Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Brss HapËsinor Dhe VampiritË

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:


 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Në fund të shekullit të njëzetë e tretë, në planetin e katërt të yllit Sirius, ndodhet kampi i pionierëve "Burevestnik". BRSS u bë një perandori yjesh dhe komunizmi u ndërtua në të. Njerëzimi po përhapet në të gjithë galaktikën. Dhe aq më tepër, shfaqja e vampirëve në kampin e avancuar teknologjik të së ardhmes është e papritur. Pas kësaj, siç doli, është një qytetërim që konkurron me njerëzimin nga një galaktikë tjetër. Valerka, Leva, Slava dhe Marinka - pionierë të epokës galaktike të BRSS, bëhen vampirë dhe përjetojnë aventura të paparë, të ndritshme dhe emocionuese.

  BRSS HAPËSINOR DHE VAMPIRITË
  SHËNIM
  Në fund të shekullit të njëzetë e tretë, në planetin e katërt të yllit Sirius, ndodhet kampi i pionierëve "Burevestnik". BRSS u bë një perandori yjesh dhe komunizmi u ndërtua në të. Njerëzimi po përhapet në të gjithë galaktikën. Dhe aq më tepër, shfaqja e vampirëve në kampin e avancuar teknologjik të së ardhmes është e papritur. Pas kësaj, siç doli, është një qytetërim që konkurron me njerëzimin nga një galaktikë tjetër. Valerka, Leva, Slava dhe Marinka - pionierë të epokës galaktike të BRSS, bëhen vampirë dhe përjetojnë aventura të paparë, të ndritshme dhe emocionuese.
  PROLOG
  Valerka Lagunov vrapoi mbi palmat portokalli dhe fieret e purpurta që mbulonin sipërfaqen e parkut që ndodhet afër Burevestnik. Djali po fluturonte si legjendar Piter Pan. Ai kishte veshur vetëm pantallona të shkurtra të shkurtra, që shkëlqenin me gurë me ngjyra dhe nuk dukej asnjë mjet fluturues. Në qafën e djemve të zhveshur, muskuloz, një kravatë e kuqe shkëlqente me rubin. Ai buzëqeshi me dhëmbë margaritar që shkëlqenin kundër yllit të madh vjollcë Sirius. Busti i leninistit të ri ishte i veshur me pllaka reliev dhe muskuj shumë të bukur.
  Ishte shumë nxehtë sipas standardeve tokësore. Këtu ka një Diell kaq të fuqishëm lokal, i cili jep shumë më tepër nxehtësi, rrezatim ultravjollcë dhe rrezatim të tjerë. Valerka ishte nxirë e zezë, por flokët e tij, përkundrazi, ishin të lehta, si gruri i tepërt, ashtu si edhe vetullat.
  Djali fluturoi, tani duke bërë një lak, tani duke u rrotulluar pranë pemëve që dukeshin si një kitarë me tela shumëngjyrëshe që dilnin nga toka.
  Pastaj ai vrapoi pranë një lule të kuqe flakë të njollosur me të verdhë. Ky përfaqësues mishngrënës i florës këputi petalet e tij, duke rrëmbyer pothuajse takën e zhveshur dhe të rrumbullakët të djalit.
  Djali i bëri hundën lules burrëngrënëse dhe cicëroj:
  - Heronjtë janë në ndjekje! Një i huaj ka hyrë dhe nuk do ta arrijë!
  Leva u shfaq aty pranë. Ai është gjithashtu muskuloz, i nxirë me pantallona të shkurtra me shkëlqim, por me flokë të kuq bakri. Sidoqoftë, një djalë i pashëm, nga fundi i shekullit të njëzetë e tretë, praktikisht nuk kishte mbetur njerëz të shëmtuar në njerëzimin. Leva vrapoi pranë një breshke me madhësinë e një rezervuari të mirë dhe një guaskë diamanti. Djali e gërvishti me shputat e tij të zhveshura përgjatë skajeve të veshjes së çmuar dhe këndoi:
  - Ju nuk jeni një insekt patetik, por një breshkë në diamante!
  Një kravatë e kuqe e ndezur binte në sy në lëkurën e saj prej çokollate. Vetëm takat e djalit zbathur ishin rozë dhe pëllëmbët e duarve të tij ishin rozë, por ai ishte pothuajse një papuan.
  Ai i shkeli syrin Valerkës dhe këputi gishtat e dorës së majtë. U shfaq një hologram i një hibridi gjigant luan-miu. Dhe pasoi një ulërimë shurdhuese.
  Një tufë majmunësh vendas ngjyrë vjollcë dhe jeshile me katër bishta secili, si dhe një tufë hibride gjirafash me krahë pilivesa, nxituan, të frikësuar nga një përbindësh i tillë, megjithëse virtual.
  Pati një nënqeshje. Një vajzë me një fund të shkurtër dhe një rrip të hollë pëlhure në gjoks bërtiti:
  - Mos u bëni ngacmues, djema! Anti-pulsarizojnë terrorizojnë kafshët.
  U shfaq një djalë i tretë me flokë blu dhe kaçurrela.
  Duke buzëqeshur, ai tha:
  - Gjithçka do të jetë kuazar , Marinka! Ne thjesht po argëtohemi!
  Vajza klikoi gishtat e saj me këmbën e saj të zhveshur, të vogël, të nxirë, por me një taban rozë. Një hologram i një luftanijeje të madhe me vela me shumë armë, me një ekuipazh djemsh me uniforma me vija në bord, shkëlqeu. Detarët e rinj buzëqeshën dhe çizmet e tyre shkëlqenin me lustrim.
  Velat e kryqëzorit ishin zbukuruar me dizajne madhështore, të cilat përfshinin lule, male dhe vajza të bukura. Dhe më pas, me të vërtetë, duke u përplasur me çizmet e saj të shkëlqyera, të stolisura me shtylla të mbështjella me diamante, një kapiten-vajzë madhështore u shfaq me një kapelë të dredhur me një pendë të mbuluar me bizhuteritë që shkëlqenin si yje. Ajo hoqi mbulesën e kokës, duke i zbuluar flokët ngjyrën e fletës së artë. Ajo u përkul para vajzës dhe guxoi:
  - Çfarë do, princesha ime?
  Slavka, kështu quhej djali me flokë blu, qeshi dhe u përgjigj:
  - Princeshë! A e dini se në vendin e Leninit dhe të komunizmit fitimtar, çdo djalë me kravatë të kuqe gëzon nder dhe respekt më të madh se cari dhe perandori më i zjarrtë!
  Marinka qeshi, hologrami u zhduk menjëherë dhe u përgjigj, ose më mirë këndoi:
  Nëpër furtunë na shkëlqeu dielli i lirisë,
  Dhe Lenini i madh na ndriçoi rrugën...
  Ai i ngriti njerëzit në një çështje të drejtë,
  Ilyich frymëzoi hapësirën për të marrë universin!
  . KAPITULLI Nr. 1
  BRSS nuk u shemb dhe nuk u shpërbë. Përkundrazi, komunizmi ka fituar në të gjithë botën. Dhe Bashkimi Sovjetik vazhdoi të zgjerohej derisa u bë republika e fundit në planetin Tokë. Pas kësaj , epoka e një bote të ndarë përfundoi dhe filloi një periudhë e krijimit të madh dhe zgjerimit kozmik.
  Njerëzimi filloi të zhvillohet dhe të përparojë. Luftërat, zitë e bukës, epidemitë u zhdukën, mjekësia u bë pothuajse e gjithëfuqishme. Ishte e mundur të përmirësohej gjenetika e njerëzve dhe e keqja më e tmerrshme për njerëzimin - plakja - u mund. Njerëzit u bënë përjetësisht të rinj dhe të bukur. U zgjidhën edhe problemet materiale . Paratë u zhdukën dhe të gjithë mund të merrnin sipas nevojave të tyre.
  Njerëzit u vendosën në të gjithë galaktikën. Megjithatë, ka shumë yje dhe planetë. U zbuluan burime të paprecedentë të energjisë më parë. Shkrirja e termokuarkut është dy milionë herë më e fortë se shkrirja termonukleare, dhe shkrirja e termopreonit është katër trilion herë më e fortë se procesi i shkrirjes së bërthamave të hidrogjenit.
  Është zhvilluar teknologjia kompjuterike, hiperneti dhe virtuali ultramatriks . Jeta është bërë shumë më e mirë dhe më argëtuese.
  Gratë madje u kursyen nga nevoja për të lindur dhe lindur fëmijë, e gjithë kjo bëhej nga inkubatorë të veçantë kibernetikë. Dhe si rezultat, të gjithë njerëzit u bënë, pa përjashtim, në mënyrë ideale të bukur dhe me figura madhështore. Dhe tani ka disa herë më shumë përfaqësues të seksit të drejtë sesa përfaqësues të fortë. Dhe sa e mrekullueshme dhe madhështore është bërë bota, në të cilën shumica dërrmuese janë vajza përgjithmonë të reja dhe absolutisht të bukura.
  Dhe kjo ishte tashmë një parajsë e vërtetë! Dhe përfaqësuesit e seksit më të fortë janë njësoj si Apollo, megjithëse dallimet individuale janë ruajtur. Racat dhe kombësitë në perandorinë hapësinore sovjetike po përziheshin gjithnjë e më shumë, gjë që i bënte njerëzit edhe më të bukur dhe më të përsosur.
  Parajsa e komunizmit dhe, siç dukej, të gjitha problemet e rëndësishme tashmë ishin zgjidhur.
  Ndërsa eksplorojnë hapësirën, njerëzit ende nuk kanë hasur në një qytetërim të vetëm pak a shumë të zhvilluar në galaktikën e tyre. Dhe kjo mund të ketë qenë për të mirë.
  Meqenëse nuk më duhej të zihesha me askënd. Edhe pse kishte shumë planetë plot florë dhe faunë. Për shembull, Sirius kishte shtatë planetë që kishin jetë biologjike. E vërtetë, pa qytetërim. Dhe kafshët më të zhvilluara doli të ishin centaurët nga planeti i pestë. Por ata gjithashtu nuk kishin ende mjete dhe merrnin shkopinj dhe shkopinj vetëm nëse duhej të fillonin një përballje. Vërtetë, Centaurët kishin inteligjencë në nivelin e shimpanzeve dhe mund të flisnin të folurit njerëzor. Çfarë nuk mund të bëjnë majmunët pa modifikim gjenetik.
  Në planetin e katërt, i cili ishte shumë i nxehtë, me një temperaturë mesatare prej gjashtëdhjetë e pesë gradë Celsius, format e jetës ishin primitive, megjithëse disa zogj mund të mësoheshin të flisnin. Si flora ashtu edhe fauna janë të pasura. Këtu u themeluan kampet e pionierëve dhe fëmijët fluturuan me dëshirë këtu.
  Planeti i tretë ishte edhe më i nxehtë, por edhe i pasur me jetë lokale. Dhe dy të parat janë shumë afër Siriusit, i gjithë uji u avullua mbi to dhe format e proteinave nuk mund të ekzistonin më. Planeti i pestë ishte më i freskët, por akoma më i nxehtë se Toka në shekullin e njëzetë. Dhe e gjashta kishte një temperaturë mesatare nja dy gradë më të ulët se në Tokë, kur klima në të nuk ishte ende e rregulluar.
  Planeti i shtatë ishte pak më i ngrohtë se Marsi, por kishte edhe jetë, megjithëse më rrallë. Planetët e mbetur nuk kishin më jetë natyrore, përveç baktereve më të thjeshta. Por ka shumë minerale dhe shumë më tepër.
  Sirius është i pasur me planetë - deri në dymbëdhjetë, dhe kjo është e mrekullueshme . Yjet e tjerë nuk janë aq bujarë me këtë dhuratë. Për më tepër, në qendër të galaktikës, ku ka shumë yje, në planet ndodhin vazhdimisht kataklizma dhe tërmete për shkak të lëvizjeve të yjeve që afrohen dhe largohen.
  Vërtetë, njerëzit tashmë janë përpjekur të krijojnë planetë artificialisht nga grimcat yjore. Pra, nuk kishte asnjë kërcënim për mungesë të territorit të banueshëm.
  Kishte disa qytetërime në nivelin e zhvillimit të Egjiptit të Lashtë, dhe njerëz të ngjashëm, që ndryshonin vetëm në formën e veshëve të tyre. Ishin si rrëqebulli. Të dy qytetërimet janë shumë më të lashta se ato njerëzore, por janë ndalur në zhvillimin e tyre.
  Dhe ajo që është interesante është se njerëzit e përmbytjes lokale mund të jetonin deri në pesëqind vjet dhe praktikisht nuk plaken, dhe burrat nuk u rritën as mustaqe dhe mjekër, dhe ata mbetën në pamje si adoleshentë. Vetë njerëzit i quajtën këta kukudhë. Po, janë shumë të bukura, të lëmuara, të kulturuara, gazmore, joserioze dhe fëmijërore. Kukudhët tipikë nga përrallat me rininë e përjetshme të dhënë nga gjenetika unike, por edhe në mendjen në një gjendje fëmijërie dhe teknologjia mbeti në nivelin e antikitetit të hershëm. Kukudhët nuk kishin as katapulta apo ballistë, por qerrja mbeti kulmi i përsosmërisë.
  Në të njëjtën kohë , atyre u pëlqente të ndërtonin piramida dhe besonin në jetën e përtejme. Nga rruga, shkenca e së ardhmes ka treguar se diçka me të vërtetë del nga një person pas vdekjes fizike, dhe kjo mund të jetë personaliteti dhe kujtesa, dhe komponenti hipereterik . Pra, shkenca tani kishte dy detyra kryesore. Krijoni anije yje të afta për të fluturuar përtej galaktikës dhe mësoni të ringjallni njerëz të vdekur prej kohësh. Dhe para së gjithash, Lenini, i cili në BRSS galaktike ishte si një Zot i gjallë!
  Edhe një numërim i ri u hap nga ditëlindja e Vladimir Ilyich! Dhe ishte e lezetshme.
  Njerëzit u alarmuan nga fakti se në galaktikën fqinje ekzistonte një qytetërim i dukshëm, shumë i avancuar teknologjikisht që nuk kishte bërë ende kontakt me njerëzimin. Por as ajo nuk tregoi ndonjë agresivitet.
  Dhe kështu, njerëzit gjetën rininë e përjetshme, qelizat në trup mund të ndaheshin pafundësisht, që do të thotë ... Vetëm qielli, vetëm era, vetëm gëzimi përpara! Dhe njerëzimi nuk ka kohë për të nxituar!
  Valerka Lagunov dhe Leshka me Slavka dhe Marinka janë vetëm dymbëdhjetë vjeç. Pra, ata nuk kanë fare shqetësime apo telashe. Ata tani janë me pushime, të cilat do të zgjasin gjashtë muaj dhe fëmijët gjatë kësaj kohe kanë vetëm argëtim dhe kënaqësi.
  Tani ata po krijojnë holograme duke klikuar gishtat dhe këmbët e tyre. Dhe ata kërcejnë të egër. Ju mund të mendoni se personazhet janë plotësisht të gjallë.
  Për shembull, majmuni King Kong dhe Tyrannosaurus rex luftuan. Dhe lufta dhe argëtimi agresiv shkuan me ta. Ata fjalë për fjalë copëtojnë njëri-tjetrin.
  Marinka kërciti dhe e fiku:
  - Jo! Është brutale dhe ka gjak. Pra, duhet të pajtoheni, është e pamundur!
  Leshka tundi kokën e kuqe në shenjë dakordësie:
  - Po! Në të vërtetë, kjo është shumë mizore!
  Dhe djali këputi gishtat e zhveshur. U shfaq një imazh i një torte të pikturuar bukur me trëndafila dhe lule të tjera ekzotike të bëra me krem, si dhe mjellma me perla dhe peshk të artë me pendë argjendi. Sa prekëse dukej vërtet.
  Djali nga e ardhmja vuri në dukje:
  - Kjo është e mrekullueshme , apo jo?
  Valerka u përgjigj me një buzëqeshje:
  - Pak fëminore, por në përgjithësi jo keq!
  Slavka shkroi në Twitter:
  Të hash tortë nuk është e keqe, është e panevojshme të thuhet,
  Por akoma më mirë , pini çaj me mjaltë!
  Dhe djali me flokë blu qeshi.
  Fëmijët ishin të gëzuar dhe dëshironin argëtim dhe ndjesi të reja.
  Slavka e mori dhe u rrotullua me shpejtësi të madhe, duke prerë sythe. Brenda djemve kishte nanobota të vegjël që i lejonin ata të fluturonin shumë mirë. Për më tepër, djemtë ishin pothuajse të zhveshur. Por kravatat e tyre të kuqe kryenin disa funksione në të njëjtën kohë.
  Përfshirë të tilla si ofrimi i imazheve kompjuterike dhe mbajtja e kontaktit me Hipernetin .
  Slavka e gjeti veten pranë një hibridi të një kandil deti dhe një pitoni. Dhe ai fjalë për fjalë rrotulloi kafshën e gjorë. Edhe temperatura u ngroh edhe më shumë.
  Djali fluturues këndoi:
  Si jetuam duke luftuar
  Dhe pa frikë nga vdekja ...
  Kështu do të jetojmë unë dhe ti që tani,
  Dhe në lartësitë e yjeve,
  Dhe heshtja malore...
  Valë deti dhe zjarr i fortë,
  zjarri i furishëm dhe i furishëm !
  Levka u rrotullua si përgjigje, gjithashtu me shpejtësi të jashtëzakonshme, dhe cicëroj:
  Ka shumë dyer të ndryshme në hapësirë,
  të hiperplazmës...
  Ka një det me çarje në hapësirën e zezë,
  Por tani njerëzit janë perëndi të fortë!
  Valerka u vrenjos dhe vuri në dukje:
  - Hiperplazma është fuqi! Shumë procese mbështeten në të.
  Marinka shtoi me tërbim:
  - Ashtu si në hiperrrymë !
  Dhe vajza mori dhe lëshoi pulsarin holografik me gishtat e saj të zhveshur. Dhe u shfaq një luftanije e madhe me kuverta dhe oxhaqe që tymosnin
  Levka vuri në dukje:
  - Ky është retro - fillimi i shekullit të njëzetë!
  Slavka gjithashtu klikoi gishtat e këmbëve dhe më pas në anën e tij u shfaq një armadillo me forca të blinduara me shkëlqim dhe të praruar.
  Djali cicëroi:
  - Le te luftojme!
  Valerka gjithashtu kërciti. Por ai doli me një anije shumë më të freskët, më moderne dhe të sofistikuar.
  Pioneer Boy vuri në dukje:
  - Nëse do të luftosh, atëherë bëje me muzikë!
  Levko gjithashtu riprodhoi tmerrin e tij dhe foli:
  - Jo, do të luftojmë me muzikë hiperquasar !
  Dhe të katër anijet hapën zjarr virtual mbi njëra-tjetrën. Aq sa ishte shurdhuese.
  Fëmijët duartrokitën krahët dhe këmbët, u rrotulluan dhe kënduan së bashku me ndjenja, duke nxjerrë dhëmbët:
  Ne jemi fëmijë të kozmosit të një epoke të madhe,
  Komunizmi i ndritur tashmë është ndërtuar...
  Punët e njerëzve , më besoni, nuk janë aspak të këqija,
  Le të nxitojmë dhe jo për asnjë sekondë poshtë!
  
