Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Space Ussr Ne Vampires NkyekyƐmu

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Afeha a ɛto so aduonu abiɛsa no awiei, wɔ nsoromma Sirius okyinnsoromma a ɛto so anan so no, akwampaefo nsraban "Burevestnik" wɔ. USSR bɛyɛɛ nsoromma ahemman, na wɔkyekyee komunism wɔ mu. Adesamma retrɛw wɔ nsoromma kuw no nyinaa mu. Na nea ɛsen saa mpo no, vampirefo a wɔbɛda wɔn ho adi wɔ daakye nsraban a mfiridwuma anya nkɔso wom no mu no yɛ nea wɔnhwɛ kwan. Sɛnea ɛbɛdaa adi no, anibuei bi a ɛne adesamma a wofi nsoromma kuw foforo mu resi akan wɔ eyi akyi. Valerka, Leva, Slava ne Marinka - akwampaefo a wɔyɛɛ nsoromma kuw bere a ɛwɔ USSR no mu, bɛyɛ vampires na wonya akwantu a ebi mmae da, ɛhyerɛn na ɛyɛ anigye.

  SPACE USSR NE VAMPIRES NKYEKYƐMU
  NKYERƐKYERƐMU
  Afeha a ɛto so aduonu abiɛsa no awiei, wɔ nsoromma Sirius okyinnsoromma a ɛto so anan so no, akwampaefo nsraban "Burevestnik" wɔ. USSR bɛyɛɛ nsoromma ahemman, na wɔkyekyee komunism wɔ mu. Adesamma retrɛw wɔ nsoromma kuw no nyinaa mu. Na nea ɛsen saa mpo no, vampirefo a wɔbɛda wɔn ho adi wɔ daakye nsraban a mfiridwuma anya nkɔso wom no mu no yɛ nea wɔnhwɛ kwan. Sɛnea ɛbɛdaa adi no, anibuei bi a ɛne adesamma a wofi nsoromma kuw foforo mu resi akan wɔ eyi akyi. Valerka, Leva, Slava ne Marinka - akwampaefo a wɔyɛɛ nsoromma kuw bere a ɛwɔ USSR no mu, bɛyɛ vampires na wonya akwantu a ebi mmae da, ɛhyerɛn na ɛyɛ anigye.
  NKYERƐKYERƐMU
  Valerka Lagunov tuu mmirika faa mmɛw nnua a ɛyɛ borɔdɔma ne fern a ɛyɛ kɔkɔɔ a ɛkataa abɔnten so atrae a ɛbɛn Burevestnik no ani no so. Ná abarimaa no retu wimhyɛn te sɛ anansesɛm mu nipa Peter Pan. Ná ɔhyɛ ntade tiaa ntiantiaa nkutoo, na na abo a ɛyɛ kɔla ahorow a ɛhyerɛn, na na wontumi nhu mfiri biara a ɛtu. Wɔ mmarimaa kɔn a ɛda hɔ kwa na ntini wom no so no, na krataa kɔkɔɔ bi hyerɛn a wɔde rubies ayɛ. Ɔserewee a na ne sẽ te sɛ ahwehwɛ a ɛhyerɛn wɔ nsoromma kɛse a ɛyɛ violet Sirius no ho. Ná wɔde nnua a wɔde ayɛ ahotɔ ne ntini a ɛyɛ fɛ yiye ayɛ Leninni aberante no honam ani.
  Sɛnea asase so gyinapɛn ahorow kyerɛ no, na ɛhɔ yɛ hyew yiye. Ɛhɔnom Owia a ano yɛ den saa wɔ ha, a ɛma ɔhyew, ultraviolet ne mframa afoforo pii. Ná Valerka ayɛ tuntum, nanso nea ɛne no bɔ abira no, na ne ti nhwi yɛ hare, te sɛ awi a abere dodo, na na n"aniwa nso te.
  Abarimaa no tuu wimhyɛn, afei de na ɔreyɛ ahama, afei na ɔredi akɔneaba wɔ nnua a ɛte sɛ guitar a nhama a ɛwɔ kɔla ahorow pii apue afi fam ho.
  Afei ɔde ahopere twaa nhwiren kɔkɔɔ bi a nsensanee kɔkɔɔ ayɛ ho. Saa afifide ananmusifo a odi nam yi bubuu ne nhwiren, na ɛkame ayɛ sɛ ɔfaa abarimaa no nan ase kurukuruwa a ɛda hɔ kwa no.
  Abarimaa no yɛɛ hwene guu nhwiren a edidi onipa no so na ɔbɔɔ gyegyeegye sɛ:
  - akokodurufo wo akyidi mu! Ɔhɔho bi abubu mu na ɔrenkyere no!
  Leva puei wɔ baabi a ɛbɛn hɔ. Ɔyɛ obi a ne honam ani yɛ den nso, ne ho yɛ tan wɔ ntade tiaa tiaa a ɛhyerɛn mu, nanso ne ti nhwi yɛ kɔkɔɔ te sɛ kɔbere. Nanso, abarimaa a ne ho yɛ fɛ, ɛkame ayɛ sɛ na nnipa a wɔn ho yɛ tan biara nni hɔ a aka wɔ afeha a ɛto so aduonu abiɛsa no awiei. Leva de ahopere twaa mpɔtorɔ bi a ne kɛse te sɛ tank pa ne daimond akorade ho. Abarimaa no de ne nan ase a ɛda hɔ kwa no twitwiw no wɔ ade a ɛsom bo a wɔde akata so no anoano na ɔtoo dwom sɛ:
  - nnye nkoekoemmoa a woye awerɛhoɔ, na mmom woyɛ ɔkraman a ɔwɔ diamonds mu!
  Ná krataa kɔkɔɔ bi da nsow wɔ ne chocolate honam ani. Abarimaa a onni mpaboa nkutoo na na ne nan ase yɛ pink na ne nsateaa yɛ pink, nanso ɛkame ayɛ sɛ na ɔyɛ Papuani.
  Ɔde n"ani kyerɛɛ Valerka na ɔtwitwaa ne nsa benkum nsateaa mu. Gyata ne ɔkraman kɛse bi a wɔde afrafra ho hologram puei. Na dede bi a ɛma asotiw dii akyi bae.
  Ɛhɔnom bonsu a wɔn ho yɛ kɔkɔɔ ne ahabammono kuw bi a wɔn mu biara wɔ dua anan, ne akraman a wɔafrafra kuw bi a wɔwɔ ɔkraman ntaban, de ahopere de ahopere, na ehu aka wɔn wɔ aboa kɛse a ɔte saa ho, ɛwom sɛ ɛyɛ nea ɛte sɛ nea ɛte de.
  Wɔserewee wɔ hɔ. Abeawa bi a ɔhyɛ atade tiaa na ɔde ntama a ɛyɛ tratraa abɔ ne moma so teɛɛm sɛ:
  - nnyɛ ɔsisifo, mmarima! Anti-pulsarize bɔ mmoa hu.
  Abarimaa a ɔto so abiɛsa a ne ti nhwi yɛ bruu na ɛyɛ kurukuruwa puei.
  Ɔserewee kae sɛ:
  - biribiara bɛyɛ quasar , Marinka! Yɛregye yɛn ani kɛkɛ!
  Abeawa no de ne nan a ɛda hɔ kwa, ketewaa a ɛyɛ tan, nanso na ne nan ase yɛ pink no klik ne nansoaa so. Hologram a ɛkyerɛ ɔko hyɛn kɛse bi a ɛretu a atuo pii wom, a mmarimaa kuw bi a wɔhyɛ ntade a nsensanee wɔ mu no hyerɛn. Po so hyɛn mu adwumayɛfo nkumaa no serewee, na wɔn mpaboa hyerɛn wɔ polish mu.
  Wɔde mfonini ahorow a ɛyɛ nwonwa asiesie po so hyɛn no po so hyɛn no, a na nhwiren, mmepɔw, ne mmeawa a wɔn ho yɛ fɛ ka ho. Na afei, nokwarem no, bere a ɔde ne mpaboa a ɛyɛ dandy a wɔde spurs a wɔde abohene ayɛ asiesie no rebɔ no, abeawa-sraani panyin bi a ne ho yɛ nwonwa puei wɔ kyɛw a wɔabɔ no kokoam a ne ntakra a wɔde aboɔden abo a ɛhyerɛn te sɛ nsoromma akata so. Oyii ne ti nhwi, na ɛmaa ne ti nhwi kɔla te sɛ sika kɔkɔɔ ahaban. Ɔkotow abeawa no na ɔteɛɛm sɛ:
  - den na wope, me hemmaa?
  Slavka, ɛno ne abarimaa a ne ti nhwi yɛ bruu no din, serewee na obuae sɛ:
  - Ɔhene babaa! So wunim sɛ wɔ Lenin ne komunism a edi nkonim man mu no, abarimaa biara a ɔhyɛ krataa kɔkɔɔ nya nidi ne obu kɛse sen tsar ne ɔhempɔn kɛse a n"ani gye ho sen biara no!
  Marinka serewee, hologram no yerae ntɛm ara, na obuae, anaasɛ sɛ yɛbɛka no yiye a, ɔtoo dwom sɛ:
  Ɛnam ahum no so na ahofadi owia hyerɛn maa yɛn, .
  Na Lenin kɛse no hyerɛn yɛn kwan so...
  Ɔmaa nkurɔfo no so kɔɔ adetrenee bi mu, .
  Ilyich kanyan ahunmu no ma wɔfaa amansan no!
  . TI A ƐTO SO 1
  USSR anhwe ase na anhwe ase. Nea ɛne no bɔ abira no, komunism adi nkonim wɔ wiase nyinaa. Na Soviet Union kɔɔ so trɛwee kosii sɛ ɛbɛyɛɛ ɔman a etwa to wɔ okyinnsoromma Asase so. Ɛno akyi no , wiase a emu apaapae bere no baa awiei, na adebɔ kɛse ne amansan ntrɛwmu bere fii ase.
  Adesamma fii ase nyaa nkɔso na wodii yiye. Akodi, ɔkɔm, ɔyaredɔm yerae, ɛkame ayɛ sɛ nnuruyɛ bɛyɛɛ ade nyinaa so tumi. Na ebetumi ama nnipa awosu atu mpɔn, na wodii bɔne a ɛyɛ hu sen biara ma adesamma - onyin - so nkonim. Nkurɔfo bɛyɛɛ mmerante ne mmabaa na wɔn ho yɛ fɛ daa. Wosiesiee honam fam ɔhaw ahorow nso . Sika yerae na obiara tumi nyaa sɛnea n"ahiade te.
  Nkurɔfo bɛtraa nsoromma kuw no nyinaa mu. Nanso, nsoromma ne okyinnsoromma pii wɔ hɔ. Wohuu ahoɔden fibea ahorow a kan no na ebi mmae da. Thermoquark fusion mu yɛ den sen thermonuclear fusion mpɛn ɔpepem abien, na thermopreon fusion mu yɛ den sen ɔkwan a wɔfa so ka hydrogen nuclei bom no mpɛn ɔpepepem anan.
  Kɔmputa mfiridwuma anya nkɔso, Hypernet ne virtual ultramatrix a wɔde yɛ adwuma . Asetra abɛyɛ papa kɛse na ayɛ anigye kɛse.
  Wɔamma mmea mpo ahia sɛ wɔwo na wɔwo mma; Na nea efii mu bae ne sɛ, nnipa nyinaa bɛyɛɛ wɔn ho fɛfɛɛfɛ a ɛfata na wɔyɛɛ nnipa a wɔn ho yɛ nwonwa. Na mprempren ɔbarima ne ɔbea nna a ɛfata ananmusifo dɔɔso sen ananmusifo a wɔyɛ den mpɛn pii. Na hwɛ sɛnea wiase no abɛyɛ nwonwa na ɛyɛ nwonwa, a emu dodow no ara yɛ mmeawa nkumaa daa na wɔn ho yɛ fɛ koraa.
  Na na eyi yɛ paradise ankasa dedaw! Na ɔbarima ne ɔbea nna a emu yɛ den ananmusifo no te sɛ Apollo ara pɛ, ɛwom sɛ wɔakora ankorankoro nsonsonoe so de. Mmusuakuw ne aman ahorow a ɛwɔ Soviet ahunmu ahemman no mu bɛyɛɛ afrafra kɛse, na ɛmaa nnipa ho yɛ fɛ na wɔyɛ pɛ kɛse mpo.
  Ná komunism paradise ne, na ɛte sɛ nea wɔadi ɔhaw atitiriw no nyinaa ho dwuma dedaw.
  Bere a nkurɔfo rehwehwɛ ahunmu no, wonnya nhyiaa anibuei biako mpo a anya nkɔso kɛse anaa kakraa bi wɔ wɔn nsoromma kuw no mu. Na ebia na ɛno bɛyɛ nea eye sen biara.
  Esiane sɛ na enhia sɛ me ne obiara ko nti. Ɛwom sɛ na okyinnsoromma pii wɔ hɔ a afifide ne mmoa ahyɛ mu ma de. Sɛ nhwɛso no, na Sirius wɔ okyinnsoromma ahorow ason a abɔde a nkwa wom wom. Ɛyɛ nokware, sɛ anibuei nni hɔ. Na ɛbɛdaa adi sɛ mmoa a wɔanya nkɔso sen biara no yɛ centaurs a wofi okyinnsoromma a ɛto so anum no so. Nanso na wonnya nnyaa nnwinnade nso na sɛ ɛsɛ sɛ wofi ase de wɔn ho hyɛ mu nkutoo a, na wɔfa nnua ne nnua. Nokwarem no, na Centaurs wɔ nyansa te sɛ akraman na na wotumi ka nnipa kasa. Nea bonsu ntumi nyɛ a wɔnyɛ awosu mu nsakrae.
  Wɔ okyinnsoromma a ɛto so anan a na ɛhɔ yɛ hyew yiye, a sɛ wɔkyekyem pɛpɛɛpɛ a, na ɛhɔ hyew yɛ digrii Celsius aduosia anum no so no, na nkwaboaa no yɛ tete de, ɛwom sɛ na wotumi kyerɛkyerɛ nnomaa binom kasa de. Afifide ne mmoa nyinaa yɛ nea ɛdɔɔso. Wɔhyehyɛɛ akwampaefo nsraban wɔ ha, na mmofra fi wɔn pɛ mu de wimhyɛn kɔɔ ha.
  Ná okyinnsoromma a ɛto so abiɛsa no yɛ hyew sen saa mpo, nanso na ɛhɔnom asetra nso yɛ nea ɛdɔɔso. Na abien a edi kan no bɛn Sirius dodo, nsu no nyinaa yɛɛ nwini wɔ wɔn so, na protein ahorow no rentumi ntra hɔ bio. Ná okyinnsoromma a ɛto so anum no yɛ nwini, nanso na ɛda so ara yɛ hyew sen Asase wɔ afeha a ɛto so aduonu no mu. Na sɛ wɔkyekyem pɛpɛɛpɛ a, na nea ɛto so asia no hyew sua digrii abien sen Asase so, bere a na wonnya nhyehyɛɛ wim tebea a ɛwɔ so no.
  Ná okyinnsoromma a ɛto so ason no ho yɛ hyew kakra sen Mars, nanso na nkwa nso wɔ hɔ, ɛwom sɛ na sua de. Ná okyinnsoromma a aka no nni abɔde mu nkwa bio, gye mmoawa a wɔyɛ mmerɛw sen biara no nkutoo. Nanso minerals pii ne nea ɛkeka ho pii wɔ hɔ.
  Sirius yɛ okyinnsoromma ahorow pii - dodow a ɛyɛ dumien, na ɛno yɛ kɛse . Nsoromma afoforo mfa saa akyɛde yi nyɛ ayamyefo saa. Nea ɛka ho no, wɔ nsoromma kuw no mfinimfini, baabi a nsoromma dɔɔso dodo no, asiane ne asasewosow ba okyinnsoromma ahorow no so bere nyinaa esiane nsoromma a ɛrebɛn ne nea ɛretwe wɔn ho no kankan nti.
  Ampa, nnipa abɔ mmɔden dedaw sɛ wɔde nsoromma mu nneɛma nketenkete bɛbɔ okyinnsoromma ahorow wɔ ɔkwan a wɔde nsa ayɛ so. Enti na asasesin a wobetumi atra mu ho ayɛ na ho asiane biara nni hɔ.
  Na anibuei abien bi wɔ hɔ wɔ Tete Misraim nkɔso gyinabea, ne nnipa a wɔte saa ara, a ɛsono wɔn aso nkutoo. Ná wɔte sɛ akraman. Anibuei abien no nyinaa yɛ tete de koraa sen nnipa de, nanso agyae wɔ wɔn nkɔso mu.
  Na nea ɛyɛ anigye ne sɛ nnipa a wɔwɔ mpɔtam hɔ nsuyiri no mu no tumi traa ase mfe ahanu na ɛkame ayɛ sɛ wɔannyinyin, na mmarima no annyinii abɔgyesɛ ne abɔgyesɛ mpo, na wɔkɔɔ so yɛɛ wɔn ho sɛ mmabun. Nkurɔfo no ankasa frɛɛ saa elffo yi. Yiw, wɔn ho yɛ fɛ yiye, wɔn honam ani yɛ mmerɛw, wɔwɔ amammerɛ, wɔn ani gye, wɔn ho nyɛ hwee na wɔyɛ mmofra. Elffo a wɔtaa yɛ a wofi anansesɛm mu a wɔwɔ mmerante ne mmabaa daa a awosu soronko de ma, nanso wɔ adwene mu nso wɔ mmofraberem tebea mu, na mfiridwuma kɔɔ so traa tete bere a edi kan no mu. Na elffo no nni catapults anaa ballistas mpo, nanso teaseɛnam no kɔɔ so yɛɛ pɛyɛ a ɛkorɔn.
  Bere koro no ara mu no , na wɔn ani gye ho sɛ wobesi pyramid na na wogye owu akyi asetra di. Sɛ yɛbɛka a, daakye nyansahu ada no adi sɛ biribi fi onipa mu ankasa wɔ honam fam owu akyi, na eyi betumi ayɛ nipasu ne nkae, ne hyperetheric fã no. Enti afei de na nyansahu wɔ nnwuma atitiriw abien. Yɛ nsoromma po so ahyɛn a etumi tu kɔ akyiri sen nsoromma kuw no, na sua sɛnea wubenyan nnipa a wɔawuwu akyɛ. Na nea edi kan koraa no, Lenin, a na ɔwɔ nsoromma kuw USSR mu no, na ɔte sɛ Onyankopɔn a ɔte ase daa no!
  Wobuee akontaabu foforo mpo fi Vladimir Ilyich awoda! Na na ɛyɛ nwini.
  Nkurɔfo ho dwiriw wɔn esiane nokwasɛm a ɛyɛ sɛ na anibuei bi a ɛda adi pefee, mfiridwuma mu nkɔso kɛse wɔ hɔ a na ennya ne adesamma nni nkitaho wɔ nsoromma kuw a ɛbɛn hɔ no mu no ho. Nanso ɔno nso ankyerɛ basabasayɛ biara.
  Na dɛm ntsi, nkorɔfo nyaa daa mmeranteber, nkwaboaa a ɔwɔ honam no mu no botum apaapae daa, a ɔkyerɛ dɛ ... Wim nkoaa, mframa nkoaa, enyigye nkotsee wɔ n"enyim! Na adesamma nni bere a wɔde bɛpere wɔn ho!
  Valerka Lagunov ne Leshka ne Slavka ne Marinka adi mfe dumien pɛ. Enti wonni dadwen anaa ɔhaw biara koraa. Mprempren wɔakɔ akwamma, na ɛbɛkyɛ asram asia, na saa bere yi mu nkutoo na mmofra no gye wɔn ani na wogye wɔn ani.
  Seesei wɔreyɛ hologram ahorow denam wɔn nsateaa ne wɔn nansoaa a wɔbɛkyere so. Na wohuruw denneennen. Ebia wubesusuw sɛ nnipa a wɔka ho asɛm no te ase koraa.
  Sɛ nhwɛso no, King Kong bonsu ne Tyrannosaurus rex ko. Na ɔko ne anigyede a ɛyɛ basabasa ne wɔn kɔe. Wɔtetew wɔn ho wɔn ho mu ankasa.
  Marinka bɔɔ n"ano na odum no:
  - Daabi! Ɛyɛ atirimɔdensɛm na mogya nso wɔ hɔ. Enti, ɛsɛ sɛ wopene so, ɛrentumi nyɛ yiye!
  Leshka wosow ne ti kɔkɔɔ de kyerɛe sɛ ɔpenee so sɛ:
  - Aane! Nokwarem no, eyi yɛ atirimɔdensɛm dodo!
  Na abarimaa no tetew ne nansoaa a ɛda hɔ kwa no mu. Mfonini bi puei a ɛkyerɛ keeki a wɔayɛ ho adwini fɛfɛɛfɛ a wɔde roses ne nhwiren afoforo a ɛyɛ nwonwa a wɔde cream ayɛ, ne pearl swans ne sika kɔkɔɔ mpataa a dwetɛ ntaban wom. Hwɛ sɛnea na ɛte sɛ nea ɛka koma ankasa.
  Abarimaa a ofi daakye no kae sɛ:
  - a eye paa , ennye saa?
  Valerka de serew buae sɛ:
  - a ɛyɛ mmofra de kakra, nanso ne nyinaa mu no ɛnyɛ bɔne!
  Slavka tweet sɛ:
  Keeki a wodi nyɛ bɔne, ɛho nhia sɛ yɛbɛka sɛ, .
  Nanso nea eye sen saa mpo no , nom tii a ɛwo wom!
  Na abarimaa a ne ti nhwi yɛ bruu no serewee.
  Ná mmofra no ani agye na na wɔpɛ anigyede ne nkate foforo.
  Slavka faa no na ɔde ahoɔhare kɛse twaa ne ho dii akɔneaba, twaa nhama. Ná nanobots nketewa a ɛma wotumi tu yiye paa wɔ mmarimaa no mu . Bio nso, na ɛkame ayɛ sɛ na mmarimaa no da adagyaw. Nanso na wɔn nhama kɔkɔɔ no yɛɛ nnwuma pii bere koro mu.
  Nea ɛka ho te sɛ kɔmputa so mfonini a wɔde bɛma ne Hypernet no a wobɛkɔ so adi nkitaho .
  Slavka huu ne ho wɔ jellyfish ne python a wɔde afrafra bi nkyɛn. Na ɔtwitwaa aboa hiani no ankasa. Ɔhyew no mpo yɛɛ hyew kɛse mpo.
  Abarimaa a ɔretu wimhyɛn no too dwom sɛ:
  Sɛnea yɛtraa ase a na yɛko
  Na ɛnsɛ sɛ wosuro owu...
  Eyi ne sɛnea me ne wo bɛtra ase fi seesei rekɔ, .
  Na nsoromma a ɛwɔ sorosoro no, .
  Na bepɔw so kommyɛ...
  Po asorɔkye ne ogya a ano yɛ den, .
  Na ogya a abufuw ne abufuw wom !
  Levka twaa ne ho hyiae de buaa, na ɔno nso de ahoɔhare a ɛyɛ nwonwa, na ɔbɔɔ gyegyeegye sɛ:
  Apon ahorow pii wɔ ahunmu, .
  bɔne a ɛrehuruw nsuten...
  Mpaapaemu po bi wɔ ahunmu tuntum no mu, .
  Nanso seesei nnipa yɛ Anyame a wɔyɛ den!
  Valerka yɛɛ n"anim basabasa na ɔhyɛɛ no nsow sɛ:
  - Hyperplasma yɛ tumi! Nneɛma pii a wɔyɛ no de wɔn ho to so.
  Marinka de abufuw de kaa ho sɛ:
  - te sɛ nea ɛwɔ hypercurrent so no ara pɛ !
  Na abeawa no faa holographic pulsar no na ɔde ne nansoaa a ɛda hɔ kwa no gyaee. Na ɔko hyɛn kɛse bi a ɛwɔ soro ne afiri a wɔde gya hyew wusiw puei
  Levka kae sɛ:
  - wei ye retro - afeha a eto so aduonu no mfitiasee!
  Slavka nso klik ne nansoaa so, na afei armadillo bi a wɔde akode a ɛhyerɛn na wɔde sika kɔkɔɔ ayɛ puei wɔ n"afã.
  Abarimaa no bɔɔ n"ano sɛ:
  - momma yenko!
  Valerka nso bɔɔ n"ano. Nanso ɔde hyɛn bi a ɛyɛ nwini kɛse, ɛyɛ nnɛyi de na ɛyɛ nwonwa bae.
  Pioneer Boy kae sɛ:
  - se wo"reko a, ennee fa nnwom na fa!
  Levko nso san yɛɛ n"ankasa dreadnought na ɔkasae denneennen sɛ:
  - Dabi, yɛde hyperquasar nnwom bɛko !
  Na ɛkame ayɛ sɛ po so ahyɛn anan no nyinaa totow atuo guu wɔn ho wɔn ho so. Ɛdɔɔso araa ma na ɛyɛ asotiw.
  Mmofra no bɔɔ wɔn nsa ne wɔn nan, twitwiw wɔn ho na wɔde nkate boom too dwom, na wɔdaa wɔn sẽ adi sɛ:
  Yɛyɛ amansan mma a yɛwɔ bere kɛse bi mu, .
  Wɔakyekye komunism a ɛhyerɛn dedaw...
  Nnipa nsɛm , gye me di, ɛnyɛ bɔne koraa, .
  Momma yɛnpere yɛn ho nkɔ soro na ɛnyɛ sekan biako mpo!
  
  Yɛn akwampaefo no tow hyperplasm, .
  Kɔmputa a ɛyɛ super wɔ yɛn krataa mu pɛɛ...
  Na mmofra robɔt yɛ osetie ma ahyɛde ahorow, .
  Otumi yɛ ultra wɔ dɔnhwerew yi mu!
  
  Yɛn, akwampaefo no, yɛyɛ, nim, gye me di, yɛyɛ dashing, .
  Yɛde wimhyɛn kɔɔ nsoromma akuw anoano pɛɛ...
  Na seesei mpo yɛn nan ho da hɔ koraa , .
  Wotumi boro nkasanoma kɛkɛ!
  
  Biribiara bɛyɛ pɛpɛɛpɛ na quasar , .
  Biribi a wontumi nhu wɔ amansan no mu kɛkɛ...
  Yɛbɛyɛ no, gye me di, enti pulsarically , .
  Me ne mmarimaa no rekɔ yɛn kwan so!
  
  Mprempren USSR yɛ kɛse, ɔpepem pii
  Nsoromma ne okyinnsoromma a ɛyɛ anigye ka ho...
  Komunisfo asraafo dɔm wɔ yɛn akyi, .
  Yennim amanehunu ne ɔhaw ahorow!
  
  Yetumi bɔ anwonwade biara, .
  Na ma theoplasmic pulsar bi fi wo nsateaa mu...
  Tete akyirikyiri no, anyame nyinaa ne Yuda bɔne no, .
  Na afei yɛwɔ Onyankopɔn akyɛde!
  
  Momma akwampaefo mmra wiase foforo no mu, .
  Wɔ nipadua fɛfɛ a ɔdɔ ahyɛ mu ma mu...
  Yɛbɛkyekye komunism wɔ okyinnsoromma biara so, .
  Na dae bɔne zero ahorow no rentumi nyɛ adwuma!
  
  Vladimir Ilyich bɛma yɛn nhyɛso, .
  Na yɛbɛto nightingale dwom ...
  Wofa anigye bere bi, .
  Na onipa ntumi nwu!
  
  Na gye me di, afei quasars bɛyɛ yɛn dea, .
  Wɔ amansan no nyinaa mu no, komunism kɔkɔɔ wɔ hɔ...
  bɔne ne dae bɔne , .
  Momma yɛnkyerɛ akwampaefo adɔfo!
  
  Nsoromma po so ahyɛn a ɛretu mmirika ntɛmntɛm akɔ wim no ni, .
  Wɔn ho yɛ nwini sen nuklea aprɛm...
  Na mmofra, mum, plasma-kanea wimhyɛnkafo, .
  Wobetumi afa parquet a wɔde polishing ayɛ!
  
  Bere a yɛregye yɛn ahome wɔ okyinnsoromma yi so no, .
  Na Sirius yɛ yɛn nsoromma a yɛdɔ no...
  USSR bɛyɛ paradise a ɛhyerɛn ama obiara, .
  Na Lenin hyerɛn daa!
  Mmofra no de nkate ne anigye kɛse too dwom. Na wɔn nne yɛ dɛ na ɛyɛ hyew araa ma, te sɛ dɔn a ɛrebɔ.
  Na akohyɛn a ɛwɔ ɔko a ɛte sɛ nea ɛwɔ hɔ no mu no kɔ so de atuo gu wɔn ho wɔn ho so.
  Mmabaa a wɔn ho yɛ fɛ a wɔhyɛ bikini a ɛyɛ nsensanee de ahopere twa deck ahorow no ho hyia. Wɔn ho yɛ tan na wɔmfa mpaboa nni hɔ. Na wɔn ti nhwi hyerɛn te sɛ sika kɔkɔɔ ahaban, platinum, dwetɛ, safir, ruby, emerald. Mmabaa no ankasa ho yɛ fɛ yiye, sɛ wotu mmirika wɔ akofo no kɔbere were ase a, ntini bɔɔl ahorow twitwiw.
  Marinka serewee na ɔhyɛɛ no nsow sɛ:
  - saa mmeawa yi yɛ super kɛkɛ!
  Valerka kae sɛ:
  - yiw, woanya nkɔsoɔ na wɔayɛ kurukuruwa. Kɛkɛ a ɛyɛ top class!
  Mmabaa no de wɔn abs asorɔkye a ɛrehuruhuruw no di agoru ankasa bere a wɔretu mmirika no. Eyinom yɛ ahoɔfɛ a ɛyɛ nwini ankasa .
  Levka de ahyɛde ahorow ma. Na mmeawa no de atuo toa gu mu. Na wɔde ahoɔhare ne adom na ɛyɛ eyi.
  Valerka sesa atuo no kɔ ɔkwan a wɔhyɛ ma wɔtow so. Na ɔfã a wɔde akuturuku no rehyɛ mu no hyerɛn ankasa.
  Mmarimaa no de anigye teɛteɛm na wɔbɔ wɔn nsam na wogye wɔn ani kɛse.
  Slavka serew na ɔteɛm sɛ:
  - Hyperpulsar mmabaa!
  Akofo no teɛteɛm te sɛ mprako ankasa. Ɛha na ɔko no kɔ so wɔ nneɛma titiriw akɛse mu. Na atuo no pae, na ɛhyew wɔ wim te sɛ ogyaframa. Eyi ne adesuakuw a ɛkorɔn sen biara ampa.
  Valerka de serew tweet sɛ:
  - ne no, hwe atamfo no afã, tow akode a wode tow akode mu .
  Na nokwarem no , dade ne dade akɛse bubui. Na afã horow no nso rehyew. Na ogyaframa kɔkɔɔ tete mmeawa no anan a ɛda hɔ kwa no so. Na akofo no teɛteɛm, wɔte ɛyaw esiane ɔhyew no nti.
  Marinka yɛɛ n"anim basabasa na ɔbɔɔ n"ano sɛ:
  - wei yɛ atirimɔdensɛm dodo. Ebia yebetumi asɔ soft version ahwɛ?
  Valerka de ne ti too ne ti a ɛhyerɛn no so wɔ ne kɔn a ntini wom no so:
  - a momma yemmoa!
  Na efi atuo a wɔde regu mu na mmeawa a wɔn ho yɛ fɛ a wɔhyɛ bikini fi mu reto tuo no ano no, nnɔkɔnnɔkɔwade, chocolate, lollipop ne dragees tu fii mu.
  Slavka tetewee n"ano na ɔhyɛɛ no nsow sɛ:
  - Dɛdɛɛdɛ! Ná mepɛ sɛ midi biribi nso.
  Valerka de nyansahyɛ mae sɛ:
  - Momma yɛnkra ice cream wɔ intanɛt so!
  Mmofra no annye akyinnye, na mmom wɔde wɔn nansoaa a ɛda hɔ kwa no bɔɔ mu na wɔde telepathic ahyɛde kɔmaa wɔn.
  Na afei ahwehwɛ apon puei wɔ wɔn anim pɛɛ, na na sika kɔkɔɔ bobesa nkuruwa a wɔde ice cream ahorow ahorow ahyɛ so. Eyi yɛ nea wɔde fa Hypernet so kɔ baabiara wɔ USSR ntɛm ara, na wontua hwee koraa.
  Levka faa sika kɔkɔɔ ice cream a wɔayɛ ho mfonini no de nsenia na ɔde gyegyeegye sɛ:
  - wei ye dɛ !
  Slavka nso faa ice cream a ɛyɛ pink a wɔde borɔdɔma ayɛ no nsenia biako na ɔde anigye de guu n"anom. Ɔwe no na abarimaa no too dwom sɛ:
  Eyi yɛ anwonwade a ɛyɛ nwini ankasa, .
  Ice cream a enyin wɔ USSR ...
  Ɛho nhia sɛ mo mmarimaa no si yoma, .
  Sɛnea ɛbɛyɛ a yafunu mu haw biara nni hɔ bio!
  Valerka faa ice cream fii ahwehwɛ ahorow a egyina hɔ bɛn hɔ no mu. Ɔfrafraa mu too dwom sɛ:
  Wɔkyerɛ sɛ mmofra di eyi
  Radiant ice cream wɔ adesuakuw no mu...
  Na yɛde anigyeɛ bɛdi, .
  Yɛbedi abɔde bɔne no so nkonim wɔ ɔko mu!
  Marinka serewee na ɔde ne sẽ hyerɛn. Mmabaa a wɔn ho yɛ fɛ a wɔwɔ armadillos hologram nso fii ase tow ice cream ahwehwɛ guu wɔn ho wɔn ho so. Na na ɛte sɛ nea ɛyɛ serew. Titiriw bere a wowiaa bikini na wɔde ice cream a ɛwɔ kɔla ahorow nyinaa ho fĩ no. Na na ɛte sɛ nea ɛyɛ serew na ɛyɛ anigye kɛse.
  Slavka tweet sɛ:
  Ɛsɛ sɛ wiase no suro akwampaefo
  Asraafo nnwuma akɛse a wontumi nkan...
  Ná mmarimaa nim sɛnea wɔko bere nyinaa
  Yɛbɛbubu wiase bɔne no, gye me di, akɔ fam!
  Levka serewee na ɔde kaa ho sɛ:
  - Na na ɔman no nyinaa rehwɛ akwampaefoɔ no!
  Mmofra fii ase de ahoɔden kɛse dii ice cream. Na wɔde ahoɔden kɛse na ɛyɛɛ saa. Marinka teɛɛm sɛ:
  So wuhu owiatɔe wɔ wim?
  Ahyɛnsode a ɛyɛ hu a ɛkyerɛ sɛ asorɔkye no...
  Harmagedon sɛnkyerɛnne, .
  Amansan mu nguankuw ahorow teɛteɛm!
  Valerka fii ase huruwii na ɔtwitwaa ne ho, na ɔbɔɔ gyegyeegye sɛ:
  Avadon, nnome no sɔre, .
  Avadon, owu koraa!
  Avadon, ne asraafo dɔm a wɔawuwu no, .
  Avadon, ɔbɔdamfo no di anim!
  Hyperplasma a ɛboro so!
  Hyperplasma a ɛboro so!
  Marinka de serew hyɛɛ no nsow, na ɔretwitwa ne ho na ɔrehuruw wɔ wim sɛ:
  - Avadon, wei ne Satan honhommɔne! Ɛnyɛ nipasu pa, ɛmfa ho sɛnea wobɛhwɛ no.
  Levka serewee na ɔde ne nansoaa a ɛda hɔ kwa no soo sika kɔkɔɔ nsenia no. Ɔtow ice cream no gui, na ɔbɔɔ kiwi ne canary a wɔde afrafra gui. Anomaa a ne ho yɛ nwonwa a wɔde afrafra no hwee ase, nanso ntɛm ara ohuruw kɔɔ soro na ofii ase de ne tɛkrɛma tenten a na wɔnhwɛ kwan ne ne dwetɛ ano tiawa no teɛteɛɛ ne ho.
  Marinka tweet sɛ:
  - wohunu, nnomaa mpo ani gye ice cream ho!
  Slava de ne ti too fam na ɔtoo dwom sɛ:
  Obiara pɛ sɛ odi
  Ɔsraani ne hyɛn mu dwumayɛni nyinaa...
  Obiara pɛ sɛ ɔtra ase
  Sɛ wobɛbɔ nikel no!
  Levka hyɛɛ no nsow, na ɔtow ice cream nso guu mpɔtam hɔ ntɛtea bi a ɔwɔ nan dumien so, na ɔhyɛɛ no ma ɔwosow ice cream a ɛwɔ kɔla ahorow a efĩ wom no fii hɔ.
  - yiw, nkoekoemmoa ye yen nuanom nketewa. Kan no na nwansena wo wɔ Asase so, nanso seesei arthropods nyinaa abɛyɛ papa na mfaso wɔ so!
  Marinka serewee na ɔbɔɔ n"ano sɛ:
  Mmarimaa pa pii wɔ hɔ
  Wogyaw no da anhwea so...
  Wɔtow quarks asinasin gu, .
  Wɔ beae a ɛkorɔn sen pulsar !
  Mmofra no hui ankasa sɛ ne nyinaa yɛ anigye na ɛyɛ serew kɛse. Wɔn ani gye agoru ahorow a ɛte saa a ɛyɛ anigye kɛse na ɛyɛ serew ho.
  Nanso afei de wubetumi ahu sɛ akohyɛn anan a mmeawa no ka ho no nyinaa rehyew na ɛrehyew. Na ogya no kɔ soro wɔ wɔn so, na nyankontɔn kɔla nyinaa hyehye.
  Levka tweet sɛ:
  - wei ye hyperplasmic ogya. Zeus a ɔyɛ Aprannaa mpo ntumi nsan nwo eyi!
  Marinka serewee na ɔde ne nansoaa a ɛda hɔ kwa no san yɛɛ ne hyɛn kɛse no dannan a edi hɔ no. Na ɛkame ayɛ sɛ ɔne afoforo mpo bɔɔ. Na asorɔkye bi a ɛyɛ ahurututu ne emerald a ɛte sɛ nea ɛrepetepete afi champagne kuruwa mu wɔ hɔ.
  Abeawa no kae sɛ:
  - ko ye anigyede a eye nwonwa, nanso bere koro no ara mu no, akwamma a enye koraa. Ɛnyɛ anigye kɛse, titiriw bere a wɔkoe wɔ afeha a ɛto so aduonu ne aduonu biako mu, na biribiara wosow, na asinasin ne nneɛma a ogya rehyew tɔe guu akofo no so.
  Slavka kae sɛ:
  - Firebrands nnye hwee. Sɛ ɔko no kɔ so wɔ awɔw bere mu a, enye koraa. Na akwampaefo no, mmarimaa ne mmeawa, ko tia Tigers ne Panthers a wɔrebɛn wɔn gyinabea no a wɔda mpaboa na wɔhyɛ ntade tiaa.
  Valerka de serew kae sɛ:
  - Na mmirikatu a woda mpaboa wo sukyerɛmma mu no yɛ dɛ mpo. Nkate horow a ano yɛ nnam na ɛyɛ soronko saa sɔre araa ma ɛyɛ super kɛkɛ!
  Levka de serew de ne ti too fam, na osii so dua sɛ:
  - Na anansere a ewo anan a ɛda hɔ kwa wɔ sukyerɛmma mu no yɛ fɛ yie. Wubetumi de wɔn ayɛ agude mũ no nyinaa. Mekae sɛ bere a na yɛwɔ anafo fam po no so no, na nsukyenee beae mũ bi wɔ hɔ a awɔw wɔ hɔ. Na sɛ yɛde toto daa awɔw bere a ɛyɛ okyinnsoromma Asase no nkae no akyi a, ɛyɛ super kɛkɛ!
  Marinka de ne ti too fam na ɔbɔɔ n"ano sɛ:
  - yiw, wobetumi asan asan yei seesei.
  Na abeawa no klik ne nansoaa a ɛda hɔ kwa no so. Na amonom hɔ ara sukyerɛmma a ɛreworo so guu armadillo a ɛrehyew no so. Eyi yɛ anwonwade bi ampa. Nnansa yi ara, ɔko bi a ɛkɔɔ so wɔ mmeae a osu tɔ na owia bɔ kɛse ne mmeawa a wɔda mpaboa a wɔhyɛ bikini. Na afei sukyerɛmma retɔ ankasa. Na ɛsɛ sɛ yɛhyɛ no nsow sɛ eyi yɛ onwini kɛse na ɛyɛ soronko.
  Awɔw puei wɔ hyɛn gyinabea ahorow a na hyɛn mu adwumayɛfo mmeawa ahoɔfɛfo no reko no so. Na ɛkataa soro ankasa. Na akofo a wɔn ho yɛ nwonwa no gyaw wɔn nan ase nkyerɛwee a ɛyɛ fɛ a wɔda mpaboa no wɔ so. Na ɛte sɛ nea ɛyɛ nwonwa na ɛyɛ anigye araa ma mmarimaa akwampaefo no sii apini.
  Marinka de serew a ɛyɛ dɛ na ɛyɛ mmofra de kae sɛ:
  - akodie a ewo holograms so no te sedee ye sere3. Nanso eyi wɔ bere bi a atwam mu dedaw. Na afei biribi a ɛyɛ basabasa bɛba...
  Nokwarem no, atom ɔtopae bi paee na ɛpaee ogyaframa a mfonini mpempem pii a ɛyɛ anifurae . Ɛha na wofii ase bubuu nnwuma a ɛrehyew no ankasa. Na nsu nketenkete a ogya rehyew tu kɔ mmeae ahorow.
  Na ɛpetepete so a wontumi nsiw ano na ɛyɛ basabasa kɛse. Eyi yɛ ogya a ɛyɛ nwonwa ampa. Na ogyaframa adum a ɛrehuruhuruw wɔ afiri a wɔde sɔ gya no atifi ne armadillos a ɛyɛ kyɛnsee.
  Valerka de n"ani a ɛyɛ dɛ na ɛyɛ asomdwoe no kae sɛ:
  - ɔsɛeɛ yɛ akɔnnɔ, nanso yɛwɔ tumi soronko!
  Terminator abarimaa no bɛfa na ɔde ne nan a ɛda hɔ kwa no abɔ so.
  Na akwampaefo no bɔ wɔn nsam bio.
  Na ɛbɛyɛ dɛn na abofra kra rentumi nnye no nto dwom? Biribi a ɛyɛ soronko koraa na ɛyɛ nwini ankasa. Na akwampaefo no faa no too dwom sɛ:
  Apon ahorow pii wɔ ahunmu, .
  bɔne a ɛrehuruw nsubɔnten!
  Nimdeɛ maa nneɛma pii a ɛkyerɛ biribi, .
  Ná yɛyɛ nnipa, na seesei yɛayɛ anyame!
  
  Wɔ nsoromma po so ahyɛn mu de ahopere twa asorɔkye no, .
  Quarks foam wɔ ether vortices no mu!
  Dɛn na mede bɛma m"asefo?
  Wiase foforo a ahum retu no mma!
  
  Vacuum a ɛyɛ hyew ma koma yɛ hyew, .
  Nsoromma a atwa ho ahyia no te sɛ adɔfo anim!
  Yɛsom nkɔso, enni awiei, .
  Na wɔ Asase so no, maple no bɔ gyegyeegye brɛoo!
  
  Baabi a yɛtiatia no, ɛhɔ na Rus nhwiren, .
  Akodi mu aprannaa yɛ nkwa nnwom!
  Momma yɛmfa akokoduru nsi ɔsatu foforo so, .
  Momma yɛnsom daa Agya Man no kronkron mu!
  
  Yiw, nnipa bewuwu, ahunmu yɛ katee, .
  Nnomaa ahorow ne mmusuakuw ahorow pii!
  no sõ dodo , .
  Adamfo anwummere, nanso ɔdamafo anɔpa!
  
  Nanso wɔ Russia fam no, akwanside biara nni hɔ, .
  Obiara nim: Russia honhom yɛ ahoɔden!
  Gehenna anaa Hell biara remmɔ wo hu, .
  Ɔdamoa remfa wo nto afiase wɔ owu mu mpo!
  
  Honam nkutoo na wobetumi asɛe no, .
  Wiɛ, ɔkra no som Ɛna Man no nokwaredi mu!
  Ɔhaw ne awerɛhow, di biribiara so nkonim, .
  Ɛsɛ sɛ yɛkyekyere yɛn abɔso mu denneennen!
  
  Enti yedii atamfo no so nkonim, .
  Yɛn, adesamma, yɛ amansan no awotwaa!
  Akyide no de ne ho bɛhyɛ mu, ahyia ɔhwe no, .
  Odwo, awerɛhow ne osu mfata yɛn!
  
  Wɔ yɛn fam no, ahunmu abɛyɛ te sɛ adiwo, .
  Sɛ obi tu ntɛmntɛm wɔ nsoromma ntam a, ɛte sɛ nantew!
  Ɛwom sɛ ɔsoro kapet no nni ano de, nanso .
  Yebetumi asan asiesie no - aseresɛm biara nni ho!
  Bere a wɔato dwom no, mmarima no dum hologram ahorow no ne po so akodi no. Sɛ́ anka mmeawa no bɛyɛ ɔno no, na wɔne asraafo dɔm a wontumi nkan wɔn a wɔyɛ nnɛyi bere mu de reko dedaw. Wɔ afeha a ɛto so aduonu biako mfiase mu baabi.
  Nanso akofo no de anyinam a ɛtu fi nnadewa atenten a wɔde kɔla kɔkɔɔ ayɛ mu na etu. Na tank ahorow no nwene ankasa. Akode a ɛwɔ wɔn mu no paee, na asinasin hwetee akyirikyiri kɔɔ nkyɛnkyɛn.
  Nanso afei bere a tank no ayow no, efii ase fifi bɛyɛɛ kwae a ɛhyerɛn na ɛyɛ pink. Nea edi kan no, saa kar ahorow a ɛyow wɔ anyinam ase kan, na afei afoforo no nyinaa. Na afifide a ɛrefifi no nhwiren kɔla ahorow a ɛyɛ frɔmfrɔm. Mfiase no na wɔyɛ nkorabata a ɛyɛ pink ara kwa. Nanso afei keeki ne chocolate fii ase nyin sii wɔn ananmu.
  Na na tank a ɛte saa a ɛyɛ kwae mũ bi wɔ hɔ, na ɛbɛyɛɛ nnua a nneɛma a ɛyɛ dɛ wom.
  Na wimhyɛn ahorow retu wɔ soro. Nanso wɔn mmabaa a wɔde nkonyaayi nkrante asorɔkye danee wɔn nneɛma a ɛyɛ dɛ ahorow nyinaa . Titiriw no, gingerbreads, custard keeki, chocolate donuts, marshmallows, marmalade ne nneɛma afoforo yɛ dɛ yiye na ɛyɛ dɛ. Na bere a ice cream no fii ase hwee ase, ne ahorow ahorow no, ɛbɛdaa adi sɛ ɛyɛ super kɛkɛ.
  Na mmofra pii fii ase huruw fii adi mpofirim, te sɛ nea wofi asase ase. Na wɔde abufuw ne anigye tow hyɛɛ nnuan a ɛyɛ dɛ a wontumi nkan no so .
  Mmarimaa ne mmeawa anan a ɛda hɔ kwa na ɛyɛ pink no hyerɛn twaam.
  Obi a ɔtow atopae tow hyɛɛ wɔn so bɔɔ mmɔden sɛ ɔde ahoɔden a edi awu bɛtow ɔsɛe akyɛde no agu wɔn so.
  Nanso abeawa ɔkofo no klik ne nansoaa a ɛda hɔ kwa no so. Na kar a emu yɛ duru no bubui yɛɛ no lollipops, chocolate bars ne keeki asinasin a wɔde cream ayɛ.
  Na rɔke pii a ɛretu apetepete nkotoku pii a wɔakyerɛw so, sticker ne mmofra anonne mu.
  Ná eyi ne anansesɛm mu nsakrae kuw kɛse a ɛsen biara ampa.
  Mmofra no faa anonne a ɛyɛ dɛ na ɛyɛ huam na wɔnom fii wɔn menewam tẽẽ. Nea wɔde akɔnnɔ kɛse yɛe.
  Valerka bɔɔ gyegyeegye, na ɔdaa ne nkokoaa sẽ adi na ɔtoo dwom sɛ:
  Yɛn mma no yɛ wɔn a wɔn ho yɛ nwini sen biara kɛkɛ
  Wobetumi abubu mutants mmɛn...
  Yɛbɛdi afahyɛ, gye me di, nkonimdie, .
  Amansan no mu abran a wɔreboaboa wɔn ano!
  Akofo baanan a wɔyɛ basabasa na wɔyɛ Ɔsorofo, sɛnea ɛte daa no, ogya rehyew. Na wɔn din a ɛyɛ ahantan na ɛyɛ hu no hyerɛn wɔ ahoɔfɛ no atifi.
  Na enti Elena di kan tow hyɛ so. Ɔwosow ne nkonyaayi nkrante. Na enti wɔdan Orkish tank , a ɔtweaseɛ ti wɔ abantenten no so no ma ɛbɛyɛ akokɔsrade akɛse a wɔn ho yɛ dɛ yiye a wɔde aduan a wɔde ka ho.
  Na afei demiurge abeawa no de pulsars a efi ne nsateaa nnadewa kɔkɔɔ no mu bɛbɔ wimhyɛn ahorow no. Na wimhyɛn ahorow no danee soseji akɛse a wɔde kyiisi, nsenia ne nneɛma afoforo ahyɛ mu ma, na wofii ase sii fam.
  Na afei abeawa no gyaee anyinam fii n"asen mu na ɔde ne nansoaa a ɛda hɔ kwa no too nkonyaayi.
  Na helikopta ahorow no abɛyɛ salteson a ɛyɛ dɛ yiye dedaw .
  Nanso Nyankopɔn Fitaa no babea, Zoya, hyɛn ɔko no mu. Ne nkrante a ɔwosow no dan tank ahorow ma ɛbɛyɛ keeki a ɛyɛ dɛ a wɔde chocolate ne creams, ne roses nso akata so.
  Na nso rose no de nkonyaayi plasma dii dwuma wɔ Orsha wimhyɛn ahorow a asono ti ne nsateaa nnadewa kɔkɔɔ wom mu. Na wofii ase danee ahwiesa, a wɔde ahyɛ mu ma a ɛyɛ dɛ yiye na ɛyɛ huam. Na biribiara danee dɛ na ɛyɛ dɛ. Na wɔ ahwiesa akɛse mu no, nsa a ɛyɛ nwonwa nso wɔ hɔ.
  Nanso bere a Nyankopɔn Fitaa no babea de ne nan a ɛda hɔ kwa a wɔasen ne anyinam ahorow soronko a efi n"asen mu dii dwuma no, afei ɔman anidanfo Grobofutin helikopta ahorow no danee ahwiesa ne custard keeki a ɛhyerɛn saa.
  Zoya faa no na ɔtoo dwom sɛ:
  - mmeawa na wosusuw sɛ wɔyɛ nneɛma pa , .
  Ɛyɛ dɛ sen ice cream mpo!
  Victoria nso fii ase danee Orsha tank ahorow yɛɛ no biribi a ɛyɛ dɛ denam nkrante mmoa so. Wɔ eyi mu no, na ɛyɛ ice cream afã akɛse a ɛwɔ sika kɔkɔɔ ahwehwɛ mu. Na ɛne ananse, jam, ne biribi a ɛyɛ dɛ yiye, a akutu ka ho.
  Na bere a abeawa no, Chernobog babea no, tetew ne nkonyaayi pulsars fii ne nsa a ɛyɛ fɛ no nnadewa a ɛyɛ ruby no mu no, afei Trolltish ne Orkshi akuw no wimhyɛn ahorow danee custard wafers a ɛyɛ dɛ saa a ɛwo wom .
  Na afei Abibifo Nyankopɔn no kofo no de anyinam a efi awotwaa mu ne nansoaa a ɛda hɔ kwa nyinaa dii dwuma.
  Na bio nneɛma a ɛyɛ nwonwa a ɛte saa a wɔde yɛ aduan, a chocolate donuts ne ice cream ahorow foforo ka ho.
  Na hua a ɛyɛ dɛ bɛn ara na. Hwɛ sɛnea mmeawa no siesiee nneɛma ahorow yiye.
  Victoria too dwom sɛ:
  - a me ne chocolate bunny
  Meyɛ ɔbarima a ɔyɛ brɛoo ...
  Abeawa, wunim, nnyɛ schmuck, .
  Ɛbɛsɛe wo ɔha biara mu ɔha!
  Na ɔde n"ani a ɛte sɛ emerald no bɔɔ n"ani. Na ɔwɔ afɛfɛde a ɛyɛ nwonwa pii.
  Na afei Nadezhda de ne nkrante dii dwuma. Ɛha na na Orkostan ne troll ahemman no wɔ asraafo pii, na wohuu nsakrae ahorow. Na afei wɔdanee nsukorabea ahorow no yɛɛ no ɛpo mu nnuan, titiriw no, sturgeon a wɔde aduan a wɔde ka ho ne pistachio a wɔapaw.
  Na afei, efi strawberry nnadewa no mu no, wɔde nkonyaayi ahoɔden bɔɔ no. Na saa na ne nyinaa kɔɔ so. Wimhyɛn ahorow no fii ase danee squid a wɔde sauce ayɛ, a wɔde nneɛma ahyɛ mu yiye paa. Na wɔde nneɛma a ɛyɛ dɛ ahyɛ mu ma.
  Na afei wɔde abeawa no, Perun babea no nan a ɛyɛ fɛ no nansoaa a ɛda hɔ kwa no dii dwuma, na efi awotwaa no mu no, tsunami a ɛyɛ nkonyaayi kɛse bi anyinam a wɔapaw na ɛyɛ soronko no bɔɔ .
  Na helikopta ne asraafo mpapahwekwa de akyɛde a eye sen biara a efi po mu tu kɔhyɛɛ mu wɔ mpataa ne nam a wɔayam wusiw mu.
  Nadezhda faa no na ɔtoo dwom sɛ:
  - wo epo bruu mu, wo foam fitaa mu, .
  Baabi a ahum no bɔ denneennen...
  Ná minni hɔ koraa
  Aman a wɔde nufu di so nkonim!
  Na afei mmeawa no fii ase bɔɔ abɛn, na efi wɔn nnyigyei mu no Orksha asraafo no asraafo fii ase danee nhwiren fɛfɛ, anaasɛ ahwiesa a ɛyɛ dɛ yiye a wɔde nkataso a ɛhyerɛn na wɔde ahyɛ mu ma. Na ɛyɛ fɛ yiye sɛ wobɛdan owu mfiri ayɛ no biribi a mmofra ani gye ho paa.
  Na wɔdanee troll asraafo a wɔbɛn Grozariupol no nyinaa yɛɛ no biribi a ɛyɛ dɛ, ɛyɛ dɛ, ɛyɛ dɛ.
  Na akofo no san tu bio, a wɔasiesie wɔn ho ama ɔko a ɛyɛ den na ɛyɛ atirimɔdensɛm.
  Ɛwom sɛ wɔn adwene ye de.
  Slavavmorga , baabi a na akodi a emu yɛ den rekɔ so no kurotia . Nokwarem no, wɔn, baanan yi, asiesie wɔn ho sɛ wɔde wɔn koko a wɔabue behyia ɔman anidanfo Grobofutin asraafo no.
  Plasma a ɛyɛ nkonyaayi mu nsensanee tu fii Elena nsa nifa nsateaa kɔkɔɔ no mu. Wɔde wimhyɛn faa wim na wɔhwee Orks ne Troll tank ahorow no so. Na wofii ase sakrae bio. Wɔfaa sika kɔkɔɔ nnuan a wɔde salad a ɛyɛ fɛ ka ho, a ananse ne squid ka ho.
  Nnuan a ɛyɛ dɛ yiye.
  Na bere a Zoya fuck fii ne nufu kɔkɔɔ no, Orcish asraafo no asraafo danee ahwiesa. Na nnɔkɔnnɔkɔwade a wɔde chocolate ne nneɛma a wɔde kyekyere nneɛma a ɛhyerɛn ayɛ. Nneɛma a ɛyɛ dɛ bɛn ara ni.
  Nanso Victoria gyaee ne ho mu fii ne nsa nifa nnadewa a wɔde ruby ayɛ no mu. Na anwanwadeɛ, anwanwadeɛ asorɔkye baeɛ. Na wimhyɛn a ɛyɛ nwini no bɛyɛɛ chocolate a ɛyɛ dɛ yiye. Na wɔde krim ne nufusu a wɔayam kata so. Bere a wosi fam no, krataa no hyerɛn na ɛwo no hyerɛn.
  Victoria too dwom sɛ:
  - sɔ hwɛ, ɛyɛ dɛ paa.
  Saa nnuan yi nyɛ kabege!
  Nadezhda nso de abufuw a ɛyɛ hu ko. Ɔyɛ ɔkofo a ɔyɛ ɔko ho nhyehyɛe a ɛtra so. Na ɔwɔ suban kɛse bi.
  Na strawberry marigolds san tow biribi a ɛhyerɛn yiye na ɛdaadaa no gu.
  Na enti helikopta ahorow no bɛyɛɛ donuts ne keeki akɛse a ɛyɛ dɛ. Bio nso, custard ne chocolate, ne ananse a wɔayam. Aduannoa ho adwinni a ɛyɛ nwonwa a ɛte saa.
  Nadezhda faa no na ɔtoo dwom sɛ:
  - mmaabun no de won nananom hoahoa ne ho, .
  Confectioners a wɔntaa nhu...
  Wɔboro nufusu kɔkɔɔ , .
  Ntease bi nti na wɔwoo no!
  Abeawa yi wɔ dibea a ɛkyɛn so ara kwa. Na wɔde wɔn nansoaa a ɛda hɔ kwa no san yɛ nkonyaayi mu nsensanee. Nea efi saa ade yi mu ba no yɛ nea ɛyɛ anigye kɛse. Asraafo a wɔnam fam ako kar dan kɔ nea ɛyɛ fɛ saa a nhwiren te sɛ poppies, keeki, akokɔsrade ne mpataa a ɛyɛ dɛ na ɛhyerɛn yiye wom.
  Na afei chocolate a ɛyɛ fɛ yiye puei sen sɛ anka moto a wɔde tu kwan ne asraafo a wɔnam fam a wɔwɔ troll asraafo mu no bɛba. Na wɔde chocolate bark ne ɛwo akata wɔn so. Na biribiara yɛ nsu na ɛyɛ dɛ saa. Very wonderful , na ɛwɔ mfonini ahorow.
  Dabi, wuntumi nnyina biribi a ɛte sɛɛ ano. Saa mmeawa yi yɛ super.
  Na wɔwɔ nan a ɛte saa a ɛyɛ ntini a ɛwɔ adom a wontumi nsuasua.
  Na tanned , na were no hyerɛn te sɛ kɔbere. Biribiara yɛ fɛ yiye. Na mogya bebree a ɛsen fa nsubɔnten mu. Na mogya no dan krim, nufusu a wɔayam, chocolate a ɛyɛ nsu ne nneɛma afoforo a ɛyɛ dɛ. Na biribiara a ɛwɔ ha no yɛ huam, ɛyɛ nsu, ɛyɛ dɛ yiye.
  Na mmofra no tu mmirika, na wɔde wɔn nan ase a ɛda hɔ kwa, kurukuruwa, pink no rehyerɛn. Wɔyɛ akɛse ara kwa.
  Na wɔto dwom a wɔda wɔn sẽ;
  Ɛyɛ anigye sɛ wobɛbom anantew
  Wɔ ntrɛwmu no atifi, ntrɛwmu no atifi, .
  Wɔ mmeae a ɛhɔ yɛ petee no atifi!
  Na di apontow yiye, .
  Nnwontofo kuw a wɔwɔ adamfofa su, nnwontofo kuw a wɔwɔ adamfofa su!
  Na ɔman anidanfo Grobofutin asraafo dɔm no fii ase danee biribi a ɛyɛ dɛ kɛse na ɛyɛ dɛ a ɛyɛ yaw. Na ɛno yɛ kɛse .
  Elena kae, bere a ɔde ne nan a ɛda hɔ kwa no tow nkonyaayi foforo a ɛyɛ hu sɛ:
  - nanso, yebetumi ama wɔn a ɔkɔm de wɔn nyinaa aduan!
  Victoria serewee, na ɔde ne nan ase a ɛda hɔ kwa no too akyɛde no ase, na ɔkae sɛ:
  - ma menyɛ srade, te sɛ toa, .
  Ma memmfa ɔpon no mu...
  Me ne Chernobog, gye me di, ɔbabea, .
  Mommma nkwa asaawa no ntwitware mu!
  Zoya de serew de ne ti too fam sɛ:
  - wei ye kesee!
  Abarimaa bi de ne nan a ɛda hɔ kwa foro kɔɔ nufusu a wɔayam no mu.
  Na eyi nyɛ serew bio. Ná wɔakyerɛw ne nkokoaa nan ase. Na eyi
  ɛbɛdaa adi sɛ ɛyɛ kɛse koraa . Abarimaa no faa no na ɔtoo dwom sɛ:
  - nufusuo, nufusuo, nufusuo, .
  Ma Fuhrer, ɔbonsam a ne ti nhwi ayɛ fitaa no nwu ...
  Abeawa, abeawa, abeawa, .
  Punch orc no wɔ nkyɛn!
  Yiw, ɛyɛ anigye ne onwini kɛse ankasa.
  Nadezhda too dwom, na ɔde serew daa ne sẽ adi, na ɔsan de ne nansoaa a ɛda hɔ kwa no too dwom, na ɔtow ogya ne anwanwadeɛ ahum.
  Hope kae sɛ:
  - dane Fuhrer a ne ti nhwi ayɛ fitaa no ma ɛbɛyɛ sum, .
  Tow saa ɔkofo troll a ɔyɛ abofono no gu afiase ...
  Fa wɔn a wɔn ho yɛ nhwi ne basabasayɛfo kuw no kɔ afiase, .
  Yɛbɛtetew mmoawa a wɔsɛe nnɔbae mu te sɛ blotter!
  Mmabaa no faa no de wɔn nansoaa a ɛda hɔ kwa no guu wɔn ano na wɔbɔɔ abɛn. Na asraafo a wotwa to ne Orkishfo kar ahorow a wɔde akode ahyɛ mu no fii ase danee aduannoa nneɛma a ɛyɛ nwonwa, anaasɛ ice cream a ɛyɛ dɛ na ɛyɛ huam a ɛwɔ sika kɔkɔɔ ahwehwɛ mu. Eyi ne sɛnea ɛyɛ fɛ na ɛma nnompe pue.
  Elena faa no na ɔtoo dwom sɛ:
  Wo Fuhrer a ne ti nhwi ayɛ fitaa, Satan ba, .
  Na Elfiafoɔ yɛ Svarog mma...
  Wo ɔbɔnefo a wogye ɔman no sɛee ɔman no, .
    Yiw, fa wo kɔ bun no mu, ɔsɛefo a ne ti nhwi ayɛ fitaa!
  Zoya penee eyi so ntɛm ara sɛ:
  - anuonyam ma Elf Kɛse no a Fuhrer a ne ti nhwi ayɛ fitaa no nni mu!
  Victoria serewee na ɔhyɛɛ no nsow sɛ:
  - Yiw, ɛno bɛyɛ nea ɛyɛ nwini! Ɛyɛ bere a ɛsɛ sɛ wɔyam Fuhrer no ma ɛyɛ powder!
  Nadezhda faa no na ɔbɔɔ akuturuku sɛ:
  - beba afeha foforo, .
  Awo ntoatoaso nsakrae bɛba...
  Munkum ɔkwasea no
  Russiafo hia Lenin bio!
  Enti mmeawa no san tu kɔɔ baabi foforo, saa bere yi de wɔkɔɔ Solntsefey mantam mu. Akodi a ɛkɔ so wɔ hɔ no yɛ mogyahwiegu kɛse. Ɔmanpanyin no de Orkshi asraafo no sii hɔ sɛ wɔbɛtow ahyɛ wɔn so. Na n"asraafo no kɔkaa ahobammɔ a emu yɛ den mu. Akodi ahorow no mu yɛ den.
  Na enti ahoɔfɛfo baanan no tu kɔɔ wim. Na ɔde ne nansoaa a ɛda hɔ kwa no bɔɔ mu. Na bio, nkonyaayi mu nsensanee tu fa Orcish asraafo no so. Na nsukorabea a ɛyɛ hu a nsuhina atenten wom dan keeki a ɛyɛ fɛ a wɔde krim, chocolate, ne rum afra mu araa ma wɔde mfonini ahorow a ɛyɛ kɔla ahorow asiesie so. Ɛno mprempren yi ara tow wo ho gu wɔn so na didi. Biribiara yɛ kɛse ara kwa.
  Na asraafo no bɛyɛ donuts a wɔde asikre a wɔayam akata so.
  Victoria too dwom sɛ:
  - agode asraafo, agode asraafo, agode asraafo, .
  Momma yɛntetew yɛn atamfo mu asinasin!
  Zoya yii anwanwadeɛ plasma nsuten fii ne nsa nifa nnadewa kɔkɔɔ no mu na ɔdanee Orkshi asraafoɔ tank no yɛɛ no nketewa a bagels, cheesecakes, ne gingerbread wom. Na ɛyɛɛ yiye kɛse .
  Na ɔman anidanfo no wimhyɛn ahorow no danee ice cream akuwakuw a wɔde krataa a ɛwɔ kɔla ahorow pii na ɛyɛ kɔla ahorow pii ayɛ. Na mfonini ahorow no hyerɛn, na biribiara yɛɛ nwonwa.
  Na ɛsɛ sɛ yɛhyɛ no nsow sɛ ice cream yi yɛ dɛ, na borɔdɔma wɔ mu, ne nnuaba, ne chocolate. Nnuan a ɛyɛ dɛ a ɛte saa no puei. Biribiara a ɛwɔ ha no yɛ dɛ yiye .
  Na helikopta ahorow, esiane Victoria, Abibifo Nyankopɔn no babea a ɔyɛ agoru yi, ruby nnadewa nkɛntɛnso nti, bɛyɛɛ cutlets a srade wom, anaa kebab a ɛwɔ sika kɔkɔɔ skewers a nam a ɛyɛ nsu wom so.
  Wobɛgye atom sɛ eyi yɛ kɛse .
  Nadezhda mpo faa no na ɔde kaa ho fii awotwaa no mu. Na afei, Orkostan asraafo no fii ase danee akutu a ɛyɛ dɛ yiye, a wɔde sika kɔkɔɔ ne platinum ayɛ, na wɔde Faberge nkesua ahyɛ mu.
  Ná eyi nyinaa yɛ dɛ yiye a wɔde nnuhuam ne sauce ne nneɛma ahorow a wɔde yɛ aduan ayɛ.
  Mmabaa no yɛɛ apontow kɛse bi. Na Orkshi asraafo no danee ahwiesa a ɛyɛ dɛ yiye, a nea wɔde cognac ne nsa ayɛ ka ho. Na wɔfaa akwan a ɛyɛ fɛ yiye sɛnea ɛbɛyɛ a ɛbɛyɛ mmerɛw sɛ wobedi.
  Elena de n"ani kyerɛɛ ne nnamfonom bisaa no sɛ:
  - a yedidi yie?
  Zoya sii so dua sɛ:
  - Ɛyɛ pa ara!
  Na mmeawa baanan no nyinaa beyi anyinam a ɛyɛ nkonyaayi afi wɔn nan ase a ɛda adagyaw, pink, a ɛyɛ fɛ a ɛyɛ kurukuruwa no mu. Na mmepɔw mũ a ɛyɛ nnɔkɔnnɔkɔwade, lollipops ne ice cream a wɔaboaboa ano puei.
  ne nyinaa danee kɛse . Wobetumi adi apontow a ɛtete saa.
    Mmabaa no a wɔyɛ Demiurge Anyame no mmabea no danee Orcish asraafo a wɔwɔ Solntsefey ne Gnomolun mantam mu no nyinaa yɛɛ no aduannoa nneɛma ahorow a ɛyɛ nwonwa na ɛyɛ dɛ yiye, a ɛma wɔn ano yɛ hyew. Nea ɛsɛ sɛ meka sɛ ɛyɛ nea ɛkyɛn so ara kwa.
  ɛsɛ sɛ woyi Hobbit mantam no nso fi Troll ne Orcish asraafo no ho . Na afei mmeawa no asan ayɛ adwuma bio.
  Nokwarem no, wɔn kɔkɔɔ, strawberry a abere dodo kɔla, nsa abien no nyinaa nnadewa ne wɔn akode a edi kan. Na akofo no da wɔn wimhyɛn a ɛkorɔn sen biara adi, na woyi nkonyaayi mu nsensanee fi abeawa no nsateaa a ɛda adagyaw no so. Na wotu te sɛ nhwiren a ɛyɛ nsubɔnten.
  Na wɔdan asraafo no ma ɛbɛyɛ sika kɔkɔɔ nkuruwa a wɔde ice cream ayɛ anaasɛ nea wɔayam a nsu wom. Sɛ nhwɛso no, wimhyɛn bɛyɛ nwansena a wɔayam a apɔw-mu-teɛteɛ ne akutu wɔ nkyɛnkyɛn. Na hypersonic aprɛm dan waffle a wɔde chocolate, akutu, mango ne ananse asinasin ayɛ. Nneɛma a ɛyɛ dɛ a ɛyɛ nwonwa saa.
  Trollish ne Orcish asraafo no asraafo nso bɛyɛ nnua a ɛyɛ frɔmfrɔm a nhwiren a ɛwɔ soro, a ɛyɛ nwonwa saa na ɛyɛ kɔla ahorow na ɛwom. Anaasɛ wɔdan candy anaa ice cream. Na bere nyinaa na wɔde ahyɛnsode a eye kyɛn so ne pistachio, ne ntade afoforo a ɛyɛ nwini .
  Na keeki bɛn na epue a ɛyɛ nwini sen Napoleon. Biribiara yɛ kɛse na ɛyɛ nwonwa. Na wɔde krim ayɛ roses ho adwini, a ɛwɔ kɔla ahorow nyinaa.
  Hwɛ sɛnea biribiara abɛyɛ nwonwa. Na hua a ɛwɔ ha no ma wo hwene mu yɛ wo yaw ankasa. Na hua soronko nso.
  Asraafo a wɔsakra wɔn ma wɔbɛyɛ chocolate ahoni a ɛte sɛ mmoa ahorow nso wɔ hɔ . Na hare, ne mpataku, ne akraman, ne asono, ne nneɛma afoforo a ɛyɛ dɛ na eye sen biara wɔ hɔ.
  Victoria too dwom sɛ:
  Wɔka kyerɛɛ me sɛ ɔnyɛ Chernobog babea, .
  cutie ne me bunny nko ara...
  Nkurɔfo, monyɛ katee mma abeawa no, .
  Wɔde invoice ama - asotwe bi aba!
  Zoya de serew de ne ti too fam, na ɔdanee Ork aprɛm no yɛɛ no ahwiesa a ɛyɛ dɛ yiye na ɛyɛ dɛ bio:
  - aseda Nyame Fitaa, .
  Wɔ wiase a ɛyɛ dɛ saa nti...
  Sɛnea ɛbɛyɛ a Fuhrer a ne ti nhwi ayɛ fitaa no wu , .
  Na yedi apontow bi!
  Na akofo no behuruw akɔ soro na wɔakyinkyim wɔn asen a ɛyɛ fɛ no.
  Wɔ asase so ha no wɔbubuu Ork asraafo a wɔyɛ ɔman anidanfo no. Sɛ yɛbɛka no pɛpɛɛpɛ a, wɔdanee akwan a wɔfa so sɛe ade no yɛɛ no biribi a ɛyɛ dɛ na ɛyɛ fɛ, na ɛdanee nwini paa.
  Na afei akofo no de wimhyɛn kɔɔ po no so sɛ wɔrekɔma trollemore po so ahyɛn no ayɛ nea ɛnyɛ hwee. Wobetumi ayɛ biribiara.
  Victoria de anigye too dwom mpo bere a na wimhyɛn no rekɔ no:
  - ahemfo tumi yɛ biribiara, ahemfo tumi yɛ biribiara, .
  Na ɛtɔ da bi a wɔn na wɔsi Asase nyinaa nkrabea ho gyinae...
  Nanso nka hwee, ware ɔdɔ nti, .
  Ɛnyɛ obiako, ɔhene biako mpo ntumi nyɛ saa!
  Ɛnyɛ obiako, ɔhene biako mpo ntumi nyɛ saa!
  Mmabaa no wɔ Chervonotroll Po no atifi dedaw . Na wohuruhuruw wɔ wim. Na ahoɔfɛfo no nsateaa a ɛda hɔ kwa a ɛreyɛ adwuma. Na tsunami asorɔkye a ɛyɛ anwanwade ahoɔden pa tu fi nnadewa kɔkɔɔ no mu. Na ntɛm ara na Orkish ɔko po so hyɛn no danee aduan kɛse bi a ɛte sɛ catfish a wɔde aduan a ɛka ho wɔ sika kɔkɔɔ tray a wɔde abohene ayɛ so. Na orc hyɛn mu adwumayɛfo no danee chocolate ahwiesa akɛse, anaasɛ ice cream a wɔde ananse ayɛ akuwakuw. Na Zoya fucked again , na cruiser a edi hɔ no bɛyɛɛ perch kɛse bi, na na keeki a chocolate ne nsa a wɔapaw nkotoku wom wɔ so.
  Zoya faa no na ɔtoo dwom, na ɔdaa ne sẽ adi sɛ:
  - bobesa agye din wo ne dɛ a eye kyɛn so, .
  Ɛbɔ akokodurufo fi wɔn nan so!
  Victoria kliki ne nansoaa a ɛda hɔ kwa no so, na Orkish hyɛn foforo danee mpɔtorɔ a wɔde daimond ayɛ. Na wɔde ne nam afrafra shrimp ne biscuit. Na asraafo ne hyɛn mu adwumayɛfo no bɛyɛɛ jelly beans anaa raisins. Hwɛ sɛnea eyi nyinaa yɛ dɛ. Na hua ahorow te sɛ oguammaa a wɔayam wɔ hɔ. Wiɛ, sɛ nhwɛso no, Nadezhda danee Orkish po so hyɛn bi yɛɛ no wuram mprako a wɔayam a ne kɛse yɛ kɛse wɔ platinum tray so. Na ɛsɛ sɛ meka sɛ, ɛyɛ dɛ yiye. Na gravy a wɔde ketchup ayɛ no ye yiye.
  . TI a Ɛto so 2.
  Marinka, a ɔhwɛɛ eyi no, serewee na ɔhyɛɛ no nsow sɛ:
  - wei ye akodie, super kɛkɛ!
  Slavka kae sɛ:
  - a ɛte sɛ mmofra de dodo. Dane atamfo asraafo ma wɔnyɛ aduru.
  Levka de nyansahyɛ mae sɛ:
  - momma yennye biribi a eye aniberee saa saa bere no!
  Abeawa ɔkwampaefo no teɛɛm sɛ:
  - Na ɛyɛ nnɛyi de kɛse!
  Mmofra a wɔyɛ akwampaefo no de nne koro teɛɛm sɛ:
  - awo ntoatoaso foforo, mframa a ɛyɛ quarks, ma nsakrae, a akyɛde kɛse bi ka ho!
  Valerka sii gyinae sɛ ɔbɛhwɛ sini ketewaa bi a ahunmu akodi wom, na wansusuw ho mprenu, ɔdanee hologram mũ no nyinaa.
  Mmarima no bɔɔ abɛn na wɔde wɔn emerald ne safire aniwa hwɛɛ nyansahu mu ayɛsɛm sini bi a ɛyɛ nwonwa no.
  Nsoromma po so ahyɛn du du, ɔpehaha pii a ɛyɛ nnompe a ɛyɛ fitaa a wɔhome hyehyɛ wɔn ho wɔ baabi a ɛbɛn wimhyɛn bi a ɛda adi na mununkum wom, na na sum a ɛyɛ nufusu-pink a nkankyee kɔla ahorow a ɛhyerɛn bere ne bere mu no reyɛ wusiw.
  Marinka de n"ani a ɛte sɛ safir de n"ani kyerɛɛ no nsow sɛ:
  - wei ye anwonwade ankasa ne sɛnkyerɛnne kwan so ampa!
  Slava serewee na ɔkae sɛ:
  - adwene a efa anwonwade ho no ye adwene a efa ho. Nkurɔfo nko ara wɔ ahunmu de besi nnɛ.
  Wɔ sini no mu no, nwansena anibuei no de wɔn asraafo dɔm no dii dwuma.
  Ná wɔn po so ahyɛn no yɛ ɔman a ne nsusuwii yɛ nwonwa kakra, na na ɛte sɛ ɛpo a emu dɔ mu mpataa a wɔn ho yɛ hu, a nsu no mu duru ayɛ no petee kakra na wɔde aprɛm a ɛyɛ nsensanee ne stia a ɛyɛ kurukuruwa ne antena ahorow a ɛde mframa gu mu no ahyɛ mu ma kɛse. Woguare baa mu, te sɛ mmoa a wɔkyere mmoa we a wotu mmirika kɔ mmoa a wɔkyere wɔn we, fii mmeae ahorow, bɔɔ mmɔden sɛ wobebu atwa ho ahyia no mu, a na ɛyɛ okyinnsoromma nketewa a wɔayɛ no soronko ama ahobammɔ. Wɔ Robotamomat mmeae a wɔtaa kɔ no akyi no , na adwowtwafo a wɔabɔ wɔn ka wɔ hɔ. Ná wɔn po so ahyɛn no da nsow esiane sɛnea ɛte sɛ nea ɛyɛ hu, na mpɛn pii no na ɛyɛ hu nti, na na nsoromma po so ahyɛn ankorankoro te sɛ nea ɛyɛ nwonwa na ntease nnim. Nanso, wɔmaa wɔn dwumadi bi a ɛbɛboa wɔn. Akode a na ɛyɛ hu sen biara ne ɔko hyɛn titiriw a wɔayi no adi foforo, a ɛyɛ nwansena po so ahyɛn no ahantan ne ahoɔfɛ. Esiane sɛ po ase akohyɛn a ɛyɛ nea wɔpɛ no te sɛ anyinam ahoɔden kwan kɛse bi a ne tenten yɛ kilomita ahanu nti, ɛyɛ adwene a ɛyɛ hu. Na obiara nnim de besi nnɛ, na ɛyɛ ahintasɛm ma nwansena mpanyimfo mpo, sɛ wɔresiesie akode kɛse foforo a wɔbɛsɔ ahwɛ. Marshal Bloodsucker- Hyper , a ɛyɛ nwansena bi a ɛsõ mmom nkutoo na onim sɔhwɛ a ɛreba no yiye. Ná ɔwɔ ɔboafo bi, a ɔno nso yɛ arthropod. Ɔkraman a ɔyɛ srade no trɛw ne nan dumien no nyinaa mu. Ná ne nne te sɛ akuwakuw bi dede.
  - nwansena a wowo amemene no ye nkorabata a ewo a ewo adannandi dua no so ara kwa. Mehyɛ sɛ wɔnsɔ hyperplasma no mu nneɛma a ɛma nneɛma kɔ ntɛmntɛm no afiri a ɛko tia thermoquark . Oh, akode foforo, superlaser a anti-thermoquark pumping, wobɛkyerɛ ɔtamfo no ne gyinabea wɔ asase ase.
  Ɛno akyi no, serew dii akyi bae.
  Valerka bɔɔ n"ano sɛ:
  - sedee ebeye na anti-thermoquark adeyɛ no yɛ soronko wɔ thermoquark adeyɛ a ɛnyɛ den ho?
  Marinka de ahotoso buae sɛ:
  - kwankyerɛ ne polarity a ɛwɔ adeyɛ no mu, a ɛma kwan ma wotumi hyɛn mu yiye wɔ afã biako ne fã no mu.
  Levki serewee na ɔtwee ne abs no kɔɔ mu:
  - Brilliant, eyi yɛ fantasy a ɛyɛ nwini!
  Saa bere yi nyinaa, ɛde tweet too so sɛ:
  -Yiw, wo excellency koraa. Yɛbɛhyew ɔtamfo no, ɛmfa ho sɛnea ne ho yɛ den no.
    Ɔsahene no bɔɔ ose , na ɔtrɛw ne nipadua a ɛyɛ den no mu yɛɛ no hama. - eye awerɛhoɔ kɛkɛ sɛ wo ntumi nni fukils, ɛyɛ awuduru.
  -Nanso wobetumi adi anins. Wɔwɔ protein a ɛyɛ mmerɛw na ɛyɛ nwonwa saa. Mekra nnuan a wɔde ahyɛ toa mu pɔtee fi wɔn baa dwumadibea a ɛwɔ nkyɛn a enyin wɔ Planet Scott so no hɔ.
  Marshal Count no de ne tɛkrɛma tenten no tetewee n"ano a ɛyɛ duruduru no.
  - a yewo po so ahyɛn ɔpepem pii wɔ ha. Na yɛyɛ den sen obiara. Yɛn tumi tumi bubu nsoromma akuw. Afei yɛbɛda biribi a ɛnsɛ wɔ amansan yi mu adi. - Marshal no yɛɛ komm, anigyeɛ no memenee no, na ɔnam gravioscanner no so hwɛɛ nguankuw a wontumi nkan wɔn a na ahyɛn a ɛwɔ asraafo dɔm a wontumi nni wɔn so nkonim a wɔatumi ahu plasma no dedaw no ahyiam no nyinaa.
  Marinka tweet, na ɔde n"ani kyerɛɛ ne nnamfonom sɛ:
  - a ennye kesee ! Ɛnyɛ hwee sɛ hyperpulsar ! Eyinom ne po so ahyɛn no!
  Valerka de abubuw kae sɛ:
  - a esi pi se woye quasar !
  Levka de ahopere kae sɛ:
  - mpo hyperquasar deɛ !
  okyinnsoromma abankɛse bi a ɛyɛ kilomita ahasa aduonum gyina ɔfã a ɛne no bɔ abira no so . Wɔde hyperplasma aprɛm a ano yɛ den, afiri a ɛma mframa fa mu, laser a wɔde pɔmpɔ a ɛma wɔsɛe ade kɛse , afiri a ɛnyɛ nea ɛkɔ ahunmu , aprɛm a efi ahunmu kɔ ahunmu ne nea wɔde ko tia tow .
  Na eyi nyinaa yɛ nea ahoɔden a egyina hɔ, a ne kɛse yɛ biako ne fã, na ɛkata so. Wobuu okyinnsoromma no sɛ nnadewa a wontumi nhyɛ so a ɛbɔ nsoromma kuw no ho ban. Sɛ wɔsɛe hama no a, na atamfo asraafo no hunahuna wɔn sɛ wɔbɛkɔ akyi. Eyi ne ɔkwan a wɔfa so bɔ wɔn ho ban denneennen.
  grovititan behyia ɔtamfo no . Ná ɔsraani panyin bi a ɔyɛ Fuantabo Ɔheneba na ɔhwɛ saa asraafo dɔm yi so .
  - asorokye a efĩ a nwansena bɛbɔ apere hyper-titanium hyɛn gyinabea a ɛwɔ Fukils abusuakuw kɛse no mu.
  Ná ntontom no yɛ kukisi a ne nsateaa asia a ɛyɛ mmerɛw, te sɛ octopus ntini a ɛte sɛ kukisi ho mfonini. Ɔpaw sɛ ɔbɛkɔ guankɔbea wɔ beae a wɔabɔ ho ban sen biara - okyinnsoromma ketewa no mfinimfini.
  Ná Marshal Fonura wɔ ɔko tebea mu. Okyinnsoromma nketewa no kwan a wohuu no maa aniwa anum no nyinaa hyerɛn kɛse. Ná n"ahunmu hyɛn no rebɛn ɔko kwan no nkakrankakra. Bere a okura 3D projection no wɔ ne nsam no, ɔyɛɛ U-turn. Frɛmhyɛn kɛse no twaa ne fã no ho hyiae te sɛ nea enni ne kɛse biara. Nkuku nketewa yɛɛ amanne no bio. Adwowtwafo po so ahyɛn nkutoo na wɔanni akyi. Wɔn mu biako a ɛsõ sen biara a ɛte sɛ dua a awu a ɛyɛ nsensanee mmom no wosow na ɔde ultralaser ne hyperplasma volleys bɔɔ no, na ɛde besi nnɛ no, asiane biara nni ho esiane akyirikyiri kɛse a ɛda nea wɔde wɔn ani asi so no ntam nti.
  Leshka too dwom sɛ:
  - ma botae bi mmra - anim dynamo!
  Slavka a ɔdaa ne sẽ adi no de kaa ho sɛ:
  - beye botae a edi awu paa !
  Na ɔde n"ani bruu no hyerɛn.
  Valerka de abubuw kae sɛ:
  - atamfo no retwɛn nkogudi ne werɛfi, na USSR anuonyam yɛ nhwɛso ma obiara!
  Marinka serewee na ɔteɛɛm wɔ n"ahurututu atifi sɛ:
  - Hwɛ sɛnea saa nkoekoemmoa yi refuw mprempren ! Wɔbɛte nka sɛ wɔayɛ hypervacuum !
  Ne nyinaa mu no, wofii ase too tuo. Nsoromma po so ahyɛn ankorankoro fii ase sesaa salvo ahorow.
  Fuquil po so ahyɛn dumien pii de ahopere kɔɔ wɔn anim, na wofii ase de aprɛm a wɔde hyperphoton yɛ ntɛmntɛm totow guu so. Fonura danee ne nsateaa na ɔsrɛɛ sɛ:
  wobe pulsarize atamfo no dedaw ?
  -Yiw, ɔsahene! - komputa no buaa no a ennye anigyee.
  -Eye, afei nya no. Yɛde hyperlaser beam a ɛwɔ asorɔkye tenten a ɛtrɛw sen biara kɔ.
  Ultralight waves emanated from the newest flagship battleship , sɛ wofi akyirikyiri a, na ɛte sɛ nea eyi yɛ sini a wɔde ntɛmntɛm mpɛn pii a ɛkyerɛ ɔbo a wɔde abo ayɛ a ɛrehwe ase wɔ nsu no mu. Hwɛ sɛnea hyperplasma no hyerɛn ntɛmntɛm, a ɛboro hann ahoɔhare so mpɛn ɔha. Nsoromma po so ahyɛn bɛyɛ ɔha a asraafo mpempem pii na wɔte mu no danee mframa mununkum a ɛyɛ hyew ne amansan mfutuma a ɛyɛ nwunu ahum a ɛyɛ hyew mpofirim.
  Marinka bɔɔ n"ano na ɔbɔɔ ne nan a ɛda hɔ kwa a wɔasen no:
  - wei ye kese paa ampa!
  Valerka de ahopopo, na ɔde n"ani kyerɛɛ sɛ:
  - Hyperphotons a ewo dwumadie mu!
  Levka tweet sɛ:
  - Graviodoskaya wɔ nsateaa so!
  Slava serewee na ɔkae sɛ:
  - a ɛte saa a ɛko tia tokuru tuntum nhyehyɛe!
  -Checkmate no! - Fonura daa ne sẽ adi, a ɛyɛ teateaa na ɛware, te sɛ carnations. - wei na wofre no petee hyperlaser a wɔde di dwuma . Na afei yɛbɛsiesie biribi a ɛyɛ hyew na yɛayɛ quasar ama ɔtamfo no . Ɛsɛ sɛ yɛde sakley apem foforo bɛn okyinnsoromma ketewa no.
  Wɔtee ɔbea nne bi a ɛyɛ dɛ:
  - betumi abɔ no afiri akyirikyiri yi. Ɛkame ayɛ sɛ superlaser no wɔ parallelism a edi mũ, a ɛkyerɛ sɛ ɛnsɛe.
  Fonura mpo de anigye bɔɔ ose.
  - afei dɔnhwerew a wɔde bu akontaa ma Fukols no adu dedaw. - Na ɔde ne nsa, anaasɛ sɛ yɛbɛka no yiye a, ne nan ase, wɔ remote control no so.
  Marinka tweet sɛ:
  - wei ye ultraquasar showdown!
  Valerka de kaa ho sɛ:
  - a ɛyɛ megaphysical flash!
  Levka a ɔdaa ne sẽ adi no de kaa ho sɛ:
  - wo sum mu wo ultravacuum no mu !
    Wɔtow hyperreactors no , abaa no nyinaa sɔree. Wɔ nsuhina no mu biara ho no, nwansena a wusiw a sum a ɛyɛ kɔkɔɔ ayɛ no fii ase nyin, na ɛtwaa baabi a ɛda hɔ kwa no mu pɛɛ.
  Wɔ sekan fã ketewaa bi mu no, mpaapaemu a ɛhyerɛn a efi mmeae anan reba no twaa mu na ɛboaboaa ano wɔ ahunmu fã yi yɛɛ no hann a ano yɛ den, kɔhwee baabi a ɛhɔ yɛ hyew no, na ɛbɔɔ ɔfasu tuntum no te sɛ hyperplasmic sledgehammer. Tumi a photon ahorow a ɛkɔ ntɛmntɛm koduu ahoɔhare a ɛsen biara mu no bubuu nneɛma akron mu ntɛm ara. Ɔbubuu ahunmu adan, ahoɔden a ɛkyinkyim ne afuo a ɛwɔ ahunmu fã. Ná ahum no hyerɛn sen supernova a ne hyew yɛ digrii quintillion pii. Nokwarem no, nsoromma bɛboro biako a wɔde thermonuclear fusion a ɛnyɛ den na ɛkyekyee no ntumi nhyerɛn hyew na ɛhyerɛn saa. Tumi ahorow a ɛka ho wɔ ha no yɛ nea tumi wom kɛse mpɛn abien.
  Leshka tweet sɛ:
  - wei ye hyper-black tokuru tumi!
  Slavka hui sɛ ɛho hia sɛ ɔde ka ho:
  - Na anti-pulsar !
  Marinka tweet sɛ:
  - Nanso na yebetumi adi ho dwuma nso!
  Valerka sii so dua sɛ:
  - Ampa ara! Nea n"ani gye serew, nea ɔpɛ no benya!
    Tumi a ɛtwe ade ba fam a ɛwɔ abankɛse okyinnsoromma no mu no antumi angyina wuram ahoɔden a ɛte saa nhyɛso ano na ɛpaee te sɛ ahurututu kɛkɛ. Afei nsubɔnten a ɛyɛ hu twaa mfinimfini hɔ, na ɛfaa akode a wɔde ahyɛ mu no mu pɛɛ.
  -twitwa no mu asinasin a ewo nkyekyem. - Fonura na ɔhyɛɛ kɔmputa no. - petepete abankɛse no so wɔ nanoshards no so .
  Valerka de abubuw kae sɛ:
  - a ɛyɛ metadictator pɔtee bi !
  Marinka serewee sɛ :
  - a ewo fam ne dictatorship ne arbitrariness!
  Beam a ɛyɛ den yiye no kɔɔ so tetew mu na ɛhyew. Na ankyɛ na, wɔ beae a ahunmu abankɛse a wontumi nhyɛ so no wɔ no, na nneɛma a asɛe a ɛyɛ kɔkɔɔ a wɔaboaboa ano nkutoo na aka. Abankɛse kɛse no nkae no kyinkyim na ɛkyinkyim wɔ nkuruwankuruwa mu. Fuquil ɔpepem aduonum anum ne ɔko robɔt ɔpepem ahasa aduonum awotwe huu wɔn wu wɔ ha, mpɛn pii no ɛyɛ ntɛm na ɛnyɛ yaw, nanso ɛnyɛ nea ɛyɛ hu kakraa bi ma ɛno. Marshal-Duke a ofi Fuantabo nso wui .
  - a tokuru tuntum bi wo afunumu mu! - Fonura teɛɛm. - yee, ye pulsated no . Fa plasma a ɛpae no kɔma w"afipamfo.
  Bere a wɔde ahoɔden pii dii dwuma akyi no, egyee bere kakra ansa na wɔresan ahyɛ ase. Saa bere yi de, nsoromma po so ahyɛn a wontumi nkan tow hyɛɛ mmeae a atwa ho ahyia no so, na wɔde wɔn ani sii mpaapaemu a wɔde anoano a ɛyɛ mmerɛw na ɛyɛ nwini ayɛ no so. Ɔko a emu yɛ den sii, ahunmu ahyɛn ɔpehaha pii boom wɔ owu atuu mu. Esiane mpaapaemu pii nti, na ɛte sɛ nea hypervacuum no bow na ɛpaee mu paapae . Atopae no sɛee abantenten na ɛbɔɔ po so ahyɛn ahorow abon mu. Nsoromma po so ahyɛn ankorankoro a wɔkyeree wɔn wɔ atuo a wɔde twaa mu no paee kɛkɛ na wɔsɛee ahoɔden nketewa no antumi annyina nhyɛso a wɔaka abom no ano;
  Marinka bɔɔ ne nsateaa ne ne nan a ayɛ tan na ɛyɛ den no ase a ɛda hɔ kwa no nyinaa:
  - wei ye superquasar kɛkɛ ankasa !
  Valerka tweet sɛ:
  - Wiɛ, abɔdeɛ mu nsusuiɛ no wɔ obuo kɛseɛ! Sɛnea wɔahyehyɛ ɔko no nyɛ vacuum!
  Levka de n"ani kyerɛɛ ne nnamfonom, bɔɔ ne nan a ɛda hɔ kwa, na ɔbɔɔ n"anim sɛ:
  - Hyperplasma rentumi nkɔ baabi a ɛyɛ agyimisɛm!
  Slavka penee eyi so sɛ:
  - a eye nokore ampa!
  Ná abannennen a egyina hɔ no de ɔsɔretia a emu yɛ den mae ; Ná eyinom yɛ akuturuku a ɛyɛ hu, na na ɛtwa ntuafo no nnidiso nnidiso .
  Marinka tweet bio sɛ:
  - wei ye super-perigee !
  Valerka de ne ti too fam, na ɔwosow ne nsateaa sɛ:
  - tetew gravirroof no fi photon lashes no mu!
  Slavka kae sɛ:
  - a wode wo ho to so ultraphotonite a ɛyɛ nwonwa !
  Levka bɔɔ ose sɛ:
  - Theonuklea soboɔ!
  Owu afiri no fii ase tu bio, na ɛmaa hyperplasma hann bi fii okyinnsoromma nketewa a ɛbɛn hɔ so. Akwansin ahanu a wɔabɔ no apete te sɛ nsukyenee asinasin a efi dade dua a wɔbɔe mu. Saa ɔkwan yi tu mpɔn kɛse, na Fuquilfo no fii ase bɔɔ hu, na wɔn po so ahyɛn no bi hwetee wɔ ehu mu, te sɛ nwansena a wɔretu akɔ Olimpik kanea no so. Afoforo no ko denneennen. Bio nso, wɔde akorae baa ɔko no mu, na ɔko a na ɛyɛ hu no mu yɛɛ den.
  Na Fukils Ɔsahene Panyin Firon yɛ komm, odii kan twee nneɛma a wɔde asie na na ɔwɔ ahotoso sɛ obetumi apam nwansena ne wɔn ayɔnkofo ntua no. Nanso nwansena a wɔhome afifide no yɛ anifere kɛse, na wotumi de ahodwiriwde bi mae. Yɛn ankasa nhomanimfo no ntumi nyɛ adwuma no na wɔkyerɛe sɛ ɛnyɛ hwee sɛ wɔbɛbɔ hyperlaser a tumi a ɛte saa wom, nanso nokwarem no ɛbɛdaa adi sɛ ɔtamfo no na odii kan de ade foforo a asiane wom dii dwuma. Afei awosu ne nkate de akwan abien pɛ ho nyansahyɛ mae: sɛ́ wobeguan ntɛmntɛm, anaasɛ wɔbɛkɔ ɔko a ɛbɛn mu, afrafra dibea ahorow. Wɔ eyi mu no, na superlaser no mpire tenten no de ne ho bɛto asiane mu sɛ ɛbɛbɔ n"ankasa de agu .
  Valerka kae sɛ:
  - ahodwiriw, ahodwiriw, nkwa tenten ahodwiriw!
  Marinka teɛɛ so sɛ:
  - pii te se hypersurprise !
  Levka serewee na ɔkasa tiae sɛ:
  - Nanso Hypertheonuclear akodeɛ no da so ara yɛ nwini!
  Slavka annye antom sɛ:
  - Dabi, obiara nni hɔ a ne ho yɛ nwini sen akwampaefo no!
  Ná Firon a na wɔntaa nhu no sɛ ɔka ahyɛde a wodi amim no mu mpanyimfo a wɔkorɔn sen biara no ho no wɔ akokoduru. Na ɔsii gyinaeɛ - sɛ ɔbɛko akosi owuo mu! Po so ahyɛn ɔpepem pii a akohyɛn ɔpepepem pii wom , abɔde a nkwa wom ne ɛlɛtrɔnik de nyinaa, afrafra mu wɔ hellgya kwan so. Na ɛte sɛ nea wɔakyinkyim hyperspace, na ultra-vacuum no mu apaapae, na na superplasma ahyɛ mpaapaemu a wontumi nkan no ma . Nhwiren a ɛhyerɛn sen biara a ɛma ahoɔden a wontumi nsusuw ho no te sɛ nhwiren akɛse a ɛrefefɛw ntɛm ara wɔ ahunmu, a nhwiren a ɛte ase a ɛkyere mmoa we de adifudepɛ kɔ ahunmu ahyɛn no mu. Battleships, grand battleships , cruisers, charkoshes , hyperlaser destroyers, aprɛm soa ahyɛn, aerobonuses , laser ahyɛmma, akohyɛn a emu yɛ duru, mfinimfini, hare ne pii. Wɔsɛee eyinom nyinaa wɔ sekan biara mu mpempem du du, na ɛpetepetee mu yɛɛ no asinasin, anaasɛ hyperplasmic , magma a ɛyɛ hyew kɛse.
  Marinka bɔɔ gyegyeegye, na ne ho popoe sɛ:
  - Suro! Nokwarem no, eyi yɛ ultra-blackhole !
  Firon paw mega-cruiser a wɔde fa telefon so maa n"ankasa. Ná ɛnyɛ den sɛ wobefi hɔ ahyɛ, na ahoɔhare a ɛkɔ soro ne sɛnea ɛyɛ adwuma yiye no ma wotumi ko no yiye. Esiane sɛ na ɔhwɛ kwan sɛ bere a ɔko no rekɔ so no, atamfo nsoromma po so ahyɛn no bi bɛbɔ mmɔden sɛ wɔde asraafo bɛto okyinnsoromma Shito , Mata ne Griko so nti, ɔhyɛɛ sɛ wɔmfa atopae a wɔde sɛe nneɛma ntu asase no ani. Ne nyinaa mu no, ɛkame ayɛ sɛ obiara nni hɔ, na ɛnsɛ sɛ wogye ɛhɔfo kakraa bi no nkwa.
  Valerka de serew a ɛte sɛ nea odi nam kae sɛ:
  - wei ye megacunning a ɛte saa !
  Marinka serewee na ɔhyɛɛ no nsow sɛ:
  Ɔbonsam ne akwampaefo no dii ako bɔne, .
  Ɔtamfo no ko atirimɔden so, wɔ nsisi mu...
  Nanso ɔkwampaefo ɔkofo no bubuu Satan, .
  Wo nokware a wobɛda no adi wɔ asraafo akodi mu!
  Levka tweet sɛ:
  - akwampaefo, akwampaefo, komunism - woye nhwɛsode!
  Slavka teɛɛ so sɛ:
  - te se October mmere pii.
  hyɛ nsu mu apem biako ne fã , a ɛwɔ po so ahyɛn mpempem du du pii a " meromat " ne "neutron" ka ho, hyɛn wɔn mu. Ná wɔmmɔ okyinnsoromma ahorow no ho ban yiye koraa. Ɛkame ayɛ sɛ wɔabue ɔfã no ano. Wɔ ɔkwan no so no, asraafo dɔm no tow tuo guu satellite nketewa nkutoo so. Nea ɛka ho no, wɔn ani gyei wɔ kwan so no wohuu module asia a pɛtro ne atuo wom - ɛnyɛ wɔn nyinaa na wotumi yii wɔn fii hɔ.
  Nea ɛka ho no, na asahene akorɔmfo no nyaa nkɛntɛnso bɔne; Esiane sɛ nwansena no nim eyi nti, wɔde wɔn ho sii fam kɛse. Asraafo ɔpepem abiɛsa a wɔapaw wɔn wɔ okyinnsoromma biara so no, ɛnyɛ den sɛ wɔbɛka mmeae a wobesi fam no ho nkɔm, sɛnea mmara kyerɛ no, ɛyɛ sare a ɛyɛ petee a ɛkame ayɛ sɛ ɛte sɛ ahwehwɛ; Bere a asraafo a wɔkyere mmoa we no de wɔn ho sii hɔ ara pɛ na wɔpaee prɛko pɛ. Nwansena a ɛyɛ hu, nteɛteɛm, nteɛteɛm, nwansena a wɔahyew fã no akwaa a ɛrewosow. Annihilation flares, emu biara, a egyina ade ko a ɛwɔ so no, ano yɛ den fi apem kosi mpem anum sen nea ɛyɛ thermonuclear. Nneɛma a wɔbɔ no bo nyɛ den koraa na ɛnyɛ den. Ɛha no, nwansena no dii mfomso na wɔansoma scanning squads ankɔ wɔn anim.
  Valerka serewee na ɔbɔɔ n"ano sɛ:
  - Yiw, wei ne yen abasoa nsunsuanso!
  Marinka teɛɛ so sɛ:
  - a yen mu binom! Ɛda adi kɛse sɛ eyi yɛ sini a ɛko tia pulsar !
  Levka de ntease titiriw kae sɛ:
  - akodie ne deɛ ɛkɔ so wɔ mpaninfoɔ sini mu!
  Slavka bɔɔ ose sɛ:
  - Gyae sɛ wobɛyɛ antipulsar antimonies!
  Nanso, Ɔsahene Kɛse Fearon anhunu wei - akyirikyiri. Ná n'adwene nyinaa sii ɔko hyɛn a ɛyɛ frankaa no so . Ɔko no mu yɛɛ den kɛse na sɛnea Firon hwɛɛ kwan no, superlaser no yɛɛ komm bere tiaa bi, efisɛ na kan no asɛe abankɛse pii a enhinhim. Po so ahyɛn no mu paapaee yɛɛ no akuw ahorow pii a ɛsono emu biara, na wɔn mu biara paw ɔko ho akwan horow a ɛde ne ho, a ɔsraani panyin mmoa biara nni ho. Wɔ tebea horow yi mu no, na wɔde akontaabu a ɛkorɔn na esi biribiara ho gyinae, na na ɔwɔ nwansena no afã. Ɔsahene Kɛse no tee ase sɛ wɔrentumi nkura mu nkyɛ, na ɔde botae titiriw sii ne ho: sɛ ɔbɛsɛe ɔko hyɛn a ɛyɛ frankaa no. Nea ɛbɛyɛ na wayɛ eyi no, ɔboaboaa nsoromma mu hwɛfo po so ahyɛn a ɛyɛ ahodwiriw kuw bi ano, na ɔbɛn no kɛse. Ahoɔden a ɛho hia sen biara wɔ hyɛn kɛse a ɛte saa mu ne ne tumi a ɛwɔ mu. Wobetumi abubu mu anaasɛ ayɛ mmerɛw denam ɔhwe a wɔaboaboa ano so akodu baabi biako pɛ.
  Marinka de mae sɛ:
  Bɔ tẽẽ a wunhintaw, .
  Gyidie biara nni nsɛm mu akyɛ...
  Ɛsɛ sɛ nsɛmfua tow tuo te sɛ tank
  Na bɔ orcfo no sẽ mu!
  Valerka a ɔde serew a ɛhyerɛn te sɛ nhene no de ne ti too fam sɛ:
  - a eye nokore ampa! Nanso so nwansena wɔ sẽ?
  Levka de serew tweet sɛ:
  Wɔn a wɔn werɛ mfi me nyin wɔ baabi, .
  Maame tow pies...
  Ɔkwampaefo no da so ara wɔ sẽ, .
  Ɛrenkyɛ na nsensanee anyin!
  Slavka bɔɔ ose, dii aseresɛm ne aniberesɛm bere koro no ara mu:
  - sedee ebeye na obiara ho popo, sedee ebeye na obiara ho popo, sedee ebeye na wobebu no!
  Na ɛte sɛ nea nkrabea repɛ wɔn yiye; Ná ɛyɛ den yiye na na ɛyɛ den sɛ wɔde wɔn ani si so na wɔtow tuo. Wɔ kar a ɛreba mu no, nnipakuw a wɔn ho yɛ nwonwa no kɔhwee ɔko hyɛn a ɛyɛ frankaa no so .
  Marinka de ne nan sii ne nan a ɛda hɔ kwa no so na ɔbɔɔ n"ano sɛ:
  - Hyperpreon a woagye atom!
  Valerka de n"ani kyerɛɛ abeawa no so bisae sɛ:
  - adɛn nti na ɛnnyɛ wɔ kuruwa mu?
  Abeawa no bɔɔ ose de buae sɛ:
  - Na fa kabege ti ho!
  Slavka de ahopere kae sɛ:
  - 3te saa!
  Efi sɛnea ɛbɔe no mu no, screen a ɛbɔ ho ban no wosow, wosow, na ɛmaa ahum a ɛhyerɛn bae. Bere a mega-cruiser no huruw bɛn no, ɛtow tow fii ne plasma aprɛm nyinaa mu na ɛtow aprɛm ne laser. Ná mmuae salvo no mu yɛ den kɛse mpo tumi sɛee hyɛn no anim na ɛtwaa hyɛn a enni anigye no ntaban.
  Fonura bɔɔ ose sɛ:
  -Sɛe. Hye saa ɔhɔho yi. Akode nyinaa mu - ogya !
  Nanso, salvo a edi hɔ no ansɛe ade saa. Nsoromma nketewa ne ahunmu a wɔfrɛ no meteorites maa ɔhwe no yɛɛ mmerɛw.
  Nanso po so ahyɛn afoforo twee wɔn ho. Tumi a na ɔhwe no wɔ saa bere yi mu no mu yɛ den sen saa. Esiane sɛ na wɔabubu afuw no a na apon akɛse ayɛ mmerɛw dedaw nti, sobo no yɛɛ tokuru a ɛyɛ nwonwa.
  - afei ne bere a ɛsɛ sɛ wɔtow thermoquark ɔtopae no. - Firon na ɔde ahyɛdeɛ no maeɛ.
  Valerka tweet de buae sɛ:
  - wei beye ampa, ankasa cool!
  Marinka de anigye buae sɛ:
  - Na ampa ara wo akodie mu!
  Slavka bɔɔ ose sɛ:
  - a ɛyɛ Hyperstar !
  Levka serewee na ɔkae sɛ:
  - Dabi, ennya nwini biara!
  Mpɛn pii no, aprɛm a ɛte saa no ntumi nyɛ adwuma koraa esiane aprɛm a wɔde ko tia , anaasɛ anti-radiation , nanso wɔ eyi mu no, bere a ɔko hyɛn a ɛyɛ nwonwa no tumi fã bi ayɛ mmerɛw no, ebetumi ayɛ adwuma. Nokwarem no, meteorites nso de ɔhaw baa nsoromma po so ahyɛn nketewa so, nanso wɔda so ara huu amane te sɛ ɔbran yi.
  -Radiation a ɛkɔ soro sen biara! - Firon teɛɛm wɔ nne kɛse mu.
  a ultraphotons , maa aprɛm abiɛsa tu kɔɔ baabi a wɔabu no ntɛm ara. Ɔbran a ɔyɛ hu no ho popoe na otumi gyee "akyɛde" abien. Nanso afei ɔtopae a ɛto so abiɛsa no paee kakra fii nkyɛn, na ɛmaa tokuru a ɛyɛ nwonwa no trɛwee ara kwa.
  Marinka de abubuw kae sɛ:
  - wei ye kese - super kɛkɛ!
  Valerka de kaa ho sɛ:
  - nyinaa hyper ne super!
  - quasars ɔha na ɛsiane nsuo a ɛkɔ nsuo no mu! - Firon bɔɔ ose na ɔtow anyinam afiri abasamtu mu. - di nkoguo wɔ ntua a ɛte saa mu. - afei ne bo dwoe, ennye biribiara na ayera, ohyee se 3de gravity transmitter no mu . - fa w'ahoɔden nyinaa tow hyɛ flagship no so, fa w'ani si tokuru no so.
  Ɛbɛdaa adi sɛ nhyehyɛe no yɛ nea mfaso wɔ so. Ntua ne ntua a ɛyɛ nwonwa no dii yiye kɛse. Na ɛwom sɛ wɔde atuo a wɔsan de san sɛee nsoromma po so ahyɛn anan de, nanso ɔkwan a ɛda ntam no mu yɛɛ kɛse.
  Ɛno akyi no, thermoquark rɔke no biako tu kɔɔ hyperreactor no mu . Adeyɛ a ɛma quark fusion no mu yɛ den sen thermonuclear fusion mpɛn ɔpepem pii. Ntɛm ara na ɔtopae a ano yɛ den saa hyew hyɛn no nhyehyɛe, na ɛpetepetee mu yɛɛ no hyperplasm. Asorɔkye a ɛtwe ade ba fam ne photon ahorow a ɛkɔɔ ntɛmntɛm koduu ahoɔhare a ɛboro hann so no danee mframa a wɔntaa nhu. Squid no ntini a ɛyɛ hyew koduu digrii ɔpepem pii no kataa nneɛma asinasin so, na ɛhyew po so ahyɛn a ɛbɛn hɔ no.
  Valerka de abufuw hyɛɛ no nsow, na ɔde ne soro twitwiw ne ho sɛ:
  - wei ye hyperquasar ampa!
  Marinka serewee na obuae sɛ:
  - deen na yebetumi aka, biribiara beye nwini a eboro so! Momma yɛmfa no na yɛmfa ahoɔden mmɔ no wɔ ne hwene so!
  Levka de serew a ɛyɛ dɛ kae sɛ:
  - Aane! Eyi yɛ debut a wɔadi te sɛ dɔn a wɔde di agoru ampa!
  Slavka de anifere buae sɛ:
  - tokuru tuntum a ewo quasar no mu!
  Firon mega-cruiser no antumi anhuruw ankɔ akyirikyiri a ahobammɔ wom kakra mfi supernova a ɛte sɛ nea ɛyɛ hu no ho. Ne nyinaa mu no, ɛyow na ɛdannan mpɛn pii, na ɛtow guu akyirikyiri na ɛbubuu mpaapaemu dodow bi. Ná atuo no asɛe kɛse, na emu dodow no ara ntumi nyɛ adwuma. Esiane sɛ na nsoromma hyɛn no hweree ne akodi tumi dodow no ara nti, ɛbɛyɛɛ nea ɛnyɛ den sɛ atamfo no bɛkyere no. Esiane sɛ Firon huu eyi, na ɔmpɛ sɛ obewu kwa nti, akokoduru nyɛ anibiannaso no, ɔhyɛɛ sɛ wɔnsan wɔn akyi. Bere a mega-cruiser no de ahopere yɛɛ adwuma no , na kwatii afiri ne pincers no san n"akyi, bɔɔ mmɔden sɛ ɛbɛkɔ n"ahyɛn ahorow no ahobammɔ ase. Na nanso ɛkame ayɛ sɛ wɔbɔɔ no akuturuku, wɔasiw no kwan denneennen, atwa ne ho ahyia te sɛ ɔkraman a ɔwɔ tokuru mu. Atuo kakraa bi a ɛwɔ hyɛn no mu no yɛɛ wɔn ade brɛoo wɔ atopae a wɔtotowee atirimɔdensɛm no ho. Ahoɔden a ɛwɔ hɔ no ankɔ yiye, na ɛte sɛ nkatanim a atetew sen kyɛm a wotumi de ho to so. Ɛnyɛ nwonwa sɛ ankyɛ na ahunmu hyɛn no paee na ɛhwee asinasin.
  Valerka bɔɔ ne nsam sɛ:
  - Kɛseɛ!
  Marinka de kaa ho sɛ:
  - Mega ne meta pulsar !
  Ɛkame ayɛ sɛ Firon antumi anguan wɔ hyɛmma ketewa bi mu. Ɛkame ayɛ sɛ na wontumi nhu saa hyɛn a wɔde gye nkurɔfo yi, asorɔkye a ɛtoatoa so no maa ntwitwiridii baa ne nsusuwii mu, ma enti na radar ahorow a ɛtwe ade ba fam mpo kyerɛw mmeae a ɛyɛ kusuu nkutoo. Akokoduru wɔ anohyeto ahorow, na na ɔsahene panyin no pɛ sɛ onya nkwa. Afei nso , wɔawie adwuma titiriw no, na esiane sɛ ɔtamfo no korɔn mpɛn anan, na mprempren, ebia mpɛn anum nti, nea ebefi ɔko no mu aba no yɛ nea wɔahyɛ da ayɛ, na ade a eye sen biara a wobetumi ayɛ ne sɛ wɔbɛtwe wɔn ho asraafo a wɔaka no. Bere a Firon fii hyɛn no mu dedaw no, ɔde ahyɛde mae sɛ wɔnsan wɔn akyi wɔ nhyehyɛe kwan so nkɔ Madoron nhyehyɛe no so sɛnea ɛbɛyɛ a obenya mmoa ama okyinnsoromma ahorow no ahobammɔ. Eyi ma yenyaa bere na yɛde asraafo foforo baa beae yi.
  Marinka tweet sɛ:
  - a woahyehye ansa na akodi no reba no ye quasar !
  Valerka serewee na ɔhyɛɛ no nsow sɛ:
  - Na y"anom obiara nsuo ankasa na yebobo won!
  Levka de serew kae sɛ:
  - kɔ na hwɛ!
  Slavka faa no na ɔde kaa ho sɛ:
  - Na fa mfoni wo fecal annihilator no mu !
  Ná Marshal Fokhoron nsa aka sɛnkyerɛnne bi dedaw sɛ atamfo dɔm akɛse betumi atwitwa n"akyi. Nanso, ɔtwentwɛn ne nan ase bere tenten bi, efisɛ na osuro sɛ wɔbɛtow ahyɛ no so wɔ n"anim. Hwɛ yiye na woamma kwan a wode bɛbɔ wo ho ban no ayɛ mmerɛw. Bio nso , atamfo no tow hyɛɛ wɔn so de danee wɔn ho, na wɔsɛee po so ahyɛn mpempem pii. Adeyɛ a ɛte saa maa baron a na ɔyɛ ohufo dedaw no bɔɔ hu. Fokhoron yɛ ɔporɔwfo, ɔde ne ho kɔhyɛɛ ne kɔn mu wɔ ɔporɔw mu - ɔbrasɛe su. Na ɔyɛ anifere wɔ n"ankasa kwan so , nanso bere koro no ara mu no onnya ntumi ntɔn ne ho mfi ne koma nyinaa mu mma nwansena. Nanso wɔanya nkɔso bi dedaw wɔ eyi mu. Ná nwansena nim sɛnea wɔhwehwɛ atorofo, na wɔfaa n"akyidifo no bi. Titiriw no, na Ɔsahene Hertz taa yɛ amanneɛbɔ ahorow, na ɔbɔɔ asraafo dodow ne nhyehyɛe a n"ahyɛde no yɛe ntɛm ara no nyinaa ho amanneɛ. Nwansena tuaa ka ayamye mu wɔ ɔko mu no, onyansafo nya ɔdefo, ɔkokodurufo di n"anim, na wɔtow ɔkwasea tuo. Nanso, ɛnyɛ sɛ atorofo yɛ anifere nko, na mmom wɔnyɛ nnipa a wɔwɔ akyirikyiri nso. Ne nyinaa akyi no, ntɛm anaa akyiri yi, nsɛm a wɔde ko tia nyansa kyere wɔn, anaasɛ wɔn ankasa adwumawuranom yi wɔn ma. Nea enti a ɛte saa ne sɛ ɔbɛyɛɛ obi a ne ho nhia, anaasɛ wɔmaa no kɔɔ fam, anaasɛ wɔtoo no tuo mpo. Nanso , wɔbɔɔ mmɔden sɛ wɔrenka eyi ho asɛm, nea ɛne no bɔ abira no, wɔbɔɔ mmɔden sɛ wɔbɛsɔ akwansrafo a wotua wɔn ka no ani wɔ ɔkwan biara a wobetumi so.
  Valerka kae sɛ:
  - wo adwene mu asehwe.
  Marinka de serew maa emu daa hɔ sɛ:
  - a woahyehye no koraa .
  Slavka de ahopere kae sɛ:
  - Hyperbanzai a ɛyɛ den !
  Levka de kaa ho sɛ:
  -kɔ ultraphoton funnaka a ɛwɔ nwansena ne nwansena nyinaa mu!
  Wɔsan ntua a emu nyɛ den no, na afei de na anoyi biara nni hɔ bio sɛ wɔbɛkyɛ. Sɛ wɔkae Ɔhempɔn a Ɔka Ho no ahyɛde sɛ wɔnkwati sɛ wɔbɛtwa wɔn ho ahyia ɔkwan biara so, na wɔanya foforo Fokhoron de ahyɛde no maa gravity dispatch no de adesrɛ bi, anaasɛ sɛ yɛbɛka no yiye a, ɔsrɛɛ mmoa.
  -Momma yennsom. Ɔhempɔn a Ɔka Ho no ntra ase kyɛ!
  Nanso, na Armada no sii hɔ akyiri yi koraa; Saa bere no mu no, atamfo no dɔm a wɔkorɔn no toaa wɔn nkɔso a enni awiei no so.
  Marinka de serew kae sɛ:
  - horde no de ahopere reba yen so te se ahum. Mfinimfini kwan biara nni hɔ.
  Valerka de serew buae sɛ:
  - anyɛ saa a, mo nyinaa bɛtena oak funnaka mu!
  Ná Fadoron nhyehyɛe no yɛ nea wɔabɔ ho ban sen biara wɔ nsoromma kuw no mu no mu biako. Na okyinnsoromma a ɛwɔ mfinimfini no yɛ kɛse na nnipa dɔɔso - bɛyɛ ɔpepepem ahanu. Ná kɔmputa so atopae a wɔde kɔ fie , ne abɔde mu satellite ahorow dumien abien ayɛ akwan a wɔfa so kɔ hɔ nyinaa ma . Wɔde plasma ne hyperplasma aprɛm, ne aprɛm nso ahyɛ satellite biara mu ma . Nea ɛka ho no, na okyinnsoromma afoforo pii retwa wɔn ho ahyia, na na atrae ne nnyinaso wɔ so. Ná ntɔkwaw a anibere wom wɔ yɛn anim. Ná Firon nim baabi a ɔresan n"akyi, na na wɔde nwansena no akɔ dodo sɛ wobegyae. Nea ɛne no bɔ abira no, wɔforoo te sɛ tank, na wɔannye wɔn ho anaa wɔn nkwa. Na ahunmu adwowtwafo yɛ nnam titiriw, na wɔte biribi a wɔayam hua nka , nsoromma filibusters bɔne foro te sɛ akokɔsrade kɔ jam, na ɛyɛ sɔhwɛ kɛse sɛ wɔbɛfow wiase ahorow a nnipa dɔɔso wom.
  Na afei ɔko a na afi ase reyera no de abufuw foforo a ɛyɛ nwonwa a ɛte sɛ nea nsoromma no rewosow mpo sɔ.
  Valerka de abufuw kae sɛ:
  - kɔ tokuru tuntum kɛseɛ no mu!
  Ɔsahene Panyin Fearon tumi tu kɔɔ po so hyɛn a emu yɛ hare mu. Efi hɔ no, ɔkɔɔ so dii ɔko no anim. Mmɔden a nwansena no bɔe mfiase no sɛ wobebubu ahobammɔ no nyinaa wɔ hɔ ara no ankosi hwee. Ná okunkɛse no abata okyinnsoromma Codd no akyi. Okyinnsoromma ahorow a atwa ho ahyia no wosow esiane nneɛma a ɛpaee no nti. Satellite no biako nyaa akuturuku a ɛyɛ hu pii araa ma sɛ wohwɛ abɔnten a, ebia ɛbɛyɛ te sɛ nea ɛyɛ ostrich nkesua a ɛrepae, na ne sɛe ntɛmntɛm araa ma.
  Marinka san yii diamond ice cream kuruwa bi fii Hypernet no mu, a ɛwɔ cream kɔla abiɛsa, tetewee na ɔhyɛɛ no nsow sɛ:
  - wei ye quasar ampa, ɛrenpira wo hwene!
  Fonura tumi nyaa nkwa wɔ bere a etwa to koraa no mu, na ogyaw ɔko hyɛn titiriw no wɔ nkwagye module-hyɛmma so. Afei na ɔkraman bɔne no de ahunahuna ba, titiriw esiane sɛ na mframa a ɛbɔ ne honam ani hyew kɛse nti.
  - nnye nneduafo biara. Memene obiara, sɛe no, hyew no, pete no ma ɛnyɛ photon.
  - beba mu, wo stellar superiority! - Generals a wowo dibea a ɛba fam maa ahyɛdeɛ. Na ɛyɛ den yiye sɛ wobɛfa so akɔ Codd wɔ anammɔn ketewaa biara a ɛsɛ sɛ wode nsoromma ahyɛn mpempem pii tua ho ka. Nanso, na asukɔtweaa a wontumi nsiw ano no rebɛn.
  - twetwe won saa. Pinch denneennen, ɛnyɛ pii, na quasar no bɛba awiei! - Marshal Duke no yɛɛ abufuw. - mfa po so ahyɛn pii nsi hɔ bere a woreto ahyɛ satellite so - bɔ wɔ akyirikyiri. Ɛno yɛ ahwɛyiye kɛse. Oh, ɔbonsam graviomines !
  Valerka penee eyi so sɛ:
  - Yiw, mines, wei ye ɔhaw kɛse a ɛboro so ampa!
  Marinka de kaa ho sɛ:
  - a nteasee wom se wobeka hyperquasar !
  Levka maa emu daa hɔ sɛ:
  - a ennye nteasee pii, nanso eye sereserew!
  Slavka de ahopere kae sɛ:
  - Hyperspace a ehwe ase !
  Atopae no puei ankasa, ɛkame ayɛ sɛ na wontumi nhu, epue fii ahunmu na ɛbɔɔ nsoromma po so ahyɛn. Wɔsɛee ebinom wɔ hɔ ara, afoforo nso, nea ɛne no bɔ abira no, wɔsɛee nneɛma nkutoo. Ná wɔde afiri a ɛma nneɛma bɔ denneennen, a etumi hyew fa ahoɔden a ɛwɔ mmeae ahorow mu, ɛwom sɛ ɛyɛ bere tiaa bi de , na ɛde ɔsɛe kɛse ba de ahyɛ mfiri pii a ɛpaapae mu. Ná nneɛma a wɔahwere kɛse no ama Mosquito po so ahyɛn no mogya ayow, na na adwowtwafo no mpo afi ase reda sɛnkyerɛnne ahorow adi sɛ wɔn ho adwo wɔn. Sɛ nneɛma akɛse a wɔhwere saa wɔ akwan a wɔfa so kɔ hɔ no so a, ɛnde dodow ahe na ɛsɛ sɛ wɔyera wɔ okyinnsoromma yi ankasa so.
  Abeawa kwampaefo no bɔɔ nkɔmmɔ sɛ:
  - komunism nnye nhyehyeee nkoaa - kum nwansena no ntɛm!
  Nanso, Fonura gyaee abufuw ne sulfur a ɔtowee mpofirim. Adwene pa bi baa n"adwenem.
  - na sɛ yɛde akodeɛ foforɔ a ɛyɛ den di dwuma tia Fukils no nso ɛ? - a ɛyɛ nwansena no serewee. - akyi no, yɛwɔ bi, ɛsan nso yɛ charge a etu mpɔn paa.
  Valerka bɔɔ n"ano de kyerɛe sɛ ɔpenee so sɛ:
  - ampa ara wowo! Sɛ wuntumi nyi w"ani mpo mfi so!
  Nea Fonura susuwii no nyɛ hwee sɛ " hyperradio ɔtopae ". Saa akode foforo koraa yi ma ɛyɛ soronko superneutrons yɛ asorɔkye tenten a ɛyɛ tiaa sen gamma mframa mmɔho ɔpepepem biako. Tumi a ɛpae a ɛwɔ ahoɔden a ɛte saa mu no nyɛ kɛse, nanso mframa a ɛboro so no mu yɛ den sen sɛnea ɛte daa no mpɛn ɔpepem pii . Na tumi a ɛhyɛn mu no yɛ kɛse - gyrido asorɔkye, eyi nyɛ aseresɛm, wotumi hyew fa okyinnsoromma yi so. Afiri no sintɔ titiriw ne sɛ wontumi npae wɔ ahunmu. Esiane sɛnea wɔayɛ no nti, na owu a aniwa nhu no ho mfonini yi fata sɛ wɔde di dwuma wɔ okyinnsoromma ahorow so nkutoo, na saa bere no mpo na ɛnyɛ ne nyinaa so. Nanso wɔ eyi mu no, Codd wiase no fata. Saa mfiri a ɛyɛ hu yi sɛee nnipa a wɔwɔ wiase yi mu nkyem abiɛsa mu abien. Ɛyɛ papa sɛ na nwansena no wɔ sobo a ɛte saa biako pɛ.
  Valerka de serew kae sɛ:
  - nnyɛ nkwaseasɛm kwan?
  Levka bɔɔ n"ano sɛ:
  - a ɛda adi kɛse sɛ ɛnyɛ tokuru tuntum !
  Slavka de asɛm a ɛyɛ yaw kae sɛ:
  - Nanso ne hyperambition !
  Marinka de abubuw kae sɛ:
  - ma akwampaefoa no!
  Akode pa ara bɛn ara ni, wukum nnipa ahoɔden, nanso nnwinnade ne honam fam agyapade nyinaa da so ara wɔ hɔ. Ɛyɛ awerɛhow ara sɛ ɛda so ara bo yɛ den dodo. Sɛnea ɛbɛyɛ na wɔabɔ gyrido asorɔkye no, ɛho hia sɛ wɔde garvanic pii , na eyi ne ade a ɛho yɛ na sen biara wɔ amansan no mu. Nanso wonnya nsuaa sɛnea wɔde afiri ayɛ no.
  - a ɛyɛ nwonwa a ɛto so abien! - Fonura ani gyee paa. - a wode gyrid comb behohoro okyinnsoromma yi ho .
  Marinka de n"ahome sɛ : .
  - Ogya Ɔhemmaa Plasma !
  Fucols akyi no, na fuciants, asase so nwansena a wɔn ho yɛ hann, te ɔsoro ahenni yi mu. Wɔyɛɛ adwuma maa Fucolia na wɔtraa ase yiye koraa. Ná wɔn so nkonimdi yɛ mmerɛw te sɛ pears a wɔtow, volley abien, na Futsianfo maa wɔn nan so kɔɔ soro. Ɛno akyi no, wɔmaa aborɔfo no kwan ma wɔkoraa wɔn ahofadi no fã titiriw bi so. Afei saa mmirikatu yi nyaa hokwan ahorow wɔ ɔkwan a ɛyɛ pɛ so ne Fucolfo . Mframa no maa wɔyɛɛ bruu, kɔkɔɔ a ɛho ntew ne kɔkɔɔ-biribiri. Ná nsensanee akata pii so na na wɔrehuruhuruw wɔ ɛyaw a wontumi nnyina ano mu. Yebetumi aka se won a wowuwui ntɛm ara no wɔ anigye - wɔdanee tuntum, na wɔde gluu abɔ wɔn ntaban mu, bere a afoforo yaw no dii nnɔnhwerew pii. Robɔt pii, ɔko ne mfiridwuma nyinaa nso sɛee, titiriw esiane sɛ na wɔn mu binom nni dɛm koraa, na mmom wɔbɔɔ dam, tow wɔn ho guu nnipa kakraa bi a wonyaa wɔn ti didii mu no so, anaasɛ wɔne wɔn ho wɔn ho dii aperepere nti. Ná mfonini no yɛ hu ankasa.
  Valerka a onim nhomanimfo mpo bɔɔ ose sɛ:
  - a ɛyɛ hu ! Na ɛyɛ quasar !
  Ɔhwe a ɛmaa obubuafo no bɔɔ ahobammɔ no fã kɛse no ara gui, na awiei koraa no nwansena no gyee adeyɛ no. Satellite ahorow no fã bi pɛ na ɛtoaa ɔko a na ɛyɛ hu no so, Fukol abusua no tɔn wɔn nkwa kɛse. Nanso, na aka dɔnhwerew fã pɛ a ɛboro so.
  -he na saa damned Fokhoron yi wo sedee ebeye na wobesie no ankasa. - Firon kaa ntam. "Masrɛ no mmoa mpɛn pii dedaw, nanso mmuae biara nni hɔ, nkyia biara nni hɔ." Tokuru tuntum bi wɔ ne chitin ase!
    Mmoa no kaa akyi ampa. Nea ɛne no bɔ abira no, asraafo afoforo a wɔhyɛɛ wɔn den bɛn nwansena no.
  Marinka a ɔrepetepete ne nan a ɛda hɔ kwa no so no bɔɔ gyegyeegye sɛ:
  - nnyɛ brɛoo wɔ turns so, ɛno nko ara ne ɔkwan a wobɛfa so asua sɛ wobɛdi nkonim!
  Valerka tweet sɛ:
  - wei ne nkɛntɛnsoɔ a ɛkorɔn sen biara wɔ hyperphotons so!
  Fan no kɔɔ so yɛɛ no yaw, ɔhyew no hyewee a mmɔborohunu nnim. Bere a osusuw ho bere tiaa bi akyi no, osii gyinae sɛ obeguare asa yare a wantwɛn sɛ nsoromma mu akodi no bɛba awiei. Duke Marshal hyɛɛ sɛ wɔmfa aduru a ɛma ɛsan yɛ foforo nhyɛ mu ma, na ɔde ne ti kɔhyɛɛ nsu a ɛyɛ kɔkɔɔ-kɔkɔɔ no mu. Ná ɛyɛ anigye yiye, na mpaapaemu no yɛɛ mmerɛw, ɛyaw no ano brɛɛ ase. Ɔkraman no twitwiw ne ho, na ɔde emerald ahuru petepetee, na ɔde ne nan keka ne ho. Afei ɔsraani panyin no de ne ho too fam na ɔkɔɔ so de ahyɛde mae.
  - fi benkum so bra mu, nsoromma ahyɛn mpem ɔha kɔ nifa so ne ase ntwea so. Te sɛ eyi. Afei mia no fi akyi. Fa spiral bypass di dwuma. Nsu ase a wɔde wɔn ho hyɛ mu kurukuruwa . Na afei yɛabɔ apete.
  Aban nsoromma po so ahyɛn yɛɛ osetie maa no a akyinnye biara nni ho, nanso adwowtwafo no yɛɛ wɔn ade sɛnea wobetumi biara . Ná wɔn ani gye okyinnsoromma Codd ho titiriw. Wɔn mu pii fii ase de asraafo sii fam wɔ wiase a abodwokyɛre wom yi mu. Ná ɔsoro mframa no hua sulphur dioxide, ma enti na wobetumi abɔ korɔn wɔ ahunmu ntade nkutoo mu. Wim tebea a ion wom no maa mframa a ɛyɛ mmerɛw a ɛhwere n"ahoɔden ntɛmntɛm, na ɛkame ayɛ sɛ na ɛnyɛ asiane biara mma abɔde a nkwa wom. Nanso bere koro no ara mu no, na nwononwono bi wɔ m"anom, na na mepɛ sɛ meteɛteɛm. Nanso, nkonimbo bobesa a mpɛn pii no ɛyɛ nsu a ɛne nipadua no nhyia no hwie guu menewa mu. Ná protein ahorow no bu nsa titiriw, nanso wɔn a wɔhome sulfur no mmu no animtiaa. Nea ɛka nneɛma afoforo ho no, na wɔde " dope " a ɛyɛ nwonwa guu nsa ahorow bi mu araa ma na ɛkyinkyim wɔn a wonni amemene no amemene, anaa molecule ahorow a ntease wom.
  Valerka de serew kae sɛ:
  - yiw, na saa freaks yi de awuduru gu wɔn ho!
  Marinka serewee na obuae sɛ:
  - akwampaefo, se wohu obi a ɔrenom sigaret a, di no sɛ nnipa no tamfo! Mfa blaster nkum kɛkɛ!
  Corsairs a na wɔyɛ mmerɛw no bi hwee ase wuwui. Afei na wɔn ankasa mfɛfo yi wɔn ntade, na ɛtɔ mmere bi a wɔde hyperlaser nhama twitwa wɔn komm. Ɛne sɛ, basabasayɛ dii hene wɔ ahoɔden nyinaa mu. Ná adan no fã kɛse no ara yɛ nea enni dɛm, ma enti na nneɛma a wɔfow no abu so. Ankyɛ na ɔman no adwumayɛfo nso bɛkaa nnipakum no ho. Ná obiara pɛ sɛ ɔfa pii. Nanso, na ennya nwiei. Aka akyi koraa, nanso Fokhoron asraafo no duu hɔ. Kan a ɔpɛ anuonyam no tutuu fam bere tenten, nanso ɔda so ara nyaa ne adeyɛ no boom.
  Na bere no, sɛnea ɛbɛdaa adi no, dii yiye maa no, po so ahyɛn dodow no ara yɛɛ ma, na ɛsɛee Codd. Ne saa nti, na Marshal Fukil ho dwiriw no na na ɔwɔ gyinabea pa wɔ n"afã.
  Valerka de aseresɛm hyɛɛ no nsow, na ɔserewee ne sẽ, na ɛhyerɛn te sɛ ɔhemmaa mpaboa a wɔde aboa nhoma ayɛ a ɛyɛ mmerɛw sɛ:
  - yen kuo no ye den paa, efiri taiga so kosi Britania po so!
  - Na kosi amansan no awiei! - Marinka de kaa ho.
  Afei de aprɛm a wɔtow no dii tebea foforo koraa akyi. Wɔmiaa nwansena no kɔɔ okyinnsoromma a ɛyɛ kilomita ɔha aduonu nnum no ani. Ná adwowtwafo pii ayɛ adwuma dedaw araa ma wɔn nsoromma po so ahyɛn no kɔɔ so gyinaa okyinnsoromma yi so, na na wɔadum wɔn asraafo atrae ahorow no, na wɔyɛɛ wɔn ho sɛ nea ɛnyɛ den sɛ wɔbɛtow ahyɛ wɔn so. Wɔtow tuo fii wim. Filibusters no yɛɛ ho biribi brɛoo. Fukil aban asraafo nkutoo na wɔde ɔsɔretia a anibere wom kɛse mae.
  - ni na arthropods " fluorics ". Wɔde wimhyɛn kɔɔ me tirim. Fa nneɛma a wɔde asie bra kum no mu na san hyehyɛ. - Fonura twee hologram no. - twe wo ho fi okyinnsoromma yi ho, adɛn nti na woabata nwansena ho wɔ nsuo mu?
  Marinka de anifere kae sɛ:
  - da ne ho adi wo kwan a ennye anibue so!
  Wɔ saa nsɛm yi akyi no, Marshal Duke nyaa aduan ho akɔnnɔ a ɛyɛ hu. Onnya nnidi anwummere aduan, na sɛ wuhu sɛ nnipa ɔpepepem pii a wɔte ase rewuwu a, ɛkanyan ɔkɔm a ano yɛ den. Ɛwom sɛ na Fonura yɛ ɔkraman de, nanso na n"ani gye nam ho paa, titiriw nea wɔde mogya ato.
  - de ma me ntɛm ara, ɔkɔm de me. - Duke no bɔɔ abasa no so.
  Valerka de serew kae sɛ:
  - Na oyi pɛ sɛ odi ne ho wɔ ɔko no mu! Mmofra, mommfa ne nhwɛso no nyɛ adwuma!
  Sɛnea ɛte daa no, robɔt ahorow a wɔasiesie wɔn ho, a na wonim owura no anigye yiye no, de nam a ɛyɛ ahabammono a ɛyɛ atɛkyɛ a ɛyɛ nsu a ɛyɛ hyew a ɛwɔ nsensanee a ɛyɛ bruu, a wɔde Vintusian ntɛtea asiesie so na wɔde Suharto burp sauce apetepete so no kɔmaa no. Saa aboa yi yɛ asukɔnkɔn ne ɔkraman a wɔadi afra, na odi afifide akɛse. Biribiara a wɔaka abom no yɛɛ dɛ yiye na na ɛyɛ nwunu ankasa wɔ w"anom. Nwansena no tɛkrɛma anan no de nsi boae, na sẽ a ɛtoatoa so abiɛsa a ɛyɛ bruu, kɔkɔɔ, ne ahabammono de nsi kemee aduan. Ɛtɔ mmere bi a, na nhama mmiako mmiako kyekyere sẽ no ntam, na sɛnea ɛbɛyɛ a ɛbɛtetew no, na ɛho hia sɛ wɔde ligusic acid a ɛyɛ mmerɛw hohoro ano no. Eyi akyi no, wɔde beer soronko bi a acid wom a wɔde nitric ne sulphuric acid kaa ho bae. Ɛyɛ aduannuru, ɛma apɔwmuden na nea ɛho hia sen biara no ɛbɔ nwansena no ti.
  Marinka de abubuw kae sɛ:
  - nnyɛ akwampaefoɔ nhwe ase wɔ tokuru tuntum bi mu!
  Bere a na Fonura regye n"ani no, asraafo mpanyimfo a wɔaka no dii so. Afei na nsoromma mu akodi no redan ɔkwan foforo so. Ná ɛyɛ den sɛ wobehu beae a atwa Codd ho ahyia no, na nneɛma a asɛe, asinasin ne nwura afoforo ahyɛ hɔ ma. Corsairs ne enemas no ko tiaa wɔn ho denneennen, nanso ɛnyɛ nea etu mpɔn titiriw, bere a fucols a wɔama wɔn ahoɔden no miaa wɔn ho so no. Na akohyɛn a emu yɛ duru "Tushat" no yɛ nnam titiriw na na wɔwɔ atuo ne laser ɔhaha pii, mpempem pii. Titiriw no, na ɛnyɛ den sɛ wɔsɛee po so ahyɛn a wɔde tu kwan no kataso. Afei wɔn, te sɛ zombie, bɛn ahokafo a wɔadi dɛm no. Nneɛma a wɔde tow atopae, anyinam laser, ahyɛmma no asinasin a ɛrehuruw a ɛretu kɔ mmeae nyinaa no kakraa bi maa ahunmu no yɛɛ adesoa dodo ankasa. Ná nsenia no da adi pefee na na ɛrekɔ so akɔ fam de agye Fucolfo no atom. Nanso, na ɔtamfo no nwiee nea ɔde asie no koraa. Na nwansena akuwakuw a wontumi nkan wɔn san tu kɔɔ hyperspace bio . Na ahum kɛse bi a ano yɛ den a wɔfrɛ no ultra-plasma hwee po so ahyɛn a ɛwɔ arthropod no so. Bere a ɔkɔɔ ne nsa so no, nnipa kakraa bi na wotumi nyaa nkwa. Fukols adwumayɛfo biako a wɔtaa yɛ, a wɔde mfiridwuma mu nneɛma a aba so foforo ahyɛ wɔn ho ni. Captain Folod de ne nsa too gravity steering wheel no so , na nea wɔde di dwuma no yɛ mmerɛw yiye, te sɛ mmofra joystick, na fukols a wɔtetee wɔn fi mmofraase, nea edi kan wɔ agodie mu, afei wɔ simulator ahorow a agye din so.
  Marinka de abubuw kae sɛ:
  - wo"ayɛ no yie, hyperphoton - keteke !
  Na afei wɔtee nteɛm bi nso sɛ:
  - wodwene ho den, Grand? So yebetumi afi biribi a ɛte sɛɛ mu nkwa mu? plasma a wɔde twitwiw nneɛma .
  - wo ho kwan bere nyinaa, Folod. Ade titiriw ne sɛ wobɛkwati ntontom mmɔho abien.
  -Saa damned plasma akohyɛn yi, wɔwɔ ahobanbɔ pa ne atuo pii, ɛkame ayɛ sɛ wɔyɛ invulnerable ma yɛn cruiser.
  - se woduru akyirikyiri paa na woto volley wo point-blank range a.
  -Yiw, wo saa tebea yi mu no, wobeto yen ankasa tuo. - Grand, captain no hokafo a odi kan ne ne bere fã commissar, de ne nsa kyerɛɛ ahunmu ahyɛn akuwakuw bi so, na ɔde ogya a ano yɛ den a efi wɔn aprɛm nyinaa mu sɛee Fukil po so ahyɛn a wɔabɔ wɔn no .
  -Ebia yɛbɛbɔ baabi a Vatormorolas no bounce wɔ vacuum no mu .
  Squeak de bua sɛ:
  -Na edeen na wei bema?
  - yebetumi asɛe supply transport kɛseɛ bi. Na sɛ wonni hɔ a ɛbɛyɛ den sɛ wɔbɛko wɔ okyinnsoromma yi so. Sɛ yɛbɛka a, ɛyɛ nea wotu.
  - ne nea Fold, se wei te saa a, ennee seesei ne bere a ɛsɛ sɛ wotetew mu.
  Na ampa, saa bere no na ɛpaee. Bere a Fuquilfo hui sɛ ɛda adi pefee sɛ wontumi nsiw Codd kwan, na ɛkame ayɛ sɛ ɔmanfo a wɔnyɛ asraafo no nyinaa awuwu no, wɔtow thermoquark atopae a emu dɔ. Asasepɔn no mu paapaee prɛko pɛ na ɛhwee ogya a ɛretu mu. N"anim nyinaa yɛɛ duru, na ɛbubuu bɛyɛɛ anhwea a ɛyɛ hyew yiye. Ne tiaatwa mu no, wiase awiei adu.
  Valerka de abubuw kae sɛ:
  - hwe ase wo tokuru tuntum bi mu!
  Wɔhyew adwowtwafo ɔpepepem pii, ne nwansena a na wonnya ntu mfi hɔ no ntɛm ara. Awerɛkyekye biako pɛ a na ɛma wonyae ne sɛ ɛkame ayɛ sɛ wowuwui a na ɛyaw biara nni hɔ. Ne nyinaa akyi no, ɛyaw ntumi nkɔ ntɛmntɛm nsen sɛnea hann tu mmirika, na saa hyperplasm yi yɛ ntɛmntɛm mmɔho ɔha ne du.
  - saa ara, te se se obi ate yen, afei ewiase yi renfata se wode bedi dwuma bere tenten.
  -Den na wope, Grand. Yɛbɛpɛ sɛ yɛn ankasa nya nkwa. - Folod a wodome no de relish.
  - wei ne tumi a ewo thermoquark rocket mu. Yɛwɔ bi nso, enti yɛde bedi dwuma de atetew akwantu mu.
  counter-missile no nso e ? Eyi ne akode yi mmerɛwyɛ;
  - wobetumi de interference ne Zet radiation adi dwuma.
  -mmoa pii, ewom se eye sene hwee.
  - afei momma yɛmfa yɛn ho nkɔto asiane mu - fortune favors the brave .
  Valerka, abarimaa akwampaefo a onim nhoma yi buu no sɛ ɛho hia sɛ ɔde ka ho:
  - Na nyansa, nso!
  Wɔkɔɔ so yɛɛ wɔn ho na wɔkɔɔ kar no nkyɛn. Cruiser no de ne ho kɔhyɛɛ nsu mu te sɛ apataa.
  -kwansin a wode besi botae so? - Folod bisae.
  - ahanu aduonu nsia simulations .
  -Engines a ɛwɔ metaplasma adwumayɛ kwan so. Ahosiesie ason kurankul . - Folod tow dade kyɛw a na ɛretwe afi ne ti so no san n"akyi. - a wokan akyi no afi ase.
  Hyɛn a wɔde nneɛma gu mu a wɔde nneɛma gu mu koduu baabi a wɔbɛbɛn no ntɛmntɛm no fii ase.
  - Momma yen bang!
  - hwɛ yie, launch pad bi wɔ nifa so. Ebia aprɛm pii. Oh, wɔtu kɔ yɛn nkyɛn.
  - yεyε standard anti-missile maneuver.
  - rennyɛ adwuma. - Grant tumi de asɛm a ɛyɛ sereserew.
  Nanso, saa bere yi de, po so hyɛn a ɛyɛ ntakra no tumi guanee, na ɔde ahokokwaw kwatii fii atuu a edi awu no ase.
  - ne no, na wokaa se yennnya bere. Sɛ wohwɛ yiye a, biribiara betumi aba. "Folod bɔɔ ne hokafo no hwene a ɛyɛ tratraa no.
  Marinka kae sɛ:
  - so wei ye aseresɛm? Ɛyɛ bɔne sɛ wobɛserew wɔ ha!
  Afei na wɔabɛn. Atamfo no atuo no tow denneennen, na ɛte sɛ nea nsu a ɛtɔ gu fam a ɛyɛ hyperplasmic regu. Nanso ɛda adi pefee ntɛm ara sɛ ɛnyɛ nea wɔde wɔn ani asi volleys no so, na mmom barrage wɔ abɔde mu.
  - rocket no, wo nsusuwii mu no, ɛsɛ sɛ ɛtwam. Gye sɛ, nokwarem no, akwanhyia bi a ɛyɛ awerɛhow bi si.
  Wɔkyeree wɔn kakra, mpaapaemu no mu apaapae. Saa bere yi de, woduu baabi a wɔde tow.
  - a 3tumfoo no mmmoa yen. - Folod a woapia afi ase. Atopae a wɔtow gu no buei. Na afei woguaree firii adi, ahoɔfɛ mmienu - Fukil ako afiri no ahantan.
  Hyperphotic jets bɔɔ rɔke no petee, na ahunmu hyɛn no ankasa san n"akyi, na ɛde ahoɔden kaa ho.
  - se ɛpae a, ɛnde ɛrenyɛ papa mma yɛn nso.
  Nwansena no annya bere mpo anyɛ wɔn ade ansa na aprɛm abien a wɔatwam wɔ ahoɔden a ɛwɔ hɔ ne n"afã a wɔde hinged no ho no kɔhwee hyɛn no mu. Thermoquark flash no de ahoɔden a ebi mmae da bɔɔ wɔ mmeae nyinaa, na ɛmaa atuo ne nnwinnade yɛɛ hyew. Nea ɛka ho no, wofii ase paee nneɛma a wɔde sɛe ade titiriw no. Enti na ɔtopae no yɛ aniberesɛm. Tsunami kɛse a na ɛrehyew no hwetee nsoromma po so ahyɛn a ɛbɛn hɔ no na ɛmaa ne fã bi yɛɛ hyew, nanso po so hyɛn a ɛde po so hyɛn no tumi guanee.
  - te sɛ eyi! Obi kae sɛ ɛrentumi nyɛ yiye! - Folod ani gyee ho.
  - adɛn nti na w'ani agye? Yɛn nyinaa dii nkogu wɔ ɔko no mu. Na afei, sɛnea eye sen biara no, yebenya anigye sɛ yebenya nkwa.
  - wei nnye ketewa, efirise asetena ye ade a mfasoo wo so.
  Nokwarem no, na Fokhoron yɛ ohufo na na ɔyɛ ahwɛyiye wɔ ɔkwan a ɛfata so. Bere a ohui sɛ ɔko no redi nkogu, na mfaso a ɛboro so no wɔ atamfo no afã no, ɔhyɛɛ sɛ wɔnsan wɔn akyi. Fukilfo no san wɔn akyi wɔ ɔkwan a wɔahyehyɛ so, na wɔpaapaee mu yɛɛ akuw ahorow na bere koro no ara mu no, wɔpaapaee mu a anidaso biara nni mu.
  Esiane sɛ na nwansena no asɛe nneɛma kɛse nti, wɔanni wɔn akyi denneennen sɛnea ɛsɛ, na ɛda adi sɛ na wosuro sɛ wɔbɛtow ahyɛ wɔn so. Nokwarem no, na Fokhoron nni hwee, nanso Firon bɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛkyekyere anifere afiri pii. Titiriw no, sɛ́ ebia wɔbɛtwetwe atamfo no akɔ tokuru tuntum bi mu anaa. Nanso na nwansena no ani ada hɔ na wɔde ahokokwaw gyaee mmɔden a wɔbɔ sɛ wobetwam no nyinaa. Enti nkakrankakra kwan a ɛda asraafo dɔm abien no ntam no yɛɛ kɛse na ntɔkwaw no gyaee. Ɛbɛyɛɛ komm. Fokhoron kyerɛw krataa a egye ntɛmpɛ a wɔde kɔmaa adwumayɛbea ti a ɛwɔ mfinimfini no. Ɛhɔ no, ɔmaa atamfo no dodow ne nneɛma a wɔhweree no yɛɛ kɛse. Ɔhwehwɛɛ, anaasɛ sɛ yɛbɛka no yiye a, ɔde nusu srɛɛ sɛ wɔmma wɔn ahoɔden, ɔbɔɔ mmɔden sɛ ɔde nkogudi no ho asodi bɛto Firon so .
  Marinka de abubuw kae sɛ:
  - a ebebubu atamfo no ampa!
  Firon nso kasa tiaa Fokhoron sɛ ɔkaa akyi na ɔsrɛɛ no nso sɛ ɔmfa sicurs a emu yɛ den nkɔma no. Ná asraafo mpanyimfo baanu no nyinaa tan wɔn ho wɔn ho na na wɔasiesie wɔn ho sɛ wɔde wɔn hokafo no bɛmene nsu a ɛyɛ nsenia mu, anaasɛ wɔde wɔn bɛhyɛ photon biako mu. Nanso, ɛno ne wɔn asɛm. Saa bere no mu no, nsoromma po so ahyɛn no kɔtraa hɔ sɛ wɔrekɔsiesie. Ná nneɛma asɛe pii wɔ hɔ a, na robɔt a wɔde siesie nneɛma akata wɔn abon a ɛyɛ abofono na ntokuru no so wɔ afã nyinaa. Vacuum welding hyerɛn, laserwo wosow, cyborg ahorow a ɛwɔ tentacles pii de nneɛma a wɔde yɛ adwuma bae. Esiane sɛ na ahemman kɛse no abɔ n"anim nti, ɛteɛteɛɛ n"akuru no. Bere a wɔde weld ayɛ asinasin no biako no, ɛkaa.
  . TI A ƐTO SO 3
  Nokwarem no, na sini no yɛ nwonwa, na wɔde nneɛma titiriw bi ayɛ, na na ɛte sɛ hologram akɛse, a mpɛn pii no wobetumi aka sɛ ɛyɛ hyper .
  Marinka tweet sɛ:
  - Kɛseɛ, nanso...
  Valerka de ne ti too fam sɛ:
  - Yiw, sɛnkyerɛnne no nnyigyei, ɛyɛ bere a ɛsɛ sɛ yɛkɔ rally point no. Na ɛsɛ sɛ woyɛ ntɛm ankasa.
  Levka de ne ti too fam sɛ:
  - Yiw, wo ntumi ne saa nnye akyinnye!
  Slavka tweet sɛ:
  - a momma yentu!
  Na akofo baanan a wofi daakye no huruw kɔɔ ahunmu kɔɔ Burevestnik nsraban no kwan so.
  Mmofra a wɔyɛ akwampaefo no de ahopere te sɛ hann a ɛretu wɔ baabi a biribiara nni hɔ. Na wɔyɛɛ honam, wɔ Leninfo mmerante no atrae ankasa nkyɛn pɛɛ. Ná nsraban no yɛ fɛ yiye. Ná adan no te sɛ asɔredan ahorow a ɛyɛ fɛ, a na wɔayɛ no fɛfɛɛfɛ yiye.
  Na wɔ mfinimfini hɔ no, na Lenin ohoni bi a wɔde aboɔden abo asiesie no a nyankontɔn kɔla ahorow nyinaa hyerɛn. Ne kɛse te sɛ bepɔw pa. Ná mmarimaa ne mmeawa pii retwa wɔn ho akɔneaba wɔ wim.
  Ná mmofra a wɔhyɛ krataa kɔkɔɔ retwitwa wɔn ho na wɔreyɛ loop. Ná ne nyinaa te sɛ nea ɛyɛ serew kɛse. Na nsakrae ne nsakrae bae.
  Marinka de abotɔyam serew hyɛɛ no nsow sɛ:
  - wei ne mmofraberem a anigye wom a Vladimir Ilyich de mae!
  Valerka de ne ti too fam de kyerɛe sɛ ɔpenee so sɛ:
  - a na Lenin ye onyansafoa mfehaha pii a atwam ni no ohun komunism nkɔso a ɛyɛ nwonwa!
  Levka serewee, twitwaa ne ho wɔ wim na obuae sɛ:
  - Yiw, wei ye ampa ara cool paa !
  Nwansena kɛse bi a wɔayɛ ne ntaban ho mfonini a ɛyɛ nwonwa tu faa Lenin ohoni no so. Na na ɛte sɛ nea ɛyɛ fɛ koraa .
  Slavka de serew a ɛyɛ dɛ kae sɛ:
  - yiw, eye hyperquasar!
  Marinka klik ne nansoaa a ɛda hɔ kwa no so na ɔbɔɔ n"ano sɛ:
  - hyew ne sukyerɛmma wɔ wiase, .
  Wiase no yɛ ahiafo ne adefo nyinaa...
  Na afei ɔbɔadeɛ biara - .
  Wɔreyɛ nsoromma po so ahyɛn a wɔahyehyɛ no toatoa so!
  Levka sii so dua, na ɔde n"aniwa a ɛsakraa kɔla fii kɔkɔɔ bɛyɛɛ borɔdɔma no bɔɔ n"ani:
  - Yiw , ɛnyɛ nsoromma ahyɛn nko na yɛresi a ɛtoatoa so! Bere no bɛba, na yɛbɛbɔ amansan!
  Robot abeawa bi puei, te sɛ nea jack-in-the-box no ahuruw afi mu. Ɔde ne ho twaa ne ho te sɛ soro na ɔbɔɔ n"ano sɛ:
  Wɔ nsoromma po so ahyɛn mu de ahopere twa asorɔkye no, .
  Photons retu mmirika akɔ akwan horow so...
  Mmofra, m"akyea mo, .
  Abofra no bɛyɛ den wɔ ɔko mu!
  Na abeawa a ne ho yɛ fɛ nwonwaso no de n"ani kyerɛɛ mmarimaa no na ɔyɛɛ somersault wɔ wim.
  Mmarima no honhom kɔɔ soro denneennen. Na wɔdaa wɔn sẽ fitaa a ano yɛ nnam te sɛ mpataku mma deɛ.
  Afei mmofra pii puei. Akwampaefo akuw a wontumi nkan wɔn fii mmeae ahorow huruw fii adi. Wɔkyinkyim wɔn ho, danee wɔn ho na wɔserewee. Nanso afei sɛnkyerɛnne no bɔ. Na mmarima bɛyɛ ahanu hyehyɛɛ wɔn ho wɔ nnidiso nnidiso prɛko pɛ. Seesei mmofra a wɔasensɛn wim wɔ hɔ. Na krataa kɔkɔɔ hyerɛn te sɛ rubies wɔ obiara kɔn so. Na atade no mpo bɛyɛɛ kɔla fitaa-kɔkɔɔ-fitaa koro no ara. Na ne fã kɛse no ara yɛ nan a ɛda hɔ kwa, a wɔde mpaboa bruu akata so.
  Na mmarima no gyinaa hɔ a wɔde wɔn adwene sii so. Dwom a anibere wom no te sɛ:
  Aman a wɔde wɔn ho a wɔaka abom a wontumi nsɛe no, .
  Ɛnyɛ atirimɔdensɛm, na mmom ehu bɔne na ɛkaa yɛn boom...
  Na nnipa a wɔanya hann apɛde pa, .
  Asomdwoe, adamfofa, hann, ntease ne akokoduru wɔ adaeso mu!
  
