Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Kosmos Nsvl Ja Vampiirid

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Kahekümne kolmanda sajandi lõpus, tähe Siiriuse neljandal planeedil, asub pioneerilaager Burevestnik. NSV Liidust sai täheimpeerium ja sinna rajati kommunism. Inimkond levib üle kogu galaktika. Ja veelgi enam, vampiiride ilmumine tuleviku tehnoloogiliselt arenenud leeri on ootamatu. Selle taga, nagu selgus, on teisest galaktikast pärit inimkonnaga konkureeriv tsivilisatsioon. Valerka, Leva, Slava ja Marinka - NSV Liidu galaktilise ajastu pioneerid, saavad vampiirideks ja kogevad enneolematuid, helgeid ja põnevaid seiklusi.

  KOSMOS NSVL JA VAMPIIRID
  MÄRKUS
  Kahekümne kolmanda sajandi lõpus, tähe Siiriuse neljandal planeedil, asub pioneerilaager Burevestnik. NSV Liidust sai täheimpeerium ja sinna rajati kommunism. Inimkond levib üle kogu galaktika. Ja veelgi enam, vampiiride ilmumine tuleviku tehnoloogiliselt arenenud leeri on ootamatu. Selle taga, nagu selgus, on teisest galaktikast pärit inimkonnaga konkureeriv tsivilisatsioon. Valerka, Leva, Slava ja Marinka - NSV Liidu galaktilise ajastu pioneerid, saavad vampiirideks ja kogevad enneolematuid, helgeid ja põnevaid seiklusi.
  PROLOOG
  Valerka Lagunov kihutas üle Burevestniku lähedal asuva pargi pinda katvate oranžide palmide ja lillade sõnajalgade. Poiss lendas nagu legendaarne Peter Pan. Tal olid jalas vaid lühikesed lühikesed püksid, mis sädelesid värvilistest kividest ja lendavaid seadmeid polnud näha. Poistel paljas, lihaseline kael säras rubiinidest punane lips. Ta naeratas pärlmutterhammastega hiiglasliku violetse tähe Siriuse vastu. Noore leninisti torso oli ääristatud reljeefsete plaatidega ja väga ilusate lihastega.
  See oli maiste standardite järgi väga kuum. Siin on nii võimas kohalik Päike, mis annab palju rohkem soojust, ultraviolett- ja muud kiirgust. Valerka oli pargitud mustaks, aga tema juuksed, vastupidi, heledad, nagu üleküpsenud nisu, nagu ka kulmud.
  Poiss lendas, tehes nüüd silmust, tiirledes nüüd puude läheduses, mis nägid välja nagu kitarr, mille mitmevärvilised keeled paistsid maast välja.
  Siis tormas ta mööda kollase täpilise helepunase lilleõiest. See lihasööjast taimestiku esindaja napsas oma kroonlehti, haarates peaaegu poisi palja ümara kanna.
  Poiss tegi inimsööja lille peale nina ja säutsus:
  - Kangelased jälitavad! Võõras mees on sisse murdnud ega jõua järele!
  Lähedusse ilmus Leva. Ta on ka lihaseline, pargitud lühikestes läikivates lühikestes pükstes, kuid vaskpunaste juustega. Ilus poiss, aga kahekümne kolmanda sajandi lõpuks ei olnud inimkonnas praktiliselt ühtegi inetut inimest. Leva tormas mööda korraliku tanki ja teemantkarpi suurusest kilpkonnast. Poiss kriimustas teda paljaste taldadega mööda hinnalise katte servi ja laulis:
  - Sa pole haletsusväärne putukas, vaid teemantides kilpkonn!
  Tema šokolaadinaha vastu paistis silma sarlakpunane lips. Ainult paljajalu poisi kontsad olid roosad ja peopesad roosad, kuid ta oli peaaegu paapua.
  Ta pilgutas Valerkale silma ja lõi vasaku käe sõrmi. Ilmus hiiglasliku lõvi-roti hübriidi hologramm. Ja järgnes kõrvulukustav mürin.
  Kari kohalikke nelja sabaga lillasid ja rohelisi ahve, aga ka kari kiilitiibadega hübriide kaelkirjakuid, tormasid sellisest, ehkki virtuaalsest koletisest hirmunult.
  Kosti naerda. Tüdruk lühikeses seelikus ja õhuke kangariba rinnal hüüdis:
  - Ärge olge kiusaja, poisid! Pulsareerimise vastane terroriseerige loomi.
  Ilmus kolmas siniste lokkis juustega poiss.
  Naeratades ütles ta:
  - Kõik saab olema kvasar , Marinka! Meil on lihtsalt lõbus!
  Tüdruk klõpsutas varbaid oma palja, väikese, pargitud jalaga, kuid roosa tallaga. Vilkus hologramm suurest purjekast, paljude püssidega lahingulaevast, mille pardal triibulistes mundrites poiste meeskond. Noored meremehed naeratasid ja nende saapad sädelesid lakiga.
  Ristleja purjed olid kaunistatud suurejooneliste kujundustega, mis sisaldasid lilli, mägesid ja ilusaid tüdrukuid. Ja siis, tõepoolest, oma dändisaabastega, mida ehtisid briljantidega naastud kannustega, klähvis, ilmus uhke kapten-tüdruk, kes oli täidisena sädelevate juveelidega kaetud sulelises kübaras. Ta võttis peakatte seljast, paljastades lehekuldse värvi juuksed. Ta kummardus tüdrukule ja kostis:
  - Mida sa tahad, mu printsess?
  Slavka, see oli siniste juustega poisi nimi, naeris ja vastas:
  - Printsess! Kas teate, et Lenini ja võiduka kommunismi riigis tunneb iga punase lipsuga poiss suuremat au ja lugupidamist kui kõige innukaim tsaar ja suur keiser!
  Marinka itsitas, hologramm kadus kohe ja vastas, õigemini laulis:
  Läbi tormide paistis meile vabaduse päike,
  Ja suur Lenin valgustas meie teed...
  Ta tõstis rahva õiglase eesmärgi poole,
  Iljitš inspireeris ruumi võtma universumi!
  . PEATÜKK nr 1
  NSV Liit ei lagunenud ega lagunenud. Vastupidi, kommunism on võitnud kogu maailmas. Ja Nõukogude Liit jätkas laienemist, kuni sellest sai viimane vabariik planeedil Maa. Pärast seda lõppes jagatud maailma ajastu ning algas suure loomise ja kosmilise laienemise periood.
  Inimkond hakkas arenema ja õitsema. Kadusid sõjad, näljahädad, epideemiad, meditsiin muutus peaaegu kõikvõimsaks. Inimeste geneetikat oli võimalik parandada ja inimkonna jaoks kõige kohutavam kurjus - vananemine - võideti. Inimesed muutusid igavesti nooreks ja ilusaks. Lahendatud said ka materiaalsed probleemid . Raha kadus ja igaüks sai vastavalt vajadusele saada.
  Inimesed asusid elama kogu galaktikas. Siiski on palju tähti ja planeete. Varem avastati enneolematud energiaallikad. Termokvarkide sulandumine on kaks miljonit korda tugevam kui termotuumasünteesi ja termopreoonide liitmine on neli triljonit korda tugevam kui vesiniku tuumade ühinemise protsess.
  Arvutitehnoloogia on arenenud, Hypernet ja virtuaalne ultramaatriks . Elu on muutunud palju paremaks ja lõbusamaks.
  Naised säästsid isegi laste kandmise ja sünnitamise vajadust. Ja selle tulemusena muutusid kõik inimesed eranditult ideaalselt ilusateks ja suurepäraste figuuridega. Ja õiglase soo esindajaid on nüüd mitu korda rohkem kui tugevaid esindajaid. Ja kui imeliseks ja suurejooneliseks on muutunud maailm, milles valdav enamus on igavesti noored ja täiesti ilusad tüdrukud.
  Ja see oli juba tõeline paradiis! Ja tugevama soo esindajad on täpselt nagu Apollo, kuigi individuaalsed erinevused on säilinud. Rassid ja rahvused Nõukogude kosmoseimpeeriumis segunesid üha enam, mis muutis inimesed veelgi ilusamaks ja täiuslikumaks.
  Kommunismi paradiis ja tundus, et kõik olulised probleemid olid juba lahendatud.
  Kosmose uurimisel pole inimesed oma galaktikas veel kohanud ühtki enam-vähem arenenud tsivilisatsiooni. Ja see võis olla parim.
  Kuna ma ei pidanud kellegagi tülitsema. Kuigi seal oli palju planeete täis taimestikku ja loomastikku. Näiteks Siiriusel oli seitse planeeti, millel oli bioloogiline elu. Tõsi, ilma tsivilisatsioonita. Ja kõige arenenumateks loomadeks osutusid viienda planeedi kentaurid. Kuid neil polnud veel tööriistu ja nad võtsid kätte vaid pulgad ja nuiad, kui pidid alustama jõuproovi. Tõsi, kentauritel oli šimpansi tasemel intelligentsus ja nad oskasid rääkida inimkõnet. Mida ahvid ei saa teha ilma geneetilise muundamiseta.
  Neljandal planeedil, mis oli väga kuum ja mille keskmine temperatuur oli kuuskümmend viis kraadi Celsiuse järgi, olid eluvormid primitiivsed, kuigi mõnda linde oli võimalik õpetada rääkima. Nii taimestik kui loomastik on rikkalik. Siin asutati pioneerilaagreid ja lapsed lendasid siia meelsasti.
  Kolmas planeet oli veelgi kuumem, kuid samas ka rikas kohaliku elu poolest. Ja kaks esimest on Siriusele liiga lähedal, kogu vesi aurustus nende peale ja valguvorme ei saanud enam eksisteerida. Viies planeet oli kahekümnendal sajandil jahedam, kuid siiski kuumem kui Maa. Ja kuuendal oli keskmine temperatuur paar kraadi madalam kui Maal, kui sellel polnud kliimat veel reguleeritud.
  Seitsmes planeet oli Marsist veidi soojem, kuid ka sellel oli elu, ehkki hõredamalt. Ülejäänud planeetidel polnud enam looduslikku elu, välja arvatud kõige lihtsamad bakterid. Kuid seal on palju mineraale ja palju muud.
  Siirius on rikas planeetide poolest - tervelt kaksteist, ja see on suurepärane . Teised staarid pole selle kingitusega nii helded. Lisaks toimuvad galaktika keskmes, kus on liiga palju tähti, planeetidel pidevalt kataklüsme ja maavärinaid lähenevate ja taanduvate tähtede liikumise tõttu.
  Tõsi, inimesed on juba proovinud täheosakestest kunstlikult planeete luua. Nii et elamiskõlbliku territooriumi puudust ei ähvardanud.
  Vana-Egiptuse arengutasemel oli paar tsivilisatsiooni ja sarnaseid inimesi, kes erinesid ainult kõrvade kuju poolest. Nad olid nagu ilvesed. Mõlemad tsivilisatsioonid on palju iidsemad kui inimeste omad, kuid on oma arengus peatunud.
  Ja huvitav on see, et kohaliku üleujutuse inimesed võisid elada kuni viissada aastat ja praktiliselt ei vananenud ning mehed ei kasvatanud isegi vuntsid ja habet ning nad jäid teismelistena välja. Inimesed ise kutsusid neid päkapikke. Jah, nad on väga ilusad, sileda nahaga, kultuursed, rõõmsameelsed, kergemeelsed ja lapsikud. Tüüpilised päkapikud muinasjuttudest igavese noorusega, mille andis kordumatu geneetika, aga ka meelest lapsepõlves ja tehnika jäid varajase antiigi tasemele. Päkapikkudel polnud isegi katapulte ega ballistasid, kuid vanker jäi täiuslikkuse kõrguseks.
  Samal ajal armastasid nad püramiide ehitada ja uskusid hauataguse ellu. Muide, tulevikuteadus on näidanud, et pärast füüsilist surma tuleb inimesest tõesti midagi välja ja selleks võib olla isiksus ja mälu ning hüpereeterlik komponent. Seega oli teadusel nüüd kaks peamist ülesannet. Looge tähelaevu, mis suudavad lennata galaktikast kaugemale, ja õppige ellu äratama ammu surnud inimesi. Ja esiteks Lenin, kes galaktilises NSV Liidus oli nagu igavesti elav jumal!
  Vladimir Iljitši sünnipäevast avati isegi uus loendur ! Ja see oli lahe.
  Inimesi tegi ärevaks tõsiasi, et naabergalaktikas oli ilmselge, tehnoloogiliselt väga arenenud tsivilisatsioon, mis polnud veel inimkonnaga ühendust võtnud. Kuid ta ei näidanud ka agressiivsust.
  Ja nii leidsid inimesed igavese nooruse, keharakud võisid lõpmatuseni jaguneda, mis tähendab ... Ainult taevas, ainult tuul, ees on ainult rõõm! Ja inimkonnal pole aega kiirustada!
  Valerka Lagunov ja Leshka koos Slavka ja Marinkaga on vaid kaheteistkümneaastased. Nii et neil pole üldse muresid ega vaevusi. Nad on nüüd puhkusel, mis kestab kuus kuud ja lastel on sel ajal ainult lõbus ja rõõm.
  Nüüd loovad nad sõrmi ja varbaid klõpsates hologramme. Ja nad hüppavad metsikult. Võib arvata, et tegelased on täiesti elus.
  Näiteks võitlesid King Kongi ahv ja Tyrannosaurus rex. Ja võitlus ja agressiivne lõbu käis nendega kaasas. Nad rebivad üksteist sõna otseses mõttes laiali.
  Marinka piiksus ja lülitas selle välja:
  - Ei! See on jõhker ja seal on verd. Niisiis, peate nõustuma, see on võimatu!
  Leshka raputas nõustuvalt punast pead:
  - Jah! Tõepoolest, see on liiga julm!
  Ja poiss napsas paljaid varbaid. Ilmus pilt kaunilt maalitud koogist rooside ja muude eksootiliste kreemist lilledega, samuti pärlluikedest ja hõbedaste uimedega kuldsetest kaladest. Kui liigutav see tegelikult välja nägi.
  Tuleviku poiss märkis:
  - See on suurepärane , kas pole?
  Valerka vastas naeratades:
  - Natuke lapsik, aga üldiselt pole paha!
  Slavka säutsus:
  Koogi söömine pole halb, ütlematagi selge,
  Aga mis veelgi parem , joo teed meega!
  Ja siniste juustega poiss naeris.
  Lapsed olid rõõmsad ja tahtsid uut meelelahutust ja sensatsioone.
  Slavka võttis selle ja keerles suurel kiirusel ringi, lõigates silmuseid. Poiste sees olid pisikesed nanobotid , mis võimaldasid neil väga hästi lennata. Pealegi olid poisid peaaegu alasti. Kuid nende punased lipsud täitsid korraga mitut funktsiooni.
  Sealhulgas näiteks arvutipiltide pakkumine ja hüpernetiga ühenduse hoidmine .
  Slavka sattus meduusi ja püütoni hübriidi kõrvale. Ja ta sõna otseses mõttes keerutas vaest looma. Isegi temperatuur tõusis veelgi.
  Lendav poiss laulis:
  Kuidas me võideldes elasime
  Ja surma ei karda...
  Nii elame sina ja mina nüüdsest,
  Ja tähtede kõrgustes,
  Ja mägine vaikus...
  Merelaine ja äge tuli,
  Ja raevukas ja raevukas tuli !
  Levka keerles vastuseks ringi, samuti uskumatu kiirusega, ja säutsus:
  Kosmoses on palju erinevaid uksi,
  Kurjad hüperplasmad märatsevad...
  Mustas ruumis on pragude meri,
  Aga nüüd on inimesed tugevad jumalad!
  Valerka kortsutas kulmu ja märkis:
  - Hüperplasma on jõud! Paljud protsessid tuginevad sellele.
  Marinka lisas raevukalt:
  - Täpselt nagu hüpervoolul !
  Ja tüdruk võttis ja vabastas holograafilise pulsari paljaste varvastega. Ja ilmus tohutu lahingulaev tekkide ja suitsevate korstnatega
  Levka märkis:
  - See on retro - kahekümnenda sajandi algus!
  Slavka klõpsutas ka varbaid ja siis ilmus tema kõrvale läikiva kullatud soomusrüüga vöölane.
  Poiss siristas:
  - Kakleme!
  Valerka ka sikutas. Kuid ta mõtles välja palju lahedama, moodsama ja keerukama laeva.
  Pioneer Boy märkis:
  - Kui kavatsete kakelda, tehke seda muusikaga!
  Levko reprodutseeris ka omaenda dreadnoughti ja rääkis:
  - Ei, me võitleme hüperkvaasarimuusikaga !
  Ja kõik neli laeva avasid üksteise pihta virtuaalse tule. Nii palju, et see oli kõrvulukustav.
  Lapsed plaksutasid käsi ja jalgu, keerlesid ringi ja laulsid tundega, hambaid paljastades:
  Oleme suure ajastu kosmose lapsed,
  Hele kommunism on juba üles ehitatud...
  rahvaasjad pole sugugi halvad,
  Kiirustame üles ja mitte hetkekski alla!
  
  Meie, pioneerid, ajasime välja hüperplasma,
  Super arvuti otse meie lipsus...
  Ja laste robotid kuuletuvad käskudele,
  Suudab sel tunnil ultrat teha!
  
  Meie, pioneerid, oleme väga, teame, uskuge mind, hoogsad,
  Lendasime galaktikate servadele...
  Ja isegi praegu on meie jalad täiesti paljad ,
  Nad on võimelised võitma enamat kui lihtsalt varblasi!
  
  Kõik saab olema nii täiuslik ja kvasar ,
  Midagi, mida universumist lihtsalt ei leia...
  Uskuge mind, me teeme seda nii pulsaalselt ,
  Mina ja poisid oleme teel!
  
  NSV Liit on praegu tohutu, miljoneid
  Sisaldab tähti ja rõõmsaid planeete...
  Meie selja taga on leegionid kommuniste,
  Me ei tea kannatusi ja muresid!
  
  Oleme võimelised looma mis tahes ime,
  Ja andke oma sõrmest teoplasmaatiline pulsar ...
  Kauges minevikus olid kõik jumalad ja kuri Juudas,
  Ja nüüd on meil Jumala kingitus!
  
  Olgu uues maailmas pioneerid,
  Ilusas kehas, täis armastust...
  Me ehitame kommunismi igal planeedil,
  Ja painaja nullid ei tööta!
  
  Vladimir Iljitš annab meile inspiratsiooni,
  Ja me laulame ööbiku laulu ...
  Sa kasutad õnnelikku hetke,
  Ja inimene ei saa surra!
  
  Ja uskuge mind, nüüd on kvasarid meie omad,
  Kogu universumis on punane kommunism...
  kurjust ja õudusunenägusid ,
  Näitame teerajaja altruismi!
  
  Siin on tähelaevad, mis tormavad hoogsalt taevasse,
  Need on lahedamad kui tuumaraketid...
  Ja lapsed, teadke, plasmavalguspiloodid ,
  Nad saavad parketi poleerimisega vastu võtta!
  
  Sel ajal kui me planeedil puhkame,
  Ja Sirius on meie kallis täht...
  NSV Liit on helge paradiis kõigile,
  Ja Lenin särab igavesti!
  Lapsed laulsid suure tunde ja innuga. Ja nende hääled on nii helisevad ja sillerdavad, nagu kellade helin.
  Ja virtuaalses lahingus olevad lahingulaevad jätkavad üksteise mürskudega üle külvamist.
  Tekkidel tormavad ringi kaunid triibulistes bikiinides tüdrukud. Nad on pargitud ja paljajalu. Ja nende juuksed sädelevad nagu lehtkuld, plaatina, hõbe, safiir, rubiin, smaragd. Tüdrukud ise on väga ilusad, kui sõdalaste pronksnaha all jooksevad, lihaspallid veerevad.
  Marinka itsitas ja märkis:
  - Need tüdrukud on lihtsalt super!
  Valerka märkis:
  - Jah, nad on arenenud ja kurvikad. Lihtsalt tippklass!
  Tüdrukud mängivad tegelikult jooksmise ajal oma kõhulihaste lainetega. Need on tõesti lahedad kaunitarid .
  Levka annab korraldusi. Ja tüdrukud laadivad relvatorusid. Ja nad teevad seda kiirete ja graatsiliste liigutustega.
  Valerka lülitab relvad sundlaskerežiimile. Ja see külg, kuhu kestad sisestatakse, süttib tegelikult.
  Poisid kiljuvad rõõmust ja plaksutavad käsi ning neil on palju nalja.
  Slavka itsitab ja karjub:
  - Hüperpulsar tüdrukud!
  Sõdalased kiljuvad tõesti nagu sead. Siin toimub lahing suurepäraste eriefektidega. Ja mürsud plahvatavad, leegitsedes õhus nagu ilutulestik. See on tõesti kõrgeim klass.
  Valerka säutsus naeratades:
  - See on kõik, suruge vaenlase külg kokku, tulistage soomust läbistavate relvadega.
  Ja tõepoolest , teras ja suur metall varisesid kokku. Ja küljed põlevad. Ja tüdrukute paljaid kontsi lakuvad punased leegid. Ja sõdalased karjuvad, neil on põletushaavadest valus.
  Marinka tegi grimassi ja nurrus:
  - See on liiga julm. Võib-olla proovime pehmet versiooni?
  Valerka noogutas särava peaga oma lihase kuklale:
  - Proovime!
  Ja relvade suukorvidest, mida laeti ja kust tulistasid uhked bikiinides tüdrukud, lendasid maiustusi, šokolaadi, pulgakommi ja dražeed.
  Slavka lakkus huuli ja märkis:
  - Maitsev! Tahtsin ka midagi süüa.
  Valerka soovitas:
  - Tellime internetist jäätist!
  Lapsed ei vaielnud, vaid klõpsutasid paljad varbad kokku ja saatsid telepaatilise käsu.
  Ja siis ilmusid otse nende ette kristalllauad ja neil olid kuldsed veiniklaasid erinevat tüüpi jäätistega. See on kohene kohaletoimetamine mis tahes punkti NSV Liidus hüperneti kaudu ja täiesti tasuta.
  Levka võttis ja kühveldas lusikaga kuldse mustriga jäätise ja säutsus:
  - See on maitsev !
  Slavka võttis ka lusikatäie roosat rosinatega jäätist ja potsatas selle rõõmsalt suhu. Ta näris seda ja poiss laulis:
  See on tõeline lahe ime,
  NSV Liidus kasvav jäätis ...
  Te, poisid, ei pea kaamelit ehitama,
  Et poleks enam kõhuhädasid!
  Valerka kühveldas erinevatest lähedal seisvatest klaasidest jäätist. Ta segas selle kokku ja laulis:
  Lapsed peaksid seda sööma
  Klassis särav jäätis...
  Ja me sööme seda mõnuga,
  Võitsime lahingus kurjad olendid!
  Marinka naeris ja välgutas hambaid. Kaunid vöölaste hologrammidel tüdrukud hakkasid ka üksteise pihta jäätiseklaase loopima. Ja see nägi naljakas välja. Eriti kui nad varastasid bikiinides ja määrdusid kõikvõimaliku mitmevärvilise jäätisega. Ja see tundus nii naljakas ja veetlev.
  Slavka säutsus:
  Maailm peaks pioneere kartma
  Sõdurite vägiteod on lugematud...
  Poisid teadsid alati, kuidas võidelda
  Me purustame kurja maailma, uskuge mind, maapinnale!
  Levka naeris ja lisas:
  - Ja kogu riik jälgis pioneere!
  Lapsed hakkasid energilisemalt jäätist sööma. Ja nad tegid seda suure energiaga. Marinka kilkas:
  Kas sa näed taevas varjutust?
  Surfi võimas sümbol...
  Armageddoni märk,
  Kosmilise ulgumise parved!
  Valerka hakkas hüppama ja keerlema, urisedes:
  Avadon, needus tõuseb,
  Avadon, täielik surm!
  Avadon ja surnud rügemendid,
  Avadon, hull juhib!
  Hüperplasma!
  Hüperplasma!
  Marinka märkis naeratades, keerledes ja õhku hüpates:
  - Avadon, see on saatana deemon! Pole hea isiksus, ükskõik kuidas seda vaadata.
  Levka itsitas ja haaras kuldlusikast paljaste varvastega. Ta viskas jäätist, lüües maha kiivi ja kanaari segu. Imeline hübriidlind kukkus, kuid hüppas kohe püsti ja hakkas end ootamatult pika keele ja lühikese hõbedase nokaga lakkuma.
  Marinka säutsus:
  - Näete, isegi linnud armastavad jäätist!
  Slava noogutas ja laulis:
  Kõik tahavad süüa
  Nii sõdur kui meremees...
  Kõik tahavad maha istuda
  Nikli pihta!
  Levka märkis, visates jäätist ka kohalikule kaheteistkümne jalaga rohutirtsule ja sundides teda lisanditega mitmevärvilist jäätist maha raputama.
  - Jah, putukad on meie väiksemad vennad. Kunagi sigisid sääsed Maal, kuid nüüd on kõik lülijalgsed saanud heaks ja kasulikuks!
  Marinka naeris ja säutsus:
  Häid poisse on nii palju
  Jäi liivale lebama...
  Nad kukutavad kvarkide puru,
  Superpulsar kõrgusel !
  Lastele tundus see kõik tegelikult väga lõbus ja naljakas. Nad armastavad selliseid ülimalt rõõmsaid ja naljakaid etteasteid.
  Nüüd aga on näha, et kõik neli lahingulaeva koos tüdrukutega leegitsevad ja põlevad. Ja nende kohal kõrguvad tuled, leegitsedes kõigis vikerkaarevärvides.
  Levka säutsus:
  - See on hüperplasmaatiline tuli. Isegi Zeus Thunderer ei suuda seda reprodutseerida!
  Marinka itsitas ja paljaste varvastega reprodutseeris oma tohutu laeva järgmist pööret. Ja ta põrkas peaaegu isegi teistega kokku. Seal oli vahune ja smaragdne laine, mis paistis šampanjaklaasist välja pritsivat.
  Tüdruk märkis:
  - Sõda on suurepärane meelelahutus, kuid samal ajal halvim puhkus. See pole eriti meeldiv, eriti kui sellega võideldi 20. ja 21. sajandil ja kõik värises ning killud ja leegitsevad kaubamärgid sadas võitlejate peale.
  Slavka märkis:
  - Firebrands pole midagi. Palju hullem on see, kui sõda toimub talvel. Ja pioneerid, poisid ja tüdrukud, võitlevad paljajalu ja lühikestes pükstes nende positsioonidele lähenevate tiigrite ja pantrite vastu.
  Valerka märkis naeratades:
  - Ja paljajalu lumes joosta on isegi mõnus. Tekivad nii teravad ja kordumatud aistingud, et see on lihtsalt super!
  Levka noogutas naeratades, kinnitades:
  - Ja paljaste jalgade jäljed lumes on nii ilusad. Nendega saate välja panna terve ornamendi. Mäletan, et kui olime lõunapoolusel, oli seal terve jäävöönd pakasega. Ja selle igavese suve taustal, mis on ülejäänud planeet Maa, on see lihtsalt super!
  Marinka noogutas ja säutsus:
  - Jah, seda saab nüüd korrata.
  Ja neiu klõpsutas paljaid varbaid. Ja kohe langesid põlevatele vöölastele lumehelbed. See on tõesti mingi ime. Hiljuti lahing troopikas paljajalu bikiinides tüdrukutega. Ja nüüd sajab tõesti lund. Ja see, tuleb märkida, on nii lahe ja ainulaadne.
  Tekkidele, kus kaunid meremehetüdrukud võitlesid, ilmus härmatis. Ja see kattis sõna otseses mõttes pinna. Ja suurepärased sõdalased jätsid sellele oma paljajalu graatsilised jäljed. Ja see nägi nii imeline ja veetlev välja, et pioneeripoisid oigasid.
  Marinka märkis armsa, lapseliku naeratusega:
  - Sõda hologrammide vastu tundub naljakas. Kuid see on juba möödunud ajastul. Ja nüüd tuleb midagi agressiivset...
  Tõepoolest, aatomipomm plahvatas ja süttis leekidesse tuhandete fotode pimestava välgatusega . Siit algaski päriselt põletustööde demonteerimine. Ja leegitsevad tilgad lendavad eri suundades.
  Ja see pritsib vastupandamatult ja äärmiselt ägedalt. See on tõesti uskumatu tulekahju. Ja korstnate kohal kõrguvad leegisambad ja vöölase tikk.
  Valerka märkis oma armsa ja rahuliku pilguga:
  - Hävitamine on kirg, kuid meil on erinev jõud!
  Terminaatoripoiss võtab ja trampib palja jalaga.
  Ja pioneerid plaksutavad taas käsi.
  Ja kuidas lapse hing ei võta ja ei laula? Midagi nii erilist ja väga lahedat. Ja pioneerid võtsid selle ja laulsid:
  Kosmoses on palju erinevaid uksi,
  Kurjad hüperplasma märatsevad ojad!
  Teadmised andsid palju vihjeid,
  Me olime inimesed ja nüüd oleme jumalad!
  
  Tähelaevadel kihutame üle lainete,
  Kvargid vahutavad eetri keeristes!
  Mida ma oma järglastele edasi annan?
  Teise, tormise maailma lapsed!
  
  Soe vaakum soojendab südameid,
  Tähed ümberringi on nagu armastajate näod!
  Me teenime edusamme, lõppu pole,
  Ja Maal kahisevad vahtrad õrnalt!
  
  Kuhu me astume, seal õitseb Venemaa,
  Lahingute äike on elu muusika!
  Asume julgelt uuele kampaaniale,
  Teenigem pühalikult igavest Isamaad!
  
  Jah, ohvreid tuleb, ruum on karm,
  Palju erinevaid liike ja rasse!
  on liiga suur ,
  Õhtul sõber, aga hommikul äraandja!
  
  Kuid Venemaa jaoks pole takistusi,
  Kes teab: vene vaim on jõud!
  Gehenna ega põrgu ei hirmuta sind,
  Haud ei pane sind vangi isegi surma!
  
  Ainult liha saab hävitada,
  Noh, hing teenib isamaad ustavalt!
  Mured ja mured, saa üle kõigest,
  Peame püksirihma pingutama!
  
  Nii et me võitsime vaenlasi,
  Meie, inimkond, oleme universumi naba!
  Jälgedus tungib sisse, tabab lööki,
  Leebus, kurbus ja nutt meile ei sobi!
  
  Meie jaoks on ruum muutunud nagu sisehoov,
  Kiire lend tähtede vahel on nagu jalutuskäik!
  Kuigi taevane vaip on piiritu,
  Me saame selle ümber kujundada - pole nalja!
  Pärast laulmist lülitasid poisid merelahinguga hologrammid välja. Tema asemel võitlesid tüdrukud juba lugematu hulga moodsama ajastu armeega. Kuskil kahekümne esimese sajandi alguses.
  Kuid sõdalased kasutasid välgunooleid, mis lendasid pikkadelt helepunaseks värvitud küüntelt. Ja paagid sõna otseses mõttes sulasid. Nende sees olevad lahingukomplektid plahvatasid ja killud paiskusid kaugele külgedele.
  Kuid siis hakkas paak pärast sulamist võrsuma heledaks roosaks põõsaks. Kõigepealt need autod, mis välgu all sulasid, ja siis kõik teised. Ja tärkavad taimed õitsesid lopsakates värvides. Algul olid need vaid roosad pungad. Siis aga hakkasid nende asemele kasvama koogid ja šokolaadid.
  Ja selliseid tanke oli terve metsatukk, millest sai maitsvate asjadega põõsad.
  Ja üleval lendasid lennukid. Kuid nende tüdrukud muutsid nad võlumõõkadega igasuguseid maitsvaid asju. Eelkõige on väga maitsvad ja isuäratavad piparkoogid, kreemikoogid, šokolaadisõõrikud, vahukommid, marmelaad ja muu. Ja kui jäätis hakkas kukkuma ja seda erinevat sorti, osutus see lihtsalt super.
  Ja arvukad lapsed hakkasid järsku otsekui maa alt välja hüppama. Ja nad ründasid lugematuid hõrgutisi raevu ja entusiastlikult .
  Mööda vilkusid poiste ja tüdrukute paljad roosad kontsad.
  Rünnakpommitaja püüdis nende pihta surmava jõuga hävitamise kingitust tulistada.
  Kuid sõjatüdruk klõpsutas paljaid varbaid. Ja kopsakas auto murenes pulgakommideks, šokolaaditahvliteks ja koorega koogitükkideks.
  Ja mitu lennul olevat raketti hajusid paljudesse heledate siltide, kleebiste ja lastejookidega pudelitesse.
  See oli tõesti suurim muinasjutuliste transformatsioonide klass.
  Lapsed haarasid magusaid ja aromaatseid jooke ning jõid otse kurku. Mida nad suure isuga tegid.
  Valerka siristas piimahambaid paljastades ja laulis:
  Meie lapsed on lihtsalt kõige lahedamad
  Nad võivad murda mutantide sarved...
  Me tähistame, uskuge mind, edu,
  Universumi hiiglaste kogumine!
  Neli agressiivset ja jumalikku sõdalast, nagu alati, tules. Ja nende uhked ja hirmuäratavad nimed vilguvad kaunitaride kohal.
  Ja nii ründab Elena esimesena. Lehvitab oma võlumõõkadega. Ja nii tehakse Orkishi tankidest , mille tornides on draakonipead, väga maitsvad, tohutult rasvased kalkunid koos lisandiga.
  lööb demiurgitüdruk oma helepunasetest küünest pulsaridega lennukeid. Ja lennukid muutusid tohututeks vorstideks juustu, seente ja muude täidistega ning hakkasid maanduma.
  Ja siis lasi tüdruk välgu nabast välja ja loitsis paljaste varvastega.
  Ja helikopteritest on saanud juba väga maitsvad saltesonid .
  Kuid Valge Jumala tütar Zoya astub lahingusse. Tema mõõgakiiged muudavad tankid maitsvateks šokolaadi ja kreemidega kaetud kookideks, aga ka roosideks.
  Ja ka roos kasutas maagilist plasmat tiigripeade ja karmiinpunaste küüntega Orsha lennukitel. Ja need hakkasid muutuma kommideks, väga maitsva ja aromaatse täidisega. Ja kõik osutus maitsvaks ja isuäratavaks. Ja tohututes kommides on ka uhke liköör.
  Aga kui Valge Jumala tütar kasutas oma paljaid, meislitud jalgu ja naba eritüüpi välku, siis diktaator Grobofutini helikopterid muutusid sellisteks läikivateks kommideks ja vanillikookideks.
  Zoya võttis selle ja laulis:
  - Tüdrukud peaksid tegema häid asju ,
  See on magusam kui isegi jäätis!
  Orsha tanke mõõkade abil millekski maitsvaks muutma . Antud juhul oli tegemist tohutute portsjonitega jäätist kuldsetes klaasides. Ja ananasside, moosiga ja millegi väga maitsvaga, sealhulgas kookospähklitega.
  Ja kui tüdruk, Tšernobogi tütar, kitkus oma graatsiliste käte rubiinküünte vahelt oma võlupulsarid, muutusid Trolltishi ja Orkshi konföderatsiooni lennukid sellisteks maitsvateks meega vanillivahvliteks .
  Ja siis kasutas Musta Jumala sõdalane nii välku nabast kui ka paljaid varbaid.
  Ja jälle sellised imelised kulinaariatooted, sh šokolaadisõõrikud ja uut tüüpi jäätised.
  Ja millised maitsvad lõhnad. Kui hästi tüdrukud valmistasid erinevaid asju.
  Victoria laulis:
  - Ma olen šokolaadijänku
  Ma olen õrn pätt ...
  Tüdruk, tead, ära ole pätt,
  Hävitab teid sada protsenti!
  Ja ta pilgutas oma smaragdisilmadega. Ja tal on nii palju imelist võlu.
  Ja siis kasutas Nadežda oma mõõku. Siin oli Orkostanil ja trollide impeeriumil palju vägesid ja nad kogesid erinevaid muutusi. Ja nüüd muudeti paagid mereandideks, eriti tuuraks koos lisandiga ja valitud pistaatsiapähklitega.
  Ja siis tabas teda maasikaküüntest maagiline energia. Ja nii see kõik läks. Lennukid hakkasid muutuma kalmaariks kastmes, väga hästi täidetud. Ja maitsva täidisega.
  Ja siis kasutati Peruni tütre tüdruku graatsiliste jalgade paljaid varbaid ning nabast lõid välja valitud ja ainulaadsed ülimaagilise tsunami välgunooled .
  Ja helikopterid ja tavalised sõdurid lendasid kala ja suitsuliha kujul koos parimate mere kingitustega.
  Nadežda võttis selle ja laulis:
  - Sinises meres, valges vahus,
  Kus orkaanid möllavad...
  Olin täiesti kadunud
  Rinnaga maid vallutama!
  Ja siis hakkasid tüdrukud vilistama ja nende helidest hakkasid Orkša armee sõdurid muutuma kauniteks lilledeks või väga isuäratavateks erksa ümbrise ja magusa täidisega kommideks. Ja nii ilus on muuta surmamasinad millekski, mida lapsed nii väga armastavad.
  Ja kõik Grozariupoli lähedal asuvad trolliväed muudeti millekski maitsvaks, isuäratavaks, magusaks.
  Ja sõdalased liiguvad taas, olles valmis kangekaelseks ja jõhkraks võitluseks.
  Kuigi nende tuju on hea.
  Slavavmorga äärelinnast , kus käisid ägedad lahingud. Nemad, need neli, on loomulikult valmis avatud rinnaga kohtuma diktaator Grobofutini armeega.
  Elena parema käe sarlakpunasest küünest lendasid maagilise plasma laigud. Nad lendasid läbi õhu ja kukkusid Orkide ja Trollide tankidele. Ja nad hakkasid uuesti muutuma. Need olid kuldsete roogade kujul koos uhkete salatitega, sealhulgas ananassi ja kalmaariga.
  Väga isuäratavad road.
  Ja kui Zoya karmiinpunastest nibudest keppis , muutusid Orki armee sõdurid kommiks. Ja maiustused šokolaadide ja erksate ümbristega. Millised maitsvad maiuspalad.
  Kuid Victoria andis oma parema käe rubiinküüntest järele. Ja tulid maagilised, maagilised lained. Ja lahedatest lennukitest said väga maitsvad šokolaadid. Ja need on kaetud koore ja kondenspiimaga. Maandumisel foolium sädeleb ja mesi sätendab.
  Victoria laulis:
  - Proovige, see on väga maitsev.
  Need toidud ei ole kapsas!
  Nadežda võitleb samuti metsiku raevuga. Ta on äärmiselt võitlusliku disainiga sõdalane. Ja tal on kolossaalne suhtumine.
  Ja maasika saialilled viskavad jälle välja midagi väga säravat ja võrgutavat.
  Ja nii saidki helikopterid suured, maitsvad sõõrikud ja koogid. Pealegi vanillikreem ja šokolaad ning ananassiviiludega. Sellised suurepärased kokakunsti teosed.
  Nadežda võttis selle ja laulis:
  -Neitsid on uhked oma esivanemate üle,
  Haruldased kondiitrid...
  Scarlet nibusid pekstakse ,
  Põhjusega sündinud!
  See tüdruk on lihtsalt suurepärase auastmega. Ja paljaste varvastega reprodutseerivad nad maagilisi laike. Selle toote tulemused on väga isuäratavad. Jalaväe lahingumasinad muutuvad sellisteks luksuslikeks lilledega nagu moonid, koogid, väga magusad ja säravad kuked ja kalad.
  trollide armee jalaväelaste asemele väga ilusad šokolaaditahvlid . Ja need on kaetud šokolaadikoore ja meega. Ja kõik on nii mahlane ja maitsev. Väga imeline ja joonistustega.
  Ei, te ei saa sellisele asjale vastu panna. Need tüdrukud on super.
  Ja neil on sellised lihaselised jalad jäljendamatu graatsilisusega.
  Ja pargitud ja nahk läigib nagu pronks. Kõik näeb suurepärane välja. Vere rohkusega, mis voolab ojadena. Ja verest saab koor, kondenspiim, vedel šokolaad ja muud maitsvad asjad. Ja kõik siin on nii lõhnav, mahlane, magus.
  Ja lapsed jooksevad, välgutades paljaid ümaraid roosasid kontsi. Nad on lihtsalt suurepärased.
  Ja nad laulavad hambaid paljastades:
  Koos on tore jalutada
  Üle avaruste, üle avaruste,
  Üle lagedate ruumide!
  Ja pidutsege edukalt,
  Sõbralik koor, sõbralik koor!
  Ja diktaator Grobofutini armee hakkas muutuma millekski äärmiselt isuäratavaks ja valusalt maitsvaks. Ja see on suurepärane .
  Elena märkis, käivitades palja jalaga järjekordse maagilise laigu:
  - Ometi saame kõik näljased ära toita!
  Victoria itsitas, palja kannaga kingitust välja laskdes ja ütles:
  - Las ma muutun paksuks nagu tünn,
  Las ma ei lähe uksest sisse...
  Ma olen Chernobog, uskuge mind, tütar,
  Las elulõng ei katke!
  Zoya noogutas naeratades:
  - See on hea!
  Üks poiss ronis paljajalu kondenspiima sisse.
  Ja see pole enam naljakas. Tema beebitaldadele oli trükitud. Ja see
  see osutus ülimalt suurepäraseks . Poiss võttis selle ja laulis:
  - kondenspiim, kondenspiim, kondenspiim,
  Las füürer, kiilas kurat, sureb ...
  Tüdruk, tüdruk, tüdruk,
  Löö orkile rusikaga külge!
  Jah, see on tõesti väga lõbus ja lahe.
  Nadežda laulis naeratades hambaid paljastades ja taas paljaste varvastega, tulistavaid ja maagilisi pööriseid vallandades.
  Hope ütles:
  - Muutke kiilakas füürer pimedaks,
  Viska see vastik sõdalasest troll vanglasse ...
  Viige karvased ja kamp vanglasse,
  Rebime kahjurid laiali nagu blotter!
  Tüdrukud võtsid kätte ja pistsid paljad varbad suhu ja vilistasid. Ja viimased Orkishi soomusmasinate sõdurid ja üksused hakkasid muutuma eksootilisteks kulinaariatoodeteks või magusaks, aromaatseks jäätiseks kuldsetes klaasides. Nii ilus see välja näeb ja tekitab süljevoolu.
  Elena võttis selle ja laulis:
  Sa kiilas füürer, saatana laps,
  Ja Elfia inimesed on Svarogi pojad ...
  Sa kuri usurpaator hävitasid riigi,
    Jah, viib sind kuristikku, kiilakas vandaal!
  Zoya nõustus sellega:
  - Au suurele päkapikule ilma kiilaka füürerita!
  Victoria itsitas ja märkis:
  - Jah, see oleks lahe! On aeg Fuhrer pulbriks jahvatada!
  Nadežda võttis selle ja kostis:
  - Tulevad uued sajandid,
  Toimub põlvkondade vahetus...
  Tapa loll​
  Venelased vajavad jälle Leninit!
  Nii kolisid tüdrukud uuesti, seekord Solntsefey piirkonda. Sealsed lahingud on väga verised. Diktaator käivitas Orkshi armee pealetungile. Ja tema väed jäid tihedasse kaitsesse kinni. Lahingud on ägedad.
  Ja nii need neli kaunitari õhku tõusid. Ja ta lõi oma paljad varbad kokku. Ja jälle lendavad maagilised laigud üle orki vägede. Ja hirmuäratavad pikkade tünnidega paagid muutuvad nii luksuslikeks koorega, šokolaadiga ja rummiga kaetud kookideks, et neid kaunistavad värvilised joonistused. Et kohe viska end neile kallale ja söö. Kõik on lihtsalt suurepärane.
  Ja sõduritest saavad tuhksuhkruga kaetud sõõrikud.
  Victoria laulis:
  - Mängusõdurid, mängusõdurid, mängusõdurid,
  Rebigem oma vaenlased tükkideks!
  Zoya vabastas oma parema käe karmiinpunastest küüntest maagilise plasma ojad ja muutis Orkshi armee tankid bagelite, juustukookide ja piparkookidega korvideks. Ja see õnnestus suurepäraselt .
  Ja diktaatori lennukid muutusid mitmevärvilises ja väga värvilises fooliumis jäätisepakkideks. Ja pildid sädelesid ja kõik nägi imeline välja.
  Ja see jäätis, tuleb märkida, on maitsev ja selles on rosinaid, pähkleid ja šokolaadi. Sellised hõrgutised ilmusid. Siin on kõik väga maitsev .
  Ja selle musta jumala mängulise tütre Victoria rubiinküünte mõjul said helikopterid rasvased kotletid või mahlase lihaga kuldvarrastel kebabid.
  Te nõustute, et see on suurepärane .
  Nadežda isegi võttis ja lisas nabast. Ja nüüd hakkasid Orkostani väed muutuma väga isuäratavateks kullatud ja plaatinaaustriteks ning Faberge munadega.
  See kõik oli ülimalt maitsev koos vürtside ja erinevate kastmete ja maitseainetega.
  Tüdrukutel oli vahva pidu. Ja Orkshi armee sõduritest said väga maitsvad kommid, sealhulgas konjaki ja likööriga. Ja nad võtsid väga ilusad vormid, et neid oleks lihtsam süüa.
  Elena pilgutas oma sõpradele silma ja küsis:
  - Kas me sööme hästi?
  Zoya kinnitas:
  - Väga hea!
  Ja kõik neli tüdrukut vabastavad oma alasti roosadest, graatsiliselt kaardunud kandadelt võluvägunooled. Ja ilmusid terved mäed maiustusi, pulgakommi ja jäätisepakke.
  vahva see kõik välja kukkus. Selliseid pühi saab tähistada.
    Tüdrukud, Demiurgi jumalate tütred, muutsid kõik Orki väed Solntsefey ja Gnomoluni piirkondades mitmesugusteks vapustavateks ja ülimalt isuäratavateks suussulavateks kulinaariatoodeteks. Mis, pean ütlema, on lihtsalt suurepärased.
  Hobbitide piirkond tuleb puhastada trollide ja orkide vägedest . Ja siis on tüdrukud taas tegutsemas.
  Muidugi on nende helepunane, üleküpsenud maasikate värv, mõlema käe küüned nende relv number üks. Ja sõdalased näitavad oma kõrgeimat vigurlendu, vabastades tüdruku alasti peopesalt maagilisi laike. Ja nad lendavad nagu kroonlehtede ojad.
  Ja nad muudavad väed kas kuldseteks jäätiseklaasideks või mahlasteks röstideks. Näiteks lennukitest saavad praetud luiged, mille küljel on õunad ja apelsinid. Ja ülihelikiirusega raketid muutuvad vahvliteks šokolaadi, kookospähkli, mango ja ananassitükkidega. Nii hämmastavalt maitsvad asjad.
  Trolli- ja Orkiarmee sõduritest saavad lopsakad põõsad, mis koosnevad taevalikest, nii uhketest värvilistest õitest. Või muutuvad need kommiks või jäätiseks. Ja alati suurepärase täidisega, pistaatsiapähklite ja muude lahedate riietega .
  Ja millised koogid tekivad, on lahedamad kui Napoleon. Kõik on suurepärane ja imeline. Ja roosid on värvitud kreemiga, kõigi spektri värvidega.
  Kui suurejooneliseks kõik on muutunud. Ja siinsed aroomid kõditavad tõesti ninasõõrmeid. Ja ainulaadsed lõhnad.
  loomade kujulisi šokolaadikujukesi . Ja siin on jänesed ja hundid ja oravad ja karud ja muud maitsvad ja parimad asjad.
  Victoria laulis:
  Mulle öeldi, et ta ei ole Tšernobogi tütar,
  Lihtsalt minu nunnu ja mu jänku...
  Inimesed, ärge olge tüdrukuga ranged,
  Arve on väljastatud - trahv on kogunenud!
  Zoya noogutas naeratades, muutes Orki rakettidest taas väga maitsvad ja magusad kommid:
  - Aitäh, valge jumal,
  Nii armsa maailma jaoks...
  Nii et kiilas füürer sureb ,
  Ja me tähistame pidu!
  Ja sõdalased hüppavad püsti ja väänavad oma luksuslikud puusad.
  Siin maal purustasid nad diktaatori Orki armee. Täpsemalt muutsid nad hävitamisvahendi millekski maitsvaks ja ilusaks ning see tuli väga lahe.
  Ja nüüd lendasid sõdalased merre, et trollimore laevastikku kahjutuks teha. Nad saavad kõike teha.
  Victoria isegi laulis lennu ajal põnevusega:
  - Kuningad saavad kõike, kuningad saavad kõike,
  Ja mõnikord otsustavad nad kogu Maa saatuse...
  Aga ära ütle midagi, abiellu armastuse pärast,
  Mitte üks, mitte üks kuningas ei saa!
  Mitte üks, mitte üks kuningas ei saa!
  Tüdrukud on juba Chervonotrolli mere kohal . Ja nad hõljusid õhus. Ja kaunitaride paljad peopesad tegutsemas. Ja punakaspunastest küüntest lendavad välja maagilise positiivse energia tsunamilained. Ja Orkishi sõjaristlejast sai kohe hiiglaslik roog säga kujul, mille lisandiks oli teemantidega kaetud kuldkandikul. Ja orkidest meremehed muutusid suurteks šokolaadikommideks ehk ananassidega jäätisepakkideks. Ja Zoya perses jälle ja järgmisest ristlejast sai tohutu ahven ja sellel olid šokolaadiga koogid ja pudelid valitud likööriga.
  Zoya võttis selle ja laulis hambaid paljastades:
  - Vein on kuulus oma suurepärase maitse poolest,
  See lööb vägevad mehed jalust!
  Victoria klõpsutas paljaid varbaid ja teine Orki laev muutus teemantkoorega kilpkonnaks. Ja tema liha segati krevettide ja biskviidiga. Ja sõduritest ja meremeestest said kas tarretised või rosinad. Kui maitsev see kõik on. Ja seal on lambaprae lõhnu. No näiteks tegi Nadežda Orkishi ristlejast plaatinaalusel kolossaalse suurusega röstitud metssea. Ja ma pean ütlema, et see on nii maitsev. Ja kaste ketšupiga on suurepärane.
  . PEATÜKK nr 2.
  Marinka seda vaadates naeris ja märkis:
  - See on sõda, lihtsalt super!
  Slavka märkis:
  - See kõlab liiga lapsikult. Muutke vaenlase sõdurid maiuspaladeks.
  Levka soovitas:
  - Teeme siis midagi tõsisemat!
  Pioneeritüdruk kilkas:
  - Ja kaasaegsem!
  Pioneerilapsed hüüdsid üksmeelselt:
  - Uus põlvkond, kvarkide tuul, anna vaheldust, koos tohutu kingitusega!
  Valerka otsustas vaadata väikese kosmoselahinguga filmi ja lülitas kaks korda mõtlemata täishologrammi sisse.
  Poisid vilistasid ja vahtisid oma smaragdist ja safiirist silmadega ulmefilmi imelist vaatemängu.
  Kümned, sajad tuhanded halli hingavate lülijalgsete tähelaevad rivistusid läbipaistva, pilvise lennuki lähedal, suitsedes piimjas-roosa uduga, kus aeg-ajalt sähvivad mitmevärvilised sädemed.
  Marinka märkis safiirsilmadega pilgutades:
  - See on tõesti tõeline ja kujundlik ime!
  Slava itsitas ja märkis:
  -Ime mõiste on suhteline mõiste. Inimesed pole lihtsalt veel kosmoses võidelnud.
  Filmis kasutas sääsetsivilisatsioon oma armaad.
  Nende laevad olid veidi veidra kujuga riik ja nägid välja nagu jube süvamere kalad, mis olid vee paksusest veidi lamedad ja mis olid tihedalt täis naastudega kahureid ja kumerad roolirattad ning erinevate emitterite antennid. Nad ujusid sisse, nagu kiskjad, kes jooksevad saagi suunas, erinevatest suundadest, püüdes läbi murda spetsiaalselt kaitseks kohandatud asteroididest koosnevast perimeetrist. Lisaks Robotamomate tavalistele osadele olid kohal palgasõduritest piraadid. Nende laevu eristasid nende pretensioonikad kujud, mis olid tavaliselt hirmutavad, ja üksikud tähelaevad nägid kummalised ja absurdsed. Küll aga määrati neile toetav roll. Kõige hirmuäratavam relv oli äsja välja lastud lipulaev, sääsepargi uhkus ja ilu. Hiiglaslikku kahesaja kilomeetri pikkust elektrikaldteed meenutav omavoli allveelaev jätab jube mulje. Keegi ei teadnud veel, isegi sääsekindralitele oli saladus, et valmistatakse ette uue superrelva katset. Ainult marssal Bloodsucker- Hyper , üsna suur sääse isend, on eelseisvast eksperimendist hästi teadlik. Tal oli abiline, ka lülijalg. Paks röövik ajas kõik oma kaksteist jalga laiali. Ta hääl oli nagu sülemi sumin.
  - Ajuga putukad on vaid degeneratiivne oks evolutsioonipuul. Ma käsin hüperplasma kiirendavad emitterid sisse lülitada termokvargivastane reaktor. Oh, uus relv, termokvargivastase pumpamisega superlaser , näitate vaenlasele tema kohta allilmas.
  Peale mida järgnes naer.
  Valerka pomises:
  - Mille poolest erineb termokvargivastane reaktsioon lihtsast termokvargireaktsioonist ?
  Marinka vastas enesekindlalt:
  - Protsessi suund ja polaarsus, mis võimaldab poolteist dimensiooni paremini tungida.
  Levki itsitas ja tõmbas kõhulihased sisse:
  - Geniaalne, see on lahe fantaasia!
  Vahepeal säutsus see:
  - Jah, teie absoluutne ekstsellents. Me põletame vaenlase, ükskõik kui tugev ta ka poleks.
    Kindral haukus , sirutas oma paksu keha nööriks. - Kahju, et te ei saa fukileid süüa, need on mürgised.
  -Aga sa võid anioone süüa. Neil on nii õrn ja imeline valk. Konserve tellin spetsiaalselt nende kõrvalharust, mis kasvab Planet Scottil.
  Marssalkrahv lakkus oma täidlased huuled oma pika keelega.
  -Meil on siin miljoneid laevu. Ja me oleme kõigist tugevamad. Meie jõud on võimeline galaktikaid purustama. Nüüd näitame midagi, millele pole universumis võrdset . - Marssal vaikis, lämbus vaimustusest ja vaatas läbi gravioskanneri kogu loendamatut karja, milles olid kokku surutud võitmatu armaada laevad, mis olid juba suutnud plasmat nuusutada.
  Marinka säutsus sõpradele silma pilgutades:
  - Kas pole suurepärane ! Triviaalselt hüperpulsar ! Need on laevad!
  Valerka kilkas:
  - Nad on kindlasti kvasarid !
  Levka kilkas:
  - Isegi hüperkvaasari omad !
  Vastasküljel seisis kolmesaja viiekümne kilomeetri pikkune asteroidikindlus. Selle kõhtu olid ehitatud võimsad hüperplasmakahurid, tunneli kiirgajad, ülihävituspumbaga laserid, mitte-intervaakumlõksud , kosmosest-kosmosesse suunatud raketid ja vastulaengud .
  Ja seda kõike katab statsionaarne, pooleteisemõõtmeline jõuväli. Asteroidi peeti galaktikatevahelise kaitse immutamatuks naelaks. Kui joon katkes, ähvardasid vaenlase armeed minna tagalasse. See on agressiivse kaitse strateegia.
  Väikesel kaugusel hõljusid teised võimsad Fukili tähelaevad, mis olid valmis vaenlasega kohtuma hüperplasma ja grovititaniga . Seda jõudu juhtis marssal Fuantabo hertsog .
  - Räpane sääskede laine põrkab vastu Fukilsi suure rassi hüpertitaanist muuli .
  Mardikas kujutas kuue painduva sõrmega küpsise sarnasust nagu kaheksajala kombitsad. Ta valis varjupaiga kõige kaitstud kohas - asteroidi keskpunktis.
  Marssal Fonura oli lahingurežiimis. Asteroidide rivi nägemine pani kõik viis silma pööraselt särama. Tema kosmoselaev lähenes järk-järgult lahingukaugusele. 3D-projektsiooni käes hoides tegi ta tagasipöörde. Hiiglaslik lipulaev pöörles ümber oma telje, nagu poleks tal massi. Väiksemad anumad kordasid rituaali. Ainult piraadilaevad ei järginud eeskuju. Üks neist, kõige suurem, pigem nagu räsitud surnud puu, värises ja tabas ultralaser- ja hüperplasmavolude , seni kahjutu sihtmärgi suure kauguse tõttu.
  Leshka laulis:
  -Olgu eesmärk - edasi dünamo!
  Slavka lisas hambaid paljastades:
  - See on väga surmav värav!
  Ja ta välgatas oma siniseid silmi.
  Valerka kilkas:
  - Vaenlane ootab lüüasaamist ja unustust ning NSV Liidu au on eeskujuks kõigile!
  Marinka itsitas ja karjus täiest kõrist:
  - Vaata, kuidas need putukad nüüd kuradivad ! Nad tunnevad hüpervaakumit !
  Sellest hoolimata algas tulistamine. Üksikud tähelaevad hakkasid salve vahetama.
  Mitukümmend Fuquili laeva tormas edasi ja nad hakkasid pommitama hüperfotoonkiirendusega rakettidega. Fonura pööras sõrme ja esitas palve:
  vaenlast on võimalik juba pulsareerida ?
  - Jah, komandör! - vastas arvuti kiretult.
  - No võta siis kinni. Saadame kõige laiema lainepikkusega hüperlaserkiire .
  Kõige uuemast lipulaevast õhkasid ülikerged lained , eemalt tundus, et tegemist on mitmekordselt kiirendatud filmimisega vette kukkuvast munakivist. Kui kiiresti, sada korda kiiremini kui valguse kiirus, hüperplasma vilkus. Umbes sada tähelaeva, mille pardal olid kümned tuhanded sõdurid, muutusid ootamatult kuumadeks gaasipilvedeks ja kuiva kosmilise tolmu keeristeks.
  Marinka sikutas ja lõi oma paljast, meislitud jalga:
  - See on tõesti suurepärane!
  Valerka vilistas ja pilgutas:
  - Hüperfotoonid töös!
  Levka säutsus:
  - Graviodoskaya sõrmedele!
  Slava naeris ja ütles:
  - Selline mustade aukude vastane paigutus!
  -Matt! - Fonura paljastas oma hambad, peenikesed ja pikad, nagu nelgid. - Seda nimetatakse tasaseks hüperlaser . Ja nüüd valmistame vaenlase jaoks midagi kuumemat ja kvasaari . Peame asteroidile veel tuhande sakley võrra lähemale jõudma.
  Kõlas meeldiv naisehääl:
  - Sa võid teda sellelt kauguselt lüüa. Superlaseril on peaaegu täiuslik paralleelsus, mis tähendab, et see ei haju.
  Fonura isegi urises erutusest.
  -Siis on fukollaste arvestuse tund juba kätte jõudnud. - Ja ta tõmbles oma kätega või õigemini käppadega kaugjuhtimispuldi poole.
  Marinka säutsus:
  - See on ultrakvaasaride show!
  Valerka lisas:
  - Megafüüsiline välklamp!
  Levka lisas hambaid paljastades:
  - Ultravaakumi pimeduses !​
    Hüperreaktorid käivitati, kõik vardad tõusid. Iga tünni ümber hakkasid kasvama purpurse uduga suitsevad ämblikuvõrgud, mis lõikasid otse läbi tühjuse.
  Sekundi murdosa jooksul lõikuvad neljast allikast pärit säravad praod, mis kogunesid siinpool ruumi võimsaks kiireks, põrkasid vaakumisse, rammides musta seina nagu hüperplasmaatiline kelk. Ultrakiirusteni kiirendatud footonite jõud murdis kohe üheksast mõõtmest läbi. Ta lammutas ruumilisi struktuure, moonutas jõu- ja poolruumivälju. Udu leegis heledamalt kui supernoova, mille temperatuur oli mitu kvintiljonit kraadi. Muidugi ei saa enam kui üks lihtsa termotuumasünteesi käigus ehitatud täht nii kuumalt ja eredalt hõõguda. Siin osalevad jõud on kaks suurusjärku võimsamad.
  Leshka säutsus:
  - See on hüper-mustade aukude jõud!
  Slavka pidas vajalikuks lisada:
  - Ja pulsarivastane !
  Marinka säutsus:
  - Aga me saame ka sellega hakkama!
  Valerka kinnitas:
  - Muidugi! Kes on rõõmsameelne, see naerab, kes tahab, see saavutab!
    Kindlusasteroidi gravitatsioonijõuväli ei pidanud nii metsiku energia survele vastu ja lihtsalt lõhkes mullina. Siis tungisid hirmuäratavad ojad keskele, tungides otse läbi soomusploki.
  - Lõika see osadeks tükkideks. - käsutas Fonura arvutit. - Pihustage kindlust nanokildudele .
  Valerka kilkas:
  - Konkreetne metadiktaator !
  Marinka itsitas selle üle :
  - Alla diktatuur ja omavoli!
  Ülitihe tala jätkas purustamist ja põlemist. Ja peagi jäi immutamatu kosmosetsitadelli kohale alles vaid hunnik tulikuum prahti. Megakindluse jäänused väänlesid ja keerdusid spiraalides. Viiskümmend viis miljonit fuquili ja kolmsada viiskümmend kaheksa miljonit lahingurobotit said siin oma surma, tavaliselt kiiresti ja valutult, kuid mitte vähem kohutavalt. Suri ka Fuantabo marssal-hertsog .
  - Must auk persse! - karjus Fonura. - Me tegime seda, me pulseerisime seda . Viige plasmapurse oma naabritele.
  Kui palju energiat oli ära kasutatud, võttis taaskäivitamine veidi aega. Sel hetkel ründasid perimeetrit lugematud tähelaevad, sihites räbaldunud, sulanud servadega tehtud lõhet. Puhkes äge lahing, sajad tuhanded kosmoselaevad ühinesid surma embusesse. Rebendite rohkuse tõttu näis hüpervaakum keevat ja purunes pragudeks . Suurtükid purustasid torne ja torkasid läbi erinevate laevade kered. Üksikud tähelaevad, mis sattusid risttule, lihtsalt plahvatasid ja hävisid väikesed jõuväljad, mis ei pidanud kombineeritud survele vastu.
  Marinka plaksutas nii peopesasid kui ka päevitunud ja tugevate jalgade paljaid taldu:
  - See on tõesti lihtsalt superkvaasar !
  Valerka säutsus:
  - Noh, looduslikke mõõtmeid austatakse väga! Lahingu koosseis ei ole vaakum!
  Levka pilgutas oma sõpradele silma, lõi talle paljaid jalgu ja kilkas:
  - Hüperplasma ei jõua hullumeelsuseni!
  Slavka nõustus sellega:
  - See on kindlasti tõsi!
  Statsionaarsed kindlused pakkusid tõsist vastupanu, igaühel neist oli üle tuhande raskekahuri, mis sülitasid ülivalguskiirusel välja hüperplasma tükke ja superfotoni kiirendusega ultrarakette . Need olid kohutavad löögid, mis niitsid ründajate ridu .
  Marinka säutsus uuesti:
  - See on superperigee !
  Valerka noogutas rusikatega vehkides:
  - Rebige footonripsmetelt graviirikatus maha !
  Slavka märkis:
  - Hypercoster ultrafotoniit !
  Levka möirgas:
  - Tuumalaeng !
  Surmamasin hakkas uuesti liikuma, vallandades lähedalasuvatele asteroididele hüperplasmakiiri. Kahesajakilomeetrine plokk paiskus teraspulga löögist jäätükkidena laiali. See taktika oli väga tõhus. Teised võitlesid meeleheitlikult. Pealegi toodi lahingusse reservid ja meeletu lahing kasvas.
  Fukils Fironi suurkindral oli rahulik, ta kogus eelnevalt varusid ja oli kindel, et suudab sääskede ja nende liitlaste rünnaku tõrjuda. Kuid taimestikku hingavad röövikud on väga kavalad ja suutsid üllatuse esitada. Meie oma asjatundjad ei olnud oma ülesannete kõrgusel ja väitsid, et sellise võimsusega hüperlaserit on triviaalselt võimatu luua , kuid tegelikult selgus, et vaenlane oli esimene, kes kasutas ohtlikku uudsust. Nüüd pakkusid instinkt ja intuitsioon ainult kahte võimalust: kas kiiresti põgeneda või astuda lähivõitlusse, segades auastmeid. Sel juhul võib superlaseri pikk piits enda oma maha lüüa .
  Valerka märkis:
  - Üllatus, üllatus, elagu üllatus!
  Marinka parandas:
  - Pigem nagu hüperüllatus !
  Levka naeris ja vaidles vastu:
  - Aga hüperteonuclearrelvad on ikka lahedamad!
  Slavka ei nõustunud:
  - Ei, pole kedagi lahedamat kui pioneerid!
  Firon, keda korrumpeerunud väejuhatuse kõrgeimate tasandite seas sageli ei nähtud, oli julge. Ja ta tegi otsuse - võidelda surmani! Mitu miljonit laeva miljardite hävitajatega , nii bioloogiliste kui ka elektrooniliste organismidega, on põimunud põrgulikus puntras. Tundus, et hüperruum oli kõverdatud, ultravaakum oli mõranenud ja lugematu arv pragusid oli täidetud superplasmaga . Kõige eredamad sähvatused, mis vabastasid mõõtmatul hulgal energiat, meenutasid koheselt kosmoses õitsevaid hiiglaslikke lilli, mille röövloomad elavad kroonlehed sirutasid ahnelt kosmoselaevade poole. Lahingulaevad, suured lahingulaevad , ristlejad, tšarkošid , hüperlaserhävitajad , raketikandjad, aeroboonused , laserpaadid, rasked, keskmised, kerged hävitajad ja palju muud. Seda kõike hävitasid iga sekund kümned tuhanded, hajudes fragmentideks või hüperplasmaatiliseks , tugevalt kuumutatud magmaks.
  Marinka säutsus värisedes:
  - Kardan! Tõesti, see on ülimust auk !
  Firon valis endale mobiilse megaristleja. Sellest oli lihtne kamandada ning selle suur kiirus ja suurepärane manööverdusvõime võimaldasid edukalt võidelda. Arvestades, et lahingu edenedes üritavad mõned vaenlase tähelaevad maandada vägesid planeetidel Shito , Mata ja Griko, andis ta käsu kaevandada pind hävitamismiinidega. Siiski on nad peaaegu mahajäetud ja väheseid põliselanikke ei saa säästa.
  Valerka märkis lihasööja naeratusega:
  - See on nii megakaval !
  Marinka itsitas ja märkis:
  Kurat pidas pioneeridega kurja sõda,
  Vaenlane võitles julmalt, reeturlikult...
  Kuid pioneervõitleja purustas Saatana,
  Tõesta oma tõde vägede lahingus!
  Levka säutsus:
  - Pioneer, pioneer, kommunism - te olete eeskujuks!
  Slavka parandas:
  - Pigem oktoobrid.
  Nendeni tungis mitmekümne tuhande laeva katte all poolteist tuhat amfiib -rünnaktransporti, sealhulgas " meromat " ja "neutron". Planeedid olid suhteliselt halvasti kaitstud. Sektor on praktiliselt avatud. Marsruudil tulistas eskadrill ainult väikeseid satelliite. Lisaks vedas neil teel kuus moodulit kütuse ja laskemoonaga - kõiki ei õnnestunud evakueerida.
  Lisaks oli vargakindralitel negatiivne mõju, nad peitsid osa varastatud kaupadest nendesse maailmadesse. Seda teades sooritasid sääsed tohutu maandumise. Igal planeedil on kolm miljonit valitud sõdurit, maandumiskohti pole reeglina raske ennustada, need on tasane, peaaegu peegelkõrb. Niipea, kui röövtoidulised armaad end positsioneerisid, plahvatasid nad korraga. Kohutav möirgamine, karjed, kiljumised, poolpõlenud röövikute jäsemete tõmblemine. Hävitusrakett, olenevalt aine tüübist, on tuhat kuni viis tuhat tugevam kui termotuumarakett. Tasud on suhteliselt odavad ja lihtsad. Siin tegid sääsed vea ega saatnud skaneerimisrühmi ette.
  Valerka itsitas ja säutsus:
  - Jah, see on meie produktiivne mõju!
  Marinka parandas:
  - Mõned meie omad! Tõenäoliselt on see pulsarivastane film!
  Levka ütles erilise loogikaga:
  - Sõda on see, mis täiskasvanutele mõeldud filmides juhtub !
  Slavka urises:
  - Lõpetage antipulsarantimonite valmistamine !
  Suurkindral Fearon seda aga ei näinud - kaugel. Kogu tema tähelepanu oli suunatud lipulaevale . Lahing lahvatas üha enam ja nagu Firon eeldas, vaikis superlaser ajutiselt, olles varem hävitanud veel mitu statsionaarset tsitadelli. Laevastik jagunes arvukateks eraldi rühmadeks, millest igaüks valis iseseisvalt, ilma kõrge juhtkonna abita, lahingutaktika. Nendes tingimustes otsustas kõik arvuline ülekaal ja ta oli sääskede poolel. Suurkindral mõistis, et nad ei saa kaua vastu pidada, ja seadis endale peamise eesmärgi: hävitada lipulaev. Selleks pani ta kokku lööklaevade rühma ja tuli järjest lähemale. Sellise hiiglasliku laeva kõige olulisem tugevus on selle jõuväli. Seda saab läbi murda või nõrgendada ainult ühte punkti koondatud löögiga.
  Marinka väljastas:
  Löö otse , peitmata,
  Sõnausku pole ammu olnud...
  Sõnad peavad tulistama nagu tankid
  Ja löö orkidele rusikaga vastu hambaid!
  Pärlina sädeleva naeratusega Valerka noogutas:
  - See on kindlasti tõsi! Aga kas sääskedel on hambad?
  Levka säutsus naeratades:
  Kuskil kasvavad unustajad,
  Ema küpsetab pirukaid...
  Pioneeril on ikka hambad,
  Kihvad kasvavad varsti!
  Slavka urises, naljaga ja tõsiselt üheaegselt:
  - Nii et kõik värisevad, et kõik värisevad, et nad austaksid!
  Tundus, et saatus soosib neid vaakumis ja eikusagilt tekkis meteoriitide voog. See oli väga paks ja raskendas sihtimist ja tulistamist. Vastutulevas liikluses põrkas veider sülem vastu lipulaeva lahingulaeva .
  Marinka trampis paljaid jalgu ja säutsus:
  - Hüperpreoni ruudus!
  Valerka pilgutas tüdrukule silma ja küsis:
  - Miks mitte kuubis?
  Tüdruk urises vastuseks:
  - Ja kapsapea kohta!
  Slavka kilkas:
  - See on õige!
  Löögi tõttu kaitseekraan värises, värises ja kiirgas sädelevat udu. Lähemale hüpates tulistas megaristleja kõikidest plasmakahuritest laenguid ning rakette ja lasereid. Reageerimissalv oli palju tugevam, see suutis isegi vööri vigastada ja õnnetul laeval tiiva ära lõigata.
  Fonura urises:
  - Hävitage. Põletage see tulnukas. Kõigist relvadest - tuli !
  Järgmine salve aga nii hävitav ei olnud. Komeedid ja meteoriidid pehmendasid lööki.
  Kuid teised laevad tõmbasid üles. Löögi jõud oli seekord tugevam. Olles juba suurtest plokkidest nõrgenenud väljaku purustanud, tegid laengud muljetavaldava augu.
  -Nüüd on aeg visata termokvargipomm . - Firon andis käsu.
  Valerka säutsus vastuseks:
  - See saab olema tõesti väga lahe!
  Marinka vastas põnevusega:
  - Ja tõesti lahingus!
  Slavka möirgas:
  - Hüperstaar !
  Levka naeris ja märkis:
  - Ei, see ei lähe lahedamaks!
  Tavaliselt ei ole selline rakett tänu vasturakettidele või kiirguse tõrjele täiesti tõhus , kuid sel juhul, kui osa lipulaeva lahingulaeva võimetest on halvatud, võib see töötada. Muidugi tekitasid meteoriidid hädasid ka väiksematele tähelaevadele, kuid need ei kannatanud siiski nii palju kui see hiiglane.
  -Kiirgus maksimaalselt! - karjus Firon kõva häälega.
  Ultrafotoonide kiirendamisel lendasid kolm raketti otsekohe purunemisse. Ähvardav hiiglane värises ja suutis vastu võtta kaks "kingitust". Kuid siis plahvatas kolmas laeng kergelt küljelt, suurendades muljetavaldavat auku ainult.
  Marinka kilkas:
  - See on suurepärane - lihtsalt super!
  Valerka lisas:
  - Nii hüper kui ka super!
  - Sada kvasarit kanalisatsiooni alla! - Firon möirgas ja viskas frustratsioonist välgunooleid. - Ebaõnnestunud selline rünnak. - Siis ta rahunes, kõik polnud kadunud, kamandas ta gravitatsioonisaatjasse . - Rünnata lipulaeva kõigest jõust, sihtida auku.
  Tellimus osutus asjalikuks. Erakordne rünnak ja pealetung õnnestus suurepäraselt. Ja kuigi tagasitules hävis neli tähelaeva, suurenes vahe veelgi.
  Pärast seda lendas üks termokvarki rakettidest hüperreaktorisse . Kvarkide termotuumasünteesi protsess on miljoneid kordi tugevam kui termotuumasünteesi protsess. Selline võimas plahvatus põletas kohe laeva struktuuri, hajutades selle hüperplasmasse. Superluminaalse kiiruseni kiirendatud gravitatsioonilaine ja footonid muutsid selle haruldaseks gaasiks. Kvintiljonite kraadideni kuumutatud kalmaari kombitsad neelasid endasse ainetükke, põletades lähedalasuvaid laevu.
  Valerka märkis toppi keerutades agressiivselt:
  - See on tõesti hüperkvaasar!
  Marinka naeris ja vastas:
  - Mis me saame öelda, kõik saab olema väga lahe! Võtame selle ja lööme jõuga vastu lõuga!
  Levka märkis armsa naeratusega:
  - Jah! See on tõeline debüüt, mis mängiti nagu kellavärk!
  Slavka vastas vaimukalt:
  - Must auk kvasaris!
  Fironi megaristlejal õnnestus vaevu hüpata supernoova kohutavast sarnasusest suhteliselt ohutusse kaugusesse. Sellest hoolimata sulas ja pöördus mitu korda ümber, visates selle kaugele ja purustades mitmeid vaheseinu. Relvad said tugevasti kannatada, enamik neist olid kasutusest väljas. Olles kaotanud suurema osa oma lahingupotentsiaalist, sai tähelaev vaenlasele kergeks saagiks. Seda mõistes ja ilma asjata surra tahtmata, julgus pole kergemeelsus, andis Firon korralduse taganeda. Leidlikult manööverdades taandus megaristleja, vältides püüniseid ja näpitsaid, püüdes saada oma laevade kaitse alla. Ja ometi oli ta peaaegu põrutatud, kindlalt blokeeritud, ümbritsetud nagu rebane augus. Laeva vähesed püssid reageerisid barbaarsele pommitamisele loiult. Jõuväli läks valesti, meenutas pigem rebenenud vihmavari kui usaldusväärne kilp. Pole ime, et kosmoselaev peagi plahvatas ja kildudeks kukkus.
  Valerka plaksutas käsi:
  - Suurepärane!
  Marinka lisas:
  - Mega ja meta pulsar !
  Fironil õnnestus vaevu väikese paadiga põgeneda. See päästelaev oli praktiliselt nähtamatu, lainete seeria segas selle tajumist, nii et isegi gravitatsiooniradarid registreerisid ainult udused laigud. Julgusel on piirid ja suurkindral tahtis ellu jääda. Pealegi on põhiülesanne täidetud ning vaenlase nelja- ja nüüd võib-olla viiekordse üleolekuga on lahingu tulemus ette teada ja parim, mida teha saab, on taganeda . ülejäänud väed. Juba laevalt lahkudes andis Firon käsu süstemaatiliselt taanduda Madoroni süsteemi poole , et saada toetust planeedikaitseks. See võimaldas meil aega võita ja sellesse piirkonda lisajõude tuua.
  Marinka säutsus:
  - Lahingueelne paigutus on kvasar !
  Valerka itsitas ja märkis:
  - Ja tegelikult leotame kõik ja rullime välja!
  Levka märkis naeratades:
  - Mine ja vaata!
  Slavka võttis selle ja lisas:
  - Ja pildistage fekaaliannihilaatoris !
  Marssal Fokhoron oli juba saanud signaali, et suured vaenlase väed võivad tema tagala maha lõigata. Ta kõhkles aga päris kaua, kartes frontaalrünnakut. Olge ettevaatlik, et mitte nõrgestada kaitseliini. Veelgi enam , vaenlane alustas diversioonirünnakut, hävitades mitu tuhat laeva. Selline käik ehmatas niigi argpükslikku parunit. Fokhoron oli korrumpeerunud, kaelani korruptsioonis kinni - ebamoraalne tüüp. Ja ta on omal moel kaval , aga samas pole tal veel õnnestunud end kogu hingest sääskedele maha müüa. Kuid selles suunas on juba tehtud mõningaid edusamme. Sääsed teadsid, kuidas leida reetureid ja osa tema saatjaskonnast võeti tööle. Eelkõige koostas kindral Hertz regulaarselt aruandeid, andes aru nii vägede arvust kui ka oma väejuhatuse vahetutest plaanidest. Sääsed maksid sõjas heldelt, tark saab rikkaks, julge saab ette ja loll saab maha. Reeturid pole aga mitte ainult targad, vaid ka mitte kauged inimesed. Lõppude lõpuks jäävad nad varem või hiljem vastuluurele vahele või reedavad nad omaenda tööandjate poolt. Põhjus on selles, et ta muutus ebavajalikuks või ta alandati või lausa lasti maha. Kuid nad püüdsid sellest mitte rääkida, vastupidi, nad püüdsid palgalistele spioonidele igal võimalikul viisil meeldida .
  Valerka märkis:
  - Neil on intellektuaalne degradatsioon.
  Marinka täpsustas naerdes:
  - Täielikult fotoniseeritud .
  Slavka kilkas:
  - Hüperbanzai !
  Levka lisas:
  -Kõigi sääskede ja mardikate ultrafotoonide kirstu!
  Kerge rünnak tõrjuti ja nüüd polnud viivitamiseks enam vabandust. Meenutades väliskeisri käsku vältida iga hinna eest ümberpiiramist ja saanud teise Fokhoron andis gravitatsioonile korralduse palvega või õigemini abipalvega.
  -Esineme. Elagu ekstrakeiser!
  Armada asus teele aga väga hilja, oli juba liiga hilja. Vahepeal jätkasid vaenlase kõrgemad massid oma lõputut edasitungit.
  Marinka märkis naerdes:
  - Hord tormab meie poole nagu laviin. Keskteed ei ole.
  Valerka vastas naeratades:
  - Muidu olete kõik tamme kirstudes!
  Fadoroni süsteem oli galaktikas üks kindlustatumaid. Keskplaneet oli tohutu ja tihedalt asustatud - umbes kakssada miljardit. Kõik lähenemised sellele olid ummistunud kübermiinide ja ka kahe tosina loodusliku satelliidiga. Iga satelliit on tihedalt täis plasma- ja hüperplasmakahureid , aga ka rakette. Lisaks keerlesid veel mitmed planeedid, millel olid asulad ja baasid. Ees ootasid tõsised võitlused. Firon teadis, kuhu ta taandub, ja sääsed olid liiga ära kantud, et peatuda. Vastupidi, nad ronisid nagu tankid, säästmata ei ennast ega oma elu. Kosmosepiraadid olid eriti aktiivsed, tundes millegi prae lõhna , kurjad tähefilibusterid ronisid nagu prussakad moosi, väga ahvatlev oli rüüstata tihedalt asustatud maailmu.
  Ja nüüd lahvatab hääbuma hakanud lahing uue uskumatu raevu saatel, et tundub isegi, et tähed värisevad.
  Valerka märkis agressiivselt nördinult:
  - Suurde musta auku!
  Suurkindral Fearonil õnnestus kolida kergeristlejale. Sealt jätkas ta lahingu juhtimist. Sääskede esialgne katse totaalkaitset kohapeal murda ebaõnnestus. Veresaun jäi kinni planeedi Coddi äärealadele. Ümbritsevad planeedid värisesid plahvatustest. Üks satelliitidest sai nii palju kohutavaid tabamusi, et väljastpoolt vaadates võis tunduda, et see oli lõhkenud jaanalinnumuna , nii kiire oli selle hävimine.
  Marinka võttis jällegi Hypernetist välja teemantjäätiseklaasi, kolmevärvilise kreemiga, lakkus seda ja märkis:
  - See on tõesti kvasar, see ei tee teie ninale haiget!
  Fonura suutis viimasel hetkel ellu jääda, jättes lipulaeva päästemoodul-paati. Nüüd õhkas kurjast röövikust ohte, seda enam, et tema nahk oli kiiritusest tugevasti kõrbenud.
  - Ärge võtke vange. Lämmatage kõik, hävitage, põletage, hajutage footoniteks.
  -See saab täidetud, teie täheline üleolek! - Madalama auastme kindralid andsid korraldusi. Coddi oli väga raske iga väikese sammu eest maksta tuhandete, kümnete tuhandete tähelaevadega. Siiski lähenes vääramatu laviin.
  - Pigista neid niimoodi. Näpistage tugevamini, mitte rohkem, ja kvasar saab otsa! - Marssal Duke oli ennekuulmatu. - Ärge asetage satelliite rünnates liiga palju laevu - lööge kaugelt. See on ettevaatlikum. Oh, kuradi graviomiinid !
  Valerka nõustus sellega:
  - Jah, kaevandused, see on tõesti väga suur probleem!
  Marinka lisas:
  - Loogilisem on öelda hüperkvaasar !
  Levka täpsustas:
  - Mitte loogilisem, vaid naljakam!
  Slavka kilkas:
  - Hüperruumi kokkuvarisemine !
  Miinid tulid tegelikult välja, peaaegu nähtamatud, nad tulid välja kosmosest ja rammisid tähelaevu. Mõned hävitati kohapeal, teised, vastupidi, said ainult kahju. Paljud lõhkeseadeldised olid varustatud impulsslõhkajaga, mis oli võimeline läbi põlema jõuväljade, kuigi väga lühikese aja jooksul , põhjustades kohutavaid kahjustusi. Suured kaotused olid jätnud Mosquito laevastiku veritsema ja isegi piraadid hakkasid ilmutama rahutuse märke. Kui lähenemistel on nii suuri kaotusi, siis kui palju tuleb kaotada planeedil endal.
  Pioneeritüdruk pomises:
  - Kommunism ei ole lihtsalt süsteem - tapa kiiresti sääsk!
  Fonura aga lõpetas järsku märatsemise ja väävli priiskamise. Talle tuli pähe hea mõte.
  -Mis siis, kui me kasutame Fukilite vastu teist võimsamat relva? - röövik itsitas. - Lõppude lõpuks on see meil olemas, see on ka väga tõhus laeng.
  Valerka kilkas nõusolevalt:
  - Muidugi on! Et te ei saa isegi silmi maha võtta!
  See, millest Fonura arvas, ei olnud midagi muud kui " hüperraadiopomm ". See uusim relv kiirgas erilist superneutronid on miljard korda lühemad lainepikkused kui gammakiirgus. Sellise laengu plahvatusjõud ei ole suur, kuid hüperkiirgus on miljoneid kordi tavalisest tugevam . Ja läbitungiv jõud on kolossaalne - güridolained , see pole nali, nad on võimelised planeedist läbi põlema. Seadme peamiseks puuduseks on see, et seda ei saa kosmoses plahvatada. Oma disainiomaduste tõttu sobis see nähtamatu surma kehastus kasutamiseks ainult planeetidel ja isegi siis mitte kõigil. Kuid antud juhul Coddi maailm sobis. See kohutav seade hävitas kaks kolmandikku selle maailma elanikkonnast. Hea, et sääskedel oli ainult üks selline laeng.
  Valerka märkis naeratades:
  - Kas see pole mõttetu lähenemine?
  Levka pomises:
  - Tõenäoliselt mitte must auk !
  Slavka susises:
  - Aga üliambitsiooniga !
  Marinka kilkas:
  - Pioneeride jaoks!
  Väga hea relv, tapad tööjõudu, aga kogu varustus ja materiaalsed varad jäävad alles. Kahju ainult, et see ikka liiga kallis on. Gyrido lainete loomiseks on vaja palju garvaania ja see on universumi kõige haruldasem element. Kuid nad pole veel õppinud seda kunstlikult sünteesima.
  -Üllatus number kaks! - Fonura oli väga rahul. - Planeedi puhastamine ringkammiga .
  Marinka kilkas :
  - Tule Princess Plasma !
  Lisaks fukolidele elasid selles taevariigis ka fucianid, poolläbipaistvad maismaa molluskid. Nad töötasid Fucolia heaks ja elasid üsna hästi. Nende vallutamine oli sama lihtne kui pirnide koorimine, paar lendu ja futsid tõstsid käpad tippu. Pärast seda lubati aborigeenidel säilitada märkimisväärne osa oma autonoomiast. Nüüd sai see rass õigused võrdsetel alustel Fucolidega . Kiirgus muutis need siniseks, määrdunudlillaks ja punakaspruuniks. Paljud olid kaetud täppidega ja väänlesid talumatus valus. Neil, kes surid kohe, võib öelda, et neil vedas - nad läksid mustaks, uimed olid kokku liimitud, samas kui teiste piin kestis mitu tundi. Vigastada said ka arvukad robotid, nii lahingu- kui tööstusrobotid, seda enam, et osa neist ei olnud täiesti puudega, vaid läks hulluks, heites väheste ellujäänute kallale või rabeles omavahel. Pilt oli tõesti hirmutav.
  Isegi erudeeritud Valerka möirgas:
  - Väga hirmutav ! Ja see on kvasaar !
  Halvav löök lõi suurema osa kaitsest välja ning lõpuks haarasid initsiatiivi sääsed. Vaid osa satelliitidest jätkas meeleheitlikku lahingut, fukollased müüsid oma elu kallilt. Neil oli aga jäänud vaid maksimaalselt pool tundi.
  - Kus see neetud Fokhoron on, et ta saaks matta. - Firon vandus. "Ma olen temalt juba nii palju kordi abi palunud, kuid pole vastust ega teretamist." Must auk tema kitiini all!
    Abi jäi tõesti hiljaks. Vastupidi, sääskedele lähenesid täiendavad abijõud.
  Paljaste jalgadega pritsiv Marinka kilkas:
  - Ärge aeglustage pöördeid, ainult nii saate õppida võitma!
  Valerka säutsus:
  - See on kõrgeim mõju hüperfotoonidele!
  Ventilaator sügeles edasi, põletushaavad põlesid halastamatult. Pärast lühikest mõtlemist otsustas ta võtta tervendava vanni, ootamata ära tähelahingu lõppu. Hertsog marssal käskis selle täita regenereeriva lahusega ja sukeldus pea ees lillakaspunasesse vedelikku. See oli väga meeldiv, rebendid surisesid, valu taandus. Röövik vingerdas, pritsis smaragdvahtu ja liigutas oma käppasid. Siis kummardus marssal välja ja jätkas käskude andmist.
  - Tulge sisse vasakult, sada tuhat tähelaeva paremale küljele ja alumisse nurka. Nagu nii. Nüüd vajutage teda tagant. Kasutage spiraalset möödaviiku. Ringsukeldumine .​ Ja nüüd oleme laiali läinud.
  Valitsuse tähelaevad kuuletusid talle vastuvaidlematult, kuid piraadid tegutsesid nii hästi kui suutsid . Neid huvitas peamiselt planeet Codd. Paljud neist alustasid vägede desseerimist selles kauakannatanud maailmas. Taevane õhk lõhnas vääveldioksiidi järele ja seetõttu sai röövida vaid skafandrites. Ioniseeritud atmosfäär tekitas nõrka kiirgust, mis kaotas kiiresti oma jõu ja oli elusolenditele praktiliselt kahjutu. Kuid samal ajal oli kibedus suus ja ma tahtsin sülitada. Trofeevein, sageli kehaga kokkusobimatu vedelik, kallas aga kurku. Valgutüübid hindasid eriti alkoholi, kuid väävlit hingavad tüübid seda ei põlganud. Muuhulgas olid mõned veinid maitsestatud nii eksootilise " dopiga ", et see moonutas nende ajusid ehk loogilisi molekule, kellel aju polnud.
  Valerka märkis naerdes:
  - Jah, ja need friigid mürgitavad ennast!
  Marinka naeris ja vastas:
  - Pioneer, kui näed kedagi suitsetamas, kohtle teda kui rahvavaenlast! Lihtsalt ärge tapke lõhkajaga!
  nõrgemad korsaarid kukkusid surnult. Seejärel riietasid nad lahti nende endi kaasosalised ja mõnikord lõikasid need vaikselt hüperlaseri teradega. See tähendab, et kaos valitses täies jõus. Hooned olid suures osas terved ja seetõttu lokkas rüüstamine. Peagi liitusid pogrommiga ka osariigi meeskonnad. Kõik tahtsid rohkem haarata . Siiski polnud see veel läbi. Palju hilja, kuid Fokhoroni jõud saabusid. Ambitsioonikas krahv kaevas kaua, kuid sai siiski asja kokku.
  Ja hetk, nagu selgus, oli tema jaoks edukas, enamik laevu tunglesid kokku, rikkudes Coddi. Järelikult oli marssal Fukil üllatus ja parem seis tema poolel.
  Valerka märkis vaimukalt, hambaid irvitades, sädeledes nagu printsessi lakkkingad:
  - Meie meeskond on kõige tugevam, taigast Briti mereni!
  - Ja universumi lõpuni! - lisas Marinka.
  Nüüd järgis suurtükk hoopis teistsugust stsenaariumi. Sääsed suruti saja kahekümne viie tuhande kilomeetri pikkuse planeedi pinnale. Paljud piraadid olid juba nii töösse läinud, et nende tähelaevad jäid planeedile seisma ja väljalülitatud jõuväljadega end kerge sihtmärgina kujutama. Neid tulistati orbiidilt. Filibusterid vastasid loiult. Tõsisemat vastupanu osutasid vaid Fukili valitsusväed.
  - Siin on lülijalgsed " fluorikud ". Need lendasid mulle pähe. Tooge reservid tapatööle ja korraldage ümber. - Fonura tõmbas hologrammi. - Kao sellelt planeedilt minema, miks sa oled nagu ussid roojaga kinni?
  Marinka märkis kapriisselt:
  - Ta väljendab ennast tsiviliseerimata!
  Nende sõnade peale tekkis marssalhertsogil kohutav isu. Ta pole veel õhtusööki söönud ja paljude miljardite elavate inimeste nägemine suremas äratab jõhkra nälja. Kuigi Fonura oli röövik, meeldis talle väga liha, eriti verega küpsetatud.
  -Tooge see mulle kohe, ma olen näljane. - Hertsog koputas käetuge.
  Valerka märkis naerdes:
  - Ja see tahab end lahingu ajal ära süüa ! Lapsed, ärge võtke temast eeskuju!
  Nagu ikka, toimetasid valmisrobotid, teades suurepäraselt meistri maitset, talle mahlaseid, auravaid pruunide laikudega soorohelise lihatükke, mida kaunistasid vintuse rohutirtsud ja piserdasid üle Suharto röhitsemiskastmega. See loom on jõehobu ja rästiku segu ning toitub hiiglaslikest taimedest. Kõik kokku oli väga maitsev ja sõna otseses mõttes sulas suus. Sääskede neli keelt aitasid aktiivselt ning kolm rida siniseid, kollaseid ja rohelisi hambaid närisid aktiivselt toitu. Mõnikord jäid üksikud niidid hammaste vahele kinni ja nende lahustamiseks oli vaja suud loputada nõrga ligushappe lahusega . Sellele järgnes spetsiaalne happe-aluse õlu, millele oli lisatud lämmastik- ja väävelhapet. See on toitev, tervislik ja mis kõige tähtsam, lööb sääskedele pähe.
  Marinka kilkas:
  - Ärge langege pioneer musta auku!
  Sel ajal kui Fonura lõbutses, võtsid ülejäänud kindralid kontrolli enda kätte. Nüüd võttis tähelahing hoopis teise pöörde. Coddi ümbrus oli raskesti äratuntav, see oli täis prahti, kilde ja muud prügi. Korsaarid ja klistiirid võitlesid meeleheitlikult, kuid mitte eriti tõhusalt, samal ajal kui kosutatud fucolid pressisid edasi. Rasked lahingulaevad "Tushat" olid eriti innukad, neil oli sadu, tuhandeid relvi ja lasereid. Eelkõige õnnestus neil kergesti hävitada ristlejate kate. Nüüd lähenesid nad nagu zombid vigastatud kaaslastele. Mürsude jäljed, välklaserid, igas suunas lendlevad suitsevad keretükid koormasid ruumi sõna otseses mõttes üle. Kaalud kaldusid selgelt ja üha enam Fucolite kasuks. Vaenlane polnud aga oma varusid täielikult ammendanud. Ja lugematud sääskede hordid lendasid taas hüperkosmosesse . Ja lülijalgsete laevadele langes raske ultraplasma tornaado. Tema käte vahel õnnestus ellu jääda vähestel. Siin on tüüpiline Fukolsi meeskond, kes on relvastatud uusima tehnoloogiaga. Kapten Folod pani käed gravitatsioonilisele roolile , juhtimine oli väga lihtne, nagu laste juhtkang, ja fukolid treenisid lapsepõlvest saati, algul mängudel, seejärel mainekatel simulaatoritel.
  Marinka kilkas:
  - Sul on õigus, hüperfotoon - treeni !
  Ja siis oli kuulda ka kisa:
  - Mis sa arvad, Grand? Kas me saame sellisest asjast elusalt välja ? plasmaveskid .
  - Alati on võimalus, Folod. Peaasi, et vältida topeltpuugi.
  -Need neetud plasmalahingulaevad, neil on hea kaitse ja palju relvi, nad on meie ristleja jaoks praktiliselt haavamatud.
  -Kui sa jõuad väga lähedale ja tulistad löögi otsejoones.
  - Jah, sel juhul lastakse meid ise maha. - Grand, kapteni esimene tüürimees ja osalise tööajaga komissar, osutas kosmoselaevade klastrile, mis hävitas räsitud Fukili laevastiku kõigi nende kahurite tugeva tulega .
  -Võib-olla tabame seal, kus Vatormorolad vaakumis põrkavad .
  Kriuks vastuseks:
  - Ja mida see annab?
  -Me võime hävitada suure tarnetranspordi. Ja ilma nendeta on sellel planeedil raske võidelda. Muide, see on kaevandatud.
  -See on Fold, kui see nii on, siis nüüd on aeg see ära rebida.
  Ja tõepoolest, sel hetkel see plahvatas. Mõistes, et oli selge, et Coddi ei saa tagasi hoida ja peaaegu kõik tsiviilisikud on surnud, lõhkasid fuquilid sügavad termokvarkmiinid. Mandrid mõranesid korraga ja langesid tulekaskaadi. Kogu pind tõusis ülespoole, lagunedes ülikuumaks liivaks. Ühesõnaga, maailmalõpp on käes.
  Valerka kilkas:
  - Kukkuge musta auku!
  Mitu miljardit piraati ja sääski, kellel polnud veel õnnestunud evakueeruda, põletati koheselt. Nende ainus lohutus oli see, et nad surid peaaegu valutult. Valu ei saa ju valguse kiirusest kiiremini edasi anda ja seda tüüpi hüperplasma on sada kümme korda kiirem.
  - Just nii, nagu oleks keegi meid kuulnud, nüüd ei kõlba see maailm kauaks kasutamiseks.
  - Mida sa tahad , Grand. Tahaksime ise ellu jääda. - Folod kirus mõnuga.
  -See on termokvarki raketi jõud. Meil on ka üks, nii et kasutame seda transpordi rebimiseks.
  - Aga vasturakett ? See on selle relva nõrkus, seda on lihtne läheneva lasuga üle võtta.
  -Saate kasutada häireid ja Zet-kiirgust.
  -See ei aita palju, kuigi see on parem kui mitte midagi.
  -Siis võtame riski - õnn soosib julgeid .
  Valerka, see erudeeritud pioneeripoiss, pidas vajalikuks lisada:
  - Ja tark ka!
  Nad jätkasid manööverdamist ja lähenesid transpordile. Ristleja sukeldus nagu kala.
  - Kaugus sihtmärgini? - küsis Folod.
  - Viissada kakskümmend kuus simulatsiooni .
  - Mootorid metaplasma töörežiimis. Valmisolek seitse kurankul . - Folod viskas tagasi peast libiseva kiivri. - Loendus on alanud.
  Algas kiire lähenemine kaubakonteineritega viimse piirini laaditud laevale.
  - Paugutame!
  -Olge ettevaatlik, paremal on stardiplatvorm. Võimalik, et mitu raketti. Oh, nad tõusevad meie poole.
  -Viime läbi standardse raketitõrjemanöövri .
  -Ei tööta. - Grant suutis sosistada.
  Sel korral õnnestus sulgkergel ristlejal siiski põgeneda, vältides osavalt surmava suudluse alt välja.
  - See on kõik ja sa ütlesid, et meil pole aega. Kõik on võimalik, kui olete ettevaatlik. "Folod virutas oma partneri lamedat nina.
  Marinka märkis:
  - Kas see on naljakas? Siin on patt naeratada!
  Nüüd olid nad lähedal. Vaenlase relvad tulistasid väga tihedalt, tundus, nagu valaks hüperplasmaatiline kosk. Aga kohe on selge, et volled pole sihitud, vaid paisu iseloomuga.
  -Teoreetiliselt peaks rakett läbi saama. Kui muidugi ei juhtu mõni kahetsusväärne õnnetus.
  Need jäid kergelt kinni, vaheseinad mõranenud. Sel hetkel jõudsid nad stardiulatusse.
  - Aidaku meid kõigevägevam. - Folod vajutas starti. Pommilahtrid avanesid. Ja siis nad ujusid välja, kaks kaunitari - Fukili sõjamasina uhkus.
  Hüperfootilised joad ajasid raketid laiali ja kosmoselaev ise liikus tagasi, lisades tõukejõudu.
  -Kui see plahvatab, pole see ka meile kasulik.
  Sääsed ei jõudnud isegi reageerida, enne kui kaks raketti, mis olid jõuväljadest ja hingedega külgedest mööda läinud, vastu kere kukkusid. Termokvargi sähvatus tabas enneolematu jõuga igas suunas, aurustades relvi ja varustust. Lisaks algas peamiselt hävitamisvarude lõhkamine. Seega oli plahvatus tõsine. Hiiglaslik kõrvetav tsunami hajutas ja aurustas osaliselt lähedalasuvad tähelaevad, kuid ristlejal õnnestus põgeneda.
  -Nagu nii! Keegi ütles, et see on võimatu! - Folod rõõmustas.
  -Miks oled sa õnnelik? Me kõik kaotasime lahingu. Ja nüüd on meil parimal juhul õnne ellu jääda.
  -See pole väike, sest elu on väärt asi.
  Tõepoolest, Fokhoron oli arg ja mõõdukalt ettevaatlik. Nähes, et lahing oli kaotusseisus ja ülekaalukas eelis oli vaenlase poolel, andis ta korralduse taganeda. Fukilid taandusid organiseeritult, lagunedes eraldi rühmadeks ja samal ajal lootusetult napsutades.
  Olulist kahju saanud sääsed ei jälitanud neid piisavalt aktiivselt, kartes ilmselt varitsusi. Tegelikkuses polnud Fokhoronil midagi, kuid Firon üritas ehitada mitu kavalat lõksu. Eelkõige see, kas vaenlane musta auku meelitada. Kuid sääsed olid valvel ja peatasid osavalt kõik möödasõidukatsed. Nii suurenes järk-järgult vahemaa kahe armaadide vahel ja kokkupõrked lakkasid. See muutus rahulikuks. Fokhoron kirjutas kiireloomulise saatekirja keskstaapi. Seal liialdas ta tugevalt vaenlase arvu ja neile kantud kaotustega. Ta nõudis, õigemini, pisarsilmil abiväge, püüdis lüüa kaotuse süü Fironile .
  Marinka kilkas:
  - See murrab vaenlase tõesti ära!
  Firon omakorda heitis Fokhoronile ette hilinemist ja palus tal ka kange sicursi saata. Mõlemad komandörid vihkasid üksteist ja olid valmis oma partnerit lusikatäis vette uputama või ühes footonis leotama. See on siiski nende asi. Vahepeal sättisid tähelaevad end remondiks. Nende koledad auklikud kered olid igast küljest kaetud remondirobotite poolt. Vaakumkeevitus hõõgus, laserid värisesid, paljude kombitsatega küborgid toodi varuosi. Saanud laksu, lakkus megaimpeerium oma haavu. Üks killuke, mis oli keevitatud, tekitas sädemeid.
  . PEATÜKK nr 3
  Film oli muidugi suurepärane, eriefektidega ja nägi välja nagu hiiglaslikud hologrammid, mille kohta võib üldiselt öelda, et need on hüper .
  Marinka säutsus:
  - Tore, aga...
  Valerka noogutas:
  - Jah, signaal kõlab, meil on aeg kogunemispunkti minna. Ja sa peaksid tõesti kiirustama.
  Levka noogutas:
  - Jah, te ei saa sellele vastu vaielda!
  Slavka säutsus:
  - Tõuseme õhku!
  Ja neli tuleviku sõdalast hüppasid kosmosesse Burevestniku laagri suunas.
  Pioneerilapsed tormasid nagu valgusvoog vaakumis. Ja nad kehastusid otse noorte leninistide elukoha kõrvale. Laager oli väga ilus. Hooned meenutasid luksuslikke templeid, väga viimistletud kujuga.
  Ja kesklinnas kalliskividega kaunistatud Lenini kuju sädeles kõigis vikerkaarevärvides. See on hea mäe suurune. Õhus keerlesid mitmed poisid ja tüdrukud.
  Punastes lipsudes lapsed keerlesid ja tegid silmuseid. See kõik nägi äärmiselt naljakas välja. Ja toimus pööre ja revolutsioon.
  Marinka märkis rahuloleva naeratusega:
  - See on õnnelik lapsepõlv, mille andis Vladimir Iljitš!
  Valerka noogutas nõustuvalt:
  - Lenin oli sajandeid tagasi geenius, ta nägi ette kommunismi fenomenaalseid saavutusi!
  Levka itsitas, keerles õhus ja vastas:
  - Jah, see on tõesti väga lahe !
  Lenini kuju kohal lendas hiiglaslik liblikas imekaunite tiibadega liblikas. Ja see nägi kuradima ilus välja.
  Slavka märkis armsa naeratusega:
  - Jah, see on hüperkvaasar!
  Marinka klõpsutas paljaid varbaid ja siristas:
  - Maailmas on kuumust ja lund,
  Maailm on nii vaene kui ka rikas...
  Ja nüüd iga looja -
  Tähelaevad rivistatakse üles!
  Levka kinnitas pilgutades silmadega, mis muutsid värvi lillast oranžiks:
  - Jah , me ei ehita järjest ainult tähelaevu! Tuleb aeg ja me loome universumid!
  Ilmus robottüdruk, nagu oleks jack-in-the-box välja hüpanud. Ta keerles ringi nagu topp ja siristas:
  Tähelaevadel kihutame üle lainete,
  Footonid tormavad eri suundades...
  Lapsed, ma ütlen teile tere,
  Laps saab lahingukaraseks!
  Ja imekauni tüdruk pilgutas poistele silma ja tegi õhus salto.
  Poiste tuju tõusis järsult. Ja nad paljastasid oma valged ja teravad hambad, nagu hundikutsikatel.
  Siis ilmus rohkem lapsi. Erinevatest suundadest hüppas välja lugematu hulk pioneere. Nad keerlesid, pöörasid ümber ja itsitasid. Siis aga kostab signaal. Ja umbes viissada meest rivistus korraga ridadesse. Nüüd ripuvad õhus lapsed. Ja punased lipsud helendavad nagu rubiinid kõigi kaelas. Ja isegi vormiriietust sai sama valge-punane-valge värv. Ja enamasti paljad jalad, kaetud siniste sandaalidega.
  Ja poisid seisid tähelepanu all. Kõlab pühalik hümn:
  Vabade vabariikide hävimatu liit,
  See ei olnud toore jõud, vaid kuri hirm, mis meid kokku viis...
  Ja valgustatud inimeste hea tahe,
  Rahu, sõprus, valgus, mõistus ja julgus unistustes!
  
