Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Space Ussr lan vampir

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Pungkasan abad kaping telulikur, ing planet kaping papat saka bintang Sirius, kamp perintis "Burevestnik" dumunung. USSR dadi kekaisaran lintang, lan komunisme dibangun ing. Kamanungsan nyebar ing saindhenging galaksi. Lan luwih-luwih, katon vampir ing kamp teknologi maju ing mangsa ngarep ora dikarepke. Konco iki, minangka ternyata, ana peradaban saingan karo manungsa saka galaksi liyane. Valerka, Leva, Slava lan Marinka - pionir jaman galaksi USSR, dadi drakula lan ngalami petualangan sing durung ana sadurunge, padhang lan nyenengake.

  SPACE USSR lan vampir
  ANNOTASI
  Pungkasan abad kaping telulikur, ing planet kaping papat saka bintang Sirius, kamp perintis "Burevestnik" dumunung. USSR dadi kekaisaran lintang, lan komunisme dibangun ing. Kamanungsan nyebar ing saindhenging galaksi. Lan luwih-luwih, katon vampir ing kamp teknologi maju ing mangsa ngarep ora dikarepke. Konco iki, minangka ternyata, ana peradaban saingan karo manungsa saka galaksi liyane. Valerka, Leva, Slava lan Marinka - pionir jaman galaksi USSR, dadi drakula lan ngalami petualangan sing durung ana sadurunge, padhang lan nyenengake.
  PROLOG
  Valerka Lagunov mlayu liwat wit palem oranye lan pakis ungu sing nutupi permukaan taman sing ana ing cedhak Burevestnik. Bocah kasebut mabur kaya Peter Pan sing legendaris. Dheweke mung nganggo kathok cendhak, cemlorot karo watu warna, lan ora ana piranti mabur sing katon. Ing lanang gundhul, otot gulu, dasi abang shone karo rubies. Dheweke mesem karo pearly untu sparkling marang lintang Violet ageng Sirius. Awak saka Leninis enom iki diantrekake karo kothak relief lan otot ayu banget.
  Panas banget miturut standar kadonyan. Ing kene ana Srengenge lokal sing kuat, sing menehi panas, ultraviolet lan radiasi liyane. Valerka disamak ireng, nanging rambute, ing nalisir, cahya, kaya gandum overripe, uga alis.
  Bocahe mabur, saiki nggawe gelung, saiki ngubengi wit-witan sing katon kaya gitar kanthi senar warna-warni sing metu saka lemah.
  Banjur mlayu ngliwati kembang abang sing bintik kuning. Perwakilan karnivora saka flora iki nyepetake kelopak, meh nyekel tumit sing bunder lan bunder.
  Bocah lanang mau nyuwil-nyuwil kembang sing dipangan manungsa lan ngucap:
  - Pahlawan nguber! Wong liyo wis mlebu lan ora bisa nyekel!
  Leva katon cedhak. Dheweke uga otot, disamak nganggo celana cendhak sing mengkilat, nanging rambute abang tembaga. Nanging, bocah lanang sing nggantheng, ing pungkasan abad kaping telu, meh ora ana wong sing ala ing manungsa. Leva mlayu liwat penyu ukuran tank apik lan cangkang berlian. Bocah lanang kasebut ngeruk dheweke nganggo tlapakane sing telanjang ing pinggir lapisan sing larang regane lan nyanyi:
  - Sampeyan dudu serangga sing nyenengake, nanging penyu ing berlian!
  Dasi abang katon ing kulit coklat dheweke. Mung tumite bocah lanang sing ora nganggo alas sing wernane jambon lan tangane sing jambon, nanging dheweke meh wong Papua.
  Dheweke nglirik Valerka lan njepret driji tangan kiwa. A hologram hibrida singa-tikus raksasa muncul. Lan nggero mbudheg nututi.
  A kumpul kethek ungu lan ijo lokal karo papat buntut saben, uga komplotan saka hibrida jerapah karo wings capung, kesusu, wedi dening kuwi, sanajan virtual, monster.
  Ana sing ngguyu. Bocah wadon nganggo rok cendhak lan kain tipis ing dhadhane bengok-bengok:
  - Aja dadi bully, wong lanang! Anti-pulsarize medeni kéwan.
  Bocah lanang nomer telu sing rambute kriting biru katon.
  Sambil mesem, dheweke kandha:
  - Kabeh bakal quasar , Marinka! Kita mung seneng-seneng!
  Cah wadon ngeklik driji sikile nganggo sikil sing gundhul, cilik, disamak, nanging nganggo sol jambon. Hologram kapal perang sing gedhe lan akeh bedhil, karo kru lanang nganggo seragam belang ing kapal, sumunar. Pelaut nom-noman mesem, lan sepatu boté padhang.
  Sails saka cruiser dihiasi karo desain apik banget, kalebu kembang, gunung, lan bocah-bocah wadon ayu. Banjur, pancen, clattering karo boots dandy dheweke, adorned spurs studded karo berlian, apik banget prawan-kapten muncul ing kupluk cocked karo wulu ditutupi karo perhiasan sparkling kaya lintang. Dheweke nyopot headdresse, mbukak rambute warna godhong emas. Dheweke sujud marang cah wadon lan cooed:
  - Apa sing dikarepake, putri?
  Slavka, sing jenenge bocah lanang sing rambute biru, ngguyu lan mangsuli:
  - Putri! Apa sampeyan ngerti yen ing negara Lenin lan komunisme sing menang, bocah lanang sing nganggo dasi abang seneng ngurmati lan ngormati sing luwih gedhe tinimbang tsar lan kaisar gedhe!
  Marinka cekikikan, hologram langsung ilang, lan mangsuli, utawa luwih nyanyi:
  Liwat badai srengenge kamardikan sumunar kanggo kita,
  Lan Lenin agung madhangi dalan kita ...
  Panjenengané wungu wong-wong ing sabab adil,
  Ilyich menehi inspirasi ruang kanggo njupuk alam semesta!
  . BAB 1
  USSR ora ambruk lan ora ambruk. Kosok baline, komunisme wis menang ing saindenging jagad. Lan Uni Soviet terus berkembang nganti dadi republik pungkasan ing planet Bumi. Sawisé iku , jaman donya sing dipérang dadi pungkasan, lan periode penciptaan sing gedhé lan ekspansi kosmik diwiwiti.
  Manungsa wiwit berkembang lan makmur. Perang, paceklik, epidemi ilang, obat-obatan dadi meh kuwasa. Sampeyan bisa nambah genetika wong, lan piala paling elek kanggo manungsa - tuwa - dikalahake. Wong dadi enom lan ayu langgeng. Masalah materi uga dirampungake . Dhuwit ilang lan saben wong bisa nampa miturut kabutuhan.
  Wong manggon ing saindhenging galaksi. Nanging, ana akeh lintang lan planet. Sumber energi sing durung ana sadurunge ditemokake. Fusi Thermoquark rong yuta kaping luwih kuat tinimbang fusi termonuklir, lan fusi termopreon luwih kuat kaping papat triliun tinimbang proses fusi inti hidrogen.
  Teknologi komputer wis dikembangake, Hypernet lan virtual ultramatrix . Urip wis dadi luwih apik lan luwih nyenengake.
  Wanita malah ora perlu nanggung lan nglairake anak, kabeh iki ditindakake dening inkubator cybernetic khusus. Lan minangka asil, kabeh wong dadi, tanpa pangecualian, saenipun ayu lan karo tokoh apik banget. Lan saiki ana kaping pirang-pirang wakil saka jinis sing padha tinimbang wakil sing kuwat. Lan carane apik lan apik banget donya wis dadi, kang akèh-akèhé ing salawas-lawase enom lan pancen ayu bocah-bocah wadon.
  Lan iki wis dadi swarga nyata! Lan wakil saka jinis kuwat padha Apollo, sanajan beda individu wis wadi. Balapan lan bangsa ing kekaisaran ruang angkasa Soviet dadi luwih campuran, sing nggawe wong luwih ayu lan sampurna.
  Swarga komunisme lan, kayane, kabeh masalah sing penting wis dirampungake.
  Nalika njelajah angkasa, wong durung nemoni peradaban sing luwih maju utawa kurang ing galaksi. Lan sing bisa dadi sing paling apik.
  Awit aku ora kudu gelut karo sapa wae. Sanajan ana akeh planet sing kebak flora lan fauna. Contone, Sirius duwe pitung planet sing duwe urip biologis. Bener, tanpa peradaban. Lan kewan sing paling maju dadi centaurs saka planet kaping lima. Nanging dheweke uga durung duwe alat lan mung njupuk tongkat lan klub yen kudu miwiti gelaran. Bener, Centaurs nduweni kecerdasan ing tingkat simpanse lan bisa ngomongake wicara manungsa. Apa monyet ora bisa nindakake tanpa modifikasi genetis.
  Ing planet kaping papat, sing panas banget, kanthi suhu rata-rata sewidak lima derajat Celcius, wujud urip sing primitif, sanajan sawetara manuk bisa diajari ngomong. Flora lan fauna uga sugih. Kemah-kemah perintis didegake ing kene, lan bocah-bocah gelem mabur ing kene.
  Planet katelu malah luwih panas, nanging uga sugih ing urip lokal. Lan loro sing pisanan banget cedhak karo Sirius, kabeh banyu nguap, lan bentuk protein ora bisa ana maneh. Planet kaping lima luwih adhem, nanging isih luwih panas tinimbang Bumi ing abad rong puloh. Lan kaping enem duwe suhu rata-rata sawetara derajat luwih murah tinimbang ing Bumi, nalika iklim ing kono durung diatur.
  Planet kapitu rada anget tinimbang Mars, nanging uga urip, sanajan luwih jarang. Planet sing isih ana ora duwe urip alami maneh, kajaba bakteri sing paling gampang. Nanging ana akeh mineral lan akeh liyane.
  Sirius sugih ing planet - nganti rolas, lan iku apik banget . Lintang liyane ora dadi loman karo hadiah iki. Kajaba iku, ing tengah galaksi, ing ngendi ana akeh banget lintang, cataclysms lan lindhu terus-terusan dumadi ing planet amarga obahe lintang nyedhak lan surut.
  Bener, wong wis nyoba nggawe planet artifisial saka partikel lintang. Dadi ora ana ancaman kekurangan wilayah sing bisa dienggoni.
  Ana sawetara peradaban ing tingkat pembangunan Mesir Kuna, lan wong padha, beda-beda mung ing wangun kuping. Padha kaya lynxes. Loro-lorone peradaban luwih kuna tinimbang manungsa, nanging wis mandheg ing perkembangane.
  Lan sing menarik yaiku wong-wong banjir lokal bisa urip nganti limang atus taun lan meh ora umur, lan wong-wong mau ora tuwuh kumis lan jenggot, lan tetep katon minangka remaja. Wong-wong dhewe ngarani elf iki. Ya, padha ayu banget, kulit alus, budaya, ceria, sembrono lan bocah cilik. Elves khas saka dongeng karo muda langgeng diwenehi dening genetika unik, nanging uga ing atine ing negara kanak-kanak, lan teknologi tetep ing tingkat awal kuna. Elf malah ora duwe catapults utawa ballistas, nanging kreta tetep dhuwur saka kasampurnan.
  Ing wektu sing padha , dheweke seneng mbangun piramida lan percaya ing akhirat. Miturut cara, èlmu mangsa wis ditampilake sing soko tenan metu saka wong sawise pati fisik, lan iki bisa dadi pribadine lan memori, lan komponen hyperetheric . Dadi ilmu saiki duwe rong tugas utama. Gawe kapal lintang sing bisa mabur ngluwihi galaksi, lan sinau urip maneh wong sing wis mati. Lan pisanan, Lenin, sing ing USSR galaksi kaya Gusti Allah sing urip!
  Malah countdown anyar dibukak saka ulang tahun Vladimir Ilyich! Lan iku kelangan.
  Wong-wong padha kaget amarga kasunyatan manawa ing galaksi tetanggan ana peradaban sing jelas banget kanthi teknologi sing durung ana hubungane karo manungsa. Nanging dheweke uga ora nuduhake agresif.
  Dadi, wong ketemu muda langgeng, sel ing awak bisa dibagi tanpa wates, kang tegese ... Mung langit, mung angin, mung bungah ahead! Lan manungsa ora duwe wektu kanggo cepet-cepet!
  Valerka Lagunov lan Leshka karo Slavka lan Marinka mung umur rolas taun. Dadi dheweke ora duwe kuwatir utawa alangan babar pisan. Dheweke saiki lagi liburan, sing bakal suwene nem sasi, lan bocah-bocah mung seneng-seneng lan seneng-seneng ing wektu iki.
  Saiki dheweke nggawe hologram kanthi ngeklik driji lan driji sikil. Lan padha mlumpat wildly. Sampeyan bisa uga mikir yen karakter wis rampung urip.
  Contone, monyet King Kong lan Tyrannosaurus rex perang. Lan pertempuran lan seneng-seneng agresif tindak karo wong-wong mau. Padha secara harfiah nyuwek saben liyane.
  Marinka squeaked lan mateni:
  - Ora! Iku brutal lan ana getih. Dadi, sampeyan kudu setuju, ora mungkin!
  Leshka geleng-geleng kepala abang tanda setuju:
  - Ya! Pancen, iki kejem banget!
  Lan cah lanang njepret driji sikil sing gundhul. Gambar katon saka kue sing dicet kanthi apik karo mawar lan kembang eksotis liyane sing digawe saka krim, uga mutiara mutiara lan iwak emas kanthi sirip perak. Carane nrenyuhake tenan katon.
  Bocah saka mangsa ngarep nyathet:
  - Apik banget , ta?
  Valerka mangsuli karo mesem:
  - A little childish, nanging sakabèhé ora ala!
  Slavka tweeted:
  Mangan jajan ora elek, ora usah diomongke,
  Nanging luwih apik , ngombe teh karo madu!
  Lan bocah lanang sing rambute biru ngguyu.
  Bocah-bocah padha ceria lan pengin hiburan lan sensasi anyar.
  Slavka njupuk lan muter ing kacepetan dhuwur, nglereni puteran. Ing njero bocah lanang ana nanobot cilik sing ngidini dheweke mabur kanthi apik. Menapa malih, wong lanang padha meh wuda. Nanging hubungan abang padha nindakake sawetara fungsi ing wektu sing padha.
  Kalebu kayata nyedhiyakake gambar komputer lan njaga kontak karo Hypernet .
  Slavka ketemu dheweke ing jejere hibrida saka jellyfish lan python. Lan dheweke secara harfiah spun kewan miskin. Malah suhu dadi luwih panas.
  Bocah mabur nyanyi:
  Carane kita urip gelut
  Lan ora wedi mati ...
  Mangkene carane sampeyan lan aku bakal urip wiwit saiki,
  Lan ing dhuwur lintang,
  Lan gunung sepi ...
  Ombak segara lan geni galak,
  Lan geni ngamuk lan ngamuk !
  Levka muter-muter kanggo nanggepi, uga kanthi kacepetan sing luar biasa, lan ngucap:
  Ana macem-macem lawang ing papan,
  jahat sing ngamuk ...
  Ana segara retak ing ruang ireng,
  Nanging saiki wong dadi Dewa sing kuwat!
  Valerka mrengut lan nyathet:
  - Hyperplasma punika daya! Akeh pangolahan gumantung ing.
  Marinka nambahake kanthi nesu:
  - Kaya ing hypercurrent !
  Lan cah wadon njupuk lan ngeculake pulsar holographic karo driji sikil telanjang. Lan kapal perang ageng katon karo geladhak lan cerobong asep udud
  Levka nyathet:
  - Iki retro - awal abad rong puloh!
  Slavka uga ngeklik driji sikil, lan banjur ana armadillo kanthi waja emas sing mengkilat ing sisihe.
  Bocah lanang kasebut ngucap:
  - Ayo gelut!
  Valerka uga squeaked. Nanging dheweke teka kanthi kapal sing luwih adhem, luwih modern lan canggih.
  Pioneer Boy nyathet:
  - Yen sampeyan arep perang, banjur nindakaken karo musik!
  Levko uga ngasilake dreadnought dhewe lan ngandika:
  - Ora, kita bakal perang karo musik hyperquasar !
  Lan kabeh papat kapal mbukak geni virtual ing saben liyane. Satemah dadi budheg.
  Bocah-bocah padha keplok-keplok tangan lan sikile, muter-muter lan nyanyi bareng-bareng karo ngrasakake, ngetokke untune:
  Kita anak-anak saka kosmos saka jaman gedhe,
  Komunisme padhang wis dibangun...
  Urusane wong , percayalah, ora elek babar pisan,
  Ayo cepet-cepet munggah lan ora mudhun sedetik!
  
  Kita pionir muntahake hiperplasma,
  Komputer super ing dasi kita ...
  Lan robot-robot bocah-bocah manut marang prentah,
  Bisa nindakake ultra ing jam iki!
  
  Kita, pionir, banget, ngerti, percaya marang aku, gagah,
  Kita mabur menyang pojok galaksi ...
  Lan malah saiki sikil kita padha gundhul ,
  Padha bisa ngalahake luwih saka mung sparrows!
  
  Kabeh bakal dadi sampurna lan quasar ,
  Soko sing ora bisa ditemokake ing alam semesta ...
  Kita bakal nindakake, pracaya kula, supaya pulsarically ,
  Aku lan bocah-bocah lagi mlaku!
  
  USSR saiki ageng, yuta
  Kalebu lintang lan planet sing nyenengake ...
  Ana legiun komunis ing mburi kita,
  Kita ora ngerti kasangsaran lan masalah!
  
  Kita bisa nggawe keajaiban apa wae,
  Lan menehi pulsar teoplasma saka driji sampeyan ...
  Ing jaman biyen, kabeh dewa lan Yudas sing ala,
  Lan saiki kita duwe peparingé Gusti Allah!
  
  Ayo dadi pionir ing jagad anyar,
  Ing awak ayu, kebak katresnan ...
  Kita bakal mbangun komunisme ing planet apa wae,
  Lan nul ngipi elek ora bakal bisa!
  
  Vladimir Ilyich bakal menehi inspirasi,
  Lan kita bakal nyanyi lagu nightingale ...
  Sampeyan njupuk momen seneng,
  Lan wong ora bisa mati!
  
  Lan pracaya marang aku, saiki quasar bakal dadi duweke kita,
  Ing saindenging jagad ana komunisme abang ...
  piala lan ngipi elek ,
  Ayo nuduhake altruisme pionir!
  
  Ing ngisor iki ana kapal lintang sing cepet-cepet mlayu menyang langit,
  Dheweke luwih adhem tinimbang rudal nuklir ...
  Lan bocah-bocah, ngerti, pilot cahya plasma ,
  Dheweke bisa njupuk parket kanthi polishing!
  
  Nalika kita ngaso ing planet,
  Lan Sirius minangka bintang sing kita tresnani ...
  USSR bakal dadi swarga sing padhang kanggo kabeh wong,
  Lan Lenin sumringah ing salawas-lawase!
  Bocah-bocah nyanyi kanthi raos lan semangat banget. Lan swarane padha muni lan iridescent, kaya muni lonceng.
  Lan kapal perang ing perang virtual terus siram karo cangkang.
  Bocah-bocah wadon ayu nganggo bikini belang mlayu ngubengi dek. Padha disamak lan barefoot. Lan rambute padhang kaya godhong emas, platina, perak, safir, ruby, zamrud. Bocah-bocah wadon dhewe ayu banget, nalika padha mlaku ing sangisore kulit tembaga para prajurit, bal otot muter.
  Marinka cekikikan lan nyathet:
  - Bocah-bocah wadon iki mung super!
  Valerka nyathet:
  - Ya, lagi dikembangaké lan curvy. Mung kelas ndhuwur!
  Bocah-bocah wadon bener-bener muter karo ombak sing muter nalika mlaku. Iki ayu tenan keren .
  Levka menehi pesenan. Lan bocah-bocah wadon mbukak tong minyak. Lan dheweke nindakake iki kanthi gerakan sing cepet lan anggun.
  Valerka ngalih bedhil menyang mode tembak dipeksa. Lan sisih ngendi cangkang sing dipasang bener murup.
  Bocah-bocah lanang padha ngguyu-ngguyu lan keplok-keplok lan seneng-seneng.
  Slavka cekikikan lan bengok-bengok:
  - Bocah-bocah wadon hiperpulsar !
  Prajurit-prajurit kuwi pancen njerit kaya babi. Ing kene perang ditindakake kanthi efek khusus sing apik. Lan cangkang njeblug, murub ing udhara kaya kembang api. Iki pancen kelas paling dhuwur.
  Valerka tweeted karo mesem:
  - Mekaten, ambruk sisih mungsuh, tembak nganggo senjata piercing .
  Lan pancen , baja lan logam gedhe ambruk. Lan sisih kobong. Lan tumit telanjang bocah-bocah wadon didilat dening geni abang. Lan prajurit njerit, lagi lara saka Burns.
  Marinka grimis lan ngucap:
  - Iki kejem banget. Mungkin kita bisa nyoba versi alus?
  Valerka manthuk sirahe padhang ing gulu otot:
  - Ayo jajal!
  Lan saka moncong bedhil sing dimuat lan saka ngendi bocah-bocah wadon nggantheng ing bikini padha murub, permen, coklat, lollipops lan dragees mabur.
  Slavka didilat lambé lan nyathet:
  - Enak! Aku uga pengin mangan apa-apa.
  Valerka nyaranake:
  - Ayo pesen es krim online!
  Bocah-bocah ora mbantah, nanging ngeklik driji sikil lan ngirim pesen telepati.
  Banjur ana meja kristal ing ngarepe, lan ana gelas anggur emas kanthi macem-macem jinis es krim. Iki minangka pangiriman cepet menyang sembarang titik ing USSR liwat Hypernet, lan gratis.
  Levka njupuk lan scooped munggah es krim emas karo desain karo sendok lan chirped:
  - Iki enak !
  Slavka uga njupuk spoonful saka es krim pink karo raisins lan seneng njedhul menyang tutuk. Dheweke ngunyah lan bocah kasebut nyanyi:
  Iki keajaiban tenan,
  Es krim sing tuwuh ing USSR ...
  Sampeyan lanang ora perlu mbangun unta,
  Supaya ora ana masalah weteng maneh!
  Valerka scooped munggah es krim saka macem-macem kaca tingal ngadeg cedhak. Dheweke nyampur lan nyanyi:
  Bocah-bocah mesthine mangan iki
  sumringah ing kelas ...
  Lan kita bakal mangan kanthi seneng,
  Kita bakal ngalahake makhluk ala ing perang!
  Marinka ngguyu lan kelip-kelip untune. Bocah-bocah wadon ayu ing hologram armadillo uga wiwit mbuwang kaca tingal es krim ing saben liyane. Lan katon lucu. Utamané nalika padha nyolong ing bikini lan dadi reged ing es krim multi-colored kabeh limo. Lan ketoke lucu lan nyenengake.
  Slavka tweeted:
  Donya kudu wedi karo pionir
  Eksploitasi prajurit ora kaetung ...
  Wong lanang tansah ngerti carane perang
  Kita bakal ngremukake jagad sing ala, percaya marang aku, nganti lemah!
  Levka ngguyu lan nambah:
  - Lan kabeh negara nonton pionir!
  Bocah-bocah wiwit mangan es krim kanthi luwih semangat. Lan dheweke nindakake kanthi energi gedhe. Marinka njerit:
  Apa sampeyan ndeleng grahana ing langit?
  Simbol ombak sing apik banget ...
  tandha Armageddon,
  Klompok kosmik melolong!
  Valerka wiwit mlumpat lan muter, nggereng:
  Avadon, kutukan mundhak,
  Avadon, mati total!
  Avadon, lan resimen mati,
  Avadon, wong edan mimpin!
  Hiperplasma!
  Hiperplasma!
  Marinka nyathet kanthi eseman, muter lan mlumpat ing udhara:
  - Avadon, iki setan saka Iblis! Ora pribadi sing apik, ora ketompo carane katon.
  Levka cekikikan lan nyekel sendok emas nganggo driji sikil. Dheweke mbuwang es krim, nuthuk campuran kiwi lan kenari. Manuk hibrida sing apik banget tubrukan, nanging langsung mlumpat lan wiwit dilat dhewe kanthi ilat sing dawa lan cucuk perak sing cendhak.
  Marinka tweeted:
  - Sampeyan ndeleng, malah manuk seneng es krim!
  Slava manthuk lan nyanyi:
  Kabeh wong kepengin mangan
  Prajurit lan pelaut ...
  Kabeh arep lungguh
  Kanggo mencet nikel!
  Levka nyathet, uga mbuwang es krim ing walang lokal kanthi sikil rolas, lan meksa dheweke goyangake es krim warna-warni kanthi impurities.
  - Ya, serangga iku sedulur cilik. Biyen lemut dikembangake ing Bumi, nanging saiki kabeh arthropoda wis dadi apik lan migunani!
  Marinka ngguyu lan ngucap:
  Ana akeh banget lanang apik
  Ninggalake ing pasir ...
  Padha nyelehake crumbs quarks,
  Ing dhuwur superpulsar !
  Bocah-bocah pancen nemu kabeh sing nyenengake lan lucu. Dheweke seneng pagelaran sing nyenengake lan lucu.
  Nanging saiki sampeyan bisa ndeleng manawa kabeh papat kapal perang karo bocah-bocah wadon padha murub lan kobong. Lan geni munggah ing ndhuwur, murub karo kabeh werna saka pelangi.
  Levka tweeted:
  - Iki geni hyperplasmic. Malah Zeus the Thunderer ora bisa ngasilake iki!
  Marinka giggled lan karo dheweke gundhul driji sikil dheweke maleh giliran sabanjuré kapal gedhe dheweke. Lan dheweke meh malah tabrakan karo wong liya. Ana ombak umpluk lan zamrud sing katon cipratan saka gelas sampanye.
  Bocah wadon kasebut ujar:
  - Perang minangka hiburan sing apik, nanging ing wektu sing padha liburan paling awon. Iku ora banget penake, utamané nalika perang ing abad rong puloh lan rong puluh siji, lan kabeh guncang, lan pecahan lan murub merek udan mudhun ing pejuang.
  Slavka nyathet:
  - Firebrands ora ana apa-apa. Luwih elek yen perang ditindakake ing mangsa. Lan perintis, lanang lan wadon, perang tanpa alas kaki lan nganggo celana pendek nglawan Macan lan Panther sing nyedhaki posisine.
  Valerka kandha karo mesem:
  - Lan mlaku tanpa alas kaki ing salju malah apik. Sensasi sing tajem lan unik kaya mengkono iku mung super!
  Levka manthuk karo mesem, ngonfirmasi:
  - Lan jejak kaki gundhul ing salju apik banget. Sampeyan bisa lay metu kabeh ornamen karo wong-wong mau. Aku elinga nalika kita ing kutub kidul, ana zona es kabèh karo frosts. Lan nglawan latar mburi musim panas sing langgeng yaiku sisa planet Bumi, mung super!
  Marinka manthuk lan ngucap:
  - Ya, iki bisa direproduksi saiki.
  Lan cah wadon ngeklik driji sikil. Lan langsung flakes salju tiba ing armadillos kobong. Iki pancene minangka keajaiban. Paling anyar, perang ing wilayah tropis karo bocah-bocah wadon tanpa alas kaki nganggo bikini. Lan saiki salju tenan. Lan iki, kudu dicathet, pancen keren lan unik.
  Frost katon ing geladhak ing ngendi bocah-bocah wadon pelaut sing ayu padha gelut. Lan secara harfiah nutupi permukaan. Lan para prajurit sing nggumunake ninggalake sikile tanpa alas, tapak sikil sing apik banget. Lan katon apik banget lan nyenengake nganti bocah-bocah perintis nggrundel.
  Marinka nyathet kanthi eseman sing manis lan bocah:
  - Perang ing hologram katon lucu. Nanging iki wis ana ing jaman biyen. Lan saiki bakal ana sing agresif ...
  Pancen, ana bom atom njeblug lan njeblug ing geni kanthi lampu kilat ewu foto blitzes . Ing kene pambubaran karya kobong pancen diwiwiti. Lan tetesan sing murub mabur ing arah sing beda-beda.
  Lan splashes irresistibly lan banget violently. Iki pancen geni sing luar biasa. Lan pilar-pilar nyala api sing ana ing ndhuwur cerobong asep lan pertandingan armadillo.
  Valerka nyathet, kanthi tampilan manis lan tentrem:
  - Karusakan minangka semangat, nanging kita duwe kekuwatan sing beda!
  Bocah terminator bakal njupuk lan cap sikil sing kosong.
  Lan para perintis keplok tangan maneh.
  Lan kepiye jiwa bocah ora bisa njupuk lan nyanyi? Soko khusus lan apik tenan. Lan para pionir njupuk lan nyanyi:
  Ana macem-macem lawang ing papan,
  ala raging stream!
  Kawruh menehi pitunjuk akeh,
  Kita padha dadi manungsa, lan saiki kita dadi dewa!
  
  Ing kapal lintang kita nyabrang ombak,
  Quarks umpluk ing vortices eter!
  Apa sing bakal dakwarisaké marang anak-turunku?
  Anak saka donya liyane, badai!
  
  A vakum anget anget ati,
  Lintang-lintang ing sakubenge kaya pasuryane kekasih!
  Kita ngawula kemajuan, ora ana pungkasan,
  Lan ing Bumi maple rustle alon-alon!
  
  Ing ngendi kita mlaku, ana Rus mekar,
  Guntur perang minangka musik urip!
  Ayo dadi wani miwiti kampanye anyar,
  Ayo kita ngabdi kanthi suci ing Tanah Air sing langgeng!
  
  Ya, bakal ana korban, papan sing atos,
  Akeh macem-macem spesies lan ras!
  jembar banget ,
  Kanca ing wayah sore, nanging pengkhianat ing wayah esuk!
  
  Nanging kanggo Rusia ora ana alangan,
  Sapa ngerti: semangat Rusia iku kekuatan!
  Gehenna utawa neraka ora bakal medeni kowé,
  Kuburan ora bakal dikunjara senajan mati!
  
  Mung daging sing bisa dirusak,
  Inggih, nyawa ngawula Motherland setya!
  Kasusahan lan kasusahan, ngatasi kabeh,
  Kita kudu ngencengi sabuk!
  
  Mulané kita padha ngalahaké mungsuh,
  Kita, manungsa, minangka pusar jagad raya!
  Nistha bakal nyusup dhewe, nemoni jotosan,
  Kelembutan, kasusahan lan tangis ora cocog karo kita!
  
  Kanggo kita, ruang wis dadi kaya plataran,
  Penerbangan cepet ing antarane lintang-lintang kaya mlaku!
  Senajan karpet swarga iku tanpa wates,
  Kita bisa mbentuk maneh - ora guyon!
  Sawise nyanyi, wong lanang mateni hologram kanthi perang laut. Tinimbang dheweke, bocah-bocah wadon wis perang karo tentara sing ora kaetung ing jaman sing luwih modern. Nang endi wae ing awal abad rong puloh.
  Nanging para prajurit nggunakake kilat sing mabur saka kuku dawa sing dicet abang. Lan tank secara harfiah ilang. Kit tempur ing jerone njeblug, lan pecahan kasebar ing sisih pinggir.
  Nanging tank, sawise ilang, wiwit sprout menyang grumbulan jambon padhang. Kaping pisanan, mobil sing ilang ing bledhek, banjur kabeh liyane. Lan tetanduran budding bloomed ing werna gembur. Ing kawitan padha mung tunas pink. Nanging banjur kue lan coklat wiwit tuwuh ing panggonane.
  Lan ana grove kabeh tank kuwi, kang dadi grumbulan karo iku sedhep.
  Lan pesawat padha mabur ing ndhuwur. Nanging bocah-bocah wadon, kanthi ombak pedhang sihir, ngowahi dheweke dadi macem -macem barang sing enak. Utamane, roti jahe, kue custard, donat coklat, marshmallow, marmalade lan liya-liyane pancen enak lan nyenengake. Lan nalika es krim wiwit tiba, lan macem-macem varieties, ternyata mung super.
  Lan akeh bocah dumadakan wiwit mlumpat metu, kaya-kaya saka lemah. Lan dheweke nyerang panganan sing ora kaetung kanthi nesu lan semangat .
  Sepatu tumit lanang lan wadon sing gundhul lan jambon katon padhang.
  Bomber serbu nyoba ngobong hadiah pemusnahan marang wong-wong mau kanthi kekuwatan sing mateni.
  Nanging prawan prajurit kasebut ngeklik driji sikile. Lan mobil gedhe banget crumbled menyang lollipops, coklat bar lan bêsik jajan karo krim.
  Lan sawetara roket ing pesawat kasebar ing akeh botol karo label padhang, stiker lan ombenan anak.
  Iki pancene minangka kelas transformasi dongeng sing paling gedhe.
  Bocah-bocah padha njupuk omben-omben sing manis lan aromatik lan ngombe langsung saka tenggorokan. Apa sing ditindakake kanthi napsu gedhe.
  Valerka cekikikan, nyumerepi untune bayi lan nyanyi:
  Anak-anak kita mung paling keren
  Dheweke bisa ngilangi sungu mutan ...
  Kita bakal ngrayakake, percaya, sukses,
  Nglumpukake raksasa alam semesta!
  Papat prajurit sing agresif lan Ilahi, kaya biasane, ing geni. Lan jeneng bangga lan nggegirisi sumunar ing ndhuwur ayu.
  Lan supaya Elena nyerang pisanan. Ombak pedhang sihire. Dadi tank Orkish , kanthi kepala naga ing menara, diowahi dadi kalkun lemu sing enak banget kanthi sajian.
  Banjur bocah wadon demiurge bakal nabrak pesawat nganggo pulsar saka kuku abang. Lan pesawat dadi sosis ageng karo keju, jamur lan fillings liyane, lan wiwit ndharat.
  Banjur bocah wadon kasebut ngeculake bledheg saka pusar lan mantra nganggo driji sikil sing gundhul.
  Lan helikopter wis dadi salteson sing enak banget .
  Nanging putri saka Dewa Putih, Zoya, mlebu perang. Ayunan pedhang dheweke ngowahi tank dadi kue sing enak sing ditutupi coklat lan krim, uga mawar.
  Lan uga mawar nggunakake plasma sihir ing pesawat Orsha kanthi kepala macan lan kuku layung. Lan wiwit dadi permen, kanthi isi sing enak lan aromatik. Lan kabeh dadi enak lan nyenengake. Lan ing permen ageng, ana uga liqueur sing apik banget.
  Nanging nalika putri Dewa Putih nggunakake sikil sing gundhul, pahat lan jinis kilat khusus saka pusar, banjur helikopter diktator Grobofutin dadi permen lan kue custard sing mengkilat.
  Zoya njupuk lan nyanyi:
  - Bocah-bocah wadon kudu nindakake perkara sing apik ,
  Luwih manis tinimbang es krim!
  Victoria uga wiwit ngowahi tank Orsha dadi sing enak kanthi bantuan pedhang. Ing kasus iki, iku bagean gedhe saka es krim ing kaca tingal emas. Lan karo nanas, senggol, lan soko banget sedhep, kalebu klapa.
  Lan nalika cah wadon, putri Chernobog, plucked pulsars gaib saka kuku rubi tangan anggun, pesawat saka Konfederasi Trolltish lan Orkshi dadi wafers custard éca karo madu .
  Banjur prajurit Dewa Ireng nggunakake kilat saka puser lan driji sikil.
  Lan maneh produk kuliner sing apik banget, kalebu donat coklat lan jinis es krim anyar.
  Lan apa mambu sing enak. Carane uga bocah-bocah wadon nyiapake macem-macem iku.
  Victoria nyanyi:
  - Aku kelinci coklat
  Aku iki wong sing lembut ...
  Prawan, sampeyan ngerti, aja dadi schmuck,
  Bakal numpes sampeyan satus persen!
  Lan dheweke nglirik karo mripate zamrud. Lan dheweke duwe pesona sing apik banget.
  Banjur Nadezhda nggunakake pedhange. Ing kene Orkostan lan kekaisaran troll wis akeh pasukan, lan padha ngalami macem-macem transformasi. Lan saiki tank diowahi dadi panganan laut, utamane, sturgeon kanthi sajian sisih lan pistachio sing dipilih.
  Banjur, saka kuku stroberi, dheweke disabetake kanthi energi magis. Lan kabeh banjur. Pesawat kasebut wiwit dadi cumi ing saus, diisi kanthi apik. Lan kanthi isi sing enak.
  Banjur driji sikil telanjang saka sikil anggun saka cah wadon, putri Perun, digunakake, lan saka puser, bledhek sing dipilih lan unik saka tsunami supermagic disabetake .
  Lan helikopter lan prajurit biasa mabur ing wangun iwak lan daging garang karo peparingé finest saka segara.
  Nadezhda njupuk lan nyanyi:
  - Ing segara biru, ing umpluk putih,
  Ing ngendi angin topan ngamuk ...
  Aku wis rampung ilang
  Nelukake negara kanthi dodo!
  Banjur bocah-bocah wadon wiwit singsot, lan saka swarane para prajurit tentara Orksha wiwit dadi kembang sing apik banget, utawa dadi permen sing nyenengake kanthi bungkus sing cerah lan ngisi manis. Lan iku apik banget kanggo nguripake mesin pati menyang soko sing anak tresna banget.
  Lan kabeh pasukan troll cedhak Grozariupol diowahi dadi sedhep, appetizing, manis.
  Lan prajurit pindhah maneh, siap kanggo perang wangkal lan brutal.
  Senajan swasana ati apik.
  Dadi bocah-bocah wadon ketemu ing pinggiran Slavavmorga , ing ngendi ana perang sengit. Padha, papat iki, mesthi, siap kanggo ketemu tentara diktator Grobofutin karo dodo mbukak.
  Plasma magis metu saka kuku abang tangan tengen Elena. Dheweke mabur liwat udhara lan tiba ing tank Orks lan Troll . Lan padha wiwit ngowahi maneh. Padha njupuk wangun pasugatan emas karo salad sumptuous, kalebu nanas lan cumi.
  Piring banget appetizing.
  Lan nalika Zoya bajingan saka penthil layung, prajurit tentara Orcish dadi permen. Lan permen karo coklat lan pambungkus padhang. Apa ngruwat éca.
  Nanging Victoria nyerah saka kuku rubi ing tangan tengen. Lan gaib, ombak gaib teka. Lan pesawat sing kelangan dadi coklat sing enak banget. Lan ditutupi karo krim lan susu kental. Nalika padha ndharat, foil padhang lan madu padhang.
  Victoria nyanyi:
  - Coba, enak banget.
  Masakan iki dudu kubis!
  Nadezhda uga perang karo ngamuk alam bébas. Dheweke minangka prajurit sing desain banget combative. Lan dheweke duwe sikap kolosal.
  Lan stroberi marigolds maneh uncalan metu soko banget padhang lan seductive.
  Lan helikopter dadi gedhe, donat lan kue sing enak. Kajaba iku, custard lan coklat, lan karo irisan nanas. Karya seni kuliner sing apik banget.
  Nadezhda njupuk lan nyanyi:
  - Prawan bangga karo leluhure,
  Jajanan langka...
  Puting abang digebugi ,
  Lair kanthi alesan!
  Prawan iki mung pangkat sing paling apik. Lan kanthi driji sikil gundhul padha ngasilake blots gaib. Asil saka prodhuk iki banget appetizing. Kendaraan tempur infanteri dadi mewah kanthi kembang kaya poppies, kue, cockerels lan iwak sing manis lan cerah.
  Banjur coklat bar sing apik banget katon tinimbang para pengendara motor lan prajurit tentara troll . Lan ditutupi kulit coklat lan madu. Lan kabeh dadi jus lan sedhep. Apik banget , lan karo gambar.
  Ora, sampeyan ora bisa nolak kaya iki. Bocah-bocah wadon iki super.
  Lan padha duwe sikil otot kuwi karo sih-rahmat inimitable.
  Lan disamak , lan kulit cemlorot kaya tembaga. Kabeh katon apik. Kanthi turah mbrawah getih sing mili ing kali. Lan getih dadi krim, susu kental, coklat cair lan barang-barang sing enak liyane. Lan kabeh ing kene wangi, jus, manis.
  Lan bocah-bocah mlayu, sumunar sing gundhul, bunder, tumit jambon. Padha mung gedhe.
  Lan padha nembang, ngetok-etok untune:
  Asyik mlaku bareng
  Ing saubenging awang-awang, ing awang-awang,
  Nyebrang ruang terbuka!
  Lan pesta sukses,
  Koor ramah, koor ramah!
  Lan tentara diktator Grobofutin wiwit dadi soko banget appetizing lan painfully sedhep. Lan iku apik banget .
  Elena nyathet, ngetokake blot sihir liyane kanthi sikil telanjang:
  - Isih, kita bisa Feed kabeh luwe!
  Victoria cekikikan, ngetokake hadiah kanthi tumit sing telanjang, lan ngandika:
  - Ayo dadi lemu, kaya tong minyak,
  Ayo aku ora liwat lawang ...
  Aku Chernobog, pracaya kula, putri,
  Supaya thread urip ora diselani!
  Zoya manthuk karo mesem:
  - Iki apik!
  Ana bocah lanang munggah menyang susu kental kanthi sikil kosong.
  Lan iki ora lucu maneh. Tlapak bayine dicithak. Lan iki
  pranyata banget banget . Bocah mau njupuk lan nyanyi:
  - Susu kental, susu kental, susu kental,
  Muga-muga Fuhrer, setan gundul, mati ...
  Prawan, prawan, prawan,
  Punch orc ing sisih!
  Ya, iku pancene banget nyenengake lan keren.
  Nadezhda nyanyi, nyedhot untune kanthi eseman, lan maneh karo driji sikil sing kosong, ngetokake angin puyuh sing murub lan gaib.
  Hope ngandika:
  - Nguripake Fuhrer gundul dadi peteng,
  Bucalake prajurit jahat kasebut menyang penjara ...
  Bawa sing wulu lan geng menyang pakunjaran,
  Kita bakal nyuwek hama kaya blotter!
  Bocah-bocah wadon njupuk lan sijine driji sikil gundhul ing tutuk lan whistled. Lan prajurit pungkasan lan unit kendaraan lapis baja Orkish wiwit dadi produk kuliner endah, utawa dadi manis, es krim aromatik ing kaca tingal emas. Iki katon ayu lan njalari kebanjiran idu.
  Elena njupuk lan nyanyi:
  Sampeyan Fuhrer gundul, anak Iblis,
  Lan wong Elfia minangka putrane Svarog ...
  Sampeyan sing jahat ngrusak negara,
    Ya, nggawa sampeyan menyang jurang, perusak gundul!
  Zoya langsung setuju karo iki:
  - Kamulyan kanggo Elf Agung tanpa Fuhrer botak!
  Victoria cekikikan lan nyathet:
  - Ya, sing bakal kelangan! Wektu kanggo nggiling Fuhrer dadi bubuk!
  Nadezhda njupuk lan cooed:
  - Bakal ana abad anyar,
  Bakal ana owah-owahan generasi ...
  Mateni wong bodho
  Rusia butuh Lenin maneh!
  Dadi bocah-bocah wadon pindhah maneh, wektu iki menyang wilayah Solntsefey . Paprangan ing kana banget getihen. Diktator ngluncurake tentara Orkshi ing serangan kasebut. Lan pasukane macet ing pertahanan sing ketat. Paprangane sengit.
  Lan supaya papat ayu njupuk mati menyang udhara. Lan dheweke ngeklik driji sikil sing kosong. Lan maneh, blots gaib mabur ngliwati pasukan Orcish . Lan tangki sing nggegirisi kanthi tong minyak sing dawa dadi kue mewah sing ditutupi krim, coklat, lan direndhem ing rum sing dihiasi nganggo gambar sing warni. Sing sapunika uncalan dhewe ing wong-wong mau lan mangan. Kabeh iku mung gedhe.
  Lan prajurit dadi donat ditutupi gula bubuk.
  Victoria nyanyi:
  - Prajurit dolanan, prajurit dolanan, prajurit dolanan,
  Ayo padha nyuwek-nyuwek mungsuh kita!
  Zoya ngeculake aliran plasma gaib saka kuku layung ing tangan tengen lan ngowahi tank tentara Orkshi dadi kranjang karo bagel, kue keju, lan roti jahe. Lan bisa banget .
  Lan pesawat diktator dadi bungkus es krim ing foil warna-warni lan warni banget. Lan gambar padhang, lan kabeh katon apik banget.
  Lan es krim iki, kudu dicathet, enak, lan ana kismis, lan kacang, lan coklat. Delicacies kuwi katon. Kabeh ing kene enak banget .
  Lan helikopter, saka pengaruh kuku ruby Victoria, putri Playful saka Dewa Ireng, dadi cutlets lemak, utawa kebabs ing tusuk emas karo daging jus.
  Sampeyan bakal setuju yen iki apik .
  Nadezhda malah njupuk lan ditambahake saka puser. Lan saiki, pasukan Orkostan wiwit dadi banget appetizing, gilded lan platinum tiram, lan karo endhog Faberge.
  Kabeh iki banget sedhep karo rempah-rempah lan macem-macem sauces lan seasonings.
  Bocah-bocah wadon padha pesta gedhe. Lan prajurit tentara Orkshi dadi permen sing enak banget, kalebu sing nganggo cognac lan liqueur. Lan padha njupuk formulir sing apik banget supaya gampang dipangan.
  Elena nglirik kanca-kancane lan takon:
  - Apa kita mangan apik?
  Zoya dikonfirmasi:
  - Apik tenan!
  Lan kabeh bocah wadon papat bakal ngeculake sihir kilat saka tumit sing wuda, jambon, lan anggun arched. Lan kabeh gunung permen, lollipop lan bungkus es krim muncul.
  gedhe iku kabeh dadi metu. Slametan kuwi bisa dirayakake.
    Bocah-bocah wadon, putri saka Demiurge Gods, nguripake kabeh pasukan Orcish ing wilayah Solntsefey lan Gnomolun menyang macem-macem jinis produk kuliner apik lan banget appetizing, tutuk-mbanyoni. Sing, aku kudu ngomong, mung apik banget.
  Hobbit uga kudu diresiki saka pasukan Troll lan Orcish . Banjur bocah-bocah wadon bali ing tumindak.
  Mesthine, abang sing abang, werna strawberries overripe, kuku tangan loro minangka senjata nomer siji. Lan para prajurit nuduhake aerobatik sing paling dhuwur, ngeculake blots gaib saka telapak tangan bocah wadon kasebut. Lan padha mabur kaya kali kembang kelopak.
  Lan dheweke ngowahi pasukan dadi gelas es krim emas utawa panggang jus. Contone, pesawat dadi angsa goreng karo apel lan jeruk ing sisih. Lan rudal hipersonik dadi wafel kanthi potongan coklat, klapa, mangga lan nanas. Iku apik tenan sedhep.
  Prajurit saka pasukan Trollish lan Orcish uga dadi grumbulan gembur dumadi saka swarga, kuwi apik banget, kembang warni. Utawa dadi permen utawa es krim. Lan tansah nganggo ngisi lan pistachio sing apik banget, lan rasukan liyane sing apik .
  Lan jenis kue sing muncul luwih adhem tinimbang Napoleon. Kabeh apik lan apik banget. Lan mawar dicet nganggo krim, kabeh warna spektrum.
  Carane apik banget kabeh wis dadi. Lan ambune ing kene pancen nggelitik irungmu. Lan mambu unik.
  Uga ana transformasi prajurit dadi patung coklat kanthi wujud maneka warna kewan . Lan ing kene ana terwelu, lan asu ajag, lan bajing, lan bruwang, lan barang-barang liyane sing paling enak lan paling apik.
  Victoria nyanyi:
  Aku dikandhani yen dheweke dudu putri Chernobog,
  Cukup ayu lan kelinciku ...
  Wong, aja ketat karo wong wadon,
  Invoice wis ditanggepi - paukuman wis ditampa!
  Zoya manthuk karo eseman, ngowahi rudal Ork dadi permen sing enak lan manis maneh:
  - Matur nuwun Gusti Putih,
  Kanggo donya sing manis ...
  Supaya Fuhrer botak mati ,
  Lan kita ngrameke pesta!
  Lan para prajurit bakal mlumpat lan nggulung pinggul sing mewah.
  Kene ing tanah padha ulig tentara Ork saka diktator. Luwih tepate, dheweke ngowahi sarana karusakan dadi barang sing enak lan apik, lan ternyata keren banget.
  Lan saiki para prajurit mabur menyang segara kanggo netralake armada trollemore . Dheweke bisa nindakake kabeh.
  Victoria malah nyanyi kanthi bungah sajrone penerbangan kasebut:
  - Raja bisa nindakake kabeh, raja bisa nindakake kabeh,
  Lan kadhangkala dheweke mutusake nasib kabeh Bumi ...
  Nanging aja ngomong apa-apa, nikah kanggo katresnan,
  Ora siji, ora siji raja bisa!
  Ora siji, ora siji raja bisa!
  Bocah-bocah wadon wis ana ing ndhuwur Segara Chervonotroll . Lan padha nglayang ing udhara. Lan tangan gundhul saka tangan ayu ing tumindak. Lan gelombang tsunami energi positif gaib mabur metu saka kuku abang. Lan cruiser perang Orkish langsung malih dadi sajian ageng ing wangun lele karo sajian ing tray emas studded mirah. Lan para pelaut orc dadi permen coklat gedhe, utawa bungkus es krim karo nanas. Lan Zoya bajingan maneh , lan cruiser sabanjuré dadi ing wangun perch ageng, lan ana roti karo coklat lan gendul omben-omben sing dipilih.
  Zoya njupuk lan nyanyi, nuduhake untune:
  - Anggur misuwur kanthi rasa sing apik banget,
  Iku nuthuk wong kuwoso saka sikile!
  Victoria ngeklik driji sikil, lan kapal Orkish liyane dadi penyu kanthi cangkang berlian. Lan daginge dicampur karo urang lan biskuit. Lan para prajurit lan pelaut dadi sele utawa kismis. Kok enak kabeh iki. Lan ana ambune kaya wedhus panggang. Contone, Nadezhda ngowahi cruiser Orkish dadi celeng panggang ukuran kolosal ing tray platinum. Lan aku kudu ngomong, iku enak banget. Lan saus karo ketchup apik banget.
  . BAB 2.
  Marinka, ndeleng iki, ngguyu lan nyathet:
  - Iki perang, mung super!
  Slavka nyathet:
  - Iku muni banget childish. Nguripake prajurit mungsuh dadi ngruwat.
  Levka nyaranake:
  - Ayo dadi luwih serius banjur!
  Bocah wadon perintis nyengir:
  - Lan luwih modern!
  Bocah-bocah pionir padha mbengok bebarengan:
  - Generasi anyar, angin quark, menehi owah-owahan, kanthi hadiah gedhe!
  Valerka mutusake kanggo nonton film cilik kanthi pertempuran ruang lan, tanpa mikir kaping pindho, nguripake hologram lengkap.
  Wong lanang singsot lan mandeng karo mata zamrud lan safir ing tontonan sing nggumunake saka film fiksi ilmiah.
  Puluhan, atusan ewu kapal lintang artropoda sing ambegan werna abu-abu baris ing cedhak pesawat sing transparan lan mendhung, ngrokok kanthi pedhut jambon susu kanthi kembang api warna-warni sing sumunar saben-saben.
  Marinka nyathet, nglirik karo mata safir:
  - Iki saestu mujijat nyata lan figurative!
  Slava cekikikan lan ngandika:
  - Konsep keajaiban minangka konsep sing relatif. Wong mung durung perang ing papan.
  Ing film kasebut, peradaban nyamuk nyebarake armada.
  Kapal-kapal kasebut minangka negara sing bentuke rada aneh, lan katon kaya iwak segara sing medeni, rada rata amarga kekandelan banyu lan padhet karo meriam spiked lan setir sing mlengkung lan antena saka macem-macem pemancar. Padha nglangi, kaya predator sing mlaku menyang mangsa, saka arah sing beda-beda, nyoba nembus perimeter, kalebu asteroid sing diadaptasi khusus kanggo pertahanan. Saliyane ing bagean biasa Robotamomat , ana bajak laut bayaran. Kapal-kapal kasebut dibedakake kanthi wujud sing pretentious, biasane medeni, lan kapal bintang individu katon aneh lan ora masuk akal. Nanging, dheweke diwenehi peran pendukung. Senjata sing paling nggegirisi yaiku kapal perang kapal penggedhe sing mentas dirilis, kebanggaan lan kaendahan armada nyamuk. Mirip ramp listrik raksasa sing dawane rong atus kilometer, kapal selam kesewenang-wenangan minangka kesan sing nggegirisi. Durung ana sing ngerti, malah dadi rahasia kanggo jenderal nyamuk, yen tes senjata super anyar lagi disiapake. Mung Marshal Bloodsucker- Hyper , spesimen nyamuk sing rada gedhe, sing ngerti eksperimen sing bakal teka. Dheweke duwe asisten, uga arthropoda. Uler lemu mlebar kabeh sikile rolas. Swarane kaya dheg-dhegan.
  - Bug sing duwe otak mung minangka cabang degeneratif ing wit evolusi. Aku mrentah supaya emitters akselerasi hiperplasma diuripake reaktor anti-thermoquark . Oh, senjata anyar, superlaser kanthi pompa anti-thermoquark , sampeyan bakal nuduhake mungsuh panggonane ing jagading wong mati.
  Sawisé iku, ngguyu nyusul.
  Valerka ngucap:
  - Kepiye reaksi anti-thermoquark beda karo reaksi thermoquark sing prasaja?
  Marinka mangsuli kanthi yakin:
  - Arah lan polaritas proses, sing ngidini penetrasi sing luwih apik saka dimensi siji lan setengah.
  Levki cekikikan lan narik abse:
  - Sarwa, iki fantasi kelangan!
  Sauntara iku, tweeted:
  - Ya, kaluhuran mutlak. Kita bakal ngobong mungsuh, sanajan kekuwatane.
    Jendral barked , mulet awak kang kandel dadi senar . - Sayange yen sampeyan ora bisa mangan fukil, iku beracun.
  -Nanging sampeyan bisa mangan anion. Dheweke duwe protein sing lembut lan apik banget. Aku khusus supaya pangan kaleng saka cabang sisih sing mundak akeh ing Planet Scott.
  Count Marshal didilat lambene plump karo ilat dawa.
  -Kita duwe mayuta-yuta kapal ing kene. Lan kita luwih kuwat tinimbang kabeh wong. Kekuwatan kita bisa ngrusak galaksi. Saiki kita bakal nduduhake soko sing ora padha karo alam semesta. - Marshal meneng, keselak kanthi bungah, lan liwat gravioscanner nyawang kabeh kumpul sing ora bisa diétung, ing ngendi kapal armada sing ora bisa dikalahake, sing wis bisa nyedhot plasma, padha kumpul.
  Marinka tweeted, nglirik kanca-kancane:
  - Apa ora apik ! Hiperpulsar trivial ! Iki kapal-kapal!
  Valerka nyengir:
  - Dheweke mesthi quasar !
  Levka nyengir:
  - Malah sing hyperquasar !
  Ing sisih ngelawan ana beteng asteroid telung atus seket kilometer . Dibangun ing weteng ana meriam hiperplasma sing kuat, pemancar terowongan, laser sing dipompa ultra-annihilation , jebakan non-intervakum , rudal ruang-menyang-angkasa lan counter-charge .
  Lan kabeh iki ditutupi dening stasioner, siji lan setengah dimensi, lapangan pasukan. Asteroid kasebut dianggep minangka paku pertahanan intergalaksi sing ora bisa ditembus. Yen garis wis rusak, tentara mungsuh ngancam arep menyang mburi. Iki minangka strategi pertahanan agresif.
  Ing jarak cilik, kapal lintang Fukil liyane sing kuat ngambang, siap nemoni mungsuh kanthi hiperplasma lan grovititan . Pasukan iki diprentahake dening marshal, Adipati Fuantabo .
  - Gelombang nyamuk sing reged bakal nabrak dermaga hyper-titanium saka balapan gedhe Fukils.
  Kumbang kasebut nggambarake mirip cookie kanthi enem driji sing fleksibel, kaya tentakel gurita. Dheweke milih ngungsi ing papan sing paling dilindhungi - pusat asteroid.
  Marshal Fonura ana ing mode pertempuran. Delengen garis asteroid kasebut ndadekake kabeh mripat lima padha cemlorot. Spaceship dheweke mboko sithik nyedhaki jarak tempur. Nyekel proyeksi 3D ing tangane, dheweke nggawe U-turn. Kapal penggedhe raksasa muter ngubengi sumbu kaya-kaya ora duwe massa. Kapal cilik mbaleni ritual kasebut. Mung kapal bajak laut sing ora ngetutake. Salah siji saka wong-wong mau, sing paling gedhe, rada kaya wit mati sing nggegirisi, shuddered lan kenek karo ultralaser lan hyperplasma volleys, supaya adoh ora mbebayani amarga jarak adoh kanggo target.
  Leshka sang:
  -Ayo ana gol - dinamo maju!
  Slavka, kanthi untune, nambahake:
  - Iki bakal dadi tujuan sing mateni !
  Lan dheweke sumunar mripat biru.
  Valerka nyengir:
  - Mungsuh ngenteni kekalahan lan lalen, lan kamulyan USSR minangka conto kanggo kabeh wong!
  Marinka cekikikan lan njerit ing ndhuwur paru-paru:
  - Delengen carane serangga iki kurang ajar saiki ! Dheweke bakal ngrasakake hipervakum !
  Nanging, shooting wiwit. Starships individu wiwit ngganti salvos.
  Sawetara rolas kapal Fuquil mlayu maju, lan wiwit ngebom rudal akselerasi hyperphoton . Foura nguripake driji lan nyuwun:
  kanggo pulsarize mungsuh wis ?
  - Ya, komandan! - Komputer mangsuli dispassionately.
  -Inggih, banjur njaluk iku. Kita ngirim sinar hyperlaser kanthi dawa gelombang paling amba.
  ultralight emanated saka kapal perang kapal penggedhe Newest , saka kadohan ketoke sing iki multiply digawe cepet syuting saka cobblestone Mudhun menyang banyu. Carane cepet, satus kaping luwih cepet saka kacepetan cahya, hyperplasma flashed. Kira-kira satus kapal lintang kanthi puluhan ewu prajurit ing kapal dumadakan dadi awan gas panas lan angin puyuh saka bledug kosmik garing.
  Marinka squeaked lan napuk sikile sing gundhul lan pahat:
  - Iki apik tenan!
  Valerka ngangguk-ngangguk,
  - Hyperphoton ing tumindak!
  Levka tweeted:
  - Graviodoskaya ing driji!
  Slava ngguyu lan ngandika:
  - Kuwi noto bolongan anti-ireng !
  -Checkmate! - Fonura untune, lancip lan dawa, kaya anyelir. - Iki diarani flat hyperlaser . Lan saiki kita bakal nyiyapake sing luwih panas lan quasar kanggo mungsuh . Kita kudu nyedhaki asteroid kanthi ewu sakley liyane.
  Swara wadon sing nyenengake keprungu:
  -Sampeyan bisa mencet wong saka kadohan iki. Superlaser nduweni paralelisme sing meh sampurna, tegese ora ilang.
  Foura malah nggereng-gereng kasenengane.
  -Banjur jam pitungan kanggo Fukols wis teka. - Lan dheweke nyekel tangane, utawa luwih paws, ing remot kontrol.
  Marinka tweeted:
  - Iki minangka pertunjukan ultraquasar !
  Valerka nambahake:
  - Lampu kilat megafisik !
  Levka, kanthi untune, nambahake:
  - Ing pepeteng ultravakum !
    Hyperreactors diluncurake, kabeh rod wungu. Ing saubengé saben tong minyak, jaring labah-labah sing ngrokok kanthi pedhut ungu wiwit tuwuh, ngethok jurang.
  Ing bagian sekedhik, retak mencorong teka saka patang sumber intersected lan padha ing sisih papan iki dadi balok kuat, tabrakan menyang vakum, ramming tembok ireng kaya sledgehammer hyperplasmic. Kekuwatane foton sing akselerasi nganti ultra-kacepetan langsung nembus sangang dimensi. Dheweke ngrusak struktur spasial, kekuwatan sing kleru lan lapangan setengah spasial. Kabut asap luwih padhang tinimbang supernova kanthi suhu nganti pirang-pirang quintillion derajat. Mesthine, luwih saka siji lintang sing dibangun kanthi proses fusi termonuklir sing prasaja ora bisa sumunar dadi panas lan padhang. Pasukan sing ana ing kene yaiku rong ordo magnitudo sing luwih kuat.
  Leshka tweeted:
  - Iki daya hyper-black hole !
  Slavka nemokake perlu kanggo nambah:
  - Lan anti-pulsar !
  Marinka tweeted:
  - Nanging kita uga bisa ngatasi!
  Valerka dikonfirmasi:
  - Mesthi! Sing seneng ngguyu, sing dikarepake bakal entuk!
    Medan gaya gravitasi asteroid benteng ora bisa nahan tekanan energi alam bébas kasebut lan mung bledosan kaya gelembung. Banjur lepen sing medeni nyabrang tengah, nyabrang liwat blok waja.
  - Potong dadi pecahan. - Foura dhawuh komputer. - Semprotan benteng menyang nanoshards .
  Valerka nyengir:
  - A metadictator tartamtu !
  Marinka cekikikan :
  - Mudhun karo diktator lan arbitrariness!
  Beam super-padhet terus shred lan kobong. Lan ora suwe, ing situs benteng ruang sing ora bisa ditembus, mung tumpukan puing-puing abang panas sing isih ana. Sisa-sisa mega-benteng bengkong lan bengkong ing spiral. Sèket lima yuta fuquils lan telung atus sèket wolung yuta robot tempur ketemu mati ing kene, biasane cepet lan ora krasa lara, nanging ora kurang elek kanggo sing. Marsekal-Adipati Fuantabo uga tilar donya .
  - A bolongan ireng ing bokong! - Funura bengok-bengok. - Kita nindakake, kita pulsated . Transfer erupsi plasma menyang tanggane.
  Sawise akeh energi wis digunakake, butuh sawetara wektu kanggo urip maneh. Ing wayahe iki, kapal lintang sing ora kaetung nyerang keliling, ngarahake pelanggaran sing digawe kanthi pinggiran sing rusak lan ilang. Perang sengit pecah, atusan ewu kapal angkasa gabung ing rangkulan pati. Saka akeh pecah, hypervacuum katon godhok lan pecah . Mriem-mriem ngrusak menara-menara lan nembus lambung kapal maneka warna. Starships individu, kejiret ing crossfire, mung mbledhos lan annihilated kolom pasukan cilik ora bisa nahan tekanan gabungan.
  Marinka ngepuk-epuk telapak tangane lan tlapakane sikile sing tanned lan kuwat:
  - Iki pancene mung superquasar !
  Valerka tweeted:
  - Inggih, dimensi alam banget dihormati! Komposisi perang ora vakum!
  Levka nglirik kanca-kancane, nyepak-nyepak sikile, lan njerit:
  - Hyperplasma ora bakal tekan titik edan!
  Slavka setuju karo iki:
  - Sing mesthi bener!
  Bèntèng-bètèng stasioner nyedhiyakake perlawanan sing serius, saben-saben duweni luwih saka sewu meriam abot, ngetokake potongan hiperplasma kanthi kecepatan superluminal lan misil ultra ing akselerasi superphoton . Iki minangka voli sing nggegirisi, ngrusak barisan para penyerang .
  Marinka tweet maneh:
  - Iki super-perigee !
  Valerka manthuk, ngacungake ajiné:
  - Nyuwek gravirroof saka lashes foton !
  Slavka nyathet:
  - Hyperkoster ultraphotonite !
  Levka nggero:
  - Muatan teonuklir !
  Mesin pati wiwit obah maneh, ngetokake sinar hiperplasma ing asteroid sing cedhak. Blok rong atus kilometer kasebar kaya potongan es saka pukulan tongkat baja. Taktik iki efektif banget; Fuquil wiwit gupuh, lan sawetara kapal sing kasebar ing rasa wedi, kaya kupu-kupu sing mabur menyang obor Olimpiade. Sing liyane perang banget. Kajaba iku, cadangan digawa menyang paprangan, lan perang sing nggegirisi saya tambah akeh.
  Jendral Agung Fukils Firon tenang, dheweke narik cadangan sadurunge lan yakin yen dheweke bakal bisa ngusir serangan nyamuk lan sekutu. Nanging uler sing ambegan flora banget licik, lan bisa menehi kejutan. Pakaryan kita dhewe ora nindakake tugas kasebut lan mbantah manawa ora bisa nggawe hyperlaser kanthi kekuwatan kasebut, nanging nyatane mungsuh dadi wong sing pertama nggunakake barang anyar sing mbebayani. Saiki naluri lan intuisi mung nyaranake rong pilihan: kanthi cepet mlayu, utawa mlebu pertempuran sing cedhak, nyampur rangking. Ing kasus iki, pecut dawa saka superlaser bakal resiko nuthuk mudhun dhewe .
  Valerka nyathet:
  - Kaget, kaget, kejutan urip!
  Marinka mbenerake:
  - Luwih kaya hypersurprise !
  Levka ngguyu lan mbantah:
  - Nanging senjata Hypertheonuclear isih adhem!
  Slavka ora setuju:
  - Ora, ora ana sing luwih keren tinimbang pionir!
  Firon, sing ora kerep katon ing antarane tingkat paling dhuwur saka komando korup, wani. Lan dheweke nggawe keputusan - perang nganti mati! Sawetara yuta kapal karo milyaran pejuang , loro organisme biologis lan elektronik, sing intertwined ing kusut neraka. Iku ketoke sing hyperspace wis warped, lan Ultra-vakum iki retak, lan retak ora kaetung kapenuhan superplasma . Kelip-kelip sing paling padhang, ngetokake energi sing ora bisa diukur, kaya kembang raksasa sing langsung mekar ing angkasa, kanthi kelopak predator sing urip kanthi rakus nyedhaki kapal angkasa. Kapal perang, kapal perang gedhe , kapal penjelajah, charkoshes , penghancur hyperlaser , operator rudal, aerobonus , kapal laser, pejuang abot, medium, entheng lan liya-liyane. Kabeh iki dirusak saben detik kanthi puluhan ewu, nyebar dadi pecahan, utawa hiperplasma , magma sing digawe panas banget.
  Marinka cekikikan, menggigil:
  - Wedi! Pancen, iki ultra-blackhole !
  Firon milih mega-cruiser seluler kanggo awake dhewe. Iku gampang kanggo printah saka iku, lan kacepetan dhuwur lan maneuverability banget digawe iku bisa kanggo perang kasil. Ngarep-arep yen nalika perang maju, sawetara kapal bintang mungsuh bakal nyoba nempuh pasukan ing planet Shito , Mata lan Griko, dheweke mrentahake supaya permukaan ditambang nganggo tambang penghancuran. Mangkono uga, meh padha sepi, lan sawetara pribumi ora bisa diluwari.
  Valerka nyathet kanthi eseman karnivora:
  - Iki megacunning !
  Marinka cekikikan lan nyathet:
  Iblis nglakokaké perang ala karo para perintis,
  Mungsuh perang kanthi kejam, khianat ...
  Nanging pejuang pionir numpes Iblis,
  Mbuktekaken bebener sampeyan ing perang pasukan!
  Levka tweeted:
  - Pioneer, pionir, komunisme - sampeyan minangka conto!
  Slavka mbenerake:
  - Luwih kaya Oktober.
  Siji lan setengah ewu transportasi serangan amfibi , ing tutup sawetara puluhan ewu kapal, kalebu " meromat " lan "neutron", penetrated kanggo wong-wong mau. Planet-planet kasebut relatif kurang dilindhungi. Sektor iki praktis mbukak. Sadawane rute, skuadron mung nembak satelit cilik. Kajaba iku, padha begja ing dalan padha ketemu enem modul karo bahan bakar lan amunisi - ora kabeh padha bisa kanggo evakuasi.
  Kajaba iku, jenderal maling duwe pengaruh negatif sing ndhelikake sawetara barang sing dicolong ing jagad iki. Ngerti iki, nyamuk nindakake pendaratan gedhe-gedhe. Ana telung yuta prajurit sing dipilih ing saben planet ; Sanalika armada predator mapan, padha njeblug bebarengan. Gemuruh sing nggegirisi, njerit, njerit, kedutan sikil uler setengah kobong. Flare Annihilation, saben, gumantung saka jinis materi, saka sewu nganti limang ewu luwih kuwat tinimbang termonuklir. Biaya sing relatif murah lan prasaja. Ing kene, nyamuk kasebut salah lan ora ngirim regu pemindai.
  Valerka cekikikan lan cekikikan:
  - Ya, iki impact produktif kita!
  Marinka mbenerake:
  - Sawetara kita! Iki paling kamungkinan film anti-pulsar !
  Levka ngandika kanthi logika tartamtu:
  - Perang iku kedadeyan ing film diwasa!
  Slavka ngucap:
  - Mungkasi nggawe antimoni antipulsar !
  Grand General Fearon, Nanging, ora weruh iki - adoh. Kabeh perhatiane difokusake ing kapal perang unggulan . Perang kasebut saya tambah akeh lan, kaya sing dikarepake Firon, superlaser kasebut sementara meneng, sadurunge ngrusak sawetara benteng stasioner. Armada kasebut pecah dadi pirang-pirang klompok sing kapisah, sing saben-saben milih taktik perang kanthi mandiri, tanpa bantuan saka komando dhuwur. Ing kahanan kasebut, kabeh diputusake kanthi kaunggulan angka, lan dheweke ana ing sisih nyamuk. Jendral Agung ngerti yen dheweke ora bisa tahan suwe, lan dadi tujuan utama: numpes kapal perang kapal penggedhe. Kanggo nindakake iki, kang sijine bebarengan klompok starships kejut, lan nyedhaki lan nyedhaki. Kekuwatan sing paling penting saka kapal raksasa kasebut yaiku medan pasukan. Iku mung bisa bejat liwat utawa weakened dening jotosan consolidated kanggo siji titik.
  Marinka ngetokake:
  Serangan langsung tanpa ndhelikake,
  Wis suwe ora percaya ing tembung ...
  Tembung kudu njupuk kaya tank
  Lan pukulan orc ing untune!
  Valerka, kanthi eseman sing sumunar kaya mutiara, manthuk:
  - Sing mesthi bener! Nanging apa nyamuk duwe untu?
  Levka tweeted karo mesem:
  Lali-aku-ora tuwuh nang endi wae,
  Ibu gawe pie...
  Pelopor isih duwe untu,
  Fangs bakal cepet tuwuh!
  Slavka nggereng, guyon lan serius ing wektu sing padha:
  - Supaya kabeh padha gemeter, supaya kabeh padha gemeter, supaya padha ngajeni!
  Iku ketoke sing nasib wis favoring wong-wong mau lengkungan spasial liyane muncul ing vakum, lan stream meteorit metu saka ngendi wae. Iku banget kandel lan digawe angel kanggo ngarahake lan njupuk. Ing lalu lintas sing teka, grombolan aneh kasebut nabrak kapal perang kapal perang.
  Marinka nyetak sikile sing telanjang lan ngucap:
  - Hyperpreon kuadrat!
  Valerka nglirik cah wadon lan takon:
  - Apa ora ing kubus?
  Bocah wadon mau banjur mangsuli:
  - Lan babagan kepala kubis!
  Slavka nyengir:
  - Bener!
  Saka impact, layar protèktif gumeter, geter, lan mancaraken kabut gemerlap. Mlumpat nyedhaki, mega-cruiser nembak biaya saka kabeh meriam plasma lan murub pluru lan laser. Tanggepan salvo luwih kuwat malah bisa ngrusak busur lan ngethok sayap kapal sing ora beruntung.
  Foura nggereng:
  - Numpes. Bakar alien iki. Kabeh gaman - geni !
  Salvo sabanjuré, Nanging, ora supaya ngrusak. Komet lan meteorit nglembutake jotosan kasebut.
  Nanging kapal liyane ditarik munggah. Daya pukulan wektu iki luwih kuwat. Sawise remuk lapangan, wis weakened dening pamblokiran gedhe, biaya nggawe bolongan nyengsemaken.
  -Saiki wektu kanggo mbuwang bom thermoquark . - Firon menehi dhawuh.
  Valerka tweeted kanggo nanggepi:
  - Iki bakal tenan, tenan kelangan!
  Marinka mangsuli kanthi bungah:
  - Lan tenan ing pertempuran!
  Slavka nggero:
  - Hyperstar !
  Levka ngguyu lan ngandika:
  - Ora, ora dadi luwih adhem!
  Biasane rudal kuwi ora sakabehe efektif amarga counter-rudal , utawa anti-radiasi , nanging ing kasus iki, karo bagéan saka kapal perang kapal penggedhe lumpuh, iku bisa digunakake. Mesthine, meteorit uga nyebabake alangan kanggo kapal lintang cilik, nanging isih ora nandhang sangsara kaya raksasa iki.
  - Radiasi maksimal! - Firon mbengok kanthi swara banter.
  Dicepetake dening ultraphoton , telung misil langsung mabur menyang pelanggaran kasebut. Raksasa sing ngancam nggegirisi lan bisa nampa rong "hadiah". Nanging banjur daya katelu mbledhos rada saka sisih, mung widening bolongan nyengsemaken.
  Marinka nyengir:
  - Iki apik banget - mung super!
  Valerka nambahake:
  - Loro hyper lan super!
  -Atus quasars mudhun saluran! - Firon nggero lan mbuwang kilat amarga frustasi. - Gagal serangan kuwi. - Banjur dheweke tenang, ora kabeh ilang, dheweke dhawuh menyang pemancar gravitasi . - Nyerang kapal penggedhe kanthi sekuat tenaga, target bolongan kasebut.
  Pesenan ternyata praktis. Serangan lan serangan sing luar biasa kasebut sukses banget. Lan senadyan papat starships padha numpes dening bali geni, longkangan iki widened.
  Sawise iku, salah sawijining roket thermoquark mabur menyang hyperreactor . Proses fusi quark yuta kaping luwih kuat tinimbang fusi termonuklir. Jeblugan kuat kasebut langsung ngobong struktur kapal, nyebar menyang hiperplasma. Gelombang gravitasi lan foton kanthi cepet nganti kacepetan superluminal ngowahi dadi gas langka. Tentakel cumi-cumi, dipanasake nganti pirang-pirang quintillions derajat, ngubengi potongan-potongan materi, ngobong kapal sing cedhak.
  Valerka nyathet kanthi agresif, muter ndhuwur:
  - Iki pancen hyperquasar!
  Marinka ngguyu lan mangsuli:
  - Apa sing bisa kita ucapake, kabeh bakal kelangan banget! Ayo dicekel lan kenek kanthi kuat ing dagu!
  Levka nyathet kanthi eseman manis:
  - Ya! Iki pancene debut sing dimainake kaya jam!
  Slavka mangsuli kanthi wicaksana:
  - Lubang ireng ing quasar!
  Mega-cruiser Firon lagi wae ngatur kanggo mlumpat menyang kadohan relatif aman saka resemblance elek saka supernova. Nanging, leleh lan diuripake kaping pirang-pirang, dibuwang adoh lan ngremukake pirang-pirang partisi. Bedhil rusak banget, akeh sing ora bisa digunakake. Sawisé ilang paling potensial pertempuran sawijining, starship dadi mangsa gampang kanggo mungsuh. Sadhar iki, lan ora pengin mati muspra, wani ora sembrono, Firon dhawuh mundur. Maneuvering resourcefully , mega-cruiser, Nyingkiri traps lan pincers, mundur, nyoba kanggo njaluk ing pangayoman saka sawijining kapal. Nanging dheweke meh dibanting, diblokir kanthi aman, diubengi kaya rubah ing bolongan. Senjata kapal sing sithik nanggapi alon-alon kanggo pamboman barbar. Medan pasukan dadi salah, luwih kaya payung robek tinimbang tameng sing bisa dipercaya. Ora nggumunake manawa kapal angkasa kasebut njeblug lan ambruk dadi pecahan.
  Valerka tepuk tangan:
  - Apik!
  Marinka nambahake:
  - Mega lan meta pulsar !
  Firon meh ora bisa oncat ing prau cilik. Kapal nylametake iki meh ora katon, sawetara gelombang nggawe gangguan ing persepsi, saengga malah radar gravitasi direkam mung titik burem. Wani duwe watesan, lan jenderal agung pengin slamet. Kajaba iku , tugas utama wis rampung, lan kanthi kaping papat, lan saiki, bisa uga kaping lima kaunggulan mungsuh, asil perang kasebut minangka kesimpulan sing wis ditemtokake, lan sing paling apik sing bisa ditindakake yaiku mundur. pasukan sing isih ana. Wis ninggalake kapal, Firon menehi dhawuh kanggo mundur kanthi sistematis menyang sistem Madoron kanggo nampa dhukungan kanggo pertahanan planet. Iki ngidini kita entuk wektu lan nggawa pasukan tambahan menyang wilayah iki.
  Marinka tweeted:
  - Tata letak sadurunge perang yaiku quasar !
  Valerka cekikikan lan nyathet:
  - Lan kita bakal rendhem kabeh wong lan gulung metu!
  Levka nyathet karo mesem:
  - Go lan deleng!
  Slavka njupuk lan nambah:
  - Lan njupuk foto ing annihilator fecal !
  Marsekal Fokhoron wis nampa sinyal yen pasukan mungsuh gedhe bisa nyuda mburi. Nanging, dheweke ragu-ragu kanggo dangu, wedi serangan frontal. Ati-ati supaya ora ngrusak garis pertahanan. Kajaba iku , mungsuh ngluncurake serangan pengalihan, ngancurake pirang-pirang ewu kapal. Tumindak kang kaya mangkono gawe wedine baron sing wis pengecut. Fokhoron korupsi, korupsi nganti gulu - jinis amoral. Lan dheweke licik kanthi cara dhewe , nanging ing wektu sing padha dheweke durung bisa ngedol awake kanthi sepenuh ati marang nyamuk. Nanging wis ana sawetara kemajuan menyang iki. Nyamuk ngerti carane golek pengkhianat, lan sawetara rombongane direkrut. Utamane, Jendral Hertz ajeg ngasilake laporan, nglaporake jumlah pasukan lan rencana langsung saka komandone. Nyamuk mbayar kanthi murah ing perang, sing pinter dadi sugih, sing wani maju, lan sing bodho ditembak. Pengkhianat, nanging ora mung pinter, nanging uga ora adoh. Sawise kabeh, cepet utawa mengko padha kejiret dening counterintelligence, utawa dikhianati dening juragan dhewe. Alasane dheweke dadi ora perlu, utawa dheweke diturunake, utawa malah ditembak. Nanging , padha nyoba ora kanggo pirembagan bab iki ing nalisir, padha nyoba kanggo please telik mbayar ing kabeh cara bisa.
  Valerka nyathet:
  - Padha duwe degradasi intelektual.
  Marinka njlentrehake kanthi ngguyu:
  - Rampung fotonisasi .
  Slavka nyengir:
  - Hyperbanzai !
  Levka nambahake:
  -Kanggo peti mati ultraphoton kabeh nyamuk lan kumbang!
  Serangan entheng ditanggulangi, lan saiki ora ana alesan maneh kanggo telat. Ngelingi dhawuh Kaisar Ekstra supaya ora ngepung ing kabeh biaya, lan nampa liyane Fokhoron mènèhi dhawuh marang kiriman gravitasi kanthi panyuwunan, utawa njaluk tulung.
  -Ayo nindakake. Urip Kaisar Ekstra!
  Armada budhal, nanging wis telat. Sauntara kuwi, massa unggul mungsuh terus maju tanpa wates.
  Marinka nyathet karo ngguyu:
  - Gerombolan kasebut cepet-cepet nyedhaki kita kaya longsor. Ora ana lemah tengah.
  Valerka mangsuli karo mesem:
  - Yen ora, sampeyan kabeh bakal ing coffins Oak!
  Sistem Fadoron minangka salah sawijining sing paling kuat ing galaksi. Planet tengah ageng lan padhet pedunungé - bab rong atus milyar. Kabeh pendekatan kasebut diblokir karo tambang cyber , uga rong lusin satelit alam. Saben satelit dilapisi meriam plasma lan hiperplasma , uga misil. Kajaba iku, sawetara planet liyane muter, ing ngendi ana pemukiman lan pangkalan. Ana gelut serius ing ngarep. Firon ngerti ngendi dheweke mundur, lan lemut-lemut banget ora bisa mandheg. Kosok baline, padha munggah kaya tank, ora nylametake awake dhewe lan nyawane. Pirates Space padha utamané aktif, sensing mambu soko goreng , filibusters star ala menek kaya cockroaches kanggo macet, iku banget menginake kanggo njarah-rayah donya padhet pedunungé.
  Lan saiki perang, kang wis wiwit fade, flare munggah karo nesu luar biasa anyar sing malah misale jek sing lintang-lintang goyang.
  Valerka kanthi agresif nyathet kanthi gangguan:
  - Menyang bolongan ireng gedhe!
  Grand General Fearon bisa pindhah menyang cruiser cahya. Saka ing kono dheweke terus mimpin perang. Upaya awal nyamuk kanggo ngrusak pertahanan total ing papan kasebut ora kasil. Pembantaian kasebut macet ing pinggiran planet Codd. Planet-planet ing sakubengé guncang amarga bledosan. Salah siji saka satelit nampa supaya akeh hits elek sing pamisah saka njaba iku bisa katon sing iku endhog manuk unta bursting, supaya cepet iku sawijining karusakan.
  Marinka maneh njupuk gelas es krim berlian saka Hypernet, kanthi telung werna krim, didilat lan nyathet:
  - Iki pancen quasar, ora bakal lara irung!
  Fonura bisa urip ing wayahe pungkasan, ninggalake kapal perang kapal penggedhe ing modul-prau penyelamat. Saiki uler jahat kasebut ngetokake ancaman, utamane amarga kulite banget gosong amarga radiasi.
  - Aja njupuk tawanan. Suffocate kabeh wong, numpes wong-wong mau, ngobong wong-wong mau, buyar menyang foton.
  -Iku bakal kawujud, kaunggulan lintang Panjenengan! - Jendral-jendral ingkang pangkat andhap paring dhawuh. Iku banget angel kanggo njaluk liwat kanggo Codd kanggo saben langkah cilik sampeyan kudu mbayar karo ewu, puluhan ewu starships. Nanging, longsoran sing ora bisa diendhani wis nyedhak.
  - Remet wong kaya iki. Jiwitake harder, ora luwih, lan quasar bakal mungkasi! - Marshal Adipati iku ngagetake. - Aja nyelehake kapal akeh banget nalika nyerang satelit - serangan ing jarak sing adoh. Sing luwih ati-ati. Oh, gravitasi setan !
  Valerka setuju karo iki:
  - Ya, tambang, iki pancene masalah banget!
  Marinka nambahake:
  - Iku luwih logis kanggo ngomong hyperquasar !
  Levka njlentrehake:
  - Ora luwih logis, nanging lucu!
  Slavka nyengir:
  - Hyperspace ambruk !
  Tambang kasebut bener-bener metu, meh ora katon, padha metu saka angkasa lan rammed starships. Sawetara padha numpes ing titik, liyane, ing nalisir, nampa karusakan mung. Akeh piranti mbledhos padha dilengkapi blaster pulsa, saged kobong liwat kothak pasukan, sanajan kanggo wektu cendhak banget , nyebabake karusakan elek. Kerugian sing gedhe banget nyebabake armada Nyamuk dadi garing, lan uga para perompak wiwit katon ora tenang. Yen ana kerugian gedhe ing pendekatan kasebut, mula pira sing kudu ilang ing planet kasebut.
  Bocah wadon perintis ngomel:
  - Komunisme ora mung sistem - cepet mateni nyamuk!
  Fonura, nanging dumadakan mandheg ngamuk lan nyemburake belerang. A idea apik dumadi kanggo wong.
  -Apa yen kita nggunakake liyane, gegaman luwih kuat marang Fukils? - Uler cekikikan. - Sawise kabeh, kita duwe, iku uga daya banget efektif.
  Valerka squeak ing setuju:
  - Mesthi padha duwe! Sing sampeyan ora bisa njupuk mripat saka iku!
  Sing dipikirake Fonura ora liya mung " bom hyperradio ". Senjata paling anyar iki dipancarake khusus superneutron dawane gelombang milyar kaping luwih cendhek tinimbang radiasi gamma. Daya mbledhos saka daya kuwi ora gedhe, nanging hyperradiation iku yuta kaping luwih kuwat saka normal . Lan daya penetrating iku kolosal - ombak gyrido , iki ora guyon, padha bisa kobong liwat planet. Kerugian utama piranti kasebut yaiku ora bisa njeblug ing njaba angkasa. Amarga fitur desain, pawujudan saka pati siro iki mung cocok kanggo nggunakake ing planet, lan malah banjur ora ing kabeh. Nanging ing kasus iki, donya Codd pas. Piranti elek iki numpes rong pertiga saka populasi donya iki. Iku apik yen nyamuk mung duwe siji biaya kuwi.
  Valerka nyathet kanthi eseman:
  - Ora pendekatan omong kosong ?
  Levka manggut-manggut:
  - Paling kamungkinan dudu bolongan ireng !
  Slavka ngguyu:
  - Nanging kanthi hiperambisi !
  Marinka nyengir:
  - Kanggo pionir!
  Apa senjata sing apik banget, sampeyan mateni tenaga kerja, nanging kabeh peralatan lan aset materi tetep. Sayange isih larang banget. Kanggo nggawe gelombang gyrido , akeh garvanic dibutuhake , lan iki minangka unsur paling langka ing alam semesta. Nanging dheweke durung sinau babagan nggawe sintesis kanthi artifisial.
  -Surprise nomer loro! - Foura seneng banget. - Ngresiki planet kanthi sisir gyrid .
  Marinka nyengir :
  - Plasma Putri Geni !
  Saliyane fucols, fuciants, moluska tanah translucent, urip ing kerajaan swarga iki. Dheweke kerja kanggo Fucolia lan urip kanthi becik. Nelukake wong-wong mau iku gampang kaya shelling woh pir, saperangan saka volleys, lan Futsians ngunggahake paws menyang ndhuwur. Sawisé iku, wong pribumi diijini njaga otonomi sing signifikan. Saiki balapan iki nampa hak sing padha karo Fucols . Radiasi kasebut dadi biru, ungu lan abang-coklat. Akeh sing ditutupi bintik-bintik lan nggegirisi amarga lara sing ora bisa ditahan. Wong-wong sing mati langsung bisa diarani begja - dadi ireng, sirip sing disambungake, dene kasangsaran wong liya nganti pirang-pirang jam. Akeh robot, pertempuran lan industri, uga rusak, utamane amarga sawetara sing ora cacat, nanging dadi edan, mbuwang awake dhewe ing sawetara wong sing slamet, utawa gremengan. Gambar kasebut pancen medeni.
  Malah Valerka sing pinter nggero:
  - Hiper medeni ! Lan iku quasar !
  Pukulan lumpuh nyebabake sebagian besar pertahanan, lan lemut pungkasane ngrebut inisiatif kasebut. Mung bagean saka satelit terus perang nekat, Fukols adol urip larang. Nanging, dheweke mung duwe maksimal setengah jam.
  -Endi Fokhoron laknat iki supaya awake dhewe bisa dikubur. - Firon sumpah. "Aku wis kaping pirang-pirang njaluk tulung, nanging ora ana wangsulan, ora ana salam." Bolongan ireng ing sangisore chitin!
    Bantuan pancen telat. Kosok baline, bala tambahan nyedhaki nyamuk.
  Marinka, nyemprotake sikile sing telanjang, squeak:
  - Aja alon-alon ing giliran, mung iku cara sampeyan bakal sinau kanggo menang!
  Valerka tweeted:
  - Iki minangka tingkat pengaruh paling dhuwur ing hiperfoton!
  Kipas angin terus gatel, kobongan ora karuan. Sawise mikir cendhak, dheweke mutusake kanggo adus penyembuhan tanpa ngenteni pungkasane perang lintang. Adipati Marsekal dhawuh supaya diisi karo solusi regenerasi, lan dicemplungake ing cairan wungu-layung. Iku banget nyenengake, lacerations tingled, pain suda. Uler nggegirisi, nyemprotake busa zamrud, ngobahake cakar. Salajengipun marshal miring lan terus paring dhawuh.
  - Teka saka kiwa, satus ewu kapal lintang ing sisih tengen lan menyang pojok ngisor. Kaya iki. Saiki pencet dheweke saka mburi. Gunakake bypass spiral. Nyilem bunder . Lan saiki kita wis bubar.
  Kapal lintang pamrentah manut marang dheweke tanpa diragukan, nanging bajak laut tumindak sabisane . Padha utamané kasengsem ing planet Codd. Akeh wong sing wiwit ndharat tentara ing jagad sing wis suwe. Udhara langit mambu saka belerang dioksida, lan mulane mung bisa ngrampok ing spacesuits. Atmosfer terionisasi ngasilake radiasi lemah sing cepet ilang kekuatane, lan praktis ora mbebayani kanggo makhluk urip. Nanging ing wektu sing padha, ana pait ing tutuk, lan aku pengin ngidoni. Nanging, anggur trofi, asring cairan sing ora cocog karo awak, diwutahake ing tenggorokan. Jinis protein utamane ngormati alkohol, nanging jinis napas belerang ora diremehake. Antarane liyane, sawetara anggur dibumbui karo " dope " sing eksotis sing bisa ngrusak otak, utawa molekul logis, wong sing ora duwe otak.
  Valerka nyathet karo ngguyu:
  - Ya, lan wong aneh iki ngracun awake dhewe!
  Marinka ngguyu lan mangsuli:
  - Pioneer, yen sampeyan ndeleng wong ngrokok, dianggep minangka mungsuh wong! Cukup aja mateni nganggo blaster!
  corsair sing luwih ringkih tiba mati. Padha banjur undressed dening accomplices dhewe, lan kadhangkala quietly Cut karo glathi hyperlaser. Tegese, kekacauan mrentah kanthi kekuwatan. Bangunan kasebut umume utuh, mula rampokan saya akeh. Ora suwe kru negara uga melu pogrom. Saben uwong kepengin entuk luwih akeh. Nanging, iku durung rampung. Telat banget, nanging pasukan Fokhoron teka. Count ambisi ndudhuk kanggo dangu, nanging isih entuk tumindak bebarengan.
  Lan wayahe, ternyata, sukses kanggo dheweke, akeh kapal sing rame, ngrusak Codd. Akibate, Marsekal Fukil kaget lan posisi sing luwih apik ing sisihane.
  Valerka nyathet kanthi wicaksana, nyengir untune, cemlorot kaya sepatu kulit paten putri:
  - Tim kita paling kuat, saka taiga nganti segara Inggris!
  - Lan menyang mburi alam semesta! - tambah Marinka.
  Saiki cannonade ngetutake skenario sing beda. Nyamuk-nyamuk kasebut dipencet menyang permukaan planet satus rong puluh lima ewu kilometer. Akeh bajak laut sing wis kerja keras nganti kapal lintange tetep ngadeg ing planet iki, lan medan pasukan dipateni, dadi target sing gampang. Dheweke ditembak saka orbit. Para filibuster mangsuli alon-alon. Mung pasukan pamaréntah Fukil sing menehi perlawanan luwih serius.
  -Iki arthropoda " fluorik ". Padha mabur menyang sirahku. Nggawa cadangan menyang rojo pati lan reorganisasi. - Fonura narik hologram. - Mlayu saka planet iki, kenapa sampeyan macet kaya cacing menyang feces?
  Marinka nyathet capriciously:
  - Panjenenganipun ndudohake piyambak uncivilly!
  Ing tembung kasebut, Adipati Marshal ngembangake napsu sing elek. Dheweke durung nedha bengi, lan ndeleng pirang-pirang milyar wong urip sing tiwas nyebabake keluwen sing abot. Senadyan Fonura minangka uler, dheweke seneng banget karo daging, utamane sing dipanggang kanthi getih.
  -Enggal kirim menyang aku, aku luwe. - Adipati nutul ing armrest.
  Valerka nyathet karo ngguyu:
  - Lan siji iki pengin mangan piyambak sak perang! Bocah-bocah, aja njupuk conto!
  Kaya biasane, robot-robot sing wis siyap, ngerti rasane master sing sampurna, ngirimake daging ijo rawa-rawa kanthi bintik-bintik coklat sing jus, kukus, dihiasi karo walang Vintusian lan disiram saus burp Soeharto. Kéwan iki minangka campuran saka hippopotamus lan viper, lan mangan tetanduran raksasa. Kabeh bebarengan banget sedhep lan secara harfiah ilang ing tutuk. Papat ilat lemut kasebut aktif mbantu, lan telung larik untu biru, kuning, lan ijo aktif ngunyah panganan. Kadhangkala benang individu macet ing antarane untu, lan kanggo mbubarake, kudu mbilas tutuk kanthi larutan asam ligusat sing lemah . Iki diterusake karo bir asam-basa khusus kanthi tambahan asam nitrat lan asam sulfat. Nutrisi, sehat lan sing paling penting kena nyamuk ing sirah.
  Marinka nyengir:
  - Aja pionir tiba ing bolongan ireng!
  Nalika Fonura lagi seneng-seneng, jendral liyane njupuk kontrol. Saiki perang bintang njupuk giliran liyane. Tlatah ing saubengé Codd angel dikenali; iki kapenuhan lebu, pecahan lan sampah liyane. Corsairs lan enemas perang bali nekat, nanging ora utamané efektif, nalika fucols invigorated dipencet ing. Ing kapal perang abot "Tushat" padha utamané zealous padha akeh atusan, ewu bedhil lan laser. Ing tartamtu, padha bisa gampang numpes tutup saka cruisers. Saiki dheweke, kaya nir, nyedhaki kanca sing lumpuh. Jejak proyektil, laser kilat, potongan lambung udud sing mabur ing kabeh arah kanthi harfiah overloaded spasi. Sisik padha cetha lan tambah miring ing sih saka Fucols. Nanging, mungsuh durung rampung kesel cadangane. Lan gerombolan nyamuk sing ora kaetung mabur menyang hyperspace maneh . Lan tornado ultra-plasma abot tiba ing kapal arthropoda. Sawise ing tangane, sawetara sing bisa urip. Iki minangka kru khas Fukols, sing nganggo teknologi paling anyar. Kapten Folod nyelehake tangane ing setir gravitasi , kontrol banget prasaja, kaya joystick anak, lan fukols dilatih wiwit cilik, pisanan ing game, banjur ing simulator biso dipercoyo.
  Marinka nyengir:
  - Sampeyan bener, hyperphoton - sepur !
  Banjur keprungu swara sora:
  - Apa sampeyan mikir, Grand? Apa kita bisa metu saka kaya iki urip? penggiling plasma .
  -Ana tansah kasempatan, Fold. Wangsulan utama yaiku supaya ora ticks kaping pindho.
  -Kapal perang plasma sing dikutuk iki, duwe perlindungan sing apik lan akeh bedhil, meh ora bisa dikalahake kanggo cruiser kita.
  -Yen sampeyan tekan jarak sing cedhak banget lan murub voli ing jarak kosong.
  -Ya, ing kasus iki, awake dhewe bakal ditembak. - Grand, pasangan kapten pisanan lan komisaris paruh wektu, nuding kluster kapal angkasa, numpes armada Fukil sing battered kanthi geni abot saka kabeh meriam .
  -Mungkin kita bakal kenek ngendi Vatormorolas mumbul ing vakum .
  Wangsulan:
  -Lan apa iki bakal menehi?
  -Kita bisa numpes transportasi sumber gedhe. Lan tanpa wong-wong mau bakal angel perang ing planet iki. Miturut cara, iku ditambang.
  -Mekaten Lipat, yen mangkono, banjur saiki wektune kanggo nyuwek.
  Lan pancen, ing wayahe iku mbledhos. Sadhar sing cetha Codd ora bisa ditahan maneh, lan meh kabeh warga sipil padha mati, Fuquils detonated tambang thermoquark jero. Bawana padha retak lan tiba ing cascade geni. Kabeh lumahing heaved munggah, crumbling menyang wedhi panas banget. Cekakipun, pungkasaning donya wis teka.
  Valerka nyengir:
  - Tiba ing bolongan ireng!
  Sawetara milyar bajak laut, lan nyamuk sing durung bisa ngungsi, langsung dibakar. Mung panglipur sing padha mati meh painlessly. Sawise kabeh, rasa nyeri ora bisa ditularake luwih cepet tinimbang kacepetan cahya, lan jinis hiperplasma iki satus sepuluh kaping luwih cepet.
  - Kaya ngono, kaya-kaya ana sing krungu, saiki jagad iki bakal suwe ora bisa digunakake.
  - Apa sampeyan pengin, Grand. Kita pengin slamet dhewe. - Fold ipat-ipat karo relish.
  -Iki minangka kekuwatan roket thermoquark. Kita uga duwe siji, supaya kita bakal nggunakake kanggo nyuwek liwat transportasi.
  - Apa babagan rudal kontra ? Iki minangka kekirangan senjata iki gampang ditindakake kanthi tembakan sing bakal teka.
  -Sampeyan bisa nggunakake gangguan lan radiation Zet.
  - Ora mbantu akeh, sanajan luwih apik tinimbang ora ana.
  - Banjur ayo njupuk risiko - rejeki luwih wani .
  Valerka, bocah pionir sing pinter iki, nganggep perlu kanggo nambah:
  - Lan uga pinter!
  Padha terus maneuver lan nyedhaki transportasi. Kapal penjelajah nyilem kaya iwak.
  -Jarak kanggo target? - Folod takon.
  -Lima atus rong puluh enem simulasi .
  -Mesin ing mode operasi metaplasma. Siaga pitung kurankul . - Folod mbalangake helm sing sliding saka sirahe. - Countdown wis diwiwiti.
  Pendekatan cepet menyang kapal, dimuat menyang watesan karo wadhah kargo, wiwit.
  - Ayo bang!
  -Ati-ati, ing sisih tengen ana papan peluncuran. Bisa uga sawetara misil. Oh, dheweke lunga menyang kita.
  - Kita nindakake maneuver anti-rudal standar .
  - Ora bakal bisa. - Grant ngatur kanggo bisik.
  Nanging, wektu iki cruiser cahya wulu kasil uwal, deftly dodging metu saka ngisor Kiss agawe.
  - Mekaten, lan sampeyan ngandika sing kita ora duwe wektu. Apa wae bisa yen sampeyan ngati-ati. "Folod nguncalake irunge sing rata.
  Marinka nyathet:
  - Apa iki lucu? Iku dosa kanggo eseman kene!
  Saiki padha cedhak. Senjata mungsuh mbludag banget, katon kaya grojogan hiperplasma. Nanging langsung cetha yen voli ora ditargetake, nanging alam barrage.
  -Roket, ing teori, kudu lulus. Kajaba, mesthi, ana sawetara kacilakan apes.
  Padha rada kejiret, partisi padha retak. Ing wektu iki, padha tekan jarak peluncuran.
  -Muga-muga Gusti Allah nulungi kita. - Fold dipencet wiwitan. Teluk bom mbukak. Banjur padha nglangi metu, loro ayu - bangga mesin perang Fukil.
  hyperphotic nyebarake roket, lan pesawat ruang angkasa kasebut mundur, nambah dorongan.
  -Yen njeblug, mula uga ora apik kanggo kita.
  Nyamuk malah ora duwe wektu kanggo nanggepi sadurunge rong rudal, sawise ngliwati lapangan pasukan lan sisih hinged, tabrakan menyang awak. Lampu kilat thermoquark nyerang ing kabeh arah kanthi kekuwatan sing durung ana sadurunge, nguap bedhil lan peralatan. Kajaba iku, detonation saka persediaan annihilation utamané wiwit. Dadi jeblugan kasebut serius. Tsunami sing panas banget kasebar lan sebagian nguap kapal lintang sing cedhak, nanging kapal penjelajah kasebut bisa lolos.
  - Kaya iki! Ana sing ngomong mokal! - Folod seneng banget.
  -Kenapa sampeyan seneng? Kita kabeh kalah perang. Lan saiki, paling apik, kita bakal begja slamet.
  -Iki ora cilik, amarga urip iku migunani.
  Pancen, Fokhoron pengecut lan cukup ngati-ati. Weruh yen perang wis kalah, lan keuntungan sing akeh banget ana ing sisih mungsuh, dheweke mrentah mundur. Para fukil mundur kanthi cara terorganisir, pecah dadi kelompok sing kapisah lan, ing wektu sing padha, ora duwe pangarep-arep.
  Sawise nandhang karusakan sing signifikan, nyamuk ora ngoyak kanthi aktif, ketoke wedi ambushes. Ing kasunyatan, Fokhoron ora duwe apa-apa, nanging Firon nyoba kanggo mbangun sawetara jebakan licik. Ing tartamtu, apa kanggo nggodho mungsuh menyang bolongan ireng. Nanging nyamuk padha waspada lan deftly mandheg kabeh usaha kanggo lulus. Dadi alon-alon jarak antarane armada loro kasebut saya tambah lan pertempuran mandheg. Dadi ayem. Fokhoron nulis kiriman cepet menyang markas pusat. Ing kana dheweke nggedhekake jumlah mungsuh lan kerugian sing dialami. Dheweke nuntut, utawa luwih, kanthi nangis njaluk bala, nyoba nyalahake kekalahan kasebut marang Firon .
  Marinka nyengir:
  - Iku pancene bakal break mati mungsuh!
  Firon, ing gilirane, reproached Fokhoron amarga wis telat lan uga nyuwun marang kanggo ngirim sicurs kuwat. Loro-lorone komandan sengit lan padha siap kanggo drown partner ing spoonful banyu, utawa rendhem ing siji foton. Nanging, iku urusane. Ing sawetoro wektu, starships mapan kanggo ndandani. Ana akeh karusakan; lambung-lambung sing ala lan bolong ditutupi dening robot-robot ndandani. Welding vakum cemlorot, laser gumeter, cyborgs karo akeh tentacles digawa ing spare parts. Sampun tamparan ing pasuryan, mega-kekaisaran ndilat tatu. Salah sawijining pecahan, sing wis dilas, dicekel.
  . BAB 3
  Film kasebut, mesthi, apik banget, kanthi efek khusus, lan katon kaya hologram raksasa, sing umume bisa diarani hiper .
  Marinka tweeted:
  - Apik, nanging ...
  Valerka ngangguk:
  - Ya, sinyal muni, iku wektu kanggo pindhah menyang titik rapat umum. Lan sampeyan kudu cepet-cepet.
  Levka mengangguk:
  - Ya, sampeyan ora bisa mbantah!
  Slavka tweeted:
  - Ayo njupuk mati!
  Lan papat warriors saka mangsa mlumpat menyang papan ing arah camp Burevestnik.
  Bocah-bocah perintis mlayu kaya aliran cahya ing vakum. Lan padha inkarnasi, ing jejere panggonan saka Leninists enom. Kemah kasebut apik banget. Bangunan-bangunan kasebut kaya candhi-candhi sing mewah, kanthi bentuk sing rumit banget.
  Lan ing tengah ana reca Lenin, dihiasi karo permata, cemlorot karo kabeh werna pelangi. Iku ukurane gunung apik. Akeh bocah lanang lan wadon padha muter ing udhara.
  Bocah-bocah nganggo dasi abang padha muter lan nindakake puteran. Kabeh mau katon lucu banget. Lan ana kuwalikan lan revolusi.
  Marinka nyathet kanthi eseman puas:
  - Iki minangka kanak-kanak seneng sing diwenehake dening Vladimir Ilyich!
  Valerka manthuk-manthuk:
  - Lenin minangka jenius pirang-pirang abad kepungkur dheweke ndeleng prestasi komunisme sing luar biasa!
  Levka cekikikan, miring ing udhara lan mangsuli:
  - Ya, iki pancen apik tenan !
  Kupu-kupu ageng kanthi desain sing apik banget ing swiwine mabur ing patung Lenin. Lan katon ayu banget .
  Slavka nyathet kanthi eseman manis:
  - Ya, iku hyperquasar!
  Marinka ngeklik driji sikile lan ngucap:
  - Ana panas lan salju ing donya,
  Jagad iki sugih lan miskin...
  Lan saiki sapa wae sing nggawe -
  Starships lagi baris munggah!
  Levka ngonfirmasi, nglirik mripate, sing ganti warna saka ungu dadi oranye:
  - Ya , kita mbangun ora mung starships ing saurutan! Wektu bakal teka, lan kita bakal nggawe alam semesta!
  Ana robot cah wadon katon, kaya jack-in-the-box mlumpat metu. Dheweke muter kaya ndhuwur lan ngucap:
  Ing kapal lintang kita nyabrang ombak,
  Foton mlayu ing arah sing beda-beda ...
  Bocah-bocah, aku bakal ngucapake salam marang kowe,
  Anak bakal perang-hardened!
  Lan cah wadon ayu sing nggumunake nglirik bocah-bocah lanang lan nindakake somersault ing udhara.
  Semangate wong lanang iku njedhul. Lan untune sing putih lan landhep, kaya untu asu ajag.
  Banjur luwih akeh bocah sing katon. Cohorts pionir sing ora kaetung mlumpat metu saka macem-macem arah. Padha bengkong, nguripake lan giggled. Nanging banjur sinyal muni. Lan kira-kira limang atus wong lanang padha baris ing baris bebarengan. Saiki ana bocah-bocah sing nggantung ing udhara. Lan dasi abang sumunar kaya rubi ing gulu saben wong. Lan malah seragam dadi werna putih-abang-putih padha. Lan biasane telanjang kaki, ditutupi sandal biru.
  Lan wong lanang ngadeg ing manungsa waé. Lagu kabangsan muni:
  Persatuan republik bebas sing ora bisa dirusak,
  Iku ora pasukan kasar, nanging wedi ala sing nggawa kita bebarengan ...
  Lan karsane wong sing madhangi,
  Tentrem, persahabatan, cahya, akal lan wani ing impen!
  