  Afei okyinnsoromma yi so aman nyinaa ayɛ biako, .
  Yɛyɛ asase so anuanom ne nnamfo daa!
  Ɛmmra sɛ wɔbɛhyɛ Lenin Edin a ɛkorɔn no anuonyam, .
  Wiase aman nyinaa yɛ abusua kronkron!
  Nnwontofo kuw: .
  Yɛma yɛn Agya Man a ɛde ne ho, .
  Nnipa adamfofa yɛ mmoa daa!
  Mmara kwan so tumi, nnipa apɛde, .
  Seesei onipa na odi amansan nyinaa so!
    
  Yɛabue kwan akɔ ahunmu ama nnipa a wɔwɔ wiase nyinaa, .
  Wɔsɛe Fascism, wɔama nkɔso so!
  Yɛnantew anuonyam akwansin wɔ nsoromma ntam, .
  Wɔ Sovietfo nniso ase no, nnipa honhom asɔre!
  Nnwontofo kuw: .
  Anuonyam nka Agya Man, yɛn ahofadi, .
  Nnipa adamfofa yɛ mmoa daa!
  Mmara kwan so tumi, nnipa apɛde, .
  Seesei onipa na odi amansan nyinaa so!
  
  Agya Man honhom biara nni amansan no mu a emu yɛ den sen eyi , .
  Obiara a ɔyɛ onyansafo no yɛ onua wɔ yɛn koma akyi!
  Yɛsom Agya Man no denneennen, anaasɛ yɛbɛka no yiye a
  hypermat no kɔ wo nsateaa mu !
  Nnwontofo kuw: .
  Anuonyam nka Agya Man, yɛn ahofadi, .
  Nnipa adamfofa yɛ mmoa daa!
  Mmara kwan so tumi, nnipa apɛde, .
  Seesei onipa na odi amansan nyinaa so!
  
    
  Wɔde tank duu Berlin, na wɔtow tuo, .
  Anyɛ yiye koraa no, nnipa a wɔn ho yɛ fɛ pii wuwui!
  Frankaa kɔkɔɔ no hyerɛn, na ɛma ahofadi, .
  Na wɔde ɔdɔ tumi tow ɔbɔnefo no gu ogyaframa mu!
  Nnwontofo kuw: .
  Anuonyam nka Agya Man, yɛn ahofadi, .
  Nnipa adamfofa yɛ mmoa daa!
  Mmara kwan so tumi, nnipa apɛde, .
  Seesei onipa na odi amansan nyinaa so!
  
  Gye di, yɛbɛbɔ Ɛnanom Man ho ban na yɛatrɛw mu, .
  Momma yɛmfa ɔdɔ po a enni awiei mma!
  Mesia kɛse a enni awiei no frankaa ase , .
  Ma m"asefo mfa serew nni agoru!
  Nnwontofo kuw: .
  Anuonyam nka Agya Man, yɛn ahofadi, .
  Nnipa adamfofa yɛ mmoa daa!
  Mmara kwan so tumi, nnipa apɛde, .
  Seesei onipa na odi amansan nyinaa so!
  
  Yɛde komunism a ahofadi wom ba amansan no mu, .
  Ne nyinaa akyi no, Lenin maa yɛn adwene a yɛde bɛbɔ...
  Wɔ amansan yi nyinaa mu no, nnipa bɛka abom, .
  Nkɔso maa yɛn nsusuwii hyerɛn wɔ yɛn adaeso mu!
  Nnwontofo kuw:
  Anuonyam nka Agya Man, yɛn ahofadi, .
  Nnipa adamfofa yɛ mmoa daa!
  Mmara kwan so tumi, nnipa apɛde, .
  Seesei onipa na odi amansan nyinaa so!
  Wɔtoo dwom a ɛte saa akyi no, akwampaefo no kotow, na abeawa fɛfɛ bi anim puei. Ná ɛyɛ abofra na na ɛyɛ fɛ yiye. Ɔserewee na ɔhyɛɛ no nsow sɛ:
  - okyinnsoromma yi guamtrani, Svetlana Harpun, kyia mo, Leninfo mmerante!
  Ɛno akyi no, wɔkyekyɛɛ abeawa no anim hologram kɛse biako mu yɛɛ no nketewa ahanu. Na saa hologram ahorow a ɛwɔ kɔla ahorow yi tu kɔɔ mmarima no nkyɛn. Ɛwom sɛ wɔ wiase foforo no mu no, ɔbarima ne ɔbea nna a ɛfata ananmusifo dɔɔso sen ɔbarima ne ɔbea nna a emu yɛ den mmɔho du de, nanso mmarimaa dodow bɛyɛ mmɔho abien wɔ nsraban yi mu. Na abeawa no hologram no yɛɛ wɔn atuu wɔ wɔn moma so ne wɔn anofafa so. Ná ɛyɛ dɛ, na na abeawa no hua nnuhuam a ɛyɛ nwonwa.
  Mmarimaa no ho yɛɛ wɔn kusuu a wɔmpɛ, mmeawa no serewee.
  Ɛno akyi no, hologram ahanu no bɛyɛɛ biako bio, na abeawa guamtrani no kae sɛ:
  - me nuanom nkumaa ne me nuabeanom! Asomdwoe ne nhyehyɛe wɔ yɛn amansan yi mu, nanso ɛsɛ sɛ wɔma hyperplasm kɔ so yɛ adwuma. Enti, mebɔ asraafo ntetee bere ho amanneɛ ma mo.
  Ɛsɛ sɛ agodie ahorow ne ɔko ntetee ma wokɔ so gyina wo nansoaa so!
  Akwampaefo nkumaa no maa wɔn nsa so wɔ nkyia a wɔtaa yɛ no mu na wɔteɛɛm sɛ:
  - a mesom Soviet Union! Anuonyam nka USSR!
  Na wɔde biako kaa ho sɛ:
  - Lenin ne hyperplasma ka yen ho!
  Abeawa no de ne ti too fam na ɔtoaa so sɛ:
  - saa bere yi mu no, didi. Obiara a odi no di ma Lenin!
  Na ne hologram no yerae.
  Crystal ne diamond pon ahorow puei wɔ wim, na nkuku ahorow ahyɛ mu ma. Na mmofra no ankasa san yɛɛ kɔla ahorow wɔ wɔn ntade mu. Ná mmarimaa ne mmeawa no mu dodow no ara pɛ sɛ wɔde wɔn ho bɛbɔ wɔn ho a wɔmfa mpaboa da hɔ. Bio nso, wɔn nansoaa yɛ ntɛmntɛm na wɔkotow ahokokwaw so.
  Sɛ wobetumi agye nkankyee, kyɛnsee, ne nnade.
  Valerka a ɔte ase, de anigye de nsenia retutu ice cream a ɛyɛ sika kɔkɔɔ a ɛwɔ abotan no mu no kae sɛ:
  - wodwene se, wo nsoromma kuw a ɛbɛn hɔ no mu no, anibuei betumi atow ahyɛ yɛn so?
  Marinka de ne nsa kyerɛɛ ne ho so na obuae sɛ:
  - ankasa, megye akyinnye . Sɛ wɔanya mfiridwuma mu nkɔso saa a, ɛnde ɛsɛ sɛ wonya komunis nhyehyɛe bi kɛkɛ. Nanso komunism aman nko.
  Slavka serewee, na ɔmenee mango, chocolate ne ntɛtea a wɔde afrafra a wɔde pistachio ayɛ, na ɔkae sɛ:
  - bere bi, mekae, ɛkaa kakraa bi na ɔko bi sii wɔ USSR ne China ntam. Enti komunism betumi ayɛ soronko!
  Levka de ne ti too fam sɛ:
  - Na Pol Pot frɛɛ ne ho komunist. Na ɔno ankasa kunkum n"ankasa nkurɔfo a na enye koraa sen Nasifo.
  Valerka de n"ani kyerɛɛ mmarima no so sɛ:
  - a wope se wo ne Nasifo ko? Yebetumi ayɛ eyi wɔ virtual reality mu. Na biribiara bɛba te sɛ nea ɛwɔ hɔ ankasa! Nokwasɛm ho adwemmɔne koraa.
  Marinka serewee na ɔhyɛɛ no nsow sɛ:
  - adwene a ɛyɛ anigye, nanso nea edi kan no, momma yɛnsɔ biribi a ɛyɛ nnɛyi de nhwɛ. Na yebenya bere ako atia Nasifo bere nyinaa!
  Levka de ne ti too fam de penee so sɛ:
  - ne no. Mfe ɔhaha pii atwam fi bere a Ɔman Ho Dɔ Ko Kɛse no bae no, na ɛyɛ abakɔsɛm tenten dedaw. Na obiara ba ne nkyɛn. Akwampaefo dwom mpo fa eyi ho!
  Slava de serew kae sɛ:
  - Nanso Vladimir Lenin yɛ tetefo mpo, na wɔahyɛ no anuonyam sɛ ɔte ase daa!
  Valerka de ahotoso kae sɛ:
  - annkye biara wobesua se wobenyan awufoo. Nyansahufo ahu bere mu asubɔnten ankorankoro no dedaw. Sɛ wokɔ fam kɔsi owuo berɛ mu, na woyi amu no firi hɔ a, ɛnde wɔbɛsan de aba daakye, na onipa no de ahoɔden foforɔ a ɛyɛ nwonwa bɛtena ase!
  Levka serewee na ɔtoo dwom sɛ:
  Owu a enwu da fi bere tenten, .
  Ná ɔbarima bi rehwehwɛ, na botae bi a ɛyɛ nwonwa afa no dommum, .
  Wɔ tetefo nyamesom ahorow mu no, .
  Na wɔ nyansahu a ɛyɛ katee a ɛbaa akyiri yi mu no...
  Marinka de ne ti too fam na osii so dua sɛ:
  - yiw, ade a ete saa wo ho. Ɛno nti na na Kristosom yɛ nea ɛyɛ anigye saa no? Ɛhyɛɛ nkurɔfo bɔ sɛ wobenya nkwa a enwu da, ne nkwa a enwu da a ɛyɛ anigye, a ɛkame ayɛ sɛ nnipa ne Anyame yɛ pɛ. Sɛ yɛbɛka no pɛpɛɛpɛ a, a nsɛm pɔtee biara nka ho.
  Abarimaa akwampaefo Valerka de ne ti too fam sɛ:
  - Nifa! Enti obiara dɔ n"ankasa de. Ha wɔ Islam mu no wɔde nsɛm pɔtee pii baa paradise. Wɔde harem ne ahemfie bae. Nanso asɛmmisa no ne sɛ: sɛ ɔbarima bi wɔ harem a, ɛnde ɔbea nso ɛ? Na sɛ ɔbarima ne abeawa biako a wɔdɔ no dɔɔso nso ɛ?
  Slavka kae sɛ:
  - Yiw, sɛ wohwɛ a, eyi yɛ minus sen plus! Sɛ nsɛm pɔtee bi wɔ hɔ a, wokum atirimɔdensɛm no . Na dɛn nti na obi a onnim sɛnea obekum bere hia daa nkwa?
  Levka kae sɛ:
  - a ɛkame ayɛ sɛ yɛyɛ nea enwu da. Sɛnea ɛte biara no, yennyinyin. Na sɛ ɛte saa a, nneɛma pa pii da so ara wɔ yɛn anim.
  Valerka tweet sɛ:
  Mprempren de yɛyɛ mmofra kɛkɛ, .
  Ɛsɛ sɛ yenyin, yɛda so ara nyin...
  Wim nkutoo, mframa nkutoo, .
  Anigye nkutoo na ɛda yɛn anim!
  Wim nkutoo, mframa nkutoo, .
  Anigye nkutoo na ɛda yɛn anim!
  Marinka serewee na ɔhyɛɛ nyansa sɛ:
  - me ne Valerka bɛkɔ seesei na yɛafa akwanside kwan no so.
  Abarimaa ɔkwampaefo no de ne ti too fam de kyerɛe sɛ ɔpenee so sɛ:
  - Ampa ara! Ɛnnɛ yɛ dapɔnna kɔsi anɔpa - momma yɛnbue fraer no mu !
  Mmofra no de wɔn ani kyerɛɛ wɔn ho wɔn ho.
  Ɛno akyi no abarimaa ne abeawa no faa na wɔde wɔn ho kɔhyɛɛ Hypermatrix no mu nokwasɛm a ɛte sɛ nea ɛwɔ hɔ no mu .
  Asraafo akwampaefo no hyɛɛ wɔn dade kyɛw, na wiase a atwa wɔn ho ahyia no sesae mpofirim, hologram ahorow a ɛyɛ hu fii ase tu.
  Valerka, ɛwom sɛ ɔtee ase sɛ ɛyɛ nea wɔayɛ no sɛnea wɔyɛ no , nanso ɔtee fɛre bi nka. Ná onim sɛ akwanside kwan so nkonimdi yɛ nea wɔtaa de tete asraafo a wɔyɛ aniberesɛm kɛse anaa kakraa bi a wɔanhyɛ da.
  Marinka de asɛm a ɛyɛ sereserew kyerɛɛ no sɛ:
  - nnyɛ fɛreɛ, ɔhokafoɔ! Ɛyɛ anwanwadeɛ ɛlɛtrɔnik mfiri kɛkɛ.
  - ehe na wonya adwene se me fere ade? - Valerka Lagunov yɛɛ akokoduru, nanso ne sẽ yɛɛ dede a ɛyɛ nsisi.
  Na ɛyɛɛ abarimaa no nwonwa, nokwarem no, sɛ ɔndii agoru a ɛte saa da, na papayɛ nti. Na afei ɔte sɛ abarimaa a wadi mfe abien, na afei, ebia, mmofra nkumaa a wɔredi agoru wɔ virtual games mu no nsuro saa.
  - wei ye radiation soronko bi, ede ehu dua yen mu. Ɛte sɛ nea yɛn werɛ afi sɛ yɛnyɛ green beginners, na mmom seasoned warriors! Ɔhokafo no de brɛoo bɔɔ abarimaa akwampaefo no koko a ntini wom no. Ná aniwa no rehyew.
  Valerka de anigye buae sɛ:
  - manko ankasa, ennye da koro mpo, nanso metetee me nkwa nna nyinaa!
  Ɔbɔɔ abɛn te sɛ nightingale.
  Mfiase no, wɔ akode no nyinaa mu no, na laser dagger ketewaa bi a ɛyɛ den nkutoo na wɔde maa wɔn.
  Ná ɔnyɛ aniberesɛm titiriw mpo. Ampa, na emu yɛ hare na na wotumi trɛw mu kakra. Ná ɔtamfo a odi kan no te sɛ ntontom bi a ne ho yɛ nwene, na ne ano fi ne ho. Ná ɔkwan a edi kan no fa baabi a ɛyɛ hwerɛma na ɛkyinkyini wɔ mmeae bi. Enti, ɛkaa kakraa bi na Valerka a ɔtwe ne ho fii atamfo no ntua no ho no hwee ase. N"adamfo no bɔɔ ntontom no, twaa no mu abien, na asinasin no hwee ase.
  - a wode dagger no y adwuma! - Marinka teɛɛm sɛ. "Wɔnnyɛ hu sɛnea wɔpɛ sɛ ɛte sɛ nea."
  - a mehyɛɛ no nsow! - Valerka kae sɛ. - ɛwom sɛ biribi a ɛyɛ nwonwa rekɔ so wɔ nipadua no mu de. Ɛte sɛ nea ntini no awiei ayɛ nwini!
  Ɔkwampaefo ɔkofo no teɛɛm sɛ:
  - wobɛhunu, hit! Ɛno ne " defrosting " no nyinaa!
  Abɔde a ɛte sɛ nea ebinom te sɛ nnipa, afoforo a wɔwɔ ntini pii tow hyɛɛ wɔn so. Saa bere yi de na Valerka ani da hɔ. Counter strike no wosow ɔtamfo a ɔbɛn no paa no. Nea odi hɔ a okum no ne ɔbarima bi a ɔyɛ ɔbarima ne ɔbea nna ho akɔnnɔ. M"ani nnye freak a ɔte saa ho koraa. Nanso ɛkame ayɛ sɛ squid a okura nkrante te sɛ nea ɛbɔe fii ne ti so.
  Bere a nkrante kyeree me akyi no, me nipadua fii ase yɛɛ me yaw na ɛyɛɛ me yaw.
  - eye akyiwade, wapira me! - Valerka domee no. "Ná minsusuw sɛ meyɛ ɔkwasea saa."
  - so wo ne virtual monsters ako pɛn? - Marinka bisae.
  - ne ananse bonsu! Ɔtaa me na ɛkaa kakraa bi na miwui. Ɛwom sɛ, nnipa bi wɔ hɔ a wɔn ho yɛ nwonwa a wɔka sɛ bonsu nyinaa yɛ ayamyefo na wɔdɔ nnipa efisɛ wɔyɛ ne nuanom.
  - a wosɔre tia yɛn no nyɛ papa anaa bɔne. Wɔn ani nnye ho, te sɛ po a adwowtwafo fa so no.
  - a ɛda adi sɛ ɛyɛ vacuum mpo. Ɛpo no mu yɛ hyew na ɛhɔ yɛ brɛoo. - Ɔkwampaefo abarimaa no, banana ne ɔsebɔ a wɔadi afra, a wɔde rɔke sen sɛ wɔde sẽ bɛhyɛ mu, na ohuruw faa ne so. - Me nyaa tokuru tuntum bi wɔ me tirim wɔ akwanside akwan yi so. Ampa, seesei biribi bɔne reto nipadua no.
  Ɔkwampaefo ɔkofo no teɛɛm sɛ:
  - sɛ mɛka nokware a, m"abɔ hu nso na anti-pulsar!
  Abarimaa ne abeawa no kɔɔ so tu. Mfiase no na mmoa a wɔyɛ keka no nyɛ ntɛmntɛm titiriw, na ɛmaa adwuma no yɛɛ mmerɛw. Nanso, Valerka ne Marinka, nsu a wɔtow gu no kyeree wɔn kakra. Ɛyɛɛ kɛse efisɛ mmoa a wɔyɛ keka no fii ase teɛteɛɛ ogya. Valerka yafunu hyewee na ɔtee ɛyaw ankasa.
  - ma mepe se medane me guts! - 3kaa saa.
  - Na ennye mmerɛw mma me! - abeawa no de ne nsa kyerɛɛ ne nifa so, ɛkame ayɛ sɛ ne nufu a ɛda hɔ kwa. Ná mogya retɔ fi ne mu. Wɔsan teɛteɛɛm guu Valerka so, na abarimaa a ɔyɛ ɔkwampaefo no aka akyi, na wɔabɔ ne mmati , na ɛda adi pefee sɛ ne nnompe bubui. Na sɛ obi mpapahwekwa nnompe mu bu a, ɛyɛ yaw araa ma, wubetumi awu wɔ ahodwiriw mu. Ɛwom sɛ na Terminator abarimaa no nyɛ onipa kwa de, nanso ɔtee nka sɛ onni baabiara saa bere no. Ɔtee asorɔkye soronko a epira kɛse a ɛmaa ne tumi yɛ mmerɛw no nka.
  - a mete nka bɔne! - Valerka too ne ho so. Abeawa no de adwumayɛfo kankan srasraa n"anim fɛfɛ a ɛyɛ torotoro no.
  - nnhwe ase nkɔ tokuru tuntum bi mu, me dɔfo knight. Nhumu san bae, nanso ɛyaw kaa ho. Valerka sii apini, mmerɛwyɛ miaa no:
  - a mennko bio.
  Ɔkwampaefo no teɛɛm sɛ:
  - mma wo nnya soggy! Mmoa a edi kan a wɔde ma wɔ ha.
  Nokwarem no, na akwanside kwan no te sɛ kɔmputa so agodie. Nkwa afoforo wɔ hɔ na nea ɛho hia no, ahoɔden a ɛma wɔsan yɛ foforo ntɛm ara. Yiw, na ɛyɛ den, nanso mmarima no suae.
  - a ehia paa ne se wonsan n'akyi na woanmpa abaw! - Marinka kaa saa. Ɔno nso, na ne ho nyɛ no dɛ, bere ne bere mu no, na odi mfomso, na ɔbɔ no yaw. Afei awarefo no yɛɛ wɔn su na wofii ase yɛɛ wɔn ade wɔ biakoyɛ mu kɛse. Wɔ ɔfã a edi hɔ no mu no, na ɛsɛ sɛ wohuruw wɔ nsenia a ɛsensɛn wim so, kwati nnade a ɛretu, na wɔwea fa nhama a wɔde nsɔe ayɛ so. Ɔko no mu yɛɛ den kɛse, na wɔn a wɔsɔre tia no no kɔɔ so ntɛmntɛm. Nokwarem no, ɛbɛyɛɛ nea wobetumi de akode a wɔakyere, a ɛno nso yɛ nea ɛte sɛ nea ɛwɔ hɔ, nanso ɛwɔ wɔn agyapade a ɛte sɛ owu soafo ankasa bedi dwuma.
  Valerka titiriw sɔɔ vibrothrower a ɛwɔ nsuhina pii hwɛe ! Ɛmaa mpaapaemu nketenkete baa ahunmu. Nokwarem no, bere a wɔtow tuo mprɛnsa akyi no, ɛbubuu, nanso ɛtwaa asɔretiafo a wɔahyehyɛ wɔn ho pii.
  Abarimaa no kae sɛ: "Ɛnyɛ bɔne!"
  - bɔ mmɔden sɛ wobɛnya bubble plasma launcher ! - Marinka afotuo - Wei b3y3 adwuma yie paa.
  Abarimaa ɔkofo no kae sɛ:
  - Wiɛ, ɛno nso nyɛ adwene bɔne. Na ɛhe na ɔyɛ?
  Abeawa ɔkwampaefo no teɛɛm sɛ:
  - wei ye paipu ketewa bi a ete se akwampaefo abɛn. Bɔ mu na wubehu sɛnea hyperplasmic cascade tu ntɛmntɛm.
  Ɛkame ayɛ sɛ abarimaa no ankwati volley no, ɔweae kakra faa baabi a abubu no, na ɔfaa bugle no. Tuoto.
  Ahurututu no hwee ase wɔ nhama bi a ɛyɛ sinuous so, na ɛbɔɔ ahwɛyiye. Abɔde a wɔbɔɔ wɔn no paee.
  - Dɛn! Ɛnyɛ bɔne! - Marinka kaa saa. - bɔ no ase kɛkɛ sɛnea ɛbɛyɛ a ahurututu kakraa bi bɛtu akɔ wim.
  Pioneer Boy bɔɔ n"ano sɛ:
  - mebɔ mmɔden biara a metumi biara!
  Ɔkofo kumaa no kae sɛ:
  - bɔ mmɔden na mma ɛnyɛ wo nwonwa!
  Abeawa kwampaefo no nso faa akode a ano yɛ den na ɔde dii dwuma, na ɔdaa tumi a enkotow adi.
  Ɔko no bɛyɛɛ anigye kɛse. Ɛha na wɔreko wɔ okyinnsoromma bi a nsu di kan hwie gu asubɔnten bi mu wɔ wɔn nan ase, na afei helium nsu a ɛyɛ hwerɛma a ɛyɛ hu sen, na wɔtow laser ahorow a ano yɛ den fi soro ne ase, atopae a wɔde sɛe ade repae.
  abien nyinaa san tuo prɛko pɛ na ɔsaw pretzel mpo.
  Wɔkyeree no mpɛn pii, na otwitwaa ne nan benkum. Esiane me hokafo nti, ɔboaa me ma miduu mmoa a edi kan a egye nkwa no ho. Nan no anyin.
  - a wo ho ye, Marinka.
  Ɔkofo no de animtiaabu bɔɔ ne hwene mu sɛ:
  - a woye mmerɛw, Valerka. Nkokoaa gyina ɛyaw a ɛyɛ hu saa ano, na wusi apini!
  Na ɔkwampaefo abarimaa no nyɛ n"ankasa, na biribi rehaw no :
  - seesei, mehunu biribiara yie paa!
  Bere a Marinka de mmoa a wɔyɛ keka foforo ato hɔ no, ɔkae sɛ:
  - nya abotare sedee ebeye biara!
  Lenin abarimaa no guu ahome, ɛbɛyɛɛ den yiye sɛ ɔbɛkasa:
  - ɛsɛ sɛ woyɛ, m"ayɛ ɔbarima!
  - ne no, onipa! - bere tiaa bi mu no won anofafa kaa ho. Valerka tee dɛ a ɛte sɛ ɛwo a ɛwɔ ababaa bi atuu mu no nka.
  Ɔkwampaefo no ti fii ase twaa ne ho, na ɛkame ayɛ sɛ n"adwene fii ase, na ɔbɔɔ n"ano sɛ:
  - Nyamewa!
  - Lusifer! - ababaa no buaa.
  Afei wɔhyɛn wim tebea a ɛsakra bere nyinaa a mframa a ano yɛ den wom mu. Ɛbɔ fi anim, anaasɛ nea ɛne no bɔ abira no, ɛmia kɔ akyi. Na atamfo no sakra bere nyinaa, ɛtɔ mmere bi a wotu te sɛ nwansena, ɛtɔ mmere bi a, nea ɛne no bɔ abira no, wɔwea te sɛ awɔ a awuduru wom. Nanso ɛsɛ sɛ woko bere nyinaa, wuhuruw fi asɛnka agua biako so kɔ foforo so, na mpo wokyere nwansena ne akraman a wɔde nsa ayɛ wɔn nan, de wɔn mmoa tu fi afiri mu. Nhwɛsode ahorow bi, titiriw ntontom ne nhwiren a wɔde afrafra no, yɛ fɛ ma ɛyɛ nwonwa. Ɔkraman ne tulip a wɔadi afra, a wɔde nyankontɔn kɔla ahorow nyinaa hyerɛn a hua a ɛma obi bow nsa. Quasar ! Ano a ɛda hɔ kwa fi akyi klik te sɛ ɛlɛtrɔnik mfiri a wɔde yɛ mmoawa, sẽ a ne tenten yɛ mita no de anyinam ahoɔden hyerɛn. Afei nso, nsensanee akɛse a ne tenten yɛ mita anum ne mita du mpo wɔ hɔ. Valerka tumi hwirew ne ho twaa wɔn ho hyiae. Aboa a wɔyɛ keka no mu biako a na ɔyɛ tank ne ɔkraman a wɔde afrafra no de dede paee, na ɛpetee ahwiesa a ɛyɛ hyew.
  - a wonntwa yen mfonini ! Wɔnkyere Quarks. - akokodurufo no too dwom.
  Saa bere yi nso abarimaa no nya ɔsɛe fi annihilation flashes mu. Na afei abeawa no asɛe kɛse mpo, wɔtetew ne nan mu bio. Nanso ɔde ahokokwaw huruw fa ne nan biako so, a onsusuw sɛ ɔbɛsan n"akyi ho. Nanso, baabiara nni hɔ a wɔbɛkɔ.
  - ye kwan baako, se yenya nkwa anaase yewu! - Marinka de pathos a ɛyɛ banal bi kaa saa.
  Ɔkwampaefo kumaa no sii so dua sɛ:
  - Na wobom nkoaa! Tokuru tuntum hyerɛn kɛse bere a koma abien a ɛredɛw hyerɛn wɔ ether a ɛyɛ nsukyenee no mu no!
  Wɔ mmɔdenbɔ a ɛyɛ nwonwa, nhyɛso a ɛnyɛ nnipa de ho ka mu no, wotumi faa eyi mu, ɛwom sɛ na atrae biara nni wɔn nipadua so de.
  Ade a edi hɔ ne sare so, a anhwea ahabammono a ɛrenom atirimɔden so wɔ hɔ, ɛrentumi nyɛ yiye sɛ wubegyina hɔ sekan biako, wo nan akɔhyɛ, na ɛsɛ sɛ woda so ara to tuo na wobɔ sekan. Ɛha no, akofofo a wɔakatakata wɔn ho, a ebinom hyɛ akode, ko tia wɔn. Akofoɔ ahodoɔ wɔ hɔ, nnipa ne afrafrafoɔ nyinaa wɔ hɔ a ɛyɛ scorpion a ɔwɔ cactus, bug ne wrench. Graviolet wimhyɛn ahorow retu , a wuntumi nhintaw mfi mu , wuntumi nhintaw, laser hann bɛpete anhwea no. Sɛ ɛbɔ nipadua no a, hellgya yaw ba, ɛte sɛ nea wɔde rola piapia emu no na wɔde ngo a ɛyɛ hyew ahyɛ mu ma. Tetralets no de wɔn ho hyɛ nsu mu, na wɔtow atopae a ɛte sɛ ti nhwi a ɛyɛ abofono a aniwa a ɛhyew pii wom , na wɔtow mframa a ano yɛ den gu wɔ wɔn ɔsɛe ho sukɔm mu!
  Nanso, Valerka nnyera. Ɔsaw bi, na ɔtwam wɔ nsubɔnten no ntam.
  Marinka dii aseresɛm bi mpo sɛ:
  - Russian whist, ntaban tu soro wo wo nkyɛn!
  Valerka faa no sɛ:
  - sahene no hyehyee yen regiments no toatoa so!
  Abarimaa no ne abeawa no boom de nkankyee bɔɔ, de "nsu a ɛtɔ gu fam" kwan no dii dwuma, de atamfo no guu akuwakuw a ɛyɛ frɔmfrɔm mu. Enti abɔde ahorow pii mu paapae , wobubu, anaa wɔpaee gyaframa. Eyi yɛ nwonwa a ɛyɛ nwonwa, ɛnyɛ aseresɛm biara nni mu, titiriw bere a tetralet a ɛte sɛ akɔre ne agyan danee asuten a ɛrehwe ase a ɛyɛ sika kɔkɔɔ a ɛyɛ turquoise-flecked caterpillars bere a ɛbɔɔ no:
  - se woto tuo, gyina wo nansoaa so a, wo mobility bɛyɛ kɛseɛ. - Marinka de nyansahyɛ mae.
  Valerka ankasa hui sɛ:
  - a ennu nea egyina pintinn.
  - sedee wobeka no, dynamics ye den sene statics bere nyinaa!
  Nea ɛbɛyɛ na abeawa no asi ne nsɛm no so dua no, ɔde dua twaa ɔdan bi a ɛrehuruhuruw a ɛte sɛ tin toa a nsuhina wom. Ɛbubuu asinasin na ɛhwee ase, na ɛhuruw asinasin. Esiane sɛ na wɔretu dedaw nti, nea wɔde wɔn ani asi so a wodii nkogu no asinasin danee nguankuw a wɔyɛ afrafra a wɔn ho yɛ kɔkɔɔ: ntɛtea ne akraman. Saa abɔde a wɔn ho yɛ nwonwa yi ne wɔn ho wɔn ho koe, na wɔyɛɛ nketewa bere biara, na wɔpetepetee wɔ ɔko a ɛte sɛ nea ɛrekɔ so no mu :
  - Wiɛ, ɛbɛyɛ dɛn? Quasar ? - Marinka bisae, na ɔpam n"aniwa.
  - a ɛyɛ nwini yiye, nea ɛho hia sen biara no, ɛyɛ decent! - Valerka hyɛɛ no nsow. - Ɛyɛ dɛ sɛ wobɛtra laser ne plasma mu! Na te sɛ okyinnsoromma yi repae!
  Abeawa no serewee sɛ:
  - Na nya orgasms wɔ ɔko mu ne me! Na nantew na di agoru sɛnea wopɛ! Wiɛ, m"ani sɔ aseresɛm a ɛte saa wɔ mmarima mu.
  Valerka, akwampaefo terminator no de agoru sɛee akyɛde a edi hɔ no. Ná ɛte sɛ dua bi a wɔde dade akata so. Ɛnyɛ nea ɛpaee ntɛm ara, na ɛho hia sɛ wɔbɔ sobo pii bio; Nea ɛbɛyɛ na wɔayɛ saa no, mframa a ɛpae fii nkɔnsɔnkɔnsɔn a wɔde nsateaa wom no mu no bubuu aberante Leninist no nsa.
  - wei ne ahunmu bun ! - de abufuw teateaam. - hia se yedwene biribi te se wei ho.
  Marinka, te sɛ nea ɔredi fɛw, kaa no denneennen sɛ :
  - edeen na woreka ho asem?
  - de birikisi bɔ m"anim. - Nsa biako ntumi nyɛ adwuma. - Valerka hyɛɛ no nsow. - Oh, ɛhe na me superflesh wɔ ?
  nipadua a ɛsan yɛ foforo bɛba nnansa yi ara ."
  Sɛnea ɛbɛdaa adi no, wanni mfomso. Nanso na aduru no nnɔɔso, nsa no ho tɔɔ no, nanso na wɔatwitwa ne ɛyaw pii da so ara wɔ hɔ.
  Bere foforo a ogya bepɔw bɛpae , ɛsɛ sɛ wode ahoɔhare a ɛyɛ nwonwa de ahoɔhare kɔ soro, na wotow tuo gu atamfo no akodi cyborg ahorow no so. Na cyborgs no yɛ wɔn a wɔyɛ wɔn ho sɛ wɔyɛ abofono ara kwa: tete Hollywood terminators ne nnɛyi adebɔ ahorow a ɛfa amansan adannandi ho a wɔde afrafra, ultra-diactive tankosaur ahorow . Ná Valerka, aberante bi a ɔyɛ Lenin ( a mpɛn pii no ɛnyɛ nea ɛtaa ba ma no) no abrɛ dedaw a edi awu, na mmoa a wɔyɛ keka ne nneɛma a atwa ho ahyia a ɛyɛ atamfo no hyerɛn wɔ n"ani so, na na eyi nyinaa nni awiei biara. Marinka nso fii ase hwee ase na ɔhwee ase:
  - me babarima, sedee eye den ma wo!
  Ɔkwampaefo kumaa no de ahodwiriw buae sɛ:
  - Na wo, mehunu, worehwe ase akɔ ahweaseɛ mu!
  Ɔkwampaefo no kae sɛ:
  - a mennya ntetee a ɛte saa bere tenten. Mpɛn pii no, yɛyɛ Soviet ahemman a asomdwoe wom a komunism di nkonim, na yɛrentow hyɛ obiara so, anaasɛ yɛbɛka no yiye a, na yɛrentow hyɛ so, nanso ankorankoro biara fa asraafo ntetee kwan so. Ne nyinaa akyi no, eyi nyɛ aseresɛm, ɔko no akɔ so bɛboro mfe apem ni! Enti wotwa wo ho, sɛ ebia, wunnim da! Nokwarem no, I"m not real, nanso midii mfe ason virtual wɔ kɔmputa so agodie bi mu wɔ neutron nsoromma bi ani!
  Valerka teɛɛm sɛ:
  - Wow, mfeɛ nson yɛ pii!
  Abeawa no buae denneennen sɛ:
  - Wiɛ, nea edi kan no, seesei ɛkame ayɛ sɛ yɛte ase daa, na nea ɛto so abien no, wɔ neutron nsoromma so no ɛyɛ ahotɔ koraa, anigye ne anigyede adwuma a edi mũ. Ɛda adi kɛse sɛ eyi yɛ anigyede a wɔde gye wɔn ani. Wɔma tumi a ɛtwe ade ba fam no yɛ nea ɛnyɛ hwee. Woyɛ quasar abarimaa ?
  , anigye soronko biara nni hɔ a ɛyɛ super ! - a mehunuu Valerka a wabrɛ.
  - a wɔahyɛ da apia wo sɛnea ɛbɛyɛ a anyɛ yiye koraa no wobɛte biribi ase wɔ asraafo som ho. So wunni ntetee biara, anaasɛ woyɛ mmerɛw ara kwa ? - Marinka bisaa, a wannyae sɛ ɔde ahopere bɛtow tuo abɔ mmoa a wɔyɛ keka no.
  Valerka, a ɔtow tuo san n"akyi na ɛtɔ mmere bi a ɔbɔ ( nea etwa to no yɛ den kɛse mpo), a ɛkame ayɛ sɛ ɔhome no kae sɛ:
  - Na bere bi wɔ hɔ a atwam a na Russia asraafoɔ no yɛ adwumayɛfoɔ koraa. Atuhoamafo som wɔ mu de gye sika, na wɔfaa wɔn fii aman ahorow so.
  - ne se, asraafo a woagye won. - Marinka kaa no tiawa. - Nanso wonnye won ho to so na wotumi ko dee otua ka pii no afã.
  Valerka a watwa ɔsraani foforo a ne ho yɛ tan a ɔte sɛ ɔkraman a ne ho yɛ hyew no, de awerɛhow guu ahome sɛ:
  - a biribi te se wei nnye nnye. Nanso ɛda so ara no, asraafo a wɔabɔ wɔn ka no mu dodow no ara yɛ Russiafo esiane ɔman mma nti. Wei kyerɛ sɛ wɔrenyi wɔn Ɛna Man mma. Na wɔanyi wo ama!
  Ɔkofo no de ne nansoaa kyerɛɛ beam tuo no so na ɔbubuu mmeamudua a ɛda macaque ne kiwi ntam no:
  - Na se oko kesee bi si a, bere a atwam no na ɔhaw ahorow wɔ asraafo a wɔbɛkɔ sraadi ho.
  Abarimaa ɔkwampaefo no, a ɔrebɔ ne ti abiɛsa afi ɔwɔ Gorynych ne cactus fly agarics a wɔde afrafra mu ( wɔde nnade a ɛyɛ yaw bɔɔ no yaw kɛse wɔ ne biceps mu), bɔɔ no denneennen?
  - tumi na wosɔree! Nanso USSR asraafo no da so ara dii nkonim wɔ akodi ahorow no nyinaa mu. Wɔdii NATO so nkonim, wɔdii China so nkonim, na wɔbrɛɛ aboa kɛseɛ te sɛ USA mpo ase.
  Abeawa no yɛɛ nkwasea ani, na ɔde tɛkrɛma no too tuo fii emitter no so:
  - a wowo asraafoa a woagye no?
  Abarimaa no kasa tiae, na ɔde sakre abiɛsa ne squid a wɔde afrafra no too ne mu:
  - Daabi! Afei nso ɔyɛ odwumayɛni a ɔyɛ ɔsraani. Eyi ne n"ahoɔden ne ne mmerɛwyɛ. Nanso, wɔatete atamfo asraafo no yiye, titiriw no, United States dii Iraq asraafo ɔpepem biako ne fã so nkonim, na wɔhweree asraafo a wonnu ahanu. Gye tom, nkonimdi a ɛyɛ nwonwa.
  - teɛ, ɛnyɛ bɔne! - Marinka de charge too akofo no mu, na obubuu mmoawa kesee bi a memenee tuo a etumi tu no. Wɔbɔɔ no asinasin. - Nanso na yenya ratio a ewo adehwere a ewo yen akyi a eye sen biara.
  - Wiɛ, egyina mfiridwuma mu gyinabea so! - akwampaefo abarimaa no tetee mogya a esen fi ne moma so a woatwitwa no mu.
  - ampa, egyina so! Biribiara a wohu wɔ asraafo mu no ma nkonimdi bere no bɛn!
  Marinka fii ase too dwom, na ne nne kanyan tumi foforo a wontumi nni so:
  Elfia, wo ne me kurom man, .
  Mɛyɛ ɔnokwafo, mede me ho ama bere nyinaa!
  Awɔw bere mu yɛ hyew, awɔw yɛ nsukyenee , .
  Asubɔnten no mu yɛ nwini, nsu no sen!
  
  Nea mapaw no no yɛ fitaa sen sukyerɛmma, chalk, .
  Ɔde bobesa baa n"ano a ɛyɛ mmerɛw no so!
  Na honhom no yɛ den, nanso nipadua no nni tumi araa, .
  sɛ ebehu amane wɔ akuru ho !
  
  Asomdwoe biara nni amansan ether no mu, .
  Ɔko no rebobom, na wuntumi nhu nsɛm no!
  Agyimisɛm rekɔ so wɔ wiase nyinaa
  Na wɔhwie mogya a ɛho nni asɛm bio!
  
  Asɔredan ahorow de sonorous ringing gye yɛn kwan, .
  Na ɛte sɛ nea mframa no ano yɛ nwini, nnipadɔm no dede no wuwui!
  Na wɔwoo abakan no ne me si apini, .
  Mehyira nkyekyem bi a ɛyɛ fɛre so ama asefo!
  
  Na ɔba no bɛsom n"agya asase, .
  Fa dade nkrante di atamfo nyinaa so nkonim!
  Na Elfie frankaa no renhwe ase mmerɛw, .
  atamfo nyinaa so nkonim wɔ ɔko mu!
  
  Agya asase ne abotan ne oak mfuw, .
  Na mmofra serew, nightingale a ɛyɛ trill wɔ kwae mu!
  Wɔko maa Ɛna Man no ɛnyɛ anuonyam nti, .
  Ɛmmra sɛ me ne wo bɛtra ase anigye mu!
  Bere a owiee no, afunu dɔm mũ bi puei wɔ wɔn anim. Ná ɛte sɛ nam salad a wɔabubu a efi nneɛma a Picasso adwene de bae bere a po a hyperplasm ahyɛ n"amemene mu ma akyi no. Abeawa no bisae, na ɛkame ayɛ sɛ wannye ne home sɛ:
  - wo ne me yɛ adwene, Valerka?
  Leninni aberante no de ahotoso buae sɛ:
  - medɔ me Ɛna Man, ɛnnsua nsen wo. - gye me di, Mirabela.
  Ɔkofo no teɛɛ so, na ɔbɔɔ nwansena ne asukɔnkɔn a wɔde afrafra gui sɛ:
  - nnyɛ Mirabela, na mmom Marinka.
  - kyɛw, mekasae a ɛnteɛ. - brɛ a ɛyɛ hu. - Ɔkwampaefo abarimaa no wosow ne ho. - Wɔ nsɛm a ɛtoatoa so biako mu no, na ɛno ne din a ɛte sɛ onyamewa bi a ɔbɔɔ amansan akɛse dumien, na afei ofii ne pɛ mu gyaee mfaso horow nyinaa na wɔtɔn no kɔɔ nkoasom mu!
  - wei ne radiation nhyɛsoɔ. Nokwarem no, ɛnyɛ bɔne saa. - Ɔkwampaefo ɔkofo no kyerɛɛ tɛkrɛma abien. - Akoa ne nyamewa, wɔyɛ rhyme saa superstar !
  Na saa level yi na wɔagyaw wɔ akyi. Ɛwom sɛ wohwiee mogya pii gui de.
  Na bere a, wɔ ɔfã a edi hɔ no, abo a ɛte sɛ nea wɔatwa no bɛyɛ tete anyame no fii ase hwee ɔbarima ne abeawa no so no, ɛkame ayɛ sɛ abo a emu yɛ duru abien bi wiee wɔn baanu nyinaa. Valerka nnompe no hweree sɛnea na ɛyɛ den no, bubui, na ɛde ɛyaw a wontumi nnyina ano bae. Ná Marinka nso abrɛ kɛse na ɔde mmɔdenbɔ kɛse kuraa mu .
  - woredi atoro! Worentumi mmu Russiafo nkurɔfo apɛde so!
  Valerka, a n"ahoɔden rehwere no, ɔde ahopopo:
  - akokoduru a ennye nnipa de ma yen man no da nsow wo aman afoforo ho!
  Ɔkwampaefo abarimaa no ne ɔkwampaefo abeawa no hyɛɛ wɔn ho wɔn ho nkuran. Wɔansusuw ho mpo sɛ wobegyae wɔn ho mu anaasɛ wobebubu.
  - a y'apɛde wɔ yɛn nsateaa mu! - Valerka twaa no.
  Marinka de kaa ho sɛ:
  - Will, wei ne nsateaa a wode kyerɛ ade a ɛkura trigger a ɛwɔ beam thrower no mu - ne mmerɛwyɛ yɛ suicidal!
  Awiei koraa no, awiei koraa no, na nsa ne nsa akodi retwɛn mmerante baanu bi a wɔreko, na wɔasiesie aboa kɛse a ne ho yɛ hu sen biara no ama nea etwa to. Marinka de asɛm a ɛyɛ sereserew tumi hu aboa kɛse no fi akyirikyiri.
  "Ɛyɛ papa sɛ yɛbɛyɛ yɛn ade baanu baanu." Parrying bom ntua a saa abɔde yi a virtual underworld.
  Valerka penee so sɛ:
  - saa bere no nkutoo na yebenya hokwan.
  Wɔde dade a ɛyɛ nsu a wɔde plasma pii afrafra na ɛbɔɔ no, aboa kɛse a wontumi nnye nni yi, a okura nkrante a ɛwɔ gravionic-nucleon wɔ ne nsam. Ɔhonam akwaa biara yɛ hu wɔ n"ankasa kwan so: akisikuru akata biako so, akuru akata biako so, nsɔe akata nea ɛto so abiɛsa so, nsɔe akata nea ɛto so anan so, abohene a abubu wɔ nea ɛto so anum so, ne nea ɛkeka ho Wɔn, "nsa a wɔde yɛ adwuma" yi, hyerɛn ahoɔhare a ɛyɛ nwonwa, . ntua no fi soro, ɔfã ne ase bere koro mu. Na ɛnyɛ ahunmu a ɛwɔ afã abiɛsa mu, na mmom wɔ afã dunan mu prɛko pɛ! Eyi kyerɛ sɛ wimhyɛn ɔhaha pii a ɛne ne ho bɔ abira bere koro mu na bere koro no ara mu no, ɛyɛ ntua wimhyɛn a ɛte saa ara. Ɛkame ayɛ sɛ wunnya bere mfa ko tia, na sɛ wutumi twa wo nsa mpo a, foforo nyin ntɛm ara .
  - a wode di dwuma mmienu mmienu!
  Leninni aberante no teɛm sɛ:
  - a ɛyɛ damn photon !
  a ɛwɔ vector ahorow pii a ɛhwɛ multiplasma no so no nyinaa adwene mu . Wodi nkonim denam ahunmu a ɛwɔ afã dunan mu rose a wɔkyere no so . Wubetumi ahu dade no sɛ ɛretrɛw akɔ mmeae nyinaa, bɔɔl mpempem pii a ɛte sɛ mercury .
  Marinka teɛm sɛ:
  - Quasar yɛ photonized a ɛboro so ! Hyperplasma a ɛboro so !
  Nanso aboa kɛse no te sɛ Phoenix anomaa no ba nkwa mu mpofirim na wɔsan nya no bio.
  Valerka ne Marinka twaa aboa kɛse a onwu da no ho hyiae. Na wɔabrɛ dedaw, na atamfo no kɔɔ so miaa wɔn so. Te sɛ hydra: sɛ́ anka wobetwa ti biako no, abien nyin! Sɔ hwɛ, di nkonim!
  Abarimaa no, a na wɔatwa no bio, a na ne nne rebubu esiane nhyɛso a ɛyɛ nwonwa nti, de nyansahyɛ mae sɛ:
  - ɛsɛ sɛ ɔkwan bi wɔ hɔ bere nyinaa a wobɛfa so adi ɔtamfo no so nkonim! Ɛno nti na eyi yɛ akwanside kwan no, obi wɔ ampa sɛ ɔbɛtwam na wadi nkonim!
  Abeawa no buae a na onhome sɛ:
  - ampa ara se kwan bi wo ho a wobetumi adi nkonim! Dɛn na osuahu ka kyerɛ wo?
  Valerka de asɛm a ɛyɛ sereserew kae, na ɔde mogya a ɛtɔ gu fam no guu fam sɛ:
  - a monster yi ye robot! Ɛsɛ sɛ wohwehwɛ ne control panel no na wudum! Quasar a ne kɛse yɛ hyperfractional betumi amene wɔ thimble mu.
  Marinka tee nka sɛ ɔwɔ anidaso sɛ:
  - Na ehe na owo?
  - a ennye akyirikyiri dodo, nanso ennye bea a eda adi paa! - Valerka buae, na ɔhweree n"ahoɔden a etwa to esiane n"akuru no nti!
  Ná Marinka yɛ foforo kakra sen no:
  - ma menkata wo so, na wohwehw saa control panel a agye dimmɔne yi!
  - a mɛbɔ mmɔden! "Leninni aberante no ani nifa ntumi nhu biribiara bio, na na sum a ɛyɛ pink ayɛ benkum so, na na wɔkyerɛ aberante a ɔko no kwan wɔ ɔkwan a ɛyɛ nea wotumi hu so ara kwa.
  Aboa kɛse a ɛte sɛ nea ɔyɛ no de ahoɔden a ɛyɛ nwonwa tow hyɛɛ abeawa no so na ɔmaa otwitwaa no mpɛn pii. Marinka de fɛre san n"akyi, na kuru bi a ɛyɛ nwonwa buei wɔ ne mmati mu. Ná abeawa no nan, anaasɛ sɛ yɛbɛka no yiye a, ɛno nkutoo na enyaa nkwa no wosow, nanso otumi twaa aboa kɛse no akwaa biako!
  - Dabi, worennye me ntɛm saa! - akwampaefo ɔkofo no teɛteɛɛm guu ne sẽ a wɔabɔ no mu, na ɔde n"ani sii aboa kɛse no aniwa a ɛtoatoa so no so .
  Aboa kɛse no bɔɔ n"ano sɛ:
  - ogyaframa a ewo asaman mu no retwɛn wo!
  Marinka siw akuturuku no ano, nanso ɔpaa ne nan mu akuturuku bi . Boot no bubui, na ɛdaa nan bi a ɛyɛ fɛ na ɛyɛ ntini adi. Nsateaa no hyewee esiane hyperplasmic flow no nti.
  - ni na tokuru tuntum bi wo ! - abeawa no buaa - Saa na woye me, me supermonster -ɔko tia aboa! Nanso ɛnyɛ mmerɛw mma me sɛ mɛkum freak , zero, zero, seven no koraa!
  Aboa kɛse no nsa trɛwee na ɔbɔɔ mmɔden sɛ obedu Valerka nkyɛn. Abarimaa no bɔɔ ne nan , nanso wɔbɔɔ no denneennen wɔ nkyɛn. Mogya no san sen bio, na ɛmaa nkekae wɔ baabi a ɛnyɛ pɛpɛɛpɛ no. Valerka, a odii ɛyaw no so nkonim no, ɔyɛɛ somersault, nantew wɔ ne nsa so, afei ɔyɛɛ lunge foforo.
  - m"akyerɛ wo Kuzka maame! Chernodyrnik a ɛwɔ hɔ ! - abarimaa no twaa fasuo no ho, bɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛbɔ soro.
  Aboa kɛse no a ɛkɔɔ so yɛɛ kɛse no fii ase tow hyɛɛ wɔn so wɔ afã abien.
  Marinka twitwaa ne ho na ohuruw, na ɔhyew ne nan a ɛda hɔ kwa no san nyin mpofirim; Abeawa fɛfɛ no nyaa ayayade a emu yɛ den, nanso akyɛ. Ohuruw na ɔde ne nan a ɛda hɔ kwa bɔɔ ɛlɛtrɔnik abɔde no, nanso ntɛm ara na ɔbɔɔ no san n"akyi, na ɔhweree ne nsateaa abiɛsa na opirae ne nan.
  Marinka teɛɛm sɛ:
  - a ɛyɛ hu a ɛyɛ anti-wiase!
  Aboa kɛse no dii fɛw de kasatia sɛ:
  - Wɔ hyper-underworld , worento dwom saa!
  Wɔhyɛɛ abeawa no ma ɔsan n"akyi. Ná ɛreyɛ den kɛse ama no. Valerka nso nyaa no, wɔ ntua foforo akyi no, virtual monster no twaa guy no nan wɔ ne kotodwe so.
  Abarimaa ɔkwampaefo no sii apini sɛ:
  - Oh, wei yɛ nea wontumi nnyina ano !
  - nya den na boaboa wo pɛ ano! - Marinka tuu fo. Nkrantɛ no nkrantɛ no bɔɔ ahoɔfɛ no koko mu na ɛtwaa ne nufu. Abeawa no yɛɛ backflip, na ɔde ne nan ase a ɛda hɔ kwa a mogya ayɛ no ma no hyerɛn. Ɛno akyi no, ɔde abufuw domee sɛ:
  - wei ne sedee wofe mmaa!
  Ɛlektrɔnik abɔde no buae sɛ:
  - mepɛ sɛ me cuddle na meyɛ mmeawa a wɔn ho yɛ tan no atuu kɛkɛ ! Mepɛ sɛ mebubu wɔn nsateaa na metetew mu nketenkete!
  Marinka teɛɛm sɛ: "Mɛtwitwa mo mu asinasin na matrɛw mpapo no mu!" Abeawa no nyaa no te sɛ hama a wɔde abɔ no. Nan bi bubui na afã bi a ɛrewosow tu fii hɔ.
  Valerka hweree ne nsa, wɔde fan twaa no ara kwa:
  - a fakallioimitator bi na ewo ha ! - akwampaefo abarimaa no domee. - Wopɛ sɛ wotiatia me so!
  Aboa kɛse no kaa ntam denneennen sɛ:
  - bɛyɛ den ama mo, vacuum quarks!
  - a woadi mfomso, wo cadaverous bastard!
  Na ɛyɛ den ma abarimaa akwampaefo no paa; Na ahoɔden biara nni hɔ a ɔde bɛkura mu bio, nanso Valerka koe. Ɔsiw ntua foforo ano, twaa ɔtamfo no akwaa, nanso ntɛm ara, na ɛyɛɛ den mpo sɛ wobɛte bere no ase, nyin!
  Abɔde no teɛɛm sɛ:
  - Dɛn, ɛyɛ yaw?
  - Enti saa! - Ɔkwampaefo abarimaa no tetew ne sẽ nsa biako, wɔatwa ne hwene dompe.
  - bεyε den paa mpo!
  Ntua bi dii abeawa no so akyi, ɔsan n"akyi na ɔde ahokokwaw twaa nea ɔne no reko no. Ɔteɛteɛɛm mogya bruu a awuduru wom, nanso ɔbɛyɛɛ hu kɛse mpo:
  - Dɛn, ahoɔfɛ ? Wobɛnya no wɔ nikel mu!
  - betu mmirika akɔto ɔsraani a ne ho yɛ den akuturuku! - akwampaefo abeawa no de nidi buae.
  Ɔhwe a edi hɔ no, na wotwaa ne nsa. Marinka gyaee ne ho na wɔtow no san n"akyi. Ná mogya retu no. Valerka nsa kaa "akyɛde" foforo; Abarimaa no sii apini na ɔbɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛkwati , nanso ano no tow faa baabi a nnipa mpapahwekwa wɔ wɔn asaabo nifa no.
  Valerka bɔɔ ɔhonam akwaa no, kakra pɛ na otumi twitwaa no, nam a wɔde dade a ɛyɛ nsu ayɛ no mu yɛɛ den kɛse. Abarimaa ɔkwampaefo no san n"akyi na ɔbɔɔ mmɔden sɛ obesiw ano, nanso agyan ne nkrante dumien tu baa ne so prɛko pɛ. Wɔn mu baako hwirew guy"s koma mu, Valerka hwirew ne ho na ofii ase hwee ase.
  Marinka mmɔdenbɔ a emu yɛ den no gyee no fii owu mu ntɛm ara. Abarimaa no nyaa ɔsɛe foforo, na ɛkame ayɛ sɛ wotwitwaa no mu abien, na abeawa no hweree ne nufu a ɛto so abien, na wɔtow ne koma nso. Ná mogya akata Marinka so, na ne honam ani fɛfɛ no retu. Abeawa no de abubuw kae sɛ:
  - a merehwere m'ahoɔfɛ!
  Aboa kɛse no, a wanhintaw ne nkate a ɛyɛ nam di no, ɔbobom sɛ:
  - te se alligator no, wobeyi wo were!
  Abeawa no a na ɔrewu no, wanhwere n"aseresɛm no, obuae ntɛm ara sɛ:
  - a ewo tumi a ewo terminator no mu no, wobebo anim no !
  Bio nso, akuturuku a na ɛyɛ hu no, na nan biako pɛ a adi dɛm nkutoo na aka. Hwɛ sɛnea na ɛyɛ den ma abeawa no.
  Valerka nyaa ɔhwe foforo wɔ ne koma mu. Ɛyɛ papa sɛ ɔwɔ wɔn mu mmiɛnsa, anyɛ saa a, owuo ntɛm ara. Nanso mfiri abiɛsa biara mu abien a ɛyera no ma ɛyɛ mmerɛw kɛse. Ná abarimaa ɔkwampaefo no adwene ayɛ mununkum, na na ne nan biako a ɛda so te ase no ntumi nnyina ne nipadua so bio.
  Aboa kɛse no teɛɛm sɛ:
  - a mede sekan bɛbɔ wo! - Na ɔde ahopere kɔɔ abeawa no so. N"ano a ɛyɛ abofono no kae sɛ:
  - a wonim sedee tete no na wobo mmeawa a wo ho ye den te se wo asennua mu wo mmeamudua so?
  - Na mempɛ sɛ mehu! - Marinka de abasamtu a ɛyɛ nwansena a ɔwɔ ntaban a ɛyɛ den mu ko tiaa no.
  - Nanso ɛsɛ sɛ woyɛ!
  Bere a agyan no rebɔ abeawa no so no, ɛtwitwaa ahoɔfɛ no mu abien. Wɔ mmɔdenbɔ a etwa to a edi awu mu no, Valerka tow ne nkrante, na ɔbɔɔ aborɔnoma bi a na ɔrehuruhuruw wɔ wim no, na anomaa no sua na asiane biara nni ho, nanso bere tiaa bi mu no, abarimaa a ɔyɛ ɔkwampaefo no susuwii sɛ ade bi a ɛyɛ borɔdɔma apue wɔ n"anim;
  Ná aboa kɛse no rebɛbubu abeawa no ti, ayɛ nwini na mpofirim ara ofii ase bubui. Ne honam a ɛyɛ hu no hwetee te sɛ ping-pong bɔɔl. Wɔn, a ɛreyɛ nketewa ne nketewa, apete, wɔrehuruhuruw. Marinka a na mogya retu no teɛɛm sɛ:
  - na woyɛɛ no wɔ ne nyinaa akyi!
  - Yiw, meyɛɛ no! - akwampaefo abarimaa no wosow wo ho wo akisikuru mu esiane eyaw a wontumi nkyerɛkyerɛ mu nti. ---Nkonimdi a etwa to retwɛn yɛn.
  Ná kasasin a etwa to no afi ne mu dedaw, nanso na ɛte sɛ nea ɛda nsɛm adi kɛse. Abarimaa ne abeawa no kaa wɔn nsa a mogya ayɛ no ma no ho na wɔweae. Wɔkata mita biara so, te sɛ nea wɔde abs a ɛda adagyaw wɔ ahwehwɛ a abubu so. Ɛdenam mmɔdenbɔ akokoduru so no, awiei koraa no wodii akwanside no so. Mfonini no hwirew na hann no yɛɛ sum. Aberante no ne abeawa no totɔe kakra, na ɛno akyi no, wɔn adwene baa wɔn ho so, na wɔayɛ nwini wɔ biochamber no mu. Wɔ akyi no, na wɔnyɛ hwee koraa, nanso na wɔsensɛn tumi bi so.
  . TI a Ɛto so 4
  nsoromma du a ɔwɔ ananmusifo baanu no de anigye hwɛɛ ɔkwampaefo abarimaa ne ɔkwampaefo abeawa no nipadua a ɛda adagyaw fã na ɛyɛ ntini kɛse no:
  - a woye akofoa a wodi nwanwa! Nanso, wotumi gyinaa aboa kɛse a otwa to no ano, na mpɛn pii no ɔpepem biara mu biako pɛ na otumi yɛ!
  Valerka ne Marinka na wɔyɛɛ saa barked : .
  "Yɛbɔɔ mmɔden sɛ yebedi yɛn asɛyɛde a yɛwɔ wɔ Ɛna Man Kronkron no ho no ho dwuma.
  - wei ye nkamfo, nanso mpɛn pii no ɛnnɔɔso sɛ wobedi akwanside nyinaa so nkonim! So ɛnte saa?
  Marinka buae ntɛm ara sɛ:
  - Aane! Nokwaredi nkutoo nnɔɔso sɛ ɛbɛsom ɔman no, nanso nea enni hɔ no rentumi mfa biribiara nsi ananmu!
  - yiw pɛpɛɛpɛ! Ɛyɛɛ dɛn na wo, Valenka, susuwii sɛ ɛyɛ mmorɔnoma no na ɛsɛ sɛ wɔtow no tuo gu fam? Ná onni asiane biara saa.
  Valerka a ɔrebɔ ne moma so no buae sɛ:
  - a ɛyɛ den sɛ wobɛka. Ebia intuition. Ɛte sɛ nea merehu anomaa bi wɔ akutu a wɔde hwɛ ade no mu, na afei me nipadua no ankasa yɛɛ n"ade. Ebia owu ho nkate a ɛboro so.
  Ɔsraani panyin no ne nnipa pii a wɔka ne ho yerae mpofirim.
  Valerka, Slavka, Levka, ne Marinka baa awiei sɛ wɔboom. Ná wɔwɔ afuw bi a ɛyɛ fɛ yiye sɛ wobɛhwɛ mu. Nhwiren a ɛyɛ frɔmfrɔm fifi, sare no yɛɛ borɔdɔma, na ɛte sɛ nea ɛwo ayɛ mframa no ma.
  Abeawa ɔkwampaefo a afei de na ɔhyɛ atade a ɛyɛ fɛ no de ne nan a ɛda hɔ kwa na ayɛ tan no so teɛteɛɛm sɛ:
  - Wiɛ, yɛbɛko?
  Valerka a na ɔhyɛ ntade tiaa nkutoo na okura nkrante no bisae sɛ:
  - Na ɔne hwan na?
  Levka de anifere kae sɛ:
  - sedee Porthos kaa no: Meko efirise meko!
  Slavka tweet sɛ:
  Yɛde akokoduru bɛkɔ ɔko, .
  Wɔ Sovietfo tumi nti...
  Momma yɛnkyekyɛ mu nyɛ no quarks, .
  Wɔ ɔko a wɔko ma no mu!
  Mmarimaa baasa ne abeawa bi serewee kyerɛɛ wɔn ho wɔn ho. Na afei wɔte anan pii dede wɔ anim. Goblin kɛse bi a ne kɛse te sɛ asono pa, ne orc aduonum de ahopere kɔ akofo nkumaa baanan no nkyɛn.
  Marinka serewee na ɔde ne nansoaa a ɛda hɔ kwa no twee agyan no na ɔtow guu goblin no moma so mfinimfini pɛɛ. Na agyan no faa na ɛde ne bun nyinaa tow hyɛɛ aboa kɛse no ti nhwi mu. Ɔhwee no denneennen, ma enti ne moma so dompe no paee na amemene a ɛyɛ kɔkɔɔ-biribiri no tu fii adi. Goblin brute no hwee ase. Na orcs no teɛɛm te sɛ akraman. Na afei triumvirate no wɔ ɔko a emu yɛ den mu. Mmarimaa no de ahopere kɔɔ asono a wɔn ho yɛ tan no so na wofii ase twitwaa wɔn, te sɛ nea wɔretwitwa nnua a wɔde yɛ nnuan. Na awudisɛm no fii ase.
  Na orc a wɔakum wɔn a wɔabubu wɔn no hwe ase. Saa mmoa yi bɔ mmɔden sɛ wɔde poma anaa nkrante bɛbɔ mmarimaa akwampaefo no , nanso wontumi.
  Na Marinka de agyan tow tuo. Bio nso, ɔmpɛ sɛ ɔmfa ne nsa twetwe hama no, na mmom ɔde ne nan. Na ɛyɛ adwuma yiye.
  Valerka teɛɛm sɛ:
  - ne tiawa mu no, banzai !
  Slavka serewee na ɔhyɛɛ no nsow sɛ:
  - ye onwini sene samurai!
  Levka de ne nkrante twaa owiyammo no na ɔkae sɛ:
  - gye tom, wei ye kesee !
  Na mmarimaa no faa na wɔtwitwaa wɔn nkranteɛ te sɛ helikopta nhama, twaa orc a wɔtwa toɔ no.
  Valerka de serew kae sɛ:
  - saa na yedii nkonim!
  Marinka teɛɛ so sɛ:
  - wei ye reconnaissance detachment baako pɛ. Akodi atitiriw no da so ara wɔ yɛn anim!
  Slavka serewee na ɔtoo dwom sɛ:
  Nkakrankakra rɔke no sen kɔ akyirikyiri , .
  Nhwɛ kwan sɛ wubehyia wɔn bio...
  Na ɛwom sɛ yɛte mmɔbɔ kakra wɔ nea atwam no ho de, nanso .
  Ninja ɔko bi reba!
  Mmarimaa baasa ne abeawa bi de wɔn nan a ɛda hɔ kwa petepetee atɛkyɛ kɔkɔɔ-biribiri no mu, na nsu a ɛrehuruhuruw tu kɔɔ mmeae ahorow.
  Ɛno akyi no, mmofra no fii ase gyaw nan ase nsensanee nketenkete a ɛyɛ fɛ na ɛyɛ fɛ wɔ sare a ɛyɛ emerald a ɛhyerɛn no so.
  Marinka tweet sɛ:
  Eyi mpo yɛ onwini kɛse, .
  Yɛkumm orcs teaseɛnam mũ bi...
  Ɛwom sɛ ɔtamfo no hwɛ ade hunu de, nanso .
  Na minnyinii nkɔ akyirikyiri foforo!
  Valerka de serew a ɛyɛ dɛ a ɛhyerɛn te sɛ nhwene de nyansahyɛ mae, na na ɛyɛ ahoɔhare kɛse:
  - ma yento dwom! Na yɛbɛkyerɛ yɛn adesuakuw a ɛkorɔn sen biara!
  Na mmofra no faa no de anigye too dwom sɛ:
  Abofra a wobɛyɛ no yɛ nwonwa wɔ n"ankasa kwan so, .
  Wubetumi atu mmirika wɔ afuw mu a wo mpaboa...
  Ɛwom sɛ ɛyɛ asiane kakra ma abarimaa no de, nanso .
  Wobetumi de ahoɔden akyere osisifo!
  
  Nanso sɛn na ɛte ma abarimaa a ɔwɔ daa mmofraberem, .
  Sɛ wohyɛ shorts a, wo nyini bio...
  Ɔhɔho bi puei wɔ mpɔtam hɔ
  Na ɔtɔn ɔbarima no de gyee kɔbere sika!
  
  Ɛnyɛ cool paa , gye me di, .
  Sɛ wobɛyɛ abofra daa wɔ ntade tiaa mu...
  Ɛwom sɛ wo koma benya apɔwmuden de, nanso .
  Nanso ɔwɛmfo no bɛbɔ wo denneennen!
  
  Ne nyinaa akyi no, ɛnyɛ paradise bon no na ɛretwɛn wo, .
  Owura no nyɛ Awurade, Kristo kronkron...
  Dabi, biribiara nni hɔ a wɔfrɛ no wiase fã, .
  Bere a wutu kɔ nsoromma so ara kwa no!
  
  Boy, wɔbɛma woayɛ adwuma saa, .
  Sɛ sɛnkyerɛnne kwan so no, wɔbɛpam baason no akyiri yi...
  Na wonni Kwasida wɔ ha, .
  Ɛrenkyɛ na wɔde nsu a ɛrefɔw ahyew wo!
  
  Mmarimaa no nyaa wɔn so nkonim ankasa, .
  Ne nyinaa akyi no, wɔ wiase foforo no mu no, ɔhaw pii wɔ hɔ...
  Abarimaa no nipadua yɛɛ no yaw esiane ɔbrɛ nti , .
  Ɔyɛ akoa, na ɔnyɛ owura a ɔyɛ ahantan koraa!
  
  Enti abarimaa dɔfo a ɔda mpaboa, .
  Yɛ adwumaden sɛnea ɛsɛ sɛ woyɛ...
  Huruw fa afuw no so te sɛ ɔkraman a ɔyɛ frisky, .
  Na nyɛ ɔkofo da!
  
  Mmea bi wɔ hɔ a wɔn ho yɛ fɛ
  Nanso wonhia mmarimaa anaa mmofra...
  Wɔ wɔn ankasa kwan so no , mmarimaa no ani gye, .
  Monnye mo koma nni nnipa!
  
  Yiw, gye me di, nkoasom rentumi nni yɛn so nkonim, .
  Na ɔtamfo no mpire bɔne no rensɛe...
  Mmofra no gye di sɛ wɔbɛkyekye wɔn ankasa ahenni, .
  Ahum a ano yɛ den a ɛyɛ nsɔe no bɛtew!
  
  Yɛyɛ mmofra, megye di sɛ yɛn nyinaa bɛsɔre ntɛm, .
  Yɛbedi ahɔho a wɔyɛ katee no so nkonim...
  Kain a ɔyɛ ɔkwasea no benya no wɔ mmɛn no so, .
  Na momma yɛmfa poma mmɔ nkoekoemmoa no!
  
  Monnye me nni nnipa, mmerɛwyɛ biara nni hɔ, .
  Yɛbɛyɛ paradise ankasa nnansa yi ara...
  Yɛbɛyɛ yɛn ankasa atemmufo, abarimaa, .
  Anyɛ saa a napalm bɛtɔ afi soro!
  
  Scumbags wia nneɛma pii, .
  Ɛno nti na mmofra di hia...
  Yɛbɛfa ɔkwan a ɛtrɛw no so
  Sɛnea ɛbɛyɛ a nnipa a wɔwɔ baabiara begye wɔn ani!
  
  Wiɛ, me lad nan a ɛda hɔ kwa, .
  Wɔnam mmepɔw so abo a ano yɛ nnam sen biara so...
  Nanso, sɛ yɛnantew ɔkwan no so a, .
  Yɛde ɔhɔho no bɛba agyan no ase!
  
  Wunim, yebetumi adi nkonim wɔ akyɛde ahorow mu, .
  Di ahɔho a wofi ahunmu so nkonim...
  Mmarimaa no koma rebɔ denneennen, .
  Ɛrenkyɛ na ɔbɔmmɔfo no adan aboa!
  
  Sɛ ɛho hia a, yebedi asraafo dɔm no so nkonim, .
  Gye me di, yɛrentumi nsan yɛn akyi...
  Yɛn akyi, mmofra, ɔpepem pii bɛba, .
  Yɛde anigyeɛ bɛkɔ yɛn kwan so!
  
  Momma yɛmfa yɛn nan ase a ɛda hɔ kwa no nbubu akokɔsrade no, .
  Yɛn deɛ, eyi nyɛ anohyetoɔ koraa...
  Ɛnyɛ sɛ yɛde saa nkrabea yi redi agoru a yɛde sie, .
  Ma wo falcon so, yɛn mma deɛ no akɔ!
  
  Yiw, wɔmfa nkonimdi mma kwa, wunim, .
  Ɛyɛ bere a ɛsɛ sɛ wotwa horde no fi ahunmu...
  Ɛnyɛ eyi nti na yɛn nananom koe, .
  Sɛ anka ahɔho betumi ahwe abarimaa no!
  
  Momma yɛmmɔ ahemman a ɛte sɛ eyi
  MU a ɛbɛyɛ asomdwoe ne adom...
  Wɔredi abeawa bi a ɔda mpaboa anim akɔ kum, .
  Nanso yebetumi abɔ owudifo no anim !
  
  Dabi, wɔmma yɛn kwan sɛ yɛbɛbubu , gye me di, .
  Hwɛ sɛnea mmarimaa no honhom mu yɛ den...
  Ɛwom sɛ yɛn nipadua yɛ mmofra ara kwa de, nanso .
  Nanso metumi abubu mpanyimfo baanu mpo!
  
  Migye di sɛ anigye bɛba amansan no mu, .
  Efisɛ Ade Nyinaa so Tumfoɔ Nyankopɔn ka yɛn ho...
  Wim tebea bɔne a ɛyɛ hu no bɛyera, .
  Ɔbonsam bɛbubu ne dade abɛn tenten no!
  
  Afei abarimaa no benya ahofadi, .
  Na titanium no bɛyɛ ahoɔden a ɛwɔ ntini mu...
  Ɛyɛ bere a ɛsɛ sɛ yɛde nkwasea asaw kurukuruwa no ba awiei, .
  Tu kɔ akyirikyiri te sɛ ɔsoro ɔkɔre!
  Mmarimaa no too dwom yiye, na abeawa no nso too dwom.
  Na bere a nwansena bi a ne kɛse te sɛ wimhyɛn a ɛfata puei no, Marinka de ne nansoaa a ɛda hɔ kwa tow boomerang a ɛyɛ tratraa. Ɔde wimhyɛn faa nhama a abubu yiye so. Na enti wotwaa proboscis no. Mogya a ɛyɛ borɔdɔma a wɔde petepete nsuten mu.
  Valerka serewee sɛ:
  - wei ye cool ! Hyperpulsar a ɛwɔ nipadua no mu !
  Na abarimaa no de ne yafunu mu ntini a wɔasen no dii agoru!
  Ɛno akyi no, Leninfo mmerante baasa faa boomerang ahorow a ɛte sɛ nsoromma a ɛwɔ nsensanee anum a wɔn nansoaa a ɛda hɔ kwa na ɛtoo.
  Na wɔtetew nwansena a ne ho yɛ hu yi mu nketenkete ankasa.
  Marinka teateaa n"ano na ɔbɔɔ n"ano sɛ:
  Me mmara no yɛ mmerɛw
  Medi wɔn a wɔyɛ abɔnefoɔ so nkonim...
  Obiara a waye mmerɛw - meboa, .
  Mintumi nyɛ no ɔkwan foforo biara so!
  Na abeawa no faa no na ɔserewee sɛnea odi nam. Eyi yɛ Leninfo nsuyiri no ho ɔkwampaefo ampa.
  Na wim hyɛn bi puei wɔ wim. Ɛyɛ akɛse na atuo a ɛyɛ batere mũ nyinaa wom. Sɛ wohwɛ akyirikyiri a, na ɔte sɛ mununkum. Na nnua atenten nso puei.
  Slavka tweet sɛ:
  Di ice cream nkutoo bere nyinaa
  Ɛnyɛ dɛ mma me, obiara, obiara!
  Ne nyinaa akyi no, saa wimhyɛn a wɔde fa wimhyɛn no sõ yiye, .
  Kɛse koraa!
  Ne nyinaa akyi no, saa wimhyɛn hyɛn no yɛ nwini yiye, .
  Ɛyɛ fɛ yiye!
  Na enti mmarimaa baasa faa no na wɔtiatia wɔn nan ase kurukuruwa a ɛda hɔ kwa no so wɔ sare no so. Na aprɛm a wɔde tow a ano yɛ den, ɔko, puei. Ná ne ho yɛ nwonwa.
  Marinka tuu mmirika kɔɔ ne nkyɛn, twitwaa lever no na ɔde abubuw kae sɛ:
  - beba plasma princess kwan so ntua!
  Na rɔke no bɛtu akɔ, na agyaw jet dua wɔ wɔn akyi, te sɛ nea ɛyɛ ayeforo keteke a ɛyɛ fɛ.
  Na enti wɔbɔɔ wimhyɛn hyɛn no tẽẽ. Na ɔhwe no ano yɛ den, na na ɛbubu.
  Na sɛnea ɛbɛhyew. Na afei ɔbɛfa hydrogen no na wabɔ no. Na ɛde ɔsɛe ne awudi tumi a ɛte saa. Na na ɛyɛ ɔhwe a edi awu a ɛboro so ankasa .
  Na ofii ase hyerɛn na ɔhyew ara kwa.
  Na mframa asorɔkye bi bɔɔ mmarimaa ne abeawa no. Na wɔhwee ase, na wɔbɔɔ wɔn nan a ɛda hɔ kwa a ayɛ tan no.
  Nanso afei mmofra no huruw sɔre teɛɛm sɛ:
  - a yedi nwini paa! Na colony ketewa mpo remmɔ yɛn hu !
  Na mmarimaa no de anigye kɛse too dwom sɛ:
  Meyɛ ɔkwampaefo abarimaa a meda mpaboa
  Ɛwom sɛ mede saa krataa yi hyɛɛ mu a ɛne m"apɛde nhyia de...
  Na ɛsɛ sɛ nhwɛso bi wɔ hɔ ma obiara a aka, .
  Sɛnea ɛbɛyɛ a nkrabea a ɛyɛ hu saa rensi!
  
  Polisifo no kyeree abarimaa no
  Na wɔmaa guy no beating pa ...
  Wɔtaa tow mmɛn, .
  Sɛnea ɛbɛyɛ a polisifo bebubu no asinasin!
  
  Meda so ara yɛ abofra, abarimaa kɛkɛ , .
  Nanso abonsam no de me too afiase dan bi mu...
  abarimaa adwene a ɛyɛ hu di hene , .
  Ɛkame ayɛ sɛ wɔboroo me ma miwui bere a na merekyerɛw me din no!
  
  Afei wotwitwaa wɔn ti nhwi koraa, .
  Enti a wonnyaw lad no mpo forelock...
  Abɔmmɔ, minim, nsakrae foforo, .
  Sɛ asɛm a ɛte saa ba a, gye me di!
  
  Abarimaa a ɔhyɛ profile mu no mfonini ni, efi anim, .
  Na wɔfaa nsateaa nkyerɛwee nso...
  Wɔrenkora wɔn so dɔnhwerew biako, .
  Yɛbɛsan ahu komunism bio!
  
  Boy, yɛ adwuma a wo mpaboa nkutoo, .
  Ɔkyerɛkyerɛfo no hyɛ yɛn nkuran sɛ yɛnkɔ so de mpire...
  Na sɛ ɛho hia a, wɔbɛbɔ wo akuturuku, .
  Na wɔde vodka hyɛ wɔn a wɔyɛ adwumaden nkuran!
  
  Yiw, mmofra nsraban nyɛ ahomegyebea, .
  Adwuma pii wɔ hɔ, na adesua rekɔ so...
  Nanso mepɛ sɛ ɛyɛ nea ɛne eyi bɔ abira koraa, .
  Ɛha no, ɛda adi sɛ adaemone no werɛ afi Onyankopɔn!
  
  Wiɛ, abarimaa no bɛyɛɛ ɔkwampaefo, .
  guy no less ...
  Mprempren Ɔyɔnko Lenin yɛ obi a ɔfata, .
  Megye di sɛ yɛbɛboaboa akwansin pii ano!
  
  Sɛ ɛho hia a, yɛbɛyɛ nhyehyɛe ama atamfo nyinaa, .
  Te sɛ wiase akwampaefo no, ɛfata sɛ woguare...
  Wɔde wɔn nsa sii nnyinasoɔ, .
  Adwumaden, sɔre ntɛm!
  
  Eyi ne bere a yɛde keteke kwan no to hɔ, .
  Ɛwom sɛ ɛda so ara yɛ guys kɛkɛ...
  Na kosi sɛ awɔw bɛtɔ yɛnantew mpaboa, .
  Na afuw mu no, mmeawa bi wɔ hɔ a wɔretwitwa nnuadewa!
  
  Na paanoo tuntum nkutoo na wɔde ma mmarimaa no awia aduan, .
  Wɔde onion ne lard kakra bɛka ho...
  Ofipamfo bi resi apini wɔ mpa no so, mogya retu no, wɔrehwe no, .
  Ebia abarimaa no anyɛ adwumaden sɛnea ɛsɛ!
  
  Wiɛ, eyi yɛ mmofra nsraban, .
  a Awurade hyɛɛ no sɛ ɔnyɛ adwuma no...
  Na afei nhwie nsuo ngu yɛn so, .
  Yetumi bɛyɛɛ nnamfo paa!
  
  Dabi, komunism hann no rendum, .
  Ɛwom sɛ, yɛyɛ mmofra de, nanso wunim, mmofra kɛkɛ...
  Wɔde anwensɛm hyɛ asraafo a wɔyɛ adwumaden no anuonyam, .
  Na beae biara nni okyinnsoromma yi so a ɛyɛ awerɛhow sen eyi!
  
  Nanso akwampaefo no retu kwan wɔ nhyehyɛe mu, .
  Wɔ bugle ne anigye sanku no ase...
  Nsɛnkyerɛnne no nnyigyei - woyɛ aboa kɛse, .
  Na akyinnye biara nni ho sɛ abarimaa no ankasa bɛyɛ ɔbarima pa!
  
  Dɛn na ɛsɛ sɛ yɛyɛ?
  Ɛyɛ den, ɛhyɛ ntini mu den...
  Komsomol muni no piapia, hu, ahyɛmma no, .
  Na wagye din sɛ okum n"atamfo !
  
  Yɛyɛ adwuma, na yefi ase tra ase yiye, .
  Wɔmaa yɛn mpaboa ne T-shirt...
  Na wofii ase pam biribi maa wɔn ho nso, .
  Sɛnea ɛbɛyɛ a AWOL biara nni hɔ no, gye me di!
  
  Abarimaa no da so ara wɔ n"asetra nyinaa da n"anim, .
  Dɛn nti na wobɛdi awerɛhoɔ berɛ a biribiara a atwa wo ho ahyia no yɛ fɛ...
  Yɛne komunism bɛfa ɔkwan koro no ara so, .
  Na biribiara bɛdan, gye me di, ɛyɛ nwini yiye!
  Na saa ara na mmarimaa no too dwom. Na efi wimhyɛn hyɛn a orcs ne aprɛm wom no mu no, na asinasin nkutoo na aka. Na wɔhyew na wɔhyerɛn, na wusiw a ɛyɛ violet a ɛyɛ hu fi adi.
  Marinka de abubuw kae sɛ:
  - wei ye kesee !
  Slavka serewee na ɔde kaa ho sɛ:
  - Ultraquasar a ɛyɛ fɛ !
  Levka de ahopere kae sɛ:
  - a quasars nni ho bio !
  Valerka kasa tiae sɛ:
  - bɛyɛ quasar na ayɛ nwini kɛse mpo!
  Na mmarimaa akwampaefo no bɔɔ wɔn nan ase a ɛda hɔ kwa, na ogyaframa mpo tɔe.
  Nanso orcs no san puei wɔ wɔn anim bio. Nanso na wɔn mu aduonum bio, na mmom na asraafo dɔm nyinaa.
  Valerka bɔɔ abɛn na ɔtoo dwom sɛ:
  - Na akodie no toa so bio, .
  Na me koma te dadwen nka wɔ me moma so...
  Na Lenin yɛ abofra araa ma, .
  Na October kumaa da n"anim!
  Slavka serewee na ɔde ne nan sii ne nan a ɛda hɔ kwa no so. Tuo a wɔde yɛ hyperlaser a ɛwɔ nsuhina pii puei wɔ abarimaa a ɔyɛ ɔkwampaefo no nsam . Ɔkofo kumaa no kae sɛ:
  - y'ahoɔden yɛ kɛseɛ, yɛbɛdi orcs so nkonim!
  Na abarimaa no faa no na bere a ɛrebɔ no, laser mframa no faa no na ɛbɔɔ asono a wɔrekɔ anim a wɔn ho nhwi yɛ no mu. Na saa bere no ara na wɔtee wuram nteɛm bi. Na ogyaframa a ɛrehuruhuruw sɔre kɔɔ soro. Na sɛnea biribiara gyaee gya.
  Na orcfo akuwakuw no fii ase twaa fam.
  Levka nso nyaa afiri a ekum nnipa, ɛno nkutoo na ɛmaa hyperplasmic bubbles a ɛwɔ kɔla ahorow pii bae. Hwɛ sɛnea na ɛyɛ basabasa na ɛprapra. Na wɔhyew orcs no, wɔdanee wɔn na wɔhyɛɛ wɔn ma wɔnom wusiw, na wɔtetew nam no mu asinasin.
  Abarimaa no bɔɔ ose sɛ:
  Yɛbɛpam ahonhommɔne no akɔ ɔdamoa mu, .
  Na momma yɛnkyekye communism...
  Ɔko atirimɔdensɛm bi rekɔ so
  Revanchism reba!
  Na Valerka wɔ tuo a wɔde di dwuma wɔ ɔkwan a ɛyɛ hu so . Na ɔbɛfa no na yɛabɔ hama na yɛatwitwa. Na afunu dodow a ɛwɔ ha no hwete na ɛdannan. Na saa ara na wɔhyee wɔn mu bebree na wɔhyewee na wɔtiatiaa wɔn so.
  Valerka, sɛnea wɔka no, te ɔpɔnkɔ fitaa bi so. Na mmarimaa triumvirate no sɛe saa orcs yi a ɔhaw biara nni ho.
  Nanso abeawa no, nokwarem no, ne ho yɛ den wɔ ɔko mu. Na ofii ase nso sɛee orcs no denam aprɛm nketewa a wɔde tow kɔ wɔn akyi mmoa so. Na ɛde awudi tumi kɛse a wontumi nsuasua na ɛyɛ adwuma.
  Eyi yɛ ɔsɛe a edi awu na ɛyɛ soronko. Na abeawa no nso wɔ soro.
  Na ɛbɛyɛ dɛn na wanto dwom a ɛyɛ anigye:
  Mmabaa no bɛbɔ Morgan kɔn mu samina , .
  Na pirate"s ti nso wɔbɛtwa...
  Mma nnka nkwaseasɛm nkyerɛ wo opponent...
  Sɛ wuwie a, wubenya funu a, wobɛbɔ wo ho ban koraa!
  
  Yɛn mmeawa nim sɛnea wɔko, .
  Wɔ ɔko mu no nea ebefi mu aba no bɛyɛ kɛse...
  Na gye me di, yebetumi de akokoduru ako
  Fa wo nan a ɛda hɔ kwa no bɔ no denneennen!
  
  Ɔtamfo no rensiw yɛn mmeawa kwan
  Akyinnye biara nni ho sɛ yɛn apɛde rentumi nsɛe...
  Adwowtwafo abeawa no besie obiara, .
  Kyerɛw nkyia yi ma no wɔ ne nhoma a ɔkyerɛw nsɛm wom no mu!
  
