Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Space Ussr agus vampires

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Aig deireadh an treas linn air fhichead, air a 'cheathramh planaid an rionnag Sirius, tha an campa tùsaire "Burevestnik". Thàinig an USSR gu bhith na ìmpireachd rionnag, agus chaidh co-mhaoineas a thogail ann. Tha daonnachd a 'sgaoileadh air feadh an galaxy. Agus eadhon nas motha na sin, tha coltas vampires ann an campa adhartach teicneòlasach san àm ri teachd ris nach robh dùil. Air cùl seo, mar a thionndaidh e a-mach, tha sìobhaltachd a" farpais ri daonnachd bho galaxy eile. Bidh Valerka, Leva, Slava agus Marinka - tùsairean linn galactic an USSR, gu bhith nan vampires agus a" faighinn eòlas air tachartasan gun samhail, soilleir agus inntinneach.

  SPACE USSR agus vampires
  GNIOMHARA
  Aig deireadh an treas linn air fhichead, air a 'cheathramh planaid an rionnag Sirius, tha an campa tùsaire "Burevestnik". Thàinig an USSR gu bhith na ìmpireachd rionnag, agus chaidh co-mhaoineas a thogail ann. Tha daonnachd a 'sgaoileadh air feadh an galaxy. Agus eadhon nas motha na sin, tha coltas vampires ann an campa adhartach teicneòlasach san àm ri teachd ris nach robh dùil. Air cùl seo, mar a thionndaidh e a-mach, tha sìobhaltachd a" farpais ri daonnachd bho galaxy eile. Bidh Valerka, Leva, Slava agus Marinka - tùsairean linn galactic an USSR, gu bhith nan vampires agus a" faighinn eòlas air tachartasan gun samhail, soilleir agus inntinneach.
  PROLOGUE
  Rinn Valerka Lagunov rèis thairis air na craobhan pailme orains agus na raineach purpaidh a bha a 'còmhdach uachdar na pàirce faisg air an Burevestnik. Bha am balach ag itealaich mar an uirsgeulach Peter Pan. Cha robh e a" caitheamh ach briogais ghoirid, lìomhach le clachan dathte, agus cha robh innealan itealaich rim faicinn. Air amhach lom, fèitheach, bha ceangal dearg a" deàrrsadh le rubies. Rinn e gàire le fiaclan neamhnaid a" deàrrsadh an-aghaidh an rionnag mhòr violet Sirius. Bha torso an Leninist òg air a lìnigeadh le leacan faochadh agus fèithean fìor bhrèagha.
  Bha e glè theth a rèir inbhean na talmhainn. Tha grian ionadail cho cumhachdach an seo, a tha a" toirt mòran a bharrachd teas, ultraviolet agus rèididheachd eile. Bha Valerka tana dubh, ach bha a fhalt, air an làimh eile, aotrom, mar chruithneachd ro-aibidh, mar a bha a shùilean.
  Dh'itealaich am balach, a-nis a 'dèanamh lùb, a-nis a' cuairteachadh faisg air craobhan a bha coltach ri giotàr le teudan ioma-dathte a 'sìneadh a-mach às an talamh.
  An uairsin chaidh e seachad air flùr sgàrlaid a bha breac le buidhe. Bhris an riochdaire feòil-itheach seo den fhlùraichean na bileagan aige, cha mhòr a "glacadh grèim air sàilean lom, cruinn a" bhalaich.
  Rinn am balach sròn air an fhlùr a bha ag ithe an duine agus rinn e gàire:
  - Tha gaisgich an tòir! Tha coigreach air briseadh a-steach agus chan fhaigh e suas!
  Nochd Leva faisg air làimh. Tha e cuideachd fèitheach, tana ann an shorts goirid, gleansach, ach le falt copair-dearg. Na bhalach eireachdail, ge-tà, ro dheireadh an treas linn air fhichead cha mhòr nach robh daoine grànda air fhàgail ann an daonnachd. Ruith Lebha seachad air turtar cho mòr ri tanca math agus slige daoimean. Chrath am balach i le a bhuinn rùisgte air iomall a" chòmhdaich phrìseil agus sheinn e:
  - Chan e biastag foighidneach a th" annad, ach turtar ann an daoimeanan!
  Sheas ceangal sgarlaid a-mach an aghaidh a craiceann seoclaid. Cha robh ach sàilean a" bhalaich casruisgte pinc agus bha palms a làmhan pinc, ach cha mhòr nach robh e na Papuan.
  Bhuail e aig Valerka agus bhris e corragan a làimhe clì. Nochd hologram de hybrid mòr leòmhann-rat. Agus lean buaireadh bodhar.
  Treud de mhuncaidhean purpaidh is uaine ionadail le ceithir earbaill gach fear, a bharrachd air treud de shiorafaidean hybrid le sgiathan tairbh-nathrach, air an reubadh, air an eagal le leithid, ged is e uilebheist brìgheil a th" ann.
  Bha gàire ann. Dh'èigh nighean ann an sgiort ghoirid agus stiall tana de aodach air a broilleach:
  - Na bi nad bhurraidheachd, a bhalaich! Bidh anti-pulsarize a" cur eagal air beathaichean.
  Nochd treas balach le falt gorm, dualach.
  A" gàireachdainn, thuirt e:
  - Bidh a h-uile dad quasar , Marinka! Tha sinn dìreach a' faighinn spòrs!
  Chladhaich an nighean a òrdagan le a cas rùisgte, bheag, tana, ach le bonn pinc. Chaidh hologram de long-cogaidh mòr seòlaidh le mòran ghunnaichean, le sgioba bhalach ann an èideadh stiallach air bòrd, a" frasadh. Rinn na seòladairean òga gàire, agus am bòtannan a" deàrrsadh le snas.
  Bha siùil an t-sreapadair air an sgeadachadh le dealbhadh eireachdail, a 'gabhail a-steach flùraichean, beanntan, agus caileagan brèagha. Agus an uairsin, gu dearbh, a" crathadh le a bòtannan dandy, air an sgeadachadh le spurs làn de daoimeanan, nochd caiptean nighean eireachdail ann an ad coileach le itean còmhdaichte le seudan a "deàrrsadh mar rionnagan. Thug i dheth a ceann, agus nochd i dath an òir-dhuilleag. Chrom i ris an nighinn agus rinn i gàire:
  - Dè tha thu ag iarraidh, a bhana-phrionnsa?
  Rinn Slavka, b 'e sin ainm a' bhalaich le falt gorm, gàire agus fhreagair e:
  - Bana-phrionnsa! A bheil fios agad, ann an dùthaich Lenin agus co-mhaoineas buadhach, gu bheil barrachd urram agus spèis aig balach sam bith ann an ceangal dearg na an tsar agus an t-ìmpire mòr!
  Rinn Marinka gàire, chaidh an hologram à sealladh sa bhad, agus fhreagair i, no an àite a bhith a" seinn:
  Tro na stoirmean bha grian na saorsa a" deàrrsadh dhuinn,
  Agus shoilleirich an Lenin mòr ar slighe ...
  Thog e an sluagh gu aobhar ceart,
  Bhrosnaich Ilyich an t-àite gus an cruinne-cè a ghabhail!
  . CAIBIDIL Àir. 1
  Cha do thuit an USSR agus cha do thuit e às a chèile. Air an làimh eile, tha co-mhaoineas air buannachadh air feadh an t-saoghail. Agus lean an t-Aonadh Sòbhieteach a' leudachadh gus an tàinig i gu bhith na poblachd mu dheireadh air a' phlanaid Talamh. Às deidh sin , thàinig àm saoghal roinnte gu crìch, agus thòisich àm de chruthachadh mòr agus leudachadh cosmach.
  Thòisich daonnachd a 'leasachadh agus a' soirbheachadh. Dh'fhalbh cogaidhean, gort, galaran sgaoilte, dh'fhàs leigheas cha mhòr uile-chumhachdach. Bha e comasach gintinneachd dhaoine a leasachadh, agus chaidh a" chùis a dhèanamh air an olc as uamhasach airson daonnachd - aosda. Dh'fhàs daoine gu bràth òg agus àlainn. Chaidh duilgheadasan stuthan fhuasgladh cuideachd . Chaidh airgead à bith agus gheibheadh a h-uile duine a rèir am feumalachdan.
  Shuidhich daoine air feadh an galaxy. Tha, ge-tà, tòrr rionnagan agus planaidean. Chaidh stòran lùtha nach fhacas a-riamh a lorg. Tha fusion thermoquark dà mhillean uair nas làidire na fusion thermonuclear, agus tha fusion thermopreon ceithir trillean uair nas làidire na pròiseas fusion de niuclasan hydrogen.
  Tha teicneòlas coimpiutaireachd air leasachadh, an Hypernet agus brìgheil ultramatrix . Tha beatha air fàs tòrr nas fheàrr agus nas spòrsail.
  Cha robh boireannaich eadhon air an fheum air clann a ghiùlan agus a bhreith; Agus mar thoradh air an sin, dh'fhàs a h-uile duine, gun eisgeachd, gu math brèagha agus le figearan eireachdail. Agus a-nis tha grunn thursan nas motha de riochdairean bhon ghnè cothromach na riochdairean làidir. Agus cho iongantach agus cho iongantach sa tha an saoghal air fàs, anns a bheil a 'mhòr-chuid gu bràth nan nigheanan òga agus gu math brèagha.
  Agus bha seo mar-thà na fhìor phàrras! Agus tha na riochdairean bhon ghnè nas làidire dìreach mar Apollo, ged a tha eadar-dhealachaidhean fa leth air an gleidheadh. Thàinig rèisean agus nàiseantachdan anns an ìmpireachd fànais Sòbhieteach gu bhith nas measgaichte, a rinn daoine eadhon nas bòidhche agus nas foirfe.
  Pàrras co-mhaoineas agus, a rèir coltais, bha na duilgheadasan mòra uile air am fuasgladh mu thràth.
  Fhad "s a tha iad a" sgrùdadh fànais, chan eil daoine fhathast air coinneachadh ri aon shìobhaltachd nas leasaichte no nas lugha anns an galaxy aca. Agus is dòcha gu robh sin airson na b" fheàrr.
  Leis nach robh agam ri sabaid ri duine sam bith. Ged a bha mòran phlanaidean làn de lusan is ainmhidhean. Mar eisimpleir, bha seachd planaidean aig Sirius aig an robh beatha bith-eòlasach. Fìor, às aonais sìobhaltachd. Agus thionndaidh na beathaichean as leasaichte gu bhith nan centaurs bhon chòigeamh planaid. Ach cha robh innealan aca fhathast agus cha do thog iad ach bataichean agus clubaichean nam feumadh iad farpais a thòiseachadh. Fìor, bha fiosrachadh aig Centaurs aig ìre chimpanzees agus b 'urrainn dhaibh cainnt daonna a bhruidhinn. Dè nach urrainn dha muncaidhean a dhèanamh às aonais atharrachadh ginteil.
  Air a 'cheathramh planaid, a bha gu math teth, le teòthachd cuibheasach de thrì fichead' sa còig ceum Celsius, bha na foirmean beatha prìomhaideach, ged a dh'fhaodadh cuid de dh'eòin a bhith air an teagasg gus bruidhinn. Tha an dà chuid lusan agus ainmhidhean beairteach. Chaidh campaichean pioneer a stèidheachadh an seo, agus bha clann deònach itealaich an seo.
  Bha an treas planaid eadhon nas teotha, ach cuideachd beairteach ann am beatha ionadail. Agus tha a 'chiad dhà ro fhaisg air Sirius, chaidh an t-uisge gu lèir a ghlanadh orra, agus cha b' urrainn do fhoirmean pròtain a bhith ann tuilleadh. Bha an còigeamh planaid nas fhuaire, ach fhathast na bu teotha, na an Talamh san fhicheadamh linn. Agus bha teòthachd cuibheasach aig an t-siathamh ceum no dhà nas ìsle na air an Talamh, nuair nach robh a" ghnàth-shìde air a riaghladh fhathast.
  Bha an seachdamh planaid beagan na bu bhlàithe na Mars, ach bha beatha aice cuideachd, ged a bha i na bu teirce. Cha robh beatha nàdarra aig na planaidean a bha air fhàgail tuilleadh, ach a-mhàin na bacteria as sìmplidh. Ach tha gu leòr mèinnirean ann agus mòran a bharrachd.
  Tha Sirius beairteach ann am planaidean - cho mòr ri dusan, agus tha sin sgoinneil . Chan eil rionnagan eile cho fialaidh leis an tiodhlac seo. A bharrachd air an sin, ann am meadhan an galaxy, far a bheil cus rionnagan, bidh cataclysms agus crithean-talmhainn an-còmhnaidh a "tachairt air na planaidean air sgàth gluasadan nan rionnagan a tha a" tighinn faisg agus a "crìonadh.
  Fìor, tha daoine mu thràth air feuchainn ri planaidean a chruthachadh gu saor-thoileach bho ghràineanan rionnagach. Mar sin cha robh cunnart ann gum biodh gainnead fearainn ann.
  Bha sìobhaltas no dhà aig ìre leasachaidh na Seann Èiphit, agus daoine coltach ris, eadar-dhealaichte a-mhàin ann an cumadh an cluasan. Bha iad coltach ri lioncs. Tha an dà shìobhaltachd tòrr nas sine na an fheadhainn daonna, ach tha iad air stad nan leasachadh.
  Agus is e an rud a tha inntinneach gum faodadh daoine san tuil ionadail a bhith beò suas ri còig ceud bliadhna agus cha mhòr nach do dh'aois iad, agus cha do dh'fhàs na fir eadhon mustaches agus feusag, agus dh'fhuirich iad ann an coltas nan deugairean. Thug na daoine iad fhèin mar ainm orra fhèin. Tha, tha iad gu math brèagha, craiceann rèidh, cultarach, sunndach, suarach agus leanabhach. Elves àbhaisteach bho sgeulachdan sìthe le òigridh shìorraidh air a thoirt seachad le gintinneachd gun samhail, ach cuideachd san inntinn ann an staid leanabachd, agus dh" fhan teicneòlas aig ìre àrsaidh tràth. Cha robh eadhon catapults no ballistas aig na sìobhragan, ach dh" fhan an carbad aig àirde foirfeachd.
  Aig an aon àm , bha iad a 'còrdadh riutha a bhith a' togail pioramaidean agus a 'creidsinn anns an ath bheatha. Co-dhiù, tha saidheans san àm ri teachd air sealltainn gu bheil rudeigin dha-rìribh a "tighinn a-mach à neach às deidh bàs corporra, agus faodaidh seo a bhith mar phearsantachd agus cuimhne, agus am pàirt hyperetheric . Mar sin bha dà phrìomh obair aig saidheans a-nis. Cruthaich longan-rionnag a tha comasach air itealaich seachad air an reul-chrios, agus ionnsaich aiseirigh dhaoine a tha marbh o chionn fhada. Agus an toiseach, Lenin, a bha anns an USSR galactic coltach ri Dia a bha beò gu bràth!
  Chaidh eadhon cunntadh sìos ùr fhosgladh bho cho-là-breith Vladimir Ilyich! Agus bha e fionnar.
  Bha eagal air daoine leis gu robh sìobhaltachd follaiseach, fìor adhartach gu teicneòlach anns an galaxy faisg air làimh, nach robh fhathast air ceangal a dhèanamh ris a 'chinne-daonna. Ach cha do sheall i ionnsaigheachd sam bith nas motha.
  Agus mar sin, lorg daoine òigridh shìorraidh, dh'fhaodadh na ceallan anns a 'bhodhaig a bhith air an sgaradh gu bràth, a tha a' ciallachadh ... A-mhàin na speuran, a-mhàin a 'ghaoth, dìreach aoibhneas air thoiseach! Agus chan eil ùine aig a" chinne-daonna ruith!
  Valerka Lagunov agus Leshka le Slavka agus Marinka ach dusan bliadhna a dh'aois. Mar sin chan eil dragh no trioblaid sam bith orra. Tha iad a-nis air saor-làithean, a mhaireas sia mìosan, agus chan eil aig a" chloinn ach spòrs is toileachas tron àm seo.
  A-nis tha iad a 'cruthachadh holograman le bhith a' briogadh air an corragan agus an òrdagan. Agus bidh iad a 'leum gu fiadhaich. Is dòcha gu bheil thu a" smaoineachadh gu bheil na caractaran gu tur beò.
  Mar eisimpleir, bha muncaidh King Kong agus an Tyrannosaurus rex a 'sabaid. Agus chaidh sabaid agus spòrs ionnsaigheach còmhla riutha. Bidh iad gu litireil a" reubadh a chèile.
  Rinn Marinka squeak agus chuir e dheth e:
  - Chan eil! Tha e brùideil agus tha fuil ann. Mar sin, feumaidh tu aontachadh, tha e eu-comasach!
  Chrath Leshka a cheann dearg le aonta:
  - Tha! Gu dearbh, tha seo ro chruaidh!
  Agus thug am balach grèim air a òrdagan rùisgte. Nochd ìomhaigh de chèic air a pheantadh gu breagha le ròsan agus flùraichean coimheach eile air an dèanamh le uachdar, a bharrachd air ealachan neamhnaid agus iasg òir le sgiathan airgid. Dè cho drùidhteach a bha e coltach.
  Thug am balach bhon àm ri teachd fa-near:
  - Tha sin sgoinneil , nach eil?
  Fhreagair Valerka le gàire:
  - Beagan leanabhach, ach gu h-iomlan chan eil e dona!
  Chuir Slavka tweet:
  Chan eil ithe cèic dona, gun fheum a ràdh,
  Ach eadhon nas fheàrr , òl tì le mil!
  Agus rinn am balach le falt gorm gàire.
  Bha a" chlann sunndach agus bha iad ag iarraidh dibhearsain is faireachdainnean ùra.
  Ghabh Slavka e agus shnìomh e timcheall aig astar àrd, a 'gearradh lùban. Am broinn na balaich bha nanobots beaga bìodach a leig leotha itealaich gu math. A bharrachd air an sin, bha na balaich cha mhòr rùisgte. Ach rinn na ceanglaichean dearga aca grunn ghnìomhan aig an aon àm.
  A" toirt a-steach leithid a bhith a" toirt seachad ìomhaighean coimpiutair agus a" cumail conaltradh ris an Hypernet .
  Lorg Slavka e fhèin ri taobh measgachadh de mhalagain agus python. Agus gu litireil spìon e am beathach bochd. Dh'fhàs an teòthachd eadhon nas motha.
  Sheinn am balach itealaich:
  Ciamar a bha sinn beò a ' sabaid
  Agus chan eil eagal a 'bhàis ...
  Seo mar a bhios tu fhèin agus mise beò bho seo a-mach,
  Agus ann an àirde nan reultan,
  Agus sàmhchair beinne ...
  Tonn mara is teine borb,
  teine fiadhaich agus feargach !
  Shnìomh Levka mun cuairt mar fhreagairt, cuideachd le astar iongantach, agus thuirt e:
  Tha mòran dhorsan eadar-dhealaichte san fhànais,
  droch hyperplasma a" sruthadh a-mach...
  Tha cuan de sgàinidhean anns an àite dubh,
  Ach a-nis tha daoine nan Diathan làidir!
  Rinn Valerka gàire agus thug e fa-near:
  - Tha hyperplasma na chumhachd! Tha mòran phròiseasan an urra ris.
  Thuirt Marka gu feargach:
  - Dìreach mar air hypercurrent !
  Agus ghabh an nighean agus leig i a-mach am pulsar holografach le a òrdagan rùisgte. Agus nochd long-cogaidh mòr le deicichean agus similearan smocaidh
  Thug Levka fa-near:
  - Is e seo retro - toiseach an fhicheadamh linn!
  Cliog Slavka cuideachd air òrdagan, agus an uairsin nochd armadillo le armachd gleansach, òrail air a thaobh.
  Rinn am balach gàire:
  - Dèanamaid sabaid!
  Bha Valerka cuideachd a 'sguabadh às. Ach thàinig e suas le long a bha mòran na b' fhuaire, na b' ùire agus na bu mhiosa.
  Thug Pioneer Boy fa-near:
  - Ma tha thu a" dol a shabaid, dèan sin le ceòl!
  Thog Levko cuideachd an t-eagal aige fhèin agus bhruidhinn e a-mach:
  - Chan e, bidh sinn a" sabaid le ceòl hyperquasar !
  Agus dh" fhosgail na ceithir soithichean teine brìgheil air a chèile. Cho mòr is gun robh e bodhar.
  Bha a" chlann a" bualadh an gàirdeanan is an casan, a" snìomh mun cuairt agus a" seinn còmhla ri faireachdainn, a" crathadh am fiaclan:
  Tha sinn nar clann de chosmos linn mòr,
  Chaidh co-mhaoineas soilleir a thogail mu thràth ...
  cùisean dhaoine , creid mi, dona idir,
  Rachamaid suas agus chan ann airson diog sìos!
  
  Bidh sinn a" spùtadh a-mach hyperplasma,
  Sàr choimpiutair dìreach anns a" cheangal againn...
  Agus tha innealan-fuadain na cloinne umhail do òrdughan,
  Comasach air ultra a dhèanamh aig an uair seo!
  
  Tha sinne, na tùsairean, glè, eòlach, creid mi, a" ruith,
  Chaidh sinn gu fìor iomall galaxies ...
  'S eadhon a nis tha ar casan gu tur lom ,
  Tha iad comasach air barrachd a bhualadh na dìreach gealbhan!
  
  Bidh a h-uile dad cho foirfe agus quasar ,
  Rud nach fhaighear dìreach anns a" chruinne-cè...
  Nì sinn e, creid mi, cho pulsarically ,
  Tha na balaich agus mise air ar slighe!
  
  Tha an USSR a-nis mòr, milleanan
  A" toirt a-steach rionnagan agus planaidean aoibhneach ...
  Tha legionan de Chomanaich air ar cùlaibh,
  Chan eil fios againn air fulangas agus trioblaidean!
  
  Tha sinn comasach air mìorbhail sam bith a chruthachadh,
  Agus thoir a-mach pulsar theoplasmic bho do mheur ...
  Anns an àm a dh'fhalbh, na diathan uile agus na h-Iùdhaich olc,
  Agus a-nis tha tiodhlac Dhè againn!
  
  Biodh luchd-tòiseachaidh anns an t-saoghal ùr,
  Ann an corp àlainn, làn de ghaol ...
  Togaidh sinn co-mhaoineas air planaid sam bith,
  Agus chan obraich na neoni trom-laighe!
  
  Bheir Vladimir Ilyich brosnachadh dhuinn,
  Agus seinnidh sinn òran na h-oidhche ...
  Gheibh thu mionaid sona,
  Agus chan urrainn dha duine bàsachadh!
  
  Agus creid mi, a nis bidh cuasar leinn,
  Air feadh na cruinne-cè tha co-mhaoineas dearg ...
  olc agus trom-laighe ,
  Nach seall sinn altruism tùsaire!
  
  Seo na longan-rionnag a' ruith gu h-obann dhan iarmailt,
  Tha iad nas fhuaire na urchraichean niùclasach...
  Agus clann, fios agad, pìleatan aotrom plasma ,
  Faodaidh iad parquet a ghabhail le snasadh!
  
  Fhad 's a tha sinn a' gabhail fois air a' phlanaid,
  Agus is e Sirius an rionnag ghràdhach againn ...
  Bidh an USSR na phàrras soilleir dha na h-uile,
  Agus tha Lenin radiant gu bràth!
  Sheinn a" chlann le fìor fhaireachdainn agus dealas. Agus tha an guthan cho rìomhach agus a" glaodhaich, mar chluig a" glaodhaich.
  Agus tha na longan-cogaidh anns a" bhlàr mas-fhìor a" leantainn orra a" frasadh a chèile le sligean.
  Bidh caileagan brèagha ann am bikinis stiallach a 'ruith timcheall nan deic. Tha iad tana agus casruisgte. Agus tha am falt mar dhuilleach òir, platanam, airgead, saphir, ruby, emerald. Tha na caileagan fhèin gu math brèagha, nuair a bhios iad a 'ruith fo chraiceann umha nan gaisgeach, bidh bàlaichean fèithean a' rollaigeadh.
  Rinn Marka gàire agus thug i fa-near:
  - Tha na nigheanan sin dìreach super!
  Thug Valerka fa-near:
  - Tha, tha iad air an leasachadh agus lùbach. Dìreach an clas as àirde!
  Bidh na caileagan gu dearbh a" cluich le tonnan gluasadach an abs aca fhad "s a tha iad a" ruith. Tha iad seo fìor àlainn bòidhchead .
  Levka a 'toirt seachad òrdughan. Agus bidh na nigheanan a" luchdachadh baraillean gunna. Agus bidh iad a 'dèanamh seo le gluasadan luath agus gràsmhor.
  Bidh Valerka ag atharrachadh na gunnaichean gu modh losgadh èignichte. Agus tha an taobh far a bheil na sligean gan cuir a-steach a" lasadh suas.
  Bidh na gillean a" sgiùrsadh le toileachas agus a" bualadh an làmhan agus a" faighinn tòrr spòrs.
  Bidh Slavka a 'gàireachdainn agus ag èigheach:
  - Nigheanan Hyperpulsar !
  Bidh na gaisgich dha-rìribh a" squeal mar mhucan. An seo tha am blàr a" gabhail àite le buaidhean sònraichte math. Agus bidh na sligean a" spreadhadh, a" lasadh san adhar mar chleasan-teine. Is e seo dha-rìribh an clas as àirde.
  Chuir Valerka tweet le gàire:
  - Sin e, tuit taobh an nàmhaid, tog a-steach le armachd tollaidh .
  Agus gu dearbh , thuit stàilinn agus meatailt mhòr. Agus tha na taobhan a 'losgadh. Agus tha sàilean lom nan nigheanan air an reamhrachadh le lasraichean dearga. Agus bidh na gaisgich a" sgreuchail, tha iad ann am pian bho na h-uillt.
  Marinka air a grimaced agus air a ghlanadh:
  - Tha so ro an-iochdmhor. Is dòcha gun urrainn dhuinn dreach bog fheuchainn?
  Chrath Valerka a cheann soilleir air a mhuineal fèitheach:
  - Feuch sinn!
  Agus bho muzzles nan gunnaichean a bha gan luchdachadh agus às an robh nigheanan eireachdail ann am bikinis a" losgadh, siùcairean, seoclaid, lollipops agus dragees ag itealaich.
  Shlaod Slavka a bhilean agus thug e fa-near:
  - Blasta! Bha mi airson rudeigin ithe cuideachd.
  Mhol Valerka:
  - Òrdaichidh sinn reòiteag air-loidhne!
  Cha do rinn a" chlann argamaid, ach bhriog iad air an òrdagan lom còmhla agus chuir iad òrdugh telepathic.
  Agus an uairsin nochd clàran criostail dìreach air am beulaibh, agus orra bha glainneachan fìon òir le diofar sheòrsaichean reòiteag. Is e seo lìbhrigeadh sa bhad gu àite sam bith san USSR tron Hypernet, agus gu tur an-asgaidh.
  Ghabh Levka agus thog e suas an reòiteag òir le dealbhadh air le spàin agus chirped:
  - Tha seo blasta !
  Ghabh Slavka cuideachd spàin den reòiteag pinc le reasanan agus chuir e na bheul e gu toilichte. Chag e e agus sheinn an gille:
  Is e fìor mhìorbhail a tha seo,
  Reòiteag a dh'fhàsas anns an USSR ...
  Cha leig thu leas càmhal a thogail,
  Gus nach bi barrachd dhuilgheadasan stamag ann!
  Thog Valerka reòiteag bho dhiofar speuclairean nan seasamh faisg air làimh. mheasg e e, agus sheinn e :
  Tha còir aig clann seo ithe
  Reòiteag radiant sa chlas...
  Agus ithidh sinn e le tlachd,
  Nì sinn a" chùis air na creutairean olc ann am blàr!
  Rinn Marka gàire agus lasadh a fiaclan. Thòisich caileagan brèagha air holograman de armadillos cuideachd a 'tilgeil glainneachan reòiteag air a chèile. Agus bha e a" coimhead èibhinn. Gu sònraichte nuair a ghoid iad ann am bikini agus a fhuair iad salach ann an reòiteag ioma-dathte de gach seòrsa. Agus bha e coltach gu robh e cho èibhinn agus cho tlachdmhor.
  Chuir Slavka tweet:
  Bu chòir eagal a bhith air an t-saoghal bho thùsairean
  Tha buannachdan nan saighdearan gun àireamh...
  Bha fios aig balaich an-còmhnaidh mar a dhèanadh iad sabaid
  Crathaidh sinn an droch shaoghal, creid mi, gu làr!
  Rinn Levka gàire agus thuirt e:
  - Agus bha 'n dùthaich uile ag amharc air na pisdean !
  Thòisich clann ag ithe reòiteag nas beòthaile. Agus rinn iad e le lùth mòr. Dh'èigh Marka:
  Am faic thu eclipse anns na speuran?
  Ìomhaigh làidir den surf...
  soidhne Armageddon,
  Treudan de èigheachd chosmach!
  Thòisich Valerka a 'leum agus a' snìomh, a 'fàs:
  Avadon, tha am mallachd ag èirigh,
  Avadon, bàs iomlan!
  Avadon, agus na rèisimeidean marbh,
  Avadon, tha am madman a" stiùireadh!
  Hyperplasma!
  Hyperplasma!
  Thug Marka fa-near le gàire, a 'snìomh agus a' leum san adhar:
  - Abhadon, is e so deamhan Shàtain ! Chan e pearsantachd math a th" ann, ge bith ciamar a choimheadas tu air.
  Rinn Levka gàire agus rug e air an spàin òir le a òrdagan rùisgte. Thilg e an reòiteag, a 'leagail measgachadh de kiwi agus canary. Thuit an t-eun tar-chinealach mìorbhuileach, ach leum e suas sa bhad agus thòisich e ga reamhrachadh fhèin le a theanga fhada ris nach robh dùil agus gob goirid airgid.
  Chuir Marka tweet:
  - Tha thu a" faicinn, tha eadhon eòin dèidheil air reòiteag!
  Chrath Slava agus sheinn i:
  Tha a h-uile duine ag iarraidh ithe
  An dà chuid saighdear agus seòladair ...
  Tha a h-uile duine ag iarraidh suidhe sìos
  Gus an nicil a bhualadh!
  Thug Levka fa-near, cuideachd a 'tilgeil reòiteag air leumadair-feòir ionadail le dusan cas, agus a' toirt air a bhith a 'crathadh an reòiteag ioma-dathte le neo-ionnanachd.
  - Tha, is e biastagan na bràithrean as lugha againn. B "àbhaist dha a bhith a" briodadh mosgìotothan air an Talamh, ach a-nis tha a h-uile artrapod air fàs math agus feumail!
  Rinn Marinka gàire agus rinn i gàire:
  Tha uiread de bhalaich math ann
  Air fhàgail na laighe air a" ghainmhich...
  Bidh iad a' sileadh chriomagan,
  Aig àirde superpulsar !
  Gu dearbh bha a" chlann a" faighinn a h-uile càil gu math spòrsail agus èibhinn. Tha iad dèidheil air taisbeanaidhean cho sunndach agus èibhinn.
  Ach a-nis chì thu gu bheil na ceithir longan-cogaidh leis na caileagan a" lasadh agus a" losgadh. Agus dh"èirich na teintean os an cionn, a" lasadh le uile dhathan a" bhogha-frois.
  Chuir Levka tweet:
  - 'S e seo hyperplasmic teine. Chan urrainn eadhon Zeus an Thunderer seo ath-riochdachadh!
  Rinn Marinka gàire agus le a òrdagan rùisgte rinn i gintinn an ath thionndadh den t-soitheach mhòr aice. Agus cha mhòr nach do bhuail e eadhon le feadhainn eile. Bha tonn foamy agus emerald ann a bha coltach ri bhith a" frasadh a-mach à glainne de champagne.
  Thuirt an nighean:
  - Tha cogadh na chuirm iongantach, ach aig an aon àm na saor-làithean as miosa. Chan eil e ro thaitneach, gu h-àraidh nuair a chaidh a shabaid anns an fhicheadamh agus an aonamh linn air fhichead, agus a h-uile càil air chrith, agus pìosan agus suaicheantasan lasrach a 'sileadh sìos air na sabaidean.
  Thug Slavka fa-near:
  - Chan eil suaicheantasan teine gun dad. Tha e tòrr nas miosa ma tha an cogadh a 'gabhail àite sa gheamhradh. Agus bidh na tùsairean, balaich is nigheanan, a" sabaid casruisgte agus ann an geàrr-chunntasan an aghaidh nan Tigers and Panthers a" tighinn faisg air na dreuchdan aca.
  Thuirt Valerka le gàire:
  - Agus tha ruith casruisgte san t-sneachda eadhon snog. Bidh mothachadh geur agus gun samhail ag èirigh gu bheil e dìreach super!
  Levka le gàire, a" dearbhadh:
  - Agus tha lorgan-coise cas-rùisgte san t-sneachda cho breagha. Faodaidh tu sgeadachadh slàn a chuir a-mach leotha. Tha cuimhne agam nuair a bha sinn aig a" phòla a deas, bha raon deighe slàn ann le reothadh. Agus an aghaidh cùl-raon an t-samhraidh shìorraidh a tha an còrr den phlanaid Talamh, tha e dìreach sgoinneil!
  Chrath Marinka agus rinn i gàire:
  - Tha, faodar seo ath-riochdachadh a-nis.
  Agus bhriog an nighean air a òrdagan rùisgte. Agus sa bhad thuit frasan sneachda air na armadillos a bha a" losgadh. Is e seo dha-rìribh seòrsa de mhìorbhail. O chionn ghoirid, blàr anns na tropaigean le nigheanan casruisgte ann am bikinis. Agus a-nis tha e gu math sneachda. Agus tha seo, bu chòir a thoirt fa-near, cho fionnar agus gun samhail.
  Nochd reothadh air na deic far an robh na caileagan àlainn seòladairean a' sabaid. Agus gu litireil bha e a 'còmhdach an uachdar. Agus dh"fhàg na gaisgich àillidh an lorgan casruisgte, gràsmhor air. Agus bha e a 'coimhead cho iongantach agus cho tlachdmhor' s gun robh na gillean tùsail ag osnaich.
  Thug Marka fa-near le gàire milis, leanabh:
  - Cogadh air holograms a 'coimhead èibhinn. Ach tha seo mar-thà anns an àm a dh'fhalbh. Agus a-nis bidh rudeigin ionnsaigheach ann ...
  Gu dearbh, spreadh boma atamach agus spreadh e na lasraichean le fras sèididh de mhìltean de dhealbhan-camara . Seo far an do thòisich an obair losgaidh a thoirt air falbh. Agus bidh boinneagan lasrach ag itealaich ann an diofar stiùiridhean.
  Agus tha e a 'frasadh gu neo-chùramach agus gu math fòirneartach. Is e fìor losgadh iongantach a tha seo. Agus colbhan lasair ag èirigh suas os cionn nan similearan agus maids de armadillos.
  Thug Valerka fa-near, le a shealladh milis agus sìtheil:
  - Is e dìoghras a th" ann an sgrios, ach tha cumhachd eile againn!
  Gabhaidh am balach crìochnachaidh agus stampaidh e a chas-rùisgte.
  Agus bhuail na tùsairean an làmhan a-rithist.
  Agus ciamar nach urrainn anam leanabh a ghabhail agus a sheinn? Rudeigin cho sònraichte agus gu math fionnar. Agus ghabh na tùsairean e, agus sheinn iad:
  Tha mòran dhorsan eadar-dhealaichte san fhànais,
  Sruthan feargach hyperplasma olc !
  Thug eolas moran fios,
  Bha sinn nar daoine, agus a-nis tha sinn nar diathan!
  
  Air longan nan reultan ruithidh sinn thar nan tonn,
  Quarks foam anns na vortices ether!
  Dè a bheir mi seachad do mo shliochd?
  Clann saoghal eile, stoirmeil!
  
  Bidh falamh blàth a 'blàthachadh cridheachan,
  Tha na reultan mun cuairt mar aghaidhean leannanan!
  Bidh sinn a 'frithealadh adhartas, chan eil crìoch ann,
  Agus air an Talamh bidh na maples a 'meirgeadh gu socair!
  
  Far an ceumnaich sinn, an sin tha blàthan Rus,
  Is e tàirneanach nam blàr ceòl na beatha!
  Leig leinn tòiseachadh gu dàna air iomairt ùr,
  Deanamaid seirbhis gu naomh do'n Athair shiorruidh !
  
  Bidh, bidh leòintich ann, bidh àite cruaidh,
  Mòran diofar ghnèithean agus rèisean!
  Tha dubh-aigein an t-saoghail ro lionmhor ,
  Caraid san fheasgar, ach brathadair sa mhadainn!
  
  Ach airson an Ruis chan eil cnapan-starra ann,
  Tha fios aig duine sam bith: tha spiorad na Ruis neart!
  Cha chuir Gehenna no Ifrinn eagal ort,
  Cha chuir an uaigh am prìosan thu eadhon ann am bàs!
  
  Cha 'n urrainn ach feoil bhi air a sgrios,
  Uill, tha an t-anam a 'frithealadh an Motherland gu dìleas!
  Trioblaidean agus bròn, faighinn thairis air a h-uile càil,
  Feumaidh sinn ar crios a theannachadh!
  
  Mar sin thug sinn buaidh air na nàimhdean,
  Is sinne, daonnachd, navel na cruinne!
  Sàthaidh a" ghràinealachd i fhèin, coinnichidh a" bhuille,
  Chan eil caoimhneas, bròn is bròn a" freagairt oirnn!
  
  Dhuinne, tha àite air fàs mar lios,
  Tha itealaich luath eadar na reultan mar chuairt!
  Ged tha brat-ùrlair neamh gun chrìoch,
  Faodaidh sinn ath-dhealbhadh a dhèanamh air - chan eil fealla-dhà ann!
  An dèidh seinn, chuir na balaich dheth na holograman leis a 'bhlàr nèibhi. An àite sin, bha na caileagan mu thràth a 'sabaid le arm gun àireamh de linn nas ùire. An àiteigin tràth san fhicheadamh linn.
  Ach chleachd na gaisgich boltaichean dealanach a bha ag itealaich bho ìnean fada air an peantadh le sgàrlaid. Agus leagh na tancaichean gu litireil. Bhris na goireasan sabaid nam broinn, agus sgapadh pìosan fada gu na taobhan.
  Ach an uairsin thòisich an tanca, an dèidh dha leaghadh, a dhol a-steach do phreas soilleir, pinc. An toiseach na càraichean sin a leagh fon dealanach an toiseach, agus an uairsin a h-uile càil eile. Agus dh'fhàs na lusan òga ann an dathan lusach. An toiseach cha robh annta ach gucagan pinc. Ach an uairsin thòisich cèicean agus seoclaid a 'fàs nan àite.
  Agus bha doire iomlan de na tancaichean sin, a thàinig gu bhith na preasan le rudan blasda.
  Agus bha plèanaichean ag itealaich gu h-àrd. Ach thionndaidh na caileagan aca, le tonnan de chlaidheamhan draoidheil, a- steach iad a h-uile seòrsa de rudan blasda. Gu sònraichte, tha aran ginger, cèicean custard, donuts seoclaid, marshmallows, marmalade agus rudan eile gu math blasda agus blasta. Agus nuair a thòisich an reòiteag a 'tuiteam, agus de dhiofar sheòrsachan, bha e dìreach fìor mhath.
  Agus gu h-obann thòisich mòran chloinne a 'leum a-mach, mar gum biodh iad bhon talamh. Agus thug iad ionnsaigh air na mìlsean gun àireamh le feirg agus dealas .
  Bha sàilean lom, pinc balaich is nigheanan a" lasadh seachad.
  Dh" fheuch bomair ionnsaigh ris an tiodhlac sgrios a chuir orra le feachd marbhtach.
  Ach bhriog an nighean ghaisgeil air a òrdagan rùisgte. Agus chrùb an càr mòr a-steach do lollipops, bàraichean seoclaid agus pìosan cèic le uachdar.
  Agus grunn rocaidean ann an itealaich sgapte ann am mòran bhotail le bileagan soilleir, stiogairean agus deochan cloinne.
  B" e seo dha-rìribh an clas as motha de chruth-atharrachaidhean sgeulachd sìthiche.
  Rug a" chlann air deochan milis is cùbhraidh agus dh"òl iad dìreach às an sgòrnan. Ciod a rinn iad le mòr thoil-inntinn.
  Chàirich Valerka, a" rùisg fhiaclan pàisde agus a" seinn:
  Is e ar clann dìreach an fheadhainn as fhuaire
  Faodaidh iad adharcan mutants a bhriseadh dheth ...
  Bidh sinn a" comharrachadh, creid mi, soirbheachas,
  A 'cruinneachadh fuamhairean na cruinne!
  Ceathrar ghaisgich ionnsaigheach agus Diadhaidh, mar a bha e an-còmhnaidh, nan teine. Agus tha na h-ainmean pròiseil agus iongantach aca a" lasadh os cionn na bòidhchead.
  Agus mar sin bidh Elena a 'toirt ionnsaigh an toiseach. A" crathadh a chlaidheamhan draoidheil. Agus mar sin tha na tancaichean Orkish , le cinn dràgon air na tùir, air an tionndadh gu turcaich fìor bhlasta, reamhar le mias cliathaich.
  Agus an uairsin bidh an nighean demiurge a 'bualadh air na plèanaichean le pulsars bho a h-ìnean sgàrlaid. Agus thionndaidh na plèanaichean gu bhith nan isbeanan mòra le càise, balgan-buachair agus lìonaidhean eile, agus thòisich iad air tìr.
  Agus an uairsin chuir an nighean a-mach dealanach às a navel aice agus chuir i geasan a" cleachdadh a òrdagan rùisgte.
  Agus tha na heileacoptairean air fàs gu bhith nan saltesons gu math blasta .
  Ach tha nighean an Dia Gheal, Zoya, a" dol a-steach don bhlàr. Bidh na claisean de na claidheamhan aice a" tionndadh tancaichean gu bhith nan cèicean blasta còmhdaichte le seoclaid is uachdar, a bharrachd air ròsan.
  Agus cuideachd chleachd an ròs plasma draoidheachd air plèanaichean Orsha le cinn tìgear agus ìnean crùbach. Agus thòisich iad air tionndadh gu bhith nan candies, le lìonadh gu math blasda agus cùbhraidh. Agus thionndaidh a h-uile dad a-mach blasta agus blasta. Agus ann an candies mòra, tha liotair eireachdail ann cuideachd.
  Ach nuair a chleachd nighean an Dia Gheal a casan rùisgte, chiseled agus seòrsachan sònraichte de dhealanach bhon navel aice, thionndaidh heileacoptairean an deachdaire Grobofutin gu bhith nan candies gleansach agus cèicean custard.
  Ghabh Zoya e agus sheinn i:
  - Tha còir aig nigheanan rudan math a dhèanamh ,
  Tha e nas binne na eadhon reòiteag!
  Thòisich Victoria cuideachd air tancaichean Orsha a thionndadh gu rudeigin blasta le cuideachadh bho chlaidheamhan. Anns a 'chùis seo, b' e cuibhreannan mòra de reòiteag a bh 'ann an glainneachan òir. Agus le pineapples, jam, agus rudeigin gu math blasda, a 'gabhail a-steach coconuts.
  spìon an nighean, nighean Chernobog, a spògan draoidheil bho ìnean ruby a làmhan gràsmhor, an uairsin thionndaidh plèanaichean co-chaidreachasan Trolltish agus Orkshi gu bhith nan wafers custard cho blasta le mil .
  Agus an uairsin chleachd gaisgeach an Dia Dubh an dà chuid dealanach bhon navel agus òrdagan rùisgte.
  Agus a-rithist leithid de thoraidhean còcaireachd iongantach, a "toirt a-steach donuts seoclaid agus seòrsachan ùra de reòiteag.
  Agus dè na fàileadh blasda. Dè cho math "s a dh" ullaich na nigheanan measgachadh de rudan.
  Sheinn Victoria:
  - 'S e coineanach seoclaid a th' annam
  bastard socair a th' annam ...
  Nighean, tha fios agad, na bi nad schmuck,
  Sgriosaidh e ceud sa cheud thu!
  Agus dhùisg i le a sùilean emerald. Agus tha tòrr seun iongantach aice.
  Agus an uairsin chleachd Nadezhda a claidheamhan. An seo bha mòran shaighdearan aig Orkostan agus an ìmpireachd troll, agus fhuair iad eòlas air diofar atharrachaidhean. Agus a-nis chaidh na tancaichean atharrachadh gu biadh mara, gu sònraichte, sturgeon le mias-taobh agus pistachios taghte.
  Agus an uairsin, bho na h-ìnean connlaich, chaidh a bualadh le lùth draoidheil. Agus mar sin chaidh e uile. Thòisich na plèanaichean a 'tionndadh gu squid ann an sauce, air an lìonadh gu math. Agus le lìonadh blasta.
  Agus an uairsin chaidh òrdagan lom de chasan gràsmhor na h-ìghne, nighean Perun, a chleachdadh, agus bhon navel, bhuail na buillean dealanach taghte agus gun samhail de shunami supermagic .
  Agus bha heileacoptairean agus saighdearan àbhaisteach ag itealaich ann an cruth èisg agus feòil air a smocadh leis na tiodhlacan as fheàrr bhon mhuir.
  ghabh Nadezhda e, agus sheinn e:
  - Anns a' chuan ghorm, 's a chuan gheal,
  Far a bheil na hurricanes ag èirigh...
  Bha mi air falbh gu tur
  A' toirt buaidh air na dùthchannan le cìochan!
  Agus an uairsin thòisich na caileagan a 'feadaireachd, agus bho na fuaimean aca thòisich saighdearan arm Orksha a' tionndadh gu flùraichean brèagha, no a-steach gu candies glè bhlasta le còmhdach soilleir agus lìonadh milis. Agus tha e cho breagha innealan bàis a thionndadh gu rudeigin air a bheil clann cho measail.
  Agus chaidh a h-uile saighdear troll faisg air Grozariupol a thionndadh gu bhith na rudeigin blasta, blasta, milis.
  Agus gluaisidh na gaisgich a-rithist, deiseil airson sabaid borb is brùideil.
  Ged a tha am faireachdainn math.
  Mar sin lorg na caileagan iad fhèin air iomall Slavavmorga , far an robh blàir borb a" gabhail àite. Tha iadsan, na ceathrar sin, gu dearbh, deiseil gus coinneachadh ri arm an deachdaire Grobofutin le ciste fosgailte.
  Chaidh buillean de phlasma draoidheil a-mach à meur scarlet làmh dheas Elena. Chaidh iad tron adhar agus thuit iad air na tancaichean Orks and Troll . Agus thòisich iad air cruth-atharrachadh a-rithist. Bha iad ann an cruth soithichean òir le saladan inntinneach, nam measg pineapple agus squid.
  Stuthan gu math blasta.
  Agus nuair a rinn Zoya fucked bho a nipples dearg, thionndaidh saighdearan arm Orcish gu bhith nan candy. Agus siùcairean le seoclaid agus còmhdach soilleir. Dè na reasabaidhean blasta.
  Ach thug Victoria a-steach bho ìnean ruby a làimhe deise. Agus thàinig tonnan draoidheil, draoidheil. Agus thàinig na h-itealain fionnar gu bhith nan seoclaid gu math blasda. Agus tha iad còmhdaichte le uachdar agus bainne co-dhlùthaichte. Nuair a thig iad air tìr, bidh am foil a" deàrrsadh agus a" mhil a" deàrrsadh.
  Sheinn Victoria:
  - Feuch e, tha e gu math blasda.
  Chan e càl a th" anns na soithichean sin!
  Bidh Nadezhda cuideachd a 'sabaid le fearg fiadhaich. Tha i na gaisgeach de dhealbhadh air leth dùbhlanach. Agus tha sealladh uamhasach aice.
  Agus bidh marigolds connlaich a-rithist a" tilgeil a-mach rudeigin gu math soilleir agus seductive.
  Agus mar sin thàinig na heileacoptairean gu bhith nan donuts agus cèicean mòra, blasta. A bharrachd air an sin, custard agus seoclaid, agus le sliseagan pineapple. A leithid obraichean eireachdail de ealain còcaireachd.
  ghabh Nadezhda e, agus sheinn e:
  - Tha na h-òighean moiteil às an sinnsearan,
  Luchd-losgaidh annasach ...
  Tha nipples scarlet air am bualadh,
  Rugadh e airson adhbhar!
  Tha an nighean seo dìreach de inbhe air leth. Agus le òrdagan rùisgte bidh iad a" gintinn blots draoidheil. Tha na toraidhean bhon toradh seo glè bhlasta. Bidh carbadan sabaid coisrigidh a" tionndadh gu bhith nan càraichean sòghail le flùraichean mar chrom-lusan, cèicean, coilich gu math milis is soilleir agus iasg.
  Agus an uairsin nochd bàraichean seoclaid fìor bhrèagha an àite baidhsagalan-motair agus saighdearan-coise den arm troll. Agus tha iad còmhdaichte le rùsg seoclaid agus mil. Agus tha a h-uile dad cho blasta agus blasta. Gu math iongantach , agus le dealbhan.
  Chan e, chan urrainn dhut cur an aghaidh rudeigin mar seo. Tha na nigheanan seo super.
  Agus tha casan fèitheach mar sin aca le gràs gun samhail.
  Agus tana , agus dealraichidh an craiceann mar umha. Tha a h-uile dad a" coimhead glè mhath. Le pailteas fala a ta sruthadh anns na sruthaibh. Agus bidh an fhuil a 'tionndadh gu uachdar, bainne co-dhlùthaichte, seoclaid leaghaidh agus rudan blasda eile. Agus tha a h-uile dad an seo cho cùbhraidh, juicy, milis.
  Agus bidh a 'chlann a' ruith, a 'frasadh an sàilean lom, cruinn, pinc. Tha iad dìreach sgoinneil.
  Agus tha iad a" seinn, a" giùlan am fiaclan:
  Tha e spòrsail a bhith a" coiseachd còmhla
  Thairis air na farsaingeachdan, air feadh nan raointean,
  Air feadh nan raointean fosgailte!
  Agus cuirm gu soirbheachail,
  Còisir càirdeil, còisir càirdeil!
  Agus thòisich arm an deachdaire Grobofutin air tionndadh gu bhith na rudeigin air leth blasta agus gu math blasda. Agus tha sin sgoinneil .
  Thug Elena fa-near, a" cur air bhog buille draoidheachd eile le a cas-rùisgte:
  - Ach, is urrainn dhuinn a h-uile acrach a bhiadhadh!
  Rinn Victoria gàire, a" cur air bhog an tiodhlac le a sàil rùisgte, agus thuirt i:
  - Leig leam fàs reamhar, mar bharaille,
  Na leig leam a dhol tron doras ...
  Is mise Chernobog, creid mi, a nighean,
  Na cuir stad air snàithlean na beatha!
  Chrath Zoya le gàire:
  - Tha seo sgoinneil!
  Dhìrich aon bhalach a-steach don bhainne tiugh le a chasan rùisgte.
  Agus chan eil seo èibhinn tuilleadh. Chaidh buinn a leanaibh a chlò-bhualadh. Agus seo
  thionndaidh e a-mach gu bhith uamhasach math . Ghabh am balach e agus sheinn e:
  - bainne co-dhlùthaichte, bainne co-dhlùthaichte, bainne co-dhlùthaichte,
  Am bàsaich am Fuhrer, an diabhal maol , ...
  Nighean, caileag, caileag,
  Punch an orc san taobh!
  Tha, tha e uamhasach spòrsail agus fionnar.
  Sheinn Nadezhda, a 'rùsgadh a fiaclan ann an gàire, agus a-rithist le a h-òrdagan lom, a' cur air bhog crith-thalmhainn teine is draoidheil.
  Thuirt Hope:
  - Tionndaidh am Fuhrer maol gu dorchadas,
  Tilg an troll gaisgeach sin dhan phrìosan ...
  Thoir an fheadhainn bian agus am buidheann dhan phrìosan,
  Bidh sinn a" reubadh plàighean às a chèile mar blotter!
  Ghabh na caileagan e agus chuir iad an òrdagan rùisgte nam beul agus a" feadalaich. Agus thòisich na saighdearan agus na h-aonadan mu dheireadh de charbadan armaichte Arcach air tionndadh gu bhith nan toraidhean còcaireachd coimheach, no gu bhith nan reòiteagan milis, cùbhraidh ann an glainneachan òir. Seo cho breagha "s a tha e a" coimhead agus ag adhbhrachadh sruthadh a-steach seile.
  Ghabh Elena e agus sheinn i:
  Fuhrer maol thu, leanabh Satan,
  Agus is iad muinntir Elfia mic Shvarog,
  Sgrios thu 'n droch luchd-cleachdaidh an dùthaich,
    Seadh, thoir a-steach thu don àibheis, bhandail maol!
  Dh" aontaich Zoya le seo:
  - Glòir don Great Elf às aonais an Fuhrer maol!
  Rinn Victoria gàire agus thug i fa-near:
  - Seadh, bhiodh sin math! Tha an t-àm ann am Fuhrer a bhleith gu pùdar!
  ghabh Nadezhda e, agus dh'èigh i:
  - Bidh linntean ùra ann,
  Bidh atharrachadh ginealaichean ann...
  Marbh an t-amadan
  Feumaidh na Ruiseanaich Lenin a-rithist!
  Mar sin ghluais na caileagan a-rithist, an turas seo gu sgìre Solntsefey . Tha na blàran an sin glè fhuilteach. Chuir an deachdaire arm Orkshi air bhog air an ionnsaigh. Agus chaidh na saighdearan aige an sàs ann an dìon teann. Tha na blàran fiadhaich.
  Agus mar sin chaidh na ceithir bòidhchead air falbh dhan adhar. Agus bhriog i a òrdagan rùisgte ri chèile. Agus a-rithist, bidh buillean draoidheil ag itealaich thairis air na saighdearan Orcish . Agus bidh tancaichean uamhasach le baraillean fada a" tionndadh gu bhith nan cèicichean sòghail sin còmhdaichte le uachdar, seoclaid, agus làn ruma gu bheil iad air an sgeadachadh le dealbhan dathte. Sin an-dràsta tilg thu fhèin orra agus ith. Tha a h-uile dad dìreach sgoinneil.
  Agus bidh na saighdearan gu bhith nan donuts còmhdaichte le siùcar pùdar.
  Sheinn Victoria:
  - Saighdearan dèideag, saighdearan dèideag, saighdearan dèideag,
  Reubaidh sinn ar nàimhdean gu pìosan!
  Leig Zoya a-mach sruthan de phlasma draoidheil bho na h-ìnean crùbach na làimh dheis agus thionndaidh i tancaichean arm Orkshi gu basgaidean le bagels, cèicean càise agus aran ginger. Agus dh" obraich e a-mach glè mhath .
  Agus thionndaidh plèanaichean an deachdaire gu bhith nan pacaidean de reòiteag ann am foil ioma-dathte agus fìor dhathtach. Agus bha na dealbhan a" deàrrsadh, agus bha a h-uile dad a" coimhead iongantach.
  Agus bu chòir a thoirt fa-near gu bheil an reòiteag seo blasta, agus tha reasanan ann, agus cnothan, agus seoclaid. Nochd a leithid de bhlasan. Tha a h-uile dad an seo gu math blasta .
  Agus thàinig heileacoptairean, bho bhuaidh ìnean ruby Bhictoria, an nighean spòrsail seo aig an Dia Dubh, gu bhith nan cutlets geir, no kebabs air skewers òir le feòil juicy.
  Aontaichidh tu gu bheil seo fìor mhath .
  Ghabh Nadezhda eadhon e agus chuir e bhon navel e. Agus a-nis, thòisich saighdearan Orkostan a 'tionndadh gu eisirean glè bhlasta, òrail agus platanam, agus le uighean Faberge.
  Bha seo uile air leth blasta le spìosraidh agus diofar sabhs agus blasan.
  Bha partaidh air leth aig na caileagan. Agus thionndaidh saighdearan arm Orkshi gu bhith nan candies fìor bhlasta, nam measg an fheadhainn le cognac agus glainne. Agus ghabh iad foirmean fìor bhrèagha gus am biodh iad nas fhasa ithe.
  Chuir Elena iongnadh air a caraidean agus dh'fhaighnich i:
  - A bheil sinn ag ithe gu math?
  Dhearbh Zoya:
  - Fìor mhath!
  Agus leigidh na ceithir nigheanan a-mach buillean draoidheil dealanach bho na sàilean rùisgte, pinc, eireachdail aca. Agus nochd beanntan slàn de shiùcairean, lollipops agus pacaidean reòiteag.
  math sa thionndaidh e a- mach. Faodar fèistean mar sin a chomharrachadh.
    Thionndaidh na caileagan, nigheanan nan Demiurge Gods, na saighdearan Orcish gu lèir ann an roinnean Solntsefey agus Gnomolun gu bhith nan diofar sheòrsan de thoraidhean còcaireachd eireachdail agus air leth blasta, làn uisge. A tha, feumaidh mi ràdh, a tha dìreach sgoinneil.
  feumar na saighdearan Troll agus Orcish fhuadach ann an sgìre Hobbit cuideachd . Agus an uairsin tha na nigheanan air ais ann an gnìomh.
  Gu dearbh, is e an sgarlaid aca, dath connlaich a tha ro aibidh, ìnean an dà làmh an armachd as motha aca. Agus bidh na gaisgich a" nochdadh an aerobatics as àirde, a" leigeil ma sgaoil buillean draoidheil bho pailme rùisgte na h-ìghne. Agus bidh iad ag itealaich mar shruthan de bhileagan.
  Agus bidh iad a 'tionndadh na saighdearan gu glainneachan òir de reòiteag no ròstagan sùbailte. Mar eisimpleir, bidh plèanaichean gu bhith nan ealachan friogais le ùbhlan agus orainsearan air an taobh. Agus bidh urchraichean hypersonic a" tionndadh gu waffles le pìosan seoclaid, coconuts, mango agus pineapple. A leithid de rudan blasda iongantach.
  saighdearan nam feachdan Trollish agus Orcish cuideachd nan preasan lusach anns a bheil flùraichean nèamhaidh, eireachdail, dathach. No bidh iad a 'tionndadh gu candy no reòiteag. Agus an-còmhnaidh le lìonadh sàr-mhath agus pistachios, agus aodach fionnar eile .
  Agus dè an seòrsa cèicean a nochdas a tha nas fhuaire na Napoleon. Tha a h-uile dad fìor mhath agus iongantach. Agus tha ròsan air am peantadh le uachdar, de gach dath den speactram.
  Dè cho eireachdail sa tha a h-uile dad air fàs. Agus bidh na h-aromas an seo gu mòr a" cuir strìochag air do chuinneanan. Agus fàileadh sònraichte.
  Tha saighdearan cuideachd ag atharrachadh gu figearan seoclaid ann an cruth diofar bheathaichean . Agus an seo tha geàrran, agus madaidhean-allaidh, agus feòragan, agus mathain, agus rudan eile as blasda agus as fheàrr.
  Sheinn Victoria:
  Chaidh innse dhomh nach i nighean Chernobog,
  Dìreach mo cutie agus mo choineanach ...
  A dhaoine, na bithibh teann ris an nighinn,
  Chaidh fàirdeal a thoirt seachad - tha peanas air a bhith air a chruinneachadh!
  Chrath Zoya le gàire, a" tionndadh na h-urchraichean Ork gu bhith nan candies gu math blasta is milis a-rithist:
  - Tapadh leat a Dhé Gheal,
  Airson saoghal cho milis ...
  Gus am bàsaich am Fuhrer maol ,
  Agus bidh sinn a" comharrachadh cuirm!
  Agus leumaidh na gaisgich suas agus toinneamh na cnapan sòghail aca.
  An seo air tìr phronnaich iad feachd an deachdaire Orc . Nas mionaidiche, thionndaidh iad an dòigh sgrios gu rudeigin blasta agus brèagha, agus thionndaidh e a-mach gu math fionnar.
  Agus a-nis chaidh na gaisgich chun na mara gus cabhlach an Trollemore a neodachadh . Faodaidh iad a h-uile càil a dhèanamh.
  Sheinn Victoria eadhon le toileachas rè an itealaich:
  - Faodaidh rìghrean a h-uile càil a dhèanamh, is urrainn dha rìghrean a h-uile càil a dhèanamh,
  Agus uaireannan bidh iad a 'co-dhùnadh dè a thachair don Talamh gu lèir ...
  Ach na abair dad, pòsadh airson gaol,
  Chan e a h-aon, chan urrainn dha aon rìgh!
  Chan e a h-aon, chan urrainn dha aon rìgh!
  Tha na caileagan mu thràth os cionn Muir Chervonotroll . Agus chaidh iad suas anns an adhar. Agus làmhan lom nam bòidhchead an gnìomh. Agus bidh tonnan tsunami de lùth adhartach draoidheil ag itealaich a-mach às na h-ìnean scarlet. Agus thionndaidh bàta-mara cogaidh Orkish sa bhad gu bhith na mhias mòr ann an cruth catfish le mias-taobh air treidhe òir làn daoimeanan. Agus thionndaidh na seòladairean orc gu bhith nan candies mòra seoclaid, no pacaidean de reòiteag le pineapples. Agus rinn Zoya fucked a-rithist , agus thàinig an ath thuras-mara ann an cruth spiris mhòr, agus air a sin bha cèicean le seoclaid agus botail de dheoch-làidir taghte.
  Ghabh Zoya e agus sheinn i, a" giùlan a fiaclan:
  - Tha fìon ainmeil airson a bhlas sàr-mhath,
  Bidh e a" leagail dhaoine cumhachdach far an casan!
  Cliog Victoria air a òrdagan rùisgte, agus thionndaidh bàta Orkish eile gu bhith na turtar le slige daoimean. Agus bha a feòil air a measgachadh le carran-creige agus briosgaid. Agus thàinig na saighdearan agus na seòladairean gu bhith nan jelly beans no rèasain. Dè cho blasta sa tha seo uile. Agus tha fàilidhean ann mar ròstadh uan. Uill, mar eisimpleir, thionndaidh Nadezhda bàta-mara Orkish gu bhith na torc fiadhaich ròsta de mheud mòr air treidhe platanam. Agus feumaidh mi ràdh, tha e cho blasta. Agus tha an gravy le ketchup sàr-mhath.
  . CAIBIDIL Àir. 2 .
  Rinn Marka, a 'coimhead air seo, gàire agus thug e fa-near:
  - Is e seo cogadh, dìreach super!
  Thug Slavka fa-near:
  - Tha e a 'fuaimeachadh ro leanabh. Tionndaidh saighdearan nàmhaid gu bhith nan dannsaichean.
  Mhol Levka:
  - Dèanamaid rudeigin nas cunnartaiche ma-thà!
  Dh"èigh an nighean thùsail:
  - Agus nas ùire!
  Dh"èigh a" chlann thùsail ann an aonadh:
  - Ginealach ùr, gaoth chuarc, thoir atharrachadh, le tiodhlac mòr!
  Cho-dhùin Valerka coimhead air film beag le blàr fànais agus, gun a bhith a 'smaoineachadh dà uair, thionndaidh e air an hologram slàn.
  Bha na balaich a 'feadalaich agus a' coimhead le an sùilean emerald agus sapphire air sealladh iongantach film ficsean saidheans.
  Bha deichean, ceudan de mhìltean de shoithichean rionnagach de artrapodan anail liath a" lìnigeadh faisg air plèana follaiseach, sgòthach, a" smocadh le ceò bleogach-pinc le sradagan ioma-dathte a" deàlradh a-nis is a-rithist.
  Thug Marka fa-near, a" priobadh le a sùilean sapphire:
  - Is e fìor mhìorbhail fìor agus fìrinneach a tha seo!
  Rinn Slava gàire agus thuirt e:
  - Tha bun-bheachd mìorbhail na bhun-bheachd càirdeach. Chan eil daoine dìreach air sabaid san fhànais fhathast.
  Anns an fhilm, chleachd sìobhaltas mosgìoto na h-armadan aige.
  Bha na soithichean aca na dùthaich le cumadh beagan neònach, agus bha i coltach ri iasg mara domhainn, beagan rèidh le tiugh an uisge agus le studan dùmhail le canain spìceach agus cuibhlichean stiùiridh lùbte agus antennas de dhiofar luchd-sgaoilidh. Bha iad a 'snàmh a-steach, mar chreachadairean a' ruith a dh'ionnsaigh creach, bho dhiofar stiùiridhean, a 'feuchainn ri briseadh tron iomall, air a dhèanamh suas de asteroids a chaidh atharrachadh gu sònraichte airson dìon. A bharrachd air na pàirtean cunbhalach de Robotamomat , bha spùinneadairean mercenary an làthair. Bha na soithichean aca air an comharrachadh le na cumaidhean meallta aca, mar as trice eagallach, agus bha soithichean rionnag fa leth a" coimhead neònach agus neo-àbhaisteach. Ach, chaidh dreuchd taiceil a thoirt dhaibh. B" e am ball-airm as iongantaiche am prìomh long-chogaidh a chaidh a leigeil ma sgaoil, pròis agus bòidhchead cabhlach nam mosgìoto. Coltach ri rampa dealain mòr dà cheud cilemeatair de dh'fhaid, tha am bàta-aigeil neo-riaghailteachd na fhìor shealladh. Cha robh fios aig duine fhathast, bha e na dhìomhaireachd eadhon dha na seanailearan mosgìoto, gun robhar ag ullachadh deuchainn air superweapon ùr. Is e dìreach Marshal Bloodsucker- Hyper , eisimpleir caran mòr de mosgìoto, a tha gu math mothachail air an deuchainn a tha ri thighinn. Bha neach-cuideachaidh aige, cuideachd artrapod. Sgaoil am bratag reamhar a dhà chas dheug uile. Bha a ghuth mar ghaoith nan speur.
  - Tha biastagan le brains dìreach mar mheur degenerative air craobh mean-fhàs. Tha mi ag òrdachadh gun tèid na sgaoilidhean luathachaidh den hyperplasma a thionndadh air reactar anti-thermoquark . O, armachd ùr, superlaser le pumpadh anti-thermoquark , seallaidh tu don nàmhaid an àite aige san fho-thalamh.
  Às deidh sin, lean gàire.
  Thuirt Valerka:
  - Ciamar a tha freagairt anti-thermoquark eadar-dhealaichte bho fhreagairt thermoquark sìmplidh?
  Fhreagair Marka le misneachd:
  - Treòrachadh agus polarity a 'phròiseis, a leigeas le bhith a' dol a-steach nas fheàrr air an tomhas aon-gu-leth.
  Rinn Levki gàire agus thug e a-steach e:
  - Sgoinneil, is e fantasy fionnar a tha seo!
  Aig an aon àm, rinn e tweet:
  - Tha, do shàr-mhathas iomlan. Loisgidh sinn an nàmhaid, ge bith dè cho làidir sa tha e.
    Chroch an seanailear , a" sìneadh a chorp tiugh gu sreang. - Tha e dìreach duilich nach urrainn dhut fukils ithe, tha iad puinnseanta.
  -Ach faodaidh tu anions ithe. Tha pròtain cho tairgse agus iongantach aca. Bidh mi gu sònraichte ag òrdachadh biadh à canastairean bhon mheur taobh aca a bhios a" fàs air Planet Scott.
  Mhal am Marshal a bhilean teann le a theanga fhada.
  -Tha milleanan de shoithichean againn an seo. Agus tha sinn nas làidire na a h-uile duine. Tha ar cumhachd comasach air galaxies a spìonadh. A-nis seallaidh sinn rudeigin nach eil co-ionann anns a" chruinne-cè. - Thuit am Marasgal 'na thosd, air a thachdadh le tlachd, agus troimh 'n ghravioscanner sheall e air an treud gun àireamh anns an robh longan an armada do-chreidsinn, a bha mar thà air an plasma a snamh, air an ceangal ri chèile.
  Chuir Marka tweet, a "magadh air a caraidean:
  - Nach eil e math ! Gu tur hyperpulsar ! Seo na soithichean!
  Dh" èigh Valerka:
  - Tha iad gu cinnteach quasar !
  Bhris Levka:
  - Eadhon feadhainn hyperquasar !
  daingneach asteroid trì cheud gu leth cilemeatair . Air a thogail a-steach don bhroinn bha canain hyperplasma cumhachdach, luchd-sgaoilidh tunailean, lasers air a phumpadh le ultra-sgrios , ribeachan gun eadar-falamh , urchraichean àite-gu-fànais agus frith-chosgaisean .
  Agus tha seo uile air a chòmhdach le pàipearachd, tomhasan gu leth, raon feachd. Bha an asteroid air a mheas mar ìnean do-chreidsinneach de dhìon eadar-lalarach. Nam biodh an loidhne briste, bha na feachdan nàmhaid a 'bagairt a dhol air a chùlaibh. Is e seo an ro-innleachd dìon ionnsaigheach.
  Ann an astar beag, chaidh longan-rionnag Fukil cumhachdach eile air bhog, deiseil gus coinneachadh ris an nàmhaid le hyperplasma agus grovititan . Bha marasgal, Diùc Fuantabo , os cionn an fheachd seo .
  - Tuitidh tonn salach de mosgìotothan an-aghaidh cidhe hyper-titanium rèis mòr Fukils.
  Bha an daolag a" sealltainn coltas briosgaid le sia corragan sùbailte, mar teantaichean octopus. Roghnaich e fasgadh a ghabhail anns an àite as dìonta - meadhan an asteroid.
  Marshal Fonura ann am modh sabaid. Thug sealladh loidhne nan asteroids air na còig sùilean a bhith a" deàrrsadh gu fiadhaich. Mean air mhean bha an soitheach-fànais aige a" tighinn faisg air astar sabaid. A" cumail an ro-mheasadh 3D na làmhan, rinn e tionndadh-U. Bha a' bhrataich mhòir a' snìomh mu'n uilinn mar nach biodh mais' oirre. Bidh soithichean nas lugha ag ath-aithris an deas-ghnàth. Is e dìreach soithichean spùinneadair nach do lean an aon rud. Bha aon dhiubh, am fear as motha, caran coltach ri craobh marbh, air a crathadh agus air a bhualadh le volleys ultralaser agus hyperplasma , gu ruige seo gun chron air sgàth an astar mòr chun targaid.
  Sheinn Leshka:
  - Biodh amas ann - dynamo air adhart!
  Thuirt Slavka, a" giùlan fhiaclan, ris:
  - Bidh e na amas gu math marbhtach !
  Agus las e a shùilean gorma.
  Dh" èigh Valerka:
  - Tha an nàmhaid a" feitheamh ri call is dearmad, agus tha glòir an USSR na eisimpleir don h-uile duine!
  Rinn Marka gàire agus sgreuchail aig mullach a sgamhanan:
  - Seall mar a tha na meanbh-bhiastagan sin fucking a-nis ! Bidh iad a" faireachdainn hypervacuum !
  A dh'aindeoin sin, thòisich an losgadh. Thòisich longan-rionnag fa leth ag iomlaid salvos.
  Chaidh grunn dhusan bàta Fuquil air adhart, agus thòisich iad a" spreadhadh le urchraichean luathaichte le hyperphoton . Thionndaidh Fonura a mheur agus rinn e iarrtas:
  an nàmhaid a pulsar mu thràth ?
  - Tha, ceannard! - Fhreagair an coimpiutair gu mì-thoilichte.
  - Uill, an uairsin faigh e. Bidh sinn a" cur beam hyperlaser leis an tonn-tonn as fharsainge.
  ultralight a-mach às a" phrìomh shoitheach-cogaidh as ùire , bho astar bha e coltach gur e filmeadh ioma-luath a bha seo de chlach-mhuile a" tuiteam dhan uisge. Dè cho luath, ceud uair nas luaithe na astar an t-solais, chaidh an hyperplasma a lasadh. Gu h-obann thionndaidh timcheall air ceud bàta-rionnag le deichean de mhìltean de shaighdearan air bòrd gu bhith nan sgòthan gas teth agus a" frasadh de dhuslach cosmach tioram.
  Bhris Marinka agus bhuail i a cas rùisgte, chiseled:
  - Tha seo uabhasach math!
  Ghluais Valerka, a" snìomh:
  - Hyperphotons ann an gnìomh!
  Chuir Levka tweet:
  - Graviodoskaya air na corragan!
  Rinn Slava gàire agus thuirt i:
  - A leithid de rèiteachadh an-aghaidh toll dubh !
  -Checkmate! - rùisg Fonura fhiaclan, caol agus fada, mar fheòil. - Canar flat ris an seo hyperlaser . Agus a-nis ullaichidh sinn rudeigin nas teotha agus quasar airson an nàmhaid . Feumaidh sinn faighinn nas fhaisge air an asteroid le mìle sakley eile.
  Chualas guth boireann tlachdmhor:
  - Faodaidh tu a bhualadh bhon astar seo. Tha co-shìnteachd cha mhòr foirfe aig an superlaser , a tha a" ciallachadh nach sgaoil e.
  Bha Fonura eadhon a 'fàs le toileachas.
  -An uairsin tha an uair cunntais airson na Fukols air ruighinn mu thràth. - Agus dh'èigh e a làmhan, no an àite a spògan, aig an smachd iomallach.
  Chuir Marka tweet:
  - Is e taisbeanadh ultraquasar a tha seo !
  Thuirt Valerka:
  - Flash megaphysical !
  Thuirt Levka, a" giùlan fhiaclan, ris:
  - Ann an dorchadas an ultravacuum !
    Chaidh na hyperreactors a chuir air bhog, dh" èirich na slatan gu lèir. Timcheall air gach baraille, thòisich cobwebs a bha a" smocadh le ceò purpaidh a" fàs, a" gearradh dìreach tron bheàrn.
  Ann am bloigh de dhiog, chaidh sgàinidhean deàrrsach a" tighinn bho cheithir stòran a chaidh tarsainn agus a chruinnich air an taobh seo den fhànais a-steach do ghiùlan cumhachdach, a-steach don bheàrn, a" reubadh a" bhalla dhubh mar sledgehammer hyperplasmic. Luathaich cumhachd photons gu ultra-astar sa bhad tro naoi tomhasan. Leag i structaran spàsail, chuir i neart air falbh agus raointean leth-spàsail. Bha an ceò a" lasadh na bu ghile na supernova le teodhachd de dh" iomadh còig billean ceum. Gu dearbh, chan urrainn dha barrachd air aon rionnag a chaidh a thogail le pròiseas fusion thermonuclear sìmplidh a bhith cho teth agus cho soilleir. Tha na feachdan a tha an sàs an seo dà òrdugh meudachd nas cumhachdaiche.
  Chuir Leshka tweet:
  - Is e seo cumhachd toll hyper-dubh !
  Bha e riatanach do Slavka a chur ris:
  - Agus anti-pulsar !
  Chuir Marka tweet:
  - Ach b 'urrainn dhuinn a làimhseachadh cuideachd!
  Dhearbh Valerka:
  - Gu dearbh! Bidh esan a tha sunndach a" gàireachdainn, ge b" e cò a dh"iarras e!
    Cha b" urrainn do raon feachd grabhataidh an asteroid daingnich seasamh ri cuideam a leithid de lùth fiadhaich agus dìreach spreadhadh mar builgean. An uairsin chaidh sruthan eagallach am meadhan a tholladh, a" tolladh tron bhloc armachd.
  - Gearr e ann am pìosan beaga. - dh'àithn Fonura don choimpiutair. - Spread an daingneach air na nanoshards .
  Dh" èigh Valerka:
  Metadictator sònraichte !
  Marka gàire mu dheidhinn :
  - Sìos le deachdaireachd agus neo-riaghailteachd!
  Lean an giùlan àrd-dhlùth a 'rùsgadh agus a' losgadh. Agus a dh'aithghearr, air làrach an dùn fànais do-chreidsinneach, cha robh air fhàgail ach dòrlach de sprùilleach dearg-teth. Tha na tha air fhàgail den ghearastan air a thoinneamh agus air a thoinneamh ann an snìomhain. Lorg leth-cheud sa còig millean fuquils agus trì cheud gu leth-ochd millean inneal-fuadain am bàs an seo, mar as trice luath agus gun phian, ach gun a bhith cho uamhasach airson sin. Bhàsaich Marshal-Diùc Fuantabo cuideachd .
  - Toll dubh san asal! - Dh'èigh Fonura. - Rinn sinn e, chuir sinn dragh air . Cuir thairis an sprèadhadh plasma gu do nàbaidhean.
  Às deidh uimhir de lùth a chleachdadh, thug e beagan ùine ath-thòiseachadh. Aig an àm seo, thug grunn shoithichean rionnag ionnsaigh air an iomall, ag amas air a 'bhriseadh a chaidh a dhèanamh le oirean biorach, leaghte. Thòisich blàr borb, chaidh na ceudan mhìltean de bhàtaichean-fànais còmhla ann an glacadh a" bhàis. Bhon pailteas de bhriseadh, bha coltas gu robh an hypervacuum a 'goil agus a' briseadh a-steach do sgàinidhean . Rinn na canain sgrios air tùir agus tholladh iad sligean diofar shoithichean. Bha longan-rionnag fa-leth, air an glacadh san teine-teine, dìreach a" spreadhadh agus a" cur às; cha b" urrainn do raointean feachd beaga seasamh ris a" chuideam còmhla.
  Bhuail Marinka an dà chuid bonn a làmh agus buinn rùisgte a casan tana agus làidir:
  - Is e dìreach superquasar a tha seo !
  Chuir Valerka tweet:
  - Uill, tha meas mòr air na tomhasan nàdarra! Chan eil co-dhèanamh a" bhlàir falamh!
  Bhuail Levka air a charaidean, bhuail e casan rùisgte, agus dh"fhuilig e:
  - Cha ruig hyperplasma ìre gealltainn!
  Dh'aontaich Slavka le seo:
  - Tha sin gu cinnteach fìor!
  Bha na daingnich pàipearachd a" tabhann fìor fhreasdal; bha còrr air mìle canan trom aig gach fear dhiubh, a" sgoltadh pìosan de hyperplasm aig astaran superluminal agus urchraichean ultra taobh a-staigh luathachadh superphoton . B" e volleys uamhasach a bha seo, a" spealadh sìos ìrean an luchd-ionnsaigh .
  Chuir Marka tweet a-rithist:
  - Is e super-perigee a tha seo !
  Chrath Valerka, a" crathadh a dhòrn:
  - Deòir far an gravirroof bho lasraichean photon !
  Thug Slavka fa-near:
  - Hypercoster ultraphotonite !
  Rinn Levka gàire:
  - Cosgais theonuclear !
  Thòisich an inneal bàis a 'gluasad a-rithist, a' sgaoileadh beam hyperplasma air asteroids faisg air làimh. Sgaoil am bloc dà cheud cilemeatair mar phìosan deigh bho shèideadh maide stàilinn. Bha an innleachd seo glè èifeachdach; thòisich na Fuquils a" clisgeadh, agus bha eagal air cuid de na soithichean aca, mar dealain-dè a" itealaich air an lòchran Oiliompaiceach. Bha an fheadhainn eile a" sabaid gu cruaidh. A bharrachd air an sin, chaidh cùl-stòran a thoirt a-steach don bhlàr, agus dh'fhàs am blàr fiadhaich.
  Bha Àrd-Seanalair nam Fukils Firon socair, tharraing e suas na stòran-stòrais ro-làimh agus bha e misneachail gum biodh e comasach dha cur às do mharbhadh nam mosgìotothan agus an caraidean. Ach tha na bratagan a tha a 'toirt anail air lusan gu math seòlta, agus b' urrainn dhaibh iongnadh a nochdadh. Cha robh na h-eòlaichean againn fhèin suas ris a 'ghnìomh agus bha iad ag argamaid gu robh e gu tur eu-comasach a bhith a' cruthachadh hyperlaser de chumhachd mar sin, ach gu dearbh thàinig e a-mach gur e an nàmhaid a 'chiad fhear a chleachd ùirsgeul cunnartach. A-nis cha mhol instinct agus intuition ach dà roghainn: an dàrna cuid ruith air falbh gu sgiobalta, no a dhol an sàs ann an sabaid dlùth, a" measgachadh rangannan. Anns a 'chùis seo, bhiodh cunnart ann gum biodh cuip fhada an superlaser a' leagail a chuid fhèin .
  Thug Valerka fa-near:
  - iongnadh, iongnadh, iongnadh fada beò!
  Marka air a cheartachadh:
  - Nas coltaiche ri hypersurprise !
  Rinn Levka gàire agus chuir e an aghaidh:
  - Ach tha armachd Hypertheonuclear fhathast nas fhuaire!
  Cha do dh'aontaich Slavka:
  - Cha'n 'eil, cha'n 'eil neach ann a's fèarr na na tùsanaich !
  Bha Firon, nach fhacas gu tric am measg nan ìrean as àirde den àithne choirbte, treun. Agus rinn e co-dhùnadh - a 'sabaid gu bàs! Tha grunn mhilleanan de shoithichean le billeanan de luchd-sabaid , gach cuid fàs-bheairtean bith-eòlasach agus feadhainn dealanach, ceangailte ann an suidheachadh ifrinn. Bha e coltach gu robh hyperspace air a chogadh, agus chaidh an ultra-vacuum a sgàineadh, agus chaidh sgàinidhean gun àireamh a lìonadh le superplasma . Bha na frasan as soilleire, a" leigeil a-mach tomhas mòr de lùth, coltach ri flùraichean mòra a" fàs sa bhad san fhànais, le bileagan beò creachaidh gu sanntach a" ruighinn a-mach gu na soithichean-fànais. Longan-cogaidh, longan-cogaidh mòra , bàtaichean-mara, charkoshes , luchd-sgrios hyperlaser , luchd-giùlan urchraichean, aerobonuses , bàtaichean laser, luchd-sabaid trom, meadhanach, aotrom agus mòran a bharrachd. Chaidh seo uile a sgrios a h-uile diog le deichean de mhìltean, a" sgapadh na chriomagan, no hyperplasmic , magma làn teas.
  Rinn Marinka gàire, a 'crathadh:
  - Eagal! Gu dearbh, is e ultra-toll dubh a tha seo !
  Thagh Firon mega-cruiser gluasadach dha fhèin. Bha e furasta a stiùireadh bhuaithe, agus bha an astar àrd agus an gluasad sàr-mhath ga dhèanamh comasach sabaid gu soirbheachail. A" sùileachadh, mar a chaidh am blàr air adhart, gum feuchadh cuid de longan-rionnag an nàmhaid ri saighdearan a thoirt air tìr air na planaidean Shito , Mata agus Griko , dh" òrduich e an uachdar a mhèinneadh le mèinnean sgrios. Mar an ceudna, cha mhòr nach eil iad na fhàsach, agus chan eil am beagan dùthchasach ri bhith air an sàbhaladh.
  Thug Valerka fa-near le gàire feòil-itheach:
  - Tha seo cho megacunning !
  Rinn Marka gàire agus thug i fa-near:
  Rinn an diabhal droch chogadh ris na tùsairean,
  Bha an nàmhaid a" sabaid gu cruaidh, gu fealltach...
  Ach phronn am fear-cogaidh Satan,
  A" dearbhadh d" fhìrinn ann am blàr nam feachdan!
  Chuir Levka tweet:
  - Pioneer, tùsaire, comannachd - tha thu nad eisimpleir!
  Slavka air a cheartachadh:
  - Nas coltaiche ris an Dàmhair.
  Chaidh mìle gu leth de chòmhdhail ionnsaigh muir-thìreach , fo chòmhdach grunn deichean de mhìltean de shoithichean, nam measg " meromat " agus "neutron", a-steach dhaibh. Bha na planaidean air an dìon gu ìre mhath. Tha an roinn cha mhòr fosgailte. Air an t-slighe, cha do loisg an sguadron ach air saidealan beaga. A bharrachd air an sin, bha iad fortanach air an t-slighe thàinig iad tarsainn air sia modalan le connadh agus armachd - cha b" urrainn dhaibh uile a bhith air am falmhachadh.
  A bharrachd air an sin, bha droch bhuaidh aig na seanailearan mèirleach; chuir iad am falach cuid den bhathar a chaidh a ghoid anns na saoghal sin. Le bhith eòlach air seo, chaidh na mosgìotothan air tìr gu mòr. Tha trì millean saighdear taghte air gach planaid; chan eil e doirbh ro-innse a dhèanamh air na làraich tighinn air tìr; mar riaghailt, tha iad nam fàsach còmhnard, coltach ri sgàthan. Cho luath 's a shuidhich na h-armadan creachaidh iad fhèin, spreadh iad sa bhad. Beul uamhasach, sgreuchail, squeals, buill-bodhaig de bhratagan leth-loisgte. Tha lasraichean sgrios, gach fear, a rèir an seòrsa stuth, bho mhìle gu còig mìle nas làidire na an fheadhainn thermonuclear. Tha na cosgaisean an ìre mhath saor agus sìmplidh. An seo rinn na mosgìotothan mearachd agus cha do chuir iad sgiobaidhean sganaidh air adhart.
  Rinn Valerka gàire agus gàire:
  - Seadh, is e seo ar buaidh tarbhach!
  Marka air a cheartachadh:
  - Cuid againn! Is dòcha gur e film an-aghaidh pulsar a tha seo !
  Thuirt Levka le loidsig sònraichte:
  - Is e cogadh a thachras ann am filmichean inbheach!
  Dh'èigh Slavka:
  - Stad le bhith a" dèanamh antimonies antipulsar !
  Ach, chan fhaca an Seanalair Fearon seo - fada air falbh. Bha a h-aire gu lèir air a chuimseachadh air a" phrìomh long-chogaidh . Mheudaich am blàr barrachd is barrachd agus, mar a bha Firon an dùil, dh" fhàs an t-superlaser sàmhach airson ùine, às deidh dha grunn dùn eile a sgrios roimhe seo. Chaidh an cabhlach a roinn ann an grunn bhuidhnean fa leth, agus thagh gach fear dhiubh gu neo-eisimeileach, gun chuideachadh bho àrd-smachd, innleachdan blàir. Anns na suidheachaidhean sin, chaidh a h-uile càil a cho-dhùnadh le àrdachadh àireamhach, agus bha e air taobh nam mosgìotothan. Thuig an Seanalair nach b 'urrainn dhaibh a bhith a' cumail a-mach fada, agus shuidhich e am prìomh amas dha fhèin: a bhith a 'sgrios a' phrìomh luing-chogaidh. Gus seo a dhèanamh, chuir e ri chèile buidheann de shoithichean rionnag, agus thàinig e nas fhaisge agus nas fhaisge. Is e an neart as cudromaiche aig bàta cho mòr an raon feachd aice. Chan urrainnear a bhriseadh troimhe no a lagachadh ach le buille daingnichte gu aon phuing.
  Marka air fhoillseachadh:
  Buail direach gun fholach,
  Chan eil creideamh air a bhith ann am faclan airson ùine mhòr ...
  Feumaidh faclan losgadh mar tancaichean
  Agus punch na orcs anns na fiaclan!
  Chrath Valerka, le gàire a bha a" deàrrsadh mar neamhnaidean:
  - Tha sin gu cinnteach fìor! Ach a bheil fiaclan aig mosgìotothan?
  Levka tweet le gàire:
  Na dìochuimhnich gum fàs mi an àiteigin,
  Bidh mama a' fuine paidhean...
  Tha fiaclan fhathast aig an tùsaire,
  Bidh fangs a" fàs a dh" aithghearr!
  Bha Slavka a 'fàs, gu h-èibhinn agus gu dona aig an aon àm:
  - Air chor as gu'n criothnaich na h-uile, chum gu'n criothnaich na h-uile, chum gu'n toir iad urram !
  Bha e coltach gu robh an dàn dhaibh; dh" èirich cuartachadh spàsail eile anns a" bheàrn, agus nochd sruth de dh"fhir-mheiteirean a-mach à àite sam bith. Bha e gu math tiugh agus rinn e duilich amas agus losgadh. Ann an trafaic a bha a" tighinn a-steach, bhuail an sgaoth iomallach a-steach don phrìomh long-chogaidh.
  Stamp Marinka a casan rùisgte agus rinn i gàire:
  - Hyperpreon ceàrnagach!
  Bhuail Valerka ris an nighean agus dh'fhaighnich i:
  - Carson nach ann an ciùb?
  Fhreagair an nighean le gàire:
  - Agus mu cheann càl !
  Rinn Slavka squeak:
  - Tha sin ceart!
  Bhon bhuaidh, bha an scrion dìon air chrith, air chrith, agus a" leigeil a-mach ceò boillsgeach. A" leum nas fhaisge, loisg am mega-cruiser cosgaisean bho na canain plasma aige agus loisg e urchraichean agus leusairean. Bha an t-salvo freagairt mòran na bu làidire; fhuair e eadhon milleadh a dhèanamh air a 'bhogha agus gearradh dheth sgiath na luinge mì-shealbhach.
  Dh" èigh Fonura:
  - Sgrios. Loisg an alien seo. De na buill-airm gu lèir - teine !
  Ach cha robh an ath salvo cho millteach. Rinn comets agus meteorites am buille sìos.
  Ach chaidh soithichean eile suas. Bha cumhachd na buille an turas seo nas làidire. Às deidh dhaibh an raon a phronnadh, mar-thà air a lagachadh le blocaichean mòra, rinn na cosgaisean toll drùidhteach.
  -Nis an t-àm airson am boma thermoquark a thilgeil. - Thug Firon an òrdugh.
  Chuir Valerka tweet mar fhreagairt:
  - Bidh seo dha-rìribh, fìor fhionnar!
  Fhreagair Marka le toileachas:
  - Agus dha-rìribh ann an sabaid!
  Rinn Slavka gàire:
  - Hyperstar !
  Rinn Levka gàire agus thuirt e:
  - Chan e, chan eil e a" fàs nas fhuaire!
  Mar as trice chan eil an leithid de urchair gu tur èifeachdach air sgàth frith-urchraichean , no an-aghaidh rèididheachd , ach anns a 'chùis seo, le pàirt de chomasan an t-soitheach-cogaidh air a pairilis, dh' fhaodadh e obrachadh. Gu dearbh, dh'adhbhraich meteorites trioblaid dha longan-rionnag nas lugha, ach cha robh iad fhathast a 'fulang cho mòr ris an fhuamhaire seo.
  -Rèididheachd chun ìre as àirde! - Dh'èigh Firon le guth àrd.
  Air a luathachadh le ultraphotons , chaidh trì urchraichean sa bhad a-steach don bhriseadh. Chrath am fuamhaire bagarrach agus fhuair e air gabhail ri dà "thiodhlac". Ach an uairsin spreadh an treas cosgais beagan bhon taobh, a "leudachadh dìreach an toll drùidhteach.
  Dh" èigh Marinka:
  - Tha seo sgoinneil - dìreach super!
  Thuirt Valerka:
  - An dà chuid hyper agus super!
  - Ceud quasars sìos an drèana! - Ghluais Firon agus thilg e boltaichean dealanach bho shàrachadh. - Fàillig ionnsaigh mar sin. - An uairsin shocraich e, cha robh a h-uile càil air a chall, dh'àithn e a-steach don inneal-sgaoilidh grabhataidh . - Thoir ionnsaigh air a "bhratach le d" uile neart, ag amas air an toll.
  Thionndaidh an òrdugh a-mach gu bhith practaigeach. Bha an ionnsaigh iongantach agus an ionnsaigh air leth soirbheachail. Agus ged a chaidh ceithir soithichean rionnag a sgrios le teine tilleadh, chaidh am beàrn a leudachadh.
  Às deidh sin, chaidh aon de na rocaidean thermoquark a-steach don hyperreactor . Tha am pròiseas fusion quark milleanan de thursan nas làidire na fusion thermonuclear. Loisg spreadhadh cho cumhachdach structar na luinge sa bhad, ga sgapadh gu hyperplasm. Luathaich an tonn grabhataidh agus na photons gu astar superluminal agus thionndaidh e gu bhith na ghas tearc. Ghabh greimichean an sgadain, air an teasachadh gu còig mìle ceum, pìosan de stuth a-steach, a" losgadh shoithichean faisg air làimh.
  Thug Valerka fa-near gu làidir, a 'snìomh a mhullach:
  - Is e fìor hyperquasar a tha seo!
  Rinn Marinka gàire agus fhreagair i:
  - Dè as urrainn dhuinn a ràdh, bidh a h-uile dad gu math fionnar! Gabhamaid e agus buail sinn gu làidir e air an smiogaid!
  Thug Levka fa-near le gàire milis:
  - Tha! Is e fìor chiad turas a tha seo air a chluich a-mach mar obair-cloc!
  Fhreagair Slavka gu seòlta:
  - Toll dubh anns a 'chuasar!
  mega-cruiser Firon air leum gu astar gu math sàbhailte bho choltas uamhasach supernova. A dh'aindeoin sin, leagh e agus thionndaidh e grunn thursan, ga thilgeil fada air falbh agus a 'briseadh grunn phìosan. Chaidh na gunnaichean a mhilleadh gu dona, bha a" mhòr-chuid dhiubh a-mach à gnìomh. Às deidh dha a" mhòr-chuid de chomas sabaid a chall, thàinig an long-rionnag gu bhith na chreiche furasta don nàmhaid. A" tuigsinn seo, agus gun a bhith ag iarraidh bàsachadh gu dìomhain, chan e misneachd a th" ann an neo-chùram, dh"òrdaich Firon teicheadh. A" gluasad gu goireasach , thill am mega-cruiser, a" seachnadh ribeachan is pincers, air ais, a" feuchainn ri faighinn fo dhìon a shoithichean. Agus gidheadh bha e cha mhòr air a chlaoidh, air a bhacadh gu tèarainte, air a chuairteachadh mar shionnach ann an toll. Fhreagair beagan ghunnaichean an t-soithich gu slaodach ris a" bhomadh borb. Chaidh raon an fheachd ceàrr, nas coltaiche ri sgàilean reubte na sgiath earbsach. Chan eil e na iongnadh gun do spreadh an soitheach-fànais a dh" aithghearr agus gun do thuit e na chriomagan.
  Bhuail Valerka a làmhan:
  - Sgoinneil!
  Thuirt Marka:
  - Mega agus meta pulsar !
  Is gann gun deach aig Firon air teicheadh air bàta beag. Cha mhòr nach robh an soitheach teasairginn seo ri fhaicinn, chuir sreath de thonnan bacadh air a bheachd, gus nach robh eadhon radairean grabhataidh a" clàradh ach spotan doilleir. Tha crìochan aig misneach, agus bha an seanalair ag iarraidh a bhith beò. A bharrachd air an sin , tha a 'phrìomh obair air a chrìochnachadh, agus le ceithir-fhillte, agus a-nis,' s dòcha, còig-fhillte uachdranas an nàmhaid, tha toradh a 'bhlàir na cho-dhùnadh air chall, agus is e an rud as fheàrr a ghabhas dèanamh a tharraing air ais. na saighdearan a tha air fhàgail. Mar-thà a 'fàgail a' bhàta, Firon thug an òrdugh a dhol air ais gu rianail a dh'ionnsaigh siostam Madoron gus taic fhaighinn airson dìon na planaid. Leig seo leinn ùine fhaighinn agus feachdan a bharrachd a thoirt don raon seo.
  Chuir Marka tweet:
  - Tha an cruth ron bhlàr quasar !
  Rinn Valerka gàire agus thug e fa-near:
  - Agus gu dearbh bidh sinn a" bogadh a h-uile duine agus gan roiligeadh a-mach!
  Thug Levka fa-near le gàire:
  - Rach agus seall!
  Ghabh Slavka e agus thuirt e:
  - Agus gabh dealbh anns an inneal-sgrios fecal !
  Bha Marshal Fokhoron air comharra fhaighinn mar-thà gum faodadh feachdan mòra nàmhaid a chùl a ghearradh sìos. Ach, chuir e dàil air airson ùine mhòr, le eagal air ionnsaigh aghaidh. Bi faiceallach nach lag thu an loidhne dìon. A bharrachd air an sin , chuir an nàmhaid ionnsaigh tar-chuir air bhog, a "sgrios grunn mhìltean de shoithichean. Chuir gluasad mar seo eagal air a" bharan a bha mar-thà gòrach. Bha Fokhoron coirbte, air a lasadh suas gu amhaich ann an coirbeachd - seòrsa mì-mhoralta. Agus tha e seòlta na dhòigh fhèin , ach aig an aon àm chan eil e fhathast air e fhèin a reic gu tur ri mosgìotothan. Ach tha beagan adhartais air a bhith ann a dh"ionnsaigh seo mar-thà. Bha fios aig mosgìotothan mar a lorgadh iad luchd-brathaidh, agus chaidh cuid den luchd-inntinn aige fhastadh. Gu sònraichte, rinn an Seanalair Hertz aithisgean gu cunbhalach, ag aithris an dà chuid an àireamh de shaighdearan agus na planaichean a bha aig a cheannas. Phàigh na mosgìotothan gu fialaidh; ann an cogadh, fàsaidh an neach tapaidh, thig an treun air thoiseach, agus thèid an t‑amadan a mharbhadh. Tha luchd-brathaidh, ge-tà, chan e a-mhàin glic, ach cuideachd chan e daoine fad às. Às deidh na h-uile, luath no mall bidh iad air an glacadh le frith-fhiosrachadh, no air am brathadh leis na fastaichean aca fhèin. Is e an t-adhbhar gun do dh'fhàs e neo-riatanach, no gun deach a leagail, no eadhon losgadh. Ach , dh'fheuch iad gun a bhith a 'bruidhinn mu dheidhinn seo; air an làimh eile, dh'fheuch iad ri luchd-brathaidh pàighte a thoileachadh anns a h-uile dòigh a bha comasach.
  Thug Valerka fa-near:
  - Tha crìonadh inntleachdail aca.
  Shoilleirich Marka le gàire:
  - Gu tur air a photonized .
  Rinn Slavka squeak:
  - Hyperbanzai !
  Thuirt Levka:
  - Gu ciste-laighe ultraphoton de gach mosgìoto agus daolagan!
  Chaidh an ionnsaigh aotrom a chuir air ais, agus a-nis cha robh leisgeul sam bith ann airson dàil. A 'cuimhneachadh air òrdugh an Extra-Ìmpire a bhith a' seachnadh cuairteachadh aig a h-uile cosgais, agus air fear eile fhaighinn Thug Fokhoron an t-òrdugh don sgaoileadh grabhataidh le iarrtas, no an àite tagradh airson cuideachadh.
  - Feuch an dèan sinn. Gu ma fada beò an t-Impire a bharrachd!
  Chuir an Armada a-mach, ge-tà, glè fhadalach; bha e mar-thà ro fhadalach. Aig an aon àm, lean tomadan adhartach an nàmhaid air adhart gun chrìoch.
  Thug Marka fa-near le gàire:
  - Tha 'n sluagh a' reubadh oirnn mar mhaoim-sneachda. Chan eil talamh meadhanach ann.
  Fhreagair Valerka le gàire:
  - Rud eile, bidh a h-uile duine agaibh ann an cisteachan daraich!
  Bha siostam Fadoron air aon den fheadhainn as daingnichte san galaxy. Bha am planaid meadhanach mòr agus dùmhail sluaigh - timcheall air dà cheud billean. Bha a h-uile dòigh-obrach air a chòmhdach le mèinnean saidhbear homing , a bharrachd air dà dhusan saideal nàdarra. Tha gach saideal làn de ghunnaichean plasma agus hyperplasma , a bharrachd air urchraichean. A thuilleadh air an sin, bha grunn phlanaidean eile a 'snìomh, air an robh tuineachaidhean agus bunaitean. Bha sabaidean mòra air thoiseach. Bha fios aig Firon c'àit an robh e a' teicheadh, agus bha na mosgìotothan ro ghiùlain air falbh airson stad. Air an làimh eile, dhìrich iad mar thancaichean, gan sàbhaladh fhèin no am beatha. Bha spùinneadairean fànais gu sònraichte gnìomhach, a "mothachadh fàileadh rudeigin friochte , shreap luchd-brathaidh droch rionnag mar cockroaches gu jam, bha e uamhasach tàmailteach saoghal dùmhail sluaigh a chreachadh.
  Agus a-nis tha am blàr, a bha air tòiseachadh a "seargadh, a" lasadh suas le fearg iongantach ùr a tha eadhon coltach gu bheil na reultan a "crathadh.
  Thug Valerka fa-near gu làidir le dragh:
  - A-steach don toll mòr dubh!
  Chaidh aig an t-Seanalair Fearon air gluasad gu bàta-mara aotrom. Às an sin lean e air a" stiùireadh a" bhlàir. Cha do shoirbhich leis a" chiad oidhirp aig na mosgìotothan an dìon iomlan a bhriseadh san spot. Chaidh am murt a shàthadh air iomall a" phlanaid Codd. Chrath na planaidean mun cuairt bho na spreadhaidhean. Fhuair aon de na saidealan uiread de bhuillean uamhasach 's gu'n do dhealaich i ; o'n taobh a mach dh'fheudadh e bhi air fhaicinn gur e ubh ostrich a bh ' ann a' sèideadh, cho luath 's a chaidh a sgrios.
  Thug Marinka a-mach glainne reòiteag daoimean a-rithist bhon Hypernet, ann an trì dathan uachdar, reamhraich e agus thug e fa-near:
  - Is e quasar dha-rìribh a tha seo, cha dèan e dochann air do shròn!
  Chaidh aig Fonura air a bhith beò aig a" mhionaid mu dheireadh, a" fàgail a" phrìomh shoitheach-cogaidh air bàta-modal teasairginn. A-nis chuir am brat-ùrlair olc bagairtean, gu h-àraidh leis gu robh a chraiceann air a losgadh gu mòr le rèididheachd.
  - Na gabh prìosanaich. Mùch a h-uile duine, sgrios iad, loisg iad, sgap iad gu photons.
  - Bidh e air a choileanadh, do uachdranas stellar! - Thug seanailearan de inbhe nas ìsle òrdughan. Bha e ro dhoirbh faighinn troimhe gu Codd ; Air son gach ceum beag a bh' agad r'a phaigheadh Le miltean, deichean miltean de longan-rion. Ach, bha maoim-sneachda do-sheachanta a" tighinn dlùth.
  - Sguab iad mar so. Pinch nas cruaidhe, chan eil mòran a bharrachd, agus thig an quasar gu crìch! - Bha Diùc Marshal uamhasach. - Na cuir cus shoithichean nuair a bheir thu ionnsaigh air saidealan - buail astar fada. Tha sin nas faiceallach. O, truaighean an diabhuil !
  Dh" aontaich Valerka le seo:
  - Tha, mèinnean, tha seo dha-rìribh na dhuilgheadas mòr!
  Thuirt Marka:
  - Tha e nas reusanta hyperquasar a ràdh !
  Shoilleirich Levka:
  - Chan eil e nas loidsigeach, ach nas èibhinn!
  Rinn Slavka squeak:
  - Hyperspace tuiteam sìos !
  Thàinig na mèinnean a-mach gu dearbh, cha mhòr do-fhaicsinneach, thàinig iad a-mach às an fhànais agus chaidh iad a-mach à soithichean rionnag. Chaidh cuid a sgrios san spot, cuid eile, air an làimh eile, cha d" fhuair iad ach milleadh. Bha mòran innealan spreadhaidh air an uidheamachadh le blaster pulse, comasach air losgadh tro raointean feachd, ged a bha e airson ùine ghoirid , ag adhbhrachadh milleadh uamhasach. Bha na call trom air fàgail cabhlach Mosquito tioram, agus bha eadhon na spùinneadairean a 'tòiseachadh a' nochdadh comharran mì-mhisneachd. Ma tha call cho mòr air na dòighean-obrach, dè an ìre a dh'fheumar a chall air a 'phlanaid fhèin.
  Thuirt an nighean thùsail:
  - Chan e dìreach siostam a th" ann an co-mhaoineas - cuir às gu sgiobalta am mosgìoto!
  Ach, gu h-obann stad Fonura bho bhith a" creachadh agus a" spùtadh pronnasg. Thachair deagh bheachd dha.
  -Dè ma chleachdas sinn armachd eile, nas cumhachdaiche an-aghaidh na Fukils? - Rinn am bratag gàire. - Às deidh na h-uile, tha e againn, tha e cuideachd na chosgais fìor èifeachdach.
  Dh" aontaich Valerka:
  - Gu dearbh tha iad! Gus nach urrainn dhut eadhon do shùilean a thoirt dheth!
  Cha robh na bha Fonura a" smaoineachadh air ach " boma hyperradio ". Thug an armachd ùr seo a-mach sònraichte tha superneutrons billean uair nas giorra de thonnan na rèididheachd gamma. Chan eil cumhachd spreadhaidh a leithid de chosgais math, ach tha an hyperradiation milleanan de thursan nas làidire na an àbhaist . Agus tha an cumhachd treòrachaidh uamhasach - tonnan gyrido , chan e fealla-dhà a tha seo, tha iad comasach air losgadh tron phlanaid. Is e prìomh ana-cothrom an inneal nach urrainn dha a bhith air a spreadhadh san fhànais a-muigh. Air sgàth na feartan dealbhaidh aige, cha robh an ìomhaigh seo de bhàs neo-fhaicsinneach freagarrach ach airson a chleachdadh air planaidean, agus eadhon an uairsin chan ann air a h-uile duine. Ach anns a 'chùis seo, tha saoghal Codd freagarrach. Rinn an t-inneal uabhasach seo sgrios air dà thrian de shluagh an t-saoghail seo. Tha e math nach robh ach aon chosgais mar sin aig na mosgìotothan.
  Thug Valerka fa-near le gàire:
  - Nach e dòigh-obrach neonach a th ' ann ?
  Thuirt Levka:
  - Is dòcha nach e toll dubh a th" ann !
  Rinn Slavka tàir air:
  - Ach le mòr-mhiann !
  Dh" èigh Marinka:
  - Airson luchd-tòiseachaidh!
  Abair armachd fìor mhath, bidh thu a" marbhadh sgiobachd, ach tha a h-uile uidheamachd agus maoin stuth ann fhathast. Tha e dìreach duilich gu bheil e fhathast ro dhaor. Gus tonnan gyrido a chruthachadh , tha feum air tòrr garvanic , agus is e seo an eileamaid as teirce anns a "chruinne-cè. Ach chan eil iad fhathast air ionnsachadh mar a nì iad co-chur gu fuadain.
  -Iongnadh àireamh a dhà! - Bha Fonura glè thoilichte. - A" glanadh a" phlanaid le cìr gyrid .
  Dh" èigh Marinka :
  - Fire Princess Plasma !
  A bharrachd air na fucols, bha fuciants, mollusks talmhainn thar-shoilleir, a 'fuireach anns an rìoghachd nèamhaidh seo. Bha iad ag obair dha Fucolia agus bha iad beò gu math. Bha e cho furasta faighinn thairis orra ri bhith a" rùsgadh piorran, dà bholaidh, agus thog na Futsianaich an spògan chun a" mhullaich. Às deidh sin, bha cead aig na tùsanaich pàirt chudromach den neo-eisimeileachd aca a chumail. A-nis fhuair an rèis seo còraichean air stèidh co-ionann ris na Fucols . Thionndaidh an rèididheachd iad gorm, salach purpaidh agus dearg-donn. Bha mòran air an còmhdachadh le spotan agus bha iad a" gortachadh ann am pian do-ruigsinneach. Faodar a ràdh gu robh an fheadhainn a bhàsaich sa bhad fortanach - thionndaidh iad dubh, le na h-itean aca air an glaodhadh ri chèile, fhad "s a mhair buaireadh chàich grunn uairean a thìde. Chaidh grunn innealan-fuadain, an dà chuid sabaid agus gnìomhachas, a mhilleadh cuideachd, gu h-àraidh leis nach robh cuid dhiubh gu tur ciorramach, ach chaidh iad às an ciall, gan tilgeil fhèin air a" bheagan a thàinig beò, no a" dol an sàs ann an càch a chèile. Bha an dealbh dha-rìribh eagallach.
  Bha eadhon an neach-eòlais Valerka a 'magadh:
  - Àrd eagallach ! Agus tha e quasar !
  Chuir am buille pairilis às a" mhòr-chuid den dìon, agus ghlac na mosgìotothan an iomairt mu dheireadh. Cha do lean ach cuid de na saidealan am blàr eu-dòchasach; reic na Fukols am beatha gu daor. Ach, cha robh aca ach leth uair a thìde air fhàgail.
  -Càit a bheil am Fokhoron damnaichte seo gus an tèid e fhèin a thiodhlacadh. - Mhionnaich Firon. "Tha mi mar-thà air cuideachadh iarraidh air cho tric, ach gun fhreagairt, gun fàilte." Toll dubh fo a chitin!
    Gu dearbh bha cuideachadh fadalach. Air an làimh eile, thàinig daingneachadh a bharrachd faisg air na mosgìotothan.
  Marinka, a" frasadh a casan rùisgte, dh" èigh i:
  - Na bi slaodach air tionndadh, is e sin an aon dòigh anns an ionnsaich thu buannachadh!
  Chuir Valerka tweet:
  - Is e seo an ìre as àirde de bhuaidh air hyperphotons!
  Lean am fanadair ri tachas, loisg na h-uillt gu tròcaireach. Às deidh beagan smaoineachaidh, chuir e roimhe amar slànachaidh a ghabhail gun a bhith a "feitheamh ri deireadh a" bhlàir stellar. Dh" òrduich an Diùc Marshal a lìonadh le fuasgladh ath-nuadhachaidh, agus spìonadh a cheann a-steach don leaghan purpaidh-ruadh. Bha e glè thaitneach, bha na lacerations a" lasadh, chaidh am pian sìos. Bha am bratag a" gluasad, a" frasadh foam emerald, a" gluasad a spògan. An uairsin lean am marasgal a-mach agus lean e air a" toirt seachad òrdughan.
  -Thig a steach o'n taobh chlì, ceud mìle long-rionnagan air an taobh dheis agus chun an oisean gu h-ìosal. Mar seo. A-nis brùth air bhon chùl. Cleachd seach-rathad shnìomhanach. Dàibheadh cruinn . Agus a-nis tha sinn air sgapadh.
  Bha longan-rionnag an riaghaltais umhail dha gun teagamh, ach rinn na spùinneadairean mar a b" fheàrr a b" urrainn dhaibh . Bha ùidh aca sa mhòr-chuid anns a" phlanaid Codd. Thòisich mòran dhiubh air saighdearan a thoirt air tìr anns an t-saoghal fhada seo. Bha an èadhar celestial a" fàileadh sulbhur dà-ogsaid, agus mar sin bha e comasach a ghoid a-mhàin ann an deiseachan-fànais. Thug an àile ianach a-mach rèididheachd lag a chaill a neart gu luath, agus a bha cha mhòr gun chron do nithean beò. Ach aig a' cheart àm, bha searbhas 'nam bheul, agus bu mhiann leam a bhi 'sileadh. Ach, dhòirt am fìon cupa, gu tric leaghan nach robh co-chosmhail ris a" bhodhaig, sìos an sgòrnan. Bha seòrsaichean pròtain gu sònraichte a" cur luach air alcol, ach cha do rinn seòrsaichean anail sulbhur dìmeas air. Am measg rudan eile, bha cuid de fhìon air an sàrachadh le " dope " cho coimheach is gun do chuir e às do eanchainn, no moileciuilean loidsigeach, an fheadhainn aig nach robh eanchainn.
  Thug Valerka fa-near le gàire:
  - Tha, agus tha na freaks sin gam puinnseanachadh fhèin!
  Rinn Marinka gàire agus fhreagair i:
  - Pioneer, ma chì thu cuideigin a" smocadh, thoir làimhseachadh dha mar nàmhaid dha na daoine! Dìreach na dèan marbhadh le blaster!
  corsairs as laige marbh. Bha iad an uair sin air am fuasgladh leis an luchd-taic aca fhèin, agus uaireannan air an gearradh gu sàmhach le lannan hyperlaser. Is e sin, bha caos a" riaghladh ann an làn chumhachd. Bha na togalaichean gu ìre mhòr slàn, agus mar sin bha an looting rampant. Goirid chaidh sgiobaidhean stàite a-steach don pogrom cuideachd. Bha a h-uile duine airson barrachd a ghlacadh. Ach, cha robh e seachad fhathast. Gu math fadalach, ach thàinig feachdan Fokhoron. Chladhaich an àireamh àrd-amasach airson ùine mhòr, ach fhuair e fhathast a ghnìomh còmhla.
  Agus bha an t-àm, mar a thàinig e a-mach, soirbheachail dha, a 'mhòr-chuid de na soithichean a' cruinneachadh còmhla, a 'sgrios Codd. Mar thoradh air an sin, bha iongnadh agus suidheachadh nas fheàrr aig Marshal Fukil air a thaobh.
  Thug Valerka fa-near gu sgiobalta, a "gàireachdainn fhiaclan, a" deàrrsadh mar bhrògan leathair patent bana-phrionnsa:
  - Is e an sgioba againn an fheadhainn as làidire, bhon taiga gu cuantan Bhreatainn!
  - Agus gu deireadh na cruinne! - Chuir Marka ris.
  A-nis lean an cannonade suidheachadh gu tur eadar-dhealaichte. Chaidh na mosgìotothan a bhrùthadh gu uachdar a" phlanaid ceud is còig air fhichead mìle cilemeatair. Bha mòran spùinneadairean mar-thà air a bhith ag obair cho mòr is gun robh na longan-rionnag aca fhathast nan seasamh air a 'phlanaid, agus leis na raointean feachd aca air an tionndadh dheth, nan targaid furasta. Chaidh an losgadh bho orbit. Fhreagair na filibusters gu slaodach. Is e dìreach feachdan riaghaltas Fukil a bha a" tabhann barrachd strì.
  -Seo na artrapodan " fluorics ". Chaidh iad a-steach do mo cheann. Thoir stòrasan a-steach don mharbhadh agus ath-eagrachadh. - Tharraing Fonura an hologram. - Faigh air falbh bhon phlanaid seo, carson a tha thu mar chnuimhean ri feces?
  Thug Marinka fa-near gu sgiobalta:
  - Tha e 'ga chur an cèill gu neo-chaochlaideach !
  Aig na briathran sin, dh'fhàs an Diùc Marshal miann uabhasach. Chan eil e air dinnear fhaighinn fhathast, agus tha sealladh nam billeanan de dhaoine beò a" bàsachadh a" dùsgadh acras brùideil. Ged a bha Fonura na bhratag, bha e gu math dèidheil air feòil, gu sònraichte air a bhiadhadh le fuil.
  -Lìbhrig e thugam sa bhad, tha an t-acras orm. - Thug an Diùc grèim air a' ghàirdean.
  Thug Valerka fa-near le gàire:
  - Agus tha am fear seo ag iarraidh ithe e fhèin tron bhlàr! A chlann, na gabh an eisimpleir aige!
  Mar a bha e an-còmhnaidh, lìbhrig innealan-fuadain deiseil, le eòlas air blasan a" mhaighstir gu foirfe, pìosan feòil uaine boglach le spotan donn, air an sgeadachadh le greimichean-feòir Vintusian agus air an sprèadhadh le sabhs burp Suharto. Tha am beathach seo na mheasgachadh de hippopotamus agus viper, agus bidh e ag ithe lusan mòra. Bha a h-uile càil còmhla gu math blasta agus gu litireil air a leaghadh nad bheul. Chuidich ceithir teangannan nam mosgìotothan gu gnìomhach, agus bha trì sreathan de fhiaclan gorm, buidhe is uaine gu gnìomhach a" cagnadh biadh. Uaireannan chaidh snàithleanan fa leth a ghluasad eadar na fiaclan, agus gus an sgaoileadh, bha e riatanach am beul a losgadh le fuasgladh lag de dh 'acid ligusic . Chaidh seo a leantainn le lionn sònraichte stèidhichte air searbhag le searbhag nitrigin agus sulbhur air a chur ris. Tha e beathachail, fallain agus as cudromaiche a 'bualadh air na mosgìotothan air an cinn.
  Dh" èigh Marinka:
  - Na tuit a-steach do tholl dubh!
  Fhad "s a bha Fonura a" faighinn spòrs, ghabh an còrr de na seanalairean smachd. A-nis bha am blàr rionnag a" gabhail tionndadh eile. Bha e doirbh an sgìre timcheall air Codd aithneachadh; bha e làn de sprùilleach, pìosan agus sgudal eile. Bha na corsairs agus na enemas a" sabaid air ais gu cruaidh, ach chan ann gu sònraichte èifeachdach, fhad "s a bha na fucols beòthail a" brùthadh air adhart. Bha na longan-cogaidh trom "Tushat" gu sònraichte eudmhor; bha mòran ceudan, mìltean de ghunnaichean agus lasers aca. Gu sònraichte, chaidh aca air còmhdach luchd-turais a sgrios gu furasta. A-nis thàinig iad, mar zombies, gu na companaich crùbach. Bha lorgan de projectiles, lasers dealanaich, pìosan smocaidh de shligean ag itealaich anns a h-uile taobh gu litearra a 'toirt cus cuideam air an àite. Bha na lannan gu soilleir agus a" sìor dhol am meud airson fàbhar nam Fucols. Ach, cha robh an nàmhaid air a bhith a 'toirt a-mach na stòrasan aige gu tur. Agus chaidh àireamh mhòr de mosgìotothan a-steach gu hyperspace a-rithist . Agus thuit iomghaoth trom ultra-plasma air na soithichean artrapod. Aon uair 'na ghàirdeanan, cha robh mòran dhiubh comasach air a bhith beò. Seo aon sgioba àbhaisteach de Fukols, armaichte leis an teicneòlas as ùire. Chuir an Caiptean Folod a làmhan air a" chuibhle stiùiridh grabhataidh , bha an smachd gu math sìmplidh, mar luing gàirdeachais cloinne, agus bha fukols air an trèanadh bho leanabas, an toiseach aig geamannan, an uairsin air simuladairean cliùiteach.
  Dh" èigh Marinka:
  - Tha thu ceart, hyperphoton - trèana !
  Agus an uair sin chualas glaodh cuideachd:
  -Dè do bheachd, a Mhòrag? Am bi sinn comasach air faighinn a-mach à rudeigin mar seo beò? luchd-bleith plasma .
  -Tha cothrom an-còmhnaidh, Folod. Is e am prìomh rud ticean dùbailte a sheachnadh.
  -Tha na longan-cogaidh plasma damnaichte seo, tha dìon math aca agus tòrr ghunnaichean, tha iad cha mhòr so-leònte don t-soitheach-mara againn.
  - Mas e dìreach a ruigeas tu astar gu math faisg agus loisgidh tu volley aig raon bàn.
  -Tha, anns a 'chùis seo, bidh sinn fhìn air ar losgadh. - Chomharraich Grand, a" chiad chom-pàirtiche agus comissar pàirt-ùine aig a" chaiptean, cruinneachadh de bhàtaichean-fànais, a" sgrios cabhlach Fukil le teine trom bho na canain aca .
  - Is dòcha gum buail sinn far am bi na Vatormorolas a" breabadh anns a" bheàrn .
  Squeak mar fhreagairt:
  - Agus dè a bheir seo seachad?
  -Is urrainn dhuinn còmhdhail solarachaidh mòr a sgrios. Agus às an aonais bidh e duilich a bhith a 'sabaid air a' phlanaid seo. Air an t-slighe, tha e air a mhèinneadh.
  -Sin a tha Fold, ma tha seo fìor, is e a-nis an t-àm airson a reubadh.
  Agus gu dearbh, aig an àm sin spreadh e. A 'tuigsinn gu robh e soilleir nach gabhadh Codd a chumail air ais, agus gu robh cha mhòr a h-uile duine sìobhalta marbh, chuir na Fuquils às do mhèinnean domhainn thermoquark. Bhris na mòr-thìrean sa bhad agus thuit iad ann an casg teine. Chaidh an uachdar gu lèir suas, a 'crìonadh gu gainmheach fìor theth. Ann an ùine ghoirid, tha deireadh an t-saoghail air tighinn.
  Dh" èigh Valerka:
  - Tuit a-steach do tholl dubh!
  Chaidh grunn bhillean spùinneadairean, agus mosgìotothan nach robh fhathast air falmhachadh, a losgadh sa bhad. B" e an aon chomhfhurtachd a bh" aca gun do bhàsaich iad cha mhòr gun phian. Às deidh na h-uile, chan urrainnear pian a thoirt seachad nas luaithe na astar an t-solais, agus tha an seòrsa hyperplasm seo ceud is deich tursan nas luaithe.
  - Dìreach mar sin, mar gum biodh cuideigin a 'cluinntinn sinn, a-nis cha bhi an saoghal seo freagarrach airson a chleachdadh airson ùine mhòr.
  - Dè tha thu ag iarraidh, Grand. Bu mhath leinn a bhith beò sinn fhìn. - Folod mallaichte le tlachd.
  -Is e seo cumhachd rocaid thermoquark. Tha fear againn cuideachd, agus mar sin cleachdaidh sinn e airson a reubadh tro chòmhdhail.
  - Dè mu dheidhinn an counter-urchraichean ? Is e seo laigse an airm seo; tha e furasta a ghabhail thairis le peilear a tha ri thighinn.
  - Faodaidh tu eadar-theachd agus rèididheachd Zet a chleachdadh.
  - Cha chuidich e mòran, ged a tha e nas fheàrr na dad.
  - An uairsin gabhamaid cunnart - bidh fortan a" fàbhar nan gaisgeach .
  Bha Valerka, am balach tùsaire seòlta seo, den bheachd gu robh e riatanach cuir ris:
  - Agus glic, cuideachd!
  Lean iad orra a" gluasad agus chaidh iad faisg air a" chòmhdhail. Chaidh am bàta-mara mar iasg.
  - Astar gu targaid? - Dh'fhaighnich Folod.
  - Còig ceud fichead sa sia atharrais .
  -Innealan ann am modh obrachaidh metaplasma. Deiseileachd seachd kurankul . - Thilg Folod air ais an clogaid a bha sleamhnachadh bhàrr a chinn. - Tha an cunntadh sìos air tòiseachadh.
  an dòigh luath air an t-soitheach, air a luchdachadh chun ìre as ìsle le soithichean bathair.
  - Rachamaid!
  - Bi faiceallach, tha pasgan tòiseachaidh air an taobh cheart. Is dòcha grunn urchraichean. O, tha iad a" falbh gar n-ionnsaigh.
  - Bidh sinn a" dèanamh gluasad àbhaisteach an-aghaidh urchraichean .
  - Chan obraich. - Chaidh aig a" Ghranndach air feadaireachd.
  Ach, an turas seo fhuair am bàta-mara aotrom iteach air teicheadh, a" teicheadh gu dòigheil bho bhith fon phòg mharbhtach.
  - Sin e, agus thuirt thu nach biodh ùine againn. Tha rud sam bith comasach ma tha thu faiceallach. "Thug Folod sròn rèidh a chompanach.
  Thug Marka fa-near:
  - A bheil seo èibhinn? Tha e na pheacadh gàire a dhèanamh an seo!
  A-nis bha iad faisg. Loisg gunnaichean an nàmhaid gu math dùmhail, bha e coltach gu robh eas hyperplasmic a" dòrtadh. Ach tha e soilleir sa bhad nach eil na volleys air an cuimseachadh, ach casg ann an nàdar.
  - Bu chòir don rocaid, ann an teòiridh, a dhol seachad. Mura h-eil, gu dearbh, tha tubaist mì-fhortanach ann.
  Bha iad beagan air an glacadh, bha na pìosan air an sgàineadh. Aig an àm seo, ràinig iad raon cur air bhog.
  - Gu'n cuidicheadh an t-Uile-chumhachdach sinn. - Folod brùth tòiseachadh. Dh" fhosgail na bàghan boma. Agus an uairsin shnàmh iad a-mach, dà bhòidhchead - moit inneal cogaidh Fukil.
  hyperphotic na rocaidean, agus ghluais an soitheach-fànais fhèin air ais, a" cur smeòrach ris.
  - Ma spreadhadh e, cha bhi e math dhuinn nas motha.
  Cha robh ùine aig na mosgìotothan eadhon freagairt mus do thuit dà urchair, às deidh dhaibh a dhol seachad air raointean an fhorsa agus na taobhan lùbach, a-steach don chrann. Bhuail am flash thermoquark anns a h-uile taobh le feachd nach fhacas a-riamh, a "falmhachadh ghunnaichean agus uidheamachd. A bharrachd air an sin, thòisich spreadhadh stuthan cuir às gu sònraichte. Mar sin bha an spreadhadh trom. Sgap an tsunami mòr scorching agus falmhachadh gu ìre na soithichean rionnag faisg air làimh, ach fhuair am bàta-mara air teicheadh.
  -Mar seo! Thuirt cuideigin gu robh e eu-comasach! - Bha Folod air a dhòigh.
  -Carson a tha thu toilichte? Chaill sinn uile am blàr. Agus a-nis, aig a 'char as fheàrr, bidh sinn fortanach a bhith beò.
  -Chan eil seo beag, oir tha beatha na rud luachmhor.
  Gu dearbh, bha Fokhoron borb agus meadhanach faiceallach. Air faicinn gu'n robh am blàr a' call, agus a' bhuannachd ro-mhòr air taobh an nàmhaid, dh'òrduich e teicheadh. Thill na fukils air ais ann an dòigh eagraichte, a" briseadh suas ann am buidhnean eadar-dhealaichte agus, aig an aon àm, a" gabhail grèim gun dòchas.
  Às deidh dhaibh milleadh mòr a dhèanamh, cha do lean na mosgìotothan iad gu gnìomhach gu leòr, a rèir coltais le eagal air ambushes. Gu fìrinneach, cha robh dad aig Fokhoron, ach dh" fheuch Firon ri grunn ribeachan seòlta a thogail. Gu sònraichte, am bu chòir dhut an nàmhaid a thàladh a-steach do tholl dubh. Ach bha na mosgìotothan air an rabhadh agus chuir iad stad air a h-uile oidhirp air faighinn seachad air. Mar sin mean air mhean mheudaich an t-astar eadar an dà armadas agus stad na sgeirean. Dh"fhàs e socair. Sgrìobh Fokhoron fios èiginneach chun phrìomh oifis. An sin chuir e gu mòr an àireamh an nàmhaid agus na call a dh'fhuiling iad. Dh'iarr e, no an àite, dh'iarr e gu deòir daingneachadh, dh'fheuch e ris a 'choire airson a' chùis a ghluasad gu Firon .
  Dh" èigh Marinka:
  - Brisidh e an nàmhaid gu mòr!
  Rinn Firon, an uair sin, tàir air Fokhoron airson a bhith fadalach agus ghuidh e air sicurs làidir a chuir air falbh. Bha gràin aig an dà chomanndair air a chèile agus bha iad deiseil airson an companach a bhàthadh ann an spàin uisge, no am bogadh ann an aon photon. Ach, sin an gnothach aca. Anns an eadar-ama, shocraich na longan-rionnag airson obair càraidh. Bha mòran milleadh ann; bha na sligean grànda, tollaidh aca air an còmhdachadh air gach taobh le innealan-fuadain càraidh. Bha tàthadh falamh a" deàrrsadh, leusairean air chrith, cyborgs le mòran teantaichean air an toirt a-steach pàirtean a bharrachd. An dèidh dha slap fhaighinn san aghaidh, chuir an mega-ìmpireachd a lotan às. Bha aon de na criomagan, an dèidh a bhith air a thàthadh, a 'spìonadh.
  . CAIBIDIL Àir. 3
  am film, gu dearbh, eireachdail, le buaidhean sònraichte, agus bha e coltach ri holograman mòra, a dh'fhaodar a ràdh gu coitcheann mar hyper .
  Chuir Marka tweet:
  - Sgoinneil, ach...
  Thuirt Valerka:
  - Tha, tha an comharra a "fuaimeachadh, tha an t-àm ann dhuinn a dhol chun àite rally. Agus gu dearbh bu chòir dhut cabhag a dhèanamh.
  Chrath Levka:
  - Seadh, chan urrainn dhut argamaid a dhèanamh le sin!
  Chuir Slavka tweet:
  - Bheir sinn dheth!
  Agus leum na ceithir gaisgich bhon àm ri teachd dhan fhànais gu taobh campa Burevestnik.
  Bha a" chlann thùsail a" reubadh mar shruth solais ann am falamh. Agus rinn iad feòil, dìreach ri taobh àite-còmhnaidh nan Leninists òga. Bha an campa glè bhrèagha. Bha na togalaichean coltach ri teampaill sòghail, le cumaidhean gu math toinnte.
  Agus anns a 'mheadhan, tha ìomhaigh de Lenin, air a sgeadachadh le seudan, air a sgeadachadh le dathan a' bhogha-froise. Tha e meud beinne math. Bha grunn bhalaich is nigheanan a" snìomh san adhar.
  Bha clann ann an ceanglaichean dearga a" snìomh agus a" dèanamh lùban. Bha e uile a" coimhead uabhasach èibhinn. Agus bha tionndadh air ais agus ar-a-mach.
  Thug Marka fa-near le gàire riaraichte:
  - Is e seo an leanabas sona a thug Vladimir Ilyich seachad!
  Chrath Valerka ag aontachadh:
  - Bha Lenin na eòlaiche-inntinn o chionn linntean air ais bha e a" faicinn euchdan iongantach a" chomanachaidh!
  Rinn Levka gàire, toinneamh san adhar agus fhreagair e:
  - Tha, tha seo gu math fionnar !
  Chaidh dealan-dè mòr le dealbhadh iongantach air a sgiathan thairis air ìomhaigh Lenin. Agus bha e a" coimhead damn àlainn.
  Thug Slavka fa-near le gàire milis:
  - Tha, tha e hyperquasar!
  Cliog Marinka air a òrdagan rùisgte agus rinn i gàire:
  - Tha teas is sneachd air an t-saoghal,
  Tha an saoghal an dà chuid bochd agus beairteach ...
  Agus a-nis neach-cruthachaidh sam bith -
  Tha longan-rionnag gan cur air dòigh!
  Dhearbh Levka, a 'bualadh le a shùilean, a dh'atharraich dath bho purpaidh gu orains:
  - Tha , tha sinn a" togail chan e a-mhàin soithichean rionnag ann an sreath! Thig an t-àm, agus cruthaichidh sinn cruinne-cè!
  Nochd nighean robot, mar gum biodh am jack-in-the-box air leum a-mach. Shnìomh i mu 'n cuairt mar mhullach agus chir i :
  Air longan nan reultan ruithidh sinn thar nan tonn,
  Tha photons a" ruith ann an diofar stiùiridhean...
  A chlann, canaidh mi hello ribh,
  Bidh an leanabh air a chruadhachadh le blàr!
  Agus rinn an nighean bhòidhchead iongantach a 'bualadh air na balaich agus rinn i corran san adhar.
  Dh' èirich spiorad nan gillean gu geur. Agus rùisg iad am fiaclan geala agus geur, cosmhail ri cuileanan madadh-allaidh.
  An uairsin nochd barrachd chloinne. Leum grunn bhuidhnean de thùsairean a-mach à diofar stiùiridhean. Thionndaidh iad, thionndaidh iad a-null agus rinn iad gàire. Ach an uairsin tha an comharra a 'fuaimeachadh. Agus bha mu chòig ceud fear air an lìnigeadh ann an rangannan aig an aon àm. A-nis tha clann a 'crochadh san adhar. Agus bidh ceanglaichean dearga a" deàrrsadh mar rubies air amhaich a h-uile duine. Agus dh'fhàs eadhon an èideadh an aon dath geal-dearg-geal. Agus gu ìre mhòr casruisgte, còmhdaichte le sandals gorm.
  Agus sheas na balaich air an aire. Tha an laoidh shòlaimte a' seinn:
  Aonadh do-sheachanta nam poblachd an-asgaidh,
  Cha b" e feachd brùideil a bh" ann, ach an t-eagal olc a thug còmhla sinn...
  Agus toil mhaith nan daoine soillsichte,
  Sìth, càirdeas, solas, adhbhar agus misneachd ann an aislingean!
  
