Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Kosmos Ssrİ VƏ VampirlƏr

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    İyirmi üçüncü əsrin sonlarında, Sirius ulduzunun dördüncü planetində "Burevestnik" pioner düşərgəsi yerləşir. SSRİ ulduz imperiyasına çevrildi və orada kommunizm quruldu. Bəşəriyyət bütün qalaktikaya yayılır. Və daha çox, gələcəyin texnoloji cəhətdən inkişaf etmiş düşərgəsində vampirlərin görünməsi gözlənilməzdir. Bunun arxasında, göründüyü kimi, başqa qalaktikadan olan bəşəriyyətlə rəqabət aparan bir sivilizasiya dayanır. Valerka, Leva, Slava və Marinka - SSRİ qalaktika dövrünün qabaqcılları vampir olurlar və görünməmiş, parlaq və həyəcanlı macəralar yaşayırlar.

  Kosmos SSRİ VƏ VAMPIRLƏR
  ANNOTASİYA
  İyirmi üçüncü əsrin sonlarında, Sirius ulduzunun dördüncü planetində "Burevestnik" pioner düşərgəsi yerləşir. SSRİ ulduz imperiyasına çevrildi və orada kommunizm quruldu. Bəşəriyyət bütün qalaktikaya yayılır. Və daha çox, gələcəyin texnoloji cəhətdən inkişaf etmiş düşərgəsində vampirlərin görünməsi gözlənilməzdir. Bunun arxasında, göründüyü kimi, başqa qalaktikadan olan bəşəriyyətlə rəqabət aparan bir sivilizasiya dayanır. Valerka, Leva, Slava və Marinka - SSRİ qalaktika dövrünün qabaqcılları vampir olurlar və görünməmiş, parlaq və həyəcanlı macəralar yaşayırlar.
  PROLOQ
  Valerka Lagunov Burevestnik yaxınlığında yerləşən parkın səthini örtən portağal palma ağacları və bənövşəyi qıjılar üzərində yarışdı. Oğlan əfsanəvi Piter Pan kimi uçurdu. O, yalnız rəngli daşlarla parıldayan qısa şort geyinmişdi və heç bir uçan qurğu görünmürdü. Oğlanların çılpaq, əzələli boyunda qırmızı qalstuk yaqutlarla parıldayırdı. O, nəhəng bənövşəyi ulduz Siriusa qarşı parıldayan mirvari dişləri ilə gülümsədi. Gənc leninçinin gövdəsi relyef plitələri və çox gözəl əzələlərlə örtülmüşdü.
  Dünya standartlarına görə çox isti idi. Burada daha çox istilik, ultrabənövşəyi və digər radiasiya verən güclü yerli Günəş var. Valerka qara rəngdə aşılanmışdı, amma saçları, əksinə, qaşları kimi, artıq yetişmiş buğda kimi yüngül idi.
  Oğlan uçdu, indi bir ilgək düzəltdi, indi yerdən çox rəngli simləri olan gitara kimi görünən ağacların yanında dövrə vurdu.
  Sonra o, sarı xallı qırmızı çiçəyin yanından qaçdı. Floranın bu ətyeyən nümayəndəsi ləçəklərini sındıraraq, az qala oğlanın çılpaq, yuvarlaq dabanından tutdu.
  Oğlan adam yeyən çiçəyə burnunu çəkdi və cik-cik dedi:
  - Qəhrəmanlar təqibdədirlər! Bir qərib içəri girdi və onu tutmayacaq!
  Yaxınlıqda Leva göründü. O, həm də əzələlidir, qısa, parlaq şortlarda qaralmış, lakin mis-qırmızı saçlıdır. Yaraşıqlı bir oğlan, lakin iyirmi üçüncü əsrin sonunda insanlıqda demək olar ki, heç bir çirkin insan qalmadı. Leva yaxşı bir tank və almaz qabığı boyda tısbağanın yanından qaçdı. Oğlan onu çılpaq altlığı ilə qiymətli örtünün kənarları boyunca qaşıdı və oxudu:
  - Sən pafoslu böcək deyilsən, almazların içində tısbağasan!
  Qırmızı qalstuk onun şokolad dərisindən seçilirdi. Yalnız ayaqyalın oğlanın dabanları çəhrayı, ovucları isə çəhrayı idi, lakin o, demək olar ki, papualı idi.
  O, Valerkaya göz vurub sol əlinin barmaqlarını sındırdı. Nəhəng şir-siçovul hibridinin holoqramı ortaya çıxdı. Və qulaqbatırıcı bir uğultu gəldi.
  Hər biri dörd quyruğu olan yerli bənövşəyi və yaşıl meymun sürüsü, eləcə də cırcırama qanadları olan zürafə hibridləri sürüsü, virtual bir canavar olsa da, belələrindən qorxdu.
  Bir gülüş gəldi. Qısa ətəkli, sinəsində nazik parça olan qız qışqırdı:
  - Təcavüzkar olmayın, uşaqlar! Anti-pulsarizasiya heyvanları qorxudur.
  Mavi, buruq saçlı üçüncü bir oğlan göründü.
  O, gülümsəyərək dedi:
  kvazar olacaq , Marinka! Biz sadəcə əylənirik!
  Qız çılpaq, balaca, qaralmış, ancaq çəhrayı altlığı ilə barmaqlarını döydü. Göyərtəsində zolaqlı forma geyinmiş oğlanlardan ibarət ekipajın olduğu çoxlu silahları olan böyük, yelkənli döyüş gəmisinin holoqramı parladı. Gənc dənizçilər gülümsədi və çəkmələri cila ilə parıldadı.
  Kreyserin yelkənləri güllər, dağlar və gözəl qızlardan ibarət möhtəşəm naxışlarla bəzədilib. Və sonra, həqiqətən də, brilyantlarla bəzədilmiş şpurlarla bəzədilmiş dəbli çəkmələri ilə çırpınaraq, ulduzlar kimi parıldayan daş-qaşlarla örtülmüş lələyi olan əyilmiş papaqda möhtəşəm bir kapitan qız göründü. O, baş geyimini çıxarıb, saçlarını qızılı yarpaq rəngində açdı. Qıza baş əydi və ucadan dedi:
  - Nə istəyirsən, şahzadəm?
  Slavka, mavi saçlı oğlanın adı belə idi, gülərək cavab verdi:
  - Şahzadə! Bilirsinizmi, Lenin və qalib kommunizm ölkəsində qırmızı qalstuklu hər hansı bir oğlan ən ehtiraslı çardan və böyük imperatordan daha böyük şərəf və hörmətə malikdir!
  Marinka güldü, holoqram dərhal yox oldu və cavab verdi, daha doğrusu oxudu:
  Fırtınalar vasitəsilə bizim üçün azadlıq günəşi parladı,
  Və ulu Lenin yolumuzu işıqlandırdı...
  Xalqı ədalətli işə qaldırdı,
  İliç kosmosa kainatı almağa ilham verdi!
  . FƏSİL Љ 1
  SSRİ dağılmadı və dağılmadı. Əksinə, bütün dünyada kommunizm qalib gəldi. Sovet İttifaqı isə Yer planetində sonuncu respublika olana qədər genişlənməyə davam etdi . Bundan sonra bölünmüş dünya dövrü başa çatdı və böyük yaradılış və kosmik genişlənmə dövrü başladı.
  Bəşəriyyət inkişaf etməyə və çiçəklənməyə başladı. Müharibələr, aclıqlar, epidemiyalar aradan qalxdı, tibb demək olar ki, hər şeyə qadir oldu. İnsanların genetikasını təkmilləşdirmək mümkün oldu və bəşəriyyət üçün ən dəhşətli bəla - qocalma məğlub oldu. İnsanlar əbədi olaraq gənc və gözəl oldular. Maddi problemlər də həll olundu . Pul yoxa çıxdı və hər kəs ehtiyacına görə ala bildi.
  İnsanlar bütün qalaktikada məskunlaşdılar. Bununla belə, çoxlu ulduzlar və planetlər var. Əvvəllər görünməmiş enerji mənbələri kəşf edildi. Termokvark sintezi termonüvə birləşməsindən iki milyon dəfə, termopreon sintezi isə hidrogen nüvələrinin birləşməsi prosesindən dörd trilyon dəfə güclüdür.
  Kompüter texnologiyası, Hypernet və virtual inkişaf etmişdir ultramatris . Həyat daha yaxşı və daha əyləncəli oldu.
  Qadınlar hətta uşaq doğurmaq və dünyaya gətirmək ehtiyacından da xilas olmuşdular ki, bütün bunlar xüsusi kibernetik inkubatorlar tərəfindən həyata keçirilirdi. Və nəticədə, bütün insanlar istisnasız olaraq, ideal şəkildə gözəl və möhtəşəm fiqurlara sahib oldular. Və indi zərif cinsin nümayəndələri güclü nümayəndələrdən bir neçə dəfə çoxdur. Böyük əksəriyyətinin həmişə gənc və tamamilə gözəl qızlar olduğu dünya nə qədər gözəl və möhtəşəm olmuşdur.
  Və bu, artıq əsl cənnət idi! Fərdi fərqlər qorunsa da, güclü cinsin nümayəndələri Apollon kimidir. Sovet kosmik imperiyasında irqlər və millətlər getdikcə bir-birinə qarışdı, bu da insanları daha da gözəl və mükəmməl edirdi.
  Kommunizm cənnəti və görünür, bütün mühüm problemlər artıq həll olunmuşdu.
  İnsanlar kosmosu tədqiq edərkən hələ öz qalaktikalarında az və ya çox inkişaf etmiş bir sivilizasiya ilə qarşılaşmayıblar. Və bu ən yaxşısı ola bilərdi.
  Çünki heç kimlə döyüşmək məcburiyyətində deyildim. Baxmayaraq ki, flora və fauna ilə dolu bir çox planet var idi . Məsələn, Siriusun bioloji həyatı olan yeddi planeti var idi. Düzdür, sivilizasiya olmadan. Və ən inkişaf etmiş heyvanlar beşinci planetdən olan kentavrlar oldu. Ancaq onların hələ alətləri yox idi və yalnız döyüşə başlamaq lazım olduqda çubuqlar və çubuqlar götürdülər. Düzdür, Kentavrlar şimpanzelər səviyyəsində zəkaya sahib idilər və insan nitqini danışa bilirdilər. Meymunların genetik modifikasiya olmadan edə bilməyəcəyi şeylər.
  Çox isti olan, orta temperaturu altmış beş dərəcə Selsi olan dördüncü planetdə bəzi quşlara danışmağı öyrətmək mümkün olsa da, həyat formaları primitiv idi. Həm flora , həm də fauna zəngindir. Burada pioner düşərgələri yaradıldı, uşaqlar həvəslə burada uçurdular.
  Üçüncü planet daha isti idi, həm də yerli həyatla zəngin idi. Və ilk ikisi Siriusa çox yaxındır, bütün su onların üzərində buxarlanır və zülal formaları artıq mövcud ola bilməz. Beşinci planet XX əsrdə Yerdən daha soyuq, lakin hələ də isti idi. Altıncısı isə iqlimin hələ tənzimlənmədiyi Yerdəkindən bir neçə dərəcə aşağı orta temperatura malik idi.
  Yeddinci planet Marsdan bir qədər isti idi, lakin daha seyrək olsa da, həyat da var idi. Qalan planetlərdə ən sadə bakteriyalardan başqa, artıq təbii həyat yox idi. Ancaq çoxlu minerallar və daha çox şey var.
  Sirius planetlərlə zəngindir - on ikiyə qədər və bu, əladır . Digər ulduzlar bu hədiyyə ilə o qədər də səxavətli deyillər. Bundan əlavə, ulduzların çox olduğu qalaktikanın mərkəzində yaxınlaşan və uzaqlaşan ulduzların hərəkəti səbəbindən planetlərdə davamlı olaraq kataklizmlər və zəlzələlər baş verir.
  Düzdür, insanlar artıq ulduz hissəciklərindən süni şəkildə planetlər yaratmağa çalışıblar. Beləliklə, yaşayış üçün əlverişli ərazi çatışmazlığı təhlükəsi yox idi.
  Qədim Misirin inkişaf səviyyəsində bir neçə sivilizasiya və buna bənzər insanlar yalnız qulaqlarının forması ilə fərqlənirdi. Onlar vaşaq kimi idilər. Hər iki sivilizasiya insan sivilizasiyasından qat-qat qədimdir, lakin öz inkişafında dayanıb.
  Maraqlısı odur ki, yerli daşqın adamları beş yüz ilə qədər yaşaya bilirdilər və praktiki olaraq qocalmırlar, kişilər isə hətta bığ və saqqal belə çıxarmırdılar və onlar yeniyetmə kimi xarici görünüşlərində qalırlar. İnsanlar özləri bu elfləri adlandırırdılar. Bəli, çox gözəl, hamar dərili, mədəni, şən, qeyri-ciddi və uşaqdırlar. Əbədi gənclik ilə nağıllardan tipik elflər unikal genetika tərəfindən verilir, həm də uşaqlıq dövründə şüurda və texnologiya erkən antik səviyyədə qaldı. Elflərin katapultları və ya ballistləri belə yox idi, lakin araba mükəmməllik zirvəsi olaraq qaldı.
  Eyni zamanda , onlar piramidalar tikməyi sevirdilər və axirətə inanırdılar. Yeri gəlmişkən, gələcəyin elmi göstərdi ki, fiziki ölümdən sonra insandan həqiqətən bir şey çıxır və bu, şəxsiyyət və yaddaş və hipereterik komponent ola bilər. Beləliklə, elmin indi iki əsas vəzifəsi var idi. Qalaktikadan kənara uça bilən ulduz gəmiləri yaradın və çoxdan ölmüş insanları diriltməyi öyrənin. Və hər şeydən əvvəl, qalaktik SSRİ-də həmişəyaşayan Tanrı kimi olan Lenin!
  Vladimir İliçin doğum günündən yeni bir geri sayım açıldı ! Və sərin idi.
  Qonşu qalaktikada hələ bəşəriyyətlə təmas qurmamış aşkar, texnoloji cəhətdən çox inkişaf etmiş bir sivilizasiyanın olması insanları təşvişə salırdı. Amma o, heç bir aqressivlik nümayiş etdirmədi.
  Beləliklə, insanlar əbədi gənclik tapdılar, bədəndəki hüceyrələr sonsuza qədər bölünə bilərdi, yəni ... Yalnız səma, yalnız külək, qarşıda yalnız sevinc! Bəşəriyyətin tələsməyə vaxtı yoxdur!
  Valerka Lagunov və Slavka və Marinka ilə Leşka cəmi on iki yaşındadır. Beləliklə, onların heç bir narahatlığı və problemi yoxdur. Onlar indi altı ay davam edəcək məzuniyyətdədirlər və bu müddət ərzində uşaqlar ancaq əylənir və həzz alırlar.
  İndi barmaq və ayaq barmaqlarını tıklayarak holoqramlar yaradırlar. Və vəhşicəsinə tullanırlar. Qəhrəmanların tamamilə canlı olduğunu düşünə bilərsiniz.
  Məsələn, King Kong meymunu və Tyrannosaurus rex döyüşürdü. Döyüş və aqressiv əyləncə də onlarla getdi. Sözün əsl mənasında bir-birlərini parçalayırlar.
  Marinka cırıldadı və onu söndürdü:
  - Yox! Bu vəhşidir və qan var. Beləliklə, razılaşmalısan, bu mümkün deyil!
  Leshka razılaşaraq qırmızı başını yellədi:
  - Bəli! Həqiqətən, bu çox qəddardır!
  Və oğlan çılpaq ayaq barmaqlarını sındırdı. Qızılgüllər və qaymaqdan hazırlanmış digər ekzotik çiçəklər, həmçinin mirvari qu quşları və gümüş üzgəcli qızıl balıqlarla gözəl rənglənmiş tortun təsviri meydana çıxdı. Həqiqətən necə də təsirli görünürdü.
  Gələcəkdən olan oğlan qeyd etdi:
  - Əladır , elə deyilmi?
  Valerka təbəssümlə cavab verdi:
  - Bir az uşaqcasına, amma ümumilikdə pis deyil!
  Slavka Tvitter hesabında yazıb:
  Tort yemək pis deyil, deməyə ehtiyac yoxdur
  Ancaq daha yaxşısı , bal ilə çay içmək!
  Və mavi saçlı oğlan güldü.
  Uşaqlar şən idilər və yeni əyləncələr və sensasiyalar istəyirdilər.
  Slavka onu götürdü və döngələri kəsərək yüksək sürətlə fırlandı. Oğlanların içərisində onlara çox yaxşı uçmağa imkan verən kiçik nanobotlar var idi. Üstəlik, uşaqlar demək olar ki, çılpaq idilər. Lakin onların qırmızı qalstukları eyni vaxtda bir neçə funksiyanı yerinə yetirirdi.
  O cümlədən kompüter şəkillərini təqdim etmək və Hypernet ilə əlaqə saxlamaq .
  Slavka özünü meduza və pitonun hibridinin yanında tapdı. Və o, yazıq heyvanı sözün əsl mənasında fırladı. Hətta temperatur daha da istiləşdi.
  Uçan oğlan oxudu:
  Necə döyüşürdük
  Və ölümdən qorxmur...
  Sən və mən bundan sonra belə yaşayacağıq,
  Və ulduzların yüksəkliyində,
  Və dağ sükutu...
  Dəniz dalğası və şiddətli atəş,
  Və qəzəbli və qəzəbli atəş !
  Levka da inanılmaz sürətlə fırlandı və cavab verdi:
  Kosmosda çoxlu müxtəlif qapılar var,
  Şiddətli hiperplazma axınları...
  Qara boşluqda çatlar dənizi var,
  Amma indi insanlar güclü tanrılardır!
  Valerka qaşlarını çatdı və qeyd etdi:
  - Hiperplazma gücdür! Bir çox proseslər buna əsaslanır.
  Marinka qəzəblə əlavə etdi:
  - Eynilə hiper cərəyanda olduğu kimi !
  Qız isə çılpaq barmaqları ilə holoqrafik pulsarı götürüb buraxdı. Və göyərtələri və tüstü bacaları olan nəhəng bir döyüş gəmisi göründü
  Levka qeyd etdi:
  - Bu, retrodur - iyirminci əsrin əvvəlləri!
  Slavka da ayaq barmaqlarını döydü, sonra onun böyründə parlaq, qızılı zirehli bir armadillo peyda oldu.
  Oğlan qışqırdı:
  - Gəl döyüşək!
  Valerka da cırıldadı. Ancaq o, daha sərin, daha müasir və mürəkkəb bir gəmi ilə gəldi.
  Pioneer Boy qeyd etdi:
  - Əgər döyüşəcəksənsə, o zaman bunu musiqi ilə et!
  Levko da öz drednotunu təkrarladı və danışdı:
  - Yox, biz hiperkvazar musiqisi ilə mübarizə aparacağıq !
  Və dörd gəmi də bir-birinə virtual atəş açıb. O qədər ki, qulaq asırdı.
  Uşaqlar əllərini və ayaqlarını çırpdılar, ətrafa fırlandılar və dişlərini çılpaqlıqla hiss edərək oxudular:
  Biz böyük bir dövrün kosmosunun uşaqlarıyıq,
  Parlaq kommunizm artıq qurulub...
  İnsanların işləri , inanın, heç də pis deyil,
  Gəlin yuxarı tələsək və bir saniyə belə aşağı düşməyin!
  
  Biz pionerlər hiperplazma tökürük,
  Qalstukumuzda super kompüter ...
  Uşaqların robotları əmrlərə tabedir,
  Bu saatda bir ultra edə bilərsiniz!
  
  Biz, pionerlər, çox bilirik, inanın, cəsarətliyik,
  Biz qalaktikaların ən kənarlarına uçduq...
  İndi də ayaqlarımız tamamilə çılpaqdır ,
  sərçələrdən daha çoxunu döyməyə qadirdirlər !
  
  quasar olacaq ,
  Kainatda tapılmayan bir şey...
  Biz bunu edəcəyik, inanın mənə, o qədər pulsar ,
  Oğlanlar və mən yoldayıq!
  
  SSRİ indi nəhəngdir, milyonlarladır
  Ulduzlar və şən planetlər daxildir...
  Arxamızda legion kommunistlər var,
  Biz əzab və bəlaları bilmirik!
  
  İstənilən möcüzə yaratmağa qadirik,
  barmağınızdan teoplazmatik pulsarı verin ...
  Uzaq keçmişdə bütün tanrılar və pis Yəhuda,
  İndi Allahın hədiyyəsi var!
  
  Qoy yeni dünyada öncüllər olsun,
  Sevgi dolu gözəl bədəndə...
  Biz istənilən planetdə kommunizm quracağıq,
  Və kabus sıfırlar işləməyəcək!
  
  Vladimir İliç bizə ilham verəcək,
  bülbül nəğməsini oxuyacağıq ...
  Xoşbəxt anı ələ alırsan,
  Və insan ölə bilməz!
  
  İnanın mənə, indi kvazarlar bizim olacaq,
  Bütün kainatda qırmızı kommunizm var...
  pisliyə və kabuslara zərbə vuracağıq ,
  Gəlin pioner altruizmi göstərək!
  
  Budur, səmaya sürətlə qaçan ulduz gəmiləri,
  Onlar nüvə raketlərindən daha soyuqdur...
  Uşaqlar, bilin, plazma işıq pilotları,
  Cilalama ilə parketi götürə bilərlər !
  
  Biz planetdə istirahət edərkən,
  Sirius isə bizim əziz ulduzumuzdur...
  SSRİ hamı üçün parlaq cənnət olacaq,
  Lenin isə əbədi olaraq parlayır!
  Uşaqlar böyük hiss və həvəslə mahnı oxudular. Və onların səsləri zəng çalması kimi cingiltili və parlaqdır.
  Və virtual döyüşdəki döyüş gəmiləri bir-birinə mərmi yağdırmağa davam edir.
  Zolaqlı bikinili gözəl qızlar göyərtələrin ətrafında qaçırlar. Onlar qaralmış və ayaqyalındırlar. Saçları isə qızıl yarpaq, platin, gümüş, sapfir, yaqut, zümrüd kimi parıldayır. Qızların özləri çox gözəldirlər, döyüşçülərin tunc dərisi altında qaçanda əzələ topları yuvarlanır.
  Marinka güldü və qeyd etdi:
  - Bu qızlar sadəcə superdir!
  Valerka qeyd etdi:
  - Bəli, inkişaf etmiş və əyridirlər. Sadəcə yüksək səviyyəli!
  Qızlar qaçarkən qarın əzələlərinin yuvarlanan dalğaları ilə oynayırlar. Bunlar həqiqətən gözəl gözəlliklərdir .
  Levka əmr verir. Qızlar isə silah lülələrini doldururlar. Və bunu sürətli və zərif hərəkətlərlə edirlər.
  Valerka silahları məcburi atəş rejiminə keçir. Və mərmilərin daxil olduğu tərəf əslində yanır.
  Oğlanlar ləzzətlə qışqırır, əl çalırlar və çox əylənirlər.
  Slavka gülür və qışqırır:
  - Hiperpulsar qızlar!
  Döyüşçülər həqiqətən də donuzlar kimi cığal çəkirlər. Burada döyüş böyük xüsusi effektlərlə baş verir. Mərmilər isə atəşfəşanlıq kimi havada alovlanaraq partlayır. Bu, həqiqətən ən yüksək sinifdir.
  Valerka təbəssümlə tweet etdi:
  - Budur, düşmən tərəfini yıxın, zirehli deşici silahlarla atəş edin.
  Və həqiqətən , polad və böyük metal çökdü. Və tərəflər yanır. Qızların çılpaq dabanları isə qırmızı alovla yalanır. Döyüşçülər isə qışqırır, yanıqlardan ağrıyırlar.
  Marinka üzünü tutub mırıldandı:
  - Bu çox qəddardır. Bəlkə yumşaq versiyanı sınayaq?
  Valerka parlaq başını əzələli boynunda tərpətdi:
  - Gəlin cəhd edək!
  Doldurulan və bikinili gözəl qızların atəş açdığı silahların ağızlarından şirniyyatlar, şokoladlar, lolipoplar və drajelər uçurdu.
  Slavka dodaqlarını yaladı və qeyd etdi:
  - Dadlı! Mən də bir şey yemək istədim.
  Valerka təklif etdi:
  - Gəlin onlayn dondurma sifariş edək!
  Uşaqlar mübahisə etmədilər, ancaq çılpaq barmaqlarını bir-birinə vurdular və telepatik əmr göndərdilər.
  Sonra düz onların qarşısında büllur masalar peyda oldu və onların üzərində müxtəlif növ dondurma ilə qızılı şərab qədəhləri vardı. Bu, Hypernet vasitəsilə SSRİ-nin istənilən nöqtəsinə dərhal çatdırılmadır və tamamilə pulsuzdur.
  Levka qaşıqla üzərində naxışlı qızılı dondurmanı götürdü və cik-ciklə dedi:
  - Bu dadlıdır !
  Slavka da kişmişli çəhrayı dondurmadan bir qaşıq götürüb sevinclə ağzına atdı. Onu çeynədi və oğlan oxudu:
  Bu, əsl möcüzədir,
  SSRİ-də yetişən dondurma ...
  Siz oğlanlar, dəvə tikməyə ehtiyac yoxdur,
  Beləliklə, mədə problemi qalmasın!
  Valerka yaxınlıqda duran müxtəlif qədəhlərdən dondurma götürdü. Qarışdırıb oxudu:
  Uşaqlar bunu yeməlidirlər
  Sinifdə parlaq dondurma...
  Və biz onu məmnuniyyətlə yeyəcəyik,
  Döyüşdə pis məxluqları məğlub edəcəyik!
  Marinka güldü və dişlərini çırpdı. Armadilloların holoqramlarında olan gözəl qızlar da bir-birlərinə dondurma qədəhləri atmağa başladılar. Və gülməli görünürdü. Xüsusilə bikinidə oğurluq etdikdə və hər cür rəngli dondurmada çirkləndilər. Və çox gülməli və ləzzətli görünürdü.
  Slavka Tvitter hesabında yazıb:
  Dünya pionerlərdən qorxmalıdır
  Əsgərlərin göstərdiyi şücaətlər saysız-hesabsızdır...
  Oğlanlar həmişə döyüşməyi bilirdilər
  Şər dünyanı əzəcəyik, inan mənə, yerə yıxacağıq!
  Levka güldü və əlavə etdi:
  - Və bütün ölkə pionerləri izləyirdi!
  Uşaqlar daha enerjili dondurma yeməyə başladılar. Və bunu böyük enerji ilə etdilər. Marinka qışqırdı:
  Göydə tutulma görürsən?
  Sörfün möhtəşəm simvolu...
  Armagedon işarəsi,
  Kosmik fəryad sürüləri!
  Valerka hoppanmağa və fırlanmağa başladı:
  Avadon, lənət yüksəlir,
  Avadon, tam ölüm!
  Avadon və ölü alaylar,
  Avadon, dəli rəhbərlik edir!
  Hiperplazma!
  Hiperplazma!
  Marinka təbəssümlə fırlanır və havada tullanır:
  - Avadon, bu şeytanın iblisidir! Necə baxsan yaxşı şəxsiyyət deyil.
  Levka güldü və çılpaq barmaqları ilə qızıl qaşığı tutdu. O, kivi və kanareyka qarışığını yıxaraq dondurmanı atdı. Gözəl hibrid quş qəzaya uğradı, lakin dərhal ayağa qalxdı və gözlənilmədən uzun dili və qısa gümüşü dimdiyi ilə özünü yalamağa başladı.
  Marinka tweet etdi:
  - Görürsən, hətta quşlar da dondurmanı sevir!
  Slava başını tərpətdi və oxudu:
  Hər kəs yemək istəyir
  Həm əsgər, həm də dənizçi...
  Hamı oturmaq istəyir
  Nikelə vurmaq üçün!
  Levka qeyd etdi, həmçinin on iki ayağı olan yerli çəyirtkəyə dondurma atdı və onu çirkləri olan çox rəngli dondurmanı silkələməyə məcbur etdi.
  - Bəli, böcəklər bizim kiçik qardaşlarımızdır. Əvvəllər yer üzündə ağcaqanadlar yetişdirilirdi, amma indi bütün artropodlar yaxşı və faydalı hala gəldi!
  Marinka güldü və cıvıldadı:
  Çox yaxşı oğlanlar var
  Qumun üstündə yatdı...
  Kvark qırıntılarını atırlar,
  Superpulsar yüksəklikdə !
  Uşaqlar əslində hər şeyi çox əyləncəli və gülməli gördülər. Onlar belə son dərəcə şən və gülməli çıxışları sevirlər.
  Amma indi görürsən ki, qızlarla birlikdə dörd döyüş gəmisinin hamısı alovlanır və yanır. Və göy qurşağının bütün rəngləri ilə alovlanan odlar onların üzərində yüksəlir.
  Levka tweet etdi:
  - Bu hiperplazmik yanğındır. Hətta ildırımlı Zevs də bunu təkrar edə bilməz!
  Marinka kıkırdadı və çılpaq ayaq barmaqları ilə nəhəng gəmisinin növbəti növbəsini əks etdirdi. Və demək olar ki, başqaları ilə toqquşdu. Bir şüşə şampandan sıçrayan köpüklü və zümrüd dalğası var idi.
  Qız qeyd etdi:
  - Müharibə gözəl əyləncədir, eyni zamanda ən pis tətildir. Bu, çox da xoş deyil, xüsusən də iyirminci və iyirmi birinci əsrlərdə döyüşəndə və hər şey silkələndi, qırıntılar və alovlu markalar döyüşçülərin üzərinə yağdı.
  Slavka qeyd etdi:
  - Atəş nişanları heç bir şey deyil. Müharibə qışda baş verərsə, daha pisdir. Pionerlər, oğlanlar və qızlar, mövqelərinə yaxınlaşan Pələnglər və Panterlərə qarşı ayaqyalın və şortda vuruşurlar.
  Valerka təbəssümlə qeyd etdi:
  - Qarda ayaqyalın qaçmaq da gözəldir. O qədər kəskin və bənzərsiz hisslər yaranır ki, o, sadəcə superdir!
  Levka gülümsəyərək başını tərpətdi və təsdiq etdi:
  - Və qarda yalın ayaq izləri çox gözəldir. Onlarla bütöv bir bəzək düzəldə bilərsiniz. Yadımdadır, biz cənub qütbündə olanda şaxtalı bütöv bir buz zonası var idi. Və Yer planetinin qalan hissəsi olan əbədi yayın fonunda bu, sadəcə superdir!
  Marinka başını tərpətdi və qışqırdı:
  - Bəli, bunu indi təkrar etmək olar.
  Və qız çılpaq ayaq barmaqlarını tıkladı. Və dərhal qar dənələri yanan armadilloların üzərinə düşdü. Bu, həqiqətən bir növ möcüzədir. Bu yaxınlarda tropiklərdə bikinili ayaqyalın qızlarla döyüş. Və indi həqiqətən qar yağır. Və bu, qeyd etmək lazımdır, çox sərin və unikaldır.
  Gözəl dənizçi qızların döyüşdüyü göyərtələrdə Şaxta peyda oldu. Və sözün əsl mənasında səthi örtdü. Möhtəşəm döyüşçülər isə onun üzərində ayaqyalın, zərif ayaq izlərini qoyublar. Və o qədər gözəl və ləzzətli görünürdü ki, pioner oğlanlar inildəyirdi.
  Marinka şirin, uşaq təbəssümü ilə qeyd etdi:
  - Holoqramlarla müharibə gülməli görünür. Amma bu, artıq keçmiş dövrdür. İndi isə aqressiv bir şey olacaq...
  fotoşəkil blitzinin gözləri dağıdan bir parıltısı ilə alovlandı . Yanma işlərinin sökülməsi həqiqətən də buradan başladı. Və alovlu damlalar müxtəlif istiqamətlərə uçur.
  Və qarşısıalınmaz və son dərəcə şiddətlə sıçrayır. Bu, həqiqətən inanılmaz bir yanğındır. Və bacaların üstündə alov sütunları və armadillos kibriti.
  Valerka şirin və dinc görünüşü ilə qeyd etdi:
  - Məhv etmək ehtirasdır, amma bizim başqa gücümüz var!
  Terminator oğlan yalın ayağını götürüb möhürləyəcək.
  Və pionerlər yenidən əl çalırlar.
  Bəs necə ola bilər ki, uşağın ruhu onu götürüb oxumasın? Çox xüsusi və həqiqətən gözəl bir şey. Pionerlər onu götürüb oxudular:
  Kosmosda çoxlu müxtəlif qapılar var,
  Şiddətli hiperplazma axınları!
  Bilik çoxlu ipucu verdi,
  Biz insanlar idik, indi isə tanrıyıq!
  
  Ulduz gəmilərində dalğaların üstündən qaçırıq,
  Efir burulğanlarında kvarklar köpüklənir!
  Nəsillərimə nə ötürəcəyəm?
  Başqa, fırtınalı dünyanın uşaqları!
  
  İsti bir boşluq ürəkləri isidir,
  Ətrafdakı ulduzlar sevgililərin üzü kimidir!
  Tərəqqiyə xidmət edirik, sonu yoxdur,
  Yer üzündə ağcaqayınlar yumşaq xışıltı ilə səslənir!
  
  Biz addım atdığımız yerdə Rusiya çiçək açır,
  Döyüşlərin gurultusu həyatın musiqisidir!
  Gəlin cəsarətlə yeni bir kampaniyaya başlayaq,
  Gəlin əbədi Vətənə müqəddəs xidmət edək!
  
  Bəli, itkilər olacaq, kosmos sərtdir,
  Çox müxtəlif növlər və irqlər!
  çox genişdir ,
  Axşam dost, səhər isə satqın!
  
  Ancaq Rusiya üçün heç bir maneə yoxdur,
  Hər kəs bilir: rus ruhu gücdür!
  Nə Cəhənnəm, nə də Cəhənnəm sizi qorxutmaz,
  Qəbir səni ölümdə belə həbs etməz!
  
  Yalnız əti məhv etmək olar,
  Yaxşı, can Vətənə sədaqətlə xidmət edir!
  Çətinliklər və kədərlər, hər şeyə qalib gəl,
  Biz kəmərimizi sıxmalıyıq!
  
  Beləliklə, düşmənləri məğlub etdik,
  Biz insanlıq, kainatın göbəyiyik!
  Mənfur özünü içəri atacaq, zərbəni qarşılayacaq,
  Yumşaqlıq, kədər və hıçqırıq bizə yaraşmaz!
  
  Bizim üçün məkan həyətə çevrildi,
  Ulduzlar arasında sürətli uçuş gəzinti kimidir!
  Səmavi xalça hüdudsuz olsa da,
  Biz onu yenidən formalaşdıra bilərik - zarafat yoxdur!
  Mahnı oxuyan uşaqlar dəniz döyüşü ilə holoqramları söndürdülər. Onun əvəzinə qızlar artıq daha müasir dövrün saysız-hesabsız ordusu ilə döyüşürdülər. İyirmi birinci əsrin əvvəllərində haradasa.
  Lakin döyüşçülər uzun, qırmızı boyalı mismarlardan uçan şimşəklərdən istifadə edirdilər. Və tanklar sözün əsl mənasında əridi. Onların içindəki döyüş dəstləri partladı, fraqmentlər uzaqlara səpildi.
  Ancaq sonra əriyən tank parlaq, çəhrayı bir kolda cücərməyə başladı. Əvvəlcə ildırım altında əriyən avtomobillər, sonra isə bütün digərləri. Və tumurcuqlanan bitkilər sulu rənglərlə çiçək açdı. Əvvəlcə onlar sadəcə çəhrayı qönçələr idi. Lakin sonra onların yerində tortlar və şokoladlar böyüməyə başladı.
  Və ləzzətli şeylərlə kollara çevrilən belə tankların bütöv bir bağı var idi.
  Və yuxarıda təyyarələr uçurdu. Lakin qızları sehrli qılınc dalğaları ilə onları çevirdilər hər cür dadlı şeylər. Xüsusən də zəncəfil çörəkləri, muhallebi tortlar, şokoladlı donutlar, zefir, marmelad və başqa şeylər çox dadlı və iştahaaçandır. Və dondurma düşməyə başlayanda və müxtəlif növlərdən, sadəcə super olduğu ortaya çıxdı.
  Çoxlu sayda uşaq birdən yerin altından atılmağa başladı. Və saysız-hesabsız ləzzətlərə qəzəb və həvəslə hücum etdilər .
  Oğlan və qızların çılpaq, çəhrayı dabanları yanıb-söndü.
  Hücum edən bombardmançı onlara ölümcül güclə məhv etmək hədiyyəsini atmağa çalışdı.
  Amma döyüşçü qız çılpaq ayaq barmaqlarını tıkladı. İri maşın lolipoplara, şokoladlara və qaymaqlı tort parçalarına çevrildi.
  Uçuşda olan bir neçə raket parlaq etiketlər, stikerlər və uşaq içkiləri olan çoxlu şüşələrə səpələnib.
  Bu, həqiqətən də nağıl çevrilmələrinin ən böyük sinfi idi.
  Uşaqlar şirin və ətirli içkilər götürüb düz boğazlarından içdilər. Böyük iştaha ilə etdiklərini.
  Valerka körpə dişlərini göstərərək cik-pərəzlə oxudu:
  Bizim uşaqlarımız sadəcə olaraq ən gözəldirlər
  Onlar mutantların buynuzlarını qıra bilirlər...
  Biz qeyd edəcəyik, inanın, uğur,
  Kainatın nəhənglərini toplamaq!
  Dörd aqressiv və İlahi döyüşçü, həmişə olduğu kimi, atəşdədir. Və onların qürurlu və nəhəng adları gözəlliklərin üstündə parıldayır.
  Beləliklə, Elena əvvəlcə hücum edir. Sehrli qılınclarını yelləyir. Beləliklə , qüllələrində əjdaha başları olan Orkish tankları çox dadlı, yan yeməyi ilə nəhəng kök hinduşkalara çevrilir.
  Sonra demiurj qız qırmızı dırnaqlarından pulsarlarla təyyarələri vuracaq . Və təyyarələr pendir, göbələk və digər içliklərlə nəhəng kolbasalara çevrilərək yerə enməyə başladılar.
  Və sonra qız göbəyindən ildırım buraxdı və çılpaq barmaqları ilə sehrlər etdi.
  Helikopterlər isə artıq çox dadlı duzlu havalara çevrilib .
  Lakin Ağ Tanrının qızı Zoya döyüşə girir. Onun qılınclarının yelləncəkləri çənləri şokolad və kremlərlə, eləcə də qızılgüllərlə örtülmüş ləzzətli tortlara çevirir.
  Həm də qızılgül pələng başları və qırmızı dırnaqları olan Orşa təyyarələrində sehrli plazmadan istifadə etdi. Və çox dadlı və ətirli bir içlik ilə konfetlərə çevrilməyə başladılar. Və hər şey dadlı və iştahaaçan oldu. Nəhəng konfetlərdə də möhtəşəm likör var.
  Ancaq Ağ Tanrının qızı çılpaq, kəsikli ayaqlarını və göbəyindən xüsusi ildırım növlərini istifadə edəndə, diktator Qrobofutinin vertolyotları belə parlaq konfetlərə və qaymaqlı tortlara çevrildi.
  Zoya onu götürüb oxudu:
  yaxşı işlər görməlidir ,
  Hətta dondurmadan da şirindir!
  Orsha tanklarını qılıncların köməyi ilə dadlı bir şeyə çevirməyə başladı . Bu vəziyyətdə, qızıl gözlüklərdə dondurmanın böyük hissələri idi. Həm də ananas, mürəbbə və çox dadlı bir şey, o cümlədən kokos.
  Çernoboqun qızı olan qız zərif əllərinin yaqut dırnaqlarından sehrli pulsarlarını qopardıqda , Trolltish və Orkshi konfederasiyalarının təyyarələri bal ilə belə dadlı krem vaflilərinə çevrildi .
  Və sonra Qara Tanrının döyüşçüsü həm göbəkdən ildırım, həm də çılpaq ayaq barmaqlarından istifadə etdi.
  Və yenə belə gözəl kulinariya məhsulları, o cümlədən şokoladlı donuts və yeni dondurma növləri.
  Və nə dadlı qoxular. Qızlar müxtəlif şeylər hazırladılar.
  Viktoriya oxudu:
  - Mən şokoladlı dovşanam
  Mən yumşaq bir piçəm ...
  Qız, bilirsən, axmaq olma,
  Səni yüz faiz məhv edəcək!
  Və zümrüd gözləri ilə göz qırpdı. Və onun çox gözəl cazibəsi var.
  Və sonra Nadejda qılınclarından istifadə etdi. Burada Orkostan və troll imperiyasının çoxlu qoşunları var idi və onlar müxtəlif dəyişikliklər yaşadılar. İndi çənlər dəniz məhsullarına, xüsusən də yan yemək ilə nərə balığına və seçilmiş püstələrə çevrildi.
  Və sonra, çiyələk dırnaqlarından sehrli enerji ilə vuruldu. Və beləcə hər şey getdi. Təyyarələr çox yaxşı doldurulmuş sousda kalamar çevrilməyə başladı. Və ləzzətli içlik ilə.
  Və sonra Perun qızı olan qızın zərif ayaqlarının çılpaq barmaqları istifadə edildi və göbəkdən super sehrli sunaminin seçilmiş və unikal ildırımları vurdu .
  Və vertolyotlar və sıravi əsgərlər dənizdən gələn ən gözəl hədiyyələrlə balıq və hisə verilmiş ət şəklində uçurdular.
  Nadejda onu götürüb oxudu:
  - Mavi dənizdə, ağ köpükdə,
  Qasırğaların tüğyan etdiyi yerdə...
  Mən tamamilə yox idim
  Döşləri olan ölkələri fəth etmək!
  Və sonra qızlar fit çalmağa başladılar və onların səslərindən Orkşa ordusunun əsgərləri gözəl çiçəklərə və ya parlaq sarğı və şirin içlik ilə çox iştahaaçan konfetlərə çevrilməyə başladılar. Ölüm maşınlarını uşaqların çox sevdiyi bir şeyə çevirmək çox gözəldir.
  Grozariupol yaxınlığındakı bütün troll qoşunları dadlı, iştahaaçan, şirin bir şeyə çevrildi.
  Və döyüşçülər inadkar və amansız döyüşə hazır olaraq yenidən hərəkətə keçirlər.
  Baxmayaraq ki, onların əhval-ruhiyyəsi yaxşıdır.
  şiddətli döyüşlərin getdiyi Slavavmorqanın kənarında tapdılar . Onlar, bu dördü, diktator Qrobofutinin ordusunu açıq sinə ilə qarşılamağa hazırdırlar.
  Elenanın sağ əlinin qırmızı dırnağından sehrli plazma ləkələri uçdu. Onlar havada uçdular və Orks və Troll tanklarının üzərinə düşdülər. Və yenidən çevrilməyə başladılar. Ananas və kalamar da daxil olmaqla dəbdəbəli salatlarla qızılı qablar şəklini aldılar.
  Çox iştahaaçan yeməklər.
  Zoya tünd qırmızı məmələrini sikəndə ork ordusunun əsgərləri konfetə çevrildi. Və şokoladlı şirniyyatlar və parlaq sarğılar. Nə dadlı yeməklər.
  Lakin Viktoriya sağ əlinin yaqut dırnaqlarından təslim oldu. Və sehrli, sehrli dalğalar gəldi. Və sərin təyyarələr çox dadlı şokoladlara çevrildi. Və onlar krem və qatılaşdırılmış südlə örtülür. Onlar yerə enərkən folqa parıldayır və bal parıldayır.
  Viktoriya oxudu:
  - Çalışın, çox dadlıdır.
  Bu yeməklər kələm deyil!
  Nadejda da vəhşi qəzəblə döyüşür. O, son dərəcə döyüşkən dizaynlı döyüşçüdür. Və onun nəhəng bir münasibəti var.
  Və çiyələk marigoldları yenidən çox parlaq və cazibədar bir şey atırlar.
  Beləliklə, helikopterlər böyük, dadlı donuts və tortlar oldu. Üstəlik, krema və şokolad və ananas dilimləri ilə. Kulinariya sənətinin belə möhtəşəm əsərləri.
  Nadejda onu götürüb oxudu:
  - Bakirə qızlar ataları ilə fəxr edir,
  Nadir şirniyyatçılar...
  Qırmızı məmələr döyülür ,
  Bir səbəbə görə doğuldu!
  Bu qız sadəcə əla dərəcəyə malikdir. Və çılpaq barmaqları ilə onlar sehrli ləkələri çoxaldırlar. Bu məhsulun nəticələri çox iştahaaçandır. Piyada döyüş maşınları xaşxaş, tortlar, çox şirin və parlaq xoruzlar və balıqlar kimi çiçəklərlə belə dəbdəbəli maşınlara çevrilir.
  trol ordusunun piyada əsgərlərinin yerinə çox gözəl şokolad barları peyda oldu . Və onlar şokolad qabığı və bal ilə örtülmüşdür. Və hər şey çox şirəli və dadlıdır. Çox gözəl və rəsmlərlə.
  Xeyr, belə bir şeyə qarşı dura bilməzsən. Bu qızlar superdi.
  Onların təkrarolunmaz lütfü ilə belə əzələli ayaqları var.
  Və aşılanmış və dəri bürünc kimi parlayır. Hər şey əla görünür. Axınlarda axan qan bolluğu ilə. Və qan qaymaq, qatılaşdırılmış süd, maye şokolad və digər dadlı şeylərə çevrilir. Və burada hər şey çox ətirli, şirəli, şirindir.
  Uşaqlar isə çılpaq, yuvarlaq, çəhrayı dabanlarını parıldadaraq qaçırlar. Onlar sadəcə əladırlar.
  Və dişlərini açaraq mahnı oxuyurlar:
  Birlikdə gəzmək əyləncəlidir
  Genişliklər arasında, genişliklər boyunca,
  Açıq yerlər boyunca!
  Və uğurla bayram edin,
  Dost xor, mehriban xor!
  Və diktator Grobofutin ordusu son dərəcə iştahaaçan və ağrılı dadlı bir şeyə çevrilməyə başladı. Və bu əladır .
  Yelena yalın ayağı ilə başqa bir sehrli ləkə açaraq qeyd etdi:
  - Yenə də bütün acları yedizdirə bilərik!
  Viktoriya çılpaq dabanı ilə hədiyyəni işə salaraq gülümsədi və dedi:
  -İcazə verin, bir barel kimi kökəlim,
  Qoy qapıdan keçməyim...
  Mən Çernoboqam, inan qızım,
  Qoy həyat ipi kəsilməsin!
  Zoya gülümsəyərək başını tərpətdi:
  - Bu əladı!
  Bir oğlan yalın ayaqları ilə qatılaşdırılmış südün içinə çıxdı.
  Və bu artıq gülməli deyil. Körpəsinin altlığı çap olunub. Və bu
  əla olduğu ortaya çıxdı . Oğlan onu götürüb oxudu:
  - qatılaşdırılmış süd, qatılaşdırılmış süd, qatılaşdırılmış süd,
  Fürer, keçəl şeytan ölsün ...
  Qız, qız, qız,
  Yan tərəfə ork vurun!
  Bəli, həqiqətən çox əyləncəli və sərindir.
  Nadejda dişlərini təbəssümlə göstərərək oxudu və yenə çılpaq ayaq barmaqları ilə alovlu və sehrli burulğanlar qoydu.
  Ümid dedi:
  - Keçəl Fuhreri qaranlığa çevirin,
  O iyrənc döyüşçü trolu həbsxanaya atın ...
  Tüklüləri və dəstəni həbsxanaya aparın ,
  Zərərvericiləri qurutmaq kimi parçalayacağıq!
  Qızlar götürüb çılpaq ayaq barmaqlarını ağızlarına qoyub fit çaldılar. Və Orkish zirehli texnikasının son əsgərləri və hissələri ekzotik kulinariya məhsullarına və ya qızıl şüşələrdə şirin, aromatik dondurmaya çevrilməyə başladı. Bu necə gözəl görünür və tüpürcək axınına səbəb olur.
  Elena onu götürdü və oxudu:
  Sən keçəl fürer, şeytanın uşağı,
  Elfiya xalqı isə Svaroqun oğullarıdır...
  Sən pis qəsbkar ölkəni məhv etdin,
    Bəli, səni uçuruma apar, keçəl vandal!
  Zoya bununla asanlıqla razılaşdı:
  Keçəl Fürersiz Böyük Elfə izzət !
  Viktoriya gülümsədi və qeyd etdi:
  - Bəli, gözəl olardı! Fuhrer-i toz halına gətirməyin vaxtı gəldi!
  Nadejda götürdü və qışqırdı:
  - Yeni əsrlər olacaq,
  Nəsillər dəyişəcək...
  Axmağı öldürün​
  Ruslara yenidən Lenin lazımdır!
  Beləliklə, qızlar yenidən bu dəfə Solntsefey bölgəsinə köçdülər. Orada döyüşlər çox qanlı gedir. Diktator Orkşi ordusunu hücuma keçirdi. Və onun qoşunları möhkəm müdafiədə ilişib qaldılar. Döyüşlər şiddətlidir.
  Beləliklə, dörd gözəl havaya qalxdı. Və çılpaq ayaq barmaqlarını bir-birinə vurdu. Və yenə sehrli ləkələr ork qoşunlarının arasından uçur. Uzun çəlləkləri olan nəhəng çənlər isə krem, şokoladla örtülmüş, romla isladılmış elə dəbdəbəli tortlara çevrilir ki, onlar rəngarəng rəsmlərlə bəzədilib. Elə indi özünüzü onlara atın və yeyin. Hər şey sadəcə əladır.
  Və əsgərlər şəkər tozu ilə örtülmüş donutlara çevrilirlər.
  Viktoriya oxudu:
  - Oyuncaq əsgərlər, oyuncaq əsgərlər, oyuncaq əsgərlər,
  Gəlin düşmənlərimizi parçalayaq!
  Zoya sağ əlinin qırmızı dırnaqlarından sehrli plazma axınlarını buraxdı və Orkşi ordusunun tanklarını simit, cheesecakes və zəncəfil çörəkləri olan zənbillərə çevirdi. Və çox yaxşı nəticə verdi .
  Və diktatorun təyyarələri rəngarəng və çox rəngli folqa içərisində dondurma paketlərinə çevrildi. Və şəkillər parıldadı və hər şey gözəl görünürdü.
  Və bu dondurma, qeyd etmək lazımdır, dadlıdır və içərisində kişmiş, qoz-fındıq və şokolad var. Belə delikateslər ortaya çıxdı. Burada hər şey çox dadlıdır .
  Və vertolyotlar, Qara Tanrının bu oynaq qızı Viktoriyanın yaqut dırnaqlarının təsirindən yağlı kotletlərə və ya şirəli ətli qızıl şişlərdə kabablara çevrildi.
  Razılaşacaqsınız ki, bu əladır .
  Nadejda hətta götürüb göbəkdən əlavə etdi. İndi Orkostan qoşunları çox iştahaaçan, qızıl və platin istiridyələrə və Faberge yumurtalarına çevrilməyə başladı.
  Bütün bunlar ədviyyatlar və müxtəlif souslar və ədviyyatlarla son dərəcə dadlı idi.
  Qızlar gözəl bir şənlik keçirdilər. Və Orkşi ordusunun əsgərləri çox dadlı konfetlərə, o cümlədən konyak və likörə çevrildi. Və yeməklərini asanlaşdırmaq üçün çox gözəl formalar aldılar.
  Yelena dostlarına göz vurub soruşdu:
  - Yaxşı yeyirik?
  Zoya təsdiqlədi:
  - Çox yaxşı!
  Və dörd qızın hamısı çılpaq, çəhrayı, zərif tağlı dabanlarından sehrli ildırımlar buraxacaqlar. Və bütöv dağlar şirniyyat, lolipop və dondurma paketləri göründü.
  Hər şey necə də gözəl oldu. Belə bayramları qeyd etmək olar.
    Qızlar, Demiurge Tanrılarının qızları, Solntsefey və Gnomolun bölgələrindəki bütün ork qoşunlarını müxtəlif növ inanılmaz və son dərəcə iştahaaçan, ağız sulandıran kulinariya məhsullarına çevirdilər. Hansı ki, deməliyəm ki, sadəcə əladır.
  Hobbit bölgəsinin də trol və ork qoşunlarından təmizlənməsi lazımdır . Və sonra qızlar hərəkətə qayıdırlar.
  Təbii ki, onların qırmızı rəngi, artıq yetişmiş çiyələklərin rəngi, hər iki əlinin dırnaqları onların bir nömrəli silahıdır. Döyüşçülər qızın çılpaq ovucundan sehrli ləkələri buraxaraq ən yüksək akrobatikalarını nümayiş etdirirlər. Və ləçək axınları kimi uçurlar.
  Və qoşunları ya qızıl stəkan dondurmalara, ya da şirəli qovurmalara çevirirlər. Məsələn, təyyarələr yanlarında alma və portağal olan qızardılmış qu quşlarına çevrilirlər. Hipersonik raketlər isə şokolad, kokos, manqo və ananas parçaları ilə vaflilərə çevrilir. Belə heyrətamiz dadlı şeylər.
  Trol və Ork ordularının əsgərləri də səmavi, belə möhtəşəm, rəngarəng çiçəklərdən ibarət yamyaşıl kollara çevrilirlər. Ya da konfet və ya dondurmaya çevrilirlər. Həmişə əla içlik və püstə və digər sərin geyimlərlə .
  Və ortaya çıxan tortlar Napoleondan daha soyuqdur. Hər şey əla və gözəldir. Və qızılgüllər krem ilə rənglənir, spektrin bütün rəngləri.
  Hər şey necə də möhtəşəm oldu. Və buradakı ətirlər həqiqətən burnunuzu qıdıqlayır. Və unikal qoxular.
  heyvan formasında şokolad heykəlciklərinə çevrilmələri də var . Və burada dovşanlar, canavarlar, dələlər, ayılar və digər ən dadlı və ən yaxşı şeylər var.
  Viktoriya oxudu:
  Mənə dedilər ki, o, Çernoboqun qızı deyil,
  Sadəcə mənim sevimli və dovşanım...
  Camaat, qıza qarşı sərt olmayın,
  Hesab-faktura verildi - cərimə hesablandı!
  Zoya gülümsəyərək başını tərpətdi və Ork raketlərini yenidən çox dadlı və şirin konfetlərə çevirdi:
  - Sağ ol Ağ Allah,
  Belə şirin bir dünya üçün...
  Keçəl Fuhrer ölsün ,
  Və bir bayram qeyd edirik!
  Və döyüşçülər sıçrayıb dəbdəbəli ombalarını bükəcəklər.
  Burada quruda diktatorun Ork ordusunu darmadağın etdilər. Daha doğrusu, məhvetmə vasitələrini dadlı və gözəl bir şeyə çevirdilər və çox sərin çıxdı.
  troller donanmasını zərərsizləşdirmək üçün dənizə uçdular . Onlar hər şeyi edə bilərlər.
  Viktoriya hətta uçuş zamanı həyəcanla oxudu:
  - Krallar hər şeyi edə bilər, krallar hər şeyi edə bilər,
  Və bəzən bütün Yer kürəsinin taleyini həll edirlər...
  Ancaq heç nə demə, sevgi üçün evlən,
  Bir yox, bir kral edə bilməz!
  Bir yox, bir kral edə bilməz!
  Qızlar artıq Chervonotroll dənizinin üstündədirlər . Və havada uçdular. Və gözəllərin əllərinin çılpaq ovucları hərəkətdədir. Və qırmızı dırnaqlardan sehrli müsbət enerjinin sunami dalğaları uçur. Və Orkish döyüş kreyseri dərhal brilyantlarla bəzədilmiş qızıl nimçədə yan yeməyi olan pişik balığı şəklində nəhəng bir yeməyə çevrildi. Və ork dənizçiləri böyük şokolad konfetlərinə və ya ananaslı dondurma paketlərinə çevrildilər. Zoya yenidən sikildi və növbəti kreyser nəhəng bir perch şəklində oldu və onun üzərində şokoladlı tortlar və seçilmiş içki şüşələri var idi.
  Zoya onu götürdü və dişlərini açaraq oxudu:
  - Şərab əla dadı ilə məşhurdur,
  O, qüdrətli adamları ayaqlarından yıxır!
  Viktoriya çılpaq ayaq barmaqlarını döydü və başqa bir Orkish gəmisi almaz qabığı olan tısbağaya çevrildi. Və onun əti karides və peçenye ilə qarışdırıldı. Və əsgərlər və dənizçilər ya jele lobya, ya da kişmiş oldular. Bütün bunlar necə dadlıdır. Və quzu qovrulması kimi qoxular var. Məsələn, Nadejda Orkish kreyserini platin nimçədə nəhəng ölçülü qovrulmuş çöl donuzuna çevirdi. Və deməliyəm ki, çox dadlıdır. Və ketçuplu sous əladır.
  . FƏSİL Љ 2.
  Marinka buna baxaraq güldü və qeyd etdi:
  - Bu müharibədir, sadəcə super!
  Slavka qeyd etdi:
  - Çox uşaqca səslənir. Düşmən əsgərlərini yeməklərə çevirin.
  Levka təklif etdi:
  - Onda daha ciddi iş görək!
  Pioner qız qışqırdı:
  - Və daha müasir!
  Pioner uşaqlar bir ağızdan qışqırdılar:
  - Yeni nəsil, kvark küləyi, böyük bir hədiyyə ilə dəyişiklik et!
  Valerka kosmik döyüşlə kiçik bir film izləmək qərarına gəldi və iki dəfə düşünmədən tam holoqramı yandırdı.
  Uşaqlar fit çalıb zümrüd və sapfir gözləri ilə elmi fantastika filminin ecazkar tamaşasına baxırdılar.
  On, yüz minlərlə boz nəfəs alan buğumayaqlıların ulduz gəmiləri şəffaf, buludlu bir təyyarənin yanında düzülüb, hərdənbir yanıb-sönən çoxrəngli qığılcımları olan südlü çəhrayı dumanla siqaret çəkirdilər.
  Marinka sapfir gözləri ilə göz qırparaq qeyd etdi:
  - Bu, doğrudan da real və obrazlı möcüzədir!
  Slava güldü və dedi:
  - Möcüzə anlayışı nisbi anlayışdır. İnsanlar hələ kosmosda döyüşməyiblər.
  Filmdə ağcaqanad sivilizasiyası öz armadalarını yerləşdirdi.
  Onların gəmiləri bir qədər qəribə formada olan ölkə idi və suyun qalınlığı ilə bir qədər yastılaşmış və müxtəlif emitentlərin antenaları və əyri sükan çarxları və çivili toplarla sıx şəkildə örtülmüş ürpertici dərin dəniz balıqlarına bənzəyirdi. Onlar müxtəlif istiqamətlərdən yırtıcıya doğru qaçan yırtıcılar kimi üzərək içəri girir, müdafiə üçün xüsusi uyğunlaşdırılmış asteroidlərdən ibarət perimetri yarmağa çalışırdılar. Robotamomatın müntəzəm hissələrinə əlavə olaraq , muzdlu quldurlar da var idi. Onların gəmiləri adətən qorxulu olan iddialı formaları ilə seçilirdi, ayrı-ayrı ulduz gəmiləri isə qəribə və absurd görünürdü. Bununla belə, onlara köməkçi rol verildi. Ən nəhəng silah, ağcaqanad donanmasının qüruru və gözəlliyi olan yeni buraxılmış flaqman döyüş gəmisi idi. İki yüz kilometr uzunluğunda nəhəng elektrik enişinə bənzəyən özbaşınalıq sualtı qayığı qorxulu təəssürat yaradır. Hələ heç kim bilmirdi, hətta ağcaqanad generalları üçün də sirr idi ki, yeni super silahın sınağı hazırlanır. Yalnız Marshal Bloodsucker- Hyper , kifayət qədər böyük bir ağcaqanad nümunəsi, gözlənilən təcrübədən yaxşı xəbərdardır. Onun köməkçisi, həmçinin artropod var idi. Kök tırtıl bütün on iki ayağını yaydı. Onun səsi sürünün vızıltısına bənzəyirdi.
  - Beyni olan böcəklər təkamül ağacının degenerativ budağıdır. Mən əmr edirəm ki, hiperplazmanın sürətləndirici emitentləri işə salınsın antitermokvark reaktoru. Oh, yeni silah, anti-termokark nasoslu superlazer , siz düşmənə yeraltı dünyadakı yerini göstərəcəksiniz.
  Bundan sonra gülüş gəldi.
  Valerka mızıldandı:
  - Antitermokvark reaksiyası sadə termokvark reaksiyasından nə ilə fərqlənir?
  Marinka əminliklə cavab verdi:
  - Bir yarım ölçüyə daha yaxşı nüfuz etməyə imkan verən prosesin istiqaməti və polaritesi.
  Levki kıkırdadı və qarnını içəri çəkdi:
  - Brilliant, bu gözəl fantaziyadır!
  Bu arada tvit yazıb:
  -Bəli, zati-aliləri. Düşməni nə qədər güclü olsa da, yandıracağıq.
    General qalın bədənini ipə uzataraq hürdü . - Təəssüf ki, fukilləri yeyə bilmirsən, onlar zəhərlidir.
  -Ancaq siz anion yeyə bilərsiniz. Onların belə zərif və gözəl zülalları var. Mən xüsusi olaraq Planet Scott-da bitən yan budaqlarından konservləşdirilmiş yemək sifariş edirəm.
  Marşal qraf onun dolğun dodaqlarını uzun dili ilə yaladı.
  -Burada milyonlarla gəmimiz var. Və biz hamıdan güclüyük. Gücümüz qalaktikaları tozlandırmağa qadirdir. İndi biz kainatda tayı-bərabəri olmayan bir şeyi nümayiş etdirəcəyik . - Marşal susdu, ləzzətdən boğulub və qravioskaner vasitəsilə artıq plazmanı iyləməyi bacarmış yenilməz armadanın gəmilərinin bir-birinə sıxışdığı bütün saysız-hesabsız sürüyə baxdı.
  Marinka tvitter hesabında dostlarına gözünü zilləyib:
  Əla deyilmi ! Əhəmiyyətli dərəcədə hiperpulsar ! Bunlar gəmilərdir!
  Valerka qışqırdı:
  - Onlar mütləq kvazardırlar !
  Levka qışqırdı:
  - Hətta hiperkvazarlar da !
  Qarşı tərəfdə üç yüz əlli kilometrlik asteroid qalası var idi. Onun qarnında güclü hiperplazma topları, tunel yayıcıları, ultra məhvedici lazerlər, intervakuum olmayan tələlər, kosmosdan kosmosa raketlər və əks yüklər quraşdırılmışdı .
  Və bütün bunlar stasionar, bir yarım ölçülü, güc sahəsi ilə əhatə olunur. Asteroid qalaktikalararası müdafiənin alınmaz dırnağı hesab olunurdu. Xətt qırılsa, düşmən orduları arxaya keçməklə hədələyirdilər. Bu, aqressiv müdafiə strategiyasıdır.
  qrovititanla düşməni qarşılamağa hazır olan digər güclü Fukil ulduz gəmiləri üzdü . Bu qüvvəyə bir marşal, Fuantabo hersoqu komandanlıq edirdi .
  böyük Fukils irqinin hiper-titan estakadasına çırpılacaq .
  Böcək, ahtapotun çəngəlləri kimi altı çevik barmağı olan bir peçenyeyə bənzəyirdi. O, ən qorunan yerə - asteroidin mərkəzinə sığınmağı seçdi.
  Marşal Fonura döyüş rejimində idi. Asteroidlər xəttinin görünüşü bütün beş gözün vəhşicəsinə parıldamasına səbəb oldu. Onun kosmik gəmisi yavaş-yavaş döyüş məsafəsinə yaxınlaşırdı. O, 3D proyeksiyasını əlində tutaraq U dönüşü etdi. Nəhəng flaqman öz oxu ətrafında fırlandı, sanki kütləsi yox idi. Kiçik gəmilər ritualı təkrarladılar. Yalnız pirat gəmilər buna əməl etmədilər. Onlardan ən böyüyü, daha doğrusu, burulmuş ölü ağac kimi, titrədi və ultralazer və hiperplazma yaylım atəşi ilə vurdu, hədəfə olan böyük məsafəyə görə bu günə qədər zərərsizdir.
  Leshka oxudu:
  -Qoy bir məqsəd olsun - irəli dinamo!
  Slavka dişlərini açaraq əlavə etdi:
  - Çox öldürücü qol olacaq!
  Və mavi gözlərini parıldatdı.
  Valerka qışqırdı:
  - Düşmən məğlubiyyət və unudulma gözləyir, SSRİ-nin şöhrəti isə hamıya örnəkdir!
  Marinka güldü və ağciyərinin üstündə qışqırdı:
  - Gör indi bu böcəklər necə sikirlər ! Onlar hipervakuum hiss edəcəklər !
  Buna baxmayaraq, çəkilişlər başladı. Ayrı-ayrı ulduz gəmiləri salvo mübadiləsi etməyə başladı.
  Bir neçə onlarla Fuquil gəmisi irəli atıldı və onlar hiperfoton sürətləndirilmiş raketlərlə bombardman etməyə başladılar. Fonura barmağını çevirib xahiş etdi:
  Onsuz da düşməni pulsarlaşdırmaq mümkündürmü ?
  - Bəli, komandir! - kompüter həvəssiz cavab verdi.
  -Yaxşı, onda al. Ən geniş dalğa uzunluğuna malik hiperlazer şüası göndəririk .
  Ən yeni flaqman döyüş gəmisindən gələn ultra yüngül dalğalar uzaqdan görünürdü ki, bu, suya düşən daş daşının çoxaldılmış sürətləndirilmiş çəkilişidir. Nə qədər tez, işıq sürətindən yüz dəfə tez hiperplazma parladı. Göyərtəsində on minlərlə əsgərin olduğu yüzə yaxın ulduz gəmisi qəfildən isti qaz buludlarına və quru kosmik toz burulğanlarına çevrildi.
  Marinka cırıldadı və çılpaq, kəsikli ayağına sillə vurdu:
  - Bu, həqiqətən əladır!
  Valerka hırıldadı, göz qırpdı:
  - Hiperfotonlar fəaliyyətdədir!
  Levka tweet etdi:
  - Barmaqlarda Graviodoskaya !
  Slava güldü və dedi:
  - Belə bir anti-qara dəlik təşkili!
  - Şahmat! - Fonura qərənfil kimi nazik və uzun dişlərini göstərdi. - Buna düz deyilir hiperlazer . İndi isə düşmən üçün daha isti və kvazar hazırlayacağıq . Biz asteroidə daha min sakley yaxınlaşmalıyıq.
  Xoş bir qadın səsi eşidildi:
  -Onu bu məsafədən vura bilərsən. Superlazer demək olar ki, mükəmməl paralelliyə malikdir, yəni dağılmır.
  Fonura hətta həyəcandan hönkürdü.
  -Deməli Fukolların haqq-hesab saatı artıq yetişib. - Və pultda əllərini, daha doğrusu pəncələrini sıxdı.
  Marinka tweet etdi:
  - Bu, ultrakvazar nümayişidir!
  Valerka əlavə etdi:
  - Meqafiziki flaş!
  Levka dişlərini açaraq əlavə etdi:
  - Ultravakuumun qaranlığında !​
    Hiperreaktorlar işə salındı, bütün çubuqlar qalxdı. Barellərin hər birinin ətrafında bənövşəyi dumanla siqaret çəkən hörümçək torları boşluqdan keçərək böyüməyə başladı.
  Dörd mənbədən gələn parıltılı çatlar saniyənin bir hissəsində kəsişir və kosmosun bu tərəfində güclü bir şüaya toplanır, vakuuma çırpılır, hiperplazmik balyoz kimi qara divara çırpılır. Ultra-sürətə qədər sürətlənən fotonların gücü dərhal doqquz ölçüdən keçdi. O, məkan strukturlarını, təhrif edilmiş gücü və yarı fəza sahələrini yıxdı . Duman bir çox kvintilyon dərəcə istiliyi olan fövqəlnovadan daha parlaq idi. Təbii ki, sadə termonüvə birləşmə prosesi ilə qurulan birdən çox ulduz bu qədər isti və parlaq parlaya bilməz. Burada iştirak edən qüvvələr iki qat daha güclüdür.
  Leshka tweet etdi:
  - Bu hiper qara dəlik gücüdür!
  Slavka əlavə etməyi lazım bildi:
  - Və pulsar əleyhinə !
  Marinka tweet etdi:
  - Amma biz də bacardıq!
  Valerka təsdiqlədi:
  - Əlbəttə! Şən gülər, kim istəsə nail olar!
    Qala asteroidinin cazibə qüvvəsi sahəsi belə vəhşi enerjinin təzyiqinə tab gətirə bilmədi və sadəcə olaraq qabarcıq kimi partladı. Sonra zirehli bloku deşərək, dəhşətli axınlar mərkəzi deşdi.
  -Kəsik parçalara kəsin. - Fonurə kompüterə əmr verdi. - Qalanı nanoshardların üzərinə səpin .
  Valerka qışqırdı:
  - Xüsusi bir metadiktator !
  Marinka güldü :
  - Diktatura və özbaşınalıq olsun!
  Super sıx şüa parçalanmağa və yanmağa davam etdi. Tezliklə, alınmaz kosmik qalanın yerində yalnız qırmızı-isti zibil yığını qaldı. Meqaqalanın qalıqları spiral şəklində bükülüb. Əlli beş milyon fuquil və üç yüz əlli səkkiz milyon döyüş robotu ölümlərini burada tapdılar, adətən tez və ağrısız, lakin bunun üçün heç də qorxulu deyildi. Marşal-Dükü Fuantabo da öldü .
  - Eşşəkdə qara dəlik! - Fonura qışqırdı. - Biz bunu etdik, pulsasiya etdik . Plazma püskürməsini qonşularınıza köçürün .
  Bu qədər enerji sərf edildikdən sonra yenidən yükləmək bir qədər vaxt apardı. Bu anda saysız-hesabsız ulduz gəmiləri cırıq-cırıq, ərimiş kənarları ilə açılmış yarığı hədəf alaraq perimetrə hücum etdi. Şiddətli döyüş başladı, yüz minlərlə kosmik gəmi ölümün qucağında birləşdi. Çoxlu qırılmalardan hipervakuum qaynadı və çatlara çıxdı . Toplar qüllələri dağıdıb, müxtəlif gəmilərin gövdələrini deşib. Çarpaz atəşə tutulan fərdi ulduz gəmiləri sadəcə partladı və kiçik qüvvə sahələri birləşmiş təzyiqə tab gətirə bilmədi;
  Marinka həm ovuclarını, həm də qaralı və möhkəm ayaqlarının çılpaq dabanlarını çırpdı:
  - Bu, həqiqətən, superkvazardır !
  Valerka tweet etdi:
  - Yaxşı, təbii ölçülərə çox hörmət edilir! Döyüşün tərkibi vakuum deyil!
  Levka dostlarına göz vurdu, yalın ayaqlarına şillə vurdu və hıçqırdı:
  - Hiperplazma dəlilik həddinə çatmayacaq!
  Slavka bununla razılaşdı:
  - Bu mütləq doğrudur!
  sürətlə hiperplazma parçaları və superfoton sürətləndirilməsi daxilində ultra raketlər tükənən mindən çox ağır top var idi . Bunlar dəhşətli yaylım atəşləri idi, hücum edənlərin sıralarını aşağı salırdılar .
  Marinka yenidən tweet etdi:
  - Bu super perigeedir !
  Valerka yumruqlarını yelləyərək başını tərpətdi:
  Foton kirpiklərindən gravirroofu qoparın !
  Slavka qeyd etdi:
  - Hiperkoster ultrafotonit !
  Levka qışqırdı:
  - Nüvə yükü!
  Ölüm maşını yaxınlıqdakı asteroidlərə hiperplazma şüası buraxaraq yenidən hərəkət etməyə başladı. İki yüz kilometrlik blok polad çubuğun zərbəsindən buz parçaları kimi dağıldı. Bu taktika çox təsirli idi və fuquillər çaxnaşmaya başladılar və onların bəzi gəmiləri Olimpiya məşəlinə uçan kəpənəklər kimi qorxu içində dağıldılar. Qalanları amansızcasına döyüşürdülər. Üstəlik, ehtiyatlar döyüşə cəlb edildi və qızğın döyüş böyüdü.
  Fukils Fironun Böyük Generalı sakit idi, ehtiyatları əvvəlcədən yığdı və ağcaqanadların və onların müttəfiqlərinin hücumunu dəf edə biləcəyinə əmin idi. Lakin flora ilə nəfəs alan tırtıllar çox hiyləgərdirlər və sürpriz təqdim edə bildilər. Bizim öz ekspertlərimiz bu işin öhdəsindən gələ bilmədilər və belə gücə malik hiperlazer yaratmağın qeyri-mümkün olduğunu iddia etdilər , amma əslində düşmənin təhlükəli yenilikdən ilk istifadə etdiyi ortaya çıxdı. İndi instinkt və intuisiya yalnız iki variant təklif etdi: ya tez qaçmaq, ya da sıraları qarışdıraraq yaxın döyüşə girmək. Bu halda, superlazerin uzun qamçısı özünü yıxmaq riski daşıyır .
  Valerka qeyd etdi:
  - Sürpriz, sürpriz, yaşasın sürpriz!
  Marinka düzəliş etdi:
  - Daha çox hipersürpriz kimi !
  Levka güldü və etiraz etdi:
  - Ancaq Hypertheonuclear silahlar hələ də soyuqdur!
  Slavka razılaşmadı:
  - Yox, pionerlərdən daha sərin biri yoxdur!
  Azğın komandanlığın ən yüksək səviyyələri arasında tez-tez görünməyən Firon cəsur idi. Və qərar verdi - ölümünə döyüşmək! Milyarlarla döyüşçüsü olan bir neçə milyon gəmi , həm bioloji orqanizmlər, həm də elektronlar, cəhənnəm dolaşıqlığında bir-birinə qarışıb. Belə görünürdü ki, hiperməkan əyilib, ultra-vakuum çatlamış və saysız-hesabsız çatlar superplazma ilə doldurulmuşdur . Ölçülməz miqdarda enerji buraxan ən parlaq parıltılar kosmosda dərhal çiçək açan nəhəng çiçəklərə bənzəyirdi, yırtıcı canlı ləçəklər acgözlüklə kosmik gəmilərə uzanırdı. Döyüş gəmiləri, möhtəşəm döyüş gəmiləri , kreyserlər, şarkoşlar , hiperlazer məhv edənlər, raket daşıyıcıları, aerobonuslar , lazer qayıqları, ağır, orta, yüngül qırıcılar və daha çox. Bütün bunlar hər saniyə on minlərlə tərəfindən məhv edildi, fraqmentlərə və ya hiperplazmik , yüksək qızdırılan maqmaya səpildi.
  Marinka titrəyərək qışqırdı:
  - Qorxur! Həqiqətən, bu ultra-qara dəlikdir !
  Firon özü üçün mobil meqakreyser seçdi. Ondan əmr vermək asan idi və yüksək sürəti və əla manevr qabiliyyəti uğurla döyüşməyə imkan verirdi. Döyüş irəlilədikcə düşmən ulduz gəmilərinin bəzilərinin Şito, Mata və Qriko planetlərinə qoşun endirməyə çalışacağını gözləyərək , o, yerin məhvedici minalarla minalanmasını əmr etdi. Bununla belə, onlar demək olar ki, kimsəsizdirlər və bir neçə yerli əhaliyə aman verilmir.
  Valerka ətyeyən bir təbəssümlə qeyd etdi:
  - Bu, belə böyük hiylədir !
  Marinka güldü və qeyd etdi:
  Şeytan qabaqcıllarla şər müharibə etdi,
  Düşmən amansızcasına, xaincəsinə vuruşdu...
  Ancaq pioner döyüşçü Şeytanı əzdi,
  Qüvvələr döyüşündə həqiqətinizi sübut edin!
  Levka tweet etdi:
  - Pioner, pioner, kommunizm - sən nümunəsən!
  Slavka düzəliş etdi:
  - Daha çox oktyabr ayına bənzəyir.
  Onlara " meromat " və "neytron" da daxil olmaqla bir neçə on minlərlə gəminin örtüyü altında bir yarım min amfibiya hücum nəqliyyatı daxil oldu. Planetlər nisbətən zəif qorunurdu. Sektor praktiki olaraq açıqdır. Marşrut boyu eskadron yalnız kiçik peyklərə atəş açıb. Bundan əlavə, onlar yol boyu yanacaq və döyüş sursatı olan altı modulla qarşılaşdılar - onların hamısını evakuasiya etmək mümkün olmadı;
  Bundan əlavə, oğru generallar oğurlanmış malların bir hissəsini bu aləmlərdə gizlətdilər. Bunu bilən ağcaqanadlar kütləvi eniş həyata keçiriblər. Hər bir planetdə üç milyon seçilmiş əsgər var, bir qayda olaraq, onlar düz, demək olar ki, güzgü kimi bir səhradır; Yırtıcı armadalar yerləşən kimi dərhal partladılar. Dəhşətli bir uğultu, qışqırıqlar, qışqırıqlar, yarı yanmış tırtılların seğirən əzaları. Hər biri maddənin növündən asılı olaraq məhvetmə alovları termonüvədən mindən beş minə qədər güclüdür. Ödənişlər nisbətən ucuz və sadədir. Burada ağcaqanadlar səhv etdi və skan edən dəstələri irəli göndərmədilər.
  Valerka kıkırdadı və qışqırdı:
  - Bəli, bu bizim məhsuldar təsirimizdir!
  Marinka düzəliş etdi:
  - Bizdən bəziləri! Bu, çox güman ki, anti-pulsar filmidir!
  Levka xüsusi məntiqlə dedi:
  filmlərində baş verənlərdir !
  Slavka hönkürdü:
  Pulsar antimonlar hazırlamağı dayandırın !
  Böyük General Fearon bunu görmədi - uzaqda. Onun bütün diqqəti flaqman döyüş gəmisinə yönəlmişdi . Döyüş getdikcə daha çox alovlandı və Fironun gözlədiyi kimi, superlazer əvvəllər daha bir neçə stasionar qalanı məhv edərək müvəqqəti olaraq susdu. Donanma çoxsaylı ayrı-ayrı qruplara bölündü, hər biri müstəqil olaraq, yüksək komandanlığın köməyi olmadan döyüş taktikasını seçdi. Bu şəraitdə hər şeyi say üstünlüyü həll edirdi və o, ağcaqanadların tərəfində idi. Böyük General onların uzun müddət dözə bilməyəcəklərini başa düşdü və qarşısına əsas məqsəd qoydu: flaqman döyüş gəmisini məhv etmək. Bunun üçün o, bir qrup şok ulduz gəmisini bir araya gətirdi və getdikcə yaxınlaşdı. Belə nəhəng gəminin ən mühüm gücü onun güc sahəsidir. O, yalnız bir nöqtəyə birləşdirilmiş zərbə ilə sındırıla və ya zəiflədilə bilər.
  Marinka nəşr etdi:
  Gizlənmədən düz vur ,
  Uzun müddətdir sözə inam yox idi...
  Sözlər tanklar kimi atılmalıdır
  Və orkları dişlərinə vurun!
  Valerka mirvari kimi parıldayan təbəssümlə başını tərpətdi:
  - Bu mütləq doğrudur! Bəs ağcaqanadların dişləri varmı?
  Levka təbəssümlə tweet etdi:
  Unutma məni bir yerdə böyüyür,
  Ana piroq bişirir...
  Pionerin hələ də dişləri var,
  Dişlər tezliklə böyüyəcək!
  Slavka zarafatla və eyni zamanda ciddi şəkildə hönkürdü:
  - Hamı titrəsin, hamı titrəsin, hörmət etsin!
  Deyəsən, taleyi onlara üstünlük verirdi, boşluqda başqa bir fəza əyriliyi yarandı və heç bir yerdən meteorit axını peyda oldu. Çox qalın idi və nişan almağı və vurmağı çətinləşdirirdi. Qarşıdan gələn nəqliyyatda qəribə dəstə flaqman döyüş gəmisinə çırpıldı .
  Marinka çılpaq ayaqlarını möhürlədi və cik-cik dedi:
  - Hyperpreon kvadrat!
  Valerka qıza göz vurub soruşdu:
  - Niyə kubda olmasın?
  Qız cavab olaraq hönkürdü:
  - Və kələm başı haqqında!
  Slavka qışqırdı:
  - Düzdür!
  Zərbədən qoruyucu ekran titrədi, titrədi və parıldayan duman buraxdı . Yaxınlaşaraq, meqa-kreyser bütün plazma toplarından atəş açdı və raketlər və lazerlər atdı . Cavab salvo daha güclü idi, hətta yayını zədələməyi və uğursuz gəminin qanadını kəsməyi bacardı.
  Fonura hönkürdü:
  - Məhv et. Bu yadplanetlini yandırın. Bütün silahlardan - atəş !
  Lakin növbəti salvo o qədər də dağıdıcı olmadı. Kometlər və meteoritlər zərbəni yumşaldır.
  Lakin digər gəmilər dayandı. Bu dəfə zərbənin gücü daha güclü idi. Artıq böyük bloklarla zəifləmiş sahəni əzərək, ittihamlar təsirli bir çuxur yaratdı.
  termokvark bombasını atmağın vaxtıdır . - Firon əmr verdi.
  Valerka cavab olaraq tweet etdi:
  - Bu, həqiqətən, çox gözəl olacaq!
  Marinka həyəcanla cavab verdi:
  - Və həqiqətən döyüşdə!
  Slavka qışqırdı:
  - Hiperstar !
  Levka güldü və dedi:
  - Xeyr, heç bir soyuducu olmayacaq!
  əks-raketlər və ya anti-radiasiya səbəbindən tamamilə effektiv deyil , lakin bu halda, flaqman döyüş gəmisinin qabiliyyətlərinin bir hissəsi iflic olduqda işləyə bilər. Təbii ki, meteoritlər də kiçik ulduz gəmiləri üçün problem yaratdı , amma yenə də bu nəhəng qədər əziyyət çəkmədilər.
  - Maksimum radiasiya! - Firon yüksək səslə qışqırdı.
  Ultrafotonlar tərəfindən sürətləndirilən üç raket dərhal qırılmaya uçdu. Təhlükəli nəhəng titrədi və iki "hədiyyə" qəbul edə bildi. Ancaq sonra üçüncü yük yan tərəfdən bir qədər partladı, yalnız təsirli çuxuru genişləndirdi.
  Marinka qışqırdı:
  - Bu əladır - sadəcə super!
  Valerka əlavə etdi:
  - Həm hiper , həm də super!
  -Yüz kvazar boşaldı! - Firon məyusluqdan gurladı və şimşəklər atdı. - Belə bir hücum uğursuz olsun. - Sonra sakitləşdi, hər şey itirilmədi, cazibə ötürücüsünə əmr verdi . - Bütün gücünüzlə flaqmana hücum edin, dəliyi nişan alın.
  Sifariş praktiki oldu. Qeyri-adi hücum və hücum böyük uğur qazandı. Dörd ulduz gəmisi cavab atəşi ilə məhv edilsə də, boşluq genişləndi.
  Bundan sonra termokvark raketlərindən biri hiperreaktora uçdu . Kvark birləşmə prosesi termonüvə birləşməsindən milyonlarla dəfə güclüdür. Belə güclü partlayış gəminin strukturunu dərhal yandıraraq hiperplazmaya səpələdi. Qravitasiya dalğası və superlüminal sürətə çatan fotonlar onu nadir qaza çevirdi. Kintillyon dərəcəyə qədər qızdırılan kalamarın çadırları materiya parçalarını uddu, yaxınlıqdakı gəmiləri yandırdı.
  Valerka başını çevirərək aqressiv şəkildə qeyd etdi:
  - Bu, həqiqətən hiperkvazardır!
  Marinka güldü və cavab verdi:
  - Nə deyək, hər şey son dərəcə gözəl olacaq! Gəlin götürüb çənəsinə güclə vuraq!
  Levka şirin təbəssümlə qeyd etdi:
  - Bəli! Bu, həqiqətən saat mexanizmi kimi oynanan bir debütdür!
  Slavka hazırcavab cavab verdi:
  - Kvazarda qara dəlik!
  Fironun meqa kreyseri fövqəlnovanın dəhşətli oxşarlığından nisbətən təhlükəsiz məsafəyə çətinliklə tullanmağı bacardı. Buna baxmayaraq, əriyib bir neçə dəfə çevrildi, onu uzaqlara atdı və bir sıra arakəsmələri əzdi. Silahlara ciddi ziyan dəyib, əksəriyyəti yararsız hala düşüb. Döyüş potensialının böyük hissəsini itirən ulduz gəmisi düşmənin asan şikarına çevrildi. Firon bunu dərk edib, boş yerə ölmək istəməyib, cəsarətin ehtiyatsızlıq olmadığını başa düşüb geri çəkilməyi əmr etdi. Məharətlə manevr edən meqakreyser tələlərdən və sancaqlardan yayınaraq gəmilərinin mühafizəsi altına girməyə çalışaraq geri çəkildi. Yenə də o, demək olar ki, çırpıldı, etibarlı şəkildə bağlandı, çuxurda bir tülkü kimi əhatə olundu. Gəminin bir neçə silahı barbar bombardmana ləng cavab verdi. Güc sahəsi səhv getdi, etibarlı qalxandan daha çox yırtılmış çətirə bənzəyirdi. Təəccüblü deyil ki, kosmik gəmi tezliklə partladı və parçalandı.
  Valerka əllərini çırpdı:
  - Əla!
  Marinka əlavə etdi:
  - Meqa və meta pulsar !
  Firon kiçik bir qayıqla çətinliklə qaça bildi. Bu xilasetmə gəmisi praktiki olaraq görünməz idi, bir sıra dalğalar onun qavranılmasında müdaxilə yaratdı, belə ki, hətta cazibə radarları yalnız bulanıq ləkələri qeyd etdi. Cəsarətin hüdudları var və böyük general sağ qalmaq istəyirdi. Üstəlik , əsas vəzifə yerinə yetirildi və düşmənin dörd qat, indi bəlkə də beş qat üstünlüyü ilə döyüşün nəticəsi əvvəlcədən məlum olan bir nəticədir və edilə biləcək ən yaxşı şey geri çəkilməkdir. qalan qoşunlar. Artıq gəmini tərk edən Firon, planetlərin müdafiəsinə dəstək almaq üçün sistematik olaraq Madoron sisteminə doğru geri çəkilmək əmrini verdi . Bu, bizə vaxt udmağa və bu sahəyə əlavə qüvvələr gətirməyə imkan verdi.
  Marinka tweet etdi:
  - Döyüşdən əvvəl plan kvazardır !
  Valerka güldü və qeyd etdi:
  - Və biz əslində hamını isladıb yayacağıq!
  Levka təbəssümlə qeyd etdi:
  - Gedin baxın!
  Slavka götürüb əlavə etdi:
  - Və nəcis məhvedicisində şəkil çəkdirin !
  Marşal Foxoron artıq düşmənin böyük qüvvələrinin onun arxa hissəsini kəsə biləcəyi barədə siqnal almışdı. Lakin o, cəbhədən hücumdan qorxaraq kifayət qədər uzun müddət tərəddüd etdi. Müdafiə xəttini zəiflətməmək üçün diqqətli olun. Üstəlik , düşmən bir neçə min gəmini məhv edərək təxribat hücumuna keçdi. Belə bir hərəkət onsuz da qorxaq olan baronu qorxutdu. Foxoron korlanmışdı, boynuna qədər fəsad içində idi - əxlaqsız tip. Və o , özünəməxsus şəkildə hiyləgərdir , lakin eyni zamanda hələ də özünü ağcaqanadlara ürəkdən satmağı bacarmayıb. Amma bu istiqamətdə artıq müəyyən irəliləyişlər var. Ağcaqanadlar satqınları necə tapacağını bilirdi və onun ətrafının bəziləri işə götürüldü. Xüsusilə, General Hertz müntəzəm olaraq həm qoşunların sayı, həm də komandanlığının yaxın planları haqqında hesabatlar hazırlayırdı. Ağcaqanadlar müharibədə səxavətlə ödənilir, ağıllı varlanır, cəsur qabaqda olur, axmaq isə vurulur. Xainlər isə nəinki ağıllı, həm də uzaq adamlar deyillər. Axı, gec-tez əks-kəşfiyyata yaxalanır, ya da öz işəgötürənlərinə xəyanət edirlər. Səbəb odur ki, lazımsız hala düşüb, ya rütbəsi aşağı salınıb, hətta güllələnib. Lakin onlar bu barədə danışmamağa, əksinə, pullu casusları hər cür razı salmağa çalışırdılar.
  Valerka qeyd etdi:
  - Onlarda intellektual deqradasiya var.
  Marinka gülərək aydınlaşdırdı:
  - Tamamilə fotonlaşdırılmışdır .
  Slavka qışqırdı:
  - Hiperbanzai !
  Levka əlavə etdi:
  -Bütün ağcaqanadların və böcəklərin ultrafoton tabutuna!
  Yüngül hücum dəf edildi və indi gecikmə üçün heç bir bəhanə yox idi. Nəyin bahasına olursa-olsun mühasirəyə düşməmək üçün Ekstra-İmperatorun əmrini xatırlayaraq və bir başqasını aldı Foxoron qravitasiya göndərişinə bir xahişlə, daha doğrusu kömək üçün yalvararaq əmr verdi.
  -Gəlin çıxış edək. Yaşasın Ekstra İmperator!
  Armada çox gec yola düşdü; Bu vaxt düşmənin üstün kütlələri sonsuz irəliləyişlərini davam etdirirdilər.
  Marinka gülərək qeyd etdi:
  - Orda qar uçqunu kimi üzərimizə axışır . Orta yol yoxdur.
  Valerka təbəssümlə cavab verdi:
  - Yoxsa hamınız palıd tabutlarda olacaqsınız!
  Fadoronun sistemi qalaktikada ən möhkəmlənmiş sistemlərdən biri idi. Mərkəzi planet nəhəng və sıx məskunlaşmışdı - təxminən iki yüz milyard. Ona bütün yanaşmalar kiber minalarla , eləcə də iki onlarla təbii peyklə bağlanmışdı . Hər bir peyk plazma və hiperplazma topları, eləcə də raketlərlə sıx örtülmüşdür . Bundan əlavə, daha bir neçə planet fırlanırdı, onların üzərində yaşayış məntəqələri və bazalar var idi. Qarşıda ciddi döyüşlər var idi. Firon onun hara çəkildiyini bilirdi və ağcaqanadlar dayana bilmirdilər. Əksinə, nə özlərini, nə də canlarını əsirgəmədən tank kimi dırmaşdılar. Kosmik quldurlar xüsusilə aktiv idilər, qızardılmış bir şeyin qoxusunu hiss edirdilər , pis ulduz filibusterləri hamamböceği kimi mürəbbələrə dırmaşırdılar, sıx məskunlaşan dünyaları talamaq çox cazibədar idi.
  İndi sönməyə başlayan döyüş yeni inanılmaz qəzəblə alovlanır ki, hətta ulduzlar da titrəyir.
  Valerka aqressiv şəkildə qıcıqla qeyd etdi:
  - Böyük qara dəliyə!
  Böyük General Fearon yüngül kreyserə keçməyi bacardı. Oradan da döyüşə rəhbərlik etməyə davam etdi. Ağcaqanadların tam müdafiəni yerindəcə yarmaq üçün ilk cəhdi uğursuz alınıb. Qırğın Codd planetinin kənarında ilişib qaldı. Partlayışlardan ətrafdakı planetlər titrəyirdi. Peyklərdən biri o qədər dəhşətli zərbələr aldı ki, o, kənardan partlayan dəvəquşu yumurtası kimi görünə bilərdi, onun məhvi o qədər sürətli idi.
  Marinka yenidən Hypernetdən üç rəngli qaymaqlı almaz dondurma stəkanı çıxarıb yaladı və qeyd etdi:
  - Bu, həqiqətən, bir kvazardır, burnunuza zərər verməz!
  Fonura ən son anda xilasetmə modulu-qayığında flaqman döyüş gəmisini tərk edərək sağ qalmağı bacardı. İndi pis tırtıl təhdidlər yayırdı, xüsusən də dərisi radiasiya ilə ciddi şəkildə yandırıldığı üçün.
  - Əsir götürməyin. Hamını boğ, məhv et, yandır, fotonlara səp.
  -O, yerinə yetəcək, sənin ulduz üstünlüyün! - Aşağı rütbəli generallar əmr verirdilər. Minlərlə, on minlərlə ulduz gəmisi ilə ödəməli olduğunuz hər kiçik addım üçün Codd-a çatmaq çox çətin idi; Bununla belə, qarşısıalınmaz uçqun yaxınlaşırdı.
  - Onları belə sıxın. Daha sərt çimdik, daha çox deyil və kvazar bitəcək! - Marşal hersoq hədsiz idi. - Peyklərə hücum edərkən çoxlu gəmi yerləşdirməyin - uzaq məsafədən zərbə vurun. Bu daha diqqətli. Oh, şeytanın qraviominləri !
  Valerka bununla razılaşdı:
  - Bəli, minalar, bu həqiqətən çox böyük problemdir!
  Marinka əlavə etdi:
  Hiperkvazar demək daha məntiqlidir !
  Levka aydınlıq gətirdi:
  - Daha məntiqli yox, daha gülməli!
  Slavka qışqırdı:
  - Hiperkosmosun çöküşü !
  Minalar əslində görünməz şəkildə çıxdılar, kosmosdan çıxdılar və ulduz gəmilərini vurdular. Bəziləri yerindəcə məhv edildi, digərləri, əksinə, yalnız zərər gördü. Bir çox partlayıcı qurğular, çox qısa müddətə də olsa , güclü ziyan vuraraq , güc sahələrində yanmağa qadir olan impuls partlayıcı ilə təchiz edilmişdir . Ağır itkilər ağcaqanad donanmasının qanını qurutmuşdu və hətta quldurlar da narahatçılıq əlamətləri göstərməyə başlamışdılar. Əgər yaxınlaşmalarda belə böyük itkilər olarsa, o zaman planetin özündə nə qədər itki lazımdır.
  Pioner qız mızıldandı:
  - Kommunizm sadəcə bir sistem deyil - tez ağcaqanad öldürün!
  Fonura isə qəflətən qəzəblənməyi və kükürd səpməyi dayandırdı. Onun ağlına yaxşı bir fikir gəldi.
  -Fukillərə qarşı başqa, daha güclü silahdan istifadə etsək necə olacaq? - tırtıl güldü. - Axı bizdə var, həm də çox təsirli bir ödənişdir.
  Valerka razılaşaraq qışqırdı:
  - Əlbəttə, var! Ondan gözünü belə çəkə bilmirsən!
  Fonuranın düşündüyü " hiperradio bomba "dan başqa bir şey deyildi. Bu yeni silah xüsusi yayıldı superneytronların dalğa uzunluğu qamma radiasiyadan milyard dəfə qısadır. Belə bir yükün partlayıcı gücü böyük deyil, lakin hiperradiasiya normaldan milyonlarla dəfə güclüdür . Nüfuz gücü böyükdür - girido dalğaları, bu zarafat deyil, onlar planeti yandırmağa qadirdirlər. Cihazın əsas çatışmazlığı onun kosmosda partlaya bilməməsidir. Dizayn xüsusiyyətlərinə görə, görünməz ölümün bu təcəssümü yalnız planetlərdə istifadə üçün uyğun idi, hətta o zaman hamı üçün deyil. Ancaq bu vəziyyətdə Codd dünyası uyğun gəlir. Bu dəhşətli cihaz bu dünya əhalisinin üçdə ikisini məhv etdi. Ağcaqanadların yalnız bir belə yükü olması yaxşıdır.
  Valerka təbəssümlə qeyd etdi:
  - Cəfəng yanaşma deyil?
  Levka mızıldandı:
  - Çox güman ki, qara dəlik deyil !
  Slavka fısıldadı:
  - Amma hiperambisiya ilə !
  Marinka qışqırdı:
  - Pionerlər üçün!
  Nə çox yaxşı silahdır, canlı qüvvəni öldürürsən, amma bütün texnika və maddi sərvətlər qalır. Təəssüf ki, hələ də çox bahadır. Girido dalğaları yaratmaq üçün böyük miqdarda qarvanik tələb olunur və bu , kainatda ən nadir elementdir. Amma onlar hələ süni şəkildə sintez etməyi öyrənməyiblər.
  - İki nömrəli sürpriz! - Fonura çox razı qaldı. - Gyrid daraq ilə planetin təmizlənməsi .
  Marinka qışqırdı :
  Princess Plazmasını yandırın !
  Bu səmavi səltənətdə fukollardan əlavə, fusiantlar, şəffaf quru mollyuskaları yaşayırdı. Onlar Fukoliya üçün işləyirdilər və kifayət qədər yaxşı yaşayırdılar. Onları fəth etmək armud, bir-iki yaylım atəşi kimi asan idi və futsianlar pəncələrini zirvəyə qaldırdılar. Bundan sonra aborigenlərə muxtariyyətlərinin əhəmiyyətli bir hissəsini saxlamağa icazə verildi. İndi bu yarış Fukollarla bərabər hüquqlar aldı . Radiasiya onları mavi, çirkli bənövşəyi və qırmızı-qəhvəyi rənglərə çevirdi. Çoxları ləkələrlə örtülmüşdü və dözülməz ağrıdan qıvrılırdı. Dərhal ölənlərin bəxti gətirdiyini söyləmək olar - üzgəcləri bir-birinə yapışdırılmış halda qara oldular, digərlərinin iztirabları isə saatlarla davam etdi. Həm döyüş, həm də sənaye xarakterli çoxsaylı robotlar da zədələnmişdi, xüsusən də onlardan bəziləri tamamilə əlil olmadığından , sağ qalan bir neçə nəfərin üstünə atılaraq və ya bir-birləri ilə mübarizə apararaq dəli olublar. Şəkil həqiqətən dəhşətli idi.
  Hətta savadlı Valerka da qışqırdı:
  - Çox qorxunc ! Və bu kvazardır !
  İflicedici zərbə müdafiənin çox hissəsini sıradan çıxardı və ağcaqanadlar nəhayət təşəbbüsü ələ keçirdilər. Peyklərin yalnız bir hissəsi çıxılmaz döyüşü davam etdirdi; Halbuki onların maksimum yarım saat vaxtı qalmışdı.
  -Bu lənətə gəlmiş Foxoron haradadır ki, özü də dəfn olunsun. - Firon and içdi. "Mən ondan dəfələrlə kömək istədim, amma cavab olmadı, salam olmadı." Xitinin altında qara dəlik!
    Yardım həqiqətən gec idi. Əksinə, əlavə gücləndiricilər ağcaqanadlara yaxınlaşıb.
  Marinka, çılpaq ayaqlarını sıçrayaraq, sızladı:
  - Dönüşlərdə yavaşlamayın, qazanmağı öyrənməyin yeganə yolu budur!
  Valerka tweet etdi:
  - Bu hiperfotonlara təsirin ən yüksək səviyyəsidir!
  Fan qaşınmağa davam etdi, yanıqlar amansızcasına yandı. Bir az fikirləşdikdən sonra ulduz döyüşünün sonunu gözləmədən müalicəvi vanna qəbul etmək qərarına gəldi. Hersoq Marşal onu bərpaedici məhlulla doldurmağı əmr etdi və başı ilə bənövşəyi-qırmızı mayenin içinə daldı. Çox xoş idi, kəsiklər sızıldadı, ağrılar azaldı. Tırtıl qıvrıldı, zümrüd köpüyü sıçradı, pəncələrini hərəkət etdirdi. Sonra marşal əyildi və əmr verməyə davam etdi.
  -Soldan girin, yüz min ulduz gəmisi sağ cinahdan və alt küncdən. Bunun kimi. İndi onu arxadan sıxın. Bir spiral bypass istifadə edin. Dairəvi dalış . İndi biz dağılışdıq.
  Hökumət ulduz gəmiləri ona şübhəsiz tabe oldular, lakin quldurlar bacardıqları qədər hərəkət etdilər . Onları ilk növbədə Codd planeti maraqlandırırdı. Onların bir çoxu bu səbirli dünyaya qoşun yeritməyə başladı. Səma havasından kükürd dioksid iyi gəlirdi və buna görə də yalnız skafandrlarda soymaq mümkün idi. İonlaşmış atmosfer öz gücünü tez itirən və canlılar üçün praktiki olaraq zərərsiz olan zəif şüalanma yaradırdı. Amma eyni zamanda ağzımda bir acılıq yarandı, tüpürmək istədim. Bununla belə, tez-tez bədənə uyğun olmayan bir maye olan kubok şərabı boğazlara töküldü. Zülal növləri alkoqolla xüsusilə qiymətlənirdi, lakin kükürdlə nəfəs alan növlər onu inkar etmirdi. Digər şeylərlə yanaşı, bəzi şərablara elə ekzotik " dopinq " qatılmışdı ki, beyni olmayanların beynini və ya məntiqi molekullarını təhrif edirdi.
  Valerka gülərək qeyd etdi:
  - Bəli və bu qəribələr özlərini zəhərləyirlər!
  Marinka güldü və cavab verdi:
  - Pioner, siqaret çəkəni görürsənsə, ona xalq düşməni kimi bax! Sadəcə blasterlə öldürməyin!
  Zəif korsalardan bəziləri öldü. Daha sonra öz ortaqları tərəfindən soyundular və bəzən hiperlazer bıçaqları ilə sakitcə kəsildilər. Yəni xaos tam gücü ilə hökm sürürdü. Binalar əsasən bütöv idi və buna görə də talançılıq geniş vüsət almışdı. Tezliklə dövlət ekipajları da qırğına qoşuldu. Hamı daha çox tutmaq istəyirdi . Bununla belə, hələ bitməmişdi. Çox gec, lakin Foxoron qüvvələri gəldi. İddialı qraf uzun müddət qazdı, amma yenə də hərəkətini bir yerə topladı.
  Və an, məlum oldu ki, onun üçün uğurlu oldu, gəmilərin çoxu bir araya toplaşaraq Codd-u məhv etdi. Beləliklə, marşal Fukilin sürprizi və onun tərəfində daha yaxşı mövqe tutması var idi.
  Valerka, şahzadənin lak ayaqqabıları kimi parıldayan dişlərini qıcıqlandıraraq hazırcavabcasına qeyd etdi:
  - Komandamız tayqadan tutmuş Britaniya dənizlərinə qədər ən güclüdür!
  - Və kainatın sonuna qədər! - Marinka əlavə etdi.
  İndi top tamamilə fərqli bir ssenari izlədi. Ağcaqanadlar yüz iyirmi beş mininci kilometr planetin səthinə sıxıldı. Bir çox quldurlar artıq o qədər işlənmişdi ki, onların ulduz gəmiləri planetdə dayanıb və güc sahələri sönüb, asan hədəfə çevrilib. Onlar orbitdən vurulub. Filibusters ləng cavab verdi. Yalnız Fukil hökumət qüvvələri daha ciddi müqavimət göstərdilər.
  -Burada buğumayaqlılar " flüoriklər " var. Başıma uçdular. Ehtiyatları qırğına gətirin və yenidən təşkil edin. - Fonura holoqramı çəkdi. - Bu planetdən uzaqlaş, niyə qurd kimi nəcisə ilişib qalmısan?
  Marinka şıltaqlıqla qeyd etdi:
  - Özünü qeyri-ciddi ifadə edir!
  Bu sözlərdən marşal hersoqda dəhşətli iştah yarandı. O, hələ nahar etməyib və çoxlu milyardlarla canlı fərdlərin öldüyünü görmək amansız aclığı oyadır. Fonura tırtıl olsa da, xüsusilə qanla bişmiş ətləri çox sevirdi.
  -Dərhal mənə çatdırın, acdım. - Hersoq qoltuqaltına toxundu.
  Valerka gülərək qeyd etdi:
  - Bu da döyüş zamanı özünü yemək istəyir! Uşaqlar, ondan nümunə götürməyin!
  Həmişə olduğu kimi, hazır robotlar ustanın dadını mükəmməl bilərək ona Vintus çəyirtkələri ilə bəzədilmiş və Suxartonun gəyirmə sousu səpilmiş qəhvəyi ləkəli bataqlıq yaşıl ət parçalarını şirəli, buxarda bişirirdilər. Bu heyvan begemot və gürzə qarışığıdır və nəhəng bitkilərlə qidalanır. Hər şey birlikdə çox dadlı idi və sözün əsl mənasında ağzınızda əriyirdi. Ağcaqanadların dörd dili aktiv şəkildə kömək etdi və üç sıra mavi, sarı və yaşıl dişlər qidaları aktiv şəkildə çeynədi. Bəzən ayrı-ayrı saplar dişlər arasında ilişib qalırdı və onları həll etmək üçün ağzını zəif liqus turşusu məhlulu ilə yaxalamaq lazım gəlirdi. Bunun ardınca azot və sulfat turşusu əlavə edilmiş xüsusi turşu əsaslı pivə gəldi. Qidalı, sağlamdır və ən əsası ağcaqanadların başına vurur.
  Marinka qışqırdı:
  - Qara dəliyə düşməyin!
  Fonura əylənərkən qalan generallar nəzarəti ələ keçirdilər. İndi ulduz döyüşü başqa cür gedirdi. Codd ətrafındakı ərazini tanımaq çətin idi; Korsarlar və imasiyalar ümidsizcəsinə döyüşdülər, lakin o qədər də təsirli deyildi, güclənmiş fukollar isə güclə mübarizə aparırdılar. Ağır döyüş gəmiləri "Tuşat" xüsusilə qeyrətli idi, yüzlərlə, minlərlə silah və lazer var idi; Xüsusilə, kreyserlərin örtüyünü asanlıqla məhv edə bildilər. İndi onlar zombilər kimi şikəst yoldaşlarına yaxınlaşdılar. Mərmilərin izləri, ildırım lazerləri, bütün istiqamətlərdə uçan gövdələrin tüstülənən parçaları sözün həqiqi mənasında məkanı həddən artıq yüklədi. Tərəzi aydın və getdikcə Fukolların lehinə əyilmişdi. Lakin düşmən ehtiyatlarını tam tükəndirməmişdi. Və saysız-hesabsız ağcaqanad dəstələri yenidən hiperkosmosa uçdu . Və artropod gəmilərinə ağır bir ultra-plazma tornado düşdü. Bir dəfə onun qucağında, çox az adam sağ qalmağı bacardı. Budur ən son texnologiya ilə silahlanmış Fukols-un tipik bir ekipajı. Kapitan Folod əllərini cazibə qüvvəsinin sükanına qoydu , idarəetmə uşaq joystiği kimi çox sadə idi və fukollar uşaqlıqdan əvvəl oyunlarda, sonra isə nüfuzlu simulyatorlarda məşq edirdilər.
  Marinka qışqırdı:
  - Düz deyirsən, hiperfoton - qatar !
  Və sonra bir fəryad eşidildi:
  - Nə düşünürsən, Böyük? Belə bir şeydən sağ çıxa biləcəyikmi ? plazma öğütücüləri .
  -Hər zaman şans var, Fold. Əsas odur ki, ikiqat gənədən qaçın.
  -Bu lənətə gəlmiş plazma döyüş gəmiləri, onların yaxşı müdafiəsi və çoxlu silahları var, bizim kreyserimiz üçün praktiki olaraq toxunulmazdırlar.
  -Əgər son dərəcə yaxın məsafəyə çatsanız və boş məsafədən yaylım atəşi açsanız.
  -Bəli, belə olan halda özümüz də güllələnəcəyik. - Kapitanın birinci yoldaşı və ştatdankənar komissarı Grand, bütün toplarından şiddətli atəşlə darmadağın edilmiş Fukil donanmasını məhv edən bir qrup kosmik gəmiyə işarə etdi .
  Vatormorolaların vakuumda sıçradığı yerə vurarıq .
  Cavab olaraq cızıltı:
  -Bəs bu nə verəcək?
  -Biz böyük bir təchizat nəqliyyatını məhv edə bilərik. Və onlarsız bu planetdə mübarizə aparmaq çətin olacaq. Yeri gəlmişkən, minalanmışdır.
  -Fold budur, əgər belədirsə, indi onu yırtmağın vaxtıdır.
  Və həqiqətən də o anda partladı. Codd-un tutula bilməyəcəyinin aydın olduğunu və demək olar ki, bütün mülki əhalinin öldüyünü başa düşən Fuquils dərin termokvark minalarını partlatdılar. Qitələr bir anda çatladı və yanğın şəlaləsinə düşdü. Bütün səth yuxarı qalxdı, həddindən artıq isti qumla parçalandı. Bir sözlə, dünyanın sonu gəldi.
  Valerka qışqırdı:
  - Qara dəliyə düş!
  Bir neçə milyard quldur və hələ də evakuasiya edə bilməyən ağcaqanadlar dərhal yandırıldı. Onların yeganə təsəllisi demək olar ki, ağrısız ölmələri idi. Axı ağrı işıq sürətindən daha sürətli ötürülə bilməz və bu tip hiperplazma yüz on dəfə daha sürətlidir.
  - Elə bil bizi eşidən kimi, indi bu dünya uzun müddət istifadəyə yaramayacaq.
  - Nə istəyirsən , Böyük. Biz özümüz sağ qalmaq istərdik. - Folod zövqlə lənətləndi.
  -Bu, termokvark raketinin gücüdür. Bizdə də bir var, ona görə də nəqliyyatı yırtmaq üçün ondan istifadə edəcəyik.
  əks-raket haqqında ? Bu, bu silahın zəif tərəfidir;
  -Siz müdaxilə və Zet radiasiyasından istifadə edə bilərsiniz.
  - Heç bir şeydən yaxşı olsa da, çox kömək etmir.
  -Onda risk edək - bəxt igidlərə üstünlük verir .
  Bu savadlı pioner oğlan Valerka əlavə etməyi lazım bildi:
  - Həm də ağıllı!
  Onlar manevr etməyə davam edərək nəqliyyata yaxınlaşdılar. Kreyser balıq kimi dalırdı.
  - Hədəflə məsafə? - Fold soruşdu.
  - Beş yüz iyirmi altı simulyasiya .
  -Metaplazma iş rejimində olan mühərriklər. Hazırlıq yeddi qurankul . - Folod başından sürüşən dəbilqəni geri atdı. - Geri sayım başladı.
  son həddə qədər yüklənmiş gəmiyə sürətli yaxınlaşma başladı.
  - Gəlin vuraq!
  -Ehtiyatlı olun, sağ tərəfdə buraxılış meydançası var. Ola bilsin ki, bir neçə raket. Oh, onlar bizə tərəf uçurlar.
  raket əleyhinə manevr edirik .
  -İşləməyəcək. - Qrant pıçıldamağı bacardı.
  Ancaq bu dəfə lələk kimi yüngül kreyser ölümcül öpüşün altından məharətlə qaçaraq qaça bildi.
  - Budur və siz dediniz ki, vaxtımız olmayacaq. Ehtiyatlı olsanız hər şey mümkündür. "Folod partnyorunun yastı burnunu silkələdi.
  Marinka qeyd etdi:
  - Bu gülməlidi? Burada gülümsəmək günahdır!
  İndi yaxın idilər. Düşmənin silahları çox sıx atışırdı, sanki hiperplazmatik şəlalə tökülürdü. Amma dərhal aydın olur ki, yaylım atəşləri hədəfə deyil, səmavi xarakter daşıyır.
  - Raket nəzəri olaraq keçməlidir. Təbii ki, hansısa bədbəxt hadisə baş verməsə.
  Bir az tutuldular, arakəsmələr çatladı. Bu anda onlar atış məsafəsinə çatdılar.
  -Uca Allah köməyimiz olsun. - Başlanğıc düyməsini basdı. Bomba yerləri açıldı. Sonra üzdülər, iki gözəl - Fukil döyüş maşınının qüruru.
  Hiperfotik reaktivlər raketləri səpələdi və kosmik gəminin özü geriyə doğru hərəkət etdi və güc əlavə etdi.
  -Əgər partlasa, o zaman bizim üçün də yaxşı olmayacaq.
  Ağcaqanadların reaksiya verməyə belə vaxtı olmadı ki, iki raket qüvvə meydanlarından yan keçərək gövdəyə çırpıldı. Termokvark parıltısı bütün istiqamətlərdə görünməmiş bir güclə, buxarlanan silah və avadanlıqları vurdu. Bundan əlavə, ilk növbədə məhvedici tədarüklərin partlaması başladı. Beləliklə, partlayış ciddi idi. Nəhəng yandırıcı sunami yaxınlıqdakı ulduz gəmilərini səpələdi və qismən buxarlandı, lakin kreyser qaçmağı bacardı.
  -Bunun kimi! Biri bunun mümkün olmadığını söylədi! - Folod sevindi.
  -Niyə xoşbəxtsən? Hamımız döyüşü uduzduq. İndi isə ən yaxşı halda sağ qalmaq bizə qismət olacaq.
  -Bu kiçik deyil, çünki həyat dəyərli bir şeydir.
  Həqiqətən də, Foxoron qorxaq və orta dərəcədə ehtiyatlı idi. Döyüşün uduzduğunu və böyük üstünlüyün düşmənin tərəfində olduğunu görüb geri çəkilməyi əmr etdi. Fukillər mütəşəkkil şəkildə ayrı-ayrı qruplara ayrılaraq geri çəkildilər və eyni zamanda ümidsizcə çırpındılar.
  Əhəmiyyətli zərər görən ağcaqanadlar onları kifayət qədər aktiv şəkildə təqib etmədilər, görünür, pusqudan qorxdular. Əslində Foxoronun heç bir şeyi yox idi, lakin Firon bir neçə hiyləgər tələ qurmağa çalışdı. Xüsusilə, düşməni qara dəliyə sövq edib-etməmək. Ancaq ağcaqanadlar həyəcan vəziyyətində idi və mahir şəkildə yan keçmək üçün bütün cəhdləri dayandırdılar. Beləliklə, getdikcə iki armada arasındakı məsafə artdı və atışmalar dayandı. Sakitləşdi. Foxoron mərkəzi qərargaha təcili göndəriş yazdı. Orada düşmənin sayını və verdikləri itkiləri çox şişirdib. O, tələb etdi, daha doğrusu, göz yaşları içində möhkəmləndirməni istədi, məğlubiyyətin günahını Fironun üzərinə atmağa çalışdı .
  Marinka qışqırdı:
  - Həqiqətən, düşməni qıracaq!
  Firon da öz növbəsində Foxoronu gecikdiyinə görə məzəmmət etdi və ondan güclü sikur göndərməsini xahiş etdi. Hər iki komandir bir-birinə nifrət edirdi və tərəfdaşını bir qaşıq suda boğmağa və ya bir fotonda islatmağa hazır idi. Halbuki bu, onların işidir. Bu vaxt, ulduz gəmiləri təmir üçün yerləşdi. Onların çirkin, çuxurlu gövdələri hər tərəfdən təmir robotları ilə örtülmüşdü. Vakuum qaynağı parladı, lazerlər titrədi, çoxlu tentacles olan kiborqlar ehtiyat hissələri gətirdi. Üzünə bir sillə vuran meqa imperiya yaralarını yaladı. Qaynaqlanan parçalardan biri qığılcım açıb.
  . FƏSİL Љ 3
  Film, əlbəttə ki, möhtəşəm idi, xüsusi effektlərlə və nəhəng holoqramlara bənzəyirdi, ümumiyyətlə hiper demək olar .
  Marinka tweet etdi:
  - Əla, amma...
  Valerka başını tərpətdi:
  - Bəli, siqnal səslənir, mitinq nöqtəsinə getməyin vaxtı gəldi. Və həqiqətən tələsməlisən.
  Levka başını tərpətdi:
  - Bəli, bununla mübahisə edə bilməzsən!
  Slavka Tvitter hesabında yazıb:
  - Gəl uçaq!
  Və gələcəyin dörd döyüşçüsü Burevestnik düşərgəsi istiqamətində kosmosa atladılar.
  Pioner uşaqlar vakuumda işıq axını kimi qaçırdılar. Və onlar gənc Leninistlərin məskəninin tam yanında təcəssüm olundular. Düşərgə çox gözəl idi. Binalar çox işlənmiş formaları olan dəbdəbəli məbədləri xatırladırdı.
  Mərkəzdə isə göy qurşağının bütün rəngləri ilə parıldayan daş-qaşlarla bəzədilmiş Leninin heykəli var. Bu, yaxşı bir dağın ölçüsüdür. Bir neçə oğlan və qız havada fırlanırdı.
  Qırmızı qalstuklu uşaqlar fırlanır və ilmə çəkirdilər. Bütün bunlar son dərəcə gülməli görünürdü. Və bir dönüş və inqilab oldu.
  Marinka məmnun təbəssümlə qeyd etdi:
  - Bu, Vladimir İliçin bəxş etdiyi xoşbəxt uşaqlıqdır!
  Valerka razılaşaraq başını tərpətdi:
  - Lenin əsrlər əvvəl kommunizmin fenomenal nailiyyətlərini qabaqcadan görürdü!
  Levka gülümsədi, havada əyildi və cavab verdi:
  - Bəli, bu, həqiqətən çox gözəldir !
  Leninin heykəlinin üzərində qanadlarında ecazkar naxışları olan nəhəng bir kəpənək uçdu. Və çox gözəl görünürdü .
  Slavka şirin təbəssümlə qeyd etdi:
  - Bəli, hiperkvazardır!
  Marinka çılpaq ayaq barmaqlarını tıqqıldadıb cik-ciklədi:
  - Dünyada isti və qar var,
  Dünya həm kasıb, həm də varlı...
  İndi hər hansı bir yaradıcı -
  Ulduz gəmiləri sıralanır!
  bənövşəyidən narıncıya dəyişən gözləri ilə qırparaq Levka təsdiqlədi :
  - Bəli , biz ardıcıl olaraq təkcə ulduz gəmiləri tikmirik! Zaman gələcək və biz kainatları yaradacağıq!
  Robot qız peyda oldu, elə bil qutudakı jak sıçradı. O, zirvə kimi fırlandı və cıvıldadı:
  Ulduz gəmilərində dalğaların üstündən qaçırıq,
  Fotonlar müxtəlif istiqamətlərdə tələsir...
  Uşaqlar, sizə salam deyəcəyəm,
  Uşaq döyüşdə sərtləşəcək!
  Və ecazkar gözəlliyə malik olan qız oğlanlara göz vurdu və havada salto etdi.
  Uşaqların əhval-ruhiyyəsi kəskin yüksəldi. Və canavar balalarının dişləri kimi ağ və iti dişlərini göstərdilər.
  Sonra daha çox uşaq göründü. Saysız-hesabsız pioner dəstələri müxtəlif istiqamətlərdən sıçradı. Onlar əyildi, çevrildi və güldü. Ancaq sonra siqnal səslənir. Və beş yüzə yaxın oğlan bir anda sıraya düzüldü. İndi havada asılmış uşaqlar var. Qırmızı qalstuklar isə hər kəsin boynunda yaqut kimi parlayır. Və hətta forma eyni ağ-qırmızı-ağ rəngə çevrildi. Və əsasən yalın ayaqları, mavi sandallarla örtülmüşdür.
  Və uşaqlar diqqətdə dayandılar. Təntənəli himn səslənir:
  Azad respublikaların sarsılmaz birliyi,
  Bizi bir araya gətirən kobud güc deyil, pis qorxu idi...
  Və maariflənmiş insanların xoş niyyəti,
  Xəyallarda sülh, dostluq, işıq, ağıl və cəsarət!
  