  Saiki kabeh bangsa ing planet iki manunggal,
  Kita dadi sedulur lan kanca ing bumi ing salawas-lawase!
  Muga-muga asmane Lenin kang luhur,
  Kabeh bangsa ing donya iku kulawarga suci!
  Paduan Swara:
  Salam kanggo Tanah Air kita sing bebas,
  Persahabatan bangsa minangka dhukungan ing salawas-lawase!
  Kekuwatan hukum, kekarepane wong,
  Manungsa saiki mrentah alam semesta!
    
  Kita wis mbukak dalan menyang papan kanggo wong ing saindenging jagad,
  Fasisme dirusak, kemajuan diluhurake!
  Kita mlaku mil sing mulya ing antarane lintang,
  Ing pamrentahan Soviet, semangat manungsa wis wungu!
  Paduan Swara:
  Kamulyan kanggo Tanah Air, sing gratis,
  Persahabatan bangsa minangka dhukungan ing salawas-lawase!
  Kekuwatan hukum, kekarepane wong,
  Manungsa saiki mrentah alam semesta!
  
  Ora ana roh sing luwih kuwat saka Fatherland ing jagad iki,
  Sapa wae sing pinter kuwi sedulur sing ditresnani!
  We ngawula Fatherland kuwat, utawa rodo
  hypermat menyang ajiné !
  Paduan Swara:
  Kamulyan kanggo Tanah Air, sing gratis,
  Persahabatan bangsa minangka dhukungan ing salawas-lawase!
  Kekuwatan hukum, kekarepane wong,
  Manungsa saiki mrentah alam semesta!
  
    
  Dheweke tekan Berlin nganggo tank, nembak,
  Paling ora akeh wong ayu sing mati!
  Spanduk abang sumunar, menehi kamardikan,
  Lan wong jahat dibuwang menyang neraka kanthi kekuwatan katresnan!
  Paduan Swara:
  Kamulyan kanggo Tanah Air, sing gratis,
  Persahabatan bangsa minangka dhukungan ing salawas-lawase!
  Kekuwatan hukum, kekarepane wong,
  Manungsa saiki mrentah alam semesta!
  
  Percaya, kita bakal nglindhungi lan nggedhekake Tanah Air,
  Ayo menehi segara katresnan tanpa wates!
  Ing ngisor gendéra mesias agung sing tanpa wates ,
  Ayo anak turunku padha ngguyu!
  Paduan Swara:
  Kamulyan kanggo Tanah Air, sing gratis,
  Persahabatan bangsa minangka dhukungan ing salawas-lawase!
  Kekuwatan hukum, kekarepane wong,
  Manungsa saiki mrentah alam semesta!
  
  Kanggo alam semesta kita nggawa komunisme kebebasan,
  Sawise kabeh, Lenin menehi kita pikiran kanggo nggawe ...
  Ing salumahing jagat, bangsa bakal nggabung,
  Kemajuan madhangi pikirane ing impen kita!
  Paduan Swara:
  Kamulyan kanggo Tanah Air, sing gratis,
  Persahabatan bangsa minangka dhukungan ing salawas-lawase!
  Kekuwatan hukum, kekarepane wong,
  Manungsa saiki mrentah alam semesta!
  Sawise lagu kasebut, para perintis sujud, lan pasuryane bocah wadon ayu katon. Iku enom lan arang banget nengsemake. Dheweke mesem lan nyathet:
  - Ketua planet, Svetlana Harpun, salam marang sampeyan, Leninis enom!
  Sawise iku, siji hologram gedhe saka pasuryan cah wadon dipérang dadi limang atus cilik. Lan hologram warna iki mabur menyang wong lanang. Senajan ing donya anyar ana sepuluh kaping luwih wakil saka jinis padha saka jinis kuwat, ing camp iki ana kira-kira kaping pindho minangka akeh lanang. Lan hologram saka cah wadon ngambong ing bathuk lan lambe. Iku nyenengake, lan cah wadon mambu wangi sing apik banget.
  Bocah-bocah lanang ora sengaja padha isin, sing wedok mesem.
  Sawise iku, hologram limang atus dadi siji maneh, lan ketua cah wadon ngandika:
  - Sedulur-sedulurku! Ana katentreman lan ketertiban ing alam semesta kita, nanging hiperplasma kudu tetep aktif. Mula, aku ngumumake musim latihan militer kanggo sampeyan.
  Macem-macem jinis game lan latihan pertempuran kudu njaga sampeyan!
  Para pionir enom ngangkat tangan minangka salam biasa lan nguwuh:
  - Aku ngawula Uni Soviet! Kamulyan kanggo USSR!
  Lan padha nambah bebarengan:
  - Lenin lan hyperplasma karo kita!
  Cah wadon manthuk lan nerusake:
  - Ing sawetoro wektu, mangan. Sapa sing mangan mangan kanggo Lenin!
  Lan hologram dheweke ilang.
  Meja kristal lan berlian katon ing udhara, sarat karo macem-macem pasugatan. Lan bocah-bocah dhewe maneh dadi warni ing sandhangane. Umume bocah lanang lan wadon luwih seneng nongkrong tanpa alas kaki. Kajaba iku, driji sikil dadi lincah lan lincah banget.
  Supaya padha bisa njupuk sendok, garpu, lan lading.
  Valerka, lungguh, seneng-seneng scooping munggah es krim emas ing pebbles karo sendok, nyathet:
  - Apa sampeyan mikir, ing galaksi paling cedhak peradaban bisa nyerang kita?
  Marinka ngangkat bahu lan mangsuli:
  - Secara pribadi, aku mangu-mangu . Yen teknologi wis maju, mula kudu duwe sistem komunis. Nanging negara komunis ora perang.
  Slavka mesem, ngunyah campuran pelem, coklat lan hibrida belalang karo pistachio, lan ujar:
  - Ing sawijining wektu, aku kelingan, perang meh pecah antarane USSR lan China. Dadi komunisme bisa beda!
  Levka mengangguk:
  - Lan Pol Pot nyebut awake dhewe minangka komunis. Lan dheweke nindakake pembantaian bangsane luwih ala tinimbang Nazi.
  Valerka nglirik wong lanang:
  - Apa sampeyan pengin perang karo Nazi? Kita bisa nindakake iki ing kasunyatan virtual. Lan kabeh bakal kelakon kaya ing kasunyatan! A khayalan lengkap kasunyatan.
  Marinka cekikikan lan nyathet:
  - Ide sing menarik, nanging pisanan, ayo nyoba sing luwih modern. Lan kita mesthi duwe wektu kanggo nglawan Nazi!
  Levka mengangguk setuju:
  - Mekaten. Atusan taun wis liwati wiwit Perang Patriotik Agung, lan iku wis sajarah dawa. Lan kabeh wong kumpul marang dheweke. Malah lagu perintis kabeh babagan iki!
  Slava ngandika karo mesem:
  - Nanging Vladimir Lenin malah luwih kuna, lan kaluhuraké minangka langgeng urip!
  Valerka ngandika kanthi yakin:
  - Ora suwe dheweke bakal sinau nguripake wong mati. Para ilmuwan wis nemokake kali individu wektu. Yen sampeyan mudhun nganti wayahe pati, lan mbusak awak saka ing kono, banjur bakal dibalèkaké ing mangsa ngarep, lan wong bakal urip kanthi kekuatan anyar sing luar biasa!
  Levka cekikikan lan nyanyi:
  Keabadian wiwit dangu,
  Ana wong sing nggoleki, kepincut karo tujuan sing nggumunake,
  Ing agama-agama jaman biyen,
  Lan ing ilmu sing ketat ing jaman sabanjure ...
  Marinka manthuk lan konfirmasi:
  - Ya, ana sing kaya ngono. Mulane kekristenan dadi atraktif? Iku janji wong kalanggengan, lan kalanggengan bungah, kang wong meh padha karo Gusti Allah. Luwih tepate, tanpa spesifik.
  Bocah perintis Valerka manthuk:
  - Bener! Dadi saben wong tresna marang awake dhewe. Ing kene ing Islam padha nggawa luwih spesifik menyang swarga. Padha teka munggah karo harems lan kraton. Nanging pitakonan iki: yen wong duwe harem, banjur apa karo wong wadon? Apa yen wong lanang lan bocah wadon sing ditresnani cukup?
  Slavka nyathet:
  - Ya, yen sampeyan ndeleng, iki luwih minus tinimbang plus! Yen ana luwih spesifik, intrik kasebut dipateni . Lan kenapa wong sing ora ngerti carane mateni wektu mbutuhake urip langgeng?
  Levka nyathet:
  - Kita meh langgeng. Ing kasus apa wae, kita ora tuwa. Lan yen mangkono, kita isih duwe akeh perkara sing apik ing ngarep.
  Valerka tweeted:
  Saiki kita mung bocah-bocah,
  Kita kudu berkembang, isih tuwuh ...
  Mung langit, mung angin,
  Mung kabungahan sing ana ing ngarep!
  Mung langit, mung angin,
  Mung kabungahan sing ana ing ngarep!
  Marinka mesem lan menehi saran:
  - Valerka lan aku bakal lunga saiki lan ngliwati dalan alangan.
  Bocah perintis manthuk-manthuk:
  - Mesthi! Dina iki preinan nganti esuk - ayo padha nyabrang fraer !
  Bocah-bocah padha nglirik.
  Sawisé iku lanang lan wadon njupuk lan nyilem menyang kasunyatan virtual saka Hypermatrix .
  Prajurit pionir nganggo helm, lan jagad ing saubengé dumadakan owah, hologram sing nggegirisi wiwit obah.
  Valerka, sanajan dheweke ngerti yen dheweke percaya , dheweke rumangsa isin. Dheweke ngerti yen ngatasi rintangan minangka khas kanggo latihan acak saka tentara sing luwih serius.
  Marinka bisik marang dheweke:
  - Aja isin, partner! Iku mung elektronik gaib.
  - Ngendi sampeyan entuk gagasan yen aku iki isin? - Valerka Lagunov wani, nanging untune clanged treacherously.
  Lan kaget bocah kasebut, nyatane, dheweke durung nate main game kaya ngono, lan kanggo kabecikan. Lan saiki dheweke kaya bocah umur rong taun, banjur, mesthine, bocah cilik sing main game virtual ora wedi banget.
  - Iki minangka radiasi khusus, nyebabake rasa wedi marang kita. Kaya-kaya lali yen kita dudu pemula ijo, nanging prajurit sing wis berpengalaman! Sing partner ngelus-elus dadane bocah perintis sing otot-otot mau. Mripat padha kobong.
  Valerka mangsuli kanthi apik:
  - Aku ora nemen perang, malah kanggo sedina, nanging aku dilatih kabeh gesang kawula!
  Dheweke wissot kaya nightingale.
  Wiwitane, saka kabeh gaman, dheweke mung diwenehi keris laser sing padhet.
  Dheweke ora katon serius banget. Bener, iku entheng lan bisa rada ditambahi. Mungsuh kang kapisan kaya bekicot duri, lan cucuk metu saka cangkange. Dalan wiwitan ana ing sadawane permukaan sing lunyu lan muter ing sawetara panggonan. Mulane, Valerka, nyimpang saka serangan mungsuh, meh ambruk. Kancane nubruk kumbang mau, dipotong dadi rong bagian, lan potongane tiba.
  - Gawe nganggo keris! - mbengok Marinka. "Dheweke ora medeni kaya sing dikarepake."
  - Aku ngeweruhi! - ujare Valerka. - Sanajan ana kedadeyan aneh ing awak. Kaya-kaya ujung saraf beku!
  Prajurit perintis nyengir:
  - Sampeyan bakal weruh, kenek! Iku kabeh " defrosting "!
  Monsters virtual, sawetara kaya manungsa, liyane kanthi tentakel akeh, nyerang dheweke. Wektu iki Valerka waspada. Serangan balik nggegirisi mungsuh sing paling cedhak. Sabanjure sing dipateni yaiku wong hermaprodit. Aku ora melas kanggo freak kuwi ing kabeh. Nanging mirip karo cumi-cumi sing nganggo pedhang meh nyebul sirahe.
  Sawise kejiret dening pedhang, awak wiwit lara lan lara.
  - Iku njijiki, kang natoni kula! - Valerka ipat-ipat. "Aku ora ngira yen aku kikuk."
  -Apa kowe tau perang karo monsters virtual? - Marinka takon.
  - Kanthi kethek nanas! Dheweke ngoyak aku lan aku meh mati. Senajan, ana sawetara eksentrik sing ngomong yen kabeh kethek iku apikan lan tresna marang wong amarga padha sedulur.
  - Lawan kita ora apik lan ora ala. Padha acuh tak acuh, kaya segara sing dilayari bajak laut.
  - Luwih kamungkinan malah vakum. Segara anget lan lembut. - Bocah perintis disabetake dening campuran gedhang lan macan, kanthi roket tinimbang taring, sing mlumpat marang dheweke. - Aku entuk bolongan ireng ing sirah ing kursus alangan iki. Bener, saiki ana kedadeyan sing ala ing awak.
  Prajurit perintis nyengir:
  - Jujur, aku uga wedi lan anti-pulsar!
  Bocah lanang lan wadon terus obah. Ing kawitan monsters ora utamané cepet, kang digawe tugas luwih gampang. Nanging, Valerka lan Marinka rada kejiret dening discharge. Iku dadi luwih elek amarga monsters wiwit muntahake geni. Weteng Valerka ngobong lan krasa lara banget.
  - Iku ndadekake kula pengin nguripake guts sandi! - ngandika.
  - Lan ora luwih gampang kanggo aku! - Cah wadon nuding tengen, meh gundhul susu. Getih netes saka dheweke. Dheweke ngidoni Valerka maneh, bocah perintis wis telat, pundhake ditabuh , jelas balunge patah. Lan nalika balunge wong biasa rusak, lara banget, sampeyan bisa mati amarga kaget. Sanajan bocah Terminator kuwi dudu wong biasa, dheweke rumangsa ora ana ing papan. Dheweke ngrasa ombak khusus lan mbebayani banget sing ngrusak kemampuane.
  - Aku krasa ala! - Valerka pingsan. Bocah wadon kasebut ngusap raine sing ayu lan mulus kanthi gerakan profesional.
  - Aja nyilem menyang bolongan ireng, ksatriaku. Eling bali, nanging bebarengan karo pain. Valerka nggresah, kekirangan nyedaki dheweke:
  - Aku ora bakal lunga maneh.
  Pionir nyentak:
  - Aja dadi lembab! Ana kit pertolongan pertama ing kene.
  Pancen, alangan iku kaya game komputer. Ana urip tambahan lan, sing penting, energi sing nyebabake regenerasi cepet. Ya, iku angel, nanging wong lanang sinau.
  - Sing utama ora mundur lan ora nyerah! - ujare Marinka. Dheweke uga ora kepenak, saben-saben, nggawe kesalahan, nampa pukulan sing lara. Banjur pasangan kasebut wis biasa lan wiwit tumindak luwih harmonis. Ing tahap sabanjure, dheweke kudu mlumpat ing jamur sing ngambang ing udhara, ngindari lading mabur, lan nyusup liwat kawat barbed. Perange sansaya abot, mungsuhe saya cepet-cepet maju. Bener, sampeyan bisa nggunakake senjata sing dijupuk, uga virtual, nanging ing sifate padha karo operator nyata pati.
  Valerka, utamane, nyoba vibrothrower multi-laras ! Iku nggawe retak cilik ing papan. Bener, sawise telung nembak crumbled, nanging mowed mudhun sawetara rangking saka mungsuh.
  "Ora ala!" ujare bocah kasebut.
  - Coba golek peluncur plasma gelembung ! - Marinka menehi saran - Iki bakal luwih efektif.
  Bocah prajurit kasebut nyathet:
  - Inggih, iku uga dudu ide sing ala. Lan ing ngendi dheweke?
  Bocah wadon perintis nyengir:
  - Iki minangka pipa cilik sing meh padha karo sungu pionir. Jeblugan lan sampeyan bakal weruh penerbangan kanthi cepet saka kaskade hiperplasma .
  Bocahe meh ora ngindhari voli, crawled sethitik ing lumahing chipped, lan njupuk bugle. ditembak.
  Gelembung-gelembung kasebut tiba ing sadawane garis sing padhang, mumbul kanthi ati-ati. Makhluk sing ditabrak njeblug.
  - Apa! Iku ora ala! - ujare Marinka. - Cukup pencet ngisor supaya luwih sithik umpluk mabur menyang langit.
  Pioneer Boy ngucap:
  - Aku nyoba sing paling apik!
  Prajurit enom ngandika:
  - Coba lan aja kaget!
  Prawan perintis uga njupuk gaman sing kuwat lan digunakake, nuduhake kekuwatan sing ora bisa ditekuk.
  Perang dadi luwih menarik. Ing kene lagi perang ing planet ngendi banyu pisanan pours ing stream ing sikilé, lan banjur banget lunyu mili helium Cairan, lan laser kuat murub saka ndhuwur lan ngisor, bledosan granat.
  Valerka bali kanthi tangan loro lan malah nari pretzel.
  Dheweke kejiret kaping pirang-pirang, ngethok sikil kiwa. Thanks kanggo kancaku, dheweke nulungi aku menyang kit pertolongan pertama sing nylametake nyawa. Sikil wis thukul.
  - Sampeyan kelangan, Marinka.
  Prajurit kasebut nyengir kanthi ngremehake:
  - Sampeyan lemah, Valerka. Bayi nandhang lara sing nggegirisi, lan sampeyan ngeluh!
  Bocah perintis dudu awake dhewe, ana sing ngganggu dheweke :
  - Ing wayahe, aku ndeleng kabeh luwih akut!
  Sawise nyelehake monster liyane, Marinka ujar:
  - Sing sabar wae!
  Bocah Leninis ngempet, dadi angel banget kanggo ngomong:
  - Sampeyan kudu, aku wong lanang!
  - Iku, wong! - Sedhela lambene nyambung. Valerka ngrasakake manise madu saka ambungane wong wadon enom.
  Sirahe perintis wiwit muter, lan dheweke meh kelangan eling, croaking:
  - Dewi!
  - Lucifer! - wangsulane prawan.
  Dheweke banjur mlebu ing swasana sing tansah owah kanthi angin kenceng. Salah siji ngunekke saka ngarep, utawa, ing nalisir, meksa menyang mburi. Lan mungsuh tansah owah-owahan, kadhangkala padha mabur kaya tawon, kadhangkala, ing nalisir, padha nyusup kaya ula racun. Nanging sampeyan kudu terus-terusan perang, mlumpat saka siji platform menyang platform liyane, lan malah nyekel laler lan kadal gawean kanthi sikil, mabur metu saka jebakan kanthi bantuan. Sawetara spesimen, utamane hibrida kembang kupu-kupu, apik banget. Campuran capung lan tulip, gemerlap karo kabeh warna pelangi kanthi mambu sing mabuk. Quasar ! Cangkeme gundhul klik saka mburi kaya perangkap tikus elektronik, untu dawane meter kanthi kilat. Ana uga taring sing luwih gedhe, limang meter lan malah sepuluh meter. Valerka bisa ngliwati dheweke. Salah sawijining monster, hibrida saka tank lan kalajengking, njeblug kanthi gemuruh, nyebarake permen sing panas.
  - Kita ora difoto ! Quark ora kejiret. - Prajurit sing wani nembang.
  Sepisan maneh bocah kasebut entuk karusakan saka lampu kilat penghancuran . Lan saiki cah wadon iku luwih parah, sikile dicopot maneh. Nanging dheweke deftly mlumpat ing siji pang, tanpa mikir bab mundur. Nanging, ora ana ngendi wae.
  - Kita duwe siji cara, bisa urip utawa mati! - Marinka ngandika karo rada banal pathos.
  Pionir enom kasebut dikonfirmasi:
  - Lan mung bebarengan! A bolongan ireng luwih padhang nalika sepasang ati kobong cemlorot ing eter es!
  Kanthi biaya upaya sing luar biasa, ketegangan sing ora manusiawi, dheweke bisa ngatasi iki, sanajan ora ana papan sing isih ana ing awak.
  Tahap sabanjure yaiku ara-ara samun, kanthi ngisep wedhi ijo kanthi brutal, ora bisa ngadeg sedhela, sikilmu macet, lan isih kudu nembak lan nyuduk. Ing kene militan sing nganggo topeng, sawetara nganggo armor, nglawan dheweke. Ana macem-macem jinis pejuang, ana wong lan hibrida saka kalajengking kanthi kaktus, bug lan kunci. Pesawat graviolet mabur , saka ngendi sampeyan ora bisa ndhelikake, sampeyan ora bisa ndhelikake, sinar laser bakal nyebarake pasir. Nalika tekan awak, ana lara neraka, ing njero katon kaya squeezed metu karo roller lan kapenuhan lenga panas. Tetralet nyilem, nyelehake bom kanthi bentuk tengkorak sing njijiki kanthi soket mripat sing akeh , lan nyemburake sinar murka ing rasa ngelak kanggo karusakan!
  Valerka, Nanging, ora ilang. Dheweke nindakake jinis tarian, ngliwati kali.
  Marinka malah nggawe guyon:
  - Whist Rusia, swiwi soar ing jejere sampeyan!
  Valerka njupuk:
  - Komandan baris munggah resimen kita ing baris!
  Bebarengan, bocah lanang lan bocah wadon kasebut nyerang kanthi gunting, nggunakake teknik "jet air terjun", nyelehake mungsuh ing buntelan sing subur. Dadi akeh makhluk sing beda-beda pecah , remuk, utawa bledosan. Iki pancen nggumunake, ora tanpa komedi, utamane nalika tetralet ing bentuk layangan lan kapak dadi aliran uler emas lan pirus nalika kena:
  - Nalika sampeyan njupuk, ngadeg ing driji sikil, mobilitas bakal luwih gedhe. - Marinka disaranake.
  Valerka kanthi otomatis ngerteni:
  - Kurang stabilitas.
  - Carane ngomong, dinamika tansah kuwat saka statis!
  Kanggo ngonfirmasi tembung kasebut, bocah wadon kasebut ngethok struktur sing cepet-cepet kaya kaleng karo tong minyak. Iku pecah dadi potongan lan tiba, mabur dadi potongan. Wis mabur, potongan target sing dikalahake dadi pirang-pirang hibrida ungu: bumblebees lan simpanse. Makhluk aneh iki perang karo saben liyane, dadi cilik saben wayahe, larut ing atmosfer perang virtual :
  - Lha piye? Quasar ? - Marinka takon, nyulam alis.
  - Kelangan banget, sing paling penting, prayoga! - Valerka ngeweruhi. - Iku becik kanggo manggon ing antarane laser lan plasma! Lan krungu planet njeblug!
  Bocah wadon mau ngguyu:
  - Lan ngalami orgasme ing perang karo aku! Lan mlaku-mlaku kanthi seneng-seneng! Inggih, aku appreciate raos humor ing wong.
  Valerka, terminator perintis, main-main ngrusak hadiah sabanjure. Iku kaya log sing ditutupi baja. Ora langsung njeblug; Salajengipun, sinar njeblug saka pancingan cakar nyuwil tangan Leninis enom.
  - Iki jurang angkasa ! - Dheweke bengok-bengok karo ngganggu. - Kita kudu mikir babagan kaya iki.
  Marinka, kaya moyoki, ngomong :
  - Apa sampeyan ngomong babagan?
  - Hit kula ing pasuryan karo bata. - Tangan siji ora bisa. - Valerka nyathet. - Oh, ngendi superflesh sandi ?
  badan urip sing bisa regenerasi maneh ."
  Ternyata, dheweke ora salah. Nanging obat kasebut ora cukup, tangane pulih, nanging isih akeh luka lan lara.
  Ing wektu sabanjure ana jeblugan vulkanik , sampeyan kudu cepet-cepet menyang ndhuwur kanthi kacepetan sing luar biasa, nembak cyborg tempur mungsuh. Lan cyborg mung pretentious: hibrida terminator Hollywood kuna lan kreasi modern evolusi kosmik, ultra-diaktif. tankosaurus . Valerka, Leninis enom ( sing biasane ora khas kanggo dheweke), wis kesel banget, monsters lan lingkungan musuhan ing saubengé flashed sadurunge mripate, lan kabeh iki ora ana pungkasan. Marinka uga wiwit tiba lan lemes:
  - Anakku, carane angel kanggo sampeyan!
  Pionir enom, kanthi gumun, mangsuli:
  - Lan sampeyan, aku weruh, ngusapake menyang ambruk!
  Pionir ngandika:
  - Aku wis suwe ora latihan kaya ngono. Umumé, kita minangka kekaisaran Soviet sing tentrem saka komunisme sing menang, lan kita ora bakal nyerang sapa waé, utawa luwih, kita ora bakal, nanging saben individu ngliwati jalur latihan militer. Sawise kabeh, iki ora guyon, perang wis lumaku luwih saka sewu taun! Dadi sampeyan nyabrang dhewe, mung yen sampeyan ora ngerti! Mesthi, aku ora nyata, nanging aku ngginakaken pitung taun virtual ing game cybernetic ing lumahing lintang neutron!
  Valerka ngandika:
  - Wah, pitung taun iku akeh!
  Bocah wadon kasebut mangsuli kanthi tegas:
  - Inggih, pisanan, kita saiki manggon meh moho, lan sareh, ing lintang neutron iku cukup nyaman, industri lengkap pleasures lan hiburan. Paling kamungkinan, iki pastime bungah. Gravitasi wis neutralized. Apa sampeyan lanang quasar ?
  - Nganti saiki ora ana kabungahan super khusus ! - Aku weruh Valerka kesel.
  - Dheweke sengaja nyurung sampeyan supaya sampeyan ngerti paling ora babagan layanan tentara. Apa sampeyan ora duwe latihan, utawa sampeyan mung wong sing lemah ? - Marinka takon, tanpa mandek kanggo frantically njupuk ing monsters.
  Valerka, njupuk maneh lan kadhangkala hacking ( sing terakhir malah luwih angel), lagi wae keno ambegan, ngandika:
  - Lan ana wektu kepungkur nalika tentara Rusia pancen profesional. Sukarelawan ngawula ing kanggo dhuwit, lan padha direkrut saka macem-macem negara.
  - Sing, mercenary. - Marinka nyimpulake. - Nanging ora dipercaya lan bisa pindhah menyang sisih sing mbayar luwih.
  Valerka, sawise ngethok prajurit elek liyane ing wangun capung warty, sighed sedhih:
  - Soko kaya iki ora tilar. Nanging isih, mayoritas mercenary sing Rusia dening kewarganegaraan. Iki tegese dheweke ora bakal ngiyanati Tanah Air. Lan padha ora ngulungake sampeyan!
  Prajurit kasebut ngarahake bedhil balok nganggo driji sikil lan ngremuk salib antarane kera lan kiwi:
  - Lan yen ana perang gedhe, ing jaman kepungkur ana masalah karo wajib militer.
  Pionir boy, brushing mati telung kepala saka Sato saka ula Gorynych lan kaktus fly agarics ( padha pricked wong banget painfully ing biceps karo stinging jarum), blathered?
  - Padha bisa lan njedhul! Nanging tentara USSR isih menang kabeh perang. NATO dikalahaké, China dikalahaké, lan malah monster kaya Amerika Serikat dikalahake.
  Bocah wadon kasebut nggawe mripat bodho, njupuk saka emitor nggunakake ilat:
  - Apa padha duwe tentara wajib?
  Bocah lanang kasebut mbantah, nyuwil becak hibrida lan cumi-cumi:
  - Ora! Uga karyawan sipil. Iki minangka kekuwatan lan kelemahane. Nanging, wadyabala mungsuh wis dilatih kanthi apik, utamane Amerika Serikat ngalahake tentara Irak siji setengah yuta, kalah kurang saka rong atus prajurit. Setuju, sukses nyengsemaken.
  - Bener, ora ala! - Marinka sijine daya menyang fighter, crushing bug gedhe sing ngulu bedhil poto-propelled. Dheweke diunekake nganti pecah. - Nanging kita duwe rasio losses ing sih sing akeh steeper.
  - Inggih, gumantung ing tingkat teknologi! - Bocah perintis didilat getih sing mili saka bathuk sing dipotong.
  - Mesthi, iku gumantung! Saben panemuan ing bidang militer ndadekake wayahe kamenangan luwih cedhak!
  Marinka wiwit nyanyi, swarane nggugah kekuwatan anyar sing ora bisa dikendhaleni:
  Elfia, sampeyan negara asalku,
  Aku bakal setya, setya tansah!
  Musim panas kobong, adhem es ,
  Alirane adem, banyune mili!
  
  Sing dipilih luwih putih tinimbang salju, kapur,
  Dheweke nggawa anggur menyang lambe transparan!
  Lan roh iku kuwat, nanging awak dadi ora kuwat,
  nandhang tatu !
  
  Ora ana tentrem ing eter kosmik,
  Pertempuran lagi rame, lan sampeyan ora bisa ngerteni tembung kasebut!
  Madness kedados ing saindhenging donya
  Lan getih sing ora salah diwutahake maneh!
  
  Kuil ndeleng kita kanthi muni sing nyaring,
  Lan angin katon beku, gumuruh wong akeh padha mati!
  Lan anak mbarep lair karo nggresahku,
  Aku bakal ngaturake ayat isinan kanggo turun-temurun!
  
  Lan putrane bakal ngawula marang tanah air,
  Asor kabeh mungsuh nganggo pedhang baja!
  Lan gendéra Elfie ora bakal mudhun limply,
  kabeh mungsuh ing perang!
  
  Tanah kelairan lan watu lan wit oak,
  Lan ngguyu bocah-bocah, ngguyu saka nightingale ing alas!
  Padha perang kanggo Motherland ora kanggo kamulyan,
  Muga-muga sampeyan lan aku urip kanthi seneng!
  Nalika dheweke rampung, kabeh tentara mayit katon ing ngarepe. Iku meh podho salad daging crumbled saka prodhuk kui dening bayangan Picasso sawise otak kang banjir dening segara hiperplasma. Pitakone cah wadon, meh ora ambegan:
  - Apa sampeyan setuju karo aku, Valerka?
  Leninis enom mangsuli kanthi yakin:
  - Aku tresna Motherland, ora kurang saka sampeyan. - Percaya aku, Mirabela.
  Prajurit kasebut mbenerake, ngalahake hibrida nyamuk lan kuda nil:
  - Aku dudu Mirabela, nanging Marinka.
  - Sorry, aku salah ngomong. - kesel banget. - Bocah perintis ngayun-ayun. - Ing siji seri, iku jeneng saka quasi-dewi sing nggawe rolas alam semesta ageng, lan banjur tanpo pekso nolak kabeh kaluwihan lan didol dadi perbudakan!
  - Iki tekanan radiasi. Iku bener ora sing ala. - Prajurit pionir nuduhake rong basa. - Abdi lan dewi, padha sajak dadi superstar !
  Lan tingkat iki ditinggalake. Sanadyan akeh getih sing diwutahake.
  Lan nalika, ing tataran sabanjure, watu maya, kira-kira dipotong ing wangun dewa kuna, wiwit tiba ing wong lanang lan wadon, saperangan hit abot meh rampung wong loro. Balung Valerka ilang elastisitas sing kepungkur; Marinka uga kesel banget lan dicekel kanthi usaha banget .
  - Sampeyan ngapusi! Sampeyan ora bisa ngilangi kekarepane wong Rusia!
  Valerka, ilang kekuatan, wheezed:
  - Keberanian sing ora manusiawi mbedakake bangsa kita karo bangsa liya!
  Bocah lanang perintis lan cah wadon perintis padha nyengkuyung. Padha ora malah mikir bab nyerah utawa break mudhun.
  - Karsa kita ing ajiné! - Valerka ngethok dheweke.
  Marinka nambahake:
  - Will, iki driji indeks sing nyekel pemicu balok balok - kelemahane yaiku suicidal!
  Pungkasan, ing pungkasan, perang tangan-kanggo-tangan ngenteni sawetara pejuang enom, monster sing paling nggegirisi wis disiapake kanggo pungkasan. Raksasa kasebut bisa dideleng saka kadohan, bisik Marinka.
  "Paling apik yen kita tumindak kanthi pasangan." Parrying bebarengan serangan makhluk iki saka jagading maya.
  Valerka sarujuk:
  - Mung banjur kita bakal duwe kasempatan.
  Iki, monster sing luar biasa iki, digawe saka logam cair sing dicampur karo multi-plasma, nyekel pedhang gravionik-nukleon ing tangane. Saben anggota awak nggegirisi kanthi cara dhewe: siji ditutupi warts, liyane karo ulcers, katelu karo eri, papat karo splinters, kaping lima karo inten rusak, etc. serangan rawuh bebarengan saka ndhuwur, sisih lan ngisor . Lan ora ing ruang telung dimensi, nanging ing wolulas dimensi bebarengan! Iki tegese atusan bebarengan ngelawan lan, ing wektu sing padha, pesawat padha serangan. Sampeyan meh ora duwe wektu kanggo nglawan, lan sanajan sampeyan bisa ngilangi tangan sampeyan, sing anyar langsung tuwuh .
  - Tumindak kanthi pasangan!
  Leninis enom nguwuh:
  - Fotone sialan !
  A lanang lan wadon njupuk, nyoba kanggo njaluk menyang konsentrasi kabeh multi-vektor dimensi sing ngontrol multiplasma . Dheweke sukses kanthi nyekel mawar saka ruang wolulas dimensi . Sampeyan bisa ndeleng logam nyebar ing kabeh arah, ewu bal merkuri-kaya .
  Marinka nguwuh:
  - Quasar wis over-photonized ! Hiperplasma !
  Nanging monster, kaya manuk Phoenix, dumadakan urip lan dibalèkaké.
  Valerka lan Marinka ngubengi monster sing ora bakal mati. Wong-wong mau wis kesel, lan mungsuh terus meksa wong-wong mau. Kaya hydra: tinimbang siji sirah dipotong, loro tuwuh! Coba, menang!
  Bocah kasebut, sawise nampa potongan liyane, kanthi swara sing mecah saka ketegangan sing luar biasa, menehi saran:
  - Mesthi ana cara kanggo ngalahake mungsuh! Mulane iki mesthi alangan, wong mesthi bakal lulus lan menang laurels!
  Wong wedok kuwi mangsuli kanthi ambegan:
  - Mesthi ana cara kanggo menang! Apa pengalaman ngandhani sampeyan?
  Valerka bisik-bisik, netesake getih:
  - Monster iki robot! Sampeyan kudu nemokake panel kontrol lan mateni! A quasar ing dimensi hyperfractional bisa klelep ing thimble.
  Marinka ngrasa pangarep-arep:
  - Lan ing ngendi dheweke?
  - Ora adoh banget, nanging ora ing panggonan paling ketok! - Valerka mangsuli, ilang kekuatan pungkasan saka tatu kang!
  Marinka mung luwih seger tinimbang dheweke:
  - Ayo kula nutupi sampeyan, lan sampeyan katon kanggo panel kontrol kondhang iki!
  - Aku bakal nyoba! "Mripat tengen Leninis enom ora bisa ndeleng apa-apa, lan sisih kiwa ditutupi kabut jambon, lan pejuang enom dituntun kanthi intuisi.
  Monster virtual nyerang bocah wadon kasebut kanthi kekuwatan sing luar biasa lan nyebabake sawetara potongan. Marinka timidly mundur, tatu nyengsemaken gaped ing dheweke Pundhak. Sikil cah wadon, utawa mung siji-sijine sing slamet, goyang, nanging dheweke bisa ngethok salah sawijining perangan awak monster kasebut!
  - Ora, sampeyan ora bakal njupuk kula sing gampang! - Prajurit perintis nguncalake untu sing rontok, ngarahake ing larik mripate kewan super .
  Monster kasebut ngucap:
  - Geni saka jagading wong mati nunggu sampeyan!
  Marinka parried jotosan, nanging ora kejawab poke ing wentis. Boot ambruk, mbukak sikil sing anggun lan otot. Driji kasebut dibakar dening aliran hiperplasma.
  - Iki bolongan ireng ! - Wong wadon mangsuli - Iki apa sing sampeyan tindakake kanggo kula supermonster -antihero! Nanging ora gampang kanggo aku mateni freak , nul, nul, pitu!
  Tangane monster kasebut dawa lan dheweke nyoba nyedhaki Valerka. Bocahe nendhang , nanging kena banget ing sisihe. Getih mili maneh, ninggalake noda ing permukaan sing ora rata. Valerka, ngatasi rasa sakit, nindakake somersault, mlaku ing tangane, banjur nindakake lunge liyane.
  - Aku bakal nuduhake ibune Kuzka! Chernodyrnik ! - Bocah lanang kasebut ngethok tembok, nyoba nabrak sing luwih dhuwur.
  Monster kasebut, terus nambah ukuran, ngluncurake serangan ing rong ngarep.
  Marinka muter lan mlumpat, ngobong sikil sing gundhul; Bocah wadon ayu ngalami siksa sing kuwat, nanging wis suwe. Dheweke mlumpat lan nyepak makhluk elektronik kasebut kanthi sikil sing telanjang, nanging langsung bali, ilang driji telu lan tatu sikile.
  Marinka njerit:
  - Medeni saka anti-donya!
  Raksasa kasebut ngucap kanthi sarkastik:
  - Ing hyper-underworld , sampeyan ora bakal nyanyi kaya ngono!
  Wong wedok kepeksa mundur. Iku saya tambah angel kanggo dheweke. Valerka uga entuk, sawise serangan liyane, monster virtual ngethok sikile wong lanang ing dhengkul.
  Bocah perintis nggresah:
  - Oh, iki ora bisa ditampa !
  - Sing kuwat lan kumpul karsamu! - Marinka menehi saran. Lading pedhang ngenani kaendahan ing dhadha lan ngethok puting susu. Cah wadon iku backflip, sumunar dheweke gundhul, getih tumit. Sawise iku, dheweke ngipat-ipati kanthi nesu:
  - Iki carane sampeyan ngelus wanita!
  Makhluk elektronik kasebut mangsuli:
  - Aku mung pengin ngrangkul lan ngrangkul bocah-bocah wadon sing elek ! Aku pengin mecah driji lan nyuwek dadi potongan cilik!
  "Aku bakal nyuwil-nyuwil sampeyan lan ngetokake wedhus!" Sing cah wadon entuk kaya pukulan palu. Sikil pecah lan potongan sing kedutan mabur.
  Valerka kelangan tangane, dheweke mung ngethok nganggo kipas:
  - Punika fakallioimitator ! - Bocah perintis ngipat-ipati. - Sampeyan pengin trample kula!
  Raksasa kasebut sumpah kanthi sengit:
  - Bakal angel kanggo sampeyan, vakum quark!
  - Sampeyan salah, bajingan cadaverous !
  Iku angel banget kanggo bocah perintis; Ora ana kekuwatan kanggo nahan maneh, nanging Valerka perang. Dheweke nglawan serangan liyane, ngethok perangane mungsuh, nanging langsung, malah angel kanggo nangkep wayahe, tuwuh!
  Makhluk kasebut nguwuh:
  - Apa, apa iku lara?
  - Dadi! - Bocah perintis ngidoni sawetara untu, balung pipine dipotong.
  - Iku bakal malah Samsaya Awon!
  Serangan ngetutake bocah wadon kasebut, dheweke mundur lan kanthi cepet ngethok mungsuhe. Dheweke ngidoni getih coklat beracun, nanging dadi luwih nggegirisi:
  - Apa, ayu ? Sampeyan bakal entuk ing nikel!
  - Sampeyan bakal mbukak menyang ajiné prajurit kuwat! - Prawan perintis mangsuli karo kamulyan.
  Jotosan sabanjure, lan tangane dipotong. Marinka nyerah lan dibuwang maneh. Dheweke getihen. Valerka nampa "hadiah" liyane; Bocah kasebut ngerang-erang lan nyoba ngindari , nanging pucuke nyusup papan ing ngendi wong biasa duwe ginjel tengen.
  Valerka kenek perangan awak, mung rada bisa ngethok, daging sing digawe saka logam cair dadi luwih kuwat. Bocah perintis kasebut mundur lan nyoba nglawan, nanging rolas lading lan keris langsung nyerang dheweke. Salah siji wong pierced atine wong, Valerka staggered lan wiwit tiba.
  Usaha nekat Marinka nylametake dheweke saka pati langsung. Bocah lanang kasebut ngalami karusakan anyar, meh dipotong setengah, lan bocah wadon kasebut ilang susu sing nomer loro, lan jantunge uga ditusuk. Marinka kebanjiran getih, kulite sing ayu ucul. Bocah wadon kasebut ngece:
  - Aku ilang kaendahanku!
  Raksasa, tanpa ndhelikake emosi karnivora, nggero:
  - Kaya buaya, kulit sampeyan bakal dibusak!
  Sing cah wadon, sekarat, ora ilang humor, langsung mangsuli:
  - Kanthi kekuwatan terminator, pasuryan bakal diantemi !
  Maneh lunge nekat, mung siji sikil lumpuh tetep. Carane angel iku kanggo cah wadon.
  Valerka nampa jotosan liyane ing jantung. Iku apik yen dheweke duwe telu, yen ora, pati langsung. Nanging mundhut saka loro saka telung motor nimbulaké kanggo weaken Ngartekno. Kesadarane bocah pionir mendhung;
  Raksasa kasebut nguwuh:
  - Aku bakal nyuduk sampeyan! - Lan kesusu ing cah wadon. Cangkeme saru ngandika:
  - Apa sampeyan ngerti carane ing dina lawas padha nyalib sregep bocah-bocah wadon kaya sampeyan ing salib?
  - Lan aku ora pengin ngerti! - Marinka perang maneh karo ora kentekan niat ing fly ing web nglukis.
  - Nanging sampeyan kudu!
  Puncing ing cah wadon, lading Cut kaendahan ing setengah. Ing upaya agawe pungkasan, Valerka nguncalake pedhang, ngetokake manuk dara sing kelip-kelip ing langit, manuk kasebut cilik lan ora mbebayani, nanging sedhela bocah perintis kasebut ngira yen katon oranye katon ing ngarepe.
  Raksasa kasebut arep ngremuk endhas bocah wadon kasebut, beku lan dumadakan wiwit ambruk. Daginge sing nggegirisi nyebar kaya bal ping-pong. Padha, dadi cilik lan cilik, kasebar, mumbul. Marinka, getih belching, nguwuh:
  - Sampeyan wis rampung!
  - Ya, aku nindakake! - bocah pionir kejang-kejang amarga lara sing ora bisa diterangake. --- Kamenangan pungkasan nunggu kita.
  Ukara pungkasan wis ora ana ing papan, nanging katon ekspresif banget. Bocah lanang lan wadon padha nggabung tangan getih lan crawled. Dheweke nutupi meter sawise meter, kaya-kaya nganggo abs telanjang ing kaca pecah. Kanthi upaya heroik, alangan kasebut pungkasane bisa diatasi. Gambar kelip-kelip lan cahya dadi peteng. Nom-noman lan cah wadon mau mati sedhela, sawise iku padha sadar, beku ing biochamber. Ing njaba padha cukup utuh, nanging padha nggandhol ing lapangan pasukan.
  . BAB 4
  bintang sepuluh karo wakil loro katon kanthi minat marang awak sing setengah wuda lan otot banget saka bocah lanang lan wadon perintis:
  - Sampeyan pejuang apik! Isih, padha bisa kanggo ngrampungake karo monster pungkasan, kang biasane mung siji saka yuta ngatur kanggo nindakake!
  Valerka lan Marinka ngorok :
  "Kita nyoba nindakake tugas ing Tanah Suci.
  - Iki dipuji, nanging biasane ora cukup kanggo ngatasi kabeh alangan! Dudu kuwi?
  Marinka cepet mangsuli:
  - Ya! Kasetyan mung ora cukup kanggo ngabdi marang negara, nanging ora bisa diganti karo apa wae!
  - Ya persis! Piye, Valenka, ngira yen manuk dara sing kudu ditembak? Dheweke dadi ora mbebayani.
  Valerka, kanthi kerut bathuk, mangsuli:
  - Hard kanggo ngomong. Mungkin intuisi. Kayane aku ndeleng manuk liwat pandelengan oranye, banjur awakku nanggepi dhewe. Mungkin hipersensitivitas pati.
  Petugas lan sawetara wong sing ngiringi dheweke dumadakan ilang.
  Valerka, Slavka, Levka, lan Marinka rampung bebarengan. Padha ing lapangan sing cukup ayu kanggo katon. Kembang sing subur tuwuh, suket sing oranye, hawane katon kebak madu.
  Prawan perintis, sing saiki nganggo tunik mewah, ngethok sikile sing telanjang, sing disamak lan njerit:
  - Inggih, kita bakal perang?
  Valerka, mung nganggo celana pendek lan nyekel pedhang, takon:
  - Lan karo sapa?
  Levka kanthi wicaksana nyathet:
  - Minangka Porthos ngandika: Aku perang amarga aku perang!
  Slavka tweeted:
  Kita bakal wani perang,
  Kanggo kekuwatan Soviet ...
  Ayo dipecah dadi quark,
  Ing perang kanggo iku!
  Bocah telu karo bocah wadon padha ngguyu. Banjur keprungu swarane kaki akeh ing ngarep. Goblin gedhe, ukurane gajah apik, lan seket Orc mlayu menyang kuartet prajurit enom.
  Marinka ngguyu lan narik panah nganggo driji sikil lan diluncurake menyang tengah bathuk goblin. Lan panah njupuk lan pierced karo kabeh ambane menyang tengkorak monster. Dheweke nampa pukulan sing nggegirisi, saengga balung bathuk pecah lan otak abang-coklat mabur metu. Goblin brute ambruk. Lan para Orc nguwuh kaya asu. Lan saiki triumvirate ing perang sengit. Bocah-bocah lanang padha mlayu menyang bruwang sing ala lan wiwit ngethok, kaya ngethok potong. Lan karusakan matèni wiwit.
  Lan orc sing matèni, shredded tiba. Kéwan iki nyoba nggebug bocah-bocah perintis nganggo klub utawa pedhang, nanging gagal.
  Lan Marinka murub nggunakake busur. Kajaba iku, dheweke luwih seneng narik tali ora nganggo tangane, nanging nganggo sikile. Lan kerjane kanthi efektif.
  Valerka mbengok:
  - Singkatipun, banzai !
  Slavka ngguyu lan nyathet:
  - Kita luwih adhem tinimbang samurai!
  Levka ngethok gilingan nganggo pedhang lan ujar:
  - Setuju, iki apik tenan !
  Lan bocah-bocah lanang njupuk lan muter pedhange kaya bilah helikopter, ngethok orc pungkasan.
  Valerka nyathet kanthi eseman:
  - Sing carane kita menang!
  Marinka mbenerake:
  - Iki mung siji detasemen pengintaian. Pertempuran utama isih ana ing ngarep!
  Slavka cekikikan lan nyanyi:
  Alon-alon roket ngambang ing kadohan ,
  Aja ngarep-arep ketemu maneh...
  Lan senajan kita rada getun karo masa lalu,
  Perang ninja bakal teka!
  Telung bocah lanang lan wadon nyemplungake sikile sing gundhul menyang genangan abang-coklat, cipratan mabur ing arah sing beda-beda.
  Sawise iku, bocah-bocah wiwit ninggalake tapak sikil cilik, anggun, ayu ing suket zamrud sing padhang.
  Marinka tweeted:
  Iki malah keren banget,
  Kita mateni kabeh gerobak orc ...
  Senajan mungsuh katon kosong,
  Lan aku wis ora thukul kanggo jarak anyar!
  Valerka nyaranake kanthi eseman manis sing sumunar kaya mutiara, lan banget:
  - Ayo nyanyi! Lan kita bakal nuduhake kelas paling dhuwur!
  Lan bocah-bocah njupuk lan nyanyi kanthi semangat:
  Dadi bocah iku apik banget kanthi cara dhewe,
  Sampeyan bisa mlaku ing lapangan tanpa alas kaki ...
  Sanajan rada mbebayani kanggo bocah kasebut,
  A bully bisa kejiret dening pasukan!
  
  Nanging kaya apa bocah lanang ing jaman kanak-kanak langgeng,
  Yen sampeyan nganggo celana pendek, sampeyan ora tuwuh maneh ...
  Ana alien katon ing tetanggan
  Lan dheweke ngedol wong kanggo dhuwit tembaga!
  
  Iku ora apik banget , pracaya kula,
  Dadi bocah salawase nganggo celana pendek ...
  Senajan atimu bakal sehat,
  Nanging sipir bakal nabrak sampeyan!
  
  Sawise kabeh, dudu lembah swarga sing nunggu sampeyan,
  Sing duwe dudu Gusti, Kristus sing suci ...
  Ora, ora ana sing setengah jagad,
  Nalika sampeyan mung njupuk menyang lintang!
  
  Bocah lanang, dheweke bakal nggawe sampeyan kerja kaya ngono,
  Sing figuratively pitu bakal diusir mengko ...
  Lan dheweke ora duwe dina Sabtu ing kene,
  Dheweke bakal ngobong sampeyan kanthi banyu sing nggodhok!
  
  Bocah-bocah lanang pancen luwih apik,
  Sawise kabeh, ing donya anyar ana akeh masalah ...
  bocahe krasa kesel ,
  Dheweke iku serf, lan ora kabeh bangga Pak!
  
  Dadi bocah lanang tanpa alas,
  Kerja sekuat tenaga...
  Mlumpat ing lapangan kaya kelinci lincah,
  Lan aja dadi pejuang!
  
  Ana wong wadon sing ayu
  Nanging dheweke ora butuh bocah lanang utawa bocah ...
  Kanthi cara dhewe , bocah-bocah padha seneng,
  Aja pracaya marang atimu!
  
  Ya, pracaya marang aku, perbudakan ora bakal ngalahake kita,
  Lan pecut ala mungsuh ora bakal rusak ...
  Anak-anak percaya yen bakal mbangun kerajaan dhewe,
  Badai salju prickly bakal mbusak!
  
  Kita bocah-bocah, aku percaya yen kita kabeh bakal tangi,
  Kita bakal ngalahake fanatik alien ...
  Kain sing ala bakal nandhang sungu,
  Lan ayo nyerang serangga kasebut kanthi klub!
  
  Aja percaya marang aku , ora bakal ana kelemahane,
  Kita bakal nggawe swarga sing nyata ...
  Kita bakal dadi hakim dhewe, bocah lanang,
  Yen ora, napalm bakal udan saka langit!
  
  Bajingan maling akeh,
  Mulane bocah-bocah padha mlarat...
  Kita bakal njupuk dalan sing amba
  Supaya wong nang endi wae seneng-seneng!
  
  Inggih, kaki telanjang kula ,
  Padha lumaku ing watu sing paling landhep ing gunung ...
  Nanging, mlaku liwat dalan,
  Kita bakal nggawa alien ing kapak!
  
  Sampeyan ngerti, kita bakal bisa menang hadiah,
  Ngalahake alien saka luar angkasa...
  Jantunge bocah-bocah padha deg-degan,
  Pamburu bakal rauh dadi game!
  
  Yen perlu, kita bakal ngalahake legiun,
  Percayaa, kita ora bisa mundur ...
  Ing mburi kita, bocah-bocah, bakal ana jutaan,
  Kanthi rejeki kita bakal ing dalan!
  
  Ayo ngremuk kecoak nganggo tumit telanjang,
  Kanggo kita, iki dudu watesan ...
  Kita ora main-main karo nasib iki,
  Angkat elangmu, anak-anak kita wis ilang!
  
  Ya, kamenangan ora diwenehi apa-apa, sampeyan ngerti,
  Wektu kanggo nyuda gerombolan saka angkasa ...
  Iki dudu sebabe mbah-mbah kita padha perang,
  Sing cah lanang bisa wis diantemi dening alien!
  
  Ayo nggawe kerajaan kaya iki
  ING sing bakal dadi tentrem lan sih-rahmat ...
  Dheweke nuntun bocah wadon tanpa alas kaki kanggo eksekusi,
  Nanging kita bisa ngalahake algojo ing pasuryan !
  
  Ora, kita ora diijini kanggo break , pracaya kula,
  Kok semangate wong lanang...
  Senajan awak kita mung bocah,
  Nanging aku bisa tresna malah wong diwasa loro!
  
  Aku percaya bakal ana rasa seneng ing jagad iki,
  Amarga Gusti Kang Maha Kuwasa nunggil karo kita...
  Cuaca elek bakal ilang,
  Iblis bakal ngrusak sungu baja sing dawa!
  
  Bocah mau banjur golek kamardikan,
  Lan titanium bakal dadi kekuatan otot ...
  Iku wektu kanggo mungkasi tari babak bodho,
  Mabur menyang kadohan kaya elang swarga!
  Sing lanang nyanyi apik, sing wadon nyanyi bareng.
  Lan nalika nyamuk ukuran jet tempur sing prayoga katon, Marinka mbuwang boomerang tipis kanthi driji sikile. Dheweke mabur ing garis sing rusak banget. Lan supaya proboscis dipotong. Getih oranye disemprotake ing banyu mancur.
  Valerka ngguyu:
  - Iki keren ! Hyperpulsar !
  Lan bocah lanang kasebut main kanthi otot-otot weteng sing diukir!
  Sawisé iku, telung Leninis enom njupuk lan ngluncurake bumerang ing wangun bintang lima kanthi driji sikil.
  Lan kanthi harfiah nyuwek lemut sing elek iki dadi potongan cilik.
  Marinka didilat lambene lan ngucap:
  Hukumku prasaja
  Aku ngalahake wong jahat ...
  Sapa sing ringkih - Aku bakal nulungi,
  Aku ora bisa nindakake kanthi cara liya!
  Lan cah wadon njupuk lan mesem karnivora. Iki pancen dadi pionir banjir Leninis.
  Lan kapal udara katon ing langit. Ageng lan kanthi baterei lengkap bedhil. Saka kadohan katon mendhung. Lan trunks dawa macet metu.
  Slavka tweeted:
  Tansah mangan es krim dhewekan
  Iku ora sedhep kanggo kula, kanggo sapa, kanggo sapa!
  Sawise kabeh, pesawat kasebut cukup gedhe,
  Cukup gedhe!
  Sawise kabeh, pesawat kasebut apik banget,
  Apik banget!
  Banjur telu lanang njupuk lan stomped gundhul, babak tumit ing suket. Lan peluncur rudal sing kuat, pertempuran, muncul. Dheweke katon nyengsemaken.
  Marinka mlayu nyedhaki dheweke, mbengkongake tuas lan ngucap:
  - Bakal ana serangan gaya putri plasma!
  Lan roket bakal mabur metu, ninggalake buntut jet ing mburine, kaya-kaya minangka sepur mewah saka putri.
  Lan supaya padha kenek airship langsung. Lan jotosan kasebut kuat, remuk.
  Lan carane bakal kobong. Banjur dheweke bakal njupuk hidrogen lan jeblugan. Lan kanthi kekuwatan sing ngrusak lan mateni. Lan iku secara harfiah jotosan hyper-mateni .
  Lan mung wiwit mencorong lan murub.
  Lan lanang lan wadon padha kenek ombak udara. Lan padha tiba, nendhang gundhul, sikil samak.
  Nanging bocah-bocah banjur padha mlumpat lan nggero:
  - Kita paling keren! Lan malah koloni cilik ora bakal medeni kita !
  Lan bocah-bocah lanang nyanyi kanthi semangat banget:
  Aku bocah pionir tanpa alas kaki
  Sanajan aku nggawe dasi iki nglawan kekarepanku ...
  Lan kudu dadi tuladha kanggo wong liya,
  Supaya nasib elek kuwi ora kelakon!
  
  Polisi nangkep bocah kasebut
  Lan dheweke menehi wong sing diantemi kanthi apik ...
  Biasane padha mbuwang tanduk,
  Dicemplungke polisi!
  
  Aku isih bocah, mung lanang ,
  Nanging setan ngunci aku ing sel ...
  Lan ana edhan boyish ,
  Dheweke ngalahake aku meh mati nalika registrasi!
  
  Banjur padha ngethok rambute,
  Dadi tanpa ninggalake cah lanang malah forelock ...
  Hunting, aku ngerti, owah-owahan anyar,
  Yen kedadeyan kaya ngono, percayaa!
  
  Iki foto cah lanang ing profil, saka ngarep,
  Lan uga njupuk sidik jari ...
  Ora bakal disimpen sajrone jam,
  Kita bakal weruh komunisme maneh!
  
  Bocah lanang, kerjane mung tanpa alas kaki,
  Pak guru ngajak kita srawung...
  Lan yen perlu, dheweke bakal njotosi sampeyan,
  Lan aktivis diwanti-wanti karo vodka!
  
  Ya, kemah bocah-bocah dudu resort,
  Ana akeh karya, lan sinau terus ...
  Nanging aku pengin dadi sebaliknya,
  Ing kene dhemit-dhemit wis lali marang Gusti Allah!
  
  Nah, bocah iku dadi pionir,
  kurang ngalahake wong ...
  Saiki Kamerad Lenin dadi ideal,
  Kita bakal, aku pracaya, rak munggah mil!
  
  Yen perlu, kita bakal ngatur kabeh mungsuh,
  Kaya para pionir ing donya, iku bener kanggo adus ...
  Padha gawe alas nganggo tangane,
  Kerja keras, bangun pagi!
  
  Iki wektu nalika kita nyelehake rel,
  Senajan mung wong lanang...
  Lan nganti frost kita mlaku tanpa alas kaki,
  Lan ing lapangan ana bocah-bocah wadon sing lagi nglereni sheaves!
  
  Lan mung roti ireng kanggo bocah-bocah kanggo nedha awan,
  Dheweke bakal nambahake bawang bombay lan lard ...
  Tetangga lagi nggresah ing ranjang, getihen, digebugi,
  Sing lanang mbokmenawa ora bisa kerja keras!
  
  Nah, iki kemah kanggo bocah-bocah,
  ingkang dipun dhawuhaken dening Gusti supados nyambut damel...
  Lan saiki aja nyemprotake banyu marang kita,
  Kita bisa dadi kanca sing cedhak banget!
  
  Ora, cahya komunisme ora bakal mati,
  Senajan, kita bocah-bocah, sampeyan ngerti, mung bocah-bocah ...
  Karya para ksatriya diluhurake ing geguritan,
  Lan ora ana papan sing luwih sedih ing planet iki!
  
  Nanging para pionir mlaku ing tatanan,
  Ing ngisor terompet lan gendang sing nyenengake ...
  Sinyal muni - sampeyan monster,
  Lan bocah lanang dhewe mesthi bakal dadi wong lanang!
  
  Apa sing kudu kita lakoni?
  Iku hardens, nguatake otot ...
  Anggota Komsomol squeezes, ngerti, dayung,
  Lan dheweke misuwur mateni mungsuhe !
  
  Kita kerja, lan kita mulai urip luwih apik,
  Kita diwenehi sandal lan kaos ...
  Lan padha miwiti njahit kanggo awake dhewe,
  Supaya ora ana AWOL, percaya!
  
  Bocah lanang isih duwe kabeh urip ing ngarepe,
  Kok kudu sedih yen sak ubenge ayu...
  Kita bakal ana ing dalan sing padha karo komunisme,
  Lan kabeh bakal metu, pracaya kula, banget!
  Lan kaya ngono bocah-bocah padha nyanyi. Lan saka kapal udara karo orc lan meriam, mung fragmen sing isih ana. Lan padha kobong lan cemlorot, lan violet, asep suffocating metu.
  Marinka nyengir:
  - Iki apik !
  Slavka ngguyu lan nambah:
  - Ultraquasar !
  Levka nyengir:
  - Ora ana quasar maneh !
  Valerka mbantah:
  - Iku bakal malah luwih quasar lan adhem!
  Lan bocah-bocah pionir kenek tumit sing gundhul, lan kembang api malah tiba.
  Nanging para Orc katon ing ngarep maneh. Nanging wong-wong mau wis ora ana seket, nanging tentara kabèh.
  Valerka wissot lan nyanyi:
  - Lan perang terus maneh,
  Lan atiku krasa kuwatir ing dadaku...
  Lan Lenin isih enom,
  Lan Oktober enom ahead!
  Slavka chuckled lan stamped kang gundhul sikil. Senapan mesin hyperlaser multi-laras katon ing tangane bocah perintis . Prajurit enom nyathet:
  - Kekuwatan kita gedhe, kita bakal ngalahake orc!
  Lan bocah kasebut njupuk lan, nalika kena, sinar laser njupuk lan mbanting menyang barisan bruwang sing maju lan wulu. Lan pas iku keprungu lolongan liar. Lan jet saka materi murub munggah menyang langit. Lan carane kabeh kejiret geni.
  Lan massa orc wiwit mow mudhun.
  Levka uga entuk mesin pembunuh, mung ngasilake gelembung hiperplasma multi-warna. Carane agresif lan nyapu iku. Lan para Orc padha gosong, dibalik lan dipeksa ngrokok, lan daginge dicekel.
  Bocah mau nguwuh:
  Kita bakal ngusir setan menyang kuburan,
  Lan ayo mbangun komunisme ...
  Ana perang ganas ngamuk
  Revanchism bakal teka!
  Lan Valerka duwe senapan mesin hyperpulse . Lan dheweke bakal njupuk lan supaya palu lan chop. Lan massa mayit kene buyar lan nguripake liwat. Lan akeh sing padha diobong lan diobong lan diidak-idak.
  Valerka, lagi ngomong, ing jaran putih. Lan triumvirate lanang ngrusak orc iki tanpa masalah.
  Nanging cah wadon, mesthi, angel ing perang. Lan dheweke uga wiwit numpes orc kanthi bantuan peluncur rudal sing cilik. Lan tumindak kanthi kekuwatan mateni lan ora bisa ditiru.
  Iki minangka pemusnahan sing mateni lan unik. Lan cah wadon ing ndhuwur.
  Lan kepiye dheweke ora bisa nyanyi sing nyenengake:
  Bocah-bocah wadon bakal sabun gulu Morgan ,
  Lan sirah bajak laut bakal dipotong ...
  Aja ngomong omong kosong marang mungsuh ...
  Yen sampeyan mungkasi karo mayit, sampeyan bakal rampung ngaco!
  
  We wadon ngerti carane perang,
  Ing perang, asil bakal apik ...
  Lan pracaya kula, kita bisa perang wani
  Tekan kanthi telaten nganggo sikilmu!
  
  Mungsuh ora bakal mungkasi kita bocah-bocah wadon
  Karep kita mesthi ora bisa dilanggar ...
  Prawan bajak laut bakal ngubur kabeh wong,
  Tulisen salam iki kanggo dheweke ing buku tulis!
  
  Kanggo dheweke, gelut minangka kabungahan,
  Kita bakal nggiling Morgan dadi bubuk ...
  Umur sing ala ora bakal teka marang bocah wadon,
  Iku ora bakal perak candhi dheweke!
  
  Ora ana bocah wadon sing luwih kuwat lan luwih ayu,
  Tinjune kaya linggis...
  Dheweke bakal nggawe awake dhewe luwih seneng
  Para gnome mlayu kanthi cepet!
  
  Kaendahane bocah-bocah wadon iku tanpa wates,
  Lan dheweke nyerang mungsuhe kanthi keras ...
  Yen perlu, padha perang ing salawas-lawase,
  Lan kadhangkala padha ngombe akeh anggur!
  
  Bocah-bocah wadon ing perang iku raksasa,
  Kekuwatane mung luar biasa ...
  Dheweke mesthi nampa dana,
  Kita pracaya bakal ana swarga ing planet!
  
  Pracayaa, ora ana alangan kanggo bocah-bocah wadon ,
  Kita kudu ngalahake alam semesta ...
  Lan padha bakal nampa ganjaran wani,
  Lan kita mesthi bakal mbangun Roma anyar!
  
  Gusti, percayalah, ora seneng wong ringkih ,
  Dheweke ngalahake wong sing ringkih nganggo klub ...
  Aku percaya bocah-bocah wadon bakal duwe jagad anyar,
  Saka turah mbrawah landhep, sampeyan ngerti, bayonet!
  
  Tanah kelairan indah, megah,
  Dheweke duwe macem-macem keprihatinan ...
  Kamulyan bajak laut nunggu kita,
  Paling ora kucing nangis amarga masalah!
  
  Bocah wadon tanpa alas ngangkat pedhang,
  Ya, percaya, dheweke apik ...
  Dadi elang, dudu manuk beo,
  Bocah wadon iki ngomong , jiwaku!
  
  Jagad bakal tambah endah,
  Aku ngerti kita mesthi bakal menang ing iki ...
  Iku ala kanggo nampa saka filibusters,
  Lan kerub mabur ing ndhuwur kita!
  
  Apa sampeyan kanggo bocah-bocah wadon, aja dadi bodho ,
  Mesthi, kita uga tresna marang wong lanang ...
  Teka kanthi tenang ing wayah wengi, para nom-noman,
  Kita bakal nggawe anak anyar!
  
  Senapan mesin murub banget,
  Dheweke nggawe kabeh arsenal ...
  Ora, Kain sing jahat banget bakal entuk,
  We smashed Agdam liwat sirah !
  
  Layar brigantine kebak,
  Kita duwe perasaan sing kuwat banget ...
  Kita ngerti yen gagak bakal diantemi,
  Double bass bakal muter banter!
  
  Bocah-bocah wadon, apa sing dikarepake?
  Menang, berjuang lan tresna...
  Lan sampeyan luwih kerep dosa karo wong lanang,
  Kanggo urip luwih apik ing donya iki!
  