  Ne pionierët nxjerrim hiperplazmë,
  Një super kompjuter në kravatën tonë...
  Dhe robotët e fëmijëve u binden urdhrave,
  I aftë për të bërë një ultra në këtë orë!
  
  Ne, pionierët, jemi shumë, e di, më besoni, të guximshëm,
  Ne fluturuam deri në skajet e galaktikave...
  Dhe edhe tani këmbët tona janë krejtësisht të zhveshura ,
  Ata janë të aftë të rrahin më shumë sesa thjesht harabela!
  
  Gjithçka do të jetë aq perfekte dhe kuazar ,
  Diçka që thjesht nuk mund të gjendet në univers...
  Ne do ta bëjmë atë, më besoni, në mënyrë pulsarike ,
  Djemtë dhe unë jemi në rrugën tonë!
  
  BRSS tani është i madh, miliona
  Përfshin yje dhe planetë të gëzuar...
  Pas nesh ka legjione komunistësh,
  Nuk i njohim vuajtjet dhe hallet!
  
  Ne jemi të aftë të krijojmë çdo mrekulli,
  Dhe nxirrni një pulsar teoplazmatik nga gishti juaj...
  Në të kaluarën e largët, të gjithë perënditë dhe Juda e ligë,
  Dhe tani kemi dhuratën e Zotit!
  
  Le të ketë pionierë në botën e re,
  Në një trup të bukur, plot dashuri...
  Ne do të ndërtojmë komunizmin në çdo planet,
  Dhe zerot e makthit nuk do të funksionojnë!
  
  Vladimir Ilyich do të na japë frymëzim,
  Dhe ne do të këndojmë këngën e bilbilit ...
  Ju kapni një moment të lumtur,
  Dhe një person nuk mund të vdesë!
  
  Dhe më besoni, tani kuazarët do të jenë tanët,
  Në të gjithë universin ka komunizëm të kuq...
  të keqen dhe ankthet ,
  Le të tregojmë altruizëm pionier!
  
  Këtu janë yjet që nxitojnë me shpejtësi në qiell,
  Ato janë më të ftohta se raketat bërthamore...
  Dhe fëmijë, dije, pilotë me dritë plazma ,
  Mund të marrin parket me lustrim!
  
  Ndërsa ne po pushojmë në planet,
  Dhe Sirius është ylli ynë i dashur...
  BRSS do të jetë një parajsë e ndritshme për të gjithë,
  Dhe Lenini rrezaton përgjithmonë!
  Fëmijët kënduan me shumë ndjenjë dhe entuziazëm. Dhe zërat e tyre janë aq kumbues dhe të ylbertë, si kumbimi i kambanave.
  Dhe luftanijet në betejën virtuale vazhdojnë të derdhin njëra-tjetrën me predha.
  Vajzat e bukura me bikini me vija nxitojnë nëpër kuvertë. Ata janë të nxirë dhe zbathur. Dhe flokët e tyre shkëlqejnë si fletë ari, platini, argjendi, safiri, rubini, smeraldi. Vetë vajzat janë shumë të bukura, kur vrapojnë nën lëkurën e bronztë të luftëtarëve, rrotullohen topa muskujsh.
  Marinka qeshi dhe vuri në dukje:
  - Këto vajza janë thjesht super!
  Valerka vuri në dukje:
  - Po, ato janë të zhvilluara dhe të lakuara. Thjesht klasi i lartë!
  Vajzat në fakt luajnë me valët rrotulluese të barkut të tyre ndërsa vrapojnë. Këto janë bukuroshe vërtet fantastike .
  Levka jep urdhra. Dhe vajzat mbushin tytat e armëve. Dhe ata e bëjnë këtë me lëvizje të shpejta dhe të këndshme.
  Valerka i kalon armët në modalitetin e qitjes së detyruar. Dhe ana ku po futen predhat në të vërtetë ndizet.
  Djemtë bërtasin me kënaqësi dhe duartrokasin dhe argëtohen shumë.
  Slavka qesh dhe bërtet:
  - Vajzat Hyperpulsar !
  Luftëtarët vërtet ulërijnë si derrat. Këtu beteja zhvillohet me efekte speciale të shkëlqyera. Dhe predhat shpërthejnë, duke ndezur në ajër si fishekzjarre. Kjo është me të vërtetë klasa më e lartë.
  Valerka shkroi në Twitter duke buzëqeshur:
  - Kjo është ajo, rrëzoni anën e armikut, qëlloni me armë forca të blinduara .
  Dhe me të vërtetë , çeliku dhe metali i madh u shembën. Dhe anët po digjen. Dhe takat e zhveshura të vajzave lëpihen nga flakët e kuqe. Dhe luftëtarët bërtasin, kanë dhimbje nga djegiet.
  Marinka u grimazua dhe vriti:
  - Kjo është shumë mizore. Ndoshta mund të provojmë një version të butë?
  Valerka tundi kokën e tij të ndritshme në qafën e tij muskulare:
  - Le te perpiqemi!
  Dhe nga grykat e armëve që mbusheshin dhe nga të cilat gjuanin vajza të mrekullueshme me bikini, fluturuan ëmbëlsirat, çokollata, gjel sheqeri dhe drazhe.
  Slavka lëpiu buzët dhe vuri në dukje:
  - E shijshme! Doja të haja edhe diçka.
  Valerka sugjeroi:
  - Le të porosisim akullore online!
  Fëmijët nuk debatuan, por klikuan gishtërinjtë e tyre dhe dërguan një urdhër telepatik.
  Dhe më pas u shfaqën tavolina kristali mu përballë, dhe mbi to ishin gota vere të arta me lloje të ndryshme akulloresh. Kjo është dërgesë e menjëhershme në çdo pikë në BRSS nëpërmjet Hypernet, dhe plotësisht falas.
  Levka mori dhe mori me një lugë akulloren e artë me dizajne dhe cicëroj:
  - Kjo është e shijshme !
  Slavka mori gjithashtu një lugë akullore rozë me rrush të thatë dhe e hodhi me gëzim në gojë. Ai e përtypi dhe djali këndoi:
  Kjo është një mrekulli e vërtetë e lezetshme,
  Akullorja që rritet në BRSS ...
  Ju djem nuk keni nevojë të ndërtoni një deve,
  Që të mos ketë më probleme me stomakun!
  Valerka mori akullore nga gota të ndryshme që qëndronin aty pranë. Ai e përziente dhe këndoi:
  Fëmijët duhet ta hanë këtë
  rrezatuese në klasë...
  Dhe ne do ta hamë me kënaqësi,
  Ne do t'i mposhtim krijesat e liga në betejë!
  Marinka qeshi dhe ndezi dhëmbët. Vajzat e bukura në hologramet e armadillos gjithashtu filluan t'i hedhin gota akullore njëra-tjetrës. Dhe dukej qesharake. Sidomos kur vodhën me bikini dhe ndotën në një akullore me shumë ngjyra të të gjitha llojeve. Dhe dukej kaq qesharake dhe e lezetshme.
  Slavka shkroi në Twitter:
  Bota duhet të ketë frikë nga pionierët
  Bërat e ushtarëve janë të panumërta...
  Djemtë gjithmonë kanë ditur të luftojnë
  Ne do ta shtypim botën e keqe, më besoni, në tokë!
  Levka qeshi dhe shtoi:
  - Dhe i gjithë vendi po i shikonte pionierët!
  Fëmijët filluan të hanë akullore me më shumë energji. Dhe ata e bënë atë me shumë energji. Marinka bërtiti:
  A shihni një eklips në qiell?
  Një simbol i frikshëm i sërfit...
  Shenja e Harmagedonit,
  Tufat e ulëritës kozmike!
  Valerka filloi të kërcente dhe të rrotullohej, duke gërmuar:
  Avadon, mallkimi ngrihet,
  Avadon, vdekje totale!
  Avadon dhe regjimentet e vdekur,
  Avadon, i çmenduri drejton!
  Hiperplazma!
  Hiperplazma!
  Marinka vuri në dukje me një buzëqeshje, duke u rrotulluar dhe duke u hedhur në ajër:
  - Avadon, ky është demoni i Satanait! Nuk është një personalitet i mirë, pavarësisht se si e shikoni atë.
  Levka qeshi dhe kapi lugën e artë me gishtërinjtë e tij të zhveshur. Ai hodhi akulloren, duke rrëzuar një përzierje kivi dhe kanarinë. Zogu i mrekullueshëm hibrid u rrëzua, por menjëherë u hodh lart dhe filloi të lëpihej me gjuhën e tij të papritur të gjatë dhe sqepin e shkurtër argjendi.
  Marinka shkroi në Twitter:
  - E shihni, edhe zogjtë e duan akulloren!
  Slava pohoi me kokë dhe këndoi:
  Të gjithë duan të hanë
  Edhe ushtar edhe marinar...
  Të gjithë duan të ulen
  Për të goditur nikelin!
  Vuri në dukje Levka, duke i hedhur gjithashtu akullore një karkalec vendas me dymbëdhjetë këmbë dhe duke e detyruar atë të shkundte akulloren shumëngjyrëshe me papastërti.
  - Po, insektet janë vëllezërit tanë më të vegjël. Më parë u rritën mushkonjat në Tokë, por tani të gjithë artropodët janë bërë të mirë dhe të dobishëm!
  Marinka qeshi dhe cicëroj:
  Ka shumë djem të mirë
  E mbetur shtrirë në rërë...
  Ata lëshojnë thërrime kuarkesh,
  Në lartësinë superpulsar !
  Fëmijëve në të vërtetë i panë të gjitha shumë argëtuese dhe qesharake. Ata i duan shfaqje të tilla jashtëzakonisht gazmore dhe qesharake.
  Por tani ju mund të shihni se të katër luftanijet me vajzat po digjen dhe digjen. Dhe zjarret ngrihen mbi ta, që flakërojnë nga të gjitha ngjyrat e ylberit.
  Levka shkroi në Twitter:
  - Ky është zjarr hiperplazmatik. Edhe Zeus Thunderer nuk është në gjendje ta riprodhojë këtë!
  Marinka qeshi dhe me gishtat e saj të zhveshur riprodhoi kthesën tjetër të anijes së saj të madhe. Dhe pothuajse madje u përplas me të tjerët. Kishte një valë të shkumëzuar dhe smerald që dukej se po spërkatej nga një gotë shampanjë.
  Vajza u shpreh:
  - Lufta është një argëtim i mrekullueshëm, por në të njëjtën kohë edhe pushimi më i keq. Nuk është shumë e këndshme, veçanërisht kur u luftua në shekujt XX dhe XXI, dhe gjithçka u drodh, dhe mbi luftëtarët ranë shi mbi luftëtarët.
  Slavka vuri në dukje:
  - Markat e zjarrit nuk janë asgjë. Është shumë më keq nëse lufta bëhet në dimër. Dhe pionierët, djem e vajza, luftojnë zbathur dhe me pantallona të shkurtra kundër Tigrave dhe Panterave që po afrohen në pozicionet e tyre.
  Valerka tha me një buzëqeshje:
  - Dhe të vraposh zbathur në dëborë është madje bukur. Ndjehen ndjesi të tilla të mprehta dhe unike saqë është thjesht super!
  Levka tundi kokën me një buzëqeshje, duke konfirmuar:
  - Dhe gjurmët e këmbëve të zbathura në dëborë janë kaq të bukura. Me to mund të shtroni një stoli të tërë. Më kujtohet kur ishim në polin jugor, kishte një zonë të tërë akulli me ngrica. Dhe në sfondin e verës së përjetshme që është pjesa tjetër e planetit Tokë, është thjesht super!
  Marinka pohoi me kokë dhe cicëroj:
  - Po, kjo mund të riprodhohet tani.
  Dhe vajza klikoi gishtat e saj të zhveshur. Dhe menjëherë thekon bore ranë mbi armadillot që digjeshin. Kjo është me të vërtetë një lloj mrekullie. Kohët e fundit, një betejë në tropikët me vajza zbathur në bikini. Dhe tani po bie vërtet borë. Dhe kjo, duhet theksuar, është kaq e lezetshme dhe unike.
  Frost u shfaq në kuvertën ku po luftonin vajzat e bukura marinare. Dhe fjalë për fjalë mbuloi sipërfaqen. Dhe luftëtarët e mrekullueshëm lanë gjurmët e tyre zbathur, të këndshme mbi të. Dhe dukej aq e mrekullueshme dhe e këndshme sa djemtë pionierë rënkonin.
  Marinka vuri në dukje me një buzëqeshje të ëmbël, fëminore:
  - Lufta kundër hologrameve duket qesharake. Por kjo është tashmë në një epokë të shkuar. Dhe tani do të ketë diçka agresive ...
  Në të vërtetë, një bombë atomike shpërtheu dhe shpërtheu në flakë me një blic verbues të mijëra fotove . Këtu filloi realisht çmontimi i punimeve të djegura. Dhe pikat flakëruese fluturojnë në drejtime të ndryshme.
  Dhe spërkat në mënyrë të papërmbajtshme dhe jashtëzakonisht të dhunshme. Ky është me të vërtetë një zjarr i pabesueshëm. Dhe shtyllat e flakës që fluturojnë mbi oxhaqe dhe një shkrepëse armadillosh.
  Valerka vuri në dukje, me pamjen e tij të ëmbël dhe paqësore:
  - Shkatërrimi është një pasion, por ne kemi një fuqi tjetër!
  Djali terminator do të marrë dhe do të vulosë këmbën e tij të zbathur.
  Dhe pionierët duartrokasin përsëri.
  Dhe si nuk mund ta marrë shpirti i një fëmije dhe të këndojë? Diçka kaq e veçantë dhe vërtet e lezetshme. Dhe pionierët e morën dhe kënduan:
  Ka shumë dyer të ndryshme në hapësirë,
  e keqe e tërbuar rrëke!
  Njohuria dha shumë të dhëna,
  Ne ishim njerëz dhe tani jemi perëndi!
  