  İndi planetin bütün xalqları birləşib,
  Biz əbədi qardaş və dostlarıq!
  Leninin ali adı ucalsın,
  Dünyanın bütün xalqları müqəddəs ailədir!
  Xor:
  Salam olsun azad Vətənimizə,
  Xalqlar dostluğu həmişə dayaqdır!
  Hüquqi güc, xalqın iradəsi,
  İnsan indi kainatı idarə edir!
    
  Biz bütün dünyada insanlar üçün kosmosa yol açdıq,
  Faşizm məhv edildi, tərəqqi ucaldı!
  Ulduzlar arasında möhtəşəm millər gəzirik,
  Sovet hakimiyyəti dövründə insan ruhu yüksəldi!
  Xor:
  Azad olan Vətənə şöhrət ,
  Xalqlar dostluğu həmişə dayaqdır!
  Hüquqi güc, xalqın iradəsi,
  İnsan indi kainatı idarə edir!
  
  Kainatda bundan güclü Vətən ruhu yoxdur ,
  Ağıllı olan hər kəs qəlbimizdən sonra qardaşdır!
  Biz Vətənə daha güclü xidmət edirik, daha doğrusu
  hipermatı yumruğuna götür !
  Xor:
  Azad olan Vətənə şöhrət,
  Xalqlar dostluğu həmişə dayaqdır!
  Hüquqi güc, xalqın iradəsi,
  İnsan indi kainatı idarə edir!
  
    
  Tanklarla, atəşlə Berlinə çatdılar,
  Ən azı bir çox gözəl insan öldü!
  Qırmızı bayraq işıq saçır, azadlıq verir,
  Və yaramaz sevginin gücü ilə cəhənnəmə atılır!
  Xor:
  Azad olan Vətənə şöhrət,
  Xalqlar dostluğu həmişə dayaqdır!
  Hüquqi güc, xalqın iradəsi,
  İnsan indi kainatı idarə edir!
  
  İnanın, biz Vətəni qoruyub genişləndirəcəyik,
  Gəlin sonsuz bir sevgi okeanı verək!
  böyük Məsihin bayrağı altında ,
  Qoy mənim nəslim gülüşlə əylənsin !
  Xor:
  Azad olan Vətənə şöhrət,
  Xalqlar dostluğu həmişə dayaqdır!
  Hüquqi güc, xalqın iradəsi,
  İnsan indi kainatı idarə edir!
  
  Kainata azadlıq kommunizmini gətiririk,
  Axı Lenin bizə yaratmaq üçün ağıl verib...
  Bütün kainatda insanlar birləşəcək,
  Tərəqqi xəyallarımızda düşüncələrimizi işıqlandırdı!
  Xor:
  Azad olan Vətənə şöhrət,
  Xalqlar dostluğu həmişə dayaqdır!
  Hüquqi güc, xalqın iradəsi,
  İnsan indi kainatı idarə edir!
  Belə bir mahnıdan sonra pionerlər təzim etdilər və gözəl bir qızın üzü göründü. Gənc və son dərəcə cazibədar idi. O gülümsədi və qeyd etdi:
  - Planetin sədri Svetlana Harpun, sizi salamlayıram, gənc leninçilər!
  Bundan sonra qızın üzünün bir böyük holoqramı beş yüz kiçikə bölündü. Və bu rəngli holoqramlar uşaqlara uçdu. Yeni dünyada zərif cinsin nümayəndələri güclü cinsdən on dəfə çox olsa da, bu düşərgədə oğlanların sayı təxminən iki dəfə çoxdur. Və qızın holoqramı onları alnından və dodaqlarından öpdü. Bu xoş idi və qızdan gözəl ətir iyi gəlirdi.
  Oğlanlar qeyri-ixtiyari qızardı, qızlar gülümsədi.
  Bundan sonra beş yüz holoqram yenidən bir oldu və qız sədr dedi:
  - Mənim kiçik qardaş və bacılarım! Kainatımızda sülh və nizam var, lakin hiperplazma aktiv saxlanılmalıdır. Ona görə də sizin üçün hərbi hazırlıq mövsümü elan edirəm.
  Müxtəlif növ oyunlar və döyüş təlimləri sizi ayaqlarınızda saxlamalıdır!
  Gənc pionerlər adi salamla əllərini qaldırıb qışqırdılar:
  - Mən Sovet İttifaqına xidmət edirəm! SSRİ-yə şöhrət!
  Və bir ağızdan əlavə etdilər:
  - Lenin və hiperplazma bizimlədir!
  Qız başını tərpətdi və davam etdi:
  - Bu arada yeyin. Kim yeyirsə, Lenin üçün yeyir!
  Və onun holoqramı yoxa çıxdı.
  Havada müxtəlif qablarla dolu büllur və almaz masalar peyda oldu. Uşaqların özləri də paltarlarında yenidən rəngarəng oldular. Oğlan və qızların əksəriyyəti ayaqyalın gəzməyə üstünlük verirdilər. Üstəlik, onların ayaq barmaqları çox çevikdir və çox məharətlə əyilir.
  Onlar qaşıq, çəngəl və bıçaq tuta bilsinlər.
  Valerka əyləşərək qaşıqla çınqılların içindəki qızıl dondurmanı sevinclə yığaraq qeyd etdi:
  - Sizcə, ən yaxın qalaktikada sivilizasiya bizə hücum edə bilər?
  Marinka çiyinlərini çəkdi və cavab verdi:
  - Şəxsən mən buna şübhə edirəm. Əgər texnoloji cəhətdən bu qədər inkişaf etmişlərsə, sadəcə olaraq kommunist sistemi olmalıdır. Amma kommunist dövlətləri bir-biri ilə vuruşmur.
  Slavka manqo, şokolad və püstə ilə çəyirtkə hibridinin qarışığını çeynəyərək gülümsədi və dedi:
  - Bir vaxtlar, yadımdadır, SSRİ ilə Çin arasında az qala müharibə baş verəcəkdi. Beləliklə, kommunizm fərqli ola bilər!
  Levka başını tərpətdi:
  - Və Pol Pot özünü kommunist adlandırırdı. Özü də nasistlərdən də betər öz xalqının soyqırımını törədib.
  Valerka uşaqlara göz vurdu:
  - Nasistlərlə döyüşmək istəyirsiniz? Bunu virtual reallıqda edə bilərik. Və hər şey sanki reallıqda olacaq! Reallığın tam illüziyası.
  Marinka güldü və qeyd etdi:
  - Maraqlı fikirdir, amma əvvəlcə daha müasir nəsə cəhd edək. Həmişə nasistlərlə vuruşmağa vaxtımız olacaq!
  Levka razılaşaraq başını tərpətdi:
  - Bu belədir. Böyük Vətən Müharibəsindən yüz illər keçdi və bu, artıq uzun bir tarixdir. Və hamı onun yanına axışır. Hətta pioner himni də bu barədədir!
  Slava təbəssümlə qeyd etdi:
  - Amma Vladimir Lenin daha qədimdir və o, əbədi diri kimi izzətlənir!
  Valerka əminliklə dedi:
  - Tezliklə ölüləri diriltməyi öyrənəcəklər. Alimlər artıq zamanın fərdi çayını kəşf ediblər. Əgər ölüm anına qədər oradan enib cəsədi oradan çıxarsanız, o, gələcəkdə bərpa olunacaq və insan yeni, inanılmaz güclə yaşayacaq!
  Levka güldü və oxudu:
  Uzun zamandan bəri ölümsüzlük,
  Bir adam axtarırdı, heyrətamiz bir hədəfə əsir,
  Qədimlərin dinlərində,
  Sonrakı dövrlərin ciddi elmlərində isə...
  Marinka başını tərpətdi və təsdiqlədi:
  - Bəli, belə bir şey var. Məhz buna görə xristianlıq bu qədər cəlbedici idi? O, insanlara ölümsüzlük və insanların demək olar ki, Tanrılarla bərabər olduğu sevincli ölümsüzlük vəd edirdi. Daha dəqiq desək, konkretlik olmadan.
  Pioner oğlan Valerka başını tərpətdi:
  - Düzdür! Beləliklə, hər bir insan özünü sevir. Burada İslamda cənnətə daha çox xüsusiyyətlər gətirdilər. Hərəmlər və saraylar yaratdılar. Amma sual olunur: əgər kişinin hərəmxanası varsa, onda qadın necə? Bəs bir kişi və bir sevimli qız kifayətdirsə?
  Slavka qeyd etdi:
  - Bəli, baxsanız, bu, müsbətdən çox mənfidir! Daha spesifiklik olanda intriqa öldürülür . Bəs vaxtı öldürməyi bilməyən birinə niyə əbədi həyata ehtiyac var?
  Levka qeyd etdi:
  - Biz demək olar ki, ölməzik. Hər halda biz qocalmırıq. Əgər belədirsə, bizi hələ çox yaxşı şeylər gözləyir.
  Valerka tweet etdi:
  Hələlik biz uşaqıq,
  Böyüməliyik, hələ də böyüməliyik...
  Yalnız göy, yalnız külək,
  Qarşıda yalnız sevinc var!
  Yalnız göy, yalnız külək,
  Qarşıda yalnız sevinc var!
  Marinka gülümsədi və təklif etdi:
  - Valerka ilə indi gedib maneələr zolağından keçəcəyik.
  Pioner oğlan razılıqla başını tərpətdi:
  - Əlbəttə! Bu gün səhərə qədər tətildir - gəlin fraerdən keçək !
  Uşaqlar bir-birinə göz vurdular.
  Hypermatrix-in virtual reallığına daldılar .
  Pioner əsgərlər dəbilqələrini taxdılar və ətrafdakı dünya birdən dəyişdi, dəhşətli holoqramlar hərəkət etməyə başladı.
  Valerka bunun uydurma olduğunu başa düşsə də , bir az qorxaqlıq hiss etdi. O bilirdi ki, maneəli kursu keçmək az-çox ciddi ordunun təsadüfi təlimi üçün xarakterikdir.
  Marinka ona pıçıldadı:
  - Utancaq olma, ortaq! Bu sadəcə sehrli elektronikadır.
  - Utancaq olduğum fikrini haradan aldınız? - Valerka Lagunov cəsarətli idi, amma dişləri xaincəsinə cingildədi.
  Və oğlanı təəccübləndirdi ki, o, əvvəllər belə oyunlar oynamayıb, Allah xatirinə. İndi o, iki yaşlı uşaq kimidir və sonra, yəqin ki, virtual oyunlarda oynayan kiçik uşaqlar o qədər də qorxmurlar.
  - Bu, xüsusi şüalanmadır, bizdə qorxu yaradır. Sanki biz yaşıl yeni başlayanlar deyil, təcrübəli döyüşçülər olduğumuzu unutmuşuq! Tərəfdaş pioner oğlanın əzələli sinəsini yumşaq bir şəkildə sığalladı. Gözləri yanırdı.
  Valerka isti cavab verdi:
  - Həqiqətən, bir gün belə döyüşmədim, amma bütün həyatım boyu məşq etdim!
  Bülbül kimi fit çaldı.
  Əvvəlcə bütün silahlardan onlara yalnız kiçik, möhkəm lazer xəncəri verildi.
  Hətta o qədər də ciddi görünmürdü. Düzdür, yüngül idi və bir az da uzada bilərdi. Birinci düşmən dimdiyi qabığından çıxan tikanlı ilbizlərə bənzəyirdi. İlkin yol bəzi yerlərdə sürüşkən, fırlanan səth boyunca idi. Buna görə də, düşmənin hücumundan yayınan Valerka az qala yıxılacaqdı. Dostu böcəyi vurdu, onu iki yerə böldü və parçaları düşdü.
  - Xəncərlə işlə! - Marinka qışqırdı. "Onlar görünmək istədikləri qədər qorxulu deyillər."
  - Diqqət etdim! - Valerka dedi. - Bədəndə qəribə bir şey olsa da. Sanki sinir ucları donmuşdu!
  Pioner döyüşçü çığırdı:
  - Görəcəksən, vur! Bütün " defrost " budur !
  Virtual canavarlar, bəziləri insana bənzəyir, digərləri çoxlu çadırları ilə onlara hücum etdi. Bu dəfə Valerka ehtiyatda idi. Əks zərbə ən yaxın düşməni silkələdi. Növbəti öldürdüyü kişi hermafrodit idi. Mən belə bir qəddarlığa qətiyyən yazığım gəlmir. Amma qılınclı kalamarın bənzərliyi az qala başını uçurdu.
  Qılıncla tutulandan sonra bədənim ağrımağa başladı.
  - İyrəncdir, məni incitdi! - Valerka söydü. "Bu qədər yöndəmsiz olduğumu düşünmürdüm."
  - Heç virtual canavarlarla döyüşmüsünüz? - Marinka soruşdu.
  - Ananas meymunu ilə! O, məni təqib etdi və mən az qala öləcəkdim. Baxmayaraq ki, bəzi ekssentriklər var ki, bütün meymunlar mehribandır və insanları onun qardaşı olduqları üçün sevirlər.
  - Rəqiblərimiz nə yaxşı, nə də şərdir. Piratların üzdüyü dəniz kimi biganədirlər.
  - Çox güman ki, vakuum. Dəniz isti və mülayimdir. - Pioner oğlana banan və pələng qarışığı, dişləri əvəzinə raketlər vurdu və onun üzərinə atıldı. - Bu maneə kurslarında başımda qara dəlik var. Düzdür, indi bədəndə pis bir şey baş verir.
  Pioner döyüşçü çığırdı:
  - Düzünü desəm, mən də qorxuram və pulsar əleyhinəyəm!
  Oğlan və qız hərəkətə davam etdilər. Əvvəlcə canavarlar o qədər də sürətli deyildilər, bu da işi asanlaşdırdı. Ancaq Valerka və Marinka boşalmalara bir qədər tutuldular. Daha da pisləşdi, çünki canavarlar od püskürməyə başladılar. Valerkanın mədəsi yandı və o, əsl ağrı hiss etdi.
  - Bu, mənim bağırsaqlarımı çevirmək istəyimə səbəb olur! - Dedi.
  - Və mənim üçün asan deyil! - Qız sağ, az qala çılpaq döşünü göstərdi. Ondan qan damırdı. Yenə Valerkaya tüpürdülər, pioner oğlan gecikdi, çiyninə dəydi , açıq-aydın sümükləri qırıldı. Adi insanın sümükləri qırılanda isə o qədər ağrıyır ki, şokdan ölə bilərsən. Terminator oğlan adi bir insan olmasa da, bu an özünü yersiz hiss edirdi. O, qabiliyyətlərini iflic edən xüsusi, son dərəcə zərərli dalğalar hiss edirdi.
  - Özümü pis hiss edirəm! - Valerka huşunu itirdi. Qız onun gözəl, hamar üzünü peşəkar bir hərəkətlə ovuşdurdu.
  - Qara dəliyə dalma, əziz cəngavər. Şüur geri döndü, amma onunla birlikdə ağrı. Valerka inlədi, zəiflik onu boğdu:
  - Daha getməyəcəyəm.
  Pioner qışqırdı:
  - Nəmlənməyin! Burada ilk yardım dəsti var.
  Doğrudan da, maneə kursu kompüter oyunu kimi idi. Ani regenerasiyaya səbəb olan əlavə həyatlar və ən əsası enerji var. Bəli, çətin idi, amma uşaqlar öyrəndilər.
  - Əsas geri çəkilməmək və təslim olmamaqdır! - Marinka dedi. O da rahat deyildi, hərdən səhv edir, ağrılı zərbələr alırdı. Sonra cütlük buna öyrəşdi və daha ahəngdar davranmağa başladı. Növbəti mərhələdə onlar havada üzən göbələklərin üzərinə tullanmalı, uçan bıçaqlardan yayınmalı, tikanlı məftillərin üstündən sürünməli idilər. Döyüş getdikcə şiddətləndi və rəqiblər getdikcə daha sürətlə hərəkət etdilər. Düzdür, ələ keçirilən silahlardan virtual da istifadə etmək mümkün oldu, lakin xassələrində əsl ölüm daşıyıcılarına çox bənzəyir.
  Valerka, xüsusən də çox lüləli vibrothrower sınaqdan keçirdi ! Kosmosda kiçik çatlar əmələ gətirdi. Düzdür, üç atışdan sonra o, dağıldı, lakin bir neçə rəqibini biçdi.
  "Pis deyil!" dedi oğlan.
  plazma başlatma cihazı almağa çalışın ! - Marinka məsləhət gördü - Bu, daha təsirli olacaq.
  Döyüşçü oğlan qeyd etdi:
  - Yaxşı, bu da pis fikir deyil. Bəs o harada?
  Pioner qız qışqırdı:
  - Bu o qədər kiçik borudur ki, pioner buynuzunu xatırladır. Ona üfürün və hiperplazmik şəlalənin sürətli uçuşunu görəcəksiniz .
  Oğlan yaylım atəşindən çətinliklə yayındı, qırılmış səthlə bir az süründü və buğanı götürdü. Vuruldu.
  Baloncuklar ehtiyatla sıçrayaraq əyri bir xətt boyunca düşdü. Onların vurduqları məxluqlar partladı.
  - Nə! Pis deyil! - Marinka dedi. - Sadəcə onu aşağıya vurun ki, daha az baloncuk səmaya uçsun.
  Pioner Oğlan cıvıldadı:
  - Əlimdən gələni edirəm!
  Gənc döyüşçü dedi:
  - Çalışın və təəccüblənməyin!
  Pioner qız da güclü silah götürdü və ondan istifadə edərək, əyilməz güc nümayiş etdirdi.
  Döyüş getdikcə daha maraqlı oldu. Burada onlar əvvəlcə ayaqlarının altından su axdığı, sonra isə dəhşətli dərəcədə sürüşkən maye heliumun axdığı, yuxarıdan və aşağıdan güclü lazerlərin atıldığı, məhvedici qumbaraların partladığı bir planetdə döyüşürlər.
  Valerka bir anda iki əli ilə cavab atəşi açdı və hətta simit rəqsi etdi.
  O, bir neçə dəfə sol ayağını kəsərək tutulub. Partnyorum sayəsində o, mənə həyat qurtaran ilk yardım dəstini götürməyə kömək etdi. Ayaq böyüdü.
  - Sən gözəlsən, Marinka.
  Döyüşçü nifrətlə xoruldadı:
  - Sən zəifsən, Valerka. Körpələr belə vəhşi ağrılara dözür, siz isə inildəyirdiniz!
  Pioner oğlan özü deyildi, onu nəsə narahat edirdi :
  - Hazırda mən hər şeyi daha kəskin şəkildə qəbul edirəm!
  Daha bir sıra canavarları yerə qoyan Marinka dedi:
  - Hər halda səbirli olun!
  Leninist oğlan ah çəkdi, danışmaq inanılmaz dərəcədə çətinləşdi:
  - Gərək, mən kişiyəm!
  - Budur, adam! - Bir anlıq dodaqları bağlandı. Valerka bir gənc qadının öpüşünün ballı şirinliyini hiss etdi.
  Pionerin başı fırlanmağa başladı və o, az qala huşunu itirəcək, hırıldayaraq:
  - ilahə!
  - Lüsifer! - qız cavab verdi.
  Daha sonra güclü küləklərlə daim dəyişən atmosferə girdilər. Ya öndən üfürür, ya da əksinə, arxadan sıxılır. Düşmənlər isə daim dəyişir, gah arı kimi uçur , gah da əksinə, zəhərli ilan kimi sürünürlər. Amma daim mübarizə aparmalı, bir platformadan digərinə tullanmalı, hətta süni milçəkləri və kərtənkələləri ayaqlarından tutmalı, onların köməyi ilə tələlərdən uçmalısan. Bəzi nümunələr, xüsusən də kəpənək-çiçək hibridləri heyrətamiz dərəcədə gözəldir. Məstedici qoxu ilə göy qurşağının bütün rəngləri ilə parıldayan cırcırama və lalə qarışığı. Kvazar ! Çılpaq ağızlar arxadan elektron siçan tələləri kimi tıqqıldayır, metr uzunluğunda dişlər şimşək çaxır. Daha böyük, beş metrlik və hətta on metrlik dişlər də var. Valerka onların yanından sürüşüb keçə bildi. Tank və əqrəbin hibridi olan canavarlardan biri gurultu ilə partladı, yandırıcı konfetləri səpdi.
  - Şəkil çəkmirik ! Kvarklar tutulmur. - cəsur döyüşçü oxudu.
  Bir daha oğlan məhv flaşlarından zərər alır. İndi isə qız daha da pisdir, ayağını yenə qoparıblar. Lakin o, geri çəkilməyi düşünmədən məharətlə bir əzaya tullanır. Bununla belə, getmək üçün heç bir yer yoxdur.
  - Bizim bir yolumuz var, ya sağ qalmaq, ya da ölmək! - Marinka bir qədər bayağı pafosla dedi.
  Gənc pioner təsdiqlədi:
  - Və yalnız birlikdə! Bir cüt yanan ürək buzlu efirdə parlayanda qara dəlik daha parlaq olur!
  İnanılmaz səylər, qeyri-insani gərginlik bahasına bədənlərində yaşayış yeri qalmasa da, bunun öhdəsindən gələ bildilər.
  Növbəti mərhələ səhradır, vəhşicəsinə əmilən yaşıl qumla, bir saniyə dayanmaq mümkün deyil, ayaqların ilişib qalır və hələ də vurub bıçaqlamaq lazımdır. Burada maskalı, bəziləri zirehli silahlılar onlara qarşı döyüşür. Döyüşçülərin müxtəlif növləri var, kaktus, böcək və açar ilə bir əqrəbin həm insanları, həm də hibridləri var. Qraviolet təyyarələri uçur , onlardan gizlənə bilməzsən, gizlənə bilməzsən, lazer şüaları qumu səpələyəcək. Bədənə dəyəndə cəhənnəm ağrıları olur, içi sanki rulonla sıxılır və qızdırılan yağla doldurulur. Tetraletlər suya dalırlar, çoxlu qızdırılan göz yuvaları olan iyrənc kəllələr şəklində bombalar atırlar və məhv olmaq üçün susuzluqlarında qəzəbli şüalar saçırlar!
  Lakin Valerka itirilməyib. O, çayların arasından keçərək bir növ rəqs edir.
  Marinka hətta zarafat da etdi:
  - Rus fiti, qanadlar yanınızda uçur!
  Valerka qaldırdı:
  - Komandir alaylarımızı sıra ilə düzdü!
  Oğlan və qız birlikdə "şəlalə reaktivi" texnikasından istifadə edərək, düşmənləri sulu bağlamalara qoyub qayçı ilə vurdular. Çoxlu müxtəlif canlılar parçalanır , əzilir və ya alovlanır. Bu, komediyadan məhrum olmayan heyrətamiz bir qroteskdir, xüsusən də uçurtma və balta şəklində olan tetralet vurduqda qızıl, firuzəyi ləkəli tırtılların axan axınına çevrildikdə:
  - Atıcılıq edəndə, ayaq barmaqlarının üstündə dur, hərəkətliliyin daha çox olacaq. - Marinka təklif etdi.
  Valerka avtomatik olaraq fərq etdi:
  - Daha az sabitlik.
  - Necə deyərlər, dinamika həmişə statikdən güclüdür!
  Qız sözlərini təsdiqləmək üçün çəlləkləri olan qalay qutusuna bənzəyən tələsik strukturu şüa ilə kəsdi. Parçalara parçalandı və düşdü, parçalandı. Artıq uçuşda məğlub edilmiş hədəfin parçaları bənövşəyi hibridlər sürüsünə çevrildi: bumblebees və şimpanze. Bu qəribə canlılar bir-biri ilə vuruşur, hər an kiçikləşir, virtual döyüş atmosferində əriyirdi :
  - Yaxşı, necə? Quasar ? - Marinka qaşlarını toxuyaraq soruşdu.
  - Çox gözəl, ən əsası, layiqli! - Valerka fərq etdi. - Lazerlər və plazma arasında yaşamaq gözəldir! Və planetin partladığını eşidin!
  Qız güldü:
  - Və mənimlə döyüşdə orgazm yaşayın! Və gəzintiyə çıxın və ürəyinizcə əylənin! Yaxşı, kişilərdə belə bir yumor hissini yüksək qiymətləndirirəm.
  Pioner terminatoru Valerka növbəti hədiyyəni oynaq şəkildə məhv etdi. O, poladla örtülmüş loga bənzəyirdi. Dərhal partlamadı; daha bir neçə ittiham tələb olundu. Öz növbəsində, caynaqlı qarmaqlardan çıxan şüalar gənc Leninistin əlini qırdı.
  - Bu, kosmosun uçurumudur ! - qıcıqla qışqırdı. - Belə bir şey düşünməliyik.
  Marinka, sanki istehza ilə dedi :
  - Nə haqqında danışırsan?
  Üzümə kərpiclə vur . - Bir əl işləmir. - Valerka qeyd etdi. - Oh, mənim super ətim haradadır ?
  tezliklə daha çox yenilənən canlı bədənlər olacaq ."
  Məlum oldu ki, o, yanılmayıb. Ancaq dərman kifayət etmədi, əl sağaldı, lakin çoxsaylı kəsiklər və ağrılar qaldı.
  Növbəti dəfə vulkan püskürəndə düşmənin döyüş kiborqlarına atəş edərək inanılmaz sürətlə zirvəyə qalxmalısan. Kiborqlar isə sadəcə olaraq ədəbsiz dərəcədə iddialıdırlar: qədim Hollivud terminatorlarının hibridləri və kosmik təkamülün müasir yaradıcılığı, ultra-diaktiv tankozavrlar . Gənc Leninist Valerka ( adətən onun üçün xarakterik deyil) artıq ölümcül yorğun idi, canavarlar və ətrafdakı düşmən mühit onun gözünün önündə canlanırdı və bütün bunların sonu görünmürdü. Marinka da yıxılmağa və axsamağa başladı:
  - Oğlum, sənin üçün nə qədər çətindir!
  Gənc pioner çaşqınlıqla cavab verdi:
  - Və sən, görürəm, çökməyə doğru sürüşürsən!
  Pioner dedi:
  - Çoxdandır ki, belə məşq etmirəm. Ümumiyyətlə, biz qalib kommunizmin sülhsevər sovet imperiyasıyıq və biz heç kimə hücum etmək fikrində deyilik, daha doğrusu, getmirdik, amma hər bir fərd hərbi hazırlıq yolu keçir. Axı bu zarafat deyil, min ildən artıqdır ki, müharibə gedir! Beləliklə, özünüzü keçin, hər halda, heç vaxt bilmirsiniz! Əlbəttə ki, mən real deyiləm, amma yeddi virtual ilimi neytron ulduzunun səthində kibernetik oyunda keçirdim!
  Valerka qışqırdı:
  - Vay, yeddi il çox şeydir!
  Qız qətiyyətlə cavab verdi:
  - Yaxşı, birincisi, biz indi demək olar ki, qeyri-müəyyən müddətə yaşayırıq, ikincisi, neytron ulduzunda o, kifayət qədər rahatdır, tam zövq və əyləncə sənayesidir. Çox güman ki, bu əyləncəli bir əyləncədir. Cazibə qüvvəsi zərərsizləşdirilir. Kvazar oğlansan ?
  super sevinc yoxdur ! - Yorğun bir Valerka diqqətimi çəkdi.
  - Sizi qəsdən itələyirlər ki, heç olmasa orduda xidmətlə bağlı nəsə başa düşəsiniz. Heç bir məşqiniz yoxdur, yoxsa sadəcə zəifsiniz ? - Marinka canavarlara çılğınlıqla atəş açmağı dayandırmadan soruşdu.
  Valerka, geri çəkilən və bəzən sındıran ( sonuncu daha da çətindir), nəfəsini çətinliklə tutaraq dedi:
  - Keçmişdə də vaxt olub ki, rus ordusu tamamilə peşəkar idi. Orada pul qarşılığında könüllülər xidmət edir və onlar müxtəlif ölkələrdən cəlb olunublar.
  - Yəni muzdlular. - Marinka yekunlaşdırdı. - Amma onlar etibarlı deyillər və daha çox ödəyənin tərəfinə keçə bilərlər.
  Valerka, ziyilli cırcırama şəklində başqa bir çirkin əsgəri kəsərək kədərlə ah çəkdi:
  - Belə bir şey istisna deyil. Amma yenə də muzdluların əksəriyyəti vətəndaşlığı olan ruslardır. Bu o deməkdir ki, onlar Vətənə xəyanət etməyəcəklər. Və sənə xəyanət etmədilər!
  Döyüşçü barmaqları ilə şüa tapançasını göstərdi və makaka ilə kivi arasındakı xaçı əzdi:
  - Böyük müharibə olarsa, keçmişdə hərbi xidmətə çağırışla bağlı problemlər olurdu.
  Qoriniç ilanının hibridindən və kaktus milçəyindən üç başını təmizləyən pioner oğlan ( onun biceps nahiyəsinə iynələrlə çox ağrılı şəkildə vurdular) sızladı?
  - Onlar yarana bilərdi və yarandı! Lakin SSRİ ordusu yenə də bütün müharibələrdə qalib gəldi. NATO məğlub oldu, Çin məğlub oldu, hətta ABŞ kimi bir canavar da ram edildi.
  Qız dilindən istifadə edərək emitentdən atəş açaraq axmaq gözlər etdi:
  - Onların çağırış ordusu varmı?
  Oğlan hibrid üç təkərli və kalamarın bağırsaqlarını çıxararaq etiraz etdi:
  - Yox! Həm də mülki işçi. Bu onun gücü və zəifliyidir. Bununla belə, düşmən qoşunları yaxşı təlim keçmişdir, xüsusən də ABŞ iki yüzdən az əsgər itirərək bir milyon yarım İraq ordusunu məğlub etdi. Razılaşın, təsirli bir uğur.
  - Düzdü, pis deyil! - Marinka özüyeriyən silahı udmuş böyük bir böcəyi əzərək qırıcıya zərbə endirdi. O, parça-parça oldu. - Amma bizim xeyrimizə olan itki nisbətimiz daha kəskin idi.
  - Yaxşı, texnoloji səviyyədən asılıdır! - pioner oğlan kəsilmiş alnından axan qanı yaladı.
  - Əlbəttə, asılıdır! Hərbi sahədə hər bir kəşf qələbə anını yaxınlaşdırır!
  Marinka oxumağa başladı, səsi yeni idarəolunmaz qüvvələri oyadır:
  Elfia, sən mənim vətənimsən,
  Mən həmişə sadiq, sadiq olacağam!
  Yay yanır, buzlu soyuq ,
  Axın sərindir, su axır!
  
  Mənim seçdiyim qardan, təbaşirdən ağdır,
  Şəffaf dodaqlarına şərab gətirdi!
  Ruh güclüdür, amma bədən o qədər gücsüzdür ki,
  Yaralardan əziyyət çəkməyə məhkumdur !
  
  Kosmik efirdə sülh yoxdur,
  Döyüş gurultulu gedir və siz sözləri ayırd edə bilmirsiniz!
  Dəlilik bütün dünyada baş verir
  Və yenə günahsız qan töküldü!
  
  Məbədlər bizi gurultulu zənglə yola salır,
  Külək sanki dondu, izdihamın gurultusu söndü!
  Və ilk övladı mənim inilti ilə doğuldu,
  Utancaq bir misranı nəsillərə həsr edəcəm!
  
  Və oğul vətəninə xidmət edəcək,
  Bütün düşmənləri polad qılıncla məğlub et!
  Və Elfie bayrağı əyilməyəcək,
  Döyüşdə bütün düşmənləri məğlub edəcəyik!
  
  Vətən və qayalar və palıd bağları,
  Və uşaqların gülüşü, meşədə bülbülün trilləri!
  Onlar şöhrət naminə yox, Vətən uğrunda döyüşüblər,
  Qoy siz və mən xoşbəxtlik içində yaşayaq!
  O işini bitirəndə onların qarşısına bütöv bir cəsəd ordusu çıxdı. O, Pikassonun beynini hiperplazma okeanı ilə doldurduqdan sonra onun təxəyyülünün yaratdığı məhsullardan xırdalanmış ət salatına bənzəyirdi. Qız nəfəsini çətinliklə çəkərək soruşdu:
  - Mənimlə razısan, Valerka?
  Gənc leninçi əminliklə cavab verdi:
  - Mən Vətənimi səndən az sevmirəm. - İnan mənə, Mirabela.
  Döyüşçü ağcaqanad və begemotun hibridini yıxaraq düzəldib:
  - Mən Mirabela yox, Marinkayam.
  - Bağışlayın, səhv etdim. - Dəhşətli yorğunluq. - pioner oğlan yırğalandı. - Bir seriyada bu, onlarla nəhəng kainatı yaradan, sonra bütün üstünlüklərdən könüllü olaraq imtina edən və köləliyə satılan kvazi ilahənin adı idi!
  - Bu radiasiya təzyiqidir. Əslində o qədər də pis deyil. - Pioner döyüşçü iki dil göstərdi. - Qul və ilahə, o qədər super ulduz qafiyələnirlər !
  Və bu səviyyə geridə qalıb. Baxmayaraq ki, çoxlu qan töküldü.
  Növbəti mərhələdə, qədim tanrılar şəklində təxminən yonulmuş virtual daşlar oğlan və qızın üzərinə düşməyə başlayanda, bir neçə ağır zərbə demək olar ki, hər ikisini bitirdi. Valerkanın sümükləri köhnə elastikliyini itirdi, dözülməz ağrıya səbəb oldu; Marinka da son dərəcə yorğun idi və həddindən artıq səylə dayanmışdı .
  - Yalan danışırsınız! Siz rus xalqının iradəsini qıra bilməzsiniz!
  Valerka gücünü itirərək hırıldadı:
  - Qeyri-insani şücaət bizim milləti başqa millətlərdən fərqləndirir!
  Pioner oğlanla pioner qız bir-birini ruhlandırırdılar. Təslim olmaq və ya dağılmaq barədə düşünmürdülər.
  - İradəmiz yumruğumuzdadır! - Valerka onun sözünü kəsdi.
  Marinka əlavə etdi:
  şüa atıcının tətiyini tutan şəhadət barmağıdır - onun zəifliyi intihardır!
  Nəhayət, sonda bir neçə gənc döyüşçünü əlbəyaxa döyüş gözləyirdi, ən dəhşətli canavar sona hazırlandı. Canavar uzaqdan görünür, Marinka pıçıldayır.
  "Cütlükdə hərəkət etməyimiz daha yaxşıdır." Virtual yeraltı dünyasının bu məxluqunun hücumlarını dəf etmək.
  Valerka razılaşdı:
  - Yalnız bundan sonra şansımız olacaq.
  əlində qravionik-nuklon qılıncları tutan, çox plazma ilə qarışdırılmış maye metallardan yaradılmışdır . Hər bir əza özünəməxsus şəkildə dəhşətlidir: biri ziyillərlə, digəri xoralarla, üçüncüsü tikanlarla, dördüncüsü qırıqlarla, beşincisi qırıq brilyantlarla və s. hücum eyni vaxtda yuxarıdan, yandan və aşağıdan gəlir . Həm də üçölçülü məkanda deyil, birdən on səkkiz ölçüdə! Bu, yüzlərlə eyni vaxtda əks və eyni zamanda oxşar hücum təyyarələri deməkdir. Döyüşməyə çətinliklə vaxtınız var və əlinizi kəsməyi bacarsanız belə, dərhal yenisi böyüyür .
  - Cüt-cüt hərəkət edin!
  Gənc Leninist qışqırır:
  - Lənət foton !
  multiplazmanı idarə edən bütün çoxvektorlu ölçülərin konsentrasiyasına girməyə çalışır . Onlar on səkkiz ölçülü məkanın gülünü tutmaqla uğur qazanırlar . Metalın hər tərəfə yayıldığını , minlərlə civə bənzər topları görə bilərsiniz .
  Marinka qışqırır:
  - Kvazar həddən artıq fotonlaşdırılmışdır ! Hiperplazma !
  Amma canavar Feniks quşu kimi qəfildən canlanır və bərpa olunur.
  Valerka və Marinka ölməz canavarın ətrafında dövrə vurdular. Onlar artıq tükənmişdilər və düşmən onlara təzyiq etməkdə davam edirdi. Bir hidra kimi: bir baş kəsilmək əvəzinə, iki böyüdü! Sınayın, qazanın!
  İnanılmaz gərginlikdən qopan bir səslə başqa bir kəsik alan oğlan təklif etdi:
  - Düşməni məğlub etməyin bir yolu həmişə olmalıdır! Buna görə də bu maneəli kursdur, kimsə əmindir ki, onu keçib dəfnə qazanacaq!
  Qız nəfəssiz cavab verdi:
  - Əlbəttə, qalib gəlməyin bir yolu var! Təcrübə sizə nə deyir?
  Valerka qan damcılarını tökərək pıçıldadı:
  - Bu canavar robotdur! Siz onun idarəetmə panelini tapıb söndürməlisiniz! Hiperfraksiya ölçülərində olan bir kvazar yüksükdə boğula bilər.
  Marinka ümid hiss etdi:
  - Bəs o haradadır?
  - Çox uzaqda deyil, amma ən aydın yerdə deyil! - Valerka son gücünü yaralarından itirərək cavab verdi!
  Marinka ondan bir az təzə idi:
  - Qoy səni əhatə edim, sən də bu bədnam idarəetmə panelini axtar!
  - Çalışacağam! "Gənc Leninistin sağ gözü artıq heç nə görə bilmirdi, sol gözü isə çəhrayı dumanla örtülmüşdü və gənc döyüşçü sırf intuitiv şəkildə idarə olunurdu.
  Virtual canavar inanılmaz güclə qıza hücum etdi və onun bir neçə kəsilməsinə səbəb oldu. Marinka cəsarətlə geri çəkildi, çiynində təsirli bir yara açıldı. Qızın ayaqları, daha doğrusu sağ qalan yeganə ayaqları titrəyirdi, amma o, canavarın əzalarından birini kəsə bildi!
  - Xeyr, sən məni belə asanlıqla qəbul etməyəcəksən! - Pioner döyüşçü super heyvanın göz cərgələrini nişan alaraq yıxılmış dişini tüpürdü .
  Canavar mırıldandı:
  - Yeraltı dünyasının alovları sizi gözləyir!
  Marinka zərbələri dəf etsə də, ayağına zərbə vura bilməyib. Çəkmə parçalandı, zərif, əzələli bir ayağı ortaya çıxdı. Hiperplazma axını ilə barmaqlar yanıb.
  - Budur qara dəlik ! - Qız cavab verdi - Mənə belə edirsən super canavar - antiqəhrəman! Ancaq qəribə , sıfır, sıfır, yeddini tamamilə öldürmək mənim üçün asan deyil !
  Canavarın qolları uzadıldı və o, Valerkaya çatmağa çalışdı. Oğlan təpik atdı , amma ciddi şəkildə böyrünə dəydi. Qan yenidən axdı, qeyri-bərabər səthdə ləkələr buraxdı. Ağrıya qalib gələn Valerka salto etdi, əlləri üzərində getdi, sonra başqa bir zərbə etdi.
  - Mən sənə Kuzkanın anasını göstərəcəyəm! Çernodırnik ! - Oğlan daha hündürə vurmağa çalışaraq divara çırpıldı.
  Ölçüsü artmağa davam edən canavar iki cəbhədə hücuma keçdi.
  Marinka fırlandı və tullandı, çılpaq ayaqlarını yandırdı; Gözəl qız güclü, lakin çoxdankı əzab çəkdi. O, tullanaraq elektron məxluqu yalın ayağı ilə təpiklədi, lakin dərhal geri zərbə aldı, üç barmağını itirdi və ayağını yaraladı.
  Marinka qışqırdı:
  - Anti-dünyanın dəhşəti!
  Canavar istehza ilə istehza ilə dedi:
  - Hiper-yeraltı dünyasında belə oxumayacaqsan!
  Qız geri çəkilməyə məcbur olub. Onun üçün getdikcə çətinləşirdi. Valerka da bunu başa düşdü, başqa bir hücumdan sonra virtual canavar oğlanın ayağını dizindən kəsdi.
  Pioner oğlan inildədi:
  - Oh, bu dözülməzdir !
  - Güclü ol və iradəni topla! - Marinka məsləhət gördü. Qılıncın bıçağı gözəlin sinəsinə dəyib, məmə ucunu kəsib. Qız çılpaq, qanlı dabanlarını ört-basdır edərək geriyə fırladı. Bundan sonra o, qəzəblə söydü:
  - Qadınları belə sığallayırsan!
  Elektron məxluq cavab verdi:
  - Mən sadəcə çirkin qızları qucaqlayıb qucaqlamaq istəyirəm! Mən onların barmaqlarını qırıb kiçik parçalara ayırmaq istəyirəm!
  "Səni zolaqlara doğrayacağam və keçiləri uzadacağam!" deyə qışqırdı. Qız bunu çəkic zərbəsi kimi aldı. Bir ayaq sındı və bir seğirme parçası uçdu.
  Valerka əlini itirdi, sadəcə fanatdan istifadə edərək onu kəsdilər:
  - Budur fakallioimitator ! - pioner oğlan söydü. - Məni tapdalamaq istəyirsən!
  Canavar şiddətlə and içdi:
  - Sizə çətin olacaq, vakuum kvarkları!
  -Səhv edirsən, ey cəsəd alçaq !
  Pioner oğlan üçün çox çətin idi, ayaqları yol verdi. Artıq dayanmağa gücü yox idi, amma Valerka döyüşdü. O, növbəti hücumu dəf etdi, düşmənin əzasını kəsdi, amma dərhal, hətta anı dərk etmək çətinləşdi, böyüdü!
  Məxluq qışqırdı:
  - Nə, ağrıyır?
  - Belə də! - Pioner oğlan bir ovuc dişini tüpürdü, yanaq sümüyü kəsildi.
  - Daha da pis olacaq!
  Qızın üzərinə hücum gəldi, o, geri çəkildi və məharətlə rəqibini kəsdi. Zəhərli qəhvəyi qan tüpürdü, amma daha da dəhşətli oldu:
  - Nə gözəllik ? Siz onu bir nikeldə alacaqsınız!
  - Güclü bir əsgərin yumruğu ilə qarşılaşacaqsınız! - pioner qız ləyaqətlə cavab verdi.
  Növbəti zərbə və onun əli kəsildi. Marinka yol verdi və geri atıldı. O, qanaxırdı. Valerka başqa bir "hədiyyə" aldı; Uşaq inlədi və yayınmağa çalışdı , lakin ucu adi insanların sağ böyrəyinin olduğu yeri deşdi.
  Valerka əzasını vurdu, onu bir az kəsə bildi, maye metaldan hazırlanmış ət daha güclü oldu. Pioner oğlan geri çəkildi və onu dəf etməyə çalışdı, lakin bir anda onlarla bıçaq və xəncər ona uçdu. Onlardan biri oğlanın ürəyini deşdi, Valerka səndələdi və yıxılmağa başladı.
  Marinkanın ümidsiz səyi onu dərhal ölümdən xilas etdi. Oğlan yeni zədə aldı, demək olar ki, yarıya bölündü və qız ikinci döşünü itirdi, ürəyi də deşildi. Marinka qan içində idi, gözəl dərisi soyulurdu. Qız hıçqırdı:
  - Gözəlliyimi itirirəm!
  Canavar ətyeyən duyğusunu gizlətmədən qışqırdı:
  - Timsah kimi dəriniz silinəcək!
  Ölən qız yumorunu itirmədi, dərhal cavab verdi:
  - Terminatorun gücü ilə üzü döyüləcək !
  Yenə çarəsiz bir zərbə, yalnız bir şikəst ayağı qaldı. Qız üçün nə qədər çətin idi.
  Valerka ürəyinə daha bir zərbə aldı. Onların üçünün olması yaxşıdır, əks halda dərhal ölüm. Amma üç mühərrikdən ikisinin itirilməsi onun əhəmiyyətli dərəcədə zəifləməsinə səbəb olur. Pioner oğlanın şüuru bulanıq idi, sağ qalan bir ayağı artıq onun bədənini saxlaya bilmirdi.
  Canavar qışqırdı:
  - Səni bıçaqlayacam! - Və qızın üstünə qaçdı. Onun ədəbsiz ağzı dedi:
  - Bilirsən, köhnə günlərdə sənin kimi qeyrətli qızları xaçda necə çarmıxa çəkirdilər?
  - Və mən bilmək istəmirəm! - Marinka qalın torda milçək ümidsizliyi ilə mübarizə apardı.
  - Amma məcbursan!
  Qızın üstünə atılan bıçaq gözəlliyi yarıdan kəsdi. Sonuncu ölümcül cəhddə Valerka qılıncını atdı, göydə çırpınan göyərçin quşu balaca idi və o qədər zərərsiz idi, amma bir anlıq pioner oğlanın qarşısında narıncı mənzərənin göründüyünü düşündü.
  Canavar qızın başını əzmək istəyirdi, donub qaldı və birdən çökməyə başladı. Onun dəhşətli əti stolüstü tennis topları kimi səpələnmişdi. Onlar getdikcə kiçikləşir, səpələnir, sıçrayır. Marinka qan tökərək qışqırdı:
  - Axı sən etdin!
  - Bəli, mən etdim! - pioner oğlan təsvirolunmaz ağrıdan qıcolma içində seğirdi. ---Bizi son qələbə gözləyir.
  Son cümlə artıq yerində deyildi, amma çox ifadəli görünürdü. Oğlanla qız qanlı əllərini birləşdirib süründülər. Sanki sınmış şüşənin üzərində çılpaq abs ilə metrdən-metrə örtdülər. Qəhrəmanca səylərlə nəhayət ki, maneə dəf edildi. Görüntü titrədi və işıq qaraldı. Gənc oğlanla qız bir anlıq huşlarını itirdilər, bundan sonra biokamerada donaraq özlərinə gəldilər. Zahirən onlar tamamilə bütöv idilər, lakin güc meydançasında asılmışdılar.
  . 4-cü FƏSİL
  on ulduzlu zabit pioner oğlanla pioner qızın yarıçılpaq, çox əzələli bədənlərinə maraqla baxdı:
  - Siz gözəl döyüşçülərsiniz! Yenə də onlar son canavarın öhdəsindən gələ bildilər, adətən milyonda yalnız biri bunu bacarırdı!
  Valerka və Marinka hürdü :
  "Müqəddəs Vətən qarşısında borcumuzu yerinə yetirməyə çalışdıq.
  - Bu təqdirəlayiqdir, lakin adətən bütün maneələri dəf etmək üçün kifayət etmir! elə deyilmi?
  Marinka tez cavab verdi:
  - Bəli! Vətənə xidmət etmək üçün təkcə sədaqət yetərli deyil, amma yoxluğunu heç nə ilə əvəz etmək olmaz!
  - Bəli, dəqiq! Valenka, sən necə təxmin etdin ki, vurulmalı olan göyərçindir? O qədər zərərsiz idi.
  Valerka alnını qırışaraq cavab verdi:
  - Demək çətindir. Bəlkə də intuisiya. Mənə elə gəldi ki, narıncı mənzərədən quş görürəm, sonra bədənim öz-özünə reaksiya verdi. Bəlkə ölüm həssaslığı.
  Zabit və onu müşayiət edən bir neçə şəxs qəfildən yoxa çıxıblar.
  Valerka, Slavka, Levka və Marinka birlikdə sona çatdı. Onlar baxmaq üçün olduqca gözəl olan bir sahədə idilər. Sulu çiçəklər böyüdü, otlar narıncı idi, hava balla doymuşdu.
  İndi dəbdəbəli tunika geyinən pioner qız çılpaq, qaralmış ayağını möhürləyərək qışqırdı:
  - Yaxşı, döyüşək?
  Yalnız şortik geyinmiş, əlində qılınc olan Valerka soruşdu:
  - Bəs kiminlə?
  Levka hazırcavabca qeyd etdi:
  - Porthosun dediyi kimi: Döyüşdüyüm üçün döyüşürəm!
  Slavka Tvitter hesabında yazıb:
  Cəsarətlə döyüşə girəcəyik,
  Sovet hakimiyyəti üçün...
  Gəlin onu kvarklara bölək,
  Bunun üçün mübarizədə!
  Üç oğlan və bir qız bir-birinə gülümsədi. Sonra qarşıdan çoxlu ayaqların tıqqıltısı eşidilir. Yaxşı bir fil boyda böyük bir qoblin və əlli ork gənc döyüşçülərin kvartetinə tərəf qaçır.
  Marinka güldü və çılpaq ayaq barmaqları ilə oxu çəkdi və goblinin alnının ortasına atdı. Və ox götürdü və bütün dərinliyi ilə canavarın kəlləsinə deşildi. O, sarsıdıcı bir zərbə aldı ki, alın sümüyü partladı və qırmızı-qəhvəyi beyinlər uçdu. Goblin vəhşi yıxıldı. Orklar isə itlər kimi ulayırdılar. İndi triumvirat şiddətli döyüşdədir. Oğlanlar eybəcər ayıların üstünə qaçdılar və kotlet kəsirmiş kimi onları doğramağa başladılar. Və qanlı dağıntılar başladı.
  Və öldürülmüş, parçalanmış orklar düşür. Bu heyvanlar pioner oğlanları dəyənək və ya qılıncla vurmağa çalışsalar da, bacarmırlar.
  Marinka isə yaydan istifadə edərək atəş açır. Üstəlik, ipi əli ilə deyil, ayağı ilə çəkməyə üstünlük verir. Və effektiv işləyir.
  Valerka qışqırdı:
  - Bir sözlə, banzai !
  Slavka güldü və qeyd etdi:
  - Biz samuraylardan daha soyuqqanlıyıq!
  Levka qılıncları ilə dəyirmanı kəsdi və dedi:
  - Razılaşın, bu əladır !
  Oğlanlar isə qılınclarını götürüb helikopter bıçaqları kimi fırladılar, son orkları da kəsdilər.
  Valerka təbəssümlə qeyd etdi:
  - Beləcə qalib gəldik!
  Marinka düzəliş etdi:
  - Bu, sadəcə bir kəşfiyyat dəstəsidir. Əsas döyüşlər hələ qabaqdadır!
  Slavka güldü və oxudu:
  Yavaş-yavaş raketlər uzaqlara uçur ,
  Artıq onlarla görüşməyi gözləməyin...
  Keçmişə görə bir az təəssüflənsək də,
  Ninja döyüşü gəlir!
  Üç oğlan və bir qız çılpaq ayaqlarını qırmızı-qəhvəyi gölməçələrə sıçradılar, müxtəlif istiqamətlərə uçan sıçrayışlar.
  Bundan sonra uşaqlar parlaq zümrüd otlarında kiçik, zərif, gözəl ayaq izləri qoymağa başladılar.
  Marinka tweet etdi:
  Bu, hətta çox gözəldir,
  Bütün bir araba ork öldürdük...
  Düşmən boş baxsa da,
  Və mən yeni məsafələrə yetişməmişəm!
  Valerka mirvari kimi parıldayan şirin bir təbəssümlə təklif etdi və bu, çox cəsarətli idi:
  - Gəl oxuyaq! Və biz ən yüksək səviyyəmizi göstərəcəyik!
  Uşaqlar onu götürdülər və həvəslə oxudular:
  Uşaq olmaq özü gözəldir,
  Çöldə ayaqyalın qaça bilərsiniz...
  Oğlan üçün bir az təhlükəli olsa da,
  Təcavüzkar zorla tutula bilər!
  
  Bəs əbədi uşaqlıqda bir oğlan üçün necədir,
  Şortik geyinəndə daha böyümürsən...
  Məhəllədə bir yadplanetli peyda oldu
  Və adamı bir mis qəpiyə satdı!
  
  gözəl deyil , inanın
  Şortda əbədi uşaq olmaq...
  Qəlbin sağlam olsa da,
  Amma nəzarətçi səni bərk vuracaq!
  
  Axı səni gözləyən cənnət vadisi deyil,
  Sahibi Rəbb deyil, müqəddəs Məsih...
  Yox, yarım dünya deyə bir şey yoxdur,
  Ulduzlara doğru yola çıxanda!
  
  Oğlan, səni belə işlətdirəcəklər,
  Bu məcazi mənada yeddi daha sonra qovulacaq...
  Onların burada şənbə günü yoxdur,
  Tezliklə sizi qaynar su ilə yandıracaqlar!
  
  Oğlanlar həqiqətən onlardan üstün oldular,
  Axı yeni dünyada çoxlu problemlər var...
  Uşağın bədəni yorğunluqdan ağrıyırdı ,
  O, təhkimçidir və heç də qürurlu ser deyil!
  
  Belə ki, əziz ayaqyalın oğlan,
  Lazım olduğu qədər çalışın...
  Çılpaq bir dovşan kimi tarladan tullanmaq,
  Və heç vaxt döyüşçü olma!
  
  Gözəl qadınlar var
  Amma onların oğlanlara və uşaqlara ehtiyacı yoxdur...
  Öz yolu ilə oğlanlar xoşbəxtdirlər,
  Ürəyinizə inanmayın insanlar!
  
  Hə, inan mənə, köləlik bizə qalib gəlməyəcək,
  Və düşmənin şər qamçısı qırılmayacaq...
  Uşaqlar öz səltənətlərini quracaqlarına inanırlar,
  Tikanlı çovğun təmizlənəcək!
  
  Biz uşaqlarıq, inanıram ki, hamımız tezliklə ayağa qalxacağıq,
  Yadplanetli fanatikləri məğlub edəcəyik...
  Pis Qabil onu buynuzlarına alacaq,
  Və gəlin böcəyi dəyənəklə vuraq!
  
  İnanmayın insanlar , zəiflik olmayacaq,
  Tezliklə əsl cənnət edəcəyik...
  Biz özümüz hakim olacağıq, oğlan,
  Əks halda göydən napalm yağacaq!
  
  Əclaflar çox oğurlayır ,
  Ona görə də uşaqlar yoxsulluq içindədir...
  Geniş yola gedəcəyik
  Beləliklə, insanlar hər yerdə əylənsinlər!
  
  Yaxşı, mənim çılpaq oğlan ayaqlarım,
  Dağların ən iti daşlarının üstündə gəzirlər...
  Bununla belə, cığırla gedərkən,
  Yadplanetlini baltanın altına salacağıq!
  
  Bilirsiniz, biz hədiyyələr qazana biləcəyik,
  Kosmosdan gələn yadplanetliləri məğlub edin...
  Oğlanların ürəyi sürətlə döyünür,
  Ovçu tezliklə oyuna çevriləcək!
  
  Lazım gələrsə, legionları məğlub edəcəyik,
  İnanın mənə, geri çəkilməyə gücümüz çatmaz...
  Arxamızda, uşaqlar, milyonlar olacaq,
  Uğurla yolumuza davam edəcəyik!
  
  Tarakanı çılpaq dabanımızla əzək,
  Bizim üçün bu heç də hədd deyil...
  Bu tale ilə gizlənpaç oynamırıq,
  Şahininizi qaldırın, uşaqlarımızın biri uçdu!
  
  Bəli, qələbə əbəs yerə verilmir, bilirsiniz,
  Ordunu kosmosdan kəsməyin vaxtı gəldi...
  Buna görə də babalarımız döyüşməyib,
  Oğlan yadplanetlilər tərəfindən döyülə bilərdi!
  
  Gəlin belə bir imperiya yaradaq
  IN sülh və lütf olacaq ...
  Ayaqyalın qızı edama aparırlar,
  Amma biz cəlladın üzünə yumruq vura bilərik !
  
  Xeyr, sınmağa icazəmiz yoxdur , inan mənə,
  Oğlanların ruhu nə qədər güclüdür...
  Bədənimiz uşaq olsa da,
  Ancaq iki böyük insanı belə əzmək olar!
  
  Kainatda xoşbəxtlik olacağına inanıram
  Çünki Uca Allah bizimlədir...
  Dəhşətli pis hava dağılacaq,
  Şeytan onun uzun polad buynuzunu sındıracaq!
  
  Oğlan o zaman azadlıq tapacaq,
  Və titan əzələlərin gücünə çevriləcək...
  Axmaq dəyirmi rəqsə son qoymağın vaxtı gəldi,
  Səmavi qartal kimi uzaqlara uçun!
  Oğlanlar yaxşı oxuyurdular, qız da oxuyurdu.
  Və layiqli bir döyüş təyyarəsi ölçüsündə ağcaqanad görünəndə Marinka çılpaq barmaqları ilə nazik bir bumeranq atdı. O, çox qırıq bir xətt üzrə uçdu. Və beləliklə proboscis kəsildi. Fəvvarələrə narıncı qan səpildi.
  Valerka güldü:
  - Bu əladır ! Hiperpulsar !
  Və oğlan heykəllənmiş qarın əzələləri ilə oynadı!
  Bundan sonra üç gənc Leninist çılpaq barmaqları ilə beşguşəli ulduz şəklində bumeranqları götürüb havaya atdılar.
  Və bu dəhşətli ağcaqanadları sözün əsl mənasında kiçik parçalara ayırdılar.
  Marinka dodaqlarını yaladı və cik-cik dedi:
  Mənim qanunum sadədir
  Mən pis olanları məğlub edirəm...
  Kim zəifdirsə - kömək edərəm,
  Mən bunu başqa cür edə bilmərəm!
  Qız isə onu götürüb ətyeyən şəkildə gülümsədi. Bu, doğrudan da, Leninist daşqının öncülüdür.
  Və göydə bir dirijabl peyda oldu. Böyük və bütöv bir silah batareyası ilə. Uzaqdan bulud kimi görünürdü. Və uzun gövdələr yapışdı.
  Slavka Tvitter hesabında yazıb:
  Həmişə tək dondurma yeyin
  Mənim üçün, heç kimə, heç kimə dadlı deyil!
  Axı o dirijabl kifayət qədər böyükdür,
  Olduqca böyük!
  Axı o dirijabl olduqca gözəldir,
  Olduqca sərin!
  Beləliklə, üç oğlan onu götürdü və çılpaq, yuvarlaq dabanlarını otların üzərində tapdaladı. Və güclü, döyüş, raket buraxıcısı ortaya çıxdı. O, təsirli görünürdü.
  Marinka ona tərəf qaçdı, qolu bükdü və fısıldadı:
  - Plazma şahzadə tərzi hücumu olacaq!
  Raketlər isə sanki gəlinin dəbdəbəli qatarları kimi arxalarında reaktiv quyruq buraxaraq uçacaq.
  Beləliklə, onlar birbaşa dirijabl vurdular. Və zərbə güclü, sarsıdıcı idi.
  Və necə yanacaq. Sonra hidrogeni götürüb partladacaq. Və belə dağıdıcı və öldürücü güclə. Və bu, sözün əsl mənasında, hiper öldürücü bir zərbə idi.
  Və yalnız parıldamağa və parlamağa başladı.
  Oğlanları və qızları hava dalğası vurdu. Və çılpaq, qaralmış ayaqlarını təpikləyərək yıxıldılar.
  Amma sonra uşaqlar sıçrayıb qışqırdılar:
  - Biz ən gözəlik! Hətta kiçik bir koloniya da bizi qorxutmayacaq !
  Və oğlanlar böyük həvəslə oxudular:
  Mən ayaqyalın pioner oğlanam
  Bu qalstuku öz iradəmə qarşı taxsam da...
  Və hər kəs üçün bir nümunə olmalıdır,
  Belə bir dəhşətli tale baş verməsin deyə!
  
  Polislər uşağı həbs ediblər
  Və oğlanı yaxşı döydülər ...
  Onlar adət olaraq buynuz atırlar,
  Polislər tərəfindən parçalanmaq!
  
  Mən hələ uşaqam, sadəcə oğlanam ,
  Amma şeytanlar məni kameraya bağladılar...
  bir oğlan çılğınlığı hökm sürür ,
  Qeydiyyat zamanı məni az qala öldürəcəkdilər!
  
  Sonra saçlarını tamamilə kəsdilər,
  Odur ki, oğlanı hətta bir kəllə belə qoymadan...
  Ovçuluq, bilirəm, yeni dəyişikliklər,
  Belə bir hal olsa, inanın!
  
  Budur profildəki oğlanın öndən şəkli ,
  Barmaq izini də götürdülər...
  Onlar bir saat saxlanmayacaq,
  Biz yenə kommunizm görəcəyik!
  
  Oğlan, yalnız ayaqyalın işlə,
  Müəllim bizi qamçı ilə irəliləyir...
  Lazım gələrsə, səni yumruqlayacaqlar,
  Fəalları isə araqla həvəsləndirirlər!
  
  Bəli, uşaq düşərgəsi kurort deyil,
  Çox iş var, oxumaq da davam edir...
  Amma mən bunun tam əksini istəyirəm
  Burada cinlər, görünür, Allahı unudublar!
  
  Yaxşı, oğlan pioner oldu,
  oğlanı daha az döydülər ...
  İndi yoldaş Lenin idealdır,
  İnanıram ki, millər qət edəcəyik!
  
  Lazım gələrsə, bütün düşmənləri təşkil edəcəyik,
  Dünyanın qabaqcılları kimi çimmək düzgündür...
  Əlləri ilə postament tikdilər,
  Çətin iş, erkən qalxmaq!
  
  Bu, relsləri çəkdiyimiz vaxtdır,
  Baxmayaraq ki, hələ də sadəcə oğlanlar...
  Şaxtaya qədər ayaqyalın gəzirik,
  Çöldə dərə kəsən qızlar var!
  
  uşaqlar üçün yalnız qara çörək ,
  Bir az soğan və piy əlavə edəcəklər...
  Qonşu çarpayıda nalə çəkir, qanaxır, döyülür,
  Oğlan yəqin ki, kifayət qədər işləməyib!
  
  Bu uşaqlar üçün düşərgədir,
  Rəbbin işləməyi əmr etdiyi ...
  İndi də üzərimizə su tökmə,
  Biz çox yaxın dost olmağı bacardıq!
  
  Xeyr, kommunizmin işığı sönməz,
  Baxmayaraq ki, biz uşaqıq, bilirsiniz, sadəcə uşaq...
  Cəngavərlərin şücaəti şeirlərdə tərənnüm olunur,
  Və planetdə daha kədərli yer yoxdur!
  
  Ancaq pionerlər formada gedirlər,
  Boğaz və şən nağara altında...
  Siqnal səslənir - sən canavarsan,
  Və oğlanın özü mütləq bir centlmen olacaq!
  
  Nə etməliyik ki, əmək yaxşıdır?
  Əzələləri sərtləşdirir, gücləndirir...
  Komsomolçu sıxar, bil, avar,
  Və o, məşhur şəkildə düşmənlərini öldürür !
  
  Çalışırıq və daha yaxşı yaşamağa başlayırıq,
  Bizə sandal və köynək verdilər...
  Onlar da özləri üçün bir şey tikməyə başladılar,
  AWOL olmaması üçün mənə inanın!
  
  Oğlanın bütün həyatı hələ qarşıdadır,
  Ətrafdakı hər şey gözəl olduğu halda niyə kədərlənirsən...
  Kommunizmlə eyni yolda olacağıq,
  Və hər şey çıxacaq, inanın, çox gözəl!
  Eləcə də oğlanlar oxudular. Orklar və toplarla dirijabldan yalnız fraqmentlər qaldı. Onlar yandı və parladı və bənövşəyi, boğucu tüstü çıxdı.
  Marinka qışqırdı:
  - Bu əladı !
  Slavka güldü və əlavə etdi:
  - Ultraquasar !
  Levka qışqırdı:
  - Artıq kvazarlar yoxdur !
  Valerka etiraz etdi:
  kvazar və soyuq olacaq !
  Pioner oğlanlar isə çılpaq dabanlarına dəydilər, hətta qığılcımlar da düşdü.
  Ancaq orklar yenidən irəlidə göründü. Amma artıq əlli yox, bütöv bir ordu var idi.
  Valerka fit çalıb oxudu:
  - Və döyüş yenidən davam edir,
  Və ürəyim sinəmdə narahatlıq hiss edir...
  Və Lenin çox gəncdir,
  Və gənc oktyabr qabaqdadır!
  Slavka güldü və yalın ayağını möhürlədi. Pioner oğlanın əlində çoxlu lüləli hiperlazerli pulemyot peyda oldu . Gənc döyüşçü qeyd etdi:
  - Gücümüz böyükdür, orkları məğlub edəcəyik!
  Oğlan isə onu götürdü və vurduqca lazer şüaları onu götürüb irəliləyən, tüklü ayıların sırasına çırpdı . Və elə bu vaxt vəhşi bir fəryad eşidildi. Və alovlu maddə jetləri səmaya qalxdı. Və hər şey necə alovlandı.
  Və ork kütlələri biçməyə başladı.
  Levka həm də öldürücü maşın əldə etdi, yalnız o, çox rəngli hiperplazmik baloncuklar istehsal etdi. Nə qədər aqressiv və süpürgəçi idi. Və orklar yandırıldı, çevrildi və siqaret çəkməyə məcbur edildi və ət parçalandı.
  Oğlan qışqırdı:
  Ghoulları məzara qovacağıq,
  Və gəlin kommunizm quraq...
  Şiddətli mübarizə gedir
  Revanşizm gəlir!
  Və Valerkanın hiperpulse pulemyotu var. Və onu götürəcək və çəkic və doğrayacağıq. Və buradakı meyit kütləsi səpələnir və çevrilir. Və onların çoxu yandırıldı, yandırıldı, tapdalandı.
  Valerka, necə deyərlər, ağ atdadır. Oğlanların triumviratı isə bu orkları heç bir problem olmadan məhv edir.
  Ancaq qız, əlbəttə ki, döyüşdə sərtdir. O, həmçinin kiçik, təyinatlı raket qurğularının köməyi ilə orkları məhv etməyə başladı. Və nəhəng qatil və təkrarolunmaz güclə hərəkət edir.
  Bu, ölümcül və bənzərsiz bir məhvdir. Və qız yuxarıdadır.
  Və necə ləzzətli bir şey oxuya bilməz:
  Qızlar Morqanın boynunu sabunlayacaq ,
  başı kəsiləcək ...
  Rəqibinizlə boş-boş danışmayın...
  Əgər ölü bir cəsədlə başa çatsanız, tamamilə vidalanacaqsınız!
  