  Ora ana alangan kanggo kita ing perang iki,
  Kita bakal miwiti satelit dhuwur ...
  Aja mbuwang wektu kanggo sholat,
  Gusti Allah iku adoh banget saka bodho !
  
  Kita bajak laut ngelak banget getih,
  Kita ngethok kabeh wong nganggo pedhang, kaya steak ...
  Kadhangkala pasukan ora padha,
  Lan padha sijine cah wadon ing ditahan!
  
  Dadi aku ngethok sirahe prajurit,
  Kanthi pedangmu sing landhep...
  Kita seneng numpes mungsuh,
  Yen sampeyan kudu mindhah bata!
  
  Ora, kita ora mangu-mangu,
  Ing kekuatan angin, badai lan angin topan,
  Bajak laut duwe genius Lenin ing atine,
  Iki mesthi bakal dadi hadiah!
  
  Mangkono, pungkasane wis cedhak kanggo mungsuh para perompak,
  Kita wis nempel ing tembok ...
  Lan sanajan kita entuk nabrak,
  Bumi wis dadi luwih resik!
  Iki carane Marinka sing wani nyanyi lan nuduhake kelas kolosal lan unik dheweke minangka perintis, prajurit, lan bajak laut.
  Iku mbokmenawa apik kanggo cah wadon dadi bajak laut. Lan apa rasane dadi enom selawase, tanpa alas kaki?
  Valerka kanthi eseman manis:
  - Kelas prajurit dhuwur.
  Lan supaya wong-wong mau numpes tentara orc sing ora kaetung kanthi luwih semangat. Lan ngalahake dheweke kanthi kabeh kekuwatan sing ora bisa dibayangake lan unik. Lan iku pancene dadi arang banget agawe.
  Slavka, ngilangi orc kanthi massal, nggero:
  - Hyperorbits , pasar anyar!
  Levka langsung setuju karo iki:
  - Kehormatanku ora dilalekake,
  Vladika Lenin bakal mrentah!
  Lan lanang bakal maneh njupuk lan tabrakan karo gundhul, babak tumit.
  Lan bakal cemlorot maneh. Lan cascade agawe saka sparks bakal tiba.
  Marinka cekikikan lan cekikikan, nuthuk atusan orc lan numpuk kabeh gundukan mayit. Lan mayit-mayit orc mambu banget.
  Nanging, cah wadon pionir ngeklik driji sikil, lan aroma minyak wangi sing paling larang lan nyenengake nyebar ing udara.
  Marinka ngguyu lan nyathet:
  - Pertempuran showdown!
  Slava manthuk:
  - Hyperquasar!
  Levka ngandika kanthi jengkel:
  - Tembung hyperquasar wis lungse!
  Valerka cekikikan lan nyathet:
  - Apa sing ora apik ing donya kita?
  Lan bocah-bocah lanang ngempet sikile maneh.
  Lan klapa wiwit tiba ing orc saka ndhuwur. Dheweke bener-bener njotosi lan ngethok sirahe bruwang sing ala. Lan ana meriam pemusnahan sing ireng.
  Nanging dheweke lucu. Utamané nalika coklat wiwit tiba ing tentara monster shaggy. Banjur susu kental diwutahake.
  Marinka nyathet:
  - Lan iki apik tenan !
  Valerka nyathet:
  - Tuang susu kental ing mungsuh sampeyan pancen sembrono. Mungkin luwih apik kanggo ngeculake napalm?
  Prawan perintis mbantah:
  - Iki kejem banget! Sampeyan duwe sawetara jinis nyawa ireng.
  Slavka cekikikan lan nyathet:
  - Ya, iku vakum!
  Levka nyengir:
  -Utawa malah bolongan ireng!
  Valerka nyaranake kanthi tampilan ceria:
  - Utawa mungkin sampeyan Marinka bakal nyanyi kanggo nggawe kita luwih nyenengake?
  Slavka nambahake karo mesem:
  - Ya persis. Nyanyi kembang, aja isin!
  Levka tweeted:
  Lagu mbantu kita mbangun lan urip,
  Lenin nyanyi ing ati kaya malaekat ...
  Lan sing mlaku liwat urip nyanyi,
  Dheweke ora bakal ilang ing endi wae!
  Marinka manthuk lan nyanyi kanthi ekspresi quasar :
  We are wani, prawan ayu,
  Bisa perang kaya angin topan...
  Lan swarane para ayu iku cetha banget,
  Kadhangkala napalm udan mudhun saka langit!
  
  Kita berlayar nganggo brigantine bajak laut,
  Kita duwe Pavel-Kapten sing wani ...
  ora seneng urip ing jagad sing sedhih iki,
  Ing kono ana angin gedhe pati!
  
  Bocah-bocah wadon ora pengin ngapusi wong ala ,
  Dheweke siap kanggo ngalahake orc ...
  Bakal padha nglawan mungsuhe kanthi sregep banget,
  Tulisen iki ing buku tulismu!
  
  Lan, pracaya kula, padha ora ana alangan,
  Dheweke bisa ngalahake Krauts ...
  Ganjaran gedhe nunggu kita,
  Supaya kita bisa terus-terusan entuk limang!
  
  Lan kita bajak laut sing wani banget,
  Kita bakal perang kaya badai sing ngamuk ...
  Yen perlu, kita bakal nyebar kasur,
  Mungsuh wis remuk dening pasukan kuwat!
  
  Kapal kita ora bisa ditembus
  Nyabrang ombak kaya elang...
  Lan bisnis apa wae kasedhiya kanggo kita,
  Mungsuh bakal remuk banget!
  
  Kita ora bakal nuduhake kelemahane ing perang, aku ngerti,
  Sawise kabeh, kanggo bocah-bocah wadon ora ana pilihan ...
  Aku ora peduli karo macem-macem jinis kesel,
  Kita bakal ditarik menyang jagad anyar, pasuryan iki!
  
  Lan ora ana sing bakal nyuwek bocah-bocah wadon ,
  Kita bisa ngalahake mungsuh ...
  Sanadyan mendhung ngamuk banget,
  Lan ana badai salju sing nggegirisi ing langit!
  
  Wah, keren banget kita cewek,
  Kita mesthi bakal nelukake Universe ...
  Yudas sing jahat bakal mlayu,
  Lan pracaya kula, kabeh donya ana konco kita!
  
  Ing segara lan ing jero banyu,
  Kita perang ing endi wae, perang sing mulya ...
  Kaya ing aliansi, wanita karo Iblis,
  Forever Fatherland, kita karo sampeyan!
  
  Lan sampeyan ngerti, ora bakal ana welas asih marang mungsuh,
  Sawise kabeh, mulane bocah wadon iku bajak laut sing jahat ...
  Kita minangka hakim agung Tanah Air,
  Ayo ngumpulake senapan mesin sing gagah!
  
  Gusti Allah bakal maringi makutha marang bocah-bocah wadon,
  Saben wong bakal diwenehi pesenan lan medali ...
  Swara cilik para ayu iku nelpon,
  Lan padha, mesthi, meksa raja!
  
  Iki sing ditindakake para prajurit,
  Kaya senapan mesin saka pangkat jahat ...
  Lan padha secara harfiah nggawa cahya saka mripat,
  Ayo dadi tanpa omong kosong sing ora perlu!
  
  Praupane bocah wadon iku sumringah,
  Lan lambe padhang mutiara...
  Kita bisa ndeleng cukup akeh,
  Iki kaendahan kita!
  
  Kita ora bakal mlebu lawang apa wae,
  Ayo mung menehi mungsuh whirl ...
  Wong wedok iku bosen mergo
  Lan bisa nyekel kabeh mungsuh!
  
  Bocah-bocah wadon nyerang kanthi apik
  Lan mripate sumunar karo kilat ...
  Lha kok padha cemburu,
  bocah-bocah wadon ketutupan luh!
  
  angin puyuh apa sing bakal kita perangi?
  Banjur gelombang kematian anyar cepet-cepet ...
  Wong wedok kok meneng wae.
  diwenehake Morgan sing pasuryane kandel ?
  
  Lan geni saiki kebak geni,
  Angin puyuh sing murub bakal nyapu...
  Ora ana gunane kita ngalahake para Orc,
  Sing dideleng mungsuh bodho meneng!
  
  Ing kene malaikat agung ngunekake trompet sing nggegirisi,
  Dheweke ngganggu sirah kabeh wong ...
  Durung telat kanggo menang,
  Angin katon ngobahake godhong!
  
  Dadi sapa, nalika dadi galak ing kene,
  Sapa sing duwe aji gedhe?
  Aja nongkrong karo Malyuta palsu ,
  Dheweke pancen bajingan lengkap!
  
  ing kamulyan maneh ,
  Ngilangi ombak sing nggegirisi...
  We cah wadon manunggal ing nesu
  Aku bakal nyuwek Morgana!
  
  Mulane kita cepet-cepet perang,
  Ing kono kita bakal nuduhake badai badai ...
  ireng Rogers mlumpat ing ndhuwur buritan,
  Nuduhake hadiah gedhe sampeyan!
  
  Ya, Morgan bakal mlebu peti mati, mesthi.
  Dheweke bakal nggawe saham saka aspen ...
  Kita bocah-bocah wadon menang ing salawas-lawase,
  Lan kita ora ngeculake grumbulan sing abot!
  
  Ayo mimpin Tanah Air menyang kamenangan,
  Kita bakal wani ngalahake orc lan troll ...
  Lan kita bakal teka ing Eden numpak kapal,
  Ayo ana donya kabèh ing kita!
  Akeh ewonan orc tiwas . Lan akeh gundukan mayit sing numpuk, Tamerlane mung ngaso. Nanging makhluk iki dhewe banget njijiki lan ala, mung elek. Lan padha grin ing pasuryan banget njijiki.
  Marinka squeak lan nggero:
  - Lenin, muga-muga dheweke tetep karo kita ing salawas-lawase. Lan supaya sirahe gundul sumunar kaya supernova!
  Valerka ngguyu lan ngucap:
  - Ya, owah-owahan neraka nunggu kita!
  Slavka mbenerake:
  - Ora neraka, nanging pelangi! Lan bakal ana kamenangan gedhe!
  Levka njupuk lan nyebul, lan geni murub metu saka cangkeme bocah. Iku kaya njupuk sumur karo lenga belerang lan diobong. Lan mung bledosan ing geni, kaya naga metu aliran energi frantic.
  Valerka ngucap:
  - Inggih, sampeyan lan naga!
  Leninis enom manthuk:
  - Aku isih ora bisa nindakake iku!
  Marinka dikonfirmasi:
  - Kemungkinan pionir ing kasunyatan virtual meh ora ana watesan. Lan kita bisa mbesmi orc kanthi jutaan ing kene.
  Valerka njupuk lan kanthi tumit sing gundhul, jambon ngetokake pulsar sing gedhe lan mateni.
  Iku mabur liwat kaya bola geni lan nabrak bomber nglayang dhuwur konco mega. Bom atom njeblug ing weteng mesin ageng. Lan lampu kilat super padhang sumunar. Banjur jamur nuklir sing mateni lan unik katon.
  Slavka nyathet kanthi eseman manis:
  - Iku apik! Ultrapulsar !
  Levka nyaranake:
  - Ayo Marinka nyanyi maneh! Aku, lan kita kabeh, ana ing swasana ati sing positif banget.
  Bocah wadon perintis manthuk lan nyanyi kanthi semangat lan perasaan:
  Kita bocah-bocah wadon bajak laut sing ayu swarga,
  Lan kita numpes kabeh mungsuh kita kanthi trampil ...
  Percayalah, badan kita bening,
  Ing kene mungsuh diserang, kanthi kendel!
  
  Ing perang, kerub sumunar ing ndhuwur kita,
  Pedhang, kaya kilat, nyerang saka baja ...
  Kita wanita filibuster , dorongan kita ora bisa dikalahake,
  Lan padha menehi wong Spaniards tamparan hard ing sungu!
  
  Bocah wadon kasebut duwe pedang lan pedhang landhep ing tangane ,
  Lan kanthi siji ayunan, kita bakal ngrusak kepala kubis ...
  Lan yen kita nyerang nganggo sikil, keris lan pedhang,
  Badai pati bakal nyapu!
  
  Ora, bocah-bocah wadon ayu , sampeyan ora bakal nemokake kita luwih keren,
  Kita bakal mabur kaya meteor sing sumringah ...
  Kita katon ora luwih saka rong puluh taun,
  Lan ngamuk, asor tajem nunggu!
  
  Iki kamulyan kita, sampeyan ngerti, kita ora asing karo perang,
  Pancen bajak laut serigala getih ...
  Lan ing endi wae ana maling jahat sing nyerang,
  Lan mesthi kekalahan nunggu dheweke!
  
  Ing perang apa wae , bocah-bocah wadon iku pejuang,
  Sing ala malah bisa ngrusak punggung ...
  Pracayaa, filibuster pancen hebat,
  Lan tulisen logaritma iki ing buku tulismu!
  Ing nesu, serangan ing galleon wiwit,
  Kita kepingin banget, kaya ubur-ubur, perang maneh ...
  Sawise kabeh, bajak laut sing jahat duwe jiwa sing apik,
  Lan ing ati, filibuster tansah koboi!
  
  Kita ora ngerti tembung kekirangan, kita ora percaya karo tembung pengecut,
  Corsair, sampeyan ngerti, ora kepenak karo mundur ...
  Sawise kabeh, Gusti Yesus sing disalib wis menehi tandha kanggo kita,
  bocah-bocah wadon ngasah ajiné!
  
  Iki bebener kita sing manggon ing ati katresnan,
  Sing cah wadon iku sayap angsa sing kuwat ...
  Kita bakal mbukak kamenangan manawa, kita duwe skor tanpa wates,
  Lan ayo padha nyandhak kanthi mantep ing dayung oak!
  
  Bakal ana prabédan ing perang, kita ngomong babagan iki,
  Kita bakal ngatur, aku percaya, liburan sing nyata banget ing planet iki ...
  Pracayaa, kita duwe macem-macem kekuwatan lan akeh banget,
  Ayo wong diwasa ngguyu lan bocah-bocah seneng-seneng!
  
  Ora, ing perang sengit, sukses iki ora tanpa alesan,
  Amarga kita bocah-bocah wadon pancen apikan lan ayu ...
  Pracayaa, kita duwe kaendahan spiritual kaya ngono,
  Sing kita rampung, tanpa luwih ado, invincible ing perang!
  
  Mangkono kedadeyane, para filibuster ing kene perang,
  Dheweke nyerang kanthi nesu, kanthi sukses agresif ...
  Lan ngerti yen aku bakal mateni mungsuh kaya bug,
  Malah bocah-bocah wadon kenek banget !
  
  Ing amben kita bocah-bocah wadon saka kelas paling dhuwur,
  Bisa menehi pesenan kanggo wong lanang ...
  Yen sampeyan ngomong kanthi nyata, insya Allah,
  Ayo ndeleng tegese emas srengenge!
  
  Ya, sampeyan ora bakal nemokake kita luwih ayu ing segara,
  Bocah-bocah wadon pancen bakal menehi mungsuh wiwitan ...
  Kita bisa tekan khatulistiwa
  Menehi nikel kanggo maling tenan ala!
  
  Kanggo kamulyaning takdir kita,
  Sapa sing nyimpen lan menehi roti ...
  Kita bakal mangsuli Morgan marang Iblis,
  Supaya scum iki ora nyerang kita!
  
  Kita bakal ngilangi bajak laut sing ala
  Pegunungan, sing langsung munggah ing filibuster ...
  Lan supaya kita ora duwe masalah,
  Bakal ana akeh conto iki!
  
  Mulane, Morgan bakal entuk lych ,
  bakal nyerang dheweke kanthi kekuwatan gedhe ...
  Lan prawan militer ora ngeluh,
  Mungsuh bakal duwe kuburan kuat!
  
  Iki cah wadon, iki warna sing paling dhuwur,
  Enak tenan, neng kene...
  Mangkene carane subuh kita,
  Kita bakal dadi tim sing kuwat!
  
  Iki minangka kekuwatan gedhe,
  Kita bocah-bocah wadon sing paling apik, uyah ing bumi ...
  Dheweke pancen nyolong baya,
  Muga-muga pati teka saka kulawarga neraka kasebut!
  
  Nah, Morgan iku anak asu,
  Sampeyan bakal njaluk ing pasuryan saka kula ...
  Lan kerub bakal nyuduk sampeyan,
  Ya, mungsuh ora suwe!
  
  Bocah-bocah wadon lair ing musim semi
  Dheweke agresif banget sanajan ing perang ...
  Padha cepet-cepet mubeng karo impen tanpa wates,
  Kanggo wong dadi kuwat banget!
  
  Wis ana badai ing endi wae,
  Lan frost ing kulit kuwat banget ...
  Ing kene luhe wong wadon tumetes,
  Manungsa banjur bakal dadi omnipotent!
  
  Perang terus nganti getih pungkasan,
  Dadi kejam , akeh sisi ...
  Kita mbukak akun sing menang ing kene,
  Babi Morgan liar iki menek!
  
  Ora, kanggo Gusti, pracaya kula, ora ana alangan ing kene,
  Percayaa, kita bakal maju kanthi kemenangan ...
  Bocah-bocah wadon bakal entuk akeh penghargaan,
  Lan kita bakal mbukak karo shift anyar, ketoke!
  
  Inggih, bajak laut, kita maju,
  Ayo bocah-bocah wadon aktif nyerang ...
  Aku iki manuk garudha, nanging mungsuh iku kosok balene,
  Morgan, sampeyan Kain jahat!
  . BAB 5.
  Marinka, pionir iki, ayu banget lan, ing wektu sing padha, cah wadon sing otot lan kuwat, nyanyi kanthi apik lan kanthi perasaan. Dheweke mung, aku kudu ngomong, monster. Lan ing wektu sing padha cute banget.
  Dadi bocah-bocah maneh mutusake kanggo nindakake apa wae. Bisa uga nuduhake perang sing luwih lincah lan agresif.
  Iki pancen dadi pemandangan sing bisa dideleng. Apa sejarah alternatif saka Perang Donya II ing matriks Hypernet.
  Caucasus wis ana ing ambang musim gugur, lan dadi luwih dramatis.
  Lan Jerman rampant lan nggunakake torture. Bocah-bocah wadon pionir Jerman utamane seneng nyiksa.
  Ing kene Gerda lan Charlotte nyudani bocah lanang umur telulas meh wuda. Lan padha wiwit tickle pionir. Seryozhka ngguyu lan purred. Banjur Gerda nggawa korek kanggo bocah lanang sing gundhul , tumit bunder. Flame didilat tlapak sikil sing rada kasar saka pionir. Dheweke njerit kesakitan. Lepuh muncul.
  Bocah-bocah wadon Jerman cekikikan:
  - Iku bakal kelangan banget !
  Lan padha wiwit mecut bocah karo pecut. Panjenenganipun groaned lan wiwit njerit. Utamane nalika bocah-bocah wadon wiwit nggawa obor kanthi geni menyang sikile. Banjur wesi panas ditrapake ing dhadhane perintis sing gundhul, lan bocah kasebut ora sadar.
  Ya, prajurit Jerman paling apik. Nyiksa bocah iku ana ing urutane.
  Torture, Nanging, ora mung lanang, nanging uga anggota Komsomol. Bocah-bocah wadon diudani lan digawa menyang rak. Ing kana dheweke narik para ayu, dipeksa supaya mbengkongake lan secara harfiah writhe amarga lara. Lan ing sangisore sikil bocah-bocah wadon padha murup brazier, ngancam bakal char tlapakane.
  Carane anggota Komsomol njerit ing pain alam bébas ... Carane kejem iku kabeh. Lan para fasis nyedhot ambune daging sing kobong ing irung lan ngguyu, padha tamparan ing pupu lan bengok-bengok:
  - Heil Fuhrer! Kita bakal mateni kabeh wong!
  Lan maneh nyiksa lan nyiksa wong. Iku utamané menarik kanggo nyiksa pionir. Bocah-bocah mau digebugi nganti mati banjur diwutahake uyah ing tatune lan kepeksa nangis. Ya, iki arang banget ora nyenengake.
  Lan nalika padha uga nggunakake kabel panas. Pranyata luwih lara.
  Lan Nazi wis njupuk Makhachkala. Lan padha pindhah menyang wilayah Azerbaijan. Lan Yerevan wis diubengi lan diblokir. Lan padha badai Batumi karo kabeh ora kentekan niat. Lan iku agresif.
  Marshal Rokossovsky dhewe meh seda. Dirasa pasukan Sovyèt ana ing tekanan lan ambruk. Jumlah wong sing nyerah lan wong sing nyerah tambah akeh. Lan akeh pilot dadi depresi.
  Sanajan Anastasia Vedmakova lan Akulina Orlova ngindhari kekalahan saiki. Bocah-bocah wadon perang kanthi gagah lan nekat.
  Sadurunge perang karo wong lanang telu, Anastasia secluded dhéwé kanggo ngumpulake daya kosmik fenomenal.
  Lan pancen, wis kebak. Lan ayo padha mati-matian ngalahake mungsuh.
  Lan ing wektu sing padha, nggunakake driji sikil gundhul.
  Lan dheweke squealed ing ndhuwur paru-paru dheweke:
  - Aku juara donya gedhe!
  Lan carane dheweke mencet tuas kanthi tumit sing kosong.
  Akulina Orlova uga nyolong nekat ing perang. Lan nggunakake driji sikil telanjang, dheweke ngremehake pesawat Wehrmacht.
  Dadi dheweke dijupuk mudhun ME-109 K. mesin iki mbokmenawa wis outdated, nanging wis slamet saka seri modifikasi. Lan sampeyan bisa perang kanthi sukses.
  Akulina Orlova, tumindak kanthi nesu, nyanyi:
  - Salam komunisme gedhe! Fasisme bakal dikalahake!
  Lan maneh kanthi tumit sing gundhul lan carane mencet.
  Iki bocah-bocah wadon edan ing kene.
  Nanging pasukan ing Kaukasus banget unequal. Sanajan dipercaya manawa kabeh wong lanang ana manuk garudha. Nanging ora ana sing bisa nolak wanita Rusia.
  Lan warriors banget agresif lan kelangan. Pesawat lagi dipecat, senadyan keunggulan kualitatif.
  Akulina Orlova nyanyi:
  Lingkaran surya...
  Lan dheweke ngalahake mungsuh kanthi driji sikil sing gundhul.
  Anastasia Witchakova, mencet tombol karo penthil abang lan nuthuk fasis, terus:
  - Jerman ana watara ...
  Akulina squeaked, ngethok pesawat Jerman liyane:
  - Hitler tindak ing pengintaian!
  Anastasia, nembak fasis, terus:
  - Ambruk ing bolongan ...
  Akulina, nembak kanthi akurat, cekikikan:
  - Patah sikilku ...
  Vedmakova, nembak kanthi intens lan akurat, nyathet:
  - Lan ngandika pamit!
  Lan bocah-bocah wadon padha nggero bebarengan:
  -Ayo tansah ana vodka,
  Sosis lan herring ...
  Tomat timun,
  Iki pungkasane Hitler!
  Akulina maneh, sawise ngirim hadiah pati kanggo Nazi, ngandika:
  - Bener, kita kudu nyanyi: - Rommel wis rampung!
  Vedmakova, nuding meriam nganggo cangkang udara kanthi driji telanjang , sarujuk:
  - Mesthi - Hitler wis tahap liwat!
  Yen ora ana pengaruh pribadi Rommel-Hitler, pasukan Soviet nyoba kanggo ngatur sawetara jenis resistance. Nanging angel banget. Nanging dheweke isih nindakake kabeh sing bisa lan ora mungkin.
  Lan bocah-bocah, kalebu, gelut. Lan para perintis lunga menyang perang. Kang ketemu mungsuh karo koktail Molotov lan nembak bedhil.
  Bocah-bocah lanang lan wadon, kurus lan gores, kaya biasane ing perang. Lan padha perang kanthi wani lan nekat banget.
  Pira anak-anake sing mati lan tetep suwuk.
    Pilot Jerman Gertrude lan Adala, cipratan nganggo sikil gundhul, munggah menyang XE-328, mesin jet, monster karo sepuluh meriam udara.
  Wis udan, lan bocah-bocah wadon ninggalake anggun, jejak sing cetha banget.
  Padha banget seductive sing cah enom sing ngawula ing lapangan udhara greedily devoured tilas telanjang karo mripate, lan malah lanang wiwit swelling sampurna. Umumé, ana akeh pilot wanita - operasi tempur nuduhake yen wanita, ing kondisi sing padha, duwe kaping pindho tingkat kaslametané wong. Lan tegese padha efektif. Lan Hitler-Rommel, utawa malah Field Marshal Fuhrer, mesthine dudu jinis wong sing melas marang sapa wae.
  Ing Reich Katelu dhewe resmi ngenalaken poligami - hak papat garwa. Iku cukup praktis. Nanging ora pas banget karo tradhisi Kristen. Ora ana wonder fasisme nggoleki wangun agama anyar. Marshal Fuhrer-Field nandheske yen iku monoteisme, nanging sing khusus - karo pantheon pagan, dewa Jerman Kuno. Mesthi wae, Hitler-Rommel dhewe diselehake ing ndhuwur kabeh liyane ing pantheon iki minangka utusan lan utusan saka Gusti Allah sing Maha Kuwasa.
  Dadi Fuhrer, mesthi, seneng banget kanggo budidaya dhewe.
  Gertrude lan Adala ngluncurake pesawat serangan multi-peran menyang langit, sing uga bisa dadi pejuang.
  Bocah-bocah wadon prajurit yakin banget marang awake dhewe. Rusia ora duwe pesawat jet, lan padha ora bisa nahan serangan saka macan tutul ing langit.
  Gertrude manggut-manggut:
  - Aku ksatria saka aliran kobong ...
  Adala kanthi antusias ngonfirmasi, nuduhake untune:
  - Lan aku bakal mriksa kabeh wong!
  Bocah-bocah wadon padha ngguyu. Padha dipencet tumit telanjang ing pedal lan muter pesawat jet serangan.
  Isih peteng ndhedhet, nanging wis katon belang padhang ing sisih wetan. Bocah-bocah wadon whistled ... expanses saka Rusia wis ngambang ngisor. Prajurit padha cekikikan lan padha nglirik. Padha dadi ekstra Airy lan ayu.
    Lan tanpa alas kaki, mesthine, tanpa mbebani awake dhewe karo perkara sing ora perlu kanggo bocah wadon ing perang kaya sepatu.
  Lan sensitivitas ing pesawat mundhak kaping pirang-pirang.
  Kene mobil Soviet njupuk mati menyang wong-wong mau. Yak-9 sing digerakake baling-baling mbok menawa kendaraan paling populer ing antarane rilis paling anyar. Ora kebacut bersenjata , nanging relatif murah lan karo sethitik waja. MIG-5, kendaraan sing luwih cepet kanthi persenjataan senapan mesin. MIG-3 minangka model sadurungé. LAGG-7 mbokmenawa manuk paling cepet lan paling bersenjata. Modifikasi paling anyar nduweni telung meriam 20 mm.
  Nanging iki kabeh mesin propeller-mimpin ora pesawat jet wis digawe. Lan Jerman rumangsa yakin banget.
  Gertrude murub sepuluh meriam udara. 30mm lan loro bedhil 37mm ditembakake . Padha mlayu liwat pesawat Soviet kaya tornado geni. Nanging, pilot abang nyoba kanggo nyingkiri lan njaluk konco.
  Adala maneuvers ing wektu iki. Sampeyan ora bisa njupuk mobil Jerman sirah-on, nanging arep menyang mburi iku fraught karo bebaya. Kanggo pasukan USSR, serangan kasebut ora dikarepke. Senjata anti-pesawat wis wiwit digunakake. Cangkang mbledhos sumunar ing pepeteng.
  Wanita Jerman ngalami nervousness tartamtu. Iku misale jek sing kita wis katon supaya ora ana surprise kita, nanging ... pilot Soviet wani lan ora wedi losses. Ora ana sing bisa medeni wong-wong mau. Nanging ketoke ora cukup pengalaman. Pesawat Jerman gampang metu saka nyilem lan shoots mudhun mobil Soviet. Nyebul siji liyane dadi potongan.
  Kekuwatan senjata Jerman gedhe banget. Iki minangka komponen ing ngendi Kraut duweni kauntungan gedhe tinimbang Rusia. Nanging Nazi uga duwe kacepetan kolosal.
  Adala akselerasi lan break maju. Lan Gertrude murub roket ing mungsuh. Padha njaluk saran ing untu. Sawetara amunisi dipandu dening panas utawa swara.
  Adala bisik-bisik:
  - Dheweke ora bakal mateni kita!
  Bocah-bocah wadon padha muter mobil. Dheweke nyoba dadi keren. Banjur pejuang Soviet nyerang pesawat serangan jet Jerman tetanggan. Lan dheweke bakal wiwit nyuwek lan pamisah. Loro langit lan udhara.
  Gertrude bisik-bisik:
  - Mati edan!
  Prajurit iku cetha bingung, lan bisa ram kaya ngono.
  Lan tank obah menyang tapel wates. kru legendaris saka Gerda , Charlotte, Christina lan Magda.
  Sekawan prajurit kasil nutupi kamulyan, nglawan Inggris lan Amerika. Sajrone perang karo Amerika, ayu nguwasani tank Panther-2. Ora mobil ala, unggul Shermans loro ing armament lan waja frontal. Ing mengko "Pershing" praktis ora duwe wektu kanggo perang. Lan dheweke ora saingan kanggo "Panther"-2.
  Banjur papat bocah-bocah wadon menang fame legendaris. Senajan, ing umum, dalan kamulyane wiwit bali ing patang puluh siji. Himmler mbujuk Fuhrer kanggo nyoba batalyon wanita saka wanita Arya khusus dilatih ing perang.
  Pertempuran kasebut nuduhake yen wanita dudu link sing lemah, lan ngerti kepiye perang. Lan ing wektu sing padha nandhang kerugian luwih sithik tinimbang wong lanang. Para prajurit uga perang ing infanteri, cipratan tanpa alas kaki ing wedhi panas ing Gurun Sahara. Lan padha nguwasani tank. Sawise nyoba "Tiger" ing perang karo Inggris.
  Nanging, bocah-bocah wadon Soviet uga perang apik ing SU-100.
  Senajan kahanan Rusia katon ora duwe pengarep-arep. Nanging para prajurit, bebarengan karo Elizabeth, perang kaya garudha.
  Ekaterina mencet tuas nganggo driji sikil sing kosong. Ngirim cangkang sing nembus sisih pinggir kendaraan E-50 Hitler lan nggero :
  - Kanggo komunisme abang lan layung gedhe!
  Elena uga murub saka meriam, nggunakake sikil sing gundhul lan anggun. Iku mesthi kenek tank mungsuh.
  Bocah wadon kasebut ngucap:
  - Kanggo Rusia ayuku!
    Efrasia ujar kanthi agresif, nembak kanthi akurat:
  - Kamulyan kanggo Fatherland kita!
  Lan dheweke uga nggunakake sikil sing gundhul lan pahat.
  Mesin Soviet banget kuwat lan combative. Lan shoots meh akurat.
  SU-100 saged nembus E-50. Nanging bocah-bocah wadon malah nusuk ing bathuk, mlebu ing jebakan , utawa menyang sendi . Lan padha kenek logam tengen liwat.
  Elizabeth, nggunakake driji sikil telanjang, nembak ing mungsuh. Lan dheweke ngucap:
  - Saka aliran biru ...
  Catherine uga murub, wektu iki mencet tuas karo pentil abang, lan cooed:
  - Kali wiwit ...
  Elena, mringis lan hissing agresif, ngandika:
  - Inggih, persahabatan diwiwiti ...
  Lan dheweke uga mencet tuas nganggo tumit sing gundhul.
    Ephrasia cooed nalika dheweke murub ing mungsuh:
  - Kanthi eseman!
  Bocah-bocah wadon kasebut aktif banget ing SU-100. Lan padha numpes peralatan mungsuh.
  Lan nalika nyedhaki Baku, para perintis ngeduk parit. Ing kene ana wong lanang saka macem-macem bangsa. Utamane, ana akeh lampu sing sumunar. Ana bocah-bocah abang, ireng, lan rambut putih.
  Siji bab nyawiji wong-wong mau: iman ing kamenangan komunisme lan telanjang kaki. Cetha yen ora saben wong duwe sepatu nalika perang, lan mulane, minangka tandha solidaritas, kabeh bocah nuduhake tumit sing telanjang, bunder. Mangsa ing Transcaucasia cukup entheng, lan nalika sampeyan pindhah lan nggarap shovels, kadhemen ora elek.
  Ana, mesthi, Valerka, Levka, Slavka lan Marinka - papat wong wani sing siap kanggo break rekor.
  Bocah-bocah nyambut gawe kanthi semangat lan nyanyi:
  Wengi biru padhang karo geni,
  Kita minangka pionir - anak buruh ...
  Jaman taun-taun padhang wis nyedhak,
  Nangis para pionir - tansah siyap!
  Nangis para pionir - tansah siyap!
  Lan saiki weker muni maneh. Bocah-bocah lanang lan wadon mlumpat menyang ngisor parit. Lan meriam wis wiwit njeblug saka ndhuwur: artileri mungsuh bisa digunakake.
  Valerka takon marang Marinka:
  - Inggih, sampeyan mikir kita bisa nolak?
  Bocah wadon kasebut mangsuli kanthi yakin:
  - Ayo kita nolak paling ora sapisan, ing jam sing paling angel!
  Pionir Slava kanthi logis nyathet:
  - Kepahlawanan kita ora goyah.
  Bocah mau nutul tlapakane ing watu. Ketoke , bocah lanang kasebut ngalami calluses sing serius.
  Bocah wadon Tamara ngendika:
  - Kita bakal perang tanpa wedi,
  Kita bakal berjuang, ora mundur selangkah...
  Ayo klambi kasebut kenthel ing getih -
    Nguripake ksatria menyang neraka kanthi luwih akeh mungsuh!
  Ruslan lanang, pionir sing rambute ireng, nyathet:
  - Abad liwat, jaman bakal teka,
  Ing kono ora bakal ana kasangsaran lan goroh...
  Perjuangan iki nganti ambegan pungkasan -
  Nglayani Tanah Air kanthi sepenuh ati!
  Bocah lanang Levka, kurus lan pirang, ngucapake puisi:
  Ora, sing waspada ora bakal luntur,
  Rupane elang, elang...
  Suarane wong jowo jelas
  Bisik bakal ngremuk ula!
    
  Stalin manggon ing atiku
  Supaya kita ora ngerti sedhih,
  Lawang angkasa dibukak,
  Lintang-lintang sumunar ing ndhuwur kita!
    
  Aku pracaya kabeh donya bakal tangi,
  Fasisme bakal rampung ...
  Lan Srengenge bakal sumunar,
  Path sing madhangi komunisme!
  Bocah-bocah wadon padha keplok-keplok bebarengan.
  Nanging saiki pesawat serangan jet mabur lan ngeculake bom. Lan iki minangka pendekatan agresif.
  Levka lan Slavka ngangkat slingshots lan ngluncurake hadiah pati. Lan tong minyak ditabuh dening pesawat serangan Nazi.
  Bocah wadon Marinka nyanyi:
  - Komsomol, ora mung umur,
  Komsomol, nasibku!
  Ayo kita nelukake, aku percaya, angkasa,
  Kita bakal urip ing salawas-lawase!
  Ahmed, bocah pionir saka Azerbaijan ( bocah virtual, mesthine, nanging ing Hypermatrix ora bisa dibedakake karo sing asli!) mangsuli kanthi eseman:
  - Sampeyan dudu anggota Komsomol , Marinka!
  Wong wedok iku ngecap sikile gundhul kanthi nesu lan mangsuli kanthi swara merdu;
  Ing jejere bapak-bapak, kanthi lagu sing nyenengake,
  Kita ngadeg kanggo Komsomol ...
  Jaman taun-taun padhang wis nyedhak,
  Tangise para pionir tansah disiapake!
  Tangise para pionir tansah disiapake!
  Levka uga nyepak sikile sing gundhul lan nggero:
  Genggeman palu luwih kenceng, proletar,
  Saka titanium nganggo tangan, ngremukake kuk ...
  Kita bakal nyanyi sewu aria kanggo Tanah Air kita,
  Lan cahya kanggo keturunan, apik!
  Bocah-bocah padha bungah. Lan nyatane, wong Jerman ngebom, lan mung siji bocah wadon sing entuk shrapnel ing tumit sing gundhul , bunder, jambon.
  Pionir kasebut njerit, nanging langsung nggigit lambe.
  Lan supaya padha siyap kanggo ngusir serangan. Lan tank karo fasis wis teka. E-100-an sing mbebayani lagi obah. Mesin sing kuat lan mbebayani.
  Dheweke duwe pertahanan kaya ngono sampeyan ora bisa nembus saka sudut apa wae. Sampeyan ora bisa njupuk saka mung siji sudhut. Mung kasempatan kanggo break trek.
  Bocah-bocah wis siyap gelut lan ngelus-elus sikile. Kene lagi ing kabel meksa nindakake perkara ing ngisor ulat menyang tas Nazi karo bahan peledak krasan. Iku dadi mati lan numpes rollers saka tank tentara Rommel.
  Lan katon menacing.
  Warbler squeaks:
  - Kamulyan kanggo komunisme!
  Bocah lanang Valerka nembak karo Levka saka slingshot lan squeals:
  - Kamulyan kanggo para pionir!
  Ruslan lanang, bebarengan karo cah wadon Sufir , nyeret tambang ing sangisore Jerman nganggo kabel lan bengok:
  - Kamulyan kanggo USSR!
  Bocah-bocah saka Azerbaijan lan wong lanang Rusia padha gelut. Tanned, lancip, barefoot pionir, marang armada kolosal tank.
  Bocah wadon Tamara menehi prangko sing apik, cilik, telanjang lan ngandika:
  - Kamulyan kanggo Rusia, kamulyan!
  Pioneer Akhmet negesake, nembak mungsuh:
  - We are kulawarga loropaken bebarengan!
  Boy Ramzan, wong Azerbaijan rambut abang, negesake, nabrak mobil:
  - Saka tembung we, satus ewu aku!
  Bocah-bocah iku grapyak ... Dadi bocah wadon Armenia Azatuhi , uga kanthi cekatan, nggunakake kabel, ngobahake paket bledosan ing sangisore uler fasis lan squeaks:
  - USSR minangka kulawarga bangsa!
  Prawan Armenia liyane Agas ngandika:
  - Aja mbengkongake fasisme:
  Lan karo driji sikil gundhul cah wadon ditarik munggah kabel. Akeh bocah-bocah Azerbaijan lan Armenia duwe rambut pirang, lan ora bisa dibedakake karo bocah-bocah Slavia, sing uga akeh. Sawetara pindhah adoh saka Jerman, kulawarga Rusia liyane manggon ing Azerbaijan malah ing sangisore tsars.
  Ana akeh Slavs ing Kaukasus. Akeh pasangan campuran. Lan bocah-bocah biasane duwe rambut sing luwih entheng tinimbang wong tuwane. Lan wong-wong Slavia dadi tanned sing ora bisa ngomong wong loro saka lokal. Kajaba iku , bocah-bocah biasane luwih mirip tinimbang wong diwasa.
    Dadi, batalyon lanang lan wadon Soviet internasional perang, lan kabeh padha nyawiji lan banget padha. Tumit sing gundhul sumunar nalika obah.
  Lan maneh bocah-bocah ngirim hadiah pati. Shamil lan Seryozhka, loro lanang perintis, lagi narik kabel. Lan saiki Jerman E-50 mandheg kanthi trek sing rusak.
  Bocah-bocah padha nyanyi ing paduan suara:
  Persatuan republik bebas sing ora bisa dirusak,
  Ora kekerasan utawa rasa wedi sing ndadekake kita bebarengan ...
  Lan karsane wong sing madhangi,
  Lan persahabatan lan intelijen lan wani ing impen!
  Lan bocah-bocah padha bungah. Padha eseman karo putih, malah untu. Lan padha seneng, senajan diancam mati.
  Lan Jerman wangkal. Tank rusak saka meriam lan bedhil mesin.
  Sawetara kendaraan Jerman dilengkapi peluncur granat lan mbebayani banget.
  Bocah lanang Maksimka lan cah wadon Zara saka Azerbaijan, ngaso telanjang kaki, narik tambang ing mungsuh lan ngalahake mastodon fasis.
  Lan padha bengok-bengok ing ndhuwur paru-paru:
  - Kanggo USSR!
  Bocah-bocah lucu banget.
  Pionir Abbas lan Vladimir uga nggunakake senjata. Ing kasus iki, catapult, lan Nazi break Uler E-75. Banjur bocah-bocah padha nyanyi:
  - Kanggo keagungan planet ing tutup komunisme!
  Valerka lan Abdula uga dadi pionir saka macem-macem negara, nanging kanthi siji ati, dheweke uga ngluncurake bahan peledak. Dheweke mencet E-100 lan nyanyi ...
  Kita mbukak planet iki kanggo bangsa-bangsa,
  Dalan menyang ruang angkasa, menyang jagad sing durung ana ...
  Tumindak heroik ditembangake -
  Kanggo mbusak catu pati ing salawas-lawase!
    
  Ing Banner Suci Rusia,
  Ing tentrem, persahabatan, rasa seneng lan katresnan ...
  Wong ing saindenging jagad bakal dadi luwih seneng,
  pepeteng neraka bakal sirna ing kadohan!
  Ana bocah-bocah sing gelut ing kene ...
    Abdurrahman lan Svetlana, bocah lanang Azerbaijan lan bocah wadon saka Belarus, bebarengan narik kabel lan ngalahake tank fasis. Lan padha nyanyi:
  - Jeneng agung Rusia sing suci,
  Sumelang ing jagad iki kaya sinar srengenge ...
  Aku percaya yen ing persatuan kita bakal luwih seneng,
  Ayo kita nuduhake kabeh bangsa dalan sing bener!
  Bocah-bocah wani banget. Lan Nazi mung cingak dening resistance wangkal lan galak kuwi.
    Abudurrahman , pelopor iki, nampa pecahan ing tlapak sikile. Iku pierced lumahing calloused saka sikil bocah.
  Bocah lanang kasebut nyengir:
  - Iku nyengsarakke kula!
  Svetlana uga kena ing tumit bunder lan ngeruk pundhake. Nanging bocah wadon kasebut ngucap:
  - Pionir ora bisa rusak!
    Azim lan Kolka uga nabrak mobil Jerman.
  Bocah-bocah lanang nuding nganggo kabel lan nyanyi:
  Mungsuh sing nggegirisi banjur nyerang,
  Nanging aku percaya yen wong-wong Soviet ora bakal mundur ...
  Mungsuh ngenteni kekalahan lan lali,
  Lan kamulyan Rusia bakal mekar luwih kuat!
  Mungsuh ngenteni: kalah lan lali,
  Lan kamulyan Rusia bakal mekar luwih kuat!
  Bocah-bocah wani lan ora nyerah. Lan padha arep menang. Lan padha nyanyi lan padha perang.
  Jerman nandhang kapitunan gedhe. Bener , biasane trek lan rol sing rusak. Lan iki ora fatal.
  Luwih elek kanggo para perintis sing dicekel.
  Bocah lanang Abdulhamid , nalika dicekel, digantung ing rak dening Nazi. Dheweke nglebokake sikil telanjang perintis menyang blok lan wiwit nggantung bobot ing pancing. Banjur padha ngobong geni. Lan geni didilat tumit lanang sing gundhul . Lan pecut tiba ing mburi. Padha ngalahake kula kanggo dangu. Lan banjur Nazi wiwit break iga karo penjepit panas.
  Bocah mau mati ing panyiksa, nalika iga, abang amarga panas, remuk dening wesi, nyanyi:
  Berlin meh ing kontrol kita,
  Liwat teropong kita ndeleng Reichstag sing dikutuk ...
  Mugi-mugi enggal katentreman lan kabagyan;
    Kang bakal dakgambarake ing geguritanku!
    
  Rusia mbukak komunisme kanggo donya,
  Dheweke dadi kulawarga kanggo kabeh wong.
  Nanging Wehrmacht nusuk moncong babi marang kita,
  Lan getih saiki mili kaya banyu mancur saka vena!
    
  Apa Fuhrer lali karo kita, kanthi kebetulan,
  Aku kepengin njaluk sing duwe tanah lan batur tukon!
  Fasisme tindak ing pawai sing dawa banget -
  Lan iki ngipi elek saka ngimpi neraka nyata!
    
  Bocah lanang sing prasaja, bocah lanang tanpa alas,
  Aku bubar ngiket dasi abang.
  Dheweke kepengin mbangun jagad dhewe tanpa Gusti Allah,
  Nanging napalm dumadakan njeblug saka langit!
    
  Kita kudu mlayu AWOL menyang ngarep,
  Ora ana sing pengin njupuk bocah enom kaya ngono!
  Nanging bocah lanang sing nganggo bedhil kasebut bisa ngatasi,
  Dalane bapak-bapak pranyata pantes!
    
  Padha perang kanthi licik lan kuwat,
  Lan kekirangan uga pait, sayangé ...
  Kanca-kanca kudu ndhudhuk kuburan,
  Coffins pine pesawat ing kadhemen!
    
  Aku dadi pionir , saiki aku wis biasa nandhang sangsara,
  Aku lunga ing pengintaian barefoot, snowdrift crunched.
  Bisa uga ana paukuman kanggo ora percaya,
  Sing aku ora pengin ngerti Gusti Yésus!
    
  Nanging apa telung jam Calvary?
  Luwih saka telung taun perang wis liwati!
  Ing saben desa randha nangis pait,
  Kapriye para putraning nagara padha tiwas ana ing kuburan !
    
  Aku slamet, kaget banget, tatu dening peluru,
  Nanging untunge dheweke tetep ngadeg!
  Kita kanthi jujur mbayar utang menyang Jerman,
  Ing kana, fasisme wis diinjak-injak dadi bledug dening kita!
    
  Aku wis diwasa, nanging aku isih lanang,
  Kumis ora nembus, nanging wis titanium!
  Ya, wong diwasa, lan bisa uga akeh banget,
  Sawise kabeh, jantung wis dadi hard kaya logam!
    
  Bintang Pahlawan - penghargaan paling dhuwur -
  Stalin piyambak, pracaya kula, menehi kula!
  Panjenenganipun ngandika: kita kudu njupuk conto saka wong kaya sampeyan,
  Prajurit-prajurit lagi menempa kunci-kunci lawang Eden!
    
  Nanging dina iki, wong sing wani, nyelehake bedhilmu,
  Njupuk tang , palu lan kerja!
  Gawe prau layar lan prau saka kayu,
  Lan gawe pesawat supaya bisa mabur kaya manuk!
  Iki pancen internasional. Lan Valerka, Slavka, Levka lan Marinka pancen mbentuk tim internasional sing kuwat.
  Nanging, bocah-bocah padha bosen gelut kanthi cara primitif. Lan saiki Valerka duwe hyperblaster sing dipompa thermoquark ing tangane.
  Bocah mau ngetokaké untuné sing wernané gadhing, gedhé lan landhep ngluwihi umuré, kaya asu ajag, banjur ngandika:
  - Inggih, Nazi, wis padha teka?
  Lan bocah kasebut bakal njupuk lan nabrak tank abot saka fasis kanthi aliran ultra-foton sing kandel. Lan apa "Singa", monster iki bobot sangang puluh ton? waja kang njupuk liwat lan trivially nguap.
  Marinka nglirik kancane lan nyathet:
  - Nanging ora adil!
  Slavka, tinimbang mangsuli, njupuk lan uga ngeklik driji sikil sing kosong. Lan peluncur hiperplasma katon ing tangan bocah kasebut . Iki minangka desain sing apik banget .
  Lan bocah pionir bakal njupuk lan ngalahake pesawat serangan Jerman. Iki minangka wacana sing ngrusak. Lan peluncur hyperflame tekan area sing amba. Lan langsung rolas stormtroopers uga diobong metu, kaya kupu wis tiba ing burner gas.
  Levka nyuling:
  - Kene sampeyan menehi! Sampeyan pancen apik tenan!
  Prawan perintis Marinka cekikikan lan kandha:
  - Iku pancene ultrapulsar! Apa aliran hiperplasma sing keren!
  Lan cah wadon ngeklik driji sikil lan entuk senjata sing mateni. Dheweke dadi pionir sing keren.
  Lan dheweke bakal njupuk lan nggebug sampeyan kanthi aliran hiperenergi sing mateni . Lan stream saka annihilation agresif wiwit!
  Levka uga ora mbuang wektu ing trifles. Bocah lanang kasebut malah milih nganggo setelan tempur, kanthi gaya robot saka Evangelion .
  edan marang Nazi . Lan bakal mbuwang lonjakan penghancuran sing agresif.
  Ya, kahanan dadi angel kanggo Nazi. Apa, dheweke kesandhung karo bocah-bocah sing edan lan maju teknologi kasebut.
  Iki pancen efek banget mateni!
  Valerka, ndeleng tank Hitler kobong, felt inspirasi lan nyanyi:
  Ayo kita mbukak iman kita: ana dhuwur,
  Ilmu, moralitas, keberanian lan kamulyan!
  Supaya kabeh ayu tansah ngelus mripat,
  Muga-muga aku lan kekasihku seneng bebarengan!
    
  Putriku manis, ayu,
  A bonfire saka Golden curls ing angin!
  Sang Pencipta Alam Semesta paring mukjijat,
  Sing Mahakuwasa wis nggawe impen ing sampeyan!
    
  Mripat katresnan iku inten potong ,
  Kekuwatane semangat nyawiji es sing kandel!
  Élinga marang piwulangé Sang Kristus,
  Lan mabur karo kekasihmu!
    
  Kaendahan jagad iki tanpa wates,
  Kita bakal mabur menyang dheweke, kaendahan enom!
  Ayo persatuan kita dadi rukun,
  Ismael sing ora bisa ditembus bakal ambruk!
    
  Carane tenderly padha ngambung cah wadon ing lambé,
  Tangan sing kuwat ngelus-elus pipimu!
  Hawane mabuk karo ambegan Mei,
  Sisa emas, bijih wis metu!
    
  Ya, rambute cah wadon emas,
  Ana kaendahan kaya ing fitur dheweke!
  Busana sing cocog karo sampeyan nalika isih enom,
  Supaya browing katresnan ora nangis!
    
  Dadi aku nyanyi lagu kanggo bocah wadon nganggo clempung,
  Nanggepi, swara jernih!
  Sampeyan wis dadi kanggo kula, idola rock,
  Kuping roti diisi jus!
    
  Aku yakin kita bakal duwe anak enggal,
  Bocah lanang sing nggantheng - ksatria sing wani!
  Demi Tanah Air, ayo padha mindhah gunung bebarengan,
  Pangéran ingkang Maha Agung punika Rama sadaya!
  Bocah-bocah padha nyanyi kanthi apik lan nuduhake sisih paling apik.
  Lan maneh saka senjata militèr saka teknologi abad kaping telulikur, kaya ngantem. Lan ing kene mesthi ora bakal cukup kanggo sapa wae. Kene sawetara pembunuh fun.
  Valerka tweeted:
  - Fascist saka tembung fascina - bunch. Lan tegese chain!
  Marinka dikonfirmasi:
  Manunggaling kawulo mung dilas dening getih,
  Pembicara ing jaman saiki nggero banget ...
  Lan kita bakal nyoba ngiket dheweke kanthi katresnan,
  Banjur kita bakal weruh apa sing dadi luwih kuwat!
  Lan bocah-bocah perintis nyerang mungsuh-mungsuhe kanthi hadiah sing mateni. Iki padha tenan loro anak lan terminator mbalek dadi siji.
  Para perintis sing ora nganggo alas kaki, lan rong rolas tank Jerman mabur lan nabrak, mbalik. Sampeyan bisa ndeleng carane akeh Jerman padha tatu bebarengan. Lan uler padha muter ing ndhuwur. Lan sampeyan bisa ndeleng kumelun teka.
  Nanging Slavka dumadakan nguripake hologram ing ngendi perang spasi grandious njupuk Panggonan. Lan bocah-bocah wadon nengsemake perang.
  Lan timbangan gonjang-ganjing saka sisih menyang sisih. Lan akeh getih sing diwutahake.
  Natasha murub bedhil ing swallowtails lan nyanyi:
  - Sanadyan katon yen urip bakal mungkasi,
  Nalika alangan nyebul klakson ireng ...
  Roket njeblug lan getih mili kaya kali,
  Lan maneh lemah wis ilang saka ngisor sikil kita!
    
  Nanging bumi uga duwe wali dhewe,
  Lan ing antarane lintang-lintang sing madhangi dheweke ...
  Ora katon, nyimpen benang,
  Supaya kabeh ora mungkasi ing wayahe!
  Zoya, prajurit kanthi rambut warna godhong emas, ngucap:
  Swiwi lan lincah,
  Mungsuh sumpah maneh!
  Giling aku, giling aku dadi fotone!
  Nanging raos malaekat
  Sing kabeh bakal apik
  Lan kabeh bakal mungkasi ing guyon!
  Lan kabeh bakal mungkasi ing guyon!
  Bocah-bocah wadon nyanyi kanthi aktif lan agresif. Lan swarane padha kebak bodho lan sregep. Padha dibedakake dening kaendahane. Lan nalika dipencet tombol karo penthil susu abang lan jempol kaki anggun, iku banget kelangan !
  Aurora uga ngarahake bedhil. Nang endi wae ana kapal perang gedhe ngrokok. Medan pasukane wis rusak. Lan cah wadon ngarahke bedhil karo seductive sikil girlish. Lan dheweke kanthi yakin menet tombol kasebut nganggo puting ruby. Lan ana kedadeyan sing ngrusak banget.
  Lan ngidoni proyektil sing dipompa thermopreon kanthi serangan sing bisa nyebabake.
  Aurora njupuk lan nyanyi:
  Kita bisa ngalahake kabeh wong
  Lan kita bakal nyuwek mungsuh dadi potongan-potongan ...
  Sampeyan lagi diserang, bocah-bocah wadon, dening bruwang,
  Kabèh ana ing daya mulya kita!
  Svetlana dikonfirmasi, kanthi agresif nembak mungsuh:
  - Ing daya mulya kita!
  Lan mripate cemlorot karo safir.
  Banjur dheweke maneh dipencet puting abang susu menyang jet launchers saka rudal gravitasi. Utawa bisa uga hypergravity .
  Iki bocah-bocah wadon sing keren ing kene ...
  Salah sijine njupuk lan ngetokake:
  - A sikil gundhul paling kamungkinan bakal sijine shoes ing wong!
  Zoya mangsuli karo desahan:
  - Lan ing donya kita, ngendi kita bisa njaluk wong?
  Natasha cekikikan lan mangsuli:
  - Lan wong lanang iki tansah ana! Njupuk, contone, malah elves!
  Aurora didilat lambé lan nyathet:
  - Kulit elf rasane manis banget, kaya melon ing madu!
  Svetlana njupuk lan tweeted:
  - Kaya buaya, ayo kulit elf!
  Zoya dikonfirmasi karo ngguyu:
  - Kanthi kekuwatan terminator, pasuryan bakal diantemi !
  Iki pancen bocah-bocah wadon sing nggawe lelucon lan nuduhake tandha-tandha telpon sing agresif.
  Natasha njupuk lan nyanyi:
  Sedih ing pepeteng,
  Lintang-lintang padha sumunar...
  Iku misale jek sing ing bumi
  Bebener ora bisa ditemokake maneh !
  Zoya nyumamah kanthi antusias, mencet puting abang ing tombol joystick:
  - Kayane jagad iki wis mati -
  Lan dalan menyang lintang diblokir ...
  Nanging aja kelangan kamulyan, penunggang kuda -
  Sampeyan ora bisa klelep ing langit!
  Lan cah wadon ngempet abot. swasana ati dheweke deteriorated Luwih menyang rum saka elves - siji saka telung puluh ewu wadon, padha ora duwe lanang. Kajaba mungkin gigolo robot. Lan iki minangka panglipur cilik. Sanajan bocah-bocah wadon tanpa kuku ekstra bisa nggunakake macem-macem vibrator sing nggawa jinis sing padha menyang kabeh orgasme.
  Prajurit, ayo padha ngomong kaya Iblis dhewe.
  Aurora, nembak tentara swallowtails, sing nyoba nyusup lan ngalahake dheweke kanthi efisiensi gedhe, cooed:
  Kamulyan, kamulyan, kamulyan,
  Bocah-bocah wadon wani perang ...
  Kamulyan, kamulyan, tiba,
  Aku bakal mateni kambing Fuhrer!
  Svetlana uga mbuwang bokor hiperplasma kanthi driji sikil. Dheweke mabur lan mencet keyboard.
  sinar sing mateni lan ngrusak kapal perang swallowtail . Iki pancen kekuwatan lan buntelan pati.
  Bocah-bocah wadon njupuk lan nyanyi ing paduan suara:
  Angkasa wis dadi kaya plataran kanggo kita,
  Lintang-lintang ing langit kaya mlaku-mlaku...
  Hamparan jembar nunggu kita,
  Lan nelukake dheweke ora guyon!
  Iki bocah-bocah wadon sing mung bisa nyenengake kupu-kupu sing cerdas. Nanging uga nyamuk yen katon.
  Wong wedok iki jancok tenan .
  Lan sikile dadi anggun, seductive lan tanpa alas kaki. Lan sing luwih apik lan luwih apik yaiku puting susu abang.
  Iki minangka nyolong sing apik banget, sing bisa ngobong geni perang lan perdamaian ing saindenging jagad!
  Lha, kepiye carane nglawan wong-wong kuwi , paling ora ana sing bakal ngidak-idak?
  Natasha nyathet, nuduhake untune:
  - Nanging kadhangkala sampeyan mikir, kenapa wong lanang dibutuhake?
  Zoya ngangkat bahu lan mangsuli:
  - Ora ngerti! Dheweke ora ayu banget. Kene liyane cah anom sing luwih utawa kurang cute. Lan wong diwasa, utamane wong tuwa, njijiki!
  Lan cah wadon maneh menet tombol joystick karo driji sikil gundhul.
  Aurora kanthi logis nyathet:
  - Inggih, ing jaman kuna, akeh wanita sing elek. Utamane wanita tuwa. Umumé, mbah-mbah iku cukup ala. Ora kaya cah enom. Nanging, bocah-bocah wadon enom ing jaman kepungkur ora becik. Akeh, contone, kandel utawa pockmarked. Ana uga sing miring .
  Svetlana nggebug mungsuh nganggo driji sikil sing gundhul lan nembak fregat, ujar:
  - Apik banget yen kita lair saiki lan ora luwih dhisik. Iku mung jar kula kanggo mikir sing kita bisa dadi hunchbacked lan ompong wanita tuwa! Lan carane njijiki iku!
  Lan cah wadon menet tombol joystick karo pentil strawberry.
  Natasha, nembak ing swallowtails, ngandika:
  - Ing jaman kuna, wong isih pracaya marang Gusti Allah. Menapa malih, ing Gusti Allah sing sampurna lan moho kuwoso!
  Aurora nggunakake pentil ruby nya kanggo nabrak kupu-kupu sing cerdas lan nyathet :
  - Iku aneh kanggo pracaya yen alam semesta digawe dening Gusti Allah sing Sampurna lan Mahakuwasa nalika wanita dadi wanita lawas sing ala. Iku katon piye wae aneh, ridiculous lan bodho!
  Zoya njupuk lan, menet tombol joystick karo driji sikil telanjang, nyanyi:
  Mungkin iki aneh lan absurd,
  Nanging saben dina lan wengi, kabeh dina ...
  Aku ngimpi bab sing nggumunake , nang endi wae
  Ngerti ngendi malaikat waliku manggon!
  Svetlana, uga, nggegirisi mungsuh-mungsuhe, kanthi bantuan penthil sing bentuke mawar sing enak, ngucap:
  Konco urip kadonyan rumit, tanpa mangu,
  Dheweke nonton lan ora ngelingi awake dhewe maneh,
  Kang siji kanggo kawilujengan kula?
  Kadhangkala cahya teka kanggo mukjijat!
  Lan kabeh papat, nggunakake puting susu abang lan jempol sikil nalika njupuk, chirped:
  Sing sumpah lan kuna,
  Mungsuh sumpah maneh
  Grind kula, grind kula dadi bubuk ,
  Nanging malaekat ora turu,
  Lan kabeh bakal apik
  Lan kabeh bakal rampung kanthi apik!
  Lan kabeh swallowtails ing tas!
  Lan prajurit maneh njupuk lan menet puting abang ing tombol joystick.
  Iki bocah-bocah wadon ...
  Wong ayu liyane, Jendral Magdalena, uga nembak kupu-kupu sing cerdas nyerang wong, ngucap:
  - Oh, es, es,
  Aja beku aku ...
  Irungku nyengat kaya ngono -
  Hukuman wis tambah!
  Pancen, jenderal cah wadon Magdalena pancen pesona. Lan dheweke dodo mung apik, elastis kebo udder karo penthil minangka abang minangka poppies. Lan elf enom seneng dilat penthil abang iki.
  Semono uga para prajurit wanita iki.
  Bocah-bocah wadon, mesthi, seneng nggunakake basa. Senajan ana ora cukup elves. Asring bocah wadon mung kudu nyedhaki elf sing nggantheng siji-siji supaya bisa nampa hadiah ing ilat.
  Prawan Maria njupuk lan nyanyi:
  - Jaga bocah wadon lan wong lanang,
  Dheweke makhluk sing lembut banget ...
  Dheweke asring mati tanpa sebab
  Nimbulake kepinginan sing kuat!
  Bocah-bocah wadon Victoria murub ing swallowtails kanthi bantuan puting susu abang lan ngucap:
  - Ngrawat wanita, ngurus wanita,
  Iku bakal kelangan banget! Iku bakal kelangan banget!
  Wong edan! Wong edan!
  Kanggo sawetara alesan karo wong wadon! Kanggo sawetara alesan karo wong wadon!
  Medan pasukan tabrakan. Lan padha secara harfiah crackled. Alfmir krasa panas banget. Lan kringet mili ing pasuryan elf sing mulus kaya bocah wadon.
  Alfmir ngangguk:
  Mandi, adus, adus,
  Infus Oak lan Birch ...
  Mandi, adus, adus, adus -
  Aku ngimpi cah wadon tanpa alas kaki!
  Elf Helga nglirik marang kancane:
  - Sampeyan pancen pejuang sing apik, bocah lanang!
  Alfmir manthuk lan nyathet:
  - Aku dudu lanang tenan -
  Aku wis telung atus taun!
  Aku isih enom, malah isih enom
  Hello bocah-bocah wadon!
  Margarita cah wadon uga nglawan mungsuh kanthi yakin banget. Lan dheweke pancen bocah wadon sing ayu banget. Rambute kaya godhong emas lan mili ing ombak sing sumringah.
  Cah wadon, kudu dicathet, ayu banget. Lan dheweke banget agresif lan agresif.
  Prawan Margarita njupuk lan tweeted:
  Tanah Air utang kita sinar kebebasan,
  Samudra tresna tanpa wates...
  Ayo bocah-bocah wadon manunggal
  Kanggo ngilangi pepeteng ing dalan!
  Kanggo ngilangi pepeteng ing ngarep!
  Bocah-bocah wadon ing kapal lintang perang kanthi semangat lan semangat sing umpluk ing njerone kaya gunung berapi. Dadi kapal lintang menek saka sisih pinggir , kaya keris wuda. Lan padha emit kuat, gelombang graviomagnetik . Lan padha numpes spaceships saka armada swallowtail.
  Ing kene sampeyan bisa ndeleng carane bledosan supernova dumadi, sing ngirim gelombang saka macem-macem radiasi. Lan padha murub kanthi nepsu sing luar biasa. Para pejuang saka loro armadas nyoba kanggo tumindak luwih harmonis ing bursts.
  Bocah-bocah wadon nindakake maneuver flanking lan nindakake serangan kanthi nggunakake serangan sing ditargetake lan ngetokake pukulan konsentrasi ing mungsuh.
  Augustine perang ing brigantine. Dheweke mrentah lan nindakake peluncuran rudal impact. Rudal nyerang fregat, nyebabake karusakan.
  Cah wadon nyanyi, menehi prentah, mencet tombol nganggo penthil abang:
  Kita prajurit ing dalan dhuwur,
    Bisa nyuwek swallowtails...
  Lan aja ngadili kanthi ketat, bocah-bocah wadon,
  Nalika kita bakal lulus ujian karo A?
  Iki carane cah wadon banget deftly nransfer rudal kejut kanggo mungsuh. Lan dheweke dodo dadi gembur lan seductive. Lan dheweke menet tombol karo penthil sing kaya strawberries overripe.
  Victoria, ing tangan liyane, mrentah fregat lan uga nindakake feats agresif lan menehi pukulan crushing kanggo pasukan Swallowtail. Prawan Victoria rambute papat werna - dadi warni lan sparkling.
  . BAB 6.
  Bocah wadon kasebut gelut kanthi yakin lan nggunakake tekanan ing puting susu, gemerlap kaya rubi. Lan carane sange dheweke dhuwur dodo - mung apik banget.
  Victoria purrs minangka dheweke penthil didilat dening ilat saka elf ayu, lan sings, baring dheweke untu:
  - Dolbani , dolbani prawan kanggo swallowtail,
    Sialan , jancok, sampeyan ora bisa nyegah kekalahan!
  Yen ana apa-apa, yen ana apa-apa, aku bakal ndhelikake misil,
  Lan aku bisa, lan aku bisa, menehi owah-owahan kanggo mungsuhku!
  Agustinus manthuk-manthuk lan njerit:
  - Aku cah wadon paling kuat ing donya,
  Lan aku bakal nyopir elf nganti tekan penthil ...
  Urine mungsuh aktif ing jamban ,
  Lan aku ngarang rolas puisi bebarengan!
  Marinka mateni hologram film iki, ngeklik driji sikile, lan ngucap:
  - Kita kudu ngrampungake Nazi! Lan apa iku?
  Tinimbang Nazi, orc lan goblin kesusu nyerang. Lan padha rush ing longsor ora kaetung. Kaya tsunami sing wulu lan mambu nyusup.
  Lan orc lan goblin iki goyang-goyang klub lan nyanyi:
  Kita seneng ngrampok lan nyolong,
  Kanggo kita ora ana ati nurani, percaya marang aku, lan ora ana kamulyan ...
  Lan tugas kita yaiku mateni kanggo dobel,
  Supaya kabeh bajak laut bisa bebarengan!
  
  Kita bakal nyukur kerismu,
  Lan kita bakal ngidini bocah-bocah wadon metu tanpa ngendhaleni awake dhewe ...
  Ora ana sing luwih ala tinimbang kita ing bumi,
  Avadon dhewe ngadeg kanthi modestly aside!
  
  Pracayaa, kita bakal mateni lan ngobong kabeh wong,
  Kita duwe kabeh, iki minangka rencana pisanan ...
  Lan ing endi wae ana kerub bersayap emas mabur,
  Lan corsair bakal ngethok swiwine sethithik !
  
  Percayaa, bajak laut ora bakal nyerah marang sampeyan,
  Sanadyan para imam, utawa wong liya sing kesusu ...
  Muga-muga ana asil sing mulya,
  Supaya filibusters ora lungguh sepi!
  
  Ing perang, mesthi bakal ana watesan kanggo sampeyan,
  Ing perang, bajak laut ora bisa nyerah!
  Mungsuh wis tipis ing perang,
  Aku nuduhake yen corsair kita bisa perang!
  
  Dadi kita bajak laut ngepung galleon,
  Padha nyembeleh wong Spanyol tanpa ampun...
  Kita bakal mateni yen perlu, malah yuta,
  Lan kita ora bakal ngomong , cukup wong lanang, oke!
  
  Frigate saiki murub,
  Geni ing jerone murub banget...
  Kita sumpah , ketoke kanggo Iblis,
  Kanggo ngrusak kabeh sing ana swarga padhang!
  
  Semono uga kabeh dadi apik
  Mesthi, kita uga tresna marang bocah-bocah wadon ...
  Saben uwong bakal nampa minangka asil
  Wong wadon bakal menehi Kiss!
  
  Kita bakal kanthi kendel, percaya, menang,
  Nindakake kabeh kanthi glamor lan apik ...
  Nyumbang getih, karangan lima,
  Lan nyebul cangkeme kanthi sombong !
  
  Sawise kabeh, Morgan, kapten mulya, karo kita,
  Sapa sing ngobong kutha nganggo geni ...
  Ataman ingkang agung punika sampun kaparingaken dhateng kita,
  Apa trampled dening boots baja!
  
  Ing cendhak, ana cara bajak laut -
  Ngremuk, nyedhot, tanpa ampun...
  Mungsuh ora bakal bisa mbengkongake kita,
  Sawise kabeh, sampeyan ngerti, sapa wae sing bajingan !
  
  Kita ora peduli karo Adipati ,
  Kita bakal kanthi kendel medhot tanduke ...
  Lan kita bakal kenek sampeyan hard ing pasuryan karo bata,
  Dheweke bakal dadi mung manuk beo ing oven!
  
  Lan Louis, raja iki,
  Iku mung bakal dadi kacang kanggo bajak laut,
  Dheweke dudu raja, nanging mung nol,
  Pracayaa, ora ana pion ireng sing ora pantes!
  
  Ing cendhak, Morgan bakal menang misuwur,
  Tentara apa wae sing dikirim mungsuh kita ...
  Kita corsairs, kaya monolit,
  kita kanggo perang crusher !
  
  Bakal ana wektu kanggo kamulyan, percaya marang aku,
  Saben uwong bakal nampa setengah saka donya ...
  Bajak laut iku sejatine kewan sing dimangsa,
  Dheweke bakal nyuduk sampeyan ing mburi!
  