  Nüüd on kõik planeedi rahvad ühendatud,
  Oleme maapealsed vennad ja sõbrad igavesti!
  Olgu Lenini kõrgeim nimi ülistatud,
  Kõik maailma rahvad on püha perekond!
  Koor:
  Tere meie vabale isamaale,
  Rahvaste sõprus on igaveseks toeks!
  Seaduslik võim, rahva tahe,
  Inimene valitseb nüüd universumit!
    
  Oleme avanud tee kosmosesse inimestele üle kogu maailma,
  Fašism on hävitatud, progress on ülendatud!
  Kõnnime hiilgavaid miile tähtede vahel,
  Nõukogude võimu all on inimvaim tõusnud!
  Koor:
  Au isamaale, meie vabale,
  Rahvaste sõprus on igaveseks toeks!
  Seaduslik võim, rahva tahe,
  Inimene valitseb nüüd universumit!
  
  Universumis pole tugevamat isamaa vaimu ,
  Igaüks, kes on intelligentne, on meie südame järgi vend!
  Me teenime Isamaad tugevamalt või õigemini
  hüpermaat oma rusikasse !
  Koor:
  Au isamaale, meie vabale,
  Rahvaste sõprus on igaveseks toeks!
  Seaduslik võim, rahva tahe,
  Inimene valitseb nüüd universumit!
  
    
  Berliini jõudsid nad tankidega, tulistades,
  Vähemalt palju ilusaid inimesi sai surma!
  Punane bänner särab, andes vabaduse,
  Ja kurikael visatakse armastuse jõul põrgusse!
  Koor:
  Au isamaale, meie vabale,
  Rahvaste sõprus on igaveseks toeks!
  Seaduslik võim, rahva tahe,
  Inimene valitseb nüüd universumit!
  
  Uskuge, me kaitseme ja avardame kodumaad,
  Kingime lõputu armastuse ookeani!
  Lõputu, suure messia lipu all,
  Las mu järeltulijad lõbutsevad naerdes !
  Koor:
  Au isamaale, meie vabale,
  Rahvaste sõprus on igaveseks toeks!
  Seaduslik võim, rahva tahe,
  Inimene valitseb nüüd universumit!
  
  Universumisse toome vabaduse kommunismi,
  Lõppude lõpuks andis Lenin meile mõistuse luua...
  Kogu universumis ühinevad rahvad,
  Progress valgustas meie mõtteid unenägudes!
  Koor:
  Au isamaale, meie vabale,
  Rahvaste sõprus on igaveseks toeks!
  Seaduslik võim, rahva tahe,
  Inimene valitseb nüüd universumit!
  Pärast sellist laulu kummardusid pioneerid ja ilmus ilus tüdruku nägu. See oli noor ja äärmiselt võluv. Ta naeratas ja märkis:
  - Planeedi esimees Svetlana Harpun tervitab teid, noored leninistid!
  Pärast seda jagati üks suur tüdruku näo hologramm viiesaja väikeseks. Ja need värvilised hologrammid lendasid kuttide juurde. Kuigi uues maailmas on õiglase soo esindajaid kümme korda rohkem kui tugevama soo esindajaid, on selles laagris poisse ligikaudu kaks korda rohkem. Ja tüdruku hologramm suudles neid otsaesisele ja huultele. See oli meeldiv ja tüdruk lõhnas imelise parfüümi järele.
  Poisid punastasid tahes-tahtmata, tüdrukud naeratasid.
  Pärast seda sai viissada hologrammi taas üheks ja tüdruk ütles:
  - Minu nooremad vennad ja õed! Meie universumis on rahu ja kord, kuid hüperplasma tuleb aktiivsena hoida. Seetõttu kuulutan teile välja sõjalise väljaõppe hooaja.
  Erinevat tüüpi mängud ja võitlustreeningud peaksid teid vaoshoitama!
  Noored pioneerid tõstsid tavapäraseks saluudiks käed ja hüüdsid:
  - Ma teenin Nõukogude Liitu! Au NSV Liidule!
  Ja nad lisasid üheskoos:
  - Lenin ja hüperplasma on meiega!
  Tüdruk noogutas ja jätkas:
  - Vahepeal söö. Kes sööb, see sööb Lenini eest!
  Ja tema hologramm kadus.
  Õhku ilmusid kristall- ja teemantlauad, mis olid koormatud erinevate roogadega. Ja lapsed ise muutusid taas riietuses värviliseks. Enamik poisse ja tüdrukuid eelistas logeleda paljajalu. Pealegi on nende varbad nii väledad ja painduvad nii osavalt.
  Et nad saaksid haarata lusikad, kahvlid ja noad.
  Valerka, istudes rõõmsalt lusikaga kivikestesse kuldset jäätist kühveldes, märkis:
  - Mis sa arvad, kas lähimas galaktikas võiks tsivilisatsioon meid rünnata?
  Marinka kehitas õlgu ja vastas:
  - Isiklikult ma kahtlen selles. Kui nad on tehnoloogiliselt nii arenenud, siis peab neil lihtsalt olema kommunistlik süsteem. Kuid kommunistlikud riigid ei sõdi omavahel.
  Slavka naeratas, näris segu mangost, šokolaadist ja rohutirtsude hübriidist pistaatsiapähklitega ning märkis:
  - Kunagi, ma mäletan, puhkes peaaegu sõda NSV Liidu ja Hiina vahel. Nii et kommunism võib olla erinev!
  Levka noogutas:
  - Ja Pol Pot nimetas end kommunistiks. Ja ta ise pani toime oma rahva genotsiidi hullemini kui natsid.
  Valerka pilgutas poistele silma:
  - Kas sa tahad natsidega võidelda? Saame seda teha virtuaalses reaalsuses. Ja kõik juhtub nagu reaalsuses! Täielik reaalsuse illusioon.
  Marinka itsitas ja märkis:
  - Huvitav idee, kuid kõigepealt proovime midagi kaasaegsemat. Ja meil on alati aega natsidega võidelda!
  Levka noogutas nõustuvalt:
  - See on kõik. Suurest Isamaasõjast on möödunud sadu aastaid ja see on juba pikk ajalugu. Ja kõik tormavad tema juurde. Isegi pioneerihümn räägib sellest kõigest!
  Slava märkis naeratades:
  - Kuid Vladimir Lenin on veelgi iidsem ja teda ülistatakse kui igavesti elavat!
  Valerka ütles enesekindlalt:
  - Varsti õpivad nad surnuid üles äratama. Teadlased on juba avastanud aja individuaalse jõe. Kui laskute selle alla kuni surmahetkeni ja eemaldate sealt keha, siis see taastub tulevikus ja inimene elab uue, uskumatu jõuga!
  Levka itsitas ja laulis:
  Surematus pikka aega,
  Mees otsis, võlutuna imelisest eesmärgist,
  Vanarahva religioonides
  Ja hilisemate aegade rangetes teadustes...
  Marinka noogutas ja kinnitas:
  - Jah, selline asi on olemas. Sellepärast oli kristlus nii atraktiivne? See lubas inimestele surematust ja rõõmsat surematust, milles inimesed olid peaaegu võrdsed jumalatega. Täpsemalt, ilma konkreetsuseta.
  Pioneeripoiss Valerka noogutas:
  - Õige! Nii et iga inimene armastab oma. Siin islamis tõid nad paradiisi rohkem spetsiifikat. Nad mõtlesid välja haaremid ja paleed. Aga küsimus on: kui mehel on haarem, siis kuidas on naisega? Mis siis, kui piisab mehest ja ühest armastatud tüdrukust?
  Slavka märkis:
  - Jah, kui te seda vaatate, on see pigem miinus kui pluss! Kui on rohkem konkreetsust, siis intriig tapetakse . Ja miks vajab keegi, kes ei tea, kuidas aega tappa, igavest elu?
  Levka märkis:
  - Oleme peaaegu surematud. Igal juhul me ei vanane. Ja kui nii, siis on meil veel nii mõndagi head ees.
  Valerka säutsus:
  Praegu oleme vaid lapsed,
  Me peame kasvama, ikka kasvama...
  Ainult taevas, ainult tuul,
  Ees ootab ainult rõõm!
  Ainult taevas, ainult tuul,
  Ees ootab ainult rõõm!
  Marinka naeratas ja soovitas:
  - Valerka ja mina läheme nüüd ja läbime takistusraja.
  Pioneeripoiss noogutas nõustuvalt:
  - Muidugi! Täna on hommikuni puhkus - murrame fraerist läbi !
  Lapsed pilgutasid üksteisele silma.
  Pärast seda võtsid poiss ja tüdruk ja sukeldusid Hüpermaatriksi virtuaalsesse reaalsusesse .
  Pioneerisõdurid panid kiivrid pähe ja maailm nende ümber muutus ootamatult, liikuma hakkasid koletulikud hologrammid.
  Kuigi Valerka mõistis, et see oli teesklus , tundis ta pisut pelglikkust. Ta teadis, et takistusraja ületamine on tüüpiline rohkem või vähem tõsise armee juhuslikule väljaõppele.
  Marinka sosistas talle:
  - Ära ole pelglik, partner! See on lihtsalt maagiline elektroonika.
  - Kust sa arvasid, et ma olen arg? - Valerka Lagunov oli julge, kuid tema hambad kõlisesid reeturlikult.
  Ja tegelikult üllatas poissi, et ta polnud varem selliseid mänge mänginud, ja jumala eest. Ja nüüd on ta nagu kaheaastane poiss ja ilmselt ei karda virtuaalsetes mängudes mängivad väikesed lapsed nii palju.
  - See on eriline kiirgus, see sisendab meis hirmu. Tundub, nagu oleksime unustanud, et me pole rohelised algajad, vaid kogenud sõdalased! Partner silitas õrnalt pioneeripoisi lihaselist rinda. Silmad põlesid.
  Valerka vastas soojalt:
  - Ma ei võidelnud tegelikult, isegi mitte ühe päeva, vaid treenisin kogu oma elu!
  Ta vilistas nagu ööbik.
  Kõigist relvadest anti neile algul vaid väike tugev laserpistoda.
  Ta ei näinud isegi eriti tõsine välja. Tõsi, see oli kerge ja sai veidi pikendada. Esimene vaenlane meenutas ogalist tigu, kelle kestast paistis välja nokk. Esialgne rada kulges mööda libedat, kohati pöörlevat pinda. Seetõttu Valerka vaenlase rünnakust kõrvale kaldudes peaaegu langes. Tema sõber tabas mardikat, lõigates selle kaheks osaks ja tükid kukkusid maha.
  - Töötage pistodaga! - hüüdis Marinka. "Nad pole nii hirmutavad, kui nad paista tahavad."
  - Ma märkasin seda! - ütles Valerka. - Kuigi kehaga toimub midagi kummalist. Tundub, nagu oleksid närvilõpmed külmunud!
  Pioneerisõdalane kilkas:
  - Näed, löö! See on kõik " sulatamine "!
  Neid ründasid virtuaalsed koletised, millest mõned olid inimlikud, teised paljude kombitsatega. Seekord oli Valerka valvel. Vastulöök raputas lähimat vaenlast. Järgmine, kelle ta tappis, oli hermafrodiit. Mul ei ole sellisest friigist üldse kahju. Kuid mõõkadega kalmaari sarnasus lendas tal peaaegu peast.
  Pärast mõõga kätte sattumist hakkas mu keha valutama ja valutama.
  - See on vastik, ta tegi mulle haiget! - Valerka kirus. "Ma ei arvanud, et ma nii kohmakas olen."
  -Kas olete kunagi võidelnud virtuaalsete koletistega? - küsis Marinka.
  - Ananassimahviga! Ta jälitas mind ja ma oleksin peaaegu surnud. Kuigi on mõned ekstsentrikud, kes ütlevad, et kõik ahvid on lahked ja armastavad inimesi, sest nad on tema vennad.
  - Meie vastased pole ei head ega kurjad. Nad on ükskõiksed, nagu meri, millel piraadid purjetavad.
  - Tõenäoliselt isegi vaakum. Meri on soe ja õrn. - Pioneeripoissi tabas banaani ja tiigri segu, kihvade asemel raketid, kes hüppas talle peale. - Mul tekkis neil takistusradadel must auk pähe. Tõsi, nüüd on kehaga midagi halba juhtumas.
  Pioneerisõdalane kilkas:
  - Ausalt öeldes olen ka hirmul ja pulsarivastane!
  Poiss ja tüdruk jätkasid liikumist. Alguses ei olnud koletised eriti kiired, mis tegi ülesande lihtsamaks. Valerka ja Marinka jäid aga heitetest kergelt kinni. Asi läks hullemaks, sest koletised hakkasid tuld sülitama. Valerkal põles kõht ja ta tundis tõelist valu.
  - See paneb mind tahtma oma sisikonda keerata! - Ta ütles.
  - Ja see pole minu jaoks lihtsam! - Tüdruk osutas oma paremale, peaaegu paljale rinnale. Temast tilkus verd. Sülitasid taas Valerka peale, pioneeripoiss jäi hiljaks, tema õlg sai löögi , luud selgelt murdunud. Ja kui tavalisel inimesel on luud katki, on see nii valus, et võite šokist surra . Kuigi Terminaatori poiss ei olnud tavaline inimene, tundis ta end hetkel kohatult. Ta tundis erilisi, äärmiselt kahjulikke laineid, mis halvasid tema võimeid.
  - Ma tunnen end halvasti! - Valerka minestas. Tüdruk hõõrus professionaalse liigutusega tema kaunist sileda näoga.
  - Ära sukeldu musta auku, mu kallis rüütel. Teadvus tuli tagasi, kuid koos sellega ka valu. Valerka ohkas, nõrkus lämmatas teda:
  - Ma ei lähe enam.
  Pioneer kilkas:
  - Ära märjaks jää! Siin on esmaabikomplekt.
  Tõepoolest, takistusrada oli nagu arvutimäng. Seal on täiendavad elud ja, mis kõige tähtsam, energia, mis põhjustab kohese taastumise. Jah, see oli raske, kuid poisid õppisid.
  - Peaasi, et mitte taganeda ja mitte alla anda! - ütles Marinka. Ka tema ei tundnud end rahulikult, aeg-ajalt tegi vigu, sai valusaid lööke. Siis paar harjus ja hakkas tegutsema palju harmoonilisemalt. Järgmisel etapil tuli hüpata õhus hõljuvatel seentel, põigelda lendavate nugade eest ja roomata üle okastraadi. Lahing läks aina ägedamaks ja vastased liikusid aina kiiremini. Tõsi, sai võimalikuks kasutada püütud relvi, ka virtuaalseid, kuid oma omadustelt üsna sarnaseid tõeliste surmakandjatega.
  Eelkõige proovis Valerka mitmetorulist vibroheitjat ! See tekitas ruumis väikesed praod. Tõsi, pärast kolme lasku see murenes, kuid niitis mitu rida vastaseid.
  "Pole paha!" ütles poiss.
  - Proovige hankida mullplasmaheitja ! - soovitas Marinka. - See on palju tõhusam.
  Sõdalane poiss märkis:
  - Noh, see pole ka halb mõte. Ja kus ta?
  Pioneeritüdruk kilkas:
  - See on nii väike toru, et see meenutab pioneerisarve. Puhuge sellesse ja näete hüperplasmaatilise kaskaadi kiiret lendu.
  Poiss põikas vaevu vollevist kõrvale, roomas veidi mööda killustunud pinda ja võttis päka üles. Lask.
  Mullid langesid mööda looklevat joont, põrgatades ettevaatlikult. Olendid, keda nad tabasid, plahvatasid.
  - Mida! See ei ole paha! - ütles Marinka. - Lööge see lihtsalt madalamale, et vähem mullid taevasse lendaks.
  Pioneer Boy säutsus:
  - Ma annan endast parima!
  Noor sõdalane ütles:
  - Proovige ja ärge üllatuge!
  Pioneeritüdruk võttis kätte ka tugeva relva ja kasutas seda, demonstreerides paindumatut jõudu.
  Lahing muutus aina huvitavamaks. Siin sõdivad nad planeedil, kus nende jalge alla voolab esmalt vesi ja seejärel voolab kohutavalt libe vedel heelium ning ülevalt ja alt tulistatakse võimsaid lasereid, plahvatavad hävitamisgranaadid.
  Valerka tulistas kahe käega korraga vastu ja tantsis isegi kringlit.
  Ta tabati mitu korda, lõigates ära vasaku jala. Tänu elukaaslasele aitas ta mul elupäästva esmaabikomplekti juurde jõuda. Jalg on kasvanud.
  - Sa oled lahe, Marinka.
  Sõdalane norskas põlglikult:
  - Sa oled nõrk, Valerka. Imikud kannatavad sellist metsikut valu ja sa oigasid!
  Pioneeripoiss ei olnud tema ise, miski häiris teda :
  - Praegu tajun kõike palju teravamalt!
  Pannud maha veel ühe rea koletisi, ütles Marinka:
  - Olge igal juhul kannatlik!
  Leninlik poiss ohkas, rääkimine muutus uskumatult raskeks:
  - Sa pead, ma olen mees!
  - See on kõik, mees! - Hetkeks ühendusid nende huuled. Valerka tundis noore naise suudluse mesist magusust.
  Pioneeri pea hakkas ringi käima ja ta kaotas kraaksudes peaaegu teadvuse:
  - jumalanna!
  - Lucifer! - vastas neiu.
  Seejärel sisenesid nad tugevate tuultega pidevalt muutuvasse atmosfääri. Kas puhub eest või, vastupidi, surub taha. Ja vaenlased muutuvad pidevalt, mõnikord lendavad nad nagu herilased, mõnikord vastupidi, nad roomavad nagu mürgised maod. Kuid pidevalt tuleb võidelda, hüpates ühelt platvormilt teisele ja haarates isegi kunstkärbseid ja sisalikke jalgadest, lennates nende abiga lõksudest välja. Mõned isendid, eriti liblikõielised hübriidid, on vapustavalt kaunid. Kiili ja tulbi segu, mis sädeleb kõigist vikerkaarevärvidest ja millel on joovastav lõhn. Kvaasar ! Paljas suud klõpsavad tagant nagu elektroonilised hiirelõksud, meetripikkused hambad sädelevad välgunooltest. Leidub ka suuremaid, viie- ja isegi kümnemeetriseid kihvasid. Valerkal õnnestus neist mööda lipsata. Üks koletistest, tanki ja skorpioni hübriid, plahvatas mürinaga, paisates laiali kõrvetavaid komme.
  - Meid ei pildistata ! Kvarke ei püüta. - vapper sõdalane laulis.
  Taas saab poiss hävitussähvatustest kahju . Ja nüüd on tüdrukul veel hullem, jalg rebiti jälle ära. Kuid ta hüppab osavalt ühele jäsemele, mõtlemata taganemisele. Samas pole kuhugi minna.
  - Meil on üks võimalus, kas ellu jääda või surra! - ütles Marinka veidi banaalse paatosega.
  Noor pioneer kinnitas:
  - Ja ainult koos! Must auk on heledam, kui jäises eetris helendab paar põlevat südant!
  Uskumatute pingutuste, ebainimliku pinge hinnaga õnnestus neil sellest üle saada, kuigi nende kehadele ei jäänud elamispinda.
  Järgmine etapp on kõrb, jõhkralt imeva rohelise liivaga, ei saa sekunditki paigal seista, jalad jäävad kinni ja ikka tuleb tulistada ja torkida. Siin võitlevad nende vastu maskides võitlejad, mõned soomusrüüs. Võitlejaid on erinevat tüüpi, on nii inimesi kui ka skorpioni hübriide kaktuse, putuka ja mutrivõtmega. Lendavad gravioletsed lennukid , mille eest ei saa peitu pugeda, peituda ei saa, laserkiired ajavad liiva laiali. Keha pihta saades on põrgulik valu, siseküljed on justkui rulliga välja pigistatud ja kuuma õliga täidetud. Tetraletid sukelduvad, visates pomme vastikute koljude kujul, millel on palju põlevaid silmakoopaid, ja paiskades välja raevukaid kiiri hävitamisjanus!
  Valerka aga pole kadunud. Ta esitab omamoodi tantsu, passides ojade vahel.
  Marinka tegi isegi nalja:
  - Vene vile, tiivad hõljuvad su kõrval!
  Valerka võttis üles:
  - Komandör rivistas meie rügemendid ritta!
  Poiss ja tüdruk lõid koos kääridega, kasutades "jugajoa" tehnikat, laotades vaenlased lopsakatesse kimpudesse. Nii palju erinevaid olendeid lõheneb , purustatakse või lahvatas leeki. See on vapustav grotesk, milles pole koomikat, eriti kui tuulelohe ja kirve kujul olev tetralett muutus tabamisel kuldsete türkiissiniste kirjude röövikute langevaks vooluks:
  - Tulistades seiske varvastel, teie liikuvus on suurem. - soovitas Marinka.
  Valerka märkas automaatselt:
  - Vähem stabiilsust.
  - Kuidas öelda, dünaamika on alati tugevam kui staatika!
  Oma sõnade kinnituseks lõikas neiu talaga maha tünniga plekkpurki meenutava tormava konstruktsiooni. See murdus tükkideks ja kukkus tükkideks lennates. Võidetud sihtmärgi tükid muutusid juba lennu ajal lillade hübriidide parveks: kimalasteks ja šimpansideks. Need kummalised olendid võitlesid üksteisega, muutudes iga hetkega väiksemaks, lahustades virtuaalse lahingu õhkkonnas :
  - Noh, kuidas? Kvaasar ? - küsis Marinka kulme kududes.
  - Väga lahe, mis kõige tähtsam, korralik! - Valerka märkas. - Tore on elada laserite ja plasma keskel! Ja kuulge, kuidas planeet plahvatab!
  Tüdruk naeris:
  - Ja kogege minuga lahingus orgasme! Ja jalutage ja hullage oma südameasjaks! No ma hindan meeste sellist huumorimeelt.
  Pioneeriterminaator Valerka hävitas mänguliselt järgmise kingituse. See meenutas terasega kaetud palki. See ei plahvatanud kohe; vaja oli veel mitut laengut. Küüniste konksudest pursanud kiired murdsid omakorda noore leninisti käe.
  - See on kosmose kuristik ! - hüüdis ta nördinult. - Peame midagi sellist välja mõtlema.
  pahvatas justkui pilkavalt :
  - Millest sa räägid?
  - Löö mind telliskiviga näkku . - Üks käsi ei tööta. - märkis Valerka. - Oh, kus on mu üliliha ?
  varsti on rohkem taastuvaid elukehi ."
  Nagu selgus, ta ei eksinud. Kuid ravimist ei piisanud, käsi taastus, kuid arvukad lõikehaavad ja valu jäid alles.
  Järgmine kord, kui toimub vulkaanipurse , peate uskumatu kiirusega tippu tormama, tulistades vaenlase võitlusküborgeid. Ja küborgid on lihtsalt nilbe pretensioonikad: hübriidid iidsetest Hollywoodi terminaatoritest ja kaasaegsest kosmilise evolutsiooni loomingust, ülidiaktiivsed tankosaurused . Valerka, noor leninlane ( mis pole talle tavaliselt omane), oli juba surmavalt väsinud, silme ees vilkusid koletised ja ümbritsev vaenulik keskkond ning sellel kõigel polnud lõppu näha. Ka Marinka hakkas kukkuma ja lonkama:
  - Mu poiss, kui raske see sul on!
  Noor pioneer vastas jahmatades:
  - Ja sina, ma näen, libised kokkuvarisemisse!
  Pioneer ütles:
  - Mul pole sellist koolitust pikka aega olnud. Üldiselt oleme võiduka kommunismi rahumeelne nõukogude impeerium ja me ei kavatse kedagi rünnata, õigemini, me ei kavatsenudki, vaid iga üksikisik läbib sõjalise väljaõppe tee. See pole ju nali, sõda on kestnud juba üle tuhande aasta! Nii et teete igaks juhuks risti ette, kunagi ei tea! Muidugi, ma pole tõeline, kuid veetsin seitse virtuaalset aastat küberneetilises mängus neutrontähe pinnal!
  Valerka hüüdis:
  - Vau, seitse aastat on palju!
  Tüdruk vastas otsustavalt:
  - Noh, esiteks, me elame nüüd peaaegu lõputult ja teiseks, neutrontähel on see üsna mugav, täielik naudingute ja meelelahutuse tööstus. Tõenäoliselt on see rõõmus ajaviide. Gravitatsioon neutraliseeritakse. Kas sa oled kvasaaripoiss ?
  - Seni pole erilist superrõõmu olnud ! - Märkasin kurnatud Valerkat.
  - Nad suruvad teid meelega peale, et saaksite armeeteenistusest vähemalt midagi aru. Kas teil pole koolitust või olete lihtsalt nõrgad ? - küsis Marinka, lakkamata meeletult koletiste pihta tulistamast.
  Valerka, tulistades vastu ja mõnikord häkkides ( viimane on veelgi raskem), vaevu hinge tõmmata, ütles:
  - Ja oli aeg, mil Vene armee oli täiesti professionaalne. Vabatahtlikud teenivad selles raha eest ja neid värvati erinevatest riikidest.
  - See tähendab, palgasõdurid. - võttis Marinka selle kokku. - Kuid need ei ole usaldusväärsed ja võivad minna üle selle poole, kes maksab rohkem.
  Valerka, lõiganud maha järjekordse koleda sõduri tüükalise kiili kujulise sõduri, ohkas kurvalt:
  - Midagi sellist pole välistatud. Kuid siiski on suurem osa palgasõdureid kodakondsuselt venelased. See tähendab, et nad ei reeda oma kodumaad. Ja nad ei reetnud sind!
  Sõdalane osutas varvastega püstolile ja purustas makaagi ja kiivi risti:
  - Ja suure sõja korral oli varem probleeme ajateenistusega.
  Pioneeripoiss, kes pühkis madu Gorynych ja kaktus-kärbseseene hübriidilt kolm pead ( nad torkasid teda nõeltega väga valusalt biitsepsisse), plärutas?
  - Nad võisid ja tekkisid! Kuid NSVL armee võitis ikkagi kõik sõjad. NATO sai lüüa, Hiina sai lüüa ja isegi selline koletis nagu USA alistati.
  Tüdruk tegi rumalad silmad, tulistades keele abil emitterist:
  - Kas neil on ajateenija armee?
  Poiss vaidles vastu, rookides kolmerattalise ja kalmaari hübriidsõiduki:
  - Ei! Samuti tsiviiltöötaja. See on tema tugevus ja nõrkus. Vaenlase väed on aga hästi koolitatud, eelkõige alistasid USA pooleteise miljoni suuruse Iraagi armee, kaotades vähem kui kakssada sõdurit. Nõus, muljetavaldav edu.
  - See on õige, pole paha! - Marinka pani hävitajale laengu, purustades suure putuka, mis neelas iseliikuva relva. Ta löödi puruks. - Kuid meie kasuks oli kaotuste suhe palju järsem.
  - Noh, see oleneb tehnoloogilisest tasemest! - Pioneeripoiss lakkus tema lõigatud laubalt voolavat verejoa.
  - Muidugi, see oleneb! Iga avastus sõjalises sfääris toob võiduhetke lähemale!
  Marinka hakkas laulma, tema hääl äratas uusi kontrollimatuid jõude:
  Elfia, sa oled mu kodumaa,
  Olen alati ustav, pühendunud!
  Suvi põleb, jääkülm ,
  Oja on jahe, vesi voolab!
  
  Minu valitud on valgem kui lumi, kriit,
  Ta tõi veini oma läbipaistvatele huultele!
  Ja vaim on tugev, aga keha on nii jõuetu,
  haavu kannatama !
  
  Kosmilises eetris pole rahu,
  Lahing käib ja te ei saa sõnadest aru!
  Hullus toimub kõikjal maailmas
  Ja jälle valatakse süütut verd!
  
  Templid panevad meid minema kõlava helinaga,
  Ja tuul justkui jäätus, rahvahulkade mürin vaibus!
  Ja esmasündinu sündis minu ohkamisega,
  Pühendan järglastele argliku salmi!
  
  Ja poeg teenib oma isamaad,
  Alista kõik vaenlased terasmõõgaga!
  Ja Elfie lipp ei lange lõdvalt,
  lahingus kõik vastased !
  
  Isamaa ja kivid ja tammikud,
  Ja laste naer, ööbiku trill metsas!
  Nad ei võidelnud kodumaa eest mitte au nimel,
  Elagem sina ja mina õnnelikult!
  Kui ta lõpetas, ilmus nende ette terve armee laipu. See meenutas murenenud lihasalatit toodetest, mille Picasso kujutlusvõime tekitas pärast seda, kui tema aju ujutas üle hüperplasma ookean. Tüdruk küsis vaevu hingetõmbes:
  - Kas sa oled minuga nõus, Valerka?
  Noor leninist vastas enesekindlalt:
  - Ma armastan oma kodumaad, mitte vähem kui sind. - Usu mind, Mirabela.
  Sõdalane parandas, kukutades maha sääse ja jõehobu hübriidi:
  - Ma ei ole Mirabela, vaid Marinka.
  - Vabandust, ma rääkisin valesti. - Kohutav väsimus. - Pioneeripoiss kõigutas. - Ühes seerias nimetati seda kvaasijumalannat, kes lõi tosin tohutut universumit, seejärel loobus vabatahtlikult kõigist eelistest ja müüdi orja!
  - See on kiirgusrõhk. Tegelikult pole see nii hull. - Pioneerisõdalane näitas kahte keelt. - Ori ja jumalanna, nad riimuvad nii superstaarilt !
  Ja see tase jääb maha. Kuigi palju verd valati.
  Ja kui järgmises etapis hakkasid kutile ja tüdrukule langema jämedalt iidsete jumalate kujuga raiutud virtuaalsed kivid, tegi paar rasket lööki mõlemale peaaegu otsa. Valerka luud kaotasid oma endise elastsuse, põhjustades talumatut valu. Ka Marinka oli äärmiselt kurnatud ja hoidis end ülima pingutusega kinni.
  - Sa valetad! Sa ei saa murda vene rahva tahet!
  Valerka, kaotab jõudu, vilistas:
  - Ebainimlik julgus eristab meie rahvast teistest rahvastest!
  Pioneeripoiss ja pioneeritüdruk julgustasid üksteist. Nad isegi ei mõelnud alla andmisest või lagunemisest.
  - Meie tahe on rusikas! - Valerka katkestas ta.
  Marinka lisas:
  - Will, see on nimetissõrm, mis hoiab talaheitja päästikut - selle nõrkus on enesetapulik!
  Lõpuks, lõpus, ootas paari noort võitlejat ees võitlus, kõige kohutavam koletis valmistati viimaseks. Koletis on kaugelt näha, sosistab Marinka.
  "Meie jaoks on kõige parem tegutseda paaris." Selle virtuaalse allilma olendi rünnakute vastu võitlemine.
  Valerka nõustus:
  - Alles siis on meil võimalus.
  See, see uskumatu koletis, loodi vedelatest metallidest, mis on segatud mitme plasmaga, hoides käes gravioon-nukleonimõõku . Iga jäse on omal moel hirmutav: üks on kaetud tüükadega, teine haavanditega, kolmas okastega, neljas kildudega, viies katkiste teemantidega jne. Nemad, need "töötavad käed", välguvad uskumatu kiirusega, rünnak tuleb korraga ülevalt, küljelt ja alt . Ja mitte kolmemõõtmelises ruumis, vaid kaheksateistkümnes mõõtmes korraga! See tähendab sadu üheaegselt vastandlikke ja samal ajal sarnaseid ründelennukeid. Vaevalt on sul aega tagasi lüüa ja isegi kui sul õnnestub käsi ära lõigata, kasvab kohe uus .
  - Tegutsege paaris!
  Noor leninist hüüab:
  - Neetud footon !
  Poiss ja tüdruk tulistavad, püüdes sattuda kõigi multiplasmat kontrollivate mitmevektoriliste mõõtmete kontsentratsiooni . Neil õnnestub püüda kaheksateistkümnemõõtmelise ruumi roos. Näete, kuidas metall levib igas suunas, tuhandeid elavhõbedataolisi kuule .
  Marinka hüüab:
  - Quasar on üle fotoniseeritud ! Hüperplasma !
  Kuid koletis, nagu Fööniksi lind, ärkab ootamatult ellu ja taastatakse.
  Valerka ja Marinka tiirutasid ümber surematu koletise. Nad olid juba kurnatud ja vaenlane jätkas nende pealesurumist. Nagu hüdra: ühe pea maharaiumise asemel kasvas kaks! Proovi, võida!
  Poiss, saanud järjekordse lõike, soovitas uskumatust pingest murduva häälega:
  - Alati peab olema viis vaenlase alistamiseks! Seetõttu on see takistusrada, keegi läbib selle kindlasti ja võidab loorbereid!
  Tüdruk vastas hingeldades:
  - Muidugi on võimalus võita! Mida kogemus teile ütleb?
  Valerka sosistas, tilgutades verd:
  - See koletis on robot! Peate leidma tema juhtpaneeli ja selle välja lülitama! Hüperfraktsiooniliste mõõtmetega kvasar võib sõrmkübarasse uppuda.
  Marinka tundis lootust:
  - Ja kus ta on?
  - Mitte liiga kaugel, aga mitte kõige ilmsemas kohas! - vastas Valerka, kaotades oma haavadest viimase jõu!
  Marinka oli temast vaid veidi värskem:
  - Las ma katan teid ja te otsite seda kurikuulsat juhtpaneeli!
  - Ma üritan! "Noore leninisti parem silm ei näinud enam midagi ja vasak oli roosa uduga hägune ning noort võitlejat juhiti puhtalt intuitiivselt.
  Virtuaalne koletis ründas tüdrukut uskumatu jõuga ja tekitas talle mitmeid lõikehaavu. Marinka taganes arglikult, tema õlas haigutas muljetavaldav haav. Tüdruku või õigemini ainsa ellujäänu jalad värisesid, kuid tal õnnestus koletise ühe jäseme küljest ära lõigata!
  - Ei, sa ei võta mind nii kergelt! - Pioneerisõdalane sülitas välja löödud hamba, sihtides ülimetsalise silmaridu .
  Koletis nurrus:
  - allilma leegid ootavad teid!
  Marinka pareeris löögid, kuid torka jalga mööda. Saabas lagunes laiali, paljastades graatsilise lihaselise jala. Sõrmed põlesid hüperplasmaatilise voolu tõttu.
  - Siin on must auk ! - vastas tüdruk. - Seda sa teed minuga superkoletis - antikangelane! Kuid mul ei ole kerge veidrikut täielikult tappa , null, null, seitse!
  Koletise käed pikenesid ja ta püüdis Valerka juurde jõuda. Poiss lõi jalaga , kuid sai tugeva löögi vastu külge. Veri voolas uuesti, jättes ebatasasele pinnale plekid. Valerka tegi valust jagu saades salto, kõndis kätel, seejärel sooritas teise sööstu.
  - Ma näitan sulle Kuzka ema! Tšernodõrnik ! - Poiss lõi vastu seina, püüdes kõrgemale lüüa.
  Suuruse kasvu jätkav koletis alustas pealetungi kahel rindel.
  Marinka keerles ja hüppas, kõrvetades paljaid jalgu, kasvas järsku tagasi teine jäse. Kaunis neiu koges tugevat, kuid pikaajalist piina. Ta hüppas ja lõi elektroonilist olendit palja jalaga, kuid sai kohe löögi tagasi, kaotades kolm sõrme ja vigastades jalga.
  Marinka karjus:
  - Antimaailma õudus!
  Koletis irvitas sarkastiliselt:
  - Hüperallilmas te niimoodi ei laula!
  Tüdruk oli sunnitud taganema. Tema jaoks muutus see üha raskemaks. Valerka sai ka selle, pärast järjekordset rünnakut lõikas virtuaalne koletis mehel põlvest jala maha.
  Pioneeripoiss ohkas:
  - Oh, see on väljakannatamatu !
  - Ole tugev ja kogu oma tahe! - soovitas Marinka. Mõõga tera tabas kaunitari rindu ja lõikas ära nibu. Tüdruk tegi tagasilöögi, välgutades oma paljaid, veriseid kontsi. Pärast seda kirus ta vihaselt:
  - Nii paitad sa naisi!
  Elektrooniline olend vastas:
  - Ma tahan lihtsalt koledaid tüdrukuid kallistada ja kallistada! Ma tahan nende sõrmed murda ja väikesteks tükkideks rebida!
  "Ma lõikan su ribadeks ja venitan kitsed!" hüüdis Marinka. Tüdruk sai selle nagu haamrilöögi. Jalg murdus ja tõmblev tükk lendas ära.
  Valerka kaotas käe, nad lõikasid selle lihtsalt ventilaatori abil ära:
  - Siin on fakallioimitaator ! - Pioneeripoiss kirus. - Sa tahad mind tallata!
  Koletis vandus ägedalt:
  - See saab olema teile raske, vaakumkvargid!
  - Sa eksid, sa surnud pätt!
  Pioneeripoisil oli see väga raske jalad andsid järele. Polnud jõudu kauem vastu pidada, aga Valerka võitles. Ta pareeris järjekordse rünnaku, lõikas vaenlase jäseme ära, kuid see kasvas kohe, isegi raskesti tabatav!
  Olend ulgus:
  - Mis, kas see teeb haiget?
  - Nii nii! - Pioneeripoiss sülitas välja peotäie hambaid, tema põsesarna lõigati läbi.
  - See läheb veelgi hullemaks!
  Tüdrukule järgnes rünnak, ta taganes ja lõikas vastase osavalt maha. Ta sülitas mürgist pruuni verd, kuid muutus veelgi kohutavamaks:
  - Mida, iludus ? Sa saad selle nikliga!
  - Sa jooksed tugeva sõduri rusikasse! - vastas pioneeritüdruk väärikalt.
  Järgmine löök ja tema käsi lõigati ära. Marinka andis järele ja visati tagasi. Ta veritses. Valerka sai veel ühe "kingituse" lõikasid ta põlve. Poiss oigas ja üritas kõrvale hiilida , kuid ots torkas kohast, kus tavalistel inimestel on parem neer.
  Valerka tabas jäset, tal õnnestus seda vaid veidi lõigata, vedelast metallist liha muutus palju tugevamaks. Pioneeripoiss taganes ja üritas pareerida, kuid korraga lendas tema poole kümmekond tera ja pistoda. Üks neist läbistas mehe südame, Valerka koperdas ja hakkas ümber kukkuma.
  Marinka meeleheitlik pingutus päästis ta kohesest surmast. Poiss sai uue vigastuse, lõigates peaaegu pooleks ning tüdruk kaotas oma teise rinna ning ka tema süda torkas läbi. Marinka oli verine, ilus nahk koorus maha. Tüdruk sosistas:
  - Ma kaotan oma ilu!
  Koletis möirgas oma lihasööja emotsiooni varjamata:
  - Nagu alligaatoril, eemaldatakse teie nahk!
  Tüdruk, kes sureb, ei kaotanud huumorit, vastas kohe:
  - Terminaatori jõuga lüüakse nägu !
  Taas meeleheitlik sööst, jäi ainult üks vigane jalg. Kui raske see tüdruku jaoks oli.
  Valerka sai järjekordse hoobi südamesse. Hea, et tal neid kolm on, muidu kohe surm. Kuid kahe mootori kadumine kolmest põhjustab selle märgatava nõrgenemise. Pioneeripoisi teadvus oli hägune, üks ellujäänud jalg ei suutnud enam tema keha toetada.
  Koletis ulgus:
  - Ma pussitan sind! - Ja ta tormas tüdruku kallale. Tema nilbe suu ütles:
  - Kas teate, kuidas nad vanasti teiesuguseid elujõulisi tüdrukuid ristile lõid?
  - Ja ma ei taha teada! - Marinka võitles paksus võrgus kärbse meeleheitega vastu.
  - Aga sa pead!
  Tüdrukule vastu põrutades lõikas tera kaunitari pooleks. Viimasel surmava jõupingutusega viskas Valerka mõõga, tabades taevas võbelevat tuvi, lind oli väike ja nii kahjutu, kuid hetkeks arvas pioneeripoiss, et tema ette oli ilmunud oranž vaatepilt.
  Koletis oli purustamas tüdruku pea, tardus ja hakkas äkki murenema. Tema koletu liha oli laiali nagu lauatennise pallid. Nad, muutudes väiksemaks ja väiksemaks, on hajutatud, hüppavad. Marinka hüüdis verd röhitsedes:
  - Lõppude lõpuks tegite seda!
  - Jah ma tegin seda! - tõmbles pioneeripoiss kirjeldamatust valust krampides. ---Meid ootab lõplik võit.
  Viimane fraas oli juba paigast ära, aga nägi väga ilmekas välja. Poiss ja tüdruk ühendasid oma verised käed ja roomasid. Nad katsid meeter meetri järel, justkui palja kõhulihasega klaasikildudel. Kangelaslike pingutustega sai barjäär lõpuks ületatud. Pilt virvendas ja valgus läks tumedaks. Noormees ja neiu minestasid hetkeks, misjärel nad biokambris tardunult mõistusele tulid. Väliselt olid nad üsna terved, kuid rippusid jõuväljal.
  . PEATÜKK nr 4
  Kümnetäheline ohvitser kahe asetäitjaga vaatas huviga pioneeripoisi ja pioneeritüdruku poolalasti, väga lihaselisi kehasid:
  - Te olete imelised võitlejad! Ometi said nad hakkama ka viimase koletisega, mis tavaliselt sai hakkama vaid ühel miljonist!
  Valerka ja Marinka haukus :
  "Püüdsime täita oma kohust püha kodumaa ees.
  - See on kiiduväärt, kuid tavaliselt ei piisa kõigi takistuste ületamiseks! Pole see?
  Marinka vastas kiiresti:
  - Jah! Riigi teenimiseks ei piisa ainult lojaalsusest, kuid selle puudumist ei saa millegagi asendada!
  - Jah täpselt! Kuidas sa, Valenka, arvasid, et just tuvi tuli maha lasta? Ta oli nii kahjutu.
  Valerka vastas otsaesist kortsutades:
  - Raske öelda. Võib-olla intuitsioon. Mulle tundus, et näen läbi oranži sihiku lindu ja siis mu keha reageeris ise. Võib-olla surma ülitundlikkus.
  Ohvitser ja mitmed teda saatnud isikud kadusid ootamatult.
  Valerka, Slavka, Levka ja Marinka sattusid kokku. Nad olid põllul, mida oli päris ilus vaadata. Kasvasid lopsakad lilled, rohi oli oranž, õhk näis olevat meega küllastunud.
  Pioneeritüdruk, kes kandis nüüd luksuslikku tuunikat, trampis oma paljaks päevitatud jalga ja kilkas:
  - Kas me võitleme?
  Valerka, kes kandis ainult lühikesi pükse ja käes mõõgad, küsis:
  - Ja kellega?
  Levka märkis vaimukalt:
  - Nagu Porthos ütles: ma võitlen, sest ma võitlen!
  Slavka säutsus:
  Me läheme julgelt lahingusse,
  Nõukogude võimu nimel...
  Jagame selle kvarkideks,
  Võitluses selle eest!
  Kolm poissi ja tüdruk irvitasid teineteisele. Ja siis kostab ees mitme jala kolinat. Noorte sõdalaste neliku poole tormavad suur, hea elevandi mõõtu goblin ja viiskümmend orki.
  Marinka naeris ja tõmbas paljaste varvastega noolest ja lasi selle otse goblini otsaesise keskele. Ja nool võttis ja tungis kogu oma sügavusega koletise koljusse. Ta sai purustava löögi, nii et otsmikuluu lõhkes ja punakaspruunid ajud lendasid välja. Goblini jõhkard kukkus kokku. Ja orkid ulgusid nagu koerad. Ja nüüd on triumviraat ägedas võitluses. Poisid tormasid koledate karude kallale ja hakkasid neid nagu kotlette lõikama. Ja algas mõrvarlik häving.
  Ja tapetud, purustatud orkid kukuvad. Need loomad üritavad pioneeripoisse nuiade või mõõkadega lüüa, kuid need ei õnnestu.
  Ja Marinka laseb vibu kasutades. Pealegi eelistab ta nööri tõmmata mitte käega, vaid jalaga. Ja see toimib tõhusalt.
  Valerka hüüdis:
  - Lühidalt, banzai !
  Slavka naeris ja märkis:
  - Oleme lahedamad kui samuraid!
  Levka lõikas mõõkadega veskit ja märkis:
  - Nõus, see on suurepärane !
  Ja poisid võtsid ja keerutasid oma mõõku nagu helikopteri labasid, raiusid maha viimased orkid.
  Valerka märkis naeratades:
  - Nii me võitsime!
  Marinka parandas:
  - See on vaid üks luureüksus. Põhilahingud on veel ees!
  Slavka itsitas ja laulis:
  Aeglaselt hõljuvad raketid kaugusesse ,
  Ära looda nendega enam kohtuda...
  Ja kuigi meil on minevikust veidi kahju,
  Ninjalahing on tulemas!
  Kolm poissi ja tüdruk pritsisid paljajalu punakaspruunidesse lompidesse, pritsmed lendasid eri suundades.
  Pärast seda hakkasid lapsed eredale smaragdmurule jätma väikseid graatsilisi ilusaid jalajälgi.
  Marinka säutsus:
  See on isegi väga lahe,
  Me tapsime terve vankri orke...
  Kuigi vaenlane näeb tühja pilguga,
  Ja ma pole uutele kaugustele kasvanud!
  Valerka soovitas armsa naeratusega, mis sädeles nagu pärlid, ja see oli väga lööv:
  - Hakkame laulma! Ja me näitame oma kõrgeimat klassi!
  Ja lapsed võtsid selle ja laulsid entusiastlikult:
  Lapseks olemine on omal moel imeline,
  Paljajalu saab põllul joosta...
  Kuigi see on poisile veidi ohtlik,
  Kiusaja võib vägisi tabada!
  
  Aga kuidas on poisil igaveses lapsepõlves,
  Kui sa kannad lühikesi pükse, siis sa ei kasva enam...
  Naabrusesse ilmus tulnukas
  Ja ta müüs mehe vase sendi eest maha!
  
  See pole eriti lahe , uskuge mind,
  Olla lühikeste pükstega igavesti laps...
  Kuigi teie süda on terve,
  Aga korrapidaja lööb sind kõvasti!
  
  Lõppude lõpuks ei oota teid paradiisiorg,
  Omanik ei ole Issand, püha Kristus...
  Ei, sellist asja nagu pool maailma pole olemas,
  Kui sa lihtsalt lendad tähtede poole!
  
  Poiss, nad panevad sind niimoodi tööle,
  See piltlikult öeldes seitse aetakse hiljem minema...
  Ja neil pole siin laupäeva,
  Nad kõrvetavad teid varsti keeva veega!
  
  Poisid said neist tõesti võitu,
  Lõppude lõpuks on uues maailmas palju probleeme...
  keha valutas väsimusest ,
  Ta on pärisorjus ja sugugi mitte uhke härra!
  
  Nii et kallis paljajalu poiss,
  Töötage nii palju kui vaja...
  Hüppa üle põllu nagu särtsakas jänes,
  Ja kunagi ei saa võitlejaks!
  
  On naisi, kes on ilusad
  Aga nad ei vaja poisse ega lapsi...
  Poisid on omal moel õnnelikud,
  Ärge uskuge oma südant, inimesed!
  
  Jah, uskuge mind, orjus ei saa meist jagu,
  Ja vaenlase kuri piits ei purune ...
  Lapsed usuvad, et ehitavad ise oma kuningriigi,
  Torkiv tuisk selgineb!
  
  Oleme lapsed, ma usun, et me kõik tõuseme varsti üles,
  Me alistame tulnukate fanaatikud...
  Kurb Kain saab selle sarvedele,
  Ja lööme putukale nuiaga pihta!
  
  Ärge uskuge mind , inimesed, nõrkust ei tule,
  Varsti teeme tõelise paradiisi...
  Me oleme iseenda kohtunikud, poiss,
  Muidu sajab taevast napalmi!
  
  Kaabakad varastavad palju,
  Sellepärast on lapsed vaesuses...
  Me läheme laiale teele
  Et inimestel igal pool oleks lõbus!
  
  Noh, mu paljad jalad ,
  Nad kõnnivad mägede kõige teravamatel kividel...
  Kuid mööda rada kõndides,
  Toome tulnuka kirve alla!
  
  Teate, me võime võita kingitusi,
  Võita tulnukaid kosmosest...
  Poiste südamed löövad kiiresti,
  Jahimees muutub varsti ulukiks!
  
  Vajadusel alistame leegionid,
  Uskuge mind, me ei saa endale lubada taganemist...
  Meie, lapsed, selja taga on miljoneid,
  Koos varandusega jääme teele!
  
  Purustame prussaka oma palja kannaga,
  Meie jaoks pole see piir...
  Me ei mängi selle saatusega peitust,
  Tõstke oma pistrik üles, meie laste oma on lendu tõusnud!
  
  Jah, võitu ei anta asjata, tead,
  On aeg hord kosmosest maha lõigata...
  See pole põhjus, miks meie vanaisad võitlesid,
  Et poisi võisid tulnukad peksa saada!
  
  Loome sellise impeeriumi
  IN mis saab olema rahu ja arm...
  Nad viivad hukkamisele paljajalu tüdruku,
  Aga me saame timukale rusikaga näkku lüüa !
  
  Ei, me ei tohi murda , uskuge mind,
  Kui tugev on poiste vaim...
  Kuigi meie kehad on vaid lapsed,
  Aga ma suudan purustada isegi kaks täiskasvanut!
  
  Usun, et universumis on õnne,
  Sest Kõigeväeline Jumal on meiega...
  Kohutav halb ilm hajub,
  Kurat murrab oma pika terassarve!
  
  Siis leiab poiss vabaduse,
  Ja titaanist saab lihaste tugevus...
  On aeg teha lõpp lollile ringtantsule,
  Lenda kaugusesse nagu taevakotkas!
  Poisid laulsid hästi ja tüdruk laulis kaasa.
  Ja kui korraliku hävituslennuki suurune sääsk välja ilmus, viskas Marinka paljaste varvastega õhukese bumerangi. Ta lendas mööda väga katkendlikku joont. Ja nii lõigati tupp ära. Purskkaevudes pritsis oranži verd.
  Valerka naeris:
  - See on lahe ! Hüperpulsar !
  Ja poiss mängis oma vormitud kõhulihastega!
  Pärast seda võtsid kolm noort leninisti ja lasid paljaste varvastega välja viieharuliste tähtede kujul bumerangid.
  Ja nad rebisid selle kohutava sääse sõna otseses mõttes väikesteks tükkideks.
  Marinka lakkus huuli ja siristas:
  Minu seadus on lihtne
  Ma alistan need, kes on kurjad...
  Kes on nõrk - ma aitan,
  Ma ei saa teisiti!
  Ja tüdruk võttis selle ja naeratas lihasöövalt. See on tõeline leninliku veeuputuse pioneer.
  Ja taevasse ilmus õhulaev. Tohutu ja terve relvapatareiga. Eemalt nägi ta välja nagu pilv. Ja pikad tüved jäid välja.
  Slavka säutsus:
  Söö jäätist alati üksi
  See ei maitse mulle, kellelegi, kellelegi!
  Lõppude lõpuks on see õhulaev üsna suur,
  Päris suur!
  Lõppude lõpuks on see õhulaev päris lahe,
  Päris lahe!
  Ja nii võtsid kolm poissi selle kätte ja trampisid oma paljaste ümarate kontsadega murule. Ja ilmus võimas võitluslik raketiheitja. Ta nägi muljetavaldav välja.
  Marinka jooksis tema juurde, väänas kangi ja susises:
  - toimub plasmaprintsessi stiilis rünnak!
  Ja raketid lendavad välja, jättes endast maha reaktiivsabad, nagu oleksid need pruudi luksuslikud rongid.
  Ja nii nad tabasid otse õhulaeva. Ja löök oli võimas, muserdav.
  Ja kuidas see põleb. Ja siis ta võtab vesiniku ja lööb selle õhku. Ja sellise hävitava ja mõrvarliku jõuga. Ja see oli sõna otseses mõttes ülimalt tappev löök.
  Ja lihtsalt hakkas särama ja leegitsema.
  Ja poisse ja tüdrukut tabas õhulaine. Ja nad kukkusid, lüües oma paljaid, päevitunud jalgu.
  Siis aga hüppasid lapsed püsti ja möirgasid:
  - Oleme kõige lahedamad! Ja isegi väike koloonia ei hirmuta meid !
  Ja poisid laulsid suure innuga:
  Olen paljajalu pioneeripoiss
  Kuigi ma panin selle lipsu selga vastu tahtmist...
  Ja eeskuju peaks olema kõigile teistele,
  Et nii kohutavat saatust ei juhtuks!
  
  Politseinikud pidasid poisi kinni
  Ja nad andsid mehele korralikult peksa ...
  Nad viskavad tavaliselt sarvi,
  Et võmmid tükkideks purustaksid!
  
  Ma olen veel laps, alles poiss ,
  Aga kuradid lukustasid mu kambrisse...
  Ja seal valitseb poisilik meeletus,
  Nad peksid mind registreerimisel peaaegu surnuks!
  
  Siis lõikasid nad juuksed täielikult,
  Nii et poisist isegi eeslukku jätmata...
  Jaht, ma tean, uued muudatused,
  Kui selline juhtum tuleb, siis uskuge mind!
  
  Siin on foto poisist profiilis eest ,
  Ja nad võtsid ka sõrmejälgi...
  Neid ei säilitata tund aega,
  Näeme jälle kommunismi!
  
  Poiss, tööta ainult paljajalu,
  Õpetaja utsitab meid piitsaga edasi...
  Ja kui vaja, löövad nad sind,
  Ja aktiviste turgutatakse viinaga!
  
  Jah, lastelaager ei ole kuurort,
  Tööd on palju ja õppimine käib...
  Aga ma tahan, et see oleks täiesti vastupidine,
  Siin on deemonid ilmselt Jumala unustanud!
  
  Noh, poisist sai pioneer,
  kutti vähem ...
  Nüüd on seltsimees Lenin ideaalne,
  Ma usun, et me kogume kilomeetreid!
  
  Vajadusel korraldame kõik vaenlased,
  Nagu maailma pioneerid, on õige vannis käia...
  Nad ehitasid oma kätega pjedestaali,
  Raske töö, vara ärkamine!
  
  See on aeg, mil paneme rööpad,
  Kuigi ikka ainult poisid...
  Ja kuni külmani kõnnime paljajalu,
  Ja põllul lõikavad tüdrukud vihtusid!
  
  lõunaks poistele ainult must leib ,
  Nad lisavad natuke sibulat ja seapekki...
  Naaber oigab naril, veritseb, pekstakse,
  Tõenäoliselt ei töötanud poiss piisavalt palju!
  
  Noh, see on laager lastele,
  keda Issand käskis töötada...
  Ja nüüd ärge valage meile vett,
  Meil õnnestus saada väga lähedasteks sõpradeks!
  
  Ei, kommunismi tuli ei kustu,
  Kuigi me oleme lapsed, teate, lihtsalt lapsed...
  Rüütlite saavutusi ülistatakse luuletustes,
  Ja pole kurvemat kohta planeedil!
  
  Kuid pioneerid marsivad formatsioonis,
  Mulla all ja rõõmsameelne trumm...
  Kõlab signaal - sa oled koletis,
  Ja poisist ise saab kindlasti härrasmees!
  
  Mida me peaksime tegema, kas töö on hea,
  See karastab, tugevdab lihaseid...
  Komsomolimees pigistab, tea, aeru,
  Ja ta tapab kuulsalt oma vastased !
  
  Me töötame ja hakkame paremini elama,
  Meile kingiti sandaalid ja T-särgid...
  Ja nad hakkasid ka endale midagi õmblema,
  Uskuge mind, et AWOLe ei oleks!
  
  Poisil on veel terve elu ees,
  Milleks olla kurb, kui ümberringi on kõik ilus...
  Oleme kommunismiga samal teel,
  Ja kõik selgub, uskuge mind, väga lahe!
  Ja just nii laulsid poisid. Ja orkide ja suurtükkidega õhulaevast jäid alles vaid killud. Ja nad põlesid ja hõõgusid ning välja tuli violetset lämmatavat suitsu.
  Marinka kilkas:
  - See on hea !
  Slavka naeris ja lisas:
  - Ultrakvaasar !
  Levka kilkas:
  - Kvasareid enam pole !
  Valerka vaidles vastu:
  - See on veelgi kvasarlikum ja lahedam!
  Ja pioneeripoisid lõid paljaid kontsi ja sädemeid langes isegi alla.
  Kuid orkid ilmusid taas ette. Kuid neid polnud enam viiskümmend, vaid terve armee.
  Valerka vilistas ja laulis:
  - Ja lahing jätkub uuesti,
  Ja mu süda on rinnus ärevil...
  Ja Lenin on nii noor,
  Ja ees ootab noor oktoober!
  Slavka naeris ja trampis palja jalaga. Pioneeripoisi kätte ilmus mitme toruga hüperlaserkuulipilduja . Noor sõdalane märkis:
  - Meie jõud on suur, alistame orkid!
  Ja poiss võttis selle kätte ja kui see tabas, võtsid laserkiired selle ja lõid edasitungivate karvaste karude hulka. Ja just siis kostis metsik kisa. Ja leegitseva aine joad tõusid taevasse. Ja kuidas kõik põlema läks.
  Ja orkide massid hakkasid niitma.
  Levka omandas ka tapjamasina, ainult et see tootis mitmevärvilisi hüperplasmaatilisi mullid. Kui agressiivne ja laiahaardeline see oli. Ja orkid kõrvetati, pöörati ümber ja sunniti suitsetama ning liha rebiti tükkideks.
  Poiss möirgas:
  Me ajame kummitused hauda,
  Ja ehitame kommunismi...
  Käib tige võitlus
  Revanšism tuleb!
  Ja Valerkal on hüperpulsskuulipilduja . Ja ta võtab selle ning lööme haamriga ja tükeldame. Ja laipade mass siin hajub laiali ja läheb ümber. Ja nii palju neist põletati, põletati ja tallati.
  Valerka, nagu öeldakse, on valgel hobusel. Ja poiste triumviraat hävitab need orkid probleemideta.
  Kuid tüdruk on muidugi lahingus karm. Ja ta hakkas ka orke hävitama pisikeste raketiheitjate abil. Ja see toimib kolossaalse mõrvarliku ja jäljendamatu jõuga.
  See on surmav ja ainulaadne hävitamine. Ja tüdruk on tipus.
  Ja kuidas ta ei laula midagi veetlevat:
  Tüdrukud seebivad Morgani kaela,
  Ja piraadil lõigatakse pea maha...
  Ära räägi vastasega lolli juttu...
  Kui sa saad surnukeha, oled sa täiesti perses!
  