  Biz qızlar necə döyüşməyi bilirik,
  Döyüşdə nəticə əla olacaq...
  İnanın ki, biz cəsarətlə döyüşə bilərik
  Çılpaq ayağınızla sərt vurun!
  
  Düşmən bizə mane olmayacaq qızlar
  Bizim iradəmiz mütləq qırıla bilməz...
  Pirat qız hamını basdıracaq,
  Ona bu salamı dəftərinə yazın!
  
  Onun üçün döyüşmək sevincdir,
  Morqanı toz halına gətirəcəyik...
  Qıza pis qocalıq gəlməz,
  Bu, onun məbədini gümüşləşdirməyəcək!
  
  Daha güclü və daha gözəl qızlar yoxdur
  Onların yumruqları tir kimidir...
  Özlərini daha xoşbəxt edəcəklər
  Gnomes sürətlə qaçdı!
  
  Qızların gözəlliyi sonsuzdur
  Və düşmənlərinə elə zərbə vurdular ki...
  Lazım gələrsə, əbədi döyüşürlər,
  Və bəzən çoxlu şərab içirlər!
  
  Döyüşdə qızlar nəhəngdir,
  Onların gücü sadəcə hədsizdir...
  Şübhəsiz ki, qrantlar alırlar,
  Planetdə cənnət olacağına inanırıq!
  
  İnanın qızlar üçün heç bir maneə yoxdur
  Biz kainatı fəth etməliyik...
  Və cəsarətli mükafatlar alacaqlar,
  Və biz mütləq yeni bir Roma quracağıq!
  
  Allah, inan mənə, zəifləri sevməz ,
  Zəifləri dəyənəklə döyür ...
  İnanıram ki , qızların yeni bir dünyası olacaq,
  Kəskin bolluğundan, bilirsən, süngülər!
  
  Vətən gözəldir, əzəmətlidir,
  Onun bir çox fərqli narahatlığı var ...
  Pirat şöhrəti bizi gözləyir,
  Ən azı pişik problemlər üçün ağladı!
  
  Ayaqyalın qız qılıncını qaldırır,
  Bəli, inanın, o yaxşıdır...
  Tutuquşu yox, qartal ol,
  Bu qız danışır , canım!
  
  Dünya daha da gözəlləşəcək,
  Bilirəm ki, bu işdə mütləq qalib gələcəyik...
  Filibusterlərdən almaq pisdir,
  Üstümüzdə bir kerub uçur!
  
  Qızlar üçün nəsən, axmaq olma ,
  Təbii ki, biz də oğlanları sevirik...
  Gecələr sakitcə gəlin, gənclər,
  Yeni uşaqlar edəcəyik!
  
  Pulemyotlar qəzəblə atəş açır,
  Bütöv bir arsenal qoydular...
  Xeyr, qüdrətli şər Qabil onu alacaq,
  başın üstündə sındırdıq !
  
  Brigantin yelkənləri doludur,
  Çox güclü hisslərimiz var...
  Qarğaların döyüləcəyini bilirik,
  Kontrabas yüksək səslə çalacaq!
  
  Qızlar, nə istəyirsiniz?
  Qazan, döyüş və sev...
  Və oğlanlarla daha tez-tez günah edirsən,
  Bu dünyada daha yaxşı yaşamaq üçün!
  
  Bu döyüşdə bizim üçün heç bir maneə yoxdur,
  Biz yüksək peyki buraxacağıq...
  Vaxtınızı namaza sərf etməyin,
  axmaqlıqdan çox uzaqdır !
  
  Biz quldurlar çox qaniçənik,
  Hamını qılıncla doğrayırıq, biftek kimi...
  Bəzən qüvvələr heç bərabər olmur,
  qızı həbs etdilər !
  
  Mən bir əsgərin başını kəsdim,
  Ülgüc kimi iti qılıncınla...
  Düşməni məhv etməkdən xoşbəxtik,
  Bir kərpic daşımaq lazımdırsa!
  
  Xeyr, heç bir şübhəmiz yoxdur,
  Küləyin, fırtınanın və qasırğanın gücündə,
  Piratların ürəyində dahi Lenin var,
  Bu, şübhəsiz ki, hədiyyə olacaq!
  
  Budur, quldurların düşmənlərinin sonu yaxındır,
  Onları artıq divara yapışdırmışıq...
  Çarpışmalarımız olsa da,
  Yer daha təmiz oldu!
  Cəsur Marinka belə oxudu və pioner, döyüşçü və pirat kimi nəhəng və bənzərsiz sinfini göstərdi.
  Qızın pirat olması yəqin ki, yaxşıdır. Həmişə gənc, həmişəlik ayaqyalın qalmaq necə hissdir?
  Valerka şirin təbəssümlə:
  - Döyüşçü sinfi yüksəkdir.
  Və saysız-hesabsız ork ordusunu daha da enerjili şəkildə məhv etsinlər. Və onları bütün ağlasığmaz və bənzərsiz qüvvə ilə döyün . Və həqiqətən son dərəcə ölümcül olduğu ortaya çıxdı.
  Slavka orkları kütləvi şəkildə məhv edərək qışqırdı:
  - Hyperorbits , yeni bazarlar!
  Levka bununla asanlıqla razılaşdı:
  - Mənim şərəfim tamamilə unudulmayıb,
  Vladika Lenin idarə edəcək!
  Və oğlanlar yenə də çılpaq, yuvarlaq dabanlarını götürüb toqquşacaqlar.
  Və yenidən parıldayacaq. Və ölümcül qığılcımlar şəlaləsi düşəcək.
  Marinka kıkırdadı və cıvıldadı, yüzlərlə orku sıradan çıxardı və cəsədlərin bütün təpələrini yığdı. Və orkların cəsədləri çox güclü iy verir.
  Bununla belə, pioner qız çılpaq ayaq barmaqlarını döydü və havaya ən bahalı və ən xoş ətri yayıldı.
  Marinka güldü və qeyd etdi:
  - Döyüş nümayişi!
  Slava başını tərpətdi:
  - Hiperkvazar!
  Levka hirslə dedi:
  - Hiperkvazar sözü artıq köhnəlib!
  Valerka güldü və qeyd etdi:
  - Dünyamızda nə yaxşı geyinilmir?
  Oğlanlar yenə yalın ayaqlarını möhürlədilər.
  Və yuxarıdan orkların üzərinə kokos yağmağa başladı. Onlar sözün əsl mənasında eybəcər ayıların başlarını yumruqlayıb yarıblar. Və orada məhvin zəfəranı var idi.
  Amma o, gülməli idi. Xüsusilə şokoladlar tüklü canavarların ordusuna düşməyə başlayanda. Sonra qatılaşdırılmış süd töküldü.
  Marinka qeyd etdi:
  - Və bu əladır !
  Valerka qeyd etdi:
  - Düşmənlərinizin üstünə qatılaşdırılmış süd tökmək bir növ qeyri-ciddidir. Bəlkə napalmanı açmaq daha yaxşıdır?
  Pioner qız etiraz etdi:
  - Bu çox qəddardır! Bir növ qara ruhun var.
  Slavka güldü və qeyd etdi:
  - Bəli, vakuumdur!
  Levka qışqırdı:
  -Və ya hətta qara dəlik!
  Valerka şən bir baxışla təklif etdi:
  - Yoxsa sən Marinka bizi daha əyləndirmək üçün oxuyasan?
  Slavka təbəssümlə əlavə etdi:
  - Bəli, dəqiq. Çiçək oxuyun, utanmayın!
  Levka tweet etdi:
  Mahnı qurmağa və yaşamağa kömək edir,
  Lenin mələk kimi qəlbimizdə oxuyur...
  Və mahnı oxuyaraq həyatdan keçən,
  O, heç vaxt heç yerdə yox olmayacaq!
  Marinka başını tərpətdi və nəhəng, kvazar ifadəsi ilə oxudu:
  Biz cəsur, gözəl qızlarıq,
  Qasırğa kimi döyüşməyə qadirdir ...
  Və gözəllərin səsi çox aydındır,
  Bəzən göydən napalm yağışı yağır!
  
  Pirat briqantinində üzdük,
  Cəsur Pavel-Kapitanımız var...
  Biz bu kədərli dünyada yaşamağı sevmirik ,
  ki , şiddətli ölüm qasırğası var !
  
  pis insanların altında yatmaq istəməz ,
  Onlar orkları məğlub etməyə hazırdırlar...
  Düşmənləri ilə çox canfəşanlıqla vuruşacaqlar,
  Bunu dəftərinizə yazın!
  
  İnanın, onların heç bir maneəsi yoxdur,
  Onlar Krautları məğlub etməyə qadirdirlər...
  Bizi böyük mükafatlar gözləyir,
  Beləliklə, ardıcıl olaraq beş əldə edə bilək!
  
  Və biz çox cəsur quldurlarıq,
  Qəzəbli fırtına kimi döyüşəcəyik...
  Lazım olsa, çarpayıları əkəcəyik,
  Düşmən güclü qüvvə ilə darmadağın edildi!
  
  Gəmimiz sadəcə keçilməzdir
  Qartal kimi dalğaların üstündən süzülür...
  İstənilən iş bizim üçün əlçatandır,
  Düşmən ciddi şəkildə darmadağın ediləcək!
  
  Döyüşdə zəiflik göstərməyəcəyik, bilirəm,
  Axı qızlar üçün seçim azdır...
  Müxtəlif növ yorğunluqlara əhəmiyyət vermirəm,
  Bizi yeni bir dünyaya, bu üzə cəlb edəcəyik!
  
  Və heç kim qızları çimdikləməyəcək ,
  Biz düşməni məğlub etməyə qadirik...
  Buludlar çox qorxuducu bir şəkildə gurultulu olsa da,
  Və səmada dəhşətli qar fırtınası var!
  
  Yaxşı, biz qızlar necə də gözəlik
  Biz kainatı mütləq fəth edəcəyik...
  Pis Yəhuda qaçacaq,
  Və inanın, bütün dünya arxamızdadır!
  
  Həm dənizdə, həm su altında,
  Hər yerdə döyüşürük, şanlı bir döyüş...
  Qadınlar Şeytanla ittifaqda olduğu kimi,
  Əbədi Vətən, biz səninləyək!
  
  Və bilirsən ki, düşmənlərə mərhəmət olmayacaq,
  Axı, buna görə qız pis piratdır ...
  Biz Vətənin böyük hakimləriyik,
  Bir cəsarətli pulemyot yığaq!
  
  Allah qızları tacla mükafatlandıracaq,
  Hər birinə orden və medal veriləcək...
  Gözəllərin balaca səsləri,
  Və onlar, əlbəttə ki, kralı məcbur edirlər!
  
  Döyüşçülərin biçdiyi budur,
  Pis rütbələrin pulemyotu kimi ...
  Və sanki gözlərin işığını gətirirlər,
  Heç bir lazımsız cəfəngiyat olmadan olsun!
  
  Qızın üzü təbəssümlə parlayır,
  Və dodaqlar mirvarilərlə parıldayır...
  Çox şey görə bilərik,
  Bu bizim gözəlliyimizdir!
  
  Heç bir qapıdan girməyəcəyik,
  bir burulğan verək ...
  Qız nədənsə darıxır
  Və bütün düşmənləri ələ keçirməyə qadirdir !
  
  Qızlar əla hücuma keçirlər
  Və gözlər şimşəklə parıldayır...
  Niyə, qısqanc olduqları üçün,
  Qızların üzləri yaşla örtülmüşdür !
  
  Hansı burulğanlar uğrunda mübarizə aparacağıq?
  Sonra yeni bir ölüm dalğası qaçır...
  Qızların düşmənləri niyə belə sakitdir?
  Qalın üzlü Morqan sizə nə verdi?
  
  Və od indi odla doludur,
  Alovlu bir qasırğa keçəcək...
  Orkları məğlub etməyimiz boş yerə deyildi,
  Düşmənin gördükləri axmaqcasına susur!
  
  Burada baş mələk dəhşətli şeypur çalır,
  O, hamının başını qarışdırır...
  Qazanmaq üçün hələ gec deyil,
  Küləyin yarpaqları hərəkət etdirdiyi görünür!
  
  Kim, burada şiddətlənəndə,
  Kimin böyük yumruğu var?
  Saxta Malyuta ilə vaxt keçirmə ,
  O, tam bir axmaqdır!
  
  yenidən şöhrət içində ,
  Fırtınalı dalğanı kəsmək...
  Biz qızlar qəzəb içində birləşmişik
  Morqananı parçalayacağam!
  
  Buna görə döyüşə çox tələsirik,
  Orada qasırğalı fırtınaları göstərəcəyik...
  Qara Rogers arxadan yuxarı qalxdı,
  Böyük hədiyyənizi göstərdiniz!
  
  Yaxşı, Morqan tabuta girəcək, əlbəttə.
  Aspendən pay düzəldəcək...
  Biz qızlar əbədi olaraq qalib gəlirik,
  Və ağır bir inilti buraxmırıq!
  
  Gəlin Vətəni qələbəyə aparaq,
  Biz orkları və trolları cəsarətlə məğlub edəcəyik...
  Biz gəmilərlə Cənnətə çatacağıq,
  Qoy bizim altında bütöv bir dünya olsun!
  Minlərlə ork öldürüldü . Və o qədər meyit təpələri yığılıb ki, Tamerlan indicə dincəlir. Amma bu məxluqların özləri çox iyrənc və çirkindir, sadəcə dəhşətlidir. Və çox iyrənc üzlərə gülümsəyirlər.
  Marinka cırıldadı və qışqırdı:
  - Lenin, əbədi olaraq bizimlə olsun. Və onun keçəl başı fövqəlnova kimi parlasın!
  Valerka güldü və qışqırdı:
  - Bəli, bizi cəhənnəm dəyişiklikləri gözləyir!
  Slavka düzəliş etdi:
  - Cəhənnəm deyil, göy qurşağı! Və böyük bir qələbə olacaq!
  Levka götürüb üfürdü və oğlanın ağzından alovlu alov uçdu. Sanki kükürdlü neftlə quyu götürüb yandırıblar. Və o, çılğın enerji axını saçan bir əjdaha kimi alovlanır.
  Valerka mızıldandı:
  - Yaxşı, sən və əjdaha!
  Gənc Leninist başını tərpətdi:
  - Mən hələ də bunu edə bilmirəm!
  Marinka təsdiqlədi:
  - Virtual reallıqda pionerlərin imkanları demək olar ki, qeyri-məhduddur. Və biz burada milyonlarla orkları məhv edə bilərik.
  Valerka onu götürdü və çılpaq, çəhrayı dabanı ilə böyük, ölümcül qüvvə, dağıdıcı pulsar buraxdı.
  O, od kürəsi kimi uçdu və buludların arxasında uçan bombardmançıya dəydi. Nəhəng bir maşının qarnında atom bombası partladı. Və super parlaq bir flaş parladı. Və sonra gözəlliyi ilə ölümcül və bənzərsiz bir nüvə göbələyi ortaya çıxdı.
  Slavka şirin təbəssümlə qeyd etdi:
  - Əladır! Ultrapulsar !
  Levka təklif etdi:
  - Qoy Marinka yenidən oxusun! Mən və hamımız çox müsbət əhval-ruhiyyədəyik.
  Pioner qız başını tərpətdi və ehtiras və hisslə oxudu:
  Biz səmavi gözəlliyin pirat qızlarıyıq,
  Biz isə bütün düşmənlərimizi məharətlə məhv etdik...
  İnanın, bədənimiz kristal təmizdir,
  Burada düşmənə cəsarətlə hücum edilir!
  
  Döyüşlərdə üstümüzdə bir kerub parıldayır,
  Qılınclar, ildırım kimi, poladdan vurur...
  Biz xanım filibusterlərik , impulsumuz yenilməzdir,
  Və ispanların buynuzlarına sərt bir şillə vurdular!
  
  Qızın əlində qılınc və iti qılınclar var ,
  Və bir yelləncəklə kələmin başını yıxacağıq...
  Ayaqlarımızla, xəncərlərimizlə və qılınclarımızla hücum etsək,
  Ölüm qasırğası keçmək üzrədir!
  
  Xeyr, gözəl qızlar , bizi daha soyuq tapa bilməzsiniz,
  Parlaq bir meteor kimi uçacağıq...
  İyirmi yaşdan çox görünmürük,
  Və qəzəbli, kəskin məğlubiyyət gözləyir!
  
  Bu, bizim şöhrətimizdir, bilirsiniz, biz döyüşlərə yad deyilik,
  Həqiqətən qanlı canavar pirat...
  Və haradasa qəddar, pis oğru hücum edir,
  Və onu mütləq məğlubiyyət gözləyir!
  
  İstənilən döyüşdə qızlar belə döyüşçü olurlar,
  Hətta şər də belini qıra bilər...
  İnanın mənə, filibusterlər əslində əladır,
  Və bu loqarifmanı dəftərinizə yazın!
  Qəzəb içində qalleona hücum başladı,
  Biz meduza kimi yenidən döyüşməyə can atırıq...
  Axı, pis bir piratın yaxşı bir ruhu var,
  Və ürəyində bir filibuster həmişə kovboydur!
  
  Biz zəiflik sözünü bilmirik, qorxaq sözünə inanmırıq,
  Korsanlar, bilirsiniz, geri çəkilmək heç də rahat deyil...
  Axı çarmıxa çəkilmiş İsa bizim üçün imza atdı,
  qızlar yumruqlarımızı kəskinləşdirdik !
  
  Bu, sevginin qəlbində yaşayan həqiqətimizdir,
  Qızın qu quşunun qüdrətli qanadı olduğunu...
  Qələbələri mütləq açacağıq, sonsuz hesabımız var,
  Və palıd avarına möhkəm söykənək!
  
  Döyüşlərdə fərq olacaq, biz bundan danışırıq,
  İnanıram ki, planetdə çox real olan bir bayram təşkil edəcəyik...
  İnanın, bizdə çoxlu və bol müxtəlif qüvvələr var,
  Qoy böyüklər gülsün, uşaqlar əylənsin!
  
  Xeyr, şiddətli döyüşdə bu uğur səbəbsiz deyil,
  Çünki biz qızlar çox gözəl və gözəlik...
  İnanın ki, bizdə belə bir mənəvi gözəllik var,
  Döyüşlərdə tamamilə yenilməz olduğumuzu izah edirik!
  
  Belə çıxdı, filibusterlər burada döyüşürlər,
  Hücuma qəzəblə, aqressiv müvəffəqiyyətlə gedirlər...
  Və bil ki, düşməni böcək kimi öldürəcəyəm,
  Hətta qızlar da çox sərt vurdular!
  
  Yataqda biz ən yüksək səviyyəli qızlarıq,
  Kişilərə əmr verə bilən ...
  İnşallah real desən
  Günəşin qızıl ortasını görək!
  
  Bizi dənizdə daha gözəl tapa bilməzsən,
  Qızlar həqiqətən düşmənlərə bir başlanğıc verəcəklər ...
  Ekvatora çata bilərik
  Həqiqətən pis oğruya bir nikel verin!
  
  İgid taleyimizin şöhrəti naminə,
  saxlayan , verən...
  Morqana şeytana cavab verəcəyik,
  Bu pislik bizə hücum etməsin!
  
  əclaf quldurları qıracağıq
  Dərhal filibusterlərə dırmaşan silsiləsi ...
  Və problem yaşamamaq üçün
  Bunun çoxlu nümunələri olacaq!
  
  lych alacaq ,
  Onu böyük güclə vuracağıq ...
  Və hərbçi qız ağlamır,
  Düşmənlərin güclü məzarları olacaq!
  
  Budur qızlar, bu ən yüksək rəngdir,
  Gözəllik, bura çox gözəldir...
  Sübhümüz belə olacaq,
  Biz güclülərlə bir komanda olacağıq!
  
  Bu, belə böyük bir gücdür,
  Biz ən yaxşı qızlarıq, yerin duzu...
  Həqiqətən timsahı oğurladılar,
  O cəhənnəm ailəsindən ölüm gəlsin!
  
  Yaxşı, Morgan o pis oğludur,
  üzünə alacaqsan ...
  Bir keruv səni bıçaqlayacaq,
  Yaxşı, düşmənlərin çox vaxtı yoxdur!
  
  Yazda doğulan qızlar
  Döyüşdə belə çox aqressiv olurlar...
  Sonsuz xəyallarla dolaşırlar,
  Bir insanın çox güclü olması üçün!
  
  Artıq hardasa tufan qopub,
  Dəridəki şaxta isə çox güclüdür...
  Burada bir qadının göz yaşı tökülür,
  İnsan o zaman hər şeyə qadir olacaq!
  
  Döyüş son qana qədər davam edir,
  O qədər qəddar , çoxtərəfli...
  Burada uduşlu hesab açdıq,
  Bu vəhşi Morgan donuzu dırmaşır!
  
  Xeyr, Allaha inanın, burada heç bir maneə yoxdur,
  İnanın, qələbə ilə irəli gedəcəyik...
  Qızların çoxlu mükafatları olacaq,
  Və yəqin ki, yeni növbə ilə açacağıq!
  
  Yaxşı, quldurlar, irəli getdik,
  qızlar aktiv hücuma keçsin ...
  Mən qartalam, düşmən isə əksinə,
  Morqan, sən səfeh pis Qabil!
  . FƏSİL Љ 5.
  Marinka, bu pioner, çox gözəl və eyni zamanda, əzələli və güclü qız, çox gözəl və hisslə oxudu. O, sadəcə olaraq, deməliyəm ki, canavardır. Və eyni zamanda çox şirin.
  Beləliklə, uşaqlar yenidən nəsə etmək qərarına gəldilər. Ola bilsin ki, daha canlı və aqressiv mübarizə nümayiş etdirsin.
  Bu, həqiqətən də görməli bir mənzərədir. Hipernet matrisində İkinci Dünya Müharibəsinin alternativ tarixi nədir.
  Qafqaz artıq süqut ərəfəsindədir və getdikcə dramatikləşir.
  Almanlar isə tüğyan edir və işgəncədən istifadə edirlər. Alman pioner qızları işgəncə etməyi xüsusilə sevirlər.
  Burada Gerda və Şarlotta on üç yaşında bir oğlan uşağı az qala çılpaq soyundurdular. Və pioneri qıdıqlamağa başladılar. Seryojka güldü və mırıldandı. Sonra Gerda alışqanı uşağın çılpaq , yuvarlaq dabanına gətirdi. Alov pionerin bir qədər kobud olan altını yaladı. O, ağrıdan qışqırdı. Blisterlər göründü.
  Alman qızları güldü:
  gözəl olacaq !
  Və oğlanı qamçı ilə qamçılamağa başladılar. O, inlədi və qışqırmağa başladı. Xüsusilə qızlar onun yalın ayaqlarına odlu məşəl gətirməyə başlayanda. Sonra pionerin çılpaq sinəsinə isti ütü çəkilib və oğlan huşunu itirib.
  Bəli, alman döyüşçüləri ən yaxşı vəziyyətdədirlər. Bir oğlana əzab vermək işin qaydasındadır.
  İşgəncə isə təkcə oğlanlara deyil, komsomolçulara da aiddir. Qızları soyundurub rafa apardılar. Orada gözəlləri yuxarı çəkdilər, onları əyilməyə və sözün əsl mənasında ağrıdan qıvrılmağa məcbur etdilər. Qızların yalın ayaqları altında manqal yandırıb, altlarını yandırmaqla hədələyirdilər.
  Komsomolçular vəhşi ağrıdan necə qışqırırdılar... Nə qədər qəddar idi. Və faşistlər burnuna yanan ət iyini çəkib güldülər, bir-birlərinin budlarına şillə vurub qışqırdılar:
  - Hey Fürer! Hamını öldürəcəyik!
  Və yenə insanlara işgəncə və işgəncə. Xüsusilə pionerlərə işgəncə vermək maraqlıdır. Oğlanları döyüb öldürürlər, sonra isə yaralarına duz tökürlər və onları inildəməyə məcbur edirlər. Bəli, bu son dərəcə xoşagəlməz haldır.
  Həm də isti teldən istifadə etdikdə. Çox daha ağrılı olur.
  Faşistlər isə Mahaçqalanı artıq tutublar. Onlar isə Azərbaycan ərazisinə doğru irəliləyirlər. Və İrəvan artıq mühasirəyə alınıb və bloklanıb. Və bütün ümidsizliklə Batumiyə hücum edirlər. Və aqressivdir.
  Marşal Rokossovskinin özü az qala öləcəkdi. Hiss olunurdu ki, sovet qoşunları təzyiq altındadır və dağılır. Təslim olanların və fərarilərin sayı artır. Və bir çox pilotlar depressiyaya düşürlər.
  Baxmayaraq ki, Anastasiya Vedmakova və Akulina Orlova hələlik məğlubiyyətdən yayınır. Qızlar cəsarətlə və çıxılmaz mübarizə aparırlar.
  Üç oğlanla döyüşdən əvvəl Anastasiya fenomenal kosmik güc toplamaq üçün özünü tənha etdi.
  Və həqiqətən də tam doldurulmuşdu. Gəlin düşmənləri ümidsizcə darmadağın edək.
  Və eyni zamanda, çılpaq ayaq barmaqlarından istifadə etməklə.
  Və o, ciyərlərinin üstündə qışqırdı:
  - Mən böyük dünya çempionuyam!
  Və çılpaq dabanı ilə qolu necə sıxır.
  Akulina Orlova da döyüşdə çıxılmaz oğurluq edir. Və çılpaq barmaqlarından istifadə edərək Wehrmacht təyyarələrini əzir.
  Beləliklə, o, ME-109 K-ni vurdu. Bu maşın çox güman ki, köhnəlmişdir, lakin bir sıra dəyişikliklərdən xilas olmuşdur. Və bunun üzərində uğurla mübarizə apara bilərsiniz.
  Vəhşi qəzəblə hərəkət edən Akulina Orlova oxudu:
  - Salam böyük kommunizm! Faşizm məğlub olacaq!
  Və yenə çılpaq bir daban və necə basmaq lazımdır.
  Bunlar buradakı dəli qızlardır.
  Amma Qafqazda qüvvələr çox qeyri-bərabərdir. Baxmayaraq ki, oradakı kişilərin hamısının qartal olduğuna inanılır. Ancaq rus qadınına heç kim müqavimət göstərə bilməz.
  Və döyüşçülər çox aqressiv və soyuqqanlıdırlar. Təyyarələr keyfiyyətcə üstünlüyünə baxmayaraq, atəşə tutulur.
  Akulina Orlova oxudu:
  Günəş dairəsi...
  Və çılpaq barmaqları ilə düşməni yerə yıxdı.
  Anastasiya Witchakova qırmızı məmələri ilə düymələri basaraq faşistləri yerə yıxaraq davam etdi:
  - Almanlar ətrafdadır...
  Akulina daha bir alman təyyarəsini kəsərək qışqırdı:
  - Hitler kəşfiyyata getdi!
  Faşistlərə atəş açan Anastasiya sözünə davam etdi:
  - Çuxura düşdüm...
  Akulina dəqiq atəş açıb güldü:
  - Ayağımı sındırdım...
  Vedmakova, intensiv və dəqiq atəş edərək qeyd etdi:
  - Və sağollaşdı!
  Qızlar bir ağızdan qışqırdılar:
  -Qoy həmişə araq olsun,
  Kolbasa və siyənək...
  Pomidor xiyar,
  Hitlerin sonu budur!
  Akulina yenə nasistlərə ölüm hədiyyəsi göndərərək qeyd etdi:
  - Əslində, oxumalıyıq: - Rommel bitdi!
  hava mərmiləri olan topu göstərərək razılaşdı:
  - Əlbəttə - Hitler artıq keçmiş mərhələdir!
  Rommel-Hitlerin şəxsi təsiri olmayan yerdə sovet qoşunları bir növ müqavimət təşkil etməyə çalışırlar. Amma son dərəcə çətindir. Ancaq yenə də mümkün və mümkün olmayan hər şeyi edirlər.
  Və uşaqlar, o cümlədən döyüşürlər. Və pionerlər döyüşə girirlər. Hansı ki, düşməni molotof kokteyli və silahla qarşılayır.
  Həmişə döyüşdə olduğu kimi arıq və cızıqlanmış oğlan və qızlar. Və onlar cəsarətlə və son dərəcə ümidsiz mübarizə aparırlar.
  Onların nə qədər övladı ölüb parça-parça olaraq qalır.
    Alman pilotları Gertrude və Adala, yalın ayaqları ilə sıçrayaraq, iki nəfərlik XE-328, reaktiv maşın, on hava topu olan bir canavarın içinə çıxdılar.
  Yenicə yağış yağmışdı və qızlar yalın ayaqlarının zərif, çox aydın izlərini buraxmışdılar.
  O qədər cazibədar idilər ki, aerodromda xidmət edən yeniyetmələr acgözlüklə çılpaq ayaq izlərini gözləri ilə yeyirdilər, hətta oğlanlar da kamillikdən şişməyə başladılar. Ümumiyyətlə, çoxlu qadın pilotlar var idi - döyüş əməliyyatları göstərdi ki, qadınlar bərabər şəraitdə kişilərdən iki dəfə çox sağ qalırlar. Və bu, onların təsirli olması deməkdir. Və Hitler-Rommel, daha doğrusu feldmarşal Fürer, təbii ki, heç kimə yazığı gələn adam deyil.
  Üçüncü Reyxin özündə çoxarvadlılıq rəsmi olaraq tətbiq edildi - dörd arvad hüququ. Bu olduqca praktikdir. Ancaq bu, xristian ənənələrinə çox uyğun gəlmir. Təəccüblü deyil ki, faşizm dinin yeni forması axtarır. Fuhrer-Fuhrer-Feld Marshal bunun monoteizm olduğunu, lakin belə bir xüsusi olduğunu israr edir - bütpərəstlik, Qədim Alman tanrılarının panteonu ilə. Təbii ki, Hitler-Rommel özü də Uca Tanrının elçisi və elçisi kimi bu panteonda hamıdan üstündür.
  Beləliklə, fürer, əlbəttə ki, özünü yetişdirməyi çox sevir.
  Gertrude və Adala çoxfunksiyalı hücum təyyarələrini səmaya buraxırlar ki, bu da qırıcı rolunu oynaya bilər.
  Döyüşçü qızlar özlərinə çox arxayındırlar. Rusların reaktiv təyyarələri yoxdur və onlar çətin ki, göy pələnglərinin hücumuna tab gətirə bilsinlər.
  Gertrude hönkürdü:
  - Mən yanan dərənin cəngavəriyəm...
  Adala dişlərini açaraq həvəslə təsdiqlədi:
  - Və hamını mat edəcəm!
  Qızlar gülməyə başladılar. Çılpaq dabanlarını pedallara basıb reaktiv hücum təyyarəsini fırladılar.
  Hələ qaranlıq idi, amma şərqdə bir az işıqlı zolaq artıq görünmüşdü. Qızlar fit çalırdılar... Artıq Rusiyanın genişlikləri onların altında üzürdü. Döyüşçülər qəhqəhə çəkib bir-birlərinə göz qırpırdılar. Onlar çox havadar və gözəldirlər.
    Və ayaqyalın, əlbəttə ki, müharibədə olan bir qız üçün ayaqqabı kimi lazımsız bir şeylə özlərini yükləmədən.
  Və təyyarədə həssaslıq dəfələrlə artır.
  Burada sovet maşınları onlara tərəf uçur. Pervaneli Yak-9, bəlkə də son buraxılışlar arasında ən populyar avtomobildir. Həddindən artıq silahlı deyil , nisbətən ucuz və az zirehlə. MIG-5, pulemyotla silahlanmış daha sürətli bir vasitə. MIG-3 əvvəlki modeldir. LAGG-7, ehtimal ki, ən sürətli və ən silahlı quşdur. Ən son modifikasiyada 20 mm-lik üç top var.
  Lakin bunların hamısı pervaneli maşınlardır; heç bir reaktiv təyyarə yaradılmayıb. Almanlar isə özlərini çox inamlı hiss edirlər.
  Gertrude on hava topundan atəş açır. 30 mm və iki 37 mm silah atəş edir . Onlar odlu tornado kimi sovet təyyarələrinin arasından keçirlər. Lakin qırmızı pilotlar qaçmağa və onların arxasına keçməyə çalışırlar.
  Adala bu anda manevr edir. Alman avtomobilini baş-başa götürə bilməzsiniz, ancaq arxaya getmək təhlükə ilə doludur. SSRİ qoşunları üçün hücum gözlənilməz deyil. Artıq zenit silahları işə başlayıb. Partlamış mərmilər qaranlıqda parlayır.
  Alman qadınları müəyyən əsəbilik yaşayırlar. Deyəsən, biz artıq o qədər çox şey görmüşük ki, heç nə bizi təəccübləndirməyəcək, amma... Sovet pilotları cəsurdurlar və itkilərdən qorxmurlar. Onları heç nə qorxuda bilməz. Ancaq görünür, kifayət qədər təcrübə yoxdur. Alman təyyarəsi asanlıqla dalışdan çıxır və sovet avtomobilini vurur. Başqasını parçalayır.
  Alman silahlarının gücü çox böyükdür. Bu, Krautların Rusiya üzərində böyük üstünlüyü olan bir komponentdir. Lakin nasistlərin də böyük sürəti var.
  Adala sürətlənir və irəliləyir. Gertruda isə düşmənə raketlər atır. Dişlərdə məsləhət alırlar. Bəzi döyüş sursatları istilik və ya səslə idarə olunur.
  Adala pıçıldayır:
  - Bizi öldürməzlər!
  Qızlar maşınlarını döndərirlər. Sərin olmağa çalışırlar. Sonra sovet qırıcısı qonşu alman reaktiv hücum təyyarəsini vurur. Və o, yırtılmağa və parçalanmağa başlayacaq. Həm göy, həm də hava.
  Gertrude pıçıldadı:
  - Dəli ölüm!
  Döyüşçülər aydın şəkildə çaşqındırlar və onları belə qoç edə bilərlər.
  Tanklar isə sərhədə doğru irəliləyir. Əfsanəvi heyət Gerda , Şarlotta, Kristina və Maqda.
  Dörd döyüşçü həm ingilislərə, həm də amerikalılara qarşı vuruşaraq, şöhrətini örtməyi bacardı. Amerika ilə döyüşlər zamanı gözəllər Panther-2 tankını mənimsəyiblər. Pis maşın deyil, həm silahlanması, həm də ön zirehləri ilə Şermanlardan üstündür. Sonrakı "Pershing" praktiki olaraq döyüşməyə vaxtı yox idi. O, "Pantera"-2 üçün rəqib deyil.
  Sonra dörd qız əfsanəvi şöhrət qazandılar. Baxmayaraq ki, ümumiyyətlə, onların şərəfli yolu qırx bir ildən başlamışdır. Himmler Füreri döyüşdə xüsusi təlim keçmiş ari qadınlarından olan qadın batalyonlarını sınaqdan keçirməyə inandırdı.
  Döyüşlər göstərdi ki, qadınlar heç də zəif həlqə deyillər və onlar yaxşı mübarizə aparmağı bilirlər. Və eyni zamanda kişilərdən daha az itkiyə məruz qalır. Döyüşçülər piyadalarda da döyüşür, ayaqyalın Səhra səhrasının isti qumlarına sıçrayırdılar. Və tankları mənimsədilər. Britaniya ilə döyüşlərdə "Pələng"i sınaqdan keçirərək.
  Bununla belə, sovet qızları da SU-100-də yaxşı döyüşürlər.
  Baxmayaraq ki, Rusiyanın vəziyyəti ümidsiz görünür. Lakin döyüşçülər Elizabetlə birlikdə qartal kimi döyüşürlər.
  Yekaterina çılpaq barmaqları ilə qolu sıxır. Hitlerin E-50 maşınının yan tərəfini deşən mərmi göndərir və uğuldayır :
  - Böyük qırmızı və al-qırmızı kommunizm üçün!
  Yelena da çılpaq, zərif ayağından istifadə edərək topdan atəş açdı. O, mütləq düşmən tankına dəydi.
  Qız qışqırdı:
  - Mənim gözəl Rusiyam üçün!
    Efrasia çox dəqiq atəş açaraq aqressiv qeyd etdi:
  - Vətənimizə şöhrət!
  Həm də çılpaq, kəsikli ayaqlardan istifadə edir.
  Sovet maşını çox güclü və döyüşkəndir. Və demək olar ki, dəqiq vurur.
  SU-100 E-50-yə nüfuz edə bilir . Ancaq qızlar onu hətta alnından deşirlər, tələyə və ya oynağa girirlər . Və birbaşa metala dəydilər.
  Elizabet yalın ayaq barmaqlarından istifadə edərək düşmənə atəş açıb. Və o qışqırdı:
  - Mavi dərədən...
  Ketrin də atəş açdı, bu dəfə qırmızı məmə ucu ilə qolu sıxdı və qışqırdı:
  - Çay başlayır...
  Elena aqressiv şəkildə gülümsəyərək dedi:
  - Yaxşı, dostluq başlayır...
  O da çılpaq dabanı ilə qolu sıxdı.
    Efrasiya düşmənə atəş açarkən qışqırdı:
  - Təbəssümlə!
  Qızlar SU-100-də çox fəal işləyirlər. Və düşmən texnikasını məhv edirlər.
  Bakıya yaxınlaşanda isə pionerlər səngərlər qazırlar. Burada müxtəlif millətlərdən olan oğlanlar var. Xüsusilə, yanıb-sönən çoxlu işıq başlıqları var. Qırmızı, qara, ağ saçlı uşaqlar var.
  Onları bir şey birləşdirir: kommunizmin qələbəsinə inam və ayaqyalınlıq. Aydındır ki, müharibə zamanı hər kəsin ayaqqabısı olmur və buna görə də həmrəylik əlaməti olaraq bütün uşaqlar çılpaq, yumru dabanlarını nümayiş etdirirlər. Zaqafqaziyada qış kifayət qədər mülayim keçir və kürəklə hərəkət edəndə və işləyəndə soyuqlar dəhşətli deyil.
  Orada, əlbəttə ki, Valerka, Levka, Slavka və Marinka var - rekordları qırmağa hazır olan dörd cəsur oğlan.
  Uşaqlar həvəslə işləyir və oxuyurlar:
  Mavi gecələr tonqallarla çırpınır,
  Biz pionerik - işçilərin övladlarıyıq...
  Parlaq illərin dövrü yaxınlaşır,
  Pionerləri ağla - həmişə hazır ol!
  Pionerləri ağla - həmişə hazır ol!
  İndi də həyəcan siqnalı yenidən səslənir. Oğlan və qızlar səngərin dibinə tullanırlar. Artıq yuxarıdan mərmilər partlamağa başlayır: düşmən artilleriyası işləyir.
  Valerka Marinkadan soruşdu:
  - Yaxşı, sizcə, müqavimət göstərə bilərikmi?
  Qız arxayınlıqla cavab verdi:
  - Heç olmasa bir dəfə, ən çətin saatda müqavimət göstərək!
  Pioner Slava məntiqlə qeyd etdi:
  - Qəhrəmanlığımız sarsılmazdır.
  Oğlan çılpaq ayaqlarını daşlara vurdu. Görünür , oğlanda ciddi döymələr var.
  Qız Tamara qeyd etdi:
  - Qorxmadan döyüşəcəyik,
  Mübarizə aparacağıq, bir addım da geri çəkilməyəcək...
  Qoy köynək qana batırılsın -
    Cəngavəri daha çox düşmənlə cəhənnəmə çevirin!
  Qara saçlı pioner olan Ruslan oğlan qeyd etdi:
  - Əsrlər keçir, bir dövr gələcək,
  Orada əzab və yalan olmayacaq...
  Bunun üçün son nəfəsinizə qədər mübarizə aparın -
  Vətənə bütün qəlbinlə xidmət et!
  Arıq və sarışın oğlan Levka şeir dedi:
  Yox, ayıq-sayıq sönməz,
  Şahin, qartalın görünüşü...
  Xalqın səsi aydındır -
  Pıçıltı ilanı əzəcək!
    
  Stalin ürəyimdə yaşayır
  Kədəri bilməməyimiz üçün,
  Kosmosa qapı açıldı,
  Ulduzlar üstümüzdə parıldadı!
    
  İnanıram ki, bütün dünya oyanacaq,
  Faşizmin sonu olacaq...
  Və günəş parlayacaq,
  Kommunizmi işıqlandıran yol!
  Oğlanlar və qızlar bir ağızdan alqışladılar.
  Amma indi reaktiv hücum təyyarələri uçur və bombalar atırlar. Və bu aqressiv yanaşmadır.
  Levka və Slavka azmışlarını qaldırıb ölüm hədiyyəsini işə saldılar. Və barel nasist hücum təyyarəsi tərəfindən vuruldu.
  Qız Marinka oxudu:
  - Komsomol, təkcə yaş deyil,
  Komsomol, mənim taleyim!
  Gəlin fəth edək, inanıram, kosmos,
  Biz əbədi olaraq yaşayacağıq!
  Azərbaycandan olan pioner oğlan Əhməd ( təbii ki, virtual uşaqdır, amma Hypermatrix -də onu realdan ayırmaq olmur!) təbəssümlə cavab verdi:
  - Sən hələ komsomolçu deyilsən , Marinka!
  Qız çılpaq ayağını hirslə möhürlədi və melodik səslə cavab verdi;
  Ataların yanında, şən mahnı ilə,
  Biz komsomolun tərəfindəyik...
  Parlaq illərin dövrü yaxınlaşır,
  Pionerlərin fəryadına həmişə hazır olun!
  Pionerlərin fəryadına həmişə hazır olun!
  Levka da yalın ayağını möhürlədi və uğuldadı:
  Çəkicinizi daha möhkəm tutun, proletar,
  Titandan əllə boyunduruğu əzmək...
  Vətənimizə min ariya oxuyacağıq,
  Və nəsil üçün işıq, yaxşı!
  Uşaqlar sevinirlər. Və əslində, almanlar bombaladılar və yalnız bir qızın çılpaq , yuvarlaq, çəhrayı dabanında qəlpə var.
  Pioner qışqırdı, amma dərhal dodağını dişlədi.
  Beləliklə, onlar hücumu dəf etməyə hazırlaşdılar. Artıq faşistlərlə tanklar gəlir. Təhlükəli E-100-lər hərəkət edir. Belə güclü və təhlükəli maşınlar.
  Onların elə müdafiəsi var ki, heç bir bucaqdan keçə bilmirsən. Bunu yalnız bir tərəfdən əldə edə bilməzsiniz. Yeganə şans izləri qırmaqdır.
  Uşaqlar döyüşə hazırdır və yalın ayaqlarını yelləyirlər. Burada onlar altından itələyən bir telin üstündədirlər tırtılları faşistlərə evdə hazırlanmış partlayıcılarla çantalar. O, çıxır və Rommel ordusunun tanklarının rulonlarını məhv edir.
  Və qorxulu görünür.
  Oğlan qışqırır:
  - Kommunizmə şöhrət!
  Oğlan Valerka Levka ilə azmışdan atəş açır və qışqırır:
  - Pionerlərə həmd olsun!
  Sufir qızla birlikdə məftillə almanların altına mina sürür və qışqırır:
  - SSRİ-yə şöhrət!
  Azərbaycandan olan uşaqlarla rus oğlanları dalaşır. Tankların böyük armadasına qarşı aşılanmış, arıq, ayaqyalın pionerlər.
  Tamara qız zərif, balaca, yalın ayağını möhürləyir və deyir:
  - Rusiyaya şöhrət, izzət!
  Pioner Əhməd düşmənə atəş açaraq təsdiqləyir:
  - Biz birlikdə mehriban bir ailəyik!
  Qırmızısaçlı azərbaycanlı Ramzan oğlan maşını vuraraq təsdiqləyir:
  - Biz sözündən , yüz min mən!
  Uşaqlar mehribandır... Deməli, erməni qızı Azatuhi də məharətlə məftildən istifadə edərək partlayıcı paketi faşist tırtılının altında hərəkət etdirib xırıltı ilə deyir:
  - SSRİ xalqlar ailəsidir!
  Başqa bir erməni qızı Ağas deyir:
  - Faşizmə boyun əyməyək:
  Qız isə çılpaq barmaqları ilə teli yuxarı çəkdi. Azərbaycanlı və erməni uşaqların çoxu sarı saçlıdır və onları slavyan uşaqlarından ayırmaq mümkün deyil, onlardan da çoxu var. Bəziləri almanlardan uzaqlaşdı, digər rus ailələri hətta çarlar dövründə də Azərbaycanda məskunlaşdılar.
  Qafqazda çoxlu slavyanlar var. Çoxlu qarışıq cütlüklər. Uşaqların saçları adətən valideynlərindən daha açıq olur. Slavyan oğlanları isə o qədər qaralıblar ki, onları yerli sakinlərdən ayıra bilmirsən. Üstəlik , uşaqlar adətən böyüklərdən daha çox oxşardırlar.
    Beləliklə, oğlan və qızlardan ibarət beynəlmiləl sovet batalyonu döyüşür və onların hamısı birləşir və çox oxşardır. Onların çılpaq dabanları hərəkət edərkən yanır.
  Və yenə uşaqlar ölüm hədiyyələri göndərirlər. Şamil və Seryojka adlı pioner oğlanlar məftil çəkirlər. İndi isə alman E-50 qırıq treklə dayanır.
  Oğlanlar xorla oxuyurlar:
  Azad respublikaların sarsılmaz birliyi,
  Bizi bir araya gətirən kobud güc və ya qorxu deyildi...
  Və maariflənmiş insanların xoş niyyəti,
  Və xəyallarda dostluq və ağıl və cəsarət!
  Və uşaqlar sevinirlər. Ağ, hətta dişlərlə gülümsəyirlər. Və ölümlə hədələnsələr də xoşbəxtdirlər.
  Almanlar isə inadkardırlar. Zədələnmiş tanklar toplardan və pulemyotlardan atəş açır.
  Bəzi alman maşınları qumbaraatanlarla təchiz olunub və çox təhlükəlidir.
  oğlan Maksimka və qız Zara yalın ayaqlarını dindirərək düşmənin altına minanı çıxarıb, faşist mastodonunu darmadağın ediblər.
  Və ağciyərlərinin üstündə qışqırdılar:
  - SSRİ üçün!
  Uşaqlar çox gülməlidir.
  Pionerlər Abbas və Vladimir də silahdan istifadə edirlər. Bu vəziyyətdə bir katapult və nasistlər E-75 tırtılını qırırlar. Bundan sonra oğlanlar mahnı oxudular:
  - Kommunizm pərdəsi altında olan planetin böyüklüyü üçün!
  Valerka və Abdula da müxtəlif xalqların pionerləridir, lakin bir ürəklə partlayıcıları da işə salırlar. E-100-ə vurub oxuyurlar...
  Biz planeti millətlərə açdıq,
  Kosmosa gedən yol, misli görünməmiş dünyalar...
  Qəhrəmanlıqlar tərənnüm olunur -
  Ölümün yarasını əbədi olaraq silmək üçün!
    
  Rusiyanın müqəddəs bayrağı altında
  Barış, dostluq, xoşbəxtlik və sevgi içində...
  Bütün dünyada insanlar daha xoşbəxt olacaqlar,
  Cəhənnəm qaranlığı uzaqlarda dağılacaq!
  Burada uşaqlar döyüşür...
    Belaruslu azərbaycanlı oğlan və qız Svetlana ilə Əbdürrəhman birlikdə məftil çəkərək faşist tankını sıradan çıxarıblar. Və mahnı oxudular:
  - Müqəddəs Rusiyanın böyük adı,
  Günəş şüası kimi dünyaya parlayır...
  İnanıram ki, birlik içində daha xoşbəxt olacağıq,
  Gəlin bütün xalqlara doğru yolu göstərək!
  Uşaqlar çox cəsarətlidirlər. Nasistlər isə belə inadkar və şiddətli müqavimətdən sadəcə şoka düşürlər.
    Bu qabaqcıl Əbudurrəhman çılpaq dabanına qəlpə aldı. O, uşağın ayağının kalroz səthini deşib.
  Oğlan hıçqırdı:
  - Məni incidir!
  Svetlana da yumru dabanına dəyib və çiynini qaşıyıb. Amma qız fısıldadı:
  - Pionerləri sındırmaq olmaz!
    Əzimlə Kolka da alman maşınına çırpılıb.
  Oğlanlar məftillə işarə edib oxudular:
  Məkrli düşmən hücuma keçdi,
  Amma mən inanıram ki, sovet xalqı heç nədən çəkinməyəcək...
  Düşmən məğlubiyyət və unudulma gözləyir,
  Və Rusiyanın şöhrəti daha güclü şəkildə çiçəklənəcək!
  Düşmən gözləyir: məğlubiyyət və unudulma,
  Və Rusiyanın şöhrəti daha güclü şəkildə çiçəklənəcək!
  Uşaqlar cəsarətlidirlər və təslim olmurlar. Və qalib gəlmək istəyirlər. Və mahnı oxuyurlar və döyüşürlər.
  Almanlar ağır itkilər verirlər. Düzdür , əsasən onların izləri və çarxları qırılır. Və bu ölümcül deyil.
  Əsir düşən pionerlər üçün daha pisdir.
  Oğlan Əbdülhəmid əsir düşəndə nasistlər tərəfindən rəfdə asılmışdı. Onlar pionerin yalın ayaqlarını bloka soxdular və qarmaqlara çəkilər asmağa başladılar. Sonra od yandırdılar. Və atəş oğlanın yalın dabanlarını yaladı . Və qamçı onun kürəyinə düşdü. Məni uzun müddət döydülər. Və sonra nasistlər qabırğaları isti maşa ilə qırmağa başladılar.
  İstidən qızarmış qabırğaları dəmir əzdiyi zaman işgəncə altında ölən oğlan oxuyurdu:
  Berlin demək olar ki, bizim nəzarətimizdədir,
  Durbinlə lənətlənmiş Reyxstaqı görürük...
  Ümid edirəm ki, tezliklə sülh və xoşbəxtlik olacaq;
    Hansı ki, mən şeirlərimdə təsvir edəcəyəm!
    
  Rusiya dünyaya kommunizm açdı,
  O, hamı üçün ailə oldu .
  Lakin Wehrmacht bizə donuz burnunu vurdu,
  Və qan indi damarlardan bulaq kimi axır!
    
  Fürer təsadüfən bizimlə unutduqlarını,
  Mən torpaq sahibləri və qul almaq istəyirdim!
  Faşizm çox uzun bir yürüş etdi -
  Və burada əsl cəhənnəm yuxusunun kabusu!
    
  Sadə oğlan, ayaqyalın oğlan,
  Bu yaxınlarda qırmızı qalstuk bağladım.
  O, dünyanı Allahsız özü qurmaq istəyirdi,
  Ancaq napalm birdən göydən püskürdü!
    
  Ön tərəfə qaçmalı olduq,
  Heç kim belə gəncləri götürmək istəməz!
  Ancaq tüfəngli döyüşçü oğlan bunu bacardı,
  Ataların yolu layiqli çıxdı!
    
  Həm hiylə, həm də güclə vuruşdular,
  Və zəiflik də acıdır, təəssüf ki ...
  Yoldaşlar qəbir qazmalı idilər,
  Soyuqda çinar şamı tabutları!
    
  Mən pionerəm , indi əzab çəkməyə öyrəşmişəm,
  Kəşfiyyata ayaqyalın getdim, qar uçqunu xırtıldadı.
  İnamsızlığın cəzası ola bilər,
  Mən İsanı tanımaq istəmədim!
    
  Bəs Calvary üç saatı nədir?
  Üç ildən çox müharibə keçdi!
  Hər kənddə dul qadınlar acı-acı ağlayır,
  Vətən oğulları qəbiristanlıqda necə həlak oldular !
    
  Sağ qaldım, mərmi sarsıldı, güllə yarası aldım,
  Amma xoşbəxtlikdən o, ayaq üstə qaldı!
  Almaniyaya olan borcumuzu vicdanla ödədik,
  Orada faşizmi toz-torpaq bizim tərəfimizdən tapdalayıb!
    
  Mən yetkinləşmişəm, amma hələ də oğlanam,
  Bığ qırılmadı, amma artıq titandır!
  Bəli, bir yetkin və bəlkə də çox,
  Axı ürək metal kimi sərtləşib!
    
  Qəhrəman Ulduz - ən yüksək mükafat -
  Stalin özü, inanın, mənə verdi!
  kimilərdən nümunə götürməliyik ,
  Əsgərlər Eden qapılarının açarlarını döyürlər!
    
  Amma bu gün, igid adam, tüfəngini yerə qoy,
  Kəlbətini , çəkicini götür və işə başla!
  Taxtadan yelkənli qayıq və qayıq düzəldin,
  Və bir təyyarə yarat ki, quş kimi uça bilsin!
  Bu, həqiqətən beynəlxalq xarakter daşıyır. Və Valerka, Slavka, Levka və Marinka həqiqətən güclü beynəlxalq komanda formalaşdırdılar.
  Uşaqlar isə primitiv üsullarla mübarizə aparmaqdan yorulmuşdular. İndi də Valerkanın əlində termokvarkla vurulan hiperblaster var.
  Oğlan fil sümüyü rəngli dişlərini canavar kimi yaşından çox böyük və iti göstərdi və dedi:
  - Yaxşı, nasistlər, gəliblər?
  Oğlan isə onu götürüb qalın ultra-foton axını ilə faşistlərin ağır tanklarını vuracaq . Bəs doxsan ton ağırlığında olan bu canavar "Aslan" nədir? Onun zirehləri ələ keçirdi və əhəmiyyətsiz dərəcədə buxarlandı.
  Marinka həmkarına göz vurdu və qeyd etdi:
  - Amma ədalətli deyil!
  Slavka cavab vermək əvəzinə onu götürdü və çılpaq ayaqlarının barmaqlarını da vurdu. Və oğlanın əlində hiperplazma başlatıcısı göründü . Bu olduqca öldürücü dizayndır.
  Və pioner oğlan alman hücum təyyarəsini götürüb döyəcək. Bu, həqiqətən dağıdıcı bir keçiddir. Və hiperflame başlatma qurğusu geniş bir sahəyə zərbə vurur. Və dərhal onlarla fırtına əsgəri də yandı, sanki kəpənəklər qaz ocağının altına düşdü.
  Levka fit çaldı:
  - Budur, verirsən! Siz həqiqətən gözəl davranırsınız!
  Pioner qız Marinka güldü və qeyd etdi:
  - Bu, həqiqətən ultrapulsardır! Nə sərin hiperplazma axını!
  Qız isə çılpaq ayaq barmaqlarını döydü və ölümcül silahlar aldı. O, gözəl pioner oldu.
  Və o, onu götürəcək və sizi öldürücü bir hiperenerji axını ilə vuracaq . Və təcavüzkar məhv axını başladı!
  Levka da xırda şeylərə vaxt itirmirdi. Oğlan hətta Evangelion robotlarının üslubunda döyüş kostyumu geyinməyi də seçdi .
  nasistlərə dəli olur . Və aqressiv məhv dalğasını atacaq.
  Yaxşı, nasistlər üçün işlər çətinləşdi. Nə isə, belə dəli və texnoloji cəhətdən inkişaf etmiş uşaqlara rast gəldilər.
  Bu, həqiqətən də son dərəcə ölümcül bir təsirdir!
  Hitlerin tanklarının yandığını görən Valerka ruhlandı və oxudu:
  Gəlin imanımızı ortaya qoyaq: yüksəkliklər var,
  Elm, əxlaq, şücaət və şərəf!
  Beləliklə, bütün gözəlliklər əbədi olaraq gözləri oxşasın,
  Qoy sevgilim və mən birlikdə xoşbəxt olaq!
    
  Qızım şirin, gözəl,
  Küləkdə qızıl qıvrımların tonqalı!
  Kainatın Yaradanı belə bir möcüzə verdi,
  Uca Allah sənin içində bir arzunu gerçəkləşdirdi!
    
  Sevginin gözləri kəsilmiş brilyantdır,
  Onların ehtiras gücü qalın buzları əridir!
  Məsihin Rəbbin göstərişlərini xatırlayın,
  Və sevgilinizlə uçun!
    
  Kainatın gözəlliyi sonsuzdur,
  Biz onlara uçacağıq, gənc gözəllik!
  Qoy birliyimiz belə səmimi olsun,
  Ki, alınmaz İsmayıl yıxılsın!
    
  Qızın dodaqlarından necə də mehriban öpdülər,
  Güclü bir əl yanaqlarınızı sığalladı!
  Mayın nəfəsindən məst oldu hava,
  Qızıl qaldı, filiz çıxdı!
    
  Bəli, qızın saçı qızıldır,
  Onun cizgilərində belə bir gözəllik var!
  Geyimlər gənc olanda sizə yaraşır,
  Sevginin qaşı göz yaşı olmasın deyə!
    
  Beləliklə, mən qıza lira ilə mahnı oxuyuram,
  Cavab olaraq, kristal təmiz səs!
  Sən mənim üçün qaya idolum oldun,
  Çörəyin qulağı şirə ilə doludur!
    
  İnanıram ki, tezliklə uşağımız olacaq,
  Gözəl oğlan - cəsarətli cəngavər!
  Vətən naminə dağları birlikdə köçürək,
  Böyük Rəbb hamının Əziz Atasıdır!
  Oğlanlar çox gözəl oxudular və ən yaxşı tərəflərini göstərdilər.
  Və yenə də iyirmi üçüncü əsrin texnologiyalarından hərbi silahlarından, döyülmə kimi. Və burada, şübhəsiz ki, heç kimə kifayət etməyəcək. Budur bir az öldürücü əyləncə.
  Valerka tweet etdi:
  - Fascina sözündən olan faşist - dəstə. Və bu bir zəncir deməkdir!
  Marinka təsdiqlədi:
  Birlik ancaq qanla qaynaqlanır,
  Günümüzün natiqi ümidsizcə gurlayır...
  Və onu sevgi ilə bağlamağa çalışacağıq,
  Və sonra nəyin daha güclü olduğunu görəcəyik!
  Pioner uşaqlar isə ölümcül hədiyyələri ilə düşmənlərinə hücum etdilər. Bunlar həqiqətən uşaqlar və terminatorlar idi.
  Ayaqyalın pionerlər dabanlarını möhürlədi və iki onlarla Alman tankı uçdu və çevrildi. Bir anda neçə almanın yaralandığını görə bilərsiniz. Tırtıllar isə yuxarıda fırlanırdı. Və tüstünün gəldiyini görərdin .
  Lakin Slavka birdən möhtəşəm kosmik döyüşün getdiyi holoqramı yandırdı. Və cazibədar qızlar döyüşdü.
  Və tərəzi o yan-bu yana titrədi. Və o qədər qan töküldü.
  Nataşa qaranquş quyruqlarına silah atdı və oxudu:
  - Həyatın bitmək üzrə olduğu görünsə də ,
  Bəla qara buynuzunu çalanda...
  Raketlər partlayır və qan çay kimi axır,
  Və yenə də torpaq ayağımızın altından yoxa çıxır!
    
  Ancaq Yerin də öz qoruyucusu var,
  Və ulduzlar arasında ona uzanırdı ...
  Görünməz, qənaət mövzuları,
  Beləliklə, hər şey bir anda bitməsin!
  Qızıl yarpaq rəngində saçlı döyüşçü Zoya səsləndi:
  Qanadlı və çevik,
  Düşmən yenə and içir!
  Məni üyüt, məni fotona çevir!
  Amma mələyin hissləri
  Ki, hər şey yaxşı olacaq
  Və hamısı zarafatla bitəcək!
  Və hamısı zarafatla bitəcək!
  Qızlar çox fəal və aqressiv oxudular. Və onların səsləri dolğun və parıldayırdı. Onlar gözəlliyi ilə seçilirdilər. Və qırmızı döş məmələri və zərif ayaqların çılpaq barmaqları olan düymələri basdıqda, çox gözəl idi !
  Aurora da silahını nişan aldı. Haradasa böyük bir döyüş gəmisi tüstülənirdi. Onun güc sahəsi artıq pozulmuşdu. Qız isə cazibədar qız ayaqları ilə silahı nişan aldı. Və o, inamla yaqut məmə ilə düyməni basdı. Və son dərəcə dağıdıcı bir şey baş verdi.
  termopreonla vurulan mərmi tüpürdü .
  Aurora onu götürdü və oxudu:
  Hamını məğlub edə bilərik
  Biz isə düşməni parça-parça edəcəyik...
  Sizə ayı hücum edir, qızlar,
  Hər şey bizim şanlı gücümüzdədir!
  Svetlana düşmənə aqressiv atəş açaraq təsdiqlədi:
  - Bizim şanlı gücümüzdə!
  Və onun gözləri sapfirlərlə parıldadı.
  Və sonra o, yenidən döşlərinin qırmızı məmələrini qravitasiya raketlərinin reaktiv buraxılış qurğularına basdı. Və ya bəlkə hiperqravitasiya olanlar .
  Bunlar buradakı gözəl qızlardır...
  Onlardan biri onu götürüb verdi:
  - Çılpaq ayaq çox güman ki, kişiyə ayaqqabı taxacaq!
  Zoya ah çəkərək cavab verdi:
  - Bəs bizim dünyamızda kişini haradan ala bilərik?
  Nataşa gülümsədi və cavab verdi:
  - Və bu kişilər həmişə oradadırlar! Məsələn, hətta elfləri götürək!
  Aurora dodaqlarını yaladı və qeyd etdi:
  - Elflərin dərisi baldakı qovun kimi şirin dadlıdır!
  Svetlana onu götürdü və tvit etdi:
  -Timsah kimi, elfin dərisini soyaq!
  Zoya gülərək təsdiqlədi :
  - Terminatorun gücü ilə üzü döyüləcək !
  Bunlar həqiqətən zarafat edən və aqressiv zəng işarələrini göstərən qızlardır.
  Nataşa onu götürdü və oxudu:
  Qaranlıqda qəmli kədər,
  Ulduzlar qorxunc şəkildə parıldayır...
  Deyəsən yer üzündə
  Artıq həqiqəti tapmaq mümkün deyil !
  Zoya qırmızı məmələrini joystik düymələrinə basaraq həvəslə səsləndi:
  - Deyəsən dünya öldü -
  Ulduzlara gedən yol isə bağlanıb...
  Ancaq şərəfinizi itirməyin, atlı -
  Göydə boğula bilməzsən!
  Və qız ağır-ağır ah çəkdi. Onun əhval-ruhiyyəsi elflərin romuna doğru bir qədər pisləşdi - otuz min qadından birində kişi yoxdur. Ola bilsin ki, jigolo robotları istisna olmaqla. Və bu kiçik bir təsəllidir. Əlavə dırnaqları olmayan qızlar ədalətli cinsi bütöv bir orgazm kaskadına gətirən müxtəlif növ vibratorlardan istifadə edə bilərlər.
  Döyüşçülər, tutaq ki, şeytanın özü kimidirlər.
  Üzərlərinə sürünməyə çalışan qaranquşların ordusuna atəş açan Aurora, onları böyük bir məharətlə döyərək qışqırdı:
  Şöhrət, izzət, izzət,
  Qızlar döyüşdə cəsurdur...
  Şöhrət, izzət, yıxılmaq,
  Fürer keçini öldürəcəyəm!
  Svetlana da çılpaq barmaqları ilə hiperplazma şüşəsini atıb. O, uçdu və klaviaturanı vurdu.
  öldürücü və dağıdıcı bir şüa qaranquşu döyüş gəmisinə dəydi . Bu, həqiqətən güc və ölüm dəstəsidir.
  Qızlar onu götürüb xorla oxudular:
  Kosmos bizim üçün həyətə çevrildi,
  Göydəki ulduzlar gəzmək kimidir...
  Bizi böyük genişlik gözləyir,
  Və onu fəth etmək zarafat deyil!
  Bunlar yalnız ağıllı kəpənəkləri sakitləşdirməyə qadir olan qızlardır. Ancaq ağcaqanadlar da görünürsə.
  Bu qadınlar həqiqətən qəhqəhələrdir .
  Ayaqları isə çox zərif, cazibədar və ayaqyalındır. Və daha yaxşı və daha cazibədar qırmızı döş məmələridir.
  Bunlar elə gözəl oğurluqlardır ki, bütün kainatda həm müharibənin, həm də sülhün alovunu yandırmağa qadirdirlər!
  Yaxşı, bəs belə adamlara qarşı , heç olmasa kimsə onları tapdalasa?
  Nataşa dişlərini göstərərək qeyd etdi:
  - Amma bəzən fikirləşirsən ki, ümumiyyətlə kişilər nəyə lazım idi?
  Zoya çiyinlərini çəkdi və cavab verdi:
  - Bilmirəm! Çox gözəl deyillər. Burada daha çox və ya daha az yaraşıqlı olan yeniyetmələr var. Böyüklər, xüsusən də yaşlı insanlar iyrəncdir!
  Qız isə çılpaq barmaqları ilə yenidən joystik düymələrini basdı.
  Aurora məntiqlə qeyd etdi:
  - Yaxşı, qədim zamanlarda qadınların çoxu dəhşətli idi. Xüsusilə yaşlı qadınlar. Ümumiyyətlə, nənə və babalar olduqca murdardırlar. Gənc xanımlar kimi deyil. Ancaq keçmişdə gənc qızlar ideal deyildilər. Bir çoxları, məsələn, qalın və ya cızıqlıdır. Yanlış olanlar da var .
  Svetlana düşməni yalın ayaq barmaqları ilə vurdu və freqatı vuraraq dedi:
  - Çox yaxşı ki, biz əvvəllər deyil, indi doğulmuşuq. Bu, məni sadəcə olaraq düşünməkdən bezdirir ki, biz donqar və dişsiz yaşlı qadınlara çevrilə bilərik! Və necə də iyrəncdir!
  Qız isə çiyələk məmə ucu ilə joystik düyməsini sıxdı.
  Qaranquşlara atəş açan Nataşa dedi:
  - Qədim dövrlərdə insanlar hələ də Allaha inanırdılar. Üstəlik, kamil və hər şeyə qadir olan Allahda!
  Aurora ağıllı kəpənəkləri vurmaq üçün yaqut məməsindən istifadə etdi və qeyd etdi :
  - Qadınlar çirkin yaşlı xanımlara çevriləndə kainatın Kamil və Uca Tanrı tərəfindən yaradıldığına inanmaq qəribədir. Nədənsə qəribə, gülünc və axmaq görünür!
  Zoya onu götürdü və çılpaq barmaqları ilə joystik düymələrini basaraq oxudu:
  Bəlkə də bu qəribə və absurddur,
  Amma gecə-gündüz, bütün gün...
  Haradasa heyrətamiz şeylər haqqında xəyal edirəm
  Qoruyucu mələyimin harada yaşadığını bilin!
  Svetlana da ləzzətli, gülşəkilli məmələrinin köməyi ilə düşmənlərini döyəclədi :
  Mürəkkəb dünya həyatının arxasında, şübhəsiz ki,
  Baxır və artıq özünü xatırlamır,
  O, mənim xilasım üçün hansıdır ?
  Bəzən işıq möcüzələrə gəlirdi!
  Bütün dördü, atəş edərkən qırmızı döş məmələri və çılpaq ayaq barmaqlarından istifadə edərək, cik-cik dedi:
  And içmiş və qədim,
  Düşmən yenə and içir
  toz halına gətir ,
  Amma mələk yatmır,
  Və hər şey yaxşı olacaq
  Və hər şey yaxşı bitəcək!
  Və çantadakı bütün qaranquşlar!
  Və döyüşçülər yenidən qırmızı məmələrini götürüb joystik düymələrinə basdılar.
  Bu qızlar...
  Başqa bir gözəllik, general Magdalena da insanlara hücum edən ağıllı kəpənəklərə atəş açaraq cıvıldadı:
  - Oh, şaxta, şaxta,
  Məni dondurma...
  Burnumu belə sancır -
  Cəza artırıldı!
  Həqiqətən, qız general Magdalena şəffaf cazibədardır. Və onun döşləri sadəcə xaşxaş kimi qırmızı məmələri olan gözəl, elastik camış yelinidir. Və gənc elflər bu qırmızı məmələri yalamağı sevirlər.
  Bu qadın döyüşçülər qrupu necə də sərindir.
  Qızlar, əlbəttə ki, dillərini istifadə etməyi sevirlər . Kifayət qədər elflər olmasa da. Çox vaxt bir qız hədiyyəsini dilində almaq üçün gözəl elflərə bir-bir yaxınlaşmalıdır.
  Qız Mariya onu götürdü və oxudu:
  - Qızlara və kişilərə diqqət yetirin,
  Çox zərif məxluqlardır...
  Çox vaxt heç bir səbəb olmadan ölürlər
  Güclü arzuya səbəb olur!
  Viktoriya qızları qırmızı döş nipeli ilə qaranquşlara atəş açıb cıvıldadılar:
  - Qadınlara qayğı göstər, qadınlara qayğı göstər,
  Çox gözəl olacaq! Çox gözəl olacaq!
  Kimsə dəlidir! Kimsə dəlidir!
  Nədənsə bir qadınla! Nədənsə bir qadınla!
  Güc sahələri toqquşdu. Və onlar sözün əsl mənasında cızıldılar. Alfmir hərarət hiss etdi . Və elfin hamar, qızabənzər üzündən tər axdı.
  Alfmir qışqırdı:
  Hamam, hamam, hamam, hamam,
  Palıd və ağcaqayın dəmləməsi...
  Hamam, hamam, hamam, hamam -
  Ayaqyalın bir qız xəyal edirəm!
  Elf Helqa həmkarına göz vurdu:
  - Sən gözəl döyüşçüsən, oğlan!
  Alfmir başını tərpətdi və qeyd etdi:
  - Mən əslində oğlan deyiləm -
  Mənim artıq üç yüz yaşım var!
  Mən çox gəncəm, hətta çox gəncəm
  salam qizlar!
  Qız Marqarita da düşmənləri ilə çox inamla vuruşurdu. Və çox gözəl qızdır. Saçları qızılı yarpaq rəngində idi və parlaq dalğalarla axırdı.
  Qız, qeyd etmək lazımdır, son dərəcə gözəldir. Və çox mübariz və aqressivdir.
  Qız Marqarita onu götürdü və tvit etdi:
  Vətən bizə bir azadlıq şüası borcludur,
  Sonsuz sevgi okeanı...
  Qızlar birləşsin
  Yolda qaranlığı dağıtmaq üçün!
  Qarşıdakı qaranlığı dağıtmaq üçün!
  Ulduz gəmilərində olan qızlar ehtiras və şövqlə döyüşürlər ki, onların içində vulkan kimi qaynar. Beləliklə, ulduz gəmiləri çılpaq xəncərlər kimi cinahlardan qalxdılar . Və onlar güclü, qraviomaqnit dalğaları yayırlar. Və onlar qaranquş donanmasının kosmik gəmilərini məhv edirlər.
  Burada müxtəlif radiasiya dalğaları göndərən fövqəlnova partlayışlarının necə baş verdiyini görə bilərsiniz. Və onlar qeyri-adi qəzəblə alovlanırlar. Hər iki armadanın döyüşçüləri partlamalarda daha ahəngdar hərəkət etməyə çalışırlar.
  Qızlar cinah manevrləri həyata keçirir və hədəfli hücumlardan istifadə etməklə və düşmənə konsentrasiyalı zərbələr endirməklə hücumlar həyata keçirirlər.
  Avqustin briqantin üzərində döyüşür. O, ona əmr verir və zərbə raketlərinin buraxılışlarını həyata keçirir. Raketlər freqata dəyib, ona ziyan dəyib.
  Qız qırmızı məmələri ilə düymələri basaraq əmrlər verərək oxudu:
  Biz yüksək yolun döyüşçüləriyik,
    Qaranquş quyruğunu parçalamağa qadirdir ...
  Və ciddi şəkildə mühakimə etməyin, qızlar,
  Nə vaxt A ilə imtahan verəcəyik?
  Qız zərbə raketlərini çox məharətlə düşmənə ötürür. Və onun döşləri çox sulu və cazibədardır. Və o, artıq yetişmiş çiyələk kimi olan məmə ucları ilə düymələri basır.
  Viktoriya isə freqata əmr verir və eyni zamanda aqressiv hərəkətlər edir və Swallowtail qoşunlarına sarsıdıcı zərbələr endirir. Victoria qızının dörd rəngli saçları var - çox rəngli və parlaq.
  . FƏSİL Љ 6.
  Qız inamla döyüşür və yaqut kimi parıldayan döş məmələrinə təzyiq edir. Və onun yüksək döşləri nə qədər heyrətamizdir - sadəcə sevimli.
  Döşləri gözəl bir elfin dili ilə yalananda Viktoriya mırıldanır və dişlərini açaraq oxuyur:
  - Dolbani , qaranquş üçün dolbani qız,
    Lənət olsun , sikdirin, məğlubiyyətdən qaça bilməzsiniz!
  Bir şey olarsa, bir şey olarsa, raketləri gizlədəcəm,
  Rəqibimə dəyişiklik edə bilərəm və edə bilərəm !
  Avqustin başını tərpətdi və sızladı:
  - Mən dünyanın ən güclü qızıyam,
  Və mən elfi düz məmə ucuna qədər sürəcəyəm ...
  Düşmənin sidiyi tualetdə aktivdir ,
  Mən isə birdən-birə onlarla şeir bəstələdim!
  Marinka bu filmin holoqramını söndürdü, çılpaq ayaq barmaqlarını döyəclədi və cingildədi:
  - Nasistləri bitirməliyik! Bəs bu nədir?
  Nasistlərin əvəzinə orklar və qoblinlər hücuma keçdilər. Və saysız-hesabsız uçqunla tələsirlər. Sanki tüklü və iyli sunami sürünür.
  Və bu orklar və qoblinlər dəyənəklərini silkələyib oxuyurlar:
  Biz soymağı və oğurlamağı sevirik,
  Bizim üçün nə vicdan var, nə də namus...
  Və bizim işimiz dublonlar üçün öldürməkdir,
  Beləliklə, bütün quldurlar bir yerdə ola bilsinlər!
  
  Sənə xəncər vurarıq ,
  saxlamadan bayıra buraxacağıq ...
  Yer üzündə bizdən pis heç kim yoxdur,
  Avadon özü təvazökarlıqla kənarda dayanır!
  
  İnanın ki, hamını öldürüb yandıracağıq,
  Bizdə hər şey var, planlaşdırılan ilk şey bu idi...
  Və haradasa qızıl qanadlı bir kerub uçur,
  bir az kəsəcək !
  
  İnanın, pirat sizə tabe olmayacaq,
  Nə keşişlər, nə də cəsarətlə tələsən başqaları...
  Çox möhtəşəm nəticə ola bilər
  Filibusters sakit oturmasın deyə!
  
  Müharibədə, əlbəttə, sizin üçün bir hədd olacaq,
  Döyüşdə pirat təslim ola bilməz!
  Döyüşdə düşmən incəldi,
  Mən göstərdim ki, bizim korsar döyüşə bilir!
  
  Beləliklə, biz quldurlar bir qalyonu mühasirəyə aldıq,
  İspanları amansızcasına qırdılar...
  Lazım olsa bir milyonu da öldürəcəyik
  Və heç vaxt deməyəcəyik ki , bəsdir uşaqlar, tamam!
  
  Friqat indi yanır,
  İçindəki alov çox cəsarətlə yanır...
  Biz şeytana and içdik, yəqin ki,
  Parlaq bir cənnət olan hər şeyi korlamaq üçün !
  
  Hər şey belə yaxşı oldu
  Təbii ki, biz də qızları sevirik...
  Nəticədə hər kəs alacaq
  Qadın ona bir öpüş verəcək!
  
  Biz cəsarətlə inanacağıq, qalib gələcəyik,
  Hər şeyi məftunedici və gözəl etmək...
  Qan vermək, beş üçün esse,
  təkəbbürlə ağzını üfürdü !
  
  Axı, şanlı kapitan Morqan bizimlədir,
  Şəhərləri odla yandıran kim ...
  Bizə belə böyük bir ataman verildi,
  Nə polad çəkmələr tapdalayır!
  
  Bir sözlə, bir pirat yolu var -
  Əzmək, boğmaq, rəhm etmədən...
  Düşmən bizi əyə bilməz,
  Axı, bilirsiniz, istənilən insanlar piçdir !
  
  Bizi heç Dük maraqlandırmır ,
  Onun buynuzlarını cəsarətlə qıracağıq...
  Və üzünüzə kərpiclə möhkəm vuracağıq,
  O, sobada sadəcə tutuquşu olacaq!
  
  Yaxşı və Lui, bu kral,
  Piratlar üçün sadəcə bir qoz olacaq,
  O, padşah deyil, sadəcə sıfırdır,
  İnanın, hətta pafoslu qara piyada belə buna dəyməz!
  
  Bir sözlə, Morgan məşhur şəkildə qalib gələcək,
  Düşmənin bizə göndərdiyi istənilən ordu...
  Biz monolit kimi korsanlarıq,
  döyüş üçün özümüzü yükləyəcəyik crusher !
  
  Şöhrət üçün vaxt olacaq, inan mənə,
  Hər kəs dünyanın yarısını alacaq...
  Pirat əslində yırtıcı bir heyvandır,
  O, məkrli şəkildə səni kürəyindən bıçaqlayacaq!
  