  Nalika kita rampog nganti puser,
  Kita bakal mbangun omah gedhong mewah,
  Setan tetep karo kita ing salawas-lawase,
  Lan planet anyar bakal mlebu ing jagad iki!
  Banjur bocah-bocah monster kasebut njupuk dheweke lan ketemu karo aliran hiperplasma sing ngrusak. Lan dheweke tiba kanthi kekuwatan ing longsoran orc wulu. Lan ayo diobong urip-uripan, diowahi dadi kebab. Lan rambutku murub, lan kumelun munggah.
  Valerka nyathet karo nyengir:
  - Iki minangka aliran penghancuran!
  Marinka setuju karo iki:
  - We mow mudhun mungsuh kita tanpa upacara. Lan iki arang banget kelangan, lan ana aliran pati sing paling dhuwur!
  Lan cah wadon nguripake hologram maneh supaya luwih nyenengake.
  Lan bocah-bocah wadon muncul maneh.
  Perang angkasa terus kanthi intensitas gedhe. Para Machaon nemu posisi sing luwih angel tinimbang sing dikarepake, nanging mboko sithik nyerah, nekad nolak.
  Natasha lan Zoya murub kanthi bantuan saka abang, tunas dodo abuh. Lan padha ditembak mudhun kapal swallowtail karo bedhil.
  Natasha njupuk lan nyanyi:
  Bocah-bocah wadon beda-beda -
  Putih, biru, abang!
  Nanging saben wong kepengin padha
  Kanggo njupuk kanthi akurat!
  Lan prajurit kasebut nuduhake esemane sing sumringah lan gemilang.
  Zoya manthuk marang kancane lan ngucap:
  Kita dudu bocah wadon sing prasaja,
  Kita potong swallowtails ...
  Kaki cilik kita gundhul,
  Sampeyan ora bisa ngindhari kekalahan!
  Lan dheweke sumunar mripate safir, sing padhang lan cemlorot.
  Aurora uga murub lan nyanyi kanthi squeak:
  - Aku cah ayu banget,
  Sanajan tanpa alas kaki ing musim dingin ...
  aku bakal mateni kabeh swallowtails ,
  Ngerti yen cah wadon bakal dadi pahlawan!
  Svetlana uga gelut, lan tumindak banget energetically. Lan nembak dheweke akurat lan ngrusak.
  Svetlana, njeblug nganggo driji sikil, ngucap:
  Apa sampeyan ndeleng grahana ing langit?
  Ana geni murub ing kono...
  Iki, sampeyan ngerti, minangka tandha neraka,
  Lan ana angin topan!
  Natasha uga nyerang pasukan kupu-kupu sing cerdas. Lan maneh para pejuang sing mudhun kobong. Nanging mungsuh ing prau dadi korban hit saka Zoe mencet tombol karo penthil Stroberi.
  Zoya sang:
  - Kamulyan kanggo bendara kita,
  Kita bakal nuduhake kekuwatan angin ...
  Aja nyerah marang dokter
  Kekuwatan spektrum ana karo kita!
  Bocah-bocah wadon iki minangka pejuang kekuwatan sing durung ana sadurunge. Lan iki prajurit angkasa. Kajaba iku, dheweke luwih seneng nglawan meh tanpa alas kaki lan mung nganggo celana.
  Kepiye carane sampeyan ora kekancan karo bocah-bocah wadon kaya ngono? Senajan kadhangkala misale jek sing padha ora ing istilah loropaken.
  Lan carane mencet tombol joystick karo abang, penthil strawberry. Iki minangka lukisan sing apik banget.
  Aurora cekikikan lan nendhang mungsuh, mencet tombol nganggo pentil rubi.
  Lan dheweke ngucap:
  Nganggep aku jahat
  Ya, aku bisa jahat ...
  Ya, aku bisa jahat ...
  Nanging yen aku wis cukup wani ing brawl!
  Nanging yen aku wis cukup wani ing brawl!
  Nanging yen aku wis cukup wani ing brawl!
  Svetlana snorted ngremehake lan nyathet:
  - Apa sampeyan, manuk beo, mbaleni perkara sing padha kaping telu ?
  Prajurit rambut abang kanthi logis nyathet:
  - Ambalan minangka ibu sinau!
  Prajurit pirang cekikikan lan nyathet:
  Geleng-geleng kepala
  Nonton lan baleni ...
  Iki oh , oh, oh,
  Iki ah , ah, ah!
  Aurora cekikikan lan nyathet:
  - Ya, lucu! Ayo teles swallowtails!
  nesu banget , mencet tombol karo puting susu sing cerah lan abang, lan nyanyi:
  - siji loro telu papat lima,
  Pay ing urutan!
  Kita bakal mateni kabeh wong ala,
  Lan kita bakal ngatur gelaran!
  Aurora mlumpat lan ngguyu karo untune:
  - Ayo boa constrictor duwe buntut dawa,
  Bengkok kaya jembatan...
  siji loro telu papat -
  Lengen luwih dhuwur, sikil luwih amba!
  Prajurit, mesthi, nuduhake kelas paling gedhe ing perang. Lan padha perang karo passion gedhe.
  Lan dheweke ngeculake roket kanthi daya ngrusak kolosal. Lan padha mabur. Siji tiba langsung menyang brigantine ruang swallowtails. Lan break liwat pangayoman gelombang ultra-kumulatif . Lan brigantine njeblug tanpa ado luwih.
  Aurora njupuk lan nyanyi:
  Kita ndeleng gambar khusus,
  pecahan brigantine mabur!
  Lan prajurit rambut abang nglirik marang kanca-kancane. Bocah-bocah wadon, mesthi, entuk kabeh masalah.
  Iki pancene wis dadi keren lan quasar .
  Bocah-bocah wadon ngguyu ... Lan swallowtails terus ditekan. Pasukan saka kosmik, kekaisaran manungsa nindakake sapuan frontal. Lan padha perang karo nesu kolosal.
  Svetlana kanthi logis nyathet, nglirik karo mata safir:
  - Aku mung kenek sapisan
  Lan langsung ing mripat ...
  Bocah wadon hooligan
  Aja wedi karo Taganka !
  Lan dheweke nuduhake taring sing landhep lan kuwat. Iki cah wadon sing bisa diterangake ing siji tembung - super!
  Nanging, tembung hyper cukup cocok!
  Aurora giggled lan chirped, sadurunge maneh njupuk metu pentil, werna saka stroberi banget mateng lan manis.
  Aku edan, aku edan
  Aku butuh dheweke! Aku butuh dheweke!
  Svetlana cekikikan lan cekikikan, ngandika:
  Aku cah ayu
  Dadi adil ...
  Aku bakal mlumpat ing wong
  Lan aku bakal gallop dashingly!
  Prajurit rambut abang manthuk:
  - Iki idea swara!
  Lan cah wadon maneh ngluncurake hadiah pati sing ngrusak lan mateni mungsuh, puting ruby susu.
  Lan iki jotosan sing apik banget.
  Kapal perang utama liyane saka Kakaisaran Swallowtail nampa karusakan kritis lan bledosan. Lan genine nggoreng akeh serangga bebarengan, dadi subyek sing gosong.
  Iki bocah-bocah wadon ayu banget agresif, iku mung medeni lan admiration.
  Alice uga gelut. Dheweke ing fighter siji-kursi. Senjatane cukup kuwat. Ana uga bedhil hyperlaser sing ngompa proses fusi quark. Sang prajurit ngucap:
  - Sampeyan ora bisa urip ing donya tanpa Gusti Allah, ora,
  Nanging luwih angel tanpa bocah wadon, tanggane ...
  Supaya sampeyan bisa pracaya
  Nanging percaya karo bocah wadon ...
  Sampeyan bisa nindakake dhewe, sanajan sampeyan lanang ,
  Nanging Pasaran !
  Alice iku prawan sing ayu banget. Lan Angelica, partner dheweke, uga apik banget.
  Lan cah wadon loro gelut kaya ngono. Dheweke kerja kanthi pasangan lan nggunakake teknik khusus ing perang nglawan swallowtails.
  ayu rambut abang , njupuk lan nyanyi:
  Sadawane jagad raya alas iku kandel,
  Bareng Baba Yagami...
  Lan ing mburi alam semesta,
  Scaffold karo sumbu!
  Alice nglirik kancane lan, nuduhake pasuryane, ujar:
  Lan ora pasamuwan utawa warung ,
  Ora ana sing suci...
  Ora ana sing salah karo bocah wadon iki,
  Iku kabeh cah wadon salah!
  Lan prajurit kasebut nglirik marang pasangane. Lan dheweke minangka pencuri sing apik banget lan sumringah.
  Nanging Alfmir nggawe pasuryan ing wong liwat monitor lan nyanyi:
  Geni edan ana ing njero aku,
  Mungkin wis telat kanggo ngilangi ...
  Sijine kabeh kekuwatan nesu menyang jotosan,
    Goyang langit, goyang lintang!
  Alice manthuk karo mesem:
  - Iku bakal gedhe !
  Angelica mencet pemicu nganggo puting abang ing dhadhane, ngeculake bagean karusakan liyane, lan ujar:
  Anakku, anakku,
  Sampeyan ora turu jam iki ...
  Lan ing negara sing ora dingerteni,
  Sampeyan mung bakal ngelingi babagan aku!
  Alfmir, guyon, nyanyi, ninggalake kanthi maneuver sing nemtokake saka rudal homing saka swallowtail:
  Aku ora bakal lali cah wadon
    Manis kaya roti!
  Wayah , Wayah , Wayah !​
  Aku ora bakal lali sapa wae!
  Bocah wadon kasebut uga tweeted kanggo nanggepi:
  - Kamulyan kanggo para prajurit sing perang kaya rubah!
  Alice chirped karo aplomb alam bébas. Lan mencet tombol karo pentil ruby . Lan dheweke wis kaya tanned dodo, lan banget lengkap, sampurna sculpted dhadha.
  Lan sikil prajurite apik banget. Lan dheweke duwe kurva tumit sing apik banget.
  Angelica njupuk lan nyatet agresif, baring dheweke pearly untu.
  Dheweke abang banget lan mripate zamrud.
  Prajurit kasebut mlengkung, kanthi pinggul lancip lan pinggul sing mewah. Iki menarik banget.
  Bocah-bocah wadon nyanyi:
  Swallowtail ireng, Swallowtail ireng,
  A karusakan nepsu nunggu kupu!
  Lan jawata nglirik karo mata zamrud.
  Alfmir, sauntara, teka menyang perang karo Swallowtail Ace. Dheweke nyoba ngetutake elf kasebut. Elf maneuver kanthi cekatan. Lan dheweke nguripake fighter lan nggawe mlumpat saka sisih menyang sisih. Lan pasangane njupuk lan wiwit nyedhaki.
  Medan pasukan tabrakan. Lan padha secara harfiah crackled. Alfmir krasa panas banget. Lan kringet mili ing pasuryan elf sing mulus kaya bocah wadon.
  Alfmir ngangguk:
  Mandi, adus, adus,
  Infus Oak lan Birch ...
  Mandi, adus, adus, adus -
  Aku ngimpi cah wadon tanpa alas kaki!
  Hologram diselani ... Swara sing kuat saka pimpinan perintis keprungu:
  - Sampeyan ora bisa nonton iki! Ayo, terusake latihan tempur, utawa turu!
  Valerka nglirik kanca-kancane lan takon:
  - Dadi latihan, utawa turu?
  Slava mangsuli kanthi tegas:
  - Ayo kita numpak ombak Hypermatrix . Lan supaya soko saka Perang Donya II disambungake, mung ing versi non-standar.
  Marinka manthuk:
  - Apik! Mung aku ora bakal dadi bocah maneh, nanging bocah wadon diwasa. Lan kita bakal perang karo wong kaya Nazi, mung luwih kuwat.
  Levki manthuk lan ngguyu:
  - Lan supaya perang donya kapindho luwih suwe.
  Telung lanang lan wadon bebarengan ngeklik driji sikil telanjang lan nindakake transfer tajem.
  8 Maret 1947, Dina Wanita. Lan tim lanang diprentahake dening bocah wadon Komsomol, Marinka. Angin anget saka kidul, lan Segara Kaspia cipratan ing cedhak. Wis rong puluh derajat ing srengenge. Sing lanang ngeduk trenches wuda nganti bangkekan lan sregep nggarap shovels. Sirah cahya, abang lan peteng sumunar.
  suket seger break liwat ing shovels, lan mambu soko khusus, enchanting. Pejuang rong atus pisanan, Valerka Lagunov, muncul ing detasemen iki. Bocah iki ditransfer ing kene kanthi karsane Chernobog - ujare, nalika adhine ana ing papan liya, perang karo Nazi. Lan malah ana kahanan ing negara Soviet arang banget angel. Delengen klambi sing dianggo prajurit batalyon bocah-bocah. Kabeh wong ora nganggo alas kaki, sanajan awal Maret. Lan uga apik yen dina iki dina sing anget.
  Nanging mencet tlapak sikil ing pucuk shovel ora nyenengake.
  Bocah pionir, ing Hypermatrix nyata virtual iki , Valerka kerja kanthi semangat. Dheweke minangka wong sing kuwat lan terlatih sing wis liwat pipa geni, banyu lan tembaga. Ngatur kanggo ngunjungi akeh panggonan. Ing tartamtu , ing Semesta Hypernoosphere, ngendi "Star Wars" dadi misuwur kanggo wong burned.
  Lan ngliwati jagad kosmik. Dadi ora ana sing bakal kaget Valera Lagunov , bocah lanang terminator. Dheweke sinau lan ngerti akeh. Nanging kanggo saiki dheweke ora kudu ngadeg metu. Cukup gali lemah dhewe...
  Dheweke katon kira-kira telulas taun, nanging wis duwe otot sing misuwur. Iki ndadekake dheweke ngadeg metu saka kanca-kancane. Relief kasebut terus saya jero lan saya tambah suwe. Lan kulit nahan peteng, meh ireng tan, dijupuk ing planet karo papat luminaries. Lan iki uga striking. Utamané ing Maret, nalika tans panas saka lanang liyane wis burem.
  Ngeduk selokan anti-tank ing jejere Valera, Slava narik kawigaten sing kuwat lanang samak ngobahake shovel.
  Pionir, kira-kira umur lan dhuwur sing padha karo Valerka, takon:
  - Ngapunten, kanca, nanging ing ngendi sampeyan bisa tan kanthi apik?
    Lagunov Jr. , sing biasa sawise sawetara jam kerja intensif sing ora ana sing nggatekake dheweke, kaget amarga kanca-kancane wis entuk hadiah pidato. Mulane, Valerka mutusake kanggo nglirwakake, utamane amarga ora ana legenda siji-sijine sing ana ing pikirane.
  Nanging bocah lanang sing rambute abrit kuwi pancen wangkal. Dheweke nendhang bocah lanang saka mangsa ngarep kanthi tumit sing telanjang ing bokong. Bocah lanang mau staggered lan krasa kelip-kelip nesu. Ora, kaya iki, nalika padha wani nendhang sampeyan, ora bisa diapura.
  Lan Valerka nanggepi bocah kasebut , pisanan ing dhengkul, banjur kanthi sikil sing padha bola-bali ing plexus solar. Slavka ambruk ing ngisor trench lan mripate bulged. Dheweke keselak amarga lara lan nesu, ora bisa ngucapake tembung.
  Saperangan lanang, wis mandheg ngeduk, waving shovels, mlayu menyang Valerka. Bocah perintis kuwi ngangkat ajiné lan ngadeg kanthi ngadeg, siap nyebar mungsuh kaya anak kucing. Lan dheweke durung nate perang karo pejuang kaya ngono. Ana mungsuh sing luwih serius .
  Ujug-ujug keprungu swara singsot polisi. Ana prawan sing langsing, telanjang kaki, mlayu nyedhaki dheweke.
  Ing kasunyatan virtual iki, Marinka katon kira-kira wolulas, dheweke duwe pinggul tipis, nanging atletis, lan sikil telanjang dheweke kuwat lan otot. Rambut coklat dikepang ing mburi dadi kepangan sing kandel. Dheweke pancen ayu , sanajan sampeyan ora bisa nyebut dheweke ayu klasik, nanging dheweke dadi hit karo wong lanang. Dhuwur ndhuwur rata-rata, dagu manly lan mata ekspresif, kaya poster partisan.
  Lan swara sing cetha lan nyaring:
  - Ninggalake piyambak! tawuran opo?!
  Bocah-bocah lanang padha bengok-bengok marang Valerka bebarengan:
  - Wong liyo iki ngalahake Slavka kita!
  - Apa sampeyan ngalahake Slavka?! - Marinka nyawang Lagunov Jr. Lan mripate dumadakan dadi luwih apik. Bocah wadon kasebut kanthi bungah ngandika:
  -Apa sampeyan wis mateni Slavka hooligan?
  Valerka mangsuli kanthi jujur:
  - Aku uga bakal ngalahake wong liya yen padha ngganggu!
  Bocah wadon manthuk lan mesem:
  - Apik banget! Aku durung nate weruh wong sing duwe abs sculpted kaya sampeyan.
  Bocah Terminator mbengkongake otot lan kanthi semangat ujar:
  - Latihan lan nutrisi sing tepat mbantu mbangun massa otot lan ngethok.
  Marinka, kaya dheweke pisanan ndeleng kanca lawas ( nanging ing hypermatrix, sampeyan malah bisa nggawe memori alternatif kanggo dhewe!), dumadakan katon ing cah lanang karo curiga, sok dong mirsani:
  - Nanging carane ireng sampeyan. Malah wong Turkmen luwih pucet tinimbang sampeyan!
  Pionir Terminator Valerka mangsuli ora kanthi jujur:
  - Mung yen kulit dadi ...
  Bocah wadon mbantah:
  - Nanging sampeyan duwe rambut pirang. Lan pasuryan sampeyan Slavic, nanging sampeyan kaya cah wadon ireng !
  Valerka mesem lan mangsuli:
  - Aku sinau macem-macem seni bela dhiri ing wilayah tropis. Iki kredoku! Dadi... Ojo nyalahke aku...
  Cah wadon Larisa, sing lagi wae mlayu menyang regu, ngelingake:
  - Ati-ati! Petugas khusus bisa teka lan mriksa. Dadi ojo ngomong iki wong anyar.
  Marinka kanthi ringkes dhawuh:
  - Get Slavka metu saka selokan lan nggawe tentrem karo wong! Kita ora perlu padu sadurunge gelut!
  Valerka mlumpat mudhun. Dheweke ngangkat bocah lanang sing cukup otot, sanajan jatah sing sithik, lan dibuwang. Banjur mlumpat metu saka trench lan nyekel bocah lanang ing tengah penerbangan. Mangkono, nyebabake screams antusias saka lanang liyane.
  Valerka pijet gulu rekan kang apes. Dhèwèké nggresah lan sadar.
  Slavka katon nesu, nanging ana cathetan pakurmatan ing swara:
  - Inggih, sampeyan ... Sampeyan mindhah kula kaya ... Kanthi kabeh kekuatan!
  Bocah Terminator Valerka geleng-geleng kepala kanthi negatif:
  - Ora! Iku isih gampang! Nalika Jerman nyedhaki, sampeyan bakal weruh apa tegese kanggo mencet karo kabeh kekuatan!
  Slavka ndemek abse. Cathetan sing nggumunake jelas saka sikil lanang sing gundhul lan anggun tetep ana ing weteng lan dhadha. Nanging balung kasebut, nyatane, ora rusak, mula kita bisa kerja.
  Lan ngeduk nganggo shovel luwih saka jam ora nyenengake!
  Nanging, bocah kasebut kanthi ati-ati takon marang Valerka pitakonan sing nyiksa perintis:
  - Kowe kok ireng banget?
  Leninis enom Valerka, sawise mikir telung puluh detik, mangsuli:
  - Jujur, aku nginep sawetara sasi ing panggonan sing tan banget katon ing kulit, banjur ora pengin lunga!
  Slavka ( sing memori ing hypermatrix uga wis diganti!) Muttered mangu:
  - Ing Afrika, utawa apa?
  Leninis enom langsung njupuk versi iki:
  - Inggih, inggih! Sampeyan wis weruh dhewe sing ireng manggon ing Moscow kanggo sawetara taun, nanging tan isih ora ilang!
  Slavka ora mbantah lan nguripake obrolan menyang liyane, nanging uga topik sing cocog kanggo awake dhewe:
  - Where sampeyan sinau kanggo perang supaya apik?
  Valerka mangsuli sawise ngaso sedhela:
  - Aku duwe mentor lan mentor sing kuwat ... Dheweke mulang sekolah sing apik banget!
  Slavka nyaranake marang mitrane:
  - Lan sampeyan nantang Marinka perang. Dheweke dilatih ing seni bela dhiri, lan perang karo sampeyan bakal menarik banget!
  Valerka Lagunov nyengir banter lan ngomong:
  - Ya, aja nyedhaki aku kaya ngono! Coba kita padha umur!
  Slava mangsuli kanthi serius:
  - Kanggo sawetara alasan, sampeyan katon kaya wong sing luwih tuwa!
  Bocah Terminator, nggantheng untune, mangsuli:
  - Iku misale jek sampeyan amarga aku ngalahake sampeyan!
  Slavka nyoba nanggepi Valerka, nanging kanthi gampang nyekel tangane ing fly lan, ngguyu, mangsuli:
  - Ora! Aja ngono, yen ora, aku bakal nggawe sampeyan ngukur dhasar parit maneh!
  Slavka mbenerake:
  - Iki, nyatane, selokan anti-tank.
    Lagunov Jr. ngguyu:
  - Sampeyan bakal kobong kaya singa!
  Saiki wis peteng , lan Marinka, bebarengan karo Larisa, ngajak bocah-bocah kanggo nedha bengi. Wiwit Segara Kaspia cedhak, ana akeh iwak, uga uyah, nanging roti ora cukup, lan sawetara jinis roti sing dicampur karo quinoa.
    Bocah-bocah mau ngunyah kanthi sregep. We mangan kaya prajurit, cepet. Banjur nyambut gawe suwe-suwe, wis peteng ndhedhet, untunge langite cerah. Banjur, nutupi awake nganggo bagor lan nglumpuk supaya luwih anget ing wayah wengi Maret sing adhem, bocah-bocah sing kesel nutup mripate. Nanging aku ora bisa turu. Jet musuh muncul ing langit lan wiwit ngebom kanthi kuat.
    Bocah-bocah padha wedi lan mlumpat metu. Sawetara wong-wong mau, sing paling ora bisa ditahan, malah ngobong manuk-manuk fasis, sing ora ana gunane saka kadohan. Valerka Lagunov uga mlumpat. Bocah Terminator mlumpat menyang siji-sijine bedhil mesin kaliber gedhe ing batalyon. Dheweke mbukak geni saka iku. Salah sawijining manuk hering Jerman wiwit ngrokok lan wiwit tuwuh wulu geni.
    Bocah-bocah lanang wiwit bengok-bengok kanthi hormat. Sampeyan isih kudu bisa njupuk mudhun mobil jet saka kadohan kuwi. Lan Leninis enom Valerka terus njupuk, lan "gagak" liyane muter mudhun, ngrokok karo lampu.
    Bocah ranger nyanyi:
  - Sampeyan, manuk hering, kena ing bathuk. Aku terminator star, ora pamit pop!
  Lan python swiwi Hitler katelu dipotong. Valerka isih bisa nerusake syuting, nanging Slavka mlumpat menyang pertandhingan, kanthi nguwuh-uwuh:
  - Menehi! Ayo kula tembak uga!
  Valerka ora sengaja nyerah, sanajan dheweke rumangsa iki dudu ide sing paling apik.
  Slavka wiwit nekat murub lan ngobrol karo bedhil mesin. Pita peluru tiba siji-siji . Nalika kosong, katon kaya python luwe. Nanging geni ora ana gunane. Peluru, sanajan kena mobil jet , mung mumbul saka kadohan. Pungkasan, watesan amunisi sing sithik, lan Slava, kanthi frustasi, mbanting ajine ing sungsang bedhil mesin.
  Banjur dheweke njerit, logam panas banget amarga ditembak. Lan pionir hooligan ngandika ambigu:
  - Nanging bedhil ora murub, nanging mambu telek!
  Valerka banget deftly dipindhah sikil ing sadawane lemah, lan Slavka tiba tanpa jotosan saka goyang ing lemah. Nanging, wong sing nesu mung awake dhewe. Lagunov rumangsa yen iki bakal kedadeyan. Nanging , dheweke ngidini bajingan rambut abang nembak kartrid.
  Nanging, ana jeda , lan wong lanang padha turu maneh. Sesuk, utawa paling ora sesuk, Krauts bakal ngliwati ngarep lan mungkasi ing kene. Lan ing sisih siji ana aliran Volga, lan ing sisih liyane Segara Kaspia. Dadi wong lanang ora duwe panggonan.
  Valerka Lagunov duwe impen sing fantastis lan ora bisa dingerteni.
  - Ngomong maneh, vakum ! - Komandan tawon dipotong. Drone katon luwih gedhe lan luwih kenthel, paws duwe biceps bulging saka binaragawan berpengalaman. Nanging stigma padha kethul, lan proboscis rampung ing kothak. Inggih, epaulettes komandan dibuwang ing emas, sanajan lintang-lintang ora katon, lan ana pucuk jambon sing apik ing pucuk.
  Lan donya dhewe kaya dongeng, asu wis tutuk mbukak ing enem sikil lan muter ing laptop ulat ing telung basa. Ing kene ana bocah-bocah sing mlaku nganggo kerah abang. Ing mripate, Leninis enom Valerka nangkep rasa wedi lan sawetara jenis kasangsaran. Sandhangan para pionir iki pinter, nanging mergo sikile sing disamak dadi gundhul lan remuk banget, kaya-kaya kepeksa mlaku-mlaku nganti pirang-pirang kilometer ing dalan gunung sing watu.
  Valerka Lagunov rumangsa ora kepenak, nanging ora ana rasa wedi sing nyata. Piye wae, kabeh ing kene ora nyata, sanajan ana papat srengenge ing langit, lan bentuke pancen ora ana ing bumi. Ngimpi, ngimpi dawa sing khas, sing, yen sampeyan ora tangi ing wayah esuk, bisa njupuk fitur sing paling nyata, luwih cerah tinimbang blockbuster fiksi ilmiah Amerika. Iku mung tega yen mengko sampeyan ngelingi meh ora saka ombak kaya Morpheus dewa.
  Nanging ing kene, piye wae, ana sensasi sing nyata, awak duwe bobot, lan nalika salah sawijining drone ngindhari sikil ngisor, driji sikil ing sikile nanggapi kanthi nyeri nyata. Lan bathuk sing dijupuk potret kasebut ora nyenengake, lan mambu saka drones banget nyata , campuran serbuk sari lan babi sing ora dicuci. Malah ngelus-elus irungmu lan nggawe sampeyan pengin wahing. Ora, ngimpi isih bisa kaya iki, lengen lan sikut, lan bangkekan blenggu.
  Bener, kaya sing ora khas kanggo kutha, ora ana mambu bensin utawa karbon monoksida. Angin saben-saben nggawa aroma alas sing sugih saka wit-witan lan kembang sing akeh banget. Nanging kanggo balapan sing luwih maju tinimbang peradaban kadonyan, ora ana mesin pembakaran internal cukup alami.
  Leninis enom Valerka eling kepiye panulis fiksi ilmiah Jules Verne mbadek manawa motor listrik bakal dominasi ing transportasi lan urip saben dina. Nanging nganti saiki mesin pembakaran internal sing mbebayani lan ora nyenengake wis menang ing abad kaping rong puloh.
  Valerka nyawang maneh, ing ngendi kancane, Marinka kosmik iki? Apa dheweke pancen kesel banget, lan apa sing nunggu dheweke saiki?!
  polisi " lokal katon kaya piring mabur, mung oval lan lampu sumunar manungsa . Leninist Valerka enom banget kasar dibuwang menyang fuselage, meh break joints, lan lawang retractable, kaya ing supermarket, mbanting dhewe. Mangkono uga, rante sing ora obah, kaya kobra, mlayu menyang sikile bocah lanang lan nyenyet balunge.
  Valerka njerit lan nyoba narik rantai kasebut kanthi tangane diborgol ing ngarep:
  - Nyeri, aja!
  - Luwih becik ikat celonone! - A swara boyish marang wong.
  Valerka Lagunov noleh. Ngelingi dheweke nganggo kathok cendhak, proposal kasebut katon moyoki. Kamera seluler disinari kanthi cahya ijo, lan teka saka langit-langit kabeh. Cahya sing nyenengake, lan mergo bocah lanang kasebut langsung ngrasa tenang. Dheweke nglirik speaker .
  Bocah lanang biasa, pirang, kaya Valerka Lagunov, nanging kanthi potongan kru sing cendhak, kaya sirahe wis dipotong, lan rambute wis thukul maneh. Valerka duwe potongan rambut setengah kothak, lan meh ora owah saka wektu, mula ora perlu ngethok rambute.
  Karo dheweke ana bocah lanang liyane , rada abang, lan bocah wadon sing rada dhuwur lan kurus. Wong lanang sing rada down-to-earth, karo tan apik, nanging ora peteng. Fitur Eropa sing bener lan, mbok menawa, malah ayu lan fotogenik. Sandhangan sing pinter: kaos, blus, celana pendek musim panas lan rok cendhak, dicet nganggo kembang ing kabeh warna pelangi, nanging tanpa alas kaki, kanthi tlapak sikil lan dhengkul, ula karnivora lan cukup urip sing dipasang ing sikil tengen.
  Ora medeni, malah katon luwih enom tinimbang Valerka Lagunov .
  Bocah terminator ngacungake tangan marang dheweke lan ujar kanthi tenang:
  - Ora apa-apa. Ayo padha kenalan.
  Wangsulane meneng lan waspada. Banjur Valerka Leninis enom terus karo kapercayan isin:
  - Aku ora nindakake apa-apa, nanging bocah-bocah ora dipenjara kanggo apa-apa?
  Bocah lanang rambut abang kanthi rai dawa, kaya aktor bocah sing main Peter Pan ing film blockbuster Amerika , ngangkat tangane kanggo nanggepi lan ngandika kanthi nada sedih:
  - Sampeyan ora lokal. Lan iki cukup kanggo nuduh dheweke minangka spionase lan nyebrang tapel wates ilegal.
  Valerka mbingungake, njeblug bulu mata kaping pirang-pirang lan takon:
  - Yen mangkono, banjur ... Apa sampeyan bisa ngomong Rusia supaya apik?
  Bocah pirang mangsuli:
  - Amarga ing neraka everyone ngandika Russian, lan mung ing swarga padha nggunakake basa Ibrani!
  Bocah lanang prodigy lan pionir ngguyu sedhih lan muffledly. Iki ngelingake salah sawijining lelucon Soviet lawas. Umumé, iki ngimpi utawa ora ngimpi? Kabeh ing kene nyata banget kanggo ngimpi. Mungkin dheweke mlebu maneh ing salah sawijining jagad sing digawe Chernobog . Ing kasus iki, jelas kenapa alam semesta iki diarani neraka.
  Rantai ing sikil telanjang Valerka Lagunov madhangi sethithik lan menehi panas moderat saka radiator. Umumé, iklim ing kene anget, bocah kasebut ngoyak tetesan kringet sing mili saka bathuk. Bocah wadon sing sikile gundhul uga dibelenggu , ndemek ranté lan takon:
  - Aja nyurung banget, sampeyan bakal ninggalake bruises!
  Belenggu, kaya-kaya urip tenan, mangsuli:
  - Apa sampeyan licik, sampeyan pengin mlayu?!
  Bocah wadon kasebut tanpa daya nyebarake tangane sing kaku, nyathet:
  - Sampeyan bisa menyang ngendi, sanajan sampeyan mlayu?!
  Bocah rambut abang kasebut dikonfirmasi:
  - Kabeh panganan lan barang ing kene duwe kode identifikasi !
  Okovy mangsuli ringkes:
  - Kita ora menehi pitunjuk. Clamp ora nyebabake bebaya kesehatan.
  Kayane wong-wong mau ora kesusu nggawa menyang pakunjaran lokal. Wong liya lagi diklumpukake. Ana bocah wadon sing luwih tuwa didorong mlebu. Cantik , sanajan ing kene, kabeh wong katon kaya ing Hollywood - ora kerut, ora cacat. Polisi drone njupuk sepatune, lan bocah wadon, dadi tahanan, isin banget.
  Valerka, sing wis lali jawaban pungkasan bocah rambut abang saka sirahe, dumadakan kelingan yen iki aneh. Lan maneh takon:
  - Dadi kepiye sampeyan ngerti basa Rusia? Ya Ibrani uga?
  Bocah tahanan ora langsung mangsuli; Kanggo liyane, mung siji sikil sing dibelenggu. Leninis enom Valerka mbayar manungsa waé khusus kanggo iki, Mungkin wong iki kriminal mbebayani?
  Ora ana wangsulan, mung bocah wadon sing bisik-bisik:
  - Saben tembung kene ... - Lan dheweke sijine driji menyang lambé.
  Valerka Lagunov ngerti yen dheweke diganggu. Lan swasana ati saya rusak banget. Perjalanan ruang angkasa rampung kanthi ditahan. Soko sing durung tau dialami. Senajan dheweke, mesthi, nonton film. Aku eling film "Klien", nalika bocah lanang dicekel kanggo njupuk informasi saka dheweke. Nanging , dheweke mudhun kanthi murah, mung ngaso ing kamar kurungan sing wiyar. Nanging ora ana sing nyenengake ing kene. Padha mbuwang loro lanang liyane lan wadon. Bangku sing rada ditutupi plastik, wis nyenyet. Nanging misale jek sing mobil winged wiwit mundhakaken kacepetan, lan wong rambute abang meneng ngandika:
  - Kita duwe neraka kene. Mung akeh wong sing percaya yen iki urutan. Kesandung, lan sampeyan wis dadi pidana sing mbutuhake pendidikan maneh!
  Bocah cilik putih manthuk-manthuk:
  - Kabeh ing kene trifle, kajaba Adolf. Lan manthuk-manthuk marang si abang .
  Bocah wadon sing luwih tuwa iku ngempet abot:
  "Aku metu saka langkah maneh." Saiki aku bakal dipeksa kanggo stomp barefoot liwat ara-ara samun, lan laser bakal murub kanggo kesalahan slightest.
  Bocah-bocah sing ditahan uga nguwuh:
  - Kita mung rada nyampur tandha dalan. Menapa malih, gambar saya ganti!
  Leninis enom Valerka nutup mripate lan ujar:
  - Apa wong dadi budak tawon?
    Si rambut abang kanthi ati-ati ngacungake ajiné:
  - Ora suwe banget!
  Borgol ing cah lanang clanking sepi, lan dumadakan pasuryan contted ing pain. Sparks mlayu liwat tanganku, ketoke discharge kejut ditrapake. Bocah lanang mau gumregah, lan ana bocah wadon gedhe sing nyekel dheweke lan bisik ing kupinge:
  - Aja nggodha wong-wong mau. Kita ora bisa ngalahake sistem kasebut, mula luwih becik manut!
  Si abang nggeguyu sirahe negatif, raine samak dadi pucet, nanging ora ngomong apa-apa. Mungkin ora malah amarga wedi.
  Valerka uga nesu karo iki: kabeh wong dipeksa mlaku kanthi tatanan lan langkah. Kaya Korea Utara utawa luwih elek. Lan banjur kenek karo laser.
  Nanging sing paling ngganggu yaiku jagad iki dikuwasani dening tawon sing otot lan gedhe, lan ing mburine ana wong sing katon kaya anti-pahlawan saka Star Wars. Malah jeneng padha: Fjabba , tenan, Mayit. Wah, kuwi jenenge diktator.
  Lan mobil jenazah mabur menyang plataran pakunjaran. Iku mandheg lancar, dheweke meh ora goyang. Ing kene Valery diobong amarga wedi yen dheweke bisa dikunjara, lan ketemu karo penjahat berpengalaman ing bunk. Bocah lanang mau nyoba ngyakinake awake dhewe yen dheweke kudu lungguh karo kanca-kancane, lan bocah-bocah lanang uga bakal rukun. Nanging sikilku isih ndredeg. Cerdas, utawa bisa uga ana cybernetics ing njero, ranté kasebut mbebasake sikil, lan tlapak sikil Valerka sing rusak sawise spike karet para pengawal . Banjur, tumit sing gundhul nanging resik saka tahanan sing isih ana sumunar.
  Ana sawetara tawon ing plataran, uga puluhan liyane sing dicekel. Wong-wong anyar sing teka ing kene padha baris miturut dhuwur ing kolom umum, lan tawon lan bos nguwuh:
  - Menenga!
  Para tawanan padha ngadeg kaya prajurit ing ngarep . Sampeyan kudu mandheg, tanpa ngobahake lengen utawa sikil! Ing sisih kiwa ing jejere Valerka ana bocah wadon sing mung nganggo klambi sing meh transparan, sing katon dodo tanpa bra, lan rok cendhak. Bocah lanang kasebut ngrasakake kaendahan kasebut kanthi mripate, utamane sikil telanjang sing tanpa cacat kanthi kulit tembaga sing padhang lan cetha, pinggul sing mewah, lan, mesthine, rosettes abang sing tembus saka puting susu.
  Ujug-ujug tawon kasebut ngobahake tongkate, lan discharge listrik sing mabur metu menyang bathuk Valerka Lagunov . Kaya-kaya ana wong sing nggebug dheweke nganggo tongkat sing abot , cemlorot tiba saka mripate, lan bocah sing ditawan ora tiba mung amarga sawetara drone polisi nyekel tangane lan dilebokake ing panggonane. Lan bengok-bengok mengancam:
  - Aku wis ngomong, tenang!
  Leninis enom Valerka ngadeg unsteadily ing sikil, ana cemlorot sadurunge mripate, nanging karo gaweyan saka bakal nyoba kanggo ora stagger. Ana pikirane ing sirahku: sepira krasa lara yen prajurit kudu njaga. Nanging dheweke apes lan tahan adhem. Lan kene anget, sethitik liwat telung puluh derajat. Ora panas sweltering.
  Valerka Lagunov, supaya piye wae disambi piyambak, nyoba kanggo katon ing pakunjaran tanpa nguripake sirahe. Umumé, ora ana sing khusus, ana tembok sing dhuwur, sanajan tanpa kawat barbed, nanging ing sisih ndhuwur ana sawetara latar mburi sing kedhip ganti jambon lan biru. Mungkin, kaya ing fiksi ilmiah, lapangan pasukan, utawa tameng sing digawe saka HF, pikire bocah kasebut. Lan wis dadi luwih sengsara, masyarakat ing kene wis maju banget, luwih apik tinimbang sing kadonyan . Drone iki duwe jam tangan, saka ngendi hologram ditampilake. Wah, kaya evolusi ponsel kanthi konektivitas internet lokal. Nanging, sanajan ing abad kaping telulikur iki ora nggumunake. Bentenane ing kene yaiku tinimbang monitor, proyeksi warna telung dimensi mundhak saka gelang. Nanging dheweke uga bisa nindakake iki ing Bumi. Lan klub sing ngirim kejut listrik saka jarak sawetara meter uga ora umum.
  Ana uga bedhil stun . Ayo padha biasane nandur ing jarak sing luwih cendhek. Nanging wong-wong bisa uga duwe klub pemotong sing dawa, sanajan larang. Awak sing mabur tanpa baling-baling lan jet peluncuran iku prakara liya . Iki pancen kemajuan. Bocahe rada ngobahake utomo supaya luwih kepenak anggone ngadeg, banjur nerusake nalar. Kajaba iku , corong mabur liyane sing bentuke gulung, rada medeni ndharat ing plataran. Bocah kasebut weruh yen sajrone penerbangan, udhara dadi luwih entheng sajrone sekedhik. Iki tegese mobil pakunjaran liwat sawetara jinis lapangan. Iki ora nyetel aku munggah kanggo muni utama. Teknologi kene ...
  Oh, yen dheweke wis rampung ing planet sing mundur kanthi teknis ing Abad Pertengahan, kepiye dheweke bakal dadi? Kanthi tandha-tandha sing ora apik banget, dheweke bakal nuduhake saben wong carane bubuk mesiu tanpa asap diprodhuksi utawa digawe senapan mesin. Lan nalika sistem roket peluncuran Uragan dipasang, kekaisaran pelopor Tsar Valery Agung bakal nguwasani jagad iki. Banjur, sing paling gedhe saka kaisar bakal ngunggahake pandelengan menyang swarga, lan penaklukan ruang bakal diwiwiti!
  Bocah lanang kasebut menehi kebebasan kanggo imajinasine dhewe. Iki minangka target pisanan - Bulan, ing ngendi wong sing duwe sikil telu sing diterangake dening Baron Munchausen manggon. Dheweke nggunakake peluncur granat khusus minangka senjata sing ngobong kepala poppy. Banjur jet kasebut dibuwang maneh, lan wong-wong bumi ing piring mabur, disambut dening geni laser alpha ... Lan daya impact saka radiasi meksa sikil telu ...
  Munculé telung individu liyane, rong drone sing luwih dhuwur lan luwih ramping lan tawon sing sugih sugih, nambah ketegangan. Formasi kasebut luwih maju menyang ngarep , lan punggung Valerka Lagunov wiwit lara. Iki isih jinis anyar!
  Tawon pembunuh katon ing sakubenge barisan tawanan sing disebar. Luwih saka sèket umur wakil tawanan saka bangsa manungsa wis padha ngumpul ing kene, nanging ora ana siji katon lawas saka nembelas taun. Ing seragam pakunjaran, nalika dipeksa nganggo kathok cendhak lan sangsoro saka sepatu. Nanging sing enom Leninis Valerka ora bisa narik kawigaten manungsa waé karo penampilan non-standar. Ora, dheweke uga ora nganggo alas kaki lan nganggo kathok cendhak, nanging dheweke nganggo topi sing cerah.
  Tawon utama, mlaku santai, dumadakan mandheg cedhak karo utusan enom bumi lan mandeng bocah kasebut. Dheweke duwe telung mripat sing katon kaya bolongan ragged: latar mburi ijo karo pimples lan longkangan menyang ireng. Iki pancen medeni, kayane sampeyan bakal diseret menyang kegagalan iki.
  Leninis enom Valerka ora sengaja nutup mata lan mundur. Penjaga kasebut langsung nancepake klub ing antarane pundhake, lan tawon umum ngandika kanthi nada adhem:
  - Bocah iku ora nganggo seragam!
  Drone mangsuli kanthi swara lirih:
  - Iki minangka alien sing dipilih Fjabboy ...
  Tawon umum mbengok:
  - Banjur dheweke kudu ditransfer menyang bagean kadhemen pakunjaran!
  Drone goyangake paw, squeak tindikan keprungu, lan laso angel dipahami tightly mbungkus dhewe ing gulu Leninis Valerka otot. Bocahé guncang, lan tawon jendral dhawuh kanthi kasar:
  - Njupuk wong! Ayo padha njupuk wong loro kaya newbie, Piece dening Piece.
  Lan jerat kasebut narik bocah lanang menyang bangunan putih kanthi garis biru. Lawang waja dipindhah ing arah sing beda-beda, kaya lawang ing lift - musik squeaked lirih. Banjur padha mlebu kamar, saka ngendi, sawise panas ing dalan, ana ambegan adem. Lan umume, katon gravitasi wis owah - dadi jagad sing beda lan jagading wong mati . Bener, isih ana resemblance tipis kanggo kantor polisi saka film Hollywood.
  Sawijining pengawal drone sing dhuwur nyekel kupinge bocah lanang kasebut, bengkong, lan siji liyane nyopot kerah.
  Banjur padha nyurung dheweke kanthi bokong bedhil.
  Valerka melolong maneh, kaya-kaya kupinge dicopot. Dhèwèké dituntun dhisik ing undhak-undhakan, banjur ing koridor. Ambune pemutih sing tajem ngebaki irungku. Sabanjure teka lawang digawe saka waja transparent. Dheweke dituntun menyang kamar kanthi pangilon ing tembok, jeblugan sing kuat tiba ing antarane pundhak, lan sirahe bocah kasebut mabur, meh pecah ing lantai. Katun, lan cemlorot cemlorot ing ngarep mata. Loro tawon sing kandel, dhuwur, kaya kuda nil, belang lan pot-bellied karo plastik, utawa malah sarung tangan karet ing cakar, wis nunggu dheweke.
  -Dheweke sampeyan, sampeyan bisa ngecor dheweke! - Pengawal drone ngguyu.
  -Copot sandanganmu! Cepet, kirik! - Diva tawon " kaya gorila " ngangkat rambute.
  -Katon kaya bocah iku dudu awake dhewe! Ayo, ayo nulungi dheweke. - Lan padha wiwit roughly nyuwek sandhangane. Leninis Valerka sing nggumunake mung nolak kanthi lemah, nanging nalika nyoba nyopot kathoke, dheweke langsung mlayu lan mlayu. Akeh pengawal sing kesusu ngethok dheweke, lan bocah lanang kasebut nylempit ing antarane sikile. Sawisé iku tambah prigel, nanging dheweke ora bisa adoh; Leninist Valerka sing otot ora tahan lan mbalik maneh. Nalika iku ana pak penjaga mabur marang dheweke. Dheweke wiwit ngalahake bocah sing dikunjara nganggo baton plastik, baja . Mbok menawa wong-wong mau bakal mateni dheweke yen ora ana bengok sing mbebayani:
  - bug iki isih bisa migunani kanggo diselidiki, mungkasi!
  Wong lanang mau diunggahake, disiram banyu adhem ing raine, banjur dibalik lan diuncalake ing weteng. Drone nggegirisi:
  - Ing tumit, aja mlayu, mung aja lara!
  Tahanan bocah iki kena ing tumit sing gundhul kaping pirang-pirang nganggo tali wong lanang. Valerka Lagunov njerit-njerit lan njerit, luh mili ing pipine.
  Tinimbang simpati, desis beracun:
  - Iki mung kembang, lan nalika penyidik interogasi sampeyan, sampeyan ora bakal miwiti nyanyi kaya ngono.
  Bocahe diangkat lan digoleki sing asor lan tliti. Dheweke mencet driji ing puser, sing nyebabake kejang ing weteng. Padha katon ing tutuk, kuping, bolongan irung, nggolèki saka sirah kanggo driji sikil, kira-kira ngrasakake malah bagean pribadi . Ing wektu sing padha , lampu isih diuripake, sanajan papat lampu sorot padhang saka macem-macem panggonan.
  Leninis enom Valerka, mesthi, isin lan wedi, lan nalika padha poked watara ing awak, masang probe lan hoses, iku njijiki lan banget nglarani. Sampeyan involuntarily squeak ing neraka pakunjaran iki.
  Dheweke ora dianggep wong maneh, kabeh ngomong yen dheweke dadi tahanan, wong tanpa hak. Dheweke dibuwang menyang panas lan adhem, raine dadi pucet, kaya wong mati, lan langsung diisi warna ceri. Banjur dheweke digawa menyang tukang cukur kanthi wuda. Akeh bocah-bocah wadon sing ora nganggo alas nganggo jubah belang lan belenggu sing entheng cekikikan, ndeleng bocah lanang kasebut isin lan nyoba nutupi rasa isin, nanging ana kawat sing urip nyekel tangane ing mburi. Pergelangan tangan dadi mati rasa amarga ketegangan.
  Lan potret wajib saka Fzhabba Corpse, wong aneh sing lara , kodhok sing ditutupi kutil, ing saben pojok. Salon tata rambut dhewe, kanthi pangilon lan lampu sorot, meh padha karo balai telusuran, lan kursine kaya dokter, malah duwe klem.
  A tawon humanoid ing setelan ireng lan swiwi lengket kira-kira dipencet mudhun sirahe, kaya shearing wedhus karo clipper kusam , lara, lading kena bongkahan seger. Iku ketoke kanggo cah lanang sing karo saben rumpun rambute blonde dipotong, nyawa lan Piece saka individuality dhewe mabur adoh. Lan penata rambut sadis sing ora sopan ngidak-idak, kaya-kaya isih urip. Sawise rampung, pengawas drone nggebug sirahe sing anyar dicukur nganggo klube.
  - Njupuk, gundul!
  . BAB 7
  Valery Lagunov meh kelangan eling, sikile nyerah. Dicekel kupinge sing sabar, banjur diunggahake lan diseret menyang padusan. Ing kana, dheweke diselehake ing tengah kabin lan dikunci, sawise diwutahake pemutih ing pasuryan lan pundhake. Bocahe beku, ngarep-arep trik kotor liyane , lan ngrungokake kanthi cemas . Buzzed lan stream banyu panas scalding tiba ing wong. Kukus metu, kulit dadi abang, ana lara neraka, kaya sampeyan kobong.
  - Tulung! - Bocah tawanan bengok-bengok .
  Kanggo nanggepi, banyu sing nggodhok mandheg lan banyu adhem tiba. Alirane gawe lara untuku. Valerka Lagunov wiwit beku lan goyang, nalika dumadakan ombak sing nyerang maneh. Banjur adhem adhem. Bocah lanang sing ana ing neraka dadi histeris, nanging nyiksa banyu mandheg. Abang kaya lobster, dheweke metu saka kabin;
  Saiki dheweke digawa menyang kamar liyane. Ing kana padha difoto dheweke wuda saka macem-macem titik, diukur, ditimbang, lan njupuk getih saka vena. Padha nyalin pratandha lan moles, nggoleki bekas lan Burns. Banjur teka ngguyu.
  - Saiki ayo main piano.
  Iki njupuk sidik jari, lan dheweke njupuk ora mung saka tangan, nanging uga saka sikil, kanthi ati-ati ngolesi sikil sing rusak nganggo cat ireng. Banjur padha ngolesi lambeku, njijiki banget, sirahku kasar ditempelake ing godhong putih. Bocah mau nyoba ngidoni, nanging raine ditabuh. Sirahe njedhul lan untune gremet. Dheweke nindakake sinar X lan njupuk foto organ internal. Banjur padha nggawa kula menyang pangilon. Valerka Lagunov nyawang awake dhewe, gumun. Bocah gundul shrunken kanthi mripat ireng , lambe ireng abuh, sawetara benjolan ing sirahe, bruises lan tandha saka baton ing awak otot wuda.
  -Inggih, bayi, sampeyan ngerti apa tegese nglawan pemerintah sing sah?
  Kepala departemen sing ditutupi kutil bengok-bengok mengancam.
  -Lan saiki sampeyan kudu ditandhani. Sampeyan bakal nganggo tandha iki ing salawas-lawase.
  Drone humanoid sing nganggo topeng lan jubah ijo metu saka mburi pangilon. Dheweke njupuk tabung sing kaya segel.
  - Saiki kita bakal nggawe sampeyan pukulan . Nomer iki nomer sampeyan - 1313131314. Sampeyan bakal ngliwati kaya tawanan. Menehi tangan sampeyan ing kene.
  Valerka Lagunov sing wedi, ndeleng wesi abang panas, sebaliknya, ndhelikake ing mburine. Banjur rong drone gedhe kanthi paksa mbengkongake awak lan nyerahake menyang algojo. Dheweke nyelehake alkohol ing tangane banjur dibakar. Bocahe njerit-njerit lan twitched, nanging dheweke dicekel ing kosok wesi. Pungkasane, waja sing murub dicopot, lan dheweke lemes, meh mati amarga lara.
  - Ayo dheweke pindhah ing ngisor padusan es, supaya dheweke lunga.
  Valerka Lagunov dikumbah nganggo banyu es. Iku dadi ala sing untu wiwit ngalahake kaya drum, nanging aku ora aran luwih freer. Prosedur registrasi sing katon ora ana pungkasane wis rampung.
  Tawon ing jas putih janji:
  -Saiki sampeyan bakal diwenehi sandhangan pamrentah.
  Bocah lanang kasebut kanthi lega, ora nyenengake kanggo mlaku-mlaku kanthi wuda, utamane ing ngarsane tawon wadon, lan dheweke goyang-goyang saka kadhemen.
  Ing kene wong-wong nganggo seragam ireng nggawa bungkusan, kira-kira mbuwang jubahe marang dheweke. Cendhak, ndhuwur dhengkul, celonone putih reged karo loreng biru, utawa luwih kathok cendhak, belted karo tali, lan padha, khas kanggo narapidana film , kaos belang karo lengen dawa bicep. Lan sandhangan robek kuwi, mbok menawa malah dijupuk saka mayit, karo tombol suwèk metu.
  Leninis enom Valerka wani takon:
  -Lan iku kabeh?
  Tawon gedhe ing jas putih cekikikan kanthi njijiki:
  - Mesthi kabeh! Lan sing nglanggar juvenile ora anduweni hak liyane.
  Valery Lagunov gugup digosok kanca gatal, tumit pink:
  - Lan sepatu bot? Apa aku arep tanpa alas kaki?
  Tawon nerangake kanthi condescending:
  -Sampeyan minangka pidana, lan sampeyan kudu mratobat, lan miturut hukum, kabeh bocah cilik sing nglanggar kudu lunga tanpa alas kaki , tanpa dipikirake wektu taun. - Lan serangga nglirik. - Lan ing planet iki , sampeyan kabeh tetep bocah cilik ing salawas-lawase!
  Sikile bocah enom wis wiwit adhem, iklim ing kene wis beda, lan dheweke takon kanthi weker:
  - Apa yen aku kena pilek?
  - Tongkat kasebut bakal nambani! - Lan pengawal drone maneh kenek wong ing ngisor gundhul karo quickdraw. - Cepet sandang, shket .
  Valery Lagunov twitched, groaning, kulite mentahan, disandangi piye wae, lan tightened sabuk. Bocahe diborgol banjur digawa menyang ruang tunggu. Ing kana, Leninis Valerka sing enom dilebokake ing dhengkul, lengen ditarik maneh, bangkekan dipasang ing tungkak. Dadi dheweke lungguh ing posisi sing ora kepenak, ngenteni keputusan pungkasan babagan nasibe. Dhengkulku krasa lara, jogan beton gawe sikilku sing setengah wuda kesel. Saiki dheweke sepi nangis, sedhih lan jijik, kabeh ngomong yen dheweke dadi tahanan, wong sing ilang kanggo urip normal. Dheweke ora bakal bali menyang Bumi lan uwal saka jagad edan. Bener, bocah sing rambut abang ngomong: iki neraka! Saiki ora ana cara, dalan buntu! Kabeh pribadine dibubarake lan dirusak ing tata cara pakunjaran sing tliti. Pungkasan, kepala departemen, tawon kanthi tali bahu perak, nyedhaki folder kasebut lan ujar:
  -Kanggo departemen anak, klompok 19, sel limalas.
  Lagunov dicopot saka tangane sing meh kaya bocah cilik lan diikat ing tangan penjaga. Nyorong karo baton, bocah kasebut dituntun. Bocahe maneh dadi wedi yen tawanan liyane bakal menehi salam marang dheweke. Wong-wong mau nyritakake babagan pakunjaran sing nggegirisi, amarga ing kana ora mung bocah-bocah, nanging uga para penjahat.
  Banjur padha metu menyang plataran, krikil landhep ndudhuk ing sikil telanjang, tahanan anyar minted mlaku ing driji sikil, lan iku utamané pain. Udan, lembab lan adhem. Ing lawang mlebu kamar tetanggan, ditutupi pager dhuwur, celeng bulldog nggero lan dipasang . Koridor surem karo akeh bar, malah bukaan ing jubin kebak karo wong-wong mau, lan tembok dicet ireng lan werna abu-abu. Iki nempatno meksa elek ing psyche anak, lan jantung anak wiwit ngalahake luwih cepet maneh, painfully kenek driji gundhul ing langkah beton lunyu, kalem rada, lan pengawal kenek wong ing mburi karo bokong saka bedhil.
  - Aja turu, wong anyar !
  Sing lanang ngubur sirahe ing genangan getih sing wis diencerake, ana wong sing wis diinterogasi, lan kupinge sing bengkak kanthi kasar diangkat. Pungkasane, Leninis Valerka sing isih enom dituntun menyang lawang gedhe, para pengawal drone nyengir banget . Keprungu swara gatel:
  -Ing kene kita, nanging pisanan, registrasi ing sel.
  - Kepiye carane? - Bocah takon bodho.
  Drone nerangake kanthi condescending:
  -Lan amarga sampeyan isih cilik, kita bakal melas sampeyan. Sepuluh jotosan karo baton ing titik alus, lan iku.
  Valerka Lagunov pengin ngeluh, nanging saka mripate serigala dheweke ngerti yen bakal luwih elek. Lan supaya, bisa uga bakal bisa. Wong-wong mau nguripake dheweke, ditarik mudhun celonone lan nggebug dheweke minangka hard minangka dheweke bisa. Bocahe nggresah, banjur nggigit lambene. "Dadi wong lanang," pikirane njedhul. Pukulan sabanjure malah nglarani. Valery Lagunov moaned quietly, nanging bisa nahan njerit kang banter. Pungkasan, para algojo rampung, nyopot borgol lan mbukak lawang sel. Banjur teka tendhangan sing kuat, lan bocah kasebut mabur menyang dheweke kanthi mekar. Wong turu padha tangi, ngucek-ngucek mripate. Ndeleng wong-wong mau, Valerka tenang.
  Iki bocah-bocah umur sepuluh nganti patbelas taun, sing luwih tuwa lan sing luwih enom disimpen kanthi kapisah. Padha lancip, ragged, kabeh barefoot, karo bruises lan abrasions saka whips lan klub. Nanging ing wektu sing padha, dheweke ora kaya para penjahat sing nggegirisi sing digambarake ing imajinasi. Raine kuru, samak, nanging karo mesem wong sing ora ilang rupa manungsa. Ana luwih saka wolung puluh wong lanang, padha lying ing bunks kayu tanpa kemul, kasur utawa bantal. Saben dicekel, ana sing sikil tengen lan ana sing kiwa, nganggo ranté kobra sing dawa, padha karo sing digunakake polisi drone ing van. Nanging kutha tropis panas, sayangé , iku bab saka sasi. Saiki wis adem; angin adhem nyembur liwat jendhela, kenthel karo eri sing bengkong.
  Leninis enom Valerka bingung. Dheweke, umume, bocah sing keren banget , nanging dheweke ora mbayangake kepiye tumindake nalika ana ing mburi bar. Ora, mesthine, corefans nyritakake crita, asring ngelawan, babagan pakunjaran remaja. Salah siji nggambarake panggonan iki kaya inferno monstrous, ngendi lam elek mrentah , utawa, Kosok baline, minangka sanatorium anak kang, ngendi ana raspberries nyata lan luwih menarik lan freeer saka ing sekolah boring. Nanging ing kene mesthine ora katon kaya sanatorium lan, ketoke, luwih elek tinimbang pakunjaran nyata . Leninis enom Valerka, pegel karo awake dhewe sing ora keganggu kanggo mangerteni carane menehi salam marang wong nalika mlebu sel, blurted metu ora rampung kasil:
  - Halo wong lanang! Aku teka karo sing apik.
  Sing paling tuwa ing sel, bocah sing paling dhuwur lan paling gedhe, ngadeg kanggo ketemu. A chain dawa trailed konco wong, clanking ing kothak marmer, lan godfather dhewe ana bab dhuwur padha Valerka Lagunov , utawa rodo, saperangan centimeters dhuwur lan noticeably luwih tipis. Kajaba nomer kemahe, dheweke ora duwe tato, sing ndadekake dheweke katon kaya rampog. Dadi Valerka, wis imbang kekuatan, calmed mudhun. Lan dheweke takon kanthi bungah:
  apik kanggo sampeyan Kent ! Sampeyan kanggo apa?
  - Ora ngerti! - Valerka Lagunov mangsuli kanthi tulus, sanajan dheweke ngira manawa dheweke salah sijine mata-mata. Lan fraer iki sing nyeret dheweke ing kacepetan superluminal menyang planet guo. Mung njaluk wong!
    Wong sing nonton kamera kanthi condescendingly ngandika:
  - Meh kabeh wong ora ngerti apa sing lagi dikunjara. Kahanan kita abot, kita kudu urip bebarengan, tanpa ngandhani utawa ngiyanati. Elinga, informan mati.
  -Lan aku wis tau enem! - Valerka Lagunov mangsuli kanthi bener.
  -Bener, elinga sawetara aturan.
  Bocahe mundur selangkah lan wiwit daftar.
  -Aja ngeculake dhewe ing ember. - Dheweke nuding driji ing trough. - Ana jugangan khusus kanggo iki.
  - Ngendi? - Leninis enom Valerka katon watara.
  -Nalika kita dikirim menyang karya, lan iki bakal esuke lan nganti pungkasan ing wayah sore, kita bakal mbangun dachas kanggo jenderal. Ing sadawane dalan cedhak pakunjaran, ana jugangan kanthi burdocks alus. Sampeyan bisa lega dhewe ana. Nanging ing kene sampeyan ora kudu ngrusak hawa. Kapindho, yen ana transfer pangan, resmi dilarang, nanging kanggo nyogok kita bisa nindakake apa wae, sampeyan bisa nuduhake kabeh.
  Katelu, aja lali nyambut gawe , lan aja gelut tanpa alasan serius. Yen ora, kabeh wong bakal kesel. - Budak budhak terus mbengkongake drijine. -
  Lan pungkasane, kaping papat, aja nyoba uwal. Kanggo iki, kabeh sel bakal diukum abot. Yen wong tuwamu ora dicekel, ayo padha nyogok, mbok menawa bakal nggampangake syarat tahanan lan menehi kemul.
  -Pinten aku kudu mbayar? - Valerka Lagunov ngira yen ora bakal teka saka Bumi.
  Sang rama ngandika samar-samar:
  -Akeh, polisi rakus!
  Duwe memori palsu ing ngimpi, lan lali yen dheweke urip ing jaman komunisme, Valerka gumeter, tuwane ora billionaires, supaya padha ora bakal mbayar mati ing salawas-lawase. Nanging, mbok menawa bapake wis diasingake , banjur ana dhuwit sing cukup kanggo akeh.
  "Ya, aku weruh sampeyan kedinginan, amarga sampeyan gugup."
    Bocah sing luwih tuwa katon luwih cedhak karo Leninis Valerka sing enom. Aku weruh bruises lan bumps, kulit abang saka uap.
  -Mangkono padha ngukum sampeyan. Ketoke, sampeyan politik yen padha moyoki sampeyan kaya ngono. Oke, turu karo kita, sesuk sampeyan bakal duwe dina angel, lan turu. "Bapak baptis" sing enom mundur rada, nggawe gerakan sing ngajak.
  - Ayo dadi kenalan, jenengku Joseph.
  - Lan aku Valerka.
  - Jeneng apik. - Panjenenganipun narik kawigaten manungsa waé menyang biceps sculpted. - Olahraga?
  Ing kene bocah terminator mutusake kanggo ndhelikake katrampilan lan nyuda kemampuane:
  -Budaya lan gulat wushu.
    Sing luwih tuwa setuju:
  -Wushu wrestling ora ala kanggo gelut.
  Valerka Lagunov kanthi andhap asor ngandika:
  -Aku durung nguwasani kanthi sampurna. Lan gaya kita luwih kaya senam!
  Yusuf mesem ngremehake:
  -Ora ana, kabeh wong ing kene pejuang biasa-biasa wae ! Nanging yen ana apa-apa, kita bakal bebarengan ngukum wong sing ora duwe hukum lan sing nyinggung wong cilik.
  - Iku dijamin! "Leninis enom Valerka setuju banget karo gagasan iki.
  Bocah-bocah padha salaman. Banjur Valerka Leninis enom munggah menyang bunk, lanang ditekan pundhak bebarengan lan huddled bebarengan. Wiwit dadi luwih anget, Valerka Lagunov milih posisi sing nyaman lan, nyepetake sikil sing adhem, nyoba turu. Sanadyan sirah sing dicukur lara amarga kuwatir, lan balunge lara amarga digebugi, lan tandha sing diobong dadi gatel, awak bocah sing sehat kasebut dadi kuwat.
  Lan nalika sampeyan turu, matriks ditumpangake ing turu, lan sampeyan maneh mlebu ing visi ruang.
  Lan ing ngarep sampeyan, kaya film fiksi ilmiah;
   Dewi nyawang Valerka kanthi lembut lan manthuk:
  - Apa sampeyan pengin mlaku-mlaku ngubengi ibukutha galaksi?
  Valerka Lagunov minangka pionir lan mantan tahanan ing kekaisaran serangga, mangsuli:
  - Aku bakal seneng ndeleng pemandangan ibukutha. Nalika aku dhewe dadi dewa, aku bakal mbangun dhewe sing luwih apik.
  Affaraya ( iku jeneng Dewi ing hypermatrix !) manthuk sarujuk:
  - Oke, anakku!
  Lan dheweke mbukak cangkeme sing ayu lan ... Dumadakan ana sumber magoplasma murub, lan bocah lanang perintis Valerka dicelupake ing geni sihir.
  Spasi kasebut kebak geni iridescent sing ngganti warna saben detik.
  Geni neraka, murub lan ngobong kabeh njero, ngremukake daging. Gunung geni sing ngobong kabeh sing ana ing njero. Carane akrab iki kabeh! Nanging wektu iki, mungkin neraka nyata?! Sabar, lan lara suda. Valerka Lagunov mbukak kelopak mata.
  Kayane dheweke weruh langit sing lintang. Dheweke nutup mripate amarga kaget, banjur dipeksa mbukak maneh. Ya, pancen, dheweke ndeleng karpet aneh saka lintang. Asal unearthly, banget padhet strewn karo garlands larang regane saka luminaries saka langit. Puluhan ewu lintang sing paling padhang nggumunake lan nggumunake imajinasi. Awak dhewe kaya ngambang ing vakum, ora ana sing ndhukung. Pandangan sing durung nate ditindakake sadurunge nggegirisi bocah perintis kasebut nganti ilang kesadaran, ora nyambung saka kasunyatan.
  Nalika kemampuan kanggo mikir bali maneh, dheweke wis bisa ngontrol emosi. Ana lemah sing padhet ing ngisor dheweke maneh, lan dheweke berjuang kanggo ngadeg.
  Pandangan ing ngarepe ora kanggo sedhih ati. Wiwitane, bocah perintis kuwi ngira yen dheweke bakal edan. Kutha sing megah, ibukutha galaksi kekaisaran elf, salah sawijining kutha paling gedhe ing kluster Fabochazar, katon ing kabeh kamulyan sing paling liar.
  Pencakar langit multi-kilometer sing mewah, candhi raksasa, patung sing ora bisa dibayangake, taman lan banyu mancur, piranti sing padhang, papan reklame kolosal sing bisa cocog karo sèket stadion Olimpiade lan liya-liyane. Yen kita nambah mayuta-yuta macem-macem jinis pesawat warni lan boros, banjur kanggo bocah lanang pionir Leninis rolas taun awal abad kaping telulikur ( Nanging, ing ngimpi lan ing kasunyatan virtual, memori kadhangkala gagal, lan sampeyan katon kaya. dadi wakil saka jaman sing luwih kuno!) Iki wis ngluwihi watesan.
  Nanging isih enom Leninis Valerka ora aran wedi. Ana kasenengan nemen, lan malah bungahaken indescribable ing ngarsane kaendahan unimaginably warni kuwi digawe dening tangan makhluk cerdas. Kabèh ing metropolis iki grandious lan enchanting.
  Saperangan lintang padha sumunar ing langit. Lintang jambon-kuning sing paling padhang, loro ijo, siji biru lan loro cherry-sapphire sing meh ora katon, sing alami ing cahya sing kuat. Nanging, senadyan cahya kuwat, iku ora natoni mripatku lan ora panas. Suhu banget nyenengake, kanthi angin sing rada adhem.
  Bocah perintis, sing saiki dadi bajingan, mlaku-mlaku ing trotoar pitung warna, dihiasi kembang, patung, lampu sumunar warna-warni , lan ubin sing dipoles kristal. Bare, soles childish felt banget Gamelan, malah, mbok menawa, lunyu, kaya es, menehi luminescence, nanging untunge ora panas banget lumahing.
  Kabèh ing metropolis futuristik iki padhang lan nggumunake, malah pembuangan sampah digawe kanthi bentuk kewan lan manuk sing endah. Dheweke mbukak cangkeme lan matur nuwun kanthi sopan nalika sampah dibuwang. Nalika elf mbuwang sepatune sing ilang lan luntur, ana manuk pemulung sing mlumpat metu saka trotoar, kaya permukaan banyu.
  Ternyata duwe kepala elang, nanging cucuk sing ora proporsional gedhe, lan awak terong belang, dibingkai kanthi telung urutan kelopak sing subur. Saben baris beda-beda ing werna lan wangun saka shoots, lan swiwine malah duwe werna movable, kaya video.
  Pemulung sing wulu lan kembang sing padha nguntal sepatu sing wis ora bisa digunakake, kanthi melodi:
  "Kita ora duwe alesan kanggo nyiksa awake dhewe kanthi keraguan." Ora ana wong lanang sing nekat maneh ing jagad iki. Wong lanang sejati mbuwang sampah - mateni elf banteng wong liya! Elf-banteng mateni wong liya!
  Bocah perintis Valerka ngacungake tangan marang "pemulung diva" kanthi bingung lan ujar:
  - Sing paling nggumunake babagan wong yaiku dheweke ora kaget karo enchanting, nanging kaget karo banal!
  Nanging, aneh yen sepatu militèr sing abot banget ilang, lan dheweke ora ngalami luka bakar cilik. Nanging, sandhangan kasebut ora katon rusak banget, sanajan overalls sing mewah ilang. Nanging ana sing dilestarekake, lan dheweke ora isin mlaku-mlaku ngubengi kutha kanthi kaos T-shirt lan celana pendek, sandhangan normal kanggo bocah lanang ing cuaca panas.
  Senajan wis dadi lanang, lan wis rada ilang saka memori, ora cukup eling saka awake dhewe, Valerka isin dening telanjang kaki, kang arang banget cecek ing ibukutha, ngendi saben reca, mobil, banyu mancur, komposisi, iki utawa. struktur sing cemlorot karo kemewahan flashy deafening. Kaya pengemis ragged ing waktu pamaréntahan paling sugih New York, sampeyan involuntarily isin nalika ana wong nyedhaki sampeyan.
  Ana sawetara pejalan kaki ing dalan saiki, biasane bocah-bocah. Amarga iki minangka salah sawijining sektor pusat metropolis, elf lan elf sing misuwur manggon ing kene. Mung ana wektu nalika mini-prajurit lan elf diwenehi preian cendhak kanggo nemu paling sethithik urip tanpa bor grueling, supaya padha ngrasakake kabungahan saka kanak-kanak.
  Kajaba iku, wektu liburan sing cendhak dibandhingake wektu barak iki minangka dorongan kanggo sukses ing pasinaon lan latihan tempur.
  Duwe paling sethithik kesempatan kanggo ngatur wektu kaya sing dikarepake yaiku rasa seneng! Mulane katon bocah-bocah ngguyu sing ora mbebayani, akeh sing main kanthi seneng-seneng, malah mabur ing awang-awang, nindakake somersaults, spun kaya ndhuwur, ngeculake hologram kaleidoskopik, menehi tampilan idyllic kutha gaib.
  Valerka, perintis sing kepengin weruh, kepengin nyedhaki dheweke lan takon sawetara pitakonan, nanging dheweke wedi. Aku wedi yen lanang lan wadon sing tentrem, ayu, kaya elf ing rasukan sparkling bisa ora tentrem kaya sing katon ing kawitan marketing. Menapa malih , iku ora biasane khas kanggo wong, malah bocah-bocah wadon main game perang cetha.
  Bener, misale jek sing jinis dongeng lan anime -Fantasi padha unfolding, lan dudu perang buatan manungsa. Proyeksi holografik individu gedhe lan padhang banget supaya bisa ngasilake rincian kasebut. Apa sing katon, lan nyatane, dumadakan kastil dongeng, benteng lan omah muncul saka endi wae ing udhara, banjur ilang.
  Saking gumun ingkang katingal, wêkdalipun ingkang gundhul sumilak, lumampah lan lumampah, nglajêngakên nliti kitha. Apa wit-witan sing nggumunake lan kembang raksasa, dawane puluhan lan atusan meter, kanthi banyu mancur lan kewan sing mabur, nggandhol ing balkoni kristal, sumringah ing srengenge kanthi palet multi-dongeng .
  Ing kelopak kembang, macem-macem gambar obah katon, terus ganti, paling asring seni bela diri saka macem-macem alien , utawa perang kanthi gaya retro.
  "Mungkin iki minangka lapangan pasukan!" pikire bocah pionir Valerka, ngusap-ngusap pelipis, otak wis siap godhok saka akeh kesan "Ana sawetara luminary, dolanan cahya lan warna kasebut ora bisa ditiru ing planet kita! Wangun aneh apa sing digawe saka pikirane!"
  Ing kene salah sawijining bangunan bundher digantung ing sikil pitu, kanthi pinggir godhong sing dibingkai nganggo watu larang, dicet nganggo warna bendera elf Luciferostan . Struktur liyane digawe ing wangun lintang pitu , lan muter alon-alon ing sumbu sawijining. Bangunan liyane padha karo wit Taun Anyar, kue karo obor murub lan grojogan multi-werna badai, kali raksasa menyang stratosfer. Sawetara banyu mancur gigantic ing wangun macem-macem monsters extragalactic ing watu larang regane metu logam molten lan gas aneh, dipadhangi dening sinar laser.
  Lantai ngisor gedhong-gedhong mewah kebak lawang mlebu lan metu sing werna-werna kanthi jeneng sing sumunar ing layar. Lan sing aneh yaiku kabeh jeneng pancen jelas: restoran, toko, pusat hiburan kabeh tingkat lan jinis, macem-macem layanan. Iku kaya Washington kang gedhe banget lan incomparably luwih mewah Central Presidential Avenue.
  Nalika dheweke pisanan ndeleng ( ana sawetara masalah karo memori ing kasunyatan virtual, dadi sebagian dudu duweke!) Dheweke banjur isih cilik banget, dheweke kelingan carane dheweke cingak ing telenging nyawa lan saiki dheweke bener-bener mangan sing nggumunake. kemegahan kekaisaran karo mripate. Mesthine, akeh perkara ing kene ora ana analog ing Bumi.
  Ya, desainer manungsa apa sing bakal nyelehake menara, kubah lan kolam kanthi makhluk warna-warni lan monsters sing ora bisa diterangake. Iku malah medeni kanggo nonton, misale jek sing kabeh bakal ambruk ing sirah.
  Salah siji saka bocah-bocah wadon elf mabur liwat dheweke, entheng ndemek dheweke karo sepatu mengilap. Pionir Valerka rada swayed, dheweke wis kesel, wis mlaku sawetara mil.
  "Sampeyan mbokmenawa wis suwe ora mangan, star warrior," cah wadon malaikat cilik muni kaya lonceng perak.
  Yen ana trek sing obah, mesthi dipateni. Ketoke, ing ultra-metropolis masa depan sing adoh, dheweke prihatin banget babagan kabugaran fisik. Lumahing dadi luwih kasar lan sikilku sing gundhul wiwit krasa mentah lan gatel. Valerka pancen kepengin banget mangan, amarga rasane wis pirang-pirang dina ngelih, kajaba ...
  Nanging sing bisa ngerti carane akeh wektu kang ngginakaken sesambungan karo dewi, sing prakteke ora Feed wong, nanging mung nglipur wong. Bener, Valerka sing bungah malah ora pengin mangan.
  Ing dalan kebak mesin warna-warni sing nyebutake: "Wektune kanggo nyegerake awak dhewe!"
  Rasional mikir Valerka mutusake:
  - Loro pati ora bisa kedadeyan, lan kanthi weteng kosong ora ana urip!
  Sanalika sampeyan nyedhaki mesin kasebut, proyeksi telung dimensi saka bocah wadon pitung warna sing ayu kanthi swiwi langsung katon. Ing basa sing kaya-kaya Inggris, nymph sing nggumunake ngandika:
  - Apa sing dikarepake dening penakluk alam semesta sing cilik nanging wani?
  - Mangan! - Valerka ngandika jujur, cemlorot luwe katon ing mripat biru saka pionir lanang.
  - Set saka satus limalas yuta produk ing layanan sampeyan. - Peri ngece, nambah ukuran swiwine.
  - Banjur es krim Gedung Putih, limun, jus, kue lan coklat. - Pionir tomboy sing seneng ngoceh.
  - Tipe apa? Nemtokake pesenan sampeyan! - Ana bocah wadon loro, lan padha grinned unnaturally gedhe.
  - Ora masalah, anggere sedhep. - Valerka muttered ing kebingungan, nyebar tangan helplessly.
  - Apa minangka sedhep sabisa? Sesuai karo standar sing paling populer? - Ketoke abdi cybernetic kudu ngatasi luwih saka sepisan karo klien sing ora ngerti apa sing dikarepake.
  - Ya! - Valerka blurted metu karo relief.
  - Angkat tangan, katon lurus. Utawa njupuk kertu identifikasi pribadi , prajurit mini. - The nymphets holographic ngandika ing Paduan Swara.
  Bocah perintis ngangkat tangan loro. Cahya kuning surem sumunar, jebul wis dipindai.
  - Identitas sampeyan ora katon ing indeks kertu, sampeyan ora duwe kertu militer pribadi, dadi sampeyan ora bisa dilayani. - Bocah-bocah wadon squealed lan langsung dadi layung, nyabrang tangan ing patrap prohibitive saka elf kelangan.
  Leninis enom Valerka cepet-cepet mlayu saka senapan mesin, tumit sing telanjang lan bocah-bocah padha kobong. Iki misale jek komunisme identifikasi teknotronik. Valerka lungguh ing pinggir dalan, beku, bongkok banget lan ngaso dagu ing telapak tangan. Aku mikir ... Masa depan digambarake ing warna sing paling peteng. Dheweke pancen piyambak ing galaksi liyane, diubengi dening makhluk liya , makhluk sing luwih elek tinimbang kewan liar sing paling predator.
  Lan ora ana ide nyimpen sing bisa dipikirake. Oliver Twist luwih apik ing London, paling ora ana wong sing kaya buronan sing ora duwe omah. Saiki, arep menyang ngendi? Apa dheweke kudu nyerah, ngetung welas asih ing pakunjaran? Ing kana, paling ora bakal menehi sampeyan feed, sanajan kanthi cara sing ngremehake, liwat selang.
  - Apa sampeyan depresi, foton? Apa, aku weruh sampeyan dilat lambe. Iku misale jek sampeyan pengin drive princeps -plasma menyang weteng?
  Bocah lanang sing ora pati ngerti nganggo busana kinclong ngacungake tangane, mesem. Carane manungsa iku! Pasuryane elf cilik iku bunder, kaya bocah, ora jahat, dheweke kudu katon ing pariwara babagan nutrisi sing tepat, nanging dheweke nyenyet telapak tangane. Bathuk dhuwur, rambut pirang, mata biru amba. Leres, tangan samak, otot, kaya digawe saka waja, bisa mecah balung. Valerka meh ora bisa nahan awake dhewe, ora nuduhake yen dheweke nandhang lara banget, tangane bocah kasebut dicekel kaya sing disiksa.
  Dheweke mung ngomong kanthi jujur:
  - Ya, aku luwe!
  - Sampeyan ketoke saka koloni adoh, sampeyan kanti awon burned, lan sampeyan katon ragged lan aneh. - Elf enom ngandika karo dicokot saka simpati ing swara.
  Valerka mandeng bingung marang awake dhewe. Sandhangan, ing kasunyatan , wis wiwit smolder ing panggonan, lan kulit wis abang lan peeling. Salah siji saka radiation lokal, utawa reaksi telat kanggo bledosan. Dheweke krasa hawa adhem es ing njero weteng, banjur ngandika kanthi swara ndredheg.
  - Aku guessed iku, Aku ana ing episentrum saka daya Magnetik termal .
  - Aku bakal njupuk pangan ing kacepetan dhuwur, banjur sampeyan bakal ngomong. - Bocah kasebut mlayu, kaya ing syuting kanthi cepet, tanpa ndemek permukaan dalan sing digawe kanthi apik kanthi sepatu bot.
  Napa Valerka rumangsa percaya marang bocah elf galak iki angel diterangake. Mungkin aku isih enom lan stres njupuk tol. Mbalik, anyar kancane nguncalake pirang-pirang kuncup jambon sing ambune enak banget . Tilas pionir USSR wiwit nyritakake critane, tanpa ndhelikake apa-apa, dheweke nggodhok, dheweke kepengin ngetokake nyawane.
  Bocah elf ngrungokake kanthi teliti. Dhèwèké dhuwuré kaya Valerka, lan mbokmenawa luwih enom. Sajrone pacelathon, eseman murni tansah main ing pasuryan sing nggantheng. Bener, untu bocah saka lomba prajurit wis gedhe banget, luwih putih tinimbang salju, lan sinar saka pirang-pirang luminaries dibayangke kaya sinar matahari. Panganan sing dijupuk saka mesin vending dadi kebacut sedhep ing reseptor lan, tinimbang kenyang, whetted napsu.
  Nalika Valerka meneng sawise ngomong, elf enom kasebut kanthi wicaksana:
  - Ya, katon kaya keajaiban, nanging sampeyan ora bakal urip ing kene. Sampeyan bakal cepet diidentifikasi, utamane amarga saben dina mriksa komputer kabeh kapribaden ditindakake. Sawetara dina kepungkur, cedhak banget, ana " penggiling plasma " njeblug kaya kembang api super . Malah saka lumahing wong bisa ndeleng carane kapal ambruk colored langit. Iku apik yen " sweter " utama ngliwati garis.
  Bocah elf nuding marang lintang tengah Vithimura .
  - Saiki kabeh wis dadi luwih ketat, rezim verifikasi total. Malah sadurunge, kontrol serius. Mesthine, malah mesin iki, kaya liyane, disambungake karo Departemen Cinta lan Kehakiman.
  - Dadi polisi rahasia sampeyan diarani? - Valerka grimaced karo eseman, carane lucu konsep katresnan nyuworo ing bangsa marang kang fascists padha TK bocah-bocah wadon nakal.
  - Ya, ya, ana sawetara departemen, lan kabeh wong ngomong babagan katresnan. - Bocah lanang kasebut nglumpukake alis, lan pandangane dadi keras. - Iku kaya moyoki saka akal sehat. Malah bapakku, jenderal ekonomi pangkat papat, wedi karo departemen kasebut. Ayo, cepet lunga . Aku bakal nggawa sampeyan mrana.
  - telat! Kene sampeyan, dears! - Swara-swara padha gumuruh kaya gumuruh saka bungkus hyena.
  Sawetara tokoh sing nganggo waja, druid bear sing wis dikenal, muncul ing udara kaya hantu.
  - Ing dhengkul lan tangan munggah!
  Leninis enom Valerka kedutan lan langsung didakwa nganggo paralyzer sihir . Eling dipateni.
  Nalika bocah kasebut sadar, dheweke ngadeg ing tengah Colosseum raksasa. Ngerti sejarah lan seneng nonton film, Valerka ngrasa ana hubungane karo Roma Kuno. Mung ora wong sing lungguh ing kursi, nanging kabeh jinis makhluk sing ora bisa dibayangake. Sesanti boyish Valerk dadi cetha banget. Lan dheweke weruh ing stands tawon-kaya individu karo gajah proboscis, lan belalang-kaya jalmo karo kepala jellyfish.
  Elf dhewe lungguh ing kursi-kursi mewah sing kapisah, lan saben-saben padha mlumpat, ora pengin lungguh kanthi tenang. Lungguh meneng karo wong-wong mau padha cendhak, gagah praupane ditutupi jenggot kandel.
  "Dwarves," Valerka guessed. Iki mesthi keren! Lan cah lanang, mantan pionir USSR, utawa luwih, kok mantan, ngandika wittily:
  - Elf wong, iki elf. Ora ketompo carane nyerang! Nah, yen kurcaci ngadeg, elf ora katon!
  Valerka ngrasa mundhak energi. Swasana sedhih langsung ilang saka dheweke. Dheweke isih enom lan kuwat. Carane apik iku bali menyang kanak-kanak adoh maneh lan dadi lanang.
  Sauntara kuwi, elf telanjang mlayu menyang arena Colosseum raksasa lan ngumumake:
  - Lan saiki Julius Caesar bakal ngumumake saingan kanggo wong enom iki!
  Valerka lungguh lan ngucap:
  - Babagan Caesar , Caesar, sing ngobong sampeyan karo balung mati!
  Banjur katon hologram saka wong ( lan iku pancene wong, dudu elf) karo wreath emas ing sirahe. Beda karo elf sing isih enom, Caesar wis tuwa lan kurus, kanthi irung aquiline lan mripat sing tindik.
  Ketoke, dheweke krungu apa sing diomongake bocah perintis kasebut , lan kanthi kenceng, kanthi alis sing bengkong, dheweke nggereng:
  - Apa sampeyan ngomong babagan, plebeian?
  Valerka, Leninis enom, gelo:
  - Apa jenis plebeian aku kanggo sampeyan! Aku patrician saka generasi sepuluh!
  Julius Caesar dumadakan dadi luwih apik, mangsuli:
  - Sawise sampeyan ngalahake mungsuh, sampeyan bisa nelpon dhewe patrician!
  Valerka cekikikan lan ngusap-ngusap getih nganggo sikil lanang sing gundhul lan nguwuh :
  - Apa angel banget kanggo sampeyan nglawan aku?
  Julius Caesar mangsuli kanthi duka:
  - Lan sampeyan durung diwasa kanggo kula!
  Valerka ngguyu karo ajiné lan ngandika:
  - Ora saben wong nganggep mangkono!
  Julius dumadakan lemes:
  - Elves kita sumringah ngomong yen sampeyan dadi panguwasa kadonyan. Ing kana sampeyan lan aku bakal perang!
  Valerka, cemberut kaya kalkun, ngandika:
  - Ayo dadi!
  Stand padha rame. Gerombolan motley wiwit babble. Nanging Julius Caesar ngandika tegas:
  - Nanging sampeyan isih kudu entuk gelut karo aku! Pisanan sampeyan bakal nglawan monster kasebut. Valerka mrengut lan ngucap:
  - Apa sampeyan ora monster dhewe?
  Caesar rumangsa lucu karo tembung kasebut, lan dhawuh:
  - Lan amarga sampeyan isih cilik, aku bakal njaluk Dewi supaya sampeyan luwih gedhe .
  Valerka ora duwe wektu kanggo mangsuli. Dheweke pancen wis gedhe, wiwit saka umur sewelas utawa rolas dadi pemuda sing ayu.
  Valerka Lagunov ngrasakake kekuwatan liar ing awake dhewe lan nggegem ajiné sing kuwat nganggo ros-rosan sing empuk. Ing kene dheweke bakal siap perang.
  Raksasa kasebut mabur dumadakan. Tilas perintis Soviet iki malah ora duwe wektu kanggo ndeleng dheweke. Iku kaya kodhok raksasa. Loro massa: gedhe lan cilik tabrakan bebarengan. Apa sing diterusake kaya bledosan.
  Awak sujud salah siji saka wong-wong mau, cipratan getih, ndredheg tanpa daya...
  Ana meriam ing sirahmu, kaya-kaya ditutupi gelombang jeblugan sing misahake dagingmu dadi molekul sing terus nyuwek, kobong kaya bom atom miniatur kanthi kelip-kelip. Upaya saka bakal, nyoba nekat kanggo narik dhewe bebarengan, lan saiki kudung layung katon alon-alon dumunung, nanging ora mandheg muter sadurunge mripatmu. Kabut, kaya karo tentakel, nempel ing papan sekitar. Nyeri, ana siksa ing saben sel awak sing robek.
  - pitung wolu ...
  Swara komputer sing ora aktif keprungu, kaya-kaya liwat tirai sing kandel.
  - Sangang sepuluh ...
  Sampeyan kudu cepet tangi, munggah kanthi cepet, yen ora, pungkasane bakal teka. Nanging awak lumpuh. Liwat kabut abang-abang sing kandel, mungsuh katon surem. Monster sikil telu sing gedhe iki minangka paraloroid . Dheweke wis ngunggahake crest sing kandel lan dawa, nyiapake kanggo nyelehake pisau guillotine sing urip kanthi kekuwatan gedhe.
  Cakar loro gedhe ing sisih mbukak predator, anggota katelu, dawa, spike , katon kaya buntut kalajengking, ing mburi, ora sabar goresan nutupi arena. Kuning , idu stinking dripped saka ora becik , muzzle lumpy ditutupi warts ijo , hissing lan udud ing udhara . Raksasa sing njijiki muncul ing awak manungsa sing otot lan getih.
  - sewelas rolas ...
  Saiki tembung-tembung kasebut dadi nglarani, kaya pukulan palu ing gendhing kuping. Komputer ngétung rada alon tinimbang ukuran wektu kadonyan standar. Telulas wis kalah.
  Kaputusan kasebut dilahirake ing detik. Dumadakan, kanthi cepet mbenerake sikil tengen lan nggunakake kiwa minangka spring, ing nesu frenzied, twisting kaya macan tutul, Leninis enom Valerka mlumpat munggah lan ngirim tendhangan kurang kuat tengen ing pusat syaraf monster asing - silikon- hibrida magnesium saka kepiting lan kodok. Pukulan kasebut kuwat, landhep lan akurat, lan uga pas karo gerakan kewan sing bakal teka . Monster sub -ruang (habitat penengah sing bisa lelungan ing antarane lintang-lintang, ngisi energi gelombang elektromagnetik, nanging ing jagad sing dipanggoni, predator sing ora ngremehake bahan organik kabeh jinis) ambruk, nanging ora tiba. Paraloroid jinis iki nduweni sawetara pusat saraf, sing mbedakake saka makhluk liyane. Pukulan sing paling gedhe mung nyebabake lumpuh parsial.
  Mungsuh monster kasebut, sanajan pundhake amba lan otot sing penting, isih enom banget, meh bocah lanang. Fitur saka pasuryan sing kemerahan iku subtle, nanging ekspresif. Yen padha ora kleru dening pain lan nesu, padha katon naif lan alus. Nalika katon ing arene, ana malah rame saka kuciwo ing stands ing carane tentrem lan aman gladiator manungsa Valerka Lagunov katon. Sanajan saiki, iki dudu bocah lanang maneh, nanging kewan cilik sing nesu, mripate nyemburake gething banget nganti kaya-kaya bakal ngobong dheweke ora luwih ala tinimbang ultralaser . Wong lanang iku meh patah sikile amarga digebugi, nanging dheweke tetep obah kanthi kecepetan kucing, sanajan dheweke limped sethitik.
  Pain ora bisa ngrusak cheetah, mung ngobahake kabeh cadangan sing didhelikake saka awak enom, nggawe trance!
  Ing sirah saka bocah lanang lan mantan pelopor ruang saka USSR, kaya ewonan drum sing ngalahake, energi sing ora bisa diendheg mili liwat urat lan tendon. Serangkaian pukulan aksen kuat ngetutake awak mastodon. Kanggo nanggepi, monster kasebut ngayunake cakar sing landhep bobote setengah senti. Biasane kewan iki duwe reaksi juggler, nanging pukulan sing tepat menyang simpul saraf nyepetake.
  Pejuang enom, nindakake somersault, lumaku adoh saka Pegunungan elek lan ketemu piyambak konco monster. Ngganti dhengkul lan ngliwati paw karo cakar, wong enom disabetake karo sikut, nandur modal kabeh bobot, lan nguripake landhep awak. Krungu-krungu krasa patah. Nemokake awake dhewe ing sudut sing salah, cakar sing remuk lan mambu, getih warna kodok nyemprotake ing banyu mancur cilik.
  Sanajan sentuhan cairan sing metu saka makhluk kasebut mung sedhela, gladiator enom kasebut ngrasakake obaran sing kuat, lan lepuh ungu pucet langsung bengkak ing dhadha lan lengen tengen. Aku kudu mlumpat maneh lan ngilangi jarak. Kéwan mau nguwuh-uwuh krasa lara - campuran swarané singa, kluruk kodhok lan desiran ula. Kanthi nesu banget, monster kasebut mlayu maju. Nom-noman kasebut, kanthi campuran getih lan kringet, nggawe cascade saka somersaults lan mabur menyang bolong waja. Miwiti mlaku, nglebokake kabeh bobote, monster kasebut nyerang kanthi pucuke, nyoba kanggo nusuk dhadhane mungsuh.
  Wong enom Valerka nyingkiri jotosan kasebut, lan sisir sing kandel nembus bolong logam. Terus obah kanthi inersia, makhluk saka jagad kosmik nyurung anggota awak menyang jaringan sabanjure kanthi daya arus sing kuat. Sparks mabur saka pager, discharges mlayu liwat awak mastodon, lan ana mambu saka kobong logam lan unimaginably vile kobong bahan organik. Sembarang kewan kadonyan bakal mati, nanging wakil saka fauna iki langsung cetha sing wis struktur badan temen beda.
  Raksasa kasebut ora bisa langsung narik batange, lan ana pirang-pirang pukulan kanthi cepet, kaya rotasi bilah baling-baling. Nanging, pangisian daya elektrostatik, kanthi wektu tundha sethithik, ngatasi resistensi daging asing, lara pejuang enom kanthi lara. Mlumpat maneh, nahan tangis, saka nyeri tearing piercing saben urat lan balung, gladiator Valerka froze lan, nyabrang lengen ing dodo scratched, wiwit semedi nalika ngadeg. Immobility ing latar mburi saka kewan montok lan umum raging kaya badai ketoke mboten umum, kaya dewa cilik sing ketemu awake ing neraka.
  Valerka tenang, kaya permukaan segara beku, dheweke ngerti ... Mung siji teknik sing bisa ngalahake monster kasebut. Jotosan sing kuat banget.
  Sawise nyuwek-nyuwek sisir dadi potongan-potongan daging getih, monster kasebut mlumpat kanthi massa kabeh menyang monyet tanpa rambut sing ora sopan. Apa pancene bisa ngidini sawetara primata cilik ngalahake sampeyan? Nglumpukake karsane, konsentrasi kabeh chakras lan energi menyang balok siji, wong enom ngirim jotosan jumping kuat. Teknik kuno Fafara-Marada iki , bisa diakses sawetara, bisa mateni wong sing nyebabake. Jotosan tiba ing inti saraf sing wis dikalahake saka pejuang raksasa. Bobot lan kacepetan dhewe nambah kekuwatan energi kinetik, lan, wektu iki, bundel saraf ora mung pecah , sawetara batang syaraf utama dipotong saka geger otak. Raksasa kristal -metal lumpuh total.
  Bangkai kasebut mabur ing arah siji, wong enom ing arah liyane.
  Hakim cybernetic ngetung kanthi swara alon:
  - siji loro telu...
  Dheweke ngetung nganggo basa elf peteng.
  Loro-lorone pejuang lay ora obah, karo jotosan pungkasan wong enom ulig monster, nanging nyuwil wentis. Nanging, eling ora duwe wektu kanggo rampung ninggalake gladiator, lan wong enom atletik, ngatasi pain, ngadeg munggah, mundhakaken tangan nyabrang clenched menyang ajiné (tandha saka kamenangan ing basa isyarat saka Kakaisaran Luciferostan ).
  - Rolas!.. Telulas!.. Pejuang, asli saka planet Bumi, Valerka Lagunov, menang. Umure 12 taun asli utawa 15 standar. Iki minangka debutan ing arena gelut. Juara sektor galaksi Ezihand-16 miturut versi SSK gelut tanpa aturan, peserta kanthi rating 199: 1: 2, kalah karo dheweke - Askezam verd Asoneta , sing umure 2977 taun standar.
  A song perky saka filibusters muni ing sirah Valerka:
  Aku milih dalan bajak laut sing angel kanggo aku,
  Aku pengin golek takdir ing segara ...
  Sanadyan padha kandha yen bajak laut bakal ngadhepi paukuman,
  Yen digantung sampeyan, cacing mung bakal ngukir mayit!
    
  Nanging sengit kanggo sujud marang master,
  Lan minangka bocah lanang aku mlayu saka estate ...
  Sanadyan atis ing dalan tanpa alas,
  Sawise kabeh, dheweke ora nglilani bocah lanang ing ngarep lawang!
    
  Aku tekan pelabuhan, mung nganggo gombal,
  Naik kapal jam siji bengi...
  Padha kejiret wong lan ayo flog wong - aku;
  Wah, aku panginten nyawaku ana ing neraka karo Iblis!
    
  Nanging sawise dicambuk dheweke menehi kula tutup -
  Dheweke ujar manawa sampeyan bakal dadi bocah kabin saiki!
  Lan malah juru masak diwutahake, mbayangno, botol,
  Ayo remukan dadi pait, ora ana cognac!
    
  Mesthi , iku prakara angel ing segara,
  Saiki siksa ngelak, saiki badai mbebayani,
  Nanging ketabahan iku kauntungan,
  Lan yen sampeyan duwe sirah , banjur adoh karo kapak!
    
  Corsair nyekel kita kaya anak kucing,
  Ana kost lan ana getih ing telung aliran!
  Nanging karakterku ora kaya bocah -
  Ora wonder sing boatswain ngalahake kula nalika mulang!
    
  Saben wong duwe papan, nanging aku mbedakake dhewe,
  Lan kapten bajak laut ngandika mangkene:
  - Bocah kabin iki berjuang kanthi gagah,
  Dheweke wani nuduhake semangat corsair!
    
  Ditampa ing persaudaraan maritim - sing luck,
  A ngimpi kayektenan meh saka lair!
  Saiki sampeyan bisa bali menyang sapa wae
  Lan pedagang cepet-cepet , nyusul lan mbanting!
    
  Ana dhuwit - jarahan loman,
  Padha mudhun akeh, uga tanpa repot ...
  Kedadeyan karo luck, ngerti, awis,
  Nanging emas kaya manuk pipit ...
    
  Pati ora seneng;
  Algojo buritan nggawa scaffold.
  Nuduhake kemewahan nganyari maneh nang endi wae,
  Wetengku mati keluwen ing pakunjaran!
    
  Ing wong akeh bajak laut padha ngipat-ipati banter,
  Bit, balung, sepatu mabur!
  Kita minangka abdine neraka - wong akeh mesthi ngerti,
  Sampeyan ora bisa ndeleng segara dhewe!
    
  Jerat, sayangé , iku mati ngisin-isini,
    Apa uripku wis rampung...
  Ing belenggu ana sedhih lan susah,
  Aku wis suwe lali karo sedulurku sing buronan!
    
  Nanging aku ora pengin nongkrong ing jerat,
  Dheweke njupuk lan nendhang ing usus - algojo tiba!
  Sawise kabeh, Rusia tansah ngerti carane perang,
  Lan yen iku corsair, banjur perang lan aja nangis!
    
  Perang pungkasan, mesthi, sing paling angel,
  Ing tangane kapak sing dienggo algojo!
  Nalika nesu, tekanan ora sithik,
  Ora ana rasa wedi, kaya mowing nettles!
    
  Wong lanang liyane padha kesusu,
  Saka ngendi asale wong-wong mau?
  Mbokmenawa saka bapake Rus, sawijining prajurit,
    Sing panguwasa mutusake kanggo ngiyanati!
    
  Lan wong akeh dumadakan ngganti pikirane,
  Saiki corsair wis rampung -
  Kabeh alun-alun wis dadi kerusuhan,
  Para prajurit banjur nyerang saka dalan!
    
  Ana kedadeyan sing langka, nanging kedadeyan;
  Off pancing, bali ing jaran!
  Apa maneh wong sugih, dheweke nyiksa wong miskin -
  Ora ngerti apa perang bakal kanggo iki!
    
  Kapal kasebut direbut maneh, lan maneh Black Roger,
  Kita bebarengan maneh, segara astern!
  Ya, aku iki pembunuh, mung wong sing apikan,
  Lan kanggoku wong mlarat iku kaya sedulur!
    