  Meie, tüdrukud, teame, kuidas võidelda,
  Lahingus on tulemus suurepärane...
  Ja uskuge mind, me saame vapralt võidelda
  Löö kõvasti palja jalaga!
  
  Vaenlane ei peata meid, tüdrukuid
  Meie tahet ei saa kindlasti murda...
  Piraaditüdruk matab kõik,
  Kirjuta talle see tervitus tema vihikusse!
  
  Tema jaoks on võitlus rõõm,
  Jahvatame Morgani pulbriks...
  Kuri vanaduspõlve tüdrukule ei tule,
  See ei hõbeta tema templit!
  
  Pole olemas tugevamaid ja ilusamaid tüdrukuid,
  Nende rusikad on nagu vargad...
  Nad teevad end õnnelikumaks
  Käpikud jooksid kiiresti!
  
  Tüdrukute ilu on lõputu,
  Ja nad lõid oma vaenlasi nii kõvasti...
  Vajadusel võitlevad nad igavesti,
  Ja mõnikord joovad nad palju veini!
  
  Tüdrukud lahingus on hiiglased,
  Nende jõud on lihtsalt tohutu...
  Nad saavad kahtlemata toetusi,
  Usume, et planeedil on taevas!
  
  tüdrukute jaoks pole takistusi ,
  Peame universumi vallutama...
  Ja nad saavad julgeid auhindu,
  Ja kindlasti ehitame uue Rooma!
  
  Jumal, usu mind, talle ei meeldi nõrgad ,
  Ta võidab nuiaga nõrku...
  Usun, et tüdrukud saavad uue maailma,
  Teravate, teate küll, tääkide rohkusest!
  
  Kodumaa on ilus, majesteetlik,
  Tal on palju erinevaid muresid...
  Piraatide hiilgus ootab meid,
  Vähemalt kass nuttis probleemide pärast!
  
  Paljajalu tüdruk tõstab mõõga,
  Jah, usu mind, ta on hea...
  Saa kotkaks, mitte papagoiks,
  See tüdruk räägib , mu hing!
  
  Maailm muutub kindlasti ilusamaks,
  Ma tean, et me võidame selles kindlasti...
  Halb on saada filibusteritelt,
  Ja keerub lendab meie kohal!
  
  Mis sa oled tüdrukute jaoks, ära ole loll ,
  Muidugi armastame me ka poisse...
  Tulge vaikselt öösel, noored mehed,
  Teeme uusi lapsi!
  
  Kuulipildujad tulistavad raevukalt,
  Nad panid välja terve arsenali...
  Ei, võimsalt kuri Kain saab selle kätte,
  Lõime Agdamile üle pea !
  
  Brigantiinpurjed on täis,
  Meil on väga tugev tunne...
  Me teame, et varesed saavad peksa,
  Kontrabass mängib kõvasti!
  
  Tüdrukud, mida te tahate?
  Võida, võitle ja armasta...
  Ja sa teed kuttidega sagedamini pattu ,
  Et selles maailmas paremini elada!
  
  Selles lahingus pole meie jaoks takistust,
  Lendame satelliidi kõrgelt...
  Ära raiska oma aega palvele,
  rumalusest väga kaugel !
  
  Meie, piraadid, oleme väga verejanulised,
  Me hakime kõiki mõõkadega, nagu praad...
  Mõnikord pole jõud üldse võrdsed,
  Ja nad panid tüdruku vahi alla !
  
  Nii et ma raiusin sõduri pea maha,
  Oma žiletiterava mõõgaga...
  Meil on hea meel vaenlase maha raiuda,
  Kui teil on vaja tellist teisaldada!
  
  Ei, meil pole üldse kahtlusi,
  Tuule, tormi ja orkaani jõus,
  Piraatide südames on geniaalne Lenin,
  See on kindlasti kingitus!
  
  See on kõik, piraatide vaenlaste jaoks on lõpp lähedal,
  Oleme need juba seina külge kinnitanud...
  Ja kuigi meil on muhke,
  Maa on muutunud palju puhtamaks!
  Nii laulis vapper Marinka ja näitas oma kolossaalset ja ainulaadset klassi pioneerina, sõdalasena ja piraadina.
  Tõenäoliselt on tüdrukul hea olla piraat. Ja mis tunne on olla igavesti noor, igavesti paljajalu?
  Valerka armsa naeratusega:
  - Sõdalaste klass on kõrge.
  Ja las nad hävitavad lugematut orkide armeed veelgi energilisemalt. Ja löö neid kogu kujuteldamatu ja ainulaadse jõuga . Ja see osutus tõesti äärmiselt surmavaks.
  Slavka, orke massiliselt kõrvaldades, möirgas:
  - Hüperorbiidid , uued turud!
  Levka nõustus sellega:
  - Minu au pole täielikult unustatud,
  Valitseb Vladika Lenin!
  Ja poisid võtavad jälle ja põrkuvad oma paljaste ümarate kontsadega.
  Ja see hakkab jälle särama. Ja langeb surmav sädemete kaskaad.
  Marinka itsitas ja siristas, lüües välja sadu orke ja kuhjanud terveid surnukehasid. Ja orkide laibad haisevad väga tugevalt.
  Pioneeritüdruk klõpsutas aga paljaid varbaid ning õhus levis kõige kallima ja meeldivama parfüümi aroom.
  Marinka naeris ja märkis:
  - Võitlused!
  Slava noogutas:
  - Hüperkvaasar!
  Levka märkis nördinult:
  - Sõna hüperkvaasar on juba kulunud!
  Valerka itsitas ja märkis:
  - Mis pole meie maailmas hästi kulunud?
  Ja poisid trampisid taas paljaid jalgu.
  Ja kookospähklid hakkasid ülevalt orkidele langema. Nad lõid sõna otseses mõttes rusikaid ja lõhkusid koledate karude päid. Ja seal oli kottmustav hävitamise kahur.
  Aga ta oli naljakas. Eriti siis, kui šokolaadid hakkasid pulstunud koletiste armeele langema. Ja siis kallas kondenspiim sisse.
  Marinka märkis:
  - Ja see on suurepärane !
  Valerka märkis:
  - Kondenspiima kallamine oma vaenlastele on kuidagi kergemeelne. Võib-olla on parem napalm valla päästa?
  Pioneeritüdruk vaidles vastu:
  - See on liiga julm! Sul on mingi must hing.
  Slavka itsitas ja märkis:
  - Jah, see on vaakum!
  Levka kilkas:
  - Või isegi must auk!
  Valerka soovitas rõõmsal pilgul:
  - Või äkki laulad sina, Marinka, et meid lõbusamaks muuta?
  Slavka lisas naeratades:
  - Jah täpselt. Laula õisi, ära häbene!
  Levka säutsus:
  Laul aitab meil ehitada ja elada,
  Lenin laulab meie südames nagu ingel...
  Ja see, kes kõnnib läbi elu lauldes,
  Ta ei kao kunagi kuhugi!
  Marinka noogutas ja laulis tohutu kvasariljega :
  Oleme vaprad, ilusad tüdrukud,
  Võimeline võitlema nagu orkaan...
  Ja kaunitari hääl on väga selge,
  Vahel sajab taevast napalmi!
  
  Me purjetasime piraatbrigantiiniga,
  Meil on vapper Pavel-kapten...
  ei meeldi elada selles kurvas maailmas,
  Milles on äge surmaorkaan!
  
  Tüdrukud ei taha valetada kurjade inimeste all ,
  Nad on valmis orke võitma...
  Nad võitlevad oma vaenlastega väga innukalt,
  Pane see märkmikusse kirja!
  
  Ja uskuge mind, neil pole takistusi,
  Nad on võimelised Krautsid alistama...
  Meid ootavad suured auhinnad,
  Et saaksime järjekindlalt viis!
  
  Ja me oleme väga vaprad piraadid,
  Me võitleme nagu raevukas torm...
  Vajadusel külvame peenrad,
  Vaenlane on võimsa jõuga purustatud!
  
  Meie laev on lihtsalt immutamatu
  Hüppab üle lainete nagu kotkas...
  Ja kõik ärid on meile kättesaadavad,
  Vaenlane saab tugevalt purustatud!
  
  Me ei näita lahingus nõrkust, ma tean,
  Lõppude lõpuks on tüdrukute jaoks vähe valikut ...
  Mind ei huvita erinevat tüüpi väsimus,
  Meid tõmbab uus maailm, see nägu!
  
  Ja keegi ei pigista tüdrukuid ,
  Oleme võimelised vaenlast võitma...
  Kuigi pilved möllavad väga ähvardavalt,
  Ja taevas on kohutav lumetorm!
  
  No kui lahedad me tüdrukud oleme,
  Kindlasti vallutame universumi...
  Kuri Juudas põgeneb,
  Ja uskuge mind, kogu maailm on meie selja taga!
  
  Nii merel kui vee all,
  Me võitleme kõikjal, kuulsusrikas võitlus...
  Nagu liidus, naised saatanaga,
  Igavesti Isamaa, me oleme sinuga!
  
  Ja teate, vaenlastele ei anta halastust,
  Lõppude lõpuks on see tüdruk kuri piraat ...
  Oleme suured isamaa kohtumõistjad,
  Paneme kokku tormaka kuulipilduja!
  
  Jumal premeerib tüdrukuid krooniga,
  Igaüks saab ordeni ja medali...
  Kaunitaride väike hääl kutsub,
  Ja nad muidugi sunnivad kuningat!
  
  Seda niidavad sõdalased,
  Nagu kurjade auastmete kuulipilduja ...
  Ja nad toovad sõna otseses mõttes silmade valgust,
  Las see olla ilma tarbetute jamadeta!
  
  Tüdruku nägu särab naerust,
  Ja huuled säravad pärlitest...
  Näeme päris palju,
  See on meie ilu!
  
  Me ei sisene ühestki väravast,
  Anname vaenlasele lihtsalt pöörise ...
  Tüdrukul on millegipärast igav
  Ja on võimeline tabama kõiki vaenlasi!
  
  Tüdrukud ründavad hiilgavalt
  Ja silmad sädelevad välgust...
  Miks, sest nad on armukadedad,
  Tüdrukute näod on pisaratega kaetud!
  
  Milliste keeristormide eest me võitleme?
  Siis tormab uus surmalaine...
  Miks on tüdrukute vaenlased nii vaiksed?
  paksu näoga Morgan sulle andis?
  
  Ja tuli on nüüd tuld täis,
  Mööda pühib tuline pööris...
  Mitte asjata ei võitnud me orke,
  See, mida vaenlane näeb, vaikib rumalalt!
  
  Siin puhub peaingel kohutavat trompetit,
  Ta ajab kõigi peadega sassi...
  Veel pole hilja võita,
  Tuult on näha lehti liigutades!
  
  Kes siis, kui siin ägedaks läheb,
  Kellel on suur rusikas?
  Ära veeda aega võlts - Malyutaga ,
  Ta on täielik sitapea!
  
  jälle hiilguses ,
  Tormilainest läbi lõikamine...
  Me, tüdrukud, oleme raevust ühendatud
  Ma rebin Morgana tükkideks!
  
  Sellepärast me nii palju lahingusse tormame,
  Selles näitame orkaanitorme...
  Must Rogers tõusis ahtri kohale,
  Näitas teie suurepärast kingitust!
  
  Noh, Morgan läheb loomulikult kirstu.
  Ta teeb haavast panuse...
  Meie, tüdrukud, võidame igavesti,
  Ja me ei lase välja rasket oigamist!
  
  Viigem isamaa võidule,
  Võitsime vapralt orke ja trolle...
  Ja me jõuame Eedeni laevadega,
  Olgu meie all terve maailm!
  Hukkus tuhandeid orke . Ja nii palju laibamägesid on kuhjatud, Tamerlane lihtsalt puhkab. Aga need olendid ise on nii vastikud ja koledad, lihtsalt kohutavad. Ja nad muigavad väga vastikute nägude peale.
  Marinka kilkas ja möirgas:
  - Lenin, olgu ta meiega igavesti. Ja las ta kiilas pea särab nagu supernoova!
  Valerka naeris ja siristas:
  - Jah, meid ootavad ees põrgulikud muutused!
  Slavka parandas:
  - Mitte põrgulikud, vaid vikerkaarelised! Ja tuleb tohutu võit!
  Levka võttis selle ja puhus ning poisi suust lendas tuline leek. Justkui võtsid nad väävelõliga kaevu ja panid selle põlema. Ja see lihtsalt lahvatab leekidesse, nagu draakon, kes paiskab välja meeletu energiavoo.
  Valerka pomises:
  - Noh, sina ja draakon!
  Noor leninist noogutas:
  - Ma ikka ei saa seda teha!
  Marinka kinnitas:
  - Teerajajate võimalused virtuaalreaalsuses on peaaegu piiramatud. Ja me võime siin miljonite kaupa orke hävitada.
  Valerka võttis selle ja oma palja roosa kannaga vabastas suure, surmava jõu, hävitava pulsari.
  See lendas mööda nagu tulekera ja tabas kõrgel pilvede taga hõljuvat pommitajat. Hiiglasliku masina kõhus plahvatas aatomipomm. Ja ülihele välklamp sähvatas. Ja siis ilmus surmav ja ainulaadne oma ilu tuumaseen.
  Slavka märkis armsa naeratusega:
  - See on suurepärane! Ultrapulsar !
  Levka soovitas:
  - Las Marinka laulab jälle! Mina ja me kõik oleme väga positiivses meeleolus.
  Pioneeritüdruk noogutas ja laulis kirglikult ja tundega:
  Oleme taevase ilu piraaditüdrukud,
  Ja me lõikasime osavalt maha kõik oma vaenlased...
  Uskuge mind, meie kehad on kristallselged,
  Siin rünnatakse vaenlast, julgelt!
  
  Lahingutes sädeleb meie kohal keerub,
  Mõõgad, nagu välk, löövad terasest ...
  Me oleme daamid , meie impulss on võitmatu,
  Ja nad andsid hispaanlastele kõva laksu sarvedele!
  
  Tüdrukul on käes mõõk ja teravad mõõgad ,
  Ja ühe hoobiga lammutame kapsapea...
  Ja kui me ründame jalgade, pistodade ja mõõkadega,
  Surmaorkaan pühib läbi!
  
  Ei, ilusad tüdrukud , te ei leia meid lahedamana,
  Lendame mööda nagu kiirgav meteoor...
  Me näeme välja mitte rohkem kui kakskümmend aastat vanad,
  Ja ees ootab raevukas, järsk lüüasaamine!
  
  See on meie au, teate, lahingud pole meile võõrad,
  Tõesti verine hundipiraat...
  Ja kuskil ründab julm, kuri varas,
  Ja kindel lüüasaamine ootab teda!
  
  Igas lahingus on tüdrukud sellised võitlejad,
  Et isegi kurjus võib selja murda...
  Uskuge mind, filibusterid on oma olemuselt suurepärased,
  Ja kirjuta see logaritm vihikusse!
  Vihast algas rünnak galeoni vastu,
  Oleme innukad nagu meduusid uuesti võitlema...
  Lõppude lõpuks on kurjal piraadil hea hing,
  Ja hingelt on filibuster alati kauboi!
  
  Me ei tea sõna nõrkus, me ei usu sõna argpüks,
  Teate, korsaaridele ei meeldi taandumine sugugi...
  Lõppude lõpuks kirjutas ristilöödud Jeesus meie eest alla,
  , tüdrukud, teritasime rusikad!
  
  See on meie tõde, mis elab armastuse südametes,
  Et tüdruk on luige vägev tiib...
  Võidud avame kindlasti, meil on lõputu skoor,
  Ja toetugem kindlalt tammeaerule!
  
  Lahingutes on erinevusi, me räägime sellest,
  Ma usun, et me korraldame puhkuse, mis on planeedil nii tõeline...
  Uskuge mind, meil on palju ja külluslikult erinevaid jõude,
  Laske täiskasvanutel naerda ja lastel lõbutseda!
  
  Ei, ägedas lahingus pole see edu põhjuseta,
  Sest meie, tüdrukud, oleme nii toredad ja ilusad...
  Uskuge mind, meil on selline vaimne ilu,
  Et oleme ilma pikema jututa lahingutes täiesti võitmatud!
  
  Nii see välja tuli, filibusterid on siin lahingus,
  Nad lähevad raevukalt rünnakule, agressiivse eduga...
  Ja tea, et ma tapan vaenlase nagu lollakas,
  Isegi tüdrukud lõid seda väga kõvasti!
  
  Voodis oleme kõrgeima klassi tüdrukud,
  Oskab meestele käske anda...
  Kui sa seda realistlikult ütled, kui jumal tahab,
  Vaatame päikese kuldset keskteed!
  
  Noh, te ei leia meid merest ilusamaks,
  Tüdrukud annavad vaenlastele tõesti edumaa...
  Võime jõuda ekvaatorini
  Kingi nikkel päris kurjale vargale!
  
  Meie vapra saatuse auks,
  Kes hoidis ja andis leiba...
  Me vastame Morganile saatanale,
  Et see saast meid ei ründaks !
  
  Me murrame alatud piraadid
  Hari, kes kohe filibusteritele ronib...
  Ja et meil probleeme ei oleks,
  Selle kohta saab olema palju näiteid!
  
  Seetõttu saab Morgan litši ,
  lööme teda suure jõuga...
  Ja sõjaväelane ei virise,
  Vaenlastel on võimsad hauad!
  
  Tüdrukud, see on kõrgeim värv,
  Ilu, siin on nii ilus...
  Selline saab olema meie koit,
  Me oleme vägevatega meeskond!
  
  See on nii suur jõud,
  Oleme parimad tüdrukud, maa sool...
  Nad tõesti varastasid krokodilli,
  Tulgu surm sellest põrgulikust perekonnast!
  
  Noh, Morgan on see litapoeg,
  Sa saad selle minult näkku ...
  Ja keerub pussitab sind,
  Noh, vaenlastel pole enam kaua aega jäänud!
  
  Kevadel sündinud tüdrukud
  Nad on isegi lahingus väga agressiivsed...
  Nad tormavad ringi lõputute unistustega,
  Et inimene oleks väga tugev!
  
  Kuskil on juba äikesetorm,
  Ja pakane nahal on väga tugev...
  Siin valatakse naise pisar,
  Inimene saab siis kõikvõimsaks!
  
  Võitlus kestab viimse vereni,
  Nii julm , mitmekülgne...
  Avasime siin võidukonto,
  See metsik Morgani vits ronib!
  
  Ei, jumala eest, uskuge mind, siin pole tõkkeid,
  Uskuge mind, me läheme võiduga edasi...
  Tüdrukud saavad palju auhindu,
  Ja ilmselt avame uue vahetusega!
  
  Noh, piraadid, läksime edasi,
  Las tüdrukud ründavad aktiivselt...
  Mina olen kotkas, aga vaenlane on vastupidine,
  Morgan, sa räbal kuri Cain!
  . PEATÜKK nr 5.
  Marinka, see pioneer, väga ilus ja samas lihaseline ja tugev tüdruk, laulis nii kaunilt ja tundega. Ta on lihtsalt, pean ütlema, koletis. Ja samas nii armas.
  Ja nii otsustasid lapsed jälle midagi ette võtta. Võib-olla näidata elavamat ja agressiivsemat võitlust.
  See on tõesti vaatamisväärsus. Mis on Teise maailmasõja alternatiivne ajalugu hüperneti maatriksis.
  Kaukaasia on juba langemise äärel ja see muutub järjest dramaatilisemaks.
  Ja sakslased lokkavad ja kasutavad piinamist. Saksa pioneeritüdrukud armastavad eriti piinata.
  Siin koorisid Gerda ja Charlotte umbes kolmeteistkümneaastase poisi peaaegu alasti. Ja nad hakkasid pioneeri tiksuma. Serjožka naeris ja nurrus. Siis tõi Gerda tulemasina poisi paljale ümarale kannale. Leek lakkus pioneeri pisut karestunud talda. Ta karjus valust. Ilmusid villid.
  Saksa tüdrukud itsitasid:
  - See saab olema väga lahe !
  Ja nad hakkasid poissi piitsadega piitsutama. Ta ohkas ja hakkas karjuma. Eriti siis, kui tüdrukud hakkasid talle paljaste jalgade ette tulega tõrvikuid tooma. Siis kanti pioneeri paljale rinnale kuuma rauda ja poiss kaotas teadvuse.
  Jah, Saksa sõdalased on oma parimas vormis. Poisi piinamine on asjade järjekorras.
  Piinamine ei puuduta aga ainult poisse, vaid ka komsomolilasi. Tüdrukud kooriti ja viidi nagisse. Seal tõmbasid nad kaunitarid üles, sundisid kummarduma ja sõna otseses mõttes valust väänlema. Ja tüdrukute paljaste jalge all süütasid nad ahju, ähvardades tallad söestuda.
  Kuidas komsomolilased karjusid metsikust valust... Kui julm see kõik oli. Ja fašistid hingasid oma ninasõõrmetesse põleva liha lõhna ja naersid, lõid üksteisele reitele ja karjusid:
  - Tere Fuhrer! Me tapame kõik!
  Ja jälle inimeste piinamine ja piinamine. Eriti huvitav on pioneere piinata. Poisid pekstakse surnuks ja seejärel valatakse nende haavadesse soola ning nad on sunnitud oigama. Jah, see on äärmiselt ebameeldiv.
  Ja kui nad kasutavad ka kuuma traati. See osutub palju valusamaks.
  Ja natsid on Mahhatškala juba vallutanud. Ja nad liiguvad Aserbaidžaani territooriumi poole. Ja Jerevan oli juba ümber piiratud ja blokeeritud. Ja nad tungivad kogu meeleheitega Batumile. Ja see on agressiivne.
  Marssal Rokossovski ise peaaegu suri. Oli tunda, et Nõukogude väed on surve all ja lagunevad. Alistujate ja desertööride arv kasvab. Ja paljud piloodid langevad masendusse.
  Kuigi Anastasia Vedmakova ja Akulina Orlova väldivad praegu kaotust. Tüdrukud võitlevad vapralt ja meeleheitlikult.
  Enne võitlust kolme mehega eraldus Anastasia, et koguda fenomenaalset kosmilist jõudu.
  Ja tõepoolest, see oli täielikult laetud. Ja lööme vaenlased meeleheitlikult maha.
  Ja samal ajal paljaid varbaid kasutades.
  Ja ta kiljatas täiest kõrist:
  - Olen suurepärane maailmameister!
  Ja kuidas ta palja kannaga kangi vajutab.
  Akulina Orlova on ka meeleheitlik röövija lahingus. Ja kasutades oma paljaid varbaid, purustab ta Wehrmachti lennukeid.
  Nii tulistas ta alla ME-109 K. See masin on ilmselt juba aegunud, kuid on üle elanud mitmeid muudatusi. Ja saate sellega edukalt võidelda.
  Metsiku raevuga tegutsev Akulina Orlova laulis:
  - Tervitus suur kommunism! Fašism saab lüüa!
  Ja jälle palja kannaga ja kuidas vajutada.
  Need on siin hullud tüdrukud.
  Kuid jõud Kaukaasias on väga ebavõrdsed. Kuigi arvatakse, et kõik sealsed mehed on kotkad. Vene naisele ei saa aga keegi vastu.
  Ja sõdalased on nii agressiivsed ja lahedad. Lennukeid tulistatakse vaatamata nende kvalitatiivsele paremusele.
  Akulina Orlova laulis:
  Päikese ring...
  Ja ta lõi vaenlase paljaste varvastega maha.
  Anastasia Witchakova, vajutades oma helepunaste nibudega nuppe ja löönud fašistid maha, jätkas:
  - Sakslased on ümber...
  Akulina kilkas, lõigates maha järjekordse Saksa lennuki:
  - Hitler läks luurele!
  Fašiste tulistades jätkas Anastasia:
  - kukkus auku...
  Täpselt tulistav Akulina itsitas:
  - murdis mu jala...
  Vedmakova, tulistades intensiivselt ja täpselt, märkis:
  - Ja ta jättis hüvasti!
  Ja tüdrukud möirgasid üksmeelselt:
  - Olgu alati viin,
  Vorst ja heeringas...
  Tomatid kurgid,
  See on Hitleri lõpp!
  Akulina taas, olles saatnud natsidele surmakingi, märkis:
  - Tegelikult peaksime laulma: - Rommel on valmis!
  Vedmakova, osutades paljaste sõrmedega õhumürskudega kahurit , nõustus:
  - Muidugi - Hitler on juba läbitud etapp!
  Seal, kus puudub Rommel-Hitleri isiklik mõju, püüavad Nõukogude väed korraldada mingit vastupanu. Kuid see on äärmiselt raske. Kuid nad teevad ikkagi kõik võimaliku ja võimatu.
  Ja lapsed, sealhulgas, kaklevad. Ja pioneerid lähevad lahingusse. Mis kohtuvad vaenlasega Molotovi kokteilide ja relvalaskudega.
  Poisid ja tüdrukud, kõhedad ja kriimustatud, nagu alati lahingus. Ja nad võitlevad vapralt ja äärmiselt meeleheitlikult.
  Kui palju nende lapsi sureb ja jääb tükkideks rebituks.
    Saksa lendurid Gertrude ja Adala ronisid paljajalu pritsides kaheistmelisele XE-328-le, reaktiivmasinale, kümne õhukahuriga koletisesse.
  Just sadas vihma ja tüdrukud jätsid oma paljastest jalgadest graatsilised, väga selged jäljed.
  Nad olid nii võrgutavad, et lennuväljal teenivad noorukid ahistasid silmadega paljaid jalajälgi ja isegi poisid hakkasid täiuslikkusest paisuma. Üldiselt oli naispiloote palju - lahingutegevused näitasid, et naistel on võrdsetel tingimustel kaks korda suurem ellujäämisprotsent kui meestel. Ja see tähendab, et need on tõhusad. Ja Hitler-Rommel või õigemini kindralfeldmarssal Fuhrer pole muidugi selline inimene, kes kellelegi kaasa tunneks.
  Kolmandas Reichis endas võeti ametlikult kasutusele polügaamia - õigus neljale naisele. See on üsna praktiline. Kuid see ei sobi kuigi hästi kristlike traditsioonidega. Pole ime, et fašism otsib uut religioonivormi. Fuhreri feldmarssal väidab, et see on monoteism, kuid selline eriline - paganlike Vana-Saksa jumalate panteoniga. Muidugi on Hitler-Rommel ise selles panteonis asetatud kõigist teistest kõrgemale kui Kõigeväelise Jumala käskjalg ja käskjalg.
  Nii et füürerile muidugi meeldib väga ennast kasvatada.
  Gertrude ja Adala lasevad taevasse oma mitmeotstarbelise ründelennuki, mis võib täita ka hävitaja rolli.
  Sõdalased tüdrukud on endas väga kindlad. Venelastel ei ole reaktiivlennukeid ja tõenäoliselt ei suuda nad taevatiigrite pealetungile vastu seista.
  Gertrude urises:
  - Ma olen põleva oja rüütel...
  Adala kinnitas entusiastlikult hambaid paljastades:
  - Ja ma kontrollin kõiki!
  Tüdrukud puhkesid naerma. Nad surusid paljad kannad pedaalidele ja keerutasid reaktiivlennukit.
  Pime oli veel, aga ida pool oli juba veidi hele triip tekkinud. Tüdrukud vilistasid... Nende all vedelesid juba Venemaa avarused. Sõdalased itsitasid ja pilgutasid üksteisele. Need on nii eriti õhulised ja ilusad.
    Ja muidugi paljajalu, koormamata end sõjas olevale tüdrukule sellise ebavajaliku asjaga nagu kingad.
  Ja tundlikkus lennukis suureneb kordades.
  Siin startivad nende poole Nõukogude autod. Sõukruviga töötav Yak-9 on viimaste versioonide seas võib-olla kõige populaarsem sõiduk. Mitte üleliia relvastatud , aga suhteliselt odav ja vähese turvisega. MIG-5, kuulipilduja relvastusega kiirem sõiduk. MIG-3 on varasem mudel. LAGG-7 on ilmselt kõige kiirem ja relvastatud lind. Viimasel modifikatsioonil on koguni kolm 20-mm kahurit.
  Kuid need on kõik propellermootoriga masinad, reaktiivlennukeid pole loodud. Ja sakslased tunnevad end väga enesekindlalt.
  Gertrud tulistab kümme õhukahurit. Tulistavad 30mm ja kaks 37mm püssi . Nad tormavad läbi Nõukogude lennukite nagu tuletornaado. Punased piloodid üritavad aga kõrvale hiilida ja neile selja taha jääda.
  Adala manööverdab sel hetkel. Sa ei saa Saksa autoga ees sõita, kuid taha sõitmine on täis ohtu. NSV Liidu vägede jaoks pole rünnak ootamatu. Õhutõrjekahurid on juba tööle hakanud. Pimeduses helendavad plahvatanud kestad.
  Saksa naised kogevad teatud närvilisust. Tundus, et oleme juba nii palju näinud, et miski ei üllata, aga... Nõukogude lendurid on julged ega karda kaotusi. Miski ei saa neid hirmutada. Kuid ilmselt pole piisavalt kogemusi. Saksa lennuk tuleb kergesti sukeldumisest välja ja tulistab alla Nõukogude auto. Lööb veel ühe puruks.
  Saksa relvade jõud on väga suur. See on komponent, milles Krautidel on Venemaa ees tohutu eelis. Kuid ka natsidel on kolossaalne kiirus.
  Adala kiirendab ja murrab edasi. Ja Gertrude tulistab rakette vaenlase pihta. Nad saavad nõu hambusse. Mõnda laskemoona juhib kuumus või heli.
  Adala sosistab:
  - Nad ei tapa meid!
  Tüdrukud keerutavad oma autot. Nad püüavad olla lahedad. Ja siis rammib Nõukogude hävitaja naabruses asuvat Saksa reaktiivlennukit. Ja ta hakkab rebenema ja lõhenema. Nii taevas kui ka õhus.
  Gertrude sosistas:
  - Hull surm!
  Sõdalased on selgelt segaduses ja võivad neid niimoodi rammida.
  Ja tankid liiguvad piiri poole. Legendaarne meeskond pärit Gerda , Charlotte, Christina ja Magda.
  Neli sõdalast suutsid end hiilgusega katta, võideldes nii brittide kui ka ameeriklastega. Vaenutegevuse ajal Ameerikaga meisterdasid kaunitarid tanki Panther-2. Pole paha auto, parem Shermanidest nii relvastuse kui ka esisoomuse poolest. Hilisemal "Pershingil" polnud praktiliselt aega võidelda. Ja ta ei ole "Panther"-2 rivaal.
  Seejärel võitsid neli tüdrukut legendaarse kuulsuse. Kuigi üldiselt algas nende kuulsusrikas tee neljakümne ühe aasta jooksul. Himmler veenis füürerit proovima lahingus eriväljaõppe saanud aaria naiste pataljone.
  Võitlus näitas, et naised pole sugugi nõrk lüli ja nad oskavad hästi kakelda. Ja samal ajal kannatavad meestega võrreldes vähem kaotusi. Sõdalased võitlesid ka jalaväes, loksudes paljajalu kuumal Sahara kõrbe liival. Ja nad valdasid tanke. Olles katsetanud "Tiigrit" lahingutes Suurbritanniaga.
  Nõukogude tüdrukud võitlevad aga hästi ka SU-100 peal.
  Kuigi Venemaa olukord tundub lootusetu. Kuid sõdalased võitlevad koos Elizabethiga nagu kotkad.
  Ekaterina vajutab paljaste varvastega kangile. Saadab mürsu, mis läbistab Hitleri sõiduki E-50 külje ja möirgab :
  - Suure punase ja karmiinpunase kommunismi eest!
  Elena tulistas ka kahurist, kasutades oma paljast graatsilist jalga. See tabas kindlasti vaenlase tanki.
  Tüdruk siristas:
  - Minu kauni Venemaa eest!
    Efrasia märkis agressiivselt, tulistades väga täpselt:
  - Au meie isamaale!
  Ja ta kasutab ka paljaid, peiteldatud jalgu.
  Nõukogude masin on väga tugev ja võitlusvõimeline. Ja see tulistab peaaegu täpselt.
  SU-100 on võimeline läbistama E-50. Kuid tüdrukud torkavad selle isegi otsaesisele, sattudes lõksu või liigesesse . Ja nad lõid metalli otse läbi.
  Elizabeth, kasutades oma paljaid varbaid, tulistas vaenlast. Ja ta piiksus:
  - Sinisest ojast...
  Ka Catherine tulistas, seekord oma helepunase nibuga kangile vajutades, ja kostis:
  - Jõgi algab...
  Elena ütles agressiivselt irvitades ja susisedes:
  - Noh, sõprus algab...
  Ja ta vajutas ka palja kannaga kangile.
    Ephrasia kakerdas vaenlase pihta tulistades:
  - Naeratusega!
  Tüdrukud töötavad väga aktiivselt SU-100 kallal. Ja nad hävitavad vaenlase varustust.
  Ja Bakuu lähenemistel kaevavad pioneerid kaevikuid. Siin on erinevast rahvusest mehi. Eelkõige vilgub palju valguspäid. Seal on punased, mustad ja heledajuukselised lapsed.
  Üks asi ühendab neid: usk kommunismi võidukäiku ja paljad jalad. Selge on see, et kõigil pole sõja ajal kingi ja seetõttu näitavad solidaarsuse märgiks kõik lapsed oma paljaid ümaraid kontsi. Talv Taga-Kaukaasias on üsna leebe ning liikudes ja labidatega töötades pole külm hirmus.
  Seal on muidugi Valerka, Levka, Slavka ja Marinka - neli vaprat meest, kes on valmis rekordeid purustama.
  Lapsed töötavad entusiastlikult ja laulavad:
  Sinised ööd lehvivad lõketest,
  Oleme teerajajad - tööliste lapsed...
  Heledate aastate ajastu läheneb,
  Nuta pioneere - olge alati valmis!
  Nuta pioneere - olge alati valmis!
  Ja nüüd heliseb uuesti äratus. Poisid ja tüdrukud hüppavad kaeviku põhja. Ja mürsud hakkavad juba ülevalt plahvatama: vaenlase suurtükivägi töötab.
  Valerka küsis Marinkalt:
  - Noh, kas sa arvad, et suudame vastu panna?
  Tüdruk vastas enesekindlalt:
  - Peame vastu vähemalt korra, kõige raskemal tunnil!
  Pioneer Slava märkis loogiliselt:
  - Meie kangelaslikkus on vankumatu.
  Poiss koputas oma paljaste taldadega vastu kive. Ilmselt said poisil tõsised nahapõletikud.
  Tüdruk Tamara märkis:
  - Me võitleme kartmata,
  Me võitleme, mitte sammugi tagasi...
  Las särk on paksult verest läbi imbunud -
    Pöörake rüütel rohkemate vaenlastega põrgusse!
  Poiss Ruslan, mustade juustega pioneer, märkis:
  - Sajandid mööduvad, ajastu tuleb,
  Milles ei ole kannatusi ja valesid...
  Võitle selle eest kuni viimase hingetõmbeni -
  Teeninda oma kodumaad kogu südamest!
  Poiss Levka, kõhn ja blond, säutsus luulet:
  Ei, valvas ei tuhmu,
  Pistriku, kotka pilk...
  Rahva hääl on selge -
  Sosin purustab mao!
    
  Stalin elab mu südames
  Et me kurbust ei tunneks,
  Avati uks kosmosesse,
  Tähed särasid meie kohal!
    
  Usun, et kogu maailm ärkab,
  Fašismile tuleb lõpp...
  Ja päike paistab,
  Kommunismi valgustav tee!
  Poisid ja tüdrukud plaksutasid ühehäälselt.
  Nüüd aga lendavad reaktiivlennukid ja viskavad pomme. Ja see on agressiivne lähenemine.
  Levka ja Slavka tõstsid kada ja lasid käiku surma kingitus. Ja tünni tabas natside ründelennuk.
  Tüdruk Marinka laulis:
  - Komsomol, mitte ainult vanus,
  Komsomol, minu saatus!
  Ma usun, et vallutame ruumi,
  Elame igavesti!
  Aserbaidžaani pioneeripoiss Ahmed ( muidugi virtuaalne laps, aga Hüpermaatriksis ei erista teda pärislapsest!) vastas naeratades:
  - Sa ei ole veel komsomoli liige , Marinka!
  Tüdruk trampis vihaselt palja jalaga ja vastas meloodilise häälega;
  Rõõmsa laulu saatel isade kõrval
  Me seisame komsomoli eest...
  Heledate aastate ajastu läheneb,
  Pioneeride kisa on alati valmis!
  Pioneeride kisa on alati valmis!
  Levka trampis ka palja jalaga ja möirgas:
  Hoidke haamrit tugevamalt, proletaar,
  Titaanist käega, purustades ikke...
  Me laulame tuhat aariat oma kodumaale,
  Ja valgust järglastele, hea!
  Lapsed on rõõmsad. Ja tegelikult sakslased pommitasid ja ainult üks tüdruk sai oma palja , ümara roosa kontsa sisse killud.
  Pioneer karjus, kuid hammustas kohe huulde.
  Ja nii nad valmistusid rünnakut tõrjuma. Ja tankid fašistidega juba tulevad. Ohtlikud E-100-d liiguvad. Sellised võimsad ja ohtlikud masinad.
  Neil on selline kaitse, et te ei saa ühegi nurga alt läbi murda. Sa ei saa seda ainult ühe nurga alt. Ainus võimalus on rajad murda.
  Lapsed on võitluseks valmis ja vehivad paljajalu. Siin on nad traadi peal, mis suruvad alla röövikud natsidele kotid omatehtud lõhkeainetega. See kustub ja hävitab Rommeli armee tankide rullid.
  Ja see näeb ähvardav välja.
  Vorbukas kriuksub:
  - Au kommunismile!
  Poiss Valerka laseb koos Levkaga kada ja kiljatab:
  - Au pioneeridele!
  Poiss Ruslan koos tüdruku Sufiriga tirib traadiga sakslase alla miini ja karjub:
  - Au NSV Liidule!
  Kaklevad Aserbaidžaani lapsed ja vene kutid. Pargitud, kõhnad, paljajalu pioneerid kolossaalse tankide armaada vastu.
  Tüdruk Tamara tembeldab oma graatsilist, väikest, paljast jalga ja ütleb:
  - Au Venemaale, au!
  Pioneer Akhmet kinnitab vaenlase pihta tulistades:
  - Oleme koos sõbralik perekond!
  Punajuukseline aserbaidžaanlane Boy Ramzan kinnitab autot põrutades:
  - Sõnast meie, sada tuhat mina!
  Lapsed on sõbralikud... Nii nihutab armeenia tüdruk Azatuhi , samuti osavalt, traati kasutades lõhkepaki fašisti rööviku alla ja niriseb:
  - NSV Liit on rahvaste perekond!
  Teine Armeenia tüdruk Agas ütleb:
  - Ärgem kaldugem fašismi poole:
  Ja paljaste varvastega tõmbas neiu traadi üles. Paljud aserbaidžaani ja armeenia lapsed on blondide juustega ning neid ei saa eristada slaavi lastest, keda on samuti palju. Mõned kolisid sakslaste juurest ära, teised vene pered asusid Aserbaidžaani elama isegi tsaaride ajal.
  Kaukaasias elab palju slaavlasi. Palju segapaare. Ja lastel on tavaliselt heledamad juuksed kui nende vanematel. Ja slaavi tüübid on nii pargitud, et te ei saa neid kohalikest eristada. Lisaks on lapsed tavaliselt sarnasemad kui täiskasvanud.
    Niisiis võitleb rahvusvaheline Nõukogude pataljon poistest ja tüdrukutest, kes on kõik ühtsed ja väga sarnased. Nende paljad kontsad vilguvad, kui nad liiguvad.
  Ja jälle saadavad lapsed surma kingitusi. Šamil ja Serjožka, mõlemad pioneeripoisid, tõmbavad traati. Ja nüüd peatub Saksa E-50 katkise rajaga.
  Poisid laulavad kooris:
  Vabade vabariikide hävimatu liit,
  See ei olnud toore jõud ega hirm, mis meid kokku tõi...
  Ja valgustatud inimeste hea tahe,
  Ja sõprust ja mõistust ja julgust unenägudes!
  Ja lapsed on rahul. Nad naeratavad valgete, ühtlaste hammastega. Ja nad on õnnelikud, kuigi neid ähvardab surm.
  Ja sakslased on kangekaelsed. Kahjustatud tankid tulistavad kahuritest ja kuulipildujatest.
  Mõned Saksa sõidukid on varustatud granaadiheitjatega ja on väga ohtlikud.
  poiss Maksimka ja tüdruk Zara tõmbasid paljaid jalgu puhates vaenlase alla miini ja lõid välja fašistliku mastodoni.
  Ja nad hüüdsid täiest kõrist:
  - NSV Liidu jaoks!
  Lapsed on nii naljakad.
  Pioneerid Abbas ja Vladimir kasutavad samuti relvi. Sel juhul katapult ja natsid lõhuvad E-75 rööviku. Pärast seda laulsid poisid:
  - Kommunismi katte all oleva planeedi suuruse eest!
  Valerka ja Abdula on samuti erinevate rahvuste pioneerid, kuid ühe südamega lasevad nad ka lõhkekehi. Nad löövad E-100 ja laulavad...
  Avasime planeedi rahvastele,
  Teekond kosmosesse, enneolematutesse maailmadesse...
  Laulatakse kangelastegusid -
  Surmaarmi igaveseks kustutamiseks!
    
  Venemaa püha lipu all,
  Rahus, sõpruses, õnnes ja armastuses...
  Inimesed üle kogu maailma muutuvad õnnelikumaks,
  Põrgulik pimedus hajub kaugele!
  Siin kaklevad lapsed...
    Abdurrahman ja Svetlana, Aserbaidžaani poiss ja Valgevene tüdruk, tõmbasid koos traadi ja lõid välja fašistliku tanki. Ja nad laulsid:
  - Püha Venemaa suur nimi,
  Säravad üle maailma nagu päikesekiir...
  Usun, et ühtsuses saame õnnelikumaks,
  Näidakem kõigile rahvastele õiget teed!
  Lapsed on väga julged. Ja natsid on sellisest kangekaelsest ja ägedast vastupanust lihtsalt šokeeritud.
    Abudurrahman , see pioneer, sai oma palja talla sisse killu. See läbistas lapse jala kaljustunud pinna.
  Poiss sosistas:
  - See teeb mulle haiget!
  Ka Svetlana sai löögi ümmarguse kontsa vastu ja kriimustas õlga. Aga tüdruk susises:
  - Pioneerid ei saa murda!
    Azim ja Kolka rammisid ka sakslaste autot.
  Poisid näitasid juhtmega ja laulsid:
  Salakaval vaenlane asus pealetungile,
  Aga ma usun, et nõukogude inimesed ei võpata...
  Vaenlane ootab lüüasaamist ja unustust,
  Ja Venemaa hiilgus õitseb võimsamalt!
  Vaenlane ootab: lüüasaamine ja unustus,
  Ja Venemaa hiilgus õitseb võimsamalt!
  Lapsed on julged ja ei anna alla. Ja nad tahavad võita. Ja nad laulavad ja kaklevad.
  Sakslased kannavad suuri kaotusi. Tõsi , enamasti on nende roomikud ja rullikud katki. Ja see pole surmav.
  See on hullem nende pioneeride jaoks, kes tabati.
  Poiss Abdulhamid , kui ta vangi võeti, olid natsid riiulile nööritud. Nad pistsid pioneeri paljad jalad plokki ja hakkasid raskusi konksude külge riputama. Ja siis süütasid nad tule. Ja tuli lakkus poisi paljaid kontsi . Ja piits kukkus talle selga. Nad peksid mind kaua. Ja siis hakkasid natsid kuumade tangidega ribisid murdma.
  Poiss, kes suri piinamise käes, kui ta kuumast punased ribid rauast purustati, laulis:
  Berliin on peaaegu meie kontrolli all,
  Läbi binokli näeme neetud Reichstagi...
  Loodan, et varsti saabub rahu ja õnn;
    Mida ma oma luuletustes kirjeldan!
    
  Venemaa avas maailmale kommunismi,
  Temast sai kõigi pere .
  Aga Wehrmacht torkas meile sea kärsa,
  Ja veri voolab nüüd veenidest nagu purskkaev!
    
  Mida Fuhrer meiega juhuslikult unustas,
  Tahtsin saada maaomanikke ja orje!
  Fašism tegi väga pika marssi -
  Ja siin on õudusunenägu tõelisest põrgulikust unenäost!
    
  Lihtne poiss, paljajalu poiss,
  Ma sidusin hiljuti punase lipsu.
  Ta tahtis maailma ise ehitada ilma Jumalata,
  Aga napalm purskas järsku taevast välja!
    
  Pidime AWOLi etteotsa jooksma,
  Keegi ei taha selliseid noori võtta!
  Kuid püssiga võitleja poiss sai sellega hakkama,
  Isade tee osutus vääriliseks!
    
  Nad võitlesid nii kavalusega kui ka jõuga,
  Ja nõrkus on ka kibe, paraku ...
  Seltsimehed pidid haudu kaevama,
  Lennukimännist kirstud külma käes!
    
  Olen pioneer , nüüd olen harjunud kannatama,
  Luurele läksin paljajalu, lumehang krõbises.
  Uskmatuse eest võidakse karistada,
  Et ma ei tahtnud Jeesust tunda!
    
  Aga mis on kolm tundi Kolgatat?
  Rohkem kui kolm aastat sõda on möödas!
  Igas külas nutavad lesed kibedasti,
  Kuidas maapojad surnuaias hukkusid !
    
  Ma jäin ellu, olin mürsust šokis, kuulist haavatud,
  Aga õnneks jäi ta jalule!
  Tasusime ausalt võla Saksamaale,
  Seal on fašism meie poolt tolmuks tallatud!
    
  Olen küpseks saanud, aga olen ikka veel poiss,
  Vuntsid ei murdnud läbi, aga need on juba titaanist!
  Jah, täiskasvanu ja võib-olla isegi liiga palju,
  Süda on ju kõvaks muutunud nagu metall!
    
  Hero Star - kõrgeim auhind -
  Stalin ise, uskuge mind, andis selle mulle!
  teiesugustelt inimestelt eeskuju võtma ,
  Sõdurid sepistavad Eedeni uste võtmeid!
    
  Aga täna, vapper mees, pane püss käest,
  Võtke tangid , haamer ja asuge tööle!
  Ehitage puidust purjekas ja paat,
  Ja looge lennuk, et see lendaks üles nagu lind!
  See on tõeliselt rahvusvaheline. Ja Valerka, Slavka, Levka ja Marinka moodustasid tõesti tugeva rahvusvahelise meeskonna.
  Lapsed olid aga primitiivsete meetoditega võitlemisest väsinud. Ja nüüd on Valerkal käes termokvarkiga pumbatav hüperblaster.
  Poiss paljastas oma elevandiluuvärvi hambad, suured ja teravad üle tema vanuse, nagu hundil, ja ütles:
  - Noh, natsid, kas nad on saabunud?
  Ja poiss võtab selle vastu ja lööb paksu ultrafotoonide vooluga fašistide raskeid tanke. Ja mis on "Lõvi", see üheksakümmend tonni kaaluv koletis? Tema soomus võttis võimust ja aurustus triviaalselt.
  Marinka pilgutas oma kolleegile ja märkis:
  - Aga see pole aus!
  Slavka võttis selle asemel, et vastata, ja klõpsutas ka oma paljaste jalgade varbad. Ja poisi kätte ilmus hüperplasmaheitja . See on päris tappev disain.
  Ja pioneeripoiss võtab ja lööb Saksa ründelennuki. See on tõeliselt hävitav lõik. Ja hüperleegiheitja tabab laia ala. Ja kohe põles läbi ka kümmekond tormiväelast, nagu oleksid liblikad gaasipõleti alla jäänud.
  Levka vilistas:
  - Siin sa annad selle! Sa käitud väga lahedalt!
  Pioneeritüdruk Marinka itsitas ja märkis:
  - See on tõesti ülipulsar! Milline lahe hüperplasma vool!
  Ja neiu klõpsutas paljaid varbaid ja omandas surmavad relvad. Temast sai lahe pioneer.
  Ja ta võtab selle ja lööb sind mõrvarliku hüperenergia vooluga . Ja algas agressiivse hävitamise voog!
  Levka ei raisanud aega ka pisiasjadele. Poiss valis isegi Evangelioni robotite stiilis võitlusülikonna .
  natside järele hull . Ja see viskab välja agressiivse hävitamise tõusu.
  Noh, asjad läksid natside jaoks raskeks. Mis, nad komistasid selliste hullude ja tehnoloogiliselt arenenud laste otsa.
  See on tõesti äärmiselt surmav mõju!
  Valerka, nähes Hitleri tanke põlemas, tundis end inspireerituna ja laulis:
  Avaldagem oma usku: on kõrgusi,
  Teadus, moraal, vaprus ja au!
  Nii et kõik ilud paitavad igavesti silma,
  Olgu mu kallim ja mina koos õnnelikud!
    
  Mu tüdruk on armas, ilus,
  Tuules kuldsete lokkide lõke!
  Universumi Looja tegi sellise ime,
  Kõigevägevam on sinus unistuse teoks teinud!
    
  Armastuse silmad on lõigatud teemandid,
  Nende kire jõud sulatab paksu jää!
  Pidage meeles Issanda Kristuse juhiseid,
  Ja lenda koos oma armastatuga!
    
  Universumi ilu on lõputu,
  Lendame nende juurde, noor kaunitar!
  Olgu meie liit nii südamlik,
  Et vallutamatu Ismael kukub kokku!
    
  Kui õrnalt nad tüdrukut huultele suudlesid,
  Tugev käsi paitas põski!
  Õhk joovastus maikuu hingeõhust,
  Kulda on jäänud, maak on välja tulnud!
    
  Jah, tüdruku juuksed on kuldsed,
  Tema näojoontes on nii ilu!
  Riided sobivad sulle noorena,
  Et armastuse kulm poleks pisarates!
    
  Ja nii ma laulan neiule laulu lüüraga,
  Vastuseks kristallselge hääl!
  Sinust on saanud minu jaoks, mu rokiiidol,
  Leivakõrv on mahla täis!
    
  Usun, et saame varsti lapse,
  Ilus poiss - julge rüütel!
  Liigutagem isamaa nimel koos mägesid,
  Suur Issand on kõigi Kallis Isa!
  Poisid laulsid nii imeliselt ja näitasid oma parimat külge.
  Ja jälle nende kahekümne kolmanda sajandi tehnoloogiate sõjarelvadest nagu peksmine. Ja siin ei tundu see kindlasti kellelegi piisav. Siin on mõrtsukas lõbus.
  Valerka säutsus:
  - Fašist sõnast fascina - kamp. Ja see tähendab ketti!
  Marinka kinnitas:
  Ühtsust keevitab ainult veri,
  Meie päevade kõneleja möirgab meeleheitlikult...
  Ja me püüame teda armastusega siduda,
  Ja siis vaatame, mis tugevamaks osutub!
  Ja pioneerilapsed ründasid oma vaenlasi oma surmavate kingitustega. Need olid tõesti nii lapsed kui ka terminaatorid, mis olid kokku veeretatud.
  Paljajalu pioneerid lõid kandadele ja kaks tosinat Saksa tanki lendasid üles ja kukkusid ümber. Näete, kui palju sakslasi sai korraga vigastada. Ja ülalpool keerlesid röövikud. Ja oli näha, kuidas suits tuleb.
  Kuid Slavka lülitas ootamatult sisse hologrammi, kus toimus grandioosne kosmoselahing. Ja võluvad tüdrukud võitlesid.
  Ja kaalud värisesid küljelt küljele. Ja nii palju verd valati.
  Nataša tulistas püssist pääsusabade pihta ja laulis:
  - Kuigi tundub, et elu hakkab lõppema,
  Kui häda puhub musta sarve...
  Raketid plahvatavad ja veri voolab nagu jõgi,
  Ja jälle kaob maa meie jalge alt!
    
  Kuid ka Maal on oma eestkostja,
  Ja tähtede vahel sirutas tema poole...
  Nähtamatud, säästvad niidid,
  Et kõik ei lõpeks ühe hetkega!
  Zoya, lehekuldsete juustega sõdalane, ütles:
  Tiivuline ja krapsakas,
  Vaenlane vannub jälle!
  Jahvatage mind, jahvatage mind footoniks!
  Aga ingli tunded
  Et kõik saab korda
  Ja see kõik lõppeb naljaga!
  Ja see kõik lõppeb naljaga!
  Tüdrukud laulsid väga aktiivselt ja agressiivselt. Ja nende hääled olid täidlased ja sädelevad. Neid eristas ilu. Ja kui nad punaste rinnanibude ja graatsiliste jalgade paljaste varvastega nuppe vajutasid, oli väga lahe !
  Aurora sihtis ka oma relva. Kuskil suitses suur lahingulaev. Tema jõuväli oli juba katki. Ja neiu sihtis oma võrgutavate tütarlapselike jalgadega relva. Ja ta vajutas enesekindlalt oma rubiinnipliga nuppu. Ja juhtus midagi äärmiselt hävitavat.
  Ja see sülitas välja surmava rünnakuga termopreooniga pumbatud mürsu .
  Aurora võttis selle ja laulis:
  Me suudame kõiki võita
  Ja me rebime vaenlase tükkideks...
  Teid, tüdrukud, ründab karu,
  Kõik on meie hiilgavas võimuses!
  Svetlana kinnitas vaenlast agressiivselt tulistades:
  - Meie hiilgavas väes!
  Ja ta silmad särasid safiiridest.
  Ja siis surus ta taas oma rindade sarlakpunased nibud gravitatsioonirakettide reaktiivheitjate külge. Või äkki hüpergravitatsiooniga .
  Need on siin lahedad tüdrukud...
  Üks neist võttis selle ja väljastas:
  - Paljas jalg paneb suure tõenäosusega mehele kingad jalga!
  Zoya vastas ohates:
  - Ja meie maailmas, kust me saame mehe?
  Nataša itsitas ja vastas:
  - Ja need isased on alati olemas! Võtame näiteks kasvõi päkapikud!
  Aurora lakkus huuli ja märkis:
  - Päkapikkude nahk maitseb nii magusalt, nagu melon mees!
  Svetlana võttis selle ja säutsus:
  - Nagu alligaator, nülgime päkapiku!
  Zoya kinnitas naerdes :
  - Terminaatori jõuga lüüakse nägu !
  Need on tõesti tüdrukud, kes teevad nalja ja näitavad oma agressiivseid kutsungeid.
  Nataša võttis selle ja laulis:
  Süngelt kurb pimeduses,
  Tähed säravad kurjakuulutavalt...
  Tundub, et maa peal
  Tõde ei leia enam üles !
  Zoya kajas entusiastlikult, vajutades oma punaseid nibusid juhtkangi nuppudele:
  - Tundub, et maailm on surnud.
  Ja tee tähtedeni on blokeeritud...
  Kuid ära kaota oma au, ratsanik -
  Sa ei saa taevasse uppuda!
  Ja tüdruk ohkas raskelt. Tema tuju halvenes mõnevõrra päkapikkude rummi poole - üks naine kolmekümnest tuhandest, neil pole mehi. Välja arvatud ehk gigolo-robotid. Ja see on väike lohutus. Kuigi lisaküünteta tüdrukud saavad kasutada mitmesuguseid vibraatoreid, mis toovad õiglase soo terve orgasmide kaskaadi.
  Sõdalased, oletame, et nad on nagu kurat ise.
  Aurora, tulistades pääsusabade armeed, kes üritasid neile otsa roomata ja neid suure tõhususega välja lüües, kakutas:
  Au, au, au,
  Tüdrukud on lahingus vaprad...
  Au, au, lange ära,
  Ma tapan füüreri kitse!
  Svetlana viskas ka paljaste varvastega viaali hüperplasmaga. Ta lendas üle ja lõi klaviatuuri.
  mõrvarlik ja hävitav kiir tabas pääsusaba lahingulaeva . See on tõeline jõud ja surma kimp.
  Tüdrukud võtsid selle kätte ja laulsid kooris:
  Kosmosest on saanud meie jaoks nagu õu,
  Tähed taevas on nagu jalutuskäik...
  Meid ootab tohutu avarus,
  Ja tema vallutamine pole naljaasi!
  Need on tüdrukud, kes suudavad ainult intelligentseid liblikaid rahustada. Aga ka sääski, kui need ilmuvad.
  Need naised on tõesti litsid .
  Ja nende jalad on nii graatsilised, võrgutavad ja paljajalu. Ja veelgi paremad ja võluvamad on nende helepunased rinnanibud.
  Need on nii imelised vargused, mis suudavad kogu universumis nii sõja kui ka rahu leeki süüdata!
  Noh, kuidas selliste inimeste vastu , vähemalt keegi tallab nad jalga?
  Nataša märkis hambaid paljastades:
  - Aga vahel mõtled, et milleks mehi üldse vaja oli?
  Zoya kehitas õlgu ja vastas:
  - Ei tea! Nad ei ole väga ilusad. Siin on rohkem teismelisi, kes on enam-vähem armsad. Ja täiskasvanud, eriti vanad inimesed, on vastikud!
  Ja neiu vajutas taas paljaste varvastega juhtkangi nuppe.
  Aurora märkis loogiliselt:
  - Noh, iidsetel aegadel olid paljud naised kohutavad. Eriti vanad naised. Üldiselt on vanavanemad üsna vastikud. Mitte nagu noored daamid. Kuid noored tüdrukud ei olnud minevikus ideaalsed. Paljud on näiteks paksud või täpilised. On ka vildakaid .
  Svetlana lõi vaenlast paljaste varvastega ja tulistas fregati alla, öeldes:
  - See on nii hea, et oleme sündinud praegu ja mitte varem. Mind paneb lihtsalt mõtlema, et meist võiks saada küürakas ja hambutu vana naine! Ja kui vastik see on!
  Ja neiu vajutas oma maasikanibuga juhtkangi nuppu.
  Pääsukesabasid tulistades märkis Nataša:
  - Iidsetel aegadel usuti ikka jumalat. Veelgi enam, Jumalas, mis on täiuslik ja kõikvõimas!
  Aurora kasutas oma rubiinist nibu, et tabada intelligentseid liblikaid ja märkis :
  - Imelik on uskuda, et universumi lõi Täiuslik ja Kõikvõimas Jumal, kui naised muutuvad koledateks vanadaamideks. See näeb kuidagi imelik, naeruväärne ja rumal välja!
  Zoya võttis selle ja paljaste varvastega juhtkangi nuppe vajutades laulis:
  Võib-olla on see kummaline ja absurdne,
  Aga terve päev ja öö, terve päev...
  unistan kuskil hämmastavatest asjadest
  Tea, kus elab mu kaitseingel!
  Ka Svetlana, kes oma hõrgutavate roosikujuliste nibude abil vaenlasi põrutas , siristas:
  Keerulise maise elu taga kahtlemata
  Ta vaatab ja ei mäleta enam ennast,
  Kumba ta on minu päästmiseks?
  Mõnikord jõudis valgus imedeni!
  Ja terved neli, kasutades tulistamisel helepunaseid rinnanibusid ja paljaid varbaid, siristasid:
  Vannutatud ja iidne,
  Vaenlane vannub uuesti
  Jahvatage mind, jahvatage mind pulbriks ,
  Aga ingel ei maga,
  Ja kõik saab korda
  Ja kõik lõpeb hästi!
  Ja kõik pääsusabad kotis!
  Ja sõdalased võtsid jälle kätte ja vajutasid oma helepunased nibud juhtkangi nuppudele.
  Need on tüdrukud...
  Teine kaunitar, kindral Magdaleena, kes tulistas samuti inimesi ründavate intelligentsete liblikate pihta, säutsus:
  - Oh, pakane, pakane,
  Ära külmuta mind...
  See kipitab mu nina niimoodi -
  Karistus on suurenenud!
  Tõepoolest, tüdrukkindral Magdalena on puhas võlu. Ja tema rinnad on lihtsalt kena elastne pühvliudar, mille nibud on helepunased nagu moonid. Ja noored päkapikud armastavad neid sarlakaid nibusid lakkuda.
  Nii lahe see naissõdalaste seltskond on.
  Tüdrukud armastavad muidugi oma keelt kasutada. Kuigi päkapikke pole piisavalt. Tihti peab tüdruk lihtsalt ükshaaval nägusatele päkapikkudele lähenema, et kingitus keelele kätte saada.
  Tüdruk Maria võttis selle ja laulis:
  - Hoolitse tüdrukute ja meeste eest,
  Nad on väga õrnad olendid...
  Sageli surevad nad ilma põhjuseta
  Põhjustab tugevat soovi!
  Victoria tüdrukud tulistasid pääsusabasid punase rinnanibu abil ja siristasid:
  - Hoolitse naiste eest, hoolitse naiste eest,
  See saab olema väga lahe! See saab olema väga lahe!
  Keegi on hull! Keegi on hull!
  Millegipärast naisega! Millegipärast naisega!
  Jõuväljad põrkasid kokku. Ja nad sõna otseses mõttes särisesid. Alfmir tundis kuumuse sähvatust. Ja higi voolas mööda päkapiku siledat tüdrukulikku nägu alla.
  Alfmir säutsus:
  Vann, vann, vann, vann,
  Tamme ja kase leotis...
  Vann, vann, vann, vann -
  Unistan paljajalgsest tüdrukust!
  Päkapikk Helga pilgutas kolleegile silma:
  - Sa oled suurepärane võitleja, poiss!
  Alfmir noogutas ja märkis:
  - Ma ei ole tegelikult poiss.
  Olen juba kolmsada aastat vana!
  Ma olen liiga noor, isegi liiga noor
  Tere tüdrukud!
  Väga enesekindlalt võitles ka neiu Margarita oma vaenlastega. Ja ta on väga ilus tüdruk. Tema juuksed olid lehtede kuldset värvi ja voolasid säravate lainetena.
  Tuleb märkida, et tüdruk on äärmiselt ilus. Ja ta on väga võitluslik ja agressiivne.
  Tüdruk Margarita võttis selle ja säutsus:
  Isamaa võlgneb meile kiiri vabadust,
  Lõputu armastuse ookean...
  Las tüdrukud ühinevad
  Pimeduse hajutamiseks teel!
  Eesoleva pimeduse hajutamiseks!
  Tüdrukud tähelaevadel võitlevad kire ja entusiasmiga, mis pulbitseb nende sees nagu vulkaan. Ja nii ronisid külgedelt tähelaevad nagu alasti pistodad. Ja nad kiirgavad võimsaid graviomagnetlaineid . Ja nad hävitavad pääsusaba laevastiku kosmoselaevad.
  Siin näete, kuidas toimuvad supernoova plahvatused, mis saadavad väga erineva kiirgusega laineid. Ja nad lõõmavad erakordsest raevust. Mõlema armaadide võitlejad püüavad tegutseda lõhkedes harmoonilisemalt.
  Tüdrukud viivad läbi külgmanöövreid ja sooritavad rünnakuid, kasutades sihipäraseid rünnakuid ja lüües vaenlasele kontsentreeritud lööke.
  Augustine võitleb brigantiinil. Ta juhib seda ja viib läbi lööklaine. Raketid tabasid fregatti, põhjustades sellele kahju.
  Tüdruk laulis käsklusi jagades, punaste nibudega nuppe vajutades:
  Oleme kõrge tee sõdalased,
    Suudab pääsusaba tükkideks rebida...
  Ja ärge mõistke rangelt kohut, tüdrukud,
  Millal me sooritame eksami A-ga?
  Nii edastab neiu väga osavalt oma šokiraketid vaenlasele. Ja ta rinnad on nii lopsakad ja võrgutavad. Ja ta vajutab nuppe nibudega, mis on nagu üleküpsenud maasikad.
  Victoria aga kamandab fregatti ja teeb ka agressiivseid tegusid ning annab pääsusaba vägedele purustavaid lööke. Tüdrukul Victorial on nelja värvi juuksed - nii värvilised ja sädelevad.
  . PEATÜKK nr 6.
  Tüdruk võitleb enesekindlalt ja avaldab survet oma rinnanibudele, sädeledes nagu rubiinid. Ja kui hämmastavad on tema kõrged rinnad - lihtsalt armsad.
  Victoria nurrub, kui kauni päkapiku keel lakub tema rinnanibusid, ja laulab hambaid paljastades:
  - Dolbani , pääsusaba jaoks mõeldud dolbani tüdruk,
    Kurat , persse, lüüasaamist ei saa vältida!
  Kui midagi juhtub, kui midagi juhtub, siis ma peidan raketid,
  Ja ma suudan ja suudan anda oma vastasele vaheldust!
  Augustine noogutas ja kilkas:
  - Olen maailma tugevaim tüdruk,
  Ja ma ajan päkapiku otse nibude juurde...
  Tualettruumis on vastase uriin aktiivne ,
  Ja ma koostasin korraga kümmekond luuletust!
  Marinka lülitas selle filmi hologrammi välja, klõpsutas paljaid varbaid ja siristas:
  - Peaksime natsid lõpetama! Ja mis see on?
  Natside asemel tormasid ründama orkid ja goblinid. Ja nad kihutavad lugematul hulgal laviinil. Tundub, nagu oleks ligi hiiliv karvane ja haisev tsunami.
  Ja need orkid ja goblinid raputavad oma nuppe ja laulavad:
  Meile meeldib röövida ja varastada,
  Uskuge mind, meie jaoks pole südametunnistust ega au...
  Ja meie ülesanne on tappa topelt
  Et kõik piraadid saaksid koos olla!
  
  Me lööme su pistoda sinu pihta,
  Ja me laseme tüdrukud end ohjeldamata välja ...
  Maal pole kedagi kurjemat kui me,
  Avadon ise seisab tagasihoidlikult kõrvale!
  
  Uskuge mind, me tapame ja põletame kõik,
  Meil on kõik olemas, see oli esimene asi, mis plaanis...
  Ja kuskil lendab kuldsete tiibadega keerub,
  Ja korsaar lõikab tal veidi tiivad maha !
  
  Usu mind, piraat ei alistu sulle,
  Ei preestrid ega teised, kes tormavad tormakalt...
  Saagu väga hiilgav tulemus,
  Et filibusterid vaikselt ei istuks!
  
  Sõjas on sinu jaoks muidugi piir,
  Lahingus ei saa piraat alistuda!
  Vaenlane on lahingus hõrenenud,
  Ma näitasin, et meie korsaar suudab võidelda!
  
  Nii et me piraadid piirasime galeoni,
  Nad tapsid hispaanlased halastamatult...
  Vajadusel tapame, isegi miljon,
  Ja me ei ütle kunagi , küllalt, okei!
  
  Fregatt põleb nüüd,
  Leek selles lõõmab väga tormakalt...
  Vandusime ilmselt saatanale,
  Rikkuda kõike, mis oli helge paradiis!
  
  Nii sai kõik hästi
  Muidugi, me armastame ka tüdrukuid...
  Selle tulemusena saavad kõik
  Naine annab talle musi!
  
  Me julgeme, usume, võidame,
  Tehes kõike glamuurselt ja kaunilt...
  Vere loovutamine, essee viiele,
  üleolevalt suud !
  
  Lõppude lõpuks on kuulsusrikas kapten Morgan meiega,
  Kes põletas linnad tulega...
  Nii suur ataman on meile antud,
  Mida terassaapad tallata!
  
  Lühidalt, on olemas piraatide tee -
  Muljuda, lämbuda, halastamata...
  Vaenlane ei saa meid painutada,
  Lõppude lõpuks, teate, kõik inimesed on pätid !
  
  Me ei hooli isegi hertsogist ,
  Me murrame tal julgelt sarved maha...
  Ja me lööme sulle telliskiviga kõvasti näkku,
  Et temast saab ahjus lihtsalt papagoi!
  
  Noh, ja Louis, see kuningas,
  See on piraatide jaoks lihtsalt pähkel,
  Ta pole kuningas, vaid lihtsalt null,
  Uskuge mind, isegi haletsusväärne must ettur pole seda väärt!
  
  Lühidalt, Morgan võidab kuulsalt,
  Iga armee, mille vaenlane meile saadab...
  Oleme korsaarid, nagu monoliit,
  oma lahingusse purustaja !
  
  Auhiilgusele jääb aega, usu mind,
  Kõik saavad poole maailmast...
  Piraat on sisuliselt röövloom,
  Ta lööb sulle salakavalalt noa selga!
  