  Göbəyimizə qədər qarət etdikdə,
  Özümüzə dəbdəbəli malikanələr tikəcəyik,
  Şeytan həmişə bizimlədir,
  Və dünyaya yeni bir planet daxil olacaq!
  Sonra canavar uşaqları onları götürdülər və dağıdıcı hiperplazmanın ölümcül axınları ilə qarşılaşdılar. Və o, tüklü orkların uçqunu üzərinə güclə düşdü. Gəlin onları diri-diri yandıraq, kabablara çevirək. Saçlarım yanır, tüstü qalxır.
  Valerka təbəssümlə qeyd etdi:
  - Bunlar məhv axınıdır!
  Marinka bununla razılaşdı:
  - Düşmənlərimizi heç bir mərasim olmadan biçirik. Və bu son dərəcə sərindir və ən yüksək ölüm axını var!
  Və qız holoqramı daha da əyləncəli etmək üçün yenidən yandırdı.
  Və qızlar yenidən peyda oldular.
  Kosmik döyüş böyük intensivliklə davam etdi. Machaonlar gözlədiklərindən daha çətin vəziyyətə düşdülər, lakin onlar inadla müqavimət göstərərək tədricən təslim oldular.
  Nataşa və Zoya qırmızı, şişmiş sinə qönçələrinin köməyi ilə atəş açdılar. Və onlar silahla qaranquş gəmilərini vurdular.
  Nataşa onu götürdü və oxudu:
  Qızlar fərqlidir -
  Ağ, mavi, qırmızı!
  Amma hamı eyni şeyi istəyir
  Dəqiq vurmaq üçün!
  Və döyüşçü onun parlaq və mirvari parıldayan təbəssümünü göstərdi.
  Zoya tərəfdaşına başını tərpətdi və cik-cik dedi:
  Biz sadə qızlar deyilik,
  Qaranquş quyruqlarını cəsarətlə doğrayırıq...
  Kiçik ayaqlarımız yalındır,
  Məğlubiyyətdən qaça bilməzsən!
  Və o, çox parlaq və parıldayan sapfir gözlərini parıldatdı.
  Avrora da alovlanır və xırıltı ilə oxuyur:
  - Mən çox gözəl qızam,
  ayaqyalın olsa da ...
  bütün qaranquşları öldürəcəyəm ,
  Bilin ki, qız qəhrəman olacaq!
  Svetlana da döyüşür və son dərəcə enerjili davranır. Və onun atışları dəqiq və dağıdıcıdır.
  Çılpaq ayaq barmaqları ilə atəş açan Svetlana qışqırdı:
  Göydə tutulma görürsən?
  Orada od yanır...
  Bu, bilirsən, cəhənnəm əlamətidir,
  Və qasırğa var!
  Nataşa da ağıllı kəpənəklərin qoşunlarını vurdu . Və yenə vurulmuş döyüşçülər yanır. Lakin qayıqdakı düşmən Zoenin çiyələk məmə ilə düyməni basaraq vurduğu zərbənin qurbanı oldu.
  Zoya oxudu:
  - Ustadlarımıza həmd olsun,
  Küləyin gücünü göstərəcəyik...
  Həkimlərə təslim olmayın
  Spektrin gücü bizimlədir!
  Bu qızlar görünməmiş gücün döyüşçüləridir. Və bunlar kosmos döyüşçüləridir. Üstəlik, onlar demək olar ki, yalnız ayaqyalın və yalnız qısa tumanlarda döyüşməyə üstünlük verirlər.
  Belə qızlarla necə dostluq etməmək olar? Baxmayaraq ki, bəzən dostluq münasibətlərində deyillər.
  Və qırmızı, çiyələk məmələri ilə joystick düymələrini necə basırlar. Bunlar həqiqətən gözəl rəsmlərdir.
  Aurora güldü və yaqut məmə ilə düyməni basaraq düşməni təpiklədi .
  Və o qışqırdı:
  Məni əclaf hesab et
  Bəli, mən pis ola bilərəm...
  Bəli, mən pis ola bilərəm...
  Ancaq bir davada kifayət qədər cəsarətim olsaydı!
  Ancaq bir davada kifayət qədər cəsarətim olsaydı!
  Ancaq bir davada kifayət qədər cəsarətim olsaydı!
  Svetlana nifrətlə xoruldadı və qeyd etdi:
  - Sən nəsən, tutuquşu, eyni şeyi üç dəfə təkrarlayırsan ?
  Qırmızı saçlı döyüşçü məntiqlə qeyd etdi:
  - Təkrar öyrənməyin anasıdır!
  Sarışın döyüşçü güldü və qeyd etdi:
  Başımı yelləmək
  Baxın və təkrarlayın...
  Bu oh , oh, oh,
  Bu ah , ah, ah!
  Aurora güldü və qeyd etdi:
  - Bəli, gülməli! Gəlin qaranquşları islataq!
  qəzəbindən çox parlaq və qırmızı döş məmə ilə düyməni basaraq döydü və oxudu:
  - Bir iki üç dörd beş,
  Sifarişlə ödəyin!
  Bütün pisləri öldürəcəyik,
  Və biz görüş təşkil edəcəyik!
  Aurora yerindən sıçrayıb dişlərini göstərərək cik-ciklə dedi:
  - Boa konstriktorunun uzun quyruğu olsun,
  Körpü kimi əyilir...
  Bir iki üç dörd -
  Qollar daha yüksək, ayaqlar daha geniş!
  döyüşdə ən böyük siniflərini göstərirlər . Və böyük ehtirasla mübarizə aparırlar.
  Və nəhəng dağıdıcı gücə malik raketlər buraxırlar. Və uçurlar. Biri birbaşa qaranquş quyruqlarının kosmos brigantininə düşür. Və sındırır ultra-kumulyativ dalğa qorunması. Və briqantin daha çox uzatmadan partlayır.
  Aurora onu götürdü və oxudu:
  Xüsusi şəkillər görürük,
  Brigantin fraqmentləri uçur!
  Qırmızı saçlı döyüşçü isə partnyorlarına göz vurdu. Qızlar, təbii ki, hər cür bəlaya düşdülər.
  sərin və kvazar oldu .
  Qızlar gülürlər... Qaranquş quyruqları isə sıxılmağa davam edir. Kosmik, bəşər imperiyasının qoşunları cəbhə xəttini təmizləyir. Və onlar böyük qəzəblə döyüşürlər.
  Svetlana sapfir gözləri ilə göz qırparaq məntiqlə qeyd etdi:
  - Cəmi bir dəfə vurdum
  Və gözdə...
  Xuliqan qız
  Taqanka ilə məni qorxutma !
  Və o, kəskin və güclü dişlərini göstərdi. Bu bir sözlə təsvir edilə bilən bir qızdır - super!
  hiper sözü olduqca uyğundur!
  Aurora çox yetişmiş və şirin bir çiyələk rəngində olan məmə ucunu yenidən çıxarmazdan əvvəl kıkırdadı və cıvıldadı.
  Mən dəliyəm, mən dəliyəm
  ona ehtiyacım var! ona ehtiyacım var!
  Svetlana kıkırdadı və dedi:
  Mən gözəl qızam
  O qədər ədalətli...
  Mən oğlanın üstünə atlayacağam
  Və mən cəsarətlə qaçacağam!
  Qırmızı saçlı döyüşçü başını tərpətdi:
  - Bu düzgün fikirdir!
  Və qız yenidən düşmənə dağıdıcı və öldürücü bir ölüm hədiyyəsi, sinəsinin yaqut məmə ucunu işə saldı.
  Və bu çox yaxşı zərbədir.
  Swallowtail İmperiyasının başqa bir flaqman döyüş gəmisi ciddi zədə aldı və alovlandı. Və onun alovu bir anda bir çox böcəyi qızardaraq onları kömürləşdi.
  Bu qızlar o qədər aqressiv gözəldirlər ki, bu sadəcə dəhşət və heyranlıqdır.
  Alisa da döyüşür. O, tək oturacaqlı döyüşçüdür. Onun silahı kifayət qədər güclüdür. Kvark birləşmə prosesini pompalayan hiperlazer silahları da var . Döyüşçü qışqırdı:
  - Allahsız dünyada yaşaya bilməzsən, yox,
  Amma qızsız daha çətindir, qonşu...
  Beləliklə, inana bilərsiniz
  Amma bir qıza inanmaq...
  Oğlan olsan da , özün edə bilərsən,
  Amma Pasaran !
  Alisa çox gözəl qızdır. Və onun tərəfdaşı Anjelika da son dərəcə yaxşıdır.
  Və hər iki qız belə döyüşür. Onlar cüt-cüt işləyir və qaranquşlarla mübarizədə xüsusi üsullardan istifadə edirlər.
  Anjelika, qırmızı saçlı gözəl , onu götürdü və oxudu:
  Kainat boyu meşə qalındır,
  Baba Yagami ilə...
  Və kainatın sonunda,
  Balta ilə iskele!
  Alisa partnyoruna göz vurdu və üzünü açaraq dedi:
  Və nə kilsə, nə də meyxana ,
  Heç bir şey müqəddəs deyil...
  Bu qizin hecnesi yoxdu
  Hamısı səhvdir qızlar!
  Döyüşçü isə yoldaşına göz vurdu. Və onlar belə möhtəşəm və parlaq oğrulardır.
  Lakin Alfmir monitor vasitəsilə onlara üz tutur və oxuyur:
  İçimdə çılğın bir od yanır,
  Yəqin ki, onu söndürmək üçün çox gecdir...
  Qəzəbin bütün gücünü zərbəyə qoy,
    Göyü silkələmək , ulduzları silkələmək!
  Alisa gülümsəyərək başını tərpətdi:
  Əla olacaq !
  sinəsinin qırmızı məmə ucu ilə tətiyə basaraq məhvin başqa bir hissəsini buraxdı və dedi:
  Oğlum, balam,
  Bu saat yatmırsan...
  Və hansı naməlum ölkədə,
  Yalnız məni xatırlayacaqsan!
  Alfmir, zarafatla, qaranquş quyruğunun hədəf raketindən həlledici bir manevrlə ayrılaraq oxudu:
  Mən qızı unutmayacağam
    Çörək kimi şirin !
  Vay, vay , vay , vay !
  Mən heç kimi unutmayacağam!
  Qız da cavab olaraq tweet atdı:
  - Tülkü kimi döyüşən döyüşçülərə həmd olsun!
  Alisa vəhşi bir təbəssümlə cingildədi. Və yaqut məmə ilə düyməni basmaq. Və o, belə qaralmış döşləri və çox dolğun, mükəmməl şəkildə işlənmiş büstü var.
  Və döyüşçünün ayaqları çox yaxşıdır. Və son dərəcə zərif daban əyriləri var.
  Angelica onu götürdü və inci dişlərini göstərərək aqressiv şəkildə qeyd etdi.
  Çox qırmızı idi və zümrüd gözləri vardı.
  Döyüşçü qıvrımlı, nazik beli və dəbdəbəli ombalı idi. Bu çox maraqlıdır.
  Qızlar oxuyur:
  Qara qaranquş, qara qaranquş,
  Kəpənəkləri qəzəbli bir məhv gözləyir!
  Və döyüşçü zümrüd gözləri ilə göz qırpdı.
  Alfmir isə Swallowtail Ace ilə döyüşə girdi. Elfin arxasınca getməyə çalışdı. Elf məharətlə manevr etdi. Və döyüşçünü fırladıb o yan-bu yana tullandı. Və həmkarı onu götürdü və yaxınlaşmağa başladı.
  Güc sahələri toqquşdu. Və onlar sözün əsl mənasında cızıldılar. Alfmir hərarət hiss etdi . Və elfin hamar, qızabənzər üzündən tər axdı.
  Alfmir qışqırdı:
  Hamam, hamam, hamam, hamam,
  Palıd və ağcaqayın dəmləməsi...
  Hamam, hamam, hamam, hamam -
  Ayaqyalın bir qız xəyal edirəm!
  Holoqram kəsildi ... Pioner liderinin nəhəng səsi eşidildi:
  - Buna baxa bilməzsən! Hadi, döyüş hazırlığını davam etdir, ya da yat!
  Valerka dostlarına göz vurub soruşdu:
  - Yəni məşq, yoxsa yatmaq?
  Slava qətiyyətlə cavab verdi:
  - Gəlin Hypermatrix dalğaları boyunca gəzək . İkinci Dünya Müharibəsindən bir şey bağlansın, yalnız qeyri-standart versiyada.
  Marinka başını tərpətdi:
  - Əla! Yalnız mən artıq uşaq deyil, yetkin bir qız olacağam. Biz isə nasistlər kimi biri ilə döyüşəcəyik, ancaq ondan daha güclüdür.
  Levki başını tərpətdi və güldü:
  - Və belə ki, ikinci dünya müharibəsi daha uzun sürsün.
  Üç oğlan və bir qız eyni vaxtda çılpaq ayaq barmaqlarını tıqqıldadıb dik bir köçürmə həyata keçirdilər.
  8 mart 1947-ci il, Qadınlar günü. Oğlanlar komandasına isə komsomol qızı Marinka rəhbərlik edir. Cənubdan isti külək əsdi, yaxınlıqda Xəzər dənizi sıçradı. Artıq günəşdə iyirmi dərəcədir. Xəndək qazan oğlanlar bellərinə qədər çılpaqdırlar və kürəklə canla-başla işləyirlər. İşıq, qırmızı və qaranlıq başlar yanıb-sönür.
  Təzə ot kürəklərin altından keçir və ondan çox xüsusi, sehrli bir şey iyi gəlir. İki yüz birinci döyüşçü Valerka Lagunov bu dəstədə meydana çıxdı. Oğlan bura Çernoboqun vəsiyyəti ilə köçürüldü - deyirlər, böyük bacılar başqa yerlərdə olarkən nasistlərlə vuruşurlar. Hətta orada Sovetlər ölkəsində vəziyyət son dərəcə ağırdır. Uşaq batalyonunun əsgərlərinin geydiyi cır -cındırlara baxın . Martın başlamasına baxmayaraq hamı ayaqyalındır. Həm də yaxşı ki, bu gün belə isti gündür.
  Amma çılpaq dabanınızı kürəyin ucuna sıxmaq çox da xoş deyil.
  Pioner oğlan, bu virtual real Hypermatrix -də Valerka enerjili işləyir. O, artıq oddan, sudan və mis borulardan keçmiş güclü və təlim keçmiş oğlandır . Çox yerləri ziyarət etməyi bacardı . Xüsusilə , insanlar tərəfindən çox məşhur olan "Ulduz Döyüşləri" nin yandığı Hipernoosfer kainatında.
  Və kosmik dünyaları keçdi. Beləliklə , terminator oğlan Valera Lagunovu heç nə təəccübləndirməyəcək . Çox şey öyrəndi və anladı. Amma hələlik o, fərqlənməməlidir. Öz torpağını qaz...
  O, təxminən on üç yaşında görünür, lakin artıq görkəmli əzələlərə malikdir. Bu, onu həmyaşıdlarından fərqləndirir. Onun relyefi zaman keçdikcə daim dərinləşir və təkmilləşir. Və dəri dörd işıqlı bir planetdə əldə edilən tünd, demək olar ki, qara qara rəngi saxlayır. Və bu da diqqəti cəlb edir. Xüsusən də mart ayında, digər oğlanların yay qaralması artıq solmuşdu.
  Valeranın yanında tank əleyhinə xəndək qazan Slava güclülərə diqqət çəkib kürək yelləyən qaralı oğlan.
  Valerka ilə təxminən eyni yaşda və eyni boyda olan pioner soruşdu:
  - Bağışla, yoldaş, bəs sən harda belə yaxşı qaralmağı bacardın?
    Heç kimin ona əhəmiyyət vermədiyi bir neçə saatlıq gərgin işdən sonra vərdiş etmiş kiçik Lagunov həmyaşıdının nitq qabiliyyətinə sahib olmasına təəccübləndi. Buna görə də, Valerka buna məhəl qoymamağa qərar verdi, xüsusən də ağlına bir əfsanə gəlmədi.
  Amma qırmızı saçlı oğlan inadkar olduğu ortaya çıxdı. O, çılpaq dabanı ilə gələcək oğlana təpik vurdu . Oğlan səndələdi və qəzəb parıltısını hiss etdi. Xeyr, səni təpikləməyə cəsarət etdikdə belə bir şey bağışlanmaz.
  Və Valerka cavab olaraq oğlanı əvvəlcə dizinin altına, sonra eyni ayağı ilə günəş pleksusuna dəfələrlə vurdu. Slavka səngərin dibinə yıxıldı və gözləri qabarıq oldu. Ağrıdan və qəzəbdən boğulur, bir söz deyə bilmirdi.
  Bir neçə oğlan qazmağı dayandırıb kürəklərini yelləyərək Valerkaya tərəf qaçdılar. Pioner oğlan yumruqlarını sıxıb, pişik balası kimi rəqiblərini səpələməyə hazır vəziyyətdə dayandı. Və əvvəllər belə döyüşçülərlə döyüşməmişdi. Daha ciddi rəqiblər var idi .
  Birdən polis fitinin səsi eşidildi. Qamətli, yalın ayaqlı bir qız onlara tərəf qaçdı.
  Bu virtual reallıqda Marinkanın təxminən on səkkiz yaşı var, nazik beli var, amma atletikdir, çılpaq ayaqları güclü və əzələlidir. Qəhvəyi saçlar arxadan qalın hörük halına salınır. O, yaraşıqlıdır , baxmayaraq ki, siz onu klassik gözəllik adlandıra bilməzsiniz, lakin o, oğlanlar arasında belə bir hitdir. Orta boydan yuxarı, kişi çənəsi və ifadəli gözləri partizan posteri kimi.
  Və aydın, gur səs:
  - Onu yalnız burax! Nə döyüş?!
  Oğlanlar bir ağızdan Valerkaya qışqırdılar:
  - Bu qərib bizim Slavkanı nokaut etdi!
  - Slavkanı nokaut etdin?! - Marinka kiçik Lagunova baxdı . Və onun baxışları birdən mehribanlaşdı. Qız sevinclə dedi:
  -Sən o xuliqan Slavkanı söndürmüsən?
  Valerka səmimi cavab verdi:
  - O biriləri də müdaxilə etsəydi, mən də nokaut edərdim!
  Qız başını tərpətdi və gülümsədi:
  - Gözəl! Mən sizin kimi heykəltəraş qarın əzələsi olan birini görməmişəm.
  Terminator oğlan əzələlərini bükərək həvəslə qeyd etdi:
  - Məşq və düzgün qidalanma əzələ kütləsinin qurulmasına və kəsilməsinə kömək edir.
  Marinka, sanki köhnə dostunu ilk dəfə görürmüş kimi ( amma hipermatrisdə, hətta özünüz üçün alternativ xatirə də edə bilərsiniz!), birdən oğlana şübhə ilə baxdı və fərq etdi:
  - Amma nə qədər qarasan. Türkmənlər belə səndən solğundur!
  Terminatorun pioneri Valerka tamamilə dürüst olmayan cavab verdi:
  - Sadəcə, dəri belə...
  Qız etiraz etdi:
  - Amma sizin sarı saçlarınız var. Üzün slavyandır, amma qara qıza bənzəyirsən !
  Valerka gülümsədi və cavab verdi:
  - Mən tropiklərdə müxtəlif döyüş növləri üzrə təhsil almışam. Bu mənim inancımdır! Yəni... Məni qınama...
  Yenicə dəstəyə qaçan qız Larisa xəbərdarlıq etdi:
  - Ehtiyatlı ol! Xüsusi zabitlər gəlib yoxlaya bilərlər . Ona görə də bunun yeni bir insan olduğunu söyləməyin.
  Marinka qısaca əmr etdi:
  - Slavkanı səngərdən çıxart və onunla barış! Bizə davadan əvvəl dava lazım deyil!
  Valerka aşağı atıldı. O, təvazökar rasionuna baxmayaraq, kifayət qədər əzələli bir oğlanı götürdü və onu qusdu. Sonra səngərdən sıçradı və uşağı uçuşun ortasında tutdu. Beləliklə, digər oğlanlardan coşğulu qışqırıqlara səbəb olur.
  Valerka şanssız həmkarının boynunu masaj etdi. O, inildəyib özünə gəldi.
  Slavka hirslə baxdı, amma səsində hörmət qeydləri var idi:
  - Yaxşı, sən... Məni belə köçürdün... Var gücünlə!
  Terminator oğlan Valerka başını mənfi tərzdə buladı:
  - Yox! Hələ asandır! Almanlar yaxınlaşanda bütün gücünüzlə vurmağın nə demək olduğunu görəcəksiniz !
  Slavka qarın nahiyəsinə toxundu. Çılpaq, zərif bir oğlan ayağının təəccüblü aydın izi qarnında və sinəsində qaldı. Amma sümüklər, əslində, qırılmayıb, ona görə də işə başlaya bilərik.
  Və bir saatdan çox bir kürəklə qazmaq çox əyləncəli deyil!
  Oğlan yenə də diqqətlə Valerkadan pioneri narahat edən sualı verdi:
  - Niyə belə qarasan?
  Gənc Leninist Valerka otuz saniyə düşündükdən sonra cavab verdi:
  - Düzünü desəm, mən bir neçə ay dərimə qaraldığı yerdə qaldım və sonra getmək istəmirəm!
  Slavka ( hipermatrisdə yaddaşı da dəyişib!) şübhə ilə mızıldandı:
  - Afrikada, yoxsa nə?
  Gənc Leninist dərhal bu versiyanı ələ keçirdi:
  - Yaxşı, bəli! Özünüz gördünüz ki, zəncilər bir neçə ildir Moskvada yaşayırlar, lakin onların qaralması hələ də getmir!
  Slavka mübahisə etmədi və söhbəti başqa, həm də özü üçün aktual mövzuya çevirdi:
  - Bu qədər yaxşı döyüşməyi haradan öyrənmisiniz?
  Valerka qısa fasilədən sonra cavab verdi:
  - Güclü mentorlarım, mentorlarım var idi... Əla məktəb öyrədirdilər!
  Slavka tərəfdaşına təklif etdi:
  - Siz isə Marinkanı döyüşə çağırırsınız. O, döyüş sənətində məşq edib və sizinlə döyüş çox maraqlı olacaq!
  Valerka Lagunov yüksək səslə gülümsədi və dedi:
  - Yaxşı, üstümə belə gəlmə! Bizi eyni yaşda hesab edin!
  Slava ciddi cavab verdi:
  - Nədənsə çox yaşlı adama oxşayırsan!
  Terminator oğlan dişlərini açaraq cavab verdi:
  - Mən səni döydüyüm üçün sənə elə gəlir!
  Slavka cavab olaraq Valerkanı vurmağa çalışdı, lakin o, asanlıqla əlini tez tutdu və gülərək cavab verdi:
  - Yox! Bunu etmə, yoxsa yenə səngərin dibini ölçməyə məcbur edərəm!
  Slavka düzəliş etdi:
  - Bu, əslində, tank əleyhinə xəndəkdir.
    Kiçik Laqunov güldü:
  - Aslan kimi yanacaqsan!
  Artıq hava qaralmışdı və Marinka Larisa ilə birlikdə oğlanları nahara dəvət etdi. Xəzər dənizi yaxınlıqda olduğu üçün çoxlu balıq, eləcə də duz var idi, amma çörək çatmırdı, quinoa ilə qarışdırılmış bir növ çörək var idi.
    Oğlanlar şiddətlə çeynədilər. Əsgər kimi tez yedik. Sonra daha bir müddət işlədik, artıq qaranlıqda, xoşbəxtlikdən səma aydın idi. Sonra çuluna bürünüb soyuq mart gecəsində havanı qızdırmaq üçün bir-birinə sıxışaraq yorğun oğlanlar gözlərini yumdular. Amma yata bilmirdim. Səmada düşmən reaktivləri peyda oldu və şiddətlə bombalamağa başladı.
    Oğlanlar təşvişə düşüb çölə atıldılar. Onların bəziləri, ən səbirsizləri belə, belə uzaqdan heç bir faydası olmayan faşist quldurlarına atəş açdılar. Valerka Laqunov da ayağa qalxdı. Terminator oğlan batalyondakı yeganə iri çaplı pulemyotun yanına tullandı. Oradan atəş açıb. Alman qarğalarından biri siqaret çəkməyə başladı və od tükləri yetişdirməyə başladı.
    Oğlanlar hörmətlə qışqırmağa başladılar. Hələ belə bir məsafədən reaktiv avtomobili vurmağı bacarmalısan. Gənc Leninist Valerka atəşi davam etdirdi və başqa bir "qarğa" işıqlarla siqaret çəkərək aşağı yuvarlandı.
    Mühafizəçi oğlan oxudu:
  - Sən, ey qarğa, alnından vurursan. Mən ulduz terminatoriyəm, əlvida popu deyiləm!
  Və üçüncü Hitlerin qanadlı pitonu kəsildi. Valerka hələ də atəş açmağa davam edə bilərdi, lakin Slavka ümidsizcəsinə qışqırdı:
  - Ver! Qoy mən də çəkim!
  Valerka bunun ən yaxşı fikir olmadığını hiss etsə də, gözlənilmədən təslim oldu.
  Slavka çarəsizcə atəş açmağa və pulemyotu ilə danışmağa başladı. Bir-birinin ardınca güllə lentləri düşdü . Boş olanda onlar ac pitonlara bənzəyirdilər. Lakin yanğın tamamilə yararsız olub. Güllələr reaktiv avtomobillərə dəysələr də , sadəcə, uzaq məsafədən onların üzərinə sıçrayıblar. Nəhayət, sursatın cüzi həddi bitdi və Slava məyus halda yumruğunu avtomatın arxasına çırpdı.
  Və sonra qışqırdı, metal atəşdən çox isti idi. Və xuliqan pioner birmənalı şəkildə dedi:
  - Amma silah atəş açmır, amma pis qoxuyur!
  Valerka çox məharətlə ayağını yerdə hərəkət etdirdi və Slavka yer silkələnməsindən heç bir zərbə almadan yıxıldı. Halbuki əsəbiləşən yeganə insan özü idi. Laqunov belə olacağını hiss edirdi. Buna baxmayaraq, qırmızı saçlı əclafın patronları vurmasına icazə verdi.
  Ancaq sakitlik oldu və uşaqlar yenidən yatmağa getdilər. Ya sabah, ya da heç olmasa o biri gün krautlar cəbhəni yarıb bura çatacaqlar. Və burada bir tərəfdə Volqanın axını, digər tərəfdən isə Xəzər dənizi sıçrayır. Beləliklə, oğlanların getməyə yeri yoxdur.
  Valerka Laqunovun xəyali və tamamilə başa düşülməyən xəyalları var idi .
  - Yenə danış, vakuum başlı ! - Komandir arı kəsdi. Pilotsuz təyyarələr daha böyük və qalın görünürdü, pəncələrində təcrübəli bodibilderlərin qabarıq bisepsləri vardı. Lakin onların stiqmaları açıq idi və proboscisləri kvadratla bitdi. Yaxşı, komandirin epauletləri qızıldan tökülür, baxmayaraq ki, ulduzlar görünmür və ucunda gözəl bir çəhrayı tumurcuq var.
  Dünyanın özü isə nağıl kimidir, itin altı ayağında ağzı açıqdır və tırtıl noutbukunda üç dildə oynayır. Budur, qırmızı yaxalıqda gəzən uşaqlar. Onların gözündə gənc Leninist Valerka qorxu və bir növ əzab çəkirdi. Bu pionerlərin paltarları ağıllıdır, amma nədənsə onların qaralmış ayaqları çılpaq və pis əzilmişdir, sanki daşlı dağ yolunda çox kilometrlərlə ayaq basmağa məcbur olmuşlar.
  Valerka Lagunov özünü getdikcə daha çox narahat hiss edirdi, amma əsl qorxu yox idi. Burada hər şey qeyri-realdır, hətta səmada dörd günəş var və onların forması tamamilə yersizdir. Bir yuxu, adi bir uzun yuxu, əgər həqiqətən səhər oyanmasanız, ən sürreal xüsusiyyətləri götürə bilər, Amerika elmi fantastika blokbasterindən daha parlaq ola bilər. Təəssüf ki, sonradan Morfey tanrısının belə dalğalarından demək olar ki, heç nə xatırlamırsınız.
  Ancaq burada, nədənsə, olduqca real hisslər var, bədənin çəkisi var və dronlardan biri onun aşağı ətrafına basanda, çılpaq ayaqlarındakı barmaqlar əsl ağrı ilə cavab verdi. Portretin vurduğu alnı xoşagəlməz dərəcədə ağrıyırdı və dronlardan gələn qoxu çox real idi , polen və yuyulmamış donuz qarışığı. Hətta burun dəliklərini qıdıqlayır və asqırmaq istəyi yaradır. Xeyr, yuxu hələ də belə ola bilər, qollarınız və dirsəkləriniz ağrıyır, qandaldan biləkləriniz əsir.
  Düzdür, şəhər üçün səciyyəvi olmadığı kimi burada nə benzin, nə dəm qazı qoxusu var. Ara-sıra meh böyüyən, çox sulu ağaclardan və çiçək yataqlarından zəngin meşə ətirləri gətirir. Ancaq yer sivilizasiyasından daha inkişaf etmiş bir yarış üçün daxili yanma mühərrikinin olmaması tamamilə təbiidir.
  Gənc Leninist Valerka böyük elmi fantastika yazıçısı Jül Vernin elektrik mühərriklərinin nəqliyyatda və gündəlik həyatda üstünlük təşkil edəcəyini proqnozlaşdırdığını xatırladı. Ancaq bu günə qədər zərərli və xoşagəlməz daxili yanma mühərriki XX əsrdə qalib gəldi.
  Valerka yenidən ətrafa baxdı, dostu, bu kosmik Marinka harada idi? Həqiqətən də o da həyasızlıq edirdi və indi onu nə gözləyir?!
  polislərin " avtomobili uçan boşqaba bənzəyir, yalnız oval formadadır və tamamilə insan sayrışan işıqları var . Gənc Leninist Valerka çox kobud şəkildə gövdəyə atıldı, demək olar ki, oynaqları qırıldı və geri çəkilə bilən qapı, sanki bir supermarketdə, öz-özünə çırpıldı. Eyni şəkildə, hərəkətsiz zəncir, bir kobra kimi, oğlanın yalın ayağına qaçdı və sümüyünü möhkəm sıxdı.
  Valerka qışqırdı və əlləri qarşısında zənciri çəkməyə çalışdı:
  - Ağrıdı, etmə!
  - Yaxşı olar, şalvarını bağla ! - oğlan səsi dedi ona.
  Valerka Laqunov arxaya çevrildi. Onun şortik geyindiyini nəzərə alsaq, təklif istehzalı görünüb. Mobil kamera yaşılımtıl bir işıqla işıqlandırıldı və o, sanki bütün tavandan gəldi. İşıq xoş idi və nədənsə oğlan dərhal sakitləşdi. O, natiqə nəzər saldı .
  Valerka Laqunov kimi sarışın, lakin qısa dekolteli, adi bir oğlan, sanki başı kəsilmiş, saçları artıq uzanmışdı. Valerka yarım qutu saç düzümü idi və zaman keçdikcə demək olar ki, dəyişmədi , ona görə də saçını kəsməyə ehtiyac yox idi.
  Onun yanında başqa bir oğlan , bir az qırmızımtıl və kifayət qədər uzun, arıq bir qız var. Olduqca incə oğlanlar, yaxşı qaralmış, lakin qaranlıq deyil. Düzgün və bəlkə də hətta gözəl və fotogenik üzlərin Avropa xüsusiyyətləri. Paltarlar ağıllıdır: köynəklər, koftalar, yay şortları və göy qurşağının bütün rənglərində çiçəklərlə boyanmış qısa yubka, lakin ayaqyalın, alt və dizləri yıxılmış , sağ ayağına yapışdırılmış ətyeyən və kifayət qədər canlı ilan.
  Heç qorxulu deyil və hətta Valerka Lagunovdan daha gənc görünür .
  Terminator oğlan əlini onlara uzatdı və görünən soyuqqanlılıqla dedi:
  - Hər şey qaydasındadır. Gəlin tanış olaq.
  Cavab susqunluq və ehtiyatlı baxışlar oldu. Sonra gənc Leninist Valerka qorxaq bir inamla davam etdi:
  - Mən heç nə etməmişəm, amma uşaqlar heç nəyə görə həbs olunmur?
  Amerika blokbasterində Piter Pan rolunu oynayan uşaq aktyora çox oxşayan qırmızı saçlı, uzun sifətli oğlan cavab olaraq əlini uzadıb kədərli tonda dedi:
  - Siz yerli deyilsiniz. Bu isə onu casusluqda və sərhədi qanunsuz keçməkdə ittiham etməyə kifayətdir.
  Valerka çaşqın halda kipriklərini bir neçə dəfə döyəclədi və soruşdu:
  - Əgər belədirsə, onda... Niyə rusca belə gözəl danışırsan?
  Sarışın oğlan buna belə cavab verdi:
  - Çünki cəhənnəmdə hamı rus dilində danışır, ancaq cənnətdə ivrit dilindən istifadə edirlər!
  Vunderkind və pioner oğlan kədərli və boğuq güldü. Bu mənə köhnə sovet zarafatlarından birini xatırlatdı. Ümumiyyətlə, bu yuxudur, yoxsa yuxu deyil? Burada hər şey xəyal etmək üçün çox realdır. Bəlkə də o, yenidən Çernoboqun yaratdığı dünyalardan birinə sürüşdü . Bu halda bu kainatın niyə cəhənnəm adlandırıldığı aydın olur.
  Laqunovun çılpaq ayağındakı zəncir bir az işıqlandı və radiatordan orta istilik verdi. Ümumiyyətlə, burada iqlim istidir, oğlan alnından axan tər damcılarını silkələdi . Ayağı da qandallı olan qız zəncirinə toxunaraq soruşdu:
  - Bu qədər itələməyin, qançırlar qalacaq!
  Buxovlar sanki doğrudan da diri idilər, cavab verdilər:
  - Sən hiyləgərsən, qaçmaq istəyirsən?!
  Qız çarəsizcə qısqanc əllərini açıb qeyd etdi:
  - Qaçsan da hara gedə bilərsən?!
  Qırmızı saçlı oğlan təsdiqlədi:
  - Buradakı bütün ərzaq və malların eyniləşdirmə kodu var!
  Okovy qısaca cavab verdi:
  - Biz ipucu vermirik. Qısqac sağlamlığa təhlükə yaratmır.
  Deyəsən, onları yerli həbsxanaya aparmağa tələsmirdilər. Başqası yığılırdı. Yaşlı bir qızı içəri itələdilər. Gözəl , baxmayaraq ki, burada, görünür, bütün insanlar Hollivuddakı kimi görünür - qırış deyil, qüsur deyil. Dron polisi onun ayaqqabılarını götürdü və məhbus olan qız dərindən qızardı.
  Qırmızısaçlı oğlanın son cavabını başından unudan Valerka birdən bunun qəribə olduğunu xatırladı. Və yenə soruşdu:
  - Bəs sən rus dilini necə bilirsən? Bəli İbranicə də?
  Məhbus oğlan dərhal cavab vermədi; Digərlərinin isə yalnız bir ayağı qandallı idi. Gənc leninist Valerka buna xüsusi diqqət yetirdi, bəlkə bu oğlan təhlükəli cinayətkardır?
  Cavab olmadı, yalnız qız sakitcə pıçıldadı:
  - Burada hər söz... - Və barmağını dodaqlarına apardı.
  Valerka Laqunov başa düşdü ki, onları oğurlayırlar. Və əhvalı tamamilə pisləşdi. Kosmosa səyahət həbslə başa çatdı. Əvvəllər heç yaşamadığım bir şey. Baxmayaraq ki, o, əlbəttə ki, filmə baxırdı. "Müştəri" filmini xatırladım ki, oğlan ondan məlumat almaq üçün həbs olundu. Lakin sonra o, ucuz qiymətə enib, sadəcə geniş bir karserdə dincəldi. Amma burada belə rahatlıq yox idi. Daha iki oğlan və bir qızı atdılar. Yüngül plastiklə örtülmüş skamya artıq dardır. Amma deyəsən qanadlı maşın sürət yığmağa başladı, sonra qırmızı saçlı adam sakitcə dedi:
  - Bizdə cəhənnəm var. Bunun sifariş olduğuna yalnız çoxları inanır. Büdrəyin və siz artıq yenidən təhsil tələb edən cinayətkarsınız!
  Balaca ağ oğlan razılıqla başını tərpətdi:
  - Adolfdan başqa burada hər şey xırdalıqdır. Və qırmızı saçlıya başını tərpətdi .
  Yaşlı qız ağır-ağır ah çəkdi:
  "Yenə addım atdım." İndi mən səhrada ayaqyalın tapdalamağa məcbur olacağam və ən kiçik səhvə görə lazer atəş açacaq.
  Saxlanılan oğlanlar da qışqırdı:
  - Sadəcə, yol nişanını bir az qarışdırdıq. Üstəlik, şəkillər daim dəyişir!
  Gənc Leninist Valerka gözlərini zilləyib dedi:
  - İnsanlar arıların köləsi olurlar?
    Qızılbaş diqqətlə yumruğunu silkələdi:
  - Çox uzun deyil!
  Oğlanın üzərindəki qandal sakitcə cingildədi və birdən üzü ağrıdan büzüşdü. Qığılcımlar əllərimdən keçdi, görünür şok boşalması tətbiq olundu. Oğlan səndələdi və iri bir qız onu tutub qulağına pıçıldadı:
  - Onlara sataşma. Biz sistemi məğlub edə bilmərik, ona görə də ona tabe olmaq daha yaxşıdır!
  Qızılbaş başını mənfi tərzdə yellədi, qaralmış sifəti solğunlaşdı, amma heç nə demədi. Bəlkə də qorxudan o qədər də deyil.
  Valerka da bundan qəzəbləndi: hamı formada və addımla getməyə məcburdur. Bu, Şimali Koreya və ya daha pis bir şey kimidir. Və sonra lazerlə vurun.
  Amma ən bezdiricisi odur ki, bu dünyaları sanki əzələli və iri arılar idarə edir, onların arxasında isə Ulduz Döyüşlərinin anti-qəhrəmanına çox oxşayan biri var. Hətta adı oxşardır: Fjabba , həqiqətən, Cəsəd. Vay, bu diktatorun adıdır.
  Və zirehli cənazə maşını həbsxananın həyətinə uçdu. O, rəvan dayandı, onlar çətin ki, sarsıldılar. Burada Valeri həbs oluna biləcəyi qorxusu və çarpayıda təcrübəli cinayətkarlarla görüşməsi ilə yanıb. Oğlan özünü inandırmağa çalışırdı ki, o, həmyaşıdları ilə oturmalı olacaq və oğlanlar birtəhər bir-biri ilə anlaşacaqlar. Amma ayaqlarım hələ də titrəyirdi. Ağıllı və ya bəlkə də içərisində kibernetika ilə zəncirlər özləri ayaqları azad etdi və Valerkanın sınıq altlığı mühafizəçilərin rezin sünbüllərindən sonra çırpıldı. Sonra qalan məhbusların çılpaq, lakin təmiz dabanları parıldadı.
  Həyətdə bir neçə arı var idi, eləcə də daha onlarla insan həbs olundu. Buraya gələnlər hündürlüyünə görə ümumi sütunda düzülüb, arılar və rəis hürdü:
  - Dayan!
  Əsirlər öndə əsgərlər kimi diqqət çəkirdilər . Qolunuzu və ya ayağınızı tərpətmədən hərəkətsiz dayanmalısınız! Sol əlində Valerkanın yanında, büstqaltersiz döşləri görünən, demək olar ki, şəffaf köynək və qısa yubka geyinmiş bir qız dayanmışdı. Oğlan gözəlliyi gözləri ilə uddu, xüsusən də onun qüsursuz çılpaq ayaqları bərabər qaralmış və aydın tunc dərisi, dəbdəbəli ombaları və əlbəttə ki, məmə bezlərinin şəffaf qırmızı rozetləri.
  Birdən arı dəyənəyini yellədi və uçan elektrik boşalması Valerka Laqunovun alnına dəydi. Sanki kimsə onu ağır dəyənəklə vurmuşdu , gözündən qığılcımlar töküldü və əsir oğlan təkcə ona görə düşmədi ki, bir neçə polis pilotsuz təyyarəsi onun qolundan tutub yerinə oturtdu. Və qorxulu bir qışqırıq:
  - Sənə dedim, sakit ol!
  Gənc Leninçi Valerka ayağa qalxdı, gözlərinin önündə parıldadı, amma iradə səyi ilə səndəməməyə çalışırdı. Beynimdən bir fikir keçdi: əsgərlərin keşik çəkməsi nə qədər ağrılıdır. Amma bədbəxtdirlər və soyuğa dözürlər. Və burada isti, otuz dərəcədən bir qədər çox. İstilik yoxdur.
  Valerka Laqunov birtəhər fikrini yayındırmaq üçün başını çevirmədən həbsxananın həyətinə baxmağa çalışıb. Ümumiyyətlə, xüsusi bir şey yoxdur, ətrafda tikanlı məftillər olmasa da, hündür divarlar var, lakin yuxarıda növbə ilə çəhrayı və mavi rənglərlə titrəyərək bir növ fon var. Ola bilsin ki, bu, elmi fantastikadakı kimi, güc sahəsi və ya HF-dən hazırlanmış qalxanlardır, deyə oğlan düşündü. Və bu, daha da acınacaqlı hala gəldi, burada cəmiyyət yüksək inkişaf etmişdir, yer üzündəki cəmiyyətdən daha yaxşıdır . Bu dronların əllərində holoqramlar nümayiş etdirilən saatlar var. Vay, yerli internet bağlantısı ilə cib telefonunun təkamülü kimi. Bununla belə, hətta iyirmi üçüncü əsrdə də bu təəccüblü deyil. Burada fərq ondan ibarətdir ki, qolbaqdan monitor əvəzinə üçölçülü rəngli proyeksiya yüksəlir. Ancaq bunu Yer üzündə də edə bilərlər. Və bir neçə metr məsafədən elektrik şoku verən bir klub da qeyri-adi deyil.
  Səsləndirici silahlar da var . Onlar adətən daha qısa məsafədə əksinlər. Amma insanların yəqin ki, uzunmüddətli, bahalı da olsa, kəsici klubları var. Pervanesiz uçan ekipajlar və reaktiv reaktivlər başqa məsələdir . Bu, həqiqətən irəliləyişdir. Oğlan dayanmağı daha rahat etmək üçün belini bir az tərpətdi və fikrinə davam etdi. Üstəlik , başqa bir damcı formalı, bir az qorxulu uçan huni həyətə endi. Uşaq uçuş zamanı havanın bir saniyəyə yüngülləşdiyini gördü. Bu o deməkdir ki, həbsxana maşını hansısa sahədən keçirdi. Bu, məni əsas bir ton üçün təyin etmədi. Texnologiya burada ...
  Oh, əgər o, orta əsrlərdə texniki cəhətdən geridə qalmış bir planetə düşsəydi, o zaman necə olacaqdı? Çox da gözə çarpmayan işarələri ilə o, tüstüsüz barıtın necə istehsal edildiyini və ya pulemyotların necə hazırlandığını hər kəsə göstərərdi. Və Uraqan çoxsaylı buraxılış raket sistemləri quraşdırıldıqda, qabaqcıl Çar Böyük Valerinin imperiyası bütün yer kürəsini işğal edərdi. Və sonra imperatorların ən böyüyü baxışlarını göylərə qaldıracaq və kosmosun fəthi başlayacaq!
  Oğlan öz təxəyyülünü sərbəst buraxdı. Budur, ilk hədəf - baron Münxauzenin təsvir etdiyi üçayaqlı insanların yaşadığı Ay . Onlar xaşxaş başlarını atəşə tutan silah kimi xüsusi qumbaraatanlardan istifadə edirlər. Və sonra belə bir reaktiv geri atılır və uçan boşqablardakı yer üzündəkilər alfa lazerlərin atəşi ilə qarşılanır ... Və radiasiyanın təsir gücü üçayaqlıları məcbur edir ...
  Daha üç fərdin, iki daha hündür və daha incə pilotsuz təyyarənin və zəngin geyinmiş arının meydana çıxması gərginliyi artırır. Forma daha da önə doğru uzandı və Valerka Laqunovun kürəyi ağrımağa başladı. Bunlar hələ yeni növlərdir!
  Qatil arılar məhbusların yerləşdirilən xəttinə baxdılar. Artıq burada insan övladının əllidən çox müxtəlif yaşlı əsir nümayəndələri toplaşmışdı, lakin heç kim on altı yaşından böyük görünmürdü. Həbsxana geyimində, şortik geyinməyə məcbur edildikdə və ayaqqabıdan məhrum edildikdə. Amma qeyri-standart görkəmi ilə diqqəti cəlb etməyə bilməyən gənc Leninist Valerka idi. Yox, o da ayaqyalındır, şortik geyinir, amma əynində parlaq papaq var.
  Təsadüfən yeriyən əsas arı birdən yerin cavan elçisinin yanında dayanıb gözlərini oğlana dikdi. Onun cırıq dəliklərə bənzəyən üç gözü var: sızanaqları olan yaşıl fon və qaraya doğru boşluq. Bu, həqiqətən qorxuludur, deyəsən, bu uğursuzluğa sürüklənəcəksiniz.
  Gənc leninçi Valerka qeyri-ixtiyari gözlərini yumub geri çəkildi. Mühafizəçi dərhal çiyin bıçaqlarının arasına bir dəyənək yapışdırdı və ümumi arı soyuq bir tonda dedi:
  - Oğlan öz formasına uyğun geyinməyib!
  Pilotsuz təyyarə alçaq səslə cavab verdi:
  - Bu seçilmiş yadplanetlidir Fjabboy ...
  Ümumi arı qışqırdı:
  - Onda onu həbsxananın soyuq hissəsinə keçirmək lazımdır!
  Pilotsuz təyyarə pəncəsini silkələdi, pirsinqli bir xırıltı eşidildi və tutulmaz kəmənd əzələli Leninist Valerkanın boynuna möhkəm sarıldı. Oğlan sarsıldı və general arı sərt şəkildə əmr etdi:
  - Onu götür! Onu təzə gələn kimi parça-parça ayırsınlar.
  Və ilgək uşağı mavi zolaqlı ağ binaya çəkdi. Zirehli qapılar liftdəki qapılar kimi müxtəlif istiqamətlərdə bir-birindən ayrıldı - musiqi sakitcə cingildədi. Beləliklə, otağa girdilər, oradan küçənin istisindən sonra sərinlik nəfəs aldı. Və ümumiyyətlə, cazibə qüvvəsinin dəyişdiyi görünürdü - bu, fərqli bir dünya və yeraltı dünya oldu . Düzdür, Hollivud filmlərindəki polis məntəqələrinə bir qədər oxşarlıq qaldı.
  Uzun boylu pilotsuz təyyarənin mühafizəçisi oğlanın qulağından tutdu, onu bükdü, digəri isə yaxasını ayırdı.
  Sonra onu tüfəngin qundağı ilə bərk itələdilər.
  Valerka yenidən ulayırdı, sanki qulağı qoparılırdı. Onu əvvəlcə pilləkənlərin pilləkənləri ilə, sonra dəhlizlə apardılar. Ağartıcının kəskin qoxusu burnuma doldu. Sonra şəffaf zirehdən hazırlanmış qapılar gəldi. Onu divarlarında güzgülər olan otağa apardılar, güclü zərbə çiyin bıçaqlarının arasına düşdü və oğlanın başı uçaraq az qala yerə sındı. Pambıq və qığılcımlar gözünüzün önündə parıldayır. İki qalın, hündürboy, begemotabənzər, zolaqlı və göbəkləri plastik, daha doğrusu, pəncələrində rezin əlcəklər olan iki arı onu gözləyirdi.
  -O sənindir, onu axtalaya bilərsən! - Pilotsuz təyyarənin mühafizəçiləri güldülər.
  - Paltarını çıxar! Tez ol, bala! - " Qorillaya bənzəyən " arı divaları onun saçından tutub qaldırdılar.
  -Deyəsən oğlan özü deyil! Gəl, ona kömək edək. - Və paltarlarını kobud şəkildə cırmağa başladılar. Heyrətlənmiş gənc leninist Valerka zəif müqavimət göstərdi, lakin onlar qısa tumanını çıxarmaq istədikdə, o, boşaldı və qaçmağa tələsdi. Bir neçə mühafizəçi onun qabağını kəsməyə tələsdi və oğlan əyilib ayaqlarının arasından sürüşdü. Sonra çevikliyini artırdı, amma uzağa gedə bilmədi; Əzələli leninist Valerka buna dözməyib geri döndü. Elə bu zaman bir dəstə mühafizəçi ona tərəf uçdu. Onlar həbsdə olan oğlanı plastik, polad dırnaqlı dəyənəklərlə döyməyə başladılar . Bəlkə də qorxulu bir qışqırıq onu dayandırmasaydı, onu öldürərdilər:
  -Bu səhv hələ də istintaq üçün faydalı ola bilər, dayandırın!
  Uşağı qaldırıb üzünə soyuq su çilədilər, sonra onu çevirib qarnına atdılar. Pilotsuz təyyarə gurladı:
  -Dabanında, qaçma, sadəcə onu incitmə!
  Uşaq məhbusu oğlan ipi ilə çılpaq dabanlarına bir neçə dəfə vurublar. Valerka Laqunov qışqırdı və sızladı, göz yaşları yanaqlarından aşağı axdı.
  Rəğbət əvəzinə, zəhərli bir fısıltı:
  - Bunlar sadəcə çiçəklərdir və müstəntiq sizi dindirəndə hələ belə oxumağa başlamazsınız.
  Oğlan götürüldü və alçaldıcı və diqqətlə axtarışa məruz qaldı. Onlar barmağını göbək üzərinə basıblar, bu da mədədə qıcolma spazmlarına səbəb olub. Ağızlara, qulaqlara, burun dəliklərinə baxdılar, başdan ayağa axtardılar, hətta övrətlərini belə kobud şəkildə hiss etdilər . Eyni zamanda , işıqlar hələ də açıq idi, baxmayaraq ki, dörd parlaq işıq müxtəlif yerlərdən parlayırdı.
  Gənc Leninist Valerka, əlbəttə ki, utandı və qorxdu və onun bədəninə prob və şlanqlar daxil etdikdə, bu, iyrənc və çox ağrılı idi. Bu həbsxana cəhənnəmində qeyri-ixtiyari cığırdayırsan.
  O, artıq adam sayılmırdı, hər şey onun məhbus, hüquqsuz bir insan olduğunu deyirdi. Onu istiyə və soyuğa atdılar, üzü ölü adam kimi solğunlaşdı və dərhal albalı rənginə büründü. Sonra onu lüt halda bərbərə aparıblar. Zolaqlı xalatlı və yüngül qandallı bir neçə ayaqyalın qız, oğlanın necə qızardığını və ayıbını ört-basdır etməyə çalışsa da, canlı məftil onun əllərini arxasından tutdu. Gərginlikdən biləklər uyuşur.
  hər küncdə zəhlətökən Fzhabba cəsədinin, həqiqətən də ziyillə örtülmüş bir qurbağanın məcburi portretləri . Bərbər salonunun özü, güzgüləri və işıqforları ilə axtarış salonuna bənzəyir, stul isə həkimə bənzəyir və hətta sıxacları var .
  Qara kostyumlu və yapışqan qanadlı bir insanabənzər arı, qoyunu tutqun qayçı ilə qırxmaq kimi başını kobudcasına basdı, ağrıyırdı, bıçaq təzə bir parçaya toxundu. Oğlana elə gəlirdi ki, kəsdiyi hər bir sarışın saçla ruhu, özünəməxsus fərdiliyindən bir parça uçub gedir. Kobud sadist bərbər isə sanki diri imiş kimi onları təntənəli şəkildə tapdalayır. Onlar işini bitirdikdən sonra pilotsuz təyyarənin nəzarətçisi dəyənəyi ilə təzə qırxılmış başını vurdu.
  -Al, keçəl!
  . FƏSİL Љ 7
  Valeri Laqunov az qala huşunu itirdi, ayaqları yol verdi. Çox səbirli qulaqlarından tutub ayağa qaldırıb duşa çəkdilər. Orada onu kabinənin ortasına yerləşdirib üzünə və çiyinlərinə ağartıcı tökdükdən sonra kilidlədilər. Oğlan donub qaldı, başqa bir çirkin oyun gözləyir və narahatlıqla qulaq asdı . Vızıldadı və üzərinə qaynar qaynar su axdı. Buxar çıxdı, dəri qırmızı oldu, cəhənnəm ağrıları var idi, sanki yanırsan.
  -Kömək et! - əsir oğlan qışqırdı .
  Buna cavab olaraq qaynar su dayandı və soyuq su düşdü. Onun axını dişlərimi ağrıdırdı. Valerka Laqunov donmağa və titrəməyə başladı, qəfildən qaynar dalğalar onu yenidən vurdu. Sonra buzlu soyuq. Sonu cəhənnəmə düşən oğlan isterik oldu, amma su işgəncəsi dayandı. Xərçəng kimi qırmızı idi, o, ayaq barmaqlarını tapdalamağa məcbur oldu, dabanları çubuqlardan mavi oldu.
  İndi onu başqa otağa apardılar. Orada onun müxtəlif nöqtələrdən çılpaq şəklini çəkdilər, ölçdülər, çəkdilər, damarından qan götürdülər. İşarələri və molları köçürdülər, çapıqlar və yanıqlar axtardılar. Sonra bir gülüş gəldi.
  -İndi pianoda ifa edək.
  Bu, barmaq izlərinin götürülməsi idi və onları təkcə əllərdən deyil, ayaqlardan da götürür, sınmış ayaqları diqqətlə qara boya ilə bulayırdılar. Sonra dodaqlarıma sürtdülər, çox iyrənc idi, başımı kobud şəkildə ağ yarpağa sıxmışdılar. Oğlan tüpürmək istəsə də, onun üzünə yumruq zərbələri endirilib. Başı yırğalandı, dişləri cingildədi. Onlar rentgen çəkib daxili orqanların şəklini çəkiblər. Sonra məni güzgüyə apardılar. Valerka Laqunov mat qalmış halda özünə baxdı. Gözü qara , qara dodaqları şişmiş, başında bir neçə qabar, çılpaq əzələli bədənində qançırlar və dəyənəklərdən izlər olan, büzülmüş keçəl oğlan .
  -Yaxşı, bala, başa düşürsənmi, legitim hakimiyyətə qarşı çıxmaq nə deməkdir?
  Şöbənin ziyillə örtülmüş arı rəisi hədə-qorxu ilə qışqırdı.
  -İndi isə sən qeyd olunmalısan. Bu işarəni əbədi olaraq taxacaqsınız.
  Güzgülərin arxasından maska və yaşıl xalat geyinmiş humanoid pilotsuz təyyarə çıxıb. O, möhür kimi bir şey olan bir boru çıxardı.
  bir yumruq hazırlayacağıq . Bu nömrələr sizin nömrənizdir - 1313131314. Onun altından dustaq kimi keçəcəksiniz. Əlini burada ver.
  Qorxmuş Valerka Laqunov qızarmış dəmirə baxaraq, əksinə, onu arxasına gizlətdi. Sonra iki böyük pilotsuz təyyarə əzanı zorla bükərək cəllada verdi. O, əlinə spirt töküb, sonra yandırıb. Oğlan qışqırdı və seğirdi, lakin o, dəmir məngənə ilə tutuldu. Nəhayət, alovlu polad götürüldü və o, ağrıdan az qala huşunu itirəcək qədər axsadı.
  - Buzlu duşun altına girsin, getsin.
  Valerka Lagunov buzlu su ilə yuyuldu. O qədər pis oldu ki, dişlərim nağara kimi döyünməyə başladı, amma özümü daha azad hiss etmirdim. Sonsuz görünən qeydiyyat prosedurları başa çatıb.
  Ağ xalatlı arı söz verdi:
  -İndi sizə dövlət paltarı veriləcək.
  Oğlan rahatlıqla ah çəkdi, hər zaman çılpaq gəzmək xoşagəlməz idi, xüsusən də dişi arıların yanında, soyuqdan titrəyirdi.
  Burada qara forma geymiş adamlar xalatını kobud şəkildə ona ataraq bir paket gətirdilər. Qısa, dizdən yuxarı, mavi zolaqlı çirkli ağ şalvar, daha doğrusu, iplə kəmərlə bağlanmış şort və eynisi kino məhkumları üçün xarakterik, qolları biceps uzunluğunda zolaqlı köynək. Və belə cırıq paltarlar, bəlkə də meyitdən götürülüb, düymələri cırılıb.
  Gənc Leninist Valerka cəsarətlə soruşdu:
  -Bəs hamısı?
  Ağ xalatlı böyük arı iyrənc bir şəkildə kıkırdadı:
  -Əlbəttə hər şey! Yetkinlik yaşına çatmayan cinayətkarın daha çox hüququ yoxdur.
  Valeri Laqunov əsəbi halda onun əlini ovuşdurdu dost qaşınan, çəhrayı daban:
  - Bəs çəkmələr? Ayaqyalın qalacağam?
  Arı alçaldıcı şəkildə izah etdi:
  -Sən cinayətkarsan və tövbə etməlisən və qanuna görə, ilin vaxtından asılı olmayaraq, bütün yetkinlik yaşına çatmayan cinayətkarlardan ayaqyalın getmələri tələb olunur. - Və böcək göz qırpdı. - Və bu planetdə hamınız , həmişəlik və həmişəlik yetkinlik yaşına çatmayanlar olaraq qalırsınız!
  Yeniyetmə oğlanın ayaqları artıq soyumağa başlamışdı, burada iqlim artıq başqa idi və həyəcanla soruşdu:
  -Soyuqlasam nece olar?
  - Çubuq sağalacaq! - Və pilotsuz təyyarənin mühafizəçisi onu yenidən çılpaq dibinə vurdu. - Tez geyin, şket .
  Valeri Laqunov seğirdi, inlədi, dərisi çiy idi, birtəhər geyindi və kəmərini sıxdı. Uşağın əlləri qandallanıb, sonra gözləmə otağına aparılıb. Orada gənc leninçi Valerkanı dizləri üstə qoydular, qollarını geri çəkdilər, biləklərini topuqlarına yapışdırdılar. Belə ki, o, narahat vəziyyətdə oturub, taleyi ilə bağlı son qərarı gözləyirdi. Dizlərim ağrıyırdı, beton döşəmə yarıçılpaq ayaqlarımı uyuşdurdu. İndi sakitcə hönkür-hönkür hönkür-hönkür ağlayır, kədərlənir, iyrənir, hər şey onun məhbus olduğunu, normal həyat üçün itirilmiş adam olduğunu deyirdi. O, heç vaxt Yerə qayıtmayacaq və çılğın dünyadan qaçmayacaq. Düzdü, qırmızı saçlı oğlan dedi: bu cəhənnəmdir! İndi heç bir yol yoxdur, ümidsiz bir çıxılmaz nöqtə! Onun bütün şəxsiyyəti həbsxananın incə prosedurları ilə məhv edildi və məhv edildi. Nəhayət, şöbə müdiri gümüş çiyin qayışlı arı qovluğuna gəlib dedi:
  -Uşaq şöbəsi, 19-cu qrup, on beşinci kamera.
  Laqunovun qoltuqları onun az qala uşaq kimi düz barmaqlı əllərindən çıxarılıb və mühafizəçinin əlinə bağlanıb. Oğlanı dəyənəklərlə itələyərək apardılar. Oğlan yenə digər məhbusların onu necə qarşılayacağından qorxdu. Həbsxanalar haqqında çox dəhşətli şeylər danışdılar, çünki orada təkcə uşaqlar deyil, cinayətkarlar da var.
  Beləliklə, həyətə çıxdılar, yalın ayaqlarına iti çınqıllar qazdılar, yeni zərb edilən məhbus barmaqları ilə yeridi və xüsusilə ağrıyırdı. Yağış yağırdı, rütubətli və soyuq idi. Qonşu otağın girişində hündür hasarla əhatə olunmuş buldoq qabanları uğultu və montaj edirlər . Dəhlizlər çoxlu barmaqlıqlarla tutqundur, hətta mərtəbələrin boşluqları belə onlarla doldurulur, divarlar qara-boz rəngə boyanmışdır. Bu, uşağın psixikasına dəhşətli təzyiq göstərir və uşağın ürəyi yenidən döyünməyə başlayır, o, çılpaq barmaqlarını sürüşkən beton pillədə ağrı ilə vurur, sürətini bir az azaldır və mühafizəçi silahının qundağı ilə onun kürəyinə vurur.
  - Yatma, təzə oğlan !
  Oğlan başını seyreltilmiş qan gölməçəsinə basdırdı, kimsə artıq sorğu-sual edilmişdi və o, şişmiş qulağı ilə kobud şəkildə qaldırıldı. Nəhayət, gənc Leninist Valerkanı böyük bir qapıya apardılar, pilotsuz təyyarənin mühafizəçiləri iyrənc şəkildə gülümsədilər . Qaşınan nəriltilər eşidildi:
  -Budur, amma birinci kamerada qeydiyyat.
  -Bu necədir? - oğlan axmaqcasına soruşdu.
  Pilotsuz təyyarələr alçaldıcı şəkildə izah etdi:
  -Və sən hələ balacasan, sənə yazığım gələcək. Yumşaq yerə dəyənəklə on zərbə, vəssalam.
  Valerka Lagunov sızlamaq istədi, amma canavarın gözündən bunun daha da pis olacağını başa düşdü. Və beləliklə, bəlkə də nəticə verəcəkdir. Onu çevirdilər, şalvarını aşağı çəkdilər və bacardıqca vurdular. Oğlan inildədi, sonra dodağını dişlədi. "Kişi ol," düşüncəsi parladı. Sonrakı zərbələr daha ağrılı oldu. Valeri Laqunov sakitcə inləsə də, yüksək qışqırıqlarını saxlaya bildi. Nəhayət, cəlladlar işi bitirib, qandalları çıxarıb kameranın qapısını açdılar. Sonra güclü bir təpik gəldi və oğlan çiçəklənərək onun içərisinə uçdu. Yatanlar gözlərini ovuşduraraq ayıldılar. Onlara baxan Valerka sakitləşdi.
  Bunlar on yaşından on dörd yaşa qədər olan uşaqlar idi, böyüklər və kiçiklər ayrı saxlanılırdı. Onlar arıq, cırıq-cırıq, hamısı ayaqyalın, qamçı və dəyənəkdən əziklər və sıyrıqlar vardı. Ancaq eyni zamanda, onlar təxəyyülün təsvir etdiyi dəhşətli cinayətkarlar kimi deyillər. Üzləri arıq, qaralmış, amma insani görünüşünü itirməmiş insanların təbəssümü ilə. Səksəndən çox oğlan var idi, onlar yorğan, döşək, yastıqsız taxta çarpayılarda uzanmışdılar. Hər biri mikroavtobusda dron polisinin istifadə etdiyinə bənzər uzun bir kobra zəncirindən bəziləri sağ ayağından, bəziləri sol ayağından tutuldu. Ancaq isti tropik şəhər, təəssüf ki , keçmişdə qaldı. İndi sərin idi, əyri tikanları olan soyuq bir külək pəncərədən keçdi.
  Gənc Leninist Valerka çaş-baş qalmışdı. O, ümumiyyətlə, çox sərin uşaqdır , amma bir dəfə dəmir barmaqlıqlar arxasında özünü necə aparacağını ağlına belə gətirmirdi. Xeyr, əlbəttə ki, korefanlar yetkinlik yaşına çatmayanlar həbsxanası haqqında çox vaxt tam əksi hekayələr danışırdılar . Ya buranı dəhşətli xaosun hökm sürdüyü dəhşətli bir cəhənnəm kimi təsvir etmək , ya da əksinə, əsl moruqların olduğu və darıxdırıcı bir məktəbdən daha maraqlı və daha sərbəst olduğu bir uşaq sanatoriyası kimi təsvir etmək. Ancaq burada mütləq sanatoriyaya bənzəmir və görünür, əsl həbsxanadan daha pisdir . Gənc Leninist Valerka kameraya girərkən kiminləsə necə salamlaşacağını öyrənməyə can atmamasından əsəbiləşərək, tam müvəffəqiyyətlə danışdı:
  -Salam uşaqlar! Mən yaxşı şeylərlə gəlirəm.
  Hücrədəki ən böyüyü, ən ucaboy və ən böyüyü oğlan ayağa qalxdı. Uzun bir zəncir onun arxasında mərmər plitələrə çırpılırdı və xaç atası özü də Valerka Laqunovun hündürlüyündə idi , daha doğrusu, bir neçə santimetr daha uzun və nəzərəçarpacaq dərəcədə nazik idi. Düşərgə nömrəsindən başqa onun heç bir döyməsi yox idi, bu da onu quldura bənzədirdi. Beləliklə, Valerka gücünü tarazlaşdıraraq sakitləşdi. Və sevinclə soruşdu:
  sənin üçün əladır Kent ! sən nəyə görəsən?
  -Bilmirəm! - Valerka Laqunov çox güman ki, casusla səhv saldığını təxmin etsə də, səmimi cavab verdi . Və onu superlüminal sürətlə zindan planetinə sürükləyən bu fraer . Sadəcə onu al!
    Kameraya baxan şəxs alçaldıcı şəkildə dedi:
  - Demək olar ki, hamı nəyə görə həbs olunduğunu bilmir. Şərtlərimiz ağırdır, bir-birimizə xəbər vermədən, xəyanət etmədən birlikdə yaşamalıyıq. Unutmayın, məlumat verənlər ölür.
  -Və mən heç vaxt altılıq olmamışam! - Valerka Laqunov düz cavab verdi.
  -Doğrudur, bəzi qaydaları xatırlayın.
  Oğlan bir addım geri çəkilib siyahıya salmağa başladı.
  -Özünüzü bir vedrəyə atmayın. - barmağını çuxura işarə etdi. - Bunun üçün xüsusi çuxur var.
  -Harada? - Gənc Leninist Valerka ətrafa baxdı.
  -Bizi işə göndərəndə və bu, sübh çağı, axşama qədər olacaq, generallar üçün daçalar tikəcəyik. Orada, həbsxananın yaxınlığında, yol boyu yumşaq dulavratotu olan bir çuxur var. Orada özünüzü rahatlaşdıra bilərsiniz. Ancaq burada havanı korlamamalısınız. İkincisi, yemək köçürmələri varsa, formal olaraq qadağandır, amma rüşvətlə biz hər şeyi edə bilərik, bunu hamı ilə bölüşə bilərsiniz.
  Üçüncüsü, işdən çəkinməyin və ciddi səbəblər olmadan mübarizə aparmayın. Yoxsa hamı çaşıb qalacaq. - Qul oğlan barmaqlarını əyməkdə davam etdi. -
  Və nəhayət, dördüncü, qaçmağa çalışmayın. Buna görə bütün kamera ciddi şəkildə cəzalandırılacaq. Valideynləriniz həbs olunmursa, rüşvət versinlər, o zaman bəlkə saxlanma şəraitini yüngülləşdirib bizə ədyal verərlər.
  - Nə qədər ödəməliyəm? - Valerka Laqunov onun Yerdən gəlməyəcəyini düşünürdü.
  Xaç atası qeyri-müəyyən dedi:
  -Çox, polis acgözdür!
  Yuxuda yalan yaddaşa sahib olan və kommunizm dövründə yaşadığını unudan Valerka titrədi, valideynləri milyarder deyillər, buna görə də əbədi olaraq ödəməyəcəklər. Halbuki, bəlkə atası artıq sürgün olunub , sonra da çox şeyə çatacaq pulu olacaq.
  "Bəli, görürəm ki, tamamilə soyudun, çünki əsəbisən."
    Böyük oğlan gənc Leninist Valerkaya daha yaxından baxdı. Mən qançırlar və qabarları, buxardan dəri qırmızı olduğunu gördüm.
  -Sizi belə cəzalandırdılar. Görünür, səni belə ələ salırlarsa, siyasətçisən. Yaxşı, bizimlə yat, sabah çətin gün keçirəcəksən, bir az da yat. Gənc "xaç atası" bir az geri çəkildi, dəvətedici jest etdi.
  - Gəl tanış olaq, mənim adım Yusifdir.
  -Və mən Valerkayam.
  -Yaxşı ad. - O, heykəllənmiş bisepslərə diqqət çəkdi. - İdman edirsiniz?
  Burada terminator oğlan bacarıqlarını gizlətmək və imkanlarını azaltmaq qərarına gəldi:
  -Kulturalizm və uşu güləşi.
    Böyük oğlan razılaşdı:
  -Uşu güləşi döyüş üçün pis deyil.
  Valerka Lagunov çox təvazökarlıqla qeyd etdi:
  -Hələ mükəmməl mənimsəməmişəm. Bizim üslubumuz isə daha çox gimnastikaya bənzəyir!
  Yusif təvazökarlıqla gülümsədi:
  -Heç nə, burada hamı babat döyüşçüdür! Amma bir şey olarsa, qanunsuzları da, kiçikləri incidənləri də birlikdə cəzalandıracağıq .
  - O örtülüdür! "Gənc Leninist Valerka bu fikirlə tamamilə razılaşdı.
  Oğlanlar əl sıxdılar. Sonra gənc Leninist Valerka çarpayıya qalxdı, oğlanlar çiyinlərini bir-birinə sıxıb bir-birinə sıxışdılar. Hava istiləşdiyindən Valerka Lagunov rahat bir mövqe seçdi və soyuq ayaqlarını sıxaraq yatmağa çalışdı. Qırxılmış baş narahatlıqdan, sümüklər döyülməkdən ağrısa da, yanıq izi qaşınsa da, sağlam uşağın bədəni daha güclü olub.
  Yuxuya getdiyiniz zaman matrislər yuxunuza yığılır və siz yenidən kosmos görüntülərinə keçirsiniz.
  Və elmi fantastika filmi kimi qarşınızda;
   İlahə nəvazişlə Valerkaya baxdı və başını tərpətdi:
  - Qalaktika paytaxtını gəzmək istəyirsiniz?
  Böcəklər imperiyasında pioner oğlan və keçmiş məhbus Valerka Lagunov belə cavab verdi:
  - Paytaxtınızın görməli yerlərini görməyə şad olardım. Mən özüm tanrı olanda özümə daha da möhtəşəm bir şey quracağam.
  Affaraya ( hipermatrisdəki ilahənin adı belə idi !) razılaşaraq başını tərpətdi:
  -Yaxşı, oğlum!
  Və o, gözəl ağzını açdı və... Birdən magoplazma bulağı alovlandı və pioner oğlan Valerka cadu atəşinə qərq oldu.
  Məkan hər saniyə rənglərini dəyişən parlaq alovlarla doludur.
  Cəhənnəm odu, alovlandıran və bütün içini yandıran, əti parçalayan. İçində canlı olan hər şeyi yandıran vulkan. Bütün bunlar necə də tanışdır! Amma bu dəfə bəlkə cəhənnəm gerçəkdir?! Səbr edin, ağrılar azalır. Valerka Laqunov göz qapaqlarını açdı.
  Ona elə gəldi ki, ulduzlu səmanı görür. O, təəccüblə gözlərini yumdu, sonra yenidən zorla açdı. Bəli, doğrudan da, ulduzlardan ibarət qəribə xalça görür. Qeyri-adi mənşəli, səma işıqlarının qiymətli çələngləri ilə son dərəcə sıx şəkildə səpələnmişdir. On minlərlə ən parlaq ulduz göz qamaşdırır və təxəyyülü heyran edir. Bədənin özü heç bir dəstək hiss etmədən vakuumda üzürdü. Görünməmiş mənzərə pioner oğlanı o qədər sarsıtdı ki, o, reallıqdan qoparaq huşunu itirdi.
  Düşünmək qabiliyyəti ona yenidən qayıdanda o, artıq emosiyalarına hakim ola bilirdi. Yenə altında möhkəm torpaq var idi və o, ayağa qalxdı.
  Onun qarşısındakı mənzərə zəif adamlar üçün deyildi. Əvvəlcə pioner oğlan ağlını itirdiyini düşünürdü. Faboçazar klasterindəki ən böyük şəhərlərdən biri olan elf imperiyasının qalaktikasının paytaxtı olan əzəmətli şəhər bütün əzəməti ilə göründü.
  Çox kilometrlik dəbdəbəli göydələnlər, nəhəng məbədlər, ağlasığmaz nəhəng heykəllər, şəlalələr bağları və fəvvarələr, işıq saçan qurğular, əlli Olimpiya stadionu sığdıra bilən nəhəng reklam lövhələri və daha çox şey. Əgər milyonlarla müxtəlif növ rəngli və ekstravaqant təyyarələri əlavə etsək, onda iyirmi üçüncü əsrin əvvəllərində on iki yaşlı Leninist pioner oğlan üçün ( ancaq yuxuda və virtual reallıqda yaddaş bəzən uğursuz olur və sən deyəsən daha arxaik dövrün nümayəndələri olun!) Bu, artıq heç bir həddi aşmışdı.
  Ancaq gənc Leninist Valerka qorxu hiss etmədi. Ağıllı varlıqların əlləri ilə yaradılan belə ağlasığmaz rəngarəng əzəməti görəndə hədsiz həyəcan, hətta təsvirolunmaz həzz var idi. Bu metropolda hər şey möhtəşəm və ovsunlu idi.
  Göydə bir neçə ulduz parlayırdı. Ən parlaq çəhrayı-sarı ulduz, iki yaşıl, bir mavi və iki demək olar ki, görünməz albalı-safir, belə sıx işıqlandırmada təbiidir. Ancaq güclü işığa baxmayaraq, gözlərimi incitmədi və isti deyildi. Temperatur çox xoşdur, yüngül sərin meh əsir.
  Pioner oğlan, indi bir zarafatcıl idi, çiçəklər, heykəllər, çoxrəngli sayrışan işıqlar və büllur cilalanmış plitələrlə çərçivələnmiş yeddi rəngli səki ilə gedirdi. Çılpaq, uşaq ayaqları çox hamar, hətta, bəlkə də, sürüşkən, buz kimi, lüminesans verirdi, amma xoşbəxtlikdən çox isti səth deyildi.
  Bu futuristik metropolda hər şey güzgü kimi parıldayan və göz qamaşdıran dərəcədə möhtəşəm idi, hətta zibil qutuları ekzotik heyvanlar və quşlar şəklində hazırlanmışdı. Üstlərinə zibil atılanda ağızlarını açıb nəzakətlə təşəkkür edirdilər. Elf ərimiş və əyilmiş ayaqqabısını atanda, bir zibilçi quş sanki su səthi kimi səkidən tullandı.
  Qartalın başı, lakin qeyri-mütənasib dərəcədə böyük bir dimdiyi və üç sıra sulu ləçəklərlə haşiyələnmiş zolaqlı bir badımcanın gövdəsi olduğu ortaya çıxdı. Hər bir sıra tumurcuqların rəngi və forması ilə fərqlənirdi və qanadlar hətta video kimi hərəkətli bir rəngə sahib idi.
  Lələkli və eyni zamanda çiçəkli zibilçi köhnəlməz hala gələn ayaqqabıları uddu, melodik cingilti ilə:
  "Şübhələrlə özümüzə əzab vermək üçün heç bir səbəbimiz yoxdur." Bütün kainatda daha ümidsiz oğlanlar yoxdur. Əsl kişilər zibil atır - başqasının öküz elfini öldürün! Elf-öküz başqasını öldürür!
  Pioner oğlan Valerka çaşqın halda əlini "diva zibilçisinə" yellədi və dedi:
  - İnsanın ən heyrətamiz cəhəti odur ki, ovsunluya təəccüblənmir, bayağılığa heyran qalır!
  Ancaq qəribədir ki, ağır döyüş ayaqqabıları əriyib, özü də cüzi yanıq xəsarəti almayıb. Bununla belə, dəbdəbəli kombinezonlar itirilsə də, paltar çox da xarab görünmürdü. Amma nəsə qorunub saxlanıb və o, isti havada ağıllı köynək və şortda, oğlan üçün normal paltarda şəhərdə gəzməyə o qədər də utanmır.
  Oğlan olsa da, yaddaşını bir qədər itirmiş, özündən tam dərk etməsə də, Valerka hər heykəl, avtomobil, fəvvarə, kompozisiya, bu və ya digər heykəllərin olduğu paytaxtda son dərəcə yersiz olan yalın ayaqlarından utanırdı. bu struktur qulaqbatırıcı parlaq dəbdəbə ilə parıldadı. Ən varlı Nyu-Yorkun hökumət məhəlləsində cır-cırıq dilənçi kimi , kimsə sənə yaxınlaşanda qeyri-ixtiyari qızarırsan.
  Hazırda küçələrdə az sayda piyada var, əsasən də uşaqlar. Bu, metropolun mərkəzi sektorlarından biri olduğundan, burada məşhur elflər və elflər məskunlaşıb. Sadəcə bir dövr var idi ki, mini-əsgərlərə və elflərə yorucu məşq etmədən ən azı bir az da olsa həyat yaşamaq, uşaqlıq sevinclərini hiss etmələri üçün qısa tətillər verilirdi.
  Bundan əlavə, kazarma dövrü ilə müqayisədə bu qısa məzuniyyət dövrü dərslərdə və döyüş hazırlığında uğur qazanmaq üçün bir növ təşviq oldu.
  Vaxtınızı istədiyiniz kimi idarə etmək üçün ən azı kiçik bir fürsətin olması xoşbəxtlikdir! Məhz buna görə də bir çoxu sevinclə oynayan, hətta havaya uçan, salto vuran, zirvə kimi fırlanan, kaleydoskopik holoqramlar buraxan zərərsiz gülən uşaqların mənzərəsi sehrli şəhərə ecazkar dolğun görünüş verirdi.
  Maraqlı pioner Valerka onlara yaxınlaşıb bir-iki sual vermək istədi, amma qorxdu. Qorxurdum ki, parıldayan kostyumlarındakı dinc, gözəl, elflərə oxşayan oğlan və qızlar ilk baxışdan göründüyü qədər dinc olmaya bilərlər. Üstəlik , bu, adətən insanlar üçün xarakterik deyil, hətta qızlar da açıq şəkildə döyüş oyunları oynayırdılar.
  Düzdür, deyəsən, nağıl və anime - fantaziya növləri açılırdı, süni döyüşlər deyil. Fərdi holoqrafik proyeksiyalar böyük və o qədər parlaq idi ki, detalları sədaqətlə təkrarlayırdı. Göründüyü və əslində, birdən-birə nağıl qəsrləri, qalalar və evlər havada haradansa peyda oldu, sonra yox oldu.
  Gördüklərindən məəttəl qalmış, çılpaq dabanları parıldayaraq şəhəri gözdən keçirməyə davam edərək yeriyir və gedirdi. Nə heyrətamiz ağaclar və onlarla və yüzlərlə metr uzunluğunda nəhəng çiçəklər , fəvvarələr və uçan heyvanlar, büllur eyvanlarda asılmış, çoxlu nağıl palitrası ilə günəşdə parıldayan .
  Çiçəklərin ləçəklərində daim dəyişən müxtəlif hərəkətli şəkillər görünür, əksər hallarda müxtəlif yadplanetlilərin döyüş sənətləri və ya retro üslubda döyüşlər.
  "Bəlkə bunlar güc meydançalarıdır!" - deyə fikirləşdi pioner oğlan Valerka, çoxlu təəssüratlardan qaynamağa hazır idi: "Planetimizdə belə bir işıq və rəng oyunu təkrarlana bilməz! Onların şüurunun yaradıcılığı nə qədər qəribə formalar alır!"
  Luciferostan elflərinin bayrağının rənginə boyanmışdır . Başqa bir quruluş yeddiguşəli ulduz şəklində hazırlanmış və yavaş-yavaş öz oxu ətrafında fırlanmışdır. Digər binalar Yeni il ağaclarını, alovlu məşəlləri olan tortları və fırtınalı çoxrəngli şəlalələri, stratosferə daxil olan nəhəng axınları xatırladırdı. Qiymətli daşlarda müxtəlif ekstraqalaktik canavarlar şəklində olan bəzi nəhəng fəvvarələr lazer şüaları ilə işıqlandırılan ərimiş metal və qəribə qazları səpdi.
  Dəbdəbəli binaların aşağı mərtəbələri adları ekranlarda işıq saçan rəngli giriş-çıxışlarla dolu idi. Qəribəsi odur ki, bütün adlar tamamilə aydındır: restoranlar, mağazalar, bütün səviyyələrdə və növlərdə əyləncə mərkəzləri, müxtəlif xidmətlər. Bu, Vaşinqtonun xeyli böyüdülmüş və müqayisə olunmayacaq dərəcədə dəbdəbəli Mərkəzi Prezident prospektini xatırladırdı.
  Onu ilk görəndə ( virtual reallıqda yaddaşı ilə bağlı bəzi problemlər var idi, qismən ona aid deyildi!) o, hələ çox balaca idi, ruhunun dərinliklərinə qədər necə sarsıldığını xatırladı və indi sözün əsl mənasında göz qamaşdıranları yeyirdi. onun gözləri ilə imperiya əzəməti. Təbii ki, burada bir çox şeylərin yer üzündə analoqu yox idi.
  Bəli, hansı insan dizayneri başı aşağı qüllələri, qübbələri və rəngarəng canlıların və təsvirolunmaz nəhəng canavarların olduğu hovuzları yerləşdirə bilər. Baxmaq hətta qorxuncdur, deyəsən hər şey başınıza çökmək üzrədir.
  Elf qızlarından biri parlaq ayaqqabısı ilə yüngülcə toxunaraq onun üzərindən uçdu. Pioner Valerka bir az yırğalandı, artıq yorulmuşdu, bir neçə mil getmişdi.
  "Yəqin ki, çoxdan yemək yemmisiniz, ulduz döyüşçü" balaca mələk qızı gümüş zəng kimi çaldı.
  Hərəkət edən izlər varsa, onlar açıq-aydın söndürülürdü. Görünür, uzaq gələcəyin ultra-metropolisində fiziki hazırlıqla həddindən artıq maraqlanırdılar. Səth daha kobudlaşdı və yalın ayaqlarım çiy və qaşınmağa başladı. Valerka həqiqətən yemək istəyirdi , çünki bir neçə gündür ac olduğunu hiss edirdi.
  Ancaq kim bilə bilər ki, o, demək olar ki, onu qidalandırmayan, ancaq əyləndirən ilahə ilə ünsiyyətə nə qədər vaxt sərf etdi. Düzdür, həyəcanlı Valerka yemək belə istəmirdi.
  Küçə rəngarəng maşınlarla doludur: "Özünüzü təzələmək vaxtıdır!"
  Rasional düşünən Valerka qərar verir:
  - İki ölüm ola bilməz, qarın boş olanda isə həyat olmaz!
  Maşına yaxınlaşan kimi qanadları olan yeddi rəngli gözəl qızın üçölçülü proyeksiyası dərhal peyda oldu. İngilis kimi görünən bir dildə ecazkar pəri dedi:
  - Kainatın kiçik, lakin cəsur qalibi nə istəyir?
  - Ye! - Valerka düzünü dedi, pioner oğlanın mavi gözlərində ac parıltı görünürdü.
  - Yüz on beş milyonluq məhsul dəsti xidmətinizdədir. - Pəri pəri qanadlarına böyüklük əlavə edərək cıvıldadı.
  - Sonra Ağ Ev dondurması, limonad, şirə, tort və şokolad. - Sevinmiş oğlan pioner danışdı.
  - Hansı növlər? Sifarişinizi dəqiqləşdirin! - İki qız var idi və onlar qeyri-təbii iri gülümsəyirdilər.
  - Fərqi yoxdur, yetər ki, dadlı olsun. - Valerka çaşqın halda mızıldandı, çarəsizcə əllərini araladı.
  - Mümkün qədər dadlıdır? Ən məşhur standarta uyğun olaraq? - Görünür kibernetik xidmətçi nə istədiklərini başa düşməyən müştərilərlə bir neçə dəfə məşğul olub.
  - Bəli! - Valerka rahatlama ilə blurred.
  - Əllərinizi qaldırın, düz baxın. Və ya şəxsi vəsiqənizi , mini-əsgərinizi çıxarın . - xoloqrafik nimfetlər xorla dedilər.
  Pioner oğlan iki əlini qaldırdı. Tutqun sarı işıq yanıb-söndü, görünür, skan edilib.
  - Şəxsiyyətiniz kartotekada görünmür, şəxsi hərbi biletiniz yoxdur, ona görə də sizə xidmət göstərilə bilməz. - Qızlar qışqırdılar və dərhal qırmızı oldular, sərin elflərin qadağanedici jesti ilə qollarını çarpazladılar.
  Gənc Leninçi Valerka tələsik pulemyotdan uzaqlaşdı, çılpaq, uşaq dabanları sözün əsl mənasında yanır. Bu, kommunizmin texnotronik identifikasiyası kimi görünür. Valerka donmuş, ağır əyilmiş və çənəsini ovuclarına söykəyərək hazırlanmış bordürdə oturdu. Düşünürdüm... Gələcək ən tünd rənglərlə təsvir olunurdu. O, başqa bir qalaktikada tamamilə təkdir, başqa dünya məxluqları , ən yırtıcı, vəhşi heyvanlardan daha pis olan canlılarla əhatə olunmuşdur.
  Və heç bir qənaət fikri ağlına gələ bilməz. Oliver Tvist Londonda daha yaxşı vəziyyətdə idi, heç olmasa orada evsiz qaçağın özü kimi insanlar var idi. İndi o hara gedəcək? Həbsxanada mərhəmətə arxalanaraq özünü təslim etməlidir? Orada şlanq vasitəsilə belə alçaldıcı şəkildə də olsa, heç olmasa səni yedizdirəcəklər.
  - Niyə depressiyadasan, foton? Nə, görürəm dodaqlarını yalayırsan. Deyəsən , mədəyə princeps -plazma sürmək istəyirsən ?
  Parıldayan paltar geyinmiş tanımadığı oğlan gülümsəyərək əlini uzatdı. Necə də insandır! Balaca elfin üzü yuvarlaq, uşaqdır, heç də pis deyil, düzgün bəslənmə ilə bağlı reklamlarda görünməlidir, amma ovucunu çox sıxır. Alnı hündür, sarı saçlı, geniş düzülmüş mavi gözlər. Düzdür, sümüyünü sındırmağa qadir olan, sanki poladdan olan aşılanmış, damarlı əl. Valerka çətinliklə özünü saxlaya bildi, çox ağrılı olduğunu göstərmədi, uşağın əli işgəncədə olduğu kimi sıxıldı.
  Sadəcə səmimi dedi:
  - Bəli, acam!
  - Deyəsən, uzaq koloniyalardansınız, çox yanıblar, cırıq-cırıq və qəribə görünürsünüz. - cavan elf səsində bir qədər rəğbətlə dedi.
  Valerka çaşqın halda özünə baxdı. Paltarlar, əslində , artıq yerlərdə yanmağa başlamışdı və dəri qırmızı və soyulmuşdu. Ya yerli radiasiyadan, ya da partlayışa gecikmiş reaksiyadan. O, qarnında buzlu üşütmə hiss etdi və titrək səslə dedi.
  termal maqnit yükünün episentrində idim .
  - Yeməyi yüksək sürətlə aparacağam, sonra mənə deyəcəksən. - Oğlan çəkmələri ilə prospektin məharətlə işlənmiş səthinə toxunmadan, sanki sürətləndirilmiş çəkilişdəymiş kimi qaçdı.
  Valerka niyə bu vəhşi elf balasına güvəndiyini izah etmək çətindir. Ola bilsin ki, gəncliyim və stressim öz təsirini göstərib. Geri, yeni dostu ona ləzzətli qoxu verən bir neçə çəhrayı tumurcuq atdı . SSRİ-nin keçmiş pioneri heç nəyi gizlətmədən danışmağa başladı, qaynayırdı, canını tökmək istəyirdi.
  Elf oğlan diqqətlə qulaq asdı. Boyu Valerka qədər idi və yəqin ki, ondan da cavan idi. Söhbət əsnasında onun yaraşıqlı üzündə həmişə saf təbəssüm çalırdı. Düzdür, döyüşçü övladının dişləri artıq çox böyükdür, qardan da ağdır və onlardan bir neçə nurçuların şüaları günəş şüaları kimi əks olunurdu. Avtomatdan götürülən yemək həddən artıq dadlı oldu, o, reseptorları həddən artıq stimullaşdırdı və doyurmaq əvəzinə iştahı açdı.
  Valerka danışdıqdan sonra susanda gənc elf ehtiyatla dedi:
  - Bəli, möcüzə kimi görünür, amma burada sağ qalmayacaqsan. Xüsusilə hər gün bütün şəxsiyyətlərin kompüter yoxlanışı aparıldığı üçün sizi tez bir zamanda tanıyacaqsınız . Bir neçə gün əvvəl, çox yaxında belə bir " plazma dəyirmanı " var idi, ulduz gəmiləri super atəşfəşanlıq kimi partladı ; Hətta səthdən də cırıq gəmilərin səmanı necə rəngləndirdiyini görmək olardı. Əsas " sviter " xəttin üstündən keçməsi yaxşıdır .
  Elf uşaq mərkəzi ulduz Vitimuraya işarə etdi .
  - İndi hər şey çox sərtləşib, total yoxlama rejimi. Əvvəllər də nəzarət ciddi idi. Şübhəsiz ki, hətta bu maşın da başqaları kimi Sevgi və Ədalət İdarəsi ilə bağlıdır.
  - Yəni gizli polisinizi çağırırlar? - Valerka təbəssümlə buruşdu, faşistlərin uşaq bağçasının yaramaz qızları olduğu bir xalqda sevgi anlayışı necə gülməli səslənirdi.
  - Bəli, bəli, bir neçə şöbə var və hamı sevgidən danışır. - Oğlan qaşlarını çatdı, baxışları sərtləşdi. - Bu, sağlam düşüncəni ələ salmaq kimidir. Hətta dördüncü rütbəli iqtisadi general olan atam da bu idarələrdən qorxur. Gəl, tez get . səni ora aparacağam.
  - Gec! Budur, əzizlərim! - Səslər hiyena sürüsünün uğultusuna bənzəyirdi.
  Artıq tanış olan ayı druidləri olan bir neçə zirehli fiqur ruhlar kimi havada canlandı.
  - Dizləriniz və əllər yuxarı!
  Gənc Leninist Valerka seğirildi və dərhal sehrli ifliclə ittiham edildi . Şüur söndürüldü.
  Oğlan özünə gələndə nəhəng Kolizeyin mərkəzində dayanmışdı. Tarixi yaxşı bilən və filmlərə baxmağı sevən Valerka burada Qədim Roma ilə bağlılıq hiss edirdi. Yalnız oturacaqlarda oturan insanlar deyil, hər cür ağlasığmaz canlılar idi. Valerkin uşaq baxışı çox kəskinləşdi. Və o, tribunalarda fil burnu olan arıya bənzər fərdləri və meduza başlı çəyirtkəyə bənzər canlıları gördü.
  Elflərin özləri ayrı-ayrı dəbdəbəli stullarda oturdular və hərdən sakit oturmaq istəməyərək ayağa qalxdılar. Onlarla sakitcə oturmuş, üzləri qalın saqqallarla örtülmüş qısa boylu, kökəlmə kişilər idi.
  "Cırtdanlar" deyə Valerka təxmin etdi. Bu sərin olmalıdır! SSRİ-nin keçmiş pioneri, daha doğrusu, niyə keçmiş olan oğlan hazırcavabcasına dedi:
  - Elf uşaqlar, bu bir elfdir. Nə qədər təhqiredici olsa da! Yaxşı, cırtdan ayağa qalxsa, elf görünməz!
  Valerka enerji artımı hiss etdi. Kədərli əhval-ruhiyyə ondan bir anda yox oldu. O, gənc və güclüdür. Yenidən uzaq uşaqlığa qayıdıb oğlan olmaq nə gözəldir.
  Bu vaxt nəhəng Kolizeyin arenasına ayaqyalın bir elf qaçdı və elan etdi:
  - İndi də Yuli Sezar bu gəncə rəqib elan edəcək!
  Valerka oturdu və mızıldandı:
  - HAQQINDA Sezar , səni ölü sümüklərlə zibilləyən Sezar!
  başında qızıl çələng olan bir adamın holoqramı göründü ( və bu, həqiqətən bir insan idi, elf deyil). Əbədi cavan elflərdən fərqli olaraq, Sezar artıq qocalmış və arıq, aquilin burnu və pirsinq gözləri ilə idi.
  pioner oğlanın dediklərini eşitdi və sərt şəkildə qaşlarını çataraq hönkürdü:
  - Nə danışırsan, plebey?
  Gənc Leninist Valerka incidi:
  - Mən sizin üçün necə plebeyəm! Mən onuncu nəslin patrisiiyəm!
  Yuli Sezar birdən mehribanlaşaraq cavab verdi:
  - Düşməni məğlub etdikdən sonra özünə patrisi deyə bilərsən!
  Valerka kıkırdadı və çılpaq uşaq ayağı ilə bir damla qan sürtdü və hürdü :
  - Mənimlə döyüşmək sənin üçün çox çətindir?
  Yuli Sezar qəzəblə cavab verdi:
  - Və sən hələ mənim üçün böyüməmisən!
  Valerka yumruğunun içinə gülərək dedi:
  - Hamı belə düşünmür!
  Julius birdən yumşaldı:
  - Parlaq elflərimiz deyirlər ki, siz yer üzünün hökmdarı idiniz. Orada sən və mən döyüşəcəyik!
  Valerka hinduşka kimi gurultu ilə dedi:
  - Qoy belə olsun!
  Tribunalar səs-küylü idi. Rəngarəng dəstə danışmağa başladı. Lakin Yuli Sezar sərt şəkildə dedi:
  - Amma yenə də mənimlə davanı qazanmalısan! Əvvəlcə canavarla mübarizə aparacaqsınız. Valerka qaşlarını çatdı və mızıldandı:
  - Sən özün də canavar deyilsən?
  Sezar bu sözlərə güldü və əmr etdi:
  - Və sən hələ çox balacasan, ilahədən səni bir az da böyütməsini xahiş edəcəm .
  Valerkanın cavab verməyə vaxtı yox idi. O, həqiqətən də böyüdü, on bir-on iki yaşlı oğlandan gözəl bir gəncə çevrildi.
  Valerka Lagunov içində vəhşi bir güc dalğası hiss etdi və güclü yumruqlarını yastıqlı oynaqlarla sıxdı. Burada o, döyüşə hazır olacaq.
  Canavar qəfildən uçdu. Keçmiş sovet pionerinin ona yaxşı baxmağa belə vaxtı yox idi. Bu, nəhəng bir qurbağaya bənzəyirdi. İki kütlə: böyük və kiçik bir-birinə toqquşdu. Ardınca partlayış kimi bir şey oldu.
  Onlardan birinin qana səcdə edilmiş bədəni çarəsizcə titrəyir...
  Başınızda bir top var idi, sanki ətinizi parçalanmağa davam edən, miniatür atom bombaları kimi yanan molekullara parçalayan bir partlayış dalğası ilə örtülmüsünüz. Bir iradə səyi, özünü bir yerə çəkmək üçün çıxılmaz bir cəhd və indi qırmızı pərdə yavaş-yavaş oturur, amma gözlərinizin qarşısında fırlanmağı dayandırmır. Duman, sanki tentacles kimi, ətrafdakı boşluğa yapışır. Ağrıyır, cırıq bədənin hər hüceyrəsində əzab var.
  - Yeddi səkkiz...
  Etibarsız kompüterin səsi qalın pərdənin içindən sanki boğuq eşidilir.
  - Doqquz on...
  Tez ayağa qalxmalısan, kəskin qalxmalısan, əks halda son gələcək. Amma bədən iflic olub. Qalın qırmızı-tüstü dumanın arasından düşmən zəif görünür. Bu nəhəng üç ayaqlı canavar paraloroiddir . O, artıq qalın və uzun təpəsini qaldıraraq canlı gilyotinin bıçağını nəhəng qüvvə ilə yerə endirməyə hazırlaşmışdı.
  Yan tərəflərdəki iki nəhəng pəncə yırtıcı şəkildə açıldı, üçüncü əza uzun, tikanlı , əqrəbin quyruğuna bənzəyir, arxada dayanaraq səbirsizliklə arenanın örtüyünü cızırdı. Yaşıl ziyillərlə örtülmüş murdar, topaqlı ağızdan sarı , üfunətli tüpürcək damcılayır , fısıltı və havada tüstülənirdi. Əzələli, qanlı insan bədəninin üzərində iyrənc bir canavar göründü.
  - On bir on iki...
  İndi sözlər qulaq pərdələrinə çəkic zərbələri kimi ağrılı şəkildə qulaq asır. Kompüter standart yer üzündəki vaxt ölçülərindən bir qədər yavaş hesablayır. On üç artıq nokautdur.
  Qərar bir saniyədə doğuldu. Birdən sağ ayağını kəskin şəkildə düzəldib, sol ayağını yay kimi istifadə edərək, hirsli bir qəzəblə, bəbir kimi burulan gənc Leninist Valerka yerindən atıldı və yadplanetli canavarın - silikonun sinir mərkəzinə güclü bir zərbə vurdu. cır və qurbağanın maqnezium hibridi. Zərbə güclü, kəskin və dəqiq idi, həmçinin heyvanın qarşıdan gələn hərəkəti ilə üst-üstə düşürdü . Alt-kosmosun canavarı (ulduzlar arasında səyahət edə bilən, elektromaqnit dalğalarının enerjisi ilə özünü dolduran aralıq yaşayış yeri, lakin məskunlaşan aləmlərdə hər cür üzvi maddələri udmaqdan çəkinməyən yırtıcı) bir qədər batdı, lakin düşmədi. Bu tip paraloroid bir neçə sinir mərkəzinə malikdir ki, bu da onları digər canlılardan çox fərqləndirir. Onların ən böyüyünə vurulan zərbə yalnız qismən iflic vəziyyətinə düşüb.
  Canavarın rəqibi, geniş çiyinlərinə və görkəmli əzələlərinə baxmayaraq, çox gənc, demək olar ki, oğlan idi. Qırmızı üzün xüsusiyyətləri incə, lakin ifadəlidir. Ağrı və qəzəblə təhrif edilməsələr, sadəlövh və mülayim görünürlər. O, arenaya çıxanda hətta tribunalarda insan qladiatoru Valerka Laqunovun nə qədər dinc və zərərsiz göründüyündən məyusluq gurultusu da eşidildi. Baxmayaraq ki, indi bu, artıq oğlan deyil, qəzəbli kiçik bir heyvandır, onun gözləri o qədər qəzəbli nifrət saçır ki, onu ultralazerdən daha pis yandırmayacaqları görünürdü . Oğlan zərbədən az qala ayağını sındırdı, amma bir az axsasa da, pişik sürəti ilə hərəkətini davam etdirdi.
  Ağrı çitasını qıra bilməz, o, yalnız gənc bədənin bütün gizli ehtiyatlarını səfərbər edir, onu bir növ trans vəziyyətinə gətirir!
  Oğlanın və SSRİ-nin keçmiş kosmos pionerinin başında sanki minlərlə nağara döyülür, damarlardan və vətərlərdən sarsılmaz enerji axır. Mastodonun bədəninə bir sıra güclü vurğulu zərbələr gəldi. Buna cavab olaraq canavar yarım sentner ağırlığında iti caynaqlarını yellədi. Adətən bu heyvanlar kəndirbaz reaksiyasına malikdirlər, lakin sinir düyününə dəqiq bir zərbə onu yavaşlatdı.
  Salto vuran gənc döyüşçü dəhşətli silsilədən uzaqlaşdı və özünü canavarın arxasında gördü. Dizini əvəz edib pəncəsini caynaqla ötürən gənc bütün ağırlığını qoyaraq dirsəyi ilə vurdu və bədənin kəskin dönüşünü etdi. Sınıq əzanın xırıltısı eşidildi. Yanlış bucaq altında tapan pəncə əzilmiş və üfunətli, qurbağa rəngli qan kiçik bir fontana səpildi.
  Məxluqdan püskürən mayenin təması cəmi bir anlıq davam etsə də, gənc qladiator güclü yanma hiss etdi, sinəsi və sağ qolunda solğun bənövşəyi qabarcıqlar dərhal şişdi. Geriyə atılıb məsafəni qət etməli oldum. Heyvan ağrılı bir fəryad qoydu - aslanın nəriltisi, qurbağanın xırıltısı və gürzənin fısıltısının qarışığı. Canavar hiddətlə qabağa qaçdı. Qan-tər qarışığına bürünmüş gənc saltolar şəlaləsi düzəldib zirehli torlara tərəf uçdu. Qaçaraq, bütün ağırlığını ona verərək, canavar düşmənin sinəsini deşməyə çalışaraq təpəsini vurdu.
  Gənc Valerka zərbədən yayındı və qalın daraq düz metal tordan deşildi. Kosmik yeraltı dünyasının məxluqu ətalətlə hərəkət etməyə davam edərək, güclü cərəyan yükü ilə üzvünü növbəti şəbəkəyə itələyir. Hasardan qığılcımlar uçdu, mastodonun bədənindən axıntılar keçdi və yanan metal və ağlasığmaz dərəcədə iyrənc yanan üzvi maddələrin qoxusu var idi. Hər hansı bir dünyəvi heyvan ölmüş olardı, lakin faunanın bu nümayəndəsi tamamilə fərqli bir bədən quruluşuna sahib olduğunu dərhal aydınlaşdırır.
  Canavar dərhal gövdəsini çıxara bilmədi və pərvanələrin fırlanması kimi bir sıra sürətli zərbələr gəldi. Lakin elektrostatik yük, bir qədər gecikmə ilə yadplanetli ətinin müqavimətini dəf edərək, gənc döyüşçünü ağrılı şəkildə incitdi . Geri sıçrayaraq, hər damarı və sümüyünü deşən qoparan ağrıdan qışqıran qladiator Valerka dondu və qollarını cızıqlanmış sinəsinin üstündə çarpazlaşdıraraq, ayaq üstə düşünməyə başladı. Onun yüksələn vəhşi heyvanın fonunda hərəkətsizliyi və fırtına kimi gurultulu camaat özünü cəhənnəmdə tapan kiçik bir tanrının hərəkəti kimi qeyri-adi görünürdü.
  Valerka sakit idi, donmuş okeanın səthi kimi, bilirdi... Belə bir canavarı ancaq bir texnika döyə bilərdi. Çox güclü zərbə.
  Darağı qanlı ət parçalarına parçalayaraq, canavar bütün kütləsi ilə təkəbbürlü tüksüz meymunun üzərinə atladı. Bəzi kiçik primatın sizi məğlub etməsinə icazə vermək həqiqətən mümkündürmü? İradəsini toplayaraq, bütün çakraları və enerjini bir şüada cəmləşdirən gənc güclü atlama zərbəsi endirdi. Fafara-Maradanın bu qədim texnikası , az adam üçün əlçatandır, onu vuranı öldürməyə qadirdir. Zərbə nəhəng döyüşçünün onsuz da məğlub olmuş əsəb nüvəsinə dəydi. Onun öz çəkisi və sürəti kinetik enerjinin gücünü artırdı və bu dəfə sinir dəstəsi nəinki parçalandı , sarsıntıdan bir neçə əsas sinir gövdəsi qopdu. Kristal -metal nəhəngi tamamilə iflic oldu.
  Cəsəd bir tərəfə, gənc digər tərəfə uçdu.
  Kibernetik hakim alçaq səslə geri saydı:
  - Bir iki üç...
  Qara elflərin dilində sayırdı.
  Hər iki döyüşçü hərəkətsiz yatdı, gənc son zərbə ilə canavarı əzdi, ancaq ayağını sındırdı. Bununla birlikdə, şüurun qladiatoru tamamilə tərk etməyə vaxtı olmadı və atletik gənc ağrıya qalib gələrək ayağa qalxdı, çarpaz əllərini yumruqlara sıxaraq qaldırdı ( Lusiferostan İmperiyasının işarət dilində qələbə əlaməti ).
  - On iki!.. On üç!.. Yer planetindən olan döyüşçü Valerka Laqunov qalib gəldi. Onun yaşı 12 doğma yaş və ya 15 standartdır. Bu, döyüş arenasında debütantdır. Qaydasız döyüşlərin SSK versiyasına görə qalaktika sektorunun çempionu Ezihand-16, 199: 1: 2 reytinqli iştirakçı ona uduzdu - Askezam verd Asoneta , yaşı 2977 standart ildir.
  Valerkanın beynində filibusçuların şən mahnısı səsləndi:
  Özüm üçün çətin bir pirat yolunu seçdim,
  Dənizlərdə taleyimi tapmaq istədim...
  Piratın qisas alacağını desələr də,
  Səni assalar, qurd ancaq meyiti oyacaq!
    
  Amma ustadın qarşısında baş əymək iyrəncdir,
  Və bir oğlan kimi mülkdən qaçdım ...
  Ayaqyalın yolda soyuq olsa da,
  oğlanı qapının ağzına buraxmadılar !
    
  Mən yalnız cır-cındır geyinərək limana çatdım,
  Gecə saat birdə gəmiyə qalxdı...
  Oğlanı tutdular , şallaqlayaq - mən;
  Vay, ruhumun şeytanla birlikdə cəhənnəmə düşdüyünü düşündüm!
    
  Amma şallaqdan sonra mənə papaq verdilər -
  Dedilər ki, hələlik sən kabin oğlanı olacaqsan!
  Hətta aşpaz da tökdü, təsəvvür edin, bir şüşə,
  Püresi acı olsun, konyak yoxdur!
    
  Təbii ki , dənizdə çətin məsələdir,
  İndi susuzluğun əzabı, indi təhlükəli fırtına,
  Ancaq mətanət qazancdır,
  Bir başınız varsa , balta ilə uzaqlaşın!
    
  Korsanlar bizi pişik balığı kimi tutdular,
  İnternat var idi və üç dərədə qan var idi!
  Ancaq mənim xarakterim uşaq deyil -
  Təəccüblü deyil ki, qayıqlar dərs deyərkən məni döydülər!
    
  Hər kəsin bir lövhəsi var idi, amma mən özümü fərqləndirdim,
  Pirat kapitanı belə dedi:
  - Bu kabinli oğlan cəsarətlə döyüşdü,
  O, cəsarətlə bir korsar ruhunu göstərdi!
    
  Dəniz qardaşlığına qəbul olundu - bu şansdır,
  Bir yuxu demək olar ki, doğuşdan gerçəkləşir!
  İndi hər kəsə cavab verə bilərsiniz
  Və tacir tələsir , ötüb keçin!
    
  Pul var idi - səxavətli qənimət,
  Çox aşağı saldılar, həm də təlaşsız...
  Uğurla oldu, bil, pul,
  Amma qızıl sərçə kimi uçacaq...
    
  Ölüm xoşbəxt deyildi;
  Sərt cəllad iskala gətirdi.
  Yenilənmə lüksünü haradasa paylaşın,
  Mədəm zindanda aclıqdan ölürdü!
    
  Piratların izdihamında yüksək səslə söyürlər,
  Bitlər, sümüklər, ayaqqabılar uçur!
  Biz cəhənnəmin qullarıyıq - camaat mütləq bilir,
  Dənizi özünüz görə bilməzsiniz!
    
  Kəmənd, heyf , utanc verici bir ölümdür,
    Doğrudanmı həyatım bitdi...
  Buxovlarda kədər və kədər vardı,
  Qaçaq qohumlarımı çoxdan unutmuşam!
    
  Ancaq ilgəkdə asmaq istəmədim,
  Alıb bağırsaqlarına təpik vurdu - cəllad düşdü!
  Axı ruslar həmişə döyüşməyi bilirdilər,
  Və əgər bu bir korsadırsa, döyüş və ağlama!
    
  Son döyüş, əlbəttə, ən çətin,
  Cəlladın taxdığı balta əlində!
  Qəzəbli olanda təzyiq az deyil,
  Qorxu yoxdur, sanki gicitkən biçir!
    
  Digər uşaqlar döyüşə qaçdılar,
  Gedənlər haradan gəldi?
  Yəqin ki, əsgər Rus atasındandır.
    Hakimiyyət kimə xəyanət etməyə qərar verdi!
    
  Və izdiham qəflətən fikirlərini dəyişdi,
  İndi korsanlar yaxşı işlənib -
  Bütün meydan artıq iğtişaşlarla qaynayırdı,
  Əsgərlər küçədən hücuma keçdi!
    