  Wɔ ne fam no, ɔko yɛ anigye, .
  Yɛbɛyam Morgan ayɛ no powder...
  Mpanyinyɛ bɔne remma abeawa no so, .
  Ɛrenyɛ n"asɔredan no dwetɛ!
  
  Mmabaa biara nni hɔ a wɔn ho yɛ den na wɔn ho yɛ fɛ sen saa, .
  Wɔn nsateaa te sɛ crowbars...
  Wɔbɛma wɔn ani agye kɛse
  Gnomes no tuu mmirika ntɛmntɛm!
  
  Mmabaa no ahoɔfɛ nni awiei, .
  Na wɔbɔɔ wɔn atamfo denneennen saa...
  Sɛ ɛho hia a, wɔko daa, .
  Na ɛtɔ da bi a wɔnom bobesa pii!
  
  Mmabaa a wɔwɔ ɔko mu yɛ abran, .
  Wɔn ahoɔden yɛ nea ɛboro so ara kwa...
  Akyinnye biara nni ho sɛ wonya mmoa, .
  Yegye di sɛ ɔsoro bɛba okyinnsoromma yi so!
  
  Gye me di, akwanside biara nni hɔ mma mmeawa , .
  Ɛsɛ sɛ yedi amansan no so nkonim...
  Na wobenya akatua akokoduru so, .
  Na akyinnye biara nni ho sɛ yɛbɛkyekye Roma foforo!
  
  Onyankopɔn, gye me di, mpɛ nnipa a wɔyɛ mmerɛw , .
  Ɔde poma boro mmerɛwfo...
  Migye di sɛ mmeawa no benya wiase foforo, .
  Efi bayonet a ano yɛ nnam pii a wunim no so!
  
  Kurom hɔ yɛ fɛ, ɛyɛ anuonyam, .
  Ɔwɔ nneɛma ahorow pii a ɛhaw no...
  Pirate anuonyam retwɛn yɛn, .
  Anyɛ yiye koraa no, ɔkraman no sui ɔhaw ahorow ho!
  
  Abeawa a ɔda mpaboa no ma ne nkrante so, .
  Yiw, gye me di, ɔyɛ papa...
  Yɛ ɔkɔre, ɛnyɛ akɔre, .
  Abeawa yi kasa , me kra!
  
  Akyinnye biara nni ho sɛ wiase no bɛyɛ fɛ kɛse, .
  Minim sɛ akyinnye biara nni ho sɛ yebedi nkonim wɔ eyi mu...
  Ɛyɛ bɔne sɛ wobɛgye afiri filibusters hɔ, .
  Na kerubin bi tu fa yɛn atifi!
  
  Dɛn na woyɛ ma mmeawa, nnyɛ ɔkwasea , .
  Nokwarem no yɛdɔ guys nso...
  Mommra komm anadwo, mmerante, .
  Yɛbɛyɛ mmofra foforo!
  
  Atuo a wɔde di dwuma wɔ afiri mu no de abufuw reto, .
  Wɔde akodekorabea mũ bi sii hɔ...
  Dabi, Kain bɔne a ɔwɔ tumi no benya, .
  Yɛbubuu Agdam wɔ ne ti so !
  
  Brigantine po so ahyɛn no ayɛ ma, .
  Yɛwɔ atenka a emu yɛ den yiye...
  Yenim sɛ wɔbɛhwe akɔre no, .
  Double bass no bɛbɔ denneennen!
  
  Mmabaa, dɛn na mopɛ?
  Nkonimdi, ko na ɔdɔ...
  Na wo ne guys taa yɛ bɔne, .
  Sɛ yɛbɛtra ase yiye wɔ wiase yi mu!
  
  Akwanside biara nni hɔ mma yɛn wɔ ɔko yi mu, .
  Yɛbɛtow satellite no akɔ soro...
  Mma nsɛe wo bere wɔ mpaebɔ mu, .
  Onyankopɔn ne ɔkwasea ntam kwan ware koraa !
  
  Yɛn a yɛyɛ adwowtwafo no mogya ho kɔm de yɛn kɛse, .
  Yɛde nkrante twitwa obiara, te sɛ steak...
  Ɛtɔ da bi a, tumi ahorow no nyɛ pɛ koraa, .
  Na wɔde abeawa no too afiase!
  
  Enti metwitwaa ɔsraani bi ti, .
  Wo de wo nkrante a ano yɛ nnam te sɛ razor...
  Yɛn ani gye sɛ yɛbɛtetew ɔtamfo no agu, .
  Sɛ ɛho hia sɛ wutu birikisi bi a!
  
  Dabi, yenni adwenem naayɛ biara, .
  Wɔ mframa, ahum ne ahum ahoɔden mu no, .
  Adwowtwafo no wɔ Lenin a ɔyɛ ɔbenfo no wɔ wɔn komam, .
  Akyinnye biara nni ho sɛ eyi bɛyɛ akyɛde!
  
  Ɛno ara ne sɛ, awiei no abɛn ama adwowtwafo atamfo, .
  Yɛde pinn wɔn dedaw wɔ ɔfasu no so...
  Na ɛwom sɛ yenyaa akuturuku de, nanso .
  Asase no abɛyɛ nea ɛho tew kɛse!
  Eyi ne sɛnea Marinka akokodurufo no too dwom na ɔdaa ne kuw kɛse a ɛyɛ soronko adi sɛ ɔkwampaefo, ɔkofo, ne po so adwowtwafo.
  Ebia eye sɛ abeawa bi bɛyɛ po so adwowtwafo. Na sɛ obi yɛ aberante daa, a woda mpaboa daa a, ɛte dɛn?
  Valerka a ɔde serew a ɛyɛ dɛ:
  - a wakofo kuw no korɔn.
  Na ma wɔmfa ahoɔden kɛse mpo nsɛe orcs asraafo dɔm a wontumi nkan no. Na fa ahoɔden a wontumi nsusuw ho na ɛyɛ soronko nyinaa boro wɔn. Na ɛbɛdaa adi sɛ ɛyɛ nea edi awu kɛse ankasa.
  Slavka, a ɔreyi orcfo no afi hɔ wɔ nnipadɔm mu no, bɔɔ ose sɛ:
  - Hyperorbits , gua foforo!
  Levka penee eyi so ntɛm ara sɛ:
  - m'anuonyam nnye koraa, .
  Vladika Lenin na obedi hene!
  Na mmarimaa no bɛsan agye na wɔde wɔn nan ase kurukuruwa a ɛda hɔ kwa no abɔ.
  Na ɛbɛhyerɛn bio. Na ogyaframa a edi awu bɛhwe ase.
  Marinka serewee na ɔbɔɔ n"ano, na ɔbɔɔ orc ɔhaha pii gui na ɔboaboaa afunu akuwakuw nyinaa ano. Na orc afunu hua denneennen.
  Nanso, abeawa kwampaefo no twitwiw ne nansoaa a ɛda hɔ kwa no, na nnuhuam a ne bo yɛ den na ɛyɛ dɛ sen biara no hua trɛw faa mframa mu.
  Marinka serewee na ɔhyɛɛ no nsow sɛ:
  - a woko tia showdown!
  Slava de ne ti too fam sɛ:
  - a ɛyɛ hyperquasar!
  Levka de abufuw kae sɛ:
  - asɛmfua hyperquasar no ayɛ mmerɛw dedaw!
  Valerka serewee na ɔhyɛɛ no nsow sɛ:
  - edeen na wonnhye no yie wo yen wiase?
  Na mmarimaa no san bɔɔ wɔn nan a ɛda hɔ kwa no so bio.
  Na akutu fii ase hwee orcfo no so fii soro. Wɔbɔɔ asono a wɔn ho yɛ tan no akuturuku ankasa na wɔpaapaee wɔn ti mu. Na na aprɛm a ɛyɛ tuntum a ɛyɛ tuntum a wɔde sɛe nneɛma wɔ hɔ.
  Nanso na ɔyɛ serewfo. Titiriw bere a chocolate fii ase hwee mmoa a wɔyɛ keka dɔm no so no. Na afei nufusu a wɔayam no hwie guu mu.
  Marinka kae sɛ:
  - Na wei ye kesee !
  Valerka kae sɛ:
  - a wohwie nufusuo a woahyehye agu w'atamfo so no ye sedee ebeye na woafa kwan bi so. Ebia eye sɛ wobɛma napalm adi?
  Abeawa kwampaefo no kasa tiae sɛ:
  - wei yɛ atirimɔdensɛm dodo! Wowɔ ɔkra tuntum bi.
  Slavka serewee na ɔhyɛɛ no nsow sɛ:
  - yiw, eye vacuum!
  Levka de ahopere kae sɛ:
  - Anaasɛ mpo tuntum tokuru!
  Valerka de anigye hwɛɛ nyansa sɛ:
  - Anaasɛ ebia wo Marinka bɛto dwom ama yɛanya anigye kɛse?
  Slavka de serew kaa ho sɛ:
  - yiw pɛpɛɛpɛ. To nhwiren dwom, mma w"ani nnwu!
  Levka tweet sɛ:
  Dwom no boa yɛn ma yɛkyekye na yɛtra ase, .
  Lenin to dwom wɔ yɛn koma mu te sɛ ɔbɔfo...
  Na nea ɔnam nkwa mu to dwom, .
  Ɔrennyera wɔ baabiara da!
  Marinka de ne ti too fam na ɔde anim kɛse a ɛyɛ quasar too dwom sɛ:
  Yɛyɛ mmeawa akokodurufo, yɛn ho yɛ fɛ, .
  Otumi ko te sɛ ahum...
  Na ahoɔfɛfo no nne mu da hɔ yiye, .
  Ɛtɔ mmere bi a, napalm osu fi soro tɔ!
  
  Yɛde po so hyɛn a wɔde po so adwowtwafo brigantine, .
  Yɛwɔ Pavel-Captain akokodurufo...
  nnye ho sɛ yɛbɛtra wiase a ɛyɛ awerɛhow yi mu, .
  Nea owu ahum a ano yɛ den tu wɔ mu !
  
  Mmabaa mpɛ sɛ wɔbɛda nnipa bɔne ase , .
  Wɔasiesie wɔn ho sɛ wobedi orcs no so nkonim...
  Wɔde nnamyɛ kɛse bɛko atia wɔn atamfo, .
  Kyerɛw eyi to wo nhoma a wode kyerɛw nsɛm mu!
  
  Na, gye me di, wonni akwanside biara, .
  Wɔn tumi di Krauts no so nkonim...
  Akatua a ɛyɛ hu retwɛn yɛn, .
  Sɛnea ɛbɛyɛ a yebetumi anya anum bere nyinaa!
  
  Na yɛyɛ adwowtwafo akokodurufo paa, .
  Yɛbɛko te sɛ ahum a abufuw abɔ...
  Sɛ ɛho hia a, yebegu mpa no, .
  Wɔde ahoɔden a ano yɛ den abubu ɔtamfo no!
  
  Yɛn hyɛn no yɛ nea wontumi nsɛe no ara kwa
  Ɔwosow ne ho fa asorɔkye no so te sɛ ɔkɔre...
  Na adwuma biara wɔ hɔ ma yɛn, .
  Wɔbɛbubu ɔtamfo no denneennen!
  
  Yɛrenkyerɛ mmerɛwyɛ wɔ ɔko mu, minim, .
  Ne nyinaa akyi no, wɔ mmeawa fam no, ɛnyɛ nea wobetumi apaw...
  M"ani nnye ɔbrɛ ahorow ho, .
  Wɔbɛtwe yɛn akɔ wiase foforo bi mu, anim yi!
  
  Na obiara renpim mmeawa no , .
  Yɛtumi di ɔtamfo no so nkonim...
  Ɛwom sɛ mununkum no rebɔ hu kɛse de, nanso .
  Na sukyerɛmma a ɛyɛ hu bi retu wɔ wim!
  
  Wiɛ, hwɛ sɛnea yɛn mmeawa no yɛ onwini, .
  Akyinnye biara nni ho sɛ yebedi Amansan no so nkonim...
  Yuda bɔne no beguan, .
  Na gye me di, wiase nyinaa wɔ yɛn akyi!
  
  Po so ne nsu ase nyinaa, .
  Yɛko wɔ baabiara, anuonyam ɔko...
  Sɛnea ɛte wɔ apam mu no, mmea ne Satan, .
  Daa Agya Man, yɛka wo ho!
  
  Na wunim, mmɔborohunu biara nni hɔ mma atamfo, .
  Ne nyinaa akyi no, ɛno nti na abeawa no yɛ adwowtwafo bɔne...
  Yɛyɛ Agya Man no atemmufo akɛse, .
  Momma yɛnboaboa tuo a ɛyɛ den ano!
  
  Onyankopɔn de abotiri betua mmeawa no ka, .
  Wɔbɛma obiara order ne medal...
  Ahoɔfɛfo no nne ketewaa bi frɛ, .
  Na wɔn nso, nokwarem no, wɔhyɛ ɔhene no!
  
  Eyi ne nea akofo no twa fam, .
  Te sɛ afiri tuo a ɛyɛ bɔne ranks...
  Na wɔde aniwa hann ba ankasa, .
  Ma ɛnyɛ nkwaseasɛm biara a ɛho nhia!
  
  Abeawa no anim hyerɛn wɔ serew mu, .
  Na anofafa hyerɛn a nhwehwɛ...
  Yetumi hu nneɛma pii, .
  Eyi ne yɛn ahoɔfɛ!
  
  Yɛrenkɔ apon biara mu, .
  Momma yɛmma ɔtamfo no whirl kɛkɛ ...
  Abeawa no afono no esiane biribi nti
  Na otumi de hama abɔ atamfo nyinaa!
  
  Mmabaa no tow hyɛ wɔn so wɔ ɔkwan a ɛyɛ nwonwa so
  Na aniwa no hyerɛn wɔ anyinam...
  Dɛn nti na, esiane sɛ wɔn ani bere nti, .
  Mmabaa no anim ayɛ nusu!
  
  Ahum bɛn na yɛbɛko ama?
  Afei owu asorɔkye foforo de ahopere tu mmirika...
  Dɛn nti na mmeawa no atamfo yɛ komm saa?
  Morgan a n"anim yɛ den no de maa wo?
  
  Na ogya ayɛ ma seesei, .
  Ogya ahum bi bɛprapra hɔ...
  Ɛnyɛ kwa na yedii orcfo no so nkonim, .
  Nea ɔtamfo no hu no yɛ nkwaseasɛm mu komm!
  
  Ɛha na ɔbɔfo panyin no rebɔ torobɛnto a ɛyɛ hu, .
  Ɔreyɛ messing obiara ti...
  Ɛnka akyi dodo sɛ wubedi nkonim, .
  Wotumi hu mframa no sɛ ɛretu nhaban no!
  
  Enti hena, sɛ ɛyɛ den wɔ ha a, .
  Hena na ɔwɔ akuturuku kɛse?
  Mma wo ne atoro Malyuta no nkɔbɔ , .
  Ɔyɛ afunumu a ɔyɛ pɛ!
  
  wɔ anuonyam mu bio , .
  Twitwa asorɔkye a ɛyɛ ahum mu...
  Yɛn mmeawa no ayɛ biako wɔ abufuw mu
  Metetew Morgana mu asinasin!
  
  Ɛno nti na yɛde ahopere kɔ ɔko mu kɛse no, .
  Wɔ mu no yɛbɛkyerɛ ahum ahum...
  Tuntum Rogers huruw kɔɔ soro wɔ hyɛn no akyi, .
  Ɔkyerɛɛ w"akyɛde kɛse no!
  
  Wiɛ, Morgan bɛkɔ funnaka no mu, nokwarem no.
  Ɔde aspen bɛyɛ stake...
  Yɛn mmeawa di nkonim daa, .
  Na yɛmma yɛnsi apini a emu yɛ duru!
  
  Momma yenni Agya Man no anim nkɔ nkonimdi mu, .
  Yɛde akokoduru bedi orcs ne trolls so nkonim...
  Na yɛde po so ahyɛn bɛduru Eden, .
  Ma wiase nyinaa mmra yɛn ase!
  Wokunkum orc mpempem pii . Na afunu akuwakuw pii aboaboa ano, Tamerlane regye n"ahome kɛkɛ. Nanso saa abɔde yi ankasa yɛ akyide na wɔn ho yɛ tan araa ma, wɔn ho yɛ hu ara kwa. Na wɔserew wɔ anim a ɛyɛ abofono kɛse ho.
  Marinka bɔɔ ose na ɔbobom sɛ:
  - Lenin, ma ɔnka yɛn ho daa. Na ma ne ti a ayɛ pakye no nhyerɛn te sɛ supernova!
  Valerka serewee na ɔbɔɔ n"ano sɛ:
  - Yiw, hell nsakrae retwɛn yɛn!
  Slavka teɛɛ so sɛ:
  - ennye hellfo dea, na mmom nyankontɔn deɛ! Na nkonimdi kɛse bi bɛba!
  Levka faa no na ɔbɔɔ, na ogya gyaframa bi firii abarimaa no anom. Ɛte sɛ nea wɔfaa abura bi a sulphuric oil wom na wɔde ogya too mu. Na ɛpae ogyaframa ara kwa, te sɛ ɔtweaseɛ a ɔtow ahoɔden a ɛyɛ hu a ɛretu.
  Valerka bɔɔ n"ano sɛ:
  - Wiɛ, wo ne ɔtweaseɛ no!
  Leninni aberante no de ne ti too fam sɛ:
  - da so ara ntumi nnyɛ saa!
  Marinka sii so dua sɛ:
  - a etumi ba akwampaefoa wo virtual reality mu no kame ayɛ sɛ anohyeto nni mu. Na yebetumi atɔre orcs ase denam ɔpepem pii a wɔwɔ ha no so.
  Valerka faa no na ɔde ne nan ase a ɛda hɔ kwa a ɛyɛ pink no gyaee tumi kɛse bi a edi awu, a ɛyɛ pulsar a ɛsɛe ade.
  Ɛtu twaam te sɛ ogya bɔɔl na ɛbɔɔ ɔtopae a ɛrehuruhuruw kɔɔ soro wɔ mununkum no akyi. Atɔm ɔtopae bi paee wɔ afiri kɛse bi yafunu mu. Na super bright flash bi hyerɛn. Na afei nuklea nsenia bi a edi awu na ɛyɛ soronko wɔ n"ahoɔfɛ mu puei.
  Slavka de serew a ɛyɛ dɛ kae sɛ:
  - a eye paa! Ultrapulsar a ɛyɛ hu !
  Levka de nyansahyɛ mae sɛ:
  - ma Marinka nto dwom bio! Me ne yɛn nyinaa wɔ adwempa paa.
  Abeawa kwampaefo no de ne ti too fam na ɔde anigye ne nkate too dwom sɛ:
  Yɛyɛ adwowtwafo mmeawa a yɛn ho yɛ fɛ wɔ soro, .
  Na yɛde ahokokwaw twaa yɛn atamfo nyinaa...
  Gye me di, yɛn nipadua mu da hɔ te sɛ ahwehwɛ, .
  Ɛha na wɔtow hyɛ ɔtamfo no so, akokoduru so!
  
  Wɔ akodi mu no, kerubi hyerɛn yɛn atifi, .
  Nkrantɛ, te sɛ anyinam, bɔ fi dade...
  Yɛyɛ lady filibusters , yɛn nkate yɛ nea wontumi nni so nkonim, .
  Na wɔmaa Spaniafo no bɔɔ mmɛn no denneennen!
  
  Abeawa no kura agyan ne nkrante a ano yɛ nnam , .
  Na yɛde swing baako bɛbubu kabege ti...
  Na sɛ yɛde yɛn nan, nkrante ne nkrante tow hyɛ yɛn so a, .
  Owu ahum bi reyɛ aprapra mu!
  
  Dabi, mmeawa a wɔn ho yɛ fɛ , worenhu yɛn sɛ yɛn ho yɛ nwini, .
  Yɛbɛtu atwam te sɛ meteor a ɛhyerɛn...
  Yɛnhwɛ sɛ yɛadi mfe aduonu, .
  Na nkogudi a ano yɛ den na ɛyɛ den retwɛn!
  
  Eyi ne yɛn anuonyam, wunim, yɛnyɛ ahɔho wɔ akodi mu, .
  Nokwarem no, ɔyɛ mogya mu ɔkraman adwowtwafo...
  Na baabi a owifo a ɔyɛ otirimɔdenfo bɔne reto ahyɛ wɔn so, .
  Na nkogudi a akyinnye biara nni ho retwɛn no!
  
  Wɔ ɔko biara mu no , mmeawa yɛ akofo a wɔte saa, .
  Sɛ bɔne mpo betumi abubu n"akyi...
  Gye me di, filibusters yɛ kɛse titiriw, .
  Na kyerɛw saa logarithm yi wɔ wo nhoma a wode kyerɛw nsɛm mu!
  Wɔ abufuw mu no, wofii ase tow hyɛɛ galleon no so, .
  Yɛn ho pere yɛn ho, te sɛ jellyfish, sɛ yɛbɛko bio...
  Ne nyinaa akyi no, adwowtwafo bɔne wɔ ɔkra pa, .
  Na wɔ ne komam no, filibuster yɛ nantwinini bere nyinaa!
  
  Yennim asɛmfua mmerɛwyɛ, yennye asɛmfua ohufo nni, .
  Corsairs, wunim, wɔn ho nyɛ wɔn dɛ koraa sɛ wɔbɛsan wɔn akyi...
  Ne nyinaa akyi no, Yesu a wɔabɔ no asɛndua mu no de ne nsa hyɛɛ ase maa yɛn, .
  mmeawa no sew yɛn nsam!
  
  Eyi ne yɛn nokware a ɛte ɔdɔ koma mu, .
  Sɛ abeawa yɛ swan ntaban a ɛyɛ den...
  Yɛbɛbue nkonimdie no ano ampa, yɛwɔ nkontabuo a ɛnni ano, .
  Na momma yɛmfa yɛn ho nto oak dua no so pintinn!
  
  Nsonsonoe bɛba akodi mu, yɛreka eyi ho asɛm, .
  Yɛbɛyɛ nhyehyɛe, megye di, dapɔnna a ɛyɛ nokware kɛse wɔ okyinnsoromma yi so...
  Gye me di, yɛwɔ tumi ahorow pii na ɛdɔɔso, .
  Ma mpanyimfo nserew na mmofra no nnye wɔn ani!
  
  Dabi, wɔ ɔko a emu yɛ den mu no, nkonimdi yi nyɛ nea ntease nnim, .
  Efisɛ yɛn mmeawa no yɛ fɛ na yɛn ho yɛ fɛ yiye...
  Gye me di, yɛwɔ honhom mu ahoɔfɛ a ɛte saa, .
  Sɛ yɛyɛ koraa, a yɛrenka ho asɛm bio, a wontumi nni yɛn so nkonim wɔ akodi mu!
  
  Saa na ɛbɛdaa adi, filibusters no wɔ ha wɔ ɔko mu, .
  Wɔkɔ ntua no so abufuw so, na wodi nkonim denneennen...
  Na hu sɛ mɛkum ɔtamfo no sɛ ɔkraman, .
  Mmabaa no mpo bɔɔ no denneennen!
  
  Wɔ mpa so no yɛyɛ mmeawa a wɔkorɔn sen biara, .
  Otumi de ahyɛde ma mmarima...
  Sɛ woka no sɛnea ɛte ankasa a, sɛ Onyankopɔn pɛ a, .
  Momma yɛnhwɛ sɛnea owia no yɛ sika kɔkɔɔ!
  
  Wiɛ, worenhu yɛn sɛ yɛn ho yɛ fɛ sen saa wɔ po mu, .
  Mmabaa no bɛma atamfo no anya head start ankasa...
  Yebetumi adu equator
  Fa nikel ma owifo bɔne ankasa!
  
  Yɛn nkrabea akokoduru no anuonyam nti, .
  Hena na ɔkoraa paanoo so na ɔmaa no...
  Yɛbɛbua Morgan akyerɛ Satan sɛ, .
  Sɛnea ɛbɛyɛ a saa nwura yi rentow nhyɛ yɛn so!
  
  Yɛbɛbubu adwowtwafo a wɔyɛ abofono no
  Ridge no, a ntɛm ara ɔforo wɔ filibusters no so...
  Na sɛnea ɛbɛyɛ a yɛrennya ɔhaw ahorow no, .
  Eyi ho nhwɛso pii bɛba!
  
  Enti, Morgan benya lych , .
  ahoɔden kɛse bɛbɔ no ...
  Na asraafo abeawa no nnwiinwii, .
  Atamfo benya adamoa a tumi wom!
  
  Ha na mokɔ mmeawa, eyi ne kɔla a ɛkorɔn sen biara, .
  Ahoɔfɛ, ɛyɛ fɛ yiye wɔ ha...
  Saa na yɛn adekyee bɛyɛ, .
  Yɛbɛyɛ kuw a yɛne wɔn a wɔyɛ den no bɛyɛ!
  
  Eyi yɛ tumi kɛse a ɛte saa, .
  Yɛyɛ mmeawa a yɛyɛ papa, asase so nkyene...
  Wowiaa akokɔsrade no ankasa, .
  Ɛmmra sɛ owu mfi saa hell abusua no mu!
  
  Wiɛ, Morgan yɛ saa ɔkwasea ba no, .
  Wobɛnya no wɔ anim afiri me hɔ ...
  Na kerubin bɛbɔ wo sekan, .
  Wiɛ, atamfo no nnya nkae bere tenten!
  
  Mmabaa a wɔwoo wɔn wɔ ahohuru bere mu
  Wɔyɛ basabasa paa wɔ ɔko mu mpo...
  Wɔde adaeso a enni awiei de ahopere di akɔneaba, .
  Sɛ obi bɛyɛ den paa!
  
  Aprannaa abɔ dedaw wɔ baabi, .
  Na awɔw a ɛwɔ honam ani no mu yɛ den yiye...
  Ɛha na ɔbea nusu agu, .
  Afei onipa bɛyɛ ade nyinaa so tumfoɔ!
  
  Ɔko no kɔ so kosi mogya a etwa to, .
  So atirimɔdenfo , afã pii...
  Yebuee nkonimdi akontaabu wɔ ha, .
  Saa wuram Morgan mprako yi reforo!
  
  Dabi, Onyankopɔn deɛ, gye me di, akwansideɛ biara nni ha, .
  Gye me di, yɛbɛkɔ yɛn anim de nkonimdi...
  Mmabaa no benya abasobɔde pii, .
  Na yɛde nsakrae foforo bebue, ɛda adi sɛ!
  
  Wiɛ, adwowtwafo, yɛkɔɔ yɛn anim, .
  Ma mmeawa no mfa nsiyɛ ntow nhyɛ...
  Meyɛ ɔkɔre, nanso ɔtamfo no ne no bɔ abira, .
  Morgan, wo Kain bɔne a ɔyɛ shabby!
  . TI a Ɛto so 5.
  Marinka, ɔkwampaefo yi, abeawa a ne ho yɛ fɛ yiye na bere koro no ara mu no, ne honam ani yɛ den na ne ho yɛ den no too dwom fɛfɛɛfɛ na ɔde nkate too dwom. Ɔyɛ kɛkɛ, ɛsɛ sɛ meka sɛ, aboa kɛse bi. Na bere koro no ara mu no, ɛyɛ fɛ yiye.
  Na enti mmofra no san sii gyinae sɛ wɔbɛyɛ biribi. Ebia bɛkyerɛ ɔko a emu yɛ den na ɛyɛ basabasa kɛse.
  Eyi yɛ ade a ɛsɛ sɛ wohu ampa. Dɛn ne Wiase Ko II ho abakɔsɛm foforo wɔ Hypernet matrix no mu.
  Caucasus reyɛ ahwe ase dedaw, na ɛreyɛ nwonwa kɛse.
  Na Germanfo abu so na wɔde ayayade di dwuma. Germanfo akwampaefo mmeawa titiriw ani gye ho sɛ wɔbɛyɛ ayayade.
  Ɛha na Gerda ne Charlotte yii abarimaa bi a wadi bɛyɛ mfe dumiɛnsa a ɛkame ayɛ sɛ ɔda adagyaw. Na wofii ase twitwiw ɔkwampaefo no. Seryozhka serewee na ɔbɔɔ n"ano. Afei Gerda de kanea no baa abarimaa no nan ase a ɛda hɔ kwa , kurukuruwa no so. Flame tetee ɔkwampaefo no nan ase a na ayɛ mmerɛw kakra no. Ɔde ɛyaw teɛteɛɛm. Nkurukuruwa puei.
  German mmeawa no serewee sɛ:
  - bεyε nwini paa !
  Na wofii ase de mpire bɔɔ abarimaa no. Ɔsii apini na ofii ase teɛteɛɛm. Titiriw bere a mmeawa no fii ase de akanea a ogya wom baa ne nan a ɛda hɔ kwa no so no. Afei wɔde dade a ɛyɛ hyew guu ɔkwampaefo no koko a ɛda hɔ kwa no so, na abarimaa no hweree n"adwene.
  Yiw, Germanfo akofo wɔ wɔn tebea a eye sen biara mu. Abarimaa a wɔbɛyɛ no ayayade no wɔ nneɛma nhyehyɛe mu.
  Nanso, ɛnyɛ mmarimaa nkutoo na wɔyɛ ayayade, na mmom Komsomol asɔremma nso. Woyii mmeawa no ntade de kɔɔ rack no so. Ɛhɔ na wɔtwee ahoɔfɛfo no kɔɔ soro, hyɛɛ wɔn ma wɔkotow na wɔyaw wɔn ho ankasa. Na wɔsɔɔ brazier wɔ mmeawa no nan a ɛda hɔ kwa ase, na wohunahunaa wɔn sɛ wɔbɛhyew wɔn nan ase.
  Sɛnea Komsomol asɔremma no teɛteɛɛm wɔ wuram yaw mu... Hwɛ atirimɔdensɛm a ne nyinaa yɛ. Na fasistfo no homee nam a ɛrehyew hua no guu wɔn hwene mu na wɔserewee, wɔbɔɔ wɔn ho wɔn ho asen mu na wɔteɛɛm sɛ:
  - Heil Fuhrer a ɔyɛ ɔdefoɔ! Yɛbɛkum obiara!
  Na bio ayayade ne ayayade a wɔyɛ nnipa. Ɛyɛ anigye titiriw sɛ wɔbɛyɛ akwampaefo ayayade. Wɔboro mmarimaa no ma wokunkum wɔn na afei wɔhwie nkyene gu wɔn akuru mu na wɔhyɛ wɔn ma wosi apini. Yiw, eyi yɛ nea ɛnyɛ dɛ koraa.
  Na bere a wɔde waya a ɛyɛ hyew nso di dwuma no. Ɛbɛda adi sɛ ɛyɛ yaw kɛse.
  Na Nasifo no agye Makhachkala dedaw. Na wɔrekɔ Azerbaijan asasesin mu. Na na wɔatwa Yerevan ho ahyia dedaw na wɔasiw kwan. Na wɔde abasamtu nyinaa tow hyɛ Batumi so. Na ɛyɛ aggressive.
  Ɛkaa kakraa bi na Marshal Rokossovsky ankasa wui. Wɔtee nka sɛ Soviet asraafo no wɔ nhyɛso ase na wɔrehwe ase. Wɔn a wɔde wɔn ho ma ne wɔn a wɔaguan afi hɔ no dodow renya nkɔanim. Na wimhyɛnkafo pii adwenemhaw.
  Ɛwom sɛ Anastasia Vedmakova ne Akulina Orlova rekwati nkogudi mprempren de. Mmabaa no de akokoduru ne abasamtu ko.
  Ansa na ɔne mmarima baasa reko no, Anastasia tew ne ho sɛnea ɛbɛyɛ a ɔbɛboaboa amansan tumi a ɛyɛ nwonwa ano.
  Na ampa ara, na wɔahyɛ no ma koraa. Na momma yɛmfa ahopere mmɔ atamfo no hwe fam.
  Na bere koro no ara mu no, wɔde nansoaa a ɛda hɔ kwa bedi dwuma.
  Na ɔteɛɛm wɔ n"ahurututu atifi sɛ:
  - me ye wiase akansifoɔ kɛseɛ!
  Ne sɛnea ɔde ne nan ase a ɛda hɔ kwa no mia lever no.
  Akulina Orlova nso yɛ korɔnbɔfo a ɔyɛ basaa wɔ ɔko mu. Na ɔde ne nansoaa a ɛda hɔ kwa di dwuma de bubu Wehrmacht wimhyɛn ahorow.
  Enti ɔtow ME-109 K. Ebia saa afiri yi ne bere atwam dedaw, nanso anya nkwa wɔ nsakrae ahorow a wɔayɛ no mu. Na wubetumi ako yiye wɔ so.
  Akulina Orlova a ɔde abufuw a ɛyɛ hu yɛɛ ade no too dwom sɛ:
  - Hail komunism kɛse! Wobedi Fasist nniso so nkonim!
  Na bio ne nan ase a ɛda hɔ kwa ne sɛnea wɔmia.
  Eyinom ne mmeawa a wɔabɔ dam a wɔwɔ ha no.
  Nanso tumi horow a ɛwɔ Caucasus no nyɛ pɛ koraa. Ɛwom sɛ wogye di sɛ mmarima a wɔwɔ hɔ nyinaa yɛ akɔre de. Nanso obiara ntumi nnyina Russiani bea ano.
  Na akofo no yɛ basabasa na wɔyɛ onwini saa. Wɔretow wimhyɛn, ɛmfa ho sɛ wɔkorɔn wɔ su mu no.
  Akulina Orlova too dwom sɛ:
  Owia kurukuruwa...
  Na ɔde ne nansoaa a ɛda hɔ kwa bɔɔ ɔtamfo no gui.
  Anastasia Witchakova a ɔde ne nufu kɔkɔɔ no miaa bɔton no so na ɔbɔɔ fasistfo no gui no toaa so sɛ:
  - Germanfoɔ no atwa ho ahyia...
  Akulina bɔɔ gyegyeegye, na otwaa Germany wimhyɛn foforo:
  - Hitler kɔɔ so yɛɛ nhwehwɛmu!
  Anastasia a ɔtow tuo guu fasistfo no so no toaa so sɛ:
  - hwee ase wo tokuru bi mu...
  Akulina, a ɔreto tuo pɛpɛɛpɛ no, serewee sɛ:
  - bubuu me nan...
  Vedmakova a ɔtow tuo denneennen na ɔyɛɛ no pɛpɛɛpɛ no kae sɛ:
  - Na okaa akwaaba!
  Na mmeawa no de nne koro bɔɔ ose sɛ:
  - ma vodka nni hɔ daa, .
  Soseji ne herring...
  Tomato kukuruku, .
  Ɛno ne Hitler awiei!
  Akulina bio, bere a ɔde owu akyɛde kɔmaa Nasifo no, ɔkae sɛ:
  - nokwarem no, ɛsɛ sɛ yɛto dwom: - Rommel awie!
  Vedmakova, a ɔde ne nsateaa a ɛda hɔ kwa kyerɛɛ aprɛm bi a mframa mu atuo wom , penee so sɛ:
  - ampa - Hitler yɛ asɛnka agua a wɔatwam dedaw!
  Baabi a Rommel-Hitler ankasa nkɛntɛnso biara nni hɔ no, Soviet asraafo rebɔ mmɔden sɛ wɔbɛhyehyɛ ɔsɔretia bi. Nanso ɛyɛ den yiye. Nanso wɔda so ara yɛ biribiara a wobetumi ne nea entumi nyɛ yiye.
  Na mmofra, a mmofra ka ho, ko. Na akwampaefo no kɔ ɔko. Nea ɛne atamfo no hyia denam Molotov cocktails ne atuo a wɔtow so.
  Mmarimaa ne mmeawa, a wɔayɛ mmerɛw na wɔayɛ mmerɛw, sɛnea ɛte daa wɔ ɔko mu no. Na wɔde akokoduru ne abasamtu a ɛtra so ko.
  Wɔn mma no mu dodow ahe na wowuwu na wɔda so tetew wɔn ho.
    Germanfo wimhyɛnkafo Gertrude ne Adala a wɔde wɔn nan a ɛda hɔ kwa repetepete wɔn ho no foroo XE-328 a ɛwɔ nkongua abien, afiri a wɔde tu mmirika, aboa kɛse bi a ɛwɔ wim aprɛm du mu.
  Ná osu atɔ nkyɛe, na mmeawa no gyaw wɔn nan a ɛda hɔ kwa no ho nsɛnkyerɛnne a ɛyɛ fɛ a emu da hɔ yiye.
  Ná wɔdaadaa wɔn araa ma mmabun a wɔsom wɔ wimhyɛn gyinabea hɔ no de wɔn ani wee nan ase a ɛda hɔ kwa no anibere so, na mmarimaa no mpo fii ase hohoroo wɔn ho wɔ pɛyɛ mu. Mpɛn pii no, na mmea wimhyɛnkafo pii wɔ hɔ - ɔko dwumadi ahorow kyerɛe sɛ mmea, wɔ tebea horow a ɛyɛ pɛ mu no, wonya nkwa sen mmarima de mmɔho abien. Na ɛno kyerɛ sɛ wotu mpɔn. Na nokwarem no, Hitler-Rommel, anaasɛ Field Marshal Fuhrer nyɛ onipa a obehu obiara mmɔbɔ.
  Wɔ Third Reich ankasa mu no, wɔde aware dodow aware bae wɔ aban kwan so - hokwan a ɛwɔ hɔ ma ɔyerenom baanan. Ɛyɛ nea mfaso wɔ so koraa. Nanso ɛnhyia Kristofo atetesɛm yiye . Ɛnyɛ nwonwa sɛ fasistfo rehwehwɛ nyamesom foforo. Fuhrer-Field Marshal si so dua sɛ ɛyɛ onyame biako som, nanso ɛyɛ soronko saa - a abosonsomfo, Tete Germanfo anyame nyinaa ka ho. Nokwarem no, wɔde Hitler-Rommel ankasa si afoforo nyinaa so wɔ saa nnipakuw yi mu sɛ Ade Nyinaa so Tumfoɔ Nyankopɔn no somafo ne ne bɔfo.
  Enti nokwarem no, Fuhrer no ani gye ho ankasa sɛ ɔbɛma ne ho ayɛ kua.
  Gertrude ne Adala tow wɔn ntua wimhyɛn a etumi yɛ adwuma pii no kɔ wim, na ɛno nso betumi ayɛ ɔkofo dwumadi.
  Mmabaa akofo wɔ ahotoso kɛse wɔ wɔn ho. Russiafo nni wimhyɛn a wɔde tu mmirika, na ɛnyɛ nea ɛda adi sɛ wobetumi agyina wim asono mmea ntua ano.
  Gertrude bɔɔ ose sɛ:
  - me ye knight a wofiri asutene a ɛrehyew no mu...
  Adala de anigye sii so dua, na ɔdaa ne sẽ adi sɛ:
  - Na m"a checkmate obiara!
  Mmabaa no paee serewee. Wɔde wɔn nan ase a ɛda hɔ kwa no miaa wɔn nan ase na wɔkyinkyin wimhyɛn a wɔde tow hyɛ nkurɔfo so no.
  Ná ɛda so ara yɛ sum, nanso na nsensanee bi a ɛyɛ hare apue kakra dedaw wɔ apuei fam. Mmabaa no bɔɔ abɛn... Na Russia ntrɛwmu no rehuruhuruw wɔ wɔn ase dedaw. Akofo no serewee na wɔde wɔn ani kyerɛɛ wɔn ho wɔn ho. Wɔyɛ extra airy na ɛyɛ fɛ yiye.
    Na nokwarem no, wɔmfa mpaboa da hɔ a wɔmfa adesoa a ɛho nhia mma abeawa a ɔwɔ ɔko mu te sɛ mpaboa nhyɛ wɔn ho so.
  Na nkate a ɛwɔ wimhyɛn no mu no kɔ soro mpɛn pii.
  Ɛha na Soviet kar ahorow tu kɔ wɔn nkyɛn. Ebia Yak-9 a wɔde propeller na ɛyɛ adwuma no ne kar a agye din sen biara wɔ nea wɔayi no adi nnansa yi no mu. Ɛnyɛ akode a ɛboro so , nanso ne bo nyɛ den na akode kakraa bi na ɛwom. MIG-5, kar a ɛyɛ ntɛmntɛm a wɔde atuo a wɔde di dwuma wɔ afiri mu. MIG-3 yɛ nea wɔadi kan ayɛ. Ebia LAGG-7 ne anomaa a ɔde mmirika sen biara na okura akode sen biara. Nsakrae a aba foforo no wɔ aprɛm a ne kɛse yɛ mm 20 bɛyɛ abiɛsa.
  Nanso eyinom nyinaa yɛ mfiri a wɔde propeller na ɛyɛ adwuma; Na Germanfo te nka sɛ wɔwɔ ahotoso kɛse.
  Gertrude tow wimhyɛn mu aprɛm du. 30mm ne 37mm atuo abien na ɛreto . Wɔde ahopere fa Soviet wimhyɛn ahorow mu te sɛ ogya ahum. Nanso, wimhyɛnkafo kɔkɔɔ no bɔ mmɔden sɛ wɔbɛkwati na wɔakɔ wɔn akyi.
  Adala maneuvers saa bere yi. Worentumi mfa Germanfo kar nkɔ anim, nanso sɛ wokɔ akyi a, asiane ahyɛ mu ma. Wɔ USSR asraafo fam no, ntua no nyɛ nea wɔnhwɛ kwan. Atuo a wɔde ko tia wimhyɛn no afi ase reyɛ adwuma dedaw. Akorade a apae hyerɛn wɔ sum mu.
  Germanfo mmea nya ehu bi. Na ɛte sɛ nea yɛahu nneɛma pii dedaw araa ma biribiara renyɛ yɛn nwonwa, nanso... Soviet wimhyɛnkafo wɔ akokoduru na wonsuro sɛ wɔbɛhwere ade. Biribiara ntumi mmɔ wɔn hu. Nanso ɛda adi sɛ osuahu a ɛdɔɔso nni hɔ. Ɛnyɛ den sɛ German wimhyɛn no befi ne nsu ase abɛtow Soviet kar bi agu. Ɔbɔ foforo ma ɛyɛ asinasin.
  Tumi a Germanfo akode wɔ no sõ yiye. Eyi yɛ ade a Kraut abusua no wɔ mfaso kɛse wɔ Russia so. Nanso Nasifo nso wɔ ahoɔhare kɛse.
  Adala de ahoɔhare na ɛbubu kɔ n"anim. Na Gertrude tow rɔke gu atamfo no so. Wonya afotu wɔ sẽ mu. Ɔhyew anaa nnyigyei na ɛkyerɛ atuo bi kwan.
  Adala ka asɛm a ɛyɛ sereserew sɛ:
  - a wonnkum yen!
  Mmabaa no retwa wɔn kar no ho akɔneaba. Wɔbɔ mmɔden sɛ wɔbɛyɛ onwini. Na afei Soviet wimhyɛnkafo bi a ɔko bɔ Germanfo wimhyɛn a ɛbɛn hɔ a wɔde tow hyɛ nkurɔfo so. Na obefi ase atetew na wapaapae. Wim ne mframa nyinaa.
  Gertrude de asɛm a ɛyɛ sereserew kae sɛ:
  - kraman owuo !
  Ɛda adi pefee sɛ akofo no adwene atu afra, na wobetumi ayɛ wɔn akuturuku saa.
  Na tank ahorow rekɔ ɔhye no so. Atetesɛm mu adwumayɛfo a wofi Gerda , Charlotte, Christina ne Magda na wɔyɛɛ saa.
  Akofo baanan tumi de anuonyam kataa wɔn ho, na wɔne Britaniafo ne Amerikafo nyinaa koe. Wɔ ɔko a wɔne Amerika dii no mu no, ahoɔfɛfo no tumi yɛɛ Panther-2 tank no yiye. Ɛnyɛ kar bɔne, a ɛkorɔn sen Shermanfo no wɔ akode ne anim akode nyinaa mu. Ɛkame ayɛ sɛ "Pershing" a odii akyiri yi no annya bere anko. Na ɔnyɛ obi a ɔne "Panther"-2 di asi.
  Afei mmeawa baanan no nyaa din wɔ anansesɛm mu. Ɛwom sɛ, wɔ ɔkwan a ɛkɔ akyiri so no, wɔn anuonyam kwan no fii ase wɔ mfe aduanan biako mu tɔnn de. Himmler daadaa Fuhrer no ma ɔsɔɔ mmea asraafo akuw hwɛe mfi Aryan mmea a wɔatete wɔn titiriw hɔ wɔ ɔko mu.
  Ɔko no kyerɛe sɛ mmea nyɛ mmerɛw koraa, na wonim sɛnea wɔko yiye. Na bere koro no ara mu no, wɔhwere nneɛma kakraa bi sen mmarima. Akofo no nso ko wɔ asraafo a wɔnam fam mu, na wɔde wɔn nan petepetee Sahara Anhweatam so anhwea a ɛyɛ hyew no so. Na na wɔn ho akokwaw wɔ tank ahorow mu. Esiane sɛ wɔasɔ "Tiger" ahwɛ wɔ akodi ahorow a wɔne Britain dii mu nti.
  Nanso, Soviet mmeawa nso ko yiye wɔ SU-100 no so.
  Ɛwom sɛ ɛte sɛ nea anidaso biara nni Russia tebea no mu de. Nanso akofo no ne Elisabet ko te sɛ akɔre.
  Ekaterina de ne nansoaa a ɛda hɔ kwa no mia lever no so. Ɔsoma akorade bi a ɛbɔ Hitler kar E-50 no nkyɛnmu na ɛbobom :
  - ma komunism kɛse a ɛyɛ kɔkɔɔ ne kɔkɔɔ!
  Elena nso tow fii aprɛm no so, na ɔde ne nan a ɛda hɔ kwa na ɛyɛ fɛ no dii dwuma. Akyinnye biara nni ho sɛ ɛbɔɔ atamfo tank no.
  Abeawa no bɔɔ n"ano sɛ:
  - ma me Russia fɛfɛ no!
    Efrasia de abufuw kae, na ɔtow tuo pɛpɛɛpɛ yiye:
  - anuonyam nka yen Agya Asase!
  Na ɔde nan a ɛda hɔ kwa a wɔatwitwa nso di dwuma.
  Soviet afiri no mu yɛ den yiye na ɛko. Na ɛkame ayɛ sɛ ɛtow tuo pɛpɛɛpɛ.
  SU-100 no tumi hyɛn E-50 mu. Nanso mmeawa no mpo tow no wɔ ne moma so, kɔ afiri mu , anaasɛ ɛkɔ nkwaa mu . Na wɔbɔɔ dade no mu pɛɛ.
  Elizabeth de ne nansoaa a ɛda hɔ kwa no too tuo guu atamfo no so. Na ɔbɔɔ n"ano sɛ:
  - Efi asubɔnten bruu no mu...
  Catherine nso tow tuo, na saa bere yi de ne nufu kɔkɔɔ no miaa lever no so, na ɔteɛɛm sɛ:
  - asubɔnten no fi ase...
  Elena a na ɔreserew na ɔrebɔ n"ano denneennen no kae sɛ:
  - Wiɛ, adamfofa fi ase...
  Na ɔde ne nan ase a ɛda hɔ kwa no nso miaa lever no.
    Efrasia bɔɔ ose bere a ɔtow tuo guu atamfo no so no:
  - a wode serewee!
  Mmabaa no yɛ adwuma denneennen wɔ SU-100 no so. Na wɔsɛe atamfo nnwinnade.
  Na wɔ akwan a wɔfa so kɔ Baku no so no, akwampaefo no retutu amena. Mmarima a wofi aman ahorow so wɔ ha. Titiriw no, hann ti pii wɔ hɔ a ɛrehyerɛn. Mmofra a wɔn ho yɛ kɔkɔɔ, abibifo, ne wɔn ti nhwi yɛ fitaa wɔ hɔ.
  Ade biako na ɛka wɔn bom: gyidi a wɔwɔ wɔ komunism nkonimdi ne anan a ɛda hɔ kwa mu. Ɛda adi pefee sɛ ɛnyɛ obiara na ɔwɔ mpaboa wɔ ɔko no mu, na enti, sɛ́ biakoyɛ ho sɛnkyerɛnne no, mmofra nyinaa da wɔn nan ase a ɛda hɔ kwa na ɛyɛ kurukuruwa adi. Awɔw bere a ɛwɔ Transcaucasia no nyɛ den koraa, na sɛ wutu na wode sɔw yɛ adwuma a, awɔw no nyɛ hu.
  Ɛhɔ, nokwarem no, Valerka, Levka, Slavka ne Marinka - mmarima akokodurufo baanan a wɔasiesie wɔn ho sɛ wobebu kyerɛwtohɔ ahorow.
  Mmofra no de anigye yɛ adwuma na wɔto dwom sɛ:
  Anadwo bruu no yɛ hyew wɔ ogya a wɔde hyew mu, .
  Yɛyɛ akwampaefoɔ - adwumayɛfoɔ mma...
  Mfe a emu yɛ hyew bere no rebɛn, .
  Su akwampaefo no - bere nyinaa monsiesie mo ho!
  Su akwampaefo no - bere nyinaa monsiesie mo ho!
  Na afei alarm no san bɔ bio. Mmarimaa ne mmeawa huruw kɔ amena no ase. Na atuo afi ase repae afi soro dedaw: atamfo atuo reyɛ adwuma.
  Valerka bisaa Marinka sɛ:
  - Wiɛ, wosusu sɛ yɛbɛtumi ako atia?
  Abeawa no de ahotoso buae sɛ:
  - ma yenko tia anyɛ yiye koraa no pɛnkoro, wɔ dɔnhwerew a ɛyɛ den sen biara mu!
  Ɔkwampaefo Slava kae wɔ ntease mu sɛ:
  - yen akokoduru no ntumi nwosow.
  Abarimaa no bɔɔ ne nan ase a ɛda hɔ kwa no wɔ abo no so. Ɛda adi sɛ , abarimaa no nyaa calluses bi a anibere wom.
  Abeawa Tamara kae sɛ:
  - beko a yensuro, .
  Yɛbɛko, ɛnyɛ anammɔn biako a yɛbɛsan yɛn akyi...
  Ma atade no nnye mogya mu den - .
    Dane knight no kɔ hell a atamfo pii ka ho !
  Abarimaa Ruslan a ɔyɛ ɔkwampaefo a ne ti nhwi yɛ tuntum no kae sɛ:
  - mfehaha pii twam, bere bi bɛba, .
  Ɛno mu na amanehunu ne atosɛm biara nni mu...
  Ko ma eyi kosi wo home a etwa to - .
  Fa wo koma nyinaa som wo Maame Man!
  Abarimaa Levka a ne ho yɛ teateaa na ne ho yɛ bruu no bɔɔ anwensɛm sɛ:
  Dabi, nea ɔma n"ani da hɔ no rennyae, .
  Sɛnea ɔkraman, ɔkɔre hwɛbea...
  Nkurofo no nne da adi pefee - .
  Asereserew no bɛbubu ɔwɔ no!
    
  Stalin te me koma mu
  Sɛnea ɛbɛyɛ a yɛrenhu awerɛhow, .
  Wobuee ɔpon a ɛkɔ ahunmu, .
  Nsoromma no hyerɛn wɔ yɛn atifi!
    
  Migye di sɛ wiase nyinaa bɛsɔre, .
  Fascism bɛba awiei...
  Na Owia bɛhyerɛn, .
  Ɔkwan a ɛma komunism hyerɛn!
  Mmarimaa ne mmeawa no bɔɔ wɔn nsam denneennen.
  Nanso mprempren wimhyɛn a wɔde tow hyɛ nkurɔfo so retu na wɔreto atopae. Na eyi yɛ ɔkwan a wɔfa so yɛ basabasa.
  Levka ne Slavka maa wɔn agyan so na wɔde owu akyɛde no too gua. Na Nasifo ntua wimhyɛn bi bɔɔ toa no.
  Abeawa Marinka too dwom sɛ:
  - Komsomol, ɛnyɛ mfeɛ nko ara, .
  Komsomol, me nkrabea!
  Momma yenni nkonim, migye di, ahunmu, .
  Yɛbɛtena ase daa!
  Ahmed, abarimaa bi a ɔyɛ ɔkwampaefo a ofi Azerbaijan ( abofra a ɛte sɛ nea ɔyɛ, nokwarem no, nanso wɔ Hypermatrix mu no wontumi nhu nsonsonoe a ɛda no ntam wɔ obi ankasa ho!) de serew buae sɛ:
  - wo nnyɛ Komsomol muni de besi nnɛ , Marinka!
  Abeawa no de abufuw bɔɔ ne nan a ɛda hɔ kwa no so na ɔde nne a ɛyɛ dɛ buae;
  Wɔ agyanom nkyɛn, na wɔto dwom a ɛyɛ anigye, .
  Yɛgyina hɔ ma Komsomol...
  Mfe a emu yɛ hyew bere no rebɛn, .
  Akwampaefo no nteɛm ne sɛ siesie wo ho bere nyinaa!
  Akwampaefo no nteɛm ne sɛ siesie wo ho bere nyinaa!
  Levka nso de ne nan a ɛda hɔ kwa no tiaa so na ɔbobom sɛ:
  Fa hama no mu denneennen, proletarian, .
  Efi titanium a wɔde nsa, abubu kɔndua no...
  Yɛbɛto aria apem ama yɛn Maame Man, .
  Na hann ma asefo, eye!
  Mmofra no ani agye. Na nokwarem no, Germanfo no totow atopae guu so, na abeawa biako pɛ na onyaa akuturuku wɔ ne nan ase a ɛda hɔ kwa , kurukuruwa, pink no mu.
  Ɔkwampaefo no teɛteɛɛm, nanso ntɛm ara ɔkaa n"ano.
  Na enti wosiesiee wɔn ho sɛ wɔbɛpam ntua no. Na tank ahorow a fasistfo wom reba dedaw. E-100 ahorow a ɛyɛ hu no retu. Mfiri a ano yɛ den na ɛyɛ hu a ɛte saa.
  Wɔwɔ defense a ɛte saa a wuntumi mmubu mu mfi baabiara. Worentumi nnya bi mfi baabi biako pɛ. Hokwan biako pɛ a ɛwɔ hɔ ne sɛ wobɛbubu akwan no.
  Mmofra no asiesie wɔn ho ama ɔko na wɔrewosow wɔn nan a ɛda hɔ kwa. Ɛha na wɔwɔ waya bi a ɛrepiapia ase so nwansena a wɔde kɔ Nasifo nkotoku a nneɛma a ɛpaapae a wɔayɛ wɔ fie wom no so. Ɛtow na ɛsɛe Rommel asraafo no tank ahorow a ɛrehuruhuruw no.
  Na ɛte sɛ nea ɛyɛ hu.
  Warbler teɛteɛm:
  - anuonyam ma komunism!
  Abarimaa Valerka ne Levka tow tuo fi agyan mu na ɔteɛteɛm sɛ:
  - anuonyam nka akwampaefoa no!
  Abarimaa Ruslan ne abeawa Sufir , de waya twetwe ɔtopae bi wɔ Germanni no ase na wɔteɛm sɛ:
  - anuonyam nka USSR!
  Mmofra a wofi Azerbaijan ne Russiafo mmarimaa reko. Akwampaefo a wɔn ho yɛ hare, wɔyɛ teateaa, na wɔn mpaboa mpaboa, a wɔko tia tank ahorow kɛse bi.
  Abeawa Tamara de ne nan a ɛyɛ fɛ, ketewa, a ɛda hɔ kwa no stamp na ɔka sɛ:
  - anuonyam ma Russia, anuonyam!
  Ɔkwampaefo Akhmet si so dua, na ɔtow tuo gu atamfo no so sɛ:
  - yɛ abusua a yɛbom yɛ adamfofa su!
  Abarimaa Ramzan, Azerbaijanni bi a ne ti nhwi yɛ kɔkɔɔ, si so dua, bere a ɔrebɔ kar no sɛ:
  - Efiri asem ye, mpem ɔha I!
  Mmofra no wɔ adamfofa su... Enti Armenia abeawa Azatuhi , nso de ahokokwaw, de waya di dwuma, de nneɛma a ɛpae no kɔ fascist"s caterpillar ase na ɔteɛteɛm:
  - USSR ye aman abusua!
  Armenia abeawa foforo Agas ka sɛ:
  - mma yennkotow fascism:
  Na abeawa no de ne nansoaa a ɛda hɔ kwa no twee waya no kɔɔ soro. Azerbaijan ne Armenia mmofra pii ti nhwi yɛ bruu, na wontumi nkyerɛ nsonsonoe a ɛda wɔn ntam wɔ Slavfo mmofra a wɔn mu nso dɔɔso no ho. Ebinom twee wɔn ho fii Germanfo ho, Russia mmusua afoforo kɔtraa Azerbaijan wɔ tsarfo ase mpo.
  Slavfo pii wɔ Caucasus. Awarefo a wɔadi afra pii. Na mmofra taa ti nhwi yɛ hare sen wɔn awofo. Na Slavic mmarima no ho ayɛ tan araa ma wuntumi nhu wɔn nsonsonoe wɔ mpɔtam hɔfo no ho. Bio nso , mmofra taa di nsɛ sen mpanyimfo.
    Enti, amanaman ntam Soviet asraafo dɔm a wɔyɛ mmarimaa ne mmeawa reko, na wɔn nyinaa ayɛ biako na wɔte sɛ wɔn ho wɔn ho yiye. Wɔn nan ase a ɛda hɔ kwa no hyerɛn bere a wɔretu no.
  Na bio nso mmofra de owuo akyɛdeɛ mena. Shamil ne Seryozhka, mmarimaa akwampaefo, na wɔretwe waya no. Na afei Germanfo E-50 no gyina a kwan a abubu.
  Mmarimaa no to dwom wɔ nnwontofo kuw mu sɛ:
  Aman a wɔde wɔn ho a wɔaka abom a wontumi nsɛe no, .
  Ɛnyɛ brute force anaa ehu na ɛkaa yɛn boom...
  Na nnipa a wɔanya hann apɛde pa, .
  Na adamfofa ne nyansa ne akokoduru wɔ adaeso mu!
  Na mmofra no ani agye. Wɔde sẽ fitaa mpo serew. Na wɔn ani gye, ɛwom sɛ wɔde owu hunahuna wɔn de.
  Na Germanfo no tirim yɛ den. Tank a asɛe fi aprɛm mu tow na atuo a wɔde di dwuma wɔ afiri mu tow.
  Wɔde atopae a wɔde tow atopae ahyɛ German kar ahorow bi mu na ɛyɛ hu paa.
  Abarimaa Maksimka ne abeawa Zara a ofi Azerbaijan de wɔn nan a ɛda hɔ kwa no homee, twee ɔtopae bi wɔ atamfo no ase na wɔbɔɔ fasistfo mastodon no gui.
  Na wɔteɛɛm wɔ wɔn ahurututu atifi sɛ:
  - ma USSR!
  Mmofra no yɛ serewfo paa.
  Akwampaefo Abbas ne Vladimir nso de akode di dwuma. Wɔ eyi mu no, ɔtopae bi, ne Nasifo no bubu E-75 ntontom no. Ɛno akyi no mmarimaa no too dwom sɛ:
  - a efiri okyinnsoromma a ewo komunism nkatanim ase no kesee nti!
  Valerka ne Abdula nso yɛ aman ahorow mu akwampaefo, nanso wɔde koma biako tow atopae nso. Wɔbɔ E-100 no na wɔto dwom...
  Yebuee okyinnsoromma yi maa amanaman, .
  Ɔkwan a ɛkɔ ahunmu, kɔ wiase ahorow a ebi mmae da...
  Wɔto akokoduru nnwuma - .
  Sɛnea ɛbɛyɛ a wɔbɛpopa owu akuru no daa!
    
  Wɔ Russia Frankaa Kronkron no ase, .
  Wɔ asomdwoe, adamfofa, anigye ne ɔdɔ mu...
  Nnipa a wɔwɔ wiase nyinaa ani begye, .
  Hell sum bɛyera wɔ akyirikyiri!
  Mmofra bi wɔ hɔ a wɔreko wɔ ha...
    Abdurrahman ne Svetlana, Azerbaijan abarimaa ne abeawa bi a ofi Belarus boom twee waya bi na wɔbɔɔ fasist tank bi gui. Na wɔtoo dwom sɛ:
  - din kesee a ewo Russia kronkron no, .
  Ɛhyerɛn wɔ wiase no so te sɛ owia hann hann...
  Migye di sɛ biakoyɛ mu no yɛn ani begye kɛse, .
  Momma yɛnkyerɛ aman nyinaa kwan pa!
  Mmofra wɔ akokoduru paa. Na Nasifo ho dwiriw wɔn ara kwa wɔ ɔsɔretia a emu yɛ den na ano yɛ den a ɛte saa no ho.
    Abudurrahman , ɔkwampaefo yi, nyaa agyan bi wɔ ne nan ase a ɛda hɔ kwa no mu. Ɛbɔɔ abofra nan a ɛyɛ mmerɛw no mu.
  Abarimaa no de abubuw kae sɛ:
  - a epira me!
  Wɔbɔɔ Svetlana nso wɔ ne nan ase kurukuruwa no mu na ɔde ne nsa twitwiw ne mmati. Nanso abeawa no de abubuw kae sɛ:
  - akwampaefo no ntumi nbubu!
    Azim ne Kolka nso bɔɔ Germanfo kar no.
  Mmarimaa no de waya kyerɛɛ wɔn nsa na wɔtoo dwom sɛ:
  Ɔtamfo a ɔyɛ aniferefo no kɔɔ ntua no so, .
  Nanso megye di sɛ Soviet nkurɔfo no renhinhim...
  Ɔtamfo no retwɛn nkogudi ne werɛ a wobefi, .
  Na Russia anuonyam bɛfefɛw kɛse!
  Ɔtamfo no retwɛn: nkogudi ne werɛfi, .
  Na Russia anuonyam bɛfefɛw kɛse!
  Mmofra wɔ akokoduru na wɔmpa abaw. Na wɔpɛ sɛ wodi nkonim. Na wɔto dwom na wɔko.
  Germanfo rehwere ade kɛse. Nokwarem no , dodow no ara wɔn track ne wɔn rollers abubu. Na eyi nyɛ owuyare.
  Ɛyɛ bɔne kɛse ma akwampaefo a wɔkyeree wɔn no.
  Abarimaa Abdulhamid , bere a wɔkyeree no no, Nasifo de hama bɔɔ no wɔ rack no so. Wɔde ɔkwampaefo no nan a ɛda hɔ kwa no hyɛɛ abopon no mu na wofii ase de nneɛma a emu yɛ duru sɛn nkɔnsɔnkɔnsɔn no so. Na afei wɔsɔɔ ogya. Na ogya tetew abarimaa no nan ase a ɛda hɔ kwa no . Na mpire no hwee n"akyi. Wɔboroo me bere tenten. Na afei Nasifo no fii ase de nhama a ɛyɛ hyew bubuu mpampam no.
  Abarimaa no a na ɔrewu wɔ ayayade ase no, bere a dade abubu ne mpampam a ɛyɛ kɔkɔɔ esiane ɔhyew nti no, too dwom sɛ:
  Ɛkame ayɛ sɛ Berlin wɔ yɛn tumi ase, .
  Yɛnam binoculars so hu damned Reichstag...
  Mewɔ anidaso sɛ asomdwoe ne anigye bɛba nnansa yi ara;
    Nea mɛkyerɛkyerɛ mu wɔ m"anwensɛm mu!
    
  Russia buee komunism maa wiase, .
  Ɔbɛyɛɛ abusua maa obiara.
  Nanso Wehrmacht no de mprako hwene guu yɛn so, .
  Na afei mogya resen te sɛ asubura a efi ntini mu!
    
  Nea Fuhrer no werɛ fii ne yɛn, wɔ akwanhyia mu, .
  Ná mepɛ sɛ minya asase wuranom ne nkoa!
  Fascism kɔɔ nantew tenten paa - .
  Na hell dae ankasa ho dae bɔne ni!
    
  Abarimaa a ɔyɛ mmerɛw, abarimaa a ɔda mpaboa, .
  Nnansa yi ara na mekyekyeree krataa kɔkɔɔ bi.
  Ná ɔpɛ sɛ ɔno ankasa kyekye wiase a Onyankopɔn nka ho, .
  Nanso napalm paee fii soro mpofirim!
    
  Na ɛsɛ sɛ yetu mmirika AWOL kɔ anim, .
  Obiara mpɛ sɛ ɔfa mmerante a wɔte saa!
  Nanso abarimaa a ɔko a okura tuo no tumi yɛɛ saa, .
  Agyanom kwan no danee nea ɛfata!
    
  Wɔde anifere ne ahoɔden nyinaa ko, .
  Na mmerɛwyɛ nso yɛ nwononwono, awerɛhosɛm ...
  Ná ɛsɛ sɛ mfɛfo no tutu adamoa, .
  Wimhyɛn pine funnaka wɔ awɔw mu!
    
  Meyɛ ɔkwampaefo , seesei masua amanehunu, .
  Mekɔɔ hɔ kɔhwehwɛɛ nneɛma mu a na meda mpaboa, na sukyerɛmma a ɛrehuruw no ayɛ kurukuruwa.
  Ebia asotwe wɔ hɔ ma obi a onnye nni, .
  Sɛ na mempɛ sɛ mihu Yesu!
    
  Nanso dɛn ne nnɔnhwerew abiɛsa a ɛwɔ Kalvary?
  Ɔko bɛboro mfe abiɛsa atwam!
  Nkuraase biara mu no, akunafo teɛm denneennen, .
  Hwɛ sɛnea ɔman no mma wuwui wɔ amusiei !
    
  Minyaa nkwa, wɔde atuo bɔɔ me, na atuo piraa me, .
  Nanso anigyesɛm ne sɛ ɔkɔɔ so gyinaa ne nan so!
  Yɛde nokwaredi tuaa ɛka a yɛde maa Germany no, .
  Ɛhɔ no, yɛatiatia fasist nniso so ayɛ mfutuma!
    
  Manyin, nanso meda so ara yɛ abarimaa, .
  Abogyesɛ no ansɛe, nanso ɛyɛ titanium dedaw!
  Yiw, ɔpanyin, na ebia ɛboro so mpo, .
  Ne nyinaa akyi no, koma no abɛyɛ den te sɛ dade!
    
  Hero Star - abasobɔde a ɛkorɔn sen biara - .
  Stalin ankasa, gye me di, ɔde maa me!
  Ɔkaa sɛ: ɛhia sɛ yɛfa nhwɛsoɔ firi nnipa te sɛ wo hɔ, .
  Asraafo no reyɛ Eden apon ano nsafe!
    
  Nanso ɛnnɛ, ɔkokodurufo, fa w"atuo to fam, .
  Fa wo pliers, wo hama na kɔ adwuma!
  Fa nnua yɛ hyɛmma a wɔde fa po so hyɛn ne hyɛmma, .
  Na bɔ wimhyɛn sɛnea ɛbɛyɛ a ebetumi atu akɔ soro te sɛ anomaa!
  Eyi yɛ amanaman ntam de ampa. Na Valerka, Slavka, Levka ne Marinka hyehyɛɛ amanaman ntam kuw a ɛyɛ den ankasa.
  Nanso, na mmofra no abrɛ sɛ wɔde tete akwan horow bɛko. Na afei Valerka wɔ hyperblaster a wɔde thermoquark pɔmpɛ mu wɔ ne nsam.
  Abarimaa no daa ne sẽ a ɛyɛ asonse kɔla a ɛsõ na ano yɛ nnam boro ne mfe so te sɛ ɔkraman de no adi, na ɔkae sɛ:
  - Wiɛ, Nasifoɔ no, wɔadu hɔ?
  Na abarimaa no bɛfa na ɔde ultra-photons a ɛyɛ den abɔ fasistfo no tank a emu yɛ duru no. Na dɛn ne "Gyata", saa aboa kɛse yi a ne mu duru yɛ tɔn aduɔkron? N"akode no gyee ne ho na ɛyɛɛ nwini wɔ ɔkwan a ɛho nhia so.
  Marinka de n"ani kyerɛɛ ne yɔnko no na ɔhyɛɛ no nsow sɛ:
  - Nanso ɛnyɛ nea ɛfata!
  Slavka, sɛ́ anka obebua no, ɔfaa no na ɔsan nso klik ne nan a ɛda hɔ kwa no nansoaa so. Na hyperplasma launcher bi puei wɔ abarimaa no nsam . Eyi yɛ adwini a ɛyɛ fɛ a ɛyɛ owudifo .
  Na ɔkwampaefo abarimaa no bɛfa Germanfo ntua wimhyɛn no na wabɔ no. Eyi yɛ nkyekyem a ɛsɛe ade ankasa. Na hyperflame launcher no bɔ baabi a ɛtrɛw. Na ntɛm ara na ahum asraafo dumien nso hyewee, te sɛ nea nwansena ahwe ase wɔ gas a wɔde hyew nneɛma ase.
  Levka bɔɔ abɛn sɛ:
  - ha na wode ma no! Woreyɛ ade a ɛyɛ dɛ ankasa!
  Abeawa kwampaefo Marinka serewee na ɔhyɛɛ no nsow sɛ:
  - a eye ultrapulsar ampa! Hyperplasm a ɛsen fa nsu mu a ɛyɛ nwini bɛn ara ni!
  Na abeawa no klik ne nansoaa a ɛda hɔ kwa no so na onyaa akode a edi awu. Ɔbɛyɛɛ ɔkwampaefo a ne ho yɛ nwini.
  Na ɔbɛfa na ɔde ahoɔden a ɛboro so a ɛyɛ awudisɛm abɔ wo . Na ɔsɛe a ano yɛ den asubɔnten bi fii ase!
  Levka nso ansɛe bere wɔ nneɛma nketenkete ho. Abarimaa no paw mpo sɛ ɔbɛhyɛ ɔko atade, a ɛte sɛ robɔt ahorow a efi Evangelion .
  abɔ dam wɔ Nasifo ho . Na ɛbɛtow ɔsɛe a ano yɛ den agu.
  Wiɛ, nneɛma mu yɛɛ den maa Nasifo no. Dɛn, wɔto hintidua wɔ mmofra a wɔabɔ dam na wɔanya mfiridwuma mu nkɔso a ɛte saa so.
  Eyi yɛ nkɛntɛnso a edi awu kɛse ampa!
  Valerka, bere a ohui sɛ Hitler tank ahorow rehyew no, tee nka sɛ wɔde honhom kaa no na ɔtoo dwom sɛ:
  Momma yɛnda yɛn gyidi adi: sorokɔ wɔ hɔ, .
  Nyansahu, abrabɔ pa, akokoduru ne nidi!
  Sɛnea ɛbɛyɛ a ahoɔfɛfo nyinaa bɛfew aniwa daa, .
  Ɛmmra sɛ me ne me dɔfo no ani nnye yɛn ho!
    
  Me babea no yɛ dɛ, ne ho yɛ fɛ, .
  Ogya a wɔde sika kɔkɔɔ ayɛ kurukuruwa wɔ mframa mu!
  Amansan Bɔfo no de anwonwade a ɛte saa mae, .
  Ade Nyinaa so Tumfoɔ no ama dae bi abam wɔ wo mu!
    
  Ɔdɔ aniwa yɛ abohene a wɔatwitwa , .
  Tumi a wɔwɔ wɔ akɔnnɔ mu no ma nsukyenee a ɛyɛ den no nwene!
  Kae Kristo Awurade akwankyerɛ, .
  Na wo ne wo dɔfo no tu wimhyɛn!
    
  Amansan no fɛ nni awiei, .
  Yɛbɛfa wimhyɛn akɔ wɔn nkyɛn, aberante ahoɔfɛfo!
  Momma yɛn nkabom no nyɛ ayamyefo saa, .
  Sɛ Ismael a wontumi nhyɛ no so no bɛhwe ase!
    
  Hwɛ sɛnea wɔde ayamye yɛɛ abeawa no ano, .
  Nsa a ano yɛ den bi yɛɛ w"afono!
  Ná mframa no bow May, 1999 mu.
  Sika kɔkɔɔ aka, ore apue!
    
  Yiw, abeawa no ti nhwi yɛ sika kɔkɔɔ, .
  Ahoɔfɛ a ɛte saa wɔ n"anim!
  Ntade no fata wo bere a woyɛ abofra no, .
  Sɛnea ɛbɛyɛ a ɔdɔ anim rensu!
    
  Na enti mede sankuo to dwom ma ababaa no, .
  Wɔ mmuaema mu no, ɛnne bi a emu da hɔ te sɛ ahwehwɛ!
  Woabɛyɛ me, m"abotan soni, .
  Nsuo ahyɛ paanoo aso mu ma!
    
  Migye di sɛ yɛbɛwo abofra nnansa yi ara, .
  Abarimaa a ne ho yɛ fɛ - ɔsraani akokodurufo!
  Agya Man nti, momma yɛnkɔka mmepɔw bom, .
  Awurade Kɛse no ne obiara Agya Dɔfo!
  Mmarimaa no too dwom a ɛyɛ nwonwa saa na wɔdaa wɔn afã a eye sen biara adi.
  Na bio efi wɔn asraafo akode a efi afeha a ɛto so aduonu abiɛsa no mu mfiridwuma mu, te sɛ ɔhwe. Na ha no, akyinnye biara nni ho sɛ ɛrenyɛ te sɛ nea ɛdɔɔso mma obiara. Anigyede bi a edi awu ni.
  Valerka tweet sɛ:
  - Fascist fi asemfua fascina - a ewo kuw bi mu. Na ɛno kyerɛ nkɔnsɔnkɔnsɔn!
  Marinka sii so dua sɛ:
  Mogya nkutoo na ɛma biakoyɛ, .
  Yɛn nna yi mu ɔkasafo no bom denneennen...
  Na yɛbɛbɔ mmɔden de ɔdɔ akyekyere no, .
  Na afei yɛbɛhwɛ nea ɛbɛda adi sɛ ɛyɛ den sen saa!
  Na akwampaefo mmofra no de wɔn akyɛde a edi awu tow hyɛɛ wɔn atamfo so. Na eyinom yɛ mmofra ne terminators a wɔabobɔw ayɛ biako ankasa.
  Akwampaefo a wɔda mpaboa no de wɔn nan sii wɔn nan ase, na Germanfo aprɛm dumien abien tu kɔɔ soro na ɛhwee ase, na ɛdanee. Wubetumi ahu sɛnea Germanfo pii pirapirae prɛko pɛ. Na nwansena no redi akɔneaba wɔ soro. Na wutumi hu sɛ wusiw no reba.
  Nanso Slavka danee hologram no mpofirim wɔ baabi a na ahunmu ɔko kɛse bi rekɔ so no. Na mmeawa a wɔn ho yɛ fɛ koe.
  Na nsenia no wosow fi ɔfã biako kɔɔ ɔfã foforo. Na wohwiee mogya bebree saa.
  Natasha too tuo guu swallowtails no so na ɔtoo dwom sɛ:
  - ɛwom mpo sɛ ɛte sɛ nea asetena rebɛba awiei de, nanso .
  Sɛ ɔhaw bɔ ne abɛn tuntum a...
  Rockets repae na mogya resen te sɛ asubɔnten, .
  Na bio asase no reyera afi yɛn nan ase!
    
  Nanso Asase nso wɔ n"ankasa ɔwɛmfo, .
  Na nsoromma ntam a ɛtrɛw kɔɔ ne nkyɛn...
  Nneɛma a wontumi nhu, a wɔkora nhama so, .
  Sɛnea ɛbɛyɛ a biribiara renkɔ awiei wɔ bere tiaa bi mu!
  Zoya, ɔkofo bi a ne ti nhwi kɔla te sɛ sika kɔkɔɔ ahaban no bɔɔ nne sɛ:
  Ntaban ne ahoɔhare, .
  Ɔtamfo no ka ntam bio!
  Grind me, grind me ma meyɛ photon!
  Nanso ɔbɔfo no nkate
  Sɛ biribiara bɛyɛ yiye
  Na ne nyinaa bɛba awiei wɔ aseresɛm mu!
  Na ne nyinaa bɛba awiei wɔ aseresɛm mu!
  Mmabaa no too dwom denneennen na wɔyɛɛ basabasa. Na wɔn nne yɛ ma na ɛhyerɛn. Na wɔn ahoɔfɛ na ɛda nsow. Na bere a wɔde nufu a ɛyɛ kɔkɔɔ ne nansoaa a ɛda hɔ a ɛwɔ anan a ɛyɛ fɛ miaa bɔton no so no, na ɛyɛ nwini yiye !
  Aurora nso de ne tuo no sii n"ani so. Wɔ baabi no na ɔko hyɛn kɛse bi renom wusiw. Ná n"ahoɔden a ɛwɔ no mu no abubu dedaw. Na abeawa no de ne nan a ɛte sɛ abeawa a ɛdaadaa no no de tuo no sii n"ani so. Na ɔde ahotoso de ne ruby nufu no miaa bɔtn no so. Na biribi a ɛsɛe ade kɛse sii.
  Na ɛteɛteɛɛm guu ɔtopae bi a wɔde thermopreon pɔmpɛ mu a ɛyɛ ntua a edi awu.
  Aurora faa no na ɔtoo dwom sɛ:
  Yebetumi adi obiara so nkonim
  Na yɛbɛtetew ɔtamfo no mu asinasin...
  Wɔretow ahyɛ mo so, mmeawa, ɔsebɔ, .
  Biribiara wɔ yɛn anuonyam tumi mu!
  Svetlana sii so dua, na ɔde ahoɔhare tow tuo guu atamfo no so sɛ:
  - wo yen animuonyam tumi mu!
  Na n"aniwa yɛɛ safir hyerɛn.
  Na afei ɔsan miaa ne nufu a ɛyɛ kɔkɔɔ no guu aprɛm a ɛtwe ade ba fam a wɔde tow wimhyɛn no so. Anaasɛ ebia nea ɛtwe ade ba fam dodo .
  Eyinom ne mmeawa a wɔn ho yɛ nwini wɔ ha...
  Wɔn mu biako faa no na ɔde mae sɛ:
  - nan a ɛda hɔ kwa no bɛtumi de mpaboa ahyɛ ɔbarima!
  Zoya de ahopopo buae sɛ:
  - Na yen ewiase mu no, ehe na yebetumi anya onipa?
  Natasha serewee na obuae sɛ:
  - Na saa mmarima yi wo ho daa! Fa elffo mpo sɛ nhwɛso!
  Aurora tetee n"ano na ɔhyɛɛ no nsow sɛ:
  - Elves honam ani ye dɛ paa, te sɛ melon a ɛwɔ ɛwo mu!
  Svetlana faa no na ɔtweet sɛ:
  - te sɛ alligator, momma yɛn honam ani yɛ elf no!
  Zoya de serew sii so dua sɛ:
  - a ewo tumi a ewo terminator no mu no, wobebo anim no !
  Eyinom yɛ mmeawa a wodi aseresɛm na wɔda wɔn frɛ nsɛnkyerɛnne a ɛyɛ basabasa adi ankasa.
  Natasha faa no na ɔtoo dwom sɛ:
  Awerɛhowdi a ɛyɛ awerɛhow wɔ sum mu, .
  Nsoromma no hyerɛn wɔ ɔkwan a ɛyɛ hu so...
  Ɛte sɛ nea ɛte saa wɔ asase so
  Nokware no ntumi nhu bio !
  Zoya de anigye kae, na ɔde ne nufu kɔkɔɔ no miaa joystick no bɔton ahorow no so:
  - te se ewiase awuo - .
  Na ɔkwan a ɛkɔ nsoromma no so no asiw...
  Nanso mma wo nidi nnhwere, ɔpɔnkɔsotefo - .
  Worentumi nmene wo ho wɔ wim!
  Na abeawa no guu ahome denneennen. Ne adwene no sɛee kakra kɔɔ elfes no rum so - mmea mpem aduasa biara mu biako, wonni mmarima. Gye sɛ ebia gigolo robɔt ahorow. Na eyi nyɛ awerɛkyekye kakraa bi. Ɛwom sɛ mmeawa a wonni nnadewa foforo betumi de nneɛma ahorow a ɛwosow a ɛde ɔbarima ne ɔbea nna a ɛfata no ba orgasms a ɛtoatoa so koraa adi dwuma de.
  Akofoɔ, momma yɛnka sɛ wɔte sɛ ɔbonsam ankasa.
  Aurora, a ɔtow tuo guu swallowtails asraafo a wɔbɔɔ mmɔden sɛ wɔbɛwea wɔn so no so na wɔde ahoɔhare kɛse bɔɔ wɔn gui no, ɔbɔɔ ose:
  Anuonyam, anuonyam, anuonyam, .
  Mmabaa yɛ akokoduru wɔ ɔko mu...
  Anuonyam, anuonyam, hwe ase, .
  Mekum Fuhrer-abirekyi no!
  Svetlana nso de ne nansoaa a ɛda hɔ kwa tow hyperplasma toa bi. Ɔde wimhyɛn kɔɔ hɔ na ɔbɔɔ keyboard no.
  mframa bi a edi awu na ɛsɛe ade bɔɔ ɔko hyɛn a wɔfrɛ no swallowtail no . Eyi yɛ tumi ne owu a wɔaboaboa ano ampa.
  Mmabaa no faa no na wɔtoo dwom wɔ nnwontofo kuw mu sɛ:
  Ahunmu abɛyɛ sɛ adiwo ama yɛn, .
  Nsoromma a ɛwɔ wim no te sɛ nantew...
  Ntrɛwmu kɛse no retwɛn yɛn, .
  Na ne so nkonim a wubedi no nyɛ aseresɛm!
  Eyinom ne mmeawa a wotumi ma nwansena a wonim nyansa nkutoo dwo wɔn. Nanso nwansena nso sɛ wopue a.
  Saa mmea yi yɛ bitches ankasa .
  Na wɔn nan yɛ fɛ yiye, ɛdaadaa na ɛnyɛ mpaboa. Na nea eye sen saa na ɛyɛ fɛ kɛse mpo ne wɔn nufu kɔkɔɔ no.
  Eyinom yɛ korɔnbɔ a ɛyɛ nwonwa saa, a etumi sɔ ɔko ne asomdwoe nyinaa gyaframa wɔ amansan nyinaa mu!
  Wiɛ, na nnipa a wɔte saa nso , anyɛ yiye koraa no obi betiatia wɔn so?
  Natasha kae bere a ɔdaa ne sẽ adi sɛ:
  - Nanso ɛtɔ da bi a wodwene sɛ, adɛn nti na na mmarima ho hia koraa?
  Zoya de ne nsa kyerɛɛ ne ho so na obuae sɛ:
  - nnim! Wɔn ho nyɛ fɛ koraa. Mmabun a wɔn ho yɛ fɛ kɛse anaa kakraa bi na ɛdɔɔso ni. Na mpanyimfo, titiriw nkwakoraa ne mmerewa, yɛ akyide!
  Na abeawa no san de ne nansoaa a ɛda hɔ kwa no miaa joystick no bɔton no so.
  Aurora kae wɔ ntease mu sɛ:
  - Wiɛ, tete mmere mu no, na mmaa bebree yɛ hu. Mmea mpanyimfo titiriw. Mpɛn pii no, nananom yɛ abofono koraa. Ɛnyɛ sɛ mmabaa no. Nanso, na mmeawa nkumaa a wɔtraa ase tete no nyɛ nnipa a wɔfata. Sɛ nhwɛso no, pii yɛ nea ɛyɛ den anaasɛ ɛyɛ pockmark. Wɔn a wɔyɛ lopsided nso wɔ hɔ .
  Svetlana de ne nansoaa a ɛda hɔ kwa bɔɔ atamfo no na ɔtow frigate no gui, na ɔkae sɛ:
  - eye paa se wowoo yen seesei na ennye kan. Ɛyɛ me yaw ara kwa sɛ misusuw sɛ yebetumi abɛyɛ mmea mpanyimfo a wɔayɛ wɔn ho akuturuku na wonni sẽ! Na hwɛ sɛnea ɛyɛ akyide!
  Na abeawa no de ne strawberry nufu no miaa joystick button no so.
  Natasha, a ɔreto tuo abɔ swallowtails no, kae sɛ:
  - tete mmere mu no, na nnipa da so ara gye Onyankopon di. Bio nso, Onyankopɔn a ɔyɛ pɛ na ɔyɛ Ade Nyinaa so Tumfoɔ no mu!
  Aurora de ne ruby nufu no bɔɔ nwansena a wonim nyansa no na ɔhyɛɛ no nsow sɛ :
  - a eye nwonwa se wobegye adi se amansan no, Nyankopon a odi mu na oye ade nyinaa so tumfoɔ na ɔbɔɔ amansan no bere a mmea dan wɔn ho yɛ mmea mpanyimfo a wɔn ho yɛ tan. Ɛte sɛ nea ɔkwan bi so no yɛ nwonwa, ɛyɛ fɛwdi ne nkwaseasɛm!
  Zoya faa no na ɔde ne nansoaa a ɛda hɔ kwa no miaa joystick no bɔton no, too dwom sɛ:
  Ebia eyi yɛ nwonwa na ntease nnim, .
  Nanso awia ne anadwo nyinaa, da mũ nyinaa...
  Meda nneɛma a ɛyɛ nwonwa ho dae , wɔ baabi
  Hu baabi a me bɔfo a ɔhwɛ me so no te!
  Svetlana nso, ɔde ne nufu a ɛyɛ dɛ a ɛte sɛ rose mmoa rebɔ n"atamfo akuturuku no, bɔɔ gyegyeegye sɛ:
  Wɔ asase so asetra a ɛyɛ den no akyi, akyinnye biara nni ho sɛ, .
  Ɔhwɛ na ɔnkae ne ho bio, .
  Hena na ɔyɛ ma me nkwagye?
  Ɛtɔ da bi a, na hann no ba anwonwade mu!
  Na baanan no nyinaa de wɔn nufu kɔkɔɔ ne nansoaa a ɛda hɔ kwa bere a wɔreto tuo no bɔɔ gyegyeegye.
  Wɔn a wɔaka ntam ne tetefo, .
  Ɔtamfo no ka ntam bio
  Yam me, yam me ma meyɛ powder , .
  Nanso ɔbɔfo no nna, .
  Na biribiara bɛyɛ yiye
  Na biribiara bɛba awiei yiye!
  Na swallowtails a ɛwɔ bag no mu nyinaa nso!
  Na akofoɔ no san faa na wɔde wɔn nufu kɔkɔɔ no miaa joystick no bɔton no so.
  Eyinom ne mmeawa no...
  Ɔhoɔfɛfo foforo, Ɔsahene Magdalene, a ɔno nso tow tuo guu nwansena a wonim nyansa a wɔreto ahyɛ nkurɔfo so no, bɔɔ gyegyeegye sɛ:
  - Oh, awɔw, awɔw, .
  Mma nnyɛ freeze me...
  Ɛbɔ me hwene saa - .
  Asotwe no akɔ soro!
  Nokwarem no, abeawa panyin Magdalena yɛ obi a ne ho yɛ fɛ koraa. Na ne nufu yɛ anantwinini awotwaa a ɛyɛ fɛ a ɛyɛ den a ne nufu yɛ kɔkɔɔ te sɛ poppies kɛkɛ. Na elf nkumaa ani gye ho sɛ wɔbɛtete saa nufusu kɔkɔɔ yi.
  Saa na mmea akofo kuw yi yɛ nwini.
  , mmeawa ani gye ho sɛ wɔde wɔn tɛkrɛma bedi dwuma. Ɛwom sɛ elffo nnɔɔso de. Mpɛn pii no, ɛsɛ sɛ abeawa bi kɔ elf ahorow a wɔn ho yɛ fɛ no nkyɛn mmiako mmiako kɛkɛ na ama wanya n"akyɛde no wɔ ne tɛkrɛma so.
  Abeawa Maria faa no na ɔtoo dwom sɛ:
  - hwehwe mmabaa ne mmarima, .
  Wɔyɛ abɔde a wɔyɛ brɛoo paa...
  Wɔtaa wuwu a ntease biara nnim
  Ɔde akɔnnɔ a emu yɛ den aba!
  Victoria mmeawa no de nufu a ɛyɛ kɔkɔɔ mmoa tow tuo guu swallowtails no so na wɔbɔɔ gyegyeegye sɛ:
  - hwɛ mmaa, hwɛ mmaa, .
  Ɛbɛyɛ onwini paa! Ɛbɛyɛ onwini paa!
  Obi abɔ dam! Obi abɔ dam!
  Ntease bi nti na ɔne ɔbea bi wɔ hɔ! Ntease bi nti na ɔne ɔbea bi wɔ hɔ!
  Asraafo mfuw bɔɔ mu. Na wɔbɔɔ krak ankasa. Alfmir tee ɔhyew a ɛrehyerɛn nka. Na fifiri sen faa elf no anim a ɛyɛ torotoro a ɛte sɛ abeawa no so.
  Alfmir bɔɔ n"ano sɛ:
  Bath, aguaree, aguaree, aguaree, .
  Oak ne birch a wɔde ahyɛ mu...
  Bath, aguaree, aguaree, aguaree - .
  Meda abeawa bi a onni mpaboa ho dae!
  Elf Helga de n"ani kyerɛɛ ne yɔnko no sɛ:
  - a woye akofoa nwonwaso, abarimaa!
  Alfmir de ne ti too fam na ɔhyɛɛ no nsow sɛ:
  - a mennye abarimaa ankasa - .
  Madi mfe ahasa dedaw!
  Meyɛ abofra dodo, mpo meyɛ abofra dodo
  Hello mmeawa!
  Abeawa Margarita nso de ahotoso kɛse ko tiaa n"atamfo. Na ɔyɛ abeawa a ne ho yɛ fɛ yiye. Ná ne ti nhwi yɛ sika kɔkɔɔ ahaban kɔla na na ɛsen wɔ asorɔkye a ɛhyerɛn mu.
  Ɛsɛ sɛ yɛhyɛ no nsow sɛ abeawa no ho yɛ fɛ yiye. Na ɔyɛ obi a ɔko na ɔyɛ basabasa kɛse.
  Abeawa Margarita faa no na ɔde tweet sɛ:
  Agya Man no de yɛn ka ahofadi hann bi, .
  Ɔdɔ po a enni awiei...
  Ma mmeawa no nyɛ biako
  Sɛnea ɛbɛyɛ a wobeyi esum a ɛwɔ kwan so no afi hɔ!
  Sɛnea ɛbɛyɛ a wobeyi esum a ɛda yɛn anim no afi hɔ!
  Mmabaa a wɔte nsoromma po so ahyɛn mu de anigye ne anigye a ɛbɔ wɔ wɔn mu te sɛ ogya bepɔw ko. Na enti nsoromma po so ahyɛn foro fii afã horow no , te sɛ nkrante a ɛda adagyaw. Na wɔma asorɔkye a ano yɛ den a ɛyɛ graviomagnetic ma . Na wɔsɛe ahunmu ahyɛn a ɛwɔ swallowtail po so ahyɛn no mu.
  Ɛha na wubetumi ahu sɛnea supernova a ɛpae, a ɛde asorɔkye a ɛde mframa ahorow pii kɔ no. Na wɔde abufuw soronko hyehye. Armada abien no nyinaa mu akofo rebɔ mmɔden sɛ wɔbɛyɛ wɔn ade wɔ biakoyɛ mu kɛse wɔ mpaapaemu mu.
  Mmabaa no yɛ flanking maneuvers na wɔde ntua a wɔde wɔn ani asi so ne osu a wɔde akuturuku a wɔde wɔn adwene si so gu atamfo no so na ɛyɛ ntua.
  Augustine ko wɔ brigantine no so. Ɔhyɛ no na ɔyɛ aprɛm a wɔde tow atopae a ɛbɔ ho ban. Atopae no bɔɔ frigate no, na ɛsɛee no.
  Abeawa no too dwom, na ɔde ahyɛde ahorow mae, na ɔde ne nufusu kɔkɔɔ no miaa bɔton ahorow so:
  Yɛyɛ ɔkwan tenten so akofo, .
    Etumi tetew swallowtails mu asinasin...
  Na munmmu atɛn katee, mmeawa, .
  Bere bɛn na yɛde A bɛtwa sɔhwɛ no mu?
  Eyi ne sɛnea abeawa no de ahokokwaw kɛse de ne aprɛm a ɛma ahodwiriw no kɔma atamfo no. Na ne nufu yɛ frɔmfrɔm na ɛdaadaa saa. Na ɔde nufu a ɛte sɛ strawberry a abere dodo mia bɔton no so.
  Nanso Victoria de, ɔhyɛ frigate bi so na ɔsan yɛ nneɛma a ano yɛ den na ɔbɔ Swallowtail asraafo no akuturuku a ɛyɛ hu. Abeawa Victoria wɔ ti nhwi a ɛyɛ kɔla anan - enti ɛyɛ kɔla na ɛhyerɛn.
  . TI a Ɛto so 6.
  Abeawa no de ahotoso ko na ɔde nhyɛso di dwuma wɔ ne nufu nufusu so, na ɛhyerɛn te sɛ rubies. Na sedee ne nufu a ɛkorɔn no yɛ nwonwa - ɛyɛ ɔdɔ ara kwa.
  Victoria bɔ n"ano bere a wɔde ɔkraman fɛfɛ bi tɛkrɛma tete ne nufu mu no, na ɔto dwom, na ɔda ne sẽ adi:
  - Dolbani , dolbani abeawa ma swallowtail, .
    Damn it , fuck it, wo ntumi nkwati nkogudi!
  Sɛ biribi si a, sɛ biribi si a, m"ahintaw aprɛm no, .
  Na metumi, na metumi, ama nsakrae ama me tamfo!
  Augustine de ne ti too fam na ɔbɔɔ n"ano sɛ:
  - ne abeawa a ne ho ye den paa wo wiase, .
  Na m"abɔ elf no akɔsi nufusu no so pɛɛ...
  Ɔtamfo no nsu yɛ nnam wɔ tiafi mu, .
  Na mehyehyɛɛ anwensɛm dumien prɛko pɛ!
  Marinka dum sini yi hologram no, na ɔbɔɔ ne nansoaa a ɛda hɔ kwa no so, na ɔbɔɔ gyegyeegye sɛ:
  - a ɛsɛ sɛ yɛwie Nasifoɔ no! Na ɛno ne dɛn?
  Sɛ́ anka wɔbɛtow ahyɛ Nasifo so no, orcs ne goblins de ahopere kɔtow hyɛɛ wɔn so. Na wɔde ahopere tu mmirika wɔ ahum a wontumi nkan mu. Ɛte sɛ nea tsunami a nhwi wom na ɛyɛ huam rewea aba mu.
  Na saa orcs ne goblins yi wosow wɔn mpoma na wɔto dwom:
  Yɛn ani gye ho sɛ yɛbɛbɔ korɔn na yɛawia ade, .
  Yɛn deɛ, ahonim nni hɔ, gye me di, na nidi biara nni hɔ...
  Na yɛn adwuma ne sɛ yebekum ama doubloons, .
  Sɛnea ɛbɛyɛ a adwowtwafo no nyinaa betumi abom!
  
  Yɛbɛtwitwa wo nkrante agu wo so, .
  Na yɛbɛma mmabaa no afiri adi a yɛrenhyɛ wɔn ho so...
  Obiara nni hɔ a ɔyɛ bɔne sen yɛn wɔ Asase so, .
  Avadon ankasa gyina nkyɛn wɔ ahobrɛase mu!
  
  Gye me di, yɛbɛkum obiara na yɛahyew no, .
  Yɛwɔ biribiara, eyi ne ade a edi kan a wɔyɛɛ ho nhyehyɛe...
  Na baabi a kerubim bi a ne ntaban yɛ sika kɔkɔɔ retu, .
  Na corsair no bɛtwa ne ntaban kakra !
  
  Gye me di, po so adwowtwafo no remfa ne ho nhyɛ wo mu, .
  Asɔfo no, anaa afoforo a wɔde ahopere tu mmirika...
  Ɛmmra sɛ anuonyam kɛse bi bɛba, .
  Sɛnea ɛbɛyɛ a filibusters no rentra ase komm!
  
  Nokwarem no, wɔ ɔko mu no, anohyeto bi bɛba ama wo, .
  Wɔ ɔko mu no, adwowtwafo ntumi mfa ne ho mma!
  Ɔtamfo no ayɛ teateaa wɔ ɔko mu, .
  Mekyerɛe sɛ yɛn corsair no tumi ko!
  
  Enti yɛn adwowtwafo no twaa ahyɛmma bi ho hyiae, .
  Wɔkumm Spaniafoɔ no a mmɔborohunu biara nni mu...
  Yɛbɛkum sɛ ɛho hia a, ɔpepem mpo, .
  Na yɛrenka da sɛ , enough guys, okay!
  
  Mprempren frigate no rehyew, .
  Ogyaframa a ɛwɔ mu no hyew denneennen dashingly...
  Yɛkaa ntam , ɛda adi sɛ yɛkaa ntam kyerɛɛ Satan sɛ, .
  Sɛ wɔbɛsɛe biribiara a na ɛyɛ paradise a ɛhyerɛn!
  
  Saa na biribiara yɛɛ yie
  Nokwarem no, yɛdɔ mmeawa nso...
  Obiara benya esiane eyi nti
  Ɔbea no bɛma no atuu!
  
  Yɛde akokoduru, begye adi, adi nkonim, .
  Biribiara a wobɛyɛ no fɛfɛɛfɛ na ɛyɛ fɛ...
  Mogya a wɔde ma, essay for anum, .
  ahantan bɔ n"ano !
  
  Ne nyinaa akyi no, Morgan, ɔsraani panyin a ɔwɔ anuonyam no ka yɛn ho, .
  Hena na ɔde ogya hyew nkurow...
  Wɔde ataman kɛse a ɛte saa ama yɛn, .
  Dɛn na dade mpaboa tiatia so!
  
  Ne tiawa mu no, adwowtwafo kwan bi wo ho - .
  Sɛ wobɛbubu, wobɛmene, a mmɔborohunu nni mu...
  Ɔtamfo no rentumi nkotow yɛn, .
  Ne nyinaa akyi no, wunim, nnipa biara yɛ abɔdamfo !
  
  Yɛn ani nnye Duke no ho mpo , .
  Yɛde akokoduru bɛbubu ne mmɛn...
  Na yɛde birikisi bɛbɔ w"anim denneennen, .
  Sɛ ɔbɛdan akɔre a ɔwɔ fononoo mu ara kwa!
  
  Wiɛ, na Louis, ɔhene yi, .
  Ɛbɛyɛ nut kɛkɛ ama adwowtwafo no, .
  Ɔnyɛ ɔhene, na mmom ɔyɛ zero kɛkɛ, .
  Gye me di sɛ pawn tuntum a ɛyɛ mmɔbɔ mpo mfata!
  
  Ne tiaatwa mu no, Morgan bedi nkonim agye din, .
  Asraafoɔ biara a ɔtamfo no bɛsoma yɛn...
  Yɛyɛ corsairs, te sɛ monolith, .
  yɛn deɛ bɛhyɛ ɔko mu crusher !
  
  Anuonyam bere bɛba, gye me di, .
  Obiara benya wiase no fã...
  Ne titiriw no, adwowtwafo yɛ aboa a ɔkyere mmoa, .
  Ɔde anifere bɛbɔ w"akyi!
  