  A-nis tha uile shluagh na planaid aonaichte,
  Tha sinn nar bràithrean is caraidean talmhaidh gu bràth!
  Gu'm biodh àrd-ainm Lenin air a ghlòrachadh,
  Is teaghlach naomh uile nàiseanan an t-saoghail!
  Sèist:
  Beannachd leat ar n-Athair saor,
  Tha càirdeas dhaoine na thaic gu bràth!
  Cumhachd laghail, toil dhaoine,
  Tha an duine a-nis a" riaghladh na cruinne!
    
  Tha sinn air an t-slighe fhosgladh gu àite airson daoine air feadh an t-saoghail,
  Tha faisisteachd air a sgrios, tha adhartas air àrdachadh!
  Coisichidh sinn mìltean glòrmhor eadar na reultan,
  Fo riaghladh nan Sòbhieteach, tha spiorad an duine air èirigh!
  Sèist:
  Glòir don Athair, ar dùthaich shaor,
  Tha càirdeas dhaoine na thaic gu bràth!
  Cumhachd laghail, toil dhaoine,
  Tha an duine a-nis a" riaghladh na cruinne!
  
  Chan eil spiorad an athar nas làidire anns a 'chruinne-cè,
  Tha neach sam bith a tha tuigseach na bhràthair às deidh ar cridheachan!
  Bidh sinn a" toirt seirbheis don Fatherland nas làidire, no an àite sin
  an hypermat nad dhòrn !
  Sèist:
  Glòir don Athair, ar dùthaich shaor,
  Tha càirdeas dhaoine na thaic gu bràth!
  Cumhachd laghail, toil dhaoine,
  Tha an duine a-nis a" riaghladh na cruinne!
  
    
  Ràinig iad Berlin air tancaichean, losgadh,
  Bhàsaich co-dhiù tòrr dhaoine brèagha!
  A' bhratach dhearg a' deàrrsadh, a' toirt saorsa,
  Agus tha an villain air a thilgeil a-steach don inferno le cumhachd a 'ghràidh!
  Sèist:
  Glòir don Athair, ar dùthaich shaor,
  Tha càirdeas dhaoine na thaic gu bràth!
  Cumhachd laghail, toil dhaoine,
  Tha an duine a-nis a" riaghladh na cruinne!
  
  Creid, dìonaidh sinn agus leudaichidh sinn an Motherland,
  Bheir sinn cuan gaoil gun chrìoch!
  Fo bhratach a' Mhesiah mhòir , gun chrìoch ,
  Deanadh mo shliochd le gàire!
  Sèist:
  Glòir don Athair, ar dùthaich shaor,
  Tha càirdeas dhaoine na thaic gu bràth!
  Cumhachd laghail, toil dhaoine,
  Tha an duine a-nis a" riaghladh na cruinne!
  
  Chun na cruinne-cè bheir sinn co-mhaoineas saorsa,
  Às deidh na h-uile, thug Lenin an inntinn dhuinn a bhith a" cruthachadh...
  Air feadh na cruinne, thig sluagh còmhla,
  Bha adhartas a" soilleireachadh ar smuaintean nar aislingean!
  Sèist:
  Glòir don Athair, ar dùthaich shaor,
  Tha càirdeas dhaoine na thaic gu bràth!
  Cumhachd laghail, toil dhaoine,
  Tha an duine a-nis a" riaghladh na cruinne!
  Às deidh òran mar seo, chrom na tùsairean, agus nochd aodann nighean bhrèagha. Bha e òg agus air leth tarraingeach. Rinn i gàire agus thug i fa-near:
  - Cathraiche na planaid, Svetlana Harpun, a" cur fàilte oirbh, Leninists òga!
  Às deidh sin, chaidh aon hologram mòr de aodann na h-ìghne a roinn ann an còig ceud fear beag. Agus chaidh na holograman dathte seo suas gu na balaich. Ged a tha deich uiread de riochdairean bhon ghnè chothromach anns an t-saoghal ùr na an gnè nas làidire, anns a 'champa seo tha timcheall air a dhà uimhir de bhalaich. Agus phòg hologram na h-ìghne iad air an aghaidh agus a bilean. Bha e taitneach, agus dh'fhairich an nighean le cùbhraidheachd iongantach.
  Bhris na balaich gu neo-thoileach, rinn na caileagan gàire.
  Às deidh sin, thàinig na còig ceud hologram gu bhith nan aon a-rithist, agus thuirt an nighean cathraiche:
  - Mo bhràithrean is mo pheathraichean as òige! Tha sìth agus òrdugh nar cruinne-cè, ach feumar hyperplasm a chumail gnìomhach. Mar sin, bidh mi ag ainmeachadh seusan trèanaidh armachd dhut.
  Bu chòir diofar sheòrsaichean de gheamannan agus trèanadh sabaid do chumail air do òrdagan!
  Thog na tùsairean òga an làmhan anns a" fhàilte àbhaisteach agus dh"èigh iad:
  - Tha mi a 'frithealadh an Aonaidh Shobhietach! Glòir don USSR!
  Agus thuirt iad còmhla:
  - Tha Lenin agus hyperplasma còmhla rinn!
  Chrath an nighean agus lean i:
  - Anns an eadar-ama, ith. Ge bith cò a dh'itheas, bidh e ag ithe airson Lenin!
  Agus chaidh an hologram aice à sealladh.
  Nochd clàran criostail agus daoimean san adhar, làn de dhiofar shoithichean. Agus dh"fhàs a" chlann fhèin dathach nan aodach a-rithist. B" fheàrr leis a" mhòr-chuid de bhalaich is nigheanan a bhith a" crochadh casruisgte. A bharrachd air an sin, tha na òrdagan aca cho sùbailte agus a 'lùbadh cho sgiobalta.
  Gun urrainn dhaibh spàinean, forcaichean is sgeinean a ghlacadh.
  Thug Valerka, a 'suidhe sìos, gu toilichte a' togail an reòiteag òir anns na molagan le spàin, ag ràdh:
  - Dè do bheachd, anns an galaxy as fhaisge air sìobhaltachd ionnsaigh a thoirt oirnn?
  Chrath Marka agus fhreagair i:
  - Gu pearsanta, tha mi teagmhach . Ma tha iad cho adhartach gu teicneòlach, feumaidh siostam comannach a bhith aca. Ach chan eil stàitean comannach a" sabaid ri chèile.
  Rinn Slavka gàire, a" cagnadh measgachadh de mango, seoclaid agus measgachadh de leumadairean-feòir le pistachios, agus thuirt e:
  - Aig aon àm, tha cuimhne agam, cha mhòr nach do thòisich cogadh eadar an USSR agus Sìona. Mar sin faodaidh co-mhaoineas a bhith eadar-dhealaichte!
  Chrath Levka:
  - Agus ghairm Pol Pot e fèin 'na fhear-comanachaidh. Agus rinn e fhèin murt-cinnidh air a shluagh fhèin na bu mhiosa na na Nadsaidhean.
  Rinn Valerka gàire air na balaich:
  - A bheil thu airson sabaid leis na Nadsaidhean? Is urrainn dhuinn seo a dhèanamh ann an da-rìribh. Agus tachraidh a h-uile càil mar gum biodh ann an da-rìribh! Sealladh iomlan air fìrinn.
  Rinn Marka gàire agus thug i fa-near:
  - Beachd inntinneach, ach an toiseach, feuch sinn rudeigin nas ùire. Agus bidh ùine againn an-còmhnaidh a bhith a" sabaid ris na Nadsaidhean!
  Chrath Levka ag aontachadh:
  - Sin e. Tha ceudan bhliadhnaichean air a dhol seachad bhon Chogadh Mhòr Patriotic, agus tha eachdraidh fhada ann mu thràth. Agus thig a h-uile duine thuice. Tha eadhon an laoidh thùsail mu dheidhinn seo!
  Thuirt Slava le gàire:
  - Ach tha Vladimir Lenin eadhon nas sine, agus tha e air a ghlòrachadh mar a tha beò gu bràth!
  Thuirt Valerka le misneachd:
  - Gu h-aithghearr ionnsaichidh iad aiseirigh nam marbh. Tha luchd-saidheans mu thràth air an abhainn ùine fa leth a lorg. Ma thèid thu sìos e gu àm a 'bhàis, agus an corp a thoirt air falbh às a sin, an uairsin thèid a thoirt air ais san àm ri teachd, agus bidh an duine beò le neart ùr, iongantach!
  Rinn Levka gàire agus sheinn e:
  Neo-bhàsmhorachd o chionn fhada,
  Bha fear an tòir, air a ghlacadh le amas iongantach,
  Ann an creideamhan nan seanairean,
  Agus ann an saidheansan teann amannan nas fhaide air adhart ...
  Chrath Marka agus dhearbh e:
  - Tha, tha leithid de rud ann. Sin carson a bha Crìosdaidheachd cho tarraingeach? Gheall e neo-bhàsmhorachd do dhaoine, agus neo-bhàsmhorachd aoibhneach, anns an robh daoine cha mhòr co-ionann ri Dia. Nas mionaidiche, às aonais mion-fhiosrachadh.
  Chrath am balach tùsaire Valerka:
  - Deas! Mar sin tha gaol aig gach neach air a chuid fhèin. An seo ann an Islam thug iad barrachd mion-fhiosrachaidh gu pàrras. Thàinig iad a nìos le harems agus lùchairtean. Ach is e a" cheist: ma tha harem aig fear, dè mu dheidhinn boireannach? Dè ma tha fear agus aon nighean ghràdhach gu leòr?
  Thug Slavka fa-near:
  - Tha, ma choimheadas tu air, tha seo nas motha na rud eile! Nuair a tha barrachd sònrachaidh ann, thèid an inntinn a mharbhadh . Agus carson a tha feum aig cuideigin aig nach eil fios ciamar a mharbhas e ùine air beatha shìorraidh?
  Thug Levka fa-near:
  - Tha sinn cha mhòr neo-bhàsmhor. Ann an suidheachadh sam bith, chan eil sinn a 'fàs sean. Agus ma tha, tha na h-uimhir de rudan math air thoiseach oirnn fhathast.
  Chuir Valerka tweet:
  Airson a-nis chan eil annainn ach clann,
  Feumaidh sinn fàs, fàs fhathast ...
  A-mhàin an speur, a-mhàin a 'ghaoth,
  Chan eil ach toileachas air thoiseach!
  A-mhàin an speur, a-mhàin a 'ghaoth,
  Chan eil ach toileachas air thoiseach!
  Rinn Marka gàire agus mhol i:
  - Thèid Valerka agus mise a-nis agus thèid sinn tron chùrsa cnap-starra.
  Chrath am balach tùsaire ag aontachadh:
  - Gu dearbh! 'S e saor-làithean a th' ann an-diugh gus a' mhadainn - briseadh sinn tron bhrà !
  Bha a" chlann a" suirghe air a chèile.
  Às deidh sin ghabh am balach agus an nighean agus chaidh iad a-steach do fhìor fhìrinn an Hypermatrix .
  Chuir na saighdearan tùsail orra na clogaidean aca, agus dh" atharraich an saoghal mun cuairt orra gu h-obann, thòisich holograman monstrous a" gluasad.
  Bha Valerka, ged a bha e a 'tuigsinn gur e creidsinn a bh' ann , a 'faireachdainn beagan eagal. Bha fios aige gu robh faighinn thairis air cùrsa cnapan-starra àbhaisteach airson trèanadh air thuaiream arm a bha cha mhòr no nach robh cho dona.
  Thuirt Marinka ris:
  - Na bi fo eagal, a chompanach! Is e dìreach electronics draoidheil a th" ann.
  - C'àit an d'fhuair thu an smuain gu'n robh mi fo eagal ? - Bha Valerka Lagunov treun, ach bha a fiaclan a 'bualadh gu fealltach.
  Agus chuir e iongnadh air a" bhalach, gu dearbh, nach robh e air geamannan mar sin a chluich roimhe, agus air sgàth maith. Agus a-nis tha e coltach ri balach dà bhliadhna a dh'aois, agus an uairsin, is dòcha, chan eil eagal cho mòr air clann bheag a tha a "cluich ann an geamannan brìgheil .
  - Is e rèididheachd sònraichte a tha seo, tha e a" togail eagal annainn. Tha e mar gum biodh sinn air dìochuimhneachadh nach e luchd-tòiseachaidh uaine a th" annainn, ach gaisgich eòlach! Bhuail an com-pàirtiche gu socair ciste fèitheach a" bhalaich thùsail. Bha na sùilean a 'losgadh.
  Fhreagair Valerka gu blàth:
  - Cha robh mi dha-rìribh a" sabaid, eadhon airson aon latha, ach rinn mi trèanadh fad mo bheatha!
  Bha e a" feadalaich mar oidhche shamhraidh.
  An toiseach, a-mach às na buill-airm gu lèir, cha deach a thoirt dhaibh ach biodag laser beag, cruaidh.
  Cha robh e eadhon a" coimhead gu sònraichte dona. Fìor, bha e aotrom agus dh 'fhaodadh e a bhith air a leudachadh beagan. Bha a" chiad nàmhaid coltach ri seilcheag spìosrach, le gob a" stobadh a-mach às a shlige. Bha a" chiad shlighe air adhart air uachdar sleamhainn, rothlach ann an cuid de dh"àiteachan. Mar sin, cha mhòr nach do thuit Valerka, a 'gluasad bho ionnsaigh an nàmhaid. Bhuail a charaid an daolag, ga ghearradh ann an dà phàirt, agus thuit na pìosan dheth.
  - Obraich leis a 'bhiodag! - dh'èigh Marka. "Chan eil iad cho eagallach" s a tha iad airson a bhith coltach. "
  - Mhothaich mi e! - thuirt Valerka. - Ged a tha rudeigin neònach a 'tachairt don bhodhaig. Tha e mar gum biodh na crìochnachaidhean neoni reòta!
  Dh"èigh an gaisgeach tùsanach:
  - Chì thu, buail! Sin a h-uile " defrosting "!
  Thug uilebheistean mas-fhìor, cuid coltach ri daoine, cuid eile le mòran greimichean, ionnsaigh orra. An turas seo bha Valerka air an rabhadh. Chrath am frith-stailc an nàmhaid as fhaisge. B' e fear hermaphrodite an ath fhear a mharbh e. Chan eil mi a" faireachdainn duilich airson a leithid de dhragh idir. Ach cha mhòr nach do shèid an coltas a bh" air squid le claidheamhan dheth a cheann.
  Às deidh dhomh a bhith air a ghlacadh leis a 'chlaidheamh, thòisich mo chorp air a bhith a' goirteachadh agus a 'gràdh.
  - Tha e tàmailteach, chuir e cron orm! - Valerka mallaichte. "Cha robh mi a" smaoineachadh gu robh mi cho gòrach. "
  - An robh thu a-riamh a" sabaid le uilebheistean brìgheil? - dh'fhaighnich Marka.
  - Le muncaidh giuthais! Chuir i às mo dhèidh agus cha mhòr nach do bhàsaich mi. Ged a tha, tha cuid de dhaoine annasach a tha ag ràdh gu bheil a h-uile muncaidhean coibhneil agus dèidheil air daoine leis gur e bràithrean a th" annta.
  - Chan 'eil ar n-aghaidh-ne math no olc. Tha iad neo-chinnteach, mar a' chuan air am bi spùinneadairean a' seòladh.
  - Nas dualtaiche eadhon falamh. Tha a' mhuir blàth agus socair. - Chaidh am balach tùsail a bhualadh le measgachadh de banana agus tìgear, le rocaidean an àite fangs, a leum air. - Fhuair mi toll dubh air mo cheann air na cùrsaichean cnap-starra seo. Fìor, a-nis tha rudeigin dona a 'tachairt don bhodhaig.
  Dh"èigh an gaisgeach tùsanach:
  - Gus a bhith onarach, tha eagal orm cuideachd agus an-aghaidh pulsar!
  Lean am balach agus an nighean a" gluasad. An toiseach cha robh na h-uilebheistean gu sònraichte luath, a rinn an obair nas fhasa. Ach, bha Valerka agus Marinka beagan air an glacadh leis na sgaoilidhean. Dh" fhàs e na bu mhiosa leis gun do thòisich na h-uilebheistean a" spùtadh teine. Loisg stamag Valerka agus bha e a" faireachdainn fìor phian.
  - Tha e a 'toirt orm a bhith ag iarraidh mo ghut a thionndadh! - Thuirt e.
  - Agus chan eil e nas fhasa dhomh! - Sheall an nighean rithe broilleach deas, cha mhòr lom. Bha fuil a" sileadh bhuaipe. Bidh iad a" spatadh air Valerka a-rithist, bha am balach tùsail fadalach, chaidh a ghualainn a bhualadh , gu soilleir a" briseadh a chnàmhan. Agus nuair a thèid cnàmhan duine àbhaisteach a bhriseadh, bidh e cho goirteachadh, faodaidh tu bàsachadh le clisgeadh. Ged nach e duine àbhaisteach a bh" ann am balach Terminator, bha e a" faireachdainn a-mach à àite an-dràsta. Dh"fhairich e tonnan sònraichte, uabhasach cronail a thug pairilis air a chomasan.
  - Tha mi a 'faireachdainn dona! - Chaochail Valerka. Suathadh an nighean a h-aodann breagha, rèidh le gluasad proifeasanta.
  - Na dàibheadh a-steach do tholl dubh, a ridire ionmholta. Thill mothachadh air ais, ach còmhla ris pian. Rinn Valerka osnaich, thachd laigse e:
  - Cha tèid mi tuilleadh.
  Dh"èigh an tùsaire:
  - Na bi sgìth! Tha pasgan ciad-chobhair an seo.
  Gu dearbh, bha an cùrsa bacaidh coltach ri geama coimpiutair. Tha beatha a bharrachd ann agus, gu cudromach, lùth a tha ag adhbhrachadh ath-nuadhachadh sa bhad. Bha, bha e duilich, ach dh'ionnsaich na balaich.
  - Is e am prìomh rud gun a bhith a "teàrnadh agus gun a bhith a" toirt seachad! - Thuirt Marka. Cha robh i, cuideachd, aig fois, a-nis agus a-rithist, a 'dèanamh mhearachdan, a' faighinn buillean goirt. An uairsin dh'fhàs a 'chàraid cleachdte ris agus thòisich iad a' dèanamh tòrr nas co-chòrdail. Anns an ath ìre, bha aca ri leum air balgan-buachair a" seòladh san adhar, a" lorg sgeinean itealaich, agus a" snàgail thairis air uèir bhiorach. Dh'fhàs am blàr nas cruaidhe, agus ghluais an luchd-dùbhlain nas luaithe agus nas luaithe. Fìor, bha e comasach armachd a chaidh a ghlacadh a chleachdadh, cuideachd brìgheil, ach anns na togalaichean aca gu math coltach ri fìor luchd-giùlan bàis.
  Dh" fheuch Valerka, gu sònraichte, inneal-brisidh ioma-bharaille ! Chruthaich e sgàinidhean beaga san fhànais. Fìor, às deidh trì seallaidhean chaidh e sìos, ach gheàrr e grunn ìrean de luchd-dùbhlain.
  "Nach dona!" thuirt am balach.
  plasma builgean fhaighinn ! - Chomhairlich Marka. - Bidh seo tòrr nas èifeachdaiche.
  Thug am balach gaisgeach fa-near:
  - Uill, chan e droch bheachd a tha sin idir. Agus càit a bheil e?
  Dh"èigh an nighean thùsail:
  - Is e pìob cho beag a tha seo gu bheil i coltach ri adharc tùsail. Sèid a-steach dha agus chì thu iteig luath de chascade hyperplasmic .
  Is gann gun do tharraing am balach air falbh an t-soitheach, a" snàgail beagan air feadh an uachdair sliseag, agus a" togail a" bhiogais. Seilg.
  Thuit na builgeanan air loidhne lùbach, a" breabadh gu faiceallach. Spreadh na creutairean air an do bhuail iad.
  - Dè! Chan eil e dona! - Thuirt Marka. - Dìreach buail e nas ìsle gus am bi nas lugha de builgeanan ag itealaich a-steach do na speuran.
  Thuirt Pioneer Boy:
  - Feuchaidh mi mo dhìcheall!
  Thuirt an gaisgeach òg:
  - Feuch agus na gabh iongnadh!
  Thog an nighean thùsail cuideachd armachd làidir agus chleachd i e, a 'sealltainn cumhachd gun lùbadh.
  Dh'fhàs am blàr barrachd is barrachd inntinneach. An seo tha iad a 'sabaid air planaid far a bheil uisge an toiseach a' dòrtadh ann an allt fo an casan, agus an uairsin a 'sruthadh gu math sleamhainn helium, agus tha lasers cumhachdach air an losgadh bho shuas agus gu h-ìosal, tha grenades sgrios a' spreadhadh.
  Loisg Valerka air ais leis an dà làmh aig an aon àm agus eadhon dannsadh pretzel.
  Chaidh a ghlacadh grunn thursan, a 'gearradh dheth a chas chlì. Taing dha mo chompanach, chuidich i mi gus faighinn chun phasgan ciad-chobhair a shàbhalas beatha. Tha an cas air fàs.
  - Tha thu math, Marinka.
  Rinn an gaisgeach srann gu tàir:
  - Tha thu lag, a Valerka. Bidh naoidheanan a 'fulang a leithid de phian, agus rinn thu osnaich!
  Cha b" e am balach tùsanach e fhèin, bha rudeigin a" cur dragh air :
  - Aig an àm seo, tha mi a 'faicinn a h-uile dad tòrr nas gèire!
  Às deidh dha sreath eile de uilebheistean a chuir sìos, thuirt Marka:
  - Bi foighidneach co-dhiù!
  Bha am balach Leninist ag osnaich, bha e uamhasach duilich a bhruidhinn:
  - Feumaidh tu, tha mi nam dhuine!
  - Sin e, a dhuine ! - Airson mionaid bha am bilean ceangailte. Bha Valerka a" faireachdainn binneas meala pòg boireannach òg.
  Thòisich ceann an neach-tòiseachaidh air snìomh, agus cha mhòr nach do chaill e mothachadh, a 'crathadh:
  - A' bhan-dia !
  - Lucifer! - fhreagair a' mhaighdean.
  Chaidh iad an uairsin a-steach do àile a bha a" sìor atharrachadh le gaothan làidir. An dara cuid bidh e a 'sèideadh bhon aghaidh, no, air an làimh eile, bidh e a' bruthadh a-steach don chùl. Agus tha na nàimhdean an-còmhnaidh ag atharrachadh, uaireannan bidh iad ag itealaich mar speachan, uaireannan, air an làimh eile, bidh iad a "snàgail mar nathraichean puinnseanta. Ach feumaidh tu a bhith an-còmhnaidh a "sabaid, a" leum bho aon àrd-ùrlar gu àrd-ùrlar eile, agus eadhon a "glacadh cuileagan fuadain agus dearcan leis na casan, ag itealaich a-mach à ribeachan le an cuideachadh. Tha cuid de shamhlaichean, gu h-àraidh co-fhilltean flùraichean dealan-dè, air leth brèagha. Measgachadh de thairbh-nathrach agus tulip, a" deàrrsadh le gach dath den bhogha-froise le fàileadh deoch làidir. Quasar ! Bidh beul lom a" cliogadh bhon chùl mar ribeachan eileagtronaigeach, fiaclan meatair a dh"fhaid a" deàrrsadh le boltaichean dealanaich. Tha cuideachd fangan nas motha, còig meatairean agus eadhon deich meatairean. Chaidh aig Valerka air sleamhnachadh seachad orra. Spreadh aon de na h-uilebheistean, measgachadh de thanca agus sgorpion, le ràimh, a" sgapadh candies loisgeach.
  - Chan eil sinn a" togail dhealbhan ! Chan eil quarks air an glacadh. - Sheinn an gaisgeach treun.
  A-rithist tha am balach a" faighinn milleadh bho lasachaidhean sgrios . Agus a-nis tha an nighean nas miosa buileach, chaidh a cas a reubadh dheth a-rithist. Ach leumaidh i gu sgiamhach air aon bhall, gun smuaineachadh air teàrnadh. Ge-tà, chan eil àite ri dhol.
  - Tha aon dòigh againn, aon chuid a bhith beò no a 'bàsachadh! - Thuirt Marka le pathos caran banal.
  Dhaingnich an tùsaire òg:
  - Agus a-mhàin còmhla! Tha toll dubh nas gile nuair a bhios paidhir de chridheachan losgaidh a" deàrrsadh san ether reòthte!
  Aig cosgais oidhirpean iongantach, teannachadh mì-dhaonna, chaidh aca air faighinn tro seo, ged nach robh àite-fuirich air fhàgail air na cuirp aca.
  Is e an ath ìre an fhàsach, le gainmheach uaine gu brùideil, tha e do-dhèanta seasamh fhathast airson diog, bidh do chasan a "dol an sàs, agus feumaidh tu fhathast losgadh agus stab. An seo tha luchd-ceannairc maslach, cuid ann an armachd, a" sabaid nan aghaidh. Tha diofar sheòrsaichean de luchd-sabaid ann, tha an dà chuid daoine agus hibridan de scorpion le cactus, biast agus sreang. Tha plèanaichean Graviolet ag itealaich , às nach urrainn dhut falach, chan urrainn dhut falach, sgapaidh sailean laser a "ghainmhich. Nuair a bhuaileas e a" bhodhaig, tha pian ifrinn ann, tha coltas gu bheil an taobh a-staigh air a bhrùthadh a-mach le rolair agus air a lìonadh le ola teth. Bidh na tetralets a" dàibheadh, a" leigeil bhomaichean ann an cruth claigeann tàmailteach le mòran socaidean sùla seargach , agus a" spùtadh ghathan fiadhaich nan tart airson sgrios!
  Chan eil Valerka, ge-tà, air chall. Bidh e a" dèanamh seòrsa de dhannsa, a" dol eadar na sruthan.
  Rinn Marka eadhon fealla-dhà:
  - Fìdeag Ruiseanach, bidh sgiathan ag èirigh suas riut!
  Thog Valerka:
  - Chuir an ceannard air dòigh ar rèisimeidean ann an sreath!
  Còmhla, bhuail am balach agus an nighean le siosar, a 'cleachdadh an dòigh "uisge-uisge", a' leagail nan nàimhdean ann am pasganan lusach. Na h-uimhir de chreutairean eadar-dhealaichte air an sgaradh , air am pronnadh, no air an losgadh gu lasraichean. Is e grotesque iongantach a tha seo, gun a bhith gun chomadaidh, gu sònraichte nuair a thionndaidh an tetralet ann an cruth clamhan is tuagh gu bhith na shruth a bha a" tuiteam de bhratagan òrail, turquoise-flecked nuair a bhuail e:
  - Nuair a bhios tu a" losgadh, seas air do òrdagan, bidh do ghluasad nas motha. - Mhol Marka.
  Mhothaich Valerka gu fèin-ghluasadach:
  - Nas lugha de sheasmhachd.
  - Mar a chanas tu, tha daineamaigs an-còmhnaidh nas làidire na statics!
  Gus na faclan aice a dhearbhadh, gheàrr an nighean sìos le beam structar luachair a bha coltach ri canastair staoin le baraillean. Bhris e na phìosan agus thuit e, ag itealaich na phìosan. A-cheana air itealaich, thionndaidh na pìosan den targaid a chaidh a chall gu bhith na threud de hibridan purpaidh: seilleanan-mòra agus chimpanzees. Bha na creutairean neònach sin a 'sabaid ri chèile, a' fàs nas lugha a h-uile mionaid, a 'sgaoileadh ann an àile blàr brìgheil :
  - Uill, ciamar? Quasar ? - dh'fhaighnich Marka, a 'fighe a sùilean.
  - Gu math fionnar, nas cudromaiche, reusanta! - Mhothaich Valerka. - Tha e math a bhith beò am measg lasers agus plasma! Agus cluinn a" phlanaid a" spreadhadh!
  Rinn an nighean gàire:
  - Agus faigh eòlas air orgasms ann am blàr leam! Agus gabh cuairt agus frolic gu susbaint do chridhe! Uill, tha mi a" cur luach air an leithid de àbhachdas ann am fir.
  Rinn Valerka, an neach-crìochnachaidh tùsaire, sgrios gu spòrsail air an ath thiodhlac. Bha e coltach ri log còmhdaichte le stàilinn. Cha do spreadh e sa bhad; bha feum air grunn chasaidean eile. Aig an aon àm, bhris na ghathan a bha a" sprèadhadh bho na dubhan clawed làmh an Leninist òg.
  - Is e seo dubhan an fhànais ! - Ghlaodh e le buaireadh. - Feumaidh sinn smaoineachadh air rudeigin mar seo.
  Marinka, mar gum biodh e magadh, a" dol às àicheadh :
  - Cò mu dheidhinn a tha thu a" bruidhinn?
  - Buail mi san aodann le bràighe. - Chan eil aon làmh ag obair. - Thug Valerka fa-near. - O, c'àit am bheil mo shàr-fheòil ?
  bhuidhnean beatha ag ath-nuadhachadh a dh" aithghearr . "
  Mar a thachair, cha robh i ceàrr. Ach cha robh an stuth-leigheis gu leòr, fhuair an làmh air ais, ach dh'fhuirich grunn ghearraidhean agus pian.
  An ath thuras a bhios sprèadhadh bholcànach ann , feumaidh tu ruith chun mhullach le astar iongantach, a" losgadh air cyborgs sabaid an nàmhaid. Agus tha na cyborgs dìreach mì-mhodhail: hibridan de sheann chrìochnaidhean Hollywood agus cruthachadh ùr-nodha de mean-fhàs cosmach, ultra-diactive. tankosaurs . Bha Valerka, Leninist òg ( a tha mar as trice nach eil àbhaisteach dha), mar-thà sgìth gu bàs, bha uilebheistean agus an àrainneachd nàimhdeil mun cuairt a" lasadh ro a shùilean, agus cha robh crìoch air an t-sealladh seo. Thòisich Marinka cuideachd a 'tuiteam agus a' cromadh:
  - Mo ghille, cia cruaidh dhuit !
  Fhreagair am fear-tòiseachaidh òg, iongantach:
  - Agus tha thu, tha mi a 'faicinn, a' sleamhnachadh gu tuiteam!
  Thuirt am fear-tòiseachaidh:
  - Chan eil mi air a leithid de thrèanadh fhaighinn airson ùine mhòr. San fharsaingeachd, tha sinn nar n-ìmpireachd sìtheil Sòbhieteach de cho-mhaoineas buadhach, agus chan eil sinn a 'dol a thoirt ionnsaigh air duine sam bith, no an àite sin, cha robh sinn a' dol, ach bidh gach neach a 'dol tro shlighe trèanaidh armailteach. Às deidh na h-uile, chan e fealla-dhà a tha seo, tha an cogadh air a bhith a" dol airson còrr air mìle bliadhna! Mar sin thèid thu tarsainn ort fhèin, dìreach gun fhios nach bi fios agad a-riamh! Gu dearbh, chan eil mi fìor, ach chuir mi seachad seachd bliadhna brìgheil ann an geama cybernetic air uachdar rionnag neutron!
  Dh'èigh Valerka:
  - Wow, tha seachd bliadhna tòrr!
  Fhreagair an nighean le cinnt:
  - Uill, an toiseach, tha sinn a-nis beò cha mhòr gun chrìoch, agus san dàrna àite, air rionnag neutron tha e gu math comhfhurtail, gnìomhachas iomlan de thlachd agus dibhearsain. As dualtaiche, is e cur-seachad aoibhneach a tha seo. Tha grabhataidh air a neodachadh. An e quasar boy a th" annad ?
  - Gu ruige seo chan eil sàr thoileachas ann ! - Mhothaich mi Valerka sgìth.
  - Tha iad a dh'aona ghnothaich gad phutadh gus an tuig thu co-dhiù rudeigin mu sheirbheis airm. Nach eil trèanadh agad, no an e dìreach lagan a th" annad ? - Dh "fhaighnich Marinka, gun a bhith a" stad a bhith a "losgadh gu fiadhaich air na h-uilebheistean.
  Valerka, a" losgadh air ais agus uaireannan a" slaodadh ( tha an tè mu dheireadh eadhon nas duilghe), is gann a ghlac e an anail, thuirt e:
  - Agus bha àm ann san àm a dh'fhalbh nuair a bha arm na Ruis gu tur proifeasanta. Bidh saor-thoilich a" frithealadh ann airson airgead, agus chaidh am fastadh bho dhiofar dhùthchannan.
  - Is e sin, saighdearan-duaise. - Thug Marka geàrr-chunntas air. - Ach chan eil iad earbsach agus faodaidh iad a dhol a-null gu taobh an neach a phàigheas barrachd.
  Valerka, an dèidh dha saighdear grànda eile a ghearradh sìos ann an cruth tairbh nathrach, ag osnaich gu brònach:
  - Chan eil rudeigin mar seo air a thoirmeasg. Ach fhathast, tha a" mhòr-chuid de luchd-duaise nan Ruiseanaich a rèir saoranachd. Tha seo a" ciallachadh nach bi iad a" brathadh an Motherland aca. Agus cha do bhrath iad thu!
  Chomharraich an gaisgeach an gunna-giùlain le a òrdagan agus phron e a" chrois eadar macaque agus kiwi:
  - Agus ma bha cogadh mòr ann, san àm a dh'fhalbh bha duilgheadasan le co-sgrìobhadh.
  Am balach tùsaire, a" bruthadh trì cinn dheth bho mheasgachadh den nathair Gorynych agus cactus fly agarics ( phròg iad e gu dòrainneach anns a" bhiceps le snàthadan biorach), a" sèideadh?
  - Dh'fhaodadh agus dh'èirich iad! Ach choisinn arm an USSR a h-uile cogadh fhathast. Chaidh a" chùis a dhèanamh air NATO, chaidh a" chùis a dhèanamh air Sìona, agus chaidh eadhon uilebheist mar na SA a cheannsachadh.
  Rinn an nighean sùilean gòrach, a 'losgadh bhon emitter a' cleachdadh na teanga:
  - A bheil arm conscript aca?
  Rinn am balach gearan, a" sgoltadh a" bhaidhsagal trì-chinealach agus an squid:
  - Chan eil! Cuideachd neach-obrach sìobhalta. Is e seo a neart agus a laigse. Ach, tha na saighdearan nàmhaid air an deagh thrèanadh, gu sònraichte, rinn na Stàitean Aonaichte a" chùis air an arm gu leth millean Iorac, a" call nas lugha na dà cheud saighdear. Aontaich, soirbheachas iongantach.
  - Tha sin ceart, chan eil dona! - Chuir Marinka casaid a-steach don t-sabaid, a" pronnadh biast mòr a shluig an gunna fèin-ghluasaid. Bha e air a shèideadh gu pìosan. - Ach bha co-mheas de chall againn nar fàbhar a bha mòran na bu luaithe.
  - Uill, tha e an urra ris an ìre teicneòlais! - Dh"imlich am balach tùsanach sruth fala a bha a" sruthadh bhon mhaoil a bha air a ghearradh.
  - Gu dearbh, tha e an urra! Bheir a h-uile lorg ann an raon an airm àm na buaidh nas fhaisge!
  Thòisich Marinka a" seinn, a guth a" dùsgadh feachdan ùra neo-riaghlaidh:
  Elfia, 's tu mo dhuthaich fein,
  Bidh mi dìleas, dìcheallach an-còmhnaidh!
  Tha an samhradh a' lasadh, fuar reòta ,
  Tha an sruth fionnar, tha an t-uisge a 'sruthadh!
  
  Tha mo thaghadh nas gile na sneachd, cailc,
  Thug i fìon gu a bilean follaiseach!
  Agus tha an spiorad làidir, ach tha an corp cho neo-chumhachdach,
  a bhith a" fulang le lotan !
  
  Chan eil sìth anns an ether cosmic,
  Tha am blàr a" beucaich, agus chan urrainn dhut na faclan a thoirt a-mach!
  Tha cuthach a" tachairt air feadh an t-saoghail
  Agus tha fuil neo-chiontach air a dhòrtadh a-rithist!
  
  Bidh teampaill gar faicinn le glaodhaich fhuaimneach,
  'S air cosmhuil ri gaoith ri reòdh, thuit toirm an t-sluaigh sìos !
  'S rugadh an ceud-ghin le m' osnaich,
  Bheir mi rann eagallach dhan àm ri teachd!
  
  Agus ni am mac seirbhis da dhùthaich,
  Dèan a" chùis air na nàimhdean gu lèir le claidheamh stàilinn!
  'S cha shearg bratach Elfie gu h-ealamh,
  a h-uile nàmhaid ann am blàr!
  
  Tìr athar is creagan is claisean daraich,
  Agus gàire cloinne, trill oidhche-oidhche sa choille!
  Chog iad airson an Motherland chan ann airson glòir,
  Gum bi thu fhèin agus mise beò ann an toileachas!
  Nuair a chrìochnaich i, nochd arm slàn de chuirp air am beulaibh. Bha e coltach ri salad feòil crùbach bho thoraidhean a chaidh a chruthachadh le mac-meanmna Picasso às deidh dha eanchainn a bhith fo thuil le cuan de hyperplasma. Dh'fhaighnich an nighean, is gann a ghlac i an anail:
  - A bheil thu ag aontachadh rium, Valerka?
  Fhreagair an Leninist òg le misneachd:
  - Tha gaol agam air mo dhùthaich mhàthaireil, nas lugha na thusa. - Creid mi, Mirabela.
  Rinn an gaisgeach ceartachadh, a" leagail measgachadh de mosgìoto agus hippopotamus:
  - Chan e Mirabela a th" annam, ach Marinka.
  - Tha mi duilich, rinn mi mearachd. - Tuirse eagalach. - Thug am balach tùsanach buaidh. - Ann an aon sreath, b" e sin an t-ainm a bha air leth-bhan-dia a chruthaich dusan cruinne-cè, agus an uairsin a chuir às gu saor-thoileach a h-uile buannachd agus a chaidh a reic gu tràilleachd!
  - Is e seo cuideam rèididheachd. Gu dearbh chan eil e cho dona. - Sheall an gaisgeach tùsail dà theanga. - Tràill agus ban-dia, bidh iad a "dèanamh rann cho saobh-chràbhach !
  Agus tha an ìre seo air fhàgail. Ged a chaidh tòrr fala a dhòrtadh.
  Agus nuair a thòisich, aig an ath ìre, clachan brìgheil, air an rùsgadh gu ìre mhòr ann an cruth seann dhiathan, a "tuiteam air a" ghille agus an nighean, cha mhòr nach do chuir grunn bhuillean trom crìoch air an dithis aca. Chaill cnàmhan Valerka an elasticity a bh "aca roimhe; bhris iad, ag adhbhrachadh pian do-ruigsinneach. Bha Marka cuideachd air leth sgìth agus chùm i oirre le fìor oidhirp.
  - Tha thu nad laighe! Chan urrainn dhut toil muinntir na Ruis a bhriseadh!
  Valerka, a 'call neart, wheezed:
  - Tha misneachd mì-dhaonna a" dèanamh eadar-dhealachadh eadar ar dùthaich agus dùthchannan eile!
  Bhrosnaich am balach tùsaire agus an nighean thùsail a chèile. Cha do smaoinich iad eadhon mu bhith a" leigeil seachad no a" briseadh sìos.
  - Tha ar toil 'nar dhorn ! - gheàrr Valerka dheth e.
  Thuirt Marka:
  - Will, is e seo am meur-chlàr a tha a" cumail inneal-brosnachaidh an tilgeir beam - tha an laigse aige fèin-mharbhadh!
  Mu dheireadh, aig a 'cheann thall, bha sabaid làmh-ri-làimh a' feitheamh ri dithis luchd-iomairt òga, chaidh an uilebheist as uamhasach ullachadh airson mu dheireadh. Chithear an t-uilebheist bho chian, Marinka whispers.
  "Tha e nas fheàrr dhuinn a bhith an sàs ann an càraidean." A" cruinneachadh ionnsaighean a" chreutair seo den fhìor-shaoghal.
  Dh'aontaich Valerka:
  - Is ann dìreach an uairsin a bhios cothrom againn.
  Chaidh e, an uilebheist iongantach seo, a chruthachadh bho mheatailtean liùlach measgaichte le ioma-plasma, a 'cumail claidheamhan gravionic-nucleon na làmhan. Tha eagal air gach ball 'na dhòigh fèin : tha aon air a còmhdachadh le criosan, aon eile le sròlaibh, an treas cuid le droighionn, an ceathramh le splinters, an còigeamh cuid le daoimeanan briste, etc. thig an ionnsaigh aig an aon àm bhon mhullach, an taobh agus gu h-ìosal. Agus chan ann ann an àite trì-thaobhach, ach ann an ochd-deug tomhasan aig an aon àm! Tha seo a 'ciallachadh ceudan de phlèanaichean ionnsaigh aig an aon àm mu choinneamh agus, aig an aon àm. Is gann gu bheil ùine agad airson sabaid air ais, agus eadhon ged a thèid agad air do làmh a ghearradh dheth, bidh fear ùr a" fàs sa bhad .
  - Dèan gnìomh ann an càraidean!
  Tha an Leninist òg ag èigheach:
  - Damn photon !
  Bidh balach is nighean a" losgadh, a" feuchainn ri faighinn a-steach don chruinneachadh de na tomhasan ioma-mheadhain a tha a" cumail smachd air an multiplasma . Bidh iad a 'soirbheachadh le bhith a' glacadh an ròs de rùm ochd-deug . Chì thu am meatailt a" sgaoileadh a h-uile taobh, mìltean de bhàlaichean coltach ri airgead-beò .
  Tha Marka ag èigheach:
  - Tha cus dhealbhan aig Quasar ! Hyperplasma !
  Ach gu h-obann thig an uilebheist, mar eun Phoenix, beò agus thèid ath-nuadhachadh.
  Chaidh Valerka agus Marka timcheall air an uilebheist neo-bhàsmhor. Bha iad mar-thà sgìth, agus lean an nàmhaid a 'bruthadh orra. Coltach ri hydra: an àite aon cheann a ghearradh dheth, dh'fhàs dithis! Feuch e, buannaich!
  Mhol am balach, às deidh dha gearradh eile fhaighinn, le guth a" briseadh le teannachadh iongantach:
  - Feumaidh dòigh a bhith ann an-còmhnaidh gus a" chùis a dhèanamh air an nàmhaid! Sin as coireach gur e cùrsa cnap-starra a tha seo, tha cuideigin cinnteach a dhol seachad air agus laurels a bhuannachadh!
  Fhreagair an nighean le anail:
  - Gu dearbh tha dòigh ann air buannachadh! Dè tha eòlas ag innse dhut?
  Ghlaodh Valerka, a 'tuiteam boinneagan fala:
  - Is e robot a th" anns an uilebheist seo! Feumaidh tu am pannal smachd aige a lorg agus a thionndadh dheth! Faodaidh quasar ann an tomhasan hyperfractional bàthadh ann am mèirleach.
  Bha dòchas aig Marka:
  - Agus c'àit am bheil e ?
  - Gun a bhith ro fhada, ach chan ann san àite as follaisiche! - Fhreagair Valerka, a 'call a neart mu dheireadh bho na lotan aige!
  Cha robh Marka ach beagan na b" ùire na e:
  - Leig leam do chòmhdach, agus bidh thu a" coimhead airson a "phannal smachd ainmeil seo!
  - Feuchaidh mi! "Cha robh sùil cheart an Leninist òg a" faicinn dad tuilleadh, agus bha an taobh chlì air a sgapadh le ceò pinc, agus bha an trodaiche òg air a stiùireadh gu dìreach gu intuitive.
  Thug an uilebheist brìgheil ionnsaigh air an nighean le feachd iongantach agus dh" adhbhraich i grunn ghearraidhean. Thill Marinka air ais gu sgiobalta, leòn drùidhteach na gualainn. Bha casan na h-ìghne, no an aon fhear a thàinig beò, air chrith, ach chaidh aice air aon de bhuill an uilebheist a ghearradh dheth!
  - Chan e, cha ghabh thu mi cho furasta! - Chuir an gaisgeach tùsail a-mach fiacail a chaidh a leagail, ag amas air sreathan de shùilean an t-sàr-bhiast .
  Ghlan an uilebheist:
  - Tha lasraichean an fho-thalamh a" feitheamh riut!
  Marinka na buillean, ach chaill i pòc sa chas. Thuit am bòt as a chèile, a" nochdadh cas gràsmhor, fèitheach. Chaidh na corragan a losgadh leis an t-sruth hyperplasmic.
  - Seo toll dubh ! - Fhreagair an nighean supermonster - an aghaidh! Ach chan eil e furasta dhomh am freak , neoni, neoni, seachd a mharbhadh gu tur!
  Leudaich gàirdeanan an uilebheist agus dh'fheuch e ri Valerka a ruighinn. Bhreab am balach , ach chaidh a bhualadh gu dona air a chliathaich. Bha an fhuil a 'sruthadh a-rithist, a' fàgail stains air an uachdar neo-chòmhnard. Rinn Valerka, a 'faighinn thairis air a' phian, beagan ionnsaigh, choisich e air a làmhan, agus rinn e lòn eile.
  - Seallaidh mi dhut màthair Kuzka! Chernodyrnik ! - Bhuail am balach ris a 'bhalla, a' feuchainn ri bualadh nas àirde.
  Chuir an uilebheist, a 'sìor fhàs ann am meud, ionnsaigh air dà thaobh.
  Spìon Marinka agus leum i, a 'losgadh a casan lom; gu h-obann dh'fhàs an dàrna ball air ais. Dh'fhiosraich an nighean bhòidheach cràdh làidir, ach o chionn fhada. Leum i agus bhreab i an creutair dealanach le a cas-rùisgte, ach chaidh a bualadh air ais sa bhad, a 'call trì corragan agus a' gortachadh a cas.
  Rinn Marka sgreuchail:
  - Uamhas an t-saoghail an-aghaidh!
  Thog an uilebheist gu sarcastach:
  - Anns an hyper-underworld , cha bhith thu a" seinn mar sin!
  B" fheudar dhan nighean a dhol air ais. Bha e a" fàs na bu duilghe dhi. Fhuair Valerka e cuideachd, às deidh ionnsaigh eile, gheàrr an uilebheist brìgheil dheth cas a" ghille aig a "ghlùin.
  Rinn am balach tùsanach osnaich:
  - O, tha seo do-ruigsinneach !
  - Bi làidir agus cruinnich do thoil! - Chomhairlich Marka. Bhuail lann a' chlaidheimh air a' bhòidhchead anns a' bhroilleach agus gheàrr i dheth a nipple. Rinn a' ghruagach cùl-raon, a' lasadh a shàilean rùisgte, fuilteach. Às deidh sin, mhallaich i gu feargach:
  - Seo mar a tha thu a" gabhail cùram mu bhoireannaich!
  Fhreagair an creutair dealanach:
  - Tha mi dìreach airson na caileagan grànda a chuartachadh agus a phlugadh ! Tha mi airson na corragan aca a bhriseadh agus an sgoltadh nam pìosan beaga!
  "Cuiridh mi a-steach thu ann an stiallan agus sìneadh na gobhair!" dh" èigh Marinka. Fhuair an nighean e mar bhuille ùird. Bhris cas agus chaidh pìos sèididh dheth.
  Valerka a làmh, dìreach gheàrr iad dheth le bhith a 'cleachdadh neach-leantainn:
  - Seo fakallioimitator ! - Mhallaich am balach piobaire. - Tha thu airson mo stampadh!
  mhionnaich an uilebheist gu dian :
  - Bidh e duilich dhut, vacuum quarks!
  - Tha thu ceàrr, a bhan - rìgh bochd!
  Bha e ro dhoirbh do'n ghille phriosanach ; Cha robh neart ann airson a chumail na b" fhaide, ach bha Valerka a" sabaid. Rinn e ionnsaigh eile, gheàrr e ball an nàmhaid dheth, ach dh" fhàs e sa bhad, eadhon duilich grèim fhaighinn air a" mhionaid!
  Rinn an creutair gàire:
  - Dè, tha e a 'goirteachadh?
  - Dìreach mar sin! - Chuir am balach tùsanach dòrlach de fhiaclan a-mach, chaidh cnàimh a ghruaidh a ghearradh.
  - Bidh e eadhon nas miosa!
  An dèidh ionnsaigh a thoirt air an nighean, chaidh i air ais agus gheàrr i dheth an neach-dùbhlain aice. Shil e fuil dhonn puinnseanta, ach dh"fhàs e na bu mhiosa buileach:
  - Dè, a bhòidhchead ? Gheibh thu e ann an nicil!
  - Ruithidh tu a-steach do dhòrn saighdeir làidir! - Fhreagair a' chaileag phissich le urram.
  An ath bhuille, agus chaidh a làmh a ghearradh dheth. Leig Marka seachad agus chaidh a thilgeil air ais. Bha i a" sileadh. Fhuair Valerka "tiodhlac" eile; gheàrr iad a ghlùin. Rinn am balach osnaich agus dh" fheuch e ri lorg , ach thollaidh am bàrr an t-àite far a bheil an dubhaig cheart aig daoine àbhaisteach.
  Bhuail Valerka air a 'bhall, cha do rinn e ach beagan air a ghearradh, dh'fhàs an fheòil air a dhèanamh de mheatailt leaghaidh mòran nas làidire. Thill am balach thùsail air ais agus dh" fheuch e ri paraidh, ach chaidh dusan lann is biodagan thuige sa bhad. Loisg fear dhiubh cridhe a" ghille, chaidh Valerka air adhart agus thòisich e a" tuiteam a-null.
  Shàbhail oidhirp eu-dòchasach Marinka e bho bhàs sa bhad. Fhuair am balach milleadh ùr, cha mhòr ga ghearradh na leth, agus chaill an nighean an dàrna broilleach aice, agus chaidh a cridhe a tholladh cuideachd. Bha Marinka còmhdaichte le fuil, bha a craiceann brèagha a" rùsgadh dheth. Rinn an nighean tàir air:
  - Tha mi a 'call mo bhòidhchead!
  Bha an t-uilebheist, gun a bhith a 'falach a fhaireachdainn feòil-itheach, a' beuchd:
  - Coltach ri crogall, thèid do chraiceann a thoirt air falbh!
  Cha do chaill an nighean, a bha a 'bàsachadh, a h-àbhachdas, fhreagair sa bhad:
  - Le cumhachd an neach-crìochnachaidh, thèid an aghaidh a bhualadh !
  A-rithist na lòn eu-dòchasach, cha robh ach aon chas crùbach air fhàgail. Cho duilich 's a bha e dhan nighean.
  Fhuair Valerka buille eile dhan chridhe. Tha e math gu bheil triùir aca, air neo, bàs sa bhad. Ach tha call dhà a-mach à trì motaran ag adhbhrachadh gu bheil e a" lagachadh gu mòr. Bha mothachadh a' bhalaich thùsail air a sgiùrsadh;
  Dh'èigh an uilebheist:
  - Cuiridh mi stad ort! - Agus mharcaich e air an nighinn. Thuirt a bheul borb :
  - Am bheil fios agad mar anns na seann laithean a cheus iad caileagan sgairteil mar thusa air croisean ?
  - Agus chan eil mi airson faighinn a-mach! - Bha Marinka a" sabaid air ais le eu-dòchas cuileag ann an lìon tiugh.
  - Ach feumaidh tu!
  A 'bualadh air an nighean, gheàrr an lann am bòidhchead na leth. Ann an oidhirp mharbhtach mu dheireadh, thilg Valerka a chlaidheamh, a 'bualadh air calman a' priobadh san adhar; bha an t-eun beag agus cho neo-chinnteach, ach airson mionaid smaoinich am balach tùsail gun robh sealladh orains air nochdadh air a bheulaibh.
  Bha an uilebheist gu bhith a" pronnadh ceann na h-ìghne, a" reothadh agus gu h-obann thòisich e a" crùbadh. Sgapadh a fheòil uamhasach mar bhàlaichean ping-pong. Bidh iad, a 'fàs nas lugha agus nas lugha, sgapte, a' breabadh. Dh"èigh Marinka, a" crathadh fala:
  - Rinn thu e às deidh a h-uile càil!
  - Seadh, rinn mi e! - chaidh am balach tùsaire a-steach do chreachadh bho phian nach gabh a mhìneachadh. --- Tha buaidh dheireannach a" feitheamh oirnn.
  Bha an abairt mu dheireadh a-mach à àite mu thràth, ach bha e a" coimhead gu math brìoghmhor. Thàinig am balach agus an nighean còmhla ri an làmhan fuilteach agus shnàg iad. Chòmhdaich iad meatair an dèidh meatair, mar gum biodh le abs lomnochd air glainne briste. Le oidhirpean gaisgeil, chaidh faighinn seachad air a" chnap-starra mu dheireadh. Bhris an ìomhaigh agus chaidh an solas dorcha. Chaidh an t-òganach agus an nighean seachad car tiota, agus an deigh sin thàinig iad gu an mothachadh, reòta anns an t-seòmar-bhith. Taobh a-muigh bha iad gu math slàn, ach bha iad an crochadh air raon feachd.
  . CAIBIDIL Àir. 4
  an t-oifigear deich rionnagan le dithis leas-riochdaire le ùidh air cuirp leth-rùisgte, fèitheach a" bhalaich thùsail agus an nighean thùsail:
  - Tha thu nad luchd-sabaid iongantach! Ach, chaidh aca air dèiligeadh ris an uilebheist mu dheireadh, a bha mar as trice dìreach aon às gach millean air a dhèanamh!
  Valerka agus Marka rùsgadh :
  "Dh" fheuch sinn ri ar dleastanas airson an Tìr Naoimh a choileanadh.
  - Tha seo ionmholta, ach mar as trice chan eil e gu leòr gus faighinn thairis air a h-uile cnap-starra! Nach eil?
  Fhreagair Marka gu sgiobalta:
  - Tha! Chan eil dìlseachd leis fhèin gu leòr airson seirbheis a thoirt don dùthaich, ach chan urrainnear dad a chuir na àite!
  - Tha, gu dearbh! Ciamar a bha thu a" smaoineachadh, Valenka, gur e an calman a dh" fheumadh a bhith air a losgadh sìos? Bha e cho gun chron.
  Fhreagair Valerka, a" crùbadh a mhaoil:
  - Doirbh a ràdh. Is dòcha intuition. Bha e coltach rium gu robh mi a 'faicinn eun tron t-sealladh orains, agus an uairsin dh' fhreagair mo chorp leis fhèin. Is dòcha hypersensitivity bàs.
  Chaidh an t-oifigear agus grunn dhaoine a bha na chois gu h-obann à sealladh.
  Thàinig Valerka, Slavka, Levka, agus Marinka gu crìch còmhla. Bha iad ann an achadh a bha gu math breagha ri amharc air. Dh'fhàs flùraichean lus, bha am feur orains, bha coltas gu robh an èadhar làn de mhil.
  Chuir an nighean thùsail, air an robh a-nis aodach sòghail oirre, a cas rùisgte, tana agus squealed:
  - Uill, an dèan sinn sabaid?
  Dh'fhaighnich Valerka, le dìreach briogais ghoirid agus a 'cumail claidheamhan:
  - Agus cò leis?
  Thug Levka fa-near:
  - Mar a thuirt Porthos: Bidh mi a" sabaid oir tha mi a "sabaid!
  Chuir Slavka tweet:
  Theid sinn gu dàna gu cath,
  Airson cumhachd nan Sobhietich ...
  Briseamaid sìos 'na chuarcaibh,
  Anns an t-sabaid air a shon!
  Rinn triùir bhalach agus nighean gàire air a chèile. Agus an uairsin cluinnear claisean mòran throighean air thoiseach. Tha gobhan mòr, meud deagh ailbhean, agus leth-cheud orcs a" ruith a dh"ionnsaigh a" cheathairne de ghaisgich òga.
  Rinn Marinka gàire agus tharraing i an t-saighead le a òrdagan rùisgte agus chuir i air bhog e ann am meadhan aghaidh an goblin. Agus ghabh an t-saighead agus lot i le a doimhneachd gu lèir a-steach do chlaigeann an uilebheist. Fhuair e buille-chrith, air chor 's gu 'n robh cnàimh a' mhaoil a' sèideadh agus an eanchainn ruadh-dhonn ag itealaich a-mach. Thuit brute goblin. Agus bha na h-orcs a" caoineadh mar choin. Agus a-nis tha an triumvirate ann am blàr fiadhaich. Ruith na gillean air na mathain grànda agus thòisich iad air an gearradh sìos, mar gum biodh iad a" buain ghearragan. Agus thòisich an sgrios marbhtach.
  Agus bidh na h-orcs a tha air am marbhadh, air an sgoltadh a 'tuiteam. Bidh na beathaichean sin a" feuchainn ri na gillean tùsail a bhualadh le clubaichean no claidheamhan, ach bidh iad a" fàiligeadh.
  Agus bidh Marka a 'losgadh a' cleachdadh bogha. A bharrachd air an sin, is fheàrr leis an t-sreang a tharraing chan ann le a làimh, ach le a chas. Agus tha e ag obair gu h-èifeachdach.
  Dh'èigh Valerka:
  - Ann an ùine ghoirid, banzai !
  Rinn Slavka gàire agus thug e fa-near:
  - Tha sinn nas fhuaire na samurai!
  Gheàrr Lebhca am muileann le a chlaidheamhan, agus thuirt e:
  - Aontaich, tha seo fìor mhath !
  Agus ghabh na balaich agus shnìomh iad an claidheamhan mar lannan heileacoptair, a" gearradh sìos na h-orcs mu dheireadh.
  Thug Valerka fa-near le gàire:
  - Sin mar a bhuannaich sinn!
  Marka air a cheartachadh:
  - Chan eil an seo ach aon sgaradh taisgealaidh. Tha na prìomh bhlàran fhathast air thoiseach!
  Rinn Slavka gàire agus sheinn e:
  Beag air bheag bidh na rocaidean a" seòladh fad air falbh ,
  Na bi an dùil coinneachadh riutha tuilleadh ...
  Agus ged a tha sinn a 'faireachdainn beagan duilich airson an àm a dh'fhalbh,
  Tha blàr ninja a "tighinn!
  Splash triùir bhalach is nighean an casan casruisgte a-steach do na maragan ruadh-dhonn, a" frasadh ag itealaich ann an diofar dhòighean.
  Às deidh sin, thòisich a 'chlann a' fàgail lorgan-coise beaga, gràsmhor, brèagha air an fheur emerald soilleir.
  Chuir Marka tweet:
  Tha seo eadhon gu math snog,
  Mharbh sinn cairt slàn de orcs...
  Ged sheallas an nàmhaid gu falamh,
  Agus chan eil mi air fàs gu astaran ùra!
  Mhol Valerka le gàire milis a bha a" deàrrsadh mar neamhnaidean, agus bha e gu math sgiobalta:
  - Seinneamaid ! Agus seallaidh sinn an clas as àirde againn!
  Agus ghabh a" chlann e, agus sheinn iad le dealas:
  Tha e mìorbhaileach a bhith nad leanabh na dhòigh fhèin,
  Faodaidh tu ruith san achadh casruisgte ...
  Ged tha e rud beag cunnartach dhan ghille,
  Faodar burraidh a ghlacadh le feachd!
  
  Ach cò ris a tha e coltach do bhalach ann an leanabachd shìorraidh,
  Nuair a bhios briogais ghoirid ort, cha bhith thu a" fàs nas fhaide...
  Nochd coimheach anns a" choimhearsnachd
  Agus reic e am fear air sgillinn copair!
  
  Chan eil e math , creid mi,
  Airson a bhith nad leanabh gu bràth ann an shorts ...
  Ged a bhios do chridhe fallain,
  Ach buailidh am maor thu gu cruaidh!
  
  Às deidh na h-uile, chan e gleann na pàrras a tha a 'feitheamh riut,
  Chan e an sealbhadair an Tighearna, Crìosd naomh ...
  Chan eil, chan eil leithid de rud ann ri leth an t-saoghail,
  Nuair a bheir thu dìreach air falbh gu na rionnagan!
  
  Balach, bheir iad ort obair mar sin,
  Thèid na seachdnar sin a chuir air falbh nas fhaide air adhart ...
  Agus chan eil Disathairne aca an seo,
  Chan fhada gus an sgal iad thu le uisge goileach!
  
  Fhuair na gillean làmh an uachdair orra,
  Às deidh na h-uile, anns an t-saoghal ùr tha tòrr dhuilgheadasan ...
  a' ghille air a goirteachadh le tuirse ,
  Tha e na sheirbhiseach, agus chan eil e idir na dhuine uasail pròiseil!
  
  A bhalaich cho rùin-rùisgte,
  Obraich cho cruaidh 's a bu chòir dhut ...
  Leum thairis air an raon mar choineanach frisky,
  Agus na bi nad neach-sabaid a-riamh!
  
  Tha boireannaich ann a tha breagha
  Ach chan fheum iad balaich no clann ...
  Nan dòigh fhèin , tha na balaich toilichte,
  Na creidibh ur cridheachan a dhaoine!
  
  Seadh, creid mi, cha toir tràilleachd buaidh oirnn,
  Agus cha bhris cuip olc an nàmhaid ...
  Tha a" chlann a" creidsinn gun tog iad an rìoghachd fhèin,
  Bidh an stoirm-chatha a" soilleir!
  
  Tha sinn nar clann, tha mi a 'creidsinn gun èirich sinn uile gu luath,
  Nì sinn a" chùis air na fanatics coimheach...
  Gheibh an Cain lag air na h-adhaircean,
  Agus buailidh sinn am biastag le club!
  
  Na creid mise a dhaoine, cha bhi laigse ann,
  Nì sinn fìor phàrras a dh" aithghearr...
  Bidh sinn nar britheamhan fhìn, a bhalaich,
  Rud eile, bidh uisge napalm bho na speuran!
  
  Bidh scumbags a' goid mòran,
  Sin as coireach gu bheil clann ann am bochdainn...
  Gabhaidh sinn an rathad farsaing
  Gus am bi spòrs aig daoine anns a h-uile àite!
  
  Uill, mo chasan rùisgte ,
  Bidh iad a" coiseachd air na clachan as gèire de na beanntan...
  Ach, a 'coiseachd air an t-slighe,
  Bheir sinn an coimheach fon tuagh!
  
  Tha fios agad, bidh e comasach dhuinn tiodhlacan a bhuannachadh,
  Dèan a" chùis air coigrich bhon àite a-muigh ...
  Tha cridhe nam balach a' bualadh gu luath,
  Tionndaidhidh an sealgair gu bhith na gheama a dh'aithghearr!
  
  Ma bhios feum air, nì sinn a" chùis air na legions,
  Creid mi, chan urrainn dhuinn a dhol air ais ...
  Air ar cùlaibh, clann, bidh milleanan,
  Le fortan bidh sinn air ar slighe!
  
  Pronnaidh sinn an coileach-dubh le ar sàil rùisgte,
  Dhuinne, chan e seo a" chrìoch idir...
  Chan eil sinn a 'cluich seiche agus a' sireadh leis an dàn seo,
  Tog do sheabhag, thug fear ar cloinne dheth!
  
  Seadh, chan eil buaidh air a thoirt airson dad, fhios agad,
  Tha an t-àm ann an horde a ghearradh sìos bhon fhànais ...
  Chan e seo as coireach gun do shabaid ar seanairean,
  Gum faodadh am balach a bhith air a bhualadh le coigrich!
  
  Cruthaichidh sinn ìmpireachd mar seo
  ANNS a bhios na shìth agus na ghràs...
  Tha iad a' treòrachadh nighean casruisgte gu bàs,
  Ach is urrainn dhuinn am fear a chuir gu bàs nar n-aghaidh !
  
  Chan eil, chan eil cead againn briseadh , creid mi,
  Dè cho làidir 's a tha spiorad nam balach...
  Ged nach eil anns na cuirp againn ach clann,
  Ach is urrainn dhomh eadhon dithis inbheach a phronnadh!
  
  Tha mi creidsinn gum bi sonas anns a 'chruinne-cè,
  Leis gu bheil Dia Uile-chumhachdach còmhla rinn ...
  Sgriosaidh an droch aimsir,
  Brisidh an diabhal a adharc fhada stàilinn!
  
  Gheibh am balach an uair sin saorsa,
  Agus bidh an titanium gu bhith na neart fèithe ...
  Tha an t-àm ann stad a chuir air an dannsa cruinn gòrach,
  Teich chun astar mar iolair nèamhaidh!
  Sheinn na gillean gu math, agus sheinn an nighean air adhart.
  Agus nuair a nochd mosgìoto meud jet sabaid iomchaidh, thilg Marinka boomerang tana le òrdagan rùisgte. Theich e air loidhne gu math briste. Agus mar sin chaidh am proboscis a ghearradh dheth. Fuil orains air a frasadh a-mach anns na fuarain.
  Rinn Valerka gàire:
  - Tha seo sgoinneil ! Hyperpulsar !
  Agus chluich am balach leis na fèithean bhoilg snaidhte aige!
  Às deidh sin, ghabh triùir òga Lenin agus chuir iad air bhog boomerangs ann an cruth rionnagan còig biorach le òrdagan rùisgte.
  Agus gu litireil reub iad am mosgìoto uabhasach seo na phìosan beaga.
  Dh"imlich Marinka a bilean agus rinn i gàire:
  Tha mo lagh sìmplidh
  Bidh mi a 'chùis air an fheadhainn a tha olc ...
  Ge bith cò tha lag - cuidichidh mi,
  Chan urrainn dhomh dòigh sam bith eile a dhèanamh!
  Agus ghabh an nighean e agus rinn i gàire feòil-itheach. Tha seo dha-rìribh na thùsaire air an tuil Leninist.
  Agus nochd soitheach-adhair anns na speuran. Mòr agus le bataraidh iomlan de ghunnaichean. Bho astar bha e coltach ri sgòth. Agus bha stocainnean fada an sàs.
  Chuir Slavka tweet:
  Ith reòiteag leis fhèin an-còmhnaidh
  Chan eil e blasta dhòmhsa, do dhuine sam bith, do dhuine sam bith!
  Às deidh na h-uile, tha an itealan sin gu math mòr,
  Gu math mòr!
  Às deidh na h-uile, tha an itealan sin gu math fionnar,
  Gu math fionnar!
  Agus mar sin ghabh triùir bhalach e agus stob iad an sàilean lom, cruinn air an fheur. Agus nochd lannsair cumhachdach, sabaid, urchraichean. Bha e a" coimhead drùidhteach.
  Ruith Marinka suas thuice, thoinneamh i an luamhan agus sgàin i:
  - Bidh ionnsaigh stoidhle bana-phrionnsa plasma ann!
  Agus thèid na rocaidean a-mach, a 'fàgail earbaill jet air an cùlaibh, mar gum b' e trèanaichean sòghail bean na bainnse a bh 'annta.
  Agus mar sin bhuail iad air an itealan dìreach. Agus bha am buille cumhachdach, crùbach.
  Agus mar a thèid a losgadh. Agus an uairsin bheir e an hydrogen agus spreadhadh e. Agus le leithid de chumhachd millteach agus murt. Agus bha e gu litireil na bhuille hyper-marbhadh .
  Agus dìreach air tòiseachadh a" deàrrsadh agus a" lasadh.
  Agus bha na balaich agus an nighean air am bualadh le tonn adhair. Agus thuit iad, a' breabadh an casan lom, tana.
  Ach an uairsin leum a" chlann suas agus bha iad a" beucaich:
  - Is sinne an fheadhainn as fhuaire! Agus cha chuir eadhon coloinidh bheag eagal oirnn !
  Agus sheinn na balaich le fìor dhealas:
  'S e balach piàna casruisgte a th' annam
  Ged a chuir mi orm an ceangal seo an aghaidh mo thoil...
  Agus bu chòir eisimpleir a bhith ann airson a h-uile duine eile,
  Gus nach tachair a leithid de dhàn!
  
  Chuir na poileis am balach an grèim
  Agus thug iad buille math dhan ghille ...
  'S tric a thilg iad cabar,
  Airson a bhith air a bhriseadh na pìosan leis na cops!
  
  Tha mi fhathast nam leanabh, dìreach balach ,
  Ach ghlas na deamhain mi ann an cealla...
  'S tha rìogh'chd borb ,
  Bhuail iad mi cha mhòr gu bàs aig àm clàraidh!
  
  An uairsin gheàrr iad am falt gu tur,
  Mar sin gun a bhith a 'fàgail a' ghille eadhon forelock ...
  Sealg, tha fios agam, atharraichean ùra,
  Ma thig a leithid de chùis, creid mi!
  
  Seo dealbh den bhalach ann an ìomhaigh, bhon aghaidh,
  Agus ghabh iad lorgan-meòir cuideachd...
  Cha bhi iad air an stòradh airson uair a thìde,
  Chì sinn co-mhaoineas a-rithist!
  
  Balach, obraich a-mhàin casruisgte,
  Tha an tidsear a' cur ìmpidh oirnn le cuip...
  'S ma bhios feum orra, bheir iad buaidh ort,
  Agus tha luchd-iomairt air am brosnachadh le vodca!
  
  Seadh, chan e baile-turasachd a th" ann an campa chloinne,
  Tha tòrr obair ann, agus tha sgrùdadh a" dol air adhart...
  Ach tha mi ag iarraidh gum bi e gu tur an aghaidh,
  An seo tha e coltach gu bheil na deamhain air dearmad a dhèanamh air Dia!
  
  Uill, thàinig am balach gu bhith na thùsaire,
  a" ghille nas lugha ...
  A-nis tha Comrade Lenin air leth freagarrach,
  Bidh sinn, tha mi a" creidsinn, a" togail mhìltean!
  
  Ma tha feum air, cuiridh sinn air dòigh airson a h-uile nàmhaid,
  Coltach ri tùsairean an t-saoghail, tha e ceart amar a ghabhail ...
  Thog iad pedestal le'n làmhan,
  Obair chruaidh, ag èirigh tràth!
  
  Seo an t-àm anns an cuir sinn na rèilichean,
  Ged a tha e fhathast dìreach balaich ...
  'S gus an reothadh sinn casruisgte,
  Agus anns an raon tha caileagan a 'gearradh sguaban!
  
  Agus dìreach aran dubh dha na gillean airson lòn,
  Cuiridh iad beagan oinniún agus lard ris...
  Tha nàbaidh a 'gearan air a' bhunc, a 'sileadh, air a bhualadh,
  Is dòcha nach do dh"obraich am balach cruaidh gu leòr!
  
  Uill, seo campa airson clann,
  a dh'àithn an Tighearna a dh'obair...
  A nis na dòirt uisge oirnn,
  Chaidh againn air a bhith nar caraidean gu math dlùth!
  
  Chan e, cha tèid solas a 'chomanachais a-mach,
  Ged is e clann a th" annainn, fhios agad, dìreach clann...
  Tha gnìomh nan ridirean air a ghlòrachadh ann an dàin,
  Agus chan eil àite nas miosa air a 'phlanaid!
  
  Ach tha na tùsairean a 'caismeachd ann an cruthachadh,
  Fon bugle agus druma sunndach ...
  Tha an comharra a" fuaimeachadh - tha thu nad uilebheist,
  Agus bidh am balach fhèin gu cinnteach na dhuine-uasal!
  
  Dè bu chòir dhuinn a dhèanamh?
  Bidh e a 'cruadhachadh, a' neartachadh fèithean ...
  Bidh ball Komsomol a 'bruthadh, fios, an ràmh,
  Agus tha e ainmeil a 'marbhadh a nàimhdean !
  
  Bidh sinn ag obair, agus bidh sinn a" tòiseachadh a" fuireach nas fheàrr,
  Chaidh sandals agus lèintean-T a thoirt dhuinn...
  Agus thòisich iad a" fuaigheal rudeigin dhaibh fhèin cuideachd,
  Gus nach bi AWOLs ann, creid mi!
  
  am balach fhathast fad a bheatha air thoiseach air,
  Carson a bhith brònach nuair a tha a h-uile càil mun cuairt brèagha ...
  Bidh sinn air an aon shlighe le co-mhaoineas,
  Agus tionndaidhidh a h-uile càil a-mach, creid mi, gu math fionnar!
  Agus dìreach mar sin bha na balaich a" seinn. Agus bhon bhàta-adhair le orcs agus canain, cha robh ach pìosan air fhàgail. Agus bha iad a" losgadh agus a" deàrrsadh, agus thàinig fiolet, a" suathadh deatach a‑mach.
  Dh" èigh Marinka:
  - Tha seo sgoinneil !
  Rinn Slavka gàire agus thuirt e:
  - Ultraquasar !
  Bhris Levka:
  - Chan eil barrachd quasars ann !
  Chuir Valerka an aghaidh:
  - Bidh e eadhon nas quasar agus nas fhuaire!
  Agus bhuail na gillean tùsail an sàilean rùisgte, agus thuit sradagan eadhon.
  Ach nochd na h-orcs air thoiseach a-rithist. Ach cha robh ann ni b' fhaide leth-cheud diubh, ach feachd iomlan.
  Bha Valerka a" feadalaich agus a" seinn:
  - Agus tha am blàr a 'leantainn a-rithist,
  Agus tha mo chridhe a" faireachdainn iomagaineach nam bhroilleach ...
  Agus tha Lenin cho òg,
  Agus tha an Dàmhair òg air thoiseach!
  Chàirich Slavka a chas cas-rùisgte. Nochd gunna-inneal hyperlaser ioma-bharaille ann an làmhan a" bhalaich thùsail . Thug an gaisgeach òg fa-near:
  - Is mòr ar neart, nì sinn a" chùis air na h-orcs!
  Agus ghlac an gille e agus, mar a bhuail e, ghlac na sailean laser e agus chuir iad a-steach e gu ìre mathain fhaltach. Agus dìreach an uairsin chaidh caoineadh fiadhaich a chluinntinn. Agus dh'èirich jets de stuth lasrach dhan iarmailt. Agus mar a chaidh a h-uile càil na theine.
  Agus thòisich an t-uabhas de orcs a 'gearradh sìos.
  Fhuair Levka inneal marbhadh cuideachd, dìreach thug e a-mach builgeanan hyperplasmic ioma-dathte. Dè cho ionnsaigheach agus sguabte a bha e. Agus bha na orcs air an losgadh, air an tionndadh a‑null, agus air an èigneachadh gu deatach, agus bha an fheòil air a reubadh na bloighdean.
  Rug am balach:
  Cuiridh sinn na gouls dhan uaigh,
  Agus togaidh sinn co-mhaoineas...
  Tha sabaid borb a" creachadh
  Tha revanchism a" tighinn!
  Agus tha gunna-inneal hyperpulse aig Valerka . Agus gabhaidh e e agus bheir e òrd agus gearradh e. Agus tha an t-uabhas de chuirp an seo a 'sgapadh agus a' tionndadh. Agus chaidh mòran dhiubh a losgadh agus a losgadh, agus a sgrios.
  Tha Valerka, mar a chanas iad, air each geal. Agus bidh triumvirate bhalach a" sgrios na h-orcs sin gun duilgheadas sam bith.
  Ach tha an nighean, gu dearbh, cruaidh ann am blàr. Agus thòisich i cuideachd air na orcs a sgrios le cuideachadh bho lannsaichean urchraichean beaga bìodach. Agus bidh e ag obair le cumhachd mòr murt agus gun samhail.
  Is e sgrios marbhtach agus gun samhail a tha seo. Agus tha an nighean air a mullach.
  Agus ciamar nach can i rudeigin tlachdmhor:
  na caileagan a' gabhail siabann mu mhuineal Morgan ,
  Agus thèid ceann an spùinneadair a ghearradh dheth ...
  Na bruidhinn gòrach ris an neach-dùbhlain agad ...
  Ma chrìochnaicheas tu le corp marbh, bidh thu air do sgrìobadh gu tur!
  
  Tha fios againn nigheanan mar a nì sinn sabaid,
  Ann am blàr bidh an toradh fìor mhath ...
  Agus creid mi, is urrainn dhuinn sabaid gu treun
  Buail e gu cruaidh le do chas rùisgte!
  
  Cha chuir an nàmhaid stad oirnn nigheanan
  Gu cinnteach chan urrainnear ar toil a bhriseadh ...
  Tiodhlacaidh an nighean spùinneadair a h-uile duine,
  Sgrìobh am fàilte seo thuice na leabhar notaichean!
  
  Dhaibh, tha sabaid na thoileachas,
  Bidh sinn a 'bleith Morgan gu pùdar ...
  Cha tig droch shean aois air an nighinn,
  Cha chuir e airgead air a theampall!
  
  Chan eil nigheanan nas làidire agus nas bòidhche,
  Tha na dòrn aca coltach ri feannag...
  Nì iad iad fhèin nas toilichte
  Ruith na gnomes gu sgiobalta!
  
  Tha bòidhchead nan nigheanan gun chrìoch,
  Agus bhuail iad an nàimhdean cho cruaidh ...
  Ma tha feum air, bidh iad a 'sabaid gu bràth,
  Agus uaireannan bidh iad ag òl tòrr fìon!
  
  Tha caileagan anns a' bhlàr nam fuamhairean,
  Tha an neart aca dìreach uamhasach ...
  Gun teagamh gheibh iad tabhartasan,
  Tha sinn a" creidsinn gum bi nèamh air a" phlanaid!
  
  Creid mi, chan eil cnapan-starra ann dha nigheanan ,
  Feumaidh sinn an cruinne-cè a cheannsachadh ...
  'S gheibh iad duaisean treun,
  Agus gu cinnteach togaidh sinn Ròimh ùr!
  
  A Dhia, creid mi, cha toil leis lagain ,
  Bidh e a" dèanamh a" chùis air lagan le cluba...
  Tha mi a" creidsinn gum bi saoghal ùr aig na caileagan ,
  Bhon pailteas de gheur, fhios agad, bayonets!
  
  Tha 'n dùthaich àillidh, maiseach,
  Tha iomadh dragh eadar-dhealaichte aice ...
  Tha glòir spùinneadair a' feitheamh oirnn,
  Co-dhiù dh'èigh an cat airson duilgheadasan!
  
  Togaidh an nighean casruisgte a chlaidheamh,
  Tha, creid mi, tha i math ...
  Bi ad iolair, chan e parrot,
  Tha an nighean seo a" bruidhinn , m" anam!
  