  Nadir olan, lakin baş verən bir şey baş verdi;
  Qarmaqdan çıx, atın üstünə!
  Bəs zəngin adam, kasıba əzab verir -
  Bunun üçün müharibənin nə olacağını bilmədən!
    
  Gəmi yenidən tutuldu və yenə Qara Rocer,
  Yenə bir yerdəyik, dənizin qərbində!
  Bəli, mən qatiləm, sadəcə çox mehribanam,
  Və mənim üçün kasıb bir qardaş kimidir!
    
  Beləliklə, döngə pulsuz olarkən oxuyacağıq,
  Dilənçi ilə paylaşın və xoşbəxt yaşayın!
  Korsan ruhda nəcib olmaq istəyir,
  Qəfəsdə ov heyvanı olmaq xoşunuza gəlmir!
  Yuxarıda bir yerdə, göy qurşağının inanılmaz kaleydoskopik çalarlarında əriyərək, bütün sonsuz kosmos gamutunu özündə birləşdirən çoxrəngli bir işıq çaxdı.
  Döyüşü göstərən holoqram keçmiş qədim teatrın günbəzindən yeddi min kilometr hündürlükdə böyüyürdü. Gənc Valerka əyləncəli mənzərə idi. Üzü qan içində. Sınıq çənə şişmiş, burnu yastılaşmışdı. Torso qançırlar, yanıqlar və cızıqlarla örtülmüşdür, bənövşəyi qan tərlə aşağı axır . Sinə gərginlikdən yellənir, hər nəfəs qabırğaların sınıqlarının şiddətli ağrısı ilə verilir. Əllərin oynaqları sınıb şişir, bir ayağı sınıb, digərinin baş barmağı yıxılıb. Deyəsən, səni ətçəkən maşından keçiriblər. Onun yaşına çatmayan qabarıq əzələlər civə topları kimi oynayır. Onların hələ də kütləsi yoxdur, lakin möhtəşəm relyef və dərin rəsm diqqəti cəlb edir. Gözəl - heç nə deyə bilməzsən. Titanların döyüşündən sonra Apollon!
  Yüz milyonlarla boğazın, əsasən qanadları, gövdələri və başqaları olan insanabənzər canlıların qulaqbatırıcı uğultusu var. Onlar aşağı tezlikdən ultrasəs diapazonuna qədər saysız-hesabsız səslər çıxarırlar . Cəhənnəm kakofoniyası ölçülmüş gurultulu səslərlə qəfil kəsilir. Luciferostan Elflərinin ən böyük İmperiyasının himni səslənir . Musiqi dərin, ifadəli, qorxudur. Lev işğal himnini bəyənməsə də, hiperplazmatik kompüterin simulyasiya etdiyi və minlərlə musiqi alətində ifa olunan musiqi heyrətamiz idi.
  Məğlub olmuş, məhdud zəkalı heyvandan bütöv bir həlim, zəhərli yaşıl qan axdı. Hörümçəyə bənzəyən zibil robotları xaki rəngli hərəkət zolağından rəvan tullanaraq, qırılan protoplazmanı sıyırdılar. Göründüyü kimi, indi canavar yalnız təkrar emal üçün uyğun idi.
  . FƏSİL Љ 8
  Döyüş paltarında dörd nəhəng druid ayı yorğun gəncin yanına qaçdı. İğnələr yerinə raketlər və ağızları olan nəhəng kirpilərə bənzəyirdilər (onların belə təsirli bir arsenalı var idi).
  İmperator Yuli Sezar qorxaqcasına onların geniş kürəklərinin arxasında gizləndi. O, açıq-aydın çaşqın idi; "məğlubedilməz" yerli çempionun hansısa dünyəvi şəxs tərəfindən döyüləcəyini gözləmirdi. Nağıldakı üçbaşlı əjdahanı xatırladan canavar formasında medallı zənciri təqdim edərkən arıq əlləri həyəcandan titrəyirdi. Qədim Dünyanın İmperatoru, hətta əhəmiyyətsiz bir primat irqinin nümayəndəsinə toxunmamaq üçün, mükafatı təqdim edərkən, mühafizəçilərin nəhəng cəsədlərinin örtüyündən heç vaxt çıxmayan nazik geri çəkilə bilən əlcəklərdən istifadə etdi.
  Və sonra Yuli Sezar tez geri çəkildi, qanadlı bir tanka tullandı, uzaq məsafəli topdan atılan artilleriya mərmisinin cəldliyi ilə havaya qalxdı.
  Lazer silahlarını göstərən nəhəng elf döyüşçüləri ulduzlu Kolizeyin arenasını tərk etməyi tələb etdilər. Gənc oğlan çaşqınlıqla döyüş meydanını tərk etdi . Çılpaq ayaqları halqanın hiperplastik səthində qanlı ayaq izləri buraxdı. Hər addım, sanki isti kömürlər üzərində yeriyir, ağrıdan partlayır, bağlar uzanır, bütün sümüklər və damarlar ağrılı şəkildə ağrıyır. Valerka sakitcə pıçıldadı:
  - Həyat əzabların cəmlənməsidir, ölüm ondan qurtuluşdur, amma mübarizə əzabından həzz alan kəs ölümsüzlüyə layiq olacaq!
  Dik durmağa çalışaraq, qabıqlarla örtülmüş uzun bir dəhlizlə getdi və yer üzündəki qızlara bənzəyən çoxsaylı dişilər onun ayaqlarına rəngli toplar və çoxrəngli luminescent çiçəklər atdılar. Elf irqinin qadınları, bir qayda olaraq, çox gözəl, hündür, əyri, dəbli saç düzümü, müxtəlif yad canlılar şəklində saç sancaqları ilə bəzədilmiş, qiymətli daşlarla işlənmişdir.
  Onlardan bəziləri oynaq komplimentlər deyir, çirkin zarafatlar edir və hətta paltarlarını cırıb, həyasızcasına flört edir, bədənlərinin cazibədar hissələrini nümayiş etdirirdilər. Heç bir utanmadan, açıq şəkildə dəvət edən bədən hərəkətləri etmək və ya kompüter qolbaqlarından və ya elektronika ilə təchiz olunmuş sırğalardan qorxulu holoqramları buraxmaq. Əxlaqi prinsiplərdən tamamilə məhrum olan həyasız pələnglər, son dərəcə pozulmuş sivilizasiyanın övladları.
  Gənc leninist Valerka qaşqabağını soxur, sanki bir heyvandarlıqdadır, bircə dəfə də olsun insan baxışı yoxdur. Virtual məxluqlar ona hücum etdikdə, o, heç tərpənmədi və gövdəsində və ya boynunda bir neçə sıra yalançı həqiqi dişlər bağlandı. Holoqramlar ozon buraxır və zəif elektrik boşalması ilə yalnız bir az vurur. Luciferostanın kişi və qadınları insanın dəhşətli proqnozlara əhəmiyyət verməməsindən əsəbiləşir, təhdid və təhqirlərdən istifadə edirdilər. Onları qürurlu gəncə hücum etməkdən ancaq camaatın təhlükəsizliyini təmin edən möhkəm sədd saxlayıblar. Yalnız bir sarışın qız əlini yelləyərək gülümsədi.
  Gənc Leninist Valerka yadplanetli uşağın baxışlarında insana bənzər bir şey görüb təəccübləndi;
  Və budur, ilahə Affaraya gəlir, zarafatcı ilə görüşür. O, Valerkanın döyüş dərsini, hətta demiurj tərəfindən bağışlanan yeni bədəndə olsa belə, çox bəyəndi. Elf İlahi dedi:
  - Sən isə cəsarətlisən, zarafatcıl!
  Gənc Leninist Valerka bunu oxudu:
  - Bəli, zarafat edirəm! SSRİ-nin pioneri və döyüşçüsü, axı! Amma zadəganlar pis elfləri zarafatcıl adlandırırdılar... Mən canavarı ayağımdan götürdüm, sənə əlimi verməyəcəyəm!
  Təsvir edilməz gözəllik Affaraya yaraşıqlı gənci özünə tərəf çəkdi və ona öpüşlər yağdırmağa və mahnı oxumağa başladı.
  - Ay Valerka pionerdir, əziz zarafatcım, fırtınalı romantikamızı qabaqcadan görürəm... Sən çox oğlansan - bizə qarşı olanlara nifrət edirəm!
  Affaraya məhəbbət ehtirasını öz daxilində hiss edirdi, baxmayaraq ki, bir neçə milyon illik həyatda o, demək olar ki, təsəvvür edilə bilən hər şeyi sınamış və hətta təsəvvür etmək mümkün olmayan bir şey yaşamışdı. Lakin Valerka Lagunov onu kortəbiiliyi və oynaq oynaqlığı ilə heyran etdi.
  İndi də oxuyur:
  -Mən Valerka, cəsur... Seks simvolu!
  Məndən daha sərin birini tapa bilməzsən!
  Mən bacarıqlı bir sikikəm ... İyirmi yaşım olmasa da!
  Nə şirindi . Və onunla olmaq çox gözəldir. Afara sevgilisini ulduzların üstünə qaldıraraq uçdu. O, güclü sehrli bir tanrıdır. Beləliklə, onlar yalnız qırmızı və narıncı piramidalardan ibarət olan Riddle planetində sona çataraq dünyalar arasında qaçdılar. Afara bir neçə formaya bölünərək piramidalarla sevişməyə başladı. Və əsas hipostaz Valerkanı bürüdü. İlahə həzz içində özündən sehrli plazma kəpənəklər buraxdı .
  O, möhtəşəm idi və sanki qışqıran erotizmlə yayılırdı . Həqiqətən, İlah nədirsə, o da məbuddur...
  Seksdən sıxılanda isə yenə Valerkanı özündən uzaqlaşdırıb kosmosa qaçdı.
  Valerka piramidal planetdə qaldı. Hündür boylu, əzələli, lakin hələ də saqqalsız bir gəncin timsalında tək.
  Valerka birdən incidi:
  - Yuyub atdım! Bunlar qadınlardır! Onları razı sala bilməzsən!
  Və gənc isti səthə sıçradı. Yaralar iz qoymadan sağaldı və o, özünü yeni bir yerdə tapdı. Kəsilmiş likenlərdən başqa ətrafda demək olar ki, heç bir bitki örtüyü yox idi. Düzdür, yolda Valerka boletus göbələklərinə bənzər göbələklərə də rast gəldi .
  Valerka əyilib onlardan birini yedi . Dadı qaynadılmış karidesə bənzəyirdi, ac qarına pis deyildi.
  Valerka fəlsəfi olaraq qeyd etdi:
  - Yaxşı ilahəyə rast gəlsən, xoşbəxt olacaqsan, mən pis olsam , filosof prezident olacaqsan. Və ya daha yaxşısı, sadəcə bir prezident və ya hətta kainatın imperatoru.
  Sonra Valerka gülməli hiss etdi və ciyərlərinin üstündə güldü. Və ona elə gəldi ki, kimsə onun gülüşünü qaldırıb. Gənc leninçi addımlarını sürətləndirdi. Maraqlandı.
  tetraedral olmaqla digərlərindən fərqlənirdi . Valerka qətiyyətlə onun yanına getdi. Qaçmağa başladı. Gənc, güclü bədən hərəkət tələb edirdi. Oh, küləyi ötüb belə tələsmək nə qədər yaxşı və əyləncəlidir.
  Və oğlan yenə də elmi-fantastik filmdəki döyüş robotu hissi və enerjisi ilə oxudu:
  və mən kolluqdan çıxırıq ,
  Qeyri-adi kədəri gizlətmək!
  Soyuq isə yanır, dondurur,
  Qırılan motiv deşildi!
    
  Ayaq yalın qarda,
  Qızlar ağ olur!
  Qəzəbli çovğunlar canavar kimi gurlayır,
  Quş sürülərini pozur!
    
  Amma qız heç bir qorxu bilmir
  O, qüdrətli qüvvələrin döyüşçüsüdür!
  Köynək ətini çətinliklə örtdü,
  Biz mütləq qalib gələcəyik!
    
  Döyüşçümüz ən təcrübəlidir,
  Onu balyozla əymək olmaz!
  Burada ağcaqayınlar yumşaq hərəkət edir,
  Qar dənəcikləri sinənizə düşür!
    
  Qorxmaq bizim adətimiz deyil,
  Soyuqdan titrəməyə cəsarət etmə!
  Rəqib öküz boynu ilə kökdür,
  Yapışqan, murdar, yapışqan kimidir!
    
  Xalqın belə bir gücü var
  Müqəddəs ayin nəyə nail oldu!
  Bizim üçün həm iman, həm də təbiət,
  Nəticə qalib olacaq!
    
  Məsih Vətəni ruhlandırır,
  Bizə deyir ki, sona qədər mübarizə aparaq!
  Planetin cənnətə çevrilməsi üçün,
  Bütün ürəklər cəsarətli olacaq!
    
  İnsanlar tezliklə xoşbəxt olacaqlar
  Qoy həyat bəzən ağır bir xaç olsun!
  Güllələr vəhşicəsinə öldürücüdür
  Amma yıxılan artıq qalxıb!
    
  Elm bizə ölümsüzlük verir,
  yıxılanların şüurları vəzifəyə qaytarılacaq!
  Amma toyuqdan çıxsaq, inanın mənə,
  Düşmən dərhal hesabı məhv edəcək!
    
  Ona görə də heç olmasa Allaha dua et
  Səhv etmək lazım deyil, tənbəl olun!
  Uca Hakim çox sərtdir,
  Heç olmasa bəzən kömək edə bilər!
    
  Vətən mənim üçün əzizdir,
  Müqəddəs, müdrik ölkə!
  Liderimiz, cilovu daha möhkəm tutun,
  Vətən çiçəklənmək üçün doğulur!
  Piramidanın girişində Valerka qəribə bir məxluq gördü. Bir insana bənzəyir, lakin uzun burunlu, pəncələri və dişləri ilə . Ümumiyyətlə, o, xüsusilə qüsursuz dərisi olan yaraşıqlı elflərlə müqayisədə iyrənc bir tip olduğu ortaya çıxdı.
  Ancaq Valerka artıq tənhalıqdan yorulmuşdu və qətiyyətlə bu canavara tərəf yönəldi. Üstəlik, mövzu qorxudan çox iyrənc görünürdü. Valerka görünüşündən razı qaldı. Oğlan deyil, hündürboylu və çox yaraşıqlı bir gəncdir. Eh, ilahə onu Apollona çevirdi. Və o, qırışları və qarnı ilə ona nə demək istəyir, əgər o, əlbəttə ki, olsaydı, onu darıxdırarmı?
  Sujet Valerkanı tanımadığı ləhcə ilə qarşıladı, lakin keçmiş sovet pioneri hər şeyi başa düşdü, sanki onunla ingilis dilində danışırdılar. Görünür, Affaraya ilahəsi də ona oxşar bacarığı aşılayıb.
  - Salam gənc sərgərdan. Hara gedirsen?
  Valerka ehtiyatla cavab verdi:
  - Ayaqlarım hərəkət edir, amma başım bayırdadır . Bu necə dünyadır? O necə yaşayır? Ayaqlarımı hara yönəltməliyəm?
  Xoşagəlməz adam cavab verdi:
  - Görünüşünüzə görə , siz insansınız. Və tamamilə çılpaq , bu sizin aşağı statusunuzdan xəbər verir. Bu planetin böyük sirləri və hiyləgər tələləri var. Yaxşısı budur ki, mənim qulum ol, doyma və əmin-amanlıq içində yaşa!
  Valerka başını mənfi tərzdə yellədi:
  - İstəmirəm, uçmağı üstün tuturam!
  Cavab olaraq aqressiv nərilti:
  - Niyə bu hələ də baş verir?
  Valerka səmimi cavab verdi:
  - Siz ürperticisiniz və mehriban deyilsiniz!
  Cavab son dərəcə xoşagəlməz bir gülüş oldu, sonra cavab:
  - Bəli, biz trollar hamımız xoşagəlməz görünürük. Və bütün irqlər bizə nifrət edir, bizi pisliyin təcəssümü hesab edin!
  Valerka ehtiyatlandı və soruşdu:
  - Sən pis deyilsən?
  Trol birmənalı şəkildə cavab verdi:
  - Yox! Biz gücün sadəcə qaranlıq tərəfiyik!
  Valerka elflərin insanları necə zərgərlik və çiçəklərə çevirdiyini xatırladı və şübhə ilə qeyd etdi:
  - Bəs qalanlar, yüngüllər?
  Trol gülümsədi və dedi:
  - Gücün qaranlıq və işıqlı tərəfə bölünməsi şərtidir. Bir güc var, lakin müxtəlif yollarla istifadə edilə bilər. Arzunuz varsa, məhvedici elementlərə yiyələnə bilərsiniz!
  Valerka bu fikri bəyəndi:
  - Niyə də yox! Elf imperiyasını götürün və məhv edin - Luciferostan ! Yer kürəsini məhv etdilər!
  Trol ətyeyən şəkildə gülümsəyərək cavab verdi:
  - Əla! Görürəm ki, bizim məqsədlərimiz, arzularımız üst-üstə düşür. Ancaq unutmayın ki, qaranlıq gücün yolu çox qəddar və çətindir! Qeyri-insani sınaqlardan və əzablardan keçməli olacaqsınız.
  Gənc Leninist Valerka qətiyyətlə bəyan etdi:
  - Mən hazıram!
  Trol quru-quru dedi:
  - Qaranlığın sonuncu böyük kralının piramidasına qədər məni izlə.
  Gənc leninçi Valerkanın arxasınca qapı döyüləndə gəncin içini yandırıcı bir soyuqluq hiss etdi. Çılpaq ayaqlarınızın altında tikanlı buz var, hər tərəf qaranlıq deyil, kabuslu kölgələr krallığıdır. Trol əmr etdi:
  - Məni izlə və heç nədən qorxma!
  Qəhrəman oğlan Valerka üçün hər addım ağrılı idi. Aşağı və aşağı getdilər. Bəzi dəhşətli eybəcər kölgələr, əyri dişləri olan solğun ruhlar, qanadlı, hətta xoralarla örtülmüş bəzi siçovullar uçurdular. Hava getdikcə soyudu və hətta Valerkanın güclü, möhkəm bədəni titrəməyə başladı. Onların yeraltı dünyasına düşüb-düşməmələri barədə fikir yarandı. Günahkar ruhların getdiyi qaranlıq səltənətinə.
  Qanadlı siçovullardan biri qanadı ilə Valerkaya toxundu və gənc ağrılı yanıq hiss etdi.
  Sonra troll danışdı və onun xoşagəlməz və hətta məzar səsi birtəhər onu daha az qorxunc etdi.
  - Gücün qaranlıq tərəfi kiçik xoş şeyləri ehtiva edir, amma nəhəng güc verir! Orada siz məhv və çürümə elementlərini yaşayacaqsınız. Və sən qara sehrin böyük adamı olacaqsan.
  Valerka tərəddüd edərək soruşdu:
  - Mənim bunu etməyə imkanım varmı?
  Trol xoşagəlməz bir şəkildə gülümsədi və cavab verdi:
  - Amma biz bunu indi yoxlayacağıq. Neçə yaşın var cavan?
  Valerka tərəddüd etmədən cavab verdi və bu sehrli personajın nə qədər hər şeyi bilən olduğunu yoxlamaq üçün yalan danışmağa qərar verdi:
  - Tezliklə iki yüz yetmiş doqquz!
  Trol gülümsədi:
  - Və sən həmişə qul deyildin!
  Valerka qətiyyətlə elan etdi, yenə yalan danışdı:
  - Ömrümün çox hissəsini patrisiya etmişəm, hətta dövlət başçısı olmuşam!
  Trol nazik güldü və dedi:
  - İndi yaşayacağımız budur. Gəlin görək gücün qaranlıq tərəfi sizə güc verirsə, müdrik hökmdar ola bilərsinizmi?
  Və qaranlıq sehrbaz dayandı və Valerkaya tərəf döndü. Trollun əlində qırmızı dəbilqə göründü. Qaranlığın hökmdarı isə onu keçmiş prezidentin başına qoyub pıçıldadı:
  - Fövqəladə hallarda necə reaksiya verəcəyinizi yoxlayaq.
  Dəbilqə Valerkanın gözəl başını yandırdı. Görünməz görünürdü, amma qırmızı-isti qazma kəllə və beynin özünə dəyirdi. Hansı ki, qəbulu dözülməz edib.
  Lakin sonra Valerka rahatlıq hiss edə bildi. Fərqli bir reallığa keçdi və kainatı başqa cür qavramağa başladı .
  Bu Amerikanın keçmişidir. 1942-ci ilin dönüş nöqtəsi, məşhur Midway döyüşü . Yaponiyanın qalib gəlmək üçün hər şansı var idi, lakin uduzdu. Və burada, əksinə, xoşbəxtlik samuraylara gülümsədi. Amerikanın dörd təyyarədaşıyan gəmisi batdı, çoxlu pilot həlak oldu. Sakit Okeanda təşəbbüs nəhayət Çıxan Günəş ölkəsi tərəfindən ələ keçirildi.
  Uğurlarına əsaslanan yaponlar Pearl Harboru və Havay arxipelaqını ələ keçirdilər.
  Onların quru ordusu daha sonra Sovet Uzaq Şərqində ikinci cəbhə açdı. Çox çətin vəziyyət yaranıb. Almanlar böyük itkilər bahasına Stalinqradı tutdular və Qırmızı Ordunun Üzük əməliyyatı üçün kifayət qədər gücü yox idi. Düzdür, qış gəldi və döyüşlərdən yorulan faşistlər irəli gedə bilmədilər.
  Lakin Üçüncü Reyx ümumi müharibə elan etdi və qüvvələrini artıraraq ağır tanklardan istifadə edərək artıq irəliləyə bildi. SSRİ-nin məğlubiyyəti və ikinci cəbhənin bağlanması təhlükəsi var idi. Afrikada Montqomerinin ordu qrupunun ilkin uğurundan sonra almanlar əlavə qüvvələr göndərərək cəbhəni sabitləşdirdilər.
  Üstəlik yaponlar yerli əhalinin dəstəyi ilə Hindistana girərək Dehlini tutdular. İndi ingilislərin mövqelərini xilas etmək üçün kifayət qədər gücü yox idi. Və Rommelin yeni hücumu Misirdə başladı. O dövrdə yaponları Havay arxipelaqından qovmaq üçün heç bir yol yox idi . Samuray çox rahat bir konfiqurasiyaya sahib idi. Beləliklə, 1943-cü ilin mart-aprel aylarında Misirdə və Sakit okeanda kritik vəziyyət yarandı. Şərq cəbhəsində isə alman hücumu hazırlanırdı. Aprelin 20-də İsgəndəriyyə süqut etdi və Misirdəki ingilislər üçün vəziyyət demək olar ki, ümidsiz oldu.
  Və yeni Alman Tiger tankı böyük gücünü göstərdi. İngilis maşınları ona qarşı gücsüz idi. Amerikalı mütəxəssislər hesab edirdilər ki, Sovet müdafiəsi pələnglərin və panterlərin kütləvi axınına tab gətirə bilməyəcək. Onda da Stalin Qafqazı tutmayacaq.
  Gələcəkdə bu, Yaxın Şərqdə anti-faşist koalisiyanın itirilməsi və ox ölkələrinin qüvvələrinin İranda birləşməsi ilə doludur. Perspektiv, deməyə ehtiyac yoxdur, dəhşətlidir!
  Faşistlərin hücumunun əsas istiqaməti Stalinqraddan cənuba doğru Volqa boyu, sonra isə Xəzər dənizi sahili ilə Bakıya çatmaq idi. Sovet kəşfiyyatının əvvəlcədən anlayıb dərindən müdafiə qura bildiyi budur.
  Halbuki nasistlərin ağır tankları və özüyeriyən silahları var. O cümlədən, real tarixdə istehsala buraxılmayan "Lion". Ancaq burada nasistlərin daha çox resursları var və onlar bu canavar üçün kifayət idi. Və "Aslan" yanlardan, bir açı ilə yüz millimetrə qədər qalınlığa və alnına daha yaxşı qorunur. Bu tankın çəkisi doxsan tondur, lakin min at gücünə malik mühərrik sayəsində onun sürəti təxminən Tiger ilə eynidir.
  Hər halda, böyük güc.
  Və Valerka, Levka, Slavka və Marinka cəbhə xəttində idi. Və digər qabaqcıllarla birlikdə səngərlər qazırlar. Bütöv bir uşaq batalyonu nasistlərin qarşısını kəsir.
  Mayın sonu və Volqa bölgəsinin cənubunda artıq çox istidir. Oğlanlar köynəklərini tamamilə çıxarıblar və yalnız şortda işləyirlər. Torsos artıq bərabər, şokoladlı qaralmış rəngə bürünmüşdü.
  Oğlanlar arıqdırlar, amma zərifdirlər.
  Valerka yalın ayağını kürəyin polad sapına basaraq qeyd etdi:
  - Burda partlayıcılar olmadan nədənsə qorxuludur !
  Marinka güldü və cavab verdi:
  - Daha çox anti-pulsar kimi!
  Levka təbəssümlə tweet etdi:
  - Yaxşı , yaxşı, bizim də bayramımız olacaq! Beləliklə, hiperlazersiz daha da maraqlıdır!
  Slava başını tərpətdi və qeyd etdi:
  - Hiperblasterlə birinci sinif şagirdi faşistləri məhv edə bilər. Və bunu sınayın, vicdanla !
  Onlarla birgə qazıntı aparan, tünd qara, ağ saçlı oğlanlardan biri oxuyurdu:
  Gözəl vətənimizin genişliyində,
  Döyüşlərdə və əməkdə səbirli...
  Şən mahnı bəstələdik,
  Böyük dost və lider haqqında!
  
  Stalin döyüş şöhrətidir,
  Stalin gəncliyimizin uçuşudur...
  Mahnılarla, mübarizə və qələbələrlə,
  Xalqımız Stalinin ardınca gedir!
  Marinka qaşlarını çatdı və sözünü kəsdi:
  - Stalin 1941-ci ildə nasist hücumunu əldən verdi, ona görə də onu çox tərifləmə! O, repressiyalarla, aclıqla, kollektivləşmə ilə çox adama əzab verdi - nə qədər əbəs yerə!
  Valerka təsdiqlədi:
  - O qədər hərbçini güllələyib ki, 1941-ci ildə hətta komandanlıq edən yox idi. Marşal Tuxaçevski tək bir şeyə dəyər!
  Levka başını tərpətdi və dedi:
  - Məhz, marşal Tuxaçevski döyüşlərdə böyük tank və təyyarə birləşmələrindən istifadə etməyi təklif etdi. Və tank və aviasiya orduları yaradın!
  Slavka Tvitter hesabında yazıb:
  - Beləliklə, qələbələrimiz olacaq!
  Yarıçılpaq pioner oğlanlar da, yüngül pambıq paltarlarla güclə örtünmüş qızlar da enerji ilə kürəklə işləyirdilər.
  Uşaqların hamısı ayaqyalın, qaralmış və arıq idi.
  Valerka və komandası daha tünd qaralmış və bədənləri daha əzələli və yaxşı qidalanmışdılar. Bununla belə, əzələlər çox görkəmli və dərin müəyyən edilmişdir.
  Uşaqlar qazırdılar. Volqadan isti, mülayim bir külək əsdi. Bu virtual reallıqda saçları mis qırmızıya çevrilən Marinka inqilabın canlı təcəssümünə bənzəyirdi.
  Həvəslə dolu Valerka oxudu:
  Sevgi ölkəm, SSRİm,
  Gözəl , yaqutla çiçək açır, qızılgül...
  Gəlin bəşəriyyətə nümunə olaq
  Uşaqları heç kim məhv edə bilməz!
  
  Biz öncülərik, Leninin oğulları,
  İşığa qartal kimi xidmət edən ...
  Uşaqlar kainatı idarə etmək üçün doğulur,
  Bu arada, gölməçələrdən ayaqyalın qaçırlar!
  
  Biz əziz İliçimizin döyüşçüləriyik,
  Kim çox doğru yolu göstərdi...
  Cəngavərləri çiynindən kəsmirsən,
  Əks təqdirdə çox pis olacaq!
  
  Beləliklə, Hitler qəzəblə rəfləri atdı,
  Uşaqlar pis qoşunla vuruşmalı idilər ...
  Amma pionerlər qorxaq ola bilməz,
  Biz murdarlarla döyüşmək üçün şir kimi doğulmuşuq!
  
  Yoldaş Stalin həm də şanlı liderdir,
  Baxmayaraq ki, mən sui-istifadədə çox pis oldum ...
  Amma o, sadəcə düşmənlərini titrədir,
  Tam dəyişməyə qadirdir !
  
  Moskva yaxınlığında ayaqyalın döyüşdük,
  Qar yığınları çılpaq dabanlarımı dişlədi...
  axmaq olduğu ortaya çıxdı
  Pionerlər ona çox şey verdilər!
  
  Həm oğlanlar, həm qızlar döyüşdə,
  İnanın ki, ən yüksək səviyyələrini göstərdilər...
  İtirilmişlər indi cənnətdə çiçək açır,
  Görürlər , inanın ki , kommunizmi veriblər!
  
  Oğlanlar şaxtadan qorxmur,
  Yalnız şortda cəsarətlə tullanırlar...
  Bütün il boyu ayaqları çılpaqdır,
  Uşaqlar əlbəyaxa döyüşdə güclüdürlər!
  
  Budur, bir oğlan nəhəng tanka bomba atır,
  Güclü "Pələng" od kimi yanır, alovlanır...
  Stalinqrad Krautlar üçün kabusa çevrildi,
  Bu cəhənnəm, cəhənnəm oyunu kimidir!
  
  Hücumda yaxşı pioner,
  Ayaqyalın atəşin üstünə addımlayır...
  İndi yoldaş Stalin, ata kimi
  Pis Qabil məhv olsun!
  
  çox gözəl uşaqlarıq , fəxr edirik,
  İnanın ki, biz düşmənlərimizə təslim olmayacağıq...
  Biz pis qoşunun axınlarını dəf edəcəyik,
  Baxmayaraq ki, Adolf cırıq it kimi dəli oldu!
  
  Vətən uğrunda döyüşən pioner,
  Oğlanın heç bir şübhəsi yoxdur...
  Oktyabrlılara nümunə göstərəcək,
  Və qəzəblə hücum edir!
  
  Bizim üçün Vladimir Lenin şanlı Tanrıdır,
  Reallığı cəsarətlə yaradan ...
  Və beləliklə keçəlliyi olan iyrənc Fuhrer ölür ,
  Düşmənlərimizi yaxşı səbəbdən məğlub edəcəyik!
  
  Ay qız, sən mənim dostumsan,
  Biz sadəcə soyuqda ayaqyalın uşaqlarıq...
  Ancaq güclü bir ailə olacağına inanıram
  Mavi genişlikləri görəcəyik!
  Yay, yanan qışı əvəz etdi,
  Lənətə gəlmiş faşist yenə irəliləyir...
  Əvvəlki yazda çox döyüşdük,
  Kosmosda düşmən bir az virtualdır!
  
  Yaxşı, Panter niyə mənə tərəf tələsir ?
  Oğlan cəsarətlə ona qumbara atdı...
  Krautlar üçün artıq penalti var,
  Və faşist tankı tırtıldan atdı!
  
  Uşaq nəhəng döyüşçüdür,
  Və xaşxaş qırmızı qalstuk taxır...
  Vətəndəki xalqımız birdir,
  Və kommunizmin ulduzları sönməyəcək!
  
  Həmişə olduğu kimi yayda döyüşəcəyik
  Ot uşaqların ayağına daha xoş gəlir...
  Böyük bir arzu gerçəkləşəcək
  Oğlan poladı bərk döyəndə!
  
  İnanıram ki, hamımız Berlinə girəcəyik,
  Biz isə qələbəyə qədər qızla yaşayacağıq...
  Biz kainatın genişliyini fəth edəcəyik,
  Belə ki, babalar pionerlə fəxr etsinlər!
  
  Ancaq övladlarınızın gücünü gərginləşdirmək lazımdır,
  Və vuruşun ki, insanlar utanmasın...
  İmtahanlar, hər şeyi A ilə keçmək,
  İnanıram ki, biz tezliklə kommunizmdə olacağıq!
  
  Kahinlərin toxuduğu nağıllara inanma,
  Sanki şeytanlar ateistləri qovur...
  Əslində onlar məhvə məhkumdurlar
  Kommunizm üçün qurbanlar verilmir!
  
  Və tezliklə planeti fəth edəcəyik,
  Bütün Sovet kainatı olacaq...
  Ulduz gəmimiz kerubdan güclüdür,
  Biz kainatın padşahları və hakimləriyik!
  
  Sonra elm ölüləri dirildəcək,
  Bütün öncüllər, şöhrət babaları sağdır...
  Vətən qılınc və qalxan düzəltdi,
  Axı ağıl bizimlədir, biz isə yenilməzik!
  Bu gözəl pionerlər belə oxudular. Həm də hiss, enerji və güclə.
  Və çılpaq, qaralmış ayaqları ilə möhür vurdular.
  Ancaq bunlar gənc döyüşçülərdir.
  Göydə Alman hücum təyyarəsi peyda oldu. İlk növbədə, əlbəttə ki, köhnə, lakin çox təsirli Yu-87-ni əvəz edən Focke-Wulfs, almanların da çox yaxşı hücum təyyarəsi olan XE-128 və ikiqat çoxməqsədli XE-322 var. səkkiz hava topu, həmçinin reaktiv raketlər.
  Pioner batalyonunun komandiri, çılpaq, qaralmış, güclü, əzələli, zərif və cazibədar ayaqları ilə tullanan gözəl komsomol qızı Nataşa qışqırdı:
  - Gənc pionerlər - başlar çuqundan, özləri qalaydan - dəridən , ey lənətə gəlmişlər !
  Valerka çılpaq ayaq barmaqları ilə partlayıcı bir paket kömür tozu götürərək cavab verdi. Və oğlan onu necə götürüb böyük güclə atır.
  Evdə hazırlanmış bomba yüksək qövslə uçdu və səs-küylü XE-322-yə çırpıldı.
  Və alman maşını parçalandı.
  Valerka tweet etdi:
  Kosmos Vadisi -
  Ölüm pərdəsi...
  Qara bataqlıq -
  Mən onu acgözlüklə uddum!
  
  Doğrudanmı şərəfdir?
  Göydə tapmaq mümkün deyil...
  Ürək qisas almaq istəyir
  Dünyanı xilas etmək istəyir!
  Leşka, Slavka və Marinka da çılpaq ayaq barmaqları ilə partlayıcı paketləri götürüb nasist təyyarələrinə atmağa başladılar.
  Ümumiyyətlə, kömür tozundan partlayıcı hazırlamaq çox gözəl ideyadır. Və belə bir şey partlayırsa, həqiqətən hər şeyi kiçik parçalara üfürəcək.
   Gələcək iyirmi üçüncü əsrin uşaqları hücumçunu götürdülər . Düşmən təyyarələri belə məhv edilir.
  Leshka ağılla tvit etdi:
  - Müharibədə ayaqyalın adi oğlan olmaq ayaqsız qoca generaldan yaxşıdır!
  Marinka da qatil qumbara atıb dedi:
  - Ruhu cavan olan, ilk döyüşən olmağa can atan, bədənində torpağa ən son düşəcək!
  Nəhəng kimi döyüşən və kiçik, ayaqyalın, lakin çevik, meymuna bənzər ayaqları ilə qumbara atan Slavka qeyd etdi:
  - Qələbəyə aparan ən əmin yolu ayaqyalın oğlan keçəcək, əgər o kifayət qədər ağıllı deyilsə!
  Valerka da onu düşmənə çox ölümcül atdı və dedi:
  - Utanma, bala, yalın ayaqlarından, sən daha yaxşısı baş ayaqqabı olmaqdan utanarsan!
  Düşmənlərinə məhv məhsulu atan Leşka çığırdı:
  - Ayaqqabısız oğlan, çəkmə ilə doludursa, böyükləri öldürmək ehtimalı daha yüksəkdir!
  Marinka, irəliləyən rəqibləri ovmağa davam edərək dedi:
  - Ayaqyalın uşaqlıq, böyük ayaqqabılı olmaqdan yaxşıdır!
  Slavka da güclü partlayıcı bir paket kömür atdı və o, Focke-Wulf-a nüfuz edib parçaladı.
  Bundan sonra oğlan dedi:
  - Gənc illər vacib məsələlərə inanmamaq üçün səbəb deyil, yetkin yaşlar sadəlövh boşboğazlıq üçün səbəb deyil!
  qatil hədiyyəsi ilə düşməni vuraraq qışqırdı :
  - Çılpaq dabanları parıldayan gənc döyüşçü palçıqla ləkələnmiş böyüklər çəkməsindən keçməkdənsə hədəfə tələsməyi üstün tutur!
  Leşka kıkırdadı, çılpaq dabanını əlavə etdi və bir noxud atdı və fırtınalı əsgəri əzdi və çığırdı:
  - Ayaqyalın uşaq böyük çəkmədən və qoca ayaqqabıdan yaxşıdır !
  Digər pionerlər heyranlıqla qışqırdılar, həmçinin partlayıcı paketlər atdılar və ya silahlardan və azmışlardan atəş açdılar.
  Slavka qeyd etdi:
  - Günəş altında ayaqyalın uşaqlıq niyə xoşbəxt vaxtdır? Çünki köhnə bast ayaqqabının vaxtı ay kimidir!
  Marinka onu götürdü və bu azmışdan ölüm hədiyyəsini buraxaraq tweet etdi:
  - Yalnız hərfi mənada oğlan olmaq yaxşıdır, amma qoca olmaq, əksinə, məcazi mənada!
  Valerka kıkırdadı və Fritzeləri vuraraq cığırdı:
  - Nə vaxt iki üçdən yaxşıdır? İki ayaqlı gəncsənsə, üç ayaqlı qocadan daha!
  Levka öldürücü qüvvə ilə vurdu və qeyd etdi:
  - İstənilən uşaq gələcəkdə hökmdar ola bilər, amma qoca tiranın qarşısında yalnız bir qəbri var!
  Marinka qışqırdı və təbəssümlə cavab verdi:
  - Tülkü ildə iki dəfə dərisini dəyişir, siyasətçi seçicilərlə hər görüşdə maskasını dəyişir!
  Slavka, lanet düşmən, qeyd etdi:
  - Ayaqyalın oğlan qoca ayaqqabıdan daha çevikdir və böyüklər çəkməsindən daha çox fayda gətirir!
  Valerka güldü və əsəbiləşərək qeyd etdi:
  -Ruhun cavanlaşması zehnində uşaqlığa düşmək demək deyil!
  Levka faşistlərin üstünə çırpıldı və cik-cik dedi:
  - Uşaq olub ölümə gülmək qoca olub ölməkdən qorxmaqdan yaxşıdır!
  Marinka kobranın qəzəbi ilə hönkürdü:
  - Uşaqların hamısı sevinclə gülümsəmir, amma hamısı qayğısız gülürlər!
  Təyyarələrə əhəmiyyət verən Slavka qeyd etdi:
  - Çörək üzərinə yaymaq olmaz, amma duz da var!
  Valerka gülümsədi və çılpaq barmaqları ilə partlayıcı paket ataraq qeyd etdi:
  - Seçici süfrəsində çörək istəyirsə, çıxışlarında həqiqətin duzu olan siyasətçini seçin!
  Levka da öldürücü və dağıdıcı bir şey atıb mızıldandı:
  - Əməyin çörəyi acıdır, ədalətin duzu yoxdur!
  Marinka hazırcavabca qeyd etdi:
  - Siyasətçinin natiqliyi bulaq kimi axarsa, o, mütləq qan axınına çevriləcək!
  Slavka Tvitter hesabında yazıb:
  - Hökmdarın da natiqlik lazımdır, amma qırmızı qan axmasın!
  Təyyarənin hücumu səngidi. Və müvəqqəti fasilə yarandı və oğlanlar və qızlar oxudular:
  Pionerlər gözəl uşaqlardır,
  İlk dəfə kolxoz yaradanlar...
  Bizə avtomatla atəş açmağı öyrətdilər,
  Uşaqlar boş yerə göz yaşı tökməsinlər!
  
  Ot düzəltməyə kolxoza getdik,
  Orada iş isti idi...
  Kilometrlərlə ayaqyalın getdim,
  Oğlanların indi simli var!
  
  Allah pionerlərə kömək etmir
  Onlarda Lenin və Uca Allah var...
  Hardasa ətyeyən Qabil fəryad edir,
  Kabus ayı ildırım kimi gurladı!
  
  Oğlanlar və qızlar gəzirlər
  Otun üstündə oraqlarla çovdar biçdilər...
  İsti may ayında kolxozda gözəldir,
  Və bizə yalan danışmağa ehtiyac yoxdur!
  
  Gəlin şehə heyran olaq, uşaqlar,
  Dabanlarımıza nə dəyir...
  Gözəl bir qızla, ayaqyalın,
  Uçuşaq, gənclər!
  
  Çox şey edə bilərik,
  Lenin bizi qəhrəmanlığa ruhlandırdı...
  Oğlanlar üçün yol genişdir,
  Varşava və Berlin qabaqdadır!
  
  Bəli, əclaf Fuhrer qəfil hücum etdi,
  Sanki cəhənnəm şeytanı üzərimizə gəlib...
  Ancaq keçəl piç zərbə alacaq ,
  Stalinin də şeytan olması əbəs yerə deyil!
  
  Uşaqlar üçün bütün tanklar maneə deyil,
  O qartallar kimi döyüşürlər...
  Şanlı bir mükafat gözləyir,
  Leninin böyük oğulları!
  
  Fürerin cəsarətli tankları tələsir,
  İnanın ki, onların çəlləkləri tüstülənir...
  Komsomolçular düşmənlərini ayaqyalın döyürdülər,
  Hitler məğlubiyyət gözləyir!
  
  Artıq Moskva yaxınlığında döyüş gedir.
  Düşmən məkrli və qəddardır...
  İliçə dua bizə kömək edəcək,
  Lazım olsa, son tarix də bitəcək!
  
  Pionerlər: oğlanlar, qızlar -
  Ayaqyalın qar yığınlarının arasından keçirlər...
  Krautlar üçün sərt cəza olacaq,
  Əgər gənc yumruğunu tərpətsə!
  
  İnanın, qar yağışları bizi qorxutmur,
  İnanın çılpaq dabanlar qardan qorxmur...
  Pioner ayaqları yanır
  Uşaqlar sürətlə qaçmağa başlayırlar!
  
  İndi oğlanlar və qızlar,
  Onlar dalğa ilə Fritzə hücum edirlər...
  Pionerlərin səsi aydındır,
  Onlar Şeytanla açıq-aşkar məşğul olacaqlar!
  
  Faşistlər onları kimin öldürdüyünü başa düşməyəcək,
  Bucaqlı pələng alovlandı...
  Oğlanların çox gücü var
  Cırıq polis susdu!
  
  Burada oğlan çılpaq dabanını qusdu,
  Çox dağıdıcı hədiyyə...
  Biz ölümlə gizlənpaç oynamırıq,
  Şücaət cəngavərlər tərəfindən təriflənəcək!
  
  Ayaqyalın qız hücuma tələsir ,
  Daban qarda gül oldu...
  Çox güclü mübarizə istəyirik,
  Əgər zəifsənsə, sənə kömək edərəm!
  
  Moskvadan gələn faşistlərlə vuruşduq,
  Və süpürgə kimi sürdülər...
  Kommunizmə millər əlavə edildi,
  Ən parlaq və ən müqəddəs yuxu!
  
  Gözəl döyüşən qızlar
  rəğmən mübarizə aparırlar ...
  Gözəllərin səsi çox aydındır
  Oynayarkən piroq bişirəcəklər!
  
  Və oğlan bu genişliyə,
  Mən çox xoşbəxtəm, bilirsən, inan mənə...
  Bu yeraltını salamlayaraq,
  Stalinqradı cəsarətlə müdafiə etdi!
  
  Bu çox güclü "Pələng" bizə nə lazımdır?
  Bu tank, şübhəsiz ki, nəhəngdir...
  Pionerlər lira oxuyur,
  Yeni ustamız olacaq!
  
  Başqa cəngavər yoxdur, inan mənə,
  Oğlan qırmızı qalstuk bağlamışdı...
  Bəli, illərdir biz uşaqıq,
  Napalm göydən yağır!
  
  Stalinqrad çox gözəl döyüşür,
  Pionerlər orada döyüşən aslanlara bənzəyirlər...
  Axı bizim üçün nümunə ən önəmlidir,
  Beləliklə, babalar və atalar fəxr etsinlər!
  
  Bu döyüşdə hər şeyi edə bilərik,
  Pis faşistləri zarafatla məğlub edin...
  Əla məsləhət oxuyur
  Sanki Rəbbin övladısan!
  
  Oğlan çevik "Pantera" gördü
  Bu tank zəif deyil, oğlan bilir...
  Bəzən mövzudan kənar yazırıq,
  Fərqi yoxdur, amma cənnət olacaq!
  
  Allah insanları əbədi izzət üçün yaratdı,
  Leninin gücü belə olsun ki...
  Yeni qırmızı rəngli güc naminə,
  Kəskin iynə dikişləri!
  
  Oğlan qar yığınlarının arasından qaçdı,
  Və cəsarətlə Pələngə qumbara atdı...
  Sırt çantasında bir bazuka olacaq,
  Beləliklə, sahiblənmiş Fuhrer uçur!
  
  Tapmacanı da həll edə bilərsiniz,
  İki dəfə ikiyə bərabər nə qədər...
  Faşistləri diqqətlə məğlub edək,
  Axı biz kifayət qədər ağıllıyıq!
  
  Qar yağır və oğlanın dabanlarını yandırır,
  O, qəhrəman olsa da, hələ uşaqdır...
  ölümlə gizlənpaç oynamaz ,
  Bu fürer iyrənc hemoroiddir!
  
  Burada "Pantera" möhkəm qəbul edildi,
  Güclü bucaqlı siqaretlər...
  Çılpaq dabanı ilə faşistin burnundan vurdu,
  Düşmən sınmış şüşə kimi olacaq!
  
  Mümkün olmayan məqsədlər yoxdur
  Cəsur pioner sübut etdi...
  Düşmən ordusunu məğlub etmək çətin deyil,
  Bu cəsur oğlandır!
  
  Ona görə də Vətən uğrunda döyüşdük,
  Bunu hər bir pioner bilir...
  Həyat döyüşündə peşman olmayacağıq,
  SSRİ-nin müqəddəsinə həmd olsun!
  
  Ayaqyalın oğlan qorxmur,
  Ən şiddətli şaxta belə...
  Və nişanlar parıldayır, üzləri görürəm,
  Və Lada və Məsih bizim üçündür!
  
  Lenin bizi yeni bir dünyaya dəvət edir,
  Pulsuz simit, qaymaqlı tort haradadır...
  Habil qalib gəlir, Qabil yox,
  Ağzınıza yüksək səslə baxmayın !
  
  Artıq Kursk yaxınlığında döyüşlər gedir.
  Düşmən canavar kimi qəddar olsa da...
  Oğlanlar və qızlar cəsarətlə vuruşur,
  düz polad alnından vurdular !
  
  Yaxşı, düşmən geri çəkilir,
  Hücumda isə ayaqyalın bir pioner var...
  Şanlı Mayda qələbəyə inanır,
  Və əsgərlərə nümunə olacaq!
  
  Bir yerdə krauts komsomolçu döydü,
  Dabanları pokerlə yandırdılar...
  Lənətə gəlmiş qız əzab çəkdi
  ayaqyalın kömürün üstünə qoydular !
  
  O, onlara heç nə demədi
  Mən sadəcə canavarların üzünə güldüm...
  Nə alçaqlar , əzab sizə çatmaz,
  Sizi üzükdə asacağıq!
  
  Komsomolçu Krautlar güllələdi,
  Sonra məni ilgəyə atdılar...
  Bunun üçün pionerlər verdilər,
  Çünki mən qızları sevirəm!
  
  Krautların istədiklərini aldılar
  Hitler açıqca tabuta sürükləndi...
  Düşmənlərimizi şiddətlə öldürdük,
  Bir mərmi gücü ilə alnına vurdular !
  
  Bəli, biz oğlanlar üçün bu sadədir,
  Döyüşdə pis faşistləri məğlub edin...
  Kiçik görünsək də,
  Ancaq oxu, yalnız beş!
  
  Biz artıq Berlinə formalaşmış şəkildə daxil olmuşuq,
  İlk dəfə çəkmə geyinirəm...
  Oğlan uşaq idi, qəhrəman oldu,
  Sözün əsl mənasında ən yüksək səviyyəni göstərdi!
  
  Döyüşdə həlak olanlara yas tutmuruq ,
  Bilirəm ki, onların elmi diriləcək...
  Uzaqda kommunizmi görəcəklər,
  Çünki nur ölümə qalib gələcək!
  
  İsa bizim Rəbbimiz deyil,
  Parlaq Lenin...
  Onun iradəsi bizim unudulmur,
  Planetin üstündəki əbədi keruv!
  
  Biz qazanacağıq, bilirəm, qələbə,
  Kosmosda müharibə olarsa...
  Vedalar əcdadlarımıza dedilər:
  Şeytan aləmlərin üçdə birini ələ keçirəcək!
  
  Amma biz onları azad edəcəyik, inanın mənə,
  Gəl bunu edək - bu nağıldır, bilirsən...
  Xoşbəxtliyin sevincində, uşaqlar kimi,
  Və gəlin kainatda bir cənnət quraq!
  
  Ölüm yoxdur - siz bilirsiniz,
  Həyat, inanın mənə, gözəldir...
  İnsanlar nəslinə xoşbəxtlik bəxş edir,
  Əsrlər boyu Uca Tanrı ilə cənnətə!
  
  O zaman dünya kommunizm olacaq,
  Bütün kainat, kainat qaranlıqdır...
  Əbədi sonsuz, həyat işığı,
  Böyük ağıllarla dolu!
  
  Və Lenin, bilirəm, idarə edəcək,
  Şanlı həm də Stalin döyüşçülərin lideridir...
  Gələcəkdə hər şeyi düzəldə bilərik
  Bizim yoldaşlarımız titanlar kimidir!
  
  SSRİ uzaq kainatın kənarında,
  Kənarların üstündə heç bir sərhəd yoxdur...
  Və böyük yaradıcılıqlar adına,
  Bu tarixin şanlı səhifələri!
  
  Pionerlər olub, var və olacaqlar,
  Xoşbəxtliyimizdə, əbədi cənnət...
  Bil ki, gücün heç vaxt tükənməyəcək,
  Sonsuz sevinc xəyal edin!
  . FƏSİL Љ 9
  Bəli, burada uşaqların hətta Aleksandr Sergeyeviç Puşkinin həsəd aparacağı belə güclü və qüdrətli bir şeiri necə bəstələmələrinə təəccüblənə bilərsiniz.
  Hər halda, onlar təkcə əzələləri, döyüş qabiliyyətinə malik deyil, həm də şairlik istedadına malik olduqlarını göstərdilər.
  Valerka dodaqlarını yaladı və qeyd etdi:
  - Nə, ultrapulsar?
  Marinka güldü və cavab verdi:
  - Daha çox hiperkvasar kimi!
  Levka, təxminən on iki yaşında görünən bu oğlan onu götürdü və çılpaq barmaqları ilə məharətlə arı tutdu. Və sonra onu böyük güclə atdı. O, güllə kimi uçdu və sürünən alman kəşfiyyatçısına düz tirə dəydi. Zərbə vurdu və ölümcül oldu.
  Slavka qeyd etdi:
  - Bu sürətlə, hətta eşşəkarısı da məhv olmaq üçün ölümcül bir hədiyyədir!
  Valerka güldü və dedi:
  - Bəli, biz super səviyyəli döyüşçülərik! Amma pionerlər belə olmalıdır. Və əgər virtual mühitdə deyil, real həyatda mübarizə aparmalı olsaq, o zaman səhv etməyəcəyik!
  Marinka razılıqla başını tərpətdi:
  - Əminəm ki, səhv etməyəcəyik!
  Levka istehza ilə dedi:
  - Super inamınız zəifliyinizdir!
  Qız məntiqlə dedi:
  - Bəzən düşməni həddindən artıq qiymətləndirmək onu qiymətləndirməməkdən qat-qat təhlükəlidir! Qeyri-müəyyənlik məğlubiyyəti belə doğurur!
  Slavka güldü və dedi:
  - Belə zəfər məğlubiyyətə bənzəyir, qələbənin mənası isə gülünc dərəcədə sadədir, bütün məsələ hərəkəti tamamlamaq və pionerin burnuna çiçəklənmə ilə vurmaqdır!
  Döyüşçü oğlanlar onu götürüb bir ağızdan asqırdılar. Çöldə uçan bir neçə yüz qarğa heyrətə gəldi. Və sürünən nasist xüsusi təyinatlılarını dimdiyi ilə yumruqlayaraq yerə çırpıldılar. Və onlar sözün əsl mənasında qanaxırdılar.
  Levka güldü və oxudu:
  Dili, dili Cəfəri gəldi,
  Dili, dili qarğaları qorxutdu!
  O adamlar oyuncaq deyil
  Və tam məhv!
  Hypermatrix -də başqa hadisələr baş verir .
  Anna Witchakova sadiq uçan atı ilə çox da xoş olmayan vida mərasimi keçirdi. Çox sayda Alman təyyarəsini vuran Mig-4-ün anası olan qırıcı, kifayət qədər sayda digər maşın və gəmilər kimi, Yapon armadasının hava zərbələri zamanı sadəcə yandı. Çıxan Günəş ölkəsindən gələn qarğalar şəhəri ovladıqdan sonra Vladivostok kədərli bir mənzərə təqdim etdi. Bununla belə, ölənlərin dəfn mərasimi hərbi qaydada, təvazökarlıqla və kifayət qədər tez keçdi. Pilot Vedmakova ayaqlarını yandırdı, qızın ayaqları qabarcıqlarla örtüldü və buna görə də ayaqyalın gəzdi, barmaqlarını diqqətlə basdı. Yaponlar hələ də basqınları təkrarlamamışlar, öz səylərini irəliləyən cəbhələri dəstəkləməyə cəmləmişlər. Vedmakova dağıntıların ətrafında gəzdi, enerji ilə təmizlənirdi və işçilər arasında çoxlu sayda uşaq var idi. Arıq, ayaqyalın, üzləri təzə yaz günəşində qızarmış halda, onlar qırıq-qırıq plitələri dırmıqlayır, yıxılmış teleqraf dirəklərini qaldırır və sadəcə olaraq küçələri süpürürdülər.
  Oğlanların üstündəki ağsaqqal, pioner qalstuklu, lakin köynəyi olmayan ( ayrıca asılmışdı, görünür, oğlanlar paltarlarına qulluq edirdilər) pilotun yanına qaçdı.
  - Biz sürətləndirilmiş templə işləyirik, yoldaş mayor, tezliklə hər şey hazır olacaq! Küçəni süpürəcəyik, müharibədən əvvəlki kimi hamar olacaq!
  Witcher gülümsədi və ona konfet atdı:
  - Budur, götürün! Bu, Amerika zəhəri deyil, təbii şokoladdan hazırlanmış sovetimizdir .
  Oğlan şən bir şəkildə göz qırpdı:
  - Biz isə amerikalılara yenisini veririk ləqəbi ilə gəldilər . İndi Hitler və Hirohito ilə birlikdə olduqları üçün onlar Yanki deyil, Pindolardır!
  Qız mayor oğlanın qarşısında baş əydi:
  - Kimdir dedin?
  Gənc pioner təkrarladı:
  - Pindos! Beləliklə, indi bizə xəyanət edən Yankiləri çağırırıq!
  Witcherova oğlanın başını sığalladı, sonra onun iri, güclü əli oğlanın nazik, damarlı çiyinləri üzərində gəzdi. Oğlan gülümsədi, dişləri ağardı və ovucunu uzatdı. Mayor oğlanın əlini sıxıb cavab verdi:
  - Adını xatırlamaq lazımdır. Amma biz hələ Amerika ilə müharibə aparmırıq, bu o deməkdir ki, ləqəblərlə çıxış etmək tezdir.
  Oğlan etiraz etdi:
  - Amerikalılar yaponlar və almanlardan daha pisdirlər, çünki başqasının əli ilə vuruşmağa üstünlük verirlər. Doğan Günəş İmperiyasının döyüşçüləri nə qədər qəddar olsalar da, onların şücaəti hamıya məlumdur!
  Witcher sözünü kəsdi:
  - Mən bu igidləri öldürəcəyəm! Və mümkün qədər tez!
  Yeni fəaliyyət göstərən qarnizon Krotov gözlənilmədən tamamilə məntiqli olmayan əmr imzaladı və döyüşçü pilotu bir qrup dənizçi ilə Xabarovska göndərdi. Sifariş dərhal gəldi; Yapon bölmələrinin irəliləməsini dəf etmək lazım idi. Witcherova, təbii ki, ona qırıcı verəcəklərini gözləyirdi, amma... Cəbhənin sərəncamında pulsuz təyyarələr yox idi və onların mərkəzindən əlavə qüvvələr hələ gəlməmişdi. Vladivostokdan Xabarovska səfər çox az vaxt apardı və mayor sözün əsl mənasında relslərdən atılaraq qızğın döyüşə atıldı.
  Yaponlar yaxşı möhkəmləndirilmiş şəhərdən yan keçib onu mühasirəyə almağa çalışdılar. Hücum başlayanda döyüşçü pulemyotu ilə səngərə tullanmağa çətinliklə vaxt tapıb.
  onun yanında uzanmış kapitan Sinitsindən soruşdu :
  - Deməli, bu, o deməkdir ki, düşmən Fridrixin, daha dəqiq desək, general Noqinin istehkamlardan yan keçib bizi arxa cəbhəyə aparmaq taktikasını planlaşdırır.
  Kapitan kədərlə mızıldandı:
  - Qoy rus atının quyruğunu yandırmağa çalışsın. O , dırnaqları ilə elə güclü zərbə alacaq ki, çox görünməyəcək!
  Pilot zarafatla dedi:
  - Atın dırnaqları yəqin ki, Krupp poladdan deyil , bizim sovetlərdəndir!
  Onun sözləri mərmi uğultusu ilə kəsildi. Burada o, uzun müddət qazılmış xəndəkdə yatır, Xabarovsk ətrafında ümumiyyətlə nəzərəçarpacaq istehkam xətti var, Yapon işğalı təhlükəsi bir neçə ildir mövcuddur. Xəndəklərin qarşısında və arxasında mərmilər partlayır və çox səs-küy salır. Ümumiyyətlə, məşhur Yapon shimosa çox səs-küy və tüstü yaradır. Döyüşçü qorxmadan, hətta bir az biganəliklə baxır. Mərmilərin partlaması çirkli fəvvarələr yaradır, onlardan biri torpağın titrəməsinə səbəb olur. Bu o deməkdir ki, yaxşı üç yüz millimetr çaplı bir top olan bir silah atəş edir. Yaralıların iniltiləri eşidilir. Top vasitəsilə onlar yüngül buxarlara bənzəyirlər ki, onları hər qulaq aşkar edə bilməz. Burada döyüşçü pilot torpaqla örtülmüşdü. Qız isə asqıraraq qırmızı hörüklərinin tozunu silkələdi:
  - Həmişə belədir, uzansan çirklənirsən! Ayağa qalxsan, mənə bir-iki sol əl ver!
  Artilleriya hazırlığı qısa oldu, bəlkə də yaponlar bu qədər mərmiyə sahib deyildilər. Hücum başlayıb. Bir neçə Yapon tankı irəlidə gedirdi. Kiçik, maşının bir az yuvarlaqlaşdırılmış gövdəsi ilə. Çıxan Günəş İmperiyasının ən məşhur tankı: Çiçixa . Witcher onun xüsusiyyətlərini xatırladı. Ön zireh 30 mm , silah 47 mm, dizel mühərriki 320 at gücü. Bu maşının T-34-dən geri qalmadığı sürücülük performansından başqa, 1943-cü il modelinin Alman T-3-dən də pisdir. Hətta Uzaq Şərqdə ona asqırmaq deyirlər ! Yeri gəlmişkən, tarlaların kraliçası tank deyil, piyadadır. Sınayın, mina sahələrinə yaxınlaşın. Necə deyərlər: Zirehli qatar keçməyən yerdə tüfəngli əsgər sürünər.
  Yapon tüfəngləri Alman Mauzerindən kopyalanıb. Avtomatlar Birinci Dünya Müharibəsindən bəri məşhur olan Schmeister- dən qoparılıb . Ümumiyyətlə, dar gözlü insanlarda qarşı tərəfdən ən yaxşısını köçürmək istəyi var. Şübhəsiz ki, yapon dizaynerləri artıq Panther və T-34 hibridinin yaradılması üzərində işləyirlər!
  Ondan çox yapon tankı yoxdur və sovet artilleriyası onları qarşılamağa tələsmir. Piyada, ənənəvi qalın zəncirlə qaçışda onların arxasınca qaçır. Doğan Günəş ölkəsinin əsgərləri özləri xaki çölünün rənginə uyğun bir az sarı rəngli forma geyinirlər. Witcher hücum edənlərin sayını tez qiymətləndirərək onlara baxır. Gözünə görə, beş-altı min nəfər var, cəbhənin bu hissəsini əhatə edən səngərlərdə ən çox min nəfər rus oturub. Və silahlar.... Uzaq Şərq ordusu qalıq prinsipinə uyğun təchiz olunub və yalnız zabitlərin avtomatları var. Yaxşı, o, vəzifəsiz olsa da, sıravi səviyyəyə endirilmiş mayordur.
  Kapitan Sinitsin (hələ çox gəncdir) Witcherdən soruşdu :
  - Almanlarla vuruşmusunuz?
  Qız cavab verdi:
  - Yox! Mən onları öpdüm!
  Birdən solğunlaşan kapitan dedi:
  - İlk meyitinizi xatırlayırsınız?
  Witcher gülümsəyərək başını tərpətdi:
  "Mən pilotam və kimi vurdumsa, onu öldürdüm, cəsəd anlayışım yoxdur!" Yeri gəlmişkən, bütün Böyük Vətən Müharibəsi dövründə mənim təyyarəm heç vaxt vurulmayıb!
  Kapitan bir qədər yöndəmsiz fit çaldı:
  -Sən sadəcə bir assan ! Və nə qədər ləkələnmiş almanlarınız var!
  Witcher daha geniş gülümsədi:
  - İyirmi beşdən sonra qəhrəman ulduzu mükafatlandırdılar! Və cəmi iyirmi səkkiz.
    Sinitsin qışqırdı:
  - Uh ! Siz sadəcə olaraq öz işinizin ustasısınız!
  Qız təvazökarlıqla cavab verdi:
  - Sadəcə olaraq vəzifəsini vicdanla yerinə yetirən birini qəhrəman etməyə ehtiyac yoxdur. İndi piyadalar yaxınlaşacaq və biz onları qarşılayacağıq.
  Kapitan yaxşı on kiloqram ağırlığında ağır avtomatın boltasını çəkdi. Mən itə toxundum, atış çox sıxdır, butsunda geri çəkilmə var. Bu, çox rahat maşın deyil, amma vurur ... Düzdür, şayiələrə görə, almanların artıq daha güclü pulemyotu var, amma kim bilir, sovet dizaynerləri daha yaxşı bir şey tapacaqlarmı. Sinitsin özünü saxlaya bilməyib soruşdu:
  - Niyə belə böyük pilot olmusunuz?
  avtomatın kepenkinə basaraq yarızarafatcasına cavab verdi :
  -Və mən sadəcə atəş altında oturmağın nə olduğunu bilmək istədim! Bu gözəl olardı.
  - Və sən ön cəbhəyə belə tələssən, çəkmələrini itirmiş olmalısan!
  Vedmakova, əslində, qabarcıqların daha tez getməsinə çalışır, ayaqyalın qız kimi gəzirdi. Müharibə dövründə qadın və uşaqların əksəriyyəti yayda çılpaq dabanlarını nümayiş etdirsələr də, bu, zabitlər arasında, xüsusən də ictimai yerlərdə birmənalı qarşılanmayıb. Lakin Witcher hətta onu belə ayırmağı xoşlayırdı. O , Sinitsinə sadə cavab verdi:
  - Pul qənaət etmək üçün faktiki olaraq bütün kapitalist dünyası bizə qarşıdır. Axı çəkmələr köhnəlir və bu, çoxlarının işidir!
  Kapitan oynaq göz vuraraq razılaşdı:
  -Çox gözəl ayaqların var! Onları sığallaya bilərəmmi?
  Witcher barmağını silkələdi:
  - İndi yox! Onda sağ qalsan, səni gecə isitdəcəm.
    Sinitsin gözlərini böyütdü:
  - Vay, sürətlisən! Qadınlar adətən pozulmaq üçün çox vaxt aparır.
  Vedmakova cavab vermək istədi, ancaq partlayış səsi eşidildi, irəlidə gedən Yapon tankı minaya çırpıldı. Qız oxudu:
  - Hitler maşın sürürdü, piç mina partladıb! Parça-parça oldu, amma faydası az idi!
  Başqa bir yapon tankı partladı, dayandı, ağzını çevirdi və sovet səngərlərinə atəş açdı. Üçüncüsü onun arxasınca qaçdı. Yaponlar isə dayanmağı düşünmürdülər. Dar gözlülər çırtıldadı, yarımdairəvi, hərəkət edən qüllələrə yerləşdirilmiş pulemyotları işə başladı.
  Kapitan mızıldandı:
  - Bu əladı ! Sanki paradda gəzirlər! Bu ordudur!
  Vedmakova tüfəngi götürdü, xoşbəxtlikdən piyadaya qədər olan məsafə icazə verdi və yapon zabitinə atəş etdi. Dargöz yıxıldı, tüfəngini elə güclə kənara atdı ki, yaz otunun arasında süngü ilə əl-ələ verdi. Digər yaponlar, görünür, məğlubiyyətdən qaçmaq, daha doğrusu, onun ehtimalını azaltmaq ümidi ilə bədənlərini bir az əyərək qaçmağa davam etdilər . Vedmakova xatırladı ki, Kvantunq ordusunda əsgərlər belə hazırlanır; Deyəsən, çar-ata Hiroda yaxşı bir sarsıntı verildi. Ancaq bu, II Nikolay haqqındadır. İndi onlar Yaponiya ilə yenidən döyüşürlər və bir deyil, bir neçə cəbhədə. Bununla belə, bunun da öz üstünlükləri var. Qız oxudu:
  Gəlir, Verma xt toz oldu ,
  Napoleon məğlub oldu, yenilməz!
  Düşmən sovet bayrağını tapdalaya bilməyəcək,
  Xalq və partiya bir olanda !
  Bir-birinin ardınca məhv edilən yapon tankları dayandı, lakin süngü ilə piyadalar daha da sürətlə qaçmağa başladılar. Sovet qoşunlarının mövqeləri şimşəklərlə dolu idi, tüfənglər əl çaldı, arabir pulemyot atəşi ilə kəsildi. Witcher də atəş açıb. Hərəkətdə yenidən yüklənən yaponlar tüfənglərdən atəş açdılar. Ağciyərlərinin üstündə qışqırdılar:
  - Banzai! Rus imtina!
  Güllələr onların cəsədlərini bir qoç kimi deşərək manekenlərə keçirdi. Qana qarışmış sümük tozu düşdü. Ancaq döyüşdə olduğu kimi güllələrin çoxu buraxıldı. Yaponlar mina sahəsini keçdilər, kiçik əsgərlər tanklar üçün hazırlanmış hədiyyələri partlatmaq üçün qaça bilməyəcək qədər yüngül idilər.
  Witcherova çiynində pulemyotun amansız geri çəkilməsini hiss etdi, Doğan Günəş Ölkəsinin döyüşçüləri isə əsl canavar kimi görünürdü. Onların isterik qışqırıqları gücləndi və yaxınlaşdı, sarı iyrənc üzləri tərlə parıldayırdı. Witcher eyni anda mümkün qədər çox düşmən əsgərini öldürməyə çalışır. Qız həmişəki kimi qaynar, yuva kimi tumurcuqlayır. Bir klip bitdi, digəri daxil edildi. Jurnal çox böyük, yuvarlaqdır və kameraya yapışdırmaq asan deyil. Və yenə yanğın, yaponlar tərs uçurlar.
  Vedmakova ikinci patronu vuraraq onu heç bir sursatsız qoydu. Kisiklilər isə artıq qumbaraatanlarla hücuma keçirlər. Atışlarla cavab verirlər, indi daha çox qışqırıq və inilti var, sovet əsgərləri də düşür. Fraqment Witcher-in başındakı kiçik bir saç telini kəsdi . Qızın əsəbləri buna dözmür və o, yerindən sıçrayıb ciyərlərinin üstündə qışqırır :
  - Stalin üçün vətən üçün!
  Onun ardınca qalan döyüşçülər qışqırır, sığınacaqdan tullanır və süngülərini silkələyirlər. Sovet əsgərləri süngü ilə döyüşərək yaponları qarşılamağa qaçırlar.
  Witcher'in sürətli zərbəsi ən yaxın "samurayın" mədəsini kəsir. O, qışqırır, cavab verməyə çalışır və kəsilmiş donuz kimi yıxılır. Qız məmnuniyyətlə qışqırır:
  - Rus futbolu: Rusiya - Yaponiya, iki sıfır !
  süngü ilə kəsilmiş halda yıxıldı . Yaxşı, döyüşçü pilot üçüncünün qasıq nahiyəsinə təpik vurdu. Dar gözlü adam uzandı və qız ətalətlə hərəkət edərək nöqtəni düşmənin gözünə soxdu!
  - Yapon al! Niyə maneələrdə dayanmaq lazımdır!
  Süngünün cavab zərbəsi mayorun tunikasını yırtdı, qan çıxdı, amma bu, nəinki qızı narahat etmədi, həm də ona əlavə hiddət verdi.
  - Hirohitonun ölümü! - qız hürdü, baldırı dargözlü məbədə çırpıldı və qız elə sürətlə hərəkət etdi, elə bil təzə döyüşçünün pərvanələri idi.
  Yaponlar geri çəkildi, hətta geri çəkildi və ruhlanan qız hücuma keçdi, avtomatı nəhəngin əlində gürz kimi fırlanırdı. Daha sonra həddindən artıq qeyrətli zabitin göbəyindən başının arxasına sərt zərbə gəldi. Anna nəfəs aldı:
  - Budur sizin üçün şahen-xash !
  Amma ümumilikdə ruslar çətin anlar yaşadılar. Dar gözlülərin öz tərəfində beş qat üstünlüyü var və yaponlar yaxşı fiziki hazırlıq səviyyəsinə malikdirlər, üstəlik, SSRİ-nin ən yaxşı əsgərləri ilə döyüşməkdən uzaqdırlar; Təbii ki, belə ağır müharibə zamanı 3-cü kateqoriyadan olan, daha pis xarakterli çağırışçılar və ya nasistlərlə döyüşdə ağır yaralanan əsgərlər Uzaq Şərqə göndərilirdi. Əsgərlər yıxıldı, bəzən bir rusa onlarla süngü vuruldu, onlar sözün əsl mənasında kollektiv şəkildə qanaxdılar, amma qəhrəmanlar kimi vuruşdular və heç kim mərhəmət istəmədi.
    Sinitsin yapon zabitini süngü ilə bıçaqlayıb, lakin ucu ilə də yan nahiyəsinə zərbələr endirilib. Gənc oğlan silahının qundağı ilə sinəsinə zərbə endirərək hücum edən yaponları yerə yıxdı, lakin qan yandan çox axdı. Və dörd samuray dərhal oğlanın üstünə qaçdı.
    Cəsarətli Vedmakova köməyə qaçdı, süngü ilə bir zabiti çiyin bıçağına qədər sancdı və başqa bir Yapi təpiklə dizinin altına yıxdı.
  - Dayan Petruxa! - o qışqırdı.
  O, dərhal sinəsinə tuşlanmış iki süngü əks etdirərək cavab verdi:
  - Mən Peter deyiləm, Arkady!
  Başqa bir yaponu öldürən qız hönkürdü:
  - Müharibədə hər ad əyilmiş silahın səsinə bənzəyir;
  Arkadi bir az geri çəkildi və amansız süngü onun yanağını yırtdı. Gənc dözülməz ağrıdan sızladı:
  - Allahın anası!
  Witcher etiraz etdi:
  - Bəlkə mən anayam, amma Tanrının deyil! Ümumiyyətlə, Allah yoxdur və heç vaxt da olmayıb!
  Arkadi arxası Annaya tərəf çəkilərək qeyri-müəyyən bir şəkildə mızıldandı:
  - Bəs ölümdən sonra bizi nə gözləyir ?
  Qız başını mənfi tərzdə buladı:
  - Yox! Kommunist elmi ölüləri dirildəcək. Vətən uğrunda döyüşlərdə həlak olanlar isə yeni həyata ilk qayıdanlar olacaq.
    Sinitsin başını tərpətdi:
  - Üzdən iraq!
  Witcher başqa bir yaponu öldürərək qışqırdı:
  - Tanrı yoxdur! Əgər varsa, kainatın guya yaradıcısının sadist olduğunu etiraf etməliyik! Və o, yaradılışa işgəncə verməyi sevir!
  Bu zaman Arkadinin bud nahiyəsini süngü ilə kəsdilər və yıxılmamaq üçün qırmızısaçlı döyüşçüyə söykəndi:
  - Necə əziyyət çəkirəm! Sadəcə ağlasığmaz!
    Doğan günəşin əsgərlərinin beş-altı qat üstünlüyü öz təsirini göstərdi. Əlli samuray kirpi ordusu kimi süngülərini yelləyərək onların üzərinə qaçdı. Arkadinin mədəsinə süngü ilə bir neçə zərbə endirdi, sonra gözü sındı. Gənc yıxılanda ona iyirmi dəfə iynə vurdular və onu həmişəlik susdurdular. Görəsən, onun ruhu uçarkən nə hiss edirdi: sürpriz, ya qorxu, ya da bədən həbsxanasını tərk edərək bəlkə də inanılmaz rahatlıq.
  Witcher sanki sehr altında idi. Təbii ki, onun tunikası süngülərlə parça-parça oldu. Döyüşçü tamamilə çılpaq oldu, çoxlu cızıqlarla örtüldü, lakin samuray ona bircə ciddi xəsarət yetirə bilmədi! Döyüşdü, qırmızı məmələri olan çılpaq döşləri dənizdəki şamandıralar kimi titrədi. Və çılpaq ayaq biləkləri sadəcə yanıb-sönürdü. Qız həqiqətən heyvani və erotik gücün təcəssümü idi. Onun çılpaq ayaqları qanla qırmızı oldu, bu da böyük məhv və şər ilahəsi a- Kali ilə əlaqə yaratdı! Demək olar ki, bütün sovet əsgərləri artıq bıçaqlanaraq öldürülmüşdü, döyüş sona çatmışdı və yalnız Afroditanın parıldayan gözəlliyi ilə zaman-zaman təkəbbürlü dar gözləri vururdu.
  Yapon generalı Nuqi bu möcüzəyə təəccüblə baxdı. Sonra beynindən bir fikir keçdi. Ardınca az qidalanan ağcaqanadın zərif səsi ilə verilən əmr gəldi :
    - Üzərinə tor atın, diri-diri aparın!
  Qənaətkar yaponların da şəbəkələri var idi. Bəs ruslardan birini diri-diri götürmək lazım gəlsə? Və şəbəkə bunun üçün idealdır. Dərhal onlarla tutucu qızın üstünə qandal atdı
  Witcher bacardığı qədər döyüşdü, özünü azad etmək üçün əlindən gələni etdi. Ancaq vicdanlı yaponlar fili dəstəkləyəcəkləri ümidi ilə toru düzəltdilər. Yaxşıca qundaqlanmış qız qucağında sürükləndi. Görünür, taktiki uğur əldə edildi , xüsusən də bu istiqamət nə artilleriya, nə də pulemyotlarla əhatə olunmadı.
  Qız sevgilisi Arkadinin təmiz qırxılmış üzünü və onun məftunedici ifadəsini xatırladı:
  - Müharibədə hər ad əyilmiş silahın səsinə bənzəyir;
  Narahat və iyrənc bir fikir yarandı, o, onu incitdimi! Axı, bu, tez-tez olur: siz sadəcə bir insana aşiq oldunuz və o öldü!
  Yaponlar, görünür, Xabarovsk ətrafındakı sovet qoşunlarının mövqelərini yan keçməyə davam edərək, bu yerdə zəif örtülmüş xəndəkləri tutdular . Və onun Vedmakova əsir götürülür, amma o olmasa da, o, artıq arxaya aparılmaq üçün ləkələnmiş zirehli maşına yüklənir. Maşın , ehtimal ki, Birinci Dünya Müharibəsindən əvvəl, o, piyadaların arxasında görünməz bir şəkildə doğranmışdır . Sürət saatda təxminən 12 kilometrdir. Brr! Dünyanın ilk tankı olan Proxorovun bütün relyef maşınının çəkisi heç də az deyildi, lakin magistral yolda saatda 40 kilometr, magistralda isə 25 kilometr sürətə malik idi. Yaxşı, SSRİ bir tərəfdən bütün Avropaya, digər tərəfdən isə Asiyanın əhəmiyyətli hissəsinə hücum edir. Qız tərəfə çevrildi, görünür, arxası üstə uzanmaq təhlükəsi var idi. Zirehli maşının bu hissəsində nə qədər qaranlıqdır, görünür, desant bölməsi və ya əsgərlərin daşınması var. Əvvəlcə çubuqlardan və möhkəm kəndirlərdən qurtulmaqla qaçmaq, əlbəttə ki, gözəl olardı. Və bunu necə etmək olar? Qızın, əlbəttə ki, bacarıqları var, baxmayaraq ki, o, əl-qolunu çəkib, ayağından bağladığı zəncirdən keçirməli olacaq. Ancaq burada iplər də olduqca uyğun ola bilər. İş yorucudur, amma onu Mançuriya ərazisinə aparsalar, vaxtı olacaq. Qız nəm dəridən kəndirləri çıxarıb, zənciri mişarladı və eyni zamanda fikirləşdi. Hmm , bu, Sovet Rusiyasına qarşı yaradılmış zarafat koalisiya deyil: Üstəlik, ən ciddi canavar Almaniyadır. Qabaqcıl texnologiyaya, güclü qoşunlara malik ölkə. Məsələn, o, yeni ME-309 qırıcısı haqqında eşitdi. Deyəsən, bunlar artıq uçur. Onun silahlar haqqında dəqiq məlumatı yoxdur , lakin şayiələrə görə bu təyyarədə yeddi atəş nöqtəsi var. Bunu nəzərə alsaq, bu, çox ciddi silahdır YAK =9 bunlardan cəmi ikisi var və sovet döyüşçülərində üç xaldan çox olan maşın yoxdur. Belə canavarları məğlub etməyə çalışın! Yaxşı, Focke-Wulf çox ciddi bir maşındır, silahlanmasına görə Sovet təyyarələrindən üstündür və hətta demək olar ki, iki ton bomba daşımağa qadirdir. Artıq 1942-ci ilin sonunda o, iki 20 mm-lik top və 4 13 mm-lik pulemyotla silahlanmışdı. Amma görünür ki, iki 30 mm və dörd 20 mm-lik topla yeni tipli qırıcı-hücum təyyarəsi və bombardmançı təyyarələr artıq peyda olub. O, artıq canavar idi, bütün canavarların canavarı! Şayiələrə görə, səkkiz 30 mm-lik silahı olan bir təyyarə qırıcısı artıq istehsala buraxılmışdır! Bu gholu cəhd edin və onu məğlub edin! Sovet dizaynerləri buna necə cavab vermək istəyirlər? Vitçakova Yak-3-də işlərin getdiyini eşitdi. Bu barədə ona Beriya şöbəsinin kuratoru məlumat verib. Görünür, təyyarənin əsas məqamı əlavə mühərriklər və silahlar olmadan strukturun daha yüngül çəkisi olacaq. Manevr qabiliyyəti, əlbəttə ki, yaxşıdır, amma silahlanmanın artırılmasını istərdim! Axı, boksda, əlbəttə ki, bir lələk ağırlığında yüngül bir idmançı ağır çəkidən daha manevr edə bilər , amma yenə də demək olar ki, ona uduzacaq. Əbəs yerə çəki dərəcələri var və peşəkar boksçular arasında zərbə gücü ən çox qiymətləndirilir. Sovet təyyarələrinin silahlandırılmasını gücləndirmək lazımdır və yalnız bundan sonra Wehrmacht bərabər səviyyədə döyüləcəkdir. 1942-ci ilin ikinci yarısından etibarən Luftwaffe-nin havadakı üstünlüyü buxarlanmağa başladı, hətta 1943-cü ilin martına kimi SSRİ üstünlüyə malik oldu, amma... Müttəfiqlərin xəyanəti qüvvələr nisbətini dəyişdi. Vay, Hitler martın 13-də öldürüldü və indi yalnız aprelin sonu və qüvvələr nisbəti nə qədər ciddi dəyişdi. Strateji cəhətdən əlverişli mövqedən strateji baxımdan demək olar ki, itirilən mövqeyə çevrilir . Demək olar ki, ona görə ki, Almaniya SSRİ-dən strateji və texnoloji üstünlük əldə etməmişdən əvvəl məğlub olacağına hələ də ümid var. Xüsusilə, Müttəfiqlər nasistləri böyük miqdarda təyyarə ilə təmin edə bilər, lakin alman pilotlarının onları necə uçuracağını öyrənmək üçün vaxt lazımdır . Yenə də texnologiya və alət panellərində fərq var. Tanklar həmçinin təlim keçmiş ekipajlar tələb edir və əlavə olaraq, Chevronun Rusiya qışında performansı xüsusilə yaxşı deyil. Avtomatik tüfəng M-18... Pis deyil, amma dəqiqliyi ilə üstün olsa da, atəş sürəti ən yaxşı sovet modellərindən aşağıdır! Bir sözlə, problem problemdir! Bununla belə, güclü zirehlərə və yaxşı sürücülük qabiliyyətinə malik məşhur Çörçilllər də var. Təbii ki, biz də onlarla mübarizə aparmalı olacağıq . Müharibə nə qədər uzun sürərsə , nasistlər bir o qədər çox texnika alacaqlar. Bu o deməkdir ki, nəticə sadədir: biz yayda Almaniyaya sarsıdıcı məğlubiyyət verməliyik. Yaponiyaya gəldikdə, özünüzü aktiv müdafiə ilə məhdudlaşdırmaq və tanklarda keyfiyyət üstünlüyündən istifadə edərək əks hücumlara başlamaq yaxşıdır. Ancaq yenə də enerjiyə mümkün qədər qənaət edin. Uzun sürən döyüşlərə cəlb edilmədən və əvvəlcədən hazırlanmış xətlərdə müdafiə qurmadan. Hələ də Çin Qızıl Ordusundan istifadə etmək şansı var, lakin Çan Kayşek rejimi bütün gücü ilə ona hücum etdi. Deməli, hələlik öz gücünə arxalana bilərsən. Nə vaxt hücum etməli? Ən yaxşı vaxt mayın sonu, yolların tamamilə quruduğu və qoşunlar üçün gücləndiricilərin gəldiyi vaxtdır. Vedmakova özü ilk zərbəsini Oryol istiqamətində, sonra isə Xarkov bölgəsində, almanları sənaye Donbassdan qovmaq üçün, sonra Ukrayna boyunca məcburi yürüşlə, dərhal Dneprdən keçərək, daha sonra Rumıniyaya endirəcəkdi. . Bununla belə, şimala dönə, Belarusiyanı azad edə və mərkəzi qrupun arxasına keçə bilərsiniz. Bütövlükdə fikir yaxşıdır, lakin çatışmazlıqlar da var, Oryol istiqamətində hücum ən barizdir və faşistlər bunu orada gözləyəcəklər. İstehkamları sındırmaq lazım gələcək.
  Burada, əlbəttə ki, həm silahlar, həm də Katyuşalar lazımlı olacaq. Sonuncu sistem güclü, xüsusilə də mənəvi təsir yaradır. Hər halda, düşmən müdafiəsini mərmilərlə bombalamaq üçün çoxlu silah və Katyuşa raketləri lazımdır. Ümumiyyətlə, Birinci Dünya Müharibəsinin təcrübəsi göstərdi ki, müdafiə olunmaq hücumdan daha asandır və Kayzer Almaniyası 1918-ci ilin yaz hücumu ilə qüvvələrini tükətməsəydi, müharibə daha bir neçə il davam edə bilərdi. Lakin İkinci Dünya Müharibəsi hücum taktikasının müdafiədən üstün olduğunu sübut etdi . Məsələn, Polşanın sürətli məğlubiyyəti və xüsusən müttəfiqlərin güclü Qərb koalisiyasının heyrətamiz məğlubiyyəti. Nasistlər sadəcə keçilməz Maginot xəttini keçərək bir ay yarım ərzində üstün qüvvələri məğlub etdilər. Əvvəlcə İtaliyanın üstün qüvvələrinin İngilislərin həlledici zərbəsi ilə məğlub olduğu Afrikada döyüş. Və sonra Rommel sürətli hücum zamanı daha güclü İngilis qoşunlarını məğlub etdi. Amma təbii ki, ən parlaq nümunə 1941-ci ildə SSRİ-nin qüdrətli ordunun böyük fəlakətidir. Alman bölmələrini sıradan çıxaran cavab hücum əməliyyatları. Beləliklə, əsas odur ki, yeni Alman tanklarının təzyiqini gözləmədən özünüzə zərbə vurun. Uzun sürən köhnəlmə müharibəsi, əlbəttə ki, sovet alimləri möcüzə silahı yaratmasalar, demək olar ki, ümidsizliyə çevrilir! Sonuncu, prinsipcə mümkündür, məsələn, o, nəzəri cəhətdən bir şəhəri məhv edə biləcək bir bomba yaratmağın mümkün olduğunu eşitdi; Üstəlik, belə bir bombanın çəkisi üç-dörd ton olacaq. Nağıl kimi görünür, amma... Biz nağılı gerçəkləşdirmək üçün doğulmuşuq.
  mühəndis Qarinin Hiperboloidində təsvir olunan lazer silahıdır . Belə bir şey bütöv bir tank, təyyarə və gəmi ordusunu məhv etməyə qadirdir. Təbii ki, belə bir silah yaradın və təkcə Üçüncü Reyx deyil, həm də xain Pindos, bütün kapitalist dünyasının sonu gələcək. Və kommunizmin parlaq bayrağı planetin üzərində parlayacaq. Amma nədənsə belə silahlar yaradılmayıb. Güzgülər yanma enerjisini bir axına toplamaq üçün ən yaxşı yol deyil. Və gəmiləri kəsmək üçün daha çox enerji tələb olunur. Baxmayaraq ki, bir mikron incəliyinə qədər cəmləşərsə, həm təyyarələri, həm də döyüş gəmilərini kəsmək olduqca mümkündür. SSRİ-ni xilas etməyə kömək edəcək möcüzə silahı. Və burada lazer effekti fərqli formadadır. Nəhayət, zəncir yol verdi və demək olar ki, sərbəstdir və kəndir parçaları uzanır.
  Witcherova ifadə etdi:
  - Səbir və iş, səninlə olsan, meyit deyilsən!
  Qız ayağa qalxıb yalın ayağını örtüyə vurdu. Reaksiya yoxdur. O, daha bərk döydü. Cavab olaraq yapon dilində söyüşlər oldu, amma reaksiya olmadı. Sonra Witcher məyus halda oxumağa başladı. Və o, yubiley gecəsində primadonna kimi yüksək səslə oxudu:
  Wehrmacht qoşunları vəhşiləşir
  Silahların gurultusu və qılıncların toqquşması!
  Bir aya qədər tüstü qalxır,
  Göydən gələn şüaların təhrifi!
    
  Əsrlər boyu vətən məşhurdur,
  Ətimi Rusiya üçün verəcəm!
  Mən səni sevirəm, gözəl Rus,
  Bütün padşahların Rəbbi bizimlədir!
    
  Ey ölkənin qıvrım bağları,
  Qızıl ağcaqanadların səsi xışıldayır!
  pravoslav şahin qardaşları,
  Allah ordunu qəhrəmanlıqlara ruhlandırdı!
    
  Soyuq və ya isti günlərdə,
  Bəlkə bulud bir az qaranlığı gətirəcək!
  Biz süpürgə kimi faşist donuzlarıq,
  Üzünüzdən iyrəncliyi silkələmək üçün!
    
  Partiyamızın iddiası ədalətlidir,
  Sovet xalqı üçün vuruşun!
  Cəsarətli bir mahnı oxuyuruq,
  Fikir qartal kimi yuxarı qalxdı!
    
  Stalin müdrikdir, hökmdar idealıdır,
  Bizi nəhəng ölümcül döyüşə aparırlar!
  Vətən bayrağı, qalibin havanı,
  Pallas-taleyi ilə mübahisə etməyə hazıram!
    
  Leninin işi əbədi olacaq,
  Biz müqəddəs kommunizm quracağıq!
  İnanın, insan təlimi,
  Faşizm zülmət uçuruma yuvarlanacaq!
    
  Bütün planet azad quş kimidir,
  Uçaq uzaq ulduzlara, aləmlərə!
  Parlaq və nəcib bir şey
  Biz heykəltəraşlar kimi yaradacağıq!
    