  Në anijet yje ne nxitojmë nëpër valë,
  Kuarkët shkumojnë në vorbullat eterike!
  Çfarë do t'u përcjell pasardhësve të mi?
  Fëmijë të një bote tjetër, të stuhishme!
  
  Një vakum i ngrohtë ngroh zemrat,
  Yjet përreth janë si fytyrat e të dashuruarve!
  Ne i shërbejmë progresit, nuk ka fund,
  Dhe në tokë panjet shushurijnë butësisht!
  
  Ku ne shkelim, atje lulëzon Rusia,
  Bubullima e betejave është muzika e jetës!
  Le të nisemi me guxim në një fushatë të re,
  Le t'i shërbejmë në mënyrë të shenjtë Atdheut të përjetshëm!
  
  Po, do të ketë viktima, hapësira është e ashpër,
  Shumë lloje dhe raca të ndryshme!
  është shumë e madhe ,
  Një mik në mbrëmje, por një tradhtar në mëngjes!
  
  Por për Rusinë nuk ka pengesa,
  Dikush e di: shpirti rus është forca!
  As Gehena dhe as Ferri nuk do t'ju trembin,
  Varri nuk të burgos as me vdekje!
  
  Vetëm mishi mund të asgjësohet,
  Epo, shpirti i shërben Atdheut me besnikëri!
  Telashet dhe pikëllimet, kapërceni gjithçka,
  Duhet të shtrëngojmë rripin!
  
  Kështu i mundëm armiqtë,
  Ne, njerëzimi, jemi kërthiza e gjithësisë!
  E neveritshme do të futet brenda, do të përballet me goditjen,
  Nuk na përshtaten butësia, pikëllimi dhe ngashërimi!
  