  Bidh an saoghal gu cinnteach nas bòidhche,
  Tha fios agam gum buannaich sinn gu cinnteach ann an seo ...
  'S truagh a bhi 'faotainn o luchd-brathaidh,
  Agus tha cherub ag itealaich os ar cionn!
  
  Dè a th" annad a nigheanan, na bi nad amadan ,
  Gu dearbh tha sinn dèidheil air balaich cuideachd ...
  Thigibh gu sàmhach san oidhche, fhir òga,
  Nì sinn clann ùra!
  
  Tha na gunnachan-inneal a" losgadh gu feargach,
  Chuir iad a-mach arsenal gu lèir ...
  Ni h-eadh, gheibh an Cain treun e,
  Bhuail sinn Agdam os ar ceann !
  
  Tha na siùil brigantine air an lìonadh,
  Tha faireachdainn gu math làidir againn ...
  Tha fios againn gun tèid na feannagan a bhualadh,
  Cluichidh am bas dùbailte gu h-àrd!
  
  Nigheanan, dè tha sibh ag iarraidh?
  Buannaich, sabaid agus gaol ...
  Agus bidh thu a 'peacachadh nas trice le balaich,
  Airson a bhith beò nas fheàrr san t-saoghal seo!
  
  Chan eil bacadh sam bith oirnn anns a" bhlàr seo,
  Cuiridh sinn air bhog an saideal àrd ...
  Na caith do chuid ùine ann an ùrnaigh,
  Tha Dia fada bho bhith gòrach !
  
  Tha pathadh mòr air ar spùinneadairean,
  Bidh sinn a" gearradh a h-uile duine le claidheamhan, mar steak...
  Aig amannan chan eil na feachdan co-ionann idir,
  Agus chuir iad an nighean an grèim!
  
  Mar sin gheàrr mi dheth ceann saighdeir,
  Le do chlaidheamh geur ràsair...
  Tha sinn toilichte an nàmhaid a ghearradh sìos,
  Ma dh'fheumas tu bric a ghluasad!
  
  Chan eil, chan eil teagamh sam bith againn,
  Ann am feachd na gaoithe, an stoirm is doineann,
  Tha sàr Lenin aig na spùinneadairean nan cridhe,
  Bidh seo gu cinnteach na thiodhlac!
  
  Sin e, tha an deireadh faisg air nàimhdean nan spùinneadairean,
  Tha sinn mu thràth air am putadh chun bhalla ...
  'S ged fhuair sinn sith,
  Tha an Talamh air fàs tòrr nas glaine!
  Seo mar a sheinn am Marnka gaisgeil agus sheall i an clas iongantach agus gun samhail aice mar thùsaire, gaisgeach, agus spùinneadair.
  Is dòcha gu bheil e math dha nighean a bhith na spùinneadair. Agus cò ris a tha e coltach a bhith gu bràth òg, gu bràth casruisgte?
  Valerka le gàire milis:
  - Tha clas a 'ghaisgich àrd.
  Agus leig leotha an arm gun àireamh de orcs a sgrios eadhon nas sunndach. Agus buail iad leis a h-uile feachd do-chreidsinneach agus gun samhail. Agus thionndaidh e a-mach gu bhith uamhasach marbhtach.
  Thuirt Slavka, a 'cur às do na h-orcs en masse:
  - Hyperorbits , margaidhean ùra!
  Levka le seo:
  - Cha 'n 'eil m' onoir air dearmad gu tur,
  Bidh Vladika Lenin a" riaghladh!
  Agus bheir na balaich a-rithist agus buailidh iad leis na sàilichean cruinn, lom aca.
  Agus bidh e a" deàrrsadh a-rithist. Agus tuit cascade marbhtach de sradagan.
  Rinn Marinka gàire agus chirped, a "leagail na ceudan de orcs agus a" càrnadh tomadan iomlan de chuirp. Agus bidh cuirp nan orcs a" goirteachadh gu làidir.
  Ach, bhriog an nighean thùsail air a òrdagan rùisgte, agus sgaoil aroma a" chùbhraidheachd as daoire agus as tlachdmhoire tron adhar.
  Rinn Marka gàire agus thug i fa-near:
  - Sabaid sabaid!
  Chrath Slava:
  - Hyperquasar!
  Thuirt Levka le dragh:
  - Tha am facal hyperquasar air a chaitheamh mu thràth!
  Rinn Valerka gàire agus thug e fa-near:
  - Ciod nach 'eil air a dheagh chaitheamh 'n ar saoghal ?
  Agus chuir na balaich stad air an casan rùisgte a-rithist.
  Agus thòisich coconuts a 'tuiteam air na h-orcs bho shuas. Bha iad gu litireil a' bualadh agus a' sgoltadh cinn nam mathain grànda. Agus bha canan-dubh dubh air a sgrios.
  Ach bha i èibhinn. Gu sònraichte nuair a thòisich seoclaid a "tuiteam air an arm de uilebheistean gruamach. Agus an uairsin dhòirt am bainne co-dhlùthaichte a-steach.
  Thug Marka fa-near:
  - Agus tha seo fìor mhath !
  Thug Valerka fa-near:
  - Tha e suarach dòigh air choireigin a bhith a" dòrtadh bainne tiugh air do nàimhdean. Is dòcha gu bheil e nas fheàrr napalm a leigeil ma sgaoil?
  Chuir an nighean thùsail an aghaidh:
  - Tha seo ro chruaidh! Tha seòrsa de anam dubh agad.
  Rinn Slavka gàire agus thug e fa-near:
  - Tha, tha e falamh!
  Bhris Levka:
  - No eadhon toll dubh!
  Mhol Valerka le sealladh sunndach:
  - No is dòcha gum bi thu a" seinn Marinka gus ar dèanamh nas spòrsail?
  Thuirt Slavka le gàire:
  - Tha dìreach. Seinnibh blàthan, na biodh ioghnadh oirbh!
  Chuir Levka tweet:
  Tha an t-òran gar cuideachadh a" togail agus a" fuireach,
  Tha Lenin a 'seinn nar cridheachan mar aingeal ...
  Agus an neach a tha a 'coiseachd tro bheatha a' seinn,
  Cha tèid e à sealladh gu bràth an àite sam bith!
  Chrath Marinka agus sheinn i le abairt mòr, quasar :
  'S e nigheanan gaisgeil, bòidheach a th' annainn,
  Comasach air sabaid mar doineann...
  'S tha guth nam maise ro shoilleir,
  Uaireannan bidh napalm a 'sileadh sìos bho na speuran!
  
  Sheòl sinn ann am brigantine spùinnteach,
  Tha Pavel-Caiptean treun againn...
  Cha toil leinn a bhith beò san t-saoghal bhrònach seo,
  Anns am bheil doinionn a' bhàis !
  
  Chan eil nigheanan ag iarraidh a bhith a 'laighe fo dhroch dhaoine ,
  Tha iad deiseil airson a" chùis a dhèanamh air na orcs...
  Cogaidh iad an naimhdean gu dian,
  Sgrìobh seo sìos nad leabhar notaichean!
  
  Agus, creidibh mi, chan eil bacadh sam bith orra,
  Tha iad comasach air a' chùis a dhèanamh air na Krauts...
  Tha duaisean iongantach a' feitheamh oirnn,
  Gus am faigh sinn gu cunbhalach còig!
  
  'S tha sinne 'n ar spùinneadairean treun,
  Bidh sinn a" sabaid mar stoirm borb...
  Ma tha feum air, cuiridh sinn na leapannan,
  Tha an nàmhaid air a phronnadh le feachd cumhachdach!
  
  Tha an soitheach againn dìreach do-chreidsinneach
  A" dol tarsainn nan tonn mar iolair...
  Agus tha gnìomhachas sam bith ri fhaighinn dhuinn,
  Bidh an nàmhaid air a phronnadh gu mòr!
  
  Cha nochd sinn laigse sa bhlàr, tha fios agam,
  Às deidh na h-uile, airson nigheanan chan eil mòran roghainn ann ...
  Chan eil dragh agam mu dhiofar sheòrsaichean sgìths,
  Bidh sinn air ar tarraing gu saoghal ùr, an aghaidh seo!
  
  phronnadh duine na caileagan ,
  Tha e comasach dhuinn a" chùis a dhèanamh air an nàmhaid...
  Ged tha na neoil a' tarruing gu buadhach,
  Agus tha stoirm sneachda uabhasach anns na speuran!
  
  Uill, cho math sa tha na nigheanan againn,
  Gu cinnteach bheir sinn buaidh air an Cruinne-cè ...
  Teichidh Iudas olc,
  Agus creid mi, tha an saoghal gu lèir air ar cùlaibh!
  
  Aig muir agus fon uisge,
  Bidh sinn a" sabaid anns a h-uile àite, sabaid glòrmhor ...
  Mar ann an caidreachas, boireannaich le Satan,
  Gu bràth Fatherland, tha sinn còmhla riut!
  
  Agus tha fios agad, cha bhi tròcair sam bith aig na nàimhdean,
  Às deidh na h-uile, is ann air sgàth sin a tha an nighean na spùinneadair olc ...
  Tha sinn nar britheamhan mòra air an Athair,
  Nach cruinnich sinn inneal-ghunna!
  
  Bheir Dia crùn do na caileagan,
  Gheibh gach fear òrdugh agus bonn...
  Tha guth beag nam maise ag èigheach,
  Agus tha iad, gu dearbh, a 'toirt buaidh air an rìgh!
  
  'S e seo a tha na gaisgich a' slaodadh sìos,
  Coltach ri gunna-inneal de dhroch inbhe ...
  Agus gu litireil bheir iad solas nan sùilean,
  Leig leis a bhith às aonais neòinean neo-riatanach sam bith!
  
  Tha gnùis na h-ighinn a' deàrrsadh le gàire,
  Agus bidh bilean a" deàrrsadh le neamhnaidean ...
  Chì sinn mòran,
  Is e seo ar bòidhchead!
  
  Cha tèid sinn a steach do gheatachan sam bith,
  Bheir sinn dìreach crith don nàmhaid ...
  Tha an nighean sgìth airson adhbhar air choireigin
  Agus comasach air a h-uile nàmhaid a cheangal!
  
  na nigheanan a 'toirt ionnsaigh sgoinneil
  Agus tha na sùilean a" deàrrsadh le dealanach ...
  Carson, a chionn gu bheil iad eudmhor,
  nan nigheanan còmhdaichte le deòir!
  
  Dè na crith-thalmhainn a bhios sinn a" sabaid?
  An uairsin tha tonn ùr de bhàs a "ruith ...
  Carson a tha nàimhdean nan nigheanan cho sàmhach?
  Morgan le aodann tiugh dhut?
  
  'S tha 'n teine nis làn do theine,
  Bidh crith-thalmhainn a' sguabadh às...
  Cha b' ann gun dad a rinn sinn a' chùis air na h-orcs,
  Tha na tha an nàmhaid a" faicinn gu gòrach sàmhach!
  
  An seo tha an t-Archangel a 'sèideadh trompaid uabhasach,
  Tha i a' bualadh air cinn a h-uile duine ...
  Chan eil e ro fhadalach a bhuannachadh,
  Chithear a' ghaoth a' gluasad nan dail!
  
  Mar sin cò, nuair a dh'fhàsas e fiadhaich an seo,
  Cò aig a bheil dòrn mòr?
  Na fuirich leis an Malyuta meallta ,
  Tha e na thlachd iomlan!
  
  ann an glòir a-rithist ,
  A" gearradh tro thonn stoirmeil...
  Tha na nigheanan againn aonaichte ann an rage
  Reubaidh mi Morgana gu pìosan!
  
  Sin as coireach gu bheil sinn a 'ruith cho mòr dhan bhlàr,
  An seo seallaidh sinn stoirmean doineann...
  Dubh Dh' èirich Rogers os cionn an deiridh,
  Sheall an tiodhlac mòr agad!
  
  Uill, thèid Morgan a-steach don chiste, gu dearbh.
  Bidh e a 'dèanamh cuibhreann de chrann-craoibhe ...
  Bidh na nigheanan againn a" buannachadh gu bràth,
  Agus cha leig sinn a-mach osnaich throm!
  
  Bheir sinn an t-Athair gu buaidh,
  Nì sinn a" chùis gu gaisgeil air na orcs agus na trolls...
  'S theid sinn gu Eden air longaibh,
  Biodh saoghal uile fo'n ghrein !
  Chaidh na mìltean de orcs a mharbhadh . Agus tha na h-uimhir de thollaichean de chuirp air càrnadh, tha Tamerlane dìreach a" gabhail fois. Ach tha na creutairean sin iad fhèin cho tàmailteach agus grànda, dìreach uamhasach. Agus bidh iad a" gàireachdainn air aghaidhean gu math tàmailteach.
  Rinn Marinka squeak agus reubadh:
  - Lenin, gum biodh e còmhla rinn gu bràth. Agus leig leis a cheann maol deàrrsadh mar supernova!
  Rinn Valerka gàire agus rinn i gàire:
  - Tha, tha atharrachaidhean ifrinn a 'feitheamh oirnn!
  Slavka air a cheartachadh:
  - Chan e feadhainn ifrinn, ach feadhainn bogha-froise! Agus bidh buaidh mhòr ann!
  Ghlac Lebhka e, agus shèid e, agus chaidh lasair theine a mach à beul a' ghille. Tha e mar gun do ghabh iad tobar le ola sulbhur agus gun do chuir iad na theine e. Agus bidh e dìreach a" spreadhadh na lasraichean, mar dhràgon a" spùtadh sruth de lùth frantic.
  Thuirt Valerka:
  - Uill, thu fhèin agus an dràgon!
  Chrath an Leninist òg:
  - Chan urrainn dhomh sin a dhèanamh fhathast!
  Dhearbh Marka:
  - Tha na cothroman a th" aig tùsairean ann am fìrinn bhrìgheil cha mhòr gun chrìoch. Agus is urrainn dhuinn orcs a chuir às leis na milleanan an seo.
  Ghabh Valerka e agus le a shàilean lom, pinc leig e a-mach pulsar mòr, marbhtach, millteach.
  Chaidh e seachad mar bhall-teine agus bhuail e bomair a 'dol àrd air cùl nan sgòthan. Spreadh boma atamach ann am bolg inneal mòr. Agus thàinig flash fìor shoilleir a-mach. Agus an uairsin nochd balgan-buachair niùclasach marbhtach agus gun samhail .
  Thug Slavka fa-near le gàire milis:
  - Tha e sgoinneil! Ultrapulsar !
  Mhol Levka:
  - Leig le Marka seinn a-rithist! Tha mise, agus sinn uile, ann an suidheachadh fìor mhath.
  Chrath an nighean thùsail agus sheinn i le dìoghras agus faireachdainn:
  Tha sinn nar nigheanan spùinneadair de bhòidhchead nèamhaidh,
  Agus gheàrr sinn sìos ar nàimhdean gu lèir gu sgileil ...
  Creid mi, tha ar cuirp soilleir, soilleir,
  An seo thathas a" toirt ionnsaigh air an nàmhaid, gu dàna!
  
  Ann am batail, tha cherub a" deàrrsadh os ar cionn,
  Bidh claidheamhan, mar dhealanach, a" bualadh bho stàilinn...
  Tha sinn nam boireannach filibusters , tha ar spionnadh do-chreidsinneach,
  Agus thug iad slap chruaidh air na Sasunnaich air na h-adhaircean !
  
  Tha sabre agus claidheamhan geur na lamhan ,
  Agus le aon swing bidh sinn a 'leagail ceann càl ...
  Agus ma bheir sinn ionnsaigh le ar casan, biodagan agus claidheamhan,
  Tha doineann bàis gu bhith a" sguabadh troimhe!
  
  Chan e, nigheanan brèagha , chan fhaigh thu sinn nas fhuaire,
  Bidh sinn ag itealaich seachad mar meteor radiant ...
  Chan eil sinn a 'coimhead nas fhaide na fichead bliadhna a dh'aois,
  Agus tha call fiadhaich, cas a" feitheamh!
  
  Is i seo ar glòir, fhios agad, chan eil sinn nar coigrich do bhlàran,
  Dìreach spùinneadair fuilteach madadh-allaidh ...
  Agus an àiteigin tha mèirleach an-iochdmhor, olc a" toirt ionnsaigh,
  Agus gu cinnteach tha call a" feitheamh ris!
  
  Ann am blàr sam bith , tha nigheanan nan luchd-sabaid mar sin,
  Faodaidh eadhon olc a dhruim a bhriseadh ...
  Creid mi, tha filibusters gu ìre mhòr fìor mhath,
  Agus sgrìobh an logarithm seo anns an leabhar notaichean agad!
  Le feirg, thòisich an ionnsaigh air a 'ghalan,
  Tha sinn airson, mar smugaid, a bhith a" sabaid a-rithist...
  Às deidh na h-uile, tha anam math aig spùinneadair olc,
  Agus aig cridhe, tha filibuster an-còmhnaidh na bhuachaille!
  
  Chan eil fios againn air an fhacal laigse, chan eil sinn a" creidsinn anns an fhacal gealtach,
  Chan eil Corsairs, fhios agad, idir idir comhfhurtail le bhith a" teicheadh...
  Às deidh na h-uile, chuir Iosa air a cheusadh a shoidhnigeadh air ar son,
  gheuraich na caileagan ar dòrn!
  
  Is i seo ar fìrinn a tha beò ann an cridheachan a" ghràidh,
  Gur e nighean sgiath chumhachdach na h-eala...
  Fosglaidh sinn na buadhan gu cinnteach, tha sgòr gun chrìoch againn,
  'S leanamaid gu daingean air an ràmh daraich !
  
  Bidh eadar-dhealachadh ann am batail, tha sinn a 'bruidhinn mu dheidhinn seo,
  Cuiridh sinn air dòigh, tha mi creidsinn, saor-làithean a tha cho fìor air a" phlanaid...
  Creid mi, tha iomadh feachd eadar-dhealaichte againn,
  Leig leis na h-inbhich gàire agus spòrs a bhith aig a" chloinn!
  
  Chan e, ann am blàr borb, chan eil an soirbheachadh seo gun adhbhar,
  Leis gu bheil na nigheanan againn cho snog agus cho breagha ...
  Creid mi, tha a leithid de bhòidhchead spioradail againn,
  Gu bheil sinn gu tur, gun tuilleadh ao, do-chreidsinneach ann am batail!
  
  Sin mar a thionndaidh e a-mach, tha na filibusters an seo ann am blàr,
  Bidh iad a" dol air an ionnsaigh gu fiadhaich, le soirbheachas ionnsaigheach ...
  Agus biodh fios agad gum marbhaidh mi an nàmhaid mar bhiast,
  eadhon na caileagan e gu math cruaidh!
  
  Anns an leabaidh tha sinn nar nigheanan den chlas as àirde,
  Comasach air òrdughan a thoirt dha fir ...
  Ma their thu gu fìrinneach e, tha Dia toileach,
  Faiceamaid meadhon òir na grèine !
  
  Uill, chan fhaic thu sinn nas bòidhche sa mhuir,
  Bheir na nigheanan fìor thoiseach tòiseachaidh dha na nàimhdean ...
  Is urrainn dhuinn a" chrios-meadhain a ruighinn
  Thoir nicil do mhèirleach fìor olc!
  
  Airson glòir ar dàn treun,
  Cò a bha a 'stòradh agus a' toirt seachad aran ...
  Freagraidh sinn Morgan do Shatan,
  Gus nach toir an scum seo ionnsaigh oirnn!
  
  Brisidh sinn na spùinneadairean borb
  An druim, a dhìreas sa bhad air na filibusters ...
  Agus gus nach bi trioblaidean againn,
  Bidh mòran eisimpleirean ann de seo!
  
  Mar sin, gheibh Morgan lych ,
  Buailidh sinn e le neart mòr ...
  'S cha bhi nighean an airm a' gearan,
  Bidh uaighean cumhachdach aig nàimhdean!
  
  Seo thu nigheanan, is e seo an dath as àirde,
  Bòidhchead, tha e cho breagha an seo ...
  'S ann mar so a bhitheas ar tràth-nòin,
  Bidh sinn nar sgioba leis na cumhachdach!
  
  Is cumhachd mòr so,
  Is sinne na caileagan as fheàrr, salann na talmhainn ...
  Ghoid iad gu dearbh an crogall,
  Gun tig am bàs bhon teaghlach ifrinn sin!
  
  Uill, 's e Morgan am mac sin de ghalla,
  Gheibh thu e san aodann bhuam ...
  'S bidh cerub ga d' shàthadh,
  Uill, chan eil na nàimhdean air falbh fada!
  
  Clann-nighean a rugadh as t-earrach a
  Tha iad gu math ionnsaigheach eadhon ann am blàr ...
  Bidh iad a 'ruith mun cuairt le aislingean gun chrìoch,
  Airson duine a bhith gu math làidir!
  
  Tha stoirm tàirneanaich ann mu thràth an àiteigin,
  Agus tha an reothadh air a" chraiceann gu math làidir ...
  An seo tha deòir boireannaich air a rùsgadh,
  Bidh an duine an uairsin uile-chumhachdach!
  
  Leanaidh am blàr gus an fhuil mu dheireadh,
  Cho cruaidh , ioma-thaobhach ...
  Dh"fhosgail sinn cunntas buannachaidh an seo,
  Tha am muc fiadhaich Morgan seo a" sreap!
  
  Chan eil, a Dhia, creid mi, chan eil bacaidhean an seo,
  Creid mi, thèid sinn air adhart le buaidh ...
  Bidh iomadh duais aig na caileagan,
  Agus fosglaidh sinn le gluasad ùr, a rèir choltais!
  
  Uill, spùinneadairean, chaidh sinn air adhart,
  Leig leis na nigheanan ionnsaigh a thoirt gu gnìomhach ...
  Is iolair mi, ach tha an nàmhaid air a chaochladh,
  Morgan, thusa craiteach Cain!
  . CAIBIDIL Àir. 5.
  Sheinn Marinka, an tùsaire seo, nighean fìor bhrèagha agus, aig an aon àm, fèitheach agus làidir, cho breagha agus le faireachdainn. Tha i dìreach, feumaidh mi ràdh, uilebheist. Agus aig an aon àm cho bòidheach.
  Agus mar sin cho-dhùin a 'chlann a-rithist rudeigin a dhèanamh. Is dòcha gun seall sabaid nas beòthaile agus nas ionnsaigheach.
  Is e fìor shealladh a tha seo ri fhaicinn. Dè a th" ann an eachdraidh eile den Dàrna Cogadh ann am matrix Hypernet.
  Tha an Caucasus mar-thà faisg air tuiteam, agus tha e a 'fàs barrachd is barrachd dràmadach.
  Agus tha na Gearmailtich rampant agus a" cleachdadh tortadh. Tha nigheanan tùsaire Gearmailteach gu sònraichte dèidheil air a" chràdh.
  An seo thug Gerda agus Charlotte air falbh balach timcheall air trì-deug cha mhòr rùisgte. Agus thòisich iad air strìopachas a dhèanamh ris a" phiobaire. Seryozhka gàire agus purred. An uairsin thug Gerda an solas gu sàil chruinn, lom a" bhalaich . Bha lasair a" reubadh bonn beagan garbh an tùsaire. Rinn e sgreuchail ann am pian. Nochd blisters.
  Rinn na caileagan Gearmailteach gàire:
  - Bidh e gu math fionnar !
  Agus thòisich iad air an gille a chuipeadh le cuipean. Rinn e osnaich agus thòisich e ri sgreuchail. Gu h-àraidh nuair a thòisich na caileagan a 'toirt lòchrain le teine gu casan casruisgte. An uairsin chaidh iarann teth a chuir air ciste rùisgte an neach-tòiseachaidh, agus chaill am balach mothachadh.
  Tha, tha gaisgich Gearmailteach aig an ìre as fheàrr. Tha cràdh balach ann an òrdugh rudan.
  Tha cràdh, ge-tà, chan ann a-mhàin de bhalaich, ach cuideachd de bhuill Komsomol. Chaidh na caileagan a thoirt air falbh agus a thoirt chun a 'chrann. An sin tharraing iad na h-àilleachdan suas, thug iad orra lùbadh a-null agus gu litireil a 'bualadh ann am pian. Agus fo chasan cas-rùisgte nan caileagan bha iad a" lasadh brazier, a" bagairt am buinn a charachadh.
  Mar a bha buill Komsomol a' sgreuchail ann am pian fiadhaich... Cho an-iochdmhor 's a bha e uile. Agus thug na faisisteach a-steach fàileadh feòil losgaidh a-steach do na cuinnlean aca agus rinn iad gàire, a" slaodadh a chèile air na sliasaidean agus ag èigheach:
  - Heil Fuhrer! Marbhaidh sinn a h-uile duine!
  Agus a-rithist cràdh agus cràdh dhaoine. Tha e gu sònraichte inntinneach luchd-tòiseachaidh a chràdh. Tha na balaich air am bualadh gu bàs agus an uairsin tha salann air a dhòrtadh a-steach do na lotan aca agus feumaidh iad gearan a dhèanamh. Tha, tha seo gu math mì-thlachdmhor.
  Agus nuair a bhios iad cuideachd a 'cleachdadh uèir teth. Tha e a 'tionndadh a-mach tòrr nas pianail.
  Agus tha na Nadsaidhean air Makhachkala a ghabhail mu thràth. Agus tha iad a 'gluasad gu crìochan Azerbaijan. Agus bha Ierevan mu thràth air a chuairteachadh agus air a bhacadh. Agus bhuail iad Batumi leis an uile eu-dòchas. Agus tha e ionnsaigheach.
  Cha mhòr nach do bhàsaich Marshal Rokossovsky fhèin. Bhathar a 'faireachdainn gu robh na saighdearan Sòbhieteach fo chuideam agus a' tuiteam às a chèile. Tha an àireamh de ghèilleadh agus luchd-fàgail a" fàs. Agus bidh mòran phìleatan a" fàs trom-inntinn.
  Ged a tha Anastasia Vedmakova agus Akulina Orlova a" seachnadh call airson a-nis. Bidh na nigheanan a 'sabaid gu gaisgeil agus gu cruaidh.
  Ron sabaid le triùir ghillean, chuir Anastasia às i fhèin gus cumhachd cosmaigeach iongantach a chruinneachadh.
  Agus gu dearbh, bha e làn chasaid. 'S gun leag sinn gu dian an naimhdean.
  Agus aig an aon àm, a 'cleachdadh òrdagan lom.
  Agus dh"èigh i air mullach a sgamhanan:
  - Tha mi nam fìor churaidh na cruinne!
  Agus mar a bhrùthas e an luamhan le a shàilean rùisgte.
  Tha Akulina Orlova cuideachd na ghoid èiginn ann am blàr. Agus a" cleachdadh òrdagan rùisgte, bidh e a" pronnadh plèanaichean Wehrmacht.
  Mar sin loisg i sìos an ME-109 K. Is dòcha gu bheil an inneal seo seann-fhasanta mar-thà, ach tha e air mairsinn bho ghrunn atharrachaidhean. Agus faodaidh tu sabaid gu soirbheachail air.
  Sheinn Akulina Orlova, ag obair le fearg fiadhaich:
  - Beannachd leat co-chomunn mòr ! Thèid a" chùis a dhèanamh air Faisisteachd!
  Agus a-rithist le sàilean lom agus mar a bhrùthas tu.
  Seo na caileagan seòlta an seo.
  Ach tha na feachdan anns a 'Chugais gu math neo-ionann. Ged a thathas a" creidsinn gur e iolairean a th" anns na fir uile. Ach chan urrainn dha duine seasamh an aghaidh boireannach Ruiseanach.
  Agus tha na gaisgich cho ionnsaigheach agus fionnar. Thathas a" losgadh air plèanaichean, a dh" aindeoin cho math sa tha iad.
  Sheinn Akulina Orlova:
  Cearcall grèine...
  Agus leag i sìos an nàmhaid le a òrdagan rùisgte.
  Lean Anastasia Witchakova, a 'putadh na putanan le a nipples scarlet agus a' leagail nam faisistich:
  - Tha na Gearmailtich timcheall ...
  Rinn Akulina squeak, a 'gearradh dheth plèana Gearmailteach eile:
  - Chaidh Hitler air taisgealadh!
  Lean Anastasia, a" losgadh air na faisistich:
  - Thuit ann an toll...
  Rinn Akulina, a 'losgadh gu ceart, gàire:
  - Bhris mo chas...
  Thug Vedmakova, a 'losgadh gu dian agus gu ceart, fa-near:
  - Agus thuirt e beannachd!
  Agus bha na nigheanan a" beucaich còmhla:
  - Biodh vodca an-còmhnaidh ann,
  Isbean agus sgadan...
  Cucumbers tomato,
  Sin deireadh Hitler!
  A-rithist, nuair a chuir Akulina tiodhlac bàis gu na Nadsaidhean, thuirt e:
  - Gu firinneach, bu choir dhuinn seinn : - Tha Rommel criochnaichte !
  Vedmakova, a" comharrachadh canan le sligean adhair le a corragan lom :
  - Gu dearbh - tha Hitler mar-thà na ìre seachad!
  Far nach eil buaidh phearsanta aig Rommel-Hitler, tha saighdearan Sobhietach a" feuchainn ri strì de sheòrsa air choreigin a chuir air dòigh. Ach tha e uamhasach duilich. Ach tha iad fhathast a 'dèanamh a h-uile dad comasach agus do-dhèanta.
  Agus bidh clann, a 'gabhail a-steach, a' sabaid. Agus bidh na tùsairean a 'dol a-steach don bhlàr. A choinnicheas ris an nàmhaid le cocktails Molotov agus gunnaichean.
  Balaich agus caileagan, air am magadh agus air an sgrìobadh, mar a bha iad an-còmhnaidh ann am blàr. Agus bidh iad a 'sabaid gu gaisgeil agus gu fìor eu-dòchasach.
  Cia mheud den chloinn aca a tha a 'bàsachadh agus a tha fhathast air an reubadh gu pìosan.
    Dhìrich na pìleatan Gearmailteach Gertrude agus Adala, a" frasadh len casan rùisgte, a-steach do XE-328 le dà sheata, inneal jet, uilebheist le deich canain adhair.
  Bha an t-uisge dìreach air a bhith ann, agus dh" fhàg na caileagan comharran gràsmhor, glè shoilleir air an casan rùisgte.
  Bha iad cho tarraingeach is gun do dh" ith na deugairean a bha a" frithealadh an raon-adhair na lorgan-coise lom le an sùilean, agus thòisich eadhon na balaich a" dol suas le foirfeachd. San fharsaingeachd, bha mòran phìleatan boireann ann - sheall gnìomhachd sabaid gu bheil boireannaich, fo chumhachan co-ionann, dà uair nas àirde na ìre mairsinneachd fireannaich. Agus tha sin a 'ciallachadh gu bheil iad èifeachdach. Agus chan e Hitler-Rommel, no an àite Marshal Fuhrer, an seòrsa neach a tha duilich dha duine sam bith.
  Anns an Treas Reich fhèin, chaidh polygamy a thoirt a-steach gu h-oifigeil - a 'chòir air ceathrar mhnathan. Tha e gu math practaigeach. Ach chan eil e a" freagairt gu math ri traidiseanan Crìosdail. Chan iongnadh gu bheil faisisteachd a" coimhead airson cruth ùr de chreideamh. Tha Marasgal Fuhrer-Field a 'cumail a-mach gur e monotheism a th' ann, ach fear cho sònraichte - le pantheon de dhiathan pàganach, seann Ghearmailteach. Gu dearbh, tha Hitler-Rommel fhèin air a chuir os cionn a h-uile càil eile anns a" phantheon seo mar theachdaire agus teachdaire an Dia Uile-chumhachdaich.
  Mar sin is toil leis an Fuhrer, gu dearbh, a bhith ga àiteachadh fhèin.
  Bidh Gertrude agus Adala a 'cur air bhog an itealan ionnsaigh ioma-dhreuchd aca gu na speuran, a dh'fhaodas cuideachd pàirt a ghabhail mar neach-sabaid.
  Tha nigheanan gaisgeach gu math misneachail annta fhèin. Chan eil itealain jet aig na Ruiseanaich, agus chan eil e coltach gum bi iad comasach air seasamh an aghaidh marbhadh tìgearan nan speur.
  Dh'èigh Gertrude:
  - 'S e ridire an t-sruthain a th' annam...
  Dhearbh Adala gu dealasach, a" rùisg a fiaclan:
  - Agus bheir mi sùil air a h-uile duine!
  Bhris na caileagan a-mach le gàire. Bhrùth iad an sàilean rùisgte air na peadalan agus shnìomh iad an itealan ionnsaigh jet.
  Bha e fhathast dorcha, ach bha stripe aotrom air nochdadh beagan san ear mu thràth. Bha na caileagan a' feadalaich... Bha farsaingeachdan na Ruis mu thràth a' seòladh fodha. Bha na gaisgich a" gàireachdainn agus a" crathadh air a chèile. Tha iad cho èadhar agus cho breagha.
    Agus casruisgte, gu dearbh, gun a bhith a 'cur dragh orra fhèin le rud cho neo-riatanach dha nighean sa chogadh mar bhrògan.
  Agus tha an cugallachd air an itealan ag àrdachadh iomadh uair.
  An seo bidh càraichean Sobhietach a" falbh thuca. Is dòcha gur e an Yak-9 air a stiùireadh le propeller an carbad as mòr-chòrdte am measg na fiosan as ùire. Gun a bhith ro armachd , ach gu ìre mhath saor agus le glè bheag de armachd. MIG-5, carbad nas luaithe le armachd gunna-inneal. Tha MIG-3 na mhodail nas tràithe. Is dòcha gur e LAGG-7 an t-eun as luaithe agus as armaichte. Tha uimhir ri trì canain 20-mm anns an atharrachadh as ùire.
  Ach tha iad sin uile nan innealan air an stiùireadh le propeller; cha deach itealan jet a chruthachadh. Agus tha na Gearmailtich a" faireachdainn gu math misneachail.
  Bidh Gertrude a" losgadh deich canain adhair. Tha 30mm agus dà ghunna 37mm a" losgadh . Bidh iad a" ruith tro phlèanaichean Sòbhieteach mar iomghaoth teine. Ach, bidh na pìleatan dearga a 'feuchainn ri teicheadh agus faighinn air an cùlaibh.
  Gluais Adala aig an àm seo. Chan urrainn dhut càr Gearmailteach a thoirt air adhart, ach tha a dhol a-steach don chùl làn de chunnart. Airson saighdearan an USSR, chan eil dùil ris an ionnsaigh. Tha na gunnaichean anti-itealain air tòiseachadh ag obair mar-thà. Bidh sligean spreadhaidh a" deàrrsadh anns an dorchadas.
  Bidh boireannaich Gearmailteach a 'faighinn eòlas air iomagain shònraichte. Bha e coltach gu robh sinn air uimhir fhaicinn mar-thà nach cuireadh dad iongnadh oirnn, ach ... tha pìleatan Sòbhieteach treun agus chan eil eagal orra mu chall. Chan urrainn dad eagal a chuir orra. Ach a rèir coltais chan eil eòlas gu leòr ann. Bidh am plèana Gearmailteach gu furasta a" tighinn a-mach às an dàibheadh aige agus a "losgadh sìos càr Sòbhieteach. A 'sèideadh fear eile gu pìosan.
  Tha cumhachd armachd na Gearmailt glè mhòr. Is e seo pàirt anns a bheil buannachd mhòr aig na Krauts thairis air an Ruis. Ach tha astar mòr aig na Nadsaidhean cuideachd.
  Bidh Adala a 'luathachadh agus a' briseadh air adhart. Agus bidh Gertrude a" losgadh rocaidean air an nàmhaid. Gheibh iad comhairle anns na fiaclan. Tha cuid de armachd air a stiùireadh le teas no fuaim.
  Tha Adala a' feadaireachd:
  - Cha mharbh iad sinn!
  Tha na caileagan a' snìomh an càr aca. Bidh iad a" feuchainn ri bhith fionnar. Agus an uairsin bidh trodaiche Sòbhieteach a' reubadh itealan ionnsaigh jet Gearmailteach a tha faisg air làimh. Agus tòisichidh e air reubadh agus air sgoltadh. An dà chuid an adhair agus an adhair.
  Thuirt Gertrude:
  - Bàs seòlta !
  Tha na gaisgich gu soilleir troimh-a-chèile, agus faodaidh iad an reithe mar sin.
  Agus tha tancaichean a" gluasad chun na crìche. Sgioba uirsgeulach bho Gerda , Charlotte, Cairistìona agus Magda.
  Chaidh aig ceathrar ghaisgich air iad fhèin a chòmhdach le glòir, a 'sabaid an dà chuid na Breatannaich agus na h-Ameireaganaich. Rè an nàimhdeas ri Ameireagaidh, rinn na bòidhchead maighstireachd air tanca Panther-2. Chan e droch chàr a th" ann, nas fheàrr na na Shermans an dà chuid ann an armachd agus armachd aghaidh. Cha mhòr nach robh ùine aig an "Pershing" a bhith a 'sabaid. Agus chan eil e na cho-fharpaiseach airson "Panther" -2.
  An uairsin choisinn na ceathrar nigheanan cliù uirsgeulach. Ged, am bitheantas, thòisich an t-slighe ghlòrmhor aca air ais ann an dà fhichead 's a h-aon. Chuir Himmler ìmpidh air an Fuhrer feuchainn air buidhnean-catha boireannaich bho bhoireannaich Aryan a bha air an trèanadh gu sònraichte ann am blàr.
  Sheall an t-sabaid nach e ceangal lag a th" ann am boireannaich idir, agus gu bheil fios aca mar a nì iad sabaid gu math. Agus aig an aon àm a 'fulang nas lugha de chall na fir. Bha na gaisgich cuideachd a" sabaid anns na saighdearan-coise, a" frasadh casruisgte air gainmheach teth Fàsach Sahara. Agus rinn iad smachd air tancaichean. An dèidh deuchainn a dhèanamh air an "Tìgear" ann am batail le Breatainn.
  Ach, tha caileagan Sòbhieteach cuideachd a 'sabaid gu math air an SU-100.
  Ged a tha coltas gu bheil suidheachadh na Ruis gun dòchas. Ach tha na gaisgich, còmhla ri Ealasaid, a 'sabaid mar iolairean.
  Bidh Ekaterina a" bruthadh an luamhan le a òrdagan rùisgte. A" cur slige a tholladh taobh carbad E-50 Hitler agus a" rughadh :
  - Air son a' chomuinn mhoir dearg agus dhearg !
  Loisg Elena bhon chanan cuideachd, a 'cleachdadh a cas lom, gràsmhor. Bhuail e gu cinnteach an tanca nàmhaid.
  Rinn an nighean gàire:
  - Airson mo Ruis àlainn!
    Thuirt Efrasia gu làidir, a" losgadh gu fìor cheart:
  - Glòir do ar n-Athair!
  Agus bidh e cuideachd a" cleachdadh casan rùisgte, chiseled.
  Tha an inneal Sòbhieteach gu math làidir agus dùbhlanach. Agus bidh e a 'losgadh cha mhòr ceart.
  an SU-100 comasach air a dhol a-steach do E-50. Ach bidh na caileagan eadhon ga tholladh air a" mhullach, a" faighinn a-steach do ribe , no a-steach do cho-bhanntachd . Agus bhuail iad meatailt troimhe.
  Loisg Ealasaid air an nàmhaid, a" cleachdadh a òrdagan rùisgte. Agus rinn i gàire:
  - Bhon t-sruth gorm ...
  Loisg Catriona cuideachd, an turas seo a" putadh an luamhan le a nipple sgàrlaid, agus rinn i coed:
  - Tha an abhainn a 'tòiseachadh ...
  Thuirt Elena, a" gàireachdainn agus a" sèideadh gu làidir:
  - Uill, tha càirdeas a" tòiseachadh ...
  Agus bhrùth i cuideachd an luamhan le a sàil rùisgte.
    Choisich Ephrasia nuair a loisg i air an nàmhaid:
  - Le gàire!
  Bidh nigheanan ag obair gu gnìomhach air an SU-100. Agus sgriosaidh iad uidheamachd nàmhaid.
  Agus air na slighean gu Baku, tha na tùsairean a" cladhach trainnsichean. Tha balaich de nàiseantachd eadar-dhealaichte an seo. Gu sònraichte, tha tòrr cinn aotrom a 'frasadh. Tha clann dearg, dubh, agus bàn ann.
  Tha aon rud gan aonachadh: creideamh ann am buaidh co-mhaoineas agus cas-rùisgte. Tha e soilleir nach eil brògan aig a h-uile duine aig àm a" chogaidh, agus mar sin, mar chomharradh air dìlseachd, tha a" chlann uile a" nochdadh an sàilean lom, cruinn. Tha geamhradh ann an Transcaucasia gu math tlàth, agus nuair a ghluaiseas tu agus ag obair le sluasaidean, chan eil an fhuachd uamhasach.
  An sin, gu dearbh, tha Valerka, Levka, Slavka agus Marinka - ceathrar ghillean treun a tha deiseil airson clàran a bhriseadh.
  Bidh a" chlann ag obair le dealas agus a" seinn:
  Bidh na h-oidhcheannan gorm a 'sruthadh le teintean-a-muigh,
  Tha sinn nar luchd-tòiseachaidh - clann luchd-obrach ...
  Tha linn nam bliadhnaichean soilleir a' tighinn dlùth,
  Caoin na tùsairean - bi an-còmhnaidh deiseil!
  Caoin na tùsairean - bi an-còmhnaidh deiseil!
  Agus a-nis tha an inneal-rabhaidh a "fuaimeachadh a-rithist. Bidh balaich is caileagan a" leum gu bonn an trench. Agus tha sligean mu thràth a 'tòiseachadh a' spreadhadh bho shuas: tha làmhachas nàmhaid ag obair.
  Dh"fhaighnich Valerka do Marka:
  - Uill, a bheil thu a 'smaoineachadh gun urrainn dhuinn cur an aghaidh?
  Fhreagair an nighean le misneachd:
  - Seasamaid aon uair co-dhiù, anns an uair as duilghe!
  Thug Pioneer Slava fa-near gu loidsigeach:
  - Tha ar gaisgeachd do-chreidsinneach.
  Chuir am balach a bhuinn rùisgte air na clachan. A rèir choltais , fhuair am balach calluses trom.
  Thuirt an nighean Tamara:
  - Bidh sinn a 'sabaid gun eagal,
  Bidh sinn a" sabaid, chan e ceum air ais...
  Biodh an lèine air a bogadh gu tiugh ann am fuil -
    Tionndaidh an ridire gu ifrinn le barrachd nàimhdean!
  Thug am balach Ruslan, tùsaire le falt dubh, fa-near:
  - Thig linntean seachad, thig linn,
  Anns nach bi fulangas agus breugan ...
  Dèan sabaid airson seo gus an tig an anail mu dheireadh agad -
  Dèan seirbheis don Motherland agad le d" uile chridhe!
  Bhris am balach Levka, tana agus fionn, bàrdachd:
  Cha searg am fear furachail,
  Sùil air seabhag, iolaire...
  Tha guth an t-sluaigh soilleir -
  Crathaidh an uisge-beatha an nathair!
    
  Stalin a ' fuireach na mo chridhe
  Gus nach bi sinn eòlach air bròn,
  Dh' fhosgladh an dorus gu àite,
  Bha na reultan a" deàrrsadh os ar cionn!
    
  Tha mi creidsinn gun dùisg an saoghal gu lèir,
  Bidh crìoch air faisisteachd...
  'S bidh a ghrian a' deàrrsadh,
  An t-slighe a" soillseachadh co-mhaoineas!
  Rinn na balaich agus na caileagan moladh còmhla.
  Ach a-nis tha itealain ionnsaigh jet ag itealaich agus a" leigeil bhomaichean. Agus is e dòigh ionnsaigheach a tha seo.
  Thog Levka agus Slavka an slingshots agus chuir iad air bhog tiodhlac bàis. Agus chaidh am baraille a bhualadh le itealan ionnsaigh Nadsaidheach.
  Sheinn an nighean Marka:
  - Komsomol, chan e a-mhàin aois,
  Komsomol, mo dhàn!
  Bheir sinn buaidh, tha mi creidsinn, àite,
  Bidh sinn beò gu bràth!
  Ahmed, balach tùsaire à Azerbaijan ( leanabh brìgheil, gu dearbh, ach anns an Hypermatrix chan urrainnear a dhealachadh bho fhìor fhear!)
  - Chan eil thu nad bhall de Komsomol fhathast , Marinka!
  Chrath an nighean a cas-rùisgte gu feargach agus fhreagair i le guth binn;
  Ri taobh nan athraichean, le òran sunndach,
  Tha sinn a" seasamh airson an Komsomol...
  Tha linn nam bliadhnaichean soilleir a' tighinn dlùth,
  Tha glaodh nan tùsairean an-còmhnaidh deiseil!
  Tha glaodh nan tùsairean an-còmhnaidh deiseil!
  Bhrab Levka cuideachd a chas rùisgte agus reub e:
  Faigh greim air an òrd nas teann, proletarian,
  Bho titanium le làmh, a 'briseadh a' chuing ...
  Seinnidh sinn mìle arias do ar Tìr-mòr,
  Agus solas airson an ama ri teachd, math!
  Tha a" chlann toilichte. Agus gu dearbh, chaidh na Gearmailtich a bhomadh, agus cha d 'fhuair ach aon nighean shrapnel na sàil lom , cruinn, pinc.
  Rinn am fear-tòiseachaidh sgreuchail, ach sa bhad shèid a bilean.
  Agus mar sin dh"ullaich iad airson an ionnsaigh a chuir air ais. Agus tha tancaichean le faisisteach a" tighinn mu thràth. Tha na E-100an bagarrach a" gluasad. A leithid innealan cumhachdach agus cunnartach.
  Tha an leithid de dhìon aca nach urrainn dhut briseadh troimhe bho cheàrn sam bith. Chan fhaigh thu e bho aon cheàrn. Is e an aon chothrom na slighean a bhriseadh.
  Tha a" chlann deiseil airson sabaid agus tha iad a" crathadh an casan rùisgte. An seo tha iad air uèir a 'putadh fo bratagan gu pocannan nan Nadsaidhean le stuthan-spreadhaidh dachaigh. Bidh e a" falbh agus a" sgrios rolairean tancaichean arm Rommel.
  Agus tha e a 'coimhead cunnartach.
  Bidh an gleus a" slugadh:
  - Glòir do chomunn !
  Bidh am balach Valerka a" losgadh le Levka bho slingshot agus a" squeals:
  - Glòir do na tùsairean!
  am balach Ruslan, còmhla ris an nighean Sufir , a 'slaodadh mèinn fon Ghearmailtis le uèir agus ag èigheach:
  - Glòir don USSR!
  Tha clann à Azerbaijan agus balaich Ruiseanach a" sabaid. Luchd-tòiseachaidh tana, tana, cas-rùisgte, an aghaidh armada mòr de thancaichean.
  Tha an nighean Tamara a 'stampadh a cas gràsmhor, beag, cas-rùisgte agus ag ràdh:
  - Glòir a Ruis, glòir!
  Pioneer Akhmet a" dearbhadh, a" losgadh air an nàmhaid:
  - Tha sinn nar teaghlach càirdeil còmhla!
  Tha Boy Ramzan, Azerbaijani le falt ruadh, a 'dearbhadh, a' bualadh air a 'chàr:
  - O 'n fhocal tha sinn, ceud mile I !
  Tha a" chlann càirdeil ...
  - Tha an USSR na theaghlach de dhùthchannan!
  Tha nighean Armenia eile Agas ag ràdh:
  - Na lùb sinn gu faisisteachd:
  Agus le a òrdagan rùisgte tharraing an nighean suas an uèir. Tha falt bàn aig mòran de chloinn Azerbaijani agus Armenia, agus chan eil iad eadar-dhealaichte bho chlann Slavic, agus tha mòran dhiubh ann cuideachd. Ghluais cuid air falbh bho na Gearmailtich, thuinich teaghlaichean Ruiseanach eile ann an Azerbaijan eadhon fo na tsars.
  Tha mòran Slavs ann an Caucasus. Tòrr de chàraidean measgaichte. Agus mar as trice bidh falt nas aotroime aig clann na am pàrantan. Agus tha na balaich Slavic cho tana is nach urrainn dhut innse dhaibh a bharrachd air muinntir an àite. A bharrachd air an sin , mar as trice bidh clann nas coltaiche ri inbhich.
    Mar sin, tha buidheann-chatha Sòbhieteach eadar-nàiseanta de bhalaich is nigheanan a 'sabaid, agus tha iad uile aonaichte agus glè choltach. Bidh na sàilean lom aca a" lasadh nuair a ghluaiseas iad.
  Agus a-rithist bidh clann a 'cur thiodhlacan bàis. Tha Shamil agus Seryozhka, an dithis bhalach tùsail, a 'tarraing an uèir. Agus a-nis tha an E-50 Gearmailteach a 'stad le slighe briste.
  Bidh na balaich a" seinn ann an sèist:
  Aonadh do-sheachanta nam poblachd an-asgaidh,
  Cha b" e feachd brùideil no eagal a thug sinn còmhla...
  Agus toil mhaith nan daoine soillsichte,
  Agus càirdeas agus tuigse agus misneachd ann an aislingean!
  Agus tha a" chlann toilichte. Bidh iad a 'gàireachdainn le fiaclan geal, eadhon. Agus tha iad toilichte, ged a tha iad ann an cunnart bàis.
  Agus tha na Gearmailtich borb. Tancaichean millte a" losgadh bho ghunnaichean agus gunnaichean inneal.
  Tha cuid de charbadan Gearmailteach uidheamaichte le lannsaichean grenade agus tha iad gu math cunnartach.
  Tharraing am balach Maksimka agus an nighean Zara à Azerbaijan, a" gabhail fois an casan rùisgte, mèinn fon nàmhaid agus leag iad a-mach am mastodon faisisteach.
  Agus dh"èigh iad aig mullach an sgamhanan:
  - Airson an USSR!
  Tha a" chlann cho èibhinn.
  Bidh luchd-tòiseachaidh Abbas agus Vladimir cuideachd a 'cleachdadh armachd. Anns a 'chùis seo, catapult, agus na Nadsaidhean a' briseadh a 'bhratag E-75. Às deidh sin sheinn na balaich:
  - Air son mòrachd a' phlanaid fo chòmhdach a' chomuinn !
  Tha Valerka agus Abdula cuideachd nan tùsairean ann an diofar dhùthchannan, ach le aon chridhe, bidh iad cuideachd a" cur stuth-spreadhaidh air bhog. Bhuail iad air an E-100 agus sheinn iad...
  Dh" fhosgail sinn a" phlanaid do na dùthchannan,
  An t-slighe gu àite, gu saoghal nach fhacas a-riamh ...
  Seinnear gniomharan gaisgeil -
  Gus sgarfa a" bhàis a dhubhadh às gu bràth!
    
  Fo bhratach naomh na Ruis,
  Ann an sìth, càirdeas, sonas agus gaol ...
  Bidh daoine air feadh an t-saoghail a" fàs nas toilichte,
  Bidh dorchadas ifrinn a" sgapadh air falbh!
  Tha clann a' sabaid an seo...
    Tharraing Abdurrahman agus Svetlana, balach à Azerbaijani agus nighean à Belarus, sreang còmhla agus leag iad a-mach tanca faisisteach. Agus sheinn iad:
  - Ainm mòr na Ruis naomh,
  A" deàrrsadh air feadh an t-saoghail mar ghath grèine...
  Tha mi creidsinn gum fàs sinn nas toilichte ann an aonachd,
  Leig leinn sealltainn dha na dùthchannan uile an t-slighe cheart!
  Tha clann glè ghaisgeil. Agus tha na Nadsaidhean dìreach air an uabhasachadh le strì cho làidir agus cho làidir.
    Fhuair Abudurrahman , an tùsaire seo, shrapnel anns an aona rùisgte aige. Thruail e uachdar callous cas pàiste.
  Rinn am balach tàir air:
  - Tha e gam ghortachadh!
  Chaidh Svetlana cuideachd a bhualadh anns an t-sàil chruinn agus sgrìob i a gualainn. Ach rinn an nighean tàir air:
  - Chan urrainnear luchd-tòiseachaidh a bhriseadh!
    Chrath Azim agus Kolka an càr Gearmailteach cuideachd.
  Sheinn na balaich le sreang agus sheinn iad:
  Chaidh an nàmhaid maslach air an oilbheum,
  Ach tha mi a" creidsinn nach bi na daoine Sobhietach a" lasadh...
  Tha an nàmhaid a 'feitheamh ri call agus dearmad,
  Agus bidh glòir na Ruis a 'fàs nas cumhachdaiche!
  Tha an nàmhaid a 'feitheamh: buaidh agus dearmad,
  Agus bidh glòir na Ruis a 'fàs nas cumhachdaiche!
  Tha clann treun agus chan eil iad a 'toirt seachad. Agus tha iad airson a bhuannachadh. Agus bidh iad a" seinn agus a" sabaid.
  Tha na Gearmailtich a" fulang call mòr. Fìor , gu ìre mhòr tha na slighean agus na rolairean aca briste. Agus chan eil seo marbhtach.
  Tha e nas miosa dha na tùsairean a chaidh an glacadh.
  am balach Abdulhamid a ghlacadh, chaidh a cheangal suas air an t-sreath leis na Nadsaidhean. Chuir iad casan rùisgte an neach-tòiseachaidh a-steach don bhloc agus thòisich iad air cuideaman a chrochadh air na dubhan. Agus an uairsin chuir iad teine. Agus dh"imlich an teine sàilichean rùisgte a" bhalaich . Agus thuit a" chuip air a dhruim. Bhuail iad mi airson ùine mhòr. Agus an uairsin thòisich na Nadsaidhean air na h-asnaichean a bhriseadh le clobha teth.
  Sheinn am balach, a" bàsachadh fo chràdh, nuair a bha na h-asnaichean aige, dearg bhon teas, air am pronnadh le iarann, a" seinn:
  Tha Berlin cha mhòr fo ar smachd,
  Tro phrosbaig chì sinn an Reichstag damnaichte...
  Tha mi 'n dochas gu 'm bi sith agus sonas gu luath ;
    Rud a bheir mi cunntas anns na dàin agam!
    
  Dh" fhosgail an Ruis co-mhaoineas don t-saoghal,
  i gu bhith na theaghlach don h-uile duine.
  Ach chuir an Wehrmacht sròn muice oirnn,
  Agus tha fuil a nis a' sruthadh mar thobar o na speuraibh !
    
  Na dhìochuimhnich am Fuhrer leinn, le cothrom,
  Bha mi airson uachdaranan agus tràillean fhaighinn!
  Chaidh faisisteachd air caismeachd glè fhada -
  Agus seo trom-laighe aisling fìor ifrinn!
    
  Balach simplidh, balach casruisgte,
  Cheangail mi ceangal dearg o chionn ghoirid.
  Bha e airson an saoghal a thogail e fhèin gun Dia,
  Ach gu h-obann sprèadh napalm bho na speuran!
    
  Bha againn ri ruith AWOL chun aghaidh,
  Chan eil duine airson a leithid de dhaoine òga a ghabhail!
  Ach stiùir am balach trodaiche leis an raidhfil e,
  Thionndaidh slighe nan athraichean a-mach gu bhith airidh!
    
  Chog iad araon le seòltachd agus le neart,
  Agus tha laigse searbh cuideachd, alas ...
  Dh'fheumadh na companaich uaighean a chladhach,
  Cisteachan giuthais plèana anns an fhuachd!
    
  Tha mi nam thùsaire , a-nis tha mi cleachdte ri fulang,
  Chaidh mi air taisgealadh casruisgte, chrùb an t-sneachda.
  Faodaidh peanas a bhi ann airson mi-chreidimh,
  Nach robh mi airson eòlas fhaighinn air Iosa!
    
  Ach dè a th" ann an trì uairean de Chalbhairidh?
  Tha còrr is trì bliadhna de chogadh air a dhol seachad!
  Anns gach baile bidh banntraichean ag èigheach gu goirt,
  Cionnus a bhàsaich clann na dùthcha anns a ' chladh !
    
  Mhair mi, fhuair mi clisgeadh, leòn le peilear,
  Ach gu fortanach dh" fhan e air a chasan!
  Phàigh sinn na fiachan air ais don Ghearmailt,
  An sin, tha faisisteachd air a bhith air a stampadh gu duslach leinn!
    
  Tha mi air aibachadh, ach tha mi fhathast nam bhalach,
  Cha do bhris an mustache troimhe, ach tha e mar-thà titanium!
  Seadh, inbheach, agus 's dòcha fiù 's cus,
  Às deidh na h-uile, tha an cridhe air fàs cho cruaidh ri meatailt!
    
  Hero Star - an duais as àirde -
  Stalin fhèin, creid mi, thug e dhomh!
  Thuirt e: feumaidh sinn eisimpleir a ghabhail bho dhaoine mar thusa,
  Tha na saighdearan a" cruthachadh iuchraichean nan dorsan gu Eden!
    
  Ach an diugh, a dhuine ghaisgeil, cuir sios do raidhfil,
  Thoir leat na cromagan agad , an òrd agad agus obraich a-mach!
  Tog bàta-siùil agus bàta à fiodh,
  Agus cruthaich plèana gus an urrainn dha itealaich suas mar eun!
  Tha seo dha-rìribh eadar-nàiseanta. Agus chruthaich Valerka, Slavka, Levka agus Marinka sgioba làidir eadar-nàiseanta.
  Bha a 'chlann, ge-tà, sgìth de bhith a' sabaid le dòighean prìomhadail. Agus a-nis tha hyperblaster pumpa thermoquark aig Valerka na làmhan.
  Rug am balach air fhiaclan dath ìbhri, mòr agus geur nas fhaide na aois, mar fhiaclan madadh-allaidh, agus thuirt e:
  - Uill, na Nadsaidhean, an do ràinig iad?
  Agus bheir am balach e agus buailidh e tancaichean trom nam faisisteach le sruth tiugh de ultra-photons. Agus dè a th" ann an "Leòmhann", an uilebheist seo le cuideam ceithir fichead tunna? Ghabh an t-armachd aige thairis agus chaidh a ghluasad gu beag.
  Chrath Marinka air a co-obraiche agus thug i fa-near:
  - Ach chan eil e cothromach!
  Ghabh Slavka, an àite a bhith a 'freagairt, e agus bhriog e cuideachd air òrdagan a chasan rùisgte. Agus nochd lannsair hyperplasma ann an làmhan a" bhalaich . Is e dealbhadh gu math marbhtach a tha seo .
  Agus bidh am balach tùsaire a" gabhail agus a" bualadh air itealan ionnsaigh na Gearmailt. Is e turas fìor millteach a tha seo. Agus bidh an lannsair hyperflame a" bualadh air raon farsaing. Agus sa bhad loisg dusan luchd-stoirm a-mach, mar gum biodh dealain-dè air tuiteam fo losgaidh gas.
  Thuirt Levka:
  - Seo dhut e! Tha thu a' cleasachd gu math fionnar!
  Rinn an nighean thùsail Marka gàire agus thug i fa-near:
  - Tha e dha-rìribh ultrapulsar! Abair sruthadh fionnar de hyperplasm!
  Agus bhriog an nighean air a òrdagan rùisgte agus fhuair i buill-airm marbhtach. Thàinig i gu bhith na tùsaire fionnar.
  Agus bheir e e agus buailidh e thu le sruth marbhtach de hyperenergy . Agus thòisich sruth de sgrios ionnsaigheach!
  Cha do chaith Levka cuideachd ùine air trifles. Roghnaich am balach eadhon deise sabaid a chaitheamh, ann an stoidhle innealan-fuadain bho Evangelion .
  craicte mu na Nadsaidhean cuideachd . Agus tilgidh e a-mach àrdachadh ionnsaigheach sgrios.
  Uill, dh" fhàs cùisean cruaidh dha na Nadsaidhean. Dè, thuit iad air clann cho seòlta agus adhartach gu teicneòlach.
  Is e fìor bhuaidh marbhtach a tha seo!
  Bha Valerka, a 'faicinn tancaichean Hitler a' losgadh, a 'faireachdainn air a bhrosnachadh agus a' seinn:
  foillsicheamaid ar creidimh : tha àirdean ann,
  Saidheans, moraltachd, luach agus urram!
  Gus am bi gach bòidhchead gu bràth a 'gabhail cùram den t-sùil,
  Biodh mo leannan agus mise toilichte còmhla!
    
  Tha mo nighean milis, bòidheach,
  Teine de churls òir sa ghaoith!
  Thug Cruthadair na Cruinne a leithid de mhìorbhail,
  Tha an t-Uile-chumhachdach air bruadar a thoirt gu buil annad!
    
  Tha sùilean a' ghràidh nan daoimeanan air an gearradh ,
  Bidh cumhachd an dìoghras aca a" leaghadh deigh thiugh!
  Cuimhnich Criosd ar Tighearna,
  Agus gabh air itealan le do leannan!
    
  Tha bòidhchead na cruinne gun chrìoch,
  Bidh sinn a 'sgèith dhaibh, ailleachd òg!
  Biodh ar n-aonadh cho cridheil,
  Gun tuit Ishmael nach gabh àicheadh!
    
  Cho caoimhneil 's a phòg iad an nighean air na bilean,
  Bha làmh làidir a" cur dragh air do ghruaidhean!
  Bha 'n adhar fo dheoch le anail a' Chèitein,
  Tha òr air fhàgail, tha mèinn air tighinn a-mach!
    
  Tha, tha falt na h-ìghne buidhe,
  Tha a leithid de bhòidhchead anns na feartan aice!
  Bidh an t-aodach freagarrach dhut nuair a tha thu òg,
  Gus nach bi mala a 'ghràidh na deòir!
    
  Agus mar sin bidh mi a" seinn òran don mhaighdeann leis an t-slabhraidh,
  Mar fhreagairt, guth soilleir criostail!
  Tha thu air fàs dhòmhsa, a" m" iodhal creige,
  Tha cluas an arain air a lìonadh le sùgh!
    
  Tha mi creidsinn gum bi leanabh againn a dh'aithghearr,
  Balach eireachdail - ridire dàna!
  Air sgàth an athar, gluaiseamaid beanntan còmhla,
  Is e an Tighearna Mòr Athair gràdhach nan uile!
  Sheinn na balaich cho iongantach agus sheall iad an taobh a b" fheàrr a bh" aca.
  Agus a-rithist bho na buill-airm armachd aca bho theicneòlasan an treas linn air fhichead, mar bhuille. Agus an seo gu cinnteach cha bhith e coltach gu leòr do dhuine sam bith. Seo beagan spòrs killer.
  Chuir Valerka tweet:
  - Faisisteach bhon fhacal fascina - buidheann. Agus tha sin a" ciallachadh slabhraidh!
  Dhearbh Marka:
  Tha aonachd air a thàthadh le fuil a mhàin,
  Bidh neach-labhairt ar làithean a" beucadh gu cruaidh ...
  Agus feuchaidh sinn ri a cheangal le gaol,
  Agus an uairsin chì sinn dè a thionndaidheas a bhith nas làidire!
  Agus thug a" chlann thùsail ionnsaigh air an nàimhdean leis na tiodhlacan marbhtach aca. Bha iad sin dha-rìribh an dà chuid clann agus luchd-crìochnachaidh air an roiligeadh a-steach do aon.
  Chuir na tùsairean casruisgte stad air na sàilean aca, agus chaidh dà dhusan tanca Gearmailteach suas agus thuit iad, a" tionndadh a-null. Chì thu cia mheud Gearmailteach a chaidh a ghoirteachadh aig an aon àm. Agus bha na bratagan a" snìomh gu h-àrd. Agus chitheadh tu an ceò a' tighinn.
  Ach thionndaidh Slavka gu h-obann air an hologram far an robh blàr mòr-fànais a 'gabhail àite. Agus bha caileagan seunta a" sabaid.
  Agus chrath na lannan o thaobh gu taobh. Agus chaidh uiread de fhuil a dhòrtadh.
  Loisg Natasha gunna aig na slocan agus sheinn i:
  - Ged a tha e coltach gu bheil beatha gu crìch,
  Nuair a bhios trioblaid a" sèideadh an adharc dubh aige ...
  Tha rocaidean a" spreadhadh agus fuil a" sruthadh mar abhainn,
  Agus a-rithist tha an talamh a 'dol à sealladh fo ar casan!
    
  Ach tha a neach-gleidhidh fhèin aig an Talamh cuideachd,
  Agus eadar na reultan air an sìneadh a-mach dha ...
  Neo-fhaicsinneach, a 'sàbhaladh snàithleanan,
  Gus nach tig a h-uile càil gu crìch ann an aon mhionaid!
  Bha Zoya, gaisgeach le falt dath an duilleach òir, a" nochdadh ann an:
  Sgiathail agus siùbhlach,
  Bidh an nàmhaid a 'mionnachadh a-rithist!
  Slaod mi, bleith mi a-steach do photan!
  Ach faireachdainnean an aingeal
  Gum bi a h-uile càil ceart gu leòr
  Agus thig e gu crìch ann an fealla-dhà!
  Agus thig e gu crìch ann an fealla-dhà!
  Sheinn na caileagan gu math gnìomhach agus ionnsaigheach. Agus bha na guthan aca làn bodhaig agus gluasadach. Bha iad air an comharrachadh le am bòidhchead. Agus nuair a bha iad a" bruthadh nam putanan le cnapan sgàrlaid agus casan rùisgte de chasan gràsmhor, bha e glè fhionnar !
  Bha Aurora cuideachd ag amas air a gunna. An àiteigin bha bàta-cogaidh mòr a" smocadh. Bha an raon feachd aige briste mu thràth. Agus bha an nighean ag amas air a" ghunna le a casan nigheanach seductive. Agus bhrùth i gu misneachail am putan leis an ruby nipple aice. Agus thachair rudeigin uabhasach millteach.
  Agus chuir e a-mach projectile le pumpa thermopreon le ionnsaigh marbhtach.
  Ghabh Aurora e agus sheinn e:
  Faodaidh sinn a" chùis a dhèanamh air a h-uile duine
  Agus reubaidh sinn an nàmhaid gu pìosan ...
  Thathas a" toirt ionnsaigh ort, nigheanan, le mathan,
  Tha a h-uile dad nar cumhachd glòrmhor!
  Dhearbh Svetlana, a 'losgadh gu làidir air an nàmhaid:
  - Ann ar cumhachd glòrmhor !
  Agus dhealraich a sùilean le saphir.
  Agus an uairsin bhrùth i a-rithist cnapan scarlet a broilleach air lannsaichean jet urchraichean grabhataidh. No is dòcha feadhainn hypergravity .
  Seo na nigheanan sgoinneil an seo ...
  Ghabh fear dhiubh e agus chuir e a-mach e:
  - Is coltaiche gun cuir cas-rùisgte brògan air fear!
  Fhreagair Zoya le osna:
  - Agus anns an t-saoghal againne, c'àit am faigh sinn duine ?
  Rinn Natasha gàire agus fhreagair i:
  - Agus tha na fireannaich sin an-còmhnaidh ann! Gabh, mar eisimpleir, eadhon elves!
  Reamhaich Aurora a bilean agus thug i fa-near:
  - Bidh craiceann elves a" blasad cho milis, mar melon ann am mil!
  Ghabh Svetlana e agus chuir i tweet:
  - Coltach ri crogall, leig dhuinn craiceann an elf!
  Dhearbh Zoya le gàire:
  - Le cumhachd an neach-crìochnachaidh, thèid an aghaidh a bhualadh !
  Is e seo dha-rìribh nigheanan a bhios a" dèanamh fealla-dhà agus a" nochdadh na comharran gairm ionnsaigheach aca.
  Ghabh Natasha e agus sheinn i:
  Gu muladach anns an dorchadas,
  Bidh na rionnagan a" deàrrsadh gu h-obann ...
  Tha e coltach gur ann air an talamh
  fhaighear an fhìrinn tuilleadh !
  Thog Zoya mac-talla le sunnd, a" putadh a nipples scarlet air na putanan luing gàirdeachais:
  - Tha e coltach gu bheil an saoghal air bàsachadh -
  Agus tha an t-slighe gu na rionnagan dùinte ...
  Ach na caill an t-urram agad, a mharcaiche -
  Chan urrainn dhut bàthadh san adhar!
  Agus rinn an nighean osnaich gu trom. Chaidh a h-inntinn sìos beagan a dh" ionnsaigh ruma nan sìobhragan - aon às gach trithead mìle boireannach, chan eil fir aca. Ach a-mhàin innealan-fuadain gigolo. Agus is e glè bheag de chomhfhurtachd a tha seo. Ged is urrainn do nigheanan gun ìnean a bharrachd diofar sheòrsaichean de vibrators a chleachdadh a bheir an gnè cothromach gu casgade iomlan de orgasms.
  A ghaisgich, canaidh sinn gu bheil iad coltach ris an diabhal fhèin.
  Aurora, a 'losgadh air an arm de shlugan, a dh'fheuch ri snàgadh orra agus, gan leagail gu h-èifeachdach, a' co-èigneachadh:
  Glòir, glòir, glòir,
  Tha nigheanan treun ann an sabaid...
  Glòir, glòir, teich,
  Marbhaidh mi am Fuhrer-gobhar!
  Thilg Svetlana cuideachd vial de hyperplasma le a òrdagan rùisgte. Chaidh e thairis agus bhuail e am meur-chlàr.
  bhuail gath mort agus millteach an long-cogaidh swallowtail . Is e fìor chumhachd a tha seo agus pasgan bàis.
  Ghabh na caileagan e agus sheinn iad ann an sèist:
  Tha àite air fàs mar lios dhuinn,
  Tha na reultan anns an adhar coltach ri coiseachd...
  Tha 'n t-àite mòr a' feitheamh oirnn,
  Agus chan e fealla-dhà a th" ann a bhith ga cheannsachadh!
  Is iad sin na caileagan nach eil comasach ach dealan-dè tuigseach a shocrachadh. Ach cuideachd mosgìotothan ma nochdas iad.
  Tha na boireannaich sin gu math gòrach .
  Agus tha na casan aca cho gràsmhor, seductive agus casruisgte. Agus eadhon nas fheàrr agus nas bòidhche tha na cnapan broilleach sgarlaid aca.
  Tha iad sin nan goidean iongantach, comasach air lasraichean cogaidh agus sìth a lasadh air feadh na cruinne!
  Uill, dè mu dheidhinn an-aghaidh a leithid de dhaoine , co-dhiù bidh cuideigin a "stampadh orra?
  Thug Natasha fa-near, a" giùlan a fiaclan:
  - Ach air uairean saoilidh tu, carson a bha feum air fir idir ?
  Chrath Zoya agus fhreagair i:
  - Chan eil fios agam! Chan eil iad uabhasach brèagha. Seo barrachd dheugairean a tha gu ìre mhòr grinn. Agus tha inbhich, gu sònraichte seann daoine, tàmailteach!
  Agus bhrùth an nighean a-rithist na putanan joystick le a òrdagan rùisgte.
  Thug Aurora fa-near gu loidsigeach:
  - Uill, anns na seann làithean, bha mòran bhoireannaich uamhasach. Gu sònraichte seann bhoireannaich. San fharsaingeachd, tha sean-phàrantan gu math mì-mhodhail. Chan ann coltach ris na boireannaich òga. Ach, cha robh caileagan òga san àm a dh'fhalbh air leth freagarrach. Tha mòran, mar eisimpleir, tiugh no comharraichte. Tha feadhainn lùbte ann cuideachd .
  Bhuail Svetlana an nàmhaid le a òrdagan rùisgte agus loisg i sìos am frigate, ag ràdh:
  - Tha e cho math gun do rugadh sinn a-nis agus chan ann roimhe. Tha e dìreach a" toirt orm a bhith a" smaoineachadh gum faodadh sinn a bhith nan seann bhoireannaich gun fhiacail! Agus dè cho tàmailteach a tha e!
  Agus bhrùth an nighean am putan joystick leis an nipple sùbh-làir aice.
  Thuirt Natasha, a" losgadh air na sliasaid:
  - Anns na seann làithean, bha daoine fhathast a 'creidsinn ann an Dia. A bharrachd air an sin, ann an Dia foirfe agus Uile-chumhachdach!
  Aurora a nipple ruby gus bualadh air na dealain-dè tuigseach agus thug e fa-near :
  - Tha e neònach a bhith a" creidsinn gun deach an cruinne-cè a chruthachadh le Dia Perfect agus Uile-chumhachdach nuair a thionndaidheas boireannaich gu bhith nan seann bhoireannaich grànda. Tha e a" coimhead ann an dòigh air choireigin neònach, gòrach agus gòrach!
  Ghabh Zoya e agus, a" putadh air na putanan luing gàirdeachais le a òrdagan rùisgte, sheinn i:
  Is dòcha gu bheil seo neònach agus neo-àbhaisteach,
  Ach fad an latha agus na h-oidhche, fad an latha ...
  Tha mi a" bruadar mu rudan iongantach , an àiteigin
  Biodh fios agad càite a bheil an t-aingeal dìon agam a" fuireach!
  Svetlana, cuideachd, a 'pummeling a nàimhdean, le cuideachadh bho na pìosan bòidheach, cumadh ròs, chirped:
  Air cùl na beatha thalmhaidh iom-fhillte, gun teagamh,
  Bidh e ag amharc agus chan eil cuimhne aige air fhèin tuilleadh,
  am fear air son mo shlainte ?
  Uaireannan thàinig an solas gu mìorbhailean!
  Agus bha a" cheathrar uile, a" cleachdadh cnapan scarlaid agus òrdagan rùisgte nuair a bha iad a" losgadh, a" crathadh:
  An t-aosda 's am mionnachadh,
  Bidh an nàmhaid a 'mionnachadh a-rithist
  Meal mi, bleith mi gu pùdar ,
  Ach cha chaidil an t-aingeal,
  Agus bidh a h-uile càil ceart gu leòr
  Agus thig a h-uile càil gu crìch gu math!
  Agus a h-uile slugadh sa phoca!
  Agus thug na gaisgich a-rithist agus bhrùth iad na cnapan sgàrlaid aca air na putanan gàirdeachais.
  Seo na nigheanan...
  Thuirt bòidhchead eile, an Seanalair Magdalene, cuideachd a" losgadh air dealain-dè tuigseach a" toirt ionnsaigh air daoine:
  - O, reothadh, reothadh,
  Na reothadh mi...
  Bidh e a" sgoltadh mo shròin mar sin -
  Tha am peanas air àrdachadh!
  Gu dearbh, tha an nighean-choitcheann Magdalena gu math seun. Agus chan eil anns na cìochan aice ach ùgh buabhall snog, elastagach le nipples cho sgarlaid ri crom-lusan. Agus is toil le sìobhragan òga na cnapan sgàrlaid sin a reamhrachadh.
  Sin cho math sa tha a" bhuidheann seo de ghaisgich boireann.
  Is toil le caileagan, gu dearbh, an teangan a chleachdadh. Ged nach eil sìobhragan gu leòr ann. Gu math tric feumaidh nighean dìreach a dhol faisg air na sìobhragan eireachdail aon às deidh aon gus an tiodhlac aice fhaighinn air a teanga.
  Ghabh an nighean Maria e agus sheinn i:
  - Thoir an aire dha na nigheanan agus na fir,
  Tha iad nan creutairean gu math socair ...
  Gu tric bidh iad a 'bàsachadh gun adhbhar sam bith
  Ag adhbhrachadh miann dian!
  Loisg na caileagan Bhictòria air na slocan le cuideachadh bho nipple broilleach sgarlaid agus rinn iad crathadh:
  - Thoir aire do bhoireannaich, thoir aire do bhoireannaich,
  Bidh e gu math fionnar! Bidh e gu math fionnar!
  Tha cuideigin craicte! Tha cuideigin craicte!
  Airson adhbhar air choireigin le boireannach! Airson adhbhar air choireigin le boireannach!
  Bhuail raointean feachd. Agus bha iad gu litireil a" sgàineadh. Bha Alfmir a" faireachdainn fras teas. Agus bha fallas a" sruthadh sìos aodann rèidh, coltach ri caileag.
  Thuirt Alfmir:
  Bath, bath, bath, bath,
  Infusion darach is beithe...
  Bath, bath, bath, bath-
  Tha mi a" bruadar air nighean casruisgte!
  Rinn Elf Helga gàire air a companach:
  - Tha thu nad ghaisgeach iongantach, a bhalaich!
  Chrath Alfmir agus thug e fa-near:
  - Chan e balach a th' annam gu dearbh -
  Tha mi mu thràth trì cheud bliadhna a dh'aois!
  Tha mi ro òg, eadhon ro òg
  Halo nigheanan!
  Bha an nighean Margarita cuideachd a 'sabaid ri a nàimhdean gu math misneachail. Agus tha i na nighean glè bhòidheach. B" e dath duilleach òir a falt agus bha i a" sruthadh ann an tonnan mòra.
  Tha an nighean, bu chòir a thoirt fa-near, gu math brèagha. Agus tha i gu math dùbhlanach agus ionnsaigheach.
  Ghabh an nighean Margarita e agus chuir i tweet:
  Tha gath saorsa aig an Fatherland dhuinn,
  cuan gaol gun chrìoch ...
  Leig leis na nigheanan aonachadh
  Gus cuir às don dorchadas air an t-slighe!
  Gus cuir às don dorchadas a tha romhainn!
  Bidh caileagan air longan-rionnag a" sabaid le dìoghras is dealas a tha a" nochdadh nam broinn mar bholcàno. Agus mar sin dhìrich longan ròin o na cliathaichean , mar bhiodagan rùisgte. Agus bidh iad a" leigeil a-mach tonnan cumhachdach, graviomagnetic . Agus sgriosaidh iad soithichean-fànais a" chabhlaich swallowtail.
  An seo chì thu mar a bhios spreadhaidhean supernova a "tachairt, a bhios a" cur tonnan de raon farsaing de rèididheachd. Agus bidh iad a" lasadh le fearg iongantach. Tha luchd-sabaid an dà armada a" feuchainn ri bhith ag obair nas co-chòrdail ann an spreadhaidhean.
  Bidh na caileagan a 'dèanamh gluasadan taobh agus a' dèanamh ionnsaighean le bhith a 'cleachdadh ionnsaighean cuimsichte agus a' sileadh sìos buillean cruaidh air an nàmhaid.
  Augustine a 'sabaid air a' brigantine. Bidh i ga òrdachadh agus a" cur air bhog urchraichean buaidh. Bhuail na h-urchraichean am frigate, a 'dèanamh milleadh air.
  Sheinn an nighean, a" toirt seachad òrdughan, a" putadh putanan le a nipples scarlet:
  Is gaisgich an rathaid mhòir sinn,
    Comasach air earbaill a reubadh gu pìosan ...
  Agus na bi a" breithneachadh gu teann, nigheanan,
  Cuin a thèid sinn seachad air an deuchainn le A?
  Seo mar a tha an nighean gu math sgiobalta a" gluasad a h-urchraichean clisgeadh chun nàmhaid. Agus tha a cìochan cho lusach agus cho tarraingeach. Agus bidh i a" bruthadh nam putanan le nipples a tha coltach ri connlaich ro aibidh.
  Air an làimh eile, bidh Victoria ag òrdachadh frigate agus bidh i cuideachd a" coileanadh euchdan ionnsaigheach agus a" dèiligeadh ri buillean uamhasach dha na saighdearan Swallowtail. Tha falt de cheithir dathan air an nighean Bhictòria - cho dathach agus cho snasail.
  . CAIBIDIL Àir. 6.
  Bidh an nighean a "sabaid le misneachd agus a" cleachdadh cuideam air a broilleach, a "deàrrsadh mar rubies. Agus cho iongantach sa tha a cìochan àrda - dìreach àlainn.
  Bhictòria a" purrachadh fhad "s a tha a nipples air an reamhrachadh le teanga elf bhrèagha, agus a" seinn, a "rùsgadh a fiaclan:
  - Dolbani , nighean dolbani airson an swallowtail,
    Damn e , fuck e, chan urrainn dhut a" chùis a sheachnadh!
  Ma thachras dad, ma thachras dad, falaichidh mi na h-urchraichean,
  Agus is urrainn dhomh, agus is urrainn dhomh, atharrachadh a thoirt don nàmhaid agam!
  Chrath Augustine agus dh'fhas e :
  - Is mise an nighean as làidire san t-saoghal,
  Agus bidh mi a 'draibheadh an elf dìreach suas chun na nipples ...
  fual an nàmhaid gnìomhach anns an taigh-beag,
  Agus rinn mi dusan dàn aig an aon àm!
  Chuir Marinka dheth hologram an fhilm seo, a" briogadh air a òrdagan rùisgte, agus ag èigheach:
  - Bu chòir dhuinn crìoch a chuir air na Nadsaidhean! Agus dè tha sin?
  An àite nan Nadsaidhean, rinn orcs agus gobhan cabhag gus ionnsaigh a thoirt. Agus ruith iad ann an maoim-sneachda gun àireamh. Tha e mar gum biodh tsunami faltach agus fàileadh a" dol a-steach.
  Agus bidh na orcs agus na gobhan sin a" crathadh an clubaichean agus a" seinn:
  Is toigh leinn a bhith a 'goid agus a' goid,
  Air ar son-ne chan eil cogais, creid mi, agus chan eil urram ...
  Agus is e an obair againn a bhith a" marbhadh airson dùblaidhean,
  Gus am faodadh na spùinneadairean uile a bhith còmhla!
  
  Buailidh sinn do bhiodag ort,
  Agus leigidh sinn na nigheanan a-mach gun a bhith gan cumail fhèin ...
  Chan eil aon olc nas motha na sinne air an Talamh,
  Tha Avadon fhèin na sheasamh gu modhail gu aon taobh!
  
  Creid mi, marbhaidh agus loisgidh sinn a h-uile duine,
  Tha a h-uile càil againn, b" e seo a" chiad rud a bha san amharc...
  Agus an àiteigin tha cherub le sgiath òir ag itealaich,
  Agus gearraidh an corsair dheth a sgiathan beagan !
  
  Creid mi, cha ghèill an spùinneadair dhut,
  Chan eil na sagairt, no feadhainn eile a tha a 'ruith gu cruaidh ...
  Biodh toradh ro ghlòrmhor ann,
  Gus nach suidh na filibusters gu sàmhach!
  
  Ann an cogadh, gu dearbh, bidh crìoch ann dhut,
  Ann am blàr, chan urrainn dha spùinneadair gèilleadh!
  Tha an nàmhaid air tanachadh sa bhlàr,
  Sheall mi gum faod an corsair againn sabaid!
  
  Mar sin chuir spùinneadairean sinn fo shèist air galleon,
  Mharbh iad na Spàinntich gu tròcaireach...
  Marbhaidh sinn ma tha sin riatanach, eadhon millean,
  Agus cha bhith sinn ag ràdh gu bràth , balaich gu leòr, ceart gu leòr!
  
  Tha 'n friogais a nis na theine,
  Tha an lasair a tha innte a" lasadh gu math dòrainneach...
  mhionnaich sinn , a reir coltais do Shatan,
  Gus a h-uile càil a bha na phàrras soilleir a mhilleadh!
  
  Sin cho math sa fhuair a h-uile càil
  Gu dearbh, tha sinn dèidheil air nigheanan cuideachd ...
  Gheibh a h-uile duine mar thoradh air
  Bheir am boireannach pòg dha!
  
  Gheibh sinn gu dàna, creid, buannaich,
  A 'dèanamh a h-uile càil gu snasail agus gu h-àlainn ...
  A' toirt fala, aiste airson còig,
  Agus a' sèideadh a bheul gu h-uaibhreach !
  
  Às deidh na h-uile, tha Morgan, an caiptean glòrmhor, còmhla rinn,
  A loisg bailtean mòra le teine. .
  Thugadh dhuinn ataman mor,
  Dè tha air a stampadh le bòtannan stàilinn!
  
  Ann an ùine ghoirid, tha slighe spùinneadair ann -
  A phronnadh, a tachdadh, gun tròcair...
  Cha 'n urrainn an nàmhaid ar lùbadh,
  Às deidh na h-uile, tha fios agad, tha daoine sam bith nan bastards !
  
  Chan eil dragh againn idir mun Diùc ,
  Brisidh sinn dheth na h-adharcan aige gu dàna...
  Agus buailidh sinn gu cruaidh thu nad aghaidh le bric,
  Gun dèan e dìreach parrot san àmhainn!
  
  Uill, agus Louis, an rìgh seo,
  Cha bhi ann ach cnò do na spùinneadairean,
  Chan e rìgh a th" ann, ach dìreach neoni,
  Creid mi, chan fhiach eadhon peilear dubh foighidneach!
  
  Ann an ùine ghoirid, bidh Morgan a 'buannachadh gu h-ainmeil,
  Arm sam bith a chuireas an nàmhaid thugainn...
  Tha sinn nar corsairs, mar monolith,
  ar cuid airson sabaid brùthadair !
  
  Bidh àm ann airson glòir, creid mi,
  Gheibh a h-uile duine leth an t-saoghail ...
  Tha spùinneadair gu bunaiteach na bheathach creiche,
  Bidh e gu h-obann gad shàthadh air do chùlaibh!
  