  Dadi kita bakal nyanyi nalika loop gratis,
  Nuduhake karo pengemis lan urip seneng!
  Corsair kepengin dadi mulya ing jiwa,
  Iku ora kanggo dikarepake nalika sampeyan kewan game ing kandhang!
  Nang endi wae ing ndhuwur, muter multi-colored cahya flashed, dissolving menyang luar biasa kaleidoskopi mbandingake saka pelangi, incorporating kabeh gamut tanpa wates saka papan.
  Hologram sing nuduhake perang kasebut tuwuh nganti pitung ewu kilometer ing sadhuwure kubah tilas teater kuno. Wong enom Valerka minangka pemandangan sing nyenengake. Pasuryan kebak getih. Rahang sing rusak dadi abuh, irunge dadi rata. Awak ditutupi bruises, Burns lan goresan, getih ungu mili mudhun karo kringet. Dodo sways saka tension, saben ambegan metu dening pain banget saka iga rusak. Pucuking tangan pecah lan abuh, sikil sing siji patah, jempol liyane kethul. Kayane sampeyan wis dilebokake liwat gilingan daging. Otot-otot sing nggegirisi sing ngluwihi umure muter kaya bal merkuri. Dheweke isih kekurangan massa, nanging relief sing apik banget lan gambar sing jero narik kawigaten. Ganteng - sampeyan ora bisa ngomong apa-apa. Apollo sawise perang titans!
  Ana swara nggumunake atusan yuta tenggorokan, umume makhluk humanoid kanthi swiwi, batang lan liya-liyane. Dheweke ngasilake swara sing ora kaetung, saka frekuensi rendah nganti kisaran ultrasonik. Cacophony neraka dumadakan diselani dening swara gludhug sing diukur. Lagu kabangsan saka Kakaisaran Elf Luciferostan sing paling gedhe muni . Musike jero, ekspresif, menacing. Sanajan Lev ora seneng karo lagu pendhudhukan, musik sing disimulasi dening komputer hiperplasma lan diputer ing ewonan alat musik pancen apik tenan.
  A blumbang kabèh fetid, getih ijo beracun mili metu saka kalah, kewan winates cerdas. Robot pemulung kaya laba-laba kanthi lancar mlumpat saka dalan obah warna khaki, ngikis protoplasma sing rusak. Ketoke, saiki monster mung cocok kanggo daur ulang.
  . BAB 8
  Papat bruwang druid gedhe ing setelan perang mlayu nyedhaki wong enom sing kesel. Padha kaya landak ageng karo roket lan muzzles tinimbang jarum (padha duwe arsenal nyengsemaken).
  Kaisar Julius Caesar pengecut ndhelik ing mburi sing amba. Dheweke temenan bingung; dheweke ora ngarep-arep yen juara lokal "ora bisa dikalahake" bakal dikalahake dening wong kadonyan. Tangane sing kurus gumeter bungah nalika ngaturake rante medali awujud monster kaya dongeng naga endhas telu. Kaisar ing Donya Kuna, sanajan supaya ora ndemek wakil saka ras primata sing ora penting, nggunakake sarung tangan kanthi tentakel sing bisa ditarik tipis nalika menehi penghargaan, ora tau metu saka tutup bangkai para pengawal sing gedhe banget.
  Banjur Julius Caesar cepet mundur, mlumpat menyang tank winged, njupuk mati karo swiftness saka meriam meriem dibuwang saka mriem long-range.
  Nuding bedhil laser, prajurit elf sing nggegirisi nuntut ninggalake arena Colosseum sing berbintang. Kanthi nggumunake, wong enom ninggalake medan perang . Kaki gundhul sing nggegirisi ninggalake jejak getih ing permukaan hiperplastik cincin kasebut. Saben langkah, kaya lumaku ing areng panas, njeblug kanthi lara, ligamentum mbentang, kabeh balung lan urat lara. Valerka bisik-bisik kanthi tenang:
  - Urip iku konsentrasi kasangsaran, pati iku uwal saka iku, nanging sapa sing nemu kesenengan ing siksa perjuangan bakal pantes kalanggengan!
  Nyoba tetep jejeg, dheweke mlaku ing sadawane koridor dawa sing dilapisi cangkang, lan akeh wanita, padha karo bocah-bocah wadon kadonyan, mbuwang bal warna lan kembang luminescent warna-warni ing sikile. Wanita saka balapan elf, minangka aturan, ayu banget, dhuwur, curvy, kanthi gaya rambut modis, dihiasi karo jepit rambut ing macem-macem makhluk asing, dihiasi karo watu larang.
  Ana sing ngelem-elem, guyon reged, malah nyuwek-nyuwek klambine, mencolot-colotan lan mamerake bagian awak sing menggoda. Tanpa isin, nindakake gerakan awak sing ngundang kanthi terang-terangan, utawa ngeculake hologram sing katon medeni saka gelang komputer, utawa anting-anting sing dilengkapi elektronik. Tigress tanpa isin, ora duwe prinsip moral, bocah-bocah saka peradaban sing korup banget.
  Leninis enom Valerka frown, kaya-kaya ana ing menagerie, ora katon manungsa siji. Dheweke ora malah flinch nalika jalmo virtual nyerang dheweke, lan sawetara larik taring pseudo-nyata nutup ing awak utawa gulu. Hologram menehi ozon, lan mung rada kenek karo discharge listrik sing ringkih. Wong lanang lan wadon saka Luciferostan pegel amarga wong ora nggatekake proyeksi sing nggegirisi, lan nggunakake ancaman lan penghinaan. Wong-wong mau mung dicegah nyerang wong enom sing sombong kanthi alangan sing kuwat sing njamin keamanan masarakat. Mung siji bocah wadon pirang sing mung mesem, ngacungake tangane.
  Leninis enom Valerka kaget ndeleng soko manungsa ing mripate bocah asing dadi luwih anget.
  Lan ing kene teka dewi Affaraya, ketemu bajingan dheweke. Dheweke seneng banget karo kelas tempur Valerka, sanajan ing awak anyar sing disumbang dening demiurge. Dewa Elf ngandika:
  - Lan sampeyan wani, bajingan!
  Leninis enom Valerka nyanyi iki:
  - Ya, aku guyon! Pionir USSR lan prajurit, sawise kabeh! Nanging para bangsawan diarani elf ala jester ... Aku dipindhah monster saka sikilku, aku ora bakal menehi tanganku!
  Kaendahan sing ora bisa diterangake Affaraya narik wong enom sing nggantheng menyang dheweke lan wiwit ambungan lan nyanyi bareng.
  - Oh, Valerka minangka pionir, jesterku sing ditresnani, aku ngarepake romansa badai kita ... Sampeyan pancen bocah lanang - Aku sengit marang wong sing nglawan kita!
  Affaraya ngrasakake gairah katresnan ing awake dhewe, senajan liwat rong yuta taun urip dheweke wis nyoba meh kabeh sing bisa dibayangake lan malah ngalami sing ora bisa dibayangake. Nanging Valerka Lagunov kaget dheweke spontanitas lan playfulness.
  Lan saiki dheweke nyanyi:
  -Aku Valerka, wani... Simbol seks!
  Sampeyan ora bakal nemokake wong sing luwih keren tinimbang aku!
  Aku bajingan trampil ... Sanajan umurku durung rong puluh taun!
  cah ayu . Lan seneng banget karo dheweke. Affara mabur munggah, ngangkat kekasihe ing ndhuwur lintang. Dheweke minangka dewa sing dianugerahi sihir sing kuwat. Dadi padha kesusu liwat donya, mungkasi munggah ing planet Riddle, dumadi saka mung abang lan oranye piramida. Affara dipérang dadi pirang-pirang wujud lan wiwit pacaran karo piramida. Lan hypostasis utama enveloped Valerka. Dewi mancarake kupu plasma ajaib saka dheweke kanthi seneng .
  Dheweke apik banget lan secara harfiah radiated karo njerit erotisme. Sejatine, apa wae sing dadi Dewa, iku dewa ...
  Lan nalika dheweke bosen karo jinis, dheweke maneh mbuwang Valerka saka dheweke lan mlayu menyang papan.
  Valerka tetep ing planet piramida. Dhewe, wujude wong enom sing dhuwur, otot, nanging isih tanpa jenggot.
  Valerka tiba-tiba rumangsa gela:
  - Aku wisuh lan mbuwang! Iki wong wadon! Sampeyan ora bisa nyenengake wong-wong mau!
  Lan wong enom splashed ing lumahing panas. Tatune waras tanpa tilas, lan dheweke ketemu ing panggonan anyar. Sakbenere ora ana vegetasi ing saubengé, kajaba lumut sing dipotong. Bener, ing dalan Valerka uga nemoni jamur sing padha karo jamur boletus.
  Valerka mbungkuk lan mangan salah sijine. Rasane kaya udang rebus, ora enak kanggo weteng sing luwe.
  Valerka ngandika filosofis:
  - Yen sampeyan ketemu dewi apik, sampeyan bakal seneng, yen aku ala , sampeyan bakal dadi presiden filsuf. Utawa luwih apik, mung presiden, utawa malah kaisar alam semesta.
  Banjur Valerka rumangsa lucu, lan dheweke ngguyu ing ndhuwur paru-paru. Lan ketoke wong wis ngangkat munggah ngguyu. Leninis enom nyepetake langkahe. Dheweke dadi penasaran.
  Salah sawijining piramida beda karo liyane , yaiku tetrahedral. Valerka resolutely tindak menyang dheweke. Dheweke wiwit mlaku. Awak sing enom lan kuwat mbutuhake gerakan. Oh, apik lan nyenengake kanggo cepet-cepet kaya iki, ngluwihi angin.
  Lan bocah lanang maneh, kanthi perasaan lan energi robot gelut saka film fiksi ilmiah, nyanyi:
  lan kekasihku arep metu saka grumbul,
  Ndhelikake sedhih sing ora wajar!
  Lan kadhemen kobong, beku,
  Motif rusak ditusuk!
    
  Kaki kosong ing salju,
  Bocah-bocah wadon dadi putih!
  Badai salju ngamuk kaya asu ajag,
  Ngganggu kumpulan manuk!
    
  Nanging bocah wadon ora ngerti rasa wedi
  Dheweke dadi pejuang pasukan sing kuwat!
  Kaos meh ora nutupi daging,
  Kita mesthi bakal menang!
    
  Prajurit kita paling berpengalaman,
  Sampeyan ora bisa mbengkongaken karo sledgehammer!
  Ing kene maple obah alon-alon,
  Kepingan salju tiba ing dhadha!
    
  Ora adat kita wedi,
  Aja wani ndredheg saka kadhemen!
  Lawan iku lemu gulu bantheng,
  Iku lengket, ora becik, kaya lem!
    
  Wong-wong duwe kekuwatan kaya ngono
  Apa sing ditindakake upacara suci!
  Kanggo kita iman lan alam,
  Asil bakal menang!
    
  Kristus ngilhami Tanah Air,
  Ngandhani kita perang nganti pungkasan!
  Supaya planet dadi swarga,
  Kabeh ati bakal wani!
    
  Wong-wong bakal seneng
  Ayo urip dadi salib abot ing kaping!
  Peluru brutal agawe
  Nanging sing tiba wis tangi!
    
  Ilmu menehi kita kalanggengan,
  Lan pikirane sing tiba bakal bali menyang tugas!
  Nanging yen kita pitik metu, pracaya kula,
  Mungsuh bakal langsung ngaco munggah skor!
    
  Mulane, paling ora ndedonga marang Gusti Allah,
  Ora perlu nggawe kesalahan, kesed!
  Hakim Kang Mahakuwasa banget ketat,
  Paling ora bisa mbantu kadhangkala!
    
  Tanah Air ingkang paling kula tresnani,
  Negara suci, wicaksana!
  Pemimpin kita, nyekel kendali luwih erat,
  Tanah Air lair kanggo mekar!
  Ing lawang menyang piramida, Valerka weruh makhluk aneh. Kayane kaya wong, nanging kanthi irung dawa, cakar lan taring. Umumé, dheweke dadi jinis sing njijiki, utamane dibandhingake karo elf sing nggantheng kanthi kulit tanpa cacat.
  Nanging, Valerka wis kesel kasepen, lan tekad tumuju menyang monster iki. Kajaba iku, subyek katon luwih njijiki tinimbang medeni. Valerka seneng karo penampilane. Dudu lanang, nanging nom-noman sing dhuwur lan nggantheng banget. Eh, dewi ngowahi dheweke dadi Apollo. Lan apa tegese dheweke karo kerut lan weteng, yen dheweke, mesthine, dheweke bakal nglairake dheweke?
  Subyek disambut Valerka ing dhialèk sing ora pati ngerti, nanging mantan perintis Soviet ngerti kabeh, kaya-kaya lagi ngomong karo wong ing Inggris. Pranyata, dewi Affaraya nuwuhake kabisan kang padha.
  - Halo pengembara enom. Kowe arep menyang ngendi?
  Valerka mangsuli kanthi wicaksana:
  - Sikilku obah, nanging sirahku pingsan . Apa jenis donya iki? Piye uripe? Ngendi aku kudu ngarahake sikilku?
  Wong sing ora seneng mangsuli:
  - Dideleng saka penampilan sampeyan , sampeyan manungsa. Lan temen telanjang , kang ngandika saka status kurang Panjenengan. Planet iki nduweni misteri gedhe lan jebakan licik. Luwih becik dadi abdiningSun, lan urip kanthi tentrem lan tentrem!
  Valerka geleng-geleng kepala kanthi negatif:
  - Aku ora pengin, aku luwih seneng mabur!
  Wangsulan sing agresif:
  - Yagene iki isih kedadeyan?
  Valerka mangsuli kanthi jujur:
  - Sampeyan serem lan ora affectionate!
  Wangsulane ngguyu banget, banjur wangsulan:
  - Ya, kita troll kabeh katon ora nyenengake. Lan kabeh balapan sengit marang kita, nganggep kita minangka perwujudan saka piala!
  Valerka dadi waspada lan takon:
  - Apa sampeyan ora jahat?
  Troll mangsuli ambigu:
  - Ora! Kita mung sisih peteng saka pasukan!
  Valerka ngelingi kepiye para elf ngowahi wong dadi perhiasan lan kembang lan nyathet kanthi ragu:
  - Apa maneh, sing entheng?
  Troll nyengir lan ngomong:
  - Divisi menyang sisih peteng lan cahya saka pasukan iku kondisional. Ana siji daya, nanging bisa digunakake ing macem-macem cara. Yen sampeyan duwe kepinginan, sampeyan bisa nguwasani unsur-unsur karusakan!
  Valerka seneng karo ide iki:
  - Ngapa ora! Njupuk lan numpes kekaisaran elf - Luciferostan ! Padha numpes Bumi!
  Troll nyengir karnivora, mangsuli:
  - Apik! Aku weruh tujuan lan kepinginan kita pas. Nanging elinga, dalan kekuwatan peteng banget kejem lan angel! Sampeyan kudu ngalami pacoban lan kasangsaran sing ora manungsa.
  Leninis enom Valerka kanthi tegas nyatakake:
  - Aku siyap!
  Troll ngandika garing:
  - Tindakake aku menyang piramida raja gedhe pungkasan ing peteng.
  Nalika lawang mbanting konco Leninis Valerka enom, wong enom felt kadhemen kobong. Ana es prickly ing ngisor sikilmu, ing sakubenge dudu pepeteng, nanging kerajaan bayangan sing nggegirisi. Troll dhawuh:
  - Tindakake aku lan aja wedi apa-apa!
  Saben langkah kanggo bocah heroik Valerka nglarani. Padha mudhun lan mudhun. Ana wewayangan sing elek banget, memedi pucet taringe bengkok, ana tikus sing swiwine, malah ketutup borok, padha mabur mubeng. Adem banget, malah awak Valerka sing kuwat lan luwes wiwit goyang. Pikiran muncul apa dheweke mudhun menyang jagading wong mati. Kanggo Kratoning pepeteng, ing ngendi jiwa-jiwa sing dosa lunga.
  Salah sawijining tikus bersayap ndemek Valerka kanthi swiwine, lan wong enom kasebut ngrasakake lara.
  Banjur troll ngomong, lan swarane ora nyenengake lan malah sepulchral piye wae nggawe kurang medeni.
  - Sisih peteng kekuwatan ngemot barang-barang sing nyenengake, nanging menehi kekuwatan gedhe! Ing kono sampeyan bakal nemu unsur karusakan lan bosok. Lan sampeyan bakal dadi wong gedhe sihir ireng.
  Valerka, ragu-ragu, takon:
  - Apa aku duwe kemampuan kanggo nindakake iki?
  Troll nyengir ora sopan lan mangsuli:
  - Nanging kita bakal mriksa iki saiki. Pira umurmu wong enom?
  Valerka mangsuli tanpa mangu-mangu, mutusake kanggo ngapusi kanggo nyoba carane omniscient karakter gaib iki:
  - Ora suwe rong atus pitung puluh sanga!
  Troll nyengir:
  - Lan sampeyan ora tansah dadi abdi!
  Valerka nyatakake kanthi tegas, ngapusi maneh:
  - Kanggo umume uripku, aku dadi patrician, lan malah dadi kepala negara!
  Troll kasebut ngguyu tipis lan ujar:
  - Iki sing bakal kita alami saiki. Ayo ndeleng apa sampeyan bisa dadi panguwasa sing wicaksana yen sisih peteng saka pasukan menehi kekuwatan.
  Lan tukang sihir peteng mandheg lan nguripake Valerka. Helm abang katon ing tangan troll. Lan gustining pepeteng bisik-bisik, dilebokake ing sirahe mantan presiden:
  - Ayo dipriksa carane sampeyan bakal nanggepi ing kahanan darurat.
  Helm ngobong sirahe Valerka sing ayu. Iku ketoke kaya ora katon, nanging latihan abang-panas ngebur menyang tengkorak lan otak dhewe. Sing nggawe persepsi ora bisa ditindakake.
  Nanging banjur Valerka bisa ngrasakake relief. Dheweke pindhah menyang kasunyatan sing beda lan wiwit ngerteni alam semesta kanthi beda .
  Iki masa lalu Amerika. Taun titik balik 1942, Pertempuran Midway sing misuwur . Jepang wis saben kasempatan menang, nanging ilang. Lan ing kene, ing nalisir, rasa seneng mesem ing samurai. Papat kapal induk Amerika padha kacemplungake, mateni akeh pilot. Inisiatif ing Samudra Pasifik pungkasane direbut dening Land of the Rising Sun.
  Jepang, kanthi sukses, ngrebut Pearl Harbor lan kepulauan Hawaii.
  Tentara dharatan banjur mbukak ngarep kapindho ing Timur Jauh Soviet. Kahanan sing angel banget wis muncul. Jerman ngrebut Stalingrad kanthi kerugian gedhe, lan Tentara Abang ora duwe kekuatan sing cukup kanggo Operasi Ring. Bener, mangsa teka, lan Nazi, kesel saka perang, ora bisa nerusake.
  Nanging Reich Katelu ngumumaké perang total, lan, sawise replenished pasukan, bisa maju nggunakake tank abot. Ana ancaman kekalahan saka USSR lan penutupan ngarep kapindho. Ing Afrika, sawise sukses awal klompok tentara Montgomery, Jerman stabil ing ngarep kanthi ngirim bala tambahan.
  Kajaba iku, Jepang, kanthi dhukungan saka populasi lokal, mlebu ing India lan ngrebut Delhi. Saiki Inggris wis ora cukup kekuatan kanggo nyimpen posisi. Lan serangan anyar Rommel wiwit ing Mesir. Nalika iku , ora ana cara kanggo ngusir wong Jepang saka Kapuloan Hawaii. Samurai nduwe konfigurasi sing trep banget. Mangkono, ing Maret-April 1943 ana kahanan kritis ing Mesir lan Samudra Pasifik. Lan ing sisih wétan ana serangan Jerman disiapake. Ing April 20, Alexandria ambruk, lan kahanan kanggo Inggris ing Mesir dadi meh ora duwe pengarep-arep.
  Lan tank Tiger Jerman anyar nuduhake kekuwatan sing luar biasa. Mesin Inggris ora kuwat nglawan dheweke. Pakar Amerika percaya yen pertahanan Soviet ora bakal bisa nahan panyebaran Macan lan Panther sing akeh banget. Banjur Stalin ora bakal nyekel Kaukasus.
  Ing mangsa ngarep, iki fraught karo mundhut saka koalisi anti-fasis ing Timur Tengah, lan manunggalaken pasukan saka negara Axis ing Iran. Prospek, ora perlu ngomong, elek!
  Arah utama serangan Nazi ana ing sisih kidul Stalingrad ing sadawane Volga, supaya bisa tekan Baku ing pesisir Segara Kaspia. Iki minangka intelijen Soviet sing bisa ngerteni lan mbangun pertahanan kanthi luwih jero.
  Nanging, Nazi duwe tank abot lan bedhil self-propelled. Kalebu "Singa", sing ing sajarah nyata ora dilebokake ing produksi. Nanging ing kene Nazi duwe sumber daya luwih akeh, lan cukup kanggo monster iki. Lan "Singa" luwih dilindhungi saka sisih, nganti satus milimeter nglukis ing sudut, lan ing bathuk. Tank iki bobot sangang puluh ton, nanging thanks kanggo mesin saka sewu daya kuda, kacepetan kira-kira padha karo Tiger.
  Ing kasus apa wae, kekuwatan kolosal.
  Lan Valerka, Levka, Slavka lan Marinka ana ing garis ngarep. Lan bebarengan karo pionir liyane padha ndhudhuk trenches. Batalyon bocah kabeh ngadeg ing dalan Nazi.
  Iki pungkasan Mei, lan wis panas banget ing sisih kidul wilayah Volga. Bocah-bocah lanang wis rampung nyopot klambi lan kerjane mung nganggo celana pendek. Awake wis ditutupi karo coklat coklat sing rata.
  Sing lanang kuru, nanging kurus.
  Valerka, kanthi mencet sikil telanjang ing gagang baja shovel, nyathet:
  - Iku piye wae medeni kene tanpa blasters !
  Marinka cekikikan lan mangsuli:
  - Luwih kaya anti-pulsar!
  Levka tweeted karo mesem:
  - Ora apa-apa, kita uga bakal liburan! Dadi, tanpa hyperlaser malah luwih menarik!
  Slava manthuk lan nyathet:
  - Kanthi hyperblaster , siswa kelas siji bisa numpes fasis. Lan sampeyan nyoba iki, kanthi jujur !
  Salah sawijining bocah lanang sing lagi ngedhuk karo dheweke, ireng karo coklat lan rambut putih, nyanyi:
  Ing jembare tanah air kita sing apik banget,
  Tempered ing perang lan tenaga kerja ...
  Kita nggawe lagu sing nyenengake,
  Babagan kanca lan pimpinan sing apik!
  
  Stalin minangka kamulyan perang,
  Stalin minangka penerbangan remaja kita ...
  Kanthi lagu, gelut lan menang,
  Wong kita ngetutake Stalin!
  Marinka mrengut lan nyelani:
  - Stalin ora kejawab serangan Nazi ing taun 1941, mula aja ngalem banget! Lan dheweke nyiksa akeh wong kanthi represi, paceklik, kolektivisasi - ora ana gunane!
  Valerka dikonfirmasi:
  - Dheweke nembak akeh prajurit militer, saengga ora ana sing komando ing taun 1941. Marshal Tukhachevsky piyambak punika worth soko!
  Levka manthuk lan ngandika:
  - Persis, Marshal Tukhachevsky ngusulake nggunakake formasi tank lan pesawat gedhe ing perang. Lan nggawe tank lan tentara penerbangan!
  Slavka tweeted:
  - Dadi kita bakal entuk kamenangan!
  Loro-lorone bocah lanang lan wadon pionir setengah wuda, meh ora ditutupi nganggo gaun katun sing entheng, kanthi semangat nyambut gawe nganggo shovel.
  Kabeh bocah-bocah padha tanpa alas kaki, samak, lan kurus.
  Valerka lan timnya luwih peteng lan awak luwih otot lan kenyang. Nanging, otot-otot kasebut penting banget lan ditetepake kanthi jero.
  Wong lanang padha ngeduk. Angin anget lan alus saka Volga. Marinka, sing rambute dadi tembaga-abang ing kasunyatan virtual iki, meh podo karo pawujudan urip saka revolusi.
  Valerka, kanthi semangat, nyanyi:
  Negara cinta, USSRku,
  Cantik , mekar karo ruby, mawar ...
  Ayo dadi conto kanggo manungsa
  Ora ana sing bisa numpes bocah-bocah!
  
  Kita minangka pionir, putrane Lenin,
  Sing dadi elang kanggo cahya ...
  Anak-anak lair kanggo nguwasani jagad raya,
  Ing sawetoro wektu, lagi mlaku tanpa alas kaki liwat puddles!
  
  Kita minangka prajurit Ilyich sing dikasihi,
  Sapa sing nuduhake dalan sing bener ...
  Sampeyan ora nyuda ksatria saka pundhak,
  Yen ora bakal ala banget!
  
  Dadi Hitler mbuwang rak kanthi nesu,
  Wong lanang kudu nglawan gerombolan jahat ...
  Nanging para pionir ora bisa pengecut,
  Kita padha lair kaya singa kanggo nglawan wong najis!
  
  Comrade Stalin uga pimpinan sing mulya,
  Senadyan aku akeh banget ing penyalahgunaan ...
  Nanging dheweke mung ndadekake mungsuhe gumeter,
  Bisa nggayuh owah-owahan lengkap!
  
  Kita perang tanpa alas kaki ing cedhak Moskow,
  Salju-salju nyekot tumitku...
  Nanging Hitler dadi bodho
  Para perintis mènèhi akèh!
  
  Bocah lanang lan wadon ing perang,
  Pracayaa, dheweke nuduhake kelas paling dhuwur ...
  Sing ilang saiki mekar ing swarga,
  Lan padha weruh , pracaya kula, padha wis menehi komunisme!
  
  Wong lanang ora wedi karo frosts,
  Padha mlumpat kanthi wani mung nganggo celana pendek ...
  Sikil padha gundhul ing saindhenging taun,
  Wong lanang iku kuwat ing pertempuran tangan-kanggo-tangan!
  
  Iki ana bocah sing mbuwang bom ing tank sing nggegirisi,
  "Macan" sing kuat murub kaya geni, murub ...
  Stalingrad dadi ngipi elek kanggo Krauts,
  Iku kaya neraka, game saka neraka!
  
  Pionir sing apik ing serangan,
  Dheweke mlaku tanpa alas kaki menyang geni ...
  Saiki Comrade Stalin, kaya bapak,
  Muga-muga Kain sing ala bakal ditumpes!
  
  bocah-bocah sing keren , bangga,
  Pracayaa, kita ora bakal nyerah marang mungsuh kita ...
  Lan kita bakal ngusir lepen saka gerombolan ala,
  Senajan Adolf, kaya asu compang-camping, dadi mad!
  
  Pionir berjuang kanggo tanah air,
  Sing lanang ora ragu-ragu...
  Dheweke bakal menehi conto kanggo wong Oktober,
  Lan dheweke nyerang kanthi ngamuk!
  
  Kanggo kita, Vladimir Lenin minangka Gusti Allah sing mulya,
  Sing nggawe kasunyatan kanthi kendel ...
  Lan supaya Fuhrer sing njijiki kanthi botak mati ,
  Kita bakal ngalahake mungsuh kita kanthi alesan sing apik!
  
  Oh cah wadon, sampeyan kancaku,
  Kita mung bocah-bocah tanpa alas ing hawa adhem ...
  Nanging aku yakin bakal ana kulawarga sing kuwat,
  Kita bakal weruh expanses biru!
  Musim panas wis ngganti mangsa sing kobong,
  Fasis sialan maju maneh ...
  Kita perang banget ing musim semi sadurunge,
  Ing papan, mungsuh iku sethitik virtual!
  
  Lho, kok Panther cepet-cepet nyedhaki aku?
  Bocah lanang kasebut kanthi gagah nguncalake granat menyang dheweke ...
  Wis ana paukuman kanggo Krauts,
  Lan tank fasis mbuwang uler!
  
  Bocah iku prajurit raksasa,
  Lan nganggo dasi abang poppy ...
  Bangsa kita ing Tanah Air iku siji,
  Lan lintang-lintang komunisme ora bakal metu!
  
  Kita bakal perang ing musim panas, kaya biasane,
  Suket luwih nyenengake kanggo sikil bocah ...
  Impen gedhe bakal kelakon
  Nalika cah lanang rattles baja hard!
  
  Aku percaya yen kita kabeh bakal mlebu ing Berlin,
  Lan kita bakal urip karo cah wadon nganti kamenangan ...
  Kita bakal nelukake jembare jagad,
  Supaya simbah bangga karo pionir!
  
  Nanging sampeyan kudu nyuda kekuwatane anak-anakmu,
  Lan perang supaya wong ora isin ...
  Ujian, lulus kabeh karo A,
  Aku pracaya kita bakal rauh ing komunisme!
  
  Aja pracaya marang dongeng sing ditenun dening para pandhita,
  Kaya-kaya setan manggang ateis...
  Ing kasunyatan, padha pinasthi
  Sing kurban ora digawe kanggo komunisme!
  
  Lan kita bakal enggal nelukake planet,
  Kabeh jagad Soviet bakal ...
  Kapal lintang kita luwih kuwat tinimbang kerub,
  Kita minangka raja lan hakim ing jagad raya!
  
  Banjur ilmu bakal nguripaké wong mati,
  Kabeh pelopor, mbah kakung kamulyan urip...
  Tanah kelairan nggawe pedhang lan tameng,
  Sawise kabeh, pikiran ana karo kita, lan kita ora bisa dikalahake!
  Iki carane pionir apik iki nyanyi. Lan kanthi rasa, lan energi, lan kekuatan.
  Lan padha cap karo gundhul, samak sikil.
  Nanging iki prajurit enom.
  Pesawat serangan Jerman katon ing langit. Kaping pisanan, mesthi, Focke-Wulfs, sing ngganti Yu-87 sing lawas nanging efektif banget, Jerman uga duwe XE-128, pesawat serangan sing apik banget, lan XE-322 multi-tujuan ganda, sing nduweni wolung meriam udara, lan uga misil jet.
  Komandan batalion perintis Natasha, cah Komsomol sing ayu, mlumpat kanthi sikil sing gundhul, tanned, kuwat, otot, anggun lan seductive, ngandika:
  - Pionir enom - sirah digawe saka wesi cor, piyambak digawe saka timah - ndhelikake , sampeyan sing dikutuk!
  Valerka nanggapi kanthi njupuk paket bledug batu bara kanthi driji sikile. Lan carane cah lanang njupuk lan mbalang karo pasukan gedhe.
  Bom krasan mabur ing busur dhuwur lan tabrakan menyang buzzing XE-322.
  Lan mobil Jerman ambruk.
  Valerka tweeted:
  Lembah Angkasa -
  Kerudung kematian...
  rawa ireng -
  Aku nyedhot iku rakus!
  
  Apa tenan iki pakurmatan?
  Ora bisa ditemokake ing langit ...
  Atine kepingin mbales
  Kepengin nylametake jagad!
  Leshka, Slavka, lan Marinka uga wiwit njupuk paket mbledhos nganggo driji sikil lan mbuwang menyang pesawat Nazi.
  Umumé, ide sing apik kanggo nggawe bahan peledak saka bledug batu bara. Lan yen barang kasebut njeblug, kabeh bakal dadi pecahan cilik.
   Lan anak saka mangsa rong puluh telu abad njupuk munggah striker . Iki carane pesawat mungsuh numpes.
  Leshka tweeted kanthi pinter:
  - Ing perang, luwih becik dadi bocah lanang biasa tanpa alas tinimbang jenderal lawas tanpa sikil!
  Marinka uga mbuwang granat pembunuh lan ujar:
  - Sapa sing isih enom ing jiwa, ngupayakake dadi sing pertama perang, bakal dadi sing pungkasan tiba ing bledug ing awak!
  Slavka, gelut kaya raksasa lan mbuwang granat kanthi sikil cilik, tanpa alas kaki, nanging lincah, kaya monyet, nyathet:
  - Dalan sing paling yakin kanggo kamenangan bakal diidak dening bocah lanang sing ora nganggo alas kaki, yen dheweke ora cukup pinter!
  Valerka uga nyemplungake mungsuh kasebut kanthi mateni lan ujar:
  - Aja isin, cah lanang, saka sikilmu, luwih becik sampeyan isin dadi sepatu bast!
  Leshka, mbuwang produk pemusnahan ing mungsuh, squeaked:
  - Bocah tanpa sepatu luwih cenderung mateni wong diwasa yen kebak sepatu bot!
  Marinka, terus nyeluk mungsuh sing maju, ujar:
  - Luwih apik bocah tanpa alas tinimbang dadi wong diwasa nganggo sepatu bast!
  Slavka uga mbuwang paket mbledhos kuat saka batu bara, lan penetrated lan smashed ing Focke-Wulf.
  Sawisé iku, bocah lanang ngandika:
  - Umur enom dudu alesan kanggo ora percaya perkara sing penting, umur diwasa dudu alesan kanggo idleness!
  Valerka ngucap, nggebug mungsuh nganggo hadiah pembunuh:
  - Kanthi tumit sing gundhul, prajurit enom luwih seneng cepet-cepet menyang gawang tinimbang mlaku-mlaku nganggo boot dewasa sing diwarnai lendhut!
  Leshka cekikikan, nambahake tumit sing gundhul lan mbuwang kacang polong, lan nyuwil stormtrooper, lan squeaked:
  - Bocah tanpa alas luwih apik tinimbang sepatu bot diwasa lan sepatu bast tuwa !
  Pionir liyane padha gumun, lan uga mbuwang paket mbledhos, utawa ditembak saka bedhil lan slingshots.
  Slavka nyathet:
  - Napa bocah tanpa alas kaki ing srengenge minangka wektu sing nyenengake? Amarga wektu sepatu bast lawas kaya rembulan!
  Marinka njupuk lan tweeted, ngeculake hadiah pati saka slingshot:
  - Iku apik kanggo dadi lanang mung ing pangertèn harfiah, nanging wong tuwa, ing nalisir, ing pangertèn figurative!
  Valerka cekikikan lan, nuthuk Fritzes, squeaked:
  - Nalika loro luwih apik tinimbang telu? Yen sampeyan isih enom kanthi sikil loro, tinimbang wong tuwa kanthi teken telu!
  Levka nyerang kanthi kekuwatan lan nyathet:
  - Sembarang bocah bisa dadi panguwasa ing mangsa ngarep, nanging tiran tuwa mung duwe kuburan ing ngarepe!
  Marinka squeak lan mangsuli karo mesem:
  - Rubah ngganti kulite kaping pindho saben taun, politisi ngganti topeng ing saben rapat karo pamilih!
  Slavka, mungsuh sialan, nyathet:
  - Bocah lanang sing ora nganggo alas kaki luwih lincah tinimbang sepatu bast tuwa, lan nggawa luwih akeh keuntungan tinimbang boot diwasa!
  Valerka ngguyu lan, sawise bajingan , nyathet:
  - Dadi luwih enom ing nyawa ora ateges Mudhun menyang kanak-kanak ing atine!
  Levka ngethok Nazi lan ngucap:
  - Luwih becik dadi bocah lan ngguyu nalika mati tinimbang wong tuwa lan wedi mati!
  Marinka nggereng karo ngamuk kobra:
  - Ora kabeh bocah mesem seneng, nanging kabeh ngguyu ora seneng!
  Slavka, sing peduli babagan pesawat, nyathet:
  - Sampeyan ora bisa nyebar ing roti, nanging uga ngandhut uyah!
  Valerka mringis lan nyathet, mbuwang paket bledosan kanthi driji sikil:
  - Yen pemilih pengin duwe roti ing meja, pilih politisi kanthi uyah bebener ing pidato!
  Levka uga mbuwang perkara sing mateni lan ngrusak lan ngucap:
  - Roti kangelan iku pait, tanpa uyahing kaadilan!
  Marinka kanthi wicaksana nyathet:
  - Yen politisi politisi mili kaya banyu mancur, mesthi bakal dadi aliran getih!
  Slavka tweeted:
  - Panguwasa uga butuh kepinteran, nanging supaya getih abang ora mili!
  Serangan pesawat mudhun. Lan ana ngaso sauntara, lan bocah-bocah lanang lan wadon nyanyi:
  Pionir iku wong apik,
  Dheweke dadi sing pertama nggawe peternakan kolektif ...
  Kita diajari nembak nganggo bedhil mesin,
  Supaya bocah ora netesake luh kanthi sia-sia!
  
  Kita menyang peternakan kolektif kanggo nggawe jerami,
  Kerja ing kana panas ...
  Mlaku tanpa alas kaki nganti pirang-pirang mil,
  Sing lanang saiki duwe senar!
  
  Gusti Allah ora nulungi para perintis
  Dheweke duwe Lenin lan Kang Mahakuwasa ...
  Nang endi wae Kain karnivora melolong,
  Beruang ngipi elek nggero kaya gludhug!
  
  Lanang lanang lan wadon mlaku
  Ing suket padha panen gandum karo arit...
  Iku apik ing farm kolektif ing Mei panas,
  Lan ora perlu ngapusi kita!
  
  Ayo padha ngujo embun, lanang,
  Apa sing kena tumit kita ...
  Karo bocah wadon ayu, tanpa alas kaki,
  Ayo padha mabur, para nom-noman!
  
  Kita bisa nindakake akeh,
  Lenin menehi inspirasi kanggo kepahlawanan ...
  Dalane jembar kanggo bocah lanang,
  Warsaw lan Berlin maju!
  
  Ya, Fuhrer sing jahat tiba-tiba nyerang,
  Kayane setan neraka wis teka marang kita ...
  Nanging bajingan gundul bakal entuk jotosan ,
  Iku ora kanggo apa-apa sing Stalin uga setan!
  
  Kanggo wong lanang, kabeh tank ora dadi alangan,
  Padha gelut kaya manuk garudha ...
  Ganjaran mulya nunggu,
  Putra-putra Lenin sing apik banget!
  
  Tank-tank Fuhrer mlayu-mlayu,
  Lan pracaya kula, tong minyak udud ...
  Anggota Komsomol ngalahake mungsuh tanpa nganggo sikil,
  Hitler ngenteni kekalahan!
  
  Perang wis rame ing cedhak Moscow,
  Musuh iku licik lan kejam ...
  Pandonga kanggo Ilyich bakal mbantu kita,
  Yen perlu, deadline uga bakal entek!
  
  Pionir: lanang, wadon -
  Dheweke cepet-cepet ngliwati salju tanpa alas ...
  Bakal ana paukuman sing abot kanggo Krauts,
  Yen wong enom gerakane ajiné!
  
  Percayaa, salju ora wedi kita,
  Percayaa, tumit sing telanjang ora wedi salju ...
  Kaki pionir kilat
  Bocah-bocah wiwit mlaku kanthi cepet!
  
  Lan saiki lanang lan wadon,
  Dheweke nyerang Fritz kanthi gelombang ...
  Suarane pelopor jelas,
  Padha cetha bakal menehi hasil karo Iblis!
  
  Fasis ora bakal ngerti sapa sing mateni,
  Macan angular kebakar...
  Wong lanang duwe kekuwatan akeh
  Polisi sing ambruk wis meneng!
  
  Ing kene bocah kasebut mbuwang tumit sing gundhul,
  Hadiah banget ngrusak ...
  Kita ora main ndhelik lan golek pati,
  Prestasi kasebut bakal dimulyakake dening para ksatria!
  
  Bocah wadon tanpa alas iku cepet-cepet nyerang,
  Tumit dadi mawar ing salju ...
  Kita pengin perang sing kuat,
  Yen sampeyan lemes, aku bakal nulungi sampeyan!
  
  Kita nglawan para fasis saka Moskow,
  Lan padha nyopir kaya sapu...
  Miles wis ditambahake menyang komunisme,
  Ngimpi sing paling padhang lan paling suci!
  
  Bocah-bocah wadon gelut sing apik
  Sing padha nglawan pati sanajan ...
  Swarane para ayu iku cetha banget,
  Dheweke bakal nggawe pai nalika dolanan!
  
  Lan bocah lanang menyang jembar iki,
  Aku seneng banget, sampeyan ngerti, percaya aku ...
  Salam underground iki,
  Wani mbela Stalingrad!
  
  Apa sing kita butuhake "Macan" sing kuat banget iki?
  Tank iki mesthi raksasa ...
  Para pionir padha ngidungake clempung,
  Kita bakal duwe master anyar!
  
  Ora ana ksatria liyane, percayalah,
  Bocahe ngiket dasi abang...
  Ya, pirang-pirang taun kita mung bocah-bocah,
  Napalm udan mudhun saka langit!
  
  Stalingrad perang banget,
  Para perintis kaya singa perang ing kono ...
  Sawise kabeh, kanggo kita conto sing paling penting,
  Supaya mbah kakung lan bapak bangga!
  
  Kita bisa nindakake kabeh ing perang iki,
  Ngalahake fasis jahat kanthi guyon ...
  Nyanyi saran sing apik
  Kowé kaya anaké Gusti!
  
  Bocah kasebut weruh "Panther" sing lincah
  Tank iki ora kuwat, bocah ngerti ...
  Kadhangkala kita nulis metu saka topik,
  Ora masalah, nanging bakal dadi swarga!
  
  Gusti Allah nitahake manungsa kanggo kamulyan langgeng,
  Supaya kekuatan Lenin dadi ...
  Kanggo daya anyar werna abang,
  Jahitan jarum sing cetha!
  
  Bocahe mlayu liwat salju,
  Lan kanthi kendel dheweke mbuwang granat menyang Macan ...
  Dheweke bakal duwe bazooka ing tas ransel,
  Supaya Fuhrer sing kesurupan njeblug!
  
  Sampeyan uga bisa ngatasi teka-teki,
  Pira regane mung kaping pindho ...
  Ayo ngalahake fasis kanthi ati-ati,
  Sawise kabeh, kita cukup pinter!
  
  Salju mudhun lan ngobong tumit bocah kasebut,
  Dheweke isih bocah, sanajan dheweke pahlawan ...
  Bocahe ora dolanan umpet- umpetan ,
  Fuhrer iki wasir jahat!
  
  Ing kene "Panther" ditampa kanthi kuat,
  Asap sing kuat banget ...
  Dheweke nabrak fasis ing moncong kanthi tumit sing telanjang,
  Mungsuh bakal kaya kaca pecah!
  
  Ora ana gol sing ora mungkin
  Pelopor sing wani mbuktekake ...
  Ngalahake gerombolan mungsuh ora angel,
  Iki bocah sing wani!
  
  Mulane kita perang kanggo Fatherland,
  Saben pionir ngerti iki ...
  Kita ora bakal getun ing perang urip,
  Kamulyan kanggo santo saka USSR!
  
  Bocah tanpa alas ora wedi,
  Malah frost paling abot ...
  Lan lambang cemlorot, aku ndeleng pasuryan,
  Lan Lada lan Kristus kanggo kita!
  
  Lenin ngajak kita menyang jagad anyar,
  Endi sing gratis bagel, kue krim ...
  Abel menang, dudu Kain,
  Aja katon ing cangkem !
  
  Saiki ana perang ing cedhak Kursk,
  Senajan mungsuhe kejam kaya asu ajag...
  Bocah lanang lan wadon kanthi gagah berani,
  Padha kenek sampeyan tengen ing bathuk baja cast!
  
  Inggih, mungsuh mundur,
  Lan ing serangan kasebut ana pionir tanpa alas kaki ...
  Dheweke percaya kamenangan ing Mei sing mulya,
  Lan bakal menehi conto kanggo para prajurit!
  
  Nang endi wae Krauts ngalahake anggota Komsomol,
  Dheweke ngobong tumit nganggo poker ...
  Bocah wadon sing dikutuk kuwi disiksa
  Dheweke dilebokake ing areng tanpa alas !
  
  Dheweke ora ngandhani apa-apa
  Aku mung ngguyu ing pasuryan monster ...
  Apa bajingan , siksa ora cukup kanggo sampeyan,
  Kita bakal gantung sampeyan ing ring!
  
  Anggota Komsomol ditembak dening Krauts,
  Lan banjur padha mbuwang aku menyang jerat ...
  Lan kanggo iki pionir menehi,
  Amarga aku tresna bocah-bocah wadon!
  
  Apa Krauts wanted padha entuk
  Hitler jelas diseret menyang peti mati ...
  mungsuh kita kanthi keras,
  Padha nggebug bathuk kanthi daya cangkang!
  
  Ya, kanggo kita lanang, iku prasaja,
  Ngalahake fasis jahat ing perang ...
  Sanajan kita katon cilik,
  Nanging sinau, mung lima!
  
  Kita wis mlebu Berlin ing tatanan,
  Pertama kali nganggo sepatu...
  Bocah iku bocah, dadi pahlawan,
  Dituduhake kelas paling dhuwur!
  
  Kita ora nangisi wong-wong sing gugur ing perang,
  Aku ngerti ilmune bakal urip maneh ...
  Lan dheweke bakal weruh komunisme ing kadohan,
  Amarga cahya bakal nelukake pati!
  
  Lan Yesus dudu Gusti kita,
  Lenin sumringah...
  Karsane ora dilalekake dening kita,
  Kerub langgeng ing ndhuwur planet!
  
  Kita bakal entuk, aku ngerti, kamenangan,
  Yen ana perang ing angkasa ...
  Weda marang leluhur kita,
  Sétan bakal ngrebut saprateloné jagad!
  
  Nanging kita bakal mbebasake wong-wong mau, pracaya marang aku,
  Ayo iki - iki dongeng, sampeyan ngerti ...
  Ing kabungahan kabungahan, kaya bocah-bocah,
  Lan ayo mbangun swarga ing jagad raya!
  
  Ora ana pati - sampeyan wong ngerti,
  Urip, pracaya marang aku, iku apik ...
  Lan wong menehi kabungahan marang anak-turune,
  Kanggo swarga karo Kang Mahakwasa kanggo abad!
  
  Nalika iku jagad bakal dadi komunisme,
  Kabeh jagad, jagad iki peteng ...
  Cahya urip tanpa wates,
  Kebak pikiran gedhe!
  
  Lan Lenin bakal, aku ngerti, aturan,
  Kamulyane uga, Stalin minangka pimpinan para pejuang ...
  Kita bisa ndandani kabeh ing mangsa ngarep,
  Kanca-kanca kita kaya titan!
  
  USSR ngluwihi jagad sing adoh,
  Ora ana wates ing ndhuwur pinggiran ...
  Lan ing jeneng kreasi gedhe,
  Kaca mulya saka sajarah iki!
  
  Pionir saiki, saiki lan bakal dadi,
  Ing kabungahan kita, swarga langgeng ...
  Ngerti yen kekuwatanmu ora bakal ilang,
  Ngimpi kabungahan tanpa wates!
  . BAB 9
  Ya, ing kene sampeyan bisa kaget carane bocah-bocah nyipta geguritan sing kuat lan kuat kanthi cepet, sing malah meri Alexander Sergeevich Pushkin.
  Ing kasus apa wae, dheweke nuduhake yen dheweke ora mung duwe otot lan kemampuan gelut, nanging uga duwe bakat puisi.
  Valerka ndilat lambé lan nyathet:
  - Apa, ultrapulsar?
  Marinka cekikikan lan mangsuli:
  - Luwih kaya hyperquasar!
  Levka, bocah lanang sing umure kira-kira rolas taun, njupuk lan cekatan nyekel tawon nganggo driji sikil. Banjur dheweke mbuwang dheweke kanthi kekuwatan gedhe. Iku mabur liwat kaya peluru lan crawling Jerman pramuka tengen ing linggis. Iku disabetake lan mbuktekaken fatal.
  Slavka nyathet:
  - Ing kacepetan iki, malah tawon minangka hadiah sing mateni!
  Valerka cekikikan lan ngandika:
  - Ya, kita pejuang tingkat super! Nanging iki carane pionir kudu. Lan yen kita kudu perang ora ing lingkungan virtual, nanging ing urip nyata, banjur kita ora bakal nggawe kesalahan!
  Marinka mengangguk setuju:
  - Aku manawa kita ora bakal nggawe kesalahan!
  Levka ngandika sarkastik:
  - Kapercayan super sampeyan minangka kelemahane!
  Bocah wadon kasebut kanthi logis ujar:
  - Kadhangkala overestimating mungsuh luwih mbebayani tinimbang ngremehake dheweke! Iki carane kahanan sing durung mesthi nyebabake kekalahan!
  Slavka ngguyu lan ngandika:
  - Triumph kuwi kaya asor, lan makna kamenangan punika ridiculously prasaja, kabèh titik kanggo ngrampungake gerakan lan kenek pionir ing irung karo flourish!
  Prajurit lanang njupuk lan wahing bebarengan. Saperangan atus gagak sing nglayang ing sawah padha kaget. Lan padha ambruk, nusuk pasukan khusus Nazi sing crawling nganggo cucuk. Lan padha bener-bener getihen.
  Levka cekikikan lan nyanyi:
  Dili, dili Parsley teka,
  Dili, dili wedi manuk gagak!
  Wong lanang iku dudu dolanan,
  Lan karusakan total !
  acara liyane njupuk Panggonan liya ing Hypermatrix .
  Anna Witchakova ngalami upacara perpisahan sing ora nyenengake kanthi jaran mabur sing setya. Pejuang sing dadi ibune Mig-4, sing nembak akeh pesawat Jerman, mung kobong nalika serangan udara armada Jepang, uga akeh kendaraan lan kapal liyane. Sawise manuk hering saka Land of the Rising Sun pecked kutha, Vladivostok nampilake sedhih. Nanging, panguburan wong mati ditindakake kanthi cara militer, kanthi modestly lan cukup cepet. Pilot Vedmakova ngobong sikile, sikile bocah wadon ditutupi lepuh, mula dheweke mlaku tanpa alas kaki, kanthi ati-ati mlaku ing driji sikil. Jêpan dèrèng malih ngêrèhakên pêrangipun; Vedmakova mlaku-mlaku ngubengi reruntuhan, lagi diresiki kanthi semangat, lan ing antarane para pekerja ana akeh bocah. Lancip, barefoot, karo pasuryan reddened ing spring seger srengenge, padha raked munggah pecah kothak, ambruk cagak telegraf, lan mung kesapu lurung-lurung.
  Sepuh ing ndhuwur bocah-bocah lanang, nganggo dasi perintis, nanging ora nganggo klambi ( digantung dhewe, ketoke bocah-bocah padha ngurus sandhangane), mlayu menyang pilot.
  - Kita nggarap kanthi cepet, Comrade Major, kabeh bakal siap! Kita bakal nyapu dalan sing resik, bakal mulus kaya sadurunge perang!
  Witcher mesem lan mbuwang permen marang dheweke:
  - Kene, njupuk! Iki Soviet kita digawe saka coklat alam, ora racun Amérika .
  Bocah lanang kasebut nglirik kanthi bungah:
  - Lan kita menehi Amerika anyar padha teka nganggo julukan . Wiwit saiki dheweke bebarengan karo Hitler lan Hirohito, mula dheweke dudu Yankees, nanging Pindos!
  Mayor bocah wadon sujud ing ngarepe bocah lanang:
  - Kowe ngomong sapa?
  Pionir enom kasebut mbaleni maneh:
  - Pindho! Dadi saiki kita nelpon Yankees sing ngiyanati kita!
  Witcherova ngelus-elus sirahe bocah lanang, banjur tangane sing gedhe lan kuwat mlaku liwat pundhake sing tipis lan veiny. Bocahe mesam-mesem, untune putih, lan njunjungake telapak tangane. Mayor salaman karo bocah lanang lan mangsuli:
  - We kudu ngelingi jeneng. Nanging kita durung perang karo Amerika, tegese durung wayahe kanggo nggawe julukan.
  Sing lanang mbantah:
  - Amerika luwih ala tinimbang Jepang lan Jerman, amarga luwih seneng perang karo tangane wong liya. Ora preduli sepira kejem para pejuang Kekaisaran Matahari Terbit, keberanian dheweke dikenal kabeh wong!
  Witcher ngganggu:
  - Aku bakal matèni wong wani iki! Lan minangka cepet sabisa!
  Garnisun akting anyar Krotov ndadak nandhatangani pesenan sing ora logis lan ngirim pilot prajurit karo klompok pelaut menyang Khabarovsk. Dhawuh kasebut langsung teka; Witcherova, mesthine, ngarepake dheweke bakal menehi pejuang, nanging ... Ing ngarep ora ana pesawat gratis, lan bala bantuan saka pusate durung teka. Perjalanan saka Vladivostok menyang Khabarovsk njupuk wektu sethithik, lan mayor kasebut secara harfiah dibuwang saka ril menyang perang sing sengit.
  Wong Jepang nyoba ngliwati kutha sing dikubengi kanthi apik lan ngubengi. Prajurit kasebut meh ora duwe wektu kanggo mlumpat menyang trench karo bedhil mesin nalika serangan kasebut diwiwiti.
  Sinitsin, sing lungguh ing jejere dheweke :
  - Dadi iki tegese mungsuh ngrancang taktik Frederick, utawa, luwih tepat, Jenderal Nogi, kanggo ngliwati benteng lan nyopir kita menyang mburi.
  Kapten ngomel suram:
  - Ayo dheweke nyoba ngobong buntut jaran Rusia. Dheweke bakal ditabuh kanthi hooves supaya ora katon kaya akeh!
  Pilot ace guyon:
  - Hooves jaran mbokmenawa ora digawe saka baja Krupp , nanging kita Soviet!
  Omongane diselani karo lolongan cangkang. Ing kene dheweke dumunung ing parit sing dawa banget, umume ana garis benteng sing misuwur ing sekitar Khabarovsk, ancaman invasi Jepang wis sawetara taun. Kerang njeblug ing ngarep lan ing mburi parit, lan nggawe rame banget. Umumé, shimosa Jepang sing misuwur nyiptakake swara lan kumelun. Prajurit katon tanpa wedi, sanajan ora peduli. Jeblugan cangkang ngasilake banyu mancur sing reged, salah sijine nyebabake goyangan ing lemah. Iki tegese bedhil karo mriem saka kaliber telung atus milimeter apik. Krungu grumbulane wong sing tatu. Liwat meriam kasebut katon kaya uap cahya sing ora bisa dideteksi saben kuping. Ing kene pilot prajurit ditutupi bumi. Nanging bocah wadon kasebut njerit lan ngoyak-oyak bledug saka kepangan abang:
  - Iku tansah kaya iki, yen sampeyan ngapusi sampeyan bakal reged! Lan yen sampeyan tangi, wenehi tangan kiwa siji utawa loro!
  Persiapan meriem pranyata cekak, mbok menawa Jepang ora duwe cangkang akeh. Serangan wis diwiwiti. Saperangan tank Jepang nyopir ing ngarep. Cilik, kanthi awak rada bunder saka mesin. Tank paling populer saka Empire of the Rising Sun: Chichikha . Witcher ngelingi karakteristike. Waja ngarep 30 mm , bedhil 47 mm, mesin diesel 320 tenaga kuda. Loro saka kinerja driving, kang mesin iki ora rodok olo kanggo T-34, iku malah Samsaya Awon saka Jerman T-3 model 1943. Malah ing Timur Jauh padha nyebut dheweke wahing! Nanging, ratuning sawah dudu tank, nanging infanteri. Coba, nyedhaki ladang ranjau. Kados ingkang kasebat: Wonten ing pundi sepur waja boten saged liwat, prajurit ingkang gadhah bedhil badhe nyusup.
  Senapan Jepang disalin saka Mauser Jerman. Senapan submachine dicopot saka Schmeister , misuwur wiwit Perang Donya I . Umumé, wong sing sipit duwe kepinginan kanggo nyalin sing paling apik saka sisih liya. Mesthine, desainer Jepang wis nggarap nggawe hibrida Panther lan T-34!
  Ora ana luwih saka rolas tank Jepang, lan tentara meriem Soviet ora cepet-cepet ketemu. Infanteri mlayu sawise wong-wong mau ing jog, ing chain nglukis tradisional. Prajurit Negari Srengenge katon padhang nganggo seragam rada kuning, cocog karo warna stepa khaki. Witcher ndeleng wong-wong mau, kanthi cepet nemtokake jumlah penyerang. Ing mripat ana lima nganti enem ewu, lan paling akeh sewu Rusia sing lungguh ing trenches, nutupi bagean ngarep iki. Lan senjata.... Tentara Timur Jauh dilengkapi miturut prinsip residual, lan mung perwira sing duwe bedhil submachine . Inggih, dheweke iku jurusan, sanadyan tanpa posisi, suda kanggo tingkat pribadi.
  Kapten Sinitsin (isih enom banget) takon marang Witcher :
  - Apa sampeyan perang karo Jerman?
  Bocah wadon mau mangsuli:
  - Ora! Aku ngambung wong-wong mau!
  Kapten, dumadakan dadi pucet, ngandika:
  - Apa sampeyan kelingan mayit pisanan sampeyan?
  Witcher, mesem, geleng-geleng kepala:
  "Aku pilot, lan sapa wae sing ditembak, aku mateni dheweke, aku ora duwe konsep mayit!" Miturut cara, sajrone Perang Patriotik Agung, pesawatku ora tau ditembak!
  Kapten siulan rada kikuk:
  - Sampeyan mung ace ! Lan carane akeh smeared Jerman sampeyan duwe!
  Witcher mesem luwih akeh:
  - Sawise rong puluh lima, dheweke dianugerahi bintang pahlawan! Lan mung wolung puluh wolu.
    Sintsin ngucap:
  - Uh-uh ! Sampeyan mung master pakaryan sampeyan!
  Wong wedok iku mangsuli kanthi sopan:
  - Ora perlu dadi pahlawan kanggo wong sing mung nindakake tugas kanthi jujur. Saiki infantri bakal nyedhaki, lan kita bakal ketemu.
  Kapten narik bolt saka bedhil submachine abot, bobote apik sepuluh kilogram. Aku ndemek asu, peluncuran banget nyenyet, bokong wis mundur. Iku ora mesin sing trep banget, nanging cocog ... Bener, miturut gosip, wong Jerman wis duwe senapan mesin sing luwih kuat, nanging sapa sing ngerti, manawa perancang Soviet bakal nggawe sing luwih apik. Sinitsin ora bisa nolak takon:
  - Apa sampeyan dadi pilot gedhe ditransfer menyang infanteri?
  Vedmakova mangsuli setengah guyon, uga ngeklik rana senapan mesin ringan :
  -Lan aku mung pengin ngerti kaya apa lungguh ing geni! Sing bakal kelangan.
  - Lan sampeyan kudu ilang boots yen sampeyan cepet-cepet menyang garis ngarep!
  Vedmakova, nyatane, nyoba nggawe blisters luwih cepet, mlaku-mlaku kaya bocah wadon tanpa alas kaki. Sanajan nalika perang, umume wanita lan bocah-bocah nuduhake tumit sing telanjang ing musim panas, iki ora ditampa ing antarane para perwira, utamane ing papan umum. Nanging Witcher malah seneng nyepelekake dheweke kaya ngono. Dheweke mung mangsuli Sinitsin :
  - Kanggo ngirit dhuwit, meh kabeh jagad kapitalis nglawan kita. Sawise kabeh, boots rusak, lan iki minangka karya akeh wong!
  Kapten setuju karo nglirik:
  - Sampeyan duwe sikil sing ayu banget! Aku bisa pet wong?
  Witcher goyangake driji:
  - Ora saiki! Banjur, yen sampeyan slamet, aku bakal anget sampeyan ing wayah wengi.
    Sinitsin nggedhekake mripate:
  - Wah, sampeyan cepet! Biasane wanita butuh wektu sing suwe kanggo rusak.
  Vedmakova kepéngin mangsuli, nanging keprungu bledosan, tank Jepang mlaku ing ngarep nabrak tambang. Bocah wadon nyanyi:
  - Hitler nyopir mobil, bajingan kasebut diunekake dening tambang! Iki pecah dadi pecahan - nanging ora ana gunane!
  Tank Jepang liyane mbledhos, mandheg, nguripake moncong lan mbukak geni ing parit Soviet. Sing nomer telu ngetutake dheweke. Nanging wong Jepang ora mikir arep mandheg. Wong-wong sing mripate sipit nyentak, bedhil mesin, diselehake ing setengah bunderan, menara sing bisa dipindhah, wiwit kerja.
  Kapten ngucap:
  - Iki apik ! Kayane lagi mlaku-mlaku ing pawai! Iki tentara!
  Vedmakova ngangkat bedhil, untunge jarak menyang infantri diijini, lan ditembak ing perwira Jepang. Sipit-Eyed ambruk, mbuwang senapane adoh banget nganti fumbling karo bayonet ing suket spring. Jêpan sanès-sanèsipun têrus lumajêng, namung rada miring-miringakên badanipun, pramila gadhah pangajêng-ajêng supados botên kasor, utawi sanès-sanèsipun. Vedmakova ngelingi, yen prajurit ing Tentara Kwantung dilatih, sing ora mbengkongake ing wayahe, dipukul nganggo tongkat pring. Koyone Tsar-Rama Hérodès diwenehi goyangan sing apik. Iki dheweke, Nanging, babagan Nicholas II. Saiki lagi perang karo Jepang maneh, lan ora ing siji, nanging ing sawetara ngarep. Nanging, iki uga duwe kaluwihan. Bocah wadon nyanyi:
  Dheweke teka, Verma kht wis dibuwang menyang bledug ,
  Napoleon dikalahake, ora bisa dikalahake!
  Mungsuh ora bakal bisa ngidak-idak gendera Soviet,
  Nalika rakyat lan partai nyawiji !
  Siji-sijine tank Jepang sing wis rusak mandheg, nanging infanteri sing nganggo bayonet wiwit mlaku luwih cepet. Posisi pasukan Soviet bristled karo kelip-kelip, bedhil keplok, sok-sok interspersed karo bedhil mesin. Witcher uga mbukak geni. Wong Jepang, lagi ngisi ing pamindhahan, murub saka bedhil. Padha bengok-bengok ing ndhuwur paru-paru:
  - Banzai! Rus nyerah!
  Peluru nembus bangkai kaya ramrod dadi manekin. Lebu balung campur getih tiba. Nanging, akeh peluru, kaya sing kedadeyan ing perang, ora kejawab. Jepang nyabrang ing lapangan ranjau, prajurit cilik banget entheng kanggo mlayu kanggo njeblug hadiah sing disiapake kanggo tank.
  Witcherova felt recoil kejem saka bedhil mesin ing Pundhak, nalika pejuang Land of the Rising Sun katon kaya monsters nyata. Jerit histeris saya suwe saya cedhak, raine jijik sing kuning padhang kringet. Witcher nyoba mateni akeh prajurit mungsuh bebarengan. Cah wadon iku panas kaya biasane lan shoots kaya susuh. Siji klip entek, sijine liyane. Majalah kasebut gedhe banget, bunder, lan ora gampang diselehake ing kamar. Lan maneh geni, Japs mabur kuwalik mudhun.
  Vedmakova nembak amunisi ing babak kapindho, ninggalake dheweke tanpa amunisi. Lan sing sipit wis nyerang nganggo granat. Dheweke nanggapi kanthi mbalang, saiki luwih akeh njerit lan groan, prajurit Soviet uga tiba. Pecahan kasebut ngethok sehelai rambut cilik ing sirah Witcher . Saraf bocah wadon ora tahan, lan dheweke mlumpat lan njerit ing ndhuwur paru-paru:
  - Kanggo motherland kanggo Stalin!
  Nututi dheweke, para pejuang liyane njerit, mlumpat saka tutup lan goyang bayonet. Prajurit Soviet mlayu nemoni Jepang, melu perang bayonet.
  Jotosan cepet Witcher ngethok weteng "samurai" sing paling cedhak. Dheweke njerit, nyoba njawab lan tiba kaya babi sing disembelih. Bocah wadon kasebut kanthi bungah:
  - Bal-balan Rusia: Rusia - Jepang, loro-nol !
  Lan pancen, wong Jepang liyane tiba kanthi tenggorokan dipotong bayonet . Inggih, pilot prajurit nendhang sing katelu ing groin. Wong lanang sing mripate sipit metu, lan bocah wadon, obah kanthi inersia, nyelehake titik kasebut menyang mripate mungsuh!
  - Entuk basa Jepang! Apa ngadeg ing alangan!
  Jotosan balesan bayonet nyuwek tunik utama, getih metu, nanging iki ora mung ora ngganggu bocah wadon kasebut, nanging uga menehi nesu tambahan.
  - Pati Hirohito! - Cah wadon barked, shin dheweke tabrakan menyang kuil sipit , lan cah wadon dipindhah kanthi cepet, kaya-kaya baling-baling saka pejuang anyar.
  Jepang mundur lan malah mundur, lan bocah wadon sing diilhami terus nyerang, senapan mesine muter kaya klub ing tangane raksasa. Banjur ana pukulan hard ing mburi sirah karo bokong saka perwira overzealous. Anna ambegan:
  - Iki shahen-khash kanggo sampeyan !
  Nanging sakabèhé, wong Rusia ngalami wektu sing angel. Sipit-mripat duwe kauntungan kaping lima ing sisih, lan Jepang wis tingkat apik saka fitness fisik, padha adoh saka perang nglawan prajurit paling apik saka USSR. Alamiah, sak perang angel kuwi, conscripts saka kategori katelu, karo karakteristik Samsaya Awon, utawa prajurit sing tatu serius ing perang karo Nazi dikirim menyang Timur Jauh. Prajurit ambruk, kadhangkala rolas bayonet dibuwang menyang Rusia siji, padha bener-bener getihen bebarengan, nanging padha perang kaya pahlawan, lan ora ana sing njaluk welas asih.
    Sinitsin nyuduk perwira Jepang nganggo bayonet, nanging uga ditabuh ing sisih nganggo pucuk. Nom-noman kasebut ngalahake Jepang sing nyerang kanthi pukulan ing dhadhane nganggo bokonge bedhil, nanging getihe mili banget saka sisih. Lan papat samurai cepet-cepet nyedhaki wong kasebut.
    Vedmakova sing wani kesusu nylametake, nusuk petugas nganggo bayonet nganti tekan pundhak, lan nuthuk Jap liyane ing dhengkul kanthi tendhangan.
  - Terus Petrukha! - Dheweke bengok.
  Dheweke, sawise langsung nggambarake rong bayonet sing ditujokake ing dhadha, mangsuli:
  - Aku dudu Peter, nanging Arkady!
  Bocah wadon, sing wis mateni wong Jepang liyane , nggereng:
  - Ing perang, saben jeneng kaya klik bedhil cocked sampeyan ora kudu pitik jago tanpa nembak!
  Arkady mundur rada, lan bayonet tanpa welas nyuwek pipine. Wong nom-noman kasebut ngremuk amarga lara sing ora bisa ditahan:
  - Ibuning Allah!
  Witcher mbantah:
  - Mungkin aku ibu, nanging dudu Gusti Allah! Umumé, ora ana Gusti Allah, lan ora ana!
  Arkady, mundur karo bali menyang Anna, muttered indistinctly:
  - Lan apa, sawise pati, lalen nunggu kita ?
  Bocah wadon kasebut nggelengake sirah kanthi negatif:
  - Ora! Ilmu komunis bakal nguripaké wong mati. Lan wong-wong sing tilar donya ing perang kanggo tanah kelairan bakal dadi sing pisanan bali menyang urip anyar.
    Sinitsin geleng-geleng kepala:
  - Gusti mboten sare!
  Witcher, sawise mateni wong Jepang liyane, squealed:
  - Ora ana dewa! Yen ana siji, banjur kita kudu ngakoni yen sing dianggep nitahake alam semesta iku sadis! Lan dheweke seneng nyiksa penciptaan!
  Ing wayahe, Arkady wis Cut mbukak ing pupu karo bayonet, lan supaya ora tiba, kang leaned ing jawata abang-rambut:
  - Carane aku nandhang sangsara! Cukup ora bisa dibayangake!
    Kaunggulan lima nganti enem prajurit saka srengenge munggah njupuk tol. Sèket samurai mlayu nglawan wong-wong mau, ngobahake bayonet kaya tentara landak. Arkady nampa saperangan jotosan menyang weteng karo bayonet, lan mripate iki kalah metu. Nalika nom-noman kasebut tiba, dheweke disuntikake kaping pindho, nggawe dheweke sepi ing salawas-lawase. Aku kepengin weruh apa sing dirasakake nyawane nalika mabur: kaget, utawa wedi, utawa bisa uga relief sing luar biasa, sawise ninggalake pakunjaran awak.
  Witcher kaya ana ing mantra. Mesthi, tunik dheweke crumbled menyang shreds, dipotong dening bayonet. Prajurit kasebut dadi wuda, ditutupi akeh goresan, nanging samurai ora bisa nandhang tatu serius marang dheweke! Dheweke perang, lan dodo wuda karo penthil abang guncang kaya buoys ing segara. Lan ankles gundhul mung flashed dening. Prawan kasebut pancen minangka perwujudan kewan lan kekuwatan erotis. Tlapak sikile dadi abang karo getih, sing nggawe asosiasi karo dewi gedhe saka karusakan lan ala a- Kali! Meh kabeh prajurit Uni Sovyèt wis mati ditusuk, perang wis rampung, lan mung ing kaendahan sparkling saka Aphrodite, saka wektu kanggo wektu iku disabetake insolent sipit-eyed.
  Jendral Jepang Nugi nyawang kaelokan iki kanthi kaget. Banjur ana pikiran sing ana ing sirahe. Ana dhawuh , diwenehi swara tipis saka nyamuk sing kurang panganan :
    - Uncalan jaring liwat dheweke, njupuk dheweke urip!
  Wong Jepang sing hemat uga duwe jaringan. Apa yen kita kudu njupuk salah siji saka Rusia urip? Lan jaringan becik kanggo iki. Sanalika wong wedok iku ana rolas penangkep
  Witcher nglawan sabisane, dheweke nyoba sing paling apik kanggo mbebasake awake dhewe. Nanging kabeh iku muspra; Cah wadon, sak tenane swaddled, diseret ing tangan. Ketoke, sukses taktik wis ngrambah, utamané amarga arah iki ora dijamin dening artileri utawa bedhil mesin.
  Bocah wadon kasebut ngelingi pasuryan sing dicukur sing resik saka Arkady sing dikasihi, lan tembung-tembunge:
  - Ing perang, saben jeneng kaya klik bedhil cocked sampeyan ora kudu pitik jago tanpa nembak!
  Pikiran nguwatirake lan njijiki muncul, apa dheweke wis jinxed wong! Sawise kabeh, iki asring kedadeyan: sampeyan mung tresna karo wong, lan dheweke mati!
  Jepang, ketoke, ing panggonan iki dikuwasani kurang ditutupi trenches, terus ngliwati posisi pasukan Soviet watara Khabarovsk. Lan Vedmakova dheweke ditawan, nanging sanajan ora, dheweke wis dijupuk, dimuat menyang mobil lapis baja kanggo digawa menyang mburi. Mesin kasebut minangka antediluvian , mbokmenawa saka Perang Donya I, saengga ora bisa dideleng ing mburi infanteri. Kacepetan kira-kira 12 kilometer per jam. Brr! Tank pisanan ing donya, kendaraan kabeh terrain Prokhorov, bobote ora kurang, nanging nduweni kacepetan 40 kilometer per jam ing dalan gedhe lan 25 ing dalan gedhe. Ya, ing tangan siji, USSR nyerang kabeh Eropah, lan ing sisih liya, bagean penting ing Asia. Cah wedok noleh minggir, jebul ana ancaman nggolek geger. Sepira petenge ing bagean mobil lapis baja iki, jebule dadi papan pendaratan, utawa transportasi prajurit. Iku bakal becik, mesthi, kanggo uwal, pisanan njupuk nyisihaken saka rod lan tali kuwat. Lan carane nindakake? Sing cah wadon, mesthi, duwe katrampilan, sanajan dheweke kudu tinker, ing wektu sing padha narik borgol lan sawing liwat ranté sing diikat karo sikil. Nanging tali bisa uga cukup cocok ing kene. Pakaryan kasebut mboseni, nanging yen dheweke digawa menyang wilayah Manchuria, dheweke bakal duwe wektu. Bocah wadon kasebut nyopot tali saka kulit teles, sawed chain, lan ing wektu sing padha, panginten. Hmm , dudu koalisi guyon sing dibentuk nglawan Rusia Soviet: Menapa malih, monster paling serius yaiku Jerman. Negara kanthi teknologi canggih, pasukan sing kuwat. Contone, dheweke krungu bab fighter ME-309 anyar. Kayane iki wis mabur. Dheweke ora duwe data sing tepat babagan senjata , nanging miturut gosip pesawat iki duwe pitung titik tembak. Iki minangka senjata sing serius banget, yen dipikirake YAK =9 mung ana loro, lan ora ana kendaraan ing pejuang Soviet sing duwe luwih saka telung poin. Coba ngalahake monster kasebut! Ya, Focke-Wulf minangka mesin sing serius banget, luwih unggul ing persenjataan tinimbang pesawat Soviet, lan malah bisa nggawa bom meh rong ton. Wis ing pungkasan taun 1942, dheweke bersenjata karo rong meriam 20 mm lan 4 bedhil mesin 13 mm. Nanging misale jek sing jinis anyar saka pesawat tempur-serangan lan tukang ngebom karo loro 30-mm lan papat meriam 20-mm wis katon. Iku wis monster, monster kanggo kabeh monsters! Lan miturut desas-desus, pesawat tempur kanthi wolung bedhil 30 mm wis digawe! Coba ghoul iki lan ngalahake dheweke! Kepiye perancang Soviet pengin nanggapi iki? Vitchakova krungu manawa ana karya ing Yak-3. Kurator saka departemen Beria ngandhani babagan iki. Iku misale jek sing sorotan utama pesawat bakal bobot entheng saka struktur, tanpa mesin tambahan lan gaman. Maneuverability, mesthi, apik, nanging aku pengin nambah persenjataan! Sawise kabeh, ing tinju, mesthi, atlet entheng ing bobot saka wulu luwih maneuverable saka heavyweight , nanging meh mesthi bakal kalah kanggo wong. Iku ora kanggo apa-apa sing ana kategori bobot, lan antarane petinju profesional, daya striking paling rego. Sampeyan perlu kanggo ngiyataken persenjataan pesawat Soviet, lan mung banjur Wehrmacht bakal diantemi ing footing witjaksono. Saka separo kapindho taun 1942, kaunggulan Luftwaffe ing udhara wiwit nguap, sanajan ing Maret 1943, USSR duwe kauntungan, nanging ... Pengkhianatan Sekutu ngganti keseimbangan kekuwatan. Wow, Hitler tiwas tanggal 13 Maret, lan saiki mung pungkasan April, lan kepiye keseimbangan pasukan wis owah. Dadi cepet saka posisi strategis nguntungake menyang strategis meh kalah siji . Meh, amarga isih ana pangarep-arep yen Jerman bakal dikalahake sadurunge entuk keunggulan strategis lan teknologi tinimbang USSR. Khususe, Sekutu bisa nyuplai pesawat akeh kanggo Nazi, nanging pilot Jerman butuh wektu kanggo sinau carane mabur . Nanging, ana bedane ing teknologi lan panel instrumen. Tank uga mbutuhake kru sing dilatih, lan uga kinerja Chevron ing mangsa Rusia ora apik banget. Senapan otomatis M-18... Ora ana sing ala, nanging tingkat geni luwih murah tinimbang model Soviet sing paling apik, sanajan akurasi sing unggul! Ing cendhak, masalah iku masalah! Ana uga, Nanging, Churchills misuwur karo waja kuat lan kinerja driving apik. Mesthi wae, kita uga kudu nglawan dheweke . Lan suwene perang , luwih akeh peralatan sing bakal ditampa dening Nazi. Iki tegese kesimpulane gampang: kita kudu ngalahake Jerman ing musim panas. Kanggo Jepang, luwih becik mbatesi pertahanan aktif lan ngluncurake serangan balik nggunakake keunggulan kualitatif ing tank. Nanging maneh, ngirit energi sabisa-bisa. Tanpa ditarik menyang perang sing dawa, lan mbangun pertahanan ing garis sing wis disiapake sadurunge. Isih ana kesempatan kanggo nggunakake Tentara Abang Cina, nanging rezim Chiang Kai-shek nyerang kanthi kabeh kekuwatane. Dadi saiki sampeyan bisa ngandelake kekuwatane dhewe. Nalika arep nyerang? Wektu paling apik yaiku ing pungkasan Mei, nalika dalan wis garing lan bala bantuan teka kanggo pasukan. Vedmakova dhéwé bakal ngirim jotosan pisanan ing arah Oryol, lan banjur ing wilayah Kharkov, kanggo ngusir Jerman metu saka industri Donbass, lan banjur karo Maret dipeksa liwat Ukraina, langsung nyebrang Dnieper, lan luwih kanggo Romania. . Nanging, sampeyan bisa nguripake lor, mbebasake Belarus, lan pindhah ing mburi grup tengah. Ing idea sakabèhé apik, Nanging, ana uga shortcomings, nyerang ing arah Oryol paling ketok, lan fasis bakal nunggu ing kono. Benteng-benteng kudu diretas.
  Ing kene, mesthine, bedhil lan Katyusha bakal migunani. Sistem sing terakhir ngasilake efek moral sing kuwat, utamane. Ing kasus apa wae, sampeyan butuh akeh bedhil lan roket Katyusha kanggo ngebom pertahanan mungsuh nganggo cangkang. Umumé, pengalaman Perang Donya I nuduhake yen luwih gampang kanggo mbela tinimbang nyerang, lan yen Jerman Kaiser ora kesel pasukane kanthi serangan musim semi 1918, perang bisa bertahan nganti pirang-pirang taun. Nanging Perang Donya II mbuktekake kaunggulan taktik nyerang tinimbang taktik pertahanan. Contone, kekalahan cepet saka Polandia lan, utamane, kekalahan sing luar biasa saka koalisi sekutu Barat sing kuat. Nazi ngalahake pasukan unggul ing sasi setengah, mung ngliwati Garis Maginot sing ora bisa ditembus. Perang ing Afrika, ing kawitan pasukan unggul Italia dikalahaké dening jotosan nemtokake saka Inggris. Banjur Rommel ngalahaké pasukan Inggris sing luwih kuwat nalika nyerang kanthi cepet. Nanging mesthine, conto sing paling nggumunake yaiku USSR ing taun 1941, bencana gedhe saka tentara sing kuwat. Lan operasi nyerang retaliatory sing ngalahake unit Jerman. Dadi sing utama yaiku nyerang dhewe, tanpa ngenteni tekanan tank Jerman anyar. A perang protracted attrition dadi meh ora duwe pengarep-arep, kajaba, mesthi, ilmuwan Soviet nggawe senjata Ajaib! Sing terakhir, ing asas, bisa uga, contone, dheweke krungu yen bisa nggawe bom sing bisa ngrusak kutha. Kajaba iku, bom kasebut bakal bobote telu nganti patang ton. Katon kaya dongeng, nanging ... Kita lair kanggo nggawe dongeng dadi kasunyatan.
  Cara sing luwih menarik yaiku senjata laser sing diterangake ing Hyperboloid insinyur Garin. Bab sing kaya mengkono iku bisa numpes kabeh tentara tank, pesawat, lan kapal. Mesthi, nggawe gegaman kuwi, lan ora mung Reich Katelu, nanging uga Pindos pengkhianat, kabeh donya kapitalis bakal mungkasi. Lan spanduk komunisme sing padhang bakal sumunar ing planet iki. Nanging sakperangan alesan senjata kuwi durung digawe. Pangilon dudu cara paling apik kanggo ngumpulake energi pembakaran dadi siji aliran. Lan butuh energi luwih akeh kanggo ngethok kapal. Senajan, yen klempakan kanggo fineness micron, iku cukup bisa kanggo Cut loro pesawat lan kapal perang. Senjata ajaib sing bakal mbantu nylametake USSR. Lan iki efek laser, ing wangun beda. Pungkasan, rante wis ilang lan meh gratis, lan potongan-potongan tali wis ana.
  Witcherova ngandika:
  - Sabar lan kerja, yen karo sampeyan, sampeyan dudu mayit!
  Wong wedok iku ngadeg lan ngetok-ngetok sikile sing telanjang ing tutupe. Ora ana reaksi. Dheweke nuthuk luwih keras. Kanggo nanggepi, ana sumpah ing basa Jepang, nanging ora ana reaksi. Banjur Witcher wiwit nyanyi kanthi frustasi. Lan dheweke nyanyi ing ndhuwur swarane, kaya primadona ing pesta ulang taun:
  Gerombolan Wehrmacht dadi liar
  Gemuruh bedhil lan tabrakan pedhang!
  Kumelun mundhak nganti sasi,
  Distorsi sinar saka swarga!
    
  Wis pirang-pirang abad, tanah air misuwur,
  Aku bakal menehi daging kanggo Rusia!
  Aku tresna sampeyan, ayu Rus',
  Pangéran sakèhing ratu nunggil karo kita!
    
  Oh, sampeyan kriting kriting saka negara,
  Swara aspens emas rustles!
  sedulur falcon Ortodoks,
  Gusti Allah ngilhami tentara kanggo tumindak heroik!
    
  Ing dina sing adhem utawa panas,
  Mungkin awan bakal nggawa pepeteng!
  Kita babi fasis, kaya sapu,
  Kanggo goyangake nistha saka pasuryan!
    
  Sebab partai kita mung,
  Perang kanggo wong Soviet!
  Kita nyanyi lagu sing wani,
  Pikiran kasebut munggah kaya manuk garudha!
    
  Stalin iku wicaksana, becike panguwasa,
  Kita lagi dituntun menyang perang fana sing nggegirisi!
  Banner Tanah Air, alu saka pemenang,
  Aku siyap kanggo argue karo Pallas-nasib!
    
  Sebabe Lenin bakal langgeng,
  Kita bakal mbangun komunisme suci!
  Percaya, piwulang manungsa,
  Fasisme bakal remuk menyang telenging pepeteng!
    
  Kabeh planet kaya manuk sing bebas,
  Ayo mabur menyang lintang sing adoh, menyang jagad!
  Soko padhang lan mulya
  Kita, kaya pematung, bakal nggawe!
    
  Lan Rusia ing sangisore gendera abang,
  Iku kaya swarga Eden bakal mekar!
  Sebab Lenin, kersane Stalin,
  Pimpin kita maju menyang prestasi!
  Oke, sampeyan ora ngerti apa sing kedadeyan ing Ultramatrix Hypernet.
  Tank Jerman saiki nyerang pionir enom. Lan sing pisanan teka yaiku tank Lev sing kuwat lan dilindhungi kanthi apik. Padha meh impenetrable, ora mung ing ngarep, nanging malah ing sisih mung sawetara bedhil bisa njupuk. Bathuk saka awak tank Lev punika 150 milimeter nglukis, ing amba saka patang puluh lima derajat. Tegese, ora ana meriam Soviet sing bisa nembus. Lan bathuk menara 240 milimeter, lan uga ing lereng. Lan iki anti-pulsar - dheweke uga ora njupuk bedhil Soviet.
  Kajaba yen sampeyan mencet karo kaliber gedhe banget, nanging sampeyan isih kudu bisa kanggo mencet karo. Nanging iki ora gampang kanggo nglawan target sing obah.
  Sabanjure yaiku Macan Jerman. Iku model Tiger-1 kanthi menara lan lambung meh persegi. Nanging waja saka sisih cukup nglukis - 82 millimeters, lan mung bisa penetrated saka mriem 76 mm saka jarak cendhak, lan malah banjur, ora manawa.
  Tiger-2 mengko karo piring waja sloped durung dilebokake ing produksi. Panther, sanajan paling cepet saka tank Jerman, lags konco, amarga iku banget armored ing sisih. Sabanjure ana tank liyane sing luwih entheng lan lawas.
  Malah ana T-3, kanthi meriam bledosan dhuwur sing cendhak, tank sing bakal mandheg. Nanging ing taun 1941 sing paling nyebar. Lan T-4 karo bedhil modern, malah unggul ing waja-tindik daya kanggo T-34-76. Menagerie kaya mengkono katon ing kene. Lan saperangan saka Ferdinands. Ing kasus iki, bedhil self-propelled ora diprodhuksi massal, luwih praktis, luwih entheng lan luwih efektif Jagdpanther bedhil poto-propelled . Ing cendhak, daya nyengsemaken.
  Valerka ngucap:
  - Wah! Carane menehi hasil karo iki?
  Leshka ngangkat pundhake lan mangsuli:
  - We kudu blasters! Lan luwih apik yaiku hyperblasters !
  Slavka cekikikan lan cekikikan:
  - Kanthi hyperblaster , wong bodho bisa ngrusak teknologi abad rong puloh lan nyemprotake menyang quark. Dadi coba kanthi wicaksana!
  Marinka manthuk karo mesem:
  - Kita duwe senjata sing efektif kayata paket mbledhos sing digawe saka batu bara. Iki sing kudu digunakake!
  Valerka cekikikan lan nyanyi:
  Ireng kaya arang
  Ana kembang jagung...
  Kembang bakung ing lebak bakal mekar,
  Esuke nganti jam lima!
  Levka menggelengkan kepalanya:
  - Apa sampeyan bisa ngalahake monster kaya "Singa" kanthi paket mbledhos? Waja dheweke kandel banget.
  Slava manthuk lan nyathet:
  - Lev, iku battering ram!
  Bocah perintis kasebut ngeklik driji sikile lan ndeleng tangane. Nanging hyperblaster, utawa senjata saka mangsa, ora katon.
  Marinka ngguyu lan mangsuli:
  - Kita kudu nggunakake apa sing kita duwe! Ing kene, kaya sing dikandhakake, kabeh adil!
  Valerka mrengut, nglirik kancane lan nyathet:
  - Iku misale jek aku teka munggah karo soko!
  Levka nguwuh- uwuh :
  - Turkey panginten lan rampung ing sup!
  Ora nggatekake ejekane mitra enome, Valerka ngangkat tas batu bara sing mbledhos nganggo driji sikile. Lan bledug batu bara bisa njeblug luwih kuat tinimbang RDX.
  Lan terminator enom njupuk lan meksa mbuwang hadiah matèni saka annihilation. Lan paket, mabur ing busur, tabrakan ing trek tengen tank Singa Jerman. Dheweke , sawise nampa karusakan, njupuk lan nguripake menyang tengen. Lan loro mastodon baja, bobot sangang puluh ton saben, njupuk lan tabrakan. Waja saka mesin kuwoso crumpled.
  Lan bledosan gludhug, lan kit pertempuran wiwit njeblug.
  Lan menara tiba saka tank. Lan carane padha gludhug.
  Marinka nguwuh kanthi bungah:
  - Ultrapulsar!
  Levka nambahake, nyengir:
  - Hyperstar !
  Slava uga njupuk paket bledosan karo driji sikil telanjang lan mbanting menyang mobil fasis.
  Lan dheweke uga tiba ing uler. Lan maneh loro nawakke Lev tabrakan karo nggero, lan maneh kit pertempuran mbledhos, lan bledosan. Lan cangkang, sawise murub, nyuwek menara.
  Valerka nyathet, nyetak tumit sing telanjang ing suket:
  - Sampeyan ndeleng, sampeyan bisa nindakake tanpa hyperblasters ! Sing utama dudu kegilaan sing ngrusak senjata, nanging intelijen wong sing nggunakake!
  Marinka uga mbuwang paket batu bara sing mbledhos lan ngrusak kanthi driji sikil. Trek kasebut rusak ing sisih siji. Lan maneh tank saka Reich Katelu tabrakan.
  Lan maneh bledosan, karusakan lan detonasi.
  Prawan pionir lan terminator nganggo rok cendhak nyathet:
  - Wong bodho sing kuwat bisa mateni wong sing jenius, nanging ora bisa ngalahake wong bodho sing ora pati penting!
  Levka uga mbuwang hadiah pati, nyuwek trek lan meksa mobil kanggo nguripake, nyurung monsters baja miring. Lan padha njeblug saka detonation alam bébas.
  Prajurit kasebut ngandika:
  - Panglima sing apik yaiku singa nalika paling sethithik rubah cilik, kanthi genggeman lan kecerdasan serigala, lan dudu wedhus lanang!
  Valerka manthuk, maneh mbuwang hadiah pembunuh saka annihilation, mbungkus tank lan nyurung siji liyane, nyathet:
  - Prajurit bisa dadi jenderal, nanging wedhus lanang ora bisa dadi singa, yen dheweke duwe pikiran wedhus, dheweke ora bisa nyegah dikirim menyang barbecue dening rubah!
  Slavka, mbuwang granat karo tumit telanjang, ngandika:
  - Elek dadi wedhus sing dicukur rubah, nanging luwih elek dadi babi sing malah wedhus dilebokake kanggo panggangan!
  Sawisé iku , papat pionir kanthi sikil gundhul wiwit mbuwang bahan peledak saka batu bara menyang tank, nyurung wong-wong mau bebarengan luwih energetically. Mula Macan lan Panther dikongkon nyembelih.
  Ing wektu sing padha , para terminator pionir enom wiwit nyanyi, nyipta kabeh puisi nalika padha mlaku, lan sing heroik:
  Apa tegese pelopor impen,
  Maju terus komunisme...
  Agunging kepinginan enom,
  Pindhah ing undhak-undhakan tanpa wates!
  