  Və Rusiya qırmızı bayraq altında,
  Sanki cənnət Eden çiçək açacaq!
  Leninin işi, Stalinin vəsiyyəti,
  Bizi nailiyyətlərə doğru aparın!
  Hypernetin Ultramatrixində nə baş verdiyini bilmirsən .
  Alman tankları indi gənc pionerlərə hücum edir. Və ilk gedənlər güclü və yaxşı qorunan Lev tankları idi. Onlar demək olar ki, keçilməzdir, nəinki öndə, hətta yan tərəfdən də onları çox az sayda silah götürə bilər. Lev tankının gövdəsinin alnı qırx beş dərəcə bucaq altında 150 millimetr qalınlığındadır. Yəni bir dənə də olsun sovet topu içəri girməyəcək. Qüllənin alnı 240 millimetrdir, həm də yamaclarda. Bu da pulsar əleyhinədir - onlar da sovet silahlarını götürmürlər.
  kalibrlə vurmasanız , amma yenə də onunla vura bilməlisiniz. Ancaq hərəkət edən hədəfə qarşı bunu etmək asan deyil.
  Sonra Alman pələngləri gəldi. Bu, demək olar ki, kvadrat qülləsi və gövdəsi olan Tiger-1 modeli idi. Ancaq tərəflərin zirehləri kifayət qədər qalındır - 82 millimetr və onu yalnız qısa məsafədən 76 mm-lik topdan dəf etmək olar, hətta bundan sonra da əmin deyil.
  Daha sonra maili zirehli lövhələrə malik Tiger-2 hələ istehsala buraxılmayıb. Panther, Alman tanklarının ən sürətlisi olsa da, yanlarında zəif zirehli olduğu üçün geri qalır. Sonrakı digər daha yüngül və köhnə tanklardır.
  qısa bir yüksək partlayıcı top olan T-3, dayandırılmaq üzrə olan bir tank var . Lakin 1941-ci ildə bu, ən geniş yayılmışdır. Və modernləşdirilmiş silahı olan T-4, hətta T-34-76-dan daha üstündür. Burada belə bir heyvandarlıq meydana çıxdı. Və bir neçə Ferdinand. Bu vəziyyətdə, özüyeriyən silah kütləvi istehsal edilmir, bunun əvəzinə daha praktik, daha yüngül və daha effektiv Jagdpanther özüyeriyən silah hazırlanmışdır . Bir sözlə, təsir edici güc.
  Valerka fit çaldı:
  - Heyrət! Vay! Bununla necə məşğul olmaq olar?
  Leshka çiyinlərini çəkdi və cavab verdi:
  - Bizə partlayıcı lazımdır! Hiperblasterlər daha yaxşıdır !
  Slavka kıkırdadı və qışqırdı:
  - Hiperblasterlə istənilən axmaq XX əsrin texnologiyasını məhv edə və onu kvarklara səpə bilər. Buna görə ağıllı şəkildə cəhd edin!
  Marinka gülümsəyərək başını tərpətdi:
  - Kömürdən hazırlanmış partlayıcı bağlamalar kimi təsirli silahlarımız var. Bunlar istifadə edilməli olanlardır!
  Valerka güldü və oxudu:
  Kömür kimi qaraldı
  Qarğıdalı çiçəyi var idi...
  Vadinin zanbaqları çiçəklənəcək,
  Səhər beşə qədər!
  Levka başını tərpətdi:
  - "Aslan" kimi canavarı partlayıcı paketlə vura bilərsinizmi? Onun zirehləri çox qalındır.
  Slava başını tərpətdi və qeyd etdi:
  - Lev, bu qoçdur!
  Pioner oğlan çılpaq ayaq barmaqlarını tıqqıldadıb əllərinə baxdı. Ancaq hiperblaster və ya gələcəkdən hər hansı bir silah görünmədi.
  Marinka güldü və cavab verdi:
  - Əlimizdə olandan istifadə etməliyik! Burada, necə deyərlər, hər şey ədalətlidir!
  Valerka qaşlarını çatdı, dostuna göz vurdu və qeyd etdi:
  - Deyəsən, nəsə fikirləşmişəm!
  Levka həvəslə hürüdü :
  - hinduşka fikirləşdi və şorbaya düşdü!
  Gənc tərəfdaşının istehzasına məhəl qoymayan Valerka partlayıcı kömür torbasını ayaq barmaqları ilə götürdü. Və kömür tozu RDX-dən daha güclü partlaya bilər.
  Və gənc terminator öldürmə hədiyyəsini götürdü və zorla atdı. Və bir qövsdə uçan bağlama Alman Lion tankının düzgün yoluna çırpıldı. Zərər aldıqdan sonra onu götürdü və sağa döndü. Və hər birinin çəkisi doxsan ton olan iki polad mastodon onu götürüb toqquşdu. Qüdrətli maşınların zirehləri əzildi.
  Və partlayışlar gurlandı və döyüş dəsti partlamağa başladı.
  Və qüllələr tanklardan düşdü. Və necə ildırım vurdular.
  Marinka sevinclə qışqırdı:
  - Ultrapulsar!
  Levka üzünü gülümsəyərək əlavə etdi:
  - Hiperstar !
  Slava da çılpaq ayaq barmaqları ilə partlayıcı paketi götürüb faşist maşınına çırpıb.
  Və o da tırtılın içinə düşdü. Və yenə iki Lev tankı gurultu ilə toqquşdu və döyüş dəsti yenidən partladı və partlayışlar oldu. Və atəş açan mərmilər qülləni qoparır.
  Valerka çılpaq, yuvarlaq dabanını çəmənliyə vuraraq qeyd etdi:
  - Görürsən, hiperblasterlər olmadan edə bilərsən ! Əsas odur ki, silahın dağıdıcı dəliliyi deyil, onu istifadə edənin zəkasıdır!
  Marinka da çılpaq barmaqları ilə partlayıcı və dağıdıcı kömür paketi atıb. Tras bir tərəfdən qırılıb. Və yenə Üçüncü Reyxin tankları toqquşdu.
  Və yenə partlayışlar, dağıntılar və partlayışlar.
  Pioner qız və qısa ətəkli terminator qeyd etdi:
  - Güclü axmaq zəif bir dahi öldürə bilər, amma o, heç bir mənasız axmağı belə ram edə bilməz!
  Levka da ölüm hədiyyəsi ataraq, yolu qoparıb maşını döndərməyə məcbur etdi, polad canavarları yan tərəfə itələdi. Və onlar vəhşi partlayışdan partlayırlar.
  Döyüşçü oğlan dedi:
  - Yaxşı komandir, qoç deyil, ən azı bir az tülkü, canavar ovucu və zəkalı bir aslandır!
  Valerka başını tərpətdi, yenidən məhvetmə hədiyyəsini atdı, tankı bükdü və bir-birinə itələdi və qeyd etdi:
  - Əsgər general ola bilər, amma qoç heç vaxt aslan ola bilməz, qoyun ağlı varsa, tülkü manqala göndərməkdən qaça bilməz!
  Slavka çılpaq dabanı ilə qumbara ataraq dedi:
  - Tülkülər tərəfindən qırxılan qoyun olmaq pisdir, amma hətta qoyunların manqal üçün buraxdığı donuz olmaq daha pisdir!
  Bundan sonra dörd pioner yalın ayaqları ilə çənlərə kömürdən partlayıcı atmağa başladılar və onları daha enerjili şəkildə bir-birinə sıxışdırdılar. Beləliklə, Pələnglər və Panterlər qırğına göndərildi.
  Eyni zamanda , gənc pioner terminatorlar oxumağa başladılar, getdikcə bütöv bir şeir, bir də qəhrəmanlıq yazdılar:
  Xəyalların öncülünün mənası nədir,
  Kommunizmə doğru irəliləyin...
  Gənclik arzularının böyüklüyü,
  Sonsuz bir gəzintiyə çıxın!
  
  Biz gözəl Vətənin övladlarıyıq,
  Və Lenin bizim üçün yolu işıqlandırdı...
  Bu dünya təhlükəli olsa da,
  Bizi böyük işlərə ruhlandırdı!
  
  İşləmək üçün tarlaya gedirik,
  Ot bıçaqları ayaqları qıdıqlayır...
  Niyə oğlanlarımıza bot lazımdır?
  Qapağında quldur oynayır!
  
  Sovet dünyasında necə də gözəldir,
  Papatyalar, su zanbaqları, brilyant...
  Vahid komanda kimi gəzirik,
  Burjuaziyanın gözünə vurduq!
  
  Bir inək sağmaq lazımdırsa,
  Və otları dəyirmanla biçdi...
  Və Stalin və Lenin, onlardan ikisi,
  Odu ürəyimdə saxlayacağam!
  
  Sovet Vətəni adına,
  Şum arxasına keçməyə hazır ...
  Uşaq qəzəbində ayaqyalın,
  Təxminən iyirmi yaşında böyükləri döyək!
  
  Budur, Hitlerin gücü gəlir,
  Pis ordu işğal edir...
  Və faşizm cəhənnəmə hücum edir Qabil,
  Və böyük bir qar fırtınası əsir!
  
  Ancaq biz pionerlər tərəddüd etməyəcəyik,
  Böyük SSRİmizi tanıyın...
  Gəlin yalın ayağımızla qumbara ataq,
  Gəlin nümunə ilə cəsarət göstərək!
  
  Biz Vətənimizi sevirik,
  Stalinin sevgi idealı hardadır...
  Daha gözəl qızlarımız yoxdur,
  Şairin bəstələməsi təəccüblü deyil!
  
  Qoy bu kommunizm bayrağı olsun,
  Vətənimizin zirvəsində işıq saçmaq...
  Biz faşizmin boyunduruğuna düşməməliyik,
  İmtahandan A ilə keçmək!
  
  Pionerlər Moskva yaxınlığında döyüşdülər,
  Pis Hitlerin qoşunla dırmaşdığı yer...
  Ancaq qürurlu həmyaşıdlarıq,
  Qoy oğlan və qız ayaqyalın olsun!
  
  Biz nəhəng döyüşçülərik,
  Deməli, necə mübarizə aparacağını bilməlisən...
  Vətənlə birləşdi ,
  Rus ayısının qəzəbləndiyini bilin!
  
  Qarda, uşaqlar, qızlar,
  Ayaqyalın qaçan quşlar kimi...
  Pulemyotdan atırlar,
  Və səni kəməndlə, zorla tuturlar!
  
  Oğlan xəritənin üstündə əyildi,
  Və qalstuk alov kimi yanır...
  O, müdrik bir strateqdir - hətta çox,
  Və ruhun gücü monolitdir!
  
  Burada qız qumbara aldı,
  Pişik kimi qarda süzülüb...
  Faşist öz qələbəsini alır
  Və güllə qaçan düşmənə dəyir!
  
  Yaxşı , biz gözəl uşaqlarıq,
  Düşmənlərimizin üstünə dolu kimi cızırıq...
  Şaxta çox güclüdür - ayaqyalın ,
  Buna baxmayaraq, bilin ki, soyuqdayıq!
  
  Yaxşı, oğlan üçün nar nədir?
  Onları ötmək üçün atır...
  Və Fuhrer geri ödəməli olacaq,
  Canavarın iniltisini sıxmayın!
  
  Budur bir qız bazuka atır,
  O, paz dabanını döydü...
  Onun çox çevik əlləri
  Şeytan kimi döyüşür!
  
  Bəli, Hitler çətinliyə düşəcək ,
  Güclü bir yumruğa qaçdım...
  Axı, polad komandamızla,
  O, mütləq bir nikel alacaq!
  
  Biz pionerlər ancaq zahiri uşaqlarıq,
  Əslində içimdə vəhşi bir iblis qaynayır...
  Və Fuhrer zorakılığa görə cavab verəcək,
  Bizim iti qılıncımız və qalxanımız var!
  
  Ancaq düşmən cavab verəcək,
  Çəkməli olsa belə qarda donur...
  Həm qışda, həm də yayda ayaqyalın,
  Və biz Hitlerin ordusunu tabutlarda görürük!
  
  Döyüşdə belə güc göstərdilər,
  Hətta şeytanın özünün də titrədiyini...
  Uşaqlar döyüşdə hətta timsahı da cıracaqlar,
  Ölkəmiz çox güclüdür!
  
  Bil ki, bizi heç kim məhv edə bilməz,
  Oğlandan ehtiyatlı ol, yırtıcı əclaf...
  Moskva yaxınlığında onun üzünə elə sərt vurduq ki ,
  Və sonra Stalinqrad gözləyir!
  
  Burada pionerlər azmış atdılar,
  Bu nəhəng Pələngi dəqiqliklə vurdular...
  Dabanlarım soyuqda parladı,
  Boş oyunlara vaxt yoxdur!
  
  Bunlar uşaqlar, bunlar beşikdən döyüşçülər,
  Yüksək səviyyəni göstərə bilən ...
  Və qızın kiçik səsi cingildəyir,
  Niyə oğru belə qorxsun?
  
  Qızların ürəyində ulduzlar var,
  Onlar bilirlər ki, zərif cins...
  Döyüşmək üçün hələ gec deyil,
  Xain düşmən darmadağın olsun!
  
  Nasistlərin hətta orkları var,
  Müttəfiqlər arasında, inanın mənə...
  Amma pionerlərin səsi aydındır,
  Şanlı elflərin qapısını açacaq!
  
  Və cəngavərlərimiz, bilirsiniz, çəkinməyəcək,
  Ən böyük sinif göstərəcəklər...
  Burada küləklə yellənirdilər, şam ağaclarını görürəm,
  Qarğa düz gözündən vuruldu!
  
  Stalinqradda cəsarətlə döyüşdük,
  Bəli, Leninin pionerləri oğullardır...
  Ayaqyalın uşaqlar sakitcə gəzir,
  Ağ Rusiyadan Kolymaya qədər !
  
  Və Stalin, görkəmli bir lider,
  O, həm də almanlar üçün qəzəbli bir cəlladdır...
  Bu pis gürzə məhv olsun,
  Uşağın acı ağlaması bizi oyatmaz!
  
  Kurskdakı nəhəng qövs əyildi,
  "Pantera" tankı tülkü kimi çevikdir...
  Ancaq bizimlə, pionerlər, gənclər olacaq,
  Qızlar tamamilə gözəldir!
  
  Buna görə də, Pələnglərə təslim olmayaq, öncüllər,
  Güclü Ferdinand döyüşə qaçır...
  Oğlan bəstələyir, lira görürük,
  Və maşın məharətlə yüklənir!
  
  Yaxşı, oğlan cəsarətlə qumbara atdı,
  Və hirslə tırtıla vurdu...
  Budur bir qız hörüklərini darayır,
  Biz bombalardan və napalmdan qorxmuruq!
  
  Dneprdə indi döyüş gedir,
  Və çoxlu qan tökülür - döyüş şiddətlidir...
  Bağış diləyirəm Vətəndən,
  Bəs döyüşdə sağlam olmasam!
  
  Pioner üçün zəifliyə söz yoxdur,
  O, çox böyük döyüşçüdür, döyüşçüdür...
  cavanlara qalib gəlməz , bilirsən,
  Qızlar həmişə təzə görünəcəklər!
  
  Yaxşı, qızların başları aşağı düşdü,
  Bəli, oğlan güllə alaraq yıxıldı...
  Ancaq bilin ki, ruh ölməzdir - məhv olmaz,
  Stalinin özü ölümündən sonra ordeni təltif etdi!
  
  Biz inanırıq ki, elm hər şeyə qadirdir,
  Bütün ölülər mükafatlar üçün diriləcək...
  Pionerlər üçün ölüm, bilirsiniz, gücsüzdür,
  Gəlin bizimlə pulemyot aparaq cənnət dünyasına!
  
  Kainat kommunizmdə olsun,
  Hansı işıqlı və müqəddəs yoldur...
  Qələbə üçün canlarını əsirgəmədilər,
  Biz isə sovet yolundan dönməyəcəyik !
  
  Berlində pionerlər yürüş edir,
  Gülüşlər, orkestrin gurultusu və çiçəklər...
  Uşaqlar günəşlə qırmızı bayraq çəkirlər,
  Böyük, ən parlaq yuxu!
  . FƏSİL Љ 9.
  Eyni zamanda , Hypernetin Ultramatrix virtual reallığında başqa yerlərdə çox maraqlı və maraqlı hadisələr baş verdi. Baxmayaraq ki, eyni zamanda, onlar həm kabus , həm də sadəcə cəhənnəmdir.
  1946-cı il yanvarın 30-da bütün Üçüncü Reyx nasistlərin hakimiyyətə gəlişini təntənəli şəkildə qeyd etdi. Həqiqətən, on üç ildə nasistlərin nailiyyətləri sadəcə fantastikdir! Ağır böhran yaşayan ölkə dünyanın əksər hissəsinin ərazisini nəzarətə götürüb. Ən son silah növləri yaradıldı, iqtisadiyyat inkişaf etdi, Üçüncü Reyx mülkləri bütün dünyanı əhatə edən həqiqətən qlobal bir imperiyaya çevrildi!
  Qışı sevməyən fürerin özü də yubileyini Kiprdə qeyd edib. Onun daimi iqamətgahı orada yerləşirdi və tədricən Üçüncü Reyxin yeni paytaxtına çevrilirdi.
  Əvvəlcə Hitlerə yeni texnika göstərildi. İstənilən istiqamətdə hərəkət edə və əlli kilometr hündürlüyə uça bilən döyüş diskli təyyarələr. Bir qitədən digərinə uça bilən və radio ilə idarə oluna bilən A-15 raketləri. Üstəlik, on iki tona qədər olan partlayıcı və ya qaz yükünü hədəfə aparmaq. Bunlar ən son silah sistemləridir. Artıq bir neçə peyk də aşağı Yer orbitinə buraxılıb.
  İnkişaflardan biri, yerdə saatda on yeddi kilometrə qədər sürətə çata bilən və beş yüz kilometrə qədər güc ehtiyatı olan yeraltı tankların nümayişi idi.
  Onlar həmçinin təxminən səkkiz yüz ton ağırlığında supertank olan E-500-ü nümayiş etdirdilər. Silah: iki bomba atıcısı, lülə uzunluğu 100 EL olan üç 88 mm-lik top və onlarla çoxməqsədli zenit silahı. Lakin bu avtomobil dəmir yolu ilə daşınmaq üçün çox ağırdır və faktiki döyüş istifadəsi üçün deyil, suvenir kimi daha uyğundur. Bəlkə də barja ilə Leninqrada çatdırsanız.
  Onlar həmçinin Hitlerə təkmilləşdirilmiş MP-54 hücum tüfəngini göstərdilər, o, küncdən atəş açmaq və atəş zamanı güllələri ikiqat artırmaq qabiliyyətinə malikdir. Bundan əlavə, uran nüvəli patron və əlli millimetrə qədər zirehə nüfuz edən beş kilometr məsafəyə nişan ala bilən tüfəng sınaqdan keçirildi. Burada tüklü güllədən istifadə olunub. Hitler texnologiyasının ən son nailiyyətləri. Hər vaxtınız xeyir...
  Ancaq ən maraqlı nümunə metalda təcəssüm olunmuş ilk piramidal tankın görünüşü idi. Bu, Hitleri xüsusilə maraqlandırırdı. Tankın forması yastı, bir qədər uzanmış piramidadır. Həqiqətən, belə bir maşının zəif sektorları yoxdur. Və heç bir tepsi yoxdur - kiçik silindirlər maşının bütün alt səthini əhatə edir. İstənilən bucaqdan atılan zaman mərmilər səkilir. Fritz 105 mm-lik topdan atəş açaraq sınaqlar keçirdi. Həqiqətən təsir edici. Sementlənmiş zireh, lələk mərmiləri istisna olmaqla, Alman silah mərmilərini əks etdirir. Birinci piramidal tank hələ tam mükəmməl deyil və yetmiş ton ağırlığında, ön zirehləri 250 mm, arxa zirehləri 200 mm-dir. Bu, əlbəttə ki, təkmilləşməyə və təkmilləşməyə davam edəcəkdir.
  Ancaq bir başlanğıc edildi. Yeni avtomobil isə artıq Hitlerin şərəfinə AG adlandırılıb. Fürer, hər halda, məmnun idi. Tankın yan tərəfləri və ən əsası, üstü kiçik, kümülatif bombaları olan nəhəng sovet hücum təyyarələrindən etibarlı şəkildə qorunur. Və Amerika avtomobillərinin təsirindən, lakin Amerika təslim olduğu üçün artıq aktual deyil.
  Piramidal tank avtomobilin çəkisinə görə AG-70 adlandırıldı. Silah eyni 105 mm-dir, dəqiqədə on iki atışdan bir qədər yüksək atəş sürəti və dəyişdirilə bilən bir lülə ilə. Amma bu hədd deyil. Daha təkmil yüksək təzyiqli silahın inkişafı belə davam edir, lakin bu qədər uzun bir lülə ilə deyil. Bununla belə , mərmiyə daha da yüksək ilkin sürət verəcək silahın arxa hissəsindəki yüksək təzyiqdir. Və bu, atışın məsafəsini, dəqiqliyini və nüfuzetmə gücünü artıracaq.
  Lakin yeni yüksək təzyiqli silah hələ hazır deyil. Bununla belə, bu hələ aktual deyil. SSRİ-də hələ də əsas tank T-34-85 var, alman silahları onu isti iynə kimi qurutmaqdan keçir. İsovlar ailəsi çox tanınmır, köhnəlmiş IS-2 istisna olmaqla, IS-3 tankı istehsal etmək üçün çox bahalı və əmək tələb edir. Lakin IS-4 hələ istehsalata çıxmayıb.
  Hələlik almanlar qeyd-şərtsiz keyfiyyət üstünlüyü saxlayırlar. Və, bəlkə də, kəmiyyət. Onların çoxlu tankerləri var, hətta sükan arxasına amerikalıları da qoya bilərdilər.
  Saatda min yarım kilometr sürətlə hərəkət edən ME-362 və digər təyyarələrin nümayişi heyranedicidir . Bununla belə, reaktiv təyyarələri nə sürət, nə də səmərəlilik baxımından disketlərlə müqayisə etmək olmaz. "Uçan boşqablar" daha yüksək səviyyəyə malikdir. Onlar artıq səkkiz səs sürətinə qədər sürətlənirlər. Və hər kəsi döyürlər.
  İnfraqırmızı nişangahları olan tüfənglər, qumbaraatanlar, bazukalar və bütöv bir kilometri vura bilən, IS-2-ni formalı yüklə deşməyə qadir olan Faustpatron-un təkmilləşdirilmiş modifikasiyası da maraqlıdır. Luftfausts , beş kilometrə qədər çata bilir . Səsə reaksiya verən ən yeni yer-hava raketi.
  disk formalı çoxfunksiyalı helikopterlər. O, həm də praktiki silahdır, xüsusən partizanlara qarşı mübarizədə və bir çox başqa şeylərdə .
  Vertolyot səthdən atəşə qarşı bir qədər daha həssasdır, lakin o, havada daha effektiv uçur. İdeyalardan biri məsaməli, daha yüngül və rikoshet istehsal edən zirehlərin istifadəsi idi.
  Fuhrerə gələcəkdə kütləvi və perspektivli inkişafa çevrilə biləcək bu zireh göstərildi.
  Dizayner izah etdi:
  - Əsas odur ki, metalın elastikliyini artırın, sonra hər şey mükəmməl bir mühitdə olacaq. Ey Fürer, məsaməli metal zirehdə inqilabdır!
  Hitler, necə gülür :
  - Mən böyük döyüşçüyəm, Çingiz xandan yaxşıdır! İnanın ki, bizim torpaqlarımız çox azdır!
  Siz hələ də bir çox müxtəlif ixtiraları görə bilərsiniz, o cümlədən partlayıcı güllələr atan qələmlər və noxud ölçüsündə, lakin çox öldürücü bombalar . Bununla belə, iş üçün vaxt və əyləncə üçün vaxt var.
  Hitler isə sevinclə sevimli məşğuliyyəti ilə məşğul oldu: qladiator döyüşü.
  Kolizey bir milyon insan üçün tikilib. Məzuniyyətə gələn qadın və kişi əsgər və zabitlər oraya toplaşmışdılar. Möhtəşəm tamaşanı böyük zövqlə seyr etdilər. Döyüş olacaqdı? Beləliklə, baş verəcək!
  Hitler və yoldaşları döyüş meydanını izləyirdilər. Fürerin sağ tərəfində əbədi oğlan Fridrix və həyat yoldaşı Helga oturdu. Pilot artıq hamilə qalmışdı və oğlunun olmasını arzulayırdı.
  Başqa rəqəmlər də var idi. Xüsusilə, Speer, Reich Silah və Sursat Naziri. İndi dünya iqtisadiyyatının yeni nizama uyğun olaraq əsaslı yenidən qurulması baş verdi. Kifayət qədər çox şey tikildi. Lakin fürerə SSRİ-nin bütün ərazisinin işğalı lazım idi. Arxangelskdən Çukotkaya, daha sonra Alyaskaya və ABŞ-ın mərkəzi bölgələrinə dəmir yolu xətti çəkmək.
  - Moskva-Dehli dəmir yolu xəttinin olması da yaxşı olardı . Fürerin genişmiqyaslı planları belədir.
  Hitlerin qərarı: - Biz sarsılmaz olaraq bütün Rusiyanı fəth etməliyik, sonra görəcəyik!
  Bu arada menajerin üzvləri tamaşa ilə əylənirlər. Arenaya yalnız qısa tuman və ağ saçlı bir qız qaçdı. Onun əlində qılınc var idi. Döyüşçü fürerə və onun yoldaşlarına baş əydi. Qızların az qala çılpaq döyüşməsi çox estetikdir . Çılpaq ayaqlar misilsiz lütflə çınqıllara sıçrayır.
  Bir qız sarışındır, carçı onun adını Astarata elan etdi . İkincisi qırmızı saçlı, İldırım ləqəbli və qılınclıdır.
  Hər iki qız bir-birinə qarşı dayandı. Gözəllər çox estetikdir, demək olar ki, çılpaqdır, yalnız nazik qısa tuman, sarışınlar qırmızı, qırmızı saçlılar isə ağ rəngdədir.
  Hitler onlara baxaraq ağır ah çəkdi və dedi:
  - Çox gözəldirlər. Və belə gözəlliyi məhv etmək, deyək ki, təəssüf ki!
  Borman təbəssümlə təklif etdi:
  - İstəyirsən ikisi də sağ qalsın, fürerim?
  Hitler razılaşaraq başını tərpətdi:
  - Diri və şikəst deyil. Yaxşı , bəlkə özlərini bir az qaşıyacaqlar! Biz estetika tərəfdarıyıq!
  Borman ehtiyatlı bir iş adamının təbəssümü ilə başını tərpətdi:
  - Gəlin hər şeyi düzgün edək, ey ən böyük !
  Fürer məmnunluqla gülümsədi və Amerika saqqızını çeynəməyə başladı. Yaxşı, bu maraqlıdır. Amerikalıların dad qönçələri var və hər şey çox təzə və cəlbedici görünür. Xüsusilə saqqız çeynəmək. Eyni zamanda, fürer almazlarla bəzədilmiş qızıl boşqabda şokoladla ananas, banan və portağal qarışığına sahib idi.
  Hitler əti sevmirdi, lakin sitrus meyvələri və dondurma ilə şokoladı çox sevirdi.
  O, çılpaq qadın bədənlərinə baxmağı da çox sevirdi. Ümumiyyətlə, Üçüncü Reyxdə çılpaqlığı əks etdirən bir çox film çəkilib . Məktəblərdə hətta yeniyetmələrə Eros dərsləri öyrədilirdi.
  Sloqanı belə idi: - Daha çox uşaq sahibi olun. Rəsmi olaraq dörd arvad almağa icazə verilirdi, homoseksuallıq isə qadağandır. Gənclərə öyrədilib ki, qızlar oğlanları, oğlanlar da qızları sevməlidir, seks yaxşıdır! Və tərəfdə cinsi əlaqədə olmağın heç bir qəbahəti yoxdur və əgər sevgiliniz ərinizdən yaxşıdırsa, o zaman sevgilinizi dünyaya gətirmək daha yaxşıdır.
  Arenadakı qızlar çox zərif və məharətlə hasarlanıblar. Qızların yaxşı təlim keçdiyi aydın idi. Çılpaq, əzələli bədənlərin hərəkətləri çox sürətli və gözə xoş gəlir. Böyük ekranda qızlar yaxından və rəngli şəkildə göstərilir. Tamaşaçılar sevinir.
  Fürer durbinlə qızlara baxır. Və pıçıldayır:
  - Çılpaq ayaqları altında kömürlər!
  Qızların çılpaq ayaqlarının altına kömürlər səpələnib. Hitlerin ən sevimli işgəncələrindən biri də gözəl qızların dabanlarını qızartmaq idi. Döş məmələrini yandırmaq da çox xoşdur.
  Fürer qadınlara və yaraşıqlı oğlanlara işgəncə verməyi sevirdi. İşgəncə sevgisi Markiz de Sadda aydın hiss olunurdu. Ancaq gözəl qadınların ölməsi Hitlerin xoşuna gəlmir və onlara öldürənə qədər deyil, orta dərəcədə işgəncə verməyə çalışırdı.
  Bəs bir qıza necə işgəncə verməmək olar? Faşistin bir nömrəli əyləncələrindən biri də pionerlərə işgəncə vermək idi. Bu, həqiqətən çox maraqlıdır. Oğlana işgəncə verirsən, amma o müqavimət göstərir. Bütöv bir rəqabət: onu bölsəniz də, etməsəniz də. Əks halda pioner işgəncə altında öləcəkdi.
  Və fürer işgəncənin kifayət qədər bacarıqlı olmamasından əsəbiləşdi.
  İndi qırmızı saçlı qız qılıncını itirib. Və sarışın döyüşçü zəhərlə fısıldadı:
  - Mərhəmət diləyin!
  Qızılbaş tamaşaçılara müraciət etdi:
  - Xahiş edirəm məni bağışla!
  Fürer güldü və əmr etdi:
  -Yaxşı, mən sizə baş barmağımı verirəm! Amma itirənin dabanını isti dəmirlə yandırın!
  Xidmətçilərdən biri qızın çılpaq dabanına qaynar çubuq vurdu. O, qeyri-ixtiyari qışqırdı və qışqırdı, yanmış yalın ayağını tərpətdi. Sonra çətinliklə ayağa qalxdı və axsaya getdi.
  Hitler qışqırdı:
  - Simmetriya üçün ikinci dabanını yandırın.
  Nəhəng Moor qızarmış çubuqla qızın çılpaq, bir qədər kobud dibinə vurdu. O, qışqırdı və diz çökdü. Süründü...
  Fürer buna baxdı və dodaqlarını ətyeyən şəkildə yaladı.
  Sonra dodaqlarını şaqqıldadaraq dedi:
  - Müharibə, əlbəttə ki, iyrəncdir, amma qızlara işgəncə verə bilərsiniz!
  Yoldaşlar ətyeyən şəkildə homurdandı.
  Fürer sərt şəkildə dedi:
  - İndi öldürmək vaxtıdır! Gəlin meyitlərlə gedək!
  Oğlanları arenaya sürdülər. Fürer adətən onlara aman vermirdi, lakin Hitler yarıçılpaq oğlanlara baxmağı xoşlayırdı. Qoy ölsünlər, belələri daha çox qadın dünyaya gətirəcək !
  Bu, bir çox zənciyə qarşı döyüşən onlarla çinli idi. Oğlanlar həm qılıncla, həm də xəncərlə silahlanmışdılar, görünür, daha çox qan tökülsün.
  Hitler hətta dodaqlarını çırpıb fısıldadı:
  - Oh dəniz, dəniz, dəniz, dəniz Orion!
  Oğlanlar toqquşub və bir-birlərini doğrayıb bıçaqlamağa başlayıblar. Təxminən on üç-on dörd yaşlarında olan oğlanlar sözün əsl mənasında mübahisə edir, dişləyirdilər.
  Fürer sarı və qara irqləri sevmirdi. Və hər iki tərəfdən qətli görməyi xoşlayırdı. Baxmayaraq ki , təbii ki, ruslar döyüşəndə, açıq saçlı oğlanlar daha estetik baxımdan xoş gəlir . Fürer bir heyvan idi və bir tərəfdən yazığı bilmirdi, amma digər tərəfdən ağ saçlı uşaqları sevirdi. Amma onları öldürmədən işgəncə etməyi üstün tuturdu. Bəlkə də qabaqcıllardan başqa.
  Təəssüf ki, indi Rusiya ilə müharibə yoxdur və partizan hücumları azalıb.
  Stalin düşmən xəttinin arxasında təxribat və hərbi əməliyyatlar aparmamaq barədə göstəriş verdi. Partizanlar və yeraltı döyüşçülər demək olar ki, donub qalmışdılar. Partizanlar ya yerli millətçilər, ya da çox fanatik kommunistlər idi. Stalinin fərman vermədiyi kimə , lakin onların sayı azdır. Həm faşistlərə, həm də kommunistlərə qarşı olan xalq qisasçıları da var idi. Beləliklə, hamı atəşkəsi tanımadı. Və kifayət qədər insan əti ehtiyatı var idi.
  Qladiator döyüşlərinə hazır ola bilər.
  Fürer dondurma yedi və heç mərc belə etmədən qanlı tamaşaya yarım gözlə baxdı.
  Arenadakı sonuncu oğlanı kürəyindən bıçaqlayanda meyitləri qarmaqlarla bölüb sürüyüb aparırdılar.
  Hitler güldü və dedi:
  - Təmizlik etdik!
  Sonra yeni döyüş. Sarı qızlar qara qızlara qarşı vuruşurdular. Üstəlik, döyüşçülər tamamilə çılpaq və qılıncla rinqə çıxarıldı. Onları nizə və qılıncla itələməyə başladılar.
  məmnuniyyətlə qışqırdı :
  - Mən ölüm adamıyam! Daha doğrusu, supermen!
  Qızlar nasist menacerinin əylənməsi üçün bir-birini sındırıb cızırdılar. Sarı döyüşçülərdən birinin sinəsi kəsilib, qan axırdı. Digərləri yıxıldı və məşəlləri saçlarına və ya Veneranın sinəsinə tutaraq qaldırıldı. Bəzi insanlar bunu daha da pisləşdirdilər. Qəddar insanlar, qəddar əxlaq.
  Fürer isə buna böyük acgözlüklə baxırdı.
  Bir cəllad qadının kürəyini yandırdıqda çox ağrılı olur və sadist kişilər bundan oyanır. Hitler qadınları dəhşətli işgəncələrə məruz qoymağı xoşlayırdı. Və burada da əzab içində öldülər.
  Fürer məmnuniyyətlə oxudu:
  - Keçmiş şahların tacları cəlladlarının əlindədir, camaatın qərarı ilə! Və puntları atmayın!
  Və özünü supermen, hətta Tanrı kimi təsəvvür edən heyvan şiddətli bir dəli kimi güldü.
  orta hündürlükdən aşağı, hətta tam orta təhsili belə olmayan bir insanın bu zirvəyə necə yüksələ bildiyinə inanmaq çətindir . Yer planetinin ən böyük fəthçisi olun. Və kainata nə oldu ki, Fuhrer, sanki zəncirdən uçdu. Və son dərəcə şanslı bir canavar peyda oldu.
  Hitler portağal şirəsindən bir qurtum aldı və fısıldadı:
  - Cəngəllik qanunu!
  Qızlar öldü və buna görə də oğlanlar yerlərini tutmağa məcbur oldular. Və sarı, qara və ağ. Onlar da bir-biri ilə vuruşmağa məcbur oldular, lakin heç bir sistem olmadan: kim bilir nə . Deyirlər, döyüş, sənə ağlabatan bir şey olmayacaq.
  Sözün əsl mənasında dəli döyüş başladı. Və bir çox cəsəd, öldürülən döyüşçülər. Oğlanlar ölür, yıxılır, qollarını, ayaqlarını itirirlər.
  Meyitlərin arenadan çıxarılmağa çətinliklə vaxtı var. Və getdikcə daha çox qan var.
  Fürer ciyərlərinin üstündə uğuldayır:
  -Qoy yer üzündə qan çayları axsın! Qoy ağrıdan inildəsinlər - hər yerdə od var!
  Bəli və belə bir canavar dünyanın ən nüfuzlu və qorxunc siyasətçisidir. Düzdür, o, hələ ki, yeganə dövlət başçısı deyil , amma ən havalı və ən dəhşətlisidir.
  Siyasətçi eyni vaxtda canavar, təlxək və dünyanın yarısının imperatoru olanda belə dahilik və dəlilik qarışığını təsəvvür etmək çətindir!
  Hitler qadınların qan içində yıxılmasını seyr etdi və dodağının altında mızıldandı:
  - Mən adamyeyəm! Mən adamyeyəm!
  Speer öz səsində müəyyən dərəcədə nifrətlə qeyd etdi:
  - Almaniya ən böyük mədəniyyətə və fenomenal texnoloji nailiyyətlərə malik ölkədir, mənim fürerim.
  Hitler güldü və dedi:
  - Piramida tankını bəyəndim. Sadəcə çox ağırdır!
  Speer təntənəli söz verdi:
  - Daha yaxşısı olacaq, fürerim! Hər şey yaxşılaşacaq, o cümlədən texnologiya!
  Fürer güldü və dedi:
  - Haradan başladıq? Sən xatırlayırsan? Hansı tanklar Avropanı ay yarımda tutmağa imkan verdi? T-3 və T-4, Matildas və Fransız mastodonlarına qarşı acizdir. "Canavar yumruqlarını böyrünə vurdu və gurultu ilə kolossus kimi ayağa qalxdı. - Nə qədər kiçik başladıq! İndi tanklarımız necə inkişaf etdi! Dünyanın heç bir tarixi bunu bilməyib! Yüz min əsgərlə başlamaq və dünyanın çox hissəsini idarə etmək!
  Speer, bu dəfə istehza etmədən rəvan dedi:
  - Və dünya yaranandan bəri heç kim belə bir ziyafət görməmişdir!
  Hitler əlinə qızıl çəngəl götürdü və onunla bir parça ananas deşdi. Mən onu əziz ruhum üçün yedim . Sonra çəngəllə qara kürü şüşəsini qazdı. Ən yaxşı fikir deyil. Fürer yemək yeməyə çalışarkən özünü balıq yumurtasına sürtdü. Düzdür, bikinili iki qız keşik çəkdi və dərhal əsas faşistin pencəyini sildi.
  Hitler mızıldandı:
  - Kürü, bu tanrıların yeməyidir!
  Xidmətçi qızlar bir ağızdan cavab verdilər:
  - Sən tanrıların Allahısan!
  Fürer dodaqlarını silkələdi və dedi:
  - Mənimlə Uca Allah arasında bircə fərq var!
  Qızlar bir ağızdan soruşdular:
  - Hansı biri, ey ən böyük?
  Fürer ayağa qalxaraq dedi:
  - Allah rəhmlidir, amma mən deyiləm!
  Qızlar bununla razılaşmadılar və etiraz etdilər:
  - Sən sadəcə bir xeyirxahlıq quyususan!
  Fürer cavab olaraq hönkürdü:
  - Mən quyu deyiləm, okeanam! Və quzularla şiddətli bir tornado!
  Və bu quzu parçası necə hönkürür. Və ya bəlkə bir parça ...
  Və arenada hələ də qan tökülür. Qızların yerinə oğlanlar döyüşür, ölürlər. Sümüklərini qırıb qan sıçrayırlar.
  Hitler gimnaziyada özünü necə döydüyünü xatırlayır. Məni alçaltdılar, hətta şalvarımı da çıxardılar, götümü gicitkənlə qamçıladılar. Bu nə qədər alçaldıcıdır. Fürer cinayətkarlarını xatırladı və onlardan qisas alacağına söz verdi. Və andına əməl etdi. Uzun illər lazım olsa belə. Fürerin keçmiş sinif yoldaşlarına SS zirzəmilərində işgəncə verilirdi. Və sonra yavaş-yavaş ölmək üçün ölüm düşərgələrinə göndərildilər.
  Hitler bütün düşmənləri ilə amansız davranırdı. Həm real, həm də xəyali. İndi fürer artıq son məqsədinə yaxındır: dünya hökmranlığı.
  Maraqlı problemlərdən biri də din məsələsidir. Hitler belə bir yeni inancın Aryan qablaşdırmasında monoteizm ola biləcəyini düşünməyə meyllidir.
  Bütpərəst tikintilər Üçüncü Reyx kimi yüksək inkişaf etmiş bir imperiya üçün uyğun deyil. Bizə monoteizm lazımdır, amma hansı formada. Fürer əvvəlcə İslama yaxınlaşmağa meylli idi. Necə ki, Ucadan başqa tanrı yoxdur və Adolf Hitler onun peyğəmbəridir.
  Bəs sonra Fuhrer , təcəssüm olunmuş Tanrı kimi Üçlüyün üzvü olmaq fikri ilə əsir oldu? Hitler kimi, Uca Tanrı Oğul kimidir. Və ya hətta Ata Allah? Fürerin çoxlu ideyaları var idi. Və belə də mümkündür, vəssalam. Və ya hətta Üçlük deyil, bir növ dualizm yaratmaq?
  Fikirlər, təbii ki, fərqli ola bilər. Yeni dinin xaç yerinə svastika olan xarici forması təsdiq edilib. Yeni kilsələrin günbəzləri yuvarlaq və zərli olacaq. Əlbəttə ki, Üçüncü Reyxin liderlərinin və müharibə qəhrəmanlarının yeni ikonostazı ilə. Yəni bütün keçmiş müqəddəslər ləğv edilir. Ancaq məsələn, şamlar və zərli çərçivədəki nişanların bağlanması qalır. Bütün keşişlər çiyin qayışları ilə hərbi forma geyinirlər. Qadınlar məbədlərdə xidmət edirlər. Hətta məbəd fahişəliyi də var. Bu, artıq bütpərəstliyə daha yaxındır.
  Şamdan əlavə məşəllər də yandırılır. Kilsənin özündə çoxlu qırmızı var və qurbangahlar qırmızıdır. Svastika şəklində olan çilçıraqlardan da istifadə olunur. Musiqi də xüsusidir. Orqanlar və daha müasir alətlər də var. Xüsusilə Hitler ritmi ilə hardroku sevirdi. Hər şey işə düşəndə və metal səslənəndə.
  Beləliklə, xidmət fərqli ola bilər. Sakitlik , orqan səslərinə və ya qulaq asmağa.
  Fürer xatırladı ki, bu gün Krautlar da yeni qaz qurğusunu nümayiş etdirdilər. İzlənən avtomobildə olduqca güclü bir şey. Bir anda əlli hektar meşəni yandırmağa qadirdir .
  Hitler çılpaq, yanmış qızların qaçdığını, od çılpaq ayaqlarını yandırdığını təsəvvür edirdi. Çox sərin və seksualdır.
  Rusiyada almanlar bəlkə də ən inadkar müqavimətlə qarşılaşdılar. Fürer isə bir rus qadınına işgəncə verməyi sevirdi.
  Hitler fit çalıb qışqırdı:
  - Yaxşı, daha enerjili mübarizə aparın. Oğlanları məşəllə vurun.
  Fürer uşaqlıq əyləncəsini xatırladı. Onlar kimi kənd uşaqları da döyüşüb, bir-iki oğlan uşağı əsir götürüblər. Yaxşı, işgəncə verməyə başladılar. Üstəlik, əyləncə üçün deyil , realdır. Barmaqlarının arasına qəzet vərəqləri qoyub yandırıblar. Sarışın kənd uşağı necə qışqırır və çarəsizcə masaya bağlandığı kəndirləri qırmağa çalışırdı.
  Bəli, işgəncə idi. Duzlu iyi gəlirdi , sanki şişdə quzu qovurdular. Bu, hətta Hitleri güldürdü. Və budaqla uşağın qabarmış ayaqlarına qamçı vurdu.
  Yaxşı, Fuhrer bir canavardır. Əsl qeyri-insani piç . Sonra da ikinci oğlanın barmaqlarının arasına od vurdular. Yaxşı oğlan
  işgəncə verdi. Beləliklə, Hitler ilk dəfə işgəncənin həzzini kəşf etdi. Onun üçün bu, bir növ ikinci əyləncəyə çevrildi. Və cinsi əvəz etdi
  qadınlarla. Fürer, təbii ki, qəzəbləndi. Göründüyü kimi , supermen olmaq üçün sonda sərxoş olmalısan.
  Xeyr, oğlanların işgəncəsi ilə epizod fürer üçün cəzasız qalmadı . Onu cırıb çıxardılar ... Xoşbəxtlikdən , heç bir ciddi nəticələr olmadı, oğlanlar yalnız kiçik qabarcıqlar aldılar. Amma görünür, onlar ömürlərinin sonuna qədər qorxudan əziyyət çəkiblər.
  Birinci Dünya Müharibəsi zamanı fürerin ehtiyatla da olsa, əsirlərə işgəncə vermək imkanı var idi. Beləliklə, o, karyera qurmadı, lakin lazımi təcrübə qazandı. Dörd orden və yalnız onbaşı rütbəsi və Adolf Hitlerin özü demək olar ki, kor oldu ( təəssüf ki, milyonlarla insan üçün, sadəcə olaraq!), Buna görə də çox güllü xatirələri yox idi.
  1918-ci ilin yayında, Parisə cəmi qırx mil qalanda və ondan əvvəl Rusiya bolşevik üsyanına qərq oldu və Rumıniya təslim oldu. Məhz bu yay müharibənin Almaniyanın qələbəsi ilə başa çatacağına inanılırdı. Və sonra Hitler qaz hücumuna məruz qaldı. Bu həm fiziki, həm də ruhən nə qədər ağrılıdır.
  Bəlkə də buna görə fürer kimyəvi silahdan istifadə etməmək qaydasına möhkəm əməl etdi. Müharibənin gedişi, ümumilikdə, Wehrmacht üçün əlverişli idi və texnologiya daim təkmilləşirdi və güclü vasitələr olmadan etmək mümkün idi.
  Fürerin istisna etdiyi yeganə xalq yəhudilər idi. Onlar da qazdan zəhərləniblər. Düzdür, son vaxtlar yəhudi alimləri həbsxanalarda, digərləri isə tikinti və fabriklərdə işləməyə məcbur olurlar. İndi Krauts bütün dünyada möhtəşəm tikinti layihələrinə başlamışdır.
  Hitler, tavada çubuq kimi sıçrayaraq qışqırdı:
  - İndi də şirlər!
  Bir neçə ac heyvan anqara salındı. Oğlanlara hücum edərək onlara əzab verməyə başladılar. Oğlanlar qılınc və nizə ilə ümidsizcəsinə vuruşdular.
  Fürer fısıldadı:
  - Gəlin! Onları qızardın!
  Gəlin dəlicəsinə atlayaq. Müxtəlif millətlərdən olan, lakin demək olar ki, çılpaq oğlanların ayaq yalın ayaqlarının altına kömür tökülürdü. Onlar xüsusi ağızlıqların köməyi ilə səpələnmişdilər ki, gənc qladiatorlar yandırılsın. Və yanan ətin iniltiləri, iyiləri getdikcə çoxalırdı.
  Hitler sıçrayaraq qışqırdı:
  - Yandır, əz, əzab ver! Mən Mazai baba deyiləm !
  Fürer, həqiqətən də, hələ baba deyil, amma süni mayalanma ilə əldə edilən çoxlu övladı var , artıq bir neçə yüz. Onlar onlarla gizli düşərgədə saxlanılır. Ana bətnində Hitlerin sperma daşıyıcılarından ibarət bütöv bir hərəm formalaşmışdı. Və təbii ki, bu, tək varisin müəyyən edilməsində problem yaradır.
  Hitler özü hesab edir ki, insan onu yerinə yetirməlidir, lakin ən yaxşıların ən yaxşısı müsabiqə ilə müəyyən ediləcək.
  Ölüm fikri tiranı narahat edir. Düzdür, deyəsən Fürer hələ də sağlamdır və özünü əla hiss edir. Hitler vegetarian yeməkləri ilə yanaşı, hər gün dənizdə üzür və idman alətlərində məşq edir. Fürer ölməkdən qorxur. Üstəlik, varislər yetişməmiş və etibarlı varislər görünməmişdir. Hermann Goering fürer roluna açıq şəkildə uyğun gəlmir: onun şəxsiyyətinin miqyası eyni deyil, baxmayaraq ki, o, o qədər də axmaq deyil. Amma Goering də narkotik aludəçisi idi və o, belə bir asılılıqla fürer ola bilməzdi.
  Goebbels enerjili, həqiqətən güclü təbliğatçıdır, kifayət qədər ağıllıdır və fürerə fanatik sadiqdir. Halbuki o, qısa boylu, axsaqdır, hətta gündə bir qutu siqaret də çəkir. Baxmayaraq ki, o, Goeringdən yaxşıdır. Bəlkə onu varis təyin etmək lazımdır?
  Himmler ... Bəlkə də həqiqətən dövlətin ikinci adamı və gizli polisin başçısı. Ağıllı görünüşünə baxmayaraq, amansız bir cəlladdır. Sadist deyil, soyuqqanlı. O, Üçüncü Reyxdə elmin inkişafı üçün çox işlər görüb. Nailiyyətlərdən biri: zombi əsgərləri. Qorxusu olmayan, itaətkar, kukla kimi, ağrı hiss etməyən, amma axmaq olan döyüşçülər. Bununla belə , fürer başa düşdü ki, Himmleri rəsmən öz varisi elan etmək təhlükəlidir. Əbəs yerə deyildi ki, Hitler Abver kimi şəxsi mühafizəçilərini SS sistemindən çıxardı.
  Himmler digərlərindən daha çox haqq qazandıran bir diktator ola bilərdi. Lakin fürer başa düşürdü ki, bu, xarizması olmayan, qorxacaq, lakin sevilməyəcək bir liderdir. Baxmayaraq ki, təbliğat iş görsə, o zaman həssas əhalinin bir hissəsi cəlladı sevəcək!
  Yaxşı, Bormann, ümumiyyətlə, həyatda bir altılıq və hökmdardan daha çox intriqadır. Həm də cinayətkar. Katib kimi o faydalıdır, amma dünya imperiyasının başçısı kimi?
  Speer? Nasist komandasının bu üzvü ən istedadlı və bacarıqlıdır. Onun silah istehsalında, ordunun yüksək keyfiyyətli texnika ilə təmin olunmasında xidmətləri çox böyükdür. Speer hələ nisbətən gənc, təhsilli və təsir edicidir. Həm sərtliyə, həm də elastikliyə malikdir. Lakin fürer şəxsi sədaqətdən ehtiyat edirdi. Speer hakimiyyəti Fürerin övladlarından birinə ötürmək üçün çox ağıllıdır və özü də diktator ola bilər.
  Mainstein və Rommel? Üçüncü Reyxin ən yaxşı komandirlərindən ikisi. Onlar , əlbəttə ki, özlərinə görə ağıllıdırlar, amma martinets hökmdarı edirlər ? Və hakimiyyəti peşəkar hərbçilərə ötürmək təhlükəsizdirmi? Nasist Partiyası beləcə parçalana bilərdi.
  Yalnız bir nəticə var: Fürer uşaqlar böyüyənə qədər çox uzun müddət yaşamalıdır və onlardan yeganə , unikal və bacarıqlı seçilir. Sonra bir sülalə qurulacaq.
  Fürerin süni mayalanma yolu ilə bu qədər nəsil yetişdirməsi pisdir. Onların arasında ciddi hakimiyyət mübarizəsi başlaya bilər. Və bu bir imperiyanı parçalaya bilər. Hitler çiyinlərini çəkdi. Onun düşərgəsində Stalinin oğlu Yakov var. O, tutuldu və mühafizə altında sakit bir yerə göndərildi. Sonra, ilk atəşkəs olanda fürer Stalinin oğlunu bir neçə SS zabitinə dəyişməyi təklif etdi, lakin rədd edildi.
  Sonra zabitlər hər halda geri qaytarıldı, lakin Yakov əsirlikdə qaldı. Ona yaxşı münasibət göstərildi. Üstəlik, gənc və yaraşıqlı mühafizəçilərdən biri münasibətə başlayıb və hamilə qalıb. Şəxsən Stalinə bir qədər rəğbət bəsləyən fürer Yakovun evlənməsinə və ayrı bir evdə yaşamasına icazə verdi, lakin SS-in himayəsi altında.
  Beləliklə, Stalinin böyük oğlu silah gücünə sahibdirlər. Fürer hətta son fəthindən sonra nəslindən olan Yusifi Rusiyaya qubernator təyin etməyi də düşündü. Bu fikir məntiqli görünürdü .
  Arenada oğlanların qılınclarından və nizələrindən çoxlu kəsiklər alan şirlər yavaşlamağa başladılar.
  Oğlanlar isə onları bıçaqlayıb doğradılar. Çoxlu oğlanlar azad edildi. Fürerin döyüşün bu cür davam etməsindən çox da məmnun olmadığını görən Borman timsahların aşağı salınmasını əmr etdi.
  nəhəng çənələrini açaraq döyüşə girdilər . Və oğlanların üstünə atdılar və sözün əsl mənasında onları çeynədilər. Maral kimi udmaq.
  Oğlanlar çığırtılar və qıvrıldılar. Çənələri əzalarını sıxıb, sümüklərini sındırıb. Qırmızı, təzə qan sıçradı. Və kömürlər oğlanların çılpaq dabanlarında yanırdı. Yazıq uşaqlar, ölümə məhkum.
  Fürer insan qanı damlaları ilə bir stəkan şokolad kokteyli içdi və dedi:
  - Mənim hökmranlığım əbədi olsun!
  Maksim Oqarev hələ üçüncü yuxusunu görürdü ki, onların evinə bərk döyülmə gəldi. Dərhal ayıldı və geyinməyə başladı. Kobud alman səsi qırıq rus dilində qışqırdı.
  - Qalx, ey alçaq mal-qara! - Və qapıya avtomatla güclü zərbə.
  Ana onu açmağa tələsdi. Əllərində pulemyotlar və qəzəbli itlər olan beş SS adamı daxmaya soxulub.
  - Pioner Maksim burada yaşayır. - baş leytenantın çiyin qayışlarında ucaboy faşist qışqırdı .
  - Bəli, buradadır, amma heç bir günahı yoxdur. - ana səsini çıxarmağa başladı.
  - Bunu sonra anlayacağıq, amma hələlik, bala, maşına min.
  Düzgün geyinməsinə imkan vermədən qoltuqlarından tutub, üzərini brezentlə örtülmüş yük maşınına sürüyüblər. Artıq orada bir neçə oğlan və qız oturmuşdu, əsasən də öz məktəbinin pionerləri. Uşaqlar yarıçılpaq və titrəyirdilər, lakin oğlanlar cəsarətli davranmağa çalışırdılar.
  - Çox güman ki, bizi düşərgəyə, ya da qan vermək üçün aparırlar, eybi yoxdur. - sinif yoldaşı İqor dedi.
  - Qan verin, keçən dəfə məndən o qədər sıxışdırdılar ki, bir həftə ayağa qalxa bilmədim.
  - Mən də, amma yenə də ölümdən yaxşıdır.
  "Bundan sonra bir neçə həmyaşıdımız öldü" - Maksim ağır ah çəkdi.
  Nasistlər daha bir neçə evin ətrafında gəzdilər və on beş pioner topladılar: on oğlan və beş qız, onları naməlum istiqamətə apardılar. Motosikletçilər qabaqda və arxada gəzirdilər və quyruğunda pazlı daban gedirdi.
  - Xeyr, deyəsən bizi həyatın şirələrini sınamağa aparıblar, çoxlu müşayiətçi var, xəstəxana isə o biri tərəfdədir. - Maksim başladı.
  - Partizanlar bu gürzəni məhv edə bilərdilər . - İqor cavab verdi. " Eşitdim ki, sonuncu dəfə yanacaqla dolu bir qatar partladıldı, bundan sonra almanlar necə dəli oldular."
  - Qonşu kəndi yandırdılar, üç yüzdən çox adamı güllələyib asdılar. Heyvanlardan daha pis.
  - Yaxşı, valideynlərim yeraltı radioya qulaq asırlar. Xalqımız Moskva yaxınlığında irəliləyir, tezliklə faşistlərin başına bəla gələcək.
  - Sağ qalsaq, partizanlara gedəcəyik, kəşfiyyatçı ola bilərdim.
  - Və mən yaraları sarmağı bacarıram. - qız araya girdi. - Biz kurslarda təhsil almışıq.
  Maksim nəfəsi ilə dedi.
  İnanıram ki, bütün dünya oyanacaq
  Faşizmin sonu olacaq
  Günəş parlaq şəkildə parlayacaq
  Kommunizmi işıqlandıran yol!
  - Tezliklə azad olacağıq. - Maksim pioner salamında əlini qaldırdı. - Yaşasın partiya və Stalin!
  Uşaqlar yekdilliklə qoşuldular.
  - Yaşasın Lenin, yaşasın Stalin!
  Yük maşını dayandı və SS adamının qəzəbli siması göründü.
  - Rus mehriban donuzlar. Heç bir səs-küy salmayın! - Və o, havaya atəş açdı.
  Onun qəzəblə yanan gözlərinə baxan uşaqlar susdular. Sonra səssizcə, qaranlıqda sürdük və brezentin arxasında heç nə görünmədi. Nəhayət, nəhayət maşın dayandı və qışqırıq səsləri eşidildi.
  - Çıxışda Kinder !
  Uşaqlar aşağı düşdülər və özlərini kifayət qədər böyük dəbdəbəli malikanənin həyətində gördülər. Onları dəhlizə gətirdilər və paltarlarını çıxarmağı əmr etdilər.
  -Siz çox çirkin pionersiniz! Cilalanmalısan. Hauptmann çiyin qayışlı bir qadın qışqırdı .
  Oğlan və qızları duşa apardılar, onlara dəsmal və sabun qoydular.
  - Siz şüşə kimi təmiz olmalısınız, donuz balaları.
  Uşaqlar bunun nə üçün lazım olduğunu bilməsələr də, sevinclə duşdan isti su ilə yuyundular. Düzdür, qızlar xəcalət çəkdilər və ayrı hamama qaçdılar. Oğlanlar nəzər salmaq istəyəndə çığırmağa və içi su ilə dolu ləvazi atmağa başladılar.
  - Yaxşı, bəsdir! Maksim qışqırdı: "Siz artıq yetkinsiniz və sizin belə əylənməyinizə ehtiyac yoxdur."
  Çıxışda uşaqları başqa bir sürpriz gözləyirdi: onların əvvəlki paltarları yoxa çıxmışdı, stullarda isə parlaq qalstuklu, rəvan ütülənmiş pioner yay forması uzanmışdı.
  - Vay, bu tamaşaya oxşayır. - Maksim təəccübləndi.
  -Bəlkə almanlar bizim atəşfəşanlığı necə qəbul etdiyimizi görmək istəyirlər? - Oğlanlardan biri təklif etdi.
  - Ehtimal yoxdur, amma görəcəyik. Bayrağa namusumuzu itirməyək.
  Onların qarşısına faşist zabiti çıxdı.
  - Kinder Pioneer , hansınız nağara çalmağı bilir?
  -mən! - İqor görüşə doğru bir addım atdı.
  - Aləti götür. - Böyük bir SS adamının ətəyi hələ də pionerlərdən aydın şəkildə tələb olunan yeni nağaradır.
  - Küçəyə çıxanda məni döyəcəksən. "Sonra faşist bir hiylə hazırladı. - Vətəninizi, xalqınızı sevirsinizmi?
  - Bəli və biz onun üçün canımızı verməyə hazırıq ! - Pionerlər cəsarətlə hürdülər .
  - Və belə bir fürsətiniz olacaq. İndi çıxış yolunda.
  - Necə? - Maksim təəccübləndi. - Demək olar ki, çılpaq və ayaqyalınıq.
  - Madam ki, vəhşisən, get, yoxsa səni yerindəcə öldürərik.
  Onlarla SS adamı pulemyotlarını qaldırdı, faşistlərin zarafat etmədiyi aydın idi.
  - Gedək uşaqlar, pionerlər qardan qorxmurlar. - sinif komandiri olan Maksim dedi.
  Uşaqlar çıxışa tərəf üz tutdular və sancılan qar onların çılpaq ayaqlarına toxunduqda qızlar qışqırdılar. Oğlanlar səssizcə yeriyir, mexaniki olaraq ayaqlarını düz tutmağa çalışırdılar. Dekabrda yağan qar yağışı Maksimin dabanını dişləsə də, oğlan əyləndiyini göstərməyə çalışaraq gülümsədi. O, tez-tez qarda ayaqyalın qaçaraq sərtləşirdi, ona görə də o qədər də qorxmurdu.
  Ancaq sınamayanlar üçün bu, dəhşətli idi, şaxta sancdı. Uşaqlar istər-istəməz templərini artırdılar, xüsusən almanlar qışqırırdılar - şnel , şnel !
  Onları yaltaq bir kənara aparan SS Standartenführer geyimində olan böyük faşist tərcüməçi vasitəsilə danışdı.
  - Beləliklə, öncüllər, bilin ki, sizin üçün böyük bir ov başlayacaq. Biz sizə iyirmi dəqiqəlik bir başlanğıc verəcəyik. Gizlənməyi bacaran yaşayacaq, qalanları isə ağrılı ölümlə üz-üzə qalacaq.
  Kordonda dayanan SS adamları gülməyə başladılar.
  - Qaç!
  Uşaqlar donub, yerindən tərpənmirdilər. Sonra faşistlər pulemyotlardan atəş açdılar. Oğlanlar və qızlar bacardıqca sürətlə qaçaraq havaya qalxdılar. Soyuqdan qızarmış, yanıb-sönən çılpaq dabanları görərdin.
  - Daha sürətli, xilasımız sürətdədir.
  Ancaq qızlar getdikcə geridə qaldılar və Maksim və İqor fəal idmançılar kimi hətta futbol matçlarında oynamaq üçün şəhərdən kənara çıxdılar, liderlik etdilər. Şaxta birinci dərəcəli stimul idi, şortda qaçmaq asan və rahat idi, amma soyuq sizi sancaqlar kimi tutdu. Bundan əlavə, qar yağışı hələ dərin deyil, bu da qaçışı asanlaşdırır.
  - Qoyun sürüsü kimi qaçma. - Maksim ağciyərinin üstündə qışqırdı. - Gəlin yanlara qaçaq, bizi tutmaq daha çətindir !
  - Nəfəsinizi qoruyun. - İqor əlavə etdi. - Hər şeyinizi, tam limitinizi verməyin, məsafə uzun olacaq.
  Uşaqlar dərhal dağılmadılar, sübh təzəcə açılmağa başlamışdı və hava hələ də kifayət qədər qaranlıq və qorxulu idi.
  Qaçış Maksimi qızdırdı və o, özünü daha enerjili hiss etdi. Amma belə sərt sərtləşməyə adət etməyən qızlar üçün ağrılı idi, sanki ayaqları odla yanır.
  Bəzi qızlar dayanıb ayaqlarını qarla ovuşdurmağa çalışırlar, lakin bu onlara çox kömək etmir.
  Arxadan itlərin ehtiyatsız hürməsi eşidilir - ov başlayıb. İnsanları tutmaq üçün xüsusi təlim keçmiş qatil itlər onları ötür. Son gücü ilə qızlar və oğlanlar sürətlənirlər. Burada çobanın ilk yırtıcı ağzı qurbanına çatır: dişlər ayağına bağlanır. Qız yıxılır və it onun əlini dişləyərək yuxarı tullanır.
  Nataşa, canavarın dişlərinə düşən bədbəxt qadın çağırıldığı kimi, qıvrılır və qışqırır. Pis it onu sürükləyir, getdikcə əzab verməyə davam edir, lakin dişlərini onun boğazına batırmağa tələsmir. SS General Stoffen də daxil olmaqla bir neçə nəcib Kraut atlara minir . O, atından aşağı əyilir və qızın qarnına süngü soxur, sonra da onun üst hissəsini qaldırır . Alman nitqi səslənir.
  - Mən rus donuzlarından belə bir pirzola hazırlayacağam, dilini udacaqsan.
  - İstəsən, sənə bu leşdən kabab hazırlayaq - barmaqlarını yalayacaqsan. - Generalın aşpazı "zarafat edir".
  Nəhayət, qız sakitləşir və yüksək rütbəli sadist başqa qurban axtarır.
  Növbəti işgəncə obyekti oğlandır, it ayağını çeynədikdən sonra oğlanı qabırğalarından ilişib qarda sürüyüblər. Digər almanlar qurbanı ayaqları ilə qamçıladılar, bunu edərkən şən güldülər.
  Sadəcə olaraq, başqa bir oğlanı qabırğalarından asdılar, budağa sürüklədilər, sonra onu yelləyərək tüfəngin qundağı ilə döydülər. Oğlan onun sözünü bitirməyi xahiş etdi və bir usta zərbə onun şüurunu itirdi.
  Daha bir qız da asılmış, odla yandırılmış, paltarı və uzun saçları yandırılmışdır. Oksana dəhşətli ağrılı şokdan ölərək canlı məşələ çevrildi.
  Sarı saçlı və mavi gözlü başqa bir oğlana isə itlər, demək olar ki, zərər vermədi, onu yuxarı qaldırdılar, əllərini arxadan bağladılar. Sonra general rus dilində danışdı.
  - Yazıq bala, ayaqların necə soyuq görünür, indi onları qızdıracağıq. "SS adamı ona məşəl gətirdi, alov yırtıcı şəkildə uşağın qırmızı dabanını yaladı. Oğlan alov daha da yüksələnə qədər gurladı və huşunu itirdi.
  - Sönəndə xoşum gəlmir, qurbanlar titrəməli və seğirməlidirlər. Növbəti, inşallah, daha güclü olacaq.
  Cəhənnəmə düşmüş növbəti qızın baş dərisi nasistlər tərəfindən diri-diri soyulur və sonra yandırılır. Deyə bilər ki, onlar növbəti oğlan Rostislavı çox yavaş-yavaş boğsalar da, onu sadəcə asmaqla rəhm etdilər. Başqa bir oğlanı xəncərlərlə doğrayıb, dərisini soyub duz səpiblər. Zahirən sivil, əslində isə dəhşətli vəhşi olan bu barbarların etdiklərini uzun müddət təsvir edə bilərsiniz. Nasistlərin vəhşilikləri haqqında çoxlu kitablar yazılıb və çoxlu sayda filmlər çəkilib, lakin nasistlərin əslində etdikləri mənim cilovsuz təsəvvürümdən kənardır. Kaltenbrunnerin ən yaxın müttəfiqi olan general , slavyanlara, xüsusən də uşaqlara patoloji olaraq nifrət etdi.
  - Slavyan tayfasını tamamilə məhv etmək lazımdır, bizə belə üsyankar qullar lazım deyil! - uniformalı heyvan cığal çəkdi. - Bu gün daha bir kəndi və bir neçə kilsəni yandıracağam.
  General hərəkət edərkən , Maksim və İqor nəzərəçarpacaq dərəcədə ayrıla bildilər. Sağ qalanlar yalnız onlar idi sadist ətçəkən maşın. Deyəsən, oğlanların üstündən asılmış təhlükə keçib gedərkən cığırla qaçan nəhəng bir çoban iti onları qabaqladı.
  - Maksim qaç, mən onu saxlayacam! - İqor qışqırdı.
  - Mən səni tərk etməyəcəyəm. - Maksim ağır budağı qoparıb çobanın üstünə qaçdı.
  İt, görünür, belə həyasızlığı gözləmirdi və geri çəkildi. Zərbə onun düz üzünə dəydi .
  Köpək qışqırıb qabağa qaçdı, o, çox iri, canavar idi, meyitlərin üstündə kökəlmişdi. İqorun üstünə yıxılaraq dişlərini oğlanın qarnına batırdı. Oğlan qışqırıb yıxıldı, bağırsaqları çölə çıxdı, qanı bərk fışqırdı. Sonra Maksim ümidsiz halda canavarın gözünə bir çubuq tutdu.
  Zərbə onun gözünü uçurdu, ağrının şoku onu dişlərini açmağa məcbur etdi və çoban iti zarıyaraq qaçmağa başladı. Maksim çubuq atdı, yenidən onun kürəyinə dəydi və it sürətini artırdı.
  - İşğalçıların yanına get, onların çəkmələrini çeynə. - oğlan dostunu qaldırdı.
  - İqor, sağsan?
  Ölümcül yaralı oğlan göz qapaqlarını çətinliklə aça bildi.
  - Oh, bu sən Maksimsən. Məni buraxın, mən artıq kirayəçi deyiləm . "İqor ağciyərlərindən qan axaraq zəif səslə gurultu etdi.
  - Yox! Mən səni tərk etməyəcəyəm, amma partizanların yanına aparacağam. Orada ayaq üstə qoyulacaqsan.
  - Məni bitirsən yaxşı olar, çox ağrıyıram. - İqor öskürdü, boğazından qan axdı.
  - Yox, yoldaşım və qardaşım, səni mən aparacağam.
  Birtəhər köynəyi ilə yarasını bağlayan və huşunu itirmiş yoldaşını çiyninə qoyan Maksim yol boyu gəzdi. Düzdür, işğal altında arıqlamış, amma yenə də güclü və zərif olan həmyaşıdını daşımaq on iki yaşlı oğlan üçün asan deyildi .
  Beləliklə, o, getdi, artıq səhər idi, amma qış günəşi onu praktiki olaraq isitmədi. Maksim addımlarını sürətləndirdi, çünki nasistlər hər an peyda ola bilərdilər. Onun çılpaq gövdəsi soyuq küləklə uçurdu, dərisi sızanaqlarla örtülmüşdü.
  Ətrafda qalın şaxta və qarla örtülmüş ağaclar dayanmışdı, ayaqların altındakı qar uçqunu tikanlı idi və qabıq kimi buz qabığı ilə örtülmüşdü. Artıq o qədər də soyuq deyildi, çünki gərginləşir, ağır yükü sürürdü. Yoldaşı susdu və artıq tərpənmədi, huşunu itirdi və bəlkə də təslim oldu , amma Maksim sürünməyə davam etdi. Beləliklə, o, bataqlığa çıxdı və dizə qədər çirkli suya düşməyə başladı. O, böyük çətinliklə iti qırılan buzun cızdığı, uyuşmuş ayaqlarını uzadıb gəzməyə davam etdi.
  Oğlan qorxdu, sən bir anlıq dayanan kimi amansız uçuruma sovruldun. Maksim yuxarı-aşağı tullanır, günəşin şüaları canlandırırdı. Ancaq dekabrda hava şıltaq olur, buludlar yuvarlanır, şaxta güclənməyə başlayır, nazik qar yağmağa başlayır. Oğlan gərginlikdən boğulsa da, İqoru bərk-bərk tutdu.
  -Ölməyi üstün tuturam, amma səni tərk etməyəcəyəm.
  Bir qarğa onun üstündən uçdu, az qala qanadı ilə ona toxundu, sonra daha bir neçə məxluq, Maksim onları ümidsiz bir fəryadla qovdu. Nəhayət, sonsuz görünən bir müddətdən sonra bataqlıq sona çatdı, gəzmək asanlaşdı, amma şaxta uşağın yaş ayaqlarını çox əzablandırdı. Oğlan özünü şadlamaq üçün inqilabi mahnı oxudu.
  Üstümüzdə düşmən qasırğaları uçur
  Mart, irəli, zəhmətkeş insanlar!
  Düşmənlərlə döyüşə cəsarətlə girəcəyik
  Mart, irəli, zəhmətkeş insanlar!
  Bu, qəribə də olsa, mənə güc verdi. Oğlan əyildi və bir ovuc qarı götürüb ağzına qoydu, qurumuş boğazını nəmləndirdi. Özünü yaxşı hiss etdi, amma dayanan kimi üşütmə hiss etməyə başladı. Bir anlıq rahatlıq əlavə əziyyətə səbəb oldu. Bütün bunlara baxmayaraq, o, aclıqdan əziyyət çəkməyə başladı. Almanların dövründə çox az yeyirdilər və soyuqda çox kalori yandırırdılar. Birdən İqor özünə gəldi, tərpəndi və mızıldandı:
  - İç!
  - Bacarmazsan, qarnın kəsilib. Kəndə gələndə mən bu yerləri tanıyıram, uzaqda deyil, sizə kömək edəcəklər.
  İqor cavab olaraq qeyri-müəyyən mızıldandı və sonra yenidən huşunu itirdi.
  - Nə qədər yaxşıdır, dostum bu yoldan daha az əziyyət çəkir.
  Çiyin ağrıdı və uzandı, oğlan diqqətlə yoldaşını yerindən tərpətdi. O, artıq çox yorğun idi, amma atası olmadan yaşayan o, çox erkən yaşlarından ağır işlərə öyrəşmişdi və idman buna ancaq kömək edirdi. Nəhayət, təzə yanıq iyi gəlir, tüstü burnunu xoş qıdıqlayır, hətta qızardılmış ət iyi gəlirdi.
  - Yaxşı , dedim, qurtuluş yaxındır.
  İlhamlanan oğlan addımlarını sürətləndirdi. Bir neçə yüz metr getdikdən sonra nəfəs almaq daha da asanlaşdı, meşənin kənarına gəldi; Birdən qarşısında dəhşətli bir mənzərə açıldı: yanmış daxmalar, yanmış taxtalar və kül. Qorxudan titrəyən oğlan yaxınlaşdı, çoxu uşaq və qadınlardan ibarət yanmış meyitlər görünürdü; Oğlan külə yaxınlaşıb yalın ayaqları ilə onların üstünə basdı. Hələ soyumağa vaxt tapmamışdı və Maksim sevindi. Sonra isti səthdə ayaqyalın gəzdi , soyuqdan göyərmiş ayaqları qırmızı oldu, damarlarından qan axdı. O, kömürün üstündə ayaqyalın dayananda da, əvvəlcə ona zərər vermədi, yalnız ayağa qalxdıqdan sonra yanığı hiss etdi və inilti ilə tələsik onlardan düşdü.
  - Lənət faşistlər. Siz bizim qadınlarımızı və uşaqlarımızı öldürdünüz, amma yenə də biz sizi itlərlə öldürəcəyik və əsgərlərimiz qalib bir dəstə ilə Berlindən keçəcək. Mən orduya könüllü gedəcəyəm və şəxsən Hitlerin üzünə yumruq vuracağam , sonra Fürer asılacaq. Oğlan yenidən qarın üstünə çıxdı, qabarcıqlar sakitləşdi.
  Birdən kiminsə zəif ağladığını eşitdi. Oğlan ətrafa baxdı və yüngül bir hərəkət gördü.
  Maksim yaxınlaşdı və pulemyot atəşi ilə deşik-deşik cırıq, yarıçılpaq qadın meyiti orada uzanmışdı. Yaxınlıqda bir yaşından çox olmayan bir körpə qarla örtülmüş, qarla örtülmüş bir qız idi. Onun isti nəfəsi qar dənələrini əridir, istilik yayarkən körpə açıq-aşkar donurdu.
  Maksim əyildi, uşaq bezləri cırıq və yaş idi, onu isitmirdilər. Oğlanın özü də artıq yarıçılpaq idi;
  - Heç olmasa nəyinsə sağ qalması lazımdır.
  Qızı qaldıraraq, nəfəsi ilə qızdıraraq, əzalarını ovuşdurdu. Sonra onu əhatə edən kədərli reallığı araşdırmağa başladı. Almanlar demək olar ki, bütün evləri yandırıb camaatı tövləyə qovdular. Qaçmaq istəyənlər yerindəcə güllələnib, meyitləri qarət edilib. Və yenə də şanslı idi. Qətlə yetirilən qadınlardan biri özünə isti yaylıq, keçə çəkmə və pencək saxlayıb. Maksim ucadan mərhumdan bağışlanmasını diləyib, yaylığını çıxarıb qızı büküb. Sonra keçə çəkmələri vaxtaşırı sürtməsinə baxmayaraq, İqorun uyuşmuş ayaqlarına qoydu. Özü üçün heç nə qoymadı, yarıçılpaq və ayaqyalın, indi ikiqat yüklə soyuqda dolandı, ən yaxın kənd on beş kilometr uzaqda idi və onu hələ də tapmaq lazım idi. Və bu uşaq Makedoniyalı İsgəndərin hərəkətləri ilə müqayisə oluna biləcək bir şücaət etdi, əgər buna sərf olunan səyləri müqayisə etsəniz.
  Keçid dəhşətli idi, çovğun başladı, çılpaq, hətta yaş bədənə cəhənnəm soyuqluğu əsdi. Dəri mavi-bənövşəyi rəngə çevrildi, barmaqlar əyilmədi, saçlardan buz sarğıları asıldı. Maksim başa düşdü ki, dayansa, yıxılacaq və bir neçə dəqiqədən sonra buza çevriləcək. Onun gücü getdikcə azaldı, ancaq təkcə öz həyatının deyil, həm də yoldaşının varlığının, eləcə də bu kiçik hərəkətli topağın onun səyindən asılı olduğunu başa düşməsi onu ruhlandırdı, uşağı titana çevirdi.
  . FƏSİL Љ 11.
  Ovun bitməsindən təxminən dörd saat keçdi. Nasistlər daha iki qaban və üç tülkü qovaraq ziyafət verdilər, bahalı fransız şərablarını və konyaklarını acgöz boğazlarına tökərək onu iyrənc şnaplarla qarışdırdılar. General məmnun oldu, ov yaxşı keçdi, amma ondan gizlədilər ki, iki oğlan qaça bilib. SS Qruppenführer Stoffen isə əti vəhşi kimi onun şəxsi xahişi ilə iri tikə-tikinlə yeyirdi, öldürülən oğlan və qızdan onun üçün qızartma hazırladılar.
  "Mən çoxdan insan ətini sınamaq istəyirdim, amma uşaqlar yaxşı idi, yağlı deyildi."
  İki sərxoş polkovnik rəislərinin təlqinini dəstəklədilər;
  - Mənə elə gəlir ki, qızlar hələ də dadlıdır, onların əti daha yumşaqdır. - faşist zabiti dodaqlarını şaqqıldadıb dedi.
  - Qızlar daha kök olur, oğlanlar daha ətlidir. - başqa bir "adayəyən polkovnik" Klein cavab verdi. - Mən oğlanlara üstünlük verirəm.
  - Bəli, mavi görünürsən. - Birdən general qəzəbləndi. - Artıq sizi irq şöbəsinə göndərməyin vaxtıdır. İndi Himlerə zəng edəcəm .
  - Ehtiyac yoxdur! - Kley qışqırdı. Spirtli zehin çıxış yolu axtarırdı. - Budur! - barmağını həmkarına göstərdi. - Məndən çox günahkardır .
  - Niyə soruşursan? - General zenkini yumruqladı .
  - Və gizlədib ki, iki oğlan səndən qaçıb.
  - Nə?! "General qara, bahalı səndəl ağacından olan stolu elə bərk vurdu ki, bir neçə şüşə uçub getdi.
  - Siz bizi aldatdınız! Aldadın! Yaxşı, bax, ay keçi, sənin tribunalın olacaq.
  - Bağışlayın, Zati-aliləri, yarım saatdan sonra tutulacaqlar.
  - Və bura diri və ya ölü gətirdilər ! Bax, polkovnik , dərinizi diri-diri soyaram!
  Cəsur döyüşçü stolun arxasından qaçdı və tələsik komandanı toplamağa başladı. Onun hələ də itlərin köməyi ilə izi götürmək şansı var idi.
  Nasistlər rəislərinin əmrlərini yerinə yetirməyə tələsirdilər, bəlaya düçar ola bilərdilər, kök SS adamları üçün ən ağır cəza cəbhəyə göndərilmək idi. Müdafiəsiz əhaliyə lağ etmək bir şeydir, özünüzü müharibənin qalınlığında tapmaq başqa bir şeydir.
  Külək və yüngül çovğuna baxmayaraq, relslər hələ tam örtülməyib. Çoban itləri izi tutdular və atlı SS bölməsi onların arxasınca qaçdı.
  Bu zaman Maksim tamamilə yorğun idi, ayaqları bir-birinə qarışmışdı və o, artıq yolu ayırmırdı, gözləri yorğunluqdan bulanıq idi. Düzdür, çovğun səngidi, amma bu, vəziyyəti daha da pisləşdirdi və arxadan itlərin boğulan hürməsini eşitdik.
  - Nasistlər mənim üçün gəlir! - oğlan çətinliklə pıçıldadı . Oğlan addımlarını sürətləndirməyə başladı, lakin ayaqları onu dəstəkləyə bilmədi və yol verərək uşaq yıxıldı. Canavar oxşayan çoban itləri onu mühasirəyə aldılar, əgər SS adamları onları cilovlamasaydı, oğlanı və onun daşıdığı itləri parçalayacaqdılar .
  - Diri, ən yaxşısı bu rus Kinderini diri-diri götürməkdir . Sonra onlarla əylənəcəyik.
  Polkovnik əyilib siqaretinin külünü atdı.
  - Bəli, onların yanında körpə də var. Görəsən dadı necədir? - sərxoş sadist məmnuniyyətlə əllərini ovuşduraraq dedi.
  - Bəlkə onları qarmaqdan asaq? - Yaşlı bir SS adamı tərəfindən təklif edilmişdir.
  nəvələri qızartmaq həzzindən məhrum etsək .
  Nasistlər yükünü atlarının üstünə ataraq lay düşərgəsinə getmək istəyirdilər ki, onların sıralarından demək olar ki, görünməz bir işıq lenti keçdi. Qışqırıqlara və çığırtılara görə, nasistlər çətin anlar yaşadılar. Onlar öldürüldü, atları ilə birlikdə tikə-tikə doğrandılar, amansız neştər altına düşdülər, nasistlər qaçmağa tələsdilər, çünki yalnız müdafiəsiz qadınlara və uşaqlara qarşı cəsarətli idilər. Yalnız çoban itləri qeyri-adi cəsarət göstərdilər, bir dəstə halında bir araya toplaşdılar və naməlum hücumçulara hücum etməyə çalışdılar. Lakin, onları da ağlasığmaz aqibət gözləyirdi, bir dəfə bir işıq şüası dəli dəstəsini kəsdi. Ümumiyyətlə, hərbi silah kimi lazer xüsusilə güc sahəsi ilə əhatə olunmayan qoşunlara qarşı çox təsirlidir. Nasistlər qaça bilmədilər: tikə-tikə doğrandılar və hər biri yandırılaraq öldürüldü .
  Ayaqyalın, yarı donmuş pioner Maksim təəccüblə gözlərini qırpdı. Dörd qaralmış, ayaqyalın, yalnız qısa tuman və kəmər geyinmiş qızlar onların qarşısına çıxdılar.
  Onlar bir növ qəribədirlər, əllərində dəbdəbəli tapançaları var, qolları və ayaqları görkəmli əzələlərlə çox güclüdür.
  İlk yeriyən sarışın qız dedi:
  - Biz nöqsan deyilik... Biz başqa dünyadanıq, amma vaxtımız çox azdır, gəlin partnyorunuzu yoxlayaq.
  ikinci qız kəmərindən bir şüşə götürüb qışqırdı:
  - Canlı su bizə kömək edəcək!
  Qarda yalın ayaqları ilə enerjili addımlayan qız İqora yaxınlaşdı. Diqqətlə onun qarnına bir damla atdı və cik-ciklə dedi:
  - Qoy həyat olsun!
  Və yorğun oğlanı kəsik və yanıqların üzərinə yüngülcə sürtdü. Və gözümüzün qabağında yara sağalmağa başladı və çapıqlar solmağa başladı. İqor gözlərini açıb pıçıldadı:
  -Müqəddəs Məryəm...
  Qızılbaş başını mənfi tərzdə tərpətdi və qışqırdı:
  - Mən Anjelikam, Mariya deyil!
  Oğlan dodaqlarını şaqqıldadıb ayağa qalxmağa çalışdı. O, səndələdi və az qala qarın üstünə yıxılacaqdı.
  Anjelika oğlanın yüngül başını sığalladı və dedi:
  - Sakitləş! Bir az yatın və gücünüz geri qayıdacaq!
  Maksim qızlara minnətdarlıqla baxıb dedi:
  -Sən mələksən?
  Nataşa başını mənfi tərzdə silkələdi:
  - Yox! Biz komsomol qızlarıyıq!
  Pioner gizli ümidlə mızıldandı:
  - Yəni bizimkilərin belə güclü silahları var?
  Nataşa cavab verdi:
  - Təəssüf ki, yox ... Bəli və burada cəmi yarım saatımız qalıb. Bizi ən çox olmaq istədiyimiz yerə cəmi bir saat göndərdilər!
  Və döyüşçü əmr etdi:
  "Oğlanı və qızı kəndə aparaq və eyni zamanda almanları da biçəcəyik!"
  Zoya yatmış İqoru kürəyinə qoydu, Svetlana qızı qucağına aldı. Maksim yüngülcə qaçdı. Çox asan. İşğal zamanı oğlan şaxtadan şaxtaya qədər qaçmağa öyrəşmişdi və hətta qışda belə, şaxtalı əzalarından qorxmurdu.
  Qızlar qaçmağa tələsdilər və Maksim onlara güclə çata bildi. Oğlan bacardığı qədər sürətlə qaçmalı idi. Və indi ağır yükdən qurtulsa da, artıq yorulub.
  grubunda güclənən qızlar , əlbəttə ki, çox güclü və sürətlidirlər. Maksimin geri qalmaması üçün qaçışı saxlamağa çalışırlar. Amma oğlan supermen deyil və onun qaz ayağı kimi qızarmış yalın ayaqları yorğunluqdan hörülüb. Nəhayət, Nataşa oğlanı kürəyində qaldırıb onunla qaçdı.
  Daha sonra qızlar addımlarını kəskin artırıb at kimi çapdılar. Kənddə almanlar var idi. Artıq mənəvi cəhətdən köhnəlmiş "Panther"-2 və tamamilə yeni "E"-50 var idi.
  Qızlar qaçmağı dayandırıb tanklara baxmağa başladılar.
  Nataşa qeyd etdi:
  - Bunlar tamam fərqlidir, gövdələri belə uzundur, xüsusən də ikincisi çömbəlməkdir.
  Zoya qəzəblə dedi:
  - Biz onları məhv etməliyik! Və heyran olmaq üçün deyil.
  Döyüşçülər alman tanklarını magoblaster şüaları ilə vurdular . Alman avtomobilini korlayan təyyarələr vurdu. Və bir göz qırpımında metal əridi. Sanki odlu qayçı çəni kəsdi və mərmiləri partlamağa başladı.
  Nataşa atəş edərək hönkürdü:
  - Matçlarımızın şüarı: - Peşman olma, darmadağın et, elflərə yaxşı xokkey ver!
  Almanlar və onların əcnəbi uşaqları evlərindən qaçaraq yarıçılpaq qızların sehrli lazer şüaları altına düşdülər. Bütün bunlar nağıl yuxusu kimi görünürdü.
  Maksim fısıldadı:
  - Nə möcüzədir!
  Nataşa oğlana gözünü zilləyib dedi:
  - "Zaporojets" yox, sadəcə möcüzələr möcüzəsidir. Sovet elektron Mercedesimiz var!
  Angelica üçüncü tanka başqa bir şüa atdı, bu vəziyyətdə o, Goering-5 idi və boru çəkdi:
  - Nasistlər mənə çata bilməzlər!
  Sevinən Maksim oxudu:
  Mən pionerəm, Stalinin öz oğluyam,
  Bu dəstə ilə döyüşmək üçün ayaqyalın getdim ...
  Yanan boz qarın sürüşmələri,
  Ancaq bir çağırış var - faşisti məğlub edin!
  
  Sadə oğlan , mənim adım Maksim,
  Qələbə kimi pulemyotdan atəş açıram...
  Tankın ortası partladı,
  Ağlamaq kimi hiss olunur!
  
  Krautları cəsarətlə döyürük, pionerlər,
  Biz sizi təhlükəsiz şəkildə nokaut edə bilərik...
  Biz cəngavərlərik və yeni nümunələrik,
  Biz möhkəm A ilə imtahanları veririk!
  
  Oğlan böyük nəhənglərin oğludur,
  Düz uşaq bağçasından döyüşməyi bilir...
  Xalqla ordu bir olanda ,
  Biz çarəsiz canidən qorxmuruq!
  
  İnanıram ki, faşistləri məğlub edəcəyik.
  Cəllad tez bir xal alacaq...
  murdar intiqamçıları məğlub edək ,
  Və Rusiya ordusu döyüşlərdə hamını xilas edəcək!
  
  Bundan xoşbəxt və gözəl vətən yoxdur,
  Amma yalnız onun daxilində bir qasırğa var...
  planetdə hakimiyyətdə olsun ,
  Və nasistlərə qəzəbli bir zərbə!
  