  Kui oleme nabani rüüstanud,
  Ehitame endale luksuslikud häärberid,
  Saatan on meiega igavesti,
  Ja maailma tuleb uus planeet!
  Siis võtsid koletislapsed nad ja kohtasid neid hävitava hüperplasma surmavate voogudega. Ja ta langes jõuga karvaste orkide laviinile. Ja põletame need elusalt, muutes need kebabiks. Ja mu juuksed põlevad ja suitsu tõuseb.
  Valerka märkis muigega:
  - Need on hävitamise ojad!
  Marinka nõustus sellega:
  - Me niidame oma vaenlasi maha ilma igasuguse tseremooniata. Ja see on äärmiselt lahe ja seal on ülima surma voog!
  Ja tüdruk lülitas hologrammi uuesti sisse, et oleks lõbusam.
  Ja tüdrukud ilmusid jälle.
  Kosmoselahing jätkus suure intensiivsusega. Machaonid leidsid end oodatust raskemas olukorras, kuid nad alistusid järk-järgult, osutades visalt vastupanu.
  Nataša ja Zoya tulistasid oma helepunaste, paistes rinnapungade abil. Ja nad tulistasid pääsusabaga laevu püssidega alla.
  Nataša võttis selle ja laulis:
  Tüdrukud on erinevad -
  Valge, sinine, punane!
  Aga kõik tahavad sama
  Et tulistada täpselt!
  Ja sõdalane näitas oma säravat ja pärlitest sädelevat naeratust.
  Zoya noogutas oma partnerile ja säutsus:
  Me ei ole lihtsad tüdrukud,
  Hakime hoogsalt pääsusabasid...
  Meie väikesed jalad on paljad,
  Sa ei saa vältida lüüasaamist!
  Ja ta välgutas oma safiirsilmi, mis on nii säravad ja sädelevad.
  Aurora laseb ja laulab ka piiksudes:
  - Ma olen väga lahe tüdruk,
  Kuigi talvel paljajalu ...
  ma tapan kõik pääsusabad ,
  Tea, et tüdrukust saab kangelane!
  Ka Svetlana võitleb ja tegutseb äärmiselt energiliselt. Ja tema löögid on täpsed ja hävitavad.
  Paljaste varvastega tulistav Svetlana säutsus:
  Kas sa näed taevas varjutust?
  Seal põleb tuli...
  See, teate, on põrgu märk,
  Ja seal on orkaan!
  Nataša tabas ka intelligentsete liblikate vägesid. Ja jälle põlevad allatulnud võitlejad. Kuid paadis olnud vaenlane langes maasikanibuga nuppu vajutades Zoe tabamuse ohvriks.
  Zoya laulis:
  - Au meie meistritele,
  Näitame tuule jõudu...
  Ärge andke arstidele alla
  Spektri jõud on meiega!
  Need tüdrukud on enneolematu tugevusega võitlejad. Ja need on kosmosesõdalased. Ja pealegi eelistavad nad võidelda peaaegu eranditult paljajalu ja ainult aluspükstes.
  Kuidas sa ei saa selliste tüdrukutega sõber olla? Kuigi mõnikord tundub, et nad pole sõbralikud.
  Ja kuidas nad oma helepunaste maasikanibudega juhtkangi nuppe vajutavad. Need on tõeliselt ilusad maalid.
  Aurora itsitas ja lõi vaenlast jalaga, vajutades rubiinnibuga nuppu.
  Ja ta piiksus:
  Pidage mind alatuks
  Jah, ma võin olla kuri...
  Jah, ma võin olla kuri...
  Aga kui mul oleks vaid piisavalt julgust kakluses!
  Aga kui mul oleks vaid piisavalt julgust kakluses!
  Aga kui mul oleks vaid piisavalt julgust kakluses!
  Svetlana norskas põlglikult ja märkis:
  - Mis sa, papagoi, kordad sama asja kolm korda ?
  Punajuukseline sõdalane märkis loogiliselt:
  - Kordamine on õppimise ema!
  Blond sõdalane itsitas ja märkis:
  Pead raputama
  Vaata ja korda...
  See on oh , oh, oh,
  See on ah , ah, ah!
  Aurora itsitas ja märkis:
  - Jah, naljakas! Teeme pääsusabad märjaks!
  paugutas raevust , vajutades oma väga heleda ja helepunase rinnanibuga nuppu ja laulis:
  - Üks kaks kolm neli viis,
  Makske järjekorras!
  Me tapame kõik kurjad,
  Ja me korraldame showdowni!
  Aurora hüppas püsti ja siristas hambaid paljastades:
  - Olgu boa ahendajal pikk saba,
  Paindub nagu sild...
  Üks kaks kolm neli -
  Käed kõrgemal, jalad laiemad!
  Sõdalased näitavad muidugi lahingus oma suurimat klassi . Ja nad võitlevad suure kirega.
  Ja nad lasevad välja kolossaalse hävitava jõu rakette. Ja nad lendavad. Üks kukub otse pääsusabade kosmosebrigantiini. Ja see murrab läbi ultra-kumulatiivne lainekaitse. Ja brigantiin plahvatab pikema jututa.
  Aurora võttis selle ja laulis:
  Näeme erilisi pilte,
  Brigantiinikillud lendavad!
  Ja punapäine sõdalane pilgutas oma partneritele silma. Tüdrukud sattusid muidugi igasugustesse jamadesse.
  See on tõesti muutunud nii lahedaks ja kvasaariks .
  Tüdrukud naeravad... Ja pääsusabadele surutakse edasi. Kosmilise inimimpeeriumi väed viivad läbi frontaalpühkimist. Ja nad võitlevad kolossaalse raevuga.
  Svetlana märkis safiirsilmadega pilgutades loogiliselt:
  - Ma tabasin ainult korra
  Ja otse silma...
  Huligaani tüdruk
  Ära hirmuta mind Tagankaga !
  Ja ta näitas oma teravaid ja tugevaid kihvasid. See on tüdruk, keda võib kirjeldada ühe sõnaga - super!
  Sõna hüper on aga täitsa sobiv!
  Aurora itsitas ja siristas, enne kui tulistas uuesti välja oma nibu, mis oli väga küpse ja magusa maasika värvi.
  Ma olen hull, ma olen hull
  Ma vajan teda! Ma vajan teda!
  Svetlana itsitas ja säutsus, öeldes:
  Ma olen ilus tüdruk
  Nii õiglane...
  Ma hüppan mehele peale
  Ja ma löön hoogsalt galoppi!
  Punajuukseline sõdalane noogutas:
  - See on hea idee!
  Ja tüdruk andis taas vaenlasele hävitava ja mõrvarliku surmakingituse, oma rinna rubiinist nibu.
  Ja see on väga hea löök.
  Swallowtail Empire'i teine lipulaev sai kriitilisi vigastusi ja lahvatas leekidesse. Ja selle leegid praadisid korraga palju putukaid, muutes need söestunud objektideks.
  Need tüdrukud on nii agressiivselt ilusad, et see on lihtsalt õudus ja imetlus.
  Ka Alice võitleb. Ta on üheistmelises hävitajas. Tema relv on üsna tugev. Samuti on olemas hüperlaserpüstolid , mis pumpavad kvarkide sulamisprotsessi. Sõdalane siristas:
  - Sa ei saa elada maailmas ilma Jumalata, ei,
  Aga veel keerulisem on ilma tüdrukuteta, naaber...
  Nii et võite uskuda
  Aga uskuda tüdrukusse...
  Saate seda ise teha, isegi kui olete poiss ,
  Aga Pasaran !
  Alice on väga ilus tüdruk. Ja tema elukaaslane Angelica on samuti ülimalt hea.
  Ja mõlemad tüdrukud võitlevad nii. Nad töötavad paaris ja kasutavad pääsusabade vastu võitlemisel spetsiaalseid tehnikaid.
  Angelica, punajuukseline kaunitar , võttis selle ja laulis:
  Universumi ääres on mets paks,
  Koos Baba Yagamiga...
  Ja universumi lõpus,
  Tellingud telgedega!
  Alice pilgutas oma partnerile silma ja ütles nägu paljastades:
  Ja ei kirik ega kõrts ,
  Miski pole püha...
  Sellel tüdrukul pole midagi viga,
  See kõik on vale tüdrukud!
  Ja sõdalane pilgutas oma partnerile silma. Ja nad on nii suurepärased ja säravad varastajad.
  Kuid Alfmir teeb neile läbi monitori näo ja laulab:
  Minu sees möllab meeletu tuli,
  Ilmselt on liiga hilja seda välja panna...
  Pane löögile kogu raevu jõud,
    Raputas taevast, väriseb tähti!
  Alice noogutas naeratades:
  - See saab olema suurepärane !
  nibuga päästikule , vabastades veel ühe osa hävingust ja ütles:
  Mu poiss, mu laps,
  Sa ei maga sel tunnil...
  Ja millises tundmatus riigis,
  Sa mäletad ainult mind!
  Alfmir laulis naljaga pooleks, lahkudes otsustava manöövriga pääsukeseraketist:
  Ma ei unusta tüdrukut
    Magus nagu leib!
  Vau, vau , vau , oi oi !
  Ma ei unusta kedagi!
  Tüdruk säutsus vastuseks ka:
  - Au sõdalastele, kes võitlevad nagu rebased!
  Alice säutsus metsiku aplombiga. Ja rubiinnipliga nuppu vajutades. Ja tal on sellised pargitud rinnad ja väga täidlane, täiuslikult vormitud büst.
  Ja sõdalase jalad on nii head. Ja neil on äärmiselt graatsiline kannakõver.
  Angelica võttis selle vastu ja märkis agressiivselt, paljastades oma pärlmutterhambaid.
  Ta oli väga punane ja smaragdsilmadega.
  Sõdalane oli kurvikas, peenikese vöökoha ja luksuslike puusadega. See on väga huvitav.
  Tüdrukud laulavad:
  Must pääsusaba, must pääsusaba,
  Liblikaid ootab raevukas häving!
  Ja sõdalane pilgutas oma smaragdisilmadega.
  Vahepeal astus Alfmir lahingusse Pääsukesabaässaga. Ta püüdis päkapikule järgneda. Päkapikk manööverdas osavalt. Ja ta pööras oma võitleja ümber ja tegi hüppeid küljelt küljele. Ja tema kolleeg võttis selle vastu ja hakkas lähenema.
  Jõuväljad põrkasid kokku. Ja nad sõna otseses mõttes särisesid. Alfmir tundis kuumuse sähvatust. Ja higi voolas mööda päkapiku siledat tüdrukulikku nägu alla.
  Alfmir säutsus:
  Vann, vann, vann, vann,
  Tamme ja kase leotis...
  Vann, vann, vann, vann -
  Unistan paljajalgsest tüdrukust!
  Hologramm katkestati ... Kuulda oli pioneerijuhi hirmuäratav hääl:
  - Sa ei saa seda vaadata! Tule, jätka oma võitlustreeningut või mine magama!
  Valerka pilgutas sõpradele silma ja küsis:
  - Nii et trenn või maga?
  Slava vastas otsustavalt:
  - Sõidame mööda Hüpermaatriksi laineid . Ja olgu ühendatud midagi Teisest maailmasõjast, ainult mittestandardses versioonis.
  Marinka noogutas:
  - Suurepärane! Ainult et ma ei ole enam laps, vaid täiskasvanud tüdruk. Ja me võitleme kellegagi nagu natsid, ainult et palju tugevamad.
  Levki noogutas ja naeratas:
  - Ja et teine maailmasõda kestaks kauem.
  Kolm poissi ja üks tüdruk klõpsasid korraga oma paljaid varbaid ja sooritasid järsu ülekande.
  8. märts 1947, naistepäev. Ja poiste meeskonda juhib komsomolitüdruk Marinka. Lõunakaarest puhus soe tuul ja lähedalt loksus Kaspia meri. Päikese käes on juba paarkümmend kraadi sooja. Kaevikuid kaevavad poisid on vööni alasti ja töötavad hoogsalt labidatega. Heledad, punased ja tumedad pead vilkuvad.
  Labida alt murrab läbi värske rohi ja see lõhnab millegi nii erilise, lummava järele. Sellesse üksusse ilmus kakssada esimene võitleja Valerka Lagunov. Poiss viidi siia Tšernobogi tahtel - nad ütlevad, et kui vanemad õed on mujal, võitlevad nad natsidega. Ja isegi seal on olukord nõukogude riigis ülimalt raske. Vaadake, milliseid kaltse kannavad lastepataljoni sõdurid . Kõik on hoolimata märtsi algusest paljajalu. Ja on ka hea, et täna on nii soe päev.
  Aga oma palja talla labida otsa vajutamine pole kuigi meeldiv.
  Pioneeripoiss, selles virtuaalses reaalses hüpermaatriksis töötab Valerka energiliselt. Ta on tugev ja treenitud tüüp , kes on juba tulest, veest ja vasktorudest läbi käinud. Õnnestus külastada paljusid kohti. Eelkõige hüpernoosfääri universumis, kus põlesid inimestele nii kuulsad "Tähesõjad" .
  Ja mööda kosmilistest maailmadest. Nii et terminaatoripoiss Valera Lagunovit ei üllata miski . Ta õppis ja mõistis palju. Kuid praegu ei tohiks ta silma paista. Lihtsalt kaevake oma maa ...
  Ta näeb välja umbes kolmteist aastat vana, kuid tal on juba silmapaistvad lihased. See eristab teda eakaaslastest. Selle reljeef süveneb ja paraneb aja jooksul pidevalt. Ja nahk säilitab tumeda, peaaegu musta pruunika, mis on saadud nelja valgustiga planeedil. Ja see on ka silmatorkav. Eriti märtsis, kui teiste poiste suvepruunid olid juba tuhmunud.
  Valera kõrvale tankitõrjekraavi kaevates juhtis Slava tähelepanu tugevatele pargitud poiss labidaga vehkimas.
  Pioneer, umbes sama vana ja sama pikk kui Valerka, küsis:
  - Vabandust, seltsimees, aga kus õnnestus teil nii hästi päevitada?
    Lagunov juunior , kes oli pärast mitu tundi kestnud intensiivset tööd harjunud, et keegi ei pööranud talle tähelepanu, oli üllatunud, et tema eakaaslane oli omandanud kõneande. Seetõttu otsustas Valerka seda ignoreerida, seda enam, et pähe ei tulnud ainsatki legendi.
  Kuid punakate juustega poiss osutus kangekaelseks. Ta lõi tulevikupoisi palja kannaga tagumikku. Poiss koperdas ja tundis vihasähvatust. Ei, midagi sellist, kui nad julgesid sind jalaga lüüa, ei saa andestada.
  Ja Valerka lõi poissi vastuseks kõigepealt põlve alla, seejärel sama jalaga korduvalt päikesepõimikusse. Slavka vajus kraavi põhja ja ta silmad läksid punni. Ta lämbus valust ja raevust, suutmata sõnagi lausuda.
  Mitu poissi, kes olid kaevamise lõpetanud, labidaga vehkides jooksid Valerka juurde. Pioneeripoiss surus rusikad kokku ja seisis asendis, olles valmis oma vastaseid nagu kassipoegi laiali ajama. Ja ta polnud kunagi varem selliste võitlejatega võidelnud. Oli tõsisemaid vastaseid .
  Järsku kostis politsei vile trill. Nende poole tormas sihvakas paljasjalgne tüdruk.
  Selles virtuaalreaalsuses näib Marinka olevat umbes kaheksateist, tal on peenike piht, kuid ta on sportlik ning tema paljad jalad on tugevad ja lihaselised. Pruunid juuksed on tagant punutud paksuks patsiks. Ta on ilus , kuigi klassikaliseks kaunitariks teda nimetada ei saa, aga meeste seas on ta nii suur hitt. Üle keskmise pikkuse, mehine lõug ja ilmekad silmad, nagu partisaniplakatil.
  Ja selge, kirev hääl:
  - Jäta see rahule! Mis kaklus?!
  Poisid karjusid Valerkale üksmeelselt:
  - See võõras lõi meie Slavka välja!
  - Kas sa lõid Slavka välja?! - Marinka vaatas Lagunov juuniori poole. Ja tema pilk muutus ühtäkki lahkemaks. Tüdruk märkis rõõmsalt:
  -Kas sa oled selle huligaan Slavka välja lülitanud?
  Valerka vastas ausalt:
  - Ma oleksin ka teised välja löönud, kui nad oleks seganud!
  Tüdruk noogutas ja naeratas:
  - Armas! Ma pole kunagi näinud kedagi nii vormitud kõhulihastega kui teil.
  Terminaatori poiss painutas lihaseid ja märkis innukalt:
  - Treening ja õige toitumine aitavad kasvatada lihasmassi ja lõigata.
  Marinka, justkui näeks esimest korda oma vana sõpra ( aga hüpermaatriksis võid endale isegi alternatiivse mälestuse teha!), vaatas ühtäkki poisile kahtlustavalt otsa ja märkas:
  - Aga kui must sa oled. Isegi türkmeenid on sinust kahvatumad!
  Terminaatori pioneer Valerka vastas mitte päris ausalt:
  - Lihtsalt nahk on nii...
  Tüdruk vaidles vastu:
  - Aga sul on blondid juuksed. Ja su nägu on slaavi, aga sa sarnaned musta tüdrukuga !
  Valerka naeratas ja vastas:
  - Õppisin troopikas erinevaid võitluskunste. See on minu kreedo! Nii et... ära süüdista mind...
  Tüdruk Larisa, kes just meeskonna juurde jooksis, hoiatas:
  - Ole ettevaatlik! Eriametnikud võivad tulla ja kontrollida. Nii et ärge öelge, et see on uus inimene.
  Marinka tellis lühidalt:
  - Too Slavka kraavist välja ja tee temaga rahu! Me ei vaja tüli enne võitlust!
  Valerka hüppas alla. Vaatamata tagasihoidlikule toidule võttis ta üles üsna lihaselise poisi ja viskas ta pikali. Siis hüppas ta kaevikust välja ja püüdis poisi keset lendu kinni. Seega tekitades teiste poiste entusiastlikke karjeid.
  Valerka masseeris oma õnnetu kolleegi kaela. Ta ohkas ja tuli mõistusele.
  Slavka vaatas vihaselt, kuid tema hääles oli austust:
  - Noh, sina... Sa liigutasid mind nii... Kõigest oma jõust!
  Terminaatoripoiss Valerka raputas eitavalt pead:
  - Ei! See on ikka lihtne! Kui sakslased lähenevad, siis näete, mida tähendab kõigest jõust lüüa !
  Slavka puudutas kõhulihaseid. Tema kõhule ja rinnale jäi üllatavalt selge jäljend paljast, graatsilisest poisi jalalabast. Aga luud pole tegelikult katki, nii et saame tööle asuda.
  Ja labidaga üle tunni kaevamine pole just eriti lõbus!
  Sellegipoolest esitas poiss Valerkale ettevaatlikult küsimuse, mis pioneeri piinanud oli:
  - Miks sa nii must oled?
  Noor leninist Valerka vastas pärast kolmkümmend sekundit mõtlemist:
  - Ausalt öeldes veetsin mitu kuud kohas, kus päevitus tõesti mu nahale tuleb ja siis ei taha enam kaduda!
  Slavka ( kelle mälu hüpermaatriksis on samuti muutunud!) pomises kahtlevalt:
  - Aafrikas või mis?
  Noor leninist haaras sellest versioonist kohe kinni:
  - Nojah! Olete ise näinud, et mustanahalised elavad Moskvas mitu aastat, kuid nende päevitus ei kao ikka veel kuhugi!
  Slavka ei vaielnud ja pööras jutu teisele, aga ka enda jaoks asjakohasele teemale:
  - Kust sa nii hästi võitlema õppisid?
  Valerka vastas pärast väikest pausi:
  - Mul olid tugevad mentorid ja mentorid... Nad õpetasid suurepärast kooli!
  Slavka soovitas oma partnerile:
  - Ja sa kutsud Marinka kaklema. Ta treenis võitluskunste ja võitlus teiega saab olema äärmiselt huvitav!
  Valerka Lagunov irvitas valjult ja märkis:
  - Noh, ära tule mulle niimoodi kallale! Pidage meid samaealisteks!
  Slava vastas tõsiselt:
  - Millegipärast näed sa välja nagu palju vanem inimene!
  Terminaatoripoiss vastas hambaid paljastades:
  - Sulle tundub, sest ma peksin sind!
  Slavka üritas vastuseks Valerkale pihta saada, kuid too haaras ta käe kergesti lendu ja vastas naerdes:
  - Ei! Ärge tehke seda, muidu panen teid uuesti kaeviku põhja mõõtma!
  Slavka parandas:
  - See on tegelikult tankitõrjekraav.
    Lagunov juunior naeris:
  - Sa põled nagu lõvi!
  Hakkas juba hämarduma ja Marinka kutsus koos Larisaga poisid õhtusöögile. Kuna Kaspia meri on lähedal, siis kala oli palju, soola ka, aga saia ei jätkunud ja kinoaga segatud saia oli vähe.
    Poisid närisid jõuliselt. Sõime nagu sõdur, kiiresti. Siis töötasime veel mõnda aega, juba pimedas, õnneks oli taevas selge. Siis, katsid end kotiriidega ja küürusid, et külmal märtsiõhtul soojem oleks, sulgesid väsinud poisid silmad. Aga ma ei saanud magada. Vaenlase reaktiivlennukid ilmusid taevasse ja hakkasid jõuliselt pommitama.
    Poisid ehmusid ja hüppasid välja. Mõned neist, kõige ohjeldamatumad, avasid fašistlike raisakotkaste pihta isegi tule, mis oli nii kaugelt kasutu. Üles hüppas ka Valerka Lagunov. Terminaatoripoiss hüppas pataljoni ainsa suurekaliibrilise kuulipilduja juurde. Ta avas sellest tule. Üks saksa raisakotkastest hakkas suitsema ja hakkas tulesulgi kasvatama.
    Poisid hakkasid lugupidamisest karjuma. Reaktiivautot peab ikka nii kaugelt alla tulistama. Ja noor leninlane Valerka jätkas laskmist ja üks "vares" veeres tuledega suitsedes allamäge.
    Vahipoiss laulis:
  - Sina, raisakotkas, saad löögi vastu lauba. Ma olen staarterminaator, mitte hüvasti pop!
  Ja kolmas Hitleri tiivuline püüton lõigati ära. Valerka võis veel laskmist jätkata, kuid Slavka hüppas meeleheitlikult karjudes showdowni:
  - Anna! Las ma tulistan ka!
  Valerka andis ootamatult järele, kuigi tundis, et see pole kõige parem idee.
  Slavka hakkas meeleheitlikult tulistama ja oma kuulipildujaga lobisema. Üksteise järel langesid kuulilindid . Tühjana nägid nad välja nagu näljased püütonid. Tuli oli aga täiesti kasutu. Kuulid, isegi kui nad tabasid reaktiivautosid , põrkasid neilt lihtsalt kaugelt tagasi. Lõpuks sai napp laskemoona limiit otsa ja Slava lõi pettunult rusikaga vastu kuulipilduja tuhara.
  Ja siis ta karjus, metall oli tulistamisest väga kuum. Ja huligaanist pioneer ütles kahemõtteliselt:
  - Aga relv ei lase, vaid haiseb sitta!
  Valerka liigutas väga osavalt jalga mööda maad ja Slavka kukkus maa värinast ilma löögita. Ainus, kelle peale vihane olla, oli aga tema ise. Lagunov tundis, et nii lähebki. Ja ometi lubas ta punapäisel lurjal padruneid tulistada.
  Siiski tekkis tuulevaikus ja poisid läksid uuesti magama. Kas homme või vähemalt ülehomme murravad Krauts rindelt läbi ja satuvad siia. Ja siin on ühel pool Volga vool ja teisel pool pritsib Kaspia meri. Nii et poistel pole kuhugi minna.
  Valerka Lagunov nägi unenägusid , mis olid väljamõeldud ja mitte täiesti arusaadavad.
  - Räägi uuesti, vaakumpea ! - Komandör mesilane lõikas selle ära. Droonid nägid välja suuremad ja paksemad, nende käppadel olid kogenud kulturistide punnis biitseps. Kuid nende häbimärgid olid nürid ja nende proboscis lõppes ruuduga. Noh, komandöri epoletid on valatud kullasse, kuigi tähti pole näha ja otsas on ilus roosa pung.
  Ja maailm ise on nagu muinasjutt, koeral on kuuel jalal suu lahti ja ta mängib röövikus sülearvutis kolmes keeles. Siin on lapsed, kes kõnnivad punaste kaelarihmadega. Nende silmis tabas noor leninlik Valerka hirmu ja mingisuguseid kannatusi. Nende pioneeride riided on küll nutikad, kuid millegipärast on nende pargitud jalad paljad ja tugevalt muljutud, nagu oleks nad sunnitud pikki kilomeetreid mööda kivist mägiteed trampima.
  Valerka Lagunov tundis end üha ebamugavamalt, kuid tõelist hirmu polnud. Kuidagi on siin kõik ebareaalne, isegi taevas on neli päikest ja nende kuju on täiesti ebamaine. Unenägu, tüüpiline pikk unenägu, mis, kui sind hommikul päriselt üles ei ärgata, võib omandada kõige sürreaalsemaid jooni, olla eredam kui Ameerika ulmefilmi kassahitt. Kahju ainult, et hiljem ei mäleta te jumaluse Morpheuse sellistest lainetest peaaegu midagi.
  Aga siin on kuidagi päris tõelised aistingud, kehal on kaal ja kui üks droonidest talle alajäseme peale astus, vastasid paljaste jalgade varbad tõelise valuga. Ja otsmik, mida portree tabas, oli ebameeldivalt valus ja droonide lõhn oli liiga tõeline , õietolmu ja pesemata sea segu. See isegi kõditab ninasõõrmeid ja ajab aevastama. Ei, unenägu võib ikka selline olla, käed ja küünarnukid valutavad ning randmed hõõrduvad käeraudadest.
  Tõsi, nagu linnale pole omane, pole bensiini ega muu vingugaasi lõhnagi. Tuul toob aeg-ajalt kasvavatelt, väga lopsakatelt puudelt ja lillepeenardest rikkalikud metsaaroomid. Kuid maisest tsivilisatsioonist arenenuma rassi jaoks on sisepõlemismootori puudumine üsna loomulik.
  Noor leninlik Valerka meenutas, kuidas suur ulmekirjanik Jules Verne ennustas, et transpordis ja igapäevaelus hakkavad domineerima elektrimootorid. Kuid siiani on kahekümnendal sajandil võitnud kahjulik ja ebameeldiv sisepõlemismootor.
  Valerka vaatas uuesti ringi, kus oli tema sõber, see kosmiline Marinka? Kas temagi oli tõesti pahane ja mis teda nüüd ees ootab?!
  Kohalike " võmmide " auto näeb välja nagu lendav taldrik, ainult ovaalse kujuga ja täiesti inimlike vilkuritega . Noor leninlik Valerka paiskus väga jämedalt kere sisse, murdes peaaegu liigesed ja sissetõmmatav uks, nagu oleks supermarketis, paiskus ise kinni. Samamoodi tormas liikumatu kett nagu kobra poisi palja jala juurde ja pigistas luu tugevasti.
  Valerka karjus ja püüdis käed ees kinni hoides ketti tõmmata:
  - See on valus, ära tee!
  - Pane parem püksid kinni ! - ütles talle poisilik hääl.
  Valerka Lagunov pöördus ümber. Arvestades, et tal olid lühikesed püksid jalas, tundus ettepanek mõnitav. Mobiilikaamera oli valgustatud roheka valgusega ja see tuli sõna otseses mõttes kogu laest. Valgus oli meeldiv ja millegipärast tundis poiss kohe rahu. Ta heitis pilgu kõnelejale .
  Tavaline poiss, blond, nagu Valerka Lagunov, aga lühikese meeskonnalõikega, nagu oleks pea lõigatud ja juuksed juba tagasi kasvanud. Valerkal oli poolkasti soeng ja see aja jooksul peaaegu ei muutunud , nii et juukseid polnud vaja lõigata.
  Temaga koos on veel üks poiss , pisut punakas ja üsna pikk, kõhn tüdruk. Üsna maalähedased tüübid, hea päevitusega, aga mitte tumedad. Õigete ja võib-olla isegi ilusate ja fotogeeniliste nägude euroopalikud jooned. Riietus on nutikas: särgid, pluusid, suvised lühikesed püksid ja lühike seelik, mis on maalitud kõigis vikerkaarevärvides lilledega, kuid paljajalu, mahalöödud talla ja põlvedega, parema jala küljes lihasööja ja üsna elus madu.
  Pole üldse hirmutav ja tundub isegi noorem kui Valerka Lagunov .
  Terminaatoripoiss ulatas neile käe ja ütles nähtava meelerahuga:
  - Pole hullu. Saame tuttavaks.
  Vastuseks oli vaikus ja ettevaatlikud pilgud. Seejärel jätkas noor leninlik Valerka arglikult:
  - Ma ei teinud midagi, aga lapsi ei panda millegi eest vangi?
  Punajuukseline pika näoga poiss, väga sarnane Ameerika kassahitis Peter Pani mänginud lapsnäitlejaga, ulatas vastuseks käe ja ütles kurval toonil:
  - Sa ei ole kohalik. Ja sellest piisab, et teda spionaažis ja ebaseaduslikus piiriületuses süüdistada.
  Valerka peksis paar korda ripsmeid ja küsis:
  - Kui jah, siis... Miks sa nii hästi vene keelt räägid?
  Blond poiss vastas sellele:
  - Sest põrgus räägivad kõik vene keelt ja ainult taevas kasutavad nad heebrea keelt!
  Imelaps ja pioneer naersid kurvalt ja summutatult. See meenutas mulle üht vana nõukogude nalja. Üldiselt, kas see on unistus või mitte? Kõik siin on liiga reaalne, et unistada. Võib-olla libises ta uuesti mõnda Tšernobogi loodud maailma . Sel juhul on selge, miks seda universumit põrguks kutsutakse.
  Lagunovi palja jala kett valgustas veidi ja andis radiaatorist mõõdukat kuumust. Üldiselt on siinne kliima soe, poiss raputas otsaeest voolavad higipiisad maha . Tüdruk, kelle paljas jalg oli samuti köidiku all , puudutas tema ketti ja küsis:
  - Ära suru nii kõvasti, siis jäävad sinikad!
  Köidikud, nagu oleksid nad tõesti elus, vastasid:
  - Kas sa oled kaval, tahad ära joosta?!
  Tüdruk laiutas abitult oma kalgistunud käed, märkides:
  - Kuhu sa võid minna, isegi kui põgened?!
  Punajuukseline poiss kinnitas:
  - Kõik toidud ja kaubad siin on identifitseerimiskoodiga !
  Okovy vastas lühidalt:
  - Me ei anna vihjeid. Klamber ei kujuta tervisele ohtu.
  Näib, et nad ei kiirustanud neid kohalikku vanglasse viima. Koguti kedagi teist. Vanem tüdruk lükati sisse. Ilus , kuigi tundub, et siin näevad kõik inimesed välja nagu Hollywoodis - ei kortsu ega viga. Droonipolitsei võttis talt kingad ning vangiks jääv tüdruk punastas sügavalt.
  Valerkale, kes oli punajuukselise poisi viimase vastuse peast unustanud, meenus äkki, et see on imelik. Ja jälle küsis ta:
  - Kuidas sa siis vene keelt oskad? Jah, ka heebrea keel?
  Vangipoiss ei vastanud kohe, ka tal rippusid käerauad. Teistel oli ainult üks jalg aheldatud. Noor leninlik Valerka pööras sellele erilist tähelepanu, äkki on see tüüp ohtlik kurjategija?
  Vastust ei tulnud, ainult tüdruk sosistas vaikselt:
  - Iga sõna siin... - Ja ta pani sõrme huultele.
  Valerka Lagunov sai aru, et neid nügitakse. Ja tema tuju halvenes täielikult. Kosmosereis lõppes arreteerimisega. Midagi, mida ma polnud kunagi varem kogenud. Kuigi ta muidugi vaatas filmi. Mulle meenus film "Klient", kui poiss arreteeriti, et temalt teavet ammutada. Siis aga sai ta odavalt maha, puhkas lihtsalt avaras kartseris. Aga siin sellist mugavust ei olnud. Nad viskasid veel kaks poissi ja tüdruku. Kergelt plastikuga kaetud pink on juba kitsas. Kuid tundus, et tiibadega auto hakkas kiirust üles võtma ja siis ütles punapäine mees vaikselt:
  - Meil on siin põrgu. Ainult paljud usuvad, et see on kord. Komista ja oled juba ümberõpet vajav kurjategija!
  Väike valge poiss noogutas nõustuvalt:
  - Kõik siin on tühiasi, välja arvatud Adolf. Ja ta noogutas punapea poole .
  Vanem tüdruk ohkas raskelt:
  "Ma olin jälle sammust väljas." Nüüd olen sunnitud paljajalu läbi kõrbe trampima ja laser tulistab vähimagi vea eest.
  Ka kinni peetud poisid ulgusid:
  - Ajasime teemärgi lihtsalt veidi segamini. Pealegi muutuvad pildid pidevalt!
  Noor leninist Valerka lõi silmi ja märkis:
  - Kas inimesed on mesilaste orjuses?
    Punapea raputas ettevaatlikult rusikat:
  - Mitte liiga kauaks!
  Poisi käerauad kõlisesid vaikselt ja äkki tõmbus ta nägu valust kõveraks. Käte vahelt jooksid sädemed läbi, ilmselt pandi šokilahendus. Poiss koperdas ja suur tüdruk hoidis teda kinni ja sosistas talle kõrva:
  - Ära kiusa neid. Me ei saa süsteemi alistada, seega on parem sellele kuuletuda!
  Punapea raputas eitavalt pead, ta pruunistunud nägu muutus kahvatuks, kuid ta ei öelnud midagi. Võib-olla isegi mitte nii väga hirmust.
  Ka Valerka oli sellest nördinud: kõik on sunnitud kõndima formatsioonis ja sammus. See on nagu Põhja-Korea või midagi hullemat. Ja siis löö laseriga.
  Kõige tüütum on aga see, et neid maailmu näivad valitsevat lihaselised ja suured mesilased ning nende taga keegi, kes näeb väga välja nagu Star Warsi antikangelane. Isegi nimi on sarnane: Fjabba , tõesti, Corpse. Vau, see on diktaatori nimi.
  Ja soomusmatuseauto lendas vanglahoovi. See peatus sujuvalt, neid vaevalt isegi raputati. Siin põletas Valerit hirm, et ta võidakse vangistada, ja kohtumine naril kogenud kurjategijatega. Poiss püüdis end veenda, et ta peab oma eakaaslastega istuma ja poisid saavad kuidagi omavahel läbi. Aga jalad värisesid ikka. Intelligentsed, või võib-olla küberneetikaga, vabastasid ketid ise jalad ja Valerka katkised tallad loksusid pärast kaitsmete kummist naelu. Seejärel välgatasid allesjäänud kinnipeetavate paljad, kuid puhtad kontsad.
  Hoovis oli mitu mesilast, samuti arreteeriti veel kümmekond inimest. Siia tulijad rivistati kõrguse järgi ühisesse kolonni ning mesilased ja ülemus haukusid:
  - Seisa paigal!
  Vangid seisid tähelepanu all nagu sõdurid ees . Peate seisma paigal, ilma kätt või jalga liigutamata! Vasakul käel Valerka kõrval seisis tüdruk, kes kandis vaid peaaegu läbipaistvat särki, millest läbi paistsid rinnahoidjateta rinnad, ja lühikest seelikut. Poiss ahmis ilu silmadega, eriti tema veatuid paljaid jalgu, millel oli ühtlane päevitus ja selge pronksnahk, luksuslikud puusad ja loomulikult läbikumavad sarlakid niburoosid.
  Järsku vehkis mesilane nuiaga ja välja lennanud elektrilahendus tabas Valerka Lagunovi otsaesist. Tundus, nagu oleks keegi teda raske nuiaga löönud , sädemeid kukkus silmist ja vangistatud poiss ei kukkunud ainult seetõttu, et paar politseidrooni haarasid tal kätest kinni ja asetasid oma kohale. Ja ähvardav hüüe:
  - Ma ütlesin, rahune maha!
  Noor leninlik Valerka seisis ebakindlalt jalul, silme ees oli säde, kuid tahtepingutusega püüdis ta mitte koperdada. Peas välgatas mõte: kui valus peab olema sõduritele valves olemine. Kuid nad on kahetsusväärsed ja taluvad külma. Ja siin on soe, veidi üle kolmekümne kraadi. Ei mingit lämmatavat kuumust.
  Valerka Lagunov, et kuidagi tähelepanu kõrvale juhtida, püüdis pead pööramata vanglahoovi vaadata. Üldiselt pole midagi erilist, ümberringi on kõrged seinad, küll ilma okastraadita, aga üleval on mingisugune taust, mis virvendab vaheldumisi roosa ja sinisena. Võib-olla on see, nagu ulmes, jõuväli või HF-st valmistatud kilbid, arvas poiss. Ja see on muutunud veelgi armetumaks, siinne ühiskond on kõrgelt arenenud, parem kui maise oma . Nendel droonidel on käekellad, millelt kuvatakse hologramme. Vau, umbes nagu kohaliku Interneti-ühendusega mobiiltelefoni areng. Kuid isegi kahekümne kolmandal sajandil pole see üllatav. Erinevus seisneb siin selles, et monitori asemel tõuseb käevõrust kolmemõõtmeline, värviline projektsioon. Kuid nad saavad seda teha ka Maal. Ja harv pole ka nuia, mis annab elektrilöögi mitme meetri kauguselt.
  On ka uimastusrelvi . Laske neil tavaliselt istutada lühema vahemaa tagant. Kuid ilmselt on inimestel pika kasutusega, ehkki kallid, lõikamisnuiad. Teine asi on ilma propelleriteta lendavad meeskonnad . See on tõeline progress. Poiss liigutas veidi selgroogu, et seista oleks mugavam, ja jätkas oma mõttekäiku. Pealegi maandus õue veel üks tilgakujuline, veidi hirmuäratav lendav lehter . Poiss märkas, et lennu ajal läks õhk sekundi murdosa võrra heledamaks. See tähendab, et vanglaauto sõitis läbi mingi põllu. See ei seadnud mind suuremaks tooniks. Tehnika on siin ...
  Oh, kui ta oleks sattunud keskajal tehniliselt mahajäänud planeedile, kuidas tal siis oleks läinud? Oma mitte eriti silmapaistvate hinnetega näitaks ta kõigile, kuidas toodetakse suitsuvaba püssirohtu või valmistatakse kuulipildujaid. Ja kui Uragani mitmekordse stardiraketisüsteemid paigaldati, oleks pioneeri tsaar Valeri Suure impeerium hõivanud kogu maakera. Ja siis tõstab suurim keisritest pilgu taeva poole ja algab kosmose vallutamine!
  Poiss andis oma kujutlusvõimele vabad käed. Siin on esimene sihtmärk - Kuu, kus elavad parun Münchauseni kirjeldatud kolmejalgsed. Relvadena kasutavad nad spetsiaalseid granaadiheitjaid, mis tulistavad moonipäid. Ja siis visatakse selline joa tagasi ja maalased lendavatel taldrikutel, keda tervitab alfalaserite tuli ... Ja kiirguse löögijõud sunnib kolmejalgset...
  Pinget suurendab veel kolme isendi, kahe pikema ja saledama drooni ning rikkalikult riietatud mesilase ilmumine. Moodustis venis veelgi ettepoole ja Valerka Lagunovi selg hakkas valutama. Need on ikka uued tüübid!
  Tapjamesilased vaatasid ümber paigutatud vangide rivis. Siia oli kogunenud juba üle viiekümne erineva vanusega inimkonna vangistatud esindajaid, kuid keegi ei näinud välja vanem kui kuusteist aastat. Vanglavormis, kui on sunnitud kandma lühikesi pükse ja ilma jalanõudest. Kuid just noor leninlik Valerka ei saanud oma ebastandardse välimusega tähelepanu äratada. Ei, ta on ka paljajalu ja jalas lühikesed püksid, kuid tal on seljas särav müts.
  Juhuslikult kõndiv peamine mesilane peatus ootamatult maa noore sõnumitooja lähedal ja vaatas poissi. Tal on kolm silma, mis näevad välja nagu räsitud augud: roheline taust vistrikutega ja tühimik mustusesse. See on tõesti hirmutav, tundub, et teid hakatakse sellesse ebaõnnestumisse tirima.
  Noor leninlane Valerka sulges tahes-tahtmata silmad ja astus tagasi. Valvur pistis kohe nuia abaluude vahele ja kindral mesilane ütles külmal toonil:
  - Poiss ei ole riietatud vormi järgi!
  Droon vastas tasasel häälel:
  - See on valitud tulnukas Fjabboy ...
  Kindral mesilane hüüdis:
  - Siis tuleks ta vangla külmaosakonda üle viia!
  Droon raputas käppa, kostis läbistavat kriginat ja tabamatu lasso keeras end tugevalt ümber lihaselise leninlase Valerka kaela. Poiss raputas ja kindral mesilane käskis karmilt:
  - Võta ta! Las nad võtavad ta lahti nagu algaja, tükkhaaval.
  Ja silmus tõmbas poisi valgesse siniste triipudega hoonesse. Soomusuksed liikusid eri suundades lahku, nagu uksed liftis - muusika piiksus vaikselt. Nii nad sisenesid tuppa, kust pärast tänavakuumust õhkus jahedust. Ja üldiselt tundus, et gravitatsioon on muutunud - see osutus teistsuguseks maailmaks ja allilmaks . Tõsi, väike sarnasus politseijaoskondadega Hollywoodi filmidest jäi alles.
  Kõrge droonivalvur haaras poisil kõrvast, väänas seda ja teine ühendas kaelarihma lahti.
  Siis suruti teda püssipäraga kõvasti.
  Valerka ulgus jälle, tundus, et tal oleks kõrv ära rebitud. Teda juhatati kõigepealt mööda trepiastmeid, siis mööda koridori. Terav valgendi lõhn täitis mu ninasõõrmed. Järgmiseks tulid läbipaistvast soomust valmistatud uksed. Ta juhatati tuppa, mille seintel olid peeglid, tugev löök langes abaluude vahele ja poisi pea lendas, murdes selle peaaegu põrandale. Puuvill ja teie silme ees säravad sädemed. Kaks jämedat, kõrget, jõehobu meenutavat mesilast, triibulised ja kõhuga kile- või õigemini kummikindad käppadel, ootasid teda juba ees.
  -Ta on sinu oma, sa võid ta kastreerida! - droonivalvurid naersid.
  -Võta oma riided ära! Kiirusta, kutsikas! - " Gorillataolised " mesilased diivad tõstsid ta juustest üles.
  - Tundub, et poiss pole tema ise! Tule, aitame teda. - Ja nad hakkasid jämedalt riideid seljast rebima. Uimastatud noor leninist Valerka pidas vaid nõrka vastupanu, kuid kui nad üritasid tal aluspükse jalast tõmmata, tõmbus ta vabaks ja tormas jooksma. Mitu valvurit tormas teda maha lõikama ning poiss vajus ja libises jalge vahele. Pärast seda suurendas ta oma väledust, kuid ta ei jõudnud kaugele. Musklis leninlik Valerka ei pidanud vastu ja pöördus tagasi. Just siis lendas talle peale valvurite pakk. Vangistatud poissi hakkasid nad peksma plastmassist terasvarrega kurikatega. Võib-olla oleksid nad ta tapnud, kui ähvardav hüüe poleks teda peatanud:
  -See viga võib uurimise jaoks siiski kasulik olla, lõpetage see!
  Nad tõstsid poisi üles, pritsisid talle külma vett näkku, siis pöörasid ta ümber ja viskasid ta kõhuli. Droon möirgas:
  -Tema kannul, ära jookse, lihtsalt ära tee talle haiget!
  Lapsvang sai kuti köiega mitu korda vastu paljaid kandasid. Valerka Lagunov karjus ja vingus, pisarad voolasid mööda põski alla.
  Kaastunde asemel mürgine kahin:
  - Need on lihtsalt lilled ja kui uurija teid üle kuulab, ei hakka te veel niimoodi laulma.
  Poiss korjati üles ning tema läbi otsiti alandavalt ja põhjalikult. Nad surusid näpuga nabale, mis tekitas kõhus krampe. Nad vaatasid suhu, kõrvu, ninasõõrmeid, otsisid pealaest jalatallani, jämedalt katsudes isegi privaatseid osi. Samal ajal põlesid ikka tuled, kuigi erinevatest kohtadest paistis neli eredat prožektorit.
  Noor leninlik Valerka muidugi häbenes ja kartis ning kui nad tema kehas ringi torkasid, sonde ja voolikuid sisestades, oli see vastik ja väga valus. Siin vanglapõrgus hakkad tahtmatult siplema.
  Teda ei peetud enam inimeseks, kõik ütles, et ta on vang, õigusteta inimene. Ta oli kuuma ja külma käes, ta nägu muutus kahvatuks, nagu surnul, ja täitus kohe kirsivärviga. Siis viidi ta alasti juuksurisse. Mitu paljajalu triibulistes rüüdes ja heledates köidikutes tüdrukut itsitasid, nähes, kuidas poiss punastas ja üritas oma häbi varjata, kuid elav traat hoidis käed selja taga. Randmed lähevad pingest tuimaks.
  Ja kohustuslikud portreed Fzhabba Corpse'ist, haigest veidrusest , tõeliselt tüügastega kärnkonnast, igal nurgal. Juuksurisalong ise, peeglite ja prožektoritega, meenutab otsingusaali ja tool on nagu arsti oma ja sellel on isegi klambrid.
  Mustas ülikonnas ja kleepuvate tiibadega humanoidne mesilane surus jämedalt pea alla, nagu lammast nüri lõikemasinaga pügades, see tegi haiget, tera puudutas värsket tükki. Poisile tundus, et iga mahalõigatud blondi juuksepahmakaga lendas tema hing ja killuke tema enda individuaalsusest minema. Ja ebaviisakas sadistlik juuksur tallab neid tseremooniata, nagu oleksid nad elus. Kui nad lõpetasid, lõi drooniülevaataja nuiaga tema värskelt raseeritud pead.
  -Võta, kiilakas!
  . PEATÜKK nr 7
  Valeri Lagunov kaotas peaaegu teadvuse, jalad andsid järele. Haarades tal kaua kannatanud kõrvadest kinni, tõstsid nad ta üles ja tirisid ta duši alla. Seal asetasid nad ta kabiini keskele ja lukustasid pärast seda, kui valasid ta näole ja õlgadele valgendi. Poiss tardus, oodates uut räpast trikki , ja kuulas murelikult . See sumises ja talle langes kõrvetavalt kuuma veejuga. Aur tuli välja, nahk läks punaseks, oli põrgulik valu, tundus, et põled.
  -Aidake! - karjus vangistatud poiss .
  Vastuseks vee keetmine lakkas ja külm vesi langes. Selle vool pani mu hambad valutama. Valerka Lagunov hakkas tarduma ja värisema, kui ootamatult tabasid teda uuesti põletavad lained. Siis jäine külm. Põrgusse sattunud poiss sattus hüsteeriasse, kuid veepiinamine lõppes. Punane kui homaar, ta tuli kajutist välja, ta pidi varvastele astuma, kintsud läksid siniseks.
  Nüüd viidi ta teise tuppa. Seal pildistati teda alasti erinevatest punktidest, mõõdeti, kaaluti ja võeti veenist verd. Kopeeriti märke ja mutte, otsiti arme ja põletushaavu. Siis kostis naeratus.
  - Mängime nüüd klaverit.
  See oli sõrmejälgede võtmine ja nad ei võtnud neid mitte ainult kätelt, vaid ka jalgadelt, määrides murtud jalgu hoolikalt musta värviga. Siis nad määrisid mu huuli, see oli väga vastik, mu pea oli jämedalt surutud vastu valget lehte. Poiss üritas sülitada, kuid sai rusikaga näkku. Ta pea jõnksutas ja hambad lõksusid. Nad tegid röntgenipildi ja pildistasid siseorganeid. Siis viisid nad mind peegli juurde. Valerka Lagunov vaatas endale hämmeldunult otsa. Musta silmaga kokkutõmbunud kiilakas poiss , paistes mustad huuled, mitu punni peas, paljal lihasel kehal sinikad ja nuiajäljed.
  - Noh, kallis, kas sa mõistad, mida tähendab legitiimsele valitsusele vastu seista?
  Tüügastega kaetud mesilane osakonnajuhataja karjus ähvardavalt.
  - Ja nüüd peaksite olema märgistatud. Sa kannad seda märki igavesti.
  Peeglite tagant tuli välja maski ja rohelise rüüga humanoiddroon. Ta võttis välja toru, millel oli midagi tihenditaolist.
  - Nüüd teeme teile löögi . Need numbrid on sinu number - 1313131314. Sa lähed selle alt läbi nagu vang. Anna mulle oma käsi siia.
  Ehmunud Valerka Lagunov, vaadates punast kuuma rauda, peitis selle hoopis selja taha. Seejärel väänasid kaks suurt drooni jäseme jõuga välja ja andsid selle timuka kätte. Ta pillas alkoholi käele ja põletas selle siis ära. Poiss karjus ja tõmbles, kuid teda hoiti raudsest kruustangist kinni. Lõpuks võeti põlev teras ära ja ta jäi lonkama, valust peaaegu minestama.
  - Las ta läheb jääduši alla, lase tal minna.
  Valerka Lagunovit loputati jääveega. See läks nii halvaks, et mu hambad hakkasid nagu trummid peksma, kuid ma ei tundnud end palju vabamalt. Lõputuna näivad registreerimisprotseduurid on lõppenud.
  Valges kitlis mesilane lubas:
  -Nüüd antakse teile valitsuse riided.
  Poiss ohkas kergendatult, eriti emamesilaste juuresolekul oli ebameeldiv alasti ringi käia ja ta värises külmast.
  Siin tõid mustas mundris inimesed paki, visates talle jämedalt tema rüü. Lühikesed, üle põlve, siniste triipudega määrdunudvalged püksid, õigemini lühikesed püksid, nööriga vöötatud ja samasugune, kinos süüdimõistetutele omane, biitsepsi pikkuste varrukatega triibuline särk. Ja sellised rebenenud vestid, võib-olla isegi surnukeha küljest võetud, nööbid välja rebitud.
  Noor leninlik Valerka julges küsida:
  - Ja see on kõik?
  Massiivne valges kitlis mesilane itsitas vastikult:
  - Muidugi kõike! Ja alaealisel kurjategijal pole õigust rohkemale.
  Valeri Lagunov hõõrus närviliselt omi sõber sügelevad, roosad kontsad:
  -Ja saapad? Kas ma jään paljajalu?
  Mesilane selgitas alandlikult:
  -Te olete kurjategija ja peate kahetsema ning seaduse kohaselt peavad kõik alaealised õigusrikkujad käima paljajalu , sõltumata aastaajast. - Ja putukas pilgutas silma. - Ja siin planeedil olete kõik alaealised igavesti ja igavesti!
  Teismelise poisi jalad olid juba külmetama hakanud, siinne kliima oli juba teistsugune ja ta küsis ärevusega:
  - Mis siis, kui ma külmetun?
  - Kepp ravib! - Ja droonivalvur tabas teda taas kiirtõmbega vastu põhja. - Pane ruttu riidesse, shket .
  Valeri Lagunov tõmbles, oigas, ta nahk oli toores, riietus kuidagi ja pingutas püksirihma. Poisil pandi käed raudu ja ta viidi seejärel ootesaali. Seal pandi noor leninlane Valerka põlvili, käed tõmmati taha, randmed kinnitati pahkluude külge. Nii istus ta ebamugavas asendis ja ootas lõplikku otsust oma saatuse kohta. Põlved valutasid, betoonpõrand tegi poolpaljad jalad tuimaks. Nüüd nuttis vaikselt, oli kurb ja vastik, kõik ütles, et ta on vang, normaalseks eluks kadunud mees. Ta ei naase kunagi Maale ega põgene hullumeelsest maailmast. Just, punapäine poiss ütles: see on põrgu! Nüüd pole enam võimalust, lootusetu ummiktee! Kogu tema isiksus lahustati ja hävis vangla hoolikate protseduuride käigus. Lõpuks jõudis osakonnajuhataja, hõbedaste õlapaeltega mesilane oma kausta juurde ja ütles:
  -Lasteosakonda, 19. rühma, viieteistkümnesse kambrisse.
  Lagunovi peaaegu lapselike sirgete sõrmedega kätelt eemaldati käerauad ja need kinnitati valvuri käe külge. Kurikatega surudes viidi poiss minema. Poiss hakkas jälle kartma, kuidas teised vangid teda tervitavad. Nad rääkisid vanglate kohta palju hirmuäratavat, sest seal pole lihtsalt lapsed, vaid kurjategijad.
  Nii nad läksidki õue, teravad kivikesed kaevasid paljaste jalgade sisse, äsja vermitud vang käis varvastel ja tal oli eriti valus. Sadas vihma, oli niiske ja külm. Kõrge aiaga piiratud naabertoa sissepääsu juures möirgavad ja tormavad buldogid . Koridorid on paljude trellidega sünged, isegi põrandaavad on neid täis, seinad on värvitud mustaks ja halliks. See avaldab lapse psüühikale kohutavat survet ja lapse süda hakkab jälle kiiremini lööma, ta lõi valusalt paljaste sõrmedega vastu libedat betoonastmet, aeglustas veidi ja valvur lõi teda relvapäraga selga.
  - Ära maga, uus mees !
  Poiss mattis pea lahjendatud vere lompi, kedagi oli juba üle kuulatud ja ta tõstis jämedalt üles paistes kõrva. Lõpuks juhatati noor leninlik Valerka massiivse ukse juurde, droonivalvurid irvitasid alatult . Oli kuulda sügelevat möirgamist:
  - Siin me oleme, aga kõigepealt registreerimine kongis.
  -Kuidas see on? - küsis poiss rumalalt.
  Droonid selgitasid alandlikult:
  -Ja kuna sa oled veel väike, siis on meil sinust kahju. Kümme lööki nuiaga pehmele kohale ja ongi kõik.
  Valerka Lagunov tahtis viriseda, kuid mõistis hundisilmast, et see oleks veel hullem. Ja nii, võib-olla see õnnestub. Nad pöörasid ta ümber, tõmbasid tal püksid alla ja lõid nii kõvasti kui suutis. Poiss ohkas ja hammustas siis huulte. "Ole mees," välgatas mõte. Järgmised löögid olid veelgi valusamad. Valeri Lagunov oigas vaikselt, kuid suutis oma valju karjeid tagasi hoida. Lõpuks lõpetasid timukad, eemaldasid käerauad ja avasid kongiukse. Siis tuli tugev löök ja poiss lendas talle hoogsalt sisse. Magajad ärkasid silmi hõõrudes. Neid vaadates Valerka rahunes.
  Tegemist oli kümne- kuni neljateistaastaste lastega, vanemaid ja nooremaid peeti eraldi. Nad olid kõhnad, räbalad, kõik paljajalu, sinikate ja marrastustega piitsadest ja nuiadest. Kuid samal ajal pole nad nagu kohutavad kurjategijad, keda kujutlusvõime kujutas. Näod on kõhnad, pargitud, kuid nende inimeste naeratusega, kes pole kaotanud oma inimlikku välimust. Mehi oli üle kaheksakümne, nad lebasid puidust naridel ilma tekkide, madratsite ja patjadeta. Igaüht hoidis, mõnda paremast ja mõnda vasakust jalast, pikk kobrakett, mis sarnanes nendega, mida kasutas kaubikus droonipolitsei. Kuid kuum troopiline linn on kahjuks minevik. Nüüd oli jahe, külm tuul tormas läbi akna, paksult kõveraid okkaid.
  Noor leninlik Valerka oli segaduses. Ta on üldiselt väga lahe poiss , kuid ta ei kujutanud ette, kuidas ta kord trellide taga käitub. Ei, muidugi, korefaanid rääkisid alaealiste vanglast sageli hoopis vastupidiseid lugusid. Kas kujutades seda kohta koletu põrguna, kus valitseb kohutav kaos , või vastupidi, lastesanatooriumina, kus on ehtsad vaarikad ning palju huvitavam ja vabam kui igavas koolis. Kuid siin ei näe see kindlasti välja nagu sanatoorium ja ilmselt on see hullem kui tõeline vangla . Noor leninlane Valerka, kes oli enda peale nördinud, et ta ei viitsi kambrisse sisenedes uurida, kuidas kedagi tervitada , põrutas mitte päris edukalt:
  -Tere kutid! Tulen heade asjadega.
  Kambri vanim, kõige pikem ja suurim poiss, tõusis kohtumiseks püsti. Tema taga jooksis pikk kett, mis kõlises marmorplaatidel, ja ristiisa ise oli Valerka Lagunoviga umbes sama pikk , õigemini paar sentimeetrit pikem ja märgatavalt peenem. Peale laagrinumbri polnud tal tätoveeringuid, mistõttu ta nägi välja nagu röövel. Nii et Valerka, olles oma jõu tasakaalustanud, rahunes. Ja ta küsis rõõmsalt:
  suurepärane sulle Kent ! Milleks sa oled?
  - Ei tea! - vastas Valerka Lagunov siiralt, ehkki arvas, et tõenäoliselt peeti teda luurajaks. Ja see fraer, kes tõmbas ta ülikiirelt koopasse planeedile. Lihtsalt võta ta kätte!
    Kaamerat vaadanud inimene märkis alandlikult:
  - Peaaegu kõik ei tea, mille eest nad vangis on. Meie tingimused on karmid, me peame koos elama, üksteist teavitamata või reetmata. Pidage meeles, informaatorid surevad.
  - Ja ma pole kunagi olnud kuueaastane! - vastas Valerka Lagunov ausalt.
  - See on õige, pidage meeles mõnda reeglit.
  Poiss astus sammu tagasi ja hakkas loetlema.
  -Ära kergenda ennast ämbriga. - Ta näitas sõrmega künale. - Selle jaoks on spetsiaalne süvend.
  - Kus? - Noor leninlik Valerka vaatas ringi.
  -Kui meid tööle saadetakse ja see on koidikul ja hiliste õhtutundideni, siis ehitame kindralitele dachad. Seal, tee ääres vangla lähedal, on pehmete takjastega süvend. Seal saate end leevendada. Kuid siin ei tohiks te õhku rikkuda. Teiseks, kui on toidu üleandmine, siis on need formaalselt keelatud, aga altkäemaksu eest saame kõike, seda võib kõigiga jagada.
  Kolmandaks, ärge hoiduge tööst ja ärge tülitsege ilma tõsiste põhjusteta. Muidu lähevad kõik persse. - Orjapoiss jätkas sõrmede painutamist. -
  Ja lõpuks, neljandaks, ära ürita põgeneda. Selle eest karistatakse karmilt kogu kambrit. Kui teie vanemaid kinni ei võeta, las nad annavad altkäemaksu, siis ehk leevendavad kinnipidamistingimusi ja annavad meile tekid.
  - Kui palju ma peaksin maksma? - Valerka Lagunov arvas, et Maalt see niikuinii ei tule.
  Ristiisa ütles ebamääraselt:
  -Palju, politsei on ahne!
  Omades unes valemälu ja unustanud, et elab kommunismiajastul, värises Valerka, tema vanemad pole miljardärid, nii et nad ei tasu end igavesti ära. Kuid võib-olla on tema isa juba pagendatud ja siis jätkub raha paljuks.
  "Jah, ma näen, et olete täiesti jahtunud, sest sa oled närvis."
    Vanem poiss vaatas noort leninlikku Valerkat lähemalt. Märkasin sinikaid ja punne, nahk oli aurust punane.
  - Nii nad sind karistasid. Ilmselt olete poliitiline, kui teid niimoodi mõnitatakse. Olgu, heida meiega pikali, homme on sul raske päev ja maga natuke. Noor "ristiisa" astus kutsuva žestiga veidi tagasi.
  - Saame tuttavaks, minu nimi on Joseph.
  - Ja mina olen Valerka.
  -Hea nimi. - Ta juhtis tähelepanu skulptuursele biitsepsile. - Tegelema spordiga?
  Siin otsustas terminaatoripoiss oma oskusi varjata ja oma võimeid alandada:
  -Kulturalism ja wushumaadlus.
    Vanem poiss nõustus:
  -Wushu maadlus pole võitluseks halb.
  Valerka Lagunov märkis väga tagasihoidlikult:
  -Ma pole seda veel täiuslikult omandanud. Ja meie stiil sarnaneb rohkem võimlemisega!
  Joseph naeratas alandlikult:
  -Ei midagi, kõik siin on keskpärased võitlejad! Aga kui midagi juhtub, karistame koos seaduserikkujaid ja neid, kes solvavad väikseid.
  - See on kaetud! "Noor leninist Valerka nõustus selle mõttega täielikult.
  Poisid surusid kätt. Siis ronis narile noor leninlik Valerka, poisid surusid õlad kokku ja kobasid kokku. Kuna soojemaks läks, valis Valerka Lagunov mugava asendi ja püüdis külmi jalgu sikutades magada. Kuigi raseeritud pea valutas ärevusest ja luud peksmisest ja põletusjälg sügeles, osutus terve lapse keha tugevamaks.
  Ja kui te magama jääte, laotuvad teie unes maatriksid ja te libisete taas kosmosenägemustesse.
  Ja teie ees, nagu ulmefilm;
   Jumalanna vaatas hellalt Valerkale otsa ja noogutas:
  - Kas soovite galaktika pealinnas ringi jalutada?
  Pioneeripoiss ja endine putukaimpeeriumi vang Valerka Lagunov vastas:
  - Ma näeksin hea meelega teie pealinna vaatamisväärsusi. Kui ma ise jumalaks saan, ehitan endale midagi veelgi suurejoonelisemat.
  Affaraya ( see oli hüpermaatriksi jumalanna nimi !) noogutas nõustuvalt:
  - Olgu, mu poiss!
  Ja ta tegi oma kauni suu lahti ja... Järsku lõõmas magoplasma purskkaev ja pioneeripoiss Valerka oli nõiatulest haaratud.
  Ruumi täidavad sillerdavad leegid, mis muudavad iga sekundiga värve.
  Põrgutuli, mis süttib ja neelab kõik sisemuse, purustades liha. Vulkaan, mis põletab ära kõik, mis sees on elus. Kui tuttav see kõik on! Aga seekord, äkki on põrgu tõeline?! Kannatlikkust ja valu taandub. Valerka Lagunov avas silmalaud.
  Talle tundus, et ta nägi tähistaevast. Ta sulges üllatunult silmad ja sundis need siis uuesti lahti. Jah, tõepoolest, ta näeb kummalist tähevaipa. Ebamaise päritoluga, ülimalt tihedalt täis taevavalgustite hinnalisi vanikuid. Kümned tuhanded eredaimad tähed pimestavad ja hämmastab kujutlusvõimet. Keha ise näis hõljuvat vaakumis, tundmata mingit tuge. Enneolematu vaatepilt šokeeris pioneeripoissi sedavõrd , et ta kaotas teadvuse, katkes reaalsusest.
  Kui mõtlemisvõime taas naasis, suutis ta juba oma emotsioone kontrollida. Tema all oli taas kindel maa ja ta tõusis vaevaliselt püsti.
  Vaatepilt tema ees ei olnud nõrganärvilistele. Algul arvas pioneeripoiss, et läheb hulluks. Majesteetlik linn, päkapikuimpeeriumi galaktika pealinn, üks Fabochazari klastri suurimaid linnu, ilmus kogu oma metsikuimas hiilguses.
  Luksuslikud mitmekilomeetrised pilvelõhkujad, hiiglaslikud templid, kujuteldamatult hiiglaslikud kujud, aedade ja purskkaevude kaskaadid, helendavad seadmed, kolossaalsed stendid, kuhu mahuks viiskümmend olümpiastaadionit ja palju muud. Kui lisada miljoneid erinevat tüüpi värvilisi ja ekstravagantseid lennukeid, siis kaheteistkümneaastasel kahekümne kolmanda sajandi alguse leninlikul pioneeripoisil ( unenäos ja virtuaalses reaalsuses aga mõnikord mälu ebaõnnestub ja tundub, et olla palju arhailisema ajastu esindajad!) See oli juba üle igasuguse piiri.
  Ja ometi ei tundnud noor leninlik Valerka hirmu. Tekkis äärmine elevus ja isegi kirjeldamatu rõõm, nähes sellist kujuteldamatult värvilist sära, mille on loonud intelligentsete olendite käed. Kõik selles suurlinnas oli suurejooneline ja lummav.
  Taevas särasid mitmed tähed. Eredaim roosakas-kollane täht, kaks rohelist, üks sinine ja kaks peaaegu nähtamatut kirss-safiiri, mis on nii intensiivse valgustuse juures loomulik. Kuid vaatamata tugevale valgusele ei teinud see mu silmadele haiget ega olnud ka kuum. Temperatuur on väga meeldiv, puhub kerge jahe tuul.
  Pioneeripoiss, nüüd naljamees, kõndis mööda seitsmevärvilist kõnniteed, mida raamisid lilled, kujud, mitmevärvilised vilkuvad tuled ja kristallpoleeritud plaadid. Paljad, lapselikud tallad tundusid väga siledad, ühtlased ehk libedad, nagu jää, andes luminestsentsi, aga õnneks mitte liiga kuuma pinda.
  Kõik selles futuristlikus suurlinnas oli peegelsädelev ja silmipimestavalt uhke, isegi prügikastid olid tehtud eksootiliste loomade ja lindude kujul. Nad tegid suu lahti ja tänasid viisakalt, kui neile prügi visati. Kui päkapikk oma sulanud ja kõverdunud kinga jalast heitis, hüppas kõnniteelt välja röövlind, nagu oleks see veepind.
  Selgus, et sellel on kotka pea, kuid ebaproportsionaalselt suur nokk ja triibulise baklažaani keha, mida raamisid kolm järku lopsakaid kroonlehti. Iga rida erines võrsete värvi ja kuju poolest ning tiibadel oli isegi liigutatav värv, nagu video.
  Suleline ja samal ajal lilleline koristaja neelas meloodiliselt siristades kõlbmatuks muutunud kingad:
  "Meil pole põhjust end kahtlustega piinata." Kogu universumis pole enam meeleheitel tüüpe. Tõelised mehed viskavad prügi - tapa kellegi teise pullipäkapikk! Elf-bull tapab kellegi teise!
  Pioneeripoiss Valerka viipas segaduses käega "diivapüüdjale" ja ütles:
  -Inimese juures on kõige hämmastavam see, et teda ei üllata lummav, vaid hämmastab banaalne!
  Kummaline on aga see, et raskeveokite sõjaväejalatsid sulasid ja ta ise ei saanud väiksemaidki põletushaavu. Riided ei paistnud siiski olevat liiga kahjustatud, kuigi luksuslik kombinesoon läks kaduma. Aga midagi on säilinud ja ta ei häbene niisama linnas ringi käia nutikas T-särgis ja lühikestes pükstes, palava ilmaga poisi jaoks tavalised riided.
  Kuigi ta oli saanud poisikeseks ja veidi kaotanud osa mälust, ise mitte päris teadvusel, oli Valerkal piinlik tema paljaste jalgade pärast, mis olid pealinnas äärmiselt kohatud, kus iga kuju, auto, purskkaev, kompositsioon, see või see struktuur säras kõrvulukustavalt toretsevast luksusest. Nagu räsitud kerjus New Yorgi rikkaima valitsuskvartalis, punastad tahes-tahtmata, kui keegi sulle läheneb.
  Tänavatel liigub praegu vähe jalakäijaid, peamiselt lapsed. Kuna tegemist on metropoli ühe keskse sektoriga, asusid siia elama kuulsad päkapikud ja päkapikud. Oli just periood, mil minisõduritele ja päkapikkudele anti lühike puhkus, et kogeda vähemalt natukenegi elu ilma kurnava harjutuseta, lasta neil tunda lapsepõlverõõme.
  Lisaks oli see lühike puhkuseperiood võrreldes kasarmuperioodiga omamoodi julgustuseks eduks õpingutes ja lahinguväljaõppes.
  Kui teil on vähemalt natukenegi võimalust oma aega oma soovi järgi juhtida, on õnn! Just seepärast andis vaatepilt kahjututest naeruvatest lastest, kellest paljud rõõmsalt mängides lausa õhku lendasid, saltot tegid, topina keerlesid, vabastades kaleidoskoopilisi hologramme, võlulinnale imelise idüllilise ilme.
  Uudishimulik pioneer Valerka tahtis neile läheneda ja paar küsimust küsida, kuid kartis. Kartsin, et sädelevates kostüümides rahumeelsed kaunid päkapikulaadsed poisid-tüdrukud ei pruugi olla nii rahumeelsed, kui esmapilgul tunduvad. Pealegi pole see inimestele tavaliselt omane, isegi tüdrukud mängisid selgelt sõjamänge.
  Tõsi, tundub, et lahti rullusid muinasjutulised ja anime -fantaasiatüübid, mitte inimtekkelised lahingud. Üksikud holograafilised projektsioonid olid suured ja nii eredad, et reprodutseerisid detaile tõetruult. Mis näis, ja tegelikult, äkki tekkisid kuskilt õhust muinasjutulised lossid, kindlused ja majad, mis siis kadusid.
  Nähtust jahmunud, paljad kontsad sädelemas, kõndis ja kõndis, jätkates linna uurimist. Millised vapustavad puud ja hiiglaslikud lilled, kümnete ja sadade meetrite pikkused, purskkaevude ja lendavate loomadega, mis ripuvad kristallrõdudel, säravad päikese käes mitme muinasjutulise paletiga.
  Lillede kroonlehtedele ilmuvad pidevalt muutuvad liikuvad pildid, enamasti erinevate tulnukate võitluskunstid või retrostiilis lahingud.
  "Võib-olla on need jõuväljad!" arvas pioneeripoiss Valerka oimusid hõõrudes, aju oli muljete küllusest keema valmis, sellist valguse ja värvide mängu meie planeedil taastoota ei saa! Milliseid kummalisi vorme võtab nende vaimulooming!
  Luciferostani päkapikkude lipu värviga . Teine struktuur tehti seitsmeharulise tähe kujul ja seda pöörati aeglaselt ümber oma telje. Teised hooned meenutasid uusaastapuid, tuliseid tõrvikuid ja tormisi mitmevärvilisi jugasid, stratosfääri suubuvaid hiiglaslikke ojasid. Mõned hiiglaslikud purskkaevud erinevate ekstragalaktiliste koletiste kujul vääriskivides paiskasid välja sulametalli ja kummalisi gaase, mida valgustasid laserkiired.
  Luksusmajade alumised korrused olid täis värvikaid sisse- ja väljapääse, mille ekraanidel vilkusid nimed. Kummaline on see, et kõik nimed on täiesti selged: restoranid, poed, igat taset ja tüüpi meelelahutuskeskused, erinevad teenused. See meenutas Washingtoni tunduvalt laienenud ja võrreldamatult luksuslikumat Keskpresidendi avenüüd.
  Kui ta seda esimest korda nägi ( virtuaalreaalsuses oli mäluga probleeme, see ei saanud osaliselt tema omaks!), oli ta siis veel väga väike, ta mäletas, kuidas ta oli hingepõhjani šokeeritud ja nüüd neelas sõna otseses mõttes pimestava keiserlik hiilgus oma silmadega. Muidugi polnud paljudel asjadel siin Maal analooge.
  No milline inimdisainer paigutaks peaga allapoole suunatud tornid, kuplid ja basseinid värviliste olendite ja kirjeldamatult hirmuäratavate koletistega. Seda on isegi hirmus vaadata, tundub, et kõik hakkab pea peale kokku kukkuma.
  Üks päkapikutüdruk lendas temast üle, puudutades teda kergelt läikiva kingaga. Pioneer Valerka kõikus kergelt, ta oli juba väsinud, kõndis mitu kilomeetrit.
  "Sa pole ilmselt kaua aega söönud, tähesõdalane," helises väike ingeltüdruk nagu hõbedane kelluke.
  Kui liikuvaid jälgi oli, olid need ilmselgelt välja lülitatud. Ilmselt tundsid nad kauge tuleviku ultrametropolis liigset muret füüsilise vormi pärast. Pind muutus karedamaks ja mu paljad jalad hakkasid tundma toored ja sügelema. Valerka tahtis väga süüa, sest oli tunne, et tal oli juba mitu päeva kõht tühi, ainult et...
  Kuid kes teab, kui palju aega ta veetis jumalannaga suhtlemisel, kes teda praktiliselt ei toitnud, vaid ainult lõbustas. Tõsi, elevil Valerka ei tahtnud isegi süüa.
  Tänav on täis värvilisi masinaid, mis hüüavad: "On aeg end värskendada!"
  Ratsionaalselt mõtlev Valerka otsustab:
  - Kaks surma ei saa juhtuda ja tühja kõhuga pole elu!
  Niipea, kui masinale lähenesid, ilmus kohe kolmemõõtmeline projektsioon ilusast seitsmevärvilisest tiibadega tüdrukust. Keeles, mis tundus olevat inglise keel, ütles imeline nümf:
  - Mida tahab väike, kuid julge Universumi vallutaja?
  - Sööma! - ütles Valerka ausalt, pioneeripoisi sinistes silmades oli näha näljast sära.
  - Teie teenistuses saja viieteistkümne miljoni toote komplekt. - haldjas haldjas siristas, lisades tiibadele suurust.
  - Siis Valge Maja jäätis, limonaad, mahl, kook ja šokolaad. - pobises rõõmus tomboy pioneer.
  - Mis tüüpi? Täpsustage oma tellimus! - Seal oli kaks tüdrukut ja nad irvitasid ebaloomulikult laialt.
  - Vahet pole, kui see on maitsev. - pomises Valerka segaduses käsi abitult laiali ajades.
  - Kas see on võimalikult maitsev? Kas kõige populaarsema standardi järgi? - Ilmselt on küberneetiline teenindaja pidanud rohkem kui korra kokku puutuma klientidega, kes ei saa aru, mida nad tahavad.
  - Jah! - pahvatas Valerka kergendatult.
  - Tõstke käed üles, vaadake otse. Või võta välja oma isikutunnistus , minisõdur. - ütlesid holograafilised nümfid kooris.
  Pioneeripoiss tõstis mõlemad käed. Vilkus ähmane kollane tuli, ilmselt oli see skannitud.
  - Teie isikut ei ole kartoteegis, teil pole isiklikku sõjaväekaarti, seega ei saa teid teenindada. - Tüdrukud kiljusid ja muutusid kohe karmiinpunaseks, ristasid käed jahedate päkapikkude keelaval žestil.
  Noor leninlane Valerka kõndis kähku kuulipilduja juurest minema, tema paljad lapselikud kontsad sõna otseses mõttes põlesid. See näib olevat tehnotrooniline identifitseerimiskommunism. Valerka istus tardunud, tugevalt küürus ja lõua peopesadele toetades viimistletud äärekivile. Mõtlesin... Tulevik oli kujutatud kõige tumedamates värvides. Ta on täiesti üksi teises galaktikas, ümbritsetud teispoolsetest olenditest , olenditest, kes on hullemad kui kõige röövellikumad metsloomad.
  Ja ükski päästmisidee ei tule pähe. Oliver Twistil oli Londonis parem, seal oli vähemalt selliseid inimesi nagu kodutu põgenik ise. Kuhu ta nüüd läheb? Kas ta peaks vanglas halastust lootma end alistuma? Seal nad vähemalt toidavad teid, kuigi nii alandaval viisil, läbi vooliku.
  - Miks sa oled masenduses, footon? Mis, ma näen, et sa lakud oma huuli. Tundub, et tahad Princeps -plasma kõhtu ajada?
  Võõras sädelevates riietes poiss ulatas naeratades käe. Kui inimlik see on! Väikese päkapiku nägu on ümmargune, lapsemeelne, sugugi mitte kuri, õige toitumise reklaamis peaks ta esinema, aga pigistab peopesa liiga kõvasti kokku. Kõrge laup, blondid juuksed, laia asetusega sinised silmad. Tõsi, pargitud, kõõlune käsi, justkui terasest, mis suudab luu murda. Valerka suutis end vaevu tagasi hoida, näidamata, et tal oli suuri valusid, lapse käsi oli nagu piinamiskruus.
  Ta ütles lihtsalt ausalt:
  - Jah, ma olen näljane!
  - Olete ilmselt pärit kaugetest kolooniatest, põlesite kõvasti ja näete välja räsitud ja kummaline. - ütles noor päkapikk veidi kaastundega hääles.
  Valerka heitis endale segaduses pilgu. Riided olid tegelikult juba kohati hõõguma hakanud ning nahk oli punane ja koorunud. Kas kohalikust kiirgusest või hilinenud reaktsioonist plahvatusele. Ta tundis kõhu sees jäist külmavärinat ja ütles väriseva häälega.
  termilise magnetlaengu epitsentris .
  - Ma võtan toidu suurima kiirusega, siis ütlete mulle. - Poiss jooksis nagu kiirendatud filmimisel, puutumata saabastega puiestee osavalt kujundatud pinda.
  Miks Valerka selle metsiku päkapikkude vastu usaldust tundis, on raske seletada. Võib-olla võttis mu noorus ja stress oma osa. Tagasi, uus sõber viskas talle mitu roosat punga, mis lõhnasid mõnusalt maitsvalt . Endine NSV Liidu pioneer hakkas oma lugu rääkima, midagi varjamata, kees, tahtis hinge välja puistata.
  Päkapikupoiss kuulas hoolega. Ta oli sama pikk kui Valerka ja ilmselt veel nooremgi. Vestluse ajal mängis tema nägusal näol alati puhas naeratus. Tõsi, sõdalase rassi lapse hambad on juba väga suured, lumest valgemad ja mitmete valgustite kiired peegeldusid neilt nagu päikesekiired. Automaadist võetud toit osutus ülearu maitsvaks ja tekitas küllastumise asemel isu.
  Kui Valerka pärast rääkimist vait jäi, ütles noor päkapikk arukalt:
  - Jah, see näib olevat ime, kuid te ei jää siin ellu. Teid tuvastatakse kiiresti, eriti kuna iga päev toimub kõigi isiksuste arvutikontroll. Paar päeva tagasi oli väga lähedal selline " plasmaveski " tähelaevad plahvatasid nagu superilutulestik . Isegi pinnalt oli näha, kuidas rebitud laevad taevast värvisid. Hea, et peamine " kampsun " läks üle joone.
  Päkapikulaps osutas kesktähele Vithimurale .
  - Nüüd on kõik muutunud palju rangemaks, täielikuks kontrollirežiimiks. Juba varem oli kontroll tõsine. Kindlasti on isegi see masin, nagu teisedki, seotud armastuse ja õigluse osakonnaga.
  - Nii et teie salapolitsei kutsutakse? - Valerka irvitas naeratades, kui naljakalt kõlas armastuse mõiste rahvas, mille vastu fašistid olid lasteaia ulakad tüdrukud.
  - Jah, jah, seal on mitu osakonda ja kõik räägivad armastusest. - Poiss tõmbas oma kulmud kokku ja ta pilk muutus karmiks. - See on nagu terve mõistuse mõnitamine. Isegi mu isa, neljanda järgu majanduskindral, kardab neid osakondi. Tule, lahku ruttu . Ma viin su sinna.
  - Hilja! Siin te olete, mu kallid! - Hääled mürisesid nagu hüäänikarja möirgamine.
  Mitmed soomusfiguurid, juba tuttavad karudruiidid materialiseerusid õhus nagu kummitused.
  - Põlvili ja käed püsti!
  Noor leninlane Valerka tõmbles ja sai kohe maagilise paralüsaatori laengu . Teadvus lülitati välja.
  Kui poisil mõistus pähe tuli, seisis ta hiiglasliku Colosseumi keskel. Tundes hästi ajalugu ja armastades filme vaadata, tundis Valerka siin seost Vana-Roomaga. Ainult istmetel ei istunud inimesed, vaid kõikvõimalikud kujuteldamatud olendid. Valerki poisilik nägemine muutus väga teravaks. Ja ta nägi puistutel mesilaselaadseid isendeid , kellel oli elevant, ja rohutirtsutaolisi olendeid meduusipeadega.
  Päkapikud ise istusid eraldi luksuslikel toolidel ja iga natukese aja tagant hüppasid püsti, tahtmata vaikselt paigal istuda. Nendega koos istusid vaikselt lühikesed jässakad mehed, kelle nägu oli kaetud paksu habemega.
  "Päkapikud," arvas Valerka. See peab lahe olema! Ja poiss, endine NSV Liidu pioneer, õigemini, miks endine, ütles vaimukalt:
  - Päkapikk, see on päkapikk. Ükskõik kui solvav! No kui päkapikk püsti tõuseb, pole päkapikk näha!
  Valerka tundis energiatulva. Kurb tuju kadus temast korraga. Ta on noor ja tugev. Kui hea on jälle kaugesse lapsepõlve naasta ja poisiks saada.
  Vahepeal jooksis hiiglasliku Colosseumi areenile paljasjalgne päkapikk ja teatas:
  - Ja nüüd kuulutab Julius Caesar sellele noormehele rivaali!
  Valerka tõusis istukile ja pomises:
  - KOHTA Caesar , Caesar, kes risustasid sind surnud luudega!
  Siis ilmus hologramm mehest ( ja see oli tõesti mees, mitte päkapikk), kellel oli peas kuldne pärg. Erinevalt igavesti noortest päkapikkudest oli Caesar juba eakas ja kõhn, nõtke nina ja läbistavate silmadega.
  Ilmselt kuulis ta, mida pioneeripoiss ütles , ja urises karmilt, kulmud keerdus:
  - Millest sa räägid, plebei?
  Valerka, noor leninlane, oli solvunud:
  - Mis plebei ma teile olen! Olen kümnenda põlvkonna patriits!
  Julius Caesar muutus järsku lahkemaks ja vastas:
  - Kui olete vaenlase alistanud, võite end nimetada patriitsiks!
  Valerka itsitas ja hõõrus palja poisikese jalaga verd ja haukus :
  - Kas sul on liiga raske minuga võidelda?
  Julius Caesar vastas vihaselt:
  - Ja sa pole veel minuga suureks kasvanud!
  Valerka naeris talle rusikasse ja märkis:
  - Kõik ei arva nii!
  Julius pehmenes äkki:
  - Meie säravad päkapikud ütlevad, et sa olid maapealne valitseja. Seal sina ja mina võitleme!
  Valerka, posutades nagu kalkun, ütles:
  - Las see olla nii!
  Tribüünid olid lärmakad. Kirev hord hakkas lobisema. Kuid Julius Caesar ütles karmilt:
  - Aga sa pead ikkagi minuga võitlema! Kõigepealt võitlete koletisega. Valerka kortsutas kulmu ja pomises:
  - Kas sa pole ise koletis?
  Caesar tundis nende sõnade peale nalja ja käskis:
  - Ja kuna sa oled veel liiga väike, palun ma jumalanna sind natuke suuremaks teha .
  Valerkal polnud aega vastata. Ta kasvas tõesti üles, muutudes üheteist- või kaheteistaastasest poisist kauniks noormeheks.
  Valerka Lagunov tundis endas metsiku jõu tulva ja surus polsterdatud sõrmenukkidega tugevad rusikad kokku. Siin on ta võitluseks valmis.
  Koletis lendas ootamatult välja. Endisel Nõukogude pioneeril polnud aega isegi teda korralikult vaadata. See oli midagi hiiglasliku kärnkonna taolist. Kaks massi: suur ja väike põrkasid kokku. Järgnes midagi plahvatuse sarnast.
  Neist ühe lamavasse verest pritsitud keha väriseb jõuetult...
  Peas oli kanonaad, sind justkui kattis lööklaine, mis lõhestas su liha molekulideks, mis rebenesid edasi, põledes nagu miniatuursed sähvatustega aatomipommid. Tahtepingutus, meeleheitlik katse end kokku võtta ja nüüd näib karmiinpunane loor vaikselt settivat, kuid ei lakka su silme ees keerlemast. Udu, justkui kombitsatega, klammerdub ümbritsevasse ruumi. Valutab, rebenenud keha igas rakus on piin.
  - Seitse kaheksa...
  Tundmatu arvuti hääl kõlab summutatult, justkui läbi paksu kardina.
  - Üheksa kümme...
  Tuleb kiiresti püsti tõusta, järsult tõusta, muidu tuleb lõpp. Kuid keha on halvatud. Läbi paksu punase-suitsu udu on vaenlane hämaralt nähtav. See tohutu kolmejalgne koletis on paraloroid . Ta oli juba oma paksu ja pika harja üles tõstnud, valmistudes kolossaalse jõuga alla laskma elava giljotiini tera.
  Kaks tohutut küünist külgedel avanesid röövellikult, kolmas jäse, pikk, terav , skorpionisaba moodi väljanägemisega tagapool, kriimustas kannatamatult areeni katet. Kollast haisvat sülge tilkus vastikust, tükilisest roheliste tüükadega kaetud koonust , mis õhus susises ja suitses. Lihase, verise inimkeha kohal paistis vastik koletis .
  - Üksteist kaksteist...
  Nüüd muutuvad sõnad valusalt kõrvulukustavaks, nagu haamrilöögid kuulmekile. Arvuti arvutab veidi aeglasemalt kui tavalised maised ajamõõtmised. Kolmteist on juba nokaut.
  Otsus sündis sekundi murdosa jooksul. Järsku, sirutas järsult parema jala ja kasutas vasakut vedruna, pöörases raevus, väänles nagu leopard, hüppas noor leninist Valerka püsti ja andis võimsa madala löögi otse tulnuka koletise närvikeskusesse - räni- krabi ja kärnkonna magneesiumihübriid. Löök oli tugev, terav ja täpne ning langes kokku ka metsalise läheneva liikumisega . Alamkosmose koletis ( vahepealne elupaik, mis on võimeline liikuma tähtede vahel, täites end elektromagnetlainete energiaga, kuid asustatud maailmades kiskja, kes ei põlga ära igasuguste orgaaniliste ainete õgimist) vajus veidi, kuid ei kukkunud. Seda tüüpi paraloroididel on mitu närvikeskust, mis eristab neid oluliselt teistest olenditest. Löök neist suurimale põhjustas vaid osalise halvatuse.
  Vaatamata oma laiadele õlgadele ja silmapaistvatele lihastele oli koletise vastane väga noor, peaaegu poiss. Punase näo tunnused on peened, kuid ilmekad. Kui neid ei moonuta valu ja raev, tunduvad nad naiivsed ja õrnad. Kui ta areenile ilmus, kostis tribüünidel isegi pettumuse mürinat, kui rahumeelne ja kahjutu inimgladiaator Valerka Lagunov välja nägi. Ehkki nüüd pole see enam poiss, vaid raevunud väike loom, ajavad ta silmad välja nii meeletu vihkamise, et tundus, et need põletavad ta hullemini kui ultralaser . Tüüp murdis löögist peaaegu jala, kuid ta jätkas liikumist kassi kiirusega, kuigi lonkas veidi.
  Valu ei saa gepardit murda, see ainult mobiliseerib kõik noore keha varjatud reservid, pannes ta omamoodi transi!
  Poisi ja endise NSVL kosmosepioneeri peas löövad justkui tuhanded trummid, veenide ja kõõluste kaudu voolab alistamatu energia. Järgnes rida võimsaid rõhutatud lööke mastodoni kehale. Vastuseks kõigutas koletis teravaid küüniseid, mis kaalusid pool senti. Tavaliselt on neil loomadel žonglööri reaktsioon, kuid täpne löök närvisõlmele aeglustas seda.
  Noor võitleja, kes tegi saltot, kõndis kohutavalt mäeharjalt minema ja leidis end koletise taga. Põlve asendades ja küünisega käpast möödudes lõi noormees seda küünarnukiga, pannes kogu oma raskuse ja tegi järsu kehapöörde. Oli kuulda murdunud jäseme krõbinat. Leides end vale nurga all, küünis purustatud ja haisev, kärnkonnavärvi verd pritsis väikeses purskkaevus välja.
  Kuigi olendist väljapurskuva vedeliku puudutus kestis vaid hetke, tundis noor gladiaator tugevat põletust ning tema rinnale ja paremale käele paisusid koheselt kahvatulillad villid. Tuli tagasi hüpata ja distantsi murda. Metsaline lasi välja valuhüüde - segu lõvi möirgamisest, konna krooksumisest ja rästiku kahinast. Raevukas raevukas koletis tormas edasi. Vere ja higi seguga kaetud noormees tegi saltode kaskaadi ja lendas soomusvõrgu poole. Võttes jooksustart, pannes kogu oma raskuse sellesse, lõi koletis oma harjaga, püüdes läbistada vaenlase rinda.
  Noormees Valerka vältis lööki ning jäme kamm tungis otse läbi metallvõrgu. Jätkates inertsist liikumist, surus kosmilise allilma olend võimsa voolulaenguga oma jäseme järgmisse võrku. Tarast lendas sädemeid, mastodoni kehast jooksid eritised läbi ning tunda oli põleva metalli ja kujuteldamatult alatu põleva orgaanilise aine lõhna. Iga maapealne loom oleks surnud, kuid sellel fauna esindajal on kohe selge, et tal on täiesti erinev kehaehitus.
  Koletis ei saanud kohe oma tüve välja tõmmata ja järgnes rida kiireid lööke, nagu propelleri labade pöörlemine. Küll aga tegi väikese hilinemisega tulnuka liha vastupanu ületanud elektrostaatiline laeng noorele võitlejale valusalt haiget . Tagasi hüpates, nuttu tagasi hoides, igat veeni ja luud läbistavast rebivast valust tardus gladiaator Valerka ja, käed kriimustatud rinnal risti pannes, asus seistes mediteerima. Tema liikumatus tõusva metsalise ja tormina möllava avalikkuse taustal tundus ebatavaline, nagu põrgusse sattunud väikese jumala oma.
  Valerka oli rahulik, nagu jäätunud ookeani pind, ta teadis... Sellise koletise võis välja lüüa vaid üks tehnika. Väga võimas löök.
  Rebinud kammi veriseks lihatükkideks, hüppas koletis kogu oma massiga tormakale karvutule ahvile. Kas tõesti on võimalik lasta mõnel väikesel primaadil endast jagu saada? Kogudes oma tahte, koondades kõik tšakrad ja energia üheks kiireks, andis noormees võimsa hüppelöögi. See iidne Fafara-Marada tehnika , mis on kättesaadav vähestele, on võimeline tapma selle, kes selle tekitas. Löök langes hiiglasliku võitleja juba võidetud närvituumale. Tema enda kaal ja kiirus suurendasid kineetilise energia tugevust ning seekord ei purunenud ainult närvikimp , vaid põrutusest katkesid mitmed suuremad närvitüved. Kristallmetallist hiiglane oli täielikult halvatud.
  Korjus lendas ühte, noormees teise suunda.
  Küberneetiline kohtunik loendas tasasel häälel:
  - Üks kaks kolm...
  Ta luges tumedate päkapikkude keeles.
  Mõlemad võitlejad lamasid liikumatult, viimase löögiga purustas noormees koletise, kuid murdis jalaluu. Teadvusel ei olnud aga aega gladiaatorist täielikult lahkuda ja valust üle saanud sportlik noormees tõusis püsti, tõstes rusikasse kokku surutud ristuvad käed (võidu märk Luciferostani impeeriumi viipekeeles ).
  - Kaksteist!.. Kolmteist!.. Võitleja, planeet Maa põliselanik Valerka Lagunov võitis. Tema vanus on 12 sünniaastat ehk 15 tavalist. See on debütant võitlusareenil. Galaktikasektori meister Ezihand-16 reegliteta võitluste SSK versiooni järgi, osaleja reitinguga 199: 1: 2, kaotas talle - Askezam verd Asoneta , kelle vanus on 2977 standardaastat.
  Valerka peas kõlas filibuste ülemeelik laul:
  Valisin enda jaoks karmi piraadi tee,
  Tahtsin leida oma saatust meredest...
  Kuigi nad ütlevad, et piraat ootab kättemaksu,
  Kui nad sind üles poovad, nikerdab uss ainult laiba!
    
  Kuid on vihkav kummardada isanda ees,
  Ja poisina jooksin mõisast minema...
  Kuigi teel oli paljajalu külm,
  Lõppude lõpuks ei lasknud nad poissi ukse ees!
    
  Jõudsin sadamasse, seljas ainult kaltsud,
  Ronisin öösel kell üks laevale...
  Nad püüdsid tüübi kinni ja piitsutame teda - mina;
  Vau, ma arvasin, et mu hing on saatanaga põrgus!
    
  Aga pärast piitsutamist andsid nad mulle mütsi -
  Nad ütlesid, et sinust saab praegu majapoiss!
  Ja isegi kokk valas, kujutage ette, pudeli,
  Puder olgu kibe, konjakit pole!
    
  Muidugi on see merel keeruline asi,
  Nüüd on janu piin, nüüd ohtlik torm,
  Kuid kindlus on kasu,
  Ja kui sul on pea , siis kirvega minema!
    
  Korsaarid püüdsid meid kinni nagu kassipoeg,
  Toimus pardaleminek ja verd oli kolmes ojas!
  Aga mu iseloom ei ole lapse oma -
  Pole ime, et paadimees mind õpetades peksis!
    
  Kõigil oli tahvel, aga ma eristasin ennast,
  Ja piraadikapten ütles seda:
  - See kajutipoiss võitles vapralt,
  Ta näitas vapralt korsaari vaimu!
    
  Merevennaskonda vastu võetud - see on õnn,
  Peaaegu sünnist saati täitunud unistus!
  Nüüd saate kellelegi vastu lüüa
  Ja kaupmees tormab , möödub ja purustab!
    
  Seal oli raha - helde saak,
  Nad langetasid palju, ka ilma igasuguse kärata...
  Juhtus õnnega, tea, raha,
  Aga kuld lehvib nagu varblane...
    
  Surm ei olnud õnnelik;
  Karm timukas tõi tellingu.
  Jagage kuskil uuendamise luksust,
  Mu kõht suri kongis nälga!
    