  Për ne, hapësira është bërë si një oborr,
  Një fluturim i shpejtë mes yjeve është si një shëtitje!
  Edhe pse tapeti qiellor është i pakufishëm,
  Ne mund ta riformojmë atë - pa shaka!
  Pasi kënduan, djemtë fikën hologramet me betejën detare. Në vend të tij, vajzat tashmë po luftonin me një ushtri të panumërt të një epoke më moderne. Diku në fillim të shekullit të njëzet e një.
  Por luftëtarët përdorën rrufe që fluturonin nga gozhdë të gjatë të lyer me ngjyrë të kuqe flakë. Dhe tanket fjalë për fjalë u shkrinë. Kompletet luftarake brenda tyre shpërthyen dhe fragmentet u shpërndanë anash.
  Por më pas rezervuari, pasi u shkri, filloi të mbinte në një shkurre të ndritshme, rozë. Së pari ato makina që u shkrinë nën rrufe në fillim, dhe më pas të gjitha të tjerat. Dhe bimët e lulëzuara lulëzuan me ngjyra të harlisura. Në fillim ata ishin vetëm sytha rozë. Por më pas në vend të tyre filluan të rriteshin ëmbëlsira dhe çokollata.
  Dhe kishte një korije të tërë tankesh të tillë, të cilët u bënë shkurre me gjëra të shijshme.
  Dhe aeroplanët fluturonin lart. Por vajzat e tyre, me valët e shpatave magjike, i shndërruan në të gjitha llojet e gjërave të shijshme. Në veçanti, kekët e xhenxhefilit, ëmbëlsirat me krem, donutët me çokollatë, alte, marmelata dhe gjëra të tjera janë shumë të shijshme dhe të shijshme. Dhe kur akullorja filloi të binte, dhe e varieteteve të ndryshme, doli të ishte thjesht super.
  Dhe shumë fëmijë papritmas filluan të hidheshin jashtë, sikur nga nëntoka. Dhe ata sulmuan ushqimet e panumërta me inat dhe entuziazëm .
  Takat e zhveshura dhe rozë të djemve dhe vajzave u ndezën pranë.
  Një bombardues sulmues u përpoq t'i gjuante dhuratën e asgjësimit me forcë vdekjeprurëse.
  Por vajza luftëtare klikoi gishtat e saj të zhveshur. Dhe makina e rëndë u shkatërrua në ëmbëlsira, çokollatë dhe copa torte me krem.
  Dhe disa raketa në fluturim të shpërndara në shumë shishe me etiketa të ndritshme, ngjitëse dhe pije për fëmijë.
  Kjo ishte me të vërtetë klasa më e madhe e transformimeve të përrallave.
  Fëmijët merrnin pije të ëmbla dhe aromatike dhe pinin direkt nga fyti. Atë që e bënë me oreks të madh.
  Valerka cicëroi, duke nxjerrë dhëmbët e qumështit dhe duke kënduar:
  Fëmijët tanë janë thjesht më të bukurit
  Ata mund të thyejnë brirët e mutantëve...
  Ne do të festojmë, më besoni, sukses,
  Mbledhja e gjigantëve të universit!
  Katër luftëtarë agresivë dhe hyjnorë, si gjithmonë, në zjarr. Dhe emrat e tyre krenarë dhe të frikshëm shkëlqejnë mbi bukuritë.
  Dhe kështu Elena sulmon e para. Valëzon shpatat e tij magjike. Dhe kështu tanket Orkish , me kokat e dragoit në kulla, shndërrohen në gjela shumë të shijshme, të mëdha me yndyrë me një pjatë anësore.
  Dhe pastaj vajza demiurge do të godasë aeroplanët me pulsarë nga thonjtë e saj të kuq. Dhe aeroplanët u shndërruan në salcice të mëdha me djathë, kërpudha dhe mbushje të tjera dhe filluan të ulen.
  Dhe më pas vajza lëshoi rrufe nga kërthiza e saj dhe bëri magji duke përdorur gishtat e saj të zhveshur.
  Dhe helikopterët tashmë janë bërë salteson shumë të shijshëm .
  Por vajza e Zotit të Bardhë, Zoya, hyn në betejë. Lëkundjet e saj të shpatave i kthejnë tanket në ëmbëlsira të shijshme të mbuluara me çokollatë dhe kremra, si dhe me trëndafila.
  Dhe gjithashtu trëndafili përdori plazmën magjike në aeroplanët Orsha me koka tigri dhe thonj të kuq. Dhe filluan të shndërrohen në karamele, me një mbushje shumë të shijshme dhe aromatike. Dhe gjithçka doli e shijshme dhe e shijshme. Dhe në karamele të mëdha, ka edhe një liker të mrekullueshëm.
  Por kur e bija e Zotit të Bardhë përdori këmbët e saj të zhveshura, të dalta dhe lloje të veçanta rrufeje nga kërthiza e saj, atëherë helikopterët e diktatorit Grobofutin u shndërruan në ëmbëlsira të tilla me shkëlqim dhe ëmbëlsira kremi.
  Zoya e mori dhe këndoi:
  - Vajzat supozohet të bëjnë gjëra të mira ,
  Është më e ëmbël se edhe akullorja!
  Victoria gjithashtu filloi të transformojë tanket Orsha në diçka të shijshme me ndihmën e shpatave. Në këtë rast, ishin pjesë të mëdha të akullores në gota të arta. Dhe me ananas, reçel dhe diçka shumë të shijshme, duke përfshirë kokosit.
  Dhe kur vajza, e bija e Çernobogut, këputi pulsarët e saj magjikë nga thonjtë rubin të duarve të saj të hijshme, atëherë avionët e konfederatave Trolltish dhe Orkshi u shndërruan në vafera të tilla të shijshme krem me mjaltë .
  Dhe pastaj luftëtari i Zotit të Zi përdori si rrufetë nga kërthiza dhe gishtat e zhveshur.
  Dhe përsëri produkte të tilla të mrekullueshme të kuzhinës, duke përfshirë donuts me çokollatë dhe lloje të reja akulloresh.
  Dhe sa erëra të shijshme. Sa mirë që vajzat përgatitën një sërë gjërash.
  Victoria këndoi:
  - Unë jam një lepur me çokollatë
  Unë jam një bastard i butë ...
  Vajzë, e di, mos u bëj mashtruese,
  Do t'ju shkatërrojë njëqind për qind!
  Dhe ajo shkeli syrin me sytë e saj smeraldi. Dhe ajo ka kaq shumë sharm të mrekullueshëm.
  Dhe më pas Nadezhda përdori shpatat e saj. Këtu Orkostan dhe perandoria e trollëve kishin shumë trupa, dhe ata përjetuan transformime të ndryshme. Dhe tani tanket u shndërruan në ushqim deti, në veçanti, bli me një pjatë anësore dhe fëstëkë të zgjedhur.
  Dhe pastaj, nga thonjtë e luleshtrydheve, ajo u godit me energji magjike. Dhe kështu gjithçka shkoi. Avionët filluan të shndërroheshin në kallamar në salcë, të mbushur shumë mirë. Dhe me mbushje të shijshme.
  Dhe më pas u përdorën gishtërinjtë e zhveshur të këmbëve të këndshme të vajzës, vajzës së Perunit, dhe nga kërthiza goditën rrufetë e zgjedhura dhe unike të një cunami supermagjik .
  Dhe helikopterët dhe ushtarët e zakonshëm fluturuan në formën e peshkut dhe mishit të tymosur me dhuratat më të mira nga deti.
  Nadezhda e mori dhe këndoi:
  - Në detin blu, në shkumën e bardhë,
  Aty ku tërbohen uraganet...
  Unë u largova plotësisht
  Pushtimi i vendeve me gjoks!
  Dhe pastaj vajzat filluan të fishkëllenin, dhe nga tingujt e tyre ushtarët e ushtrisë Orksha filluan të shndërrohen në lule të bukura, ose në karamele shumë të shijshme me një mbështjellës të ndritshëm dhe mbushje të ëmbël. Dhe është kaq e bukur të kthesh makinat e vdekjes në diçka që fëmijët e duan aq shumë.
  Dhe të gjitha trupat e trolleve pranë Grozariupol u shndërruan në diçka të shijshme, të shijshme, të ëmbël.
  Dhe luftëtarët lëvizin përsëri, të gatshëm për një luftë kokëfortë dhe brutale.
  Edhe pse disponimi i tyre është i mirë.
  Kështu vajzat u gjendën në periferi të Slavavmorgës , ku po zhvilloheshin beteja të ashpra. Ata, këta të katër, sigurisht që janë gati të takojnë me gjoks hapur ushtrinë e diktatorit Grobofutin.
  Njollat e plazmës magjike fluturuan nga thonjtë e kuq të dorës së djathtë të Elenës. Ata fluturuan nëpër ajër dhe ranë mbi tanket Orks dhe Troll . Dhe ata filluan të transformohen përsëri. Ata morën formën e pjatave të arta me sallata të bollshme, duke përfshirë ananasin dhe kallamarët.
  Pjata shumë të shijshme.
  Dhe kur Zoya qitej nga thithkat e saj të kuqe, ushtarët e ushtrisë orkishe u shndërruan në karamele. Dhe ëmbëlsirat me çokollata dhe mbështjellëse të ndritshme. Çfarë trajtime të shijshme.
  Por Victoria u dorëzua nga thonjtë rubin të dorës së saj të djathtë. Dhe erdhën valë magjike, magjike. Dhe aeroplanët e lezetshëm u bënë çokollata shumë të shijshme. Dhe mbulohen me krem dhe qumësht të kondensuar. Ndërsa zbarkojnë, petë shkëlqen dhe mjalti shkëlqen.
  Victoria këndoi:
  - Provojeni, është shumë e shijshme.
  Këto pjata nuk janë lakër!
  Edhe Nadezhda lufton me tërbim të egër. Ajo është një luftëtare me një dizajn jashtëzakonisht luftarak. Dhe ajo ka një qëndrim kolosal.
  Dhe marigoldët e luleshtrydhes përsëri hedhin diçka shumë të ndritshme dhe joshëse.
  Dhe kështu helikopterët u bënë donuts dhe ëmbëlsira të mëdha, të shijshme. Për më tepër, krem dhe çokollatë, dhe me feta ananasi. Vepra kaq madhështore të artit të kuzhinës.
  Nadezhda e mori dhe këndoi:
  - Virgjëreshat janë krenare për paraardhësit e tyre,
  Ëmbëlsira të rralla...
  Thithat e kuqe të ndezura janë rrahur,
  Lindur për një arsye!
  Kjo vajzë është thjesht e një rangu të shkëlqyer. Dhe me gishtat e tyre të zhveshur ata riprodhojnë njolla magjike. Rezultatet e këtij produkti janë shumë të shijshme. Mjetet luftarake të këmbësorisë kthehen në të tilla luksoze me lule si lulëkuqe, ëmbëlsira, gjela dhe peshq shumë të ëmbël dhe të ndritshëm.
  Dhe më pas u shfaqën çokollatë shumë të bukura në vend të motoçiklistëve dhe këmbësorëve të ushtrisë troll . Dhe ato janë të mbuluara me lëvore çokollate dhe mjaltë. Dhe gjithçka është aq e lëngshme dhe e shijshme. Shume e mrekullueshme dhe me vizatime.
  Jo, nuk mund t'i rezistosh një gjëje të tillë. Këto vajza janë super.
  Dhe ata kanë këmbë të tilla muskulore me një hir të paimitueshëm.
  Dhe e nxirë , dhe lëkura shkëlqen si bronz. Gjithçka duket e mrekullueshme. Me një bollëk gjaku që rrjedh në përrenj. Dhe gjaku kthehet në krem, qumësht të kondensuar, çokollatë të lëngshme dhe gjëra të tjera të shijshme. Dhe gjithçka këtu është aq aromatik, lëng, e ëmbël.
  Dhe fëmijët vrapojnë, duke ndezur takat e tyre të zhveshura, të rrumbullakëta, rozë. Ata janë thjesht të mrekullueshëm.
  Dhe ata këndojnë duke nxjerrë dhëmbët:
  Është kënaqësi të ecim së bashku
  Nëpër hapësira, nëpër hapësira,
  Nëpër hapësirat e hapura!
  Dhe festoni me sukses,
  Kor miqësor, kor miqësor!
  Dhe ushtria e diktatorit Grobofutin filloi të shndërrohej në diçka jashtëzakonisht të shijshme dhe me dhimbje të shijshme. Dhe kjo është e mrekullueshme .
  Elena vuri në dukje, duke lëshuar një tjetër njollë magjike me këmbën e saj të zbathur:
  - Megjithatë, ne mund të ushqejmë të gjithë të uriturit!
  Victoria qeshi, duke e lëshuar dhuratën me takën e saj të zhveshur dhe tha:
  -Më lër të shëndohem, si fuçi,
  Më lër të mos kaloj nga dera...
  Unë jam Çernobogu, më beso, bijë,
  Të mos ndërpritet filli i jetës!
  Zoya pohoi me kokë me një buzëqeshje:
  - Kjo eshte fantastike!
  Një djalë u ngjit në qumështin e kondensuar me këmbët e tij të zbathura.
  Dhe kjo nuk është më qesharake. Shpatat e tij të foshnjës ishin të ngulitura. Dhe kjo
  doli të ishte jashtëzakonisht i madh . Djali e mori dhe këndoi:
  - Qumësht i kondensuar, qumësht i kondensuar, qumësht i kondensuar,
  vdesë Fuhreri, djalli tullac ...
  Vajzë, vajzë, vajzë,
  Shponi orkun në anë!
  Po, me të vërtetë është jashtëzakonisht argëtuese dhe e lezetshme.
  Nadezhda këndoi, duke hapur dhëmbët në një buzëqeshje, dhe përsëri me gishtat e këmbëve të zhveshura, duke lëshuar vorbulla të zjarrta dhe magjike.
  Shpresa tha:
  - Kthejeni Fyhrerin tullac në errësirë,
  burg atë troll të keq luftëtar ...
  Çojini me gëzof dhe bandën në burg,
  Ne do të shqyejmë dëmtuesit si një fshirës!
  Vajzat e morën dhe fusnin gishtat e këmbëve në gojë dhe fishkëllenin. Dhe ushtarët dhe njësitë e fundit të automjeteve të blinduara Orkish filluan të shndërrohen në produkte ekzotike të kuzhinës, ose në akullore të ëmbël, aromatike në gota të arta. Ja sa bukur duket dhe shkakton fluksin e pështymës.
  Elena e mori dhe këndoi:
  Ti Fyhrer tullac, fëmijë i Satanit,
  Dhe njerëzit e Elfias janë bijtë e Svarog...
  O uzurpator i keq e shkatërroi vendin,
    Po, të çoj në humnerë, vandal tullac!
  Zoya u pajtua lehtësisht me këtë:
  - Lavdi Elfit të Madh pa Fyhrerin tullac!
  Victoria qeshi dhe vuri në dukje:
  - Po, do të ishte mirë! Është koha për të bluar Fuhrer në pluhur!
  Nadezhda e mori dhe guxoi:
  - Do të ketë shekuj të rinj,
  Do të ketë ndërrim brezash...
  Vrite budallain​
  Rusët kanë nevojë përsëri për Leninin!
  Kështu vajzat u zhvendosën përsëri, këtë herë në rajonin Solntsefey . Betejat atje janë shumë të përgjakshme. Diktatori nisi në ofensivë ushtrinë Orkshiane . Dhe trupat e tij u mbërthyen në një mbrojtje të ngushtë. Betejat janë të ashpra.
  Dhe kështu katër bukuroshet u ngritën në ajër. Dhe ajo klikoi gishtat e saj të zhveshur së bashku. Dhe përsëri, njolla magjike fluturojnë nëpër trupat Orcish . Dhe rezervuarët e frikshëm me fuçi të gjata shndërrohen në ëmbëlsira aq luksoze të mbuluara me krem, çokollatë dhe të njomur me rum, saqë zbukurohen me vizatime shumëngjyrëshe. Që tani hidhuni tek ata dhe hani. Gjithçka është thjesht e mrekullueshme.
  Dhe ushtarët bëhen donuts të mbuluar me sheqer pluhur.
  Victoria këndoi:
  - Ushtarë lodër, ushtarë lodër, ushtarë lodër,
  Le t'i bëjmë copë-copë armiqtë tanë!
  Zoya lëshoi rrëke plazme magjike nga thonjtë e kuq të dorës së saj të djathtë dhe i ktheu tanket e ushtrisë Orkshi në shporta me bagels, cheesecakes dhe kek me xhenxhefil. Dhe funksionoi shkëlqyeshëm .
  Dhe avionët e diktatorit u shndërruan në pako akulloresh në folie shumëngjyrëshe dhe shumëngjyrëshe. Dhe fotot shkëlqenin dhe gjithçka dukej e mrekullueshme.
  Dhe kjo akullore, duhet theksuar, është e shijshme, dhe ka rrush të thatë në të, arra dhe çokollatë. U shfaqën delikatesa të tilla. Gjithçka këtu është shumë e shijshme .
  Dhe helikopterët, nga ndikimi i thonjve rubin të Viktorias, kësaj bije lozonjare të Zotit të Zi, u bënë kotele yndyrore, ose qebapë në hell të artë me mish të lëngshëm.
  Do të pranoni që kjo është e mrekullueshme .
  Madje Nadezhda e mori dhe e shtoi nga kërthiza. Dhe tani, trupat e Orkostanit filluan të shndërrohen në goca deti shumë të shijshme, të praruara dhe platini, dhe me vezë Faberge.
  E gjithë kjo ishte jashtëzakonisht e shijshme me erëza dhe salca dhe erëza të ndryshme.
  Vajzat bënë një festë të mrekullueshme. Dhe ushtarët e ushtrisë orkshiane u kthyen në karamele shumë të shijshme, përfshirë ato me konjak dhe liker. Dhe merrnin forma shumë të bukura për t'i bërë më të lehta për t'u ngrënë.
  Elena u shkeli syrin miqve të saj dhe pyeti:
  - Po hamë mirë?
  Zoya konfirmoi:
  - Shume mire!
  Dhe të katër vajzat do të lëshojnë rrufe magjike nga takat e tyre të zhveshura, rozë, të harkuara me hijeshi. Dhe u shfaqën male të tëra me ëmbëlsira, ëmbëlsira dhe pako me akullore.
  doli gjithçka . Festa të tilla mund të festohen.
    Vajzat, bijat e perëndive Demiurge, i kthyen të gjitha trupat orkishe në rajonet Solntsefey dhe Gnomolun në lloje të ndryshme të produkteve të kuzhinës përrallore dhe jashtëzakonisht të shijshme, të shijshme. Të cilat, duhet të them, janë thjesht të shkëlqyera.
  Hobbit gjithashtu duhet të pastrohet nga trupat Troll dhe Orcish . Dhe pastaj vajzat janë kthyer në veprim.
  Sigurisht, skarlati i tyre, ngjyra e luleshtrydheve të pjekura, thonjtë e të dyja duarve janë arma e tyre numër një. Dhe luftëtarët tregojnë aerobatikën e tyre më të lartë, duke lëshuar njolla magjike nga pëllëmba e zhveshur e vajzës. Dhe ata fluturojnë si përrenj petale.
  Dhe ata i kthejnë trupat ose në gota të arta akullore ose në rosto me lëng. Për shembull, aeroplanët bëhen mjellma të skuqura me mollë dhe portokall anash. Dhe raketat hipersonike kthehen në vafla me copa çokollatë, kokosi, mango dhe ananasi. Gjëra kaq të mrekullueshme të shijshme.
  Ushtarët e ushtrive Trollish dhe Orcish bëhen gjithashtu shkurre të harlisura që përbëhen nga lule qiellore, kaq madhështore, shumëngjyrëshe. Ose kthehen në karamele ose akullore. Dhe gjithmonë me një mbushje të shkëlqyer dhe fëstëkë, dhe veshje të tjera të lezetshme .
  Dhe çfarë lloj ëmbëlsirash dalin janë më të ftohta se Napoleoni. Gjithçka është e mrekullueshme dhe e mrekullueshme. Dhe trëndafilat janë lyer me krem, të të gjitha ngjyrave të spektrit.
  Sa madhështore është bërë gjithçka. Dhe aromat këtu me të vërtetë gudulisin hundët. Dhe aroma unike.
  Ka edhe shndërrime të ushtarëve në figurina çokollate në formë kafshësh të ndryshme . Dhe këtu ka lepur, dhe ujqër, dhe ketra, dhe arinj, dhe gjëra të tjera më të shijshme dhe më të mira.
  Victoria këndoi:
  Më thanë që ajo nuk është vajza e Çernobogut,
  Vetëm bukuroshja ime dhe lepurushja ime...
  Njerëz, mos u bëni të rreptë me vajzën,
  Është lëshuar një faturë - është grumbulluar një gjobë!
  Zoya pohoi me kokë me një buzëqeshje, duke i kthyer përsëri raketat Ork në karamele shumë të shijshme dhe të ëmbla:
  - Faleminderit Zot i Bardhë,
  Për një botë kaq të ëmbël ...
  Kështu që Fyhreri tullac vdes ,
  Dhe ne festojmë një festë!
  Dhe luftëtarët do të kërcejnë dhe do të përdredhin ijet e tyre luksoze.
  Këtu në tokë shtypën ushtrinë orke të diktatorit. Më saktësisht, ata e kthyen mjetin e shkatërrimit në diçka të shijshme dhe të bukur, dhe doli shumë e lezetshme.
  Dhe tani luftëtarët fluturuan në det për të neutralizuar flotën e trolemoreve . Ata mund të bëjnë gjithçka.
  Victoria madje këndoi me emocion gjatë fluturimit:
  - Mbretërit mund të bëjnë gjithçka, mbretërit mund të bëjnë gjithçka,
  Dhe ndonjëherë ata vendosin për fatin e gjithë Tokës ...
  Por mos thuaj asgjë, martohu për dashuri,
  As një, as një mbret nuk mundet!
  As një, as një mbret nuk mundet!
