset ole etääntyneet raaoista taisteluista Tanskaa vastaan, jos he lyövät hyökkäyksen, niin ehkä aatelit eivät halua jatkaa taistelua vahvan Venäjän kanssa ja asiat tulevat menemään; tule rauhaan.
  Kerran Batory pysäytettiin vain Polotskin piirityksen aikana, jolloin Venäjän maat tuhoutuivat suuresti. Mutta nyt on mahdollisuus lopettaa sota nopeammin ja Venäjälle edullisemmalla tuloksella.
  Nuori leninisti Valerka ryntää miekkoja heilutellen saksalaisten ja puolalaisten kimppuun villiin raivoihinsa. Hän sattui juuri olemaan hyökkäyksen vaarallisimmassa osassa, jossa Stefan Batory heitti eliittivartijansa ja hänen palkkasoturinsa olivat jo kiivenneet seinille.
    Vartijapoika heitti erittäin taitavasti rikkoutuneiden kivien kanuunankuulien palasia paljain sormin. Pari tusinaa aatelisia ja ritareita kaatui alas nuoren terminaattorin heittävien kuorien seurauksena .
  Pioneeripoika Valerka, lyömällä miekoilla saksalaisia ja puolalaisia valtavasti innostuneena, huusi:
  - Tsaarille ja patronyymille, eteenpäin!
  Tietysti ihmiset 1500-luvulla olivat hieman kevyempiä ja pienempiä kuin nyt, eikä noin 12-vuotiasta lihaksikasta poikaa pidetty enää lapsena. Mutta silti, kun helakanpunaisissa uimahousuissa ja lankamaisilla lihaksilla varustettu mies kaataa myllyllä tusinaa ritaria kahdessa keinussa, et voi olla tuntematta villeimpää kauhua.
  Kauhu tulee tietysti viholliselta, mutta urhoollinen Venäjän armeija ja paikallinen miliisi päinvastoin saavat inspiraatiota. Ja hän vastaa myös hurraushuudoilla ja ystävällisillä iskuilla.
  Nuori leninisti Valerka ei ollut koskaan taistellut yhtä kiivaasti ja kiivaasti kuin nyt. Tuntui kuin hän tunsi, ettei hän ollut tässä maailmassa kauaa, ja halusi heittää pois kaiken energiansa ja aiheuttaa suurimman mahdollisen vahingon viholliselle.
  Ja paljaat sormet heittivät tikarien, miekkojen, kanuunankuulien, kiekkojen ja kypärän sirpaleita. Ja metsänvartijapoika pilkkoo käsillään kaikki kuin kahvimylly. Ei pienintäkään pysähdystä tai taukoa. Päinvastoin, paineen maksimointi.
  Ja Venäjän armeija, nähdessään hänen esimerkkinsä, huusi:
  - Enkeli on kanssamme! Me tulemme voittamaan!
  Stepan Batoryn oikea käsi, Hetman Khodkevich, johti henkilökohtaisesti läpimurtoa haavoittuvimmalla alueella. Juuri noin, ja puolalaiset palkkasotureineen ryntäsivät kaupunkiin, olivat jo hajallaan muureilla, mutta sitten ilmestyi paljasjalkainen poika, joka tuhoaa parhaat soturit sata minuutissa tai jopa nopeammin. Kuinka et säikähdy ja menetä päätäsi?
  Khodkevich yhdessä sadan parhaan soturin kanssa yritti kiivetä tittelin torniin. Mutta hänen ei tarvinnut edes ristiä miekkoja pioneerivartija Valerkan kanssa, keihään kärjen pala osui suoraan hetmanin silmään, jonka reipas teini laukaisi niin taitavasti jalkallaan.
  Hetmanin kuolema hidastui vakavasti ja toi loput palkkasoturit ja puolalaiset pelkurimaiseen tilaan. Ilman Genovan kaupungin tatarijousimiesten ja jalkaväen puolustavia joukkoja lauma olisi vetäytynyt välittömästi.
  Ja niin signaali kuului, ja Stefan Batory heitti uusia reservejä taisteluun. Hän ei halunnut epäröidä tai antaa periksi. Polotskin kaupunki on täynnä rikkauksia, ja palkkojen maksaminen näille ahneille ja lukuisille palkkasotureille on erittäin kallista.
  Piiritystä on myös mahdotonta jatkaa, koska Venäjä ei ole vielä täysin uupunut sodassa ja voi kerätä ja lähettää vahvistuksia Polotskiin. Erityisesti ilmaantui uusi, melko lahjakas kuvernööri Skopin-Shuisky, joka pystyy kukistamaan hyökkäyksistä uupuneet puolalais-saksalaiset joukot.
  Ei, meidän pitäisi nopeasti valloittaa kaupunki!
  Samaan aikaan he avasivat tulen musketeilla. Tällaiselta etäisyydeltä kohdennettu ammunta ei tietenkään tule kysymykseen. Suurin osa saksanpähkinöiden kokoisista lyijyluodeista osui omaan väkijoukkoonsa, joka ryntäsi hyökkäämään.
  Useita rivejä tapettiin kerralla, ja Valerka Lagunov suoritti "lohikäärmeen fani" -tekniikan, joka lähetti paroni Magellarin seuraavaan maailmaan . Ja yksi ranskalainen kreivi, josta tuli palkkasoturi.
  Loput venäläissotilaat alkoivat painostaa entistä kiivaammin. Joskus ihmisille tapahtuu ihmeitä - uskoa, toivoa, rakkautta. Ja sitten he unohtavat pelkonsa ja kukistavat kokonaisia vastustajien armeijoita miekoilla, keihäillä ja viikateillä .
  Paikalliset miliisit taistelevat. Monet heistä ovat aseistettuja maioilla, kirveillä ja viikateillä. Naapurikylät kokoontuivat tukemaan Venäjän armeijaa ja talonpoikia. Monet lapset ja naiset tappelevat.
  Pojat ampuvat yleensä kevyistä jousista tai käyttävät lyhyitä miekkoja tai tikareita. Jotkut käyttävät ikivanhaa ritsaa. Mutta talonpoikatytöt , mikä ilo, sopeuttivat harpun hihnaksi. Valerka, katkaistessaan lihavan miehen pään , rohkaisi paljasjalkaisia tyttöjä:
  - Tässä vihollinen! Heitä kovemmin!
  Aikuiset puolustajat taistelevat yleensä saappaissa tai jalkakengissä, kun taas lapset ja naiset ovat yksinomaan paljain jaloin. Lisäksi ei pelkästään köyhyyden takia. Yksi paljasjalkaisista pojista, noin neljätoistavuotias, pilkkoo melko kalliissa hopeahaarniskassa ja hänellä on kullattu kahvallinen sapeli.
  Ilmeisesti tämä on keskiajan mentaliteetti - lapsia kovetetaan. Lisäksi sää on todella lämmin, eikä sandaaleja tai saappaita ole syytä repiä. Aikuiset miehet eivät kuitenkaan halua olla kulkurit, ja partaa kasvattavien on käytettävä saappaita.
  Nuorta leninistä Valerkaa ei kuitenkaan hämmennä se, että hän näyttää liikaa kulkurilta tai jopa orjalta. Päinvastoin, puolalaiset, jotka pitävät häntä yliluonnollisena, pelkäävät häntä vielä enemmän.
  Ja vaikka Stefan Batory heitti kaikki reservinsä taisteluun, kymmenet tuhannet ritarit ja aateliset eivät voi murskata venäläisiä sotilaita ja valkovenäläisiä miliisejä, vaikka heitä on viisi kertaa enemmän ( ja tämä on jos laskee puolustajat lapsisotilaiden lisäksi!) . Puolan kuningas ja Turkin sulttaanin palkkasoturi toivat satatuhannen armeijan. Ja hän sulaa silmiemme edessä.
  Piristääkseen numeerisesti huonompia venäläisiä sotureita nuori pioneeri Valerka lauloi äänekkäästi:
  Suuren isänmaan haukka -
  Lennä korkeammalle kuin vuoret ja taivas!
  Olkoon ortodoksiset kasvot -
  He huutavat - Kaikkivaltias on noussut!
    