  'N uair dh' eireas sinn air an t-sleagh,
  Togaidh sinn aitreabhan sòghail dhuinn fèin,
  Tha Satan leinn gu bràth,
  Agus thig planaid ùr a-steach don t-saoghal!
  An uairsin thug a 'chlann uilebheist iad agus choinnich iad riutha le sruthan marbhtach de hyperplasm millteach. Agus thuit i le neart air maoim-slèibhe de dh' orcs gruagach. Agus loisgidh sinn iad beò, gan tionndadh gu kebabs. 'S tha m'fhalt 'na theine, 's deatach ag èirigh suas.
  Thug Valerka fa-near le gàire:
  - Is sruthan sgrios iad sin!
  Dh" aontaich Marka le seo:
  - Bidh sinn a 'gearradh sìos ar nàimhdean gun deas-ghnàth sam bith. Agus tha so anabarrach fior, agus tha sruth àrd-bhàis ann !
  Agus thionndaidh an nighean air an hologram a-rithist gus a dhèanamh nas spòrsail.
  Agus nochd na caileagan a-rithist.
  Lean am blàr fànais gu mòr. Lorg na Cinnich iad fhèin ann an suidheachadh na bu duilghe na bha iad an dùil, ach mean air mhean ghèill iad, gu cruaidh na aghaidh.
  Loisg Natasha agus Zoya le cuideachadh bho na gucagan sgarlaid, swollen aca. Agus loisg iad sìos na soithichean slugaidh le gunnaichean.
  Ghabh Natasha e agus sheinn i:
  Tha nigheanan eadar-dhealaichte -
  Geal, gorm, dearg!
  Ach tha a h-uile duine ag iarraidh an aon rud
  Gus losgadh gu ceart!
  Agus sheall a" ghaisgeach a gàire mòr agus speur-neamhnaid.
  Chrath Zoya air a companach agus rinn i gàire:
  Chan e nigheanan sìmplidh a th" annainn,
  Bidh sinn a 'gearradh na h-earbaill gu sgiobalta ...
  Tha ar casan beaga lom,
  Chan urrainn dhut a" chùis a sheachnadh!
  Agus dh'fholaich i a suilean saphir, a tha cho dealrach agus dealrach.
  Bidh Aurora cuideachd a" losgadh agus a" seinn le squeak:
  - 'S e nighean glè ghrinn a th' annam,
  Ged a tha e casruisgte sa gheamhradh ...
  marbhaidh mi 'n t-sluic gu lèir ,
  Biodh fios agad gum bi an nighean na gaisgeach!
  Bidh Svetlana cuideachd a 'sabaid, agus ag obair gu fìor shunndach. Agus tha na dealbhan aice ceart agus millteach.
  Thuirt Svetlana, a" losgadh le a òrdagan rùisgte:
  Am faic thu eclipse anns na speuran?
  Tha teine a' losgadh an sin...
  Tha so, fhios agad, 'na chomharradh air ifrinn,
  Agus tha doineann ann!
  Bhuail Natasha cuideachd na saighdearan dealain-dè tuigseach. Agus a-rithist tha an luchd-sabaid sìos a" losgadh. Ach dh" fhuiling an nàmhaid anns a" bhàta buille bho Zoe a" putadh a" phutan le nipple connlaich.
  Sheinn Zoya:
  - Glòir d'ar maighstirean,
  Seallaidh sinn cumhachd na gaoithe...
  Na toir a-steach do dhotairean
  Tha cumhachd an speactram leinn!
  Tha na nigheanan sin nan luchd-sabaid de neart nach fhacas a-riamh. Agus is iad sin gaisgich fànais. Agus a bharrachd air an sin, is fheàrr leotha a bhith a 'sabaid cha mhòr casruisgte agus a-mhàin ann am panties.
  Ciamar nach urrainn dhut a bhith nad charaidean le nigheanan mar sin? Ged a tha e coltach uaireannan nach eil iad càirdeil.
  Agus mar a bhrùthas iad na putanan gàirdeachais leis na nipples sgàrlaid, connlach aca. Is e dealbhan fìor bhrèagha a tha seo.
  Rinn Aurora gàire agus bhreab e an nàmhaid, a" putadh air a" phutan leis an ruby nipple aice.
  Agus rinn i gàire:
  Beachdaich orm gòrach
  Seadh, is urrainn dhomh a bhith ciallach ...
  Seadh, is urrainn dhomh a bhith ciallach ...
  Ach nam biodh misneachd gu leòr agam ann am brawl!
  Ach nam biodh misneachd gu leòr agam ann am brawl!
  Ach nam biodh misneachd gu leòr agam ann am brawl!
  Rinn Svetlana srann gu tàireil agus thug i fa-near:
  - Ciod a tha thu, a charraid, a' deanamh an aon ni tri uairean ?
  Thug an gaisgeach ruadh fa-near gu loidsigeach:
  - Is e ath-aithris màthair an ionnsachaidh!
  Rinn an gaisgeach fionn gàire agus thug e fa-near:
  A' crathadh mo chinn
  Coimhead agus ath-aithris ...
  Seo oh , o, o,
  Seo ah , ah, ah!
  Rinn Aurora gàire agus thug e fa-near:
  - Tha, èibhinn! Fliuch sinn na slocan-mara!
  Bhuail Svetlana le feirg , a" putadh a" phutan leis a nipple broilleach fìor shoilleir agus sgarlaid, agus sheinn i:
  - Aon dhà trì ceithir còig,
  Pàigh ann an òrdugh!
  Marbhaidh sinn na h-uilc uile,
  Agus cuiridh sinn air dòigh taisbeanadh!
  Leum Aurora suas agus chirped, a "rùsgadh a fiaclan:
  - Biodh earball fada aig a" chonstrictor boa,
  A" lùbadh mar drochaid...
  Aon dhà trì ceithir -
  Gàirdeanan nas àirde, casan nas fharsainge!
  Bidh gaisgich, gu dearbh, a" nochdadh an clas as motha ann am blàr. Agus bidh iad a 'sabaid le dìoghras mòr.
  Agus bidh iad a" leigeil ma sgaoil rocaidean de chumhachd millteach mòr. Agus bidh iad ag itealaich. Bidh aon a" tuiteam gu dìreach a-steach do bhriogantine fànais na swallowtails. Agus tha e a 'briseadh troimhe dìon tonn ultra-tionalach . Agus spreadh am brigantine gun tuilleadh ado.
  Ghabh Aurora e agus sheinn e:
  Chì sinn dealbhan sònraichte,
  Tha na criomagan brigantine ag itealaich!
  'S bha 'n gaisgeach ruadh a' magadh air a companaich. Bha na caileagan, gu dearbh, a 'faighinn a-steach do gach seòrsa trioblaid.
  Tha seo dha-rìribh air fàs cho fionnar agus quasar .
  Bidh na caileagan a' gàireachdainn... Agus tha na h-earbaill a' cumail orra a' bruthadh. Tha saighdearan na h-ìmpireachd cosmach, daonna a" dèanamh sguabadh aghaidh. Agus tha iad a 'sabaid le mòr-chorruich.
  Thug Svetlana fa-near gu loidsigeach, a" priobadh le a sùilean sapphire:
  - Cha bhuail mi ach aon turas
  Agus dìreach san t-sùil ...
  nighean hooligan
  Na cuir eagal orm le Taganka !
  Agus sheall i a fangs geur agus làidir. Seo nighean a dh'fhaodar a mhìneachadh ann an aon fhacal - super!
  Ach, tha am facal hyper gu math freagarrach!
  Rinn Aurora gàire agus chirped, mus do loisg i a-mach a nipple a-rithist, dath connlaich a bha gu math aibidh agus milis.
  Tha mi craicte, tha mi craicte
  Tha feum agam oirre! Tha feum agam oirre!
  Rinn Svetlana gàire agus chirped, ag ràdh:
  'S e nighean bhòidheach a th' annam
  Cho cothromach...
  Leumaidh mi air a' ghille
  Agus bruidhnidh mi gu sgiobalta!
  Chrath an gaisgeach ruadh:
  - Is e deagh bheachd a tha seo!
  Agus chuir an nighean a-rithist air bhog tiodhlac bàis millteach agus marbhtach aig an nàmhaid, ruby nipple a broilleach.
  Agus is e buille fìor mhath a tha seo.
  Fhuair bàta-cogaidh suaicheanta eile de dh'Ìmpireachd Swallowtail milleadh mòr agus spreadh i na lasraichean. Agus bha na lasraichean aige a" frioladh mòran de mheanbh-fhrìdean aig an aon àm, gan dèanamh nan cuspairean loisgte.
  Tha na nigheanan sin cho ionnsaigheach, chan eil ann ach uamhas agus urram.
  Tha Alice cuideachd a" sabaid. Tha i ann an sabaid aon-suidheachain. Tha an armachd aice gu math làidir. Tha gunnaichean hyperlaser ann cuideachd a bhios a "pumpadh a" phròiseas fusion quark. Dh"èigh an gaisgeach:
  - Cha'n urrainn thu bhi beò anns an t-saoghal gun Dia,
  Ach tha e eadhon nas duilghe às aonais nigheanan, nàbaidh ...
  Mar sin faodaidh tu creidsinn
  Ach a bhith a 'creidsinn ann an nighean ...
  Faodaidh tu fhèin a dhèanamh, eadhon ged a tha thu nad bhalach ,
  Ach Pasaran !
  'S e nighean glè bhòidheach a th' ann an Alice. Agus tha Angelica, a companach, air leth math cuideachd.
  Agus bidh an dithis nighean a" sabaid mar sin. Bidh iad ag obair ann an càraidean agus a 'cleachdadh dhòighean sònraichte anns an t-strì an aghaidh swallowtails.
  bòidhchead ruadh , e agus sheinn i:
  Air feadh na cruinne tha a" choille tiugh,
  Baba Yagami còmhla ris an. .
  Agus aig deireadh na cruinne,
  Sgeilp le tuaghan!
  Rug Alice air a companach agus, a" crathadh a h-aodann, thuirt i:
  'S cha 'n e eaglais no tigh-òsda ,
  Chan eil dad naomh ...
  Chan eil dad ceàrr air an nighean seo,
  Tha e uile ceàrr nigheanan!
  Agus dh' amhairc an gaisgeach air a cèile. Agus tha iad nan goidearan cho eireachdail agus cho radanta.
  Ach bidh Alfmir a" dèanamh aghaidh orra tron sgrùdair agus a" seinn:
  Tha teine cuthach a' fas annam,
  Is dòcha gu bheil e ro fhadalach airson a chuir a-mach ...
  Cuir gach cumhachd feirge anns a' bhuille,
    A 'crathadh nan speur, a' crathadh nan reultan!
  Chrath Alice le gàire:
  - Bidh e sgoinneil !
  Bhrùth Angelica an inneal-brosnachaidh leis an nipple scarlet na broilleach, a" leigeil ma sgaoil cuibhreann eile de sgrios, agus thuirt i:
  Mo bhalach, mo leanabh,
  Chan eil thu nad chadal aig an uair seo ...
  Agus anns an dùthaich neo-aithnichte,
  Cha bhi cuimhne agad ach ormsa!
  Sheinn Alfmir le fealla-dhà, a" falbh le gluasad cinnteach bho urchair homing an t-sluic:
  Cha dìochuimhnich mi an nighean
    Sweet mar aran!
  Cò, cò , cò , cò !
  Cha dìochuimhnich mi duine!
  Chuir an nighean tweet cuideachd mar fhreagairt:
  - Glòir dha na gaisgich a bhios a 'sabaid mar sionnaich!
  Bha Alice air a crathadh le aplomb fiadhaich. Agus putadh air a 'phutan le ruby nipple. Agus tha a leithid de bhroilleach tana aice, agus bodhaig làn, air a dheagh shnaigheadh.
  Agus tha casan a" ghaisgich cho math. Agus tha lùb sàil air leth gràsmhor aca.
  Ghabh Angelica e agus thug i fa-near gu làidir, a "rùsgadh a fiaclan neamhnaid.
  Bha i gu math dearg agus bha sùilean emerald oirre.
  Bha an gaisgeach curvy, le sliasaid tana agus cromagan sòghail. Tha seo gu math inntinneach.
  Bidh na nigheanan a" seinn:
  Sluagh-dhubh, earball dubh,
  Tha sgrios feargach a" feitheamh ris na dealain-dè!
  Agus dhùisg an gaisgeach le a sùilean emerald.
  Aig an aon àm, thàinig Alfmir gu cath leis an Swallowtail Ace. Dh'fheuch e ris an elf a leantainn. Ghluais an elf gu deas. Agus thionndaidh e a ghaisgeach mun cuairt agus rinn e leuman bho thaobh gu taobh. Agus ghabh a chompanach e agus thòisich e a 'tighinn nas fhaisge.
  Bhuail raointean feachd. Agus bha iad gu litireil a" sgàineadh. Bha Alfmir a" faireachdainn fras teas. Agus bha fallas a" sruthadh sìos aodann rèidh, coltach ri caileag.
  Thuirt Alfmir:
  Bath, bath, bath, bath,
  Infusion darach is beithe...
  Bath, bath, bath, bath-
  Tha mi a" bruadar air nighean casruisgte!
  Chaidh stad a chuir air an hologram ... Chaidh guth làidir an stiùiriche tùsail a chluinntinn:
  - Chan urrainn dhut seo fhaicinn! Thig air adhart, lean air adhart leis an trèanadh sabaid agad, no rachaibh a chadal!
  Rug Valerka air a charaidean agus dh"fhaighnich i:
  - Mar sin trèanadh, no cadal?
  Fhreagair Slava gu cinnteach:
  - Rachamaid air feadh tonnan an Hypermatrix . Agus leig le rudeigin bhon Dàrna Cogadh a bhith ceangailte, dìreach ann an dreach neo-àbhaisteach.
  Chrath Marka:
  - Sgoinneil! A-mhàin cha bhith mi nam leanabh tuilleadh, ach nighean inbheach. Agus bidh sinn a" sabaid ri cuideigin mar na Nadsaidhean, dìreach tòrr nas làidire.
  Chrath Levki agus rinn e gàire:
  - Agus gus am bi an dàrna cogadh a 'mairsinn nas fhaide.
  Aig an aon àm cliogadh triùir bhalach is nighean air an òrdagan lom agus rinn iad gluasad cas.
  8 Màrt, 1947, Latha nam Ban. Agus tha an sgioba de bhalaich air a stiùireadh le nighean Komsomol, Marinka. Shèid gaoth bhlàth bhon deas, agus chaidh am Muir Caspian a splasadh faisg air làimh. Tha e mu thràth fichead ceum sa ghrèin. Tha na balaich a tha a' cladhach nan trainnsichean rùisgte air a' mheadhan agus ag obair gu làidir le sluasaidean. Bidh cinn aotrom, dearg is dorcha a" lasadh.
  Bidh feur ùr a" briseadh troimhe fo na sluasaidean, agus bidh fàileadh rudeigin cho sònraichte, inntinneach ann. Nochd an dà cheud agus a 'chiad ghaisgeach, Valerka Lagunov, anns a' bhuidheann seo. Chaidh am balach a ghluasad an seo le toil Chernobog - tha iad ag ràdh, fhad "s a tha na peathraichean as sine ann an àiteachan eile, a" sabaid leis na Nadsaidhean. Agus eadhon an sin tha an suidheachadh ann an dùthaich nan Sòbhietich gu math duilich. Seall air na ragaichean a bhios na saighdearan aig buidheann-catha na cloinne a" caitheamh. Tha a h-uile duine casruisgte, a dh" aindeoin toiseach a" Mhàirt. Agus tha e math cuideachd gur e latha cho blàth a th" ann an-diugh.
  Ach chan eil e glè thlachdmhor a bhith a" bruthadh do bhonn lom air bàrr sluasaid.
  Na bhalach tùsaire, anns an fhìor Hypermatrix seo , tha Valerka ag obair gu sunndach. Tha e na ghille làidir agus air a thrèanadh a tha mar-thà air a bhith tro theine, uisge agus pìoban copair. Chaidh aige air tadhal air iomadh àite. Gu sònraichte , ann an cruinne-cè an Hypernoosphere, far a bheil an "Star Wars" cho ainmeil airson daoine a losgadh.
  Agus seachad air saoghal cosmaigeach. Mar sin cha chuir dad iongnadh air Valera Lagunov , am balach crìochnachaidh. Dh"ionnsaich e agus thuig e tòrr. Ach airson a-nis cha bu chòir dha seasamh a-mach. Dìreach cladhaich an talamh agad fhèin ...
  Tha e a 'coimhead mu thrì bliadhna deug a dh'aois, ach tha fèithean follaiseach aige mu thràth. Bheir seo air seasamh a-mach bho a cho-aoisean. Tha am faochadh aige an-còmhnaidh a" doimhneachadh agus a" leasachadh thar ùine. Agus tha an craiceann a 'gleidheadh tan dorcha, cha mhòr dubh, a gheibhear air planaid le ceithir solais. Agus tha seo cuideachd tarraingeach. Gu sònraichte sa Mhàrt, nuair a bha tans samhraidh nam balach eile air a dhol sìos mu thràth.
  A 'cladhach dìg an-aghaidh tanca ri taobh de Valera, tharraing Slava aire gu làidir balach tana a' crathadh sluasaid.
  Dh'fhaighnich an tùsaire, mun aon aois agus an aon àirde ri Valerka:
  - Tha mi duilich, a chompanaich, ach c'àit an d' fhuair thu air tanachadh cho math ?
    Lagunov Jr. , cleachdte às deidh grunn uairean a thìde de dhian-obair nach tug duine aire dha, chuir e iongnadh air gun d" fhuair a cho-aoisean an tiodhlac cainnte. Mar sin, cho-dhùin Valerka a leigeil seachad, gu h-àraidh leis nach tàinig aon uirsgeul gu inntinn.
  Ach thionndaidh am balach le falt ruadh a-mach gu bhith neònach. Bhreab e am balach bhon àm ri teachd le a shàilean rùisgte anns a" chrann. Chaidh am balach air adhart agus dh"fhairich e lasadh feirge. Chan e, rud mar seo, nuair a bha iad dàna do bhreabadh, chan fhaighear mathanas.
  Agus bhuail Valerka am balach mar fhreagairt , an toiseach fon ghlùin, an uairsin leis an aon chas a-rithist agus a-rithist ann am plexus na grèine. Thuit Slavka gu bonn an trench agus chaidh a shùilean sìos. Bha e air tachdadh le cràdh 's le feirg, gun chomas facal a labhairt.
  Chaidh grunn bhalaich, às deidh dhaibh sgur a chladhach, a" crathadh an sluasaidean, suas gu Valerka. Ghlan am balach tùsaire a dhòrn agus sheas e na sheasamh, deiseil airson an luchd-dùbhlain aige a sgapadh mar phiseagan. Agus cha robh e a-riamh air sabaid le leithid de luchd-sabaid roimhe. Bha luchd-dùbhlain nas miosa ann .
  Gu h-obann chaidh an trill de fhìdeag poileis a chluinntinn. Ruith nighean chaol, chas-rùisgte thuca.
  Anns an fhìrinn bhrìgheil seo, tha coltas gu bheil Marinka mu ochd-deug, tha sliasaid tana aice, ach tha i lùth-chleasachd, agus tha a casan rùisgte làidir agus fèitheach. Tha falt donn air a shìneadh aig a' chùl gu braid tiugh. Tha i bòidheach , ged nach urrainn dhut bòidhchead clasaigeach a ghairm dhi, ach tha i cho tarraingeach le balaich. Os cionn àirde cuibheasach, smiogaid manly agus sùilean brìoghmhor, mar phostair partisan.
  Agus guth soilleir, geur:
  - Fàg e leis fhèin! Dè seòrsa sabaid?!
  Dh'èigh na balaich ri Valerka còmhla:
  - Chuir an coigreach seo a-mach ar Slavka!
  - An do chuir thu a-mach Slavka?! - Thug Marka sùil air Lagunov Jr. Agus gu h-obann dh'fhàs a sùil nas caoimhneil. Thuirt an nighean gu sunndach:
  - An do chuir thu dheth an hooligan Slavka sin?
  Fhreagair Valerka gu h-onarach:
  - bhithinn air an fheadhainn eile a leagail cuideachd nam biodh iad air bacadh a chuir air!
  Chrath an nighean agus rinn i gàire:
  - A bhòidheach! Chan fhaca mi duine a-riamh le absar snaidhte riut fhèin.
  Leum am balach Terminator na fèithean aige agus thuirt e gu dùrachdach:
  - Bidh trèanadh agus beathachadh ceart a" cuideachadh le bhith a" togail mais fèithe agus gearradh.
  Marinka, mar gum biodh i a 'faicinn a seann charaid airson a' chiad uair ( ach anns an hypermatrix, faodaidh tu eadhon cuimhne eile a dhèanamh dhut fhèin!), Gu h-obann thug e sùil air a 'bhalach le amharas, a' mothachadh:
  - Ach cia dubh a tha thu. Tha eadhon na Turcanaich nas gile na thusa!
  Fhreagair an tùsaire Terminator Valerka gun a bhith gu tur onarach:
  - Is e dìreach gu bheil an craiceann cho ...
  Chuir an nighean an aghaidh:
  - Ach tha falt fionn ort. Agus tha d" aghaidh Slavic, ach tha thu coltach ri nighean dubh !
  Rinn Valerka gàire agus fhreagair i:
  - Rinn mi sgrùdadh air diofar ealain armachd anns na tropaigean. Seo mo chreideas! Mar sin... Na cuir a' choire orm...
  Thug an nighean Larisa, a bha dìreach air ruith suas chun sgioba, rabhadh:
  - Bi faiceallach! Faodaidh oifigearan sònraichte tighinn a choimhead. Mar sin na bi ag ràdh gur e duine ùr a tha seo.
  Marinka air òrdachadh gu sgiobalta:
  - Faigh Slavka a-mach às an dìg agus dèan sìth leis! Chan fheum sinn connspaid ron t-sabaid!
  Leum Valerka sìos. Thog e air balach meadhanach math, a dh'aindeoin a chuibhreannan beag, agus thilg e suas e. An uairsin leum e a-mach às an trench agus ghlac e am balach ann am meadhan an itealaich. Mar sin, ag adhbhrachadh sgrathan dealasach bho bhalaich eile.
  Rinn Valerka suathadh air amhach a cho-obraiche mì-shealbhach. Rinn e osnaich agus thàinig e gu mothachadh.
  Bha Slavka a 'coimhead feargach, ach bha notaichean de spèis na ghuth:
  - Uill, thusa... Ghluais thu mi mar sin... Le d' uile neart!
  balach Terminator Valerka a cheann gu àicheil:
  - Chan eil! Tha e fhathast furasta! Nuair a thig na Gearmailtich faisg, chì thu dè tha e a" ciallachadh a bhith a" bualadh le d" uile neart!
  Bhuail Slavka ris an abs aige. Bha dealbh iongantach soilleir de chas balach rùisgte, gràsmhor, fhathast air a stamag agus air a bhroilleach. Ach chan eil na cnàmhan, gu dearbh, briste, agus mar sin is urrainn dhuinn faighinn gu obair.
  Agus chan eil e gu math spòrsail a bhith a 'cladhach le sluasaid airson còrr is uair a thìde!
  Ach a dh" aindeoin sin chuir am balach gu faiceallach ceist air Valerka a bha air a bhith a" cràdh an tùsaire:
  - Carson a tha thu cho dubh?
  Fhreagair an Leninist òg Valerka, às deidh dha smaoineachadh airson trithead diogan:
  - Gus a bhith onarach, chuir mi seachad grunn mhìosan ann an àite far a bheil tan dha-rìribh a" suidheachadh air mo chraiceann, agus an uairsin chan eil mi airson falbh!
  Slavka ( aig a bheil cuimhne anns an hypermatrix cuideachd air atharrachadh!) a 'gearan gu teagmhach:
  - Ann an Afraga, no dè?
  Ghlac an Leninist òg sa bhad an dreach seo:
  - Uill, tha! Tha thu air fhaicinn dhut fhèin gu bheil daoine dubha a" fuireach ann am Moscow airson grunn bhliadhnaichean, ach chan eil an tan aca a" falbh fhathast!
  rinn Slavka argamaid agus thionndaidh e an còmhradh gu fear eile, ach cuideachd cuspair iomchaidh dha fhèin:
  - Càit an do dh'ionnsaich thu sabaid cho math?
  Fhreagair Valerka às deidh beagan fois:
  - Bha luchd-comhairle agus luchd-comhairle làidir agam... theagaisg iad sgoil air leth math!
  Mhol Slavka dha a chompanach:
  - Agus bheir thu dùbhlan do Marka gu sabaid. Rinn i trèanadh ann an ealain armachd, agus bidh sabaid còmhla riut air leth inntinneach!
  Rinn Valerka Lagunov gàire àrd agus thuirt i:
  - Uill, na tig thugam mar sin! Smaoinich gu bheil sinn den aon aois!
  Fhreagair Slava gu dona:
  - Airson adhbhar air choireigin, tha thu a" coimhead coltach ri duine fada nas sine!
  Fhreagair am balach Terminator, a" rùisg fhiaclan:
  - Tha e coltach riut oir bhuail mi thu!
  Dh'fheuch Slavka ri Valerka a bhualadh mar fhreagairt, ach ghlac e a làmh gu furasta air an itealan agus, a 'gàireachdainn, fhreagair e:
  - Chan eil! Na dèan seo, air neo bheir mi ort bonn an trench a thomhas a-rithist!
  Slavka air a cheartachadh:
  - Is e seo, gu dearbh, dìg an-aghaidh tanca.
    Rinn Lagunov Jr. gàire:
  - Loisgidh tu mar leòmhan !
  Bha e mu thràth a 'fàs dorcha , agus thug Marinka, còmhla ri Larisa, cuireadh dha na balaich airson dinnear. Leis gu bheil am Muir Caspian faisg air làimh, bha iasg gu leòr ann, a bharrachd air salann, ach cha robh aran gu leòr ann, agus seòrsa de aran measgaichte le quinoa.
    Bha na gillean a' cagnadh gu dian. Dh'ith sinn mar shaighdear, gu luath. An uairsin dh" obraich sinn airson beagan a bharrachd ùine, mar-thà anns an dorchadas, gu fortanach bha an speur soilleir. An uairsin, gan còmhdach fhèin le poca-droma agus a" crathadh ri chèile gus a dhèanamh nas blàithe air oidhche fhuar Mhàirt, dhùin na balaich sgìth an sùilean. Ach cha b" urrainn dhomh cadal. Nochd jets nàmhaid anns na speuran agus thòisich iad a" bomadh gu làidir.
    Ghabh na gillean eagal agus leum iad a-mach. Dh" fhosgail cuid dhiubh, an fheadhainn a bu mhiosa, eadhon teine air na vultures faisisteach, a bha gun fheum bho astar cho fada. Leum Valerka Lagunov suas cuideachd. Leum am balach Terminator suas chun an aon ghunna-inneal mòr anns a" bhuidheann-chatha. Dh"fhosgail e teine bhuaithe. Thòisich fear de na vultures Gearmailteach a 'smocadh agus thòisich e a' fàs itean teine.
    Thòisich na gillean ag èigheach le spèis. Feumaidh tu fhathast a bhith comasach air càr jet a losgadh sìos bho astar cho mòr. Agus lean an Leninist òg Valerka a 'losgadh, agus chaidh "feannag" eile sìos an cnoc, a' smocadh le solais.
    Sheinn am balach maoir:
  - Tha thu fhèin, a' bhileag, a' faighinn buaidh air an aghaidh. Tha mi nam neach-crìochnachaidh rionnag, chan e soraidh slàn a th" annam!
  Agus chaidh an treas python le sgiath Hitler a ghearradh dheth. Dh" fhaodadh Valerka leantainn air adhart a" losgadh, ach leum Slavka a-steach don chrìonadh, ag èigheach gu cruaidh:
  - Thoir! Leig leam losgadh cuideachd!
  Thug Valerka a-steach gun dùil, ged a bha e a" faireachdainn nach b" e seo am beachd a b" fheàrr.
  Thòisich Slavka gu dìcheallach a 'losgadh agus a' cabadaich leis a 'ghunna-inneal aige. Thuit ribeanan urchair aon às deidh a chèile . Nuair a bha iad falamh, bha iad coltach ri pythons acrach. Ach bha an teine gu tur gun fheum. Bha na peilearan, eadhon ged a bhuail iad na càraichean jet , dìreach gan breabadh bho astar mòr. Mu dheireadh, ruith a 'chuibhreann beag de armachd a-mach, agus chuir Slava, ann an sàrachadh, a dhòrn an aghaidh a' ghunna inneal.
  Agus an uairsin rinn e sgreuchail, bha am meatailt glè theth bhon losgadh. Agus thuirt tùsaire hooligan gu dà-sheaghach:
  - Ach chan eil an gunna a 'losgadh, ach tha e a' gèilleadh de shit!
  Ghluais Valerka a chas air an talamh gu sgiobalta, agus thuit Slavka gun bhuille bho chrathadh na talmhainn. Ach, b 'e e fhèin an aon neach a bha feargach leis. Bha Lagunov den bheachd gum biodh seo fìor. Agus a dh" aindeoin sin, leig e leis an fheallsanach ruadh losgadh air na cartrid.
  Ach, bha tàladh ann , agus chaidh na gillean dhan leabaidh a-rithist. An dàrna cuid a-màireach, no co-dhiù an latha às deidh a-màireach, brisidh na Krauts tron aghaidh agus thig iad gu crìch an seo. Agus an seo air aon taobh tha sruth an Volga, agus air an taobh eile tha a 'Mhuir Caspian a' frasadh. Mar sin chan eil àite aig na balaich ri dhol.
  Bha aislingean aig Valerka Lagunov a bha fanciful agus nach robh gu tur so-thuigsinn.
  - Bruidhinn a-rithist, ceann falamh ! - Gheàrr an t-seillean ceannard dheth. Bha na drones a" coimhead na bu mhotha agus na bu tiugh, bha na spògan aca a" biceps sèididh luchd-togail bodhaig eòlach. Ach bha na stiogma aca gun samhail, agus thàinig am proboscis gu crìch ann an ceàrnag. Uill, tha epaulettes a" chomanndair air an cur ann an òr, ged nach eil na reultan rim faicinn, agus tha gucag pinc breagha aig a" mhullach.
  Agus tha an saoghal fhèin coltach ri sgeulachd sìthiche, tha a bheul fosgailte aig a" chù air sia casan agus cluichidh e air laptop bratag ann an trì cànanan. Seo clann a" coiseachd ann an coilearan dearga. Nan sùilean, ghlac an Leninist òg Valerka eagal agus seòrsa de fhulangas. Tha aodach nan tùsairean sin spaideil, ach airson adhbhar air choireigin tha na casan tana aca lom agus air am brùthadh gu dona, mar gum b" fheudar dhaibh a bhith a" coiseachd fad iomadh cilemeatair air rathad creagach beinne.
  Bha Valerka Lagunov a 'faireachdainn barrachd is barrachd mì-chofhurtail, ach cha robh fìor eagal ann. Ann an dòigh air choreigin tha a h-uile dad an seo neo-fhìor, eadhon tha ceithir grèine anns na speuran, agus tha an cumadh gu tur neo-shoilleir. Bruadar, bruadar fada àbhaisteach, a dh "fhaodas, mura h-eil thu air do dhùsgadh sa mhadainn, na feartan as surreal a ghabhail os làimh, a bhith nas gile na blockbuster ficsean saidheans Ameireaganach. Tha e dìreach duilich nach eil cuimhne agad nas fhaide air adhart air cha mhòr dad bho na tonnan sin den diadhachd Morpheus.
  Ach an seo, dòigh air choireigin, tha mothachaidhean gu math fìor, tha cuideam air a" bhodhaig, agus nuair a chaidh aon de na drones suas air a" bhall ìosal aige, fhreagair na òrdagan air a chasan rùisgte le fìor phian. Agus bha an aghaidh a bhuail an dealbh gu mì-thlachdmhor goirt, agus bha am fàileadh bho na drones ro fhìor , measgachadh de phoilean agus muc gun nighe. Bidh e eadhon a" cuir strìochag air do chuinneanan agus a" toirt ort a bhith ag iarraidh sreothartaich. Chan e, faodaidh an aisling a bhith mar seo fhathast, do ghàirdeanan agus do uilleanan air an goirteachadh, agus do chaol-dùirn a" ruith às na glasan-làimhe.
  Fìor, mar nach eil àbhaisteach airson a "bhaile-mòr, chan eil fàileadh gasoline no dad carbon monoxide ann. Bidh an gaoth bho àm gu àm a" toirt aromas coille beairteach bho bhith a" fàs, craobhan gu math torach agus leapannan fhlùraichean. Ach airson rèis nas leasaichte na sìobhaltachd talmhaidh, tha dìth einnsean losgaidh a-staigh gu math nàdarra.
  Chuimhnich an Leninist òg Valerka mar a bha an sgrìobhadair ficsean saidheans mòr Jules Verne an dùil gum biodh smachd aig motaran dealain ann an còmhdhail agus beatha làitheil. Ach gu ruige seo tha an einnsean losgaidh a-staigh cronail agus mì-thlachdmhor air buannachadh anns an fhicheadamh linn.
  Choimhead Valerka mun cuairt a-rithist, càite an robh a charaid, am Marka cosmic seo? An robh i dha-rìribh ag èigheach cuideachd, agus dè a tha a" feitheamh ris a-nis?!
  Tha càr nan " cops " ionadail coltach ri sàbh-itealaich, dìreach cumadh ugh-chruthach agus le solais làn dhaoine . Chaidh an Leninist òg Valerka a thilgeil gu ìre mhòr a-steach don fhuselage, cha mhòr a 'briseadh a joints, agus chaidh an doras a tharraing air ais, mar gum biodh ann am mòr-bhùth, air a dhùnadh leis fhèin. San aon dòigh, ruith an t-sreath gun ghluasad, mar cobra, gu cas-rùisgte a" bhalaich agus bhrùth e a" chnàimh gu teann.
  Rinn Valerka sgreuchail agus dh'fheuch e ris an t-seine a tharraing le a làmhan air a chuartachadh air a bheulaibh:
  - Tha e goirt, na dèan!
  - Nas fheàrr na pants agad a cheangal ! - Thuirt guth balach ris.
  Thionndaidh Valerka Lagunov mun cuairt. Leis gu robh briogais ghoirid air, bha am moladh a" coimhead magadh. Bha an camara gluasadach air a shoilleireachadh le solas uaine, agus thàinig e gu litearra bhon mhullach gu lèir. Bha an solas tlachdmhor, agus airson adhbhar air choireigin bha am balach a 'faireachdainn socair. Thug e sùil air an neach-labhairt .
  Balach àbhaisteach, fionn, mar Valerka Lagunov, ach le sgioba goirid air a ghearradh, mar gum biodh a cheann air a ghearradh, agus a fhalt air fàs air ais mar-thà. Bha gearradh fuilt leth-bhogsa aig Valerka, agus cha mhòr gun do dh'atharraich e thar ùine, agus mar sin cha robh feum air a fhalt a ghearradh.
  Còmhla ris tha balach eile , rud beag ruadh, agus nighean caran àrd, caol. Daoine gu math sìos gu talamh, le tan math, ach gun a bhith dorcha. Feartan Eòrpach de dh 'aghaidhean ceart agus,' s dòcha, eadhon brèagha agus photogenic. Tha an t-aodach snasail: lèintean, blouses, goirid samhraidh agus sgiort ghoirid, air am peantadh le flùraichean anns a h-uile dath den bhogha-froise, ach casruisgte, le buinn is glùinean air an leagail, nathair feòil-itheach agus gu math beò ceangailte ris a" chas dheas.
  Chan eil e eagallach idir, agus eadhon a 'coimhead nas òige na Valerka Lagunov .
  Leudaich am balach crìochnachaidh a làmh thuca agus thuirt e le faireachdainn follaiseach:
  - Tha e ceart gu leòr. Leig leinn eòlas fhaighinn air a chèile.
  B 'e am freagairt sàmhchair agus seallaidhean faiceallach. An uairsin lean an Leninist òg Valerka le misneachd eagallach:
  - Cha do rinn mi dad, ach chan eil clann sa phrìosan airson dad?
  Leudaich balach le falt ruadh le aodann fada, gu math coltach ris an chleasaiche cloinne a chluich Peter Pan anns an t-sreath American blockbuster, a làmh mar fhreagairt agus thuirt e ann an tòna brònach:
  - Chan eil thu ionadail. Agus tha seo gu leòr airson a chuir às a leth mu spionage agus a bhith a" dol thairis air crìochan mì-laghail.
  Bha Valerka , troimh-chèile, a" suathadh a shùilean dà uair agus a" faighneachd:
  - Ma tha, ma tha... Carson a tha Ruisis cho math agad?
  Fhreagair am balach bàn seo:
  - Oir ann an ifrinn tha a h-uile duine a 'bruidhinn Ruiseanach, agus a-mhàin air neamh bidh iad a' cleachdadh Eabhra!
  Rinn am balach pròiseil agus fear-tòiseachaidh gàire gu brònach agus gu muladach. Chuir seo aon de na seann fealla-dhà Sòbhieteach nam chuimhne. San fharsaingeachd, an e bruadar a tha seo no nach e bruadar? Tha a h-uile dad an seo ro fhìor airson bruadar. Is dòcha gun do shleamhnaich e a-rithist gu aon de na saoghal a chruthaich Chernobog . Anns a 'chùis seo, tha e soilleir carson a tha an cruinne-cè seo ris an canar ifrinn.
  an t-seine air cas lom Valerka Lagunov beagan agus thug e teas meadhanach bhon radiator. San fharsaingeachd, tha a" ghnàth-shìde an seo blàth, chrath am balach na boinneagan fallais a bha a" sruthadh bho mhullach. Chuir an nighean, aig an robh cas-rùisgte cuideachd geimhlean , suathadh air a slabhraidh agus dh"fhaighnich i:
  - Na bi a" putadh cho cruaidh, fàgaidh tu bruisean!
  Fhreagair na geimhlean, mar gum biodh iad dha-rìribh beò,:
  - A bheil thu seòlta, a bheil thu airson ruith air falbh?!
  Sgaoil an nighean a làmhan callous gun chuideachadh, ag ràdh:
  - Càite an tèid thu, eadhon ged a ruitheas tu air falbh?!
  Dhearbh am balach ruadh:
  aithneachaidh aig a h-uile biadh is bathar an seo !
  Fhreagair Okovy gu sgiobalta:
  - Cha bhith sinn a" toirt seachad sanasan. Chan eil an clamp na chunnart slàinte.
  Tha e coltach nach robh iad ann an cabhag sam bith an toirt don phrìosan ionadail. Bha cuideigin eile ga chruinneachadh. Chaidh nighean nas sine a phutadh a-steach. Bòidheach , ged a tha e an seo, tha e coltach, tha a h-uile duine coltach ann an Hollywood - chan e wrinkle, chan e locht. Thug na poileis drone a brògan, agus chaidh an nighean, a thàinig gu bhith na prìosanach, gu domhainn.
  Chuimhnich Valerka, a dhìochuimhnich am freagairt mu dheireadh aig a 'bhalach ruadh bho a cheann, gu h-obann gu robh seo neònach. Agus a-rithist dh'fhaighnich e:
  - Mar sin ciamar a tha thu eòlach air Ruiseanach? Seadh Eabhra cuideachd?
  Cha do fhreagair am balach sa bhad; bha gathan-làimhe aige an crochadh air a chaol-dùirn. Dha feadhainn eile, cha robh ach aon de na casan aca air a crathadh. Thug an Leninist òg Valerka aire shònraichte do seo; is dòcha gu bheil an duine seo na eucorach cunnartach?
  Cha robh freagairt ann, cha robh ach an nighean a 'feadaireachd gu sàmhach:
  - A h-uile facal an seo... - Agus chuir i a meur ri a bilean.
  Thuig Valerka Lagunov gun robh iad air am milleadh. Agus chaidh a shunnd sìos gu tur. Thàinig an turas fànais gu crìch ann an grèim. Rud nach robh mi air eòlas a-riamh roimhe. Ged a bha e, gu dearbh, a 'coimhead air an fhilm. Chuimhnich mi am film "The Client", nuair a chaidh am balach a chur an grèim gus fiosrachadh a tharraing bhuaithe. An uairsin, ge-tà , dh 'fhalbh e gu saor, dìreach a' gabhail fois ann an seòmar dìon aonaranach. Ach cha robh a leithid de chomhfhurtachd an seo. Thilg iad dithis bhalach agus nighean eile. Tha a 'bheing, air a chòmhdach gu h-aotrom le plastaig, mar-thà gann. Ach bha e coltach gun do thòisich an càr le sgiathan air astar, agus an uairsin thuirt am fear ruadh gu sàmhach:
  - Tha ifrinn againn an so. Is e dìreach mòran a tha den bheachd gur e òrdugh a tha seo. Stumble, agus tha thu mar-thà nad eucorach a dh "fheumas ath-fhoghlam!
  Chrath am balach beag geal ag aontachadh:
  - Tha a h-uile dad an seo na trifle, ach a-mhàin Adolf. Agus chrom e air a" cheann-dhearg .
  Bha an nighean bu shine ag osnaich gu trom:
  "Bha mi a-mach à ceum a-rithist." A-nis bidh mi air mo cho-èigneachadh gu bhith casruisgte tron fhàsach, agus loisgidh an leusair airson a" mhearachd as lugha.
  Rinn na balaich a chaidh an cumail cuideachd gàire:
  - Cha robh sinn ach beagan measgaichte suas an soidhne rathaid. A bharrachd air an sin, tha na h-ìomhaighean an-còmhnaidh ag atharrachadh!
  Bhuail an Leninist òg Valerka a shùilean agus thuirt e:
  - A bheil daoine air an tràilleachd le seilleanan?
    Chrath an ceann ruadh a dhòrn gu faiceallach:
  - Chan eil ro fhada!
  Chrath na gathan-làimhe air a" bhalach gu sàmhach, agus gu h-obann bha aodann air a thruailleadh le cràdh. Bha sradagan a" ruith tro mo làmhan, a rèir choltais chaidh sgaoileadh clisgeadh a chuir an sàs. Chaidh an gille tuisleadh, agus rug nighean mhòr air, agus dh"èigh i na chluais:
  - Na cuir dragh orra. Chan urrainn dhuinn a" chùis a dhèanamh air an t-siostam, agus mar sin tha e nas fheàrr cumail ris!
  Chrath an dearg a cheann gu àicheil, thionndaidh aodann tana bàn, ach cha tuirt e dad. Is dòcha nach eil eadhon cho mòr a-mach à eagal.
  Bha Valerka cuideachd air a shàrachadh le seo: feumaidh a h-uile duine coiseachd ann an cruthachadh agus ann an ceum. Tha e coltach ri Corea a Tuath no rudeigin nas miosa. Agus an uairsin buail le laser.
  Ach is e an rud as annasaiche gu bheil coltas gu bheil na saoghal sin air an riaghladh le seilleanan fèitheach agus mòr, agus air an cùlaibh cuideigin a tha gu math coltach ri anti-laoch bho Star Wars. Tha eadhon an t-ainm coltach: Fjabba , dha-rìribh, Corpse. Wow, is e sin ainm airson deachdaire.
  Agus chaidh an cluas-fhailean armaichte gu gàrradh a" phrìosain. Stad e gu rèidh, cha mhòr nach robh iad eadhon air an crathadh. An seo chaidh Valery a losgadh leis an eagal gum faodadh e a bhith sa phrìosan, agus a 'coinneachadh ri eucoirich eòlach air a' bhunc. Dh" fheuch am balach ri toirt a chreidsinn air fhèin gum feumadh e suidhe còmhla ri a cho-aoisean, agus dòigh air choireigin gheibheadh na balaich air adhart ri chèile. Ach bha mo chasan fhathast air chrith. Gu h-inntinneach, no is dòcha le cybernetics a-staigh, shaor na slabhraidhean fhèin na casan, agus chaidh buinn briste Valerka a-steach às deidh spìcean rubair nan geàrdan . An uairsin, chaidh sàilean lom ach glan an luchd-grèim a bha air fhàgail a" lasadh.
  Bha grunn sheilleanan sa ghàrradh, a bharrachd air dusan a bharrachd dhaoine an grèim. Bha na daoine ùra a thàinig an seo air an lìnigeadh a rèir àirde ann an colbh cumanta, agus bha na seilleinean agus an ceannard a" comhartaich:
  - Seasaibh!
  Sheas na prìosanaich air an aire mar shaighdearan air am beulaibh . Feumaidh tu seasamh gun stad, gun a bhith a" gluasad do ghàirdean no do chas! Air an làimh chlì ri taobh Valerka sheas nighean le dìreach lèine cha mhòr follaiseach, tron bheil a cìochan gun bhrat ri fhaicinn, agus sgiort ghoirid. Mhalaich am balach a" bhòidhchead le a shùilean, gu h-àraidh a casan lom gun smal le craiceann umha eadhon tan agus soilleir, cnapan sòghail, agus, gu dearbh, ròsan sgarlaid tar-shoilleir de na nipples.
  Gu h-obann chuir an t-seillean a-mach am batan aice, agus bhuail an sgaoileadh dealain a chaidh a-mach Valerka Lagunov air a bheulaibh. Bha e mar gum biodh cuideigin air bata trom a bhualadh , thuit sradagan bho a shùilean, agus cha do thuit am balach a chaidh a ghlacadh a-mhàin leis gun do rug drones poileis air leis na gàirdeanan agus chuir iad na àite e. Agus glaodh bagarrach:
  - Thuirt mi riut, socair sìos!
  Sheas an Leninist òg Valerka gu neo-sheasmhach air a chasan, bha sradag air beulaibh a shùilean, ach le oidhirp toil dh'fheuch e gun a bhith a 'dol a-mach. Chaidh smuain troimh mo cheann : cho goirt 's a dh' fheumas a bhi do shaighdearaibh a bhi air an freiceadan. Ach tha iad mì-fhortanach agus tha iad a 'fulang an fhuachd. Agus tha e blàth an seo, beagan a bharrachd air trithead ceum. Gun teas sweltering.
  Valerka Lagunov, ann an dòigh air choreigin a tharraing air falbh fhèin, a 'feuchainn ri coimhead air a' ghàrradh a 'phrìosain gun a bhith a' tionndadh a cheann. San fharsaingeachd, chan eil dad sònraichte ann, tha ballachan àrda timcheall, ged nach eil uèir bhiorach ann, ach aig a "mhullach tha seòrsa de chùl-raon a" priobadh mu seach pinc is gorm. Is dòcha gur e, mar ann am ficsean saidheans, raon feachd, no sgiathan air an dèanamh le HF, bha am balach a" smaoineachadh. Agus tha e air fàs eadhon nas truaighe, tha an comann an seo air a leasachadh gu mòr, nas fheàrr na an tè talmhaidh . Tha uaireadairean air an làmhan aig na drones sin, às a bheil holograman air an taisbeanadh. Wow, seòrsa coltach ri mean-fhàs am fòn cealla le ceangal eadar-lìn ionadail. Ach, eadhon anns an treas linn air fhichead chan eil seo na iongnadh. Is e an eadar-dhealachadh an seo, an àite monitor, gu bheil ro-mheasadh dath trì-thaobhach ag èirigh bhon bracelet. Ach faodaidh iad seo a dhèanamh air an Talamh cuideachd. Agus chan eil cluba a bheir seachad clisgeadh dealain bho astar grunn mheatairean neo-chumanta cuideachd.
  Tha gunnaichean stun ann cuideachd . Leig leotha planntachadh mar as trice aig astar nas giorra. Ach is dòcha gu bheil clubaichean gearraidh fad-ùine, ged a tha iad daor, aig daoine. Tha sgiobaidhean ag itealaich às aonais propellers agus a" cur air bhog jets na chùis eile . Is e fìor adhartas a tha seo. Ghluais am balach beagan a dhruim gus a dhèanamh nas comhfhurtail seasamh, agus lean e air leis an reusanachadh aige. A bharrachd air an sin , thàinig funail itealaich eile ann an cumadh drop, beagan eagallach air tìr sa ghàrradh. Mhothaich am balach gun robh an èadhar nas aotroime airson diog fhad "s a bha e air itealaich. Tha seo a" ciallachadh gun robh càr a" phrìosain a" dol tro raon de sheòrsa air choreigin. Cha do shuidhich seo mi airson tòna mòr. Tha an teicneòlas an seo ...
  O, nam biodh e air crìoch a chuir air planaid a bha air ais gu teicnigeach anns na Meadhan Aoisean, ciamar a bhiodh e air tionndadh a-mach an uairsin? Leis na comharran sònraichte aige, sheall e don h-uile duine mar a tha fùdar-gunna gun smoc air a dhèanamh no mar a thathas a" dèanamh gunnaichean-gunna. Agus nuair a chaidh na siostaman rocaid ioma-chuir Uragan a chuir a-steach, bhiodh ìmpireachd an tùsaire Tsar Valery the Great air a bhith a "fuireach air feadh na cruinne. Agus an uairsin, togaidh am fear as motha de na h-ìmpirean a shealladh gu na nèamhan, agus tòisichidh ceannsachadh àite!
  Thug am balach spionnadh an-asgaidh dha mhac-meanmna fhèin. Seo a" chiad targaid - a" Ghealach, far a bheil na daoine trì-chasach a mhìnich Baron Munchausen a" fuireach. Bidh iad a" cleachdadh lannsaichean grenade sònraichte mar bhuill-airm a loisgeas cinn crom-lus. Agus an uairsin thèid a leithid de jet a thilgeil air ais, agus earthlings air sàsaichean itealaich, fàilte bho theine alpha lasers ... Agus tha cumhachd buaidh an rèididheachd a" toirt buaidh air an ...
  Tha coltas triùir dhaoine eile, dà dhronan nas àirde agus nas caol agus seillean air a sgeadachadh gu beairteach, a" meudachadh an teannachadh. Bha an cruthachadh a 'sìneadh eadhon nas fhaide a-steach don aghaidh , agus thòisich cùl Valerka Lagunov a' goirteachadh. Tha iad sin fhathast nan seòrsaichean ùra!
  Choimhead na seilleanan marbhtach timcheall air an loidhne de phrìosanaich a chaidh a chleachdadh. Bha còrr air leth-cheud aois de riochdairean glacte den chinne-daonna air cruinneachadh an seo mar-thà, ach cha robh duine a" coimhead nas sine na sia bliadhna deug a dh"aois. Ann an èideadh prìosain, nuair a thig e gu feum briogais ghoirid a chaitheamh agus brògan a chall. Ach b" e an Leninist òg Valerka nach b" urrainn cuideachadh ach aire a tharraing leis a choltas neo-àbhaisteach. Chan e, tha e casruisgte cuideachd agus briogais ghoirid air, ach tha bonaid shoilleir air.
  Stad am prìomh sheillean, a 'coiseachd gu cas, gu h-obann faisg air teachdaire òg na talmhainn agus a' coimhead air a 'bhalach. Tha trì sùilean aice a tha coltach ri tuill rag: cùl uaine le pimples agus beàrn a-steach do dhubh. Tha seo dha-rìribh eagallach, tha e coltach gu bheil thu gu bhith air do shlaodadh a-steach don fhàiligeadh seo.
  Dhùin an Leninist òg Valerka a shùilean gu neo-eisimeileach agus ceum air ais. Shuidhich an geàrd cluba sa bhad eadar a lannan gualainn, agus thuirt an t-seillean coitcheann ann an tòna fuar:
  - Nach 'eil an gille 'g a eideadh a reir 'eideadh !
  Fhreagair an drone le guth ìosal:
  - Is e seo coigreach air a thaghadh Fjabboy ...
  Dh'èigh an t-seillean coitcheann:
  - An uairsin bu chòir dha a bhith air a ghluasad chun roinn fhuar den phrìosan!
  Chrath an drone a spòg, chaidh squeak tollaidh a chluinntinn, agus bha an lasso so-ruigsinneach a" pasgadh gu teann timcheall amhaich an Leninist fèitheach Valerka. Chaidh an gille a chrathadh, agus dh'òrdaich an t-seillean coitcheann gu cruaidh:
  - Gabh e! Leig leotha a thoirt air falbh mar newbie, pìos air pìos.
  Agus tharraing an sròn am balach a-steach do thogalach geal le stiallan gorm. Ghluais na dorsan armaichte bho chèile ann an diofar stiùiridhean, mar dhorsan ann an àrdaichear - bha ceòl a" fàs bog. Mar sin chaidh iad a-steach don t-seòmar, às an sin, às deidh teas na sràide, bha anail fionnar. Agus san fharsaingeachd, bha e coltach gun robh grabhataidh air atharrachadh - thionndaidh e a-mach gu bhith na shaoghal eadar-dhealaichte agus na fhìor shaoghal . Fìor, bha beagan coltach ri stèiseanan poileis bho fhilmichean Hollywood.
  Rug geàrd drone àrd air a" bhalach ri taobh a" chluais, thoinneamh e, agus chuir fear eile an collar air falbh.
  An uairsin phut iad gu cruaidh e le cnap raidhfil.
  Rinn Valerka gàire a-rithist, bha e coltach gu robh a chluas air a reubadh dheth. Bha e air a stiùireadh an toiseach air staidhre na staidhre, an uairsin air feadh an trannsa. Lìon fàileadh geur bleach mo chuinnean. An uairsin thàinig dorsan air an dèanamh le armachd follaiseach. Chaidh a stiùireadh a-steach do rùm le sgàthan air na ballachan, thuit buille làidir eadar na lannan gualainn, agus chaidh ceann a 'bhalaich a sgèith, cha mhòr a bhriseadh air an làr. Bidh cotan, agus sradagan a" deàrrsadh ro do shùilean. Bha dà sheillean tiugh, àrd, coltach ri hippopotamus, air an stialladh agus air an criosadh le plastaig, no an àite miotagan rubair air an spògan, mu thràth a" feitheamh ris.
  - Is ann leatsa a tha e, faodaidh tu a spìonadh! - Rinn geàrdan an drone gàire.
  - Thoir dheth d" aodach! Dèan cabhag, a chuilean! - Thog divas " gorilla-like " e leis a' fhalt.
  -Tha e coltach nach e am balach e fhèin! Thig air adhart, cuidich sinn e. - Agus thòisich iad air an aodach a reubadh dheth gu garbh. Cha do sheas an Leninist òg Valerka ach gu lag, ach nuair a dh" fheuch iad ris na panties aige a thoirt dheth, leum e saor agus rinn e cabhag airson ruith. Rinn grunn gheàrdan cabhag gus a ghearradh dheth, agus chaidh an gille sìos agus shleamhnaich e eadar a chasan. An dèigh sin mheudaich e air a sgiùrsadh, ach cha b' urrainn e dol fada ; leum cù mòr muice-mara grinn a mach 'na choinneamh. Cha b 'urrainn don Leninist fèitheach Valerka a sheasamh agus thionndaidh e air ais. B" ann an uairsin a bha paca de gheàrdan ag itealaich thuige. Thòisich iad air a" bhalach a bha sa phrìosan a" chùis a dhèanamh le batanaichean plastaigeach le stiallan stàilinn . Is dòcha gum biodh iad air a mharbhadh mura biodh èigheach bagarrach air stad a chuir air:
  - Is dòcha gum bi am biast seo fhathast feumail airson an sgrùdaidh, stad air!
  Thog iad am balach, chuir iad uisge fuar air aodann, agus thionndaidh iad mun cuairt e agus thilg iad air a stamag e. Bha an drone ag èigheach:
  - Air a shàilean, na ruith, dìreach na dèan cron air!
  Chaidh am prìosanach-cloinne a bhualadh air na sàilean lom grunn thursan le ròp guy. Bha Valerka Lagunov a" sgreuchail agus a" glaodhaich, deòir a" sruthadh sìos a ghruaidhean.
  An àite co-fhaireachdainn, sèid puinnseanta:
  - Chan eil annta seo ach flùraichean, agus nuair a bhios an neach-sgrùdaidh gad cheasnachadh, cha tòisich thu a" seinn mar sin fhathast.
  Chaidh am balach a thogail agus chaidh a sgrùdadh gu iriosal agus gu faiceallach. Bhrùth iad am meur air an navel, a dh" adhbhraich spasms convulsive anns an stamag. Sheall iad a-steach don bheul, na cluasan, na cuinnleanan, rannsaich iad bho cheann gu ladhar, a" faireachdainn gu ìre mhòr eadhon na pàirtean prìobhaideach . Aig an aon àm , bha na solais fhathast air an tionndadh air, ged a bha ceithir solais soilleir a 'deàrrsadh bho dhiofar àiteachan.
  Bha an Leninist òg Valerka, gu dearbh, air a nàrachadh agus air a h-eagal, agus nuair a chuir iad a-steach a corp, a 'cur a-steach probes agus pìoban, bha e tàmailteach agus gu math goirt. Bidh thu gu neo-thoileach a" squeak anns an ifrinn prìosain seo.
  Cha robh e ni b' fhaide air a mheas 'na dhuine ; Bha e air a thilgeadh ann an teas is fuachd, thionndaidh aodann bàn, coltach ri duine marbh, agus sa bhad lìon e le dath cherry. An sin thug iad lomnochd e don ghruagaire. Bha grunn nigheanan casruisgte ann an trusganan stiallach agus geimhlean aotrom a" gàireachdainn, a" faicinn mar a bha am balach a" frasadh agus a" feuchainn ri a nàire a chòmhdach, ach chùm uèir bheò a làmhan air a chùlaibh. Bidh dùirn a" falbh bho theannachadh.
  Agus na dealbhan èigneachail de Fzhabba Corpse, freak tinn , mial-mhàgach còmhdaichte le wart, air a h-uile ceàrnaidh. Tha an salon gruagaire fhèin, le sgàthan agus spotlights, coltach ri talla sgrùdaidh, agus tha an cathair coltach ri dotair, agus tha eadhon clamps ann.
  Bidh seillean humanoid ann an deise dhubh agus sgiathan steigeach a" bruthadh sìos a ceann gu garbh, mar a bhith a" rùsgadh caora le clipper dòrainneach , ghoirtich e, bhean an lann ri cnap ùr. Bha e coltach ris a" ghille, leis a h-uile cnap de fhalt fionn a gheàrr e dheth, gun robh anam agus pìos de a phearsa fhèin ag itealaich air falbh. Agus bidh an gruagaire mì-mhodhail brònach gan stampadh gu neo-chinnteach, mar gum biodh iad beò. Nuair a chrìochnaich iad, bhuail an neach-stiùiridh drone a cheann ùr air a chrathadh leis a 'chlub aige.
  - Gabh e, maol!
  . CAIBIDIL Àir. 7
  Cha mhòr nach do chaill Valery Lagunov mothachadh, chaidh a chasan seachad. Rug iad air le 'n cluasan fad-fhulangach, agus thog iad suas e, agus tharruing iad do'n fhras e. An sin chuir iad ann am meadhan a 'chaban e agus ghlas iad e, an dèidh dha bleach a dhòrtadh air aodann agus guailnean. Reòthadh am balach, an dùil ri cleas salach eile , agus dh"èist e gu iomagaineach . Dh" èirich e agus thuit sruth de dh" uisge teth air a sgaldachadh. Thàinig smùid a-mach, thionndaidh an craiceann dearg, bha pian ifrinn ann, bha e coltach gu robh thu a" losgadh.
  - Cuidich! - Dh'èigh am balach a bha ann an grèim .
  Mar fhreagairt, stad an t-uisge goileach agus thuit uisge fuar. Thug a shruth cràdh dhomh. Thòisich Valerka Lagunov a 'reothadh agus a' crathadh, nuair a bhuail tonnan seargach e a-rithist. An uairsin fuar reòta. Dh'fhàs am balach, a thàinig gu crìch ann an ifrinn, hysterical, ach stad an cràdh uisge. Dearg mar ghiomach, thàinig e mach as a' chaban ;
  A-nis chaidh a thoirt gu seòmar eile. An sin thog iad dealbh dheth rùisgte bho dhiofar àiteachan, thomhais iad e, tomhais iad e, agus thug iad fuil bho veine. Rinn iad leth-bhreac de shoidhnichean agus mhòlan, choimhead iad airson sgaraidhean agus uillt. An uairsin thàinig gàire.
  - A-nis cluichidh sinn am piàna.
  B 'e seo a bhith a' toirt lorgan-meòir, agus thug iad iad chan ann a-mhàin bho na làmhan, ach cuideachd bho na casan, a 'smeòrachadh gu faiceallach na casan briste le peant dubh. An sin smeuraich iad mo bhilean, bha e gu math tàmailteach, bha mo cheann air a bhruthadh gu garbh an aghaidh duilleag geal. Dh'fheuch am balach ri smugaid, ach chaidh a bhualadh san aodann. Bha a cheann a" magadh agus a fhiaclan a" cabadaich. Rinn iad X-ray agus thog iad dealbh de na h-organan a-staigh. An uairsin thug iad chun sgàthan mi. Choimhead Valerka Lagunov air fhèin, balbh. Balach maol air a shìneadh le sùil dhubh , bilean dubha ata, grunn chnapan air a cheann, bruthaidhean agus comharran bho bhataichean air a chorp fèitheach rùisgte.
  -Uill, leanabh, a bheil thu a 'tuigsinn dè tha e a' ciallachadh a bhith a 'cur an aghaidh an riaghaltais dhligheach?
  Dh"èigh ceannard seillean na roinne còmhdaichte le wart gu bagarrach.
  -Agus a-nis bu chòir dhut a bhith air a chomharrachadh. Bidh an soidhne seo ort gu bràth.
  Thàinig drone humanoid le masg agus trusgan uaine a-mach bho chùl nan sgàthan. Thug e a-mach tiùb le rudeigin mar ròn.
  - A-nis nì sinn punch dhut . 'S iad na h-àireamhan so 'ur àireamh - 1313131314. Theid sibh fodha mar phriosunaich. Thoir dhomh do làmh an seo.
  Bha an t-eagal Valerka Lagunov, a 'coimhead air an iarann teth dearg, air an làimh eile, ga fhalach air cùlaibh a dhruim. An uairsin thionndaidh dà dhron mòr gu làidir am ball agus thug iad don neach a chuir gu bàs e. Leig e deoch làidir air a làimh agus an uairsin loisg e e. Rinn am balach sgreuchail agus sgleò, ach bha e air a chumail ann an iaruinn. Mu dheireadh, chaidh an stàilinn lasrach a thoirt air falbh, agus chaidh e glan, cha mhòr a 'dol a-mach às a' phian.
  - Leig leis falbh fon fhras deigh, leig leis falbh.
  Valerka Lagunov a nighe le uisge deigh. Dh" fhàs e cho dona is gun do thòisich m" fhiaclan a" bualadh mar dhrumaichean, ach cha robh mi a" faireachdainn mòran na bu shaoire. Tha na modhan clàraidh gun chrìoch air tighinn gu crìch.
  Gheall an t-seillean sa chòta geal:
  -A-nis gheibh thu aodach riaghaltais.
  Bha an gille ag osnaich le faochadh; bha e mì-thlachdmhor coiseachd mun cuairt rùisgte fad na h-ùine, gu h-àraidh an làthair sheilleanan boireann, agus e air chrith leis an fhuachd.
  An seo thug daoine ann an èideadh dubha pasgan, timcheall air a 'tilgeil a chulaidh thuige. Goirid, os cionn na glùinean, pants geal salach le stiallan gorm, no an àite sin goirid, air an criosadh le ròp, agus an aon rud, àbhaisteach airson eucoraich film , lèine stiallach le sleeves fad bicep. Agus a leithid de chulaidh reubte, is dòcha eadhon air an toirt bho chorp, le putanan air an reubadh a-mach.
  Bha misneachd aig an Leninist òg Valerka faighneachd:
  - Agus tha e uile?
  Bha seillean mòr ann an còta geal a" gàireachdainn gu tàmailteach:
  - Gu dearbh a h-uile dad! Agus chan eil còir aig eucoirich òga air barrachd.
  Rinn Valery Lagunov suathadh gu socair air caraid tachas, sàilean pinc:
  -Agus na bòtannan? Am bi mi casruisgte?
  Mhìnich an seillean gu dòigheil:
  - Tha thu a'd' eucorach, agus feumaidh tu aithreachas a dheanamh, agus a reir an lagha, tha e mar fhiachaibh air a h-uile eucoirich òga a dhol casruisgte , ge b'e àm de'n bhliadhna. - Agus dh' fhalbh am biastag. - Agus air a" phlanaid seo , bidh a h-uile duine agaibh nam mion-aoisean gu bràth!
  Bha casan a" bhalaich deugaire mar-thà air tòiseachadh a" faighinn fuachd, bha a" ghnàth-shìde an seo eadar-dhealaichte mu thràth, agus dh" fhaighnich e le clisgeadh:
  - Dè ma gheibh mi fuachd?
  - Bidh am batan a 'leigheas! - Agus bhuail geàrd an drone a-rithist e air a" bhonn lom le tarraing sgiobalta. - Dèan aodach gu sgiobalta, shket .
  Bha Valery Lagunov a 'tionndadh, a' caoineadh, bha a chraiceann amh, air a sgeadachadh ann an dòigh air choireigin, agus a 'teannachadh a chrios. Chaidh am balach a ghleusadh le làimh agus an uair sin a thoirt gu seòmar feitheimh. An sin, chaidh an Leninist òg Valerka a chuir air a ghlùinean, chaidh a ghàirdeanan a tharraing air ais, bha na dùirn aige ceangailte ri adhbrannan. Mar sin shuidh e ann an suidheachadh mì-chofhurtail, a 'feitheamh ris a' cho-dhùnadh deireannach air an dàn dha. Bha mo ghlùinean air an goirteachadh, thug an làr cruadhtan air mo chasan leth-rùisgte cas. A-nis bha e gu sàmhach a 'goid, bha e brònach agus tàmailteach, thuirt a h-uile càil gur e prìosanach a bh' ann, duine air chall airson beatha àbhaisteach. Cha till e gu bràth chun Talamh agus teichidh e bhon t-saoghal seòlta. Tha sin ceart, thuirt an gille ruadh : Seo ifrinn! A-nis chan eil dòigh ann, crìoch marbh gun dòchas! Chaidh a phearsantachd gu lèir a sgaoileadh agus a sgrios ann am modhan mionaideach a 'phrìosain. Mu dheireadh, ràinig ceannard na roinne, seillean le strapan gualainn airgid, chun phasgan aige agus thuirt e:
  -Gu roinn na cloinne, buidheann 19, cealla còig-deug.
  Lagunov a thoirt air falbh bho na làmhan dìreach le meuran leanabh agus bha iad ceangailte ri làmh geàrd. A' putadh le batons, chaidh am balach a thoirt air falbh. Bha eagal air a" ghille a-rithist mar a chuireadh prìosanaich eile fàilte air. Dh'innis iad tòrr rudan eagallach mu phrìosanan, oir chan e a-mhàin clann a tha ann, ach eucoirich.
  Mar sin chaidh iad a mach do'n ghàradh, chladhaich iad molagan geura 'nan casan rùisgte, choisich am prìosanach a bha air ùr bhualadh air òrdaibh, agus e gu h-àraidh ann an cràdh. Bha an t-uisge ann, tais agus fuar. Aig an t-slighe a-steach don t-seòmar ri thaobh, dùinte le feansa àrd, tha torcaich bulldog ag èirigh agus a" cur suas . Tha na trannsaichean gruamach le mòran bhàraichean, tha eadhon na fosglaidhean air na làir air an lìonadh leotha, agus tha na ballachan air am peantadh dubh is liath. Tha seo a" cur cuideam uamhasach air psyche an leanaibh, agus tha cridhe an leanaibh a" tòiseachadh a" bualadh nas luaithe a-rithist, bhuail e gu goirt a chorragan lom air a" cheum cruadhtan sleamhainn, shlaod e sìos beagan, agus bhuail an geàrd e sa chùl le cnap a ghunna.
  - Na cadal, a dhuine ùr !
  Thiodhlaic an gille a cheann ann an slochd de fhuil lag, bha cuideigin air a cheasnachadh mu thràth, agus bha e gu ìre mhòr air a thogail leis a chluais ata. Mu dheireadh, chaidh an Leninist òg Valerka a stiùireadh gu doras mòr, rinn geàrdan an drone gàire gu borb . Chualas torman tachasach:
  -Seo tha sinn, ach an toiseach, clàradh ann an neul.
  - Ciamar a tha sin? - Dh'fhaighnich an gille gu gòrach.
  Mhìnich na drones gu dòigheil:
  -Agus bhon a tha thu fhathast beag, bidh sinn a 'faireachdainn duilich dhut. Deich buillean le bata air àite bog, agus sin agad e.
  Bha Valerka Lagunov airson a bhith a 'seinn, ach thuig e bho shùilean a' mhadaidh-allaidh gum biodh e eadhon na bu mhiosa. Agus mar sin, is dòcha gun obraich e a-mach. Thionndaidh iad mun cuairt e, leag iad sìos a phiantan agus bhuail iad e cho cruaidh 's a b' urrainn dha. Rinn an gille osnaich, agus an sin shìn e a bhilean. "Bith nad dhuine," las an smuain. Bha na h-ath bhuillean eadhon nas dorra. Rinn Valery Lagunov gearan gu sàmhach, ach fhuair e air a bhith a 'cumail air ais na sgrathan àrda aige. Mu dheireadh, chrìochnaich na daoine a chuir gu bàs, thug iad air falbh na glasan-làimhe agus dh'fhosgail iad doras na cealla. An sin thàinig breab làidir, agus chaidh an gille a-steach thuice le flùr. Dhùisg na cadal, a 'suathadh an sùilean. A 'coimhead orra, shocraich Valerka sìos.
  B' iad sin clann bho dheich gu ceithir bliadhna deug, bha an fheadhainn a bu shine agus na b' òige air an cumail air leth. Bha iad caol, rag-ruisgte, uile casruisgte, le bruthaichean 's le sgrìoban o chuipean 's bho bhabaichean. Ach aig an aon àm, chan eil iad coltach ris na h-eucoraich uabhasach a bha am mac-meanmna a 'nochdadh. Tha na h-aghaidhean tana, tana, ach le gàire dhaoine nach do chaill an coltas daonna. Bha còrr is ceithir fichead gille ann, bha iad nan laighe air bunan fiodha gun phlaideachan, bobhstair no cluasagan. Bha gach fear air a chumail, cuid leis a" chas dheas agus cuid air an taobh chlì, le slabhraidh fhada cobra, coltach ris an fheadhainn a chleachd na poileis drone sa bhan. Ach tha am baile teth tropaigeach, alas , na rud den àm a dh" fhalbh. A nis bha e fionnar ;
  Bha an Leninist òg Valerka troimh-a-chèile. Tha e, san fharsaingeachd, na leanabh gu math fionnar , ach cha do smaoinich e ciamar a bhiodh e ga ghiùlan fhèin aon uair air cùl bhàraichean. Chan e, gu dearbh, dh" innis na prìomh luchd-leantainn sgeulachdan, gu tric a chaochladh, mun phrìosan òigridh. An dàrna cuid a "nochdadh an àite seo mar inferno monstrous, far a bheil caos uamhasach a" riaghladh , no, air an làimh eile, mar sanatorium chloinne, far a bheil fìor sùbh-craoibh agus tòrr nas inntinniche agus nas saoire na ann an sgoil dòrainneach. Ach an seo gu cinnteach chan eil e coltach ri sanatorium agus, a rèir coltais, tha e nas miosa na fìor phrìosan . Bha an Leninist òg Valerka, air a bhuaireadh leis fhèin nach do chuir e dragh air faighinn a-mach mar a chuireadh e fàilte air cuideigin nuair a chaidh e a-steach don chill, gun a bhith gu tur soirbheachail:
  - Halo guys! Thig mi le rudan math.
  Sheas am fear a bu shine 'sa chill, am balach a b' àirde 's a bu mhotha, 'n a choinneamh. Chaidh slabhraidh fhada air a chùlaibh, a 'bualadh air na leacan marmoir, agus bha an athair fhèin timcheall air an aon àirde ri Valerka Lagunov , no an àite, dà cheudameatair nas àirde agus gu math nas taine. A bharrachd air an àireamh campa aige, cha robh tattoos aige, a thug air coimhead coltach ri robair. Mar sin shocraich Valerka, an dèidh dha a neart a chothromachadh. Agus dh'fhaighnich e gu sunndach:
  math dhut Kent ! Carson a tha thu?
  -Chan eil fios agam! - Fhreagair Valerka Lagunov gu dùrachdach, ged a bha e den bheachd gu robh e dualtach a bhith air a mhearachdachadh airson neach-brathaidh. Agus am fraer seo a shlaod e aig astar superluminal gu planaid an dungeon. Dìreach faigh e!
    Thuirt an neach a bha a" coimhead a" chamara gu dòigheil:
  - Cha mhòr nach eil fios aig a h-uile duine carson a tha iad sa phrìosan. Tha na cumhaichean againn cruaidh, feumaidh sinn a bhith beò còmhla, gun a bhith a 'toirt fiosrachadh no brathadh dha chèile. Cuimhnich, gheibh luchd-fiosrachaidh bàs.
  - Agus cha robh mi a-riamh sia! - Fhreagair Valerka Lagunov gu fìrinneach.
  -Tha sin ceart, cuimhnich air cuid de riaghailtean.
  Ghabh am balach ceum air ais agus thòisich e air liosta.
  - Na leig às thu fhèin ann am bucaid. - Sheall e a mheur ris an amar. - Tha sloc sònraichte ann airson seo.
  - Càite? - Choimhead an Leninist òg Valerka timcheall.
  -Nuair a chuirear sinn gu obair, agus bidh seo aig briseadh an latha agus gu deireadh an fheasgair, togaidh sinn dachas dha na seanailearan. An sin, air an t-slighe faisg air a 'phrìosan, tha sloc le burdocks bog. Faodaidh tu thu fhèin a shaoradh an sin. Ach an seo cha bu chòir dhut an èadhar a mhilleadh. San dàrna h-àite, ma tha gluasadan bìdh ann, tha iad air an toirmeasg gu foirmeil, ach airson brìb is urrainn dhuinn rud sam bith a dhèanamh, faodaidh tu a roinn leis a h-uile duine.
  San treas àite, na seachain obair , agus na bi a" sabaid gun adhbharan mòra. Mur eil, gheibh a h-uile duine grèim air. - Lean an gille tràilleil air lùbadh a mheòir. -
  Agus mu dheireadh, sa cheathramh àite, na feuch ri teicheadh. Airson seo, thèid an cealla gu lèir a pheanasachadh gu mòr. Mura tèid do phàrantan a chur an grèim, leig leotha brìb a thoirt seachad, is dòcha gun lughdaich iad na cumhaichean grèim agus gun toir iad plaideachan dhuinn.
  - Dè a bu chòir dhomh a phàigheadh? - Bha Valerka Lagunov den bheachd nach tigeadh e bhon Talamh co-dhiù.
  Thuirt an t-athair gu neo-shoilleir:
  - Tòrr, tha na poileis sanntach!
  Le cuimhne meallta ann am bruadar, agus an dèidh dha dìochuimhneachadh gu bheil e a 'fuireach ann an àm a' cho-mhaoineas, bha Valerka air chrith, chan eil a phàrantan nam billeanan, agus mar sin cha phàigh iad dheth gu bràth. Ach, is dòcha gu bheil athair mar-thà air fhògradh , agus an uairsin bidh airgead gu leòr ann airson tòrr.
  "Tha, tha mi a" faicinn gu bheil thu gu tur fuarach, tha sin air sgàth gu bheil thu cianail. "
    Thug am balach as sine sùil nas mionaidiche air an Leninist òg Valerka. Mhothaich mi na bruthaidhean agus na cnapan, an craiceann dearg bhon smùid.
  - Sin mar a rinn iad peanas ort. A rèir choltais, tha thu poilitigeach ma tha iad a" magadh ort mar sin. Ceart gu leòr, laigh sìos leinn, a-màireach bidh latha cruaidh agad, agus faigh beagan cadal. Cheum an "athair-athair" òg beagan air ais, a" dèanamh gluasad tarraingeach.
  - Faigheamaid eolas, is e m'ainm Ioseph.
  - Agus is mise Valerka.
  - Ainm math. - Tharraing e aire gu biceps snaidhte. - A 'dèanamh spòrs?
  An seo cho-dhùin am balach crìochnachaidh na sgilean aige fhalach agus na comasan aige a lughdachadh:
  - Cultarachd agus wushu carachd.
    Dh"aontaich am balach as sine :
  - Chan eil sabaid Wushu dona airson sabaid.
  Thuirt Valerka Lagunov gu math modhail:
  - Chan eil mi air a mhaighstireachd gu foirfe fhathast. Agus tha an stoidhle againn nas coltaiche ri lùth-chleasachd!
  rinn Ioseph gàire gu caomh :
  -Chan eil dad, tha a h-uile duine an seo nan luchd-sabaid meadhanach ! Ach ma thachras dad, bheir sinn còmhla peanas air na daoine gun lagh agus an fheadhainn a bheir oilbheum don fheadhainn bheaga.
  - Tha e còmhdaichte! "Dh" aontaich an Leninist òg Valerka gu tur leis a "bheachd seo.
  Chrath na balaich làmhan. An uairsin dhìrich an Leninist òg Valerka air a" bhunc, bhrùth na balaich an guailnean còmhla agus chaidh iad còmhla. Bho dh'fhàs e nas blàithe, thagh Valerka Lagunov suidheachadh cofhurtail agus, a 'toirt a chasan fuar, dh'fheuch e ri cadal. Ged a bha an ceann bearrte air a chlaoidh le imcheist, agus na cnàmhan air an goirteachadh le buillean, agus an comharra loisgte a" tachdadh, thionndaidh corp an leanaibh fallain a-mach gu bhith na bu làidire.
  Agus nuair a thuiteas tu nad chadal, tha matrices air an cuir thairis nad chadal, agus bidh thu a-rithist a" sleamhnachadh a-steach do sheallaidhean àite.
  Agus air do bheulaibh, mar fhilm ficsean saidheans;
   Choimhead a" bhan-dia gu socair air Valerka agus chrath i:
  - A bheil thu airson cuairt a ghabhail timcheall prìomh-bhaile galactic?
  Fhreagair balach tùsaire agus a bha na phrìosanach ann an ìmpireachd nam biastagan, Valerka Lagunov:
  - Bhithinn toilichte seallaidhean do chalpa fhaicinn. Nuair a thig mi gu bhith nam dhia, togaidh mi mi fhìn rudeigin nas iongantaiche.
  Affaraya ( b" e sin ainm a" Bhan-dia anns an hypermatrix !) Aonta:
  - Ceart gu leòr, a bhalaich!
  Agus dh'fhosgail i a beul brèagha agus... Gu h-obann thàinig tobar magoplasm a-mach, agus chaidh am balach tùsail Valerka a ghlacadh ann an teine buidseachd.
  Tha an t-àite air a lìonadh le lasraichean iridescent a bhios ag atharrachadh dathan gach diog.
  Teine ifrinn, a" lasadh suas agus a" caitheamh a" bhroinn uile, a" pronnadh na feòla. Bholcàno a loisgeas a h-uile càil a tha beò a-staigh. Dè cho eòlach air seo uile! Ach an turas seo, is dòcha gu bheil ifrinn fìor?! Foighidinn, agus tha am pian a 'dol sìos. Dh'fhosgail Valerka Lagunov a shùilean.
  Bha e coltach ris gum faca e an speur rionnagach. Dhùin e a shùilean le iongnadh, agus an uairsin thug e orra fosgladh a-rithist. Tha, gu dearbh, tha e a 'faicinn brat-ùrlair neònach de rionnagan. Bho thùs neo-thalmhaidh, air a chuairteachadh gu mòr le garlands luachmhor de sholais nan speur. Bidh deichean de mhìltean de na rionnagan as soilleire a" deàlradh agus a" cur iongnadh air mac-meanmna. Bha coltas gu robh an corp fhèin a 'seòladh ann am falamh, a' faireachdainn gun taic. Chuir an sealladh nach fhacas a-riamh iongnadh air a" bhalach tùsaire gun do chaill e mothachadh, gun cheangal bho fhìrinn.
  Nuair a thill an comas smaoineachaidh air ais thuige a-rithist, b 'urrainn dha smachd a chumail air na faireachdainnean aige mu thràth. Bha talamh cruaidh foidhe a rìs, agus striochd e r'a chasan.
  Cha robh an sealladh a bha roimhe airson a' chridhe lag. An toiseach, bha am balach tùsail den bheachd gu robh e a" dol às mo chiall. Nochd am baile mòr mòrail, prìomh-bhaile galaxy an ìmpireachd elven, aon de na bailtean-mòra as motha ann an cruinneachadh Fabochazar, anns a "ghlòir as fiadhaich aige.
  Skyscrapers sòghail ioma-cilemeatair, teampaill gigantic, ìomhaighean do-chreidsinneach gigantic, cascades de ghàrraidhean is fuarain, innealan aotrom, bùird-cunntais mòr a dh" fhaodadh a bhith iomchaidh airson leth-cheud stadium Oiliompaiceach agus mòran a bharrachd. Ma chuireas sinn milleanan de dhiofar sheòrsaichean itealain dathach is neo-àbhaisteach ris, an uairsin airson balach tùsaire Leninist a tha dusan bliadhna a dh'aois tràth san treas linn air fhichead ( ge-tà, ann am bruadar agus ann am fìrinn fhìrinneach, bidh cuimhne uaireannan a 'fàilligeadh, agus tha e coltach gu bheil thu a bhith nad riochdairean bho àm mòran nas àrsaidh!) Bha seo mu thràth nas fhaide na crìoch sam bith.
  Agus fhathast cha robh an Leninist òg Valerka a 'faireachdainn eagal. Bha fìor thoileachas, agus eadhon toileachas do-mhìnichte ann a bhith a" faicinn greadhnachas do-chreidsinneach dathach air a chruthachadh le làmhan dhaoine tuigseach. Bha a h-uile dad anns a" bhaile-mòr seo eireachdail agus draoidheil.
  Bha grunn rionnagan a" deàrrsadh anns na speuran. An rionnag pinc-buidhe as soilleire, dà uaine, aon ghorm agus dhà cherry-sapphire cha mhòr do-fhaicsinneach, a tha nàdarra ann an solais cho dian. Ach, a dh" aindeoin an t-solais làidir, cha do ghoirtich e mo shùilean agus cha robh e teth. Tha an teòthachd gu math tlachdmhor, le gaoth bheag fionnar a" sèideadh.
  Choisich am balach tùsaire, a tha a-nis na gheansaiche, air a" chabhsair seachd-dathte, air a dhealbhadh le flùraichean, ìomhaighean, solais deàlrach ioma-dathach , agus leacan snasta criostal. Bha buinn rùisgte leanabhach a" faireachdainn gu math rèidh, eadhon, is dòcha, sleamhainn, mar deigh, a" toirt soilleireachd, ach gu fortanach cha robh uachdar ro theth.
  Bha a h-uile dad anns a "bhaile-mòr teachdail seo soilleir le sgàthan agus gu math eireachdail, chaidh eadhon faighinn cuidhteas sgudal ann an cumadh bheathaichean is eòin coimheach. Dh"fhosgail iad am beul agus thug iad taing gu modhail dhaibh nuair a chaidh sgudal a thilgeil orra. An uair a thilg an gobhan dheth a bhròg leaghte agus riomhach, leum eun-sguabaidh a mach as a" chabhsair, mar gu"m b" e uachdar uisge a bh" ann.
  Thionndaidh e a-mach gu robh ceann iolaire ann, ach gob neo-chothromach mòr, agus corp megplant stiallach, air a fhrèamadh le trì òrduighean de bhileagan lus. Bha gach sreath eadar-dhealaichte ann an dath agus cumadh nam brògan, agus bha eadhon dath gluasadach air na sgiathan, mar bhidio.
  Shluig an sgaothadair iteach agus flùrach aig an aon àm na brògan a bha air fàs neo-chaochlaideach, a" crathadh gu binn:
  "Chan eil adhbhar sam bith againn sinn fhèin a chràdh le teagamhan." Chan eil barrachd ghillean eu-dòchasach anns a" chruinne-cè gu lèir. Bidh fìor fhir a" tilgeil sgudal - marbh elf tarbh cuideigin eile! Elf-tarbh a mharbhadh cuideigin eile!
  Shìn am balach tùsaire Valerka a làmh air an "diva scavenger" ann an troimh-chèile agus thuirt e:
  - Is e an rud as iongantaiche mu dhuine nach eil e a 'cur iongnadh air leis an t-seallaidheachd, ach gu bheil e air a iongnadh leis a' bhanal!
  Ach, tha e neònach gun do leagh na brògan armachd trom-dhleastanas, agus cha d" fhuair e fhèin eadhon losgadh beag. Ach, cha robh coltas gu robh an t-aodach air a mhilleadh cus, ged a chaidh na rabhlagan sòghail a chall. Ach tha rudeigin air a ghleidheadh, agus chan eil e cho tàmailteach a bhith a 'coiseachd timcheall a' bhaile ann an lèine-T snasail agus goirid ghoirid, aodach àbhaisteach dha balach ann an aimsir teth.
  Ged a bha e air a bhith na bhalach, agus beagan air chall pàirt de a chuimhne, nach eil buileach mothachail air fhèin, Valerka a bha nàire le casan rùisgte, a bha air leth mì-fhreagarrach anns a 'phrìomh-bhaile, far a bheil a h-uile ìomhaigh, càr, fuaran, sgrìobhadh, seo no bha an structar sin a" deàrrsadh le sòghalachd flashy bodhar. Coltach ri baigeir ragged ann an cairteal an riaghaltais ann an New York as beairtiche, bidh thu gu neo-thoileach a" frasadh nuair a thig duine thugad.
  Chan eil mòran luchd-coiseachd air na sràidean an-dràsta, clann sa mhòr-chuid. Leis gur e seo aon de na prìomh roinnean den phrìomh-bhaile, thuinich elves agus sìobhragan ainmeil an seo. Cha robh ann ach àm nuair a fhuair mion-shaighdearan agus sìobhragan saor-làithean goirid gus eòlas fhaighinn air co-dhiù beagan beatha às aonais drile gruamach, gus am biodh iad a" faireachdainn toileachas leanabachd.
  A bharrachd air an sin, bha an ùine ghoirid seo de shaor-làithean an taca ri àm an taigh-feachd na sheòrsa de bhrosnachadh airson soirbheachas ann an sgrùdaidhean agus trèanadh sabaid.
  Is e toileachas a th" ann co-dhiù beagan cothrom air d" ùine a riaghladh mar a thogras tu! Is e sin as coireach gu robh an sealladh de chlann gàire gun chron, mòran dhiubh, fhad "s a bha iad a" cluich gu toilichte, eadhon a "sgèith a-steach don adhar, a" dèanamh suirghe, a "snìomh mar mhullach, a" leigeil a-mach holograman kaleidoscopic, a "toirt sealladh eireachdail eireachdail don bhaile-mòr draoidheil.
  Bha an tùsaire neònach Valerka airson a dhol thuca agus ceist no dhà fhaighneachd, ach bha eagal air. Bha eagal orm gur dòcha nach biodh na balaich agus na caileagan sìtheil, breagha, coltach ri elf-coltach nan èideadh boillsgeach, cho sìtheil sa tha iad a" coimhead air a" chiad sealladh. A bharrachd air an sin , chan eil e àbhaisteach dha daoine, eadhon nigheanan a 'cluich gu soilleir geamannan cogaidh.
  Fìor, tha e coltach gu robh seòrsaichean sgeulachd-sìthe agus anime -fantasy a 'nochdadh, agus chan e blàir le daoine. Bha na ro-mheasaidhean holografach fa leth mòr agus cho soilleir is gun do rinn iad ath-riochdachadh gu dìleas air an fhiosrachadh. Dè a bha coltach, agus gu dearbh, gu h-obann nochd caistealan, daingnich agus taighean bho àiteigin san adhar, agus an uairsin chaidh iad à sealladh.
  Air a iongnadh leis na chunnaic e, a shàilean rùisgte a" deàrrsadh, choisich e agus choisich e, a" leantainn air adhart a" sgrùdadh a" bhaile. Dè na craobhan iongantach agus flùraichean mòra, deichean is ceudan de mheatairean a dh'fhaid, le fuarain agus beathaichean itealaich, crochte air balconies criostail, a 'gluasad sa ghrèin le paileas ioma-sgeulachd .
  Air na bileagan flùraichean, bidh diofar dhealbhan gluasadach a 'nochdadh, a' sìor atharrachadh, mar as trice ealain armachd de dhiofar uilebheistean , no a 'sabaid ann an stoidhle retro.
  "Is dòcha gur e raointean feachd a th" annta! Dè na cruthan neònach a bhios an inntinn a" cruthachadh!"
  An seo bha aon de na togalaichean spherical crochte air seachd casan, air an iomall le duilleagan air am frèamadh le clachan luachmhor, air am peantadh ann an dath bratach sìobhragan Luciferostan . Chaidh structar eile a dhèanamh ann an cumadh rionnag seachd-biorach , agus a 'tionndadh gu slaodach timcheall a h-axis. Bha togalaichean eile coltach ri craobhan na Bliadhn" Ùire, cèicean le lòchrain loisgte agus easan stoirmeil ioma-dathte, sruthan mòra a" dol a-steach don stratosphere. Bha cuid de fhuarain mòra ann an cruth diofar uilebheistean extragalactic ann an clachan prìseil a" spùtadh a-mach meatailt leaghte agus gasan neònach, air an soillseachadh le sailean laser.
  Bha ùrlaran ìosal nan togalaichean sòghail làn de dhorsan dathte agus a-mach le ainmean air an lasadh air sgàilean. Agus is e an rud a tha neònach gu bheil na h-ainmean gu tur soilleir: taighean-bìdh, bùthan, ionadan dibhearsain de gach ìre agus seòrsa, diofar sheirbheisean. Bha e mar chuimhneachan air Prìomh Shràid Ceann-suidhe Washington a bha air a leudachadh gu mòr agus gun choimeas nas sòghaile.
  Nuair a chunnaic e an toiseach e ( bha trioblaidean ann le a chuimhne ann am fìrinn fhìrinneach, cha b" ann leis a bha e gu ìre!) Bha e an uairsin fhathast glè bheag, chuimhnich e mar a chuir e iongnadh air gu doimhneachd anam agus a-nis dh" ith e gu litireil an deàlradh. greadhnachas ìmpireil le a shùilean. Gu dearbh, bha mòran de rudan an seo nach robh analogues air an Talamh.
  Uill, dè an seòrsa neach-dealbhaidh daonna a chuireadh stìoballan ceann-sìos, cruinneagan agus linneachan le creutairean dathach agus uilebheistean do-chreidsinneach. Tha e eadhon eagallach a bhith a" coimhead, tha e coltach gu bheil a h-uile dad gu bhith a" tuiteam às do cheann.
  Chaidh tè de na caileagan elf thairis air, a' suathadh gu h-aotrom air le bròg gleansach. Ghluais am fear-tòiseachaidh Valerka beagan, bha e sgìth mar-thà, choisich e grunn mhìltean.
  "Is dòcha nach do dh" ith thu airson ùine mhòr, gaisgeach rionnagach, " ghlaodh an nighean bheag aingeal mar chlag airgid.
  Nam biodh slighean gluasadach sam bith ann, bha e follaiseach gun deach an tionndadh dheth. A rèir choltais, ann an ultra-metropolis an ama ri teachd, bha cus dragh orra mu dheidhinn fallaineachd corporra. Dh" fhàs an uachdar na bu gharbh agus thòisich mo chasan rùisgte a" faireachdainn amh agus tachasach. Bha Valerka dha-rìribh ag iarraidh ithe, oir bha e a" faireachdainn mar gum biodh e acrach airson grunn làithean, ach a-mhàin sin ...
  Ach cò aig a tha fios dè an ùine a chuir e seachad a 'conaltradh ris a' bhan-dia, nach do chuir e biadh dha, ach a-mhàin thug e aoigheachd dha. Fìor, cha robh an Valerka air bhioran eadhon ag iarraidh ithe.
  Tha an t-sràid làn de dh" innealan dathach ag ràdh: "Tha an t-àm ann thu fhèin ùrachadh!"
  Le smaoineachadh reusanta tha Valerka a" co-dhùnadh:
  - Cha'n urrainn da bhàs tachairt, agus le bolg falamh cha'n 'eil beatha ann !
  Cho luath "s a thàinig thu faisg air an inneal, nochd sa bhad sealladh trì-thaobhach de nighean bhrèagha seachd-dath le sgiathan. Ann an cànan a bha coltach ri Beurla, thuirt an nymph iongantach:
  - Dè a tha neach-buannachaidh beag ach gaisgeil na Cruinne ag iarraidh?
  - Ith! - Thuirt Valerka gu h-onarach, bha sradag acrach ri fhaicinn ann an sùilean gorma a" bhalaich thùsail.
  - Seata de cheud is còig deug millean toradh aig do sheirbheis. - Chrath an sìthiche, a' cur meud ris na sgiathan.
  - An uairsin reòiteag an Taigh Gheal, lemonade, sùgh, cèic agus seoclaid. - Bha am fear-tòiseachaidh tomboy toilichte a 'bualadh.
  - Dè an seòrsa? Sònraich an òrdugh agad! - Bha dithis nighean ann, agus rinn iad gàire mòr gu mì-nàdarrach.
  - Chan eil e gu diofar, fhad "s a tha e blasta. - Dh'èigh Valerka ann an troimh-chèile, a 'sgaoileadh a làmhan gun chuideachadh.
  - A bheil e cho blasda sa ghabhas? A rèir an ìre as mòr-chòrdte? - A rèir choltais tha aig an t-seirbheiseach cybernetic ri dèiligeadh barrachd air aon uair ri teachdaichean nach eil a" tuigsinn na tha iad ag iarraidh.
  - Tha! - Chaidh Valerka a-mach le faochadh.
  - Tog do làmhan, coimhead dìreach. No thoir a-mach do chairt -aithneachaidh pearsanta , mion-shaighdear. - Thuirt na nymphets holografach ann an sèist.
  Thog am balach pùdair an dà làmh. Chaidh solas beag buidhe a-mach, a rèir coltais chaidh a sganadh.
  - Chan eil an dearbh-aithne agad a" nochdadh ann an clàr-amais nan cairtean, chan eil cairt armachd pearsanta agad, agus mar sin chan urrainn dhut a thoirt seachad. - Dh'èigh na caileagan agus thionndaidh iad crùbach sa bhad, chaidh iad thairis air an gàirdeanan ann an gluasad casgach de shìobhragan fionnar.
  Choisich an Leninist òg Valerka gu sgiobalta air falbh bhon ghunna-inneal, bha a shàilean lom, leanabhach a" losgadh gu litireil. Tha e coltach gur e co-mhaoineas aithneachaidh technotronic a tha seo. Shuidh Valerka sìos air a 'chabhsair toinnte, reòta, a' sealg gu mòr agus a 'socrachadh a smiogaid air a palms. Bha mi a 'smaoineachadh... Bha an àm ri teachd air a shealltainn anns na dathan as dorcha. Tha e gu tur na aonar ann an galaxy eile, air a chuairteachadh le creutairean eile san t-saoghal , creutairean a tha nas miosa na na beathaichean fiadhaich as creiche.
  Agus chan urrainn dha beachd sàbhalaidh sam bith a thighinn gu inntinn. Bha Oliver Twist na b" fheàrr dheth ann an Lunnainn, co-dhiù bha daoine ann mar am fògarrach gun dachaigh e fhèin. A-nis, càit an tèid e? Am bu chòir dha e fhèin a ghèilleadh, a 'cunntadh air tròcair sa phrìosan? An sin bheir iad biadh dhut co-dhiù, ged a tha e ann an dòigh cho iriosal, tro phìoban.
  - C'arson a tha thu dubhach, a Phonuill ? Dè, tha mi gad fhaicinn a" reamhrachadh do bhilean. Tha e coltach gu bheil thu airson prionnsa -plasma a dhràibheadh a-steach don stamag?
  Leudaich balach air nach robh e eòlach ann an aodach boillsgeach a làmh, le gàire. Dè cho daonna 'sa tha e! Tha aghaidh an elf bheag cruinn, leanabhach, chan eil e idir olc, bu chòir dha nochdadh ann an sanasachd air beathachadh ceart, ach tha e a 'bruthadh a phailme ro chruaidh. Aghaidh àrd, falt fionn, sùilean gorma farsaing. Fìor, làmh tana, sinewy, mar gum biodh e air a dhèanamh de stàilinn, comasach air cnàimh a bhriseadh. Is gann gum b" urrainn dha Valerka stad a chuir air fhèin, gun a bhith a" sealltainn gu robh e ann am pian mòr, bha làmh an leanaibh air a sgoltadh mar gum biodh e ann an droch chràdh.
  Thuirt e gu h-onarach:
  - Tha, tha an t-acras orm!
  - Tha e coltach gu bheil thu bho choloinidhean fad às, bha thu air do losgadh gu dona, agus tha thu a 'coimhead rag agus neònach. - Thuirt an t-olc òg le beagan co-fhaireachdainn 'na ghuth.
  Thug Valerka sùil troimh-chèile air fhèin. Bha an t-aodach, gu dearbh , air tòiseachadh a 'gluasad ann an àiteachan mar-thà, agus bha an craiceann dearg agus a' feannadh. An dàrna cuid bho rèididheachd ionadail, no freagairt dàil don spreadhadh. Dh"fhairich e fuachd reòta na bhroinn, agus thuirt e le guth crith.
  - Bha mi a" smaoineachadh, bha mi aig meadhan cosgais magnetach teirmeach .
  - Gabhaidh mi am biadh aig astar luath, an sin innsidh tu dhomh. - Ruith am balach , mar gum biodh ann am filmeadh luathaichte, gun a bhith a" suathadh air uachdar sgileil na slighe le a bhrògan.
  Tha e duilich a mhìneachadh carson a bha Valerka a" faireachdainn earbsa anns a" chuilean seo de elves borb. Is dòcha gun tug m" òige agus cuideam an cuid cuideam. Air ais, ùr thilg a charaid grunn gheugan pinc air a bha fàileadh gu math blasta . Thòisich seann thùsaire an USSR ag innse na sgeulachd aige, gun a bhith a 'falach rud sam bith, bha e a' goil, bha e airson anam a dhòrtadh.
  Dh"èist am balach elf gu faiceallach. Bha e cho àrd ri Valerka, agus is dòcha gu robh e eadhon nas òige. Rè a 'chòmhraidh, bha gàire fìor-ghlan daonnan a' cluich air aodann eireachdail. Fìor, tha fiaclan leanabh den rèis ghaisgich mar-thà gu math mòr, nas gile na sneachda, agus bha ghathan grunn luminaries air an nochdadh bhuapa mar sunbeams. Thionndaidh am biadh a chaidh a thoirt bhon inneal reic a-mach gu bhith ro bhlasta; chuir e cus spionnadh air na gabhadairean agus, an àite a bhith a" sùghadh, chuir e am miann air falbh.
  Nuair a thuit Valerka sàmhach às deidh dha bruidhinn, thuirt an elf òg gu ciallach:
  - Tha, tha e coltach ri mìorbhail, ach cha bhith thu beò an seo. Thèid do chomharrachadh gu sgiobalta, gu sònraichte leis gu bheil sgrùdadh coimpiutair air a h-uile pearsa a" tachairt a h-uile latha. O chionn latha no dhà, gu math faisg, bha leithid de " grinder plasma " ann; spreadh longan-rionnag mar shàr chleasan-teine . Fiù 's bhon uachdar chitheadh duine mar a bha na soithichean reubte a' dath an adhair. Tha e math gun deach am prìomh " geansaidh " thairis air an loidhne.
  Chomharraich an leanabh elf don rionnag mheadhanach Vithimura .
  - A-nis tha a h-uile dad air fàs tòrr nas cruaidhe, siostam dearbhaidh iomlan. Eadhon roimhe seo, bha smachd trom. Gu cinnteach, tha eadhon an inneal seo, mar feadhainn eile, ceangailte ri Roinn a 'Ghràidh agus a' Cheartais.
  - Mar sin tha na poileis dìomhair agad air an gairm? - Bha Valerka a" gàireachdainn le gàire, cho èibhinn "s a bha bun-bheachd a" ghràidh ann an dùthaich far an robh na faisistich nan nigheanan dàna san sgoil-àraich.
  - Tha, tha, tha grunn roinnean ann, agus tha a h-uile duine a 'bruidhinn air gràdh. - Thug an gille a shuilean ri cheile, 's dh' fhas a shealladh geur. - Tha e coltach ri magadh de chiall chumanta. Tha eagal air eadhon m" athair, coitcheann eaconamach sa cheathramh ìre, mu na roinnean sin. Thig air adhart, falbh gu sgiobalta . Bheir mi ann thu.
  - Anmoch! Seo agaibh, a ghràidh! - Bha na guthan a" suirghe mar ràmh pasgan hyenas.
  Thàinig grunn fhigearan armachd, draoidhean mathan eòlach mar-thà, gu bith san adhar mar thaibhsean.
  - Air do ghlùinean agus làmhan suas!
  Chaidh an Leninist òg Valerka a-steach agus chaidh a chur fo chasaid sa bhad le parailisiche draoidheil . Chuir mothachadh dheth.
  Nuair a thàinig an gille gu mothachadh, bha e na sheasamh ann am meadhan an fhuamhaire Colosseum. Le eòlas math air eachdraidh agus dèidheil air a bhith a" coimhead filmichean, bha Valerka a" faireachdainn ceangal an seo leis an t-Seann Ròimh. A mhàin cha b' iad daoine a shuidh air na suidheachan, ach gach seòrsa creutair do-chreidsinneach. Dh" fhàs sealladh balach Valerk gu math geur. Agus chunnaic e anns na standan daoine fa leth coltach ri seilleanan le proboscis ailbhein, agus creutairean coltach ri leumadair-feòir le cinn smugaid.
  Shuidh na sìobhragan fhèin air cathraichean sòghail fa leth, agus a-nis is a-rithist leum iad suas, gun a bhith ag iarraidh suidhe fhathast gu sàmhach. Nan suidhe gu sèimh leotha bha daoine goirid, stocach le aghaidhean còmhdaichte le feusagan tiugh.
  "Dwarves," smaoinich Valerka. Feumaidh seo a bhith fionnar! Agus thuirt am balach, a bha na thùsaire air an USSR, no an àite, carson a bha fear roimhe, gu seòlta:
  - A dhaoine elf, is e elf a tha seo. Ge bith dè cho oilbheumach! Uill, ma sheasas an troich suas, chan eil an elf ri fhaicinn!
  Bha Valerka a" faireachdainn àrdachadh de lùth. Dh' fhalbh an othail bhrònach uaith gun dàil. Tha e òg agus làidir. Dè cho math "s a tha e tilleadh gu leanabachd fad às a-rithist agus a bhith na bhalach.
  Aig an aon àm, ruith elf cas-rùisgte a-steach do raon an Colosseum mòr agus dh" ainmich e:
  - Agus a-nis bidh Julius Caesar ag ainmeachadh co-fharpaiseach airson an duine òg seo!
  Valerka suas agus rinn i gàire:
  - ABHAINN Caesar , a Chaesair, a sgaoil thu le cnàmhan marbh!
  An uairsin nochd hologram de dhuine ( agus b 'e duine a bh' ann dha-rìribh, chan e elf) le blàth-fhleasg òir air a cheann. Eu-coltach ris na sìobhragan òga gu bràth, bha Caesar mu thràth sean agus tana, le sròn aquiline agus sùilean tollaidh.
  A rèir choltais, chuala e na thuirt am balach tùsail , agus gu cruaidh, le a shùilean toinnte, dh'èigh e:
  - Ciod air a bheil thu a' labhairt, a Phleibìain ?
  Bha Valerka, Leninist òg, oilbheum:
  - Ciod an seorsa plebeian a tha mi dhuit ! Is mise patrician den deicheamh ginealach!
  Gu h-obann dh'fhàs Julius Caesar nas caoimhneil, a 'freagairt:
  - Cho luath "s a nì thu a" chùis air an nàmhaid, faodaidh tu a bhith nad patrician dhut fhèin!
  Rinn Valerka gàire agus suathadh i fuil le a cas rùisgte bhalach agus rinn i rùsg :
  - Am bheil e ro dhoirbh dhuit a bhi cur cath orm ?
  Fhreagair Julius Caesar gu feargach:
  - Agus chan eil thu air fàs suas riumsa fhathast!
  Ghluais Valerka na dhòrn agus thuirt i:
  - Chan eil a h-uile duine a 'smaoineachadh sin!
  Ghluais Julius gu h-obann:
  - Tha ar n-aithrichean glòrmhor ag ràdh, gu 'm bu riaghladair thalmhaidh thu. Sin agad fhèin agus mise a shabaid!
  Thuirt Valerka, a" dòrtadh mar thurcaidh:
  - Biodh e mar sin!
  Bha na h-ionadan fuaimneach. Thòisich an t-arm-dearg air ribeadh. Ach thuirt Julius Caesar gu cruaidh:
  - Ach feumaidh tu fhathast sabaid a chosnadh leam! An toiseach bidh thu a 'sabaid ris an uilebheist. Rinn Valerka gàire agus gàire:
  - Nach uilebheist thu fhèin?
  Bha Caesar a" faireachdainn èibhinn mu na faclan seo, agus dh" òrduich e:
  - Agus a chionn 's gu bheil thu fhathast ro bheag, iarraidh mi air a' Bhan-dia do dhèanamh beagan nas motha .
  Cha robh ùine aig Valerka freagairt. Dh'fhàs e suas gu mòr, a 'tionndadh bho bhalach aon-deug no dusan gu bhith na dhuine òg brèagha.
  Dh"fhairich Valerka Lagunov àrdachadh de neart fiadhaich ann fhèin agus cheangail i a dòrn làidir le cnaganan padded. An seo bidh e deiseil airson sabaid.
  Chaidh an uilebheist a-mach gu h-obann. Cha robh eadhon ùine aig an t-seann thùsaire Sòbhieteach sùil mhath a thoirt air. Bha e rudeigin coltach ri mial-mhàgach. Bhuail dà mhòran: mòr is beag ri chèile. Bha an rud às deidh sin rudeigin mar spreadhadh.
  Bidh corp prostrate aon dhiubh, air a sgapadh le fuil, a" crathadh gun chuideachadh ...
  Bha cananade nad cheann, bha e mar gum biodh tu còmhdaichte le tonn spreadhaidh a sgoltadh d" fheòil gu bhith na mholacilean a lean a" reubadh, a" losgadh mar bhomaichean beaga atamach le frasan. Oidhirp toil, oidhirp eu-dòchasach air thu fhèin a tharraing còmhla, agus a-nis tha e coltach gu bheil an còmhdach dearg a" socrachadh gu slaodach, ach nach stad e a" snìomh ro do shùilean. Bidh an ceò, mar gum biodh le teantaichean, a" cumail ris an àite mun cuairt. Tha e goirt, tha cràdh anns gach cealla den bhodhaig reubte.
  - Seachd ochd...
  Tha guth coimpiutair neo-fhulangach air a chluinntinn, mar gum biodh e tro chùirteir tiugh.
  - Naoi deug...
  Feumaidh tu èirigh gu sgiobalta, èirigh gu sgiobalta, air neo thig an deireadh. Ach tha an corp pairilis. Tron deann thiugh deatach dearg chan fhaicear an nàmhaid. Tha an uilebheist mhòr trì-chasach seo na paraloroid . Bha e mar-thà air a shuaicheantas tiugh is fada a thogail, ag ullachadh gus lann guillotine beò a thoirt sìos le neart mòr.
  Dh" fhosgail dà spuing mhòr air na taobhan gu creiche, an treas ball, fada, spìosrach , a" coimhead coltach ri earball sgorpion, air a chùlaibh, gu mì-fhoighidneach a" sgrìobadh còmhdach an raoin. Bha seile buidhe , dòrainneach a" sileadh às a" mhuc chnapach, chnapach còmhdaichte le criosan uaine , a" sreap agus a" smocadh san adhar. Thàinig uilebheist tàmailteach thairis air corp daonna fèitheach, fuilteach.
  - Aon deug deug...
  A-nis bidh na faclan a" fàs bodhar, mar bhuillean òrd air na cluaisean. Bidh an coimpiutair a" tomhas beagan nas slaodaiche na ceumannan àbhaisteach talmhaidh. Tha trì-deug mar-thà na bhualadh.
  Rugadh an co-dhùnadh ann an diog sgoltadh. Gu h-obann, gu sgiobalta a" dìreadh a chas dheas agus a" cleachdadh a làimh chlì mar fhuaran, ann an rage frenzied, a" toinneamh mar leopard, leum an Leninist òg Valerka suas agus lìbhrig e breab ìosal cumhachdach aig meadhan neoni an uilebheist coimheach - sileaconach- measgachadh magnesium de chrùbag agus mial-mhàgach. Bha am buille làidir, geur agus ceart, agus bha e mar an ceudna aig an aon àm ri gluasad a" bhiast a bha ri thighinn . Chaidh an uilebheist fo-fhànais (àrainn eadar-mheadhanach a bha comasach air siubhal eadar rionnagan, ath-lìonadh le lùth tonnan electromagnetic, ach ann an saoghal àitichte, creachadair nach eil a" diùltadh a bhith a" caitheamh stuth organach de gach seòrsa) sìos beagan, ach cha do thuit e. Tha grunn ionadan neònach aig an seòrsa paraloroid seo , a tha gu mòr gan eadar-dhealachadh bho chreutairean eile. Cha do dh'adhbhraich am buille don fheadhainn as motha dhiubh ach pairilis pàirt.
  Bha neach-dùbhlain an uilebheist, a dh'aindeoin a ghuailnean farsaing agus na fèithean follaiseach, glè òg, cha mhòr na bhalach. Tha feartan an aodainn ruadh seòlta, ach brìoghmhor. Mura h-eil iad air an saobhadh le pian agus fearg, tha iad a 'coimhead neo-chinnteach agus socair. Nuair a nochd e san raon, bha eadhon briseadh dùil anns na standan air cho sìtheil agus gun chron a bha an gladiator daonna Valerka Lagunov a "coimhead. Ged nach e balach a tha seo a-nis, ach beathach beag feargach, tha a shùilean a" cur a-mach a leithid de dh"fhuath "s gun robh e coltach nach loisgeadh iad e na bu mhiosa na ultralaser . Cha mhòr nach do bhris an duine a chas bhon bhuille, ach lean e air a 'gluasad le luaths cait, ged a bha e beagan bacach.
  Chan urrainn dha pian cheetah a bhriseadh, chan eil e ach a" gluasad a h-uile tèarmann falaichte den bhodhaig òg, ga chuir ann an seòrsa de trance!
  Ann an ceann a" bhalaich agus a bha na thùsaire fànais san USSR, tha e mar gum biodh na mìltean de dhrumaichean a" bualadh, tha lùth do-chreidsinneach a" sruthadh tro na veins agus na tendons. Lean sreath de bhuillean làidir le stràc air bodhaig a" mastodon. Mar fhreagairt, thionndaidh an uilebheist spògan biorach le cuideam leth-meadhan. Mar as trice bidh freagairt juggler aig na beathaichean sin, ach le bhith a" bualadh gu mionaideach air nód neoni chuir sin maill air.
  Choisich an trodaiche òg, a 'dèanamh corran, air falbh bhon druim uabhasach agus lorg e e fhèin air cùlaibh an uilebheist. A" cur a ghlùin a-steach agus a" dol seachad air a spòg le spòg, bhuail an t-òganach le uilinn e, a" tasgadh a chudthrom gu lèir, agus rinn e tionndadh geur dhen bhodhaig. Chualas glaodh nam ball briste. A" lorg fhèin aig a" cheàrn cheàrr, bha a" chnap a" pronnadh agus a" crathadh fuil dhath na mial-mhàgach a-mach ann am fuaran beag.
  Ged nach do mhair suathadh an leaghan a bha a" sprèadhadh bhon chreutair ach mionaid, dh"fhairich an gladiator òg allt làidir, agus bha sèididhean purpaidh bàn a" dol suas sa bhad air a bhroilleach agus a ghàirdean dheis. B" fheudar dhomh leum air ais agus an t-astar a bhriseadh. Leig a" bhiast a-mach glaodh cràdh - measgachadh de rughadh leòmhann, losgann a" gortadh agus sròn na nathrach. Ann an corruich gharbh, ghluais an uilebheist air adhart. Rinn an duine òg, còmhdaichte le measgachadh de fhuil is fallas, cascade de somersaults agus sgèith e a dh" ionnsaigh a "mhogal armachd. A" tòiseachadh a" ruith, a" cur a chuideam gu lèir ann, bhuail an uilebheist le suaicheantas, a" feuchainn ri broilleach an nàmhaid a tholladh.
  Sheachain an duine òg Valerka am buille, agus chaidh cìr thiugh a tholladh tron mhogal mheatailt. A" leantainn air adhart a" gluasad le inertia, bidh creutair an fho-thalamh cosmach a" sàthadh a bhall a-steach don ath lìonra le cosgais chumhachdach de shruth. Bha sradagan a" falbh bhon fheansa, bha sgaoilidhean a" ruith tro chorp a" mastodon, agus bha fàileadh de mheatailt a" losgadh agus stuth organach a bha a" losgadh gu mì-mhodhail. Bhiodh beathach talmhaidh sam bith marbh, ach tha an riochdaire seo de na h-ainmhidhean soilleir sa bhad gu bheil structar bodhaig gu tur eadar-dhealaichte aige.
  Cha b 'urrainn don uilebheist a stoc a tharraing a-mach sa bhad, agus lean sreath de bhuillean luath, mar a bhith a' cuairteachadh lannan propeller. Ach, tha an cosgais electrostatach, le beagan dàil, a" faighinn thairis air strì an aghaidh na feòla coimheach, a" goirteachadh an trodaiche òg gu goirt. A" leum air ais, a" cumail glaodh air ais, bhon phian a bha a" reubadh a" tolladh a h-uile vein is cnàimh, reòdh an gladiator Valerka agus, a" dol tarsainn a ghàirdeanan thairis air a bhroilleach sgrìobte, thòisich e a" meòrachadh fhad "s a bha e na sheasamh. Bha coltas neo-àbhaisteach air a neo-ghluasadachd an aghaidh cùl-raon a" bhiast a bha a" sreap agus am poball a" creachadh mar stoirm, coltach ri dia beag a lorg e fhèin ann an ifrinn.
  Bha Valerka socair, mar uachdar cuan reòta, bha fios aige... Cha b' urrainn ach aon dòigh-obrach a leithid de uilebheist a leagail. Buille fìor chumhachdach.
  An dèidh a" chìr a reubadh na shreds de dh"fheòil fhuilteach, leum an t-uilebheist le a mhais gu lèir air muncaidh gun fhuilt. A bheil e dha-rìribh comasach leigeil le prìomhaiche beag a" chùis a dhèanamh ort? A 'cruinneachadh a thoil, a' cuimseachadh a h-uile chakras agus lùth gu aon ghiùlan, lìbhrig an duine òg buille leum cumhachdach. Tha an seann innleachd seo de Fafara-Marada , a tha ruigsinneach dha glè bheag, comasach air am fear a chuir às dha a mharbhadh. Thuit am buille air cridhe nearbhach an fhuamhaire mhòir a bha air a" chùis a dhèanamh mu thràth. Mheudaich a chuideam agus a astar fhèin neart an lùth cinneachail, agus, an turas seo, cha b" e a-mhàin gun deach am pasgan neoni a bhriseadh , chaidh grunn phrìomh ghasan neoni a sgaradh bhon cho-dhùnadh. Bha am fuamhaire criostal-mheatailt air a pairilis gu tur.
  Theich a" chlosach ann an aon taobh, am fear òg anns an taobh eile.
  Chunnt am britheamh cybernetic sìos ann an guth ìosal:
  - Aon dha trì...
  Chunnt e ann an cànan nan elves dorcha.
  Bha an dithis luchd-sabaid nan laighe gun ghluasad, leis a" bhuille mu dheireadh phronnaich an duine òg an uilebheist, ach bhris e a chas. Ach, cha robh ùine aig mothachadh an gladiator fhàgail gu tur, agus sheas an òganach lùth-chleasachd, a 'faighinn thairis air a' phian, suas, a 'togail a làmhan tarsainn air a chòmhdach gu dòrn (comharra air buaidh ann an cànan soidhnidh Ìmpireachd Luciferostan ).
  - Dusan!.. Trì-deug!.. Bhuannaich an trodaiche, a bhuineadh don phlanaid Talamh, Valerka Lagunov. Tha an aois aige 12 bliadhna dhùthchasach no 15 àbhaisteach. Is e seo toiseach tòiseachaidh ann an raon sabaid. Chaill curaidh na roinne galactic Ezihand-16 a rèir dreach SSK de shabaidean gun riaghailtean, com-pàirtiche le ìre 199: 1: 2, dha - Askezam verd Asoneta , aig a bheil aois 2977 bliadhna àbhaisteach.
  Chaidh òran perky de na filibusters a sheinn ann an ceann Valerka:
  Thagh mi slighe spùinneadair cruaidh dhomh fhìn,
  Bha mi airson na bha an dàn dhomh a lorg anns na cuantan...
  Ged a chanas iad gum bi an spùinneadair an aghaidh dìoghaltas,
  Ma chroch iad thu, cha shnaigh a" chnuimh ach an corp!
    
  Ach 's fuathach cromadh ri maighstir,
  Agus mar bhalach ruith mi air falbh bhon oighreachd...
  Ged a bha e fuar air an rathad casruisgte,
  Às deidh na h-uile, cha do leig iad leis a" ghille air an stairsnich!
    
  Ràinig mi am port, gun orm ach luideagan,
  Dhìrich sinn air an t-soitheach aig aon uair a dh'oidhche...
  Rug iad air an fhear-iùil agus leig sinn air falbh e - I ;
  Wow, shaoil mi gu robh m" anam ann an ifrinn còmhla ri Satan!
    
  Ach às deidh an t-slugadh thug iad caip dhomh -
  Thuirt iad gum bi thu nad bhalach cabin airson a-nis!
  Agus dhòirt eadhon an còcaire, smaoinich, botal,
  Biodh am mash searbh, chan eil cognac ann!
    
  Gun teagamh , "s e cùis dhoirbh a th" ann aig muir,
  A-nis cràdh am pathadh, a-nis stoirm cunnartach,
  Ach tha neart na bhuannachd,
  ceann agad , falbh leis an tuagh!
    
  Ghlac na corsairs sinn mar phiseag,
  Bha bòrdadh ann agus bha fuil anns na trì sruthan!
  Ach chan e caractar pàiste a th" ann am mo charactar -
  Nach iongantach gun do bhuail fear a" bhàta mi nuair a bha mi a" teagasg!
    
  Bha bòrd aig a h-uile duine, ach thug mi cliù dhomh fhìn,
  Agus thuirt an caiptean spùinneadair mar seo:
  - Rinn am balach cabin so sabaid gu treun,
  Sheall e gu treun spiorad corsair!
    
  Air gabhail ris ann am bràithreachas na mara - is e sin fortan,
  Thig bruadar gu buil cha mhòr bho àm breith!
  A-nis faodaidh tu bualadh air ais air duine sam bith
  Agus tha am marsanta a" reubadh , a" dol seachad air agus a" briseadh!
    
  Bha airgead ann - bòcan fialaidh,
  Lùghdaich iad mòran, cuideachd gun tàmh sam bith ...
  Thachair le fortan, fios, airgead,
  Ach siùbhlaidh an t-òr mar ghealbhonn...
    
  Cha robh am bàs sona ;
  Thug an gille-carrach an sgafall leis.
  Roinn sòghalachd an ath-nuadhachaidh an àiteigin,
  Bha mo stamag a' bàsachadh leis an acras anns an dùn!
    
  Anns an t-sluagh spùinneadairean bidh iad a 'mallachadh gu mòr,
  Tha pìosan, cnàmhan, brògan ag itealaich!
  Is sinne seirbhisich ifrinn - gu cinnteach tha fios aig a' phobull,
  Chan fhaic thu fhèin a" mhuir!
    
  am bàs , mo thruaighe ,
    A bheil mo bheatha dha-rìribh seachad...
  Anns na geimhlibh bha bròn is bròn,
  'S fhada dhìochuimhnich mi mo chàirdean fògarrach!
    
  Ach cha robh mi airson a bhith a 'crochadh mun cuairt ann an sròn,
  Thug e leis e agus bhreab e anns a" ghut e - thuit am fear gu bàs!
  Às deidh na h-uile, bha fios aig na Ruiseanaich an-còmhnaidh mar a dhèanadh iad sabaid,
  Agus mas e corsair a th" ann, an uairsin sabaid agus na bi a" caoineadh!
    
  Is e am blàr mu dheireadh, gu dearbh, an rud as duilghe,
  Ann an lamhan an tuagh a bhiodh air a" chailleach!
  Nuair a tha thu feargach, chan eil an cuideam beag,
  Chan eil eagal ann, mar gum biodh tu a" spealadh an fheanntag!
    
  Ruith gillean eile a-steach don fhras,
  Cò às a thàinig na gillean?
  'S dòcha bho athair Rus', saighdear,
    Cò a chuir na h-ùghdarrasan romhpa brathadh!
    
  Agus gu h-obann dh'atharraich an sluagh an inntinn,
  A-nis tha na corsairs air an dèanamh gu math -
  Bha a' cheàrnag gu lèir mu thràth air a lìonadh le aimhreitean,
  Chaidh na saighdearan air an ionnsaigh bhon t-sràid!
    
  Thachair rudeigin a tha tearc, ach a tha a 'tachairt;
  Far an dubhan, air ais air an each!
  Dè mu dheidhinn an duine shaibhir, tha e a 'cur dragh air na bochdan -
  Gun fhios dè an cogadh a bhiodh ann airson seo!
    
  Tha an soitheach air a ghlacadh, agus a-rithist Black Roger,
  Tha sinn còmhla a-rithist, a" mhuir astern!
  Tha, tha mi nam mharbhaiche, dìreach fear glè chaoimhneil,
  Agus dhòmhsa tha duine bochd mar bhràthair!
    