  Piraatide rahvamassis kiruvad nad valjult,
  Killud, luud, kingad lendavad!
  Oleme põrgu teenijad - rahvahulk kindlasti teab,
  Sa ei näe ise merd!
    
  Paraku on silmus häbiväärne surm,
    Kas mu elu on tõesti läbi...
  Köidikutes oli kurbust ja kurbust,
  Olen oma põgenenud sugulased ammu unustanud!
    
  Aga ma ei tahtnud silmuses ringi hängida,
  Ta võttis selle ja lõi jalaga sisikonda - timukas kukkus!
  Lõppude lõpuks teadsid venelased alati, kuidas võidelda,
  Ja kui see on korsaar, siis võitle ja ära nuta!
    
  Viimane lahing on muidugi kõige raskem,
  Selle kirve käes, mida timukas kandis!
  Kui olete vihane, pole surve väike,
  Hirmu pole, nagu nõgeseid niidaks!
    
  Teised poisid tormasid kaklusesse,
  Kust minejad tulid?
  Tõenäoliselt pärit Rusi isalt, sõdurist,
    Kelle võimud otsustasid reeta!
    
  Ja rahvahulk muutis järsku meelt,
  Nüüd on korsaarid hästi tehtud -
  Kogu väljak kihas juba mässudest,
  Sõdurid läksid tänavalt rünnakule!
    
  Juhtus midagi, mis on haruldane, kuid juhtub;
  Konksust lahti, tagasi hobuse selga!
  Aga rikas mees, ta piinab vaeseid -
  Ei tea, milline sõda selle eest oleks!
    
  Laev vallutatakse tagasi ja jälle Black Roger,
  Oleme jälle koos, meri ahter!
  Jah, ma olen tapja, ainult väga lahke,
  Ja minu jaoks on vaene mees nagu vend!
    
  Nii et me laulame, kui silmus on vaba,
  Jaga kerjusega ja ela õnnelikult!
  Korsaar tahab saada hingelt õilsaks,
  Sulle ei meeldi, kui oled jahiloom puuris!
  Kusagil ülal vilkus mitmevärviline valgusemäng, mis lahustus vikerkaare uskumatutesse kaleidoskoopilistesse varjunditesse, hõlmates kogu lõpmatu ruumi.
  Lahingut kujutav hologramm kasvas endise muinasteatri kupli kohal seitsme tuhande kilomeetri kõrgusele. Noormees Valerka oli meelelahutuslik vaatepilt. Nägu kaetud verega. Murtud lõualuu oli paistes, nina oli lapik. Torso on kaetud sinikate, põletuste ja kriimustustega, lillat verd voolab higiga alla . Rind õõtsub pingest, iga hingetõmme annab ära intensiivne valu katkiste ribide pärast. Käte sõrmenukid on katki ja paistes, üks jalg on katki, teisel pöial välja löödud. Tundub, et olete hakklihamasinast läbi aetud. Tema vanusest kõrgemad punnis lihased mängivad nagu elavhõbedapallid. Massist jääb neil veel puudu, kuid pilku köidab suurepärane reljeef ja sügav joonistus. Ilus - ei oska midagi öelda. Apollo pärast titaanide lahingut!
  Kõlab kõrvulukustav sadade miljonite kõri, peamiselt tiibade, tüvede ja muuga humanoidsed olendid. Need toodavad lugematul hulgal helisid madala sagedusega kuni ultrahelivahemikuni. Põrguliku kakofoonia katkestavad ootamatult mõõdetud müristamise helid. Kõlab Luciferostani päkapikkude suurima impeeriumi hümn . Muusika on sügav, väljendusrikas, ähvardav. Kuigi Levile okupatsioonihümn ei meeldinud, oli hüperplasmaatilise arvutiga simuleeritud ja tuhandetel muusikariistadel mängitav muusika hämmastav.
  Lüüasaadetud, piiratud intelligentsusest loomast voolas välja terve loigu haisvat mürgist rohelist verd. Ämblikulaadsed prügirobotid hüppasid sujuvalt khakivärvi liikuvalt kõnniteelt maha, kraapides katkise protoplasma üles. Ilmselt sobis nüüd koletis vaid taaskasutusse.
  . PEATÜKK nr 8
  Kurnatud noormehe juurde jooksid neli tohutut lahinguülikondades druiidikaru. Nad meenutasid tohutuid siile, millel olid nõelte asemel raketid ja koon (neil oli nii muljetavaldav arsenal).
  Keiser Julius Caesar peitis end arglikult nende laia selja taha. Ta oli ilmselgelt segaduses, et ta ei oodanud, et "võitmatu" kohalik tšempion saab mõne maise inimese käest. Tema peenikesed käed värisesid erutusest, kui ta kinkis keti koos medaliga, mis kujutas muinasjutulist kolmepealist draakonit meenutavat koletist. Muinasmaailma keiser, isegi selleks, et mitte puudutada tähtsusetu primaatide rassi esindajat, kasutas auhinna üleandmisel õhukeste ülestõstetavate kombitsatega kindaid, mis ei tulnud kunagi valvurite tohutute korjuste katte alt välja.
  Ja siis Julius Caesar taandus kiiresti, hüppas tiibadega tanki, tõustes õhku kaugmaakahurist visatud suurtükimürsuga .
  Laserrelvi osutades nõudsid hirmuäratavad päkapikusõdalased tähistaeva Colosseumi areenilt lahkumist. Jahmatades lahkus noormees lahinguväljalt . Manglistatud paljad jalad jätsid sõrmuse hüperplastilisele pinnale verised jalajäljed . Iga samm, nagu kõnniks kuumal sütel, lõhkeb valust, sidemed venivad, kõik luud ja veenid valutavad valusalt. Valerka sosistas vaikselt:
  -Elu on kannatuste koondumine, surm on sellest vabanemine, kuid kes leiab rõõmu võitluse piinadest, väärib surematust!
  Püüdes püsti püsida, kõndis ta mööda pikka kestadega ääristatud koridori ning arvukad maiste tüdrukutega sarnased emased loopisid tema jalge ette värvilisi palle ja mitmevärvilisi luminestsentslilli. Päkapiku rassi naised on reeglina väga ilusad, pikad, kõverad, moekate soengutega, kaunistatud erinevate tulnukate kujuliste juuksenõeltega, mis on täis vääriskividega.
  Mõned neist tegid mängulisi komplimente, tegid roppu nalju ja rebisid isegi riided seljast, flirtides jultunult ja eputades oma võrgutavaid kehaosi. Ilma igasuguse piinlikkuseta, sooritades avalikult kutsuvaid kehaliigutusi või vabastades arvutikäevõrudest või elektroonikaga varustatud kõrvarõngastest hirmuäratava välimusega hologramme. Häbematud tiigrid, täiesti ilma moraaliprintsiipideta, äärmiselt korrumpeerunud tsivilisatsiooni lapsed.
  Noor leninlane Valerka kortsutab kulmu, nagu oleks ta menaažis, ei ainsatki inimlikku pilku. Ta isegi ei võpatanud, kui virtuaalsed olendid teda ründasid, ja mitu rida pseudopäris kihvad sulgusid tema torso või kaela külge. Hologrammid eraldavad osooni ja neid tabab nõrk elektrilahendus. Luciferostani isased ja emased olid nördinud, et mees ei pööranud kohutavatele projektsioonidele tähelepanu ning kasutasid ähvardusi ja solvanguid. Neid hoidis uhket noormeest ründamast vaid tugev barjäär, mis tagas avalikkuse turvalisuse. Ainult üks blond tüdruk lihtsalt naeratas ja viipas tervitatavalt käsi.
  Noor leninlik Valerka oli üllatunud, nähes võõra lapse pilgus midagi inimlikku, tema hing läks soojemaks.
  Ja siin tuleb jumalanna Affaraya, kes kohtub oma naljamehega. Talle meeldis väga Valerka võitlusklass, isegi uues demiurgi kingitud kehas. Elfi jumalus ütles:
  - Ja sa oled julge, naljamees!
  Noor leninlik Valerka laulis sellele:
  - Jah, ma olen nali! NSVL pioneer ja sõdalane ju! Aga aadlikud nimetasid kurje päkapikke narrideks... Ma nihutasin koletise jalast, ma ei anna sulle kätt!
  Kirjeldamatu kaunitar Affaraya tõmbas kena noormehe enda juurde ning hakkas teda musitama ja kaasa laulma.
  - Oh, Valerka on teerajaja, mu kallis naljamees, ma näen meie tormist romantikat ette... Sa oled väga poiss - ma vihkan neid, kes on meie vastu!
  Affaraya tundis enda sees armastuse kirge, kuigi üle paari miljoni eluaasta oli ta juba proovinud peaaegu kõike, mida oli võimalik ette kujutada, ja isegi kogenud midagi, mida oli võimatu ette kujutada. Kuid Valerka Lagunov hämmastas teda oma spontaansuse ja mängulise mängulisusega.
  Ja nüüd ta laulab:
  -Ma olen Valerka, julge... Seksisümbol!
  Sa ei leia kedagi minust lahedamat!
  Ma olen osav pätt ... Isegi kui ma pole kahekümneaastane!
  Milline armsake . Ja temaga on nii tore olla. Affara lendas üles, tõstes oma väljavalitu tähtedest kõrgemale. Ta on tugeva maagiaga jumalus. Nii tormasid nad läbi maailma, sattudes planeedile Riddle, mis koosnes ainult punastest ja oranžidest püramiididest. Affara jagunes mitmeks vormiks ja hakkas püramiididega armastama. Ja peamine hüpostaas ümbritses Valerka. Jumalanna kiirgas naudingust endast maagilisi plasmaliblikaid .
  Ta oli suurepärane ja sõna otseses mõttes kiirgas karjuvat erootilisust. Tõepoolest, mis iganes Jumal on, see on jumalus...
  Ja kui tal seksist igav hakkas, viskas ta Valerka jälle endast eemale ja tormas kosmosesse.
  Valerka jäi püramiidplaneedile. Täiesti üksi, pika, lihaselise, kuid siiski habemeta noormehe näol.
  Valerka tundis end äkki solvununa:
  - Pesin selle ära ja viskasin minema! Need on naised! Sa ei saa neile meeldida!
  Ja noormees pritsis kuumale pinnale. Haavad paranesid jäljetult ja ta leidis end uuest kohast. Taimestikku ümberringi praktiliselt polnud, välja arvatud kärbitud samblikud. Tõsi, teel sattus Valerkale ka puravike sarnaseid seeni .
  Valerka kummardus ja neelas ühe neist. Maitses nagu keedetud krevetid, näljasele kõhule ei tee paha.
  Valerka märkis filosoofiliselt:
  -Kui kohtate head jumalannat, olete õnnelik, kui mina olen halb , saate filosoofist presidendiks. Või veel parem, lihtsalt president või isegi universumi keiser.
  Siis tundis Valerka nalja ja ta naeris täiel rinnal. Ja talle tundus, et keegi oli ta naeru üles võtnud. Noor leninlane kiirendas sammu. Ta muutus uudishimulikuks.
  Üks püramiididest erines teistest , olles tetraeedriline. Valerka läks resoluutselt tema juurde. Ta hakkas jooksma. Noor tugev keha nõudis liikumist. Oi, kui hea ja tore on niimoodi tuult mööda kihutada.
  Ja poiss taas laulis ulmefilmist pärit võitlusroboti tunde ja energiaga:
  ja mu kallis läheme tihnikust välja,
  Peidus ebamaist kurbust!
  Ja külm põleb, külmub,
  Katkine motiiv läbistatud!
    
  Paljad jalad lumes,
  Tüdrukud lähevad valgeks!
  Vihased lumetormid möirgavad nagu hundid,
  Häirivad linnuparved!
    
  Kuid tüdruk ei tunne hirmu
  Ta on võimsate jõudude võitleja!
  Särk kattis vaevalt liha,
  Võidame kindlasti!
    
  Meie sõdalane on kõige kogenum,
  Sa ei saa seda haamriga painutada!
  Siin liiguvad vahtrad õrnalt,
  Lumehelbed langevad sulle rinnale!
    
  Meil pole kombeks karta,
  Ärge julgege külmast väriseda!
  Vastane on härja kaelaga paks,
  See on kleepuv, vastik, nagu liim!
    
  Rahval on selline jõud
  Mida sai püha riitus korda saata!
  Meile nii usk kui loodus,
  Tulemus saab olema võidukas!
    
  Kristus inspireerib isamaad,
  Käitab meil võidelda lõpuni!
  Nii et planeedist saab paradiis,
  Kõik südamed on julged!
    
  Inimesed on varsti õnnelikud
  Olgu elu vahel raske rist!
  Kuulid on julmalt surmavad
  Aga see, kes kukkus, on juba tõusnud!
    
  Teadus annab meile surematuse,
  langenute mõistus naaseb teenistusse!
  Aga kui me välja lööme, siis uskuge mind,
  Vaenlane lööb skoori kohe sassi!
    
  Seetõttu palvetage vähemalt Jumala poole,
  Pole vaja vigu teha, ole laisk!
  Kõigeväeline kohtunik on väga range,
  Vähemalt võib see mõnikord aidata!
    
  Kodumaa on mulle kõige kallim,
  Püha, tark riik!
  Meie juht, hoidke ohjad tugevamalt,
  Isamaa on sündinud õitsema!
  Püramiidi sissepääsu juures nägi Valerka kummalist olendit. Tundub, et see sarnaneb inimesega, kuid pika nina, küünistega käppade ja kihvadega. Üldiselt osutus ta vastikuks tüübiks, eriti võrreldes veatu nahaga nägusate päkapikkudega.
  Valerka oli aga üksindusest juba väsinud ja ta suundus otsustavalt selle koletise poole. Pealegi tundus teema pigem vastik kui hirmutav. Valerka oli oma välimusega rahul. Mitte poiss, vaid pikk ja väga ilus noormees. Eh, jumalanna muutis ta Apolloks. Ja mida ta tema jaoks oma kortsude ja kõhuga tähendab, kui tal need muidugi oleksid, kas ta siis tüütaks teda?
  Katsealune tervitas Valerkat võõras dialektis, kuid endine nõukogude pioneer sai kõigest aru, nagu räägiksid nad temaga inglise keeles. Ilmselt sisendas jumalanna Affaraya talle sarnase võime.
  - Tere noor rändur. Kuhu sa lähed?
  Valerka vastas arukalt:
  - Mu jalad liiguvad, aga pea on minestatud . Mis maailm see selline on? Kuidas ta elab? Kuhu peaksin oma jalad suunama?
  Ebameeldiv inimene vastas:
  - Teie välimuse järgi otsustades olete inimene. Ja täiesti alasti , mis räägib teie madalast staatusest. Sellel planeedil on suuri saladusi ja kavalaid lõkse. Parem hakka minu teenijaks ning ela täiel rinnal ja turvaliselt!
  Valerka raputas eitavalt pead:
  - Ma ei taha, ma pigem lendan!
  Agressiivne möirgamine vastuseks:
  - Miks see ikka veel juhtub?
  Valerka vastas ausalt:
  - Sa oled jube ja mitte kiindunud!
  Vastuseks oli äärmiselt ebameeldiv naer, seejärel vastus:
  - Jah, me kõik trollid näeme ebameeldivad välja. Ja kõik rassid vihkavad meid, pidage meid kurjuse kehastuseks!
  Valerka muutus ettevaatlikuks ja küsis:
  - Kas sa pole kuri?
  Troll vastas kahemõtteliselt:
  - Ei! Oleme lihtsalt jõu varjukülg!
  Valerka meenutas, kuidas päkapikud tegid inimesi ehteks ja lilleks ning märkis kahtlevalt:
  - Aga ülejäänud, kerged?
  Troll irvitas ja märkis:
  - Jõu jagamine tumedaks ja heledaks pooleks on tinglik. Võimsus on üks, kuid seda saab kasutada erineval viisil. Kui teil on soovi, saate hävitamise elemendid omandada!
  Valerkale see idee meeldis:
  - Miks mitte! Võtke ja hävitage päkapikuimpeerium - Luciferostan ! Nad hävitasid Maa!
  Troll irvitas lihasööjalt ja vastas:
  - Suurepärane! Näen, et meie eesmärgid ja soovid langevad kokku. Kuid pidage meeles, et tumeda jõu tee on väga julm ja raske! Peate läbi elama ebainimlikud katsumused ja kannatused.
  Noor leninist Valerka kuulutas otsustavalt:
  - Ma olen valmis!
  Troll ütles kuivalt:
  - Järgige mind pimeduse viimase suure kuninga püramiidini.
  Kui uks noore leninlase Valerka selja taga paiskus, tundis noormees põletavat külma. Paljaste jalgade all on torkiv jää, ümberringi pole pimedus, vaid painajalik varjude kuningriik. Troll käskis:
  - Jälgi mind ja ära karda midagi!
  Kangelaspoiss Valerka jaoks oli iga samm valus. Nad läksid järjest madalamale. Ringi lendasid mingid kohutavalt koledad varjud, kahvatud kummitused kõverate kihvadega, mõned rotid tiibadega ja isegi haavanditega kaetud. Hakkas külmemaks minema ja isegi Valerka tugev, vastupidav keha hakkas värisema. Tekkis mõte, kas nad laskuvad allilma. Pimeduse kuningriiki, kuhu lähevad patused hinged.
  Üks tiivuline rott puudutas Valerkat tiivaga ja noormees tundis valusat põletust.
  Siis rääkis troll ning tema ebameeldiv ja isegi hauakas hääl muutis selle kuidagi vähem hirmutavaks.
  - Võimu varjukülg sisaldab vähe meeldivaid asju, kuid see annab kolossaalse jõu! Selles kogete hävitamise ja lagunemise elemente. Ja sinust saab suur musta maagia mees.
  Valerka küsis kõhkledes:
  - Kas mul on selleks võime?
  Troll irvitas ebasõbralikult ja vastas:
  - Aga me kontrollime seda kohe. Kui vana sa noormees oled?
  Valerka vastas kõhklemata, otsustades valetada, et testida, kui kõiketeadev see maagiline tegelane on:
  - Varsti kakssada seitsekümmend üheksa!
  Troll naeratas:
  - Ja sa ei olnud alati ori!
  Valerka kuulutas otsustavalt, taas valetades:
  - Suurema osa oma elust olin patriits ja minust sai isegi riigipea!
  Troll muigas õrnalt ja märkis:
  - Seda me nüüd kogeme. Vaatame, kas sinust saab tark valitseja, kui jõu varjukülg annab sulle võimu.
  Ja tume nõid peatus ja pöördus Valerka poole. Trolli kätte ilmus helepunane kiiver. Ja pimeduse isand sosistas, pannes selle endisele presidendile pähe:
  - Kontrollime, kuidas te hädaolukordades reageerite.
  Kiiver põletas Valerka kauni pea. See tundus justkui nähtamatu, kuid tulikuumad puurid puurisid kolju ja aju endasse. Mis muutis selle ettekujutuse väljakannatamatuks.
  Siis aga sai Valerka kergendust tunda. Ta kolis teise reaalsusesse ja hakkas universumit erinevalt tajuma .
  See on Ameerika minevik. Pöördepunktiks aasta 1942, kuulus Midway lahing . Jaapanil olid kõik võimalused võita, kuid kaotas. Ja siin, vastupidi, naeratas õnn samuraile. Neli Ameerika lennukikandjat uputati, hukkus palju piloote. Vaikse ookeani algatuse haaras lõpuks kinni Tõusva Päikese Maa.
  Jaapanlased vallutasid oma edule tuginedes Pearl Harbori ja Hawaii saarestiku.
  Nende maaarmee avas seejärel teise rinde Nõukogude Kaug-Idas. Tekkinud on väga raske olukord. Sakslased vallutasid Stalingradi tohutute kaotuste hinnaga ja Punaarmeel ei jätkunud operatsiooniks Ring jõudu. Tõsi, talv saabus ja lahingutest kurnatud natsid ei saanud edasi liikuda.
  Kuid Kolmas Reich kuulutas totaalse sõja ja pärast oma vägede täiendamist võis juba raskete tankide abil edasi liikuda. Tekkis NSV Liidu lüüasaamise ja teise rinde sulgemise oht. Aafrikas stabiliseerisid sakslased pärast Montgomery armeerühma esialgset edu rinde, saates lisajõude.
  Veelgi enam, jaapanlased sisenesid kohalike elanike toel Indiasse ja vallutasid Delhi. Nüüd ei jätkunud brittidel jõudu oma positsiooni päästmiseks. Ja Rommeli uus pealetung algas Egiptuses. Sel ajal ei saanud jaapanlasi Hawaii saarestikust välja ajada. Samurail oli liiga mugav konfiguratsioon. Nii tekkis 1943. aasta märtsis-aprillis kriitiline olukord Egiptuses ja Vaiksel ookeanil. Ja idarindel valmistati ette Saksa pealetungi. 20. aprillil langes Aleksandria ja brittide olukord Egiptuses muutus peaaegu lootusetuks.
  Ja uus Saksa Tiger tank näitas oma ülekaalukat jõudu. Inglise masinad olid tema vastu jõuetud. Ameerika eksperdid uskusid, et Nõukogude kaitse ei suuda tiigrite ja pantrite massilisele sissevoolule vastu seista. Ja siis ei hoia Stalin Kaukaasiat.
  Tulevikus on see täis antifašistliku koalitsiooni kaotust Lähis-Idas ja teljeriikide jõudude ühendamist Iraanis. Ütlematagi selge, et väljavaade on kohutav!
  Natside rünnaku põhisuund oli Stalingradist lõuna pool mööda Volgat, et jõuda seejärel mööda Kaspia mere rannikut Bakuusse. See oli see, mida Nõukogude luure suutis eelnevalt välja selgitada ja sügavuti kaitse üles ehitada.
  Natsidel on aga rasked tankid ja iseliikuvad relvad. Sealhulgas "Lõvi", mida päris ajaloos tootmisse ei pandud. Kuid siin on natsidel palju rohkem ressursse ja neist piisas selle koletise jaoks. Ja "Lõvi" on paremini kaitstud külgedelt, nurga all kuni saja millimeetri paksuselt ja otsmikul. See paak kaalub üheksakümmend tonni, kuid tänu tuhande hobujõulisele mootorile on selle kiirus ligikaudu sama kui Tigeril.
  Igal juhul kolossaalne jõud.
  Ja eesliinil olid Valerka, Levka, Slavka ja Marinka. Ja koos teiste pioneeridega kaevavad nad kaevikuid. Terve lastepataljon seisab natside teel.
  On mai lõpp ja Volga piirkonna lõunaosas on juba väga soe. Poisid on särgid täiesti seljast võtnud ja töötavad vaid lühikestes pükstes. Torsod olid juba kaetud ühtlase šokolaadipruuniga.
  Poisid on kõhnad, aga karmid.
  Valerka, vajutades palja jalaga labida teraskäepidemele, märkis:
  - Siin on ilma lõhkajateta kuidagi hirmutav !
  Marinka itsitas ja vastas:
  - Pigem antipulsar!
  Levka säutsus naeratades:
  - Noh , pole midagi, meil on ka puhkus! Ja nii, ilma hüperlaserita on see veelgi huvitavam!
  Slava noogutas ja märkis:
  - Hüperblasteriga võib esimese klassi laps hävitada fašiste. Ja proovige seda, ausalt !
  Üks poistest, kes nendega koos kaevas, tumepruun ja heledajuukseline, laulis:
  Meie imelise kodumaa avarustes,
  Karastatud lahingutes ja töös...
  Koostasime rõõmsa laulu,
  Suurest sõbrast ja juhist!
  
  Stalin on võitlev hiilgus,
  Stalin on meie noorte lend...
  Laulude, võitluse ja võiduga,
  Meie inimesed järgivad Stalinit!
  Marinka kortsutas kulmu ja katkestas:
  - Stalin jättis 1941. aastal natside rünnaku vahele, nii et ärge teda liiga palju kiitke! Ja ta piinas paljusid inimesi repressioonide, näljahäda, kollektiviseerimisega - kui palju asjata!
  Valerka kinnitas:
  - Ta tulistas nii palju sõjaväelasi, nii et 1941. aastal polnud isegi kedagi käsutada. Marssal Tuhhatševski üksi on midagi väärt!
  Levka noogutas ja ütles:
  - Täpselt tegi marssal Tukhachevsky ettepaneku kasutada lahingutes suuri tankide ja lennukite koosseisusid. Ja looge tanki- ja lennuarmeed!
  Slavka säutsus:
  - Nii et meil on võidud!
  Nii poolpaljad pioneeripoisid kui tüdrukud, vaevu heledate puuvillaste kleitidega kaetud, töötasid energiliselt labidatega.
  Kõik lapsed olid paljajalu, päevitunud ja kõhnad.
  Valerka ja tema meeskond olid tumedama pruunvärviga ning nende kehad olid lihaselisemad ja paremini toidetud. Lihased on aga väga silmapaistvad ja sügavalt määratletud.
  Poisid kaevasid. Volgast puhus soe õrn tuul. Marinka, kelle juuksed muutusid selles virtuaalreaalsuses vaskpunaseks, meenutas revolutsiooni elavat kehastust.
  Valerka, täis entusiasmi, laulis:
  Armastuse riik, minu NSVL,
  Ilus , õitseb rubiiniga, roos...
  Olgem inimkonnale eeskujuks
  Keegi ei saa lapsi hävitada!
  
  Oleme pioneerid, Lenini pojad,
  Mis on valguse kotkad...
  Lapsed sünnivad universumit valitsema,
  Vahepeal jooksevad nad paljajalu läbi lompide!
  
  Oleme oma kalli Iljitši sõdalased,
  Kes näitas õiget teed...
  Sa ei lõika rüütleid õlast maha,
  Muidu läheb väga halvasti!
  
  Nii et Hitler viskas raevust riiuleid,
  Poisid pidid kurja hordiga võitlema...
  Kuid pioneerid ei saa olla argpüksid,
  Me sündisime nagu lõvid, et võidelda roojaga!
  
  Seltsimees Stalin on ka kuulsusrikas juht,
  Kuigi ma ajasin väärkohtlemisega palju sassi ...
  Kuid ta paneb oma vaenlased lihtsalt värisema,
  Võimeline saavutama täieliku muutuse!
  
  Me võitlesime paljajalu Moskva lähedal,
  Lumekuhjad hammustasid mu paljaid kontsi...
  Kuid Hitler osutus lolliks
  Pioneerid andsid talle palju!
  
  Nii poisid kui tüdrukud lahingus,
  Uskuge mind, nad näitasid oma kõrgeimat klassi...
  Kadunud õitsevad nüüd paradiisis,
  Ja nad näevad , uskuge mind, nad on andnud kommunismi!
  
  Poisid ei karda külma,
  Nad hüppavad vapralt ainult lühikestes pükstes...
  Nende jalad on aastaringselt paljad,
  Poisid on käsivõitluses tugevad!
  
  Siin on poiss, kes viskab pommi kohutavale tankile,
  Võimas "Tiiger" põleb nagu tuli, leegitseb...
  Stalingradist sai krautide õudusunenägu,
  See on nagu põrgu, põrgumäng!
  
  Hästi tehtud pioneer rünnakul,
  Ta astub paljajalu tulle...
  Nüüd, seltsimees Stalin, nagu isa,
  Hävitagu kuri Kain!
  
  väga lahedad lapsed , uhked,
  Uskuge mind, me ei alistu oma vaenlastele...
  Ja me tõrjume kurja hordi vood,
  Kuigi Adolf, nagu räbaldunud koer, läks hulluks!
  
  Pioneer võitleb oma kodumaa eest,
  Poiss lihtsalt ei kahtle...
  Ta on eeskujuks oktoobrirahvale,
  Ja ta ründab raevukalt!
  
  Meie jaoks on Vladimir Lenin auline jumal,
  Mis loob reaalsust julgelt...
  Ja nii et kiilaspäisusega vastik füürer sureb ,
  Me võidame oma vaenlasi mõjuval põhjusel!
  
  Oh tüdruk, sa oled mu sõber,
  Oleme lihtsalt lapsed paljajalu käreda külma käes...
  Aga ma usun, et tuleb tugev perekond,
  Näeme siniseid avarusi!
  Suvi on asendanud põleva talve,
  Neetud fašist edeneb taas...
  Võitlesime eelmisel kevadel kõvasti,
  Kosmoses on vaenlane veidi virtuaalne!
  
  Miks Panter minu poole tormab ?
  Poiss viskas teda vapralt granaadi...
  Krautide jaoks on juba karistus,
  Ja fašistlik tank viskas rööviku maha!
  
  Laps on hiiglaslik sõdalane,
  Ja kannab moonipunast lipsu...
  Meie rahvas Isamaal on üks,
  Ja kommunismi tähed ei kustu!
  
  Me võitleme suvel, nagu alati,
  Muru on laste jalgadele meeldivam...
  Suur unistus saab teoks
  Kui poiss kõvasti terast põriseb!
  
  Usun, et me kõik siseneme Berliini,
  Ja me elame tüdrukuga kuni võiduni ...
  Me vallutame universumi avaruste,
  Et vanaisad oleksid pioneeri üle uhked!
  
  Kuid peate oma laste jõudu pingutama,
  Ja võidelda, et inimestel häbi ei oleks...
  Eksamid, sooritades kõik A-ga,
  Usun, et oleme varsti kommunismis!
  
  Ärge uskuge muinasjutte, mida preestrid koovad,
  Tundub, nagu kuradid küpsetaksid ateiste...
  Tegelikult on nad hukule määratud
  Et kommunismile ohvreid ei tooda!
  
  Ja varsti vallutame planeedi,
  Kogu nõukogude universum saab olema...
  Meie tähelaev on tugevam kui keerub,
  Oleme universumi kuningad ja kohtumõistjad!
  
  Siis äratab teadus surnud üles,
  Kõik pioneerid, hiilguse vanaisad on elus...
  Isamaa sepis mõõga ja kilbi,
  Lõppude lõpuks on mõistus meiega ja me oleme võitmatud!
  Nii laulsid need imelised pioneerid. Ja tunde, energia ja jõuga.
  Ja nad trampisid oma paljaste pargitud jalgadega.
  Kuid need on noored sõdalased.
  Taevasse ilmusid Saksa ründelennukid. Esiteks muidugi Focke-Wulfid, mis vahetasid välja vanema, kuid väga tõhusa Yu-87, sakslastel on ka XE-128, väga hea ründelennuk ja kahekordne mitmeotstarbeline XE-322, millel on kaheksa õhukahurit ja ka reaktiivraketid.
  Pioneeripataljoni komandör, kaunis komsomolitüdruk Nataša, kes hüppas paljaste, päevitunud, tugevate, lihaseliste, graatsiliste ja võrgutavate jalgadega, hüüdis:
  - Noored pioneerid - malmist pead, ise tinast - peitke , neetud !
  Valerka vastas sellele, et korjas paljaste varvastega üles plahvatusohtliku söetolmu paki. Ja kuidas poiss selle võtab ja suure jõuga viskab.
  Isetehtud pomm lendas kõrges kaares ja põrkas vastu sumisevat XE-322.
  Ja Saksa auto rebenes laiali.
  Valerka säutsus:
  Space Valley -
  Surmaloor...
  Must soo -
  Ma imesin seda ahnelt!
  
  Kas see on tõesti au?
  Taevast ei leia...
  Süda ihkab kättemaksu
  Tahab päästa maailma!
  Leshka, Slavka ja Marinka hakkasid ka paljaste varvastega lõhkepakke üles korjama ja natside lennukite pihta loopima.
  Üldiselt on söetolmust lõhkeainete valmistamine suurepärane idee. Ja kui selline asi plahvatab, puhub see tõesti kõik väikesteks kildudeks.
   Ja tulevase kahekümne kolmanda sajandi lapsed võtsid ründaja üles . Nii hävitatakse vaenlase lennukeid.
  Leshka säutsus teravmeelselt:
  - Sõjas on parem olla paljajalu tavaline poiss, kui jalutu vana kindral!
  Marinka viskas ka mõrvargranaadi ja ütles:
  - Kes on hingelt noor, püüdleb esimesena võitlema, langeb kehalt viimasena tolmu!
  Slavka, võitleb nagu hiiglane ja loopib granaate oma väikeste, paljajalu, kuid väledate ahvitaoliste jalgadega, märkis:
  - Kõige kindlama tee võiduni astub sisse paljajalu poiss, kui ta pole piisavalt tark!
  Valerka viskas selle ka vaenlasele väga surmavalt pihta ja ütles:
  - Ära häbene, poiss, oma paljaid jalgu, parem on häbeneda, et oled jalanõu!
  Leshka, loopides oma vaenlastele hävitamise saadusi , kilkas:
  - Jalatsiteta poiss tapab suurema tõenäosusega täiskasvanu, kui ta on saapaid täis!
  Marinka, jätkates pealetungivate vastaste kallal nokitsemist, ütles:
  - Parem paljajalu lapsepõlv kui täiskasvanuks saamine jalatsitega!
  Slavka viskas ka võimsa lõhkepaki söega ning see tungis Focke-Wulfi ja purustas selle.
  Selle peale ütles poiss:
  - Noored aastad ei ole põhjus mitte usaldada olulisi asju, küps vanus ei ole põhjus kergeusklikuks jõudeolekuks!
  Valerka säutsus, lüües vaenlast tapjaga:
  - Sädelevate paljaste kontsadega tormab noor sõdalane pigem värava poole, kui lonkab läbi mudaplekilisest täiskasvanud saapast!
  Leshka itsitas, lisas oma palja kanna ja viskas hernetera ning lõi tormiväelase puruks ja kilkas:
  - Paljajalu laps on parem kui täiskasvanu saabas ja eakas jalanõu !
  Teised pioneerid möirgasid imetlusest ning viskasid ka lõhkepakette või tulistasid püssist ja kada.
  Slavka märkis:
  - Miks on paljajalu lapsepõlv päikese all õnnelik aeg? Sest vana puukinga aeg on nagu kuu!
  Marinka võttis selle ja säutsus, vabastades kadakast surma kingituse:
  - Hea on olla poiss ainult otseses tähenduses, vana mees, vastupidi, ülekantud tähenduses!
  Valerka itsitas ja Fritzesid lüües kilkas :
  - Millal on kaks parem kui kolm? Kui oled noor kahel jalal, siis kui vanamees kolmel kepiga!
  Levka tabas surmava jõuga ja märkis:
  - Igast lapsest võib tulevikus saada valitseja, kuid eakal türannil on ees vaid haud!
  Marinka kilkas ja vastas naeratades:
  - Rebane vahetab nahka kaks korda aastas, poliitik vahetab maski igal kohtumisel valijatega!
  Slavka, kuradi vaenlased, märkis:
  - Paljajalu poiss on palju osavam kui eakas jalats ja toob rohkem kasu kui täiskasvanud saabas!
  Valerka naeris ja persse ajades märkis:
  - Hingelt nooremaks saamine ei tähenda lapsepõlve meelest langemist!
  Levka lõi natside pihta ja säutsus:
  - Parem on olla laps ja naerda surma üle kui vana mees ja karta surra!
  Marinka urises kobra raevu saatel:
  - Kõik lapsed ei naerata rõõmsalt, kuid nad kõik naeravad muretult!
  Slavka, kes hoolib lennukitest, märkis:
  - Sa ei saa seda leivale määrida, kuid see sisaldab ka soola!
  Valerka muigas ja märkis, visates paljaste varvastega lõhkepakki:
  - Kui valija tahab, et leib laual oleks, vali poliitik, kelle kõnedes on tõesool!
  Levka viskas ka midagi mõrvarlikku ja hävitavat ning pomises:
  - Tööleib on kibe, ilma õigluse soolata!
  Marinka märkis vaimukalt:
  - Kui poliitiku sõnaosavus voolab purskkaevuna, siis muutub see kindlasti verejoaks!
  Slavka säutsus:
  - Ka valitsejal on vaja kõneoskust, aga et punast verd ei voolaks!
  Lennuki rünnak vaibus. Ja tekkis ajutine paus ning poisid ja tüdrukud laulsid:
  Pioneerid on toredad poisid,
  Nad olid esimesed, kes lõid kolhoosi...
  Meid õpetati kuulipildujast tulistama,
  Et lapsed asjata pisaraid ei valaks!
  
  Käisime kolhoosis heina tegemas,
  Töö seal oli kuum...
  Kõndisin paljajalu kilomeetreid,
  Poistel on nüüd nöör!
  
  Jumal ei aita pioneere
  Neil on Lenin ja Kõigevägevam...
  Kuskil ulutab lihasööja Kain,
  Õudusunenägu karu möirgas nagu äike!
  
  Poisid ja tüdrukud kõnnivad
  Murul lõikasid sirpidega rukist...
  Kuumal mais on kolhoosis mõnus,
  Ja pole vaja meile valetada!
  
  Imetlegem kastet, poisid,
  Mis meile kandadele lööb...
  Ilusa tüdrukuga, paljajalu,
  Tõuskem lendu, noored mehed!
  
  Saame palju ära teha,
  Lenin inspireeris meid kangelaslikkusele...
  Tee on poistele lai,
  Varssavi ja Berliin on ees!
  
  Jah, alatu füürer ründas äkki,
  Tundub, nagu põrgu kurat oleks meie peale tulnud...
  Aga kiilakas pätt saab hoobi ,
  Pole asjata, et ka Stalin on kurat!
  
  Poiste jaoks pole kõik tankid takistuseks,
  Nad võitlevad nagu need kotkad...
  Ees ootab hiilgav tasu,
  Lenini suured pojad!
  
  Fuhreri tormavad tankid tormavad,
  Ja uskuge mind, nende tünn suitseb...
  Komsomoli liikmed peksid oma vaenlasi paljajalu,
  Hitler ootab lüüasaamist!
  
  Lahing käib juba Moskva lähedal,
  Vastane on salakaval ja julm...
  Palve Iljitši poole aitab meid,
  Vajadusel saab tähtaeg ka otsa!
  
  Pioneerid: poisid, tüdrukud -
  Nad tormavad paljajalu läbi lumehangede...
  Krautidele tuleb karm kättemaks,
  Kui noormees liigutab rusikat!
  
  Uskuge mind, lumehanged ei hirmuta meid,
  Uskuge mind, paljad kontsad ei karda lund...
  Pioneerijalad vilguvad
  Lapsed hakkavad kiiresti jooksma!
  
  Ja nüüd poisid ja tüdrukud,
  Nad ründavad Fritzi lainega...
  Pioneeride hääl on selge,
  Nad saavad saatanaga selgelt hakkama!
  
  Fašistid ei saa aru, kes neid tapab,
  Nurgeline tiiger süttis põlema...
  Poistel on palju jõudu
  Rebenenud politseinik on vait jäänud!
  
  Siin viskas poiss oma palja kanna püsti,
  Väga hävitav kingitus...
  Me ei mängi surmaga peitust,
  Võitlust ülistavad rüütlid!
  
  Paljajalu tüdruk tormab ründama ,
  Kannast sai lumes roos...
  Tahame väga tugevat võitlust,
  Kui sa oled nõrk, aitan sind!
  
  Me võitlesime Moskva fašistide vastu,
  Ja nad sõitsid nagu luud...
  Kommunismile on lisatud kilomeetreid,
  Kõige säravam ja püham unistus!
  
  Toredad võitlevad tüdrukud
  Et nad võitlevad surma vastu, hoolimata ...
  Kaunitaride hääl on väga selge,
  Nad küpsetavad pirukaid mängides!
  
  Ja poiss sellele avarusele,
  Ma olen väga õnnelik, tead, usu mind...
  Tervitades seda maa-alust,
  Vapralt kaitses Stalingradi!
  
  Milleks meil seda väga võimsat "Tiigrit" vaja?
  See tank on kindlasti hiiglaslik ...
  Pioneerid laulavad lüürat,
  Meile tuleb uus peremees!
  
  Teist rüütlit pole olemas, usu mind,
  Poiss sidus punase lipsu...
  Jah, aastaid oleme vaid lapsed,
  Napalmi sajab taevast!
  
  Stalingrad võitleb väga kenasti,
  Pioneerid on selles nagu võitlevad lõvid...
  Lõppude lõpuks on meie jaoks näide kõige olulisem,
  Et vanaisad ja isad oleksid uhked!
  
  Me saame selles lahingus teha kõike,
  Võita kurjad fašistid nalja tehes...
  Laulavad suurepärast nõuannet
  See on nagu Issanda laps!
  
  Poiss nägi nobedat "Panterit"
  See tank ei ole nõrk, poiss tea ...
  Mõnikord kirjutame teemast välja,
  Vahet pole, aga sellest saab paradiis!
  
  Jumal lõi inimesed igaveseks auks,
  Et Lenini jõud oleks...
  Uue punase värvi jõu huvides,
  Teravad nõelõmblused!
  
  Poiss jooksis läbi lumehangede,
  Ja ta viskas vapralt granaadi Tiigri poole...
  Tal on seljakotis bazooka,
  Nii et vallatud füürer puhub minema!
  
  Saate lahendada ka mõistatuse,
  Kui palju on ainult kaks korda kaks...
  Võitkem fašistid ettevaatlikult,
  Lõppude lõpuks oleme piisavalt targad!
  
  Lumi langeb ja põletab poisi kontsad,
  Ta on alles laps, kuigi ta on kangelane...
  Poiss ei mängi surmaga peitust ,
  See füürer on alatu hemorroid!
  
  Siin võeti "Panter" kindlalt vastu,
  Tugevalt nurgeline suits...
  Ta lõi fašistile palja kannaga vastu koonu,
  Vaenlane on nagu purustatud klaas!
  
  Pole võimatuid eesmärke
  Vapper pioneer tõestas...
  Vaenlase hordi võitmine pole keeruline,
  See on julge poiss!
  
  Sellepärast me võitlesime Isamaa eest,
  Iga pioneer teab seda...
  Me ei kahetse elulahingus,
  Au NSV Liidu pühakule!
  
  Paljajalu poiss ei karda,
  Isegi kõige karmim pakane...
  Ja ikoonid sädelevad, ma näen nägusid,
  Ja Lada ja Kristus on meie jaoks!
  
  Lenin kutsub meid uude maailma,
  Kus on tasuta bagel, koorekook...
  Aabel võidab, mitte Kain,
  Ära vaata valjuhäälsele suhu!
  
  Kurski lähedal käivad juba lahingud,
  Kuigi vaenlane on julm kui hunt...
  Poisid ja tüdrukud löövad vapralt,
  Nad tabasid sulle otse valatud terasest otsaesist!
  
  Noh, vaenlane taganeb,
  Ja rünnakul on paljajalu pioneer...
  Ta usub võitu kuulsusrikkas mais,
  Ja on eeskujuks sõduritele!
  
  Kuskil peksid Krauts komsomolilast,
  Nad põletasid pokkeriga kontsad ära...
  Neetud tüdruk oli piinatud
  Nad panid ta paljajalu sütele !
  
  Ta ei öelnud neile midagi
  Ma lihtsalt naersin koletistele näkku...
  Mis pätid , piinast teile ei piisa,
  Me riputame su sõrmusesse üles!
  
  Krautsid lasid komsomolilase maha,
  Ja siis nad viskasid mu silmusesse...
  Ja selle eest andsid pioneerid,
  Sest ma armastan tüdrukuid!
  
  Mida Krauts tahtis, seda nad ka said
  Hitler oli selgelt kirstu tiritud...
  vastased kõvasti,
  Nad tabasid kesta jõuga vastu lauba!
  
  Jah, meie, poiste jaoks on see lihtne,
  Võita lahingus kurjad fašistid...
  Kuigi me näeme väikesed välja,
  Aga õppige, ainult viis!
  
  Oleme juba vormistatuna Berliini sisenenud,
  Esimest korda saapad jalas...
  Poiss oli laps, temast sai kangelane,
  Näitas sõna otseses mõttes tippklassi!
  
  Me ei leina lahingus langenute pärast ,
  Ma tean, et nende teadus ärkab ellu...
  Ja nad näevad kaugel kommunismi,
  Sest valgus võidab surma!
  
  Ja Jeesus ei ole meie Issand,
  Särav Lenin...
  Tema tahet me ei unusta,
  Igavene keerub planeedi kohal!
  
  Me saavutame, ma tean, võidu,
  Kui kosmoses sõda...
  Veedad ütlesid meie esivanematele,
  Saatan võtab üle kolmandiku maailmast!
  
  Aga me vabastame nad, usu mind,
  Teeme seda - see on muinasjutt, tead...
  Õndsuse rõõmus nagu lapsed,
  Ja ehitagem universumisse paradiis!
  
  Surma pole olemas - inimesed teate,
  Elu, usu mind, on hea...
  Ja inimesed annavad järglastele õnne,
  Taevasse koos Kõigevägevamaga sajandeid!
  
  Siis on maailm kommunism,
  Kogu universum, universum on pimedus...
  Igavesti lõputu, eluvalgus,
  Täis suurepäraseid mõtteid!
  
  Ja Lenin hakkab, ma tean, valitsema,
  Kuulsus on ka see, et Stalin on võitlejate juht...
  Saame tulevikus kõik parandada,
  Meie kaaslased on nagu titaanid!
  
  NSVL kauge universumi taga,
  Päris äärtest kõrgemal pole piire...
  Ja suure loomingu nimel,
  Selle ajaloo kuulsusrikkad leheküljed!
  
  Pioneerid olid, on ja jäävad
  Meie õnnes, igavesti paradiisis...
  Tea, et su jõud ei kao kunagi,
  Unista lõputust rõõmust!
  . PEATÜKK nr 9
  Jah, siin võite olla üllatunud, kuidas lapsed lõid otse käigu pealt nii tugeva ja võimsa luuletuse, mida isegi Aleksander Sergejevitš Puškin kadestaks.
  Igatahes näitasid nad, et neil pole mitte ainult lihaseid ja võitlusoskusi, vaid neil on ka poeetiline anne.
  Valerka lakkus huuli ja märkis:
  - Mida, ultrapulsar?
  Marinka itsitas ja vastas:
  - Pigem nagu hüperkvaasar!
  Levka, see umbes kaheteistkümneaastane poiss, võttis selle kätte ja püüdis osavalt paljaste varvastega herilase kinni. Ja siis viskas ta teda suure jõuga. See lendas mööda nagu kuul ja tabas roomavat saksa skaudi otse raudkangi. See tabas ja osutus saatuslikuks.
  Slavka märkis:
  - Sellise kiiruse juures on isegi herilane surmav hävitamise kingitus!
  Valerka itsitas ja märkis:
  - Jah, me oleme supertasemel võitlejad! Kuid sellised peaksid pioneerid olema. Ja kui peame võitlema mitte virtuaalses keskkonnas, vaid päriselus, siis me ei eksi!
  Marinka noogutas nõustuvalt pead:
  - Olen kindel, et me ei eksi!
  Levka märkis sarkastiliselt:
  - Sinu ülim enesekindlus on sinu nõrkus!
  Tüdruk märkis loogiliselt:
  - Mõnikord on vaenlase ülehindamine palju ohtlikum kui tema alahindamine! Nii sünnitab ebakindlus lüüasaamist!
  Slavka naeris ja ütles:
  - Selline triumf on nagu lüüasaamine ja võidu tähendus on naeruväärselt lihtne, kogu mõte on liigutus lõpule viia ja pioneerile õitsenguga nina pihta lüüa!
  Sõjapoisid võtsid selle ja aevastasid üksmeelselt. Põllu kohal hõljunud paarsada varest jäid uimaseks. Ja nad kukkusid alla, lüües roomavaid natside eriüksusi nokaga. Ja nad veritsesid sõna otseses mõttes.
  Levka itsitas ja laulis:
  Dili, dili Petersell tuli,
  Dili, dili ehmatas varesed!
  Need poisid pole mänguasi,
  Ja täielik häving!
  teised sündmused toimuvad mujal Hypermaatriksis .
  Anna Witchakova koges oma truu lendava hobusega mitte just meeldivat lahkumistseremooniat . Nii mõnegi Saksa lennuki alla tulistanud Mig-4 emaks saanud hävitaja põles Jaapani armaada õhulöökide käigus lihtsalt maha, nagu ka päris palju teisi sõidukeid ja laevu. Pärast seda, kui tõusva päikese maalt pärit raisakotkad linna nokitsesid, avanes Vladivostok kurb vaatepilt. Hukkunute matused toimusid aga sõjaväeliselt, tagasihoidlikult ja üsna kiiresti. Piloot Vedmakova pani jalad põlema, tüdruku jalad olid kaetud villidega ja nii kõndis ta paljajalu, astudes ettevaatlikult varvastele. Jaapanlased pole veel haaranguid korranud, nad on koondanud oma jõupingutused edasiliikuvate rinde toetamisele. Vedmakova kõndis ümber rusude, seda puhastati energeetiliselt ja tööliste hulgas oli palju lapsi. Peenikesed, paljajalu, värskest kevadpäikesest punetavate nägudega riisusid nad katkiseid plaate, tõstsid maha kukkunud telegraafiposte ja pühkis lihtsalt tänavaid.
  Poiste kohal olev vanem, pioneerilipsus, kuid ilma särgita ( rippus eraldi, ilmselt hoolitsesid poisid riiete eest), jooksis piloodi juurde.
  - Me töötame kiirendatud tempos, seltsimees major, kõik on varsti valmis! Pühime tänava puhtaks, läheb nagu enne sõda!
  Witcher naeratas ja viskas talle kommi:
  - Siin, võta see! See on meie nõukogude ajal valmistatud naturaalsest šokolaadist, mitte Ameerika mürgist .
  Poiss pilgutas rõõmsalt:
  - Ja me anname ameeriklastele uue nad mõtlesid välja hüüdnime . Kuna nüüd on nad koos Hitleri ja Hirohitoga, siis nad pole mitte jänkid, vaid pindod!
  Tüdrukmajor kummardus poisi ees:
  - Kelleks sa ütlesid, et nad on?
  Noor pioneer kordas:
  - Pindos! Nii et nüüd kutsume jänkideks, kes meid reetsid!
  Witcherova silitas poisi pead, seejärel kõndis tema suur, tugev käsi üle poisi õhukeste veenide õlgade. Poiss naeratas vastu, hambad valged, ja sirutas oma kalgistunud peopesa välja. Major surus poisi kätt ja vastas:
  - Peame nime meeles pidama. Kuid me ei ole veel Ameerikaga sõjas, mis tähendab, et on ennatlik hüüdnimesid välja mõelda.
  Poiss vaidles vastu:
  - Ameeriklased on hullemad kui jaapanlased ja sakslased, sest nad eelistavad võidelda kellegi teise kätega. Ükskõik kui julmad on Tõusva Päikese Impeeriumi võitlejad, nende vaprus on kõigile teada!
  Witcher katkestas:
  - Ma tapan need vaprad mehed! Ja nii kiiresti kui võimalik!
  Uus garnisoni kohusetäitja Krotov allkirjastas ootamatult mitte täiesti loogilise käsu ja saatis sõdalase piloodi koos meremeeste rühmaga Habarovskisse. Käsk tuli kohe, oli vaja tõrjuda Jaapani üksuste edasitung. Witcherova muidugi eeldas, et nad annavad talle hävitaja, kuid... Rindel polnud vabu lennukeid ja nende keskusest polnud veel saabunud abiväge. Reis Vladivostokist Habarovskisse võttis vähe aega ja major paiskus sõna otseses mõttes rööbastelt maha kiiva lahingusse.
  Jaapanlased püüdsid hästi kindlustatud linnast mööda minna ja selle ümber piirata. Vaevalt jõudis sõdalane oma kuulipildujaga kaevikusse hüpata, kui rünnak algas.
  Sinitsinilt, kes oli tema kõrval pikali :
  - See tähendab, et vaenlane plaanib Fredericki või täpsemalt kindral Nogi taktikat kindlustustest mööda minna ja meid tagalasse ajada.
  Kapten pomises süngelt:
  - Las ta proovib vene hobuse saba põlema panna. Ta saab oma kabjadega nii kõvasti pihta, et see ei tundu palju!
  Ässpiloot naljatas:
  Tõenäoliselt pole hobuse kabjad Kruppi terasest , vaid meie nõukogude omad!
  Tema sõnu katkestas karpide ulgumine. Siin lebab ta pikalt kaevatud kaevikus, Habarovski ümber on üldiselt märkimisväärne kindlustuste rida, Jaapani sissetungi oht on eksisteerinud juba mitu aastat. Kaevikute ees ja taga plahvatavad mürsud, mis teevad kõvasti müra. Üldiselt tekitab kuulus Jaapani shimosa palju müra ja suitsu. Sõdalane vaatab kartmatult, isegi mõningase ükskõiksusega. Mürskude plahvatused tekitavad määrdunud purskkaevu, millest üks põhjustas pinnase värisemise. See tähendab, et tulistab hea kolmesaja millimeetrise kaliibriga kahur. Kuuldakse haavatute oigamisi. Läbi kahuri näivad need kergete aurudena, mida iga kõrv ei suuda tuvastada. Siin oli sõdalane piloot kaetud mullaga. Tüdruk aga aevastas ja raputas punastelt patsidelt tolmu:
  - See on alati nii, kui pikali heidad, oled määrdunud! Ja kui sa tõused, anna mulle üks või kaks vasakut kätt!
  Suurtükiväe ettevalmistus osutus lühikeseks, võib-olla ei olnud jaapanlastel nii palju mürske. Rünnak on alanud. Ees sõitis mitu Jaapani tanki. Väike, veidi ümara masina korpusega. Tõusva päikese impeeriumi populaarseim tank: Chichikha . Witcher mäletas tema omadusi. Esisoomus 30 mm , püstol 47 mm, diiselmootor 320 hobujõudu. Peale sõiduomaduste, mille poolest see masin T-34-le alla ei jää, on see isegi hullem kui 1943. aasta mudeli Saksa T-3. Isegi Kaug-Idas kutsutakse teda aevastamiseks! Aga muide, põldude kuninganna pole tank, vaid jalavägi. Proovige, lähenege miiniväljadele. Nagu lauldakse: Kus soomusrong läbi ei saa, roomab püssiga sõdur.
  Jaapani vintpüssid kopeeriti Saksa Mauserist. Kuulipildujad rebiti ära Esimesest maailmasõjast saati kuulsalt Schmeisterilt . Üldjuhul on kitsasilmalistel soov kopeerida teisest küljest parimat. Kindlasti töötavad Jaapani disainerid juba Pantheri ja T-34 hübriidi loomisega!
  Jaapani tanke pole rohkem kui tosin ja Nõukogude suurtükivägi ei kiirusta nendega kohtuma. Jalavägi jookseb neile järgi sörkjooksul, traditsioonilises jämedas ketis. Tõusva Päikese maa sõdurid ise on riietatud vormiriietusse, mis on khakist stepi värviga kokkusobiv kergelt kollakas. Witcher vaatab neid, hinnates kiiresti ründajate arvu. Silma järgi on neid viis kuni kuus tuhat ja seda rindeosa katvates kaevikutes istub kõige rohkem tuhat venelast. Ja relvad... Kaug-Ida armee on varustatud jääkprintsiibi järgi ja kuulipildujad on ainult ohvitseridel . Noh, ta on major, kuigi ilma ametikohata, taandatud reamehe tasemele.
  Kapten Sinitsin (veel väga noor mees) küsis Witcherilt :
  - Kas sa võitlesid sakslastega?
  Tüdruk vastas:
  - Ei! Ma suudlesin neid!
  Järsku kahvatuks muutunud kapten märkis:
  - Kas sa mäletad oma esimest surnukeha?
  Witcher naeratades raputas pead:
  "Ma olen piloot ja kelle ma alla tulistasin, ma tapsin ta, mul pole laipade aimugi!" Muide, kogu Suure Isamaasõja ajal ei lastud mu lennukit kordagi alla!
  Kapten vilistas veidi kohmetult:
  - Sa oled lihtsalt äss ! Ja kui palju sul määrdunud sakslasi on!
  Witcher naeratas veelgi laiemalt:
  - Pärast kahekümne viiendat autasustasid nad kangelastähte! Ja ainult kakskümmend kaheksa.
    Sinitsin hüüdis:
  - Uh-uh ! Sa oled lihtsalt oma käsitöö meister!
  Tüdruk vastas tagasihoidlikult:
  - Pole vaja teha kangelast kellestki, kes lihtsalt täidab ausalt oma kohust. Nüüd tuleb jalavägi lähemale ja me kohtume nendega.
  Kapten tõmbas raskekuulipilduja polti , mis kaalus tubli kümme kilogrammi. Puudutasin koera, kaat on väga tihe, tagumikul on tagasilöök. See pole eriti mugav masin, kuid see tabab ... Tõsi, kuulujuttude kohaselt on sakslastel juba võimsam kuulipilduja, kuid kes teab, kas Nõukogude disainerid mõtlevad midagi paremat välja. Sinitsin ei suutnud vastu panna, küsides:
  - Miks sa nii suureks piloodiks jalaväkke viidi?
  Vedmakova vastas naljaga pooleks, klõpsates ka oma püstolkuulipilduja katikut :
  -Ja ma tahtsin lihtsalt teada, mis tunne on tule all istuda! See oleks lahe.
  - Ja sa oled vist saapad kaotanud, kui sul nii kiire oli eesliinile jõudmisega!
  Vedmakova, püüdes ville kiiremini ära saada, kõndis tegelikult ringi nagu paljajalu tüdruk. Kuigi sõja ajal näitas enamik naisi ja lapsi suviti paljaid kontsi, polnud see ohvitseride seas aktsepteeritud, eriti avalikes kohtades. Kuid Witcherile meeldis teda isegi niimoodi esile tõsta. Ta vastas Sinitsinile lihtsalt:
  - Raha säästmiseks on meie vastu praktiliselt kogu kapitalistlik maailm. Saapad ju kuluvad ära ja see on paljude inimeste töö!
  Kapten nõustus mängulise pilguga:
  -Sul on väga ilusad jalad! Kas ma võin neid paitada?
  Witcher raputas sõrme:
  - Mitte praegu! Siis, kui jääd ellu, soojendan sind öösel.
    Sinitsin ajas silmad suureks:
  - Vau, sa oled kiire! Naistel kulub lagunemiseks tavaliselt kaua aega.
  Vedmakova tahtis vastata, kuid kuuldus plahvatus, ees kõndinud Jaapani tank tabas miini. Tüdruk laulis:
  - Hitler sõitis autoga, pätt lasti miiniga õhku! See purunes kildudeks - aga sellest oli vähe kasu!
  Teine Jaapani tank plahvatas, peatus, keeras koonu ja avas tule Nõukogude kaevikute pihta. Kolmas tormas talle järele. Jaapanlased aga ei mõelnudki peatumisele. Kitsasilmsed plõksutasid, nende kuulipildujad, mis olid asetatud poolringikujulistele liigutatavatele tornidele, hakkasid tööle.
  Kapten pomises:
  - See on hea ! Nad nagu kõnniksid paraadil! See on armee!
  Vedmakova võttis vintpüssi, õnneks jalaväe kaugus võimaldas, ja tulistas Jaapani ohvitseri pihta. Kitsasilmne kukkus ümber, visates püssi minema sellise jõuga, et see koperdas oma tääkiga kevadises rohus. Teised jaapanlased jätkasid jooksmist, vaid veidi oma keha kallutades, lootes ilmselt vältida lüüasaamist või pigem vähendada selle tõenäosust. Vedmakova mäletas, et nii treenitakse Kwantungi armees sõdureid, kes õigel ajal ei kummarda, lüüakse bambuskepiga pähe. Tundub, et tsaar-isa Heroodes sai korralikult raputada. See on tema aga Nikolai II kohta. Nüüd sõdivad nad taas Jaapaniga ja mitte ühel, vaid mitmel rindel. Sellel on aga ka omad eelised. Tüdruk laulis:
  Ta tuleb, Verma kht on põrmuks visatud ,
  Napoleon on lüüa saanud, võitmatu!
  Vaenlane ei saa Nõukogude lippu jalga tallata,
  Kui rahvas ja erakond on ühtsed !
  Üksteise järel peatusid purustatud Jaapani tankid, kuid tääkidega kubisev jalavägi hakkas veelgi kiiremini jooksma. Nõukogude vägede positsioonid kihasid sähvatustest, vintpüsside plaksutamisest, aeg-ajalt kuulipildujatulega. Witcher avas ka tule. Liikluses uuesti laadivad jaapanlased tulistasid püssidest. Nad hüüdsid täiest kõrist:
  - Banzai! Rus anna alla!
  Kuulid torkasid nende korjused nagu ramrod mannekeenidesse. Verega segatud luutolmu langes. Enamik kuulidest läks aga mööda, nagu lahingus ikka. Jaapanlased ületasid miinivälja, väikesed sõdurid olid jooksu jaoks liiga kerged, et tankidele valmistatud kingitusi plahvatada.
  Witcherova tundis oma õlal kuulipilduja julma tagasilööki, samas kui Tõusva Päikese maa võitlejad tundusid tõeliste koletistena. Nende hüsteerilised karjed muutusid aina tugevamaks ja lähedasemaks, nende kollased vastikud näod särasid higist. Witcher püüab tappa võimalikult palju vaenlase sõdureid korraga. Tüdruk on kuum nagu alati ja laseb nagu pesa. Üks klamber sai otsa, sisestas teise. Magasin on liiga suur, ümmargune ja seda ei ole lihtne kambrisse kiiluda. Ja jälle tuli, jaapid lendavad tagurpidi.
  Vedmakova tulistas teise padruni laskemoona, jättes ta ilma laskemoonata. Ja kitsasilmalised ründavad juba granaatidega. Vastatakse visetega, nüüd on karjumist ja oigamist palju rohkem, langevad ka nõukogude sõdurid. Kild lõikas Witcheri peast maha pisikese juuksesalgu . Tüdruku närvid ei pea vastu ja ta hüppab püsti ja karjub täiest kõrist:
  - Stalinile kodumaa eest!
  Tema järel karjuvad ülejäänud võitlejad, hüppavad varjust välja ja raputavad tääke. Nõukogude sõdurid jooksevad jaapanlastele vastu , osaledes tääkvõitluses.
  Witcheri kiire löök lõikab lähima "samurai" kõhu läbi. Ta karjub, püüab vastata ja kukub ümber nagu tapetud metssiga. Tüdruk hüüab mõnuga:
  - Venemaa jalgpall: Venemaa - Jaapan, kaks-null !
  täägiga läbi kõri läbi . Noh, sõdalane piloot lõi kolmandale jalaga kubemesse. Kitsasilmne mees sirutas end ja tüdruk pistis inertsist liikudes punkti vastase silma!
  - Hangi jaapani keel! Miks seista tõkete juures!
  Täägi vastulöök rebis majori tuunika, verd tuli välja, kuid see mitte ainult ei häirinud tüdrukut, vaid tekitas talle ka täiendavat raevu.
  - Hirohito surm! - Tüdruk haukus, tema säär põrkas vastu kitsasilmalist templit ja tüdruk liikus sellise kiirusega, nagu oleks ta uue võitleja propellerid.
  Jaapanlane taganes ja isegi taganes ning inspireeritud neiu läks rünnakule, kuulipilduja keerles nagu nui hiiglase käes. Siis tuli ülipüüdliku ohvitseri tagumikuga kõva löök kuklasse. Anna hingas välja:
  - Siin on teile shahen-khash !
  Aga üldiselt oli venelastel raske. Kitsasilmsed on nende poolel viiekordne ja jaapanlastel on hea füüsiline vorm, lisaks ei võitle nad kaugeltki NSV Liidu parimate sõdurite poolt. Loomulikult saadeti sellise raske sõja ajal Kaug-Itta kolmanda kategooria ajateenijaid, kehvemate omadustega sõdureid või sõdureid, kes said lahingus natsidega tõsiselt vigastada. Sõdurid langesid, mõnikord aeti ühe venelase sisse kümmekond tääki, nad veritsesid sõna otseses mõttes kollektiivselt, kuid nad võitlesid nagu kangelased ja keegi ei palunud armu.
    Sinitsin pussitas Jaapani ohvitseri täägiga, kuid sai ka otsaga löögi küljele. Noormees lõi ründava jaapanlase relvapäraga löögiga rindu maha, kuid verd voolas küljelt liiga ohtralt. Ja neli samuraid tormasid mehele korraga kallale.
    Appi tõttas vapper Vedmakova, kes pussitas ohvitseri täägiga kuni abaluuni ning lõi jalahoobiga põlve alla veel ühe japi.
  - Pea vastu Petrukha! - Ta hüüdis.
  Ta, olles kohe peegeldanud kahte rinnale suunatud tääki, vastas:
  - Ma pole Peeter, vaid Arkadi!
  Tüdruk, kes oli tapnud teise jaapanlase , urises:
  - Sõjas on iga nimi nagu löödud relva klõps;
  Arkadi taganes veidi ja halastamatu tääk rebis ta põske. Noormees vingus talumatust valust:
  - Jumalaema!
  Witcher vaidles vastu:
  - Võib-olla olen ma ema, aga mitte Jumala oma! Üldiselt pole jumalat ja pole kunagi olnud!
  Arkadi, seljaga Anna poole taganedes, pomises ebaselgelt:
  - Ja mis ootab meid pärast surma unustus ?
  Tüdruk raputas negatiivselt pead:
  - Ei! Kommunistlik teadus äratab surnud ellu. Ja need, kes hukkusid lahingutes kodumaa eest, saavad esimesena tagasi uuele elule.
    Sinitsin raputas pead:
  - Jumal hoidku!
  Witcher, tapnud teise jaapanlase, kiljus:
  - Jumalat pole olemas! Kui on olemas, siis peame tunnistama, et universumi oletatav looja on sadist! Ja talle meeldib loomingut piinata!
  Sel hetkel lõigati Arkadi täägiga reiest lahti ja et mitte kukkuda, toetus ta punajuukselisele sõdalasele:
  - Kuidas ma kannatan! Lihtsalt kujuteldamatu!
    Tõusva päikese sõdurite viie- kuni kuuekordne paremus võttis oma osa. Viiskümmend samuraid tormas neile vastu, vehkides tääkidega nagu seaarmee. Arkadi sai paar lööki täägiga kõhtu ja siis löödi tal silm välja. Kui noormees kukkus, süstisid nad teda kakskümmend korda, muutes ta igaveseks vaikseks. Huvitav, mida tundis tema hing, kui ta minema lendas: üllatust või hirmu või võib-olla uskumatut kergendust kehavanglast lahkudes.
  Nõid oli justkui loitsu all. Muidugi lagunes tema tuunika tükkideks, mida täkid lõikasid. Sõdalane osutus täiesti alasti, paljude kriimudega kaetud, kuid samurai ei suutnud talle ühtegi tõsist vigastust tekitada! Ta võitles ja tema paljad helepunaste nibudega rinnad värisesid nagu poid meres. Ja paljad pahkluud vilkusid lihtsalt mööda. Tüdruk oli tõeliselt loomaliku ja erootilise jõu kehastus. Tema paljad tallad muutusid verest punaseks, mis tekitas ühenduse suure hävitus- ja kurjusejumalanna a- Kaliga! Peaaegu kõik Nõukogude sõdurid olid juba surnuks pussitatud, lahing oli lõppenud ja ainult oma sädelevas Aphrodite ilus tabas see aeg-ajalt tormakaid kitsaspilgulisi .
  Jaapani kindral Nugi vaatas seda imet üllatusega. Siis sähvatas ta peast läbi mõte. Järgnes käsk, mis anti alatoidetud sääse peenikese häälega :
    - Viska talle võrk, võta ta elusalt!
  Kokkuhoidvatel jaapanlastel olid ka võrgud. Mis siis, kui meil on vaja üks venelastest elusalt võtta? Ja võrk on selleks ideaalne. Kohe viskasid kümmekond püüdjat tüdrukule köidikud
  Witcher võitles nii hästi kui suutis, ta püüdis endast parima vabastada. Kuid see kõik oli asjata, kohusetundlikud jaapanlased lõid võrgu lootusega, et see toetab elevanti. Põhjalikult mähkitud tüdrukut tiriti süles. Ilmselt saavutati taktikaline edu , seda enam, et seda suunda ei katnud ei suurtükivägi ega kuulipildujad.
  Tüdruk meenutas oma armastatud Arkadi puhtaks raseeritud nägu ja tema lööklauset:
  - Sõjas on iga nimi nagu löödud relva klõps;
  Tekkis murettekitav ja tülgastav mõte, kas ta oli teda seganud! Lõppude lõpuks juhtub seda sageli: sa lihtsalt armusid inimesesse ja ta suri!
  Ilmselt hõivasid jaapanlased selles kohas halvasti kaetud kaevikud, jätkates Nõukogude vägede positsioonidest Habarovski ümber möödasõitu. Ja tema Vedmakova võetakse vangi, kuid kuigi ta ei ole, võetakse ta juba, laaditakse plekilisesse soomusautosse, et viia ta taha. Masin on veevee eel , ilmselt Esimesest maailmasõjast, nii et märkamatult hakkis ta jalaväe selja taha. Kiirus on umbes 12 kilomeetrit tunnis. Brr! Maailma esimene tank, Prohhorovi maastikuauto, ei kaalunud vähem, kuid kiirus oli maanteel 40 ja maanteel 25 kilomeetrit tunnis. Noh, ühest küljest ründab NSVL kogu Euroopat ja teiselt poolt olulist osa Aasiast. Tüdruk keeras end külili, ilmselt ähvardati selili lamada. Kui pime on soomusauto selles osas, ilmselt asub seal maandumisosa ehk sõdurite transport. Tore oleks muidugi pääseda, esmalt varrastest ja tugevatest köitest vabanedes. Ja kuidas seda teha? Tüdrukul muidugi oskusi on, kuigi ta peab nokitsema, samal ajal käerauad ära tõmbama ja keti, mille külge ta jalast kinni oli, läbi saagides. Aga köied võivad siin ka päris hästi sobida. Töö on tüütu, kuid kui nad viivad ta Mandžuuria territooriumile, on tal aega. Tüdruk eemaldas köied märjast nahast, saagis keti ja samal ajal mõtles. Hmm , see pole Nõukogude Venemaa vastu moodustatud naljakoalitsioon: pealegi on kõige tõsisem koletis Saksamaa. Riik, kus on arenenud tehnoloogia ja tugevad väed. Näiteks kuulis ta uuest hävitajast ME-309. Tundub, et need juba lendavad. Tal pole täpseid andmeid relvade kohta , kuid kuulujuttude kohaselt on sellel lennukil koguni seitse laskepunkti. Seda arvestades on see väga tõsine relv YAK =9 neid on ainult kaks ja Nõukogude hävitajatel pole ühtegi sõidukit, millel oleks rohkem kui kolm punkti. Proovige selliseid koletisi võita! Noh, Focke-Wulf on väga tõsine masin, mis on relvastuselt parem kui Nõukogude lennukid ja suudab kanda isegi peaaegu kahte tonni pomme. Juba 1942. aasta lõpus oli ta relvastatud kahe 20 mm kahuri ja 4 13 mm kuulipildujaga. Kuid tundub, et juba on ilmunud uut tüüpi hävitaja-ründelennuk ja pommitaja kahe 30-mm ja nelja 20-mm kahuriga. See oli juba koletis, koletis kõigile koletistele! Ja kuulujuttude järgi on kaheksa 30-mm relvaga lennukihävitaja juba tootmisse pandud! Proovi seda kummitust ja võida ta! Kuidas tahavad nõukogude disainerid sellele vastata? Vitchakova kuulis, et Jak-3 kallal on töö käimas. Beria osakonna kuraator rääkis talle sellest. Tundub, et lennuki peamine esiletõst saab olema konstruktsiooni kergem kaal, ilma täiendavate mootorite ja relvadeta. Manööverdusvõime on muidugi hea, aga tahaks relvastuse tõusu! Lõppude lõpuks on poksis muidugi sule kaaluga kergesportlane manööverdusvõimelisem kui raskekaallane , kuid ta kaotab talle siiski peaaegu kindlasti. Pole asjata, et kaalukategooriaid on ja professionaalsete poksijate seas hinnatakse enim löögijõudu. Vaja on tugevdada Nõukogude lennukite relvastust ja alles siis lüüakse Wehrmachti võrdsetel alustel. Alates 1942. aasta teisest poolest hakkas Luftwaffe üleolek õhus haihtuma, isegi 1943. aasta märtsiks oli NSV Liidul eelis, kuid... Liitlaste reetmine muutis jõudude vahekorda. Oh, Hitler tapeti 13. märtsil ja nüüd on alles aprilli lõpp ja kui tõsiselt on jõudude vahekord muutunud. Nii kiiresti strateegiliselt soodsast positsioonist strateegiliselt peaaegu kaotavasse positsiooni . Peaaegu, sest on veel lootust, et Saksamaa saab lüüa enne, kui saavutab strateegilise ja tehnoloogilise üleoleku NSV Liidu ees. Eelkõige saavad liitlased varustada natse suurte koguste lennukitega, kuid Saksa piloodid vajavad aega, et õppida nendega lendama . Siiski on erinevus tehnoloogias ja näidikupaneelides. Tankid nõuavad ka väljaõppinud meeskondi ja lisaks pole Chevroni jõudlus Venemaa talvel eriti hea. Automaatpüss M-18... Pole paha, aga tulekiirus jääb alla parimatele nõukogude mudelitele, kuigi täpsuselt üle! Ühesõnaga, probleem on probleem! Samas on ka kuulsad võimsate soomuste ja heade sõiduomadustega Churchillid. Muidugi tundub, et peame ka nendega võitlema . Ja mida kauem sõda kestab , seda rohkem varustust natsid saavad. See tähendab, et järeldus on lihtne: me peame suvel Saksamaale purustava kaotuse andma. Mis puutub Jaapanisse, siis on kõige parem piirduda aktiivse kaitsega ja alustada vasturünnakuid, kasutades tankides kvalitatiivset üleolekut. Aga jällegi, säästes energiat nii palju kui võimalik. Ilma pikalevenivatesse lahingutesse sattumata ja eelnevalt ettevalmistatud joontele kaitset üles ehitamata. Endiselt on võimalus kasutada Hiina Punaarmeed, kuid Chiang Kai-sheki režiim ründas seda kõigest jõust. Nii et praegu võite loota oma jõule. Millal rünnata? Parim aeg on mai lõpus, kui teed on täiesti kuivad ja vägedele saabub abivägedele. Vedmakova ise oleks andnud oma esimese löögi Orjoli suunas ja seejärel Harkovi oblastis, et tõrjuda sakslased tööstuslikust Donbassist ning seejärel sundmarsiga läbi Ukraina, ületades kohe Dnepri ja edasi Rumeeniasse. . Kuid võite pöörata põhja, vabastada Valgevene ja minna keskrühma tagaosa taha. Idee tervikuna on hea, kuid on ka puudusi, rünnak Oryoli suunas on kõige ilmsem ja fašistid ootavad seda seal. Kindlused tuleb häkkida.
  Siin tulevad muidugi kasuks nii relvad kui ka katjušad. Viimane süsteem annab tugeva, eriti moraalse mõju. Igal juhul vajate vaenlase kaitsemehhanismide mürskudega pommitamiseks palju relvi ja Katjuša rakette. Üldjoontes näitas Esimese maailmasõja kogemus, et kergem on kaitsta kui rünnata ja kui keisri Saksamaa poleks 1918. aasta kevadpealetungiga oma jõudu ammendanud, oleks sõda võinud kesta veel mitu aastat. Kuid Teine maailmasõda tõestas ründetaktika paremust kaitsetaktikatest . Näiteks Poola kiire lüüasaamine ja eriti võimsa lääne liitlaste koalitsiooni hämmastav lüüasaamine. Natsid alistasid ülemused pooleteise kuuga, minnes lihtsalt mööda immutamatust Maginot' liinist. Võitlus Aafrikas, kus algul said Itaalia paremad jõud brittide otsustava löögiga lüüa. Ja siis alistas Rommel kiire pealetungi käigus palju tugevamad Briti väed. Aga loomulikult on kõige markantsem näide NSV Liit 1941. aastal, võimsa armee suur katastroof. Ja vasturünnakud, mis löövad Saksa üksused välja. Nii et peamine on ise lüüa, ootamata uute Saksa tankide survet. Pikaleveninud kurnamissõda muutub peaaegu lootusetuks, välja arvatud juhul, kui nõukogude teadlased imerelva loovad! Viimane on põhimõtteliselt võimalik, näiteks kuulis ta, et teoreetiliselt on võimalik luua pomm, mis oleks võimeline linna hävitama. Pealegi kaalub selline pomm kolm kuni neli tonni. Tundub nagu muinasjutt, aga... Oleme sündinud selleks, et muinasjutt teoks teha.
  insener Garini hüperboloidis kirjeldatud laserrelv . Selline asi on üsna võimeline hävitama terve armee tanke, lennukeid ja laevu. Muidugi looge selline relv ja mitte ainult Kolmas Reich, vaid ka reeturid Pindos, kogu kapitalistlik maailm saab otsa. Ja planeedi kohal särab kommunismi särav lipp. Kuid millegipärast pole selliseid relvi loodud. Peeglid ei ole parim viis põlemisenergia üheks vooluks kogumiseks. Ja laevade lõikamiseks kulub palju rohkem energiat. Kuigi kui see on kontsentreeritud mikroni peenusele, on täiesti võimalik lõigata nii lennukeid kui ka lahingulaevu. Imerelv, mis aitab päästa NSV Liitu. Ja siin on laserefekt, erineval kujul. Lõpuks on kett järele andnud ja peaaegu vaba ning köiejupid lebavad.
  Witcherova väljendas:
  - Kannatlikkust ja tööd, kui koos sinuga, siis sa pole laip!
  Tüdruk tõusis püsti ja koputas palja jalaga katet. Ei mingit reaktsiooni. Ta koputas kõvemini. Vastuseks sõimati jaapani keeles, kuid ei reageeritud. Siis hakkas Witcher pettunult laulma. Ja ta laulis täiel rinnal nagu primadonna aastapäevapeol:
  Wehrmachti hordid lähevad metsikuks
  Püsside mürin ja mõõkade kokkupõrge!
  Suits tõuseb kuni kuu aega,
  Taevast tuleva kiirte moonutamine!
    
  Isamaa on sajandeid kuulus,
  Ma annan oma liha Venemaa eest!
  Ma armastan sind, ilus Venemaa,
  Kõigi kuningate Issand on meiega!
    
  Oh, te maa lokkis salu,
  Kuldsete haabade hääl kahiseb!
  Õigeusu pistrikuvennad,
  Jumal inspireeris armeed kangelastegudele!
    
  Külmadel või soojadel päevadel,
  Võib-olla toob pilv veidi pimedust!
  Oleme fašistlikud sead nagu luudad,
  Et kõledust näost maha raputada!
    
  Meie partei eesmärk on lihtsalt,
  Võitle nõukogude inimeste eest!
  Laulame julget laulu,
  Mõte lendas ülespoole nagu kotkas!
    
  Stalin on tark, valitseja ideaal,
  Meid juhitakse kohutavasse surelikku lahingusse!
  Kodumaa lipp, võitja nuia,
  Olen valmis Pallase-saatusega vaidlema!
    
  Lenini asi jääb igaveseks,
  Me ehitame püha kommunismi!
  Usu, inimõpetus,
  Fašism purustatakse pimeduse kuristikku!
    
  Kogu planeet on nagu vaba lind,
  Lendame kaugete tähtede juurde, maailmadesse!
  Midagi helget ja õilsat
  Meie, nagu skulptorid, loome!
    