  Sɛ yɛafow nneɛma akɔ awotwaa mu a, .
  Yɛbɛsi adan akɛseɛ a ɛyɛ fɛ ama yɛn ho, .
  Satan ka yɛn ho daa, .
  Na okyinnsoromma foforo bi bɛba wiase!
  Afei mmofra a wɔyɛ keka no faa wɔn na wɔde hyperplasm a ɛsɛe ade a ɛyɛ hu hyiaa wɔn. Na ɔde ahoɔden hwee orc a wɔn ho nhwi yɛ ahum bi so. Na momma yɛnhye wɔn nkwa mu, na yɛndan wɔn kebab. Na me ti nhwi ayɛ gya, na wusiw sɔre.
  Valerka de serew kae sɛ:
  - weinom ye nsuten a ewo asee!
  Marinka penee eyi so sɛ:
  - yetwitwa yen atamfo ase a enni amanne biara. Na eyi yɛ onwini kɛse, na owu a ɛkorɔn sen biara asuten bi wɔ hɔ!
  Na abeawa no san danee hologram no sɛnea ɛbɛyɛ a ɛbɛyɛ anigye kɛse.
  Na mmeawa no san puei bio.
  Ahunmu akodi no kɔɔ so denneennen. Machaonfo no huu wɔn ho wɔ tebea a emu yɛ den mu sen sɛnea na wɔhwɛ kwan, nanso wɔde nkakrankakra gyaee wɔn ho mu, na wɔde atirimɔden sɔre tiae.
  Natasha ne Zoya de wɔn moma so ntini kɔkɔɔ a ahonhon no mmoa too tuo. Na wɔde atuo tow po so ahyɛn a ɛyɛ swallowtail no gui.
  Natasha faa no na ɔtoo dwom sɛ:
  Mmabaa ye soronko - .
  Fitaa, bruu, kɔkɔɔ!
  Nanso obiara pɛ saa ara
  Sɛ wobɛtow tuo pɛpɛɛpɛ!
  Na ɔkofo no daa ne serew a ɛhyerɛn na ɛte sɛ ahwehwɛ no adi.
  Zoya de ne ti too fam kyerɛɛ ne hokafo no na ɔbɔɔ n"ano sɛ:
  Yɛnyɛ mmeawa a yɛnyɛ mmerɛw, .
  Yɛde dashingly twa swallowtails...
  Yɛn nan nketewa no da hɔ, .
  Worentumi nkwati nkogudi!
  Na ɔhyerɛn n"ani a ɛyɛ safir a ɛhyerɛn na ɛhyerɛn kɛse no.
  Aurora nso tow ogya na ɔto dwom a ɛyɛ dede:
  - me ye abeawa a me ho dwo paa, .
  Ɛwom sɛ na wɔda mpaboa wɔ awɔw bere mu de ...
  m"akum swallowtails nyinaa , .
  Hu sɛ abeawa no bɛyɛ ɔbran!
  Svetlana nso ko, na ɔyɛ n"ade wɔ ahoɔden a ɛboro so. Na ne tuo no yɛ pɛpɛɛpɛ na ɛsɛe ade.
  Svetlana a ɔde ne nansoaa a ɛho nni hwee reto tuo no bɔɔ gyegyeegye sɛ:
  So wuhu owiatɔe wɔ wim?
  Ogya bi rehyew wɔ hɔ...
  Eyi, wunim, yɛ hell ho sɛnkyerɛnne, .
  Na ahum bi nso wɔ hɔ!
  Natasha nso bɔɔ nwansena a wonim nyansa asraafo no. Na bio nso akofo a wɔahwe ase no rehyew. Nanso ɔtamfo a ɔwɔ hyɛmma no mu no bɛyɛɛ nea Zoe de strawberry nufu miaa bɔtn no mu bɔɔ no.
  Zoya too dwom sɛ:
  - anuonyam nka yen wuranom, .
  Yɛbɛkyerɛ tumi a mframa wɔ...
  Mma wo ho nnhyɛ nnuruyɛfo nsa
  Tumi a ɛwɔ spectrum no mu no ka yɛn ho!
  Mmabaa yi yɛ akofo a wɔwɔ ahoɔden a ebi mmae da. Na eyinom yɛ ahunmu akofo. Na nea ɛsen saa no, ɛkame ayɛ sɛ wɔpɛ sɛ wɔko a wɔmfa mpaboa nkutoo na wɔhyɛ ntade a wɔde hyɛ wɔn ho nkutoo.
  Ɛbɛyɛ dɛn na wo ne mmeawa a wɔte saa mfa nnamfo? Ɛwom sɛ ɛtɔ mmere bi a ɛte sɛ nea wɔnyɛ adamfofa su de.
  Na sɛnea wɔde wɔn nufu a ɛyɛ kɔkɔɔ a ɛyɛ strawberry no mia joystick no bɔton no. Eyinom yɛ mfonini ahorow a ɛyɛ fɛ ankasa.
  Aurora serewee na ɔde ne nan bɔɔ ɔtamfo no, na ɔde ne ruby nufu no miaa bɔtn no so.
  Na ɔbɔɔ n"ano sɛ:
  Bu me sɛ ɔbɔnefo
  Yiw, metumi ayɛ ɔbɔnefo...
  Yiw, metumi ayɛ ɔbɔnefo...
  Nanso sɛ menyaa akokoduru a ɛdɔɔso wɔ ntɔkwaw mu a!
  Nanso sɛ menyaa akokoduru a ɛdɔɔso wɔ ntɔkwaw mu a!
  Nanso sɛ menyaa akokoduru a ɛdɔɔso wɔ ntɔkwaw mu a!
  Svetlana de animtiaabu bɔɔ ne hwene mu na ɔhyɛɛ no nsow sɛ:
  - edeen na wo, a woreka adee koro no ara mprɛnsa ?
  Ɔkofo a ne ti nhwi yɛ kɔkɔɔ no kae wɔ ntease mu sɛ:
  - a wosan ka no ne adesua maame!
  Ɔkofo a ne ho yɛ bruu no serewee na ɔhyɛɛ no nsow sɛ:
  Me wosow me ti
  Hwɛ na san ka bio...
  Eyi ne oh , oh, oh, .
  Eyi ne ah , ah, ah!
  Aurora serewee na ɔhyɛɛ no nsow sɛ:
  - yiw, ɛyɛ serew! Momma yɛmfa nsuo nhyɛ swallowtails no mu!
  de abufuw bɔɔ , na ɔde ne nufu a ɛhyerɛn na ɛyɛ kɔkɔɔ yiye no miaa bɔtn no so, na ɔtoo dwom sɛ:
  - baako mmienu mmienu mmiɛnsa nnan anum, .
  Tua ka nnidiso nnidiso!
  Yɛbɛkum abɔnefoɔ nyinaa, .
  Na yɛbɛyɛ nhyehyɛe ama showdown!
  Aurora huruw sɔree na ɔbɔɔ n"ano, na ɔdaa ne sẽ adi:
  - ma boa constrictor no nnya dua tenten, .
  Bends te sɛ bridge...
  Baako mmienu mmiɛnsa anan - .
  Abasa korɔn, nan trɛw!
  Nokwarem no, akofo da wɔn kuw a ɛsen biara adi wɔ ɔko mu. Na wɔde anigye kɛse ko.
  Na wɔtow rɔke a tumi kɛse a ɛsɛe ade wom gu. Na wɔtu. Biako hwe ase tẽẽ wɔ swallowtails no ahunmu brigantine mu. Na ɛpae mu ultra-cumulative asorɔkye ahobammɔ. Na brigantine no pae a wɔmfa hwee nka ho bio.
  Aurora faa no na ɔtoo dwom sɛ:
  Yehu mfonini soronko, .
  Brigantine asinasin no retu!
  Na ɔkofo a ne ti nhwi yɛ kɔkɔɔ no de n"ani kyerɛɛ n"ahokafo no. Nokwarem no, mmeawa no kɔɔ ɔhaw ahorow nyinaa mu.
  Eyi abɛyɛ onwini ne quasar kɛse ankasa .
  Mmabaa no serew... Na swallowtails no kɔ so mia. Asraafo a wɔwɔ amansan, nnipa ahemman no mu reyɛ anim a wɔbɛprapra. Na wɔde abufuw kɛse ko.
  Svetlana kae wɔ ntease mu, na ɔde n"ani a ɛte sɛ safir no bɔɔ n"ani sɛ:
  - a mebo no pɛnkoro pɛ
  Na wɔ aniwa no mu pɛɛ...
  Abeawa a ɔyɛ ɔkwasea
  Mfa Taganka nnbɔ me hu !
  Na ɔdaa ne sẽ a ano yɛ nnam na ɛyɛ den adi. Eyi yɛ abeawa a wobetumi de asɛmfua biako aka ho asɛm - super!
  Nanso, asɛmfua hyper no fata koraa!
  Aurora serewee na ɔbɔɔ n"ano, ansa na ɔresan atow ne nufu a ɛyɛ strawberry a abere yiye na ɛyɛ dɛ no kɔla no bio.
  Me kraman, me kraman
  Mihia no! Mihia no!
  Svetlana serewee na ɔbɔɔ n"ano, na ɔkae sɛ:
  Meyɛ abeawa a me ho yɛ fɛ
  Enti fair...
  Mebɛhuruw akɔ guy no so
  Na m"abɔ mmirika denneennen!
  Ɔkofo a ne ti nhwi yɛ kɔkɔɔ no de ne ti too fam sɛ:
  - wei ye adwene a eye papa!
  Na abeawa no san de owu akyɛde a ɛsɛe ade na edi awu guu ɔtamfo no so, ne nufu a wɔfrɛ no ruby nufu no.
  Na eyi yɛ ɔhwe pa ara.
  Swallowtail Ahemman no akohyɛn foforo a ɛyɛ nwonwa sɛee kɛse na ɛhyew. Na ne gyaframa no hyew nkoekoemmoa pii prɛko pɛ, na ɛmaa wɔbɛyɛɛ nneɛma a wɔahyew.
  Saa mmeawa yi yɛ aggressively ahoɔfɛ, ɛyɛ ahude ne admiration kɛkɛ.
  Alice nso reko. Ɔwɔ ɔkofo a ɔte nkongua biako mu. N"akode no mu yɛ den yiye. Hyperlaser atuo nso wɔ hɔ a ɛbɔ quark fusion nhyehyɛe no. Ɔkofo no bɔɔ n"ano sɛ:
  - nntumi ntra wiase a Onyankopon nka ho, dabi, .
  Nanso ɛyɛ den kɛse mpo sɛ mmeawa nni hɔ, ofipamfo...
  Enti wubetumi agye adi
  Nanso sɛ wobɛgye abeawa bi adi...
  W"ankasa wubetumi ayɛ, sɛ woyɛ abarimaa mpo a , .
  Nanso Pasaran !
  Alice yɛ abeawa a ne ho yɛ fɛ yiye. Na Angelica a ɔyɛ ne hokafo no nso ye koraa.
  Na mmeawa baanu no nyinaa ko saa. Wɔyɛ adwuma baanu baanu na wɔde akwan titiriw di dwuma wɔ ɔko a wɔko tia swallowtails mu.
  Angelica, ɔhoɔfɛfo a ne ti nhwi yɛ kɔkɔɔ , faa no na ɔtoo dwom sɛ:
  Amansan no ho no kwae no mu yɛ den, .
  Ɔne Baba Yagami yɛ...
  Na amansan no awiei no, .
  Scaffold a wɔde agyan ayɛ!
  Alice de n"ani kyerɛɛ ne hokafo no na ɔde n"anim daa adi kae sɛ:
  Na ɛnyɛ asɔredan anaa asanombea , .
  Biribiara nni hɔ a ɛyɛ kronkron...
  Biribiara nni abeawa yi ho, .
  Ne nyinaa yɛ mmeawa a ɛnteɛ!
  Na ɔkofo no de n"ani kyerɛɛ ne hokafo no. Na wɔyɛ akorɔmfo a wɔn ho yɛ nwonwa na wɔhyerɛn saa.
  Nanso Alfmir nam monitor no so yɛ wɔn anim na ɔto dwom sɛ:
  Ogya a ɛyɛ agyimisɛm rehyew me mu, .
  Ebia aka akyi dodo sɛ wobɛdum...
  Fa abufuw tumi nyinaa hyɛ ɔhwe no mu, .
    Wim a ɛrewosow , nsoromma a ɛrewosow!
  Alice de serew de ne ti too fam sɛ:
  - bɛyɛ kɛse !
  nufu kɔkɔɔ no miaa afiri no mu , na ogyaee ɔsɛe no fã foforo, na ɔkae sɛ:
  Me babarima, me ba, .
  Wonda saa dɔnhwerew yi...
  Na ɔman bɛn na wonnim mu no, .
  Me ho asɛm nko ara na wobɛkae!
  Alfmir, de aseresɛm too dwom, na ɔde ɔkwan a ɛyɛ gyinaesi fii swallowtail aprɛm a ɛde kɔ akyi no mu fii hɔ kɔe:
  Me werɛ remfi abeawa no
    Ɛyɛ dɛ te sɛ abodoo!
  Whoa, whoa , wo ho , wo ho !
  Me werɛ remfi obiara!
  Abeawa no nso tweet de buae sɛ:
  - anuonyam nka akofoa a woko te se akraman!
  Alice de ahopere a ɛyɛ hu bɔɔ gyegyeegye. Na wode ruby nufusu mia bɔtn no so. Na ɔwɔ nufu a ɛyɛ tan a ɛte saa, ne ne nipadua a ɛyɛ ma yiye, a wɔasen no pɛpɛɛpɛ.
  Na ɔkofo no nan nso ye yiye. Na wɔwɔ nan ase a ɛyɛ fɛ yiye.
  Angelica faa no na ɔde abufuw hyɛɛ no nsow, na ɔdaa ne sẽ a ɛte sɛ ahwehwɛ no adi.
  Ná ne ho yɛ kɔkɔɔ yiye na na n"ani yɛ emerald.
  Ná ɔkofo no yɛ kurukuruwa, na n"asen yɛ tratraa na n"asen yɛ fɛ. Eyi yɛ anigye kɛse.
  Mmabaa no to dwom sɛ:
  Black swallowtail, tuntum swallowtail, .
  Ɔsɛe a abufuw wom retwɛn nwansena no!
  Na ɔkofo no de n"ani a ɛte sɛ emerald no bɔɔ n"ani.
  Saa bere yi nyinaa, Alfmir ne Swallowtail Ace no baa ɔko mu. Ɔbɔɔ mmɔden sɛ obedi elf no akyi. Elf no de ahokokwaw yɛɛ ne ho. Na ɔdanee ne kofo no danee ne ho na ohuruw fii ɔfã biako kɔɔ ɔfã foforo. Na ne yɔnko no faa no na ofii ase bɛn no.
  Asraafo mfuw bɔɔ mu. Na wɔbɔɔ krak ankasa. Alfmir tee ɔhyew a ɛrehyerɛn nka. Na fifiri sen faa elf no anim a ɛyɛ torotoro a ɛte sɛ abeawa no so.
  Alfmir bɔɔ n"ano sɛ:
  Bath, aguaree, aguaree, aguaree, .
  Oak ne birch a wɔde ahyɛ mu...
  Bath, bath, bath, aguaree - .
  Meda abeawa bi a onni mpaboa ho dae!
  Wɔtwaa hologram no mu ... Wɔtee akwampaefo kannifo no nne a ɛyɛ hu no:
  - a worentumi nhwɛ eyi! Bra, toa wo ɔko ntetee no so, anaasɛ kɔda!
  Valerka de n"ani kyerɛɛ ne nnamfonom na obisaa no sɛ:
  - Enti ntetee, anaase nna?
  Slava buae denneennen sɛ:
  - momma yɛntena asorɔkye a ɛwɔ Hypermatrix no so . Na ma biribi a efi Wiase Ko II mu no nkata ho, wɔ nkyerɛase a ɛnyɛ nea wɔahyɛ da ayɛ mu nkutoo.
  Marinka de ne ti too fam sɛ:
  - Kɛseɛ! Me nkutoo na merenyɛ abofra bio, na mmom abeawa a wanyin. Na yɛne obi te sɛ Nasifo, a ne ho yɛ den kɛse nkutoo na ɛbɛko.
  Levki de ne ti too fam na ɔbɔɔ n"ano sɛ:
  - Na sedee ebeye na wiase ko a eto so mmienu no betena atenten.
  Mmarimaa baasa ne abeawa bi bɔɔ wɔn nansoaa a ɛda hɔ kwa bere koro mu na wɔyɛɛ ade a wɔde kɔ baabi foforo a ɛyɛ toro.
  Ɔberɛfɛw da 8, afe 1947. Ne man yɛ Mmea Da. Na Komsomol abeawa bi a wɔfrɛ no Marinka na ɔhwɛ mmarimaa kuw no so. Mframa a ano yɛ hyew bɔ fii anafo fam, na Caspian Po no petepetee baabi a ɛbɛn hɔ. Ɛyɛ digrii aduonu dedaw wɔ owia mu. Mmarimaa a wɔretutu amena no da adagyaw kosi wɔn asen mu na wɔde sɔw reyɛ adwuma denneennen. Ti a ɛyɛ hann, kɔkɔɔ ne tuntum hyerɛn.
  Sare foforo pae mu wɔ sɔw no ase, na ɛyɛ biribi soronko bi a ɛyɛ nwonwa hua. Ɔkofo ahanu ne nea odi kan, Valerka Lagunov, puei wɔ saa kuw yi mu. Wɔde abarimaa no kɔɔ ha denam Chernobog apɛde so - wɔka sɛ, bere a anuanom mmea mpanyimfo no wɔ mmeae afoforo no, wɔne Nasifo no ko. Na ɛhɔ mpo tebea a ɛwɔ Sovietfo man mu no mu yɛ den yiye. Hwɛ ntama a mmofra dɔm no mu asraafo hyɛ . Obiara da mpaboa, ɛmfa ho sɛ March mfiase no. Na eye nso sɛ ɛnnɛ yɛ da a ɛyɛ hyew saa.
  Nanso wo nan ase a ɛda hɔ kwa a wobɛmia wɔ sɔw ano no nyɛ anigye kɛse.
  Hypermatrix ankasa yi mu no , Valerka de ahoɔden yɛ adwuma. Ɔyɛ ɔbarima a ne ho yɛ den na watete no a wafa ogya, nsuo ne kɔbere nsuo afiri mu dedaw. Otumi kɔsraa mmeae pii. Titiriw , wɔ amansan a ɛwɔ Hypernoosphere no mu, faako a "Nsoromma Akodi" a nkurɔfo gyee din kɛse no hyewee no .
  Na atwam wɔ amansan wiase ahorow no mu. Enti biribiara renyɛ Valera Lagunov , abarimaa a ɔgyae adwuma no nwonwa. Osuaa nneɛma pii na ɔtee ase. Nanso seesei deɛ ɛnsɛ sɛ ɔda nsow. Tutu w'ankasa w'asase kɛkɛ...
  Ɔte sɛ nea wadi bɛyɛ mfe dumiɛnsa, nanso ɔwɔ ntini ahorow a ɛda nsow dedaw. Eyi ma ɔda nsow wɔ n"atipɛnfo ho. Ne ahotɔ no mu dɔ na ɛrenya nkɔso bere nyinaa bere a bere kɔ so no. Na honam ani hwɛbea no kura tan tuntum a ɛkame ayɛ sɛ tuntum, a wonya wɔ okyinnsoromma a hann anan wɔ so so. Na eyi nso yɛ nwonwa. Titiriw wɔ March mu, bere a na mmarimaa afoforo no ahohuru bere mu tan no ayera dedaw no.
  Bere a Slava retu abura bi a ɛko tia tank wɔ Valera nkyɛn no, ɔtwee adwene sii wɔn a wɔn ho yɛ den no so abarimaa a ne ho ayɛ tan a ɔrewosow sɔw.
  Ɔkwampaefo no a ne mfe bɛyɛ pɛ na ne tenten te sɛ Valerka no bisae sɛ:
  - kyɛw, comrade, nanso ɛhe na wotumi yɛɛ tan yie saa?
    Lagunov Kumaa , a na wasua wɔ nnɔnhwerew pii adwuma a emu yɛ den akyi sɛ obiara mfa n"adwene nsi no so no, yɛɛ no nwonwa sɛ n"atipɛnfo anya ɔkasa akyɛde no. Enti, Valerka sii gyinae sɛ obebu n"ani agu so, titiriw esiane sɛ anansesɛm biako mpo amma n"adwenem nti.
  Nanso abarimaa a ne ti nhwi yɛ kɔkɔɔ no bɛdaa adi sɛ ne tirim yɛ den. Ɔde ne nan ase a ɛda hɔ kwa no bɔɔ abarimaa no fii daakye. Abarimaa no hwee ase na ɔtee abufuw bi nka. Dabi, biribi a ɛte sɛɛ, bere a wɔde akokoduru bɔɔ wo nan no, wontumi mfa mfiri.
  Na Valerka bɔɔ abarimaa no de buaa , nea edi kan no wɔ ne kotodwe ase, afei ɔde ne nan koro no ara bɔɔ owia ntini no mu mpɛn pii. Slavka hwee ase kɔɔ amena no ase na n"aniwa puei. Ná ɛyaw ne abufuw remene no, na na ontumi nka asɛm biara.
  Mmarimaa pii a na wɔagyae fam tutu, wosow wɔn sɔw no, tuu mmirika kɔɔ Valerka nkyɛn. Abarimaa ɔkwampaefo no kyekyeree ne nsateaa na ogyinaa gyinabea bi, a na wasiesie ne ho sɛ ɔbɛpete n"atamfo no te sɛ mpataa mma. Na na ɔne akofo a wɔte saa nko da. Ná asɔretiafo a wɔyɛ aniberesɛm kɛse wɔ hɔ .
  Mpofirim ara wɔtee polisifo abɛn a ɛrebɔ denneennen. Abeawa bi a ne ho yɛ tratraa a ne nan da hɔ de ahopere baa wɔn nkyɛn.
  Wɔ saa nokwasɛm a ɛte sɛ nea ɛte yi mu no, ɛte sɛ nea Marinka adi bɛyɛ mfe dunwɔtwe, n"asen yɛ tratraa, nanso ɔyɛ agumadifo, na ne nan a ɛda hɔ kwa no yɛ den na ɛyɛ ntini. Wɔkyekyere ti nhwi bruu wɔ akyi ma ɛyɛ nhama a ɛyɛ den. She's pretty , ɛwom sɛ wuntumi mfrɛ no classic beauty, nanso ɔyɛ hit saa wɔ guys. Ne tenten boro sɛ wɔkyekyem pɛpɛɛpɛ a, ne hwene yɛ ɔbarima ne aniwa a ɛda nneɛma adi, te sɛ ɔfã biara ho krataa.
  Na ɛnne a emu da hɔ na ɛyɛ den:
  - Gyae no! Ɔko bɛn na?!
  Mmarimaa no de nne koro teɛɛm guu Valerka so sɛ:
  - a yennie yi hwehwee yen Slavka no!
  - wo na wohwehwee Slavka?! - Marinka hwɛɛ Lagunov Kumaa. Na n"ani a ɔde hwɛɛ no no yɛɛ ayamye kɛse mpofirim. Abeawa no de anigye kae sɛ:
  - so woadum saa hooligan Slavka no?
  Valerka buae nokwarem sɛ:
  - anka mɛbɔ afoforo no nso ahwe ase sɛ wɔde wɔn ho gyee mu a!
  Abeawa no de ne ti too fam na ɔserewee sɛ:
  - Anika! Minhuu obiara a ɔwɔ abs a wɔasen te sɛ wo da.
  Terminator abarimaa no bobɔɔ ne ntini na ɔde ahopere kae sɛ:
  - ntetee ne aduane pa boa ma ntini mu den na wotwa.
  Marinka, te sɛ nea ɔrehu n"adamfo dedaw no nea edi kan ( nanso wɔ hypermatrix no mu no, wubetumi mpo ayɛ nkae foforo ama wo ho!), de adwenem naayɛ hwɛɛ abarimaa no mpofirim, na ohui sɛ:
  - Nanso sedee woye tuntum. Turkmenfo mpo ho yɛ hare sen wo!
  Terminator ɔkwampaefo Valerka buae a ɛnyɛ nokware koraa sɛ:
  - a ewo se honam ani no ye saa...
  Abeawa no kasa tiae sɛ:
  - Nanso wowɔ ti nhwi a ɛyɛ bruu. Na w"anim yɛ Slavic, nanso wote sɛ abeawa tuntum !
  Valerka serewee na obuae sɛ:
  - suaa akodi ahoroo wo tropics. Eyi ne me credo! Enti... Mfa asodi nto me so...
  Abeawa Larisa a na watu mmirika akɔ kuw no nkyɛn nkyɛe no bɔɔ kɔkɔ sɛ:
  - Hwɛ yie! Ebia polisifo titiriw bɛba abɛhwɛ. Enti nka sɛ eyi yɛ onipa foforo.
  Marinka hyɛɛ no tiawa sɛ:
  - yi Slavka fi abura no mu na wo ne no nsiesie asomdwoe! Yɛnhia akasakasa ansa na ɔko no aba!
  Valerka huruw kɔɔ fam. Ɔfaa abarimaa bi a ne honam ani yɛ den yiye, ɛmfa ho sɛ na aduan a ɔde ma no kakraa bi no, na ɔtow no gui. Afei ohuruw fii amena no mu na ɔkyeree abarimaa no wɔ wimhyɛn no mfinimfini. Enti, ɛde anigye nteɛteɛm a efi mmarimaa afoforo hɔ ba.
  Valerka de ne nsa twitwiw ne yɔnko a onni anigye no kɔn mu. Ɔsii apini na ɔbaa n"adwene mu.
  Slavka de abufuw hwɛɛ no, nanso na obu ho nsɛm bi wɔ ne nne mu:
  - Wiɛ, wo... Wokanyan me saa... W'ahoɔden nyinaa!
  Terminator abarimaa Valerka wosow ne ti wɔ ɔkwan a enye so:
  - Daabi! Ɛda so ara yɛ mmerɛw! Sɛ Germanfo bɛn hɔ a, wubehu nea ɛkyerɛ sɛ wode w"ahoɔden nyinaa bɛbɔ !
  Slavka de ne nsa kaa ne abs. Abarimaa bi nan a ɛda hɔ kwa na ne ho yɛ fɛ ho nkyerɛwee a emu da hɔ ma ɛyɛ nwonwa kɔɔ so traa ne yafunu ne ne moma so. Nanso nokwarem no, nnompe no mmubu, enti yebetumi akɔ adwuma.
  Na sɛ wode sɔw tutu fam bɛboro dɔnhwerew biako a, ɛnyɛ anigye kɛse!
  Ne nyinaa mu no, abarimaa no de ahwɛyiye bisaa Valerka asɛmmisa a na ɛreyɛ ɔkwampaefo no ayayade no:
  - adɛn nti na woyɛ tuntum saa?
  Aberante Leninist Valerka, bere a osusuw ho sikani aduasa akyi no, obuae sɛ:
  - sɛ mɛka nokware a, me dii asram pii wɔ baabi a tan bi si me honam ani ankasa, na afei mempɛ sɛ mɛkɔ!
  Slavka ( a ne nkae a ɛwɔ hypermatrix no mu nso asesa!) bɔɔ nkɔmmɔ a akyinnye biara nni ho sɛ:
  - wo Afrika, anaase edeen?
  Leninni aberante no gyee nkyerɛase yi ntɛm ara:
  - Wiɛ, yiw! W"ankasa woahu sɛ abibifo te Moscow mfe pii, nanso wɔn tan no da so ara nkɔ!
  Slavka annye akyinnye na ɔdanee nkɔmmɔbɔ no kɔɔ foforo so, na mmom ɔdanee asɛmti a ɛfa ho nso maa n"ankasa:
  - ehe na wosuaa se woko yie saa?
  Valerka buae bere a ogyinae kakra akyi sɛ:
  - na mewɔ afotufoɔ ne afotufoɔ a wɔyɛ den... Wɔkyerɛkyerɛɛ sukuu a ɛyɛ papa!
  Slavka hyɛɛ ne hokafo nyansa sɛ:
  - Na wo twa Marinka mpoa sɛ ɔko. Ɔtetee ne ho wɔ akodi mu, na sɛ wo ne wo bɛko a, ɛbɛyɛ anigye kɛse!
  Valerka Lagunov serewee denneennen na ɔkae sɛ:
  - Wiɛ, mma mma me saa! Bu yɛn sɛ yɛn mfe yɛ pɛ!
  Slava buae anibere so sɛ:
  - bi nti, wote se obi a woanyin paa!
  Terminator abarimaa no a ɔdaa ne sẽ adi no buae sɛ:
  - te se wo efirise meboroo wo!
  Slavka bɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛbɔ Valerka de abua, nanso ɛnyɛ den sɛ ɔbɛkyere ne nsa wɔ nwansena no so na ɔde serew buae sɛ:
  - Daabi! Mma nyɛ eyi, anyɛ saa a mɛma woasusuw amena no ase bio!
  Slavka teɛɛ so sɛ:
  - wei ye, nokwarem no, anti-tank ditch.
    Lagunov Kumaa serewee sɛ:
  - behye se gyata!
  Ná ade resa dedaw , na Marinka ne Larisa too nsa frɛɛ mmarimaa no sɛ wɔmmɛdidi. Esiane sɛ Caspian Po no bɛn hɔ nti, na mpataa pii wɔ hɔ, ne nkyene nso, nanso na abodoo a ɛdɔɔso nni hɔ, ne paanoo bi a wɔde quinoa afra.
    Mmarimaa no de ahoɔden wee. Yɛdidi te sɛ ɔsraani, ntɛmntɛm. Afei yɛyɛɛ adwuma bere bi bio, na yɛwɔ sum mu dedaw, anigyesɛm ne sɛ na wim mu da hɔ. Afei, bere a wɔde atweaatam kataa wɔn ho na wɔboaboaa wɔn ho ano sɛnea ɛbɛyɛ a ɛbɛyɛ hyew wɔ March anadwo a awɔw wom no, mmarimaa a wɔabrɛ no mumii wɔn ani. Nanso na mintumi nna. Atamfo wimhyɛn ahorow puei wɔ wim na wofii ase totow atopae denneennen.
    Mmarimaa no ho popoe na wohuruw fii adi. Wɔn mu binom a na wontumi nsiw wɔn ho so sen biara no mpo totow atuo guu fasist akɔre no so, na na mfaso biara nni so wɔ akyirikyiri saa. Valerka Lagunov nso huruw kɔɔ soro. Terminator abarimaa no huruw kɔɔ tuo a ɛyɛ kɛse biako pɛ a ɛwɔ asraafo dɔm no mu no nkyɛn. Ɔtow tuo fii mu. German akɔre no mu biako fii ase nom wusiw na ofii ase nyinii ogya ntakra.
    Mmarimaa no fii ase de obu teɛteɛɛm. Ɛho da so ara hia sɛ wutumi tow kar a ɛyɛ wimhyɛn fi akyirikyiri saa. Na aberante Leninist Valerka kɔɔ so tow tuo, na "ɔkraman" foforo hwirew ne ho sian, na ɔde akanea renom sigaret.
    Ranger abarimaa no too dwom sɛ:
  - wo, akɔre no, worebɔ wo moma so. Meyɛ nsoromma terminator, ɛnyɛ goodbye pop!
  Na wotwaa Hitler python a ɔwɔ ntaban a ɔto so abiɛsa no. Valerka da so ara tumi kɔ so tow tuo, nanso Slavka huruw kɔɔ akansi no mu, na ɔde ahopere teɛɛm sɛ:
  - Ma! Ma me nso metow tuo!
  Valerka gyaee ne ho mu mpofirim, ɛwom sɛ ɔtee nka sɛ eyi nyɛ adwene a eye sen biara de.
  Slavka fii ase de ahopere too tuo na ɔde ne tuo a wɔde di dwuma wɔ afiri mu no bɔɔ nkɔmmɔ. Atuo nhama hwee ase nnidiso nnidiso . Sɛ ɛda mpan a, na wɔte sɛ pythons a ɔkɔm de wɔn. Nanso na ogya no ho nni mfaso koraa. Sɛ atuo no bɔ kar ahorow a wɔde tu mmirika no mpo a, na efi akyirikyiri kɛse tu fi wɔn so kɛkɛ. Awiei koraa no, atuo kakraa bi a na ɛwɔ hɔ no sae, na Slava de abasamtu bɔɔ ne nsateaa bɔɔ tuo a wɔde di dwuma wɔ afiri mu no anim.
  Na afei ɔteɛɛm, na dade no yɛ hyew yiye esiane tuo a wɔtowee no nti. Na ɔkwampaefo a ɔyɛ basabasa no kae wɔ ɔkwan a emu nna hɔ so sɛ:
  - Nanso tuo no ntumi ntow, nanso ɛyɛ huam a ɛyɛ shit!
  Valerka de ahokokwaw kɛse de ne nan faa fam, na Slavka hwee ase a asase no wosow no hwee no. Nanso, onipa biako pɛ a na ne bo fuwii ne n"ankasa. Lagunov tee nka sɛ eyi bɛyɛ saa. Na nanso, ɔmaa ɔkwasea a ne ti nhwi yɛ kɔkɔɔ no kwan ma ɔtow atuo no.
  Nanso, na kommyɛ bi wɔ hɔ , na mmarima no san kɔdae bio. Ɔkyena, anaa anyɛ yiye koraa no, ɔkyena a edi hɔ no, Krautfo no bɛpae anim no mu na wɔakɔwie ha. Na ha wɔ ɔfã biako na Volga asubɔnten no sen, na ɔfã foforo no, Caspian Po no petepete. Enti guys no nni baabiara a wɔbɛkɔ.
  Valerka Lagunov da adaeso ahorow a ɛyɛ nsusuwii hunu na ntease nnim koraa.
  - kasa bio, vacuum-ti ! - sahene ntɛtea no twaa no. Ná ɛte sɛ nea afiri a wɔde di dwuma a wɔfrɛ no drones no yɛ akɛse na ɛyɛ den, na na wɔn nansoaa wɔ nipadua a wɔde yɛ adwuma a wɔn ho akokwaw no biceps a ayɛ kurukuruwa no. Nanso na wɔn animtiaabu no yɛ nea ɛda adi pefee, na na wɔn anim ntini no ba awiei wɔ ahinanan mu. Wiɛ, wɔde sika kɔkɔɔ ayɛ ɔsahene no epaulettes, ɛwom sɛ wonhu nsoromma no, na nhwiren fɛfɛ bi a ɛyɛ pink wɔ ano de.
  Na wiase no ankasa te sɛ anansesɛm, ɔkraman no ano abue wɔ nan asia so na odi agoru wɔ ɔkraman laptop so wɔ kasa abiɛsa mu. Mmofra a wɔhyɛ kɔla kɔkɔɔ nantew ni. Wɔ wɔn ani so no, aberante a ɔyɛ Leninfo Valerka no kyeree ehu ne amanehunu bi. Saa akwampaefo yi ntade yɛ anifere, nanso biribi nti wɔn nan a ayɛ tan no da hɔ na wɔapirapira kɛse, te sɛ nea wɔhyɛɛ wɔn ma wɔnantew kilomita pii wɔ bepɔw so kwan a abotan wɔ so so.
  Valerka Lagunov tee nka sɛ ne ho nyɛ no dɛ kɛse, nanso na ehu ankasa biara nni hɔ. Ɔkwan bi so no, biribiara a ɛwɔ ha no nyɛ nokware, owia anan mpo wɔ wim, na wɔn nsusuwii nyɛ asase so de koraa. Dae, dae tenten a wɔtaa da, a sɛ wɔanyan wo anɔpa ankasa a, ebetumi afa nneɛma a ɛyɛ nwonwa sen biara, ayɛ nea ɛhyerɛn sen Amerika nyansahu mu ayɛsɛm a agye din. Ɛyɛ awerɛhow ara sɛ akyiri yi ɛkame ayɛ sɛ wonkae biribiara mfi onyame Morpheus asorɔkye a ɛte saa no mu.
  Nanso ha, ɔkwan bi so no, nkate ankasa wɔ hɔ, nipadua no mu duru wɔ hɔ, na bere a mfiri a wɔde di dwuma a wɔmfa nni dwuma no biako tiatiaa ne nsateaa a ɛwɔ fam no so no, nansoaa a ɛwɔ ne nan a ɛda hɔ kwa so no de ɛyaw ankasa yɛɛ ho biribi. Na na moma so a mfonini no bɔɔ no no yɛ yaw a ɛnyɛ dɛ, na na hua a efi mfiri a wɔde di dwuma a wɔmfa nni dwuma mu no yɛ nokware dodo , na ɛyɛ nsu a ɛyɛ fĩ ne mprako a wɔanhohoro ho afrafra. Ɛma wo hwene mpo yɛ wo yaw na ɛma wopɛ sɛ wofefe. Dabi, dae no da so ara betumi ayɛ saa, wo nsa ne wo nsateaa ayɛ wo yaw, na wo nsateaa ayɛ wo yaw esiane nkɔnsɔnkɔnsɔn no nti.
  Ampa, sɛnea ɛnyɛ nea ɛtaa ba kurow no mu no, pɛtro anaa carbon monoxide biara hua biara nni hɔ. Mframa no de kwae mu hua a ɛyɛ dɛ fi nnua a ɛrenyin na ɛyɛ frɔmfrɔm yiye ne nhwiren mpa mu ba bere ne bere mu. Nanso wɔ mmirikatu a anya nkɔso sen asase so anibuei fam no, engine a ɛhyew wɔ nipadua no mu a enni hɔ no yɛ adebɔ mu ade ankasa.
  Aberante Leninist Valerka kaee sɛnea nyansahu mu ayɛsɛm kyerɛwfo kɛse Jules Verne hyɛɛ nkɔm sɛ anyinam ahoɔden mfiri bedi tumi wɔ akwantu ne da biara da asetra mu no. Nanso ɛde besi ha no, engine a ɛyɛ hyew na ɛnyɛ dɛ no adi nkonim wɔ afeha a ɛto so aduonu yi mu.
  Valerka san hwɛɛ ne ho hyiae bio, na n"adamfo, amansan Marinka yi wɔ he? So na ɔno nso reyɛ akokɔ ankasa, na dɛn na ɛretwɛn no mprempren?!
  Ɛhɔnom " polisifo " kar no te sɛ ahina a ɛtu, a ne nsusuwii yɛ kurukuruwa nkutoo na ɛwɔ akanea a ɛhyerɛn a ɛyɛ nnipa koraa . Wɔtow Leninni aberante Valerka guu wimhyɛn no mu denneennen, na ɛkame ayɛ sɛ obubui ne nkwaa, na ɔpon a wotumi twetwe no, te sɛ nea ɛwɔ aguadidan kɛse bi mu no, n"ankasa too mu denneennen. Saa ara na nkɔnsɔnkɔnsɔn a enhinhim, te sɛ ɔkraman, de ahopere kɔɔ abarimaa no nan a ɛda hɔ kwa no so na ɛpiaa dompe no denneennen.
  Valerka teɛɛm na ɔbɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛtwe nkɔnsɔnkɔnsɔn no a ɔde ne nsa abɔ nkɔnsɔnkɔnsɔn wɔ n"anim:
  - a eye yaw, nnyɛ!
  - eye se wokyekyere wo pants! - abarimaa nne bi ka kyeree no.
  Valerka Lagunov danee ne ho. Sɛ yesusuw sɛ ɔhyɛ ntade tiaa a, na ɛte sɛ nea nyansahyɛ no yɛ fɛwdi. Ná wɔde kanea a ɛyɛ ahabammono hyerɛn mfoninitwa afiri a wɔde di dwuma wɔ telefon so no mu, na na efi ɔdan no atifi nyinaa bae ankasa. Ná hann no yɛ dɛ, na biribi nti abarimaa no tee nka ntɛm ara sɛ ne ho adwo no. Ɔde n"ani kyerɛɛ ɔkasafo no so .
  Abarimaa kwa, a ne ho yɛ bruu, te sɛ Valerka Lagunov, nanso wɔatwitwa adwumayɛfo tiawa, te sɛ nea wɔatwitwa ne ti, na ne ti nhwi asan anyin dedaw. Ná Valerka ti nhwi a ɛyɛ adaka fã, na ɛkame ayɛ sɛ ɛsakrae bere a bere kɔ so no, enti na ɛho nhia sɛ otwitwa ne ti nhwi.
  Abarimaa foforo , a ne ho yɛ kɔkɔɔ kakra, ne abeawa a ɔware mmom na ɔyɛ teateaa ka ne ho. Quite down-to-earth guys, a wɔn tan pa, nanso ɛnyɛ sum. Europafo afã horow a ɛkyerɛ anim a ɛteɛ na ebia ɛyɛ fɛ na ɛyɛ mfonini mpo. Ntade no yɛ nyansa: ntade, blouse, awɔw bere mu ntade tiaa ne atade tiaa, a wɔde nhwiren a ɛwɔ nyankontɔn kɔla nyinaa ayɛ ho adwini, nanso ɔda mpaboa, a wɔabɔ ne nan ase ne ne nkotodwe, ɔwɔ a odi nam na ɔte ase koraa a ɔde abata ne nan nifa ho.
  Ɛnyɛ hu koraa, na ɛte sɛ nea ɔyɛ kumaa mpo sen Valerka Lagunov .
  Terminator abarimaa no teɛɛ ne nsa kyerɛɛ wɔn na ɔde ahotɔ a wotumi hu kae sɛ:
  - Ɛyɛ. Momma yenhu yɛn ho yɛn ho.
  Mmuae no ne kommyɛ ne ahwɛyiye a wɔde hwɛ ade. Afei aberante Leninist Valerka de ahotoso a ɔfɛre ade toaa so sɛ:
  - a mennyɛ hwee, nanso wɔmfa mmofra nto afiase wɔ biribiara ho?
  Abarimaa bi a ne ti nhwi yɛ kɔkɔɔ a n"anim tenten te sɛ abofra odiyifo a ɔyɛɛ Peter Pan wɔ Amerika sini a agye din mu no teɛɛ ne nsa de buaa no na ɔde awerɛhow nne kae sɛ:
  - a wonnye local. Na eyi dɔɔso sɛ wɔbɛbɔ no sobo sɛ ɔyɛ akwansrafo na watwa ɔhye a mmara mma ho kwan.
  Valerka , a n"adwene atu afra no, bɔɔ n"aniwa nhwi mpɛn abien na obisaa sɛ:
  - se ɛte saa a, ɛnde... Adɛn nti na woka Russia kasa yie saa?
  Abarimaa a ne ho yɛ bruu no buaa eyi sɛ:
  - efirise hell mu no obiara ka Russia kasa, na esoro nkoaa na wode Hebri kasa di dwuma!
  Abarimaa a ɔyɛ nwonwa ne ɔkwampaefo no serewee awerɛhow so na ɔde ne ho too so. Eyi ma mekaee Sovietfo aseresɛm dedaw no biako. Mpɛn pii no, so eyi yɛ dae anaasɛ ɛnyɛ dae? Biribiara a ɛwɔ ha no yɛ nea ɛwɔ hɔ ankasa dodo sɛ wobɛso ho dae. Ebia ɔsan hwee ase kɔɔ wiase ahorow a Chernobog bɔɔ no biako mu . Wɔ eyi mu no, ɛda adi pefee sɛ nea enti a wɔfrɛ amansan yi hell.
  Nkɔnsɔnkɔnsɔn a ɛwɔ Valerka Lagunov nan a ɛda hɔ kwa no so no hyerɛn kakra na ɛmaa ɔhyew a ɛkɔ fam fii radiator no mu bae. Mpɛn pii no, wim tebea yɛ hyew wɔ ha, abarimaa no wosow fifiri a ɛresen fi ne moma so no. Abeawa a wɔde nkɔnsɔnkɔnsɔn abɔ ne nan a ɛda hɔ nso , de ne nsa kaa ne nkɔnsɔnkɔnsɔn no bisaa no sɛ:
  - nnpia no denneennen saa, wobegyaw akuru!
  Nkɔnsɔnkɔnsɔn no, te sɛ nea wɔte ase ankasa, buae sɛ:
  - a woye anifere, wope se woguan?!
  Abeawa no trɛw ne nsa a na ayɛ mmerɛw no mu a na ontumi nyɛ hwee, na ɔhyɛɛ no nsow sɛ:
  - ɛhe na wobɛtumi akɔ, sɛ woguan mpo a?!
  Abarimaa a ne ti nhwi yɛ kɔkɔɔ no sii so dua sɛ:
  - aduane ne nneɛma a ɛwɔ ha nyinaa wɔ identification code!
  Okovy buae tiawa sɛ:
  - a yemfa hints mma. Klamp no mfa akwahosan ho asiane biara mma.
  Ɛte sɛ nea na wɔapere wɔn ho sɛ wɔde wɔn bɛkɔ mpɔtam hɔ afiase. Ná wɔreboaboa obi foforo ano. Wɔpiaa abeawa bi a wanyin kɔɔ mu. Beautiful , ɛwom sɛ ha, ɛte sɛ nea, nnipa no nyinaa te sɛ nea wɔwɔ Hollywood - ɛnyɛ nwi, ɛnyɛ sintɔ. Polisifo a wɔde wimhyɛn a wɔmfa nni dwuma no faa ne mpaboa, na abeawa no a ɔbɛyɛɛ ɔdeduani no ho yɛɛ no kusuu kɛse.
  Valerka a na ne werɛ afi abarimaa a ne ti nhwi yɛ kɔkɔɔ no mmuae a etwa to a efi ne ti so no kaee mpofirim sɛ eyi yɛ nwonwa. Na ɔsan bisae sɛ:
  - Enti wobɛyɛ dɛn ahu Russia kasa? Yiw Hebri kasa nso?
  Deduani abarimaa no ammua ntɛm ara na ɔde nkɔnsɔnkɔnsɔn nso sɛn ne nsateaa so. Wɔ afoforo fam no, na wɔde nkɔnsɔnkɔnsɔn abɔ wɔn nan biako pɛ. Aberante Leninist Valerka de n"adwene sii eyi so titiriw ebia saa ɔbarima yi yɛ nsɛmmɔnedifo a ne ho yɛ hu?
  Mmuae biara amma, abeawa no nkutoo na ɔde asɛm a ɛyɛ sereserew kae sɛ:
  - asɛmfua biara a ɛwɔ ha... - Na ɔde ne nsateaa too n"ano.
  Valerka Lagunov hui sɛ wɔreyɛ wɔn basabasa. Na n"adwene sɛee koraa. Ahunmu akwantu no baa awiei wɔ kyere mu. Biribi a na minhuu bi da. Ɛwom sɛ ɔno, nokwarem no, ɔhwɛɛ sini no de. Mekaee sini "The Client", bere a wɔkyeree abarimaa no sɛ ɔrekɔyi nsɛm afi ne hɔ no. Nanso, afei , osii fam a ne bo nyɛ den, na ɔde ne ho gyee n"ahome wɔ ɔdan a ɛtrɛw a obiara te mu mu ara kwa. Nanso na awerɛkyekye a ɛte saa nni ha. Wɔtow mmarimaa baanu foforo ne abeawa bi. Benkyi a wɔde plastic akata so kakra no yɛ hihiaa dedaw. Nanso na ɛte sɛ nea kar a ɛwɔ ntaban no fii ase de ahoɔhare kɔɔ soro, na afei ɔbarima a ne ti nhwi yɛ kɔkɔɔ no kae komm sɛ:
  - a yewo hell wo ha. Nnipa pii nkutoo na wogye di sɛ eyi yɛ nhyehyɛe. To hintidua, na woyɛ ɔsɛmmɔnedifo dedaw a ɛhwehwɛ sɛ wɔsan kyerɛkyerɛ mu bio!
  Abarimaa fitaa ketewa no de ne ti too fam de kyerɛe sɛ ɔpenee so sɛ:
  - a ewo ha no ye ade ketewaa bi, gyese Adolf. Na ɔde ne ti too fam kyerɛɛ nea ne ti nhwi yɛ kɔkɔɔ no .
  Abeawa panyin no guu ahome denneennen sɛ:
  "Ná mesan ntumi nyɛ hwee bio." Afei wɔbɛhyɛ me ma matiatia sare no so a meda mpaboa, na laser no bɛtow tuo ama mfomso ketewaa bi.
  Mmarimaa a wɔde wɔn guu afiase no nso teɛɛm sɛ:
  - a wode frafra kwan so nsensanee no kakra kɛkɛ. Bio nso, mfonini ahorow no sakra bere nyinaa!
  Aberante Leninist Valerka bɔɔ n"ani na ɔkae sɛ:
  - so na ntɛtea de nnipa ayɛ nkoa?
    Ɔbarima a ne ti nhwi yɛ kɔkɔɔ no de ahwɛyiye wosow ne nsateaa:
  - ennye bere tenten dodo!
  Nsa a wɔde abɔ abarimaa no so no bɔɔ komm, na mpofirim ara n"anim kyinkyinii esiane ɛyaw nti. Nkankyee tuu mmirika faa me nsa mu, ɛda adi sɛ wɔde shock discharge bi guu me. Abarimaa no hwee ase, na abeawa kɛse bi kuraa no mu de asɛm a ɛyɛ sereserew too n"aso mu sɛ:
  - nnye won ho nsew. Yɛrentumi nni nhyehyɛe no so nkonim, enti eye sɛ yebedi so!
  Ɔbarima a ne ti nhwi yɛ kɔkɔɔ no wosow ne ti wɔ ɔkwan a enye so, n"anim a ayɛ tan no danee bruu, nanso wanka hwee. Ebia ɛnyɛ ehu nti pii mpo.
  Valerka nso bo fuwii wɔ eyi ho: wɔhyɛ obiara ma ɔnantew wɔ nhyehyɛe ne anammɔn mu. Ɛte sɛ North Korea anaa biribi a enye koraa. Na afei fa laser bɔ.
  Nanso ade a ɛhyɛ abufuw sen biara ne sɛ ɛte sɛ nea ntɛtea a wɔn honam ani yɛ den ne akɛse na wodi wiase ahorow yi so, na wɔ wɔn akyi no obi a ɔte sɛ ɔbran a ɔko tia ɔbran a ofi Star Wars mu kɛse. Edin no mpo te sɛ: Fjabba , nokwarem no, Corpse. Wow, ɛno yɛ din a wɔde frɛ ɔman anidanfo.
  Na afunu kar a wɔde akode ahyɛ mu no tu kɔɔ afiase hɔ gyaade. Egyaee brɛoo, ɛkame ayɛ sɛ na wɔnwosow mpo. Ɛha na Valery hyewee esiane suro a na osuro sɛ ebia wɔde no bɛto afiase nti, na ɔne nsɛmmɔnedifo a wɔn ho akokwaw hyiae wɔ mpa no so. Abarimaa no bɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛma ne ho agye adi sɛ ɛsɛ sɛ ɔne n"atipɛnfo tra , na ɔkwan bi so no mmarimaa no ne wɔn ho wɔn ho bɛbɔ. Nanso na me nan da so ara wosow. Esiane sɛ na nkɔnsɔnkɔnsɔn no ankasa wɔ nyansa, anaasɛ ebia na kɔmputa so dwumadi wɔ mu nti, ɛmaa nan no nyaa ahofadi, na Valerka nan ase a abubu no hwee ase wɔ awɛmfo no rɔba nhama no akyi . Afei, nneduafo a wɔaka no nan ase a ɛda hɔ kwa nanso ɛho tew no hyerɛn.
  Ná ntɛtea pii wɔ gyaade hɔ, na na wɔkyeree nnipa dumien foforo nso. Wɔde wɔn a wɔaba ha foforo no hyehyɛ wɔn ho sɛnea wɔn tenten te wɔ adum a wɔtaa de di dwuma mu, na ntɛtea ne ɔpanyin no bɔɔ ose:
  - Gyina hɔ pintinn!
  Nneduafo no gyinaa hɔ a wɔhwɛ wɔn yiye te sɛ asraafo a wɔwɔ anim . Ɛsɛ sɛ wugyina hɔ, a worenhinhim wo nsa anaa wo nan! Wɔ benkum so wɔ Valerka nkyɛn no, na abeawa bi a ɔhyɛ atade a ɛkame ayɛ sɛ ɛyɛ mmerɛw nkutoo, a na wotumi fa mu hu ne nufu a enni bra, ne atade tiaa bi gyina hɔ. Abarimaa no de n"ani wee ahoɔfɛ no, titiriw ne nan a ɛda hɔ kwa a mfomso biara nni ho a ne honam ani yɛ tan a ɛyɛ kɔbere mpo na emu da hɔ, n"asen a ɛyɛ fɛ, ne nokwarem no, ne nufu no mu nhwiren kɔkɔɔ a ɛyɛ hann.
  Mpofirim ara ntɛtea no wosow ne poma, na anyinam ahoɔden a ɛretu fii adi no bɔɔ Valerka Lagunov moma so. Na ɛte sɛ nea obi de poma a emu yɛ duru abɔ no , nkankyee fii n"ani so hwee ase, na ɛnyɛ sɛ polisifo wimhyɛn abien bi a wɔmfa nni dwuma a wɔfrɛ no drones kyeree no de no sii n"ananmu nkutoo nti. Na nteɛm a ɛyɛ hu sɛ:
  - a meka kyeree wo se, ma wo ho dwo!
  Aberante Leninist Valerka gyinaa ne nan so a ontumi nnyina, na hyerɛn bi wɔ n"ani so, nanso ɔde ɔpɛ mmɔdenbɔ bɔɔ mmɔden sɛ ɔrenhinhim. Adwene bi hyerɛn me tirim: hwɛ sɛnea ɛbɛyɛ sɛ ɛyɛ yaw sɛ asraafo bɛyɛ awɛmfo adwuma. Nanso wɔyɛ awerɛhow na wogyina awɔw ano. Na ɛhɔ yɛ hyew wɔ ha, ɛboro digrii aduasa kakra. Ɔhyew a ɛyɛ hyew biara nni hɔ.
  Valerka Lagunov, sɛnea ɛbɛyɛ a ɔbɛfa ɔkwan bi so atwetwe n"adwene no, ɔbɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛhwɛ afiase hɔ gyaade a wannan ne ti. Mpɛn pii no, biribi titiriw biara nni hɔ, afasu atenten atwa ho ahyia, ɛwom sɛ enni nhama a wɔde nsɔe ayɛ de, nanso wɔ soro hɔ no, akyi bi wɔ hɔ a ɛhyerɛn a ɛsesa pink ne bruu. Ebia ɛyɛ, te sɛ nyansahu mu ayɛsɛm mu no, tumi a ɛwɔ hɔ, anaa kyɛm a wɔde HF ayɛ, abarimaa no susuwii. Na abɛyɛ awerɛhow kɛse mpo, ɔmanfo a wɔwɔ ha no anya nkɔso kɛse, eye sen asase so de no . Saa wimhyɛn a wɔmfa nni dwuma yi wɔ dɔn ahorow wɔ wɔn nsa so, na wofi mu de hologram ahorow kyerɛ. Wow, ɔkwan bi so te sɛ nkɔso a ɛbae wɔ telefon a wokura kyin a ɛwɔ mpɔtam hɔ intanɛt nkitahodi mu. Nanso, wɔ afeha a ɛto so aduonu abiɛsa yi mu mpo no, eyi nyɛ nwonwa. Nsonsonoe a ɛwɔ ha ne sɛ sɛ́ anka wɔde monitor bedi dwuma no, kɔla bi a ɛwɔ afã abiɛsa na ɛsɔre fi abɔso no mu. Nanso wobetumi ayɛ eyi wɔ Asase so nso. Na kurow a ɛde anyinam ahoɔden fi akyirikyiri mita pii ma nso nyɛ nea ɛntaa nsi.
  Atuo a ɛma obi ho dwiriw no nso wɔ hɔ . Ma wɔntaa dua wɔ baabi a ɛyɛ tiaa. Nanso ebia nkurɔfo wɔ nnua a wɔde twa nnua a ɛkɔ akyirikyiri, ɛwom sɛ ne bo yɛ den de. Adwumayɛfo a wɔde wimhyɛn tu a wonni propeller ne wimhyɛn a wɔde tow hyɛn mu no yɛ asɛm foforo . Eyi yɛ nkɔso ampa. Abarimaa no wosow n"akyi berɛmo kakra sɛnea ɛbɛyɛ a ɛbɛyɛ mmerɛw sɛ obegyina hɔ, na ɔtoaa ne nsusuwii no so. Afei nso , afiri foforo a ɛtu a ɛte sɛ nsuo a ɛtɔ gu fam a ɛyɛ hu kakra sii fam wɔ gyaade hɔ. Abarimaa no hui sɛ bere a wɔretu wimhyɛn no, mframa no yɛɛ hare sekan fã biako. Eyi kyerɛ sɛ na afiase kar no retwam wɔ afuw bi mu. Eyi amfa me nsiesiei sɛ mɛyɛ ɛnne titiriw bi. Mfiridwuma no wɔ ha ...
  Oh, sɛ okowiee okyinnsoromma bi a ɛka akyi wɔ mfiridwuma mu wɔ Mfinimfini Mmere no mu a, anka ɔbɛdan dɛn saa bere no? Ná ɔde ne agyiraehyɛde ahorow a ɛnyɛ nea ɛda nsow kɛse no bɛkyerɛ obiara sɛnea wɔyɛ atuo a wusiw nnim anaasɛ wɔyɛ atuo a wɔde di dwuma wɔ mfiri mu. Na bere a wɔde Uragan rɔke a wɔde tow mpɛn pii no sii hɔ no, anka ɔkwampaefo Tsar Valery Ɔkɛseɛ ahemman no bɛfa wiase nyinaa. Na afei, ahemfo no mu kɛse no bɛma n"ani so ahwɛ ɔsoro, na ahunmu nkonimdi no afi ase!
  Abarimaa no maa n"ankasa nsusuwii nyaa ahofadi. Ɛha na botaeɛ a ɛdi kan - Ɔsram, baabi a nnipa a wɔn nan mmiɛnsa a Baron Munchausen kaa ho asɛm no te. Wɔde atopae soronko a wɔde tow atopae di dwuma sɛ akode a ɛtow poppy ti. Na afei wɔtow jet a ɛte saa no san, na asase sofo a wɔwɔ nkuku a ɛtu so, a alpha laser ogya kyia wɔn ... Na tumi a mframa no de ba no hyɛ wɔn a wɔwɔ nan abiɛsa no...
  Ankorankoro baasa foforo a wɔpue, mfiri abien a wɔde di dwuma a wɔmfa nni dwuma a wɔware na wɔyɛ teateaa ne ntɛtea bi a ɔhyɛ ntade a ɛyɛ fɛ no ma nhyɛso no yɛ kɛse. Formation no trɛw kɔɔ anim mpo , na Valerka Lagunov akyi fii ase yɛɛ no yaw. Eyinom da so ara yɛ ahorow foforo!
  Ntɛtea a wokunkum wɔn no hwɛɛ nneduafo a wɔde wɔn akɔto hɔ no ho hyiae. Ná adesamma abusua no ananmusifo a wɔafa wɔn nnommum bɛboro mfe aduonum ahyiam wɔ ha dedaw, nanso na ɛte sɛ nea obiara nni hɔ a wadi boro mfe dunsia. Wɔ afiase ntade mu, bere a wɔhyɛ no ma ɔhyɛ ntade tiaa na wɔamma no mpaboa no. Nanso ɛyɛ Leninni aberante Valerka na wantumi annyɛ hwee sɛ ɔde ne honam ani hwɛbea a ɛnyɛ nea ɛfata no twee adwene sii so. Dabi, ɔsan nso da mpaboa na ɔhyɛ ntade tiaa, nanso ɔhyɛ kyɛw a ɛhyerɛn.
  Ntɛtea titiriw a ɔnam anibere so no gyinaa asase so bɔfo kumaa no nkyɛn mpofirim na ɔhwɛɛ abarimaa no denneennen. Ɔwɔ aniwa abiɛsa a ɛte sɛ ntokuru a ɛyɛ mmerɛw: akyi a ɛyɛ ahabammono a akisikuru wɔ so ne ɔkwan a ɛda hɔ a ɛyɛ tuntum. Eyi yɛ hu ampa, ɛte sɛ nea wɔrebɛtwe wo akɔ saa huammɔdi yi mu.
  Leninni aberante Valerka de n"aniwa mu a ɔmpɛ na ɔsan n"akyi. Ntɛm ara na ɔwɛmfo no de poma bi kyekyeree ne mmati ntam, na ntɛtea panyin no de nne a ɛyɛ nwini kae sɛ:
  - abarimaa no nsiesie ne ho sedee ne uniform te!
  Drone no de nne a ɛba fam buae sɛ:
  - wei ye ahɔhoɔ a wɔapaw no Fjabboy a ɔyɛ ...
  Ɔsahene no teɛɛm sɛ:
  - afei ɛsɛ sɛ wɔde no kɔ afiase no fã a ɛyɛ nwini no!
  Drone no wosow ne nan, wɔtee nnyigyei bi a ɛyɛ hu, na lasso a wontumi nhu no kyekyeree ne ho denneennen wɔ Leninist Valerka a ne honam ani yɛ den no kɔn mu. Wɔwosow abarimaa no , na ɔsahene no hyɛe denneennen sɛ:
  - fa no! Ma wɔntetew no mu te sɛ newbie, piece by piece.
  Na hama no twee abarimaa no kɔɔ ɔdan fitaa bi a nsensanee bruu wom mu. Apon a wɔde akode ayɛ no tetew mu kɔɔ mmeae ahorow, te sɛ apon a ɛwɔ elevator mu - nnwom yɛɛ gyegyeegye brɛoo. Enti wɔhyɛn dan no mu, baabi a, abɔnten so hyew akyi no, na onwini home bi fi hɔ. Na ne nyinaa mu no, na ɛte sɛ nea tumi a ɛtwe ade ba fam asesa - ɛbɛdaa adi sɛ ɛyɛ wiase soronko ne asase ase wiase . Nokwarem no, na nsɛdi kakra bi da so ara wɔ hɔ a ɛne polisifo adwumayɛbea ahorow a efi Hollywood sini ahorow mu di nsɛ.
  Ɔwɛmfo tenten bi a ɔwɛn afiri a wɔde di dwuma a wɔfrɛ no drone soo abarimaa no aso, kyinkyim no, na ɔfoforo nso twaa ne kɔla no mu.
  Afei wɔde atuo a wɔde bɔ akuturuku piaa no denneennen.
  Valerka teɛɛm bio, na ɛte sɛ nea wɔretetew n"aso mu. Wodii kan dii n"anim faa antweri no atrapoe so, afei wɔfaa ɔkwan no so. Bleach hua a ano yɛ nnam no hyɛɛ me hwene mu ma. Nea edi hɔ ne apon a wɔde akode a ɛyɛ mmerɛw ayɛ. Wɔde no kɔɔ ɔdan bi a ahwehwɛ wɔ afasu ho mu, ɔhwe a ano yɛ den bi guu mmati no ntam, na abarimaa no ti huruw, na ɛkame ayɛ sɛ ɛbubuu fam. Cotton, ne nkankyee hyerɛn wɔ w"ani so. Ná ntɛtea abien a wɔyɛ den, atenten, a wɔte sɛ asukɔnkɔn, a wɔayɛ wɔn nsensanee na wɔde plastic, anaasɛ sɛ yɛbɛka no yiye a, wɔde rɔba nsateaa ahyɛ wɔn nan ase wɔ kuku mu retwɛn no dedaw.
  - ye wo dea, wo betumi castrate no! - drone awɛmfoɔ no serewee.
  - yi wo ntadeɛ! Yɛ ntɛm, akraman ba! - " gorilla-like " bee divas no maa ne ti nhwi so.
  - te se abarimaa no nnye ne ho! Bra, momma yɛmmoa no. - Na wofii ase tetew won ntade mu basabasa. Leninni aberante Valerka a na ne ho adwiriw no no sɔre tiaa no mmerɛw, nanso bere a wɔbɔɔ mmɔden sɛ wobeyi ne panties no, ɔde ne ho twitwiw ne ho na ɔde ahopere tuu mmirika. Awɛmfo pii de ahopere twaa no, na abarimaa no de ne ho kɔhyɛɛ ne nan ntam. Ɛno akyi no ɔmaa n"ahoɔhare yɛɛ kɛse, nanso wantumi ankɔ akyirikyiri, mprako-bulldog kɛse bi a ɔreserew huruw fii adi sɛ ɔrebɛhyia no. Leninni Valerka a ne honam ani yɛ den no antumi annyina ano na ɔdanee n"akyi. Saa bere no na awɛmfo kuw bi de wimhyɛn baa ne so. Wofii ase de plastic a wɔde dade ayɛ a wɔde abɔ abarimaa a wɔde no ato afiase no boroo no. Ebia sɛ nteɛm a ɛyɛ hu ansiw no kwan a, anka wobekum no:
  - yi betumi ayɛ nea mfaso wɔ so da so ara wɔ nhwehwɛmu no mu, gyae!
  Wɔmaa abarimaa no so, de nsuonwini petepetee n"anim, afei wɔdanee no tow guu ne yafunu so. Drone no bɔɔ ose sɛ:
  - wo ne nan ase no, ntu mmirika, nnyɛ no yaw kɛkɛ!
  Wɔde guy hama bɔɔ abofra deduani no wɔ ne nan ase a hwee nni so mpɛn pii. Valerka Lagunov teɛteɛɛm na osii apini, na nusu guu n"afono so.
  Sɛ́ anka wobɛda tema adi no, awuduru a ɛyɛ hwirema:
  - weinom ye nhwiren kɛkɛ, na sɛ nhwehwɛmufoɔ no bisabisa wo nsɛm a, worenhyɛ aseɛ nto dwom saa da.
  Wɔfaa abarimaa no na wɔhwehwɛɛ no animguase ne ahwɛyiye so. Wɔde wɔn nsateaa miaa awotwaa no so, na ɛmaa yafunu no mu yɛɛ kurukuruwa. Wɔhwɛɛ ano, aso, hwene mu, hwehwɛɛ fi ti kosi wɔn nan ase, na ɛkame ayɛ sɛ wɔtee kokoam akwaa mpo nka. Bere koro no ara mu no , na akanea no da so ara sɔ, ɛwom sɛ na akanea anan a ɛhyerɛn fi mmeae ahorow rehyerɛn de.
  Nokwarem no, Leninni aberante Valerka ani wui na ehu kaa no, na bere a wɔde wɔn ho twitwiw ne nipadua mu, de nhwehwɛmu ne hose hyɛɛ mu no, na ɛyɛ akyide na ɛyɛ yaw kɛse. Wobɔ gyegyeegye wɔ afiase hell yi mu a wompɛ.
  Na wɔmfa no sɛ onipa bio; Wɔtow no guu ɔhyew ne awɔw mu, n"anim danee fitaa, te sɛ owufo de, na ntɛm ara na cherry kɔla hyɛɛ no ma. Afei wɔde no a ɔda adagyaw kɔɔ nea ɔyɛ ti nhwi no nkyɛn. Mmabaa pii a wɔda mpaboa a wɔhyɛ ntade a ɛyɛ nsensanee ne nkɔnsɔnkɔnsɔn a emu yɛ hare serewee, na wohuu sɛnea abarimaa no ho yɛɛ no kusuu na ɔbɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛkata n"aniwu so, nanso waya bi a ɛte ase kuraa ne nsa wɔ n"akyi. Nsateaa yɛ mmerɛw esiane nhyɛso nti.
  Fzhabba Corpse, sickening freak , a ɔyɛ ɔkraman a wart akata ne ho ankasa mfonini ahorow a ɛyɛ ahyɛde wɔ ntwea biara so. Adan a wɔyɛ ti nhwi no ankasa a ahwehwɛ ne kanea a wɔde hwɛ nneɛma so wɔ hɔ no te sɛ asa a wɔhwehwɛ nneɛma mu, na nkongua no te sɛ oduruyɛfo de, na ɛwɔ krampɔn mpo.
  Ntɛtea bi a ɔte sɛ onipa a ɔhyɛ atade tuntum ne ntaban a ɛyɛ nnam no mia ne ti so denneennen, te sɛ nea ɔde afiri a wɔde twitwa oguan a ɛyɛ kusuu retwitwa no, ɛyɛɛ no yaw, agyan no kaa akuru foforo bi. Ɛyɛɛ abarimaa no sɛ bere a ne ti nhwi a ɛyɛ bruu akuwakuw biara a otwitwa no, ne kra ne n"ankasa ankorankoro su bi tu kɔ. Na ti nhwi ho adwumayɛfo a ɔyɛ basabasa a ɔyɛ basabasa no tiatia wɔn so wɔ ɔkwan a ɛnyɛ amanne so, te sɛ nea wɔte ase. Bere a wowiee no, drone sohwɛfo no de ne poma bɔɔ ne ti a na wabɔ no foforo no.
  - fa no, bald!
  . TI a Ɛto so 7
  Ɛkaa kakraa bi na Valery Lagunov adwene fii ase, ne nan gyaee kwan. Wɔkyeree n"aso a na ɛwɔ abodwokyɛre no mu no, wɔmaa no so twee no kɔɔ aguaree no mu. Ɛhɔ na wɔde no too ɔdan no mfinimfini na wɔtoo no mu, bere a wɔde bleach guu n"anim ne ne mmati so wiei no. Abarimaa no yɛɛ nwini, na na ɔhwɛ kwan sɛ ɔbɛfa ɔkwan foforo a ɛho ntew so , na ɔde ahoyeraw tiee no . Ɛyɛɛ gyegyeegye na nsu a ɛyɛ hyew a ɛrehyew asuten bi guu ne so. Steam puei, were no danee kɔkɔɔ, hellgya yaw wɔ hɔ, na ɛte sɛ nea worehyew.
  -Boa! - abarimaa a wɔafa no dommum no teɛɛm .
  Nea ɛbɛyɛ na wɔabua no, nsu a ɛrefɔw no gyaee na nsuonwini guu fam. Ne nsu a ɛsen no maa me sẽ yɛɛ me yaw. Valerka Lagunov fii ase yɛɛ nwini na ɔwosow, bere a mpofirim ara asorɔkye a ɛrehyew san bɔɔ no bio no. Afei awɔw a ɛyɛ nsukyenee. Abarimaa a okowiee hell no yɛɛ basaa, nanso nsu mu ayayade no gyaee. Ɔyɛ kɔkɔɔ te sɛ ɔkɔre, na ofii ɔdan no mu bae, na na ɛsɛ sɛ ɔtiatia ne nansoaa so, na ne nan ase yɛɛ bruu esiane nhama a wɔde abɔ no nti.
  Afei de no kɔɔ dan foforo mu. Ɛhɔ na wotwaa ne mfonini a ɔda adagyaw fi mmeae ahorow, susuw no, kari no, na woyii mogya fii ntini bi mu. Wɔyɛɛ nsɛnkyerɛnne ne nwansena ho mfonini, hwehwɛɛ akuru ne ɔhyew. Afei serew bi bae.
  -Afei momma yɛnbɔ piano.
  Na eyi yɛ nsateaa nkyerɛwee a wogye, na ɛnyɛ nsa nko na wogye fii, na mmom nan nso, na wɔde ahwɛyiye de paint tuntum petepete anan a abubu no so. Afei wɔde petepete m"anofafa so, na ɛyɛ abofono yiye, na wɔde me ti abɔ ahaban fitaa bi so denneennen. Abarimaa no bɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛteɛteɛm, nanso wɔbɔɔ no akuturuku wɔ n"anim. Ne ti wosow na ne sẽ nso yɛɛ gyegyeegye. Wɔyɛɛ X-ray na wotwaa akwaa a ɛwɔ nipadua no mu no ho mfonini. Afei wɔde me kɔɔ ahwehwɛ mu. Valerka Lagunov hwɛɛ ne ho, na na ne ho adwiriw no. Abarimaa bi a ne ti nhwi ayɛ mmerɛw a n"ani yɛ tuntum , n"ano tuntum a ahonhon, ne ti so akuru mpɛn pii, akuru ne agyiraehyɛde ahorow a efi abaa mu wɔ ne nipadua a ɛyɛ ntini a ɛda adagyaw no so.
  -Eye, akokoaa, wote nea ekyere se wobetia aban a ewo mmara kwan so no ase?
  Dwumadibea no panyin a ntɛtea akata ne ho so no teɛɛm de ahunahuna.
  -Na afei ɛsɛ sɛ wɔhyɛ wo agyirae. Wobɛhyɛ saa sɛnkyerɛnne yi daa.
  Drone bi a ɛte sɛ onipa a ɔhyɛ akataso ne atade a ɛyɛ ahabammono fii ahwehwɛ no akyi bae. Oyii tube bi a biribi te sɛ nsɔano wom.
  - Afei yεbεma wo punch . Saa nɔma yi yɛ wo nɔma - 1313131314. Wobɛtwam wɔ n"ase te sɛ ɔdeduani. Ma me wo nsa wɔ ha.
  Valerka Lagunov a na ehu aka no, a ɔhwɛɛ dade a ɛyɛ kɔkɔɔ no, nea ɛne no bɔ abira no, de siee n"akyi. Afei wimhyɛn akɛse abien a wɔmfa nni dwuma a wɔmfa nni dwuma de ahoɔden kyinkyim ɔhonam akwaa no de maa owudifo no. Ɔde nsa guu ne nsa so na afei ɔhyew. Abarimaa no teɛteɛɛm na ɔde ne ho popoe, nanso wɔde dade bɔne bi kuraa no mu. Awiei koraa no, woyii dade a ogya rehyew no fii hɔ, na ɔhwee ase, na ɛkame ayɛ sɛ ɛyaw no maa ɔtotɔe.
  - ma no nkɔ nsukyenee no ase, ma no nkɔ.
  Wɔde nsukyenee nsu hohoroo Valerka Lagunov ho. Ɛsɛee araa ma me sẽ fii ase bɔɔ te sɛ sanku, nanso mante nka sɛ mewɔ ahofadi kɛse. Nneɛma a ɛte sɛ nea enni awiei a wɔde kyerɛw wɔn din no aba awiei.
  Ntɛtea a ɔhyɛ atade fitaa no hyɛɛ bɔ sɛ:
  - afei wɔbɛma wo aban ntadeɛ.
  Abarimaa no de ahotɔ guu ahome;
  Ɛha no, nnipa a wɔhyɛ ntade tuntum de ade a wɔde ahyɛ mu bae, na wɔde n"atade nguguso tow guu no so denneennen. Pantalon fitaa a ɛyɛ tiaa, ɛboro nkotodwe so, a ɛyɛ fĩ a nsensanee bruu wɔ so, anaasɛ yɛbɛka no yiye a, atade tiaa, a wɔde hama abɔ abɔso, ne saa ara, a ɛtaa ba ma wɔn a wɔabu wɔn fɔ wɔ sini mu no, atade a ɛyɛ nsensanee a nsateaa a ne tenten yɛ bicep. Na ntade a ɛte saa a atetew, a ebia wogye fii funu bi mu mpo, a wɔatetew ne bɔton.
  Aberante Leninist Valerka nyaa akokoduru bisae sɛ:
  -Na ne nyinaa?
  Ntɛtea kɛse bi a ɔhyɛ atade fitaa serewee wɔ ɔkwan a ɛyɛ abofono so sɛ:
  -Nokwarem no, biribiara! Na abofra a ɔyɛ mmaratofo nni hokwan sɛ onya pii.
  Valery Lagunov de ahopopo de ne nsa twitwiw ne de no adamfo a ne ho yɛ no yaw, ne nan ase yɛ pink:
  - na boots no nso? So mɛyɛ obi a meda mpaboa?
  Ntɛtea no de ahobrɛase kyerɛkyerɛɛ mu sɛ:
  - a woye nneyofoo, na ewo se wosakyera wo ho, na sedee mmara no te no, wohwehwe se mmofra a wodi mmarato nyinaa se wonko mpaboa , a afe no mu bere mfa ho. - Na nkoekoemmoa no hwirew n'ani. - Na wo okyinnsoromma yi so , mo nnipa nyinaa tena so nkumaa daa daa!
  Ná abarimaa a onnii mfe aduonu no nan afi ase reyɛ awɔw dedaw, na ɛsono wim tebea wɔ ha dedaw, na ɔde ahodwiriw bisae sɛ:
  - se mekyere atiridii nso na?
  - baton no bɛsa yareɛ! - Na drone guard no san de quickdraw bɔɔ no wɔ ase a ɛda hɔ kwa no so. - siesie wo ho ntɛm, shket .
  Valery Lagunov wosow, osii apini, na ne honam ani yɛ mmerɛw, ɔhyɛɛ ntade ɔkwan bi so, na ɔkyekyeree ne bɛlt mu denneennen. Wɔde nkɔnsɔnkɔnsɔn kyekyeree abarimaa no na afei wɔde no kɔɔ baabi a wɔtwɛn. Ɛhɔ no, wɔde Leninni aberante Valerka too ne nkotodwe so, wɔtwee ne nsa san n"akyi, na wɔde ne nsateaa bataa ne nansoaa ho. Enti ɔtraa baabi a ɛnyɛ dɛ, twɛn gyinaesi a etwa to wɔ ne nkrabea ho. Me nkotodwe yɛɛ me yaw, kɔnkrit fam no maa me nan a na ɛda adagyaw fã no yɛɛ mmerɛw. Afei na ɔresu komm, na ne werɛ ahow na n"akyi, biribiara ka sɛ ɔyɛ ɔdeduani, ɔbarima a wayera ama asetra a ɛfata. Ɔrensan nkɔ Asase so da na ɔrenguan mfi wiase a wɔabɔ dam no mu. Ɛte saa, abarimaa a ne ti nhwi yɛ kɔkɔɔ no kae sɛ: eyi yɛ hell! Afei deɛ ɔkwan biara nni hɔ, ɔkwan a ɛyɛ owuo a anidasoɔ biara nni hɔ! Wɔsɛee ne nipasu nyinaa na wɔsɛee no wɔ afiase hɔ nhyehyɛe a wɔyɛ no yiye no mu. Awiei koraa no, dwumadibea no panyin, ntɛtea bi a wɔde dwetɛ abɔ ne mmati, duu ne folda no mu kae sɛ:
  - de kɔ mmofra dwumadibea, kuw 19, cell dunum.
  Lagunov nsateaa fii ne nsa a ɛkame ayɛ sɛ ɛte sɛ abofra a ne nsateaa teɛ no mu na wɔde kyekyeree ɔwɛmfo bi nsa. Bere a wɔde mpoma repiapia abarimaa no, wɔde no kɔɔ hɔ. Abarimaa no san suroe sɛnea nneduafo afoforo bekyia no no. Wɔkaa nsɛm a ɛyɛ hu pii faa afiase ahorow ho, efisɛ ɛnyɛ mmofra nko na wɔwɔ hɔ, na mmom nsɛmmɔnedifo.
  Enti wofii adi kɔɔ gyaade, na wotutuu abotan a ano yɛ nnam wɔ wɔn nan a ɛda hɔ kwa mu, ɔdeduani a wɔayɛ no foforo no de ne nansoaa nantew, na na ɔte ɛyaw titiriw. Ná osu retɔ, na ɛhɔ yɛ nwini na na awɔw wom. Wɔ ɔdan a ɛbɛn hɔ a ban tenten bi atwa ho ahyia no ano no, bulldog mprako rebobom na wɔreforo . Akwan no so yɛ kusuu a nnua pii wɔ so, wɔde ahyɛ apon a ɛwɔ fam no mpo ma, na wɔde tuntum ne fitaa ayɛ afasu no. Eyi de nhyɛso a ɛyɛ hu ba abofra no adwene so, na abofra no koma fi ase bɔ ntɛmntɛm bio, ɔde yaw bɔ ne nsateaa a ɛda hɔ kwa no wɔ kɔnkrit anammɔn a ɛyɛ hwerɛma no so, ɔbrɛɛ ne ho ase kakra, na ɔwɛmfo no de ne tuo no akyi bɔɔ n"akyi.
  - nnna, new guy !
  Abarimaa no siee ne ti wɔ mogya a wɔayam no atɛkyɛ mu, na wɔabisabisa obi nsɛm dedaw, na n"aso a ahonhon no maa no so denneennen. Awiei koraa no, wɔde aberante Lenin Valerka kɔɔ ɔpon kɛse bi mu, awɛmfo a wɔwɛn wimhyɛn a wɔmfa nni dwuma no serewee wɔ ɔkwan a ɛyɛ abofono so . Wɔtee nteɛteɛm a ɛyɛ yaw:
  - ha na yɛwɔ, nanso nea edi kan no, dinkyerɛw wɔ cell no mu.
  - teɛ dɛn? - abarimaa no bisae nkwasea mu.
  Drone ahorow no de ahobrɛase kyerɛkyerɛɛ mu sɛ:
  - na esiane se woda so ara ye ketewa nti, yebehu wo mmɔbɔ. Du a wɔde poma bɔ wɔ baabi a ɛyɛ mmerɛw, na ɛno ara ne no.
  Ná Valerka Lagunov pɛ sɛ osi apini, nanso ohui wɔ ɔkraman no ani so sɛ ɛbɛyɛ bɔne kɛse mpo. Na enti, ebia ɛbɛyɛ yiye. Wɔdanee no, twee ne pants no baa fam na wɔbɔɔ no denneennen sɛnea obetumi. Abarimaa no sii apini, afei ɔkaa n"ano. Adwene no hyerɛn sɛ: "Yɛ ɔbarima." Ná ɔhwe a edi hɔ no yɛ yaw kɛse mpo. Valery Lagunov sii apini komm, nanso otumi siw ne nteɛteɛm denneennen no ano. Awiei koraa no, awudifo no wiee, woyii nsateaa no na wobuee afiase dan no pon. Afei akuturuku a ano yɛ den bae, na abarimaa no de ahoɔhare huruw baa ne mu. Wɔn a wɔada no nyanee, na wɔde wɔn ani twitwiw wɔn ho. Bere a Valerka hwɛɛ wɔn no, ne bo dwoe.
  Na eyinom yɛ mmofra a wɔadi fi mfe du kosi dunan, na wɔde wɔn a wɔanyinyin ne nkumaa no tetew wɔn ho. Ná wɔyɛ teateaa, wɔn ho yɛ hare, na wɔn nyinaa nni mpaboa, na na mpire ne mpoma ayɛ wɔn akuru na wɔapirapira wɔn. Nanso bere koro no ara mu no, wɔnte sɛ nsɛmmɔnedifo a wɔn ho yɛ hu a adwene a wɔde yɛ mfonini no yɛɛ ho mfonini no. Anim yɛ tratraa, ɛyɛ tan, nanso nnipa a wɔnhweree wɔn nipasu hwɛbea serew. Na mmarima bɛboro aduɔwɔtwe, na wɔda nnua mpa so a wonni ntama, mattress anaa pillows. Ná wɔde nkɔnsɔnkɔnsɔn tenten bi a ɛte sɛ nea polisifo a wɔde wimhyɛn a wɔmfa nni dwuma wɔ van no mu de dii dwuma no na ɛkura emu biara, ebinom de ne nan nifa na ebinom nso de benkum. Nanso kurow a ɛhɔ yɛ hyew, awerɛhosɛm ne sɛ , yɛ ade a atwam. Afei na ɛyɛ nwini, mframa a ɛyɛ nwini bi nam mfɛnsere no mu, na nsɔe kronkron ayɛ hɔ ma.
  Ná aberante Leninfo Valerka adwene atu afra. Ɔyɛ, mpɛn pii no, abofra a ne ho yɛ nwini yiye , nanso wansusuw sɛnea ɔbɛyɛ n"ade bere bi wɔ afiase akyi no ho. Dabi, nokwarem no, corefans no kaa mmofra afiase no ho nsɛm, a mpɛn pii no ɛne no bɔ abira koraa. Beae yi a wɔbɛkyerɛ sɛ ɛte sɛ ogyaframa a ɛyɛ hu, baabi a basabasayɛ a ɛyɛ hu di hene , anaasɛ, nea ɛne no bɔ abira no, sɛ mmofra ayaresabea, baabi a raspberry ankasa wɔ na ɛyɛ anigye na ahofadi kɛse sen sukuu a ɛyɛ mfonoe. Nanso ha no, akyinnye biara nni ho sɛ ɛnte sɛ ayaresabea na ɛda adi sɛ enye koraa sen afiase ankasa . Aberante Leninist Valerka a na ne bo afuw ne ho sɛ wanhaw ne ho sɛ obehu sɛnea obekyia obi bere a ɔhyɛn afiase dan no mu no, bɔɔ no denneennen sɛ wantumi koraa sɛ:
  -Hello mmarima! Mede nneɛma pa na ɛba.
  Ɔpanyin a ɔwɔ afiase dan no mu, abarimaa a ɔware na ɔsõ sen biara no sɔre gyinaa hɔ hyiae. Nkɔnsɔnkɔnsɔn tenten bi dii n"akyi, na ɛrebɔ denneennen wɔ abohene a wɔde ayɛ nnua no so, na na nyame agya no ankasa tenten bɛyɛ sɛ Valerka Lagunov , anaasɛ sɛ yɛbɛka no yiye a, ne tenten yɛ sɛntimita abien na ɛda adi sɛ ɔyɛ teateaa. Sɛ ne nsraban nɔma da nkyɛn a, na onni tattoo biara, na ɛmaa ɔyɛɛ te sɛ ɔkorɔmfo. Enti Valerka, bere a ɔkari pɛ wɔ n"ahoɔden mu no, ne bo dwoe. Na ɔde anigye bisaa sɛ:
  kesee ma wo Kent ! Dɛn nti na woreyɛ?
  - nnnim! - Valerka Lagunov buae fi komam, ɛwom sɛ osusuwii sɛ ɛbɛyɛ sɛ wodii mfomso kɛse sɛ ɔyɛ ɔsraani de. Na saa fraer yi a ɛtwee no ahoɔhare a ɛboro so kɔɔ afiase okyinnsoromma no so. Nya no ara kwa!
    Onipa a ɔrehwɛ mfoninitwa afiri no de ahobrɛase kae sɛ:
  - a ɛkame ayɛ sɛ obiara nnim nea wɔde ato afiase. Yɛn tebea no mu yɛ den, ɛsɛ sɛ yɛbom tra, a yɛmmɔ yɛn ho amanneɛ anaasɛ yɛnyi yɛn ho yɛn ho ma. Kae sɛ, amanneɛbɔfo wuwu.
  -Na m"anyɛ six da! - Valerka Lagunov buaa no nokware.
  - 3te saa, kae mmara bi.
  Abarimaa no san n"akyi anammɔn biako na ofii ase kyerɛw nsɛm.
  - mma wo ho nnye wo ho wo bokiti mu. - de ne nsateaa kyerɛɛ trough no so. - a ewo amoa soronko bi ma yei.
  -Ɛhe? - Aberante Leninist Valerka hwɛɛ ne ho hyiae.
  - se wosoma yen ko adwuma, na wei beye adekyee na kosi anwummere a, yebesi dachas ama asahene no. Ɛhɔ, wɔ kwan a ɛbɛn afiase no so no, amoa bi a wɔde nnua a ɛyɛ mmerɛw asisi mu wɔ hɔ. Wubetumi ama wo ho atɔ wo wɔ hɔ. Nanso ha de, ɛnsɛ sɛ wosɛe mframa no. Nea ɛto so abien, sɛ aduan a wɔde kɔ baabi foforo wɔ hɔ a, wɔabara wɔ ɔkwan a ɛfata so, nanso adanmude ho no yebetumi ayɛ biribiara, wubetumi akyɛ ama obiara.
  Nea ɛto so abiɛsa, nkwati adwuma , na nko a ntease a anibere nnim. Anyɛ saa a obiara benya screwed. - akoa abarimaa no toaa so kotow ne nsateaa. - .
  Na nea etwa to no, nea ɛto so anan no, mmɔ mmɔden sɛ wubeguan. Eyi nti, wɔbɛtwe nkwammoaa no nyinaa aso denneennen. Sɛ wɔankyere w"awofo a, ma wɔmfa adanmude mma, ɛnde ebia wɔbɛma tebea horow a wɔde bɛto afiase no ayɛ mmerɛw na wɔama yɛn ntama.
  - a ewo se metua sika ahe? - Valerka Lagunov susuwii sɛ ɛremfi Asase so ɔkwan biara so.
  Nyame papa no kae wɔ ɔkwan a emu nna hɔ so sɛ:
  - pii, polisifo no ye adifudefo!
  Esiane sɛ na Valerka kae atoro wɔ dae mu, na ne werɛ afi sɛ ɔte komunism bere mu nti, ne ho popoe, n"awofo nyɛ ɔpepepemfo, enti wɔrentua ka daa. Nanso, ebia wɔatu ne papa akɔ nnommumfa mu dedaw , na afei sika bɛdɔɔso ama pii.
  "Yiw, mahu sɛ wo ho ayɛ wo nwini koraa, ɛyɛ nea wo ho yeraw wo."
    Abarimaa panyin no hwɛɛ Leninni aberante Valerka no yiye. Mihuu akuru ne akuru no, na honam ani yɛ kɔkɔɔ esiane nsu a ɛyɛ hyew no nti.
  - saa na wotwee wo aso. Ɛda adi sɛ, sɛ wodi wo ho fɛw saa a, woyɛ amammuifo. Okay, wo ne yɛn da, ɔkyena wobɛnya da a emu yɛ den, na woada kakra. Aberante "nyame agya" no san n"akyi kakra, na ɔyɛɛ sɛnkyerɛnne bi a ɛto nsa frɛɛ no.
  - ma yenhu, me din de Yosef.
  -Na me ne Valerka.
  - edin pa. - twee adwene sii biceps a woasen no so. - a woreyɛ agumadi?
  Ɛha na abarimaa a ɔgyae adwuma no sii gyinae sɛ ɔde n"ahokokwaw besie na wabu nea obetumi ayɛ no adewa:
  -amammerɛ ne wushu akuturukubɔ.
    Abarimaa panyin no penee so sɛ:
  -Wushu akuturuku no nyɛ bɔne mma ɔko.
  Valerka Lagunov de ahobrɛase kɛse kae sɛ:
  - a mennya nyɛɛ mastered no pɛpɛɛpɛ de besi nnɛ. Na yɛn su te sɛ apɔw-mu-teɛteɛ kɛse!
  Yosef serewee wɔ ahobrɛase mu sɛ:
  -Biribiara nni hɔ, obiara a ɔwɔ ha no yɛ mediocre fighters! Nanso sɛ biribi si a, yɛbɛbom atwe mmaratofo ne wɔn a wɔfom mmofra nkumaa no aso.
  - a woakata so! "Leninni aberante Valerka penee adwene yi so koraa.
  Mmarimaa no kyeree wɔn nsa. Afei Leninni aberante Valerka foro kɔɔ mpa no so, mmarimaa no miaa wɔn mmati mu na wɔboaboaa wɔn ho ano. Esiane sɛ ɛhɔ yɛɛ hyew nti, Valerka Lagunov paw baabi a ɛhɔ yɛ fɛ, na ɔde ne nan a ɛyɛ nwini no too fam, bɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛda. Ɛwom sɛ na ne ti a wɔayiyi no yɛ yaw esiane dadwen nti, na na nnompe nso yɛ no yaw esiane ɔhwe nti, na na agyiraehyɛde a ɛhyew no yɛ wo yaw de, nanso ɛbɛdaa adi sɛ abofra a ɔwɔ apɔwmuden no nipadua mu yɛ den.
  Na sɛ woda a, wɔde matrices sisi wo nna so, na wosan hwe ase kɔ ahunmu anisoadehu ahorow mu.
  Na w"anim, te sɛ nyansahu mu ayɛsɛm sini;
   Nyamewa no de ayamye hwɛɛ Valerka na ɔde ne ti too fam sɛ:
  - a wopɛ sɛ wo nantew twa galactic ahenkurow no ho hyia?
  Valerka Lagunov a na ɔyɛ abarimaa kwampaefo ne kan deduani wɔ nkoekoemmoa ahemman no mu buae sɛ:
  - a m'ani begye se mehunu mo ahenkuro no mu nsem. Sɛ m"ankasa mebɛyɛ onyame a, mɛkyekye biribi a ɛyɛ nwonwa kɛse mpo ama me ho.
  Affaraya ( ɛno ne Nyamewa a ɔwɔ hypermatrix no mu no din !) de ne ti too fam de penee so sɛ:
  - Okay, me babarima!
  Na obuee n"ano fɛfɛ no na... Mpofirim ara magoplasm asubura bi hyewee, na abayisɛm gya kataa abarimaa akwampaefo Valerka so.
  Ogyaframa a ɛyɛ hyew a ɛsakra kɔla sekan biara ahyɛ baabi no ma.
  Hellgya, a ɛrehyew na ɛhyew emu nyinaa, na ɛrebubu nam no. Ogya bepɔw a ɛhyew biribiara a ɛte ase wɔ mu. Hwɛ sɛnea eyi nyinaa yɛ nea wonim no yiye! Nanso saa bere yi de, ebia hell yɛ nokware?! Boasetɔ, na ɛyaw no ano brɛ ase. Valerka Lagunov buee n"aniwa anim.
  Ɛte sɛ nea ohui sɛ wim a nsoromma ayɛ hɔ ma no. Ɔde ahodwiriw mumii n"ani, na afei ɔhyɛɛ ma buei bio. Yiw, ampa, ohu nsoromma kapet bi a ɛyɛ nwonwa. Mfiase a ɛnyɛ asase so de, a wim hann ahorow a ɛsom bo apetepete so kɛse koraa. Nsoromma a ɛhyerɛn sen biara no mpempem du du ma adwene no yɛ nwonwa na ɛyɛ nwonwa. Ná ɛte sɛ nea nipadua no ankasa rehuruhuruw wɔ baabi a hwee nni mu, na na ɛnte nka sɛ biribiara ntumi nhyɛ no so. Ade a na ebi mmae da no maa abarimaa a ɔyɛ ɔkwampaefo no ho dwiriw no araa ma n"adwene fii ne ho so, na na ɔne nokwasɛm ntam abusuabɔ atwa.
  Bere a tumi a ɔde susuw nneɛma ho san baa ne tirim bio no, na obetumi adi ne nkate so dedaw. Na asase a ɛyɛ den wɔ n"ase bio, na ɔperee ne ho sɔre gyinaa ne nan so.
  Ná ade a wohui wɔ n"anim no nyɛ nea wɔde ma wɔn a wɔn koma atu. Mfiase no, na abarimaa a ɔyɛ ɔkwampaefo no susuw sɛ ɔrebɔ dam. Kurow kɛse a ɛyɛ elven ahemman no nsoromma kuw no ahenkurow, nkurow akɛse a ɛwɔ Fabochazar akuw no mu biako no puei wɔ n"anuonyam a ɛyɛ hu sen biara mu.
  Wim adan akɛse a ɛyɛ fɛ a ne tenten yɛ kilomita pii, asɔredan akɛse, ahoni akɛse a wontumi nsusuw ho, turo ne nsuten a ɛreworo so, mfiri a ɛhyerɛn, dawurubɔ nkrataa akɛse a ebetumi ahyɛ Olimpik agumadibea aduonum ne nea ɛkeka ho pii. Sɛ yɛde wimhyɛn ahorow ɔpepem pii a ɛyɛ kɔla ahorow na ɛyɛ fɛ ka ho a, ɛnde ma Leninfo akwampaefo abarimaa a wadi mfe dumien a ɔtraa ase wɔ afeha a ɛto so aduonu abiɛsa mfiase ( nanso, wɔ dae mu ne nokwasɛm a ɛte sɛ nea ɛyɛ nokware mu no, ɛtɔ mmere bi a nkae di nkogu, na ɛte sɛ nea woyɛ saa yɛ tete bere bi ananmusifo!) Ná eyi boro anohyeto biara so dedaw.
  Na nanso aberante Leninfo Valerka ante ehu nka. Na anigye a ɛtra so wɔ hɔ, na anigye a wontumi nkyerɛkyerɛ mu mpo wɔ hɔ bere a wohuu anuonyam a ɛte saa a ɛyɛ kɔla a wontumi nsusuw ho a abɔde a wonim nyansa nsa de bae no. Ná biribiara a ɛwɔ kuropɔn yi mu yɛ kɛse na ɛyɛ nwonwa.
  Ná nsoromma pii rehyerɛn wɔ wim. Nsoromma a ɛyɛ pink-kɔla a ɛhyerɛn sen biara, abien a ɛyɛ ahabammono, biako yɛ bruu ne abien a ɛkame ayɛ sɛ aniwa nhu cherry-sapphire, a ɛyɛ abɔde wɔ kanea a ano yɛ den saa mu. Nanso, ɛmfa ho sɛ na hann no ano yɛ den no, ampira m"ani na na ɛnyɛ hyew nso. Ɔhyew no yɛ anigye yiye, na mframa a ɛyɛ nwini kakra bɔ.
  Abarimaa ɔkwampaefo a mprempren ɔyɛ ɔserewfo no nantew faako a ɛwɔ kɔla ahorow ason a nhwiren, ahoni, akanea a ɛhyerɛn kɔla ahorow pii , ne nnua a wɔde ahwehwɛ ayɛ a wɔde ayɛ ntama no so. Ná mmofra nan ase a ɛda hɔ kwa no te nka sɛ ɛyɛ torotoro yiye, mpo, ebia, ɛyɛ hwerɛma, te sɛ nsukyenee, na ɛma hann, nanso anigyesɛm ne sɛ ɛnyɛ nea ɛyɛ hyew dodo.
  Ná biribiara a ɛwɔ nkurow akɛse a ɛbɛba daakye yi mu no yɛ nea ɛhyerɛn te sɛ ahwehwɛ na ɛyɛ nwonwa ma ɛyɛ nwonwa, na wɔde mmoa ne nnomaa a wɔn ho yɛ nwonwa na ɛyɛɛ nwura a wɔtow gu mpo. Wobuee wɔn ano de nidi daa wɔn ase bere a wɔtow nwura guu wɔn so no. Bere a ɔkraman no tow ne mpaboa a ayɛ nwini na akyeakyea no, anomaa bi a ɔsɛe nneɛma huruw fii kwan no nkyɛn, te sɛ nea ɛyɛ nsu ani.
  Ɛbɛdaa adi sɛ na ɛwɔ ɔkɔre ti, nanso na ɛwɔ ano kɛse a ɛnsɛ, ne akutu a ɛyɛ nsensanee nipadua, a nhwiren a ɛyɛ frɔmfrɔm a wɔahyehyɛ no nnidiso nnidiso abiɛsa ayɛ ho mfonini. Ná ɛsono sɛnea nkorabata no kɔla ne sɛnea ɛte wɔ ntaban no mu biara mu, na na ntaban no mpo wɔ kɔla bi a wotumi tu, te sɛ video.
  Ɔkraman a ɔwɔ ntakra na bere koro no ara mu no nhwiren ayɛ no ma no menee mpaboa a na abɛyɛ nea wontumi nhyɛ no, na ɔde nnwom bɔɔ gyegyeegye sɛ:
  "Yɛnni biribiara a yebegyina so de adwenem naayɛ ayɛ yɛn ho ayayade." Mmarima a wɔn abam abu nni amansan no nyinaa mu bio. Mmarima ankasa tow nwura - kum obi foforo nantwinini elf! Elf-bull kum obi foforo!
  Abarimaa akwampaefo Valerka de adwenem naayɛ wosow ne nsa kyerɛɛ "diva scavenger" no na ɔkae sɛ:
  - a eye nwonwa paa wo onipa ho ne se, enchanting no nnye no nwonwa, na mmom banal no ye no nwonwa!
  Nanso, ɛyɛ nwonwa sɛ asraafo mpaboa a emu yɛ duru no nwow, na ɔno ankasa anhyew nketenkete mpo. Nanso, na ɛte sɛ nea ntade no ansɛe dodo, ɛwom sɛ na ntade a ɛyɛ fɛ no yerae de. Nanso wɔakora biribi so, na ɛnyɛ no aniwu kɛse sɛ ɔde T-shirt a nyansa wom ne ntade tiaa, ntade a ɛfata ma abarimaa wɔ wim tebea a ɛyɛ hyew mu bɛkyinkyin kurow no mu.
  Ɛwom sɛ na wabɛyɛ abarimaa, na na wahwere ne nkae fã kakra, na na onnim ne ho yiye de, nanso na Valerka ani awu wɔ ne nan a ɛda hɔ kwa no ho, a na ɛmfata koraa wɔ ahenkurow no mu, baabi a ohoni biara, kar, asubura, nnwom a wɔahyehyɛ, eyi anaa saa ɔdan no hyerɛn wɔ ahonyade a ɛyɛ fɛ a ɛma asotiw mu. Te sɛ ɔsrɛsrɛfo a ne ho yɛ hare wɔ New York a ɛwɔ sika sen biara no aban fã no, sɛ obiara ba wo nkyɛn a, wo ho popo a wompɛ.
  Wɔn a wɔnam fam no kakraa bi na wɔwɔ mmɔnten so mprempren, na wɔn mu dodow no ara yɛ mmofra. Esiane sɛ eyi yɛ kuropɔn no mfinimfini mmeae biako nti, elf ne elves a wɔagye din kɔtraa ha. Na bere bi pɛ wɔ hɔ a wɔmaa asraafo nketewa ne elves akwamma ntiantiaa sɛnea ɛbɛyɛ a anyɛ yiye koraa no wobenya asetra kakra a wonni apɔw-mu-teɛteɛ a ɛyɛ den, na ama wɔate mmofraberem anigye nka.
  Nea ɛka ho no, sɛ wɔde akwamma bere tiaa yi toto asraafo atrae bere ho a, na ɛyɛ nkuranhyɛ bi a ɛma wodi nkonim wɔ adesua ne ɔko ntetee mu.
  Anyɛ yiye koraa no, hokwan kakra a wubenya de adi wo bere ho dwuma sɛnea wopɛ no yɛ anigye! Ɛno nti pɛpɛɛpɛ na mmofra a wɔreserew a asiane biara nni ho a wohuu wɔn, a bere a wɔde anigye redi agoru no, wɔde ahuruhuruw mpo kɔɔ wim, wɔyɛɛ somersaults, twitwiw wɔn ho te sɛ soro, na woyii kaleidoscopic hologram ahorow adi no maa nkonyaayi kurow no yɛɛ fɛ a ɛyɛ nwonwa no.
  Ná ɔkwampaefo Valerka a ɔpɛ sɛ ohu nneɛma pii no pɛ sɛ ɔkɔ wɔn nkyɛn bisa nsɛm abien bi, nanso na osuro. Ná misuro sɛ ebia mmarimaa ne mmeawa a wɔwɔ asomdwoe, wɔn ho yɛ fɛ, wɔte sɛ elf a wɔhyɛ wɔn ntade a ɛhyerɛn no renni asomdwoe sɛnea ɛte wɔ nea edi kan a wɔhwɛ no mu no. Afei nso , ɛnyɛ nea ɛtaa ba ma nnipa, na mmeawa mpo di ɔko ho agodie a ɛda adi pefee.
  Nokwarem no, ɛte sɛ nea na anansesɛm ne anime -fantasy ahorow reda adi, na ɛnyɛ akodi a nnipa ayɛ. Ná holographic projections ankorankoro no sõ na ɛhyerɛn araa ma wɔde nokwaredi san yɛɛ nsɛm no mu nsɛm no. Nea na ɛte sɛ nea, na nokwarem no, mpofirim ara, anansesɛm mu abankɛse, abankɛse ne afie puei fii wim baabi, na afei ɛyerae.
  Nea ohui no maa ne ho dwiriw no, na ne nan ase a ɛda hɔ kwa no hyerɛn no, ɔnantew na ɔnantew, na ɔkɔɔ so hwehwɛɛ kurow no mu. Nnua ne nhwiren akɛse a ɛyɛ nwonwa bɛn ara ni , a ne tenten yɛ mita du du ne ɔhaha pii, a nsuten ne mmoa a wotu, a ɛsensɛn ahwehwɛ abrannaa so, a ɛhyerɛn wɔ owia mu a anansesɛm ahorow pii wom .
  Wɔ nhwiren nhwiren so no, mfonini ahorow a ɛkanyan adwene pue, ɛsakra bere nyinaa, mpɛn pii no ɛyɛ ahɔho ahorow akodi , anaasɛ akodi wɔ retro kwan so.
  "Ebia eyinom yɛ ahoɔden mfuw!" Nneɛma a ɛyɛ nwonwa bɛn ara na wɔn adwene mu adebɔ fa!"
  Luciferostan akraman frankaa kɔla ayɛ ho adwini . Wɔyɛɛ ɔdan foforo bi a ɛte sɛ nsoromma a ɛwɔ nsensanee ason , na wɔde nkakrankakra twaa ne fã no ho hyiae. Ná adan afoforo te sɛ Afe Foforo nnua, keeki a ogya kanea wom ne nsu a ɛtɔ kɔla ahorow a ɛyɛ ahum, nsubɔnten akɛse a ɛkɔ stratosphere no mu. Asubura akɛse bi a ɛte sɛ nsoromma kuw no akyi mmoa akɛse ahorow a wɔwɔ abo a ɛsom bo mu no puw dade a ayow ne mframa a ɛyɛ nwonwa a wɔde laser hann hyerɛn no gu.
  Ná adan a ɛyɛ fɛ no abansoro a ɛwɔ fam no ayɛ ma wɔ akwan a ɛyɛ kɔla ahorow a wɔfa so kɔ mu ne akwan a wɔfa so fi adi a edin ahorow a ɛhyerɛn wɔ screen ahorow so ahyɛ mu ma. Na nea ɛyɛ nwonwa ne sɛ edin no nyinaa mu da hɔ koraa: adidibea, sotɔɔ ahorow, anigyede mmeae a ɛwɔ gyinabea ne ahorow nyinaa, nnwuma ahorow. Na ɛma yɛkae Washington Central Presidential Avenue a ɛtrɛw kɛse na ɛyɛ fɛ kɛse a wontumi ntoto ho no.
  Bere a odii kan huu no ( na ɔhaw ahorow bi wɔ ne nkae mu wɔ virtual reality mu, ɛbɛyɛɛ ne fã bi a ɛnyɛ ne de!) saa bere no na ɔda so ara sua koraa, ɔkaee sɛnea ne ho dwiriw no koduu ne kra mu dɔ na afei ɔmenee nea ɛyɛ nwonwa no ankasa ahemman anuonyam a ɔde n"aniwa ayɛ. Nokwarem no, na nneɛma pii a ɛwɔ ha no nni nea ɛne no di nsɛ wɔ Asase so.
  Wiɛ, onipa adwumfo bɛn na ɔde adum a ɛwɔ soro, adum ne atare a abɔde a wɔn kɔla yɛ kɔla ne mmoa a wɔyɛ keka a wɔn ho yɛ hu a wontumi nkyerɛkyerɛ mu bɛto hɔ. Ɛyɛ hu mpo sɛ wobɛhwɛ, ɛte sɛ nea biribiara reyɛ abubu wɔ wo ti so.
  Elf mmeawa no mu biako tu faa ne so, na ɔde mpaboa a ɛhyerɛn kaa no brɛoo. Ɔkwampaefo Valerka wosow kakra, na wabrɛ dedaw, na wanantew akwansin pii.
  Ɔbɔfo abeawa ketewa no bɔɔ te sɛ dwetɛ dɔn sɛ: "Ebia wunnii akyɛ, nsoromma mu ɔkofo."
  Sɛ na akwan bi wɔ hɔ a ɛkɔ so a, ɛda adi sɛ na wɔadum. Ɛda adi sɛ wɔ daakye akyirikyiri kurow kɛse no mu no, na apɔw-mu-teɛteɛ ho asɛm haw wɔn dodo. N"anim yɛɛ mmerɛw na me nan a ɛda hɔ kwa no fii ase tee nka sɛ ɛyɛ mmerɛw na ɛyɛɛ me yaw. Valerka pɛe ankasa ankasa sɛ odi, efisɛ na ɛte sɛ nea ɔkɔm de no nna pii, gye sɛ...
  Nanso hena na obetumi ahu bere dodow a ɔde ne onyamewa no dii nkitaho, a ɛkame ayɛ sɛ wamma no aduan, na mmom ogyee n"ani nkutoo. Ampa, na Valerka a n"ani agye no mpɛ sɛ odidi mpo.
  Mfiri a ɛyɛ kɔla ahorow ahyɛ abɔnten so ma a ɛrefrɛ sɛ: "Ɛyɛ bere a ɛsɛ sɛ wo ho tɔ wo!"
  Valerka a ɔde ntease susuw nneɛma ho no si gyinae sɛ:
  - owuo mmienu ntumi nsi, na yafunu hunu a nkwa nni ho!
  Bere a wobɛn afiri no ara pɛ na abeawa fɛfɛ bi a ne kɔla ason a ɔwɔ ntaban ho mfonini a ɛwɔ afã abiɛsa puei ntɛm ara. Wɔ kasa bi a na ɛte sɛ Borɔfo kasa mu no, nymph nwonwaso no kae sɛ:
  - den na Amansan no so nkonimdifo ketewa nanso ɔyɛ akokodurufo no pɛ?
  - Di! - Valerka kaa no nokwarem se, na wohu hyerɛnn bi a ɔkɔm de no wɔ akwampaefo abarimaa no ani bruu no mu.
  - a woahyehye a ewo nneyoee ɔpepem ɔha dunum wɔ wo som mu. - fairy fairy no bɔɔ gyegyeegye, de kɛse kaa ntaban no ho.
  - afei White House ice cream, lemonade, nsuo, keeki ne chocolate. - a n'ani agye tomboy akwampaefo no de babbled.
  - ahorow bɛn na? Kyerɛw nea woahyɛ no! - na mmabaa mmienu wo ho, na woserewee akɛseɛ a ɛnnyɛ awosu.
  - a ennye ho, bere tenten a eye dɛ. - Valerka de adwenem naayɛ bɔɔ n"ano, na ɔtrɛw ne nsa mu a na ontumi nyɛ hwee.
  - a eye dɛ sɛnea ɛbɛyɛ yiye biara? Nea ɛne gyinapɛn a agye din sen biara no hyia? - ɛda adi sɛ ɛsɛ sɛ cybernetic servant no ne clients a wɔnte nea wɔpɛ ase no di bɛboro pɛnkoro.
  - Aane! - Valerka de ahotɔ kaa ne ho.
  - ma wo nsa so, hwɛ tẽẽ. Anaasɛ yi w"ankasa wo ho adansedi krataa, mini-soldier. - a holographic nymphets kaa no wo chorus mu.
  Abarimaa kwampaefo no maa ne nsa abien nyinaa so. Kanea kɔkɔɔ bi a ɛyɛ kusuu hyerɛn, na ɛda adi sɛ na wɔayɛ no scan.
  - wo identity no mpue wo card index no mu, wo nni w'ankasa asraafo card, enti wontumi nsom wo. - mmeawa no teɛɛm na ntɛm ara danee kɔkɔɔ, wɔde wɔn nsa twaa wɔn nsa wɔ adeyɛ a ɛbara a ɛyɛ elffo a wɔn ho yɛ nwini mu.
  Leninni aberante Valerka de ahopere fii afiri a wɔde tow tuo no ho, na na ne nan ase a ɛda hɔ kwa a ɛte sɛ mmofra de no rehyew ankasa. Ɛte sɛ nea eyi yɛ technotronic identification communism. Valerka tenaa abɔnten a wɔayɛ no fɛfɛɛfɛ no so, na nwini ayɛ no, na ɔkotow denneennen na ɔde ne hwene too ne nsateaa so. Na meredwene sɛ... Wɔde kɔla a ɛyɛ tumm sen biara na ɛyɛɛ daakye ho mfonini. Ɔno nkutoo koraa wɔ nsoromma kuw foforo mu, a wiase foforo mu abɔde atwa ho ahyia , abɔde a wɔyɛ bɔne sen wuram mmoa a wɔkyere mmoa we sen biara.
  Na nkwagye ho adwene biara rentumi mma w"adwenem. Oliver Twist yɛɛ yie wɔ London, anyɛ yie koraa no na nnipa wɔ hɔ te sɛ oguanfoɔ a onni fie no ankasa. Afei, ɛhe na ɔbɛkɔ? So ɛsɛ sɛ ɔde ne ho ma, na ɔde ne ho to mmɔborohunu so wɔ afiase? Anyɛ yiye koraa no, ɛhɔ na wɔbɛfa hose so ama wo aduan, ɛwom sɛ wɔ ɔkwan a ɛyɛ animguase so saa de.
  - adɛn nti na woayɛ basaa, photon? Dɛn, mihu sɛ woreteɛteɛ w"ano. Ɛte sɛ nea wopɛ sɛ wode princeps -plasma kɔ yafunu no mu?
  Abarimaa bi a onnim no a ɔhyɛ ntade a ɛhyerɛn teɛɛ ne nsa, na ɔserewee. Hwɛ sɛnea ɛyɛ onipa! Elf ketewa no anim yɛ kurukuruwa, ɛte sɛ abofra, ɛnyɛ bɔne koraa, ɛsɛ sɛ ɔda ne ho adi wɔ dawurubɔ mu wɔ aduan pa ho, nanso ɔpia ne nsateaa denneennen dodo. Moma so a ɛkorɔn, ti nhwi a ɛyɛ bruu, aniwa bruu a ɛtrɛw. Ampa, nsa a ɛyɛ tan na ntini wom, te sɛ nea wɔde dade na ɛyɛe, a etumi bubu dompe. Ɛkame ayɛ sɛ na Valerka ntumi nsiw ne ho ano, na wankyerɛ sɛ ɔte ɛyaw kɛse, na wɔakyekye abofra no nsa te sɛ nea wɔayɛ no ayayade bɔne.
  Ɔkaa no nokwarem ara sɛ:
  - Yiw, ɔkɔm de me!
  - da adi se wofiri akyirikyiri colonies, wohyee wo paa, na wote se wo ho ye ragged na wo ho ye nwonwa. - a elf kumaa no de tema kakra kaa no wo ne nne mu.
  Valerka de n"ani kyerɛɛ ne ho a na n"adwene atu afra. Nokwarem no , na ntade no afi ase reyɛ wusiw wɔ mmeae bi dedaw, na na ne were ayɛ kɔkɔɔ na ɛretu. Efi mpɔtam hɔ mframa a ɛbɔ mu, anaasɛ nea ɛkyɛ wɔ ɔtopae no ho. Ɔtee awɔw bi a ɛte sɛ nsukyenee wɔ ne yafunu mu, na ɔde nne a ɛrepopo kae.
  - mesusuu no, na mewɔ epicenter a thermal magnetic charge .
  - m"afa aduane no wo top speed, afei wobɛka akyerɛ me. - abarimaa no tuu mmirika, te sɛ nea ɔreyɛ sini a wɔde ahoɔhare reyɛ, a wamfa ne mpaboa anka ɔkwan no ani a wɔde ahokokwaw ayɛ no.
  Nea enti a Valerka tee nka sɛ ɔwɔ ahotoso wɔ saa akraman a wɔyɛ atirimɔdenfo yi mu no yɛ den sɛ yɛbɛkyerɛkyerɛ mu. Ebia me mmerantebere ne adwennwen gyee wɔn nkwa. Akyi, foforo n'adamfo no tow nkorabata pii a ɛyɛ pink a ne hua yɛ dɛ guu no . Kan USSR ɔkwampaefo no fii ase kaa n"asɛm, a wanhintaw biribiara, na ɔrenoa, na ɔpɛ sɛ ohwie ne kra gu.
  Elf abarimaa no tiee no yiye. Ná ne tenten te sɛ Valerka, na ɛbɛyɛ sɛ na ɔyɛ abofra mpo. Bere a wɔrebɔ nkɔmmɔ no, na serew kronkron bi di n"anim fɛfɛ no so bere nyinaa. Ɛyɛ nokware sɛ abofra a ofi akofo abusua mu sẽ yɛ akɛse paa dedaw, ɛyɛ fitaa sen sukyerɛmma, na na hann pii hann fi mu te sɛ owia hann. Ɛbɛdaa adi sɛ aduan a wogye fii afiri a wɔde tɔn nneɛma no mu no yɛ dɛ dodo ;
  Bere a Valerka yɛɛ komm bere a ɔkasae wiei no, ɔkraman kumaa no de atɛmpa kae sɛ:
  - Yiw, ɛte sɛ anwonwade, nanso worennya nkwa wɔ ha. Wobehu wo ntɛm, titiriw esiane sɛ da biara wɔde kɔmputa so hwehwɛ nipasu nyinaa nti. Nna kakraa bi a atwam ni, na ɛbɛn hɔ yiye no, na " plasma grinder " a ɛte saa wɔ hɔ a nsoromma po so ahyɛn paee te sɛ ogyaframa a ɛyɛ nwonwa . Obi betumi afi soro mpo ahu sɛnea po so ahyɛn a atetew no de kɔla yɛ wim. Ɛyɛ papa sɛ " sweater " titiriw no kɔɔ line no so.
  Elf abofra no de ne nsa kyerɛɛ nsoromma a ɛwɔ mfinimfini Vithimura no so .
  - afei biribiara abɛyɛ katee kɛse, total verification regime. Ansa na ɛno reba mpo no, na tumi a wɔde di dwuma no yɛ aniberesɛm. Akyinnye biara nni ho sɛ, saa afiri yi mpo, te sɛ afoforo no, ne Ɔdɔ ne Atɛntrenee Dwumadibea no wɔ abusuabɔ.
  - Enti wofre wo kokoam polisifo? - Valerka de serew yɛɛ n"anim, sɛnea ɔdɔ ho adwene no te sɛ nea ɛyɛ serew wɔ ɔman a na fasistfo no yɛ mmofra sukuu mu mmeawa a wɔyɛ atirimɔdenfo no mu.
  - yiw, yiw, dwumadibea ahorow pii wɔ hɔ, na obiara ka ɔdɔ ho asɛm. - abarimaa no de n'aniwa no boom, na n'ani so beye den. - te se aseredie a wode di nteasee a ewo ho. Me papa a ɔyɛ sikasɛm mu ɔsahene a ɔto so anan mpo suro saa dwumadibea ahorow yi. Bra, fi hɔ ntɛm . Mede wo bɛkɔ hɔ.
  - Aka akyi! Mo ni, m"adɔfo! - Nne ahorow no yɛɛ gyegyeegye te sɛ akraman kuw bi dede.
  Nnipa pii a wokurakura akode, asono druidfo a wonim wɔn dedaw no, yɛɛ wɔn ho wɔ wim te sɛ ahonhommɔne.
  - wo nkotodwe ne wo nsa so!
  Leninni aberante Valerka ho popoe na ntɛm ara na wɔde nkonyaayi aduru a ɛma obubuafo bɔɔ no sobo . Nhumu no dum.
  Bere a abarimaa no nyaa n"adwene no, na ogyina Colosseum kɛse no mfinimfini. Esiane sɛ na Valerka nim abakɔsɛm yiye na n"ani gye sini ho nti, ɔtee nka sɛ ɔne Tete Roma wɔ ha. Nea na ɛnyɛ nnipa nkutoo na wɔtra nkongua no so, na mmom abɔde ahorow nyinaa a wontumi nsusuw ho. Valerk "s abarimaa anisoadehu no bɛyɛɛ nnam yiye. Na ohuu ankorankoro a wɔte sɛ ntɛtea a wɔwɔ asono anim, ne abɔde a wɔte sɛ ntɛtea a wɔwɔ jellyfish ti wɔ gyinabea hɔ.
  Elffo no ankasa traa nkongua a ɛyɛ fɛ a ɛsono emu biara so, na bere ne bere mu no na wohuruw sɔre, a na wɔmpɛ sɛ wɔbɛtra ase dinn. Ná mmarima ntiantiaa a wɔn ho yɛ den a wɔn anim a wɔde abɔgyesɛ a ɛyɛ den akata wɔn ho na wɔne wɔn te hɔ komm.
  Valerka susuwii sɛ: "Dwarffo." Ɛbɛyɛ sɛ eyi yɛ nea ɛyɛ nwini! Na abarimaa no, a na anka ɔyɛ USSR ɔkwampaefo, anaasɛ yɛbɛka no yiye a, nea enti a na ɔyɛ ɔkwampaefo no, de serew kae sɛ:
  - Elf guys, eyi yɛ elf. Ɛmfa ho sɛnea ɛyɛ abufuw! Wiɛ, sɛ dwarf no sɔre a, wontumi nhu elf no!
  Valerka tee nka sɛ n"ahoɔden redɔɔso. Awerɛhow adwene no yera fii ne mu prɛko pɛ. Ɔyɛ abofra na ne ho yɛ den. Hwɛ sɛnea eye sɛ wobɛsan akɔ akyirikyiri mmofraberem bio na woabɛyɛ abarimaa.
  Saa bere no nyinaa, ɔkraman bi a ne nan da hɔ tuu mmirika kɔɔ Colosseum kɛse no agoprama so na ɔde too gua sɛ:
  - Na afei Julius Caesar bɛbɔ akansifoɔ ho amanneɛ ama aberanteɛ yi!
  Valerka sɔre tenaa ase bɔɔ n"ano sɛ:
  - FA HO Kaesare , Kaesare, a ɔde nnompe a awu guu wo so!
  Afei ɔbarima bi hologram bi puei ( na nokwarem no na ɛyɛ ɔbarima, ɛnyɛ ɔkraman) a sika kɔkɔɔ nhwiren abɔ ne ti. Nea ɛnte sɛ elffo a wɔyɛ mmerante daa no, na Caesar abɔ akwakoraa dedaw na ɔyɛ teateaa, na na ne hwene yɛ aquiline na n"aniwa yɛ toro.
  Ɛda adi sɛ ɔtee nea abarimaa ɔkwampaefo no kae no , na ɔde katee, a n"aniwa twitwiw, ɔteɛɛm sɛ:
  - edeen na woreka ho asem, plebeian?
  Valerka, aberante bi a ɔyɛ Leninfo no bo fuwii sɛ:
  - a meyɛ plebeian bɛn na meyɛ ma wo! Meyɛ awo ntoatoaso a ɛto so du no mu agyanom panyin!
  Julius Caesar bɛyɛɛ ayamyefo mpofirim, na obuae sɛ:
  - se wodi atamfo no so nkonim wie a, afei wobetumi afr wo ho patrician!
  Valerka serewee na ɔde ne nan a ɛyɛ abarimaa a ɛda hɔ kwa no petepetee mogya a ɛreworo so na ɔbobom :
  - a eye den dodo ma wo se wo ne me ko?
  Julius Caesar de abufuw buae sɛ:
  - Na wonnya nnyinii mma me de besi nnɛ!
  Valerka serewee wɔ ne nsateaa mu na ɔkae sɛ:
  - ennye obiara na odwen saa!
  Julius yɛɛ mmerɛw mpofirim sɛ:
  - a yen hann elfs ka se na woye asase so sodifo. Ɛhɔ na me ne wo bɛko!
  Valerka a ɔreyɛ pout te sɛ akokɔsrade no kae sɛ:
  - ma ennye saa!
  Ná dede reyɛ dede wɔ gyinabea ahorow no so. Nnipadɔm a wɔn ho yɛ fɛ no fii ase bɔɔ nkɔmmɔ. Nanso Julius Caesar kaa no denneennen sɛ:
  - Nanso woda so ara hia se wo ne me nya ntɔkwaw! Nea edi kan no wobɛko atia aboa kɛse no. Valerka yɛɛ n"anim basabasa na ɔbɔɔ n"ano sɛ:
  - a wo ankasa nnye monster?
  Kaesare tee nka sɛ ɔyɛ serew wɔ saa nsɛm yi ho, na ɔhyɛɛ sɛ:
  - Na esiane sɛ woda so ara yɛ ketewa dodo nti, mɛsrɛ Nyamewa no sɛ ɔmma wo nyɛ kɛse kakra .
  Valerka annya bere amfa mmua. Onyinii ankasa, na ɔdan fii abarimaa a wadi mfe du-baako anaa dumien mu bɛyɛɛ aberante a ne ho yɛ fɛ.
  Valerka Lagunov tee nka sɛ wuram ahoɔden a ɛrehuruhuruw wɔ ne mu na ɔde ne nsateaa a wɔde ntama ayɛ no kyekyeree ne nsateaa a ɛyɛ den no. Ɛha na ɔbɛsiesie ne ho ama ɔko.
  Aboa kɛse no tu fii adi mpofirim. Kan Soviet ɔkwampaefo no annya bere mpo anhwɛ no yiye. Ná ɛyɛ biribi te sɛ ɔkraman kɛse bi. Nneɛma abien: akɛse ne nketewa bɔɔ mu. Nea edii akyi bae no yɛ biribi te sɛ ɔtopae.
  Wɔn mu biako nipadua a wɔakotow a mogya apetepete so no wosow a ontumi nyɛ hwee...
  Na aprɛm bi wɔ wo tirim, na ɛte sɛ nea asorɔkye a ɛpae a ɛpaapae wo honam mu yɛɛ no molecule ahorow a ɛkɔ so tetew, na ɛhyew te sɛ atom ɔtopae nketewa a ɛhyerɛn akata wo so. Mmɔdenbɔ a efi ɔpɛ mu, mmɔden a wobɔ denneennen sɛ wobɛtwe wo ho, na afei ɛte sɛ nea nkatanim kɔkɔɔ no reyɛ nkakrankakra, nanso ennyae sɛ ɛbɛkyinkyin w"ani so. Ahum no te sɛ nea ɛwɔ ntini a ɛwɔ ntini no mu no bata baabi a atwa ho ahyia no ho. Ɛyɛ yaw, ayayade wɔ nipadua a atetew no nkwammoaa biara mu.
  - Nson awotwe...
  Wɔte kɔmputa a ɛnyɛ hwee nne a wɔahyɛ no den, te sɛ nea ɛfa ntama a ɛyɛ den mu.
  - Nkron du...
  Ɛsɛ sɛ wosɔre ntɛm, sɔre denneennen, anyɛ saa a awiei no bɛba. Nanso nipadua no abubu. Ɛdenam ahum kɔkɔɔ a ɛyɛ wusiw a ɛyɛ den no so no, wotumi hu ɔtamfo no yiye. Saa aboa kɛse a ɔwɔ nan abiɛsa yi yɛ paraloroid . Ná wama ne ti nhwi a ɛyɛ den na ɛware no so dedaw, na na ɔresiesie ne ho sɛ ɔde ahoɔden kɛse bɛbrɛ guillotine a ɛte ase agyan no ase.
  Nsateaa akɛse abien a ɛwɔ nkyɛnkyɛn no buei wɔ ɔkwan a ɛyɛ hu so, na ɔhonam akwaa a ɛto so abiɛsa a ɛware na ɛyɛ nsensanee , a ɛte sɛ ɔkraman dua, a ɛwɔ akyi no, de abotare twitwaa agoprama no so kataso no so. Nnompe kɔkɔɔ , a ɛyɛ huam tete fii ano a ɛyɛ abofono na ɛyɛ kurukuruwa a akisikuru a ɛyɛ ahabammono akata so no mu , na na ɛreyɛ hwirew na ɛreyɛ wusiw wɔ mframa mu. Aboa kɛse bi a ne ho yɛ abofono rehuruw wɔ onipa nipadua bi a ntini wom na mogya ayɛ no ma so.
  - dubaako dumienu...
  Afei nsɛm no bɛyɛ asotiw a ɛyɛ yaw, te sɛ hama a wɔbɔ wɔ aso mu. Kɔmputa no bu akontaa brɛoo kakra sen asase so bere susuw a wɔtaa de di dwuma no. Dumiɛnsa yɛ knockout dedaw.
  Wɔwoo gyinaesi no wɔ sekan mu nkyem abien mu. Mpofirim ara, bere a ɔteɛɛ ne nan nifa denneennen na ɔde ne benkum dii dwuma sɛ ahohuru bere, wɔ abufuw a ɛyɛ hu mu, twitwiw ne ho te sɛ asono, Leninni aberante Valerka huruw kɔɔ soro na ɔde ne nan a ɛba fam a ano yɛ den mae wɔ ɔhɔho aboa kɛse no ntini mfinimfini pɛɛ - silicon- magnesium a wɔde afrafra a ɛyɛ krak ne ɔkraman. Ná ɔhwe no mu yɛ den, ɛyɛ nnam na ɛyɛ pɛpɛɛpɛ, na na ɛne aboa no a ɔretu no nso hyia . Sub -space (mfinimfini atrae a etumi tu kwan wɔ nsoromma ntam, de anyinam ahoɔden asorɔkye ahoɔden san hyɛ ne ho ma, nanso wɔ wiase ahorow a nnipa te mu no, aboa a ɔkyere mmoa we a onni abɔde mu nneɛma ahorow nyinaa a ɔwe no animtiaa) memee kakra, nanso wanhwe ase. Saa paraloroid yi wɔ ntini ahorow pii, na ɛma ɛda nsow kɛse wɔ abɔde afoforo ho. Ɔhwe a wɔde bɔɔ wɔn mu kɛse no maa obubuafo fã bi pɛ.
  Ná nea ɔne aboa kɛse no sɔre tia no, ɛmfa ho sɛ na ne mmati trɛw na ne ntini a ɛda nsow no, na ɔyɛ abofra koraa, na ɛkame ayɛ sɛ na ɔyɛ abarimaa. Anim a ɛyɛ kɔkɔɔ no afã horow no yɛ anifere, nanso ɛda adi. Sɛ ɛyaw ne abufuw ankyinkyim wɔn a, ɛte sɛ nea wɔyɛ adwenem naayɛ na wɔyɛ odwo. Bere a opuei wɔ agoprama no so no, na abasamtu bi mpo wɔ gyinabea ahorow no mu wɔ sɛnea na onipa a ɔyɛ ɔkofo Valerka Lagunov te sɛ obi a ɔwɔ asomdwoe na asiane biara nni ho no ho. Ɛwom sɛ mprempren, eyi nyɛ abarimaa bio, na mmom aboa ketewaa bi a ne bo afuw de, nanso n"aniwa pue ɔtan a ɛyɛ hu araa ma ɛte sɛ nea ɛrenhyew no bɔne nsen ultralaser . Ɛkaa kakraa bi na ɔbarima no bubuu ne nan esiane ɔhwe no nti, nanso ɔkɔɔ so de ahoɔhare a ɛte sɛ ɔkraman de nantew, ɛwom sɛ ɔbɔɔ ne nan ase kakra de.
  Ɛyaw ntumi mmu cheetah, ɛboaboa nipadua kumaa no mu nneɛma a ahintaw nyinaa ano nkutoo, na ɛde no to ahodwiriw bi mu!
  Wɔ abarimaa ne kan ahunmu ɔkwampaefo a ɔwɔ USSR no ti mu no, ɛte sɛ nea sanku mpempem pii rebɔ, ahoɔden a wontumi nni so sen fa ntini ne ntini ahorow no mu. Akuturuku a ano yɛ den a wɔde nnyigyei a ɛyɛ den bɔɔ no toatoaa so dii akyi wɔ mastodon"s nipadua no so. Nea ɛbɛyɛ na wɔabua no, aboa kɛse no wosow ne nsateaa a ano yɛ nnam a emu duru yɛ centner fã. Mpɛn pii no, mmoa yi wɔ sɛnea obi a ɔbɔ akuturuku yɛ n"ade, nanso sɛ wɔbɔɔ ntini bi pɛpɛɛpɛ a, ɛmaa ɛyɛɛ brɛoo.
  Aberante a ɔko no, a ɔreyɛ somersault no, fii abon a ɛyɛ hu no ho na ohui sɛ ɔwɔ aboa kɛse no akyi. Bere a aberante no de ne kotodwe sii ananmu na ɔde nsateaa twaa ne nan ho no, ɔde ne nsateaa bɔɔ no, de ne mu duru nyinaa guu mu, na ɔdannan nipadua no denneennen. Wɔtee akwaa bi a abubu a ɛreyɛ ayɛ kurukuruwa. Bere a ohui sɛ ɔwɔ baabi a ɛnteɛ no, nsateaa no abubu na mogya a ɛyɛ huam a ɛte sɛ ntontom no petepetee asubura ketewa bi mu.
  Ɛwom sɛ nsu a ɛrepae afi abɔde no mu a wɔde kaa no no dii bere tiaa bi pɛ de, nanso aberante a ɔyɛ ɔkofo no tee nka sɛ wahyew denneennen, na akisikuru a ɛyɛ kɔkɔɔ a ɛyɛ mmerɛw no hohoroo ne moma so ne ne nsa nifa so ntɛm ara. Ná ɛsɛ sɛ mihuruw san m"akyi na mibubu kwan no. Aboa no maa ɛyaw nteɛm - gyata dede, ɔkɔre a ɔbobom ne ɔwɔ a ɔbɔ hwirema a wɔadi afra. Wɔ abufuw a emu yɛ den mu no, aboa kɛse no de ahopere kɔɔ n"anim. Aberante a mogya ne fifiri afrafra akata no so no yɛɛ nsu a ɛtɔ gu fam na ohuruw kɔɔ ahama a wɔde akode ayɛ no so. Bere a ɔde mmirika fii ase, de ne mu duru nyinaa guu mu no, aboa kɛse no de ne ti bɔɔ mu, bɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛtow atamfo no moma so.
  Aberante Valerka kwatii ɔhwe no, na kɔntɔnkrɔn bi a ɛyɛ den tow dade ahama no mu pɛɛ. Bere a amansan asase ase abɔde no kɔɔ so de ne ho kɔhyɛɛ baabi a ɛnyɛ adwuma no, ɔde ne nsa a ɛwɔ afiri a edi hɔ no mu de nsu a ɛreworo so a ano yɛ den. Nkankyee fi ban no so tu, nsu a ɛtɔ fa mastodon no nipadua mu, na na dade a ɛrehyew ne abɔde mu nneɛma a ɛrehyew a ɛyɛ abofono a wontumi nsusuw ho hua wɔ hɔ. Anka asase so aboa biara awu, nanso mmoa ananmusifo yi da adi pefee ntɛm ara sɛ ɛsono ne nipadua nhyehyɛe koraa.
  Aboa kɛse no antumi antwe ne dua no mu ntɛm ara, na wɔbɔɔ no ntɛmntɛm toatoaa so, te sɛ nea wɔde afiri a ɛtwetwe ade no twitwiw ne ho. Nanso, anyinam ahoɔden a ɛma anyinam ahoɔden no, a ɛkyɛ kakra, a edii ɔhɔho honam no ahoɔden a ɛko tia no so nkonim no, piraa ɔkofo kumaa no yaw. Bere a ɔrehuruw san n"akyi, akura nteɛm bi mu, esiane ɛyaw a ɛtetew a ɛretu ntini ne dompe biara mu nti, ɔkofo Valerka yɛɛ nwini na ɔde ne nsa twaa ne moma so a na ayɛ mmerɛw no so no, ofii ase dwennwen ho bere a ogyina hɔ no. Ná ɛte sɛ nea sɛnea ontumi nkɔ baabiara wɔ aboa a ɔreforo no akyi ne ɔmanfo a wɔreyɛ abufuw te sɛ ahum no yɛ soronko, te sɛ onyame ketewaa bi a ohui sɛ ɔwɔ hell de no.
  Na Valerka yɛ komm, te sɛ po a awɔw wom ani, na onim... Ɔkwan biako pɛ na na ebetumi abɔ aboa kɛse a ɔte saa agu. Ɔhwe a ano yɛ den yiye.
  Bere a aboa kɛse no atetew akuturuku no mu ayɛ no nam asinasin no, ɔde ne kɛse nyinaa huruw kɔɔ bonsu a onni ti nhwi a ɔyɛ ɔkwasea no so. So ebetumi aba ankasa sɛ wobɛma primate nketewa bi kwan ma wɔadi wo so nkonim? Bere a aberante no boaboaa n"apɛde ano, de chakra ne ahoɔden nyinaa boaboaa ano yɛɛ no hann biako no, ɔde ahuruhuruw a ano yɛ den mae. Fafara-Marada tete kwan yi a nnipa kakraa bi na wotumi nya no tumi kum nea ɔde ba no. Ɔhwe no hwee ɔkofo kɛse no ntini a na wadi nkogu dedaw no so. N"ankasa mu duru ne ahoɔhare a ɔde tu mmirika no maa ahoɔden a ɛkeka ne ho no yɛɛ kɛse, na, saa bere yi de, ɛnyɛ sɛ ntini a ɛyɛ mmerɛw no bubuu nko , na mmom wotwitwaa ntini atitiriw pii fii akisikuru no mu. Ná ahwehwɛ -dade ɔbran no ayɛ obubuafo koraa.
  Afunu no tu kɔɔ baabiara, na aberante no tu kɔɔ ɔfã foforo.
  Intanɛt so ɔtemmufo no de nne a ɛba fam kan no kɔɔ fam sɛ:
  - Baako mmienu Mmiɛnsa...
  Ɔkan wɔ esum mu elffo kasa mu.
  Akofo baanu no nyinaa da hɔ a wonhinhim, na ɔde ɔhwe a etwa to no bɔɔ aberante no bubuu aboa kɛse no, nanso obubui ne nan. Nanso, nhumu annya bere amfi ɔkofo no mu koraa, na aberante a ɔyɛ agumadi no, a odii ɛyaw no so nkonim no, sɔre gyinaa hɔ, na ɔmaa ne nsa a wɔabɔ no akuturuku no so a ɔde ne nsa abɔ mu (a ɛyɛ nkonimdi ho sɛnkyerɛnne wɔ Luciferostan Ahemman no mum kasa mu ).
  - Dumien!.. Dumiɛnsa!.. Ɔkofoɔ no, a ɔyɛ okyinnsoromma Asase so kuromni, Valerka Lagunov, dii nkonim. Ne mfe yɛ 12 kurom mfe anaa 15 gyinapɛn. Eyi yɛ debutant wɔ ɔko agoprama so. Ɔkannifo a ɔwɔ galactic sector Ezihand-16 sɛnea SSK nkyerɛase a ɛfa akodi a enni mmara ho kyerɛ no, obi a ɔde ne ho hyɛɛ mu a ɔwɔ rating 199: 1: 2, hweree no - Askezam verd Asoneta , a ne mfe yɛ 2977 gyinapɛn mfe.
  Filibusters no dwom bi a ɛyɛ anigye bɔɔ wɔ Valerka tirim:
  Mepaw po so adwowtwafo a ne tirim yɛ den kwan maa me ho, .
  Na mepɛ sɛ mihu me nkrabea wɔ po mu...
  Ɛwom sɛ wɔka sɛ adwowtwafo no behyia aweredi de, nanso .
  Sɛ wɔsɛn wo a, ɔkraman no bɛsen funu no nkutoo!
    
  Nanso ɛyɛ tan sɛ wobɛkotow owura, .
  Na sɛ abarimaa no meguan fii agyapade no so...
  Ɛwom mpo sɛ na awɔw wom wɔ kwan so a wɔda mpaboa de, nanso .
  Ne nyinaa akyi no, wɔamma abarimaa no ankɔ ɔpon no ano!
    
  Miduu hyɛn gyinabea hɔ, na na mehyɛ ntama nkutoo, .
  Ɔforoo hyɛn no anadwo nnɔ biako...
  Wɔkyeree ɔbarima no na yɛmmɔ no mpire - me;
  Wow, na misusuw sɛ me kra ne Satan wɔ hell!
    
  Nanso mpire no akyi no womaa me kyɛw - .
  Wɔkaa sɛ wobɛyɛ cabin boy mprempren!
  Na nea ɔnoa aduan no mpo hwiee, fa no sɛ, toa bi, .
  Ma mash no nyɛ nwononwono, cognac nni hɔ!
    
  Nokwarem no , ɛyɛ asɛm a ɛyɛ den wɔ po so, .
  Afei sukɔm ayayade, afei ahum a ɛyɛ hu, .
  Nanso ahoɔden yɛ mfaso, .
  Na sɛ wowɔ ti , ɛnde fa agyan no kɔ!
    
  Corsairs no kyeree yɛn te sɛ ɔkraman ba, .
  Na boarding bi wɔ hɔ na mogya wɔ nsubɔnten abiɛsa mu!
  Nanso me suban nnye abofra dee - .
  Ɛnyɛ nwonwa sɛ hyɛmma sohwɛfo no boroo me bere a na merekyerɛkyerɛ no!
    
  Ná obiara wɔ kyerɛwpon, nanso meda nsow, .
  Na adwowtwafo panyin no kaa sɛ:
  - saa cabin boy yi ko akokoduru so, .
  Ɔde akokoduru daa corsair honhom adi!
    
  Wogye toom wo po so onuayɛ mu - ɛno ne anigye, .
  Ɛkame ayɛ sɛ dae bi bam fi awo mu!
  Seesei wubetumi abɔ obiara akuturuku
  Na aguadifo no de ahopere , overtake na smash!
    
  Na sika - ayamyefo asade, .
  Wɔsiane kɔɔ fam pii, nso a wɔannyɛ basabasa biara...
  Ɛbaa ne anigye, nim, sika, .
  Nanso sika kɔkɔɔ bɛhuruhuruw te sɛ nkasanoma...
    
  Ná owu no nyɛ anigye;
  Okumfo a ɔyɛ katee no de scaffold no bae.
  Kyɛ foforoyɛ mu ahonyade no wɔ baabi, .
  Ná ɔkɔm rewu me yafunu wɔ afiase hɔ!
    
  Wɔ adwowtwafo dɔm mu no wɔdome denneennen, .
  Bits, nnompe, mpaboa retu!
  Yeye hell nkoa - esi pi se, nnipakuo no nim, .
  W"ankasa wuntumi nhu po no!
    
  Nhama, awerɛhosɛm ne sɛ , yɛ owu a ɛyɛ aniwu, .
    So m"asetra aba awiei ampa...
  Na awerɛhow ne awerɛhow wɔ nkɔnsɔnkɔnsɔn no mu, .
  Me werɛ afi m"abusuafo a wɔaguan no fi bere tenten!
    
  Nanso na mempɛ sɛ mɛsensɛn hama mu, .
  Ɔfaa no na ɔde ne nan bɔɔ ne menewam - owudifoɔ no hwee ase!
  Ne nyinaa akyi no, na Russiafo nim sɛnea wɔko bere nyinaa, .
  Na sɛ ɛyɛ corsair a, ɛnde ko na nsu!
    
  Nokwarem no, ɔko a etwa to no ne nea emu yɛ den sen biara, .
  Wɔ agyan a owudifo no hyɛ no nsam!
  Sɛ wo bo fuw a, nhyɛso no nyɛ ketewaa, .
  Ehu biara nni hɔ, te sɛ nea wɔretwa ntɛtea!
    
  Mmarima afoforo de ahopere kɔɔ ɔko no mu, .
  Ɛhe na wɔn a wɔakɔ no fi bae?
  Ebia efi Rus", ɔsraani bi agya, .
    Nea atumfoɔ no sii gyinae sɛ wobeyi no ama no!
    