  Kita anak saka Fatherland sing ayu,
  Lan Lenin madhangi dalan kanggo kita ...
  Senajan donya iki mbebayani,
  Inspirasi kita kanggo tumindak gedhe!
  
  Kita menyang sawah kanggo kerja,
  Godhong suket nyenyet ing tlapakane...
  Napa bocah lanang kita butuh bot?
  Bugler muter ing tutup!
  
  Carane ayu ing donya Soviet,
  Aster, lili banyu, berlian ...
  Kita mlaku minangka tim sing bersatu,
  Kita kenek bourgeoisie ing mripat!
  
  Yen kita kudu nyusoni sapi,
  Lan ngethok suket nganggo sabit...
  Lan Stalin lan Lenin, loro,
  Aku bakal nyimpen geni ing atiku!
  
  Ing jeneng tanah air Soviet,
  Siap-siap nang mburi bajak...
  Kita tanpa alas kaki ing nesu bocah,
  Ayo ngalahake wong diwasa watara rong puluh taun!
  
  Iki kekuwatan Hitler teka,
  Gerombolan jahat nyerang ...
  Lan fasisme nyerang neraka Kain,
  Lan badai salju gedhe ndamu!
  
  Nanging kita pionir ora bakal goyah,
  Ngerti USSR kita gedhe ...
  Ayo mbuwang granat nganggo sikil telanjang,
  Ayo padha nuduhake keberanian kanthi conto!
  
  Kita tresna tanah air kita,
  Ing endi cita-cita Stalin babagan katresnan ...
  Lan ora ana bocah wadon sing ayu maneh,
  Ora nggumunake pujangga ngarang!
  
  Ayo ana gendera komunisme iki,
  Kanggo sumunar ing ndhuwur Tanah Air kita ...
  Kita kudu ora kena pengaruh fasisme,
  Lulus ujian kanthi A!
  
  Pionir perang cedhak Moscow,
  Ing ngendi Hitler sing jahat munggah karo gerombolan ...
  Nanging kita bangga kanca-kanca,
  Ayo lanang lan wadon ora nganggo alas!
  
  Inggih, kita pejuang raksasa,
  Dadi sampeyan kudu ngerti carane perang ...
  manunggal karo Tanah Air ,
  Ngerti yen bruwang Rusia nesu!
  
  Ing salju, lanang, wadon,
  Kaya manuk mlaku tanpa alas...
  Dheweke njupuk saka bedhil mesin,
  Lan dheweke nyekel sampeyan nganggo laso, kanthi paksa!
  
  Bocah lanang mbungkuk ing peta,
  Lan dasi murub kaya geni ...
  Dheweke ahli strategi sing wicaksana - malah akeh banget,
  Lan kekuwatan jiwa iku monolitik!
  
  Ing kene bocah wadon njupuk granat,
  Nyolong kaya kucing liwat salju ...
  Fasis nemu comeuppance
  Lan peluru nempuh mungsuh nalika mlayu!
  
  Nah , kita bocah-bocah sing keren,
  Kita nulis kaya es ing mungsuh kita ...
  Frost banget kuwat - tanpa alas kaki ,
  Saka éwadéné, ngerti sing kita ing kadhemen!
  
  Nah, apa delima kanggo bocah lanang?
  Dheweke mbuwang dheweke kanggo nyusul ...
  Lan Fuhrer kudu mbayar maneh,
  Aja remet metu moan saka monster!
  
  Iki cah wadon lagi nembak bazooka,
  Dheweke ngilangi tumit wedge ...
  Tangane lincah banget
  Perang kaya Iblis!
  
  Ya, Hitler bakal ngalami masalah ,
  Aku nabrak tinju sing kuat ...
  Sawise kabeh, karo tim baja kita,
  Dheweke mesthi bakal entuk nikel!
  
  Kita pionir mung anak lahiriah,
  Nyatane, setan liar sing nggodhok ing njero aku ...
  Lan Fuhrer bakal mangsuli kekerasan,
  Kita duwe pedhang lan tameng sing landhep!
  
  Nanging mungsuh bakal menehi wangsulan,
  Dheweke beku ing salju sanajan nganggo sepatu bot ...
  Lan kita tanpa alas kaki ing mangsa lan ing mangsa panas,
  Lan kita ndeleng tentara Hitler ing peti mati!
  
  Padha nuduhake kekuwatan ing perang,
  Sing malah Setan dhewe goyang...
  Wong lanang malah bakal nyuwek baya ing perang,
  Negara kita kuwat banget!
  
  Ngerti manawa ora ana sing bisa ngrusak kita,
  Ati-ati karo bocah lanang, bajingan predator ...
  pasuryan supaya hard cedhak Moscow ,
  Banjur Stalingrad ngenteni!
  
  Ing kene para perintis nembakake slingshot,
  Dheweke kanthi akurat nembak Macan sing nggegirisi iki ...
  Lan tumitku sumunar ing kadhemen,
  Ora ana wektu kanggo game nganggur!
  
  Iki bocah-bocah, iki prajurit wiwit bayi,
  Bisa nuduhake kelas dhuwur ...
  Lan swara cilik cah wadon muni,
  Kok malah maling wedi?
  
  Bocah-bocah wadon duwe lintang ing atine,
  Dheweke ngerti yen jinis sing adil ...
  Durung telat kanggo perang,
  Muga-muga mungsuh sing cidra ditumpes!
  
  Nazi malah duwe orc,
  Ing antarane sekutu, percaya marang aku ...
  Nanging swarane para pionir iku cetha,
  Bakal mbukak lawang kanggo elves kamulyane!
  
  Lan ksatria kita, sampeyan ngerti, ora bakal flinch,
  Dheweke bakal nuduhake kelas paling gedhe ...
  Ing kene padha swaying dening angin, aku weruh wit pinus,
  Gagak kasebut ditembak ing mripate!
  
  Kita perang kanthi wani ing Stalingrad,
  Ya, pionir Lenin minangka putra ...
  Bocah-bocah tanpa alas mlaku kanthi tenang,
  Saka Rusia Putih nganti Kolyma!
  
  Lan Stalin, pimpinan sing katon apik,
  Dheweke uga dadi eksekusi sing nesu kanggo Jerman ...
  Ayo ular weling ala iki sirna,
  Tangis pait bocah ora bakal tangi!
  
  Busur sing nggegirisi ing Kursk mbengkongake,
  Tank "Panther" lincah kaya rubah ...
  Nanging karo kita, para pionir, bakal ana pemuda,
  Bocah-bocah wadon pancen ayu!
  
  Dadi ayo padha ora nyerah, pionir, marang Macan,
  Ferdinand sing kuat cepet-cepet mlebu perang ...
  Bocah lanang iku ngarang, kita ndeleng lyre,
  Lan mesin mbukak deftly!
  
  Ya, wong lanang kasebut kanthi kendel mbuwang granat,
  Lan dheweke nabrak uler kanthi ngamuk ...
  Iki cah wadon nyisir kepangan,
  Kita ora wedi karo bom lan napalm!
  
  Peperangan saiki rame ing Dnieper,
  Lan akeh getih sing diwutahake - perang kasebut atos ...
  Kawula badhe nyuwun pangapunten dhateng Tanah Air,
  Apa yen aku ora sehat ing perang!
  
  Kanggo pionir ora ana tembung kanggo kelemahane,
  Dheweke pancen pejuang sing hebat, pejuang ...
  ora bakal ngalahake wong enom , sampeyan ngerti,
  Bocah-bocah wadon bakal tansah katon seger!
  
  Lah, bocah-bocah wadon padha nggegirisi,
  Ya, bocah kasebut tiba, njupuk peluru ...
  Nanging ngerti yen nyawa iku langgeng - ora bakal sirna,
  Stalin piyambak dianugerahi urutan anumerta!
  
  Kita pitados bilih ilmu punika maha kuasa,
  Kabeh wong mati bakal tangi kanggo ganjaran ...
  Lan pati kanggo pionir, sampeyan ngerti, ora duwe daya,
  Ayo nggawa bedhil mesin menyang jagad swarga!
  
  Muga-muga jagad iki ana ing komunisme,
  Kang dadi dalan kang padhang lan suci...
  Padha ora nyisihake nyawane kanggo kamenangan,
  Lan kita ora bakal nguripake adoh saka dalan Soviet!
  
  Ing Berlin para pionir lagi mlaku,
  Esem, gemuruh orkestra lan kembang ...
  Lan bocah-bocah nggambar gendera abang karo srengenge,
  Gedhe, ngimpi paling sumringah!
  . BAB 9.
  Kangge , ing panggonan liyane ing kasunyatan virtual saka Ultramatrix saka Hypernet, liyane, acara menarik lan nyenengake njupuk Panggonan. Sanajan, ing wektu sing padha, loro-lorone ngimpi lan mung neraka.
  Ing tanggal 30 Januari 1946, kabeh Reich Katelu kanthi solemn ngrayakake kekuwatan Nazi. Pancen, ing telulas taun prestasi Nazi mung Fantastic! Negara kasebut, sing ana ing krisis sing abot, wis nguwasani wilayah paling akeh ing jagad iki. Jinis senjata paling anyar wis digawe, ekonomi wis berkembang, Reich Katelu wis dadi kekaisaran sing sejatine global, sing duweke nutupi jagad iki!
  Fuhrer dhewe, sing ora seneng mangsa, ngrayakake ulang taun ing Siprus. Panggonan permanen kang dumunung ing kono, mboko sithik ngowahi menyang ibukutha anyar saka Reich Katelu.
  Kaping pisanan, Hitler ditampilake teknik anyar. Pesawat tempur disk bisa obah ing sembarang arah lan mabur nganti dhuwur sèket kilometer. Rudal A-15, sing bisa mabur saka siji bawana menyang bawana liyane lan dikontrol dening radio. Kajaba iku, kanggo nindakake muatan bahan peledak utawa gas sing bobote nganti rolas ton menyang target. Iki minangka sistem senjata paling anyar. Sawetara satelit uga wis diluncurake menyang orbit Bumi rendah.
  Salah sawijining pangembangan yaiku demonstrasi tank lemah sing bisa nggayuh kecepatan ing lemah nganti pitulas kilometer per jam lan kanthi cadangan daya nganti limang atus kilometer.
  Padha uga nuduhake E-500, supertank bobot watara wolung atus ton. Persenjataan: rong peluncur bom, telung meriam 88 mm kanthi dawa laras 100 EL, lan rolas bedhil anti-pesawat multi-tujuan. Kendaraan iki, nanging, abot banget kanggo transportasi kanthi rel lan luwih cocok kanggo souvenir tinimbang kanggo pertempuran nyata. Mbok menawa sampeyan ngirim menyang Leningrad kanthi kapal tongkang.
  Dheweke uga nuduhake Hitler senapan serbu MP-54 sing luwih apik, sing bisa nembak saka pojok lan tikel peluru nalika ditembak. Kajaba iku, kartrid karo inti uranium lan bedhil bisa ngarahke ing limang kilometer, penetrating nganti sèket millimeters waja, padha dites. Peluru wulu digunakake ing kene. Prestasi paling anyar saka teknologi Hitler. Kabeh sing paling apik ...
  Nanging conto sing paling menarik yaiku munculé tank piramida pisanan sing ana ing logam. Iki minangka kapentingan khusus kanggo Hitler. Wangun tank iku flattened, rada elongated piramida. Pancen, mesin kasebut ora duwe sektor sing ringkih. Lan ora ana tray - rol cilik nutupi kabeh permukaan ngisor mesin. Nalika dipecat saka sembarang amba, cangkang ricochet. Fritz nindakake tes, nembak saka meriam 105 mm. Nyengsemaken tenan. Waja semen nggambarake cangkang bedhil Jerman, kajaba cangkang wulu. tank piramida pisanan durung rampung sampurna, lan bobot pitung puluh ton, karo waja frontal 250 mm lan waja mburi 200 mm. Mesthi wae, bakal terus didandani lan ditingkatake.
  Nanging wiwitan wis digawe. Lan mobil anyar wis dijenengi AG - kanggo pakurmatan saka Hitler. The Fuhrer, ing kasus apa wae, seneng. Sisih tank lan, sing paling penting, ndhuwur kasebut dilindhungi kanthi aman, kalebu saka pesawat serangan Soviet sing nggegirisi kanthi bom kumulatif cilik. Lan saka impact saka mobil Amérika, kang, Nanging, ora cocog maneh, amarga Amerika wis capitulated.
  Tank piramida kasebut dijenengi AG-70, adhedhasar bobot kendaraan. Gun iku padha 105 mm, karo tingkat geni rada luwih saka rolas babak saben menit lan tong minyak replaceable. Nanging iki ora watesan. Iki minangka pangembangan bedhil tekanan dhuwur sing luwih maju, nanging ora nganggo tong minyak sing dawa. Nanging , tekanan dhuwur ing sungsang bedhil bakal menehi kecepatan awal sing luwih dhuwur kanggo proyektil. Lan bakal nambah jangkoan, akurasi lan daya penetrating shooting.
  Nanging bedhil tekanan dhuwur anyar durung siyap. Nanging, durung relevan. USSR isih duwe tank utama T-34-85, sing bedhil Jerman nembus kaya jarum panas liwat blotter. Kulawarga Isov ora umum dikenal, kajaba IS-2 sing wis lawas , tank IS-3 larang banget lan mbutuhake tenaga kerja. Nanging IS-4 durung mlebu produksi.
  Saiki, Jerman njaga kauntungan kualitatif tanpa syarat. Lan, mbok menawa, kuantitatif. Dheweke duwe tanker akeh, malah bisa dadi pimpinan Amerika.
  Demonstrasi ME-362, kanthi kacepetan siji lan setengah ewu kilometer per jam, lan pesawat liyane nyengsemaken. Nanging, pesawat jet, mesthi, ora bisa dibandhingake karo disket ing kacepetan utawa efisiensi. "Flying saucers" duwe tingkat sing luwih dhuwur. Dheweke wis akselerasi nganti wolung kacepetan swara. Lan padha ram everyone.
  Menarik uga senapan karo pemandangan infra merah, peluncur granat, bazookas, lan modifikasi Faustpatron sing luwih apik, bisa nabrak kabeh kilometer, nusuk IS-2 ing bathuk kanthi muatan berbentuk. Luftfausts , bisa tekan nganti limang kilometer. Rudal permukaan-ke-udara paling anyar sing nanggepi swara.
  sing bentuke cakram dirancang dening Kurt Tank. Iku uga gegaman praktis, utamané ing perang nglawan partisans, lan akeh liyane .
  Helikopter kasebut rada rentan kanggo geni saka permukaan, nanging luwih efektif nglayang ing udara. Salah sawijining gagasan yaiku nggunakake waja sing keropos, luwih entheng lan ngasilake ricochet.
  Fuhrer ditampilake waja iki, kang bisa dadi pembangunan massive lan janjeni ing mangsa.
  Desainer nerangake:
  - Sing utama yaiku nambah elastisitas logam, banjur kabeh bakal ana ing lingkungan sing sampurna. Oh Fuhrer, logam keropos minangka revolusi ing waja!
  Hitler, carane dheweke cackles :
  - Aku prajurit gedhe, luwih apik tinimbang Genghis Khan! Lan pracaya kula, kita duwe sethitik banget tanah!
  Sampeyan isih bisa ndeleng macem-macem panemuan, kalebu pena sing njupuk peluru mbledhos, lan bom ukuran kacang polong, nanging banget matine . Nanging, ana wektu kanggo bisnis, lan wektu kanggo seneng-seneng.
  Lan Hitler seneng nyenengi hiburan favorit: pertempuran gladiator.
  Colosseum dibangun kanggo nampung yuta wong. Prajurit lan perwira, lanang lan wadon, sing padha lunga, padha nglumpuk ana ing kono. Padha nonton kanthi seneng tontonan sing apik banget. Apa ana sing arep gelut? Dadi bakal kelakon!
  Hitler lan punggawané nonton paprangan. Ing sisih tengen Fuhrer lungguh cah lanang langgeng Friedrich lan bojoné Helga. Pilot kasebut wis ngandut lan ngimpi duwe anak lanang.
  Ana uga tokoh liyane. Khususe, Speer, Menteri Persenjataan lan Amunisi Reich. Saiki ana restrukturisasi utama ekonomi donya sing cocog karo tatanan anyar. Cukup akeh sing dibangun. Nanging Fuhrer mbutuhake pendhudhukan kabeh wilayah USSR. Kanggo mbangun jalur sepur saka Arkhangelsk menyang Chukotka, lan luwih menyang Alaska lan wilayah tengah AS.
  Iku uga apik kanggo duwe jalur sepur Burley - Moscow-Delhi menyang Beijing. Kuwi rencana gedhe-gedhe saka Fuhrer.
  Kaputusan Hitler: - We kudu unwaveringly nelukake kabeh Rusia, lan kita bakal weruh!
  Ing sawetoro wektu, anggota saka Menagerie dihibur dening tontonan. Ana prawan mlayu menyang arena mung nganggo kathok lan rambut putih. Dheweke duwe pedhang ing tangane. Prajurit nyembah marang Fuhrer lan punggawane. Iku banget estetis nalika bocah-bocah wadon perang meh wuda . Lan sikil gundhul cipratan ing kerikil kanthi sih-rahmat sing ora bisa ditiru.
  Ana bocah wadon pirang, juru warta kasebut ngumumake jenenge Astarata . Kapindho rambut abang, jejuluk Kilat lan nganggo saber.
  Bocah-bocah wadon loro padha ngadeg nglawan saben liyane. Wong ayu banget estetis, meh wuda, mung kathok tipis, sing pirang abang, lan sing abang putih.
  Hitler, ndeleng wong-wong mau, desahan banget lan ngandika:
  - Padha ayu banget. Lan kanggo ngrusak kaendahan kasebut, ayo ngomong, sayang banget!
  Borman nyaranake karo mesem:
  - Apa sampeyan pengin wong loro tetep urip, Fuhrer?
  Hitler manthuk sarujuk:
  - Urip lan ora cacad. Ya , bisa uga dheweke bakal ngeruk awake dhewe! Kita kanggo estetika!
  Borman manthuk karo mesem saka pengusaha wicaksana:
  - Ayo nindakake kabeh kanthi bener, oh sing paling gedhe !
  The Fuhrer mesem puas lan wiwit ngunyah permen karet Amerika. Nah, iki menarik. Amerika duwe rasa lan kabeh katon seger lan nyenengake. Utamané permen karet. Ing wektu sing padha, Fuhrer duwe campuran nanas, gedhang lan jeruk karo coklat ing piring emas sing dihiasi berlian.
  Hitler ora seneng daging, nanging seneng coklat karo woh jeruk lan es krim.
  Dheweke uga seneng ndeleng awak wanita wuda. Umumé, akeh film kanthi mudho ditembak ing Reich Katelu . Malah bocah enom diwulang pelajaran Eros ing sekolah.
  Slogan kasebut yaiku: - Duwe anak liyane. Resmi, diijini duwe bojo papat, dene homoseksual dilarang. Wong enom diwulangake yen bocah-bocah wadon kudu tresna marang lanang, lan lanang kudu tresna marang bocah-bocah wadon, lan jinis iku apik! Lan ora ana sing salah yen ana hubungan seksual ing sisih, lan yen kekasihmu luwih becik tinimbang bojomu, mula luwih becik nglairake kekasihmu.
  Bocah-bocah wadon ing arena pager banget anggun lan trampil. Cetha yen bocah-bocah wadon wis dilatih kanthi apik. Obahe awak sing telanjang, otot sing cepet banget lan nyenengake mripat. Ing layar amba, bocah-bocah wadon ditampilake close-up lan ing werna. Penonton seneng.
  The Fuhrer katon ing bocah-bocah wadon liwat teropong. Lan bisik-bisik:
  - Batu bara ing sangisore sikil!
  Batu bara kasebar ing ngisor tlapakane bocah-bocah wadon. Salah sawijining panyiksa sing disenengi Hitler yaiku nggoreng tumit bocah-bocah wadon ayu. Ngobong puting susu uga nyenengake banget.
  Fuhrer seneng nyiksa wanita lan bocah lanang sing ayu. Katresnan nyiksa wis jelas katon ing Marquis de Sade. Nanging, Hitler ora seneng nalika wong wadon ayu mati, lan nyoba kanggo torture wong moderat, ora pati.
  Nanging kepiye sampeyan ora bisa nyiksa bocah wadon? Liyane hiburan nomer siji saka fasis yaiku nyiksa pionir. Pancen menarik banget. Sampeyan nyiksa bocah kasebut, nanging dheweke nolak. Kompetisi kabeh: apa sampeyan pamisah utawa ora. Yen ora, perintis bakal mati amarga disiksa.
  Lan Fuhrer pegel amarga torture ora cukup trampil.
  Saiki bocah wadon rambut abang wis ilang sabere. Lan prajurit blonde ngempet racun:
  - Nyuwun pangaksama!
  Si rambut abang matur marang para rawuh:
  - Nyisakke kula, please!
  The Fuhrer ngguyu lan dhawuh:
  - Oke, aku menehi jempol! Nanging ngobong tumit sing kalah nganggo wesi panas!
  Salah sawijining abdine nyolongake batang panas menyang tlapak sikile bocah wadon. Dheweke involuntarily njerit lan njerit, twitching dheweke burned Bare foot. Banjur dheweke tangi kanthi angel lan mlaku limping.
  Hitler mbengok:
  - Cauterize tumit kapindho dheweke kanggo simetri.
  Moor ageng nyuntak rod abang-panas menyang tlapakane bocah wadon sing rada kasar. Dheweke njerit lan tiba ing dhengkul. Merayap...
  The Fuhrer nyawang iki lan didilat lambé karnivora.
  Banjur, smacking lambene, ngandika:
  - Perang, mesthi njijiki, nanging sampeyan bisa nyiksa bocah-bocah wadon!
  Rombongan nggrundel karnivora.
  Fuhrer ngandika kasar:
  - Lan saiki wektu kanggo mateni! Ayo karo mayit!
  Bocah-bocah padha digawa menyang arena. Fuhrer biasane ora nyisihake, nanging Hitler seneng ndeleng bocah lanang setengah wuda. Ayo padha mati, luwih akeh wanita bakal nglairake wong kaya ngono !
  Iku rolas Cina perang nglawan rolas ireng. Bocah-bocah lanang padha gegaman pedhang lan keris, jebule supaya luwih akeh getihe.
  Hitler malah nggepuk lambene lan ngucap:
  - Oh segara, segara, segara, segara Orion!
  Bocah-bocah padha tabrakan lan wiwit nyuduk lan nyuduk. Bocah-bocah lanang , kira-kira umur telulas utawa patbelas taun, sejatine padha rebutan lan nyenyet.
  Fuhrer ora seneng karo balapan kuning lan ireng. Lan dheweke seneng ndeleng pembunuhan saka loro-lorone. Senajan , mesthi, nalika Rusia perang, lanang rambute padha luwih estetis nyenengake . Fuhrer minangka kewan, lan ing sisih siji dheweke ora ngerti rasa welas asih, nanging ing sisih liyane dheweke seneng karo bocah-bocah sing rambute apik. Nanging dheweke luwih seneng nyiksa wong-wong mau tanpa mateni. Kajaba bisa dadi pionir.
  Malah sayang yen saiki ora ana perang karo Rusia, lan serangan partisan wis mati.
  Stalin mènèhi pitunjuk supaya ora nglakoni sabotase utawa operasi militèr ing mburi garis mungsuh. Para partisan lan pejuang lemah meh beku. Para partisan yaiku nasionalis lokal utawa komunis fanatik. Kanggo kang Stalin ora netepake, nanging ana sawetara wong. Ana uga pembales wong sing nglawan fasis lan komunis. Dadi ora kabeh wong ngerti gencatan senjata. Lan ana cukup pasokan daging manungsa.
  Bisa disiapake kanggo gelut gladiator.
  The Fuhrer mangan sawetara es krim lan katon ing tontonan getih karo setengah mripat, tanpa malah nggawe taruhan.
  Nalika bocah pungkasan ing arena ditusuk ing mburi, mayit kasebut dipérang nganggo pancing lan diseret.
  Hitler ngguyu lan ngandika:
  - Kita wis rampung ngresiki!
  Banjur perang anyar. Bocah-bocah wadon kuning nglawan bocah-bocah wadon ireng. Menapa malih, para wadyabala dipun umbul-umbulaken wonten ing gelang kanthi wuda lan nganggo pedhang. Padha wiwit nyurung wong-wong mau nganggo tumbak lan pedhang.
  ngguyu kanthi seneng :
  - Aku wong pati! Luwih tepate, superman!
  Bocah-bocah wadon disusupi lan ngeruk saben liyane kanggo hiburan menagerie Nazi. Salah sijine prajurit kuning dhadhane dipotong lan getihen. Liyane tiba lan diunggahake kanthi nyekel obor ing rambute, utawa ing pangkone Venus. Sawetara wong entuk luwih elek. Wong kejem, kejem morale.
  Lan Fuhrer nyawang iki kanthi rakus banget.
  Nalika algojo ngobong rambute pubic wong wadon, iku banget nglarani, lan wong sadis sing Taufik dening iki. Hitler seneng nyiksa wanita kanthi nggegirisi. Lan ing kene wong-wong mau uga padha mati kasangsaran.
  The Fuhrer nyanyi kanthi seneng:
  - Mahkota para raja biyen ana ing tangane para algojo, miturut keputusane wong akeh! Lan aja mbuwang punts!
  Lan kewan, sing mbayangno awake dhewe dadi superman, lan malah Gusti Allah, ngguyu kaya wong edan sing kasar.
  Umumé, iku angel kanggo pracaya carane wong ing ngisor rata-rata dhuwur, sing ora malah wis rampung pendidikan menengah, bisa munggah kanggo kesempatan. Dadi penakluk paling gedhe ing planet Bumi. Lan apa sing kedadeyan ing jagad iki, yen Fuhrer, kaya-kaya, malah mabur saka rantai. Lan monster banget begja muncul.
  Hitler nyruput jus jeruk lan ngucap:
  - Hukum alas!
  Bocah-bocah wadon padha mati, mula bocah-bocah lanang padha disingkirake. Lan kuning, lan ireng, lan putih. Padha uga dipeksa perang karo saben liyane, nanging tanpa sistem: sing ngerti apa . Padha ngomong, perang, lan ora bakal kelakon kanggo sampeyan.
  A gelut secara harfiah edan wiwit. Lan akeh mayit, mateni prajurit. Wong lanang mati, tiba, kelangan tangan lan sikil.
  Mayit-mayit kasebut meh ora duwe wektu kanggo diseret metu saka arena. Lan ana liyane lan liyane getih.
  Fuhrer nggero ing ndhuwur paru-paru:
  -Ayo kali getih mili ing bumi! Ayo padha nggresah ing pain - ana geni nang endi wae!
  Ya, lan monster kuwi politisi paling pengaruh lan elek ing donya. Mesthi, dheweke ora mung kepala negara, nanging dheweke paling keren lan paling nggegirisi.
  Iku angel mbayangno campuran genius lan kegilaan, nalika politisi bebarengan monster, badut, lan kaisar setengah donya!
  Hitler mirsani wanita-wanita kasebut tiba getihen, lan muttered ing ambegan:
  - Aku kanibal! Aku kanibal!
  Speer ngendika kanthi swara ngremehake:
  - Jerman minangka negara budaya paling gedhe lan prestasi teknologi fenomenal, Fuhrerku.
  Hitler ngguyu lan ngandika:
  - Aku seneng tank piramida. Iku mung abot banget!
  Speer kanthi tenanan janji:
  - Bakal ana sing luwih apik, Fuhrerku! Kabeh bakal nambah, kalebu teknologi!
  The Fuhrer ngguyu lan ngandika:
  - Ngendi kita miwiti? Punopo panjenengan eling? Apa tank digawe iku bisa kanggo nyekel Eropah ing setengah sasi? T-3 lan T-4, ora bisa nglawan Matildas lan mastodon Prancis. "Monster kasebut nyebul ajine menyang sisih lan jejeg kaya colossus, gurgling. - Carane cilik kita miwiti! Lan carane tank kita wis berkembang saiki! Ora ana sejarah liyane ing donya sing ngerti babagan iki! Kanggo miwiti karo satus ewu prajurit, lan mrentah paling donya!
  Speer, wektu iki tanpa moyoki , ngandika lancar:
  - Lan ora ana siji wiwit wiwitan donya wis weruh riyaya kuwi!
  Hitler njupuk garpu emas ing tangane lan nusuk sepotong nanas. Aku mangan kanggo nyawaku sing ditresnani. Banjur dheweke ndhudhuk kaca kaviar ireng karo garpu. Ora ide sing paling apik. Nalika nyoba mangan, Fuhrer ngolesi endhog iwak. Bener, bocah wadon loro nganggo bikini ngadeg lan langsung ngusap jaket fasis utama.
  Hitler muni:
  - Kaviar, iki panganan para dewa!
  Para abdi dalem mangsuli bebarengan:
  - Sampeyan iku Gusti Allahe para dewa!
  The Fuhrer natap lambene lan ngandika:
  - Ing antarane aku lan Gusti Kang Maha Kuwasa, mung ana bedane!
  Bocah-bocah wadon takon bebarengan:
  - Kang siji, oh sing paling gedhe?
  The Fuhrer, ngadeg , ngandika:
  - Gusti Allah iku welas asih, nanging aku ora!
  Bocah-bocah wadon ora setuju lan mbantah:
  - Sampeyan mung sumur kebecikan!
  The Fuhrer nggereng nanggepi:
  - Aku dudu sumur, nanging segara! Lan tornado raging karo wedhus!
  Lan carane iki Piece saka lamb grunts. Utawa mungkin chop ...
  Lan getih isih metu ing ajang. Tinimbang bocah-bocah wadon, lanang perang lan mati. Padha patah balung lan cipratan getih.
  Hitler kelingan carane dheweke digebugi ing gimnasium. Dheweke ngremehake aku lan malah nyopot celanaku, mecut bokongku nganggo jelatang. Carane ngremehake iki. Fuhrer ngelingi para pelanggar lan sumpah bakal mbales dendam marang wong-wong mau. Lan dheweke netepi sumpahe. Sanajan butuh pirang-pirang taun. Tilas kanca kelas Fuhrer disiksa ing ruang paling ngisor SS. Lan banjur padha dikirim menyang kamp pati kanggo mati alon.
  Hitler tumindak kasar marang kabeh mungsuhe. Loro-lorone nyata lan khayalan. Saiki Fuhrer wis cedhak karo tujuan pungkasan: dominasi donya.
  Salah sawijining masalah sing nyenengake yaiku pitakonan babagan agama. Hitler cenderung mikir yen iman anyar kasebut bisa dadi monoteisme ing bungkus Arya.
  Konstruksi pagan ora cocok kanggo kekaisaran sing maju kaya Reich Katelu. We kudu monoteisme, nanging ing wangun apa. Ing wiwitan, Fuhrer cenderung nyedhaki Islam. Kaya, ora ana Gusti Allah kajaba Kang Mahakwasa, lan Adolf Hitler minangka nabine.
  Nanging banjur Fuhrer kepincut karo ide dadi anggota Trinitas dhewe, kaya Gusti Allah sing inkarnasi? Kaya Hitler, iku kaya Gusti Allah Kang Mahakwasa Putra. Utawa malah Gusti Allah Sang Rama? The Fuhrer wis akeh gagasan. Lan iku bisa, lan supaya. Utawa malah nggawe ora Trinity, nanging jenis dualisme?
  Ide, mesthi, bisa uga beda. Wangun njaba agama anyar kanthi swastika tinimbang salib wis disetujoni. Kubah pasamuwan-pasamuwan anyar bakal bunder lan emas. Mesthi, karo iconostasis anyar saka pimpinan Reich Katelu lan pahlawan perang. Tegese, kabeh tilas suci dibuwang. Nanging lilin, contone, lan pager lambang ing pigura gilded tetep. Kabeh imam nganggo seragam militer nganggo tali bahu. Wong wadon ngladèni ing kuil. Malah ana prostitusi candhi. Iki wis nyedhaki paganisme.
  Saliyane lilin, obor uga diuripake. Ana akèh abang ing pasamuwan dhewe, lan misbyah abang. Lampu gantung ing wangun swastika uga digunakake. Musik uga khusus. Ana uga organ lan instrumen sing luwih modern. Khususé, Hitler seneng karo hard rock kanthi irama. Nalika kabeh metu lan logam muni.
  Dadi layanan bisa beda. Tenang , kanggo swara organ, utawa budheg.
  Fuhrer eling yen dina iki Krauts uga nuduhake peluncur gas anyar. Soko cukup kuat, ing kendaraan sing dilacak. Bisa ngobong alas seket hektar sekaligus.
  Hitler mbayangake bocah-bocah wadon sing wuda, diobong mlayu, geni sing ngobong tlapakane. Kelangan lan seksi banget .
  Ing Rusia, Jerman nemoni perlawanan sing paling bandel. Lan Fuhrer seneng nyiksa wong wadon Rusia.
  Hitler sisot lan mbengok:
  - Inggih, perang luwih sregep. Tembak bocah-bocah nganggo obor.
  The Fuhrer ngelingi hiburan kanak-kanak. Kaya wong-wong mau, bocah-bocah desa padha perang lan ngrebut saperangan bocah lanang. Inggih, padha wiwit nyiksa. Kajaba iku, ora kanggo seneng-seneng , nanging nyata. Dheweke nyelehake lembaran koran ing antarane driji lan diobong. Kepriye bocah desa sing pirang njerit-njerit lan nekat nyoba medhot tali sing ditaleni ing meja.
  Ya, iku torture. Ambune asin , kaya wong-wong padha nggoreng wedhus ing tusuk sate. Iki malah nggawe Hitler ngguyu. Lan dheweke ngethok sikile bocah sing blistered nganggo pang-pang.
  Inggih, Fuhrer punika monster. Bajingan sing ora manusiawi tenan . Banjur padha ngobong ing antarane driji bocah lanang sing nomer loro. Bocah bagus
  disiksa. Mangkono, kanggo pisanan, Hitler nemokake rasa seneng nyiksa. Kanggo dheweke dadi jenis hiburan kapindho. Lan ngganti jinis
  karo wong wadon. The Fuhrer, mesthi, dadi nesu. Ketoke , kanggo dadi superman, sampeyan kudu dadi boner ing pungkasan.
  Ora, episode sing nyiksa bocah-bocah lanang ora dihukum kanggo Fuhrer . Dheweke nyuwek dheweke ... Untunge , ora ana akibat sing serius, bocah-bocah mung entuk blisters cilik. Nanging ketoke padha nandhang sangsara marga saka wedi kanggo sisa urip.
  Fuhrer duwe kesempatan, sanajan kanthi ati-ati, kanggo nyiksa tawanan nalika Perang Donya I. Dadi dheweke ora nggawe karir, nanging dheweke entuk pengalaman sing dibutuhake. Papat pesenan lan mung pangkat kopral, lan Adolf Hitler dhewe meh wuta ( sayangé kanggo akèh yuta wong, mung lagi wae!), Dadi dheweke ora duwe kenangan banget rosy.
  Ing mangsa panas 1918, nalika mung patang puluh mil tetep menyang Paris, lan sadurunge Rusia, engulfed ing kraman Bolshevik, lan Romania wis capitulated. Ing mangsa panas iki dikira yen perang bakal rampung kanthi kamenangan kanggo Jerman. Lan banjur Hitler teka ing serangan gas. Carane nglarani iku loro fisik lan mental.
  Mungkin pramila Fuhrer kanthi tegas netepi aturan ora nggunakake senjata kimia. Ing Course saka perang, ing kabèh, sarujuk kanggo Wehrmacht, lan teknologi saya nambah, lan iku bisa kanggo nindakake tanpa cara kuat.
  Mung wong-wong sing dikecualian dening Fuhrer yaiku wong Yahudi. Padha uga diracun karo gas. Bener, bubar ilmuwan Yahudi dipeksa makarya ing pakunjaran, lan liyane ing situs konstruksi lan pabrik. Saiki Krauts wis ngluncurake proyek konstruksi gedhe ing saindenging jagad.
  Hitler, mlumpat kaya loach ing wajan, nggero:
  - Lan saiki singa!
  Saperangan kewan luwe diturunake menyang hanggar. Wong-wong mau nyerang bocah-bocah lan wiwit nyiksa. Bocah-bocah mau nekat mbalik nganggo pedhang lan tumbak.
  The Fuhrer hised:
  - Ayo! Goreng wong-wong mau!
  Lan ayo mlumpat madly. Lan lanang saka macem-macem bangsa, nanging meh wuda, wis coals diwutahake ing Bare kaki. Padha kasebar kanthi bantuan muzzles khusus supaya gladiator enom diobong. Lan groan lan mambu saka kobong daging dadi saya akeh.
  Hitler, mlumpat, nggero:
  - Bakar, remuk, siksa! Aku dudu mbah Mazai !
  Fuhrer pancen durung dadi mbah kakung, nanging dheweke duwe anak akeh sing dipikolehi kanthi inseminasi buatan , wis pirang-pirang atus. Padha disimpen ing rolas kemah rahasia. A harem kabèh operator sperma Hitler kawangun ing guwa-garba. Lan, mesthi, iki nggawe masalah kanggo nemtokake pewaris siji.
  Hitler dhewe percaya yen wong kudu sukses, nanging sing paling apik bakal ditemtokake dening kompetisi.
  Pikiran mati nguwatirake tirani. Bener, misale jek Fuhrer isih sehat lan rumangsa apik. Saliyane panganan vegetarian, Hitler nglangi ing segara saben dina lan olahraga ing peralatan olahraga. Fuhrer wedi mati. Menapa malih, nalika ahli waris durung diwasa, lan ora ana penerus dipercaya ing ngarsane. Hermann Goering jelas ora cocog karo peran Fuhrer: ukuran pribadine ora padha, sanajan dheweke ora kaya wong bodho. Nanging Goering uga ketagihan kanggo obatan, lan ora bisa Fuhrer karo kecanduan kuwi.
  Goebbels sregep, propagandis tenan kuwat, cukup cerdas, lan fanatically setya marang Fuhrer. Nanging, dheweke cendhak, pincang, lan malah ngrokok sebungkus rokok sedina. Sanajan, mesthi, dheweke luwih apik tinimbang Goering. Mungkin dheweke kudu diangkat dadi penerus?
  Himmler ... Mbok tenan wong nomer loro ing negara lan kepala polisi rahasia. Sanajan katon cerdas, dheweke minangka algojo sing kejam. Ora sadis, nanging kadhemen. Dheweke nindakake akeh kanggo pangembangan ilmu pengetahuan ing Reich Katelu. Salah sawijining prestasi: prajurit zombie. Prajurit sing ora wedi, manut, kaya wayang, ora krasa lara, nanging bodho. Nanging , Fuhrer mangertos manawa mbebayani kanggo nyatakake Himmler minangka penggantine. Ora ana gunane Hitler ngilangi pengawal pribadine saka sistem SS, kaya Abwehr.
  Himmler bisa dadi diktator kanthi kabeneran luwih akeh tinimbang liyane. Nanging Fuhrer mangertos bilih punika pimpinan tanpa karisma, sing bakal wedi nanging ora tresna. Senajan, yen propaganda bisa, banjur bagean saka populasi sensitif bakal tresna algojo!
  Inggih, Bormann, umume, luwih saka enem ing urip lan intriguer saka panguwasa. Lan kriminal uga. Minangka sekretaris dheweke migunani, nanging minangka kepala kekaisaran ing saindenging jagad?
  Speer? Anggota tim Nazi iki sing paling bakat lan bisa. Kaluwihané ing produksi senjata lan nyediakake peralatan berkualitas tinggi kanggo tentara banget. Speer isih relatif enom, berpendidikan, lan nyengsemaken. Wis loro atose lan keluwesan. Nanging Fuhrer waspada marang kasetyan pribadi. Speer pinter banget kanggo nransfer kekuwatan marang salah sawijining anak Fuhrer, lan bisa dadi diktator dhewe.
  Mainstein lan Rommel? Loro komandan paling apik saka Reich Katelu. Padha , mesthi, pinter ing cara dhewe , nanging nggawe martinets panguwasa ? Lan aman kanggo nransfer kekuwatan marang wong militer profesional? Iki carane Partai Nazi bisa ambruk.
  Mung ana siji kesimpulan: Fuhrer kudu urip suwe banget nganti bocah-bocah gedhe, lan siji-sijine sing unik lan bisa dipilih saka dheweke. Banjur dinasti bakal diadegake.
  Kasunyatan manawa Fuhrer ngasilake akeh keturunan liwat inseminasi buatan iku ala. Pertempuran kekuwatan sing serius bisa uga ana ing antarane. Lan iki bisa ngrusak kekaisaran. Hitler ngangkat bahu. Dheweke duwe putra Stalin Yakov ing kemah. Dheweke dicekel lan dikirim menyang papan sing sepi. Banjur, nalika ana gencatan senjata pisanan, Fuhrer ana kanggo ngganti putra Stalin kanggo sawetara perwira SS, nanging ditolak.
  Banjur para perwira padha bali, nanging Yakov tetep ing panangkaran. Dheweke dianggep apik. Kajaba iku, salah siji saka pengawal enom lan ayu miwiti hubungan lan ngandhut. Fuhrer, sing wis sawetara simpati kanggo Stalin pribadi, ngidini Yakov omah-omah lan manggon ing omah kapisah, nanging ing pangayoman saka SS.
  Dadi dheweke duwe putra mbarep Stalin kanthi gunpoint. Fuhrer malah mikir babagan milih turunane Yusuf dadi gubernur ing Rusia sawisé penaklukan pungkasan. Ide iki katon logis .
  Ing arena, singa-singa, sing nampa akeh potongan saka pedhang lan tumbak bocah-bocah, wiwit alon-alon.
  Lan bocah-bocah padha nyuduk lan ngiris. Akeh banget bocah lanang sing dibebasake. Bormann, ndeleng yen Fuhrer ora seneng banget karo kelanjutan perang iki, dhawuh supaya baya mudhun.
  Makhluk-makhluk toothed mlebu perang, mbukak rahang gedhe. Lan padha pounced ing lanang lan secara harfiah chewed wong munggah. Ngulu kaya kidang.
  Bocah-bocah padha ngguyu-ngguyu. Rahangé padha mèrèt awaké lan patah balungé. Scarlet, getih seger cipratan. Lan arang-arang diobong ing tumit lanang. Bocah-bocah sing mlarat, bakal mati.
  The Fuhrer ngombe segelas koktail coklat karo tetes getih manungsa lan ngandika:
  - Muga-muga pamrentahanku langgeng!
  Maxim Ogarev isih duwe impen kaping telu nalika ana ketukan banter ing omahe. Dheweke langsung tangi lan wiwit dandan. Swara Jerman kasar nguwuh ing basa Rusia sing rusak.
  - Ngadeg, sapi sing kurang ajar! - Lan jotosan kuwat karo bedhil mesin ing lawang.
  Ibu enggal-enggal mbukak. Limang wong SS karo bedhil mesin lan asu nesu bledosan menyang gubug.
  - Pioneer Maxim manggon kene. - Howled fasis dhuwur karo nyudo Pundhak saka letnan pangareping .
  - Ya, kene dheweke, nanging dheweke ora salah apa-apa. - Ibu wiwit muni.
  - Kita bakal ngerteni mengko, nanging saiki, kirik, mlebu mobil.
  Tanpa ngidini dheweke macak kanthi bener, dheweke nyekel dheweke ing tangane lan nyeret dheweke menyang truk sing ditutupi terpal. Akeh bocah lanang lan wadon wis lungguh ing kono, biasane dadi perintis saka sekolahe. Bocah-bocah padha setengah wuda lan gumeter, nanging bocah-bocah padha nyoba tumindak kanthi wani.
  - Paling kamungkinan kita digawa menyang kemah, utawa kanggo nyumbang getih, ora apa-apa. - ngandika classmate kang Igor.
  - Nyumbang getih, pungkasan wektu padha pompa metu saka kula sing aku ora bisa tangi kanggo minggu.
  - Aku uga, nanging isih luwih apik tinimbang mati.
  "Sawetara kanca-kanca kita mati sawise iku." - Maxim ambegan abot.
  Nazi ngubengi pirang-pirang omah liyane lan, sawise nglumpukake limalas perintis: sepuluh lanang lan lima bocah wadon, nggawa menyang arah sing ora dingerteni. Sing numpak sepedha montor ing ngarep lan mburi, lan tumit wedge trailed ing buntut banget.
  - Ora, iku ora katon kaya kita lagi dijupuk kanggo nyoba jus gesang, ana kakehan ngiringan, lan rumah sakit ing sisih liyane. - Maxim wiwit.
  - Partisans bisa numpes viper iki . - wangsulane Igor. " Aku krungu yen suwene sepur kanthi bahan bakar diunekake, kepiye Jerman banjur ngamuk sawise iku."
  - Dheweke ngobong desa tetanggan, ditembak lan digantung luwih saka telung atus wong. Luwih elek tinimbang kewan.
  - Ora apa-apa, wong tuwaku ngrungokake radio ing njero lemah. Wong-wong kita maju ing cedhak Moskow, ora suwe para fasis bakal ngalami alangan.
  - Yen kita tetep urip, kita bakal pindhah menyang partisans, aku bisa dadi pramuka.
  - Lan aku bisa bandage wounds. - cah wadon interjected. - Kita padha dilatih ing kursus.
  Maxim ngandika karo ambegan.
  Aku pracaya kabeh donya bakal tangi
  Ana bakal mungkasi fasisme
  Srengenge bakal sumunar padhang
  Path sing madhangi komunisme!
  - Ora suwe kita bakal bebas. - Maxim ngangkat tangane ing salam pionir. - Urip partai lan Stalin!
  Bocah-bocah padha melu bebarengan.
  - Urip Lenin, urip Stalin!
  Truk mandheg, lan katon ambek wong SS.
  - Rusian babi luwih apik . Aja rame wae ! - Lan murub bledosan menyang udhara.
  Katon mripate murub nesu, wong lanang padha meneng. Banjur kita nyopir kanthi meneng, ing peteng lan ora ana sing katon ing mburi tarpaulin. Akhire montor mandek, bengok-bengok keprungu.
  - Kinder ing dalan metu!
  Bocah-bocah padha mudhun lan ketemu ing plataran omah gedhong mewah sing rada gedhe. Padha digawa menyang lorong lan didhawuhi nyopot sandhangane.
  -Sampeyan banget reged pionir! Sampeyan kudu polesan. Wong wadon nganggo tali bahu Hauptmann bengok-bengok .
  Bocah-bocah lanang lan wadon digawa menyang adus, ditinggal nganggo andhuk lan sabun.
  - Sampeyan kudu resik kaya kaca, piglets.
  Senajan wong lanang ora ngerti apa iki perlu, padha seneng sakabeheng karo banyu anget saka padusan. Bener, bocah-bocah wadon padha isin lan mlayu menyang adus kapisah. Nalika bocah-bocah nyoba ngintip, banjur padha njerit lan mbuwang baskom sing diisi banyu.
  - Oke, cukup! Maxim bengok-bengok: "Sampeyan wis diwasa lan sampeyan ora perlu dolanan kaya ngono."
  Ing metu, surprise liyane ngenteni bocah-bocah: sandhangan sing sadurunge wis ilang, lan ing kursi-kursi ana seragam panas pionir lancar ironed karo dasi padhang.
  - Wah, iki katon kaya pagelaran. - Maxim kaget.
  -Mungkin Jerman pengin ndeleng carane kita nampa mercon? - Salah siji saka lanang disaranake.
  - Ora mungkin, nanging kita bakal weruh. Aja nganti ilang pakurmatan marang panji.
  Ana perwira fasis muncul ing ngarepe.
  - Kinder Pioneer , sapa sing ngerti nabuh drum?
  -Aku! - Igor njupuk langkah menyang rapat.
  - Njupuk instrumen. - Hem wong SS gedhe isih drum anyar, cetha requisitioned saka pionir.
  - Yen sampeyan metu menyang dalan, sampeyan bakal ngalahake aku. "Banjur fasis nggawe trik. - Apa sampeyan tresna tanah air lan wong?
  - Ya, lan kita siap menehi urip kanggo dheweke! - Para perintis ngolak kanthi gagah-gagahan .
  - Lan sampeyan bakal duwe kesempatan kuwi. Saiki ing dalan metu.
  - Piye? - Maxim kaget. - Kita meh wuda lan barefoot.
  - Lan amarga sampeyan galak, lunga, utawa kita bakal matèni sampeyan ing titik.
  A rolas wong SS ngangkat bedhil mesin sing iku cetha yen Nazi padha ora guyon.
  - Ayo wong lanang, pionir ora wedi karo salju. - Said Maxim, sing komandan kelas.
  Bocah-bocah tumuju menyang metu, lan nalika salju stinging ndemek sikile, bocah-bocah wadon squealed. Bocah-bocah lanang mlaku kanthi meneng, kanthi mekanik nyoba njaga sikile ing baris. Senajan snowdrift Desember dicokot Maxim ing tumit, cah lanang mesem, nyoba kanggo nuduhake yen dheweke seneng-seneng. Dheweke kerep hardened piyambak dening mlaku tanpa alas ing salju, supaya ora wedi banget.
  Nanging kanggo wong-wong sing ora nyoba, iku elek, Frost stung. Wong-wong mau kanthi ora sengaja nambah kacepetan, utamane amarga wong Jerman padha bengok-bengok - schnel , schnel !
  Sawise mimpin menyang pinggiran flattering, fasis senior ing seragam SS Standartenführer ngandika liwat interpreter.
  - Dadi, pionir, ngerti yen goleki gedhe bakal diwiwiti kanggo sampeyan. Kita bakal menehi sampeyan wiwitan rong puluh menit. Sapa sing bisa ndhelik bakal urip, nanging liyane bakal ngadhepi pati sing nglarani.
  Wong SS sing ngadeg ing cordon wiwit ngguyu.
  - Mlayu!
  Bocah-bocah padha beku lan ora obah. Banjur Nazi murub bedhil mesin. Bocah-bocah wadon padha mlayu, mlaku kanthi cepet. Sampeyan bisa ndeleng tumit telanjang, flushed ing kadhemen, sumunar liwat.
  - Luwih cepet, kawilujengan kita cepet.
  Nanging, bocah-bocah wadon mboko sithik ambruk, lan Maxim lan Igor, minangka atlit aktif, malah metu saka kutha kanggo muter ing pertandhingan bal-balan, njupuk timbal. Frost minangka rangsangan kelas kapisan, gampang lan nyaman kanggo mlaku nganggo celana pendek, nanging kadhemen nyekel sampeyan kaya pincers. Kajaba iku, snowdrift durung jero, sing uga nggawe mlaku luwih gampang.
  - Aja mlayu kaya wedhus. - Maxim njerit ing ndhuwur paru-paru. - Ayo mlayu menyang sisih, luwih angel nyekel kita !
  - Simpen ambegan. - Igor nambah. - Aja menehi kabeh, watesan lengkap, jarak bakal dawa.
  Bocah-bocah ora enggal-enggal bubar esuk, isih rada peteng lan medeni.
  Mlaku anget Maxim munggah lan dheweke felt luwih energik. Nanging tumrape bocah-bocah wadon sing ora biyasa ngrasakake atos kaya mangkono, rasane lara, kaya-kaya sikile kobong geni.
  Sawetara bocah-bocah wadon mandheg lan nyoba nggosok sikile kanthi salju, nanging ora mbantu.
  Saka mburi sampeyan bisa krungu swara sembrono saka asu - goleki wis diwiwiti. Asu pembunuh sing dilatih khusus kanggo nyekel wong. Kanthi kekuwatan pungkasan, bocah-bocah wadon lan bocah-bocah lanang nyepetake. Ing kene tutuk predator pisanan saka pangon nyekel korbane: taring nutup ing sikil. Bocah wadon tiba lan asu kasebut mlumpat ing ndhuwur, nggigit tangane.
  Natasha, minangka wanita apes sing tiba ing taring monster diarani, twitches lan njerit. Asu ala nyeret dheweke, terus nyiksa dheweke nalika dheweke lunga, nanging ora cepet-cepet nglelebke taringe menyang tenggorokan. Sawetara Krauts bangsawan numpak jaran, kalebu SS General Stoffen . Dheweke lean mudhun saka jaran lan plunged bayonet menyang weteng cah wadon, banjur ngangkat ndhuwur dheweke. swara wicara Jerman.
  - Aku bakal nggawe chop kaya saka babi Rusia, sampeyan bakal ngulu ilat.
  - Yen sampeyan pengin, kita bakal nyiyapake sampeyan kebab saka bangkai iki - sampeyan bakal dilat driji. - Juru masak jenderal "guyon."
  Pungkasane, bocah wadon kasebut tenang, lan sadis sing paling dhuwur nggoleki korban liyane.
  Obyek panyiksa sabanjure yaiku bocah lanang, sawise asu kasebut ngunyah sikile, bocah kasebut digandhengake karo iga lan diseret ing salju. Jerman liyane mecut korban karo sikil, ngguyu merrily nalika padha nindakake.
  Dheweke mung nggantung bocah lanang liyane ing iga, nyeret dheweke menyang cabang, banjur diayunake lan digebugi nganggo bedhil. Bocah kasebut njaluk supaya dheweke rampung, lan siji pukulan kanthi cepet mateni kesadarane.
  Bocah wadon liyane uga digantung, diobong nganggo geni, klambi lan rambute dawa diobong. Oksana malih dadi obor urip, mati saka kejut nglarani monstrous.
  Wong lanang liyane sing rambute pirang lan mata biru meh ora ketaman dening asu; Banjur jenderal ngandika ing Rusia.
  - Bocah miskin, sepira adhem sikilmu, saiki bakal digawe panas. "Wong SS nggawa obor menyang dheweke, geni kasebut nyemburake tumit abang bocah kasebut. Bocahe nggero nganti kobongan nganti dhuwur lan ora sadar.
  - Aku ora seneng nalika padha ngalih mati, korban kudu gumeter lan twitch. Sing sabanjure, muga-muga bakal luwih kuwat.
  Cah wadon sabanjure sing pungkasane ana ing neraka dicegat dening Nazi lan banjur diobong. Siji bisa ngomong, dheweke melasi marang bocah lanang sabanjure, Rostislav, kanthi mung nggantung dheweke, sanajan dheweke dicekik alon-alon. Bocah lanang liyane dipotong nganggo keris, kulit lan disiram uyah. Sampeyan bisa njlèntrèhaké kanggo dangu apa iki barbarians, outwardly civilized, nanging nyatane nggegirisi savages, nindakake. Akeh buku sing wis ditulis babagan kekejeman Nazi lan akeh film sing digawe, nanging apa sing ditindakake Nazi pancen ngluwihi imajinasiku . Jendral, sekutu paling cedhak karo Kaltenbrunner , didilat getih saka keris dheweke kanthi patologis sengit marang Slavia, utamane bocah-bocah.
  - Sampeyan kudu ngilangi suku Slavik kanthi lengkap, kita ora butuh budak sing mbrontak kuwi! - Kewan ing seragam squealed. - Dina iki aku bakal ngobong desa liyane lan saperangan saka pasamuwan.
  Nalika jenderal munggah , Maxim lan Igor bisa ngilangi. Mung wong-wong mau sing slamet gilingan daging sadis . Iku misale jek sing ancaman hanging liwat lanang wis liwati, nalika asu pangon ageng cepet-cepet ing sadawane Trail nyusul wong-wong mau.
  -Run Maxim, aku bakal nahan dheweke! - Igor mbengok.
  - Aku ora bakal ninggalake sampeyan. - Maxim nyuwek cabang abot lan kesusu ing pangon.
  Asu, ketoke, ora nyana insolence kuwi lan mundur. Jeblugan kasebut kena ing raine .
  Asu kasebut njerit-njerit maju, gedhe banget, raksasa, lemu ing mayit. Sawise nyusup menyang Igor, dheweke nyelehake taringe menyang weteng bocah kasebut. Bocahe njerit-njerit ambruk, ususe metu, getihe muncrat banget. Banjur Maxim, kanthi putus asa, ngetokake tongkat ing mripat monster kasebut.
  Jeblugan kasebut nyebul mripate, rasa kaget amarga lara meksa dheweke untune lan asu pangon kasebut wiwit mlayu, rengek. Maxim mbuwang tongkat, kenek maneh ing mburi, lan asu ngangkat munggah kacepetan.
  - Pindhah menyang penjajah, nyakot sepatune. - Bocah ngangkat kancane.
  - Igor, apa sampeyan urip?
  Bocah sing tatu mau meh ora bisa mbukak kelopak mata.
  - Oh, sampeyan Maxim. Ninggalake aku, aku ora dadi penyewa maneh . "Igor gurgled kanthi swara sing ringkih, getih mili saka paru-paru.
  - Ora! Aku ora bakal nilar sampeyan, nanging aku bakal nggawa sampeyan menyang partisans. Ing kana sampeyan bakal dilebokake ing sikilmu.
  - Luwih becik ngrampungake aku, aku lara banget. - Igor watuk, getih metu saka tenggorokan.
  - Ora, kanca lan sedulurku, aku bakal nggawa sampeyan.
  Piye wae, sawise bandage tatu karo klambi lan Pundhak kanca semaput, Maxim ngumbara ing dalan. Ora gampang bocah umur rolas taun nggendhong kanca-kancane, sing sejatine wis dadi kurus ing pendhudhukan, nanging isih kuwat lan kurus.
  Dadi dheweke mlaku-mlaku, saiki wis subuh, nanging srengenge musim dingin meh ora anget dheweke. Maxim nyepetake, amarga Nazi bisa muncul ing sembarang wektu. Awake wuda ditiup angin adhem, kulite ketutupan kukul.
  Ing saubengé ana wit-witan sing katutup ing Frost lan salju, salju sing ana ing ngisor sikil ana prickly lan , kaya cangkang, ditutupi karo kerak es. Dheweke wis ora kadhemen maneh, amarga dheweke nyenyet, nyeret beban sing abot. Kancane meneng lan ora obah maneh, ilang eling, lan bisa uga nyerah , nanging Maxim terus nyeret. Banjur metu menyang rawa lan wiwit tiba ing dhengkul menyang banyu reged. Kanthi angel banget, dheweke ngetokake sikil sing kesel, digores dening es sing pecah lan terus ngumbara.
  Wong lanang iku wedi; sanalika sampeyan mandheg sedhela, sampeyan disedot menyang jurang sing ora bisa diendhani. Maxim mlumpat munggah-mudhun, sinar srengenge padha nyemangati. Nanging, cuaca ing Desember iku capricious, mega muter ing, Frost wiwit kuwat, lan salju tipis wiwit tiba. Bocah kasebut keselak kanthi tegang, nanging nyekel Igor kanthi kenceng.
  - Aku luwih seneng mati, nanging aku ora bakal ninggalake sampeyan.
  A manuk gagak mabur liwat dheweke, meh ndemek dheweke karo swiwine, banjur sawetara makhluk liyane, Maxim ndamel wong adoh karo nangis nekat. Pungkasan, sawise wektu sing katon tanpa wates, rawa rampung, dadi luwih gampang kanggo mlaku, nanging frost banget nyiksa sikile sing teles. Bocah lanang , kanggo nyenengake awake dhewe, nyanyi lagu revolusioner.
  Angin puyuh musuhan ngumbul ing ndhuwur kita
  Maret, maju, wong kerja!
  Kita bakal kanthi kendel mlebu perang karo mungsuh
  Maret, maju, wong kerja!
  Iki, cukup aneh, menehi kula kekuatan. Bocah lanang kasebut mbengkongake lan, nyendok sakepel salju, dilebokake ing cangkeme, lembab tenggorokan sing garing. Dheweke rumangsa luwih apik, nanging sawise mandheg, dheweke wiwit krasa adhem. Lega sedhela nyebabake kasangsaran tambahan. Ing ndhuwur kabeh, dheweke wiwit nandhang keluwen. Ing Jerman, padha mangan sethitik banget, lan padha ngobong akèh kalori ing kadhemen. Dumadakan Igor dadi sadar, ngojok-ojoki lan ngucap:
  - Ngombe!
  - Sampeyan ora bisa, weteng dipotong. Nalika kita tekan ing desa, aku rumangsa ngerti papan kasebut, ora adoh, dheweke bakal nulungi sampeyan.
  Igor ngomel-ngomel ora jelas kanggo nanggepi, banjur kelangan eling maneh.
  - Dadi luwih apik, kancaku kurang nandhang kaya ngono.
  Pundhak lara lan lay mudhun, bocah kasebut kanthi ati-ati ngalih kancane. Dheweke wis kesel banget, nanging urip tanpa bapakne, dheweke wis biasa kerja keras wiwit cilik, lan olahraga mung mbantu. Akhire ambune kobong seger, asap nggolet irunge enak, malah mambu daging gorengan.
  - Inggih , Aku ngandika, kawilujengan cedhak.
  Bocah sing diilhami nyepetake. Malah dadi luwih gampang ambegan sawise mlaku sawetara atus meter, dheweke teka ing pinggir alas. Ujug-ujug ana gambar sing nggegirisi mbukak ing ngarepe: gubug sing diobong, papan lan awu. Kanthi gumeter wedi, bocah kasebut nyedhaki mayit sing wis diobong, umume bocah-bocah wadon. Bocahe nyedhak awu banjur diidak-idak nganggo sikile. Durung ana wektu kanggo adhem, lan Maxim rumangsa seneng. Banjur mlaku tanpa alas kaki ing permukaan sing panas, sikile, biru amarga adhem, dadi abang , lan getih mili liwat vena. Malah nalika ngadeg tanpa alas ing coals, ing wiwitan ora natoni dheweke mung sawise ngadeg, dheweke krasa kobong lan, groaning, cepet-cepet mlumpat.
  - Fasis sialan. Sampeyan mateni wanita lan bocah-bocah, nanging isih bakal mateni sampeyan nganggo asu, lan prajurit kita bakal maju ing formasi menang liwat Berlin. Aku bakal dadi sukarelawan kanggo tentara lan njotosi Hitler ing pasuryan , banjur Fuhrer bakal digantung. Bocahe mangkat ing salju maneh, blisters dadi tenang.
  Dumadakan krungu wong nangis samar-samar. Bocahe nyawang mubeng-mubeng lan weruh ana gerakan sing sithik.
  Maxim nyedhaki, lan mayit wong wadon setengah wuda, riddled karo bedhil mesin, lay lying ana. A bayi lagi fussing cedhak, katon ora luwih saka setahun iku cah wadon, kebungkus ing swaddling sandhangan lan ditutupi karo salju. Ambegan panas nyawiji salju, nalika menehi panas, bayi kasebut jelas beku.
  Maxim mbengkongaken liwat, popok padha ambruk lan teles, padha ora anget wong. Bocahe dhewe wis setengah wuda;
  - Paling ora ana sing kudu urip.
  Sawise ngangkat bocah wadon kasebut, dheweke kanthi kuat ngusap-ngusapake anggota awak, anget karo ambegan. Banjur dheweke wiwit nliti kasunyatan sedhih ing saubengé. Jerman ngobong meh kabeh omah lan ngusir wong menyang lumbung. Wong-wong sing nyoba uwal ditembak ing papan lan mayit dirampok. Lan durung dheweke begja. Salah sijine wanita sing dipateni nyimpen selendang sing anget, sepatu bot lan jaket. Maxim, nyuwun pangapunten kanthi sora saka almarhum, njupuk selendang lan mbungkus bocah wadon kasebut. Banjur dheweke nyelehake sepatu sing dirasakake ing sikil Igor sing mati rasa, sanajan dheweke nggosok saka wektu kanggo wektu. Dheweke ora ninggalake apa-apa kanggo awake dhewe, mula setengah wuda lan tanpa alas, kanthi beban kaping pindho, dheweke ngumbara ing hawa adhem, desa sing paling cedhak limalas kilometer lan isih kudu ditemokake. Lan bocah iki entuk prestasi sing bisa dibandhingake karo tumindak Alexander Agung, yen sampeyan mbandhingake upaya sing ditindakake.
  Transisi iki medeni, badai salju wiwit, kadhemen neraka nyebul awak wuda, lan malah teles. Kulit dadi biru-violet, driji ora mbengkongake, es digantung saka rambut. Maxim mangertos yen dheweke mandheg, tiba, lan ing sawetara menit dheweke bakal dadi es. Kekuwatane saya suda, nanging pangerten ora mung uripe dhewe, nanging uga anane kancane, uga bongkahan cilik sing obah iki, gumantung ing usahane, menehi inspirasi, ngowahi bocah dadi titan.
  . BAB 11.
  Udakara patang jam wis rampung wiwit moro-moro rampung. Nazi, sawise mimpin loro celeng liyane lan telung rubah, pesta, pour anggur Prancis larang lan cognacs menyang tenggorokan rakus, nyampur karo schnapps ala. Jendral seneng, mburu mlaku, nanging ndhelikake yen bocah loro kasebut bisa lolos. SS Gruppenführer Stoffen , Nanging, devoured daging ing bêsik gedhe, kaya galak ing panjalukan pribadi, padha nyiapake panggang kanggo wong saka lanang lan wadon dipatèni.
  "Aku wis suwe pengin nyoba daging manungsa, nanging bocah-bocah padha apik, ora lemu."
  Loro kolonel mabuk ndhukung impuls saka boss sing "cemilan" dadi uga karo "Bordeaux" lan vodka.
  - Aku mikir bocah-bocah wadon isih luwih enak, daginge luwih empuk. - ngandika perwira fasis, smacking lambé.
  - Cah wadon luwih lemu, lanang luwih meatier. - Wangsulane "kolonel kanibal" liyane Klein. - Aku luwih seneng lanang.
  - Ya, sampeyan katon biru. - Dumadakan jendral ngamuk. - Wektu kanggo ngirim sampeyan menyang departemen ras. Aku bakal nelpon Himler saiki .
  - Ora perlu! - Clay mbengok. Pikiran alkohol-addled iki nggoleki dalan metu. - Punika piyambakipun! - nuding driji ing rowange. - Luwih disalahake tinimbang aku.
  - Apa sampeyan takon? - Jendral netes zenki.
  - Lan dheweke ndhelikake yen bocah lanang loro mlayu saka sampeyan.
  - Apa?! "Jendral nggebug meja cendana sing larang regane nganti pirang-pirang botol mabur.
  - Sampeyan ngapusi kita! Sampeyan ngapusi! Delengen, wedhus, sampeyan bakal duwe pengadilan.
  - Nuwun sewu, Yang Mulia, setengah jam lan dheweke bakal kejiret.
  - Lan nggawa kene urip utawa mati! Delengen, kolonel , aku bakal kulit sampeyan urip!
  Prajurit sing wani mlayu metu saka mburi meja lan wiwit cepet-cepet ngumpulake tim. Dheweke isih duwe kesempatan kanggo njupuk jejak kanthi bantuan asu.
  Nazi padha kesusu nindakake dhawuhe para atasane, bisa uga nandhang alangan, paukuman sing paling abot kanggo wong SS sing lemu dikirim menyang ngarep. Iku salah siji bab kanggo moyoki populasi defenseless, lan liyane bab golek dhewe ing nglukis perang.
  Senadyan angin lan badai salju entheng, trek kasebut durung rampung ditutupi. Asu-asu pangon njupuk tilas, lan unit SS nunggang jaran kesusu ngetutake dheweke.
  Wektu iki, Maxim wis kesel banget, sikile kusut, lan dheweke nglembara, ora ana maneh dalan, mripate mendhung amarga kesel. Bener, badai salju wis suda, nanging iki dadi luwih elek, lan saka mburi kita krungu swarane asu sing keselak.
  -Nazis teka kanggo kula! - bocah kasebut bisik-bisik meh ora krungu . Bocah lanang kasebut wiwit nyepetake, nanging sikile ora bisa ndhukung dheweke lan, menehi dalan, bocah kasebut tiba. Asu pangon sing katon kaya asu ajag ngubengi dheweke, dheweke bakal nyuwek bocah lan sing digawa yen wong SS ora ngendhaleni.
  - Urip, luwih becik njupuk Kinder Rusia iki urip . Banjur kita bakal seneng-seneng karo wong-wong mau.
  Kolonel ndlosor lan nguncalake awu saka rokok.
  - Ya, ana bayi karo dheweke. Aku kepingin weruh kaya apa rasane. - Ngandika sadist mabuk, rubbing tangan kang contentedly.
  - Mungkin kita bisa nyumerepi ing pancing? - Disaranake dening wong SS sing tuwa.
  - Ora, jenderal bakal mateni kita yen kita nyuda rasa seneng nggoreng bocah-bocah iki .
  Sawise mbuwang beban ing jaran, Nazi arep ngetutake menyang kemah lapisan, nalika pita cahya sing meh ora katon ngliwati barisan. Dideleng saka jeritan lan njerit, Nazi ngalami wektu sing angel. Padha dipatèni, Cut menyang bêsik tengen karo jaran, tiba ing scalpel merciless, Nazi kesusu mlayu, amarga padha wani mung marang wanita lan bocah-bocah sing ora duwe pertahanan. Mung asu pangon sing nuduhake keberanian sing luar biasa, ngumpul bebarengan ing bungkus lan nyoba nyerang penyerang sing ora dingerteni. Nanging, nasib unenviable nunggu wong-wong mau uga, nalika sinar cahya Cut mati Pack mad. Umumé, minangka gegaman militèr, laser banget efektif, utamané marang pasukan ora dijamin dening lapangan pasukan. Nazi gagal lolos: padha dipotong-potong lan diobong nganti mati, saben wong .
  Pionir Maxim sing ora nganggo alas kaki, setengah beku, kaget. Papat samak, barefoot, mung nganggo kathok lan sabuk, bocah-bocah wadon metu kanggo ketemu.
  Padha piye wae aneh, padha duwe pistol apik ing tangan, lengen lan sikil kuwat banget karo otot penting.
  Bocah wadon pirang sing mlaku pisanan ngomong:
  - Kita ora glitches ... Kita saka donya liyane, nanging kita duwe wektu sethitik banget, ayo padha nliti partner.
  Cah wadon nomer loro , rambut abang murub, njupuk botol saka sabuk lan cooed:
  - Banyu urip bakal nulungi kita!
  Bocah wadon, kanthi semangat mlaku kanthi sikil telanjang ing salju, nyedhaki Igor. Dheweke kanthi ati-ati nyelehake tetes ing weteng, ngucap:
  - Ayo ana urip!
  Lan dheweke entheng ma cah lanang kesel liwat Cut lan Burns. Lan ing ngarepe mripat kita, tatu kasebut wiwit mari lan bekase wiwit ilang. Igor mbukak mripate lan bisik:
  - Suci Maria...
  Si abang nggeguyu sirahe negatif lan cooed:
  - Aku Angelica, dudu Maria!
  Bocah lanang mau nyebul lambene lan nyoba njagong. Dheweke staggered lan meh tiba ing salju.
  Angelica ngelus-elus sirahe bocah lanang sing entheng lan kandha:
  - Tenang! Turu lan kekuwatanmu bakal bali!
  Maxim nyawang bocah-bocah wadon kanthi matur nuwun lan ngandika:
  - Apa sampeyan malaekat?
  Natasha geleng-geleng kepala kanthi negatif:
  - Ora! We are Komsomol girls!
  Pionir kasebut ngucap kanthi pangarep-arep sing didhelikake:
  - Dadi kita duwe senjata kuat?
  Natasha mangsuli:
  - Sayange, ora ... Ya , lan kita mung duwe setengah jam kene. Kita dikirim mung sak jam menyang panggonan sing paling dikarepake!
  Sang prajurit dhawuh:
  "Ayo nggawa bocah lanang lan wadon menyang desa, lan ing wektu sing padha kita bakal ngrusak wong Jerman!"
  Zoya nyelehake Igor sing turu ing punggung, Svetlana njupuk bocah wadon kasebut ing tangane. Maxim mlayu alon-alon. Dadi luwih gampang. Sajrone pendhudhukan, bocah kasebut wis biasa mlaku-mlaku saka Frost nganti Frost, lan sanajan ing musim dingin, mula dheweke ora wedi banget karo frostbitten.
  Bocah-bocah wadon cepet-cepet jogging, lan Maxim meh ora bisa ngetutake dheweke. Bocahe kudu mlayu sakcepete. Lan dheweke wis kesel, sanajan saiki wis lega saka beban sing abot.
  Bocah-bocah wadon sing wis tuwuh kuwat ing grub elven , mesthi, kuwat banget lan cepet. Padha nyoba kanggo terus roto supaya Maxim ora tiba konco. Nanging bocah iku dudu superman, lan sikile sing gundhul, abang kaya sikil angsa, dikepang amarga kesel. Pungkasan, Natasha ngangkat bocah lanang ing punggung lan kesusu karo dheweke.
  Sawisé iku, bocah-bocah wadon kanthi cepet nambah kacepetan lan mlayu kaya jaran. Ing desa kasebut ana wong Jerman. Ana wis lungse morally "Panther" -2, lan rampung anyar "E" -50.
  Bocah-bocah wadon mandheg mlaku lan wiwit ndeleng tank.
  Natasha nyathet:
  - Iki beda banget, batange dawa banget, lan utamane sing nomer loro yaiku jongkok.
  Zoya ngandika murka:
  - Kita kudu ngilangi wong-wong mau! Lan ora kanggo ngujo.
  Lan prajurit kasebut nyerang tank Jerman kanthi sinar magoblasters . Jet sing buta nyerang mobil Jerman. Lan ing sakedheping mripat logam kasebut ilang. Kaya-kaya gunting geni ngethok tangki lan wiwit nyuwek, njeblug cangkang.
  Natasha, nembak, nggereng:
  - Motto pertandhingan kita: - Aja nuwun sewu, smash, menehi hoki apik kanggo elf!
  Wong Jerman lan punggawa manca padha mlayu metu saka omahe lan tiba ing sinar laser ajaib saka bocah-bocah wadon setengah wuda. Iku kabeh katon kaya ngimpi dongeng.
  Maxim nyaut:
  - Apa Ajaib!
  Natasha nglirik bocah lanang lan ngandika:
  - Ora "Zaporozhets", mung Ajaib saka kaelokan. Kita duwe Mercedes elektronik Soviet!
  Angelica murub balok liyane ing tank katelu, ing kasus iki yaiku Goering-5, lan ngucapake:
  - Nazi ora bisa nyedhaki aku!
  Maxim sing seneng nyanyi:
  Aku dadi pionir, putrane Stalin dhewe,
  Aku lunga tanpa alas kanggo nglawan paket iki ...
  Drifting saka kobong salju abu-abu,
  Nanging ana telpon - ngalahake fasis!
  
  Wong lanang sing prasaja , jenengku Maxim,
  Aku nembak saka senapan mesin kaya rook ...
  Ing tengah tank diunekake,
  Rasane kaya nangis!
  
  We thresh Krauts wani, pionir,
  Kita bisa ngalahake sampeyan kanthi aman ...
  Kita ksatria lan conto anyar,
  Kita lulus ujian kanthi A padhet!
  
  Bocah iku putrane raksasa gedhe,
  Ngerti perang, langsung saka nursery ...
  Nalika rakyat lan tentara manunggal ,
  Kita ora wedi karo wong jahat sing nekat!
  
  Kita bakal ngalahake para fasis, aku percaya,
  Algojo bakal entuk skor cepet ...
  Ayo padha ngalahake kabeh wong sing golek dendam,
  Lan tentara Rusia bakal nylametake kabeh wong ing perang!
  
  Ora ana tanah air sing luwih seneng lan luwih apik,
  Nanging mung ing njero dheweke ana angin topan ...
  kuwasa ing planet iki ,
  Lan jotosan ngamuk kanggo Nazi!
  