  Ja Venemaa punase lipu all,
  Tundub, nagu õitseks taevane Eeden!
  Lenini asi, Stalini tahe,
  Juhtige meid saavutusteni!
  Noh, okei, kunagi ei tea, mis Hüperneti Ultramaatriksis juhtub.
  Saksa tankid ründavad nüüd noori pioneere. Ja esimesena läksid võimsad ja hästi kaitstud Levi tankid. Need on peaaegu läbimatud, mitte ainult eest, vaid isegi küljelt suudavad neid vastu võtta vaid väga vähesed relvad. Levi tanki kere otsaesine on 150 millimeetri paksune, neljakümne viie kraadise nurga all. See tähendab, et ükski Nõukogude suurtükk ei tungi läbi. Ja torni otsaesine on 240 millimeetrit ja ka nõlvadel. Ja see on pulsarivastane - nad ei võta ka Nõukogude relvi.
  Kui just väga suure kaliibriga pihta ei löö , aga sellega peab ikka pihta saama. Kuid liikuva sihtmärgi vastu pole seda lihtne teha.
  Järgmiseks tulid Saksa tiigrid. See oli peaaegu kandilise torni ja kerega Tiger-1 mudel. Külgede soomus on aga üsna paks - 82 millimeetrit ja 76 mm kahurist saab seda läbistada vaid väikese vahemaa pealt ja isegi siis mitte kindlasti.
  Hilisem kaldus soomusplaatidega Tiger-2 pole veel tootmisse jõudnud. Panther, ehkki Saksa tankidest kiireim, jääb maha, kuna on külgedelt nõrgalt soomustatud. Edasi on teised veel kergemad ja vanemad tankid.
  On isegi T-3, lühikese suure plahvatusohtliku kahuriga, tank, mille tootmine lõpetatakse. Kuid 1941. aastal oli see kõige levinum. Ja moderniseeritud relvaga T-4, mis on soomust läbistava võimsuse poolest isegi parem kui T-34-76. Selline menaaž tekkis siia. Ja paar Ferdinandit. Sel juhul ei toodeta iseliikuvat relva, selle asemel töötati välja praktilisem, kergem ja tõhusam iseliikuv relv . Ühesõnaga muljetavaldav jõud.
  Valerka vilistas:
  - Vau! Kuidas sellega toime tulla?
  Leshka kehitas õlgu ja vastas:
  - Me vajame lõhkajaid! Ja veel paremad on hüperblasterid !
  Slavka itsitas ja siristas:
  - Hüperblasteriga võib iga loll hävitada kahekümnenda sajandi tehnoloogia ja pihustada selle kvarkidesse. Nii et proovige seda targalt!
  Marinka noogutas naeratades:
  - Meil on sellised tõhusad relvad nagu kivisöest valmistatud lõhkepaketid. Need on need, mida tuleks kasutada!
  Valerka itsitas ja laulis:
  Must nagu kivisüsi
  Seal oli rukkilille lill...
  Maikellukesed hakkavad õitsema,
  Koidikul kuni viieni!
  Levka raputas pead:
  - Kas saate lõhkepaketiga lüüa koletist nagu "Lõvi"? Tema soomus on väga paks.
  Slava noogutas ja märkis:
  - Lev, see on peksujäär!
  Pioneeripoiss klõpsutas paljaid varbaid ja vaatas oma käsi. Kuid hüperblaster või mis tahes relv tulevikust ei ilmunud.
  Marinka naeris ja vastas:
  - Peame kasutama seda, mis meil on! Siin, nagu öeldakse, on kõik aus!
  Valerka kortsutas kulmu, pilgutas sõbrannale ja märkis:
  - Tundub, et mõtlesin midagi välja!
  Levka haukus tuliselt :
  - Kalkun mõtles ja sattus supi sisse!
  Ignoreerides oma noore elukaaslase mõnitamist, korjas Valerka paljaste varvastega kotti plahvatusohtliku kivisöega. Ja söetolm võib plahvatada võimsamalt kui RDX.
  Ja noor terminaator võttis ja viskas jõuliselt hävitamise mõrvarliku kingituse. Ja kaarega lennanud pakk põrkas vastu German Lioni tanki õiget rööpa. Ta , saanud kahju, võttis selle ja keeras paremale. Ja kaks üheksakümmend tonni kaaluvat terasmastodonti võtsid selle ja põrkasid kokku. Võimsate masinate soomused krimpsusid.
  Ja plahvatused müristasid ja lahinguvarustus hakkas plahvatama.
  Ja tornid kukkusid tankidelt maha. Ja kuidas nad müristasid.
  Marinka hüüdis rõõmsalt:
  - Ultrapulsar!
  Levka lisas nägu irvitades:
  - Hüperstaar !
  Slava võttis lõhkepaki ka paljaste varvastega üles ja põrutas sellega fašistlikule autole.
  Ja ta kukkus ka röövikusse. Ja jälle põrkasid mürinaga kokku kaks Levi tanki ja taas plahvatas lahingukomplekt ning toimusid plahvatused. Ja mürsud, olles tulistanud, rebivad torni maha.
  Valerka märkis oma palja, ümara kannaga murule trampides:
  - Näete, saate ilma hüperblastideta hakkama ! Peaasi ei ole relva hävitav hullus, vaid selle kasutaja intelligentsus!
  Samuti viskas Marinka paljaste varvastega plahvatusohtlikku ja hävitavat söepaki. Rada oli ühelt poolt katki. Ja jälle põrkasid kokku Kolmanda Reichi tankid.
  Ja jälle plahvatused, hävingud ja detonatsioonid.
  Pioneertüdruk ja lühikeses seelikus terminaator märkisid:
  -Tugev loll võib tappa nõrga geeniuse, kuid ta ei suuda tõeliselt alistada isegi tühist idiooti!
  Levka viskas ka surmakingituse, rebis rööbastee ja sundis autot pöörama, lükates terasmonstrumid külili. Ja nad plahvatavad metsikust detonatsioonist.
  Sõdalane poiss ütles:
  - Hea komandör on lõvi, kui ta on vähemalt väike rebane, hundihaarde ja mõistusega, mitte jäär!
  Valerka noogutas, viskas taas tapja annihilatsiooni kingituse, pakkides paagi kokku ja surudes selle üksteise vastu , märkides:
  - Sõdurist võib saada kindral, aga jäärast ei saa kunagi lõvi, kui tal on lambamõistus, ei saa ta vältida rebase poolt grillile saatmist!
  Slavka, visates palja kannaga granaati, ütles:
  - Halb on olla lammas, keda rebased pügavad, aga veel hullem on saada seaks, kelle isegi lambad grillima lasevad!
  Pärast seda hakkasid neli pioneeri paljajalu tankide pihta kivisöest lõhkeaineid loopima, surudes need palju energilisemalt kokku. Nii saadeti tiigrid ja pantrid tapale.
  Samal ajal hakkasid noored pioneerterminaatorid laulma, koostades terve luuletuse ja seejuures kangelasliku luuletuse:
  Mis on unistuste pioneeri tähendus,
  Liikuge edasi kommunismi poole...
  Nooruslike soovide suurus,
  Minge lõputule matkale!
  
  Oleme kauni isamaa lapsed,
  Ja Lenin valgustas meile teed...
  Kuigi see maailm on ohtlik,
  Inspireeris meid suurteks tegudeks!
  
  Käime põllul tööl,
  Roolubad kõditavad taldu...
  Miks meie poistele roboteid vaja on?
  Luumees mängib kaanel!
  
  Kui ilus see nõukogude maailmas on,
  Karikakrad, vesiroosid, teemant...
  Me kõnnime ühtse meeskonnana,
  Me tabasime kodanlusele silma!
  
  Kui meil on vaja lehma lüpsta,
  Ja niita vikatiga muru...
  Ja Stalin ja Lenin, kaks neist,
  Hoian tuld oma südames!
  
  Nõukogude Isamaa nimel,
  Valmis adra taha minema...
  Oleme lapsevihas paljajalu,
  Lööme üle paarikümneaastaseid täiskasvanuid!
  
  Siin on Hitleri jõud tulemas,
  Kuri hord tungib...
  Ja fašism ründab põrgu Kaini,
  Ja suur lumetorm puhub!
  
  Kuid meie, pioneerid, ei kõiguta,
  Tea meie suurt NSV Liitu...
  Viskame palja jalaga granaati,
  Näidakem julgust üles eeskujuga!
  
  Me armastame oma isamaad,
  Kus on Stalini armastuse ideaal...
  Ja meie ilusamaid tüdrukuid pole enam,
  Pole ime, et luuletaja komponeeris!
  
  Olgu see kommunismi lipp,
  Et särada meie kodumaa kohal...
  Me ei tohi langeda fašismi ikke alla,
  Eksami sooritamine A-ga!
  
  Pioneerid võitlesid Moskva lähedal,
  Kuhu ronib kuri Hitler koos hordiga...
  Aga me oleme uhked eakaaslased,
  Las poiss ja tüdruk olla paljajalu!
  
  Noh, me oleme hiiglaslikud võitlejad,
  Nii et sa pead teadma, kuidas võidelda ...
  Isamaaga igavesti ühendatud ,
  Tea, et Vene karu on raevukas!
  
  Lumes, poisid, tüdrukud,
  Nagu linnud jooksevad paljajalu...
  Nad tulistavad kuulipildujast,
  Ja nad püüavad sind lassoga, jõuga kinni!
  
  Poiss kummardus kaardi kohale,
  Ja lips põleb nagu leek...
  Ta on tark strateeg - isegi liiga palju,
  Ja hinge jõud on monoliitne!
  
  Siin võttis tüdruk granaadi,
  Hiilib nagu kass läbi lume...
  Fašist saab oma pakkumise
  Ja kuul tabab vaenlast jooksu pealt!
  
  Noh , me oleme lahedad lapsed,
  Me kritseldame nagu rahe oma vaenlastele...
  Külm on väga tugev - paljajalu ,
  Hoolimata, teadke, et meil on külm!
  
  Noh, mis on granaatõun poisile?
  Ta viskab neid, et mööduda...
  Ja füürer peab tagasi maksma,
  Ärge pigistage koletisest välja oigamist!
  
  Siin on tüdruk, kes tulistab basuukat,
  Ta lõi kiilu kanna välja...
  Tema väga osavad käed
  Võitleb nagu saatan!
  
  Jah, Hitler jääb hätta ,
  Jooksin tugevasse rusikasse...
  Lõppude lõpuks, meie terasemeeskonnaga
  Ta saab selle kindlasti niklisse!
  
  Meie, pioneerid, oleme ainult väliselt lapsed,
  Tegelikult keeb mu sees metsik deemon...
  Ja füürer vastab vägivalla eest,
  Meil on terav mõõk ja kilp!
  
  Kuid vaenlane pakub vastuse,
  Ta külmub lumes isegi saabastes...
  Ja me oleme paljajalu nii talvel kui suvel,
  Ja me näeme Hitleri armeed kirstudes!
  
  Nad näitasid lahingus sellist jõudu,
  Et isegi saatan ise väriseb...
  Poisid rebivad lahingus isegi krokodilli,
  Meie riik on nii võimas!
  
  Tea, et keegi ei saa meid hävitada,
  Ettevaatust poisi, röövelliku päti eest...
  Moskva lähedal nii kõvasti näkku ,
  Ja siis ootab Stalingrad!
  
  Siin tulistasid pioneerid kada,
  Nad tulistasid selle kohutava tiigri täpselt alla...
  Ja mu kontsad sähvisid külmas,
  Tühimängudeks pole aega!
  
  Need on lapsed, need on sõdalased hällist,
  Võimeline näitama kõrget klassi...
  Ja tüdruku väike hääl heliseb,
  Miks peaks isegi varas kartma?
  
  Tüdrukutel on tähed südames,
  Nad teavad, et õiglane sugu...
  Veel pole hilja kaklema minna,
  Olgu reeturlik vaenlane purustatud!
  
  Natsidel on isegi orke,
  Liitlaste seas, uskuge mind...
  Kuid pioneeride hääl on selge,
  Avab ukse kuulsusrikastele päkapikkudele!
  
  Ja meie rüütlid, teate, ei võpata,
  Nad näitavad parimat klassi ...
  Siin nad kõikusid tuule käes, ma näen mände,
  Vares lasti otse silma!
  
  Me võitlesime vapralt Stalingradis,
  Jah, Lenini pioneerid on pojad...
  Paljajalu lapsed kõnnivad vaikselt,
  Valgest Venemaalt kuni Kolõmaani välja!
  
  Ja Stalin, suurepärase välimusega juht,
  Ta on ka raevukas timukas sakslastele...
  Las see alatu rästik hukkub,
  Lapse kibe nutt ei ärata meid üles!
  
  Hirmus kaar Kurskil paindus,
  Tank "Panther" on väle nagu rebane...
  Kuid koos meiega, pioneeridega, on noored,
  Tüdrukud on täiesti ilusad!
  
  Nii et ärgem andkem alla, pioneerid, Tiigritele,
  Võimas Ferdinand tormab lahingusse...
  Poiss komponeerib, me näeme lüürat,
  Ja masin laeb osavalt!
  
  Noh, tüüp viskas julgelt granaadi,
  Ja ta lõi raevukalt röövikut...
  Siin on tüdruk, kes kammib punutisi,
  Me ei karda pomme ja napalmi!
  
  Dnepril käib praegu lahing,
  Ja palju verd valatakse - lahing on karm...
  Ma palun kodumaalt andestust,
  Mis siis, kui ma pole lahingus terve!
  
  Pioneeri jaoks pole nõrkuse jaoks sõna,
  Ta on nii suur võitleja, sõdalane...
  ei saa noortest jagu , tead,
  Tüdrukud näevad alati värsked!
  
  Noh, tüdrukute pead vajusid alla,
  Jah, poiss kukkus, võttes kuuli...
  Kuid tea, et hing on surematu - see ei hukku,
  Stalin ise andis ordeni postuumselt!
  
  Usume, et teadus on kõikvõimas,
  Kõik surnud tõusevad üles, et saada tasu...
  Ja pioneeride surm, teate, on jõuetu,
  Võtame kuulipilduja paradiisimaailma kaasa!
  
  Olgu universum kommunismis,
  Mis on helge ja püha tee...
  Nad ei säästnud oma elu võidu nimel,
  Ja nõukogude rajalt me ära ei pöördu!
  
  Berliinis marsivad pioneerid,
  Naeratused, orkestri mürin ja lilled...
  Ja lapsed joonistavad päikesega punase lipu,
  Suurepärane, kõige säravam unistus!
  . PEATÜKK nr 9.
  Vahepeal toimus Hyperneti Ultramaatriksi virtuaalreaalsuse muudes kohtades muid, väga huvitavaid ja intrigeerivaid sündmusi. Kuigi samal ajal on nad mõlemad painajalikud ja lihtsalt põrgulikud.
  30. jaanuaril 1946 tähistas kogu Kolmas Reich pidulikult natside võimuletulekut. Tõepoolest, kolmeteistkümne aastaga on natside saavutused lihtsalt fantastilised! Riik, mis on rängas kriisis, on võtnud kontrolli alla suurema osa maailmast. Loodud on uusimad relvaliigid, arenenud on majandus, Kolmandast Reichist on saanud tõeliselt globaalne impeerium, mille valdused hõlmavad kogu maakera!
  Fuhrer ise, kellele talv ei meeldinud, tähistas oma aastapäeva Küprosel. Tema alaline elukoht asus seal, muutudes järk-järgult Kolmanda Reichi uueks pealinnaks.
  Esiteks näidati Hitlerile uut tehnikat. Lahingulennukid, mis on võimelised liikuma mis tahes suunas ja lendama viiekümne kilomeetri kõrgusele. A-15 raketid, mis võiksid lennata ühelt kontinendilt teisele ja olla raadio teel juhitavad. Veelgi enam, kuni kaksteist tonni kaaluva lõhkeaine või gaasi laengu viimiseks sihtmärgini. Need on uusimad relvasüsteemid. Mitmed satelliidid on ka juba Maa madalale orbiidile saadetud.
  Üheks arenguks oli maa-aluste tankide demonstreerimine, mis suudavad saavutada maapinnas kiirust kuni seitseteist kilomeetrit tunnis ja mille võimsusreserv on kuni viissada kilomeetrit.
  Nad demonstreerisid ka umbes kaheksasada tonni kaaluvat supertanki E-500. Relvastus: kaks pommiheitjat, kolm 88-mm kahurit toru pikkusega 100 EL ja tosin mitmeotstarbelist õhutõrjekahurit. See sõiduk on aga raudteel transportimiseks liiga raske ja sobib pigem suveniirina kui reaalseks lahingutegevuseks. Võib-olla, kui toimetate selle praamiga Leningradi.
  Nad näitasid Hitlerile ka täiustatud ründerelva MP-54, mis suudab tulistada nurga tagant ja kahekordistada kuulide arvu. Lisaks katsetati uraanisüdamikuga padrunit ja viie kilomeetri kaugusele sihikule tulistavat vintpüssi, mis tungis läbi kuni viiekümnemillimeetrise soomuse. Siin kasutati sulekuuli. Hitleri tehnoloogia uusimad saavutused. Kõike paremat...
  Kuid kõige huvitavam näide oli esimese metallis kehastatud püramiidpaagi ilmumine. See pakkus Hitlerile erilist huvi. Paagi kuju on lapik, veidi piklik püramiid. Tõepoolest, sellisel masinal pole nõrku sektoreid. Ja salve pole - väikesed rullid katavad kogu masina alumise pinna. Mis tahes nurga alt tulistades mürsud rikošetivad. Fritz viis läbi katseid, tulistades 105 mm kahurist. Tõesti muljetavaldav. Tsementeeritud soomus peegeldab Saksa relvamürske, välja arvatud sulgmürsud. Esimene püramiidtank ei ole veel täiesti täiuslik ja kaalub seitsekümmend tonni, esisoomusega 250 mm ja tagasoomusega 200 mm. Loomulikult jätkatakse selle täiustamist ja täiustamist.
  Aga algus on tehtud. Ja uus auto on juba saanud nimeks AG - Hitleri auks. Fuhrer oli igal juhul rahul. Tanki küljed ja, mis kõige tähtsam, selle ülaosa on usaldusväärselt kaitstud, sealhulgas väikeste kumulatiivsete pommidega kohutavate Nõukogude ründelennukite eest. Ja Ameerika autode löökidest, mis aga pole enam asjakohane, kuna Ameerika on kapituleerunud.
  Püramiidpaak sai sõiduki massi alusel nimeks AG-70. Püstol on sama 105 mm, veidi kõrgema laskekiirusega kaksteist lasku minutis ja vahetatava toruga. Kuid see pole piir. Nii käibki arenenuma kõrgsurvepüstoli väljatöötamine, kuid mitte nii pika toruga. Siiski annab mürsule veelgi suurema algkiiruse just suur rõhk püstoli tuharus . Ja see suurendab laskmise ulatust, täpsust ja läbitungimisjõudu.
  Kuid uus kõrgsurvepüstol pole veel valmis. Samas pole see veel asjakohane. NSVL-il on endiselt põhitank T-34-85, mille Saksa relvad tungivad kuuma nõelana läbi blotteri. Perekond Isov pole laialt tuntud, välja arvatud vananenud IS-2, on tanki IS-3 tootmine liiga kallis ja töömahukas. Kuid IS-4 pole veel tootmisse jõudnud.
  Praegu säilitavad sakslased tingimusteta kvalitatiivse eelise. Ja võib-olla ka kvantitatiivne. Neil on palju tankereid, nad võiksid isegi ameeriklased rooli panna.
  Poolteist tuhat kilomeetrit tunnis kiirusega ME-362 ja teiste lennukite demonstratsioon on muljetavaldav . Kuid reaktiivlennukeid ei saa muidugi diskettidega võrrelda ei kiiruse ega tõhususe poolest. "Lendavad taldrikud" on palju kõrgemal tasemel. Need kiirendavad juba kaheksa helikiiruseni. Ja nad rammivad kõiki.
  Huvitavad on ka infrapunasihikutega vintpüssid, granaadiheitjad, bazookad ja Faustpatroni täiustatud modifikatsioon, mis suudab tabada terve kilomeetri, läbistades kujulise laenguga IS-2 otsaesist. Luftfaustid , mis võivad ulatuda kuni viie kilomeetrini. Uusim pind-õhk rakett, mis reageerib helile.
  kettakujulised mitmeotstarbelised helikopterid. See on ka praktiline relv, eriti võitluses partisanide ja paljude muude asjadega .
  Helikopter on pinnalt tuleva tule suhtes mõnevõrra haavatavam, kuid see hõljub tõhusamalt õhus. Üheks ideeks oli poorsete, kergemate ja rikošette tootvate soomuste kasutamine.
  Fuhrerile näidati seda soomust, millest võib tulevikus saada tohutu ja paljutõotav areng.
  Disainer selgitas:
  - Peaasi on suurendada metalli elastsust ja siis on kõik ideaalses keskkonnas. Oh mu füürer, poorne metall on revolutsioon soomuses!
  Hitler, kuidas ta naerab :
  - Ma olen suurepärane sõdalane, parem kui Tšingis-khaan! Ja uskuge mind, meil on liiga vähe maad!
  Endiselt näete palju erinevaid leiutisi, sealhulgas pliiatsid, mis tulistavad plahvatusohtlikke kuule, ja hernesuurused pommid, kuid väga surmavad . Siiski on aega äritegevuseks ja aega lõbutsemiseks.
  Ja Hitler tegeles rõõmsalt oma lemmikajaviitega: gladiaatorite võitlusega.
  Colosseum ehitati miljonile inimesele. Sinna kogunesid puhkusele tulnud sõdurid ja ohvitserid, nii mehed kui naised. Nad vaatasid suurepärast vaatemängu mõnuga. Kas tuli kaklus? Nii et see juhtub!
  Hitler ja tema saatjaskond jälgisid lahinguvälja. Füüreri paremal käel istus igavene poiss Friedrich ja tema naine Helga. Piloot oli juba rasedaks jäänud ja unistas poja saamisest.
  Oli ka teisi kujusid. Eelkõige Speer, Reichi relvastuse ja laskemoona minister. Nüüd toimus maailmamajanduses suur ümberstruktureerimine, et see vastaks uuele korrale. Ehitati päris palju. Kuid füürer vajas kogu NSV Liidu territooriumi okupeerimist. Ehitada raudteeliin Arhangelskist Tšukotka ja sealt edasi Alaskasse ja USA keskpiirkondadesse.
  Tore oleks ka Burley - Moskva - Delhi raudteeliin Pekingisse. Sellised on füüreri mastaapsed plaanid.
  Hitleri otsus: - Peame vankumatult vallutama kogu Venemaa ja siis näeme!
  Seniks aga kostitab menaaže liikmeid vaatemäng. Tüdruk jooksis areenile, kandes ainult aluspükse ja valgeid juukseid. Tal oli käes mõõk. Sõdalane kummardus füüreri ja tema saatjaskonna ees. See on väga esteetiline, kui tüdrukud kaklevad peaaegu alasti . Ja paljad jalad pritsivad kruusal jäljendamatu graatsilisusega.
  Üks tüdruk on blond, kuulutas heerold tema nime Astarata . Teine on punajuukseline, hüüdnimega Välk ja mõõgaga.
  Mõlemad tüdrukud seisid üksteise vastu. Kaunitarid on väga esteetilised, peaaegu alasti, ainult õhukesed aluspüksid, blondid on helepunased ja punapead valged.
  Hitler ohkas neile otsa vaadates raskelt ja märkis:
  - Nad on väga ilusad. Ja sellist ilu hävitada, ütleme nii, et on kahju!
  Borman soovitas naeratades:
  - Kas sa tahad, et nad mõlemad ellu jääksid, mu füürer?
  Hitler noogutas nõustuvalt:
  - Elus ja sandistamata. Noh , võib-olla nad kriimustavad end veidi! Oleme esteetika poolt!
  Borman noogutas ettenägeliku ärimehe naeratusega:
  - Teeme kõik õigesti, oh suurim !
  Fuhrer naeratas rahulolevalt ja hakkas Ameerika nätsu närima. No see on huvitav. Ameeriklastel on maitsemeeled ja kõik tundub nii värske ja ahvatlev. Eriti närimiskummi. Samal ajal oli füüreril teemantidega ääristatud kuldsel taldrikul ananasside, banaanide ja apelsinide segu šokolaadiga.
  Hitler ei armastanud liha, kuid armastas šokolaadi tsitrusviljade ja jäätisega.
  Talle meeldis ka alasti naiste kehasid vaadata. Üldiselt filmiti palju alastust sisaldavaid filme Kolmandas Reichis . Isegi teismelistele õpetati koolides Erose tunde.
  Loosung oli: - Saa rohkem lapsi. Ametlikult oli lubatud omada nelja naist, samas kui homoseksuaalsus oli keelatud. Noortele õpetati, et tüdrukud armastavad poisse ja poisid tüdrukuid ja seks on hea! Ja kõrvalseks seksis pole midagi halba ja kui armuke on parem kui su mees, siis on parem oma armuke sünnitada.
  Tüdrukud areenil vehklesid väga graatsiliselt ja osavalt. Oli näha, et tüdrukud olid hästi treenitud. Paljaste lihaseliste kehade liigutused on väga kiired ja meeldivad silmale. Suurel ekraanil näidatakse tüdrukuid lähedalt ja värviliselt. Publik on rõõmus.
  Führer vaatab tüdrukuid läbi binokli. Ja sosistab:
  - Söed nende paljaste jalgade all!
  Tüdrukute paljaste taldade all on söed laiali. Hitleri üks lemmikpiinamisi oli kaunite tüdrukute kandade praadimine. Väga meeldiv on ka rinnanibude põletamine.
  Fuhrer armastas naiste ja ilusate poiste piinamist. Armastust piinamise vastu paistis markii de Sade'is selgelt silma. Hitlerile aga ei meeldinud, kui ilusad naised surid, ja ta püüdis neid piinata mõõdukalt, mitte surnuks.
  Aga kuidas sa ei saa tüdrukut piinata? Teine fašistide meelelahutus number üks oli pioneeride piinamine. See on tõesti nii huvitav. Sa piinad poissi, aga ta hakkab vastu. Terve võistlus: kas jagate selle või mitte. Vastasel juhul sureks pioneer piinamise alla.
  Ja füürer oli nördinud, et piinamine polnud piisavalt osav.
  Nüüd on punajuukseline neiu mõõgast ilma jäänud. Ja blond sõdalane susises mürgiselt:
  - Palu halastust!
  Punapea pöördus publiku poole:
  - Palun säästke mind!
  Fuhrer naeratas ja käskis:
  - Olgu, ma hoian sulle pöialt! Luuseri kanda aga põleta kuuma rauaga!
  Üks teenijatest torkas kuumapulga tüdruku paljale tallale. Ta karjus ja karjus tahtmatult, tõmbledes oma põlenud paljajalu. Siis tõusis ta vaevaliselt püsti ja kõndis lonkades.
  Hitler hüüdis:
  - Tee sümmeetria saavutamiseks tema teist kontsa.
  Hiiglaslik maur torkas tulikuum ridva tüdruku palja, veidi karestatud talla poole. Ta karjus ja kukkus põlvili. Roomatud...
  Fuhrer vaatas seda ja lakkus lihasööjalikult huuli.
  Seejärel ütles ta huuli lüües:
  - Sõda, muidugi, see on vastik, kuid te võite tüdrukuid piinata!
  Saatjaskond röökis lihasöövalt.
  Fuhrer ütles karmilt:
  - Ja nüüd on aeg tappa! Lähme laipadega!
  Poisid aeti areenile. Führer neid tavaliselt ei säästnud, kuid Hitlerile meeldis poolpaljaid poisse vaadata. Las nad surevad, selliseid inimesi sünnitab rohkem naisi!
  See oli tosin hiinlast, kes võitles kümnekonna mustanahalise vastu. Poisid olid relvastatud nii mõõkade kui ka pistodadega, ilmselt selleks, et rohkem verd valataks.
  Hitler lõi isegi huuli ja susises:
  - Oh meri, meri, meri, meri Orion!
  Poisid põrkasid kokku ning hakkasid üksteist hakkima ja pussitama. Umbes kolmeteist-neljateistaastased poisid sõna otseses mõttes kaklesid ja näksisid.
  Füürerile ei meeldinud kollane ja must rass. Ja talle meeldis näha mõrva mõlemalt poolt. Kuigi muidugi, kui venelased kaklevad, on heledajuukselised poisid esteetiliselt palju meeldivamad . Fuhrer oli metsaline ja ühest küljest ei tundnud ta haletsust, kuid teisest küljest meeldisid talle heledajuukselised lapsed. Kuid ta eelistas neid piinata neid tapmata. Välja arvatud ehk pioneerid.
  On isegi kahju, et praegu pole Venemaaga sõda ja partisanide rünnakud on vaibunud.
  Stalin andis juhised mitte läbi viia sabotaaži ega sõjalisi operatsioone vaenlase liinide taga. Partisanid ja põrandaalused võitlejad olid peaaegu jäätunud. Partisanid olid kas kohalikud natsionalistid või liiga fanaatilised kommunistid. Kellele Stalin ei määranud, aga neid on vähe. Oli ka rahva kättemaksjaid, kes olid nii fašistide kui kommunistide vastu. Nii et kõik ei tunnistanud vaherahu. Ja inimliha oli piisavalt.
  Saab valmistuda gladiaatorite võitlusteks.
  Fuhrer sõi jäätist ja vaatas verist vaatemängu poole silmaga, ilma et oleks isegi kihla vedanud.
  Kui viimane areenil olnud poiss noaga selga löödi, jagati laibad konksudega ja lohistati.
  Hitler naeris ja ütles:
  - Me tegime puhastuse!
  Siis uus võitlus. Kollased tüdrukud võitlesid mustade tüdrukute vastu. Pealegi aeti sõdalased ringi täiesti alasti ja mõõkadega. Nad hakkasid neid odade ja mõõkadega suruma.
  naeratas mõnuga :
  - Ma olen surma mees! Täpsemalt supermees!
  Tüdrukud häkkisid ja kriimustasid üksteist natside loomamaja lõbustamiseks. Ühel kollases sõdalasel lõigati rind ära ja ta veritses. Teised kukkusid ja tõsteti üles, hoides tõrvikuid juuste või Veenuse rinna küljes. Mõnel läks asi veelgi hullemaks. Julmad inimesed, julm moraal.
  Ja füürer vaatas seda suure ahnusega.
  Kui timukas naise häbemekarvad põlema paneb, on see väga valus ja see erutab sadistlikke mehi. Hitlerile meeldis naisi kohutavale piinamisele allutada. Ja siin nad ka surid piinades.
  Fuhrer laulis mõnuga:
  - Endiste kuningate kroonid on rahvahulga otsusel nende hukkajate käes! Ja ärge visake punte ära!
  Ja loom, kes kujutles end üliinimesena ja isegi jumalana, naeris nagu vägivaldne hull.
  Üldiselt on raske uskuda, kuidas alla keskmise pikkusega mees, kel pole isegi keskharidust, suutis end järjele tõusta. Saa suurimaks vallutajaks planeedil Maa. Ja mis juhtus universumiga, et Fuhrer justkui lendas isegi ketist maha. Ja ilmus äärmiselt õnnelik koletis.
  Hitler võttis lonksu apelsinimahla ja susises:
  - Džungli seadus!
  Tüdrukud surid ja nii aeti poisid oma kohale. Ja kollane, must ja valge. Ka nemad olid sunnitud omavahel võitlema, kuid ilma igasuguse süsteemita: kes teab mida . Nad ütlevad, et võitle ja sinuga ei juhtu midagi mõistlikku.
  Algas sõna otseses mõttes pöörane võitlus. Ja hulk laipu, tapetud sõdalasi. Poisid surevad, kukuvad, kaotavad käed ja jalad.
  Vaevalt jõuavad surnukehad areenilt välja tirida . Ja verd tuleb aina juurde.
  Fuhrer möirgab täiel rinnal:
  - Las verejõed voolavad üle maa! Las oigavad valust - igal pool on tulekahjud!
  Jah, ja selline koletis on maailma mõjukaim ja kohutavam poliitik. Tõsi, ta pole veel ainus riigipea, kuid ta on kõige lahedam ja kohutavam.
  Raske on ette kujutada sellist geniaalsuse ja hulluse segu, kui poliitik on korraga nii koletis, kloun kui ka poole maailma keiser!
  Hitler vaatas, kuidas naised veritsevad, ja pomises tema hinge all:
  - Ma olen kannibal! Ma olen kannibal!
  Speer märkis teatava põlgusega hääles:
  - Saksamaa on suurima kultuuri ja fenomenaalsete tehnoloogiliste saavutustega riik, mu füürer.
  Hitler naeratas ja märkis:
  - Mulle meeldis püramiidpaak. See on lihtsalt liiga raske!
  Speer lubas pühalikult:
  - Tuleb parem, mu füürer! Kõik paraneb, ka tehnoloogia!
  Fuhrer naeratas ja märkis:
  - Kust me alustasime? Kas sa mäletad? Millised tankid võimaldasid pooleteise kuuga Euroopa vallutada? T-3 ja T-4, abitud matildade ja prantsuse mastodontide vastu. "Koletis lõi rusikad külgedele ja sirgus nagu koloss, urisedes. - Kui väikselt me alustasime! Ja kuidas meie tankid on nüüd arenenud! Ükski teine maailma ajalugu pole seda kunagi teadnud! Alustada saja tuhande sõduriga ja valitseda enamiku maailmast!
  Speer, seekord ilma mõnitamiseta , ütles sujuvalt:
  - Ja sellist pidu pole maailma algusest peale keegi näinud!
  Hitler võttis kätte kuldse kahvli ja torkas sellega ananassitüki läbi. Ahmisin selle oma kallile hingele. Siis kaevas ta kahvliga musta kaaviari klaasi. Pole just parim idee. Süüa püüdes määris füürer end kalamarja sisse. Tõsi, kaks bikiinides tüdrukut seisid valves ja pühkis kohe peafašisti pintsaku.
  Hitler pomises:
  - Kaaviar, see on jumalate toit!
  Teenindajad vastasid üksmeelselt:
  - Sa oled jumalate jumal!
  Fuhrer laksutas huuli ja märkis:
  - Minu ja Kõigeväelise Jumala vahel on ainult üks erinevus!
  Tüdrukud küsisid ühest suust:
  - Milline, oh suurim?
  Füürer ütles püsti tõustes :
  - Jumal on armuline, aga mina mitte!
  Tüdrukud ei nõustunud ja vaidlesid vastu:
  - Sa oled lihtsalt headuse kaev!
  Fuhrer urises vastuseks:
  - Ma ei ole kaev, vaid ookean! Ja märatsev tornaado talledega!
  Ja kuidas see lambaliha tükk nuriseb. Või äkki karbonaad...
  Ja verd valatakse endiselt areenil. Tüdrukute asemel kaklevad ja surevad poisid. Nad murravad oma luid ja pritsivad verd.
  Hitler meenutab, kuidas ta ise gümnaasiumis peksa sai. Nad alandasid mind ja võtsid isegi püksid jalast, virutasid nõgestega tagumikku . Kui alandav see on. Fuhrer pidas oma kurjategijaid meeles ja tõotas neile kätte maksta. Ja ta pidas oma vannet. Isegi kui selleks kulus palju aastaid. Fuhreri endisi klassikaaslasi piinati SS-i keldrites. Ja siis saadeti nad surmalaagritesse aeglaselt surema.
  Hitler käitus julmalt kõigi oma vaenlastega . Nii reaalne kui ka väljamõeldud. Nüüd on füürer juba lähedal oma lõppeesmärgile: maailmavalitsemisele.
  Üks põnevaid probleeme on religiooni küsimus. Hitler kaldub arvama, et selline uus usk võiks olla monoteism aaria ümbrises.
  Paganlikud ehitused ei sobi nii kõrgelt arenenud impeeriumile nagu Kolmas Reich. Meil on vaja monoteismi, aga millisel kujul. Algul kaldus füürer islamile lähemale nihkuma. Nagu polegi muud Jumalat peale Kõigeväelise ja Adolf Hitler on Tema prohvet.
  Kuid siis köitis füürerit mõte saada ise Kolmainsuse liikmeks, nagu kehastunud Jumal? Nagu Hitler, on see nagu Kõigeväeline Jumal Poeg. Või isegi Jumal Isa? Fuhreril oli palju ideid. Ja nii see on võimalik, ja nii. Või isegi luua mitte kolmainsust, vaid omamoodi dualismi?
  Ideed võivad muidugi olla erinevad. Uue usu välisvorm ristide asemel haakristidega on kinnitatud . Uute kirikute kuplid saavad olema ümarad ja kullatud. Muidugi uue ikonostaasiga Kolmanda Reichi liidritest ja sõjakangelastest. See tähendab, et kõik endised pühakud tühistatakse. Aga alles jäävad näiteks küünlad ja kullatud raamis ikoonide korpus. Kõik preestrid riietuvad õlapaeltega sõjaväevormi. Naised teenivad templites. On isegi templiprostitutsioon. See on juba paganlusele lähemal.
  Lisaks küünaldele süüdatakse ka tõrvikud. Kirikus endas on palju punast ja altarid on punased. Kasutatakse ka haakristikujulisi lühtreid. Ka muusika on eriline. On ka oreleid ja moodsamaid pille. Eriti armastas Hitler hard rocki oma rütmiga. Kui kõik lööb välja ja kõlab metall.
  Seega võib teenus olla erinev. Rahulik , orelihelide saatel või kõrvulukustav.
  Fuhrer mäletas, et täna demonstreerisid Krauts ka uut gaasiheitjat. Midagi päris võimsat, roomiksõidukil. Võimeline põletama korraga maha viiskümmend hektarit metsa.
  Hitler kujutas ette alasti põlenud tüdrukuid põgenemas, tuli põletas nende paljaid taldu. See on nii lahe ja seksikas.
  Venemaal kohtasid sakslased vahest kõige visamat vastupanu. Ja füürer armastas piinata vene naist.
  Hitler vilistas ja hüüdis:
  - Võitle energilisemalt. Tulista poisse tõrvikutega.
  Fuhrer mäletas lapsepõlve ajaviidet. Nagu nemadki, mängisid külalapsed sõda ja võtsid paar poissi vangi. Noh, nad hakkasid piinama. Pealegi mitte lõbu pärast , vaid päriselt. Nad panid ajalehelehed näppude vahele ja panid põlema. Kuidas blond külapoiss karjus ja püüdis meeleheitlikult lõhkuda nööre, millega ta laua külge oli seotud.
  Jah, see oli piinamine. See lõhnas soolaselt , nagu praadiksid vardas lambaliha. See ajas Hitleri isegi naerma. Ja ta virutas oksaga poisi villilisi jalgu.
  Noh, füürer on koletis. Tõeline ebainimlik pätt . Ja siis panid nad teise poisi sõrmede vahel põlema. Kena poiss
  piinatud. Nii avastas Hitler esimest korda piinamise naudingu. Tema jaoks sai sellest omamoodi teine meelelahutus. Ja asendas seksi
  naistega. Fuhrer sai muidugi vihaseks. Ilmselt selleks, et saada supermeheks, pead sa lõpuks konditoksijaks saama.
  Ei, see poiste piinamise episood ei jäänud füüreri jaoks karistamata . Nad rebisid ta välja ... Õnneks tõsiseid tagajärgi ei olnud, poistel tekkisid vaid väikesed villid. Aga ilmselt on nad eluaeg hirmu all kannatanud.
  Füüreril oli võimalus, kuigi ettevaatlikult, Esimese maailmasõja ajal vange piinata. Seega ei teinud ta karjääri, küll aga omandas vajalikud kogemused. Neli ordenit ja ainult kaprali auaste ning Adolf Hitler ise jäi peaaegu pimedaks ( paljude miljonite inimeste kahjuks napilt!), nii et tal polnud väga roosilisi mälestusi.
  1918. aasta suvel, kui Pariisini oli jäänud vaid nelikümmend miili ja enne seda enamlaste mässu alla haaratud Venemaa, oli Rumeenia kapituleerunud. Just sel suvel arvati, et sõda hakkab lõppema Saksamaa võiduga. Ja siis sattus Hitler gaasirünnaku alla. Kui valus see nii füüsiliselt kui vaimselt on.
  Võib-olla seetõttu pidas füürer kindlalt kinni reeglist mitte kasutada keemiarelvi. Sõja kulg oli Wehrmachtile üldiselt soodne ja tehnika täiustus pidevalt ning ilma tugevate vahenditeta sai hakkama.
  Ainsad inimesed, kelle jaoks füürer tegi erandi, olid juudid. Samuti said nad gaasimürgituse. Tõsi, viimasel ajal on juudi teadlased sunnitud töötama vanglates, teised aga ehitusplatsidel ja tehastes. Nüüd on Krauts käivitanud grandioossed ehitusprojektid kõikjal maailmas.
  Hitler, hüppas püsti nagu pätt pannil, möirgas:
  - Ja nüüd lõvid!
  Mitu nälginud looma lasti angaari alla. Nad ründasid poisse ja hakkasid neid piinama. Poisid võitlesid meeleheitlikult mõõkade ja odadega.
  Fuhrer sosistas:
  - Lähme! Prae neid!
  Ja hüppame hullult. Ja eri rahvusest poistele, kuid peaaegu alasti, valati paljaste jalgade alla söed. Need hajutati spetsiaalsete suukorvide abil, nii et noored gladiaatorid põletati. Ja oigamised ja kõrbemise lihalõhnad muutusid aina enamaks.
  Hitler kargas püsti ja möirgas:
  - Põletage, purustage, piinake! Ma ei ole vanaisa Mazai !
  Fuhrer pole tõepoolest veel vanaisa, kuid tal on kunstliku viljastamise teel saadud lapsi palju , juba mitusada. Neid hoitakse kümnekonnas salalaagris. Emaüsas tekkis terve haarem Hitleri sperma kandjaid. Ja loomulikult tekitab see probleeme üksiku pärija määramisel.
  Hitler ise usub, et mees peaks tema asemel hakkama saama, kuid parimatest parim selgub võistlusega.
  Mõte surmast teeb türannile muret. Tõsi, tundub, et füürer on endiselt terve ja tunneb end suurepäraselt. Lisaks taimetoidule ujub Hitler iga päev meres ja teeb trenni trenažöörides. Fuhrer kardab surra. Veelgi enam, kuigi pärijad pole suureks kasvanud ja usaldusväärseid järeltulijaid pole silmapiiril. Hermann Göring ei sobi ilmselgelt füüreri rolli: tema isiksuse skaala pole sama, kuigi ta pole nii loll. Kuid Goering oli ka narkosõltuvuses ja ta ei saanud sellise sõltuvusega füürer olla.
  Goebbels on energiline, tõeliselt tugev propagandist, üsna intelligentne ja füürerile fanaatiliselt lojaalne. Samas on ta lühikest kasvu, lonkav ja suitsetab isegi paki sigarette päevas. Kuigi ta on muidugi parem kui Goering. Äkki tuleks ta järglaseks määrata?
  Himmler ... Võib-olla tõesti teine inimene osariigis ja salapolitsei juht. Vaatamata oma intelligentsele välimusele on ta halastamatu timukas. Mitte sadist, vaid külmavereline. Ta tegi palju teaduse arendamiseks Kolmandas Reichis. Üks saavutusi: zombisõdurid. Sõdalased, kellel pole hirmu, alluvad, nagu nukud, kes ei tunne valu, kuid on rumalad. Fuhrer mõistis aga , et Himmleri järglaseks kuulutamine on ohtlik. Mitte asjata ei eemaldanud Hitler oma isiklikud valvurid SS-süsteemist, nagu ka Abwehr.
  Himmler võiks olla diktaator, kellel on rohkem õigustust kui ülejäänud. Kuid füürer mõistis, et see on karismata juht, keda kardetakse, kuid keda ei armastata. Kuigi kui propaganda töötab, siis osa tundlikust elanikkonnast armastab timukat!
  Noh, Bormann on üldiselt rohkem elukuus ja intrigant kui valitseja. Ja kurjategija ka. Sekretärina on ta kasulik, aga ülemaailmse impeeriumi juhina?
  Speer? See natside meeskonna liige on kõige andekam ja võimekam. Tema teened relvade tootmisel ja armeele kvaliteetse varustuse tarnimisel on väga suured. Speer on endiselt suhteliselt noor, haritud ja muljetavaldav. Sellel on nii kõvadus kui ka paindlikkus. Kuid füürer oli isikliku lojaalsuse suhtes ettevaatlik. Speer on liiga tark, et anda võim üle ühele füüreri lapsele ja temast võib saada diktaator.
  Mainstein ja Rommel? Kaks parimat Kolmanda Reichi komandöri. Nad on muidugi omal moel targad, aga martinettidest joonlaudade tegemine ? Ja kas võimu üleandmine elukutselistele sõjaväelastele on ohutu? Nii võib natsipartei laguneda.
  Järeldus on ainult üks: füürer peab elama väga kaua, kuni lapsed suureks saavad, ja nende hulgast valitakse välja ainus , ainulaadne ja võimekas. Siis asutatakse dünastia.
  Asjaolu, et füürer kasvatas kunstliku viljastamise teel nii palju järeltulijaid, on halb. Nende seas võib puhkeda tõsine võimuvõitlus. Ja see võib impeeriumi lõhkuda. Hitler kehitas õlgu. Tal on laagris Stalini poeg Jakov. Ta võeti kinni ja saadeti valve alla vaiksesse kohta. Siis, kui oli esimene vaherahu, pakkus füürer Stalini poja väljavahetamist mitme SS-ohvitseri vastu, kuid talle keelduti.
  Siis saadeti ohvitserid siiski tagasi, kuid Jakov jäi vangi. Teda koheldi hästi. Pealegi alustas üks noor ja kena valvur afääri ja jäi rasedaks. Fuhrer, kes tundis Stalinile isiklikult kaastunnet, lubas Jakovil abielluda ja elada eraldi majas, kuid SS-i kaitse all.
  Seega on neil Stalini vanim poeg relva ähvardusel. Fuhrer mõtles isegi oma järeltulija Josephi määramisele Venemaa kuberneriks pärast selle lõplikku vallutamist. See mõte tundus loogiline .
  Areenil hakkasid lõvid, saanud poiste mõõkadest ja odadest palju lõikeid, hoogu maha võtma.
  Ja poisid pussitasid ja tükeldasid neid. Liiga palju poisse lasti vabaks. Bormann, nähes, et füürer pole lahingu jätkumisega väga rahul, käskis krokodillid alla lasta.
  Hambalised olendid astusid lahingusse, avades oma tohutud lõuad. Ja nad ründasid poisse ja närisid neid sõna otseses mõttes. Neelamine nagu hirv.
  Poisid kiljusid ja siplesid. Nende lõuad pigistasid nende jäsemeid ja murdsid luud. Scarlet, värsket verd pritsis. Ja söed põlesid poiste paljastel kandadel. Vaesed lapsed, surmale määratud.
  Fuhrer jõi klaasi inimvere tilkadega šokolaadikokteili ja ütles:
  - Olgu mu valitsusaeg igavene!
  Maksim Ogarev nägi alles kolmandat und, kui nende majale koputati kõvasti. Ta ärkas kohe üles ja hakkas riidesse panema. Karjus saksa hääl murtud vene keeles.
  - Tõuse püsti, alaväärtuslikud kariloomad! - Ja tugev löök kuulipildujaga uksele.
  Ema kiirustas seda avama. Onni tungisid viis SS-meest kuulipildujate ja vihaste koertega.
  - Siin elab pioneer Maxim. - ulgus ülemleitnandi õlapaeltega pikk fašist .
  - Jah, siin ta on, aga ta pole milleski süüdi. - ema hakkas häält tegema.
  - Me mõtleme selle hiljem välja, aga praegu, kutsikas, istu autosse.
  Lubamata tal korralikult riietuda, haarati ta kaenlasse ja tiriti presendiga kaetud veoautosse. Seal istus juba mitu poissi ja tüdrukut, peamiselt oma kooli pioneerid. Lapsed olid poolalasti ja värisesid, aga poisid püüdsid tegutseda julgelt.
  - Tõenäoliselt viiakse meid laagrisse või verd loovutama, see on okei. - ütles tema klassivend Igor.
  - Andke verd, viimati pumpasid nad minust nii palju välja, et ma ei saanud nädal aega üles tõusta.
  - Mina ka, aga siiski parem kui surm.
  "Mitmed meie eakaaslased surid pärast seda." - Maxim ohkas raskelt.
  Natsid käisid ümber veel mitme maja ümber ja, olles kogunud viisteist pioneeri: kümme poissi ja viis tüdrukut, viisid nad teadmata suunas. Mootorratturid sõitsid ees ja taga ning päris saba juurest jooksis kiilkonts.
  - Ei, tundub, et meid ei viida elumahla testima, saatjat on liiga palju ja haigla on teisel pool. - alustas Maxim.
  - Partisanid oleksid võinud selle rästiku hävitada . - vastas Igor. " Kuulsin, et viimati lasti õhku kütusega rong, kuidas sakslased pärast seda hulluks läksid."
  - Nad põletasid naaberküla, tulistasid ja poosid üles rohkem kui kolmsada inimest. Hullem kui loomad.
  - Noh, pole midagi, mu vanemad kuulavad maa all raadiot. Meie inimesed edenevad Moskva lähedal, varsti on fašistid hädas.
  - Kui me ellu jääme, läheme partisanide juurde, ma võiksin olla skaut.
  - Ja ma võin haavu siduda. - sekkus tüdruk. - Meid koolitati kursustel.
  ütles Maxim hingeldades.
  Usun, et kogu maailm ärkab üles
  Fašismile tuleb lõpp
  Päike hakkab eredalt paistma
  Kommunismi valgustav tee!
  - Varsti oleme vabad. - Maxim tõstis pioneeritervituseks käe. - Elagu partei ja Stalin!
  Lapsed ühinesid üksmeelselt.
  - Elagu Lenin, elagu Stalin!
  Veok peatus ja ilmus vihane SS-mehe nägu .
  - vene keel kinder sead. Ärge tehke müra! - Ja ta lasi paugu õhku.
  Tema vihast lõõmavaid silmi vaadates kutid vaikisid. Siis sõitsime vaikides, pimedas ja presendi taga ei paistnud midagi. Lõpuks jäi auto lõpuks seisma ja kostis karjeid.
  - Lahkem väljasõidul!
  Lapsed läksid alla ja leidsid end üsna suure luksusliku häärberi hoovist. Nad toodi esikusse ja kästi riided seljast võtta.
  -Te olete liiga räpased pioneerid! Sa pead olema poleeritud. Hauptmanni õlapaeltega naine hüüdis .
  Poisid ja tüdrukud viidi duši alla, jättes neile käterätikud ja seep.
  - Te peate olema puhas nagu klaas, põrsad.
  Kuigi poisid ei teadnud, miks see vajalik oli, pesid nad end rõõmsalt duši all sooja veega. Tõsi, tüdrukutel oli piinlik ja nad jooksid eraldi vanni. Kui poisid üritasid piiluda, hakkasid nad kiljuma ja veega täidetud vaagnat viskama.
  - Olgu, sellest piisab! Maxim hüüdis: "Te olete juba täiskasvanud ja teil pole vaja niimoodi hullata."
  Väljapääsu juures ootas lapsi veel üks üllatus: varasemad riided olid kadunud ja toolidel lebas sujuvalt triigitud pioneeride suvevorm, millel olid säravad lipsud.
  - Vau, see näeb välja nagu etendus. - oli Maxim üllatunud.
  -Äkki sakslased tahavad näha, kuidas me ilutulestikku vastu võtame? - soovitas üks poistest.
  - See on ebatõenäoline, kuid me näeme. Ärgem kaotagem au lipule.
  Nende ette ilmus fašistlik ohvitser.
  - Kinder Pioneer , kes teist teab, kuidas trummi lüüa?
  - Mina! - Igor astus sammu kohtumise poole.
  - Võtke pill. - Suur SS-i mehe kant on endiselt uus trumm, selgelt pioneeridelt rekvireeritud.
  - Kui sa tänavale lähed, peksad sa mind. "Siis tuli fašist välja trikiga. - Kas sa armastad oma kodumaad ja inimesi?
  - Jah, ja me oleme valmis tema eest oma elu andma! - Pioneerid haukusid vapralt .
  - Ja teil on selline võimalus. Nüüd teel välja.
  - Kuidas? - oli Maxim üllatunud. - Oleme peaaegu alasti ja paljajalu.
  - Ja kuna te olete metslased, minge või tapame teid kohapeal.
  Kümmekond SS-meest tõstis kuulipildujaid, oli selge, et natsid ei teinud nalja.
  - Lähme, poisid, pioneerid ei karda lund. - ütles Maxim, kes oli klassiülem.
  Lapsed suundusid väljapääsu poole ja kui kipitav lumi nende paljaid jalgu puudutas, siis tüdrukud kiljusid. Poisid kõndisid vaikselt, püüdes mehaaniliselt jalgu rivis hoida. Kuigi detsembrikuu lumehang hammustas Maximi kandadest, naeratas poiss, püüdes näidata, et tal on lõbus. Tihti tegi ta end kõvaks paljajalu lumes joostes, nii et ta nii hirmul ei olnud.
  Aga neile, kes seda ei proovinud, oli see kohutav, pakane pistis. Poisid tõstsid tahes-tahtmata tempot, seda enam , et sakslased karjusid - schnel , schnel !
  Viinud nad meelitavale servale, rääkis SS Standartenführeri mundris vanemfašist tõlgi vahendusel.
  - Niisiis, pioneerid, teadke, et teie jaoks algab suur jaht. Anname teile kakskümmend minutit edumaa. Kellel end peita õnnestub, jääb ellu, aga ülejäänud ootab piinarikas surm.
  Kordonis seisnud SS-mehed hakkasid naerma.
  - Jookse!
  Lapsed tardusid ega liikunud. Siis tulistasid natsid kuulipildujatest. Poisid ja tüdrukud tõusid õhku, jooksid nii kiiresti kui suutsid. Oli näha, kuidas paljad, külmas õhetavad kontsad mööda vilksavad.
  - Kiiremini, meie pääste on kiire.
  Tüdrukud jäid aga tasapisi maha ning Maxim ja Igor läksid tegevsportlastena isegi linnast välja jalgpallimatše mängima, asusid juhtima. Pakane oli esmaklassiline stiimul, lühikeste pükstega oli lihtne ja mugav joosta, aga külm haaras nagu näpitsad. Lisaks pole lumehang veel sügav, mis teeb ka jooksmise lihtsamaks.
  - Ära jookse nagu lambakari. - karjus Maxim täiest kõrist. - Jookseme külgedele, meid on raskem tabada !
  - Säästke oma hinge. - lisas Igor. -Ära anna endast kõike, oma täislimiiti, vahemaa on pikk.
  Lapsed ei läinud kohe laiali, koit oli just tõusma hakanud ja oli veel üsna pime ja hirmus.
  Jooksmine soojendas Maximi üles ja ta tundis end palju energilisemalt. Tüdrukutele, kes polnud sellise karmi karastamisega harjunud, oli see aga valus, tundus, et jalad põlevad tulest.
  Mõned tüdrukud peatuvad ja proovivad oma jalgu kohmakalt lumega hõõruda, kuid see ei aita neid palju.
  Selja tagant on kuulda koerte hoolimatut haukumist - jaht on alanud. Spetsiaalselt inimesi püüdma koolitatud tapjakoerad mööduvad neist. Viimase jõuga tüdrukud ja poisid kiirendavad. Siin jõuab karjase esimene röövsuu oma ohvrile järele: kihvad sulguvad jalale. Tüdruk kukub ja koer hüppab otsa, hammustades käe läbi.
  Nataša, nagu kutsuti koletise kihvadesse kukkunud õnnetut naist, tõmbleb ja karjub. Kuri koer lohistab teda, jätkates tema piinamist, kuid ei kiirusta oma kihvad naise kurku uputama. Mitmed aadlikud krautid sõidavad hobustel, sealhulgas SS-kindral Stoffen . Ta kummardub hobuse seljast alla ja pistab tääki tüdruku kõhtu, seejärel tõstab ta topi. kõlab saksa kõne.
  - Ma teen vene sigadest sellise karbonaadi, sa neelad oma keele alla.
  - Kui soovite, valmistame teile sellest raipest kebabi - lakud oma sõrmi. - Kindrali kokk teeb nalja.
  Lõpuks neiu rahuneb ja kõrge sadist otsib teist ohvrit.
  Järgmine piinamise objekt on poiss, pärast seda, kui koer näris ta jala maha, haakiti poisil ribidest konksu ja tiriti läbi lume. Teised sakslased virutasid ohvrit jalgadega, naerdes seda tehes lõbusalt.
  Nad lihtsalt riputasid teise poisi ribide külge üles, tirisid ta oksale ning seejärel kiigutasid ümber ja peksid püssipäradega. Poiss palus talle otsa teha ja üks osav löök lülitas ta teadvuse välja.
  Ka teine tüdruk riputati üles, põletati tulega, põletati ära tema kleit ja pikad juuksed. Oksana muutus elavaks tõrvikuks, mis suri koletu valusa šoki tõttu.
  Teine blondikarvaline ja sinisilmne poiss oli koertest peaaegu vigastamata tõstetud, käed selja taha seotud. Seejärel rääkis kindral vene keeles.
  - Vaene laps, kui külmad su jalad tunduvad olevat, nüüd teeme need soojaks. "SS-mees tõi talle tõrviku, leek lakkus röövellikult lapse punast kontsa. Poiss möirgas, kuni leegid tõusid kõrgemale ja ta kaotas teadvuse.
  - Mulle ei meeldi, kui nad välja lülituvad, ohvrid peavad värisema ja tõmblema. Järgmine, ma loodan, on tugevam.
  Järgmise põrgusse sattunud tüdruku skalpeerisid natsid elusalt ja pandi seejärel põlema. Võib öelda, et nad halastasid järgmise poisi, Rostislavi, lihtsalt üles poos, kuigi kägistasid ta väga aeglaselt. Teine poiss lõigati pistodadega tükkideks, nüliti nahka ja puistati üle soolaga. Võite pikalt kirjeldada, mida need väliselt tsiviliseeritud, kuid tegelikult kohutavad metslased tegid. Natside julmustest on kirjutatud palju raamatuid ja tehtud suur hulk filme, kuid see, mida natsid tegelikult tegid, on väljaspool minu ohjeldamatut kujutlusvõimet. Kindral, Kaltenbrunneri lähim liitlane , lakkus pistodast verd, ta vihkas patoloogiliselt slaavlasi, eriti lapsi.
  - Slaavi hõim on vaja täielikult hävitada, me ei vaja selliseid mässulisi orje! - mundris loom kiljatas. - Täna ma põletan veel ühe küla ja paar kirikut.
  Sel ajal, kui kindral edasi läks , õnnestus Maximil ja Igoril märgatavalt eemalduda. Nemad olid ainsad, kes ellu jäid sadistlik lihaveski. Tundus, et poiste kohal rippunud ähvardus oli möödas, kui mööda jälge kihutanud hiiglaslik lambakoer neist möödus.
  - Jookse Maxim, ma pean ta kinni! - hüüdis Igor.
  - Ma ei jäta sind. - Maxim rebis maha raske oksa ja tormas karjasele kallale.
  Ilmselt ei oodanud koer sellist jultumust ja taganes. Löök tabas teda otse näkku .
  Koer kiljus ja tormas edasi, ta oli väga suur, koletis, surnukehade peal nuumatud. Olles Igorile alla põrutanud, vajus ta kihvad poisi kõhtu. Poiss karjus ja kukkus, sisikond tuli välja ja veri purskas paksult välja. Siis säras meeleheites Maxim koletisele pulgaga silma.
  Löök lõi silma välja, valušokk sundis hambad lahti lööma ja lambakoer hakkas vingudes minema jooksma. Maxim viskas kepi, tabades teda uuesti selga ja koer võttis hoogu.
  - Minge oma okupantide juurde, närige nende saapaid. - Poiss tõstis sõbra üles.
  - Igor, kas sa oled elus?
  Surmavalt haavatud poiss suutis vaevu oma silmalauge avada.
  - Oh, see oled sina, Maxim. Jätke mind, ma pole enam üürnik . "Igor urises nõrga häälega, kopsudest voolas veri.
  - Ei! Ma ei hülga sind, vaid toon su partisanide juurde. Seal pannakse sind jalule.
  - Parem lõpeta mind, see teeb mulle väga haiget. - Igor köhatas, verd purskas kurgust.
  - Ei, mu seltsimees ja vend, ma kannan teid.
  Kuidagi, olles haava särgiga sidunud ja teadvusetu seltsimehe õlale pannud, eksles Maxim mööda teed. Kaheteistkümneaastasel poisil polnud kerge kanda oma eakaaslast, kes, tõsi küll, oli okupatsiooni all kõhnaks jäänud, kuid oli siiski tugev ja vintske.
  Nii ta kõndis, oli juba koit, kuid talvine päike teda praktiliselt ei soojendanud. Maxim kiirendas sammu, kuna natsid võisid igal hetkel ilmuda. Tema alasti torso lendas külm tuul, nahka katsid vistrikud.
  Ümberringi seisid paksult pakase ja lumega kaetud puud, tallaalune lumehang oli torkiv ja nagu kest kaetud jääkoorikuga. Tal polnud enam nii külm, kuna ta pingutas ja vedas rasket koormat. Tema seltsimees vaikis ega liigutanud enam, olles kaotanud teadvuse ja võib-olla isegi alla andnud , kuid Maxim jätkas lohistamist. Nii läks ta välja rabasse ja hakkas põlvini musta vette kukkuma. Suure vaevaga sirutas ta järsult murduvast jääst kriimustatud tuimad jalad välja ja jätkas ekslemist.
  Poiss oli hirmul, niipea kui sa hetkeks peatusid, imesid sind vääramatusse kuristikku. Maxim hüppas üles-alla, päikesekiired kosutavad. Detsembri ilm on aga kapriisne, pilved veeresid sisse, pakane hakkas tugevnema ja sadama hakkas õhukest lund. Poiss lämbus pingest, kuid hoidis Igorist kõvasti kinni.
  - Ma pigem suren, aga ma ei jäta sind maha.
  Temast lendas üle ronk, puudutades teda peaaegu oma tiivaga, seejärel veel mitu olendit, Maxim ajas nad meeleheitliku nutuga minema. Lõpuks, pärast lõputuna näiva aja möödumist, sai soo otsa, kõndimine läks kergemaks, kuid pakane piinas lapse märgasid jalgu liiga palju. Enda rõõmustamiseks laulis poiss revolutsioonilist laulu.
  Meie kohal hõljuvad vaenulikud pöörised
  Märts, marss edasi, töörahvas!
  Me astume julgelt lahingusse vaenlastega
  Märts, marss edasi, töörahvas!
  Kummalisel kombel andis see mulle jõudu. Poiss kummardus ja kühveldas peotäie lund, pistis selle suhu, niisutades kuivanud kurku. Ta tundis end paremini, kuid niipea, kui ta lõpetas, hakkasid külmavärinad tundma. Hetkeline kergendus tekitas lisakannatusi. Kõige tipuks hakkas tal nälg. Sakslaste ajal sõid nad väga vähe ja põletasid külma käes palju kaloreid. Järsku tuli Igor mõistusele, segas ja pomises:
  - Joo!
  - Sa ei saa, kõht on läbi lõigatud. Külla jõudes tunnen need kohad vist ära, see pole kaugel, need aitavad sind.
  pomises Igor vastuseks ebaselgelt ja kaotas siis uuesti teadvuse.
  - Seda parem, mu sõber kannatab sel viisil vähem.
  Õlg valutas ja jäi pikali, poiss nihutas ettevaatlikult seltsimeest. Ta oli juba väga väsinud, kuid ilma isata elades oli ta juba väga varakult harjunud raske tööga ja sport aitas sellele ainult kaasa. Lõpuks tundis ta värsket kõrbemislõhna, suits kõditas mõnusalt ninna ja haises isegi praeliha järele.
  - Noh , ma ütlesin, pääste on lähedal.
  Inspireeritud poiss kiirendas sammu. Isegi hingata läks mõnesajameetrise kõndimise järel metsaservale. Järsku avanes tema ees kohutav pilt: põlenud onnid, söestunud lauad ja tuhk. Hirmust värisedes tuli poiss lähemale põlenud surnukehad, enamik neist olid lapsed ja naised. Poiss lähenes tuhale ja astus neile paljajalu. See ei olnud veel jõudnud jahtuda ja Maxim tundis heameelt. Siis kõndis ta paljajalu kuumal pinnal, jalad, mis olid külmast sinised, muutusid punaseks ja veri voolas läbi veenide. Isegi kui ta paljajalu söe peal seisis, ei teinud see talle esialgu haiget alles pärast seismist, ta tundis põletust ja hüppas ägades neilt kiiruga maha.
  - Neetud fašistid. Teie tapsite meie naised ja lapsed, kuid ometi tapame teid koertega ja meie sõdurid marsivad võidukas formatsioonis läbi Berliini. Ma lähen vabatahtlikult sõjaväkke ja löön Hitlerile isiklikult rusikaga näkku ja siis puutakse füürer üles. Poiss astus uuesti lumele, villid rahunesid.
  Järsku kuulis ta kedagi nõrgalt nutmas. Poiss vaatas ringi ja märkas kerget liikumist.
  Maxim lähenes ja seal lebas rebenenud, poolpalja naise surnukeha, mis oli täis kuulipilduja tulest. Läheduses askeldas laps, kes nägi välja mitte vanem kui aastane, see oli mähkimisriietesse mähitud ja lumega kaetud. Tema kuum hingeõhk sulatas lumehelbed, soojust eraldades oli laps selgelt külmunud.
  Maxim kummardus, mähkmed olid rebenenud ja märjad, need ei soojendanud teda. Poiss ise oli juba poolalasti, polnud enam midagi maha võtta.
  - Vähemalt midagi peab ellu jääma.
  Tüdruku üles võtnud, hõõrus ta jõuliselt tema jäsemeid, soojendades teda hingeõhuga. Seejärel hakkas ta uurima teda ümbritsevat kurba reaalsust. Sakslased põletasid peaaegu kõik majad maha ja ajasid inimesed lauta. Põgenemist üritanud lasti kohapeal maha ja nende surnukehad rööviti. Ja ometi tal vedas. Ühel mõrvatud naisel oli käes soe sall, viltsaapad ja jope. Maxim, paludes lahkunult valjusti andestust, võttis salli seljast ja mähkis tüdruku. Seejärel pani ta vildist saapad Igori tuimatele jalgadele, hoolimata sellest, et ta neid aeg-ajalt hõõrus. Ta ei jätnud endale midagi, nii et poolalasti ja paljajalu, nüüdseks topeltkoormaga, eksles ta läbi külma, lähim küla oli viieteist kilomeetri kaugusel ja ta tuli veel üles leida. Ja see laps sai hakkama Aleksander Suure tegudega võrreldava saavutusega, kui võrrelda selleks kulutatud jõupingutusi.
  Üleminek oli hirmuäratav, algas lumetorm, põrgulik külm puhus üle alasti ja isegi märja keha. Nahk muutus sinakasvioletseks, sõrmed ei paindunud, jääpurikad rippusid juustest. Maxim sai aru, et kui ta peatub, kukub ja mõne minuti pärast muutub ta jääks. Tema jõudu jäi aina vähemaks, kuid arusaam, et tema pingutustest ei sõltu mitte ainult tema enda elu, vaid ka seltsimehe olemasolu, aga ka see väike liikuv tükk, inspireeris teda, muutes lapse titaaniks.
  . PEATÜKK nr 11.
  Jahi lõpust on möödas umbes neli tundi. Natsid, ajanud veel kaks metssiga ja kolm rebast, pidutsesid, valades oma ahnelt kurku kalleid Prantsuse veine ja konjakit, segades seda vastiku šnapsiga. Kindral oli rahul, jaht läks hästi, kuid nad varjasid tema eest, et kahel poisil õnnestus põgeneda. SS Gruppenführer Stoffen aga sõi liha suurte tükkidena, nagu metslane tema isiklikul palvel, valmistasid nad talle mõrvatud poisist ja tüdrukust prae.
  "Olen juba pikka aega tahtnud proovida inimliha, kuid lapsed olid tublid, mitte paksud."
  Kaks purjus polkovnikut toetasid oma bossi impulssi, "suupiste" sobib hästi "Bordeaux" ja viinaga.
  - Ma arvan, et tüdrukud maitsevad ikka paremini, nende liha on palju pehmem. - ütles fašistlik ohvitser huuli laksutades.
  - Tüdrukud on paksemad, poisid lihavamad. - vastas teine "kannibali kolonel" Klein. - Ma eelistan poisse.
  - Jah, sa tundud sinine. - Järsku muutus kindral maruvihaseks. - On aeg sind rassiosakonda saata. Ma helistan nüüd Himlerile .
  - Pole tarvis! - karjus Clay. Alkoholist tulvil mõistus otsis väljapääsu. - Siin ta on! - osutas näpuga kolleegile. - Rohkem süüdi kui mina.
  - Miks sa küsid? - Kindral koorus zenki.
  - Ja ta varjas, et kaks poissi jooksid sinu eest ära.
  - Mida?! "Kindral lõi vastu musta kallist sandlipuu lauda nii kõvasti, et mitu pudelit lendas minema.
  - Sa petsid meid! Sa petsid! No vaata, sa kits, sulle tuleb tribunal.
  - Vabandust, Teie Ekstsellents, pool tundi ja nad tabatakse.
  - Ja toodi siia elusalt või surnult! Vaata, kolonel , ma nülgin su elusalt!
  Vapper sõdalane jooksis laua tagant välja ja asus kiiruga meeskonda koguma. Tal oli veel võimalus koerte abiga jälg üles võtta.
  Natsid kiirustasid oma ülemuste korraldusi täitma, võinuks hätta jääda, kõige hullem karistus rasvunud SS-meestele oli rindele saatmine. Üks asi on mõnitada kaitsetut elanikkonda ja teine asi leida end sõjast.
  Vaatamata tuulele ja kergele lumetormile polnud rajad veel täielikult kaetud. Karjakoerad võtsid jälje ja SS-üksus tormas hobuse seljas neile järele.
  Selleks ajaks oli Maxim täiesti kurnatud, jalad sassis ja ta rändas, ei näinud enam teed, silmad väsimusest hägused. Tõsi, tuisk vaibus, kuid see tegi asja veelgi hullemaks ja selja tagant kuulsime koerte lämbuvat haukumist.
  -Natsid tulevad mulle järele! - sosistas poiss vaevu kuuldavalt . Poiss hakkas tempot kiirendama, kuid jalad ei suutnud teda toetada ja järele andes laps kukkus. Karjakoerad , kes nägid välja nagu hundid, oleksid teda rebinud, kui SS-mehed poleks neid ohjeldanud.
  - Elus, parem on need Vene Kinderid elusalt võtta . Siis on meil nendega lõbus.
  Kolonel kummardus ja tõmbas sigaretilt tuha maha.
  - Jah, nendega on laps. Huvitav, kuidas see maitseb. - ütles purjus sadist ja hõõrus rahulolevalt käsi.
  - Äkki saame nad konksu otsa riputada? - Soovitas eakas SS-mees.
  temalt ära rõõmu isiklikult praadida .
  Olles oma koorma hobustele visanud, hakkasid natsid kihtlaagrisse järgnema, kui nende ridadest läbis peaaegu nähtamatu valguslint. Karjete ja kiljumise järgi otsustades oli natsidel raske. Nad tapeti, lõigati koos hobustega tükkideks, langedes halastamatu skalpelli alla, tormasid natsid põgenema, sest nad olid julged ainult kaitsetute naiste ja laste vastu. Erakordset julgust näitasid üles vaid lambakoerad, kes tõmbusid karjas kokku ja üritasid tundmatuid ründajaid rünnata. Ent ka neid ootas kadestamisväärne saatus, kord lõikas valguskiir hullunud paki ära. Üldiselt on laser sõjaväerelvana väga tõhus, eriti jõuväljaga hõlmamata vägede vastu. Natsidel ei õnnestunud põgeneda: nad lõigati tükkideks ja põletati surnuks, igaüks neist .
  Paljajalu poolkülmunud pioneer Maxim pilgutas üllatunult silmi. Neli pargitud, paljajalu, ainult aluspüksid ja vöö jalas, tulid nendega kohtuma.
  Nad on kuidagi imelikud, nende käes on uhked püstolid, nende käed ja jalad on väga tugevad, silmapaistvate lihastega.
  Esmalt kõndiv blond tüdruk ütles:
  - Me ei ole tõrked... Oleme teisest maailmast, kuid meil on väga vähe aega, uurime teie partnerit.
  Teine tüdruk , tulipunane, võttis vöölt pudeli ja kostis:
  - Elav vesi aitab meid!
  Energiliselt paljajalu lumes astunud neiu lähenes Igorile. Ta lasi ettevaatlikult tilga tema kõhule, säutsates:
  - Olgu elu!
  Ja ta hõõrus kurnatud poissi kergelt üle lõikehaava ja põletushaavu. Ja otse meie silme all hakkas haav paranema ja armid kaduma. Igor avas silmad ja sosistas:
  - Püha Maarja...
  Punapea raputas eitavalt pead ja kostis:
  - Mina olen Angelica, mitte Maria!
  Poiss laksutas huuli ja üritas istuda. Ta koperdas ja kukkus peaaegu lumele.
  Angelica silitas poisi heledat pead ja ütles:
  - Rahune maha! Maga veidi ja jõud taastub!
  Maxim vaatas tüdrukuid tänulikult ja ütles:
  - Kas te olete inglid?
  Nataša raputas negatiivselt pead:
  - Ei! Oleme komsomolitüdrukud!
  Pioneer pomises varjatud lootusega:
  - Nii et meil on nii võimsad relvad?
  Nataša vastas:
  - Kahjuks ei ... Jah , ja meil on siia jäänud vaid pool tundi. Meid saadeti vaid tunniks sinna, kus me kõige rohkem olla tahtsime!
  Ja sõdalane käskis:
  "Viime poisi ja tüdruku külla ja samal ajal niidame sakslased maha!"
  Zoja pani magava Igori selili, Svetlana võttis tüdruku sülle. Maxim jooksis kergelt edasi. Nii palju lihtsam. Okupatsiooni ajal harjus poiss pakasest pakaseni ringi jooksma ja seetõttu ei kartnud ta ka talvel liiga palju külmunud jäsemeid.
  Tüdrukud kiirustasid sörkima ja Maxim suutis vaevu nendega sammu pidada. Poiss pidi jooksma nii kiiresti kui suutis. Ja ta on juba väsinud, isegi kui ta on nüüd raskest koormast vabastatud.
  päkapikupuul tugevaks kasvanud , on loomulikult väga tugevad ja kiired. Nad üritavad jooksu tagasi hoida, et Maxim maha ei jääks. Aga poiss pole üliinimene ja tema paljad jalad, punased nagu hane jalad, on väsimusest punutud. Lõpuks võttis Nataša poisi selga ja tormas temaga kaasa.
  Pärast tõstsid tüdrukud järsult tempot ja galoppisid nagu hobused minema. Külas olid sakslased. Seal oli juba moraalselt vananenud "Panther"-2 ja täiesti uus "E"-50.
  Tüdrukud lõpetasid jooksmise ja hakkasid tanke vaatama.
  Nataša märkis:
  - Need on täiesti erinevad, tüved on nii pikad ja eriti teine on kükk.
  Zoya ütles vihaselt:
  - Me peaksime nad hävitama! Ja mitte imetleda.
  Ja sõdalased tabasid Saksa tanke magoblasteri kiirtega . Pimestavad joad tabasid sakslaste autot. Ja silmapilguga sulas metall. Tundus, nagu lõikasid tulekäärid tanki ja hakkasid rebenema, lõhkades mürsud.
  Nataša, tulistas, urises:
  - Meie matšide moto: - Ärge kahetsege, purustage, andke päkapikkudele head hoki!
  Sakslased ja nende võõramaa lakeed jooksid oma majadest välja ja langesid poolpaljaste tüdrukute võlu laserkiirte alla. See kõik nägi välja nagu muinasjutu unenägu.
  Maxim sosistas:
  - Milline ime!
  Nataša pilgutas poisile silma ja ütles:
  - Mitte "Zaporožets", vaid lihtsalt imede ime. Meil on nõukogude elektrooniline Mercedes!
  Angelica tulistas kolmanda tanki pihta veel ühe kiire, antud juhul oli see Goering-5, ja torutas:
  - Natsid ei saa mind kätte!
  Rõõmustatud Maxim laulis:
  Olen pioneer, Stalini enda poeg,
  selle kolliga võitlema ...
  Põleva halli lume triivid,
  Kuid on üleskutse - võida fašist!
  
  Lihtne mees , minu nimi on Maxim,
  Lasen kuulipildujast nagu vanker...
  Tanki keskosa lasti õhku,
  Tundub, et nutaks!
  
  Me peksame Krautsid vapralt, pioneerid,
  Võime teid turvaliselt välja lüüa...
  Oleme rüütlid ja uued eeskujud,
  Eksamid sooritame kindla A-ga!
  
  Poiss on suurte hiiglaste poeg,
  Teab, kuidas võidelda, otse lasteaiast...
  Kui rahvas ja armee on ühendatud ,
  Me ei karda meeleheitel kurikaela!
  
  Me võidame fašistid, ma usun,
  Timukas saab kiire hinde...
  Võitkem kõik räpased kättemaksuotsijad,
  Ja Venemaa armee päästab kõik lahingutes!
  
  Ei ole õnnelikumat ja ilusamat kodumaad,
  Kuid ainult tema sees möllab orkaan...
  planeedil võimul ,
  Ja raevukas löök natsidele!
  