  Mar sin seinnidh sinn fhad 's a bhios an lùb saor,
  Co-roinn leis a" bhaigeir agus bi beò gu toilichte!
  Tha an corsair ag iarraidh a bhith uasal na anam,
  Chan eil e a" còrdadh riut nuair a tha thu nad bheathach geama ann an cèidse!
  An àiteigin gu h-àrd, chaidh dealbh-chluich ioma-dathte de sholas a" lasadh, a" sgaoileadh a-steach do fhrasan kaleidoscopic iongantach a" bhogha-froise, a" toirt a-steach an raon neo-chrìochnach de dh" àite.
  Dh'fhàs an hologram a 'sealltainn a' bhlàir gu seachd mìle cilemeatair os cionn mullach an t-seann taigh-cluiche. Bha an duine òg Valerka na shealladh tarraingeach. Aghaidh còmhdaichte le fuil. Chaidh an iallan briste a shlaodadh, chaidh an t-sròn air rèidh. Tha an torso còmhdaichte le bruis, losgadh agus sgrìoban, bidh fuil purpaidh a" sruthadh sìos le fallas. Bidh a "bhroilleach a" gluasad bho theannachadh, bidh a h-uile anail air a leigeil seachad le pian dian nan riban briste. Tha cnaganan nan làmhan air am briseadh agus air an slugadh, tha aon chas air a bhriseadh, tha òrdag an tè eile air a leagail. Tha e coltach gun deach do chuir tro inneal-bleith feòil. Bidh na fèithean bulging a tha nas fhaide na a aois a" cluich mar bhàlaichean mearcair. Tha dìth tomad aca fhathast, ach tha am faochadh eireachdail agus an dealbh domhainn a" glacadh na sùla. Bòidheach - chan urrainn dhut dad a ràdh. Apollo às deidh blàr nan titans!
  Tha ràimh bodhar anns na ceudan de mhilleanan de sgòrnan, a" mhòr-chuid de chreutairean daonnach le sgiathan, stocan is eile. Bidh iad a" toirt a-mach fuaimean gun àireamh, bho tricead ìosal gu raointean ultrasonic. Tha an cacophony ifrinn air a bhriseadh gu h-obann le fuaimean tàirneanach tomhaiste. Tha laoidh na h-Ìmpireachd as motha de Elves of Luciferosta a "fuaimeachadh . Tha an ceòl domhainn, brìoghmhor, bagarrach. Ged nach do chòrd an laoidh obrach ri Lev, bha an ceòl a chaidh a shamhlachadh leis a" choimpiutair hyperplasmic agus a chluich air mìltean de dh" ionnsramaidean ciùil iongantach.
  Bha cruinneachadh slàn de dh"fhuil uaine fetid, puinnseanta a" sruthadh a-mach às a" bheathach a bha air a" chùis, gun tuigse, gun tuigse. Leum innealan-fuadain scavenger coltach ri damhain-allaidh gu rèidh far an t-slighe-coiseachd gluasadach dath khaki, a" sgrìobadh suas am protoplasm briste. A rèir coltais, a-nis cha robh an uilebheist freagarrach ach airson ath-chuairteachadh.
  . CAIBIDIL Àir. 8
  Ruith ceithir mathain mhòra ann an deiseachan blàir suas chun òganach sgìth. Bha iad coltach ri gràineagan mòra le rocaidean agus muzzles an àite snàthadan (bha arsenal cho drùidhteach aca).
  Chuir an t-Ìmpire Julius Caesar am falach air cùl an druim farsaing. Bha e follaiseach gun robh e troimh-a-chèile; cha robh dùil aige gum biodh an curaidh ionadail "do-chreidsinneach" air a bhualadh le cuideigin talmhaidh. Chrath a làmhan tana le toileachas nuair a thug e seachad slabhraidh le bonn ann an cruth uilebheist a tha a 'cuimhneachadh air dràgon trì-cheann de sgeulachd sìthiche. Chleachd Impire an t-Seann Shaoghail, eadhon gus nach biodh e a" suathadh ri riochdaire de rèis bheag de phrìomhachasan, miotagan le greimichean tana a ghabhas toirt air ais nuair a bha iad a" taisbeanadh na duais, gun a bhith a" nochdadh a-mach à còmhdach closaichean mòra nan geàrdan.
  Agus an uairsin thill Julius Caesar gu sgiobalta, a" leum a-steach do tanca le sgiathan, a" toirt air falbh le cho luath sa bha slige làmhachais air a thilgeil bho chanan fada.
  A' comharrachadh ghunnaichean laser, dh'iarr na gaisgich uabhasach elf air raon an Colosseum rionnagach fhàgail. Gu h-iongantach, dh" fhàg an duine òg an raon-catha . Dh" fhàg casan rùisgte lorgan-coise fuilteach air uachdar hyperplastic an fhàinne. Bidh gach ceum, mar gum biodh coiseachd air gual teth, a" spreadhadh le pian, tha na ligaments air an sìneadh, bidh na cnàmhan agus na veins uile a" goirteachadh gu goirt. Thuirt Valerka gu sàmhach:
  - Is e beatha co-chruinneachadh an fhulangais, is e bàs saoradh uaith, ach ge b'e neach a gheibh tlachd ann an cràdh na strì, bithidh e airidh air neo-bhàsmhorachd !
  A 'feuchainn ri fuireach dìreach, choisich e air trannsa fhada air a lìnigeadh le sligean, agus thilg grunn bhoireannaich, coltach ri caileagan talmhaidh, bàlaichean dathte agus flùraichean luminescent ioma-dathte aig a chasan. Tha boireannaich an rèis elf, mar riaghailt, glè bhrèagha, àrd, lùbach, le stoidhlichean fuilt fasanta, air an sgeadachadh le bannan fuilt ann an cruth diofar chreutairean coimheach, làn de chlachan luachmhor.
  Rinn cuid dhiubh molaidhean spòrsail, rinn iad fealla-dhà salach agus eadhon reub iad an cuid aodaich, a" suirghe gu bras agus a" nochdadh pàirtean meallta de na cuirp aca. Às aonais nàire sam bith, a 'coileanadh gu fosgailte a' toirt cuireadh do ghluasadan bodhaig, no a 'leigeil ma sgaoil eagallach-coimhead holograms bho bracelets coimpiutair, no fàinnean-cluaise uidheamaichte le eileagtronaigeach. Tìgearan gun nàire, gu tur gun phrionnsapalan moralta, clann de shìobhaltachd air leth coirbte.
  Bidh an Leninist òg Valerka a" gàireachdainn, mar gum biodh e ann am menagerie, chan e aon sealladh daonna. Cha do rinn e eadhon smeòrach nuair a thug creutairean brìgheil ionnsaigh air, agus dhùin grunn shreathan de fhionnagan fìor-brèige air a torso no amhach. Bidh na holograman a" toirt dheth ozone, agus dìreach beagan air a bhualadh le sgaoileadh dealain lag. Bha dragh air fireannaich agus boireannaich Luciferostan nach tug an duine aire do na ro-mheasaidhean uamhasach, agus chleachd iad bagairtean agus masladh. Cha deach an cumail ach bho bhith a" toirt ionnsaigh air an òganach pròiseil le cnap-starra làidir a rinn cinnteach à sàbhailteachd a" phobaill. Cha robh ach aon nighean bhàn a" gàireachdainn, a" crathadh a làmh gu fàilteachail.
  Chuir e iongnadh air an Leninist òg Valerka a bhith a" faicinn rudeigin daonna ann an sùil an leanaibh coimheach; dh" fhàs anam na bu bhlàithe.
  Agus seo a" bhan-dia Affaraya a" tighinn, a" coinneachadh ri a geansaidh. Chòrd clas sabaid Valerka rithe gu mòr, eadhon ann am buidheann ùr a thug an demiurge seachad. Thuirt an Elf Deity:
  - Agus tha thu treun, a chealgair!
  Sheinn an Leninist òg Valerka ri seo:
  - Tha, tha mi nam joke! Tùsaire an USSR agus gaisgeach, às deidh a h-uile càil! Ach dh' ainmich na h-uaislean 'nan droch shìtheanan... Ghluais mi 'n t-uilebheist bhàrr mo chasan, 'S cha toir mi dhuit mo làmh !
  bòidhchead neo-mhìnichte Affaraya an duine òg eireachdail thuice agus thòisich e a" frasadh dha le pògan agus a" seinn air adhart.
  - O, 's e tùsaire a th' ann an Valerka, a ghràidh, tha mi a' faicinn ar romansa stoirmeil... 'S e balach gu mòr a th' annad - 's fuath leam iadsan a tha nar n-aghaidh!
  Bha Affaraya a 'faireachdainn dìoghras a' ghràidh ann fhèin, ged a bha i mu thràth air a bhith a 'feuchainn cha mhòr a h-uile dad a dh' fhaodadh a bhith air a shamhlachadh agus eadhon eòlas fhaighinn air rudeigin a bha do-dhèanta a shamhlachadh. Ach chuir Valerka Lagunov iongnadh oirre le cho èibhinn agus cho spòrsail 'sa bha e.
  Agus a-nis tha e a 'seinn:
  - Is mise Valerka, gaisgeil ... samhla gnè!
  Chan fhaigh thu duine nas fhuaire na mise!
  Tha mi nam fucker sgileil ... Fiù mura h-eil mi fichead bliadhna a dh'aois!
  Dè an cutie . Agus tha e cho math a bhith còmhla ris. Dh'itealaich Affara suas, a' togail a leannan os cionn nan rionnagan. Tha i na diadhachd le draoidheachd làidir. Mar sin chaidh iad tro shaoghal an t-saoghail, a 'crìochnachadh air a' phlanaid Riddle, anns nach robh ach pioramaidean dearg is orains. Roinn Affara ann an grunn chruthan agus thòisich e air gaol a dhèanamh leis na pioramaidean. Agus bha am prìomh hypostasis air a chuairteachadh le Valerka. Chuir a" bhan-dia a-mach dealan -dè plasma draoidheil bhuaipe fhèin ann an toileachas .
  Bha i eireachdail agus gu litireil air a cuairteachadh le eroticism sgreamhail. Gu dearbh, ge bith dè an diadhachd, is e sin an diadhachd ...
  Agus nuair a dh'fhàs i sgìth le feise, thilg i Valerka air falbh bhuaipe a-rithist agus ruith i dhan fhànais.
  Dh'fhuirich Valerka air a 'phlanaid pioramaideach. Gu h-aonar, ann an cruth òganach àrd, fèitheach, ach fhathast gun fheusag.
  Gu h-obann bha Valerka a 'faireachdainn oilbheum:
  - nigh mi e agus thilg mi air falbh e! Seo na boireannaich! Chan urrainn dhut an toileachadh!
  Agus splasadh an duine òg air an uachdar teth. Shlànaich na lotan gun lorg, agus fhuair e e fhèin ann an àite ùr. Cha mhòr nach robh fàsmhorachd mun cuairt, ach a-mhàin crotail gearraichte. Fìor, air an t-slighe thàinig Valerka cuideachd air balgan-buachair coltach ri balgan-buachair boletus.
  Lùb Valerka sìos agus dh'ith e fear dhiubh. Bha e blasad mar shrimp bruite, gun a bhith dona airson stamag acrach.
  Thuirt Valerka gu feallsanachail:
  - Ma thachras tu air ban-dia math, bidh thu toilichte, ma tha mi dona , bidh thu nad cheann-suidhe feallsanachd. No nas fheàrr fhathast, dìreach ceann-suidhe, no eadhon ìmpire na cruinne.
  An uairsin bha Valerka a 'faireachdainn èibhinn, agus rinn e gàire air mullach a sgamhanan. Agus bha e coltach ris gu robh cuideigin air a ghàire a thogail. Luathaich an Leninist òg a astar. Dh"fhàs e fiosrach.
  Bha aon de na pioramaidean eadar-dhealaichte bhon fheadhainn eile , le bhith tetrahedral. Chaidh Valerka thuice gu daingeann. Thòisich e air ruith. Dh'fheumadh an corp òg, làidir gluasad. O, cia math agus spòrsail a bhith a" reubadh mar seo, a" dol thairis air a" ghaoith.
  Agus sheinn am balach a-rithist, le faireachdainn agus lùth inneal-fuadain sabaid bho fhilm ficsean-saidheans:
  's mi 'dol a mach as an doire,
  A' falach bròn neo-thalmhaidh!
  'S tha fuachd a' lasadh, reòdhta,
  Chaidh an adhbhar briste a tholladh!
    
  Cas cas anns an t-sneachda,
  Tha na caileagan a' dol geal!
  Beucaidh na cathadh-catha mar mhadadh-alluidh,
  A' cur dragh air treudan eòin!
    
  Ach chan eil fios aig an nighean eagal
  Tha i na neach-sabaid de fheachdan cumhachdach!
  'S gann a chòmhdaich an lèine an fheòil,
  Bidh sinn gu cinnteach a" buannachadh!
    
  'S e ar curaidh-ne bu shearbh,
  Chan urrainn dhut a lùbadh le sledgehammer!
  An seo tha na mapalan a 'gluasad gu socair,
  Tha maoim-sneachda a" tuiteam air do bhroilleach!
    
  Cha 'n 'eil e mar chleachdadh againn bhi fo eagal,
  Nach dian thu crith bhon fhuachd!
  Tha an nàmhaid reamhar le muineal tairbh,
  Tha e steigeach, olc, coltach ri glaodh!
    
  Tha a leithid de neart aig na daoine
  Ciod a rinn an deas-ghnàth naomh !
  Air ar son-ne araon creidimh agus nàdur,
  Bidh an toradh soirbheachail!
    
  Tha Criosd a' brosnachadh an athar,
  Ag innse dhuinn sabaid gu deireadh!
  Gus am bi a 'phlanaid gu bhith na phàrras,
  Bidh gach cridhe treun!
    
  Bidh daoine toilichte a dh'aithghearr
  Biodh beatha na crois throm aig amannan!
  Tha peilearan gu brùideil marbhtach
  Ach tha am fear a thuit air èirigh mar-thà!
    
  Bheir saidheans dhuinn neo-bhàsmhorachd,
  tillidh inntinnean nan daoine a thuit gu dleastanas!
  Ach ma dh' eireas sinn, creid mi,
  Cuiridh an nàmhaid an sgòr suas sa bhad!
    
  Uime sin, co-dhiù dèan ùrnaigh ri Dia,
  Chan fheum thu mearachdan a dhèanamh, bi leisg!
  Tha am Breitheamh Uile-chumhachdach ro theann,
  Co-dhiù faodaidh e cuideachadh uaireannan!
    
  'S ionmhuinn leam an dùthaich mhàthaireil,
  Dùthaich naomh, ghlic!
  Ar ceannard, cùm an t-srian nas teann,
  Tha an Fatherland air a bhreith fo bhlàth!
  Aig an t-slighe a-steach don phioramaid, chunnaic Valerka creutair neònach. Tha e coltach gu bheil e coltach ri duine, ach le sròn fada, spògan clawed agus fangs. San fharsaingeachd, thionndaidh e a-mach gu bhith na sheòrsa tàmailteach, gu sònraichte an taca ris na sìobhragan eireachdail le craiceann gun smal.
  Ach, bha Valerka mu thràth sgìth de aonaranachd, agus chaidh e gu daingeann a dh" ionnsaigh an uilebheist seo. A bharrachd air an sin, bha an cuspair a" coimhead na bu mhiosa na bha e eagallach. Bha Valerka toilichte leis a choltas. Chan e balach a th" ann, ach fear òg àrd is eireachdail. Eh, thionndaidh a 'bhan-dia e gu Apollo. Agus ciod a tha e ciallachadh dh'i le 'fhrois agus a bhroinn, nam biodh e, gun teagamh, aca, an giùlaineadh e i?
  Chuir an cuspair fàilte air Valerka ann an dualchainnt air nach robh iad eòlach, ach thuig an t-seann thùsaire Sòbhieteach a h-uile dad, mar gum biodh iad a 'bruidhinn ris sa Bheurla. A rèir coltais, chuir a 'bhan-dia Affaraya comas coltach ris.
  - Halo a fhrithealaiche òg. Càite a bheil thu a" dol?
  Fhreagair Valerka gu ciallach:
  - Tha mo chasan a 'gluasad, ach tha mo cheann air a dhol seachad . Dè seòrsa saoghal a tha seo? Ciamar a tha e beò? Càite am bu chòir dhomh mo chasan a stiùireadh?
  Fhreagair an duine mì-thlachdmhor:
  - A" breithneachadh le do choltas , tha thu daonna. Agus gu tur rùisgte , a tha a" bruidhinn air d" inbhe ìosal. Tha dìomhaireachdan mòra agus ribeachan seòlta aig a" phlanaid seo. Is fheàrr a bhith nad sheirbhiseach dhomh, agus a bhith beò ann an lànachd agus sàbhailteachd!
  Chrath Valerka a cheann le àicheil:
  - Chan eil mi ag iarraidh, is fheàrr leam itealaich!
  Roar ionnsaigheach mar fhreagairt:
  - Carson a tha seo fhathast a 'tachairt?
  Fhreagair Valerka gu h-onarach:
  - Tha thu brònach agus chan eil thu gràdhach!
  B 'e am freagairt gàire uabhasach mì-thlachdmhor, agus an uairsin am freagairt:
  - Tha, tha sinn uile a 'coimhead mì-thlachdmhor trolls. Agus tha fuath aig gach uile chinneach dhuinn, thoir fainear sinn mar shamhladh an uilc !
  Dh'fhàs Valerka faiceallach agus dh'fhaighnich i:
  - Nach olc thu?
  Fhreagair an troll gu dà-sheaghach:
  - Chan eil! Chan eil annainn ach taobh dorcha an fhorsa!
  Chuimhnich Valerka mar a thionndaidh na sìobhragan daoine gu seudaireachd agus flùraichean agus thug i an aire gu teagmhach:
  - Dè mu dheidhinn a 'chòrr, feadhainn aotrom?
  Rinn an troll gàire agus thuirt e:
  - Tha an sgaradh a-steach do thaobh dorcha is aotrom an fhorsa gun chumhachan. Tha aon chumhachd ann, ach faodar a chleachdadh ann an diofar dhòighean. Ma tha miann agad, faodaidh tu maighstireachd a dhèanamh air na h-eileamaidean sgrios!
  Chòrd am beachd seo ri Valerka:
  - Carson nach biodh! Gabh agus sgrios ìmpireachd an elf - Luciferostan ! Rinn iad sgrios air an Talamh!
  Rinn an troll gàire gu feòil-itheach, a" freagairt:
  - Sgoinneil! Tha mi a" faicinn gu bheil na h-amasan agus na miannan againn a" tighinn còmhla. Ach cuimhnich, tha slighe cumhachd dorcha gu math an-iochdmhor agus duilich! Feumaidh tu a dhol tro dheuchainnean mì-dhaonna agus fulangas.
  Thuirt an Leninist òg Valerka gu cinnteach:
  - Tha mi deiseil!
  Thuirt an troll gu tioram:
  - Lean mi gu pioramaid rìgh mòr mu dheireadh an dorchadais.
  Nuair a bhuail an doras air cùl an Leninist òg Valerka, bha an duine òg a 'faireachdainn fuachd a' losgadh. Tha eigh dhubh fo 'r casan rùisgte, cha 'n 'eil ann an dorchadas mu 'n cuairt, ach rioghachd dhubhas nan dubhar. Dh'òrdaich an troll:
  - Lean mi agus na biodh eagal ort ro rud sam bith!
  Bha a h-uile ceum airson balach gaisgeil Valerka goirt. Chaidh iad sìos is sìos. Bha faileasan uabhasach grànda , taibhsean bàn le fangan cam, cuid radain le sgiathan, agus fiù 's air an còmhdachadh le ulcers, ag itealaich mun cuairt. Bha e a" fàs nas fhuaire, agus thòisich eadhon corp làidir, tapaidh Valerka a" crathadh. Dh'èirich an smuain an robh iad a 'teàrnadh dhan fhìor-shaoghal. Gu rìoghachd an dorchadais, far an tèid anaman peacach.
  Bhuail aon de na radain sgiathach ri Valerka le a sgiath, agus dh"fhairich an duine òg losgadh goirt.
  An uairsin bhruidhinn an troll, agus rinn a ghuth mì-thlachdmhor agus eadhon sepulchral dòigh air choireigin e cho eagallach.
  - Ann an taobh dorcha cumhachd chan eil mòran rudan tlachdmhor, ach tha e a" toirt cumhachd mòr! Annta gheibh thu eòlas air na h-eileamaidean de sgrios agus de chrìonadh. Agus bidh thu nad dhuine mòr le draoidheachd dhubh.
  Dh'fhaighnich Valerka, a 'cur dragh air,:
  - Am bheil comas agam so a dheanamh ?
  Rinn an troll gàire gu mì-mhodhail agus fhreagair e:
  - Ach bheir sinn sùil air seo a-nis. Dè an aois a tha thu a dhuine òg?
  Fhreagair Valerka gun leisg, agus e a" co-dhùnadh laighe gus deuchainn a dhèanamh air cho uile-fhiosrach sa tha an caractar draoidheil seo:
  - Goirid dà cheud seachdad 's a naoi !
  Rinn an troll gàire:
  - Agus cha robh thu an-còmhnaidh nad thràill!
  Thuirt Valerka gu cinnteach, na laighe a-rithist:
  - Airson a 'mhòr-chuid de mo bheatha, bha mi nam patrician, agus eadhon air a bhith na cheannard stàite!
  Rinn an troll gàire gu tana agus thuirt e:
  - Seo na gheibh sinn eòlas a-nis. Feuch an urrainn dhut a bhith nad riaghladair glic ma bheir taobh dorcha an fhorsa cumhachd dhut.
  Agus stad an draoidh dorcha agus thionndaidh e gu Valerka. Nochd clogaid sgarlaid ann an làmhan an troll. Agus rinn tighearna an dorchadais cogar, ga chuir air ceann na h‑iar-cheannard:
  - Feuch an toir sinn sùil air mar a dhèiligeas tu ann an suidheachaidhean èiginneach.
  Loisg an clogaid ceann brèagha Valerka. Bha e coltach gu robh e do-fhaicsinneach, ach bha drilean dearg-teth a" drileadh a-steach don chlaigeann agus don eanchainn fhèin. A rinn an tuigse do-ruigsinneach.
  Ach an uairsin bha e comasach dha Valerka faochadh fhaighinn. Ghluais e gu fìrinn eadar-dhealaichte agus thòisich e a 'faicinn a' chruinne-cè ann an dòigh eadar-dhealaichte .
  Is e seo eachdraidh Ameireagaidh. A" bhliadhna tionndaidh ann an 1942, Blàr ainmeil Midway . Bha a h-uile cothrom aig Iapan buannachadh, ach chaill iad. Agus an seo, air an làimh eile, rinn toileachas gàire air an samurai. Chaidh ceathrar luchd-siubhail itealain Ameireaganach fodha, a' marbhadh mòran phìleatan. Chaidh an iomairt sa Chuan Sèimh a ghlacadh mu dheireadh le Land of the Rising Sun.
  Ghlac na Seapanach, a' togail air an t-soirbheachas aca, Pearl Harbour agus na h-eileanan Hawaiian.
  Dh'fhosgail an arm talmhainn aca an uairsin dàrna aghaidh anns an Ear Chèin Sòbhieteach. Tha suidheachadh gu math duilich air èirigh. Ghlac na Gearmailtich Stalingrad aig cosgais call mòr, agus cha robh neart gu leòr aig an Arm Dearg airson Operation Ring. Fìor, thàinig an geamhradh, agus cha b 'urrainn dha na Nadsaidhean, sgìth bho na blàran, gluasad air adhart.
  Ach dh"ainmich an Treas Reich cogadh iomlan, agus, às deidh dha na feachdan aige ath-lìonadh, dh" fhaodadh iad gluasad air adhart le bhith a "cleachdadh tancaichean trom. Bha cunnart ann gun deidheadh an USSR a chall agus an dàrna aghaidh a dhùnadh. Ann an Afraga, an dèidh mar a shoirbhich le buidheann airm Montgomery an toiseach, rinn na Gearmailtich an aghaidh seasmhach le bhith a' cur a-steach daingneachadh a bharrachd.
  A bharrachd air an sin, chaidh na Seapanach, le taic bhon t-sluagh ionadail, a-steach do na h-Innseachan agus ghlac iad Delhi. A-nis cha robh neart gu leòr aig na Breatannaich airson an suidheachadh a shàbhaladh. Agus thòisich oilbheum ùr Rommel anns an Èiphit. Aig an àm sin , cha robh dòigh ann na Seapanach a ghluasad a-mach às na h-eileanan Hawaiian. Bha an samurai ann an rèiteachadh ro fhreagarrach. Mar sin, sa Mhàrt-Giblean 1943, dh'èirich suidheachadh èiginneach san Èipheit agus sa Chuan Sèimh. Agus air an aghaidh an ear bha ionnsaigh Gearmailteach ga ullachadh. Air 20 Giblean, thuit Alexandria, agus cha mhòr nach robh suidheachadh Bhreatainn san Èiphit gun dòchas.
  Agus sheall an tanca Tìgear Gearmailteach ùr a chumhachd uamhasach. Bha na h-innealan Sasannach gun chumhachd na aghaidh. Bha eòlaichean Ameireaganach a 'creidsinn nach biodh an dìon Sòbhieteach comasach air seasamh an aghaidh an t-sruth mòr de Tigers and Panthers. Agus an uairsin cha chùm Stalin an Caucasus.
  Anns an àm ri teachd, tha seo làn de chall na co-bhanntachd an-aghaidh faisisteach anns an Ear Mheadhanach, agus aonachadh feachdan dhùthchannan Axis ann an Ioran. Tha an sealladh, gun fheum a ràdh, uamhasach!
  B 'e prìomh stiùir ionnsaigh nan Nadsaidhean deas air Stalingrad air an Volga, gus an ruigeadh e Baku air oirthir a' Mhuir Caspian. B 'e seo a b' urrainn do dh'fhiosrachadh Sòbhieteach obrachadh a-mach agus dìon a thogail ann an doimhneachd ro-làimh.
  Ach, tha tancaichean trom agus gunnaichean fèin-ghluasadach aig na Nadsaidhean. A 'gabhail a-steach "Leòmhann", nach deach a chur ann an riochdachadh ann am fìor eachdraidh. Ach an seo tha tòrr a bharrachd ghoireasan aig na Nadsaidhean, agus bha iad gu leòr airson an uilebheist seo. Agus tha an "Leòmhann" nas fheàrr air a dhìon bho na taobhan, suas ri ceud mìleameatair de thighead aig ceàrn, agus air a 'chrann. Tha cuideam ceithir fichead tunna anns an tanca seo, ach le taing don einnsean mìle each-chumhachd, tha an astar aige timcheall air an aon rud ris an Tìgear.
  Ann an suidheachadh sam bith, cumhachd mòr.
  Agus bha Valerka, Levka, Slavka agus Marinka air an loidhne aghaidh. Agus còmhla ri tùsairean eile bidh iad a" cladhach trainnsichean. Tha buidheann-chatha chloinne gu lèir a" seasamh ann an slighe nan Nadsaidhean.
  Is e deireadh a" Chèitein a th" ann, agus tha e mar-thà glè bhlàth ann an ceann a deas sgìre Volga. Tha na balaich air na lèintean aca a thoirt dheth gu tur agus ag obair ann an briogais ghoirid a-mhàin. Bha na torsos mu thràth air an còmhdach le tan seoclaid cothromach.
  Tha na balaich caol, ach sreangach.
  Thug Valerka, a" putadh a cas-rùisgte air cas stàilinn na sluasaid, fa-near:
  - Tha e eagallach dòigh air choireigin an seo às aonais blasters !
  Rinn Marka gàire agus fhreagair i:
  - Nas coltaiche ri anti-pulsar!
  Levka tweet le gàire:
  - Uill , tha e ceart gu leòr, bidh saor-làithean againn cuideachd! Agus mar sin, às aonais hyperlaser tha e eadhon nas inntinniche!
  Chrath Slava agus thug e fa-near:
  - Le hyperblaster , faodaidh neach-ìre den chiad ìre faisistich a sgrios. Agus feuchaidh tu seo, gu h-onarach !
  Sheinn fear de na gillean a bha a" cladhach leotha, dorcha le tan agus gruagach:
  Ann am farsuingeachd ar dùthchais òirdheirc,
  Air a chuairteachadh ann an sabaidean agus saothair ...
  Rinn sinn òran sunndach,
  Mu dheagh charaid agus stiùiriche!
  
  Is e glòir sabaid Stalin,
  Is e Stalin an t-slighe-adhair nar n-òigridh ...
  Le òrain, a' sabaid 's a' buannachadh,
  Tha na daoine againn a" leantainn Stalin!
  Rinn Marka gàire agus chuir e stad air:
  - Chaill Stalin ionnsaigh nan Nadsaidhean ann an 1941, mar sin na bi ga mholadh cus! Agus chràdh e mòran sluaigh le masladh, le gorta, le co‑chruinneachadh - cia mòr gu dìomhain!
  Dhearbh Valerka:
  - Loisg e na h-uimhir de shaighdearan armachd, gus nach robh eadhon duine ann an 1941. Marshal Tukhachevsky a-mhàin is fhiach rudeigin!
  Chrath Levka agus thuirt e:
  - Gu dearbh, mhol Marshal Tukhachevsky a bhith a 'cleachdadh cumaidhean mòra de thancaichean agus itealain ann am batail. Agus cruthaich feachdan tanca agus itealain!
  Chuir Slavka tweet:
  - Mar sin bidh buaidh againn!
  Bha an dà chuid na gillean tùsail leth-rùisgte agus na caileagan, gann air an còmhdach le dreasaichean cotan aotrom, ag obair gu sunndach le sluasaidean.
  Bha a' chlann uile casruisgte, tana, tana.
  Bha Valerka agus an sgioba aige air an dath nas dorcha agus bha na cuirp aca nas fèitheach agus air an deagh bhiadhadh. Ach, tha na fèithean gu math follaiseach agus air am mìneachadh gu domhainn.
  Bha na balaich a 'cladhach. Shèid gaoth bhlàth, chiùin bhon Volga. Bha Marinka, aig an robh am falt a thionndaidh copar-dearg anns an fhìrinn bhrìgheil seo, coltach ri cumadh beò an ar-a-mach.
  Sheinn Valerka, làn dealas:
  Dùthaich a' ghràidh, an USSR agam,
  Bòidheach , blàth le ruby, ròs ...
  Leig dhuinn eisimpleir a shuidheachadh airson daonnachd
  Chan urrainn dha duine clann a sgrios!
  
  Tha sinn nar luchd-tòiseachaidh, a mhic Lenin,
  A tha a" frithealadh mar iolairean don t-solas ...
  Tha clann air am breith gus an cruinne-cè a riaghladh,
  Anns an eadar-ama, tha iad a" ruith casruisgte tro maragan!
  
  Is gaisgich sinn ar n-Ilyich ghràidh,
  Cò a sheall an t-slighe cheart ...
  Cha ghearr thu ridirean o 'ghualainn,
  Mur eil, bidh e gu math dona!
  
  Mar sin thilg Hitler na sgeilpichean ann an fearg,
  Bha aig na balaich ri sabaid an-aghaidh an droch horde...
  Ach chan urrainn do luchd-tòiseachaidh a bhith gòrach,
  Rugadh sinn mar leòmhainn airson sabaid an aghaidh neòghlan!
  
  Tha Comrade Stalin cuideachd na stiùiriche glòrmhor,
  Ged a chuir mi dragh mòr orm anns an droch dhìol ...
  Ach bheir e air a nàimhdean criothnachadh,
  Comasach air làn atharrachadh a bhualadh!
  
  Shabaid sinn casruisgte faisg air Moscow,
  Bidh na sruthan sneachda a" crathadh mo shàilean lom...
  Ach thionndaidh Hitler gu bhith na amadan
  Thug na piobairean mòran dha!
  
  An dà chuid gillean agus nigheanan ann am blàr,
  Creid mi, sheall iad an clas as àirde aca ...
  Tha na caillteanaich nis fo bhlàth ann am pàrras,
  Agus chì iad , creid mi, thug iad co-mhaoineas!
  
  Chan eil eagal air balaich ro reothadh,
  Bidh iad a" leum gu gaisgeil ann an dìreach shorts...
  Tha an casan lom fad na bliadhna,
  Tha na balaich làidir ann an sabaid làmh-ri-làimh!
  
  Seo balach a" tilgeil boma aig tanca uamhasach,
  Tha an "Tìgear" cumhachdach a" losgadh mar theine, a" lasadh...
  Thàinig Stalingrad gu bhith na trom-laighe dha na Krauts,
  Tha e coltach ri ifrinn, geama ifrinn!
  
  Is math a rinn thu neach-tòiseachaidh san ionnsaigh,
  Tha e casruisgte air an teine...
  A-nis comrade Stalin, mar athair,
  Gu'n sgriosar an droch Cain !
  
  clann fìor fhionnar a th' annainn , pròiseil,
  Creid mi, cha ghèill sinn dha ar nàimhdean ...
  'S bheir sinn air ais sruthan an uilc,
  Ged a chaidh Adolf, mar chù brònach, às an ciall!
  
  Bidh tùsaire a" sabaid airson dùthaich a dhùthchais,
  Chan eil teagamh sam bith aig a" bhalach ...
  Cuiridh e eisimpleir airson muinntir an Dàmhair,
  Agus tha e a 'toirt ionnsaigh fiadhaich!
  
  Dhuinne, tha Vladimir Lenin na Dhia glòrmhor,
  A tha a 'cruthachadh fìrinn dàna ...
  Agus gus am bàsaich am Fuhrer tàmailteach le maol ,
  Buailidh sinn ar nàimhdean airson adhbhar math!
  
  O nighean, 's tu mo charaid,
  Chan eil annainn ach clann casruisgte anns an fhuachd searbh...
  Ach tha mi creidsinn gum bi teaghlach làidir ann,
  Chì sinn farsaingeachdan gorm!
  Tha an samhradh air a dhol an àite a" gheamhraidh loisgte,
  Tha am faisisteach damnaichte a' tighinn air adhart a-rithist...
  'S cruaidh a shabaid sinn 's an earrach roimhe,
  Anns an fhànais, tha an nàmhaid rud beag brìgheil!
  
  Uill, carson a tha am Panther a" ruith thugam?
  Thilg am balach gu gaisgeil grenade oirre...
  Tha peanas ann mu thràth airson na Krauts,
  Agus thilg an tanca faisisteach am bratag dheth!
  
  Tha leanabh na ghaisgeach mòr,
  Agus a" caitheamh tie dearg crom-lus ...
  Tha ar sluagh anns an Athair mar aon,
  Agus cha tèid rionnagan a' cho-mhaoineas a-mach!
  
  Bidh sinn a 'sabaid as t-samhradh, mar as àbhaist,
  Tha an fheur nas tlachdmhoire airson casan chloinne ...
  Thig bruadar mòr gu buil
  Nuair a bhios am balach a 'crathadh stàilinn gu cruaidh!
  
  Tha mi a" creidsinn gun tèid sinn uile a-steach gu Berlin,
  Agus bidh sinn beò leis an nighinn gus am bi buaidh ...
  Bheir sinn buaidh air meud na cruinne,
  Gus am bi na seanairean moiteil às a 'phiuthar!
  
  Ach feumaidh tu neart do chlann a shàrachadh,
  Agus sabaid gus nach bi nàire air daoine ...
  Deuchainnean, a" dol seachad air a h-uile càil le A,
  Tha mi a" creidsinn gum bi sinn ann an co-mhaoineas a dh" aithghearr!
  
  Na creid na sgeulachdan sìthe a bhios sagairt a" fighe,
  Tha e mar gum biodh na deamhan a" ròstadh atheists...
  Gu dearbh, tha iad doomed
  Nach tèid ìobairtean a dhèanamh do cho-mhaoineas!
  
  'S bheir sinn buaidh gu luath air a' phlanaid,
  Bidh an cruinne-cè Sòbhieteach gu lèir ...
  Is treise ar long-rionnag na cherub,
  Is sinne rìghrean agus britheamhan na cruinne!
  
  An uairsin aiseirigh saidheans na mairbh,
  Tha na tùsairean uile, seanairean na glòire beò ...
  Chruthaich an t-athair claidheamh is sgiath,
  Às deidh na h-uile, tha an inntinn còmhla rinn, agus tha sinn do-chreidsinneach!
  Seo mar a bha na tùsairean iongantach sin a" seinn. Agus le faireachdainn, agus lùth, agus neart.
  Agus stampadh iad len casan rùisgte, tana.
  Ach is iad seo gaisgich òga.
  Nochd itealan ionnsaigh Gearmailteach anns na speuran. An toiseach, gu dearbh, na Focke-Wulfs, a ghabh àite an Yu-87 nas sine ach fìor èifeachdach, tha an XE-128 aig na Gearmailtich cuideachd, itealan ionnsaigh fìor mhath, agus an XE-322 dùbailte ioma-adhbhar, aig a bheil ochd canain adhair, agus cuideachd urchraichean jet.
  Thuirt ceannard a" bhatàillean thùsail, Natasha, nighean bhrèagha Komsomol, a" leum le a casan lom, tana, làidir, fèitheach, gràsmhor agus seductive:
  - Tùsairean òga - cinn air an dèanamh le iarann, iad fhèin air an dèanamh le seiche staoin , a dhaoine damnte!
  Fhreagair Valerka le bhith a" togail pasgan spreadhaidh de dhuslach guail le òrdagan rùisgte. Agus mar a tha am balach ga thoirt agus ga thilgeil le neart mòr.
  Chaidh am boma dachaigh a-steach do bhogha àrd agus thuit e a-steach don XE-322 beòthail .
  Agus chaidh an càr Gearmailteach a reubadh às a chèile.
  Chuir Valerka tweet:
  Gleann fànais -
  Bratach a' bhàis...
  boglach dubh -
  Shlaod mi e gu sanntach!
  
  An e fìor urram a th" ann?
  Chan fhaighear anns an adhar...
  Tha an cridhe ag iarraidh dìoghaltas
  Ag iarraidh an saoghal a shàbhaladh!
  Thòisich Leshka, Slavka, agus Marinka cuideachd a" togail phasganan spreadhaidh le òrdagan lom agus gan tilgeil air plèanaichean Nadsaidheach.
  San fharsaingeachd, is e deagh bheachd a th" ann stuthan-spreadhaidh a dhèanamh à duslach guail. Agus ma tha an leithid de rud a 'spreadhadh, sèididh e a h-uile dad gu pìosan beaga.
   Agus thog a" chlann bhon treas linn air fhichead san àm ri teachd an neach-ionnsaigh. Seo mar a tha plèanaichean nàmhaid air an sgrios.
  Chuir Leshka tweet le eirmseachd:
  - Ann an cogadh, tha e nas fheàrr a bhith nad bhalach àbhaisteach casruisgte na seann sheanalair gun chas!
  Thilg Marinka grenade marbhtach cuideachd agus thuirt i:
  - An ti a tha òg 'na anam, a' deanamh oidhirp air a bhi air a' cheud neach a chogas, bithidh e air dheireadh a thuiteas ann an duslach 'na chorp !
  Thug Slavka, a 'sabaid mar fhuamhaire agus a' tilgeil grenades le a chasan beaga, casruisgte, ach sùbailte, coltach ri muncaidh, fa-near:
  - Bidh an t-slighe as cinntiche gu buaidh air a saltairt le balach casruisgte, mura h-eil e glic gu leòr!
  Thilg Valerka e air an nàmhaid gu marbhtach cuideachd agus thuirt i:
  - Na biodh ioghnadh ort, a bhalaich, na do chasan rùisgte, b' fhearr leat a bhi air do nàrachadh gur e bròig a th' annad!
  Leshka, a 'tilgeil stuthan sgrios air a nàimhdean, dh' èigh e:
  - Tha balach gun bhrògan nas dualtaiche inbheach a mharbhadh ma tha e làn bhotannan!
  Thuirt Marinka, a" leantainn air adhart a" peic air an luchd-dùbhlain a bha a" tighinn air adhart:
  - Nas fheàrr leanabas casruisgte na bhith nad inbheach le brògan bast!
  Thilg Slavka cuideachd pasgan spreadhaidh cumhachdach de ghual, agus chaidh e a-steach agus bhris e am Focke-Wulf.
  Às deidh sin thuirt am balach:
  - Chan e bliadhnaichean òga adhbhar gun a bhith a" cur earbsa ann an cùisean cudromach, chan eil aoisean aibidh nan adhbhar airson neo-dhreuchdail!
  Rinn Valerka chirped, a 'bualadh air an nàmhaid le marbhadh an làthair:
  - Le a shàilean rùisgte a" deàrrsadh, b" fheàrr leis a" ghaisgeach òg ruith chun an tadhail na bhith a" dol tro bhot inbheach le dath eabar!
  Rinn Leshka gàire, chuir i a shàil rùisgte ris, agus thilg i pea, agus bhris i an stoirm, agus dh"fhalaich i:
  - Tha leanabh casruisgte nas fheàrr na bròg inbheach agus bròg bast aosta !
  Bha luchd-tòiseachaidh eile a 'creidsinn, agus cuideachd a' tilgeil pasganan spreadhaidh, no a 'losgadh bho ghunnaichean agus slingshots.
  Thug Slavka fa-near:
  - Carson a tha leanabas casruisgte fon ghrèin na àm sona? Leis gu bheil àm an t-seann bhròg bast coltach ris a 'ghealach!
  Ghabh Marinka e agus rinn e tweet, a" leigeil ma sgaoil tiodhlac bàis bhon t-slingshot:
  - Tha e math a bhith nad bhalach a-mhàin anns an t-seadh litireil, ach seann duine, air an làimh eile, anns an t-seadh figearach!
  Rinn Valerka gàire agus, a 'bualadh air na Fritzes, dh' èigh i:
  - Cuin a tha dithis nas fheàrr na trì? Ma tha thu òg air dà chas, na seann duine le maide air trì!
  Bhuail Levka le feachd marbhtach agus thug e fa-near:
  - Faodaidh leanabh sam bith a bhith na riaghladair san àm ri teachd, ach chan eil ach uaigh air thoiseach air seann tyrant!
  Ghlan Marka agus fhreagair i le gàire:
  - Bidh am madadh-ruadh ag atharrachadh a chraiceann dà uair sa bhliadhna, bidh an neach-poilitigs ag atharrachadh a masg aig a h-uile coinneamh leis an luchd-bhòtaidh!
  Slavka, a 'fucking naimhdean, fa-near:
  - Tha balach casruisgte tòrr nas beairtiche na bròg bast aosta, agus bheir e barrachd bhuannachdan na bhròg inbheach!
  Rinn Valerka gàire agus, às deidh dha fucked suas , thug e fa-near:
  - Chan eil a bhith nas òige na anam a 'ciallachadh a bhith a' tuiteam ann an inntinn òige!
  Bhris Levka air na Nadsaidhean agus rinn e gàire:
  - Is fheàrr a bhith nad leanabh agus gàire a dhèanamh air bàs na seann duine agus eagal a bhith air bàsachadh!
  Dh" fhàs Marinka le fearg cobra:
  - Chan eil a h-uile pàiste a 'gàireachdainn gu toilichte, ach bidh iad uile a' gàireachdainn gun chùram!
  Slavka, a tha a 'gabhail cùram mu phlèanaichean, fa-near:
  - Chan urrainn dhut a sgaoileadh air aran, ach tha salann ann cuideachd!
  Rinn Valerka gàire agus thug e fa-near, a" tilgeil pasgan spreadhaidh le òrdagan rùisgte:
  - Ma tha an neach-bhòtaidh ag iarraidh aran a bhith air a" bhòrd, tagh neach-poilitigs le salann na fìrinn anns na h-òraidean aige!
  Thilg Levka cuideachd rudeigin a bha marbhtach agus millteach agus muttered:
  - Is searbh aran na saothair, gun salann a' cheartais !
  Thug Marka fa-near:
  - Ma tha eireachdas neach-poilitigs a" sruthadh mar fhuaran, tionndaidhidh e gu cinnteach gu sruth fala!
  Chuir Slavka tweet:
  - Feumaidh an riaghladair cuideachd eloquence, ach gus nach bi fuil dearg a 'sruthadh!
  Chaidh ionnsaigh an itealain sìos. Agus bha fois sealach ann, agus sheinn na balaich agus na caileagan:
  'S e gillean math a th' anns na tùsairean,
  B" iadsan a" chiad fheadhainn a chruthaich tuathanas còmhla...
  Chaidh ar teagasg losgadh le inneal-ghunna,
  Gus nach bi clann a 'tilgeil deòir gu dìomhain!
  
  Chaidh sinn do 'n tuathanach a dheanamh feòir,
  Bha an obair an sin teth...
  Coisich casruisgte fad mhìltean,
  Tha sreang aig na gillean a-nis!
  
  Chan eil Dia a 'cuideachadh an luchd-tòiseachaidh
  agus an t-Uile-chumhachdach aca ...
  An àiteigin tha Cain feòil-itheach ag èigheach,
  Bha am mathan trom-laighe a" beucaich mar thàirneanach!
  
  Bidh balaich is caileagan a" coiseachd
  Air an fheur, bhuain iad seagal le corran...
  Tha e snog air tuathanas cruinneachaidh sa Chèitean teth,
  Agus chan eil feum air breugan innse dhuinn!
  
  Gabhamaid meas air an drùchd, a bhalaich,
  Dè tha a" bualadh air ar sàilean...
  Le nighean bhòidheach, casruisgte,
  Gabhamaid itealaich, fhir òga!
  
  Is urrainn dhuinn tòrr a dhèanamh,
  Bhrosnaich Lenin sinn gu gaisgeachd...
  Tha an rathad farsaing dha na balaich,
  Tha Warsaw agus Berlin air thoiseach!
  
  Seadh, thug am Fuhrer borb ionnsaigh gu h-obann,
  Tha e mar gum biodh an diabhal ifrinn air tighinn oirnn...
  Ach gheibh am bastard maol buille ,
  Chan ann airson dad a tha Stalin cuideachd na diabhal!
  
  Dha na balaich, chan eil na tancaichean uile nan cnap-starra,
  Bidh iad a" sabaid mar na h-iolairean sin...
  Tha duais ghlòrmhor a' feitheamh,
  A dheagh mhic Lenin!
  
  Tha tancaichean ruith an Fuhrer a" ruith,
  Agus creidibh mi, tha am baraille aca a" smocadh...
  Bhuail buill Komsomol an nàimhdean casruisgte,
  Hitler a' feitheamh ri call!
  
  Tha am blàr mu thràth faisg air Moscow,
  Tha an nàmhaid brùideil agus an-iochdmhor ...
  Cuidichidh ùrnaigh do Ilyich sinn,
  Ma tha feum air, ruithidh an ceann-latha a-mach cuideachd!
  
  Luchd-tòiseachaidh: balaich, nigheanan -
  Bidh iad a" ruith tro na sruthan-sneachda casruisgte...
  Bidh dìoghaltas cruaidh air na Krauts,
  Ma ghluaiseas an t-òganach a dhòrn !
  
  Creid mi, chan eil sneachda a" cur eagal oirnn,
  Creid mi, chan eil eagal air sàilean lom ron t-sneachda ...
  Flash casan pioneer
  Bidh clann a" tòiseachadh a" ruith gu sgiobalta!
  
  Agus a-nis balaich agus nigheanan,
  Tha iad a" toirt ionnsaigh air an Fritz le tonn...
  Tha guth nan luchd-tòiseachaidh soilleir,
  Bidh iad gu soilleir a 'dèiligeadh ri Satan!
  
  Cha tuig na faisistich cò tha gam marbhadh,
  Chaidh an Tìgear uilleach na theine...
  Tha tòrr cumhachd aig balaich
  Tha am poileas air a reubadh air tuiteam sàmhach!
  
  An so thilg am balach suas a shàil rùisgte,
  Tiodhlac gu math millteach ...
  Cha bhi sinn a' cluich falaich 's a' sireadh leis a' bhàs,
  Bidh an feat air a ghlòrachadh leis na ridirean!
  
  Tha an nighean casruisgte ann an cabhag gus ionnsaigh a thoirt,
  Thàinig an t-sàil gu bhith na ròs anns an t-sneachda ...
  Tha sinn ag iarraidh sabaid gu math làidir,
  Ma tha thu lag, cuidichidh mi thu!
  
  Rinn sinn sabaid air falbh bho na faisisteachan à Moscow,
  Agus dhràibh iad mar bhrogan...
  Chaidh mìltean a chur ri comannachd,
  An aisling as soilleire agus as naomha!
  
  Nigheanan sabaid math
  Gu bheil iad a" sabaid an-aghaidh a" bhàis a dh"aindeoin ...
  Tha guth nam maise glè shoilleir,
  Bidh iad a" fuine paidhean fhad "s a bhios iad a" cluich!
  
  'S an gille do 'n leud so,
  Tha mi glè thoilichte, fhios agad, creid mi...
  A' cur fàilte air an fhear seo fon talamh,
  Dìon Stalingrad gu treun!
  
  Dè a dh" fheumas an "Tìgear" cumhachdach seo?
  Tha an tanca seo gu cinnteach uamhasach ...
  Tha na tùsairean a' seinn na lire,
  Bidh maighstir ùr againn!
  
  Chan eil ridire eile ann, creid mi,
  Cheangail am balach ceangal dearg...
  Tha, airson bhliadhnaichean chan eil annainn ach clann,
  Tha Napalm a 'sileadh sìos bho na speuran!
  
  Tha blàr Stalingrad gu math snog,
  Tha na tùsairean coltach ri sabaid leòmhainn ann ...
  Às deidh na h-uile, is e an eisimpleir dhuinne an rud as cudromaiche,
  Gus am bi seanairean agus athraichean moiteil!
  
  Is urrainn dhuinn a h-uile càil a dhèanamh sa bhlàr seo,
  Dèan a" chùis air na faisisteachan olc le bhith a" magadh...
  A" seinn deagh chomhairle
  Tha e mar gum biodh tu nad leanabh don Tighearna!
  
  Chunnaic am balach "Panther" sùbailte
  Chan eil an tanca seo lag, tha fios aig balach ...
  Uaireannan bidh sinn a 'sgrìobhadh cuspair,
  Chan eil e gu diofar, ach bidh e na phàrras!
  
  Chruthaich Dia daoine chum gloire shiorruidh,
  Gus am biodh neart Lenin ...
  Air sgàth cumhachd ùr an dath dearg,
  Snàthad geur a" fuaigheal!
  
  Ruith am balach troimh 'n t-sneachda,
  Agus thilg e grenade gu gaisgeil air an Tìgear...
  Bidh bazooka na mhàileid aige,
  Gus am bi am Fuhrer aig a bheil seilbh a" sèideadh air falbh!
  
  Faodaidh tu cuideachd an tòimhseachan fhuasgladh,
  Dè an ìre a tha dìreach dà uair a dhà...
  Bheir sinn a" chùis air na faisistich gu faiceallach,
  Às deidh na h-uile, tha sinn glic gu leòr!
  
  Tha an sneachd a' tuiteam 's a' losgadh sàilean a' bhalaich,
  Tha e fhathast na leanabh, ged a tha e na ghaisgeach ...
  Cha chluich am balach seiche 's a shireadh leis a' bhàs,
  Tha am Fuhrer seo na hemorrhoid borb!
  
  An seo fhuair am "Panther" fàilte làidir,
  A" smocadh gu làidir ceàrnach...
  Bhuail e am faisisteach san t-sròin le a shàilean rùisgte,
  Bidh an nàmhaid mar ghloine briste!
  
  Chan eil amasan do-dhèanta ann
  Dhearbh an tùsaire gaisgeil ...
  Chan eil e duilich a" chùis a dhèanamh air horde an nàmhaid,
  Seo balach treun!
  
  Sin carson a bha sinn a 'sabaid airson an Fatherland,
  Tha fios aig a h-uile neach-tòiseachaidh air seo ...
  Cha bhi sinn aithreachas ann an cath na beatha,
  Glòir do naomh an USSR!
  
  Cha bhi eagal air a' ghille casruisgte,
  Fiù 's an reothadh as miosa ...
  Agus tha na h-ìomhaighean a" deàrrsadh, chì mi aghaidhean,
  Agus tha Lada agus Criosd dhuinne !
  
  Lenin a 'toirt cuireadh dhuinn gu saoghal ùr,
  Far a bheil am bagel, cream cèic saor an asgaidh. .
  Bhuannaich Abel, cha'n e Cain,
  Na seall am beul àrd nad bheul!
  
  Tha blàir mu thràth a" dol air adhart faisg air Kursk,
  Ged a tha an nàmhaid cho an-iochdmhor ri madadh-allaidh...
  Bidh gillean is caileagan a' bualadh gu gaisgeil,
  Bhuail iad thu dìreach anns a 'chrann stàilinn tilgeadh!
  
  Uill, tha an nàmhaid a 'tilleadh,
  Agus anns an ionnsaigh tha tùsaire casruisgte ...
  Tha e creidsinn ann am buaidh anns a' Chèitein ghlòrmhor,
  Agus cuiridh e eisimpleir dha na saighdearan!
  
  An àiteigin rinn na Krauts a" chùis air ball Komsomol,
  Loisg iad na sàilean le poker ...
  Chaidh an nighean a chaidh a mhilleadh a chràdh
  Chuir iad air an gual e casruisgte !
  
  Cha do dh'innis i dad dhaibh
  Bha mi dìreach a" gàireachdainn ann an aghaidhean nan uilebheistean...
  A dh" fhuireach , chan eil an cràdh gu leòr dhut,
  Bidh sinn gad chrochadh ann am fàinne!
  
  Chaidh ball Komsomol a mharbhadh leis na Krauts,
  Agus an uairsin thilg iad a-steach mi ann an sròn ...
  Agus air a shon seo thug na tùsairean,
  Leis gu bheil gaol agam air nigheanan!
  
  Na bha na Krauts ag iarraidh fhuair iad
  Bha e soilleir gun deach Hitler a shlaodadh a-steach do chiste...
  naimhdean gu cruaidh,
  Bhuail iad an aghaidh le cumhachd slige!
  
  Tha, dhuinne balaich, tha e sìmplidh,
  Dèan a" chùis air na faisisteachan olc ann am blàr...
  Ged a tha sinn a 'coimhead beag,
  Ach dèan sgrùdadh, dìreach còig!
  
  Tha sinn mu thràth air a dhol a-steach gu Berlin ann an cruthachadh,
  A" caitheamh bhrògan airson a" chiad uair...
  Bha am balach na leanabh, thàinig e gu bhith na ghaisgeach,
  Air a thaisbeanadh gu litearra den chiad ìre!
  
  Cha 'n 'eil sinn a' caoidh an fheadhainn a thuit sa bhlàr,
  Tha fios agam gun èirich an saidheans aca ...
  'S chì iad comunn fad air falbh,
  Oir bheir solas buaidh air bàs!
  
  Agus cha'n e Iosa ar Tighearna,
  Lenin saor an asgaidh. . .
  Cha deanar dearmad leinn a thoil,
  Cherub sìorraidh os cionn a 'phlanaid!
  
  Gheibh sinn, tha fios agam, buaidh,
  Ma tha cogadh ann san fhànais...
  Thuirt na Vedas ri ar sinnsearan,
  Gabhaidh Satan thairis air an treas cuid de shaoghal!
  
  Ach saoraidh sinn iad, creid mi,
  Nì sinn seo - is e sgeulachd sìthiche a th" ann, fhios agad...
  Ann an aoibhneas a' bhàis, mar chloinn,
  Agus togaidh sinn pàrras anns a" chruinne-cè!
  
  Chan eil bàs ann - tha fios agad air daoine,
  Tha beatha, creid mi, math ...
  'S bheir daoine sonas d' an sliochd,
  Gu neamh leis an Uile-chumhachdach fad linntean !
  
  Sin nuair a bhios an saoghal na chomannachd,
  Tha an cruinne-cè gu lèir, an cruinne-cè na dorchadas ...
  Gu bràth gun chrìoch, solas na beatha,
  Slàn le deagh inntinnean!
  
  Agus bidh Lenin, tha fios agam, a 'riaghladh,
  Glòrmhor cuideachd, tha Stalin na stiùiriche air an luchd-sabaid ...
  Is urrainn dhuinn a h-uile càil a cheartachadh san àm ri teachd,
  Tha ar companaich coltach ri titans!
  
  USSR seachad air a 'chruinne-cè,
  Chan eil crìochan os cionn na h-oirean fhèin ...
  Agus ann an ainm nan creutairean mòra,
  Duilleagan glòrmhor na h-eachdraidh seo!
  
  Bha luchd-tòiseachaidh, tha, agus bidh,
  Nar sonas, pàrras gu bràth ...
  Biodh fios agad nach searg do neart,
  Bruadar de thoileachas gun chrìoch!
  . CAIBIDIL Àir. 9
  Seadh, an seo faodaidh tu iongnadh a dhèanamh air mar a rinn a" chlann dàn cho làidir agus cho cumhachdach dìreach air an itealan, air am biodh farmad aig eadhon Alexander Sergeevich Pushkin.
  Ann an suidheachadh sam bith, sheall iad nach e a-mhàin gu bheil fèithean agus sgilean sabaid aca, ach gu bheil tàlant bàrdachd aca cuideachd.
  Leum Valerka a bhilean agus thug e fa-near:
  - Dè, ultrapulsar?
  Rinn Marka gàire agus fhreagair i:
  - Nas coltaiche ri hyperquasar!
  Levka, am balach seo a bha a 'coimhead mu dhà bhliadhna dheug a dh'aois, ghabh e e agus gu sgiobalta ghlac e an speach le òrdagan rùisgte. Agus an uairsin thilg e i le neart mòr. Chaidh e seachad mar pheilear agus bhuail e an scout Gearmailteach a bha a 'sgoltadh dìreach anns a' chrann-fhraoich. Bhuail e agus bha e marbhtach.
  Thug Slavka fa-near:
  - Aig an astar seo, tha eadhon speach na thiodhlac marbhtach de sgrios!
  Rinn Valerka gàire agus thuirt i:
  - Tha, tha sinn nar luchd-sabaid aig ìre àrd! Ach seo mar a bu chòir do luchd-tòiseachaidh a bhith. Agus ma dh'fheumas sinn a bhith a 'sabaid chan ann ann an àrainneachd bhrìgheil, ach ann am fìor bheatha, cha dèan sinn mearachd!
  Chrath Marka a ceann le aonta:
  - Tha mi cinnteach nach dèan sinn mearachd!
  Thuirt Levka gu co-sheòrsach:
  - Is e do shàr mhisneachd an laigse agad!
  Thuirt an nighean gu loidsigeach:
  - Aig amannan tha e tòrr nas cunnartaiche cus tuairmse a dhèanamh air nàmhaid na bhith ga mheas! Seo mar a tha mì-chinnt a" gintinn a" chùis!
  Rinn Slavka gàire agus thuirt e:
  - Tha a leithid de bhuaidh coltach ri call, agus tha brìgh buaidh gu math sìmplidh, is e a" phuing gu lèir an gluasad a chrìochnachadh agus an tùsaire a bhualadh san t-sròin le flùr!
  Ghabh na gillean-cogaidh e agus shreap iad còmhla. Chaidh iongnadh a dhèanamh air ceud feannag a bha a" dol thairis air an achadh. Agus thuit iad sìos, a" bualadh air na feachdan sònraichte Nadsaidheach a bha a" snàgadh le am gob. Agus bha iad gu litireil a" bleith.
  Rinn Levka gàire agus sheinn e:
  Dili, dili Peirsil,
  Dili, chuir dili eagal air na feannagan!
  Chan e dèideag a th" anns na balaich sin,
  Agus sgrios iomlan !
  bidh tachartasan eile a" gabhail àite ann an àiteachan eile san Hypermatrix .
  Fhuair Anna Witchakova cuirm soraidh slàn leis an each itealaich dìleas aice. Chaidh an trodaiche a thàinig gu bhith na mhàthair don Mig-4, a loisg sìos uimhir de phlèanaichean Gearmailteach, dìreach a losgadh gu làr aig àm stailcean adhair armada Iapanach, mar a rinn àireamh mhath de charbadan is shoithichean eile. Às deidh dha na vultures bho Land of the Rising Sun am baile-mòr a bhualadh, thug Vladivostok sealladh brònach seachad. Ach, chaidh tiodhlacadh nam marbh a chumail ann an dòigh armachd, gu modhail agus gu math luath. Chuir am pìleat Vedmakova a casan na theine, bha casan na h-ìghne còmhdaichte le blisters, agus mar sin choisich i casruisgte, gu faiceallach a 'dol air a h-òrdagan. Chan eil na Seapanach air na creach a dhèanamh a-rithist; tha iad air an oidhirpean a chuimseachadh air taic a thoirt do na h-aghaidhean adhartachaidh. Choisich Vedmakova timcheall an sprùilleach, bha e air a ghlanadh gu lùthmhor, agus am measg an luchd-obrach bha àireamh mhòr de chloinn. tana, cas-rùisgte, le aghaidhean air an deargadh ann an grian ùr an earraich, thog iad leacan briste, thog iad pòlaichean teileagraf a bha air tuiteam, agus dìreach sguab iad na sràidean.
  Bha an èildear os cionn nam balach, ann an ceangal tùsail, ach às aonais lèine ( bha e crochte air leth, a rèir coltais bha na balaich a" gabhail cùram den aodach aca), ruith e suas chun phìleat.
  - Tha sinn ag obair aig astar luath, Comrade Major, bidh a h-uile dad deiseil a dh" aithghearr! Sguabaidh sinn an t-sràid glan, bidh i cho rèidh 's a bha i ron chogadh!
  Rinn Witcher gàire agus thilg e candy air:
  - Seo, gabh e! Is e seo ar Sòbhieteach air a dhèanamh le seoclaid nàdarra, chan e puinnsean Ameireaganach .
  Ghabh am balach gu sunndach:
  - Agus bheir sinn rud ùr dha na h-Ameireaganaich thàinig iad suas le far-ainm . Bhon àm seo tha iad còmhla ri Hitler agus Hirohito, an uair sin chan eil iad Yankees, ach Pindos!
  Chrom a" phrìomh nighean air beulaibh a" bhalaich:
  - Cò thuirt thu a tha iad?
  Thuirt am fear-tòiseachaidh òg a-rithist:
  - Pindos! Mar sin a-nis tha sinn a 'gairm nan Yankees a bhrath sinn!
  Bhuail Witcherova ceann a" bhalaich, agus choisich a làmh mhòr, làidir thairis air guailnean tana, veiny a" bhalaich. Rinn am balach gàire air ais, a fhiaclan geal, agus leudaich e am pailme calloused aige. Chrath am fear-mòr làmh a" bhalaich agus fhreagair e:
  - Feumaidh sinn an t-ainm a chuimhneachadh. Ach chan eil sinn fhathast a" cogadh ri Ameireagaidh, rud a tha a" ciallachadh gu bheil e ro-luath far-ainmean a chruthachadh.
  Chuir am balach an aghaidh:
  - Tha Ameireaganaich nas miosa na na Seapanach agus na Gearmailtich, oir is fheàrr leotha sabaid le làmhan cuideigin eile. Ge bith dè cho cruaidh "s a tha luchd-sabaid Ìmpireachd an Rising Sun, tha an gaisgeachd eòlach air a h-uile duine!
  Bhris Witcher:
  - Marbhaidh mi na daoine treuna so ! Agus cho luath sa ghabhas!
  Shoidhnig an gearastan cleasachd ùr Krotov gun dùil ri òrdugh nach robh gu tur loidsigeach agus chuir e am pìleat gaisgeach le buidheann de sheòladairean gu Khabarovsk. Thàinig an t-òrdugh anns a 'bhad; bha e riatanach a bhith a' cur às do adhartas aonadan Iapanach. Bha Witcherova, gu dearbh, an dùil gun toireadh iad trodaiche dhi, ach... Cha robh plèanaichean an-asgaidh aig an aghaidh, agus cha robh daingneachadh bhon ionad aca air ruighinn fhathast. Cha tug an turas bho Vladivostok gu Khabarovsk mòran ùine, agus chaidh am prìomh fhear a thilgeil far na rèilichean gu blàr cruaidh.
  Dh" fheuch na Seapanach ri dhol seachad air a" bhaile-mòr daingnichte agus a chuairteachadh. Is gann gun robh ùine aig a" ghaisgeach leum a-steach don trench leis a" ghunna-inneal aice nuair a thòisich an ionnsaigh.
  Sinitsin, a bha na laighe ri thaobh :
  - Mar sin tha seo a" ciallachadh gu bheil an nàmhaid a" dealbhadh innleachdan Frederick, no, nas mionaidiche, an Seanalair Nogi, gus faighinn seachad air na daingnich agus ar draibheadh a-steach don chùl.
  Dh"èigh an caiptean gu dubhach:
  - Leig leis feuchainn ri earball eich Ruiseanach a chuir na theine. Bidh e air a bhualadh cho cruaidh 's nach bi e coltach ri mòran!
  Rinn am pìleat ace magadh:
  Is dòcha nach eil dubhan an eich air an dèanamh de stàilinn Krupp , ach an fheadhainn Sobhietach againn!
  Chaidh a briathran a bhriseadh le caoineadh nan sligean. An seo tha i na laighe ann an trench a chaidh a chladhach o chionn fhada, mar as trice tha sreath de dhaingnichean sònraichte timcheall air Khabarovsk, tha an cunnart bho ionnsaigh Iapanach air a bhith ann airson grunn bhliadhnaichean. Tha sligean a" spreadhadh air beulaibh agus air cùl nan trainnsichean, agus bidh iad a" dèanamh tòrr fuaim. San fharsaingeachd, tha an shimosa Iapanach ainmeil a 'cruthachadh tòrr fuaim is ceò. Bidh an gaisgeach a 'coimhead gun eagal, eadhon le beagan dìmeas. Bidh spreadhaidhean de shligean a 'cruthachadh fuarain salach, agus dh' adhbharaich aon dhiubh crathadh na talmhainn. Tha seo a" ciallachadh gu bheil gunna le canan de chàileachd math trì cheud mìleameatair a" losgadh. Cluinnear osnaich nan leòinte. Tron cananàd tha iad coltach ri bhalbhaichean aotrom nach lorg a h-uile cluais. An seo bha am pìleat gaisgeach còmhdaichte le talamh. Ach, bha an nighean a" sreothartaich agus a" crathadh an duslach bho na braids dearga aice:
  - Tha e an-còmhnaidh mar seo, ma laigheas tu sìos bidh thu salach! Agus ma dh"èireas tu, thoir dhomh làmh no dhà air chlì!
  Thionndaidh an ullachadh làmhachais gu bhith goirid, is dòcha nach robh uimhir de shligean aig na Seapanach. Tha an ionnsaigh air tòiseachadh. Bha grunn tancaichean Iapanach a" draibheadh air adhart. Beag, le corp beagan cruinn den inneal. An tanca as mòr-chòrdte ann an Empire of the Rising Sun: Chichikha . Chuimhnich Witcher air na feartan aige. Armachd aghaidh 30 mm , gunna 47 mm, einnsean dìosail 320 each-chumhachd. A bharrachd air an coileanadh dràibhidh, anns nach eil an inneal seo nas ìsle na an T-34, tha e eadhon nas miosa na modail Gearmailteach T-3 ann an 1943. Fiù 's anns an Ear Chèin tha iad a' toirt sreothartaich air! Ach leis an t-slighe, chan e banrigh nan achaidhean an tanca, ach na saighdearan-coise. Feuch e, faisg air na raointean mèinne. Mar a chanar: Far nach urrainn trèana armaichte a dhol seachad, snàgaidh saighdear le raidhfil.
  Chaidh na raidhfilean Iapanach a chopaigeadh bhon Mauser Gearmailteach. Chaidh na gunnaichean submachine a reubadh às an Schmeister , a bha ainmeil bhon Chiad Chogadh . San fharsaingeachd, tha miann aig daoine le sùilean cumhang an rud as fheàrr a chopaigeadh bhon taobh eile. Gu cinnteach, tha dealbhadairean Iapanach mu thràth ag obair air cruthachadh tar-chinealach den Panther agus T-34!
  Chan eil barrachd air dusan tanca Iapanach ann, agus chan eil an làmhachas Sobhietach ann an cabhag sam bith gus coinneachadh riutha. Bidh na saighdearan-coise a" ruith às an dèidh aig jog, ann an sreath thiugh traidiseanta. Tha saighdearan Land of the Rising Sun iad fhèin air an sgeadachadh ann an èideadh a tha beagan buidhe, a rèir dath an steppe khaki. Bidh Witcher a 'coimhead orra, a' measadh an àireamh de luchd-ionnsaigh gu luath. Air an t-sùil tha coig agus sè mìle dhiubh, agus tha air a' char a's mò mìle de na Ruiseanaich 'nan suidhe anns na trainnsichean, a' còmhdachadh na h-earrainn so de 'n aghaidh. Agus na buill-airm ... Tha arm an Ear Chèin uidheamaichte a rèir a" phrionnsapail a tha air fhàgail, agus chan eil ach na h-oifigearan aig a bheil gunnaichean submachine Uill, tha i na prìomh neach, ged nach eil suidheachadh aice, air a lughdachadh gu ìre prìobhaideach.
  an Caiptean Sinitsin (fhathast na ghille òg) don Witcher :
  - An robh thu a 'sabaid ris na Gearmailtich?
  Fhreagair an nighean:
  - Chan eil! Phòg mi iad!
  Thuirt an caiptean, gu h-obann a" tionndadh bàn, ag ràdh:
  - A bheil cuimhne agad air a 'chiad chorp agad?
  Witcher, le gàire, chrath i a ceann:
  ""S e pìleat a th" annam, agus ge bith cò a loisg mi sìos, mharbh mi e, chan eil bun-bheachd agam air cuirp!" Co-dhiù, rè a" Chogaidh Mhòir Patriotic gu lèir, cha deach am plèana agam a losgadh sìos a-riamh!
  Bha an caiptean a" feadaireachd rudeigin neònach:
  - Chan eil annad ach ace ! Agus cia mheud Gearmailteach le smeuradh a th" agad!
  Rinn Witcher gàire eadhon nas fharsainge:
  - Às deidh a 'chòigeamh fichead, thug iad seachad an rionnag gaisgeach! Agus dìreach ochd air fhichead.
    Thuirt Sinitsin :
  - Uh-uh ! Tha thu dìreach nad mhaighstir air do cheàird!
  Fhreagair an nighean gu modhail:
  - Chan eil feum air gaisgeach a dhèanamh de chuideigin a choileanas a dhleastanas gu h-onarach. A-nis thig na saighdearan-coise nas fhaisge, agus coinnichidh sinn iad.
  Tharraing an sgiobair buille de ghunna trom submachine, le cuideam math deich cileagram. Bhruidhinn mi ris a" chù, tha an cur air bhog gu math teann, tha recoil aig a" phut. Chan e inneal gu math goireasach a th" ann, ach bidh e a" bualadh ... Fìor, a rèir fathannan, tha gunna-inneal nas cumhachdaiche aig na Gearmailtich mu thràth, ach cò aig a tha fios, co-dhiù an tig dealbhadairean Sòbhieteach suas le rudeigin nas fheàrr. Cha b" urrainn dha Sinitsin cur an aghaidh faighneachd:
  - Carson a bha thu nad phìleat cho math air a ghluasad chun na saighdearan-coise?
  Fhreagair Vedmakova le leth-fealla-dhà, cuideachd a" briogadh air còmhlachan a gunna submachine :
  -Agus bha mi dìreach airson faighinn a-mach cò ris a bha e coltach suidhe fo theine! Bhiodh sin fionnar.
  - Agus feumaidh tu a bhith air do bhrògan a chall nam biodh tu ann an cabhag gus faighinn chun loidhne aghaidh!
  Vedmakova, gu dearbh, a 'feuchainn ri toirt air na blisters falbh nas luaithe, a' coiseachd mun cuairt mar nighean casruisgte. Ged a nochd a" mhòr-chuid de bhoireannaich is de chloinn an sàilean lom aig àm a" chogaidh as t-samhradh, cha deach gabhail ri seo am measg oifigearan, gu sònraichte ann an àiteachan poblach. Ach bu toil le Witcher a bhith ga comharrachadh mar sin. Fhreagair i Sinitsin gu sìmplidh:
  - Gus airgead a shàbhaladh, cha mhòr nach eil an saoghal calpachais gu lèir nar n-aghaidh. Às deidh na h-uile, bidh bòtannan a 'caitheamh a-mach, agus is e seo obair mòran dhaoine!
  Dh" aontaich an sgiobair le wink spòrsail:
  - Tha casan glè bhrèagha agad! Am faod mi peata a chur orra?
  Chrath Witcher a meur:
  - Chan ann an-dràsta! An uairsin, ma mhaireas tu beò, bidh mi gad bhlàthachadh san oidhche.
    Leudaich Sinitsin a shùilean:
  - Wow, tha thu luath! Mar as trice bidh boireannaich a 'toirt ùine mhòr airson briseadh sìos.
  Bha Vedmakova airson freagairt, ach chualas spreadhadh, bhuail tanca Iapanach a bha a 'coiseachd air thoiseach air mèinn. Sheinn an nighean:
  - Bha Hitler a" draibheadh càr, chaidh am bastard a shèideadh suas le mèinn! Bhris e na chriomagan - ach cha robh mòran feum ann!
  Spreadh tanca Iapanach eile, stad e, thionndaidh e am beul agus dh"fhosgail e teine air na trainnsichean Sòbhieteach. Ruith an treas fear às a dhèidh. Cha do smaoinich na Seapanach, ge-tà, air stad. Bhris an fheadhainn le sùilean cumhang, thòisich na gunnaichean inneal aca, air an cur air tùir leth-chearcallach, gluasadach, ag obair.
  Thuirt an caiptean:
  - Tha seo sgoinneil ! Tha e mar gum biodh iad a" coiseachd ann an caismeachd! Seo arm!
  Thog Vedmakova raidhfil, gu fortanach bha an t-astar chun na saighdearan-coise ceadaichte, agus loisg e air an oifigear Iapanach. Thuit Narrow-Eyed a-null, a" tilgeadh a raidhfil air falbh le leithid de neart is gun robh e a" spùtadh leis a bhiogaid ann am feur an earraich. Lean na Seapanaich eile orra a" ruith, dìreach a" teàrnadh am bodhaigean, a rèir choltais an dòchas a" chùis a sheachnadh, neo an coltas a lùghdachadh. Chuimhnich Vedmakova gur ann mar seo a tha saighdearan ann an Arm Kwantung air an trèanadh; Tha e coltach gun d' fhuair an Tsar-Athair Herod crathadh math. Is e seo e, ge-tà, mu Nicholas II. A-nis tha iad a 'sabaid ri Iapan a-rithist, agus chan ann air aon, ach air grunn dhòighean. Ach, tha na buannachdan aige cuideachd. Sheinn an nighean:
  Tha e a" tighinn, tha Verma kht air a thilgeil dhan duslach ,
  Tha buaidh aig Napoleon, do-chreidsinneach!
  Cha bhith e comasach don nàmhaid stampadh air bratach nan Sobhietich,
  Nuair a tha na daoine agus am pàrtaidh aonaichte !
  Aon às deidh a chèile, stad na tancaichean Iapanach a chaidh a sgrios, ach thòisich na saighdearan-coise a bha a "brùthadh le bayonets a" ruith eadhon nas luaithe. Bha suidheachadh nan saighdearan Sòbhieteach a' brùchdadh le frasan, raidhfilean a' bualadh, uaireannan air an cuairteachadh le losgadh gunna-inneal. Dh'fhosgail Witcher teine cuideachd. Loisg na Seapanach, ag ath-luchdachadh air an gluasad, bho raidhfilean. Dh'èigh iad aig mullach an sgamhanan:
  - Banzai! Rus leig seachad!
  Bhiodh na peilearan a" tolladh an closaichean mar ramrod a-steach gu mannequins. Thuit duslach cnàimh measgaichte le fuil. Ach, chaill a" mhòr-chuid de na peilearan, mar a thachras ann am blàr. Chaidh na Seapan thairis air an raon mhèinn, bha na saighdearan beaga ro aotrom airson an ruith gus na tiodhlacan a chaidh ullachadh dha na tancaichean a spreadhadh.
  Bha Witcherova a" faireachdainn gu robh an gunna-inneal air a gualainn a" faighinn air ais gu cruaidh, fhad "s a bha coltas fìor uilebheistean air luchd-sabaid Land of the Rising Sun. Dh"fhàs an sgreuchail hysterical aca na bu làidire agus na bu dlùithe, an aghaidhean buidhe tàmailteach a" deàrrsadh le fallas. Bidh Witcher a" feuchainn ri nas urrainn de shaighdearan nàmhaid a mharbhadh aig an aon àm. Tha an nighean teth mar a bha e an-còmhnaidh agus a" losgadh mar nead. Ruith aon chriomag a-mach, chuir e a-steach fear eile. Tha an iris ro mhòr, cruinn, agus chan eil e furasta a dhol a-steach don t-seòmar. Agus a-rithist an teine, tha na Japs ag itealaich bun os cionn.
  Loisg Vedmakova an dàrna cuairt de armachd, ga fàgail gun armachd sam bith. Agus tha an fheadhainn le sùilean cumhang mu thràth a" toirt ionnsaigh le grenades. Bidh iad a 'freagairt le tilgeil, a-nis tha tòrr a bharrachd sgreuchail agus gearan ann, tha na saighdearan Sòbhieteach a' tuiteam cuideachd. Gheàrr a" chriomag dheth dualan beag de fhuilt air ceann Witcher . Chan urrainn dha nerves na h-ìghne a sheasamh, agus leumaidh i suas agus sgreuchail aig mullach a sgamhanan:
  - Airson dùthaich mhàthaireil airson Stalin!
  Às a dèidh, bidh an còrr den luchd-sabaid a" sgreuchail, a" leum a-mach às a" chòmhdach agus a" crathadh an cuid bàird. Bidh saighdearan Sòbhieteach a' ruith gus coinneachadh ris na Seapanach, an sàs ann an sabaid bayonet.
  Bidh buille luath Witcher a" gearradh stamag an "samurai" as fhaisge. Bidh e a" sgreuchail, a" feuchainn ri freagairt agus a" tuiteam a-null mar torc marbh. Tha an nighean ag èigheach le toileachas:
  - Ball-coise Ruiseanach: An Ruis - Iapan, dà neoni !
  Agus gu dearbh, thuit Iapanach eile le amhach air a ghearradh le bayonet . Uill, bhreab am pìleat gaisgeach an treas fear san groin. Shìn an duine le sùilean cumhang a-mach, agus an nighean a 'gluasad le inertia, chaidh a' phuing a-steach do shùil an nàmhaid!
  - Faigh Iapanach e! Carson a sheasas tu aig na bacaidhean!
  Reub buille dìoghaltas na bayonet tunic a" phrìomhaire, thàinig fuil a-mach, ach cha do chuir seo dragh a-mhàin air an nighinn, ach thug e cuideachd fearg a bharrachd dhi.
  - Bàs Hirohito! - Choisich an nighean, thuit a gean a stigh do'n teampull caol-shùileach , agus ghluais an nighean cho luath, 's gu'm biodh i 'na propellers aig trodaiche ùr.
  Thill na Seapanach air ais agus eadhon air ais air ais, agus chaidh an nighean bhrosnachail air an ionnsaigh, bha a gunna-inneal a" snìomh mar chluba ann an làmhan fuamhaire. An sin thàinig buille chruaidh gu cùl a chinn le cnap oifigeach ro-dhreuchdail. Dh" èigh Anna:
  - Seo shahen-khash dhut !
  Ach san fharsaingeachd, bha ùine chruaidh aig na Ruiseanaich. Tha buannachd còig-fhillte aig na sùilean cumhang air an taobh aca, agus tha ìre mhath de fhoghlam corporra aig na Seapanach a bharrachd air an sin, tha iad fada bho bhith air an sabaid leis na saighdearan as fheàrr san USSR. Gu nàdarra, aig àm a 'chogaidh cho duilich, chaidh consscripts den treas roinn, le feartan nas miosa, no saighdearan a chaidh a dhroch ghoirteachadh anns a' bhlàr leis na Nadsaidhean a chuir chun an Ear Chèin. Thuit na saighdearan, uaireannan chaidh dusan bayonets a chuir a-steach do aon Ruiseanach, bha iad gu litireil a "sileadh còmhla, ach bha iad a" sabaid mar ghaisgich, agus cha do dh "iarr duine tròcair.
    Shàbhail Sinitsin oifigear Iapanach le bayonet, ach chaidh a bhualadh cuideachd air an taobh leis a" mhullach. Leag an duine òg na Seapanach a bha a" toirt ionnsaigh le buille don bhroilleach le cnap a ghunna, ach bha an fhuil a" sruthadh bhon taobh gu pailt. Agus mharcaich ceathrar samurai air a' ghille sa bhad.
    Ruith an Vedmakova gaisgeil chun an teasairginn, a" sàthadh oifigear le bayonet suas chun lann ghualainn, agus a" leagail Jap eile fon ghlùin le breab.
  - Cùm ort Petrukha! - Dh'èigh i.
  Fhreagair e, às deidh dha dà bhiogaid a bha ag amas air a" bhroilleach a nochdadh sa bhad:
  - Cha'n e Peadar a th' annam, ach Arkady!
  an nighean, a bha air Iapanach eile a mharbhadh , ag èigheach:
  - Ann an cogadh, tha a h-uile ainm coltach ri cliog de ghunna coileach; cha bu chòir dhut a choileach gun losgadh!
  Thill Arkady air ais beagan, agus reub am bayonet gun tròcair a ghruaidh. Bha 'n t-òganach air a sgiùrsadh le cràdh neo-fhulangach :
  - Màthair Dhè !
  Chuir Witcher an aghaidh:
  - Is dòcha gur e màthair a th 'annam, ach chan e Dia! San fharsaingeachd, chan eil Dia ann, agus cha robh a-riamh ann!
  Arcadia, a" teicheadh le a dhruim gu Anna, a" gàireachdainn gu neo-chinnteach:
  - Agus ciod, an deigh bàis, a tha ' feitheamh oirnn ?
  Chrath an nighean a ceann gu àicheil:
  - Chan eil! Bheir saidheans comannach aiseirigh nam marbh. Agus is e an fheadhainn a bhàsaich ann am batail airson an dùthaich dhachaigh a" chiad fheadhainn a thilleas gu beatha ùr.
    Chrath Sinitsin a cheann:
  - Nar leigeadh Dia !
  Chuir Witcher, às deidh dha Iapanach eile a mharbhadh, squealed:
  - Chan eil dia ann! Ma tha fear ann, feumaidh sinn aideachadh gur e brònach a th" ann an neach-cruthachaidh na cruinne-cè! Agus is toil leis a bhith a" cràdh cruthachadh!
  Aig an àm sin, chaidh Arkady a ghearradh fosgailte anns an sliasaid le bayonet, agus gus nach tuiteadh e, lean e air a 'ghaisgeach ruadh:
  - Ciamar a tha mi a 'fulang! Gu sìmplidh do-chreidsinneach!
    Thug àrdachadh còig gu sia tursan de shaighdearan na grèine àrdachadh. Bha leth-cheud samurai a" ruith nan aghaidh, a" crathadh am bàirdsean mar arm de phògan. Fhuair Arkady buille no dhà don stamag le bayonet, agus an uairsin chaidh a shùil a leagail. Nuair a thuit an t-òganach, chuir iad a-steach e fichead uair, ga fhàgail sàmhach gu bràth. Saoil ciod a dh"fhairich anam an uair a bha e ag itealaich air falbh: iongantas, no eagal, no ma dh" fhaoidte faochadh iongantach, air dha prìosan na bodhaig fhàgail.
  Bha am Bana-bhuidseach mar gum biodh e fo gheasaibh. Gu dearbh, chaidh an tunic aice a-steach do shreds, air a ghearradh le bayonets. Thionndaidh an gaisgeach a-mach gu bhith gu tur rùisgte, còmhdaichte le mòran sgrìoban, ach cha b "urrainn don samurai aon droch leòn a thoirt oirre! Chog i, agus chrath a cìochan rùisgte le sgàrlaid mar bhuachaillean anns a' chuan. Agus adhbrannan lom dìreach a" lasadh seachad. Bha an nighean dha-rìribh na sgeadachadh de chumhachd bheathaichean is erotic. Dh'fhàs a buinn rùisgte dearg le fuil, a chruthaich ceangal ri ban-dia mòr an sgrios agus an uilc a- Kali! Bha cha mhòr a h-uile saighdear Sòbhieteach air a shàthadh gu bàs mar-thà, bha am blàr seachad, agus a-mhàin ann am bòidhchead spìosrach Aphrodite, bho àm gu àm bhuail e an sùilean cumhang .
  Choimhead an Seanalair Nugi Iapanach air a" mhìorbhail seo le iongnadh. An uairsin chaidh smaoineachadh tro a cheann. Lean òrdugh, air a thoirt seachad ann an guth tana mosgìoto gun bhiadh :
    - Tilg thairis i, thoir beò i !
  Bha lìonraidhean aig na Seapanach thrifty cuideachd. Dè ma dh'fheumas sinn fear de na Ruiseanaich a thoirt beò? Agus tha an lìonra air leth freagarrach airson seo. Sa bhad thilg dusan neach-glacaidh cuibhlichean air an nighean
  Rinn Witcher sabaid air ais mar a b" fheàrr a b" urrainn dhi, dh" fheuch i a dìcheall i fhèin a shaoradh. Ach bha e uile gu dìomhain; rinn na Seapanach dìcheallach an lìon le dùil gun toireadh e taic dha ailbhean. Bha an nighean, gu math swaddled, air a shlaodadh na gàirdeanan. A rèir coltais, chaidh soirbheachadh innleachdach a choileanadh, gu h-àraidh leis nach robh an stiùireadh seo air a chòmhdach le làmhachas no gunnaichean inneal.
  Chuimhnich an nighean air aodann glan Arcadia, agus an abairt aice:
  - Ann an cogadh, tha a h-uile ainm coltach ri cliog de ghunna coileach; cha bu chòir dhut a choileach gun losgadh!
  Dh' eirich smuain eagallach agus ghràineil, an robh i air a cheusadh ! Às deidh na h-uile, bidh seo gu tric a 'tachairt: thuit thu ann an gaol le duine, agus bhàsaich e!
  na Seapanach, a rèir coltais, a 'fuireach ann an trainnsichean le droch chòmhdach san àite seo, a' leantainn air adhart a 'dol seachad air suidheachadh saighdearan Sòbhieteach timcheall air Khabarovsk. Agus tha a Vedmakova air a toirt na phrìosanach, ach ged nach eil i, tha i mu thràth ga toirt, air a luchdachadh a-steach do chàr le armachd dhathte airson a thoirt air a chùlaibh. Tha an t-inneal antediluvian , 's dòcha bhon Chiad Chogadh, agus mar sin gu mì-chinnteach thug e grèim air cùl na saighdearan-coise. Tha an astar timcheall air 12 cilemeatair san uair. Brr! Cha robh a" chiad tanca san t-saoghal, an carbad làn-fearainn Prokhorov, nas lugha na chuideam, ach bha astar 40 cilemeatair san uair air an àrd-rathad agus 25 air an àrd-rathad. Uill, air an aon làimh, tha an USSR a 'toirt ionnsaigh air an Roinn Eòrpa gu lèir, agus air an taobh eile, pàirt chudromach de Àisia. Thionndaidh an nighean air a taobh, a rèir choltais bha cunnart ann a bhith na laighe air a druim. Dè cho dorcha 'sa tha e anns a' phàirt seo den chàr armaichte, tha e coltach gu bheil e na dhachaigh don roinn laighe, no giùlan shaighdearan. Bhiodh e math, gu dearbh, teicheadh, an toiseach le bhith a" faighinn cuidhteas na slatan agus na ròpan làidir. Agus ciamar a nì thu e? Tha sgilean aig an nighean, gu dearbh, ged a dh'fheumas i tinker, aig an aon àm a 'toirt air falbh na cuffs agus a' sàbhadh tron t-seine ris an robh i ceangailte leis a 'chas. Ach faodaidh ròpannan a bhith gu math freagarrach an seo cuideachd. Tha an obair duilich, ach ma bheir iad i gu fearann Manchuria, bidh ùine aice. Thug an nighean air falbh na ròpan bhon chraiceann fliuch, shàbhail i an t-seine, agus aig an aon àm, smaoinich. Hmm , chan e co-bhanntachd fealla-dhà a th" ann a tha air cruthachadh an-aghaidh na Ruis Shobhietach: A bharrachd air an sin, is e a" Ghearmailt an uilebheist as miosa. Dùthaich le teicneòlas adhartach, saighdearan làidir. Mar eisimpleir, chuala i mun neach-sabaid ùr ME-309. Tha e coltach gu bheil iad sin ag itealaich mu thràth. Chan eil dàta ceart aice mu bhuill-airm , ach a rèir fathannan tha uimhir ri seachd puingean losgaidh aig an itealan seo. Is e armachd fìor throm a tha seo, a" beachdachadh air sin YAK = 9 chan eil ann ach dhà, agus chan eil carbad air luchd-sabaid Sobhietach aig an robh barrachd air trì puingean. Feuch ri a" chùis a dhèanamh air na h-uilebheistean sin! Uill, tha am Focke-Wulf na inneal fìor dhona, nas fheàrr ann an armachd na itealan Sòbhieteach, agus eadhon comasach air faisg air dà thuna de bhomaichean a ghiùlan. Mar-thà aig deireadh 1942, bha e armaichte le dà 20 mm canain agus 4 13 mm inneal-ghunnachan. Ach tha e coltach gu bheil seòrsa ùr de phlèana ionnsaigh-sabaid agus bomair le dà ghunna 30-mm agus ceithir 20-mm air nochdadh mar-thà. Bha e mar-thà na uilebheist, uilebheist dha na h-uilebheistean! Agus a rèir fathannan, chaidh trodaiche itealain le ochd gunnaichean 30-mm a chuir gu cinneasachadh mu thràth! Feuch an goul seo agus buail e! Ciamar a tha luchd-dealbhaidh Sòbhieteach airson freagairt a thoirt dha seo? Chuala Vitchakova gun robh obair a' dol air adhart air an Yak-3. Dh" innis neach-glèidhidh bho roinn Beria dhi mu dheidhinn seo. Tha e coltach gur e am prìomh rud as cudromaiche den itealan cuideam nas aotroime an structair, às aonais einnseanan agus buill-airm a bharrachd. Tha gluasad, gu dearbh, math, ach bu mhath leam àrdachadh ann an armachd! Às deidh na h-uile, ann am bogsaidh, gu dearbh, tha lùth-chleasaiche aotrom ann an cuideam iteach nas fhasa a ghluasad na cuideam trom , ach bidh e fhathast gu cinnteach a 'call dha. Chan ann airson dad a tha roinnean cuideam, agus am measg bocsairean proifeasanta, thathas a" cur luach as motha air cumhachd stailc. Feumar armachd itealain Sòbhieteach a neartachadh, agus dìreach an uairsin a thèid an Wehrmacht a bhualadh air stèidh cho-ionann. Bhon dàrna leth de 1942, thòisich sàr-mhathas an Luftwaffe san adhar a 'falmhachadh, eadhon ron Mhàrt 1943 bha buannachd aig an USSR, ach... Dh'atharraich brathadh nan Càirdean an cothromachadh cumhachd. Wow, chaidh Hitler a mharbhadh air 13 Màrt, agus a-nis chan eil ann ach deireadh a" Ghiblein, agus cho dona sa tha cothromachadh nam feachdan air atharrachadh. Cho luath bho shuidheachadh le buannachd ro-innleachdail gu suidheachadh ro-innleachdail cha mhòr a" call . Cha mhòr, leis gu bheil dòchas ann fhathast gun tèid a" chùis a dhèanamh air a" Ghearmailt mus faigh i àrd-ìre ro-innleachdail is teicneòlach thairis air an USSR. Gu sònraichte, faodaidh na Càirdean mòran itealain a thoirt dha na Nadsaidhean, ach bidh feum aig pìleatan Gearmailteach ùine gus ionnsachadh mar a dh" itealaicheas iad . Ach, tha eadar-dhealachadh ann an teicneòlas agus pannalan ionnstramaidean. Feumaidh tancaichean cuideachd sgiobaidhean le trèanadh, agus a bharrachd air an sin, chan eil coileanadh Chevron ann an geamhradh na Ruis gu sònraichte math. Raidhfil fèin-ghluasadach M-18... Chan e droch rud a th" ann, ach tha an ìre teine nas ìsle na na modalan Sobhietach as fheàrr, ged a tha e nas fheàrr ann an cruinneas! Ann an ùine ghoirid, is e an duilgheadas an duilgheadas! Tha cuideachd, ge-tà, na Churchills ainmeil le armachd cumhachdach agus deagh choileanadh dràibhidh. Gu dearbh, tha e coltach gum feum sinn sabaid riutha cuideachd. Agus mar as fhaide a mhaireas an cogadh , is ann as motha de uidheamachd a gheibh na Nadsaidhean. Tha seo a" ciallachadh gu bheil an co-dhùnadh sìmplidh: feumaidh sinn call mòr a chuir air a" Ghearmailt as t-samhradh. A thaobh Iapan, tha e nas fheàrr thu fhèin a chuingealachadh gu dìon gnìomhach agus cuir air bhog frith-bhuaidhean a "cleachdadh sàr chàileachd ann an tancaichean. Ach a-rithist, a 'sàbhaladh lùth cho mòr' sa ghabhas. Gun a bhith air do tharraing a-steach do bhlàran fada, agus dìon a thogail air loidhnichean a chaidh ullachadh roimhe. Tha cothrom ann fhathast Arm Dearg Shìona a chleachdadh, ach thug rèim Chiang Kai-shek ionnsaigh air le a neart. Mar sin airson a-nis faodaidh tu a bhith an urra ri do neart fhèin. Cuin a bu chòir ionnsaigh a thoirt? Is e an àm as fheàrr aig deireadh a 'Chèitein, nuair a tha na rathaidean gu tur tioram agus daingneachadh a' ruighinn dha na saighdearan. Bhiodh Vedmakova fhèin air a" chiad bhuille aice a lìbhrigeadh ann an stiùireadh Oryol, agus an uairsin ann an sgìre Kharkov, gus na Gearmailtich a dhràibheadh a-mach às an Donbass gnìomhachais, agus an uairsin le caismeachd èiginneach thairis air an Úcráin, a" dol thairis air an Dnieper sa bhad, agus nas fhaide air adhart gu Romania . Ach, faodaidh tu tionndadh gu tuath, saoradh Belarus, agus a dhol air cùl cùl na buidhne meadhanach. Tha am beachd gu h-iomlan math, ge-tà, tha easbhaidhean ann cuideachd, is e an ionnsaigh ann an stiùireadh Oryol an fheadhainn as follaisiche, agus bidh na faisisteach a 'feitheamh ris an sin. Feumaidh na daingnichean a bhith air an slaodadh.
  An seo, gu dearbh, thig an dà ghunnaichean agus Katyushas gu feum. Tha an siostam mu dheireadh a" toirt a-mach buaidh làidir, gu sònraichte moralta. Ann an suidheachadh sam bith, feumaidh tu tòrr ghunnaichean agus rocaidean Katyusha gus dìon a chuir air nàmhaid le sligean. San fharsaingeachd, sheall eòlas a" Chiad Chogaidh gu bheil e nas fhasa a dhìon na ionnsaigh a thoirt, agus mura robh a" Ghearmailt Kaiser air na feachdan aice a chuir às le ionnsaigh an earraich ann an 1918, dh" fhaodadh an cogadh a bhith air mairsinn airson grunn bhliadhnaichean eile. Ach dhearbh an Dàrna Cogadh gu robh innleachdan oilbheumach nas fheàrr na feadhainn dìon. Mar eisimpleir, call luath na Pòlainn agus, gu sònraichte, an call iongantach air co-bhanntachd cumhachdach an Iar de charaidean. Rinn na Nadsaidhean a" chùis air feachdan adhartach ann am mìos gu leth, dìreach a" dol seachad air an Loidhne Maginot do-chreidsinneach. A" sabaid ann an Afraga, far an deach a" chùis a dhèanamh an toiseach air feachdan adhartach na h-Eadailt le buille chinnteach bho na Breatannaich. Agus an uairsin rinn Rommel a" chùis air na saighdearan Breatannach a bha mòran na bu làidire aig àm ionnsaigh luath. Ach gu dearbh, is e an eisimpleir as iongantaiche an USSR ann an 1941, mòr-thubaist arm cumhachdach. Agus gnìomhachd oilbheumach dìoghaltas a chuireas às do dh'aonadan Gearmailteach. Mar sin is e am prìomh rud thu fhèin a bhualadh, gun a bhith a" feitheamh ri cuideam tancaichean Gearmailteach ùra. Tha cogadh fada de mhealladh a "fàs cha mhòr gun dòchas, mura h-eil, gu dearbh, luchd-saidheans Sobhietach a" cruthachadh armachd mìorbhuileach! Tha an tè mu dheireadh, ann am prionnsabal, comasach; mar eisimpleir, chuala i gu robh e comasach gu teòiridheach boma a chruthachadh a bha comasach air baile-mòr a sgrios. A bharrachd air an sin, bidh cuideam de thrì gu ceithir tunna aig a leithid de bhoma . Tha e coltach ri sgeulachd sìthiche, ach... Rugadh sinn gus sgeulachd sìthiche a thoirt gu buil.
  Is e dòigh eadhon nas tarraingiche an armachd laser a tha air a mhìneachadh ann an Hyperboloid an innleadair Garin. Tha an leithid de rud gu math comasach air arm iomlan de thancaichean, plèanaichean agus shoithichean a sgrios. Gu dearbh, cruthaich armachd mar sin, agus chan e a-mhàin an Treas Reich, ach cuideachd an luchd-brathaidh Pindos, thig an saoghal calpachais gu lèir gu crìch. Agus bidh bratach shoilleir a' cho-mhaoineas a' deàrrsadh air feadh na planaid. Ach airson adhbhar air choireigin cha deach leithid de bhuill-airm a chruthachadh. Chan e sgàthan an dòigh as fheàrr air lùth losgaidh a chruinneachadh ann an aon shruth. Agus bheir e tòrr a bharrachd lùth airson soithichean a ghearradh. Ged, ma tha e air a chuimseachadh gu mionaideachd micron, tha e gu math comasach an dà chuid itealain agus longan-cogaidh a ghearradh. Arm mìorbhaileach a chuidicheas le bhith a 'sàbhaladh an USSR. Agus seo a 'bhuaidh laser, ann an cruth eadar-dhealaichte. Mu dheireadh, tha an slabhraidh air a dhol seachad agus tha e cha mhòr an-asgaidh, agus tha pìosan ròpa nan laighe mun cuairt.
  Thuirt Witcherova:
  - Foighidinn agus obair, ma tha thu còmhla riut, chan e corp a th 'annad!
  Sheas an nighean suas agus thug i cas-rùisgte air a" chòmhdach. Gun fhreagairt. Bhuail i na bu duilghe. Mar fhreagairt, bha mionnachadh ann an Iapanais, ach cha robh freagairt sam bith ann. An uairsin thòisich Witcher a" seinn ann an sàrachadh. Agus sheinn i aig mullach a guth, mar prima donna aig pàrtaidh ceann-bliadhna:
  Tha na h-òrdughan Wehrmacht a" dol fiadhaich
  Beul nan gunnachan agus bualadh chlaidheamhan!
  Bidh ceò ag èirigh airson suas ri mìos,
  Saobhadh ghathan bho neamh!
    
  Fad linntean, tha an dùthaich athair ainmeil,
  Bheir mi m' fheòil airson an Ruis!
  Tha gaol agam ort, Rus àlainn,
  Tha Tighearna nan rìghrean uile leinn!
    
  O, thulaich dhubh na dùthcha,
  Tha fuaim nan crann òir a' meirg!
  Bràithrean seabhag Orthodox,
  Bhrosnaich Dia an t-arm gu gnìomhan gaisgeil!
    
  Air làithean fuar no blàth,
  Is dòcha gun toir an sgòth beagan dorchadas a-steach!
  Tha sinn mar mhucan faisisteach, mar bhrogan,
  Gus an gràineileachd a chrathadh bho d"aghaidh!
    
  Tha adhbhar ar pàrtaidh dìreach,
  Dèan sabaid airson na daoine Sobhietach!
  Seinnidh sinn òran treun,
  Dh'èirich an smuain suas mar iolair!
    
  Tha Stalin glic, air leth freagarrach mar riaghladair,
  Tha sinn air ar stiùireadh gu blàr marbhtach uamhasach!
  Bratach na Màthar, pestle an neach a bhuannaich,
  Tha mi deiseil airson argamaid a dhèanamh le Pallas-fate!
    
  Bidh aobhar Lenin buan,
  Togaidh sinn co-chomunn naomh !
  Creid, teagasg dhaoine,
  Thèid faisisteachd a phronnadh a-steach do dhuslach an dorchadais!
    
  Tha a' phlanaid gu lèir mar eun saor,
  Rachamaid gu na rionnagan fad às, chun an t-saoghail!
  Rudeigin soilleir agus uasal
  Bidh sinne, mar shnaidheadair, a" cruthachadh!
    
  Agus an Ruis fon bhratach dhearg,
  Tha e mar gum bi Eden nèamhaidh fo bhlàth!
  Adhbhar Lenin, toil Stalin,
  Stiùir sinn air adhart gu coileanaidhean!
  Uill, ceart gu leòr, chan eil fios agad dè a thachras ann an Ultramatrix an Hypernet.
  Tha tancaichean Gearmailteach a-nis a" toirt ionnsaigh air na tùsairean òga. Agus b" iad a" chiad fheadhainn a dh"fhalbh na tancaichean Lebh a bha cumhachdach agus air an deagh dhìon. Tha iad cha mhòr do-ruigsinneach, chan ann a-mhàin air an aghaidh, ach eadhon air an taobh chan urrainn ach glè bheag de ghunnaichean a thoirt leotha. Tha mullach slige tanca Lev 150 milliméadar de thighead, aig ceàrn ceathrad "s a còig ceum. Is e sin, cha tèid aon chanan Sòbhieteach a-steach. Agus tha aghaidh an tùir 240 millimeters, agus cuideachd aig na leòidean. Agus tha seo an-aghaidh pulsar - chan eil iad cuideachd a" gabhail gunnaichean Sòbhieteach.
  Mura buail thu e le inbhe glè mhòr, ach feumaidh tu fhathast a bhith comasach air a bhualadh leis. Ach chan eil seo furasta a dhèanamh an aghaidh targaid gluasadach.
  An uairsin thàinig Tigers na Gearmailt. B" e modail Tiger-1 a bh" ann le turaid cha mhòr ceàrnagach agus slige. Ach tha armachd nan taobhan gu math tiugh - 82 millimeters, agus chan urrainn dha a dhol a-steach ach bho ghunna 76 mm bho astar goirid, agus eadhon an uairsin, chan eil e cinnteach.
  Cha deach an Tiger-2 nas fhaide air adhart le lannan armachd le leathad a chuir a-steach fhathast. Tha am Panther, ged is e am fear as luaithe de na tancaichean Gearmailteach, air dheireadh, leis gu bheil armachd lag air na taobhan. An ath rud tha tancaichean eile eadhon nas aotroime agus nas sine.
  Tha eadhon T-3 ann , le canan goirid àrd-spreadhaidh, tanca a tha gu bhith air a stad. Ach ann an 1941 b" e am fear as fharsainge. Agus an T-4 le gunna ùr-nodha, eadhon nas fheàrr ann an cumhachd tollaidh armachd na T-34-76. Nochd a leithid de mhinistrealachd an seo. Agus Ferdinands no dhà. Anns a 'chùis seo, chan eil an gunna fèin-ghluasaid air a dhèanamh gu mòr; an àite sin, chaidh an gunna fèin-ghluasaid Jagdpanther a tha nas practaigeach, nas aotroime agus nas èifeachdaiche a leasachadh. Ann an ùine ghoirid, cumhachd drùidhteach.
  Thuirt Valerka:
  - Wow! Ciamar dèiligeadh ri seo?
  Chrath Leshka a gualainn agus fhreagair i:
  - Feumaidh sinn blasadairean! Agus eadhon nas fheàrr tha hyperblasters !
  Rinn Slavka gàire agus chirped:
  - Le hyperblaster , faodaidh amadan sam bith teicneòlas an fhicheadamh linn a sgrios agus a spìonadh a-steach do chuarc. Mar sin feuch e gu ciallach!
  Chrath Marka le gàire:
  - Tha armachd cho èifeachdach againn ri pasganan spreadhaidh air an dèanamh le gual. Seo an fheadhainn a bu chòir a chleachdadh!
  Rinn Valerka gàire agus sheinn i:
  Dubhadh mar ghual
  Bha flùr cornflower ann ...
  Bidh lilies a' ghlinne fo bhlàth,
  Aig briseadh an latha gu còig!
  Chrath Levka a ceann:
  - An urrainn dhut uilebheist mar "Lion" a bhualadh le pasgan spreadhaidh? Tha an armachd aige gu math tiugh.
  Chrath Slava agus thug e fa-near:
  - Lebh, is e reithe-bataraidh a th' ann!
  Cliog am balach tùsail air a òrdagan rùisgte agus choimhead e air a làmhan. Ach cha do nochd an hyperblaster, no armachd sam bith bhon àm ri teachd.
  Rinn Marinka gàire agus fhreagair i:
  - Feumaidh sinn na tha againn a chleachdadh! An seo, mar a chanas iad, tha a h-uile dad cothromach!
  Rinn Valerka gàire, dhùisg i air a caraid agus thug i fa-near:
  - Tha e coltach gun tàinig mi suas le rudeigin!
  Bha Levka air a rùsgadh gu dian :
  - smaoinich an turcaich agus chrìochnaich e anns a 'bhrot!
  A" seachnadh magadh a chom-pàirtiche òg, thog Valerka am poca guail spreadhaidh le òrdagan rùisgte. Agus faodaidh duslach guail spreadhadh nas cumhachdaiche na RDX.
  Agus ghabh an neach-crìochnachaidh òg agus thilg e gu làidir an tiodhlac marbhtach de sgrios. Agus thuit am pasgan, ag itealaich ann an arc, a-steach don t-slighe cheart de tanca Leòmhann na Gearmailt. Às deidh dha milleadh fhaighinn, ghabh e e agus thionndaidh e chun làimh dheis. Agus ghlac dà chrann-stàilinn, le cuideam ceithir fichead tunna gach fear, e agus bhuail iad. Chrith armachd nan inneal cumhachdach.
  Agus rinn spreadhaidhean tàirneanach, agus thòisich an uidheamachd sabaid a" spreadhadh.
  Agus thuit na turaidean far na tancaichean. Agus mar a rinn iad tàirneanach.
  Dh"èigh Marinka le toileachas:
  - Ultrapulsar!
  Thuirt Levka, a" gàireachdainn aodann:
  - Hyperstar !
  Thog Slava cuideachd am pasgan spreadhaidh le òrdagan rùisgte agus chuir e a-steach e don chàr faisisteach.
  Agus thuit esan mar an ceudna anns a" bhrataich. Agus a-rithist bhuail dà tanca Lev le ràimh, agus a-rithist chaidh an uidheamachd sabaid fodha, agus thachair spreadhadh. Agus na sligean, air losgadh, reubaidh iad dheth an tùr.
  Thug Valerka fa-near, a" stampadh a shàilean lom, cruinn air an fheur:
  - Tha thu a" faicinn, faodaidh tu a dhèanamh às aonais hyperblasters ! Chan e am prìomh rud cuthach millteach an airm, ach fiosrachadh an neach a chleachdas e!
  Thilg Marinka cuideachd pasgan guail spreadhaidh agus millteach le a òrdagan rùisgte. Chaidh an t-slighe a bhriseadh air aon taobh. Agus a-rithist bhuail tancaichean an Treas Reich.
  Agus a-rithist spreadhaidhean, sgrios agus spreadhadh.
  Thug nighean thùsail agus neach-crìochnachaidh ann an sgiort ghoirid fa-near:
  amadan làidir gnè lag a mharbhadh, ach chan urrainn dha eadhon amadan beag a cheannsachadh!
  Thilg Levka cuideachd tiodhlac bàis, a" reubadh na slighe agus a" toirt air a" chàr tionndadh, a" putadh na h-uilebheistean stàilinn air gach taobh. Agus spreadh iad bho spreadhadh fiadhaich.
  Thuirt am balach gaisgeach:
  - Is leòmhann an ceannard maith 'n uair a tha e air a' chuid a's lugha 'na shionnach beag, aig am bheil greim agus fios- aiche madadh-allaidh, agus cha'n e reithe !
  Chrath Valerka, a-rithist thilg e an tiodhlac marbhtach de sgrios, a "pasgadh an tanca agus ga phutadh an-aghaidh a chèile , a" toirt fa-near:
  - Faodaidh saighdear a bhi 'na sheanailear, ach cha'n urrainn reithe gu brath a bhi 'na leòmhann, ma tha inntinn caora aige, cha'n urrainn e sheachnadh a bhi air a chur gu barbecue le sionnach !
  Thuirt Slavka, a 'tilgeil grenade le a shàilean lom:
  - Tha e dona a bhith nad chaora air a rùsgadh le sionnaich, ach tha e nas miosa buileach a bhith na mhuc a bhios eadhon caoraich a" leigeil a-steach airson barbecue!
  Às deidh sin , thòisich na ceathrar luchd-tòiseachaidh le casan rùisgte a" tilgeil stuthan-spreadhaidh bho ghual aig na tancaichean, gan putadh còmhla gu math nas sunndach. Mar sin chaidh na Tìgearan agus na Panthers a chur gu marbhadh.
  Aig an aon àm , thòisich na tùsairean òga a 'seinn, a' sgrìobhadh dàn slàn mar a chaidh iad, agus fear gaisgeil aig an àm sin:
  Ciod is ciall do 'n tùsaire aisling,
  Gluais air adhart gu co-mhaoineas ...
  Mòrachd miann na h-òige,
  Rach air cuairt gun chrìoch!
  