  Suuren Venäjän aurinko,
  Kevennä polkuamme tehokkaammin!
  Olet kaunein universumissa
  Et tule koskaan olemaan söpömpi!
    
  Sydämeni kääntyy Jeesuksen puoleen
  Se räjähtää kuin kiehuva tulivuori!
  Pelkurille ei ole sijaa taivaassa -
  Mennään vaellukselle, hyvät ihmiset!
    
  Maailmassa tulee olemaan isänmaa,
  Loista kuin kuolematon kvasaari!
  Mutta intohimoiset tuomarit -
  Anna sinulle kaikki armo!
    
    Palvele maata uskollisesti -
  Se joka on kuin tähti...
  Isänmaa, Jumala Venäjä on pyhä -
  Rakkaus pysyy ennallaan!
  Käännyn sinuun -
  Käännyn itseeni -
    Palvele suurta maata uskollisesti -
  Avaruudessa, syvyyksissä, vedessä ja kaikkialla!
    
  Sitten tulee Jeesus
  Sitten tulee Maria...
  Ja kiusaus ei pure...
  Ja Saatana ei tule!
    
  Isänmaastani tulee
  Venäläiset ovat kaikki kevytperheitä...
  Ja sitten me nousemme,
  Tähtikuvioiden yläpuolella on kotisi!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список

Кожевенное мастерство | Сайт "Художники" | Доска об'явлений "Книги"