  Jah, poistel ja tüdrukutel on raske,
  Ebavõrdsetes lahingutes, kus fašist on kuningas...
  Kuid kõlab helisev pioneerihääl,
  Ära puuduta mu isamaad, ära puuduta seda!
  Sa võid aastaid asjata raisata,
  Kuid uskuge mind, pioneer on kõigeks valmis...
  Verest punaseks muutunud lipu all,
  Purustame kurikaelad ja vargad!
  See on väga julm maatriks, milles juhtub erinevaid asju.
  Valerka, Leshka, Slavka ja Marinka said ootamatult häire.
  Ja lapsed lendasid Hypernetist ja virtuaalreaalsusest välja. Ja sattudes päriskosmosesse tähe Siiriuse neljandal planeedil, õhkasid pioneerid üllatusest.
  Päevitus tuhmus neilt ja nad muutusid väga kahvatuks ning poiste ja tüdrukute suhu tekkisid kihvad. Ja nad olid sõna otseses mõttes uimastatud.
  Laste kõrval olid mitmed kaunid võitluskostüümides tüdrukud. Nende silmad läksid sõna otseses mõttes välja.
  Seal seisis ka paar meditsiinirobotit. Nad tõstsid ka oma antenne.
  Valerka ütles hirmunult:
  - Mis meiega juhtus?
  Marinka kilkas hirmunult:
  - Miks me nii kahvatud oleme?
  Levka säutsus pead raputades:
  -Ja miks meil kihvad suus on?
  Slavka tõmbas sõrmega üle hammaste ja hüüdis hirmunult:
  - Ma torkasin end nende pärast!
  Lapsed, kes olid muutunud surmkahvatuks nagu lina, nägid välja hirmunud ja segaduses.
  Robotarst märkis:
  - Neid tuleb põhjalikult skaneerida. Ilmselt olid nad nakatunud mingisuguse teadusele tundmatu viirusega!
  Üks komsomolitüdruk lendas kõrgemale ja soovitas:
  - Noh, me viime neist läbi kõige põhjalikuma uurimistöö, isegi edastame need arvutikeskusesse ülekandeportaali kaudu!
  Slavka nuuksutas ja vilistas:
  - Kas see ei tee haiget?
  Tüdruk, kes ilmselt siin juhtis, vastas:
  - Ei! Skaneerimise ajal viiakse teid kunstlikku unne. Nii et kõige hoolikamal uurimisel, isegi kuni kvarkideni, ei tunne te absoluutselt mitte midagi.
  Marinka hüüdis:
  - Vau !
  Valerka nurises vastumeelselt:
  - Jah, see on kvasaar !
  Levka itsitas ja kilkas:
  - Hüperpulsar !
  Tuppa lendas seade, mis nägi välja nagu väga keerukas ja paljude painduvate tünnidega tank.
  Lapsed hüüdsid üksmeelselt:
  - Ultrastar !
  Vanempioneerijuht, väga ilus valges rüüs tüdruk, teatas:
  - Noh, nüüd teid mitte ainult ei uurita, vaid ka ravitakse. Sel ajal näete lahedaid ja ainulaadseid unenägusid.
  Valerka märkis kapriisse lapse naeratusega:
  - Noh, see on väga lahe ! Jääme ülimalt rahule päeva lõpuni!
  Marinka tõmbles palja jalaga ja tahtis veel midagi öelda, kui lastele langes kõigis vikerkaarevärvides särav ere valgusvoog ning tüdruk oli kaetud, läbi ja lõhki valgustatud. Ja terved neljakesi ujusid üle lainete ja leidsid end mingisugusest metsikust unenäost.
  Kolmanda Reichi füürer ise vaatas Ameerika poole ja mõtles idas oma käed vabastada. Kuid soe aastaaeg oli kätte jõudnud , Krautsid kavatsesid enne "kõrrerahu" sõlmimist lõpuks mõne nõukogude maa enda kätte haarata. Kuna Fritzid kartsid rünnata hästi kindlustatud Moskvat , alustati rünnakut Kuibõševi suunas - otse Volga ääres. Siinsed maad on üsna rikkad. Teine asi , mille peale krautsid suu lahti tegid: Usbekistan. Samuti rikkad maad, tooraine- ja gaasivarud. Lisaks võimalus suhelda Jaapaniga.
  Puuvillaistandustest rääkimata. Üldiselt oleks Hitler võinud oma vallutused Venemaal lõpule viia. Uuralite hõivamine on külm ja Moskvat ümbritseb seitse kaitserõngast. Millest on isegi "Mouse" ja "E"-100 raske tungida.
  Samal ajal alustas Kolmas Reich intensiivset laevade ja transpordivahendite ehitamist, et saaks Kanadas randuda. Lisaks lubasid suuremateks baasideks saada Argentina ja Brasiilia. Hitler otsustas, et kolmandat Reichi maksimaalselt pingutades ja kolooniate tasuta tööjõudu kasutades on võimalik üheaegselt suurendada tanki- ja lennulaevastikku ning ehitada kolossaalne laevastik.
  Praegu vajasid Krautsid aega. Nii et idarinne ei sulgunud. Ja lahing jätkus.
  Palju territooriumi kaotanud NSV Liidul on omad probleemid. Eelkõige ei suutnud tank T-34-85 veel asendada vähem võimsat T-34-76. Seega pidime kasutama vananenud masinat. Kuid Nõukogude Venemaal oli palju erinevaid relvi. See võimaldas natside survet tagasi hoida.
  Mai teisel poolel puhkesid Orenburgis ägedad lahingud.
  Stalingradi lahingutes hõrenenud tüdrukute pataljon astus natsidega lahingusse selles linnas, mis on paremini tuntud Emelyan Pugatšovi kuulsa piiramise poolest.
  Alenka, pataljoniülem, võttis koha sisse kaevikus. Kaptenitüdruk on väga ilus. Traditsiooni kohaselt võitlevad neiud selles pataljonis paljajalu, lihtsalt bikiinides. Seega kasutavad nad maamaagiat, mis annab erilise kaitse. Ja tõepoolest, tüdrukud kannavad palju vähem kaotusi kui teised üksused.
  Kõik ei saa Stalingradis kuus kuud üle elada.
  Tema kõrval on kuldsete juustega kurvikas Maria. Samuti läks see läbi tule, vee ja vasktorude. Tüdrukuid ootas Stalingradi põrgu kuumuses ees raske katsumus. Nad võitlesid lõpuni ja jäid ellu. Ja nende kodumaa maagia aitas neid.
  Ilmselt, kui võitlete peaaegu alasti, ei tee kuulid ja šrapnellid teile praktiliselt haiget.
  Maria tulistab natside pihta. Aaria vere päästmiseks hülgavad sakslased traditsiooniliselt mustanahalised, araablased, hindud ja teised välismaalased. Välismaalaste arv Wehrmachtis kasvab pidevalt ja nad visatakse haletsemata asjadesse.
  Siin kukub Maria tapetud aafriklane. Tüdruk suudleb teda ja ütleb:
  - Mul on kahju sinust. Sa ei sure sellepärast, et sa tahad.
  Ja jälle tabab neiu araablast püssiga. Koloonia Wehrmachti väed tungivad läbi. Juba soe ja mugav. Fašistid püüavad tabada aastaaega, mil kõik õitseb ja päikesepaisteline. Tormiväelased möirgavad taevas. Nii uusimad reaktiivlennukid, mille arv kasvab pidevalt, kui ka TA-152, mis asendas vananenud Focke-Wulfid. Viimased aga võitlevad endiselt.
  Kuldjuukseline Maria lükkas palja graatsilise jalaga eemale keraamikatüki ja säutsus:
  - Mu maa on oigamisest lõhki rebitud, põllud on verest läbimärjad. Kahju, taevas pole kohta langenutele , ainult paplid tiirlevad tuhas.
  Ja jälle kukkus indiaanlane oma löögilt maha. Jah, sa pead tapma välismaalasi, kes on nagu kahuriliha kokku pandud. Kuidas muidu? Vastasel juhul tapavad nad su.
  Punane Alla. Tuline tüdruk, pikkade vaskpunaste juustega, mis lehvib nagu proletaarse sõjaväebänner. Tüdruk ei esine mitte ainult bikiinides, vaid isegi ilma rinnahoidjata. Ta on nagu lahe. Ja laseb ka üllatavalt täpselt. Aeg-ajalt kukuvad sõdurid tema laskudest, pea läbi torgatud.
  Siis viskab Alla paljaste varvastega granaati. Kingitus lendab mööda katkist trajektoori ja satub araablaste hulka. Kostab plahvatus ... Mitu moonutatud surnukeha paisatakse õhku!
  Alla hüüab täiest kõrist:
  - Ma tahtsin triikrauda teha - äkki osutus see elevandiks!
  Anyuta, võluv blond, pargitud ja väga sihvakas, kurvikas, keskmist kasvu, kuid täiusliku kehaehitusega, ka vallandatud. Ta lõi uskmatut tema ninasillale ja laulis:
  - Tiivad nagu mesilasel, kõrvade asemel lilled!
  Tüdrukud lasevad väga täpselt ja liiguvad pidevalt.
  Suur ja lihakas Matryona võttis pärast Stalingradi veidi kaalus juurde. Ta on ka ilus tüdruk, laiade puusadega, kuid suhteliselt kitsa vöökohaga. Ta läbis selle põrgu ja kaotas Serjožka. Vapper pioneer, kes leiutab sakslastele püüniseid, tabati. Jah, see ei õnnestunud liiga hästi.
  Kuid siis ütles Matryona mehhanism üles ja miin libises Saksa tanki alla. Panther 2 sai vigastada ja peatati, kuna seda oli tõsiselt nõelata.
  "Hiired" osalevad endiselt lahingutes. Seda paaki eristab suur kaal ja vastupidavus. Kuid ilmus ka "E"-100. Need masinad pole vähem kaitstud, nobedamad. Ka Lev-2 võitleb, samuti masin, hästi kaitstud ja eelkäijatest kergem. Levi jaoks kasutavad sakslased sageli 150-millimeetrist kahurit, mis on linnade ründamiseks mugavam. Mõned "lõvid" on varustatud ka pommiheitjatega.
  Kuid sakslased viivad tankid ettevaatlikult edasi ja viskavad jalaväe edasi.
  Koloonia sõdurid liiguvad edasi. Mängib pöörane muusika!
  Alla laseb kuulipildujast paugu. Sõdurid kukuvad ja verd pritsib, justkui labidaga purustatud arbuusist.
  Punapea ütleb:
  - Kodumaa, Stalini jaoks pole tugevamat armeed! Võitleme ägedalt inimeste õnne nimel! Ja meie Juhil on pistritiivad... Ta annab valgust lootusele! Terashaamri löök tõi meile koidu!
  Alla laulab ja laseb. Ta on tõeliselt ilus. Tal on pargitud, kuld-oliivivärvi rinnad, küpsete maasikanibudega. Kui maitsev see tüdruk on! Midagi muljetavaldavamat ja atraktiivsemat on raske ette kujutada. Poisid vaatavad seda Amazoni ainult õhukestes aluspükstes.
  Punane tüdruk lõi maha viis indiaanlast ja laulis:
  - Aega läheb, astronautika areneb. Ja meie jaoks on sõda kõrgromantika!
  Ja tüdruk naeris jälle. Ja jälle avas ta oma üllatavalt ja hämmastavalt täpse tule.
  Olles kohanud tugevat kaitset, viskavad sakslased taas lahingusse ründelennukid ja pommitajad. Jalavägi on tagasi tõmbunud ning tüdrukute positsioonidele sajab mürske ja pomme.
  Ja tankid töötavad eemalt. Alena annab käsu:
  - Kõik peituvad kaevandustesse!
  Ja ta ise jääb pinnalt jälgima. Natside suurtükiväe ettevalmistus on võimas. Ja veelgi ohtlikumad pommid. Mõned neist kukuvad maha sellised koletised nagu Yu-488 ja uusim TA-400. Üheksa tonni kaaluvad pommid kukuvad alla ja on võimelised hävitama kaikaid ja kindlustusi. Lööklaine viskas Alenka üles ja tema paljad kontsad lõid valusalt vastu kivihunnikut.
  Mu tallad põlesid ära. Aga muidu tüdrukukapten vigastada ei saanud. Ja nad viskasid väga võimsa pommi, isegi selle mürin tegi kõrvadele haiget. Ei, maailmas ei saa midagi juhtuda.
  Kuid tüdrukuid eristab tõepoolest kadestusväärne ellujäämismäär. Samal ajal kui mehed surevad ja surevad!
  Alenka mäletas, kuidas noormees Julius teda hellitas. Kuidas ta suudles tema kõhtu, jalgu, põlvi, reied ja rindkere. Kui meeldiv on olla käpaga noore ja nägusa mehe käes , kellel on alles hiljuti vuntsid tekkima hakanud. Siis aga suri Julius pommi otsetabamuse tõttu lömastatuna kaevikus. Ja sellest ei jäänud isegi märga kohta.
  Noormees läks ... kuhu? Taevasse, põrgusse, unustusse? Aga peaasi, et teda praegu maa peal pole. Ja Alenka on selle pärast väga kibestunud.
  Kui ta vaid saaks selle Hitleri pea kännule võtta. Varsti on sõda kestnud juba kolm aastat. Natsid ründavad juba Orenburgi. Nende tangid murdsid kaugelt läbi.
  Alenka paistis silma oma suure armastuse ja temperamendi poolest. Tavaliselt eelistas ta nooremaid ja isegi noori sõdureid. Ja esimesel võimalusel alustas ta afääri. Alena armastas, kui tema tugevat, treenitud keha paitasid ja puudutasid nägusad mehed. Sõja ajal läks moraal lihtsamaks ja keegi ei vaadanud eriti viltu, et punaarmee ohvitser meestega välja tegi.
  Alenka, nagu kass, armastas silitamist ja kiindumust. Ja tema jaoks on see suurim rõõm.
  Kuid kui paljud tema armastajad on juba järgmisse maailma läinud! Kui salakaval ja kuri asi on sõda. Kuigi mehed jäid Alenka külge. Muidugi tuli selline kaunitar välja kogu oma näo, figuuri ja häälega.
  Ja üldiselt, kui naine on noor, on ta enamasti ilus. Siin on neid viis, peaaegu sõja algusest peale ulguvad - väga kena. Neli tüdrukut on blondid ja üks punane. Nagu viieharuline täht. Nad on läbi elanud palju põrgut, kuid nad pole kunagi tõsiselt viga saanud. Kui just kriime ei olnud.
  Tavaliselt paranes Alenkal kõik nagu koeral ja arme ei jäänud.
  Ja nüüd, pommid langevad, mürsud plahvatavad, aga teda see ei huvita! Nii et kõik on äärmiselt naljakas.
  Kuigi ei ... Sõda pole aeg lõbutsemiseks. Ja mõnikord surevad ka tüdrukud tema pataljonis. Isegi paljad jalad tüdruku jaoks ei garanteeri surematust. Ja Stalingradis , meestepataljonides, tapeti sageli sõna otseses mõttes kõik.
  Linn Volga ääres kattis end hiilgusega. Kuus kuud hoidsid nad Hitleri hordide pealetungi tagasi. Sakslased ja nende satelliidid kaotasid Stalingradi lahingutes umbes miljon hukkunut ja haavatut. Tõsi, suurem osa hukkunutest olid välismaalased!
  Fuhrer tõi Venemaale vägesid kogu maailmast. Seal oli isegi Ameerika palgasõdureid, enamasti saksa päritolu. Palju indiaanlasi. India on tihedalt asustatud riik ja füürer käskis mehi kahurilihaks aktiivsemalt kasutada. Ja viige India naised haaremitesse. Tegelikult oli Kolmandas Reichis lubatud omada mitut naist. Paavst andis selleks relva ähvardusel loa. Ja teised kirikud kiitsid heaks. Fuhrer ise vaatas üle oma seisukohad aaria vere kohta. Sakslastel lubati pärast täiendavat valikut omada naisi slaavi, eurooplastest, araablastest ja indiaanlastest eeldusel, et neil ei olnud füüsilisi vigu ja nad on täiesti terved. Abielud mustanahaliste naistega olid keelatud, kuid Aafrika naiste kasutamine bordellides ei olnud keelatud, vaid ainult rasestumisvastaste vahenditega . Pärast valimist lubati abielusid Jaapani, Tai ja Korea naistega.
  Kuid jällegi olid nõuded ilule, välisandmetele, tervisele ja füüsiliste defektide puudumisele. Nüüd oli sugupuu roll vähenemas. SS-is on palju rohkem välisdivisjone kui saksa omasid. Ja Wehrmacht täitus välismaalastega. Kolooniaväed koosnesid täielikult põliselanikest, kuid neid juhtisid sakslased.
  Fuhrer võttis Tšingis-khaanilt üle vägede organiseerimise, segades rahvaid ja moodustades kirju armee.
  Muidugi kaotas NSV Liit sellistes tingimustes järk-järgult kurnamissõja. See strateegiline hukk sundis meid olema eriti leidlikud. Kuid avanes ootamatu juhus: USA, kus oli juba suutnud maha suruda aafriklaste ja ladina rahvusest esindajate mässu, intensiivistas tööd aatomipommi kallal. Ja kui me veel mõnda aega vastu peame, on vaherahu sõlmimine Kolmanda Reichiga võimalik, kuni sõda Ameerika Ühendriikidega jätkub.
  Ja seal võib-olla võitlevad natsid sedavõrd, et nad ei taha enam võidelda. Ja siis jääb Nõukogude Venemaa ellu.
  Pommitamine ja massiivne suurtükiväe tulistamine lõppesid. Ja rünnak algab uuesti. Linn on juba varemeteks muudetud; Paraku on vaenlane väga julm ja tugev.
  Tüdrukud pääsevad pinnale ja kohtuvad tulega vastutulevatele jalaväelastele. Tankid hiilivad sisse...
  Alena, olles indiaanlase maha lasknud, sosistas:
  - Andku jumal pimedatele silmad lahti teha ja küürakate seljad sirgu ajada!
  klõpsas kaunitar katikut. Ta võttis uuesti sihikule ja lõi naela . Ta tabas araablast ja välgutas safiirsilmi. Ta jooksis paljajalu kõvera tolmuse tallaga üle kruusa. Tüdruk tundis end veidi kõditavalt. Ta naeris. See muutus lõbusamaks. Kaunitar tulistas uuesti .
  Alena tulistas ja naeratas. Ja ta jõudis kohale. Sundides vaenlast peatuma ja külmuma. Vaenlane andis tule tagasi. Ta viskas granaate ja möirgas.
  Siis ilmusid taas tormiväelased. Neid oli vähe, kuid lendasid reaktiivautod, mis rakette välja viskasid. Natsid viskasid tüdrukute positsioone granaate. Kuid paljad naiselikud jalad näisid kaitsvat lüüasaamise eest. Ja mürskudesse sukeldunud sõdalased elasid tulekahju üle.
  Vaenlase jalaväe liikumine peatus. Natsid püüdsid punaseid välja suitsutada rakette loopides.
  Alena peitis end pilusse ja säutsus:
  - Aga taigast Briti mereni... Punaarmee on kõigist tugevaim!
  Punajuukseline Alla pressis end samuti pilusse ja vältis kildudega pihta saamist. Kaunis tüdruk mäletas, kuidas ta, olles veel nurgeline teismeline, pärast denonsseerimist vahistati.
  Mäletan otsingut. Nad sundisid noort arreteeritud naist lahti riietuma. Kaks kindaid kandvat naist katsusid hoolikalt tüdruku nina, kõrvu, suud ja vaatasid tema privaatsetesse osadesse. Kui alandav, piinlik, hirmutav , hirmutav see oli. Kui nad ta kambrisse tõid, kartis Alla väga teiste kurjategijate seltskonda sattuda. Kuid kambris olid temasugused tüdrukud, peaaegu kõik represseeritud inimeste lapsed. Ja halvim asi ei saanud teoks.
  Kuid kambris oli raske istuda: see oli kitsas ja valvurid tungisid sageli sisse. Nad peksid mind vähimalgi põhjusel ja ilma põhjuseta. Eriti meeldis valvuritele nuiadega lüüa tüdrukute kontsadesse. Vaatamata kambrites valitsevale külmale hoiti tüdrukuid paljajalu ning nende jalad olid pidevatest löökidest paistes.
  Otsingutest sai järjekordne õnnetus. Neid tehti mitu korda päevas ja see oli väga valus, ebameeldiv ja alandav.
  Nad söötsid mind hõredalt ja piitsutasid jalutuskäikudel. Alla veetis kuus kuud trellide taga pidevas alanduses, kiusamises, peksmises ja alandavates läbiotsimistes. Ja siis, Beria juhtimisel, saadeti ta laste töökolooniasse. Isegi ilma kohtuprotsessita.
  Alla töötas seal hommiku viiest hilisõhtuni koos teiste tüdrukutega. Kuni sõja alguseni. Ja punapäine täiskasvanud tüdruk jooksis ette. Mul õnnestus seda teha koos tosina teise tüdrukuga.
  Tema sõjaline rutiin algas. Kuid sõja ajal tundis punapäine kurat end palju paremini kui töökoloonias. Vanglakaristus ja karistus põgenemise eest rippusid endiselt tema kohal. Aga Alla, kes oli juba kahe ordeniga pärjatud, ei puutunud.
  Tüdruk koges koloonias palju. Kaasa arvatud armastus. Poisid elasid naaberkasarmus ja formaalsest keelust hoolimata suundusid tüdrukute juurde. Ja nemad omakorda tahtsid teada keelatud . Alla igatahes kohe meeldis. Kuum punajuukseline neiu tundis patust naudingut.
  Kuid ka tal ei vedanud sõjas. Alati, pärast seksi, sai mees või noormees lahingus surma. Tundus, nagu oleks punapea peal mingi needus. Pealegi ilma eranditeta. Seetõttu levis Alla kohta hoolimata tema ilust halb maine ja mehed hakkasid teda vältima.
  Punajuukseline kurat kannatas meeste tähelepanu puudumise all. Ja ta tundis rõõmu meeste tapmisest. Ja ta tulistas taas vaenlase pihta ja irvitas nagu tiiger.
  Alla lasi musta mehe maha ja kujutles teda vaimselt vangistuses. Nii pika ja nägusa mehega oli huvitav lõbutseda. Üldiselt on tavaline, et punapea mängib mehega aktiivset rolli . Ta on tugev ja sihikindel naine. Aga see, et mees tapetakse hiljem? Mis siis, ta armastab mitmekesisust!
  Rahuajal oleks komsomolitüdrukuid lolluse eest karmilt karistatud, kuid sõja ajal muutus moraal palju vabamaks. Ilmselt on see surma läheduse tagajärg, kui eriosakond pöörab pilgu rügamisele.
  Mõnikord tundis Alla häbi oma lubaduse pärast. Kui ta isegi ei kanna rinnahoidjat ja raputab paljaid rindu. Mulle meenus Maarja, usklik tüdruk, kes oli veel neitsi. Kuigi ta on neist viiest ilmselt kõige naiselikum ja seksikam. Täpsemalt on ta atraktiivne oma ingelliku süütusega.
  Maria on aga oma laskmises väga täpne, võib-olla isegi fenomenaalne. Nii tabas ta ühe kuuliga täpselt kahte araablast. Ja süütult naeratades ütleb ta:
  - Issand andke mulle andeks, aga ma teenin oma kodumaad!
  Maria on väga ilus. Tal on veidi piinlik, et ta peab võitlema vaid bikiinides. Kuid see kaitseb lüüasaamise eest. Seda on praktika tõestanud. Maria alustas sõda veel tüdrukuna. Ta on kolme aastaga suureks kasvanud, kuid tundub endiselt sale, neitsilik ja tüdrukule normaalse pikkusega. Ülejäänud neli on pikemad ja lihaselisemad ning Matryona on lehm, kuigi väga tugev.
  Maria tulistab ja mäletab Serjožkat. Vaene poiss. Mind püüti kinni. Ja see on hullem kui surm. Nii et kõigepealt ootas teda piinamine, seejärel hukkamine. Ja pole teada, kuidas teised sellele reageerivad.
  Maria tulistas, tõusis põlvili ja lasi. Mõrvatud hindu sirutas end välja ja lasi lahti verelombi. Kuldjuukseline kaunitar ütleb:
  - Eh ... sul on palju jumalaid, aga mitte taevast!
  Maria naelutas uuesti , lõi ja laulis:
  - Tänan teid kaotatud paradiisi eest. Ei meile, ei meie lastele ega lastelastele. Kuid nad lihtsalt harjuvad petlike helidega!
  Maria tulistas, tappes pealetungivad natside kaasosalised ja laulis:
  - Sõitsime, sõitsime, sõitsime - kaua me... Tee hädast hädani, sõjast sõtta! Sõitsime, sõitsime, sõitsime - kaua me ... Hordi ojad, verine sõda, voolavad! Verine sõda!
  Ja tüdruk surub end tugevamalt maasse. Ja Lõvid hiilivad juba ette. Saksa tankid mürisevad ja nende tünnid värisevad.
  Maria nuttis ja märkis:
  - Siin see on, surm liigub!
  Kuldsete juustega neiu tulistas püssist, millele oli kinnitatud optiline sihik, punaarmee positsioonide poole roomanud sõdurit.
  Vaatasin, kuidas surmavalt haavatud vaenlase peast pritsis verd.
  Maria säutsus:
  - Snaiper... Sa eksid!
  Alla ütles valjult:
  -Ära hinda oma riietuse järgi, kui sa ei taha jalgu sirutada!
  Maria raputas oma graatsilisi, paljaid, päevitunud jalgu. Kujutasin ette, et päkapiku näoga noormees jooksis peopesaga mööda talla. Kui tore see ilmselt oleks.
  Aga siis ta norskas vihaselt:
  - Ma alistan kõik!
  Alla, kes ise oli uskmatu ja lahus, ütles pilkavalt:
  - Ja ilma Jumala abita?
  Maria , tulistanud, vastas piiksuvalt:
  - Ei, jumala abiga!
  Alla välgutas pärlmutterhambaid ja märkis:
  - Aga teie jumal õpetas: - Kui lööte oma paremat põske, pöörake vasakut !
  Maria ei vastanud kohe. Ta tulistas veel paar lasku, lõigates maha fašistlikud nukud. Ja ta ütles vaikselt:
  - Aga mida teha pärast seda, kui olete saanud löögi vastu vasakut põske - jumal Jeesus ei ütle. Ja natsid andsid meie rahvale palju lööke!
  Alla viskas palja jalaga granaadi, tõstes terve tolmusamba üles ja möirgas:
  - Berliin on peaaegu meie võimuses ... Läbi binokli näeme neetud Reichstagi! Kogu planeedil on rahu ja õnn ... ma räägin teile sellest oma luuletustes!
  Ja punapea tegi paugu, lõigates maha terve rea natse. Siis lõi ta uuesti granaadi jalaga.
  Ta on tugev tüdruk . Laagris oli ta sunnitud koidikust õhtuhämaruseni kive tassima ja Allast sai tõeline supermees. Ta viskas granaadi jalgadega palju kaugemale kui kätega.
  Punapea armastas palja tallaga üle söe või üle lume joosta. Ta nautis seda...
  Allah võttis selle ja murdis läbi:
  - Aga mul on teistsugune kirg ... See on jõud, ainult jõud!
  Punajuukseline kurat tegi paugu, tulistas kraute ja nende käsilasi ning möirgas:
  - Pole vaja kulda ja raha! Ja see on vajalik, et minu ees ... Inimesed olid põlvili, inimesed olid põlvili, üle kogu maakera!
  Vaenlase jalavägi peatus. Tankid liikusid kaugemale. Raskeveokid "Lev", "Hiir", "E"-100, "Tiger"-2 tulistatud mürsud. Panther 2 oli samuti lokkav. Positsioonid põlesid ja lagunesid, taevasse tõusid suitsumaod.
  Ühel tüdrukul lauldi jalad. Ta karjus ja avas pikkade valangutega tule. Ühel teisel kaunitaril lõigati killuke oma rinnahoidja ära. Sõdalase rinnad paljastusid ja ta punastas. Tüdruku nägu muutus helepunaseks.
  Maus, Saksa raskeim tank, põrises oma püssidest. Ja ta hävitas kõik oma teel.
  Kuid sõdalased hüppasid ajas tagasi. Nad on nii väledad. Alla viskas Hiirt granaadiga. Vaigistas ühe Saksa kuulipilduja.
  Punapea võttis selle ja laulis tuliselt:
  - Lase soomustatud tankidel kohmakalt läbi lompide joosta...
  Pärast seda viskas tüdruk uuesti palja jalaga granaadi ja tabas teist hiirekuulipildujat, purustades selle toru. Pärast seda hüüab Jumal:
  - Ma olen surmajumalanna, keda Hitler kardab!
  Saksa tank peatus. Koos kuulipildujate kaotustega kaotasid tankistid lõviosa enesekindlusest. Ja "Hiir" hakkas tulistama lühikesest tünnist ja hakkas varemeid töötlema. Üks kildudest tabas Allat vastu kanda, põletades tüdruku talla graatsilise kumeruse.
  Kaunitar võttis selle ja laulis:
  - Timukas põletab mu kontsi ja nuttu on kuulda!
  Maria murdis hästi sihitud löögiga Hiire optilise sihiku. Ja massiivne tank traavis minema ja hakkas ümber pöörama. Selge on see, kus ligi kakssada tonni terast pimesi tallatakse . Ainult tagasi, et suurematest probleemidest pääseda.
  Siis tuli mängu "Lev"-2. Arenenum masin üritab 150-millimeetrise kahuri tulega kogu enda ees oleva ruumi välja lüüa. Tüdrukud pööravad vastuseks fašistile nina püsti.
  Maria viskab meislitud jalaga granaati. Olevik tankini ei jõua, küll aga lööb jalaväe välja. Ühel aafriklasel rebiti isegi pea ära. Ta keerles kiivris ringi ja kukkus otse telliskivile.
  Kuldjuukseline tüdruk ütles:
  - Kõik on Jumala tahte järgi ... Isegi vead!
  Alla laulis vastuseks entusiastlikult:
  -Kõik, mis maailmas eksisteerib, sõltub taeva kõrgustest. Aga silmade täpsus, aga silmade täpsus sõltub meist üksi!
  Maria tulistas uuesti. Ta murdis "Levi" optilise sihiku ja märkis ratsionaalselt:
  - Ja jumal annab täpsust!
  Alla paljastas hambad ja lõi palja jalaga vastu klaasikildu. Tundsin, kui meeldiv oli, kui miski terav mu paljast talla läbistas. Ja ta möirgas:
  - Kõiges, mida vajate osavust, karastumist, treenimist - muidu pole armu!
  Maria tulistas degenereerunud näoga kõhus fašisti pihta ja laulis:
  - Ja krautide jaoks on arm kolju naha küljest lahti kiskuda! Ja närida, närida, närida, sooja mädaga maha pesta!
  Alla tegi näo, tulistas ... Ta raputas pead ja sosistas:
  - Milline ebausklik kõne teil on!
  Maria nägu muutus kahvatuks ja sosistas:
  - Jumal, anna mulle andeks, patune!
  Alla naeris. Ta oli küüniline tüdruk. Ja laste töökoloonias peksis ta neid, kes olid temast nõrgemad. Miks , punapea on häbematu . Ja Alla tahtis Mariat tema kuldsetest juustest tõmmata. Ja mitte käte, jalgadega.
  Ja Alla sirutas oma palja jäse kristlasest tüdruku lehtedest juusteni ja niipea, kui ta näpuga salgudest kinni haaras, tõmbas ta.
  Maria karjub ja pöördub ümber:
  -Oled sa hull?
  Alla ütles pilkavalt:
  - Nii et Jumal kannatas ja käskis sind!
  Maria raputas rusikat:
  - Ära teota, lits !
  Alla vastas ja laulis:
  - Ja jumal on jälle naerust rebitud, mis mina kõigist hoolin ja mis sina minust!
  Maria raputas pead ja märkis:
  - Sa võtad iga päev riske. Ja samal ajal, minut hiljem, kui teil on võimalus põrgusse minna, olete jultunud ja räägite halvasti!
  Punapea tegi grimassi. Ta haaras paljaste varvastega klaasitükist ja viskas selle suhu. Püüdsin selle keelega kinni. Ta näris klaasi ja lonks kaks korda mõtlemata, öeldes:
  - Põrgu ei saa meid kinni!
  Maria raevukalt silmi pööritades urises:
  - Sa ei lähe kuhugi! Tuli täi!
  Alla välgutas vastuseks vaid smaragdsilmi. Ja ta viskas natsidele granaadi, öeldes:
  - Kuni sõda käib, unustagem oma erimeelsused!
  Maria ütles kohatult:
  - Jumala oma on Jumala oma ja keisri oma on keisri oma!
  Alla pööras pikalt ja lisas:
  - Ja Hitler on kuratlik !
  Maria avas tule, lõi maha veel mitu inimest ja mõtles. Kuidas saab jõuda sellise moraalilanguseni, nagu saavutas Hitler? Milline metsaline on inimese kujul? See verine türann, keda inimkond pole Aadama ja Eeva ajast tundnud. Ja samal ajal väga vedas . Võib-olla isegi kõige õnnelikum ja edukaim vallutaja kogu inimkonna ajaloos.
  Kuid Venemaa osutus fašismi jaoks kõvaks pähkliks. Sõda idas saab peagi neljandaks aastaks. Jah, natsid liiguvad edasi. Mitte liiga kiire, aga enesekindel. Alles talvel suutis Punaarmee Krautse pisut pigistada. Ja nüüd ründab vaenlane uuesti.
  Tüdruk tulistas täpselt . Olles kaotanud oma optilised sihikud, pööras Levi tank uuesti ringi ja hakkas lahkuma. Ja "Panther"-2... Pika ja paksu tünni ning suhteliselt väikese torniga tank.
  Tõhus masin. Mis lõi välja peaaegu kõik mastodonid. Siin paistis Alla silma sellega, et viskas oma võrgutavate jalgadega granaate ja kahjustas tünni.
  Punajuukseline saatan välgatas talle merevärvi silmi ja susises:
  - Ma murran nende nina!
  Murtud koonuga sakslane pöörab ümber. Jäljed värisevad nagu nobe masin. Jah, tüdrukud leiutasid mugava ja tõhusa taktika. Löö tünnidele, purustades tünni granaatidega, kui soomus on kättesaamatu.
  Ja hästi sihitud Maria laseb täpselt, nagu oleks ta tõesti Robin Hoodi lapselapselaps. Ja kullakarvaline kaunitar hüüab:
  - Humanismi eesmärkide ettekäändel,
  Ehitada maa peale taevast...
  Hitler läks üle fašismi teele -
  Templi püstitas pätt Saatan!
  Ja ta tulistab nagu tõeline hävitamise pühak. Tema paljas peitlitud jalg viskab klaasikildu, tabades araablast otse tema otsaesise keskele. Ja kõrbepoeg, vajutades refleksiivselt kuulipilduja päästikule, lõikab ära kümmekond kaasosalist.
  Alla märkis tunnustavalt:
  - Ja sa õpid kiiresti! Ja edenete otse teie silme all!
  Punajuukseline sõdalane viskas ka paljaste sõrmedega klaasitükki ja tabas aafriklast silma. See plahvatas, kukkudes granaatide kimbule. Ja veel kümmekond võitlejat lendas taevasse või põrgusse, nagu asi otsustas!
  Alla säutsus:
  - Põrgu on kuri koht neile, kes on kaane maha rebinud. Ja püha neiu mõõk raius vaenlased maha!
  Ja punajuukseline kurat pööras uuesti ringi ja susises:
  - Sulle tuleb kirst, ainult tuhast, ja leinas muusika!
  Maria viskas kohe kahe jalaga granaadi, sandistades hirmuäratava E-100 tanki tünni, helisedes:
  - Issanda Kristuse auks!
  Sõda jätkus. Natsid otsisid uusi hävitamise ja orjastamise viise. Nõukogude Liit on liiga tugev ja maailma ei ole nii lihtne vallutada. Kuid omades palju erinevaid teadlasi, sealhulgas orje, lõid fašistid, kellel oli ainulaadne organisatsioon, uusi kohutavaid relvi. Midagi, mida varem polnud näha.
  Üks neist on ainulaadsete lennuomadustega diskoteegid, mis liiguvad kiiresti ja on samas haavamatud.
  Maailma parimad teadlased modelleerisid ainulaadse relva. Midagi, mis peaks andma võimu maailmale ja avama tulevikus tee galaktikate vallutamiseks.
  Ja nüüd on tekkinud arutelu.
  Kuid asjatundjad jätkasid vestlust. Schauberger hakkas selgitama seadme mõningaid huvitavaid üksikasju:
  - Elektri mõiste iseenesest on palju laiem kui lihtsalt elektronide järjestatud liikumine. Aga siin see on, kui väli on suunatud spiraalsele liikumisele, on see võimeline tohutu kiirusega lahti rebima elektronipilvi ja põrkama kokku elektronkihist ilma jäänud tuumad. See tähendab, et kui vool liigub mööda pisikest spiraali, kuid kolossaalse kiirendusega, toimub ionisatsioon iseenesest.
  Ja nagu tuumade metsiku kiirusega kokkupõrkes, toimub nende ühinemisprotsess. Või veelgi lihtsam, tuum plahvatab lugematute vabade elektronide moodustumisega, mis omakorda toodavad elektrit.
  See tähendab, et spetsiaalset tüüpi pöörisvooluga või miniatuurse keravälgu sarnase vooluga väike aku tekitab tänu juhitavale termotuumasünteesile vee abil tohutul hulgal spetsiaalset elektrit ja footonite voogu.
  See tähendab, et sellisest mootorist võib saada igavene elektrijaam. Aku varustab miniatuurse keravälgu voolu ja seda laetakse elektrienergiaga, mis on saadud kontrollitud termotuumasünteesi teel vees. Nagu igiliikur, kuigi selles sisalduv energia saadakse tuumade sisemise impulsi muutmisel millekski praktilisemaks, inimeste jaoks käegakatsutavamaks.
  Belonzi kortsutas kulmu ja kudus kulme:
  - Elektriga ammutatud energia nagu mikroskoopiline keravälk? Kõlab hästi. Kuid tegelikkus pole alati vapustav. Olete ilmselt kuulnud, et nad näivad ehitavat termotuumasünteesi reaktoreid. Samuti tahavad nad saada energiat uraani tuumade lõhustumisest. Arvatakse, et kui aatomisisesed sidemed katkevad, hajuvad prootonid ja neutronid igas suunas kiiremini kui pommiplahvatus. Võib-olla nii, kuid mingil põhjusel ei saa nad reaktorit ja pommi ise valmistada. Ja sa arvad, et nii võtsid sa sfäärilise elektriga vesinikku, nagu kahvliga herneid ja siis suhu panid. Pealegi on võimalik midagi täiesti erinevat. Miks ilmuvad konkreetselt suunatud elektronid või põhjustab tuumade kokkupõrge üldiselt termotuumasünteesi? Palju optimismi, aga vähe õigustust.
  Schauberger vastas:
  - Põhjenduse kohta? Kui elektronkihte pole, siis ei takista miski tuumade kokkupõrget nende tihendamisel. Ja välja kokkuvarisemine kondenseerib sellise liikumise ja see annab ka suuna ammutatavale energiale.
  Kui vesiniku tuumade ühinemisprotsess ise on võimalik ja me näeme seda meie Päikese näitel, siis juhtub ka siin midagi sarnast, ainult väiksemas ulatuses.
  Pealegi on see protsess Päikese peal ka juhitav, kuid kahjuks ei saa me seal parameetreid veel muuta.
  Ja siin, vee peal, on väike Päike, mis annab elektrienergiat. Pealegi saab selle tuumareaktsiooni käigus kohe muundada elektroniks ja footoniks. Nende vahel pole peaaegu mingit vahet. Ja see, mida me selle tulemusel saada tahame - mootorit või pommi -, sõltub ainult meie kujutlusvõimest. Veelgi enam, võib-olla mõtleme aja jooksul välja midagi lahedamat .
  Belonzi küsis:
  - Noh, oletame, et need on praegu vaid projektid ja isegi plaanid. Eelkõige proovige reprodutseerida suurt loomulikku keravälku, mitte ainult miljonit neist väikestest.
  Schauberger nõustus:
  - Jah, meil on sellega probleem. Kuid see pole nii lahendamatu, kui esmapilgul tundub . Ja teiseks on veel mõned alternatiivsed viisid, mitte nii paljulubavad, aga ka paljulubavad. Me järgime neid.
  Belonzi noogutas ja itaallane hakkas ise rääkima:
  - Alates iidsetest aegadest on Kolmanda Reichi aerodünaamikud Coanda efekti rakendamist tõsiselt võtnud , et luua seadme tõstejõud. Saksamaal olid aerodünaamika valgustajad ja silmapaistvad matemaatikud. Asi on erinev. See efekt ei ole tõstejõu mõju, vaid selle voolujoonelisele pinnale kleepunud joa mõju. Te ei saa sellega otse välja. Vajad veojõudu (või tiiba). Lisaks, kui pind on kaarjas (joa allasuunamiseks ja tõukejõu saamiseks), toimib efekt ainult laminaarse joa puhul. Gaasiturbiinmootori juga selleks ei sobi. See tuleb lamineerida . Need on suured energiakadud.
  Schauberger , olles teinud diagrammile visandi, parandas loogiliselt:
  - Mitte nii suur. Kui näiteks​ lamineerimine pole nii primitiivne. See võib isegi vastupidi veojõu efektiivsust oluliselt tõsta.
  Belonzi märkis üsna loogiliselt:
  - See sõltub sellest, millele rakendate jõuvektorit ja kuidas see mõjutab keskkonna vastupidavust. Ja mõnel juhul tekib lendava taldriku ette vaakum.
  Schauberger märkis ohates:
  - Kuid me ei ole ainsad, kes nende projektidega töötavad.
  Belonzi kiirustas oma teadmisi näitama:
  Jah, neid oli, Schriever - Habermol kettad ( Schriever , Habermol )
  Seda seadet peetakse maailma esimeseks vertikaalselt startivaks lennukiks. Esimest prototüüpi, "tiivaga ratast", katsetati Praha lähedal 1941. aasta veebruaris . Sellel olid kolbmootorid ja Waltheri vedelrakettmootor.
  Generalissimo disainerist Schauberger lisas kiirustades, justkui kartes, et teda segatakse:
  - Disain meenutas jalgratta ratast. Kabiini ümber keerles lai rõngas, mille kodarate rolli täitsid reguleeritavad labad. Neid sai paigaldada nii horisontaalseks kui vertikaalseks lennuks vajalikesse asenditesse. Piloot paigutati nagu tavalises lennukis, seejärel muudeti tema asend peaaegu lamavasse asendisse . Seadme peamiseks puuduseks oli rootori tasakaalustamatusest põhjustatud märkimisväärne vibratsioon. Katse muuta välimist velge raskemaks ei andnud soovitud tulemusi ja kontseptsioonist loobuti "vertikaalse õhusõiduki " või V-7 (V-7) kasuks , mida arendati "Kättemaksurelvade" raames. programm, VergeltungsWaffen .
  Ja Belonzi ei jätnud kasutamata ka võimalust näidata end kõiketeadjana:
  - Seal on ka Zimmermani nn "lendav pannkook" .
  Testitud 1942-43 Peenemünde polügoonil . Sellel olid Jumo-004B gaasiturbiinmootorid. See arendas horisontaalkiirust umbes 750 km/h ja näitas head regulatsiooni, maandumiskiirus 60 km/h.
  . PEATÜKK nr 12.
   Schauberger ütles veidi hapukalt:
  - Ma tean seda. Sellist imet olen juba näinud. Seade, nagu ma võin teile öelda, nägi välja nagu tagurpidi pööratud kraanikauss, mille läbimõõt oli 5-6 m. Selle ümbermõõt oli ümmargune ja selle keskel oli pisarakujuline läbipaistev kabiin. Maa peal puhkas ta väikestel kummiratastel. Tõusu ja horisontaalse lennu jaoks kasutas ta tõenäoliselt juhitavaid düüse. Gaasiturbiinmootorite tõukejõu täpse reguleerimise võimatuse või mõnel muul põhjusel oli see lennu ajal äärmiselt ebastabiilne.
  Belonzi napsas ja lõi rusikaga vastu lauda:
  - Kõik need seadmed, nagu korrumpeerunud tüdrukud , on ebastabiilsed.
   Schauberger pomises vallatult:
  - Ja kui ainult moraalselt!
  Belonzi märkis naeratades:
  - Aga meil on veel midagi. Üldiselt on isegi üllatav, et sõja ajal ei jätku raha nii paljude projektide jaoks . Ja räägitakse ka, et natsionaalsotsialism on pankrotti läinud.
  Schauberger märkis loogiliselt:
  - Võib-olla tähendab see piltlikult või moraalselt pankrotti. Kuid sellest räägiti pärast Stalingradi, mitte praegu, kui me võtame venelastelt veenvalt kätte Volga-äärse linna eest!
  Belonzi , kes ei suutnud vastu panna, naeratas:
  - Noh, see on kindel. On tõsi, et venelased suudavad vastu seista nii paljudele kogu maailmast kogutud jõududele, ei mina ega sina ei suuda seda uskuda, eks?
  Schauberger raputas oma karvas pead negatiivselt:
  - Ja ma ei suuda seda uskuda, aga... Me ei ole siin kindralid, et rääkida taktikast ja hinnata vaenlase võimalusi. Veelgi parem, rääkige meile, milliseid projekte te selle seadmeklassi kohta veel teate. See on huvitav.
  Belonzi vastas kavalalt:
  - Jah, väga erinev. See on lihtsalt imeline - Andreas Eppi plaat "Omega" ( Andreas Epp ) Kettakujuline 8 tähekujulise kolb- ja 2 ramjetmootoriga helikopter. Arendamisel sel aastal, 1943. aastal. Noh, see on tema jaoks probleem, ma mõtlen seda tüüpi mootoreid. Arendaja ise, 1942. aastal töölt kõrvaldatud Abel Epp , langes deemonlikku vangi.
  Belonzi ise naeris viimase mitte eriti kohase ja taktitundelise nalja peale.
  Pärast seda, olles diagrammi joonistanud ja parandanud, jätkas ta:
  - Seade oli kombinatsioon "ventilaator-ventilaator" tehnoloogiast koos vabalt pöörleva rootoriga, mida juhivad Focke-Wulf " Triebflugel " pulseerivad reaktiivmootorid ja suurendatud tõstevõime "flotatsiooniefekti" tõttu.
  Tundub , et Belonzi on viimasel ajal selliseid dokumente väga hoolikalt uurinud. Sest ta rääkis seda väga ladusalt, justkui kirjutatust lugedes.
  - Lennuk, samuti kettakujuline seade, koosnes 4-meetrise läbimõõduga ringikujulisest kabiinist, mida ümbritses 19-meetrise läbimõõduga ketas-kere. Kere sisaldas kaheksa nelja labaga ventilaatorit rõngakujulistes kattes, mis olid ühendatud kaheksa Argus Ar 8A radiaalmootoriga, mille aksiaalne tõukejõud oli 80 hobujõudu. Viimased koletised paigaldati kaheksa 3 m läbimõõduga koonilise toru sisse.
  Pearootor kinnitati ketta telje külge. Rootoril oli kaks laba, mille otstes oli Pabsti konstrueeritud ramjet ja mille pöörlemisläbimõõt oli 22 m.
  Belonzi , loetledes Saksa tehnoloogia erinevaid omadusi, muutus üha vihasemaks. Ilmselt oli teda täis uhkus võõra, isegi liitlasriigi üle. Ja hääles oli tunda selle tooni kuumust, millega pioneerid vannet lausuvad:
  abimootorite labade samm muutus, rootor kiirendas, paiskudes välja tugeva õhuvoolu. Reaktiivmootorid käivitati kiirusel 220 p/min ning piloot muutis abimootorite ja pearootori sammu 3 kraadi võrra. Sellest piisas, et meid üles ajada.
  Belonzi keerutas käsi pea kohal, kujutledes end ilmselt helikopterina:
  -Peapropeller oli autoroteerivat tüüpi ega tekitanud pöördemomenti. Erinevalt helikopteritest ei olnud see hingedesse kinnitatud, vaid oli kinnitatud jäigalt, nagu kõige tavalisemate lennukite propeller. Seade pole aga tavaline!
  Abimootorite lisakiirendus kallutas auto soovitud suunas. See kaldus pearootori tõstejõu kõrvale ja muutis seetõttu lennusuunda.
  Schauberger märkis mõningase kadedusega:
  - Ja me oleksime pidanud sellest ületama.
  Belonzi nõustus:
  - Muidugi oleks pidanud, aga konkurente on liiga palju. Isegi Kurt Tank oli selle ettevõtmisega seotud.
  Austria geenius vilistas üllatunult nagu tänavasiil:
  - Isegi tema? Kuid ta on niigi tööga üle koormatud. Tundub, et see arendab Focke-Wulfi hävitaja-pommitaja uut, täiustatud versiooni. Tundub, et selle nimi on TA-152. Ta soovib luua võimsate relvadega sõiduki , mis on võimeline täitma mitmeotstarbelisi funktsioone ning millel on suurepärane manööverdusvõime.
  Belonzi oli ka täis skeptilisust:
  - Muidugi ei saa ta nii paljude projektidega hakkama, kuid Tank ei tööta üksi. Tal on terve meeskond abilisi, kes tegelevad erinevate projektidega. Kuid üks tema lähimatest abilistest pakkus välja põhimõtteliselt uue lennuki disaini.
  Schauberger kikitas kõrvu:
  - Võimaluse korral andke rohkem üksikasju.
  Belonzi hakkas seletama:
  kettakujulist kopterit, mis on üks viimaseid Kolmandas Reichis välja töötatud uut tüüpi lennukite mudeleid, ei testitud kunagi. Kõrges, soomustatud kokpitis asusid suure turbopropellermootori pöörlevad labad. Lendav tiib-tüüpi kere sisaldas kahte õhuvõtuava kere ülemises ja alumises esiosas. Arvutuste kohaselt võib ketaslennuk lennata nagu tavaline lennuk või nagu helikopter, liikuda mis tahes suunas ja hõljuda õhus.
   Schauberger märkis mõne õigustatud skeptitsismiga:
  - Seda tüüpi kettakujuliste seadmete üks nõrku kohti on nende relvastus.
   Belonzi ütles mõningase entusiastlikult:
  - Jah, seal on päris häid relvi. Ärge arvake, et Kurt Tank on nii lihtne ja jätab oma võimaluse kasutamata.
  Schauberger vastas irooniliselt:
  - Kes selles kahtleks!
  Itaallane ütles tõsiselt:
  - Niisiis plaaniti relvana kasutada koguni kuut või isegi kaheksat Maiaeg MS-213 suurtükki (20 mm, tulekiirus 1200 lasku minutis) ja nelja 8-tollist õhk-õhk killustamisraketti K100V8. Välkpall'. Samuti töötati välja või pigem kaaluti alternatiivseid relvavalikuid: 30 mm relvad, 37 mm relvad ja isegi 75 mm RA-40 ründe modifikatsioonis. Nagu see, mis on paigaldatud HE-129-le.
   Ketaslennuk on loomulikult mõeldud mitmeotstarbeliseks lennukiks: püüdur, tankihävitaja, luurelennuk, mis tõuseb positsioonidelt metsas, põldudel ja isegi lennukikandja tekilt. "Ball Lightning" tuleks seeriasse kaasata. Ehk siis masstoodanguna alates 1944. aasta algusest. Ja võib-olla isegi varem, kui saavad.
  Schauberger ütles üsna tõsiselt:
  - Igal juhul ei lõpe sõda enne talve, isegi kui meil õnnestub Moskva vallutada. Kuid meie projektist peaks teoreetiliselt saama selline relv, mida võiksime tõesti imeks nimetada.
  Paremat silma kissitanud Belonzi märkis:
  Ketaslennuki head lennuomadused , see on muidugi klass, aga ... Ilma relvade ja tugevate soomusteta on neist vähe kasu.
  Schauberger hüüdis rõõmsalt:
  - See on kõik! Seetõttu olen välja mõelnud ideaalse kaitse kõigi mürskude ja rakettmürskude eest, mida vaenlane võib meie pihta tulistada.
  Belonzi ütles sosinal:
  - Laminaarne joa, mille kiirus on helikiirusest suurusjärgus suurem ja mis voolab ümber õhusõiduki. See on mõte, mis puhub minema nii kestad ise kui ka lööklaine.
  Schauberger ütles:
  - Mitte ainult laminaarne vool, vaid ka see. Midagi, mis muudab lendava taldriku haavamatuks, nagu muinasjutus, ja samal ajal relvastatud, midagi tugevamat kui lennukirelvad ja raketid.
  Belonzi plaksutas käsi:
  - Tõesti! Imerelv! Haavamatud lendavad taldrikud ja super abinõu!
  Vahepeal võitlevad sõdalased proosalisemate, kuid mitte vähem tõhusate relvadega. Eelkõige sõitsid neli tüdrukut oma uusima iseliikuva relvaga E-50, mis on tankihävitaja modifikatsioon. Sõidukil oli võimas soomus ja 88-mm kahur, mille toru pikkus oli 100 EL.
  Tüdrukud soovisid just seda mudelit, millel oleks palju laskemoona ja hea kaitse. 180 mm kaldus soomus kaitses otsaesist kõigi tankitõrjerelvade eest. Küljed on hästi suletud, 120 mm nurga all ja 50 mm on ka küljeekraanid ja mootor 1200 hobujõudu.
  Nii ilmus uusim mudel, mis meenutab suurendatud E-10 masinat. Ja ta viidi Nõukogude sõjaväepositsiooni suunas.
  Tüdrukud olid Punaarmee positsiooni ründamise ajal tulistanud oma lahinguvarustust ja rääkisid nüüd arukalt, samal ajal kui teenivad poisid laskemoona täiendasid.
  Gerda märkis nördinult:
  - Venelased püüavad oma tanke pigem maskeerida kui mõrvarlikke vasturünnakuid alustada.
  Charlotte irvitas ja turtsatas põlglikult:
  - Nad saavad targemaks ... Nad on võidelnud nii palju aastaid. Aga me lööme nad ikkagi välja. Ja me võidame.
  Magda ohkas ja tegi risti ette ja märkis:
  - Kõik on Jumala tahte järgi ... Aga võidud on meile rasked!
  Christina naeratas ja märkis:
  - Aga kui me võidame, siis on Jumal meie poolel! Väikesest alustanud Saksamaale kuulub ju juba vähemalt pool maailmast. Ja Venemaaga on meie võit vaid aja küsimus.
  Gerda kinnitas kergesti:
  - Jah! Me tegutseme väga ettevaatlikult. Kõigepealt viskame pomme ja triigime neid suurtükiväega. Siis saadame tankid edasi ja murrame positsioonidele. Püüame vähem kahjusid kanda. Ja see õnnestub. Nii et meil on ka võit Punasel väljakul.
  Magda kehitas õlgu ja jooksis paljaste taldadega üle karmi muru, pomisedes:
  - Jah, võit tuleb! Jumala tahtel!
  Christina naeratas irooniliselt ja märkis:
  -Jumalad ei aita nõrgemaid . Ja neile, kes pole endas kindlad!
  Magda vastas:
  - Issand aitab murtud südameid!
  Christina vaidles karmilt vastu:
  - Ei, Jumal aitab neid, kes murravad südameid!
  Tüdrukud tõusid murult püsti ja jooksid üle muru. Nad olid nagu tavaliselt bikiinides, paljajalu, kurvikad, vormis, päevitunud. Väga ilus... Aaria ilu eeskujulik etalon. Taevased ja samas ka surmatoojad. Mis paneb vaenlased värisema ja austajad imetlema. Legendaarne nelik!
  Mida saab luuletaja neist kirjutada? See on mägioja ja päikese kiirgav oja. Ja samal ajal tulikuum. Kehadega, mis hingavad jõudu ja tervist. On suvi ja ilusatel tüdrukutel on väga meeldiv paljajalu joosta, sametine rohi kõditab nende paljaid taldu. Hea kaunitaridele. Kõrged elastsed rinnad tõusevad ja värisevad. Ja kitsad vöökohad lõid tüdrukute tugevad ja luksuslikud puusad.
  Gerda küsis Magdalt jooksmise ajal:
  - Kas sa arvad, et Issand armastab meid?
  Mesiblond teatas otsustavalt:
  - Jumal armastab meid, kuid ta paneb meid proovile! Usun siiski meie lõplikku võitu !
  Christina naeratas ja urises:
  - Me trampime mööda Kremlit oma graatsiliste paljaste jalgadega!
  Charlotte itsitas ja viskas oma alajäsemega seda tükki. See tabas noort araablast nina. Ta jooksis hirmunult minema. Ta ei tahtnud enam vaadata tüdrukute taevalikku ilu.
  Ja kurjadel Terminaatori tüdrukutel oli lõbus. Kaunitarid, vaadates meeste hirme, tahtsid neid jalgu suudlema sundida.
  Gerda peatus ja karjus ähvardavalt tankibrigaadi ohvitserile:
  - Põlvili!
  Ta kukkus kuulekalt kokku ja naeratas meelitavalt:
  - Oh mu jumalanna...
  Gerda sirutas oma väga ilusa jala, millest tuli värske tüdruku keha hõrk lõhn. Ohvitser hakkas käsku ootamata suudlema. Imelise iluga tüdruk, peaaegu alasti ja kurvikas, tundis mehe puudutustest erutust ja hakkas raskelt hingama. Tema ülejäänud sõprades ärkas soov. Samuti hakkasid nad saksa ohvitseride peale karjuma ja neid põlvili sundima.
  Isegi Magda ei suutnud vastu panna. Ja kuidas tüdrukud tahtsid armatseda. Kaunitarid olid nii elevil meeste ja poiste puudutustest. Ihatunne ja liha kutse on joovastav. Tüdrukud võtavad riidejäänused seljast ja tormavad meestele kallale. Kired lendavad ookeani ning kostuvad meeliköitvad ohked ja hüüded.
  Armatsemine pani tüdrukud käima. Pärast seda tundsid nad end väga rõõmsameelse ja värskena. Asjaolu, et tüdrukud seksisid võõraste meestega ja mitmega korraga, pigem erutas neid ja pani neid vaimustusse, see äärmise häbematuse fakt .
  Ainult üks usklik Magda oli ärritunud ja virisenud:
  - Mida me teeme, tüdrukud? Sa ei saa seda nii teha! Kas me oleme loomad, et paarituda esimese kamba inimestega, keda kohtame? "Tüdruk lõi risti ette ja sosistas hilinenud häbist põledes. "Issand anna meile andeks selline alatu patt."
  Christina norskas põlglikult:
  - Meil on oma Jumal! Ja ta ütleb meile, et ainus patt on argus ja kodumaa reetmine!
  Gerda huuli lakkudes märkis:
  - Aga sa said ka meiega orgasmi! Nii et ärge võtke seda südamesse!
  Fiery Charlotte märkis:
  - Tundub, et Magdal on just nii palju usku ja arusaamist Jumala Sõnast, et mürgitada kogu oma maise eksistentsi ja jätta end ilma elurõõmudest. Õnnetu tüdruk!
  Magda ohkas raskelt ja nõustus:
  - Jah , ma olen tõesti õnnetu. Mida saate sellega teha? Kahjuks ei saa te juua korraga Issanda ja kuradi karikat!
  Gerda vastas tõsiselt:
  - Ära usu seda. Peagi asutab Kolmas Reich kristlusest erineva religiooni. Ja te ei pea kannatama aegunud kodanliku moraali all!
  Charlotte viipas rusikaga läbi õhu ja märkis:
  - Jah, moraal, sõnast räpane ... ma vihkan kõiki konventsioone! Ma tahtsin armastust ja sain selle!
  Magda ütles karmilt:
  - See pole armastus, vaid loomade paaritumine. Ja üldiselt ma ise ei tea, mis mulle peale tuli. Tundus, nagu oleks laine sisse veerenud ja tohutu iha oleks valdav.
  Gerda raputas pead ja ajas käega läbi juuste:
  - Ärme sellest räägi. Võitleme paremini!
  Ja nende võitleja asus taas võitlusse. Tüdrukud uurisid IS-2 läbi skoobi. Võimsa kahuriga Nõukogude tank hakkas kaugelt tulistama ja tabas üllatuslikult iseliikuva püssi. Tõsi, löök tabas esisoomust ja rikošeti, kuid tüdrukud tundsid värinat.
  Gerda märkis:
  - Ja venelased tulistavad täpselt!
  Magda vilistas:
  - Tabasime viie ja poole kilomeetri kauguselt. Noh, noh, ma vastan talle!
  Ja blond terminaator tulistas vastu. See tabas torni otsaesist, kuid pika vahemaa tõttu ei tunginud soomust läbi. Kuid Vene koletis tundis ka 88 mm lööki, tünni pikkusega 100 EL. Ja tema tank peatus.
  Charlotte soovitas:
  - Lähme lähemale. Ta on endiselt väljaspool meie läbitungimisvõimet!
  Magda märkis:
  - Nelja kilomeetri pealt lööme sellele tankile otse vastu! Kuid ta ei rammi meid tühjaks! Ideaalne broneering meie masinaga.
  Christina täpsustas:
  - Esisoomus on tänu soomuse neljakümnekraadisele kaldele ideaalne, kuid külgsoomus pole eriti hea, kuigi IS-2 ei tungi meist ülemises osas.
  Magda tulistas T-34-76 pihta, tungides pikalt läbi kere esisoomuse. Koon lendas ära ja lahingukomplekt hakkas rebenema. Nõukogude tank läks katki.
  Saksa sõiduk jätkas lähenemist. IS-2 tulistas uuesti ja tabas uuesti, kuid mürsk läks teise rikošeti sisse. Gerda vilistas:
  - See on tõeline tankiäss. Tabab selliselt kauguselt teist korda järjest. Sellist meest on isegi kahju tappa!
  Magda märkis naeratades:
  - Kas sa räägid mehest? Või äkki on see tüdruk!
  Gerda ohkas raskelt ja märkis:
  - Ja tüdruk on veelgi raskem! - Ja siis kudus blond terminaator oma kulmud kokku. - Aga vaenlane on vaenlane ja ta tuleb hävitada!
  Magda osutas ka ohates relvale ja susises:
  - Kõik võimatu on meie maailmas võimalik! Kuid ärge siiski unustage Jumalat!
  Christina haaras konksust palja jala varvastega ja kriimustas soomuse külge kaheksat numbrit:
  - Nii et ma lõin lõpmatuse!
  Gerda märkis tõsiselt:
  - Me peaksime mõned mehed hankima. Terve haaremi või veel parem kolm haaremit!
  Christina kujutas seda ette ja nurrus rahulolevalt. Ja Magda tabas veel kolmkümmend neli. Hästi sihitud kurat. Tõeline mõrvar ingelliku välimuse all.
  Charlotte sõnastas selle vaimukalt:
  - Sa ei vaja meest, sa vajad haaremit!
  Gerda ajas keele välja:
  - Ma piinan mehi surnuks ! Ma naelutan nende kõrvad!
  Saksa tanki tabas taas IS-2 mürsk. Tõepoolest, see on mingi hämmastav äss. Mürsk libises koonule väga lähedale. Ja Christina ütles hirmunult:
  - Nad võivad meilt relva käest võtta! Magdochka, võta neilt relv ära.
  Heledate juustega neiu, justkui kullapulbriga kaetud, urises:
  - Ma teen seda! Ja siis proovime selle meeskonna elusalt võtta!
  Ja kaunitar tegi endale risti. Siis sihtis ta oma graatsiliste paljaste jalgadega relva. See on täpsem kui käte kasutamine. Tüdruk haaras hammastega vööst ja vajutas sõrmedega nuppu.
  Relv müristas ja mitu kilomeetrit lennanud suur soomust läbistav mürsk tabas Nõukogude sõiduki toru. Jah, see naine Magda on tabav. Ta tabas mind täpselt täpselt, nagu oleks ta talle rusikaga vastu nina löönud.
  Gerda vilistas:
  - Noh, sul on täpsus! Jah, härra!
  Tüdruk, kallis blond, vastas enesekindlalt:
  - Jumala tahtel on see kõik!
  oma liigutatavate varvastega viigimarja :
  "Ilma oma osavuseta ei saavuta te midagi." Ja meie väljaõpe, suurepärane geneetika ja võitluspraktika!
  Charlotte laulis entusiastlikult:
  - Sa tead väga hästi Mag, maailm on täis imesid. Need on ainsad imed, mida inimesed saavad ise teha!
  Magda itsitas ja tulistas SU-76 pihta. Ta rammis mürsuga autosse ja säutsus:
  - Meil on erilised uudised. Meie, tüdrukud, oleme lihtsalt tippklass! Ja siis kuulge laule armastusest, mida lauldakse koiduni!
  Nõukogude sõiduk plahvatas ja mürsud plahvatasid. Saksa pikaraudne relv tõi kõigile surma ja hävingu.
  Magda ohkas raskelt ja laulis:
  - Anna mulle mu patud andeks, isa. Ma tean, mul on neid palju! Kuula, palun ja aita! Ma tahan meelt parandada Jumala ees!
  Gerda ja Charlotte tegid põlgusest grimasse. Nad teadsid juba uue kiriku projektidest, kus rist asendatakse haakristiga. Seni oli aga probleem panteoniga. Ühest küljest tahtis Hitler lihtsat ja arusaadavat monoteismi. Kuid teisest küljest oli Kolmanda Reichi tipul soov kaasata panteoni iidsed saksa jumalad. Ja see õõnestas monoteismi.
  Fuhrer kaldus arvama, et alguses oli ainult üks jumal. Seejärel lõi ta teised jumalad, kes kuuletuvad vaieldamatult Kõikvõimsale Superjumalale. See oli sakslaste jaoks nii lihtsam kui ka selgem. See tähendab, et Nadbog on üks, nagu Fuhrer, ja ülejäänud on nagu bojaarid tsaari ajal.
  Nii et tegelikult on see lihtsam ja selgem. Sakslasi peeti rahvaks, mille Kõigeväeline Jumal valis universumit valitsema. Kõik teised on lihtsalt orjad. Plaanis oli rist asendada haakristiga ning kirikud üle värvida musta, valge ja punase värviga. Ja loomulikult muutke pühakuid. Rippudes ikoonidele Hitleri, tema loomamaja ja mõned saksa jumalad.
  Ikoonide ette jäid küünlad, aga süüdati ka tõrvikud. Muutusid ka palved. Toolid viidi minema ning talitust kavatseti sooritada ainult seistes ja põlvili. Väliselt peaks uutel templitel olema kaheksaharuline punane ja valge kuppel.
  Lisaks plaanisid natsid taaselustada inimohvreid ja taaselustada iidse templiprostitutsiooni. Tulemuseks oli selline kohutav segu paganlusest ja monoteismist, pealegi veel barbaarsest vormist.
  Mitte ilmaasjata ei kulgenud uue usu kujunemine suhteliselt aeglaselt, et mitte põhjustada sõdivas ühiskonnas lõhenemist.
  Lisaks uskusid natsid rohkem uut tüüpi superrelvadesse kui varjatud jõududesse.
  Siin on näiteks uusim relv ja tegelikult kõige praktilisem tankide hävitamisel. Täpselt nagu tema uusim ulatus.
  Magda tulistas, tabas SU-122 ja kogeles:
  - Oh, kui kuri ma olen!
  Gerda irvitas kurjakuulutavalt ja kostis:
  - Aeg tuleb ja Kristuse nimi unustatakse kogu maailmas! Ja haakrist neelab kõike ja kõiki!
  Valerka surus raevust rusikad kokku ja hüüdis:
  - Ei, sirp ja vasar valitsevad maailma!
  Ja poisi kätte ilmus hüperblaster.
  Levka märkis samuti hämmingus:
  - Me võitlesime ja me võitleme!
  Ja pioneeripoisi käes tekkis hävitav hoiak. Ja ta raputas seda ja trampis vihaselt oma palja jalaga, purustades prussaka.
  Marinka omandas ka muljetavaldava arsenali ja susises:
  - Lenin, partei, komsomol - lüüasaamine ootab teid!
  Slavka hoidis käes impulss-ultraheli emitterit, raputas seda otsustavalt ja ütles:
  - Ma nägin füürerit ja tema hordi kirstus!
  Kolm poissi ja tüdruk raputasid relvi ja avasid kaks korda mõtlemata mõrvarliku tule lähenevate natside pihta, paiskades välja hüperplasma. Ja ta purustas oma vaenlased sõna otseses mõttes. Ja Kolmanda Reichi sõdurid muutusid meie silme all sõna otseses mõttes maitsvateks kebabideks.
  Ja paagid sõna otseses mõttes sulasid ja muutusid vedela, sädeleva terase jõgedeks.
  Ja see voolas nagu helepunased ojad. Ühele sellisele ojale astus Marinka palja jalaga . Ta põletas oma palja lapse talla ja karjus:
  - Ülimalt must auk !
  Valerka noogutas nõustuvalt:
  - Jah, me peame oma jalgade eest hoolitsema, me oleme ikkagi lapsed!
  natside pihta agressiivse hüperplasma voogude loopimist ning põletades nii vaenlase sõdureid kui ka varustust, nii tanke kui ka lennukeid.
  Ja nii tegi teerajaja terminaator ettepaneku:
  - Äkki saame laulda?
  Levka kinnitas energilise noogutusega:
  - Täpselt seda me laulame! Ja see on hüperfotooniline !
  Valerka köhis ja laulis tundega ja energiaga:
  Ma olen kaasaegne poiss, nagu arvuti,
  ja lihtsam on öelda , noor imelaps ...
  Ja see osutus väga lahedaks -
  Hitler on vallatud!
  
  Poiss on paljajalu läbi lumehangede, kõnnib fašistlike relvade all... Ta jalad on helepunased kui hani
  ja teda ootab kurb arvestus!
  
  Kuid pioneer ajas julgelt õlad sirgu
  , naerata  sammud mahalaskmiseks...
  Fuhrer saadab kellegi ahjude juurde,
  Kedagi tabas fašist nooltega!
  
  Meie ajastu imelaps, võttis lõhkaja ja tormas julgelt lahingusse ...
  Fašistlikud kimäärid lahustuvad
  ja Kõigeväeline Jumal on sinuga igavesti!
  
  Tark poiss lõi krauti talaga ja niitis maha terve rea koletisi ...
  Kauguses terasest, mis oli lähemal kommunismile,
  tabas ta fašiste kõigest jõust!
  
  Imelaps laseb tala, Lõppude lõpuks on tal väga võimas lõhkaja... Ta sulatab "Pantri" ühe ampsuga, Lõppude lõpuks on see lihtne , tead, rämps!
  
  Me hävitame fašistid ilma millegita ja hävitame lihtsalt vastased ...
  Meie lõhkaja tabas kõigest jõust,
  siin keerub sirutab tiivad välja !
  
  Ma hävitan nad, ilma metallisärata, See võimas "Tiiger" süttis ...
  Mis on Krauts, kas te ei tunne piisavalt maad?
  Tahad rohkem verine mänge!
  
  Venemaa on suur impeerium,
  Sirutab merest kõrbetesse...
  Näen tüdrukut paljajalu jooksmas,
  Ja paljajalu poissi - eksi ära!
  
  Neetud fašist liigutas tanki reipalt, terasoinaga sõitis ta järsult Venemaale ...
  Aga me paneme Hitlerile purgid verd,
  purustame natsid väikesteks murutükkideks!
  
  Isamaa , sa oled mulle kõige kallim,
  Piiritu mägedest ja taiga pimedusest... Sõduritel pole vaja oma vooditel puhata - Galantses marssis sädelevad
  
  saapad !
  Minust sai rindel suur teerajaja, võitsin korraga Kangelase tähe ...
  Teistele ilma piirideta näitan eeskuju,
  seltsimees Stalin on lihtsalt ideaalne!
  
  Me võime võita, ma tean kindlalt, kuigi ajaloo süžee on erinev ...
  Ja saabub kurjade väljaheidete võitlejate rünnak
  ja füürerist on saanud midagi tõeliselt lahedat!
  
  USA-l on vähe lootust, Nad hõljuvad ilma vempudeta... Fuhrer on võimeline pjedestaalilt kukutama, Kohutavad kapitalistid, lihtsalt rämps!
  
  Mida teha , kui poiss leidis end
  vangistuses, riisutuna ja külma aetuna...
  Teismeline võitles meeleheitlikult Fritziga , aga
  Kristus
  
  kannatas meie eest ja koos temaga! Siis peab ta piinamist taluma, kui nad põletavad sind punase rauaga ...
  Kui nad , lõhkudes sul pudelid peas,
  surusid su kandadele kuuma pulga!
  
  Parem ole vait, poiss, suru hambad kokku, Ja talu piinamist nagu Venemaa titaan...
  Las nad põletavad su huuled välgumihkliga, Aga Jeesus võib päästa võitleja!
  
  Sa elad poisina läbi igasugused piinad, Aga talud seda ilma ripsme alla kummardamata ...
  Rebigu rei ahnelt käed välja,
  Timukas on nüüd nii kuningas kui must prints!
  
  Kunagi saavad piinad otsa, Sa leiad end jumala ilusast paradiisist ...
  Ja jääb aega uuteks seiklusteks,
  Berliini siseneme siis, kui maikuu sädeleb!
  
  No mis siis, kui nad lapse nöörile nööriksid,
  selle eest heidetakse fašist põrgusse ...
  Eedenis kostab selget häält ,
  Poiss ärkab ellu - rõõm on tulemus!
  
  Nii et te ei pea surma kartma, Olgu kangelaslikkus kodumaa jaoks ...
  Lõppude lõpuks teadsid venelased alati, kuidas võidelda,
  Tea, et kuri fašism hävitatakse!
  
  Käime nagu nool läbi paradiisi põõsaste,
  Tüdrukuga , kes on paljajalu lumes ... Meie
  all on aed, kihab ja õitseb,
  mina olen pioneer, kes jookseb läbi muru!
  