  Vajzat janë tashmë mbi Detin e Chervonotroll . Dhe ata fluturuan në ajër. Dhe pëllëmbët e zhveshura të duarve të bukurosheve në veprim. Dhe valët e cunamit të energjisë magjike pozitive fluturojnë nga thonjtë e kuq. Dhe kryqëzori i luftës Orkish u shndërrua menjëherë në një pjatë të madhe në formën e një mustak me një pjatë anësore në një tabaka ari të mbushur me diamante. Dhe marinarët e orkëve u shndërruan në karamele të mëdha me çokollatë, ose pako akullore me ananas. Dhe Zoya u ndy përsëri , dhe kryqëzori tjetër u bë në formën e një purtekaje të madhe, dhe mbi të kishte ëmbëlsira me çokollatë dhe shishe me pije të zgjedhura.
  Zoya e mori dhe këndoi duke nxjerrë dhëmbët:
  - Vera është e famshme për shijen e saj të shkëlqyer,
  I rrëzon nga këmbët njerëzit e fuqishëm!
  Victoria klikoi gishtat e saj të zhveshur dhe një anije tjetër Orkish u shndërrua në një breshkë me një guaskë diamanti. Dhe mishi i saj ishte përzier me karkaleca dhe biskota. Dhe ushtarët dhe marinarët u bënë ose fasule pelte ose rrush të thatë. Sa e shijshme është e gjithë kjo. Dhe ka aroma si pjekja e qengjit. Epo, për shembull, Nadezhda e ktheu një kryqëzor Orkish në një derr të egër të pjekur me përmasa kolosale në një tabaka platini. Dhe duhet të them, është shumë e shijshme. Dhe lëng mishi me ketchup është i shkëlqyeshëm.
  . KAPITULLI Nr. 2.
  Marinka, duke parë këtë, qeshi dhe vuri në dukje:
  - Kjo është luftë, thjesht super!
  Slavka vuri në dukje:
  - Tingëllon shumë fëminore. Kthejini ushtarët e armikut në ushqime.
  Levka sugjeroi:
  - Le të bëjmë diçka më serioze atëherë!
  Vajza pioniere bërtiti:
  - Dhe më moderne!
  Fëmijët pionierë bërtitën në unison:
  - Brezi i ri, era e kuarkeve, jepi kusur, me një dhuratë të madhe!
  Valerka vendosi të shikojë një film të vogël me një betejë hapësinore dhe, pa u menduar dy herë, ndezi hologramin e plotë.
  Djemtë fishkëllenin dhe shikonin me sytë e tyre smeraldi dhe safiri në spektaklin e mrekullueshëm të një filmi fantastiko-shkencor.
  Dhjetëra, qindra mijëra yje të artropodëve me frymëmarrje gri u rreshtuan pranë një aeroplani transparent, me re, duke pirë duhan me një mjegull rozë qumështi me shkëndija shumëngjyrëshe që shkëlqejnë herë pas here.
  Marinka vuri në dukje, duke shkelur syrin me sytë e saj safir:
  - Kjo është vërtet një mrekulli e vërtetë dhe figurative!
  Slava qeshi dhe tha:
  - Koncepti i një mrekullie është një koncept relativ. Njerëzit thjesht nuk kanë luftuar ende në hapësirë.
  Në film, qytetërimi i mushkonjave vendosi armadat e tij.
  Anijet e tyre ishin një vend me një formë paksa të çuditshme dhe dukeshin si peshq rrëqethës të detit të thellë, pak të rrafshuar nga trashësia e ujit dhe të mbushura dendur me topa me thumba dhe timonë të lakuar dhe antena të emituesve të ndryshëm. Ata notuan, si grabitqarët që vrapojnë drejt gjahut, nga drejtime të ndryshme, duke u përpjekur të depërtojnë perimetrin, i përbërë nga asteroidë të përshtatur posaçërisht për mbrojtje. Përveç pjesëve të rregullta të Robotamomat , aty ishin të pranishëm piratët mercenarë. Anijet e tyre dalloheshin nga format e tyre pretencioze, zakonisht të frikshme, dhe yjet individuale dukeshin të çuditshme dhe absurde. Megjithatë, atyre iu caktua një rol mbështetës. Arma më e frikshme ishte luftanija e sapo lëshuar, krenaria dhe bukuria e flotës së mushkonjave. E ngjashme me një rampë gjigante elektrike dyqind kilometra të gjatë, nëndetësja e arbitraritetit është një përshtypje e frikshme. Askush nuk e dinte ende, ishte sekret edhe për gjeneralët e mushkonjave, se po përgatitej një provë e një superarme të re. Vetëm Marshali Bloodsucker- Hyper , një ekzemplar mjaft i madh i mushkonjave, është i vetëdijshëm për eksperimentin e afërt. Ai kishte një ndihmës, gjithashtu një artropod. Vemja e majme shtriu te dymbedhjete kembet e saj. Zëri i tij ishte si zhurma e një tufe.
  - Insektet me tru janë vetëm një degë degjeneruese në pemën e evolucionit. Unë urdhëroj që të ndizen emetuesit përshpejtues të hiperplazmës reaktor anti-termoquark . Oh, armë e re, superlazer me pompim anti-termoquark , do t'i tregosh armikut vendin e tij në botën e krimit.
  Pas kësaj, pasuan të qeshura.
  Valerka mërmëriti:
  - Si ndryshon një reaksion kundër termokuarkut nga një reaksion i thjeshtë termokuarku?
  Marinka u përgjigj me besim:
  - Drejtimi dhe polariteti i procesit, i cili lejon depërtimin më të mirë të dimensionit një e gjysmë.
  Levki qeshi dhe tërhoqi barkun brenda:
  - E shkëlqyeshme, kjo është një fantazi e lezetshme!
  Ndërkohë në Twitter shkroi:
  -Po, Shkëlqesia juaj absolute. Do ta djegim armikun sado i fortë të jetë.
    Gjenerali leh , duke e shtrirë trupin e tij të trashë në një fije. - Gjynah që nuk mund të hash fukile, janë helmuese.
  -Por ju mund të hani anione. Ata kanë një proteinë kaq të butë dhe të mrekullueshme. Unë porosis në mënyrë specifike ushqim të konservuar nga dega e tyre anësore që rritet në Planet Scott.
  Marshalli Konti lëpiu buzët e tij të shëndosha me gjuhën e tij të gjatë.
  -Kemi miliona anije këtu. Dhe ne jemi më të fortë se të gjithë. Fuqia jonë është e aftë të pluhuros galaktikat. Tani do të demonstrojmë diçka që nuk ka të barabartë në univers. - Marshalli heshti, u mbyt nga kënaqësia dhe përmes gravioskanerit shikoi të gjithë tufën e panumërt në të cilën ishin grumbulluar anijet e armadës së pamposhtur, që tashmë kishin arritur të nuhasin plazmën.
  Marinka shkroi në Twitter, duke u bërë syri miqve të saj:
  - A nuk është mirë ! Hiperpulsar i parëndësishëm ! Këto janë anijet!
  Valerka bërtiti:
  - Ata janë padyshim kuazar !
  Levka bërtiti:
  - Edhe hiperkuasarët !
  kështjellë asteroidi treqind e pesëdhjetë kilometra . Në barkun e tij ishin vendosur topa të fuqishëm hiperplazmatike, emetues tunelesh, lazer me pompa ultra-asgjësuese , kurthe pa intervakum , raketa hapësirë-hapësirë dhe kundërngarkesa .
  Dhe e gjithë kjo mbulohet nga një fushë force e palëvizshme, një dimension e gjysmë. Asteroidi konsiderohej një gozhdë e pathyeshme e mbrojtjes ndërgalaktike. Nëse linja prishej, ushtritë e armikut kërcënuan të shkonin në pjesën e pasme. Kjo është strategjia e mbrojtjes agresive.
  Në një distancë të vogël, fluturuan anije të tjera të fuqishme Fukil, të gatshme për të takuar armikun me hiperplazmë dhe grovititan . Kjo forcë komandohej nga një marshall, Duka i Fuantabo-s .
  -Një valë e ndyrë mushkonjash do të përplaset kundër skelës hiper-titanike të racës së madhe të Fukils.
  Beetle përshkruan ngjashmërinë e një biskote me gjashtë gishta fleksibël, si tentakulat e një oktapodi. Ai zgjodhi të strehohej në vendin më të mbrojtur - qendrën e asteroidit.
  Marshalli Fonura ishte në gjendje luftarake. Pamja e linjës së asteroidëve bëri që të pesë sytë të shkëlqenin pa masë. Anija e tij kozmike po i afrohej gradualisht distancës luftarake. Duke mbajtur projeksionin 3D në duar, ai bëri një kthesë. Anija gjigante u rrotullua rreth boshtit të saj sikur të mos kishte masë. Anijet më të vogla përsëritën ritualin. Vetëm anijet pirate nuk e ndoqën shembullin. Njëri prej tyre, më i madhi, më tepër si një pemë e ngordhur e gërmuar, u drodh dhe goditi me breshëri ultralazer dhe hiperplazma , deri tani i padëmshëm për shkak të distancës së madhe deri në objektiv.
  Leshka këndoi:
  -Le të jetë një gol - përpara dinamo!
  Slavka, duke nxjerrë dhëmbët, shtoi:
  - Do të jetë një gol shumë vdekjeprurës !
  Dhe ai ndezi sytë e tij blu.
  Valerka kërciti:
  - Armiku pret disfatën dhe harresën, dhe lavdia e BRSS është shembull për të gjithë!
  Marinka qeshi dhe bërtiti në majë të mushkërive:
  - Shiko si po ndyjnë këto insekte tani ! Ata do të ndjejnë hipervakum !
  Sidoqoftë, të shtënat filluan. Starships individuale filluan të shkëmbejnë salvos.
  Disa dhjetëra anije Fuquil nxituan përpara dhe filluan të bombardojnë me raketa të përshpejtuara me hiperfoton . Fonura ktheu gishtin dhe bëri një kërkesë:
  të pulsarizosh armikun tashmë ?
  -Po komandant! - u përgjigj kompjuteri me pasion.
  - Epo, atëherë merre. Ne dërgojmë një rreze hiperlazer me gjatësinë më të madhe të valës.
  ultra të lehta dolën nga luftanija më e re , nga larg dukej se ky ishte një filmim shumë i përshpejtuar i një kalldrëmi që binte në ujë. Sa shpejt, njëqind herë më shpejt se shpejtësia e dritës, hiperplazma u ndez. Rreth njëqind anije yjesh me dhjetëra mijëra ushtarë në bord u shndërruan papritur në re të nxehta gazi dhe vorbulla pluhuri të thatë kozmik.
  Marinka kërciti dhe goditi këmbën e saj të zhveshur dhe të gdhendur:
  - Kjo është vërtet e mrekullueshme!
  Valerka fishkëllinte, duke shkelur syrin:
  - Hiperfotonet në veprim!
  Levka shkroi në Twitter:
  - Graviodoskaya në gishta!
  Slava qeshi dhe tha:
  - Një rregullim i tillë kundër vrimës së zezë !
  - Shoku shahu! - Fonura nxori dhëmbët, të hollë e të gjatë, si karafil. - Kjo quhet e sheshtë hiperlazer . Dhe tani do të përgatisim diçka më të nxehtë dhe kuazar për armikun . Ne duhet t'i afrohemi asteroidit me një mijë sakley të tjerë.
  U dëgjua një zë i këndshëm femëror:
  -Mund ta godasësh nga kjo distancë. Superlaseri ka paralelizëm pothuajse të përsosur, që do të thotë se nuk shpërndahet.
  Madje, Fonura rënkoi nga emocioni.
  -Atëherë ka ardhur ora e llogarisë për Fukolët. - Dhe ai tundi duart, ose më mirë putrat, në telekomandë.
  Marinka shkroi në Twitter:
  - Kjo është një përballje ultraquasar !
  Valerka shtoi:
  - Blic megafizik !
  Levka, duke nxjerrë dhëmbët, shtoi:
  - Në errësirën e ultravakumit !
    Hiperreaktorët u nisën, të gjitha shufrat u ngritën. Rreth secilës prej fuçive filluan të rriteshin rrjeta kockash që tymosnin me mjegull vjollce, duke e prerë zbrazëtinë.
  Në një fraksion sekonde, çarje të shndritshme që vinin nga katër burime u kryqëzuan dhe u mblodhën në këtë anë të hapësirës në një rreze të fuqishme, u përplasën në vakum, duke përplasur murin e zi si një vare hiperplazmatike. Fuqia e fotoneve të përshpejtuara në shpejtësi ultra të shpejta depërtoi menjëherë në nëntë dimensione. Ajo shkatërroi strukturat hapësinore, forcën e shtrembëruar dhe fushat gjysmë hapësinore. Mjegulla shkëlqeu më shumë se një supernova me një temperaturë prej shumë kuintiliona gradë. Sigurisht, më shumë se një yll i ndërtuar nga procesi i shkrirjes së thjeshtë termonukleare nuk mund të shkëlqejë kaq të nxehtë dhe të ndritshëm. Forcat e përfshira këtu janë dy renditje më të fuqishme.
  Leshka shkroi në Twitter:
  - Kjo është fuqia e hiper-vrimës së zezë !
  Slavka e pa të nevojshme të shtonte:
  - Dhe anti-pulsar !
  Marinka shkroi në Twitter:
  - Por edhe ne mund ta përballonim!
  Valerka konfirmoi:
  - Sigurisht! Ai që është i gëzuar qesh, kush të dojë do ta arrijë!
    Fusha e forcës gravitacionale të asteroidit të kalasë nuk mund të përballonte presionin e një energjie kaq të egër dhe thjesht shpërtheu si një flluskë. Më pas përrenj të tmerrshëm depërtuan në qendër, duke depërtuar pikërisht përmes bllokut të blinduar.
  -Prejeni në copa të pjesshme. - komandoi kompjuterin Fonura. - Spërkatni kështjellën mbi nanosharda .
  Valerka bërtiti:
  metadiktator specifik !
  Marinka qeshi rreth :
  - Poshtë diktatura dhe arbitrariteti!
  Rrezja super e dendur vazhdoi të copëtohej dhe të digjej. Dhe së shpejti, në vendin e kalasë së padepërtueshme hapësinore, mbeti vetëm një grumbull mbeturinash të nxehta. Mbetjet e mega-kështjellës përdredhur dhe përdredhur në spirale. Pesëdhjetë e pesë milionë fuquils dhe treqind e pesëdhjetë e tetë milionë robotë luftarakë gjetën vdekjen e tyre këtu, zakonisht të shpejtë dhe pa dhimbje, por jo më pak të tmerrshme për këtë. Marshalli-Duka i Fuantabo-s gjithashtu vdiq .
  - Një vrimë e zezë në bythë! - bërtiti Fonura. - E bëmë, e pulsuam . Transferoni shpërthimin e plazmës tek fqinjët tuaj.
  Pasi u harxhua kaq shumë energji, u desh pak kohë për të rindezur. Në këtë moment, yjet e panumërta sulmuan perimetrin, duke synuar të çarën që ishte bërë me skajet e rreckosura e të shkrira. Një betejë e ashpër shpërtheu, qindra mijëra anije kozmike u bashkuan në përqafimin e vdekjes. Nga bollëku i këputjeve, hipervakuumi dukej se vlonte dhe shpërtheu në të çara . Topat shkatërruan kulla dhe shpuan trupat e anijeve të ndryshme. Anijet individuale, të kapur në zjarr, thjesht shpërthyen dhe asgjësuan fushat e vogla të forcës nuk mund t'i rezistonin presionit të kombinuar.
  Marinka duartrokiti të dy pëllëmbët e duarve dhe shputat e zhveshura të këmbëve të saj të nxira dhe të forta:
  - Ky është me të vërtetë vetëm superquasar !
  Valerka shkroi në Twitter:
  - Epo, dimensionet natyrore respektohen shumë! Përbërja e betejës nuk është vakum!
  Levka u shkeli syrin miqve të tij, goditi këmbët zbathur dhe kërciti:
  - Hiperplazma nuk do të arrijë në çmenduri!
  Slavka u pajtua me këtë:
  - Kjo është padyshim e vërtetë!
  Kështjellat e palëvizshme ofronin rezistencë serioze secila prej tyre kishte më shumë se një mijë topa të rëndë, duke pështyrë pjesë të hiperplazmës me shpejtësi superluminale dhe me raketa ultra-raketë brenda përshpejtimit të superfotonit . Këto ishin breshëri të tmerrshme, që kositnin radhët e sulmuesve .
  Marinka shkroi sërish në Twitter:
  - Kjo është super-perigje !
  Valerka pohoi me kokë, duke tundur grushtat:
  - Shqye çatinë e rëndomtë nga qerpikët e fotonit !
  Slavka vuri në dukje:
  - Hiperkoster ultrafotonit !
  Levka bërtiti:
  - Ngarkesa theonukleare !
  Makina e vdekjes filloi të lëvizë përsëri, duke lëshuar një rreze hiperplazme në asteroidët aty pranë. Blloku dyqind kilometra u shpërnda si copa akulli nga goditja e një shkopi çeliku. Kjo taktikë ishte shumë efektive; Të tjerët luftuan në mënyrë të dëshpëruar. Për më tepër, rezervat u futën në betejë dhe beteja e tërbuar u rrit.
  Gjenerali i madh i Fukils Firon ishte i qetë, ai tërhoqi rezervat paraprakisht dhe ishte i sigurt se do të ishte në gjendje të zmbrapste sulmin e mushkonjave dhe aleatëve të tyre. Por vemjet që marrin frymë nga flora janë shumë dinake dhe kanë mundur të paraqesin një surprizë. Ekspertët tanë nuk ishin në nivelin e detyrës dhe argumentuan se ishte e pamundur të krijohej një hiperlazer i një fuqie të tillë, por në fakt doli që armiku ishte i pari që përdori një risi të rrezikshme. Tani instinkti dhe intuita sugjeruan vetëm dy opsione: ose të ikësh shpejt, ose të hysh në një luftë të ngushtë, duke përzier radhët. Në këtë rast, kamxhiku i gjatë i superlazerit do të rrezikonte të rrëzonte të tijin .
  Valerka vuri në dukje:
  - Surprizë, surprizë, rroftë surpriza!
  Marinka korrigjoi:
  - Më shumë si një supersurprizë !
  Levka qeshi dhe kundërshtoi:
  - Por armët hiperteonukleare janë akoma më të ftohta!
  Slavka nuk u pajtua:
  - Jo, nuk ka njeri më të lezetshëm se pionierët!
  Fironi, i cili nuk shihej shpesh ndër nivelet më të larta të komandës së korruptuar, ishte trim. Dhe ai mori një vendim - të luftojë deri në vdekje! Disa milionë anije me miliarda luftëtarë , si organizma biologjikë ashtu edhe elektronikë, janë të ndërthurura në një rrëmujë skëterrë. Dukej se hiperhapësira ishte shtrembëruar, dhe ultra-vakuumi ishte plasaritur dhe çarje të panumërta u mbushën me superplazmë . Vezullimet më të shndritshme, duke lëshuar një sasi të pamatshme energjie, u ngjanin luleve gjigante që lulëzojnë menjëherë në hapësirë, me petale të gjalla grabitqare që shtrihen me lakmi drejt anijeve kozmike. Luftanije, luftanije madhështore , kryqëzorë, charkoshe , shkatërrues hiperlazer , transportues raketash, aerobonuse , varka lazer, luftëtarë të rëndë, të mesëm, të lehtë dhe shumë më tepër. E gjithë kjo u shkatërrua çdo sekondë nga dhjetëra mijëra, duke u shpërndarë në fragmente, ose magmë hiperplazmike , shumë të nxehtë.
  Marinka cicëroj duke u dridhur:
  - Frikë! Me të vërtetë, kjo është ultra-vrima e zezë !
  Firon zgjodhi një mega-cruiser celular për vete. Ishte e lehtë të komandohej prej saj, dhe shpejtësia e saj e lartë dhe manovrimi i shkëlqyer bënë të mundur luftimin me sukses. Duke parashikuar që ndërsa beteja përparonte, disa nga anijet e armikut do të përpiqeshin të zbarkonin trupat në planetët Shito , Mata dhe Griko, ai urdhëroi që sipërfaqja të minohej me mina asgjësimi. Gjithsesi, ata janë thuajse të shkreta dhe ata pak vendas nuk duhet të kursehen.
  Valerka vuri në dukje me një buzëqeshje mishngrënëse:
  - Kjo është një dinakëri e madhe !
  Marinka qeshi dhe vuri në dukje:
  Djalli bëri një luftë të keqe me pionierët,
  Armiku luftoi mizorisht, pabesisht...
  Por luftëtari pionier e shtypi Satanin,
  Provoni të vërtetën tuaj në betejën e forcave!
  Levka shkroi në Twitter:
  - Pionier, pionier, komunizëm - ju jeni shembull!
  Slavka korrigjoi:
  - Më shumë si tetor.
  Një mijë e gjysmë transporte sulmi amfib , nën mbulesën e disa dhjetëra mijëra anijeve, duke përfshirë " meromat " dhe "neutron", depërtuan në to. Planetët ishin relativisht të dobët të mbrojtur. Sektori është praktikisht i hapur. Gjatë rrugës, skuadrilja gjuajti vetëm në satelitë të vegjël. Përveç kësaj, ata ishin me fat gjatë rrugës, ata hasën në gjashtë module me karburant dhe municione - jo të gjithë ishin në gjendje të evakuoheshin.