  Is sinne clann an athar àlainn,
  Agus shoilleirich Lenin an t-slighe dhuinne ...
  Ged tha 'n saoghal so cunnartach,
  Air ar brosnachadh gu gnìomhan mòra!
  
  Bidh sinn a" dol dha na raointean a dh" obair,
  Bidh lannan feòir a" cuir strìochag air na buinn ...
  Carson a tha feum aig na balaich againn air botaichean?
  Bidh am bugler a" cluich air a" chòmhdach!
  
  Dè cho breagha 'sa tha e anns an t-saoghal Sobhietach,
  Daisies, lilies uisge, daoimean ...
  Bidh sinn a 'coiseachd mar sgioba aonaichte,
  Bhuail sinn am bourgeoisie san t-sùil!
  
  Ma dh'fheumas sinn bò a bhleoghan,
  Agus gheàrr am feur le speal...
  agus Stalin agus Lenin, dithis diubh,
  Cumaidh mi an teine na mo chridhe!
  
  Ann an ainm an t-Athair Sòbhieteach,
  Deiseil airson a dhol air cùl a" chrann...
  Tha sinn casruisgte ann an feirg leanaban,
  Bheir sinn buaidh air inbhich mu fhichead bliadhna a dh"aois!
  
  Seo cumhachd Hitler a" tighinn,
  Tha droch shluagh a" toirt ionnsaigh air...
  Agus tha faisisteachd a" toirt ionnsaigh air ifrinn, Cain,
  Agus tha stoirm mhòr sneachda a" sèideadh!
  
  Ach cha bhi ar luchd-tòiseachaidh a' fannachadh,
  Faigh eòlas air an USSR sgoinneil againn ...
  Tilgeamaid grenade le ar cas-rùisgte,
  Seallamaid misneachd le eisimpleir!
  
  Tha gaol againn air ar n-Athair,
  Far a bheil an gaol aig Stalin. .
  'S cha 'n 'eil caileagan bòidheach againn ni's mò,
  Nach iongantach a rinn am bàrd!
  
  Biodh bratach a" chomanachais ann,
  Gus deàrrsadh os cionn ar Motherland ...
  Chan fhaod sinn tuiteam fo chuing faisisteachd,
  A" dol seachad air an deuchainn le A!
  
  Bha luchd-tòiseachaidh a 'sabaid faisg air Moscow,
  Far a bheil an droch Hitler a" dìreadh leis an horde...
  Ach is comhaoisean pròiseil sinn,
  Biodh am balach agus an nighean casruisgte!
  
  Uill, tha sinn nar luchd-sabaid mòr,
  Mar sin feumaidh fios a bhith agad ciamar a nì thu sabaid ...
  Aonadh gu bràth leis an Athair ,
  Biodh fios agad gu bheil am mathan Ruiseanach feargach!
  
  Anns an t-sneachda, balaich, nigheanan,
  Mar eòin a 'ruith casruisgte ...
  Bidh iad a" losgadh bho inneal-ghunna,
  Agus glacaidh iad thu le lasso, le feachd!
  
  Chrom am balach thar a" mhapa,
  Agus tha an ceangal a 'losgadh mar lasair ...
  Tha e na ro-innleachd glic - eadhon cus,
  Agus tha cumhachd an anama monolithic!
  
  An seo ghabh an nighean grenade,
  A" dol tron t-sneachda mar chat...
  Bidh am faisisteach a 'faighinn a chompanach
  Agus bidh am peilear a" bualadh air an nàmhaid a" teicheadh!
  
  Uill , tha sinn nar clann fionnar,
  Bidh sinn a" sgrìobadh mar mheallan air ar nàimhdean...
  Tha an reothadh glè làidir - casruisgte ,
  A dh'aindeoin sin, fios agad gu bheil sinn anns an fhuachd!
  
  Uill, dè a th" ann am pomegranate airson balach?
  Bidh e gan tilgeadh seachad air ...
  Agus feumaidh am Fuhrer pàigheadh air ais,
  Na cuir a-mach gearan bhon uilebheist!
  
  Seo nighean a" losgadh bazooka,
  Thug i a-mach an t-sàil wedge...
  A làmhan glè bhrònach
  A" sabaid mar Satan!
  
  Bidh, bidh Hitler ann an trioblaid ,
  Ruith mi a-steach do dhòrn làidir ...
  Às deidh na h-uile, leis an sgioba stàilinn againn,
  Gheibh e gu cinnteach e ann an nicil!
  
  Chan eil annainn ach clann bhon taobh a-muigh,
  Gu dearbh, tha deamhan fiadhaich a" goil am broinn mi...
  Agus freagraidh am Fuhrer airson fòirneart,
  Tha claidheamh geur agus sgiath againn!
  
  Ach bheir an nàmhaid freagradh,
  Bidh e a 'reothadh san t-sneachda eadhon ann am bòtannan ...
  Agus tha sinn casruisgte an dà chuid sa gheamhradh agus as t-samhradh,
  Agus chì sinn arm Hitler ann an cisteachan-laighe!
  
  Sheall iad neart sa chath,
  Gu bheil eadhon Satan fhèin a 'crathadh ...
  Reubaidh na gillean eadhon crogall ann am blàr,
  Tha an dùthaich againn cho cumhachdach!
  
  Biodh fios agad nach urrainn neach ar bith ar sgrios,
  Thoir an aire air a" bhalach, am bastard creachaidh...
  aodann cho cruaidh faisg air Moscow ,
  Agus an uairsin tha Stalingrad a" feitheamh!
  
  An seo loisg na tùsairean slingshot,
  Loisg iad gu ceart sìos an Tìgear uamhasach seo ...
  'S mo shàilean a' lasadh anns an fhuachd,
  Gun ùine airson geamannan leisg!
  
  Is iad sin a" chlann, is iad sin gaisgich on chreathail,
  Comasach air àrd-chlas a shealltainn ...
  'S tha guth beag na h-ighinn a' glaodhaich,
  Carson a bhiodh eagal air eadhon mèirleach?
  
  Tha rionnagan nan cridheachan aig nigheanan,
  Tha fios aca gu bheil an gnè cothromach ...
  Chan eil e ro fhadalach a dhol a chogadh,
  Biodh an nàmhaid fealltach air a phronnadh!
  
  Tha eadhon orcs aig na Nadsaidhean,
  Am measg nan caraidean, creidibh mi ...
  Ach tha guth nan luchd-tòiseachaidh soilleir,
  Fosglaidh an dorus do na h-eunlaith ghlòrmhor !
  
  'S cha bhi na ridirean againne, fhios agad, a' seargadh,
  Seallaidh iad an clas as motha...
  An seo bha iad a 'gluasad leis a' ghaoith, chì mi craobhan giuthais,
  Chaidh an fheannag a losgadh dìreach san t-sùil!
  
  Shabaid sinn gu gaisgeil aig Stalingrad,
  Tha, tha tùsairean Lenin nan mic ...
  Bidh clann casruisgte a" coiseachd gu sàmhach,
  Bhon Ruis Gheal fad na slighe gu Kolyma!
  
  Agus Stalin, ceannard air leth coltas,
  Tha e cuideachd na neach-marbhadh feargach dha na Gearmailtich ...
  Cuirear gu bàs an nathair borb so,
  Cha dean glaodh searbh leinibh ar dùsgadh !
  
  An arc làidir air Kursk lùbte,
  Tha tanca "Panther" cho lùthmhor ri madadh-ruadh ...
  Ach leinn, na tùsairean, bidh òigridh ann,
  Tha na nigheanan gu math brèagha!
  
  Mar sin na leig sinn seachad, luchd-tòiseachaidh, dha na Tìgearan,
  Bidh am Ferdinand cumhachdach a" ruith gu cath ...
  Tha am balach a" dèanamh suas, chì sinn an t-sleagh,
  Agus bidh an inneal a" luchdachadh gu sgiobalta!
  
  Uill, thilg am fear grenade gu dàna,
  Agus bhuail e am bratag gu feargach ...
  Seo nighean a" cìreadh a braids,
  Chan eil eagal oirnn ro bhomaichean agus napalm!
  
  Tha 'n cath a nis air chrith air an Dnieper,
  Agus tha tòrr fala air a dhòrtadh - tha am blàr cruaidh ...
  Iarraidh mi mathanas air an Motherland,
  Dè mura h-eil mi fallain ann am blàr!
  
  Airson tùsaire chan eil facal airson laigse,
  Tha e na neach-sabaid cho math, na ghaisgeach ...
  Cha toir sean aois buaidh air an òig , fhios agad,
  Bidh nigheanan an-còmhnaidh a" coimhead ùr!
  
  Uill, bha cinn nan caileagan a' cromadh,
  Seadh, thuit am balach, a" toirt peilear...
  Ach biodh fios agad gu bheil an t-anam neo-bhàsmhor - cha tèid e às,
  Thug Stalin fhèin an òrdugh às deidh a bhàis!
  
  Tha sinn a" creidsinn gu bheil saidheans uile-chumhachdach,
  Bidh na mairbh uile ag èirigh airson duaisean ...
  Agus tha bàs airson luchd-tòiseachaidh, fhios agad, gun chumhachd,
  Bheir sinn gunna-inneal leinn gu saoghal pàrras!
  
  Biodh an cruinne-cè ann an co-mhaoineas,
  Dè an t-slighe shoilleir agus naomh ...
  Cha do chaomhain iad am beatha air son na buaidh,
  Agus cha tionndaidh sinn air falbh bhon t-slighe Sòbhieteach!
  
  Ann am Berlin tha na tùsairean a" caismeachd,
  Smiles, ràimh na orcastra agus flùraichean ...
  Agus bidh a" chlann a" tarraing bratach dhearg leis a" ghrèin,
  Sgoinneil, bruadar as radanta!
  . CAIBIDIL Àir. 9.
  Aig an aon àm , ann an àiteachan eile ann am fìrinn bhrìgheil Ultramatrix an Hypernet, thachair tachartasan eile, a bha gu math inntinneach agus inntinneach. Ged, aig an aon àm, tha iad an dà chuid trom-laighe agus dìreach ifrinn.
  Air 30 Faoilleach 1946, chomharraich an Treas Reich gu lèir gu sòlaimte nuair a thàinig na Nadsaidhean gu cumhachd. Gu dearbha, ann an trì bliadhna deug tha coileanadh nan Nadsaidhean dìreach sgoinneil! Tha an dùthaich, a tha ann an èiginn chruaidh, air smachd a ghabhail air fearann a" mhòr-chuid den t-saoghal. Chaidh na seòrsaichean armachd as ùire a chruthachadh, tha an eaconamaidh air leasachadh, tha an Treas Reich air a thighinn gu bhith na ìmpireachd dha-rìribh cruinneil, aig a bheil seilbh a "còmhdach na cruinne air fad!
  Chomharraich am Fuhrer fhèin, nach do chòrd an geamhradh, a cheann-bliadhna ann an Cyprus. Bha an taigh-còmhnaidh maireannach aige suidhichte an sin, mean air mhean a 'tionndadh gu bhith na phrìomh-bhaile ùr air an Treas Reich.
  An toiseach, chaidh innleachd ùr a shealltainn do Hitler. Plèanaichean diosc sabaid comasach air gluasad ann an stiùireadh sam bith agus itealaich gu àirde leth-cheud cilemeatair. Urchraichean A-15, a dh" fhaodadh itealaich bho aon mhòr-thìr gu mòr-thìr eile agus a bhith fo smachd rèidio. A bharrachd air an sin, gus cosgais de stuth-spreadhaidh no gas le cuideam suas ri dusan tunna a ghiùlan chun targaid. Is iad sin na siostaman armachd as ùire. Chaidh grunn saidealan a chuir air bhog mu thràth ann an orbit ìosal na Talmhainn.
  B "e aon de na leasachaidhean a bhith a" taisbeanadh tancaichean fon talamh a bha comasach air astaran suas ri seachd cilemeatair deug san uair a ruighinn san talamh agus le stòr cumhachd suas ri còig ceud cilemeatair.
  Sheall iad cuideachd an E-500, supertank le cuideam timcheall air ochd ceud tunna. Armachd: dà bhogadair boma, trì canain 88-mm le fad baraille de 100 EL, agus dusan gunna an-aghaidh itealain ioma-adhbhar. Tha an carbad seo, ge-tà, ro throm airson a ghiùlain air an rèile agus tha e nas freagarraiche mar chuimhneachan na airson fìor chleachdadh sabaid. Is dòcha ma lìbhrigeas tu e air bàta gu Leningrad.
  Sheall iad cuideachd do Hitler an raidhfil ionnsaigh MP-54 leasaichte, comasach air losgadh bho timcheall air oisean agus peilearan a dhùblachadh nuair a chaidh an losgadh. A bharrachd air an sin, chaidh deuchainn a dhèanamh air cartridge le cridhe uranium agus raidhfil a bha comasach air losgadh air còig cilemeatair, a "dol a-steach do suas ri leth-cheud millimeters de armachd. Chaidh peilear iteach a chleachdadh an seo. Na coileanaidhean as ùire ann an teicneòlas Hitler. Gach dùrachd...
  Ach b 'e an eisimpleir as inntinniche coltas a' chiad tanca pioramaideach air a riochdachadh ann am meatailt. Bha seo gu sònraichte inntinneach do Hitler. Tha cumadh an tanca rèidh, pioramaid beagan nas fhaide. Gu dearbh, chan eil roinnean lag aig inneal mar seo. Agus chan eil treidhe ann - bidh rolairean beaga a" còmhdach uachdar ìosal iomlan an inneil. Nuair a thèid an losgadh bho cheàrn sam bith, bidh na sligean a 'briseadh. Rinn am Fritz deuchainnean, a" losgadh bho ghunna 105-mm. Dìreach drùidhteach. Tha armachd saimeant a" nochdadh sligean gunna Gearmailteach, ach a-mhàin sligean iteach. Chan eil a 'chiad tanca pioramaideach fhathast gu tur foirfe, agus tha cuideam air seachdad tunna, le armachd aghaidh 250 mm agus armachd cùil 200 mm. Gu dearbh, leanaidh e air a leasachadh agus air a leasachadh.
  Ach tha toiseach tòiseachaidh air a dhèanamh. Agus tha an càr ùr mar-thà air ainmeachadh mar AG - mar urram do Hitler. Bha am Fuhrer, co-dhiù, toilichte. Tha taobhan an tanca agus, nas cudromaiche, a mhullach air an dìon gu h-earbsach, a 'gabhail a-steach itealain ionnsaigh làidir nan Sòbhieteach le bomaichean beaga, mean air mhean. Agus bho bhuaidhean chàraichean Ameireaganach, nach eil, ge-tà, buntainneach tuilleadh, leis gu bheil Ameireagaidh air a dhol an sàs.
  Chaidh an tanca pioramaideach ainmeachadh mar AG-70, stèidhichte air cuideam a 'charbaid. Tha an gunna mar an ceudna 105 mm, le ìre teine beagan nas àirde de dhusan cuairt gach mionaid agus baraille a ghabhas atharrachadh. Ach chan e seo an cuingealachadh. Seo mar a tha leasachadh gunna àrd-bhruthadh nas adhartaiche a" dol air adhart, ach chan ann le baraille cho fada. Ach , is e an cuideam àrd ann am breech a" ghunna a bheir astar tùsail eadhon nas àirde don projectile. Agus àrdaichidh e raon, mionaideachd agus cumhachd treòrachaidh losgaidh.
  Ach chan eil an gunna àrd-bhruthadh ùr deiseil fhathast. Ach, chan eil e buntainneach fhathast. Tha am prìomh tanca T-34-85 fhathast aig an USSR, a bhios gunnaichean Gearmailteach a" dol a-steach mar shnàthaid teth tro inneal-sèididh. Chan eil mòran eòlach air an teaghlach Isov , ach a-mhàin an IS-2 seann-fhasanta, tha an tanca IS-3 ro dhaor agus dian-saothair ri thoirt gu buil. Ach chan eil an IS-4 air a dhol a-steach gu cinneasachadh fhathast.
  Airson a-nis, tha buannachd càileachdail gun chumhachan aig na Gearmailtich. Agus, 's dòcha, cainneachdail. Tha tòrr thancairean aca, dh" fhaodadh iad eadhon Ameireaganaich a chuir aig an stiùir.
  taisbeanadh an ME-362, le astar mìle gu leth cilemeatair san uair, agus itealain eile drùidhteach. Ach, chan urrainnear itealain jet, gu dearbh, a choimeas ri diosc an dàrna cuid a thaobh luaths no èifeachdas. Tha ìre gu math nas àirde aig "sàcan itealaich". Tha iad mu thràth a" luathachadh gu ochd astaran fuaim. Agus reub iad a h-uile duine.
  Cuideachd inntinneach tha raidhfilean le seallaidhean infridhearg, lannsaichean grenade, bazookas, agus atharrachadh nas fheàrr air an Faustpatron, comasach air cilemeatair slàn a bhualadh, a 'tolladh an IS-2 air a' mhullach le cosgais cumadh. Luftfausts , comasach air ruighinn suas ri còig cilemeatair. An urchair uachdar-gu-adhair as ùire a fhreagras ri fuaim.
  Heileacoptairean ioma-dhreuchd ann an cumadh diosc air an dealbhadh le Kurt Tank. Tha e cuideachd na armachd practaigeach, gu sònraichte anns an t-sabaid an aghaidh partisans, agus mòran de rudan eile .
  Tha an heileacoptair beagan nas so-leònte bho theine bhon uachdar, ach bidh e a" dol nas èifeachdaiche san adhar. B" e aon de na beachdan a bhith a" cleachdadh armachd porous, nas aotroime agus ricochet.
  Chaidh an armachd seo a shealltainn don Fuhrer, a dh'fhaodadh a bhith na leasachadh mòr agus gealltanach san àm ri teachd.
  Mhìnich an dealbhaiche:
  - Is e am prìomh rud elasticity meatailt a mheudachadh, agus an uairsin bidh a h-uile dad ann an àrainneachd foirfe. O mo Fuhrer, tha meatailt porous na thionndadh armachd!
  Hitler, mar a tha e ag èigheach :
  - Tha mi nam ghaisgeach mòr, nas fheàrr na Genghis Khan! Agus creidibh mise, tha ro bheag de thalamh againn!
  Chì thu fhathast mòran innleachdan eadar-dhealaichte, nam measg pinn a bhios a" losgadh peilearan spreadhaidh, agus a" bomadh meud pea, ach gu math marbhtach . Ach, tha ùine ann airson gnìomhachas, agus ùine airson spòrs.
  Agus bha Hitler gu toilichte an sàs anns an cur-seachad as fheàrr leis: sabaid gladiatorial.
  Chaidh an Colosseum a thogail gus suidheachan a thoirt do mhillean neach. Chruinnich an sin saighdearan agus oifigich, fir agus mnathan, a bha air fòrladh air falbh. Dh' amhairc iad le tlachd air an t-seallaidh eireachdail. An robh sabaid ann? Mar sin bidh e a" tachairt!
  Bha Hitler agus an neach-dìon aige a" coimhead an àraich. Air taobh deas an Fuhrer shuidh am balach sìorraidh Friedrich agus a bhean Helga. Bha am pìleat air fàs trom mar-thà agus bha e a" bruadar air mac a bhith aige.
  Bha figearan eile ann cuideachd. Gu sònraichte, Speer, Ministear Armachd agus Armachd an Reich. A-nis bha ath-structaradh mòr air eaconamaidh an t-saoghail gus freagairt air an òrdugh ùr. Chaidh tòrr a thogail. Ach dh'fheumadh an Fuhrer seilbh air fearann an USSR gu lèir. Gus loidhne rèile a thogail bho Arkhangelsk gu Chukotka, agus nas fhaide air adhart gu Alasga agus prìomh roinnean nan SA.
  Bhiodh e math cuideachd loidhne rèile Burley - Moscow-Delhi a bhith agad gu Beijing. Is e seo na planaichean mòra aig an Fuhrer.
  Co-dhùnadh Hitler: - Feumaidh sinn an Ruis gu lèir a cheannsachadh gun fhiosta, agus an uairsin chì sinn!
  Anns an eadar-ama, bidh buill a 'mhonaidh a' faighinn aoigheachd leis an t-seallaidh. Ruith nighean a-steach don raon le dìreach panties agus falt geal. Bha claidheamh aice na làmhan. Chrom an gaisgeach don Fhuhrer agus an tèarmann aige. Tha e gu math eireachdail nuair a bhios nigheanan a" sabaid cha mhòr rùisgte . Agus tha casan rùisgte a" frasadh air a" ghreabhal le gràs gun samhail.
  Tha aon nighean blonde, dh" ainmich an herald a h-ainm Astarata . Tha an dàrna fear ruadh, leis an fhar-ainm Lightning agus le sabre.
  Sheas an dithis nighean an aghaidh a chèile. Tha na bòidhchead gu math eireachdail, cha mhòr rùisgte, dìreach panties tana, tha na blonde scarlet, agus tha an ceann dearg geal.
  Bha Hitler a" coimhead orra, ag osnaich gu mòr agus ag ràdh:
  - Tha iad glè bhrèagha. Agus gus a leithid de bhòidhchead a sgrios, canaidh sinn, tha e duilich!
  Mhol Borman le gàire:
  - A bheil thu airson gum fuirich an dithis aca beò, mo Fuhrer?
  Chrath Hitler aonta:
  - Beò agus chan eil e air a ghoirteachadh. Uill , is dòcha gun sgrìob iad iad fhèin beagan! Tha sinn airson bòidhchead!
  Chrath Borman le gàire neach-gnìomhachais ciallach:
  - Deanamaid a h-uile rud ceart, O an tè as motha !
  Rinn am Fuhrer gàire toilichte agus thòisich e a" cagnadh guma Ameireaganach. Uill, tha seo inntinneach. Tha blasan blas aig Ameireaganaich agus tha coltas gu bheil a h-uile dad cho ùr agus tarraingeach. Gu sònraichte guma cagnaidh. Aig an aon àm, bha measgachadh de phineapples, bananathan agus orainsearan aig an Fuhrer le seoclaid ann am plàta òir le daoimeanan.
  Cha bu toil le Hitler feòil, ach bha e dèidheil air seoclaid le measan citris agus reòiteag.
  Bha e cuideachd dèidheil air a bhith a" coimhead air cuirp boireannaich rùisgte. San fharsaingeachd, chaidh mòran fhilmichean le nudity a losgadh anns an Treas Reich . Bha eadhon deugairean air an teagasg le Eros anns na sgoiltean.
  B' e an sluagh-ghairm: - Biodh barrachd chloinne agad. Gu h-oifigeil, chaidh cead a thoirt dha ceathrar mhnathan a bhith aige, agus chaidh casg a chuir air co-sheòrsachd. Bha daoine òga air an teagasg gum bu chòir dha nigheanan balaich a bhith dèidheil air, agus gum bu chòir dha balaich nigheanan a ghràdhachadh, agus tha gnè math! Agus chan eil dad ceàrr air a bhith ri feise air an taobh, agus ma tha do leannan nas fheàrr na an duine agad, tha e nas fheàrr do leannan a bhreith.
  Bha na nigheanan san raon feansa gu math gràsmhor agus sgileil. Bha e soilleir gun robh na nigheanan air an deagh thrèanadh. Tha gluasadan cuirp rùisgte, fèitheach gu math luath agus tlachdmhor don t-sùil. Air an sgrion mhòr, tha na caileagan air an sealltainn faisg air làimh agus ann an dath. Tha an luchd-èisteachd air leth toilichte.
  Bidh am Fuhrer a" coimhead air na caileagan tro phrosbaig. Agus feadaireachd:
  - Guallan fo 'n casan rùisgte !
  Tha gual air an sgapadh fo bhonnaibh lom nan caileagan. B" e aon de na cràdh a b" fheàrr le Hitler a bhith a" frioladh sàilean nigheanan brèagha. Tha e glè thlachdmhor cuideachd a bhith a 'losgadh nipples a' bhroilleach.
  Bha am Fuhrer dèidheil air a bhith a" ciùrradh boireannaich agus balaich bhòidheach. Bha gaol a" chràdh air a mhothachadh gu soilleir anns a" Marquis de Sade. Ach, cha do chòrd Hitler ris nuair a bhàsaich boireannaich àlainn, agus dh'fheuch e ri an cràdh gu meadhanach, chan ann gu bàs.
  Ach ciamar nach urrainn dhut nighean a chràdh? Bha fear eile de phrìomh chuirm nam faisisteach a" ciùrradh luchd-tòiseachaidh. Tha e uabhasach inntinneach. Bidh thu a" pianadh a" bhalaich, ach tha e a" cur na aghaidh. Co-fharpais slàn: co-dhiù a roinneadh tu e no nach eil. Rud eile, gheibheadh an tùsaire bàs fo chràdh.
  Agus bha an Fuhrer air a bhuaireadh nach robh an cràdh sgileil gu leòr.
  A-nis tha an nighean ruadh air a sabre a chall. Agus rinn an gaisgeach fionn le feall :
  - Iarr tròcair!
  an Redhead ris an luchd-èisteachd:
  - Sàbhail mi, mas e do thoil e!
  Rinn am Fuhrer gàire agus dh"òrdaich e:
  - Ceart gu leòr, tha mi a 'toirt òrdag dhut! Ach losgadh sàil an neach a chailleas le iarann teth!
  Shàth fear de na seirbhisich slat theth gu bonn lom na h-ìghne. Bha i gu neo-thoileach a" sgreuchail agus a" sgreuchail, a" tionndadh a cas-rùisgte loisgte. An uairsin dh'èirich i le duilgheadas agus choisich i a' cromadh.
  Dh"èigh Hitler:
  - Thoir an aire don dàrna sàil aice airson co-chothromachd.
  Chuir am Mòinteach mòr slat dearg-theth a dh"ionnsaigh bonn rùisgte na h-ìghne beagan garbh. Rinn i sgreuchail agus thuit i air a glùinean. Air a sgapadh...
  Choimhead am Fuhrer air seo agus reamhraich e a bhilean gu feòil-itheach.
  An uairsin, a 'bualadh air a bhilean, thuirt e:
  - Cogadh, gu dearbh tha e tàmailteach, ach faodaidh tu nigheanan a chràdh!
  Dh" fhalbh an t-ath-ghineamhainn gu feòil-itheach.
  Thuirt am Fuhrer gu cruaidh:
  - Agus a-nis tha an t-àm ann marbhadh! Rachamaid leis na cuirp!
  Chaidh na balaich a ghluasad a-steach don raon. Mar as trice cha do shàbhail am Fuhrer iad, ach bu toil le Hitler coimhead air balaich leth-rùisgte. Leig leotha bàsachadh, bheir barrachd bhoireannaich breith dha na daoine sin !
  B 'e dusan Sìonach a bh' ann a 'sabaid an aghaidh dusan dubh. Bha na gillean armaichte le claidheamhan agus biodagan, a rèir choltais gus an deidheadh barrachd fala a dhòrtadh.
  Bha Hitler eadhon a" smocadh a bhilean agus a" sgàineadh:
  - O muir, muir, cuan, Orion !
  Bhuail na gillean agus thòisich iad air a chèile a ghearradh agus a shàthadh. Bha na gillean , mu thrì-deug no ceithir bliadhn' deug a dh' aois, gu litireil a' sgiùrsadh 's a' bìdeadh.
  Cha bu toil leis an Fuhrer na rèisean buidhe is dubh. Agus chòrd e ri murt fhaicinn bhon dà thaobh. Ged , gu dearbh, nuair a bhios na Ruiseanaich a" sabaid, tha balaich le falt bàn tòrr nas tlachdmhoire a thaobh bòidhchead . Bha am Fuhrer na bhiast, agus air an aon làimh cha robh e eòlach air truas, ach air an taobh eile bu toil leis clann le falt bàn. Ach b" fheàrr leis am pianadh gun am marbhadh. Ach a-mhàin is dòcha na tùsairean.
  Tha e eadhon duilich nach eil cogadh ann leis an Ruis a-nis, agus ionnsaighean partisan air bàsachadh.
  Thug Stalin stiùireadh gun a bhith a" dèanamh sabotage no obair armachd air cùl loidhnichean nàmhaid. Bha na partisans agus an luchd-sabaid fon talamh cha mhòr reòta. Bha na partisans an dàrna cuid nan nàiseantaich ionadail no nan comannaich ro dhona. Dhaibh nach do dh'òrdaich Stalin, ach chan eil mòran dhiubh ann. Bha dìoghairean dhaoine ann cuideachd a bha an aghaidh faisisteach agus comannaich. Mar sin cha do dh'aithnich a h-uile duine an t-sosa. Agus bha gu leòr de dh'fheòil dhaoine ann.
  Faodar ullachadh airson sabaid gladiator.
  Dh'ith am Fuhrer reòiteag agus choimhead e air an t-sealladh fuilteach le leth-shùil, gun eadhon geall a dhèanamh.
  Nuair a chaidh am balach mu dheireadh san raon a shàthadh sa chùl, chaidh na cuirp a roinn le dubhan agus an slaodadh.
  Rinn Hitler gàire agus thuirt e:
  - Tha sinn air glanadh a dhèanamh!
  An uairsin sabaid ùr. Bha caileagan buidhe a 'sabaid an aghaidh nigheanan dubha. A bharrachd air an sin, chaidh na gaisgich a chuir a-steach don fhàinne gu tur rùisgte agus le claidheamhan. Thòisich iad air am putadh le sleaghan agus claidheamhan.
  Ghabh am Fuhrer le toileachas :
  - Is duine bàs mi ! Nas mionaidiche, superman!
  Bha na caileagan a" slaodadh is a" sgrìobadh a chèile airson spòrs a thoirt do na fir-reic Nadsaidheach. Chaidh broilleach fear de na gaisgich bhuidhe a ghearradh dheth agus i a' sileadh. Thuit feadhainn eile agus chaidh an togail le bhith a 'cumail lòchrain ri am falt, no ri uchd Venus. Fhuair cuid de dhaoine e na bu mhiosa buileach. Daoine cruaidh, moraltachd an-iochdmhor.
  Agus choimhead am Fuhrer air seo le sannt mòr.
  Nuair a chuireas duine gu bàs falt pubic boireannaich na theine, tha e gu math goirt, agus tha fir brònach air an togail le seo. Bu toil le Hitler boireannaich a thoirt fo chràdh uamhasach. Agus an seo bhàsaich iad cuideachd ann an àmhghar.
  Sheinn am Fuhrer le toileachas:
  - Tha crùin nan rìghrean a bh' ann roimhe an làimh an luchd-cur gu bàs, le cinneadh an t-sluaigh ! Agus na tilg air falbh na notaichean!
  Agus rinn am beathach, a smaoinich e fhèin gu bhith na shàr-dhuine, agus eadhon Dia, gàire mar dhuine cuthach fòirneartach.
  San fharsaingeachd, tha e duilich a chreidsinn mar a fhuair fear fo àirde cuibheasach, aig nach eil eadhon foghlam àrd-sgoile crìochnaichte, suas chun an tachartais. Bi mar an neach-buannachaidh as motha air a" phlanaid Talamh. Agus mar a thachair don chruinne-cè, gun do sgèith am Fuhrer, mar gum biodh, eadhon far an t-slabhraidh. Agus nochd uilebheist air leth fortanach.
  Ghabh Hitler sip de shùgh orains agus sgàin e:
  - Lagh na jungle!
  Bhàsaich na caileagan, agus mar sin chaidh na gillean a ghluasad gus an àite a ghabhail. Agus buidhe, agus dubh, agus geal. Dh'fheumadh iad cuideachd a bhith a 'sabaid ri chèile, ach às aonais siostam sam bith: cò aig a tha fios dè . Tha iad ag ràdh, sabaid, agus cha tachair dad reusanta dhut.
  Thòisich sabaid seòlta gu litireil. Agus moran de choill, mharbh iad gaisgich. Bidh balaich a 'bàsachadh, a' tuiteam, a 'call gàirdeanan agus casan.
  Is gann gu bheil ùine aig na cuirp a bhith air an slaodadh a- mach às an raon. Agus tha barrachd is barrachd fala ann.
  Bidh am Fuhrer a" beucaich aig mullach a sgamhanan:
  - Leig le aibhnichean fala sruthadh air feadh na talmhainn! Leig leotha osnaich ann am pian - tha teintean anns a h-uile àite!
  Tha, agus is e uilebheist mar seo an neach-poilitigs as buadhaiche agus as uamhasach san t-saoghal. Le cead, chan e an aon cheannard stàite fhathast, ach is esan an fheadhainn as fhuaire agus as uamhasach.
  Tha e duilich a bhith a" smaoineachadh air a leithid de mheasgachadh de dh" inntinn agus de chuthach, nuair a tha neach-poilitigs aig an aon àm na uilebheist, na clown, agus na ìmpire air leth an t-saoghail!
  Chunnaic Hitler na boireannaich a 'tuiteam a' sileadh, agus a 'gàireachdainn fo anail:
  - 'S e canabal a th' annam! 'S e canabal a th' annam!
  Thuirt Speer le beagan tàir na ghuth:
  - Tha a" Ghearmailt na dùthaich de chultar as motha agus euchdan teicneòlais iongantach, mo Fuhrer.
  Rinn Hitler gàire agus thuirt e:
  - Chòrd an tanca pioramaid rium. Tha e dìreach ro throm!
  Gheall Speer gu sòlaimte:
  - Bidh fear nas fheàrr, mo Fuhrer! Thig piseach air a h-uile càil, a" toirt a-steach teicneòlas!
  Rinn am Fuhrer gàire agus thuirt e:
  - Càit an do thòisich sinn? A bheil cuimhn 'agad? Dè na tancaichean a thug air an Roinn Eòrpa a ghlacadh ann am mìos gu leth? T-3 agus T-4, gun chuideachadh an aghaidh Matildas agus mastodons Frangach. "Chuir an t-uilebheist a dhòrn a-steach dha a thaobhan agus chaidh e dìreach suas mar cholossus, a" gorgling. - Dè cho beag 'sa thòisich sinn! Agus mar a tha na tancaichean againn air leasachadh a-nis! Cha robh eachdraidh sam bith eile air an t-saoghal eòlach air seo a-riamh! Airson tòiseachadh le ceud mìle saighdear, agus a 'riaghladh thairis air a' mhòr-chuid den t-saoghal!
  Thuirt Speer, an turas seo gun magadh , gu rèidh:
  - Agus cha'n fhaca neach o thoiseach an t-saoghail a leithid so do chuirm !
  Thug Hitler forc òir na làimh agus thol e pìos de phineapple leis. dh'ith mi e air son m'anama ghràidh. An uairsin chladhaich e a-steach do ghlainne caviar dubh leis a" phòr aige. Chan e am beachd as fheàrr. Fhad 'sa bha e a' feuchainn ri ithe, chuir am Fuhrer e fhèin ann an uighean èisg. Fìor, sheas dithis nighean ann am bikinis geàrd agus sa bhad chuir iad air falbh seacaid a "phrìomh fhaisisteach.
  Rinn Hitler gàire:
  - Caviar, is e seo biadh nan diathan!
  Fhreagair na nigheanan searbhanta le chèile:
  - Is tusa Dia nan diathan!
  Bhuail am Fuhrer a bhilean agus thuirt e:
  - Eadar mise agus an Dia Uile-chumhachdach, cha 'n 'eil ach aon eadar-dhealachadh !
  Dh"fhaighnich na caileagan ann an aonadh:
  - Co am fear, oh am fear as motha ?
  am Fuhrer, na sheasamh suas :
  - Tha Dia tròcaireach, ach chan eil mi!
  Cha do dh"aontaich na nigheanan agus rinn iad gearan:
  - Cha 'n 'eil annad ach tobar caoimhneis !
  Fhreagair am Fuhrer mar fhreagairt:
  - Cha 'n e tobar a th' annam, ach cuan ! Agus iomghaoth rag le h-uain!
  Agus mar a tha am pìos uan seo a" gruntadh. No 's dòcha chop...
  Agus tha fuil fhathast air a dhòrtadh san raon. An àite nigheanan, bidh balaich a" sabaid agus a" bàsachadh. Bidh iad a 'briseadh an cnàmhan agus a' frasadh fuil.
  Tha cuimhne aig Hitler mar a chaidh e fhèin a bhualadh anns an talla spòrs. Rinn iad irioslachd mi agus eadhon thug iad dheth na pants agam, a" cuipeadh mo asal le feanntag. Dè cho iriosal sa tha seo. Chuimhnich am Fuhrer air na h-eucoraich aige agus bhòidich e dìoghaltas a dhèanamh orra. Agus ghlèidh e a mhionnan. Ged a thug e iomadh bliadhna. Chaidh seann chompanaich clas an Fuhrer a chràdh ann an làr ìseal an SS. Agus an uairsin chaidh an cur gu campaichean bàis gus bàsachadh gu slaodach.
  Dhèilig Hitler gu cruaidh ris a nàimhdean gu lèir. An dà chuid fìor agus mac-meanmnach. A-nis tha am Fuhrer mu thràth faisg air an amas mu dheireadh aige: smachd an t-saoghail.
  Is e ceist mu chreideamh aon de na duilgheadasan brosnachail. Tha Hitler buailteach a bhith a" smaoineachadh gum faodadh creideamh ùr mar sin a bhith mar aon-diadhachd ann an clò Aryan.
  Chan eil togalaichean pàganach freagarrach airson ìmpireachd cho adhartach ris an Treas Reich. Feumaidh sinn monotheism, ach ann an cruth. An toiseach, bha am Fuhrer buailteach gluasad nas fhaisge air Islam. Mar, chan eil Dia ann ach an Uile-chumhachdach, agus is e Adolf Hitler am fàidh aige.
  Ach an uairsin bha am Fuhrer air a bheò-ghlacadh leis a" bheachd a bhith na bhall den Trianaid fhèin, coltach ri Dia incarnate? Coltach ri Hitler, tha e coltach ri Dia Uile-chumhachdach am Mac. No eadhon Dia an t-Athair? Bha mòran bheachdan aig an Fuhrer. Agus mar sin tha e comasach, agus mar sin. No fiù 's nach cruthaich Trianaid, ach seòrsa de dhualchas?
  Faodaidh beachdan, gu dearbh, a bhith eadar-dhealaichte. Tha cruth taobh a-muigh a" chreideimh ùir le swastikas an àite croisean air aontachadh. Bidh cruinneachan nan eaglaisean ùra cruinn agus òrail. Gu dearbh, le iconostasis ùr de stiùirichean an Treas Reich agus gaisgich cogaidh. Is e sin, tha na naoimh uile a bh' ann roimhe air an cur às. Ach tha coinnlean, mar eisimpleir, agus cuairteachadh ìomhaighean ann am frèam òrail fhathast. Bidh na sagartan uile a" sgeadachadh ann an èideadh armachd le strapan gualainn. Bidh boireannaich a" frithealadh aig na teampaill. Tha eadhon strìopachas teampall ann. Tha seo mu thràth nas fhaisge air pàganachd.
  A bharrachd air coinnlean, tha lòchrain air an lasadh cuideachd. Tha mòran de dhearg anns an eaglais fhèin, agus tha na h-altairean dearg. Thathas cuideachd a" cleachdadh chandeliers ann an cruth swastikas. Tha an ceòl sònraichte cuideachd. Tha buill-bodhaig agus ionnstramaidean nas ùire ann cuideachd. Gu sònraichte, bha Hitler dèidheil air roc cruaidh leis an ruitheam aige. Nuair a thòisicheas a h-uile càil agus fuaimean meatailt.
  Mar sin faodaidh seirbheis a bhith eadar-dhealaichte. Socair , ri fuaimean organ, no bodhar.
  Chuimhnich am Fuhrer gun do sheall na Krauts an-diugh inneal gas ùr. Rud gu math cumhachdach, air carbad le tracadh. Comasach air leth-cheud heactair de choille a losgadh aig an aon àm.
  Smaoinich Hitler air caileagan rùisgte loisgte a" ruith air falbh, an teine a" losgadh am buinn rùisgte. Tha e cho snog agus sexy.
  Anns an Ruis, is dòcha gu bheil na Gearmailtich a 'tighinn tarsainn air an aghaidh a bu mhiosa. Agus bu toil leis an Fuhrer boireannach Ruiseanach a chràdh.
  Bha Hitler a" feadalaich agus ag èigheach:
  - Uill, sabaid le barrachd spionnadh. Shoot na balaich le lòchrain.
  Chuimhnich am Fuhrer air cur-seachad òige. Coltach riutha, bha clann a 'bhaile a' cluich cogadh agus thug iad leotha gille no dhà na phrìosanach. Uill, thòisich iad air a chràdh. A bharrachd air an sin, chan ann airson spòrs , ach airson fìor. Chuir iad duilleagan pàipear-naidheachd eadar an corragan agus chuir iad na theine iad. Mar a bha balach fionn a" bhaile a" sgreuchail agus e gu mòr a" feuchainn ris na ròpan leis an robh e ceangailte ris a" bhòrd a bhriseadh.
  Seadh, b" e cràdh a bh" ann. Bha fàileadh saillte ann , mar gum biodh iad a" ròstadh uan air skewer. Thug seo eadhon air Hitler gàire a dhèanamh. Agus las e casan sèididh a" ghille leis a" gheug.
  Uill, tha am Fuhrer na uilebheist. Fìor neo-dhaonnach bastard . Agus an uairsin chuir iad teine eadar corragan an dàrna balach. Balach snog
  chràdh. Mar sin, airson a 'chiad uair, lorg Hitler an tlachd bho chràdh. Dhaibhsan thàinig e gu bhith na sheòrsa de dhàrna fèisteas. Agus chaidh gnè a chuir na àite
  le boireannaich. Dh'fhàs am Fuhrer, gu dearbh, feargach. A rèir coltais , gus a bhith nad shàr-fhear, feumaidh tu a bhith nad neach-cnàimh mu dheireadh.
  Chan e, cha deach am prògram sin le cràdh nam balach gun pheanas airson an Fuhrer . Reub iad a-mach e ... Gu fortanach , cha robh droch bhuaidhean sam bith ann, cha d' fhuair na balaich ach blisters beaga. Ach a rèir choltais tha iad air fulang tro eagal airson a" chòrr de am beatha.
  Bha cothrom aig an Fuhrer, ged a bha e faiceallach, prìosanaich a chràdh aig àm a' Chiad Chogaidh. Mar sin cha do rinn e dreuchd, ach fhuair e an eòlas riatanach. Ceithir òrdughan agus dìreach an ìre corporra, agus Adolf Hitler fhèin cha mhòr a 'dol dall ( gu mì-fhortanach airson mòran mhilleanan de dhaoine, dìreach gann!), Mar sin cha robh e glè rosy cuimhneachain.
  Anns an t-samhradh 1918, nuair nach robh ach dà fhichead mìle air fhàgail gu Paris, agus ron a sin an Ruis, an sàs ann an ar-a-mach Bolshevik, agus Romania air ceannas. B" ann air an t-samhradh seo a bhathas a" smaoineachadh gun robh an cogadh gu bhith a" tighinn gu crìch le buaidh don Ghearmailt. Agus an uairsin thàinig Hitler fo ionnsaigh gas. Dè cho goirt 'sa tha e an dà chuid gu corporra agus gu inntinn.
  Is dòcha gur e sin as coireach gun do chùm am Fuhrer gu daingeann ris an riaghailt gun a bhith a" cleachdadh armachd cheimigeach. Bha cùrsa a 'chogaidh, gu h-iomlan, fàbharach don Wehrmacht, agus bha teicneòlas daonnan a' fàs nas fheàrr, agus bha e comasach a dhèanamh gun dhòighean làidir.
  B" e na h-Iùdhaich na h-aon daoine don do rinn am Fuhrer eisgeachd. Bha iad cuideachd air am puinnseanachadh le gas. Fìor, o chionn ghoirid thàinig air luchd-saidheans Iùdhach a bhith ag obair ann am prìosanan, agus feadhainn eile aig làraich togail agus factaraidhean. A-nis tha na Krauts air pròiseactan togail grandiose a chuir air bhog air feadh an t-saoghail.
  Bha Hitler, a" leum suas mar loach ann am pras-fhrithealaidh, a" beucaich:
  - Agus a-nis na leòmhainn!
  Chaidh grunn bheathaichean acrach a leigeil a-steach don hangar. Thug iad ionnsaigh air na gillean agus thòisich iad air an cràdh. Bha na gillean gu dìcheallach a" sabaid air ais le claidheamhan is sleaghan.
  Rinn am Fuhrer magadh air:
  - Leig leinn! Fry iad!
  Agus leumamaid gu cuthach. Agus bha balaich de dhiofar nàiseantachdan, ach cha mhòr rùisgte, air gual a dhòrtadh fo an casan rùisgte. Chaidh an sgapadh le cuideachadh bho muzzles sònraichte gus na gladiators òga a losgadh. Agus dh"fhàs osnaich agus fàilidhean na feòla loisgte na bu lìonmhoire.
  Hitler, a 'leum suas, a' beucaich:
  - Losg, pronnadh, cràdh! Chan e seanair Mazai a th" annam !
  Gu dearbh chan eil am Fuhrer na sheanair fhathast, ach tha mòran chloinne aige air fhaighinn le bhith a" toirt a-steach biadhadh fuadain , grunn cheudan mar-thà. Tha iad air an cumail ann an dusan campa dìomhair. Chaidh harem slàn de luchd-giùlan sperm Hitler a chruthachadh sa bhroinn. Agus, gu dearbh, tha seo a 'cruthachadh duilgheadas le bhith a' dearbhadh aon oighre.
  Tha Hitler fhèin den bheachd gum bu chòir dha duine a shoirbheachadh, ach bidh an fheadhainn as fheàrr air a dhearbhadh le farpais.
  Tha smaoineachadh a" bhàis a" cur dragh air an tyrant. Fìor, tha e coltach gu bheil am Fuhrer fhathast fallain agus a 'faireachdainn math. A bharrachd air biadh glasraich, bidh Hitler a" snàmh anns a" mhuir a h-uile latha agus ag obair a-mach ann an uidheamachd eacarsaich. Tha eagal air an Fuhrer bàsachadh. A bharrachd air an sin, ged nach eil na h-oighrean air fàs suas, agus chan eil luchd-leantainn earbsach ann an sealladh. Tha e soilleir nach eil Hermann Goering freagarrach airson dreuchd an Fuhrer: chan eil meud a phearsantachd mar an ceudna, ged nach eil e cho gòrach. Ach bha Goering cuideachd tràilleach ri drogaichean, agus cha b" urrainn dha a bhith Fuhrer le leithid de thràilleachd.
  Tha Goebbels sunndach, propagandist dha-rìribh làidir, gu math tuigseach, agus gu fanatic dìleas don Fuhrer. Ach, tha e goirid, bacach, agus fiù 's a' smocadh pasgan de thoitean gach latha. Ged, gu dearbh, tha e nas fheàrr na Goering. Is dòcha gum bu chòir dha a bhith air ainmeachadh mar neach-leantainn?
  Himmler ... 'S dòcha dha-rìribh an dàrna neach anns an stàit agus ceannard a' phoileas dìomhair. A dh'aindeoin a choltas tuigseach, tha e na neach-cùraim neo-thruacanta. Chan e brònach, ach fuil fhuar. Rinn e mòran airson leasachadh saidheans anns an Treas Reich. Aon de na coileanaidhean: saighdearan zombie. Luchd-cogaidh aig nach eil eagal, umhail, mar phupaidean, nach eil a 'faireachdainn pian, ach a tha gòrach. Ach , thuig am Fuhrer gu robh e cunnartach ainmeachadh gu h-oifigeil Himmler an neach a thàinig às a dhèidh. Cha b" ann airson dad a thug Hitler air falbh a gheàrdan pearsanta bhon t-siostam SS, mar a rinn an Abwehr.
  Dh" fhaodadh Himmler a bhith na dheachdaire le barrachd fìreanachaidh na an còrr. Ach thuig am Fuhrer gur e stiùiriche gun charisma a bha seo, air am biodh eagal ach nach biodh gaol aige. Ged, ma dh" obraicheas am propaganda, bidh gaol aig pàirt den t-sluagh mothachail air an neach a chuir gu bàs!
  Uill, tha Bormann, san fharsaingeachd, nas motha de shia na bheatha agus na neach-inntinn na riaghladair. Agus eucorach cuideachd. Mar rùnaire tha e feumail, ach mar cheannard ìmpireachd air feadh an t-saoghail?
  Speer? Is e am ball seo den sgioba Nadsaidheach am fear as tàlantach agus as comasaiche. Tha e fìor mhath airidheachd ann a bhith a 'dèanamh armachd agus a' solarachadh uidheamachd àrd-inbhe don arm. Tha Speer fhathast an ìre mhath òg, ionnsaichte agus drùidhteach. Tha an dà chuid cruas agus sùbailteachd aige. Ach bha am Fuhrer mothachail air dìlseachd phearsanta. Tha Speer ro ghlic airson cumhachd a ghluasad gu aon de chlann an Fuhrer, agus dh" fhaodadh e a bhith na dheachdaire e fhèin.
  Mainstein agus Rommel? Dithis de na ceannardan as fheàrr air an Treas Reich. Tha iad , gu dearbh , tapaidh nan dòigh fhèin , ach a 'dèanamh riaghladairean martinets ? Agus a bheil e sàbhailte cumhachd a ghluasad gu fir armachd proifeasanta? Seo mar a dh" fhaodadh am Pàrtaidh Nadsaidheach tuiteam às a chèile.
  Chan eil ann ach aon cho-dhùnadh: feumaidh an Fuhrer a bhith beò airson ùine mhòr gus am fàs a 'chlann suas, agus tha an aon fhear , gun samhail agus comasach air a thaghadh bhuapa. An uairsin thèid sliochd a stèidheachadh.
  Tha e dona gu bheil am Fuhrer a" briodadh uimhir de shliochd tro insemination fuadain. Dh" fhaodadh droch strì cumhachd briseadh a-mach nam measg. Agus faodaidh seo ìmpireachd a reubadh às a chèile. Chaidh Hitler a ghluasad. Tha Yakov mac Stalin aige anns a 'champ. Chaidh a ghlacadh agus a chur fo gheàrd gu àite sàmhach. An uairsin, nuair a bha a 'chiad truce ann, thairg am Fuhrer mac Stalin atharrachadh airson grunn oifigearan SS, ach chaidh a dhiùltadh.
  An uairsin thill na h-oifigearan co-dhiù, ach dh'fhuirich Iacob ann am braighdeanas. Chaidh dèiligeadh gu math ris. A bharrachd air an sin, thòisich fear de na geàrdan òga agus bòidheach air cùis agus dh'fhàs e trom. Leig am Fuhrer, aig an robh beagan co-fhaireachdainn airson Stalin gu pearsanta, le Yakov pòsadh agus fuireach ann an taigh air leth, ach fo dhìon an SS.
  Mar sin tha am mac as sine aig Stalin aca aig gunpoint. Bha am Fuhrer eadhon a" smaoineachadh air a shliochd Iòsaph a chuir an dreuchd mar riaghladair san Ruis às deidh a cheannsachadh mu dheireadh. Bha coltas gu robh am beachd seo loidsigeach .
  Anns an raon, thòisich na leòmhainn, às deidh dhaibh mòran ghearraidhean fhaighinn bho chlaidheamhan is sleaghan nam balach, a" fàs nas slaodaiche.
  Agus shàth na gillean agus chrom iad iad. Chaidh cus bhalach a leigeil ma sgaoil. Bha Bormann, a 'faicinn nach robh am Fuhrer glè thoilichte leis a' bhlàr seo a 'dol air adhart, dh' òrduich e na crogaill a leigeil sìos.
  Chaidh na creutairean fiadhaich a-steach don bhlàr, a 'fosgladh an giallan mòra. Agus bha iad a 'bualadh air na balaich agus gu litireil gan cagnadh suas. A' slugadh mar fhiadh.
  Bha na gillean a" sgiùrsadh agus a" magadh. Bhris na geòlan an cuid buill agus bhris iad an cnàmhan. Scarlet, fuil ùr air a frasadh. Agus loisg na gual air sàilichean rùisgte nam balach. Clann bhochd, air an cuir gu bàs.
  Dh"òl am Fuhrer glainne de choileach seoclaid le boinneagan de fhuil dhaonna agus thuirt e:
  - Gu'm biodh mo riogh- achd siorruidh !
  Bha Maxim Ogarev fhathast a" faighinn an treas aisling aige nuair a bha gnogadh mòr air an taigh aca. Dhùisg e sa bhad agus thòisich e air aodach. Bha guth garbh Gearmailteach ag èigheach ann an Ruiseanach briste.
  - Eirich, a chrodh ìochdarach! - Agus buille làidir le inneal-ghunna air an doras.
  Rinn am màthair cabhag gus a fosgladh. Chaidh còignear fhireannach SS le gunnaichean-inneal agus coin feargach a-steach don bhothan.
  - Pioneer Maxim a 'fuireach an seo. - Dh'èigh e ri faisisteach àrd le sròinean guailnean àrd-cheannard .
  - Tha, tha e an seo, ach chan eil e ciontach de rud sam bith. - Thòisich am màthair ri guth.
  - Nì sinn a-mach nas fhaide air adhart, ach airson a-nis, cuilean, faigh a-steach don chàr.
  Gun a bhith a" leigeil leis aodach ceart a dhèanamh, rug iad air fo na gàirdeanan agus shlaod iad e a-steach do làraidh còmhdaichte le tarpaulin. Bha grunn bhalaich is nigheanan nan suidhe ann mu thràth, a" mhòr-chuid nan tùsairean bhon sgoil aca. Bha a' chlann leth-rùisgte agus air chrith, ge-tà, dh' fheuch na gillean ri cur an gnìomh gu misneachail.
  - Tha e nas coltaiche gun tèid ar toirt gu campa, no fuil a thoirt seachad, tha sin ceart gu leòr. - thuirt a chompanach Igor.
  - Thoir seachad fuil, an turas mu dheireadh a phump iad uiread a-mach orm nach b" urrainn dhomh èirigh airson seachdain.
  - Mise cuideachd, ach fhathast nas fheàrr na bàs.
  "Bhàsaich grunn de ar co-aoisean às deidh sin." - Bha Maxim ag osnaich gu mòr.
  Chaidh na Nadsaidhean timcheall grunn thaighean eile agus, an dèidh dhaibh còig-deug tùsairean a chruinneachadh: deichnear bhalach is còignear nighean, thug iad gu stiùir neo-aithnichte iad. Bha baidhsagalan-motair a" marcachd air beulaibh agus air cùlaibh, agus sàil gheinn a" slaodadh aig an dearbh earball.
  - Chan eil, chan eil e coltach gu bheil sinn air ar toirt gus sùgh na beatha a dhearbhadh, tha cus luchd-dìon ann, agus tha an ospadal air an taobh eile. - Thòisich Maxim.
  - Dh'fhaodadh na partisans a bhith air an nathair-nimhe seo a sgrios . - Fhreagair Igor. " Chuala mi gur e an turas mu dheireadh a chaidh trèana le connadh a spreadhadh, mar a chaidh na Gearmailtich às deidh sin."
  - Loisg iad am baile ri thaobh, loisg iad agus chroch iad còrr 's tri cheud duine. Nas miosa na beathaichean.
  - Uill, tha e ceart gu leòr, bidh mo phàrantan ag èisteachd ris an rèidio fon talamh. Tha na daoine againn a" tighinn air adhart faisg air Moscow, a dh" aithghearr bidh na faisisteach ann an trioblaid.
  - Ma dh'fhanas sinn beo, theid sinn dh' ionnsuidh nam partan, Dh' fhaodainn-sa bhi 'm scout.
  - Agus is urrainn dhomh lotan a bhualadh. - Chaidh an nighean a-steach. - Fhuair sinn trèanadh ann an cùrsaichean.
  Thuirt Maxim le anail.
  Tha mi a 'creidsinn gum bi an saoghal gu lèir a' dùsgadh
  Bidh crìoch air faisisteachd
  Bidh a" ghrian a" deàrrsadh gu soilleir
  An t-slighe a" soillseachadh co-mhaoineas!
  - A dh'aithghearr bidh sinn saor. - Thog Maxim a làmh ann an fàilte an tùsaire. - Gu ma fada beò am pàrtaidh agus Stalin!
  Thàinig a" chlann còmhla gu h-aon-ghuthach.
  - Fada beò Lenin, fada beò Stalin!
  Stad an làraidh, agus nochd aodann feargach fear SS.
  - Ruiseanach mucan nas caoile . Na dèan fuaim sam bith ! - Agus loisg e burst dhan adhar.
  Ag amharc air a shùilean a" lasadh le feirg, thuit na gillean sàmhach. An uairsin dhràibh sinn ann an sàmhchair, anns an dorchadas agus cha robh dad ri fhaicinn air cùl an tarpaulin. Mu dheireadh, stad an càr mu dheireadh, agus chualas sgreuchail.
  - Bòidheach air an t-slighe a-mach!
  Chaidh a" chlann sìos agus lorg iad iad fhèin ann an lios aitreabh mòr sòghail. Chaidh an toirt a-steach don talla agus chaidh òrdachadh an cuid aodaich a thoirt dheth.
  - Tha thu nad thùsairean ro shalach! Feumaidh tu a bhith snasta. Dh'èigh boireannach le strapan gualainn Hauptmann .
  Chaidh na balaich agus na caileagan a thoirt gu na frasan, gam fàgail le tuàllan agus siabann.
  - Feumaidh tu a bhith cho glan ri glainne, mucan.
  Ged nach robh fios aig na balaich carson a bha seo riatanach, nigh iad iad fhèin gu toilichte le uisge blàth bhon fhras. Fìor, bha nàire air na caileagan agus ruith iad a-steach do amar air leth. Nuair a dh" fheuch na balaich ri sùil a thoirt air, thòisich iad a" sreap agus a" tilgeil lagan làn uisge.
  - Ceart gu leòr, tha sin gu leòr! Dh" èigh Maxim: "Tha thu mar inbhich mu thràth agus chan fheum thu a bhith a" frolic mar sin. "
  Aig an t-slighe a-mach, bha iongnadh eile a 'feitheamh ris a' chloinn: bha an t-aodach a bh 'aca roimhe air a dhol à bith, agus air na cathraichean bha èideadh samhraidh tùsail le iarann rèidh le ceanglaichean soilleir.
  - Wow, tha seo coltach ri coileanadh. - Bha iongnadh air Maxim.
  -Is dòcha gu bheil na Gearmailtich airson faicinn mar a ghabhas sinn ri cleasan-teine? - Mhol fear de na balaich.
  - Chan eil e coltach, ach chì sinn. Na caill sinn onair don bhrataich.
  Nochd oifigear faisisteach air am beulaibh.
  - Kinder Pioneer , cò agaibhse aig a bheil fios mar a bhuaileas tu druma?
  - Tha mi! - Ghabh Igor ceum a dh'ionnsaigh na coinneimh.
  - Gabh an inneal. - Tha hem fear SS mòr fhathast na dhrum ùr, gu soilleir air iarraidh bho na tùsairean.
  - Nuair a thèid thu a-mach air an t-sràid buailidh tu mi. "An uairsin thàinig am faisisteach suas le cleas. - A bheil gaol agad air do dhùthaich agus do dhaoine?
  - Tha, agus tha sinn deiseil airson ar beatha a thoirt seachad air a son! - Choisich na tùsairean gu gaisgeil .
  - Agus bidh cothrom mar sin agad. A-nis air an t-slighe a-mach.
  - Ciamar? - Bha iongnadh air Maxim. - Tha sinn cha mhòr rùisgte agus casruisgte.
  - Agus o 'n a tha thu saoithreach, falbh, no marbhaidh sinn thu san spot.
  Thog dusan fear SS na gunnaichean-inneal aca; bha e soilleir nach robh na Nadsaidhean a" magadh.
  - Rachamaid a ghillean, chan eil eagal air luchd-tòiseachaidh ron t-sneachda. - Thuirt Maxim, a bha na chomanndair clas.
  Chaidh a' chlann a dh'ionnsaigh an t-slighe a-mach, agus nuair a bha an sneachd a' bualadh air an casan casruisgte, dh'èigh na caileagan. Choisich na balaich gu sàmhach, gu meacanaigeach a" feuchainn ris an casan a chumail a rèir loidhne. Ged a chuir an t-sneachda san Dùbhlachd dragh air Maxim air na sàilean, rinn am balach gàire, a 'feuchainn ri sealltainn gu robh e a' faighinn spòrs. Gu tric chruadhaich e e fhèin le bhith a" ruith casruisgte san t-sneachda, agus mar sin cha robh an t-eagal air.
  Ach dhaibhsan nach do dh"fheuch e, bha e uamhasach, stad an reothadh. Mheudaich na gillean an astar gu neo-thoileach, gu h-àraidh leis gu robh na Gearmailtich ag èigheach - schnel , schnel !
  An dèidh dhaibh an toirt gu oir rèidh, bhruidhinn am prìomh fhaisisteach ann an èideadh an SS Standartenführer tro eadar-theangair.
  - Mar sin, luchd-tòiseachaidh, biodh fios agad gun tòisich sealg mòr dhut. Bheir sinn toiseach tòiseachaidh fichead mionaid dhut. Ge b'e neach a nì falach bidh e beò, ach gheibh an còrr bàs goirt.
  Thòisich na fir SS a bha nan seasamh anns a" chordon air gàire a dhèanamh.
  - Ruith!
  Reothadh a" chlann agus cha do ghluais iad. An uairsin loisg na Nadsaidhean air gunnaichean-inneal. Dh' fhalbh gillean 'us caileagan, a' ruith cho luath 's a b' urrainn dhaibh. Chitheadh tu na sàilean rùisgte, a" sruthadh anns an fhuachd, a" deàlradh seachad.
  - Nas luaithe tha ar saoradh ann an luaths.
  Ach, mean air mhean thuit na caileagan air dheireadh, agus thug Maxim agus Igor, mar lùth-chleasaichean gnìomhach, eadhon a-mach às a 'bhaile a chluich ann an geamannan ball-coise, an stiùir. Bha an reothadh na bhrosnachadh den chiad ìre, bha e furasta agus comhfhurtail a bhith a" ruith ann an shorts, ach thug an fhuachd grèim ort mar pincers. A bharrachd air an sin, chan eil an t-sneachda domhainn fhathast, a tha cuideachd ga dhèanamh nas fhasa ruith.
  - Na ruith mar threud chaorach. - Bha Maxim a" sgreuchail aig mullach a sgamhanan. - Ruithidh sinn chun na taobhan, tha e nas duilghe ar glacadh !
  - Sàbhail do anail. - Chuir Igor ris. - Na toir do chuid gu lèir, an làn chrìoch agad, bidh an astar fada.
  Cha do sgaoil a' chlann gun dàil ;
  Nuair a ruith e bha Maxim suas agus bha e a" faireachdainn tòrr nas sunndach. Ach dha na caileagan, nach robh cleachdte ri leithid de chruas cruaidh, bha e goirt, bha e coltach gu robh an casan a 'losgadh le teine.
  Bidh cuid de chlann-nighean a" stad agus a" feuchainn ri an casan a shuathadh gu sgiobalta le sneachda, ach chan eil sin na chuideachadh mòr dhaibh.
  Bhon chùl cluinnidh tu coin a" comhartaich gu neo-chùramach - tha an t-sealg air tòiseachadh. Coin marbhadh air an trèanadh gu sònraichte gus daoine a ghlacadh a" dol seachad orra. Leis an neart mu dheireadh aca, bidh na nigheanan agus na balaich a" luathachadh. An seo tha ciad bheul creachaidh a 'chìobair a' glacadh suas ris an neach a tha a 'fulang: tha na fangan a' dùnadh air a 'chas. Thuit an nighean agus leum an cù air a mullach, a' bìdeadh a làmh troimhe.
  Bha Natasha, mar a chanar ris a 'bhoireannach mì-fhortanach a thuit ann an fangan an uilebheist, a' sgoltadh agus a 'sgreuchail. Bidh an droch chù ga slaodadh, a" leantainn air ga chràdh fhad "s a thèid e air adhart, ach ann an cabhag sam bith gus a gheugan a chuir na h-amhaich. Bidh grunn Krauts uasal a" marcachd air eich, nam measg an SS General Stoffen . Leanaidh e sìos bhon each aige agus bheir e bayonet a-steach do stamag na h-ìghne, agus an uairsin togaidh e a mullach. Fuaimean cainnt Gearmailteach.
  - Nì mi a leithid de chop bho mhucan Ruiseanach, slugaidh tu do theanga.
  - Ma tha thu ag iarraidh, ullaichidh sinn kebab dhut bhon chàrn seo - reamhaichidh tu do chorragan. - Tha còcaire an t-seanalair "a" magadh. "
  Mu dheireadh, tha an nighean a 'socrachadh sìos, agus tha am brònach àrd-inbhe a' coimhead airson neach-fulang eile.
  Is e balach an ath rud a th" air a chràdh, às deidh don chù a chas a chnapadh, chaidh am balach a ghlacadh leis na h-asnagan agus a shlaodadh tron t-sneachda. Chuir Gearmailtich eile grèim air an fhulangach le an casan, a 'gàireachdainn gu sunndach mar a rinn iad sin.
  Bha iad dìreach a" crochadh balach eile ri taobh na h-asnagan aige, ga shlaodadh air meur, agus an uairsin ga shlaodadh mun cuairt agus ga bhualadh le cnapan raidhfil. Dh' iarr an gille crioch a chur air, agus chuir aon bhuille deas dheth a choguis.
  Chaidh nighean eile a chrochadh cuideachd, a losgadh le teine, chaidh a h-èideadh agus a falt fada a losgadh. Thionndaidh Oksana gu bhith na lòchran beò, a "bàsachadh le clisgeadh dòrainneach uamhasach.
  Bha gille eile blath agus gorm-shùileach cha mhòr gun chron leis na coin ; An uairsin bhruidhinn an coitcheann ann an Ruisis.
  - A leinibh bhochd, cho fuar 's a tha do chasan, a-nis blàthaidh sinn iad. "Thug an duine SS lòchran thuige, bha an lasair a" reamhrachadh sàil dearg an leanaibh. Ghluais an gille gus an do dh"èirich na lasraichean na b" àirde agus chaill e mothachadh.
  - Cha toil leam e nuair a thionndaidheas iad dheth, feumaidh an luchd-fulaing crith agus tionndadh. Bidh an ath fhear, tha mi an dòchas, nas làidire.
  Chaidh an ath nighean a thàinig gu crìch ann an ifrinn a sgoltadh beò leis na Nadsaidhean agus an uairsin a chur na theine. Dh'fhaodadh aon a ràdh, ghabh iad truas ris an ath bhalach, Rostislav, le bhith dìreach ga chrochadh, ged a chuir iad stad air gu math slaodach. Bha balach eile air a ghearradh na phìosan le biodagan, air a chraiceann agus air a dhòrtadh le salann. Faodaidh tu innse airson ùine mhòr dè a rinn na barbarianaich sin, a bha sìobhalta bhon taobh a-muigh, ach ann an da-rìribh borb uamhasach. Chaidh mòran leabhraichean a sgrìobhadh mu bhuaireadh nan Nadsaidhean agus chaidh àireamh mhòr de fhilmichean a dhèanamh, ach tha na rinn na Nadsaidhean dha-rìribh nas fhaide na mo mhac-meanmna gun choimeas. Bha an seanailear, an caraid as dlùithe aig Kaltenbrunner , a" reamhrachadh na fala bhon bhiodag; bha gràin aige gu pathological air na Slavs, gu sònraichte clann.
  - Feumar an treubh Slavic a chuir às gu tur, chan fheum sinn tràillean ceannairceach mar sin! - Dh'èigh am beathach ann an èideadh. - An diugh loisgidh mi baile eile agus eaglais no dhà.
  Fhad 'sa bha an coitcheann a' faighinn air adhart , fhuair Maxim agus Igor air falbh gu follaiseach. B' iad an aon fheadhainn a thàinig beò grinder feòil sadistic . Bha e coltach gun robh an cunnart a bha crochte air na balaich air a dhol seachad, nuair a chaidh cù cìobair mòr a bha a" ruith air an t-slighe seachad orra.
  -Ruith Maxim, cumaidh mi i! - dh'èigh Igor.
  - Chan fhàg mi thu. - Reub Maxim meur trom dheth agus ruith e air a" chìobair.
  A rèir choltais, cha robh dùil aig a" chù a leithid de shàrachadh agus thill e air ais. Bhuail am buille ceart san aodann i .
  Bha an cù a" sèideadh agus a" ruith air adhart, bha e glè mhòr, uilebheist, reamhar air cuirp. An dèidh dha Igor a shlugadh sìos, chaidh e fodha ann an stamag a" bhalaich. Rinn an gille sgreuchail agus thuit e, thàinig a ghutagan a-mach, agus chaidh fuil a-mach gu tiugh. An uairsin chuir Maxim, ann an eu-dòchas, maide ann an sùil an uilebheist.
  Shèid am buille a shùil, thug clisgeadh a" phian air a fhiaclan fhuasgladh agus thòisich cù a" chìobair air teicheadh, a" feadaireachd. Thilg Maxim am bata, ga bhualadh air a dhruim a-rithist, agus thog an cù astar.
  - Rach gu do luchd-còmhnaidh, cagnadh am bòtannan. - Thog am balach a charaid.
  - Igor, a bheil thu beò?
  ghille a bha air a leòn gu bàs a shùilean fhosgladh.
  - O, is tusa Maxim. Fàg mi, chan eil mi nam neach-gabhail tuilleadh . "Ghluais Igor le guth lag, fuil a" sruthadh bho na sgamhanan aige.
  - Chan eil! Cha trèig mi thu, ach bheir mi thu chun na partaidh. An sin thèid do chur air do chasan.
  - Nas fheàrr crìoch a chuir orm, tha e gam ghortachadh gu mòr. - Bha Igor a" casadaich, fuil a" sruthadh bho amhach.
  - Ni h-eadh, mo chompanach 's mo bhràthair, giùlainidh mi thu.
  Ann an dòigh air choreigin, an dèidh dha a lèine a bhualadh agus a chompanach neo-fhiosrach a ghualainn, chaidh Maxim air adhart air an rathad. Cha robh e furasta dha balach dusan bliadhna a cho-aoisean a ghiùlan, a bha, tha e fìor, air fàs tana fon dreuchd, ach a bha fhathast làidir agus sreangach.
  Mar sin choisich e, bha e mu thràth sa mhadainn, ach cha mhòr nach do bhlàthaich grian a" gheamhraidh e. Luathaich Maxim a astar, oir dh" fhaodadh na Nadsaidhean nochdadh aig àm sam bith. Chaidh a torso lomnochd a shèideadh leis a 'ghaoth fhuar, bha a chraiceann còmhdaichte le pimples.
  Bha craobhan mu 'n cuairt air an seasadh gu tiugh le reothadh 's le sneachd, bha 'n t-sneachd fo 'n chois gu h-uaibhreach agus , mar shlige, còmhdaichte le sgrathan deighe. Cha robh e ni b' fhaide cho fuar, 's gu'n robh e teannadh, a' slaodadh luchd trom. Thuit a chompanach sàmhach agus cha do ghluais e tuilleadh, an dèidh dha mothachadh a chall, agus is dòcha eadhon a 'toirt seachad, ach lean Maxim a' slaodadh. Mar sin chaidh e a-mach don bhoglach agus thòisich e air tuiteam gu domhainn ann an uisge salach. Le duilgheadas mòr, shìn e a-mach a chasan caol, air a sgrìobadh leis an deigh a bha a 'briseadh sìos, agus lean e air adhart.
  Bha an t-eagal air a' ghille; cho luath 's a stad thu car tiota, bha thu air do dheoghal anns an dubh-aigein neo-thruaillidh. Bha Maxim a 'leum suas is sìos, bha ghathan na grèine a' toirt spionnadh. Ach, tha an aimsir san Dùbhlachd gu math trom, chaidh sgòthan a-steach, thòisich an reothadh a "fàs nas làidire, agus thòisich sneachda tana a" tuiteam. Bha am balach a 'tachdadh le teannachadh, ach chùm e Igor gu teann.
  - B' fhearr leam bàsachadh, ach cha'n fhàg mi thu.
  Chaidh fitheach thairis air, cha mhòr a 'suathadh ris le a sgiath, an uairsin grunn chreutairean eile, chuir Maxim air falbh iad le èigheach eu-dòchasach. Mu dheireadh, às deidh ùine a bha coltach gun chrìoch, thàinig a" bhoglach gu crìch, dh" fhàs e na b" fhasa coiseachd, ach chuir an reothadh cus cràdh air casan fliuch an leanaibh. Sheinn am balach , airson e fhèin a thogail, òran rèabhlaideach.
  Bidh crith-thalmhainn nàimhdeil ag èirigh os ar cionn
  Màrt, caismeachd air adhart, daoine ag obair!
  Thèid sinn gu dàna a-steach don bhlàr le nàimhdean
  Màrt, caismeachd air adhart, daoine ag obair!
  Thug seo, gu h-annasach gu leòr, neart dhomh. Chrom am balach sìos agus, a" togail dòrlach de shneachda, chuir e na bheul e, a" taiseachadh amhach tioram. Bha e a" faireachdainn na b" fheàrr, ach cho luath "s a stad e, thòisich e a" faireachdainn fuachd. Dh'adhbhraich am faochadh mionaid seo fulangas a bharrachd. Gus faighinn thairis air a h-uile càil, thòisich e air fulang leis an acras. Fo na Gearmailtich, bha iad ag ithe glè bheag, agus loisg iad tòrr chalaraidhean anns an fhuachd. Gu h-obann thàinig Igor gu na mothachadh aige, air a ghluasad agus a 'gàireachdainn:
  - Deoch!
  - Chan urrainn dhut, tha do stamag air a ghearradh. Nuair a ruigeas sinn am baile, tha mi a" smaoineachadh gu bheil mi ag aithneachadh nan àiteachan sin, chan eil e fada air falbh, cuidichidh iad thu.
  Ghluais Igor gu neo-chinnteach mar fhreagairt, agus an uairsin chaill e mothachadh a-rithist.
  - Mar is mo is fearr, is lugha tha mo charaid a' fulang mar so.
  Chaidh an gualainn a ghoirteachadh agus laigh e sìos, ghluais am balach gu faiceallach a chompanach. Bha e mar-thà gu math sgìth, ach a 'fuireach às aonais athair, bha e eòlach air obair chruaidh bho aois glè òg, agus cha do chuidich spòrs ach le seo. Mu dheireadh, dh'fhàilnich e losgadh ùr, chuir a 'cheò a shròn gu dòigheil, agus bha e fiù' s a 'fàileadh feòil friogais.
  - Uill , thuirt mi, tha sàbhaladh faisg air làimh.
  Luathaich am balach brosnachail a astar. Dh'fhàs e eadhon na b 'fhasa anail a tharraing; an dèidh coiseachd beagan cheudan mheatairean, thàinig e gu oir na coille. Gu h-obann dh"fhosgail dealbh uamhasach roimhe: bothain loisgte, bùird charred agus luaithre. Air chrith leis an eagal, thàinig am balach na bu dlùithe dha; bha cuirp loisgte rim faicinn, a' mhòr-chuid dhiubh nan clann agus nam mnathan. Thàinig an gille faisg air an luaithre agus sheas e orra le a chasan rùisgte. Cha robh ùine air a bhith ann fhathast airson fuarachadh, agus bha Maxim toilichte. An uairsin choisich e casruisgte air an uachdar teth, thionndaidh a chasan, gorm bhon fhuachd, dearg , agus bha fuil a" sruthadh tro na veins aige. Eadhon an uair a sheas e casruisgte air na guail, an toiseach cha do rinn sin cron sam bith air; a-mhàin an dèidh seasamh, dh'fhairich e an t-allt agus, ag osnaich, leum e gu sgiobalta bhuapa.
  - Faisistich damn. Mharbh thu ar boireannaich agus ar clann, ach fhathast marbhaidh sinn thu le coin, agus bidh na saighdearan againn a 'caismeachd ann an cruthachadh buadhach tro Berlin. Bidh mi gu saor-thoileach airson an airm agus gu pearsanta a" bualadh Hitler san aghaidh , agus an uairsin thèid am Fuhrer a chrochadh. Ghabh am balach ceum air an t-sneachda a-rithist, shocraich na blisters sìos.
  Gu h-obann chuala e cuideigin a 'caoineadh gu fann. Sheall am balach mun cuairt agus mhothaich e gluasad beag.
  Thàinig Maxim a-steach, agus bha corp boireannaich a bha air a reubadh, leth-rùisgte, làn de theine gunna-inneal, na laighe an sin. Bha leanabh a" fannachadh faisg air làimh, a" coimhead gun a bhith nas fhaide na bliadhna a dh"aois; b" e nighean a bh" ann, air a pasgadh ann an aodach swaddling agus còmhdaichte le sneachda. Leagh an anail teth aice na maoimean-sneachda, fhad "s a bha e a" leigeil teas dheth, bha e soilleir gu robh an leanabh a "reothadh.
  Bha Maxim a 'lùbadh thairis, bha na diapers air an reubadh agus fliuch, cha do bhlàthaich iad e. Bha an gille e fhein leth-rùisgte cheana ; cha robh ni eile ri thoirt dheth.
  - Co-dhiù feumaidh rudeigin a bhith beò.
  An dèidh dha an nighean a thogail, shuath e gu làidir a buill, ga bhlàthachadh le anail. An uairsin thòisich e ri sgrùdadh a dhèanamh air an fhìrinn bhrònach a bha timcheall air. Loisg na Gearmailtich cha mhòr a h-uile taigh agus chuir iad na daoine a-steach don t-sabhal. Chaidh an fheadhainn a dh'fheuch ri teicheadh a mharbhadh san spot agus chaidh na cuirp aca a ghoid. Agus fhathast bha e fortanach. Chùm tè de na boireannaich a chaidh a mhurt sgarfa bhlàth, bòtannan faireachdainn agus seacaid. Dh'iarr Maxim, ag iarraidh mathanas bhon neach a chaochail, a sgarfa dheth agus phaisg e an nighean. An uairsin chuir e na bòtannan faireachdainn air casan numb Igor, a dh'aindeoin 's gu robh e gan suathadh bho àm gu àm. Cha do dh'fhàg e dad dha fhèin, agus mar sin leth-rùisgte agus casruisgte, le eallach a-nis dùbailte, chaidh e tron fhuachd, bha am baile as fhaisge còig cilemeatair air falbh agus bha e fhathast ri lorg. Agus choilean an leanabh seo gnìomh a tha coltach ri gnìomhan Alasdair Mòr, ma nì thu coimeas eadar na h-oidhirpean a chaidh a chosg air.
  Bha an gluasad eagallach, thòisich cathadh-catha, shèid fuachd ifrinn thairis air a" bhodhaig rùisgte, agus eadhon fliuch. Thionndaidh an craiceann gorm-bhiorach, cha robh na corragan a 'lùbadh, bha icicles crochte bhon fhalt. Thuig Maxim ma stad e, thuit e, agus ann am beagan mhionaidean thionndaidh e gu deigh. Dh'fhàs a neart nas lugha agus nas lugha, ach thug an tuigse nach e a-mhàin a bheatha fhèin, ach cuideachd gu robh a chompanach ann, a bharrachd air a 'chnap bheag gluasadach seo, an urra ris na h-oidhirpean aige, a bhrosnaich e, a' tionndadh an leanabh gu bhith na Titan.
  . CAIBIDIL Àir. 11.
  Tha mu cheithir uairean air a dhol seachad bho dheireadh an t-seilg. An dèidh dha na Nadsaidhean dà torc a bharrachd agus trì sionnaich a dhràibheadh, rinn iad cuirm, a" dòrtadh fìon daor Frangach agus cognacs a-steach don sgòrnan sanntach aca, ga mheasgachadh le schnapps cas. Bha an seanailear toilichte, chaidh an t-sealg gu math, ach dh"fhalaich iad air gun d" fhuair an dithis bhalach air teicheadh. Ge-tà, dh'ith SS Gruppenführer Stoffen an fheòil ann am pìosan mòra, coltach ri borb; air iarrtas pearsanta, dh'ullaich iad ròsta dha bhon bhalach agus an nighean a chaidh a mhurt.
  "Tha mi air a bhith ag iarraidh feòil daonna fheuchainn airson ùine mhòr, ach bha a" chlann math, chan e geir. "
  Bha dà chòirneal air mhisg a" cur taic ri spionnadh a" chinn-fheadhna aca; tha am "biadh-bìdh" a" dol gu math le "Bordeaux" agus bhodka.
  - Tha mi a 'smaoineachadh gu bheil caileagan fhathast a' blasad nas fheàrr, tha an fheòil aca tòrr nas tairgse. - Ars' an t-oifigeach faisisteach, a' bualadh a bhilean.
  - Tha nigheanan nas reamhar, tha balaich nas feòil. - Fhreagair e "còirneal cannibal" Klein eile. - Is fheàrr leam balaich.
  - Tha, tha coltas gorm ort. - Gu h-obann dh'fhàs an seanailear feargach. - Tha an t-àm ann do chuir chun roinn cinneadail. Canaidh mi Himler a-nis .
  - Chan eil feum! - Dh'èigh Clay. Bha an inntinn le deoch làidir a" coimhead airson slighe a-mach. - Seo e! - chomharraich e meur air a cho-obraiche. - Barrachd as coireach na mise.
  - Carson a tha thu a 'faighneachd? - Tharraing an seanailear an zenki.
  - Agus dh'fhalaich e gun do ruith dithis bhalach air falbh bhuat.
  - Dè?! "Bhuail an seanailear am bòrd sandalwood dubh, daor cho cruaidh is gun do dh" fhalbh grunn bhotail.
  - Mheall thu sinn ! Rinn thu meallta! Uill, feuch, a ghobhar, bidh mòd-ceartais agad.
  - Duilich, a Shoilse, leth-uair agus bithidh iad air an glacadh.
  - Agus air a thoirt an so beò no marbh ! Seall, a chòirneal , cuiridh mi craiceann beò ort!
  Ruith an gaisgeach gaisgeil a-mach bho chùl a" bhùird agus thòisich e gu sgiobalta a" cruinneachadh sgioba. Bha cothrom aige fhathast an t-slighe a thogail le cuideachadh bho choin.
  Bha na Nadsaidhean ann an cabhaig gus òrdughan an àrd-oifigearan a choileanadh, dh" fhaodadh iad a bhith air a dhol ann an trioblaid, bha am peanas a bu mhiosa airson fir reamhar SS ga chuir chun bheulaibh. Is e aon rud a th" ann a bhith a" magadh air sluagh gun dìon, agus rud eile a bhith gad lorg fhèin ann an tiugh a" chogaidh.
  A dh'aindeoin na gaoithe agus cathadh aotrom, cha deach na slighean a chòmhdach gu tur fhathast. Ghabh na coin chìobair an t-slighe, agus bha aonad SS air muin eich a' ruith às an dèidh.
  Mun àm seo, bha Maxim gu tur sgìth, bha a chasan ceangailte, agus chaidh e air seacharan, gun a bhith a 'dèanamh a-mach an rathad tuilleadh, bha a shùilean sgìth le sgìth. Fìor, chaidh an cathadh-catha sìos, ach rinn seo na bu mhiosa buileach, agus bhon chùl chuala sinn coin a" tachdadh.
  - Tha na Nadsaidhean a 'tighinn thugam! - is gann gun robh am balach a" feadaireachd . Thòisich am balach air astar a luathachadh, ach cha b 'urrainn dha a chasan taic a thoirt dha agus, a' gèilleadh, thuit an leanabh. Bhiodh coin buachaille a bha coltach ri madaidhean-allaidh ga chuairteachadh; bhiodh iad air am balach agus an fheadhainn a bha e a" giùlain a reubadh mura biodh na fir SS air an cumail.
  - Beò, tha e nas fheàrr na Kinder Ruiseanach sin a thoirt beò . An uairsin bidh spòrs againn leotha.
  Lean an Còirneal a-null agus thilg e an luaithre far a thoitean.
  - Tha, tha leanabh maille riu. Saoil cò ris a tha e coltach. - ars' am brònach air mhisg, a' suathadh a lamhan gu toileach.
  - Is dòcha gun urrainn dhuinn an crochadh air dubhan? - Air a mholadh le seann duine SS.
  - Chan e, marbhaidh an seanailear sinn ma bheir sinn air falbh e leis an toileachas a bhith a" frioladh nan daoine seo gu pearsanta .
  Às deidh dhaibh an eallach a thilgeil air na h-eich aca, bha na Nadsaidhean gu bhith a" leantainn a-steach don champa, nuair a chaidh rioban solais cha mhòr do-fhaicsinneach tro na raointean aca. A" breithneachadh leis na sgreuchail agus na squeals, bha ùine chruaidh aig na Nadsaidhean. Chaidh am marbhadh, air an gearradh nam pìosan ceart leis na h-eich aca, a 'tuiteam fo sgalpel gun tròcair, rinn na Nadsaidhean cabhag gus teicheadh, oir bha iad treun a-mhàin an aghaidh boireannaich agus clann gun dìon. Cha robh ach coin a 'chìobair a' nochdadh misneachd iongantach, a 'dol còmhla ann am pasgan agus a' feuchainn ri ionnsaigh a thoirt air an luchd-ionnsaigh neo-aithnichte. Ach, bha dànachd do-chreidsinneach a" feitheamh riutha cuideachd, aon uair "s gun do gheàrr gath solais dheth am pasgan cuthach. San fharsaingeachd, mar armachd armachd, tha an leusair gu math èifeachdach, gu sònraichte an aghaidh saighdearan nach eil còmhdaichte le raon feachd. Cha do theich na Nadsaidhean: bha iad air an gearradh nam pìosan, agus air an losgadh gu bàs, gach aon dhiubh .
  Chuir an tùsaire casruisgte, leth-reòta Maxim a shùilean le iongnadh. Ceathrar tana, casruisgte, le dìreach panties agus crios orra, thàinig nigheanan a-mach nan coinneamh.
  Tha iad ann an dòigh air choreigin neònach, tha dagaichean sùbailte aca nan làmhan, tha na gàirdeanan agus na casan gu math làidir le fèithean follaiseach.
  Thuirt an nighean bhàn a bha a" coiseachd an toiseach:
  - Chan e glitches a th" annainn... Tha sinn à saoghal eile, ach chan eil ach glè bheag de ùine againn, dèanamaid sgrùdadh air do chompanach.
  an dàrna nighean , ceann dearg teine, botal às a crios agus rinn i coidse:
  - Cuidichidh uisge beò sinn!
  Thàinig an nighean, gu sunndach a" ceumadh le a casan rùisgte san t-sneachda, gu Igor. Leig i gu faiceallach braon air a stamag, a" caoineadh:
  - Biodh beatha ann!
  Agus shuath i gu h-aotrom am balach sgìth thairis air an gearradh agus an losgadh. Agus dìreach air beulaibh ar sùilean, thòisich an lot a 'leigheas agus thòisich na sgarfaichean a' seargadh. Dh'fhosgail Igor a shùilean agus thuirt e:
  - A Mhoire Naoimh...
  an ceann ruadh a ceann gu àicheil agus chog i:
  - Is mise Angelica, chan e Maria!
  Bhuail an gille air a bhilean agus dh'fheuch e ri suidhe suas. Chaidh e air adhart agus cha mhòr nach do thuit e air an t-sneachda.
  Bhuail Angelica ceann aotrom a" bhalaich agus thuirt i:
  - Gabh air do shocair! Faigh beagan cadal agus tillidh do neart!
  Choimhead Maxim air na nigheanan le taing agus thuirt e:
  - An e ainglean a th' annad?
  Chrath Natasha a ceann le àicheil:
  - Chan eil! Is e nigheanan Komsomol a th" annainn!
  Ghluais am fear-tòiseachaidh le dòchas falaichte:
  - Mar sin tha armachd cho cumhachdach againn ?
  Fhreagair Natasha:
  - Gu mì-fhortanach, chan eil ... Tha , agus chan eil againn ach leth uair a thìde air fhàgail an seo. Cha deach ar cur ach airson uair a thìde chun an àite far an robh sinn ag iarraidh a bhith!
  Agus dh"òrdaich an gaisgeach:
  "Thoir sinn am balach agus an nighean don bhaile, agus aig an aon àm spealaidh sinn sìos na Gearmailtich!"
  Chuir Zoya an Igor cadail air a druim, ghabh Svetlana an nighean na h-armachd. Ruith Maxim air adhart gu aotrom. Cho fada nas fhasa. Rè an dreuchd, dh'fhàs am balach cleachdte ri bhith a 'ruith mun cuairt bho reothadh gu reothadh, agus eadhon sa gheamhradh, mar sin, cha robh cus eagal air mu bhuillean reothadh.
  Rinn na caileagan cabhag gu gluasad, agus cha mhòr gum b" urrainn dha Maxim cumail suas riutha. B' fheudar dhan ghille ruith cho luath 's a b' urrainn dha. Agus tha e mar-thà sgìth, eadhon ged a tha e a-nis air a shaoradh bho eallach trom.
  nigheanan a tha air fàs làidir air elven grub , gu dearbh, gu math làidir agus luath. Bidh iad a" feuchainn ris an ruith a chumail air ais gus nach tuit Maxim air dheireadh. Ach chan e sàr-dhuine a th" anns a" bhalach, agus tha a chasan rùisgte, dearg mar chasan gèadh, air am brùthadh le sgìths. Mu dheireadh, thog Natasha am balach air a druim agus ruith i còmhla ris.
  Às deidh sin, mheudaich na caileagan gu mòr an astar agus chaidh iad air falbh mar eich. Bha Gearmailtich anns a" bhaile. Bha "Panther"-2 a bha air a dhol à bith gu moralta mar-thà, agus "E" -50 gu tur ùr.
  Sguir na caileagan a ruith agus thòisich iad a' coimhead air na tancaichean.
  Thug Natasha fa-near:
  - Tha iad sin gu tur eadar-dhealaichte, tha na stocan cho fada, agus gu sònraichte tha an dàrna fear squat.
  Thuirt Zoya gu feargach:
  - Bu chòir dhuinn an cur às! Agus gun a bhith ga meas.
  Agus bhuail na gaisgich na tancaichean Gearmailteach le ghathan de magoblasters . Bhuail jets dall an càr Gearmailteach. Agus ann am priobadh na sùla chaidh am meatailt a leaghadh. Bha e mar gum biodh siosar teine a" gearradh an tanca agus a "tòiseachadh air reubadh, a" spreadhadh nan sligean.
  Bha Natasha, a 'losgadh, a' gàireachdainn:
  - Facail-suaicheantais ar maidsean: - Na bi duilich, smachdaich, thoir hocaidh math dha na sìobhragan!
  na Gearmailtich agus an dìthean cèin a-mach às na taighean aca agus thuit iad fo sailean laser draoidheil nigheanan leth-rùisgte. Bha e uile coltach ri aisling sgeulachd sìthiche.
  Thuirt Maxim:
  - Dè mìorbhaileach!
  Rug Natasha air a" bhalach agus thuirt i:
  - Chan e "Zaporozhets", dìreach mìorbhail de mhìorbhailean. Tha Mercedes dealanach Sòbhieteach againn!
  Loisg Angelica beam eile aig an treas tanca, anns a" chùis seo b" e Goering-5 a bh" ann, agus rinn i pìob:
  - Chan urrainn dha na Nadsaidhean mo ruighinn!
  Sheinn Maxim air leth toilichte:
  Tha mi nam thùsaire, mac Stalin fhèin,
  Chaidh mi casruisgte a shabaid a" phasgan seo ...
  Sruth de shneachda glas a' lasadh,
  Ach tha gairm ann - a" chùis air am faisisteach!
  
  Gille sìmplidh , is e m "ainm Maxim,
  Bidh mi a" losgadh bho ghunna-inneal mar rocaid...
  Chaidh meadhan an tanca a shèideadh suas,
  Tha e a" faireachdainn mar a bhith a" caoineadh!
  
  Buailidh sinn na Krauts gu treun, luchd-tòiseachaidh,
  Is urrainn dhuinn do leagail gu sàbhailte ...
  Tha sinn nar ridirean agus eisimpleirean ùra,
  Bidh sinn a 'dol seachad air na deuchainnean le cruaidh A!
  
  'S mac do mhòr-fhamhair an gille,
  Tha fios aige mar a nì thu sabaid, dìreach bhon sgoil-àraich ...
  Nuair a bhios an sluagh agus an arm còmhla ,
  Chan eil eagal oirnn ron villain eu-dòchasach!
  
  Bheir sinn a" chùis air na faisistich, tha mi creidsinn,
  Gheibh an neach-cuiridh sgòr sgiobalta ...
  Bheir sinn a" chùis air gach neach-sireadh dìoghaltas salach ,
  Agus sàbhalaidh arm na Ruis a h-uile duine ann am batail!
  
  Chan eil dùthaich nas toilichte agus nas bòidhche,
  Ach dìreach taobh a-staigh dhith tha doineann ag èirigh...
  ann an cumhachd air a ' phlanaid a . .
  Agus buille fiadhaich dha na Nadsaidhean!
  