  Na basabasayɛfo no sesaa wɔn adwene mpofirim, .
  Afei corsairs no ayɛ yie - .
  Ná basabasayɛ ayɛ abɔnten so nyinaa dedaw, .
  Asraafo no fi abɔnten so kɔɔ ntua no so!
    
  Biribi sii a ɛntaa nsi, nanso ɛba;
  Fi hama no so, san kɔ ɔpɔnkɔ no so!
  Na osikani nso, oye ohiani ayayadee - .
  Sɛ́ wunnim nea ɔko bɛyɛ ama eyi!
    
  Wɔsan gye hyɛn no, na wɔsan gye Black Roger, .
  Yɛabom bio, ɛpo no wɔ akyi!
  Yiw, meyɛ owudifo, ayamyefo kɛse nkutoo, .
  Na me fam no, ohiani te sɛ onua!
    
  Enti yɛbɛto dwom bere a loop no yɛ free, .
  Wo ne ɔsrɛsrɛfo no kyɛ na tra ase anigye mu!
  Corsair pɛ sɛ ɔyɛ ɔdehye wɔ ɔkra mu, .
  Ɛnyɛ w"anigye bere a woyɛ aboa a wodi agoru wɔ afiri mu no!
  Wɔ atifi hɔ baabi no, hann ho agoru a ɛwɔ kɔla ahorow pii hyerɛn, na ɛperee kɔɔ nyankontɔn no kaleidoscopic sunsuma a ɛyɛ nwonwa no mu, na ɛde ahunmu a enni ano no nyinaa kaa ho.
  Hologram a ɛkyerɛ ɔko no nyin koduu kilomita mpem ason wɔ kan tete agoprama no dome no atifi. Ná aberante Valerka yɛ obi a n"ani gye ho. Anim a mogya akata so. Ná anom a abubu no ahonhon, na hwene no ayɛ petee. Akuru, ɔhyew ne nsensanee akata nipadua no so, mogya kɔkɔɔ sen kɔ fam a fifiri ka ho. Koko no wosow esiane nhyɛso nti, ɔhome biara fi ɛyaw a emu yɛ den a ɛwɔ mpampam a abubu mu no so. Nsa nsateaa abubu na ahonhon, nan biako abubu, biako nso nsateaa abɔ. Ɛte sɛ nea wɔde wo afa nam a wɔyam mu. Ntini a ayɛ kɛse a ɛboro ne mfe so no di agoru te sɛ mercury bɔɔl. Wɔda so ara nni mass, nanso ahotɔ a ɛyɛ nwonwa ne mfonini a emu dɔ no twetwe adwene. Handsome - wo ntumi nka hwee. Apollo wɔ titans no ko no akyi!
  Menewa ɔpepehaha pii a wɔn mu dodow no ara yɛ abɔde a wɔte sɛ nnipa a wɔwɔ ntaban, wɔn dua ne afoforo no dede a ɛyɛ den wɔ hɔ. Wɔma nnyigyei a wontumi nkan, efi nnyigyei a ɛba fam so kosi nnyigyei a ano yɛ den so. Hell cacophony no yɛ nea aprannaa nnyigyei a wɔasusuw no twa mu mpofirim. Luciferostan Elffo Ahemman kɛse no dwom no te sɛ . Nnwom no mu dɔ, ɛda nsɛm adi, ɛyɛ hu. Ɛwom sɛ na Lev mpɛ adwuma dwom no de, nanso nnwom a wɔde kɔmputa a ɛwɔ hyperplasmic no yɛɛ ho mfonini na wɔbɔe wɔ nnwinnade mpempem pii so no yɛ nwonwa.
  Mogya ahabammono a ɛyɛ huam na awuduru wom a ɛyɛ ɔtare mũ bi sen fii aboa a wɔadi nkogu a ne nyansa kakraa bi na ɛwɔ hɔ no mu. Robɔt a wɔsɛe nneɛma a wɔte sɛ akɔre huruw fii ɔkwan a ɛkɔ baabiara a ne kɔla yɛ khaki no so brɛoo, na wɔpopaa protoplasm a abubu no. Ɛda adi sɛ afei de na aboa kɛse no fata sɛ wɔsan de di dwuma bio.
  . TI a Ɛto so 8
  Druid asono akɛse baanan a wɔhyɛ ɔko ntade tuu mmirika kɔɔ aberante a na wabrɛ no nkyɛn. Ná wɔte sɛ hedgehogs akɛse a wɔde rɔke ne wɔn ano sen sɛ wɔde nnade bedi dwuma (na wɔwɔ akodekorabea a ɛyɛ nwonwa saa).
  Ɔhempɔn Julius Caesar de ahufo de ne ho siee wɔn akyi a ɛtrɛw no akyi. Ɛda adi sɛ na n"adwene atu afra; Ne nsa a ɛyɛ tratraa no wosow wɔ anigye mu bere a ɔde nkɔnsɔnkɔnsɔn bi a abasobɔde bi a ɛte sɛ aboa kɛse bi a ɛkae ɔtweaseɛ bi a ɔwɔ ti abiɛsa wɔ anansesɛm mu mae no. Tete Wiase Ɔhempɔn no, sɛnea ɛbɛyɛ a ɔrenka primate abusua bi a wɔn ho nhia ananmusifo mpo no, de nsateaa a ɛwɔ ntini a ɛyɛ tratraa a wotumi twetwe mu dii dwuma bere a ɔde abasobɔde no rema no, na wanmfi awɛmfo no afunu akɛse no anim da.
  Na afei Julius Caesar san n"akyi ntɛmntɛm, na ohuruw kɔɔ tank a ɛwɔ ntaban mu, na ɔde ahoɔhare te sɛ atuo a wɔtow fii aprɛm a ɛkɔ akyirikyiri so tu.
  Bere a wɔde laser atuo kyerɛɛ wɔn so no, elf akofo a wɔn ho yɛ hu no hwehwɛɛ sɛ wofi Colosseum a nsoromma ayɛ hɔ ma no agoprama so. Aberante no ho dwiriw no, ofii ɔko no mu . Nan a ɛda hɔ kwa a asɛe no gyaw anan a mogya ayɛ no ma wɔ mprɛte no ani a ɛyɛ hyperplastic no so. Anamɔn biara, te sɛ nea wonam fango a ɛyɛ hyew so no, ɛyaw pae, ntini no mu trɛw, nnompe ne ntini nyinaa yɛ yaw. Valerka de asɛm a ɛyɛ sereserew kae sɛ:
  - asetena ye amanehunu a woahyehye no, owuo ye ogyee firi mu, nanso obiara a obenya anigyee wo apereperedie ayayadee mu no fata owuo a enwu da!
  Bere a ɔrebɔ mmɔden sɛ ɔbɛtra hɔ tẽẽ no, ɔfaa ɔkwan tenten bi a wɔde akutu ayɛ so, na mmea pii a wɔte sɛ asase so mmeawa tow bɔɔl a ɛwɔ kɔla ahorow ne nhwiren a ɛhyerɛn a ɛwɔ kɔla ahorow pii guu ne nan so. Mmea a wofi elf abusuakuw mu, sɛnea mmara kyerɛ no, ho yɛ fɛ yiye, wɔware, wɔyɛ kurukuruwa, wɔn ti nhwi yɛ nea aba so, a wɔde ti nhwi a ɛyɛ nwonwa a ɛte sɛ ahɔho abɔde ahorow asiesie wɔn ho, a wɔde abo a ɛsom bo adura wɔn ho.
  Wɔn mu binom de agoru kamfoo wɔn, dii aseresɛm a ɛho ntew na mpo wɔtetew wɔn ntade mu, na wɔde akokoduru dii agoru na wɔde wɔn nipadua afã horow a ɛdaadaa nkurɔfo kyerɛe. A aniwu biara nni ho, nipadua no a wɔto nsa frɛ no pefee, anaasɛ hologram ahorow a ɛte sɛ ehu a wogyae fi kɔmputa so nkapo, anaa asomuade a wɔde ɛlɛtrɔnik mfiri ahyɛ mu. Akraman a wɔn ani nwu, a wonni abrabɔ pa ho nnyinasosɛm koraa, anibuei a aporɔw kɛse mma.
  Aberante Leninist Valerka yɛ n"anim basabasa, te sɛ nea ɔwɔ menagerie mu, na ɛnyɛ onipa ani a ɔde hwɛ ade biako mpo. Wanhinhim mpo bere a abɔde a ɛte sɛ nea wɔtow hyɛɛ no so no, na atoro sẽ a ɛyɛ toatoaso pii toatoa ne honam ani anaa ne kɔn mu. Hologram ahorow no ma ozone fi mu, na ɛde anyinam ahoɔden a ɛnyɛ den bɔ no kakra. Luciferostan mmarima ne mmea no bo fuwii sɛ ɔbarima amfa n"adwene ansi nsusuwii a ɛyɛ hu no so, na wɔde ahunahuna ne ahohorabɔ dii dwuma. Wɔnam akwanside a ano yɛ den a ɛma ɔmanfo nya ahobammɔ so nkutoo na wɔamma wɔantow ahyɛ aberante a ɔyɛ ahantan no so. Abeawa biako pɛ a ne ho yɛ bruu serewee kɛkɛ, na ɔwosow ne nsa de gyee no fɛw so.
  Leninni aberante Valerka ho dwiriw no sɛ ohui sɛ biribi a ɛyɛ onipa wɔ abofra a ɔyɛ ɔhɔho no ani so no, ne kra yɛɛ hyew kɛse;
  Na ha na onyamewa Affaraya reba, ahyia n"aseresɛm no. N"ani gyee Valerka"s combat class no ho ankasa, wɔ nipadua foforo a demiurge no de mae mpo mu. Elf Nyame no kae sɛ:
  - Na woye akokodurufo, jester!
  Aberante Leninist Valerka too dwom maa eyi sɛ:
  - Yiw, meye aseresɛm! USSR kwampaefo ne ɔkofo, ne nyinaa akyi no! Nanso adehye no frɛɛ elf bɔne no sɛ jester... Metuu monster no fii me nan so, meremfa me nsa mma wo!
  ahoɔfɛ a wontumi nkyerɛkyerɛ mu no twee aberante fɛfɛ no baa ne nkyɛn na ofii ase de atuu guu no so na ɔtoo dwom kaa ho.
  - Oh, Valerka yɛ ɔkwampaefoɔ, me dɔfoɔ aseresɛm, mehunu yɛn ahum romance... Woyɛ abarimaa paa - me tan wɔn a wɔsɔre tia yɛn!
  Affaraya tee ɔdɔ ho akɔnnɔ nka wɔ ne mu, ɛwom sɛ bɛboro mfe ɔpepem abien wɔ n"asetra mu no, ɛkame ayɛ sɛ na wasɔ biribiara a wobetumi asusuw ho ahwɛ dedaw na mpo wanya biribi a wontumi nsusuw ho mu osuahu de. Nanso Valerka Lagunov de nea ɔyɛe ara kwa ne agoru a ɔde di agoru no maa ne ho dwiriw no.
  Na afei ɔto dwom sɛ:
  -Me ne Valerka, akokodurufo... Ɔbarima ne ɔbea nna ho sɛnkyerɛnne!
  Worenhu obiara a ne ho yɛ nwini sen me!
  Meyɛ fucker a me ho akokwaw ... Sɛ mpo minni mfe aduonu a!
  Hwɛ cutie a ɔyɛ . Na ɛyɛ anigye yiye sɛ wo ne no bɛtra. Affara wimhyɛn kɔɔ soro, na ɔmaa ne dɔfo no so kɔɔ nsoromma no so. Ɔyɛ onyame a wɔde nkonyaayi a emu yɛ den ama no. Enti wɔde ahopere faa wiase ahorow no mu, kowiee okyinnsoromma Riddle a na pyramid kɔkɔɔ ne borɔdɔma nkutoo na ɛwom no so. Affara mu paapaee yɛɛ no ahorow pii na ofii ase ne pyramid ahorow no nyaa ɔdɔ. Na hypostasis titiriw no kataa Valerka so. Nyamewa no yii nkonyaayi plasma ntontom fii ne mu de anigye .
  Ná ɔyɛ nwonwa na na ɔteɛm a ɛkanyan akɔnnɔ na ɛhyerɛn ankasa. Nokwarem no, nea Nyame no yɛ biara no, ɛno ne onyame no...
  Na bere a nna ho yɛɛ no mfonoe no, ɔsan tow Valerka fii ne nkyɛn na ɔde ahopere kɔɔ ahunmu.
  Valerka kɔɔ so traa okyinnsoromma a ɛte sɛ pyramidal no so. Ne nyinaa, wɔ aberante tenten bi a ne honam ani yɛ den, nanso ɔda so ara nni abɔgyesɛ.
  Valerka tee nka mpofirim sɛ ne bo afuw:
  - hohoroo no na metoo gui! Eyinom ne mmea no! Worentumi nsɔ wɔn ani!
  Na aberante no petepetee baabi a ɛhɔ yɛ hyew no so. Akuru no sae a na biribiara nni hɔ, na ohui sɛ ɔwɔ baabi foforo. Ɛkame ayɛ sɛ na afifide biara nni hɔ a atwa ho ahyia, gye lichens a wɔatwitwa. Ampa, wɔ kwan so no, Valerka nso huu nsenia a ɛte sɛ boletus nsenia.
  Valerka kotow memee wɔn mu biako. Ná ɛyɛ dɛ te sɛ shrimp a wɔanoa, na ɛnyɛ bɔne mma yafunu a ɔkɔm de no.
  Valerka de nyansapɛ kae sɛ:
  - se wo ba nyamewa pa bi a, w'ani begye, se me ye bone a , wobɛyɛ nyansapɛfo ɔmampanyin. Anaasɛ nea eye sen saa no, ɔmampanyin bi kɛkɛ, anaa amansan no ɔhempɔn mpo.
  Afei Valerka tee nka sɛ ɔyɛ serew, na ɔserewee wɔ n"ahurututu atifi. Na ɛte sɛ nea obi agye ne serew no. Leninni aberante no maa ne mmirikatu yɛɛ ntɛmntɛm. Ɔbɛyɛɛ obi a ɔpɛ sɛ ohu nneɛma pii.
  Ná ɛsono pyramid no biako wɔ afoforo no ho , na na ɛyɛ ahinanan. Valerka sii ne bo kɔɔ ne nkyɛn. Ofii ase tuu mmirika. Ná nipadua a ɛyɛ kumaa a ɛyɛ den no hwehwɛ sɛ ɛkeka ne ho. Oh, hwɛ sɛnea eye na ɛyɛ anigye sɛ wobɛpere wo ho saa, atu mmirika asen mframa.
  Na abarimaa no san de robɔt a ɔko a efi nyansahu mu ayɛsɛm sini mu no nkate ne ahoɔden too dwom sɛ:
  ne me dɔfo refi wura mu, .
  Awerɛhow a enni asase so a wɔde sie!
  Na awɔw no rehyew, ayɛ nwini, .
  Atirimpɔw a abubu no tuu!
    
  Nan a ɛda hɔ kwa wɔ sukyerɛmma mu, .
  Mmabaa no rekɔ fitaa!
  Ahum a ano yɛ den no bɔ bom te sɛ mpataku, .
  Nnomaa akuwakuw a wɔhaw wɔn!
    
  Nanso abeawa no nnim ehu biara
  Ɔyɛ asraafo a wɔyɛ den ko!
  Ɛkame ayɛ sɛ na atade no nkata honam no so, .
  Akyinnye biara nni ho sɛ yebedi nkonim!
    
  Yɛn ɔkofo no ne nea ne ho akokwaw sen biara, .
  Worentumi mfa sledgehammer nkɔtow!
  Ɛha na maple no retu brɛoo, .
  Sukyerɛmma retɔ wo moma so!
    
  Ɛnyɛ yɛn amanne sɛ yesuro, .
  Mma wunnya akokoduru mma wo ho popo esiane awɔw nti!
  Nea ɔne no reko no yɛ srade a nantwinini kɔn, .
  Ɛyɛ nnam, ɛyɛ abofono, te sɛ gluu!
    
  Nkurɔfo no wɔ ahoɔden a ɛte saa
  Dɛn na amanne kronkron no yɛe!
  Yɛn gyidi ne abɔde nyinaa fam no, .
  Nea ebefi mu aba no bɛyɛ nkonimdi!
    
  Kristo kanyan Agya Man no, .
  Ɔka kyerɛ yɛn sɛ yɛnko nkosi awiei!
  Sɛnea ɛbɛyɛ a okyinnsoromma yi bɛyɛ paradise, .
  Koma nyinaa bɛyɛ akokoduru!
    
  Ɛrenkyɛ nkurɔfo ani begye
  Ɛtɔ mmere bi a, momma nkwa nyɛ mmeamudua a emu yɛ duru!
  Atuo di awu atirimɔden so
  Nanso nea ɔhwee ase no asɔre dedaw!
    
  Nyansahu ma yenya nkwa a enwu da, .
  wɔbɛsan de wɔn a wɔahwe ase no adwene akɔ adwuma!
  Nanso sɛ yɛyɛ akokɔ a, gye me di, .
  Ɔtamfo no bɛsɛe nkontaa no ntɛm ara!
    
  Enti, anyɛ yiye koraa no, bɔ Onyankopɔn mpae, .
  Ɛho nhia sɛ wudi mfomso, yɛ ɔkwasea!
  Ɔtemmufo Ade Nyinaa so Tumfoɔ no yɛ katee paa, .
  Anyɛ yiye koraa no, ɛtɔ mmere bi a ebetumi aboa!
    
  Ɛna Man no yɛ nea medɔ me sen biara, .
  Ɔman kronkron, nyansafo!
  Yɛn kannifo, kura nhama no mu denneennen, .
  Wɔwo Agya Man no sɛ ɛnfefɛw!
  Wɔ pyramid no ano no, Valerka huu abɔde bi a ɔyɛ nwonwa. Ɛte sɛ nea ɛte sɛ onipa, nanso ne hwene tenten, ne nsateaa ne ne sẽ. Mpɛn pii no, ɛbɛdaa adi sɛ ɔyɛ obi a ɔyɛ abofono, titiriw sɛ wɔde toto elf ahorow a wɔn ho yɛ fɛ a wɔn honam ani yɛ den a mfomso biara nni ho no ho a.
  Nanso, na ankonamyɛ abrɛ Valerka dedaw, na osii ne bo de n"ani kyerɛɛ saa aboa kɛse yi. Bio nso, na asɛm no te sɛ nea ɛyɛ abofono sen sɛ ɛyɛ hu. Valerka ani gyee ne honam ani hwɛbea no ho. Ɛnyɛ abarimaa, na mmom aberante tenten a ne ho yɛ fɛ yiye. Eh, onyamewa no danee no Apolo. Na dɛn na ɔde ne nwi ne ne yafunu kyerɛ ma no, sɛ nokwarem no, ɔwɔ bi a, so ɔbɛfono no?
  Asɛmti no de kasa bi a na onnim kyiaa Valerka, nanso kan Soviet ɔkwampaefo no tee biribiara ase, te sɛ nea wɔne no rekasa wɔ Borɔfo kasa mu. Ɛda adi sɛ onyamewa Affaraya de tumi a ɛte saa ara hyɛɛ ne mu.
  - Hello aberanteɛ a ɔkyinkyin. Ɛhe na worekɔ?
  Valerka buae wɔ anifere kwan so sɛ:
  - me nan retu, nanso me ti a woatoto afiri mu . Wiase bɛn na eyi yɛ? Ɔbɔ ne bra dɛn? Ɛhe na ɛsɛ sɛ mede me nan kyerɛ?
  Onipa a n"ani nnye ho no buae sɛ:
  - a wogyina wo ho so temmuo , woye onipa. Na adagyaw koraa , a ɛka wo gyinabea a ɛba fam ho asɛm. Okyinnsoromma yi wɔ ahintasɛm akɛse ne anifere afiri. Eye sɛ wobɛyɛ m"akoa, na woatra ase wɔ mã ne ahotɔ mu!
  Valerka wosow ne ti wɔ ɔkwan a enye so:
  - mempɛ, anka mɛpɛ sɛ metu wimhyɛn!
  Ɔbobom a ano yɛ den a wɔde bua no:
  - adɛn nti na wei da so ara rekɔ so?
  Valerka buae nokwarem sɛ:
  - wo creepy na wonnye affectionate!
  Mmuae no yɛ serew a ɛnyɛ dɛ koraa, afei mmuae no yɛ:
  - Yiw, yɛn trolls nyinaa hwɛ sɛ yɛn ani nnye. Na mmusuakuw nyinaa tan yɛn, bu yɛn sɛ bɔne nipadua!
  Valerka yɛɛ ahwɛyiye na obisaa sɛ:
  - a wonnye bone?
  Troll no buae wɔ ɔkwan a emu nna hɔ so sɛ:
  - Daabi! Yɛyɛ tumi no fã a ɛyɛ sum no ara kwa!
  Valerka kaee sɛnea elffo danee nnipa yɛɛ agude ne nhwiren na ɔde akyinnyegye kae sɛ:
  - a aka no nso, nea ewo hare no nso?
  Troll no serewee na ɔkae sɛ:
  - mu mpaepaemu a ewo esum ne hann fã a ewo tumi no mu no ye tebea. Tumi biako na ɛwɔ hɔ, nanso wobetumi de adi dwuma wɔ akwan horow so. Sɛ wowɔ akɔnnɔ no a, wubetumi ayɛ ɔsɛe nneɛma no yiye!
  Valerka ani gyee adwene yi ho:
  - Adɛn na daabi! Fa na sɛe elf ahemman no - Luciferostan ! Wɔsɛee Asase no!
  Troll no serewee sɛ nam di, na obuae sɛ:
  - Kɛseɛ! Mihu sɛ yɛn botae ne yɛn akɔnnɔ hyia. Nanso kae sɛ esum tumi kwan no yɛ atirimɔdensɛm na ɛyɛ den yiye! Ɛho behia sɛ wofa sɔhwɛ ne amanehunu a ɛnyɛ nnipa de mu.
  Aberante Leninist Valerka de gyinaesi paee mu kae sɛ:
  - a masiesie me ho!
  Troll no kaa no dryly sɛ:
  - di m'akyi kɔ esum mu hene kɛse a otwa to no pyramid no so.
  Bere a ɔpon no bɔɔ aberante Lenin Valerka akyi no, aberante no tee awɔw a ano yɛ den nka. Nsukyenee a ɛyɛ nsɔe wɔ wo nan a ɛda hɔ kwa ase, atwa ho ahyia nyinaa nyɛ sum, na mmom sunsuma ahenni a ɛyɛ dae bɔne. Troll no hyɛɛ sɛ:
  - di m"akyi na nnsuro biribiara!
  Ná anammɔn biara a abarimaa ɔkokodurufo Valerka tu no yɛ yaw. Wɔkɔɔ fam na wɔkɔɔ fam. Ná sunsuma bi a wɔn ho yɛ tan a ɛyɛ hu , ahonhommɔne a wɔn ho yɛ fitaa a wɔn sẽ yɛ kronkron, mpɔtorɔ binom a wɔn ntaban, na mpo akuru akata wɔn so, retu akɔ akyirikyiri. Ná awɔw reyɛ kɛse, na Valerka nipadua a ɛyɛ den na etumi gyina ano no mpo fii ase wosow. Adwene no sɔree sɛ ebia wɔresian akɔ asaman mu anaa. Ɛkɔ esum ahennie mu, baabi a abɔnefo akra kɔ.
  Mpɔtorɔ a wɔwɔ ntaban no mu biako de ne ntaban de ne nsa kaa Valerka, na aberante no tee ɔhyew a ɛyɛ yaw nka.
  Afei troll no kasae, na ne nne a ɛnyɛ dɛ na ɛyɛ ɔdamoa mpo no ɔkwan bi so no maa ɛnyɛ hu kɛse.
  - a esum a ewo tumi mu no wo nneema nketenkete a eye anigyee, nanso ema tumi kɛseɛ! Ɛno mu na wubehu nneɛma a ɛde ɔsɛe ne ɔporɔw ba. Na wobɛyɛ onipa kɛse a ɔyɛ nkonyaayi tuntum.
  Valerka a ɔtwentwɛn ne nan ase no bisae sɛ:
  - a mewo tumi a wode ye yei?
  Troll no serewee wɔ ayamye mu na obuae sɛ:
  - Nanso yɛbɛhwɛ wei seesei. Wo aberanteɛ mfeɛ ahe?
  Valerka buae a wantwentwɛn ne nan ase, na osii gyinae sɛ obedi atoro de asɔ sɛnea saa nkonyaayi nipa yi nim biribiara ahwɛ:
  - ankyɛ na ahanu aduɔson nkron!
  Troll no serewee sɛ:
  - Na ennye akoa bere nyinaa!
  Valerka paee mu kae denneennen, na odii atoro bio sɛ:
  - m'asetena mu dodoo no ara mu no, na meye patrician, na mpo mebɛyɛɛ ɔman ti!
  Troll no serewee brɛoo na ɔkae sɛ:
  - wei ne dee yebenya mu suahunu seesei. Ma yɛnhwɛ sɛ wubetumi abɛyɛ sodifo nyansafo sɛ tumi no fã a ɛyɛ sum no ma wo tumi a.
  Na esum mu nkonyaayifo no gyinaa hɔ danee ne ho kyerɛɛ Valerka. Dade kyɛw kɔkɔɔ bi puei wɔ troll no nsam. Na esum wura no de too kan ɔmampanyin no ti so kaa asɛm a ɛyɛ sereserew.
  - ma yɛnhwɛ sɛnea wobɛyɛ w"ade wɔ tebea horow a egye ntɛmpɛ mu.
  Dade kyɛw no hyew Valerka ti fɛfɛ no. Ná ɛte sɛ nea wontumi nhu, nanso na afiri a wɔde yɛ aduru a ɛyɛ kɔkɔɔ retu ti nhwi no ne amemene no ankasa mu. Ɛno na ɛmaa adwene no yɛɛ nea wontumi nnyina ano.
  Nanso afei Valerka tumi tee ahotɔ nka. Ɔkɔɔ nokwasɛm foforo mu na ofii ase huu amansan no wɔ ɔkwan soronko so .
  Eyi ne Amerika asetra a atwam. Afe a nsakrae bae wɔ 1942 mu, Midway Ko a agye din no . Ná Japan wɔ hokwan biara sɛ wobedi nkonim, nanso wɔhweree. Na ɛha no, nea ɛne no bɔ abira no, anigye serewee wɔ samurai no so. Amerikafo wimhyɛn anan a wɔde fa wimhyɛn memee, na ekunkum wimhyɛnkafo pii. Awiei koraa no, Owia a Ɛpue Asase no gyee nhyehyɛe a wɔyɛe wɔ Pacific Po no mu no.
  Japanfo no de wɔn nkonimdi no sii Pearl Harbor ne Hawaii nsupɔw no so.
  Afei wɔn asase so asraafo no buee ɔko a ɛto so abien wɔ Soviet Apuei Fam Akyirikyiri no. Tebea a emu yɛ den yiye asɔre. Germanfo faa Stalingrad a wɔhweree nneɛma pii, na na Red Army no nni ahoɔden a ɛdɔɔso mma Operation Ring. Ampa, awɔw bere bae, na Nasifo a na wɔabrɛ wɔ akodi ahorow no mu no antumi ankɔ wɔn anim.
  Nanso Third Reich no de ɔko koraa too gua, na esiane sɛ na wɔahyɛ n"asraafo ma nti, na wobetumi de aprɛm a emu yɛ duru adi dwuma akɔ n"anim dedaw. Ná ahunahuna wɔ hɔ sɛ wobedi USSR so nkonim na wɔato ɔfã a ɛto so abien no mu. Wɔ Afrika no, bere a Montgomery asraafo kuw no dii nkonim mfiase no akyi no, Germanfo no maa anim no yɛɛ den denam asraafo afoforo a wɔsomaa wɔn no so.
  Bio nso, Japanfo no, ɛnam mpɔtam hɔfo mmoa so, hyɛn India na wɔfaa Delhi. Afei de na Britaniafo nni ahoɔden a ɛdɔɔso a wɔde begye wɔn dibea no nkwa. Na Rommel ntua foforo no fii ase wɔ Misraim. Saa bere no , na ɔkwan biara nni hɔ a wɔbɛfa so apam Japanfo afi Hawaii nsupɔw no so. Ná samurai no wɔ nhyehyɛe a ɛfata dodo. Enti, wɔ March-April 1943 mu no, tebea a emu yɛ den sɔree wɔ Egypt ne Pacific Po no mu. Na wɔ apuei fam anim no na wɔresiesie Germanfo ntua bi. Wɔ April 20 no, Alexandria hwee ase, na ɛkame ayɛ sɛ tebea a Britaniafo a wɔwɔ Egypt no bɛyɛɛ nea anidaso biara nni mu.
  Na German Tiger tank foforo no daa ne tumi a ɛboro so adi. Ná Engiresifo mfiri no nni tumi biara tia no. Ná Amerikafo abenfo gye di sɛ Soviet ahobammɔ rentumi nnyina Tigers ne Panthers a wɔreba kɛse no ano. Na afei Stalin renkura Caucasus no mu.
  Daakye, eyi ayɛ nea apam a ɛko tia fasistfo a wɔbɛhwere wɔ Mfinimfini Apuei, ne Axis aman no asraafo a wɔbɛka abom wɔ Iran no ayɛ ma. Ɛho nhia sɛ yɛbɛka sɛ anidaso no yɛ hu!
  Na Nasifo ntua no kwan titiriw ne Stalingrad anafo fam wɔ Volga ho, sɛnea ɛbɛyɛ a afei wobetumi adu Baku wɔ Caspian Po no mpoano. Eyi ne nea Soviet amansɛmdifo tumi huu na wodii kan yɛɛ ahobammɔ a emu dɔ.
  Nanso, Nasifo wɔ aprɛm a emu yɛ duru ne atuo a wɔn ankasa tumi tu. "Gyata" a wɔ abakɔsɛm ankasa mu no wɔamfa anhyɛ adwumayɛ mu ka ho. Nanso ha na Nasifo no wɔ nneɛma pii, na na ɛdɔɔso ma saa aboa kɛse yi. Na wɔbɔ "Gyata" no ho ban yiye fi n"afã horow, ne kɛse kodu milimita ɔha wɔ anim, ne ne moma so. Saa tank yi mu duru yɛ tɔn aduɔkron, nanso esiane engine a ɛwɔ apɔnkɔ ahoɔden apem nti, ne ahoɔhare bɛyɛ sɛ Tiger no.
  Sɛnea ɛte biara no, tumi kɛse.
  Na Valerka, Levka, Slavka ne Marinka wɔ anim. Na wɔne akwampaefo afoforo bom tutu amena. Mmofra dɔm mũ bi siw Nasifo kwan.
  Ɛyɛ May awiei, na ɛhɔ yɛ hyew kɛse dedaw wɔ Volga mantam no anafo fam. Mmarimaa no ayi wɔn ntade koraa na wɔhyɛ ntade tiaa nkutoo na wɔreyɛ adwuma. Ná chocolate tan a ɛyɛ pɛ akata nipadua no ho dedaw.
  Mmarimaa no yɛ teateaa, nanso wɔyɛ nhama.
  Valerka, bere a ɔde ne nan a ɛda hɔ kwa no miaa sɔw no dade nsa no so no kae sɛ:
  - ɛyɛ hu ɔkwan bi so wɔ ha a blasters nni mu !
  Marinka serewee na obuae sɛ:
  - pii te se anti-pulsar!
  Levka de serew tweet sɛ:
  - Wiɛ , ɛnyɛ hwee, yɛn nso yɛbɛnya akwamma! Na enti, sɛ hyperlaser nni hɔ a ɛyɛ anigye kɛse mpo!
  Slava de ne ti too fam na ɔhyɛɛ no nsow sɛ:
  - a hyperblaster , obi a odi kan no betumi asɛe fasistfo. Na wosɔ eyi hwɛ, nokwarem no !
  Mmarimaa a ɔne wɔn retutu fam no mu biako a na ne ho yɛ tuntum na ne ti nhwi yɛ fitaa no too dwom sɛ:
  Wɔ yɛn kurom a ɛyɛ nwonwa no kɛse mu no, .
  Tempered wɔ akodi ne adwumayɛ mu...
  Yɛhyehyɛɛ anigye dwom, .
  Ɛfa adamfo ne ɔkannifo kɛse bi ho!
  
  Stalin yɛ ɔko anuonyam, .
  Stalin yɛ yɛn mmabun no wimhyɛn...
  Wɔ nnwom, ɔko ne nkonimdi, .
  Yɛn nkurɔfo redi Stalin akyi!
  Marinka yɛɛ n"anim basabasa na ɔtwaa n"asɛm mu sɛ:
  - Stalin hweree Nasi ntua no wo afe 1941 mu, enti nkamfo no dodo! Na ɔde nhyɛsoɔ, ɔkɔm, collectivization yɛɛ nnipa pii ayayade - hwɛ sɛnea ɛyɛ ɔkwa!
  Valerka sii so dua sɛ:
  - too asraafoɔ bebree tuo, ma enti obiara nni hɔ a ɔbɛdi so wɔ afe 1941 mu. Marshal Tukhachevsky nkutoo som bo sɛ biribi!
  Levka de ne ti too fam kae sɛ:
  - pɛpɛɛpɛ, Marshal Tukhachevsky hyɛɛ nyansa sɛ wɔmfa tank ne wimhyɛn akɛse a wɔahyehyɛ nni dwuma wɔ akodi mu. Na bɔ tank ne wimhyɛn asraafo!
  Slavka tweet sɛ:
  - Enti yebenya nkonimdie!
  Mmarimaa akwampaefo a wɔda adagyaw fã ne mmeawa a na ɛkame ayɛ sɛ wɔmfa kotoku mu ntade a emu yɛ hare nkata wɔn so no nyinaa de ahoɔden de sɔw yɛɛ adwuma.
  Ná mmofra no nyinaa nni mpaboa, wɔn ho yɛ hare, na na wɔn ho yɛ hare.
  Ná Valerka ne ne kuw no ho yɛ tuntum na na wɔn nipadua yɛ ntini kɛse na wɔama wɔn aduan pa. Nanso, ntini ahorow no da adi yiye na emu dɔ.
  Ná mmarima no retutu fam. Mframa a ɛyɛ hyew na ɛyɛ brɛoo fi Volga bɔe. Marinka a ne ti nhwi dan kɔbere kɔkɔɔ wɔ saa nokwasɛm a ɛte sɛ nea ɛte yi mu no te sɛ ɔman anidan no nipadua a ɛte ase no.
  Valerka a anigye ahyɛ no ma no too dwom sɛ:
  Ɔdɔ man, me USSR, .
  Fɛfɛ , nhwiren ne ruby, rose...
  Momma yɛnyɛ nhwɛso mma adesamma
  Obiara ntumi nsɛe mmofra!
  
  Yɛyɛ akwampaefo, Lenin mma, .
  Nea ɛsom sɛ akɔre a ɛkɔ hann no mu...
  Wɔwo mmofra sɛ wobedi amansan nyinaa so, .
  Saa bere yi de, wɔretu mmirika a wɔn nan da hɔ afa atɛkyɛ mu!
  
  Yɛyɛ yɛn dɔfo Ilyich akofo, .
  Hena na ɔkyerɛɛ ɔkwan pa ara...
  Wontwa knights mfi mmati so, .
  Anyɛ saa a ɛbɛyɛ bɔne paa!
  
  Enti Hitler de abufuw tow nneɛma a wɔde gu nneɛma so no gui, .
  Na ɛsɛ sɛ guys no ko tia evil horde no...
  Nanso akwampaefo no ntumi nyɛ ahufo, .
  Wɔwoo yɛn sɛ gyata sɛ yɛnko tia wɔn a wɔn ho ntew!
  
  Ɔyɔnko Stalin nso yɛ ɔkannifo a ɔwɔ anuonyam, .
  Ɛwom sɛ meyɛɛ basabasa pii wɔ ayayade no mu de ...
  Nanso ɔma n"atamfo ho popo kɛkɛ, .
  Etumi bɔ nsakrae a edi mũ!
  
  Yɛkoe a yɛda mpaboa wɔ baabi a ɛbɛn Moscow, .
  Sukyerɛmma no kaa me nan ase a ɛda hɔ kwa...
  sɛ Hitler yɛ ɔkwasea
  Akwampaefo no maa no pii!
  
  Mmarimaa ne mmeawa nyinaa wɔ ɔko mu, .
  Gye me di, wɔkyerɛɛ wɔn adesuakuw a ɛkorɔn sen biara...
  Mprempren wɔn a wɔayera refefɛw wɔ paradise, .
  Na wohu , gye me di, wɔde komunism ama!
  
  Mmarimaa nsuro awɔw, .
  Wɔde akokoduru huruw wɔ ntade tiaa nkutoo mu...
  Wɔn nan da hɔ afe mũ no nyinaa, .
  Mmarima no ho yɛ den wɔ nsa ne nsa akodi mu!
  
  Abarimaa bi a ɔreto ɔtopae agu tank a ɛyɛ hu so ni, .
  "Ɔsebɔ" a ɔwɔ tumi no rehyew te sɛ ogya, ɔrehyew...
  Stalingrad bɛyɛɛ dae bɔne maa Krautfo, .
  Ɛte sɛ hellgya, hell agodie!
  
  Ɔkwampaefo a woayɛ yiye wɔ ntua mu, .
  Ɔde ne nan to ogya no so a ɔda mpaboa...
  Afei Ɔyɔnko Stalin, te sɛ agya, .
  Ɛmmra sɛ wɔnsɛe Kain bɔne no!
  
  mmofra a yɛn ho yɛ nwini yiye , yɛyɛ ahantan, .
  Gye me di, yɛremfa yɛn ho mma yɛn atamfo...
  Na yɛbɛpam dɔm bɔne no nsubɔnten, .
  Ɛwom sɛ Adolf, te sɛ ɔkraman a watetew no, bɔɔ dam de!
  
  Ɔkwampaefo bi ko ma ne kurom, .
  Abarimaa no nni akyinnyegye biara kɛkɛ...
  Ɔbɛyɛ nhwɛso ama October nkurɔfo, .
  Na ɔde abufuw tow hyɛ wɔn so!
  
  Yɛn fam no, Vladimir Lenin yɛ anuonyam Nyankopɔn, .
  Nea ɛde nokwasɛm ba akokoduru so...
  Na sɛnea ɛbɛyɛ a Fuhrer a ɔyɛ abofono a ne ti nhwi ayɛ kusuu no wu , .
  Yɛbɛboro yɛn atamfo wɔ ntease pa bi nti!
  
  Oh abeawa, wo ne m"adamfo, .
  Yɛyɛ mmofra kɛkɛ a yɛda mpaboa wɔ awɔw a emu yɛ den no mu...
  Nanso migye di sɛ abusua a ɛyɛ den bɛba, .
  Yebehu ntrɛwmu bruu!
  Awɔw bere asi awɔw bere a ɛyɛ hyew no ananmu, .
  Fascist a wɔabɔ no dam no rekɔ n"anim bio...
  Yɛkoe denneennen wɔ ahohuru bere a atwam no mu, .
  Wɔ ahunmu no, ɔtamfo no yɛ virtual kakra!
  
  Wiɛ, dɛn nti na Panther no de ahopere reba me nkyɛn?
  Abarimaa no de akokoduru tow ɔtopae guu no so...
  Penalty bi wɔ hɔ dedaw ma Krauts, .
  Na fasist tank no tow ɔkraman no gui!
  
  Abofra yɛ ɔkofo ɔbran, .
  Na ɔhyɛ poppy red tie...
  Yɛn nkurɔfoɔ a wɔwɔ Agya Asase no mu yɛ baako, .
  Na komunism nsoromma rendum!
  
  Yɛbɛko wɔ awɔw bere mu, sɛnea ɛte daa no, .
  Sare no yɛ anigye kɛse ma mmofra nan...
  Dae kɛse bi bɛbam
  Bere a abarimaa no bɔ dade denneennen no!
  
  Migye di sɛ yɛn nyinaa bɛkɔ Berlin, .
  Na yɛne abeawa no bɛtra kosi sɛ yebedi nkonim...
  Yɛbedi amansan no kɛseyɛ so nkonim, .
  Sɛnea ɛbɛyɛ a nananom de ɔkwampaefo no hoahoa wɔn ho!
  
  Nanso ɛsɛ sɛ wobrɛ wo mma ahoɔden, .
  Na ko sɛnea ɛbɛyɛ a nkurɔfo ani renwu...
  Sɔhwɛ ahorow, a wɔde A twa biribiara, .
  Migye di sɛ ɛrenkyɛ yɛakɔ komunism mu!
  
  Nnye anansesɛm a asɔfo nwene no nni, .
  Ɛte sɛ nea abonsam rehyew wɔn a wonnye nni sɛ Onyankopɔn wɔ hɔ...
  Nokwarem no, wɔabu wɔn fɔ
  Sɛ wɔmfa afɔrebɔ mma komunism!
  
  Na ɛrenkyɛ yebedi okyinnsoromma yi so nkonim, .
  Soviet amansan no nyinaa bɛyɛ...
  Yɛn nsoromma hyɛn no mu yɛ den sen kerubi, .
  Yɛyɛ amansan ahemfo ne atemmufo!
  
  Afei nyansahu benyan awufo, .
  Akwampaefoɔ nyinaa, anuonyam nananom te ase...
  Fatherland yɛɛ nkrante ne kyɛm, .
  Ne nyinaa akyi no, adwene no ka yɛn ho, na yentumi nni yɛn so nkonim!
  Eyi ne sɛnea akwampaefo a wɔn ho yɛ nwonwa yi too dwom. Na ɛnam atenka, ne ahoɔden, ne ahoɔden so.
  Na wɔde wɔn nan a ɛda hɔ kwa na ɛyɛ tan no bɔɔ so.
  Nanso eyinom yɛ akofo nkumaa.
  Germanfo ntua wimhyɛn ahorow puei wɔ wim. Nea edi kan koraa no, nokwarem no, Focke-Wulfs a ɛde Yu-87 a akyɛ nanso etu mpɔn yiye no sii ananmu no, Germanfo nso wɔ XE-128, ntua wimhyɛn a eye yiye, ne XE-322 a ɛwɔ atirimpɔw ahorow abien a ɛwɔ nneɛma pii no wim aprɛm awotwe, ne aprɛm a wɔde tu mmirika nso.
  Akwampaefo asraafo dɔm no panyin, Natasha, Komsomol abeawa bi a ne ho yɛ fɛ, a ɔde ne nan a ɛda hɔ kwa, ɛyɛ tan, ɛyɛ den, ɛyɛ ntini, ɛyɛ fɛ na ɛdaadaa nkurɔfo rehuruw teɛɛm sɛ:
  - akwampaefo nkumaa - ti a wode dade a woatoto ayɛ, wɔn ankasa de tin ayɛ - hide , mo damned ones!
  Valerka yɛɛ ho biribi denam fango mfutuma a ɛpae a ɔde ne nansoaa a ɛda hɔ kwa no faa so. Na sɛnea abarimaa no fa no na ɔde ahoɔden kɛse tow.
  Ɔtopae a wɔayɛ wɔ fie no tu kɔɔ akyirikyiri na ɛkɔhwee XE-322 a na ɛreyɛ gyegyeegye no .
  Na Germanfo kar no mu tetew mu.
  Valerka tweet sɛ:
  Ahunmu Bon - .
  Owuo nkatanim...
  Atɛkyɛ tuntum - .
  Mede adifudepɛ sumee no!
  
  So ɛyɛ nidi ampa?
  Wontumi nhu wɔ wim...
  Koma no kɔn dɔ sɛ obetua aweredi
  Ɔpɛ sɛ ogye wiase no nkwa!
  Leshka, Slavka, ne Marinka nso fii ase de wɔn nansoaa a ɛda hɔ kwa faa nneɛma a ɛpaapae na wɔtow guu Nasi wimhyɛn ahorow so.
  Mpɛn pii no, ɛyɛ adwene a ɛyɛ nwonwa sɛ wode fango mfutuma bɛyɛ nneɛma a ɛpaapae. Na sɛ ade a ɛte saa pae a, ɛbɛbɔ biribiara mu asinasin nketenkete ankasa.
   Na mmofra a wofi afeha a ɛto so aduonu abiɛsa a ɛbɛba daakye no mu no faa ɔbɔfo no . Eyi ne ɔkwan a wɔfa so sɛe atamfo wimhyɛn ahorow.
  Leshka de nyansa tweet sɛ:
  - wo akodi mu no, eye se woye abarimaa kwa a woda mpaboa sene se wobɛyɛ ɔsahene dedaw a onni nan!
  Marinka nso tow atopae a ekum nnipa na ɔkae sɛ:
  - a ɔyɛ abofra wɔ ɔkra mu, a ɔbɔ mmɔden sɛ ɔbɛyɛ nea odi kan a ɔko no, na ɔbɛdi akyire a ɔbɛhwe mfutuma mu wɔ nipadua mu!
  Slavka a ɔreko te sɛ ɔbran na ɔde ne nan nketewa a ɛnyɛ mpaboa nanso ɛyɛ mmerɛw a ɛte sɛ bonsu tow atopae no kae sɛ:
  - kwan a ɛyɛ nokware sen biara a ɛkɔ nkonimdi mu no, abarimaa a ɔmma mpaboa bɛtiatia so, sɛ ɔnyɛ onyansafo sɛnea ɛsɛ a!
  Valerka nso tow guu atamfo no so wɔ ɔkwan a edi awu so kɛse na ɔkae sɛ:
  - mma aniwu, abarimaa, wo nan a ɛda hɔ kwa no ho, ɛbɛyɛ papa sɛ wobɛfɛre sɛ wobɛyɛ bast mpaboa!
  Leshka, a ɔtow nneɛma a efi ɔsɛe mu ba no guu n"atamfo so no, bɔɔ ose:
  - abarimaa a onni mpaboa no, se wade mpaboa ahyɛ no ma a, ɛyɛ mmerɛw sɛ obekum ɔpanyin!
  Marinka a ɔkɔɔ so de ne nsa twitwiw asɔretiafo a wɔrekɔ anim no kae sɛ:
  - ye mmofraberem a woda mpaboa sene se wobɛyɛ ɔpanyin a wowɔ bast mpaboa!
  Slavka nso tow fango a ano yɛ den a ɛpae, na ɛhyɛn Focke-Wulf no mu bubuu.
  Ɛno akyi no, abarimaa no kae sɛ:
  - mmerantebere ne mmabaa nnye adee a enti wonnye nsem a ehia mu ahotoso, mfe a wonnyinii no nnye adee a wobeye a wobegye atom!
  Valerka bɔɔ gyegyeegye, na ɔde owudifo bi a ɔwɔ hɔ bɔɔ ɔtamfo no:
  - a ne nan ase a ɛda hɔ kwa no hyerɛn no, ɔkofo kumaa no bɛpɛ sɛ ɔde ahopere kɔ botae no ho sen sɛ ɔbɛbɔ ne nan ase afa mpanyimfo mpaboa a atɛkyɛ ayɛ mu ma mu!
  Leshka serewee, de ne nan ase a ɛda hɔ kwa no kaa ho na ɔtow pea, na ɔbubuu ahum sraani no, na ɔteɛɛm sɛ:
  - abofra a onni mpaboa ye sen mpanyin mpaboa ne mpaboa a ne mfe akɔ anim bast !
  Akwampaefo afoforo boom de anigye, na wɔtow nneɛma a ɛpaapae nso, anaasɛ wɔtow tuo fii atuo ne atuo mu.
  Slavka kae sɛ:
  - adɛn nti na mmofraberem a wɔda mpaboa wɔ owia ase no yɛ anigye bere? Efisɛ bast mpaboa dedaw no bere te sɛ ɔsram!
  Marinka faa no na ɔtweet, na oyii owu akyɛde no fii agyan no mu sɛ:
  - eye se wobɛyɛ abarimaa wɔ nteaseɛ ankasa mu nko ara, nanso akwakoraa, nea ɛne no bɔ abira no, wɔ sɛnkyerɛnne kwan so nteaseɛ mu!
  Valerka serewee na bere a ɔbɔɔ Fritzes no, ɔteɛteɛɛm sɛ:
  - bere bɛn na abien ye sen abiɛsa? Sɛ woyɛ abofra wɔ nan abien so a, sen akwakoraa a okura poma wɔ abiɛsa so!
  Levka de ahoɔden a edi awu bɔɔ na ɔhyɛɛ no nsow sɛ:
  - abofra biara betumi abɛyɛ sodifo daakye, nanso otirimɔdenfo a ne mfe akɔ anim wɔ ɔdamoa bi pɛ wɔ n"anim!
  Marinka bɔɔ n"ano na ɔde serew buae sɛ:
  - sesa ne were mprenu afe biara, amammuifo sesa ne akatasoɔ wo nhyiamu biara a ɔne abatoɔfoɔ bɛhyia!
  Slavka, atamfo a wɔyɛ fucking , hyɛɛ no nsow sɛ:
  - abarimaa a onni mpaboa no ho akokwa sene bast mpaboa a ne mfe akɔ anim, na ɔde mfaso pii ba sen mpanyimfo mpaboa!
  Valerka serewee na bere a ɔne no abɔ akuturuku no , ɔhyɛɛ no nsow sɛ:
  - a wobɛyɛ kumaa wɔ ɔkra mu no nkyerɛ sɛ wobɛhwe ase wɔ mmofraberem wɔ w"adwene mu!
  Levka kasa tiaa Nasifo no na ɔbɔɔ n"ano sɛ:
  - eye se wobeye abofra na woasere owuo sene akwakoraa na woasuro se wobewu!
  Marinka de ɔkraman abufuw bɔɔ ose:
  - nnye mmofra nyinaa na woserew anigye so, nanso won nyinaa sere a wonnwen ho!
  Slavka a wimhyɛn ho hia no no kae sɛ:
  - ntumi ntrɛw mu wɔ paanoo so, nanso nkyene nso wɔ mu!
  Valerka serewee na ɔhyɛɛ no nsow, na ɔde ne nansoaa a ɛda hɔ kwa tow ade a ɛpae sɛ:
  - se abatowfo no pe se onya paanoo wo pon so a, paw amammuifo a nokore nkyene wo ne kasa mu!
  Levka nso tow biribi a edi awu na ɛsɛe ade na ɔbɔɔ nkɔmmɔ sɛ:
  - adwuma paanoo no ye nwononwono, enni atɛntrenee nkyene!
  Marinka de anifere kae sɛ:
  - se amammuifo kasa pa sen te se asubura a, ennee akyinnye biara nni ho se ebedan mogya asuten!
  Slavka tweet sɛ:
  - sodifo nso hia kasamufa, nanso sedee ebeye na mogya kɔkɔɔ rensen!
  Wimhyɛn ntua no ano brɛɛ ase. Na wogyinaa hɔ bere tiaa bi, na mmarimaa ne mmeawa no too dwom sɛ:
  Akwampaefo no yɛ nnipa a wɔn ho yɛ fɛ, .
  Wɔn na wodii kan yɛɛ afuw a wɔbom yɛ...
  Wɔkyerɛɛ yɛn sɛ yɛde tuo a wɔde tow tuo, .
  Sɛnea ɛbɛyɛ a mmofra renhwie nusu kwa!
  
  Yɛkɔɔ afuw a wɔbom yɛ no mu kɔyɛɛ sare, .
  Adwuma a wɔyɛ wɔ hɔ no yɛɛ hyew...
  Ɔnantew a ne nan da hɔ akwansin pii, .
  Mprempren mmarimaa no wɔ hama!
  
  Onyankopɔn mmoa akwampaefo no
  Wɔn wɔ Lenin ne Ade Nyinaa so Tumfoɔ...
  Baabi a Kain a odi nam no teɛm, .
  Ɔsebɔ dae bɔne no bobɔe te sɛ aprannaa!
  
  Mmarimaa ne mmeawa nantew
  Wɔ sare no so no, wɔde sickles twaa rye...
  Ɛyɛ dɛ wɔ afuw a wɔbom yɛ wɔ May a ɛyɛ hyew mu, 1999 mu.
  Na ɛho nhia sɛ yɛka atosɛm kyerɛ yɛn!
  
  Momma yɛn ani nnye obosu ho, mmarimaa, .
  Nea ɛrebɔ yɛn nan ase...
  Ɔne abeawa bi a ne ho yɛ fɛ, a ɔda mpaboa, .
  Momma yɛntu wimhyɛn, mmeranteɛ!
  
  Yebetumi ayɛ pii, .
  Lenin kanyan yɛn ma yɛyɛɛ akokoduru...
  Ɔkwan no trɛw ma mmarimaa, .
  Warsaw ne Berlin di wɔn anim!
  
  Yiw, Fuhrer a ɔyɛ abofono no tow hyɛɛ so mpofirim, .
  Ɛte sɛ nea hell ɔbonsam aba yɛn so...
  Nanso ɔbarima a ne ti nhwi ayɛ fitaa no benya ɔhwe , .
  Ɛnyɛ kwa sɛ Stalin nso yɛ ɔbonsam!
  
  Wɔ guys no fam no, tank nyinaa nyɛ akwanside, .
  Wɔko te sɛ saa akɔre no...
  Anuonyam akatua retwɛn, .
  Lenin mmabarima akɛse!
  
  Fuhrer no tank ahorow a ɛrebɔ denneennen no de ahopere retu mmirika, .
  Na gye me di, wɔn toa no reyɛ wusiw...
  Komsomol mufo boroo wɔn atamfo a wɔda mpaboa, .
  Hitler retwɛn nkogudi!
  
  Ɔko no rekɔ so dedaw wɔ baabi a ɛbɛn Moscow, .
  Ɔtamfo no yɛ anifere ne otirimɔdenfo...
  Mpaebɔ a yɛbɛbɔ Ilyich no bɛboa yɛn, .
  Sɛ ɛho hia a, bere a wɔde ama no nso bɛsa!
  
  Akwampaefo: mmarimaa, mmeawa - .
  Wɔde ahopere fa sukyerɛmma a ɛreworo so no mu a wɔmfa mpaboa...
  Aweredi a emu yɛ den bɛba Krautfo no so, .
  Sɛ aberante no tu ne nsateaa a!
  
  Gye me di, sukyerɛmma ntu yɛn hu, .
  Gye me di, bare heels nsuro sukyerɛmma...
  Akwampaefo nan hyerɛn
  Mmofra fi ase tu mmirika ntɛmntɛm!
  
  Na afei mmarimaa ne mmeawa, .
  Wɔde asorɔkye reto ahyɛ Fritz so...
  Akwampaefo no nne mu da hɔ, .
  Ɛda adi pefee sɛ wɔne Satan bedi!
  
  Fasistfo no nte nea ɔrekum wɔn ase, .
  Ɔkraman a ɔyɛ angular no gyaee ogya...
  Mmarimaa wɔ tumi kɛse
  Polisini a watetew no ayɛ komm!
  
  Ɛha na abarimaa no tow ne nan ase a ɛda hɔ kwa no guu soro, .
  Mprempren a ɛsɛe ade kɛse...
  Yɛne owu nni agoru a yɛde sie, .
  Asraafo a wɔyɛ adwumaden no bɛhyɛ anuonyam!
  
  Abeawa a ɔda mpaboa no de ahopere rekɔtow ahyɛ so, .
  Heel no bɛyɛɛ rose wɔ sukyerɛmma mu...
  Yɛpɛ ɔko a emu yɛ den yiye, .
  Sɛ woyɛ mmerɛw a, mɛboa wo!
  
  Yɛko tiaa fasistfo a wofi Moscow no, .
  Na wɔkaa kar te sɛ broom...
  Wɔde akwansin pii aka komunism ho, .
  Dae a ɛhyerɛn na ɛyɛ kronkron sen biara!
  
  Mmabaa a wɔko a wɔn ho yɛ fɛ
  Sɛ wɔko tia owu ɛmfa ho sɛ ...
  Wɔn a wɔn ho yɛ fɛ no nne mu da hɔ yiye, .
  Wɔbɛtow pie bere a wɔredi agoru no!
  
  Na abarimaa no kɔ saa ntrɛwmu yi, .
  M"ani agye yiye, wunim, gye me di...
  Bere a wɔrekyia saa sum ase yi, .
  Wɔde akokoduru bɔɔ Stalingrad ho ban!
  
  Dɛn na yehia "Ɔsebɔ" a ɔwɔ tumi kɛse yi?
  Akyinnye biara nni ho sɛ saa tank yi yɛ kɛse...
  Akwampaefo no reto sanku, .
  Yɛbɛnya owura foforɔ!
  
  Ɔsraani foforo biara nni hɔ, gye me di, .
  Abarimaa no kyekyeree krataa kɔkɔɔ bi...
  Yiw, mfe pii ni na yɛyɛ mmofra kɛkɛ, .
  Napalm osu fi soro retɔ!
  
  Stalingrad ko fɛfɛɛfɛ yiye, .
  Akwampaefo no te sɛ gyata a wɔreko wɔ mu...
  Ne nyinaa akyi no, yɛn fam no, nhwɛso no ne nea ɛho hia sen biara, .
  Sɛnea ɛbɛyɛ a nananom ne agyanom bɛhoahoa wɔn ho!
  
  Yebetumi ayɛ biribiara wɔ ɔko yi mu, .
  Di fasistfo bɔne no so nkonim denam aseresɛm so...
  Afotu kɛse a wɔto dwom
  Ɛte sɛ nea woyɛ Awurade ba!
  
  Abarimaa no huu "Panther" bi a ɔyɛ nnam.
  Saa tank yi nyɛ mmerɛw, boy know...
  Ɛtɔ da bi a yɛkyerɛw nsɛm a ɛnyɛ asɛmti no, .
  Ɛmfa ho, nanso ɛbɛyɛ paradise!
  
  Onyankopɔn bɔɔ nnipa maa daa anuonyam, .
  Sɛnea ɛbɛyɛ a Lenin ahoɔden bɛyɛ...
  Tumi foforo a ɛyɛ kɔla kɔkɔɔ no nti, .
  Adeɛ a ano yɛ nnam a wɔde pam ade!
  
  Abarimaa no tuu mmirika faa sukyerɛmma no mu, .
  Na ɔde akokoduru tow ɔtopae guu Tiger no so...
  Ɔbɛnya bazooka wɔ n"akyi bag mu, .
  Sɛnea ɛbɛyɛ a Fuhrer a honhommɔne ahyɛ no ma no bɛbɔ!
  
  Wubetumi nso adi abɛbusɛm no ho dwuma, .
  Sɛnea dodow yɛ mmɔho abien pɛ mmɔho abien...
  Momma yɛmfa ahwɛyiye nni fasistfo no so nkonim, .
  Ne nyinaa akyi no, yɛyɛ anyansafo sɛnea ɛsɛ!
  
  Sukyerɛmma retɔ na ɛrehyew abarimaa no nan ase, .
  Ɔda so ara yɛ abofra, ɛwom sɛ ɔyɛ ɔbran de...
  Abarimaa no mfa owu nni agoru ahintaw, .
  Saa Fuhrer yi yɛ akisikuru a ɛyɛ abofono!
  
  Ɛha na wogyee "Panther" no toom denneennen, .
  Wusiw a ɛyɛ ahinanan denneennen...
  Ɔde ne nan ase a ɛda hɔ kwa bɔɔ fasist no hwene mu, .
  Ɔtamfo no bɛyɛ sɛ ahwehwɛ a abubu!
  
  Botae biara nni hɔ a ɛrentumi nyɛ yiye
  Ɔkwampaefo akokodurufo no daa no adi sɛ...
  Atamfo dɔm a wobedi wɔn so nkonim no nyɛ den, .
  Oyi yɛ abarimaa akokodurufo!
  
  Ɛno nti na yɛko maa Agya Man, .
  Ɔkwampaefo biara nim eyi...
  Yɛrennu yɛn ho wɔ nkwa ko no mu, .
  Anuonyam nka USSR ɔhotefo no!
  
  Abarimaa a ɔda mpaboa no nsuro, .
  Awɔw a ano yɛ den sen biara mpo...
  Na ahoni no hyerɛn, mihu anim, .
  Na Lada ne Kristo yɛ ma yɛn!
  
  Lenin to nsa frɛ yɛn sɛ yɛmmra wiase foforo bi mu, .
  Ɛhe na bagel, cream keeki a wontua hwee...
  Habel na odi nkonim, ɛnyɛ Kain, .
  Mma nhwɛ ano denden no ano!
  
  Akodi ahorow rekɔ so dedaw wɔ baabi a ɛbɛn Kursk, .
  Ɛwom mpo sɛ ɔtamfo no yɛ atirimɔdenfo te sɛ ɔkraman...
  Mmarimaa ne mmeawa de akokoduru bɔ, .
  Wɔbɔɔ wo wɔ dade a wɔabɔ no moma so pɛɛ!
  
  Wiɛ, ɔtamfo no resan n"akyi, .
  Na wɔ ntua no mu no, ɔkwampaefo bi a ɔda mpaboa wɔ hɔ...
  Ogye di sɛ wobedi nkonim wɔ anuonyam May, 1999 mu.
  Na ɛbɛyɛ nhwɛso ama asraafo no!
  
  Baabi no Kraut abusua no boroo Komsomol muni bi, .
  Wɔde poker hyew heels no...
  abeawa a wɔadome no no ayayade
  Wɔde no too fango no so a ɔda mpaboa !
  
  Wanka hwee ankyerɛ wɔn
  Me serewee wɔ monsters" anim kɛkɛ...
  What bastards , ayayade no nnɔɔso mma mo, .
  Yɛbɛsɛn wo wɔ ring mu!
  
  Kraut abusua no too Komsomol muni no tuo, .
  Na afei wɔtow me guu noose mu...
  Na eyi nti akwampaefo no de mae, .
  Efisɛ medɔ mmeawa!
  
  Nea Kraut abusua no pɛe no, wonyae
  Ɛda adi pefee sɛ wɔtwee Hitler kɔɔ funnaka bi mu...
  atamfo denneennen, .
  Wɔde akutu tumi bɔɔ moma so!
  
  Yiw, yɛn mmarimaa fam no, ɛyɛ mmerɛw, .
  Di fasistfo bɔne no so nkonim wɔ ɔko mu...
  Ɛwom mpo sɛ yɛte sɛ nea yɛyɛ nketewa de, nanso .
  Nanso adesua, anum pɛ!
  
  Yɛahyɛn Berlin dedaw wɔ nhyehyɛe mu, .
  Ɔhyɛ mpaboa nea edi kan...
  Na abarimaa no yɛ abofra, ɔbɛyɛɛ ɔbran, .
  Ɔkyerɛɛ sɛ top class ankasa!
  
  Yɛnni wɔn a wɔhwee ase wɔ ɔko mu no ho awerɛhow, .
  Minim sɛ wɔn nyansahu bɛnyan...
  Na wobehu komunism wɔ akyirikyiri, .
  Efisɛ hann bedi owu so nkonim!
  
  Na Yesu nyɛ yɛn Awurade, .
  Lenin a ɔhyerɛn...
  Yɛn werɛ mfi n"apɛde, .
  Daa kerubim a ɔwɔ okyinnsoromma yi atifi!
  
  Yebenya, minim, nkonimdi, .
  Sɛ ɔko bi wɔ ahunmu a...
  Vedas no ka kyerɛɛ yɛn nananom sɛ, .
  Satan begye wiase no nkyem abiɛsa mu biako!
  
  Nanso yɛbɛde wɔn ho, gye me di, .
  Momma yɛnyɛ eyi - ɛyɛ anansesɛm, wunim...
  Anigye anigye mu, te sɛ mmofra, .
  Na momma yɛnsi paradise wɔ amansan yi mu!
  
  Owuo nni ho - mo nkurofoo nim, .
  Asetra, gye me di, ye...
  Na nnipa ma asefo anigye, .
  Ɔsoro a ɔne Ade Nyinaa so Tumfoɔ no bɛkɔ mfehaha pii!
  
  Ɛno na wiase no bɛyɛ komunism, .
  Amansan nyinaa, amansan no yɛ sum...
  Daa a enni awiei, nkwa hann, .
  Adwene akɛse ahyɛ mu ma!
  
  Na Lenin, minim, bedi tumi, .
  Anuonyam nso, Stalin yɛ ɔkofo no kannifo...
  Yebetumi asiesie biribiara daakye, .
  Yɛn mfɛfo te sɛ titans!
  
  USSR a ɛboro amansan a ɛwɔ akyirikyiri no akyi, .
  Ahye biara nni hɔ a ɛboro anoano ankasa so...
  Na abɔde akɛse din mu no, .
  Abakɔsɛm yi mu nkratafa a anuonyam wom!
  
  Ná akwampaefo yɛ, wɔreyɛ, na wɔbɛyɛ, .
  Yɛn anigyeɛ mu no, paradise daa...
  Hu sɛ w"ahoɔden rensɛe da, .
  Anigye a enni awiei ho dae!
  . TI A ƐTO SO 9
  Yiw, ɛha no, ebetumi ayɛ wo nwonwa sɛnea mmofra no hyehyɛɛ anwensɛm a emu yɛ den na tumi wom saa wɔ nwansena mu pɛɛ, a Alexander Sergeevich Pushkin mpo ani bebere no.
  Sɛnea ɛte biara no, wɔkyerɛe sɛ ɛnyɛ sɛ wɔwɔ ntini ne ɔko ho nimdeɛ nko, na mmom wɔwɔ anwensɛm ho nimdeɛ nso.
  Valerka teɛteɛɛ n"ano na ɔhyɛɛ no nsow sɛ:
  - Dɛn, ultrapulsar?
  Marinka serewee na obuae sɛ:
  - a ɛte sɛ hyperquasar kɛse!
  Levka, abarimaa yi a na ɔte sɛ nea wadi bɛyɛ mfe dumien no faa no na ɔde ahokokwaw kyeree ɔkraman no de ne nansoaa a ɛda hɔ kwa no. Na afei ɔde ahoɔden kɛse tow no. Ɛtu twaam te sɛ tuo na ɛbɔɔ Germanni scout a ɔrewea no wɔ crowbar no mu pɛɛ. Ɛbɔɔ na ɛdaa adi sɛ ɛyɛ owuyare.
  Slavka kae sɛ:
  - wo ahoɔhare yi mu no, wasp mpo yɛ ɔsɛeɛ akyɛdeɛ a ɛdi awuo!
  Valerka serewee na ɔkae sɛ:
  - Yiw, yɛyɛ super level akofo! Nanso saa na ɛsɛ sɛ akwampaefo yɛ. Na sɛ ɛnyɛ tebea a ɛte sɛ nea ɛsɛ sɛ yɛko, na mmom asetra ankasa mu a, ɛnde yɛrenni mfomso!
  Marinka de ne ti too fam de penee so sɛ:
  - a megye di se yennye mfomsoo!
  Levka de fɛwdi kae sɛ:
  - wo super confidence ne wo mmerɛwyɛ!
  Abeawa no kae wɔ ntease mu sɛ:
  - ɛtɔ da bi a, sɛ wobɛbu ɔtamfo bi dodo a, ɛyɛ asiane kɛseɛ sene sɛ wobɛbu no animtiaa! Eyi ne sɛnea adwenem naayɛ de nkogudi ba!
  Slavka serewee na ɔkae sɛ:
  - nkonimdie a ɛte saa te sɛ nkogudie, na nkonimdie nteaseɛ yɛ fɛwdi kwan so, asɛm no nyinaa ne sɛ wobɛwie kankabi no na wode nkɔsoɔ abɔ ɔkwampaefoɔ no hwene mu!
  Mmarimaa akofo no faa no na wɔde nne koro fefefe. Akɔre ɔhaha abien a wɔrehuruhuruw wɔ afuw no so no ho dwiriw wɔn. Na wɔhwee ase, na wɔde wɔn ano bɔɔ Nasi asraafo dɔm titiriw a wɔrewea no. Na na mogya retu wɔn ankasa.
  Levka serewee na ɔtoo dwom sɛ:
  Dili, dili Parsley bae, .
  Dili, dili bɔɔ akɔre no hu!
  Saa mmarima no nyɛ agode, .
  Na ɔsɛe koraa !
  nsɛm afoforo si wɔ mmeae afoforo wɔ Hypermatrix no mu.
  Anna Witchakova nyaa akwaaba guasodeyɛ bi a ɛnyɛ anigye kɛse ne ne pɔnkɔ nokwafo a otu no. Wimhyɛn a ɛko a ɛbɛyɛɛ Mig-4 a ɛtow Germanfo wimhyɛn pii gui no maame no hyewee ara kwa bere a Japanfo asraafo dɔm no tow hyɛɛ wɔn so no, na saa ara na kar ne po so ahyɛn afoforo dodow bi nso hyewee no. Bere a akɔre a wofi Owia a Ɛpue Asase so no hwehwɛɛ kurow no mu akyi no, Vladivostok de awerɛhow bi bae. Nanso, wɔyɛɛ awufo ayi no wɔ asraafo kwan so, wɔ ahobrɛase mu na wɔyɛɛ ntɛmntɛm koraa. Wimhyɛnkafo Vedmakova de ogya too ne nan mu, na akisikuru akata abeawa no nan so, na enti ɔnantew a ɔda mpaboa, na ɔde ahwɛyiye tiatiaa ne nansoaa so. Japanfo nnya nyɛɛ ntua no bio de wɔn adwene asi so sɛ wɔbɛboa afã horow a wɔrenya nkɔso no. Vedmakova nantew twaa amamfõ no ho hyiae, na wɔde ahoɔden retutu mu, na na mmofra pii wɔ adwumayɛfo no mu. Wɔyɛɛ teateaa, na wɔda mpaboa, na wɔn anim ayɛ kɔkɔɔ wɔ ahohuru bere mu owia a ɛyɛ foforo no mu, na wɔboaboaa nnua a abubu, maa telegraph nnua a ahwe ase so, na wɔprapraa mmɔnten so kɛkɛ.
  Ɔpanyin a ɔwɔ mmarimaa no atifi, a ɔhyɛ akwampaefo krataa, nanso onni atade ( na ɛsensɛn hɔ soronko, ɛda adi sɛ mmarimaa no na wɔhwɛɛ wɔn ntade so), tuu mmirika kɔɔ wimhyɛnkafo no nkyɛn.
  - reyɛ adwuma ntɛmntɛm, Comrade Major, biribiara bɛyɛ krado nnansa yi ara! Yɛbɛprapra abɔnten so, ɛbɛyɛ mmerɛw te sɛ ansa na ɔko no reba!
  Witcher serewee na ɔtow ahwiesa bi guu no sɛ:
  - ha, fa no! Eyi ne yɛn Soviet a wɔde abɔde mu chocolate ayɛ, na ɛnyɛ Amerikafo awuduru .
  Abarimaa no de anigye bɔɔ n"ani sɛ:
  - Na yema Amerikafoo no foforo wɔde abodin bi bae . Esiane sɛ mprempren wɔne Hitler ne Hirohito abom nti, ɛnde wɔnyɛ Yankeesfo, na mmom Pindosfo!
  Abeawa panyin no kotow abarimaa no anim sɛ:
  - a wokaa se woye hwan?
  Ɔkwampaefo kumaa no san kaa sɛ:
  - a ɛyɛ Pindos! Enti afei yɛfrɛ Yankees a woyii yɛn mae no!
  Witcherova de ne nsa bɔɔ abarimaa no ti, afei ne nsa kɛse a ɛyɛ den no nantew faa abarimaa no mmati a ɛyɛ tratraa a ntini wom no so. Abarimaa no san serewee, na ne sẽ yɛ fitaa, na ɔtrɛw ne nsateaa a na ayɛ mmerɛw no mu. Ɔsraani panyin no wosow abarimaa no nsa buae sɛ:
  - ehia se yekae edin no. Nanso yɛne Amerika nnya nyɛɛ ɔko, a ɛkyerɛ sɛ ɛyɛ ntɛm sɛ yɛbɛba abɛfa abodin ahorow.
  Abarimaa no kasa tiae sɛ:
  - Amerikafoɔ yɛ bɔne sene Japanfoɔ ne Germanfoɔ, ɛfiri sɛ wɔpɛ sɛ wɔde obi foforɔ nsa ko. Ɛmfa ho sɛnea Owia a Ɛpue Ahemman no akofo yɛ atirimɔdenfo no, obiara nim wɔn akokoduru!
  Witcher twaa n"asɛm mu sɛ:
  - bekum saa mmarima akokodurufo yi! Na ntɛm ara sɛnea ɛbɛyɛ yiye biara!
  Asraafo kuw foforo a wɔyɛ adwuma Krotov de wɔn nsa hyɛɛ ahyɛde bi a ntease nnim koraa ase mpofirim na wɔde ɔkofo wimhyɛnkafo no ne hyɛn mu adwumayɛfo kuw bi kɔɔ Khabarovsk. Ahyɛde no bae ntɛm ara; Witcherova, nokwarem no, na ɔhwɛ kwan sɛ wɔbɛma no wimhyɛn a ɔko, nanso... Ná anim no nni wimhyɛn a wontua hwee a wobetumi de adi dwuma, na na asraafo a wɔhyɛ wɔn den mfi wɔn mfinimfini no nnya mmae. Akwantu a efi Vladivostok kɔɔ Khabarovsk no gyee bere pii, na wɔtow ɔsraani panyin no fii keteke kwan no so ankasa kɔɔ ɔko a na ɛreyɛ hyew mu.
  Japanfo bɔɔ mmɔden sɛ wobetwa kurow a wɔabɔ ho ban yiye no ho ahyia na wɔatwa ho ahyia. Ɛkame ayɛ sɛ ɔkofo no annya bere amfa ne tuo a wɔde di dwuma wɔ afiri mu no ahuruw akɔ amena no mu bere a ntua no fii ase no.
  Sinitsin a ɔda ne nkyɛn no sɛ :
  - Enti wei kyer3 s3 atamfo no reyɛ nhyehyɛɛ ama Frederick, anaasɛ, sɛ yɛbɛka no yiye a, Ɔsahene Nogi, akwan a ɔbɛfa so atwa abannennen no ho na wapam yɛn akɔ akyi.
  Kapten no de awerɛhow bɔɔ nkɔmmɔ sɛ:
  - ma mmɔ mmɔden sɛ ɔbɛto ogya wɔ Russia pɔnkɔ dua no mu. Wɔde ne nansoaa bɛbɔ no denneennen araa ma ɛrenyɛ te sɛ nea ɛdɔɔso!
  Ace pilot no dii aseresɛm sɛ:
  ebia wɔmfa Krupp dade na ɛyɛ ɔpɔnkɔ no nansoaa , na mmom yɛn Soviet de no!
  N"asɛm no twaa mu denam akutu a wɔteɛm no so. Ɛha na ɔda amena bi a wɔatu akyɛ mu, mpɛn pii no, abannennen bi a ɛda nsow wɔ Khabarovsk ho, Japanfo ntua ho ahunahuna atra hɔ mfe pii ni. Atopae repae wɔ amena no anim ne akyi, na ɛyɛ dede pii. Mpɛn pii no, Japanfo shimosa a agye din no ma dede ne wusiw pii ba. Ɔkofo no hwɛ ade a onsuro, na ɔyɛ anibiannaso bi mpo. Akorade a ɛpae no ma nsuten a ɛho agu fĩ ba, na emu biako maa asase no wosow. Eyi kyerɛ sɛ tuo a ɛwɔ aprɛm a ne kɛse yɛ milimita ahasa pa na ɛreto. Wɔte wɔn a wɔapirapira no si apini. Ɛdenam aprɛm a wɔtow so no, ɛte sɛ nea ɛyɛ hyew a emu yɛ hare a ɛnyɛ aso biara na ebetumi ahu. Ɛha na na asase akata ɔkofo wimhyɛnkafo no so. Nanso, abeawa no defefe na ɔwosow mfutuma a efi ne nhama kɔkɔɔ no mu no:
  - te saa bere nyinaa, se woda fam a wo ho gu fĩ! Na sɛ wosɔre a, ma me nsa benkum biako anaa abien!
  Ɛbɛdaa adi sɛ atuo ho ahosiesie no yɛɛ tiaa, ebia na Japanfo nni atuo pii saa. Ntua no afi ase. Ná Japanfo aprɛm pii retu wɔn anim. Ketekete, na afiri no nipadua yɛ kurukuruwa kakra. Owia a Ɛpue Ahemman no tank a agye din sen biara: Chichikha . Witcher kaee ne su ahorow. Anim akode 30 mm , tuo 47 mm, diesel engine 320 apɔnkɔ ahoɔden. Sɛ yɛde sɛnea afiri no tumi ka kar no to nkyɛn a, ɛnde na ɛyɛ bɔne mpo sen German T-3 a ɛwɔ 1943 mu no. Wɔ Apuei Fam Akyirikyiri mpo frɛ no ahurututu! Nanso ɔkwan bi so no, ɛnyɛ afuw mu hemmaa no, na mmom asraafo a wɔnam fam no. Sɔ hwɛ, bɛn mmeae a wɔtow atopae no. Sɛnea wɔto no: Baabi a keteke a wɔde akode ahyɛ mu ntumi ntwam no, ɔsraani a okura tuo bɛwea.
  Wɔyɛɛ Japanfo atuo no ho mfonini fii Germanfo Mauser mu. Wɔtetew atuo a wɔde di dwuma wɔ fam no fii Schmeister a agye din fi Wiase Ko I no mu . Mpɛn pii no, nnipa a wɔn ani yɛ teateaa wɔ ɔpɛ sɛ wobesuasua nea eye sen biara afi ɔfã foforo no. Akyinnye biara nni ho sɛ Japanfo adwumfo reyɛ adwuma dedaw sɛ wɔbɛyɛ Panther ne T-34 a wɔde afrafra!
  Japanfo aprɛm a wɔde di dwuma no boro dumien, na Soviet atuo no mpɛ sɛ wobehyia wɔn. Asraafo a wɔnam fam no tu mmirika di wɔn akyi wɔ mmirikatu mu, wɔ nkɔnsɔnkɔnsɔn a ɛyɛ den a wɔde di dwuma wɔ amanne kwan so mu. Owia a Ɛpue Asase no so asraafo ankasa hyɛ ntade a ɛyɛ kɔkɔɔ kakra, a ɛne khaki sare so kɔla hyia. Witcher hwɛ wɔn, na ɔyɛ ntɛm susuw nnipa dodow a wɔtow hyɛ wɔn so no ho. Sɛ yɛhwɛ a, wɔyɛ mpem anum kosi asia, na sɛ ɛboro so a, Russiafo apem na wɔte amena no mu, na wɔkata anim fã yi so. Na akode no.... Wɔde Apuei Fam Akyirikyiri asraafo no asiesie wɔn ho sɛnea nnyinasosɛm a aka no te, na polisifo nkutoo na wɔwɔ atuo a wɔde di dwuma wɔ fam . Wiɛ, ɔyɛ ɔsraani panyin, ɛwom sɛ onni dibea de, nanso wɔatew no so akɔ kokoam de.
  Captain Sinitsin (ɔda so ara yɛ aberanteɛ paa) bisaa Witcher sɛ :
  - a wo ne Germanfo no koe?
  Abeawa no buae sɛ:
  - Daabi! Mefew wɔn ano!
  Ɔhyɛnkafo no a ne ho yɛɛ kusuu mpofirim no kae sɛ:
  - wokae wo funu a edi kan no?
  Witcher, a ɔreserew, wosow ne ti sɛ:
  "Meyɛ wimhyɛnkafo, na obiara a metow no tuo no, mikum no, minni afunu ho adwene biara!" Sɛ yɛbɛka a, wɔ Ɔman Ho Ɔko Kɛse no nyinaa mu no, wɔantow m"a wimhyɛn no anhwe ase da!
  Captain no bɔɔ abɛn wɔ fɛreɛ bi so sɛ:
  - a woye ace kɛkɛ ! Na hwɛ Germanfo a wɔde aduru apete wɔn so dodow ahe ara na wowɔ!
  Witcher serewee kɛse mpo:
  - a eto so aduonu anum akyi no, womaa okokodurufo nsoromma no! Na aduonu awotwe pɛ.
    Sinitsin teɛɛm sɛ:
  - Uh-uh ! Woyɛ w"adwinni ho nimdefo ara kwa!
  Abeawa no de ahobrɛase buae sɛ:
  - ennhia se wobeye obi a odi n'asɛdeɛ ho dwuma wɔ nokorɛ mu ara kwa no yɛ ɔkokodurufoɔ. Afei asraafo a wɔnam fam no bɛbɛn, na yebehyia wɔn.
  tuo ketewa bi a emu yɛ duru a emu duru yɛ kilogram du pa no bolt . Me de me nsa kaa ɔkraman no, launch no yɛ tight paa, butt no wɔ recoil. It"s not a very convenient machine, but it hits ... Nokware, sɛnea nsɛm a wɔka kyerɛ no, Germanfo wɔ afiri tuo a ano yɛ den kɛse dedaw, nanso hena na onim, sɛ ebia Soviet adwumfo bɛba abɛka biribi a eye sen saa anaa. Sinitsin antumi ansiw ano sɛ obebisa sɛ:
  - adɛn nti na woyii wo wimhyɛnkafoɔ kɛseɛ saa kɔɔ asraafoɔ a wɔnam fam?
  Vedmakova de aseresɛm fã buae, na ɔsan nso klik ne submachine gun no shutter so :
  -Na na mepe se mehunu sedee ete se wote ogya ase kɛkɛ! Ɛno bɛyɛ nea ɛyɛ nwini.
  - Na ɛbɛyɛ sɛ woahwere wo mpaboa sɛ wopere wo ho saa sɛ wobɛkɔ anim kwan no so a!
  Nokwarem no, bere a Vedmakova rebɔ mmɔden sɛ ɔbɛma akisikuru no akɔ ntɛmntɛm no, nantew twaa ne ho te sɛ abeawa a onni mpaboa. Ɛwom sɛ wɔ ɔko no mu no, na mmea ne mmofra dodow no ara da wɔn nan ase a ɛda hɔ kwa adi wɔ awɔw bere mu de, nanso na polisifo nnye eyi ntom, titiriw wɔ mmeae a nnipa pii wɔ. Nanso na Witcher ani gye ho mpo sɛ ɔbɛyi no adi saa. Obua Sinitsin tiawa sɛ:
  - sedee ebeye na wobesie sika no, ɛkame ayɛ sɛ kapitalist wiase nyinaa tia yɛn. Ne nyinaa akyi no, mpaboa sɛe, na eyi yɛ nnipa pii adwuma!
  Captain no de agoru anim a ɔde bɔɔ n"ani so penee so:
  - wo nan a ɛyɛ fɛ yiye! So metumi ayɛ wɔn pet?
  Witcher wosow ne nsateaa sɛ:
  - Nyɛ seesei! Afei, sɛ wunya nkwa a, mɛma wo ho ayɛ hyew anadwo.
    Sinitsin teɛɛ n"ani so sɛ:
  - Wow, wo ho ye ntɛmntɛm! Mpɛn pii no, mmea gye bere tenten ansa na wɔabubu.
  Vedmakova pɛe sɛ obua, nanso wɔtee sɛ ɔtopae bi repae, Japanfo tank bi a na ɛnam n"anim no bɔɔ ɔtopae bi. Abeawa no too dwom sɛ:
  - na Hitler reka kar, na atopae bi bɔɔ ɔkwasea no ! Ɛbubuu asinasin - nanso na mfasoɔ biara nni so!
  Japanfo tank foforo paee, gyinaa hɔ, danee n"ano na ɛtow tuo guu Sovietfo amena no so. Nea ɔto so abiɛsa no de ahopere dii n"akyi. Nanso, Japanfo no ansusuw ho mpo sɛ wobegyae. Wɔn a wɔn ani yɛ teateaa no paapaee, wɔn atuo a wɔde di dwuma wɔ afiri mu a wɔde asisi abantenten a ɛyɛ kurukuruwa fã a wotumi tu so no fii ase yɛɛ adwuma.
  Kapten no bɔɔ n"ano sɛ:
  - wei ye kesee ! Ɛte sɛ nea wɔnantew wɔ parade mu! Eyi yɛ asraafo dɔm!
  Vedmakova faa tuo, a anigyesɛm ne sɛ kwan a ɛda asraafo a wɔnam fam no ntam ma kwan no, na ɔtow tuo guu Japanni ɔsraani panyin no so. Narrow-Eyed hwee ase, na ɔde ahoɔden tow n"atuo no gui araa ma na ɛde ne bayonet no rebɔ wɔ ahohuru bere mu sare no mu. Japanfo afoforo no kɔɔ so tuu mmirika, na wɔde wɔn nipadua danee wɔn ho kakra, na ɛda adi sɛ na wɔwɔ anidaso sɛ wɔbɛkwati nkogudi, anaasɛ wɔbɛtew nea ebetumi aba no so. Vedmakova kaee sɛ saa na wɔtete asraafo a wɔwɔ Kwantung Asraafo no mu no, wɔde bamboo dua bɔ wɔn ti. Ɛte sɛ nea wɔmaa Tsar-Agya Herode wosow yiye. Nanso, eyi ne ɔno a ɛfa Nicholas II ho. Seesei wɔreko atia Japan bio, na ɛnyɛ biako so, na mmom wɔ afã horow pii. Nanso, eyi nso wɔ mfaso horow. Abeawa no too dwom sɛ:
  Ɔreba, wɔatow Verma kht agu mfutuma mu , .
  Wɔadi Napoleon so nkonim, wontumi nni no so nkonim!
  Ɔtamfo no rentumi tiatia Soviet frankaa so, .
  Bere a ɔmanfo ne apontow no ayɛ biako no !
  Japanfo aprɛm a wɔasɛe no no gyinaa mmiako mmiako, nanso asraafo a wɔnam fam a wɔde akuturuku ayɛ wɔn ho no fii ase tuu mmirika ntɛmntɛm mpo. Ná Soviet asraafo no gyinabea ahorow ayɛ hyew, na wɔde atuo bɔɔ wɔn nsam, na ɛtɔ mmere bi a na atuo a wɔde di dwuma wɔ afiri mu a wɔtow hyɛ mu. Witcher nso too tuo. Japanfo no, a na wɔresan de nneɛma ahyɛ mu bere a wɔretu no, fii atuo mu too tuo. Wɔteɛɛm wɔ wɔn ahurututu atifi sɛ:
  - a ɛyɛ Banzai! Rus gyae!
  Atuo no tow wɔn afunu mu te sɛ odwennini poma yɛɛ no mannequins. Nnompe mu mfutuma a wɔde mogya afra mu hwee ase. Nanso, atuo dodow no ara, sɛnea ɛkɔ so wɔ ɔko mu no, antumi ankɔ. Japanfo twaa atopae no, na asraafo nkumaa no mu yɛ hare dodo sɛ wobetu mmirika no sɛ wɔbɛtow akyɛde ahorow a wɔasiesie ama tank ahorow no.
  Witcherova tee sɛnea tuo a wɔde di dwuma wɔ afiri mu no san n"akyi atirimɔden so no nka wɔ ne mmati so, bere a na ɛte sɛ nea Owia a Ɛrepue Asase no so akofo no te sɛ mmoa a wɔyɛ keka ankasa no. Wɔn nteɛteɛm a ɛyɛ hu no mu yɛɛ den na ɛbɛn wɔn ho, na wɔn anim kɔkɔɔ a ɛyɛ abofono no hyerɛn fifiri mu. Witcher bɔ mmɔden sɛ obekum atamfo asraafo dodow biara a obetumi prɛko pɛ. Abeawa no ho yɛ hyew sɛnea ɛte daa na ɔtow tuo te sɛ berebuw. Clip biako sae, na wɔde foforo hyɛɛ mu. Nsɛmma nhoma no sõ dodo, ɛyɛ kurukuruwa, na ɛnyɛ mmerɛw sɛ wɔde bɛhyɛ dan no mu. Na bio ogya no, Japfo no tu kɔ wɔn anim.
  Vedmakova too atuo a ɛto so abien no, na ɛmaa onni atuo biara. Na wɔn a wɔn ani yɛ teateaa no de atopae reto ahyɛ wɔn so dedaw. Wɔde tow bua, mprempren nteɛteɛm ne abubuw pii wɔ hɔ, Soviet asraafo nso hwe ase. Asinasin no twaa nhwi ketewaa bi a ɛwɔ Witcher ti so . Abeawa no ntini ntumi nnyina ano, na ohuruw sɔre teɛteɛm wɔ n"ahurututu atifi sɛ:
  - ma ɛna asase ma Stalin!
  Bere a wodi n"akyi no, akofo a wɔaka no teɛteɛm, huruw fi baabi a wɔde wɔn ho to so na wɔwosow wɔn agyan no. Soviet asraafo tu mmirika kɔhyia Japanfo, na wɔde wɔn ho hyɛ bayonet akodi mu.
  Witcher akuturuku ntɛmntɛm no twa "samurai" a ɔbɛn no paa no yafunu. Ɔteɛteɛm, bɔ mmɔden sɛ obebua na ɔhwe ase te sɛ ɔkraman a wɔakum no. Abeawa no de anigye teɛm sɛ:
  - Russia bɔɔlbɔ: Russia - Japan, abien-zero !
  agyan twaa ne menewa . Wiɛ, ɔkofo wimhyɛnkafo no bɔɔ nea ɔto so abiɛsa no wɔ ne hwene mu. Ɔbarima a n"ani yɛ teateaa no trɛw ne ho mu, na abeawa no a ɔde ne ho retu mmirika no de asɛm no guu ɔtamfo no ani so!
  - nya no Japan kasa! Dɛn nti na wugyina akwanside ahorow no ho!
  Bayonet no akuturuku a wɔde tuaa so ka no tetew ɔsraani panyin no atade mu, mogya puei, nanso ɛnyɛ sɛ eyi anhaw abeawa no nko, na mmom ɛmaa ne bo fuwii bio nso.
  - a wowuo wo Hirohito ho! - abeawa no teɛɛm, ne nan ase hwee asɔredan a n"ani yɛ teateaa no mu , na abeawa no de ahoɔhare a ɛte saa tu, te sɛ nea ɔyɛ ɔkofo foforo a wɔde tu mmirika.
  Japanfo no san wɔn akyi na wɔsan wɔn akyi mpo, na abeawa a honhom kaa no no kɔɔ ntua no so, na ne tuo a wɔde di dwuma wɔ afiri mu no retwa ne ho te sɛ poma a ɛwɔ ɔbran bi nsam. Afei ɔsraani panyin bi a ɔyɛ nsi dodo bɔɔ ne ti akyi denneennen. Anna homee sɛ:
  - ha na shahen-khash na ewo ma wo !
  Nanso ne nyinaa mu no, na ɛyɛ den ma Russiafo. Wɔn a wɔn ani yɛ teateaa no wɔ mfaso mpɛn anum wɔ wɔn afã, na Japanfo wɔ nipadua mu ahoɔden pa a ɛka ho no, ɛnyɛ nea USSR asraafo a wɔsen biara no bɛko atia wɔn koraa; Sɛnea ɛte no, wɔ ɔko a emu yɛ den saa mu no, wɔsomaa asraafo a wɔakɔ sraadi a wɔyɛ kuw a ɛto so abiɛsa, a wɔn su a enye koraa, anaa asraafo a wopirapirae kɛse wɔ ɔko a wɔne Nasifo dii no mu kɔɔ Apuei Fam Akyirikyiri. Asraafo no hwee ase, ɛtɔ mmere bi a na wɔde agyan dumien kɔ Russiani biako mu, na mogya retu wɔn ankasa abom, nanso wɔkoe te sɛ abran, na obiara ammisa mmɔborohunu.
    Sinitsin de agyan bɔɔ Japanni ɔsraani panyin bi, nanso ɔde ne ano nso bɔɔ no nkyɛn. Aberante no de ne tuo no akyi bɔɔ Japanni a na ɔreto ahyɛ wɔn so no gui, nanso mogya no sen fii nkyɛn dodo. Na samurai baanan de ahopere baa guy no so prɛko pɛ.
    Vedmakova akokodurufo no de ahopere gyee no, na ɔde agyan bɔɔ ɔsraani panyin bi kosii ne mmati so, na ɔde akuturuku bɔɔ Japfo foforo kotodwe ase.
  - kura Petrukha mu! - a oteateaa mu.
  Ɔno, bere a ɔdaa agyan abien a wɔde asi ne koko so adi ntɛm ara no, obuae sɛ:
  - nnyɛ Peter, na mmom Arkady!
  Abeawa no a na wakum Japanni foforo , teɛɛm sɛ:
  - wɔ ɔko mu no, edin biara te sɛ tuo a wɔabɔ no akuturuku a ɛnsɛ sɛ wobɔ no a worentow tuo!
  Arkady san n"akyi kakra, na bayonet a onni mmɔborohunu no tetew ne hwene mu. Aberante no de ɛyaw a wontumi nnyina ano bɔɔ n"ano sɛ:
  - Nyame Maame!
  Witcher kasa tiae sɛ:
  - Ebia meyɛ ɛna, nanso ɛnyɛ Onyankopɔn deɛ! Mpɛn pii no, Onyankopɔn biara nni hɔ, na na enni hɔ da!
  Arkady a ɔsan n"akyi de n"akyi kyerɛɛ Anna no bɔɔ n"ano a na ɛnyɛ nea ɛda adi pefee sɛ:
  - Na edeen, owuo akyi no, werɛfiri retwɛn yɛn ?
  Abeawa no wosow ne ti wɔ ɔkwan a enye so:
  - Daabi! Komunis nyansahu benyan awufo. Na wɔn a wowuwui wɔ akodi mu maa wɔn kurom no na wobedi kan asan akɔ asetra foforo mu.
    Sinitsin wosow ne ti sɛ:
  - Nyame nnhye!
  Witcher, bere a wakum Japanni foforo no, ɔteɛɛm sɛ:
  - a onyame biara nni ho! Sɛ biako wɔ hɔ a, ɛnde ɛsɛ sɛ yegye tom sɛ nea wɔkyerɛ sɛ ɔbɔɔ amansan no yɛ sadist! Na n"ani gye ho sɛ ɔbɛyɛ adebɔ ayayade!
  Saa bere no, wɔde bayonet twaa Arkady asen mu, na sɛnea ɛbɛyɛ a ɔrenhwe ase no, ɔde ne ho too ɔkofo a ne ti nhwi yɛ kɔkɔɔ no so:
  - sedee mehunu amane! Nea wontumi nsusuw ho kɛkɛ!
    Owia a ɛrepue no asraafo a wɔkorɔn sen wɔn mpɛn anum kosi asia no gyee ne ho. Samuraifo aduonum de ahopere baa wɔn so, na wɔwosow wɔn agyan te sɛ mprako dɔm. Wɔde bayonet bɔɔ Arkady yafunu mu mprenu, na afei wɔbɔɔ n"ani. Bere a aberante no hwee ase no, wɔde aduru guu no mu mpɛn aduonu, na ɛmaa ɔyɛɛ komm daa. Misusuw nea ne kra tee nka bere a ɛretu akɔ no ho: ahodwiriw, anaa ehu, anaa ebia ahotɔ a ɛyɛ nwonwa, bere a wafi nipadua no afiase no.
  Ná Abayifo no te sɛ nea ɔwɔ akɔmfosɛm bi ase. Nokwarem no, n"atade no bubui yɛɛ asinasin, na wɔde akutu twitwaa mu. Ɛbɛdaa adi sɛ ɔkofo no da adagyaw koraa, na nwene pii akata ne so, nanso samurai no antumi ampira no kɛse biako mpo! Ɔkoe, na ne nufu a ɛda adagyaw a ne nufu yɛ kɔkɔɔ no wosow te sɛ buoys wɔ po mu. Na nansoaa a ɛda hɔ kwa no hyerɛn kɛkɛ. Ná abeawa no yɛ mmoa ne tumi a ɛkanyan akɔnnɔ ho mfonini ampa. Ne nan ase a ɛda hɔ kwa no yɛɛ kɔkɔɔ wɔ mogya mu, na ɛde fekubɔ bae ne ɔsɛe ne bɔne nyamewa kɛse a- Kali! Ɛkame ayɛ sɛ na wɔde sekan abɔ Soviet asraafo no nyinaa dedaw akunkum wɔn, na ɔko no aba awiei, na wɔ n"ahoɔfɛ a ɛhyerɛn a ɛyɛ Aphrodite nkutoo mu no, bere ne bere mu no na ɛbɔ wɔn a wɔn ani yɛ teateaa a wɔyɛ animtiaabu no.
  Japanni Ɔsahene Nugi de ahodwiriw hwɛɛ anwonwade yi. Afei adwene bi hyerɛn wɔ ne tirim. Ahyɛde bi dii akyi bae, a wɔde nwansena a onni aduan pa nne a ɛyɛ tratraa mae :
    - tow asau gu ne so, fa no nkwa mu!
  Ná Japanfo a wɔyɛ katee no nso wɔ nkitahodi nhyehyɛe ahorow. Na sɛ ɛho hia sɛ yɛfa Russiafo no mu biako te ase nso ɛ? Na network no yɛ nea eye ma eyi. Ntɛm ara na nnipa dumien a wɔkyeree no tow nkɔnsɔnkɔnsɔn guu abeawa no so
  Witcher ko tiaa no sɛnea obetumi biara, ɔbɔɔ mmɔden biara sɛ obede ne ho. Nanso ne nyinaa yɛɛ kwa; Wɔtwee abeawa a na wɔakata ne ho yiye no wɔ ne nsa so. Ɛda adi sɛ wodii nkonim wɔ anifere kwan so , titiriw esiane sɛ na atuo anaa atuo a wɔde di dwuma wɔ ɔkwan a ɛyɛ hu so nkata akwankyerɛ yi so nti.
  Abeawa no kaee ne dɔfo Arkady anim a ɛho tew a wɔayiyi no, ne n"asɛm a ɔkae sɛ:
  - wɔ ɔko mu no, edin biara te sɛ tuo a wɔabɔ no akuturuku a ɛnsɛ sɛ wobɔ no a worentow tuo!
  Adwene bi a ɛyɛ hu na ɛyɛ abofono sɔree, sɛ ebia ɔde jinx ayɛ no anaa! Ne nyinaa akyi no, eyi taa si: wodɔ obi kɛkɛ, na owui!
  Japanfo no faa amena a wɔankata so yiye wɔ beae yi, na wɔkɔɔ so twaa Soviet asraafo gyinabea ahorow a atwa Khabarovsk ho ahyia no ho hyiae. Na wɔrefa ne Vedmakova deduani, nanso ɛwom sɛ ɔnyɛ de, nanso wɔrefa no dedaw, de no ahyɛ kar a wɔde akode ayɛ a nkekae wom mu sɛ wɔde no bɛkɔ akyi. Afiri no yɛ antediluvian , ebia efi Wiase Ko I mu, enti wɔ ɔkwan a wontumi nhu so no, ɔde ne nsa twitwiw asraafo a wɔnam fam no akyi. Ahoɔhare no bɛyɛ kilomita 12 dɔnhwerew biara. Brr! Wiase no mu tank a edi kan, Prokhorov kar a etumi fa asase nyinaa so no mu duru nyɛ nea ennu saa, nanso na etu mmirika kilomita 40 dɔnhwerew biara wɔ ɔkwan kɛse so na na ɛyɛ kilomita 25 wɔ ɔkwan kɛse so. Wiɛ, ɔfã biako no, USSR reto ahyɛ Europa nyinaa so, na ɔkwan foforo so no, ɛretow ahyɛ Asia fã titiriw bi so. Abeawa no danee ne ho kɔɔ n"afã, ɛda adi sɛ na ahunahuna bi wɔ hɔ sɛ ɔbɛda n"akyi. Hwɛ sɛnea ɛyɛ sum wɔ kar a wɔde akode ahyɛ mu no fã yi mu, ɛda adi sɛ ɛhɔ na baabi a wɔde wɔn si fam, anaasɛ asraafo a wɔde wɔn kɔ no wɔ. Nokwarem no, ɛbɛyɛ papa sɛ wubeguan, nea edi kan no denam abaa ne nhama a ɛyɛ den a wubeyi afi hɔ no so. Na ɔkwan bɛn so na wɔyɛ? Nokwarem no, abeawa no wɔ ahokokwaw, ɛwom sɛ ɛsɛ sɛ ɔyɛ nneɛma foforo de, nanso bere koro no ara mu no, ɔtwe nkɔnsɔnkɔnsɔn no na ɔde saw fa nkɔnsɔnkɔnsɔn a wɔde ne nan kyekyeree no no mu. Nanso nhama nso betumi afata koraa wɔ ha. Adwuma no yɛ ɔbrɛ, nanso sɛ wɔde no kɔ Manchuria asasesin mu a, obenya bere. Abeawa no yii nhama no fii were a ɛyɛ nsu no so, twaa nkɔnsɔnkɔnsɔn no, na bere koro no ara mu no, osusuwii. Hmm , ɛnyɛ aseresɛm nkabom a wɔayɛ atia Soviet Russia: Bio nso, aboa kɛse a anibere wom sen biara ne Germany. Ɔman a ɛwɔ mfiridwuma mu nimdeɛ a ɛkɔ anim, asraafo a wɔyɛ den. Sɛ nhwɛso no, ɔtee ME-309 wimhyɛn foforo a wɔde ko no ho asɛm. Ɛte sɛ nea eyinom retu dedaw. She does not have exact data on weapons , nanso sɛnea nsɛm a wɔka kyerɛ no, wimhyɛn yi wɔ mmeae a wɔtow tuo bɛyɛ ason. Eyi yɛ akode a anibere wom yiye, sɛ wususuw saa asɛm no ho a YAK =9 wɔn mu mmienu pɛ na ɛwɔ hɔ, na kar biara nni Soviet akofoɔ so a na ɛwɔ nsɛntitiriw bɛboro mmiɛnsa. Bɔ mmɔden sɛ wubedi mmoa a wɔyɛ keka a wɔte saa so nkonim! Wiɛ, Focke-Wulf yɛ afiri a anibere wom yiye, korɔn sen Soviet wimhyɛn wɔ akode mu, na ɛkame ayɛ sɛ etumi kura atopae tɔn abien mpo. Wɔ 1942 awiei dedaw no, na okura aprɛm abien a ne kɛse yɛ mm 20 ne atuo a ne kɛse yɛ mm 13 4. Nanso ɛte sɛ nea wimhyɛn foforo a ɛko tow hyɛ nkurɔfo so ne atopae tow a ɛwɔ aprɛm abien a ne kɛse yɛ mm 30 ne mm 20 anan apue dedaw. Ná ɛyɛ aboa kɛse dedaw, aboa kɛse ma aboa kɛse nyinaa! Na sɛnea nsɛm a wɔka kyerɛ no, wɔde wimhyɛn a ɛko a ɛwɔ atuo awotwe a ne kɛse yɛ mm 30 ahyɛ mu dedaw! Sɔ saa ghoul yi hwɛ na di no so nkonim! Ɔkwan bɛn so na Soviet adwumfo pɛ sɛ wɔyɛ wɔn ade wɔ eyi ho? Vitchakova tee sɛ wɔreyɛ adwuma wɔ Yak-3 no ho. Curator bi a ofi Beria"s department kaa eyi ho asɛm kyerɛɛ no. Ɛte sɛ nea ade titiriw a ɛbɛma wimhyɛn no ayɛ kɛse ne sɛnea wimhyɛn no mu duru bɛyɛ hare, a engine ne akode foforo biara nni mu. Nokwarem no, sɛnea wotumi de di dwuma no ye, nanso mɛpɛ sɛ akode a wɔde di dwuma no kɔ soro! Ne nyinaa akyi no, nokwarem no, wɔ akuturukubɔ mu no, ogumadifo a ne ho yɛ hare a ne mu duru te sɛ ntakra tumi dannan ne ho sen obi a ne mu duru yɛ duru , nanso ɛkame ayɛ sɛ ɔbɛda so ara adi nkogu wɔ no anim. Ɛnyɛ kwa sɛ mu duru akuw ahorow wɔ hɔ, na wɔ akuturukubɔfo a wɔyɛ adwumaden mu no, tumi a wɔde bɔ akuturuku na wobu no sɛ ɛsom bo kɛse. Ɛho hia sɛ wɔhyɛ Soviet wimhyɛn akode mu den, na ɛno ansa na wɔbɛboro Wehrmacht no wɔ ɔkwan a ɛyɛ pɛ so. Efi 1942 fã a ɛto so abien no, Luftwaffe a ɛkorɔn wɔ wim no fii ase sɛ ɛreyɛ ayɛ hyew, mpo ebeduu March 1943 no na USSR wɔ mfaso, nanso... Apamfo no atoro no sesaa tumi a ɛkari pɛ. Wow, wokum Hitler wɔ March 13, na afei ɛyɛ April awiei pɛ, na sɛnea asraafo a wɔkari pɛ no asesa aniberesɛm. Enti ntɛm ara fi gyinabea a mfaso wɔ so wɔ ɔkwan a wɔfa so yɛ adwuma mu so kɔ gyinabea a ɛkame ayɛ sɛ wɔhwere wɔ ɔkwan a wɔfa so yɛ adwuma mu so . Ɛkame ayɛ sɛ, efisɛ anidaso da so ara wɔ hɔ sɛ wobedi Germany so nkonim ansa na wanya akodi ne mfiridwuma mu tumi a ɛkorɔn sen USSR. Titiriw no, Apamfo no betumi de wimhyɛn pii ama Nasifo, nanso German wimhyɛnkafo behia bere na wɔasua sɛnea wɔde tu . Nanso, nsonsonoe wɔ mfiridwuma ne nnwinnade a wɔde yɛ nneɛma mu. Tank nso hia adwumayɛfo a wɔatete wɔn, na nea ɛka ho no, sɛnea Chevron no yɛ adwuma wɔ Russia awɔw bere mu no nyɛ papa titiriw. Automatic rifle M-18... Ɛnyɛ ade bɔne, nanso sɛnea ogya tow no sua sen Soviet mfonini ahorow a eye sen biara no, ɛwom sɛ ɛkorɔn wɔ pɛpɛɛpɛyɛ mu de! Ne tiaatwa mu no, ɔhaw no ne ɔhaw no! Nanso, Churchillfo a wɔagye din a wɔwɔ akode a ano yɛ den na wotumi ka kar yiye nso wɔ hɔ. Nokwarem no, ɛte sɛ nea ɛsɛ sɛ yɛn nso yɛne wɔn ko . Na dodow a ɔko no kɔ so kyɛ no , dodow no ara na Nasifo no benya nnwinnade pii. Eyi kyerɛ sɛ awiei no yɛ mmerɛw: ɛsɛ sɛ yɛde nkogudi a ɛyɛ hu ba Germany so wɔ awɔw bere mu. Ɛdefa Japan ho no, eye sɛ wobɛto wo ho ano wɔ ahobammɔ a ɛyɛ nnam so na wode ntua a wɔde ko tia a wode su a ɛkorɔn wɔ tank ahorow mu bedi dwuma. Nanso bio, ahoɔden a wɔbɛkora so sɛnea ɛbɛyɛ yiye biara. Bere a wɔrentwe wɔn ho nkɔ akodi a ɛkyɛ mu, na wɔasi ahobammɔ wɔ nhama a wɔadi kan asiesie so. Hokwan da so ara wɔ hɔ sɛ wɔde Chinafo Asraafo Kɔkɔɔ no bedi dwuma, nanso Chiang Kai-shek nniso no de n"ahoɔden nyinaa tow hyɛɛ so. Enti seesei de, wubetumi de wo ho ato w"ankasa w"ahoɔden so. Bere bɛn na ɛsɛ sɛ wɔtow hyɛ so? Bere a eye sen biara ne May awiei, bere a akwan no so yɛ kusuu koraa na asraafo a wɔhyɛ wɔn den ba ma asraafo no. Anka Vedmakova ankasa bɛbɔ nea edi kan wɔ Oryol kwankyerɛ so, na afei wabɔ Kharkov mantam no mu, sɛnea ɛbɛyɛ a ɔbɛpam Germanfo no afi Donbass a ɛwɔ mfiridwuma mu no mu, na afei ɔde ahoɔden anantew atwa Ukraine, atwa Dnieper asubɔnten no ntɛm ara, na wakɔ Romania . Nanso, wubetumi adan akɔ atifi fam, agye Belarus, na woakɔ kuw a ɛwɔ mfinimfini no akyi. Adwene no nyinaa ye, nanso, sintɔ ahorow nso wɔ hɔ, ntua a ɛwɔ Oryol kwankyerɛ so no na ɛda adi kɛse, na fasistfo no bɛtwɛn wɔ hɔ. Ɛho behia sɛ wɔtow abannennen no mu.
  Nokwarem no, ɛha no, atuo ne Katyushas nyinaa bɛboa. Nhyehyɛe a etwa to no ma wonya nkɛntɛnso a emu yɛ den, titiriw abrabɔ pa. Sɛnea ɛte biara no, wuhia atuo ne Katyusha rɔke pii na wode atopae atow atopae ato atamfo ahobammɔ so. Mpɛn pii no, Wiase Ko I no mu osuahu kyerɛe sɛ ɛyɛ mmerɛw sɛ wɔbɛbɔ wɔn ho ban sen sɛ wɔbɛtow ahyɛ wɔn so, na sɛ Kaiser"s Germany no ansɛe n"asraafo wɔ ahohuru bere mu ntua a ɛbaa 1918 mu no mu a, anka ɔko no betumi akɔ so mfe pii bio. Nanso Wiase Ko II daa no adi sɛ ntua ho akwan horow korɔn sen nea wɔde bɔ wɔn ho ban. Sɛ nhwɛso no, nkogudi a Poland dii ntɛmntɛm ne titiriw no, Atɔe Fam aman a wɔyɛ ayɔnkofo nkabom a ɛyɛ den no nkogudi a ɛyɛ nwonwa no. Nasifo no dii asraafo a wɔkorɔn so nkonim wɔ ɔsram biako ne fã mu, na wotwaa Maginot Line a wontumi nni so no ho hyiae ara kwa. Ɔko wɔ Afrika, faako a mfiase no wodii Italy asraafo a wɔkorɔn no so nkonim wɔ ɔhwe a emu yɛ den a efi Britania hɔ so no. Na afei Rommel dii Britania asraafo a wɔn ho yɛ den kɛse no so nkonim bere a wɔtow hyɛɛ wɔn so ntɛmntɛm no. Nanso nokwarem no, nhwɛso a ɛyɛ nwonwa sen biara ne USSR a ɛbae wɔ 1941 mu, ɔsɛe kɛse a ɛbaa asraafo dɔm a wɔyɛ den mu no. Na ntua dwumadi ahorow a wɔde tua so ka a ɛbɔ Germanfo akuw gui. Enti ade titiriw ne sɛ wobɛbɔ wo ho, a wontwɛn Germanfo aprɛm foforo nhyɛso. Ɛkame ayɛ sɛ ɔko a ɛbɛkyɛ a ɛbɛma wɔasɛe nneɛma no reyɛ nea anidaso biara nni mu, gye sɛ, nokwarem no, Soviet nyansahufo ayɛ anwonwade akode bi! Sɛ nhwɛso no, nea etwa to no betumi aba, wɔ nnyinasosɛm mu no, ɔtee sɛ wɔ nsusuwii mu no, wobetumi ayɛ ɔtopae a ebetumi asɛe kurow bi. Bio nso, ɔtopae a ɛte saa no mu duru bɛyɛ tɔn abiɛsa kosi anan. Ɛte sɛ anansesɛm, nanso... Wɔwoo yɛn sɛ yɛbɛma anansesɛm bi abam.
  Ɔkwan a ɛyɛ anigye kɛse mpo ne laser akode a wɔaka ho asɛm wɔ Hyperboloid a mfiridwumayɛfo Garin kyerɛwee no mu no. Ade a ɛte saa tumi sɛe asraafo dɔm a wɔyɛ tank, wimhyɛn, ne po so ahyɛn nyinaa koraa. Nokwarem no, bɔ akode a ɛte saa, na ɛnyɛ Third Reich nko, na mmom atorofo Pindos nso, kapitalist wiase no nyinaa bɛba awiei. Na komunism frankaa a ɛhyerɛn no bɛhyerɛn wɔ okyinnsoromma yi so. Nanso biribi nti wɔammɔ akode a ɛtete saa. Ahwehwɛ nyɛ ɔkwan a eye sen biara a wɔfa so boaboa ahoɔden a ɛhyew ano ma ɛyɛ asuten biako. Na egye ahoɔden pii na wɔatwa po so ahyɛn. Ɛwom sɛ, sɛ ɛyɛ kɛse ma ɛyɛ micron fineness a, ɛnde ɛyɛ yiye koraa sɛ wobetwa wimhyɛn ne akohyɛn nyinaa. Anwonwade akode a ɛbɛboa ma wɔagye USSR nkwa. Na laser nkɛntɛnso no ni, wɔ ɔkwan soronko so. Awiei koraa no, nkɔnsɔnkɔnsɔn no agyae na ɛkame ayɛ sɛ ɛde ne ho, na hama asinasin atwa ho ahyia.
  Witcherova daa no adi sɛ:
  - abotare ne adwuma, se wo ka ho a, wonnye funu!
  Abeawa no sɔre gyinaa hɔ na ɔde ne nan a ɛda hɔ kwa no bɔɔ kataso no so. Nneyɛe biara nni hɔ. Ɔbɔɔ mu denneennen. Wɔ mmuaema mu no, wɔkaa ntam wɔ Japan kasa mu, nanso wɔannye wɔn adwene biara. Afei Witcher fii ase too dwom wɔ abasamtu mu. Na ɔtoo dwom wɔ ne nne mu, te sɛ prima donna wɔ afeda apontow bi ase:
  Wehrmacht dɔm no reyɛ basabasa
  Atuo a ɛrebobom ne nkrante a ɛrebɔ!
  Wusiw kɔ soro kosi ɔsram biako, .
  Mframa a efi soro a wɔkyinkyim no!
    
  Mfehaha pii ni no, agya man no agye din, .
  Mede me honam bɛma ama Russia!
  Medɔ wo, Rus a ne ho yɛ fɛ, .
  Ahene nyinaa Awurade ka yɛn ho!
    
  Oh, mo ɔman no mu nnua a ɛyɛ kurukuruwa, .
  Sika kɔkɔɔ aspens nnyigyei yɛ gyegyeegye!
  Ortodɔksfo anuanom a wɔyɛ akɔre, .
  Onyankopɔn kanyan asraafo no ma wɔyɛɛ akokoduru!
    
  Wɔ nna a awɔw wom anaa ɔhyew mu no, .
  Ebia mununkum no de esum bi bɛba!
  Yɛyɛ fasist mprako, te sɛ mpopaho, .
  Sɛ wobɛwosow akyide no afi w"anim!
    
  Yɛn kuw no asɛm no yɛ nea ɛfata, .
  Ko ma Sovietfo nkurɔfo!
  Yɛto akokoduru dwom, .
  Adwene no kɔɔ soro te sɛ ɔkɔre!
    
  Stalin yɛ onyansafo, sodifo adwene, .
  Wɔde yɛn rekɔ ɔko a ɛyɛ hu a ewuwu mu!
  Ɛna Man no frankaa, nkonimdifo no pestle, .
  Masiesie me ho sɛ me ne Pallas-fate begye akyinnye!
    
  Lenin asɛm no bɛyɛ daa, .
  Yɛbɛkyekye komunism kronkron!
  Gye di, nnipa nkyerɛkyerɛ, .
  Wɔbɛbubu Fascism akɔ esum bun mu!
    
  Okyinnsoromma yi nyinaa te sɛ anomaa a ɔde ne ho, .
  Momma yɛntu nkɔ nsoromma a ɛwɔ akyirikyiri no so, nkɔ wiase ahorow no so!
  Biribi a ɛhyerɛn na ɛyɛ anuonyam
  Yɛn, te sɛ adwumfo, yɛbɛbɔ!
    
  Na Russia wɔ frankaa kɔkɔɔ no ase, .
  Ɛte sɛ nea ɔsoro Eden bɛfefi!
  Lenin asɛm, Stalin apɛde, .
  Di yɛn anim kɔ nkɔsoɔ mu!
  Wiɛ, okay, wunnim nea ɛkɔ so wɔ Ultramatrix a ɛwɔ Hypernet no mu da.
  Mprempren Germanfo aprɛm reto ahyɛ akwampaefo nkumaa no so. Na nea edi kan a ɛkɔe ne Lev aprɛm a ɛyɛ den na wɔabɔ ho ban yiye no. Ɛkame ayɛ sɛ wontumi nkɔ mu, ɛnyɛ anim nko, na mmom wɔ nkyɛn mpo no, atuo kakraa bi pɛ na ebetumi afa wɔn. Lev tank no anim no mu duru yɛ milimita 150, na ɛyɛ digrii aduanan anum. Ɛne sɛ, Soviet aprɛm biako mpo rentumi nkɔ mu. Na abantenten no moma so yɛ milimita 240, na ɛwɔ mmepɔw so nso. Na eyi yɛ anti-pulsar - wɔn nso nnye Soviet atuo.
  Gye sɛ wode caliber kɛse paa bɔ no, nanso ɛsɛ sɛ woda so ara tumi de bɔ no. Nanso eyi nyɛ mmerɛw sɛ wɔbɛyɛ de atia botae a ɛretu.
  Nea edi hɔ ne German Asono. Ná ɛyɛ Tiger-1 mfonini a ɛkame ayɛ sɛ na ɛwɔ abantenten ne ne hyɛn no anim a ɛyɛ ahinanan. Nanso akode a ɛwɔ afã horow no yɛ kɛse yiye - milimita 82, na wobetumi afi aprɛm a ne kɛse yɛ mm 76 mu nkutoo afi akyirikyiri, na saa bere no mpo, ɛnyɛ nokware.
  Wɔnnya nyɛɛ Tiger-2 a ɛbaa akyiri yi a na akode mprɛte a ɛkɔ fam no nyɛ adwuma. Ɛwom sɛ Panther no ne Germanfo aprɛm a ɛyɛ ntɛmntɛm sen biara de, nanso ɛka akyi, efisɛ wɔde akode a ɛyɛ mmerɛw ahyɛ n"afã horow no. Nea edi hɔ ne tank afoforo a emu yɛ hare na akyɛ mpo.
  mpo wɔ hɔ , a ɛwɔ aprɛm tiawa bi a ɛpae kɛse, tank a ɛreyɛ agyae. Nanso wɔ 1941 mu no, ɛno ne nea ɛtrɛw sen biara. Na T-4 a ɛwɔ tuo a wɔayɛ no nnɛyi de, a ɛkorɔn mpo wɔ akode a ɛtow mu sen T-34-76 no. Menagerie a ɛte saa puei wɔ ha. Na Ferdinandfo baanu bi nso. Wɔ eyi mu no, ɛnyɛ nnipa pii na wɔyɛ tuo a ɛde ne ho tu no, na wɔyɛɛ Jagdpanther tuo a ɛde ne ho tu a mfaso wɔ so, emu yɛ hare na etu mpɔn kɛse no . Ne tiaatwa mu no, tumi a ɛyɛ nwonwa.
  Valerka bɔɔ abɛn sɛ:
  - Wow! Ɔkwan bɛn so na wobedi eyi ho dwuma?
  Leshka de ne mmati too fam na obuae sɛ:
  - ye hia blasters! Na nea eye sen saa mpo ne hyperblasters !
  Slavka serewee na ɔbɔɔ n"ano sɛ:
  - With a hyperblaster , ɔkwasea biara betumi asɛe afeha a ɛto so aduonu mfiridwuma na ɔde petepete so ayɛ no quarks. Enti sɔ hwɛ nyansam!
  Marinka de serew de ne ti too fam sɛ:
  - wo akode a etu mpɔn te sɛ nneɛma a ɛpae a wɔde fango ayɛ. Eyinom ne nea ɛsɛ sɛ wɔde di dwuma!
  Valerka serewee na ɔtoo dwom sɛ:
  Wɔayɛ tuntum te sɛ fango
  Na atoko nhwiren bi wɔ hɔ...
  Bon mu sukooko bɛfefi, .
  Adekyee kosi anum!
  Levka wosow ne ti sɛ:
  - betumi de afiri a ɛpae abɔ aboa kɛse bi te sɛ "Gyata"? N"akode no mu yɛ den yiye.
  Slava de ne ti too fam na ɔhyɛɛ no nsow sɛ:
  - Lev, ɛyɛ odwennini a ɔbɔ no!
  Ɔkwampaefo abarimaa no klik ne nansoaa a ɛda hɔ kwa no so hwɛɛ ne nsa. Nanso hyperblaster, anaa akode biara a ɛbɛba daakye no ampuei.
  Marinka serewee na obuae sɛ:
  - a ɛsɛ sɛ yɛde nea yɛwɔ no di dwuma! Ɛha, sɛnea wɔka no, biribiara yɛ nea ɛfata!
  Valerka yɛɛ n"anim basabasa, ɔde n"ani kyerɛɛ n"adamfo no na ɔhyɛɛ no nsow sɛ:
  - te se nea mebaa biribi so!
  Levka de anigye bɔɔ ose sɛ :
  - turkey no susuwii na owiee no wo soup no mu!
  Bere a Valerka buu n"ani guu ne hokafo kumaa no fɛwdi so no, ɔde ne nansoaa a ɛda hɔ kwa faa fango kotoku a ɛpae no. Na fango mfutuma tumi pae denneennen sen RDX.
  Na aberante a ɔde ne ho ahyɛ mu no faa na ɔde ahoɔden tow akyɛde a edi awu a ɛne sɛ wɔbɛsɛe ade no. Na nneɛma a wɔde ahyɛ mu a na ɛretu wɔ ahinanan mu no kɔhwee German Gyata tank no kwan a ɛfata so. Ɔno , bere a wanya nneɛma a asɛe no, faa no na ɔdan kɔɔ nifa. Na dade mastodon mmienu a emu biara mu duru yɛ tɔn aduɔkron faa no na ɛbɔɔ. Mfiri a ɛyɛ den no akode bubui.
  Na nneɛma a ɛpaapae yɛɛ aprannaa, na ɔko ho nneɛma no fii ase paee.
  Na abantenten no fii tank ahorow no so hwee ase. Na sɛnea wɔbɔɔ aprannaa no.
  Marinka de anigye teɛɛm sɛ:
  - a ɛyɛ Ultrapulsar a ɛyɛ den!
  Levka de kaa ho, na ɔserewee n"anim sɛ:
  - a ɛyɛ Hyperstar !
  Slava nso de ne nansoaa a ɛda hɔ kwa faa nneɛma a ɛpaapae no na ɔde bɔɔ fasist kar no mu.
  Na ɔno nso kɔhwee ntontom no mu. Na bio Lev aprɛm abien de dede bɔɔ mu, na ɔko ho nneɛma no paee bio, na nneɛma paee. Na atuo no, bere a wɔatow atuo no, tetew abantenten no mu.
  Valerka kae bere a ɔde ne nan ase kurukuruwa a ɛda hɔ kwa no bɔɔ sare no so sɛ:
  - Woahu, wobetumi ayɛ a hyperblasters nni mu ! Ade titiriw no nyɛ akode no agyimisɛm a ɛsɛe ade, na mmom nea ɔde di dwuma no nyansa!
  Marinka nso de ne nansoaa a ɛda hɔ kwa tow fango a ɛpae na ɛsɛe ade. Ná ɔkwan no abubu wɔ ɔfã biako. Na bio Third Reich no tank ahorow no bɔɔ mu.
  Na bio ɔtopae, ɔsɛe ne ɔtopae.
  Abeawa bi a ɔyɛ ɔkwampaefo ne terminator bi a ɔhyɛ atade tiaa kae sɛ:
  - ɔkwasea a ɔyɛ den betumi akum ɔbenfo a ɔyɛ mmerɛw, nanso ontumi nhyɛ ɔkwasea a ɔnyɛ hwee mpo ase ankasa!
  Levka nso tow owu akyɛde bi, na ɔtetew kar no mu na ɔhyɛɛ kar no ma ɛdanee, na ɔpiaa dade mmoa a wɔyɛ keka no kɔɔ nkyɛn. Na wɔpae fi wuram nneɛma a ɛpae mu.
  Abarimaa ɔkofo no kae sɛ:
  - ɔsahene pa yɛ gyata bere a anyɛ yiye koraa no ɔyɛ ɔkraman ketewa, a ɔwɔ ɔkraman nsa ne nyansa, na ɛnyɛ odwennini!
  Valerka de ne ti too fam, san tow akyɛde a edi awu a ɛne sɛ wɔbɛsɛe ade no, kyekyeree tank no na ɔpiaa no tiaa wɔn ho wɔn ho , na ɔhyɛɛ no nsow sɛ:
  - ɔsraani betumi abɛyɛ ɔsahene, nanso odwennini ntumi nyɛ gyata da, sɛ ɔwɔ odwan adwene a, ɔrentumi nkwati sɛ ɔkraman bɛsoma no akɔ barbecue!
  Slavka a ɔde ne nan ase a ɛda hɔ kwa tow atopae no kae sɛ:
  - a enye se wobɛyɛ oguan a akraman atwitwa no, nanso ɛyɛ bɔne mpo sɛ wobɛyɛ mprako a nguan mpo ma kwan ma wɔkɔ mu kɔyɛ barbecue!
  Ɛno akyi no , akwampaefo baanan a na wɔn nan da hɔ no fii ase totow fango a ɛpaapae guu nsukorabea ahorow no so, na wɔde ahoɔden kɛse piapiaa wɔn boom. Enti wɔsomaa Tigers ne Panthers no sɛ wɔnkɔkum wɔn.
  Bere koro no ara mu no , akwampaefo terminators nkumaa no fii ase too dwom, hyehyɛɛ anwensɛm mũ bi bere a wɔrekɔ no, na wɔhyehyɛɛ anwensɛm a ɛyɛ ɔkokodurufo wɔ saa bere no mu:
  Dɛn ne adaeso ho ɔkwampaefo no kyerɛ, .
  Kɔ w"anim kɔ komunism so...
  Mmabun akɔnnɔ kɛse, .
  Kɔ nantew a enni awiei so!
  