  Përveç kësaj, gjeneralët hajdutë kishin një ndikim negativ, ata fshehën disa nga mallrat e vjedhura në këto botë. Duke e ditur këtë, mushkonjat kryen një ulje masive. Ka tre milionë ushtarë të zgjedhur në çdo planet, si rregull, vendet e uljes janë të sheshta; Sapo u pozicionuan armadat grabitqare, ato shpërthyen menjëherë. Një ulërimë e tmerrshme, britma, klithma, kërcitje gjymtyrësh të vemjeve gjysmë të djegura. Flakët e asgjësimit, secila, në varësi të llojit të materies, janë nga një mijë deri në pesë mijë më të forta se ato termonukleare. Tarifat janë relativisht të lira dhe të thjeshta. Këtu mushkonjat gabuan dhe nuk dërguan skuadra skanimi përpara.
  Valerka qeshi dhe cicëroj:
  - Po, ky është ndikimi ynë produktiv!
  Marinka korrigjoi:
  - Disa nga tonat! Me shumë mundësi ky është një film anti-pulsar !
  Levka tha me logjikë të veçantë:
  - Lufta është ajo që ndodh në filmat për të rritur!
  Slavka bërtiti:
  - Mos bëni antimone antipulsar !
  Gjenerali i madh Fearon, megjithatë, nuk e pa këtë - shumë larg. E gjithë vëmendja e tij u përqendrua në anijen luftarake . Beteja u ndez gjithnjë e më shumë dhe, siç priste Firon, superlazeri ra përkohësisht në heshtje, pasi kishte shkatërruar më parë disa kështjella të tjera të palëvizshme. Flota u nda në grupe të shumta të veçanta, secila prej të cilave në mënyrë të pavarur, pa ndihmën e komandës së lartë, zgjodhi taktikat e betejës. Në këto kushte gjithçka vendosej nga epërsia numerike dhe ai ishte në anën e mushkonjave. Gjenerali i Madh e kuptoi që ata nuk mund të duronin për një kohë të gjatë dhe i vuri vetes qëllimin kryesor: të shkatërronte anijen luftarake të anijes. Për ta bërë këtë, ai bashkoi një grup anijesh yjesh shokuese dhe u afrua gjithnjë e më shumë. Forca më e rëndësishme e një anijeje të tillë gjigante është fusha e saj e forcës. Ajo mund të thyhet ose dobësohet vetëm nga një goditje e konsoliduar në një pikë.
  Marinka lëshoi:
  Goditi drejt pa u fshehur,
  Ka kohë që nuk ka besim në fjalë...
  Fjalët duhet të qëllojnë si tanke
  Dhe grushtoni orkët në dhëmbë!
  Valerka, me një buzëqeshje që shkëlqente si perla, pohoi me kokë:
  - Kjo është padyshim e vërtetë! Por a kanë mushkonjat dhëmbë?
  Levka shkroi në Twitter duke buzëqeshur:
  Të harruarit rriten diku,
  Mami gatuan byrekë...
  Pionieri ka ende dhëmbë,
  Fangat do të rriten së shpejti!
  Slavka bërtiti, me shaka dhe seriozisht në të njëjtën kohë:
  - Që të gjithë të dridhen, të gjithë të dridhen, të respektojnë!
  Dukej se fati po i favorizonte në vakum dhe një rrymë meteorësh u shfaq nga hiçi. Ishte shumë i trashë dhe e bënte të vështirë synimin dhe gjuajtjen. Në trafikun që vinte përballë, një tufë e çuditshme u përplas në anijen e betejës.
  Marinka goditi këmbët e saj të zbathura dhe cicëroj:
  - Hyperpreon në katror!
  Valerka i shkeli syrin vajzës dhe e pyeti:
  - Pse jo në një kub?
  Në përgjigje vajza rënkoi:
  - Dhe për kokën e lakrës!
  Slavka bërtiti:
  - Ashtu është!
  Nga goditja, ekrani mbrojtës u drodh, u dridh dhe lëshoi një mjegull vezulluese. Duke u kapërcyer më afër, mega-kryqëzori qëlloi ngarkesa nga të gjitha topat e tij plazma dhe lëshoi raketa dhe lazer. Përgjigja ishte shumë më e fortë, madje arriti të dëmtojë harkun dhe të presë krahun e anijes së pafat.
  Fonura rënkoi:
  - Shkatërroni. Djeg këtë të huaj. Nga të gjitha armët - zjarr !
  Zbulimi tjetër, megjithatë, nuk ishte aq shkatërrues. Kometat dhe meteoritët e zbutën goditjen.
  Por anijet e tjera u tërhoqën. Fuqia e goditjes këtë herë ishte më e fortë. Pasi shtypën fushën, tashmë të dobësuar nga blloqe të mëdha, ngarkesat bënë një vrimë mbresëlënëse.
  -Tani është koha për të hedhur bombën termokuarku . - dha urdhër Fironi.
  Valerka shkroi në Twitter si përgjigje:
  - Kjo do të jetë vërtet, shumë interesante!
  Marinka u përgjigj e emocionuar:
  - Dhe me të vërtetë në luftim!
  Slavka bërtiti:
  - Hyperstar !
  Levka qeshi dhe tha:
  - Jo, nuk bëhet më i freskët!
  Zakonisht një raketë e tillë nuk është plotësisht efektive për shkak të kundër-raketave ose kundër rrezatimit , por në këtë rast, me një pjesë të aftësive të anijes luftarake të paralizuara, mund të funksionojë. Natyrisht, meteoritet shkaktuan telashe edhe për anijet më të vogla yje, por gjithsesi ata nuk pësuan aq shumë sa ky gjigant.
  -Rrezatimi në maksimum! - bërtiti Fironi me zë të lartë.
  Të përshpejtuara nga ultrafotonet , tre raketa fluturuan menjëherë në çarje. Gjigandi kërcënues u drodh dhe arriti të pranonte dy "dhurata". Por më pas ngarkesa e tretë shpërtheu pak nga ana, vetëm sa zgjeroi vrimën mbresëlënëse.
  Marinka bërtiti:
  - Kjo është e mrekullueshme - thjesht super!
  Valerka shtoi:
  - Edhe hiper edhe super!
  -Njëqind kuazare poshtë kanalit! - gjëmoi Fironi dhe hodhi rrufetë nga zhgënjimi. - Dështo një sulm të tillë. - Pastaj u qetësua, jo gjithçka humbi, urdhëroi në transmetuesin e gravitetit . - Sulmoni anijen me gjithë fuqinë tuaj, synoni vrimën.
  Urdhri doli të ishte praktik. Sulmi dhe sulmi i jashtëzakonshëm ishte një sukses i madh. Dhe megjithëse katër anije yje u shkatërruan nga zjarri i kundërt, hendeku u zgjerua.
  Pas së cilës, një nga raketat termokuarke fluturoi në hiperreaktor . Procesi i shkrirjes së kuarkut është miliona herë më i fortë se shkrirja termonukleare. Një shpërthim i tillë i fuqishëm djegi menjëherë strukturën e anijes, duke e shpërndarë atë në hiperplazmë. Vala gravitacionale dhe fotonet e përshpejtuara në shpejtësi superluminale e shndërruan atë në një gaz të rrallë. Tentakulat e kallamarit, të ngrohura në kuintiliona gradë, gëlltitën copa materjale, duke djegur anijet aty pranë.
  Valerka vuri në dukje në mënyrë agresive, duke rrotulluar majën e tij:
  - Ky është vërtet hiperkuasar!
  Marinka qeshi dhe u përgjigj:
  - Çfarë mund të themi, gjithçka do të jetë jashtëzakonisht e lezetshme! Le ta marrim dhe ta godasim me forcë në mjekër!
  Levka vuri në dukje me një buzëqeshje të ëmbël:
  - Po! Ky është me të vërtetë një debutim i luajtur si orë!
  Slavka u përgjigj me zgjuarsi:
  - Vrima e zezë në kuazar!
  Mega kryqëzori i Firon mezi arriti të hidhej në një distancë relativisht të sigurt nga ngjashmëria e tmerrshme e një supernova. Megjithatë, ajo u shkri dhe u kthye disa herë, duke e hedhur atë larg dhe duke shtypur një sërë ndarjesh. Armët ishin dëmtuar shumë, shumica e tyre ishin jashtë veprimit. Pasi humbi pjesën më të madhe të potencialit të tij luftarak, anija ajrore u bë pre e lehtë për armikun. Duke e kuptuar këtë dhe duke mos dashur të vdesë kot, guximi nuk është pamaturi, Fironi urdhëroi një tërheqje. Duke manovruar me shkathtësi , mega kryqëzori, duke shmangur kurthet dhe pincat, u tërhoq, duke u përpjekur të futej nën mbrojtjen e anijeve të tij. E megjithatë ai ishte pothuajse i përplasur, i bllokuar mirë, i rrethuar si një dhelpër në një vrimë. Armët e pakta të anijes iu përgjigjën me ngadalë bombardimeve barbare. Fusha e forcës shkoi keq, më shumë si një ombrellë e grisur sesa një mburojë e besueshme. Nuk është çudi që anija kozmike shpejt shpërtheu dhe ra në fragmente.
  Valerka duartrokiti duart:
  - E shkëlqyeshme!
  Marinka shtoi:
  - Mega dhe meta pulsar !
  Fironi mezi arriti të shpëtonte me një varkë të vogël. Kjo anije shpëtimi ishte praktikisht e padukshme, një sërë valësh krijuan ndërhyrje në perceptimin e saj, kështu që edhe radarët e gravitetit regjistruan vetëm pika të paqarta. Guximi ka kufijtë e vet dhe gjenerali i madh donte të mbijetonte. Për më tepër , detyra kryesore është përfunduar, dhe me një epërsi katërfish, dhe tani, ndoshta, pesëfish të armikut, rezultati i betejës është një përfundim i paramenduar dhe gjëja më e mirë që mund të bëhet është tërheqja. trupat e mbetura. Tashmë duke u larguar nga anija, Firon dha urdhër që të tërhiqej sistematikisht drejt sistemit Madoron për të marrë mbështetje për mbrojtjen planetare. Kjo na lejoi të fitonim kohë dhe të sillnim forca shtesë në këtë zonë.
  Marinka shkroi në Twitter:
  - Paraqitja para betejës është kuazar !
  Valerka qeshi dhe vuri në dukje:
  - Dhe ne në fakt do t'i thithim të gjithë dhe do t'i hedhim jashtë!
  Levka vuri në dukje me një buzëqeshje:
  - Shkoni dhe shikoni!
  Slavka e mori dhe shtoi:
  - Dhe bëni një foto në asgjësuesin fekal !
  Marshalli Fokhoron kishte marrë tashmë një sinjal se forcat e mëdha të armikut mund të prisnin pjesën e pasme të tij. Megjithatë, ai hezitoi për një kohë të gjatë, nga frika e një sulmi frontal. Kini kujdes të mos dobësoni vijën e mbrojtjes. Për më tepër , armiku filloi një sulm diversioni, duke shkatërruar disa mijëra anije. Një lëvizje e tillë e trembi baronin tashmë frikacak. Fokhoron ishte i korruptuar, i zhytur deri në qafë në korrupsion - një tip imoral. Dhe ai është dinak në mënyrën e tij , por në të njëjtën kohë ai ende nuk ka arritur t'u shesë me gjithë zemër mushkonjave. Por tashmë ka pasur disa përparime drejt kësaj. Mushkonjat dinin të gjenin tradhtarë dhe disa nga rrethi i tij u punësuan. Në veçanti, gjenerali Hertz prodhonte rregullisht raporte, duke raportuar si numrin e trupave ashtu edhe planet e menjëhershme të komandës së tij. Mushkonjat paguhen bujarisht në luftë, i zgjuari pasurohet, trimi del përpara dhe budallai pushkatohet. Tradhtarët, megjithatë, nuk janë vetëm njerëz të zgjuar, por edhe jo të largët. Në fund të fundit, herët a vonë ata kapen nga kundërzbulimi, ose tradhtohen nga vetë punëdhënësit e tyre. Arsyeja është se ai u bë i panevojshëm, ose u degradua, apo edhe u pushkatua. Megjithatë , ata u përpoqën të mos flisnin për këtë, përkundrazi, u përpoqën t'i kënaqnin spiunët e paguar në çdo mënyrë.
  Valerka vuri në dukje:
  - Kanë degradim intelektual.
  Marinka sqaroi duke qeshur:
  - Plotësisht i fotonizuar .
  Slavka bërtiti:
  - Hyperbanzai !
  Levka shtoi:
  -Në arkivolin ultrafoton të të gjitha mushkonjave dhe brumbujve!
  Sulmi i lehtë u zmbraps dhe tani nuk kishte më asnjë justifikim për vonesë. Duke kujtuar urdhrin e Ekstra-Perandorit për të shmangur rrethimin me çdo kusht dhe pasi kishte marrë një tjetër Fokhoron i dha urdhër dërgesës së gravitetit me një kërkesë, ose më mirë një lutje për ndihmë.
  - Le të performojmë. Rroftë Perandori Ekstra!
  Armada u nis, megjithatë, ishte shumë vonë. Ndërkohë masat superiore të armikut vazhdonin avancimin e pafund.
  Marinka vuri në dukje duke qeshur:
  - Hordhia po na vërshon si ortek. Nuk ka rrugë të mesme.
  Valerka u përgjigj me një buzëqeshje:
  - Përndryshe, të gjithë do të jeni në arkivole lisi!
  Sistemi i Fadoronit ishte një nga më të fortifikuarit në galaktikë. Planeti qendror ishte i madh dhe me popullsi të dendur - rreth dyqind miliardë. Të gjitha qasjet ndaj tij ishin të bllokuara me mina kibernetike në shtëpi , si dhe dy duzina satelitësh natyrorë. Çdo satelit është i mbushur dendur me topa plazma dhe hiperplazma , si dhe raketa. Për më tepër, disa planetë të tjerë po rrotulloheshin, mbi të cilët kishte vendbanime dhe baza. Kishte luftime serioze përpara. Fironi e dinte se ku po tërhiqej dhe mushkonjat u larguan shumë për të ndaluar. Përkundrazi, ata u ngjitën si tanke, duke mos kursyer as veten dhe as jetën. Piratët e hapësirës ishin veçanërisht aktivë, duke ndier erën e diçkaje të skuqur , filibusters ylli të këqij ngjiteshin si buburrecat në bllokim, ishte shumë joshëse për të plaçkitur botët me popullsi të dendur.
  Dhe tani beteja, e cila kishte filluar të zbehej, ndizet me një tërbim të ri të pabesueshëm që madje duket se yjet po dridhen.
  Valerka vuri në dukje në mënyrë agresive me bezdi:
  - Në vrimën e madhe të zezë!
  Gjenerali i madh Fearon arriti të lëvizte në një kryqëzor të lehtë. Prej andej ai vazhdoi të drejtonte betejën. Përpjekja fillestare e mushkonjave për të thyer mbrojtjen totale në vend ishte e pasuksesshme. Masakra ishte mbërthyer në periferi të planetit Codd. Planetet përreth u drodhën nga shpërthimet. Një nga satelitët mori aq shumë goditje të tmerrshme, saqë u nda nga jashtë, mund të dukej se ishte një vezë struci që shpërtheu, aq i shpejtë ishte shkatërrimi i tij.
  Marinka nxori përsëri një gotë akullore me diamant nga Hypernet, në tre ngjyra kremi, e lëpiu dhe vuri në dukje:
  - Ky është me të vërtetë një kuazar, nuk do të të lëndojë hundën!
  Fonura arriti të mbijetonte në momentin e fundit, duke e lënë anijen luftarake në një varkë-moduli shpëtimi. Tani vemja e keqe nxirrte kërcënime, veçanërisht pasi lëkura e saj ishte djegur rëndë nga rrezatimi.
  -Mos merrni të burgosur. Mbytini të gjithë, shkatërrojini, digjni, shpërndajini në fotone.
  -Do të plotësohet, epërsia jote yjore! - Gjeneralët e gradës më të ulët dhanë urdhra. Ishte shumë e vështirë për të kaluar në Codd për çdo hap të vogël që duhej të paguash me mijëra, dhjetëra mijëra anije yjesh. Megjithatë, orteku i paepur po afrohej.
  - Shtrydhini ato kështu. Pini më fort, jo shumë më tepër, dhe kuazari do të përfundojë! - Marshalli Duka ishte i egër. - Mos vendosni shumë anije kur sulmoni satelitët - goditni në një distancë të gjatë. Kjo është më e kujdesshme. Oh, graviominat e djallit !
  Valerka u pajtua me këtë:
  - Po, minierat, ky është vërtet një problem jashtëzakonisht i madh!
  Marinka shtoi:
  - Është më logjike të thuash hiperkuasar !
  Levka sqaroi:
  - Jo më logjike, por më qesharake!
  Slavka bërtiti:
  - Kolapsi i Hyperspace !
  Minat në fakt dolën, pothuajse të padukshme, ato dolën nga hapësira dhe përplasën anijet yje. Disa u shkatërruan në vend, të tjerët, përkundrazi, morën vetëm dëme. Shumë pajisje shpërthyese ishin të pajisura me një puls blaster, i aftë për të djegur nëpër fushat e forcës, megjithëse për një kohë shumë të shkurtër , duke shkaktuar dëme të tmerrshme. Humbjet e mëdha e kishin lënë flotën e Mushkonjave të thahej dhe madje edhe piratët kishin filluar të shfaqnin shenja shqetësimi. Nëse ka humbje kaq të mëdha në afrimet, atëherë sa do të duhet të humbasë në vetë planetin.
  Vajza pioniere mërmëriti:
  - Komunizmi nuk është thjesht një sistem - vritni shpejt mushkonjën!
  Fonura, megjithatë, befas pushoi së tërbuari dhe lëshoi squfur. Atij i ra një ide e mirë.
  -Po sikur të përdorim një armë tjetër më të fuqishme kundër fukilëve? - qeshi vemja. - Në fund të fundit, ne e kemi atë, është gjithashtu një tarifë shumë efektive.
  Valerka kërciti në pajtim:
  - Sigurisht që kanë! Që nuk mund t'i heqësh as sytë!
  Ajo që mendoi Fonura nuk ishte gjë tjetër veçse një " bombë hiperradio ". Kjo armë më e re emetuar speciale superneutronet janë një miliard herë më të shkurtër gjatësi vale se rrezatimi gama. Fuqia shpërthyese e një ngarkese të tillë nuk është e madhe, por hiperrrezatimi është miliona herë më i fortë se normalja . Dhe fuqia depërtuese është kolosale - valët gyrido , kjo nuk është shaka, ato janë të afta të digjen nëpër planet. E meta kryesore e pajisjes është se nuk mund të shpërthejë në hapësirën e jashtme. Për shkak të veçorive të tij të projektimit, ky mishërim i vdekjes së padukshme ishte i përshtatshëm për t'u përdorur vetëm në planetë, dhe madje edhe atëherë jo në të gjithë. Por në këtë rast, bota e Codd-it përshtatet. Kjo pajisje e tmerrshme shkatërroi dy të tretat e popullsisë së kësaj bote. Është mirë që mushkonjat kishin vetëm një ngarkesë të tillë.
  Valerka vuri në dukje me një buzëqeshje:
  - Nuk është një qasje e pakuptimtë?
  Levka mërmëriti:
  - Me shumë mundësi jo një vrimë e zezë !
  Slavka fërshëlleu:
  - Por me hiperambicie !
  Marinka bërtiti:
  - Për pionierët!
  Çfarë arme shumë e mirë, ju vrisni fuqinë punëtore, por të gjitha pajisjet dhe pasuritë materiale mbeten. Është vetëm për të ardhur keq që është ende shumë e shtrenjtë. Për të krijuar valë gyrido, kërkohet një sasi e madhe garvaniku , dhe ky është elementi më i rrallë në univers. Por ata nuk kanë mësuar ende se si ta sintetizojnë atë artificialisht.
  -Surpriza numër dy! - Fonura u kënaq shumë. - Pastrimi i planetit me një krehër gyridi .
  Marinka bërtiti :
  - Fire Princess Plasma !
  Përveç fukolëve, në këtë mbretëri qiellore jetonin fuciantët, molusqet e tejdukshme të tokës. Ata punonin për Fucolia dhe jetonin mjaft mirë. Pushtimi i tyre ishte aq i lehtë sa goditja e dardhave, nja dy breshëri, dhe Futsians ngritën putrat e tyre në majë. Pas së cilës, aborigjenët u lejuan të ruanin një pjesë të konsiderueshme të autonomisë së tyre. Tani kjo racë mori të drejta në baza të barabarta me Fucolët . Rrezatimi i ktheu ato blu, vjollcë të pistë dhe të kuqe-kafe. Shumë ishin të mbuluar me njolla dhe po përpëliten nga dhimbje të padurueshme. Ata që vdiqën menjëherë mund të thuhet se ishin me fat - u nxorën, me pendët e ngjitura, ndërsa agonia e të tjerëve zgjati shumë orë. Robotë të shumtë, luftarak dhe industrial, u dëmtuan gjithashtu, veçanërisht pasi disa prej tyre nuk ishin plotësisht të paaftë, por u çmendën, duke u hedhur mbi të mbijetuarit e paktë ose duke u kapur me njëri-tjetrin. Fotoja ishte vërtet e frikshme.
  Edhe eruditja Valerka bërtiti:
  - Hiper e frikshme ! Dhe është kuazar !