  Ya, iku angel kanggo lanang lan wadon,
  Ing perang sing ora padha, ing ngendi fasis dadi raja ...
  Nanging swara pionir muni keprungu,
  Aja ndemek tanah airku, aja ndemek!
  Sampeyan bisa mbuwang pirang-pirang taun kanthi sia-sia,
  Nanging pracaya kula, pionir siap kanggo apa wae ...
  Ing ngisor spanduk dadi abang getih,
  Kita bakal numpes wong jahat lan maling!
  Iki minangka matriks sing kejem banget sing kedadeyan beda.
  Valerka, Leshka, Slavka lan Marinka ora sengaja nampa weker.
  Lan bocah-bocah mabur metu saka Hypernet lan kasunyatan virtual. Lan nemokake awake dhewe ing papan nyata ing planet kaping papat saka lintang Sirius, para pionir kaget kaget.
  Tan padha sirna, lan dadi pucet banget, lan taring katon ing cangkeme bocah lanang lan wadon. Lan padha secara harfiah stunned.
  Sawetara bocah-bocah wadon ayu nganggo kostum tempur ana ing jejere bocah-bocah. Mripate padha mbledhos.
  Ana uga sawetara robot medis sing ngadeg ing kono. Dheweke uga ngangkat antena.
  Valerka ngandika kanthi wedi:
  - Apa kedaden kanggo kita?
  Marinka njerit wedi:
  - Apa kita dadi pucet?
  Levka cekikikan, geleng-geleng kepala:
  -Lan kenapa kita duwe taring ing cangkeme?
  Slavka ngubengi untune lan nguwuh kanthi wedi:
  - Aku pricked dhewe bab wong-wong mau!
  Bocah-bocah sing wis pucet kaya lembaran, katon wedi lan bingung.
  Dokter robot nyathet:
  - Padha kudu mindai sak tenane. Ketoke dheweke kena infeksi virus sing ora dingerteni ilmu pengetahuan!
  Prawan Komsomol miber munggah lan nyaranake:
  - Ya, kita bakal nganakake riset sing paling jero babagan dheweke, malah ngirim menyang pusat komputer liwat portal transfer!
  Slavka snished lan wheezed:
  - Apa ora lara?
  Wong wedok sing ketoke tanggung jawab nang kene, mangsuli:
  - Ora! Sampeyan bakal dilebokake ing turu gawean sajrone scan. Dadi kanthi pemeriksaan sing paling ati-ati, sanajan nganti quark, sampeyan ora bakal ngrasakake apa-apa.
  Marinka nguwuh:
  - Wah !
  Valerka nggrundel ora gelem:
  - Ya, iku quasar !
  Levka cekikikan lan squeak:
  - Hiperpulsar !
  Piranti mabur menyang kamar, katon kaya tank sing canggih kanthi akeh tong fleksibel.
  Bocah-bocah padha mbengok bebarengan:
  - Ultrastar !
  Pimpinan perintis senior, bocah wadon sing ayu banget nganggo jubah putih, ngumumake:
  - Inggih, saiki sampeyan ora mung bakal dipriksa, nanging uga dianggep. Ing wektu iki sampeyan bakal weruh impen kelangan lan unik.
  Valerka nyathet karo mesem saka bocah sing capricious:
  - Wah, iki keren banget ! Kita bakal banget wareg nganti pungkasan dina!
  Marinka twitched kaki gundhul lan arep ngomong liyane, nalika stream padhang cahya, mancorong karo kabeh werna saka pelangi, tiba ing anak, lan cah wadon ditutupi, enlightened liwat lan liwat. Lan kabeh papat padha nglangi ing ombak lan ketemu piyambak ing sawetara jinis ngimpi alam bébas.
  Fuhrer saka Reich Katelu dhewe katon menyang Amerika lan mikir babagan mbebasake tangane ing sisih wétan. Nanging mangsa panas wis teka , Krauts pungkasanipun arep ngrebut sawetara tanah Soviet sadurunge "perdamaian jerami" rampung. Wiwit Fritzes wedi nyerang Moskow sing dikuwasani kanthi apik , serangan kasebut diluncurake menyang arah Kuibyshev - ing sadawane Volga. Tanah ing kene cukup sugih. Liyane bab sing Krauts mbukak cangkeme kanggo: Uzbekistan. Uga tanah sugih, cadangan bahan mentah lan gas. Plus kesempatan kanggo nyambung karo Jepang.
  Mboten kesupen tetanduran kapas. Hitler, umume, bisa ngrampungake penaklukan ing Rusia. Njupuk Urals kadhemen, lan Moscow diubengi dening pitung dering pertahanan. Kang angel kanggo malah "Mouse" lan "E" -100 kanggo nembus.
  Ing wektu sing padha, Reich Katelu miwiti konstruksi intensif kapal lan transportasi supaya bisa ndharat ing Kanada. Kajaba iku, Argentina lan Brasil janji bakal dadi pangkalan utama. Hitler mutusake yen kanthi maksimal nyaring Reich Katelu lan nggunakake tenaga kerja gratis saka koloni, bisa uga nambah armada tank lan penerbangan lan mbangun armada kolosal.
  Saiki, Krauts butuh wektu. Dadi ngarep wetan ora nutup. Lan perang terus.
  USSR, sing ilang akeh wilayah, duwe masalah dhewe. Ing tartamtu, tank T-34-85 durung bisa ngganti kurang kuat T-34-76. Dadi kita kudu nggunakake mesin lungse. Nanging Rusia Soviet duwe macem-macem senjata. Iki ndadekake bisa nahan tekanan saka Nazi.
  Ing separo kapindho Mei, perang sengit pecah ing Orenburg.
  Batalyon saka bocah-bocah wadon, thinned metu sak perang kanggo Stalingrad, mlebu perang karo Nazi ing kutha iki, luwih dikenal kanggo pengepungan misuwur Emelyan Pugacheva.
  Alenka, komandan batalyon, njupuk Panggonan ing trench. Kapten prawan ayu banget. Miturut tradhisi, bocah-bocah wadon ing batalion iki perang tanpa alas kaki mung nganggo bikini. Dadi dheweke nggunakake sihir bumi, sing menehi perlindungan khusus. Lan pancen, bocah-bocah wadon nandhang kerugian luwih sithik tinimbang unit liyane.
  Ora saben wong bisa urip nem sasi ing Stalingrad.
  Ing jejere dheweke ana Maria curvy kanthi rambut emas. Uga ngliwati pipa geni, banyu lan tembaga. A test angel nunggu bocah-bocah wadon ing panas banget saka neraka Stalingrad. Padha perang nganti pungkasan lan slamet. Lan keajaiban negara asale mbantu dheweke.
  Ketoke, nalika sampeyan perang meh wuda, peluru lan shrapnel sacoro prakteke ora babras sampeyan.
  Maria nembak Nazi. Ing ngarep, wong Jerman, kanggo nylametake getih Arya, kanthi tradisional ninggalake wong ireng, Arab, Hindu lan wong manca liyane. Cacahing wong manca ing Wehrmacht tansaya mundhak, lan padha dibuwang ing kekandelan samubarang tanpa karep.
  Ing kene wong Afrika sing dipateni dening Maria tiba. Bocah wadon kasebut ngambung dheweke lan ujar:
  - Aku mesakake sampeyan. Sampeyan ora mati amarga sampeyan pengin.
  Lan maneh bocah wadon kasebut nyerang wong Arab nganggo bedhil. Pasukan Wehrmacht kolonial nembus. Wis anget lan nyaman. Fasis nyoba ngetung wektu taun nalika kabeh mekar lan cerah. Stormtroopers nggero ing langit. Loro-lorone jet paling anyar, jumlahe saya tambah akeh, lan TA-152, sing ngganti Focke-Wulfs sing lawas. Nanging, sing terakhir isih gelut.
  rambut emas nyurung sepotong keramik kanthi sikil sing gundhul lan anggun lan ngucap:
  - Tanahku suwuk-suwuk karo nggresah, sawahe kebak getih. Sayange, ora ana papan kanggo wong sing tiba ing swarga, mung kembang poplar sing bunder ing awu.
  Lan maneh wong India tiba saka tembakane. Ya, sampeyan kudu mateni wong manca sing wis dibunderaké kaya pakan meriam. piye maneh? Yen ora, dheweke bakal mateni sampeyan.
  Abang Alla. Prawan sing murub kanthi rambut abang tembaga dawa sing flutters kaya spanduk militer proletar. Bocah wadon kasebut ora mung nganggo bikini, nanging uga tanpa bra. Dheweke kaya, dheweke keren. Lan uga shoots kaget akurat. Saben-saben prajurit tiba saka tembakan dheweke kanthi sirahe ditusuk.
  Banjur Alla mbalang granat nganggo driji sikil. Hadiah kasebut mabur ing sadawane lintasan sing rusak lan pungkasane ana wong Arab. Ana bledosan keprungu ... Sawetara mayat sing dimutilasi dibuwang ing udhara!
  Alla nguwuh ing ndhuwur paru-paru:
  - Aku pengin nggawe wesi - dumadakan dadi gajah!
  Anyuta, pirang nengsemake, tanned lan banget langsing, curvy, dhuwur rata-rata, nanging sampurna dibangun, uga murub. Dheweke nggebug wong kafir ing jembatan irung lan nyanyi:
  - Wings kaya tawon, kembang tinimbang kuping!
  Bocah-bocah wadon murub banget kanthi akurat lan terus-terusan obah.
  sing gedhe lan daginge entuk bobot sethithik sawise Stalingrad. Dheweke uga bocah wadon sing ayu, kanthi pinggul sing amba, nanging pinggul sing relatif sempit. Dheweke ngliwati neraka iki lan ilang Seryozhka. Pionir sing wani nyipta jebakan kanggo wong Jerman dicekel. Ya ora kasil banget.
  Nanging banjur Matryona gagal mekanisme, lan mine slid ing tank Jerman. Panther 2 rusak lan mandheg, amarga disengat kanthi serius.
  "Mouses" isih melu perang. Tank iki dibedakake kanthi bobote abot lan bisa urip. Nanging "E" -100 uga muncul. Mesin iki ora kurang dilindhungi, luwih lincah. Lev-2 uga gelut, uga mesin, dilindhungi kanthi apik lan luwih entheng tinimbang sing sadurunge. Kanggo Lev, Jerman asring nggunakake meriam 150 mm, sing luwih trep kanggo nyerang kutha. Sawetara "Singa" uga dilengkapi peluncur bom.
  Nanging Jerman maju tank kasebut kanthi ati-ati lan mbuwang infantri maju.
  Prajurit kolonial maju. Musik edan lagi diputer!
  Alla murub bledosan saka bedhil mesin. Prajurit tiba lan getih cipratan, kaya-kaya saka semangka sing dipecah nganggo sekop.
  Si abang ngandika:
  - Kanggo Tanah Air, kanggo Stalin, ora ana tentara sing luwih kuwat! Kita perang banget kanggo rasa seneng kanggo wong! Lan Pemimpin kita duwe sayap falcon ... Dheweke menehi cahya kanggo pangarep-arep! Pukulan palu baja nggawa esuke kanggo kita!
  Alla sings lan shoots. Dheweke pancen ayu. Dheweke wis tanned, Golden-zaitun dodo, karo mateng Stroberi puting susu. Enak tenan bocah wadon iki! Iku angel mbayangno sing luwih nyengsemaken lan atraktif. Wong lanang katon ing Amazon iki mung kathok tipis.
  Cah wadon rambut abang nutul limang wong India lan nyanyi:
  - Bakal ana wektu, astronautika bakal berkembang. Lan kanggo kita, perang iku romance dhuwur!
  Lan cah wadon ngguyu maneh. Lan maneh dheweke mbukak geni sing kaget lan luar biasa akurat.
  Sawise nemoni pertahanan sing kuwat, Jerman maneh mbuwang pesawat serang lan pengebom menyang perang. Infanteri wis mundur, lan cangkang lan bom udan mudhun ing posisi bocah-bocah wadon.
  Lan tank bisa digunakake saka kadohan. Alena menehi pesenan:
  - Kabeh wong ndhelik ing dugouts!
  Lan dheweke dhewe tetep mirsani ing permukaan. Persiapan artileri Nazi pancen kuat. Lan bom sing luwih mbebayani. Sawetara wong sing dropped dening monsters kayata Yu-488 lan Newest TA-400. Bom sing bobote sangang ton tiba lan bisa ngrusak benteng lan benteng. Alenka dibuwang dening gelombang jeblugan, lan tumit sing gundhul kena tumpukan watu kanthi lara.
  Tlapakku kobong. Nanging yen ora, kapten cah wadon ora tatu. Lan padha nyelehake bom sing kuat banget, malah swarane nglarani kuping. Ora, ora ana sing bisa kedadeyan ing jagad iki.
  Nanging bocah-bocah wadon, pancen, dibedakake karo tingkat kaslametané sing enviable. Nalika wong mati lan mati!
  Alenka kelingan carane Julius nom-noman ngelus dheweke. Kepiye dheweke ngambung weteng, sikil, dhengkul, pupu lan dodo. Seneng banget yen dicakot wong enom lan nggantheng sing lagi wae wiwit tuwuh kumis. Nanging banjur Julius tilar donya ing dugout, remuk dening hit langsung saka bom. Lan ora ana titik teles sing isih ana.
  Nom-noman mau menyang ... menyang endi? Swarga, neraka, lali? Nanging sing utama yaiku dheweke ora ana ing bumi saiki. Lan Alenka pait banget babagan iki.
  Yen mung dheweke bisa njupuk sirah Hitler iki ing tunggul wit. Ora let suwe perang wis lumaku telung taun. Nazi wis nyerang Orenburg. Penjepit-pitepite nembus adoh.
  Alenka dibedakake dening asmara lan temperamen sing gedhe. Dheweke biasane luwih milih prajurit sing luwih enom lan malah enom. Lan ing kesempatan pisanan dheweke miwiti hubungan. Alena seneng yen awak sing kuwat lan dilatih dielus-elus lan didemek wong lanang sing nggantheng. Sajrone perang, moral dadi luwih prasaja, lan ora ana sing mandeng banget karo kasunyatan sing perwira Tentara Abang nggawe metu karo wong.
  Alenka, kaya kucing, seneng stroking lan tresno. Lan kanggo dheweke iki kesenengan sing paling dhuwur.
  Nanging carane akeh penyayang dheweke wis liwati menyang donya sabanjuré! Apa perang bab insidious lan ala. Senajan wong lanang macet kanggo Alenka. Mesthine, kaendahan kasebut metu kanthi kabeh pasuryan, tokoh, lan swarane.
  Lan umume, nalika wong wadon isih enom, dheweke paling asring ayu. Ing ngisor iki ana lima, nguwuh-uwuh meh wiwit wiwitan perang - apik banget. Sekawan bocah wadon pirang lan siji abang. Kaya lintang lima. Padha wis liwat akèh neraka, nanging padha ora tau tatu serius. Kajaba ana goresan.
  Biasane kabeh waras ing Alenka, kaya ing asu, lan ora ana bekas sing isih ana.
  Lan saiki, bom tiba, cangkang njeblug, nanging dheweke ora peduli! Dadi kabeh iku arang banget lucu.
  Senajan ora ... Perang ora wektu kanggo seneng-seneng. Lan kadhangkala bocah-bocah wadon ing batalyon dheweke uga mati. Malah telanjang kaki kanggo bocah wadon ora njamin keabadian. Lan ing Stalingrad , ing batalyon lanang, secara harfiah saben wong asring tiwas.
  Kutha ing Volga ditutupi karo kamulyan. Nem sasi padha nahan serangan gerombolan Hitler. Jerman lan satelite ilang kira-kira sejuta sing tiwas lan tatu ing perang kanggo Stalingrad. Bener, akèh-akèhé sing mati kuwi wong manca!
  Fuhrer nggawa pasukan saka kabeh bumi menyang Rus'. Malah ana tentara bayaran Amerika, umume asal saka Jerman. Akeh wong India. India minangka negara sing padhet pedunung, lan Fuhrer mrentahake nggunakake wong lanang minangka pakan meriam. Lan njupuk wanita India menyang harem. Nyatane, diijini duwe sawetara garwa ing Reich Katelu. Paus menehi idin kanggo iki ing gunpoint. Lan pasamuwan-pasamuwan liyane disetujoni. The Fuhrer dhewe ngowahi panemune babagan getih Arya. Jerman diijini, sawise pilihan tambahan, kanggo duwe Slavic, Eropah, Arab, lan India garwa, kasedhiya sing padha ora cacat fisik lan pancen sehat. Perkawinan karo wanita kulit ireng dilarang, nanging ora dilarang nggunakake wanita Afrika ing rumah bordil, nanging mung nganggo kontrasepsi. Sawise dipilih, nikah karo wanita Jepang, Thai, lan Korea diidini.
  Nanging maneh, syarat kasebut yaiku kaendahan, data eksternal, kesehatan, lan ora ana cacat fisik. Saiki peran pedigree mudhun. Ana luwih akeh divisi asing ing SS tinimbang sing ana ing Jerman. Lan Wehrmacht diisi maneh karo wong manca. Wadya-bala kolonial iku kabeh warga pribumi, nanging diprentahake dening Jerman.
  Fuhrer njupuk alih organisasi pasukan saka Genghis Khan, nyampur bangsa lan mbentuk tentara motley.
  Mesthi, ing kahanan kaya mengkono, USSR mboko sithik ilang perang attrition. Siksa strategis iki meksa kita dadi inventif. Nanging ana kasempatan sing ora dikarepke: Amerika Serikat, ngendi iku wis ngatur kanggo nyuda kraman saka Afrika lan wakil saka warga negara Latin, intensified karya ing bom atom. Lan yen kita terus kanggo sawetara wektu liyane, gencatan senjata karo Reich Katelu bisa nalika perang karo Amerika Serikat terus.
  Lan ing kana bisa uga Nazi bakal perang nganti ora pengin perang maneh. Lan banjur Rusia Soviet bakal urip.
  Pengeboman lan tembakan artileri gedhe rampung. Lan serangan diwiwiti maneh. Kutha iki wis dadi reruntuhan; Adhuh, mungsuh iku kejem banget lan kuwat.
  Bocah-bocah wadon teka ing permukaan lan ketemu karo prajurit infantri sing teka kanthi geni. Tank-tank mlebu ...
  Alena, sawise nembak wong India, bisik-bisik:
  - Muga-muga Gusti Allah maringi wong wuta mbukak mripate lan mbenerake mburine wong bongkok!
  Sawise iku, ayu ngeklik rana. Dheweke njupuk target maneh lan dipaku . Dheweke kenek Arab lan flashed dheweke mata safir. Dheweke mlayu tanpa alas kaki, mlengkung, tlapakane mbledug ing kerikil. Wong wedok kuwi krasa rada geli. Dheweke ngguyu. Iku dadi luwih nyenengake. Si ayu nembak maneh .
  Alena murub lan mesem. Lan dheweke tekan kono. Meksa mungsuh mandheg lan beku. Mungsuh mbales tembakan. Dheweke mbuwang granat lan nggero.
  Banjur stormtroopers muncul maneh. Ana sawetara wong, nanging ana mobil jet mabur sing mbuwang roket. Nazi mbuwang granat ing posisi bocah-bocah wadon. Nanging sikil wadon sing gundhul katon nglindhungi saka kekalahan. Lan prajurite, kacemplung ing shelling, slamet geni.
  Gerakan infanteri mungsuh mandheg. Nazi nyoba ngrokok metu Reds dening mbuwang roket.
  Alena ndhelik ing jurang lan ngucap:
  - Nanging saka taiga menyang segara Inggris ... Tentara Abang paling kuat kabeh!
  Alla rambut abang uga squeezed menyang longkangan lan ngindhari kenek pecahan. Cah wadon ayu eling carane dheweke, nalika isih remaja angular, dicekel sawise denunciation.
  Aku elinga panelusuran. Wong-wong mau meksa wong wadon enom sing dicekel kanggo undress. Wong wadon loro sing nganggo sarung tangan kasebut kanthi ati-ati ngrasakake irung, kuping, tutuk, lan ndeleng bagian pribadine. Carane asor, isin, medeni , medeni iku. Nalika dheweke digawa menyang sel, Alla wedi banget yen ana ing perusahaan kriminal liyane. Nanging ing sel ana bocah-bocah wadon kaya dheweke, meh kabeh anak saka wong sing ditindhes. Lan bab sing paling ala ora kelakon.
  Nanging angel njagong ing sel: sempit, lan pengawal asring mlebu. Dheweke ngalahake aku kanthi alesan sing sithik lan tanpa sebab. Para pengawal utamane seneng nggebug tumit bocah-bocah wadon nganggo baton. Senadyan kadhemen ing sel, bocah-bocah wadon tetep tanpa alas kaki, lan sikile bengkak amarga pukulan sing terus-terusan.
  Panelusuran dadi musibah liyane. Padha digawa metu kaping pirang-pirang dina lan iku banget nglarani, ora nyenengake lan ngremehake.
  Padha mangan kula arang lan mecut kula mlaku-mlaku. Alla ngenteni nem sasi ing penjara kanthi terus-terusan diremehake, dibully, digebugi, lan nggoleki sing ngremehake. Banjur, ing Beria, dheweke dikirim menyang koloni tenaga kerja anak. Malah tanpa nyoba.
  Alla nyambut gawe ing kana wiwit jam lima esuk nganti sore karo bocah-bocah wadon liyane. Nganti perang diwiwiti. Lan bocah wadon sing wis diwasa rambut abang mlayu menyang ngarep. Aku bisa nindakake iki karo rolas bocah-bocah wadon liyane.
  Rutinitas militer dheweke wiwit. Nanging nalika perang, setan rambut abang ngrasa luwih apik tinimbang ing koloni tenaga kerja. A ukuman pakunjaran lan paukuman kanggo uwal isih Hung liwat dheweke. Nanging Alla sing wis dianugerahi rong pesenan ora kena.
  Cah wadon ngalami akeh ing koloni. Kalebu katresnan. Bocah-bocah lanang manggon ing barak tetanggan lan, sanajan ana larangan resmi, dheweke lunga menyang bocah-bocah wadon. Lan padha, ing siji, wanted kanggo ngerti pareng . Alla, ing kasus apa wae, langsung seneng. Bocah wadon rambut abang panas ngrasakake rasa seneng dosa.
  Nanging, dheweke uga apes ing perang. Tansah, sawise jinis, wong lanang utawa wong enom mati ing perang. Kaya-kaya ana kutukan ing rambut abang. Kajaba iku, tanpa pangecualian. Mulane, senadyan kaendahane, reputasi ala nyebar babagan Alla, lan wong wiwit nyingkiri dheweke.
  Iblis rambut abang nandhang sangsara marga saka lack saka manungsa waé lanang. Lan dheweke seneng mateni wong lanang. Lan dheweke maneh murub ing mungsuh, lan grinned kaya macan tutul.
  Alla dijupuk wong ireng lan mental mbayangno wong ing panangkaran. Iku menarik kanggo seneng-seneng karo wong dhuwur lan nggantheng kuwi. Umumé, rikma abrit asring main peran aktif karo wong lanang . Dheweke minangka wanita sing kuwat lan tekad. Kepriye maneh yen wong iku bakal dipateni mengko? Dadi apa, dheweke seneng macem-macem!
  Ing wektu tentrem, bocah-bocah wadon Komsomol bakal diukum kanthi abot amarga promiscuity, nanging sajrone perang, moral dadi luwih bebas. Iki minangka akibat saka cedhake pati, nalika departemen khusus dadi wuta kanggo debauchery.
  Kadhang kala Alla ngrasa isin karo kelakuane. Nalika dheweke ora malah pointedly nganggo kotang lan goyangake dodo gundhul. Aku kelingan Mary, cah wadon agama sing isih prawan. Senajan, dheweke mbokmenawa paling feminin lan seksi saka limang. Luwih tepate, dheweke atraktif karo kesucian malaikat.
  Nanging, Maria banget akurat, bisa uga fenomena ing shooting. Iki carane dheweke akurat nggebug loro Arab karo siji peluru. Lan mesem tanpa dosa, dheweke kandha:
  - Gusti ngapura kula, nanging aku ngawula Motherland sandi!
  Maria ayu banget. Dheweke rada isin yen dheweke kudu gelut mung nganggo bikini. Nanging nglindhungi saka kekalahan. Iki wis dibuktekake kanthi laku. Maria miwiti perang nalika isih cah wadon. Dheweke wis gedhe ing telung taun, nanging dheweke isih katon langsing, prawan, lan dhuwur normal kanggo bocah wadon. Wong papat liyane luwih dhuwur lan luwih otot, lan Matryona minangka sapi, sanajan kuwat banget.
  Maria nembak lan ngelingi Seryozhka. Wong lanang miskin. Aku dicekel. Lan iki luwih elek tinimbang pati. Dadi pisanan dheweke ngadhepi torture, banjur eksekusi. Lan ora dingerteni kepiye reaksi wong liya babagan iki.
  Maria murub, ngadeg ing dhengkul, lan murub. Hindu sing dipatèni mbentang metu lan ngeculake genangan getih. Si ayu rambut emas ngandika:
  - Eh ... sampeyan duwe akeh dewa, nanging ora ana swarga!
  Maria dipaku maneh , kenek lan nyanyi:
  - Matur nuwun kanggo swarga ilang. Ora kanggo kita, ora kanggo anak, ora kanggo anak putu. Nanging dheweke mung bakal digunakake kanggo swara sing ngapusi!
  Maria murub, matèni para anaké Nazi sing maju, lan nyanyi:
  - Kita ndamel, ndamel, ndamel - kanggo dangu kita ... Path saka alangan kanggo alangan, saka perang kanggo perang! Kita nyopir, nyopir, nyopir - nganti suwe ... Aliran gerombolan, perang getih, mili! Perang getih!
  Lan cah wadon meksa dhéwé tighter menyang lemah. Lan Singa wis creeping ahead. Tank Jerman nggero lan tong minyak goyang.
  Maria nangis lan ngandika:
  - Iki, pati obah!
  A cah wadon karo rambute emas murub ing prajurit sing crawling menyang posisi Tentara Abang karo bedhil, kang ditempelake ngarsane optik.
  Aku mirsani minangka sumber getih nyemprotake saka sirahe mungsuh tatu mortally.
  Maria tweeted:
  - Sniper... Sampeyan salah!
  Alla ngandika banter:
  -Aja ngadili nganggo sandhangan yen sampeyan ora pengin nggedhekake sikil!
  Maria goyangake anggun, gundhul, tanned sikil. Aku mbayangno yen nom-noman sing raine elf iku mlaku-mlaku ing tlapak sikile. Carane becik sing mbokmenawa bakal.
  Nanging dheweke banjur snorted nesu:
  - Aku bakal ngalahake kabeh wong!
  Alla, kang dhewe iku kafir lan murtad, ngandika moyok:
  - Lan tanpa bantuan Gusti Allah?
  Maria , sawise dipecat, mangsuli squeaky:
  - Ora, kanthi pitulungan saka Gusti Allah!
  Alla nggegirisi untune mutiara lan ngandika:
  - Nanging Gusti Allahmu mulang: - Yen sampeyan nggebug pipi tengen, belok kiwa !
  Maria ora langsung mangsuli. Dheweke nembak saperangan maneh, ngethok wayang fasis. Lan dheweke kandha kanthi tenang:
  - Nanging apa apa sawise sampeyan wis kenek ing pipi kiwa - Gusti Yesus ora ngandika. Lan Nazi menehi akeh pukulan marang wong-wong kita!
  Alla nguncalake granat nganggo sikile telanjang, ngunggahake tumpukan bledug, lan nggero:
  - Berlin meh ing daya kita ... Liwat teropong kita ndeleng Reichstag dikutuk! Bakal ana tentrem lan rasa seneng ing kabeh planet ... Aku bakal ngandhani babagan iki ing puisiku!
  Lan rikma abrit menehi bledosan, ngethok kabeh baris Nazi. Banjur dheweke nendhang granat maneh.
  Dheweke cah wadon sing kuwat . Ing kemah dheweke dipeksa kanggo mindhah watu saka esuke kanggo dusk, lan Alla dadi superman nyata. Dheweke mbuwang granat luwih adoh karo sikile tinimbang karo tangane.
  Wong abrit iku seneng mlaku-mlaku nganggo tlapakane sing gundhul ing coal utawa ing salju. Dheweke seneng ...
  Allah njupuk lan nyuwil:
  - Nanging aku duwe passion beda ... Iki daya, mung daya!
  Iblis rambut abang njeblug, nembak Kraut lan antek-antekne , lan nggero:
  - Ora perlu emas lan dhuwit! Lan perlu ing ngarepku ... Wong padha dhengkul, wong padha dhengkul, kabeh ing lumahing bumi!
  Infantri mungsuh mandheg. Tank-tank kasebut luwih maju. Kendaraan abot "Lev", "Mouse", "E" -100, "Tiger" -2 meriam dipecat. Panther 2 uga rampant. Posisi kobong lan crumbled, ula kumelun munggah menyang langit.
  Salah siji saka bocah-bocah wadon sing sikile singed. Dheweke njerit lan mbukak geni ing long bursts. Wong ayu liyane wis dheweke kotang Cut dening Piece saka shrapnel. Dhadhane satriya padha katon lan isin. Praupane cah wadon dadi abang.
  Maus, tank Jerman paling abot, ketukan saka bedhil. Lan dheweke numpes kabeh sing ana ing dalane.
  Nanging prajurit mlumpat bali ing wektu. Padha prigel banget. Alla mbuwang granat menyang Mouse. Nggawe bisu salah sawijining bedhil mesin Jerman.
  Si abang njupuk lan nyanyi kanthi semangat:
  - Ayo tank waja mlaku clumsily liwat puddles ...
  Sawisé iku, cah wadon maneh mbuwang granat karo sikil gundhul lan kenek liyane mouse bedhil, bejat tong minyak. Sawise iku, Allah mbengok:
  - Aku dewi pati, kang Hitler wedi!
  Tank Jerman mandheg. Bebarengan karo mundhut bedhil mesin, tanker ilang kapercayan sing paling gedhe. Lan "Mouse" wiwit njupuk saka tong minyak cendhak lan wiwit proses reruntuhan. Salah sawijining pecahan kasebut nyerang Alla ing tumit, ngobong kurva anggun saka tlapakane bocah wadon kasebut.
  Si ayu njupuk lan nyanyi:
  - Algojo ngobong tumitku, lan nangis krungu!
  Kanthi tembakan sing apik, Maria ngrusak tampilan optik Mouse. Lan tank massive trotted adoh lan wiwit nguripake watara. Cetha ing ngendi meh rong atus ton baja bakal diidak-idak kanthi wuta. Mung bali kanggo uwal liyane alangan.
  Banjur "Lev" -2 main. Mesin sing luwih maju nyoba ngalahake kabeh papan ing ngarepe kanthi geni meriam 150 mm. Bocah-bocah wadon nguripake irung munggah ing fasis nanggepi.
  Maria mbuwang granat nganggo sikile sing pahat. Saiki ora tekan tank, nanging ngalahake infanteri. Siji wong Afrika malah sirahe dicopot. Dheweke muter-muter nganggo helm lan langsung nabrak bata.
  rambut emas ngandika:
  - Kabeh iku miturut karsane Gusti Allah ... Malah kesalahan!
  Alla nyanyi kanthi semangat kanggo nanggapi:
  - Kabeh sing ana ing donya gumantung ing dhuwur saka swarga. Nanging akurasi mripat, nanging akurasi mripat, gumantung ing awake dhewe!
  Maria murub maneh. Dheweke ngrusak tampilan optik "Lev" lan kanthi rasional ujar:
  - Lan Gusti Allah menehi akurasi!
  Alla bared dheweke untu lan tamparan dheweke gundhul ing kaca pecah. Aku felt carane penake iku nalika soko landhep pierced sandi gundhul sawijine. Lan dheweke nggero:
  - Ing kabeh sing perlu dexterity, hardening, latihan - yen ora bakal ana sih-rahmat!
  Maria murub ing fasis kanthi pasuryan degenerasi ing weteng lan nyanyi:
  - Lan kanggo Krauts, sih-rahmat kanggo nyuwek kulit saka tengkorak! Lan ngunyah, ngunyah, ngunyah, ngumbah nganggo nanah anget!
  Alla nggawe pasuryan, murub ... Dheweke nggeleng lan bisik:
  - Omonganmu sing ora sopan!
  Raine Maria pucet lan bisik-bisik:
  - Dhuh Allah, ngapunten kula, tiyang dosa!
  Alla ngguyu. Dheweke prawan sinis. Lan ing koloni buruh bocah-bocah dheweke ngalahake wong-wong sing luwih ringkih tinimbang dheweke. Kok si abang ora isin . Lan Alla kepengin narik Maria nganggo rambut emas. Lan ora nganggo tangan, sikil.
  Lan Alla nggedhekake awak sing gundhul menyang rambute bocah wadon Nasrani sing berdaun, lan sanalika dheweke nyekel untaian nganggo driji, dheweke ditarik.
  Maria njerit lan, nolèh, ngandika:
  - Apa sampeyan edan?
  Alla ngece ngomong:
  - Dadi Gusti Allah sabar lan dhawuh marang kowe!
  Maria ngangkat tangane:
  - Aja nyenyamah, asu !
  Alla mangsuli lan nyanyi:
  - Lan Gusti Allah maneh ambruk dening ngguyu, apa aku peduli karo kabeh wong, lan apa sampeyan peduli karo aku!
  Maria geleng-geleng kepala lan ngandika:
  - Sampeyan njupuk risiko saben dina. Lan ing wektu sing padha, menit mengko, duwe kesempatan kanggo pindhah menyang neraka, sampeyan ora sopan lan ngucapake pidato ala!
  Si abang mesam-mesem. Dheweke nyekel sepotong kaca nganggo driji sikile lan dibuwang menyang cangkeme. Aku nyekel karo ilatku. Dheweke ngunyah gelas, lan tanpa mikir kaping pindho njupuk sip, ngandika:
  - Neraka ora bakal nyekel kita!
  Maria, nggulung mripate kanthi sengit, nggereng:
  - Sampeyan ora bakal menyang ngendi wae! Kutu geni!
  Alla mung nanggepi mripate zamrud. Lan dheweke mbuwang granat ing Nazi, matur:
  - Nalika perang lagi, ayo lali babagan bedane!
  Maria ngandika metu saka panggonan:
  - Gusti Allah iku kagungane Gusti Allah , lan Kaisar kagungane Kaisar!
  Alla mènèhi giliran dawa lan nambah:
  - Lan Hitler jahat !
  Maria mbukak geni, ngalahake sawetara wong liyane lan mikir. Kepiye carane bisa nyuda moral kaya sing ditindakake Hitler? Apa jenis kewan ing wujud manungsa? Tiran getih sing ora dikenal manungsa wiwit jaman Adam lan Hawa. Lan ing wektu sing padha, banget begja . Mungkin malah penakluk paling begja lan paling sukses ing kabeh sejarah manungsa.
  Nanging Rusia dadi wong sing angel banget kanggo fasisme. Perang ing sisih wétan bakal teka ing taun kaping papat. Ya, Nazi maju. Ora cepet banget, nanging yakin. Mung ing mangsa, Tentara Abang bisa ngempit Krauts sethithik. Lan saiki mungsuh nyerang maneh.
  Bocah wadon kasebut nembak kanthi akurat . Sawise ilang pandelengan optik, tank Lev nguripake maneh lan wiwit ninggalake. Lan "Panther" -2 ... Tank kanthi tong minyak sing dawa lan kandel lan turret sing relatif cilik.
  Mesin sing efisien. Sing ngalahake meh kabeh mastodon. Ing kene Alla mbedakake awake dhewe kanthi mbuwang granat kanthi sikil sing seductive lan ngrusak tong minyak.
  Iblis wulu abang njedhul mripate karo werna segara lan ngucap:
  - Aku break irung sing!
  Wong Jerman sing moncong sing rusak diuripake. Trek goyang kaya mesin sing lincah. Ya, bocah-bocah wadon nemokake taktik sing trep lan efektif. Hit tong minyak, break tong minyak karo granat nalika waja ora bisa diakses.
  Lan Maria sing apik-apik nembak kanthi akurat, kaya-kaya dheweke pancen putu saka Robin Hood. Lan kaendahan rambut emas ngucap:
  - Ing pretext saka tujuan humanisme,
  Kanggo mbangun swarga ing bumi ...
  Hitler pindhah menyang dalan fasisme -
  Candhi iki didegaké déning Iblis scumbag !
  Lan dheweke nembak kaya wong suci sejatine pemusnahan. Sikil sing gundhul lan pahat mbuwang pecahan kaca, nabrak wong Arab ing tengah bathuk. Lan putra ara-ara samun, refleks narik pemicu senapan mesin, ngethok rolas accomplices.
  Alla ngendika kanthi setuju:
  - Lan sampeyan sinau kanthi cepet! Lan sampeyan maju ing ngarepe mripatmu!
  Prajurit rambut abang uga mbuwang potongan kaca nganggo driji gundhul lan nabrak mripate wong Afrika. Iku mbledhos, tiba ing Bunch saka granat. Lan rolas pejuang liyane mabur menyang langit, utawa menyang neraka, kaya sing diputusake!
  Alla tweeted:
  - Neraka bakal dadi panggonan ala kanggo wong-wong sing wis nyuwek tutup. Lan pedhang prawan suci nugel mungsuh!
  Iblis wulu abang banjur mbalik maneh lan ngeses:
  - Bakal ana peti mati kanggo sampeyan, mung digawe saka awu, lan musik ing mourning!
  Maria langsung mbuwang granat kanthi sikil loro, nglumpuhake tong minyak tank E-100 sing nggegirisi, muni:
  - Kanggo kamulyaning Gusti Kristus!
  Perang terus. Nazi padha golek cara anyar kanggo karusakan lan perbudakan. Uni Soviet banget kuwat, lan iku ora supaya gampang kanggo njupuk liwat donya. Nanging, gadhah akeh macem-macem ilmuwan, kalebu babu, fasis, gadhah organisasi unik, digawe anyar, senjata elek. Soko sing sadurunge ora katon.
  Salah sijine yaiku diskotik kanthi karakteristik penerbangan sing unik, obah kanthi cepet lan, ing wektu sing padha, ora bisa dikalahake.
  Ilmuwan paling apik ing donya nggawe model senjata unik. Soko sing kudu menehi daya liwat donya, lan ing mangsa mbukak dalan kanggo penaklukan galaksi.
  Lan saiki diskusi wis dikembangake.
  Nanging para pandhemen nerusake obrolan. Schauberger wiwit nerangake sawetara rincian menarik saka piranti:
  - Konsep listrik dhewe luwih jembar tinimbang mung gerakan elektron. Nanging ing kene, nalika lapangan kasebut diarahake kanthi gerakan spiral, bisa nyuwek awan elektron lan nukleus nukleus sing ora ana cangkang elektron kanthi kecepatan sing gedhe banget. Yaiku, yen arus mili ing sadawane spiral cilik, nanging kanthi percepatan kolosal, ionisasi dumadi kanthi dhewe.
  Lan kaya nalika nukleus tabrakan kanthi kacepetan liar, proses fusi kasebut dumadi. Utawa malah luwih prasaja, nukleus njeblug kanthi pambentukan elektron bebas sing ora kaetung, sing banjur ngasilake listrik.
  Yaiku, baterei cilik kanthi jinis arus eddy khusus, utawa saiki padha karo kilat bal miniatur, ngasilake, amarga fusi termonuklir sing dikontrol nggunakake banyu, listrik khusus sing akeh banget lan aliran foton.
  Sing, mesin kuwi bisa dadi pembangkit listrik langgeng. Baterei nyedhiyakake arus kilat bola miniatur, lan diisi ulang kanthi listrik sing dipikolehi saka fusi termonuklir sing dikontrol ing banyu. Kaya mesin gerakan sing terus-terusan, sanajan energi kasebut dipikolehi kanthi ngowahi impuls internal inti dadi luwih praktis, nyata kanggo wong.
  Belonzi mrengut lan ngrajut alis:
  - Energi sing diekstrak kanthi listrik kaya kilat bola mikroskopis? Muni apik. Nanging kasunyatan ora tansah apik banget. Sampeyan mbokmenawa wis krungu sing padha koyone mbangun reaktor fusi nuklir. Dheweke uga pengin entuk energi saka fisi inti uranium. Dipercaya yen ikatan intra-atom rusak, proton lan neutron bakal nyebar ing kabeh arah luwih cepet tinimbang bledosan bom. Mungkin, nanging sakperangan alesan padha ora bisa nggawe reaktor lan bom dhewe. Lan sampeyan mikir yen sampeyan njupuk hidrogen kanthi listrik bunder, kaya scooping kacang polong nganggo garpu, banjur dilebokake ing tutuk. Menapa malih, soko temen beda bisa. Yagene elektron sing diarahake khusus bakal katon, utawa bakal tabrakan inti ing umum nyebabake fusi? Kathah optimisme, nanging sethitik sabdhoning.
  Schauberger nanggapi:
  - Babagan sabdhoning? Yen ora ana cangkang elektron, mula ora ana sing ngalangi inti tabrakan nalika dipadhetke. Lan ambruk lapangan condenses gerakan kuwi, lan uga menehi arah kanggo energi dijupuk.
  Yen proses fusi inti hidrogen dhewe bisa, lan kita ndeleng iki ing conto saka Srengéngé kita, banjur soko padha, mung ing ukuran cilik, mengkono kene uga.
  Kajaba iku, ing Srengéngé, proses iki uga bisa dikontrol, nanging, sayangé, kita ora bisa ngganti paramèter ing kana.
  Lan ing kene, ing banyu ana Srengenge cilik, nyedhiyakake energi listrik. Kajaba iku, bisa langsung diowahi dadi elektron lan foton sajrone reaksi nuklir. Meh ora ana bedane ing antarane. Lan apa sing dikarepake minangka asil saka iki - mesin utawa bom - mung gumantung ing imajinasi kita. Kajaba iku, bisa uga kita bakal nemokake sing luwih adhem saka wektu.
  Belonzi takon:
  - Inggih, ayo ngomong iki kabeh mung proyek lan malah rencana kanggo saiki. Utamane, coba ngasilake kilat bal sing gedhe lan alami, lan ora mung sejuta sing cilik iki.
  Schauberger sarujuk:
  - Ya, kita duwe masalah karo iki. Nanging iku ora minangka unsolvable minangka misale jek ing kawitan marketing . Lan kapindho, ana sawetara cara alternatif liyane, ora dadi janjeni, nanging uga janji. Kita tindakake wong.
  Belonzi manthuk, lan wong Italia wiwit ngomong dhewe:
  - Wiwit jaman kuna, aerodinamis saka Reich Katelu njupuk akeh implementasine saka efek Coanda kanggo nggawe pasukan ngangkat piranti. Ing Jerman ana luminaries aerodinamis, lan ana matématikawan pinunjul. Intine beda . Efek iki dudu efek saka gaya angkat, nanging efek jet sing nempel ing permukaan sing ramping. Sampeyan ora bakal njupuk langsung karo iki. Perlu traksi (utawa swiwi). Kajaba iku, yen lumahing mlengkung (kanggo deflect jet mudhun lan njaluk tikaman), efek mung dianggo ing cilik saka jet laminar. Jet saka mesin turbin gas ora cocok kanggo iki. Iku kudu laminated . Iki losses energi ageng.
  Schauberger , wis nggawe sketsa ing diagram, logis didandani:
  - Ora sing ageng. Yen , contone , lamination ora supaya primitif. Malah bisa uga, sebaliknya, nambah efisiensi traksi kanthi signifikan.
  Belonzi cukup logis nyathet:
  - Iku gumantung ing apa sampeyan aplikasi vektor pasukan, lan carane bakal mengaruhi resistance lingkungan. Lan ing sawetara kasus, vakum bener kawangun ing ngarep saucer mabur.
  Schauberger nyathet kanthi desahan:
  - Nanging ora mung kita sing nggarap proyek kasebut.
  Belonzi cepet-cepet nuduhake kawruh:
  Ya, ana, cakram Schriever - Habermol ( Schriever , Habermol )
  Piranti iki dianggep pesawat take-off vertikal pisanan ing donya. Prototipe pisanan, "roda karo swiwi," dites ing cedhak Praha ing Februari 1941 . Iki nduweni mesin piston lan mesin roket cair Walther.
  Generalissimo saka desainer Schauberger , kanthi cepet, kaya-kaya wedi yen dheweke bakal diselani, ditambahake:
  - Desaine kaya setir. Ring sudhut muter watara kabin, peran spokes kang diputer dening glathi luwes. Bisa dipasang ing posisi sing dibutuhake kanggo penerbangan horisontal lan vertikal. Pilot kasebut dipanggonke kaya ing montor mabur biasa, banjur posisine diowahi dadi meh telentang. Kerugian utama piranti kasebut yaiku getaran sing signifikan amarga ora seimbang rotor. Upaya kanggo nggawe rim njaba luwih abot ora ngasilake asil sing dikarepake, lan konsep kasebut ditinggalake kanggo "pesawat vertikal ," utawa V-7 (V-7), sing dikembangake minangka bagean saka "Senjata Pembalasan". program, VergeltungsWaffen .
  Lan Belonzi uga ora kantun kesempatan kanggo nuduhake awake minangka ngerti kabeh:
  - Ana uga sing disebut "Flying Pancake" dening Zimmerman .
  Dites ing taun 1942-43 ing papan latihan Peenemünde . Iku mesin turbin gas Jumo-004B. Iki ngembangake kacepetan horisontal kira-kira 750 km / jam lan nuduhake regulasi sing apik, kacepetan landing 60 km / jam.
  . BAB 12.
   Schauberger ngandika rada kecut:
  - Aku ngerti. Aku wis weruh mukjijat kaya ngono. Piranti kasebut, kaya sing dakkandhakake, katon kaya cekungan, kanthi diameter 5-6 m, bunder ing keliling lan duwe kabin transparan ing tengah. Ing lemah dheweke ngaso ing rodha karet cilik. Kanggo lepas landas lan penerbangan horisontal, kemungkinan besar, dheweke nggunakake nozzle sing dikontrol. Amarga impossibility saka akurat ngatur tikaman mesin turbin gas , utawa kanggo sawetara alasan liyane, iku arang banget ora stabil ing pesawat.
  Belonzi nyentak lan mbanting ajine ing meja:
  - Kabeh piranti kasebut, kaya bocah-bocah wadon sing korupsi , ora stabil.
   Schauberger ngomel-ngomel:
  - Lan yen mung moral!
  Belonzi nyathet kanthi eseman:
  - Nanging kita isih duwe soko. Umumé, malah nggumunake nalika perang ora cukup dhuwit kanggo akeh proyek . Lan dheweke uga ujar manawa Sosialisme Nasional wis bangkrut.
  Schauberger kanthi logis nyathet:
  - Mungkin iki tegese figuratively, utawa morally bangkrut. Nanging dheweke ngomong babagan iki sawise Stalingrad, lan ora saiki, nalika kita mbales dendam saka Rusia kanggo kutha ing Volga!
  Belonzi , ora bisa nolak, ngguyu:
  - Inggih, punika mesthi. Pancen Rusia bakal bisa nglawan akeh pasukan sing diklumpukake saka saindenging jagad, aku lan sampeyan ora bisa percaya, ta?
  Schauberger geleng-geleng sirahe kanthi negatif:
  - Lan aku ora bisa pracaya iku, nanging ... We are ora jenderal kene kanggo pirembagan bab siasat lan ngira kemungkinan mungsuh. Luwih apik, critakna proyek liyane sing sampeyan ngerti babagan piranti kelas iki. Iki menarik.
  Belonzi mangsuli licik:
  - Ya, beda banget. Iki mung apik banget - Disc "Omega" dening Andreas Epp ( Andreas Epp ) Helikopter awujud cakram kanthi piston 8 lintang lan 2 mesin ramjet. Ing pembangunan taun iki, 1943. Ya, iki bakal dadi masalah kanggo dheweke, maksudku, mesin kaya ngono. Pangembang dhewe, Abel Epp , dilereni soko tugas bali ing 1942, ambruk menyang panangkaran demonic.
  Belonzi piyambak ngguyu ing pungkasan ora cocok banget lan tactful guyon.
  Sawise nggambar lan mbenerake diagram kasebut, dheweke terus:
  - Piranti kasebut minangka kombinasi teknologi "penggemar-penggemar" kanthi rotor sing bebas muter sing didorong dening mesin jet pulsating Focke-Wulf " Triebflugel " lan tambah angkat amarga "efek flotasi".
  Kayane Belonzi bubar nyinaoni dokumen kasebut kanthi ati-ati . Merga dicritakake lancar banget, kaya-kaya maca saka sing wis ditulis.
  - Pesawat kasebut, uga piranti sing bentuke disk, dumadi saka kabin bunder kanthi diameter 4 meter, diubengi dening fuselage disk kanthi diameter 19 meter. Fuselage ngemot wolung penggemar papat blade ing fairings annular sing disambungake menyang wolung mesin radial Argus Ar 8A kanthi dorongan aksial 80 tenaga kuda. Monsters paling anyar dipasang ing wolung pipa conical kanthi diameter 3 m.
  Rotor utama dipasang ing sumbu disk. Rotor wis loro glathi karo ramjet dirancang Pabst ing ends lan diameteripun rotasi 22 m.
  Belonzi , nalika nyathet macem-macem karakteristik teknologi Jerman, dadi tambah incensed. Ketoke, dheweke kapenuhan bangga kanggo manca, malah sekutu, negara. Lan ing swara siji bisa ngrasakake panas saka nada sing para perintis ngucapake sumpah:
  - Nalika Jarak saka glathi ing mesin tambahan diganti, rotor digawe cepet, mbuwang metu stream kuwat saka online. Mesin jet diwiwiti ing 220 rpm, lan pilot ngowahi nada mesin tambahan lan rotor utama kanthi 3 derajat. Iki wis cukup kanggo njaluk kita munggah.
  Belonzi ngangkat tangane ing ndhuwur sirahe, ketoke mbayangake awake dhewe minangka helikopter:
  -Baling-baling utama yaiku jinis autorotating lan ora nggawe torsi. Boten kados helikopter, iku ora dipasang ing engsel, nanging dipasang kaku, kaya baling-baling pesawat paling biasa. Nanging, piranti kasebut ora biasa!
  Percepatan tambahan saka mesin tambahan ngiringake mobil ing arah sing dikarepake. Iki deflected angkat rotor utama lan mulane ngganti arah pesawat.
  Schauberger ngandika kanthi cemburu:
  - Lan kita kudu ngluwihi iki.
  Belonzi langsung setuju:
  - Mesthi, iku kudu wis, nanging ana akeh banget saingan. Malah Kurt Tank melu ing usaha iki.
  Wong jenius saka Austria njerit kaget, kaya jaran:
  - Malah dheweke? Nanging dheweke wis overloaded karo karya. Iku misale jek ngembangaken anyar, versi apik saka Focke-Wulf fighter-bomber. Iku misale jek disebut TA-152. Dheweke pengin nggawe kendaraan kanthi gaman sing kuat lan bisa nindakake fungsi multi-tujuan, kanthi kemampuan maneuver sing apik.
  Belonzi uga kebak skeptisisme:
  - Mesthi, kang ora bisa nangani supaya akeh proyèk, nanging Tank ora bisa piyambak. Dheweke duwe tim asisten sing kerja ing macem-macem proyek. Nanging salah sawijining asisten sing paling cedhak ngusulake desain kanggo pesawat anyar sing dhasar.
  Schauberger nutup kupinge:
  - Yen bisa, mangga menehi rincian liyane.
  Belonzi wiwit nerangake:
  berbentuk cakram sing dirancang dening Kurt Tank, salah sawijining model pungkasan saka jinis pesawat anyar sing dikembangake ing Reich Katelu, ora tau diuji. Kokpit sing dhuwur lan waja ngemot bilah puteran mesin turboprop gedhe. Awak jinis sayap mabur ngemot rong intake udara ing sisih ndhuwur lan ngisor awak pesawat. Bidang cakram , miturut petungan, bisa mabur kaya pesawat biasa, utawa, kaya helikopter, pindhah menyang sembarang arah lan nglayang ing udhara.
   Schauberger , kanthi skeptisisme sing bisa ditrapake, ujar:
  - Salah sawijining titik lemah saka piranti sing bentuke cakram kasebut yaiku persenjataane.
   Belonzi ngandika kanthi semangat:
  - Ya, ana sawetara senjata sing apik banget. Aja mikir sing Kurt Tank kuwi prasaja lan bakal kantun kasempatan.
  Schauberger mangsuli kanthi ironis:
  - Sapa sing bakal mangu!
  Italia ngandika serius:
  - Dadi, direncanakake nggunakake nganti enem utawa malah wolung meriam Maiaeg MS-213 (20 mm, tingkat tembak 1200 puteran saben menit) lan papat rudal pembakar fragmentasi udara-ke-udara 8-inci K100V8 minangka senjata ing Bola kilat '. Pilihan senjata alternatif uga dikembangake, utawa luwih, dianggep: bedhil 30 mm, bedhil 37 mm lan malah 75 mm RA-40 ing modifikasi serangan. Kaya sing diinstal ing HE-129.
   Pesawat cakram kasebut dianggep minangka pesawat multi-tujuan: interceptor, pemusnah tank, pesawat pengintai, njupuk saka posisi ing alas, lapangan, lan malah saka dek kapal induk. 'Ball Lightning' kudu kalebu ing seri kasebut. Yaiku, diprodhuksi massal wiwit awal taun 1944. Lan bisa uga luwih awal, yen bisa.
  Schauberger ngandika cukup serius:
  - Ing kasus apa wae, perang ora bakal rampung sadurunge mangsa, sanajan kita bisa njupuk Moscow. Nanging proyek kita, ing teori, kudu dadi senjata sing bisa diarani mukjizat.
  Belonzi , squirting mripat tengen, ngandika:
  - Karakteristik pesawat sing apik saka pesawat cakram , iki, mesthi, kelas, nanging ... Tanpa senjata lan waja sing kuwat, ora ana gunane.
  Schauberger nguwuh kanthi bungah:
  - Mekaten! Mulane, aku wis nggawe pangayoman sing becik saka kabeh cangkang lan pluru sing bisa ditembakake dening mungsuh.
  Belonzi ngandika kanthi bisik:
  - Jet laminar, kanthi kacepetan dhuwur banget, urutan gedhene luwih dhuwur tinimbang kacepetan swara, mili ngubengi pesawat. Iki minangka pamikiran sing nyemburake cangkang lan gelombang jeblugan.
  Schauberger ngandika:
  - Ora mung aliran laminar, nanging uga iki. Soko sing bakal nggawe saucer mabur invulnerable, kaya ing dongeng, lan ing wektu sing padha bersenjata, soko luwih kuwat saka bedhil pesawat lan roket.
  Belonzi tepuk tangan:
  - Tenan! Senjata ajaib! Piring mabur sing ora bisa diganggu lan obat super!
  Ing sawetoro wektu, warriors perang karo liyane prosaic, nanging ora kurang efektif senjata. Ing tartamtu, papat bocah-bocah wadon nitih bedhil poto-propelled Newest E-50, modifikasi saka tank destroyer. Kendaraan kasebut nduweni waja sing kuat lan meriam 88 mm kanthi dawa laras 100 EL.
  Bocah-bocah wadon pengin model tartamtu iki kanthi akeh amunisi lan perlindungan sing apik. Armor sloping 180 mm nyedhiyakake proteksi bathuk saka senjata anti-tank. Sisih uga ditutup, 120 mm ing amba, lan 50 mm uga layar sisih, lan engine 1200 daya kuda.
  Iki minangka model paling anyar, kaya mesin E-10 sing digedhekake. Lan dheweke dipindhah menyang posisi militèr Soviet.
  Bocah-bocah wadon, nalika nyerang posisi Tentara Abang, wis nembak kit tempur, lan saiki ngomong kanthi wicaksana nalika bocah-bocah sing ngladeni ngisi amunisi.
  Gerda ngendika kanthi jengkel:
  - Rusia nyoba nyamar tanke tinimbang ngluncurake serangan balik sing mateni.
  Charlotte nyengir lan nyengir ngremehake:
  - Dheweke tambah pinter ... Dheweke wis berjuang nganti pirang-pirang taun. Nanging kita isih ngalahake dheweke. Lan kita menang.
  Magda ambegan lan, nyabrang dhéwé, ngandika:
  - Kabeh iku miturut karsane Gusti Allah ... Nanging kamenangan iku angel kanggo kita!
  Christina ngguyu lan ngandika:
  - Nanging yen kita menang, banjur Gusti Allah ing sisih kita! Sawise kabeh, Jerman, wiwit cilik, wis paling sethithik setengah saka donya. Lan karo Rusia, kamenangan kita mung sawetara wektu.
  Gerda kanthi gampang ngonfirmasi:
  - Ya! Kita tumindak kanthi ati-ati. Pisanan kita mbuwang bom, lan wesi nganggo artileri. Banjur kita ngirim tank maju lan break menyang posisi. Kita nyoba ngalami kerugian sing luwih sithik. Lan kasil. Dadi kita uga bakal duwe kamenangan ing Red Square.
  Magda ngangkat bahu lan mlayu nyabrang suket sing gundhul, ngucap:
  - Ya, bakal ana kamenangan! Kanthi karsaning Allah!
  Christina mesem kanthi ironis lan ujar:
  - Para dewa ora nulungi wong sing ringkih . Lan kanggo wong-wong sing ora yakin ing awake dhewe!
  Magda mangsuli:
  - Gusti nulungi wong sing lara atine!
  Christina mbantah kanthi keras:
  - Ora, Gusti Allah nulungi wong-wong sing nglarani ati!
  Bocah-bocah wadon padha tangi saka suket lan mlayu nyabrang pekarangan. Padha, kaya biasane, nganggo bikini, barefoot, curvy, fit, tanned. Apik banget... Standar teladan saka kaendahan Arya. Celestials lan, ing wektu sing padha, nggawa pati. Sing ndadekake mungsuh gumeter lan admirers admire. Legenda papat!
  Apa sing bisa ditulis pujangga babagan dheweke? Iki minangka aliran sing sumringah saka aliran gunung lan srengenge. Lan ing wektu sing padha panas doe. Kanthi awak ambegan kekuatan lan kesehatan. Iku mangsa panas, lan iku banget penake kanggo bocah-bocah wadon ayu mlaku tanpa alas kaki; Apik kanggo wong ayu. Dhuwur, dodo elastis munggah lan goyangake. Lan pinggul sing sempit ngetokake pinggul sing kuwat lan mewah bocah-bocah wadon.
  Gerda takon Magda nalika mlayu:
  - Apa sampeyan mikir yen Gusti tresna marang kita?
  Pirang madu kasebut kanthi tegas:
  - Gusti Allah tresna marang kita, nanging dheweke nyoba! Nanging , aku percaya karo kamenangan pungkasan!
  Christina mesem lan grundel:
  - Kita bakal ngubengi Kremlin kanthi sikil sing anggun lan telanjang!
  Charlotte giggled lan tossed bongkahan karo dheweke ngisor pang. Iku kenek wong enom Arab ing irung. Dheweke mlayu kanthi wedi. Dheweke ora kepengin maneh nyawang kaendahane swarga bocah-bocah wadon.
  Lan bocah-bocah wadon Terminator sing jahat seneng-seneng. Wong ayu, ndeleng rasa wedi marang wong lanang, kepengin meksa wong-wong mau ngambung sikile.
  Gerda mandheg lan nguwuh-uwuh marang petugas saka brigade tank:
  - Ing dhengkul!
  Panjenenganipun manut ambruk lan mesem flattering:
  - Duh gusti...
  Gerda nggedhekake sikile sing ayu banget, saka ngendi mambu sing enak saka awak bocah wadon sing seger. Petugas kasebut wiwit ngambung tanpa ngenteni prentah. A cah wadon ayu banget, meh wuda lan curvy, felt arousal saka nutul wong lan wiwit ambegan abot. Kepinginan tangi ing kanca-kanca liyane. Padha uga wiwit bengok-bengok ing perwira Jerman lan meksa padha dhengkul.
  Malah Magda ora bisa nolak. Lan carane bocah-bocah wadon wanted kanggo nggawe katresnan. Wong-wong ayu padha bungah banget karo sentuhan wong lanang lan lanang. Koyo hawa nepsu lan panggilan daging iku mabuk. Bocah-bocah wadon nyopot sisa-sisa sandhangane lan mlayu menyang wong lanang. Karep mabur menyang samodra, lan keprungu swara lan tangis.
  Nggawe katresnan nguripake bocah-bocah wadon. Sawisé iku padha krasa bungah banget lan seger. Kasunyatan banget yen bocah-bocah wadon wis jinis karo wong ora pati ngerti, lan karo sawetara bebarengan, rodo aroused wong-wong mau lan plunged wong-wong mau menyang bungahaken, iki kasunyatan nemen shamelessness .
  Mung siji Magda agama sing duka lan ngrengek:
  - Apa sing kita tindakake, bocah-bocah wadon? Sampeyan ora bisa nindakake kanthi cara iki! Apa kita kewan kawin karo wong sing pertama ketemu? "Wong wadon nyabrang awake dhewe lan, kobong karo isin telat, bisik-bisik. "Gusti ngapura dosa kita."
  Christina snortedly ngremehake:
  - Kita duwe Gusti Allah kita dhewe! Lan dheweke ngandhani yen mung dosa yaiku pengecut lan ngiyanati Tanah Air!
  Gerda, ndilat lambene, ngandika:
  - Nanging sampeyan uga wis orgasme karo kita! Dadi ojo digatekake!
  Fiery Charlotte ngendika:
  - Iku misale jek sing Magda mung cukup iman lan pangerten saka Sabda Jahwéh kanggo racun kabeh eksistensi kadonyan lan deprive dhéwé saka kabungahan urip. Bocah wadon sing ora seneng!
  Magda ambegan banget lan setuju:
  - Ya , aku pancen ora seneng. Dadi apa sing bisa ditindakake? Ala, sampeyan ora bisa ngombe tuwung saka Gusti lan tuwung saka Iblis ing wektu sing padha!
  Gerda mangsuli kanthi serius:
  - Aja pracaya. Ora suwe, Reich Katelu bakal ngadegake agama liya, beda karo Kristen. Lan sampeyan ora kudu nandhang sangsara liwat outdated, moralitas borjuis!
  Charlotte ngacungake ajiné ing udhara lan ujar:
  - Ya, moralitas, saka tembung reged ... Aku sengit kabeh konvensi! Aku wanted katresnan, lan aku entuk!
  Magda ngandika kasar:
  - Iki dudu katresnan, nanging kawin kewan. Lan umume, aku dhewe ora ngerti apa sing kedadeyan. Kaya-kaya ana ombak lan hawa nepsu sing gedhe banget.
  Gerda geleng-geleng lan ngusap rambute:
  - Ayo ora ngomong babagan iki. Ayo perang luwih apik!
  Lan pejuang maneh pindhah menyang perang. Bocah-bocah wadon mriksa IS-2 liwat ruang lingkup. Tank Soviet karo mriem kuat wiwit diperlokaké saka kadohan lan, kaget, kenek bedhil poto-propelled. Bener, jotosan kasebut kena ing waja frontal lan ricocheted, nanging bocah-bocah wadon felt goyang.
  Gerda nyathet:
  - Lan Rusia njupuk kanthi akurat!
  Magda muni:
  - We kenek saka limang lan setengah kilometer adoh. Inggih, nggih, kula badhe mangsuli!
  Lan terminator pirang murub maneh. Ketukan ing bathuk menara, nanging amarga jarak adoh ora nembus waja. Nanging monster Rusia uga ngrasa pukulan 88 mm, kanthi dawa laras 100 EL. Lan tanke mandheg.
  Charlotte nyaranake:
  - Ayo nyedhaki. Dheweke isih ngluwihi daya penetrating kita!
  Magda nyathet:
  - Saka patang kilometer, kita bakal nabrak tank iki! Nanging ora bakal ram kita titik-kosong! Reservasi sampurna karo mesin kita.
  Christina njlentrehake:
  - Waja frontal, thanks kanggo slope waja ing patang puluh derajat, becik, nanging waja sisih ora apik banget, sanajan IS-2 ora nembus kita ing sisih ndhuwur.
  Magda murub ing T-34-76, penetrating waja ngarep awak saka kadohan. Moncong mabur lan kit tempur wiwit sobek. Tank Soviet ambruk.
  Kendaraan Jerman terus nyedhaki. IS-2 murub maneh lan kenek maneh, nanging projectile menyang ricochet liyane. Gerda ngucap:
  - Iki ace tank nyata. Hit saka kadohan kuwi kanggo kaping pindho ing saurutan. Iku malah tega kanggo matèni wong kuwi!
  Magda ngandika karo mesem:
  - Apa sampeyan ngomong babagan wong lanang? Utawa mungkin iku cah wadon!
  Gerda ambegan banget lan ngandika:
  - Lan cah wadon malah luwih abot! - Lan banjur terminator pirang rajutan eyebrows dheweke. - Nanging mungsuh iku mungsuh, lan kudu numpes!
  Magda uga ngacungake senjatane kanthi desahan lan ngucap:
  - Kabeh mokal bisa ditindakake ing jagad iki! Nanging tetep aja lali marang Gusti Allah!
  Christina njupuk pancing karo driji sikil telanjang lan, scratching angka wolung ing waja, hissed:
  - Dadi aku nggawe tanpa wates!
  Gerda ngendika kanthi serius:
  - Kita kudu njaluk sawetara wong. A harem wutuh, utawa luwih apik telung harem!
  Christina mbayangno iki lan purred contentedly. Lan Magda kenek telung puluh papat liyane. Iblis sing tujuane apik. Pembunuh nyata ing sangisore tampilan malaikat.
  Charlotte ujar kanthi wicaksana:
  - Sampeyan ora butuh bojo, sampeyan butuh harem!
  Gerda njedhul ilat:
  - Aku bakal nyiksa wong nganti mati! Aku bakal kuku kupinge!
  Tank Jerman kasebut maneh kena cangkang saka IS-2. Pancen, iki minangka jinis ace sing apik tenan. Proyektil kasebut nyedhak banget cedhak karo moncong. Lan Christina ngandika kanthi wedi:
  - Dheweke bisa njupuk bedhil kita! Magdochka, njupuk bedhil.
  Prawan sing rambute ayu, kaya ditutupi bubuk emas, nggereng:
  - Aku bakal nindakake iku! Banjur kita bakal nyoba njupuk kru iki urip!
  Lan kaendahan nyabrang dhéwé. Banjur dheweke ngarahake bedhil kanthi kaki sing anggun lan telanjang. Iki luwih akurat tinimbang nggunakake tangan. Sing cah wadon nyekel sabuk nganggo untu lan mencet tombol nganggo driji.
  Gun gludhug, lan cangkang gedhe, waja-tindik, mabur sawetara kilometer, kenek tong minyak saka kendaraan Soviet. Ya, wanita Magda iki cocok. Dheweke nabrak aku persis, kaya-kaya dheweke nusuk irunge.
  Gerda ngucap:
  - Inggih, sampeyan duwe akurasi! Injih pak!
  Bocah wadon, pirang madu, kanthi yakin mangsuli:
  - Kanthi kersane Gusti, iki kabeh!
  anjir kanthi driji sikil sing bisa dipindhah :
  "Sampeyan ora bakal entuk apa-apa tanpa ketangkasan dhewe." Lan latihan kita, lan genetika sing apik banget, lan praktik tempur!
  Charlotte nyanyi kanthi semangat:
  - Sampeyan ngerti banget Mag, donya iki kapenuhan mukjijat. Iki mung kaelokan wong bisa nindakake piyambak!
  Magda cekikikan lan murub ing SU-76. Dheweke nabrak cangkang menyang mobil lan ngucap:
  - Kita duwe warta khusus. We wadon mung kelas ndhuwur! Banjur rungokna tembang-tembang katresnan kang ditembangake nganti subuh!
  Kendaraan Soviet njeblug lan cangkang mbledhos. Senjata laras panjang Jerman nggawa pati lan karusakan kanggo kabeh wong.
  Magda ambegan banget lan nyanyi:
  - Ngapunten dosa kula, rama. Aku ngerti, aku duwe akeh! Rungokake, tulung lan tulung! Aku arep mratobat sadurunge Gusti Allah!
  Gerda lan Charlotte grimis karo ngremehake. Dheweke wis ngerti babagan proyek gereja anyar, ing ngendi salib bakal diganti karo swastika. Nganti saiki, ana masalah karo pantheon. Ing tangan siji, Hitler kepengin monoteisme sing prasaja lan bisa dingerteni. Nanging ing sisih liyane, ndhuwur Reich Katelu duwe kepinginan kanggo kalebu dewa Jerman kuna ing pantheon. Lan iki ngrusak monoteisme.
  The Fuhrer iki cenderung kanggo idea sing ing wiwitan mung ana siji Gusti Allah. Banjur nyipta dewa-dewa liyane sing tanpa mangu-mangu manut marang Gusti Kang Maha Kuwasa . Iki luwih gampang lan luwih jelas kanggo wong Jerman. Tegese, Nadbog iku siji, kaya Fuhrer, lan liyane kaya boyars ing tsar.
  Dadi, nyatane, luwih gampang lan luwih jelas. Jerman dianggep minangka bangsa sing dipilih dening Gusti Allah sing Mahakuwasa kanggo nguwasani alam semesta. Kabeh liyane mung abdi. Iki direncanakake kanggo ngganti salib nganggo swastika , lan nglukis maneh gereja kanthi warna ireng, putih lan abang. Lan alamiah, ngganti wong mursid. Kanthi nggantung Hitler, menagerie, lan sawetara dewa Jerman ing lambang.
  Lilin tetep ana ing ngarep lambang, nanging obor uga dipateni. Pandonga uga diganti. Kursi-kursi digawa lunga, lan rencanane mung ngadeg lan tumungkul. Ing njaba, candhi anyar kudu duwe kubah abang lan putih wolung.
  Kajaba iku, Nazi ngrancang kanggo nguripake maneh kurban manungsa lan nguripake prostitusi candhi kuna. Akibaté, campuran paganisme lan monoteisme sing nggegirisi, luwih-luwih saka wangun barbar.
  Iku ora tanpa alesan sing tatanan saka agama anyar lumaku relatif alon, supaya ora nimbulaké perpecahan ing masyarakat perang.
  Kajaba iku, Nazi luwih percaya marang jinis senjata super anyar tinimbang pasukan gaib.
  Kene, contone, iku bedhil Newest, lan nyatane, paling praktis ing ngancurake tank. Kaya orane katrangan paling anyar dheweke.
  Magda murub, nyerang SU-122, lan gagap:
  - Duh, jahat banget aku!
  Gerda nyengir lan ngguyu:
  - Wektu bakal teka, lan asmane Kristus bakal dilalekake ing saindenging jagad! Lan swastika bakal nyerep kabeh lan kabeh wong!
  Valerka ngangkat ajiné amarga nesu lan nguwuh:
  - Ora, palu lan arit bakal nguwasani jagad iki!
  Lan hyperblaster muncul ing tangan bocah kasebut.
  Levka uga nyathet kanthi aplomb:
  - Kita perang, lan kita bakal perang!
  Lan ing tangane bocah perintis, ana sikap ngrusak. Lan dheweke goyangake lan nesu-nesu nyepak sikile sing gundhul, ngremuk kecoa.
  Marinka uga entuk arsenal sing apik banget, lan ngucap:
  - Lenin, partai, Komsomol - kekalahan nunggu sampeyan!
  Slavka nyekel emitor ultrasonik pulsed ing tangane, goyangake kanthi decisively lan ngandika:
  - Aku weruh Fuhrer lan gerombolan ing coffin!
  Telung bocah lanang lan bocah wadon goyangake gaman lan, tanpa mikir kaping pindho, mbukak geni pembunuh ing Nazi sing nyedhak, ngetokake hiperplasma. Lan dheweke bener-bener numpes mungsuhe. Lan prajurit Reich Katelu secara harfiah dadi kebab sing enak ing ngarep kita.
  Lan nawakke secara harfiah ilang lan dadi kali saka Cairan, baja sparkling.
  Lan mili kaya kali abang. Marinka mlaku ing salah sawijining kali iki kanthi sikil sing gundhul . Dheweke ngobong tlapakane sing gundhul lan bocah cilik lan njerit:
  - Ultra-blackhole !
  Valerka manthuk-manthuk:
  - Ya, kita kudu njaga sikil kita, kita isih bocah!
  Slavka, terus ngetokake aliran hiperplasma agresif ing Nazi, lan ngobong prajurit lan peralatan mungsuh, tank lan pesawat.
  Dadi terminator pionir nyaranake:
  - Mungkin kita bisa nyanyi?
  Levka dikonfirmasi kanthi manthuk energik:
  - Sing persis sing bakal kita nyanyi! Lan bakal dadi hyperphotonic !
  Valerka watuk lan nyanyi kanthi perasaan lan energi:
  Aku cah lanang modern, kaya komputer,
  Lan iku luwih gampang kanggo ngomong , prodigy enom ...
  Lan ternyata banget kelangan -
  Sing Hitler bakal kesurupan dicokot!
  
  Bocah lanang iku tanpa alas kaki liwat salju, mlaku-mlaku ing sangisore bedhil fasis... Sikile abang kaya angsa,
  lan pitungan sedhih nunggu dheweke!
  
  Nanging pionir kasebut kanthi kendel mbenerake pundhake
  , mesem  langkah-langkah kanggo dijupuk ...
  Fuhrer ngirim wong menyang opens,
  Wong iki kenek dening fasis karo panah!
  
  A prodigy lanang saka jaman kita, njupuk blaster lan kesusu wani perang ...
  chimeras fasis bakal dissolve,
  lan Gusti Allah Kang Mahakwasa bakal karo sampeyan ing salawas-lawase!
  
  A boy pinter kenek Krauts karo Beam, Lan mowed mudhun kabeh larik saka monsters ...
  Ing kadohan saka baja nyedhaki komunisme,
  Panjenenganipun kenek fascists karo kabeh kekuatan kang!
  
  Prodigy boy shoots Beam, Sawise kabeh, kang wis blaster banget kuat ... Panjenenganipun nyawiji "Panther" ing siji gulp, Sawise kabeh, iku prasaja , ngerti, schmuck!
  
  Kita bakal nyirnakake para fasis tanpa apa-apa, Lan kita mung bakal nyirnakake mungsuh ...
  Blaster kita nyerang kanthi kabeh kekuwatane,
  Ing kene kerub nyebar swiwine !
  
  Aku numpes wong-wong mau, tanpa gleam saka logam, Iki kuat "Macan" kejiret geni ...
  Apa Krauts, sampeyan ora ngerti cukup tanah?
  Sampeyan pengin game getih
  
  liyane ! Rusia iku kekaisaran gedhe,
  Mulet saka segara menyang ara-ara samun...
  Aku weruh cah wadon mlaku barefoot,
  Lan lanang barefoot - ilang!
  
  Fasis sing dikutuk kanthi cepet mindhah tank kasebut, Kanthi ram baja dheweke nyopir kanthi cepet menyang Rusia ...
  Nanging kita bakal nyelehake kendi getih kanggo Hitler,
  Kita bakal mbanting Nazi dadi potongan cilik gambut!
  
  Tanah Air , sampeyan sing paling daktresnani,
  Tanpa wates saka gunung lan pepeteng taiga... Ora perlu prajurit ngaso ing amben - Boots
  cemlorot ing pawai sing gagah!
  
  Aku dadi pelopor gedhe ing ngarep, aku menang Bintang Pahlawan sekaligus ...
  Kanggo wong liya tanpa wates, aku bakal menehi conto,
  Comrade Stalin mung ideal!
  
  Kita bisa menang, Aku ngerti manawa, Senajan plot sajarah beda ...
  Lan serangan saka feces ala pejuang teka,
  Lan Fuhrer wis dadi soko tenan kelangan!
  
  Ana sethitik pangarep-arep kanggo USA, Padha ngambang tanpa pranks sembarang ... Fuhrer saged nggulingaké saka pedestal, Kapitalis elek, mung dregs!
  
  Apa sing kudu ditindakake yen bocah lanang kasebut ana
  ing panangkaran, diudani lan diusir menyang kadhemen ...
  Remaja nekat perang karo Fritz , Nanging
  Kristus
  
  nandhang sangsara kanggo kita lan karo dheweke! Banjur bakal kudu keno torture, Nalika padha ngobong sampeyan karo wesi abang ...
  Nalika , gadhah pecah gendul ing sirah,
  Padha dipencet rod abang-panas kanggo tumit!
  
  Sampeyan luwih becik meneng, cah lanang, clench untu, Lan keno torture kaya titan saka Rusia ...
  Ayo padha ngobong lambe karo korek, Nanging Gusti Yesus bisa nyimpen fighter!
  
  Sampeyan bakal ngalami siksa apa wae minangka bocah lanang, Nanging sampeyan bakal nandhang sangsara tanpa sujud ing lash ...
  Ayo rak kanthi rakus nyuwek tangan sampeyan,
  Algojo saiki dadi raja lan pangeran ireng!
  
  Ing sawijining dina siksa bakal rampung, Sampeyan bakal nemokake dhewe ing swarga Gusti Allah sing ayu ...
  Lan bakal ana wektu kanggo petualangan anyar,
  Kita bakal mlebu Berlin nalika Mei sparkles!
  
  Inggih, supaya apa yen padha strung munggah anak,
  Fasis bakal dibuwang menyang neraka kanggo iki ... Swara sing cetha keprungu
  ing Eden,
  Bocah iku ditangekake - bungah iku asil!
  
  Dadi sampeyan ora perlu wedi mati, Ayo ana heroisme kanggo Motherland ...
  Sawise kabeh, Rusia tansah ngerti carane perang,
  Ngerti yen fascism ala bakal numpes!
  
  Kita bakal lumaku kaya panah liwat grumbulan swarga,
  Kanthi cah wadon sing barefoot ing salju ...
  Ing ngisor iki kita ana taman, seething lan blooming,
  Aku pionir mlaku liwat suket!
  