  Bəli, oğlanlar və qızlar üçün çətindir,
  Faşistin padşah olduğu qeyri-bərabər döyüşlərdə...
  Ancaq cingiltili bir pioner səsi eşidilir,
  Mənim vətənimə toxunma, toxunma!
  İlləri boş yerə sərf edə bilərdin,
  Amma inanın ki, pioner hər şeyə hazırdır...
  Qan qırmızıya çevrilmiş bir bayraq altında,
  Biz bədxahları və oğruları əzəcəyik!
  Bu, müxtəlif şeylərin baş verdiyi çox qəddar bir matrisdir.
  Valerka, Leshka, Slavka və Marinka gözlənilmədən həyəcan siqnalı aldılar.
  Uşaqlar isə Hypernetdən və virtual reallıqdan uçdular. Sirius ulduzunun dördüncü planetində real kosmosda özlərini tapan pionerlər təəccüblə nəfəs aldılar.
  Onlardan qaraldılar, çox solğunlaşdılar, oğlan və qızların ağızlarında dişlər göründü. Və sözün əsl mənasında heyrətə gəldilər.
  Döyüş geyimli bir neçə gözəl qız uşaqların yanında idi. Onların gözləri sözün əsl mənasında qabarıq çıxdı.
  Orada bir neçə tibbi robot da dayanmışdı. Onlar da antenalarını qaldırdılar.
  Valerka qorxu içində dedi:
  - Bizə nə olub?
  Marinka qorxudan qışqırdı:
  - Niyə belə solğunuq?
  Levka başını tərpətdi:
  -Ağzımızda niyə diş var?
  Slavka barmağını dişlərinin üstündə gəzdirdi və qorxudan qışqırdı:
  - Onlara görə özümü incitdim!
  Çarşaf kimi ölümcül solğunlaşan uşaqlar qorxmuş və çaşqın görünürdülər.
  Robot həkim qeyd etdi:
  - Onları hərtərəfli skan etmək lazımdır. Görünür, elmə məlum olmayan hansısa virusa yoluxmuşdular!
  Bir komsomol qızı daha yuxarı uçdu və təklif etdi:
  - Yaxşı, onların ən əsaslı araşdırmasını aparacağıq, hətta transfer portalı vasitəsilə kompüter mərkəzinə çatdıracağıq!
  Slavka burnunu çəkdi və sızladı:
  - Acı deyil?
  Görünür bura rəhbərlik edən qız cavab verdi:
  - Yox! Skan zamanı süni yuxuya veriləcəksiniz. Beləliklə, ən diqqətli araşdırma ilə, hətta kvarklara qədər, tamamilə heç bir şey hiss etməyəcəksiniz.
  Marinka qışqırdı:
  - Heyrət ! Vay !
  Valerka könülsüz dilləndi:
  - Bəli, kvazardır !
  Levka kıkırdadı və sızladı:
  - Hiperpulsar !
  Çoxlu çevik çəlləkləri olan çox mürəkkəb tanka bənzəyən bir cihaz otağa uçdu.
  Uşaqlar bir ağızdan qışqırdılar:
  - Ultrastar !
  Ağ xalatlı çox gözəl qız olan böyük pioner lideri elan etdi:
  - Yaxşı, indi nəinki müayinə olunacaqsınız, həm də müalicə olunacaqsınız. Bu zaman sərin və bənzərsiz yuxular görəcəksiniz.
  Valerka şıltaq bir uşağın təbəssümü ilə qeyd etdi:
  - Yaxşı, bu çox gözəldir ! Günün sonuna qədər çox məmnun qalacağıq!
  Marinka çılpaq ayağını tərpətdi və başqa bir şey demək istədi ki, göy qurşağının bütün rəngləri ilə parlayan parlaq bir işıq axını uşaqların üzərinə düşdü və qız örtüldü, başdan-başa işıqlandı. Və onların dördü dalğaların arasından keçərək özlərini bir növ vəhşi yuxuda gördülər.
  Üçüncü Reyxin füreri özü Amerikaya baxdı və şərqdə əllərini azad etmək barədə düşündü. Ancaq isti mövsüm gəldi , krautlar nəhayət ki, "saman sülhü" bağlanmamış bəzi sovet torpaqlarını ələ keçirməyə hazırlaşdılar. Fritzlər yaxşı möhkəmləndirilmiş Moskvaya hücum etməkdən qorxduqlarından , hücum Kuybışev istiqamətində - Volqa boyunca başladı. Buradakı torpaqlar kifayət qədər zəngindir. Krautların ağızlarını açdıqları başqa bir şey : Özbəkistan. Həm də zəngin torpaqlar, xammal və qaz ehtiyatları. Üstəlik Yaponiya ilə əlaqə qurmaq imkanı.
  Pambıq plantasiyalarını demirəm. Hitler, ümumiyyətlə, Rusiyadakı fəthlərini tamamlaya bilərdi. Uralı ələ keçirmək soyuqdur və Moskva yeddi müdafiə halqası ilə əhatə olunub. Hansı ki, hətta "Siçan" və "E-100" üçün də daxil olmaq çətindir.
  Eyni zamanda, Üçüncü Reyx Kanadaya enə bilmək üçün gəmi və nəqliyyat vasitələrinin intensiv tikintisinə başladı. Bundan əlavə, Argentina və Braziliya əsas bazaya çevriləcəklərini vəd etdilər. Hitler qərara gəldi ki, Üçüncü Reyxi maksimum dərəcədə gərginləşdirməklə və koloniyaların sərbəst əməyindən istifadə etməklə eyni vaxtda tank və aviasiya donanmasını artırmaq və nəhəng donanma qurmaq mümkün idi.
  Hələlik Krautlara vaxt lazım idi. Beləliklə, şərq cəbhəsi bağlanmadı. Və döyüş davam etdi.
  Çoxlu ərazi itirmiş SSRİ-nin öz problemləri var. Xüsusilə, T-34-85 tankı hələ daha az güclü T-34-76-nı əvəz edə bilmədi. Ona görə də köhnəlmiş maşından istifadə etməli olduq. Lakin Sovet Rusiyasının çoxlu müxtəlif silahları var idi. Bu, nasistlərin təzyiqlərini cilovlamağa imkan verdi.
  Mayın ikinci yarısında Orenburqda şiddətli döyüşlər başladı.
  Stalinqrad uğrunda döyüşlərdə arıqlamış qız batalyonu məşhur Emelyan Puqaçovun mühasirəsi ilə tanınan bu şəhərdə faşistlərlə döyüşə girdi.
  Batalyon komandiri Alenka səngərdəki yerini tutdu. Kapitan qız çox gözəldir. Ənənəyə görə, bu batalyondakı qızlar sadəcə bikinidə ayaqyalın döyüşürlər. Beləliklə, onlar xüsusi qorunma verən yer sehrindən istifadə edirlər. Və həqiqətən də, qızlar digər bölmələrə nisbətən daha az itkiyə məruz qalırlar.
  Hər kəs Stalinqradda altı ay yaşaya bilməz.
  Yanında qızılı saçlı, əyri-bucaqlı Mariya var. O, həmçinin od, su və mis borulardan keçirdi. Stalinqrad cəhənnəminin çox istisində qızları çətin sınaq gözləyirdi. Onlar sona qədər vuruşdular və sağ qaldılar. Doğma vətənlərinin sehri onlara kömək etdi.
  Göründüyü kimi, demək olar ki, çılpaq döyüşəndə güllələr və qəlpələr praktiki olaraq sizə zərər vermir.
  Mariya nasistlərə atəş açır. Qarşıda almanlar ari qanını xilas etmək üçün ənənəvi olaraq qaraları, ərəbləri, hinduları və digər əcnəbiləri tərk edirlər. Wehrmacht-da əcnəbilərin sayı durmadan artır və onları rəhm etmədən işin qalınlığına atırlar.
  Burada Mariya tərəfindən öldürülən afrikalı düşür. Qız onu öpür və deyir:
  -Sənə yazığım gəlir. Sən istədiyin üçün ölmürsən.
  Və yenə qız tüfənglə ərəbi vurur. Müstəmləkə Wehrmacht qoşunları yarıldı. Artıq isti və rahatdır. Faşistlər ilin hər şeyin çiçəklənən və günəşli olduğu vaxtları tutmağa çalışırlar. Fırtınalılar səmada uğuldayır. Həm ən yeni təyyarələr, həm də onların sayı durmadan artır, həm də köhnəlmiş Focke-Wulfs-u əvəz edən TA-152. Bununla belə, sonuncular hələ də mübarizə aparırlar.
  Qızıl saçlı Mariya çılpaq, zərif ayağı ilə bir keramika parçasını itələdi və cik-cik dedi:
  - Torpağım iniltidən parçalanır, tarlalar qana bulanır. Təəssüf ki, cənnətdə yıxılanlara yer yoxdur , yalnız qovaqlar kül içində dövrə vurur.
  Və yenə hindli onun gülləsindən yıxıldı. Bəli, top yemi kimi toplanmış əcnəbiləri öldürməlisən. Başqa necə? Əks halda səni öldürəcəklər.
  Qırmızı Alla. Mis-qırmızı uzun saçlı, proletar hərbi bayrağı kimi dalğalanan alovlu qız. Qız təkcə bikinidə deyil, büstqaltersiz də çıxış edir. O, sərindir. Həm də təəccüblü dəqiqliklə vurur. Hərdən başları deşilmiş əsgərlər onun güllələrindən düşürlər.
  Sonra Alla çılpaq barmaqları ilə qumbara atır. Hədiyyə pozulmuş trayektoriya ilə uçur və ərəblərin izdihamı ilə başa çatır. Partlayış eşidilir ... Bir neçə parçalanmış cəsəd havaya atılır!
  Alla ağciyərinin üstündə qışqırır:
  - Mən dəmir düzəltmək istədim - birdən fil oldu!
  Anyuta, cazibədar sarışın, qaralmış və çox incə, əyri, orta boylu, lakin mükəmməl quruluşlu, həm də atəş etdi. O , kafirin burnunun körpüsünə vurub oxudu:
  - Arı kimi qanad, qulaq yerinə çiçək!
  Qızlar çox dəqiq atəş edir və daim hərəkət edirlər.
  İri və ətli Matryona Stalinqraddan sonra bir az kökəldi. O, həm də geniş ombalı, lakin nisbətən dar beli olan gözəl qızdır. O, bu cəhənnəmdən keçdi və Seryozhkanı itirdi. Almanlar üçün tələlər icad edən cəsur bir pioner əsir düşdü. Bəli, çox yaxşı alınmadı.
  Lakin sonra Matryona mexanizm uğursuz oldu və mina Alman tankının altına düşdü. Panther 2 zədələndi və ciddi bir şəkildə sancılaraq dayandı.
  "Siçanlar" hələ də döyüşlərdə iştirak edirlər. Bu tank ağır çəkisi və sağ qalma qabiliyyəti ilə seçilir. Amma "E"-100 də ortaya çıxdı. Bu maşınlar daha az qorunmur, daha çevikdir. Lev-2 həm də döyüşdür, həm də maşındır, yaxşı qorunur və sələflərindən daha yüngüldür. Levlər üçün almanlar tez-tez şəhərlərə hücum etmək üçün daha əlverişli olan 150 mm-lik topdan istifadə edirlər. Bəzi "Aslanlar" da bomba atıcılarla təchiz olunub.
  Lakin almanlar tankları ehtiyatla irəliləyir və piyadaları irəli atırlar.
  Müstəmləkə əsgərləri irəliləyirlər. Dəli musiqi səslənir!
  Alla pulemyotdan atəş açır. Əsgərlər yıxılır, qan sıçrayır, sanki kürəklə qırılan qarpızdan.
  Qırmızı saçlı deyir:
  - Vətən üçün, Stalin üçün bundan güclü ordu yoxdur! Biz insanlar üçün xoşbəxtlik üçün şiddətlə mübarizə aparırıq! Öndərimizin isə şahin qanadları var... Ümidlərə işıq saçır! Polad çəkicin zərbəsi bizə şəfəq gətirdi!
  Alla oxuyur və çəkir. O, həqiqətən gözəldir. Onun aşılanmış, qızılı zeytun döşləri, yetişmiş çiyələk məmələri var. Bu qız necə dadlıdır! Daha təsirli və cəlbedici bir şey təsəvvür etmək çətindir. Uşaqlar bu Amazona yalnız nazik qısa tumanda baxırlar.
  Qırmızı saçlı qız beş hindlini yıxdı və oxudu:
  - Vaxt gələcək, astronavtika inkişaf edəcək. Və bizim üçün müharibə yüksək romantikadır!
  Və qız yenə güldü. Və yenə təəccüblü və heyrətamiz dərəcədə dəqiq atəş açdı.
  Güclü müdafiə ilə qarşılaşan almanlar yenidən hücum təyyarələri və bombardmançıları döyüşə atırlar. Piyadalar geri çəkilib, qızların mövqelərinə mərmi və bombalar yağır.
  Və tanklar uzaqdan işləyir. Alena əmr edir:
  - Hamı sığınacaqlarda gizlənir!
  Və özü də səthdə müşahidə etmək üçün qalır. Nasistlərin artilleriya hazırlığı güclüdür. Və daha da təhlükəli bombalar. Onlardan bəziləri Yu-488 və ən yeni TA-400 kimi canavarlar tərəfindən atılır . Doqquz ton ağırlığında bombalar düşür və sığınacaqları və istehkamları məhv etməyə qadirdir. Alenka partlayış dalğası ilə yerə yıxıldı və çılpaq dabanları ağrılı bir şəkildə daş yığınına dəydi.
  Ayaqlarım yanmışdı. Amma əks halda, qız kapitan xəsarət almayıb. Və çox güclü bir bomba atdılar, hətta onun gurultusu da qulaqlarımı ağrıtdı. Xeyr, dünyada heç nə ola bilməz.
  Ancaq qızlar, həqiqətən, həsəd aparan sağ qalma nisbətləri ilə fərqlənirlər. Kişilər ölür və ölürlər !
  Alenka gənc Juliusun onu necə sığalladığını xatırladı. Onun mədəsini, ayaqlarını, dizlərini, budlarını və sinəsini necə öpdü. Bu yaxınlarda bığları çıxmağa başlayan gənc və yaraşıqlı bir kişinin pəncələrini vurması necə də xoşdur . Lakin sonra Julius bombanın birbaşa zərbəsi ilə əzilən qazıntıda öldü. Və ondan bir yaş ləkə belə qalmadı.
  Gənc oğlan getdi ... hara? Cənnətə, cəhənnəmə, unutmağa? Amma əsas odur ki, o, indi yer üzündə deyil. Və Alenka bu barədə çox acıdır.
  Kaş o, bu Hitlerin başını ağac kötüyünün üstünə götürə bilsəydi. Tezliklə müharibə üç ildir davam edir. Nasistlər artıq Orenburqa hücum edirlər. Onların sancaqları çox uzaqlarda qırıldı.
  Alenka böyük həvəskarlığı və xasiyyəti ilə seçilirdi. O, adətən gənc və hətta gənc əsgərlərə üstünlük verirdi. Və ilk fürsətdə bir əlaqəyə başladı. Alena güclü, məşq edilmiş bədəninin yaraşıqlı kişilər tərəfindən sığallanmasını və toxunmasını sevirdi. Müharibə zamanı əxlaq daha sadələşdi və heç kim Qırmızı Ordu zabitinin kişilərlə mübahisə etməsinə xüsusi diqqət yetirmədi.
  Alenka, bir pişik kimi, sığallamağı və sevgini sevirdi. Və bu onun üçün ən böyük zövqdür.
  Amma onun nə qədər sevgilisi artıq o biri dünyaya keçib! Müharibə nə qədər məkrli və pis bir şeydir. Baxmayaraq ki, kişilər Alenkaya yapışdılar. Təbii ki, belə bir gözəllik bütün siması, fiquru, səsi ilə ortaya çıxdı.
  Və ümumiyyətlə, qadın gənc olanda ən çox gözəl olur. Budur, onlardan beşi, demək olar ki, müharibənin əvvəlindən ulayırlar - çox gözəl. Dörd qız sarışın, biri qırmızıdır. Beşguşəli ulduz kimi. Onlar çox cəhənnəmdən keçiblər, lakin heç vaxt ciddi xəsarət almayıblar. Əgər cızıqlar olmasaydı.
  Adətən hər şey Alenkada, itdə olduğu kimi sağalırdı və heç bir yara izi qalmamışdı.
  İndi bombalar düşür, mərmilər partlayır, amma onun vecinə deyil! Beləliklə, hər şey son dərəcə gülməlidir.
  Baxmayaraq ki, yox ... Müharibə əyləncə vaxtı deyil. Və bəzən onun batalyonunda olan qızlar da ölür. Bir qız üçün yalın ayaq belə ölümsüzlüyün zəmanəti deyil. Stalinqradda , kişi batalyonlarında, demək olar ki, hamı tez-tez öldürülürdü .
  Volqa sahilindəki şəhər özünü şöhrətə bürüdü. Altı ay ərzində onlar Hitlerin qoşunlarının hücumunu dayandırdılar. Almanlar və onların peykləri Stalinqrad uğrunda döyüşlərdə bir milyona yaxın ölü və yaralı itki verdi. Düzdür, ölənlərin əksəriyyəti əcnəbilər idi!
  Fürer dünyanın hər yerindən Rusiyaya qoşun gətirdi. Hətta əksəriyyəti alman əsilli Amerika muzdluları da var idi. Çoxlu hindlilər. Hindistan sıx məskunlaşan bir ölkədir və Fürer kişilərdən top yemi kimi daha aktiv istifadə etməyi əmr etdi. Və hind qadınlarını hərəmlərə aparın. Əslində, Üçüncü Reyxdə bir neçə arvad almağa icazə verilirdi. Papa buna silah gücü ilə icazə verib. Və digər kilsələr təsdiqləndi. Fürer özü ari qanı ilə bağlı fikirlərini yenidən nəzərdən keçirdi. Almanlara əlavə seçimdən sonra slavyan, avropalı, ərəb və hindli arvad almağa icazə verildi, bir şərtlə ki, heç bir fiziki qüsuru olmayan və tamamilə sağlam olsunlar. Qaradərili qadınlarla evlilik qadağan edildi, lakin afrikalı qadınların fahişəxanalarda istifadəsi qadağan olunmadı, ancaq kontrasepsiya ilə . Seçimdən sonra yapon, tay və koreyalı qadınlarla evlənməyə icazə verildi.
  Ancaq yenə də tələblər gözəllik, xarici məlumatlar, sağlamlıq və fiziki qüsurların olmaması idi. İndi damazlıq rolu getdikcə azalırdı. SS-də Alman bölmələrindən daha çox xarici bölmə var. Və Wehrmacht əcnəbilərlə tamamlandı. Müstəmləkə qoşunları tamamilə yerli əhalidən ibarət idi, lakin onlara almanlar rəhbərlik edirdi.
  Fürer qoşunların təşkilini Çingiz xanın əlindən aldı, xalqları qarışdırdı və rəngarəng bir ordu yaratdı.
  Təbii ki, belə bir şəraitdə SSRİ köhnəlmə müharibəsini tədricən uduzdu. Bu strateji əzab bizi xüsusilə ixtiraçı olmağa məcbur etdi. Ancaq gözlənilməz bir şans yarandı: artıq afrikalıların və latın millətinin nümayəndələrinin üsyanını yatırmağa müvəffəq olduğu ABŞ atom bombası üzərində işi gücləndirdi. Əgər bir müddət daha dözsək, ABŞ-la müharibə davam edərkən Üçüncü Reyxlə barışıq mümkündür.
  Və bəlkə orada nasistlər o dərəcədə döyüşəcəklər ki, artıq döyüşmək istəmirlər. Onda Sovet Rusiyası sağ qalacaq.
  Bombardman və kütləvi artilleriya atəşi başa çatdı. Və hücum yenidən başlayır. Şəhər artıq xarabalığa çevrilmişdir; Təəssüf ki, düşmən çox qəddar və güclüdür.
  Qızlar səthə çıxır və qarşıdan gələn piyadaları atəşlə qarşılayır. Tanklar sürünür...
  Hindlini vuran Alena pıçıldadı:
  - Allah korlara gözünü açmağı, donqarların belini düzəltməyi nəsib etsin!
  Bundan sonra gözəllik deklanşörə basdı . Yenidən nişan aldı və dırnaq vurdu . O, ərəbi vurdu və sapfir gözlərini parıldadı. Ayaqyalın, əyri, tozlu dibini çınqılın üstündə gəzdirdi. Qız bir az qıdıq hiss etdi. O güldü. Daha əyləncəli oldu. Gözəllik yenidən çəkildi .
  Alena atəş açıb gülümsədi. Və o ora çatdı. Düşməni dayandırmağa və donmağa məcbur etmək. Düşmən cavab atəşi açıb. Qumbara atıb uğultu.
  Sonra fırtınalılar yenidən peyda oldular. Onların sayı az idi, amma raketlər atan reaktiv avtomobillər uçurdu. Nasistlər qızların mövqelərinə qumbaraatan atdılar. Ancaq çılpaq, qadın ayaqları sanki məğlubiyyətdən qoruyurdu. Və mərmilərə qərq olmuş döyüşçülər yanğından sağ çıxıblar.
  Düşmən piyadalarının hərəkəti dayandı. Nasistlər raket ataraq qırmızıları tüstülətməyə çalışdılar.
  Alena boşluqda gizləndi və qışqırdı:
  - Amma tayqadan Britaniya dənizlərinə qədər... Qırmızı Ordu hamıdan güclüdür!
  Qırmızı saçlı Alla da boşluğa sıxıldı və fraqmentlərə dəyməkdən yayındı. Gözəl qız hələ bucaqlı bir yeniyetmə ikən danlamadan sonra necə həbs olunduğunu xatırladı.
  Axtarışı xatırlayıram. Onlar gənc həbs olunan qadını soyunmağa məcbur ediblər. Əlcək taxan iki qadın diqqətlə qızın burnunu, qulaqlarını, ağzını hiss etdi və onun övrətinə baxdı. Nə qədər alçaldıcı, utanc verici, qorxulu , dəhşətli idi. Onu kameraya gətirəndə Alla başqa cinayətkarların yanında olmaqdan çox qorxurdu . Amma kamerada onun kimi qızlar, demək olar ki, hamısı repressiyaya məruz qalanların uşaqları idi. Və ən pisi gerçəkləşmədi.
  Ancaq kamerada oturmaq çətin idi: darısqal idi və mühafizəçilər tez-tez içəri girərdilər. Məni ən kiçik bir səbəbdən və heç bir səbəb olmadan döydülər. Mühafizəçilər xüsusilə qızların dabanlarına dəyənəklə vurmağı xoşlayırdılar. Kameralarda soyuq olmasına baxmayaraq, qızları ayaqyalın saxlayıblar, ayaqları isə davamlı zərbələrdən şişib.
  Axtarışlar növbəti bədbəxtliyə çevrildi. Onlar gündə bir neçə dəfə həyata keçirilirdi və bu, çox ağrılı, xoşagəlməz və alçaldıcı idi.
  Məni seyrək yedizdirir, gəzintilərdə qamçılayırdılar. Alla altı ayı dəmir barmaqlıqlar arxasında davamlı alçaldılma, təhqir, döyülmə və alçaldıcı axtarışlarda keçirdi. Və sonra Beriyanın altında uşaq əmək koloniyasına göndərildi. Hətta məhkəməsiz.
  Alla başqa qızlarla səhər saat beşdən axşama qədər orada işləyirdi. Müharibə başlayana qədər. Qırmızı saçlı yetkin qız isə qabağa qaçdı. Mən bunu onlarla başqa qızla bacardım.
  Onun hərbi işi başladı. Ancaq müharibə zamanı qırmızı saçlı şeytan özünü əmək koloniyasından daha yaxşı hiss etdi. Həbs cəzası və qaçmağa görə cəza hələ də onun üzərində asılmışdı. Amma artıq iki ordenlə təltif edilmiş Allaya toxunulmadı.
  Qız koloniyada çox şey yaşadı. O cümlədən sevgi. Oğlanlar qonşu kazarmada yaşayırdılar və rəsmi qadağaya baxmayaraq, qızların yanına getdilər. Onlar da öz növbəsində haramları bilmək istəyirdilər . Alla, hər halda, dərhal xoşuna gəldi. Qaynar qırmızı saçlı qız günahkar bir həzz aldı.
  Ancaq müharibədə onun da bəxti gətirmədi. Həmişə cinsi əlaqədən sonra döyüşdə kişi və ya gənc ölür. Sanki qızılbaşda bir növ qarğış var idi. Üstəlik, heç bir istisna olmadan. Buna görə də, gözəlliyinə baxmayaraq, Alla haqqında pis bir reputasiya yayıldı və kişilər ondan qaçmağa başladılar.
  Qırmızı saçlı şeytan kişi diqqətinin olmamasından əziyyət çəkirdi. O, kişiləri öldürməkdən həzz aldı. Və yenə düşmənə atəş açıb pələng kimi gülümsədi.
  Alla qaradərilini güllələyib və zehni olaraq onu əsirlikdə təsəvvür edib. Belə uzun boylu və yaraşıqlı kişi ilə əylənmək maraqlı idi. Ümumiyyətlə, qırmızı saçlının kişi ilə aktiv rol oynaması adi haldır . O, güclü və qətiyyətli qadındır. Bəs kişi sonradan öldürüləcək? Bəs o, müxtəlifliyi sevir!
  Sülh dövründə komsomol qızları əxlaqsızlığa görə ağır cəzalandırılardı, amma müharibə zamanı əxlaq çox daha azad oldu. Bu, görünür, xüsusi şöbənin pozğunluğa göz yumduğu zaman ölümün yaxınlığının nəticəsidir.
  Bəzən Alla öz azğınlığından utanırdı. O, hətta büstqalter taxmayanda və çılpaq döşlərini silkələyəndə. Hələ bakirə olan dindar qız Məryəmi xatırladım. Baxmayaraq ki, o, yəqin ki, beşinin ən qadın və seksualıdır. Daha doğrusu, mələk kimi məsumluğu ilə cəlbedicidir .
  Bununla belə, Mariya çox dəqiqdir, bəlkə də çəkilişlərində fenomenaldır. Bir güllə ilə iki ərəbi belə dəqiq vurdu. Və məsum gülümsəyərək deyir:
  - Ya Rəbb, məni bağışla, amma mən Vətənimə xidmət edirəm!
  Mariya çox gözəldir. O, sadəcə bikinidə döyüşməli olduğu üçün bir az utanır. Ancaq məğlubiyyətdən qoruyur. Bu təcrübə ilə sübut edilmişdir. Mariya müharibəyə hələ qız ikən başlayıb. O, üç il ərzində böyüdü, amma yenə də qamətli, bakirə və qız üçün normal boyda görünür. Qalan dörd nəfər daha hündür və daha əzələlidir, Matryona isə çox güclü olsa da, inəkdir.
  Mariya vurur və Seryojkanı xatırlayır. Yazıq oğlan. tutuldum. Və bu ölümdən də pisdir. Beləliklə, əvvəlcə işgəncə, sonra edamla üzləşdi. Və başqalarının buna necə reaksiya verəcəyi məlum deyil.
  Mariya atəş etdi, dizləri üstə qalxdı və atəş etdi. Öldürülən hindu uzandı və qan gölməçəsini buraxdı. Qızıl saçlı gözəl deyir:
  - Eh ... sənin çoxlu tanrın var, amma cənnət yoxdur!
  Maria yenə dırnaq vurdu , vurdu və oxudu:
  - İtirdiyiniz cənnət üçün təşəkkür edirəm. Nə bizim üçün, nə uşaqlarımız, nə də nəvələrimiz üçün. Ancaq aldadıcı səslərə öyrəşəcəklər!
  Maria atəş açaraq irəliləyən nasist tərəfdaşlarını öldürdü və oxudu:
  - Sürdük, sürdük, sürdük - uzun müddət biz... Bəladan bəlaya, müharibədən müharibəyə yol! Biz sürdük, sürdük, sürdük - uzun müddət biz ... Orda axınları, qanlı müharibə axır! Qanlı müharibə!
  Qız isə özünü yerə daha bərk sıxır. Və Aslanlar artıq irəlidə sürünürlər. Alman tankları gurlayır, lülələri titrəyir.
  Maria ağladı və dedi:
  - Budur, ölüm gedir!
  Qızıl saçlı qız optik nişangah bağlanmış tüfənglə Qırmızı Ordunun mövqelərinə doğru sürünən əsgərə atəş açıb.
  Ölümcül yaralı düşmənin başından sıçrayan qan bulağına baxdım.
  Maria tweet etdi:
  - Snayper... Səhv edirsən!
  Alla ucadan dedi:
  -Ayaqlarınızı uzatmaq istəmirsinizsə, paltarınıza görə hökm verməyin!
  Mariya zərif, çılpaq, qaralmış ayaqlarını silkələdi. Təsəvvür etdim ki, elf üzlü gənc ovucunu daban boyunca gəzdirir. Nə gözəl olardı yəqin.
  Amma sonra o hirslə xoruldadı:
  - Hamını məğlub edəcəm!
  Özü də kafir və əclaf olan Alla istehza ilə dedi:
  - Bəs Allahın köməyi olmadan?
  Maria atəş açaraq cızıltı ilə cavab verdi:
  - Yox, Allahın köməyi ilə!
  Alla mirvari dişlərini tərpətdi və dedi:
  - Amma sənin Tanrın öyrətdi: - Sağ yanağını vursan, sola dön !
  Mariya dərhal cavab vermədi. Faşist kuklalarını kəsərək daha bir neçə atəş etdi. Və sakitcə dedi:
  - Bəs sol yanağından vurulandan sonra nə etməli - Allah İsa demir. Nasistlər isə xalqımıza çoxlu zərbələr vurdular!
  Alla çılpaq ayağı ilə qumbara atdı, bütün toz sütununu qaldırdı və gurladı:
  - Berlin az qala bizim gücümüzdədir ... Durbinlə biz lənətə gəlmiş Reyxstaqı görürük! Bütün planetdə sülh və xoşbəxtlik olacaq ... Bu barədə sizə şeirlərimdə danışacağam!
  Və qırmızı saçlı, nasistlərin bütün xəttini kəsərək bir partlayış verdi. Sonra o, qumbaranı yenidən təpiklədi.
  Güclü qızdır . Düşərgədə səhərdən axşama qədər daşları daşımağa məcbur oldu və Alla əsl supermen oldu. O, qumbaranı əlləri ilə deyil, ayaqları ilə daha uzağa atdı.
  Qızılbaş çılpaq ayaqlarını kömürlərin və ya qarın üzərində gəzdirməyi sevirdi. O, bundan həzz alırdı...
  Allah onu götürüb yarıb:
  - Amma mənim başqa həvəsim var ... Bu gücdür, yalnız güc!
  əlaltılarını güllələyərək tüğyan etdi və qışqırdı:
  - Qızıla və pula ehtiyac yoxdur! Bir də lazımdır ki, mənim qarşımda ... İnsanlar diz üstə, adamlar diz üstə, yerin hər yerində!
  Düşmən piyadası dayandı. Tanklar daha da irəlilədilər. "Lev", "Maus", "E"-100, "Tiger"-2 ağır maşınlar mərmi. Panther 2 də geniş yayılmışdı. Mövqelər yandı və dağıldı, tüstü ilanları göyə qalxdı.
  Qızlardan birinin ayaqları mahnı oxuyurdu. O, qışqırdı və uzun müddət atəş açdı . Digər gözəlin büstqalterini qəlpə parçası kəsib. Döyüşçünün sinəsi açıq qalmışdı və qızarmışdı. Qızın üzü qırmızı oldu.
  Ən ağır alman tankı olan "Maus" toplarından zərbələr endirirdi . Və yolundakı hər şeyi məhv etdi.
  Lakin döyüşçülər vaxtında geri sıçradılar. Onlar çox çevikdirlər. Alla Mouse qumbara atdı. Alman pulemyotlarından birini susdurdu.
  Qızılbaş onu götürdü və ehtirasla oxudu:
  - Qoy zirehli tanklar gölməçələrin arasından yöndəmsiz qaçsınlar...
  Bundan sonra qız yenə yalın ayağı ilə qumbara atıb və başqa bir "Maus" avtomatına dəyib, onun lüləsini sındırıb. Bundan sonra Allah-taala fəryad edir:
  - Mən Hitlerin qorxduğu ölüm ilahəsiyəm!
  Alman tankı dayandı. Pulemyotların itkiləri ilə yanaşı, tankçılar inamın aslan payını itirdilər. Və "Siçan" qısa bir bareldən atəş açmağa başladı və xarabalıqları emal etməyə başladı. Parçalardan biri Allanın dabanına dəyib, qızın dabanının zərif əyrisini yandırıb.
  Gözəl onu götürüb oxudu:
  - Cəllad dabanlarımı yandırır, ağlamaq eşidilir!
  Məqsədli atışla Mariya Siçanın optik görünüşünü qırdı. Və nəhəng tank qaçdı və geri dönməyə başladı. İki yüz tona yaxın poladın harda kor-koranə tapdalanacağı aydındır . Yalnız daha çox problemdən qaçmaq üçün geri qayıdın.
  Sonra "Lev"-2 meydana çıxdı. Daha təkmil bir maşın 150 mm-lik topun atəşi ilə qarşısındakı bütün məkanı darmadağın etməyə çalışır. Qızlar cavab olaraq faşistə burunlarını qaldırırlar.
  Mariya kəsilmiş ayağı ilə qumbara atır. Hədiyyə tanka çatmır, ancaq piyadaları sıradan çıxarır. Bir afrikalı hətta başını da qoparmışdı. O, dəbilqəsinin içində fırlandı və düz kərpicin üzərinə çırpıldı.
  Qızıl saçlı qız dedi:
  - Hər şey Allahın iradəsinə görədir ... Hətta səhvlər də!
  Alla cavab olaraq həvəslə oxudu:
  - Dünyada mövcud olan hər şey cənnət yüksəkliklərindən asılıdır. Ancaq gözün dəqiqliyi, amma gözün dəqiqliyi yalnız bizdən asılıdır!
  Mariya yenidən atəş açdı. O, "Lev"in optik mənzərəsini pozdu və rasional olaraq qeyd etdi:
  - Dəqiqliyi isə Allah verir!
  Alla dişlərini göstərdi və çılpaq ayağını sınmış şüşəyə çırpdı. İti bir şeyin çılpaq dabanımı deşməsinin necə xoş olduğunu hiss etdim. Və o qışqırdı:
  - Hər şeydə çeviklik, sərtləşmə, məşq lazımdır - əks halda lütf olmayacaq!
  Mariya mədəsində pozulmuş sifətlə faşistə atəş açıb oxudu:
  - Krautlar üçün isə lütf kəllənin dərisini qoparmaqdır! Və çeynəyin, çeynəyin, çeynəyin, isti irinlə yuyun!
  Alla üz tutdu, atəş etdi ... Başını buladı və pıçıldadı:
  - Necə də dinsiz danışırsınız!
  Marianın üzü solğunlaşdı və pıçıldadı:
  - İlahi, məni bağışla, günahkar!
  Alla güldü. O, kinli qız idi. Uşaq əmək koloniyasında isə özündən zəif olanları döyürdü. Niyə , qırmızı saçlı həyasızdır . Alla isə Mariyanı qızılı saçlarından dartmaq istədi. Əlləri, ayaqları ilə deyil.
  Və Alla çılpaq əzasını xristian qızın yarpaqlı saçlarına uzatdı və o, barmaqları ilə tellərdən tutan kimi dartdı.
  Mariya qışqırır və dönüb deyir:
  -Dəlisən?
  Alla istehza ilə dedi:
  - Deməli, Allah səbr etdi və sənə əmr etdi!
  Mariya yumruğunu silkələdi:
  - Küfr etmə, qancıq !
  Alla cavab verdi və mahnı oxudu:
  - Və Allah yenə gülüşdən parçalandı, mənim hamıya nə dəxli var, sən də mənə nə baxırsan!
  Mariya başını tərpətdi və dedi:
  - Hər gün risk edirsən. Və eyni zamanda, bir dəqiqə sonra, cəhənnəmə getmək fürsəti əldə edərək, lovğa və pis çıxışlar edirsiniz!
  Qızılbaş üzünü örtdü. O, çılpaq ayaq barmaqları ilə şüşə parçasını tutub ağzına atdı. dilimlə tutdum. O, stəkanı çeynədi və iki dəfə düşünmədən bir qurtum aldı və dedi:
  - Cəhənnəm bizi tutmayacaq!
  Mariya gözlərini şiddətlə fırladıb hönkürdü:
  - Heç yerə getməyəcəksən! Yanğın biti!
  Alla cavab olaraq yalnız zümrüd gözlərini parıldatdı. Və o, nasistlərə qumbara ataraq dedi:
  - Müharibə davam edərkən, fikir ayrılığımızı unutaq!
  Mariya yersiz dedi:
  - Tanrı Tanrınındır , Sezar da Sezarındır!
  Alla uzun bir dönüş etdi və əlavə etdi:
  - Və Hitler şeytandır !
  Mariya atəş açıb daha bir neçə nəfəri yerə yıxıb fikirləşdi. Hitlerin çatdığı qədər əxlaqsızlığa necə nail olmaq olar? İnsan şəklində hansı heyvan var? Bəşəriyyətin Adəm və Həvva dövründən bəri tanımadığı o qanlı tiran. Və eyni zamanda son dərəcə şanslı . Bəlkə də bütün bəşəriyyət tarixində ən şanslı və ən uğurlu fateh.
  Lakin Rusiya faşizm üçün çətin qoz oldu. Şərqdəki müharibə tezliklə dördüncü ilinə qədəm qoyacaq. Bəli, nasistlər irəliləyirlər. Çox sürətli deyil, amma inamlı. Yalnız qışda Qırmızı Ordu Krautları bir az sıxışdıra bildi. İndi isə düşmən yenidən hücuma keçir.
  Qız dəqiq vurdu . Optik görmə qabiliyyətini itirən Lev tankı yenidən dönüb getməyə başladı. Və "Panter"-2... Uzun və qalın lüləsi və nisbətən kiçik qülləsi olan tank.
  Effektiv maşın. Demək olar ki , hər hansı bir mastodonu yıxdı. Burada Alla cazibədar ayaqları ilə qumbara ataraq, lüləni zədələməklə fərqlənib.
  Qırmızı saçlı şeytan gözlərini dənizin rəngində parıldadıb fısıldadı:
  - Onların burunlarını qırıram!
  Ağzı sınmış alman dönür. Treklər çevik maşın kimi titrəyir. Bəli, qızlar rahat və təsirli taktikalar icad etdilər. Zireh əlçatmaz olduqda lülələri qumbaraatanlarla sındıraraq lülələrə vurun .
  Məqsədli Mariya isə həqiqətən də Robin Qudun nəvəsi imiş kimi dəqiq vurur. Və qızıl saçlı gözəl deyir:
  - Humanizm məqsədlərini bəhanə edərək,
  Yer üzündə cənnət qurmaq üçün...
  Hitler faşizm yoluna keçdi -
  Məbədi əclaf Şeytan tikdirib!
  Və o, əsl məhv müqəddəsi kimi vurur. Onun çılpaq, kəsikli ayağı şüşə qırıntısını atır və ərəbin düz alnının ortasına dəyir. Səhranın oğlu isə refleksiv şəkildə avtomatın tətiyini çəkərək onlarla əlbirinin qabağını kəsir.
  Alla bəyənərək qeyd etdi:
  - Və tez öyrənirsən! Və gözlərinizin qarşısında irəliləyirsiniz!
  Qırmızı saçlı döyüşçü də çılpaq barmaqları ilə şüşə parçası ataraq afrikinin gözünə dəyib. Bir dəstə qumbaranın üzərinə düşdü, partladı. Və bir çox digər döyüşçülər məsələnin həlli kimi göyə və ya cəhənnəmə uçdu!
  Alla tweet etdi:
  - Cəhənnəm qapağı qoparanların pis yeri olacaq. Və müqəddəs qız qılınc düşmənləri kəsdi!
  Qırmızı saçlı şeytan yenidən növbə verib fısıldadı:
  - Sənin üçün ancaq küldən bir tabut, yasda musiqi olacaq!
  Mariya dərhal iki ayağı ilə qumbara atdı, nəhəng E-100 tankının lüləsini sındırdı və zəng etdi:
  - Rəbb Məsihin izzəti üçün!
  Müharibə davam etdi. Nasistlər məhv və əsarət üçün yeni yollar axtarırdılar. Sovet İttifaqı çox güclüdür və dünyanı ələ keçirmək o qədər də asan deyil. Lakin qullar da daxil olmaqla, çoxlu müxtəlif elm adamlarına malik olan, unikal təşkilata malik olan faşistlər yeni, dəhşətli silahlar yaratdılar. Əvvəllər görünməmiş bir şey.
  Onlardan biri unikal uçuş xüsusiyyətlərinə malik, sürətlə hərəkət edən və eyni zamanda toxunulmaz diskotekalardır.
  Dünyanın ən yaxşı alimləri unikal silahı modelləşdirdilər. Dünya üzərində güc verməli və gələcəkdə qalaktikaların fəthinə yol açan bir şey.
  İndi isə müzakirə yaranıb.
  Lakin ekspertlər söhbəti davam etdirdilər. Schauberger cihazın bəzi maraqlı detallarını izah etməyə başladı:
  - Elektrik anlayışının özü elektronların nizamlı hərəkətindən daha genişdir. Ancaq burada, sahə spiral hərəkətlə istiqamətləndikdə, elektron buludlarını qoparmaq və elektron qabığından məhrum olan nüvələri böyük sürətlə toqquşdurmaq qabiliyyətinə malikdir. Yəni, cərəyan kiçik bir spiral boyunca axırsa, lakin böyük sürətlənmə ilə ionlaşma öz-özünə baş verir.
  Və nüvələr vəhşi sürətlə toqquşduqda, onların birləşmə prosesi baş verir. Və ya daha sadə, nüvə saysız-hesabsız sərbəst elektronların əmələ gəlməsi ilə partlayır və bu da öz növbəsində elektrik enerjisi yaradır.
  Yəni, xüsusi növ burulğan cərəyanı və ya miniatür top ildırımına bənzər cərəyanı olan kiçik bir batareya, sudan istifadə edərək idarə olunan termonüvə sintezi, çoxlu miqdarda xüsusi elektrik və foton axını sayəsində yaradır.
  Yəni belə bir mühərrik əbədi elektrik stansiyasına çevrilə bilər. Batareya miniatür top ildırım cərəyanını təmin edir və özü suda idarə olunan termonüvə birləşməsindən əldə edilən elektriklə doldurulur. Əbədi hərəkət edən maşın kimi, onun içindəki enerji nüvələrin daxili impulsunu insanlar üçün daha praktik, hiss olunan bir şeyə çevirməklə əldə edilir.
  Belonzi qaşlarını çatdı və qaşlarını çatdı:
  - Mikroskopik top ildırımı kimi elektriklə çıxarılan enerji? Gözəl səslənir. Ancaq reallıq həmişə inanılmaz deyil. Yəqin ki, onların nüvə sintezi reaktorları tikdiklərini eşitmisiniz. Onlar həmçinin uran nüvələrinin parçalanmasından enerji əldə etmək istəyirlər. İnanılır ki, atomdaxili bağlar qırılarsa, proton və neytronlar bomba partlayışından daha tez bütün istiqamətlərə səpələnəcəklər. Bəlkə də belədir, amma nədənsə reaktoru və bombanın özünü düzəldə bilmirlər. Və elə bilirsən ki, sferik elektriklə hidrogeni belə götürmüsən, məsələn, çəngəllə noxud qaşıqlayıb ağzına qoyursan. Üstəlik, tamamilə fərqli bir şey mümkündür. Niyə xüsusi yönləndirilmiş elektronlar görünəcək və ya nüvələrin toqquşması ümumiyyətlə birləşməyə səbəb olacaq? Çox nikbinlik, amma əsaslandırma azdır.
  Schauberger cavab verdi:
  - Əsaslandırma haqqında? Əgər elektron qabıqlar yoxdursa, nüvələr sıxıldıqda onların toqquşmasına heç nə mane olmur. Yatağın çökməsi isə belə hərəkəti sıxlaşdırır və o, həm də çıxarılan enerjiyə istiqamət verir.
  Əgər hidrogen nüvələrinin birləşmə prosesinin özü mümkündürsə və biz bunu Günəşimizin timsalında görürüksə, burada da oxşar bir şey, yalnız daha kiçik miqyasda baş verir.
  Üstəlik, Günəşdə də bu proses idarə olunur, lakin təəssüf ki, biz hələ oradakı parametrləri dəyişə bilmirik.
  Və burada, suyun üzərində, elektrik enerjisi verən kiçik bir Günəş var. Üstəlik, nüvə reaksiyası zamanı dərhal elektrona və fotona çevrilə bilər. Onların arasında demək olar ki, heç bir fərq yoxdur. Və bunun nəticəsində əldə etmək istədiyimiz şey - mühərrik və ya bomba - yalnız təsəvvürümüzdən asılıdır. Üstəlik, bəlkə də zamanla daha sərin bir şey tapacağıq .
  Belonzi soruşdu:
  - Tutaq ki, bunların hamısı hələlik sadəcə layihələr və hətta planlardır. Xüsusilə, bu kiçiklərdən bir milyonunu deyil, böyük, təbii top şimşəklərini təkrarlamağa çalışın.
  Schauberger razılaşdı:
  - Bəli, bununla bağlı problemimiz var. Amma ilk baxışdan göründüyü kimi həll olunmaz deyil . İkincisi, o qədər də perspektivli olmayan, həm də perspektivli olan başqa alternativ yollar da var. Biz onları izləyirik.
  Belonzi başını tərpətdi və italyan özü danışmağa başladı:
  - Qədim dövrlərdən bəri Üçüncü Reyxin aerodinamistləri cihazın qaldırıcı qüvvəsini yaratmaq üçün Coanda effektinin həyata keçirilməsinə ciddi yanaşırdılar. Almaniyada aerodinamika korifeyləri və görkəmli riyaziyyatçılar var idi. Məsələ başqadır . Bu təsir qaldırıcı qüvvənin təsiri deyil, onun rasional səthinə yapışan reaktivin təsiridir. Bununla birbaşa yola çıxmayacaqsınız. Dartma (və ya qanad) lazımdır. Bundan əlavə, səth əyri olarsa (reaktivi aşağı salmaq və itələmək üçün), təsir yalnız laminar jet vəziyyətində işləyir. Qaz turbinli mühərrikin reaktivi bunun üçün uyğun deyil. Onun laminatlanması lazımdır . Bunlar böyük enerji itkiləridir.
  Schauberger , diaqramda bir eskiz hazırlayaraq, məntiqi olaraq düzəltdi:
  - O qədər də böyük deyil. Əgər , məsələn , laminasiya o qədər də primitiv deyil. Hətta, əksinə, dartma səmərəliliyini əhəmiyyətli dərəcədə artıra bilər.
  Belonzi olduqca məntiqlə qeyd etdi:
  - Bu, güc vektorunu nəyə tətbiq etdiyinizdən və onun ətraf mühitin müqavimətinə necə təsir edəcəyindən asılıdır. Bəzi hallarda isə əslində uçan boşqabın qarşısında vakuum yaranır.
  Schauberger ah çəkərək qeyd etdi:
  - Amma bu layihələr üzərində işləyən tək biz deyilik.
  Belonzi biliyini göstərməyə tələsdi:
  Bəli, onlar var idi, Schriever - Habermol diskləri ( Schriever , Habermol )
  Bu cihaz dünyanın ilk şaquli havaya qalxan təyyarəsi hesab olunur. İlk prototip, "qanadlı təkər" 1941-ci ilin fevralında Praqa yaxınlığında sınaqdan keçirildi . Onun pistonlu mühərrikləri və Walther maye raket mühərriki var idi.
  Dizaynerlərdən Generalissimo Schauberger , tələsik, sanki sözünün kəsiləcəyindən qorxaraq əlavə etdi:
  - Dizayn velosiped təkərinə bənzəyirdi. Kabin ətrafında geniş bir halqa fırlandı, spiker rolunu tənzimlənən bıçaqlar oynadı. Onlar həm üfüqi, həm də şaquli uçuş üçün tələb olunan mövqelərdə quraşdırıla bilər. Pilot adi bir təyyarədə olduğu kimi yerləşdirildi, sonra onun mövqeyi demək olar ki, uzanmış vəziyyətdə dəyişdirildi . Cihazın əsas çatışmazlığı rotor balansının pozulması nəticəsində yaranan əhəmiyyətli vibrasiya idi. Xarici halqanı daha ağırlaşdırmaq cəhdi istənilən nəticəni vermədi və konsepsiyadan imtina edildi və " Qisas Silahları"nın bir hissəsi olaraq hazırlanan "şaquli təyyarə " və ya V-7 (V-7) lehinə proqram, VergeltungsWaffen .
  Belonzi də özünü hər şeyi bilən kimi göstərmək fürsətini əldən vermədi:
  Zimmerman tərəfindən "Uçan Pancake" də var .
  Peenemünde poliqonunda sınaqdan keçirilmişdir . Jumo-004B qaz turbin mühərrikləri var idi. Təxminən 750 km/saat üfüqi sürət inkişaf etdirdi və yaxşı tənzimləmə, 60 km/saat eniş sürəti göstərdi.
  . FƏSİL Љ 12.
   Schauberger bir qədər acıqla dedi:
  - Mən bunu bilirəm. Mən artıq belə bir möcüzə görmüşəm. Aparat, sizə deyə bilərəm ki, 5-6 m diametrli, tərs çevrilmiş bir hövzəyə bənzəyirdi və mərkəzdə gözyaşı şəklində şəffaf bir kabinə var idi. Yerdə kiçik rezin təkərlərə söykəndi. Uçuş və üfüqi uçuş üçün, çox güman ki, idarə olunan nozzilərdən istifadə etdi. Qaz turbinli mühərriklərin təkanını dəqiq tənzimləmək mümkün olmadığından və ya digər səbəblərdən uçuşda son dərəcə qeyri-sabit idi.
  Belonzi şaqqıldadı və yumruğunu masaya çırpdı:
  - Bütün bu cihazlar korrupsioner qızlar kimi qeyri-sabitdir.
   Schauberger oynaq bir şəkildə mızıldandı:
  - Və yalnız mənəvi cəhətdən!
  Belonzi təbəssümlə qeyd etdi:
  - Amma yenə də bir şeyimiz var. Ümumiyyətlə, hətta təəccüblüdür ki, müharibə dövründə bu qədər layihə üçün kifayət qədər pul yoxdur . Həm də deyirlər ki, Milli Sosializm iflas edib.
  Schauberger məntiqlə qeyd etdi:
  - Bəlkə bu, məcazi mənada, ya da mənəvi cəhətdən müflis olmaq deməkdir. Ancaq onlar bu barədə Stalinqraddan sonra danışdılar, indi deyil, biz Volqadakı şəhərə görə ruslardan inandırıcı qisas aldığımız zaman!
  Belonzi müqavimət göstərə bilməyib güldü:
  - Yaxşı, bu mütləqdir. Düzdür, ruslar dünyanın hər yerindən toplanmış bu qədər qüvvəyə müqavimət göstərə biləcəklər, nə mən , nə də siz buna inana bilmirik, elə deyilmi?
  Schauberger tüklü başını mənfi tərzdə yellədi:
  - İnana bilmirəm, amma... Biz burada taktikadan danışmaq və düşmənin şansını qiymətləndirmək üçün general deyilik. Daha yaxşısı, bu sinif cihazlar haqqında başqa hansı layihələri bildiyinizi bizə deyin. Bu maraqlıdır.
  Belonzi hiyləgər cavab verdi:
  - Bəli, çox fərqli. Bu sadəcə gözəldir - disk "Omega" Andreas Epp ( Andreas Epp ) 8 ulduz formalı porşen və 2 ramjet mühərriki olan disk formalı helikopter. Bu il inkişaf mərhələsindədir, 1943. Yaxşı, bu onun üçün problem olacaq, yəni bu tip mühərriklər. Tərtibatçının özü, 1942-ci ildə işdən uzaqlaşdırılan Abel Epp , şeytanın əsirliyinə düşdü.
  Belonzi özü də sonuncu çox uyğun olmayan və nəzakətli zarafata güldü.
  Bundan sonra diaqramı çəkib düzəldərək davam etdi:
  - Cihaz Focke-Wulf " Triebflugel " pulsasiya edən reaktiv mühərrikləri ilə idarə olunan sərbəst fırlanan rotorla "fan-fan" texnologiyasının birləşməsindən ibarət idi və "flotasiya effekti" sayəsində qaldırıcı artır.
  Görünür , Belonzi bu yaxınlarda belə sənədləri çox diqqətlə öyrənib. Çünki o, çox rəvan, sanki yazılanlardan oxuyurmuş kimi danışırdı.
  - Təyyarə, həm də disk formalı qurğu, diametri 4 metr olan dairəvi kabinədən ibarət olub, ətrafı 19 metr diametrli disk-fuzelajla əhatə olunub. Gövdə 80 at gücündə eksenel qüvvəyə malik səkkiz Argus Ar 8A radial mühərrikinə qoşulmuş halqavari örtüklərdə səkkiz dörd qanadlı fanatdan ibarət idi. Ən son canavarlar diametri 3 m olan səkkiz konusvari borunun içərisinə quraşdırılmışdır.
  Əsas rotor diskin oxuna sabitlənmişdir. Rotorun uclarında Pabst dizaynlı ramjet və 22 m fırlanma diametri olan iki qanad var idi.
  Belonzi , Alman texnologiyasının müxtəlif xüsusiyyətlərini sadalayarkən, getdikcə daha çox hiddətləndi. Görünür, o, xarici, hətta müttəfiq ölkə üçün qürur hissi ilə dolu idi. Səsdə pionerlərin andı dedikləri tonun hərarətini hiss etmək olardı:
  mühərriklərdəki bıçaqların addımı dəyişdikdə, rotor güclü hava axını ataraq sürətləndi. Reaktiv mühərriklər 220 rpm-də işə salındı və pilot köməkçi mühərriklərin və əsas rotorun addımını 3 dərəcə dəyişdirdi. Bu, bizi ayağa qaldırmağa kifayət etdi.
  Belonzi qollarını başının üstündə fırladı, görünür, özünü helikopter kimi təsəvvür edirdi:
  -Əsas pervane avtofırlanan tip idi və heç bir fırlanma momenti yaratmırdı. Vertolyotlardan fərqli olaraq, o, menteşələrdə sabitlənməyib, ən adi təyyarənin pervanesi kimi sərt şəkildə quraşdırılıb. Bununla belə, cihaz adi deyil!
  Köməkçi mühərriklərin əlavə sürətlənməsi avtomobili istənilən istiqamətə əydi. Bu, əsas rotorun qaldırıcısını yayındırdı və buna görə də uçuş istiqamətini dəyişdirdi.
  Schauberger bəzi qısqanclıqla qeyd etdi:
  - Və biz bunu ötməliydik.
  Belonzi asanlıqla razılaşdı:
  - Əlbəttə, belə olmalı idi, amma rəqiblər həddən artıq çoxdur. Hətta Kurt Tank da bu işdə iştirak edirdi.
  Avstriyalı dahi küçə kirpisi kimi təəccüblə fit çaldı:
  - Hətta onu? Amma o, artıq işlərlə yüklənib. Görünür, o, Focke-Wulf qırıcı-bombardmançısının yeni, təkmilləşdirilmiş versiyasını hazırlayır. Deyəsən TA-152 adlanır. O, güclü silahlara malik və çoxməqsədli funksiyaları yerinə yetirməyə qadir, əla manevr qabiliyyəti olan bir avtomobil yaratmaq istəyir .
  Belonzi də şübhə ilə dolu idi:
  - Əlbəttə, o, bu qədər layihənin öhdəsindən gələ bilməz, amma Tank tək işləməyəcək. Onun müxtəlif layihələr üzərində işləyən bütöv bir köməkçi komandası var. Lakin onun ən yaxın köməkçilərindən biri tamamilə yeni bir təyyarə üçün dizayn təklif etdi.
  Schauberger qulaqlarını dikdi:
  - Mümkünsə, ətraflı məlumat verin.
  Belonzi izah etməyə başladı:
  Üçüncü Reyxdə inkişaf etdirilən yeni tip təyyarələrin son modellərindən biri olan Kurt Tank tərəfindən hazırlanmış disk formalı helikopter heç vaxt sınaqdan keçirilməyib. Hündür, zirehli kokpitdə böyük turbovintli mühərrikin fırlanan bıçaqları yerləşirdi. Uçan qanad tipli gövdə, gövdənin yuxarı və aşağı ön hissələrində iki hava girişindən ibarət idi. Disk təyyarəsi , hesablamalara görə, adi bir təyyarə kimi uça bilər və ya helikopter kimi istənilən istiqamətdə hərəkət edə və havada uça bilər.
   Schauberger , bəzi haqlı şübhə ilə qeyd etdi:
  - Bu tip disk formalı cihazların zəif tərəflərindən biri onların silahlanmasıdır.
   Belonzi bir qədər həvəslə dedi:
  - Bəli, orada kifayət qədər yaxşı silahlar var. Düşünməyin ki, Kurt Tank bu qədər sadədir və şansını əldən verəcək.
  Schauberger istehza ilə cavab verdi:
  - Buna kim şübhə edər!
  İtalyan ciddi şəkildə dedi:
  - Beləliklə, silah kimi altı, hətta səkkiz Maiaeg MS-213 topunun (20 mm, dəqiqədə 1200 atış sürəti) və dörd ədəd 8 düymlük K100V8 hava-hava parçalayıcı yandırıcı raketlərdən istifadə edilməsi planlaşdırılırdı. İldırım topu '. Alternativ silah variantları da hazırlanırdı, daha doğrusu, nəzərdən keçirilirdi: 30 mm silahlar, 37 mm silahlar və hətta hücum modifikasiyasında 75 mm RA-40. HE-129-da quraşdırılmış kimi .
   Disk təyyarəsi təbii olaraq çoxməqsədli bir təyyarə kimi düşünülür: ələ keçirən, tank məhv edən, meşədəki mövqelərdən, tarlalardan və hətta təyyarə gəmisinin göyərtəsindən qalxan kəşfiyyat təyyarəsi. 'Ball Lightning' seriala daxil edilməlidir. Yəni 1944-cü ilin əvvəlindən kütləvi istehsal. Və bəlkə daha əvvəl, əgər bacarırlarsa.
  Schauberger olduqca ciddi dedi:
  - Hər halda, Moskvanı ala bilsək belə, müharibə qışdan əvvəl bitməyəcək. Amma bizim layihəmiz nəzəri olaraq elə bir silaha çevrilməlidir ki, biz bunu həqiqətən möcüzə adlandıra bilərik.
  Belonzi sağ gözünü qıyaraq qeyd etdi:
  Disk təyyarəsinin yaxşı uçuş xüsusiyyətləri , bu, əlbəttə ki, bir sinifdir, lakin ... Silahlar və güclü zirehlər olmadan, az istifadə olunur.
  Schauberger sevinclə qışqırdı:
  - Bu belədir! Ona görə də düşmənin bizə atəş edə biləcəyi bütün mərmilərdən və raketlərdən ideal qorunma tapmışam.
  Belonzi pıçıltı ilə dedi:
  - Təyyarənin ətrafında axan, çox yüksək sürətə malik, səs sürətindən daha yüksək miqyasda olan laminar reaktiv. Bu, həm mərmilərin özünü, həm də partlayış dalğasını uçuran düşüncədir.
  Schauberger dedi:
  - Təkcə laminar axın deyil, həm də bu. Uçan nəlbəkini nağıldakı kimi toxunulmaz edəcək və eyni zamanda silahlanmış, təyyarə silahlarından və raketlərdən daha güclü bir şey.
  Belonzi əl çaldı:
  - Həqiqətən! Möcüzə silahı! Dözülməz uçan boşqablar və super vasitə!
  Bu vaxt döyüşçülər daha prozaik, lakin daha az təsirli silahlarla vuruşurlar. Xüsusilə dörd qız tank məhv edənin modifikasiyası olan ən yeni özüyeriyən E-50 silahına mindilər. Maşın güclü zirehlərə və lülə uzunluğu 100 EL olan 88 mm-lik topa malik idi.
  Qızlar bu xüsusi modeli çoxlu döyüş sursatı və yaxşı müdafiə ilə istəyirdilər. 180 mm-lik maili zireh alnı istənilən tank əleyhinə silahlardan qoruyur. Yanlar yaxşı bağlanıb, bucaq altında 120 mm və 50 mm də yan ekranlar və 1200 at gücündə bir mühərrikdir.
  Böyüdülmüş E-10 maşınını xatırladan ən yeni model belə ortaya çıxdı. Və o, sovet hərbi mövqeyi istiqamətində hərəkət etdi.
  Qızlar, Qırmızı Ordunun mövqeyinə hücum zamanı döyüş dəstlərini vurdular və xidmət edən oğlanlar döyüş sursatını doldurarkən ehtiyatla danışdılar.
  Gerda əsəbi halda dedi:
  - Ruslar qanlı əks-hücumlar etməkdənsə, öz tanklarını kamuflyaj etməyə çalışırlar.
  Şarlotta gülümsədi və nifrətlə xoruldadı:
  - Onlar daha ağıllı olurlar ... Neçə illərdir mübarizə aparırlar. Amma biz yenə də onları məhv edirik. Və biz qalib gəlirik.
  Maqda ah çəkdi və özünü keçərək dedi:
  - Hər şey Allahın iradəsi ilədir ... Amma qələbələr bizim üçün çətindir!
  Kristina güldü və dedi:
  - Amma qalib gəlsək, Allah bizim tərəfimizdədir! Axı Almaniya kiçikdən başlasa da, artıq dünyanın ən azı yarısını tutur. Rusiya ilə isə bizim qələbəmiz ancaq zaman məsələsidir.
  Gerda asanlıqla təsdiqlədi:
  - Bəli! Biz çox diqqətli davranırıq. Əvvəlcə bomba atırıq və onları artilleriya ilə ütüləyirik. Sonra tankları irəli göndərib mövqelərə giririk. Daha az itki verməyə çalışırıq. Və uğur qazanır. Beləliklə, Qırmızı Meydanda da qələbə qazanacağıq.
  Maqda çiyinlərini çəkdi və çılpaq dabanlarını sərt otların arasında gəzdirərək mızıldandı:
  - Bəli, qələbə olacaq! Allahın izni ilə!
  Kristina istehza ilə gülümsədi və dedi:
  zəiflərə kömək etməz . Özünə arxayın olmayanlar üçün!
  Magda cavab verdi:
  - Rəbb ürəyi qırılanlara kömək edir!
  Kristina sərt şəkildə etiraz etdi:
  - Yox, Allah qəlbləri qıranlara kömək edir!
  Qızlar çəmənlikdən qalxıb qazonun üstündən qaçdılar. Onlar, həmişəki kimi, bikinidə, ayaqyalın, əyri, fit, qaralmışdılar. Çox gözəl... Aryan gözəlliyinin nümunəvi etalonu. Səmavilər və eyni zamanda ölüm gətirənlər . Düşmənləri titrədən və pərəstişkarları heyran edən şey. Əfsanəvi dördlük!
  Şair onlar haqqında nə yaza bilər? Bu, dağ çayının və günəşin parlaq axınıdır. Və eyni zamanda isti doe. Nəfəs alan bədənlərlə güc və sağlamlıq. Yaydır və gözəl qızların ayaqyalın qaçması çox xoşdur, məxmər otlar çılpaq ayaqlarını qıdıqlayır; Gözəllər üçün yaxşı. Yüksək, elastik döşlər qalxır və titrəyir. Dar bellər isə qızların güclü və dəbdəbəli ombalarını açır.
  Gerda qaçarkən Maqdadan soruşdu:
  - Səncə, Rəbb bizi sevirmi?
  Bal sarışın qətiyyətlə dedi:
  - Allah bizi sevir, amma bizi imtahan edir! Bununla belə , mən son qələbəmizə inanıram!
  Kristina gülümsədi və hönkürdü:
  zərif, yalın ayaqlarımızla Kremlin ətrafında tapdalayacağıq !
  Şarlotta kıkırdadı və ayağını aşağı ətrafı ilə atdı. Bu, gənc ərəbin burnuna dəyib. Qorxudan qaçdı. Artıq qızların cənnət gözəlliyinə baxmaq istəmirdi.
  Və pis Terminator qızları əyləndilər. Kişilərin qorxularına baxan gözəllər onları ayaqlarını öpməyə məcbur etmək istəyib.
  Gerda dayandı və tank briqadasının zabitinə hədələyərək qışqırdı:
  - Diz üstə!
  O, itaətkarlıqla yerə yıxıldı və yaltaqlıqla gülümsədi:
  - Ay tanrıçam...
  Gerda çox gözəl ayağını uzatdı, ondan təzə bir qız bədəninin ləzzətli qoxusu gəldi. Zabit əmr gözləmədən öpüşməyə başladı. Az qala çılpaq və qıvrımlı, ecazkar gözəlliyə malik bir qız kişinin toxunuşlarından həyəcanlandı və ağır nəfəs almağa başladı. Desire qalan dostlarında oyandı. Onlar da alman zabitlərinin üstünə qışqıraraq onları diz çökdürməyə başladılar.
  Hətta Magda da müqavimət göstərə bilmədi. Və qızlar necə sevişmək istəyirdilər. Gözəllər kişilərin və oğlanların toxunuşlarından çox həyəcanlandılar. Nəfs hissi və cismani çağırış məstedicidir. Qızlar paltarlarının qalıqlarını çıxarıb kişilərin üstünə atılırlar. Ehtiraslar okeana uçur, şəhvətli ah və fəryadlar eşidilir.
  Sevmək qızları işə saldı. Bundan sonra onlar özlərini çox gümrah və təravətli hiss etdilər. Qızların tanımadığı kişilərlə cinsi əlaqədə olması və birdən-birə bir neçə ilə cinsi əlaqədə olması onları daha çox oyatdı və ləzzətləndirdi, bu hədsiz həyasızlıq faktı .
  Yalnız bir dindar Maqda kədərləndi və sızladı:
  - Qızlar, biz nə edirik? Bunu belə edə bilməzsən! Biz heyvanlarmı ki, ilk qarşılaşdığımız insanlarla cütləşək? "Qız özünü keçdi və gecikmiş utancdan yanaraq pıçıldadı. "Pərvərdigara, belə bir çirkin günahımızı bağışla."
  Kristina nifrətlə xoruldadı:
  - Bizim öz Allahımız var! O isə bizə deyir ki, yeganə günah qorxaqlıq və Vətənə xəyanətdir!
  Gerda dodaqlarını yalayaraq dedi:
  - Amma sən də bizimlə orqazm olmusan! Odur ki, bunu ürəkdən qəbul etmə!
  Fiery Charlotte qeyd etdi:
  - Deyəsən, Maqdanın bütün yer üzündəki varlığını zəhərləmək və özünü həyatın sevincindən məhrum etmək üçün Allah Kəlamına kifayət qədər inam və anlayışı var. bədbəxt qız!
  Maqda ağır ah çəkdi və razılaşdı:
  - Bəli , həqiqətən bədbəxtəm. Bəs siz bununla bağlı nə edə bilərsiniz? Təəssüf ki, siz həm Rəbbin kasasını, həm də şeytanın kasasını eyni anda içə bilməzsiniz!
  Gerda ciddi cavab verdi:
  - inanma. Tezliklə Üçüncü Reyx xristianlıqdan fərqli başqa bir din quracaq. Köhnəlmiş, burjua əxlaqından əziyyət çəkməyə məcbur olmayacaqsınız!
  Şarlotta yumruğunu havada yellədi və dedi:
  - Bəli, əxlaq, çirkli sözdən ... Mən bütün konvensiyalardan nifrət edirəm! Mən sevgi istədim və aldım!
  Magda sərt şəkildə dedi:
  - Bu sevgi deyil, heyvanların cütləşməsidir. Və ümumiyyətlə, özüm də başıma nə gəldiyini bilmirəm. Sanki bir dalğa yuvarlandı və böyük bir şəhvət baş qaldırdı.
  Gerda başını buladı və əlini saçında gəzdirdi:
  - Bu barədə danışmayaq. Gəlin daha yaxşı mübarizə aparaq!
  Və onların döyüşçüsü yenidən döyüşə keçdi. Qızlar IS-2-ni əhatə dairəsi vasitəsilə yoxladılar. Güclü topu olan sovet tankı uzaq məsafədən atəş açmağa başladı və təəccüblü şəkildə özüyeriyən silaha dəydi. Düzdür, zərbə ön zirehlərə dəydi və səkildi, amma qızlar titrəmə hiss etdilər.
  Gerda qeyd etdi:
  - Və ruslar dəqiq vururlar!
  Magda fit çaldı:
  - Beş kilometr yarımlıqdan vurduq. Yaxşı, mən ona cavab verəcəm!
  Və sarışın terminator cavab verdi. Qalanın alnına dəydi, lakin uzaq məsafəyə görə zirehdən keçmədi. Ancaq rus canavarı da 88 mm-lik, lülə uzunluğu 100 EL olan zərbəni hiss etdi. Və onun tankı dayandı.
  Charlotte təklif etdi:
  - Gəlin yaxınlaşaq. O, hələ də bizim nüfuz gücümüzdən kənardadır!
  Magda qeyd etdi:
  - Dörd kilometrdən biz bu tankı baş-başa vuracağıq! Ancaq o, bizi boş yerə vurmayacaq! Maşınımızla mükəmməl rezervasiya.
  Kristina aydınlıq gətirdi:
  - Ön zireh, zirehin qırx dərəcə yamacı sayəsində idealdır, lakin yan zireh çox yaxşı deyil, baxmayaraq ki, IS-2 yuxarı hissədə bizə nüfuz etməyəcək.
  Maqda uzun məsafədən gövdənin ön zirehinə nüfuz edərək T-34-76-ya atəş açdı. Ağız uçdu və döyüş dəsti yırtılmağa başladı. Sovet tankı xarab oldu.
  Alman maşını yaxınlaşmağa davam etdi. IS-2 yenidən atəş açdı və yenidən vurdu, lakin mərmi başqa bir səkdirməyə keçdi. Gerda fit çaldı:
  - Bu əsl tank acesidir. Ardıcıl ikinci dəfə belə məsafədən vur. Belə bir oğlanı öldürmək hətta təəssüf doğurur!
  Magda təbəssümlə qeyd etdi:
  - Bir oğlandan danışırsan? Və ya bəlkə bir qızdır!
  Gerda ağır ah çəkdi və dedi:
  - Və qız daha da ağırdır! - Sonra sarışın terminator qaşlarını toxudu. - Amma düşmən düşməndir və onu məhv etmək lazımdır!
  Maqda da ah çəkərək silahını doğrultdu və fısıldadı:
  - Bizim dünyamızda mümkün olmayan hər şey mümkündür! Amma yenə də Allahı unutma!
  Kristina yalın ayağının barmaqları ilə qarmağı götürdü və zirehdə səkkiz rəqəmi cızaraq fısıldadı:
  - Beləliklə, sonsuzluğu yaratdım!
  Gerda ciddi şəkildə qeyd etdi:
  - Bir neçə kişi tutmalıyıq. Bütöv bir hərəm, daha yaxşısı üç hərəm!
  Kristina bunu təsəvvür etdi və məmnunluqla mırıldandı. Və Magda daha otuz dörd vurdu. Yaxşı niyyətli şeytan. Mələk görünüşü altında əsl qatil.
  Şarlotta ağılla dedi:
  - Ər lazım deyil, hərəm lazımdır!
  Gerda dilini çıxartdı:
  işgəncə verəcəyəm ! Qulaqlarını mıxlayacağam!
  Alman tankı yenidən İS-2-dən mərmi ilə vuruldu. Həqiqətən, bu bir növ heyrətamiz asdır. Mərmi ağzına çox yaxın sürüşdü. Və Kristina qorxu içində dedi:
  - Silahımızı çıxara bilərlər! Magdochka, onların silahını götür.
  Sarı saçlı qız, sanki qızıl tozuna bürünmüş kimi hönkürdü:
  - Mən edəcəm! Və sonra bu ekipajı diri-diri götürməyə çalışacağıq!
  Və gözəllik özündən keçdi. Sonra o, zərif, yalın ayaqları ilə silahı nişan aldı. Bu, əllərinizi istifadə etməkdən daha dəqiqdir. Qız dişləri ilə kəmərdən tutdu və barmaqları ilə düyməni basdı.
  Silah gurladı və bir neçə kilometr uçan iri zirehli mərmi sovet maşınının lüləsinə dəydi. Bəli, bu qadın Maqda bacarıqlıdır. O, məni düz vurdu, sanki onun burnuna yumruq vurdu.
  Gerda fit çaldı:
  - Yaxşı, dəqiqliyiniz var! Bəli ser!
  Qız, bal sarışın, əminliklə cavab verdi:
  - Allahın izni ilə, hamısı budur!
  hərəkətli ayaq barmaqları ilə ənciri göstərdi :
  "Öz çevikliyiniz olmadan heç nə əldə edə bilməyəcəksiniz." Və bizim təlimimiz, əla genetikamız və döyüş təcrübəmiz!
  Şarlotta həvəslə oxudu:
  - Maq, sən yaxşı bilirsən, dünya möcüzələrlə doludur. İnsanların özləri edə biləcəyi yeganə möcüzələr bunlardır!
  Maqda güldü və SU-76-ya atəş açdı. O, bir mərmi maşına çırpdı və qışqırdı:
  - Xüsusi xəbərimiz var. Biz qızlar sadəcə olaraq yüksək səviyyəliyik! Və sonra səhərə qədər oxunan sevgi haqqında mahnıları eşidin!
  Sovet maşını partladı və mərmilər partladı. Almanların uzun lüləli silahı hər kəsə ölüm və dağıntı gətirdi.
  Magda ağır ah çəkdi və oxudu:
  - Günahlarımı bağışla, ata. Bilirəm, məndə çox var! Dinləyin, xahiş edirəm və kömək edin! Mən Allah qarşısında tövbə etmək istəyirəm!
  Gerda və Şarlotta nifrətlə üzlərini buruşdurdular. Onlar xaçın svastika ilə əvəzlənəcəyi yeni kilsənin layihələri haqqında artıq bilirdilər. Ancaq indiyə qədər panteonla bağlı problem var idi. Bir tərəfdən Hitler sadə və başa düşülən tövhid istəyirdi. Ancaq digər tərəfdən, Üçüncü Reyxin zirvəsində qədim alman tanrılarını panteona daxil etmək arzusu var idi. Və bu, tövhidi məhv etdi.
  bir Tanrının olması fikrinə meylli idi . Sonra o , Uca Fövqəltanrıya şübhəsiz tabe olan başqa tanrılar yaratdı . Almanlar üçün həm daha sadə, həm də aydın idi. Yəni Nadboq birdir, fürer kimi, qalanları isə çar altındakı boyarlar kimidir.
  Beləliklə, əslində daha sadə və aydındır. Almanlar Uca Tanrının kainata hakim olmaq üçün seçdiyi xalq hesab olunurdu. Qalanların hamısı sadəcə quldur. Xaçın svastika ilə əvəzlənməsi , kilsələrin qara, ağ və qırmızı rənglərə boyanması planlaşdırılırdı . Və təbii olaraq müqəddəsləri dəyişdirin. Hitleri, onun heyvandarlığını və bəzi alman tanrılarını ikonalara asmaqla.
  İkonların qarşısında şamlar qaldı, lakin məşəllər də yandırıldı. Namazlar da dəyişdi. Kreslolar götürülüb, xidmətin ancaq ayaq üstə və diz çökərək yerinə yetirilməsi nəzərdə tutulub. Xarici olaraq, yeni məbədlərin qırmızı və ağ rəngli səkkizguşəli günbəzi olmalıdır.
  Bundan əlavə, nasistlər insan qurbanlarını canlandırmağı və qədim məbəd fahişəliyini canlandırmağı planlaşdırırdılar. Nəticə bütpərəstlik və tövhidin belə dəhşətli qarışığı, üstəlik, barbar bir forma idi.
  Döyüşən cəmiyyətdə parçalanmaya səbəb olmamaq üçün yeni dinin formalaşmasının nisbətən ləng getməsi səbəbsiz deyil .
  Bundan əlavə, nasistlər okkultiv qüvvələrdən daha çox yeni növ super silahlara inanırdılar.
  Burada, məsələn, ən yeni silahdır və əslində, tankları məhv etmək üçün ən praktikdir. Onun ən yeni əhatə dairəsi kimi.
  Maqda atəş açdı, SU-122-ni vurdu və kəkələdi:
  - Oh, mən necə də pisəm!
  Gerda məyus halda gülümsədi və qışqırdı:
  - Vaxt gələcək və Məsihin Adı bütün dünyada unudulacaq! Və svastika hər şeyi və hər kəsi udacaq!
  Valerka hirslə yumruqlarını sıxdı və qışqırdı:
  - Yox, oraq və çəkic dünyanı idarə edəcək!
  Və oğlanın əlində hiperblaster peyda oldu.
  Levka da təmkinlə qeyd etdi:
  - Döyüşdük və döyüşəcəyik!
  Və pioner oğlanın əlində məhvedici münasibət yarandı. Və onu silkələdi və hirslə yalın ayağını möhürlədi, tarakanı əzdi.
  Marinka da təsirli bir arsenal əldə etdi və fısıldadı:
  - Lenin, partiya, komsomol - sizi məğlubiyyət gözləyir!
  Slavka impulslu ultrasəs emitentini əlində tutdu, qətiyyətlə silkələdi və dedi:
  - Fürer və onun dəstəsini tabutda gördüm!
  Üç oğlan və bir qız silahlarını tərpətdi və iki dəfə düşünmədən yaxınlaşan nasistlərə hiperplazma saçaraq öldürücü atəş açdılar. Və o, düşmənlərini sözün əsl mənasında əzdi. Üçüncü Reyxin əsgərləri isə gözümüzün qarşısında sözün əsl mənasında dadlı kabablara çevrildi.
  Və tanklar sözün əsl mənasında əridi və maye, parıldayan polad çaylarına çevrildi.
  Və qırmızı çaylar kimi axırdı. Marinka yalın ayağı ilə bu çaylardan birinin üstünə çıxdı . O, çılpaq, uşaq ayağını yandırıb qışqırdı:
  - Ultra-qara dəlik !
  Valerka razılaşaraq başını tərpətdi:
  - Bəli, ayaqlarımıza qulluq etməliyik, hələ uşaqıq!
  nasistlərə təcavüzkar hiperplazma axınlarını püskürtməyə davam etdi və həm düşmən əsgərlərini, həm də texnikasını, həm tanklarını, həm də təyyarələrini yandırdı.
  Beləliklə, pioner terminator təklif etdi:
  - Bəlkə oxuyaq?
  Levka enerjili başını yelləyərək təsdiqlədi:
  - Biz oxuyacağımız şey budur! Və hiperfotonik olacaq !
  Valerka öskürdü və hiss və enerji ilə oxudu:
  Mən müasir bir oğlanam, kompüter kimi,
  Və demək daha asandır , gənc bir vunderkind ...
  Və çox gözəl çıxdı -
  Hitler zəlil olacaq!
  
  Oğlan ayaqyalın qar uçqunlarında, faşist silahları altında gəzir... Ayaqları qaz kimi qırmızıdır
  və onu kədərli hesab gözləyir!
  
  Ancaq pioner cəsarətlə çiyinlərini düzəltdi
  , gülümsəmək  atılacaq addımlar...
  Fürer kimisə təndirlərə göndərir,
  Kimi faşist oxlarla vurdu!
  
  Bizim eramızın vunderkindli oğlanı, bir partlayıcı götürdü və cəsarətlə döyüşə qaçdı ...
  Faşist ximerləri məhv olacaq
  və Uca Allah həmişə sizinlə olacaq!
  
  Ağıllı oğlan Krautları bir şüa ilə vurdu, Və bir sıra canavarları biçdi ...
  Kommunizmə yaxınlaşan poladdan uzaqda,
  Var gücü ilə faşistləri vurdu!
  
  Vunderkind oğlan bir tir atır, Axı onun çox güclü partlatıcısı var... O, "Panteranı" bir qurtumda əridir, Axı, sadədir , bilirsən, şıltaq!
  
  Faşistləri heç bir şey olmadan siləcəyik və düşmənləri sadəcə məhv edəcəyik ...
  Bizim partlayıcımız var gücü ilə vurdu,
  Burada kerub qanadlarını açır !
  
  Mən onları məhv edirəm, metal parıltısı olmadan, Bu qüdrətli "Pələng" alovlandı ...
  Krautlar nədir, sən kifayət qədər torpaq bilmirsən?
  Daha çox qanlı oyunlar
  
  istəyirsən ! Rusiya böyük bir imperiyadır,
  Dənizdən çöllərə uzanır...
  Ayaqyalın qaçan
  qız görürəm , Ayaqyalın oğlan isə - it!
  
  Lənətə gəlmiş faşist tankı cəld hərəkət etdirdi, Polad qoçla kəskin surətdə Rusiyaya sürdü ...
  Ancaq Hitler üçün qan küpləri tökəcəyik,
  Nasistləri kiçik çəmənliklərə parçalayacağıq!
  
  Vətən , sən mənim üçün əzizsən,
  Dağlardan, tayqaların qaranlığından sərhədsiz... Yatağında dincəlməyə ehtiyac yoxdur əsgərlər - İgid yürüşdə
  
  çəkmələr parıldayır!
  Mən cəbhədə böyük pioner oldum, Qəhrəman Ulduzunu bir anda qazandım ... Sərhədsiz başqaları
  üçün nümunə göstərəcəyəm,
  Yoldaş Stalin sadəcə idealdır!
  
  Qələbə qazana bilərik, əminəm ki, tarixin süjeti fərqli olsa da ...
  Və pis nəcis döyüşçülərinin hücumu gəlir,
  Və Fuhrer həqiqətən gözəl bir şeyə çevrildi!
  
  ABŞ-a ümid azdır, Heç bir zarafat etmədən üzürlər... Fürer kürsüdən yıxmağa qadirdir, Dəhşətli kapitalistlər, sadəcə çöküntü!
  
  Oğlan özünü
  əsirlikdə görsə, soyunub soyuyub soyuğa sürüklənsə
  nə etməli ... Yeniyetmə Fritzlə naəlaclıqdan vuruşdu , Amma
  Məsih
  
  bizim üçün və onunla birlikdə əziyyət çəkdi ! O zaman dözməli olacaq işgəncələrə, Səni qırmızı dəmirlə yandıranda ...
  Nə vaxt , başına butulkaları sındırıb,
  Dabanlarına qızarmış çubuq basdırdılar!
  
  Yaxşı olar ki, sussan, bala, dişini sıx, Rusiyanın titanı kimi işgəncələrə dözəsən...
  Qoy dodaqlarını alışqanla yandırsınlar, Amma İsa döyüşçünü xilas edə bilər!
  
  Oğlan kimi hər cür əzabdan keçəcəksən, Qamçı altında əyilmədən dözəcəksən ...
  Rəf acgözlüklə qoparsın əllərini,
  Cəllad indi həm şah, həm də qara şah! Nə vaxtsa əzab bitəcək, Özünü
  
  Allahın gözəl cənnətində tapacaqsan ...
  Və yeni macəralar üçün vaxt olacaq,
  May parıldayanda
  
  Berlinə girəcəyik ! Yaxşı, bəs uşağı bağlasalar,
  Faşist buna görə cəhənnəmə atılacaq ...
  Cənnətdə aydın səs eşidilir ,
  Oğlan dirilir - sevinc nəticədir!
  
  Odur ki, ölümdən qorxmaq lazım deyil, Vətən üçün qəhrəmanlıq olsun ...
  Axı ruslar həmişə döyüşməyi bilirdilər,
  Bil ki, şər faşizm məhv olacaq!
  
  Cənnət kolları arasında
  ox kimi gəzəcəyik , Qarda ayaqyalın bir qızla ... Aşağıda
  bir bağ var, qaynayan və çiçəklənən,
  Otların arasında qaçan bir pionerəm!
  