  Yɛyɛ Agya Man fɛfɛ no mma, .
  Na Lenin hyerɛn kwan no so maa yɛn...
  Ɛwom sɛ wiase yi mu yɛ hu de, nanso .
  Ɔkanyan yɛn ma yɛyɛɛ nnwuma akɛse!
  
  Yɛkɔ afuw mu kɔyɛ adwuma, .
  Nhama a wɔde sare ayɛ no tickle nan ase...
  Dɛn nti na yɛn mmarimaa hia bot?
  Bugler no bɔ wɔ anim no so!
  
  Hwɛ sɛnea ɛyɛ fɛ wɔ Soviet wiase no mu, .
  Daisies, nsu mu nsukorade, diamond...
  Yɛnantew sɛ kuw a wɔaka abom, .
  Yɛbɔɔ bourgeoisie no ani so!
  
  Sɛ ɛho hia sɛ yɛma nantwi nufusu a, .
  Na fa agyan twa sare no...
  Na Stalin ne Lenin, wɔn mu baanu, .
  Mede ogya no bɛto me koma mu!
  
  Wɔ Soviet Agya Man no din mu no, .
  Wɔasiesie wɔn ho sɛ wɔbɛkɔ afuw no akyi...
  Yɛda mpaboa wɔ mmofra abufuw mu, .
  Momma yɛnhwe mpanyimfo a wɔadi bɛyɛ mfe aduonu!
  
  Hitler tumi a ɛreba ni, .
  Nnipadɔm bɔne bi retu ahyɛ wɔn so...
  Na fascism reto ahyɛ hell Kain so, .
  Na sukyerɛmma kɛse bi rebɔ!
  
  Nanso yɛn a yɛyɛ akwampaefo no renhinhim, .
  Hu yɛn USSR kɛse no...
  Momma yɛmfa yɛn nan a ɛda hɔ kwa ntow ɔtopae, .
  Momma yɛmfa nhwɛso nkyerɛ akokoduru!
  
  Yɛdɔ yɛn Agya Man, .
  Ɛhe na Stalin adwene a ɛfa ɔdɔ ho no wɔ...
  Na yɛn mmabaa a wɔn ho yɛ fɛ biara nni hɔ, .
  Ɛnyɛ nwonwa sɛ anwensɛm kyerɛwfo no hyehyɛe!
  
  Ma komunism frankaa yi mmra, .
  Sɛ yɛbɛhyerɛn wɔ yɛn Ɛna Man no atifi...
  Ɛnsɛ sɛ yɛtɔ fasistfo kɔndua ase, .
  Sɔhwɛ no a wobɛtwa mu a woanya A!
  
  Akwampaefo koe wɔ baabi a ɛbɛn Moscow, .
  Baabi a Hitler bɔne no ne nnipadɔm no foro...
  Nanso yɛyɛ atipɛnfo a yɛhoahoa yɛn ho, .
  Ma abarimaa ne abeawa no mfa mpaboa!
  
  Wiɛ, yɛyɛ akofo akɛse, .
  Enti ɛsɛ sɛ wuhu sɛnea wobɛko...
  wɔne Agya Man no ayɛ biako , .
  Hu sɛ Russiani ɔsebɔ no bo afuw!
  
  Wɔ sukyerɛmma mu no, mmarimaa, mmeawa, .
  Te sɛ nnomaa a wotu mmirika a wɔmfa mpaboa biara...
  Wɔde afiri a wɔde tow tuo, .
  Na wɔde lasso kyere wo, wɔ ahoɔden so!
  
  Abarimaa no kotow asase mfonini no so, .
  Na krataa no hyew te sɛ ogyaframa...
  Oye onyansafo strategist - mpo dodoo, .
  Na ɔkra no tumi yɛ ade biako!
  
  Ɛha na abeawa no faa ɔtopae, .
  Wowiawia ne ho te sɛ ɔkraman fa sukyerɛmma mu...
  Fascist no nya ne comeuppance no
  Na atuo no bɔ ɔtamfo no bere a ɔreguan no!
  
  Wiɛ , yɛyɛ mmofra a yɛn ho yɛ nwini, .
  Yɛkyerɛw te sɛ asukɔtweaa gu yɛn atamfo so...
  Awɔw no mu yɛ den yiye - mpaboa a ɛda hɔ , .
  Esiane animtiaabu nti, hu sɛ yɛwɔ awɔw mu!
  
  Wiɛ, dɛn ne granate akutu ma abarimaa?
  Ɔtow wɔn sɛ wɔnkɔ overtake...
  Na ɛsɛ sɛ Fuhrer no tua ka, .
  Mma nhyɛ abubuw bi mfi aboa kɛse no mu!
  
  Abeawa bi a ɔreto bazooka ni, .
  Ɔbɔɔ wedge heel no gui...
  Ne nsa a ne ho akokwaw yiye
  Ɔko te sɛ Satan!
  
  Yiw, Hitler bɛkɔ ɔhaw mu , .
  Me tuu mmirika kɔɔ fist a ɛyɛ den mu...
  Ne nyinaa akyi no, yɛne yɛn dade kuw no, .
  Akyinnye biara nni ho sɛ obenya no wɔ nikel mu!
  
  Yɛn akwampaefo no yɛ mmofra nkutoo wɔ akyi, .
  Nokwarem no, wuram honhommɔne bi renoa wɔ me mu...
  Na Fuhrer no bebua wɔ basabasayɛ ho, .
  Yɛwɔ nkrante ne kyɛm a ano yɛ nnam!
  
  Nanso ɔtamfo no de mmuae bɛma, .
  Ɔyɛ nwini wɔ sukyerɛmma mu wɔ mpaboa mu mpo...
  Na yɛda mpaboa wɔ awɔw bere ne ahohuru bere nyinaa mu, .
  Na yehu Hitler asraafo no wɔ funnaka mu!
  
  Wɔdaa ahoɔden a ɛte saa adi wɔ ɔko mu, .
  Sɛ Satan ankasa mpo rewosow...
  Mmarima no bɛtetew akokɔsrade mpo mu wɔ ɔko mu, .
  Yɛn man no wɔ tumi kɛse!
  
  Hu sɛ obiara ntumi nsɛe yɛn, .
  Hwɛ yie wɔ abarimaa no, ɔkwasea a ɔkyere mmoa we no ho...
  n"anim denneennen wɔ baabi a ɛbɛn Moscow , .
  Na afei Stalingrad retwɛn!
  
  Ɛha na akwampaefo no tow agyan, .
  Wɔtotow saa Ɔkraman a ne ho yɛ hu yi gui pɛpɛɛpɛ...
  Na m"asen hyerɛn wɔ awɔw mu, .
  Bere biara nni hɔ a wɔde bɛyɛ agodie a mfaso nni so!
  
  Eyinom ne mmofra, eyinom yɛ akofo a wofi awotwaa mu, .
  Atumi kyerɛ sɛ ɛkorɔn class...
  Na abeawa no nne ketewa no rebɔ, .
  Dɛn nti na owifo mpo bɛsuro?
  
  Mmabaa wɔ nsoromma wɔ wɔn koma mu, .
  Wonim sɛ ɔbarima ne ɔbea nna a ɛfata...
  Ɛnkaa akyi dodo sɛ wobɛkɔ ako, .
  Ɛmmra sɛ wɔbɛbubu ɔtamfo osisifo no!
  
  Nasifo mpo wɔ orcs, .
  Wɔ ayɔnkofo no mu no, gye me di...
  Nanso akwampaefo no nne mu da hɔ, .
  Bebue ɔpon no ama anuonyam elf ahorow no!
  
  Na yɛn knights, wunim, wɔrenhinhim, .
  Wɔbɛkyerɛ adesuakuw a ɛsen biara...
  Ɛha na na wɔrewosow mframa no, mihu pine nnua, .
  Wɔtoo ɔkraman no tuo wɔ n"ani so pɛɛ!
  
  Yɛde akokoduru ko wɔ Stalingrad, .
  Yiw, Lenin akwampaefo yɛ mmabarima...
  Mmofra a wɔda mpaboa no nantew komm, .
  Efi White Russia kosi Kolyma nyinaa!
  
  Na Stalin a ɔyɛ ɔkannifo a ne ho yɛ fɛ kɛse no .
  Ɔsan yɛ owudifo a ne bo afuw ma Germanfo...
  Ma ɔwɔ akyide yi nsɛe, .
  Abofra su a ɛyɛ yaw rennyan yɛn!
  
  Arc a ɛyɛ hu a ɛwɔ Kursk so no kotow, .
  "Panther" tank yɛ agile te sɛ ɔkraman...
  Nanso yɛn a yɛyɛ akwampaefo no, mmerante ne mmabaa bɛba, .
  Mmabaa no ho yɛ fɛ koraa!
  
  Enti mommma yɛnmpa abaw, akwampaefo, mma Asono, .
  Ferdinand a ɔwɔ tumi no de ahopere kɔ ɔko mu...
  Abarimaa no reyɛ nnwom, yehu sanku, .
  Na afiri no de ahokokwaw de nneɛma gu mu!
  
  Wiɛ, ɔbarima no de akokoduru tow ɔtopae, .
  Na ɔde abufuw bɔɔ ɔkraman no...
  Abeawa bi a ɔrebɔ ne braids ni, .
  Yɛnsuro ɔtopae ne napalm!
  
  Mprempren ɔko no rekɔ so wɔ Dnieper no so, .
  Na mogya pii hwie gu - ɔko no mu yɛ den...
  Mɛsrɛ Ɛna Man no bɔne fafiri, .
  Na sɛ m"ani nnye apɔwmuden wɔ ɔko mu nso ɛ!
  
  Wɔ ɔkwampaefo fam no, asɛmfua biara nni hɔ a ɛkyerɛ mmerɛwyɛ, .
  Ɔyɛ ɔkofo kɛse saa, ɔkofo...
  rentumi nni mmofra so nkonim , wunim, .
  Mmabaa no bɛyɛ sɛ nea wɔyɛ foforo bere nyinaa!
  
  Wiɛ, mmeawa no ti hwee fam, .
  Yiw, abarimaa no hwee ase, faa tuo...
  Nanso monhunu se kra no nwu - rennyera, .
  Stalin ankasa na ɔde ahyɛde no mae wɔ ne wu akyi!
  
  Yegye di sɛ nyansahu yɛ ade nyinaa so tumi, .
  Awufoɔ nyinaa bɛsɔre akɔpɛ akatua...
  Na owu ma akwampaefo, wunim, nni tumi biara, .
  Momma yɛmfa afiri a wɔde tow tuo nkɔ paradise wiase no mu!
  
  Ɛmmra sɛ amansan no ntra komunism mu, .
  Nea ɛyɛ ɔkwan a ɛhyerɛn na ɛyɛ kronkron no...
  Wɔannye wɔn nkwa amma nkonimdi no, .
  Na yɛrentwe yɛn ho mfi Soviet kwan no so!
  
  Wɔ Berlin no akwampaefo no retu kwan, .
  Sereserew, nnwontofo kuw no dede ne nhwiren...
  Na mmofra no de owia twe frankaa kɔkɔɔ, .
  Dae kɛse a ɛhyerɛn sen biara!
  . TI A ƐTO SO 9.
  Meanwhile , wɔ mmeae afoforo wɔ Virtual reality a ɛwɔ Ultramatrix of the Hypernet no mu no, nsɛm afoforo a ɛyɛ anigye na ɛyɛ anigye yiye sii. Ɛwom sɛ, bere koro no ara mu no, wɔyɛ dae bɔne na wɔyɛ hellgyafo ara kwa de.
  Wɔ January 30, 1946 no, Third Reich no nyinaa dii Nasifo a wɔbaa tumidi no ho afahyɛ anibere so. Nokwarem no, wɔ mfe dumiɛnsa mu no, nneɛma a Nasifo no atumi ayɛ no yɛ nwonwa ara kwa! Ɔman a ɛwɔ ɔhaw a emu yɛ den mu no agye wiase no fã kɛse no ara asasesin so tumi. Wɔayɛ akode ahorow a aba foforo, sikasɛm anya nkɔso, Third Reich abɛyɛ wiase nyinaa ahemman ankasa, a n"agyapade kata wiase nyinaa so!
  Fuhrer no ankasa a na n"ani nnye awɔw bere ho no dii n"afahyɛ wɔ Cyprus. Ná ne tenabea a ɛtra hɔ daa no wɔ hɔ, na nkakrankakra ɛdanee Third Reich ahenkurow foforo.
  Nea edi kan no, wɔkyerɛɛ Hitler ɔkwan foforo. Wimhyɛn a wɔde diski a ɛko a etumi tu kɔ baabiara na ɛtu kɔ soro kilomita aduonum. A-15 aprɛm, a na etumi tu fi asasepɔn biako so kɔ foforo so na wɔde radio di so. Bio nso, sɛ wɔde nneɛma a ɛpaapae anaa gas a emu duru bɛyɛ tɔn dumien bɛkɔ baabi a wɔde wɔn ani asi so no. Eyinom ne akode nhyehyɛe a aba so foforo. Wɔatow satellite pii nso akɔ Asase a ɛba fam kyinhyia so dedaw.
  Nkɔso no mu biako ne asase ase aprɛm a etumi tu mmirika wɔ asase so a ɛkɔ soro kodu kilomita dunwɔtwe dɔnhwerew biara na ahoɔden a wɔde sie bɛyɛ kilomita ahanu no ho ɔyɛkyerɛ.
  Wɔsan yɛɛ E-500, tank kɛse bi a emu duru bɛyɛ tɔn ahawɔtwe no ho ɔyɛkyerɛ. Akode: atopae abien, aprɛm abiɛsa a ne kɛse yɛ mm 88 a ne toa tenten yɛ 100 EL, ne atuo dumien a wɔde ko tia wimhyɛn a wɔde di dwuma pii. Nanso, saa kar yi mu yɛ duru dodo sɛ wɔde keteke bɛfa, na ɛfata kɛse sɛ nkae ade sen sɛ wɔde bedi dwuma ankasa wɔ ɔko mu. Ebia sɛ wode hyɛn mu de kɔ Leningrad a.
  Wɔsan nso kyerɛɛ Hitler MP-54 atuo a wɔde tow hyɛ nkurɔfo so a wɔatu mpɔn, a etumi tow fi baabiara na ɛbɔ atuo mmɔho abien bere a wɔtow no. Nea ɛka ho no, wɔsɔɔ afiri bi a uranium a ɛwɔ mu ne atuo a etumi tow tuo kɔ akyirikyiri kilomita anum, a ɛhyɛn akode a ɛkɔ milimita aduonum mu hwɛe. Wɔde ntakra tuo na edii dwuma wɔ ha. Nneɛma a Hitler mfiridwuma ayɛ nnansa yi ara. Biribiara nsi wo yie...
  Nanso nhwɛso a ɛyɛ anigye sen biara ne sɛnea pyramidal tank a edi kan a wɔde dade ayɛ no puei. Ná eyi yɛ nea Hitler ani gye ho titiriw. Sɛnea tank no te yɛ tratraa, na ɛyɛ pyramid a ɛware kakra. Nokwarem no, afiri a ɛte saa nni afã horow a ɛyɛ mmerɛw. Na tray biara nni ho - rollers nketewa kata afiri no ase nyinaa so. Sɛ wɔtow fi baabiara a, akutu no yɛ ricochet. Fritz no yɛɛ sɔhwɛ ahorow, na efi aprɛm a ne kɛse yɛ mm 105 mu na ɛtoo. Ɛyɛ nwonwa ankasa. Akode a wɔde semɛnte ayɛ no da Germanfo atuo adi, gye ntakra a wɔde ahyɛ mu nkutoo. Pyramidal tank a edi kan no nnya nyɛɛ pɛ koraa, na emu duru yɛ tɔn aduɔson, na anim akode yɛ mm 250 na akyi akode yɛ mm 200. Nokwarem no, wɔbɛkɔ so atu mpɔn na wɔatu mpɔn.
  Nanso wɔafi ase. Na wɔato kar foforo no din dedaw AG - de ahyɛ Hitler anuonyam. Fuhrer no, sɛnea ɛte biara no, n"ani gyee ho. Wɔabɔ tank no afã horow ne nea ɛho hia sen biara no, ne soro ho ban yiye, a nea ɛka ho ne Soviet ntua wimhyɛn a ɛyɛ hu a atopae nketewa a wɔaboaboa ano wom no. Na efi nkɛntɛnso a Amerika kar ahorow nya, a nanso, ɛho nhia bio, efisɛ Amerika agyae ne ho mu.
  Wɔtoo pyramidal tank no din AG-70, a egyina kar no mu duru so. Tuo no yɛ mm 105 koro no ara, na ɔtow a ɛkɔ soro kakra a ɛyɛ atuo dumien simma biara ne toa a wotumi sesa. Nanso eyi nyɛ anohyeto. Eyi ne ɔkwan a wɔfa so yɛ tuo a ɛwɔ nhyɛso kɛse a ɛkɔ akyiri kɛse, nanso ɛnyɛ nea wɔde toa tenten saa na ɛyɛ. Nanso , ɛyɛ nhyɛso kɛse a ɛwɔ tuo no anim no na ɛbɛma afiri a wɔde tow no no anya ahoɔhare a ɛkorɔn mpo wɔ mfiase no. Na ɛbɛma akyirikyiri, pɛpɛɛpɛyɛ ne tumi a ɛhyɛn mu a ɛwɔ tuo a wɔtow mu no ayɛ kɛse.
  Nanso tuo foforo a ɛma nhyɛso kɛse no nnya nsiesiee ne ho. Nanso, ɛnyɛ nea ɛfa ho de besi nnɛ. USSR da so ara wɔ tank titiriw T-34-85 a Germanfo atuo fa mu te sɛ ade a ɛyɛ hyew fa blotter mu. Wonnim Isov abusua no kɛse, gye IS-2 a ne bere atwam no nkutoo , IS-3 tank no bo yɛ den dodo na egye adwumayɛfo pii sɛ wɔbɛyɛ. Nanso IS-4 no nnya nkɔɔ adwumayɛ mu.
  Mprempren de, Germanfo kura su mu mfaso a enni nnyinaso mu. Na, ebia, dodow ho asɛm. Wɔwɔ tanker pii, wobetumi mpo de Amerikafo ahyɛ wɔn so.
  a ɛde mmirika twa kilomita apem ne fã dɔnhwerew biara, ne wimhyɛn afoforo ho ɔyɛkyerɛ no yɛ nwonwa. Nanso, nokwarem no, wontumi mfa wimhyɛn a ɛyɛ hu ntoto diskette ho wɔ ahoɔhare anaa sɛnea ɛyɛ adwuma yiye mu. "Flying saucers" wɔ dodow a ɛkorɔn sen saa koraa. Wɔyɛ ntɛmntɛm kodu nnyigyei ahoɔhare awotwe dedaw. Na wɔbɔ obiara ram.
  Nea ɛyɛ anigye nso ne atuo a ɛwɔ infrared sights, atopae a wɔde tow, bazookas, ne Faustpatron a wɔayɛ mu nsakrae a wɔatu mpɔn, a etumi bɔ kilomita mũ nyinaa, na ɛde tow a ɛte sɛ nea ɛrebɔ IS-2 no moma so. Luftfausts , a etumi du kilomita anum. Atopae foforo a efi soro kɔ wim a ɛyɛ n"ade wɔ nnyigyei ho.
  a ɛte sɛ diski a ɛyɛ adwuma pii a Kurt Tank na ɔyɛɛ. Ɛyɛ akode a mfaso wɔ so nso, titiriw wɔ ɔko a wɔko tia wɔn a wɔpɛ ɔfã biara, ne nneɛma afoforo pii mu .
  Helikopta no yɛ nea ogya fi soro betumi atɔ no kɛse kakra, nanso ɛhuruhuruw yiye wɔ wim. Adwene no biako ne sɛ wɔde akode a ɛwɔ abon, emu yɛ hare na ɛma ricochet bedi dwuma.
  Wɔde saa akode yi kyerɛɛ Fuhrer no, na ebetumi abɛyɛ nkɔso kɛse a ɛhyɛ bɔ daakye.
  Ɔdebɔneyɛfo no kyerɛkyerɛɛ mu sɛ:
  - a ewo titire ne se wobema dade no elasticity no ayo soro, na afei biribiara beye atwa ho ahyia a edi mu. Oh me Fuhrer, porous metal yɛ nsakrae wɔ akode mu!
  Hitler, sɛnea ɔyɛ cackles :
  - meye akofoa kesee, meye sene Genghis Khan! Na gye me di, yɛwɔ asase sua dodo!
  Wubetumi ahu nneɛma ahorow pii a wɔayɛ, a kyerɛwdua a ɛtow atuo a ɛpae, ne atopae a ne kɛse te sɛ pea, nanso edi awu kɛse ka ho . Nanso, bere wɔ hɔ ma aguadi, na bere wɔ hɔ ma anigyede.
  Na Hitler de anigye de ne ho hyɛɛ anigyede a n"ani gye ho kɛse mu: akodi a wɔde ko.
  Wosii Colosseum no sɛnea ɛbɛyɛ a nnipa ɔpepem biako betumi atra mu. Asraafo ne asraafo mpanyimfo, mmarima ne mmea nyinaa, a wɔaba akwamma no hyiaam wɔ hɔ. Wɔde anigye hwɛɛ ade a ɛyɛ nwonwa no. So na ntɔkwaw bi bɛba? Enti ɛbɛba!
  Hitler ne n"akyidifo no hwɛɛ ɔko no. Na abarimaa a ɔte hɔ daa Friedrich ne ne yere Helga te Fuhrer no nifa so. Ná wimhyɛnkafo no anyinsɛn dedaw na waso dae sɛ ɔbɛwo ɔbabarima.
  Ná akontaabu afoforo nso wɔ hɔ. Titiriw no, Speer, Reich Ɔsoafo a ɔhwɛ Akode ne Akode so. Afei na wɔayɛ nhyehyɛe foforo kɛse wɔ wiase sikasɛm mu ma ɛne nhyehyɛe foforo no ahyia. Wɔkyekyeree nneɛma pii koraa. Nanso na Fuhrerfo no hia USSR asasesin no nyinaa. Sɛ wɔbɛsi keteke kwan afiri Arkhangelsk akɔ Chukotka, na wɔakɔ akyiri akɔ Alaska ne USA mfimfini mmeaeɛ.
  Ɛbɛyɛ papa nso sɛ wobɛnya Burley - Moscow-Delhi keteke kwan a ɛkɔ Beijing. Saa na Fuhrer nhyehyɛe akɛse no te.
  Hitler gyinaesi: - Ɛsɛ sɛ yedi Russia nyinaa so nkonim a yenhinhim, na afei yebehu!
  Saa bere yi nyinaa, wɔde anigyede a ɛyɛ nwonwa no gye menagerie no mufo ani. Abeawa bi tuu mmirika kɔɔ agoprama no so a na ɔhyɛ panties ne ti nhwi fitaa nkutoo. Ná ɔwɔ nkrante wɔ ne nsam. Ɔkofo no kotow Fuhrer ne n"akyidifo no. Ɛyɛ fɛ yiye bere a ɛkame ayɛ sɛ mmeawa ko a wɔda adagyaw no . Na anan a ɛda hɔ kwa de adom a wontumi nsuasua petepete abotan no so.
  Abeawa biako yɛ blonde, ɔbɔfo no de ne din Astarata too gua . Nea ɛto so abien no yɛ kɔkɔɔ, wɔtoo no din Lightning na ɔwɔ saber.
  Mmabaa baanu no nyinaa gyinaa wɔn ho wɔn ho anim. Wɔn a wɔn ho yɛ fɛ no yɛ fɛ yiye, ɛkame ayɛ sɛ wɔda adagyaw, panties a ɛyɛ tratraa nkutoo, blonde de no yɛ kɔkɔɔ, na redhead de no yɛ fitaa.
  Hitler hwɛɛ wɔn no, osii apini denneennen na ɔkae sɛ:
  - a wo ho ye paa. Na sɛ yɛbɛsɛe ahoɔfɛ a ɛte saa a, momma yɛnka kɛkɛ sɛ, ɛyɛ mmɔbɔ!
  Borman de serew hyɛɛ nyansa sɛ:
  - wope se won mmienu nyinaa tena ase, me Fuhrer?
  Hitler de ne ti too fam de penee so sɛ:
  - te ase na ennye mmubuafo. Wiɛ , ebia wɔbɛtwetwe wɔn ho kakra! Yɛyɛ ma afɛfɛde!
  Borman de aguadifo bi a ɔyɛ ɔbadwemma serewee de ne ti too fam sɛ:
  - Momma yennye biribiara yie, oh kɛseɛ !
  Fuhrer no serewee anigye so na ofii ase wee Amerikafo aduru. Wiɛ, eyi yɛ anigye. Amerikafo wɔ dɛ na ɛte sɛ nea biribiara yɛ foforo na ɛyɛ anigye saa. Titiriw no, chewing gum. Bere koro no ara mu no, na Fuhrer no wɔ ananse, banana ne borɔdɔma a wɔde chocolate afrafra wɔ sika kɔkɔɔ prɛte a wɔde abohene ayɛ mu.
  Ná Hitler mpɛ nam, nanso na n"ani gye chocolate a wɔde citrus nnuaba ne ice cream ayɛ ho.
  Ná n"ani gye ho nso sɛ ɔbɛhwɛ mmea a wɔda adagyaw nipadua. Mpɛn pii no, wɔyɛɛ sini ahorow pii a adagyaw wom wɔ Third Reich . Wɔkyerɛɛ mmabun mpo Eros ho adesua wɔ sukuu ahorow mu.
  Na asɛmti no ne sɛ: - Wobɛwo mma pii. Wɔ aban kwan so no, na wɔma kwan ma wɔwo ɔyerenom baanan, bere a na wɔabara mmarima a wɔne wɔn ho da. Wɔkyerɛkyerɛɛ mmerante ne mmabaa sɛ ɛsɛ sɛ mmeawa dɔ mmarimaa, na mmarimaa nso dɔ mmeawa, na nna nso ye! Na mfomso biara nni ho sɛ wobɛda wɔ nkyɛn, na sɛ wo dɔfo no ye sen wo kunu a, ɛnde eye sɛ wobɛwo wo dɔfo.
  Mmabaa a wɔwɔ agoprama no so no de fɛfɛɛfɛ ne ahokokwaw bɔɔ ban. Na ɛda adi pefee sɛ wɔatete mmeawa no yiye. Nipadua a ɛda adagyaw a ntini wom no kankan yɛ ntɛmntɛm yiye na ɛyɛ anigye ma aniwa. Wɔ screen kɛse no so no, wɔkyerɛ mmeawa no sɛ wɔbɛn wɔn ho na wɔde kɔla ayɛ wɔn. Atiefo no ani gye.
  Fuhrer no de afiri a wɔde hwɛ akyirikyiri hwɛ mmeawa no. Na ɔde asɛm a ɛyɛ sereserew:
  - fango wɔ wɔn nan a ɛda hɔ kwa ase!
  Fango apete mmeawa no nan ase a ɛda hɔ kwa. Ayayade a na Hitler ani gye ho paa no mu biako ne sɛ ɔbɛyam mmeawa a wɔn ho yɛ fɛ anan. Nufu no nufu a wɔhyew nso yɛ anigye kɛse.
  Ná Fuhrer no ani gye ho sɛ ɔbɛyɛ mmea ne mmarimaa a wɔn ho yɛ fɛ ayayade. Wohuu ɔdɔ a wɔwɔ ma ayayade no pefee wɔ Marquis de Sade mu. Nanso, Hitler ani annye ho bere a mmea ahoɔfɛfo wuwui no, na ɔbɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛyɛ wɔn ayayade wɔ ɔkwan a ɛfata so, na ɛnyɛ owu mu.
  Nanso wobɛyɛ dɛn anyɛ abeawa ayayade? Fasistfo no anigyede a edi kan no mu foforo ne akwampaefo a wɔyɛɛ wɔn ayayade. Ɛyɛ anigye kɛse ankasa. Woyɛ abarimaa no ayayade, nanso ɔsɔre tia. Akansie mũ: sɛ́ wobɛkyekyɛ mu anaasɛ woankyekyɛ mu. Anyɛ saa a, na ɔkwampaefo no bewu wɔ ayayade mu.
  Na Fuhrer no bo fuwii sɛ ayayade no nyɛ ahokokwaw sɛnea ɛsɛ.
  Seesei abeawa a ne ti nhwi yɛ kɔkɔɔ no ahwere ne saber. Na ɔkofo a ne ho yɛ bruu no de awuduru bɔɔ abubuw sɛ:
  - srɛsrɛ mmɔborɔhunu!
  Ɔbarima a ne ti nhwi yɛ kɔkɔɔ no kasa kyerɛɛ atiefo no sɛ:
  - spare me, mesrɛ wo!
  Fuhrer no serewee na ɔhyɛɛ sɛ:
  - Okay, me ma wo thumbs up! Nanso fa dade a ɛyɛ hyew hyew nea wahwere no nan ase!
  Asomfo no mu biako de poma a ɛyɛ hyew guu abeawa no nan ase a ɛda hɔ kwa no so. Ɔteɛɛm na ɔteɛɛm a ɔmpɛ, na ɔwosow ne nan a ɛda hɔ kwa a ahyew no. Afei ɔsɔree a na ɛyɛ den ma no na ɔnam abubuw.
  Hitler teɛɛm sɛ:
  - cauterize ne nan ase a ɛtɔ so mmienu ma symmetry.
  Moor kɛse no de poma a ɛyɛ kɔkɔɔ a ɛyɛ hyew kɔɔ abeawa no nan ase a ɛda hɔ kwa a ayɛ mmerɛw kakra no so. Ɔteɛɛm na obuu nkotodwe. Crawled...
  Fuhrer no hwɛɛ eyi na ɔde nam dii n"ano.
  Afei ɔbɔɔ n"anofafa no, ɔkae sɛ:
  - akodie, ampa ara eye akyiwade, nanso wobɛtumi ayɛ mmabaa ayayadeɛ!
  Wɔn a wɔka ho no bɔɔ nkɔmmɔ a na wodi nam.
  Fuhrer no kaa no denneennen sɛ:
  - Na afei bere aso se wobekum! Momma yɛne afunu no nkɔ!
  Wɔde mmarimaa no kɔɔ agoprama no so. Mpɛn pii no na Fuhrer no nnyae wɔn, nanso na Hitler ani gye ho sɛ ɔbɛhwɛ mmarimaa a wɔda adagyaw fã. Ma wonwuwu, mmea pii bɛwo nnipa a wɔte saa !
  Ná ɛyɛ Chinafo dumien a wɔreko atia abibifo dumien. Ná mmarimaa no kura nkrante ne nkrante nyinaa, na ɛda adi sɛ nea ɛbɛyɛ na wɔahwie mogya pii agu.
  Hitler mpo bɔɔ n"ano na ɔbɔɔ n"ano sɛ:
  - Oh ɛpo, ɛpo, ɛpo, ɛpo Orion!
  Mmarimaa no bɔɔ mu na wofii ase twitwaa wɔn ho wɔn ho na wɔde sekan bɔɔ wɔn ho wɔn ho. Ná mmarimaa no , a wɔadi bɛyɛ mfe dumiɛnsa anaa dunan no, repere na wɔrewe wɔn ankasa.
  Ná Fuhrerfo no ani nnye mmusuakuw a wɔyɛ kɔkɔɔ ne abibifo no ho. Na na n"ani gye ho sɛ obehu awudisɛm afi afanu no nyinaa. Ɛwom sɛ , nokwarem no, sɛ Russiafo ko a, mmarimaa a wɔn ti nhwi yɛ fitaa no yɛ wɔn afɛfɛde kɛse de . Ná Fuhrer no yɛ aboa, na ɔfã biako no na onnim mmɔborohunu, nanso ɔfã foforo no, na n"ani gye mmofra a wɔn ti nhwi yɛ fitaa ho. Nanso na ɔpɛ sɛ ɔyɛ wɔn ayayade a onkum wɔn. Gye sɛ ebia akwampaefo no.
  Ɛyɛ awerɛhow mpo sɛ mprempren ɔko biara nni hɔ a wɔne Russia wɔ, na ɔfã biara ntua awuwu.
  Stalin de akwankyerɛ mae sɛ ɛnsɛ sɛ wɔyɛ nneɛma a wɔsɛe no anaa asraafo dwumadi ahorow wɔ atamfo akyi. Ɛkame ayɛ sɛ na wɔn a wɔpɛ ɔfã biara ne sum ase akofo no ayɛ nwini. Ná wɔn a wɔpɛ ɔfã biara no yɛ mpɔtam hɔ ɔmampɛfo anaasɛ komunisfo a wɔyɛ katee dodo. Wɔn a Stalin amfa ahyɛde amma wɔn, nanso wɔn mu kakraa bi na wɔwɔ hɔ. Na nkurɔfo aweredifo a wɔsɔre tia fasistfo ne komunistfo nyinaa nso wɔ hɔ. Enti ɛnyɛ obiara na ohui sɛ wɔagyae asomdwoe no. Na na nnipa nam a ɛdɔɔso wɔ hɔ.
  Wobetumi asiesie wɔn ho ama gladiator ntɔkwaw.
  Fuhrer no dii ice cream bi na ɔde n"ani fã hwɛɛ ahwɛde a mogya ayɛ no ma no, a wantow kyakya mpo.
  Bere a wɔde sekan bɔɔ abarimaa a otwa to a ɔwɔ agoprama so no akyi no, wɔde nkɔnsɔnkɔnsɔn kyekyɛɛ afunu no mu na wɔtwee wɔn.
  Hitler serewee na ɔkae sɛ:
  - a yeaye ahotew!
  Afei ɔko foforo. Mmabaa a wɔyɛ kɔkɔɔ ne mmeawa a wɔyɛ abibifo koe. Bio nso, wɔpamoo akofo no kɔɔ ring no mu a na wɔda adagyaw koraa na wɔde nkrante. Wofii ase de peaw ne nkrante piapiaa wɔn.
  anigye bɔɔ cackled :
  - a meye owuo nipa! Sɛ yɛbɛka no pɛpɛɛpɛ a, ɔyɛ superman!
  Mmabaa no bɔɔ wɔn ho wɔn ho hack na wɔde wɔn ho twitwiw wɔn ho wɔn ho de gyee Nasifo mmofra atrae no anigye. Akofo kɔkɔɔ no mu biako twaa ne nufu na mogya retu no. Afoforo nso hwee ase na wɔmaa wɔn so denam kanea a wɔde kuraa wɔn ti nhwi mu, anaa Venus kokom so. Nnipa binom nyaa no kɛse mpo. Nnipa a wɔyɛ atirimɔdenfo, abrabɔ pa a wɔyɛ atirimɔdenfo.
  Na Fuhrer no de adifudepɛ kɛse hwɛɛ eyi.
  Sɛ owudifo de ogya to ɔbea bi awotwaa mu nhwi a, ɛyɛ yaw paa, na eyi kanyan mmarima a wɔyɛ basabasa. Ná Hitler ani gye ho sɛ ɔbɛyɛ mmea ayayade a ɛyɛ hu. Na ha nso wowuwui wɔ yaw mu.
  Fuhrer no de anigye too dwom sɛ:
  - kan ahemfo no abotiri wo won awudifoo nsam, enam nnipakuo no gyinaesie so! Na ntow punt no ngu!
  Na aboa a ɔyɛɛ ne ho sɛ ɔyɛ onipa a ɔsen biara, ne Onyankopɔn mpo serewee te sɛ ɔbɔdamfo basabasa.
  Mpɛn pii no, ɛyɛ den sɛ yebegye sɛnea ɔbarima bi a ne tenten nnu nea wɔtaa yɛ, a onni ntoaso sukuu mpo tumi sɔre kɔɔ adeyɛ no mu no adi. Yɛ nkonimdifo kɛse wɔ okyinnsoromma Asase so. Na nea ɛtoo amansan no, sɛ yɛbɛka a, Fuhrer no tu fii nkɔnsɔnkɔnsɔn no so mpo. Na aboa kɛse bi a ɔwɔ anigye kɛse puei.
  Hitler nom akutu nsu bi na ɔde abubuw kae sɛ:
  - Mmara a ewo kwae mu!
  Mmabaa no wuwui, na enti wɔhyɛɛ mmarimaa no ma wosii wɔn ananmu. Na kɔkɔɔ, ne tuntum, ne fitaa. Wɔhyɛɛ wɔn nso ma wɔne wɔn ho wɔn ho ko, nanso na nhyehyɛe biara nni mu: hena na onim nea . Wɔka sɛ, ko, na ntease biara rensi wo.
  Ɔko a ɛyɛ kraman ankasa fii ase. Na afunu pii, akunkum akofo. Mmarimaa wuwu, wɔhwe ase, wɔn nsa ne wɔn nan hwere.
  a wɔde bɛtwe afunu no afi agoprama no so. Na mogya nso redɔɔso.
  Fuhrer no bɔ ose wɔ n"ahurututu atifi:
  - ma mogya nsubɔnten ntwa asaase no so! Ma wonsi apini wo yaw mu - ogya wo baabiara!
  Yiw, na aboa kɛse a ɔte saa ne ɔmanyɛfo a ɔwɔ nkɛntɛnso na ne ho yɛ hu sen biara wɔ wiase. Ɛwom, ɛnyɛ ɔno nkutoo ne ɔman ti de besi nnɛ, nanso ɔno ne obi a ne ho yɛ nwini na ne ho yɛ hu sen biara.
  Ɛyɛ den sɛ yebesusuw nyansa ne abɔdamfo a wɔadi afra saa ho, bere a ɔmanyɛfo yɛ aboa kɛse, aseresɛm, ne wiase fã ɔhempɔn bere koro mu no!
  Hitler hwɛɛ mmea no a wɔrehwe ase a mogya retu wɔn, na ɔbɔɔ nkɔmmɔ wɔ ne home ase sɛ:
  - a meye nnipakumfo! Meyɛ obi a ɔpɛ nnipakum!
  Speer de animtiaabu bi kae wɔ ne nne mu sɛ:
  - Germany yɛ ɔman a ɛwɔ amammerɛ ne mfiridwuma mu nkɔsoɔ a ɛyɛ nwonwa, me Fuhrer.
  Hitler serewee na ɔkae sɛ:
  - a m'ani gyee pyramid tank no ho. Ɛyɛ duru dodo ara kwa!
  Speer de anibere hyɛɛ bɔ sɛ:
  - beba a eye papa, me Fuhrer! Biribiara bɛtu mpɔn, a mfiridwuma ka ho!
  Fuhrer no serewee na ɔkae sɛ:
  - ehe na yefii ase? Wokae? Ahyɛmma bɛn na ɛmaa wotumi faa Europa wɔ ɔsram biako ne fã mu? T-3 ne T-4, a wontumi nyɛ hwee wɔ Matildas ne Fransefo mastodon ahorow no ho. "Aboa kɛse no de ne nsateaa bɔɔ n"afã na ɔteɛɛ ne ho te sɛ ɔkraman kɛse, na ɔbɔɔ akuturuku. - Hwɛ sɛnea yɛhyɛɛ ase ketewaa bi! Na hwɛ sɛnea yɛn tank ahorow no anya nkɔso mprempren! Wiase abakɔsɛm foforo biara nni hɔ a enim eyi da! Sɛ yɛde asraafo mpem ɔha befi ase , na yɛadi wiase no fã kɛse no ara so!
  Speer, a saa bere yi de wanni fɛwdi , kaa no brɛoo sɛ:
  - Na obiara firi ewiase mfitiasee no nhunuu apondie a ete saa!
  Hitler faa sika kyɛnsee bi wɔ ne nsam na ɔde tow ananse asinasin bi mu. Memenee maa me kra dɔfo no. Afei ɔde ne kyɛnsee tutuu caviar tuntum ahwehwɛ no mu. Ɛnyɛ adwene a eye sen biara. Bere a Fuhrer no rebɔ mmɔden sɛ obedidi no, ɔde mpataa nkesua srasraa ne ho. Nokwarem no, mmeawa baanu a wɔhyɛ bikini gyinaa hɔ wɛn na ntɛm ara popaa fasistfo titiriw no jacket.
  Hitler bɔɔ n"ano sɛ:
  - Caviar, wei ne anyame no aduane!
  Asomfo mmeawa no de nne koro buae sɛ:
  - ne anyame Nyankopon!
  Fuhrer no bɔɔ n"ano na ɔkae sɛ:
  - a eda me ne Otumfoo Nyankopon ntam no, nsonsonoee baako pɛ na ɛwɔ hɔ!
  Mmabaa no de nne koro bisae sɛ:
  - deɛ ɛwɔ he, oh kɛseɛ paa?
  Fuhrer no, a ɔsɔre gyinaa hɔ , kae sɛ:
  - Nyankopon ye mmoborohunufoo, nanso me nnye!
  Mmabaa no ampene so na wɔkasa tiae sɛ:
  - a woye adom abura kɛkɛ!
  Fuhrer no bɔɔ ose de buae sɛ:
  - a mennye abura, na mmom epo! Na ahum a ano yɛ den a nguammaa wom nso!
  Na sɛnea oguammaa asinasin yi bɔ abubuw. Anaasɛ ebia na chop...
  Na wɔda so ara hwie mogya gu wɔ agoprama no so. Sɛ́ anka mmarimaa bɛyɛ mmeawa no, wɔko na wowuwu. Wobubu wɔn nnompe na wɔpete mogya.
  Hitler kae sɛnea wɔboroo n"ankasa wɔ apɔw-mu-teɛteɛ dan mu no. Wɔbrɛɛ me ase na woyii me pants mpo, na wɔde nettles bɔɔ m"afurum . Hwɛ animguase a eyi yɛ. Fuhrer no kaee ne mmaratofo no na ɔkaa ntam sɛ ɔbɛtɔ wɔn so were. Na odii ne ntam. Sɛ egyee mfe pii mpo a. Wɔyɛɛ Fuhrer no kan mfɛfo sukuufo ayayade wɔ SS adan ase. Na afei wɔde wɔn kɔɔ owuo nsraban mu sɛ wɔnkɔwuwu nkakrankakra.
  Hitler ne n"atamfo nyinaa dii atirimɔden so. Nea ɛyɛ nokware ne nea wɔde wɔn adwene bu nyinaa. Mprempren Fuhrer no abɛn ne botae a etwa to dedaw: wiase tumidi.
  Ɔhaw ahorow a ɛyɛ anigye no mu biako ne nyamesom ho asɛmmisa no. Hitler pɛ sɛ osusuw sɛ gyidi foforo a ɛte saa betumi ayɛ onyame biako som a ɛwɔ Aryanfo ntama a wɔde kyekyere nneɛma ho.
  Abosonsomfo adansi mfata mma ahemman a anya nkɔso kɛse te sɛ Third Reich. Yehia onyame biako som, nanso ɔkwan bɛn so. Mfiase no, na Fuhrer no pɛ sɛ ɔbɛbɛn Nkramofo. Te sɛ, Onyankopɔn biara nni hɔ gye Ade Nyinaa so Tumfoɔ, na Adolf Hitler yɛ Ne diyifo.
  adwene a ɛne sɛ ɔbɛyɛ Baasakoro no muni ankasa, te sɛ Onyankopɔn a wadan honam no, gyee Fuhrer no dommum ? Te sɛ Hitler no, ɛte sɛ Ade Nyinaa so Tumfoɔ Nyankopɔn Ɔba no. Anaasɛ Agya Nyankopɔn mpo? Ná Fuhrerfo no wɔ nsusuwii pii. Na saa na ebetumi aba, na saa ara nso na ɛte saa. Anaasɛ mpo ɛnyɛ Baasakoro a ɛnyɛ Baasakoro, na mmom abien abien bi a wɔbɛbɔ?
  Nokwarem no, ebia nsusuwii ahorow bɛyɛ soronko. Wɔapene ɔsom foforo no akyi kwan a swastika wom sen sɛ wɔde mmeamudua bedi dwuma no so. Wɔbɛyɛ asɔredan foforo no dome ahorow no kurukuruwa na wɔde sika kɔkɔɔ ayɛ. Nokwarem no, denam Third Reich akannifo ne ɔko mu abran ho mfonini foforo a wɔde bɛhyɛ wɔn so no so. Ɛne sɛ, wotu kan ahotefo nyinaa fi hɔ. Nanso sɛ nhwɛso no, kyɛnere, ne mfonini ahorow a wɔde sika kɔkɔɔ ayɛ mu a wɔabɔ ho ban no da so ara wɔ hɔ. Asɔfo nyinaa hyɛ asraafo ntade a wɔde abɔso abɔ wɔn mmati. Mmea som wɔ asɔredan ahorow mu. Asɔredan mu tuutuusi mpo wɔ hɔ. Eyi bɛn abosonsom dedaw.
  Wɔ kyɛnere akyi no, wɔsɔ kyɛnere nso. Kɔkɔɔ pii wɔ asɔredan no ankasa mu, na afɔremuka no nso yɛ kɔkɔɔ. Wɔde kaneadua a ɛte sɛ swastika nso di dwuma. Nnwom no nso yɛ soronko. Nnwom ne nnwinnade a ɛyɛ nnɛyi de kɛse nso wɔ hɔ. Titiriw no, na Hitler ani gye hard rock a ne nnwom a ɛyɛ dɛ no ho. Bere a biribiara bɔ na dade bɔ no.
  Enti ɔsom betumi ayɛ soronko. Calm , a ɛne sanku bi nnyigyei, anaasɛ ɛyɛ asotiw.
  Fuhrer no kaee sɛ ɛnnɛ Kraut abusua no nso de gas a wɔde tow afiri foforo bi kyerɛe. Biribi a tumi wom yiye, wɔ kar a wɔde track di so so. Etumi hyew kwae a ɛyɛ hekta aduonum prɛko pɛ.
  Hitler yɛɛ mmeawa a wɔda adagyaw a wɔahyew wɔn a wɔreguan, na ogya no rehyew wɔn nan ase a ɛda hɔ kwa no ho mfonini wɔ n"adwenem. Ɛyɛ cool na ɛyɛ sexy paa.
  Wɔ Russia no, ebia Germanfo hyiaa ɔsɔretia a emu yɛ den sen biara. Na na Fuhrer no ani gye ho sɛ ɔbɛyɛ Russiani bea bi ayayade.
  Hitler bɔɔ abɛn na ɔteɛɛm sɛ:
  - Wiɛ, ko a ahoɔden wom kɛse. Fa akanea tow mmarimaa no tuo.
  Fuhrer no kaee mmofraberem anigyede bi. Te sɛ wɔn no, akuraa no ase mmofra no dii ako na wɔfaa mmarimaa baanu bi nneduafo. Wiɛ, wofii ase yɛɛ ayayade. Bio nso, ɛnyɛ anigyede , na mmom ankasa. Wɔde atesɛm nkrataa nkratafa guu wɔn nsateaa ntam na wɔde ogya too mu. Sɛnea akuraa ase abarimaa a ne ho yɛ bruu no teɛteɛɛm na ɔde ahopere bɔɔ mmɔden sɛ obebubu nhama a wɔde kyekyeree no wɔ pon no so no.
  Yiw, na ɛyɛ ayayade. Ná ɛyɛ nkyene hua , te sɛ nea wɔreto oguammaa wɔ skewer so. Eyi maa Hitler serewee mpo. Na ɔde dua dua no bɔɔ abarimaa no nan a ayɛ kurukuruwa no.
  Wiɛ, Fuhrer no yɛ aboa kɛse bi. Ɔbarima a ɔyɛ ɔkwasea ankasa a onni onipa . Na afei wɔde ogya too abarimaa a ɔto so abien no nsateaa ntam. Abarimaa a ne ho yɛ fɛ
  wɔyɛ wɔn ayayade. Enti, nea edi kan koraa no, Hitler huu anigye a ɛwɔ ayayade mu. Wɔ ne fam no, ɛbɛyɛɛ anigyede a ɛto so abien bi. Na ɛde nna ananmu
  ne mmea. Nokwarem no, Fuhrer no bo fuwii. Ɛda adi sɛ , sɛ wubetumi abɛyɛ superman a, ɛsɛ sɛ wobɛyɛ boner wɔ awiei koraa no.
  Dabi, saa adeyɛ a ɛfa mmarimaa no ayayade ho no ankɔ a wɔantwe aso amma Fuhrer no . Wɔtetew no mu ... Anigyesɛm ne sɛ , na nea efii mu bae a anibere wom biara nni hɔ, mmarimaa no nyaa akisikuru nketenkete nkutoo. Nanso ɛda adi sɛ wɔnam ehu so ahu amane wɔn nkwa nna nyinaa.
  Fuhrer no nyaa hokwan, ɛwom sɛ ɔyɛɛ ahwɛyiye de, sɛ ɔbɛyɛ nneduafo ayayade wɔ Wiase Ko I no mu. Enti wanyɛ adwuma, na mmom onyaa osuahu a ɛho hia. Ahyɛde anan ne dibea a ɛyɛ ɔsraani panyin nkutoo, na ɛkame ayɛ sɛ Adolf Hitler ankasa ani afura ( awerɛhosɛm ne sɛ nnipa ɔpepem pii fam no, ɛkame ayɛ sɛ na ɛyɛ kakraa bi pɛ!), enti na onni nkae a ɛyɛ rosy kɛse.
  Wɔ 1918 ahohuru bere mu, bere a na aka akwansin aduanan pɛ ma Paris, na ansa na ɛno reba no, na Russia, Bolshevik atuatew no ahyɛ ne nsa, na Romania nso agyae ne ho mu. Ɛyɛ awɔw bere yi na wosusuwii sɛ ɔko no rebɛba awiei wɔ nkonimdi mu ama Germany. Na afei Hitler baa gas ntua ase. Hwɛ yaw a ɛyɛ yaw wɔ nipadua ne adwene nyinaa mu.
  Ebia ɛno nti na Fuhrer no dii mmara a ɛne sɛ ɛnsɛ sɛ wɔde nnuru di dwuma no so denneennen no. Sɛ yɛka ne nyinaa bom a, na ɔko no kwan no ye ma Wehrmacht no, na na mfiridwuma renya nkɔso bere nyinaa, na na wobetumi ayɛ a ɔkwan biara nni so.
  Nnipa a Fuhrer no yɛɛ soronko maa wɔn nkutoo ne Yudafo no. Wɔde gas nso de awuduru guu wɔn mu. Ampa, nnansa yi, wɔahyɛ Yudafo nyansahufo ma wɔayɛ adwuma wɔ afiase, na afoforo nso ayɛ adwuma wɔ mmeae a wosisi adan ne adwumayɛbea ahorow. Mprempren Kraut abusua no afi adansi adwuma akɛse ase wɔ wiase nyinaa.
  Hitler a ɔrehuruw te sɛ ɔkraman a ɔwɔ kyɛnsee mu no bɔɔ ose sɛ:
  - Na afei agyata!
  Wɔde mmoa pii a ɔkɔm de wɔn sii fam kɔɔ wimhyɛn gyinabea hɔ. Wɔtow hyɛɛ mmarimaa no so na wofii ase yɛɛ wɔn ayayade. Mmarimaa no de nkrante ne peaw ko tiae denneennen.
  Fuhrer no de asɛm a ɛyɛ yaw kae sɛ:
  - Momma yen! Fry wɔn!
  Na momma yɛnhuruw nkɔbɔ dam. Na mmarimaa a wofi aman ahorow so, nanso ɛkame ayɛ sɛ na wɔda adagyaw, na wɔde fango ahwie agu wɔn nan a ɛda hɔ kwa ase. Wɔde ano soronko boaa wɔn petee ma enti wɔhyew akodifo nkumaa no. Na nam a ɛrehyew no si apini ne hua bɛyɛɛ kɛse.
  Hitler, a ɔrehuruw akɔ soro no, ɔbobom sɛ:
  - hyew, crush, ayayade! Menyɛ Nana Mazai !
  Nokwarem no, Fuhrer no nyɛ nana de besi nnɛ, nanso ɔwɔ mma pii a ɔnam nsa a wɔde hyɛ nipadua mu so nya , ɔhaha pii dedaw. Wɔde wɔn sie sum ase nsraban dumien mu. Wɔhyehyɛɛ Hitler mmadwoa soafo kuw mũ bi wɔ awotwaa no mu. Na nokwarem no, eyi de ɔhaw ba ɔdedifo biako a wɔbɛkyerɛ no mu.
  Hitler ankasa gye di sɛ ɛsɛ sɛ ɔbarima di n"akyi, nanso akansi bi na ɛbɛkyerɛ nea eye sen biara wɔ nea eye sen biara mu.
  Owu ho adwene haw otirimɔdenfo no. Nokwarem no, ɛte sɛ nea Fuhrer no da so ara wɔ apɔwmuden na ɔte nka sɛ ɔyɛ kɛse. Wɔ nnuan a afifide nni akyi no, Hitler guare po mu da biara da na ɔde nnwinnade a wɔde teɛteɛ apɔw mu yɛ apɔw-mu-teɛteɛ. Fuhrer no suro sɛ obewu. Bio nso, bere a adedifo no nnyinii, na wonni adedifo a wotumi de ho to wɔn so a wotumi hu no. Ɛda adi sɛ Hermann Goering mfata Fuhrer dwumadi no: ne nipasu kɛse nyɛ pɛ, ɛwom sɛ ɔnyɛ ɔkwasea a ɔte saa de. Nanso na nnubɔne nso agye Goering, na na ontumi nyɛ Fuhrer a ɔwɔ nnubɔne a ɛte saa.
  Goebbels yɛ obi a ɔwɔ ahoɔden, ɔyɛ ɔsɛmpatrɛwfo a ne ho yɛ den ankasa, ɔyɛ onyansafo koraa, na odi Fuhrer no nokware denneennen. Nanso, ɔyɛ tiaa, obubuafo, na ɔnom sigaret kotoku biako mpo da biara. Ɛwom sɛ, nokwarem no, oye sen Goering de. Ebia ɛsɛ sɛ wɔpaw no sɛ obi a obedi n"ade?
  Himmler ... Ebia nokwarem no ɔyɛ onipa a ɔto so abien wɔ ɔman no mu ne sum ase polisifo panyin. Ɛmfa ho sɛ ne honam ani yɛ onyansafo no, ɔyɛ owudifo a onni mmɔborohunu. Ɛnyɛ obi a ɔyɛ basabasa, na mmom ne mogya yɛ nwini. Ɔyɛɛ pii maa nyansahu nyaa nkɔso wɔ Third Reich. Nneɛma a wɔatumi ayɛ no mu biako: asraafo a wɔyɛ zombie. Akofo a wonni ehu biara, wɔbrɛ wɔn ho ase, te sɛ abofra, a wɔnte ɛyaw nka, nanso wɔyɛ nkwaseafo. Nanso , Fuhrer no tee ase sɛ asiane wom sɛ wɔbɛka sɛ Himmler bedi n"ade wɔ aban kwan so. Ɛnyɛ kwa na Hitler yii n"ankasa awɛmfo fii SS nhyehyɛe no mu, sɛnea Abwehrfo no yɛe no.
  Himmler betumi ayɛ ɔman anidanfo a ɔwɔ ntease pii asen wɔn a aka no. Nanso Fuhrer no tee ase sɛ eyi yɛ ɔkannifo a onni charisma, a wobesuro no nanso wɔrennɔ no. Ɛwom sɛ, sɛ nsɛmmɔnedi no yɛ adwuma a, ɛnde ɔmanfo a wɔte nka no fã bi bɛdɔ owudifo no!
  Wiɛ, Bormann, wɔ ɔkwan a ɛkɔ akyiri so no, yɛ nnipa baanum wɔ asetra mu na ɔyɛ obi a ɔpɛ anigye sen sodifo. Na ɔsɛmmɔnedifo nso. Sɛ́ ɔkyerɛwfo no, ne ho wɔ mfaso, nanso sɛ́ wiase nyinaa ahemman bi ti?
  Speer? Nasi kuw no muni yi na ɔwɔ nimdeɛ na otumi yɛ adwuma sen biara. Ne mfaso wɔ akode a ɔyɛ ne nnwinnade a ɛkorɔn a ɔde ma asraafo no mu no sõ yiye. Speer da so ara yɛ abofra, osua nhoma, na n"ani gye ho. Ɛwɔ den na ɛyɛ mmerɛw. Nanso na Fuhrer no hwɛ yiye wɔ n"ankasa nokwaredi ho. Speer yɛ onyansafo dodo sɛ ɔde tumi bɛma Fuhrer mma no mu biako, na obetumi abɛyɛ ɔman anidanfo ankasa.
  Mainstein ne Rommel na wɔyɛɛ saa? Third Reich no mu mpanyimfo a wɔsen biara no mu baanu. Wɔyɛ , nokwarem no, anyansafo wɔ wɔn ankasa kwan so , nanso wɔreyɛ martinets sodifo ? Na so asiane biara nni ho sɛ wɔde tumi bɛma asraafo a wɔyɛ adwumaden? Eyi ne ɔkwan a Nasi Kuw no betumi ahwe ase.
  Awiei biako pɛ na ɛwɔ hɔ: ɛsɛ sɛ Fuhrer no tra ase kyɛ paa kosi sɛ mmofra no benyin, na wɔpaw nea ɔyɛ biako pɛ , soronko na otumi yɛ adwuma fi wɔn mu. Afei wɔbɛhyehyɛ ahemman bi.
  Nokwasɛm a ɛyɛ sɛ Fuhrer nam nsa a wɔde yɛ mmaa so woo asefo pii saa no nye. Ebia tumidi ho apereperedi a emu yɛ den bɛsɔre wɔ wɔn mu. Na eyi betumi atetew ahemman bi mu. Hitler de ne nsa kyerɛɛ ne ho so. Ɔwɔ Stalin babarima Yakov wɔ nsraban no mu. Wɔkyeree no de no kɔɔ baabi a ɛhɔ yɛ dinn a wɔwɛn no. Afei, bere a asomdwoe a edi kan bae no, Fuhrer no kae sɛ ɔbɛsesa Stalin ba no de SS asraafo mpanyimfo pii , nanso wɔpowee.
  Afei wɔsan de asraafo mpanyimfo no bae ɔkwan biara so, nanso Yakov kɔɔ so traa nnommumfa mu. Wɔne no dii no yiye. Bio nso, awɛmfo nkumaa a wɔn ho yɛ fɛ no mu biako fii ase ne obi nyaa ayɔnkofa na onyinsɛnee. Fuhrer a na ɔwɔ tema bi ma Stalin ankasa no maa Yakov kwan ma ɔwaree na ɔtraa ofie a ɛyɛ soronko mu, nanso wɔ SSfo ahobammɔ ase.
  Enti wɔde Stalin babarima panyin a ɔde tuo abɔ no. Fuhrer no susuw ho mpo sɛ ɔbɛpaw n"aseni Joseph sɛ amrado wɔ Russia wɔ ne nkonimdi a etwa to akyi. Ná ɛte sɛ nea ntease wɔ saa adwene yi mu .
  Wɔ agoprama no so no, agyata no, esiane sɛ na mmarimaa no nkrante ne peaw atwitwa pii nti, wofii ase brɛɛ wɔn ho ase.
  Na mmarimaa no de sekan twitwiw wɔn. Wogyaee mmarimaa pii dodo. Bormann, bere a ohui sɛ Fuhrer no ani nnye ɔko no a ɛkɔɔ so yi ho kɛse no, ɔhyɛɛ sɛ wɔmfa akokɔsrade no nsi fam.
  Abɔde a wɔwɔ sẽ no hyɛn ɔko no mu, na wobuee wɔn hwene akɛse no. Na wɔtow hyɛɛ mmarimaa no so na wɔwea wɔn ankasa. Ɔmene te sɛ ɔkraman.
  Mmarimaa no teɛteɛɛm na wɔde wɔn ho twitwiw wɔn ho. Wɔn anom piapiaa wɔn akwaa na ɛbubuu wɔn nnompe. Mogya a ɛyɛ kɔkɔɔ, a ɛyɛ foforo a ɛrepetepete so. Na fango no hyew wɔ mmarimaa no nan ase a ɛda hɔ kwa no so. Mmofra a wodi hia, a wɔabu wɔn fɔ sɛ wowuwu.
  Fuhrer no nom chocolate cocktail kuruwa biako a nnipa mogya a ɛtɔ gu fam wom na ɔkae sɛ:
  - ma m'ahennie nni daa!
  Ná Maxim Ogarev da so ara da n"adaeso a ɛto so abiɛsa bere a wɔbɔɔ wɔn fie denneennen no. Ntɛm ara na ɔsɔree na ofii ase siesiee ne ho. German nne bi a ɛyɛ den teɛɛm wɔ Russia kasa a abubu mu.
  - sɔre, mo anantwi a ɛba fam! - Na akuturuku a emu ye den a wode afiri tuo wo pon no so.
  Ɛna no yɛɛ ntɛm buee mu. SS mmarima baanum a wokurakura atuo a wɔde di dwuma wɔ afiri mu ne akraman a wɔn bo afuw paee mu kɔɔ apata no mu.
  - Pioneer Maxim te ha. - teɛɛm sɛ fascist tenten bi a ɔde ɔsraani panyin bi mmati abɔso .
  - Yiw, ha na ɔwɔ, nanso ɔnni fɔ wɔ biribiara ho. - maame no fii ase kaa nne.
  - yebesusuw ho akyiri yi, nanso seesei deɛ, puppy, kɔ kar no mu.
  Bere a wɔamma no kwan sɛ onsiesie ne ho yiye no, wɔkyeree no wɔ ne nsa ase twee no kɔɔ lɔre bi a wɔde ntama akata so mu. Ná mmarimaa ne mmeawa pii te hɔ dedaw, na na wɔn mu dodow no ara yɛ akwampaefo a wofi wɔn sukuu mu. Nanso, na mmofra no da adagyaw fã na wɔn ho popo;
  - a ɛda adi sɛ wɔde yɛn rekɔ nsraban bi mu, anaasɛ wɔrekɔma mogya, ɛnyɛ hwee. - ne yɔnko sukuuni Igor kae.
  - Donate blood, last time wo pumped pii firii me mu araa ma mantumi ansɔre dapɛn baako.
  - me nso, nanso ɛda so ara ye sen owuo.
  "Ɛno akyi no, yɛn mfɛfo pii wuwui." - Maxim guu ahome denneennen.
  Nasifo no twaa afie pii ho hyiae na esiane sɛ wɔboaboaa akwampaefo dunum ano: mmarimaa du ne mmeawa baanum nti, wɔde wɔn kɔɔ baabi a wonnim. Ná wɔn a wɔde moto tra so wɔ anim ne akyi, na na asen bi a wɔde abɔso ayɛ di akyi wɔ dua no ankasa so.
  - Dabi, ɛnyɛ sɛ wɔde yɛn rekɔsɔ nkwa mu nsuo ahwɛ, escort pii wɔ hɔ, na ayaresabea no wɔ ɔfa foforɔ. - Maxim fii ase.
  - a wodi akyire no betumi asɛe saa ɔwɔ yi . - Igor buae sɛ. " Metee sɛ bere a etwa to a wɔtow keteke a pɛtro wom no, sɛnea Germanfo no yɛɛ basaa wɔ ɛno akyi."
  - wohyee akuraa a eben no, too tuo na wosen nnipa beboro ahasa. Ɛyɛ bɔne sen mmoa.
  - Wiɛ, ɛnyɛ hwee, m"awofoɔ tie radio wɔ asase ase. Yɛn nkurɔfo rekɔ wɔn anim wɔ baabi a ɛbɛn Moscow, ɛrenkyɛ fasistfo no bɛkɔ ɔhaw mu.
  - se yɛtena ase a, yɛbɛkɔ partisans no nkyɛn, metumi ayɛ scout.
  - Na metumi akyekye akuru. - Abeawa no de ne ho gyee mu. - Wɔtetee yɛn wɔ adesua ahorow mu.
  Maxim de ahome kaa saa.
  Migye di sɛ wiase nyinaa bɛsɔre
  Fasist nniso bɛba awiei
  Owia bɛhyerɛn denneennen
  Ɔkwan a ɛma komunism hyerɛn!
  - renkyɛ yebenya ahofadi. - Maxim maa ne nsa so wɔ akwampaefoɔ nkyia no mu. - Nkwa nna apontow no ne Stalin!
  Mmofra no de adwene koro bɛkaa ho.
  - nkwa tenten Lenin, nkwa nna Stalin!
  Lɔre no gyinaa hɔ, na SS barima bi anim a abufuw no puei.
  - Russia kasa mprako a wɔyɛ ayamyefo . Mma nnyɛ dede biara ! - Na ɔtoo tuo a ɛpaee wɔ wim.
  Bere a wɔhwɛɛ n"ani a abufuw rehyew no, mmarima no yɛɛ komm. Afei yɛkaa kar no komm, wɔ sum mu na na biribiara nhu wɔ tarpaulin no akyi. Awiei koraa no, awiei koraa no, kar no gyinaa hɔ, na wɔtee nteɛteɛm.
  - Kinder wɔ kwan a wɔfa so fi adi no so!
  Mmofra no siane kɔɔ fam na wohuu wɔn ho wɔ ɔdan kɛse bi a ɛyɛ fɛ mmom adiwo. Wɔde wɔn baa abrannaa no mu na wɔhyɛɛ sɛ wonnyi wɔn ntade.
  - a moye akwampaefoo a mo ho agu fĩ dodo! Ɛsɛ sɛ wɔma wo ho yɛ fɛ. Ɔbea bi a ɔde Hauptmann mmati abɔso teɛɛm .
  Wɔde mmarimaa ne mmeawa no kɔɔ aguaree, na wogyaw wɔn mpopaho ne samina.
  - ɛsɛ sɛ mo ho tew te sɛ ahwehwɛ, mprako mma.
  Ɛwom sɛ na mmarimaa no nnim nea enti a eyi ho hia de, nanso wɔde anigye de nsu a ɛyɛ hyew a efi aguaree no mu hohoroo wɔn ho. Ampa, mmeawa no ani wui na wotuu mmirika kɔɔ aguaree a ɛda nsow mu. Bere a mmarimaa no bɔɔ mmɔden sɛ wɔbɛhwɛ no, wofii ase teɛteɛɛm na wɔtow ahina bi a nsu ahyɛ mu ma.
  - Okay, ɛno ara dɔɔso! Maxim teɛɛm sɛ: "Moanyin dedaw na ɛho nhia sɛ mobɔ agoru saa."
  Wɔ baabi a wɔrefi adi no, na ade foforo a ɛyɛ nwonwa retwɛn mmofra no: na wɔn ntade a wɔadi kan ahyɛ no ayera, na na akwampaefo ahohuru bere mu atade a wɔde dade a ɛyɛ mmerɛw a wɔde ahama a ɛhyerɛn ahyɛ nkongua no so.
  - Wow, wei te se agodie. - Maxim ho dwiriw no.
  - Ebia Germanfo no pɛ sɛ wohu sɛnea yegye ogyaframa? - Mmarimaa no mu biako de nyansahyɛ mae.
  - a ennye yie, nanso yebehunu. Mommma yɛnnhwere nidi mma frankaa no.
  Fasist ɔsraani panyin bi puei wɔ wɔn anim.
  - Kinder Pioneer , mo mu hena na onim sɛnea wɔbɔ sanku?
  -ME! - Igor tuu anammɔn kɔɔ nhyiamu no so.
  - fa adwinnade no. - SS nipa kesee bi anim da so ara ye sanku foforo, a eda adi pefee se woagye afiri akwampaefoo no nsam.
  - se wo firi adi ko abɔnten a wobɛboro me. "Afei fasist no de afiri bi bae. - So wodɔ wo kurom ne nkurɔfo?
  - yiw, na yɛasiesie yɛn ho sɛ yɛde yɛn nkwa bɛma ama no! - Akwampaefo no de akokoduru bɔɔ ose .
  - Na wobɛnya hokwan a ɛte saa. Afei deɛ yɛrefiri adi.
  - Sɛn? - Maxim ho dwiriw no. - Ɛkame ayɛ sɛ yɛda adagyaw na yɛda mpaboa.
  - Na enam se moye aboafoa nti, monko, anyɛ saa a yɛbɛkum mo wɔ hɔ ara.
  SS mmarima dumien maa wɔn atuo a wɔde di dwuma wɔ afiri mu so;
  - Momma yɛnkɔ guys, akwampaefoɔ nsuro sukyerɛmma. - Maxim a na ɔyɛ adesuakuw no sahene no kae.
  Mmofra no de wɔn ani kyerɛɛ ɔkwan a wɔfa so fi adi no, na bere a sukyerɛmma a ɛyɛ yaw no kaa wɔn nan a ɛda hɔ kwa no, mmeawa no teɛteɛɛm. Mmarimaa no nantew komm, na wɔde mfiri bɔɔ mmɔden sɛ wɔbɛma wɔn nan akɔ ntonto mu. Ɛwom sɛ December sukyerɛmma a ɛtɔe no kaa Maxim nan ase de, nanso abarimaa no serewee, bɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛkyerɛ sɛ ɔregye n"ani. Ná ɔtaa pirim ne ho denam mmirika a ɔda mpaboa a ɔde tu mmirika wɔ sukyerɛmma mu no so, enti na onsuro saa.
  Nanso wɔn a wɔansɔ anhwɛ no, na ɛyɛ hu, awɔw no yɛɛ no yaw. Mmarima no maa wɔn mmirikatu kɔɔ soro a wɔmpɛ, titiriw esiane sɛ na Germanfo no reteɛteɛm - schnel , schnel !
  Esiane sɛ odii wɔn anim kɔɔ animtiaabu so nti, fasist panyin a ɔhyɛ SS Standartenführer atade no nam nsɛm asekyerɛfo bi so kasae.
  - Enti, akwampaefoɔ, monhunu sɛ abɔmmɔ kɛseɛ bi bɛfiri aseɛ ama mo. Yɛbɛma wo simma aduonu head start. Obiara a obetumi de ne ho ahintaw no bɛtra ase, nanso nea aka no behyia owu a ɛyɛ yaw.
  SS mmarima a wogyinagyina cordon no mu no fii ase serewee.
  - Dwane!
  Mmofra no yɛɛ nwini na wɔanhinhim. Afei Nasifo no totow atuo a wɔde di dwuma wɔ afiri mu. Mmarimaa ne mmeawa tutuu mmirika, na wotuu mmirika ntɛmntɛm sɛnea wobetumi. Ná wutumi hu asen a ɛda hɔ kwa a awɔw no mu ayɛ kɔkɔɔ, na ɛrehyerɛn.
  - a ɛyɛ ntɛm, yɛn nkwagyeɛ wɔ ahoɔhare mu.
  Nanso, mmeawa no de nkakrankakra san wɔn akyi, na Maxim ne Igor, sɛ agumadifo a wɔyɛ nnam no, fii kurow no mu mpo kɔbɔɔ bɔɔl no, dii kan. Na awɔw no yɛ ade a edi kan a ɛkanyan obi, na ɛnyɛ den na ɛyɛ mmerɛw sɛ wubetu mmirika wɔ ntade tiaa mu, nanso awɔw no kyeree wo te sɛ pincers. Nea ɛka ho no, sukyerɛmma no nnya mu dɔ, na ɛno nso ma mmirikatu yɛ mmerɛw.
  - nntu mmirika te se nguankuw. - Maxim teɛɛm wɔ n"ahurututu atifi. - momma yentu mmirika nkɔ nkyɛnkyɛn, ɛyɛ den sɛ yɛbɛkyere yɛn !
  - sie wo home. - Igor de kaa ho. - Mfa wo nyinaa mma no, wo anohyeto a edi mũ, kwan no bɛyɛ tenten.
  Mmofra no anhwete ntɛm ara na adekyee afi ase resɔre nkyɛe, na na ɛda so ara yɛ sum koraa na ɛyɛ hu.
  Mmirikatu maa Maxim ho yɛɛ no hyew na ɔtee nka sɛ ɔwɔ ahoɔden kɛse. Nanso wɔ mmeawa a na wɔnsua sɛ wɔbɛyɛ den denneennen saa no fam no, na ɛyɛ yaw, na ɛte sɛ nea ogya rehyew wɔn nan.
  Mmabaa binom gyina hɔ bɔ mmɔden sɛ wɔde sukyerɛmma bɛpete wɔn nan so wɔ ɔkwan a ɛyɛ anifere so, nanso mmoa wɔn kɛse.
  Wobɛtumi ate akraman a wɔrebobom a wɔnyɛ anibiannaso - afiri akyire - abɔmmɔ no ahyɛ aseɛ. Akraman a wokunkum nnipa a wɔatete wɔn titiriw sɛ wɔbɛkyere nkurɔfo no twa wɔn. Bere a mmeawa ne mmarimaa no ahoɔden a etwa to no de ahoɔhare tu mmirika. Ɛha na oguanhwɛfo no ano a edi kan a ɛkyere mmoa we no kyere nea wɔakum no no: ne sẽ to nan no so. Abeawa no hwe ase na ɔkraman no huruw kɔ soro, na ɔka ne nsa kɔ mu pɛɛ.
  Natasha, sɛnea wɔfrɛɛ ɔbea a ne ho nni asɛm a ɔhwee aboa kɛse no sẽ mu no, twitwiw ne ho na ɔteɛteɛm. Ɔkraman bɔne no twetwe no, ɔkɔ so yɛ no ayayade bere a ɔrekɔ no, nanso ɔmpɛ sɛ ɔde ne sẽ bɛhyɛ ne menewam. Krautfo atitiriw pii tra apɔnkɔ so, a SS Ɔsahene Stoffen ka ho . Ɔde ne ho to ne pɔnkɔ so na ɔde agyan bi hyɛ abeawa no yafunu mu, afei ɔma ne soro so. German kasa yɛ nnyigyei.
  - m"ayɛ chop a ɛte saa afiri Russia mprako mu, wobɛmene wo tɛkrɛma.
  - se wope a, yebesiesie wo kebab afiri saa carrion yi mu - wobɛtete wo nsateaa. - Ɔsahene no aduannoafo no "redi aseresɛm."
  Awiei koraa no, abeawa no bo dwo, na ɔbarima a ɔyɛ basabasa a ɔwɔ dibea kɛse no hwehwɛ obi foforo a wɔayɛ no bɔne.
  Ade a edi hɔ a wɔyɛ no ayayade ne abarimaa bi, bere a ɔkraman no wee ne nan akyi no, wɔde hama kyeree abarimaa no mpampam na wɔtwee no faa sukyerɛmma no mu. Germanfo afoforo de wɔn nan bɔɔ nea wɔakum no no, na wɔserewee anigye so bere a wɔreyɛ saa no.
  Nea wɔyɛe ara ne sɛ wɔde abarimaa foforo sɛn ne mpampam, twee no kɔɔ nkorabata bi so, na afei wosow no twaa ne ho hyiae de atuo a wɔde bɔ no boroo no. Abarimaa no srɛɛ sɛ onwie no, na ɔhwe biako a ɛyɛ ahokokwaw dum n"adwene.
  Wɔde abeawa foforo nso sɛn hɔ, ogya hyewee no, wɔhyew n"atade ne ne ti nhwi atenten. Oksana danee kanea a ɛte ase, na owui esiane ahodwiriw a ɛyɛ yaw a ɛyɛ hu nti.
  Ɛkame ayɛ sɛ abarimaa foforo a ne ti nhwi yɛ bruu na n"ani yɛ bruu no, wɔmaa no so, na wɔkyekyeree ne nsa wɔ n"akyi. Afei ɔsahene no kaa Russia kasa.
  - abofra ohiani, sɛnea ɛte sɛ nea wo nan yɛ nwini no, afei yɛbɛma ayɛ hyew. "SS nipa no de kanea brɛɛ no, ogyaframa no de atirimɔdensɛm tete abofra no nan ase kɔkɔɔ no. Abarimaa no bɔɔ ose kosii sɛ ogyaframa no kɔɔ soro na n"adwene fii ase.
  - m"ani nnye ho se wodum no, ɛsɛ sɛ wɔn a wɔayɛ wɔn basabasa no wosow na wɔwosow. Nea edi hɔ no, mewɔ anidaso sɛ ɛbɛyɛ den kɛse.
  Nasifo twitwaa abeawa a odi hɔ a okowiee hell no ti so nkwa mu na afei wɔde ogya too no mu. Obi betumi aka sɛ, wohuu abarimaa a odi hɔ, Rostislav, mmɔbɔ denam sɛn a wɔsɛn no ara kwa no so, ɛwom sɛ wɔde brɛoo miaa no de. Wɔde nkrante twitwaa abarimaa foforo mu asinasin, twitwaa ne were na wɔde nkyene petepetee so. Wubetumi akyerɛkyerɛ nea saa atirimɔdenfo yi a wɔn anibuei wɔ akyi, nanso nokwarem no, wɔyɛ atirimɔdenfo a wɔn ho yɛ hu no mu bere tenten. Wɔakyerɛw nhoma pii afa Nasifo atirimɔdensɛm ho na wɔayɛ sini ahorow pii, nanso nea Nasifo yɛe ankasa no boro m"adwene a minni ano. Ɔsahene no, Kaltenbrunner yɔnko a ɔbɛn no paa , tetew mogya a efi nkrante no mu no, na ɔtan Slavfo, titiriw mmofra, wɔ ɔyare mu;
  - a ehia se yetu Slavic abusuakuo no ase koraa, yenhia nkoa atuatefoo a wote saa! - aboa a ɔhyɛ atade no teateaam. - Ɛnnɛ mɛhye akuraa foforɔ ne asɔredan mmienu.
  Bere a na ɔsahene no reforo no , Maxim ne Igor tumi tetew wɔn ho wɔ ɔkwan a ɛda adi pefee so. Wɔn nkutoo na wonyaa wɔn ti didii mu sadistic nam a wɔyam. Na ɛte sɛ nea ahunahuna a ɛsensɛn mmarimaa no so no atwam, bere a oguanhwɛfo kraman kɛse bi a ɔde ahopere refa kwan no so twaa wɔn so no.
  -Run Maxim, m"abɔ no detain! - Igor teɛɛm sɛ.
  - a merennyae wo. - Maxim tetew nkorabata bi a emu yɛ duru na ɔde ahopere kɔɔ oguanhwɛfo no so.
  Ɛda adi sɛ ɔkraman no anhwɛ kwan sɛ ɔbɛyɛ animtiaabu a ɛte saa na ɔsan n"akyi. Ɔhwe no bɔɔ n'anim pɛɛ .
  Ɔkraman no teɛɛm na ɔde ahopere kɔɔ n"anim, na ɔyɛ kɛse paa, ɔyɛ aboa kɛse, ɔyɛ srade wɔ afunu so. Esiane sɛ ɔde ne ho kɔhyɛɛ Igor so nti, ɔde ne sẽ kɔhyɛɛ abarimaa no yafunu mu. Abarimaa no teɛɛm na ɔhwee ase, ne menewam puei, na mogya tu fii mu denneennen. Afei Maxim, a na n"abam abu no, hyerɛn dua bi wɔ aboa kɛse no ani so.
  Ɔhwe no bɔɔ n"ani so, ɛyaw no ho ahodwiriw no hyɛɛ no ma obuee ne sẽ na oguanhwɛfo kraman no fii ase guanee, na ɔteɛteɛɛm. Maxim tow poma no, na ɔbɔɔ n"akyi bio, na ɔkraman no de ahoɔhare kɔɔ soro.
  - kɔ wo occupiers nkyɛn, chew wɔn boots. - Abarimaa no maa n"adamfo no so.
  - Igor, wo te ase?
  abarimaa a wapira kɛse no mmue n"aniwa anim.
  - Oh, ɛyɛ wo Maxim. Gyae me, menyɛ ɔdansefo bio . "Igor de nne a ɛyɛ mmerɛw bɔɔ n"ano, na mogya fii n"ahurututu mu sen.
  - Daabi! Merennyaw wo, na mmom mede wo bɛkɔ afã horow no nkyɛn. Ɛhɔ na wɔde wo begyina wo nan so.
  - better finish me, eye me yaw paa. - Igor ɔfefe, mogya firii ne menewam.
  - Dabi, me yɔnko ne me nua, mɛsoa wo.
  Ɔkwan bi so no, bere a Maxim de n"atade abɔ kuru no na ɔde ne yɔnko a onnim hwee no abɔ ne mmati so no, ɔkyinkyin kwan no so. Na ɛnyɛ mmerɛw mma abarimaa a wadi mfe dumien sɛ ɔbɛsoa n"atipɛnfo a, nokwarem no, na wayɛ teateaa wɔ adwuma no ase, nanso na ɔda so ara yɛ den na ɔyɛ nhama.
  Enti ɔnantew, na ade asa dedaw, nanso ɛkame ayɛ sɛ awɔw bere mu owia no amma ne ho anyɛ no hyew. Maxim maa ne mmirikatu yɛɛ ntɛmntɛm, efisɛ na Nasifo no tumi pue bere biara. Mframa a ɛyɛ nwini no bɔɔ ne honam ani a ɛda adagyaw no, na akisikuru akata ne honam ani.
  Ná nnua a awɔw ne sukyerɛmma akata so kɛse gyina hɔ atwa ho ahyia, na sukyerɛmma a ɛrehuruw wɔ nan ase no yɛ nsɔe na , te sɛ akutu, nsukyenee akata so. Ná ne ho nyɛ nwini saa bio, efisɛ na ɔreyɛ den, na ɔretwe adesoa a emu yɛ duru. Ne yɔnko no yɛɛ komm na wanhinhim bio, na n"adwene atu afra, na ebia mpo ɔgyaee , nanso Maxim kɔɔ so twee ne ho. Enti ofii adi kɔɔ atɛkyɛ no mu na ofii ase hwehwee nsu fĩ mu koduu ne kotodwe mu. Ɔde ɔhaw kɛse tenee ne nan a ayɛ mmerɛw, a nsukyenee a ano yɛ nnam a ɛrebubu no twitwiw no, na ɔkɔɔ so kyinkyin.
  Ehu kaa abarimaa no; Ná Maxim rehuruw akɔ soro ne fam, na owia hann no ma ahoɔden. Nanso, wim tebea a ɛwɔ December mu no yɛ nea ɛyɛ katee, mununkum twitwaa mu, awɔw no fii ase yɛɛ den, na sukyerɛmma a ɛyɛ tratraa fii ase tɔe. Ná abarimaa no rebɔ ne menewa esiane nhyɛso nti, nanso ɔkuraa Igor mu denneennen.
  - a eye se mewu, nanso merennyaw wo.
  Ɔkraman bi tu faa ne so, ɛkame ayɛ sɛ ɔde ne ntaban kaa no, afei abɔde afoforo pii, Maxim de nteɛm a emu yɛ den pam wɔn kɔe. Awiei koraa no, bere a na ɛte sɛ nea enni awiei akyi no, atɛkyɛ no baa awiei, ɛbɛyɛɛ mmerɛw sɛ wɔbɛnantew, nanso awɔw no yɛɛ abofra no nan a ɛyɛ nsu no ayayade dodo. Abarimaa no , sɛnea ɛbɛyɛ a ɔbɛma n"ani agye no, too ɔsesɛw dwom.
  Ahum a ɛyɛ atamfo tu kɔ soro wɔ yɛn atifi
  March, monkɔ w"anim, nnipa a wɔyɛ adwuma!
  Yɛde akokoduru ne atamfo bɛkɔ ɔko no mu
  March, monkɔ w"anim, nnipa a wɔyɛ adwuma!
  Eyi, nea ɛyɛ nwonwa no, maa minyaa ahoɔden. Abarimaa no kotow na ɔde sukyerɛmma nsa kakraa bi faa n"anom, na ɔde ne menewa a ayow no yɛɛ nwini. Ne ho tɔɔ no, nanso ogyaee ara pɛ na ofii ase tee awɔw. Ahotɔ a wonyae bere tiaa bi no de amanehunu foforo bae. Nea ɛsen ne nyinaa no, ɔkɔm fii ase huu amane. Wɔ Germanfo ase no, na wodi kakraa bi pɛ, na wɔhyew calories pii wɔ awɔw mu. Mpofirim ara Igor nyaa n"adwene, ɔkanyan ne ho na ɔbɔɔ n"ano sɛ:
  - Nom!
  - ntumi, wo yafunu atwa. Sɛ yɛduru akuraa no ase a, mesusu sɛ mehunu saa mmeaeɛ yi, ɛnnware, wɔbɛboa wo.
  Igor bɔɔ n"ano a na ɛnyɛ nea ɛda adi pefee de buaa no, na afei n"adwene hweree ne ho bio.
  - nti eye paa, m'adamfo no hu amane kakraa bi saa kwan yi so.
  Mmati no yɛɛ no yaw na ɔda fam, abarimaa no de ahwɛyiye sesaa ne yɔnko no. Na wabrɛ paa dedaw, nanso sɛ ɔtraa ase a onni n"agya nti, na wayɛ adwumaden fi ne mmofraase pɛɛ, na agumadi boaa eyi nkutoo. Awiei koraa no, ɔtee hua a ɛrehyew foforo, wusiw no yɛɛ ne hwene mu dɛ, na ɔtee nam a wɔayam mpo hua.
  - Wiɛ , mekaa sɛ, nkwagyeɛ abɛn.
  Abarimaa a honhom kaa no no maa ne mmirikatu yɛɛ ntɛmntɛm. Ɛbɛyɛɛ mmerɛw mpo sɛ ɔbɛhome bere a ɔnantew mita ɔhaha kakraa bi akyi no, ɔbaa kwae no ano. Mpofirim ara mfonini a ɛyɛ hu buei wɔ n"anim: asese a wɔahyew, ntaaboo a wɔahyew ne nsõ. Bere a ehu repopo no, na abarimaa no bɛn afunu a wɔahyew, na na wɔn mu dodow no ara yɛ mmofra ne mmea. Abarimaa no bɛn nsõ no na ɔde ne nan a ɛda hɔ kwa tiaa so. Ná ennya nnyaa bere nnwo, na Maxim tee nka sɛ n"ani agye. Afei ɔmfa ne mpaboa nantew faa baabi a ɛhɔ yɛ hyew no, na ne nan ayɛ bruu esiane awɔw nti, danee kɔkɔɔ , na mogya sen faa ne ntini mu. Bere a ogyinaa fango no so a ɔda mpaboa mpo no, mfiase no na ɛnyɛ no yaw bere a ogyinaa hɔ akyi nkutoo na ɔtee ɔhyew no nka na bere a ɔresi apini no, ɔde ahopere huruw fii so.
  - a wodi fasistfo. Wokunkum yɛn mmaa ne yɛn mma, nanso ɛda so ara de akraman bɛkum mo, na yɛn asraafoɔ bɛtu kwan wɔ nkonimdie nhyehyɛeɛ mu afa Berlin. Mede me ho bɛma asraafo no na m"ankasa mɛbɔ Hitler anim , na afei wɔbɛsɛn Fuhrer no. Abarimaa no san tiatiaa sukyerɛmma no so, akisikuru no yɛɛ komm.
  Mpofirim ara ɔtee sɛ obi resu brɛoo. Abarimaa no hwɛɛ ne ho hyiae na ohui sɛ ɔretu kakra.
  Maxim bɛn hɔ, na ɔbea bi a watetew ne ho a ɔda adagyaw fã a atuo a wɔde tow afiri ayɛ no funu da hɔ. Ná akokoaa bi reyɛ basabasa wɔ baabi a ɛbɛn hɔ, na na ɔte sɛ nea wadi ntra afe biako, na na ɛyɛ abeawa bi, a wɔde ntade a wɔde kata ne ho abɔ ne ho na sukyerɛmma akata ne ho. Ne home a ɛyɛ hyew no maa sukyerɛmma no yɛɛ nwini, bere a na ɛrema ɔhyew no, na ɛda adi pefee sɛ na akokoaa no ayɛ nwini.
  Maxim kotow, na mpaboa no mu atetew na ayɛ nsu, na ɛnyɛ ne hyew. Ná abarimaa no ankasa da adagyaw fã dedaw;
  - anyɛ yiye koraa no, ɛsɛ sɛ biribi tena ase.
  Bere a ɔfaa abeawa no, ɔde ahoɔden de ne nsa twitwiw ne ho, na ɔde ne home maa no yɛɛ hyew. Afei ofii ase hwehwɛɛ nokwasɛm a ɛyɛ awerɛhow a atwa ne ho ahyia no mu. Ɛkame ayɛ sɛ Germanfo hyew afie no nyinaa na wɔpam nkurɔfo no kɔɔ adidibea hɔ. Wɔtoo wɔn a wɔbɔɔ mmɔden sɛ wobeguan no tuo wɔ hɔ ara na wowiaa wɔn afunu. Na nanso na ɔwɔ anigye. Mmea a wokunkum wɔn no mu biako de akataso a ɛyɛ hyew, mpaboa a wɔde ntama ayɛ ne jacket sie. Maxim a ɔde nne kɛse srɛɛ bɔne fafiri fii owufo no hɔ no yii ne kyɛw kyekyeree abeawa no. Afei ɔde mpaboa a wɔde ntama ayɛ no guu Igor nan a ayɛ mmerɛw no so, ɛmfa ho sɛ na ɔde ne nsa petepete so bere ne bere mu no. Wannyaw biribiara amma ne ho, enti na ɔda adagyaw fã na ɔda mpaboa, a afei de na n"adesoa mmɔho abien, kyinkyin awɔw no mu, akuraa a ɛbɛn no no wɔ kilomita dunum na na ɛsɛ sɛ wɔda so ara hwehwɛ no. Na abofra yi yɛɛ ade kɛse bi a wobetumi de atoto Alexander Ɔkɛseɛ nneyɛe ho, sɛ wode mmɔden a wɔbɔe wɔ ho no toto ho a.
  Na nsakrae no yɛ hu, ahum kɛse bi fii ase, awɔw a ɛte sɛ hell tɔe guu nipadua a ɛda adagyaw, na ɛyɛ nsu mpo so. Wora no danee bruu-violet, nsateaa no ankotow, nsukyenee sɛn ti nhwi no so. Maxim tee ase sɛ sɛ ogyina, ɔhwe ase, na wɔ simma kakraa bi mu no ɔbɛdan nsukyenee. N"ahoɔden so tewee, nanso ntease a ɔwɔ sɛ ɛnyɛ n"ankasa asetra nko, na mmom ne yɔnko no a ɔwɔ hɔ nso, ne saa akisikuru ketewaa a ɛkeka ne ho yi nso gyina ne mmɔdenbɔ so no kanyan no, na ɛdanee abofra no bɛyɛɛ ɔkraman.
  . TI A ƐTO SO 11.
  Bɛyɛ nnɔnhwerew anan atwam fi bere a wɔbɔɔ abɔmmɔ no baa awiei no. Bere a Nasifo no apam mprako abien foforo ne akraman abiɛsa no dii apontow, hwiee Fransefo nsa a ne bo yɛ den ne cognac guu wɔn adifudepɛ menewa mu, de fraa schnapps a ɛyɛ abofono mu. Ɔsahene no ani gyee, abɔmmɔ no kɔɔ so yiye, nanso wɔde siee no sɛ mmarimaa baanu no tumi guanee. Nanso .​​
  "M"apɛ sɛ mesɔ nnipa nam ahwɛ bere tenten ni, nanso na mmofra no ye, na ɛnyɛ srade."
  Asraafo mpanyimfo baanu a wɔabow nsa foaa wɔn panyin no nkate so;
  - me susu se mmabaa da so ara ye dɛ, wɔn nam yɛ mmerɛw kɛse. - kaa fascist officer no, na ɔde ne nsa bɔɔ n"ano.
  - mmabaa ye srade, mmarimaa ye meatier. - Buaa "ɔsahene a odi nnipa" foforo Klein. - a mepe mmarimaa.
  - Yiw, ɛte sɛ nea wo yɛ bruu. - mpofirim ara na ɔsahene no bo fuwii. - a ebere aso se wosoma wo ko abusuakuw dwumadibea. Mebɛfrɛ Himler mprempren .
  - a enhia biara! - Dɔte teɛɛm. Ná adwene a nsa ayɛ no ma no rehwehwɛ ɔkwan a ɔbɛfa so afi mu. - ha na owo! - de ne nsateaa kyerɛɛ ne yɔnko dwumayɛni no. - a wode asodie no to so sene me.
  - adɛn nti na wobisa? - a osahene no hatched zenki no.
  - Na ɔde siei sɛ mmarimaa mmienu dwane firii wo ho.
  - Dɛn?! "Ɔsahene no bɔɔ sandalwood pon tuntum a ne bo yɛ den no denneennen araa ma nkotoku pii tu fii hɔ.
  - Wodaadaa yen! Wodaadaa! Wiɛ, hwɛ, wo abirekyi, wobɛnya asɛnnibea.
  - kyɛw, Wo Excellency, dɔnhwerew fã na wɔbɛkyere wɔn.
  - Na wode aba ha te ase anaase awuo! Hwɛ, colonel , m"ayɛ wo honam ani hwɛbea nkwa mu!
  Ɔkofo akokodurufo no tuu mmirika fii pon no akyi fii ase de ahopere boaboaa kuw bi ano. Ná ɔda so ara wɔ hokwan sɛ ɔde akraman mmoa bɛfa akwan no.
  Na Nasifo no de ahopere di wɔn mpanyimfo ahyɛde ahorow so, anka wobetumi akɔ ɔhaw mu, na wɔde asotwe a enye koraa ma SS mmarima a wɔayɛ kɛse mmoroso no rekɔ anim. Ɛyɛ ade biako sɛ wubedi nnipa dodow bi a wonni ahobammɔ ho fɛw, na ɛyɛ ade foforo sɛ wubehu wo ho wɔ ɔko a emu yɛ den mu.
  Ɛmfa ho mframa ne ahum a ano nyɛ den no, na wonnya nkataa akwan no so koraa. Nguanhwɛfo akraman no faa kwan no so, na SS kuw bi a wɔte apɔnkɔ so de ahopere dii wɔn akyi.
  Eduu saa bere yi no, na Maxim abrɛ koraa, na ne nan ayɛ tan, na ɔkyinkyin, na wantumi ankɔ kwan no so bio, na ɔbrɛ ayɛ n"ani so mununkum. Nokwarem no, ahum no ano brɛɛ ase, nanso eyi maa ɛyɛɛ kɛse mpo, na yefi akyi tee akraman a wɔrebobom a wɔrebɔ wɔn mu ase.
  - Nasifo no reba ama me! - abarimaa no bɔɔ asɛm a ɛyɛ sereserew a ɛkame ayɛ sɛ wɔte . Abarimaa no fii ase yɛɛ ntɛmntɛm, nanso ne nan antumi anhyɛ no akyi na esiane sɛ ɔmaa kwan nti, abofra no hwee ase. Nguanhwɛfo akraman a wɔte sɛ mpataku twaa ne ho hyiae sɛ SS mmarima no ansiw wɔn kwan a , anka wɔbɛtetew abarimaa no ne wɔn a ɔsoa wɔn no mu.
  - Alive, eye papa se wode saa Russian Kinder yi te ase . Afei yɛne wɔn begye yɛn ani.
  Ɔsahene no kotow nsõ fii ne sigaret no so.
  - yiw, akokoaa bi ka won ho. Misusuw sɛnea ɛyɛ dɛ ho. - kaa saa, sadist a wabow nsa no, na ɔde abotɔyam repetepete ne nsa.
  - Ebia yebetumi de won asen wo hoo so? - a SS ɔbarima bi a ne mfe akɔ anim na ɔhyɛɛ nyansa.
  - Dabi, ɔsahene no bekum yɛn sɛ yɛma no anigye a ɔde bɛnoa saa kinders yi ankasa afi ne nsam a .
  Esiane sɛ na Nasifo no de wɔn adesoa agu wɔn apɔnkɔ so nti, na wɔrebɛdi akyi akɔ nsraban a ɛwɔ ntoatoasoɔ no mu, na hann ribɔn bi a ɛkame ayɛ sɛ aniwa nhu faa wɔn apɔnkɔ so no. Sɛ yegyina nteɛteɛm ne nteɛteɛm no so bu atɛn a, na ɛyɛ den ma Nasifo no. Wokunkum wɔn, wotwitwaa wɔn asinasin ne wɔn apɔnkɔ pɛɛ, hwee ase wɔ agyan a mmɔborohunu nnim ase, Nasifo no de ahopere guanee, efisɛ na wɔwɔ akokoduru tiaa mmea ne mmofra a wonni ahobammɔ nkutoo. Nguanhwɛfo akraman nkutoo na wɔdaa akokoduru soronko adi, na wɔboaboaa wɔn ho ano wɔ kuw bi mu na wɔbɔɔ mmɔden sɛ wɔbɛtow ahyɛ ntuafo a wonnim wɔn no so. Nanso, na nkrabea bi a wɔn ani nnye ho retwɛn wɔn nso, bere bi hann bi twaa kuw a wɔabɔ dam no. Mpɛn pii no, sɛ́ asraafo akode no, laser no tu mpɔn yiye, titiriw wɔ asraafo a asraafo dɔm nkata wɔn so no ho. Nasifo no antumi anguan: wotwitwaa wɔn asinasin na wɔhyew wɔn ma wowuwui, na wɔn mu biara .
  Ɔkwampaefo Maxim a na ne nan da hɔ na ne fã ayɛ nwini no de ahodwiriw bɔɔ n"ani. Mmabaa baanan a wɔn ho yɛ tan, a wɔda mpaboa, a wɔhyɛ panties ne bɛlt nkutoo, fii adi behyiaa wɔn.
  Wɔyɛ nwonwa ɔkwan bi so, wɔwɔ atuo a ɛyɛ fɛ wɔ wɔn nsam, wɔn nsa ne wɔn nan yɛ den yiye a ntini ahorow a ɛda nsow wom.
  Abeawa a ne ho yɛ bruu a ɔnam fam no dii kan kae sɛ:
  - Yɛnnyɛ glitch... Yɛfiri wiase foforɔ, nanso yɛwɔ berɛ kakraa bi pɛ, ma yɛnhwehwɛ wo hokafoɔ no mu.
  Abeawa a ɔto so abien , a ne ti nhwi yɛ kɔkɔɔ a ogya rehyew no, faa toa bi fii ne bɛlt mu na ɔteɛɛm sɛ:
  - nkwa nsuo beboa yen!
  Abeawa no a ɔde ahoɔden retiatia ne nan a ɛda hɔ kwa wɔ sukyerɛmma no mu no kɔɔ Igor nkyɛn. Ɔde ahwɛyiye tow nsu bi guu ne yafunu so, na ɔbɔɔ gyegyeegye sɛ:
  - ma nkwa mmra!
  Na ɔde brɛoo petepetee abarimaa a wabrɛ no so wɔ nea wɔatwa ne nea ahyew no so. Na yɛn ani so pɛɛ no, kuru no fii ase sae na akuru no fii ase sɛ ɛreyera. Igor buee n"ani na ɔde asɛm a ɛyɛ sereserew kae sɛ:
  - Maria Kronkron...
  Ɔbarima a ne ti nhwi yɛ kɔkɔɔ no wosow ne ti wɔ ɔkwan a enye so na ɔteɛɛm sɛ:
  - me ne Angelica, ennye Maria!
  Abarimaa no bɔɔ n"ano na ɔbɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛtra ase. Ɔhinhim na ɛkame ayɛ sɛ ɔhwee sukyerɛmma no so.
  Angelica de ne nsa bɔɔ abarimaa no ti a emu yɛ hare no mu kae sɛ:
  - a wodwo wo ho! Da kakra na w"ahoɔden bɛsan aba!
  Maxim de anisɔ hwɛɛ mmeawa no na ɔkae sɛ:
  - so moye abɔfoo?
  Natasha wosow ne ti wɔ ɔkwan a enye so:
  - Daabi! Yɛyɛ Komsomol mmeawa!
  Ɔkwampaefo no de anidaso a ahintaw bɔɔ nkɔmmɔ sɛ:
  - Enti yen deɛ no wɔ akodeɛ a ɛyɛ den saa?
  Natasha buae sɛ:
  - awerɛhosɛm ne sɛ, dabi ... Yiw , na aka dɔnhwerew fã pɛ wɔ ha. Wɔsomaa yɛn dɔnhwerew biako pɛ kɔɔ baabi a na yɛpɛ sɛ yɛtra kɛse no!
  Na ɔkofoɔ no hyɛɛ sɛ:
  "Momma yɛmfa abarimaa ne abeawa no nkɔ akuraa no ase, na bere koro no ara mu no, yɛbɛtwa Germanfo no!"
  Zoya de Igor a wada no too n"akyi, Svetlana faa abeawa no wɔ ne nsa so. Maxim tuu mmirika kɔɔ so brɛoo. Enti ɛyɛ mmerɛw kɛse. Wɔ adwuma no mu no, na abarimaa no yɛɛ ne su sɛ obetu mmirika akɔ akyirikyiri afi awɔw mu akɔ awɔw mu, na ɛno nti, awɔw bere mu mpo no, na onsuro akwaa a awɔw ayɛ no dodo.
  Mmabaa no de ahopere tuu mmirika, na ɛkame ayɛ sɛ na Maxim ntumi ne wɔn nkɔ. Ná ɛsɛ sɛ abarimaa no tu mmirika sɛnea obetumi biara. Na wabrɛ dedaw, sɛ afei de ne ho atɔ no afi adesoa a emu yɛ duru so mpo a.
  Nokwarem no, mmeawa a wɔayɛ den wɔ elven grub so no ho yɛ den yiye na wɔyɛ ntɛmntɛm. Wɔbɔ mmɔden sɛ wɔbɛsiw mmirikatu no ano sɛnea ɛbɛyɛ a Maxim renkɔ akyi. Nanso abarimaa no nyɛ superman, na ne nan a ɛda hɔ kwa a ɛyɛ kɔkɔɔ te sɛ ɔkraman nan no yɛ nea wɔakyekyere no esiane ɔbrɛ nti. Awiei koraa no, Natasha faa abarimaa no wɔ n"akyi na ɔde ahopere ne no kɔe.
  Ɛno akyi no, mmeawa no maa wɔn mmirikatu kɔɔ soro denneennen na wotuu mmirika fii hɔ te sɛ apɔnkɔ. Ná Germanfo wɔ akuraa no ase. Ná "Panther"-2 a ne bere atwam wɔ abrabɔ fam, ne "E"-50 a ɛyɛ foforo koraa wɔ hɔ dedaw.
  Mmabaa no gyaee mmirikatu na wofii ase hwɛɛ tank ahorow no.
  Natasha kae sɛ:
  - weinom ye soronko koraa, dua no tenten ye saa, na titire no deɛ ɛtɔ so mmienu no yɛ squat.
  Zoya de abufuw kae sɛ:
  - ɛsɛ sɛ yɛtɔre wɔn ase! Na ɛnsɛ sɛ w"ani gye ho.
  Na akofo no de magoblasters mframa bɔɔ Germanfo aprɛm no . Wimhyɛn a ɛma ani fura no bɔɔ Germanfo kar no. Na wɔ aniwa mu no, dade no nwene. Na ɛte sɛ nea ogya nkankyee twaa tank no mu na efii ase tetew, na ɛpaee atuo no.
  Natasha, a ɔreto tuo, ɔbɔɔ abubuw sɛ:
  - asɛmti a ɛwɔ yɛn matches mu: - Mma wo kyɛw, smash, ma hockey pa ma elves!
  Germanfo ne wɔn amannɔne adwumayɛfo no tuu mmirika fii wɔn afie mu na wɔhwee mmeawa a wɔda adagyaw fã nkonyaayi laser hann ase. Ná ne nyinaa te sɛ anansesɛm mu dae.
  Maxim de asɛm a ɛyɛ yaw kae sɛ:
  - anwonwade bɛn ara ni!
  Natasha de n"ani kyerɛɛ abarimaa no na ɔkae sɛ:
  - Ɛnyɛ "Zaporozhets", anwonwade a ɛyɛ anwonwade kɛkɛ. Yɛwɔ Soviet ɛlɛtrɔnik Mercedes kar bi!
  Angelica tow beam foforo guu tank a ɛto so abiɛsa no so, wɔ eyi mu no na ɛyɛ Goering-5, na ɔde paipu bɔɔ:
  - Nasifoɔ no ntumi nkɔ me nkyɛn!
  Maxim a n"ani agye no too dwom sɛ:
  Meyɛ ɔkwampaefo, Stalin ankasa ba, .
  Mekɔɔ mpaboa da hɔ sɛ merekɔko atia saa pack yi...
  Sukyerɛmma a ɛyɛ fitaa a ɛredɛw a ɛreworo so, .
  Nanso ɔfrɛ bi wɔ hɔ - di fasist no so nkonim!
  
  simple guy , me din de Maxim, .
  Meto tuo fi machine gun so te sɛ rook...
  Wɔbɔɔ tank no mfinimfini, .
  Ɛte sɛ nea woresu!
  
  Yɛde akokoduru twitwa Kraut abusua no, akwampaefo, .
  Yɛbɛtumi abɔ wo ahwe fam dwoodwoo...
  Yɛyɛ knights ne nhwɛso foforo, .
  Yɛde A a ɛyɛ den twa sɔhwɛ ahorow no!
  
  Abarimaa no yɛ abran akɛseɛ ba, .
  Onim sɛnea wɔko, tẽẽ fi mmofra dan mu...
  Sɛ ɔmanfo ne asraafo no yɛ biako a , .
  Yɛnsuro ɔbɔnefo a n"abam abu no!
  
  Yɛbedi fasistfo so nkonim, migye di sɛ, .
  Okumfoɔ no benya nkontabuo ntɛmntɛm...
  Momma yenni wɔn a wɔhwehwɛ aweredi a ɛho ntew no nyinaa so nkonim, .
  Na Russia asraafo begye obiara nkwa wɔ akodi mu!
  
  Ɔman biara nni hɔ a ɛyɛ anigye na ɛyɛ fɛ sen eyi, .
  Nanso ne mu nkutoo na ahum bi a ɛretu denneennen...
  nni tumi wɔ okyinnsoromma yi so , .
  Na ɛyɛ abufuw a wɔde bɔɔ Nasifo no!
  