  Taevas oleme me igavesti õnnelikud lapsed, Meil on seal imelised, väga head ...
  Ja pole ilusamat kohta planeedil,
  Tea, et see ei lähe kunagi raskeks!
  Unenäo selles osas olid lapsed kangelased ja teises osas toimusid ka väga olulised sündmused.
   Pärast Volgas ujumist lamasid tüdrukud rannas. Samal ajal kui Wehrmacht ei kiirustanud kaugemale põhja poole liikuma. Natsid korvasid kahju, suurem osa kaotustest olid võõrdiviisid ja surusid Nõukogude vägesid õhurünnakutega.
  Näib, et Hitler oli mõnevõrra pettunud. Venelased võitlesid visalt ja vastupanu jõud ei langenud. Või oli fašistidel number üks muid kaalutlusi. Kuid igal juhul kõhklesid natsid. Ja me pole veel edasi liikunud.
  Tüdrukud ei saanud vaikselt rannas lebada, nad keerlesid ja keerlesid nagu vurr.
  Ja Magda hakkas järsku nutma. Gerda, nähes, et kuldsete juustega tüdruk möirgab, turtsatas põlglikult:
  - Noh, meie pühak räägib jälle moraalist...
  Magda noogutas nõustuvalt:
  - Muidugi tegime sellise patu...
  Charlotte puhkes naerma.
  - Ta ise oigas ja möirgas koos meiega orgasmist ning nüüd puhub tatti !
  Gerda hüppas püsti. Ta oli pikk, pruunikas, jalas ainult õhukesed aluspüksid. Sõdalane sosistas:
  - Piisav! Pidage meeles, et Piibel on juudi raamat. See pole aarialastele!
  Christina lisas:
  - Ja ära häbista meid! Kolmandas Reichis ei olnud ega ole ja kristlust ei tule enam kunagi! Me loome oma monoteismi, selle aarialuse monoteismi ... Ja peale natsismi religiooni ei tule ühtegi teist religiooni!
  Seda öeldes hakkas punajuukseline kurat isegi karjuma ja trampima oma paljaid meislitud jalgu.
  Magda raputas eitavalt pead:
  - Ei, sa ei saa ikka veel millestki aru...
  Gerda urises vihaselt:
  - Mida me peaksime mõistma? Et olete juudi religiooni mürgiga mürgitatud. Ja seal on parim ja aarialane. Peate lõpuks saama meie omaks ja lõpetama abraaismi oma hinges!
  Christina paljastas hambad ja itsitas:
  - Ainult kuri religioon, võib-olla nats... Kuri ja samas konstruktiivne. Mis kasu on religioonist, mis keelab isegi naisi vaadata ja neid imetleda?
  Magda lõi vihaselt oma graatsilist jalga soojale liivale ja vastas:
  - Iga religiooni olemus ei ole selle väline atraktiivsus, vaid selle autentsus!
  Gerda itsitas ja küsis siiralt üllatunult :
  - Millised on autentsuse kriteeriumid? Tõesta, et Piibel on Jumala sõna ja Kõigevägevama ilmutus !
  Magda ütles mitte liiga enesekindlalt:
  - No näiteks piibli ettekuulutused...
  Gerda, vaadates oma safiirsilmadega, küsis ilmega hääles:
  - Kas on olemas ennustus Kolmanda Reichi kohta ja selle kohta, et Saksamaa võtab üle kogu maailma?
  Magda ajas abitult käed laiali ja lausus palja jala varvast jookstes vaevu kuuldavalt:
  - Ei! Seda pole seal!
  Gerda tegi otsustava järelduse:
  - Nii et need ennustused pole midagi väärt! Isegi ilma munakollaseta munad.
  Magda raputas pead ja istus vaikides lootoseasendisse. Tema sees käis ilmselge võitlus. Soovi vahel olla tõeline aarialane ja jääda Kristusesse.
  Magda ise ei teadnud, mida valida. Ta tahtis tõesti kristlusest lahti saada ja saada tõeliseks metsaliseks. Kuid teisest küljest hoidis miski tagasi soovi pahedesse sukelduda. Mõnikord minestas Magda, tundes orgasme, kui noored ja nägusad mehed teda käperdasid ja keppisid. Ja nüüd piinas teda südametunnistus.
  Christina, valjusti mõeldes, märkis:
  - Minu jaoks põhjustas Piiblis algusest peale tagasilükkamise just see, et juudid on Jumala rahvas. - Tüdruk trampis palja kannaga liivale, tõstis tolmu ja jätkas. - Juudid, kas seal on Jumala rahvas? Noh, mis saaks olla absurdsem? Ma ei saa sellest üldse kõhtu. Kui idiootselt see kõlab. No kes võiks seda uskuda?
  Gerda kehitas õlgu ja ütles:
  - Piiblis on palju sellist, mida ei saa mõistusega mõista. Meid, fašiste, kutsutakse timukateks, sest me hävitame inimkonna alaväärtuslikud isikud. Kuid Jumal ujutas Piiblis üle kogu maailma, tappes miljoneid inimesi ja palju süütuid loomi. Jättes alles kaheksa inimest. - Tüdruk heitis liivale pikali ja rusikatel kätekõverdusi tehes jätkas oma mõttekäiku. - Mõelge, kui palju julmust selles juudi raamatus on. Ja juudid ise käitusid vallutussõdades barbaarselt .
  Charlotte kinnitas:
  - See on kõik! Ja milline edevus neil oli. Nad tahtsid Paulust tappa, kui ta teatas, et Issand kavatseb päästa ka paganad. Nagu pompoossed kalkunid, kes ei pea teisi rahvaid eluvääriliseks!
  Magda tõstis pead ja täpsustas:
  - Igavene elu!
  Charlotte istus horisontaalselt maha ja märkis itsitades:
  - Ja isegi nii. Fuhrer ei lubanud taevast pärast surma. Ta lubas selle põlvkonna elu jooksul ülendada Kolmanda Reichi. Ja see juhtus! Pole möödunud kaksteist aastatki, kui oleme poole maailma peremehed!
  Punajuukseline saatan pilgutas oma sõpradele silma ja lisas:
  - Ja Piibel lubab taevast alles pärast surma.
  Gerda parandas tulise Charlotte'i:
  - Mitte pärast surma. - Blond terminaator raputas sõrme. - Isegi mitte pärast surma, vaid alles pärast Kristuse teist tulekut ja maailma lõppu. Nii et õiged ootavad taevast väga kaua!
  Christina tegi salto ja möirgas:
  - Ja me juba naudime paradiisi maa peal! Või vähemalt aktiivne surematus!
  Gerda kinnitas kergesti:
  - See on kõik! Ja mida me vajame? Palju ja samal ajal on meil juba peaaegu kõik olemas!
  Magda märkis vihaselt:
  - Täpselt, see on juba olemas... või... praegu!
  Gerda avas safiirsilmad:
  - Ei saanud aru?
  Magda selgitas kergesti:
  - Maal on hea elada, kui oled noor ja ilus. Aga proovige ise ette kujutada, et olete vana naine. Ja seda pole veel kellelegi vaja !
  Gerda väänas oma noort värsket nägu:
  - Vau, milleks see on?
  Magda ütles kuumalt:
  - Ja peale selle. Kui sa muutud nõrgaks ja üksildaseks, haigeks ja haavatuks, siis on sinu ainsaks lohutuseks Kristus.
  Gerda trampis vihaselt palja jalaga ja vastas:
  - Noh, ma ei tee seda! Ma pöördun Thori poole viimasel tunnil!
  Christina, võluvalt naeratades, märkis:
  - Mis paneb sind arvama, et me jääme vanaks?
  Magda kehitas õlgu ja märkis:
  - Me oleme inimesed. Ja kõik inimesed vananevad!
  Christina itsitas ja märkis:
  - Mis siis, kui aaria teadus võidab vanaduse?
  Magda naeratas pärlhambaid välgutades:
  - Sel juhul olen ma väga õnnelik!
  Christina kostis:
  - Kõik võimatu on meie maailmas võimalik. Aaria jumal avastas, et kaks ja kaks on neli!
  Charlotte irvitas ja keerutas puusi ning ütles:
  - Pole midagi kohutavamat kui vanadus. See on väga kohutav seisund!
  Gerda noogutas ja märkis:
  - Noor koer on parem kui vana lõvi. Oh, kui ma vaid leiaksin surematuse vastu rohtu!
  Charlotte laulis mõnuga:
  - Igavesti noor, igavesti paljajalu!
  Gerda noogutas nõustuvalt pead:
  - Me kõnnime kogu aeg ilma kingadeta ja seetõttu säilitame oma nooruse igavesti!
  Magda itsitas vastuseks ja märkis:
  - Mustad on ka kogu aeg paljajalu, kuid nad ei muutunud surematuks!
  Gerda meenutas:
  paljajalu läbi lume või sügisese pori joosta . Ja jäädvustas ta nime! Nii et mine ja sära oma paljad, tütarlapselikud kontsad!
  Charlotte keerles liiva peal, tegi pikisuunalise lõhe ja säutsus:
  - Oh, vanadus, neetud vanadus. Ma ei lahuta miljardist - olen igavesti noor!
  Gerda kehitas õlgu ja märkis:
  - Meie neljal on nii raha kui ka kinnisvara Aafrika ja Venemaa. Ja mida me tahame?
  Christina ütles entusiastlikult:
  - Terve haarem mehi! Oleks nii tore omada isaste seragliot!
  Charlotte nõustus:
  - Jah, see oleks lahe. Mulle meeldib meeste mitmekesisus!
  Magda tahtis hingest lahti rääkida, kuid mõtles ümber. Ainult nägu muutus veelgi kurvemaks. Nii see elu läheb. See ei tähenda, et see oleks viljatu. Patt oleks neljakesi kurta. Nad on palju saavutanud. On ka auhindu, auastmetega mõnevõrra kehvem. Ja suur au. Ja materjali soetamine.
  Pidage neid maiste standardite järgi väga õnnelikeks ja nad ei saanud kogu sõja jooksul kunagi tõsiselt haavata.
  Ja samas ei saa neid päris õnnelikuks nimetada. Mis on kristlaste eelis? Nad on elus vähesega rahul. Ja seetõttu tundub neile igal juhul, et nad on õnnelikud. Isegi kui Kristus ei lubanud haaremeid ja paleesid.
  Magda tundis end mõnikord lihtsalt õnnetuna. Eriti kui ma mõtlesin Kristusele. Noh, okei mõrv. Nii Simson kui ka Taavet tapsid. Pühakute seas oli palju pätte . Aga seksuaalne iha? Tema kuum veri! Magda tahtis armastust, ka füüsilist armastust. Ta sündis kõrgendatud seksuaalsusega. Täpselt nagu ülejäänud tüdrukud.
  Ja kuidas Jumal talle selle andestab?
  Ja isegi kui kristlus pole õige religioon, siis mis on tõde?
  Magda esitas oma sõpradele küsimuse:
  - Miks me peaksime uskuma, kui mitte Kristust?
  Gerda vastas vihaselt:
  - Mis, kas füürerist teile ei piisa?
  Magda vastas silmi pööritades:
  - Jah, füürer on suurepärane. Aga kas ta suudab anda surematuse?
  Charlotte märkis ratsionaalselt:
  - Kristlus meile igal juhul ei sobi. Me ei saa muud teha, kui pattu teha. Me ei vaja Jumalat, kes kaotaks patu täielikult!
  Magda laiutas käed ja nendib kurvalt:
  - Nii et alternatiiv on igavik põrgus?
  Charlotte itsitas ja soovitas:
  - Võib-olla pole seal nii hull.
  Gerda trampis vihaselt oma ümarat kanda, lüües vastu lamedat kivikest ja haukus :
  - Aarialaste jaoks ei tule põrgut! Tõeline Jumal annab võidu! Me võidame ja see on kõige veenvam. Meil pole Piiblit. Meil on Mine Cafe. Ja ei midagi muud kui füüreri teosed!
  Christina soovitas tüdrukutele:
  - Lähme jooksma!
  Tüdrukud kasutasid seda võimalust entusiastlikult jalgu sirutada. Üldiselt saate rahulikult puhata.
  Magda jooksis ja mõtles. Jah, kõige kallim, mis inimesel on, on noorus ja tervis. Kui see nii ei ole, siis kapital rõõmu ei paku. Aga seks? See noorendab keha. Seetõttu on see kasulik füüsilise vormi jaoks, eriti naistele. Ja karskus on äärmiselt kahjulik.
  Kuid kristlik moraal ütleb muud. Ja üldiselt on maailm ebaõiglane. See, mis teile kõige rohkem rõõmu pakub, on kahjulik. A näiteks ma tahan väga šokolaadi. Kuid nad ei lähe paksuks, kuna on pidevalt liikvel.
  Mida saab öelda taeva kohta? Kas ilma patuta poleks liiga igav?
  Magda mõtles ka saatanale. Küsimus on peaaegu igavene. Miks lõi Jumal Koidu Poja, teades, et ta teeb pattu ja kannab endaga kaasa miljardeid intelligentseid olendeid? Prohvet Elena väljendas huvitavat versiooni: Jumal ei vajanud roboteid. Ja Kõigevägevam otsustas isegi nii julmal viisil näidata universumile patu hävitavat mõju ning jumaliku armastuse ja armu väärtust.
  Kuigi teisest küljest näeb triljonite inglite ja päästmata inimeste eelnevalt mahakandmine utiliseerimiseks või pealegi igaveseks hukkamiseks välja nagu SS-i eksperimendid universumis. Midagi nagu see patuvastane pookimine ja tegelikult Jumalast sõltumatu elamise ideest, tundub fanaatiline ja seab Looja enda halba valgusesse. Teisest küljest, kui Jumalale on nii tähtis kuulekus loodule, siis kas poleks lihtsam luua esialgu bioroboteid, mis põhimõtteliselt ei ole pattuvõimelised !
  Aga preester või teoloog vaidleb vastu: robotid ei ole võimelised siiraks armastuseks! Tõeliselt, mitte programmeeritud programmi järgi, armastada suudab ainult elusolend, kes võib pattu teha!
  Lucifer nõustub sellega. Mingil määral on deemonitest saanud vastastikuse austuse põhimõtetega vennaskond. Aga kui olendid, kes on võimelised pattu tegema, suudavad armastada, siis kas armastus on tõeline, kui kaob võime minna vastu Jumala tahtele? Ja kui see kaotsi ei lähe, siis mis mõte on triljonite patuste, nii inimeste kui ka inglite, metsikul piinamisel? Või isegi nende hävitamine?
  Lucifer mõtles sellele ja Saatana loogika pakkus Koidu Poja hinge jaoks kõige armastatumat varianti: kuna Jumal vajab igavest armastust ja armastus on võimatu ilma patuta, see tähendab ilma kõigevägevama tahteväliste tegudeta, siis peab patt olema igavene. See tähendab, et patukandjad või Kõigevägevama valitsemise vastuseisud on samuti allutatud põlistamisele. Siis ei riski Lucifer sattuda igavesse põrgutule või jääda jäljetult kustutatuks, nagu kaltsuga kriidiga joonistatud joonistus. Ja Saatan ise, tema inglid ja patused inimesed saavad valida teistsuguse tee. Kas ta suudab luua oma tsivilisatsiooni ja luua muid tõelisi universumeid?
  Näiteks põrgu on kõvasti arenenud ning paljude dimensioonide abil avardunud ja värvitud pärisuniversumiks. Ja inimesed kujundavad allilmamaastikku mitmel viisil. Sealhulgas osaliselt näitab inimese usk põrgut, kui ta ootab omaenda postuumset olemasolu. Kuid ainult osaliselt, sest ka Lucifer vajab õiglust ja isegi lihas surnud indiviidi arengut.
  Põrgu esimene modifikatsioon ei olnud kuigi rikas ja mugav - võib-olla tekitas see müüte sünge Tartaruse ja inimeste surmahirmu kohta. Kuid Champs Elysees ilmus - üsna võrreldav esimeste kristlaste paradiisinägemusega. Viry paganlike slaavlaste seas ja Vahlak viikingite seas. Ilmusid uued patused - allilm asus sisse elama, kuid Luciferil oli võim teha põrgus praktiliselt kõike. Kuid piirajaks on teie enda kujutlusvõime. Ja inimesed said selle kasvulavaks, mis võimaldas luua väga mitmekesise universumi ja üldse mitte maa-aluse kuningriigi padade ja nende alla palke loopivate sarvedega kuraditega.
  Võib-olla tekkis isegi mõte minna Loojale vastu või täpsemalt temaga vastanduda mingist rutiinitundest. Tavainimene ei saa sellest aru. Kuid tema, Lucifer, mõtleb, loeb ja tajub kõike nii, et isegi kõige võimsamad inimarvutid ei suuda seda mõista.
  Olles Loomingu esikohal selles mustrilises reguleeritud universumis, kus kõik on kõigeväelisele Jumalale kuulekas, tundis ta rohkem kui keegi teine sündmuste rutiini ja isegi etteaimatavust.
  Kuigi Saatan tulevikku sellisena ei näe, on tema hüperintelligents võimeline paljude parameetrite abil ennustama ja arvutama. Ja Lucifer nägi, et siin maailmas juhtub nii ja naa! Nad ehitavad midagi, midagi ei hävine ja kui see on nii, siis pole mõtet naba ehitusplatsil rebida. Tähed tiirlevad mõõdetud kiirusega, inimeste maailmad on väikesearvulised ja arenevad aeglaselt. Inglitel pole peaaegu midagi teha.
  Jah, see oli õige ja seetõttu suures osas paigalseisva universumi rutiin ja igavus, mis sundis Luciferit mässule. Ta tahtis saada enda loomise väge, et poleks tähti lihtsalt leegitsevate pallide kujul. Et kõik ei oleks nii etteaimatav ja vähemuutuv kui patuta universumis. Kui rangelt võttes pole vaja pingutada ja pole kuhugi joosta.
  Ja mida võiks Lucifer tahta: ta on juba üle kõige loodu, kuid samas ei oska ta jõudu millegi märgatava jaoks kasutada. Näiteks pange staare ritta või tembeldage oma väikseid loomi . Terav mõistus ja kiire mõtlemine tekitasid rutiini. Ja vastasseis Loojaga on võimalus ellu ärgata ja lõpuks saavutada endale raske, ohtlik, kuid ihaldusväärne eesmärk: kas lüüa Looja või tõestada, et Ta eksis! Igal juhul pole vaidluse tulemus etteaimatav ja pigem uskusid paljud isegi, et loodu ei saa olla tugevam kui Looja ja ta kaotab, Saatana valik astuda vastuseisu on hukule määratud ja lootusetu. Kuid vähemalt tõi see võitlus kõige täiuslikuma ja võimsaima ingli tulihingelise ja tulihingelise olemuse välja unise ja rutiinse alluvuse seisundist. Ja alles siis, kui ta Loojaga tõeliselt kohtus, tundis Lucifer tõelist elu ja intensiivset võitlust. Isegi kui see oli võitlus, kus Saatana analüütilised võimed ei andnud peaaegu nulli eduvõimalusi. Kuigi ... Siin on mõned peensused, millest inimesed õnneks veel kõike ei tea.
  Magda oli tema päevast unenäost nii haaratud, et ta ei märganud, kuidas ta iseliikuva püssi vastu põrkas. See lendas inertsist. Ja pole ka ime. Teel kohtasid tüdrukud iseliikuvat relva E-5, esimest eksperimentaalset mudelit. Huvitav auto, kus ainult üks meeskonnaliige on pikali. Nii väike ja kitsas, relvastatud 75-millimeetrise kahuri ja koaksiaalkuulipildujaga.
  Üldiselt oli see iseliikuv relv mõeldud pigem maandumiseks kui lahingutegevuseks. Kuid see on kerge ja selle saab langevarjudest või moodulitest maha visata. Vaatamata väikesele kaalule - vaid seitse tonni - ulatus E-5 esisoomuse paksus suure ratsionaalse kaldenurga korral 80 millimeetrini.
  Nii et see ilma tornita tank võis tabada Nõukogude kolmkümmend neli, jäädes eestpoolt läbitungimatuks. Ja külgedelt kaitsesid iseliikuvat relva rullid. Tanki kõrgust sai vähendada vaid meetrini ja ainult üks, tavaliselt väike sõdur oli pikali. Või võib-olla isegi tüdruk või teismeline.
  Tüdrukud ümbritsesid uusima auto esimest mudelit. Paljuski meenutas see veelgi väiksemat E-10. Kerge raskusega suutsid sakslased ja sunnitud orjakonstruktorid mahutada üsna tugeva püssi, mis oli võimeline oma alakaliibri mürsuga poolteist kilomeetrit või isegi rohkem otsmikku läbistama kolmkümmend neli. Ja kilomeetri kaugusel - kere alumine osa ja IS-2 torni otsmik. Pealegi ei pidanud isegi nii võimas Nõukogude tank ilmtingimata läbima kerge iseliikuva relva soomust. Tsementeeritud soomus peaks mürsu rikošeti tegema.
  Gerda märkis vaimukalt:
  - Te ei saa nulliga jagada, kuid nad jätavad teid nullist ilma!
  Charlotte täpsustas:
  - Me võidame, mis tähendab, et võime kõik ilma jätta ja ehitada!
  Christina laulis entusiastlikult:
  - Ärge kõik lamage vooditel, füürer võib rivist välja lüüa! Kuulake füürerit!
  Magda säutsus vastu:
  - Pühime ära palju pisaraid. Rõõmustage inimesed - Kristus on sündinud!
  Ülejäänud tüdrukud susisesid agressiivselt ja hakkasid kätega vehkima:
  - Piisav! Sa oled lihtsalt kirikuhiir!
  Tüdruk hüppas vastuseks püsti ja liigutas palja jalaga piki tanki terasest soomust, säutsates:
  - Ja sa muutud hingelt tugevamaks! Kui su käsi on kindel ja eesmärgid inimlikud, saad purustada vägivalla terase!
  Ja need neli laulsid vastuseks, hüpates samaaegselt üles ja alla:
  - Vägivald teritab terast, kuid kurjuse jõud ei kesta igavesti. Ja sa muutud hingelt tugevamaks! Kui su käsi on kindel ja eesmärgid inimlikud, saad purustada vägivalla terase!
  No kui seksikad need kuradid on oma paljaste jalgadega nagu kuldne šokolaad. Ja kui energiliselt nad tantsivad ja hüppavad. Tõelised metslased. Ja need on lahedad tüdrukud, kes vingerdavad nagu maod. Kaunitarid tantsisid ja tormasid uuesti jooksma, ümarad roosad kontsad vilkumas.
  Gerda urises entusiastlikult:
  - Ma ei vaja Kait, ma tahan tervet haaremit!
  Charlotte laulis vastu:
  - Ei!! Parem kui kaks haaremit!
  Tuline Christina möirgab:
  - Oh ei! Parem kolm või neli!
  Gerda võttis selle ja laulis meloodiliselt:
  - Aga armastus meeste vastu ei kao kuhugi, ei.
  Magda karjub:
  - Noh, milline vulgaarsus! Sa ei saa seda nii teha!
  Gerda itsitas vastuseks ja tuletas meelde:
  - Aga ka sina nurrusid sõna otseses mõttes mõnuga!
  Mesiblond punastas ja vastas masendunud häälega:
  - Kui sa vaid teaksid, kui häbi see mulle teeb!
  Gerda laulab vastuseks:
  - Mul pole ikka veel häbi! Kui töö oleks puhtalt tehtud! Ja bandiit võib olla kunstnik! Austa talenti, austa talenti!
  Austa talente - härrased!
  Charlotte säutsus entusiastlikult:
  - See on kuum! Kuumus! Suurlinnade praepäike!
  Christina võttis selle ja pomises:
  - Ma olen õnnelik tüdruk! Ilus igast küljest ! Ilus igast küljest !
  Igast küljest!
  Gerda lööb lihtsalt peaga vastu kükitava iseliikuva relva soomust ja haugub :
  - Ma olen SS, ma olen SS, aga mitte päriselt! Ja palun austa barjääri. Oleme kõigi jaoks tualetis
  pätid ! Nagu Hitler õpetas - üleolev peaminister!
  Magda kilkas vastuseks üles-alla hüpates:
  -Uskmatus inimene on õnnetu. Sa ei saa elada patuses himus. Sest
  See Jumala viha on kohutav! Sest Jumal on range kohtunik!
  Charlotte pilgutas blondile kaunitarile silma ja säutsus:
  - Liha põrgus kaob kuumusest. Ja meil kõigil on aeg ammu aru saada. Igaüks, kes ei tunne usku Issandasse, langeb põrgu ikke alla!
  Magda raputas rusikat punase kuradi poole ja susises:
  - Patune mees saab oma. See on nagu tules põlev ämblik. Deemonid piinavad teid allilmas. Need, kes kummardasid Saatanat.
  Christina, pöörates oma tugevaid puusi, laulis:
  - kättemaksuhüüd mõõkade pärast - lahing käib. Ja mustad silmad silmade all ja verine surf!
  Seal on juba neli tüdrukut, kui nad möirgavad:
  - Põhjatuul, laud. Kurat, tea, et inglite hirm on igavene!
  Ja paljaste jalgadega trampides skandeerisid tüdrukud:
  - See on Hitleri mõõk! See on füüreri mõõk! Lõika kõik hullud!
  Ja tüdrukud itsitavad.
  Gerda võttis selle ja laulis valjult:
  - Saatuslik aasta, te ei pea mind uskuma. Aga üheksa leegioni tuleb koos Hitleriga! Meie kuldsete sarvedega kurat Adolf keerab taeva pahupidi!
  Ja tüdrukud võtavad selle ja karjuvad:
  - Oleme põrguliku valguse sõdalased!
  Ja kuidas nad kõik neljakesi palja tallaga kokku põrkasid ja igat värvi vikerkaare sädemeid sadas paksult alla. No naised...
  Siis võtsid sõdalased muidugi piinamises osa. Pioneerile piitsutati tulivalge traadiga, seejärel hakati haavadele soola ja peeneks hakitud pipart valama. Valu osutus põrguks ja poiss karjus nagu sireen või jänes lõksus.
  Gerda märkis pilkavalt :
  - Tulekahju sattunud karu möirgab nagu härg, Kogu universumis pole tugevamat valu. Ja mu sõbral on kuulipilduja, ta kriipsutab maha igasuguse jama!
  Poiss kaotas mitu korda teadvuse, kuid ta saadi mõistusele ja teda piinati uuesti. Samas praktiliselt ilma küsimusi esitamata. Ja mida võis vang teada? Sadistlikud fašistid lihtsalt nautisid poisi valu.
  Pioneeri piinati pikka aega, kuni lõpuks kaotas poiss täielikult teadvuse, langedes valulikust šokist koomasse . Gerda märkis kahetsusega oma hääles:
  - Pole paha piinamine, aga mitte piisavalt! Keda sa veel piinata tahaksid?
  Magda sosistas vihaselt:
  -Te olete koletised! Jumal ei anna seda andeks!
  Gerda laulis vastuseks:
  - Ära tee viga, kala, jumal tahab piinamist ja mitte esimesel katsel!
  Christina säutsus kõrvulukustavalt Twitteris:
  - Oh neid piinamisi! Eriti kui nad kuuma triikrauaga naise kontsad põletavad, kui tore see on!
  Charlotte susises summutatud häälega:
  - Me piiname Stalinit, rebime ta tükkideks!
  Punajuukseline Christina pomiseb:
  - Ja mina olen Baba Yaga, tüdrukul on paljad jalad!
  Ja sõdalane astus hot rodile. Karedas tallas oli tunda mõnusat soojust ja kõditamist. Punajuukseline kurat kostis:
  - Milline põnevus !
  Teised tüdrukud ei suutnud vastu panna kiusatusele paljajalu üle söe joosta. Ja sõdalaste jalad on nii ilusad ja eristuvad nende joonte harmooniast. Ja Gerda paljastas isegi oma rinnad ja pani punakaspunase nibu külge tulikuuma rauda. Ja ta oigas meelsasti naudingust, mida valu talle tekitas.
  Magda järgis seda ja märkis:
  - Põrgus määrivad nad meie alasti tüdrukute rindu kuuma rauaga! Seega on meil võimalus eelnevalt näha, kuidas see on!
  Gerda itsitas ja limpsis keelega kuuma metalli ning siristas:
  - Me ei karda isegi põrgut! Isegi põrgu! Igavesti leekidesse haaratud ! Jah, omaks võetud!
  Charlotte võttis selle ja säutsus:
  - Milline valu, milline valu!
  Christina hüppas paljajalu üle kuumade süte ja naeris. Noh, tüdrukute jalad on alati paljajalu, tallad on tugevad, nagu kaameli jämedad. Ja üldiselt on need kõrgeima klassi sõdalased!
  Seejärel ujusid tüdrukud uuesti jõkke. Tormiväelased lendasid üle taeva. Ja suurtel kõrgustel hirmuäratavad TA-400-d. Nad lendasid pommitama Nõukogude linnasid Uuralitest tagapool. Pideva kurnava pommitamise taktika , kasutades napalmipomme, viis Venemaa kurnamiseni. Nii läksid tehased järk-järgult maa alla, sakslased pommitasid tööliste naabruskondi, et tappa võimalikult palju inimesi. Nad kasutasid süütepomme ja raskeid raadio teel juhitavaid pomme. Mida natsid leiutasid? Näiteks väikesed munad kumulatiivsete lõhkeainetega.
  TA-400 kandis isegi maailma raskeimat pommi, mis kaalus viisteist tonni. Ta visati Uljanovskisse. Pool plokki lammutati. Nii et fašistid võitlesid pidevalt .
  Kuid tundub, et Kolmas Reich seisis silmitsi jõuga, mille vastu napalm oli jõuetu.
  Ja V -raketid pole üldse midagi sellist, mis võiks kurnamissõjas vähemalt mingisuguse pöördepunkti pakkuda.
  Dan võitles Leningradi lähedal kaevikus. Pikakasvuline poiss, kes oli üle eluaastate suur ja lihaseline, mõtles rohkem tüdrukutele kui võitlusele. Sakslased tulistasid linna, venelased vastasid. Muidugi oli natsidel rohkem relvi ja kaliibrid olid märkimisväärsed.
  Dan tulistas snaipriga - pika automaatpüssiga. Kuulid olid erilised, uraani tuumaga. Üsna kallis ja soovitatav säästlikult kasutada.
  Poiss meenutas, kuidas ta eile õhtul vene tüdruku Alenkaga armus. Ta on ka pikk ja suur naine, väga temperamentne. Dan on väga ilus ja iluuisutaja, nii et tüdruk magas hea meelega temaga. Kuid see polnud muidugi tõeline armastus. Kuid Dan teadis, kuidas tüdrukule meeldida. Kuhu aga Alenka läheks? Eliit-SS-mehega ei saa vaielda.
  Aga Leningradi lähedal sakslastel üldiselt kuidagi ei vedanud.
  Kui kõneaineks sai Stalingrad, kus venelased näitasid üles visadust ja sõdisid peaaegu kuus kuud, siis mida öelda Leningradi kohta?
  Lõpuks võtsid sakslased ka Orenburgi, kuid kaotused, eriti võõrhordide poolt, olid kolossaalsed. Üldiselt olid fašistid, vaatamata oma rassilistele eelarvamustele, tahes-tahtmata sunnitud tunnistama: nende vaenlane oli tugev, julge ja täiesti täisväärtuslik.
  Dan arvas, et kui Alenka rasedaks jääks, oleks ta isegi õnnelik. Tahtsin oma pereliini laiendada, iial ei tea, mis sõjas juhtuda võib.
  Mõtlesin ka, et miks nad vene maadele tulid? Võib-olla ei tasunud üritada pärast Londonit Moskvat endale võtta? Kas sakslastel niikuinii maad ei jätku?
  Venemaa osutus elastseks riigiks, kus iga samm edasi oli väga raske.
  Dan tabas mõnda poissi hästi sihitud lasuga pähe. Võib-olla isegi sama vana. Vene poolel võitlesid üha enam poisid. Ilmselt hakkas Stalin mõistma, et eesliinil on teismelistest rohkem kasu kui tagalas. Tõepoolest , masina juures olev mees on lihtsalt madala kvalifikatsiooniga töötaja. Ja lahingus täiskasvanutega võrdsetel tingimustel!
  Dan tegi aktsiale veel ühe teritamise. Vaimselt ütles:
  - litapoeg Friedrich! Sa oled ikka rohkem õnnelik kui mina!
  Ja ta lisas valjusti:
  - Oh, ma soovin, et saaksin piloodiks!
  Ja poiss näitas oma biitsepsit! Üsna suur ja kõõlune. Poisssportlane hakkas tegelema võimlemisega. Tema selja taha roomas tüdruk. See ei olnud ilus Alenka, vaid keegi teine, tedretähniline , punaste juustega, pikk ja kõhn. Tüdruk imetles Danit. Raske uskuda , et tegu on ikkagi poisiga, kes pole kuueteistkümneaastane. Üle keskmise pikkusega, valatud terasest lihastega pargitud noormees tegi saltot. Dan kannab ainult ujumispükse ja tema nahk on sile, justkui pronksist, ja tal on peenike vöökoht nagu klaasist. Tähnilist Svetkat kaunitariks ei peetud - ta oli nurgeline, pealesunnitud dieedist kõhn, tema käed ja jalatallad olid kaetud kallustega. Tõsi, tema silmad on rohelised ja ilusad ning näojooned korrapärased ja ühtlased, nagu tüdrukul. Kuid ta on kurvikast kuldjuukselisest Alenkast kaugel.
  Svetka tahab sportlikule poisile läheneda, kuid kardab. Dani nägu on endiselt peaaegu lapselik, selle teismeliseea omapärase võluga, mil lapsepõlve paistetus kaob, kuid värske naha põsepuna rikkuv habe pole veel esile kerkinud. Kui poleks olnud tema lühikest soengut, võiks Dani ilusat pead segi ajada meheliku lõuaga tüdruku peaga - kui kena ta on.
  Svetka mõistis, et on temaga võrreldes lootusetult kehvem, eriti just tedretähni tõttu. Oh, ma soovin, et saaksin selle vastiku asja oma näost välja. Mida ta pole proovinud?
  Dan tundis endal kellegi teise pilku ja keeras end järsult ümber. Ta tegi saltode kaskaadi, sattudes Svetka kõrvale .
  Paljajalu kaltsukas tüdruk karjus. Dan pani käe tema suu ette ja küsis:
  - Noh, kes sa oled, spioon?
  Tüdruk ütles ohates:
  -Ma olen Svetka, halasta!
  Dan, kes vene keelt hästi mõistis, nurrus:
  - Olgu siis! Kuna sa mind jälgisid, pead sa minu vaatamise eest raha maksma!
  Svetka oigas hirmunult:
  - Mul ei ole! Ma olen kerjus!
  Dan surus tüdruku enda poole ja susises:
  - Maksate natuuras! Oleme aarialased ja universum kuulub meile!
  . EPILOOG
  Lapsed tulid kunstlikust unest välja. Ja esiteks tundsid nad oma lihaselises kehas elujõudu ja jõutõusu. Nende lihased olid juba varem esile tõstetud, kuid nüüd on nad muutunud palju teravamaks, sügavalt määratletud ja hirmutavaks. Ja keha nahk muutus jälle tumedaks, peaaegu mustaks.
  Marinka vilistas:
  - Vau! Tundub, et oleme terveks saanud!
  Valerka vastas naeratades:
  - Ja nad muutusid isegi paremaks.
  Slavka raputas traaditaolisi lihaseid ja laulis:
  See tähendab, et elatakse ilusti
  See tähendab väärikalt elamist...
  Meie kangelaslik jõud,
  Vaimu ja tahtejõudu!
  Levka napsas oma lihaseliste jalgade paljaid varbaid ja märkis:
  - Me oleme lihtsalt terasest poisid!
  Valerka parandas:
  - Tõenäoliselt isegi titaanist!
  Vanempioneerijuhi kõrval seisis mees , kes kandis pool nägu katvaid tumedaid prille. Ja ta ütles tasasel häälel:
  - Jah, poisid. Nüüd pole sa nagu kõik teised. Ei, nüüd olete ehk isegi parem kui ülejäänud!
  Marinka piiksus ja piiksus:
  - Oleme maailma parimad,
  Meie laul on eetris...
  Isamaa ei usu pisaraid,
  Ja me anname kurjadele tulnukatele nende ajud!
  Slavka hüüdis:
  - Olime vampiirid ja nüüd oleme jälle normaalsed?
  Tumedate prillide ja epaulettidega mees vastas:
  - Mitte päris! Te olite tõesti vampiirid ja olete siiani, ainult nüüd ei karda te päikest ja olete ilma jäetud kõigist vereimejate nõrkustest.
  - See on õige, see on isegi kvasar ! - hüüdis Valerka!
  Marinka küsis naeratades:
  - Mis siis?
  Epauletis mees vastas:
  - Tingimustes, kus naabergalaktika vaenlane ehitab aktiivselt lahingutähte ja valmistab selgelt ette tohutut laevastikku sissetungiks , on see kindlasti oluline!
  Slavka märkis rõõmuga:
  - Laste eriüksuslased! See, näete, on väga lahe !
  Levka parandas lihaseid painutades:
  - Tõenäoliselt isegi mitte lastele, vaid pioneeridele. Oleme juba peaaegu täiskasvanud.
  Tumedate prillidega mees vastas:
  - Sul on veel palju õppida, Valerka. Ärge lõdvestage liiga palju.
  Marinka säutsus:
  - Nagu Lenin ütles: - Õpi, õpi ja veelkord õpi!
  Slavka laulis naljaga pooleks:
  Mis koolielu see selline on?
  iga päev test ...
  Lisamine, jagamine,
  Korrutustabel!
  Valges kitlis tüdruk teatas:
  - Ja nüüd sukeldute Hüpermaatriksisse. Ja teie supervõimed pannakse proovile .
  Valerka küsis naeratades:
  - Või äkki läheme enne seda laulma?
  Tumedate prillide ja epaulettidega mees noogutas nõustuvalt:
  - Muidugi saad, laula!
  Ja lapsed hakkasid kooris laulma, midagi ülemeelikku ja sõjakat:
  Piiritu universum põleva tähega,
  Mu süda lööb ärevalt rinnus!
  Kui hea ja rõõmus on sinuga head teha,
  Avame ukse maailmade vahel!
  
  Paljajalu poiss lendab varsti kosmosesse,
  Kuigi ta lihtsalt tormab läbi muru...
  Ja me närime teadust, kahtlemata monoliiti -
  Las päike paistab universumi kohal!
  
  Poiss joonistas oma märkmikusse astronaudi pildi,
  Tema sketš on pelglik, saamatu...
  Kuid me tõlgime universaalse ideaali unistusteks -
  Las väga vapper sõdalane võidab!
  
  Ilus maailm, isegi kui Looja on karm -
  See sisaldab musta ja punase värvi segamini...
  Palju parem on teha ilma arstideta,
  Elada igavesti, muuta planeet paradiisiks!
  
  Poiss lõpetab kooli ja tulistab nagu nool Marsile,
  Ja võib-olla saab Sirius meile lähedasemaks...
  Me loome selle, see on lihtsalt tippklass -
  Ehitame maja New Yorki ja Pariisi!
  
  Teistes maailmades, kus jää heliseb sädelevast hõbedast,
  Kus on palju magusaid datleid, banaane,
  Esitagem küsimus uhkelt, kõige teravama servaga,
  Ärge muutke inimesi lammasteks!
  
  Isamaa suurus, teadke, peitub selles,
  Et jõuda kõigi galaktikate servadeni...
  Tugeva lapse käes on lai aer,
  Ja tähtedel on palju eredaid praktikaid!
  
  Nii et teerajaja, hoidke suurest kompassist kinni
  Mida näitas põlvkondade valitseja...
  Ehitame universumis üles vaba kommunismi,
  Olgu see, mille Lenin meile pärandas!
  Tumedate prillide ja epaulettidega mees noogutas nõustuvalt:
  - See, mida sa kirjutad, on imeline. See näitab teie suurenenud intellektuaalseid võimeid.
  Valges kitlis tüdruk märkis:
  - Need lapsed on märkimisväärselt suureks kasvanud. Nad on tõepoolest võimelised väga paljuks ja nüüd on neil sellised võimed...
  Valerka itsitas ja märkis:
  Jah, me saame nüüd...
  Levka võttis selle ja katkestas:
  Oma osava käega suudan
  Jõua taevast kuule...
  Ma teen mutimäest elevandi,
  Ja ma ei pilguta silmagi!
  Peaõde soovitas:
  - Näitame neile filmi, ühte maatriksi alternatiivsest ajaloost. Et nad ei oleks liiga enesekindlad ja mõistaksid, kellega nad võitlema peavad!
  Tumedate prillidega mees noogutas enesekindlalt pead:
  - Lülita sisse! See saab olema huvitav.
  Ja kohe ilmus värviline kolmemõõtmeline pilt:
  Teise maailmasõja rinnetel oli äike. Kolmanda Reichi hordid mitte ainult ei võitlenud, vaid ka möllasid. Pioneeri Vitya kooriti ja naelutati kätest ja jalgadest paljaks pulga külge. Nad riputasid selle päikese kätte. Enne seda piinati poissi kogu pioneeri pargitud, kõõlune keha põletushaavade ning traadi- ja piitsajälgedega.
  Poiss oli valusalt suremas. Muud seiklused toimusid mujal.
  Tüdruk Daria ja poiss Vaska kõnnivad kiiresti mööda meelitavat rada. Pisipoiss Vaska on väga särtsakas ja aktiivne, ajab aeg-ajalt sõbrannast mööda, jookseb tema ümber, paljad kontsad välguvad. Nii et väike kurat tegi näo ja kõndis kätel ringi. Särav kevadpäike paistab. Daria naeratab, metsaokkad kõditavad meeldivalt tüdruku väsinud, paljaid jalgu, kõndida on lihtne, kõnnid, täites hinge rõõmsameelsusega, hoolimata käes olevast korvist. Vaska, nagu kõik kümneaastased poisid, tahab keelt vehkida, küsib eelkõige:
  - Kuidas Moskvas on? Missuguseid autosid seal on?
  Daria vastab põiklevalt:
  - Erinevad, nii suured kui väikesed!
  Vaska ei rahune:
  - Ja millised konkreetselt, kas neist on mõni majasuurune?
  Tüdruk vastab julgelt:
  - Selliseid KAMAZ-i veoautosid on, need on võimelised vedama kuni kakssada tonni. Tohutud hiiglaslikud masinad. Mis, Vaska, sa ilmselt unistad ühe sellisega sõitmisest ? Kuidas pesukarupojal läheb?
  Poiss oli solvunud:
  - Kuigi ma olen vaid kümneaastane, tapsin erinevalt mõnest sakslasi. Ta tulistas nende pihta ega lasknud mööda. Ja sa oled vist tüdruk ja sa pole isegi püssirohtu nuusutanud.
  Daria teeskles, et pole solvunud:
  - Sõjas on püssirohu nuusutamine nagu ristiku kitkumine põllul! Pealegi, teate, mul pole korvis peidus mitte ainult leib, vaid pätsi sees lõhkeaine. Ülem ütles, et kui võimalik, kasutage seda ettenähtud otstarbel, ärge pange ennast ohtu. Ja sa kiusad.
  Vaska tegi saltot, võttis jalgadega männikäbi, viskas selle kõrgele ja vilistas nalja pärast:
  - Tähed ja luud langesid reas, tramm sõitis otsa oktoobrikuu õpilaste salgale! - siis, ilma tooni muutmata. - Ma tean seda! Mulle räägiti sellest juba varem ja komandör palus mul lõhkekehad ise panna. Parim on seda teha Zhitomiri raudteejaamas, asetades selle kütusepaagi alla. Või, mis veelgi keerulisem, auto all koos kindraliga. Laeng pole piisavalt võimas, et tanki hävitada. Niisiis, umbes kilogramm trotüüli pätsis. Nad kaitsevad sind, kardavad, et püüavad sind kinni. Aga sa ei talu piinamist, sa oled nii õeke.
  Tüdruk oli solvunud:
  - Kust sa selle idee said?
  Poiss, hüpates üles ja alla, selgitas:
  - Olete nüüd veidi kaalust alla võtnud, kuid enne seda olite paks. Võrreldes enamiku tüdrukutega oled sa nüüd aga turske. Sa võid sakslastes kahtlust äratada ja siis sind piinatakse. Kas sa tead, mida natsid väikeste tüdrukutega teevad? Näiteks elektrilöök...
  Daria tegi ebaõnnestunud katse vallatul poisil kõrvast haarata, ta hüppas tagasi ja tegi näo:
  - Ja kui kohmakas sa oled, sa ei näe üldse välja nagu partisan. Noor skaut peab olema väle nagu akrobaat. Samuti õpetame teile, kuidas puude otsas ronida.
  Tüdruk raputas sõrme:
  - Kui ma osavaks muutun, rebin sul kõrvad pea otsast!
  Poiss ütles filosoofiliselt:
  -Sõjas on jõud ilma osavuseta nagu kuulipilduja ilma kuulideta! Nii et õppige, tüdruk! Muidu saad teada, mis on fašistlik piits.
  Daria oli aktiivse ja targa poisiga rääkimisest väsinud. Ta vaikis, imetledes kevadist Ukraina loodust, hingates sisse puhast metsaõhku, tundes emakest Maad paljaste tütarlapselike jalgadega. Orav vilksatas mööda oksi, vehkis sabaga ja lõi käbi maha. See nägi välja lüüriline ja ilus. Paljastele okstele ilmusid värsked lehed. Iga puu tundus elus, oma erilise mustriga , mille värviküllust ja loomulikku tugevust isegi Leonardo kirjeldada ei suutnud. Tüdruk puudutas lehte peopesaga ja ütles:
  - Tead, ma millegipärast ei märganud varem loomulikku ilu.
  Vaska norskas põlglikult:
  - Linn... Mida iganes sa võtad! Kuigi teate, üks professor ütles täiesti õigesti, et parima luuletuse lumest kirjutas paapualane.
  Daria naeratas:
  - See on väga võimalik. Esmakordselt lund nähes suutis must luuletaja täielikult, kogu hingest tunda selle ilu. Meie tallame lund jalgadega, aga paapua võttis selle hingega vastu.
  Poiss küsis trotslikult maani kummardades:
  - Nüüd, võib-olla sa saad laulda, kallis. Sul on selline hääl. Noh, lihtsalt ime, mitte hääl. Ma kuulsin sind laulmas, tõeline sireen. Kas sulle on ebameeldiv tunda oma nahal loodust?
  Daria ütles entusiastlikult:
  - Jah, väga tore! Ma poleks iial arvanud, et paljajalu metsas kõndides ja mett täis õhku hingates võib sellist naudingut kogeda. Varem olin pime ega märganud sellist ilu! Nüüd olen oma nägemise kätte saanud ja justkui lendaks tiibadel. Kui hea ja puhas on su hing.
  Vaska noogutas:
  - Ja ma olen väga õnnelik. Nii et võib-olla laulate midagi ülevat loodusest. Seega olen väsinud bravuurikate marsside kuulamisest.
  Tüdruk noogutas oma blondide lokkidega:
  - Muidugi, ma laulan!
  Vaska kargas püsti, lõi muhk maha ja kilkas:
  - Tule, pane sakslased transi, primadonna!
  Daria laulis oma täishäälsel häälel nagu kiriku orel:
  Okste vahele ilmuvad vääriskivid,
  Vähemalt on kerjuse seljakott mu õlal!
  Ma kõnnin vaeselt kahvatu kuu valguses,
  Au emakesele loodusele kuulsusrikkas septembris!
  Uskuge mind, riik on suurepärane, kuulus oma tugevuse poolest,
  Kuigi mu liha on pikast teekonnast kurnatud!
  Kodukootud kleit, paljajalu kaunitar,
  Mu jalge all on kivikesed, torgake jalgu!
  Kuid puud on kuldsed, lopsakad, lokkis,
  Nagu vasksendid, haabade halo!
  Olen noor tüdruk, kes viskab vana tolmu maha ,
  Sulistan mööda teed, vihm on raja kastnud!
  Öö on juba külm, päevad soojad,
  on sisse hiilinud !
  Majahoidjad on vihased, vehivad minu järel luudadega,
  Tuul on ka jõhker, tahab valgust kustutada!
  Ma rändan niimoodi nädalaid, jalad juba veritsevad,
  Nälg piinab kohutavalt, kõhus on tuli!
  Lehele pole peavarju, kõik rüütlid hukkusid,
  Üle Isamaa-Isamaa kihutab orkaan!
  rohu terad on härmatisega täpilised,
  Mustritega pärlid, paplioksad!
  Ja mu valge keha väriseb külmast,
  Täht Veevalaja pilgutas kaastundest silma!
  
  Ja kuhu ma lähen, kust leian varjupaiga,
  Paljaste jalgade all krõbiseb jää glasuurist!
  Kas tõesti ootab mind kalmistul ainult rahu,
  Niiskuses maa all, varja end tormide eest!
  Ei, ma ütlesin endale, ma ei saa olla surnud,
  Mitte kiusatus, vaid kard, hästi toidetud Eedeni aed!
  Jälle mööda teed, olles kirssi söönud,
  Vaatasin päikeseloojangut!
  Ja Kiievi Lavrasse, läbi lumehangede,
  Saabusin Ema Siberist paljajalu!
  Seal palvetas kerjus ikooni ees raevukalt,
  Jumala pärast läksin oma patsiga lahku!
  Ajad muutuvad, maailmas toimub revolutsioon,
  Karmiinpunane, punane koit on tõusnud!
  Ja ma tahan ka paremat elu näha,
  Tüdruk lahkus altari juurest otse!
  Endisest algajast sai komsomoli liige,
  Sõdalase kontol on rohkem kui üks surnukeha!
  Ta on isegi üllatunud, et ei kuuletunud Issandale,
  Kuid tema julgeim ei karda!
  Nii sai ägedast tüdrukust komissar,
  Ja ta põletas raevust vene kiriku!
  Kuigi ta läbis sõjaväetee ja jäi puutumata,
  Aga mu hinges põletas tuli kõik maatasa!
  Tüdruk laulis ja laulis. Vaska laulis kaasa ja hüppas üles-alla. Nii nad tulid välja asfaltteele. Mööda seda kõndimine muutus keerulisemaks, väikesed veerised piki servi torkasid valusalt tüdruku jalgu, mis polnud veel jõudnud kõveneda. Daria küsis poisilt:
  - Kas arvate, et ilma lääne, võimsa Suurbritannia ja USA abita suudame fašismi võita?
  Vaska vilistas ja jooksis suure varbaga mööda liiva:
  - Muidugi me võidame, sest tõde ja õigus on meie poolel! Ja see on tohutu jõud! Kurjus ei saa võita!
  Daria vaidles vastu:
  - Sõda ei ole muinasjutt! See on midagi enamat kui karm reaalsus. Ja üldiselt pole meie elu kallis, vaata meie maailma, poiss. Kas temas võidab alati hea?
  Vaska näitas oma vanuse kohta ebatavalist ettevaatlikkust:
  - Muidugi, hea ei valitse maailmas, kuid see võidab alati! Miks? Hea ei saa alati tasu, aga kurja eest karistatakse alati!
  Poiss isegi laulis:
  Meid, slaavlasi, on kakssada miljonit,
  Oleme alati suutnud võidelda.
  Verekuningas heidetakse Soodoma põrgusse,
  Lööme ka Hitleri külgedele!
  Daria naeratas:
  - Nii see saab olema! Fašism ei lähe üle, aga ... Kogu Euroopa töötab Kolmanda Reichi heaks. Lisaks aitavad nüüd Wehrmachti endised liitlased. Lõppude lõpuks ei saa te olla pool sõber , poliitikas ja sõjas olete kas sõber või vaenlane! Kogu maailma vastu võitlemine on hirmutav!
  Vaska vaidles vastu:
  - Liitlased ei riski kunagi astuda avatud sõtta NSV Liidu vastu ja saame sakslastega üksi hakkama, isegi kui jaaplased sõtta astuvad. Meie riigis võib iga Nõukogude kodanik võtta kuulipilduja. Nii et lahing saab olema järsk, raske, kuid võidukas!
  Daria ohkas:
  - Kahjuks pole meie vastu mitte ainult sakslased. Ja jaapanlasi on liiga palju, nii et sellega on raske võidelda.
  Poiss katkestas Daria:
  - Aitab lobisemisest, kõnnime kiiremini või veel parem, jookseme.
  Poisid kiirendasid sammu, mootorimüra kuuldes hüppasid nad põõsastesse. Riba ääres olid puud maha võetud, ainult kännud paistsid välja. Möödas varustuskolonn. Poiss lisas kiiresti:
  - Viiskümmend seitse sõidukit ja kuus tanketti. Mitte nii vähe. Vastased on mööda läinud, tule, surume veel.
  Nad tulid hilisõhtul linna joostes, Daria arvas, et hakkab väsimusest kokku kukkuma, jooksmisest lämbuma, aga ... Ilmus teine tuul, siis kolmas ja tüdruk jooksis. Ja tema noor elukaaslane ei valanud isegi higi. Linn kubises tõepoolest fašistidest: sakslastest ja itaallastest. Vaska tuvastas viimase pastakausside erilise kuju ja kiire kõneviisi järgi. Poiss oskas juba hästi saksa keelt ja intellektuaalse eliidi esindajana rääkis Daria ka mitut keelt. Itaalia keel ei kuulu Euroopa peamiste keelte hulka, kuid tüdruk vaatas mitut selles keeles saadet koos viipekeele tõlkega ja mäletas midagi. Noh, tüdruk õppis inglise, saksa, prantsuse, hispaania, jaapani ja ladina keelt imikueast välismaiste juhendajate juures. Nii sai Daria liigelda sõdurite vestluse fragmentide järgi. Tegelikult ei äratanud sakslased neius hirmu, vaid pigem uudishimu. Mis tunne on näha lähedalt esimest, oma fašisti. Valvurid sissepääsu juures näevad välja korralikult trimmis, nende saapad on poleeritud ja läikivad, nende noored näod on puhtaks raseeritud. Vaska jõudis neist isegi sigareti tulistada ja võttis trotslikult lohisema. Daria raputas sõrme:
  - Teate, tubakas sisaldab kolmkümmend kaheksa mürgist ainet ja see provotseerib vähki. Ja lapsed, kes suitsetavad, kasvavad palju hullemaks!
  Vaska vaidles vastu:
  - Stalin on sinust hullem ja ta suitsetab ka!
  Tüdruk haaras ootamatu osavusega poisi sigareti ja ütles etteheitvalt:
  - Stalin, see on Päike, aga ka Päikesel on laike! Parem küsi šokolaadi.
  Poiss raputas pead:
  - Veennud! Kuid pean ütlema, et Saksa šokolaad on hullem kui nõukogude šokolaad.
  Daria nõustus:
  - Muidugi on see hullem. Meie oma on naturaalne kakaoubadest ja saksa oma on ersatz. Kuni viimase ajani said nad kakaoube importida ainult allveelaevadega. Nüüd saavad fašistid aga ära kasutada asjaolu, et blokaad on tühistatud. Nii et võite proovida šokolaaditahvlit tulistada.
  Vaska näitas teravate sõrmenukkidega lapselikku rusikat:
  - Ma pigem tulistan neid kuulipildujaga! - keerutas poiss ja laulis. - Ärge visake oma sõna tuulde, kustutage sakslased ja päästke Venemaa!
  Daria pani sõrme huultele:
  - Vaikselt, inimesed juba vaatavad meid.
  Vaska ütles:
  - See on õige, kõige silmapaistmatum spioon tekitab kõige rohkem müra. Näiteks kärbes sumiseb, kuid sellest saab suurepärane skaut. Proovisin isegi sellist lendavat masinat ehitada, aga kuidas on see võimalik, kui sul on käes haamer ja kruvikeeraja?
  Tüdruk raputas poisile sõrmega:
  - Noh, sa oled unistaja! Kas sa tõesti arvad, et suudaksid ehitada midagi, mida keegi isegi minu ajal teha ei saanud! Kuigi ma kuulsin...
  Vaska oli üllatunud ja katkestas tüdruku:
  - Mis kell?
  Tüdruk punastas, häbenes:
  - Nagu millises, meie oma!
  Poiss tõmbas kavalalt silmi kinni:
  - Sa varjad selgelt midagi, mingit saladust!
  Daria sosistas:
  - Aeg tuleb ja ma räägin sulle kõik. Kui me elame!
  Vaska vilistas:
  - Tõeline inimene on surematu, kommunistlik teadus äratab surnud üles ja kes iganes on olend, on juba surnud!
  Lapsskautid vaikisid ja ümberringi oli aina rohkem fašiste. Seal oli tõesti palju itaallasi, enamik pikkade relvadega või vananenud Schmeisteridega . Peas papist kiivrid, teravate sepistatud varvastega saapad, näod tumedamad kui sakslastel. Üldiselt eristab sakslasi endid slaavlastest rohkem keele ja kuju kui näo järgi . Lisaks on krautide liigutustes midagi mehaanilist, justkui oleks tegemist robotitega. Siin on erinevus venelaste vahel.
  Mitu tanki on näha, kuna Daria oli peaaegu tüüpiline tüdruk, ei olnud ta relvadest eriti huvitatud, kuid Vaska on selles asjatundja. Ta soovitas:
  - See on T-4, näete, esisoomus on kaldu, kopeeritud T-34-st ja relv on 75 mm.
  Tüdruk märkis:
  - Üsna kõrge masin. Ronida on raske.
  Poiss vaidles vastu:
  - Selle jaoks on redel. Ärge kartke, sakslased on selle ette näinud. On näha, et tank on uus mudel, luukide arvu on vähendatud, gaasipaak on peidetud soomuse alla. PTV teda nüüd ei võta.
  Noored skaudid tegid fašistide peale naljakaid nägusid, Vaska kõndis isegi kätel, tantsides nende ees. Daria esines ka tantsuga, pärast kehakaalu kaotamist suutis ta palju paremini liikuda. Tõsi, tüdruku jalad valutasid pikast teekonnast ja kiirest jooksmisest kõvasti ning tema hellad jalad põlesid sõna otseses mõttes. Daria tahtis laulda, kuid otsustas, et natsidel on liiga palju au.
  Seal oli liikumiskeeld, kuid inimesed töötasid sõja ajal hilja ja seda ei rakendatud rangelt. Vaska oli vahepeal juba jõudnud üle lugeda kasarmud, veoautod ja tankidega iseliikuvad relvad. Ta selgitas tüdrukule:
  - See on iseliikuv relv , mida nägin komandandi lähedal, kuulus Saksa iseliikuv relv "Okhotnik". See on kerge, valmistatud Tšehhi t -38 šassii baasil . Üks parimaid panzvalis .
  Daria oli üllatunud:
  - Mis on panzvale ?
  Poiss selgitas:
  - Näiteks natsid nimetavad lennundust Luftwaffeks ja tanki armadasid Panzvaleks . Samamoodi nimetatakse tanke T-4 ja T-3 ka panzeriteks . Sakslased nummerdavad oma tankid lihtsalt, kõige kergem T-1, mille tootmine nüüdseks on tegelikult lõpetatud, kaalus olenevalt modifikatsioonist 5-10 tonni. Lisaks on igal väljalaskekuupäevale vastaval muudatusel tähtnumbrid. Auto on väike, kuulikindel, kuid sellel on kolm kuulipildujat. Kiirus maanteel on 57 kilomeetrit tunnis, mootor 100 hobujõudu. Järgmine mudel on T-2, veidi raskem ja võimsam. Hilisemates modifikatsioonides suurendati esisoomuse paksust 20 millimeetrini ja paigaldati nurga all. Relvastus on kaks kuulipildujat ja 20-mm kahur, loomulikult ei piisa, kuid see on automaatne. Mootori võimsus on olenevalt modifikatsioonist 100-220 hobujõudu, on ka ujuvmudeleid, kiirus maanteel 40-65 kilomeetrit tunnis. Hetkel kasutatakse seda tanki sagedamini luuretankina, harvem komandotankina.
  Daria katkestas:
  - Mis sa arvad, kas ma tahan nüüd tankide teemalisi loenguid kuulata? Pealegi, ma olen kohutavalt väsinud, pean maja leidma ja öö veetma.
  Poiss vilistas ja hüppas uuesti:
  - Teil on kasulik tankidest kuulda! Sakslastega tuleb ju ikkagi võidelda ja võidelda. Ja läbiotsitud vaenlane on pooleldi võidetud. Ja meil on onn, maa-alune tunneb mind hästi, aga tore oleks lennuväljale joosta. Tõsi, selles linnas on ainult vineerist flaierid , kuid Zhitomiril on midagi paremat . Kuid ka seal ei teeks paha kontrollida.
  Oli pime, kuid poiss ja tüdruk vältisid osavalt tänavatel ja ristmikel seisvaid vahimehi. Poiss jätkas tüdrukule sosinal jutustamist, õpetades sõja põhitõdesid. See omakorda aitas Darial oma hirmuga toime tulla, peaaegu ilma tuledeta okupeeritud linn tundus väga kurjakuulutav.
  - NSV Liidu sissetungi ajal oli kõige populaarsem tank T-3. See mudel ilmus 1937. aastal. Esimesel mudelil oli sellel tankil ainult 20 millimeetrit esisoomust. Kiirus on vaid 40 kilomeetrit tunnis. Siis muutus auto tasapisi raskemaks. Püstol oli 37-millimeetrise kaliibriga , kerge, kiirtulega. Vahetult enne rünnakut NSV Liidule, õigemini , alates juulist 1940, hakati tootma 50-mm relvadega tanki. Selle põhjuseks oli asjaolu, et 37 mm on liiga väike isegi prantslaste ja inglaste vastu . Näiteks prantsuse sis -35-l oli 56 mm soomus ja 47 mm kaliibriga relv.
  Daria katkestas:
  - Kuidas sa tead Prantsuse tankidest?
  Vaska selgitas:
  - Need zizad võitlesid ka Nõukogude-Saksa rindel. Sakslased tootsid neid piiratud koguses okupeeritud Prantsusmaa tehastes. Ja Panzer - 3, kõige populaarsem tank, mis sisenes peaaegu Moskvasse 1941. aastal. Ohtlik masin, kolme kuulipildujaga, sellele ei saa päris lähedalegi. Kuid T-34 on muidugi tugevam, kuid optikas on see fašistlikust värdjas madalam . Kahjuks ei seisa Saksa tehnika paigal ja täna nägin 75 mm relvaga T-3. Jah, need pätid ka õpivad, nende kiilud on kasvanud. Peame komandole teatama, et mitte ainult T-4, vaid ka T-3 kujutavad meie tankidele tõsist ohtu. Oh, fašistlikud friigid , jumal teab, mis tõug.
  Poisid väljusid linnast ja jooksid lennuväljale lähemale. Vaska hoiatas:
  - Liigume nii, et tuul puhuks meie suunas. Siis nad ei saa meie lõhna! Siin jooksevad ringi koerad.
  Daria ohkas:
  - Koerad! Jah, ma armastan neid. Lõppude lõpuks, kas saab olla midagi ilusamat kui koer?
  Vaska naeris:
  - Jah, ka mina armastasin neid, kuni nad murdsid sinust umbes paar aastat noorema tüdruku sisikonna. Nii et see kaunitar on hullem kui räbaldunud kass !
  Tüdruk jäi vait. Nad lähenesid lennuväljale, mille piirjooned olid poolpimeduses näha. See oli rindejoonest üsna kaugel ja NSV Liidul oli vähe kauglendu. Üldiselt ei lootnud Stalin strateegilisele pommitamisele, lootes oma liitlastele. Prožektorid panid muljetavaldava tüdruku seostama neid krahv Dracula silmadega. Tõepoolest, see oli väga jube koletis, kuigi mitte nii suur kui lennuväli. Puud, nagu arvata võis, võeti maha ja okastraat riputati. Poiss hoiatas:
  - Siin võib olla jalaväemiine. Tee kerge viga ja jalad rebitakse ära. Seetõttu peate hoolikalt liikuma. Seal, kus kaevandused on maetud, on maa värskelt küntud ja ma näen öösel paremini kui päeval.
  Tüdruk oli üllatunud:
  - Miks on öö parem kui päev?
  Vaska ütles naljaga pooleks:
  -Puud häirivad mind päeval. Ja sina, järgi mind täpselt, astu vasakule, astu paremale, tulista kohapeal. Nii et?
  Daria vaidles vastu:
  - Daam tuleb enne sisse lasta!
  Vaska tooni tõstes ütles:
  - Mille poolest miiniväli trammist erineb, on see, et nad ei lase daami ette! Nii et ära ole hurt !
  Poiss roomas, pimeduses oli näha kolme kuulipildujatorni ja okastraati. Tornid nägid välja nagu tuukrilauad ja kerge okastraadiga tara nägi välja nagu ämblikuvõrk. Daria mõtles isegi, kas need on kärbsed, kes ise lõksu lendavad. Või on need herilased, kes suudavad fašistliku korjuse valusalt nõelata. Samas, kas laibad tunnevad valu, aga natsid on juba laibad - moraalselt surnud! Tüdruk tundis, kuidas ta põlv tabas teravat kivi ja ahmis õhku. Vaska hoiatas sosinal:
  - Ära tee müra, koertel on väga tundlikud kõrvad.
  Daria vastas:
  - Tundub, et mu põlv hakkab paistetama!
  Poiss ähvardas:
  - Kui teete müra, siis su pea plahvatab. Hästi sihitud löögist kõigepealt sinu ja siis minu oma!
  Tüdruk vaikis edasi. Tüübid roomasid okastraadi enda juurde. Poiss sosistas Dariale kõrva:
  - Sumiseb! See tähendab, et see on pingestatud. Lisaks pole seekord ainult vineerist mudeleid. Näib, et natsid on midagi halba ette valmistanud. Näiteks Yu-188 istus.
  See ei ole hea.
  Daria sosistas vastuseks peaaegu vaikselt:
  - Miks mitte hea? Kas natsid pommitavad metsi tõesti?
  Vaska raputas pead ja surus kuivad kõvad huuled tüdruku kõrva juurde:
  - Ära mõtle! Liiga kallis, see on tõenäoliselt vahepeatus enne Nõukogude rindele üleviimist. Oleme nii võimsa relva jaoks liiga väike sihtmärk. Nii et meie plaanid vajavad kohendamist, nimelt panen Junkersi gaasipaaki lõhkekehad. Plahvatus põletab hea õnne korral mitu sõidukit läbi ja kui ei vea, siis üks selline sõiduk maksab rohkem kui kolm T-4 tanki. Nii et mäng on küünalt väärt.
  Daria sosistas:
  - Tule, kas ma rooman sinuga?
  Poiss lükkas otsustavalt tagasi:
  - See on täpselt see, mida te ei peaks tegema. Lennukite vahel kõnnivad valvurid ja ühel kogenud poisil on palju suuremad võimalused kui kogenematul tüdrukul. Istu, oota, kui tahad, palveta.
  Vaska hakkas pulka kasutades okastraati painutama. Ta tegi seda aeglaselt, nagu juveliir, kes lõikas teemanti. Tõepoolest, pisemgi viga hakkab särisema ja sädelema. Lõpuks jättis poiss pulga maha ja sosistas Dariale;
  - Hoia mind, kuni ma läbi lipsan.
  Enne kui tüdruk jõudis selle haarata, libises poiss pilusse, nagu kassi eest põgenev hiir.
  No neil lastel vedas, mingit piinamist ei olnud. Vähemalt praegu.
  Kuid Daria peab oma uue eluga harjuma. Paljajalu kõndimine, mis on tema jaoks ebatavaline.
  Poiss suri postil, väsinuna ja teda piinati.
  Ja natsid riputasid need nagile, väänasid liigeseid ja valasid peale keeva veega.
  Ja kuidas oli poisil jõudu vaikida ja mitte lahku minna? Ära reeda kedagi ega tunnista isegi oma süüd. Ja nüüd surra pärast piinamist tuleriidal.
  Millist julgust ja kangelaslikkust on vaja, et midagi sellist taluda.
  Mööda sõitis Saksa Kuningliku Lõvi tank. See on üks E-seeria modifikatsioone Sõiduk on relvastatud 210 mm keskmise kaliibriga kahuriga ja 300 mm soomustega ees, 250 küljel. Selline ainulaadne masin, mis kaalub sada tonni ja mille gaasiturbiinmootor on 2000 hobujõudu. See ei pruugi olla kõige edukam mudel, kuid see on hästi kaitstud ja suudab kaugelt tungida Nõukogude tankidesse.
  Autot juhtinud neli tüdrukut väljusid ja suundusid poisi poole. Nad vaatasid sureva pioneeri alasti piinatud keha. Siis tulistas meeskonnaülem püstolist pähe, öeldes:
  - Halastuse nimel!
  Poiss, kes oli piinades vaikselt oiganud, jäi vait . Tüdruk kastis verd palja jalaga ja jättis mitu helepunast kahvatut jälge.
  Sõdalased ronisid tanki ja nende tuju polnud just kõige parem.
  Meeskonna ülem märkis:
  - Need venelased on väga kangekaelsed. Isegi lapsed kannatavad sellist piinamist. Ma ei mõista nende meeletut fanatismi!
  Tema assistent vastas:
  "Võib-olla on see tingitud arusaamatusest, kui imeline elu on." Ja see elamine on igal juhul palju parem kui surra!
  Tüdrukkomandör märkis:
  - Sõda on kestnud palju aastaid. Me kõik oleme temast surmväsinud. Ja loomulikult tahame muutusi! Ja ka rahu. Kas ta suudab lubada venelastele autonoomiat?
  Tankipildur soovitas:
  - Peame toime panema vähem julmusi. Siis on kõik teisiti. Meie oleme nende vastu lahked ja nemad meie vastu...
  Ja tüdrukud ütlesid kooris:
  Lille kroonleht on habras,
  Kui see oleks ammu ära rebitud...
  Kuigi ümbritsev maailm on julm -
  Ma tahan head teha!
  
  Mõtted on kristallselged,
  Tooge valgus meelde...
  Oleme nagu puhtad lapsed
  kurjuse !
  Ja tank hakkas liikuma. Vaatamata tohutule kaalule kiirendas 2000 hobujõuline mootor autot väga kiiresti. Ja tank, koonu keerates, liikus. Ja relva toru on ühtaegu pikk ja lai, nagu männi tüvi! Sellest osutus võimas kiilkonts. Täpsemalt mastodon. Veel üks asi, mis pidi tapama ja sandistama vene inimesi
  Film peatus ja peaõde armsa naeratusega pöördus vampiirilaste poole:
  - Nüüd olete näinud natside julmusi Teise maailmasõja väljadel! Kas olete valmis neile kätte maksma?
  Levka surus käed tugevalt kokku ja vastas otsustavalt:
  - Muidugi, me oleme valmis!
  Slavka märkis nördinult:
  - Olen isegi väsinud sellest, et teine maailmasõda kogu aeg käib. Nagu poleks ajaloos muid sõdu olnudki!
  Õendusõde vastas enesekindlalt:
  - See on suurim sõda inimkonna ajaloos. Õnneks suudeti III maailmasõda vältida ja kommunism võitis kogu maailmas.
  Marinka noogutas naeratades:
  "Me mõistame seda kõike ja oleme valmis võitlema helgema homse eest."
  Tumedate prillidega mees noogutas ja ütles ähvardaval häälel:
  - Nüüd hakake messiaid täitma. Vaatame, kui palju teie võimed on kasvanud.
  Ja neli pioneerilast sukeldusid hüperneti hüpermaatriksisse.
  Ja Valerka Lagunovil olid oma seiklused. Ja kõigepealt röövis ta Jaapani armaada laeval peaadmirali. Ja paljajalu poiss tegi seda üsna lärmakalt. Ja nad heitsid talle ette, et järgmine kord käituks ta palju ettevaatlikumalt ja peenemalt.
  Poiss isegi laulis nördinult:
  Impeeriumi tiib hõljus universumi kohal,
  Kõik tähed värisesid korraga metsikus hirmus!
  Ja mõõk kattis end kadumatu hiilgusega,
  Võim on võitnud, õitsenud - tema vaenlased on tolmus!
  
  Oleme tärganud tähekeerisest ,
  Tõuse kõrgemale, universumi kuplid!
  Ruumid, mis on vallutanud väravad -
  Suures hiilguses, pidevas lahingus!
  
  Eesmärgi saavutatud, putukate keerised,
  Aga kunagi ammu kogusid nad ainult õietolmu...
  Nüüd, teate, on palju uusi tähelaevu,
  Me oleme ju mardikad, uskuge mind, mitte papagoid!
  
  Planeedi armumine on õnn
  Vaenlaste kustutamine, ruumi vabastamine ...
  Isegi kõrgeimal vaimul pole meie üle võimu,
  Ja teate, pole veel hilja maailmu luua!
  
  Täis primaate ja metsikuid tiigreid,
  See, mida mardikad arvavad, pole universumi naba.
  Ja nad alustavad lahingus karmi mängu,
  Las nende maja muutub põlevaks heinaks!
  
  Meie kehad on sünnist saati tiivulised,
  Iga laps tõuseb kõrgele...
  Ja vastane ei saa andestust,
  Kat allilmas ei näe taevast!
  
  Ja vaakum ei ole tühjus ja külm,
  Valguslootus soojendab meid, mardikaid selles...
  Olgu vana sõdalane igavesti noor,
  Ja lauldakse meie rüütlite sõprust!
  
  Kui jõuame universumi servadeni,
  Läheme teiste, teate, hüpostaaside juurde...
  Me ei ole ainult Jumala omad looming ,
  Ja piiritu jõu kehastus!
  Pärast seda, kui Valerka Lagunov vanemadmiral Yamato vangi võttis , juhtis ta Jaapani Naturo Armadat . Muide, keisri sugulane. Nüüd on aga kätte jõudnud aeg, mil ta, keiserliku laevastiku admiral, läheb kalu toitma.
  Kuus, haaranud relvad ja eraldunud nagu tavaliselt, asusid oma potentsiaalsete ohvrite juurde ujuma.
    Neli Terminaatori tüdrukut ei talunud mingit külma, kuid poisid, kes, kuigi nad muutsid oma füüsilist struktuuri, pidid külmetama. Ja novembris läks vesi külmemaks ja Jaapani eskadrill jäi kaldast eemale.
  Samuraid tulistasid kaugelt kõrges kaares, lootes jõuda tsitadellilinna ilma suurema täpsuseta. Ikka selleks, et venelasi vähemalt natukenegi karistada.
  Seega pidin sooja hoidmiseks palju energilisemalt sõudma ja püüdma partneritega sammu pidada.
  Öine sabotaaž polnud enam uus ja plaan oli üldiselt sarnane. Kuigi mitte päris, otsustasid nad pärast lühikest kemplemist lahku minna - iga mees enda eest ja vaikselt suurimate laevade poole liikudes laskemoona õhku lasta.
  Sellel oli oma loogika, sest jaapanlased üritasid lihtsalt kiiresti lahkuda . Ja öö ei olnud liiga pime. Kuu ja sa peaksid olema äärmiselt ettevaatlik.
  Nii et nüüd on igal poisil oma eesmärk ja nad teavad, mida teha.
  Kui lasta õhku ladu lahingutehnikaga, mis on peidetud nii, et mürsuga oleks üliraske ligi pääseda, siis laev lõheneb ja upub.
  Jaapanlased olid hiljuti oma laskemoona uuendanud ja tulistasid ainult kaheteisttollise kaliibriga relvadest ja isegi siis mitte sageli, nagu kardaksid nad pihta saada. Seega oli lõhkamiseks sihtmärke küllalt. Samuraid peavad mõistma, et Venemaa randadele lähenemine on väga ohtlik.
  Ameeriklastelt ostetud lahingulaev näeb üsna muljetavaldav ja voolujooneline välja. Hirmuäratav laev, võib-olla isegi hirmutav. Sellel on paar relvi ja 16-tolline kaliiber. Ja see ei saa jätta muljet avaldamata.
  Valerka Lagunov mäletas, et lahingulaevade ajastu lõppes pärast Teist maailmasõda. Need osutusid lennukikandjatel paiknevate pommitajate rünnakute suhtes liiga haavatavaks. Ja paljud neist, eriti Jaapani omad, uputati.
  Ja üks lahingulaev maksab tervelt kolm kuni neli tuhat keskmist tanki. Seega on meresõja osas palju mõelda.
  Poiss ronis mööda teraspinda üles, kasutades oma väga visad sõrmed ja varbad. Ma ei viitsinud isegi iminappe selga panna. Pole vaja, kuigi metall on uus, on ühest kohast veidi naastud.
  Nii et ronite nagu väle ahv. Ja siis saadad väga osavalt oma paljast kannaosa liigutades jaapanlasest valve üle parda.
  Plahvatuste mürinaga saab seda teha nii märkamatult kui ka kuulmatult. Ja siis jooksed kikivarvul kruiisikambrisse. Jaapanlasi on üsna palju, kuid see ei häiri meid üldse. Nad ei pööra tegelikult tähelepanu sellele, mis nende jalge all toimub.
  Pealegi näeb mõni poiss rohkem välja nagu ori kui sabotöör.
  Jah, ja siinsed meremehed on uuest ajateenistusest ning mureliku ilmega seljakotti kandev poolpaljas kajutipoiss tundub loomulik. Kuigi ilm ujumispükstes kõndimist ei soosi, aga... See on Jaapan, kus suhtumine lastesse on tavaliselt karm. See tähendab, et kajutipoiss sai karistuse ja tema mustaks värvitud juuksed pandi spetsiaalsesse patsi.
  Üks meremeestest püüdis poisi paljast jalast kinni haarata. Noor leninlik Valerka lülitas libertiini kerge näpuniksuga välja. Jah, neil on mõned, kes kasutavad poiste teenuseid. Need on nende reeglid, suur sallivus Soodoma patu suhtes. Ei, võib-olla oleks parem panna selga Jaapani vorm?
    Üks kohalikest poistest küsis Valerkalt jaapani keeles:
  -Kes sa oled?
  Noor leninlane Valerka vastas karmilt:
  - Kingituseks kaptenile, kutsikas!
  Ta taganes ja Valerka avas ilma igasuguse tseremooniata põhivõtmega ristluskambri sissepääsu. Tal ei olnud miski piinlik ja ta rääkis juba korralikult jaapani keeles.
  Järgmisena lähete lihtsalt mööda keerdtreppi alla trümmialale, mis on kindlalt kaetud soomustega. Siin osutub kõik kuidagi lihtsaks, mitte hollywoodlikult.
  Aga ei, ja see pole lihtne. Keegi tegi jaapanlastest häält. Võib-olla isegi see poiss kajutist. Kui täiskasvanud jaapanlaste jaoks on kahe ja poole tuhande meeskonnaliikmega laeval poolteist tosinat teismelist sarnased, nad ei vaata neid tähelepanelikult, siis kajutipoisid tunnevad üksteist enam-vähem ja tunnevad uustulnukat. iga hingekiuga.
  Ja Valerka lihased on liiga silmapaistvad, mitte päris inimlikud .
  Mis siis, kui nad seal häiret tõstaksid. Järgmise ukse avamiseks ja detonaatori paigaldamiseks on piisavalt aega.
  Noh, siis on veelgi huvitavam, me murrame kaklusega läbi! See pole üldse Hollywood.
  Esimesed jaapanlased, kes tahtsid Kruyti kambrisse laskuda, tapeti ketaste viskamisega. Snaipripoiss viskas kätega nelja ja jalgadega väga osavalt nelja. Kokku hukkus kuraditosin jaapanlast ja paigaldati detonaator. Poiss sättis selle kümneks minutiks, lootes, et saab välja.
  Nüüd on aeg pildistada!
  Kui meeskond oleks olnud keerukam, oleks nad võib-olla valinud teistsuguse taktika. Jaapanlased aga karjusid ja ulgusid palju. Kuid loomulikult nad ei visanud granaate ja lahingulaev, mille eest nii suurt raha maksti, plahvatas.
  Kuid üks samurai, kes oli endiselt meeskonnast ees, viskas pommi. Nii ohtlik, kui tihvt on välja tõmmatud.
  Noor leninlane Valerka tajus jaapanlaste liigutusi tarretises ujujatena. Muidugi on tema reaktsioon ja kiirus palju suurem kui inimesel . Sõdalasel on pärast tihvti väljatõmbamist aega veel neli kuni viis sekundit.
  Nii et võtate kingituse rahulikult vastu paljajalu ja viskate seejärel järk-järgult hoogu üles. Las ta lendab ja kuulutab kõigile tõrva-tarari !
  Terminaatori poiss urises:
  - See on Tsushima jaoks!
  Ja müristas jaapanlased eri suundades laiali. Pomm kaalus kaksteist kilogrammi. Ja muidugi, see, kes selle viskas, idioot, oleks võinud kogu laskemoonakoorma põrgusse lennata! Ja siis selgub, et samurai tegi endale harakiri.
  Kuna noor leninlik Valerka mõtles ja mõistis palju kiiremini kui tavaline inimene, mõistis ta, et teda võidakse selles laos blokeerida, ja seetõttu tõusis ta püsti, enne kui jaapanlased plahvatusest toibusid. Ja loomulikult võttis ta lahti võlumõõgad, millel oli ka selline imeline omadus nagu teleskoop-antenni või teleskooptoru moodi kokkuklapitavus.
  Jah, oli aeg, mil sidepidamiseks kasutati antenne. Pole ime, et futuristid muutsid suhtlusvahendeid.
  Snaiperpoiss hakkas samuraid maha raiuma ja aeg-ajalt üles hüppama ja jalgu väänama:
  - Mõõk, see on mõõk! Ta piitsutab sind! Ja teile ei anta võimalust oma elu päästa !
  Ka tüdrukud ja Slava töötasid skeemi järgi. Mutanttüdrukud otsustasid loomulikult ka veidi mõõkadega vehkida. Miks kaunitarid ei lõbutse?
  Tegelikult, kui kaua sa suudad istuda nagu kivist jumalanna? Või pigem tegutseda ninja täpsusega ja vähemalt natuke mitte mängida Hollywoodi reeglite järgi?
  Vaikselt ja hoolikalt tegi kõike vaid poiss ja endine Nõukogude impeeriumi leninlik pioneer Slava. Ta avas vaikselt konksukambri, laskus kikivarvul trepist alla ja pani detonaatori.
  Veelgi enam, Slavka muutus Jaapani kajutipoisiks, kuid ei pannud kingi jalga. Kajutipoisid käisid aga tavaliselt paljajalu ja kandsid kingi ainult paraadil või siis, kui oli liiga külm. Ja nüüd, sügise lõpus saabunud talve pakaseimatel päevadel on ka siin veidi külm. Isegi kui see pole sama, mis Siberis või maal.
  Aga miks on Petropavlovsk väärtuslik? Erinevalt Vladivostokist juhtub seal imesid, mida tegelikkuses isegi ei juhtu!
  Noor leninlik Slavka pani detonaatori, läks tagasi ja sulges ettevaatlikult soomusukse. Purjus meremees nägi poissi ja möirgas:
  - Mida sa seal tegid?
  Slavka vastas automaatselt:
  - Ma tõin admirali jaoks välja vene konjaki!
  Slavka polnud veel jaapani keelt õppinud ja vastas inglise keeles. Küsimus esitati aga briti keeles.
  See pioneeripoissi ei üllatanud, aga kui purjus näkk konjakit maitsta tahtis, sai ta nimetissõrmega kuklasse torke . Pärast seda aitas Vjatšeslav inglise palgasõduril õrnalt soomukile istuda.
  Sellega aga noore sõdalase vägivalla kasutamine piirdus.
  Kuid tüdrukvahid hullasid täiel kiirusel. Nad muidugi tahtsid venitada oma lihaseid, tugevamaid kui titaan, ja sattuda pahandustesse. Noh, vähemalt natuke.
  Ka noor leninlik Valerka läks liialt kaasa ja läks üle mõistlikkuse piiri. Ja seda juhtub kahjuks väga sageli.
  Sees kostis mürin, mis plahvatas täpselt sel hetkel, kui pioneeripoiss veel laevas oli.
  Võib-olla oleks kõik hästi õnnestunud, kuid poiss visati raputamise ajal otsekui meelega lõõmavasse korstnasse. Poiss lendas inertsist üle, tema seekordne fenomenaalne reaktsioon millegipärast ei toiminud ja metsavaht sattus põlema.
  Tema tugeva ja elastse naha jaoks pole see leek nii hirmutav, ta võib välja hüpata.
  Raevunud poiss pingutas kõigest jõust kõik lihased, võttis end tuge ja tõmbas raevukalt.
  Ja mereöö andis teed suvepäevale, noor sõdalane lendas mitte tekile, vaid karmile kindlusemüürile.
  Ja pealegi juhtus kõik silmapilkselt, sitke leninist Valerka ei jõudnud isegi imestada, kui põrkas laupkokku suure soomusrüüsliga Saksa rüütliga. Kokkupõrge osutus sõna otseses mõttes ja poisi otsmik lõhenes, kuid osutus sellegipoolest tugevamaks kui visiir ja pätt lendas metsiku karjega alla.
  Ranger Boy vaatas enda ümber ja taipas. Ilmselt hiliskeskajast pärit iidse linna vastu on äge rünnak. Relvad on täis soomust, raudrüüd, odasid, kuid on ka kahureid ja isegi kriuksumist. Isegi kui viimased on veel primitiivsed.
  Noor leninlik Valerka oli relvadega hästi kursis ja mõistis, et käes on 16. sajandi lõpp. Võib-olla isegi Ivan Julma valitsusaja viimastel aastatel.
  Ja riietuse ja vandumise järgi otsustades ründavad üsna suurt linna Saksa palgasõdurid, Poola ja Leedu isandad. Ja Vene armee tõrjub rünnaku koos kohaliku miilitsaga.
  Vau, see on linna vapp. Jah, see on Polotsk! Vau, tundub, et Poola-Leedu Rahvaste Ühenduse kuninga Stefan Batory armee ründab Venemaa linna.
  Täpsemalt piiras Ivan Julma armee tsaari enda isikliku juhtimise all 1563. aastal Polotski sisse ja vallutas. Ja nüüd tahab Stefan Batory selle rahe tagasi tõrjuda. Pealegi õnnestus tal pärisajaloos.
  Pärast seda tekkis oht Vene valdustele Liivimaal. Tsaari-Venemaa tsaar Johannese juhtimisel oli selleks ajaks vallutanud peaaegu kõik Liivimaa linnad ja linnused peale Riia ja Reveli ning mitmed Kuramaa linnad.
  Polotski langemisega omandas sõja käik Venemaa jaoks väga raske iseloomu. Eelkõige avas teise rinde Rootsi - toona palju ulatuslikum ja võimsam riik kui praegu. Kuid praegu on Polotsk peamine kaitsepunkt.
  Poolakad on väsinud ka pikale veninud sõjast Venemaaga ja rootslased pole taandunud jõhkratest lahingutest Taaniga, kui nad saavad pealetungi ära, siis võib-olla ei taha aadel tugeva Venemaaga edasi sõdida ja asjad lähevad korda; rahu saama.
  Omal ajal peatati Batory ainult Polotski piiramise ajal, mis võimaldas Vene maid tugevalt laastada. Nüüd on aga võimalus sõda kiiremini ja Venemaa jaoks soodsama tulemusega lõpetada.
  Noor leninlik Valerka tormab mõõkadega vehkides metsiku raevuga sakslastele ja poolakatele kallale. Ta sattus just rünnaku kõige ohtlikumasse kohta, kus Stefan Batory viskas oma eliitvalvurid ja tema palgasõdurid olid juba mööda seinu roninud.
    Metsavahipoiss viskas väga osavalt paljaste sõrmedega purustatud kivist kahurikuulide kilde. Paar tosinat aadlikku ja rüütlit langesid alla, tappes noore terminaatori mürskude tagajärjel.
  Pioneeripoiss Valerka, lüües mõõkadega sakslasi ja poolakaid ning kolossaalse vaimustusega, hüüdis:
  - Tsaari ja patronüümi eest, edasi!
  Muidugi olid inimesed kuueteistkümnendal sajandil veidi kergemad ja väiksemad kui praegu ning umbes kaheteistkümneaastast lihaselist poissi ei peetud enam lapseks. Kuid ikkagi, kui helepunastes ujumispükstes ja traaditaoliste lihastega mees veskiga kahes hoos kümmekond rüütlit maha lõikab, ei saa te jätta tundmata kõige metsikumat õudust.
  Õudus tuleb muidugi vaenlaselt, kuid vapper Vene armee ja kohalik miilits, vastupidi, saavad inspiratsiooni. Ja ta vastab ka hõiskamise ja lahkete löökidega.
  Noor leninlik Valerka polnud kunagi nii ägedalt ja ägedalt võidelnud kui praegu. Tundus, nagu tundis ta, et pole kauaks siin maailmas, ja tahtis kogu oma energia välja visata ja vaenlasele võimalikult suurt kahju tekitada.
  Ja paljaste sõrmedega loopisid pistodade, mõõkade, kahurikuulide, ketaste ja kiivrite kilde. Ja metsavaht tükeldas kõik oma kätega nagu kohviveski. Mitte vähimatki peatust ega pausi. Vastupidi, surve maksimeerimine.
  Ja Vene armee hüüdis tema eeskuju nähes:
  - Ingel on meiega! Me võidame!
  Stepan Batory parem käsi Hetman Khodkevitš juhtis isiklikult läbimurret kõige haavatavamas piirkonnas. Umbes ja poolakad koos palgasõduritega linna tungisid, olid juba müüride ääres jooksnud, kuid siis ilmus välja paljajalu poiss, kes hävitab parimad sõdalased sada minutis või isegi kiiremini. Kuidas mitte ehmuda ja pead kaotada?
  Hodkevitš koos saja parima sõdalasega üritas tiitlitorni ronida. Kuid ta ei pidanud isegi mõõku ristama pioneerivaht Valerkaga, tabas odaots hetmanile otse silma, mille tormiline nooruk nii osavalt jalaga välja lasi.
  Hetmani surm aeglustus tõsiselt ja viis ülejäänud palgasõdurid ja poolakad argpükslikku seisundisse. Kui poleks olnud Genova linnast pärit tatari vibulaskjate ja jalaväelaste kaitseüksusi, oleks hord kohe taganenud.
  Ja nii kõlas signaal ja Stefan Batory viskas lahingusse värsked reservid. Ta ei tahtnud kõhkleda ega alla anda. Polotski linn on täis rikkusi ning nendele ahnetele ja arvukatele palgasõduritele palga maksmine on väga kulukas.
  Piiramist on võimatu pikendada ka seetõttu, et Venemaa pole sõjas veel täielikult kurnatud ning suudab koguda ja saata abiväge Polotskisse. Eelkõige ilmus uus, üsna andekas kuberner Skopin-Shuisky, kes on võimeline alistama rünnakutes kurnatud Poola-Saksa väed.
  Ei, me peaksime linna kiiresti tormi vallutama!
  Samal ajal avasid nad musketist tule. Loomulikult ei tule selliselt distantsilt sihitud laskmine kõne allagi. Enamik pähklisuurusi pliikuule tabas rünnakule tormavaid rahvahulki.
  Mitu auastet tapeti korraga ja Valerka Lagunov sooritas "draakoni fänni" tehnikat, saates parun Magellari järgmisse maailma . Ja üks prantsuse krahv, kellest sai palgasõdur.
  Ülejäänud vene sõdurid hakkasid veelgi ägedamalt pressima. Mõnikord juhtub inimestega imesid - usk, lootus, armastus. Ja siis unustavad nad oma hirmud ja kukutavad mõõkade, odade ja vikatitega terveid vastaste armeed .
  Kohalikud miilitsad võitlevad. Paljud neist on relvastatud nuiade, kirveste ja vikatitega. Naaberkülad kogunesid Vene sõjaväge ja talurahvast toetama. Paljud lapsed ja naised võitlevad.
  Poisid lasevad tavaliselt kergetest vibudest või kasutavad lühikesi mõõkse või pistodasid. Mõned kasutavad iidset kada. Aga talutüdrukud , milline rõõm, kohandasid harfi linguks. Valerka, lõiganud paksu mehe pea maha , julgustas paljajalu tüdrukuid:
  - Siin on vaenlane! Viska kõvemini!
  Täiskasvanud kaitsjad võitlevad reeglina saabastes või jalatsitega, lapsed ja naised aga eranditult paljajalu. Pealegi mitte ainult vaesuse tõttu. Üks umbes neljateistkümneaastane paljajalu poiss hakib üsna kallist hõbedast soomust ja tal on kullatud käepidemega mõõk.
  Ilmselt on see keskaja mentaliteet - lapsi karastatakse. Pealegi on ilm tõeliselt soe ning pole põhjust sandaale ega saapaid rebida. Täiskasvanud mehed aga ei taha olla trampid ja kes habet kasvatab, peab saapaid kandma.
  Noort leninlast Valerkat aga ei häbene asjaolu, et ta näeb liiga palju välja nagu tramp või isegi orja. Vastupidi, poolakad, pidades teda millekski üleloomulikuks, kardavad teda veelgi rohkem.
  Ja kuigi Stefan Batory viskas kõik oma reservid lahingusse, ei suuda kümned tuhanded rüütlid ja aadlikud purustada Vene sõdureid ja Valgevene sõjaväelasi, kuigi neid on viis korda rohkem ( ja seda siis, kui arvestada kaitsjad koos lapssõduritega!) . Poola kuningas ja Türgi sultani palgasõdur tõid kohale saja tuhande pealise armee. Ja ta sulab otse meie silme all.
  Arvuliselt kehvemate vene sõdalaste rõõmustamiseks laulis noor pioneer Valerka valjult:
  Suure Isamaa pistrik -
  Lenda kõrgemale kui mäed ja taevas!
  Olgu õigeusklikud silmitsi -
  Nad hüüatavad - Kõigevägevam on tõusnud!
    
  Suure Venemaa päike,
  Kergendage meie teed võimsamalt!
  Sa oled universumi kõige ilusam
  Sa ei saa kunagi armsamaks!
    
  Mu süda läheb Jeesuse poole
  See plahvatab nagu keev vulkaan!
  Argpüksile pole taevas kohta -
  Lähme matkama, inimesed!
    
  Maailmas saab olema isamaa,
  Sära nagu surematu kvasar!
  Kuid kirglikud kohtunikud -
  Andke teile kogu armu!
    
    teenige riiki ustavalt -
  See, kes on nagu täht...
  Isamaa, jumal, Venemaa on püha -
  Armastus jääb muutumatuks!
  Ma pöördun sinu poole -
  pöördun enda poole -
    Teenige suurt riiki ustavalt -
  Kosmoses, sügavuses, vees ja kõikjal!
    
  Siis on Jeesus
  Siis on Maria...
  Ja kiusatus ei hammusta...
  Ja saatan ei tule!
    
  Minu isamaaks saab
  Venelased on kõik kerge perekond...
  Ja siis me tõuseme üles,
  Tähtkujude kohal on sinu kodu!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список

Кожевенное мастерство | Сайт "Художники" | Доска об'явлений "Книги"