  Cənnətdə əbədi olaraq xoşbəxt uşaqlar olacağıq, Biz orada gözəlik, çox yaxşı ...
  Və planetdə bundan gözəl yer yoxdur,
  Bil ki, heç vaxt çətin olmayacaq!
  Yuxunun bu hissəsində uşaqlar qəhrəman idilər, digər hissədə də çox əlamətdar hadisələr baş verdi.
   Qızlar Volqada çimdikdən sonra sahildə uzanıblar. Vermaxt daha şimala getməyə tələsmirdi. Faşistlər dəyən zərərin əvəzini çıxardılar, itkilərin çoxu xarici diviziyalarda oldu və sovet qoşunlarını hava zərbələri ilə sıxışdırdılar.
  Görünür, Hitler bir qədər məyus olmuşdu. Ruslar inadla vuruşdular və müqavimətin gücü azalmadı. Yaxud bir nömrəli faşistin başqa mülahizələri var idi. Ancaq hər halda nasistlər tərəddüd etdilər. Və biz hələ irəli getməmişik.
  Qızlar sahildə sakitcə uzana bilmirdilər, fırlanan top kimi fırlanırdılar.
  Və Magda birdən ağlamağa başladı. Gerda qızılı saçlı qızın guruldadığını görüb nifrətlə xoruldadı:
  - Yaxşı, yenə övliyamız əxlaqdan danışacaq...
  Magda razılıqla başını tərpətdi:
  - Təbii ki, belə bir günah işlətmişik...
  Şarlotta gülməyə başladı.
  sümüyə üfürür !
  Gerda ayağa qalxdı. O, hündürboy, qaralmış, yalnız nazik qısa tuman geyinmişdi. Döyüşçü hıçqırdı:
  - Yetər! Unutmayın ki, İncil yəhudilərin kitabıdır. Aryanlar üçün deyil!
  Kristina əlavə etdi:
  - Və bizi rüsvay etmə! Üçüncü Reyxdə Xristianlıq olmayıb və yoxdur və bundan sonra da olmayacaq! Biz öz tövhidimizi, o ariizm tövhidini yaradacağıq ... Və nasizm dinindən başqa din olmayacaq!
  Qırmızı saçlı şeytan bunu söyləyərək hətta qışqırmağa və onun çılpaq, kəsikli ayaqlarını tapdalamağa başladı.
  Magda başını mənfi tərzdə buladı:
  - Yox, hələ heç nə başa düşmürsən...
  Gerda qəzəblə hönkürdü:
  - Nə başa düşməliyik? Yəhudi dininin zəhərindən zəhərləndiyinizi. Ən yaxşısı və Aryanı var. Sən nəhayət bizim olmalısan və ruhunda Əbrailiyi bitirməlisən!
  Kristina dişlərini göstərdi və güldü:
  - Yalnız şər din, bəlkə də nasist... Şər və eyni zamanda konstruktiv. Qadınlara baxıb heyran olmağı belə qadağan edən dinin nə faydası var?
  Maqda qəzəblə zərif ayağını isti qumun üstünə vurdu və cavab verdi:
  - İstənilən dinin mahiyyəti onun zahiri cəlbediciliyi deyil, həqiqiliyidir!
  Gerda güldü və səmimi təəccüblənərək soruşdu:
  - Həqiqiliyin meyarları hansılardır? İncilin Allahın kəlamı və Uca Allahın vəhyi olduğunu sübut edin !
  Magda çox arxayın deyil dedi:
  - Yaxşı, məsələn, bibliya peyğəmbərlikləri...
  Gerda yaqut gözləri ilə baxaraq səsindəki ifadə ilə soruşdu:
  - Üçüncü Reyx və Almaniyanın bütün dünyanı ələ keçirəcəyi ilə bağlı peyğəmbərlik varmı?
  Magda çarəsizcə qollarını araladı və yalın ayağının barmağını gəzdirərək çətinliklə səsləndi:
  - Yox! Orada deyil!
  Gerda qəti nəticəyə gəldi:
  - Deməli, bu peyğəmbərliklərin heç bir dəyəri yoxdur! Hətta sarısı olmayan yumurtalar.
  Maqda başını tərpətdi və səssizcə lotus mövqeyində oturdu. Onun daxilində açıq-aşkar mübarizə gedirdi. Əsl Aryan olmaq və Məsihdə qalmaq istəyi arasında.
  Magda özü nə seçəcəyini bilmirdi. O, həqiqətən xristianlığı silkələmək və əsl heyvan olmaq istəyirdi. Ancaq digər tərəfdən, pisliyə qərq olmaq istəyi bir şey tərəfindən dayandırıldı. Bəzən Maqda gənc və yaraşıqlı kişilər tərəfindən ovuşdurulduqda və sikdikdə orqazm hiss edərək huşunu itirirdi . İndi isə onun vicdanı ona əzab verirdi.
  Kristina yüksək səslə düşünərək qeyd etdi:
  - Mənim üçün əvvəldən İncildə rədd edilməsinə səbəb məhz yəhudilərin Allahın xalqı olması idi. - Qız çılpaq dabanını qumun üstünə vurub, toz qaldırıb davam etdi. - Yəhudilər, Allahın xalqı varmı? Yaxşı, daha absurd nə ola bilər? Mən bunu heç cür qəbul edə bilmirəm. Bu nə qədər axmaq səslənir. Yaxşı, kim inana bilərdi?
  Gerda çiyinlərini çəkdi və dedi:
  - İncildə ağılla başa düşülməyən çox şey var. Biz faşistləri cəllad adlandırırıq, çünki biz insanlığın aşağı fərdlərini məhv edirik. Lakin Müqəddəs Kitabdakı Allah bütün dünyanı su basdı, milyonlarla insanı və çoxlu günahsız heyvanları öldürdü. Cəmi səkkiz nəfər qalıb. - Qız qumun üstünə uzandı və yumruqlarında təkan hərəkətləri edərək fikrinə davam etdi. - Düşünün bu yəhudi kitabında nə qədər qəddarlıq var. Yəhudilər özləri də işğalçılıq müharibələrində vəhşi davrandılar .
  Charlotte təsdiqlədi:
  - Bu belədir! Bir də onların nə cür lovğalığı var idi. Onlar Pavelin Rəbbin bütpərəstləri də xilas etmək niyyətində olduğunu bildirəndə onu öldürmək istəyirdilər. Başqa millətləri yaşamağa layiq bilməyən dəbdəbəli hinduşkalar kimi!
  Maqda başını qaldırıb aydınlaşdırdı:
  - Əbədi həyat!
  Şarlotta üfüqi şəkildə oturdu və gülərək dedi:
  - Və hətta belə. Fürer ölümdən sonra cənnət vəd etmədi. O, bu nəslin həyatı boyu Üçüncü Reyxi ucaltmağa söz verdi. Və oldu! Dünyanın yarısının ağası olduğumuzdan on iki il keçməyib!
  Qırmızı saçlı şeytan dostlarına gözünü zilləyib əlavə etdi:
  - İncil isə yalnız ölümdən sonra cənnət vəd edir.
  Gerda alovlu Şarlottaya düzəliş etdi:
  - Ölümdən sonra yox. - Sarışın terminator barmağını silkələdi. - Hətta ölümdən sonra deyil, ancaq Məsihin ikinci gəlişindən və dünyanın sonundan sonra. Beləliklə, salehlər cənnəti çox gözləyirlər!
  Kristina salto etdi və gurladı:
  - Və biz artıq yer üzündə cənnətdən həzz alırıq! Və ya, heç olmasa, aktiv ölümsüzlük!
  Gerda asanlıqla təsdiqlədi:
  - Bu belədir! Və bizə nə lazımdır? Çox və eyni zamanda, demək olar ki, hər şeyimiz var!
  Maqda qəzəblə dedi:
  - Dəqiq, artıq var... və ya... hələlik!
  Gerda sapfir gözlərini açdı :
  - Başa düşmədin?
  Magda asanlıqla izah etdi:
  - Gənc və gözəl olanda Yer üzündə yaşamaq yaxşıdır. Ancaq özünüz üçün yaşlı bir qadın olduğunuzu təsəvvür etməyə çalışın. Və hələ heç kimə lazım deyil !
  Gerda gənc, təravətli üzünü buruşdurdu:
  - Vay, bu nə üçündür?
  Magda hərarətlə dedi:
  - Və bundan başqa. Əgər sən əskik və tənha, xəstə və yaralı olursan, onda yeganə təsəllin Məsih olacaq.
  Gerda hirslə yalın ayağını möhürlədi və cavab verdi:
  - Yaxşı, yox! Son saatda Thora müraciət edəcəyəm!
  Kristina məftunedici təbəssümlə qeyd etdi:
  - Qocalacağımızı düşündürən nədir?
  Magda çiyinlərini çəkdi və dedi:
  - Biz insanıq. Və bütün insanlar qocalır!
  Kristina gülümsədi və dedi:
  - Bəs ari elmi qocalığa qalib gəlsə?
  Maqda mirvari dişlərini çırparaq gülümsədi:
  - Bu halda mən çox xoşbəxt olacam!
  Christina cooed:
  - Bizim dünyamızda mümkün olmayan hər şey mümkündür. Aryan Tanrısı kəşf etdi ki, iki və iki dörddür!
  Şarlotta gülümsədi və ombalarını fırladıb dedi:
  -Qocalıqdan dəhşətli bir şey yoxdur. Bu, çox dəhşətli dövlətdir!
  Gerda başını tərpətdi və qeyd etdi:
  - Gənc it qoca aslandan yaxşıdır. Eh, kaş ölməzliyə bir dərman tapa bilsəydim!
  Şarlotta məmnuniyyətlə oxudu:
  - Həmişə gənc, həmişəlik ayaqyalın!
  Gerda razılıqla başını tərpətdi:
  ayaqqabısız gəzirik və buna görə də gəncliyimizi əbədi olaraq qoruyacağıq!
  Magda cavab olaraq gülümsədi və dedi:
  - Qaralar da hər zaman ayaqyalındırlar, amma ölməz olmadılar!
  Gerda xatırladı:
  qarda və ya payız palçığında ayaqyalın qaçmağı sevirdi . Və adını əbədiləşdirdi! Beləliklə, davam edin və çılpaq, qız kimi dabanlarınızı parlatın!
  Şarlotta qumun üzərində fırlandı, uzununa parçalandı və cik-cik etdi:
  - Ah, qocalıq, lənətə gəlmiş qocalıq. Bir milyardla ayrılmayacağam - həmişə gənc olacağam!
  Gerda çiyinlərini çəkdi və qeyd etdi:
  - Dördümüzün həm pulu, həm də mülkü var Afrika və Rusiya. Və biz nə istəyirik?
  Kristina həvəslə dedi:
  - Bütün kişi hərəmi! Kişilərdən ibarət bir seraglio olması çox gözəl olardı !
  Charlotte asanlıqla razılaşdı:
  - Bəli, gözəl olardı. Kişilərdə müxtəlifliyi sevirəm!
  Magda ruh haqqında danışmaq istədi, lakin fikrini dəyişdi. Yalnız üz daha da kədərləndi. Həyat belə gedir. Bu o demək deyil ki, nəticəsizdir. Dördünün şikayət etməsi günah olardı. Onlar çox şeyə nail olublar. Mükafatlar da var, rütbələrlə bir qədər pisdir. Və böyük şöhrət. Və materialların alınması.
  Yer üzündəki standartlara görə onları çox şanslı hesab edin və bütün müharibə boyu heç vaxt ciddi yaralanmadılar.
  Və eyni zamanda, onları tamamilə xoşbəxt adlandırmaq olmaz. Xristianların üstünlüyü nədir? Həyatda az şeylə kifayətlənirlər. Və buna görə də , hər halda, onlara xoşbəxt olduqları görünür. Məsih hərəmləri və sarayları vəd etməsə belə.
  Magda bəzən özünü bədbəxt hiss edirdi. Xüsusilə Məsih haqqında düşünəndə. Yaxşı, qətl. Şimşon da, Davud da öldürüldü. Müqəddəslər arasında çoxlu quldurlar var idi . Bəs cinsi ehtiras? Onun isti qanı! Magda sevgi, o cümlədən fiziki sevgi istəyirdi. O, yüksək cinsiyyətlə doğulub. Eynilə digər qızlar kimi.
  Bəs Allah onu buna görə necə bağışlayacaq?
  Xristianlıq həqiqi din olmasa belə, həqiqət nədir?
  Magda dostlarına sual verdi:
  - Məsihə deyilsə, niyə inanmalıyıq?
  Gerda qəzəblə cavab verdi:
  - Nə, fürer sizə çatmır?
  Magda, gözlərini yumaraq cavab verdi:
  - Bəli, fürer əladır. Amma o, ölümsüzlük verə bilərmi?
  Charlotte rasional olaraq qeyd etdi:
  - Hər halda xristianlıq bizə yaraşmır. Biz günahdan başqa kömək edə bilmərik. Günahı tamamilə yox edəcək Allaha ehtiyacımız yoxdur!
  Magda əllərini açıb təəssüflə qeyd etdi:
  - Yəni alternativ cəhənnəmdəki əbədiyyətdir?
  Şarlotta gülümsədi və təklif etdi:
  - Bəlkə orda elə də pis deyil.
  Gerda qəzəblə yuvarlaq dabanını möhürlədi, düz bir çınqıl daşına dəydi və hürdü :
  - Aryanlar üçün cəhənnəm olmayacaq! Həqiqi Allah qələbə bəxş edir! Biz qalib gəlirik və ən inandırıcısı da budur. Bizim İncilimiz yoxdur. Mine kafemiz var. Fürerin əsərlərindən başqa heç nə yoxdur!
  Kristina qızlara təklif etdi:
  - Gəlin qaçaq!
  Qızlar bu fürsətdən istifadə edərək həvəslə ayaqlarını uzadıblar. Ümumiyyətlə, sakitlik olsa da, istirahət edə bilərsiniz.
  Maqda qaçıb fikirləşdi. Bəli, insanın ən qiymətlisi gənclik və sağlamlıqdır. Belə olmayanda kapital sevinc gətirmir. Bəs seks haqqında? Bu orqanizmi cavanlaşdırır. Buna görə də, xüsusilə qadınlar üçün fiziki hazırlıq üçün faydalıdır. Və abstinensiya son dərəcə zərərlidir.
  Lakin xristian əxlaqı bunun əksini deyir. Və ümumiyyətlə, dünya ədalətsizdir. Sizə ən çox sevinc verən zərərlidir. A məsələn , mən şokolad istəyirəm. Bununla belə, onlar daim hərəkətdə olduqları üçün kökəlmirlər.
  Cənnət haqqında nə deyə bilərsiniz? Günah olmasa çox darıxdırıcı olmazmı?
  Maqda da Şeytan haqqında düşünürdü. Sual demək olar ki, əbədidir. Allah Sübh Oğlunu günah işlədəcəyini və milyardlarla ağıllı varlığı özü ilə aparacağını bilə-bilə niyə yaratdı? Maraqlı bir versiyanı peyğəmbər Yelena dilə gətirdi: Tanrının robotlara ehtiyacı yox idi. Və Fövqəluca belə qəddar şəkildə olsa belə, kainata günahın dağıdıcılığını, İlahi məhəbbət və lütfün dəyərini göstərmək qərarına gəldi.
  Baxmayaraq ki, digər tərəfdən, trilyonlarla mələyi və xilas edilməmiş insanları bir şəkildə utilizasiya üçün və ya üstəlik, əbədi lənətlənmək üçün yazmaq kainatdakı SS təcrübələrinə bənzəyir. Günaha qarşı bu peyvənd kimi bir şey və əslində Allahdan müstəqil yaşamaq fikrindən irəli gələrək, fanatik görünür və Yaradanın özünü pis işığa qoyur. Digər tərəfdən, əgər yaradılışa itaət etmək Allah üçün bu qədər vacibdirsə, prinsipcə günah edə bilməyən biorobotları əvvəlcə yaratmaq asan olmazdımı !
  Ancaq bir keşiş və ya ilahiyyatçı etiraz edəcək: robotlar səmimi sevgiyə qadir deyillər! Yalnız günah edə bilən canlı məxluq həqiqətən sevə bilər, proqramlaşdırılmış proqrama görə deyil!
  Lüsifer bununla razılaşır. Müəyyən dərəcədə cinlər qarşılıqlı hörmət prinsipləri ilə bir qardaşlığa çevriliblər. Bəs əgər günah etməyə qadir varlıqlar sevə bilirsə, Allahın iradəsinə zidd getmək qabiliyyəti itirildikdə sevgi gerçək olacaqmı? Əgər itirilməyibsə, o zaman trilyonlarla günahkarın həm insanların, həm də mələklərin vəhşi işgəncələrinin nə mənası var? Və ya hətta onların məhvi?
  Lüsifer bu barədə düşündü və Şeytanın məntiqi Sübh Oğlunun ruhu üçün ən sevimli variantı təklif etdi: Tanrının əbədi sevgiyə ehtiyacı olduğu və məhəbbət günahsız, yəni Uca Tanrının iradəsindən kənar hərəkətlər olmadan mümkün olmadığından, onda günah əbədi olmalıdır. Bu o deməkdir ki, günah daşıyıcıları və ya Uca Allahın hökmünə qarşı çıxanlar da əbədiliyə tabedirlər. Sonra Lüsifer əbədi cəhənnəm atəşinə düşmək və ya təbaşirlə cır-cındırla çəkilmiş rəsm kimi izsiz silinmək riski daşımır. Şeytanın özü də, mələkləri də, günahkar insanlar da başqa bir yol tuta biləcəklər. O, öz sivilizasiyasını yarada bilər və başqa real kainatlar yarada bilərmi?
  Məsələn, cəhənnəm çox inkişaf etmiş və bir çox ölçülərin köməyi ilə genişlənmiş və həqiqi kainata rənglənmişdir. İnsanlar yeraltı dünya mənzərəsini bir çox cəhətdən formalaşdırırlar. O cümlədən, qismən insanın imanı, ölümündən sonra öz varlığını gözlədiyi kimi cəhənnəmi göstərir. Ancaq qismən, çünki Lüsiferin də ədalətə və hətta bədəndə ölmüş bir fərdin inkişafına ehtiyacı var.
  Cəhənnəmin ilk modifikasiyası çox zəngin və rahat deyildi - bəlkə də bu, tutqun Tartarus və insanlar arasında ölüm qorxusu haqqında miflərə səbəb oldu. Lakin Champs Elysees ortaya çıxdı - ilk xristianlar arasında cənnət görmə ilə müqayisə edilə bilər. Bütpərəst slavyanlar arasında Viri və vikinqlər arasında Vahlak. Yeni günahkarlar meydana çıxdı - yeraltı dünya məskunlaşdı, lakin Lucifer cəhənnəmdə praktiki olaraq hər şeyi etmək gücünə sahib idi. Ancaq məhdudlaşdırıcı sizin öz təsəvvürünüzdür. Və insanlar onun yetişdirmə meydanına çevrildilər, bu da çox müxtəlif bir kainat yaratmağa imkan verdi və ümumiyyətlə qazanları və altına kündələr atan buynuzlu şeytanlar olan bir yeraltı səltənət deyil.
  Ola bilsin ki, hətta Yaradana qarşı çıxmaq, daha dəqiq desək, ona qarşı çıxmaq fikri də hansısa rutinlikdən yaranıb. Adi insan bunu başa düşmür. Lakin o, Lüsifer hər şeyi elə düşünür, hesablayır və qavrayır ki, ən güclü insan kompüterləri belə bunu dərk edə bilməz.
  Hər şeyin Uca Allaha itaət etdiyi bu naxışlı, nizamlanmış kainatda qüdrət sahibi bir nömrəli yaradılış olaraq o, hadisələrin adi və hətta proqnozlaşdırıla biləcəyini hamıdan çox hiss edirdi .
  Şeytan gələcəyi belə görməsə də, onun hiper intellekti bir çox parametrlərdən istifadə edərək proqnozlaşdırma və hesablama qabiliyyətinə malikdir. Lüsifer isə gördü ki, bu dünyada belə şeylər olacaq! Nə isə tikəcəklər, heç nə məhv olmayacaq, əgər belədirsə, tikintidə qarnını yırtmağın mənası yoxdur. Ulduzlar ölçülən sürətlə fırlanır, insanların dünyaları sayca azdır və yavaş inkişaf edir. Mələklərin demək olar ki, heç bir əlaqəsi yoxdur.
  Bəli, Lüsiferi üsyana sövq edən düzgün və buna görə də əsasən sabit kainatın rutinliyi və cansıxıcılığı idi. O, özünü yaratmaq qüdrətini qazanmaq istəyirdi ki, sadəcə alovlanan toplar şəklində ulduzlar olmasın. Beləliklə, hər şey günahsız bir kainatdakı kimi proqnozlaşdırıla bilən və az dəyişkən olmasın. Düzünü desək, çox işləməyə ehtiyac yoxdur və qaçmağa heç bir yer yoxdur.
  Lüsifer nə istəyə bilərdi: o, artıq bütün yaradılışlardan üstündür, lakin eyni zamanda, gücdən nəzərə çarpan bir şey üçün istifadə edə bilməz. Hətta, məsələn, ulduzları sıralayın və ya kiçik heyvanlarınızı möhürləyin . Kəskin ağıl və sürətli düşünmə rutinliyə səbəb oldu. Yaradanla qarşıdurma isə həyata gəlmək və nəhayət özünüz üçün çətin, təhlükəli, lakin arzuolunan məqsəd əldə etmək fürsətidir: ya Yaradanı məğlub etmək, ya da Onun səhv olduğunu sübut etmək! Hər halda, mübahisənin nəticəsi proqnozlaşdırıla bilməz və daha doğrusu, bir çoxları hətta yaradılışın Yaradandan güclü ola bilməyəcəyinə inanırdılar və o, itirəcək, Şeytanın müxalifətə girmək seçimi məhkum və ümidsizdir. Amma ən azından bu mübarizə ən mükəmməl və qüdrətli mələyin qızğın və qızğın təbiətini yuxulu və rutin tabeçilik vəziyyətindən çıxardı. Və yalnız Yaradanla həqiqətən qarşılaşdıqda Lüsifer real həyatı və gərgin mübarizəni hiss etdi. Bu, Şeytanın analitik qabiliyyətlərinin demək olar ki, sıfır uğur şansı verdiyi bir döyüş olsa belə. Baxmayaraq ki ... Burada bəzi incəliklər var ki, xoşbəxtlikdən insanlar hələ hər şeyi bilmirlər.
  Maqda xəyalına o qədər qapılmışdı ki, özüyeriyən silaha necə çırpıldığını fərq etmədi. Ətalətlə uçdu. Və təəccüblü deyil. Yolda qızlar ilk eksperimental model olan E-5 özüyeriyən silahla qarşılaşdılar. Yalnız bir ekipaj üzvü meylli vəziyyətdə olan maraqlı avtomobil. O qədər kiçik və dar, 75 mm-lik top və koaksial pulemyotla silahlanmışdır.
  Ümumiyyətlə, bu özüyeriyən silah döyüş əməliyyatları üçün deyil, eniş üçün nəzərdə tutulmuşdu. Ancaq yüngüldür və onu paraşütlərdən və ya modullardan atmaq olar. Kiçik çəkisinə - cəmi yeddi ton olmasına baxmayaraq, E-5-in ön zirehinin qalınlığı böyük rasional meyl bucağında 80 millimetrə çatdı.
  Beləliklə, qülləsiz bu tank cəbhədən keçilməz olaraq Sovet otuz dördünü vura bilərdi. Yan tərəflərdə özüyeriyən silah rulonlarla qorunurdu. Tankın hündürlüyü cəmi bir metrə endirilə bilərdi və yalnız bir, adətən kiçik bir əsgər meylli vəziyyətdə idi. Və ya bəlkə də bir qız və ya bir yeniyetmə.
  Qızlar ən yeni avtomobilin ilk modelini əhatə etdilər. Bir çox cəhətdən daha kiçik E-10-a bənzəyirdi . Yüngül çəki ilə Almanlar və məcburi qul dizaynerləri, bir yarım kilometr və ya daha çox məsafədən alt kalibrli mərmi ilə alnına otuz dörd deşməyə qadir olan kifayət qədər güclü bir silahı yerləşdirə bildilər. Və bir kilometr məsafədə - gövdənin aşağı hissəsi və IS-2 qülləsinin alnı. Üstəlik, belə bir güclü sovet tankı belə yüngül özüyeriyən silahın zirehinə nüfuz etməli deyildi. Sementlənmiş zireh mərmi səkdirməlidir.
  Gerda hazırcavabca qeyd etdi:
  - Sıfıra bölmək olmaz, amma səni sıfırdan məhrum edirlər!
  Charlotte ətraflı danışdı:
  - Biz qalib gəlirik, bu o deməkdir ki, hamını məhrum edib qura bilərik!
  Kristina həvəslə oxudu:
  - Hamınız çarpayıda uzanmayın, fürer bir xətt yarada bilər! Fuhrerə qulaq asın!
  Magda cavab tweet etdi:
  - Çox göz yaşlarını siləcəyik. İnsanlara sevinin - Məsih doğuldu!
  Qalan qızlar aqressiv şəkildə fısıldadılar və əllərini yelləməyə başladılar:
  - Yetər! Sən sadəcə kilsə siçanısan!
  Qız cavab olaraq ayağa qalxdı və çılpaq ayağını tankın polad zirehləri boyunca hərəkət etdirərək cik-ciklə:
  - Və ruhən daha güclü olursan! Əlin möhkəm, məqsədlərin insanpərvər olduqda, zorakılığın poladını əzmək olar!
  Və dördü cavab olaraq oxudu, eyni zamanda yuxarı və aşağı atladı:
  - Zorakılıq poladı itiləyir, amma şərin gücü əbədi deyil. Və ruhunuzda daha güclü olursunuz! Əlin möhkəm, məqsədlərin insanpərvər olduqda, zorakılığın poladını əzmək olar!
  Yaxşı, bu şeytanlar qızıl şokolad kimi çılpaq ayaqları ilə nə qədər seksualdırlar. Və necə də enerjili rəqs edir və tullanırlar. Əsl vəhşilər. Və bunlar ilan kimi qıvrılan sərin qızlardır. Gözəllər rəqs edib yenidən qaçmağa tələsdilər, yuvarlaq, çəhrayı dabanları parıldayırdı.
  Gerda həvəslə hönkürdü:
  - Mənə Kai lazım deyil, bütöv bir hərəm istəyirəm!
  Charlotte cavab oxudu:
  - Yox!! İki hərəmdən yaxşıdır!
  Alovlu Kristina nərə çəkəcək:
  - Yox! Üç-dörd daha yaxşıdır!
  Gerda onu götürüb melodik oxudu:
  - Amma kişi sevgisi getmir, yox.
  Magda qışqırır:
  - Yaxşı, nə kobudluq! Bunu belə edə bilməzsən!
  Gerda cavab olaraq gülümsədi və xatırlatdı:
  - Amma sən də sözün əsl mənasında məmnuniyyətlə mırıldayırsan!
  Bal sarışın qızardı və alçaq səslə cavab verdi:
  - Kaş bir bilsən ki, bu məni necə utandırır!
  Gerda cavab olaraq oxuyacaq:
  - Mən hələ də utanıram! Əgər iş təmiz görülsəydi! Quldur isə rəssam ola bilər! İstedada hörmət edin, istedada hörmət edin!
  İstedada hörmət edin - cənablar!
  Şarlotta həvəslə qışqırdı:
  - İstidir! İstilik! Böyük şəhərlərin qızardılmış günəşi!
  Kristina onu götürdü və mızıldandı:
  - Mən xoşbəxt qızam! Hər tərəfdən gözəl ! Hər tərəfdən gözəl !
  Hər tərəfdən!
  Gerda sadəcə başını çömbəlmiş özüyeriyən silahın zirehinə çırpıb hürür :
  - Mən SS, mən SS, amma əslində yox! Və maneəyə hörmət edin. Hamı üçün tualetdəyik
  əclafları öldürək ! Hitlerin öyrətdiyi kimi - təkəbbürlü baş nazir!
  Magda cavab olaraq qışqırdı, yuxarı-aşağı atıldı:
  - İmansız insan bədbəxt olur. Siz günahkar şəhvətlə yaşaya bilməzsiniz. Çünki,
  Allahın qəzəbi dəhşətlidir! Çünki Allah sərt hakimdir!
  Şarlotta sarışın gözələ gözlərini zilləyərək dedi:
  - Cəhənnəmdəki ət istidən xarab olur. Və hamımızın çoxdan anlamaq vaxtıdır. Rəbbə imanını bilməyən hər kəs cəhənnəm boyunduruğu altına düşəcək!
  Magda yumruğunu qırmızı şeytana silkələdi və fısıldadı:
  - Günahkar adam onun alacaq. Odda yanan hörümçək kimi olacaq. Cinlər sizə yeraltı dünyada əzab verəcəklər. Şeytana ibadət edənlər.
  Kristina güclü ombalarını fırladıb oxudu:
  - Qılınc üzərində qisas nidası - döyüş gedir. Və gözlərinizin altında qara gözlər və qanlı bir sörf!
  Onlar nərə çəkəndə artıq dörd qız var:
  - Şimal küləyi, taxta. İblis, bil ki, mələk qorxusu əbədidir!
  Qızlar yalın ayaqlarını möhürləyərək qışqırdılar:
  - Bu, Hitlerin qılıncıdır! Bu Fürerin qılıncıdır! Bütün dəliləri kəsin!
  Və qızlar güləcəklər.
  Gerda onu götürüb yüksək səslə oxudu:
  - Ölümcül il, mənə inanmaq lazım deyil. Ancaq Hitlerlə doqquz legion gələcək! Qızıl buynuzlu şeytan Adolfumuz səmanı alt-üst edəcək!
  Qızlar onu götürüb qışqıracaqlar:
  - Biz cəhənnəm işığının döyüşçüləriyik!
  Və onların dördü də çılpaq ayaqları ilə necə toqquşdu və göy qurşağının bütün rəngli qığılcımları qalınca yağdı. Yaxşı, qadınlar...
  Sonra təbii ki, döyüşçülər işgəncələrdə iştirak etdilər. Pioneri ağ-qaynar məftillə döydülər, sonra yaraların üzərinə duz və xırda doğranmış bibər tökməyə başladılar. Ağrı cəhənnəm oldu və oğlan siren, ya da tələyə düşmüş dovşan kimi qışqırdı.
  Gerda istehza ilə dedi :
  - Odu tutmuş ayı, öküz kimi nərə çəkir, Bütün kainatda bundan güclü ağrı yoxdur. Dostumun da pulemyotu var, hər cür cəfəngiyyatın üstündən xətt çəkəcək!
  Oğlan bir neçə dəfə huşunu itirsə də, özünə gətirilib və yenidən işgəncələrə məruz qalıb. Eyni zamanda, praktiki olaraq sual vermədən. Və məhbus nə bilə bilərdi? Sadist faşistlər oğlanın ağrılarından sadəcə həzz alırdılar.
  Pioner uzun müddət işgəncə verdi, nəhayət, oğlan ağrılı şokdan komaya düşənə qədər huşunu itirdi. Gerda öz səsində təəssüflə qeyd etdi:
  - Pis işgəncə deyil, amma kifayət deyil! Başqa kimə işgəncə vermək istərdiniz?
  Maqda qəzəblə pıçıldadı:
  -Sən canavarlarsan! Allah bunu bağışlamaz!
  Gerda cavab olaraq mahnı oxudu:
  - Səhv etmə, balıq, Allah işgəncə istəyir, ilk cəhddə deyil!
  Kristina qulaqbatırıcı bir şəkildə tweet etdi:
  - Ah, bu işgəncələr! Xüsusən də qadının dabanlarını isti ütü ilə yandıranda, bu necə də gözəldir!
  Şarlotta boğuq səslə hıçqırdı:
  - Stalinə işgəncə verəcəyik, onu parçalayacağıq!
  Qırmızı saçlı Kristina danışacaq:
  - Mən isə Baba Yagayam, qızın ayaqları yalındır!
  Və döyüşçü qaynar çubuğa basdı. Kobud altlıq xoş bir istilik və qıdıq hiss etdi. Qırmızı saçlı şeytan qışqırdı:
  - Nə həyəcandır !
  Digər qızlar ayaqyalın kömürlərin arasından qaçmaq istəyinə müqavimət göstərə bilmədilər. Döyüşçülərin ayaqları isə çox gözəldir və cizgilərinin harmoniyası ilə seçilir. Gerda isə hətta döşlərini açıb qırmızı məmə ucuna qızarmış dəmir qoydu. Və ağrının ona verdiyi həzzdən ehtirasla inlədi.
  Magda da onun ardınca getdi və qeyd etdi:
  - Cəhənnəmdə çılpaq qızlarımızın döşlərinə isti dəmir vuracaqlar! Beləliklə, bunun necə olduğunu əvvəlcədən görmək şansımız var!
  Gerda kıkırdadı və dili ilə isti metalı yaladı və cik-ciklə dedi:
  - Biz cəhənnəmdən belə qorxmuruq! Hətta cəhənnəm! Əbədi alovlara büründü ! Bəli, qucaqladı!
  Charlotte onu götürdü və tweet etdi:
  - Nə ağrı, nə ağrı!
  Kristina ayaqyalın qaynar kömürlərin üstündən tullanıb güldü. Yaxşı ki, qızların ayaqları həmişə ayaqyalın, dabanları dəvənin kallusları kimi möhkəmdir. Və ümumiyyətlə, bunlar ən yüksək səviyyəli döyüşçülərdir!
  Sonra qızlar yenidən çayda üzüblər. Fırtınalılar səmada uçurdular. Yüksək hündürlüklərdə isə nəhəng TA-400-lər. Uralın o tayındakı sovet şəhərlərini bombalamaq üçün uçurdular. Napalm bombalarından istifadə edərək daimi, yorucu bombalama taktikası Rusiyanın tükənməsinə səbəb oldu. Beləliklə, fabriklər tədricən yeraltına keçdi, almanlar mümkün qədər çox insanı öldürmək üçün fəhlə məhəllələrini bombaladılar. Onlar yandırıcı bombalardan və radio ilə idarə olunan ağır bombalardan istifadə ediblər. Nasistlər nə icad etdilər? Məsələn, kümülatif partlayıcı maddələr olan kiçik yumurtalar.
  TA-400 hətta on beş ton ağırlığında dünyanın ən ağır bombasını daşıyırdı . Onu Ulyanovska atdılar. Blokun yarısı sökülüb. Belə ki, faşistlər daim vuruşurdular .
  Ancaq görünür, Üçüncü Reyx napalmın gücsüz olduğu bir qüvvə ilə qarşılaşdı.
  Və V raketləri heç olmasa köhnəlmə müharibəsində bir növ dönüş nöqtəsini təmin edə biləcək bir şey deyil.
  Dan Leninqrad yaxınlığındakı səngərdə döyüşdü. Hündürboylu, iri və əzələli yaşlarından artıq oğlan döyüşməkdən çox qızlar haqqında düşünürdü. Almanlar şəhəri atəşə tutdu, ruslar cavab verdi. Əlbəttə ki, nasistlərin silahları daha çox idi və kalibrlər kifayət qədər idi.
  Dan snayperlə - uzun, avtomatik tüfənglə atəş açırdı. Güllələr xüsusi idi, nüvəsi uran idi. Olduqca bahalı və az istifadə etmək tövsiyə olunur.
  Oğlan dünən axşam rus qızı Alenka ilə necə sevişdiyini xatırladı. O, həm də uzun boylu və iri qadındır, çox xasiyyətlidir. Dan çox yaraşıqlı və fiqurlu konkisürəndir, ona görə də qız həvəslə onunla yatıb. Amma bu, təbii ki, əsl sevgi deyildi. Ancaq Dan bir qızı necə razı salmağı bilirdi. Bununla belə, Alenka hara gedəcəkdi? Elit bir SS adamı ilə mübahisə edə bilməzsiniz.
  Ancaq Leninqrad yaxınlığında, ümumiyyətlə, almanların bəxti gətirmədi.
  Əgər rusların mətanət göstərdiyi və altı aya yaxın vuruşduğu Stalinqrad şəhərin söz-söhbətinə çevrildisə, Leninqrad haqqında nə deyə bilərik?
  Nəhayət, almanlar Orenburqu da aldılar, lakin itkilər, xüsusən də xarici qoşunlar çox böyük idi. Faşistlər, ümumiyyətlə, irqi qərəzlərinə baxmayaraq, istər-istəməz etiraf etməyə məcbur oldular: onların düşməni güclü, cəsur və tam hüquqlu idi.
  Dan düşünürdü ki, Alenka hamilə qalsa, hətta xoşbəxt olacaq. Mən nəsil soyumu uzatmaq istəyirdim, heç vaxt müharibədə nə ola biləcəyini bilmirsən.
  Mən də fikirləşdim ki, rus torpaqlarına niyə gəliblər? Bəlkə Londondan sonra Moskvanı almağa cəhd etməyə dəyməzdi? Onsuz da almanların kifayət qədər torpağı yoxdur?
  Rusiya irəliyə doğru atılan hər addımın çox çətin olduğu elastik bir ölkə oldu.
  Dan yaxşı nişanlı atəşlə bir oğlanın başına vurdu. Bəlkə də eyni yaşda. Oğlanlar Rusiya tərəfində getdikcə daha çox döyüşürdülər. Görünür, Stalin başa düşməyə başlayıb ki, yeniyetmələr arxa cəbhədə deyil, cəbhədə daha faydalıdırlar. Həqiqətən də , dəzgahdakı oğlan sadəcə aşağı ixtisaslı işçidir. Və döyüşdə böyüklərlə bərabər şərtlərdə!
  Dan ehtiyatda daha bir itiləmə etdi. Zehni olaraq dedi:
  - Orospu oğlu Fridrix! Sən hələ məndən daha şanslısan!
  Və ucadan əlavə etdi:
  - Kaş ki, pilot olaydım!
  Və oğlan biceps nümayiş etdirdi! Olduqca böyük və zərifdir. Oğlan idmançı gimnastika ilə məşğul olmağa başladı. Bir qız onun arxasınca süründü. Bu gözəl Alenka deyil, çilli , qırmızı saçlı, hündür və arıq bir başqası idi. Qız Dana heyran idi. Onun hələ on altı yaşında olmayan bir oğlan olduğuna inanmaq çətindir . Orta boydan yuxarı, əzələləri tökmə poladdan olan aşılanmış gənc saltolar edirdi. Dan yalnız üzgüçülük paltarı geyinir və dərisi hamardır, sanki tuncdan hazırlanmışdır və şüşə kimi nazik beli var. Çilli Svetka gözəllik hesab edilmirdi - o, bucaqlı idi, məcburi pəhrizdən arıq idi, əlləri və ayaqlarının altı kalluslarla örtülmüşdü. Düzdür, onun gözləri yaşıl və gözəldir, üz cizgiləri qızlarınki kimi müntəzəm və bərabərdir. Ancaq o, əyri, qızılı saçlı Alenkadan uzaqdır.
  Svetka atletik oğlana yaxınlaşmaq istəyir, amma qorxur. Danın siması hələ də az qala uşaqdır, yeniyetməlik çağının o bənzərsiz cazibəsi ilə uşaqlıq şişməsi aradan qalxsa da, təzə dərinin qızartısını pozan saqqal hələ çıxmayıb. Qısa saç düzümü olmasaydı, yaraşıqlı Danın başı kişi çənəsi olan bir qızın başı ilə səhv salına bilərdi - o, nə qədər yaraşıqlıdır.
  Svetka başa düşdü ki, o, xüsusilə çillərə görə ondan ümidsiz dərəcədə aşağıdır. Ah, kaş bu iyrənc şeyi üzümdən çıxara biləydim. O nəyi sınamadı?
  Dan başqasının ona baxdığını hiss etdi və kəskin şəkildə ətrafa çevrildi. O, Svetkanın yanında sona çatan saltolar kaskadını etdi .
  Cır-cındır geyinmiş ayaqyalın qız qışqırdı. Dan əlini onun ağzına qoyub soruşdu:
  - Yaxşı, sən kimsən, casus?
  Qız inilti ilə dedi:
  -Mən Svetka, rəhm elə!
  Rus dilini yaxşı başa düşən Dan mırıldandı:
  - Oldu! Madam ki, sən məni izləyirsən, məni izləmək üçün pul ödəməlisən!
  Svetka qorxudan inlədi:
  - Məndə yoxdur! Mən dilənçiyəm!
  Dan qızı ona tərəf sıxdı və fısıldadı:
  - Natura ödəyəcəksən! Biz arilərik və kainat bizə məxsusdur!
  . EPİLOQ
  Uşaqlar süni yuxudan çıxıblar. Və ilk növbədə, əzələ bədənlərində enerji və güc artımı hiss etdilər. Onların əzələləri artıq qabarıq idi, lakin indi daha kəskin, dərin müəyyən edilmiş və qorxulu hala gəldilər. Və bədənin dərisi yenidən qaraldı, demək olar ki, qara oldu.
  Marinka fit çaldı:
  - Heyrət! Vay! Deyəsən sağalmışıq!
  Valerka təbəssümlə cavab verdi:
  - Və hətta yaxşılaşdılar.
  Slavka məftil kimi əzələlərini silkələyib oxudu:
  Bu gözəl yaşamaq deməkdir
  Bu, ləyaqətlə yaşamaq deməkdir...
  Qəhrəman gücümüz,
  Ruhun gücü və iradəsi!
  Levka yaxşı əzələli ayaqlarının çılpaq barmaqlarını çırpdı və qeyd etdi:
  - Biz sadəcə polad oğlanlarıq!
  Valerka düzəliş etdi:
  - Daha çox, hətta titan!
  rəhbərinin yanında üzünün yarısını örtən tünd eynək taxan bir kişi dayanmışdı. Və zəif səslə dedi:
  - Bəli, uşaqlar. İndi sən hamı kimi deyilsən. Xeyr, indi siz bəlkə də digərlərindən daha yaxşısınız!
  Marinka cırıldadı və qışqırdı:
  - Biz dünyanın ən yaxşısıyıq,
  Mahnımız efirdə...
  Vətən göz yaşlarına inanmaz,
  Və pis yadplanetlilərə beyinlərini verəcəyik!
  Slavka qışqırdı:
  - Biz vampir idik, indi yenidən normal olduq?
  Qara eynəkli və apoletli adam cavab verdi:
  - Həqiqətən yox! Siz həqiqətən vampir idiniz və indi də varsınız, ancaq indi günəşdən qorxmursunuz və qaniçənlərin bütün zəif cəhətlərindən məhrumsunuz.
  - Düzdü, hətta kvazardır ! - Valerka qışqırdı!
  Marinka təbəssümlə soruşdu:
  - Nə olsun?
  Apoletli adam cavab verdi:
  - Qonşu qalaktikadan olan düşmənin aktiv şəkildə döyüş ulduz gəmiləri qurduğu və açıq şəkildə işğala nəhəng bir donanma hazırladığı şəraitdə , bu, əlbəttə ki, əhəmiyyət kəsb edəcək!
  Slavka məmnuniyyətlə qeyd etdi:
  - Uşaq xüsusi təyinatlıları! Bu, görürsən, çox gözəldir !
  Levka əzələlərini əyərək düzəldi:
  - Daha çox uşaqlar üçün deyil, pionerlər üçün. Biz artıq demək olar ki, böyüklərik.
  Qara eynəkli adam cavab verdi:
  - Hələ öyrənməli çox şeyin var, Valerka. Çox istirahət etməyin.
  Marinka tweet etdi:
  - Lenin demişkən: - Oxu, oxu və yenidən oxu!
  Slavka zarafatla oxudu:
  Bu necə bir məktəb həyatıdır?
  Hər gün imtahan haradadır ...
  Əlavə, bölmə,
  Vurma cədvəli!
  Ağ xalatlı qız elan etdi:
  - İndi siz Hypermatrix-ə qərq olacaqsınız. Və super gücləriniz sınanacaq .
  Valerka təbəssümlə soruşdu:
  - Yoxsa bəlkə ondan əvvəl gedib oxuyaq?
  Tünd eynəkli və apoletli kişi razılıqla başını tərpətdi:
  - Əlbəttə, oxuya bilərsən!
  Və uşaqlar xorda, şıltaq və döyüşkən bir şey oxumağa başladılar:
  Yanan ulduzlu sonsuz kainat,
  Ürəyim sinəmdə həyəcanla döyünür!
  Səninlə yaxşılıq etmək nə qədər yaxşı və sevinclidir,
  Dünyalar arasındakı qapını açacağıq!
  
  oğlan tezliklə kosmosa uçacaq,
  Otların arasından tələssə də...
  Və biz, şübhəsiz ki, monolit, elmi kemirəcəyik -
  Günəş kainatın üzərində parlasın!
  
  Tomboy dəftərinə bir astronavt şəkli çəkdi,
  Onun eskizi utancaq, bacarıqsızdır...
  Ancaq biz universal idealı xəyallara çevirəcəyik -
  Qoy çox cəsur döyüşçü qalib olsun!
  
  Gözəl dünya, Yaradan sərt olsa belə -
  Tərkibində qara və qırmızı rənglərin qarışığı var...
  Həkimlərsiz etmək daha yaxşıdır,
  Əbədi yaşamaq, planeti cənnət etmək!
  
  Oğlan məktəbi bitirib Marsa ox kimi atacaq,
  Və bəlkə Sirius bizə daha da yaxınlaşacaq...
  Biz bunu yaradacağıq, bu, sadəcə olaraq yüksək səviyyəli olacaq -
  Nyu Yorkda və Parisdə ev tikək!
  
  Buzların parıldayan gümüşlə çaldığı başqa dünyalarda,
  Şirin xurmanın çox olduğu yerdə banan,
  Gəlin sualı qürurla, ən kəskin tərəfimizlə verək,
  İnsanları qoyuna çevirməyin!
  
  Vətənin böyüklüyü, bil, bundadır,
  Bütün qalaktikaların kənarlarına çatmaq üçün...
  Güclü uşağın əlində geniş avar var,
  Ulduzlarda çoxlu parlaq təcrübələr var!
  
  Beləliklə, pioner, siz böyük kompasa tutun
  Nəsillərin hökmdarı nəyə işarə edirdi...
  Gəlin kainatda azad kommunizm quraq,
  Qoy Leninin bizə vəsiyyət etdiyi var olsun!
  Tünd eynəkli və apoletli kişi razılıqla başını tərpətdi:
  - Yazdıqlarınız gözəldir. Bu, artan intellektual qabiliyyətlərinizi göstərir.
  Ağ xalatlı qız qeyd etdi:
  - Bu uşaqlar xeyli böyüyüblər. Onlar, həqiqətən də, çox şeyə qadirdirlər və indi belə qabiliyyətlərə malikdirlər...
  Valerka güldü və dedi:
  Bəli, indi edə bilərik...
  Levka götürüb sözünü kəsdi:
  Bacarıqlı əlimlə bacarıram
  Göydən aya çat...
  Köstebek yuvasından fil düzəldəcəm,
  Və mən bir göz qırpmayacağam!
  Baş tibb bacısı təklif etdi:
  - Gəlin onlara matrisin alternativ tarixindən bir film göstərək. Özlərinə çox güvənməmələri və kiminlə döyüşməli olacaqlarını başa düşmələri üçün!
  Qara eynəkli adam əminliklə başını tərpətdi:
  - Yandırın! Maraqlı olacaq.
  Və dərhal üç ölçülü bir şəkil rəngli göründü:
  İkinci Dünya Müharibəsinin cəbhələrində ildırım çaxırdı. Üçüncü Reyxin qoşunları nəinki döyüşdü, həm də qəzəbləndi. Pioner Vityanı soyundurub, çılpaq halda əlləri və ayaqları ilə dirəyə mismarlayıblar. Günəşdə asdılar. Bundan əvvəl, oğlana ağır işgəncələr verildi, pionerin bütün qaralmış, damarlı bədəni yanıqlar və məftil və qamçı izləri ilə örtülmüşdü.
  Oğlan ağrıdan ölürdü. Digər sərgüzəştlər başqa yerlərdə baş verdi.
  Qız Daria və oğlan Vaska yaltaq cığırla sürətlə gedirlər. Balaca oğlan Vaska çox canlı və aktivdir, vaxtaşırı sevgilisini qabaqlayır, onun ətrafında qaçır, çılpaq dabanları parıldayır. Beləliklə, balaca şeytan üzünü düzəltdi və əllərinin üstündə gəzdi. Parlaq bahar günəşi parlayır. Daria gülümsəyir, meşə iynələri qızın yorğun, yalın ayaqlarını xoş bir şəkildə qıdıqlayır, gəzmək asandır, gəzirsən, əlindəki səbətə baxmayaraq, ruhunu şənliklə doldurursan. Vaska, bütün on yaşlı oğlanlar kimi, dilini yelləmək istəyir, xüsusən soruşur:
  - Moskvada vəziyyət necədir? Hansı maşınlar var?
  Daria qaçaraq cavab verir:
  - Fərqli, həm böyük, həm də kiçik!
  Vaska sakitləşmir:
  - Bəs konkret olaraq hansıları, ev ölçüsündə olanlar varmı?
  Qız tez cavab verir:
  - Belə KAMAZ maşınları var, iki yüz tona qədər yük daşımağa qadirdir. Nəhəng nəhəng maşınlar. Nə, Vaska, yəqin ki, bunlardan birinə minməyi xəyal edirsən ? Yenot balası necədir?
  Oğlan incidi:
  - Cəmi on yaşım olsa da, bəzilərindən fərqli olaraq almanları öldürdüm. O, onlara atəş etdi və qaçmadı. Və sən qızsan, məncə , barıt da iyləməmisən.
  Daria özünü incitməmiş kimi göstərdi:
  - Müharibədə barıt iyləmək çöldə yonca qoparmaq kimidir! Bundan başqa, bilirsiniz, mənim səbətdə təkcə çörək deyil, çörəyin içində partlayıcı var. Komandir dedi ki, mümkünsə təyinatı üzrə istifadə edin, özünüzü riskə atmayın. Və sən zarafat edirsən.
  Vaska salto vurdu, ayaqları ilə şam qozasını götürdü, yuxarı atdı və zarafat kimi fit çaldı:
  - Ulduzlar və sümüklər ard-arda düşdü, tramvay oktyabr tələbələri dəstəsinin üstündən keçdi! - sonra tonu dəyişmədən. - Mən bunu bilirəm! Bu barədə artıq mənə məlumat verildi və komandir məndən partlayıcıları özüm qoymağımı istədi. Bunu Jitomirdəki dəmiryol stansiyasında yanacaq çəninin altına qoyaraq etmək yaxşıdır. Yaxud daha çətini, general olan maşının altında. Yük tankı məhv etmək üçün kifayət qədər güclü deyil. Beləliklə, bir çörəkdə təxminən bir kiloqram TNT. Sizi qoruyurlar, sizi tutacaqlarından qorxurlar. Amma sən işgəncələrə dözə bilmirsən, sən nə qədər bacısan.
  Qız incidi:
  - Yaxşı, fikri haradan almısınız?
  Oğlan yuxarı-aşağı tullanaraq izah etdi:
  - İndi bir az arıqladınız, amma ondan əvvəl kök idiniz. Bununla belə, əksər qızlarla müqayisədə, siz indi tombulsunuz. Almanlar arasında şübhə yarada bilərsiniz, sonra işgəncəyə məruz qalacaqsınız. Nasistlərin balaca qızlara nə etdiyini bilirsinizmi? Məsələn, elektrik şoku...
  Daria oynaq oğlanın qulağından tutmaq üçün uğursuz cəhd etdi, geri atıldı və üzünü tutdu:
  - Nə qədər yöndəmsizsən, heç partizan kimi görünmürsən. Gənc kəşfiyyatçı akrobat kimi çevik olmalıdır. Biz sizə ağaclara dırmaşmağı da öyrədəcəyik.
  Qız barmağını silkələdi:
  - Əgər çevik olsam, qulaqlarını başının üstündən qopararam!
  Oğlan fəlsəfi şəkildə dedi:
  - Döyüşdə çeviklik olmayan qüvvə gülləsiz pulemyot kimidir! Elə isə öyrən, qız! Yoxsa faşist qamçısının nə olduğunu öyrənəcəksiniz.
  Daria aktiv və ağıllı oğlanla danışmaqdan yorulmuşdu. O, Ukraynanın bahar təbiətinə heyran olub, təmiz meşə havasından nəfəs alıb, yalın qız ayaqları ilə Yer Ananı hiss edərək susdu. Budaqlar boyunca bir dələ parıldadı, quyruğunu yellədi və bir konus yıxdı. Lirik və gözəl görünürdü. Çılpaq budaqlarda təzə yarpaqlar göründü. Hər bir ağac canlı görünürdü, özünəməxsus naxışı, rənglərinin dolğunluğu və təbii gücünü hətta Leonardonun təsvir edə bilmədiyi. Qız ovucu ilə yarpağa toxundu və dedi:
  - Bilirsiniz, mən əvvəllər təbii gözəlliyə diqqət yetirmirdim.
  Vaska nifrətlə xoruldadı:
  - Şəhər... Nə aparsan! Baxmayaraq ki , bilirsiniz, bir professor çox doğru deyib ki, qar haqqında ən yaxşı şeiri papualı yazıb.
  Daria gülümsədi:
  - Çox mümkündür. İlk dəfə qarı görən qara şair onun gözəlliyini tam, bütün qəlbi ilə hiss edə bildi. Biz qarı ayaqlarımızla tapdalayırıq, amma papualı onu ruhu ilə qəbul etdi.
  Oğlan cəsarətlə yerə əyilərək soruşdu:
  - İndi, bəlkə oxuya bilərsən, əzizim. Belə bir səsin var. Yaxşı, sadəcə bir möcüzədir, səs deyil. Sənin oxuduğunu eşitdim, əsl siren. Dərinizdə təbiəti hiss etmək sizin üçün xoşagəlməzdir?
  Daria həvəslə dedi:
  - Bəli, çox gözəl! Meşədə ayaqyalın gəzib balla dolu havada nəfəs almaqla belə həzz ala biləcəyinizi heç düşünməzdim. Əvvəllər mən kor idim və belə gözəlliyi görməmişdim! İndi görmə qabiliyyətimi aldım və sanki qanadlarda uçuram. Ruhun nə qədər yaxşı və təmizdir.
  Vaska başını tərpətdi:
  - Və mən çox xoşbəxtəm. Beləliklə, bəlkə təbiət haqqında möhtəşəm bir şey oxuyacaqsınız. Odur ki , bravura marşlarına qulaq asmaqdan yoruldum .
  Qız sarışın buruqları ilə başını tərpətdi:
  - Əlbəttə, oxuyacağam!
  Vaska yerindən sıçradı, bir qabarı yıxdı və qışqırdı:
  - Hadi, almanları transa sal, primadonna!
  Daria kilsə orqanı kimi tam səsi ilə oxudu:
  Budaqlar arasında qiymətli daşlar görünür,
  Heç olmasa çiynimdə dilənçi çantası var!
  Solğun ay işığında yoxsul gəzirəm,
  Şanlı sentyabrda Ana Təbiətə izzət!
  İnanın, ölkə böyükdür, gücü ilə məşhurdur,
  Uzun bir səfərdən bədənim tükənsə də!
  Ev paltarı, ayaqyalın gözəllik,
  Ayağımın altında çınqıllar var, ayağımı sanc!
  Ancaq ağaclar qızılı, sulu, qıvrımlıdır,
  Mis qəpiklər kimi, aspenlər halo!
  Mən gənc qızam, köhnəni toza atan ,
  Yol boyu sıçrayıram, yağış yolu suladı!
  Artıq gecələr soyuq, günlər isti,
  süründü !
  Qapıçılar hirslənib mənim arxamca süpürgələrini yelləyirlər,
  Külək də amansızdır, işığı söndürmək istəyir!
  Həftələrlə belə gəzirəm, artıq ayaqlarım qanaxır,
  Aclıq dəhşətli əzab verir, qarnımda od var!
  Səhifə üçün sığınacaq yoxdur, bütün cəngavərlər həlak olub,
  Qasırğa qopur Vətəni-Vətən!
  otların bıçaqları şaxta ilə ləkələnir,
  Naxışlı mirvarilər, qovaq budaqları!
  Ağ bədənim soyuqdan titrəyir,
  Ulduz Dolça simpatiya ilə göz qırpdı!
  
  Hara gedim, hara sığınacağam,
  Çılpaq ayaqlarınızın altında buz şirlə çırpılır!
  Həqiqətənmi qəbiristanlıqda məni yalnız sülh gözləyir?
  Torpağın altında rütubətdə, fırtınalardan gizlən!
  Yox, öz-özümə dedim, mən ölə bilmərəm,
  Sınaq yox, müqəvva, yaxşı qidalanmış Cənnət bağı!
  Yenidən yol boyu albalı yeyərək,
  Gün batımına baxırdım!
  Və Kiyev Lavrasına, qar yağışı ilə,
  Mən Ana Sibirdən ayaqyalın gəldim!
  Orada dilənçi ikona qarşısında qəzəblə dua etdi,
  Allah rizası üçün örgümlə ayrıldım!
  Zaman dəyişir, dünyada inqilab var,
  Qırmızı, qırmızı şəfəq doğdu!
  Mən də daha yaxşı həyat görmək istəyirəm,
  Qız qurbangahdan sağa çıxdı!
  Keçmiş naşı komsomol üzvü oldu,
  Döyüşçünün hesabında birdən çox cəsəd var!
  O, hətta Rəbbə itaət etmədiyinə təəccüblənir,
  Amma onun ən cəsur qorxmur!
  Beləliklə, şiddətli qız komissar oldu,
  Və qəzəblə rus kilsəsini yandırdı!
  Baxmayaraq ki, o, hərb yolu keçib və salamat qalıb.
  Ancaq ruhumda od hər şeyi yandırdı!
  Qız mahnı oxudu və oxudu. Vaska mahnı oxudu və yuxarı və aşağı atladı. Beləliklə, onlar asfalt yola çıxdılar. Onun boyunca gəzmək çətinləşdi, kənarlardakı kiçik çınqıllar qızın hələ bərkiməyə vaxtı olmayan ayaqlarını ağrılı şəkildə vurdu. Daria oğlandan soruşdu:
  - Sizcə, Qərbin, qüdrətli Britaniyanın və ABŞ-ın köməyi olmadan faşizmi məğlub edə biləcəyik?
  Vaska fit çaldı və baş barmağını qumda gəzdirdi:
  - Əlbəttə, qalib gələcəyik, çünki haqq və ədalət bizim tərəfimizdədir! Və bu böyük bir gücdür! Şər qalib gələ bilməz!
  Daria etiraz etdi:
  - Müharibə nağıl deyil! Bu , sərt reallıqdan da artıqdır . Və ümumiyyətlə, həyatımız bal deyil, dünyamıza bax, bala. Onda həmişə yaxşılıq qalib gəlirmi?
  Vaska yaşına görə qeyri-adi ehtiyatlılıq göstərdi:
  - Əlbəttə, dünyada yaxşılıq hökm sürmür, amma həmişə qalib gəlir! Niyə? Yaxşılıq həmişə mükafatlandırılmır, amma pislik həmişə cəzalandırılır!
  Oğlan hətta mahnı oxudu:
  Biz iki yüz milyon slavyanıq,
  Biz həmişə mübarizə apara bilmişik.
  Qan Padşahı Sodomun cəhənnəminə atılır,
  Gəlin də Hitlerin tərəflərini təpikləyək!
  Daria gülümsədi:
  - Belə də olacaq! Faşizm keçməyəcək, amma ... Bütün Avropa Üçüncü Reyx üçün çalışır. Bundan əlavə, indi keçmiş müttəfiqlər Wehrmacht-a kömək edəcəklər. Siyasətdə də, müharibədə də yarı dost ola bilməzsən , ya dostsan, ya düşmənsən! Bütün dünyaya qarşı döyüşmək qorxuncdur!
  Vaska etiraz etdi:
  - Müttəfiqlər heç vaxt SSRİ-yə qarşı açıq müharibəyə girməyə risk etməyəcəklər və yaponlar müharibəyə girsə belə, biz almanların öhdəsindən təkbaşına gələ bilərik. Bizdə hər bir sovet vətəndaşı pulemyot götürə bilər. Beləliklə, döyüş kəskin, çətin, lakin qalib gələcək!
  Daria ah çəkdi:
  - Təəssüf ki, bizə qarşı olan təkcə almanlar deyil. Yaponlar isə həddən artıq çoxdur, ona görə də döyüşmək çətin olacaq.
  Oğlan Dariyanın sözünü kəsdi:
  - Söhbət bəsdir, daha sürətli yeriyək, daha yaxşısı, qaçaq.
  Uşaqlar addımlarını sürətləndirdilər, mühərriklərin səsi eşidiləndə kolluqlara atıldılar. Zolaq boyu ağaclar kəsilib, yalnız kötüklər çıxıb. Avadanlıq sütunu keçdi. Oğlan tez əlavə etdi:
  - Əlli yeddi maşın və altı tanket. O qədər də az deyil. Rəqiblər keçdi, gəlin, bir az daha itələyək.
  Axşam saatlarında şəhərə qaçdılar, Daria yorğunluqdan yıxılacağını, qaçmaqdan boğulacağını düşündü, amma ... İkinci külək göründü, sonra üçüncü, qız qaçdı. Və onun gənc tərəfdaşı heç tər tökmədi. Şəhər həqiqətən də faşistlərlə: almanlar və italyanlarla dolu idi. Vaska sonuncunu makaron qablarının xüsusi forması və tez danışıq tərzi ilə müəyyən etdi. Oğlan artıq alman dilini yaxşı bilirdi və Daria intellektual elitanın nümayəndəsi kimi bir neçə dildə də danışırdı. İtalyan dili Avropanın əsas dillərindən biri deyil, lakin qız bu dildə işarə dili tərcüməsi ilə bir neçə proqrama baxdı və nəyisə xatırladı. Yaxşı, qız uşaqlıqdan ingilis, alman, fransız, ispan, yapon və latın dillərini əcnəbi müəllimlərdən öyrənib. Beləliklə, Daria əsgərlərin söhbətinin fraqmentləri ilə hərəkət edə bildi. Əslində almanlar qızda qorxu yox, daha çox maraq oyadırdılar. Birincini, öz faşistini yaxından görmək necədir. Girişdəki mühafizəçilər səliqəli işlənmiş görünür, çəkmələri cilalanmış və parlaq, cavan üzləri təraşlıdır. Vaska hətta onlardan bir siqaret çəkməyi bacardı və cəsarətlə çəkdi. Daria barmağını silkələdi:
  - Bilirsiniz, tütünün tərkibində otuz səkkiz zəhərli maddə var və o, xərçəngə səbəb olur. Siqaret çəkən uşaqlar isə daha pis böyüyürlər!
  Vaska etiraz etdi:
  - Niyə, Stalin səndən betərdir, o da siqaret çəkir!
  Qız gözlənilməz çevikliklə oğlanın siqaretini götürdü və məzəmmətlə dedi:
  - Stalin, bu Günəşdir, amma Günəşdə də ləkələr var! Şokolad istəmək daha yaxşıdır.
  Oğlan başını tərpətdi:
  - Əmin! Amma deməliyəm ki, alman şokoladı sovet şokoladından da pisdir.
  Daria razılaşdı:
  - Təbii ki, daha pisdir. Bizimki kakao paxlasından təbii, alman isə ersatzdır. Son vaxtlara qədər onlar kakao paxlasını ancaq sualtı qayıqlarla idxal edə bilirdilər. İndi isə faşistlər blokadanın götürülməsindən istifadə edə bilərlər. Beləliklə, bir şokolad çubuğu çəkməyə cəhd edə bilərsiniz.
  Vaska uşaq yumruğunu iti oynaqlarla göstərdi:
  - Onları pulemyotla vurmağı üstün tuturam! - oğlan burulub oxudu. - Sözünüzü küləyə atmayın, almanları söndürün və Rusiyanı xilas edin!
  Daria barmağını dodaqlarına qoydu:
  - Sus, insanlar artıq bizə baxır.
  Vaska bildirib:
  - Düzdü, ən çox səs-küyü ən gözə çarpmayan casus yaradır. Məsələn, milçək vızıldayır, lakin o, əla kəşfiyyatçı olar. Mən hətta belə bir uçan maşın yaratmağa çalışdım, amma əlinizdə çəkic və tornavida olanda bu necə mümkün ola bilər?
  Qız barmağını oğlana yellədi:
  - Yaxşı, sən xəyalpərəstsən! Doğrudanmı, mənim zamanımda heç kimin edə bilmədiyi bir şey qura biləcəyini düşünürsən! Baxmayaraq ki, eşitmişəm...
  Vaska təəccübləndi və qızın sözünü kəsdi:
  - Saat neçədə?
  Qız utanaraq qızardı:
  - Hansında olduğu kimi, bizimki!
  Oğlan hiyləgərcəsinə gözlərini qıyaraq:
  - Siz açıq-aydın nəyisə, hansısa sirri gizlədirsiniz!
  Daria pıçıldadı:
  - Vaxt gələcək və mən sizə hər şeyi danışacağam. yaşasaq!
  Vaska fit çaldı:
  - Əsl insan ölməzdir, kommunist elmi ölüləri dirildəcək, məxluq olan isə artıq ölüdür!
  Uşaq kəşfiyyatçılar susdular, ətrafda faşistlər çoxalırdı. Həqiqətən də çoxlu italyan var idi, əksəriyyəti uzun silahları və ya köhnəlmiş Şmeysterləri . Başlarında karton dəbilqə, iti döymə barmaqlı çəkmələr, üzləri almanlardan daha tünd. Ümumiyyətlə, almanların özləri slavyanlardan üzlərindən daha çox dillərinə və formalarına görə seçilirlər . Bundan əlavə, krautların hərəkətlərində mexaniki bir şey var, sanki robotlardır. Ruslar arasında fərq də elə buradadır.
  Bir neçə tank görünür, Daria, demək olar ki, tipik bir qız olaraq, silahlara çox həvəsli deyildi, lakin Vaska bu işdə mütəxəssisdir. O təklif etdi:
  - Bu T-4, görürsən, ön zireh maili, T-34-dən kopyalanıb, silah isə 75 mm-dir.
  Qız qeyd etdi:
  - Kifayət qədər hündür maşın. Qalxmaq çətindir.
  Oğlan etiraz etdi:
  - Deməli, bunun üçün nərdivan var. Qorxma, bunu almanlar təmin edib. Görünür ki, çən yeni modeldir, lyukların sayı azaldılıb, qaz çəni zireh altında gizlədilib. PTV indi onu qəbul etməyəcək.
  Gənc kəşfiyyatçılar faşistlərə gülməli üzlər göstərdilər, Vaska hətta onların qarşısında rəqs edərək əllərinin üstündə gəzirdi. Daria da arıqladıqdan sonra daha yaxşı hərəkət edə bildi; Düzdür, qızın ayaqları uzun yoldan və sürətli qaçışdan çox ağrıyırdı və zərif ayaqları sözün əsl mənasında yanırdı. Daria oxumaq istəyirdi, lakin nasistlərin çox şərəfli olduğuna qərar verdi.
  Komendant saatı var idi, amma müharibə zamanı insanlar gec işləyirlər və buna ciddi əməl olunmurdu. Bu arada Vaska artıq kazarmaları, yük maşınlarını və tanklarla özüyeriyən silahları saymağı bacarmışdı. Qıza izah etdi:
  komendantlıq yaxınlığında gördüyüm özüyeriyən silah , məşhur Alman özüyeriyən silahı "Oxotnik". Yüngüldür, Çexiya t -38 şassisi əsasında hazırlanmışdır . Panzvalda ən yaxşılardan biri .
  Daria təəccübləndi:
  Panzvale nədir ?
  Oğlan izah etdi:
  - Məsələn, nasistlər aviasiyanı Luftwaffe, tank armadalarını isə Panzvale adlandırırlar . Eyni şəkildə, T-4 və T-3 tanklarına panzerlər də deyilir . Almanlar tanklarını sadəcə nömrələyirlər, hazırda istehsalı dayandırılmış ən yüngül T-1, modifikasiyadan asılı olaraq 5 ilə 10 tona qədər çəkirdi. Bundan əlavə, buraxılış tarixinə uyğun olaraq hər bir modifikasiya hərf nömrələnməsinə malikdir. Maşın kiçikdir, güllə keçirməz, lakin üç pulemyotu var. Magistral yolda sürət saatda 57 kilometr, mühərrik 100 at gücündədir. Növbəti model T-2, bir az daha ağır və daha güclüdür. Sonrakı modifikasiyalarda ön zirehin qalınlığı 20 millimetrə qədər artırıldı və bucaq altında quraşdırıldı. Silah iki pulemyot və 20 mm-lik bir topdan ibarətdir, əlbəttə ki, kifayət deyil, lakin avtomatikdir. Mühərrikin gücü modifikasiyadan asılı olaraq 100 ilə 220 at gücü arasındadır, üzən modellər də var, magistralda sürət saatda 40 ilə 65 kilometr arasındadır. Hazırda bu tank daha çox kəşfiyyat tankı kimi, daha az komanda tankı kimi istifadə olunur.
  Daria sözünü kəsdi:
  - Səncə, mən indi tanklarla bağlı mühazirələrə qulaq asmaq istəyirəm? Üstəlik, çox yorğunam, bir ev tapıb gecələməliyəm.
  Oğlan fit çalıb yenidən tullandı:
  - Tanklar haqqında eşitmək sizin üçün faydalı olacaq! Axı biz hələ də almanlarla vuruşmalı, vuruşmalıyıq. Kəşf olunan düşmən isə yarı məğlub olur. Bizim daxmamız da var, yeraltı məni yaxşı tanıyır, amma aerodroma qaçmaq yaxşı olardı. Düzdür, bu şəhərdə yalnız kontrplak lövhələri var , lakin Jitomirdə daha yaxşı bir şey var . Amma orda da yoxlamağın zərəri olmaz.
  Qaranlıq idi, lakin oğlan və qız məharətlə küçələrdə və kəsişmələrdə dayanan keşikçilərdən qaçırdılar. Oğlan qıza döyüşün əsaslarını öyrədərək pıçıltı ilə danışmağa davam etdi. Bu, öz növbəsində, Dariyaya qorxusunun öhdəsindən gəlməyə kömək etdi, demək olar ki, işıqları olmayan işğal edilmiş şəhər çox pis görünürdü;
  - SSRİ-nin işğalı zamanı ən məşhur tank T-3 idi. Bu model 1937-ci ildə ortaya çıxdı. Birinci modeldə bu tankın cəmi 20 millimetr ön zirehi var idi. Sürət saatda cəmi 40 kilometrdir. Sonra maşın getdikcə ağırlaşdı. Silah 37 millimetr kalibrli , yüngül, sürətli atəşə malik idi. SSRİ-yə hücumdan bir müddət əvvəl, daha doğrusu , 1940-cı ilin iyul ayından başlayaraq 50 mm-lik silahları olan bir tank istehsal olunmağa başladı. Bu, 37 mm-in hətta fransız və ingilislərə qarşı çox kiçik olması ilə əlaqədar idi . Məsələn, Fransız Sis -35-də 56 mm zireh və 47 mm çaplı silah var idi.
  Daria sözünü kəsdi:
  - Fransız tanklarını necə bilirsiniz?
  Vaska izah etdi:
  - Bu zizalar da sovet-alman cəbhəsində vuruşublar. Almanlar onları işğal olunmuş Fransadakı fabriklərdə məhdud miqdarda istehsal edirdilər. Və Panzer - 3, demək olar ki, 1941-ci ildə Moskvaya daxil olan ən məşhur tank. Üç pulemyotu olan təhlükəli bir maşın, həqiqətən ona yaxınlaşa bilməzsiniz. Ancaq T-34, əlbəttə ki, daha güclüdür, lakin optikada faşist piçdən daha aşağıdır . Təəssüf ki, alman texnologiyası yerində dayanmır və bu gün mən 75 mm-lik silahı olan T-3 gördüm. Bəli, bu alçaqlar da öyrənirlər, pazları böyüyüb. Komandanlığa bildirmək lazımdır ki, təkcə T-4 deyil, həm də T-3 tanklarımız üçün ciddi təhlükə yaradır. Ay faşist çılğınlar , Allah bilir nə cinsdir.
  Uşaqlar şəhərdən çıxıb aerodroma yaxınlaşdılar. Vaska xəbərdarlıq etdi:
  - Elə hərəkət edəcəyik ki, külək bizim istiqamətdə əssin. Onda bizim qoxunu tutmayacaqlar! Burada itlər qaçır.
  Daria ah çəkdi:
  - İtlər! Bəli, mən onları sevirəm. Axı itdən gözəl bir şey ola bilərmi?
  Vaska güldü:
  - Bəli, mən də onları, səndən təxminən bir-iki yaş kiçik qızın bağırsaqlarını qırana qədər sevirdim. Deməli, bu gözəllik cırıq pişikdən də pisdir !
  Qız susdu. Yarımqaranlıqda konturları görünən aerodroma yaxınlaşdılar. İki projektor yanmışdı, o, cəbhə xəttindən xeyli aralı idi və SSRİ-nin uzaq mənzilli aviasiyası az idi. Ümumiyyətlə, Stalin müttəfiqlərinə arxalanaraq strateji bombardmana bel bağlamırdı. Fənərlər təsirli qızın onları Count Drakulanın gözləri ilə əlaqələndirməsinə səbəb oldu. Həqiqətən, bu, aerodrom qədər böyük olmasa da, çox ürpertici bir canavar idi. Ağaclar, gözlənildiyi kimi, kəsildi, tikanlı məftillər asıldı. Oğlan xəbərdarlıq etdi:
  - Burada piyada əleyhinə minalar ola bilər. Bir az səhv et və ayaqların qopacaq. Buna görə diqqətlə hərəkət etməlisiniz. Minaların basdırıldığı yerdə yer təzə şumlanır, gecələr gündüzdən daha yaxşı görürəm.
  Qız təəccübləndi:
  - Niyə gecə gündüzdən yaxşıdır?
  Vaska yarızarafat dedi:
  -Gündüzlər məni ağaclar narahat edir. Sən isə, məni dəqiq izlə, sola, sağa addım at, yerindəcə vur. Belə ki?
  Daria etiraz etdi:
  - Əvvəlcə xanımı içəri buraxmaq lazımdır!
  Vaska səsini qaldıraraq dedi:
  - Mina sahəsinin tramvaydan fərqi odur ki, bir xanımı qabağa buraxmırlar! Odur ki, tazı olmayın !
  Oğlan süründü, qaranlıqda üç pulemyot qülləsi və tikanlı məftillər görünürdü. Qüllələr bir qədər dalğıc taxtalarına, tikanlı məftillərlə çəkilmiş yüngül hasar hörümçək toruna bənzəyirdi. Daria hətta onların tələyə özləri uçan milçəklər olub-olmadığını düşündü. Və ya onlar faşist leşini ağrılı şəkildə sancmağa qadir olan arılardır. Bununla belə, meyitlər ağrı hiss edirmi, amma nasistlər artıq meyitdir - mənəvi cəhətdən ölüdür! Qız dizinin iti daşa dəydiyini hiss edib nəfəsini kəsdi. Vaska pıçıltı ilə xəbərdarlıq etdi:
  - Səs-küy salmayın, itlərin çox həssas qulaqları var.
  Daria cavab verdi:
  - Deyəsən dizim şişəcək!
  Oğlan hədələdi:
  - Səs-küy salsan, başın partlayacaq. Düzgün çəkilişdən əvvəlcə sənin , sonra mənim!
  Qız daha da susdu. Uşaqlar tikanlı məftilin özünə tərəf süründülər. Oğlan Dariyanın qulağına pıçıldadı:
  - Vızıldayır! Bu o deməkdir ki, enerjilidir. Bundan əlavə, bu dəfə yalnız kontrplak modelləri yoxdur. Deyəsən, nasistlər pis bir iş görürlər. Məsələn, Yu-188 oturdu.
  Bu yaxşı deyil.
  Daria cavab olaraq demək olar ki, səssizcə pıçıldadı:
  - Niyə yaxşı deyil? Nasistlər həqiqətən də meşələri bombalayacaqlarmı?
  Vaska başını tərpətdi və quru, sərt dodaqlarını qızın qulağına yaxınlaşdırdı:
  - Düşünmə! Çox bahadır, çox güman ki, bu, Sovet cəbhəsinə köçürülməzdən əvvəl bir dayanma yeridir. Biz belə güclü silah üçün çox kiçik bir hədəfik. Beləliklə, planlarımıza düzəlişlər edilməlidir, yəni mən Junkers qaz çəninə partlayıcı yerləşdirəcəyəm. Partlayış, əgər şanslısınızsa, bir neçə avtomobili yandıracaq, bəxtiniz gətirməsə, bir belə maşın üçdən çox T-4 tankına başa gələcək. Beləliklə, oyun şama dəyər.
  Daria pıçıldadı:
  -Gəl, səninlə sürünəcəyəm?
  Oğlan qətiyyətlə rədd etdi:
  - Bu, etməməli olduğunuz şeydir. Təyyarələr arasında keşikçilər gəzir və bir təcrübəli oğlanın şansı təcrübəsiz qızdan qat-qat üstündür. Otur, gözlə, istəsən dua et.
  Vaska çubuqdan istifadə edərək tikanlı məftilləri əyməyə başladı. Almaz kəsən zərgər kimi yavaş-yavaş etdi. Həqiqətən, ən kiçik bir səhv çatlamağa və parıldamağa başlayacaq. Nəhayət, oğlan çubuğu qoyub Dariyaya pıçıldadı;
  - Sürüşəndə məni tutun.
  Qız onu tutmağa vaxt tapmamış oğlan pişikdən qaçan siçan kimi boşluğa sürüşdü.
  Yaxşı, bu uşaqların bəxti gətirib, işgəncə olmayıb. Ən azından indilik.
  Lakin Daria yeni həyatına öyrəşməlidir. Onun üçün qeyri-adi olan ayaqyalın gəzmək.
  Uşaq dirəkdə ölür, yorğun və ağır işgəncələrə məruz qalırdı.
  Nasistlərin etdikləri isə onları rəfdən asmaq, oynaqlarını bükmək və üzərinə qaynar su tökmək idi.
  Bəs oğlanın susmağa və ayrılmamağa necə gücü var idi? Heç kimə xəyanət etmə, hətta öz günahını boynuna alma. İndi də işgəncədən sonra dirəkdə ölün.
  Belə bir şeyə dözmək üçün nə cəsarət, nə qəhrəmanlıq lazımdır.
  Alman Royal Lion tankı keçdi. Bu, E seriyasının modifikasiyalarından biridir. Vasitə 210 mm ara çaplı top və ön tərəfdə 300 mm, yan tərəfdə 250 mm zirehlə silahlanmışdır. Yüz ton ağırlığında və 2000 at gücündə qaz turbinli mühərriki olan belə unikal maşın. Bu, ən uğurlu model olmaya bilər, lakin o, yaxşı qorunur və uzaqdan sovet tanklarına nüfuz edə bilir.
  Bu maşını sürən dörd qız düşüb oğlana tərəf getdilər. Onlar ölməkdə olan pionerin çılpaq, işgəncəli bədəninə baxdılar. Sonra ekipaj komandiri tapançadan başına atəş açaraq dedi:
  - Mərhəmət adı ilə!
  Əzab içində sakitcə inləyən oğlan susdu . Qız yalın ayağı ilə qanı batırdı və bir neçə qırmızı, solğun iz buraxdı.
  Döyüşçülər tanka dırmaşdılar və onların əhval-ruhiyyəsi heç də yaxşı deyildi .
  Ekipaj komandiri qeyd etdi:
  - Bu ruslar çox inadkardırlar. Hətta uşaqlar belə işgəncələrə dözürlər. Mən onların çılğın fanatizmini başa düşə bilmirəm!
  Onun köməkçisi cavab verdi:
  "Bəlkə də həyatın nə qədər gözəl olduğunu anlamamaqdan irəli gəlir." Və o yaşamaq, hər halda, ölməkdən qat-qat yaxşıdır!
  Qız komandiri qeyd etdi:
  - Uzun illərdir ki, müharibə gedir. Hamımız ondan bezmişik. Və əlbəttə ki, biz dəyişiklik istəyirik! Həm də sülh. O, ruslara muxtariyyət vəd edə bilərmi?
  Tankçı təklif etdi:
  - Biz daha az vəhşilik etməliyik. Sonra hər şey fərqli olacaq. Biz onlara qarşı mehribanıq, onlar da bizə...
  Qızlar xorla dedilər:
  Çiçəyin ləçəkləri kövrəkdir,
  Əgər çoxdan sökülübsə...
  Ətrafdakı dünya qəddar olsa da -
  Mən yaxşılıq etmək istəyirəm!
  
  Düşüncələr aydındır,
  Ağlına işığı gətir...
  Biz təmiz uşaqlar kimiyik
  pisliyə sürükləyir !
  Və tank hərəkətə başladı. Böyük çəkiyə baxmayaraq, 2000 at gücünə malik mühərrik avtomobili çox sürətlə sürətləndirdi. Və tank ağzını çevirərək hərəkət etdi. Silahın lüləsi şam gövdəsi kimi həm uzun, həm də enlidir! Güclü pazlı daban olduğu ortaya çıxdı. Daha doğrusu, mastodon. Rus xalqını öldürəcək və şikəst edəcək başqa bir şey
  Film dayandı və baş tibb bacısı şirin təbəssümlə vampir uşaqlara tərəf döndü:
  - İndi siz İkinci Dünya Müharibəsi tarlalarında nasistlərin vəhşiliklərini gördünüz! Onlardan qisas almağa hazırsınızmı?
  Levka yumruqlarını bərk-bərk sıxıb qətiyyətlə cavab verdi:
  - Əlbəttə, hazırıq!
  Slavka əsəbi halda qeyd etdi:
  - Mən hətta hər zaman davam edən İkinci Dünya Müharibəsindən bezmişəm. Sanki tarixdə başqa müharibələr olmayıb!
  Baş tibb bacısı əminliklə cavab verdi:
  - Bu, bəşər tarixində ən böyük müharibədir. Xoşbəxtlikdən, III Dünya Müharibəsinin qarşısı alındı və kommunizm bütün dünyada qalib gəldi.
  Marinka gülümsəyərək başını tərpətdi:
  "Biz bütün bunları başa düşürük və daha parlaq sabah üçün mübarizə aparmağa hazırıq."
  Qara eynəkli adam başını tərpətdi və qorxulu səslə dedi:
  - İndi məsihləri yerinə yetirməyə başlayın. Baxaq sizin qabiliyyətləriniz nə qədər artıb.
  Və dörd pioner uşaq Hypernetin Hypermatrix-ə qərq oldular.
  Və Valerka Lagunovun öz macəraları var idi. Və əvvəlcə Yapon armadasının gəmisində baş admiralı qaçırdı. Ayaqyalın oğlan isə bunu kifayət qədər səs-küylü etdi. Və onu danladılar ki, növbəti dəfə daha diqqətli və incə davransın.
  Oğlan hətta əsəbi halda oxudu:
  İmperatorluğun qanadı kainatın üstündə,
  Bütün ulduzlar vəhşi qorxu içində bir anda titrədi!
  Qılınc özünü çürüməz izzətə bürüdü,
  Qüdrət qazandı, çiçəkləndi - düşmənləri tozdadır !
  
  Ulduz burulğanının dibindən qalxdıq ,
  Daha yüksəklərə qalx, kainatın qübbələri!
  Qapıları fəth edən məkanlar -
  Böyük şöhrətdə, daimi döyüşdə!
  
  Məqsədə çatdı, həşəratların qasırğaları,
  Amma bir zamanlar ancaq polen toplayırdılar...
  İndi bilirsiniz, çoxlu yeni ulduz gəmiləri var,
  Axı biz böcəyik, inanın mənə, tutuquşu yox!
  
  Planetə aşiq olmaq xoşbəxtlikdir
  Düşmənləri silmək, məkanı təmizləmək...
  Ən yüksək ruhun belə bizim üzərimizdə gücü yoxdur,
  Və bilirsiniz ki, dünyalar yaratmaq üçün hələ də gec deyil!
  
  Primatlar və vəhşi pələnglərlə dolu,
  Böcəklərin düşündüyü kainatın göbəyi deyil.
  Və döyüşdə kobud oyuna başlayırlar,
  Qoy onların evi yanan samanlara çevrilsin!
  
  Bədənimiz doğuşdan qanadlıdır,
  İstənilən körpə yüksəklərə uçur...
  Düşmən isə bağışlanmaz,
  Yeraltı dünyadakı Kat cənnəti görməyəcək!
  
  Və vakuum boşluq və soyuq deyil,
  İşığın ümidi biz böcəkləri qızdırır...
  Qoca döyüşçü həmişə cavan olsun,
  Və cəngavər dostluğumuz oxunur!
  
  Kainatın kənarlarına çatanda,
  Gəlin başqa, bilirsiniz, hipostazalara...
  Biz təkcə Allahın deyilik yaradılış ,
  Və sonsuz gücün təcəssümü!
  Valerka Laqunov baş admiral Yamatonu ələ keçirdikdən sonra Yaponiyanın Naturo Armada komandasına rəhbərlik edib . Yeri gəlmişkən, imperatorun qohumu. Ancaq indi onun, imperiya donanmasının admiralının, balıqları yemləməyə getməyin vaxtı gəldi.
  Silahları götürüb artıq həmişəki kimi ayrılan altı nəfər potensial qurbanlarının yanına üzmək üçün yola düşdülər.
    Dörd Terminator qızı heç bir soyuğa dözə bilmədilər, lakin fiziki quruluşlarını dəyişdirsələr də, donmaq məcburiyyətində qalan oğlanlar. Noyabrda isə sular soyudu və yapon eskadronu sahildən uzaqlaşdı.
  Samuray çox dəqiqlik olmadan qala şəhərinə çatmaq ümidi ilə uzun məsafədən yüksək qövslə atəş açırdı. Sadəcə rusları az da olsa cəzalandırmaq üçün.
  Beləliklə, isinmək üçün daha enerjili avarçəkməli və tərəfdaşlarımla ayaqlaşmağa çalışmalıydım.
  Gecə təxribatı artıq yeni deyildi və plan ümumiyyətlə oxşar idi. Çox olmasa da, qısa bir mübahisədən sonra ayrılmaq qərarına gəldilər - hər kəs özü üçün və sakitcə ən böyük gəmilərə doğru yollanaraq sursatları partlatdı.
  Bunun özünəməxsus məntiqi var idi, çünki döyüş gəmilərini yenidən baş-başa vurmaq daha çətin olacaqdı, yaponlar sadəcə tez oradan çıxmağa çalışacaqlar ; Və gecə çox da qaranlıq deyildi. Ay və siz son dərəcə diqqətli olmalısınız.
  Beləliklə, indi hər bir oğlanın öz məqsədi var və onlar nə edəcəyini bilirlər.
  Əgər mərmi ilə çatmaq son dərəcə çətin olacaq şəkildə gizlədilmiş döyüş texnikası olan anbarı partlatsanız, gəmi parçalanaraq batacaq.
  Yaponlar bu yaxınlarda döyüş sursatlarını yenilədilər və yalnız on iki düymlük çaplı silahlardan atəş açdılar , hətta o zaman da tez-tez deyil, sanki vurulmaqdan qorxurdular. Beləliklə, partlayış üçün kifayət qədər hədəf var idi. Samuray başa düşməlidir ki, Rusiya sahillərinə yaxınlaşmaq çox təhlükəlidir.
  Amerikalılardan alınan döyüş gəmisi olduqca təsir edici və rasional görünür. Nəhəng bir gəmi, bəlkə də qorxulu. Bir cüt silah və 16 düym çaplı var. Və bu təəssürat yaratmaya bilməz.
  Valerka Laqunov xatırladıb ki, döyüş gəmiləri dövrü İkinci Dünya Müharibəsindən sonra başa çatıb. Təyyarə gəmilərində yerləşən bombardmançıların hücumlarına qarşı çox həssas olduqları ortaya çıxdı. Onların bir çoxu, xüsusən də yaponlar batdı.
  Və bir döyüş gəmisi üç-dörd min orta tanka başa gəlir. Deməli, dəniz döyüşünə gəlincə, düşünməli çox şey var.
  Oğlan çox möhkəm barmaqları və ayaq barmaqları ilə polad səthə qalxdı. Sorma fincanlarını taxmağa belə zəhmət çəkmədim. Ehtiyac yoxdur, metal teze olsa da, bir yerden bir az sünbüller ile vurulub.
  Beləliklə, çevik meymun kimi dırmaşırsınız. Və sonra, çox bacarıqla, çılpaq dabanınızı hərəkət etdirərək, Yapon gözətçisini dənizə göndərirsiniz.
  Partlayışların gurultusu ilə bunu həm hiss olunmadan, həm də eşidilmədən etmək olar. Və sonra ayaqlarınızın ucunda kruiz kamerasına qaçırsınız. Yaponların sayı kifayət qədər çoxdur, amma bu bizi heç narahat etmir. Onlar, həqiqətən, ayaqlarının altında baş verənlərə əhəmiyyət vermirlər.
  Üstəlik, bəzi oğlan təxribatçıdan daha çox qul kimi görünür.
  Bəli, buradakı dənizçilər də yeni çağırışçılardır və narahat görünüşlü bel çantası daşıyan yarıçılpaq kabinli oğlan təbii görünür. Baxmayaraq ki, hava üzgüçülük baqajında gəzmək üçün əlverişli deyil, amma... Bura uşaqlara münasibətin adətən sərt olduğu Yaponiyadır. Bu o deməkdir ki, kabinli oğlan cəzalandırılıb, onun qara rəngə boyanmış saçları xüsusi hörüklə hörülüb.
  Dənizçilərdən biri oğlanın yalın ayağından tutmağa çalışıb. Gənc leninist Valerka barmağını yüngülcə çırpmaqla libertini söndürdü. Bəli, oğlanların xidmətindən istifadə edənlər də var. Bunlar onların qaydalarıdır, Sodomun günahına böyük dözümlülükdür. Yox, bəlkə yapon formasını geyinmək daha yaxşı olardı?
    Yerli oğlanlardan biri yaponca Valerkadan soruşdu:
  -Sən kimsən?
  Gənc Leninist Valerka sərt cavab verdi:
  - Kapitan üçün hədiyyə üçün, bala!
  Geri çəkildi və Valerka heç bir mərasim olmadan kruiz otağının girişini usta açarla açdı. O, heç nədən utanmırdı və o, artıq yapon dilində layiqincə danışırdı.
  Sonra, sadəcə olaraq spiral pilləkənlə zirehlə etibarlı şəkildə örtülmüş saxlama sahəsinə enirsiniz. Burada hər şey Hollivud tərzində deyil, bir növ sadə görünür.
  Amma yox və bu asan deyil. Yaponlardan kimsə hay-küy saldı. Bəlkə hətta bu uşaq kabinədən. İki min yarım ekipaj üzvü olan gəmidə böyük yaponlar üçün on yarım yeniyetmə bir-birinə bənzəyirsə, onlara diqqətlə baxmırlarsa, deməli, kabin oğlanları bir-birini az-çox tanıyır və yeni gələni hiss edirlər. ruhunun hər lifi ilə.
  Və Valerkanın əzələləri çox qabarıqdır, insana bənzəmir .
  Bəs orada həyəcan siqnalı qaldırsalar, qonşu qapını açıb detonatoru quraşdırmaq üçün kifayət qədər vaxt var.
  Yaxşı, o zaman daha da maraqlıdır, döyüşlə keçəcəyik! Bu, ümumiyyətlə Hollivud deyil.
  Kruyt Palatasına enmək istəyən ilk yaponlar disklər atılaraq öldürüldü. Oğlan snayper dördü əlləri ilə, dördünü isə ayaqları ilə çox məharətlə atdı. Ümumilikdə onlarla yapon öldürüldü və bir detonator quraşdırıldı. Oğlan çıxa biləcəyinə ümid edərək onu on dəqiqəyə qoydu.
  İndi bir az çəkiliş etmək vaxtıdır!
  Ekipaj daha mürəkkəb olsaydı, başqa bir taktika seçərdilər. Amma yaponlar çox qışqırıb ulayırdılar. Ancaq əlbəttə ki, qumbara atmadılar və bu qədər böyük pulun ödənildiyi döyüş gəmisi partlayacaqdı.
  Ancaq yenə də komandadan öndə olan samuraylardan biri bomba atdı. O qədər təhlükəlidir ki, pin çıxarılıb.
  Gənc Leninist Valerka yaponların hərəkətlərini jele içində üzgüçülər kimi qəbul edirdi. Təbii ki, onun reaksiyası və sürəti insandan qat-qat yüksəkdir . Döyüşçünün sancağı çıxardıqdan sonra daha dörd-beş saniyəsi var.
  Beləliklə, hədiyyəni yalın ayağınızla sakitcə qəbul edirsiniz və sonra yavaş-yavaş sürət yığaraq onu atın. Uçsun, hamıya tar-tarar elan etsin !
  Terminator oğlan hönkürdü:
  - Bu Tsuşima üçündür!
  Və yaponları müxtəlif istiqamətlərə səpələyərək ildırım vurdu. Bombanın çəkisi on iki kiloqram idi. Və təbii ki, onu atan, axmaq, bütün sursat yükünü cəhənnəmə uçura bilərdi! Və sonra məlum olacaq ki, samuraylar hara-kiri özlərinə həvalə ediblər.
  Gənc Leninist Valerka adi bir insandan daha tez düşünüb anladığı üçün bu anbarda onun qarşısını almağa cəhd edə biləcəklərini anladı və buna görə də yaponlar partlayışdan sağalmamış ayağa qalxdı. Və təbii ki, o, televiziya antenası və ya teleskopik boru kimi qatlanmaq kimi gözəl bir xüsusiyyətə malik olan sehrli qılıncları açıb.
  Bəli, antenaların rabitə üçün istifadə edildiyi bir vaxt var idi. Təəccüblü deyil ki, futuroloqlar ünsiyyət vasitələrini dəyişdirdilər.
  Oğlan snayper samurayları kəsməyə başladı və vaxtaşırı ayağa qalxıb ayaqlarını bükürdü:
  - Qılınc, qılıncdır! O səni qamçılayacaq! Və sizə həyatınızı xilas etmək imkanı verilmir !
  Qızlar və Slava da sxem üzrə işləyirdilər. Yaxşı, mutant qızlar təbii olaraq qılınclarını da bir az yelləməyə qərar verdilər. Niyə gözəllər əylənmir?
  Əslində nə vaxta qədər daşdan tanrıça kimi otura bilərsən? Daha doğrusu, bir ninjanın dəqiqliyi ilə hərəkət edin və ən azı bir az da Hollivudun qaydaları ilə oynamayın?
  Yalnız oğlan və Sovet İmperiyasının keçmiş Leninist pioneri Slava hər şeyi sakit və ehtiyatla edirdi. O, sakitcə qarmaq kamerasını açdı, ayaq barmaqlarının ucunda pilləkənlərlə enib, detonatoru yerə qoydu.
  Üstəlik, Slavka yapon kabinəli oğlana çevrildi, ancaq ayaqqabılarını geyinmədi. Bununla belə, kabin oğlanları adətən ayaqyalın gedirdilər və ayaqqabıları yalnız paradlarda və ya çox soyuq olanda geyinirdilər. İndi, payızın sonunda gələn qışın ən şaxtalı günlərində burada da bir az soyuq olur. Sibirdəki və ya qurudakı kimi olmasa belə.
  Bəs Petropavlovsk niyə qiymətlidir? Vladivostokdan fərqli olaraq, orada reallıqda belə olmayan möcüzələr baş verir!
  Gənc Leninist Slavka detonatoru yerə qoydu, geri qayıtdı və zirehli qapını ehtiyatla bağladı. Sərxoş dənizçi uşağı görüb uğultu:
  - Orada nə edirdiniz?
  Slavka avtomatik olaraq cavab verdi:
  - Admiral üçün rus konyakı gətirdim!
  Slavka hələ yapon dilini öyrənməmişdi və ingiliscə cavab verdi. Ancaq sual ingilis dilində verildi.
  Bu, pioner oğlanı təəccübləndirmədi, amma sərxoş burun konyakdan dadmaq istəyəndə şəhadət barmağı ilə boynundan bir zərbə aldı. Bundan sonra Vyaçeslav ingilis muzdlularına zirehdə yumşaq oturmağa kömək etdi.
  Ancaq gənc döyüşçünün bütün zorakılıq tətbiqi bununla məhdudlaşdı.
  Lakin qız mühafizəçiləri tam sürətlə əyləndilər. Onlar, təbii ki, titandan güclü olan əzələlərini uzatmaq və fitnə-fəsad törətmək istəyirdilər . Yaxşı, heç olmasa bir az.
  Gənc Leninist Valerka da çox çaşqın oldu və ağlabatan hədləri aşdı. Və bu, təəssüf ki, çox tez-tez olur.
  İçəridə pioner oğlan hələ gəmidə olarkən partlayan bir gurultu eşidildi.
  Ola bilsin ki, hər şey yaxşı olacaqdı, amma oğlanı , sanki bilərəkdən, silkələnmə zamanı düz alovlu bacaya atdılar. Oğlan ətalətlə uçdu, onun bu dəfəki fenomenal reaksiyası nədənsə nəticə vermədi və oğlan gözətçi alovlandı.
  Güclü və elastik dərisi üçün bu alov o qədər də qorxulu deyil, o, çölə atlaya bilər.
  Qəzəblənən oğlan var gücü ilə bütün əzələlərini gərginləşdirdi, özünü bərkitdi və hirslə çəkdi.
  Dəniz gecəsi yerini yay gününə verdi, gənc döyüşçü göyərtəyə deyil, möhkəm qala divarına uçdu.
  Üstəlik, hər şey dərhal baş verdi, sərt Leninist Valerka zirehdə böyük bir alman cəngavərinə qarşı vuruşanda təəccüblənməyə belə vaxtı olmadı. Toqquşmanın hərfi olduğu ortaya çıxdı və uşağın alnı çatladı, lakin buna baxmayaraq, visordan daha güclü olduğu ortaya çıxdı və o, vəhşi bir qışqırıqla aşağı uçdu.
  Ranger Boy ətrafına baxdı və başa düşdü. Qədim şəhərə şiddətli bir hücum var, görünür, son orta əsrlərə aiddir. Silahlar zireh, zireh, nizə ilə doludur, amma toplar və hətta cığıltılar da var. Sonuncular hələ də primitiv olsa belə.
  Gənc Leninist Valerka silahları yaxşı bilirdi və başa düşdü ki, bu, XVI əsrin sonu idi. Ola bilsin ki, İvan Dəhşətlinin hakimiyyətinin son illəri belə.
  Paltar və söyüşlərə görə, kifayət qədər böyük şəhər alman muzdluları, Polşa və Litva lordları tərəfindən hücuma məruz qalır. Rus ordusu isə yerli milislərlə birlikdə hücumu dəf edir.
  Vay, bu şəhərin gerbidir. Bəli, bu Polotsk! Vay, deyəsən, Polşa-Litva Birliyinin kralı Stefan Batorynin ordusu Rusiya şəhərinə hücum edir.
  Daha doğrusu, Çarın özünün şəxsi komandanlığı altında İvan Qroznı ordusu 1563-cü ildə Polotski mühasirəyə alaraq ələ keçirdi. İndi Stefan Batory bu dolunu geri dəf etmək istəyir. Üstəlik, real tarixdə o, uğur qazanıb.
  Bundan sonra Livoniyadakı rus mülkləri üçün təhlükə yarandı. Bu vaxta qədər Çar İohann başçılığı ilə Çar Rusiyası Riqa və Reveldən başqa Livoniyanın demək olar ki, bütün şəhər və qalalarını, Kurlandiyanın bir neçə qəsəbəsini fəth etmişdi.
  Polotskın süqutu ilə müharibənin gedişi Rusiya üçün çox çətin xarakter aldı. İkinci cəbhəni, xüsusən də İsveç açdı - o zaman indi olduğundan daha geniş və güclü bir güc. Ancaq hələlik əsas müdafiə nöqtəsi Polotskdur.
  Polyaklar da Rusiya ilə uzun sürən müharibədən yorulublar və isveçlilər Danimarka ilə amansız döyüşlərdən uzaqlaşmayıblarsa, onda ola bilsin ki, ağalar güclü Rusiya ilə mübarizəni davam etdirmək istəməsinlər; barışmaq.
  Bir vaxtlar Batory yalnız Polotskın mühasirəsi zamanı dayandırıldı, bu da rus torpaqlarının çox viran olmasına imkan verdi. Amma indi müharibəni daha tez və Rusiya üçün daha əlverişli nəticə ilə bitirmək şansı var.
  Gənc Leninist Valerka qılınclarını yelləyərək vəhşi qəzəblə almanlara və polyaklara tərəf qaçır. O, təsadüfən hücumun ən təhlükəli yerində idi, burada Stefan Batory elit mühafizəçilərini atdı və onun muzdluları artıq divarlara dırmaşmışdılar.
    Mühafizəçi oğlan çılpaq barmaqları ilə çox məharətlə qırılmış daş top güllələrinin parçalarını atdı. Bir neçə onlarla zadəgan və cəngavər gənc terminatorun mərmiləri ilə öldürüldü .
  Pioner oğlan Valerka, almanları və polyakları qılıncla vuraraq, böyük sevinclə qışqırdı:
  - Çar və ata adı üçün, irəli!
  Əlbəttə, o zamanlar XVI əsrdə insanlar indikindən bir qədər yüngül və kiçik idilər və on iki yaşında əzələli oğlan uşağı artıq uşaq hesab etmirdilər. Ancaq yenə də qırmızı üzgüçülükdə və məftil əzələləri olan bir oğlan dəyirmanla iki yelləncəkdə onlarla cəngavərləri kəsəndə, ən dəhşətli dəhşəti hiss etməyə bilməzsən.
  Dəhşət, əlbəttə ki, düşməndən gəlir, amma cəsur rus ordusu və yerli milis, əksinə, ilham alacaq. Həm də alqış qışqırıqları və mehriban zərbələrlə cavab verəcəkdir.
  Gənc Leninist Valerka heç vaxt indiki kimi şiddətli və şiddətli döyüşməmişdi. Sanki bu dünyada çoxdan olmadığını hiss edir, bütün gücünü çölə atıb düşmənə maksimum ziyan vurmaq istəyirdi.
  Çılpaq barmaqlar isə xəncər, qılınc, top güllələri, disklər və dəbilqə parçaları atırdı. Və oğlan mühafizəçi əlləri ilə qəhvə dəyirmanı kimi hamını doğradı. Ən kiçik dayanma və ya fasilə deyil. Əksinə, təzyiqi maksimuma çatdırmaq.
  Və onun nümunəsini görən rus ordusu qışqırdı:
  - Bir mələk bizimlədir! Biz qalib gələcəyik!
  Stepan Batory-nin sağ əli Hetman Xodkeviç şəxsən ən həssas ərazidə sıçrayışa rəhbərlik etdi. Demək olar ki, muzdlu əsgərlərlə birlikdə polyaklar şəhərə girdilər, artıq divarları aşmışdılar, amma sonra ən yaxşı döyüşçüləri dəqiqədə yüz, hətta daha sürətli məhv edən ayaqyalın bir oğlan göründü. Necə çaşıb başını itirməyəsən?
  Khodkeviç yüzlərlə ən yaxşı döyüşçü ilə titul qülləsinə qalxmağa çalışdı. Ancaq o, pioner reydçi Valerka ilə qılınc atmağa belə ehtiyac duymadı;
  Hetmanın ölümü ciddi şəkildə yavaşladı və qalan muzdluları və polyakları qorxaq vəziyyətə gətirdi. Əgər Genuya şəhərindən tatar oxatanlarının və piyadaların müdafiə dəstələri olmasaydı, qoşun dərhal geri çəkiləcəkdi.
  Beləliklə, siqnal səsləndi və Stefan Batory döyüşə təzə ehtiyatlar atdı. Tərəddüd etmək və təslim olmaq istəmirdi. Polotsk şəhəri zənginliklə doludur və bu acgöz və çoxsaylı muzdlulara maaş vermək çox baha başa gəlir.
  Mühasirəni uzatmaq da mümkün deyil, çünki Rusiya müharibədə hələ tam tükənməyib və Polotska əlavə qüvvələr toplayıb göndərə bilər. Xüsusilə, hücumlarda tükənmiş Polşa-Alman qoşunlarını məğlub etməyə qadir olan yeni, kifayət qədər istedadlı bir qubernator Skopin-Shuisky meydana çıxdı.
  Xeyr, biz tez şəhəri fırtına ilə almalıyıq!
  Eyni zamanda tüfənglərlə atəş açdılar. Təbii ki, belə bir məsafədən hədəfi vurmaqdan söhbət gedə bilməz. Qoz böyüklüyündə olan qurğuşun güllələrinin əksəriyyəti hücuma tələsən öz izdihamlarına dəydi.
  Bir anda bir neçə rütbə öldürüldü və Valerka Lagunov "əjdaha pərəstişkarı" texnikasını yerinə yetirərək Baron Magelları o biri dünyaya göndərdi . Və muzdlu olmuş bir fransız qrafı boot etmək.
  Qalan rus əsgərləri daha da şiddətlə basmağa başladılar. Bəzən insanlarda möcüzələr olur - iman, ümid, sevgi. Və sonra qorxularını unudurlar və bütün düşmən ordularını qılınc, nizə və dəyirmanla devirirlər .
  Yerli milislər döyüşür. Onların çoxu dəyənək, balta və dəyirmanla silahlanıb. Qonşu kəndlər rus ordusuna və kəndlilərinə dəstək olmaq üçün toplaşdılar. Çoxlu uşaq və qadın döyüşür.
  Oğlanlar adətən yüngül yaylardan atəş açır və ya qısa qılınclardan və ya xəncərlərdən istifadə edirlər. Bəziləri qədim bir azmışdan istifadə edirlər. Ancaq kəndli qızlar arfanı sapand üçün uyğunlaşdırdılar. Kök kişinin başını kəsən Valerka ayaqyalın qızları həvəsləndirdi:
  - Budur düşmənə! Daha sərt atın!
  Yetkin müdafiəçilər, bir qayda olaraq, çəkmələrdə və ya bast ayaqqabılarında döyüşürlər, uşaqlar və qadınlar isə yalnız ayaqyalındırlar. Üstəlik, təkcə yoxsulluq üzündən deyil. Ayaqyalın oğlanlardan biri, təxminən on dörd yaşında, kifayət qədər bahalı, gümüşü zirehləri doğrayır və zərli qolu olan bir qılınc var.
  Görünür, bu, orta əsrlərin mentalitetidir - uşaqlar sərtləşdirilir. Üstəlik, hava həqiqətən istidir və sandal və ya çəkmələri cırmağa heç bir səbəb yoxdur. Ancaq yetkin kişilər avara olmaq istəmirlər, saqqal saxlayanlar isə çəkmə geyinməlidirlər.
  Gənc leninist Valerka isə özünü çox avaraya, hətta köləyə oxşadığından utanmır. Əksinə, polyaklar onu fövqəltəbii bir şey hesab edərək ondan daha çox qorxurlar.
  Stefan Batory bütün ehtiyatlarını döyüşə atsa da, on minlərlə cəngavər və zadəgan rus əsgərlərini və Belarus milislərini əzmək bilmir, baxmayaraq ki, onların sayı beş dəfə çoxdur ( və bu, uşaq əsgərlərlə birlikdə müdafiəçiləri sayırsınız!) . Yüz minlik ordunu Polşa kralı və Türk Sultanının muzdlu əsgəri gətirdi. Və gözümüzün qabağında əriyir.
  Sayca aşağı rus döyüşçülərini şadlamaq üçün gənc pioner Valerka yüksək səslə oxudu:
  Böyük Vətən Şahini -
  Dağlardan və göylərdən daha yüksəklərə uçun!
  Qoy pravoslavlar üzləri -
  Onlar hayqıracaqlar - Uca Allah dirildi!
    
  Böyük Rusiyanın günəşi,
  Yolumuzu daha güclü şəkildə işıqlandırın!
  Sən kainatın ən gözəlisən
  Heç vaxt daha şirin olmayacaqsınız!
    
  Ürəyim İsaya gedir
  Qaynar vulkan kimi partlayacaq!
  Cənnətdə qorxaq üçün yer yoxdur -
  Gəlin gəzintiyə çıxaq, insanlar!
    
  Dünyada Vətən olacaq,
  Ölməz bir kvazar kimi parlayın!
  Amma qərəzsiz hakimlər -
  Hamınıza lütf versin!
    
    Vətənə sədaqətlə xidmət edin -
  Ulduz kimi olan ...
  Vətən, Tanrı Rusiya müqəddəsdir -
  Sevgi dəyişməz qalacaq!
  Sənə dönürəm -
  Özümə dönürəm -
    Böyük ölkəyə sədaqətlə xidmət edin -
  Kosmosda, dərinliklərdə, suda və hər yerdə!
    
  Sonra İsa olacaq
  Onda Maria olacaq...
  Və sınaq dişləməyəcək ...
  Şeytan gəlməyəcək!
    
  Mənim Vətənim olacaq
  Rusların hamısı yüngül ailədir...
  Sonra qalxacağıq,
  Bürclərin üstündə eviniz var!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список

Кожевенное мастерство | Сайт "Художники" | Доска об'явлений "Книги"