  Goditja paralizuese rrëzoi pjesën më të madhe të mbrojtjes dhe mushkonjat më në fund morën iniciativën. Vetëm një pjesë e satelitëve vazhduan betejën e dëshpëruar, fukolët e shitën shtrenjtë jetën. Megjithatë, atyre u kishte mbetur vetëm një maksimum prej gjysmë ore.
  -Ku është ky Fokhoroni i mallkuar që të varroset vetë. - u betua Fironi. "Unë i kam kërkuar ndihmë shumë herë, por asnjë përgjigje, asnjë përshëndetje." Një vrimë e zezë nën kitin e tij!
    Ndihma ishte vërtet vonë. Përkundrazi, mushkonjave iu afruan përforcime shtesë.
  Marinka, duke spërkatur këmbët zbathur, kërciti:
  - Mos ngadalësoni kthesat, vetëm kështu do të mësoni të fitoni!
  Valerka shkroi në Twitter:
  - Ky është niveli më i lartë i ndikimit te hiperfotonet!
  Tifozja vazhdoi të kruhej, djegiet digjeshin pa mëshirë. Pas një mendimi të shkurtër, ai vendosi të bënte një banjë shëruese pa pritur fundin e betejës yjore. Duka Marshall urdhëroi që të mbushej me një zgjidhje rigjeneruese dhe u zhyt me kokë në lëngun e purpurt-purpur. Ishte shumë e këndshme, plagët u ndjenë, dhimbja u qetësua. Vemja tundej, duke spërkatur shkumë smeraldi, duke lëvizur putrat e saj. Pastaj marshalli u përkul dhe vazhdoi të jepte urdhra.
  -Hyni nga e majta, njëqind mijë anije yjesh në krahun e djathtë dhe në këndin e poshtëm. Si kjo. Tani shtypeni atë nga pjesa e pasme. Përdorni një anashkalim spirale. Zhytje rrethore . Dhe tani jemi shpërndarë.
  Yjet e qeverisë iu bindën atij pa diskutim, por piratët vepruan sa më mirë që mundën . Ata ishin të interesuar kryesisht për planetin Codd. Shumë prej tyre filluan të zbarkojnë trupa në këtë botë të shumëvuajtur. Ajri qiellor mbante erë dioksid squfuri, dhe për këtë arsye ishte e mundur të grabiteshin vetëm me kostume hapësinore. Atmosfera e jonizuar prodhoi rrezatim të dobët që humbi shpejt forcën e tij dhe ishte praktikisht i padëmshëm për gjallesat. Por në të njëjtën kohë, në gojën time ishte një hidhërim dhe doja të pështyja. Megjithatë, vera trofe, shpesh një lëng i papajtueshëm me trupin, derdhej në fyt. Llojet e proteinave e vlerësonin veçanërisht alkoolin, por llojet e squfurit nuk e përçmuan atë. Ndër të tjera, disa verëra ishin të kalitur me " drogë " aq ekzotike, saqë shtrembëronte trurin ose molekulat logjike të atyre që nuk kishin tru.
  Valerka vuri në dukje duke qeshur:
  - Po, dhe këta frikacakë helmojnë veten!
  Marinka qeshi dhe u përgjigj:
  - Pionier, nëse sheh dikë që pi duhan, trajtoje si armik të popullit! Thjesht mos vrit me një blaster!
  korsarët më të dobët ranë të vdekur. Më pas ata u zhveshën nga bashkëpunëtorët e tyre, dhe nganjëherë priheshin në heshtje me tehe hiperlazer. Kjo do të thotë, kaosi mbretëroi me fuqi të plotë. Ndërtesat ishin kryesisht të paprekura, dhe për këtë arsye plaçkitja ishte e shfrenuar. Së shpejti pogromit iu bashkuan edhe ekuipazhet shtetërore. Të gjithë donin të kapnin më shumë. Megjithatë, nuk kishte përfunduar ende. Shumë vonë, por forcat e Fokhoron mbërritën. Konti ambicioz gërmoi për një kohë të gjatë, por gjithsesi e bëri punën e tij të përbashkët.
  Dhe momenti, siç doli, ishte i suksesshëm për të, shumica e anijeve u grumbulluan së bashku, duke shkatërruar Codd. Për rrjedhojë, Marshall Fukil pati befasi dhe një pozicion më të mirë në krah.
  Valerka vuri në dukje mendjemprehtë, duke kërcitur dhëmbët, duke shkëlqyer si këpucët prej lëkure të lyera të një princeshe:
  - Skuadra jonë është më e forta, nga tajga në detet britanike!
  - Dhe deri në fund të universit! - shtoi Marinka.
  Tani kanonada ndoqi një skenar krejtësisht tjetër. Mushkonjat u shtypën në sipërfaqen e planetit njëqind e njëzet e pesë mijë kilometra. Shumë piratë tashmë ishin përpunuar aq shumë saqë yjet e tyre mbetën në këmbë në planet dhe me fushat e tyre të forcës të fikur, duke u paraqitur si një objektiv i lehtë. Ata u qëlluan nga orbita. Filibusters u përgjigjën me ngadalë. Rezistencë më serioze bënë vetëm forcat qeveritare të Fukilit.
  -Këtu janë artropodët " fluorikë ". Ata fluturuan në kokën time. Sillni rezervat në thertore dhe riorganizohuni. - Fonura tërhoqi hologramin. - Largohu nga ky planet, pse je mbërthyer si krimbat në feçe?
  Marinka vuri në dukje me kapriçioz:
  - Shprehet i pacipë!
  Me këto fjalë, Marshall Duka zhvilloi një oreks të tmerrshëm. Ai nuk ka ngrënë ende darkë dhe pamja e shumë miliarda individëve të gjallë që po vdesin zgjon urinë brutale. Ndonëse Fonura ishte vemje, ai e donte shumë mishin, sidomos të pjekur me gjak.
  -Më dorëzo menjëherë, jam i uritur. - Duka trokiti mbi krahun.
  Valerka vuri në dukje duke qeshur:
  - Dhe ky dëshiron të hajë veten gjatë betejës! Fëmijë, mos e merrni shembullin e tij!
  Si gjithmonë, robotë të gatshëm, duke i njohur në mënyrë të përsosur shijet e mjeshtrit, i dhanë copa mishi me lëng, të zier në avull, me njolla kafe, të zbukuruara me karkaleca Vintusian dhe të spërkatur me salcën e gromësirës së Suhartos. Kjo kafshë është një përzierje e hipopotamit dhe nepërkës dhe ushqehet me bimë gjigante. Gjithçka së bashku ishte shumë e shijshme dhe fjalë për fjalë u shkri në gojën tuaj. Katër gjuhët e mushkonjave ndihmuan në mënyrë aktive dhe tre rreshta dhëmbësh blu, të verdhë dhe jeshilë përtypnin në mënyrë aktive ushqimin. Ndonjëherë fijet individuale ngeceshin midis dhëmbëve dhe për t'i shpërndarë ato, ishte e nevojshme të shpëlani gojën me një zgjidhje të dobët të acidit ligusik . Kjo u pasua nga një birrë e veçantë acid-bazë me shtimin e acidit nitrik dhe sulfurik. Është ushqyes, i shëndetshëm dhe më e rëndësishmja godet mushkonjat në kokë.
  Marinka bërtiti:
  - Mos u bini pionier në një vrimë të zezë!
  Ndërkohë që Fonura po argëtohej, pjesa tjetër e gjeneralëve mori kontrollin. Tani beteja e yjeve po merrte një drejtim tjetër. Zona përreth Codd ishte e vështirë për t'u njohur ajo ishte e mbushur me mbeturina, fragmente dhe mbeturina të tjera. Korsarët dhe klizmat u kundërpërgjigjën në mënyrë të dëshpëruar, por jo veçanërisht efektive, ndërkohë që fukolat e fuqizuara vazhdonin. Luftanijet e rënda "Tushat" ishin veçanërisht të zellshme, ato kishin qindra, mijëra armë dhe lazer. Në veçanti, ata arritën të shkatërronin lehtësisht mbulesën e kryqëzuesve. Tani ata, si zombi, iu afruan shokëve të gjymtuar. Gjurmët e predhave, lazerët e rrufesë, pjesët e tymosjes së bykëve që fluturonin në të gjitha drejtimet fjalë për fjalë mbingarkuan hapësirën. Peshoret u anuan qartë dhe gjithnjë e më shumë në favor të Fucols. Sidoqoftë, armiku nuk i kishte shteruar plotësisht rezervat e tij. Dhe turma të panumërta mushkonjash fluturuan përsëri në hiperhapësirë . Dhe një tornado e rëndë ultra-plazmatike ra mbi anijet e artropodëve. Pasi në krahët e tij, pak arritën të mbijetonin. Këtu është një ekuipazh tipik i Fukols, i armatosur me teknologjinë më të fundit. Kapiteni Folod vuri duart në timonin e gravitetit , kontrolli ishte shumë i thjeshtë, si një levë për fëmijë, dhe fukolët e stërvitur që në fëmijëri, fillimisht në lojëra, pastaj në simulatorë me reputacion.
  Marinka bërtiti:
  - Ke të drejtë, hiperfoton - tren !
  Dhe pastaj u dëgjua një ulërimë:
  - Çfarë mendon, Grand? A do të mund të dalim të gjallë nga diçka e tillë ? mulli plazma .
  -Ka gjithmonë një shans, Folod. Gjëja kryesore është të shmangni rriqrat e dyfishta.
  -Këto beteja plazma të mallkuara, kanë mbrojtje të mirë dhe shumë armë, janë praktikisht të paprekshme për kryqëzorin tonë.
  -Nëse arrini në një distancë jashtëzakonisht të afërt dhe gjuani një breshëri në rrezen e pikës së zbrazët.
  -Po, në këtë rast ne vetë do të pushkatohemi. - Grand, shoku i parë i kapitenit dhe komisari me kohë të pjesshme, tregoi një grup anijesh kozmike, duke shkatërruar flotën e goditur të Fukilit me zjarr të rëndë nga të gjitha topat e tyre .
  -Ndoshta do të godasim aty ku kërcejnë Vatormorolat në vakum .
  Kërcitja në përgjigje:
  -Dhe çfarë do të japë kjo?
  -Mund të shkatërrojmë një transport të madh furnizimesh. Dhe pa to do të jetë e vështirë të luftosh në këtë planet. Nga rruga, ajo është e minuar.
  -Kjo është ajo që Fold, nëse është kështu, atëherë tani është koha për ta grisur.
  Dhe vërtet, në atë moment shpërtheu. Duke kuptuar se ishte e qartë se Codd nuk mund të frenohej dhe se pothuajse të gjithë civilët ishin të vdekur, Fuquils shpërthyen mina të thella termokuarku. Kontinentet u plasën menjëherë dhe ranë në një kaskadë zjarri. E gjithë sipërfaqja u ngrit lart, duke u shkatërruar në rërë jashtëzakonisht të nxehtë. Me pak fjalë, fundi i botës ka ardhur.
  Valerka bërtiti:
  - Bie në një vrimë të zezë!
  Disa miliardë piratë dhe mushkonja që ende nuk kishin arritur të evakuoheshin, u dogjën menjëherë. Ngushëllimi i tyre i vetëm ishte se vdiqën pothuajse pa dhimbje. Në fund të fundit, dhimbja nuk mund të transmetohet më shpejt se shpejtësia e dritës, dhe kjo lloj hiperplazme është njëqind e dhjetë herë më e shpejtë.
  - Ashtu sikur na dëgjoi dikush, tani kjo botë nuk do të jetë e përshtatshme për përdorim për një kohë të gjatë.
  -Çfarë do , Grand. Ne dëshirojmë të mbijetojmë vetë. - Folod i mallkuar me shije.
  -Kjo është fuqia e një rakete termokuarku. Ne gjithashtu kemi një të tillë, kështu që do ta përdorim për të shqyer transportin.
  -Po kundërraketa ? Kjo është dobësia e kësaj arme;
  -Mund të përdorni interferencë dhe rrezatim Zet.
  -Nuk ndihmon shumë, edhe pse është më mirë se asgjë.
  -Atëherë le të rrezikojmë - fati i favorizon trimat .
  Valerka, ky djalë pionier erudit, e konsideroi të nevojshme të shtonte:
  - Dhe i zgjuar, gjithashtu!
  Ata vazhduan të manovrojnë dhe iu afruan transportit. Kryqëtari u zhyt si peshk.
  -Distanca nga objektivi? - pyeti Folodi.
  - Pesëqind e njëzet e gjashtë simulime .
  -Motorët në modalitetin e funksionimit metaplazmatik. Gatishmëria shtatë kurankul . - Folodi hodhi prapa helmetën që po i rrëshqiste nga koka. - Numërimi mbrapsht ka filluar.
  afrimi i shpejtë drejt anijes, e ngarkuar deri në kufi me kontejnerë mallrash.
  - Le të përplasemi!
  -Kini kujdes, djathtas ka një pistë lëshimi. Ndoshta disa raketa. Oh, ata nisen drejt nesh.
  -Ne kryejmë një manovër standarde kundër raketave .
  -Nuk punon. - arriti të pëshpëriste Grant.
  Sidoqoftë, këtë herë kryqëzori me dritë pendë arriti të shpëtonte, duke iu shmangur me shkathtësi nga puthja vdekjeprurëse.
  - Kjo është ajo, dhe ju thatë që nuk do të kishim kohë. Çdo gjë është e mundur nëse jeni të kujdesshëm. "Folod e lëvizi hundën e sheshtë të partneres së tij.
  Marinka vuri në dukje:
  - A është kjo qesharake? Është mëkat të buzëqeshësh këtu!
  Tani ata ishin afër. Armët e armikut qëlluan shumë dendur, dukej sikur po derdhej një ujëvarë hiperplazmatike. Por është menjëherë e qartë se breshëritë nuk janë në shënjestër, por breshëri në natyrë.
  -Raketa, në teori, duhet të kalojë. Nëse, sigurisht, nuk ka ndonjë aksident fatkeq.
  Ata u kapën pak, ndarjet ishin të çara. Në këtë moment, ata arritën rrezen e nisjes.
  -Na ndihmoftë i Plotfuqishmi. - Fillimi i shtypur me palosje. U hapën gropat e bombave. Dhe pastaj ata notuan, dy bukuroshe - krenaria e makinës së luftës Fukil.
  hiperfotikë shpërndanë raketat dhe vetë anija kozmike u zhvendos prapa, duke shtuar shtytje.
  -Nëse shpërthen, atëherë nuk do të jetë mirë as për ne.
  Mushkonjat as nuk patën kohë të reagonin përpara se dy raketa, pasi kishin anashkaluar fushat e forcës dhe anët e varura, u përplasën në byk. Blici termokuarku goditi në të gjitha drejtimet me forcë të paparë, duke avulluar armë dhe pajisje. Përveç kësaj, filloi shpërthimi i furnizimeve kryesisht të asgjësimit . Pra, shpërthimi ishte i rëndë. Cunami gjigant përvëlues u shpërnda dhe avulloi pjesërisht anijet yjore aty pranë, por kryqëzori arriti të shpëtojë.
  - Si kjo! Dikush tha se ishte e pamundur! - Folodi ishte i kënaqur.
  -Pse je i lumtur? Të gjithë e humbëm betejën. Dhe tani, në rastin më të mirë, do të jemi me fat që të mbijetojmë.
  -Kjo nuk është pak, sepse jeta është një gjë që ia vlen.
  Në të vërtetë, Fokhoron ishte frikacak dhe mesatarisht i kujdesshëm. Duke parë që beteja po humbiste dhe avantazhi dërrmues ishte në anën e armikut, ai urdhëroi një tërheqje. Fukilët u tërhoqën në mënyrë të organizuar, duke u ndarë në grupe të veçanta dhe, në të njëjtën kohë, duke u këputur pa shpresë.
  Duke pësuar dëme të konsiderueshme, mushkonjat nuk i ndoqën mjaftueshëm aktivisht, me sa duket nga frika e pritës. Në realitet, Fokhoron nuk kishte asgjë, por Firon u përpoq të ndërtonte disa kurthe dinake. Në veçanti, nëse duhet të joshet armiku në një vrimë të zezë. Por mushkonjat ishin në gatishmëri dhe ndaluan me shkathtësi të gjitha përpjekjet për të anashkaluar. Kështu gradualisht distanca midis dy armadave u rrit dhe përleshjet u ndalën. U bë e qetë. Fokhoron shkroi një dërgim urgjent në selinë qendrore. Atje ai e teproi shumë numrin e armikut dhe humbjet që pësuan. Ai kërkoi, ose më mirë, i përlotur kërkoi përforcime, u përpoq të transferonte fajin për humbjen mbi Firon .
  Marinka bërtiti:
  - Me të vërtetë do ta këpus armikun!
  Fironi, nga ana tjetër, e qortoi Fokhoronin se ishte vonë dhe gjithashtu iu lut që të dërgonte një sikurs të fortë. Të dy komandantët e urrenin njëri-tjetrin dhe ishin gati ta mbytnin partnerin e tyre në një lugë ujë, ose ta zhysnin në një foton. Megjithatë, kjo është puna e tyre. Ndërkohë, yjet u vendosën për riparime. Kishte shumë dëmtime, bykat e tyre të shëmtuara dhe të vrima ishin të mbuluara nga të gjitha anët nga robotët e riparimit. Saldimi me vakum shkëlqeu, lazerët dridheshin, kiborgët me shumë tentakula të sjellë në pjesë rezervë. Pasi mori një shuplakë në fytyrë, mega-perandoria lëpiu plagët e saj. Një nga fragmentet, pasi ishte salduar, shkrepi.
  . KAPITULLI Nr. 3
  Filmi, natyrisht, ishte i mrekullueshëm, me efekte speciale dhe dukej si hologramë gjigantë, që në përgjithësi mund të thuhet se janë hiper .
  Marinka shkroi në Twitter:
  - E shkëlqyeshme, por...
  Valerka pohoi me kokë:
  - Po, sinjali bie, është koha që ne të shkojmë në pikën e tubimit. Dhe vërtet duhet të nxitoni.
  Levka pohoi me kokë:
  - Po, nuk mund të debatosh me këtë!
  Slavka shkroi në Twitter:
  - Le të largohemi!
  Dhe katër luftëtarët nga e ardhmja u hodhën në hapësirë në drejtim të kampit Burevestnik.
  Fëmijët pionierë nxituan si një rrymë drite në një vakum. Dhe ata u mishëruan, pikërisht pranë banesës së leninistëve të rinj. Kampi ishte shumë i bukur. Ndërtesat u ngjanin tempujve luksoz, me forma shumë të përpunuara.
  Dhe në qendër, një statujë e Leninit, e zbukuruar me gurë të çmuar, shkëlqente me të gjitha ngjyrat e ylberit. Ka madhësinë e një mali të mirë. Disa djem dhe vajza po rrotulloheshin në ajër.
  Fëmijët me kravata të kuqe rrotulloheshin dhe bënin sythe. Gjithçka dukej jashtëzakonisht qesharake. Dhe pati një përmbysje dhe një revolucion.
  Marinka vuri në dukje me një buzëqeshje të kënaqur:
  - Kjo është fëmijëria e lumtur e dhënë nga Vladimir Ilyich!
  Valerka tundi me kokë në shenjë dakordësie:
  - Lenini ka qenë një gjeni shekuj më parë ai parashikoi arritjet fenomenale të komunizmit!
  Levka qeshi, u përdredh në ajër dhe u përgjigj:
  - Po, kjo është vërtet shumë e lezetshme !
  Një flutur e madhe me dizajne të mrekullueshme në krahët e saj fluturoi mbi statujën e Leninit. Dhe dukej shumë bukur.
  Slavka vuri në dukje me një buzëqeshje të ëmbël:
  - Po, është hiperkuasar!
  Marinka shtypi gishtat e saj të zhveshur dhe cicëroj:
  - Ka nxehtësi dhe borë në botë,
  Bota është edhe e varfër edhe e pasur...
  Dhe tani çdo krijues -
  Starships janë duke u rreshtuar!
  Levka konfirmoi, duke shkelur syrin me sytë e tij, të cilët ndryshuan ngjyrën nga vjollca në portokalli:
  - Po , ne po ndërtojmë jo vetëm anije yjesh me radhë! Do të vijë koha dhe ne do të krijojmë universe!
  Një vajzë robot u shfaq, sikur jack-in-the-box të kishte kërcyer jashtë. Ajo u rrotullua si një majë dhe cicëroj:
  Në anijet yje ne nxitojmë nëpër valë,
  Fotonet po nxitojnë në drejtime të ndryshme...
  Fëmijë, unë do t'ju them përshëndetje,
  Fëmija do të ngurtësohet nga lufta!
  Dhe vajza me bukuri të mrekullueshme u shkeli syrin djemve dhe bëri një salto në ajër.
  Shpirti i djemve u rrit ndjeshëm. Dhe zhveshën dhëmbët e tyre të bardhë e të mprehtë, si ato të këlyshëve të ujkut.
  Pastaj u shfaqën më shumë fëmijë. Grupe të panumërta pionierësh u hodhën nga drejtime të ndryshme. Ata u shtrembëruan, u kthyen dhe qeshin. Por më pas tingëllon sinjali. Dhe rreth pesëqind djem u rreshtuan në radhë menjëherë. Tani ka fëmijë të varur në ajër. Dhe kravatat e kuqe shkëlqejnë si rubin në qafën e të gjithëve. Dhe madje uniforma u bë e njëjta ngjyrë e bardhë-kuqe-bardhë. Dhe kryesisht këmbë të zbathura, të mbuluara me sandale blu.
  Dhe djemtë qëndruan në vëmendje. Tingëllon himni solemn:
  Bashkimi i pathyeshëm i republikave të lira,
  Nuk ishte forca brutale, por frika e keqe që na bashkoi...
  Dhe vullneti i mirë i njerëzve të shkolluar,
  Paqe, miqësi, dritë, arsye dhe guxim në ëndrra!
  