  Yiw, ɛyɛ den ma mmarimaa ne mmeawa, .
  Wɔ akodi a ɛnyɛ pɛ mu, baabi a fasist yɛ ɔhene...
  Nanso wɔte akwampaefo nne a ɛrebɔ, .
  Mfa wo nsa nka m"agya man, mma womfa wo nsa nka!
  Wubetumi asɛe mfe nyinaa kwa, .
  Nanso gye me di, ɔkwampaefo no ayɛ krado ama biribiara...
  Wɔ frankaa bi a mogya ama ayɛ kɔkɔɔ ase no, .
  Yɛbɛbubu abɔnefo ne akorɔmfo!
  Eyi yɛ matrix a ɛyɛ atirimɔdensɛm kɛse a nneɛma ahorow sisi wom.
  Valerka, Leshka, Slavka ne Marinka nyaa alarm mpofirim.
  Na mmofra no de wimhyɛn fii Hypernet ne virtual realities no mu. Na bere a wohuu wɔn ho wɔ ahunmu ankasa wɔ nsoromma Sirius okyinnsoromma a ɛto so anan no so no, akwampaefo no de ahodwiriw guu wɔn ahome.
  Tan no yerae fii wɔn so, na wɔyɛɛ fitaa kɛse, na nsensanee puei wɔ mmarimaa ne mmeawa no anom. Na wɔn ho dwiriw wɔn ankasa.
  Ná mmeawa ahoɔfɛfo pii a wɔhyɛ ɔko ntade wɔ mmofra no nkyɛn. Wɔn aniwa no puei ankasa.
  Ná aduruyɛ robɔt abien bi nso gyina hɔ. Wɔmaa wɔn antena nso so.
  Valerka de ehu kae sɛ:
  - edeen na etoo yen?
  Marinka de ehu bɔɔ n"ano sɛ:
  - adɛn nti na yɛyɛ mmerɛw saa?
  Levka bɔɔ gyegyeegye, na ɔwosow ne ti sɛ:
  - na adɛn nti na yɛwɔ nsensanee wɔ yɛn anom?
  Slavka de ne nsateaa tuu mmirika faa ne sẽ so na ɔde ehu teɛɛm sɛ:
  - me pick me ho wo won ho!
  Mmofra a na wɔn ho ayɛ kusuu te sɛ ntama a ɛyɛ owu no, na ɛte sɛ nea ehu aka wɔn na wɔn adwene atu afra.
  Robɔt oduruyɛfo no kae sɛ:
  - hia se wohwehwe won yie. Ɛda adi sɛ na mmoawa bi a nyansahu nnim na ɛkaa wɔn!
  Komsomol abeawa bi de wimhyɛn kɔɔ soro na ɔhyɛɛ nyansa sɛ:
  - Wiɛ, yɛbɛyɛ wɔn ho nhwehwɛmu a ɛkɔ akyiri sen biara, mpo yɛde wɔn bɛkɔ kɔmputa so denam transfer portal no so!
  Slavka hwirew ne ho na ɔde ahopopo kae sɛ:
  - a ennye yaw?
  Abeawa a ɛda adi sɛ na ɔhwɛ so wɔ ha no buae sɛ:
  - Daabi! Wɔde wo bɛda artificial nna mu bere a wɔreyɛ scan no. Enti sɛ wohwehwɛ mu yiye sen biara, kosi quarks mpo so a, wobɛte nka sɛ hwee nni hɔ koraa.
  Marinka teɛɛm sɛ:
  - Wow !
  Valerka nwiinwii a na ɔmpɛ sɛ:
  - Yiw, eye quasar !
  Levka serewee na ɔteɛteɛɛm sɛ:
  - a ɛyɛ hyperpulsar !
  Mfiri bi tu kɔɔ dan no mu, na na ɛte sɛ tank a ɛyɛ nwonwa yiye a nsuhina pii a ɛyɛ mmerɛw wom.
  Mmofra no de nne koro teɛɛm sɛ:
  - Ultrastar a ɛyɛ fɛ !
  Ɔkwampaefo panyin panyin, abeawa bi a ne ho yɛ fɛ yiye a ɔhyɛ atade fitaa, de too gua sɛ:
  - Wiɛ, afei ɛnyɛ sɛ wɔbɛhwehwɛ wo mu nko, na mmom wɔbɛsa wo yare nso. Saa bere yi na wubehu adaeso a ɛyɛ nwini na ɛyɛ soronko.
  Valerka de abofra bi a ɔyɛ ɔkwasea serew kae sɛ:
  - Wiɛ, wei yɛ nwini paa ! Yɛbɛnya abotɔyam kɛseɛ akosi da no awieeɛ!
  Marinka wosow ne nan a ɛda hɔ kwa na ɔpɛe sɛ ɔka biribi foforo, bere a hann a ɛhyerɛn a ɛde nyankontɔn kɔla nyinaa hyerɛn bɛhwee mmofra no so, na wɔkataa abeawa no so, na ɔnyaa hann kɔɔ akyiri. Na wɔn baanan no nyinaa guuare twaa asorɔkye no na wohuu wɔn ho wɔ wuram dae bi mu.
  Fuhrer a ɔwɔ Third Reich no ankasa hwɛɛ Amerika na osusuwii sɛ obegye ne nsa wɔ apuei fam. Nanso na ɔhyew bere no adu , awiei koraa no na Kraut abusua no rebɛfa Soviet nsase bi ansa na wɔde "asomdwoe a wɔde sare ayɛ" no aba awiei. Esiane sɛ na Fritzes abusua no suro sɛ wɔbɛtow ahyɛ Moscow a wɔabɔ ho ban yiye no so nti , wofii ntua no ase wɔ Kuibyshev kwan so - wɔ Volga asubɔnten no ho pɛɛ. Nsase a ɛwɔ ha no yɛ nea ɛyɛ fɛ yiye. Ade foforo a Kraut abusua no buee wɔn ano kyerɛɛ no: Uzbekistan. Afei nso nsase a ɛyɛ fɛ, nneɛma a wɔde yɛ nneɛma ne gas a wɔde asie. Plus hokwan a ɛbɛma wo ne Japan adi nkitaho.
  Ɛnyɛ kotoku mfuw a yɛreka ho asɛm. Sɛ yɛbɛka no kɛse a, Hitler betumi awie ne nkonimdi ahorow wɔ Russia. Urals a wɔbɛfa no yɛ awɔw, na wɔde nkaa ason atwa Moscow ho ahyia. Nea ɛyɛ den sɛ "Mouse" ne "E"-100 mpo bɛhyɛn mu.
  Bere koro no ara mu no, Third Reich fii ase yɛɛ po so ahyɛn ne kar ahorow a emu yɛ den sɛnea ɛbɛyɛ a wobetumi asi fam wɔ Canada. Nea ɛka ho no, Argentina ne Brazil hyɛɛ bɔ sɛ wɔbɛyɛ mmeae atitiriw. Hitler sii gyinae sɛ ɛdenam Third Reich a ɔhyɛɛ no den kɛse na ɔde atubra aman no adwumayɛfo a wontua hwee no bedi dwuma so no, wobetumi ama tank ne wimhyɛn po so ahyɛn no akɔ soro bere koro mu na wɔayɛ po so ahyɛn akɛse.
  Mprempren de, na Kraut abusua no hia bere. Enti apuei fam anim no antoto mu. Na ɔko no kɔɔ so.
  USSR a ɛhweree asasesin pii no wɔ n"ankasa ɔhaw ahorow. Titiriw no, na T-34-85 tank no nnya ntumi nsi T-34-76 a na ahoɔden nnim no ananmu. Enti na ɛsɛ sɛ yɛde afiri bi a ne bere atwam di dwuma. Nanso na Soviet Russia wɔ akode ahorow pii. Eyi ma wotumi siw Nasifo nhyɛso no ano.
  Wɔ May fã a ɛto so abien no mu no, akodi a emu yɛ den sii wɔ Orenburg.
  Mmabaa dɔm a wɔyɛɛ teateaa bere a na wɔreko ama Stalingrad no ne Nasifo no kɔɔ ɔko no mu wɔ kurow yi a wonim no yiye sɛ wɔkaa Emelyan Pugachev hyɛɛ mu a agye din no mu.
  Alenka, asraafo dɔm no panyin, besii n"ananmu wɔ amena no mu. Captain abeawa no ho yɛ fɛ yiye. Sɛnea atetesɛm kyerɛ no, mmeawa a wɔwɔ saa asraafo dɔm yi mu no de bikini kɛkɛ na wɔko. Enti wɔde asase so nkonyaayi a ɛma ahobammɔ soronko di dwuma. Na nokwarem no, mmeawa no hwere ade pii sen akuw afoforo no.
  Ɛnyɛ obiara na obetumi atra ase asram asia wɔ Stalingrad.
  Maria a ɔyɛ kurukuruwa a ne ti nhwi yɛ sika kɔkɔɔ wɔ ne nkyɛn. Ɛsan nso faa ogya, nsu ne kɔbere nsu afiri mu. Ná sɔhwɛ a emu yɛ den retwɛn mmeawa no wɔ Stalingrad hellgya no mu hyew ankasa mu. Wɔkoe kosii awiei na wonyaa wɔn ti didii mu. Na wɔn kurom asase so nkonyaayi boaa wɔn.
  Ɛda adi sɛ, sɛ ɛkame ayɛ sɛ woko a woda adagyaw a, ɛkame ayɛ sɛ atuo ne atuo ntumi nyɛ wo yaw.
  Maria tow tuo gu Nasifo no so. Wɔ wɔn anim no, Germanfo, sɛnea ɛbɛyɛ a wobegye Aryanfo mogya no, fi atetesɛm mu no, wogyae abibifo, Arabfo, Hindufo ne ahɔho afoforo. Ahɔho dodow a wɔwɔ Wehrmacht no renya nkɔanim bere nyinaa, na wɔtow wɔn gu nneɛma a ɛyɛ den mu a wonni mmɔbɔ.
  Ɛha na Afrikani a Maria kum no no hwe ase. Abeawa no bɔ no atuu na ɔka sɛ:
  - a mete wo mmɔbɔ. Ɛnyɛ nea wopɛ nti na wuwu.
  Na bio abeawa no de tuo bɔ Arabni no. Wehrmacht asraafo a wɔyɛ atubrafo no bubuu mu. Dedaw a ɛyɛ hyew na ahotɔ wom. Fasistfo no rebɔ mmɔden sɛ wɔbɛkyere afe no mu bere a biribiara ayɛ nhwiren na owia bɔ no. Asraafo a wɔyɛ ahum rebobom wɔ wim. Wimhyɛn foforo a ɛsen biara no nyinaa, wɔn dodow rekɔ soro bere nyinaa, ne TA-152 a esii Focke-Wulfs a ne bere atwam no ananmu. Nanso, wɔn a wotwa to no da so ara reko.
  a ne ti nhwi yɛ sika kɔkɔɔ de ne nan a ɛda hɔ kwa na ɛyɛ fɛ no piaa dɔte bi fii hɔ na ɔbɔɔ gyegyeegye sɛ:
  - m'asase no atetew mu denam abubuw so, afuo no mu mogya ayɛ nsuo. Ɛyɛ awerɛhoɔ, baabiara nni hɔ ma wɔn a wɔahwe ase wɔ soro, poplars nko ara na ɛtwa ho hyia wɔ nsõ mu.
  Na bio Indiani no fii ne tuo no mu hwee ase. Yiw, ɛsɛ sɛ wukum ahɔho a wɔabɔ wɔn ho ban te sɛ aprɛm aduan. Ɔkwan foforo bɛn so na? Anyɛ saa a, wɔbɛkum wo.
  Alla kɔkɔɔ. Abeawa bi a ogya rehyew a ne ti nhwi atenten a ɛyɛ kɔbere kɔkɔɔ a ɛhuruhuruw te sɛ proletariat asraafo frankaa. Ɛnyɛ bikini nko na abeawa no yɛ agoru, na mmom onni bra mpo. Ɔte sɛ, ɔyɛ cool. Na ɛsan nso tow tuo pɛpɛɛpɛ ma ɛyɛ nwonwa. Ɛtɔ mmere bi a asraafo fi ne tuo no mu hwe ase a wɔabɔ wɔn ti.
  Afei Alla de ne nansoaa a ɛda hɔ kwa tow ɔtopae. Akyɛde no tu fa ɔkwan a abubu so na ɛba awiei wɔ Arabfo kuw bi mu. Wɔte ɔtopae bi ... Wɔtow afunu pii a wɔatwitwa wɔn ho gu wim!
  Alla teɛm wɔ n"ahurututu atifi sɛ:
  - na mepe se meye dade - mpofirim ara na ebeye asono!
  Anyuta, ɔbarima a ne ho yɛ fɛ a ne ho yɛ bruu, ne ho yɛ tan na ne ho yɛ tratraa yiye, ne ho yɛ kurukuruwa, ne tenten yɛ pɛpɛɛpɛ, nanso ne honam ani yɛ pɛpɛɛpɛ no nso too tuo. Ɔbɔɔ gyidini no wɔ ne hwene bridge so na ɔtoo dwom sɛ:
  - ntaban te sɛ ntɛtea, nhwiren mmom sen aso!
  Mmabaa no tow atuo pɛpɛɛpɛ yiye na wɔkeka wɔn ho bere nyinaa.
  kɛse a ne honam ani yɛ no mu duru yɛɛ kɛse kakra wɔ Stalingrad akyi. Ɔyɛ abeawa a ne ho yɛ fɛ nso, n"asen trɛw, nanso n"asen yɛ teateaa kakra. Ɔfaa hellgya yi mu na ɔhweree Seryozhka. Wɔkyeree ɔkwampaefo akokodurufo bi a ɔyɛ afiri ma Germanfo. Yiw, ankɔ yiye dodo.
  Nanso afei Matryona antumi anyɛ adwuma no, na ɔtopae bi hwee Germanfo tank no ase. Panther 2 no sɛee na egyinae, efisɛ na wɔabɔ no denneennen.
  "Mmote" da so ara de wɔn ho hyɛ akodi ahorow mu. Saa tank yi da nsow wɔ ne mu duru a emu yɛ duru ne sɛnea etumi tra ase no ho. Nanso "E"-100 nso puei. Saa mfiri yi nni ahobammɔ a ɛba fam, na ɛyɛ ntɛmntɛm. Lev-2 nso reko, ɛno nso yɛ afiri, wɔabɔ ho ban yiye na emu yɛ hare sen nea edii n"anim no. Wɔ Levfo fam no, Germanfo taa de aprɛm a ne kɛse yɛ mm 150 di dwuma, na ɛyɛ mmerɛw kɛse ma nkurow a ahum bɛtow ahyɛ so. "Gyata" binom nso wɔ atopae a wɔde tow atopae.
  Nanso Germanfo no de ahwɛyiye kɔ aprɛm no anim na wɔtow asraafo a wɔnam fam no kɔ wɔn anim.
  Asraafo a wɔyɛ atubrafo kɔ wɔn anim. Nnwom a ɛyɛ kraman rebɔ!
  Alla tow tuo a ɛpae fi afiri a wɔde tow tuo mu. Asraafo no hwe ase na mogya petepete, te sɛ nea efi akutu a wɔde sɔw abubu mu.
  Ɔbarima a ne ti nhwi yɛ kɔkɔɔ no ka sɛ:
  - ma Ɛnaman, wɔ Stalin fam no, asraafo dɔm biara nni hɔ a ɛyɛ den sen saa! Yɛko denneennen hwehwɛ anigye ma nnipa! Na yɛn Kannifoɔ no wɔ falcon ntaban... Ɔma hann ma anidasoɔ! Dade hama no a wɔbɔe no maa adekyee baa yɛn so!
  Alla to dwom na ɔtow tuo. Ɔyɛ fɛ ampa. Ɔwɔ nufu a wɔayɛ no tan a ɛyɛ sika kɔkɔɔ ngodua, a strawberry nufu a abere wom. Hwɛ sɛnea abeawa yi yɛ dɛ! Ɛyɛ den sɛ wubesusuw biribi a ɛyɛ nwonwa na ɛyɛ anigye sen saa ho. Guys hwɛ Amazon yi wɔ panties a ɛyɛ tratraa nkutoo mu.
  Abeawa a ne ti nhwi yɛ kɔkɔɔ no bɔɔ Indiafo baanum gui na ɔtoo dwom sɛ:
  - be bere, ahunmu akwantuo benya nkɔsoɔ. Na yɛn fam no, ɔko yɛ ɔdɔ a ɛkorɔn!
  Na abeawa no serewee bio. Na ɔsan buee ne gya a ɛyɛ nwonwa na ɛyɛ nwonwa a ɛyɛ pɛpɛɛpɛ.
  Esiane sɛ Germanfo no ahyia ahobammɔ a emu yɛ den nti, wɔsan tow wimhyɛn a wɔde tow hyɛ nkurɔfo so ne wimhyɛn a ɛtow atopae gu ɔko mu. Asraafo a wɔnam fam no atwe wɔn ho, na atuo ne atopae retɔ wɔ mmeawa no gyinabea so.
  Na tank ahorow fi akyirikyiri yɛ adwuma. Alena de ahyɛde no ma sɛ:
  - a obiara de ne ho hintaw wo dugouts no mu!
  Na ɔno ankasa da so ara hwɛ wɔ soro. Nasifo atuo a wɔde siesie wɔn ho no yɛ nea tumi wom. Na atopae a ɛyɛ hu sen saa mpo. Wɔn mu binom yɛ nea mmoa akɛse te sɛ Yu-488 ne TA-400 foforo koraa no tow gu. Atopae a emu duru yɛ tɔn akron hwe ase na etumi sɛe dugouts ne abannennen. Asorɔkye a ɛrepae no tow Alenka kɔɔ soro, na ne nan ase a ɛda hɔ kwa no bɔɔ abo a wɔaboaboa ano no yaw.
  Wɔhyew me nan ase. Nanso sɛ ɛnte saa a, abeawa no hyɛn mu panyin no ampira. Na wɔtow ɔtopae a ano yɛ den yiye, ne dede mpo yɛɛ m"aso yaw. Dabi, biribiara nni hɔ a ebetumi asi wɔ wiase.
  Nanso, nokwarem no, mmeawa da nsow wɔ wɔn nkwagye a ɛyɛ aniberesɛm no ho. Bere a mmarima rewuwu na wɔrewuwu no!
  Alenka kaee sɛnea aberante Julius yɛɛ no atuu no. Sɛnea ɔfew ne yafunu, ne nan, ne nkotodwe, n"asen ne ne moma so. Hwɛ anigye ara a ɛyɛ sɛ aberante bi a ne ho yɛ fɛ a wafi ase reyɛ abɔgyesɛ nnansa yi ara no bɛbɔ wo nan . Nanso afei Julius wui wɔ dugout no mu, na ɔtopae a ɔtopae tẽẽ bɔɔ no no bubuu no. Na na nsuo a ɛyɛ nwini mpo nni hɔ.
  Aberante no kɔɔ ... ɛhe? Ɔsoro, hell, werɛfi? Nanso ade titiriw ne sɛ onni asase so mprempren. Na Alenka bo afuw yiye wɔ eyi ho.
  Sɛ obetumi de Hitler yi ti akɔ dua bi dua so a. Ankyɛ na ɔko no akɔ so mfe abiɛsa ni. Nasifo no retow ahyɛ Orenburg so dedaw. Wɔn pincers no bubuu faa akyirikyiri.
  Ná Alenka da nsow wɔ ne dɔ kɛse ne ne suban ho. Ná ɔtaa pɛ asraafo nkumaa ne nkumaa mpo. Na wɔ hokwan a edi kan a onyae no mu no ofii ase ne ɔbarima ne ɔbea nna. Ná Alena ani gye ho bere a mmarima a wɔn ho yɛ fɛ srasraa ne nipadua a ɛyɛ den a wɔatete no na wɔde wɔn nsa ka no. Wɔ ɔko no mu no, abrabɔ pa bɛyɛɛ mmerɛw, na obiara anhwɛ nokwasɛm a ɛyɛ sɛ Red Army panyin bi ne mmarima rebɔ fekuw no anibere so titiriw.
  Ná Alenka te sɛ ɔkraman ani gye ho sɛ ɔbɛbɔ ne ho akuturuku ne ɔdɔ. Na ne fam no eyi ne anigye a ɛkorɔn sen biara.
  Nanso hwɛ sɛnea n"adɔfo no mu pii atwam akɔ wiase a edi hɔ no mu dedaw! Hwɛ ade a ɛyɛ anifere na ɛyɛ bɔne bɛn ara na akodi yɛ. Ɛwom sɛ mmarima no bataa Alenka ho de. Nokwarem no, ahoɔfɛ a ɛte saa puei a n"anim, ne nipadua, ne ne nne nyinaa ka ho.
  Na ne nyinaa mu no, sɛ ɔbea yɛ abofra a, mpɛn pii no ne ho yɛ fɛ. Wɔn mu baanum ni, ɛkame ayɛ sɛ wɔrebɔ ose fi ɔko no mfiase - ɛyɛ fɛ yiye. Mmabaa baanan yɛ blonde na biako yɛ kɔkɔɔ. Te sɛ nsoromma a ɛwɔ nsensanee anum. Wɔafa hell pii mu, nanso wɔampira kɛse da. Gye sɛ na nsensanee wɔ hɔ.
  Mpɛn pii no, na biribiara sa wɔ Alenka so, te sɛ ɔkraman so, na na akuru biara nka.
  Na afei, atopae retɔ, atuo repae, nanso ɛnyɛ no asɛm! Enti biribiara yɛ serew a ɛtra so.
  Ɛwom sɛ dabi ... Ɔko nyɛ bere a wɔde gye wɔn ani. Na ɛtɔ mmere bi a mmeawa a wɔwɔ n"asraafo dɔm no mu nso wuwu. Nan a ɛda hɔ mpo mma abeawa no nyɛ awerɛhyem sɛ obewu. Na wɔ Stalingrad , wɔ mmarima asraafo akuw mu no, na wɔtaa kum obiara ankasa.
  Kurow a ɛwɔ Volga so no de anuonyam kataa ne ho. Wɔde asram asia siw Hitler dɔm no ntua ano. Germanfo ne wɔn satellite ahorow no hweree bɛyɛ ɔpepem biako a wokunkum wɔn na wopirapirae wɔ ako a wɔko maa Stalingrad no mu. Ampa, na awufo no mu dodow no ara yɛ ahɔho!
  Fuhrer no de asraafo a wofi Asase so nyinaa baa Rus". Ná Amerikafo asraafo a wɔabɔ wɔn paa mpo wɔ hɔ, a na wɔn mu dodow no ara fi Germany. Indiafo pii. India yɛ ɔman a nnipa dɔɔso, na Fuhrer hyɛe sɛ wɔmfa mmarima nni dwuma denneennen sɛ aprɛm aduan. Na fa Indiafo mmea kɔ harem ahorow mu. Nokwarem no, wɔmaa kwan ma wonyaa yerenom pii wɔ Third Reich no mu. Pope no de tuo maa eyi ho kwan. Na asɔre afoforo nso penee so. Fuhrer no ankasa yɛɛ nsakrae wɔ n"adwene wɔ Aryanfo mogya ho. Wɔmaa Germanfo kwan, bere a wɔpaw wɔn foforo akyi no, sɛ wɔnnya Slavfo, Europafo, Arabfo, ne Indiafo yerenom, sɛ wonni nipadua mu dɛmdi biara na wɔwɔ apɔwmuden koraa a. Wɔbaraa aware a wɔne abibifo mmea bɛware, nanso na wɔabara sɛ wɔde Afrikafo mmea bedi dwuma wɔ aguamammɔ adan mu, na mmom na wɔde nnuru a wɔde siw nyinsɛn ano nkutoo na ɛyɛe. Bere a wɔpaw wɔn wiei no, wɔmaa kwan ma wɔne Japanfo, Thailandfo, ne Koreafo mmea ware.
  Nanso bio, na ahwehwɛde ahorow no ne ahoɔfɛ, abɔnten so nsɛm, akwahosan, ne nipadua mu sintɔ ahorow a enni hɔ. Afei na dwuma a abusua anato di so retew. Amannɔne mpaapaemu pii wɔ SS no mu sen Germanfo de. Na ahɔho hyɛɛ Wehrmacht no ma. Ná atubrafo asraafo no nyinaa yɛ ɛhɔfo, nanso na Germanfo na wodi wɔn anim.
  Fuhrerfo no gyee asraafo nhyehyɛe fii Genghis Khan nsam, na ɔde nnipa frafrae na wɔhyehyɛɛ asraafo dɔm a wɔn ho yɛ soronko.
  Nokwarem no, wɔ tebea horow a ɛtete saa mu no, USSR hweree ɔko a ɛne sɛ wɔbɛsɛe nneɛma no nkakrankakra. Saa ɔsɛe a ɛfa ɔkwan a wɔfa so yɛ adwuma yi hyɛɛ yɛn ma yɛyɛɛ nneɛma foforo titiriw. Nanso na hokwan bi wɔ hɔ a na wɔnhwɛ kwan: United States, faako a na atumi asiw Afrikafo ne Latin man ananmusifo atuatew ano dedaw no, maa atom ɔtopae no ho adwuma mu yɛɛ den. Na sɛ yɛkura mu bere bi bio a, asomdwoe a yɛne Third Reich betumi agyae bere a ɔko a yɛne United States rekɔ so no.
  Na ɛhɔ na ebia Nasifo no bɛko akodu baabi a wɔrempɛ sɛ wɔbɛko bio. Na afei Soviet Russia benya nkwa.
  Atopae a wɔtotowee ne atuo akɛse a wɔtotowee no baa awiei. Na ntua no fi ase bio. Wɔadan kurow no amamfõ dedaw; Awerɛhosɛm ne sɛ, ɔtamfo no yɛ atirimɔdenfo na ne ho yɛ den yiye.
  Mmabaa no kɔ nsu no ani na wɔde ogya hyia asraafo a wɔnam fam a wɔreba no. Tanks rewea akɔ mu...
  Alena a ɔtoo Indiani no tuo no, ɔde asɛm a ɛyɛ sereserew kae sɛ:
  - Nyankopon mma anifuraefoo mma wonbue won ani na wontene won a woabo won akyi no!
  Ɛno akyi no, ɔhoɔfɛfo no klik shutter no so. Ɔsan de n"ani sii so bio na ɔde nnadewa bɔɔ no . Ɔbɔɔ Arabni no na ɔde n"ani a ɛte sɛ safir no hyerɛn. Ɔde ne nan a ɛda hɔ kwa, a ɛyɛ kurukuruwa, na mfutuma ayɛ no tuu mmirika faa abotan no so. Abeawa no tee nka sɛ ne ho ayɛ no yaw kakra. Ɔserewee. Ɛbɛyɛɛ anigye kɛse. Ahoɔfɛ no tuo bio .
  Alena too tuo na ɔserewee. Na ɔduruu hɔ. Ɔtamfo no a wɔbɛhyɛ no ma wagyina na wayɛ nwini. Atamfo no san de ogya san bae. Ɔtow atopae na ɔbobom.
  Afei ahum asraafo no san puei bio. Ná wɔn mu kakraa bi na ɛwɔ hɔ, nanso na wimhyɛn a ɛretu a ɛtow rɔke wɔ hɔ. Nasifo no tow atopae guu mmeawa no gyinabea. Nanso na ɛte sɛ nea mmea nan a ɛda hɔ kwa no bɔ ho ban fi nkogudi ho. Na akofo a wɔde wɔn ho hyɛɛ atopae mu no nyaa wɔn ti didii mu wɔ ogya no mu.
  Atamfo asraafo a wɔnam fam no kankan no gyaee. Nasifo no bɔɔ mmɔden sɛ wɔbɛtow rɔke atow akum Reds no.
  Alena de ne ho hintaw wɔ ɔkwan no mu na ɔbɔɔ n"ano sɛ:
  - Nanso efi taiga so kosi Britania po so... Red Army no ye den sen ne nyinaa!
  Alla a ne ti nhwi yɛ kɔkɔɔ nso piapiaa ɔkwan no mu na ɔkwatii sɛ asinasin bɛbɔ no. Abeawa fɛfɛ no kaee sɛnea wɔkyeree no, bere a na ɔda so ara yɛ ɔbabun a ɔyɛ ahinanan no, wɔ kasatia bi akyi.
  Mekae sɛnea wɔhwehwɛɛ nneɛma no. Wɔhyɛɛ ababaa a wɔkyeree no no ma oyii ne ntade. Mmea baanu a wɔhyɛ nsateaa de ahwɛyiye tee abeawa no hwene, n"aso, n"ano, na wɔhwɛɛ ne kokoam akwaa mu. Hwɛ sɛnea na ɛyɛ animguase, aniwu, ehu , ehu. Bere a wɔde no baa afiase dan no mu no, na Alla suro paa sɛ ɔbɛka nsɛmmɔnedifo afoforo ho. Nanso na mmeawa a wɔte sɛ ɔno ara wɔ afiase dan no mu, na ɛkame ayɛ sɛ wɔn nyinaa yɛ nnipa a wɔahyɛ wɔn so mma. Na ade a enye koraa no amma mu.
  Nanso na ɛyɛ den sɛ wobɛtra afiase dan no mu: na ɛyɛ hihiaa, na na awɛmfo taa de ahoɔhare kɔ mu. Wɔboroo me esiane ntease ketewaa bi nti na ntease biara nnim. Ná awɛmfo no ani gye ho titiriw sɛ wɔde mpoma bɛbɔ mmeawa no nan ase. Ɛmfa ho sɛ na awɔw wɔ afiase adan no mu no, wɔmaa mmeawa no da mpaboa, na na wɔn nan ho ahonhon esiane ɔhwe a wɔbɔɔ wɔn bere nyinaa nti.
  Nhwehwɛmu bɛyɛɛ asɛmmɔne foforo. Wɔyɛɛ no mpɛn pii da biara na na ɛyɛ yaw kɛse, ɛnyɛ dɛ na ɛyɛ animguase.
  Wɔmaa me aduan kakraa bi na wɔbɔɔ me mpire wɔ nantew mu. Alla dii asram asia wɔ afiase akyi wɔ animguase, asisi, ɔhwe, ne animguase hwehwɛ mu bere nyinaa. Na afei, wɔ Beria ase no, wɔde no kɔɔ mmofra adwumayɛbea bi. Sɛ wɔansɔ ahwɛ mpo.
  Alla ne mmeawa afoforo yɛɛ adwuma wɔ hɔ fi anɔpa nnɔnnum kosi anwummere. Kosii sɛ ɔko no fii ase. Na abeawa a wanyin a ne ti nhwi yɛ kɔkɔɔ no tuu mmirika kɔɔ anim. Mitumi ne mmeawa afoforo dumien yɛɛ eyi.
  N"asraafo dwumadi no fii ase. Nanso wɔ ɔko no mu no, ɔbonsam a ne ti nhwi yɛ kɔkɔɔ no tee nka sɛ ne ho ye kɛse sen adwumayɛfo atrae no. Ná afiase a wɔde bɛto no ne asotwe a wɔde bɛma wɔ guankɔbea ho da so ara sɛn ne so. Nanso Alla a na wɔama no ahyɛde abien dedaw no nkaa no.
  Abeawa no nyaa osuahu pii wɔ atubraman no mu. Ɔdɔ ka ho. Ná mmarimaa no te asraafo atrae bi a ɛbɛn hɔ mu, na ɛmfa ho sɛ wɔbaraa wɔn wɔ mmara kwan so no, wɔfaa kwan so kɔɔ mmeawa no nkyɛn. Na wɔn nso pɛe sɛ wohu nea wɔabara . Alla, sɛnea ɛte biara no, n"ani gyee ho ntɛm ara. Abeawa a ne ti nhwi yɛ kɔkɔɔ a ne ho yɛ hyew no tee bɔne mu anigye nka.
  Nanso, na n"ani nnye nso wɔ ɔko no mu. Bere nyinaa, bere a ɔbarima anaa aberante bi ada akyi no, owu wɔ ɔko mu. Na ɛte sɛ nea nnome bi wɔ ti nhwi kɔkɔɔ no so. Bio nso, a biribiara nka ho. Enti, ɛmfa ho sɛ na ne ho yɛ fɛ no, din bɔne bi trɛw faa Alla ho, na mmarima fii ase kwatii no.
  Ɔbonsam a ne ti nhwi yɛ kɔkɔɔ no huu amane wɔ ɔbarima adwene a na onni ho. Na n"ani gyee mmarima kum mu. Na ɔsan too tuo guu ɔtamfo no so, na ɔserewee te sɛ ɔsebɔ.
  Alla too abibiman no tuo na ɔde n"adwene yɛɛ ne ho mfonini wɔ nnommumfa mu. Ná ɛyɛ anigye sɛ wo ne ɔbarima tenten a ne ho yɛ fɛ saa begye w"ani. Mpɛn pii no, ɛtaa ba sɛ obi a ne ti nhwi yɛ kɔkɔɔ ne ɔbarima bi di dwuma denneennen . Ɔyɛ ɔbea a ne ho yɛ den na wasi ne bo. Na nokwasɛm a ɛyɛ sɛ akyiri yi wobekum ɔbarima no nso ɛ? Enti dɛn, n"ani gye nneɛma ahorow ho!
  Wɔ asomdwoe bere mu no, anka wɔbɛtwe Komsomol mmeawa aso denneennen wɔ aguamammɔ ho, nanso wɔ ɔko no mu no, abrabɔ pa bɛyɛɛ nea ahofadi wom kɛse. Ɛda adi sɛ eyi fi owu a ɛbɛn hɔ, bere a dwumadibea titiriw no bu n"ani gu aguamammɔ so no.
  Ɛtɔ mmere bi a na Alla ani awu wɔ ne aguamammɔ no ho. Bere a ɔmfa bra a ɔde n"ani so mpo nhyɛ na ɔwosow ne nufu a ɛda hɔ kwa no. Mekaee Maria, abeawa nyamesomfo a na ɔda so ara yɛ ɔbaabun no. Ɛwom sɛ, ebia ɔyɛ ɔbea a ɔyɛ ɔbea na ne ho yɛ fɛ sen biara wɔ anum no mu. Sɛ yɛbɛka no yiye a, ne ho yɛ fɛ wɔ n"abɔfo a ne ho nni asɛm no ho.
  Nanso, Maria yɛ pɛpɛɛpɛ yiye, ebia ɔyɛ nwonwa mpo wɔ ne tuo a ɔtow no mu. Eyi ne sɛnea ɔde tuo biako bɔɔ Arabfo baanu pɛpɛɛpɛ. Na ɔserew a ne ho nni asɛm no, ɔka sɛ:
  - Awurade fa kyɛ me, nanso mesom me Maame Man!
  Maria ho yɛ fɛ yiye. Ɛyɛ no aniwu kakra sɛ ɛsɛ sɛ ɔko wɔ bikini kɛkɛ mu. Nanso ɛbɔ ho ban fi nkogudi ho. Wɔde nneyɛe ada eyi adi. Maria fii ɔko no ase bere a na ɔda so ara yɛ abeawa no. Wanyin mfe abiɛsa, nanso ɛda so ara te sɛ nea ɔyɛ tratraa, ɔbaabun, na ne tenten yɛ nea ɛfata ma abeawa. Wɔn baanan a aka no ware na wɔn honam ani yɛ den, na Matryona yɛ nantwi, ɛwom sɛ ɔyɛ nantwi a ne ho yɛ den yiye de.
  Maria tow tuo na ɔkae Seryozhka. Abarimaa hiani. Wɔkyeree me. Na eyi yɛ bɔne sen owu. Enti nea edi kan no, ohyiaa ayayade, na afei wokum no. Na wonnim sɛnea afoforo bɛyɛ wɔn ade wɔ eyi ho.
  Maria tow tuo, sɔree ne nkotodwe, na ɔtow tuo. Hinduni a wokum no no trɛw ne ho mu gyaee mogya a ɛretu. Ɔhoɔfɛfo a ne ti nhwi yɛ sika kɔkɔɔ no ka sɛ:
  - Eh ... wowɔ anyame bebree, nanso ɔsoro biara nni hɔ!
  Maria nailed again , bɔɔ na ɔtoo dwom sɛ:
  - aseda wo paradise a ayera no ho. Ɛnyɛ yɛn, ɛnyɛ yɛn mma, ɛnyɛ yɛn mmanana. Nanso wɔde nnaadaa nnyigyei no bɛyɛ wɔn su ara kwa!
  Maria tow tuo, kunkum Nasi mfɛfo a na wɔrenya nkɔso no, na ɔtoo dwom sɛ:
  - kaa kar, kaa kar, kaa - bere tenten ye... Ɔkwan a efi ɔhaw mu kɔ ɔhaw mu, fi ɔko mu kɔ ɔko mu! Yɛkaa kar, kaa kar, kaa kar - bere tenten na yɛ ... Nsuten a ɛwɔ nnipadɔm no mu, ɔko a mogyahwiegu wom no, resen! Ɔko a mogyahwiegu wom!
  Na abeawa no mia ne ho denneennen wɔ fam. Na Gyata no rewea wɔn anim dedaw. Germanfo tank ahorow bɔ gyegyeegye na wɔn nsuhina wosow.
  Maria sui na ɔkae sɛ:
  - ha na, owuo retu!
  Abeawa bi a ne ti nhwi yɛ sika kɔkɔɔ tow tuo guu ɔsraani bi a na ɔrewea akɔ Asraafo Kɔkɔɔ no gyinabea ahorow so a na ɔde tuo a wɔde aniwa hu ade abɔ ho.
  Mehwɛɛ sɛnea mogya asubura bi repetepete ɔtamfo a wapirapira owuyare no ti so.
  Maria tweet sɛ:
  - Sniper... Woadi mfomsoɔ!
  Alla kaa no denden sɛ:
  - mfa wo ntadeɛ mmu atɛn sɛ wompɛ sɛ wobɛtrɛw wo nan mu a!
  Maria wosow ne nan a ɛyɛ fɛ a ɛda hɔ kwa na ɛyɛ tan no. Misusuwii sɛ aberante a n"anim te sɛ ɔkraman no de ne nsateaa retu mmirika wɔ ne nan ase. Hwɛ sɛnea ebia ɛno bɛyɛ anigye.
  Nanso afei ɔde abufuw teɛteɛɛm sɛ:
  - bedi obiara so nkonim!
  Alla a n"ankasa yɛ obi a onnye nni na ɔyɛ ɔkwasea no de fɛwdi kae sɛ:
  - Na ennye Nyankopon mmoa?
  Maria , bere a watow tuo no, buae denneennen sɛ:
  - Dabi, enam Onyankopon mmoa so!
  Alla de ne sẽ a ɛte sɛ ahwehwɛ no hyerɛn na ɔkae sɛ:
  - Nanso wo Nyankopon kyerekyeree se: - se wobo wo nifa anim a, dane wo benkum !
  Maria ammua no ntɛm ara. Ɔtoo tuo abien bio, na otwitwaa fasistfo abofra no mu. Na ɔkaa no komm sɛ:
  - Nanso dee ɛsɛ sɛ woyɛ bere a wɔabɔ wo benkum hwene akyi - Onyankopɔn Yesu nka. Na Nasifo no bɔɔ yɛn nkurɔfo pii!
  Alla de ne nan a ɛda hɔ kwa tow atopae, na ɔmaa mfutuma adum mũ nyinaa so, na ɔbobom sɛ:
  - Berlin yɛ ɛkame ayɛ sɛ ɛwɔ yɛn tumi mu ... Ɛnam binoculars so na yehu damned Reichstag! Asomdwoeɛ ne anigyeɛ bɛba okyinnsoromma yi nyinaa so ... M"aka yei ho asɛm akyerɛ mo wɔ m"anwensɛm mu!
  Na nea ne ti nhwi yɛ kɔkɔɔ no paee, na otwaa Nasifo kuw mũ bi. Afei ɔsan bɔɔ ɔtopae no.
  Ɔyɛ abeawa a ne ho yɛ den . Wɔ nsraban no mu no wɔhyɛɛ no ma ɔde abo tu fi anɔpa kosi anwummere, na Alla bɛyɛɛ obi a ɔsen biara ankasa. Ɔde ne nan tow ɔtopae no kɔɔ akyiri sen sɛ ɔde ne nsa tow.
  nea ne ti nhwi yɛ kɔkɔɔ no ani gye ho sɛ ɔde ne nan ase a ɛda hɔ kwa no bɛtu mmirika afa fango anaa sukyerɛmma so. N"ani gyee ho...
  Allah faa no na obubuee mu:
  - Nanso mewɔ anigyeɛ soronko ... Wei yɛ tumi, tumi nko ara!
  Ɔbonsam a ne ti nhwi yɛ kɔkɔɔ no too tuo a ɛpaee, na ɔtow Krautfo ne wɔn akyidifo tuo , na ɔbobom sɛ:
  - enhia sika kɔkɔɔ ne sika! Na ɛho hia sɛ wɔ m"anim ... Na nnipa wɔ wɔn nkotodwe so, na nnipa wɔ wɔn nkotodwe so, wɔ asase ani nyinaa!
  Atamfo asraafo a wɔnam fam no gyinaa hɔ. Tank ahorow no kɔɔ akyiri. Kar akɛse "Lev", "Mouse", "E"-100, "Tiger"-2 tow atuo. Ná Panther 2 nso abu so. Gyinabea ahorow no hyewee na ɛbubuu, wusiw awɔ sɔre kɔɔ soro.
  Mmabaa no mu biako maa wɔtoo ne nan. Ɔteɛɛm na ɔtow tuo wɔ bere tenten mu. Ɔhoɔfɛfo foforo nso maa wɔde akuturuku bi twaa ne bra. Ɔkofo no nufu daa adi na ne ho yɛɛ no kusuu. Abeawa no anim danee kɔkɔɔ.
  Maus, Germanfo aprɛm a emu yɛ duru sen biara no, fi n"atuo mu rebɔ . Na ɔsɛee biribiara a ɛwɔ n"akwan mu.
  Nanso akofo no huruw san wɔn akyi wɔ bere mu. Wɔyɛ ntɛmntɛm saa. Alla tow ɔtopae bi guu Mouse so. Wɔmaa Germanfo atuo a wɔde di dwuma wɔ afiri mu no biako yɛɛ komm.
  Ɔbarima a ne ti nhwi yɛ kɔkɔɔ no faa no na ɔtoo dwom denneennen sɛ:
  - ma armoured tanks no ntu mmirika clumsily fa puddles no mu...
  Ɛno akyi no, abeawa no san de ne nan a ɛda hɔ kwa tow ɔtopae bi na ɔbɔɔ Mouse tuo foforo a wɔde tow tuo, na ɛmaa ne toa bubui. Ɛno akyi no, Allah teɛteɛm sɛ:
  - me ne owuo nyamewa, a Hitler suro no!
  Germanfo tank no gyinaa hɔ. Nea ɛka atuo a wɔde di dwuma ɔkwammɔne so a wɔhwere ho no, po so hyɛn a wɔde fa nsu mu no hweree ahotoso kɛse. Na "Mouse" no fii ase tow tuo fii toa tiawa bi mu na ofii ase yɛɛ amamfõ no ho adwuma. Asinasin no biako bɔɔ Alla wɔ ne nan ase, na ɛhyew abeawa no nan ase a ɛyɛ fɛ no.
  Ɔhoɔfɛfoɔ no faa no na ɔtoo dwom sɛ:
  - kumkumfoɔ no rehye me nan ase, na wɔte su!
  Maria de tuo a ɔde sii n"ani so yiye bubuu Mouse no ani a ɔde hwɛ ade no. Na tank kɛse no de mmirika kɔe na efii ase danee ne ho. Ɛda adi pefee sɛ baabi a ɛkame ayɛ sɛ wobetiatia dade tɔn ahanu anifurae so. Nko na wɔsan kɔ sɛnea ɛbɛyɛ a wobeguan ɔhaw pii.
  Afei "Lev"-2 baa asɛm no mu. Afiri bi a ɛkɔ anim kɛse rebɔ mmɔden sɛ ɛde ogya a ɛwɔ aprɛm a ne kɛse yɛ mm 150 bɛbɔ ahunmu a ɛwɔ n"anim no nyinaa. Mmabaa no dan wɔn hwene kɔ soro kyerɛ fasist no de bua.
  Maria de ne nan a wɔasen no tow ɔtopae. Mprempren de no ntumi nkɔ tank no mu, nanso ɛbɔ asraafo a wɔnam fam no gui. Ná Afrikani bi mpo tetew ne ti. Ɔde ne dade kyɛw twaa ne ho hyiae na ɔhwee birikisi no so tẽẽ.
  a ne ti nhwi yɛ sika kɔkɔɔ no kae sɛ:
  - biribiara ye sedee Onyankopon pe ... Mfomso mpo!
  Alla de anigye too dwom de buaa no sɛ:
  - a ewo ewiase no mu biara gyina esoro sorokoro so. Nanso sɛnea aniwa no bɛyɛ pɛpɛɛpɛ, nanso sɛnea aniwa no yɛ pɛpɛɛpɛ no gyina yɛn nkutoo so!
  Maria san too tuo bio. Ɔbubuu "Lev" aniwa a ɛhwɛ ade no so na ɔde ntease kae sɛ:
  - Na Onyankopon ma nokore!
  Alla daa ne sẽ adi na ɔde ne nan a ɛda hɔ kwa no bɔɔ ahwehwɛ a abubu no so. Metee sɛnea na ɛyɛ anigye bere a biribi a ano yɛ nnam tow me nan ase a ɛda hɔ kwa no nka. Na ɔbobom sɛ:
  - wo biribiara mu no wo hia ahokokwaw, hardening, ntetee - anyɛ saa a adom biara nni hɔ!
  Maria tow tuo guu fasistni a n"anim asɛe wɔ ne yafunu mu no so na ɔtoo dwom sɛ:
  - Na Krautfoɔ no fam no, adom ne sɛ wɔbɛtete were no afiri ti nhwi no so! Na chew, chew, chew, fa akisikuru a ɛyɛ hyew hohoro no fam!
  Alla yɛɛ n"anim, too tuo ... Ɔwosow ne ti na ɔde asɛm a ɛyɛ sereserew kae sɛ:
  - kasa a enni nyamesom pa bɛn ara na wowɔ!
  Maria anim yɛɛ kusuu na ɔde asɛm a ɛyɛ sereserew kae sɛ:
  - Nyame, fa kyɛ me, ɔdebɔneyɛfoɔ!
  Alla serewee. Ná ɔyɛ abeawa a ɔyɛ animtiaabu. Na wɔ mmofra adwumayɛkuo no mu no ɔboroo wɔn a wɔyɛ mmerɛ sene no. Dɛn nti na , nea ne ti nhwi yɛ kɔkɔɔ no nni aniwu . Na Alla pɛ sɛ ɔtwe Maria wɔ ne ti nhwi a ɛyɛ sika kɔkɔɔ no mu. Na ɛnyɛ nsa, anan.
  Na Alla trɛw ne nsa a ɛda hɔ kwa no mu kɔɔ Kristoni abeawa no ti nhwi a nhaban wom no so, na bere a ɔde ne nsateaa soo nhama no ara pɛ na ɔtwee.
  Maria teɛteɛm na ɔdan ne ho ka sɛ:
  - so wo kraman?
  Alla de fɛwdi kae sɛ:
  - Enti Onyankopon gyinaa mu na ohyee mo!
  Maria wosow ne nsateaa sɛ:
  - nnka abususɛm, bitch !
  Alla buaa na ɔtoo dwom sɛ:
  - Na Onyankopon asan atetew serew mu, edeen na medwene obiara ho, na edeen na wodwen me ho!
  Maria wosow ne ti na ɔkae sɛ:
  - a wode wo ho to asiane mu da biara da. Na bere koro no ara mu, simma biako akyi, bere a woanya hokwan akɔ hell no, woyɛ animtiaabu na woka kasa bɔne!
  Nea ne ti nhwi yɛ kɔkɔɔ no yɛɛ n"anim basabasa. Ɔde ne nansoaa a ɛda hɔ kwa soo ahwehwɛ bi na ɔtow guu n"anom. Mede me tɛkrɛma kyeree no. Ɔwea ahwehwɛ no, na wansusuw ho mprenu, ɔnom bi, na ɔkae sɛ:
  - Hell renkyere yen!
  Maria, a ɔbobɔw n"ani denneennen no, bɔɔ ose:
  - a worennkɔ baabiara! Ogya ntontom!
  Alla de n"ani a ɛyɛ emerald no hyerɛn nkutoo de buaa. Na ɔtow atopae guu Nasifo no so kae sɛ:
  - bere a akodi no rekɔ so no, momma yɛn werɛ mfi yɛn nsonsonoe!
  Maria kae wɔ ɔkwan a ɛnyɛ nea ɛfata so sɛ:
  - Nyankopɔn deɛ yɛ Onyankopɔn dea , na Kaesare deɛ yɛ Kaesare dea!
  Alla de dan tenten bi mae na ɔde kaa ho sɛ:
  - Na Hitler yɛ ɔbonsam !
  Maria tow tuo, bɔɔ nnipa pii bio hwee fam na osusuwii ho. Ɛbɛyɛ dɛn na obi atumi adu abrabɔ pa a ɛkɔ fam te sɛ nea Hitler duu hɔ no ho? Aboa bɛn na ɔwɔ onipa suban mu? Saa mogya mu ɔtirimɔdenfo a adesamma nnim no fi Adam ne Hawa bere so no. Na bere koro no ara mu no, anigye kɛse . Ebia nkonimdifo a ɔwɔ anigye na odii yiye sen biara mpo wɔ adesamma abakɔsɛm nyinaa mu.
  Nanso ɛbɛdaa adi sɛ Russia yɛɛ nnua a ɛyɛ den a ɛsɛ sɛ wɔpaapae mu ma fasist nniso. Ɛrenkyɛ na ɔko a ɛrekɔ so wɔ apuei fam no bɛhyɛn n"afe a ɛto so anan mu. Yiw, Nasifo renya nkɔso. Ɛnyɛ ntɛmntɛm dodo, nanso ahotoso. Awɔw bere mu nkutoo na Red Army no tumi piapiaa Krautfo no kakra. Na afei atamfo no reto ahyɛ wɔn so bio.
  Abeawa no too tuo pɛpɛɛpɛ . Esiane sɛ na Lev tank no ahwere n"ani a ɛhwɛ ade no nti, ɛdanee ne ho bio na efii ase fii hɔ. Na "Panther"-2... Tank a ne toa tenten na ɛyɛ den na ne abantenten ketewaa bi.
  Afiri a ɛyɛ adwuma yiye. Ɛkame ayɛ sɛ ɛno na ɛbɔɔ mastodon biara gui. Ɛha na Alla daa ne ho adi denam atopae a ɔde ne nan a ɛdaadaa no tow na ɔsɛee toa no so.
  Ɔbonsam a ne ti nhwi yɛ kɔkɔɔ no hyerɛn n"ani so sɛnea ɛpo kɔla te na ɔbɔɔ n"ano sɛ:
  - mebubu won hwene!
  Germanni a n"ano abubu no dan ne ho. Nnwontofo no rewosow te sɛ afiri a ɛyɛ nnam. Yiw, mmeawa yɛɛ akwan horow a ɛfata na etu mpɔn. Bɔ nsuhina no, na fa atopae bubu toa no bere a wontumi nkɔ akode no mu no.
  Na Maria a ɔde n"ani asi so yiye no tow tuo pɛpɛɛpɛ, te sɛ nea ɔyɛ Robin Hood banana ampa. Na ahoɔfɛ a ne ti nhwi yɛ sika kɔkɔɔ no teɛm sɛ:
  - a wode toto nnipa ho botae ahorow ase no, .
  Sɛ yɛbɛkyekyere ɔsoro wɔ Asase so...
  Hitler danee kɔɔ fasist kwan so - .
  a ɔyɛ ɔkwasea no na osii asɔrefie no !
  Na ɔtow tuo te sɛ ɔhotefo ankasa a ɔsɛe nnipa. Ne nan a ɛda hɔ kwa a wɔasen no tow ahwehwɛ asinasin bi, na ɛbɔ Arabni no wɔ ne moma so mfinimfini pɛɛ. Na sare so ba no de adwene retwe tuo a wɔde tow tuo no ano no twa ne mfɛfo dumien.
  Alla de penee so kae sɛ:
  - Na wosua ade ntɛm! Na wunya nkɔso wɔ w"ani so pɛɛ!
  Ɔkofo a ne ti nhwi yɛ kɔkɔɔ no nso de ne nsateaa a ɛda hɔ kwa tow ahwehwɛ bi na ɔbɔɔ Afrikani no ani. Ɛpaee, na ɛhwee atopae akuwakuw bi so. Na akofo afoforo dumien de wimhyɛn kɔɔ soro, anaa hell, sɛnea asɛm no sii gyinae no!
  Alla tweet sɛ:
  - Hell beye bea bone ama nkurafoa a watete nkataso no. Na ababaa nkrante kronkron no twaa atamfo no!
  Na ɔbonsam a ne ti nhwi yɛ kɔkɔɔ no danee ne ho bio na ɔbɔɔ akuturuku.
  - beye funnaka bi ama wo, a wode nsõ nkoaa na wode ayɛ, ne nnwom a wɔde di awerɛhow mu!
  Ntɛm ara na Maria de ne nan abien nyinaa tow atopae, na ɛmaa E-100 tank a ɛyɛ hu no toa dii dɛm, na ɔbɔɔ sɛ:
  - dee Awurade Kristo animuonyam!
  Ɔko no kɔɔ so. Ná Nasifo no rehwehwɛ akwan foforo a wɔbɛfa so asɛe ade na wɔayɛ nkoa. Soviet Union mu yɛ den dodo, na ɛnyɛ mmerɛw saa sɛ wobegye wiase no. Nanso, esiane sɛ na nyansahufo ahorow pii a nkoa, fasistfo ka ho, a na wɔwɔ ahyehyɛde soronko bi nti, wɔyɛɛ akode foforo a ɛyɛ hu. Biribi a kan no na wonhu.
  Wɔn mu biako ne disko ahorow a ɛwɔ wimhyɛn su soronko, a ɛkɔ ntɛmntɛm na bere koro no ara mu no, ɛnyɛ nea ɛyɛ hu.
  Nyansahufo a wɔsen biara wɔ wiase no yɛɛ akode soronko bi ho nhwɛso. Biribi a ɛsɛ sɛ ɛma tumi wɔ wiase no so, na daakye ebue kwan ma nsoromma akuw a wobedi so nkonim.
  Na afei nkɔmmɔbɔ bi aba.
  Nanso nhomanimfo no toaa nkɔmmɔbɔ no so. Schauberger fii ase kyerɛkyerɛɛ mfiri no ho nsɛm bi a ɛyɛ anigye mu:
  - adwene a efa anyinam ahoɔden ho no ankasa trɛw sen ɛlɛtrɔnik ahorow a ɛkɔ nhyehyɛe mu ara kwa. Nanso ɛha na ɛwɔ, sɛ wɔkyerɛ afuw no kwan wɔ ɔkwan a ɛyɛ nkuruwankuruwa so a, etumi tetew ɛlɛtrɔnik mununkum ne nuklea a ɛbɔ a wɔagye ɛlɛtrɔnik akorade no afi mu no mu ahoɔhare kɛse. Ɛne sɛ, sɛ current no sen fa spiral ketewaa bi so, nanso ɛde ahoɔhare kɛse ba a, ionization no ankasa ba.
  Na te sɛ bere a nuklea ahorow bɔ wɔn ho wɔn ho wɔ ahoɔhare a ɛyɛ hu mu no, ɔkwan a wɔfa so ka wɔn bom no ba. Anaasɛ nea ɛyɛ mmerɛw mpo no, nuklea no pae bere a ɛlɛtrɔnik ahorow a enni ano a enni ano a ɛba, na ɛno nso ma anyinam ahoɔden ba no.
  Ɛne sɛ, batere ketewaa bi a ɛwɔ eddy current soronko bi, anaasɛ current a ɛte sɛ anyinam a ɛbɔ bɔɔl ketewaa bi, ma anyinam ahoɔden soronko kɛse ne photon ahorow a ɛsen fa, esiane thermonuclear fusion a wɔahyɛ so a wɔde nsu di dwuma nti.
  Ɛne sɛ, engine a ɛte saa betumi abɛyɛ anyinam ahoɔden adwumayɛbea a ɛtra hɔ daa. Battery no ma anyinam a ɛbɔ bɔɔl nketewa no ahoɔden, na ɛde anyinam ahoɔden a wonya fi thermonuclear fusion a wɔahyɛ so wɔ nsu mu no san hyɛ n"ankasa mu den. Te sɛ afiri a ɛkanyan daa no, ɛwom sɛ wonya ahoɔden a ɛwɔ mu no denam nuklea no mu nkate a wɔdannan no ma ɛbɛyɛ biribi a mfaso wɔ so kɛse, a nnipa betumi de wɔn nsa aka so de.
  Belonzi yɛɛ n"anim basabasa na ɔkyekyeree n"aniwa:
  - ahoɔden a anyinam ahoɔden yi te sɛ microscopic ball anyinam? Ɛte sɛ nea ɛyɛ dɛ. Nanso ɛnyɛ bere nyinaa na nokwasɛm yɛ nwonwa. Ebia woate sɛ ɛte sɛ nea wɔreyɛ nuklea fusion reactors. Wɔpɛ nso sɛ wonya ahoɔden fi uranium nuklea a ɛpaapae no mu. Wogye di sɛ sɛ wɔbubu nkitahodi a ɛwɔ atom no mu a, proton ne neutron bɛpete akɔ mmeae nyinaa ntɛmntɛm sen ɔtopae a ɛbɛpae. Ebia ɛte saa, nanso biribi nti wontumi nyɛ reactor no ne ɔtopae no ankasa. Na wususuw sɛ eyi ne ɔkwan a wofaa so de anyinam ahoɔden a ɛyɛ kurukuruwa faa hydrogen, te sɛ kyɛnsee a wode twitwiw peas, na afei wode guu w"anom. Bio nso, biribi soronko koraa betumi aba. Dɛn nti na ɛlɛtrɔnik a wɔakyerɛ kwan pɔtee bɛda adi, anaasɛ nuklea ahorow a ɛbɛbɔ wɔ ɔkwan a ɛkɔ akyiri so no bɛma wɔaka abom? Anidaso pii, nanso ntease kakraa bi na ɛwɔ hɔ.
  Schauberger buae sɛ:
  - fa nteasee ho? Sɛ ɛlɛtrɔnik akorade biara nni hɔ a, ɛnde biribiara nsiw nuklea no kwan sɛ ɛbɛbɔ bere a wɔabɔ no. Na afuw no a ɛhwe ase no ma kankyee a ɛte saa no yɛ ketewaa, na ɛma ahoɔden a wɔayi no nso nya akwankyerɛ.
  Sɛ ɔkwan a wɔfa so ka hydrogen nuklea no ankasa bom no betumi aba, na yehu eyi wɔ yɛn Owia no nhwɛso mu a, ɛnde biribi a ɛte saa ara, wɔ ɔkwan ketewaa bi so nkutoo, si wɔ ha nso.
  Bio nso, wɔ Owia so no, saa adeyɛ yi nso yɛ nea wotumi di so, nanso, awerɛhosɛm ne sɛ, yentumi nsakra parameters a ɛwɔ hɔ no de besi nnɛ.
  Na ha, wɔ nsu no so no, Owia ketewaa bi wɔ hɔ, a ɛma anyinam ahoɔden. Bio nso, wobetumi adan no ntɛm ara ayɛ no ɛlɛtrɔnik ne foton bere a nuklea reyɛ adwuma no. Ɛkame ayɛ sɛ nsonsonoe biara nni wɔn ntam. Na dee yepe se yenya firi yei mu - engine anaase ɔtopaeɛ - gyina yɛn adwene nko ara so. Bio nso, ebia yɛbɛba abɛka biribi a ɛyɛ nwini bere a bere kɔ so no.
  Belonzi bisae sɛ:
  - Wiɛ, momma yɛnka sɛ weinom nyinaa yɛ nnwuma ara kwa ne nhyehyɛe mpo mprempren. Titiriw no, bɔ mmɔden sɛ wobɛsan ayɛ anyinam kɛse a ɛyɛ abɔde mu bɔɔl, na ɛnyɛ nketewa yi ɔpepem biako pɛ.
  Schauberger penee so sɛ:
  - yiw, yewo haw bi wo yei ho. Nanso ɛnyɛ nea wontumi nsiesie sɛnea ɛte wɔ nea edi kan no mu no . Na nea ɛto so abien no, akwan foforo bi wɔ hɔ a wɔfa so yɛ adwuma, a ɛnyɛ nea ɛhyɛ bɔ saa, na mmom ɛhyɛ bɔ nso. Yɛdi wɔn akyi.
  Belonzi de ne ti too fam, na Italiani no ankasa fii ase kasae sɛ:
  - firi tete no, wim ho animdefoɔ a wɔwɔ Third Reich no faa Coanda nkɛntɛnsoɔ no a wɔde bedi dwuma no aniberesɛm sɛdeɛ ɛbɛyɛ a wɔbɛbɔ tumi a ɛma afiri no so. Wɔ Germany no, na mframa mu ahoɔden ho hann ahorow wɔ hɔ , na na akontaabufo a wɔda nsow wɔ hɔ. Asɛm no yɛ soronko. Saa nkɛntɛnso yi nyɛ tumi bi a ɛma nneɛma so tumi, na mmom nkɛntɛnso a jet a ɛbata ne soro a ɛyɛ mmerɛw no so. Woremfa eyi ntu tẽẽ. Hia traction (anaasɛ ntaban). Afei nso, sɛ ɔfasu no yɛ kurukuruwa (sɛnea ɛbɛyɛ a ɛbɛdan jet no akɔ fam na ama wɔatumi apia) a, nkɛntɛnso no yɛ adwuma wɔ laminar jet nkutoo mu. Gas turbine engine mu jet no mfata mma eyi. Ɛsɛ sɛ wɔde laminated yɛ no . Eyinom yɛ ahoɔden a wɔhwere kɛse.
  Schauberger , bere a ɔyɛɛ mfonini bi wɔ mfonini no so no, ɔteɛɛ mu wɔ ntease mu sɛ:
  - nnye saa kese. Sɛ nhwɛso no , sɛ . lamination nyɛ tete de saa. Nea ɛne no bɔ abira no, ebetumi mpo ama twetwe a ɛtwetwe ade no akɔ soro kɛse.
  Belonzi kae wɔ ntease mu koraa sɛ:
  - gyina nea wode tumi vector no bedi dwuma so, ne sedee ebeka nneɛma a atwa yɛn ho ahyia no resistance. Na wɔ tebea horow bi mu no, vacuum bi ba ankasa wɔ flying saucer no anim.
  Schauberger de ahomegye kae sɛ:
  - Nanso ɛnyɛ yɛn nko ara na yɛreyɛ adwuma wɔ saa nnwuma yi ho.
  Belonzi yɛɛ ntɛm daa ne nimdeɛ adi sɛ:
  Yiw, na ɛwɔ hɔ, Schriever - Habermol disk ahorow ( Schriever , Habermol ) .
  Wobu saa mfiri yi sɛ wimhyɛn a edi kan a etu gyina hɔ gyina hɔ wɔ wiase. Wɔsɔɔ nhwɛsode a edi kan, "ntwahonan a ɛwɔ ntaban" hwɛe wɔ baabi a ɛbɛn Prague wɔ February 1941 mu tɔnn . Ná ɛwɔ piston engine ne Walther nsu rɔke engine.
  Generalissimo a ofi adwumfo Schauberger , de ahopere, te sɛ nea osuro sɛ wobetwa n"asɛm mu no de kaa ho sɛ:
  - a woahyehye no te se sakre ntwahonan. Ná mprɛte a ɛtrɛw di akɔneaba twa ɔdan no ho hyia, na na nhama a wotumi sesa mu na edi dwuma a spokes di. Ná wobetumi de ahyɛ mmeae a wɔhwehwɛ ma wimhyɛn a ɛkɔ soro ne nea ɛkɔ fam nyinaa. Wɔde wimhyɛnkafo no sii hɔ te sɛ nea ɛwɔ wimhyɛn a wɔde di dwuma daa mu, afei wɔsesaa ne gyinabea ma ɛkame ayɛ sɛ ɔda fam. Ade titiriw a enye wɔ afiri no ho ne wosow kɛse a ɛnam rotor a ɛnkari pɛ nti. Mmɔden a wɔbɔe sɛ wɔbɛma akyi rim no ayɛ duru no amma nea wɔpɛ no amma, na wogyaee adwene no de gyinaa "wimhyɛn a ɛda hɔ ," anaa V-7 (V-7), a wɔreyɛ no sɛ "Aweredi Akode" no fã. dwumadi no, VergeltungsWaffen .
  Na Belonzi nso anhwere hokwan a ɔde bɛda ne ho adi sɛ obi a onim ne nyinaa:
  - nso, nea wofre no "Flying Pancake" a Zimmerman kyerɛwee no nso wɔ hɔ .
  Wɔsɔɔ hwɛe wɔ 1942-43 mu wɔ Peenemünde nteteebea hɔ . Ná ɛwɔ Jumo-004B gas turbine engine ahorow. Ɛnyaa ahoɔhare a ɛkɔ soro a ɛyɛ bɛyɛ kilomita 750 dɔnhwerew biara na ɛkyerɛɛ nhyehyɛe pa, ahoɔhare a ɛde si fam a ɛyɛ kilomita 60 dɔnhwerew biara.
  . TI A ƐTO SO 12.
   Schauberger de awerɛhow kae sɛ:
  - a menim saa. Mahu anwonwade a ɛte saa dedaw. Afiri no, sɛnea metumi aka akyerɛ mo no, na ɛte sɛ ahina a wɔadan no, a ne kɛse yɛ mita 5-6 Na ɛyɛ kurukuruwa atwa ne ho ahyia na na ɛwɔ ɔdan a ɛte sɛ nusu a ɛda adi wɔ mfinimfini. Wɔ fam no ɔde ne ho too rɔba ntwahonan nketewa so. Wɔ wimhyɛn a ɛtu ne wimhyɛn a ɛkɔ soro ho no, ɛda adi kɛse sɛ ɔde nsu a wɔde hyɛ nsu mu a wɔahyɛ so na edi dwuma. Esiane sɛ na ɛrentumi nyɛ yiye sɛ wɔbɛhwɛ sɛnea gas turbine engine ahorow no tumi tu no pɛpɛɛpɛ , anaasɛ esiane nneɛma afoforo bi nti, na entumi nnyina koraa wɔ wimhyɛn mu.
  Belonzi bɔɔ ne tirim na ɔde ne nsateaa bɔɔ pon no so:
  - mfiri yi nyinaa, te sɛ mmeawa a wodi aporɔw , ntumi nnyina.
   Schauberger de agoru bɔɔ n"ano sɛ:
  - Na se abrab mu nkoaa a!
  Belonzi de serew kae sɛ:
  - Nanso yeda so ara wo biribi. Mpɛn pii no, ɛyɛ nwonwa mpo sɛ wɔ ɔko no mu no, sika a ɛdɔɔso nni hɔ a wɔde bɛyɛ nnwuma pii saa . Na wɔka nso sɛ National Socialism akɔ fam.
  Schauberger kae wɔ ntease mu sɛ:
  - Ebia wei kyere se sedee ebeye na ebeye se, anaase abrabo mu bankrupt. Nanso wɔkaa eyi ho asɛm wɔ Stalingrad akyi, na ɛnyɛ mprempren, bere a yɛretɔ aweredi a ɛyɛ nokware afi Russiafo hɔ wɔ kurow a ɛwɔ Volga so no ho no!
  Belonzi , a wantumi ansiw ano no, serewee sɛ:
  - Wiɛ, ɛno yɛ nokware. Ɛyɛ nokware sɛ Russiafo betumi ako atia asraafo pii a wɔaboaboa wɔn ho ano afi wiase nyinaa, me anaa wo ntumi nnye nni, ɛnte saa?
  Schauberger wosow ne ti a ɛyɛ mmerɛw no wɔ ɔkwan a enye so:
  - Na me ntumi nnye nni, nanso... Yɛnnyɛ generals wɔ ha sɛ yɛbɛka tactics ho asɛm na yɛabu atamfo no hokwan ahorow ho akontaa. Nea eye sen saa no, ka nnwuma afoforo a wunim fa mfiri kuw yi ho kyerɛ yɛn. Eyi yɛ anigye.
  Belonzi de anifere buae sɛ:
  - yiw, soronko koraa. Eyi yɛ nwonwa ara kwa - Disc "Omega" a Andreas Epp ( Andreas Epp ) Helikopta a ɛte sɛ disk a ɛwɔ piston a ɛte sɛ nsoromma 8 ne ramjet engine 2. Wɔrenya nkɔso afe yi, 1943. Wiɛ, eyi bɛyɛ ɔhaw ama no, mekyerɛ sɛ, engine ahorow a ɛte sɛɛ. Nea ɔyɛɛ no ankasa, Abel Epp , a wogyaee no adwuma wɔ 1942 mu tɔnn no, hwee adaemone nnommumfa mu.
  Belonzi ankasa serewee wɔ aseresɛm a etwa to a ɛnyɛ nea ɛfata koraa na ɛyɛ anifere no ho.
  Ɛno akyi no, bere a ɔtwee mfonini no na ɔteɛteɛɛ mu no, ɔtoaa so sɛ:
  - na afiri no yɛ "fan-fan" mfiridwuma a wɔaka abom a ɛwɔ rotor a ɛkyinkyini ahofadie a Focke-Wulf " Triebflugel " pulsating jet engines na ɛka ne nkɔanim a ɛkɔ soro esiane "flotation effect" nti.
  Ɛte sɛ nea nnansa yi ara Belonzi asua nkrataa a ɛtete saa no yiye paa. Efisɛ ɔkaa no brɛoo paa, te sɛ nea ɔrekenkan afi nea wɔakyerɛw no mu.
  - wimhyɛn no, nso yɛ afiri a ɛte sɛ disk, na ɛwɔ dan kurukuruwa a ne kɛseɛ yɛ mita 4, a disk-fuselage a ne kɛseɛ yɛ mita 19 atwa ho ahyia. Ná fan awotwe a ɛwɔ nhama anan a ɛwɔ annular fairings a wɔde abɔ Argus Ar 8A radial engine awotwe a ɛwɔ axial thrust a ɛyɛ apɔnkɔ ahoɔden 80 wɔ wimhyɛn no ho . Wɔde mmoa a wɔyɛ keka a aba foforo no sii nsu afiri awotwe a ɛte sɛ kɔndua a ne kɛse yɛ mita 3 mu.
  Wɔde rotor titiriw no sii disk no axis no so. Ná rotor no wɔ nhama abien a wɔde ramjet a Pabst ayɛ wɔ n"awiei na ne ntwemu yɛ mita 22.
  Belonzi , bere a ɔbobɔɔ Germanfo mfiridwuma su ahorow din no, ne bo fuwii kɛse. Ɛda adi sɛ na ahantan ahyɛ no ma wɔ ɔman foforo, ɔman a ɛyɛ apam mpo ho. Na wɔ nne no mu no na obi tumi te ɛnne a akwampaefo no de ka ntam no mu hyew nka:
  a ɛwɔ engine ahorow a ɛboa no mu no nnyigyei sesae no, rotor no yɛɛ ntɛmntɛm, na ɛtow mframa a ano yɛ den a ɛretu. Wɔhyɛɛ wimhyɛn engine ahorow no ase wɔ rpm 220 mu, na wimhyɛnkafo no sesaa engine ahorow a ɛboa ne rotor titiriw no nnyigyei digrii 3. Ná eyi dɔɔso sɛ ɛbɛma yɛasɔre.
  Belonzi de ne nsa twitwiw ne ti so, na ɛda adi sɛ ɔyɛɛ ne ho sɛ helikopta:
  - na propeller titiriw no yɛ autorotating type na ɛnyɛ torque biara. Nea ɛnte sɛ helikopta no, na wɔmfa nsi hinge mu, na mmom na wɔde si so denneennen, te sɛ wimhyɛn a ɛyɛ mmerɛw sen biara no propeller. Nanso, mfiri no nyɛ ade a ɛyɛ mmerɛw!
  Ahoɔhare foforo a engine ahorow a ɛboa no de mae no maa kar no dan kɔɔ baabi a wɔpɛ. Eyi danee rotor titiriw no a wɔma so no ma enti ɛsakraa ɔkwan a ɛkɔ wimhyɛn no so.
  Schauberger de ahoɔyaw bi kae sɛ:
  - Na anka ɛsɛ sɛ yɛboro wei so.
  Belonzi penee so ntɛm ara sɛ:
  - ampa, anka ɛsɛ sɛ ɛyɛ, nanso akansifoɔ dɔɔso dodo. Kurt Tank mpo de ne ho hyɛɛ saa mmɔdenbɔ yi mu.
  Austriani nyansafo no de ahodwiriw bɔɔ abɛn, te sɛ abɔnten so akɔre:
  - mpo no? Nanso adwuma ayɛ no ma dodo dedaw. Ɛte sɛ nea ɛreyɛ Focke-Wulf wimhyɛn a ɛko a ɛtow atopae foforo a wɔatu mpɔn. Ɛte sɛ nea wɔfrɛ no TA-152. Ɔpɛ sɛ ɔyɛ kar a akode a ano yɛ den wom na etumi yɛ nneɛma pii, a ɛyɛ adwuma yiye.
  Ná adwenem naayɛ ahyɛ Belonzi nso ma:
  - ampa, ontumi nni nnwuma bebree ho dwuma, nanso Tank nko ara rennyɛ adwuma. Ɔwɔ aboafo kuw mũ bi a wɔyɛ nnwuma ahorow. Nanso n"aboafo a wɔbɛn no paa no mu biako de nyansahyɛ mae sɛ wɔnyɛ wimhyɛn foforo titiriw bi ho nhyehyɛe.
  Schauberger twitwaa n"aso mu sɛ:
  - se ɛbɛyɛ yiye a, yɛsrɛ sɛ fa nsɛm pii ma.
  Belonzi fii ase kyerɛkyerɛɛ mu sɛ:
  a ɛte sɛ diski a Kurt Tank yɛe, wimhyɛn foforo a wɔyɛe wɔ Third Reich no mu biako a etwa to no nhwɛ da. Ná engine kɛse bi a wɔfrɛ no turboprop no nhama a ɛkyinkyini wɔ wimhyɛnkafo dan a ɛkorɔn a wɔde akode ahyɛ mu no mu. Ná mframa a wɔde fa mu abien wɔ wimhyɛn no anim fã a ɛwɔ soro ne ase no wɔ nipadua a ɛte sɛ ntaban a ɛtu no mu. Sɛnea akontaabu kyerɛ no, na diski wimhyɛn , betumi atu te sɛ wimhyɛn a wɔde di dwuma daa, anaasɛ, te sɛ helikopta, atumi akɔ baabiara na ahuruhuruw wɔ wim.
   Schauberger , de adwenem naayɛ bi a ɛfata kae sɛ:
  - a ɛyɛ mmerɛw a ɛwɔ saa mfiri ahorow a ɛte sɛ diski yi mu biako ne wɔn akode.
   Belonzi de anigye bi kae sɛ:
  - yiw, akode a eye papa bi wo ho. Don"t think sɛ Kurt Tank yɛ simpleton saa na ɔbɛpa ne hokwan no.
  Schauberger buae wɔ ɔkwan a ɛyɛ nwonwa so sɛ:
  - hwan na obegye ho kyim!
  Italiani no kae anibere so sɛ:
  - Enti, wɔyɛɛ nhyehyɛe sɛ wɔde Maiaeg MS-213 aprɛm asia anaa awotwe mpo bedi dwuma (20 mm, rate of fire 1200 rounds per minute) ne anan 8-inch K100V8 air-to-wim fragmentation incendiary missiles sɛ akode wɔ Aprannaa a wɔde bɔ bɔɔl '. Na wɔreyɛ akode foforo nso, anaasɛ yɛbɛka no yiye a, na wɔresusuw ho: atuo a ne kɛse yɛ mm 30, atuo a ne kɛse yɛ mm 37 ne RA-40 a ne kɛse yɛ mm 75 mpo wɔ ntua mu nsakrae mu. Te sɛ nea wɔde ahyɛ HE-129 no so no.
   Wɔyɛ diski wimhyɛn no ho adwene fi awosu mu sɛ wimhyɛn a wɔde di dwuma pii: wimhyɛn a esiw wimhyɛn, wimhyɛn a ɛsɛe tank, wimhyɛn a ɛhwehwɛ nneɛma mu, a efi mmeae ahorow wɔ kwae mu, mfuw mu, ne wimhyɛn a ɛfa wimhyɛn bi atifi mpo. Ɛsɛ sɛ wɔde "Ball Lightning" ka nsɛm a ɛtoatoa so no ho. Ɛne sɛ, wɔayɛ no pii fi 1944 mfiase. Na ebia ntɛm mpo, sɛ wobetumi a.
  Schauberger kaa no aniberesɛm koraa sɛ:
  - sɛnea ɛte biara no, ɔko no rennyae ansa na awɔw bere adu, sɛ mpo yetumi fa Moscow a. Nanso yɛn adwuma no, wɔ nsusuwii mu no, ɛsɛ sɛ ɛbɛyɛ akode a ɛte saa a yebetumi afrɛ no anwonwade ankasa.
  Belonzi , a ɔde n"ani nifa yɛɛ n"ani so no kae sɛ:
  - Good flight characteristics of the disc plane , eyi yɛ, nokwarem no, adesuakuw, nanso ... Sɛ wonni akode ne akode a emu yɛ den a, mfaso kakraa bi na ɛwɔ so.
  Schauberger de anigye teɛɛm sɛ:
  - ne no! Enti, mayɛ ahobammɔ a eye sen biara afi atuo ne aprɛm a atamfo betumi atow agu yɛn so nyinaa ho.
  Belonzi de asɛm bi a ɛyɛ sereserew kae sɛ:
  - laminar jet, a ahoɔhare a ɛkɔ soro paa, a ɛboro nnyigyei ahoɔhare so, a ɛsen twa wimhyɛn ho hyia. Eyi ne adwene a ɛbɔ akuturuku no ankasa ne asorɔkye a ɛpae no nyinaa kɔ.
  Schauberger kae sɛ:
  - ennye laminar flow nko, na mmom eyi nso. Biribi a ɛbɛma afiri a ɛtu a ɛretu no ayɛ nea wontumi nsɛe no, te sɛ nea ɛwɔ anansesɛm mu, na bere koro no ara nso wɔde akode ahyɛ mu, biribi a ano yɛ den sen wimhyɛn atuo ne rɔke.
  Belonzi bɔɔ ne nsam sɛ:
  - Pa ara! Anwonwade akode! Flying saucers a wontumi nsɛe no ne aduru a ɛyɛ nwonwa!
  Saa bere yi nyinaa, akofo de akode a ɛyɛ prosaic kɛse, nanso ɛnyɛ nea etu mpɔn kɛse reko. Titiriw no, mmeawa baanan traa wɔn tuo foforo koraa a wɔn ankasa tumi tu E-50, a wɔayɛ nsakrae wɔ afiri a ɛsɛe tank mu. Ná kar no wɔ akode a ano yɛ den ne aprɛm a ne kɛse yɛ mm 88 a ne toa tenten yɛ 100 EL.
  Ná mmeawa no pɛ saa mfonini pɔtee yi a atuo pii wom na ahobammɔ pa wom. Ná akode a ɛkɔ fam a ne kɛse yɛ mm 180 no ma wo moma so ahobammɔ fi akode biara a wɔde ko tia tank ho. Wɔato afã horow no mu yiye, 120 mm wɔ anim, na 50 mm nso yɛ afã screens, ne engine a ahoɔden 1200 apɔnkɔ.
  Eyi ne sɛnea mfiri foforo a ɛsen biara no puei, na ɛma yɛkae E-10 afiri a wɔatrɛw mu. Na wɔde no kɔɔ Soviet asraafo gyinabea no kwan so.
  Mmabaa no, bere a wɔtow hyɛɛ Red Army gyinabea no so no, na wɔatow wɔn akode a wɔde di dwuma no tuo, na afei de na wɔrekasa wɔ anifere kwan so bere a mmarimaa a wɔresom no resan ahyɛ atuo no ma no.
  Gerda de abufuw kae sɛ:
  - Russiafoɔ rebɔ mmɔden sɛ wɔbɛkata wɔn tank so sene sɛ wɔbɛto awudifoɔ ntua a wɔde bɛko atia.
  Charlotte serewee na ɔde animtiaabu bɔɔ ne hwene mu sɛ:
  - reyɛ anyansafoɔ ... Wɔako mfeɛ pii. Nanso yɛda so ara bɔ wɔn gui. Na yedi nkonim.
  Magda guu ahome na ɔde ne ho twaa mu kae sɛ:
  - a biribiara ye sedee Onyankopon pe ... Nanso nkonimdie ye den ma yen!
  Christina serewee na ɔkae sɛ:
  - Nanso se yedi nkonim a, ennee Onyankopon wo yen afã! Ne nyinaa akyi no, esiane sɛ Germany afi ase ketewaa nti, anyɛ yiye koraa no, ɛkura wiase no fã dedaw. Na wɔ Russia fam no, yɛn nkonimdi no yɛ bere tiaa mu asɛm.
  Gerda sii so dua ntɛm ara sɛ:
  - Aane! Yɛde ahwɛyiye kɛse yɛ yɛn ade. Nea edi kan no yɛtow atopae, na yɛde atuo tow dade. Afei yɛde tank ahorow kɔ yɛn anim na yɛbubu kɔ mmeae ahorow. Yɛbɔ mmɔden sɛ yɛbɛhwere nneɛma kakraa bi. Na edi nkonim. Enti yɛbɛnya nkonimdie nso wɔ Red Square.
  Magda de ne nsa too ne nan ase na ɔde ne nan ase a ɛda hɔ kwa no tuu mmirika faa sare a ɛso yɛ toro no so, na ɔbɔɔ n"ano sɛ:
  - yiw, nkonimdie beba! Ɛnam Onyankopɔn pɛ so!
  Christina serewee wɔ aseresɛm kwan so na ɔkae sɛ:
  - anyame no mmoa mmerefoa . Na wɔn a wonni ahotoso wɔ wɔn ho no nso!
  Magda buae sɛ:
  - Awurade boa wɔn a wɔn akoma abubu!
  Christina kasa tiae denneennen sɛ:
  - Dabi, Onyankopon boa nkurafoa a wobubu akoma!
  Mmabaa no sɔre fii sare no so tuu mmirika twaa sare no. Ná wɔhyɛ bikini sɛnea wɔtaa yɛ no, na wɔda mpaboa, wɔn ho yɛ kurukuruwa, wɔn ho yɛ den, wɔn ho yɛ tan. Ɛyɛ fɛ yiye... Aryanfo ahoɔfɛ gyinapɛn a ɛyɛ nhwɛso. Ɔsorofo ne bere koro no ara mu no, wɔn a wɔde owu ba. Nea ɛma atamfo ho popo na wɔn a wɔpɛ wɔn asɛm no ani gye ho. Anansesɛm mu baanan no!
  Dɛn na anwensɛm kyerɛwfo betumi akyerɛw afa wɔn ho? Eyi yɛ asubɔnten a ɛhyerɛn a ɛyɛ bepɔw so asuten ne owia. Na bere koro no ara mu no, hot doe. Bere a nipadua ahorow home ahoɔden ne akwahosan. Ɛyɛ awɔw bere, na ɛyɛ anigye yiye ma mmeawa a wɔn ho yɛ fɛ sɛ wobetu mmirika a wɔmfa mpaboa nka ho; Eye ma nneɛma a ɛyɛ fɛ no. Nufu a ɛkorɔn na ɛyɛ den sɔre na ɛwosow. Na asen teateaa no ma mmeawa no asen a ɛyɛ den na ɛyɛ fɛ no kanyan.
  Gerda bisaa Magda bere a ɔretu mmirika no sɛ:
  - wosusu se Awurade do yen?
  Ɛwo blonde no kae denneennen sɛ:
  - Nyame dɔ yen, nanso ɔsɔ yɛn hwɛ! Nanso , migye di sɛ yebedi nkonim a etwa to!
  Christina serewee na ɔteɛɛm sɛ:
  de yɛn nan a ɛyɛ fɛ, a ɛda hɔ kwa no bɛtiatia Kremlin no ho !
  Charlotte serewee na ɔde ne nsa a ɛwɔ fam no tow akuru no. Ɛbɔɔ Arabni aberante no hwene mu. Ɔde ehu guan fii hɔ. Ná ɔmpɛ sɛ ɔbɛhwɛ mmeawa no ɔsoro ahoɔfɛ bio.
  Terminator mmeawa bɔne no gyee wɔn ani. Nnipa a wɔn ho yɛ fɛ no hwɛɛ nnipa suro no pɛe sɛ wɔhyɛ wɔn ma wɔfew wɔn nan ano.
  Gerda gyinaa hɔ na ɔteɛɛm de ahunahuna kyerɛɛ ɔsraani panyin bi a ofi tank kuw bi mu sɛ:
  - wo nkotodwe so!
  Ɔde osetie hwee fam na ɔserewee adɛfɛdɛfɛsɛm so sɛ:
  - Oh me nyamewa...
  Gerda trɛw ne nan a ɛyɛ fɛ yiye no mu, na abeawa bi a ɔyɛ foforo nipadua hua a ɛyɛ dɛ fi mu bae. Ɔsraani panyin no fii ase few n"ano a wantwɛn ahyɛde biara. Abeawa bi a ne ho yɛ fɛ nwonwaso, a ɛkame ayɛ sɛ ɔda adagyaw na ɔyɛ kurukuruwa, tee nka sɛ ɔbarima no de ne nsa kaa no no akanyan no na ofii ase homee denneennen. Akɔnnɔ nyanee wɔ ne nnamfo a aka no mu. Wofii ase teɛteɛɛm guu Germanfo asraafo mpanyimfo no so nso na wɔhyɛɛ wɔn ma wobuu nkotodwe.
  Magda mpo antumi ansiw ano. Na sɛnea na mmeawa no pɛ sɛ wɔdɔ ɔdɔ no. Ná mmarima ne mmarimaa a wɔde wɔn nsa kaa wɔn a wɔn ho yɛ fɛ no ani gyei kɛse. Akɔnnɔ ho atenka ne ɔhonam frɛ no ma obi bow nsa. Mmabaa no yi wɔn ntade nkae na wɔde ahopere kɔ mmarima no so. Akɔnnɔ tu kɔ po mu, na wɔte ahomegye ne nteɛm a ɛyɛ akɔnnɔ.
  Ɔdɔ a wɔyɛe no maa mmeawa no danee wɔn ho. Eyi akyi no wɔtee nka sɛ wɔn ani agye yiye na wɔyɛ foforo. Nokwasɛm ankasa a ɛyɛ sɛ mmeawa no ne mmarima a wonnim wɔn dae, na wɔne dodow bi da prɛko pɛ no, kanyan wɔn mmom na ɛde wɔn hyɛɛ anigye mu, nokwasɛm a ɛyɛ aniwu a ɛtra so yi .
  Nyamesomfo Magda biako pɛ na ne bo fuwii na osii apini sɛ:
  - edeen na yereyo, mmabaa? Worentumi nyɛ saa kwan yi so! So yɛyɛ mmoa a yɛne nnipa kuw a wodi kan a yehyia wɔn no bɛware? "Abeawa no twaa ne ho na bere a na aniwu a ɛkyɛe hyewee no, ɔkaa asɛm a ɛyɛ sereserew. "Awurade fa bɔne a ɛyɛ abofono a ɛte saa kyɛ yɛn."
  Christina de animtiaabu bɔɔ ne hwene mu sɛ:
  - a yewo yen ankasa Nyankopon! Na ɔka kyerɛ yɛn sɛ bɔne biako pɛ ne ahufo ne Ɛna Man no a woyi no ma!
  Gerda, a ɔreteɛteɛ n"ano no, kae sɛ:
  - Nanso wo nso wo ne yen nyaa orgasms! Enti mfa nhyɛ wo komam!
  Charlotte a ne ho yɛ hyew kae sɛ:
  - te se Magda wo gyidie ne nteasee a edɔɔso ara kwa wɔ Onyankopɔn Asɛm no ho a ɛbɛma awuduru agu n"asase so asetena nyinaa mu na wagye asetena mu anigyeɛ afiri ne ho. Abeawa a onni anigye!
  Magda guu ahome denneennen na ɔpenee so sɛ:
  - Yiw , m'ani nnye ankasa. Enti dɛn na wubetumi ayɛ wɔ ho? Awerɛhosɛm ne sɛ, worentumi nnom Awurade kuruwa ne ɔbonsam kuruwa bere koro mu!
  Gerda buae anibere so sɛ:
  - nnye nni. Ɛrenkyɛ, Third Reich no de ɔsom foforo besi hɔ, a ɛsono Kristosom. Na ɛho renhia sɛ wofa abrabɔ pa a ne bere atwam, a ɛyɛ bourgeois so hu amane!
  Charlotte wosow ne nsateaa faa wim na ɔkae sɛ:
  - yiw, abrabɔ pa, efi asɛmfua efĩ mu ... Metan nhyiamu nyinaa! Ná mepɛ ɔdɔ, na minyaa!
  Magda kaa no denneennen sɛ:
  - wei nnye ɔdɔ, na mmom mmoa aware. Na ne nyinaa mu no, m"ankasa minnim nea ɛbaa me so. Na ɛte sɛ nea asorɔkye bi abɔ mu na akɔnnɔ kɛse bi ahyɛ no so.
  Gerda wosow ne ti na ɔde ne nsa tuu mmirika faa ne ti nhwi mu:
  - mma yennkasa yei ho. Momma yɛnko yiye!
  Na wɔn ɔkofo no san tu kɔɔ ɔko no mu. Mmabaa no nam scope no so hwehwɛɛ IS-2 no mu. Soviet aprɛm bi a ɛwɔ aprɛm a ano yɛ den fii ase tow fii akyirikyiri, na nea ɛyɛ nwonwa no, ɛbɔɔ tuo a ne ho tumi tu no. Nokwarem no, ɔhwe no bɔɔ anim akode no na ɛyɛɛ ricochete, nanso mmeawa no tee nka sɛ wɔrewosow.
  Gerda kae sɛ:
  - Na Russiafoɔ no to tuo pɛpɛɛpɛ!
  Magda bɔɔ abɛn sɛ:
  - a yebo firii kilomita anum ne fa akyirikyiri. Wiɛ, yiw, m"abua no!
  Na blonde terminator no san tow tuo. Ɛbɔɔ abantenten no moma so, nanso esiane kwan tenten a ɛkɔɔ so nti, ankɔ akode no mu. Nanso Russiani aboa kɛse no nso tee ɔhwe a ɛyɛ mm 88 no nka, na ne toa tenten yɛ 100 EL. Na ne tank no gyaee.
  Charlotte de nyansahyɛ mae sɛ:
  - ma yemmn. Ɔda so ara boro yɛn tumi a ɛhyɛn mu no so!
  Magda kae sɛ:
  - firi kilomita nnan na yɛbɛbɔ saa tank yi ti-ne! Nanso ɔren"abɔ yɛn ho ban point-blank! Perfect reservation ne yɛn afiri no.
  Christina maa emu daa hɔ sɛ:
  - anim akodeɛ, ɛnam sɛ akodeɛ no kɔ fam wɔ digrii aduanan nti, ɛyɛ papa, nanso afã akodeɛ no nyɛ papa koraa, ɛwom sɛ IS-2 renhyɛn yɛn mu wɔ soro fã no.
  Magda tow tuo guu T-34-76 no so, na ofii akyirikyiri hyɛn hyɛn no anim akode no mu. Anom no tu kɔe na ɔko afiri no fii ase tetew. Soviet tank bi bubui.
  Germanfo kar no kɔɔ so bɛn hɔ. IS-2 no san tow tuo bio na ɛsan bɔɔ bio, nanso ɔtopae no kɔɔ ricochet foforo mu. Gerda bɔɔ abɛn sɛ:
  - wei ye tank ace ankasa. Bɔ fi akyirikyiri saa ne mprenu so nnidiso nnidiso. Ɛyɛ awerɛhow mpo sɛ wobɛkum ɔbarima a ɔte saa!
  Magda de serew kae sɛ:
  - a woreka afa guy bi ho? Anaasɛ ebia ɛyɛ abeawa bi!
  Gerda guu ahome denneennen na ɔkae sɛ:
  - Na abeawa no mu duru mpo! - Na afei blonde terminator no knitted n"aniwa. - Nanso ɔtamfo no ne ɔtamfo, na ɛsɛ sɛ wɔsɛe no!
  Magda nso de ahopopo kyerɛɛ n"akode no so na ɔde abubuw kae sɛ:
  - biribiara a entumi nyɛ yiye wɔ yɛn wiase yi mu! Nanso ɛda so ara mma wo werɛ mmfi Onyankopɔn!
  Christina de ne nan a ɛda hɔ kwa no nansoaa no faa hama no na ɔde ne nsa twitwiw mfonini awotwe bi wɔ akode no so no, ɔde abubuw kae sɛ:
  - Enti mebɔɔ infinity!
  Gerda kaa no anibere so sɛ:
  - a ewo se yenya mmarima bi. Harem mũ nyinaa, anaasɛ nea eye sen saa no, harem abiɛsa!
  Christina yɛɛ eyi ho mfonini wɔ n"adwenem na ɔde abotɔyam bɔɔ n"ano. Na Magda bɔɔ aduasa nnan foforo. Ɔbonsam a ɔde n"ani asi n"ani so yiye. Owudifo ankasa wɔ ɔbɔfo anim.
  Charlotte de anifere kaa no sɛ:
  - nhia okunu, wo hia harem!
  Gerda yii ne tɛkrɛma adi sɛ:
  - beye nnipa ayayade akosi owuo mu! Mɛbɔ wɔn aso nnadewa!
  German tank no san de ɔtopae bi a efi IS-2 mu bɔɔ no bio. Nokwarem no, eyi yɛ ace nwonwaso bi. Atopae no hwee ase bɛn ano no yiye. Na Christina de ehu kaa sɛ:
  - betumi ayi yen tuo! Magdochka, fa wɔn tuo no kɔ.
  Abeawa a ne ti nhwi yɛ fitaa no te sɛ nea sika kɔkɔɔ powder akata ne ho so no bɔɔ ose:
  - a mede beye! Na afei yɛbɛbɔ mmɔden sɛ yɛbɛfa saa adwumayɛfo yi nkwa mu!
  Na ahoɔfɛ no twaa ne ho. Afei ɔde ne nan a ɛyɛ fɛ a ɛda hɔ kwa no de n"ani sii tuo no so. Eyi yɛ pɛpɛɛpɛ sen sɛ wode wo nsa bedi dwuma. Abeawa no de ne sẽ soo abɔso no na ɔde ne nsateaa miaa bɔton no so.
  Tuo no bɔɔ aprannaa, na atuo kɛse bi a etumi tow akode, a na ɛretu kilomita pii no kɔbɔɔ Soviet kar bi toa mu. Yiw, ɔbea Magda yi fata. Ɔbɔɔ me pɛpɛɛpɛ, te sɛ nea ɔbɔɔ ne hwene mu.
  Gerda bɔɔ abɛn sɛ:
  - Wiɛ, wowɔ pɛpɛɛpɛyɛ! Yiw owura!
  Abeawa no, honey blonde, de ahotoso buae sɛ:
  - nam Nyankopon pe so, wei ne ne nyinaa!
  ne nansoaa a ɛtumi tu kyerɛɛ borɔdɔma bi :
  "Worentumi nnya biribiara a w"ankasa w"ahokokwaw nnim." Na yɛn ntetee, ne awosu mu nneɛma a ɛkyɛn so, ne ɔko ho adesua!
  Charlotte de anigye too dwom sɛ:
  - nim yie Mag, ewiase ayɛ ma anwanwadeɛ. Eyinom nkutoo ne anwonwade ahorow a nnipa ankasa betumi ayɛ!
  Magda serewee na ɔtow tuo guu SU-76 no so. Ɔde agyan bi bɔɔ kar bi mu na ɔbɔɔ gyegyeegye sɛ:
  - a yewo nsem soronko. Yɛn mmeawa no yɛ top class kɛkɛ! Na afei tie nnwom a ɛfa ɔdɔ ho a wɔto kosi adekyee!
  Soviet kar no paee na atuo paee. Germanfo tuo a na ɛware tenten no de owu ne ɔsɛe brɛɛ obiara.
  Magda guu ahome denneennen na ɔtoo dwom sɛ:
  - fa me bɔne kyɛ me, agya. Minim, mewɔ wɔn pii! Tie, mesrɛ wo na boa! Mepɛ sɛ mesakyera me ho wɔ Onyankopɔn anim!
  Gerda ne Charlotte de animtiaabu yɛɛ animtiaabu. Ná wonim nnwuma a wɔbɛyɛ de asi asɔredan foforo, baabi a wɔde swastika besi mmeamudua no ananmu no ho asɛm dedaw. Nanso, ɛde besi ha no, na ɔhaw bi wɔ pantheon no ho. Ɔkwan biako so no, na Hitler pɛ onyame biako gyidi a ɛnyɛ den na ntease wom. Nanso ɔkwan foforo so no, na Third Reich atifi famfo no pɛ sɛ wɔde tete Germanfo anyame no bɛka pantheon no ho. Na eyi sɛee onyame biako som.
  Ná Fuhrer no ani gye adwene a ɛne sɛ mfiase no na Onyankopɔn biako pɛ na ɔwɔ hɔ no ho. Afei ɔbɔɔ anyame afoforo a akyinnye biara nni ho sɛ wotie Ade Nyinaa so Tumfoɔ Onyame Panyin no. Ná ɛyɛ mmerɛw na emu da hɔ ma Germanfo no. Ɛne sɛ, Nadbog yɛ biako, te sɛ Fuhrer no, na wɔn a wɔaka no te sɛ boyars a wɔwɔ tsar ase no.
  Enti, nokwarem no, ɛyɛ mmerɛw na emu da hɔ. Ná wobu Germanfo sɛ ɔman a Ade Nyinaa so Tumfoɔ Nyankopɔn apaw sɛ wonni amansan nyinaa so. Afoforo nyinaa yɛ nkoa ara kwa. Wɔyɛɛ nhyehyɛe sɛ wɔde swastika besi mmeamudua no ananmu , na wɔasan de kɔla tuntum, fitaa ne kɔkɔɔ ayɛ asɔredan ahorow no ho adwini. Na sɛnea ɛte no, sesa ahotefo no. Ɛdenam Hitler, ne menagerie, ne German anyame binom a wɔde sɛn mfonini ahorow so no so.
  Ná kyɛnere da so ara wɔ mfonini ahorow no anim, nanso wɔsɔɔ akanea nso. Mpaebɔ no nso sesae. Woyii nkongua no fii hɔ, na wɔyɛɛ nhyehyɛe sɛ wɔbɛyɛ ɔsom adwuma no bere a wogyina hɔ na wɔabu nkotodwe nkutoo. Wɔ akyi no, na ɛsɛ sɛ asɔredan foforo no nya dome a ɛwɔ ntwea awotwe a ɛyɛ kɔkɔɔ ne fitaa.
  Nea ɛka ho no, Nasifo yɛɛ nhyehyɛe sɛ wɔbɛsan akanyan nnipa afɔrebɔ na wɔasan akanyan tete asɔrefie tuutuusi. Nea efii mu bae ne abosonsom ne onyame biako som a wɔde afrafra a ɛyɛ hu saa, na afei nso, ɛyɛ atirimɔdensɛm.
  Ɛnyɛ nea ntease nnim sɛ ɔsom foforo no hyehyɛ kɔɔ so nkakrankakra, sɛnea ɛbɛyɛ a ɛremma mpaapaemu mma ɔman a na wɔreko no mu.
  Nea ɛka ho no, na Nasifo no gye akode akɛse foforo di kɛse sen asumansɛm.
  Sɛ nhwɛso no, ɛha na tuo a ɛyɛ foforo sen biara wɔ, na nokwarem no, ɛyɛ nea mfaso wɔ so sen biara wɔ tank a wɔsɛe no mu. Te sɛ ne scope foforo koraa no ara pɛ.
  Magda tow tuo, bɔɔ SU-122 no, na ɔde ahopopo kae sɛ:
  - O, se meye bone!
  Gerda serewee wɔ ɔkwan a ɛyɛ hu so na ɔde ahopopo kae sɛ:
  - bere no beba, na Kristo Din no befi wiase nyinaa! Na swastika no bɛtwe biribiara ne obiara!
  Valerka de abufuw kyekyeree ne nsateaa mu na ɔteɛɛm sɛ:
  - Dabi, hama ne nkankyee no bedi wiase so!
  Na hyperblaster bi puei wɔ abarimaa no nsam.
  Levka nso de ahopere kae sɛ:
  - ko, na yebeko!
  Na ɔkwampaefo abarimaa no nsam no, ɔsɛe ho adwene sɔree. Na ɔwosow no na ɔde abufuw bɔɔ ne nan a ɛda hɔ kwa no so, na ɔbɔɔ akokɔsrade no.
  Marinka nso nyaa akodekorabea a ɛyɛ nwonwa, na ɔde abubuw kae sɛ:
  - Lenin, apontow no, Komsomol - nkogudi retwɛn wo!
  Slavka kuraa pulsed ultrasonic emitter no wɔ ne nsam, wosow no denneennen na ɔkae sɛ:
  - mehunuu Fuhrer ne ne horde no wo funnaka no mu!
  Mmarimaa baasa ne abeawa bi wosow wɔn akode na wɔansusuw ho mprenu, wɔtow atuo a edi awu guu Nasifo a na wɔrebɛn no so, na wɔtow hyperplasm. Na ɔbubuu n"atamfo ankasa. Na Third Reich asraafo no danee kebab a ɛyɛ dɛ ankasa wɔ yɛn ani so.
  Na nsukorabea ahorow no nwene ankasa na ɛdanee nsubɔnten a ɛyɛ dade a ɛyɛ nsu na ɛhyerɛn.
  Na ɛsen sɛ nsubɔnten kɔkɔɔ. Marinka de ne nan a ɛda hɔ kwa tiaa nsubɔnten yi biako so . Ɔhyew ne nan ase a ɛda hɔ kwa a ɛte sɛ mmofra de no na ɔteɛɛm sɛ:
  - a ɛyɛ tuntum a ɛyɛ hu !
  Valerka de ne ti too fam de kyerɛe sɛ ɔpenee so sɛ:
  - yiw, ehia sɛ yɛhwɛ yɛn nan so, yɛda so ara yɛ mmofra!
  Slavka, a ɛkɔ so tow hyperplasm a ano yɛ den gu Nasifo no so, na ɛhyew atamfo asraafo ne nnwinnade nyinaa, tank ne wimhyɛn nyinaa.
  Na enti ɔkwampaefo adwuma no terminator no de nyansahyɛ mae sɛ:
  - Ebia yebetumi ato dwom?
  Levka de ahoɔden de ne ti too fam sii so dua sɛ:
  - ne deɛ yɛbɛto dwom pɛpɛɛpɛ! Na ɛbɛyɛ hyperphotonic !
  Valerka ɔfefe na ɔde atenka ne ahoɔden too dwom sɛ:
  I"m a modern boy, like a computer,
  Na ɛyɛ mmerɛw sɛ yɛbɛka , aberante prodigy ...
  Na ɛdanee cool paa -
  Sɛ Hitler bɛyɛ possessed bit!
  
  Abarimaa no da mpaboa wɔ sukyerɛmma a ɛreworo so no mu, ɔnam fasistfo atuo a wɔde abɔ no ase... Ne nan yɛ kɔkɔɔ te sɛ ɔkraman,
  na akontaabu a ɛyɛ awerɛhow retwɛn no!
  
  Nanso ɔkwampaefo no de akokoduru teɛɛ ne mmati
  , . nwene  steps to be shot...
  Fuhrer no soma obi kɔ fononoo no mu,
  Fascist bi de agyan bɔɔ obi!
  
  Abarimaa bi a ɔyɛ nwonwa a ofi yɛn bere so, faa blaster na ɔde akokoduru de ahopere kɔɔ ɔko mu ...
  Fascist chimeras bɛpete,
  na Onyankopɔn Ade Nyinaa so Tumfoɔ bɛka wo ho daa!
  
  Abarimaa nyansafo bi de dua bɔɔ Krautfo no, Na otwitwaa mmoa a wɔyɛ keka a ɛtoatoa so mũ nyinaa baa fam ...
  Wɔ akyirikyiri fi dade a ɛbɛn komunism no,
  Ɔde n"ahoɔden nyinaa bɔɔ fasistfo no!
  
  Abarimaa prodigy no tow beam, Ne nyinaa akyi no, ɔwɔ blaster a tumi wom yiye... Ɔde "Panther" no nwene wɔ gulp biako mu, Ne nyinaa akyi no, ɛyɛ mmerɛw , wunim, schmuck!
  
  Yɛbɛpopa fasistfo a biribiara nni hɔ, Na yɛbɛtɔre atamfo no ase kɛkɛ ...
  Yɛn blaster no de n"ahoɔden nyinaa bɔɔ,
  Ɛha na kerubi trɛw ne ntaban mu !
  
  Mesɛe wɔn, a dade a ɛhyerɛn biara nni mu, Saa "Ɔsebɔ" a ɔwɔ tumi yi gyee ogya...
  Krautfo ne dɛn, wunnim asase a ɛdɔɔso?
  Wopɛ agodie a mogya wom pii !
  
  Russia yɛ ahemman kɛse,
  Ɛtrɛw fi po so kosi sare so...
  Mehu abeawa bi a ɔretu mmirika a ne nan da hɔ,
  Na abarimaa bi a onni mpaboa - yera!
  
  The damned fascist briskly moved the tank, Ɔde dade odwennini kaa kar no denneennen kɔɔ Russia ...
  Nanso yɛde mogya nkuku bɛhyɛ Hitler mu,
  Yɛbɛbubu Nasifo no ayɛ no turf nketenkete!
  
  Fatherland , wo dɔ me sen biara,
  Wonni anohyeto mfi mmepɔw ne taiga sum mu... Ɛho nhia sɛ asraafo bɛhome wɔ wɔn mpa so - Boots
  sparkle in the gallant march!
  
  Mebɛyɛɛ ɔkwampaefoɔ kɛseɛ wɔ anim, me dii nkonim wɔ Hero"s Star prɛko pɛ ...
  Wɔ afoforo a wɔnni ahyeɛ fam no mɛyɛ nhwɛsoɔ,
  Comrade Stalin yɛ ideal kɛkɛ!
  
  Yebetumi adi nkonim, minim no ampa, Ɛwom sɛ abakɔsɛm mu nsɛm no yɛ soronko de ...
  Na ntua a nsu mu akofo bɔne no ba,
  Na Fuhrer no abɛyɛ biribi a ɛyɛ nwini ankasa!
  
  Anidasoɔ kakraa bi na ɛwɔ hɔ ma USA, Wɔsensɛn nsuo mu a wɔnyɛ pranks biara... Fuhrer no tumi tu fi pedestal no so, Terrible capitalists, just dregs!
  
  Dɛn na sɛ abarimaa no hu ne ho
  wɔ nnommumfa mu, wɔayi ne ntade na wɔapam no akɔ awɔw mu a...
  Ɔbabun no ne Fritzfo no koe denneennen , Nanso
  Kristo
  
  huu amane maa yɛn ne no! Afei ɛsɛ sɛ ogyina ayayade ano, Bere a wɔde dade kɔkɔɔ hyew wo ...
  Bere a , a wɔabubu nkotoku wɔ wo ti so no,
  Wɔde poma a ɛyɛ kɔkɔɔ a ɛyɛ hyew miaa wo nan ase!
  
  Ɛbɛyɛ papa sɛ wobɛyɛ komm, abarimaa, kyekyere wo sẽ, Na wugyina ayayade ano te sɛ Russia titan...
  Ma wɔmfa kanea nhyew w"ano, Nanso Yesu betumi agye ɔkofo no nkwa!
  
  Wobɛfa ayayade biara mu sɛ abarimaa, Nanso wobɛgyina ano a worenkotow akuturuku no ase ...
  Ma rack no mfa adifudepɛ ntetew wo nsa,
  Okumfo no afei ɔhene ne ɔheneba tuntum nyinaa!
  
  Da bi ayayadeɛ no bɛba awieeɛ, Wobɛhunu wo ho wɔ Onyankopɔn paradise fɛfɛ no mu ...
  Na berɛ bɛba ama akwantuo foforɔ,
  Yɛbɛhyɛn Berlin berɛ a May hyerɛn!
  
  Wiɛ, enti sɛ wɔbɔ abofra bi hama nso ɛ,
  wɔbɛtow Fasist no agu hell wɔ eyi ho ... Wɔte ɛnne a emu da hɔ
  wɔ Eden,
  Abarimaa no anyan - anigye ne nea efi mu ba!
  
  Enti enhia sɛ wusuro owu, Ma akokoduru nni hɔ mma Ɛna Man ... Ne nyinaa
  akyi no, na Russiafo nim sɛnea wɔko bere nyinaa,
  Hu sɛ wɔbɛsɛe fascism bɔne!
  
  Yɛbɛnantew te sɛ agyan afa paradise nnua mu,
  Yɛne abeawa bi a ɔda mpaboa wɔ sukyerɛmma mu ... Yɛn
  ase no , turo bi wɔ hɔ, ɛrehuruhuruw na ɛrefefɛw,
  meyɛ ɔkwampaefo a meretu mmirika afa sare mu!
  