  Tha, tha e duilich dha balaich is nigheanan,
  Ann am batail neo-ionann, far a bheil am faisisteach na rìgh ...
  Ach cluinnear guth tùiseir,
  Na bean ri m" athair, nach bean thu ris!
  Dh" fhaodadh tu bliadhnaichean a chaitheamh gu dìomhain,
  Ach creidibh mi, tha an tùsaire deiseil airson rud sam bith...
  Fo bhratach air a tionndadh dearg le fuil,
  Bidh sinn a" pronnadh na h-eucoraich agus na mèirlich!
  Is e matrix fìor chruaidh a tha seo anns a bheil diofar rudan a" tachairt.
  Fhuair Valerka, Leshka, Slavka agus Marinka inneal-rabhaidh ris nach robh dùil.
  Agus sgèith a" chlann a-mach às an Hypernet agus fìrinnean brìgheil. Agus gan lorg fhèin ann an àite fìor air a 'cheathramh planaid den rionnag Sirius, chuir na tùsairean iongnadh air.
  Sheas an tan uatha, agus dh' fhàs iad ro-gheal, agus nochd fangan am beul nan gillean agus nan caileagan. Agus bha iad gu litireil air an sàrachadh.
  Bha grunn nigheanan brèagha ann an aodach sabaid ri taobh na cloinne. Chaidh na sùilean aca gu litireil a-mach.
  Bha inneal-fuadain meidigeach no dhà nan seasamh an sin cuideachd. Thog iad na h-antennas aca cuideachd.
  Thuirt Valerka le eagal:
  - Dè thachair dhuinn?
  Ghabh Marinka fo eagal:
  - Carson a tha sinn cho goirt ?
  Chrath Levka a cheann:
  -Agus carson a tha fangs nar beul?
  Ruith Slavka a mheur thairis air fhiaclan agus dh'èigh e le eagal:
  - Phòg mi mi fein mu'n timchioll !
  Bha a" chlann, a bha air fàs bàn mar dhuilleig, a" coimhead fo eagal is troimh-chèile.
  Thug an dotair robot fa-near:
  - Feumaidh iad a bhith air an sgrùdadh gu mionaideach. A rèir coltais bha iad air an galar le bhìoras de sheòrsa air choreigin nach robh fios aig saidheans!
  Chaidh nighean Komsomol suas nas àirde agus mhol i:
  - Uill, nì sinn an sgrùdadh as mionaidiche dhiubh, eadhon gan lìbhrigeadh don ionad coimpiutair tron phort gluasaid!
  Rinn Slavka sniffed agus wheezed:
  - Nach eil e air a ghoirteachadh?
  Fhreagair an nighean, a bha a rèir choltais an seo,:
  - Chan eil! Thèid do chuir a-steach do chadal fuadain rè an scan. Mar sin leis an sgrùdadh as faiceallach, eadhon sìos gu na cuarcagan, cha bhith thu a" faireachdainn dad idir.
  Thuirt Marka:
  - Wow !
  Rinn Valerka gearan gu deònach:
  - Tha, tha e quasar !
  Rinn Levka gàire agus squeak:
  - Hyperpulsar !
  Chaidh inneal a-steach don t-seòmar, a 'coimhead coltach ri tanca fìor shunndach le mòran bharaillean sùbailte.
  Dh"èigh a" chlann còmhla ri chèile:
  - Ultrastar !
  Dh" ainmich an àrd-stiùiriche tùsaire, nighean bhrèagha ann an trusgan geal:
  - Uill, a-nis chan e a-mhàin gum bi thu air do sgrùdadh, ach cuideachd air do làimhseachadh. Aig an àm seo chì thu aislingean fionnar is gun samhail.
  Thug Valerka fa-near le gàire de leanabh capricious:
  - Uill, tha seo gu math fionnar ! Bidh sinn air leth toilichte gu deireadh an latha!
  Thionndaidh Marinka a cas-rùisgte agus bha i airson rudeigin eile a ràdh, nuair a thuit sruth soilleir de sholas, a "deàrrsadh le dathan a" bhogha-froise, air a "chloinn, agus bha an nighean còmhdaichte, air a shoilleireachadh troimhe agus troimhe. Agus shnàmh an ceathrar uile thar nan tonn agus lorg iad iad fhèin ann an aisling fiadhaich air choireigin.
  Sheall am Fuhrer of the Third Reich e fhèin a dh" ionnsaigh Ameireagaidh agus smaoinich e air a làmhan a shaoradh san ear. Ach bha an seusan blàth air tighinn , bha na Krauts mu dheireadh a" dol a ghlacadh cuid de fhearann Sòbhieteach mus tàinig an "sìth connlaich" gu crìch. Leis gu robh eagal air na Fritzes ionnsaigh a thoirt air Moscow daingnichte , chaidh an ionnsaigh a chuir air bhog taobh Kuibyshev - dìreach air feadh an Volga. Tha an talamh an seo gu math beairteach. Rud eile a dh" fhosgail na Krauts am beul dha: Uzbekistan. Cuideachd fearann beairteach, stòran de stuthan amh agus gas. A bharrachd air an cothrom ceangal a dhèanamh ri Iapan.
  Gun a bhith a 'toirt iomradh air na planntachasan cotain. Dh'fhaodadh Hitler, gu ìre mhòr, a bhith air crìoch a chur air a cheannsaidhean san Ruis. Tha glacadh nan Urals fuar, agus Moscow air a chuairteachadh le seachd fàinneachan dìon. A tha duilich dha eadhon "luchag" agus "E"-100 a dhol a-steach.
  Aig an aon àm, thòisich an Treas Reich a 'togail dian shoithichean agus còmhdhail gus a bhith comasach air tìr ann an Canada. A bharrachd air an sin, gheall Argentina agus Brasil a bhith nan ionadan mòra. Cho-dhùin Hitler, le bhith a 'cur cuideam air an Treas Reich gu mòr agus a' cleachdadh obair shaor nan coloinidhean, gun robh e comasach an tanca agus an itealan àrdachadh aig an aon àm agus cabhlach mòr a thogail.
  Airson a-nis, bha feum aig na Krauts air ùine. Mar sin cha do dhùin an aghaidh an ear. Agus lean am blàr.
  Tha na duilgheadasan aige fhèin aig an USSR, a chaill mòran fearainn. Gu sònraichte, cha b 'urrainn don tanca T-34-85 fhathast an T-34-76 nach robh cho cumhachdach a chur an àite. Mar sin bha againn ri inneal seann-fhasanta a chleachdadh. Ach bha mòran armachd eadar-dhealaichte aig an Ruis Sòbhieteach. Rinn seo e comasach cuideam nan Nadsaidhean a chumail air ais.
  Anns an dàrna leth den Chèitean, thòisich blàran borb ann an Orenburg.
  Chaidh am buidheann-chatha de chlann-nighean, air an tanachadh anns na blàran airson Stalingrad, a-steach don bhlàr leis na Nadsaidhean anns a" bhaile-mòr seo, a bha nas ainmeil airson an t-sèist ainmeil Emelian Pugachev.
  Ghabh Alenka, ceannard a" bhuidheann-chatha, a h-àite san trench. Tha nighean an sgiobair gu math brèagha. A rèir beul-aithris, tha na caileagan anns a 'bhuidheann-chatha seo a' sabaid casruisgte ann am bikini a-mhàin. Mar sin bidh iad a 'cleachdadh draoidheachd talmhainn, a tha a' toirt dìon sònraichte. Agus gu dearbh, tha na caileagan a 'fulang mòran nas lugha de chall na na h-aonadan eile.
  Chan urrainn dha a h-uile duine a bhith beò sia mìosan ann an Stalingrad.
  Ri a taobh tha Maria curvy le falt òir. Chaidh e cuideachd tro phìoban teine, uisge agus copair. Bha deuchainn chruaidh a" feitheamh ris na caileagan ann am fìor theas ifrinn Stalingrad. Shabaid iad gu deireadh agus thàinig iad beò. Agus chuidich draoidheachd an dùthchais iad.
  A rèir coltais, nuair a bhios tu a" sabaid cha mhòr rùisgte, cha mhòr nach bi peilearan agus shrapnel gad ghortachadh.
  Bidh Maria a" losgadh air na Nadsaidhean. Air thoiseach, na Gearmailtich, ann an òrdugh a shàbhaladh Aryan fuil, gu traidiseanta trèigsinn blacks, Arabs, Hindus agus eile coigrich. Tha an àireamh de choigrich anns an Wehrmacht a 'sìor fhàs, agus tha iad air an tilgeil a-steach do thiugh rudan gun truas.
  An seo tha an Afraganach a chaidh a mharbhadh le Maria a 'tuiteam. Bidh an nighean a" sèideadh pòg dha agus ag ràdh:
  - Tha mi a 'faireachdainn duilich dhut. Chan fhaigh thu bàs oir tha thu ag iarraidh.
  Agus a-rithist bhuail an nighean an Arabach le raidhfil. Bidh saighdearan Colonial Wehrmacht a" briseadh troimhe. Mar-thà blàth agus cofhurtail. Tha na faisisteach a" feuchainn ris an àm den bhliadhna a ghlacadh nuair a tha a h-uile càil fo bhlàth agus grianach. Bidh stoirmean-troopers a" beucaich san adhar. An dà chuid na jets as ùire, tha an àireamh aca a" sìor dhol am meud, agus an TA-152, a ghabh àite nan seann Focke-Wulfs. Ach, tha an fheadhainn mu dheireadh fhathast a 'sabaid.
  le falt buidhe air falbh pìos ceirmeag le a cas rùisgte, gràsmhor agus air a crathadh:
  - Tha m' fhearann air a reubadh le osnaich, tha na machraichean air am bogadh ann am fuil. Tha e duilich, chan eil àite ann dha na thuit air neamh, dìreach cearcall poplars anns an luaithre.
  Agus a-rithist thuit an Innseanach às a peilear. Tha, feumaidh tu coigrich a mharbhadh a chaidh a chruinneachadh mar fodar canain. Ciamar eile? Mur eil, marbhaidh iad thu.
  Dearg Alla. Nighean lasrach le falt fada copar-dearg a tha a" sruthadh mar bhratach armachd proletarian. Bidh an nighean a 'cluich chan ann a-mhàin ann am bikini, ach eadhon às aonais bra. Tha i coltach, tha i fionnar. Agus bidh e cuideachd a" losgadh gu h-iongantach ceart. Bho àm gu àm bidh saighdearan a" tuiteam às a seallaidhean agus an cinn air a tholladh.
  An uairsin tilgidh Alla grenade le a òrdagan rùisgte. Bidh an tiodhlac ag itealaich air slighe briste agus a" crìochnachadh ann an sluagh Arabach. Tha spreadhadh ga chluinntinn ... Tha grunn bhuidhnean millte gan tilgeil dhan adhar!
  Tha Alla ag èigheach aig mullach a sgamhanan:
  - bha mi airson iarann a dhèanamh - gu h-obann thionndaidh e a-mach gur e ailbhean a bh" ann!
  Bha Anyuta, fionn seunta, tana agus glè chaol, lùbach, aig àirde cuibheasach, ach air a thogail gu foirfe, cuideachd air a losgadh. Bhuail i air drochaid a shròin agus sheinn i :
  - Sgiathan mar sheillean, flùraichean an àite cluasan!
  Bidh na caileagan a 'losgadh gu math ceart agus tha iad daonnan a' gluasad.
  mòr agus feòil beagan cuideam an dèidh Stalingrad. Tha i cuideachd na nighean bhrèagha, le cnapan farsaing, ach sliasaid caran cumhang. Chaidh i tron ifrinn seo agus chaill i Seryozhka. Chaidh tùsaire gaisgeil a chruthaich ribeachan dha na Gearmailtich a ghlacadh. Seadh, cha do dh"obraich e a-mach ro mhath.
  Ach an uairsin dh" fhàilnich Matryona an uidheamachd, agus shleamhnaich mèinn fo tanca na Gearmailt. Chaidh Panther 2 a mhilleadh agus a stad, an dèidh dha a bhith air a ghlacadh gu dona.
  Tha "luchagan" fhathast a" gabhail pàirt ann am batail. Tha an tanca seo air a chomharrachadh le cuideam trom agus mar a tha e beò. Ach nochd "E"-100 cuideachd. Chan eil na h-innealan sin cho dìonach, nas sùbailte. Tha Lev-2 cuideachd a 'sabaid, cuideachd inneal, air a dheagh dhìon agus nas aotroime na an fheadhainn a bh' ann roimhe. Airson an Lev, bidh na Gearmailtich gu tric a 'cleachdadh canan 150-mm, a tha nas freagarraiche airson bailtean-mòra stoirmeil. Tha cuid de "Lions" cuideachd uidheamaichte le lannsaichean boma.
  Ach bidh na Gearmailtich ag adhartachadh na tancaichean gu faiceallach agus a" tilgeadh na saighdearan-coise air adhart.
  Bidh saighdearan coloinidh a" gluasad air adhart. Tha ceòl craicte a" cluich!
  Bidh Alla a" losgadh spreadhadh bho ghunna-inneal. Bidh na saighdearan a 'tuiteam agus fuil a' frasadh, mar gum biodh bho watermelon briste le sluasaid.
  Tha an ceann ruadh ag ràdh:
  - Airson an Motherland, airson Stalin, chan eil arm nas làidire ann! Bidh sinn a" sabaid gu cruaidh airson toileachas dha daoine! Agus tha sgiathan seabhag aig ar Ceannard... Bheir e solas do dhòchas! Thug buille an ùird stàilinn an latha dhuinn!
  Alla a' seinn agus a' losgadh. Tha i fìor àlainn. Tha cìochan tana, òr-olaidh aice, le cnapan connlaich aibidh. Dè cho blasta sa tha an nighean seo! Tha e doirbh smaoineachadh air rudeigin nas drùidhtiche agus nas tarraingiche. Bidh guys a" coimhead air an Amazon seo ann am panties tana a-mhàin.
  Chuir an nighean ruadh sìos còignear Innseanach agus sheinn i:
  - Bidh ùine ann, leasaichidh speuradairean. Agus dhuinne, tha cogadh na romans àrd!
  Agus rinn an nighean gàire a-rithist. Agus a-rithist dh'fhosgail i teine iongantach agus iongantach ceart.
  Às deidh dhaibh coinneachadh ri dìonan làidir, bidh na Gearmailtich a-rithist a" tilgeil itealain ionnsaigh agus bomairean gu cath. Tha na saighdearan-coise air tarraing a-mach, agus tha sligean is bomaichean a' sileadh sìos air suidheachadh nan nigheanan.
  Agus bidh tancaichean ag obair bho astar. Bheir Alena an òrdugh:
  - Bidh a h-uile duine a" falach anns na dugouts!
  Agus tha i fhèin fhathast ri fhaicinn air an uachdar. Tha ullachadh làmhachais nan Nadsaidhean cumhachdach. Agus bomaichean eadhon nas cunnartaiche. Tha cuid dhiubh air an leigeil sìos le uilebheistean mar an Yu-488 agus an TA-400 as ùire. Bidh bomaichean le cuideam naoi tunnaichean a" tuiteam agus tha iad comasach air dugouts agus daingnichean a sgrios. Chaidh Alenka a thilgeil suas leis an tonn spreadhaidh, agus bhuail a shàilean rùisgte cnap de chlachan gu goirt.
  Chaidh mo bhuinn a losgadh. Ach air dhòigh eile, cha deach an caiptean nighean a ghoirteachadh. Agus leig iad a-mach boma ro-chumhachdach, agus chuir eadhon an fhuaim aige cron air mo chluasan. Chan e, chan eil dad a dh" fhaodadh tachairt air an t-saoghal.
  Ach tha nigheanan, gu dearbh, air an comharrachadh leis an ìre mairsinneachd farmadach aca. Fhad 's a tha fir a' bàsachadh agus a' bàsachadh!
  Chuimhnich Alenka mar a bha an duine òg Julius a 'toirt cùram dhi. Mar a phòg e a stamag, casan, glùinean, sliasaid agus broilleach. Dè cho tlachdmhor sa tha e a bhith air a spògadh le fear òg eireachdail a tha dìreach air tòiseachadh air mustache a leasachadh o chionn ghoirid. Ach an uairsin bhàsaich Julius anns a" chladhach, air a phronnadh le buille dìreach bho bhoma. Agus cha robh eadhon àite fliuch air fhàgail bhuaithe.
  Chaidh an duine òg gu ... càite? Gu neamh, gu ifrinn, gu dearmad ? Ach is e am prìomh rud nach eil e air an talamh a-nis. Agus tha Alenka gu math searbh mu dheidhinn seo.
  Nam b" urrainn dhi an ceann seo Hitler a thoirt air stump craoibhe. Ann an ùine ghoirid tha an cogadh air a bhith a" dol airson trì bliadhna. Tha na Nadsaidhean mu thràth a" stoirm Orenburg. Bhris na pinnearan aca fada air falbh.
  Bha Alenka air a chomharrachadh le a mòr mhisneachd agus a stuamachd. Mar as trice b" fheàrr leatha saighdearan nas òige agus eadhon saighdearan òga. Agus aig a" chiad chothrom thòisich i air gnothach. Bha gaol aig Alena air nuair a chaidh a corp làidir, ionnsaichte a ghlacadh agus a suathadh le fir eireachdail. Aig àm a 'chogaidh, dh'fhàs moraltachd na bu shìmplidh, agus cha robh duine a' coimhead gu sònraichte leis an fhìrinn gu robh oifigear san Arm Dearg a 'dèanamh a-mach le fir.
  Bha Alenka, coltach ri cat, dèidheil air a bhith a 'strì agus a' gràdh. Agus dhi is e seo an toileachas as àirde.
  Ach cia mheud de na leannanan aice a chaidh a-steach don ath shaoghal mu thràth! Dè an rud neònach agus olc a th" ann an cogadh. Ged a bha na fir a 'cumail ri Alenka. Gu dearbh, thàinig a leithid de bhòidhchead a-mach le a h-aodann, figear agus guth.
  Agus san fharsaingeachd, nuair a tha boireannach òg, mar as trice tha i brèagha. Seo còig dhiubh, a" caoineadh cha mhòr bho thoiseach a" chogaidh - glè laghach. Tha ceathrar nigheanan fionn agus tha aon dhiubh dearg. Coltach ri rionnag còig puingean. Tha iad air a bhith tro mhòran ifrinn, ach cha deach an droch ghoirteachadh a-riamh. Mura biodh sgrìoban ann.
  Mar as trice bhiodh a h-uile càil air a shlànachadh air Alenka, mar air cù, agus cha robh sgarfaichean air fhàgail.
  Agus a-nis, tha bomaichean a" tuiteam, tha sligean a" spreadhadh, ach chan eil dragh aice! Mar sin tha a h-uile dad gu math èibhinn.
  Ged nach eil ... Cogadh chan eil àm airson spòrs. Agus uaireannan bidh caileagan anns a' bhuidheann-chatha aice a' bàsachadh cuideachd. Chan eil eadhon casan cas airson nighean na ghealladh air neo-bhàsmhorachd. Agus ann an Stalingrad , ann am buidhnean-catha nam fear, gu tric bhiodh a h-uile duine air a mharbhadh.
  Bha am baile air an Volga còmhdaichte le glòir. Airson sia mìosan chùm iad air ais ionnsaigh Hitler hordes. Chaill na Gearmailtich agus na saidealan aca mu mhillean a chaidh a mharbhadh agus a leòn anns na blàran airson Stalingrad. Fìor, bha a 'mhòr-chuid de na mairbh nan coigrich!
  Thug am Fuhrer saighdearan bho air feadh na Talmhainn gu Rus'. Bha eadhon saighdearan-duaise Ameireaganach, a" mhòr-chuid de thùs Gearmailteach. Mòran Innseanaich. Tha na h-Innseachan na dùthaich dùmhail sluaigh, agus dh" òrduich am Fuhrer cleachdadh nas gnìomhaiche de dh"fhir mar fodar canain. Agus thoir boireannaich Innseanach gu harems. Gu dearbh, bha e ceadaichte grunn mhnathan a bhith san Treas Reich. Thug am Pàp cead airson seo aig gunpoint. Agus dh"aontaich eaglaisean eile. Rinn am Fuhrer fhèin ath-sgrùdadh air a bheachdan air fuil Aryan. Bha cead aig na Gearmailtich, às deidh taghadh a bharrachd, mnathan Slavic, Eòrpach, Arabach agus Innseanach a bhith aca, fhad "s nach robh uireasbhaidhean corporra aca agus gu robh iad gu tur fallain. Chaidh pòsaidhean le boireannaich dubha a thoirmeasg, ach cha robh e toirmisgte boireannaich Afraganach a chleachdadh ann am brotaichean, ach a-mhàin le casg-gineamhainn. Às deidh taghadh, chaidh pòsaidhean le boireannaich Iapanach, Thai, agus Coirèanais a cheadachadh.
  Ach a-rithist, bha na riatanasan airson bòidhchead, dàta bhon taobh a-muigh, slàinte, agus às aonais lochdan corporra. A-nis bha àite pedigree a" crìonadh. Tha mòran a bharrachd roinnean cèin anns an SS na tha ann an roinnean Gearmailteach. Agus lìonadh an Wehrmacht le coigrich. B" e daoine dùthchasach gu tur a bha anns na saighdearan coloinidh, ach bha iad fo smachd na Gearmailtich.
  Ghabh am Fuhrer thairis eagrachadh shaighdearan bho Genghis Khan, a" measgachadh dhaoine agus a" cruthachadh arm motley.
  Gu dearbh, ann an leithid de shuidheachaidhean, mean air mhean chaill an USSR an cogadh tràilleachd. Thug an doom ro-innleachdail seo oirnn a bhith gu sònraichte innleachdach. Ach bha cothrom ris nach robh dùil: na Stàitean Aonaichte, far an robh e mar-thà air a bhith comasach air stad a chur air ar-a-mach Afraganaich agus riochdairean bho Laideann nàiseantachd, dian obair air a 'bhoma atamach. Agus ma chumas sinn a-mach airson beagan ùine a bharrachd, tha fois leis an Treas Reich comasach fhad "s a tha an cogadh leis na Stàitean Aonaichte a" leantainn.
  Agus an sin is dòcha gum bi na Nadsaidhean a" sabaid chun ìre is nach eil iad airson sabaid tuilleadh. Agus an uairsin mairidh an Ruis Sobhietach.
  Thàinig am bomadh agus an losgadh làmhachais mòr gu crìch. Agus tha an ionnsaigh a 'tòiseachadh a-rithist. Tha am baile air a thionndadh gu bhith na thobhta mu thràth; chan eil aon taigh slàn air fhàgail. Och, tha an nàmhaid gu math an-iochdmhor agus làidir.
  Bidh na caileagan a 'faighinn chun uachdar agus a' coinneachadh ris na saighdearan-coise a tha a 'tighinn a-steach le teine. Tha tancaichean a" snàgail ann an...
  Nuair a loisg Alena air na h-Innseanaich, thuirt i:
  - Gun deònaicheadh Dia do na doill an sùilean fhosgladh, agus druim nan cealg a dhìreadh !
  bhriog am bòidhchead air a" chòmhla. Ghabh i an t-amas a-rithist agus rinn i tàir . Bhuail i an t-Arabach agus las i a sùilean saphir. Ruith i a bonn casruisgte, lùbte, duslach thar a" ghreabhail. Bha an nighean a" faireachdainn rud beag diùid. Rinn i gàire. Dh'fhàs e na bu spòrsail. Chaidh am bòidhchead a losgadh a-rithist .
  Loisg Alena agus rinn i gàire. Agus fhuair i ann. A 'toirt air an nàmhaid stad agus reothadh. Thill an nàmhaid teine. Thilg e grenades agus reub e.
  An uairsin nochd na stormtroopers a-rithist. Cha robh mòran dhiubh ann, ach bha càraichean jet ag itealaich a thilg rocaidean a-mach. Thilg na Nadsaidhean grenades gu suidheachadh nan nigheanan. Ach bha coltas gu robh casan lom, boireann a 'dìon bho chall. Agus thàinig na gaisgich, air am bogadh ann an rùsgadh, às an teine.
  Sguir gluasad saighdearan-coise an nàmhaid. Dh"fheuch na Nadsaidhean ri smocadh a-mach às na Reds le bhith a" tilgeil rocaidean.
  Chaidh Alena am falach sa bheàrn agus rinn i gàire:
  - Ach bhon taiga gu cuantan Bhreatainn... 'S e an t-Arm Dearg an tè as làidire de na h-uile!
  Bhrùth Alla ruadh a-steach don bheàrn cuideachd agus sheachain e a bhith air a bhualadh le criomagan. Chuimhnich an nighean bhrèagha mar a chaidh i, fhad "s a bha i fhathast na deugaire ceàrnach, a chur an grèim às deidh diùltadh.
  Tha cuimhne agam air an rannsachadh. Thug iad air a" bhoireannach òg a chaidh a chur an grèim aodach a thoirt air falbh. Bha dithis bhoireannach le miotagan orra a" faireachdainn gu faiceallach sròn, cluasan, beul na h-ìghne, agus choimhead iad a-steach do na pàirtean prìobhaideach aice. Dè cho iriosal, nàire, eagallach , eagallach a bha e. Nuair a thug iad dhan chill i, bha eagal mòr air Alla a bhith ann an cuideachd eucoirich eile. Ach anns a 'chill bha nigheanan dìreach mar i, cha mhòr a h-uile pàiste de dhaoine fo bhròn. Agus cha tàinig an rud as miosa gu buil.
  Ach bha e duilich suidhe anns a" chill: bha e gann, agus bhiodh geàrdan tric a" dol a-steach. Bhuail iad mi airson an adhbhar as lugha agus gun adhbhar. Bu toil leis na geàrdan gu sònraichte a bhith a" bualadh sàilean nan nigheanan le batan. A dh'aindeoin fuachd anns na ceallan, bha na caileagan air an cumail casruisgte, agus chaidh an casan a ghluasad bho bhuillean cunbhalach.
  Thàinig rannsachaidhean gu bhith na mhì-fhortan eile. Bha iad air an giùlan grunn thursan san latha agus bha e gu math goirt, mì-thlachdmhor agus iriosal.
  Thug iad biadh dhomh gu gann agus thug iad grèim orm air cuairtean. Chuir Alla seachad sia mìosan air cùl bhàraichean ann an irioslachd cunbhalach, burraidheachd, buillean, agus rannsachaidhean iriosal. Agus an uairsin, fo Beria, chaidh a cur gu coloinidh saothair chloinne. Fiù 's às aonais deuchainn.
  Bha Alla ag obair ann bho chòig sa mhadainn gu anmoch air an fheasgar còmhla ri caileagan eile. Gus an do thòisich an cogadh. Agus ruith an gruagach ruadh air a bheulaibh. Chaidh agam air seo a dhèanamh le dusan nighean eile.
  Thòisich a cleachdadh armailteach. Ach aig àm a" chogaidh, bha an diabhal ruadh a" faireachdainn tòrr na b" fheàrr na anns a" choloinidh obrach. Bha binn prìosain agus peanas airson teicheadh fhathast crochte os a chionn. Ach cha deach suathadh air Alla, a fhuair dà òrdugh mar-thà.
  Fhuair an nighean eòlas mòr anns a" choloinidh. A 'gabhail a-steach gràdh. Bha na balaich a' fuireach ann an taigh-feachd faisg air làimh agus, a dh'aindeoin an toirmeasg foirmeil, rinn iad an slighe gu na caileagan. Agus bha iad, an uair sin, airson eòlas fhaighinn air na toirmisgte . Alla, co-dhiù, chòrd e ris sa bhad. Bha an nighean ruadh teth a" faireachdainn toileachas peacach.
  Ach, bha i cuideachd mì-shealbhach sa chogadh. An-còmhnaidh, às deidh gnè a bhith aige, bhàsaich fear no fear òg ann am blàr. Bha e mar gum biodh seòrsa de mhallachd air a" cheann-dhearg. A bharrachd air an sin, gun eisgeachdan sam bith. Mar sin, a dh'aindeoin a bòidhchead, sgaoil droch chliù mu Alla, agus thòisich fir air a seachnadh.
  Dh"fhuiling an diabhal ruadh le dìth aire fireannaich. Agus fhuair i tlachd ann am marbhadh dhaoine. Agus las i a‑rìs air an nàmhaid, agus rinn i gàire mar thì.
  Loisg Alla air an duine dhubh agus smaoinich e gu inntinn air ann am braighdeanas. Bha e inntinneach spòrs a bhith agad le fear cho àrd agus cho eireachdail. San fharsaingeachd, tha e cumanta gum bi pàirt gnìomhach aig ceann ruadh le fear . Tha i na boireannach làidir agus diongmhalta. Dè mu dheidhinn gun tèid an duine a mharbhadh nas fhaide air adhart? Mar sin dè, tha i dèidheil air measgachadh!
  Aig àm sìthe, bhiodh nigheanan Komsomol air am peanasachadh gu mòr airson mì-mhisneachd, ach aig àm a 'chogaidh, dh'fhàs moraltachd mòran nas saoire. Tha e coltach gu bheil seo mar thoradh air cho faisg "s a tha bàs, nuair a thionndaidheas an roinn shònraichte sùil dall gu debauchery.
  Aig amannan bha Alla a" faireachdainn nàire leis an dealas a bh" aice. Nuair nach bi i eadhon gu biorach a" caitheamh bra agus a" crathadh a broilleach lom. Chuimhnich mi Mairi, an nighean dhiadhaidh a bha fhathast na h-òigh. Ged, is dòcha gur i an tè as boireann agus gnèitheach de na còig. Nas mionaidiche, tha i tarraingeach le a neo-chiontachd angelic.
  Ach, tha Maria gu math ceart, is dòcha eadhon iongantach na losgadh. Seo mar a bhuail i gu ceart dà Arabach le aon pheilear. Agus a" gàireachdainn gu neo-chiontach, tha e ag ràdh:
  - A Thighearna thoir maitheanas dhomh, ach tha mi a" toirt seirbheis dha mo dhùthaich!
  Tha Maria gu math brèagha. Tha beagan nàire oirre gu bheil aice ri sabaid ann am bikini a-mhàin. Ach tha e a 'dìon an aghaidh call. Tha seo air a dhearbhadh le cleachdadh. Thòisich Maria air a" chogadh fhad "s a bha i fhathast na nighean. Tha i air fàs suas ann an trì bliadhna, ach tha i fhathast a" coimhead caol, maighdeann, agus de dh" àirde àbhaisteach airson nighean. Tha an còrr de na ceithir nas àirde agus nas fèarr, agus 's e bò a th' ann am Matryona, ged a tha i gu math làidir.
  Bidh Maria a" losgadh agus a" cuimhneachadh Seryozhka. Balach bochd. Chaidh mo ghlacadh. Agus tha seo nas miosa na bàs. Mar sin an toiseach chuir e aghaidh air a chràdh, an uairsin air a chur gu bàs. Agus chan eil fios ciamar a dhèiligeas daoine eile ri seo.
  Loisg Maria, dh"èirich i air a glùinean, agus loisg i. Shìn an Hindu a chaidh a mhurt a-mach agus leig e a-mach pollag fala. Tha bòidhchead an òr-bhuidhe ag ràdh:
  - Eh ... tha mòran dhiathan agad, ach chan eil nèamh agad!
  Sheinn Maria a-rithist , bhuail i agus sheinn i:
  - Tapadh leibh airson a 'phàrras caillte. Chan ann dhuinne, chan ann airson ar cloinne, chan ann airson ar n-oghaichean. Ach fàsaidh iad cleachdte ris na fuaimean meallta!
  Loisg Maria, a" marbhadh an luchd-taic Nadsaidheach a bha air thoiseach, agus sheinn i:
  - Dhràibh sinn, dhràibh sinn, dhràibh sinn - airson ùine mhòr bha sinn ... An t-slighe bho thrioblaid gu trioblaid, o chogadh gu cogadh! Dhràibh sinn, dhràibh sinn, dhràibh sinn - airson ùine mhòr tha sinn ... Tha sruthan na h-horde, an cogadh fuilteach, a 'sruthadh! Cogadh fuilteach!
  Agus bidh an nighean a 'bruthadh fhèin nas teann dhan talamh. Agus tha na Leòmhainn mu thràth air thoiseach. Bidh tancaichean Gearmailteach a" reubadh agus na baraillean aca air chrith.
  Ghlaodh Maria agus thuirt i:
  - Seo e, tha bàs a 'gluasad!
  Loisg nighean le falt òir air saighdear a bha a" snàgail a dh"ionnsaigh suidheachadh an Airm Dheirg le raidhfil ris an robh sealladh optigeach ceangailte.
  Dh"amhairc mi mar thobar fala air a dhòrtadh o cheann an nàmhaid leòinte.
  Chuir Maria tweet:
  - Sniper... Tha thu ceàrr!
  Thuirt Alla le guth àrd:
  - Na bi a" breithneachadh leis an aodach agad mura h-eil thu airson do chasan a shìneadh!
  Chrath Maria a casan gràsmhor, lom, tana. Smaoinich mi gu robh an duine òg le aodann elf a" ruith a phailme ri taobh an aonaich. Dè cho math "s a bhiodh sin is dòcha.
  Ach an uairsin rinn i srann gu feargach:
  - Bheir mi buaidh air a h-uile duine!
  Thuirt Alla, a bha i fhèin mì-chreidmheach agus mì-mhodhail, gu magadh:
  - Agus gun chuideachadh Dhè ?
  Maria , fhreagair i le gàire:
  - Chan eil, le cuideachadh Dhè!
  Bhris Alla a fiaclan neamhnaid agus thuirt i:
  - Ach theagaisg do Dhia : - Ma bhuaileas tu do ghial deas, tionndaidh do chli !
  Cha do fhreagair Maria sa bhad. Loisg i dealbh no dhà eile, a" gearradh sìos na pupaidean faisisteach. Agus thuirt i gu sàmhach:
  - Ach dè a nì thu às deidh dhut a bhith air do bhualadh air a 'ghruaidh chlì - chan eil Dia Iosa ag ràdh. Agus thug na Nadsaidhean iomadh buille air ar daoine!
  Thilg Alla grenade le a cas rùisgte, a" togail colbh de dhuslach gu lèir, agus beuc e:
  - Cha mhòr nach eil Berlin nar cumhachd ... Tro phrosbaig chì sinn an Reichstag damnaichte! Bidh sìth agus sonas air a" phlanaid gu lèir ... innsidh mi seo dhut anns na dàin agam!
  Agus thug an ceann ruadh air falbh, a 'gearradh dheth sreath iomlan de Nadsaidhean. An uairsin bhreab i an grenade a-rithist.
  'S e nighean làidir a th' innte . Anns a 'champa b' fheudar dhi clachan a ghluasad bho mhoch gu oidhche, agus thàinig Alla gu bhith na shàr-fhear. Thilg i an grenade fada na b' fhaide le a casan na le a làmhan.
  a" cheann-dhearg a buinn rùisgte a ruith thairis air a" ghual no thairis air an t-sneachda. Chòrd e rithe...
  ghabh Allah e, agus bhris e troimhe:
  - Ach tha dìoghras eadar-dhealaichte agam ... Is e seo cumhachd, dìreach cumhachd!
  Loisg an diabhal ruadh, a" losgadh nan Krauts agus an luchd-chearc , agus a" beucaich:
  - Chan eil feum air òr agus airgead! Agus tha e riatanach gu bheil air beulaibh orm ... Bha daoine air an glùinean, bha daoine air an glùinean, air feadh uachdar na talmhainn!
  Sguir saighdearan-coise an nàmhaid. Ghluais na tancaichean nas fhaide. Carbadan trom "Lev", "luchag", "E"-100, "Tìgear"-2 losgadh sligean. Bha Panther 2 cuideachd rampant. Loisg is chrùb na dreuchdan, dh"èirich nathraichean ceò dhan iarmailt.
  Bha aon de na caileagan air a casan a sheinn. Rinn i sgreuchail agus dh"fhosgail i an teine ann an spreadhaidhean fada . Bha bòidhchead eile air a bra a ghearradh dheth le pìos shrapnel. Chaidh cìochan a' ghaisgich a chur am follais agus dh'fhàs i blàth. Thionndaidh aodann na h-ìghne sgàrlaid.
  Bha am Maus, an tanca Gearmailteach a bu truime, a" bualadh bho na gunnaichean aige. Agus sgrios e gach nì a bha na shlighe.
  Ach leum na gaisgich air ais ann an tìm. Tha iad cho lùthmhor. Thilg Alla grenade air Luch. Chuir e sàmhach aon de na gunnaichean-inneal Gearmailteach.
  Ghlac an ceann ruadh e, is sheinn e gu dian :
  - Leig leis na tancaichean armachd ruith gu sgiobalta tro na maragan ...
  Às deidh sin, thilg an nighean grenade a-rithist le a cas rùisgte agus bhuail i gunna-inneal luch eile, a" briseadh a baraille. Às deidh sin, tha Allah a" sgreuchail:
  - Is mise ban-dia a" bhàis, air a bheil eagal Hitler!
  Sguir an tanca Gearmailteach. Còmhla ri call ghunnaichean-inneal, chaill na tancairean cuid de mhisneachd an leòmhann. Agus thòisich an "luchag" a 'losgadh bho bharaille goirid agus thòisich e air na tobhtaichean a phròiseasadh. Bhuail aon de na criomagan Alla air an t-sàil, a" losgadh lùb gràsmhor bonn na h-ìghne.
  Ghabh a' bhòidhchead e agus sheinn i:
  - Tha 'm fear-cuiridh a' lasadh mo shàil, agus cluinnear an glaodh !
  Le peilear le deagh amas, bhris Maria sealladh optigeach na luchaige. Agus chaidh an tanca mòr air falbh agus thòisich e air tionndadh mun cuairt. Tha e soilleir far an tèid faisg air dà cheud tunna de stàilinn a stampadh gu dall. Dìreach air ais gus faighinn seachad air barrachd trioblaid.
  An uairsin thàinig "Lev"-2 a-steach. Tha inneal nas adhartaiche a 'feuchainn ris an àite gu lèir a leagail air beulaibh fhèin le teine canan 150-mm. Bidh na caileagan a' tionndadh an sròin aig an fhaisisteach mar fhreagairt.
  Bidh Maria a" tilgeil grenade le a cas chiseled. Chan eil an tiodhlac a 'ruigsinn an tanca, ach bidh e a' leagail na saighdearan-coise. Bha eadhon aon Afraganach air a cheann a reubadh dheth. Shnìomh i mun cuairt na clogaid agus bhuail i dìreach air a" bhreige.
  Thuirt an nighean buidhe :
  - Tha a h-uile dad a rèir toil Dhè ... Fiù 's mearachdan!
  Sheinn Alla le sunnd mar fhreagairt:
  - Tha gach ni a ta 's an t-saoghal an crochadh air àirdean nèimh. Ach tha cruinneas nan sùilean, ach cruinneas nan sùilean, an urra rinn a-mhàin!
  Loisg Maria a-rithist. Bhris i an sealladh optigeach de "Lev" agus thuirt i gu reusanta:
  - Agus tha Dia a 'toirt cruinneas!
  Rug Alla a fiaclan agus bhuail i cas-rùisgte air a" ghlainne bhriste. Bha mi a" faireachdainn cho tlachdmhor "s a bha e nuair a bhuail rudeigin biorach m" bonn lom. Agus dh'èigh i:
  - Anns a h-uile dad a dh 'fheumas tu sgileil, cruadhachadh, trèanadh - air dhòigh eile cha bhi gràs ann!
  Loisg Maria air an fhaisisteach leis an aodann mean air mhean anns an stamag agus sheinn i:
  - Agus dha na Krauts, is e gràs an craiceann a reubadh far a" chlaigeann! Agus cagnadh, cagnadh, cagnadh, nigh sìos e le pus blàth!
  Rinn Alla aodann, loisg i ... Chrath i a ceann agus thuirt i:
  - Abair cainnt neo-thruaillidh a th' agad !
  Thionndaidh aodann Maria bàn agus thuirt i:
  - A Dhia, thoir maitheanas dhomh, a pheacaich !
  Rinn Alla gàire. 'S e nighean cianail a bh' innte. Agus ann an coloinidh saothair na cloinne bhuail i iadsan a bha na bu laige na i. Carson , tha an ceann ruadh gun nàire . Agus bha Alla airson Maria a tharraing le a falt òir. Agus chan ann le làmhan, casan.
  Agus shìn Alla a ball rùisgte gu falt duilleach na h‑ìghne Crìosdaidh, agus cho luath is a rug i air na dualan le a corran, tharraing i.
  Bidh Maria a" sgreuchail agus, a" tionndadh, ag ràdh:
  - A bheil thu craicte?
  Thuirt Alla le magadh:
  - Mar sin dh' fhuiling Dia agus dh'àithn e dhuit !
  Chrath Maria a dhorn:
  - Na gabh toibheum, a ghalla !
  Fhreagair Alla agus sheinn e:
  - Agus tha Dia a rìs air a reubadh le gàire, ciod a' chùram a th' agam do na h-uile, agus ciod an curam a th' agad dhiom !
  Chrath Maria a ceann agus thuirt i:
  - Bidh thu a" gabhail chunnartan a h-uile latha. Agus aig an aon àm, mionaid às deidh sin, le cothrom a dhol a dh'ifrinn, tha thu mì-chinnteach agus gu tur droch òraidean!
  Rinn an ceann ruadh grimaced. Rug i air pìos glainne le a òrdagan rùisgte agus thilg i na beul e. Rug mi air le m' theangaidh. Chag i a" ghlainne, agus gun smaoineachadh dà uair ghabh i sip, ag ràdh:
  - Cha ghlac ifrinn sinn!
  Maria, a" roladh a sùilean gu dian, dh"èigh i:
  - Cha tèid thu a dh'àite sam bith! Meal an teine!
  Cha do chuir Alla ach a sùilean emerald a-steach mar fhreagairt. Agus thilg i grenade air na Nadsaidhean, ag ràdh:
  - Fhad "s a tha an cogadh a" dol air adhart, dìochuimhnich sinn mu na h-eadar-dhealachaidhean againn!
  Thuirt Maria a-mach à àite:
  - Is le Dia le Dia , agus le Caesar is le Caesar !
  Thug Alla tionndadh fada agus thuirt e:
  - Agus tha Hitler diabolical !
  Dh'fhosgail Maria teine, leag i sìos grunn dhaoine eile agus smaoinich i. Ciamar a ruigeas duine a leithid de chrìonadh ann am moraltachd agus a ràinig Hitler? Dè an seòrsa beathach a tha ann an cruth daonna? An tyrant fuilteach sin air nach robh an cinne-daonna eòlach bho àm Adhamh agus Eubha. Agus aig an aon àm, gu math fortanach . Is dòcha eadhon an neach-buannachaidh as fortanach agus as soirbheachail ann an eachdraidh a" chinne-daonna gu lèir.
  Ach thionndaidh an Ruis a-mach mar chnò duilich a bhith a" sgàineadh airson faisisteachd. Thig an cogadh san taobh an ear a-steach don cheathramh bliadhna aige a dh" aithghearr. Tha, tha na Nadsaidhean a" tighinn air adhart. Gun a bhith ro luath, ach misneachail. Is ann dìreach sa gheamhradh a bha an t-Arm Dearg comasach air na Krauts a bhrùthadh beagan. Agus a-nis tha an nàmhaid a 'toirt ionnsaigh a-rithist.
  Loisg an nighean gu ceart . Às deidh dha na seallaidhean optigeach aige a chall, thionndaidh an tanca Lev timcheall a-rithist agus thòisich e air falbh. Agus "Panther" -2 ... Tanca le baraille fada is tiugh agus turaid an ìre mhath beag.
  Inneal èifeachdach. A chuir às cha mhòr a h-uile mastodon. An seo rinn Alla cliù dhi fhèin le bhith a 'tilgeil grenades le a casan seductive agus a' milleadh a 'bharaille.
  Shlaod an diabhal ruadh a sùilean dath na mara agus sgàin e:
  - Bidh mi a 'briseadh an sròin!
  Bidh an Gearmailteach leis a 'mhullach briste a' tionndadh mun cuairt. Tha na slighean a 'crathadh mar inneal sùbailte. Seadh, chruthaich nigheanan innleachdan goireasach agus èifeachdach. Buail na baraillean, a 'briseadh a' bharaille le grenades nuair nach eil an armachd ruigsinneach.
  Agus tha Maria le deagh amas a" losgadh gu ceart, mar gum biodh i dha-rìribh na h-ogha aig Robin Hood. Agus tha bòidhchead an òir ag èigheach:
  - Fo chùis amasan daonnachd,
  A thogail neamh air an talamh. .
  Thionndaidh Hitler gu slighe faisisteachd -
  Chaidh an teampall a thogail leis an scumbag Satan!
  Agus bidh i a" losgadh mar fhìor naomh sgrios. Bidh a cas rùisgte, chiseled a" tilgeil pìos glainne, a" bualadh air an Arabach cheart ann am meadhan a mhaoil. Agus bidh mac an fhàsaich, a" tarraing inneal-brosnachaidh a" ghunna-inneil gu ath-bheòthail, a" gearradh dusan de na companaich aige.
  Thuirt Alla le cead:
  - Agus ionnsaichidh tu gu sgiobalta! Agus thèid thu air adhart dìreach ro do shùilean!
  Thilg an gaisgeach ruadh cuideachd pìos glainne le a corragan rùisgte agus bhuail e an Afraganach san t-sùil. Spreadh e, a" tuiteam air dòrlach de grenades. Agus chaidh dusan de luchd-sabaid eile a-steach do na speuran, no gu ifrinn, mar a bha a" chùis!
  Chuir Alla tweet:
  - Bithidh ifrinn 'na h-àite uilc dhoibh-san a reub an còmhdach. Agus gheàrr an claidheamh maighdeann naomh sìos an naimhdean!
  Agus thug an diabhal ruadh air ais, agus rinn e sgeig:
  - Bithidh ciste-laighe dhuibh, a mhàin dèanta de luaithre, agus ceòl ri caoidh !
  Thilg Maria grenade leis an dà chas sa bhad, a" briseadh baraille an tanca uamhasach E-100, a" glaodhadh:
  - Airson glòir an Tighearna Criosd !
  Lean an cogadh air adhart. Bha na Nadsaidhean a" coimhead airson dòighean ùra air sgrios agus tràilleachd. Tha an t-Aonadh Sòbhieteach ro làidir, agus chan eil e cho furasta an saoghal a ghabhail thairis. Ach, le bhith a 'faighinn iomadh seòrsa neach-saidheans, a' gabhail a-steach tràillean, na faisisteach, le buidheann gun samhail, chruthaich iad buill-airm ùra, uabhasach. Rud nach fhacas roimhe.
  aon dhiubh discos le feartan itealaich sònraichte, a "gluasad gu luath agus, aig an aon àm, do-ruigsinneach.
  Mhìnich an luchd-saidheans as fheàrr san t-saoghal armachd sònraichte. Rud a bu chòir cumhachd a thoirt seachad air an t-saoghal, agus san àm ri teachd fosgail an t-slighe airson ceannsachadh galaxies.
  Agus a-nis tha deasbad air a thighinn air adhart.
  Ach lean na eòlaichean leis a" chòmhradh. Thòisich Schauberger air mion-fhiosrachadh inntinneach mun inneal a mhìneachadh:
  - Tha bun-bheachd an dealain fhèin tòrr nas fharsainge na dìreach gluasad òrdaichte dealanan. Ach an seo tha e, nuair a tha an raon air a stiùireadh ann an gluasad shnìomhanach, tha e comasach dha sgòthan de eleactronan a reubadh agus a bhith a" bualadh air nèimheasan a tha air am fàgail às an t-slige dealanach le astar mòr. Is e sin, ma bhios an sruth a" sruthadh air feadh snìomh bheag, ach le luathachadh mòr, bidh ionachadh a" tachairt leis fhèin.
  Agus dìreach mar nuair a bhuaileas niuclasan aig astar fiadhaich, bidh am pròiseas fusion a" tachairt. No eadhon nas sìmplidh, bidh an niuclas a" spreadhadh le bhith a" cruthachadh grunn eleactronan an-asgaidh, a bhios, an uair sin, a" gineadh dealan.
  Is e sin, bidh bataraidh beag le seòrsa sònraichte de shruth eddy, no sruth coltach ri dealanach ball beag, a "gineadh, le taing dha fusion thermonuclear fo smachd a" cleachdadh uisge, tòrr dealain sònraichte agus sruth de photons.
  Is e sin, faodaidh einnsean mar seo a bhith na ionad cumhachd sìorraidh. Bidh am bataraidh a" toirt seachad an t-sruth de dhealanach ball beag, agus tha e fhèin air ath-lìonadh le dealan a gheibhear bho aonadh thermonuclear fo smachd ann an uisge. Coltach ri inneal gluasad sìorraidh, ged a gheibhear an lùth a tha ann le bhith ag atharrachadh spionnadh a-staigh nan niuclas gu rudeigin nas practaigeach, nas so-fhaicsinneach dha daoine.
  Belonzi gàire agus fhighe a shùilean:
  - Lùth air a thoirt a-mach le dealan mar dealanach ball microscopach? Fuaimean math. Ach chan eil fìrinn an-còmhnaidh iongantach. Is dòcha gu bheil thu air cluinntinn gu bheil e coltach gu bheil iad a" togail reactaran fusion niùclasach. Tha iad cuideachd airson lùth fhaighinn bho bhith a" dòrtadh niuclas uranium. Thathas a" creidsinn ma thèid bannan taobh a-staigh atamach a bhriseadh, gun sgap protons agus neutronan air gach taobh nas luaithe na spreadhadh boma. Is dòcha gu bheil, ach airson adhbhar air choireigin chan urrainn dhaibh an reactair agus am boma fhèin a dhèanamh. Agus tha thu a 'smaoineachadh gur ann mar seo a thug thu hydrogen le dealan spherical, mar a bhith a' sgoltadh phògan le forc, agus an uairsin ga chuir nad bheul. A bharrachd air an sin, tha rudeigin gu tur eadar-dhealaichte comasach. Carson a nochdas dealanan a tha air an stiùireadh gu sònraichte, no am bi bualadh nèimheasan san fharsaingeachd ag adhbhrachadh fusion? Tòrr dòchas, ach glè bheag de fhìreanachadh.
  Schauberger :
  - Mu'n fhìreantachd ? Mura h-eil sligean dealanach ann, chan eil dad a 'cur casg air na niùclan bho bhith a' bualadh nuair a tha iad air an teannachadh. Agus tha tuiteam an achaidh a 'toirt a leithid de ghluasad, agus tha e cuideachd a' toirt stiùireadh don lùth a chaidh a thoirt a-mach.
  Ma tha am pròiseas fusion de niuclasan hydrogen fhèin comasach, agus chì sinn seo ann an eisimpleir ar Sun, an uairsin bidh rudeigin coltach ris, dìreach air sgèile nas lugha, a" tachairt an seo cuideachd.
  A bharrachd air an sin, air a 'Ghrian tha am pròiseas seo cuideachd comasach a riaghladh, ach, gu mì-fhortanach, chan urrainn dhuinn na crìochan atharrachadh fhathast.
  Agus an seo, air an uisge, tha Grian beag, a 'toirt seachad lùth dealain. A bharrachd air an sin, faodar a thionndadh sa bhad gu dealanach agus photon rè ath-bhualadh niùclasach. Cha mhòr nach eil diofar eadar iad. Agus tha na tha sinn airson faighinn mar thoradh air an seo - einnsean no boma - an urra ri ar mac-meanmna a-mhàin. A bharrachd air an sin, is dòcha gun tig sinn suas le rudeigin nas fhuaire thar ùine.
  Belonzi :
  - Uill, canaidh sinn gur e dìreach pròiseactan agus eadhon planaichean a th" annta airson an-dràsta. Gu sònraichte, feuch ri dealanach ball mòr, nàdarra a ghintinn, agus chan e dìreach millean den fheadhainn bheaga sin.
  Schauberger :
  - Tha, tha duilgheadas againn le seo. Ach chan eil e cho neo-fhuasgladh 'sa tha e coltach aig a' chiad shealladh . Agus san dàrna h-àite, tha dòighean eile ann, nach eil cho gealltanach, ach cuideachd gealltanach. Bidh sinn gan leantainn.
  Belonzi , agus thòisich an Eadailtis ga bruidhinn fhèin:
  - Bho seann amannan, bha luchd-adhair an Treas Reich gu mòr air buileachadh buaidh Coanda gus feachd togail an inneil a chruthachadh. Anns a 'Ghearmailt bha luminaries de aerodynamics, agus bha sàr luchd-matamataig. Tha am puing eadar-dhealaichte. Chan e buaidh feachd togail a tha seo, ach buaidh jet a" cumail ris an uachdar sgiobalta aige. Cha toir thu dheth gu dìreach le seo. Feum air tarraing (no sgiath). A bharrachd air an sin, ma tha an uachdar lùbte (gus an jet a shìneadh sìos agus a bhith a 'faighinn smeòrach), chan obraich a' bhuaidh ach ann an cùis laminar jet. Chan eil jet einnsean roth-uidheam gas freagarrach airson seo. Feumaidh e a bhith air a lannachadh . Tha iad sin nan call mòr de lùth.
  Schauberger , an dèidh sgeidse a dhèanamh air an diagram, ceartachadh gu loidsigeach:
  - Chan eil sin cho mòr. Ma tha , mar eisimpleir , chan eil lamination cho prìomhadail. Faodaidh e eadhon, air an làimh eile, àrdachadh mòr a thoirt air èifeachdas tarraing.
  Belonzi fa-near gu loidsigeach:
  - Tha e an urra ri cò ris a chuireas tu an vectar feachd an sàs, agus mar a bheir e buaidh air strì na h-àrainneachd. Agus ann an cuid de chùisean, bidh falamh gu dearbh a" cruthachadh air beulaibh an t-soitheach itealaich.
  Schauberger fa-near le osna:
  - Ach chan e sinne an aon fheadhainn a tha ag obair air na pròiseactan sin.
  Belonzi cabhag gus an eòlas aige a nochdadh:
  Bha, bha iad ann, Schriever - Habermol disks ( Schriever , Habermol )
  Thathas den bheachd gur e an inneal seo a" chiad itealan togail dìreach san t-saoghal. Chaidh a" chiad prototype, "cuibhle le sgiath," a dhearbhadh faisg air Prague air ais sa Ghearran 1941 . Bha einnseanan piston ann agus einnsean rocaid leaghaidh Walther.
  Generalissimo bho na dealbhadairean Schauberger , gu sgiobalta, mar gum biodh eagal air gun deidheadh briseadh a-steach dha, thuirt e:
  - Bha an dealbhadh coltach ri cuibhle baidhsagal. Bha fàinne farsaing a 'cuairteachadh timcheall a' chaban, agus bha lannan a ghabhas atharrachadh a 'cluich pàirt nan spògan. Dh'fhaodadh iad a bhith air an stàladh anns na h-àiteachan a tha a dhìth airson itealaich còmhnard agus dìreach. Chaidh am pìleat a shuidheachadh mar ann am plèana àbhaisteach, agus an uairsin chaidh a shuidheachadh atharrachadh gu bhith cha mhòr air fhàgail. B 'e prìomh ana-cothrom an inneal crathadh mòr air adhbhrachadh le mì-chothromachadh rotor. Cha tug oidhirp air an oir a-muigh a dhèanamh nas truime na toraidhean a bha a dhìth, agus chaidh am bun-bheachd a thrèigsinn airson an "itealain dhìreach ," no V-7 (V-7), a chaidh a leasachadh mar phàirt den "Arm-airm Vengeance" prògram, VergeltungsWaffen .
  Agus cha do chaill Belonzi an cothrom e fhèin a nochdadh mar neach eòlach:
  - Tha cuideachd "Flying Pancake" le Zimmerman .
  Deuchainn ann an 1942-43 aig raon trèanaidh Peenemünde . Bha einnseanan roth-uidheam gas Jumo-004B aige. Leasaich e astar còmhnard timcheall air 750 km / h agus sheall e deagh riaghladh, astar tighinn air tìr de 60 km / h.
  . CAIBIDIL Àir. 12.
   Thuirt Schauberger rudeigin goirt:
  - Tha fios agam air sin. Tha mi air a leithid de mhìorbhail fhaicinn mar-thà. Bha an inneal, mar as urrainn dhomh innse dhut, coltach ri lagan air a thionndadh bun os cionn, le trast-thomhas de 5-6 m. Air an talamh ghabh e fois air cuibhlichean rubair beaga. Airson takeoff agus itealaich chòmhnard, is coltaiche, chleachd e nozzles fo smachd. Air sgàth cho neo-chomasach 'sa tha e smachd ceart a dhèanamh air smeòrach einnseanan roth-uidheam gas , no airson adhbharan eile, bha e gu math neo-sheasmhach ann an itealaich.
  Belonzi agus chrath e a dhòrn air a" bhòrd:
  - Tha na h-innealan sin uile, mar nigheanan coirbte , neo-sheasmhach.
   Rinn Schauberger gàire gu socair:
  - Agus ma tha e a-mhàin gu moralta!
  Belonzi fa-near le gàire:
  - Ach tha rudeigin againn fhathast. San fharsaingeachd, tha e eadhon na iongnadh nach eil airgead gu leòr ann airson uimhir de phròiseactan aig àm a" chogaidh . Agus tha iad cuideachd ag ràdh gu bheil Sòisealachd Nàiseanta air a dhol briste ann an creideas.
  Schauberger fa-near gu loidsigeach:
  - Is dòcha gu bheil seo a 'ciallachadh gu fìrinneach, no gu moralta briste. Ach bhruidhinn iad mu dheidhinn seo an dèidh Stalingrad, agus chan ann a-nis, nuair a tha sinn a 'toirt dìoghaltas cinnteach bho na Ruiseanaich airson a' bhaile air an Volga!
  Belonzi , gun chomas seasamh an aghaidh, rinn e gàire:
  - Uill, tha sin cinnteach. Tha e fìor gum bi e comasach dha na Ruiseanaich seasamh an aghaidh na h-uimhir de fheachdan a chaidh a chruinneachadh bho air feadh an t-saoghail, chan urrainn dhomh fhèin no thusa a chreidsinn, ceart?
  Schauberger a cheann gruamach gu àicheil:
  - Agus chan urrainn dhomh a chreidsinn, ach... Chan e seanailearan a th" annainn an seo airson bruidhinn mu dheidhinn innleachdan agus tuairmse a dhèanamh air cothroman an nàmhaid. Nas fheàrr fhathast, innis dhuinn dè na pròiseactan eile a tha fios agad mun t-seòrsa innealan seo. Tha seo inntinneach.
  Fhreagair Belonzi gu glic:
  - Tha, gu math eadar-dhealaichte. Tha seo dìreach mìorbhaileach - Disc "Omega" le Andreas Epp ( Andreas Epp ) Heileacoptair ann an cumadh diosc le piston ann an cumadh rionnag 8 agus einnseanan 2 ramjet. Fo leasachadh am-bliadhna, 1943. Uill, bidh seo na dhuilgheadas dha, tha mi a" ciallachadh, einnseanan den t-seòrsa seo. Thuit an leasaiche fhèin, Abel Epp , a chaidh a chuir dheth bhon obair air ais ann an 1942, ann am braighdeanas demonic.
  Belonzi fhèin gàire air an fhealla-dhà mu dheireadh nach robh gu math iomchaidh agus dòigheil.
  Às deidh sin, an dèidh dha an diagram a tharraing agus a cheartachadh, lean e air:
  - B" e measgachadh de theicneòlas "fan-fan" a bh" anns an inneal le rotor a bha a" gluasad gu saor air a stiùireadh le einnseanan jet pulsating Focke-Wulf " Trebflugel " agus àrdachadh àrdachadh air sgàth "buaidh flotation".
  Tha e coltach gu bheil Belonzi air a leithid de sgrìobhainnean a sgrùdadh gu faiceallach. A chionn gun d" innis e gu ro rèidh e, mar gu"m biodh leughadh o na bha sgrìobhta.
  - Bha an itealan, cuideachd inneal cumadh diosc, air a dhèanamh suas de chaban cruinn le trast-thomhas de 4 meatairean, air a chuairteachadh le fuselage diosc le trast-thomhas de 19 meatairean. Anns an fhuselage bha ochdnar luchd-leantainn ceithir-lann ann an fèilltean cruinne ceangailte ri ochd einnseanan radial Argus Ar 8A le smeòrach aiseach de 80 each-chumhachd. Chaidh na h-uilebheistean as ùire a chuir a-steach taobh a-staigh ochd pìoban cianail le trast-thomhas de 3 m.
  Bha am prìomh rotor ceangailte ri axis an diosc. Bha dà lann aig an rotor le ramjet air a dhealbhadh le Pabst aig na cinn agus trast-thomhas cuairteachaidh de 22 m.
  Belonzi , fhad "s a bha e a" liostadh diofar fheartan de theicneòlas na Gearmailt, a "sìor fhàs feargach. A rèir choltais, bha e air a lìonadh le moit airson dùthaich chèin, eadhon dùthaich chàirdeach. Agus anns a" ghuth dh" fhaodadh duine faireachdainn teas na tòin leis am bi na tùsairean a" cur a" bhòid an cèill:
  - Nuair a dh" atharraich pitch nan lannan anns na h-einnseanan taice, luathaich an rotor, a" tilgeil sruth làidir èadhair a-mach. Thòisich na h-einnseanan jet aig 220 rpm, agus dh'atharraich am pìleat raon nan einnseanan taice agus prìomh rotor le 3 ceum. Bha seo gu leòr airson ar togail suas.
  Belonzi a ghàirdeanan os cionn a chinn, a rèir coltais a "smaoineachadh air fhèin mar heileacoptair:
  - Bha am prìomh propeller den t-seòrsa autorotating agus cha do chruthaich e torque sam bith. Eu-coltach ri heileacoptairean, cha robh e air a shuidheachadh ann an lùdagan, ach bha e air a chuir suas gu cruaidh, mar an propeller den itealan as àbhaistiche. Ach, chan eil an inneal àbhaisteach!
  Bha an luathachadh a bharrachd de na h-einnseanan taice a 'lùbadh a' chàr anns an t-slighe a bha a dhìth. Chuir seo stad air togail a" phrìomh rotor agus mar sin dh" atharraich e slighe an itealaich.
  Schauberger le beagan eud:
  - Agus bu chòir dhuinn a bhith air a dhol thairis air seo.
  Belonzi gu furasta:
  - Gu dearbh, bu chòir dha a bhith, ach tha cus farpaisich ann. Bha eadhon Kurt Tank an sàs anns an oidhirp seo.
  Chuir sàr-eòlaiche na h-Ostair iongnadh air, mar uchd sràide:
  - Eadhon esan? Ach tha e mu thràth air a luchdachadh le obair. Tha e coltach gu bheil e a" leasachadh dreach ùr, leasaichte de bhomair-cogaidh Focke-Wulf. Tha e coltach gur e TA-152 a chanar ris. Tha e airson carbad a chruthachadh le armachd cumhachdach agus comasach air gnìomhan ioma-adhbhar a choileanadh, le comas gluasad math.
  Belonzi cuideachd làn amharas:
  - Gu dearbh, chan urrainn dha uimhir de phròiseactan a làimhseachadh, ach chan obraich Tank leis fhèin. Tha sgioba iomlan de luchd-cuideachaidh aige a bhios ag obair air diofar phròiseactan. Ach mhol aon den luchd-cuideachaidh as dlùithe aige dealbhadh airson itealan bunaiteach ùr.
  Thog Schauberger a chluasan:
  - Ma ghabhas e dèanamh, thoir seachad barrachd fiosrachaidh.
  Thòisich Belonzi a" mìneachadh:
  ann an cumadh diosc a dhealbhaich Kurt Tank, aon de na modailean mu dheireadh de sheòrsa itealain ùr a chaidh a leasachadh san Treas Reich, a dhearbhadh a-riamh. Anns a" choileach àrd, armachd bha lannan rothlach einnsean mòr turboprop. Anns a" bhodhaig seòrsa sgiath itealaich bha dà thoirt a-steach adhair ann am pàirtean àrd is ìosal an fhuselage. Dh" fhaodadh am plèana diosc , a rèir àireamhachadh, itealaich mar itealan àbhaisteach, no, mar heileacoptair, gluasad ann an stiùireadh sam bith agus gluasad san adhar.
   Thuirt Schauberger , le beagan teagmhach reusanta:
  - Is e aon de na puingean lag den t-seòrsa innealan cumadh diosc an armachd aca.
   Thuirt Belonzi le beagan dealas:
  - Tha, tha cuid de bhuill-airm math gu leòr an sin. Na bi a" smaoineachadh gu bheil Kurt Tank cho sìmplidh agus gun caill e a chothrom.
  Schauberger gu h-ìoranta:
  - Cò bhiodh an teagamh!
  Thuirt an Eadailt gu fìor:
  - Mar sin, bhathas an dùil uimhir ri sia no eadhon ochd canain Maiaeg MS-213 a chleachdadh (20 mm, ìre teine 1200 cuairtean gach mionaid) agus ceithir urchraichean losgaidh èadhair-gu-adhair 8-òirleach K100V8 mar bhuill-airm air an Ball dealanach'. Bhathar cuideachd a' leasachadh roghainnean armachd eile, no an àite sin, air am beachdachadh: gunnaichean 30 mm, gunnaichean 37 mm agus eadhon an 75 mm RA-40 ann an atharrachadh ionnsaigh. Coltach ris an fhear a chaidh a chuir a-steach air an HE-129.
   Tha am plèana diosc air a shamhlachadh gu nàdarra mar itealan ioma-adhbhar: inneal-brisidh, inneal-sgrios tanca, itealan taisgealaidh, a" falbh bho shuidheachadh sa choille, achaidhean, agus eadhon bho dheic neach-giùlain itealain. Bu chòir 'Ball Lightning' a bhith air a ghabhail a-steach san t-sreath. Is e sin, mòr-thoradh bho thoiseach 1944. Agus is dòcha eadhon nas tràithe, mas urrainn dhaibh.
  Schauberger gu fìor dha-rìribh:
  - Co-dhiù, cha tig an cogadh gu crìch ron gheamhradh, eadhon ged a thèid againn air Moscow a ghabhail. Ach bu chòir don phròiseact againn, ann an teòiridh, a bhith na inneal mar sin is urrainn dhuinn fìor mhìorbhail a ghairm.
  Belonzi , a 'bualadh air a shùil dheas:
  - Deagh fheartan itealaich a" phlèana diosc , is e seo, gu dearbh, clas, ach ... Às aonais armachd agus armachd làidir, chan eil iad gu feum.
  Schauberger le toileachas:
  - Sin e! Mar sin, tha mi air dìon math a chruthachadh bho gach slige is urchraichean a dh'fhaodas an nàmhaid a losgadh oirnn.
  Thuirt Belonzi ann an uisge-beatha:
  - Cidhe laminar, le astar fìor àrd, òrdugh meudachd nas àirde na astar fuaim, a 'sruthadh timcheall itealan. Is e seo an smuain a tha a" sèideadh air falbh an dà chuid na sligean fhèin agus an tonn spreadhaidh.
  Schauberger :
  - Chan e a-mhàin sruth laminach, ach cuideachd seo. Rud a nì sàbh-itealaich so-leònte, mar ann an sgeulachd sìthiche, agus aig an aon àm le armachd, rudeigin nas làidire na gunnaichean itealain agus rocaidean.
  Belonzi a làmhan:
  - Gu dearbh! Armachd mìorbhaileach! Sàcan itealaich do-ruigsinneach agus sàr leigheas!
  Anns an eadar-ama, tha gaisgich a" sabaid le buill-airm nas prosaic, ach nach eil cho èifeachdach. Gu sònraichte, mharcaich ceathrar nigheanan an gunna fèin-ghluasadach E-50 as ùire aca, atharrachadh air inneal-sgrios tanca. Bha armachd cumhachdach aig a" charbad agus canan 88-mm le fad baraille de 100 EL.
  Bha na caileagan ag iarraidh a 'mhodail shònraichte seo le tòrr armachd agus dìon math. Thug armachd le leathad 180 mm dìon aghaidh bho armachd sam bith an-aghaidh tanca. Tha na taobhan dùinte gu math, 120 mm aig ceàrn, agus tha 50 mm cuideachd nan sgriothan taobh, agus einnsean de 1200 each-chumhachd.
  Seo mar a nochd am modail as ùire, a 'cuimhneachadh air inneal E-10 leudaichte. Agus chaidh a gluasad a dh'ionnsaigh suidheachadh armailteach nan Sòbhieteach.
  Bha na caileagan, rè an ionnsaigh air suidheachadh an Airm Dheirg, air an uidheamachd sabaid aca a losgadh, agus bha iad a-nis a" bruidhinn gu ciallach fhad "s a bha na balaich a bha a" frithealadh ag ath-lìonadh an armachd.
  Thuirt Gerda le dragh:
  - Tha na Ruiseanaich a" feuchainn ri breug-riochd a dhèanamh air na tancaichean aca seach a bhith a" cur air bhog ionnsaighean murt.
  Rinn Charlotte gàire agus srann gu tàir:
  - Tha iad a" fàs nas buige ... Tha iad air a bhith a" sabaid airson uimhir de bhliadhnaichean. Ach tha sinn fhathast gan cur a-mach. Agus bidh sinn a 'buannachadh.
  Rinn Magda osna agus, a" dol tarsainn oirre fhèin, thuirt i:
  - Tha a h-uile dad a rèir toil Dhè ... Ach tha buadhan duilich dhuinn!
  Rinn Cairistìona gàire agus thuirt i:
  - Ach ma bhuannaicheas sinn, tha Dia air ar taobh! Às deidh na h-uile, tha a 'Ghearmailt, an dèidh tòiseachadh beag, mar-thà a' cumail co-dhiù leth den t-saoghal. Agus leis an Ruis, chan eil anns a" bhuaidh againn ach beagan ùine.
  Dhearbh Gerda gu furasta:
  - Tha! Bidh sinn a" giùlan gu faiceallach. An toiseach bidh sinn a 'tilgeil bhomaichean, agus gan iarnaigeadh le làmhachas. An uairsin bidh sinn a 'cur na tancaichean air adhart agus a' briseadh a-steach gu dreuchdan. Bidh sinn a" feuchainn ri nas lugha de chall fhaighinn. Agus tha e a" soirbheachadh. Mar sin bidh buaidh againn cuideachd air a" Cheàrnag Dhearg.
  Chrath Magda agus ruith i a buinn rùisgte thairis air an fheur gharbh, a" caoineadh:
  - Bidh, bidh buaidh! Le toil Dhè!
  Rinn Cairistìona gàire gu h-ìoranta agus thuirt i:
  - Cha chuidich na diathan an lag . Agus dhaibhsan nach eil misneachail annta fhèin!
  Fhreagair Magda:
  - Tha an Tighearna a 'cuideachadh nan daoine briste!
  Chuir Cairistìona an aghaidh gu cruaidh:
  - Chan e, tha Dia a 'cuideachadh an fheadhainn a bhriseas an cridheachan!
  Dh"èirich na caileagan bhon fheur agus ruith iad tarsainn an fheòir. Bha iad, mar as àbhaist, ann am bikinis, casruisgte, lùbach, iomchaidh, tana. Glè bhrèagha... Deagh inbhe de bhòidhchead Aryan. Celestials agus, aig an aon àm, luchd-giùlain bàis. Dè a tha a" toirt air nàimhdean crith agus luchd-spèis a bhith ga meas. Na ceithir uirsgeulach!
  Dè as urrainn bàrd a sgrìobhadh mun deidhinn? Is e seo sruth mòr de shruth beinne agus a" ghrian. Agus aig an aon àm teth doe. Le cuirp anail neart agus slàinte. 'S e 'n samhradh a th' ann, 's tha e ro thaitneach do chaileagan àillidh ruith casruisgte ; Fìor mhath airson bòidhchead. Bidh cìochan àrd, elastagach ag èirigh agus a" crathadh. Agus chuir slinnean cumhang sìos cnapan làidir is sòghail nan nigheanan.
  Dh"fhaighnich Gerda do Magda agus i a" ruith:
  - An saoil thu gu bheil gràdh aig an Tighearn oirnn ?
  Thuirt am fionn mil gu cinnteach:
  - Tha gaol aig Dia oirnn, ach tha e gar deuchainn! Ach , tha mi a" creidsinn anns a" bhuaidh mu dheireadh againn!
  Rinn Cairistìona gàire agus rinn i gàire:
  - Thèid sinn timcheall an Kremlin le ar casan gràsmhor, lom!
  Rinn Charlotte gàire agus thilg i a" chnap leis a" bhall ìosal aice. Bhuail e an Arabach òg anns an t-sròin. Ruith e air falbh ann an eagal. Cha robh e tuilleadh ag iarraidh sùil a thoirt air bòidhchead nèamhaidh nan nigheanan.
  Agus bha spòrs aig na nigheanan Terminator olc . Bha na bòidhchead, a 'coimhead air eagal dhaoine, airson toirt orra an casan a phògadh.
  Stad Gerda agus dh" èigh e gu bagarrach ri oifigear bho bhriogàd tanca:
  - Air glùinean!
  Thuit e gu h‑umhail agus rinn e gàire gu rèidh:
  - O mo bhan-dia...
  Leudaich Gerda a cas fìor bhrèagha, às an tàinig fàileadh blasta corp nighean ùr. Thòisich an t-oifigear a 'pògadh gun a bhith a' feitheamh ri òrdugh. Bha nighean de bhòidhchead iongantach, cha mhòr rùisgte agus lùbach, a" faireachdainn dùsgadh bho suathadh an duine agus thòisich i air anail a tharraing gu trom. Dhùisg miann anns a" chòrr de a caraidean. Thòisich iad cuideachd ri èigheach air na h-oifigearan Gearmailteach agus gan toirt gu an glùinean.
  Cha b" urrainn eadhon Magda cur an aghaidh. Agus mar a bha na caileagan ag iarraidh gaol a dhèanamh. Bha na bòidhchead cho toilichte le suathadh fireannaich agus balaich. Tha faireachdainn ana-miann agus gairm na feòla meallta. Bheir na caileagan dheth na tha air fhàgail den aodach aca agus ruith iad air na fir. Bidh truaighean a' falbh do'n chuan, agus cluinnear osnaich agus èigheach.
  Thionndaidh gaol na caileagan air adhart. Às deidh seo bha iad a" faireachdainn gu math sunndach agus ùr. Leis gu robh na caileagan air gnè a dhèanamh le fir air nach robh iad eòlach, agus le grunnan aig an aon àm, b 'fheàrr leotha a bhith gan togail agus a' toirt toileachas dhaibh, bha seo na fhìor nàire .
  Cha robh ach aon Magda cràbhach troimh-chèile agus air a chràdh:
  - Dè tha sinn a 'dèanamh, nigheanan? Chan urrainn dhut a dhèanamh mar seo! A bheil sinn nar beathaichean còmhla ris a" chiad bhuidheann de dhaoine ris an coinnich sinn? "Thàinig an nighean thairis oirre fhèin agus, a" losgadh le nàire, thuirt i. " A Thighearna maith dhuinn a leithid sin de pheacadh gràineil."
  Rinn Cairistìona srann le tàir:
  - Tha Dia againn fein ! Agus tha e ag innse dhuinn gur e an aon pheacadh gealtachd agus brathadh an Motherland!
  Thuirt Gerda, a" reamhrachadh a bilean:
  - Ach bha orgasms agad còmhla rinn cuideachd! Mar sin na gabh gu cridhe e!
  Thuirt Charlotte Fiery:
  - Tha e coltach gu bheil dìreach creideamh agus tuigse gu leòr aig Magda air Facal Dhè gus a beatha thalmhaidh gu lèir a phuinnseanachadh agus gus toileachasan beatha a thoirt air falbh. Nighean mì-thoilichte!
  Rinn Magda osnaich gu trom agus dh"aontaich i:
  - Tha , tha mi gu math mì-thoilichte. Mar sin dè as urrainn dhut a dhèanamh mu dheidhinn? Mo thruaighe, chan urrainn dhut cupan an Tighearna agus cupan an diabhail òl aig an aon àm!
  Fhreagair Gerda gu fìor:
  - Na creid e. A dh'aithghearr stèidhichidh an Treas Reich creideamh eile, eadar-dhealaichte bho Chrìosdaidheachd. Agus cha bhith agad ri fulang tro mhoraltachd seann-fhasanta, bourgeois!
  Shìn Charlotte a dòrn tron adhair agus thuirt i:
  - Tha, moraltachd, bhon fhacal salach ... tha gràin agam air a h-uile gnàthachas! Bha mi ag iarraidh gaol, agus fhuair mi e!
  Thuirt Magda gu cruaidh:
  - Cha'n e so gràdh, ach suir- eachadh ainmhidh. Agus san fharsaingeachd, chan eil fios agam fhìn dè a thàinig thairis orm. Bha e mar gum biodh tonn air a dhol a-steach agus miann uamhasach a" dol thairis air.
  Chrath Gerda a ceann agus ruith i a làmh tro a falt:
  - Nach bruidhinn sinn mu dheidhinn seo. Dèanamaid sabaid nas fheàrr!
  Agus ghluais an trodaiche aca a-steach don t-sabaid a-rithist. Rinn na caileagan sgrùdadh air an IS-2 tron raon. Thòisich tanca Sòbhieteach le canan cumhachdach a 'losgadh bho astar fada agus, gu h-iongantach, bhuail e an gunna fèin-ghluasaid. Fìor, bhuail am buille an armachd aghaidh agus rinn e ricocheted, ach bha na caileagan a 'faireachdainn crathadh.
  Thug Gerda fa-near:
  - Agus bidh na Ruiseanaich a" losgadh gu ceart!
  Rinn Magda fìdeag:
  - Bhuail sinn bho chòig gu leth cilemeatair air falbh. Uill, uill, freagraidh mi e!
  Agus loisg an terminator fionn air ais. Bhuail e air aghaidh an tùir, ach air sgàth an astar fada cha deach e a-steach don armachd. Ach bha uilebheist na Ruis cuideachd a 'faireachdainn a' bhuille de 88 mm, le fad baraille de 100 EL. Agus stad an tanca aige.
  Mhol Charlotte:
  - Thig sinn nas fhaisge. Tha e fhathast taobh a-muigh ar cumhachd treòrachail!
  Thug Magda fa-near:
  - Bho cheithir cilemeatair buailidh sinn an tanca seo air adhart! Ach cha chuir e iongnadh oirnn! Glèidheadh foirfe leis an inneal againn.
  Shoilleirich Cairistìona:
  - Tha an armachd aghaidh, mar thoradh air leathad an armachd aig dà fhichead ceum, air leth freagarrach, ach chan eil an armachd taobh glè mhath, ged nach tèid an IS-2 a-steach dhuinn anns a "phàirt shuas.
  Loisg Magda aig an T-34-76, a" dol a-steach do armachd aghaidh a" chaile bho astar fada. Chaidh am muzzle dheth agus thòisich an t-inneal sabaid a" reubadh. Bhris tanca Sobhietach sìos.
  Lean an carbad Gearmailteach a" tighinn dlùth. Loisg an IS-2 a-rithist agus bhuail e a-rithist, ach chaidh am projectile a-steach do ricochet eile. Feadan Gerda:
  - Is e fìor ace tanca a tha seo. Buail bho astar cho mòr airson an dàrna turas ann an sreath. Tha e eadhon duilich a leithid de ghille a mharbhadh!
  Thuirt Magda le gàire:
  - A bheil thu a 'bruidhinn mu dheidhinn fear? No is dòcha gur e nighean a th" ann!
  Rinn Gerda osnaich gu trom agus thuirt e:
  - Agus tha an nighean eadhon nas truime! - Agus an uairsin dh" fhighe an neach-crìochnachaidh fionn a sùilean. - Ach is e an nàmhaid an nàmhaid, agus feumaidh e a bhith air a sgrios!
  Chomharraich Magda cuideachd a h-armachd le osna agus rinn i sgàineadh:
  - Tha a h-uile dad do-dhèanta comasach san t-saoghal againn! Ach na dìochuimhnich fhathast mu Dhia!
  Thug Cairistìona an dubhan le òrdagan a cas-rùisgte agus, a" sgrìobadh figear a h-ochd air an armachd, rinn i sgadan:
  - Mar sin chruthaich mi Infinity!
  Thuirt Gerda gu mòr:
  - Bu chòir dhuinn cuid de dhaoine fhaighinn. Harem slàn, no nas fheàrr fhathast trì geàrr!
  Smaoinich Cairistìona air seo agus ghlan i gu toilichte. Agus bhuail Magda ceithir-deug ar fhichead eile. Diabhal le deagh amas. Fìor mharbhaiche fo choltas aingil.
  Thuirt Charlotte gu seòlta:
  - Chan fheum thu cèile, feumaidh tu harem!
  Chuir Gerda a-mach a teanga:
  - Cràdhaidh mi daoine gu bàs ! tàirngidh mi an cluasan!
  Chaidh an tanca Gearmailteach a bhualadh a-rithist le slige bhon IS-2. Gu dearbh, is e seo seòrsa de ace iongantach. Shleamhnaich am projectile gu math faisg air a" bhalla. Agus thuirt Cairistìona le eagal:
  - Faodaidh iad an gunna againn a thoirt dheth! Magdochka, thoir air falbh an gunna aca.
  Bha nighean bhàn, mar gum biodh air a còmhdachadh le pùdar òir, a" gàireachdainn:
  - Nì mi e! Agus an uairsin feuchaidh sinn ris a" chriutha seo a thoirt beò!
  Agus chaidh am bòidhchead thairis oirre fhèin. An uairsin thug i amas air a" ghunna le a casan gràsmhor, lom. Tha seo nas cruinne na bhith a" cleachdadh do làmhan. Rug an nighean air a" chrios le a fiaclan agus bhrùth i am putan le a corragan.
  Rinn an gunna tàirneanach, agus bhuail slige mhòr a bha a" tolladh armachd, ag itealaich grunn chilemeatairean, air baraille carbaid Sòbhieteach. Tha, tha am boireannach seo Magda iomchaidh. Bhuail i mi dìreach ceart, mar gum biodh i gam bualadh san t-sròin.
  Feadan Gerda:
  - Uill, tha cruinneas agad! Tha sir!
  Fhreagair an nighean, fionn mil, le misneachd:
  - Le toil Dhè, tha so uile !
  fige le a òrdagan gluasadach :
  "Cha choilean thu dad às aonais do chomas fhèin." Agus an trèanadh againn, agus gintinneachd sàr-mhath, agus cleachdadh sabaid!
  Sheinn Charlotte gu sunndach:
  - Tha fios agad gu math Mag, tha an saoghal làn de mhìorbhailean. Is iad seo na h-aon mhìorbhailean as urrainn dha daoine a dhèanamh iad fhèin!
  Rinn Magda gàire agus loisg i air an SU-76. Chuir i slige a-steach do chàr agus chrath i:
  - Tha naidheachd shònraichte againn. Tha sinne nigheanan dìreach den ìre as àirde! Agus an uairsin cluinn òrain mu ghaol ga sheinn gu madainn!
  Spreadh an carbad Sòbhieteach agus spreadh sligean. Thug an gunna Gearmailteach le barrach fada bàs agus sgrios air a h-uile duine.
  Dh'èigh Magda gu trom agus sheinn i:
  - Maith dhomh mo pheacaidhean, athair. Tha fios agam, tha tòrr dhiubh agam! Èist, mas e do thoil e agus cuidich! Tha mi airson aithreachas a dhèanamh an làthair Dhè!
  Rinn Gerda agus Charlotte tàir air. Bha fios aca mu thràth mu na pròiseactan airson eaglais ùr, far am biodh swastika air a chuir na àite. Gu ruige seo, ge-tà, bha duilgheadas ann leis a" phantheon. Air an aon làimh, bha Hitler ag iarraidh monotheism sìmplidh agus so-thuigsinn. Ach air an làimh eile, bha miann aig mullach an Treas Reich na seann dhiathan Gearmailteach a thoirt a-steach don phantheon. Agus bha seo a" bleith monotheism.
  Bha am Fuhrer buailteach don bheachd nach robh ann an toiseach ach aon Dia. An uairsin chruthaich e diathan eile a tha gun teagamh a 'gèilleadh don Supergod Uile-chumhachdach. Bha e an dà chuid na bu shìmplidh agus na bu shoilleire dha na Gearmailtich. Is e sin, tha Nadbog mar aon, mar am Fuhrer, agus tha an còrr mar na gillean fon tsar.
  Mar sin, gu dearbh, tha e nas sìmplidh agus nas soilleire. Bha na Gearmailtich air am meas mar nàisean a chaidh a thaghadh le Dia Uile-chumhachdach airson an cruinne-cè a riaghladh. Tha a h-uile duine eile dìreach nan tràillean. Bhathar an dùil swastika a chuir an àite na croise , agus na h-eaglaisean ath-pheantadh ann an dathan dubh, geal is dearg. Agus gu nàdarra, atharraich na naoimh. Le bhith a" crochadh Hitler, a menagerie, agus cuid de dhiathan Gearmailteach air ìomhaighean.
  Dh'fhuirich coinnlean air beulaibh nan ìomhaighean, ach chaidh lòchrain a lasadh cuideachd. Dh"atharraich na h-ùrnaighean cuideachd. Chaidh na cathraichean a thoirt air falbh, agus bhathas an dùil an t-seirbheis a dhèanamh dìreach nan seasamh agus air a ghlùinean. Taobh a-muigh, dh'fheumadh cruinneach ochd puingean de dhearg is geal a bhith aig na teampaill ùra.
  A bharrachd air an sin, bha na Nadsaidhean an dùil ìobairtean daonna ath-bheothachadh agus strìopachas seann teampall ath-bheothachadh. Mar thoradh air an sin bha measgachadh cho uamhasach de phàganachd agus monotheism, a bharrachd air an sin, de chruth barbaric.
  Chan ann às aonais adhbhar a chaidh cruthachadh a" chreideimh ùir air adhart gu ìre mhath slaodach, gus nach adhbhraich e sgaradh anns a" chomann-chogaidh.
  A bharrachd air an sin, bha na Nadsaidhean a" creidsinn barrachd ann an seòrsachan ùra de shàr-armachd na bha iad ann am feachdan seallaidh.
  An seo, mar eisimpleir, tha an gunna as ùire, agus gu dearbh, am fear as practaigeach ann a bhith a" sgrios tancaichean. Dìreach mar an raon as ùire aice.
  Loisg Magda, bhuail e an SU-122, agus chuir i stad air:
  - O, cia olc a ta mi !
  Rinn Gerda gàire gu h-obann agus rinn e gàire:
  - Thig an t-àm, 's bithidh Ainm Chriosd air dearmad feadh an t-saoghail ! Agus bheir an swastika a-steach a h-uile càil agus a h-uile duine!
  Ghlan Valerka a dhòrn le feirg agus dh"èigh i:
  - Chan e, bidh an t-òrd agus an corran a' riaghladh an t-saoghail!
  Agus nochd hyperblaster ann an làmhan a" bhalaich.
  Thug Levka fa-near cuideachd le aplomb:
  - Rinn sinn sabaid, agus sabaid sinn!
  Agus ann an làmhan a 'bhalaich thùsail, dh' èirich sealladh sgrios. Agus chrath e e, agus chuir e gu feargach a chas rùisgte, a' pronnadh a' choileach.
  Fhuair Marinka cuideachd arsenal drùidhteach, agus rinn i tàir air:
  - Lenin, am pàrtaidh, an Komsomol - a "chùis a" feitheamh riut!
  Chùm Slavka an emitter ultrasonic pulsed na làmhan, chrath e e gu cinnteach agus thuirt e:
  - Chunnaic mi am Fuhrer agus an horde aige sa chiste!
  Chrath triùir bhalach agus nighean na buill-airm aca agus, gun a bhith a" smaoineachadh dà uair, dh"fhosgail iad teine murt air na Nadsaidhean a bha a" tighinn faisg, a" spùtadh hyperplasm. Agus rinn i gu litireil a nàimhdean a phronnadh. Agus thionndaidh saighdearan an Treas Reich gu litireil gu bhith nan kebabs blasta ro ar sùilean.
  Agus leagh na tancaichean gu litireil agus thionndaidh iad gu aibhnichean de stàilinn lìomhach, lìomhach.
  'S bha e sruthadh mar shruthan sgàrlaid. Cheum Marinka air aon de na sruthan sin le a cas -rùisgte . Loisg i bonn rùisgte, leanabhail agus rinn i sgreuchail:
  - Ultra-toll dubh !
  Chrath Valerka ag aontachadh:
  - Tha, feumaidh sinn aire a thoirt do ar casan, tha sinn fhathast nar clann!
  Slavka, a 'leantainn air adhart a' sgoltadh sruthan de hyperplasm ionnsaigheach aig na Nadsaidhean, agus a 'losgadh an dà chuid saighdearan nàmhaid agus uidheam, an dà chuid tancaichean agus itealain.
  Agus mar sin mhol an neach-crìochnachaidh tùsaire:
  - Is dòcha gun can sinn?
  Dhearbh Levka le nod beothail:
  - Sin dìreach a chanas sinn! Agus bidh e hyperphotonic !
  Rinn Valerka casadaich agus sheinn i le faireachdainn agus lùth:
  'S e balach ùr-nodha a th' annam, mar choimpiutair,
  'S tha e nas fhasa a ràdh , duine òg ...
  Agus thionndaidh e a-mach gu math fionnar -
  Gum bi Hitler na sheilbh!
  
  Tha am balach casruisgte tro na sruthan sneachda, a' coiseachd fo ghunnaichean faisisteach... Tha a chasan cho sgarlaid ri gèadh,
  agus tha cunntas brònach a' feitheamh ris!
  
  Ach dhìrich am fear-tòiseachaidh a ghuailnean gu dàna
  , gàire  ceumannan gu bhith air an losgadh...
  Bidh am Fuhrer a' cur cuideigin dha na h-àmhainnean,
  Chaidh cuideigin a bhualadh le faisisteach le saighdean!
  
  Balach borb bhon linn againn, ghabh e blaster agus ruith e gu dàna a-steach don bhlàr ...
  Sgaoilidh chimeras Faisisteach,
  agus bidh Dia Uile-chumhachdach còmhla riut gu bràth!
  
  Bhuail balach tapaidh na Krauts le sail, 'S chuir e sios sreath iomlan de uilebheistean ...
  Air astar bhon stàilinn a b' fhaisge air co-mhaoineas,
  Bhuail e na faisistich le uile neart!
  
  Bidh am balach prodigy a" losgadh beam, Às deidh a h-uile càil, tha blaster fìor chumhachdach aige ... Bidh e a" leaghadh an "Panther" ann an aon chnap, Às deidh a h-uile càil, tha e sìmplidh , fhios agad, schmuck!
  
  Sgriosaidh sinn na faisistich gun ni, 'S cuiridh sinn gu direach an naimhdean ...
  Bhuail ar blaster le 'uile neart,
  An so sgaoil an cerub a sgiathan !
  
  Bidh mi gan sgrios, às aonais gleans meatailt, Chaidh an "Tìgear" cumhachdach seo na theine...
  Dè na Krauts, nach eil thu eòlach air fearann gu leòr?
  Tha thu ag iarraidh barrachd gheamannan fuilteach!
  
  'S e ìmpireachd mhòr a th' ann
  an Ruis , A' sìneadh bho mhuir gu fàsaichean...
  Chì mi caileag a' ruith casruisgte,
  'S gille casruisgte - falbh air chall!
  
  Ghluais am faisisteach damnaichte gu h-obann an tanca, Le reithe stàilinn dhràibh e gu cruaidh dhan Ruis ...
  Ach cuiridh sinn cnagain fala airson Hitler,
  Brisidh sinn na Nadsaidhean nam pìosan beaga sgrathan!
  
  Tìr athar , 's tu 's ionmhuinn leam,
  Gun chrìch o bheanntan 's dorchadas an taiga... Cha 'n 'eil feum air saighdearan a bhi 'gabhail tàmh air an leapaichean - Bòtannan
  a' deàrrsadh 'san caismeachd ghaisgeil !
  
  Thàinig mi gu bhith na thùsaire math aig an aghaidh, choisinn mi Rionnag nan Gaisgeach sa bhad ...
  Dha feadhainn eile gun chrìochan suidhichidh mi eisimpleir,
  tha Comrade Stalin dìreach air leth freagarrach!
  
  Faodaidh sinn buannachadh, tha fios agam gu cinnteach, Ged a tha an cuilbheart eachdraidh eadar-dhealaichte ...
  Agus thig ionnsaigh an luchd-sabaid feces olc,
  Agus tha am Fuhrer air fàs gu bhith na rudeigin fìor fhionnar!
  
  Chan eil mòran dòchais ann dha na SA, Bidh iad a' seòladh às aonais pranks... Tha am Fuhrer comasach air cur às bhon bhonn, Luchd-calpa uabhasach, dìreach dregs!
  
  Dè bu chòir a dhèanamh ma lorgadh
  am balach e fhèin
  ann am braighdeanas, air a thoirt air falbh agus air a
  
  ghluasad a-mach don fhuachd
  . Feumaidh e 'n sin ri cràdh fhulang, 'N uair a loisgeas iad thu le iarunn dearg ...
  'N uair , air botail bhriste air do cheann,
  Bhrùth iad slat-dhearg theth ri d' shàilean !
  
  B' fhearr leat a bhi tosdach, a bhalaich, na d' fhiaclan a ghleusadh, 'S a chràdh fhulang mar titan na Ruis...
  Leig leotha do bhilean a losgadh le lasadair, Ach faodaidh Iosa an trodaiche a shàbhaladh!
  
  Theid thu troimh chràdh sam bith mar bhalach, Ach mairidh tu e gun chromadh fo'n ghruag ...
  Sgrios an raca do làmhan gu sanntach,
  Tha am fear a chuir gu bàs a nis na rìgh agus na phrionnsa dhubh !
  
  Aon latha thig an cràdh gu crìch, Lorgaidh tu thu fhèin ann am pàrras brèagha Dhè ...
  Agus bidh ùine ann airson tachartasan ùra,
  Thèid sinn a-steach do Bherlin nuair a bhios an Cèitean a" deàrrsadh!
  
  Uill, mar sin dè ma chuireas iad leanabh suas,
  thèid am Faisisteach a thilgeil gu ifrinn airson seo ... Tha guth soilleir ri chluinntinn
  ann an Eden,
  Tha am balach air aiseirigh - is e gàirdeachas an toradh!
  
  Mar sin cha leig thu leas eagal a bhith ort mun bhàs, Biodh gaisgeachd ann airson an Motherland ...
  Às deidh na h-uile, bha fios aig na Ruiseanaich an-còmhnaidh mar a dhèanadh iad sabaid,
  Biodh fios agad gun tèid faisisteachd olc a sgrios!
  
  Coisichidh sinn mar shaighead tro phreasan pàrras,
  Le nighean casruisgte san t-sneachd ...
  Gu h-ìosal tha gàradh, a" sìolachadh agus a" fàs,
  Tha mi nam thùsaire a" ruith tron fheur!
  