  Ing swarga kita bakal dadi anak sing seneng ing salawas-lawase, Kita apik banget ing kana, apik banget ...
  Lan ora ana papan sing luwih apik ing planet iki,
  Ngerti yen ora bakal angel!
  Bocah-bocah ing bagean ngimpi iki minangka pahlawan, lan ing sisih liya uga ana acara sing penting banget.
   Sawise nglangi ing Volga, bocah-bocah wadon lay ing pantai. Nalika Wehrmacht ora cepet-cepet pindhah menyang sisih lor. Nazi nggawe karusakan, paling akeh kerugian ana ing divisi asing, lan meksa pasukan Soviet kanthi serangan udara.
  Kayane Hitler rada kuciwa. Rusian perang stubbornly, lan kekuatan resistance ora tiba. Utawa fasis nomer siji duwe pertimbangan liyane. Nanging, ing kasus apa wae, Nazi ragu-ragu. Lan kita durung pindhah.
  Bocah-bocah wadon ora bisa ngapusi kanthi tenang ing pantai;
  Lan Magda dumadakan wiwit nangis. Gerda, weruh yen cah wadon rambute emas nggero, snorted contemptuously:
  - Inggih, maneh wong suci kita bakal ngomong babagan moralitas ...
  Magda mengangguk setuju:
  - Mesthi, kita nindakake dosa kaya ngono ...
  Charlotte ngguyu.
  - Dheweke dhewe moaned lan nggero karo kita saka orgasme, lan saiki dheweke ndamu snot !
  Gerda mlumpat. Dhuwur, samak, mung nganggo kathok tipis. Prajurit kasebut ngucap:
  - Cukup! Elinga, Kitab Suci iku buku Yahudi. Iku ora kanggo Aryans!
  Christina nambahake:
  - Lan aja ngremehake kita! Ing Reich Katelu ana ora lan ora , lan ora bakal ana Kristen maneh! Kita bakal nggawe monoteisme kita dhewe, sing monoteisme Aryanisme ... Lan ora bakal ana agama liyane kajaba agama Nazisme!
  Iblis rambut abang, ngandika mangkono, malah wiwit bengok-bengok lan stomp dheweke gundhul, chiseled kaki.
  Magda geleng-geleng kepala kanthi negatif:
  - Ora, sampeyan isih ora ngerti apa-apa ...
  Gerda nesu:
  - Apa sing kudu kita mangerteni? Yen sampeyan wis keracunan dening racun agama Yahudi. Lan ana sing paling apik lan Aryan. Sampeyan kudu pungkasanipun dadi kita lan mungkasi Abraaism ing nyawa!
  Christina nyumerepi untune lan cekikikan:
  - Mung agama ala, bisa uga Nazi... Evil, lan ing wektu sing padha, mbangun. Apa gunane agama sing nglarang ndeleng wanita lan ngujo dheweke?
  Magda nesu nyepak sikile sing anggun ing pasir sing anget lan mangsuli:
  - Inti saka agama apa wae dudu daya tarik eksternal, nanging keasliane!
  Gerda cekikikan lan kaget banget , takon:
  - Apa kritéria kanggo keaslian? Mbuktekaken bilih Kitab Suci punika pangandikanipun Gusti Allah lan wahyu saka Kang Mahakuwasa !
  Magda ngandika ora yakin banget:
  - Contone, ramalan Alkitab ...
  Gerda, ndeleng karo mripat safir, takon karo ekspresi ing swara:
  - Apa ana ramalan babagan Reich Katelu lan Jerman bakal njupuk alih jagad iki?
  Magda tanpa daya nyebarake tangane, lan, mlaku ing jempol sikile, meh ora krungu:
  - Ora! Iku ora ana!
  Gerda nggawe kesimpulan sing penting:
  - Dadi ramalan iki ora ana gunane! Malah endhog tanpa yolk.
  Magda geleng-geleng kepala lan, meneng, lungguh ing posisi lotus. Ana perjuangan sing jelas ana ing njero dheweke. Antarane kepinginan kanggo dadi Aryan sejati lan tetep ing Kristus.
  Magda dhewe ora ngerti apa sing kudu dipilih. Dheweke pancene wanted kanggo goyangake mati Kristen lan dadi kewan nyata. Nanging ing sisih liyane, kepinginan kanggo terjun ing kosok iki ditahan dening soko. Kadang Magda liwati metu, kroso orgasme nalika dheweke groped lan bajingan dening enom lan nggantheng wong. Lan saiki nurani dheweke nyiksa dheweke.
  Christina, mikir kanthi banter, ujar:
  - Kanggo kula, wiwit wiwitan, sing nyebabake penolakan ing Kitab Suci yaiku kasunyatan manawa wong Yahudi minangka umate Gusti Allah. - Cah wadon prangko dheweke Bare tumit ing wedhi, wungu bledug lan terus. - Wong Yahudi, apa ana umate Gusti Allah? Inggih, apa bisa luwih absurd? Aku ora bisa weteng iki babar pisan. Carane bodho iki muni. Lha, sapa sing bisa percaya?
  Gerda ngangkat pundhake lan ngandika:
  - Ana akeh ing Kitab Suci sing ora bisa dimangerteni karo pikiran. Kita fasis disebut algojo amarga kita numpes individu inferior manungsa. Nanging Gusti Allah ing Kitab Suci mbanjiri jagad iki, mateni mayuta-yuta wong lan akeh kewan sing ora salah. Mung kari wong wolu. - Cah wadon lay mudhun ing wedhi lan, nindakake push-ups ing ajiné, terus alesan. - Mikir bab carane akeh kekejeman ana ing buku Yahudi iki. Lan wong Yahudi dhewe tumindak barbarly ing perang penaklukan .
  Charlotte dikonfirmasi:
  - Mekaten! Lan apa jenis conceit padha duwe. Wong-wong mau arep matèni Paulus wektu dhèwèké ngumumké nèk Yéhuwah uga arep nylametké wong-wong kafir. Kaya kalkun pompous sing nganggep bangsa liya ora pantes kanggo urip!
  Magda ngangkat sirahe lan njlentrehake:
  - Urip langgeng!
  Charlotte lungguh ing pamisah horisontal lan, cekikikan, ujar:
  - Lan malah dadi. The Fuhrer ora janji swarga sawise pati. Dheweke janji bakal ngluhurake Reich Katelu sajrone urip generasi iki. Lan kedaden! Ora malah rolas taun wis liwati wiwit kita master setengah donya!
  Iblis rambut abang nglirik kanca-kancane lan nambah:
  - Lan Kitab Suci janji swarga mung sawise pati.
  Gerda mbenerake Charlotte sing murub :
  - Ora sawise mati. - Terminator pirang goyangake drijine. - Ora malah sawise pati, nanging mung sawise rawuh kaping pindho Kristus lan mburi donya. Dadi wong mursid kudu ngenteni suwe banget ing swarga!
  Christina nindakake somersault lan nggero:
  - Lan kita wis ngrasakake swarga ing Bumi! Utawa, paling ora, keabadian aktif!
  Gerda kanthi gampang ngonfirmasi:
  - Mekaten! Lan apa sing kita butuhake? Akeh, lan ing wektu sing padha, kita wis duwe meh kabeh!
  Magda ngendika kanthi nesu:
  - Persis, wis ana ... utawa ... kanggo saiki!
  Gerda mbukak mripat safir:
  - Ora ngerti?
  Magda gampang nerangake:
  - Iku apik kanggo manggon ing bumi nalika isih enom lan ayu. Nanging coba bayangake dhewe yen sampeyan wis tuwa. Lan durung ana sing butuh !
  Gerda mbengkongake pasuryane sing enom lan seger:
  - Wah, iki kanggo apa?
  Magda ngandika panas:
  - Lan liyane iku. Yen sampeyan dadi bobrok lan sepi, lara lan cilaka, mung panglipur sampeyan yaiku Kristus.
  Gerda nyepak sikile kanthi nesu lan mangsuli:
  - Inggih, aku ora! Aku bakal nguripake Thor ing jam pungkasan!
  Christina, nggawe eseman nengsemake, ngandika:
  - Apa sing nggawe sampeyan mikir yen kita bakal tuwa?
  Magda ngangkat pundhake lan ngandika:
  - Kita wong. Lan kabeh wong dadi tuwa!
  Christina cekikikan lan ngandika:
  - Apa yen ilmu Arya ngalahake umur tuwa?
  Magda mesem, sumunar untune mutiara:
  - Ing kasus iki , aku bakal seneng banget!
  Christina ngguyu:
  - Kabeh mokal bisa ditindakake ing jagad iki. Dewa Arya nemokake yen loro lan loro iku papat!
  Charlotte nyengir lan muter pinggul lan ngandika:
  -Ora ana sing luwih nggegirisi tinimbang umur tuwa. Iki negara elek banget!
  Gerda manthuk lan nyathet:
  - Asu enom luwih apik tinimbang singa tuwa. Eh, yen aku bisa nemokake tamba kanggo keabadian!
  Charlotte nyanyi kanthi seneng:
  - Selawase enom, tanpa alas kaki!
  Gerda ngangguk-ngangguk tanda setuju.
  - Kita mlaku-mlaku tanpa sepatu ing salawas-lawase , lan mulane, kita bakal ngreksa muda kita ing salawas-lawase!
  Magda cekikikan nanggepi lan ngandika:
  - Ireng uga barefoot kabeh wektu, nanging padha ora dadi langgeng!
  Gerda ngelingi:
  - Jenengku seneng mlaku tanpa alas kaki ing lendhut salju utawa musim gugur. Lan diabadi jenenge! Dadi maju lan cemlorot tumit sing telanjang!
  Charlotte muter ing wedhi, nindakake pamisah longitudinal, lan ngucap:
  - Oh, tuwa, umur tuwa. Aku ora bakal pisah karo milyar - aku bakal selawase enom!
  Gerda ngangkat bahu lan nyathet:
  - Kita papat duwe dhuwit lan estates Afrika lan Rusia. Lan apa sing dikarepake?
  Christina ngandika kanthi semangat:
  - A kabèh harem wong! Iku bakal dadi gedhe kanggo duwe seraglio lanang!
  Charlotte langsung setuju:
  - Ya, sing bakal kelangan. Aku bhinéka ing wong!
  Magda kepengin ngomong babagan jiwa, nanging owah-owahan pikirane. Mung raine dadi tambah sedhih. Iki carane urip. Iki ora ateges ora ana woh. Bakal dadi dosa yen wong papat padha sambat. Dheweke wis entuk akeh. Ana uga penghargaan, rada elek karo pangkat. Lan kamulyan gedhe. Lan akuisisi materi.
  Coba wong-wong mau, miturut standar kadonyan, begja banget, lan ora nate tatu parah sajrone perang kabeh.
  Lan ing wektu sing padha, dheweke ora bisa diarani seneng banget. Apa kaluwihané wong Kristen? Padha puas karo sethitik ing urip. Lan mulane , ing kasus apa wae, kayane dheweke seneng. Malah yen Kristus ora njanjeni harem lan kraton.
  Kadhangkala Magda rumangsa ora seneng. Utamané nalika aku mikir babagan Kristus. Inggih, oke pembunuhan. Samson lan Dawud dipatèni. Ing antarane para suci ana akeh preman . Nanging nafsu seksual? Getih panas dheweke! Magda pengin katresnan, kalebu katresnan fisik. Dheweke lair kanthi seksualitas sing luwih dhuwur. Kaya bocah-bocah wadon liyane.
  Lan carane Gusti Allah bakal ngapura dheweke kanggo iki?
  Lan sanajan Kristen dudu agama sing bener, banjur apa sing bener?
  Magda takon kanca-kancane:
  - Apa kita kudu pracaya, yen ora Kristus?
  Gerda mangsuli kanthi nesu:
  - Apa, apa Fuhrer ora cukup kanggo sampeyan?
  Magda, karo muter mripate, mangsuli:
  - Ya, Fuhrer iku gedhe. Nanging bisa menehi kalanggengan?
  Charlotte kanthi rasional ujar:
  - Ing kasus apa wae, Kristen ora cocog karo kita. Kita ora bisa ngendhaleni dosa. Kita ora butuh Gusti Allah sing bakal nyingkirake dosa babar pisan!
  Magda nyebar tangane, sedhih nyathet:
  - Dadi alternatif punika kalanggengan ing neraka?
  Charlotte cekikikan lan menehi saran:
  - Mungkin iku ora dadi ala ana.
  Gerda nesu-nesu nyetak tumit sing bunder, nggebug kerikil sing rata, lan nguwuh :
  - Ora bakal ana neraka kanggo wong Aryan! Gusti Allah sing sejati maringi kamenangan! Kita menang, lan iki sing paling mestekake. Kita ora duwe Kitab Suci. Kita duwe Mine Cafe. Lan ora luwih saka karya Fuhrer!
  Christina menehi saran marang bocah-bocah wadon:
  - Ayo mlayu!
  Bocah-bocah wadon njupuk kesempatan iki kanggo nggedhekake sikil kanthi semangat. Umumé, nalika ana tenang, sampeyan bisa ngaso.
  Magda mlayu lan mikir. Ya, sing paling aji sing diduweni wong yaiku umur enom lan kesehatan. Yen ora kaya ngono, mula modal ora nggawa kabungahan. Kepiye babagan jinis? Iki rejuvenates awak. Lan mulane, migunani kanggo kabugaran fisik, utamane kanggo wanita. Lan abstinence banget mbebayani.
  Nanging moralitas Kristen ngandika liya. Lan umume, jagad iki ora adil. Apa sing menehi kabungahan paling mbebayani. A contone , Aku pancene pengin coklat. Nanging, dheweke ora lemu, amarga dheweke terus-terusan.
  Apa sampeyan bisa ngomong babagan swarga? Apa ora bakal bosen tanpa dosa?
  Magda uga mikirké Sétan. Pitakonan meh langgeng. Apa sebabé Gusti Allah nitahké Putrané Fajar, ngerti nèk dhèwèké bakal gawé dosa lan nggawa mayuta-yuta makhluk sing cerdas bareng karo dhèwèké? Versi menarik iki ditulis dening nabi Elena: Gusti Allah ora perlu robot. Lan sing Mahakuwasa mutusake, sanajan kanthi cara sing kejam, kanggo nuduhake jagad iki karusakane dosa lan regane katresnan lan sih-rahmat Ilahi.
  Senajan, ing tangan liyane, piye wae nulis mati triliunan malaekat lan wong-wong sing ora disimpen ing advance kanggo pembuangan, utawa, liyane, kanggo laknat langgeng, katon kaya eksperimen SS ing alam semesta. Soko kaya inokulasi iki marang dosa, lan ing kasunyatan saka idea saka urip independen saka Gusti Allah, katon fanatik, lan sijine Sang Pencipta piyambak ing cahya ala. Ing sisih liya, yen ketaatan marang ciptaan penting banget kanggo Gusti Allah, mula ora bakal luwih gampang nggawe biorobots sing, ing prinsip, ora bisa nindakake dosa!
  Nanging imam utawa teolog bakal mbantah: robot ora bisa tresna sing tulus! Mung titah urip sing bisa dosa saestu bisa, lan ora miturut program programmed, tresna!
  Lucifer setuju karo iki. Kanggo sawetara, dhemit wis dadi paseduluran kanthi prinsip ngurmati. Nanging yen makhluk sing bisa nindakake dosa bisa tresna, apa katresnan bakal nyata nalika kemampuan kanggo nglawan karsane Gusti Allah ilang? Lan yen ora ilang, banjur apa gunane panyiksa sing galak saka triliunan wong dosa, wong lan malaekat? Utawa malah annihilation sing?
  Lucifer mikir babagan iki, lan logika Iblis nyaranake pilihan sing paling disenengi kanggo jiwa Putrane Dawn: amarga Gusti Allah butuh katresnan sing langgeng, lan katresnan ora mungkin tanpa dosa, yaiku, tanpa tumindak ing njaba karsane Kang Mahakuwasa. banjur dosa kudu langgeng. Tegese wong kang nanggung dosa utawa nglawan marang paprentahane Kang Maha Kuwasa uga kena dilanggengake. Banjur Lucifer ora resiko bakal pungkasan ing neraka langgeng, utawa bakal dibusak tanpa tilas, kaya gambar kapur karo gombal. Lan Iblis piyambak, lan malaekat, lan wong dosa bakal bisa njupuk dalan liyane. Apa dheweke bisa nggawe peradaban dhewe lan nggawe alam semesta nyata liyane?
  Neraka, contone, wis berkembang banget, lan kanthi bantuan saka akeh dimensi, ditambahi lan colored menyang alam semesta nyata. Lan wong mbentuk lanskap jagading jagad kanthi pirang-pirang cara. Kalebu, sebagian, iman wong nuduhake inferno amarga dheweke ngarepake eksistensi anumerta. Nanging mung sebagéyan, amarga Lucifer uga butuh kaadilan lan pangembangan malah saka individu sing wis tilar donya ing daging.
  Modifikasi pisanan saka neraka ora sugih banget lan nyaman - mbok menawa nimbulake mitos bab Tartarus surem lan wedi pati antarane wong. Nanging muncul Champs Elysees - cukup iso dibandhingke karo sesanti swarga antarane Kristen pisanan. Viry antarane Slavs pagan, lan Vahlak antarane Vikings. Wong-wong dosa anyar muncul - jagading jagad iki dumunung, nanging Lucifer nduweni kekuwatan kanggo nindakake kabeh sing ana ing neraka. Nanging limiter yaiku imajinasi sampeyan dhewe. Lan wong dadi panggonan breeding sawijining, kang ndadekake iku bisa kanggo nggawe Semesta banget manéka warna, lan ora ing kabeh karajan lemah karo cauldrons lan horned setan mbuwang log ing wong.
  Mungkin uga ide kanggo nglawan Sang Pencipta, utawa, luwih tepat, nglawan dheweke muncul amarga sawetara rutinitas. Wong umum ora ngerti iki. Nanging dheweke, Lucifer, mikir, ngetung lan ngerteni kabeh kanthi cara sing sanajan komputer manungsa sing paling kuat ora bisa ngerti babagan iki.
  Dadi Titah nomer siji ing kuwasa, ing alam semesta iki pola, diatur, ngendi kabeh manut marang Gusti Allah Kang Maha Kuwasa, dheweke, luwih saka wong liya, felt rutin lan malah predictability saka acara.
  Sanajan Iblis ora ndeleng masa depan kaya ngono, hyperintelligence bisa prédhiksi lan ngitung kanthi nggunakake pirang-pirang parameter. Lan Lucifer weruh sing iki lan kuwi bakal kelakon ing donya iki! Dheweke bakal mbangun apa wae, ora ana sing bakal dirusak, lan yen mangkono, mula ora ana gunane nyuwek weteng ing situs konstruksi. Lintang-lintang muter kanthi kacepetan sing diukur, jagade wong cilik lan berkembang alon-alon. Angels meh ora ana apa-apa.
  Ya, iku tumindake lan bosen saka bener, lan mulane umume stasioner, alam semesta sing di-push Lucifer kanggo mbrontak. Dheweke kepengin entuk kekuwatan kanggo nggawe awake dhewe, supaya ora ana lintang sing awujud bal sing murub. Supaya kabeh ora bisa diprediksi lan ora bisa diowahi kaya ing alam semesta tanpa dosa. Nalika, kanthi tegas, ora perlu kerja keras, lan ora ana papan kanggo mlayu.
  Lan apa sing dikarepake Lucifer: dheweke wis ana ing ndhuwur kabeh ciptaan, nanging ing wektu sing padha, dheweke ora bisa nggunakake kekuwatan kanggo apa wae sing katon. Malah, contone, baris munggah lintang, utawa cap kewan cilik . Pikiran sing cetha lan pikiran sing cepet nyebabake rutinitas. Lan konfrontasi karo Sang Pencipta minangka kesempatan kanggo urip lan pungkasane entuk gol sing angel, mbebayani, nanging dikarepake: bisa ngalahake Sang Pencipta, utawa mbuktekake manawa Dheweke salah! Ing kasus apa wae, asil saka kontrovèrsi ora bisa diprediksi, lan malah akeh sing percaya yen penciptaan ora bisa luwih kuwat tinimbang Sang Pencipta , lan dheweke bakal kalah, pilihan Iblis kanggo mlebu oposisi wis mesthi lan ora duwe pengarep-arep. Nanging saora-orane perjuangan iki nuwuhake sifat semangat lan semangat malaikat sing paling sampurna lan kuat metu saka kahanan subordinasi sing ngantuk lan rutin. Lan mung nalika dheweke nemoni Sang Pencipta, Lucifer rumangsa urip nyata lan perjuangan sing kuat. Malah yen iku perang ngendi kabisan analitis Iblis menehi meh nul kemungkinan sukses. Sanajan ... Ana sawetara subtleties ing kene, untunge, wong durung ngerti kabeh.
  Magda kebawa banget karo lamunane, nganti ora weruh carane dheweke nabrak bedhil dhewe. Iku mabur dening inersia. Lan ora gumun. Ing dalan, bocah-bocah wadon ketemu bedhil self-propelled E-5, model eksperimen pisanan. Mobil sing menarik, kanthi mung siji anggota kru ing posisi rawan. Dadi cilik lan sempit, bersenjata meriam 75 mm lan senapan mesin coaxial.
  Umumé, bedhil poto-propelled iki dimaksudaké kanggo landings tinimbang operasi pertempuran. Nanging entheng , lan bisa diturunake saka parasut utawa ing modul. Senadyan bobot kurang - mung pitung ton, kekandelan saka waja frontal E-5 tekan 80 milimeter ing amba nyoto gedhe saka karep.
  Dadi tank iki tanpa menara bisa nyerang Soviet telung puluh papat nalika isih impenetrable saka ngarep. Lan ing sisih pinggir pistol self-propelled dilindhungi dening rollers. Dhuwur tank bisa dikurangi dadi mung siji meter, lan mung siji, biasane cilik, prajurit ana ing posisi rawan. Utawa bisa uga bocah wadon utawa bocah enom.
  Bocah-bocah wadon ngubengi model pisanan saka mobil paling anyar. Ing pirang-pirang cara, meh padha karo E-10 sing luwih cilik . Kanthi bobot entheng, Jerman lan perancang budak sing dipeksa bisa masang bedhil sing cukup kuwat, bisa nusuk telung puluh papat ing bathuk kanthi proyektil sub-kaliber saka jarak siji setengah kilometer, utawa luwih. Lan ing kadohan saka kilometer - sisih ngisor awak lan bathuk menara IS-2. Menapa malih, malah tank Soviet kuat kuwi ora kudu nembus waja saka bedhil poto-propelled cahya. Waja semen kudu nggawe ricochet projectile.
  Gerda kanthi wicaksana ngendika:
  - Sampeyan ora bisa dibagi dening nul, nanging padha deprive sampeyan nul!
  Charlotte njlentrehake:
  - Kita menang, tegese kita bisa nyuda kabeh wong lan mbangun!
  Christina nyanyi kanthi semangat:
  - Aja kabeh ngapusi ing kasur, Fuhrer bisa mbentuk baris! Rungokake Fuhrer!
  Magda tweet maneh:
  - Kita bakal ngilangke akeh luh. Padha bungah-bungaha - Kristus wis lair!
  Bocah-bocah wadon liyane hissed agresif lan wiwit ngacungake tangan:
  - Cukup! Sampeyan mung tikus gereja!
  Bocah wadon kasebut mlumpat minangka nanggepi lan ngobahake sikile sing telanjang ing sadawane waja waja tank, ngucap:
  - Lan sampeyan dadi kuwat ing nyawa! Yen tangan sampeyan kuwat lan tujuan sampeyan manungsa, sampeyan bisa ngremukake baja kekerasan!
  Lan wong papat padha nanggapi, bebarengan mlumpat munggah lan mudhun:
  - Kekerasan ngasah baja, nanging kekuwatane ala ora langgeng. Lan sampeyan dadi kuwat ing nyawa! Yen tangan sampeyan kuwat lan tujuan sampeyan manungsa, sampeyan bisa ngremukake baja kekerasan!
  Wah, seksi setan-setan iki kanthi sikil telanjang sing disamak kaya coklat emas. Lan carane energetically padha nari lan mlumpat. Savages tenan. Lan iki bocah-bocah wadon keren sing nggegirisi kaya ula. Para ayu njoged lan mlayu maneh, tumit sing bunder lan jambon sumunar.
  Gerda nggresula kanthi semangat:
  - Aku ora butuh Kai, aku pengin harem kabeh!
  Charlotte nyanyi maneh:
  - Ora!! Luwih apik tinimbang loro harem!
  Christina sing murub bakal nggero:
  - Ora! Luwih becik telu utawa papat!
  Gerda njupuk lan nyanyi kanthi melodi:
  - Nanging katresnan kanggo wong ora ilang, ora.
  Magda njerit:
  - Inggih, apa vulgarity! Sampeyan ora bisa nindakake kanthi cara iki!
  Gerda cekikikan nanggepi lan ngelingake:
  - Nanging sampeyan, uga, secara harfiah purred karo kesenengan!
  Si pirang madu mau isin lan mangsuli kanthi swara sedhih:
  - Yen mung sampeyan ngerti carane isin iki ndadekake kula!
  Gerda bakal nyanyi kanggo nanggepi:
  - Aku isih ora duwe isin! Yen proyek rampung kanthi resik! Lan bandit bisa dadi artis! Ngormati bakat, ngormati bakat!
  Respect talent - purun!
  Charlotte ngucap kanthi semangat:
  - Panas! Panas! Srengenge goreng kutha-kutha gedhe!
  Christina njupuk lan mumble:
  - Aku cah wadon seneng! Cantik saka kabeh sisih ! Cantik saka kabeh sisih !
  Saka kabeh sisih!
  Gerda mung mbanting sirahe menyang armor bedhil squat lan bark :
  - Aku SS, aku SS, nanging ora tenan! Lan mangga ngurmati alangan. Kita ing jamban kanggo kabeh wong
  bajingan ! Minangka Hitler mulang - perdana menteri arrogant!
  Magda njerit nanggepi, mlumpat munggah-mudhun:
  - Wong sing ora percaya ora seneng. Sampeyan ora bisa manggon ing hawa nepsu dosa. Amarga,
  Benduné Gusti Allah kuwi nggegirisi! Amarga Gusti Allah iku hakim sing ketat!
  Charlotte nglirik kaendahan pirang lan ngucap:
  - Daging ing neraka languishes saka panas. Lan iki wektu kanggo kabeh kita ngerti dawa ago. Sapa waé sing ora ngerti iman marang Yéhuwah bakal tiba ing sangisoré neraka!
  Magda ngacungake ajiné marang setan abang lan ngucap:
  - Wong dosa bakal entuk. Iku bakal kaya laba-laba kobong ing geni. Dhemit bakal nyiksa sampeyan ing jagading wong mati. Sing nyembah Iblis.
  Christina, muter pinggul sing kuwat, nyanyi:
  - Sesambat retribusi liwat pedhang - perang lagi perang. Lan mripat ireng ing mripatmu, lan surfing getih!
  Wis ana bocah wadon papat nalika padha nggero:
  - Angin utara, papan. Iblis, ngerti yen wedi malaekat iku langgeng!
  Lan ngidak-idak sikilé, bocah-bocah wadon padha ngucap:
  - Iki pedhang Hitler! Iki pedhang Fuhrer! Cut kabeh madmen!
  Lan bocah-bocah wadon bakal cekikikan.
  Gerda njupuk lan nyanyi kanthi banter:
  - Taun fatal, sampeyan ora kudu percaya marang aku. Nanging sangang legiun bakal teka karo Hitler! Iblis kita Adolf karo sungu emas bakal nguripake langit kuwalik mudhun!
  Lan bocah-bocah wadon bakal njupuk lan njerit:
  - We are warriors cahya neraka!
  Lan carane wong papat padha tabrakan karo tlapak sikil, lan cemlorot warna pelangi udan deres. Inggih, wanita ...
  Banjur, mesthi, para prajurit melu nyiksa. Pionir dicemplung nganggo kabel putih-panas, banjur diwutahake uyah lan mrica sing disigar sacoro apik ing tatu kasebut. Lara kasebut dadi neraka, lan bocah kasebut njerit kaya sirine, utawa terwelu ing jebakan.
  Gerda ngendika kanthi moyok :
  - A bruwang, kejiret ing geni, nggero kaya bantheng, Ora ana rasa lara sing luwih kuat ing kabeh jagad. Lan kancaku duwe bedhil mesin, dheweke bakal nyabrang omong kosong!
  Bocahe wis kaping pirang-pirang ilang eling, nanging dheweke sadar lan disiksa maneh. Ing wektu sing padha, praktis tanpa takon pitakonan. Lan apa sing bisa dingerteni tahanan kasebut? Fasis sadis mung seneng lara bocah kasebut.
  Pionir kasebut disiksa nganti suwe, nganti pungkasane bocah kasebut ilang kesadaran, tiba ing koma amarga kejut sing lara. Gerda ngendika kanthi getun ing swarane:
  - Ora torture ala, nanging ora cukup! Sapa maneh sing pengin disiksa?
  Magda bisik-bisik kanthi nesu:
  - Sampeyan monsters! Gusti Allah ora bakal ngapura iki!
  Gerda nyanyi kanggo nanggepi:
  - Aja nggawe kesalahan, iwak, Gusti Allah pengin torture, lan ora ing nyoba pisanan!
  Christina tweeted muni:
  - Oh, iki tortures! Utamane nalika dheweke ngobong tumit wong wadon nganggo wesi panas, apike!
  Charlotte ngises kanthi swara sing ora jelas:
  - Kita bakal nyiksa Stalin, nyuwek dheweke dadi potongan!
  Christina sing rambut abang bakal ngomong:
  - Lan aku Baba Yaga, cah wadon wis telanjang kaki!
  Lan jawata jumangkah ing rod panas. Tlapak sing atos ngrasakake anget sing nyenengake lan gelitik. Iblis rambut abang ngguyu:
  - Apik tenan !
  Bocah-bocah wadon liyane ora bisa nolak godaan kanggo mlayu tanpa alas ing areng. Lan sikil prajurit sing ayu banget lan dibedakake kanthi harmoni garise. Lan Gerda malah mbukak dhadhane lan sijine wesi abang-panas menyang pentil abang. Lan dheweke moaned voluptuously saka kesenengan sing pain nyebabake dheweke.
  Magda ngetutake, ngandika:
  - Ing neraka padha bakal aplikasi wesi panas kanggo dodo bocah-bocah wadon wuda kita! Dadi, kita duwe kesempatan kanggo ndeleng kaya apa sadurunge!
  Gerda cekikikan lan didilat logam panas karo ilat lan chirped:
  - Kita ora wedi malah neraka! Malah neraka! Langgeng ing geni ! Ya, dirangkul!
  Charlotte njupuk lan tweeted:
  - Apa pain, apa pain!
  Christina mlumpat barefoot liwat areng panas lan ngguyu. Inggih, kaki cah wadon tansah tanpa alas, tlapakane kuwat, kaya kapalan unta. Lan umume, iki minangka prajurit saka kelas paling dhuwur!
  Banjur bocah-bocah wadon padha nglangi ing kali maneh. Stormtroopers mabur ngliwati langit. Lan ing dhuwur dhuwur TA -400s. Padha mabur kanggo ngebom kutha-kutha Soviet ngluwihi Urals. Taktik pamboman sing terus-terusan, ngeculke , nggunakake bom napalm, nyebabake kekeselen Rusia. Mula pabrik-pabrik mau alon-alon mlebu lemah, Jerman ngebom tetanggan para buruh supaya bisa mateni wong akeh. Padha nggunakake bom incendiary lan bom radio-kontrol abot. Apa sing diciptakake Nazi? Contone, endhog cilik kanthi bahan peledak kumulatif.
  TA-400 malah nggawa bom paling abot ing donya, bobote limalas ton. Dheweke diluncurake ing Ulyanovsk. Setengah blok dibongkar. Dadi para fasis terus-terusan perang .
  Nanging misale jek sing Reich Katelu ngadhepi karo pasukan kang napalm ora daya.
  Lan V -missiles ora ing kabeh soko sing bisa nyedhiyani paling sawetara jenis titik balik ing perang attrition.
  Dan perang ing trench cedhak Leningrad. A lanang dhuwur, gedhe lan otot ngluwihi umur, mikir luwih bab cah wadon saka gelut. Jerman nyerang kutha kasebut, wong Rusia nanggapi. Mesthi, Nazi duwe bedhil luwih akeh, lan kaliber cukup akeh.
  Dan iki njupuk karo sniper - dawa, bedhil otomatis. Peluru kasebut khusus, kanthi inti uranium. Cukup larang lan dianjurake supaya bisa digunakake kanthi sithik.
  Bocah lanang kasebut ngelingi carane dheweke nggawe katresnan wingi karo cah wadon Rusia Alenka. Dheweke uga wanita dhuwur lan gedhe, banget temperamental. Dan banget nggantheng lan tokoh skater, supaya cah wadon gelem turu karo wong. Nanging iki, mesthi, dudu katresnan sejati. Nanging Dan ngerti carane nyenengake bocah wadon. Nanging, arep menyang ngendi Alenka? Sampeyan ora bisa mbantah karo wong SS elit.
  Nanging ing cedhak Leningrad, umume, wong Jerman kaya-kaya ora beruntung.
  Yen Stalingrad, ngendi Rusia nuduhake tenacity lan perang kanggo meh nem sasi, dadi Dhiskusi saka kutha, banjur apa kita bisa ngomong bab Leningrad?
  Pungkasane, Jerman uga njupuk Orenburg, nanging kerugian, utamane gerombolan asing, gedhe banget. Fasis, ing umum, senadyan prejudices rasis sing, padha involuntarily dipeksa kanggo ngakoni: mungsuh kuwat, wani lan rampung full-fledged.
  Dan mikir yen Alenka meteng, dheweke malah bakal seneng. Aku pengin ngluwihi garis kulawarga, sampeyan ora ngerti apa sing bisa kedadeyan ing perang.
  Aku uga mikir, kok padha teka ing tanah Rusia? Mungkin iku ora worth nyoba kanggo njupuk Moscow sawise London? Apa Jerman ora duwe tanah sing cukup?
  Rusia dadi negara elastis, ing ngendi saben langkah maju banget angel.
  Dan kenek sawetara lanang ing sirah karo dijupuk uga-diangkah. Mungkin uga umur sing padha. Bocah-bocah lanang tambah akeh gelut ing sisih Rusia. Ketoke, Stalin wiwit ngerti sing cah enom luwih migunani ing baris ngarep saka ing mburi. Pancen , wong ing mesin iku mung buruh sing kurang trampil. Lan ing perang ing istilah witjaksono karo wong diwasa!
  Dan nggawe sharpening liyane ing saham. Mental ngandika:
  - Anak asu Friedrich! Sampeyan isih luwih begja tinimbang aku!
  Lan dheweke nambah kanthi banter:
  - Oh, aku pengin dadi pilot!
  Lan bocah kasebut nuduhake biceps! Cukup gedhe lan sinewy. Atlet lanang wiwit nindakake senam. Ana cah wadon crawled munggah konco. Iku ora Alenka ayu, nanging wong liya, freckled , abang-rambut, dhuwur lan lancip. Cah wadon admired Dan. Pancen angel dipercaya yen dheweke isih bocah sing durung umur nembelas. Dhuwur rata-rata, kanthi otot-otot saka baja cor, wong enom sing disamak iki nindakake somersaults. Dan mung nganggo klambi renang, kulite alus, kaya tembaga, lan bangkekan tipis kaya kaca. Svetka freckled ora dianggep minangka kaendahan - dheweke sudut, kurus saka diet sing dipeksa, tangan lan tlapak sikile ditutupi calluses. Bener, mripate ijo lan ayu, lan fitur rai sing biasa lan malah, kaya bocah wadon. Nanging dheweke adoh saka Alenka sing berambut emas.
  Svetka kepengin nyedhaki bocah atletik, nanging wedi. Raine Dan isih meh kaya bocah cilik, kanthi pesona unik saka remaja remaja, nalika bengkak bocah cilik ilang, nanging jenggot sing ngrusak kulit sing seger durung muncul. Yen ora amarga potongan rambute sing cendhak, mula sirahe Dan sing ayu bisa disalahake kanggo bocah wadon, kanthi dagu lanang - nggantheng.
  Svetka mangertos yen dheweke ora duwe pangarep-arep yen dibandhingake karo dheweke, utamane amarga freckle. Oh, muga-muga aku bisa ngilangi perkara sing ora becik iki. Apa dheweke durung nyoba?
  Dan ngrasakake wong liya sing ndeleng dheweke lan kanthi cetha bengkong. Dheweke nindakake cascade saka somersaults, pungkasan ing jejere Svetka .
  Wong wedok sing ora nganggo klambi mbengok-mbengok. Dani nutupi cangkeme lan takon:
  - Lha, kowe sapa, mata-mata?
  Wong wedok kuwi kandha karo ngguyu:
  -Aku Svetka, welas asih!
  Dan, sing ngerti basa Rusia kanthi apik, ngucap:
  - OK banjur! Wiwit sampeyan nonton aku, sampeyan kudu mbayar dhuwit kanggo nonton aku!
  Svetka nangis wedi:
  - Aku ora duwe! Aku pengemis!
  Dan mencengkek bocah wadon mau lan ngucap:
  - Sampeyan bakal mbayar ing jenis! We are Aryans lan alam semesta belongs kanggo kita!
  . EPILOG
  Bocah-bocah padha metu saka turu gawean. Lan pisanan, dheweke ngrasakake semangat lan mundhak kekuatan ing awak otot. Otot-otot kasebut wis katon, nanging saiki dadi luwih cetha, jelas, lan medeni. Lan kulit awak dadi peteng maneh, meh ireng.
  Marinka nyuling:
  - Wah! Kayane wis mari!
  Valerka mangsuli karo mesem:
  - Lan malah dadi luwih apik.
  Slavka goyangake otot kaya kawat lan nyanyi:
  Iki tegese urip sing apik
  Iki tegese urip kanthi martabat ...
  Kekuatan heroik kita,
  Kekuwatan semangat lan tekad!
  Levka nyentak jempol sikile sing otot banget lan nyathet:
  - Kita mung wong baja!
  Valerka mbenerake:
  - Luwih kamungkinan, malah titanium!
  Ing jejere pimpinan perintis senior ana wong sing nganggo kaca tingal peteng nutupi setengah raine. Lan ngandika kanthi swara lirih:
  - Ya, wong lanang. Saiki kowe wis ora kaya wong liya. Ora, saiki sampeyan bisa uga luwih apik tinimbang liyane!
  Marinka squeak lan chirped:
  - Kita sing paling apik ing donya,
  Lagu kita ditayangkan...
  Tanah Air ora percaya karo nangis,
  Lan kita bakal menehi wong alien jahat otak!
  Slavka ngandika:
  - Kita padha vampir, lan saiki kita normal maneh?
  Wong sing nganggo kacamata ireng lan epaulet mangsuli:
  - Ora temenan! Sampeyan pancene padha vampir, lan sampeyan isih, mung saiki sampeyan ora wedi srengenge, lan sangsoro kabeh kelemahane bloodsuckers.
  - Bener, malah quasar ! - Valerka seru!
  Marinka takon karo mesem:
  - Dadi apa?
  Wong sing nganggo epaulet mangsuli:
  - Ing kahanan ing ngendi mungsuh saka galaksi tetanggan aktif mbangun starships pertempuran, lan cetha nyiapake armada gedhe kanggo invasi , iki mesthi bakal dadi masalah!
  Slavka nyathet kanthi bungah:
  - Pasukan khusus anak! Iki, sampeyan ndeleng, keren banget !
  Levka mbenerake, flexing otot:
  - Luwih kamungkinan ora malah kanggo anak, nanging kanggo pionir. Kita wis meh diwasa.
  Wong sing nganggo kacamata ireng mangsuli:
  - Sampeyan isih kudu sinau akeh, Valerka. Aja santai banget.
  Marinka tweeted:
  - Minangka Lenin ngandika: - Sinau, sinau lan sinau maneh!
  Slavka nyanyi kanthi guyon:
  Apa jenis urip sekolah iki?
  Tes endi saben dina ...
  Tambahan, divisi,
  Tabel perkalian!
  Bocah wadon nganggo jas putih ngumumake:
  - Lan saiki sampeyan bakal terjun menyang Hypermatrix. Lan kekuwatan super sampeyan bakal diuji .
  Valerka takon karo mesem:
  - Utawa mungkin sadurunge, kita bakal nyanyi?
  Wong sing nganggo kacamata ireng lan epaulet manthuk-manthuk:
  - Mesthi sampeyan bisa, sing!
  Lan bocah-bocah wiwit nyanyi ing paduan suara, soko perky lan militan:
  Alam semesta tanpa wates karo lintang sing murub,
  Jantungku deg-degan neng dadaku!
  Betapa becik lan bungahe bisa nindakake kabecikan karo kowe,
  Kita bakal mbukak lawang antarane jagad!
  
  Bocah lanang tanpa alas bakal mabur menyang angkasa enggal,
  Sanajan dheweke mung mlumpat liwat suket ...
  Lan kita bakal gnaw ing ilmu, tanpa mangu, monolith -
  Ayo Srengenge sumunar ing jagad raya!
  
  Tomboi nggambar gambar astronot ing notebook,
  Sketsanya isin-isin...
  Nanging kita bakal nerjemahake ideal universal menyang impen -
  Ayo prajurit sing wani banget menang!
  
  Jagad kang endah, sanajan Sang Pencipta iku kasar -
  Isine werna ireng lan abang campuran ...
  Luwih becik nindakake tanpa dokter,
  Kanggo urip ing salawas-lawase, kanggo nggawe planet dadi swarga!
  
  Bocah lanang bakal lulus saka sekolah lan njupuk kaya panah menyang Mars,
  Lan mungkin Sirius bakal luwih cedhak karo kita ...
  Kita bakal nggawe iki, bakal mung kelas ndhuwur -
  Ayo mbangun omah ing New York lan Paris!
  
  Ing jagad liyane, ing es dering karo perak sing gemerlap,
  Ing ngendi ana akeh kurma manis, gedhang,
  Ayo takon kanthi bangga, kanthi ujung sing paling cetha,
  Aja ngowahi wong dadi wedhus!
  
  Keagungan Fatherland, ngerti, dumunung ing iki,
  Kanggo nggayuh kabeh galaksi ...
  Ing tangane bocah sing kuwat ana dayung sing amba,
  Lan ana akeh laku padhang ing lintang!
  
  Dadi pionir, sampeyan nyekel kompas gedhe
  Apa sing diarani panguwasa turun-temurun...
  Ayo mbangun komunisme gratis ing jagad raya,
  Ayo ana apa sing diwarisake Lenin marang kita!
  Wong sing nganggo kacamata ireng lan epaulet manthuk-manthuk:
  - Apa sing sampeyan tulis apik banget. Iki nuduhake kabisan intelektual sing tambah.
  Bocah wadon nganggo jas putih nyathet:
  - Bocah-bocah iki wis gedhe banget. Dheweke pancen bisa banget, lan saiki duwe kabisan kaya ngono ...
  Valerka cekikikan lan ngandika:
  Ya, saiki kita bisa ...
  Levka njupuk lan nyelani:
  Kanthi tangan trampil aku bisa
  Tekan rembulan saka langit...
  Aku bakal nggawe gajah saka molehill,
  Lan aku ora bakal kedhip mripat!
  Kepala perawat nyaranake:
  - Ayo padha nuduhake film, siji saka sajarah alternatif saka matriks. Supaya dheweke ora percaya diri lan ngerti sapa sing kudu dilawan!
  Wong sing nganggo kacamata ireng manthuk-manthuk kanthi yakin:
  - Uripake! Iku bakal menarik.
  Lan langsung katon gambar telung dimensi kanthi warna:
  Ana gludhug ing ngarep Perang Donya II. Hordes Reich Katelu ora mung perang, nanging uga raged. Pionir Vitya dilucuti lan dipaku nganggo tangan lan sikil ing cagak. Padha digantung ing srengenge. Sadurunge iki, bocah kasebut disiksa kanthi abot;
  Bocah mau mati lara. Petualangan liyane dumadi ing papan liya.
  Bocah wadon Daria lan bocah lanang Vaska mlaku kanthi cepet ing dalan sing apik. Bocah cilik Vaska pancen sregep lan aktif, saben-saben dheweke nyusul pacare, mlayu ngubengi dheweke, tumit sing telanjang. Dadi Iblis cilik nggawe pasuryan lan mlaku-mlaku ing tangané. Srengenge musim semi padhang sumorot. Daria mesem, jarum alas nyenengake nyenengake bocah wadon sing kesel, telanjang kaki, gampang mlaku, sampeyan mlaku, ngisi jiwa kanthi keceriaan, sanajan kranjang ing tangan sampeyan. Vaska, kaya kabeh bocah lanang sepuluh taun, kepengin ngocok ilat, dheweke takon, utamane:
  - Kepiye ing Moskow? Apa jenis mobil ana?
  Daria mangsuli kanthi evasive:
  - Beda, gedhe lan cilik!
  Vaska ora tenang:
  - Lan sing khusus, apa ana sing ukurane omah?
  Bocah wadon kasebut kanthi gampang mangsuli:
  - Ana truk KAMAZ kuwi, bisa ngangkut nganti rong atus ton. Mesin raksasa ageng. Apa, Vaska, sampeyan mbokmenawa ngimpi numpak salah siji saka iki ? Carane bayi rakun?
  Bocah lanang iku tersinggung:
  - Senajan aku mung sepuluh taun, ora kaya sawetara, aku matèni Jerman. Dheweke ditembak lan ora kantun. Lan sampeyan cah wadon, mesthine , lan sampeyan ora malah sniffed mesiu.
  Daria pura-pura ora gelo:
  - Ing perang, sniffing mesiu iku kaya plucking semanggi ing lapangan! Kajaba iku, sampeyan ngerti, aku ora mung roti sing didhelikake ing kranjang, nanging ana bahan peledak ing roti kasebut. Panglima ngandika, yen bisa, gunakake kanggo tujuan sing dituju, mung aja nggawe risiko. Lan sampeyan nggodha.
  Vaska nindakake somersault, njupuk conthong pinus karo sikil, mbuwang dhuwur lan whistled minangka guyon:
  - Lintang lan balung ambruk ing saurutan, trem mlayu liwat regu mahasiswa Oktober! - banjur, tanpa ngganti nada. - Aku ngerti! Aku wis dikandhani babagan iki, lan komandan njaluk aku nandur bahan peledak dhewe. Paling apik kanggo nindakake iki ing stasiun sepur ing Zhitomir, diselehake ing ngisor tank bahan bakar. Utawa, sing luwih angel, ing ngisor mobil karo jenderal. Pangisian daya ora cukup kuat kanggo numpes tank. Dadi, kira-kira kilogram TNT ing roti. Padha nglindhungi sampeyan, padha wedi yen bakal nyekel sampeyan. Nanging sampeyan ora bisa tahan torture, sampeyan pancen banci.
  Cah wadon iku tersinggung:
  - Inggih, ngendi sampeyan entuk ide?
  Bocah mau mlumpat-mlumpat, nerangake:
  - Sampeyan wis ilang bobot sethitik saiki, nanging sadurunge sing lemu. Nanging, dibandhingake karo akeh bocah wadon, sampeyan saiki lemu. Sampeyan bisa nuwuhake rasa curiga ing antarane wong Jerman, banjur sampeyan bakal disiksa. Apa sampeyan ngerti apa sing ditindakake Nazi marang bocah-bocah wadon? Contone, kejut listrik ...
  Daria nyoba kanggo nyekel kupinge bocah sing seneng dolanan, dheweke mlumpat maneh lan nggawe pasuryan:
  - Lan carane kikuk sampeyan, sampeyan ora katon kaya partisan ing kabeh. Pramuka enom kudu lincah kaya akrobat. Kita uga bakal mulang sampeyan, kalebu carane menek wit.
  Bocah wadon mau ngelus-elus drijine:
  - Yen aku dadi dexterous, aku bakal nyuwek kuping saka ndhuwur sirah!
  Bocah lanang kasebut kanthi filosofis:
  - Ing perang, kekuwatan tanpa ketangkasan kaya bedhil mesin tanpa peluru! Dadi sinau, cah! Yen ora, sampeyan bakal ngerti apa pecut fasis.
  Daria kesel ngomong karo bocah sing aktif lan pinter. Dheweke meneng, admiring ing spring Ukrainia alam, ambegan ing udhara alas resik, aran Ibu Bumi karo Bare kaki girlish. Bajing kelip-kelip ing sadawane pang-pang, ngombak-ombak buntute lan nubruk kerucut. Iku katon lyrical lan ayu. Godhong seger katon ing cabang sing gundhul. Saben wit katon urip, kanthi pola khusus dhewe, kebak warna lan kekuatan alam sing malah Leonardo ora bisa njlèntrèhaké. Bocah wadon mau ndemek godhong nganggo lontar lan ngomong:
  - Sampeyan ngerti, aku ora weruh kaendahan alam sadurunge.
  Vaska snortedly ngremehake:
  - Kutha... Punapa mawon sampeyan njupuk! Senadyan , sampeyan ngerti, salah siji profesor cukup bener kandha yen puisi paling apik babagan salju ditulis dening wong Papua.
  Daria nyengir:
  - Bisa banget. Ningali salju kanggo pisanan, pujangga ireng bisa kebak, kanthi gumolonging ati, ngrasakake kaendahane. Kita ngidak-idak salju nganggo sikil, nanging wong Papua nampa kanthi jiwane.
  Bocah lanang mau, banjur sujud ing lemah, takon:
  - Saiki, mbok menawa sampeyan bisa nyanyi, dear. Sampeyan duwe swara kaya ngono. Inggih, mung Ajaib, ora swara. Aku krungu sampeyan nyanyi, sirine bener. Apa ora nyenengake yen sampeyan ngrasakake alam ing kulit sampeyan?
  Daria ngandika kanthi semangat:
  - Ya, apik banget! Aku ora nate ngira yen sampeyan bisa nemu kesenengan kaya ngono mung kanthi mlaku ing alas tanpa alas lan ambegan ing hawa sing diisi madu. Sadurunge, aku wuta lan ora weruh kaendahan kuwi! Saiki aku wis bisa ndeleng, lan kaya-kaya aku mabur nganggo swiwi. Sepira becik lan resik jiwamu.
  Vaska mengangguk:
  - Lan aku seneng banget. Dadi bisa uga sampeyan bakal nyanyi babagan alam sing luhur. Dadi kesel ngrungokne bravura marches.
  Cah wadon manthuk-manthuk karo rambute pirang:
  - Mesthi, aku bakal nyanyi!
  Vaska mlumpat, nubruk bonggol, lan njerit:
  - Ayo, sijine Jerman menyang trance, primadona!
  Daria nyanyi kanthi swara lengkap, kaya organ gereja:
  Watu larang katon ing antarane cabang,
  Saora-orane knapsack pengemis ana ing pundhakku!
  Aku lumaku mlarat ing padhanging rembulan,
  Kamulyan kanggo Ibu Alam ing wulan September sing mulya!
  Pracayaa, negara iki gedhe, misuwur kanthi kekuwatane,
  Sanadyan dagingku wis entek amarga lelungan sing dawa!
  Busana omah, kaendahan tanpa alas kaki,
  Ana kerikil ing ngisor sikilku, tusuk sikilku!
  Nanging wit-witan iku emas, subur, kriting,
  Kaya dhuwit tembaga, halo saka aspens!
  Aku cah enom, mbuwang sing lawas menyang bledug ,
  Aku cipratan ing dalan, udan wis nyirami dalan!
  Wengi wis adhem, dina-dina panas,
  wis creeped ing!
  Para petugas kebersihan padha nesu, ngobahake sapu-sapu ing mburiku,
  Angin uga brutal, arep mateni lampu!
  Wis pirang-pirang minggu aku mlaku-mlaku kaya ngono, sikilku wis getihen,
  Keluwen banget nyiksa, ana geni ing wetengku!
  Ora ana papan perlindungan kanggo kaca, kabeh ksatria tiwas,
  Badai badai nyabrang Tanah Air!
  Wilah suket salaka kebak es,
  Mutiara kanthi pola, cabang poplar!
  Lan awak putih saya gumeter amarga adhem,
  Star Aquarius nglirik karo simpati!
  
  Lan ngendi aku lunga, ngendi aku golek papan perlindungan,
  Ing ngisor sikilmu, es crunches karo glaze!
  Apa sejatine mung katentreman sing nunggu aku ing kuburan,
  Ing ngisor lemah ing dampness, ndhelikake saka badai!
  Ora, aku ngomong dhewe, aku ora bisa mati,
  Ora nggodha, nanging wong-wong sawah, Taman Eden sing dipangan!
  Sadawane dalan maneh, sawise mangan ceri,
  Aku nonton sunset!
  Lan menyang Kyiv Lavra, liwat snowdrifts,
  Aku teka saka Ibu Siberia tanpa alas!
  Ing kono si pengemis ndedonga ngamuk ing ngarepe lambang,
  Demi Gusti, aku pisah karo kepanganku!
  Jaman wis ganti, ana revolusi ing donya,
  A layung, abang esuke wis wungu!
  Lan aku uga pengin ndeleng urip sing luwih apik,
  Cah wadon kiwa tengen saka misbyah!
  Mantan wong anyar dadi anggota Komsomol,
  Prajurit kasebut duwe luwih saka siji mayit ing akun!
  Dheweke malah kaget amarga ora manut marang Gusti,
  Nanging dheweke sing paling wani ora wedi!
  Dadi cah wadon galak dadi komisaris,
  Lan dheweke ngobong pasamuwan Rusia kanthi nesu!
  Sanajan dheweke ngliwati jalur militer lan tetep utuh,
  Nanging ing nyawaku geni ngobong kabeh nganti lemah!
  Cah wadon nyanyi lan nyanyi. Vaska nyanyi bebarengan lan mlumpat munggah lan mudhun. Banjur padha metu menyang dalan aspal. Iku dadi luwih angel kanggo lumaku ing sadawane iku, kerikil cilik sadawane pinggiran painfully tusuk sikil cah wadon, kang durung duwe wektu kanggo harden. Daria takon marang bocah kasebut:
  - Apa sampeyan mikir yen tanpa bantuan saka Barat, Inggris sing kuwat lan AS, kita bakal bisa ngalahake fasisme?
  Vaska wissot lan mlaku jempolane nyabrang pasir:
  - Mesthi, kita bakal menang, amarga bebener lan kaadilan ana ing sisih kita! Lan iki minangka kekuwatan gedhe! Evil ora bisa menang!
  Daria mbantah:
  - Perang dudu dongeng! Iki luwih saka kasunyatan sing atos. Lan umume, urip kita ora madu, deleng jagad iki, bocah. Apa apik tansah menang ing wong?
  Vaska nuduhake prudence sing ora biasa kanggo umure:
  - Mesthi, apik ora mrentah ing donya, nanging tansah menang! Kenging punapa? Sing apik ora mesthi diganjar, nanging sing ala mesthi diukum!
  Bocahe malah nyanyi:
  Ana rong atus yuta kita Slav,
  Kita tansah bisa perang.
  Raja Darah dibuwang menyang neraka Sodom,
  Ayo kick sisih Hitler uga!
  Daria mesem:
  - Dadi bakal! Fascism ora bakal pass, nanging ... Kabeh Eropah digunakake kanggo Reich Katelu. Kajaba iku, saiki mantan sekutu bakal mbantu Wehrmacht. Sawise kabeh, sampeyan ora bisa dadi setengah kanca ; ing politik lan perang sampeyan bisa dadi kanca utawa mungsuh! Perang nglawan jagad iki medeni!
  Vaska mbantah:
  - Sekutu ora bakal ana risiko mlebu perang mbukak nglawan USSR, lan kita bisa ngatasi Jerman mung, sanajan Jepang mlebu perang. Ing negara kita, saben warga Soviet bisa njupuk senapan mesin. Dadi perang bakal tajem, angel, nanging menang!
  Daria manggut-manggut:
  - Sayange, ora mung Jerman sing nglawan kita. Lan akeh banget wong Jepang, mula bakal angel perang.
  Bocah lanang kasebut nyelani Daria:
  - Cukup ngobrol, ayo mlaku luwih cepet, utawa luwih apik, mlayu.
  Wong-wong padha nyepetake, nalika keprungu swarane mesin, padha mlumpat menyang grumbulan. Wit-witan ing sadawane jalur ditegor, mung tunggul. A kolom peralatan liwati. Bocah lanang kasebut kanthi cepet nambahake:
  - Sèket pitu kendaraan lan enem tankettes. Ora sethithik. Lawan wis liwati, ayo dorong maneh.
  Dheweke teka mlayu menyang kutha ing wayah sore, Daria mikir yen dheweke bakal ambruk amarga kesel, sesak amarga mlayu, nanging ... Angin kapindho muncul, banjur katelu, lan bocah wadon kasebut mlayu. Lan partner enom dheweke ora malah break kringet. Kutha iki pancen kebak fasis: Jerman lan Italia. Vaska ngenali sing terakhir kanthi bentuk khusus saka mangkuk pasta lan cara ngomong kanthi cepet. Bocah kasebut wis ngerti basa Jerman, lan Daria, minangka wakil saka elit intelektual, uga ngucapake sawetara basa. Italia dudu salah sawijining basa utama ing Eropa, nanging bocah wadon kasebut nonton sawetara program ing basa iki kanthi terjemahan basa isyarat lan ngelingi apa wae. Inggih, cah wadon sinau Inggris, Jerman, Prancis, Spanyol, Jepang lan Latin saka bayi karo tutor asing. Dadi Daria bisa navigasi kanthi potongan-potongan obrolan para prajurit. Ing kasunyatane, wong Jerman ora nyebabake rasa wedi marang bocah wadon kasebut, nanging rasa penasaran. Apa kaya ndeleng cedhak sing pisanan, fasis sampeyan dhewe. Para pengawal ing lawang mlebu katon rapi, sepatu bote dipoles lan mengkilat, raine enom dicukur resik. Vaska malah bisa njupuk rokok saka wong-wong mau lan defiantly njupuk seret. Daria ngacungake driji:
  - Sampeyan ngerti, rokok ngemot telung puluh wolu zat beracun, lan nyebabake kanker. Lan bocah-bocah sing ngrokok dadi luwih elek!
  Vaska mbantah:
  - Apa, Stalin luwih elek tinimbang sampeyan, lan dheweke uga ngrokok!
  Kanthi ketangkasan sing ora dikarepke, bocah wadon kasebut nyopot rokoke bocah lanang lan ngomong kanthi cela:
  - Stalin, iki Srengéngé, nanging ana bintik-bintik ing Srengéngé uga! Luwih becik njaluk coklat.
  Bocah mau menggeleng-gelengkan kepala:
  - Percoyo! Nanging aku kudu ngomong, coklat Jerman luwih elek tinimbang coklat Soviet.
  Daria setuju:
  - Mesthi luwih elek. Kita alami saka biji coklat, lan sing Jerman yaiku ersatz. Nganti saiki, mung bisa ngimpor biji kakao nganggo kapal selam. Nanging, saiki fasis bisa njupuk kauntungan saka kasunyatan sing blokade wis dibusak. Supaya sampeyan bisa nyoba njupuk coklat.
  Vaska ngatonake ajiné bocah cilik karo ros-rosan sing landhep:
  - Aku luwih seneng njupuk karo bedhil mesin! - cah lanang bengkong lan nyanyi. - Aja mbuwang tembung sampeyan menyang angin, mateni wong Jerman, lan nylametake Rusia!
  Daria nyelehake driji ing lambe:
  - Hush, wong wis looking ing kita.
  Vaska ngandika:
  - Sing bener, mata-mata sing paling ora katon nggawe gangguan. Umpamane, mabur ngempet, nanging bakal dadi pramuka sing apik banget. Aku malah nyoba kanggo mbangun mesin mabur kuwi, nanging carane iku bisa nalika sampeyan duwe Pethel lan screwdriver ing tangan?
  Cah wadon nggeleng driji marang bocah lanang:
  - Inggih, sampeyan ngimpi! Apa sampeyan mikir yen sampeyan bisa mbangun soko sing ora ana sing bisa nindakake sanajan ing jamanku! Senajan aku krungu...
  Vaska kaget lan nyelani bocah wadon kasebut:
  - Jam pira?
  Cah wadon isin, isin:
  - Kaya kang siji, kita!
  Bocah lanang iku nyipit mripate:
  - Sampeyan cetha ndhelikake soko, sawetara rahasia!
  Daria bisik-bisik:
  - Wektu bakal teka lan aku bakal ngandhani sampeyan kabeh. Yen kita manggon!
  Vaska nyuling:
  - Wong sing sejati iku abadi, ilmu komunis bakal nguripake wong mati, lan sapa wae sing dadi makhluk wis mati!
  Pramuka bocah dadi meneng, lan ana liyane lan liyane fasis watara. Pancen akeh wong Italia, umume nganggo bedhil dawa, utawa Schmeisters sing wis ketinggalan jaman . Helm karton ing endhas, sepatu bot kanthi driji sikil palsu, pasuryane luwih peteng tinimbang wong Jerman. Umumé, wong Jerman dhewe dibédakaké saka Slavs luwih saka basa lan wangun saka pasuryan . Kajaba iku, ana sing mekanik ing obahe Krauts, kaya-kaya robot. Iki ngendi prabédan antarane Rusia ana.
  Saperangan nawakke katon Daria, minangka prawan meh khas, ora utamané ngengkel ing senjata, nanging Vaska iku ahli. Dheweke nyaranake:
  - Iki T-4, sampeyan ndeleng, waja frontal sloping, disalin saka T-34, lan bedhil 75 mm.
  Bocah wadon kasebut ujar:
  - Mesin sing rada dhuwur. Iku angel menek.
  Sing lanang mbantah:
  - Dadi ana andha kanggo iki. Aja wedi, Jerman wis nyedhiyakake iki. Bisa dideleng yen tank iku model anyar, jumlah hatch wis suda, lan tank gas wis didhelikake ing waja. PTV ora bakal njupuk dheweke saiki.
  Pramuka enom nggawe pasuryan lucu ing fasis, Vaska malah mlaku ing tangan, nari ing ngarepe. Daria uga nindakake tarian sawise ilang bobot, dheweke bisa mindhah luwih apik. Bener, sikil cah wadon ached banget saka lelampahan dawa lan cepet mlaku, lan kaki tender padha secara harfiah kobong. Daria pengin nyanyi, nanging mutusake yen Nazi duwe pakurmatan banget.
  Ana curfew, nanging wong-wong kerja pungkasan nalika perang, lan ora dileksanakake kanthi ketat. Sauntara kuwi, Vaska wis bisa ngetung barak, lan truk, lan bedhil nganggo tank. Dheweke nerangake marang bocah wadon kasebut:
  - Iki bedhil self-propelled sing dakdeleng ing cedhak kantor komandan, gun self-propelled Jerman sing misuwur "Okhotnik". Iku entheng, digawe ing basis saka Czech t -38 sasis. Salah siji sing paling apik ing panzval .
  Daria kaget:
  - Apa panzvale ?
  Bocah lanang kasebut nerangake:
  - Contone, Nazi nyebut penerbangan Luftwaffe, lan tank armadas Panzvale . Kanthi cara sing padha, tank T-4 lan T-3 uga diarani panzer . Jerman mung menehi nomer tank, T-1 sing paling entheng, sing saiki wis mandheg, bobote saka 5 nganti 10 ton gumantung saka modifikasi. Kajaba iku, saben modifikasi sing cocog karo tanggal rilis duwe nomer layang. Mobil iki cilik, anti peluru, nanging ana telung bedhil mesin. Kacepetan ing dalan gedhe 57 kilometer per jam, engine 100 daya kuda. Model sabanjure yaiku T-2, rada abot lan luwih kuat. Ing modifikasi mengko, kekandelan saka waja frontal tambah kanggo 20 millimeters lan dipasang ing sudhut. Persenjataan iku loro bedhil mesin lan mriem 20-mm, mesthi ora cukup, nanging otomatis. Daya engine gumantung ing modifikasi saka 100 kanggo 220 daya kuda, ana model ngambang, kacepetan ing dalan - saka 40 kanggo 65 kilometer per jam. Ing wayahe, tank iki luwih kerep digunakake minangka tank pengintaian, kurang asring minangka tank komando.
  Daria nyelani:
  - Apa sampeyan pengin ngrungokake ceramah babagan tank saiki? Kajaba iku, aku kesel banget, aku kudu golek omah lan nginep.
  Bocah mau banjur mlumpat maneh:
  - Iku bakal migunani kanggo sampeyan krungu bab tank! Sawise kabeh, kita isih kudu perang lan perang karo Jerman. Lan mungsuh scouted setengah dikalahaké. Lan kita duwe gubug, lemah ngerti aku, nanging luwih becik mlayu menyang lapangan terbang. Bener, kutha iki mung duwe papan plywood , nanging Zhitomir duwe sing luwih apik . Nanging ora bakal babras kanggo mriksa ana, banget.
  Iku peteng, nanging lanang lan wadon deftly nyingkiri penjaga sing ngadeg ing sadawane dalan lan prapatan. Sing lanang terus ngomong karo bocah wadon kanthi bisik-bisik, mulang babagan dhasar perang. Iki, ing siji, mbantu Daria ngrampungake karo wedi ing kutha sing dikuwasani, meh tanpa lampu, ketoke banget ominous.
  - Tank paling populer nalika nyerang USSR yaiku T-3. Model iki muncul ing taun 1937. Ing model pisanan tank iki mung 20 millimeters saka waja frontal. Kacepetan mung 40 kilometer per jam. Banjur mobil mboko sithik dadi luwih abot. Senapan kasebut nduweni kaliber 37 milimeter, entheng, geni kanthi cepet. Sakcepete sadurunge serangan ing USSR, utawa luwih , wiwit Juli 1940, tank karo bedhil 50-mm wiwit diprodhuksi. Iki amarga kasunyatan sing 37 mm cilik banget, malah marang Prancis lan Inggris. Contone, sis Prancis -35 duwe waja 56 mm lan pistol kaliber 47 mm.
  Daria nyelani:
  - Kepiye sampeyan ngerti babagan tank Prancis?
  Vaska nerangake:
  - Zizas iki uga perang ing ngarep Soviet-Jerman. Jerman ngasilake kanthi jumlah winates ing pabrik-pabrik ing Prancis sing dikuwasani. Lan Panzer - 3, tank paling populer, kang meh mlebu Moscow ing taun 1941. Mesin mbebayani, kanthi telung bedhil mesin, sampeyan ora bisa nyedhaki. Nanging T-34, mesthi, kuwat, nanging ing optik iku rodok olo kanggo bajingan fasis . Sayange, teknologi Jerman ora mandheg, lan dina iki aku weruh T-3 karo bedhil 75 mm. Ya, bajingan iki uga sinau, wedges wis tuwuh. Sampeyan kudu ngandhani prentah sing ora mung T-4, nanging uga T-3 nyebabake bebaya serius kanggo tank kita. Oh, fasis freaks , Gusti ngerti apa jenis.
  Wong lanang metu saka kutha lan mlayu nyedhaki lapangan terbang. Vaska ngelingake:
  - Kita bakal pindhah supaya angin ngunekke arah kita. Banjur padha ora bakal nyekel gondho kita! Ana asu mlaku-mlaku ing kene.
  Daria manggut-manggut:
  - Asu! Ya, aku tresna marang wong-wong mau. Sawise kabeh, apa ana sing luwih ayu tinimbang asu?
  Vaska ngguyu:
  - Ya, aku uga tresna marang wong-wong mau, nganti padha nyuwil guts saka cah wadon bab saperangan taun luwih enom saka sampeyan. Dadi ayu iki luwih elek tinimbang kucing compang-camping !
  Wong wedok iku meneng. Dheweke nyedhaki lapangan udara, sing garis-garise katon ing setengah peteng. Loro lampu sorot diuripake; iku cukup adoh saka garis ngarep, lan USSR ora duwe penerbangan jarak jauh. Umumé, Stalin ora gumantung ing bombing strategis, ngetung ing allies. Sorotan kasebut nyebabake bocah wadon sing bisa dirasakake digandhengake karo mata Count Dracula. Pancen, iku monster banget serem, senajan ora gedhe minangka lapangan udhara. Wit-witan, kaya sing dikarepake, ditegor, lan kawat duri digantung. Bocah lanang kasebut ngelingake:
  - Bisa uga ana ranjau anti-personil ing kene. Nggawe kesalahan sing sithik lan sikilmu bakal suwek. Dadi sampeyan kudu mindhah kanthi ati-ati. Ing ngendi tambang dikubur, lemah anyar diluku, lan aku bisa ndeleng luwih apik ing wayah wengi tinimbang ing wayah awan.
  Bocah wadon iku kaget:
  - Apa sebabe wengi luwih apik tinimbang awan?
  Vaska ngandika setengah guyon:
  -Wit ngganggu aku ing wayah awan. Lan sampeyan, tindakake kula persis, langkah ngiwa, langkah tengen, dijupuk ing titik. Dadi?
  Daria mbantah:
  - Wong wadon kudu dilebokake dhisik!
  Vaska, nambah nada, ngandika:
  - Kepiye lapangan ranjau beda karo trem yaiku dheweke ora ngidini wanita maju! Dadi aja dadi greyhound !
  Bocah kasebut nyusup, telung menara senapan mesin lan kawat duri katon ing pepeteng. Menara-menara kasebut katon kaya papan nyilem, lan pager cahya kanthi kawat berduri katon kaya jaring laba-laba. Daria malah kepingin weruh yen dheweke iku laler sing mabur menyang jebakan dhewe. Utawa padha tawon sing bisa nglarani stinging carcass fasis. Nanging, apa mayit krasa lara, nanging Nazi wis dadi mayit - mati moral! Bocah wadon mau krasa dhengkule nabrak watu landhep. Vaska ngelingake kanthi bisik:
  - Aja nggawe swara, asu duwe kuping sensitif banget.
  Daria mangsuli:
  - Kayane dhengkulku arep abuh!
  Bocah mau ngancam:
  - Yen sampeyan nggawe rame, sirah sampeyan bakal njeblug. Saka tembakan sing dituju kanthi becik, pisanan sampeyan , banjur aku!
  Wong wedok iku terus meneng. Wong lanang padha nyusup menyang kawat duri dhewe. Bocah lanang kasebut bisik ing kupinge Daria:
  - Iku buzzing! Iku tegese iku energized. Kajaba iku, wektu iki ora mung model plywood. Katon kaya Nazi nganti tumindak ala. Contone, Yu-188 perched.
  Iki ora apik.
  Daria bisik-bisik meh meneng nanggepi:
  - Apa ora apik? Apa Nazi pancene bakal ngebom alas?
  Vaska geleng-geleng kepala lan nempelake lambene sing garing lan atos nyedhaki kupinge bocah wadon kasebut:
  - Aja mikir! Banget larang, iki paling kamungkinan sing mampir sadurunge ditransfer menyang ngarep Soviet. We are cilik banget target kanggo gegaman kuat kuwi. Dadi rencana kita kudu diatur, yaiku, aku bakal nandur bahan peledak ing tangki bensin Junkers. Jeblugan kasebut, yen sampeyan beruntung, bakal ngobong sawetara kendaraan, lan yen sampeyan ora beruntung, salah sijine kendaraan kasebut luwih saka telung tank T-4. Dadi game iku worth lilin.
  Daria bisik-bisik:
  - Ayo, aku bakal nyusup karo sampeyan?
  Bocah lanang kasebut kanthi tegas nolak:
  - Iki pancene sampeyan ora kudu nindakake. Ana penjaga sing mlaku ing antarane pesawat, lan siji bocah lanang sing duwe pengalaman duwe kesempatan sing luwih apik tinimbang bocah wadon sing ora duwe pengalaman. Lungguh, ngenteni, yen sampeyan pengin, ndedonga.
  Vaska, nggunakake tongkat, wiwit bend kawat barbed. Dheweke nindakake alon-alon, kaya tukang perhiasan ngethok berlian. Pancen, kesalahan sing paling sithik bakal mulai keroncong lan cemlorot. Pungkasane, bocah kasebut ninggalake tongkat kasebut lan bisik-bisik marang Daria;
  - Tahan kula nalika aku slip liwat.
  Durung ana sing cah wedok nyandhak, sing lanang klelep ing celah, kaya tikus sing mlayu saka kucing.
  Lha, bocah-bocah iki padha begja, ora ana siksa. Paling ora kanggo saiki.
  Nanging Daria kudu biasa karo urip anyare. Mlaku tanpa alas kaki, sing ora biasa kanggo dheweke.
  Bocah mau mati ing cagak, kesel lan disiksa abot.
  Lan apa sing ditindakake dening Nazi yaiku nyumerepi dheweke ing rak, nggulungake sendi, lan diwutahake banyu sing nggodhok.
  Lan kepiye carane bocah lanang bisa tetep meneng lan ora pisah? Aja ngiyanati sapa-sapa, lan aja ngakoni kaluputane dhewe. Lan saiki mati ing cagak sawise torture.
  Keberanian lan kepahlawanan apa sing dibutuhake kanggo nandhang kahanan kaya iki.
  Tank German Royal Lion nyabrang. Iki minangka salah sawijining modifikasi saka seri E kendaraan kasebut nganggo meriam kaliber 210 mm, lan waja 300 mm ing ngarep, 250 ing sisih. Mesin unik kuwi bobot satus ton, lan mesin turbin gas 2000 tenaga kuda. Bisa uga ora dadi model sing paling sukses, nanging uga dilindhungi lan bisa nembus tank Soviet saka kadohan.
  Bocah wadon papat sing nyopir mobil iki metu lan nyedhaki bocah lanang. Padha nyawang awak wuda, tortured saka pionir dying. Komandan kru banjur nembakake pistol ing sirahe, ujar:
  - Ing jeneng sih-rahmat!
  Bocah lanang sing lagi ngerang-erang krasa lara, banjur meneng . Bocah wadon kasebut nyemplungake getih nganggo sikil telanjang lan ninggalake pirang-pirang bekas abang lan pucet.
  Para prajurit munggah menyang tank, lan swasana ati ora paling apik.
  Komandan kru nyathet:
  - Iki Rusia banget wangkal. Malah bocah-bocah nandhang panyiksa kaya ngono. Aku ora ngerti fanatisme frantic sing!
  Asistene mangsuli:
  "Mungkin amarga kurang pangerten babagan urip sing apik banget." Lan yen urip, ing kasus apa wae, luwih apik tinimbang mati!
  Komandan cah wadon ngandika:
  - Perang wis pirang-pirang taun. Kita kabeh mati kesel karo dheweke. Lan, mesthi, kita pengin owah-owahan! Lan uga tentrem. Apa dheweke bisa janji marang otonomi Rusia?
  Penembak tank menehi saran:
  - Kita kudu nindakake kekejaman sing luwih sithik. Banjur kabeh bakal beda. Kita apikan karo dheweke, lan dheweke uga apikan karo kita ...
  Lan bocah-bocah wadon ngandika ing paduan suara:
  Kelopak kembang iku rapuh,
  Yen wis suwe dicopot...
  Sanajan jagad iki kejam -
  Aku pengin tumindak apik!
  
  Pikiran jernih,
  Gawe cahya ing pikiran ...
  Kita kaya bocah sing murni
  dadi ala!
  Lan tank wiwit obah. Senadyan bobot gedhe tenan, mesin 2000 daya kuda nyepetake mobil banget cepet. Lan tank, ngowahi moncong, dipindhah. Lan laras bedhil iku dawa lan amba, kaya batang pinus! Ternyata tumit wedge sing kuat. Luwih tepate, mastodon. Jinis liya sing bakal mateni lan ngrusak wong Rusia
  Film kasebut mandheg, lan kepala perawat kanthi eseman manis noleh marang bocah-bocah vampir:
  - Saiki sampeyan wis ndeleng kekejeman Nazi ing lapangan Perang Donya II! Apa sampeyan siap kanggo mbales dendam marang wong-wong mau?
  Levka ngangkat ajiné kenceng lan mangsuli kanthi tegas:
  - Mesthi, kita siyap!
  Slavka nyathet kanthi ngganggu:
  - Aku malah kesel karo Perang Donya II terus-terusan. Kaya-kaya ora ana perang liyane ing sejarah!
  Kepala mantri mangsuli kanthi yakin:
  - Iki minangka perang paling gedhe ing sejarah manungsa. Untunge, Perang Donya III dihindari, lan komunisme menang ing saindenging jagad.
  Marinka manthuk karo mesem:
  "Kita ngerti kabeh iki, lan kita siyap berjuang kanggo sesuk sing luwih cerah."
  Wong sing nganggo kaca tingal ireng manthuk-manthuk lan kandha kanthi swara sing nggegirisi:
  - Saiki miwiti nepaki mesias. Ayo ndeleng carane akeh kabisan sampeyan wis tuwuh.
  Lan papat anak pionir terjun menyang Hypermatrix saka Hypernet.
  Lan Valerka Lagunov duwe petualangan dhewe. Kaping pisanan, ing kapal armada Jepang, dheweke nyulik admiral utama. Lan bocah lanang sing ora nganggo alas kuwi nindakake kanthi rame. Lan padha reproached wong supaya ing wektu sabanjuré bakal tumindak luwih ngati-ati lan subtly.
  Bocahe malah nembang kanthi jengkel:
  Swiwi kekaisaran nglayang ing jagad raya,
  Kabeh lintang guncang bebarengan ing wedi alam bébas!
  Lan pedhang nutupi awake karo kamulyan sing ora bisa rusak,
  Kekuwatan wis menang, ngrembaka - mungsuhe ana ing bledug!
  
  Kita wis wungu saka telenging pusaraning lintang ,
  Munggah luwih dhuwur, kubah alam semesta!
  Spasi sing wis nelukake gerbang -
  Ing kamulyan gedhe, ing perang terus-terusan!
  
  Tekan target, angin puyuh serangga,
  Nanging biyen mung ngumpulake serbuk sari...
  Saiki, sampeyan ngerti, ana akeh kapal lintang anyar,
  Sawise kabeh, kita kumbang, pracaya kula, ora parrots!
  
  Mudhun ing katresnan karo planet iku rasa seneng
  Mbusak mungsuh, ngresiki ruang ...
  Malah roh sing paling dhuwur ora duwe kekuwatan marang kita,
  Lan sampeyan ngerti, durung kasep kanggo nggawe jagad!
  
  Kebak primata lan macan galak,
  Sing dipikirake kumbang dudu pusaran jagad raya.
  Lan padha miwiti game kasar ing perang,
  Ayo omahe dadi suket sing kobong!
  
  Badan kita wis swiwi wiwit lair,
  Sembarang bayi munggah dhuwur ...
  Lan mungsuh ora bakal nampa pangapura,
  Kat ing jagading jagad ora bakal weruh swarga!
  
  Lan vakum ora kekosongan lan kadhemen,
  Pangarep-arep saka cahya anget kita kumbang ing ...
  Muga-muga prajurit sing tuwa dadi enom salawas-lawase,
  Lan kekancan kita ksatria ditembangake!
  
  Nalika kita tekan pojok jagad raya,
  Ayo menyang liyane, sampeyan ngerti, hypostases ...
  Kita ora mung kagungane Gusti Allah ciptaan ,
  Lan pawujudan saka daya limitless!
  Sawisé Valerka Lagunov nangkep Laksamana Senior Yamato , dhèwèké mimpin Naturo Armada Jepang . Miturut cara, sederek saka kaisar. Nanging saiki wis tekan wektune dheweke, admiral armada kekaisaran, arep mangan iwak.
  Enem, sawise nyekel senjata lan wis dipisahake kaya biasane, banjur nglangi menyang korban potensial.
    Papat bocah-bocah wadon Terminator ora bisa nahan hawa adhem, nanging bocah-bocah lanang, sing sanajan dheweke ganti struktur fisik, kudu beku. Lan ing Nopember banyu dadi luwih adhem , lan skuadron Jepang tetep adoh saka pesisir.
  Samurai murub saka kadohan ing busur dhuwur, ngarep-arep kanggo tekan kutha benteng tanpa akeh akurasi. Mung kanggo ngukum wong Rusia paling sethithik.
  Dadi, supaya tetep anget, aku kudu luwih semangat lan nyoba ngetutake kanca-kancaku.
  Sabotase wengi ora anyar maneh, lan rencana kasebut umume padha. Senajan ora cukup, sawise squabble cendhak, padha mutusaké kanggo pisah - saben wong kanggo awake dhewe lan, quietly nggawe dalan menyang kapal paling gedhe, ndamu munggah amunisi.
  dhewe , amarga bakal luwih angel nyurung kapal perang maneh ; Lan wengi ora peteng banget. Bulan, lan sampeyan kudu ati-ati banget.
  Dadi, saiki saben bocah duwe tujuan dhewe, lan dheweke ngerti apa sing kudu ditindakake.
  Yen sampeyan nyebul gudang kanthi peralatan tempur, sing didhelikake kanthi cara sing angel banget digayuh nganggo cangkang, kapal kasebut bakal pisah lan tenggelam.
  Jepang bubar nganyari amunisi, lan mung murub saka bedhil kaliber rolas inci , lan malah banjur ora asring, kaya padha wedi kena. Dadi ana cukup target kanggo detonasi. Samurai kudu ngerti yen nyedhaki pesisir Rusia mbebayani banget.
  Kapal perang sing dituku saka Amerika katon cukup nyengsemaken lan ramping. A prau formidable, mbok menawa malah medeni. Wis sepasang bedhil lan kaliber 16-inch. Lan iki ora bisa gagal kanggo ngematake.
  Valerka Lagunov eling yen jaman kapal perang rampung sawise Perang Donya II. Padha dadi banget ngrugekke kanggo serangan saka pengebom dumunung ing operator pesawat. Lan akeh sing, utamane Jepang, padha kecemplung.
  Lan siji kapal perang regane telu nganti patang ewu tank medium. Dadi akeh sing kudu dipikirake nalika nerangake perang laut.
  Bocahe munggah ing lumahing baja nggunakake driji lan driji sikil sing ulet banget. Aku malah ora repot nglebokake cangkir sedot. Ora perlu, senajan logam anyar, iku sethitik studded karo mancep ing sak panggonan.
  Dadi sampeyan menek kaya kethek sing lincah. Banjur, kanthi cepet banget, ngobahake tumit sing kosong, sampeyan ngirim penjaga Jepang menyang segara.
  Kanthi bledosan bledosan, iki bisa ditindakake kanthi ora dingerteni lan ora dingerteni. Banjur sampeyan mlaku ing tiptoe menyang kamar cruise. Ana cukup akeh wong Jepang, nanging iki ora ngganggu kita. Dheweke ora nggatekake apa sing kedadeyan ing ngisor sikile.
  Kajaba iku, sawetara bocah lanang katon luwih kaya budak tinimbang saboteur.
  Ya, lan para pelaut ing kene minangka wajib militer anyar, lan bocah lanang kabin setengah telanjang sing nggawa tas ransel katon kuwatir. Senajan cuacane ora kondusif kanggo mlaku-mlaku nganggo celana renang, nanging ... Iki Jepang, sing sikape marang bocah-bocah biasane kasar. Iki tegese bocah lanang kabin dihukum, lan rambute, dicelup ireng, dikepang nganggo kepang khusus.
  Salah sawijining pelaut nyoba nyekel sikile bocah kasebut. Leninis enom Valerka mateni libertine kanthi sworo seru driji. Ya, ana sawetara sing nggunakake layanan lanang. Iki aturan padha duwe, toleransi gedhe kanggo dosa Sodom. Ora, mungkin luwih becik nganggo seragam Jepang?
    Salah sawijining bocah lanang lokal takon marang Valerka ing basa Jepang:
  -Sapa kowe?
  Leninis enom Valerka mangsuli kanthi kasar:
  - Kanggo hadiah kanggo kapten, kirik!
  Dheweke mundur, lan Valerka, tanpa upacara, mbukak lawang menyang kamar pelayaran kanthi kunci master. Dheweke ora isin apa-apa, lan dheweke wis ngomong kanthi sopan ing basa Jepang.
  Sabanjure, sampeyan mung mudhun tangga spiral menyang area ditahan, kanthi aman ditutupi waja. Ing kene kabeh dadi prasaja, ora kanthi cara Hollywood.
  Nanging ora, lan iku ora gampang. Ana sing gawe rame wong Jepang. Mungkin uga bocah iki saka kabin. Yen kanggo wong Jepang diwasa ing kapal sing awak kapal loro setengah ewu, rolas setengah remaja katon padha, ora katon, banjur bocah-bocah kabin luwih kenal, lan rumangsa anyar. karo saben serat jiwane.
  Lan otot Valerka katon banget, ora kaya manungsa .
  Dadi apa yen padha ngangkat weker ana cukup wektu kanggo mbukak lawang sabanjuré lan nginstal detonator.
  Inggih, banjur iku malah luwih menarik, kita bakal break liwat karo perang! Iku ora Hollywood ing kabeh.
  Jepang pisanan sing arep mudhun menyang Kruyt Chamber padha dipatèni dening mbuwang cakram. Penembak jitu bocah kasebut mbuwang papat nganggo tangane, lan papat kanthi cepet banget nganggo sikile. Secara total, puluhan wong Jepang tiwas , lan detonator dipasang. Bocahe nyetel sepuluh menit, ngarep-arep yen dheweke bisa metu.
  Saiki wektune kanggo njupuk sawetara!
  Yen kru wis luwih canggih, bisa uga milih taktik sing beda. Nanging wong Jepang bengok-bengok lan bengok-bengok. Nanging, mesthi, dheweke ora mbuwang granat, lan kapal perang sing mbayar dhuwit sing gedhe banget bakal njeblug.
  Nanging salah sawijining samurai, sing isih ana ing ngarep tim, mbuwang bom. Dadi mbebayani, kanthi pin ditarik metu.
  Leninis enom Valerka ngerteni obahe Jepang minangka perenang ing jeli. Mesthine, reaksi lan kacepetane luwih dhuwur tinimbang manungsa . Jawata duwe liyane patang limang detik sawise pin ditarik metu.
  Dadi sampeyan kanthi tenang nampa hadiah kasebut ing sikil kosong, banjur, kanthi alon-alon njupuk kacepetan, uncalan. Ayo dheweke mabur lan ngumumake tar-tarars kanggo kabeh wong !
  Bocah Terminator geram:
  - Iki kanggo Tsushima!
  Lan gumuruh, nyebarake wong Jepang ing arah sing beda-beda. Boboté rolas kilogram. Lan mesthi, sing mbuwang, wong bodho, bisa ngirim kabeh amunisi mabur menyang neraka! Banjur pranyata manawa para samurai nindakake hara-kiri marang awake dhewe.
  Wiwit Leninis enom Valerka mikir lan mangertos luwih cepet saka wong biasa, kang temen maujud sing padha bisa nyoba kanggo mblokir wong ing gudhang iki, lan mulane wungu sadurunge Japanese mbalekake saka bledosan. Lan, mesthi, dheweke unsheathed pedhang Piandel, kang uga nduweni sifat apik kaya lempitan kaya antena televisi utawa pipe teleskopik.
  Ya, ana wektu nalika antena digunakake kanggo komunikasi. Ora kaget para futuris ngganti sarana komunikasi.
  Penembak jitu bocah lanang wiwit ngethok samurai, lan saka wektu kanggo wektu mlumpat lan twisting sikil:
  - Pedhang, iku pedhang! Dheweke bakal mecut sampeyan! Lan sampeyan ora diwenehi kesempatan kanggo nylametake nyawa sampeyan !
  Bocah-bocah wadon lan Slava uga makarya miturut skema. Inggih, bocah-bocah wadon mutan kanthi alami mutusake kanggo ngobahake pedhange uga. Wong ayu kok ora seneng-seneng?
  Nyatane, suwene sampeyan bisa lungguh kaya dewi sing digawe saka watu? Utawa, tumindak kanthi presisi ninja lan, paling sethithik, ora main karo aturan Hollywood?
  Mung bocah lanang lan mantan pelopor Leninis saka Kakaisaran Soviet, Slava, nindakake kabeh kanthi tenang lan ati-ati. Dheweke alon-alon mbukak kamar pancing, mudhun ing undhak-undhakan ing tiptoes lan nandur detonator.
  Kajaba iku, Slavka diganti dadi bocah kabin Jepang, nanging ora nganggo sepatu. Nanging, bocah lanang kabin biasane mlaku tanpa alas kaki, lan nganggo sepatu mung nalika parade, utawa nalika adhem banget. Lan saiki, ing dina paling frostiest ing mangsa sing wis teka ing pungkasan Autumn, kene uga rada adhem. Sanajan ora padha karo ing Siberia, utawa ing dharatan.
  Nanging kok Petropavlovsk terkenal? Ora kaya Vladivostok, keajaiban kedadeyan ing kana sing ora kedadeyan ing kasunyatan!
  Leninis enom Slavka nandur detonator, bali lan kasebut kanthi teliti, nutup lawang waja. Sawijining pelaut mendem weruh bocah kasebut lan nggero:
  - Apa sing sampeyan tindakake ana?
  Slavka kanthi otomatis mangsuli:
  - Aku nggawa cognac Rusia kanggo admiral!
  Slavka durung sinau basa Jepang lan nanggapi nganggo basa Inggris. Nanging, pitakonan kasebut dijaluk nganggo basa Inggris.
  Iki ora nggumunake bocah pionir, nanging nalika moncong sing mabuk pengin ngrasakake cognac, dheweke nampa poke ing gulu karo driji indeks. Sawisé iku, Vyacheslav mbantu mercenary Inggris kanggo njagong alon-alon ing waja.
  Nanging, iku kabeh nggunakake panganiaya ing bagean saka jawata enom diwatesi kanggo.
  Nanging cah wadon ranger frolicked ing kacepetan lengkap. Mesthi wae, dheweke pengin nggedhekake otot, luwih kuat tinimbang titanium, lan kena pengaruh. Inggih, paling sethithik.
  Leninis enom Valerka uga kebawa banget lan ngluwihi watesan sing cukup. Lan iki, sayangé, kedadeyan asring banget.
  Ana gemuruh ing njero, njeblug ing wektu sing tepat nalika bocah perintis isih ana ing kapal.
  Mungkin kabeh bakal bisa ditindakake kanthi becik, nanging bocah kasebut , kaya-kaya sengaja, dibuwang langsung menyang cerobong asep nalika goyang. Kanthi inersia, bocah kasebut mabur, reaksi fenomenane wektu iki amarga sawetara alasan ora bisa ditindakake, lan bocah lanang ranger kasebut diobong.
  Kanggo kulit sing kuwat lan elastis, geni iki ora medeni, dheweke bisa mlumpat.
  Bocah lanang sing nesu kasebut nyenyet kabeh otot kanthi kuat, nyenyet lan ditarik kanthi ngamuk.
  Lan wengi segara menehi dalan kanggo dina mangsa panas, prajurit enom miber ora menyang geladhak, nanging menyang tembok benteng kasar.
  Kajaba iku, kabeh kedaden langsung, angel Leninis Valerka malah ora duwe wektu kanggo kaget nalika tabrakan sirah-on karo ksatria Jerman gedhe ing waja. Tabrakan kasebut dadi harfiah, lan bathuk bocah kasebut retak, nanging ternyata luwih kuwat tinimbang visor, lan preman kasebut mabur kanthi njerit liar.
  Ranger Boy katon watara wong lan temen maujud. Ana serangan galak ing kutha kuna, ketoke saka pungkasan abad tengahan. Senjata kebak waja, waja, tumbak, nanging uga ana meriam lan malah squeak. Sanajan sing terakhir isih primitif.
  Leninis enom Valerka uga ngerti babagan senjata, lan ngerti yen iki pungkasan abad kaping nembelas. Mungkin malah taun-taun pungkasan pamaréntahan Ivan the Terrible.
  Lan miturut sandhangan lan sumpah, kutha sing rada gedhe diserang dening tentara bayaran Jerman, tuan Polandia lan Lithuania. Lan tentara Rusia, bebarengan karo milisi lokal, repels serangan.
  Wah, iku lambang kutha. Ya, iki Polotsk! Wah, kayane tentara raja Persemakmuran Polandia-Lithuania Stefan Batory nyerbu kutha Rusia.
  Luwih tepaté, tentara Ivan the Terrible, miturut komando pribadi Tsar piyambak, ngepung lan njupuk Polotsk ing 1563. Lan saiki Stefan Batory pengin ngusir udan es iki. Kajaba iku, ing sejarah nyata dheweke sukses.
  Sawisé iku , ancaman digawe kanggo milik Rusia ing Livonia. Ing wektu iki, Tsarist Rusia ing Tsar John wis nelukake meh kabeh kutha lan bèntèng Livonia, kajaba Riga lan Revel, lan sawetara kutha ing Courland.
  Kanthi ambruk Polotsk, dalan perang njupuk karakter sing angel banget kanggo Rusia. Ing ngarep kaloro, utamané, dibukak dening Swedia - banjur daya luwih ekstensif lan kuat saka saiki. Nanging saiki Polotsk minangka titik pertahanan utama.
  Polandia uga wis bosen perang protracted karo Rusia, lan Swedes wis ora pindhah adoh saka perang brutal karo Denmark yen padha ngalahake serangan, banjur bisa priyayi ora pengin terus perang karo Rusia kuwat lan iku bakal; teka tentrem.
  Ing sawijining wektu, Batory mung mandheg nalika ngepung Polotsk, saéngga tanah Rusia bisa rusak banget. Nanging saiki ana kesempatan kanggo mungkasi perang luwih cepet lan karo asil luwih sarujuk kanggo Rusia.
  Leninis enom Valerka, ngacungake pedhang, mlayu menyang Jerman lan Polandia kanthi nesu. Dheweke mung ana ing bagean paling mbebayani saka serangan, ing ngendi Stefan Batory mbuwang pengawal elit, lan tentara bayaran dheweke wis munggah ing tembok.
    Bocah ranger kasebut kanthi cekatan mbuwang pecahan bola meriam watu sing rusak nganggo driji sing kosong. A saperangan rolas bangsawan lan ksatria ambruk, tiwas dening mbalang Nihan saka terminator enom.
  Bocah perintis Valerka, ngethok massa wong Jerman lan Polandia nganggo pedhang, lan kanthi bungah banget, nguwuh:
  - Kanggo Tsar lan Patronymic, maju!
  Mesthine, wong-wong ing abad kaping nembelas rada entheng lan luwih cilik tinimbang saiki, lan bocah lanang sing otot kira-kira rolas wis ora dianggep bocah maneh. Nanging, nalika wong lanang nganggo celana renang abang lan otot kaya kawat ngethok rolas ksatria ing rong ayunan kanthi gilingan, sampeyan ora bisa ngrasakake medeni sing paling gedhe.
  Medeni, mesthi, teka saka mungsuh, nanging tentara Rusia gagah berani lan milisi lokal, ing nalisir, bakal inspirasi. Lan dheweke uga bakal nanggapi kanthi surak-surak lan pukulan sing apik.
  Leninis enom Valerka durung nate perang kanthi sengit lan sengit kaya saiki. Kaya-kaya dheweke rumangsa ora suwe ing jagad iki, lan pengin mbuwang kabeh energi lan nyebabake karusakan maksimal ing mungsuh.
  Lan driji gundhul mbuwang pecahan daggers, pedhang, cannonballs, disk lan helm. Lan karo tangane bocah lanang ranger ngethok kabeh kaya gilingan kopi. Ora mandheg utawa ngaso sethithik. Kosok baline, maksimalake tekanan.
  Lan tentara Rusia, ndeleng contone, nguwuh:
  - Malaekat karo kita! Kita bakal menang!
  Tangan tengen Stepan Batory, Hetman Khodkevich, kanthi pribadi mimpin terobosan ing wilayah sing paling rawan. Mung kira-kira, lan Polandia karo tentara bayaran bledosan menyang kutha, wis straddled tembok, nanging banjur katon lanang tanpa alas kaki sing exterminates warriors paling satus saben menit, utawa malah luwih cepet. Kepiye carane sampeyan ora wedi lan kelangan sirah?
  Khodkevich karo satus prajurit paling apik nyoba kanggo menek menara judhul. Nanging dheweke malah ora kudu nyabrang pedhang karo ranger perintis Valerka Piece saka tip saka tumbak nempuh hetman tengen ing mripat, kang taruna dashing supaya deftly dibukak karo sikil.
  Pati saka hetman serius kalem mudhun lan nggawa liyane saka mercenary lan Polandia menyang negara pengecut. Yen ora ana detasemen pertahanan para pemanah lan infantri Tatar saka kutha Genoa, gerombolan kasebut bakal langsung mundur.
  Dadi sinyal muni, lan Stefan Batory mbuwang cadangan anyar menyang perang. Dheweke ora pengin ragu-ragu utawa nyerah. Kutha Polotsk kebak kasugihan, lan mbayar gaji kanggo tentara bayaran sing rakus lan akeh iki larang banget.
  Sampeyan uga ora bisa ngepung pengepungan amarga Rusia durung rampung kesel ing perang lan bisa ngumpulake lan ngirim bala bantuan menyang Polotsk. Ing tartamtu, muncul anyar, rodo bakat gubernur, Skopin-Shuisky, sing bisa ngalahake pasukan Polandia-Jerman kesel ing assaults.
  Ora, kita kudu cepet-cepet njupuk kutha kanthi badai!
  Ing wektu sing padha padha mbukak geni karo muskets. Mesthi, saka kadohan kuwi, shooting diangkah metu saka pitakonan. Umume peluru timbal, sing gedhene kaya kenari, nyerang wong akeh sing cepet-cepet nyerang.
  Saperangan rangking tiwas bebarengan, lan Valerka Lagunov nindakake teknik "penggemar naga", ngirim Baron Magellar menyang jagad sabanjure . Lan siji count Prancis sing dadi mercenary, kanggo boot.
  Prajurit Rusia liyane wiwit meksa luwih galak. Kadhangkala keajaiban kedadeyan ing wong - iman, pangarep-arep, katresnan. Banjur padha lali rasa wedi lan numpes kabeh tentara mungsuh nganggo pedhang, tumbak lan arit .
  Milisi lokal perang. Akeh wong sing bersenjata karo stik, kapak lan arit. Desa-desa tetanggan padha ngumpul kanggo ndhukung tentara Rusia lan petani. Akeh bocah-bocah wadon padha gelut.
  Bocah-bocah lanang biasane njupuk saka busur cahya, utawa nggunakake sabers cendhak utawa daggers. Sawetara nggunakake slingshot kuna. Nanging bocah-bocah wadon petani , sing seneng banget, nyesuekake kecapi kanggo sling. Valerka, sawise ngethok sirahe wong gemuk , nyengkuyung bocah-bocah wadon tanpa alas kaki:
  - Iki kanggo mungsuh! Mbuwang harder!
  Pembela diwasa perang, minangka aturan, ing sepatu bot utawa sepatu bast, dene bocah-bocah lan wanita sacara eksklusif tanpa alas kaki. Kajaba iku, ora mung amarga mlarat. Salah sawijining bocah lanang sing ora nganggo alas kaki, kira-kira umur patbelas taun, ngethok waja perak sing rada larang lan duwe pedang kanthi gagang emas .
  Ketoke, iki minangka mentalitas Abad Pertengahan - bocah-bocah lagi dikuatake. Kajaba iku, cuaca pancen anget, lan ora ana alesan kanggo nyuwek sandal utawa sepatu bot. Nanging, wong diwasa ora pengin dadi tramp, lan sing tuwuh jenggot kudu nganggo sepatu bot.
  Leninis enom Valerka, Nanging, ora isin karo kasunyatan sing katon banget kaya tramp, utawa malah babu. Kosok baline, wong-wong Polandia, nganggep dheweke soko adikodrati, malah luwih wedi marang dheweke.
  Lan sanajan Stefan Batory mbuwang kabeh cadangan menyang perang, puluhan ewu ksatria lan bangsawan ora bisa ngremukake prajurit Rusia lan milisi Belarusia, sanajan ana kaping lima luwih akeh ( lan iki yen sampeyan ngetung pembela bebarengan karo prajurit bocah!) . Tentara satus ewu digawa dening raja Polandia lan tentara bayaran Sultan Turki. Lan dheweke melts tengen sadurunge kita mata.
  Kanggo nyenengake para prajurit Rusia sing kurang angka, pionir enom Valerka nyanyi kanthi banter:
  Falcon saka Tanah Air Agung -
  Mabur luwih dhuwur tinimbang gunung lan langit!
  Muga-muga Ortodoks ngadhepi-
  Bakal padha nguwuh-uwuh - Kang Mahakuwasa wus wungu!
    
  Srengenge Rusia Agung,
  Padhangake dalan kita kanthi luwih kuat!
  Sampeyan sing paling ayu ing alam semesta
  Sampeyan ora bakal luwih cute!
    
  Atiku menyang Gusti Yesus
  Bakal njeblug kaya gunung geni sing nggodhok!
  Ora ana papan kanggo pengecut ing swarga -
  Ayo mlaku-mlaku, wong!
    
  Bakal ana Fatherland ing donya,
  Cemlorot kaya quasar abadi!
  Nanging hakim sing ora seneng -
  Menehi kabeh sih-rahmat!
    
    Ngabdi marang negara kanthi setya -
  Sing kaya lintang...
  Tanah Air, Gusti Allah Rusia iku suci -
  Katresnan bakal tetep ora owah!
  Aku noleh sampeyan -
  Aku nguripake dhewe -
    Ngabdi marang negara gedhe kanthi setya -
  Ing papan, ing jero, banyu lan ing endi wae!
    
  Banjur bakal ana Gusti Yésus
  Ana Maria banjur ...
  Lan godaan ora bakal cokotan ...
  Lan Iblis ora bakal teka!
    
  Tanahku bakal dadi
  Rusia kabeh kulawarga entheng ...
  Banjur kita bakal munggah,
  Ing ndhuwur rasi lintang iku omahmu!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список

Кожевенное мастерство | Сайт "Художники" | Доска об'явлений "Книги"