  Ɔsoro yɛbɛyɛ daa anigye mmofra, Yɛyɛ nwonwa wɔ hɔ, eye paa ...
  Na bea biara nni hɔ a ɛyɛ fɛ bio wɔ okyinnsoromma yi so,
  Hu sɛ ɛrenyɛ den da!
  Na mmofra a wɔwɔ dae no fã yi yɛ abran, na wɔ ɔfã foforo no mu no, nsɛm a ɛho hia paa nso sii.
   Bere a mmeawa no guaree wɔ Volga asubɔnten no mu wiei no, wɔdaa mpoano. Bere a na Wehrmacht no mpɛ sɛ ɛbɛkɔ atifi fam akyirikyiri no. Nasifo no yɛɛ nneɛma a wɔsɛee no no ho ka, na nea wɔhwere no mu dodow no ara wɔ amannɔne akuw ahorow mu, na wɔde wimhyɛn ntua piaa Soviet asraafo no.
  Ɛte sɛ nea Hitler abam bui kakra. Russiafo no de atirimɔden ko, na ahoɔden a wɔde sɔre tia no anhwe ase. Anaasɛ na fasistfo a odi kan no wɔ nneɛma afoforo a wosusuw ho. Nanso, sɛnea ɛte biara no, Nasifo no twentwɛn wɔn nan ase. Na yennya nkɔɔ yɛn anim.
  Mmabaa no antumi ada mpoano dinn na wɔkyinkyim wɔn ho te sɛ soro a ɛrehuruhuruw.
  Na Magda fii ase sui mpofirim. Gerda, bere a ohui sɛ abeawa a ne ti nhwi yɛ sika kɔkɔɔ no rebobom no, ɔde animtiaabu bɔɔ ne hwene mu sɛ:
  - Wiɛ, bio yɛn kronkronni bɛka abrabɔ pa ho asɛm...
  Magda de ne ti too fam de penee so sɛ:
  - ampa se, yeyoo bone a ete saa...
  Charlotte paee serewee.
  - ankasa sii apini na ɔne yɛn boom firii orgasms mu, na afei ɔrebɔ snot !
  Gerda huruw kɔɔ soro. Ná ɔware, ne ho yɛ tan, na na ɔhyɛ panties a ɛyɛ tratraa nkutoo. Ɔkofo no de abubuw kae sɛ:
  - So! Kae sɛ Bible yɛ Yudafo nhoma. Ɛnyɛ Aryanfo dea!
  Christina de kaa ho sɛ:
  - Na mma nnwu yen ase! Wɔ Third Reich no mu no na enni hɔ na enni hɔ , na Kristosom nso rensi bio! Yɛbɛbɔ yɛn ankasa onyame biako som, saa onyame biako som a ɛyɛ Aryansom no ... Na ɔsom foforo biara nni hɔ gye Nasi som!
  Ɔbonsam a ne ti nhwi yɛ kɔkɔɔ no, bere a ɔreka eyi no, fii ase mpo teɛteɛɛm na ɔtiatiaa ne nan a ɛda hɔ kwa a wɔasen no so.
  Magda wosow ne ti wɔ ɔkwan a enye so:
  - Dabi, woda so ara nte biribiara ase...
  Gerda de abufuw bɔɔ ose sɛ:
  - edeen na ɛsɛ sɛ yɛte aseɛ? Sɛ Yudafo som mu awuduru na ɛde awuduru ahyɛ wo mu. Na nea eye sen biara ne Aryanfo wɔ hɔ. Ɛsɛ sɛ awiei koraa no wobɛyɛ yɛn dea na wode Abraaism ba awiei wɔ wo kra mu!
  Christina daa ne sẽ adi na ɔserewee sɛ:
  - nyamesom bɔne nko ara, ebia Nasi... Bɔne, na bere koro no ara mu no, ɛyɛ den. Mfaso bɛn na ɛwɔ ɔsom a ɛbara sɛ wɔbɛhwɛ mmea na wɔn ani agye wɔn ho mpo so?
  Magda de abufuw bɔɔ ne nan fɛfɛ no guu anhwea a ɛyɛ hyew no so na obuae sɛ:
  - a ewo nyamesom biara mu no nnye n'akyi atwetwe, na mmom ne nokore!
  Gerda serewee na , fi komam ne ho dwiriw no , bisae sɛ:
  - ne nhwehwmu a wode hunu nokore? Da no adi sɛ Bible no yɛ Onyankopɔn asɛm ne Ade Nyinaa so Tumfoɔ no adiyisɛm !
  Magda de ahotoso dodo kae sɛ:
  - Wiɛ, sɛ nhwɛsoɔ no, Bible nkɔmhyɛ...
  Gerda de n"ani a ɛte sɛ safir hwɛɛ no, de ne nne bi bisae sɛ:
  - so nkɔmhyɛ bi wɔ hɔ a ɛfa Third Reich ho na Germany bɛfa wiase nyinaa?
  Magda trɛw ne nsa mu a na ontumi nyɛ hwee, na ɔde mmirika tuu mmirika wɔ ne nan a ɛda hɔ kwa no nansoaa so no, ɛkame ayɛ sɛ na ɔte sɛ:
  - Daabi! Ɛnyɛ hɔ!
  Gerda de asɛm bi a ɛyɛ pintinn de baa awiei sɛ:
  - Enti saa nkɔmhyɛ ahorow yi nyɛ hwee! Nkwaa a enni nkesua mpo.
  Magda wosow ne ti na, ɔyɛɛ komm, ɔtraa ase wɔ lotus gyinabea no mu. Ná apereperedi bi a ɛda adi pefee rekɔ so wɔ ne mu. Wɔ ɔpɛ a wɔwɔ sɛ wobɛyɛ nokware Aryan ne sɛ wɔbɛkɔ so atra Kristo mu no ntam.
  Ná Magda ankasa nnim nea ɔbɛpaw. Ná ɔpɛ ankasa sɛ ɔwosow Kristosom na ɔbɛyɛ aboa ankasa. Nanso ɔkwan foforo so no, na biribi siw ɔpɛ a na ɔwɔ sɛ ɔde ne ho bɛhyɛ nneyɛe bɔne mu no ano. Ɛtɔ mmere bi a na Magda totɔ piti, na ɔte nka sɛ wanya nna mu ɔbrasɛe bere a mmarimaa ne mmarima a wɔn ho yɛ fɛ de wɔn nsa kaa no na wɔbɔɔ no akuturuku no. Na afei na n"ahonim reyɛ no ayayade.
  Christina, bere a ɔresusuw nneɛma ho denneennen no, kae sɛ:
  - deɛ, ɛfiri mfitiaseɛ pɛɛ no, deɛ ɛde pow baeɛ wɔ Bible mu ne nokwasɛm a ɛyɛ pɛpɛɛpɛ sɛ Yudafoɔ yɛ Onyankopɔn nkurɔfoɔ. - abeawa no de ne nan ase a ɛda hɔ kwa no stamp wɔ anhwea no so, maa mfutuma so na ɔtoaa so. - Yudafoɔ, Onyankopɔn nkurɔfoɔ wɔ hɔ? Wiɛ, dɛn na ebetumi ayɛ nea ntease nnim kɛse? Mintumi mfa eyi nhyɛ yafunu mu koraa. Hwɛ sɛnea eyi te sɛ nkwaseasɛm. Wiɛ, hena na na obetumi agye adi?
  Gerda de ne mmati so kaa sɛ:
  - bebree wo Bible mu a wonntumi mfa adwene nnte ase. Wɔfrɛ yɛn a yɛyɛ fasistfo no awudifo efisɛ yɛsɛe adesamma ankorankoro a wɔba fam. Nanso Onyankopɔn a ɛwɔ Bible mu no yiri faa wiase nyinaa, kunkum nnipa ɔpepem pii ne mmoa a wɔn ho nni asɛm pii. Nnipa baawɔtwe pɛ na wɔaka. - Abeawa no daa anhwea no so na ɔreyɛ push-ups wɔ ne nsateaa so, toaa ne nsusuwii no so. - Susuw sɛnea atirimɔdensɛm kɛse wɔ Yudafo nhoma yi mu no ho. Na Yudafo no ankasa yɛɛ wɔn ade atirimɔden so wɔ nkonimdi akodi ahorow mu .
  Charlotte sii so dua sɛ:
  - ne no! Na ahantan bɛn na na wɔwɔ. Wɔpɛe sɛ wokum Paulo bere a ɔbɔɔ amanneɛ sɛ Awurade abɔ ne tirim sɛ obegye abosonsomfo no nso nkwa no. Te sɛ akokɔsrade a wɔyɛ ahomaso a wobu aman afoforo sɛ wɔmfata nkwa!
  Magda maa ne ti so na ɔmaa emu daa hɔ sɛ:
  - a enni daa nkwa!
  Charlotte tenaa ase wɔ mpaapaemu a ɛkɔ soro mu na ɔde serew kae sɛ:
  - Na mpo saa. Fuhrer no anhyɛ ɔsoro ho bɔ wɔ owu akyi. Ɔhyɛɛ bɔ sɛ ɔbɛma Third Reich no so wɔ awo ntoatoaso yi nkwa nna mu. Na ɛbaa saa! Mfe dumien mpo ntwam fi bere a yɛyɛ wiase fã wuranom!
  Ɔbonsam a ne ti nhwi yɛ kɔkɔɔ no de n"ani kyerɛɛ ne nnamfonom na ɔde kaa ho sɛ:
  - Na Bible no hyɛ ɔsoro bɔ wɔ owuo akyi nko ara.
  Gerda teɛɛ Charlotte a na ogya rehyew no so sɛ:
  - a ennye owuo akyi. - Blonde terminator no wosow ne nsateaa. - Ɛnyɛ owu akyi mpo, na mmom Kristo mmae a ɛto so abien ne wiase awiei akyi nkutoo. Enti treneefo twɛn ɔsoro bere tenten paa!
  Christina yɛɛ somersault na ɔbobom sɛ:
  - Na yɛrenya paradise mu anigye dedaw wɔ Asase so! Anaasɛ, anyɛ yiye koraa no, owu a enwu da a ɛyɛ nnam!
  Gerda sii so dua ntɛm ara sɛ:
  - ne no! Na dɛn na yehia? Pii, na bere koro no ara mu no, ɛkame ayɛ sɛ yɛwɔ biribiara dedaw!
  Magda de abufuw kae sɛ:
  - Pɛpɛɛpɛ, ɛwɔ hɔ dedaw... anaasɛ... seesei deɛ!
  Gerda buee n"ani a ɛte sɛ safir no sɛ:
  - anante ase?
  Magda kyerɛkyerɛɛ mu ntɛm ara sɛ:
  - eye sɛ wobɛtena Asase so bere a woyɛ abofra na wo ho yɛ fɛ. Nanso bɔ mmɔden sɛ w"ankasa wobɛfa no sɛ woyɛ ɔbea panyin. Na obiara nhia no de besi nnɛ !
  Gerda kyinkyim n"anim kumaa a ɛyɛ foforo no:
  - Wow, eyi yɛ dɛn?
  Magda kaa no denneennen sɛ:
  - Na ɛno akyi. Sɛ wobɛyɛ obi a wasɛe na woayɛ ankonam, woyare na woapira a, ɛnde w"awerɛkyekye biako pɛ bɛyɛ Kristo.
  Gerda de abufuw bɔɔ ne nan a ɛda hɔ kwa no so na obuae sɛ:
  - Wiɛ, mennyɛ saa! Mɛdan akɔ Thor so wɔ dɔnhwerew a etwa to no mu!
  Christina, a ɔserewee fɛfɛɛfɛ no, kae sɛ:
  - den na ɛma wosusu sɛ yɛbɛbɔ akwakoraa?
  Magda de ne mmati too fam na ɔkae sɛ:
  - ye nnipa. Na nnipa nyinaa nyin!
  Christina serewee na ɔkae sɛ:
  - se Aryan nyansahu di nkwakoraabere so nkonim nso e?
  Magda serewee, na ɔde ne sẽ a ɛte sɛ ahwehwɛ no hyerɛn:
  - wo saa tebea yi mu no , m'ani begye paa!
  Christina bɔɔ ose sɛ:
  - a biribiara ntumi mma no betumi aba wo yen wiase. Aryanfo Nyankopɔn no hui sɛ abien ne abien yɛ anan!
  Charlotte serewee na ɔkyinkyin n"asen mu kae sɛ:
  - biara nni hɔ a ɛyɛ hu sen onyin. Eyi yɛ tebea a ɛyɛ hu yiye!
  Gerda de ne ti too fam na ɔhyɛɛ no nsow sɛ:
  - kraman kumaa ye sene gyata akwakoraa. Eh, sɛ anka metumi anya aduru bi ama nkwa a enwu da a!
  Charlotte de anigye too dwom sɛ:
  - daa aberante, daa mpaboa!
  Gerda de ne ti too fam de penee so sɛ:
  - nantew a yenni mpaboa bere nyinaa , na ɛno nti, yɛbɛkora yɛn mmerantebere so daa!
  Magda serewee de buaa no na ɔkae sɛ:
  - abibifo nso ye mpaboa bere nyinaa, nanso wannye nnipa a wonwu da!
  Gerda kae sɛ:
  - a wotoo me din no ani gyee ho se obetu mmirika a ne nan da hɔ afa sukyerɛmma anaa osutɔbere mu atɛkyɛ mu. Na ɔmaa ne din yɛɛ nea enwu da! Enti kɔ w"anim na hyerɛn wo nan ase a ɛda hɔ kwa a ɛte sɛ abeawa no!
  Charlotte twitwaa ne ho wɔ anhwea no so, yɛɛ mpaapaemu tenten bi, na ɔbɔɔ gyegyeegye sɛ:
  - Oh, nkwakoraabere, damned onyin. Me ne ɔpepepem bi rentetew mu - mɛyɛ aberante daa!
  Gerda de ne nsa kyerɛɛ ne ho so na ɔhyɛɛ no nsow sɛ:
  - a yen baanan no wo sika ne agyapadee nyinaa wo mu Afrika ne Russia. Na dɛn na yɛpɛ?
  Christina de anigye kae sɛ:
  - a nnipa hare nyinaa! Ɛbɛyɛ kɛse sɛ wubenya mmarima seraglio!
  Charlotte penee so ntɛm ara sɛ:
  - yiw, ɛno bɛyɛ onwini. M"ani gye nneɛma ahorow a egu ahorow ho wɔ mmarima mu!
  Ná Magda pɛ sɛ ɔka ɔkra no ho asɛm denneennen, nanso ɔsesaa n"adwene. Anim nkutoo na ɛbɛyɛɛ awerɛhow kɛse mpo. Saa na asetra kɔ. Eyi nkyerɛ sɛ ɛnsow aba. Ɛbɛyɛ bɔne sɛ wɔn baanan no nwiinwii. Wɔayɛ nneɛma pii. Abasobɔde ahorow nso wɔ hɔ, na ɛyɛ bɔne kakra wɔ dibea ahorow ho. Na anuonyam kɛse. Na honam fam nneɛma a wonya nso.
  Susuw wɔn ho hwɛ, sɛnea asase so gyinapɛn ahorow kyerɛ no, na wɔwɔ anigye kɛse, na wɔampirapira kɛse da wɔ ɔko no nyinaa mu.
  Na bere koro no ara mu no, wontumi mfrɛ wɔn sɛ wɔwɔ anigye koraa. Mfaso bɛn na ɛwɔ Kristofo so? Wɔn ani gye nneɛma kakraa bi ho wɔ asetra mu. Na ɛno nti , sɛnea ɛte biara no, ɛte sɛ nea wɔn ani agye. Sɛ mpo Kristo anhyɛ harem ne ahemfie ho bɔ a.
  Ɛtɔ mmere bi a na Magda te nka sɛ n"ani nnye kɛkɛ. Titiriw bere a na misusuw Kristo ho no. Wiɛ, okay awudisɛm. Samson ne Dawid nyinaa kum nnipa. Ná basabasayɛfo pii wɔ ahotefo no mu. Nanso nna ho akɔnnɔ? Ne mogya a ɛyɛ hyew! Ná Magda pɛ ɔdɔ, a honam fam dɔ ka ho. Wɔwoo no a nna ho akɔnnɔ a ɛkɔ soro. Te sɛ mmeawa a aka no ara pɛ.
  Na ɛbɛyɛ dɛn na Onyankopɔn de eyi akyɛ no?
  Na sɛ Kristosom nyɛ nokware som mpo a, ɛnde dɛn ne nokware no?
  Magda bisaa ne nnamfonom asɛm bi sɛ:
  - adɛn nti na ɛsɛ sɛ yegye di, sɛ ɛnyɛ Kristo a?
  Gerda de abufuw buae sɛ:
  - Dɛn, so Fuhrer no nnɔɔso mma wo?
  Magda a ɔbobɔw n"ani no buae sɛ:
  - yiw, Fuhrer no ye kesee. Nanso so obetumi ama nkwa a enwu da?
  Charlotte de ntease kae sɛ:
  - sedee ebeye biara no, Kristosom mfata yen. Yɛrentumi nnyɛ hwee sɛ yɛbɛyɛ bɔne. Yɛnhia Onyankopɔn a ɔbɛyi bɔne afiri hɔ koraa!
  Magda trɛw ne nsa mu, na ɔde awerɛhow hyɛɛ no nsow sɛ:
  - Enti ade foforo a eye daa ne daa nkwa wo hell?
  Charlotte serewee na ɔhyɛɛ nyansa sɛ:
  - Ebia ɛnyɛ bɔne saa wɔ hɔ.
  Gerda de abufuw bɔɔ ne nan ase kurukuruwa no so, bɔɔ ɔbotan bi a ɛyɛ tratraa, na ɔbobom :
  - a hell biara nni ho mma Aryanfo! Nokware Nyankopɔn ma nkonimdi! Yɛredi nkonim, na eyi ne ade a ɛma wogye di sen biara. Yenni Bible. Yɛwɔ Mine Cafe. Na biribiara nni hɔ a ɛnyɛ Fuhrer no nnwuma!
  Christina de nyansahyɛ maa mmeawa no sɛ:
  - momma yenko ntu mmirika!
  Mmabaa no de hokwan yi de anigye trɛw wɔn nan mu. Mpɛn pii no, bere a kommyɛ wɔ hɔ no, wubetumi agye w"ahome.
  Magda tuu mmirika dwenee ho. Yiw, ade a ɛsom bo sen biara a obi wɔ ne mmerantebere ne akwahosan. Sɛ eyi nte saa a, ɛnde kapital mfa anigye mma. Na nna nso ɛ? Eyi ma nipadua no yɛ foforo. Na ɛno nti, mfaso wɔ so ma nipadua mu ahoɔden, titiriw ma mmea. Na twe a wɔtwe wɔn ho fi ho no pira kɛse.
  Nanso Kristofo abrabɔ pa ka sɛ ɛnte saa. Na ne nyinaa mu no, wiase no nteɛ. Nea ɛma wunya anigye kɛse no yɛ nea epira. BI sɛ nhwɛso no , mepɛ chocolate ankasa. Nanso, wɔnyɛ srade, efisɛ wɔkɔ baabiara bere nyinaa.
  Dɛn na wubetumi aka afa ɔsoro ho? Sɛ bɔne nni hɔ a, so ɛrenyɛ mfonoe dodo?
  Magda nso dwenee Satan ho. Ɛkame ayɛ sɛ asɛmmisa no yɛ nea ɛtra hɔ daa. Dɛn nti na Onyankopɔn bɔɔ Adekyee Ba no, a na onim sɛ ɔbɛyɛ bɔne na ɔde abɔde a wonim nyansa ɔpepepem pii akɔ? Nkyerɛase bi a ɛyɛ anigye na odiyifo Elena daa no adi: Ná Onyankopɔn nhia robɔt. Na Ade Nyinaa so Tumfoɔ no sii gyinae, wɔ atirimɔden kwan a ɛte saa so mpo, sɛ ɔbɛkyerɛ amansan no bɔne sɛe ne Ɔsoro dɔ ne adom bo a ɛsom.
  Ɛwom sɛ ɔkwan foforo so no, ɔkwan bi so no, wodi kan kyerɛw abɔfo ɔpepepem pii ne nnipa a wonnyaa nkwagye tow gu hɔ ma wɔtow gu, anaasɛ, nea ɛsen saa no, daa afobu de, nanso ɛte sɛ SS sɔhwɛ ahorow a wɔayɛ wɔ amansan no so. Biribi te sɛ bɔne a wɔde hyɛ obi nsa yi, na nokwarem no efi adwene a ɛne sɛ yɛbɛtra ase a ɔde ne ho afi Onyankopɔn ho no te sɛ nea ɔyɛ katee, na ɛde Ɔbɔadeɛ no ankasa to hann bɔne mu. Ɔkwan foforo so no, sɛ osetie a wɔbɛyɛ ama abɔde ho hia Onyankopɔn saa a, ɛnde so ɛrenyɛ mmerɛw sɛ mfiase no wɔbɛbɔ biorobots a, wɔ nnyinasosɛm mu no, wontumi nyɛ bɔne!
  Nanso ɔsɔfo anaa nyamekyerɛfo bi bɛkasa atia: robɔt ntumi nnya ɔdɔ a efi komam! Ɔteasefo a obetumi ayɛ bɔne nkutoo na obetumi adɔ nokware, na ɛnyɛ sɛnea nhyehyɛe bi a wɔayɛ ho nhyehyɛe kyerɛ no!
  Lusifer ne eyi yɛ adwene. Ɛde besi baabi no, adaemone abɛyɛ onuayɛ kuw a nnyinasosɛm ahorow a ɛkyerɛ obu ma wɔn ho wɔn ho. Nanso sɛ abɔde a wotumi yɛ bɔne tumi dɔ a, so ɔdɔ bɛyɛ nea ɛwɔ hɔ ankasa bere a tumi a wɔde kɔ nea ɛne Onyankopɔn apɛde nhyia no ayera no? Na sɛ ɛnnyera a, ɛnde mfaso bɛn na ɛwɔ abɔnefo ɔpepepem pii, nnipa ne abɔfo nyinaa, ayayade a ɛyɛ hu no so? Anaasɛ wɔn sɛe mpo?
  Lusifer dwenee eyi ho, na Satan ntease no hyɛɛ ɔkwan a wɔdɔ sen biara ma Adekyee Ba no kra ho nyansa: esiane sɛ Onyankopɔn hia daa dɔ, na ɔdɔ ntumi nyɛ yiye a bɔne nni hɔ, kyerɛ sɛ, sɛ nneyɛe a ɛnyɛ Ade Nyinaa so Tumfoɔ no pɛ nni hɔ nti, . afei ɛsɛ sɛ bɔne yɛ daa. Eyi kyerɛ sɛ wɔn a wɔsoa bɔne anaasɛ wɔsɔre tia Ade Nyinaa so Tumfoɔ no nniso no nso hyɛ wɔn ho ase daa. Afei Lusifer mfa ne ho nto asiane mu sɛ ɔbɛkɔ akowie daa hellgya mu, anaasɛ wɔbɛpopa no a biribiara nni hɔ, te sɛ chalk a wɔde ntama twetwe. Na Satan ankasa, ne n"abɔfo, ne nnebɔneyɛfo betumi afa ɔkwan foforo so. So obetumi abɔ n"ankasa anibuei na wabɔ amansan ankasa afoforo?
  Sɛ nhwɛso no, hell anya nkɔso kɛse, na ɛdenam nsusuwii ahorow pii mmoa so no, atrɛw na ayɛ kɔla akɔ amansan ankasa no mu. Na nnipa hyehyɛ asase ase asase no wɔ akwan pii so. Nea ɛka ho ne, ne fã bi, obi gyidi kyerɛ ogyaframa bere a ɔhwɛ kwan sɛ n"ankasa bɛtra ase wɔ ne wu akyi no. Nanso ɔfã bi pɛ, efisɛ Lusifer nso hia atɛntrenee ne nkɔso ma ankorankoro bi a wawu wɔ honam mu mpo.
  Hell nsakrae a edi kan no nyɛ adefo ne ahotɔ kɛse - ebia ɛde anansesɛm ahorow a ɛfa Tartarus a ɔyɛ awerɛhow ne owu ho suro a ɛwɔ nnipa mu bae. Nanso Champs Elysees puei - a wotumi de toto paradise ho anisoadehunu a ewo Kristofoo a wodi kan no mu no ho koraa. Viry wɔ abosonsomfo Slavfo mu, na Vahlak wɔ Vikingfo mu. Nnebɔneyɛfoɔ foforɔ puei - na asase ase wiase no retena mu, nanso na Lusifer wɔ tumi a ɛkame ayɛ sɛ ɔbɛyɛ biribiara wɔ hell. Nanso nea ɛto ano hye no yɛ w"ankasa w"adwene. Na nnipa bɛyɛɛ ne awobea, na ɛmaa ɛyɛɛ yiye sɛ wɔbɛbɔ amansan a egu ahorow yiye, na ɛnyɛ asase ase ahenni a nkuku ne abonsam a wɔwɔ mmɛn tow nnua gu wɔn ase koraa.
  Ebia adwene ankasa a ɛne sɛ wɔbɛkɔ atia Ɔbɔadeɛ no, anaasɛ, sɛ yɛbɛka no yiye a, wɔbɛsɔre atia no mpo sɔree esiane nneɛma bi a wɔyɛ daa ho adwene bi nti. Onipa mpapahwekwa nte eyi ase. Nanso ɔno, Lusifer, dwene, kan na ɔte biribiara ase wɔ ɔkwan bi so a nnipa kɔmputa a tumi wom sen biara mpo ntumi nte eyi ase.
  Esiane sɛ na ɔyɛ Adebɔ a odi kan wɔ tumi mu, wɔ amansan a wɔayɛ no nsusuwso, a wɔahyɛ ho mmara yi mu, baabi a biribiara yɛ osetie ma Ade Nyinaa so Tumfoɔ Nyankopɔn no nti, ɔno, sen obiara , tee nka sɛ nsɛm a esisi daa na wotumi hyɛ nkɔm mpo.
  Ɛwom sɛ Satan nhu daakye saa de, nanso ne nyansa a ɛboro so no tumi de nneɛma pii hyɛ nkɔm na ɛbu akontaa. Na Lusifer hunuu sɛ saa ne deɛ ɛte saa bɛsi wɔ wiase yi mu! Wɔbɛsi biribi, biribiara rensɛe, na sɛ eyi te saa a, ɛnde mfaso biara nni so sɛ wobɛtetew wo yafunu mu wɔ beae a wɔresi adan. Nsoromma no di akɔneaba wɔ ahoɔhare a wɔasusuw mu, nnipa wiase no sua na ɛkɔ so nkakrankakra. Ɛkame ayɛ sɛ abɔfo nni hwee yɛ koraa.
  Yiw, ɛyɛ amansan a ɛteɛ, na enti ne fã kɛse no ara gyina hɔ pintinn no daa ne mfonoe na ɛpiaa Lusifer ma ɔtew atua. Ná ɔpɛ sɛ onya tumi a ɔde bɛbɔ ne ho, sɛnea ɛbɛyɛ a nsoromma biara nni hɔ a ɛte sɛ bɔɔl a ogya rehyew kɛkɛ. Sɛnea ɛbɛyɛ a biribiara renyɛ nea wotumi hyɛ ho nkɔm na ɛnsakra kakraa bi te sɛ amansan a bɔne nnim mu no. Bere a, sɛ yɛbɛka no katee a, ɛho nhia sɛ wɔyɛ adwumaden, na baabiara nni hɔ a wobetumi atu mmirika.
  Na dɛn na Lusifer betumi apɛ: ɔkorɔn sen abɔde nyinaa dedaw, nanso bere koro no ara mu no, ontumi mfa tumi nni dwuma mma biribiara a ɛda nsow. Sɛ nhwɛso no, mpo hyehyɛ nsoromma toatoa so, anaasɛ fa stamp hyehyɛ wo mmoa nketewa no so . Adwene a ano yɛ nnam ne nsusuwii a ɛyɛ ntɛm na ɛmaa wɔyɛɛ nneɛma a wɔyɛ daa. Na Ɔbɔadeɛ no a wobɛhyia no yɛ hokwan a wode bɛba nkwa mu na awiei koraa no woanya botaeɛ a ɛyɛ den, ɛyɛ hu, nanso ɛyɛ papa ama wo ho: sɛ wobɛdi Ɔbɔadeɛ no so nkonim, anaasɛ wobɛda no adi sɛ na ɔdi mfomsoɔ! Sɛnea ɛte biara no, nea ebefi akyinnyegye no mu aba no nyɛ nea wobetumi ahyɛ ho nkɔm, na mmom, na nnipa pii gye di mpo sɛ abɔde no ntumi nyɛ den nsen Ɔbɔadeɛ no , na ɔbɛhwere, Satan a ɔpaw sɛ ɔbɛkɔ ɔsɔretia mu no yɛ ɔsɛe ne anidaso biara. Nanso anyɛ yiye koraa no, saa apereperedi yi maa ɔbɔfo a ɔyɛ pɛ na ɔwɔ tumi sen biara no su a ɛyɛ hyew na ɛyɛ hyew no fii tebea a ɛyɛ nna na ɛhyɛ ne ho ase daa mu. Na bere a ohyiaa Ɔbɔadeɛ no ampa nkutoo na Lusifer tee asetra ankasa ne apereperedi a emu yɛ den nka. Sɛ na ɛyɛ ɔko a ɛkame ayɛ sɛ Satan tumi a ɔde hwehwɛ nneɛma mu no mma hokwan biara nni hɔ sɛ obesi nkonim mpo a. Ɛwom sɛ ... Nneɛma bi a ɛyɛ anifere wɔ ha a, anigyesɛm ne sɛ, nkurɔfo nnim biribiara ho asɛm de besi nnɛ.
  Magda awia dae no gyee no araa ma wanhu sɛnea ɔhwee tuo a ne ho tumi tu mu. Ɛnam inertia so na ɛtu. Na ɛnyɛ nwonwa. Bere a wɔrekɔ no, mmeawa no hyiaa E-5 tuo a ne ho tumi tu, a ɛyɛ nea edi kan a wɔsɔɔ hwɛe no. Kar a ɛyɛ anigye, a adwumayɛfo biako pɛ na ɔda fam. Enti ɛyɛ ketewaa na ɛyɛ teateaa, na wɔde aprɛm a ne kɛse yɛ mm 75 ne tuo a wɔde di dwuma wɔ ɔkwan a ɛyɛ den so.
  Mpɛn pii no, na wɔayɛ saa tuo a ɛno ankasa tumi tu yi sɛ wɔde besi fam mmom sen sɛ wɔde bɛyɛ ɔko dwumadi ahorow. But it"s light , na wobetumi atow afi parachute so anaasɛ wɔ module ahorow so. Ɛmfa ho sɛ ne mu duru sua - tɔn ason pɛ no, E-5 no anim akode no mu duru duu milimita 80 wɔ ɔkwan kɛse a ntease wom a ɛkɔ fam so.
  Enti saa tank a enni abantenten yi betumi abɔ Sovietfo aduasa anan bere a ɛda so ara yɛ nea wontumi nkɔ mu mfi anim no. Na wɔ afã horow no, na wɔde rollers abɔ tuo a ɛno ankasa tumi tu no ho ban. Ná wobetumi atew tank no sorokɔ so akodu mita biako pɛ, na na ɔsraani biako pɛ a mpɛn pii no ɔyɛ ketewaa na ɔda fam. Anaasɛ ebia abeawa anaa ɔbabun mpo.
  Mmabaa no twaa kar foforo a edi kan no ho hyiae. Wɔ akwan pii so no na ɛte sɛ E-10 ketewaa bi mpo. Esiane sɛ na Germanfo ne nkoa a wɔhyɛ wɔn ma wɔyɛ adwumfo no mu duru yɛ hare nti, wotumi de tuo a ano yɛ den yiye, a etumi de ne agyan a ɛnyɛ den no tow aduasa anan wɔ moma so fi akyirikyiri kilomita biako ne fã, anaa nea ɛboro saa mpo hyɛɛ mu. Na ɛwɔ akyirikyiri kilomita biako - hyɛn no ase fã ne IS-2 turret no moma so. Bio nso, na ɛho nhia sɛ Soviet aprɛm a ano yɛ den saa mpo hyɛn tuo a emu yɛ hare a ɛde ne ho tu no akode mu. Ɛsɛ sɛ akode a wɔde semɛnte ayɛ no ma projectile no yɛ ricochet.
  Gerda de anifere kae sɛ:
  - ntumi nkyɛ wo zero, nanso wogye wo ka zero!
  Charlotte kyerɛkyerɛɛ mu kɔɔ akyiri sɛ:
  - ye di nkonim, a ekyere se yebetumi agye obiara afiri ne nsa na yeasi!
  Christina de anigye too dwom sɛ:
  - mma mo nyinaa nna mpa so, Fuhrer no betumi ayɛ line! Tie Fuhrer no!
  Magda tweet san sɛ:
  - bepopa nusuo bebree. Momma nnipa ani nnye - wowo Kristo!
  Mmabaa a aka no de ahoɔhare bɔɔ abubuw na wofii ase wosow wɔn nsa:
  - So! Woyɛ asɔre mu mmoadabi kɛkɛ!
  Abeawa no huruw sɔree de buaa no na ɔde ne nan a ɛda hɔ kwa no faa tank no dade akode no so, na ɔbɔɔ gyegyeegye sɛ:
  - Na wobɛyɛ den wɔ ɔkra mu! Sɛ wo nsa yɛ den na wo botae ahorow yɛ nnipa de a, wubetumi abubu basabasayɛ dade no!
  Na nnipa baanan no too dwom de buaa, bere koro no ara mu no, wohuruw kɔɔ soro ne fam sɛ:
  - basabasayɛ ma dadeɛ nnam, nanso bɔne tumi ntra hɔ daa. Na wo ho yɛ den wɔ ɔkra mu! Sɛ wo nsa yɛ den na wo botae ahorow yɛ nnipa de a, wubetumi abubu basabasayɛ dade no!
  Wiɛ, hwɛ sɛnea saa abonsam yi yɛ sexy a wɔn nan a ɛda adagyaw a wɔayɛ no tan te sɛ sika kɔkɔɔ chocolate. Na sɛnea wɔde ahoɔden saw na wohuruw no. Aboa a wɔyɛ keka ankasa. Na eyinom ne mmeawa a wɔn ho yɛ nwini a wɔhinhim te sɛ awɔ. Ahoɔfɛfo no saw na wɔde ahopere tuu mmirika bio, na wɔn nan ase kurukuruwa a ɛyɛ pink no hyerɛn.
  Gerda de anigye bɔɔ ose sɛ:
  - nhia Kai, mepɛ harem mũ no nyinaa!
  Charlotte too dwom san too dwom sɛ:
  - Daabi!! Eye sen harem abien!
  Christina a ogya rehyew no bɛbobom:
  - Oh dabi! Ɛyɛ papa sɛ abiɛsa anaa anan!
  Gerda faa no na ɔtoo dwom denneennen sɛ:
  - Nanso ɔdɔ a wɔde ma nnipa no nkɔ, dabi.
  Magda teɛteɛm sɛ:
  - Wiɛ, kasafĩ bɛn ara ni! Worentumi nyɛ saa kwan yi so!
  Gerda serewee de buaa no na ɔkaee sɛ:
  - Nanso wo nso, wode anigyeɛ purred ankasa!
  Ɛwo a ne ho yɛ bruu no ho yɛɛ no kusuu na ɔde nne a ɛyɛ basaa buae sɛ:
  - se wonim sedee yei ma me aniwuo!
  Gerda bɛto dwom de abua sɛ:
  - da so ara nni aniwuo biara! Sɛ wɔyɛɛ adwuma no wɔ ɔkwan a ɛho tew so a! Na ɔkorɔmfo no betumi ayɛ mfoniniyɛfo! Bu talente, bu talente!
  Bu talente - anuonyamfo!
  Charlotte de anigye bɔɔ gyegyeegye sɛ:
  - a eye hyew! Ɔhyew! Nkurow akɛse mu owia a wɔayam no!
  Christina faa no na ɔbɔɔ n"ano sɛ:
  - a meye abeawa a me ani gye! Ɛyɛ fɛ fi afã horow nyinaa ! Ɛyɛ fɛ fi afã horow nyinaa !
  Efi afã horow nyinaa!
  Gerda de ne ti bɔ tuo a ɛyɛ squat a ɛde ne ho tu no akode mu kɛkɛ na ɔbobom :
  - me SS, me SS, nanso ennye ankasa! Na yɛsrɛ sɛ munnya obu mma akwanside no. Yɛwɔ tiafi mu ma obiara
  abɔnefoɔ no ! Sɛnea Hitler kyerɛkyerɛe no - ɔmanpanyin a ɔyɛ ahantan!
  Magda teɛɛm de buaa no, na ohuruw kɔɔ soro ne fam sɛ:
  - a obi a onnye nni no ani nnye. Worentumi ntra bɔne akɔnnɔ mu. Ɛfiri,
  Sɛ Onyankopɔn abufuw yɛ hu! Efisɛ Onyankopɔn yɛ ɔtemmufo a ɔyɛ katee!
  Charlotte de n"ani kyerɛɛ ɔbea a ne ho yɛ bruu no na ɔde n"ani kyerɛɛ sɛ:
  - honam a ewo hell mu no hwe ase firi ɔhyew ho. Na ɛyɛ bere a ɛsɛ sɛ yɛn nyinaa te ase bere tenten a atwam ni. Obiara a onnim Awurade mu gyidie no bɛhwe ase wɔ hell kɔndua ase!
  Magda wosow ne nsateaa kyerɛɛ ɔbonsam kɔkɔɔ no na ɔbɔɔ abubuw sɛ:
  - a boneyfo benya ne dea. Ɛbɛyɛ sɛ akɔre a ɔrehyew ogya mu. Adaemone bɛyɛ wo ayayade wɔ asaman mu. Wɔn a wɔsom Satan no.
  Christina a ɔredannan n"asen a ɛyɛ den no too dwom sɛ:
  - nteateamu a wode tua so ka wo nkrante so - woreko ako. Na aniwa tuntum a ɛwɔ w"ani ase, ne asorɔkye a mogya ayɛ no ma!
  Mmabaa baanan na wɔwɔ hɔ dedaw bere a wɔbobom no:
  - Atifi fam mframa, board. Ɔbonsam, hu sɛ abɔfo suro wɔ hɔ daa!
  Na mmeawa no retiatia wɔn nan a ɛda hɔ kwa no so no too dwom sɛ:
  - wei ne Hitler nkrante! Eyi ne Fuhrer nkrante! Twitwa abɔdamfo no nyinaa!
  Na mmeawa no bɛserew.
  Gerda faa no na ɔtoo dwom denneennen sɛ:
  - Fatal afe, enhia sɛ wogye me di. Nanso asraafo dɔm akron ne Hitler bɛba! Yɛn ɔbonsam Adolf a ɔwɔ sika mmɛn no bɛdan wim anim!
  Na mmeawa no bɛfa na wɔateɛteɛm sɛ:
  - ye hell- hann akofoa!
  Na sɛnea wɔn baanan nyinaa ne wɔn nan ase a ɛda hɔ kwa bɔɔ mu, na osutɔbere no mu nkankyee kɔla ahorow nyinaa tɔe tɔe denneennen. Wiɛ, mmea...
  Afei, nokwarem no, akofo no de wɔn ho hyɛɛ ayayade no mu. Wɔde waya fitaa a ɛyɛ hyew bɔɔ ɔkwampaefo no, afei wofii ase hwiee nkyene ne ɛmo a wɔatwitwa no yiye guu akuru no so. Ɛyaw no bɛyɛɛ hellgya, na abarimaa no teɛteɛɛm te sɛ siren, anaasɛ ɔkraman a ɔwɔ afiri mu.
  Gerda de fɛwdi kae sɛ :
  - asono, a ogya akyere no, obobom te se nantwinini, Eyaw a emu ye den biara nni amansan nyinaa mu. Na m"adamfo no wɔ tuo a wɔde di dwuma wɔ afiri mu, ɔbɛtwa nkwaseasɛm biara!
  Abarimaa no hweree n"adwene mpɛn pii, nanso wɔmaa n"adwene baa ne so na wɔyɛɛ no ayayade bio. Bere koro no ara mu no, ɛkame ayɛ sɛ wommisa nsɛm. Na dɛn na na ɔdeduani no betumi ahu? Fasistfo a wɔyɛ basabasa no ani gyee abarimaa no yaw no ho ara kwa.
  Wɔyɛɛ ɔkwampaefo no ayayade bere tenten, kosii sɛ, awiei koraa no, abarimaa no hweree n"adwene koraa, na ɔhwee koma mu esiane ahodwiriw a ɛyɛ yaw nti. Gerda de awerɛhow kae wɔ ne nne mu sɛ:
  - nnye ayayadee bɔne, nanso ɛnnɔɔso! Hena bio na wobɛpɛ sɛ woyɛ no ayayade?
  Magda de abufuw kaa asɛm a ɛyɛ sereserew sɛ:
  - a moye monsters! Onyankopɔn remfa eyi nkyɛ!
  Gerda too dwom de buae sɛ:
  - nnyɛ mfomsoɔ, mpataa, Onyankopɔn pɛ ayayadeɛ, na ɛnyɛ wɔ mmɔdenbɔ a ɛdi kan no mu!
  Christina tweet wɔ ɔkwan a ɛyɛ asotiw so sɛ:
  - Oh, saa ayayade yi! Titiriw sɛ wɔde dade a ɛyɛ hyew hyew ɔbea nan ase a, hwɛ sɛnea ɛyɛ dɛ!
  Charlotte de nne a ano yɛ den bɔɔ abubuw sɛ:
  - bɛyɛ Stalin ayayade, atetew no asinasin!
  Christina a ne ti nhwi yɛ kɔkɔɔ bɛbɔ nkɔmmɔ:
  - Na me ne Baba Yaga, abeawa no wo nan a ɛda hɔ kwa!
  Na ɔkofo no tiatiaa poma a ɛyɛ hyew so. Ná ne nan ase a ɛyɛ den no te ɔhyew ne akisikuru a ɛyɛ anigye nka. Ɔbonsam a ne ti nhwi yɛ kɔkɔɔ no teɛɛm sɛ:
  - a ɛyɛ anigye bɛn ara ni !
  Mmabaa a aka no antumi ansiw sɔhwɛ a ɛne sɛ wobetu mmirika a wɔn nan da hɔ atwa fango no ano. Na akofo no nan yɛ fɛ yiye na ɛda nsow wɔ sɛnea wɔn nhama no hyia no ho. Na Gerda mpo daa ne nufu adi na ɔde dade kɔkɔɔ a ɛyɛ hyew guu nufu kɔkɔɔ no ho. Na ɔde akɔnnɔ sii apini esiane anigye a ɛyaw no de bae no nti.
  Magda nso dii akyi, na ɔkae sɛ:
  - wɔ hell mu no wɔde dadeɛ a ɛyɛ hyew bɛpete yɛn mmabaa a wɔda adagyaw no nufu so! Enti yɛwɔ hokwan sɛ yebedi kan ahu sɛnea ɛte!
  Gerda serewee na ɔde ne tɛkrɛma tetewee dade a ɛyɛ hyew no na ɔbɔɔ gyegyeegye sɛ:
  - a yennsuro hell mpo! Hell mpo! Ogyaframa akata so daa ! Yiw, wɔyɛɛ no atuu!
  Charlotte faa no na ɔtweet sɛ:
  - yaw bɛn, ɛyaw bɛn!
  Christina huruw faa fango a ɛyɛ hyew no so a na ne nan da hɔ na ɔserewee. Wiɛ, mmeawa no nan yɛ mpaboa a ɛda hɔ bere nyinaa, wɔn nan ase yɛ den, te sɛ yoma akisikuru. Na mpɛn pii no, eyinom yɛ akofo a wɔkorɔn sen biara!
  Afei mmeawa no guaree wɔ asubɔnten no mu bio. Ahum asraafo tu faa wim. Na wɔ mmeae a ɛkorɔn no, TA-400 ahorow a ɛyɛ hu no . Wɔde wimhyɛn kɔtow atopae guu Soviet nkurow a ɛwɔ Urals akyi no. Akwan a wɔfaa so tow atopae a ɛyɛ ɔbrɛ bere nyinaa , a wɔde napalm atopae di dwuma no maa Russia brɛe. Enti nkakrankakra adwumayɛbea ahorow no kɔɔ sum ase, Germanfo no totow atopae guu adwumayɛfo mpɔtam hɔ de kunkum nnipa pii sɛnea wobetumi. Wɔde atopae a ɛhyew ne atopae a emu yɛ duru a wɔde radio di dwuma na edii dwuma. Dɛn na Nasifo no yɛe? Sɛ nhwɛso no, nkesua nketewa a nneɛma a ɛpaapae a wɔaboaboa ano wom.
  Ná TA-400 no kura ɔtopae a emu yɛ duru sen biara wɔ wiase mpo, na na emu duru yɛ tɔn dunum. Wɔde no too Ulyanovsk so. Wobubuu block no fã. Enti fasistfo no koe bere nyinaa .
  Nanso ɛte sɛ nea na Third Reich no hyia tumi bi a na napalm nni tumi biara.
  Na V -atopae no nyɛ biribi a anyɛ yiye koraa no ebetumi ama nsakrae bi aba wɔ ɔko a ɛma wɔsɛe nneɛma no mu koraa.
  Dan ko wɔ amena bi a ɛbɛn Leningrad mu. Abarimaa tenten bi a ne kɛse na ne ntini boro ne mfe so no dwen mmeawa ho kɛse sen ntɔkwaw. Germanfo no tow atopae guu kurow no so, Russiafo no yɛɛ ho biribi. Nokwarem no, na Nasifo no wɔ atuo pii, na na nea ɛwɔ mu no dɔɔso.
  Na Dan de sniper reto tuo - atuo tenten a ɛyɛ automatic. Ná atuo no yɛ soronko, na na uranium a ɛwɔ mu no wɔ mu. Ne bo yɛ den yiye na wɔkamfo kyerɛ sɛ wɔmfa nni dwuma kakraa bi.
  Abarimaa no kaee sɛnea ɔne Russiani abeawa Alenka nyaa ɔdɔ anadwo a etwaam no. Ɔsan yɛ ɔbea tenten na ɔsõ, na ne bo yɛ den yiye. Dan ho yɛ fɛ yiye na ɔyɛ obi a ɔbɔ figure skate, enti abeawa no fi ne pɛ mu ne no dae. Nanso nokwarem no, na eyi nyɛ nokware dɔ. Nanso na Dan nim sɛnea ɔbɛsɔ abeawa bi ani. Nanso, ɛhe na na Alenka bɛkɔ? Worentumi ne SS nipa bi a ɔyɛ ɔbenfo nnye akyinnye.
  Nanso wɔ baabi a ɛbɛn Leningrad no, wɔ ɔkwan bi so no, na Germanfo no nni anigye wɔ ɔkwan bi so.
  Sɛ Stalingrad, faako a Russiafo daa pintinnyɛ adi na wɔkoe bɛyɛ asram asia no bɛyɛɛ kurow no mu asɛm a wɔka ho asɛm a, ɛnde dɛn na yebetumi aka afa Leningrad ho?
  Awiei koraa no, Germanfo nso faa Orenburg, nanso na nneɛma a wɔhwere, titiriw amannɔne dɔm no, yɛ kɛse. Wɔhyɛɛ fasistfo no, wɔ ɔkwan a ɛkɔ akyiri so, ɛmfa ho sɛ na wɔwɔ mmusuakuw mu adwemmɔne no, wɔhyɛɛ wɔn ma wogye toom a wɔmpɛ sɛ wogye tom: na wɔn tamfo no yɛ den, ɔwɔ akokoduru na na ne ho yɛ pɛ koraa.
  Dan susuwii sɛ sɛ Alenka nyinsɛn a, n"ani begye mpo. Na mepɛ sɛ metrɛw m"abusua abusua mu, wunnim nea ebetumi asi wɔ ɔko mu da.
  Misusuwii nso sɛ, dɛn nti na wɔbaa Russia nsase so? Ebia na ɛnyɛ nea ɛfata sɛ wɔbɔ mmɔden sɛ wɔbɛfa Moscow wɔ London akyi? So Germanfo nni asase a ɛdɔɔso ɔkwan biara so?
  Russia bɛyɛɛ ɔman a ɛyɛ den, baabi a na anammɔn biara a wɔbɛtu akɔ anim no yɛ den yiye.
  Dan de tuo a ɔde sii n"ani so yiye bɔɔ abarimaa bi ti. Ebia mfe koro mpo. Ná mmarimaa reko kɛse wɔ Russia afã. Ɛda adi sɛ Stalin fii ase tee ase sɛ mmabun ho wɔ mfaso kɛse wɔ anim sen akyi. Indeed , guy a ɔwɔ afiri no so no yɛ odwumayɛni a ne ho akokwaw kakraa bi kɛkɛ. Na wɔ ɔko a ɛne mpanyimfo di pɛ mu!
  Dan yɛɛ sharpening foforo wɔ stock no so. Wɔ adwene mu kae sɛ:
  - a ɔyɛ ɔbarima a ɔyɛ ɔbea Friedrich! Woda so ara wɔ anigye sen me!
  Na ɔde kaa ho denden sɛ:
  - Oh, me yam a anka metumi abɛyɛ wimhyɛnkafoɔ!
  Na abarimaa no daa ne biceps adi! Kɛse koraa na ɛyɛ ntini. Abarimaa a ɔyɛ ogumadifo no fii ase yɛɛ apɔw-mu-teɛteɛ. Abeawa bi wee ne ho baa n"akyi. Na ɛnyɛ Alenka a ne ho yɛ fɛ no, na mmom na ɔyɛ obi foforo, a ne ho yɛ nsensanee , ne ti nhwi yɛ kɔkɔɔ, ɔware na ɔyɛ teateaa. Abeawa no ani gyee Dan ho. Ɛyɛ den sɛ wubegye adi sɛ ɔda so ara yɛ abarimaa a onnii mfe dunsia. Ná aberante a ne ho yɛ tan no tenten boro sɛ wɔkyekyem pɛpɛɛpɛ a, na ɔwɔ ntini a ɛyɛ dade a wɔabɔ no, na ɔreyɛ somersaults. Dan hyɛ asuguare atade nkutoo, na ne honam ani yɛ torotoro, te sɛ nea wɔde kɔbere ayɛ, na n"asen yɛ tratraa te sɛ ahwehwɛ. Wɔanbu Svetka a ne ho yɛ nsensanee sɛ ɔyɛ ɔhoɔfɛfo - na ɔyɛ ahinanan, ne ho yɛ hare esiane aduan a wɔhyɛ mu nti, na ne nsa ne ne nan ase yɛ nea ntini a ɛyɛ mmerɛw akata so. Ampa, n"ani yɛ ahabammono na ɛyɛ fɛ, na n"anim yɛ daa na ɛte sɛ abeawa de mpo. Nanso ɔne Alenka a ne ti nhwi yɛ kurukuruwa na ne ti nhwi yɛ sika kɔkɔɔ no ntam kwan ware.
  Svetka pɛ sɛ ɔbɛn abarimaa a ɔyɛ agumadifo no, nanso osuro. Ɛkame ayɛ sɛ Dan anim da so ara te sɛ abofra, a saa ɔbabun bi a ɔwɔ mmerantebere ne mmabaa mu ahoɔfɛ soronko no ka ho, bere a mmofraberem ahonhon no yera, nanso abɔgyesɛ a ɛsɛe honam ani hwɛbea a ɛyɛ foforo no nnya mmae. Sɛ ɛnyɛ ne ti nhwi tiawa a otwitwaa no a, ɛnde wobetumi adi mfomso aka sɛ Dan fɛfɛ ti no yɛ abeawa de, a ne hwene yɛ ɔbarima - sɛnea ne ho yɛ fɛ.
  Svetka tee ase sɛ sɛ wɔde toto no ho a, ɔba fam a anidaso biara nni mu, titiriw esiane ne ho a ɛyɛ mmerɛw nti. Oh, me yam a anka metumi ayi saa ade a ɛyɛ abofono yi afi m"anim. Dɛn na ɔmmɔɔ mmɔden?
  Dan tee nka sɛ obi foforo rehwɛ no na ɔdannan ne ho denneennen. Ɔyɛɛ somersaults a ɛtoatoa so, na okowiee Svetka nkyɛn .
  Abeawa a ɔda mpaboa a ɔhyɛ ntade a ɛyɛ mmerɛw no teɛteɛɛm. Dan de ne nsa too n"ano na obisaa sɛ:
  - Wiɛ, wo ne hwan, kwansrafoɔ?
  Abeawa no de abubuw kae sɛ:
  - me ne Svetka, hu mmɔbɔ!
  Dan a na ɔte Russia kasa ase yiye no bɔɔ n"ano sɛ:
  - OK afei! Esiane sɛ na worehwɛ me nti, ɛsɛ sɛ wutua sika na woahwɛ me!
  Svetka de ehu sii apini sɛ:
  - a menni dabi! Meyɛ ɔsrɛsrɛfo!
  Dan miaa abeawa no baa ne nkyɛn na ɔde abubuw kae sɛ:
  - a wobetua wo ho ka! Yɛyɛ Aryanfo na amansan no yɛ yɛn dea!
  . EPILOGUE NKYERƐKYERƐMU
  Mmofra no fii nna a wɔde nsa ayɛ mu bae. Na nea edi kan koraa no, wɔtee ahoɔden ne ahoɔden nka wɔ wɔn nipadua a ɛyɛ ntini no mu. Ná wɔn ntini no da adi dedaw, nanso seesei wɔabɛyɛ nnam kɛse, wɔakyerɛkyerɛ mu kɔ akyiri, na ɛyɛ hu. Na nipadua no honam ani yɛɛ tuntum bio, ɛkame ayɛ sɛ ɛyɛ tuntum.
  Marinka bɔɔ abɛn sɛ:
  - Wow! Ɛte sɛ nea wɔasa yɛn yare!
  Valerka de serew buae sɛ:
  - Na waye papa mpo.
  Slavka wosow ne ntini a ɛte sɛ waya no na ɔtoo dwom sɛ:
  Eyi kyerɛ sɛ yɛbɛtra ase fɛfɛɛfɛ
  Eyi kyerɛ sɛ wobɛtra ase wɔ nidi mu...
  Yɛn akokoduru ahoɔden, .
  Honhom ne ɔpɛ mu ahoɔden!
  Levka twaa ne nansoaa a ɛda hɔ kwa no mu na ɔhyɛɛ no nsow sɛ:
  - yεyε mmarima a yεyε dadeε kɛkɛ!
  Valerka teɛɛ so sɛ:
  - a ɛda adi kɛse sɛ, titanium mpo!
  Ná ɔbarima bi a ɔhyɛ ahwehwɛ tuntum a ɛkata n"anim fã gyina akwampaefo panyin no nkyɛn . Na ɔde nne a ɛba fam kaa sɛ:
  - yiw, mmarima. Seesei wonyɛ sɛ obiara. Dabi, afei ebia woyɛ papa sen wɔn a aka no mpo!
  Marinka bɔɔ n"ano na ɔbɔɔ n"ano sɛ:
  - ye ne papa paa wo ewiase, .
  Yɛn dwom no wɔ wim...
  Agya Man no nnye nusu nni, .
  Na yɛbɛma ahɔho bɔne no wɔn amemene!
  Slavka teɛɛm sɛ:
  - yɛ vampires, na afei yɛayɛ normal bio?
  Ɔbarima a ɔhyɛ ahwehwɛ tuntum ne epaulets no buae sɛ:
  - a ennye ampa! Na moyɛ vampirefo ampa, na moda so ara te saa, mprempren nkutoo na monsuro owia, na wɔagye mogya a wɔnom no mmerɛwyɛ nyinaa afi wo nsam.
  - a ɛte saa, ɛyɛ quasar mpo ! - Valerka teɛɛm!
  Marinka de serew bisae sɛ:
  - Enti edeen?
  Ɔbarima a ɔhyɛ mpaboa no buae sɛ:
  - wɔ tebea horow a ɔtamfo a ofi nsoromma kuw bi a ɛbɛn hɔ mu de nsiyɛ reyɛ nsoromma ahyɛn a wɔde ko, na ɛda adi pefee sɛ ɔresiesie po so ahyɛn kɛse bi ama ntua , akyinnye biara nni ho sɛ eyi bɛyɛ asɛm!
  Slavka de anigye kae sɛ:
  - mmofra tumi soronko! Eyi, woahu, yɛ nea ɛyɛ nwini yiye !
  Levka teɛteɛɛ mu, na ɔbɔɔ ne ntini mu sɛ:
  - a ɛda adi kɛse sɛ ɛnyɛ mmofra mpo, na mmom akwampaefo de. Ɛkame ayɛ sɛ yɛayɛ mpanyimfo dedaw.
  Ɔbarima a ɔhyɛ ahwehwɛ tuntum no buae sɛ:
  - woda so ara wo pii sua, Valerka. Mma w"ahome pii.
  Marinka tweet sɛ:
  - sedee Lenin kaa no: - Sua, sua na sua bio!
  Slavka too dwom de aseresɛm too dwom sɛ:
  Sukuu asetra bɛn na eyi yɛ?
  sɔhwɛ no wɔ da biara da ...
  Nea wɔde ka ho, mpaapaemu, .
  Nneɛma a wɔde dɔɔso pon!
  Abeawa a ɔhyɛ atade fitaa no de too gua sɛ:
  - Na afei wobɛkɔ Hypermatrix no mu. Na wɔbɛsɔ wo tumi akɛse no ahwɛ .
  Valerka de serew bisae sɛ:
  - Anaasɛ ebia ansa na ɛno bɛba no, yɛbɛkɔ akɔto dwom?
  Ɔbarima a ɔhyɛ ahwehwɛ tuntum ne epaulets no de ne ti too fam de penee so sɛ:
  - ampa se wobetumi, to dwom!
  Na mmofra no fii ase too dwom wɔ nnwontofo kuw mu, biribi a ɛyɛ anigye na ɛyɛ akodi:
  Amansan a enni ano a nsoromma a ɛredɛw wom, .
  Me koma rebɔ denneennen wɔ me moma so!
  Hwɛ sɛnea eye na ɛyɛ anigye sɛ me ne mo bɛyɛ papa, .
  Yɛbɛbue ɔpon a ɛda wiase ahodoɔ ntam!
  
  Abarimaa bi a ɔda mpaboa bɛtu akɔ ahunmu nnansa yi ara, .
  Ɛwom mpo sɛ ɔde ahopere refa sare no mu kɛkɛ...
  Na yɛbɛwe nyansahu so, akyinnye biara nni ho, monolith - .
  Ma Owia nhyerɛn amansan no so!
  
  Tomboy no yɛɛ ahunmu kwankyerɛfo bi mfonini wɔ ne nhoma a ɔde kyerɛw nsɛm mu, .
  Ne sketch no yɛ fɛre ade, inept...
  Nanso yɛbɛkyerɛ amansan adwene no ase akɔ adaeso mu - .
  Ma ɔkofo akokodurufo paa no nni nkonim!
  
  Wiase fɛfɛ, sɛ Ɔbɔadeɛ no yɛ katee mpo a - .
  Ɛwɔ kɔla tuntum ne kɔkɔɔ a wɔadi afra...
  Ɛyɛ papa kɛse sɛ wobɛyɛ a nnuruyɛfo nni hɔ, .
  Sɛ yɛbɛtena ase daa, sɛ yɛbɛma okyinnsoromma yi ayɛ paradise!
  
  Abarimaa no bewie sukuu na watow te sɛ agyan akɔ Mars, .
  Na ebia Sirius bɛbɛn yɛn kɛse...
  Yɛbɛbɔ eyi, ɛbɛyɛ top class kɛkɛ - .
  Momma yensi ofie wɔ New York ne Paris!
  
  Wɔ wiase afoforo mu, baabi a nsukyenee no de dwetɛ a ɛhyerɛn bɔ no, .
  Baabi a date a ɛyɛ dɛ pii wɔ hɔ, banana, .
  Momma yɛmfa ahantan mmisa asɛm no, denam yɛn ano a ano yɛ nnam sen biara so, .
  Mma nnipa nnyɛ nguan!
  
  Agya Man no kɛseyɛ, hu, ɛda eyi mu, .
  Sɛnea ɛbɛyɛ a wubedu nsoromma akuw nyinaa anoano...
  Abofra a ne ho yɛ den nsam no, ahyɛmma a ɛtrɛw wɔ hɔ, .
  Na nneyɛe a ɛhyerɛn pii wɔ nsoromma no so!
  
  Enti yɛ ɔkwampaefo, wokura kɔmpase kɛse no mu
  Dɛn na awo ntoatoaso sodifo no kyerɛe...
  Momma yɛnkyekye komunism a ɛde ne ho wɔ amansan no mu, .
  Ma nea Lenin de gyaw yɛn agyapade no nni hɔ!
  Ɔbarima a ɔhyɛ ahwehwɛ tuntum ne epaulets no de ne ti too fam de penee so sɛ:
  - dee wotwere no ye nwanwa. Eyi kyerɛ sɛ w"adwene mu tumi akɔ soro.
  Abeawa a ɔhyɛ atade fitaa no kae sɛ:
  - mmofra yi anyin yiye. Wɔyɛ, ampa, wotumi yɛ pii, na seesei wɔwɔ tumi a ɛte saa...
  Valerka serewee na ɔkae sɛ:
  Yiw, yebetumi afei...
  Levka faa no na ɔtwaa mu sɛ:
  Mede me nsa a ɛyɛ ahokokwaw no betumi
  Du ɔsram no so fi soro...
  Mede molehill bɛyɛ asono, .
  Na meremmɔ m"ani!
  Ɔyarehwɛfo panyin no hyɛɛ nyansa sɛ:
  - ma yenkyere won sini, bi a efiri matrix no abakɔsɛm foforo mu. Sɛnea ɛbɛyɛ a wɔrennya wɔn ho mu ahotoso dodo na wɔte onii a ɛsɛ sɛ wɔne wɔn ko no ase!
  Ɔbarima a ɔhyɛ ahwehwɛ tuntum no de ahotoso de ne ti too fam sɛ:
  - dane no! Ɛbɛyɛ anigye.
  Na ntɛm ara na mfonini bi a ɛwɔ afã abiɛsa puei wɔ kɔla mu:
  Ná aprannaa rebɔ wɔ Wiase Ko II no anim. Ɛnyɛ sɛ Third Reich no dɔm no koe nko, na mmom wɔyɛɛ abufuw nso. Woyii ɔkwampaefo Vitya ntade na wɔde nnadewa de ne nsa ne ne nan bɔɔ dua bi so. Wɔde sɛn owia mu. Ansa na eyi reba no, na wɔyɛ abarimaa no ayayade kɛse, na wɔde ɔhyew ne waya ne mpire nketenkete akata ɔkwampaefo no nipadua a ayɛ honam ani ntini nyinaa so.
  Ná abarimaa no rewu yaw. Akwantu afoforo kɔɔ so wɔ mmeae afoforo.
  Abeawa Daria ne abarimaa Vaska nam ɔkwan bi a ɛyɛ fɛ so ntɛmntɛm. Abarimaa ketewa Vaska no yɛ obi a ɔyɛ hyew na ɔyɛ nnam yiye, bere ne bere mu no, ɔbɔ n"adamfo abeawa no, otu mmirika twa ne ho hyia, na ne nan ase a ɛda hɔ kwa no hyerɛn. Enti ɔbonsam ketewa no yɛɛ n"anim na ɔde ne nsa nantew. Ahohuru bere mu owia a ɛhyerɛn no rehyerɛn. Daria serew, kwae mu nnade no twetwe abeawa no nan a wabrɛ na ɛda hɔ kwa no anigye so, ɛnyɛ den sɛ wobɛnantew, wo nantew, wode anigye hyɛ wo kra ma, ɛmfa ho sɛ kɛntɛn no wɔ wo nsam no. Vaska, te sɛ mmarimaa a wɔadi mfe du nyinaa, pɛ sɛ ɔwosow ne tɛkrɛma, obisa, titiriw sɛ:
  - te sedee ewo Moscow? Kar ahorow bɛn na ɛwɔ hɔ?
  Daria bua de kwati sɛ:
  - soronko, kesee ne nketewa nyinaa!
  Vaska ntumi ntɔ ne yam:
  - Na nea ewo ho paa, so won mu bi wo ho a ne kese te se ofie?
  Abeawa no bua ntɛm ara sɛ:
  - KAMAZ lɔre a ɛte saa wɔ hɔ, wotumi fa kɔ tɔn ahanu. Mfiri akɛse akɛse. Dɛn, Vaska, ebia woso dae sɛ wobɛtra eyinom mu biako so ? Ɔkraman akokoaa no te dɛn?
  Abarimaa no bo fuwii sɛ:
  - ɛwom sɛ madi mfeɛ du pɛ deɛ, nanso ɛnte sɛ ebinom no, mekum Germanfoɔ. Ɔtoo wɔn tuo na wannyae. Na woyɛ abeawa, misusuw sɛ , na woanhu atuo mpo.
  Daria yɛɛ ne ho sɛ nea ɛnyɛ no abufuw:
  - wo akodi mu no, atuo a wode hwehwe te se woretete clover wo afuo mu! Ɛno da nkyɛn a, wunim, ɛnyɛ paanoo a mede asie me kɛntɛn mu kɛkɛ, na mmom ɔtopae bi a ɛpae wɔ abodoo no mu. Ɔsahene no kaa sɛ, sɛ ɛbɛyɛ yie a, fa di dwuma wɔ n"atirimpɔw a wɔahyɛ da ayɛ no ho, mfa wo ho nto asiane mu kɛkɛ. Na woreyɛ fɛwdi.
  Vaska yɛɛ somersault, de ne nan faa pine cone, tow kɔɔ soro na ɔbɔɔ abɛn sɛ aseresɛm:
  - nsoromma ne nnompe hwee ase nnidiso nnidiso, tram no tuu mmirika faa October asuafo kuw bi so! - afei, a ennsesa tone. - a menim saa! Wɔkaa eyi ho asɛm kyerɛɛ me dedaw, na ɔsahene no ka kyerɛɛ me sɛ m"ankasa mindua nneɛma a ɛpaapae no. Ɛyɛ papa sɛ wobɛyɛ eyi wɔ keteke gyinabea a ɛwɔ Zhitomir no, na wode ahyɛ pɛtro a wɔde gu mu ase. Anaasɛ, nea ɛyɛ den kɛse, wɔ kar bi a ɔsahene bi wɔ ase. Sobo no mu nyɛ den sɛnea ɛbɛyɛ a ɛbɛsɛe tank no. Enti, bɛyɛ TNT kilogram biako wɔ abodoo mu. Wɔbɔ wo ho ban, wosuro sɛ wɔbɛkyere wo. Nanso wo ntumi nnyina ayayade no ano, woyɛ sissy saa.
  Abeawa no bo fuwii sɛ:
  - Wiɛ, ɛhe na wonya adwene no?
  Abarimaa no a ɔrehuruw akɔ soro ne fam no kyerɛkyerɛɛ mu sɛ:
  - a wo mu duru so atew kakra seesei, nanso ansa na ɛno reba no na woayɛ srade. Nanso, sɛ wode toto mmeawa dodow no ara ho a, mprempren wo ho yɛ duru. Wubetumi akanyan adwenem naayɛ wɔ Germanfo mu, na afei wɔbɛyɛ wo ayayade. Wunim nea Nasifo yɛ mmeawa nkumaa? Sɛ nhwɛso no, anyinam ahoɔden a wɔde bɔ obi...
  Daria bɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛkyere abarimaa a ɔredi agoru no aso a ankosi hwee, ohuruw san n"akyi na ɔyɛɛ n"anim sɛ:
  - Na sedee wo ho ye clumsy, wo nnye partisan koraa. Ɛsɛ sɛ aberante a ɔyɛ scout yɛ ntɛmntɛm te sɛ acrobat. Yɛbɛkyerɛ wo nso, a sɛnea woforo nnua ka ho.
  Abeawa no wosow ne nsateaa sɛ:
  - se mebɛyɛ dexterous a, mɛtetew w"aso afiri wo ti atifi!
  Abarimaa no de nyansapɛ kae sɛ:
  - wo akodi mu no, ahoɔden a enni ahokokwaw te se afiri a wode tuo a enni atuo! Enti sua, abeawa! Anyɛ saa a wubehu nea fasist mpire yɛ.
  Ná Daria abrɛ sɛ ɔne abarimaa a ɔyɛ nnam na onim nyansa no bɛkasa. Ɔyɛɛ komm, na n"ani gyee ahohuru bere mu Ukraine abɔde ho, na ɔhome kwae mu mframa a ɛho tew no, na ɔtee Asase Maame nka sɛ ɔde ne nan a ɛte sɛ abeawa a ɛda hɔ kwa no. Ɔkraman bi hyerɛn faa nkorabata no so, ɔwosow ne dua na ɔbɔɔ kɔne bi gui. Ná ɛte sɛ nea ɛyɛ nnwom a ɛyɛ dɛ na ɛyɛ fɛ. Nhaban a ɛyɛ foforo puei wɔ nkorabata a ɛda hɔ kwa so. Ná ɛte sɛ nea dua biara te ase, na ɛwɔ n"ankasa nsusuwso soronko, a kɔla ahorow ne abɔde mu ahoɔden a ɛyɛ ma a Leonardo mpo antumi anka ho asɛm. Abeawa no de ne nsateaa kaa ahaban no na ɔkae sɛ:
  - wunim, ɔkwan bi so no, manhu abɔde mu ahoɔfɛ kan.
  Vaska de animtiaabu bɔɔ ne hwene mu sɛ:
  - City... Nea wobɛfa biara! Ɛwom sɛ , wunim, ɔbenfo bi kae wɔ ɔkwan a ɛfata so sɛ Papuani bi na ɔkyerɛw sukyerɛmma ho anwensɛm a eye sen biara de.
  Daria serewee sɛ:
  - a eye yie paa. Bere a anwensɛm kyerɛwfo tuntum no huu sukyerɛmma nea edi kan no, otumi de ne koma nyinaa tee n"ahoɔfɛ nka koraa. Yɛde yɛn nan tiatia sukyerɛmma so, nanso Papuani no de ne kra gye toom.
  Abarimaa no de animtiaabu kotow fam bisae sɛ:
  - afei, ebia wobɛtumi ato dwom, ɔdɔfo. Wowɔ nne a ɛte saa. Wiɛ, anwonwade ara kwa, ɛnyɛ nne. Metee sɛ woreto dwom, nokware siren. So ɛnyɛ anigye sɛ wobɛte abɔde nka wɔ wo honam ani?
  Daria de anigye kae sɛ:
  - yiw, eye paa! Mansusuw da sɛ wubetumi anya anigye a ɛte saa denam kwae no mu a wobɛda mpaboa na woahome mframa a ɛwo ayɛ mu ma no ara kwa so. Kan no, na m"ani afura na na minhu ahoɔfɛ a ɛte saa! Seesei manya m"ani, na ɛte sɛ nea meretu wɔ ntaban so. Hwɛ sɛnea wo kra ye na ɛho tew.
  Vaska de ne ti too fam sɛ:
  - Na m"ani agye paa. Enti ebia wobɛto biribi a ɛkorɔn a ɛfa abɔde ho. Enti mabrɛ sɛ mɛtie bravura marches.
  Abeawa no de ne ti nhwi a ɛyɛ bruu no de ne ti too fam sɛ:
  - ampa, m"ato dwom!
  Vaska huruw sɔre, bɔɔ akuturuku bi gui, na ɔteɛɛm sɛ:
  - bra, fa Germanfo no to trance mu, prima donna!
  Daria too dwom wɔ ne nne a ɛyɛ dɛ mu, te sɛ asɔre sankuo:
  Aboɔden abo pue wɔ nkorabata no ntam, .
  Anyɛ yiye koraa no, ɔsrɛsrɛfo kotoku wɔ me mmati so!
  Me nantew ohiani wɔ ɔsram a ɛyɛ fitaa hann mu, .
  Anuonyam nka Ɛna Abɔde wɔ anuonyam September mu!
  Gye me di, ɔman no yɛ kɛse, agye din wɔ n"ahoɔden ho, .
  Ɛwom mpo sɛ akwantu tenten bi asɛe me honam de!
  Atade a wɔde ayɛ fie, ahoɔfɛ a wɔde mpaboa da hɔ, .
  Abotan nketenkete wɔ me nan ase, bɔ me nan!
  Nanso nnua no yɛ sika kɔkɔɔ, ɛyɛ frɔmfrɔm, ɛyɛ kurukuruwa, .
  Te sɛ kɔbere penny, aspens a ɛyɛ halo!
  Meyɛ abeawa kumaa, metow dedaw no gu mfutuma mu , .
  Mepetepete kwan no so, osu atɔ nsuo wɔ kwan no so!
  Anadwo ayɛ nwini dedaw, nna no mu yɛ hyew, .
  awea aba !
  Wɔn a wɔhwɛ dan mu no bo afuw, na wɔrewosow wɔn mpopaho wɔ m"akyi, .
  Mframa nso yɛ atirimɔdensɛm, ɛpɛ sɛ edum kanea no!
  Mekyinkyin saa adapɛn pii, mogya retu me nan dedaw, .
  Ɔkɔm yɛ ayayade a ɛyɛ hu, ogya wɔ me yafunu mu!
  Dabere biara nni hɔ mma krataafa no, asraafo a wɔyɛ asraafo no nyinaa wuwui, .
  Ahum bi retu mmirika atwa Agya Man-Ɛna Man!
  Dwetɛ sare nhama so ayɛ nwini, .
  Nhwehwɛ a ɛwɔ nsusuwso, poplar nkorabata!
  Na me nipadua fitaa wosow esiane awɔw nti, .
  Star Aquarius de tema bɔɔ n"ani!
  
  Na ɛhe na mɛkɔ, ɛhe na menya guankɔbea, .
  Wɔ wo nan a ɛda hɔ kwa ase no, nsukyenee no twitwiw ne glaze!
  So asomdwoe nkutoo na ɛretwɛn me wɔ amusiei hɔ ampa, .
  Wɔ asase ase wɔ nsuo a ɛyɛ nwini mu no, fa wo ho sie wɔ ahum no ho!
  Dabi, meka kyerɛɛ me ho sɛ, mintumi nwu, .
  Ɛnyɛ sɔhwɛ, na mmom ehu, Eden Turo a wɔama no yiye!
  Wɔ ɔkwan no so bio, bere a yɛadi cherry, .
  Ná merehwɛ sɛnea owia rekɔtɔ!
  Na ɛkɔ Kyiv Lavra, fa sukyerɛmma a ɛreworo so no, .
  Mifi Maame Siberia bae a na memma mpaboa!
  Ɛhɔ na ɔsrɛsrɛfo no de abufuw bɔɔ mpae wɔ ohoni no anim, .
  Onyankopɔn nti, mepaapaee me braid no mu!
  Mmere resakra, nsakrae bi aba wiase, .
  Adekyee kɔkɔɔ a ɛyɛ kɔkɔɔ apue!
  Na mepɛ nso sɛ mihu asetra pa, .
  Abeawa no fii afɔremuka no so fii hɔ pɛɛ!
  Obi a na anka ɔyɛ novice bɛyɛɛ Komsomol muni, .
  Ɔkofo no wɔ nea ɛboro funu biako pɛ wɔ ne akontaabu mu!
  Ɛyɛɛ no nwonwa mpo sɛ ɔyɛɛ Awurade so asoɔden, .
  Nanso nea ɔyɛ akokodurufo sen biara no nsuro!
  Enti abeawa a ne tirim yɛ den no bɛyɛɛ commissar, .
  Na ɔde abufuw hyew Russia asɔre no!
  Ɛwom sɛ ɔfaa asraafo kwan so na ɔkɔɔ so yɛɛ nea ɛte saa de, nanso .
  Nanso me kra mu no, ogya no hyew biribiara guu fam!
  Abeawa no too dwom na ɔtoo dwom. Vaska too dwom na ohuruw kɔɔ soro ne fam. Enti wofii adi baa asphalt kwan no so. Ɛbɛyɛɛ den kɛse sɛ wobɛnantew so, abotan nketenkete a ɛwɔ anoano no de ɛyaw bɔɔ abeawa no nan a na ennyaa bere nyɛɛ den no. Daria bisaa abarimaa no sɛ:
  - wosusu se, se Atɔeɛ famfoɔ, Britain a ɛyɛ den ne USA mmoa nni hɔ a, yɛbɛtumi adi fascism so nkonim?
  Vaska bɔɔ abɛn na ɔde ne nansoaa kɛse no tuu mmirika faa anhwea no so:
  - ampa se, yebedi nkonim, efirise nokore ne atemmuo wo yen afã! Na eyi yɛ tumi kɛse! Bɔne ntumi nni nkonim!
  Daria kasa tiae sɛ:
  - akodie nnye anansesɛm! Eyi nyɛ nokwasɛm a emu yɛ den. Na ne nyinaa mu no, yɛn asetena nyɛ ɛwo, hwɛ yɛn wiase, abarimaa. So papa di nkonim wɔ ne mu bere nyinaa?
  Vaska daa anifere a ɛyɛ soronko wɔ ne mfe ho adi:
  - ampa se papa nni hene wo wiase, nanso edi nkonim bere nyinaa! Adɛn? Ɛnyɛ bere nyinaa na wotua nea eye no ka, nanso wɔtwe bɔne aso bere nyinaa!
  Abarimaa no too dwom mpo sɛ:
  Yɛn a yɛyɛ Slavfo yɛ ɔpepem ahanu, .
  Yɛatumi ako bere nyinaa.
  Wɔtow Mogya Hene no guu Sodom hellgya mu, .
  Momma yɛmmɔ Hitler afã nso!
  Daria serewee sɛ:
  - saa na ebeye! Fascism rentwam, nanso ... Europa nyinaa reyɛ adwuma ama Third Reich. Nea ɛka ho no, mprempren kan ayɔnkofo no bɛboa Wehrmacht no. Ne nyinaa akyi no, wuntumi nyɛ adamfo fã ; Wiase nyinaa a wobɛko atia no yɛ hu!
  Vaska kasa tiae sɛ:
  - Aman a wɔka bom no renkɔ asiane mu da sɛ wɔbɛkɔ ɔko a ɛda adi pefee mu atia USSR, na yebetumi agyina Germanfo nkutoo ano, sɛ Japsfo no hyɛn ɔko no mu mpo a. Wɔ yɛn man yi mu no, Soviet ɔman ba biara betumi afa afiri a wɔde tow tuo. Enti ɔko no bɛyɛ den, ayɛ den, nanso nkonimdi!
  Daria guu ahome sɛ:
  - awerɛhosɛm ne sɛ, ɛnyɛ Germanfoɔ nko ara na wɔsɔre tia yɛn. Na Japanfo dɔɔso dodo, enti ɛbɛyɛ den sɛ wɔbɛko.
  Abarimaa no twaa Daria n"asɛm mu sɛ:
  - enough chatting, momma yennantew ntɛmntɛm, anaase eye mpo, yetu mmirika.
  Mmarima no yɛɛ wɔn mmirikatu ntɛmntɛm, bere a wɔtee engine dede no, wohuruw kɔɔ nnua no mu. Wotwaa nnua a ɛwɔ strip no ho no, na na nnua a ɛyɛ ntini nkutoo na ɛpuepue. Nnwinnade a ɛwɔ adum bi twaam. Abarimaa no de kaa ho ntɛm ara sɛ:
  - kar aduonum nson ne tankettes nsia. Ɛnyɛ kakraa bi saa. Asɔretiafoɔ no atwam, bra, momma yɛnpia bi bio.
  Wɔtuu mmirika baa kuro no mu anwummerɛ, Daria susuwii sɛ ɔbrɛ nti ɔrebɛhwe ase, mmirikatuo nti ne menewa, nanso ... Mframa a ɛtɔ so mmienu puei, afei deɛ ɛtɔ so mmiɛnsa, na abeawa no tuu mmirika. Na ne hokafo kumaa no ammu fifiri mpo. Ná fasistfo ahyɛ kurow no mu ma ampa: Germanfo ne Italiafo. Vaska nam sɛnea pasta nkuruwa no te titiriw ne sɛnea na wɔkasa ntɛmntɛm no so huu nea etwa to no. Ná abarimaa no nim German kasa yiye dedaw, na na Daria, sɛ́ anyansafo atitiriw no ananmusifo no nso ka kasa horow pii. Italia kasa nyɛ kasa atitiriw a wɔka wɔ Europa no mu biako, nanso abeawa no hwɛɛ dwumadi ahorow pii wɔ kasa yi mu a wɔde mum kasa nkyerɛase ka ho na ɔkaee biribi. Wiɛ, abeawa no suaa Engiresi, German, Franse, Spania, Japan ne Latin fi ne mmofraase wɔ amannɔne akyerɛkyerɛfo nkyɛn. Enti na Daria tumi fa asraafo no nkɔmmɔbɔ asinasin so nantew kwan. Nokwarem no, Germanfo no ankanyan ehu anhyɛ abeawa no mu, na mmom na wɔpɛ sɛ wohu nneɛma pii. Ɛte dɛn sɛ wubehu nea odi kan no abɛn, w"ankasa fasistfo. Awɛmfo a wɔwɔ ɔpon no ano no hwɛ sɛ wɔasiesie wɔn ho fɛfɛɛfɛ, wɔayɛ wɔn mpaboa no fɛfɛɛfɛ na ɛhyerɛn, wɔn anim nketewa no ayɛ nea ɛho tew. Vaska tumi too sigaret fii wɔn so mpo na ɔde atirimɔdensɛm faa twee. Daria wosow ne nsateaa sɛ:
  - wunim, tawa wo awuduru aduasa awotwe, na ekanyan kokoram. Na mmofra a wɔnom sigaret nyin yɛ bɔne koraa!
  Vaska kasa tiae sɛ:
  - adɛn ntia, Stalin yɛ bɔne sene wo, na ɔno nso nom sigaret!
  Abeawa no de ahokokwaw a na wɔnhwɛ kwan gyee abarimaa no sigaret na ɔde ahohorabɔ kae sɛ:
  - Stalin, wei ne Owia no, nanso nsensanee bi wo Owia no so nso! Ɛyɛ papa sɛ wubebisa chocolate.
  Abarimaa no wosow ne ti sɛ:
  - Agye nkyerɛmu atom! Nanso ɛsɛ sɛ meka sɛ, Germanfo chocolate nye sen Soviet chocolate.
  Daria penee so sɛ:
  - ampa ara se eye sedee ebeye. Yɛn de no yɛ abɔde mu de a efi kokoo aba mu, na German de no yɛ ersatz. Ɛde besi nnansa yi no, na po ase akohyɛn nkutoo na na wobetumi de aba amannɔne. Nanso seesei, fasistfo no betumi de nokwasɛm a ɛyɛ sɛ wɔayi akwanside no afi hɔ no adi dwuma. Enti wubetumi asɔ ahwɛ sɛ wobɛtow chocolate bar.
  Vaska kyerɛɛ ne mmofraberem nsateaa a ɛwɔ nsateaa a ano yɛ nnam:
  - m"apɛ sɛ mede afiri a wɔde tow tuo to wɔn tuo! - abarimaa no twitwiw ne ho na ɔtoo dwom. - nnto w"asem ngu mframa mu, dum Germanfo, na gye Russia nkwa!
  Daria de ne nsateaa too n"ano sɛ:
  - Hush, nkurɔfoɔ rehwɛ yɛn dedaw.
  Vaska kae sɛ:
  - a ɛte saa, akwansrafoɔ a wɔnhunu no yie no na ɔbɔ dede kɛseɛ. Sɛ nhwɛso no, nwansena bi rebɔ gyegyeegye, nanso anka ɛbɛyɛ scout a ɔsen biara. Mebɔɔ mmɔden mpo sɛ mɛyɛ afiri a ɛte saa a ɛtu, nanso ɛbɛyɛ dɛn na ɛno atumi aba bere a wowɔ hama ne skrudraiver wɔ wo nsam no?
  Abeawa no wosow ne nsateaa kyerɛɛ abarimaa no sɛ:
  - Wiɛ, woyɛ ɔdaesofoɔ! So wususuw ampa sɛ wubetumi asi biribi a obiara ntumi nyɛ wɔ me bere so mpo! Ɛwom sɛ metee sɛ...
  Vaska ho dwiriw no na otwaa abeawa no n"asɛm mu sɛ:
  - bere bɛn?
  Abeawa no ho yɛɛ no kusuu, na n"ani awu:
  - te se nea ewo mu, yen dee!
  Abarimaa no de anifere teateaa n"ani so sɛ:
  - worede biribi asie pefee, kokoam bi!
  Daria de asɛm a ɛyɛ sereserew kae sɛ:
  - bere no beduru na maka biribiara akyere wo. Sɛ yɛte ase a!
  Vaska bɔɔ abɛn sɛ:
  - nipa ankasa nni awu, komunism nyansahu benyan awufoo, na obiara a oye abɔde no awu dedaw!
  Mmofra a wɔhwehwɛ nneɛma mu no yɛɛ komm, na na fasistfo pii atwa ho ahyia. Na Italiafo pii wɔ hɔ ampa, na na dodow no ara kura atuo atenten, anaasɛ Schmeisters a ne bere atwam . Krataa dade kyɛw a wɔde ahyɛ wɔn ti so, mpaboa a wɔde nansoaa a ɛyɛ nnam ayɛ, anim yɛ tuntum sen Germanfo de. Mpɛn pii no, Germanfo ankasa da nsow wɔ Slavfo ho denam wɔn kasa ne wɔn nsusuwii so sen wɔn anim . Nea ɛka ho no, biribi wɔ mfiridwuma mu wɔ Krautfo no kankyee mu, te sɛ nea wɔyɛ robɔt. Ɛha na nsonsonoe a ɛda Russiafo ntam no wɔ.
  Wotumi hu tank pii, esiane sɛ ɛkame ayɛ sɛ na Daria yɛ abeawa a ɔtaa yɛ nti, na n"ani nnye akode ho titiriw, nanso Vaska yɛ eyi ho ɔbenfo. Ɔhyɛɛ nyansa sɛ:
  - wei yɛ T-4, woahu, anim akodeɛ no yɛ sloping, wɔayɛ no kɔpi afiri T-34 no mu, na tuo no yɛ 75 mm.
  Abeawa no kae sɛ:
  - afiri a eware mmom. Ɛyɛ den sɛ wobɛforo.
  Abarimaa no kasa tiae sɛ:
  - Enti antweri bi wo ho ma yei. Mma nsuro, Germanfo na wɔayɛ eyi ho nhyehyɛe. Yebetumi ahu sɛ tank no yɛ foforo, wɔatew hatches dodow so, na wɔde gas tank no asie akode no ase. PTV renfa no mprempren.
  Scoutfo nkumaa no yɛɛ serew anim wɔ fasistfo no so, Vaska mpo nantew ne nsa so, na ɔsaw wɔ wɔn anim. Daria nso yɛɛ asaw bi bere a ne mu duru so tew akyi no, otumi keka ne ho yiye koraa. Ampa, na abeawa no nan yɛ no yaw kɛse esiane akwantu tenten ne mmirikatu a ɔde tu mmirika ntɛmntɛm nti, na na ne nan a ɛyɛ mmerɛw no rehyew ankasa. Ná Daria pɛ sɛ ɔto dwom, nanso osii gyinae sɛ Nasifo no wɔ nidi dodo.
  Wɔhyɛɛ mmara sɛ wɔmfa nkɔ baabiara, nanso nkurɔfo yɛ adwuma akyiri yi wɔ ɔko no mu, na wɔanhyɛ no katee. Saa bere yi nyinaa na Vaska atumi akan asraafo atrae, ne lɔre ahorow, ne atuo a wɔn ankasa tumi tu a tank wom dedaw. Ɔkyerɛkyerɛɛ mu kyerɛɛ abeawa no sɛ:
  - wei ne tuo a ɛde ne ho tu a mehunuu no wɔ baabi a ɛbɛn commandant"s office, Germanfoɔ tuo a agye din a ɛde ne ho tuo "Okhotnik". Ɛyɛ hare, na wɔde Czech t -38 chassis na ɛyɛe . Nea eye sen biara wɔ panzval mu no mu biako .
  Daria ho dwiriw no sɛ:
  - ne panzvale ?
  Abarimaa no kyerɛkyerɛɛ mu sɛ:
  - Wiɛ, sɛ nhwɛso no, Nasifo frɛ wimhyɛn Luftwaffe, ne tank armadas Panzvale . Saa ara na wɔsan frɛ T-4 ne T-3 tank ahorow no panzers . Germanfo no nɔma wɔn tank ahorow no din kɛkɛ, T-1 a emu yɛ hare sen biara a mprempren wɔagyae no ankasa no mu duru fi tɔn 5 kosi 10 a egyina nsakrae a wɔayɛ no so. Bio nso, nsakrae biara a wɔayɛ no sɛnea da a woyii no adi kyerɛ no wɔ nkyerɛwde nɔma. Kar no sua, atuo ntumi nkɔ mu, nanso ɛwɔ atuo abiɛsa a wɔde di dwuma wɔ afiri mu. Ahoɔhare a ɛwɔ ɔkwan kɛse no so yɛ kilomita 57 dɔnhwerew biara, engine no yɛ apɔnkɔ ahoɔden 100. Nea edi hɔ ne T-2, a emu yɛ duru kakra na ɛwɔ tumi kɛse. Wɔ nsakrae a wɔyɛe akyiri yi mu no, wɔmaa anim akode no mu duru kɔɔ soro koduu milimita 20 na wɔde sii hɔ wɔ anim. Akode no yɛ atuo abien a wɔde di dwuma wɔ afiri mu ne aprɛm a ne kɛse yɛ mm 20, nokwarem no, ɛnnɔɔso, nanso ɛyɛ nea ɛba ara kwa. Engine ahoɔden, a egyina nsakrae no so, fi 100 kosi 220 horsepower, ɛwɔ hɔ nso floating models, ahoɔhare wɔ ɔkwan kɛse no so fi 40 kosi 65 kilomita dɔnhwerew biara. Mprempren, wɔtaa de saa tank yi di dwuma sɛ tank a wɔde hwehwɛ nneɛma mu, na wɔmfa nni dwuma sɛ ahyɛde tank.
  Daria twaa n"asɛm mu sɛ:
  - wosusu se mepe se metie kasa a woka fa tank ho seesei? Ɛno da nkyɛn a, m"abrɛ kɛse, ɛsɛ sɛ mehwehwɛ ofie na meda anadwo no.
  Abarimaa no bɔɔ abɛn na ohuruw bio sɛ:
  - bɛyɛ mfasoɔ ama wo sɛ wobɛte tank ho asɛm! Ne nyinaa akyi no, ɛsɛ sɛ yɛda so ara ne Germanfo ko na yɛko. Na ɔtamfo a wɔabɔ no scout no adi nkogu fã. Na yɛwɔ apata, asase asefoɔ nim me yie, nanso ɛbɛyɛ papa sɛ yɛbɛtu mmirika akɔ wimhyɛn gyinabea hɔ. Nokwarem no, kurow yi wɔ plywood flyers nkutoo , nanso Zhitomir wɔ biribi a eye sen saa . Nanso ɛrenyɛ yaw sɛ wobɛhwɛ hɔ, nso.
  Ná esum adu, nanso abarimaa ne abeawa no de ahokokwaw kwatii awɛmfo a wogyinagyina mmɔnten ne mmeae a wɔtwam no. Abarimaa no kɔɔ so ka kyerɛɛ abeawa no wɔ asɛm a ɛyɛ sereserew mu, na ɔkyerɛkyerɛɛ ɔko ho mfitiasesɛm. Eyi nso boaa Daria ma ogyinaa ne suro no ano, na ɛte sɛ nea kurow a wɔafa a ɛkame ayɛ sɛ na akanea nni mu no yɛ hu kɛse.
  - tank a na agye din paa wo bere a wotoo USSR so no ne T-3. Saa nhwɛso yi puei wɔ 1937 mu. Wɔ nea edi kan no mu no, na saa tank yi wɔ anim akode a ne kɛse yɛ milimita 20 pɛ. Ahoɔhare no yɛ kilomita 40 pɛ dɔnhwerew biara. Afei kar no mu yɛɛ duru nkakrankakra. Ná tuo no kɛse yɛ milimita 37, na ɛyɛ hare, na ɛtow ntɛmntɛm. Aka bere tiaa bi ma wɔatow ahyɛ USSR so, anaasɛ yɛbɛka no yiye a , efi ase wɔ July 1940 mu no, wofii ase yɛɛ tank a atuo a ne kɛse yɛ mm 50 wom. Na eyi fi nokwasɛm a ɛyɛ sɛ mm 37 sua dodo, mpo wɔ Franse ne Engiresi kasa ho. Sɛ nhwɛso no, na Fransefo sis -35 no wɔ akode a ne kɛse yɛ mm 56 ne tuo a ne kɛse yɛ mm 47.
  Daria twaa n"asɛm mu sɛ:
  - wobɛyɛ dɛn ahu Fransefo tank ho asɛm?
  Vaska kyerɛkyerɛɛ mu sɛ:
  - saa zizas yi nso ko wo Soviet-German anim. Germanfo yɛɛ no kakraa bi wɔ adwumayɛbea ahorow a ɛwɔ France a wɔafa no mu. Na Panzer - 3, tank a agye din sen biara, a ɛkame ayɛ sɛ ɛhyɛn Moscow wɔ 1941 mu. Afiri a ɛyɛ hu, a ɛwɔ atuo abiɛsa a wɔde di dwuma, wuntumi nbɛn no ankasa. Nanso nokwarem no, T-34 no mu yɛ den, nanso wɔ optics mu no, ɛba fam sen fasistfo ɔkwasea no . Nea ɛyɛ awerɛhow no, Germanfo mfiridwuma nnyina hɔ, na ɛnnɛ mihuu T-3 a ɛwɔ tuo a ne kɛse yɛ mm 75. Yiw, saa nkwaseafo yi nso resua ade, wɔn wedges anyin. Ɛho behia sɛ yɛbɔ ahyɛde no amanneɛ sɛ ɛnyɛ T-4 nko, na mmom T-3 nso de asiane kɛse ba yɛn tank ahorow so. Oh, fascist freaks , Onyankopɔn nim ɔkwan a wɔfa so yɛ.
  Mmarima no fii kurow no mu tuu mmirika bɛn wimhyɛn gyinabea hɔ. Vaska bɔɔ kɔkɔ sɛ:
  - betu sedee ebeye na mframa no betu wo yen kwan so. Afei wɔrenkyere yɛn hua! Akraman wɔ hɔ a wɔretu mmirika di akɔneaba wɔ ha.
  Daria guu ahome sɛ:
  - akraman! Yiw, medɔ wɔn. Ne nyinaa akyi no, so biribi wɔ hɔ a ɛyɛ fɛ sen ɔkraman?
  Vaska serewee sɛ:
  - Yiw, na me nso medɔ wɔn, kɔsii sɛ wɔbubuu abeawa bi a ɔsua sen wo bɛyɛ mfeɛ mmienu awotwaa. Enti saa ahoɔfɛ yi nye sen ɔkraman a watetew !
  Abeawa no yɛɛ komm. Wɔbɛn wimhyɛn gyinabea a na wotumi hu ne nsusuwii wɔ sum fã bi mu no. Ná akanea abien a wɔde hwehwɛ nneɛma mu no asɔ; Mpɛn pii no, Stalin amfa ne ho anto atopae a wɔde di dwuma ɔkwan pa so so, na ɔde ne ho too n"ayɔnkofo so. Kanea a wɔde hwɛ nneɛma so no maa abeawa a n"ani gye ho no de wɔn bataa Count Dracula aniwa ho. Nokwarem no, na ɛyɛ aboa kɛse a ne ho yɛ hu yiye, ɛwom sɛ na ɛnsõ te sɛ wimhyɛn gyinabea hɔ de. Wotwaa nnua no, sɛnea obi bɛhwɛ kwan no, na wɔde nhama a ɛyɛ nsɔe sɛn hɔ. Abarimaa no bɔɔ kɔkɔ sɛ:
  - betumi ayɛ atopae a ɛko tia nnipa wɔ ha. Di mfomso kakra na wo nan bɛtetew. Enti ɛsɛ sɛ wode ahwɛyiye tu kɔ baabi foforo. Baabi a wosie atopae no, wɔafuntum asase no foforo, na mitumi hu ade yiye anadwo sen awiabere.
  Abeawa no ho dwiriw no sɛ:
  - adɛn nti na anadwo ye kyɛn awia?
  Vaska de aseresɛm fã kae sɛ:
  -nnua haw me awiabere. Na wo, di m"akyi pɛpɛɛpɛ, tu anammɔn benkum, tu anammɔn nifa, tuo wɔ beae hɔ. Nti?
  Daria kasa tiae sɛ:
  - hia sɛ wodi kan ma ɔbea no kwan ma ɔhyɛn mu!
  Vaska, maa ne nne so kae sɛ:
  - sedee minefield ye soronko wo tram ho ne se wonmma lady bi nkɔ n"anim! Enti mma wonyɛ greyhound !
  Abarimaa no weewee, na wotumi hu abantenten abiɛsa a wɔde atuo a wɔde di dwuma wɔ afiri mu ne nhama a wɔde nsɔe ayɛ wɔ sum mu. Ná abantenten no te sɛ asuguare ntaaboo kakra, na ban a emu yɛ hare a wɔde hama a ɛyɛ nsɔe ayɛ no te sɛ ɔkraman ntaban. Daria mpo susuw ho sɛ ebia wɔyɛ nwansena a wɔn ankasa tu kɔ afiri no mu anaa. Anaasɛ wɔyɛ nwansena a wotumi de ɛyaw bɔ fasist funu. Nanso, so afunu te ɛyaw nka, nanso Nasifo no yɛ afunu dedaw - wɔawuwu wɔ abrabɔ fam! Abeawa no tee nka sɛ ne kotodwe abɔ ɔbo a ano yɛ nnam na ɔde ahopopo bɔɔ ne mu ase. Vaska bɔɔ kɔkɔ wɔ asɛm bi a ɛyɛ sereserew mu sɛ:
  - nnyɛ dede, akraman wɔ aso a ɛyɛ mmerɛw yiye.
  Daria buae sɛ:
  - te se me kotodwe no rehohoro!
  Abarimaa no hunahunaa no sɛ:
  - se woye dede a, wo ti bepae. Efi tuo a wɔde asi wɔn ani so yiye mu, nea edi kan no wo de , na afei me de!
  Abeawa no yɛɛ komm bio. Mmarima no wee kɔɔ nhama a ɛyɛ nsɔe no ankasa so. Abarimaa no de asɛm a ɛyɛ sereserew too Daria aso mu sɛ:
  - a eye gyegyeegye! Ɛno kyerɛ sɛ ɛwɔ ahoɔden. Nea ɛka ho no, saa bere yi de ɛnyɛ plywood mfonini nkutoo na ɛwɔ hɔ. Ɛte sɛ nea Nasifo no reyɛ biribi bɔne bi. Sɛ nhwɛso no, na Yu-188 gyina hɔ.
  Eyi nyɛ papa.
  Ɛkame ayɛ sɛ Daria de asɛm a ɛyɛ sereserew kae komm de buae sɛ:
  - adɛn nti na ɛnnyɛ papa? So Nasifo bɛtow atopae agu kwae ahorow so ampa?
  Vaska wosow ne ti na ɔde n"anofafa a ayow na ɛyɛ den no bɛn abeawa no aso:
  - nnsusuw ho! Ne bo yɛ den dodo, ɛda adi kɛse sɛ eyi yɛ baabi a wogyina ansa na wɔde akɔ Sovietfo anim. Yɛyɛ nketewa dodo sɛ akode a ano yɛ den saa betumi de yɛn ani asi yɛn so. Enti ɛsɛ sɛ yɛyɛ nsakrae wɔ yɛn nhyehyɛe ahorow mu, a ɛne sɛ, mɛdua nneɛma a ɛpaapae wɔ Junkers gas tank no mu. Sɛ w"ani gye a, ɔtopae no bɛhyew kar pii, na sɛ w"ani nnye a, ɛnde kar a ɛte saa biako bo bɛboro T-4 tank abiɛsa. Enti agoru no fata kyɛnere no.
  Daria de asɛm a ɛyɛ sereserew kae sɛ:
  -Bra, me ne wo bɛwea?
  Abarimaa no de pintinn pow sɛ:
  - wei ne nea ennye se woye no pɛpɛɛpɛ. Awɛmfo bi wɔ hɔ a wɔnantew wimhyɛn ahorow no ntam, na abarimaa biako a ne ho akokwaw wɔ hokwan a eye sen abeawa a onni osuahu. Tena ase, twɛn, sɛ wopɛ a, bɔ mpae.
  Vaska de poma dii dwuma fii ase kotow nhama a wɔde nsɔe ayɛ no. Ɔyɛɛ no nkakrankakra, te sɛ agudeyɛfo bi a ɔretwitwa abohene. Nokwarem no, mfomso ketewaa biara befi ase ayɛ krado na ahyerɛn. Awiei koraa no, abarimaa no gyaw poma no na ɔde asɛm a ɛyɛ sereserew kyerɛɛ Daria;
  - kura me bere a merehwe ase.
  Ansa na abeawa no benya bere afa no, abarimaa no de ne ho kɔhyɛɛ ɔkwan no mu, te sɛ ɔkraman a ɔreguan afi ɔkraman nkyɛn.
  Wiɛ, mmofra yi nyaa anigye, na ayayade biara nni hɔ. Anyɛ yiye koraa no, mprempren de.
  Nanso ɛsɛ sɛ Daria de n"asetra foforo no yɛ ne su. Nantew a ɔda mpaboa, a ɛyɛ soronko ma no.
  Ná abarimaa no rewu wɔ dua so, na wabrɛ na wɔreyɛ no ayayade a emu yɛ den.
  Na nea Nasifo yɛe ne sɛ wɔsɛn wɔn wɔ rack no so, twitwiw wɔn nkwaa, na wɔhwiee nsu a ɛrefɔw guu wɔn so.
  Na ɛyɛɛ dɛn na abarimaa no nyaa ahoɔden ma ɔyɛɛ komm na wanpaapae? Mma nnyi obiara mma, na nnye w"ankasa wo afobu mpo ntom. Na afei wuwu wɔ dua so wɔ ayayade akyi.
  Akokoduru ne akokoduru bɛn na egye na obi agyina biribi a ɛte sɛɛ ano.
  Germanfo Royal Lion tank bi twaam. Eyi yɛ nsakrae a wɔayɛ wɔ E series no mu biako. Afiri soronko a ɛte saa a emu duru yɛ tɔn ɔha, na ɛwɔ gas turbine engine a ɛwɔ ahoɔden apɔnkɔ 2000. Ebia ɛnyɛ nea edi mu sen biara, nanso wɔabɔ ho ban yiye na etumi fi akyirikyiri kɔ Soviet aprɛm mu.
  Mmabaa baanan a wɔreka kar yi no sii fam de wɔn ani kyerɛɛ abarimaa no. Wɔhwɛɛ ɔkwampaefo a na ɔrewu no funu a ɔda adagyaw a wɔayɛ no ayayade no. Afei hyɛn no mu adwumayɛfo panyin no tow tuo guu ne ti so kae sɛ:
  - wo mmɔborɔhunu din mu!
  Abarimaa a na ɔresu komm wɔ yaw mu no yɛɛ komm . Abeawa no de ne nan a ɛda hɔ kwa no guu mogya no mu na ogyaw agyiraehyɛde kɔkɔɔ pii a ɛyɛ mmerɛw.
  Akofo no foro kɔɔ tank no mu, na na wɔn adwene nyɛ nea eye sen biara.
  Wimhyɛn mu adwumayɛfo panyin no kae sɛ:
  - yi Russiafoo ye tirimden paa. Mmofra mpo gyina ayayade a ɛte saa ano. Mente wɔn kateeyɛ a ɛyɛ hu no ase!
  Ne boafo no buae sɛ:
  "Ebia ɛyɛ sɛnea asetra yɛ nwonwa no ho ntease a wonni nti." Na sɛ asetra, sɛnea ɛte biara no, ye sen owu koraa!
  Abeawa sahene no kae sɛ:
  - akodie no akɔ so mfeɛ bebree. Yɛn nyinaa abrɛ ne ho awu. Na, nokwarem no, yɛpɛ nsakrae! Na asomdwoe nso. So obetumi ahyɛ Russiafo bɔ sɛ obenya ahofadi?
  Ɔdebɔneyɛfo a ɔtow tuo wɔ tank mu no de nyansahyɛ mae sɛ:
  - hia sɛ yɛyɛ atirimɔdensɛm kakraa bi. Afei biribiara bɛyɛ soronko. Yɛyɛ wɔn adɔe, na wɔn nso yɛ ayamye ma yɛn...
  Na mmeawa no de nnwontofo kuw kae sɛ:
  Nhwiren nhwiren yɛ mmerɛw, .
  Sɛ wɔtetew mu bere tenten a atwam ni a...
  Ɛwom sɛ wiase a atwa ho ahyia no yɛ atirimɔdensɛm de - .
  Mepɛ sɛ meyɛ papa!
  
  Adwene mu da hɔ pefee, .
  Fa hann no bra w'adwene mu...
  Yɛte sɛ mmofra a wɔn ho tew
  akɔ bɔne mu!
  Na tank no fii ase tu. Ɛmfa ho sɛ na emu duru yɛ kɛse no, engine a ɛwɔ apɔnkɔ ahoɔden 2000 no maa kar no yɛɛ ntɛmntɛm ntɛmntɛm. Na tank no, danee n"ano no, tu. Na tuo no toa no tenten na ɛtrɛw, te sɛ pine dua! Ɛbɛdaa adi sɛ ɛyɛ wedge heel a ahoɔden wom. Sɛ yɛbɛka no yiye a, mastodon. Ade foforo a na ebekum Russiafo na wɔadi dɛm
  Sini no gyinaa hɔ kakra, na ɔyarehwɛfo panyin a ɔde serew a ɛyɛ dɛ danee ne ho kyerɛɛ vampire mmofra no:
  - afei woahunu Nasifoɔ atirimɔdensɛm wɔ Wiase Ko II mfuo mu! So woasiesie wo ho sɛ wobɛtɔ wɔn so were?
  Levka kyekyeree ne nsateaa denneennen na obuae denneennen sɛ:
  - ampa se, yeasiesie yen ho!
  Slavka de abufuw kae sɛ:
  - mpo m"abrɛ wɔ Wiase Ko II a ɛrekɔ so bere nyinaa no ho. Te sɛ nea akodi foforo biara nni abakɔsɛm mu!
  Ɔyarehwɛfo panyin no de ahotoso buae sɛ:
  - wei ne akodie a eboro so paa wo nnipa abakosem mu. Nea eye ne sɛ wɔkwatii Wiase Ko III, na komunism dii nkonim wɔ wiase nyinaa.
  Marinka de serew de ne ti too fam sɛ:
  "Yɛte eyi nyinaa ase, na yɛasiesie yɛn ho sɛ yɛbɛko ama ɔkyena a ɛyɛ hann."
  Ɔbarima a ɔhyɛ ahwehwɛ tuntum no de ne ti too fam na ɔde nne a ɛyɛ hu kae sɛ:
  - afei fi ase ma mesia no mmamu. Ma yɛnhwɛ sɛnea wo tumi no anya nkɔanim kɛse.
  Na mmofra baanan a wɔyɛ akwampaefo no de wɔn ho hyɛɛ Hypermatrix of the Hypernet no mu.
  Na Valerka Lagunov wɔ n"ankasa akwantu ahorow. Na nea edi kan no, wɔ Japanfo asraafo hyɛn mu no, ɔkyeree po so hyɛn mu panyin panyin no. Na abarimaa a onni mpaboa no yɛɛ no dede koraa. Na wɔkasa tiaa no sɛnea ɛbɛyɛ a bere foforo no ɔbɛyɛ n"ade wɔ ahwɛyiye ne anifere kwan so kɛse.
  Abarimaa no de abufuw too dwom mpo sɛ:
  Ahemman no ntaban no hwirew amansan no so, .
  Nsoromma no nyinaa wosow prɛko pɛ wɔ ehu kɛse mu!
  Na nkrante no de anuonyam a ɛnporɔw kataa ne ho, .
  Tumi adi nkonim, ayɛ frɔmfrɔm - n"atamfo wɔ mfutuma mu!
  
  Yɛasɔre afi nsoromma a ɛrehuruhuruw no bun mu , .
  Monsɔre kɔ soro, amansan no domes!
  Atenae a woadi apon no so nkonim - .
  Anuonyam kɛse mu, wɔ ɔko a ɛkɔ so daa mu!
  
  Duu botae no ho, nkoekoemmoa ahum, .
  Nanso bere bi a atwam no na wɔboaboa pollen nkutoo ano...
  Afei, wunim, nsoromma po so ahyɛn foforo pii wɔ hɔ, .
  Ne nyinaa akyi no, yɛyɛ nwansena, gye me di, ɛnyɛ akɔre!
  
  Okyinnsoromma yi ho dɔ a wobɛtɔ no yɛ anigye
  Atamfo a wɔbɛpopa, ahunmu a wɔbɛpopa...
  Honhom a ɔkorɔn sen biara mpo nni yɛn so tumi, .
  Na wunim, ɛnkyɛe dodo sɛ wobɛbɔ wiase ahorow!
  
  Primates ne asono a wɔn ho yɛ hu ahyɛ mu ma, .
  Nea nwansena susuw no nyɛ amansan no awotwaa.
  Na wofi ase di agoru a ɛyɛ den wɔ ɔko mu, .
  Ma wɔn fie adan sare a ɛredɛw!
  
  Yɛn nipadua wɔ ntaban fi awo, .
  Akokoaa biara foro kɔ soro...
  Na ɔtamfo no rennya bɔne fafiri, .
  Kat a ɔwɔ asase ase no renhu ɔsoro!
  
  Na vacuum no nyɛ ade hunu ne awɔw, .
  Hann ho anidaso ma yɛn nwansena a yɛwɔ mu no yɛ hyew...
  Ɛmmra sɛ ɔkofo dedaw no nyɛ aberante daa, .
  Na wɔto yɛn adamfofa a ɛne asraafo a wɔyɛ den no ho dwom!
  
  Sɛ yedu amansan no anoano a, .
  Momma yɛnkɔ afoforo, wunim, hypostases...
  Yɛnyɛ Onyankopɔn dea kɛkɛ adebɔ , .
  Na tumi a enni ano a wɔde yɛ nipadua no!
  Bere a Valerka Lagunov kyeree Ɔsraani Panyin Yamato akyi no odii Japanfo Naturo Armada anim . Sɛ yɛbɛka a, ɔhempɔn no busuani bi. Nanso afei bere adu sɛ ɔno a ɔyɛ ahemman no po so ahyɛn sohwɛfo no kɔma mpataa no aduan.
  Esiane sɛ na baanum no agye akode na wɔatew wɔn ho dedaw sɛnea wɔtaa yɛ no nti, wosiim sɛ wɔrekɔguare akɔ wɔn a wobetumi akum wɔn no nkyɛn.
    Terminator mmeawa baanan no antumi annyina awɔw biara ano, nanso mmarimaa no a ɛwom sɛ na wɔresakra wɔn nipadua nhyehyɛe mpo de, nanso na ɛsɛ sɛ wɔyɛ nwini. Na wɔ November mu no, nsu no yɛɛ nwini , na Japanfo asraafo dɔm no twee wɔn ho fii mpoano.
  Samurai no tow tuo fii akyirikyiri wɔ ahinanan a ɛkorɔn mu, a na ɔwɔ anidaso sɛ obedu abankɛse kurow no mu a wɔantumi anyɛ pɛpɛɛpɛ kɛse. Anyɛ yiye koraa no, sɛnea ɛbɛyɛ a wɔbɛtwe Russiafo aso kakra kɛkɛ.
  Enti, sɛnea ɛbɛyɛ a mɛma me ho ayɛ hyew no, na ɛsɛ sɛ mede ahoɔden kɛse tu mmirika na mebɔ mmɔden sɛ me ne m"ahokafo no bɛbɔ.
  Ná nneɛma a wɔsɛe no anadwo nyɛ ade foforo bio, na na nhyehyɛe no taa yɛ nea ɛte saa ara. Ɛwom sɛ ɛnyɛ koraa de, nanso wɔ akasakasa tiawa bi akyi no, wosii gyinae sɛ wɔbɛpaapae - ɔbarima biara ama ne ho na, ɔde komm yɛɛ ne kwan kɔɔ po so ahyɛn akɛse no mu, bɔɔ atuo no.
  Ná eyi wɔ n"ankasa ntease, efisɛ na ɛbɛyɛ den kɛse sɛ wɔbɛpia akohyɛn ahorow no akɔ anim bio, na Japanfo no bɛbɔ mmɔden ara kwa sɛ wobefi hɔ ntɛmntɛm . Na anadwo no nso nyɛ sum dodo. Ɔsram, na ɛsɛ sɛ wohwɛ yiye kɛse.
  Enti seesei abarimaa biara wɔ n"ankasa botae, na wonim nea ɛsɛ sɛ wɔyɛ.
  Sɛ wode akode nnwinnade a wɔde asie wɔ ɔkwan bi so a ɛbɛyɛ den yiye sɛ wode agyan adu hɔ no bɔ adekoradan bi mu a, ɛnde hyɛn no mu bɛpaapae na akɔmem.
  Ná Japanfo no ayɛ wɔn atuo foforo nnansa yi ara, na na wɔde atuo a ne kɛse yɛ nsateakwaa dumien nkutoo na ɛtoo , na saa bere no mpo na ɛntaa, te sɛ nea wosuro sɛ wɔbɛbɔ wɔn. Enti na nneɛma a wɔde bɛtotow a ɛdɔɔso yiye wɔ hɔ a wobetumi de atopae. Ɛsɛ sɛ Samurai te ase sɛ sɛ wɔbɛbɛn Russia mpoano a, asiane wom kɛse.
  Ɔko hyɛn a wɔtɔ fii Amerikafo hɔ no te sɛ nea ɛyɛ nwonwa yiye na ɛyɛ mmerɛw. Anwenne a ɛyɛ hu, a ebia ɛyɛ hu mpo. Ɛwɔ atuo abien ne 16-inch caliber. Na eyi ntumi nnyae sɛ ɛbɛma nkurɔfo ani agye.
  Valerka Lagunov kae sɛ akohyɛn bere no baa awiei wɔ Wiase Ko II akyi. Ɛbɛdaa adi sɛ na wɔyɛ mmerɛw dodo sɛ ntua a efi wimhyɛn a ɛtow atopae a ɛwɔ wimhyɛn a wɔde fa nneɛma mu no bɛtow ahyɛ wɔn so. Na wɔn mu pii, titiriw Japanfo de no, memee.
  Na ɔko hyɛn biako bo yɛ aprɛm a emu yɛ den mpem abiɛsa kosi anan. Enti nneɛma pii wɔ hɔ a ɛsɛ sɛ yesusuw ho bere a ɛfa po so akodi ho no.
  Abarimaa no de ne nsateaa ne ne nansoaa a ɛyɛ den yiye no foroo dade no ani. Manhaw me ho mpo sɛ mede nkuruwa a wɔde suw nsu no bɛhyɛ. Ɛho nhia, ɛwom sɛ dade no yɛ foforo de, nanso wɔde nsensanee asisi so kakra wɔ baabi biako.
  Enti woforo te sɛ bonsu a ɔyɛ nnam. Na afei, wode ahokokwaw kɛse retu wo nan ase a ɛda hɔ kwa no, soma Japanni awɛmfo no kɔ po no mu.
  Ɛdenam nneɛma a ɛpaapae dede so no, wobetumi ayɛ eyi a obiara nhu na wontumi nte. Na afei wode wo nan ase tu mmirika kɔ po so hyɛn dan no mu. Japanfo dɔɔso yiye, nanso eyi nhaw yɛn koraa. Wɔmfa wɔn adwene nsi nea ɛrekɔ so wɔ wɔn nan ase no so ankasa.
  Bio nso, abarimaa bi te sɛ akoa sen obi a ɔsɛe nneɛma.
  Yiw, na hyɛn mu adwumayɛfo a wɔwɔ ha no yɛ asraafo foforo, na ɛte sɛ nea hyɛn mu abarimaa a ɔda adagyaw fã a okura akyi bag a n"ani da hɔ no yɛ adebɔ mu ade. Ɛwom sɛ wim tebea no nyɛ papa sɛ wobɛnantew asuguare ntade mu de, nanso... Eyi ne Japan, baabi a adwene a wɔwɔ wɔ mmofra ho taa yɛ katee. Eyi kyerɛ sɛ wɔtwee abarimaa a ɔte ɔdan no mu no aso, na wɔde nhama soronko bi kyekyeree ne ti nhwi a wɔde kɔla tuntum.
  Hyɛn mu adwumayɛfo no mu biako bɔɔ mmɔden sɛ ɔbɛkyere abarimaa no nan a ɛda hɔ kwa no. Aberante Leninist Valerka de ne nsateaa a ɛyɛ hare dum libertine no . Yiw, wɔwɔ bi a wɔde mmarimaa som di dwuma. Eyinom ne mmara a wɔwɔ, abodwokyɛre kɛse ma Sodom bɔne. Dabi, ebia ɛbɛyɛ papa sɛ wobɛhyɛ Japanfo atade?
    Mmarimaa a wɔwɔ mpɔtam hɔ no mu biako bisaa Valerka wɔ Japan kasa mu sɛ:
  -Wowɔ he?
  Aberante Leninist Valerka buae denneennen sɛ:
  - a wode ma akyɛdeɛ ma captain no, puppy!
  Ɔsan n"akyi, na Valerka, a wanyɛ guasodeyɛ biara, de safe kɛse bi buee po so hyɛn dan no ano. Ná n"ani nnye biribiara ho, na na ɔrekasa wɔ Japan kasa mu wɔ ɔkwan a ɛfata so dedaw.
  Afei, nea wobɛyɛ ara ne sɛ wobɛsian antweri a ɛyɛ nkuruwankuruwa no so akɔ baabi a wɔde akode akata so yiye. Ɛha no, biribiara dan yɛ mmerɛw wɔ ɔkwan bi so, ɛnyɛ Hollywood kwan so.
  Nanso dabi, na ɛnyɛ mmerɛw. Obi yɛɛ dede bi fii Japanfo hɔ. Ebia abarimaa yi mpo a ofi cabin no mu. Sɛ Japanfo a wɔanyinyin a wɔwɔ hyɛn mu adwumayɛfo mpem abien ne fã mu no, mmabun dumien ne fã te sɛ wɔn ho a, wɔnhwɛ wɔn yiye a, ɛnde hyɛn no mu mmarimaa no nim wɔn ho wɔn ho kɛse anaa kakraa bi, na wɔte nka sɛ wɔn a wɔaba foforo no wɔn kra nhama biara.
  Na Valerka ntini ahorow no da adi dodo, ɛnyɛ nea ɛte sɛ nnipa de koraa .
  Enti sɛ wɔma alarm no so wɔ hɔ nso ɛ?Bere a ɛdɔɔso wɔ hɔ a wɔde bebue ɔpon a edi hɔ no na wɔde detonator no ahyɛ mu.
  Wiɛ, afei ɛyɛ anigye kɛse mpo, yɛde ntɔkwaw bɛpae mu! Ɛnyɛ Hollywood koraa.
  Wɔnam diski a wɔtow so kunkum Japanfo a wodi kan a na wɔpɛ sɛ wɔsiane kɔ Kruyt Chamber no. Abarimaa a ɔtow tuo no de ne nsa tow anan, na ɔde ne nan tow anan wɔ ahokokwaw kɛse mu. Sɛ wɔka ne nyinaa bom a, wokunkum Japanfo dumien a wɔabɔ wɔn damn , na wɔde afiri a wɔde tow nneɛma hyehyɛɛ mu. Abarimaa no de sii hɔ simma du, a na ɔwɔ anidaso sɛ obetumi afi mu.
  Afei bere aso sɛ yɛyɛ tuo bi!
  Sɛ na adwumayɛfo no ho akokwaw kɛse a, anka ebia wɔbɛpaw ɔkwan foforo. Nanso Japanfo no teɛɛm na wɔteɛɛm pii. Nanso, nokwarem no, wɔantow atopae, na ɔko hyɛn a wotua sika kɛse saa no bɛpae.
  Nanso samurai no mu biako a na ɔda so ara di kuw no anim no tow ɔtopae. Ɛyɛ hu araa ma, na wɔatwe pin no afi mu.
  Aberante Leninist Valerka huu Japanfo no kankyee sɛ asuguarefo a wɔhyɛ jelly. Nokwarem no, sɛnea ɔyɛ n"ade ne ahoɔhare a ɔyɛ no korɔn sen nnipa de koraa . Ɔkofo no wɔ sikani anan kosi anum bio bere a wɔatwe pin no afi mu akyi.
  Enti wode brɛoo gye akyɛde no wɔ wo nan a ɛda hɔ kwa so, na afei, nkakrankakra fa ahoɔhare, tow gu soro. Ma ɔntu wimhyɛn na ɔmmɔ tar-tarrs nkyerɛ obiara !
  Terminator abarimaa no bɔɔ ose sɛ:
  - wei ye ma Tsushima!
  Na ɛbɔɔ aprannaa, na ɛbɔɔ Japanfo no hwetee kɔɔ mmeae ahorow. Ná ɔtopae no mu duru yɛ kilogram dumien. Na nokwarem no, anka nea ɔtow no, ɔkwasea no betumi ama atuo adesoa no nyinaa akɔ hell! Na afei ɛbɛda adi sɛ samuraifo no yɛɛ hara-kiri maa wɔn ho.
  Esiane sɛ aberante Leninist Valerka susuw nneɛma ho na ɔte ase ntɛmntɛm sen onipa kwa nti, ohui sɛ wobetumi abɔ mmɔden sɛ wobesiw no kwan wɔ adekoradan yi mu, na enti ɔsɔree ansa na Japanfo no renya ahoɔden afi ɔtopae no mu. Na nokwarem no, oyii nkonyaayi nkrante a na ɛno nso wɔ su a ɛyɛ nwonwa te sɛ nea ɛbobɔw te sɛ television antena anaa afiri a wɔde hwɛ akyirikyiri no fii ne kotoku mu.
  Yiw, bere bi wɔ hɔ a na wɔde antena di dwuma de di nkitaho. Ɛnyɛ nwonwa sɛ daakye ho animdefo no sesaa akwan a wɔfa so di nkitaho no.
  Abarimaa a ɔtow tuo no fii ase twaa samurai no, na bere ne bere mu no, ohuruw kɔɔ soro na ɔkyinkyim ne nan:
  - nkrante, eye nkrante! Ɔbɛbɔ wo mpire! Na wɔamma wo hokwan sɛ wubegye wo nkwa !
  Mmabaa no ne Slava nso yɛɛ adwuma sɛnea nhyehyɛe no te. Wiɛ, mmeawa a wɔadan wɔn ho no fi awosu mu sii gyinae sɛ wɔbɛwosow wɔn nkrante no nso kakra. Dɛn nti na ahoɔfɛfo no nnye wɔn ani kakra?
  Nokwarem no, bere tenten ahe na wubetumi atra ase te sɛ onyamewa a wɔde abo ayɛ? Anaasɛ, sɛ yɛbɛka no yiye a, fa ninja yɛ ade pɛpɛɛpɛ na anyɛ yiye koraa no kakra no, womfa Hollywood mmara nni agoru?
  Abarimaa ne Soviet Ahemman no mu kan Leninfo ɔkwampaefo, Slava, nkutoo na ɔyɛɛ biribiara komm ne ahwɛyiye. Obuee hama dan no mu komm, de ne nansoaa sian kɔɔ antweri no so na ɔde detonator no duaa.
  Bio nso, Slavka sesae bɛyɛɛ Japanni abarimaa a ɔte dan mu, nanso wanhyɛ ne mpaboa. Nanso, na mmarimaa a wɔwɔ adan mu taa kɔ mpaboa, na na wɔhyɛ mpaboa wɔ parades nkutoo ase, anaa bere a awɔw wom dodo. Na afei, wɔ awɔw bere mu nna a awɔw wom sen biara a aba wɔ osutɔbere awiei no, awɔw wom kakra wɔ ha nso. Sɛ mpo ɛnyɛ sɛnea ɛte wɔ Siberia, anaa asase so no a.
  Nanso dɛn nti na Petropavlovsk som bo? Nea ɛnte sɛ Vladivostok no, anwonwade sisi wɔ hɔ a ɛnyɛ nokware mpo!
  Leninist Slavka aberante no duaa ɔtopae no, san kɔɔ n"akyi na ɔde ahwɛyiye too ɔpon a wɔde akode ayɛ no mu. Hyɛn mu dwumayɛni bi a wabow nsa huu abarimaa no na ɔbobom sɛ:
  - a na woreyɛ wɔ hɔ?
  Slavka buae ankasa sɛ:
  - de Russia cognac bae maa admiral no!
  Ná Slavka nnya nsuaa Japan kasa na ɔde Borɔfo kasa buae. Nanso, wobisaa asɛm no wɔ Britania kasa mu.
  Eyi anyɛ abarimaa ɔkwampaefo no nwonwa, nanso bere a ne hwene a wabow nsa no pɛe sɛ ɔka cognac no hwɛ no, wɔde ne nsateaa a ɔde kyerɛ ade no bɔɔ ne kɔn mu. Ɛno akyi no, Vyacheslav boaa Engiresi asraafo a wɔabɔ wɔn paa no ma ɔtraa akode no so brɛoo.
  Nanso, ɛno nkutoo ne basabasayɛ a na ɔkofo kumaa no de di dwuma no nkutoo.
  Nanso mmeawa a wɔhwɛ mmoa so no de ahoɔhare kɛse dii agoru. Nokwarem no, na wɔpɛ sɛ wɔtrɛw wɔn ntini mu, a ɛyɛ den sen titanium, na wɔde wɔn ho hyɛ basabasayɛ mu. Wiɛ, anyɛ yiye koraa no, kakra.
  Leninni aberante Valerka nso de ne ho hyɛɛ mu dodo na ɔyɛɛ nea ɛboroo anohyeto a ntease wom so. Na eyi, awerɛhosɛm ne sɛ, ɛtaa si.
  Na gyegyeegye bi wɔ mu, na ɛpaee bere pɔtee a na abarimaa a ɔyɛ ɔkwampaefo no da so ara wɔ hyɛn no mu no.
  Ebia anka biribiara bɛkɔ yiye, nanso wɔtow abarimaa no , te sɛ nea wɔhyɛɛ da too afiri a ogya rehyew no mu tẽẽ bere a na wɔrewosow no. Ɛdenam inertie so no, abarimaa no tu kɔɔ hɔ, ne nneyɛe a ɛyɛ nwonwa saa bere yi esiane biribi nti no anyɛ adwuma, na abarimaa a ɔhwɛ mmoa so no kowiee ogya mu.
  Wɔ ne honam ani a ɛyɛ den na ɛyɛ den no fam no, ogyaframa yi nyɛ hu saa, obetumi ahuruw afi mu.
  Abarimaa a ne bo afuw no de n"ahoɔden nyinaa yɛɛ ne ntini nyinaa, ɔhyɛɛ ne ho den na ɔde abufuw twee ne ho.
  Na ɛpo anadwo no maa awɔw bere mu da, ɔkofo kumaa no ankɔ wimhyɛn no so, na mmom ɔkɔɔ abankɛse fasu a ɛyɛ den no so.
  Na bio nso, biribiara sii amonom hɔ ara, Leninni Valerka a ne tirim yɛ den no annya bere mpo sɛ ne ho dwiriw no bere a ɔne Germanni ɔsraani panyin bi a ɔhyɛ akode bɔɔ ne ti no. Ɛbɛdaa adi sɛ kar a ɛbɔe no yɛ nea ɛkɔɔ so ankasa, na abarimaa no moma so paee, nanso ne nyinaa akyi no, ɛbɛdaa adi sɛ emu yɛ den sen visor no, na basabasayɛfo no de nteɛm a ɛyɛ hu huruw baa fam.
  Ranger Boy hwɛɛ ne ho hyiae na ohui. Wɔtow hyɛ tete kurow no so denneennen, na ɛda adi sɛ efi Mfinimfini Mmere no awiei. Akode no ayɛ ma wɔ akode, akode, peaw, nanso aprɛm ne squeak mpo nso wɔ hɔ. Sɛ mpo nea etwa to no da so ara yɛ tete de a.
  Ná aberante Leninist Valerka nim akode yiye, na ohui sɛ eyi yɛ afeha a ɛto so dunsia no awiei. Ebia Ivan a Ɔyɛ Hu no ahenni mfe a etwa to mpo.
  Na sɛ yegyina ntade ne ntam a wɔka so bu atɛn a, German asraafo a wɔabɔ wɔn ka, Poland ne Lithuania awuranom reto ahyɛ kurow kɛse mmom no so. Na Russia asraafo ne mpɔtam hɔ asraafo a wɔbom yɛ adwuma no pam ntua no.
  Wow, ɛno ne kurow no ahyɛnsode. Yiw, eyi ne Polotsk! Wow, ɛte sɛ nea Poland ne Lithuania Amanaman Nkabom hene Stefan Batory asraafo reto ahyɛ Russia kurow bi so.
  Sɛ yɛbɛka no yiye a, Ivan Ɔyɛ Hufo asraafo a na Tsar ankasa na ɔhyɛ wɔn so no kaa Polotsk ho hyiae na wɔfaa no wɔ 1563 mu. Na afei Stefan Batory pɛ sɛ ɔpam asukɔtweaa yi san n"akyi. Bio nso, wɔ abakɔsɛm ankasa mu no, odii nkonim.
  Ɛno akyi no , wɔde asiane bi baa Russiafo agyapade so wɔ Livonia. Eduu saa bere yi no, ɛkame ayɛ sɛ na Tsar Russia a na Tsar John di ase no adi Livonia nkurow ne abannennen nyinaa so nkonim, gye Riga ne Revel, ne nkurow pii a ɛwɔ Courland nkutoo.
  Bere a Polotsk hwee ase no, ɔko no kɔɔ so yɛɛ den yiye maa Russia. Anim a ɛtɔ so mmienu no, titire no, Sweden na ɛbueeɛ - saa berɛ no na ɛyɛ tumi a ɛtrɛ na ɛwɔ tumi kɛseɛ sene sɛdeɛ ɛteɛ seesei. Nanso mprempren de ɛyɛ Polotsk na ɛyɛ ade titiriw a wɔde bɔ wɔn ho ban.
  Polandfo nso abrɛ wɔ ɔko a wɔne Russia dii bere tenten no ho, na Swedenfo ntwee wɔn ho mfi atirimɔdensɛm a wɔne Denmark di no ho, sɛ wodi ntua no so nkonim a, ɛnde ebia nnipa atitiriw no mpɛ sɛ wɔne Russia a ɛyɛ den no bɛkɔ so ako na nneɛma bɛyɛ bra asomdwoe mu.
  Bere bi, bere a wɔkaa Polotsk hyɛɛ mu no nkutoo na wogyaee Batory, na ɛmaa Russia nsase no sɛee kɛse. Nanso mprempren hokwan wɔ hɔ sɛ wɔde ɔko no bɛba awiei ntɛmntɛm na nea ebefi mu aba no ayɛ papa kɛse ama Russia.
  Leninni aberante Valerka a ɔrewosow ne nkrante no de abufuw kɛse de ahopere kɔ Germanfo ne Polandfo so. Ɛbaa sɛ na ɔwɔ ntua no fã a asiane wom sen biara no ara kwa, faako a Stefan Batory tow n"awɛmfo atitiriw no gui, na na n"asraafo a wɔabɔ wɔn paa no aforo afasu no dedaw.
    Ranger abarimaa no de ahokokwaw kɛse de ne nsateaa a ɛda hɔ kwa tow abo a abubu asinasin. Anuonyamfo ne asraafo dumien abien hwee ase, na terminator kumaa no atuo a ɔtow kunkum wɔn.
  Ɔkwampaefo abarimaa Valerka a ɔde nkrante retwitwa Germanfo ne Polandfo akuwakuw, na ɔde anigye kɛse teɛɛm sɛ:
  - ma Tsar ne Patronymic, kɔ anim!
  Nokwarem no, saa bere no na nnipa a wɔwɔ afeha a ɛto so dunsia no mu no ho yɛ hare kakra na wɔyɛ nketewa sen sɛnea wɔte mprempren no, na na wonsusuw abarimaa a ne honam ani yɛ den a wadi bɛyɛ mfe dumien no sɛ abofra bio. Nanso ɛda so ara, sɛ ɔbarima bi a ɔhyɛ asuguare ntade kɔkɔɔ na ne ntini te sɛ waya de owiyammo twitwa asraafo dumien wɔ swing abien mu a, wuntumi nyɛ hwee sɛ wobɛte ahude a ɛyɛ hu sen biara no nka.
  Nokwarem no, ahude fi ɔtamfo no hɔ, nanso Russia asraafo akokodurufo ne mpɔtam hɔ asraafo, nea ɛne no bɔ abira no, wɔbɛkanyan wɔn. Na ɔde anigye nteɛm ne ayamye mu akuturuku nso bebua.
  Ná aberante a ɔyɛ Leninfo Valerka no nko denneennen na wako denneennen te sɛ mprempren no da. Na ɛte sɛ nea ɔte nka sɛ onni wiase yi mu akyɛ, na ɔpɛ sɛ ɔtow n"ahoɔden nyinaa gu na ɔsɛe ɔtamfo no sɛnea obetumi biara.
  Na nsateaa a ɛda hɔ kwa tow nkrante, nkrante, aprɛm, disk ne dade kyɛw asinasin. Na abarimaa ranger no de ne nsa twitwaa obiara te sɛ kɔfe a wɔyam. Ɛnyɛ gyinabea anaa gyinabea ketewaa bi. Nea ɛne no bɔ abira no, nhyɛso no a wɔbɛma ayɛ kɛse.
  Na Russia asraafo no huu ne nhwɛso no, wɔteɛɛm sɛ:
  - ɔbɔfoɔ bi ka yɛn ho! Yɛbedi nkonim!
  Stepan Batory nsa nifa, Hetman Khodkevich, ankasa dii anim wɔ nkɔso no mu wɔ beae a ɛyɛ mmerɛw kɛse no. Ɛkame ayɛ sɛ, na Polandfo a wɔne asraafo a wɔabɔ wɔn paa paee kɔɔ kurow no mu no, na wɔatwa afasu no ho dedaw, nanso afei abarimaa bi a ɔda mpaboa puei a ɔtɔre akofo a wɔsen biara ase ɔha simma biara, anaasɛ ntɛmntɛm sen saa mpo. Wobɛyɛ dɛn anyɛ basaa na woahwere wo ti?
  Khodkevich ne akofo a wɔsen biara ɔha bɔɔ mmɔden sɛ wɔbɛforo abantenten a wɔagye din no. Nanso na enhia sɛ ɔne ɔkwampaefo mmoa sohwɛfo Valerka twa nkrante mpo, peaw ano fã bi bɔɔ hetman no aniwa mu pɛɛ, na ɔbabun a ne ho yɛ den no de ne nan tow no.
  Hetman no wu no brɛɛ ase anibere so na ɛde asraafo a wɔabɔ wɔn paa ne Polandfo a wɔaka no kɔɔ ahufo tebea mu. Sɛ ɛnyɛ Tatarfo agyantofo ne asraafo a wɔnam fam a wofi Genoa kurow no mu akuw a wɔde bɔ wɔn ho ban no a, anka dɔm no bɛsan wɔn akyi ntɛm ara.
  Na saa na sɛnkyerɛnne no bɔɔ, na Stefan Batory tow sika a wɔde asie foforo guu ɔko mu. Ná ɔmpɛ sɛ ɔtwentwɛn ne nan ase anaasɛ obegyae ne ho mu. Ahonyade ahyɛ Polotsk kurow no mu ma, na akatua a wobetua ama asraafo a wɔyɛ adifudepɛfo na wɔabɔ wɔn ka pii yi bo yɛ den yiye.
  Ɛrentumi nyɛ yiye nso sɛ wɔbɛkyɛ ɔko no mu efisɛ Russia nnya nwiee ɔko no mu koraa na ebetumi aboaboa asraafo a wɔbɛhyɛ wɔn den ano na wɔde akɔ Polotsk. Titiriw no, amrado foforo bi a ɔwɔ nimdeɛ mmom, Skopin-Shuisky, puei, a otumi di Poland ne Germany asraafo a wɔabrɛ wɔ ntua no mu no so nkonim.
  Dabi, ɛsɛ sɛ yɛde ahum fa kurow no ntɛm!
  Bere koro no ara mu no wɔde atuo totow atuo. Nokwarem no, sɛ wufi akyirikyiri saa a, atuo a wɔde wɔn ani asi so a wɔbɛtow no yɛ nea wontumi nyɛ ho hwee. Kɔbere atuo dodow no ara a ɛsõ te sɛ walnut no bɔɔ wɔn ankasa nnipadɔm a wɔde ahopere rekɔtow ahyɛ wɔn so no.
  Wokunkum nnipa pii prɛko pɛ, na Valerka Lagunov yɛɛ "ɔtweaseɛ fan" kwan no, na ɔsomaa Baron Magellar kɔɔ wiase a edi hɔ no mu . Na Franseni count biako a ɔbɛyɛɛ ɔsraani a wɔabɔ no ka, sɛ ɔbɛbɔ boot.
  Russia asraafo a wɔaka no fii ase piapiaa wɔn ho denneennen mpo. Ɛtɔ da bi a anwanwadeɛ to nnipa - gyidie, anidasoɔ, ɔdɔ. Na afei wɔn werɛ fi wɔn suro na wɔde nkrante, peaw ne agyan tow atamfo dɔm nyinaa gui .
  Ɛhɔnom asraafo dɔm reko. Wɔn mu pii kurakura mpoma, agyan ne agyan. Nkuraase a ɛbemmɛn hɔ no hyiaam boaa Russia asraafo ne akuafo. Mmofra ne mmea pii reko.
  Mmarimaa taa fi agyan a emu yɛ hare so tow tuo, anaasɛ wɔde agyan ntiantiaa anaa nkrante di dwuma. Ebinom de tete agyan na edi dwuma. Nanso akuafo mmeawa no , anigye bɛn ara ni, sesaa sanku bi yɛɛ no sanku. Valerka a watwa ɔbarima a ɔyɛ srade no ti , hyɛɛ mmeawa a wɔda mpaboa no nkuran sɛ:
  - ha na atamfo no! Tow denneennen!
  Mpanyimfo a wɔbɔ wɔn ho ban no, sɛnea mmara kyerɛ no, wɔ mpaboa anaa mpaboa a wɔde bɔ wɔn ho ban mu, bere a mmofra ne mmea nkutoo na wɔda mpaboa. Bio nso, ɛnyɛ ohia nko nti. Mmarimaa a wɔda mpaboa no mu biako a wadi bɛyɛ mfe dunan no retwitwa dwetɛ akode a ne bo yɛ den mmom na ɔwɔ agyan a wɔde sika kɔkɔɔ ayɛ ne nsateaa.
  Ɛda adi sɛ, eyi ne Mfinimfini Mmere no mu adwene - wɔreyɛ mmofra den. Bio nso, wim yɛ hyew ankasa, na biribiara nni hɔ a enti ɛsɛ sɛ wotetew mpaboa anaa mpaboa. Nanso, mmarima a wɔanyinyin mpɛ sɛ wɔbɛyɛ akwantufo, na ɛsɛ sɛ wɔn a wonyin abɔgyesɛ no hyɛ mpaboa.
  Nanso, Leninni aberante Valerka ani nnye nokwasɛm a ɛyɛ sɛ ɔte sɛ ɔkwantufo, anaasɛ akoa mpo dodo no ho. Nea ɛne no bɔ abira no, Polandfo a wobu no sɛ biribi a ɛboro nnipa de so no suro no kɛse mpo.
  Na ɛwom sɛ Stefan Batory tow nea ɔde asie nyinaa guu ɔko mu de, nanso asraafo ne atitiriw mpempem du du ntumi nsɛe Russia asraafo ne Belarus asraafo, ɛwom mpo sɛ wɔn dodow boro so mpɛn anum de ( na sɛ wokan wɔn a wɔbɔ wɔn ho ban no ka mmofra asraafo ho a, eyi te saa!) . Poland hene ne Turkey Sultan asraafo a wɔabɔ wɔn ka na wɔde asraafo dɔm a emufo yɛ mpem ɔha bae. Na ɔwosow yɛn ani so pɛɛ.
  Nea ɛbɛyɛ na wama Russia akofo a wɔn dodow sua no ani agye no, ɔkwampaefo kumaa Valerka too dwom denneennen sɛ:
  Falcon a ɔyɛ Agya Asase Kɛse no - .
  Tu kɔ soro sen mmepɔw ne wim!
  Ɛmmra sɛ Ortodɔksfo no anim- .
  Wobeteɛm sɛ - Ade Nyinaa so Tumfoɔ no asɔre!
    
  Russia Kɛse no owia, .
  Ma yɛn kwan no nyɛ hare wɔ tumi kɛse mu!
  Wo ne obi a ne ho yɛ fɛ sen biara wɔ amansan yi mu
  Worenyɛ obi a ne ho yɛ fɛ sen saa da!
    
  Me koma kɔ Yesu nkyɛn
  Ɛbɛpae te sɛ ogya bepɔw a ɛrebobɔ!
  Beae biara nni ho ma ohufo wo soro - .
  Momma yɛnkɔ nantew so, nkurɔfo!
    
  Agya Asase bɛba wiase, .
  Hyerɛn te sɛ quasar a enwu da!
  Nanso atemmufo a wonni anigye - .
  Ma mo nyinaa adom!
    
    Som ɔman no nokwaredi mu - .
  Nea ɛte sɛ nsoromma...
  Ɛna man, Onyankopɔn Russia yɛ kronkron - .
  Ɔdɔ bɛkɔ so asakra!
  Medane wo ho - .
  Medan kɔ me ho so- .
    Som ɔman kɛse no nokwaredi mu - .
  Wɔ ahunmu, wɔ bun mu, nsu ne baabiara!
    
  Afei Yesu nso bɛba
  Maria bɛba hɔ saa bere no...
  Na sɔhwɛ no renke...
  Na Satan remma!
    
  M"agya Man bɛyɛ
  Russiafoɔ nyinaa yɛ abusua a wɔn ho yɛ hare...
  Na afei yɛbɛforo, .
  Nsoromma akuw no atifi no, wo fie wɔ!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список

Кожевенное мастерство | Сайт "Художники" | Доска об'явлений "Книги"