  Air neamh bidh sinn gu bràth nar clann sona, Tha sinn mìorbhaileach an sin, glè mhath ...
  Agus chan eil àite nas bòidhche air a 'phlanaid,
  Fios agad nach fhàs e cruaidh gu bràth!
  Bha a 'chlann anns a' phàirt seo den aisling nan gaisgich, agus anns a 'phàirt eile bha tachartasan fìor chudromach cuideachd.
   An dèidh snàmh anns an Volga, bha na caileagan nan laighe air an tràigh. Fhad "s a bha an Wehrmacht ann an cabhag sam bith gluasad nas fhaide gu tuath. Rinn na Nadsaidhean suas airson a" mhillidh, bha a" mhòr-chuid de na call ann an roinnean cèin, agus bhrùth iad na saighdearan Sòbhieteach le stailcean adhair.
  Tha e coltach gun robh Hitler beagan diombach. Bha na Ruiseanaich a 'sabaid gu cruaidh, agus cha do thuit neart an aghaidh. No bha beachdachaidhean eile aig àireamh faisisteach. Ach, co-dhiù, bha na Nadsaidhean leisg. Agus chan eil sinn air gluasad air adhart fhathast.
  Cha b' urrainn na caileagan laidhe gu sàmhach air an tràigh ;
  Agus gu h-obann thòisich Magda ri caoineadh. Nuair a chunnaic Gerda gu robh an nighean le falt òir a" beucaich, rinn e srann le tàir:
  - Uill, a-rithist bruidhnidh ar naomh mu mhoraltachd ...
  Chrath Magda ag aontachadh:
  - Gu dearbh, rinn sinn a leithid de pheacadh ...
  Thòisich Charlotte a 'gàireachdainn.
  - Bha i fhèin a" gearan agus a "reubadh leinn bho orgasms, agus a-nis tha i a" sèideadh snot !
  Leum Gerda suas. Bha i àrd, tana, le dìreach panties tana oirre. Rinn an gaisgeach sgread:
  - Gu leòr! Cuimhnich gur e leabhar Iùdhach a th" anns a" Bhìoball. Chan ann airson Aryans a tha e!
  Thuirt Cairistìona:
  - Agus na cuir nàire oirnn! Anns an Treas Reich cha robh agus chan eil , agus cha bhi Crìosdaidheachd gu bràth tuilleadh! Cruthaichidh sinn ar monotheism fhìn, am monotheism sin de Aryanism ... Agus cha bhi creideamh sam bith eile ann ach creideamh Nadsaidheachd!
  An diabhul ruadh, ag radh so, thoisich eadhon ri glaodhaich agus ri stobadh a casan rùisgte, chiseail.
  Chrath Magda a ceann gu àicheil:
  - Chan eil, chan eil thu a 'tuigsinn dad fhathast ...
  Bha Gerda a" fàs feargach:
  - Dè bu chòir dhuinn a thuigsinn? Gu bheil thu air do phuinnseanachadh le puinnsean creideamh Iùdhach. Agus tha an rud as fheàrr agus Aryan. Feumaidh tu a bhith againn mu dheireadh agus crìoch a chuir air Abraaism nad anam!
  Rug Cairistìona a fiaclan agus rinn i gàire:
  - A-mhàin droch chreideamh, is dòcha Nadsaidheach... Olc, agus aig an aon àm, cuideachail. Dè am math a th" ann an creideamh a tha a" toirmeasg eadhon coimhead air boireannaich agus a bhith gam meas?
  Bhuail Magda a cas ghràsmhor gu feargach air a" ghainmhich bhlàth agus fhreagair i:
  - Cha 'n e brìgh creideamh sam bith a thaingealachd a muigh, ach a dhearbh- achd !
  Rinn Gerda gàire agus , le iongnadh mòr , dh" fhaighnich e:
  - Dè na slatan-tomhais airson dearbh-aithne? Dearbhaibh gur e am Bìoball facal Dhè agus foillseachadh an Uile-chumhachdaich !
  Thuirt Magda gun a bhith ro mhisneachail:
  - Uill, mar eisimpleir, fàisneachdan bìoballach ...
  Sheall Gerda le a sùilean saphir, agus dh"fhaighnich i le faireachdainn na guth:
  - A bheil fàisneachd ann mun Treas Reich agus gun gabh a 'Ghearmailt thairis an saoghal gu lèir?
  Sgaoil Magda a gàirdeanan gu neo-chomasach, agus, a" ruith ladhar a cas-rùisgte, is gann a thuirt i:
  - Chan eil! Chan eil e ann!
  Rinn Gerda co-dhùnadh cinnteach:
  - Mar sin chan fhiach na fàisneachdan sin! Fiù 's uighean gun buidheag.
  Chrath Magda a ceann agus, gu sàmhach, shuidh i sìos ann an suidheachadh lotus. Bha strì follaiseach a" dol air adhart na broinn. Eadar am miann a bhith na fhìor Aryan agus fuireach ann an Crìosd.
  Cha robh fios aig Magda fhèin dè a roghnaicheadh e. Bha i dha-rìribh ag iarraidh Crìosdaidheachd a chrathadh agus a bhith na fìor bheathach. Ach air an làimh eile, bha am miann a dhol a-steach do leas air a chumail air ais le rudeigin. Aig amannan bhiodh Magda a "dol seachad, a" faireachdainn orgasms nuair a chaidh a groped agus a fucked le fir òga is eireachdail. Agus a-nis bha a cogais ga chràdh.
  Thuirt Cairistìona, a" smaoineachadh gu h-àrd, gu mòr:
  - Dhòmhsa, bhon fhìor thoiseach, b" e an rud a dh "adhbhraich diùltadh anns a" Bhìoball gu cinnteach gur e Iùdhaich sluagh Dhè. - Stamp an nighean a sàil rùisgte air a" ghainmhich, thog i duslach agus lean i oirre. - Iudhaich, am bheil sluagh Dhè ann ? Uill, dè a dh" fhaodadh a bhith nas absurd? Chan urrainn dhomh seo a ghoid idir. Dè cho gòrach a tha seo. Uill, cò a b" urrainn a chreidsinn?
  Chrath Gerda a guailnean agus thuirt i:
  - Tha moran anns a' Bhiobull nach urrainn a thuigsinn leis an inntinn. Canar luchd-cuir gu bàs sinn mar luchd-brathaidh oir bidh sinn a" sgrios daoine nas ìsle na daonnachd. Ach chuir Dia anns a 'Bhìoball an saoghal gu lèir fo thuil, a' marbhadh milleanan de dhaoine agus mòran bheathaichean neo-chiontach. A 'fàgail dìreach ochdnar. - Laigh an nighean sìos air a" ghainmhich agus, a" putadh suas air a dòrn, lean i oirre leis an reusanachadh. - Smuainichibh air cia meud an-iochd a tha anns an leabhar Iudhach so. Agus ghiùlain na h‑Iùdhaich fhèin gu h‑borb ann an cogaidhean ceannsachaidh .
  Dhearbh Charlotte:
  - Sin e! Agus dè an seòrsa smaoineachaidh a bh" aca. Bha iad airson Pòl a mharbhadh nuair a dh"ainmich e gu robh an Tighearna an dùil na pàganaich a shàbhaladh cuideachd. Coltach ri turcaich pompous a tha den bheachd nach eil dùthchannan eile airidh air beatha!
  Thog Magda a ceann agus shoilleirich i:
  - Beatha shìorraidh!
  Shuidh Charlotte sìos ann an sgaradh còmhnard agus, a 'gàireachdainn, thuirt i:
  - Agus eadhon mar sin. Cha do gheall am Fuhrer nèamh an dèidh bàis. Gheall e an Treas Reich àrdachadh taobh a-staigh beatha a" ghinealaich seo. Agus thachair e! Chan eil eadhon dusan bliadhna air a dhol seachad bhon a tha sinn nar maighstirean air leth an t-saoghail!
  Bhuail an diabhal ruadh air a caraidean agus thuirt e:
  - Agus tha am Bìoball a 'gealltainn nèamh a-mhàin an dèidh bàs.
  Rinn Gerda ceartachadh air Charlotte teine :
  - Chan ann às deidh bàs. - Chrath an neach-crìochnachaidh fionn a meur. - Cha'n e mhain an deigh bàis, ach a mhain an deigh dara teachd Chriosd, agus deireadh an t-saoghail. Mar sin bidh feitheamh ro fhada aig na fìreanan ri neamh!
  Rinn Cairistìona corran is gàire:
  - Agus tha sinn mu thràth a" faighinn tlachd à pàrras air an Talamh! No, co-dhiù, neo-bhàsmhorachd gnìomhach!
  Dhearbh Gerda gu furasta:
  - Sin e! Agus dè a tha a dhìth oirnn? Tòrr, agus aig an aon àm, tha cha mhòr a h-uile càil againn mu thràth!
  Thuirt Magda gu feargach:
  - Dìreach, tha e ann mu thràth ... no ... airson a-nis!
  Gerda a sùilean sapphire:
  - Cha do thuig?
  Mhìnich Magda gu furasta:
  - Tha e math a bhith beò air an Talamh nuair a tha thu òg agus brèagha. Ach feuch ri smaoineachadh dhut fhèin gur e cailleach a th" annad. Agus chan eil feum aig duine air fhathast !
  Rinn Gerda càineadh air a h-aodann òg, ùr:
  - Wow, carson a tha seo?
  Thuirt Magda le teas:
  - Agus a bharrachd air sin. Ma dh' fhàsas tu gu h-uaigneach agus uaigneach, tinn agus air an leòn, is e Criosd an aon chomhfhurtachd a bhios agad.
  Stamp Gerda a cas-rùisgte gu feargach agus fhreagair i:
  - Uill, chan eil mi! Tionndaidhidh mi gu Thor aig an uair mu dheireadh!
  Thuirt Cairistìona, a" dèanamh gàire tarraingeach:
  - Dè a bheir ort smaoineachadh gum fàs sinn sean?
  Chrath Magda a guailnean agus thuirt i:
  - Is daoine sinn. Agus bidh a h-uile duine a 'fàs sean!
  Rinn Cairistìona gàire agus thuirt i:
  - Dè ma nì saidheans Aryan a" chùis air seann aois?
  Rinn Magda gàire, a" lasadh a fiaclan neamhnaid:
  - Anns a 'chùis seo , bidh mi glè thoilichte!
  Cairistìona choed:
  - Tha a h-uile dad do-dhèanta comasach san t-saoghal againn. Fhuair an Dia Aryan a-mach gu bheil dhà agus dhà ceithir!
  Rinn Charlotte gàire agus thionndaidh i a cromagan agus thuirt i:
  - Chan eil dad nas uamhasach na seann aois. Is e suidheachadh uamhasach a tha seo!
  Chrath Gerda agus thug e fa-near:
  - Is fheàrr cù òg na seann leòmhann. Eh, nam b" urrainn dhomh ach leigheas a lorg airson neo-bhàsmhorachd!
  Sheinn Charlotte le toileachas:
  - Gu bràth òg, gu bràth casruisgte!
  Chrath Gerda a ceann le aonta:
  - Bidh sinn a 'coiseachd mun cuairt gun bhrògan fad na h-ùine , agus mar sin, bidh sinn a' gleidheadh ar n-òige gu bràth!
  Rinn Magda gàire mar fhreagairt agus thuirt i:
  - Tha daoine dubha cuideachd casruisgte fad na h-ùine, ach cha do dh'fhàs iad neo-bhàsmhor!
  Chuimhnich Gerda:
  - Bu toil le m" ainm a bhith a" ruith casruisgte tron t-sneachda no poll an fhoghair. Agus a h-ainm neo-bhàsmhor! Mar sin rachaibh air adhart agus soillsich do shàilean lom, girlish!
  Shnìomh Charlotte air a" ghainmhich, rinn i sgaradh fad-ùine, agus rinn i gàire:
  - O, seann aois, seann aois damnaichte. Cha dealaich mi ri billean - bidh mi gu bràth òg!
  Ghluais Gerda agus thug e fa-near:
  - Tha araon airgiod agus oighreachdan aig ar ceathrar Afraga agus an Ruis. Agus dè tha sinn ag iarraidh?
  Thuirt Cairistìona le dealas:
  - Slàn'ghear nam fear ! Bhiodh e cho math seraglio fireannaich a bhith agad!
  Dh" aontaich Charlotte gu deònach:
  - Seadh, bhiodh sin fionnar. Is toil leam iomadachd ann an fir!
  Bha Magda airson faighinn a-mach mun anam, ach dh'atharraich i a h-inntinn. Is e dìreach an aghaidh a dh'fhàs eadhon na bu mhiosa. Seo mar a thèid beatha. Chan eil seo ri ràdh gu bheil e gun toradh. Bhiodh e na pheacadh don cheathrar dhiubh gearan a dhèanamh. Tha iad air tòrr a choileanadh. Tha duaisean ann cuideachd, rud beag nas miosa le rangannan. Agus glòir mhòr. Agus togail stuthan.
  Beachdaich orra, a rèir inbhean thalmhaidh, glè fhortanach, agus cha robh iad a-riamh air an leòn gu mòr rè a 'chogaidh gu lèir.
  Agus aig an aon àm, chan urrainn dhaibh a bhith air an ainmeachadh gu tur toilichte. Dè a" bhuannachd a tha aig Crìosdaidhean? Tha iad riaraichte le glè bheag nam beatha. Agus mar sin , co-dhiù , tha e coltach riutha gu bheil iad toilichte. Eadhon ged nach do gheall Criosd harems agus lùchairtean.
  Uaireannan bha Magda dìreach mì-thoilichte. Gu sònraichte nuair a smaoinich mi air Crìosd. Uill, ceart gu leòr murt. Mharbh Samson agus Daibhidh. 'S iomadh thugs' am measg nan naomh. Ach miann gnèitheasach? A fuil theth! Bha Magda ag iarraidh gaol, a" toirt a-steach gaol corporra. Rugadh i le barrachd gnèitheachas. Dìreach mar an còrr de na nigheanan.
  Agus ciamar a bheir Dia mathanas dhi airson seo?
  Agus eadhon ged nach e Crìosdaidheachd an fhìor chreideamh, dè an fhìrinn a th" ann?
  Chuir Magda ceist air a caraidean:
  - C'arson a chreideas sinn, mur creid Criosd ?
  Fhreagair Gerda gu feargach:
  - Dè, nach eil am Fuhrer gu leòr dhut?
  Agus fhreagair Magda a sùilean,
  - Tha, tha am Fuhrer sgoinneil. Ach an urrainn dha neo-bhàsmhorachd a thoirt seachad?
  Thuirt Charlotte gu reusanta:
  - Co-dhiù, cha 'n 'eil Criosduidh a' freagairt oirnne. Chan urrainn dhuinn cuideachadh ach peacadh. Chan eil feum againn air Dia a bheir air falbh peacadh gu tur!
  Sgaoil Magda a làmhan, gu brònach a" toirt fa-near:
  - Mar sin is e an roghainn eile sìorraidheachd ann an ifrinn?
  Rinn Charlotte gàire agus mhol i:
  - Theagamh nach 'eil e cho dona an sin.
  Stamp Gerda gu feargach a sàil chruinn, a" bualadh molagan rèidh, agus a" comhartaich :
  - Cha bhith ifrinn ann dha Aryans! Bheir an Dia fìor buaidh! Tha sinn a 'buannachadh, agus is e seo an rud as cinntiche. Chan eil Bìoball againn. Tha Mine Cafe againn. Agus chan eil dad nas motha na obraichean an Fuhrer!
  Mhol Cairistìona dha na nigheanan:
  - Rachamaid airson ruith!
  Ghabh na caileagan an cothrom seo gus an casan a shìneadh le dealas. San fharsaingeachd, fhad "s a tha socair ann, faodaidh tu fois a ghabhail.
  Ruith Magda agus smaoinich i. Seadh, is e an rud as luachmhoire a tha aig duine òige agus slàinte. Nuair nach eil seo fìor, chan eil calpa a 'toirt toileachas. Dè mu dheidhinn gnè? Bidh seo ag ath-nuadhachadh a 'chorp. Agus mar sin, tha e feumail airson fallaineachd corporra, gu sònraichte do bhoireannaich. Agus tha staonadh gu math cronail.
  Ach tha moraltachd Chriosduidh ag radh a chaochladh. Agus san fharsaingeachd, tha an saoghal mì-chothromach. Tha an rud a bheir dhut an toileachas as motha cronail. A mar eisimpleir , tha mi dha-rìribh ag iarraidh seoclaid. Ach, chan eil iad a 'fàs geir, oir tha iad daonnan a' gluasad.
  Dè as urrainn dhut a ràdh mu neamh? Nach biodh e ro dhona gun pheacadh ?
  Bha Magda cuideachd a" smaoineachadh air Satan. Tha a" cheist cha mhòr maireannach. Carson a chruthaich Dia Mac an Dàn, le fios gun peacaich e agus gun toireadh e air falbh billeanan de dhaoine tuigseach leis? Chaidh dreach inntinneach a chuir an cèill leis a" bhan-fhàidh Elena: cha robh feum aig Dia air innealan-fuadain. Agus chuir an t-Uile-chumhachdach roimhe, eadhon ann an dòigh cho an-iochdmhor, a bhith a 'sealltainn don chruinne-cè millteach a' pheacaidh, agus luach a 'ghràidh agus a' ghràis Dhiadhaidh.
  Ged a tha, air an làimh eile, dòigh air choireigin a" sgrìobhadh dheth trilleanan de ainglean agus daoine gun sàbhaladh ro-làimh airson faighinn cuidhteas, no, a bharrachd air sin, airson damnadh shìorraidh, tha e coltach ri deuchainnean SS air a" chruinne-cè. Tha ni-eigin mar so an aghaidh peacaidh, agus da rìreadh o'n bheachd a bhi beò gu neo-eisimeileach o Dhia, a' sealltuinn fanaideach, agus a' cur a' Chruithear e fèin ann an droch sholas. Air an làimh eile, ma tha ùmhlachd don chruthachadh cho cudromach do Dhia, nach biodh e na b" fhasa biorobots a chruthachadh an toiseach nach eil, ann am prionnsapal, comasach air peacadh!
  Ach cuiridh sagart no diadhaire an aghaidh: chan eil innealan-fuadain comasach air fìor ghràdh! Is e dìreach creutair beò as urrainn peacachadh as urrainn dha-rìribh, agus chan ann a rèir prògram clàraichte, gaol!
  Tha Lucifer ag aontachadh le seo. Gu ìre, tha deamhain air fàs gu bhith nam bràithreachas le prionnsapalan spèis dha chèile. Ach ma tha gràdh aig daoine comasach air peacachadh, am bi gràdh fìor an uair a chaillear an comas dol an aghaidh toil Dè ? Agus mur bi e air a chall, ciod a' bhuil a th' aig cràdh trilleanan pheacach, araon daoine agus ainglean? No eadhon an sgrios?
  Smuainich Lucifer air so, agus mhol loidsig Shàtain an roghainn a's ionmhuinn do anam Mhic an Daoi : oir tha feum aig Dia air gràdh siorruidh, agus gu bheil gràdh eu-comasach as eugmhais peacaidh, 's e sin, as eugmhais gnìomharan an taobh a muigh do thoil an Uile-chumhachdaich, an sin feumaidh am peacadh a bhi siorruidh. Tha seo a 'ciallachadh gu bheil luchd-giùlain peacaidh no an aghaidh riaghladh an Uile-chumhachdaich cuideachd fo ùmhlachd sìorraidheachd. An sin cha 'n 'eil Lucifer an cunnart gu'n criochnaich e ann an teine ifrinn shiorruidh, no gu'm biodh e air a dhubhadh as gun lorg, mar dhealbh cailce le rag. Agus bidh Satan fhèin, agus a ainglean, agus daoine peacach comasach air slighe eadar-dhealaichte a ghabhail. An urrainn dha a shìobhaltachd fhèin a chruthachadh agus fìor shaoghal eile a chruthachadh?
  Tha Ifrinn, mar eisimpleir, air leasachadh gu mòr, agus le cuideachadh bho iomadh tomhas, leudachadh agus dath a-steach don fhìor chruinne-cè. Agus bidh daoine a" cumadh cruth-tìre an fho-thalamh ann an iomadach dòigh. A 'gabhail a-steach, gu ìre, tha creideamh neach a' sealltainn an inferno mar a tha e an dùil a bhith beò às dèidh làimhe. Ach a-mhàin ann am pàirt, oir tha feum aig Lucifer cuideachd air ceartas agus leasachadh eadhon neach a tha air bàsachadh san fheòil.
  Cha robh a' cheud atharrachadh air ifrinn ro bheairteach agus chomhfhurtail - theagamh gu'n d'thug e uirsgeulan mu'n Tartarus ghruamach, agus eagal a' bhàis am measg dhaoine. Ach nochd na Champs Elysées - gu math coltach ris an t-sealladh de phàrras am measg nan ciad Chrìosdaidhean. Viry am measg nan Slavs pàganach, agus Vahlak am measg nan Lochlannach. Nochd peacaich ùra - bha an saoghal fon talamh a 'tuineachadh, ach bha cumhachd aig Lucifer a h-uile dad a dhèanamh ann an ifrinn. Ach is e do mhac-meanmna fhèin an neach-chuingealachaidh. Agus thàinig daoine gu bhith nan àite briodachaidh, a thug air cruinne-cè gu math eadar-mheasgte a chruthachadh, agus chan e idir rìoghachd fon talamh le coirean agus deamhan adharcach a "tilgeil logaichean fodha.
  Theagamh gu'n d' èirich eadhon an dearbh bheachd a bhi dol an aghaidh a' Chruithear, no, na bu chinntiche, 'na aghaidh mar thoradh air cuid de mhothachadh air gnàthachadh. Chan eil an duine cumanta a 'tuigsinn seo. Ach tha e, Lucifer, a 'smaoineachadh, a' cunntadh agus a 'faicinn a h-uile càil ann an dòigh nach urrainn eadhon na coimpiutairean daonna as cumhachdaiche seo a thuigsinn.
  Le bhith mar Chruthachadh àireamh a h-aon ann an cumhachd, anns a" chruinne phàtran, riaghlaichte seo, far a bheil a h-uile càil umhail don Dia Uile-chumhachdach, dh"fhairich e, nas motha na duine sam bith eile, gnàth-shìde agus eadhon ro-innseachd thachartasan.
  Ged nach eil Satan a" faicinn an àm ri teachd mar sin, tha an ro-thuigse aige comasach air ro-innse agus obrachadh a-mach a" cleachdadh mòran pharaimearan. Agus chunnaic Lucifer gun tachradh a leithid anns an t-saoghal so! Togaidh iad rudeigin, cha tèid dad a sgrios, agus ma tha seo fìor, chan eil adhbhar ann a bhith a 'reubadh do phutan bolg aig làrach togail. Bidh na rionnagan a" tionndadh aig astar tomhaiste, tha saoghal nan daoine beag ann an àireamh agus a" fàs gu slaodach. Cha mhòr nach eil dad aig ainglean ri dhèanamh idir.
  Seadh, b" e gnàth-chleachdadh agus dòrainn a" chruinne-cè ceart, agus mar sin gu ìre mhòr stadach, a bhrùth Lucifer gu ar-a-mach. Bha e airson cumhachd fhaighinn gus e fhèin a chruthachadh, gus nach biodh rionnagan ann an cruth dìreach bàlaichean lasrach. Gus nach biodh a h-uile dad cho ro-innseach agus cho beag caochlaideach 'sa tha e ann an cruinne-cè gun pheacadh. Nuair, gu cruaidh, chan eil feum air a bhith ag obair gu cruaidh, agus chan eil àite ann airson ruith.
  Agus dè a dh'fhaodadh Lucifer a bhith ag iarraidh: tha e mu thràth os cionn a h-uile cruthachalachd, ach aig an aon àm, chan urrainn dha cumhachd a chleachdadh airson rud sam bith a tha follaiseach. Fiù "s, mar eisimpleir, cuir suas rionnagan, no cuir stampa air na beathaichean beaga agad. Dh'adhbhraich inntinn gheur agus smaoineachadh sgiobalta gnàthachadh. Agus tha còmhstri leis a" Chruthaiche na chothrom a thighinn beò agus mu dheireadh amas duilich, cunnartach, ach ion-mhiannaichte fhaighinn dhut fhèin: an dàrna cuid a" chùis a dhèanamh air a" Chruthaiche, no dearbhadh gu robh e ceàrr! Ann an suidheachadh sam bith, chan eil toradh na connspaid ro-innseach, agus an àite sin, bha mòran eadhon den bheachd nach urrainn an cruthachadh a bhith nas làidire na an Cruthaiche , agus caillidh e, tha roghainn Satan a dhol an-aghaidh duilich agus gun dòchas. Ach co dhiù thug an spàirn so nàdur àrd agus àrdanach an aingil a b'fhoirfe agus a bu chumhachdaich a mach à staid chodail agus ghnàthaicht'. Agus dìreach nuair a choinnich e ris a 'Chruthaiche a bha Lucifer a' faireachdainn fìor bheatha agus strì mòr. Eadhon ged a b" e sabaid a bh" ann far an tug comasan anailis Satan cha mhòr cothrom soirbheachais. Ged a tha ... Tha beagan subtleties an seo nach eil, gu fortanach, daoine eòlach air a h-uile càil mu dheidhinn fhathast.
  Bha Magda air a giùlan cho mòr air falbh le bruadar an latha is nach do mhothaich i mar a bhuail i ann an gunna fèin-ghluasadach. Bha e ag itealaich le inertia. Agus chan iongnadh. Air an t-slighe, choinnich na caileagan ris a 'ghunna fèin-ghluasadach E-5, a' chiad mhodail deuchainneach. Càr inntinneach, le dìreach aon bhall den sgioba ann an suidheachadh buailteach. Cho beag agus cho cumhang, armaichte le canan 75-mm agus gunna-inneal coaxial.
  San fharsaingeachd, bha an gunna fèin-ghluasaid seo airson a dhol air tìr seach obair sabaid. Ach tha e aotrom , agus faodar a leigeil sìos bho paraisiut no air modalan. A dh 'aindeoin a chuideam ìseal - dìreach seachd tunna, ràinig tighead armachd aghaidh an E-5 80 millimeters aig ceàrn mòr reusanta de chlaonadh.
  Mar sin dh'fhaodadh an tanca seo gun turaid bualadh air trithead 's a ceithir fhad' sa bha e do-ruigsinneach bhon aghaidh. Agus air na taobhan bha an gunna fèin-ghluasadach air a dhìon le rolairean. Dh'fhaodadh àirde an tanca a bhith air a lùghdachadh gu dìreach meatair, agus cha robh ach aon saighdear, mar as trice beag, ann an suidheachadh buailteach. No is dòcha eadhon nighean no deugaire.
  Bha na caileagan timcheall air a 'chiad mhodail den chàr as ùire. Ann an iomadh dòigh bha e coltach ri E-10 eadhon nas lugha . Le cuideam aotrom, b 'urrainn dha na Gearmailtich agus luchd-dealbhaidh thràillean èignichte gunna meadhanach làidir a chuir a-steach, comasach air trithead' sa ceithir a tholladh air a 'chrann leis a' phròiseact fo-inbhe aige bho astar gu leth cilemeatair, no eadhon barrachd. Agus aig astar cilemeatair - am pàirt as ìsle den chrann agus aghaidh an turaid IS-2. A bharrachd air an sin, cha robh feum air eadhon tanca Sobhietach cho cumhachdach a dhol a-steach do armachd gunna fèin-ghluasaid aotrom. Bu chòir armachd saimeant a bhith a 'dèanamh a' phròiseict ricochet.
  Thuirt Gerda gu h-ealanta:
  - Chan urrainn dhut sgaradh le neoni, ach bheir iad thu gu neoni!
  Mhìnich Charlotte:
  - Bidh sinn a 'buannachadh, a tha a' ciallachadh gun urrainn dhuinn a h-uile duine a thoirt air falbh agus togail!
  Sheinn Cairistìona le sunnd:
  - Na bi uile a" laighe air na leapannan, faodaidh am Fuhrer loidhne a chruthachadh! Èist ris an Fuhrer!
  Chuir Magda tweet air ais:
  - Sguabaidh sinn air falbh mòran deòir. Dèan gàirdeachas ri daoine - tha Crìosd air a bhreith!
  Rinn a" chòrr de na nigheanan sgadan gu làidir agus thòisich iad a" crathadh an làmhan:
  - Gu leòr! Chan eil annad ach luchag eaglaise!
  Leum an nighean mar fhreagairt agus ghluais i a cas rùisgte air armachd stàilinn an tanca, ag èigheach:
  - Agus bidh thu nas làidire nad anam! Nuair a tha do làmh daingeann agus na h-amasan agad daonnach, faodaidh tu stàilinn fòirneart a phronnadh!
  Agus sheinn na ceathrar mar fhreagairt, a" leum suas is sìos aig an aon àm:
  - Bidh fòirneart a" geurachadh stàilinn, ach cha mhair cumhachd an uilc gu bràth. Agus bidh thu nas làidire nad anam! Nuair a tha do làmh daingeann agus na h-amasan agad daonnach, faodaidh tu stàilinn fòirneart a phronnadh!
  Uill, cho seòlta sa tha na deamhan seo le an casan rùisgte air an dathadh mar sheòclaid òir. Agus dè cho sunndach 'sa tha iad a' dannsadh agus a 'leum. Saighdearan fìor. Agus is iad sin na caileagan fionnar a bhios a" gluasad mar nathraichean. Bhiodh na bòidhchead a" dannsadh agus a" ruith a-rithist, na sàilean cruinn, pinc aca a" lasadh.
  Dh" fhàs Gerda gu sunndach:
  - Chan eil feum agam air Kai, tha mi ag iarraidh harem slàn!
  Sheinn Charlotte air ais:
  - Chan eil!! Nas fheàrr na dà harem!
  Bidh Cairistìona loisgeach a" beucaich:
  - Ach chan eil! Nas fheàrr trì no ceithir!
  Ghabh Gerda e agus sheinn e gu ceòlmhor:
  - Ach cha 'n 'eil gràdh do dhaoinibh a' falbh, cha'n 'eil.
  Tha Magda a" sgreuchail:
  - Uill, dè an draoidheachd! Chan urrainn dhut a dhèanamh mar seo!
  Rinn Gerda gàire mar fhreagairt agus chuir i na cuimhne:
  - Ach tha thu, cuideachd, gu litireil air a ghlanadh le toileachas!
  Bha fionn na meala a" frasadh agus fhreagair i le guth dubhach:
  - Nam biodh fios agad dè an nàire a tha seo a" toirt orm!
  Seinnidh Gerda mar fhreagairt:
  - Chan eil nàire orm fhathast! Nam biodh an obair air a dhèanamh gu glan! Agus faodaidh an bandit a bhith na neach-ealain! Thoir spèis do thàlant, thoir urram do thàlant!
  Thoir spèis do thàlant - uaislean!
  Rinn Charlotte gàire gu dealasach:
  - Tha e teth! Teas! Grian friochte nam bailtean mòra!
  Ghabh Cairistìona e agus rinn i gàire:
  - 'S e nighean sona a th' annam! Bòidheach bho gach taobh ! Bòidheach bho gach taobh !
  Bho gach taobh!
  Tha Gerda dìreach a" slaodadh a cinn a-steach do armachd a" ghunna squat fèin-ghluasadach agus a" rùsgadh :
  - Is mise SS, is mise SS, ach chan eil gu dearbh! Agus thoir urram don bhacadh. Tha sinn anns an taigh beag airson a h-uile duine
  na bastards ! Mar a theagaisg Hitler - am prìomhaire àrdanach!
  Fhreagair Magda mar fhreagairt, a 'leum suas is sìos:
  - Tha neach ann am mi-chreidimh mì-thoilichte. Chan urrainn dhut a bhith beò ann an ana-miann peacach. Air sgàth,
  Gu bheil fearg Dhè uamhasach! A chionn gu bheil Dia na bhritheamh teann!
  Chrath Charlotte ri bòidhchead fionn agus rinn i gàire:
  - Tha 'n fheoil ann an ifrinn a' lagachadh as an teas. Agus tha an t-àm ann dhuinn uile tuigsinn o chionn fhada. Duine sam bith aig nach eil eòlas air creideamh anns an Tighearna, tuitidh e fo chuing ifrinn!
  Chrath Magda a dòrn air an diabhal dearg agus rinn i sgadan:
  - Gheibh duine peacach a chuid. Bidh e mar dhamhan-allaidh a" lasadh na theine. Bidh deamhain gad chràdh san fhìor shaoghal. Iadsan a rinn adhradh do Shatan.
  Sheinn Cairistìona, a" cuairteachadh a cromagan làidir:
  - Glaodh dìoghaltas air claidheamhan - tha blàr ga chur an sàs. Agus sùilean dubha fo do shùilean, agus surfadh fuilteach!
  Tha ceathrar nighean ann mu thràth nuair a bhios iad a" rughadh:
  - Gaoth a tuath, bord. Sàtan, biodh fios agad gu bheil eagal aingil sìorraidh!
  Agus a" stampadh an casan rùisgte, chanadh na caileagan:
  - Seo claidheamh Hitler! Is e seo claidheamh an Fuhrer! Gearr a h-uile madman!
  Agus bidh na nigheanan a" gàireachdainn.
  Ghlac Gerda e agus sheinn e gu h-ard:
  - Bliadhna mharbhtach, chan fheum thu mo chreidsinn. Ach thig naoi legion le Hitler! Tionndaidhidh an diabhal Adolf againn le adhaircean òir an speur bun os cionn!
  Agus gabhaidh na caileagan e agus sgreuchail:
  - Tha sinn nar gaisgich de sholas ifrinn!
  Agus mar a bhuail an ceathrar dhiubh am buinn rùisgte, agus sradagan de gach dath den bhogha-froise a" frasadh sìos gu tiugh. Uill, boireannaich ...
  An uairsin, gu dearbh, ghabh na gaisgich pàirt anns a 'chràdh. Chaidh an neach-tòiseachaidh a shlaodadh le uèir gheal-theth, agus thòisich iad a 'dòrtadh salann agus piobar air a ghearradh gu breagha air na lotan. Thionndaidh am pian gu bhith ifrinn, agus bha am balach a" sgreuchail mar dùdach, no mar gheàrr ann an ribe.
  Thuirt Gerda gu magadh :
  - Tha mathan, air a ghlacadh ann an teine, a 'beuchadh mar tharbh, chan eil pian nas làidire anns a' chruinne-cè gu lèir. Agus tha gunna-inneal aig mo charaid, cuiridh e a-mach neòinean sam bith!
  Chaill am balach mothachadh grunn thursan, ach chaidh a thoirt gu mothachadh agus a chràdh a-rithist. Aig an aon àm, gu practaigeach gun a bhith a 'faighneachd cheistean. Agus dè bha fios aig a" phrìosanach? Bha na faisisteachan brònach dìreach a 'còrdadh ri pian a' bhalaich.
  Chaidh an neach-tòiseachaidh a chràdh airson ùine mhòr, gus, mu dheireadh, chaill am balach mothachadh gu tur, a 'tuiteam a-steach do choma bho chlisgeadh goirt. Thuirt Gerda le aithreachas na guth:
  - Chan e droch chràdh, ach chan eil gu leòr! Cò eile a bhiodh tu airson a chràdh?
  ghlaodh Magda gu feargach:
  - Tha thu uilebheistean! Cha toir Dia maitheanas dha seo!
  Sheinn Gerda mar fhreagairt:
  - Na dèan mearachd, iasg, tha Dia ag iarraidh a chràdh, agus chan ann air a 'chiad fheuchainn!
  Chuir Cairistìona tweet gu bodhar:
  - O, na cràdh so ! Gu sònraichte nuair a bhios iad a" losgadh sàilean boireannaich le iarann teth, cho math sa tha e!
  Rinn Charlotte sgadan ann an guth brònach:
  - Cràdhaidh sinn Stalin, reubaidh sinn e na phìosan!
  Bidh Cairistìona ruadh a" bagradh:
  - Agus is mise Baba Yaga, tha casan casruisgte aig a" chaileig!
  Agus thug an gaisgeach ceum air slat teth. Bha an t-aonar garbh a" faireachdainn blàths tlachdmhor agus èigheachd. Choisich an diabhal ruadh:
  - Abair spòrs !
  Cha b' urrainn dha na caileagan eile a dhol an aghaidh a' bhuairidh a bhith a' ruith casruisgte thairis air a' ghual. Agus tha casan nan gaisgeach cho breagha agus air an comharrachadh le co-sheirm nan loidhnichean aca. Agus nochd Gerda eadhon a cìochan agus chuir i iarann teth dearg air a" chuthach sgàrlaid. Agus rinn i gearan gu toileach bhon tlachd a thug am pian dhi.
  Lean Magda an deise, ag ràdh:
  - Ann an ifrinn cuiridh iad iarann teth air cìochan ar nigheanan rùisgte! Mar sin tha cothrom againn faicinn cò ris a tha e coltach ro-làimh!
  Rinn Gerda gàire agus reamhrachadh am meatailt teth le a teanga agus rinn i gàire:
  - Chan eil eagal oirnn eadhon ro ifrinn! Eadhon ifrinn! Gu sìorraidh an sàs ann an lasraichean ! Tha, air do bheò-ghlacadh!
  Ghabh Charlotte e agus chuir i tweet:
  - Dè am pian, dè am pian!
  Leum Cairistìona casruisgte thairis air na guallan teth agus rinn i gàire. Uill, tha casan nan nigheanan an-còmhnaidh casruisgte, tha na buinn làidir, coltach ri calluses camel. Agus san fharsaingeachd, is iad sin gaisgich den chlas as àirde!
  An uairsin shnàmh na caileagan san abhainn a-rithist. Bha stoirmean-troopers ag itealaich thairis air an speur. Agus aig àirdean àrda an TA-400an iongantach . Chaidh iad a bhomadh bailtean Sòbhieteach taobh a-muigh nan Urals. Mar thoradh air innleachdan bomadh seasmhach, sàrachail , a" cleachdadh bhomaichean napalm, chaidh an Ruis a shàrachadh. Mar sin mean air mhean chaidh na factaraidhean fon talamh, bomadh na Gearmailtich sgìrean luchd-obrach gus na b" urrainn dhaibh de dhaoine a mharbhadh. Chleachd iad bomaichean loisgte agus bomaichean trom le smachd rèidio. Dè a chruthaich na Nadsaidhean? Mar eisimpleir, uighean beaga le stuthan-spreadhaidh mean air mhean.
  Bha an TA-400 eadhon a 'giùlan am boma as truime san t-saoghal, le cuideam còig tunna deug. Chaidh a leigeil sìos ann an Ulyanovsk. Chaidh leth den bhloc a leagail. Mar sin bha na faisisteach an-còmhnaidh a" sabaid .
  Ach tha e coltach gun robh feachd an aghaidh an Treas Reich air an robh napalm gun chumhachd.
  Agus chan eil na V -urchraichean idir rudeigin a dh" fhaodadh co-dhiù seòrsa de dh" àite tionndaidh a thoirt seachad ann an cogadh an t-sàrachaidh.
  Bha Dan a" sabaid ann an trench faisg air Leningrad. Bha balach àrd, mòr agus fèitheach nas fhaide na a bhliadhnaichean, a" smaoineachadh barrachd air nigheanan na air sabaid. Thug na Gearmailtich ionnsaigh air a" bhaile, fhreagair na Ruiseanaich. Gu dearbh, bha barrachd ghunnaichean aig na Nadsaidhean, agus bha na h-ìrean mòra.
  Bha Dan a" losgadh le snaidhpear - raidhfil fada, fèin-ghluasadach. Bha na peilearan sònraichte, le cridhe uranium. Gu math daor agus air a mholadh airson a chleachdadh gu gann.
  Chuimhnich am balach mar a rinn e gaol a-raoir leis an nighean Ruiseanach Alenka. Tha i cuideachd na boireannach àrd agus mòr, gu math stuamachd. Tha Dan gu math eireachdail agus na neach-spèilidh, agus mar sin chaidil an nighean còmhla ris. Ach cha b" e fìor ghràdh a bha seo, gu dearbh. Ach bha fios aig Dan mar a dhèanadh e toileachadh nighean. Ach, càite an rachadh Alenka? Chan urrainn dhut argamaid a dhèanamh le fear SS elite.
  Ach faisg air Leningrad, san fharsaingeachd, bha na Gearmailtich dòigh air choireigin mì-shealbhach.
  Ma thàinig Stalingrad, far an do sheall na Ruiseanaich seasmhachd agus a bha iad a" sabaid airson faisg air sia mìosan, gu bhith na òraid don bhaile, dè as urrainn dhuinn a ràdh mu Leningrad?
  Aig a 'cheann thall, ghabh na Gearmailtich Orenburg cuideachd, ach bha na call, gu h-àraidh na h-òrdughan cèin, uamhasach. B" fheudar dha na faisisteach, san fharsaingeachd, a dh"aindeoin an claon-bhreith cinneadail, aideachadh: bha an nàmhaid làidir, misneachail agus làn-chuimseach.
  Bha Dan den bheachd nan robh Alenka trom, gum biodh e eadhon toilichte. Bha mi airson loidhne mo theaghlaich a leudachadh, chan eil fios agad dè a dh" fhaodadh tachairt ann an cogadh.
  Bha mi a 'smaoineachadh cuideachd, carson a thàinig iad gu fearann na Ruis? Is dòcha nach b 'fhiach feuchainn ri Moscow a thoirt às deidh Lunnainn? Nach eil fearann gu leòr aig na Gearmailtich co-dhiù?
  Thionndaidh an Ruis gu bhith na dùthaich elastagach, far an robh a h-uile ceum air adhart gu math duilich.
  Bhuail Dan balach sa cheann le peilear le deagh amas. Is dòcha eadhon an aon aois. Bha balaich a 'sìor fhàs a' sabaid air taobh na Ruis. A rèir coltais, thòisich Stalin a 'tuigsinn gu robh deugairean nas fheumail air an loidhne aghaidh na anns a' chùl. Gu dearbh , chan eil anns an fhear aig an inneal ach neach-obrach le sgilean ìosal. Agus ann am blàr air an aon dòigh ri inbhich!
  Rinn Dan geurachadh eile air an stoc. Thuirt inntinn:
  - Mac a' ghalla Friedrich! Tha thu fhathast nas fortanach na mise!
  Agus thuirt e gu h-àrd:
  - O, bu mhath leam a bhith nam phìleat!
  Agus sheall am balach dheth a bhiceps! Gu math mòr agus snog. Thòisich an lùth-chleasaiche balach air lùth-chleasachd a dhèanamh. Sheas nighean air a chùlaibh. Cha b' e an Alenka àlainn a bh' ann, ach cuideigin eile, brònach , ruadh, àrd agus tana. Bha meas aig an nighean air Dan. Tha e doirbh a chreidsinn gur e balach a th" ann fhathast nach eil sia-deug. Os cionn àirde na cuibheasachd, le fèithean de stàilinn, bha an t-òganach tana a' dèanamh corragan. Cha 'n 'eil air Dan ach stocainnean snàimh, agus tha a chraiceann rèidh, mar gum biodh e air a dhèanamh de umha, agus tha sliasaid tana aige mar ghloine. Cha robh Freckled Svetka air a mheas mar bhòidhchead - bha i ceàrnach, sgàinte bho dhaithead èignichte, bha a làmhan agus buinn a casan còmhdaichte le calluses. Fìor, tha a sùilean uaine agus brèagha, agus tha na feartan aghaidh aice cunbhalach agus eadhon, mar nighean nighean. Ach tha i fada bhon Alenka lùbach, òr-bhuidhe.
  Tha Svetka airson a dhol faisg air a 'bhalach lùth-chleasachd, ach tha eagal oirre. Tha aodann Dan fhathast cha mhòr mar leanabh, leis an seun sònraichte sin aig deugaire òigeachd, nuair a thèid sèid na h-òige a-mach à sealladh, ach chan eil an fheusag a tha a" milleadh blush craiceann ùr air nochdadh fhathast. Mura b" ann airson a" ghruag ghoirid aige, dh" fhaodadh ceann Dan àlainn a bhith air a mhearachdachadh airson nighean, le smiogaid firinneach - cho eireachdail sa tha e.
  Thuig Svetka gu robh i gun dòchas na b" ìsle an taca ris, gu sònraichte air sgàth a" bhric. O, bu mhiann leam gu'm faighinn an ni olc so a mach as m' aghaidh. Dè nach do dh'fheuch i?
  Dh"fhairich Dan sealladh cuideigin eile air agus thionndaidh e gu sgiobalta mun cuairt. Rinn e cascade de somersaults, a" crìochnachadh ri taobh Svetka .
  Rinn an nighean casruisgte ann an ragaichean sgreuchail. Chuir Dan a làmh thairis air a beul agus dh"fhaighnich e:
  - Uill, cò thusa, a bhrathair?
  Thuirt an nighean le osnaich:
  - Is mise Svetka, dèan tròcair!
  Bha Dan, a thuig Ruiseanach gu math, a" glanadh:
  - Ceart gu leòr ma-thà! Leis gu robh thu a 'coimhead orm, feumaidh tu airgead a phàigheadh airson coimhead orm!
  Rinn Svetka gearan ann an eagal:
  - Chan eil agam! 'S e baigeir a th' annam!
  Bhrùth Dan an nighean thuige agus rinn e sgadan:
  - Pàighidh tu ann an caoimhneas! Is sinne Aryans agus buinidh an cruinne-cè dhuinn!
  . EPILOGUE
  Thàinig a" chlann a-mach à cadal fuadain. Agus an toiseach, bha iad a 'faireachdainn spionnadh agus àrdachadh neart anns na cuirp fèithe aca. Bha na fèithean aca mar-thà follaiseach, ach a-nis tha iad air fàs tòrr nas gèire, air am mìneachadh gu domhainn, agus eagallach. Agus dh"fhàs craiceann a" chuirp dorcha a-rithist, cha mhòr dubh.
  Feadan Marinka:
  - Wow! Tha e coltach gu bheil sinn air ar leigheas!
  Fhreagair Valerka le gàire:
  - Agus dh'fhàs iad eadhon nas fheàrr.
  Chrath Slavka na fèithean aige mar uèir agus sheinn e:
  Tha seo a" ciallachadh a bhith beò gu brèagha
  Tha seo a" ciallachadh a bhith beò le urram...
  Ar neart laidir,
  Neart spioraid agus tiomnaidh!
  Bhris Levka òrdagan rùisgte a chasan le fèithean math agus thug e fa-near:
  - Chan eil annainn ach gillean stàilinn!
  Valerka air a cheartachadh:
  - Nas coltaiche, eadhon titanium!
  Ri taobh an àrd-stiùiriche tùsaire sheas fear le glainneachan dorcha a" còmhdach leth aodann. Agus thuirt e le guth ìosal:
  - Tha, guys. A-nis chan eil thu mar a h-uile duine eile. Chan e, a-nis is dòcha gu bheil thu eadhon nas fheàrr na an còrr!
  Rinn Marinka squeak agus chirped:
  - Is sinne an fheadhainn as fheàrr air an t-saoghal,
  Tha an t-òran againn air an adhair...
  Chan eil an t-Athair a 'creidsinn ann an deòir,
  Agus bheir sinn an eanchainn dha na h-uilebheistean olc!
  Thuirt Slavka:
  - Bha sinn nar vampires, agus a-nis tha sinn àbhaisteach a-rithist?
  Fhreagair an duine ann an glainneachan dorcha agus epaulets:
  - Chan eil idir! Bha thu dha-rìribh na vampires, agus tha thu fhathast, dìreach a-nis chan eil eagal ort ron ghrèin, agus tha thu air do chall bho laigsean luchd-glacaidh fala.
  - Tha sin ceart, tha e eadhon quasar ! - ghlaodh Valerka!
  Dh" fhaighnich Marinka le gàire:
  - Dè ma tha?
  Fhreagair am fear a bha ann an epaulets:
  - Ann an suidheachaidhean far a bheil an nàmhaid bho reul-chrios faisg air làimh gu gnìomhach a" togail shoithichean sabaid, agus gu soilleir ag ullachadh cabhlach mòr airson ionnsaigh , bidh seo gu cinnteach cudromach!
  Thug Slavka fa-near le toileachas:
  - Feachdan sònraichte chloinne! Tha seo, chì thu, gu math fionnar !
  Rinn Levka ceartachadh, a 'lùbadh na fèithean aige:
  - Nas coltaiche chan ann eadhon airson clann, ach airson luchd-tòiseachaidh. Tha sinn cha mhòr inbhich mar-thà.
  Fhreagair an duine ann an glainneachan dorcha:
  - Tha tòrr agad ri ionnsachadh fhathast, a Valerka. Na gabh fois cus.
  Chuir Marka tweet:
  - Mar a thuirt Lenin: - Dèan sgrùdadh, sgrùdadh agus sgrùdadh a-rithist!
  Sheinn Slavka le fealla-dhà:
  Dè seòrsa beatha sgoile a tha seo?
  an deuchainn a h-uile latha ...
  Cur-ris, roinneadh,
  Clàr iomadachaidh!
  Dh'ainmich an nighean anns a 'chòta geal:
  - Agus a-nis thèid thu a-steach don Hypermatrix. Agus thèid na mòr-chumhachdan agad a dhearbhadh .
  Dh'fhaighnich Valerka le gàire:
  - No is dòcha ron sin, an tèid sinn a sheinn?
  Chrath an duine ann an glainneachan dorcha agus epaulets le aonta:
  - Gu dearbh faodaidh tu, seinn!
  Agus thòisich a" chlann air seinn ann an sèist, rud a bha ro borb agus seòlta:
  Cruinne gun chrìoch le rionnag lasrach,
  Tha mo chridhe a" bualadh gu h-imcheisteach nam bhroilleach!
  Dè cho math agus cho toilichte 'sa tha e math a dhèanamh leat,
  Fosglaidh sinn an doras eadar an saoghal!
  
  balach casruisgte ag itealaich a-steach don fhànais gu math luath,
  Ged a tha e dìreach a" ruith tron fheur...
  Agus bidh sinn a" cnagadh air saidheans, gun teagamh, am monolith -
  Leig leis a 'ghrian a bhith a' deàrrsadh thairis air a 'chruinne-cè!
  
  Tharraing an tomboy dealbh de speuradair na leabhar notaichean,
  Tha an sgeidse aige eagallach, neo-sheasmhach ...
  Ach eadar-theangaichidh sinn an ìomhaigh choitcheann gu aislingean -
  Leig leis a 'ghaisgeach glè ghaisgeil buannachadh!
  
  Saoghal brèagha, eadhon ged a tha an Cruthaiche cruaidh -
  Tha measgachadh de dhhathan dubh is dearg ann...
  Tha e tòrr nas fheàrr a dhèanamh às aonais dotairean,
  A bhith beò gu bràth, gus a" phlanaid a dhèanamh na pàrras!
  
  am balach a" ceumnachadh bhon sgoil agus a" losgadh mar shaighead gu Mars,
  Agus is dòcha gum fàs Sirius nas fhaisge oirnn ...
  Cruthaichidh sinn seo, bidh e dìreach den chiad ìre -
  Nach tog sinn taigh ann an New York agus Paris!
  
  Ann an saoghal eile, far a bheil an deigh a" cuairteachadh le airgead lìomhach,
  Far a bheil tòrr cinn-latha milis, bananathan,
  Cuireamaid a' cheist gu h-uaibhreach, Le'n oir is geur,
  Na tionndaidh daoine gu caoraich!
  
  Tha mòrachd an athar, fios, na laighe ann an seo,
  Gus iomall a h-uile galax a ruighinn ...
  Ann an làmhan leanabh làidir tha ràmh farsaing,
  Agus tha iomadh cleachdaidhean soilleir air na rionnagan!
  
  Mar sin tùsaire, tha thu a" cumail grèim air a" chombaist mhòr
  Dè thuirt riaghladair nan ginealaichean ...
  Togamaid co-mhaoineas an-asgaidh anns a 'chruinne-cè,
  Biodh an rud a dh" fhàg Lenin ann dhuinn!
  Chrath an duine ann an glainneachan dorcha agus epaulets le aonta:
  - Tha na tha thu a 'sgrìobhadh mìorbhaileach. Tha seo a" sealltainn gu bheil barrachd sgilean inntleachdail agad.
  Thug an nighean anns a" chòta gheal fa-near:
  - Tha a 'chlann seo air fàs suas gu mòr. Tha iad, gu dearbh, comasach air mòran, agus a-nis tha na comasan sin aca ...
  Rinn Valerka gàire agus thuirt i:
  Seadh, is urrainn dhuinn a-nis ...
  Ghabh Levka e agus chuir e stad air:
  Le mo làimh sgileil is urrainn dhomh
  Luchdaich a-nuas an ghealach bho neamh. .
  Nì mi ailbhean a-mach à molehill,
  Agus cha bhi mi a" priobadh sùil!
  Mhol a" phrìomh bhanaltram:
  - Nach seall sinn film dhaibh, fear bho eachdraidh eile na matrix. Gus nach bi iad ro fèin-mhisneachail agus gu bheil iad a" tuigsinn cò ris a dh" fheumas iad sabaid!
  Chrath an duine ann an glainneachan dorcha a cheann le misneachd:
  - Tionndaidh air! Bidh e inntinneach.
  Agus sa bhad nochd ìomhaigh trì-thaobhach ann an dath:
  Bha tàirneanach air beulaibh an Dàrna Cogaidh. Bha hordes an Treas Reich chan ann a-mhàin a "sabaid, ach cuideachd a" creachadh. Chaidh an tùsaire Vitya a thoirt air falbh agus a slaodadh rùisgte le a làmhan agus a chasan gu pòla. Chroch iad e sa ghrèin. Roimhe seo, bha am balach air a chràdh gu mòr; bha corp làn tana, tana an neach-tòiseachaidh còmhdaichte le uillt agus lorgan uèir agus cuip.
  Bha am balach a" bàsachadh gu goirt. Thachair tachartasan eile ann an àiteachan eile.
  Tha an nighean Daria agus am balach Vaska a 'coiseachd gu luath air slighe rèidh. Tha am balach beag Vaska gu math beothail agus gnìomhach, bho àm gu àm bidh e a" dol seachad air a leannan, a" ruith timcheall oirre, a shàilean lom a" lasadh. Mar sin rinn an diabhal beag aghaidh agus choisich e timcheall air a làmhan. Tha grian soilleir an earraich a" deàrrsadh. Bidh Daria a "gàireachdainn, bidh snàthadan na coille gu dòigheil a" cuir strìochag air casan sgìth, casruisgte na h-ìghne, tha e furasta coiseachd, coisichidh tu, a "lìonadh d" anam le sunnd, a dh" aindeoin a "bhasgaid nad làmhan. Tha Vaska, mar a h-uile balach deich bliadhna a dh'aois, ag iarraidh a theanga a chasg, tha e a 'faighneachd, gu sònraichte:
  - Ciamar a tha e ann am Moscow? Dè an seòrsa càraichean a th" ann?
  Tha Daria a" freagairt gu seachranach:
  - Eadar-dhealaichte, an dà chuid mòr agus beag!
  Chan eil Vaska a 'socrachadh:
  - Agus dè an fheadhainn a dh'aona-ghnothach, a bheil gin dhiubh ann am meud taighe?
  Tha an nighean gu furasta a 'freagairt:
  - Tha leithid de làraidhean KAMAZ ann, tha iad comasach air suas ri dà cheud tunna a ghiùlan. Innealan mòra mòra. Dè, Vaska, is dòcha gu bheil thu a" bruadar mu bhith a" marcachd air fear dhiubh sin ? Ciamar a tha an raccoon leanabh?
  Ghabh am balach oilbheum:
  - Ged nach eil mi ach deich bliadhna a dh'aois, eu-coltach ri cuid, mharbh mi Gearmailtich. Loisg e orra agus cha do chaill e. Agus is e nighean a th" annad, tha mi creidsinn , agus chan eil thu eadhon air fùdar-gunna a shnìomh.
  Leig Daria oirre nach do ghabh i oilbheum:
  - Ann an cogadh, tha sniffing fùdar-gunna coltach ri bhith a" spìonadh seamrag san raon! A bharrachd air an sin, tha fios agad, chan e a-mhàin aran a tha falaichte sa bhasgaid agam, ach stuth-spreadhaidh anns a" bhuileann. Thuirt an ceannard, ma ghabhas e dèanamh, cleachd e airson an adhbhar a tha san amharc, dìreach na cuir thu fhèin ann an cunnart. Agus tha thu a" magadh.
  Vaska corran, thog e còn giuthais le a chasan, thilg e àrd e agus rinn e feadalaich mar fealla-dhà:
  - Thuit rionnagan is cnàmhan ann an sreath, ruith an tram thairis air sguad de dh" oileanaich an Dàmhair! - an uairsin, gun a bhith ag atharrachadh tòna. - Tha fios agam air sin! Chaidh innse dhomh mu dheidhinn seo mar-thà, agus dh'iarr an ceannard orm an stuth-spreadhaidh a chur mi fhìn. Tha e nas fheàrr seo a dhèanamh aig an stèisean rèile ann an Zhitomir, ga chur fo tanca connaidh. No, dè tha nas duilghe, fo chàr le coitcheann. Chan eil an t-uallach cumhachdach gu leòr airson an tanca a sgrios. Mar sin, mu dheidhinn cileagram de TNT ann am buain. Bidh iad gad dhìon, tha eagal orra gun glac iad thu. Ach chan urrainn dhut seasamh ris a" chràdh, tha thu cho sissy.
  Ghabh an nighean oilbheum:
  - Uill, càit an d 'fhuair thu am beachd?
  Mhìnich am balach, a" leum suas is sìos:
  - Tha thu air beagan cuideam a chall a-nis, ach roimhe sin bha thu reamhar. Ach, an taca ris a" mhòr-chuid de chlann-nighean, tha thu a-nis chubby. Faodaidh tu amharas a thogail am measg nan Gearmailteach, agus an uairsin bidh thu air do chràdh. A bheil fios agad dè a bhios na Nadsaidhean a" dèanamh ri nigheanan beaga? Mar eisimpleir, clisgeadh dealain ...
  Rinn Daria oidhirp neo-shoirbheachail air grèim fhaighinn air a" bhalach spòrsail leis a" chluais, leum e air ais agus rinn e aodann:
  - Agus dè cho gòrach 'sa tha thu, chan eil thu a' coimhead coltach ri partisan idir. Feumaidh scout òg a bhith cho lùthmhor ri acrobat. Bidh sinn cuideachd a 'teagasg dhut, a' gabhail a-steach mar a dhìreas tu craobhan.
  Chrath an nighean a meur:
  - Ma dh' fhàsas mi sgiamhach, reubaidh mi do chluasan bhàrr do chinn !
  Thuirt am balach gu feallsanachail:
  - Ann an cogadh, tha neart gun deasbaireachd coltach ri gunna-inneal gun urchair! Mar sin ionnsaich, nighean! Rud eile gheibh thu a-mach dè a th" ann an cuip faisisteach.
  Bha Daria sgìth de bhith a 'bruidhinn ris a' bhalach gnìomhach agus sgiobalta. Thuit i sàmhach, a" coimhead air nàdar an earraich san Ucràin, a" gabhail anail ann an èadhar glan na coille, a" faireachdainn Mother Earth le a casan rùisgte nighean. Sheas feòrag air feadh nan geug, shìn i a h-earball agus leag i còn. Bha e a" coimhead liriceach agus àlainn. Nochd duilleagan ùra air geugan lom. Bha coltas beò air gach craobh, le pàtran sònraichte fhèin, lànachd dathan agus neart nàdarra air nach b 'urrainn eadhon Leonardo innse. Bhuail an nighean ris an duilleag le a pailme agus thuirt i:
  - Tha fios agad, dòigh air choireigin cha do mhothaich mi bòidhchead nàdurrach roimhe seo.
  Rinn Vaska srann gu tàireil:
  - Cathair-bhaile... Ge bith dè a bheir thu! Ged a tha , fhios agad, thuirt aon àrd-ollamh gu ceart gur e Papuan an dàn as fheàrr mu dheidhinn sneachda.
  Rinn Daria gàire:
  - Tha e gu math comasach. A 'faicinn an t-sneachda airson a' chiad uair, b 'urrainn don bhàrd dubh, le uile chridhe, a bhith a' faireachdainn a bhòidhchead. Tha sinn a' saltairt air an t-sneachd le'r casan, ach ghabh am Papuan ris le 'anam.
  Dh"fhaighnich am balach, a" cromadh gu dàna dhan talamh,:
  - A nis, theagamh gu'n can thu, a ghràidh. Tha leithid de ghuth agad. Uill, dìreach mìorbhail, chan e guth. Chuala mi thu a' seinn, a dhuine uasail fhìor. A bheil e mì-thlachdmhor dhut a bhith a" faireachdainn nàdur air do chraiceann?
  Thuirt Daria le dealas:
  - Tha, glè mhath! Cha do smaoinich mi a-riamh gum faigheadh tu a leithid de thlachd dìreach le bhith a" coiseachd tron choille casruisgte agus a" gabhail anail san adhar làn meala. Roimhe sin, bha mi dall agus cha do mhothaich mi a leithid de bhòidhchead! A nis fhuair mi mo shealladh, agus tha e mar gu 'm biodh mi ag itealaich air sgiathan. Dè cho math agus cho fìor-ghlan tha d"anam.
  Chrath Vaska:
  - Agus tha mi glè thoilichte. Mar sin is dòcha gun seinn thu rudeigin sublime mu nàdar. Mar sin tha mi sgìth de bhith ag èisteachd ri caismeachdan bravura.
  Chrath an nighean le a curls fionn:
  - Gu dearbh, canaidh mi!
  Leum Vaska suas, leag i cnap, agus squealed:
  - Thig air adhart, cuir na Gearmailtich ann an trance, prima donna!
  Sheinn Daria na guth làn-ghuth, mar organ eaglaise:
  Bidh clachan luachmhor a" nochdadh eadar na geugan,
  Co-dhiù tha cnap baigeir air mo ghualainn!
  Coisichidh mi bochd ann an solas na gealaich bàn,
  Glòir do Mother Nature san t-Sultain glòrmhor!
  Creid mi, tha an dùthaich mòr, ainmeil airson a neart,
  'S ged tha m' fheòil air a sgiùrsadh le turus fada !
  Èideadh dachaigh, bòidhchead casruisgte,
  Tha molagan fo mo chasan, spion mo chasan!
  Ach tha na craobhan òr-bhuidh, lurach, dualach,
  Coltach ri sgillinn copair, halo de chrainn-chraobhan!
  'S e nighean òg a th' annam, a' tilgeadh air falbh an t-seana dhan duslach ,
  Bidh mi a" frasadh air an rathad, tha an t-uisge air uisge a thoirt don t-slighe!
  Tha 'n oidhche fuar mar-thà, tha na làithean blàth,
  air sniomh a stigh !
  Tha fearg air na dorsairean, A' crathadh an sguab às mo dhèidh,
  Tha a" ghaoth brùideil cuideachd, tha i airson an solas a chuir dheth!
  Bidh mi a" falbh mar seo airson seachdainean, tha mo chasan a" sileadh mu thràth,
  Tha an t-acras air a chràdh gu mòr, tha teine na mo stamag!
  Cha 'n 'eil fasgadh air an duilleag, chaidh na ridirean uile gu bàs,
  Tha doineann a" ruith thairis air an Fatherland-Motherland!
  lannan an fheòir airgid air an cuairteachadh le reothadh,
  Pearls le pàtrain, geugan poplar!
  'S tha mo chorp geal air chrith o'n fhuachd,
  Rinn Star Aquarius co-fhaireachdainn!
  
  Agus càit an tèid mi, càite am faigh mi fasgadh,
  Fo do chasan rùisgte, bidh an deigh a" crùnadh le glaodh!
  Nach 'eil ann an da-rìribh ach sìth a' feitheamh rium anns a' chladh,
  Fo 'n talamh anns an taise, folaich o na stoirmean !
  Chan e, thuirt mi rium fhìn, chan urrainn dhomh a bhith marbh,
  Chan e buaireadh, ach scarecrow, Gàrradh Eden le deagh bhiadh!
  Air an t-slighe a-rithist, às deidh dha silidh ithe,
  Bha mi a" coimhead dol fodha na grèine!
  Agus chun an Kyiv Lavra, tro na sruthan sneachda,
  Ràinig mi à Mother Siberia casruisgte!
  An sin rinn am baigeir ùrnaigh gu feargach air beulaibh an ìomhaigh,
  Air sgàth Dhè, dhealaich mi ri m' bhrat !
  Tha amannan ag atharrachadh, tha tionndadh san t-saoghal,
  Tha madadh ruadh, dearg air èirigh!
  Agus tha mi cuideachd airson beatha nas fheàrr fhaicinn,
  Dh'fhalbh an nighean deas bhon altair!
  Thàinig seann neach-tòiseachaidh gu bhith na bhall de Komsomol,
  Tha barrachd air aon chorp aig a" ghaisgeach air a chunntas!
  Chuir e iongnadh oirre gun do rinn i eas-umhail don Tighearna,
  Ach chan eil eagal air a ghaisgeach!
  Mar sin thàinig an nighean borb gu bhith na comissar,
  Agus loisg i an eaglais Ruiseanach ann an corraich!
  Ged a chaidh i tro fhrith-rathad an airm agus dh'fhuirich i slàn,
  Ach nam anam loisg an teine a h-uile càil gu làr!
  Bha an nighean a" seinn agus a" seinn. Sheinn Vaska air adhart agus leum e suas is sìos. Mar sin thàinig iad a-mach air an rathad asphalt. Dh" fhàs e na bu duilghe coiseachd air a cois, bha na molagan beaga air na h-oirean gu goirt a" bruthadh casan na h-ìghne, nach robh fhathast air ùine a chruadhachadh. Dh"fhaighnich Daria dhan bhalach:
  - A bheil thu a" smaoineachadh, às aonais taic bhon Iar, Breatainn chumhachdach agus na SA, gun urrainn dhuinn a" chùis a dhèanamh air faisisteachd?
  Bha Vaska a" feadalaich agus a" ruith a òrdag mhòr thairis air a" ghainmhich:
  - Gun teagamh, buannaichidh sinn, oir tha fìrinn agus ceartas air ar taobh ! Agus is e cumhachd mòr a tha seo! Chan urrainn don olc buannachadh!
  Chuir Daria an aghaidh:
  - Chan e sgeulachd sìthiche a th" ann an cogadh! Tha seo nas motha na fìrinn chruaidh. Agus san fharsaingeachd, chan eil ar beatha mil, seall air an t-saoghal againn, balach. Am bi math an-còmhnaidh a" buannachadh ann?
  Sheall Vaska stuamachd neo-àbhaisteach airson a aois:
  - Gu dearbh, chan eil math a" riaghladh san t-saoghal, ach bidh e an-còmhnaidh a "buannachadh! Carson? Chan eil am math an-còmhnaidh air a dhuaiseachadh, ach tha an t-olc an-còmhnaidh air a pheanasachadh!
  Sheinn am balach eadhon:
  Tha dà cheud millean againn Slavs,
  Tha sinn an-còmhnaidh comasach air sabaid.
  Tha Righ na fola air a thilgeadh do ifrinn Shòdoim,
  Bheir sinn breab air taobhan Hitler cuideachd!
  Rinn Daria gàire:
  - Mar sin bidh! Cha tèid Faisisteachd seachad, ach ... Tha an Roinn Eòrpa gu lèir ag obair airson an Treas Reich. A bharrachd air an sin, a-nis cuidichidh seann charaidean an Wehrmacht. Às deidh na h-uile, chan urrainn dhut a bhith nad leth-charaid ; ann am poilitigs agus cogadh tha thu nad charaid no nad nàmhaid! Tha e eagallach a bhith a" sabaid an aghaidh an t-saoghail air fad!
  Bha Vaska an aghaidh:
  - Cha bhith na Càirdean gu bràth ann an cunnart a dhol an sàs ann an cogadh fosgailte an aghaidh an USSR, agus is urrainn dhuinn dèiligeadh ris na Gearmailtich a-mhàin, eadhon ged a thèid na Japs a-steach don chogadh. Anns an dùthaich againn, faodaidh gach saoranach Sòbhieteach gunna-inneal a thogail. Mar sin bidh am blàr cas, duilich, ach buadhach!
  Rinn Daria osna:
  - Gu mì-fhortanach, chan e a-mhàin na Gearmailtich a tha nar n-aghaidh. Agus tha cus Iapanach ann, agus mar sin bidh e duilich sabaid.
  Chuir am balach stad air Daria:
  - Gu leòr cabadaich, coisich sinn nas luaithe, no eadhon nas fheàrr, ruith.
  Bu luaithe a ghluais na gillean, 'N uair a chualas fuaim nan einnsean, leum iad a stigh do na preasan. Bha na craobhan air an t-srian air an gearradh sìos, dìreach stumpaichean a" cumail a-mach. Chaidh colbh uidheamachd seachad. Thuirt am balach gu sgiobalta:
  - Leth-cheud "s a seachd carbad agus sia tankettes. Chan eil cho beag. Tha an luchd-dùbhlain air a dhol seachad, thig air adhart, brùth sinn beagan a bharrachd.
  Thàinig iad a 'ruith chun a' bhaile anmoch air an fheasgar, bha Daria a 'smaoineachadh gu robh i gu bhith a' tuiteam às a chèile le sgìths, a 'mùchadh bho bhith a' ruith, ach ... Nochd dàrna gaoth, an uairsin an treas cuid, agus ruith an nighean. Agus cha do bhris a companach òg eadhon fallas. Bha am baile gu dearbh a" snàmh le faisisteachan: Gearmailtich agus Eadailtich. Chomharraich Vaska an tè mu dheireadh le cumadh sònraichte nam bobhlaichean pasta agus an dòigh anns an do bhruidhinn iad gu sgiobalta. Bha an gille eòlach air Gearmailtis gu math mar-thà, agus bha Daria, mar riochdaire inntleachdail, cuideachd a 'bruidhinn grunn chànanan. Chan e Eadailtis aon de na prìomh chànanan san Roinn Eòrpa, ach choimhead an nighean grunn phrògraman sa chànan seo le eadar-theangachadh cànan soidhnidh agus chuimhnich i air rudeigin. Uill, rinn i sgrùdadh air Beurla, Gearmailtis, Fraingis, Spàinntis, Seapanais agus Laideann bho leanabas le oidean cèin. Mar sin b" urrainn dha Daria seòladh tro phìosan de chòmhradh nan saighdearan. Gu dearbh, cha do thog na Gearmailtich eagal anns a 'chaileig, ach an àite feòrachas. Cò ris a tha e coltach a bhith faicinn faisg air a" chiad fhear, am faisisteach agad fhèin. Tha na geàrdan aig an t-slighe a-steach a" coimhead gu grinn, tha na bòtannan aca snasta agus gleansach, tha na h-aghaidhean òga aca air am bearradh glan. Chaidh aig Vaska eadhon air toit a losgadh bhuapa agus gu dùbhlanach ghabh e slaodadh. Chrath Daria a meur:
  - Tha fios agad, tha trithead "s a h-ochd stuthan puinnseanta ann an tombaca, agus bidh e a" brosnachadh aillse. Agus bidh clann a tha a 'smocadh a' fàs suas gu math nas miosa!
  Chuir Vaska an aghaidh:
  - Carson, tha Stalin nas miosa na thusa, agus tha e a" smocadh cuideachd!
  Le sgil ris nach robh dùil, spìon an nighean toitean a" bhalaich agus thuirt i gu tàmailteach:
  - Stalin, seo a" Ghrian, ach tha spotan air a" Ghrian cuideachd! Tha e nas fheàrr seoclaid iarraidh.
  Chrath am balach a cheann:
  - Cinnteach! Ach feumaidh mi ràdh, tha seoclaid Gearmailteach nas miosa na seoclaid Sòbhieteach.
  Dh'aontaich Daria:
  - Gu dearbh tha e nas miosa. Tha an tè againn nàdarra bho phònairean cocoa, agus tha am fear Gearmailteach ersatz. Gu ruige o chionn ghoirid, cha b" urrainn dhaibh ach pònairean cocoa a thoirt a-steach le bàta-tumaidh. A-nis, ge-tà, faodaidh na faisisteach brath a ghabhail air gun deach am bacadh a thogail. Mar sin faodaidh tu feuchainn ri losgadh air bàr seoclaid.
  Sheall Vaska a dhòrn leanabhach le cnagan biorach:
  - B" fheàrr leam losgadh orra le gunna-inneal! - thoinneamh agus sheinn am balach. - Na tilg do fhacal chun ghaoith, cuir às do na Gearmailtich, agus sàbhail an Ruis!
  Chuir Daria a meur gu a bilean:
  - Hush, tha daoine mu thràth a" coimhead oirnn.
  Thuirt Vaska:
  - Tha sin ceart, is e an neach-brathaidh as neo-shoilleir a chruthaicheas an fhuaim as motha. Mar eisimpleir, tha cuileag beò, ach dhèanadh e scout sàr-mhath. Dh'fheuch mi eadhon ri inneal itealaich mar sin a thogail, ach ciamar a tha sin comasach nuair a tha òrd agus screwdriver nad làmhan?
  Chrath an nighean a meur air a" bhalach:
  - Uill, tha thu nad bhruadar! A bheil thu dha-rìribh a" smaoineachadh gum b "urrainn dhut rudeigin a thogail nach b" urrainn do dhuine sam bith a dhèanamh eadhon nam ùine! Ged a chuala mi...
  Bha iongnadh air Vaska agus chuir e stad air an nighean:
  - Dè an uair?
  Rinn an nighean gàire, nàire:
  - Mar anns am fear againne, !
  Chaol an gille a shùilean gu glic:
  - Tha thu gu soilleir a" falach rudeigin, cuid de dhìomhaireachd!
  Thuirt Daria:
  - Thig an t-àm agus innsidh mi a h-uile dad dhut. Ma tha sinn beò!
  Feadan Vaska:
  - Tha fìor dhuine neo-bhàsmhor, aiseirigh saidheans comannach na mairbh, agus ge bith cò a tha na chreutair tha e marbh mu thràth!
  Thuit na scouts cloinne sàmhach, agus bha barrachd is barrachd faisistich timcheall. Gu dearbh bha mòran Eadailtich ann, a" mhòr-chuid le gunnaichean fada, no seann Schmeisters . Clogaid cairt-bhòrd air an cinn, bòtannan le òrdagan biorach biorach, aghaidhean nas dorcha na feadhainn nan Gearmailtich. San fharsaingeachd, tha na Gearmailtich fhèin air an eadar-dhealachadh nas motha bho na Slavs le an cànan agus an cumadh na an aghaidhean . A bharrachd air an sin, tha rudeigin meacanaigeach ann an gluasadan Krauts, mar gum biodh iad nan innealan-fuadain. Seo far a bheil an eadar-dhealachadh eadar na Ruiseanaich.
  Tha grunn tancaichean rim faicinn. Mhol e:
  - Is e seo T-4, chì thu, tha an armachd aghaidh air leathad, air a chopaigeadh bhon T-34, agus tha an gunna 75 mm.
  Thuirt an nighean:
  - Inneal caran àrd. Tha e duilich a dhìreadh.
  Chuir am balach an aghaidh:
  - Mar sin tha àradh ann airson seo. Na biodh eagal ort, tha na Gearmailtich air ullachadh airson seo. Chithear gur e modail ùr a th" anns an tanca, chaidh an àireamh de adan a lùghdachadh, agus tha an tanca gas falaichte fon armachd. Cha toir PTV leis a-nis e.
  Rinn na scouts òga aghaidhean èibhinn aig na faisisteach, choisich Vaska eadhon air a làmhan, a 'dannsa air am beulaibh. Rinn Daria dannsa cuideachd; an dèidh cuideam a chall, bha i comasach air gluasad mòran nas fheàrr. Fìor, bha casan na h-ìghne air an goirteachadh gu mòr bhon turas fhada agus a 'ruith gu luath, agus bha a casan tairgse a' losgadh gu litireil. Bha Daria airson seinn, ach cho-dhùin i gun robh cus urram aig na Nadsaidhean.
  Bha cuirfew ann, ach bidh daoine ag obair anmoch sa chogadh, agus cha deach a chuir an gnìomh gu teann. Bha Vaska, aig an aon àm, air a bhith comasach air an taigh-feachd, agus làraidhean, agus gunnaichean fèin-ghluasaid le tancaichean a chunntadh. Mhìnich e don nighean:
  - Seo an gunna fèin-ghluasadach a chunnaic mi faisg air oifis a" cheannaird, an gunna fèin-ghluasadach ainmeil Gearmailteach "Okhotnik". Tha e aotrom, air a dhèanamh air bunait chassis Seiceach t -38. Aon den fheadhainn as fheàrr ann am panzval .
  Chuir e iongnadh air Daria:
  - Dè a th" ann am panzvale ?
  Mhìnich am balach:
  - Uill, mar eisimpleir, bidh na Nadsaidhean a" gairm itealain an Luftwaffe, agus an armadas tanca Panzvale . San aon dòigh, canar panzers ris na tancaichean T-4 agus T-3 cuideachd . Bidh na Gearmailtich ag àireamh nan tancaichean aca gu sìmplidh, an T-1 as aotrom, a tha a-nis air a stad, air a chuideam bho 5 gu 10 tonna a rèir an atharrachaidh. A bharrachd air an sin, tha àireamh litir aig gach atharrachadh a rèir ceann-latha an sgaoilidh. Tha an càr beag, gun urchair, ach tha trì gunnaichean inneal ann. Tha astar air an àrd-rathad 57 cilemeatair san uair, tha an einnsean 100 each-chumhachd. Is e an ath mhodail T-2, beagan nas truime agus nas cumhachdaiche. Ann an atharrachaidhean nas fhaide air adhart, chaidh tiugh an armachd aghaidh àrdachadh gu 20 millimeters agus chaidh a chuir a-steach aig ceàrn. Tha an armachd dà ghunna-inneal agus canan 20-mm, gu dearbh chan eil gu leòr, ach tha e fèin-ghluasadach. Tha cumhachd an einnsein, a rèir an atharrachaidh, bho 100 gu 220 each-chumhachd, tha modalan fleòdraidh ann cuideachd, tha an astar air an rathad bho 40 gu 65 cilemeatair san uair. Aig an àm seo, tha an tanca seo nas trice air a chleachdadh mar tanca taisbeanaidh, cho tric mar tanca àithne.
  Chuir Daria stad air:
  - A bheil thu a" smaoineachadh gu bheil mi airson èisteachd ri òraidean air tancaichean a-nis? A bharrachd air an sin, tha mi uamhasach sgìth, feumaidh mi taigh a lorg agus an oidhche a chaitheamh.
  Rinn am balach feadalaich agus leum e a-rithist:
  - Bidh e feumail dhut cluinntinn mu tancaichean! Às deidh na h-uile, feumaidh sinn fhathast sabaid agus sabaid leis na Gearmailtich. Agus tha an nàmhaid scoutach air a leth-chùis. Agus tha bothan againn, tha an fheadhainn fon talamh eòlach orm gu math, ach bhiodh e math ruith chun raon-adhair. Fìor, chan eil anns a 'bhaile seo ach bileagan plywood , ach tha rudeigin nas fheàrr aig Zhitomir . Ach cha bhiodh e air a ghoirteachadh sgrùdadh a dhèanamh an sin cuideachd.
  Bha e dorcha, ach sheachain am balach agus an nighean na saighdearan a bha nan seasamh air na sràidean agus na croisean-rathaid. Lean am balach air ag innse don nighinn ann an uisge-beatha, a 'teagasg bunaitean cogaidh. Chuidich seo, an uair sin, Daria a bhith a 'dèiligeadh ris an eagal a bh' aice; bha coltas uabhasach uamhasach air a 'bhaile a bha air a ghabhail a-steach, cha mhòr gun solais.
  - B 'e an tanca T-3 an tanca as mòr-chòrdte aig àm ionnsaigh an USSR. Nochd am modail seo ann an 1937. Anns a 'chiad mhodail, cha robh ach 20 milliméadar de armachd aghaidh aig an tanca seo. Chan eil an astar ach 40 cilemeatair san uair. An uairsin dh'fhàs an càr nas truime mean air mhean. Bha inbhe a" ghunna 37 millimeatair, aotrom, luath-theine. Goirid ron ionnsaigh air an USSR, no an àite sin , a 'tòiseachadh san Iuchar 1940, thòisich tanca le gunnaichean 50-mm air a dhèanamh. Bha seo air sgàth gu bheil 37 mm ro bheag, eadhon an aghaidh na Frainge agus na Beurla. Mar eisimpleir, bha armachd 56 mm aig an sis -35 Frangach agus gunna calibre 47 mm.
  Chuir Daria stad air:
  - Ciamar a tha fios agad mu tancaichean Frangach?
  Mhìnich Vaska:
  - Bha na zizas sin cuideachd a" sabaid air aghaidh nan Sòbhieteach-Gearmailteach. Rinn na Gearmailtich iad gu ìre bheag aig factaraidhean anns an Fhraing far an robh iad a' fuireach. Agus Panzer - 3, an tanca as mòr-chòrdte, a bha cha mhòr a-steach Moscow ann an 1941. Inneal cunnartach, le trì gunnaichean-inneal, chan urrainn dhut faighinn faisg air. Ach tha an T-34, gu dearbh, nas làidire, ach ann an optics tha e nas ìsle na bastard faisisteach . Gu mì-fhortanach, chan eil teicneòlas Gearmailteach a 'seasamh fhathast, agus an-diugh chunnaic mi T-3 le gunna 75 mm. Tha, tha na bastards sin cuideachd ag ionnsachadh, tha na pìosan aca air fàs. Feumar innse don àithne nach e a-mhàin an T-4, ach cuideachd an T-3 a tha na chunnart mòr dha na tancaichean againn. O, freaks faisisteach , tha fios aig Dia dè an gnè.
  Fhuair na balaich a-mach às a 'bhaile agus ruith iad nas fhaisge air an raon-adhair. Thug Vaska rabhadh:
  - Gluaisidh sinn gus am bi a 'ghaoth a' sèideadh nar stiùir. An uairsin chan fhaigh iad ar fàileadh! Tha coin a" ruith mun cuairt an seo.
  Rinn Daria osna:
  - Coin! Tha, tha gaol agam orra. Às deidh na h-uile, am faodadh rud sam bith a bhith nas bòidhche na cù?
  Rinn Vaska gàire:
  - Seadh, ghràdhaich mi iad cuideachd, gus an do bhris iad gul caileig mu bhliadhna no dhà na's òige na thusa. Mar sin tha a" bhòidhchead seo nas miosa na cat briste !
  Thuit an nighean sàmhach. Thàinig iad faisg air an raon-adhair, agus bha na dealbhan aca rim faicinn anns an leth-dorchadas. Bha dà sholais sgrùdaidh air adhart; bha e astar math bhon loidhne aghaidh, agus cha robh mòran itealain fad-ùine aig an USSR. San fharsaingeachd, cha robh Stalin an urra ri bomadh ro-innleachdail, a 'cunntadh air a charaidean. Thug na spotlights air an nighean iongantach a bhith gan ceangal le sùilean Count Dracula. Gu dearbha, b' e uilebheist uabhasach cianail a bh' ann, ged nach robh e cho mòr ris an raon-adhair. Bha na craobhan, mar a bhiodh dùil, air an gearradh sìos, agus uèir bhiorach air a crochadh. Thug am balach rabhadh:
  - Is dòcha gu bheil mèinnean an-aghaidh luchd-obrach an seo. Dèan beagan mearachd agus thèid do chasan a reubadh dheth. Mar sin feumaidh tu gluasad gu faiceallach. Far a bheil na mèinnean air an tiodhlacadh, tha an talamh air a threabhadh gu h-ùr, agus chì mi nas fheàrr air an oidhche na tron latha.
  Chuir an nighean iongnadh air:
  - Carson a tha an oidhche nas fheàrr na latha?
  Thuirt Vaska le fealla-dhà:
  - Bidh craobhan a 'cur dragh orm tron latha. Agus thusa, lean mi gu dìreach, ceum air chlì, ceum air dheas, air a losgadh san spot. Mar sin?
  Chuir Daria an aghaidh:
  - Feumaidh am boireannach a bhith air a leigeil a-steach an toiseach!
  Thuirt Vaska, a" togail a ghuth:
  - Mar a tha raon mèinn eadar-dhealaichte bho thram, is e nach leig iad le boireannach a dhol air adhart! Mar sin na bi nad chù !
  Shreap am balach, bha trì tùir gunna-inneal agus uèir bhiorach rim faicinn anns an dorchadas. Bha na tùir a" coimhead car coltach ri bùird dàibhidh, agus bha an fheansa aotrom le uèir bhiorach a" coimhead coltach ri lìon cob. Bha Daria eadhon a" faighneachd an e cuileagan a bh" annta ag itealaich a-steach don ribe iad fhèin. No 's e speachan a th' annta a tha comasach air closaichean faisisteach a ghoid. Ach, a bheil cuirp a" faireachdainn pian, ach tha na Nadsaidhean mar-thà nan cuirp - moralta marbh! Dh"fhairich an nighean a glùin a" bualadh air clach gheur agus i a" gas. Thug Vaska rabhadh ann an uisge-beatha:
  - Na dèan fuaim, tha cluasan gu math mothachail aig coin.
  Fhreagair Daria:
  - Tha e coltach gu bheil mo ghlùin a 'dol a dhol suas!
  Bha am balach a" bagairt:
  - Ma nì thu fuaim, spreadhadh do cheann. Bho shealladh le deagh amas, an toiseach leatsa , agus an uairsin mise!
  Dh"fhan an nighean sàmhach na b" fhaide. Shlaod na gillean chun an uèir bhiorach fhèin. Ghlaodh am balach ann an cluais Daria:
  - Tha e beòthail! Tha sin a" ciallachadh gu bheil e làn spionnadh. A bharrachd air an sin, an turas seo chan e a-mhàin modalan plywood a tha ann. Tha e coltach gu bheil na Nadsaidhean suas ri rudeigin dona. Mar eisimpleir, Yu-188 na shuidhe.
  Chan eil seo math.
  Thuirt Daria gu sàmhach mar fhreagairt:
  - Carson nach math? Am bi na Nadsaidhean dha-rìribh a" bomadh na coilltean?
  Chrath Vaska a cheann agus bhrùth e a bhilean tioram, cruaidh nas fhaisge air cluais na h-ìghne:
  - Na smaoinich! Ro dhaor, tha e glè choltach gur e stad a tha seo mus tèid a ghluasad gu aghaidh nan Sòbhieteach. Tha sinn nar targaid ro bheag airson armachd cho cumhachdach. Mar sin feumar na planaichean againn atharrachadh, is e sin, cuiridh mi stuth-spreadhaidh ann an tanca gas Junkers. Bidh an spreadhadh, ma tha thu fortanach, a 'losgadh a-mach grunn charbadan, agus ma tha thu mì-shealbhach, bidh aon charbad mar sin a' cosg barrachd air trì tancaichean T-4. Mar sin is fhiach an geama an coinnle.
  Thuirt Daria:
  - Thig air adhart, seallaidh mi riut?
  Dhiùlt am balach gu daingeann:
  - Is e seo dìreach an rud nach bu chòir dhut a dhèanamh. Tha luchd-faire a" coiseachd eadar na plèanaichean, agus tha cothrom fada nas fheàrr aig balach eòlach na nighean gun eòlas. Suidh, fuirich, ma tha thu ag iarraidh, ùrnaigh.
  Thòisich Vaska, a 'cleachdadh maide, a' lùbadh an uèir bhiorach. Rinn e gu mall e, mar sheudair a' gearradh daoimein. Gu dearbha, tòisichidh am mearachd as lugha a" sgàineadh agus a" deàrrsadh. Mu dheireadh, dh' fhàg an gille am bata agus dh' èigh e ri Daria ;
  - Cùm mi fhad 'sa tha mi a' sleamhnachadh troimhe.
  Mus robh tìde aig an nighean grèim fhaighinn air, shleamhnaich am balach dhan bheàrn, mar luchag a" ruith air falbh bho chat.
  Uill, bha a" chlann seo fortanach, cha robh tortadh ann. Co-dhiù airson a-nis.
  Ach feumaidh Daria fàs cleachdte ri a beatha ùr. A' coiseachd casruisgte, rud a tha neo-àbhaisteach dhi.
  Bha am balach a" bàsachadh air stob, sgìth agus fo chràdh mòr.
  Agus b" e na rinn na Nadsaidhean an crochadh air a" chrann, an altan a thoinneamh, agus uisge goileach a dhòrtadh orra.
  Agus ciamar a bha an neart aig a" bhalach fuireach sàmhach agus gun a bhith air a sgaradh? Na brath neach sam bith, agus na bi fiù 's ag aideachadh do chiont fhèin. Agus a-nis bàsaich air geall às deidh a" chràdh.
  Dè an seòrsa de mhisneachd agus gaisgeachd a bheir e gus rudeigin mar seo a chumail suas.
  Chaidh tanca Leòmhann Rìoghail Gearmailteach seachad. Is e seo aon de na h-atharrachaidhean air an t-sreath E. A leithid inneal sònraichte le cuideam ceud tunna, agus le gas roth-einnsean de 2000 each-chumhachd. Is dòcha nach e seo am modail as soirbheachaile, ach tha e air a dhìon gu math agus faodaidh e a dhol a-steach do tancaichean Sòbhieteach bho astar.
  Chaidh an ceathrar nighean a bha a" draibheadh a" chàr seo a-mach agus chaidh iad a dh"ionnsaigh a" bhalaich. Choimhead iad air corp rùisgte, cràdh an tùsaire a bha a" bàsachadh. An uairsin loisg ceannard na sgioba daga air a cheann, ag ràdh:
  - Ann an ainm na tròcair !
  Thuit am balach, a bha air a bhith a" gearan gu sàmhach ann an sàrachadh, na thosd . Thum an nighean an fhuil le a cas-rùisgte agus dh"fhàg i grunn chomharran scarlaid, bàn.
  Dhìrich na gaisgich a-steach don tanca, agus cha b" e am faireachdainn a b " fheàrr.
  Thug ceannard na sgioba fa-near:
  - Tha na Ruiseanaich seo glè ghoireasach. Bidh eadhon clann a 'fulang a leithid de chràdh. Chan eil mi a" tuigsinn an fanaticism frantic aca!
  Fhreagair an neach-cuideachaidh aice:
  "Is dòcha gu bheil e air sgàth dìth tuigse air cho iongantach sa tha beatha." Agus tha am beòshlaint sin, co-dhiù, fada nas fheàrr na bàsachadh!
  Thuirt an ceannard nighean:
  - Tha an cogadh air a bhith a 'dol airson iomadh bliadhna. Tha sinn uile marbh sgìth dhith. Agus, gu dearbh, tha sinn ag iarraidh atharrachadh! Agus cuideachd sìth. An urrainn dha fèin-riaghladh a ghealltainn dha na Ruiseanaich?
  Mhol an gunner tanca:
  - Feumaidh sinn nas lugha de bhuaireadh a dhèanamh. An uairsin bidh a h-uile dad eadar-dhealaichte. Tha sinn coibhneil riutha, agus tha iad coibhneil dhuinn...
  Agus thuirt na caileagan ann an sèist:
  Tha peatal an fhlùir lag,
  Ma chaidh a sguabadh às o chionn fhada ...
  Ged a tha an saoghal mun cuairt an-iochdmhor -
  Tha mi airson math a dhèanamh!
  
  Tha smuaintean soilleir,
  Thoir an solas gu inntinn ...
  Tha sinn coltach ri clann fìor-ghlan
  gu olc!
  Agus thòisich an tanca a 'gluasad. A dh'aindeoin an cuideam mòr, luathaich an einnsean each-chumhachd 2000 an càr gu math luath. Agus ghluais an tanca, a 'tionndadh a mhuc,. Agus tha baraille a" ghunna fada is farsaing, mar stoc giuthais! Thionndaidh e a-mach gur e sàilean wedge cumhachdach a bh" ann. Nas mionaidiche, mastodon. Seòrsa eile de rud a bha a 'dol a mharbhadh agus a' milleadh muinntir Ruiseanach
  Stad am film, agus thionndaidh am prìomh bhanaltram le gàire milis gu clann vampire:
  - A-nis tha thu air uamhasan nan Nadsaidhean fhaicinn air raointean an Dàrna Cogaidh! A bheil thu deiseil airson dìoghaltas a dhèanamh orra?
  Ghlan Levka a dhòrn gu teann agus fhreagair e gu cinnteach:
  - Gu dearbh, tha sinn deiseil!
  Thug Slavka fa-near ann an buaireadh:
  - Tha mi eadhon sgìth den Dàrna Cogadh a" dol air adhart fad na h-ùine. Mar nach biodh cogaidhean eile ann an eachdraidh!
  Fhreagair a" phrìomh bhanaltram le misneachd:
  - Is e seo an cogadh as motha ann an eachdraidh daonna. Gu fortanach, chaidh an Dàrna Cogadh a sheachnadh, agus fhuair co-mhaoineas buaidh air feadh an t-saoghail.
  Chrath Marka le gàire:
  "Tha sinn a" tuigsinn seo gu lèir, agus tha sinn deiseil airson sabaid airson àm nas soilleire a-màireach. "
  Chrath an duine ann an glainneachan dorcha agus thuirt e ann an guth bagarrach:
  - A-nis tòisich a 'coileanadh nam Mesiahs. Feuch gum faic sinn mar a tha na comasan agad air fàs.
  Agus chaidh an ceathrar chloinne thùsail a-steach don Hypermatrix of the Hypernet.
  Agus bha na tachartasan aice fhèin aig Valerka Lagunov . Agus an toiseach, air bàta an armada Iapanach, thug i am bruid don àrd-mharaiche. Agus rinn am balach casruisgte e gu math fuaimneach. Agus rinn iad toibheum dha air chor 's gum biodh e an ath thuras a' dol na bu mhiosa agus nas foghainteach.
  Sheinn am balach eadhon ann an buaireadh:
  Chaidh sgiath na h-ìmpireachd thairis air a 'chruinne-cè,
  Chrath na reultan uile sa bhad ann an eagal fiadhaich!
  Agus chòmhdaich an claidheamh e fhèin le glòir neo-thruaillidh,
  Tha an cumhachd air buannachadh, air soirbheachadh - tha a nàimhdean anns an duslach!
  
  Dh' èirich sinn o dhoimhneachd an t-sruthain ,
  Eirich nas àirde, cruinneagan na cruinne!
  Àiteachan a thug buaidh air na geatachan -
  Ann an glòir mhòr, ann an cath seasmhach !
  
  Choilean sinn an t-amas, crith nam biastagan,
  Ach aon turas cha bhiodh iad a" cruinneachadh ach poilean...
  A-nis, fhios agad, tha gu leòr de shoithichean rionnag ùra ann,
  Às deidh na h-uile, is e daolagan a th 'annainn, creid mi, chan e parrots!
  
  Tha tuiteam ann an gaol leis a" phlanaid na thoileachas
  A 'cur às do nàimhdean, a' glanadh àite ...
  Chan eil cumhachd aig eadhon an spiorad as àirde thairis oirnn,
  Agus tha fios agad, chan eil e ro fhadalach saoghal a chruthachadh!
  
  Làn de phrìomhairean agus tìgearan borb,
  An rud a tha daolagan a" smaoineachadh nach e boglach na cruinne-cè.
  Agus tòisichidh iad geama garbh ann am blàr,
  Leig leis an taigh aca tionndadh gu bhith na fheur losgaidh!
  
  Tha ar cuirp air an sgiath o bhreith,
  Bidh leanabh sam bith ag èirigh suas ...
  'S cha'n fhaigh an nàmhaid maitheanas,
  Chan fhaic Kat anns an fho-thalamh nèamh!
  
  'S cha 'n 'eil am falamh falamh 's an fhuachd,
  Bidh dòchas an t-solais a" toirt dhuinn daolagan ann...
  Gum biodh an seann ghaisgeach òg gu bràth,
  Agus tha ar càirdeas ridirean air a sheinn!
  
  Nuair a ruigeas sinn iomall na cruinne,
  Rachamaid gu hypostases eile, fhios agad ...
  Chan e dìreach Dia a th" annainn cruthachadh ,
  Agus an sgeadachadh de chumhachd gun chrìoch!
  Às deidh dha Valerka Lagunov an t-Àrd-mharaiche Yamato a ghlacadh , stiùir e an Naturo Armada Iapanach . Co-dhiù, càirdeach don ìmpire. Ach a nis tha an t-àm air tighinn dha, àrd-mharaiche a' chabhlaich ìmpireil, a dhol a bhiadhadh an èisg.
  Chaidh an sianar, an dèidh dhaibh buill-airm a ghlacadh agus dealachadh mar as àbhaist, a dhol a shnàmh dha na daoine a dh'fhaodadh a bhith a' fulang.
    Cha b" urrainn do cheathrar nigheanan Terminator fuachd sam bith a ghiùlan, ach bha aig na balaich, ged a bha iad ag atharrachadh an structar corporra, ri reothadh. Agus san t-Samhain dh'fhàs an t-uisge na bu fhuaire , agus dh'fhuirich an sguadran Iapanach air falbh bhon chladach.
  Loisg an samurai bho astar fada ann an arc àrd, an dòchas am baile-mòr a ruighinn gun mòran mionaideachd. Dìreach airson peanasachadh a dhèanamh air na Ruiseanaich co-dhiù beagan.
  Mar sin, airson cumail blàth, bha agam ri iomramh tòrr nas sunndach agus feuchainn ri cumail suas ri mo chom-pàirtichean.
  Cha robh sabotage na h-oidhche ùr tuilleadh, agus bha am plana san fharsaingeachd coltach. Ged nach robh sin buileach, an dèidh greiseag bheag, chuir iad romhpa sgaradh a dhèanamh - a h-uile duine dha fhèin agus, gu sàmhach a 'dèanamh a shlighe gu na soithichean as motha, a' sèideadh suas an armachd.
  Bha a reusanachadh fhèin aig seo, oir bhiodh e na bu duilghe na longan-cogaidh a phutadh air adhart a-rithist; bhiodh na Seapanach dìreach a" feuchainn ri falbh gu sgiobalta . Agus cha robh an oidhche ro dhorch. Moon, agus bu chòir dhut a bhith air leth faiceallach.
  Mar sin a-nis tha a amas fhèin aig gach balach, agus tha fios aca dè a nì iad.
  Ma tha thu a 'sèideadh suas taigh-bathair le uidheamachd sabaid, a tha falaichte ann an dòigh a bhiodh e uabhasach duilich a ruighinn le slige, bidh an soitheach a' sgoltadh agus a 'dol fodha.
  Bha na Seapanach air an inneal-losgaidh ùrachadh o chionn ghoirid, agus cha do loisg iad ach bho ghunnaichean caliber dusan òirleach , agus eadhon an uairsin chan ann tric, mar gum biodh eagal orra a bhith air am bualadh. Mar sin bha targaidean gu leòr ann airson spreadhadh. Feumaidh Samurai tuigsinn gu bheil e cunnartach a bhith faisg air cladaichean na Ruis.
  Tha an long-cogaidh a chaidh a cheannach bho na h-Ameireaganaich a" coimhead gu math drùidhteach agus sgiobalta. Soitheach uamhasach, is dòcha eadhon eagallach. Tha paidhir ghunnaichean ann agus inbhe 16-òirlich. Agus chan urrainn dha seo fàiligeadh.
  Chuimhnich Valerka Lagunov gun tàinig àm nan longan-cogaidh gu crìch an dèidh an Dàrna Cogaidh. Thionndaidh iad a-mach gu robh iad ro so-leònte ri ionnsaighean bho bhomairean a bha suidhichte air luchd-giùlan phlèanaichean. Agus chaidh mòran dhiubh, gu h-àraidh feadhainn Iapanach, fodha.
  Agus tha aon long-cogaidh a" cosg uimhir ri trì no ceithir mìle tanca meadhanach. Mar sin tha tòrr ri smaoineachadh nuair a thig e gu cogadh nèibhidh.
  Dhìrich am balach suas an uachdar stàilinn le bhith a" cleachdadh a chorragan agus a òrdagan gu math teann. Cha do chuir mi eadhon dragh orm na cupannan suidse a chuir orm. Chan eil feum air, ged a tha am meatailt ùr, tha e beagan studan le spìcean ann an aon àite.
  Mar sin streap thu mar muncaidh lùthmhor. Agus an uairsin, gu sgiobalta, a" gluasad do shàil rùisgte, bidh thu a" cur an luchd-seallaidh Iapanach air bòrd.
  Le ròin nan spreadhaidhean, faodar seo a dhèanamh an dà chuid gun mhothachadh agus gun chluinntinn. Agus an uairsin ruithidh tu air tiptoe don t-seòmar turais. Tha tòrr Iapanach ann, ach chan eil seo a" cur dragh oirnn idir. Chan eil iad dha-rìribh a" toirt aire do na tha a" dol fo an casan.
  A bharrachd air an sin, tha balach air choreigin a" coimhead nas coltaiche ri tràill na saboteur.
  Tha, agus tha na seòladairean an seo de chonaltradh ùr, agus tha coltas nàdarrach air a" bhalach caban leth-rùisgte a" giùlan baga-droma le coltas draghail. Ged nach eil an aimsir freagarrach airson coiseachd ann an stocan-snàmh, ach... Seo Iapan, far a bheil an sealladh a thaobh clann mar as trice cruaidh. Tha seo a 'ciallachadh gun deach am balach cabin a pheanasachadh, agus a fhalt, air a dhath dubh, air a bhualadh ann am braid sònraichte.
  Dh'fheuch fear de na seòladairean ri grèim fhaighinn air cas-rùisgte a' ghille. Chuir an Leninist òg Valerka dheth an libertine le cnap aotrom de a mheur. Tha, tha feadhainn aca a chleachdas seirbhisean bhalaich. Is iad so na riaghailtean a tha aca, mòr fhulangas air son peacaidh Shodoim. Chan e, is dòcha gum biodh e na b" fheàrr èideadh Iapanach a chuir ort?
    Dh" fhaighnich fear de bhalaich na sgìre do Valerka ann an Iapanais:
  -Cò thu?
  Fhreagair an Leninist òg Valerka gu cruaidh:
  - Airson tiodhlac don sgiobair, cuilean!
  Thill e air ais, agus dh'fhosgail Valerka, gun chuirm sam bith, an t-slighe a-steach don t-seòmar turais le prìomh iuchair. Cha robh nàire air le rud sam bith, agus bha e mu thràth a" bruidhinn gu dòigheil ann an Iapanais.
  An uairsin, bidh thu dìreach a" dol sìos an staidhre shnìomhanach chun àite grèim, còmhdaichte gu tèarainte le armachd. An seo tha a h-uile dad a "tionndadh a-mach dòigh air choireigin sìmplidh, chan ann ann an dòigh Hollywood.
  Ach chan eil, agus chan eil e furasta. Rinn cuideigin fuaim bho na Seapanach. Is dòcha eadhon am balach seo bhon chaban. Ma tha Iapanach inbheach air bàta le dà mhìle gu leth de bhuill a" chriutha, dusan gu leth deugaire a" coimhead co-ionann, chan eil iad a" coimhead gu dlùth orra, bidh na balaich cabin eòlach air a chèile barrachd no nas lugha, agus bidh iad a" faireachdainn an neach a tha air ùr thighinn. le uile shnàithibh an anama.
  Agus tha fèithean Valerka ro fhollaiseach, chan eil iad idir coltach ri duine .
  Mar sin dè ma thog iad an inneal-rabhaidh an sin? Tha ùine gu leòr ann airson an ath dhoras fhosgladh agus an inneal-smàlaidh a chuir a-steach.
  Uill, an uairsin tha e eadhon nas inntinniche, brisidh sinn troimhe le sabaid! Chan e Hollywood a th" ann idir.
  Chaidh a 'chiad Iapanach a bha airson a dhol sìos gu Seòmar Kruyt a mharbhadh le bhith a' tilgeil diosgan. Thilg am balach snaidhpear ceathrar le a lamhan, agus ceathrar gu ro dheas le a chasan. Gu h-iomlan, chaidh dusan Iapanach damn a mharbhadh , agus chaidh inneal-smàlaidh a chuir a-steach. Shuidhich an gille airson deich mionaidean, an dòchas gum biodh e comasach dha faighinn a-mach.
  A-nis tha an t-àm ann beagan losgadh a dhèanamh!
  Nam biodh an sgioba air a bhith nas ionnsaichte, is dòcha gum biodh iad air innleachd eile a thaghadh. Ach dh'èigh na Seapanach agus rinn iad mòran gàire. Ach, gu dearbh, cha do thilg iad grenades, agus spreadhadh an long-chogaidh airson an deach airgead cho mòr a phàigheadh.
  Ach thilg fear de na samurai, a bha fhathast air thoiseach air an sgioba, boma. Cho cunnartach, leis a 'phrìne air a tharraing a-mach.
  Bha an Leninist òg Valerka a" faicinn gluasadan nan Iapanach mar luchd-snàmh ann an jelly. Gu dearbh, tha an ath-bhualadh agus an astar aige mòran nas àirde na feadhainn daonna . Tha ceithir gu còig diogan eile aig a' ghaisgeach an dèidh dhan phrìne a bhith air a tharraing a-mach.
  Mar sin tha thu gu socair a 'gabhail ris an tiodhlac air do chas lom, agus an uairsin, mean air mhean a' togail astar, ga thilgeil suas. Leig leis itealaich agus ainmeachadh tartaran don h-uile duine !
  Rinn balach an Terminator gàire:
  - Tha seo airson Tsushima!
  Agus rinn e tàirneanach, a 'sgapadh nan Seapanach ann an diofar dhòighean. Bha cuideam dusan cileagram air a" bhoma . Agus gu dearbh, dh" fhaodadh am fear a thilg e, amadan, an luchd armachd gu lèir a chuir gu ifrinn! Agus an uairsin thionndaidh e a-mach gun do rinn na samurai hara-kiri dhaibh fhèin.
  Leis gu robh an Leninist òg Valerka a 'smaoineachadh agus a' tuigsinn mòran na bu luaithe na duine àbhaisteach, thuig e gum faodadh iad feuchainn ri casg a chur air anns a 'bhathar-bhog seo, agus mar sin dh'èirich e mus d' fhuair na Seapanach seachad air an spreadhadh. Agus, gu dearbh, chuir e às do chlaidheamhan draoidheil, aig an robh seilbh cho iongantach cuideachd ri pasgadh mar antenna telebhisean no pìob teileasgopach.
  Bha, bha àm ann nuair a bhathar a" cleachdadh antennas airson conaltradh. Chan iongnadh gun do dh" atharraich na teachdaichean an dòigh conaltraidh.
  Thòisich an snaidhpear balach air an samurai a ghearradh sìos, agus bho àm gu àm a 'leum suas agus a' lùbadh a chasan:
  - A chlaidheamh, 's e claidheamh a th' ann ! Cuiridh e iongnadh ort! Agus chan eil cothrom agad do bheatha a shàbhaladh !
  Bha na caileagan agus Slava cuideachd ag obair a rèir an sgeama. Uill, cho-dhùin na caileagan mutant gu nàdarrach an claidheamhan a chuir beagan cuideachd. Carson nach eil beagan spòrs aig na bòidhchead ?
  Gu dearbh, dè cho fada "s as urrainn dhut suidhe mar bhan-dia air a dhèanamh le cloich? No an àite sin, dèan gnìomh le mionaideachd ninja agus, co-dhiù beagan, gun a bhith a" cluich a rèir riaghailtean Hollywood?
  Is e dìreach am balach agus seann thùsaire Lenin na h-Ìmpireachd Sòbhieteach, Slava, a rinn a h-uile dad gu sàmhach agus gu faiceallach. Dh" fhosgail e seòmar nan dubhan gu sàmhach, chaidh e sìos an staidhre air na tiptoes aige agus chuir e an inneal-sèididh.
  A bharrachd air an sin, dh'atharraich Slavka gu bhith na bhalach cabin Iapanach, ach cha do chuir e air a bhrògan. Ach, mar as trice bhiodh na gillean cabin a" dol casruisgte, agus a" caitheamh bhrògan dìreach aig caismeachdan, no nuair a bha e ro fhuar. Agus a-nis, air na làithean as reothadh den gheamhradh a tha air tighinn aig deireadh an fhoghair, tha e rud beag fuar an seo cuideachd. Fiù mura h-eil e an aon rud ri ann an Siberia, no air tìr.
  Ach carson a tha Petropavlovsk luachmhor? Eu-coltach ri Vladivostok, bidh mìorbhailean a" tachairt an sin nach tachair eadhon ann an da-rìribh!
  Chuir an Leninist òg Slavka an inneal-sgrios, chaidh e air ais agus dhùin e an doras armachd gu faiceallach. Chunnaic seòladair air mhisg am balach agus bha e a" beucaich:
  - Dè bha thu a' dèanamh an sin?
  Fhreagair Slavka gu fèin-ghluasadach:
  - Thug mi a-mach cognac Ruiseanach airson an àrd-mharaiche!
  Cha robh Slavka air Iapanais ionnsachadh fhathast agus fhreagair e sa Bheurla. Ach, chaidh a" cheist fhaighneachd ann am Breatainn.
  Cha do chuir seo iongnadh air a" bhalach thùsail, ach nuair a bha an sròin air mhisg ag iarraidh blasad fhaighinn den chognac, fhuair e pòca san amhaich le a mheur-chlàr. Às deidh sin, chuidich Vyacheslav an mercenary Sasannach gus suidhe gu socair air an armachd.
  Ach, b" e sin uile cleachdadh fòirneart a bha aig a" ghaisgeach òg air a chuingealachadh gu.
  Ach bha na maoir-chladaich nighean a 'frasadh aig làn astar. Bha iad, gu dearbh, airson na fèithean aca a shìneadh, nas làidire na titanium, agus a dhol a-steach do mhì-mhisneachd. Uill, co-dhiù beagan.
  Dh'fhàs an Leninist òg Valerka cuideachd air a ghiùlan air falbh agus chaidh e seachad air crìochan reusanta. Agus tha seo, gu mì-fhortanach, a 'tachairt glè thric.
  Bha rumble a-staigh, a" spreadhadh aig an dearbh mhionaid nuair a bha am balach tùsail fhathast air an t-soitheach.
  Is dòcha gum biodh a h-uile càil air obrachadh a-mach gu math, ach chaidh am balach , mar gum biodh e air adhbhar, a thilgeil dìreach a-steach don t-similear teine aig àm a 'chrith. Le inertia, dh'itealaich am balach a-null, cha do dh'obraich a bheachd iongantach an turas seo airson adhbhar air choireigin, agus chaidh am balach na theine.
  Airson a chraiceann làidir agus elastagach, chan eil an lasair seo cho eagallach, is urrainn dha leum a-mach.
  Chuir am balach feirge air falbh a fhèithean uile leis a h-uile neart, shèid e e fhèin agus tharraing e gu feargach.
  Agus ghabh oidhche na mara seachad gu latha samhraidh, cha do dh'itealaich an gaisgeach òg air an deic, ach gu balla garbh an daingnich.
  Agus a bharrachd air an sin, thachair a h-uile càil sa bhad, cha robh ùine aig an Leninist duilich Valerka eadhon iongnadh a dhèanamh nuair a bhuail e an aghaidh ridire mòr Gearmailteach ann an armachd. Thionndaidh an tubaist a-mach gu bhith litearra, agus bha maoil a" bhalaich a" sgàineadh, ach a dh" aindeoin sin thionndaidh e a-mach gu robh e na bu làidire na am visor, agus chaidh an t-inneal sìos le sgreuch fiadhaich.
  Sheall Ranger Boy timcheall air agus thuig e. Tha ionnsaigh borb air an t-seann bhaile, a rèir choltais bho dheireadh nam Meadhan Aoisean. Tha na buill-airm làn armachd, armachd, sleaghan, ach tha canain agus eadhon squeaks ann cuideachd. Fiù ma tha an fheadhainn mu dheireadh fhathast prìomhadail.
  Bha an Leninist òg Valerka gu math eòlach air armachd, agus thuig e gur e seo deireadh an t-siathamh linn deug. Is dòcha eadhon na bliadhnaichean mu dheireadh de riaghladh Ivan the Terrible.
  Agus a" breithneachadh leis an aodach agus mionnachadh, tha saighdearan-duaise Gearmailteach, tighearnan Pòlach is Liotuàinia a" toirt ionnsaigh air a" bhaile mhòr a tha gu math mòr. Agus tha arm na Ruis, còmhla ris a 'mhailisidh ionadail, a' cur an aghaidh an ionnsaigh.
  Wow, is e sin suaicheantas a" bhaile. Seadh, is e seo Polotsk! Wow, tha e a" coimhead coltach gu bheil arm rìgh a" Cho-fhlaitheis Pòlach-Liotuàinia Stefan Batory a" stoirm air baile-mòr Ruiseanach.
  Nas mionaidiche, chuir arm Ivan the Terrible, fo stiùireadh pearsanta an Tsar fhèin, ionnsaigh air agus ghabh e Polotsk ann an 1563. Agus a-nis tha Stefan Batory airson a" chlach-mheallain seo a chuir air ais. A bharrachd air an sin, ann am fìor eachdraidh bha e soirbheachail.
  Às deidh sin , chaidh bagairt a chruthachadh dha seilbh Ruiseanach ann an Livonia. Mun àm seo, bha an Ruis Tsarist fon Tsar John air a 'chùis a dhèanamh air cha mhòr a h-uile baile-mòr agus daingneach ann an Livonia, ach a-mhàin Riga agus Revel, agus grunn bhailtean ann an Courland.
  Le tuiteam Polotsk, ghabh cùrsa a 'chogaidh caractar gu math duilich don Ruis. Chaidh an dàrna aghaidh, gu sònraichte, fhosgladh leis an t-Suain - an uairsin cumhachd mòran nas fharsainge agus nas cumhachdaiche na tha e a-nis. Ach airson a-nis is e Polotsk a tha na phrìomh phuing dìon.
  Tha na Pòlaichean cuideachd sgìth den chogadh fhada leis an Ruis, agus chan eil na Suainich air gluasad air falbh bho na blàran brùideil leis an Danmhairg; ma bhuaileas iad an ionnsaigh, is dòcha nach bi na h-uaislean airson cumail orra a" sabaid leis an Ruis làidir agus nì cùisean teachd gu sith.
  Aig aon àm, cha deach Batory a stad ach aig àm sèist Polotsk, a 'leigeil le fearann na Ruis a bhith air a sgrios gu mòr. Ach a-nis tha cothrom ann an cogadh a thoirt gu crìch nas luaithe agus le toradh nas fàbharach don Ruis.
  Tha an Leninist òg Valerka, a 'crathadh a chlaidheamhan, a' luachadh air na Gearmailtich agus na Pòlaichean le fearg fiadhaich. Thachair e dìreach a bhith aig a" phàirt as cunnartaiche den ionnsaigh, far an do thilg Stefan Batory na geàrdan mionlach aige, agus bha na saighdearan aige air na ballachan a dhìreadh mu thràth.
    Gu sgileil thilg am balach maoir pìosan de bhuilleagan cloiche briste le a chorragan rùisgte. Thuit dà dhusan uaislean agus ridirean sìos, air am marbhadh le sligean tilgeadh an neach-crìochnachaidh òg.
  Dh" èigh am balach tùsaire Valerka, a" gearradh mòran de Ghearmailtich is Phòlaichean le claidheamhan, agus le mòr-fhaireachdainn:
  - Airson an Tsar agus Patronymic, air adhart!
  Gu dearbh, an uairsin bha daoine san t-siathamh linn deug beagan na bu aotroime agus na bu lugha na tha iad an-dràsta, agus cha robh balach fèitheach timcheall air dusan air a mheas mar leanabh tuilleadh. Ach fhathast, nuair a ghearras fear ann an stocan snàmh scarlet agus le fèithean coltach ri uèir dusan ridire ann an dà shlaodadh le muileann, chan urrainn dhut cuideachadh ach a bhith a" faireachdainn an uabhas as fhiadhaich.
  Tha uamhas, gu dearbh, a 'tighinn bhon nàmhaid, ach thèid arm làidir na Ruis agus mailisidh ionadail, air an làimh eile, a bhrosnachadh. Agus freagraidh e cuideachd le èigheach de dh" èigheach agus buillean caoimhneil.
  Cha robh an Leninist òg Valerka a-riamh air a bhith a 'sabaid cho fiadhaich agus cho fiadhaich' sa rinn e an-dràsta. Bha e mar gum biodh e a 'faireachdainn nach robh e fada san t-saoghal seo, agus bha e airson a lùth gu lèir a thilgeil a-mach agus a' mhilleadh as motha a dh 'fhaodadh a dhèanamh air an nàmhaid.
  Agus thilg corragan rùisgte criomagan de bhiodagan, claidheamhan, buill-canain, diosgan agus clogaidean. Agus le a làmhan gheàrr am balach maoir a h-uile duine suas mar grinder cofaidh. Chan e an stad no an stad as lugha. Air an làimh eile, a 'meudachadh cuideam.
  Agus dh'èigh arm na Ruis, a 'faicinn an eisimpleir aige:
  - Tha aingeal leinn ! Bidh sinn a 'buannachadh!
  Bha làmh dheas Stepan Batory, Hetman Khodkevich, gu pearsanta os cionn na h-adhartasan anns an raon as so-leònte. Dìreach mu dheidhinn, agus na Pòlaichean le saighdearan-duaise a" spreadhadh a-steach don bhaile-mhòr, bha iad mu thràth air a dhol thairis air na ballachan, ach an uairsin nochd balach casruisgte a chuir às do na gaisgich as fheàrr ceud sa mhionaid, no eadhon nas luaithe. Ciamar nach urrainn dhut a dhol a-mach agus do cheann a chall?
  Dh'fheuch Khodkevich le ceud de na gaisgich as fheàrr ris an tùr tiotal a dhìreadh. Ach cha robh aige eadhon ri dhol thairis air claidheamhan leis an neach-gleidhidh tùsail Valerka; bhuail pìos de mhullach sleagh an hetman dìreach san t-sùil, a chuir an deugaire ruith cho sgiobalta air bhog le a chas.
  Chuir bàs an hetman gu mòr maill agus thug e an còrr de na saighdearan agus na Pòlaichean gu staid borb. Mura b" ann airson luchd-dìon boghadairean Tatar agus saighdearan-coise à baile-mòr Genoa, bhiodh an horde air a dhol air ais sa bhad.
  Agus mar sin shèid an comharra, agus thilg Stefan Batory stòrasan ùra dhan bhlàr. Cha robh e airson leisg a chur air neo a thoirt a-steach. Tha baile-mòr Polotsk làn de bheairteas, agus tha pàigheadh tuarastail dha na saighdearan sanntach agus iomadach sin gu math daor.
  Tha e do-dhèanta cuideachd an t-sèist a leudachadh leis nach eil an Ruis fhathast làn sgìth sa chogadh agus is urrainn dha daingneachadh a chruinneachadh agus a chuir gu Polotsk. Gu sònraichte, nochd riaghladair ùr, caran tàlantach, Skopin-Shuisky, a tha comasach air a" chùis a dhèanamh air na saighdearan Pòlach-Gearmailteach a bha sgìth anns na h-ionnsaighean.
  Chan e, bu chòir dhuinn am baile a thoirt gu sgiobalta le stoirm!
  Aig an aon àm dh'fhosgail iad teine le muskets. Gu dearbh, bho astar cho mòr, tha losgadh cuimsichte a-mach às a 'cheist. Bhuail a" mhòr-chuid de na peilearan luaidhe, cho mòr ri cnòthan-cnòthan, an sluagh aca fhèin a" dèanamh cabhag airson ionnsaigh.
  Chaidh grunn rangan a mharbhadh aig an aon àm, agus rinn Valerka Lagunov an dòigh "dragon fan", a" cur Baron Magellar chun ath shaoghal . Agus aon chunntas Frangach a thàinig gu bhith na mercenary, airson bròg.
  Thòisich an còrr de na saighdearan Ruiseanach a 'bruthadh eadhon nas cruaidhe. Uaireannan bidh mìorbhailean a 'tachairt do dhaoine - creideamh, dòchas, gràdh. Agus an uairsin bidh iad a 'dìochuimhneachadh an eagal agus a' leagail armailtean iomlan de nàimhdean le claidheamhan, sleaghan agus speal .
  Tha mailisidhean ionadail a" sabaid. Tha mòran dhiubh armaichte le clubaichean, tuaghan agus speal. Chruinnich bailtean faisg air làimh gus taic a thoirt don arm Ruiseanach agus don luchd-tuatha. Tha mòran chloinne agus boireannaich a 'sabaid.
  Mar as trice bidh balaich a" losgadh bho bhogha aotrom, no a" cleachdadh sabers goirid no biodagan. Bidh cuid a" cleachdadh seann slingshot. Ach dh'atharraich na caileagan tuathanaich , rud a bha na thlachd, clàrsach airson sling. Bhrosnaich Valerka, às deidh dha ceann an duine reamhar a ghearradh dheth , na caileagan casruisgte:
  - Seo an nàmhaid! Tilgeil nas duilghe!
  Bidh luchd-dìon inbheach a 'sabaid, mar riaghailt, ann am bòtannan no brògan bast, fhad' sa tha clann is boireannaich a-mhàin casruisgte. A bharrachd air an sin, chan ann a-mhàin air sgàth bochdainn. Tha fear de na gillean cas-ruisgte, a tha mu cheithir bliadhna deug a dh'aois, a' sgoltadh ann an armachd airgid caran daor agus tha sàbh-slabhraidh air le sleagh òir .
  A rèir choltais, is e seo inntinn nam Meadhan Aoisean - tha clann gan neartachadh. A bharrachd air an sin, tha an aimsir gu math blàth, agus chan eil adhbhar ann airson sandals no bòtannan a reubadh. Ach, chan eil fir inbheach ag iarraidh a bhith nan tramps, agus feumaidh an fheadhainn a dh'fhàsas feusag bòtannan a chaitheamh.
  Chan eil an Leninist òg Valerka, ge-tà, air a nàrachadh leis gu bheil e a 'coimhead cus coltach ri tramp, no eadhon tràill. Air an làimh eile, tha na Pòlaichean, a 'beachdachadh air rudeigin os-nàdarrach, eadhon nas eagal roimhe.
  Agus ged a thilg Stefan Batory a stòras gu lèir gu cath, chan urrainn dha deichean de mhìltean de ridirean is uaislean saighdearan Ruiseanach agus mailisidhean Belarus a phronnadh, eadhon ged a tha còig tursan nas motha dhiubh ( agus seo ma tha thu a" cunntadh an luchd-dìon còmhla ri saighdearan cloinne!) . Chaidh feachd de cheud mìle a thoirt a-steach le rìgh na Pòlainn agus saighdearan-duaise den t-Sultan Turcach. Agus tha i a 'leaghadh dìreach air beulaibh ar sùilean.
  Gus na gaisgich Ruiseanach a bha gu ìre ìosal a bhrosnachadh, sheinn an tùsaire òg Valerka gu h-àrd:
  Falcon of the Great Fatherland -
  Ag itealaich nas àirde na na beanntan agus na speuran!
  Am faod an Orthodox aghaidhean-
  Bidh iad ag èigheach - tha an t-Uile-chumhachdach air èirigh!
    
  A ghrian na mòr-Ruis,
  Soillsich ar slighe nas cumhachdaiche!
  Is tusa an fheadhainn as àille air an t-saoghal
  Cha bhith thu nas gòraiche a-riamh!
    
  Tha mo chridhe a" dol gu Iosa
  Bidh e a" spreadhadh mar bholcàno goil!
  Cha 'n 'eil aite air neamh aig fear-reubainn -
  Rachamaid air chuairt, a dhaoine!
    
  Bidh Tìr anns an t-saoghal,
  Soillsich mar chuasar neo-bhàsmhor!
  Ach britheamhan diombach -
  Thoir gràsan dhut uile!
    
    Dèan seirbheis don dùthaich gu dìleas -
  An tè a tha coltach ri rionnag ...
  Motherland, tha Dia an Ruis naomh -
  Bidh gaol fhathast gun atharrachadh!
  Tha mi a' tionndadh riut -
  Tha mi a' tionndadh rium fhìn -
    Dean seirbhis do'n dùthaich mhòr gu dìleas -
  Anns an fhànais, anns an doimhneachd, uisge agus anns a h-uile àite!
    
  An uairsin bidh Iosa ann
  Bidh Maria ann an uairsin ...
  Agus cha toir am buaireadh bìdeadh ...
  'S cha tig Satan !
    
  Bidh mo mhàthair-thìr gu bhith
  Tha na Ruiseanaich uile nan teaghlach aotrom ...
  'S an sin theid sinn suas,
  Os cionn nan constellations tha do dhachaigh!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список

Кожевенное мастерство | Сайт "Художники" | Доска об'явлений "Книги"