  Tani të gjithë popujt e planetit janë bashkuar,
  Ne jemi vëllezër dhe miq tokësorë përgjithmonë!
  Qoftë i lavdëruar emri suprem i Leninit,
  Të gjitha kombet e botës janë një familje e shenjtë!
  Refreni:
  Përshëndetje Atdheut tonë të lirë,
  Miqësia e popujve është një mbështetje e përjetshme!
  Pushteti ligjor, vullneti i njerëzve,
  Njeriu tani sundon universin!
    
  Ne kemi hapur rrugën drejt hapësirës për njerëzit në të gjithë botën,
  Fashizmi është shkatërruar, përparimi është lartësuar!
  Ne ecim me milje të lavdishme midis yjeve,
  Nën sundimin e sovjetikëve, shpirti njerëzor është ngritur!
  Refreni:
  Lavdi Atdheut, i liri ynë,
  Miqësia e popujve është një mbështetje e përjetshme!
  Pushteti ligjor, vullneti i njerëzve,
  Njeriu tani sundon universin!
  
  Nuk ka shpirt më të fortë të Atdheut në univers,
  Kushdo që është inteligjent është një vëlla pas zemrave tona!
  Ne i shërbejmë Atdheut më të fortë, ose më mirë
  hipermatin në grusht !
  Refreni:
  Lavdi Atdheut, i liri ynë,
  Miqësia e popujve është një mbështetje e përjetshme!
  Pushteti ligjor, vullneti i njerëzve,
  Njeriu tani sundon universin!
  
    
  Ata arritën në Berlin me tanke, duke gjuajtur,
  Të paktën vdiqën shumë njerëz të bukur!
  Flamuri i kuq shkëlqen, duke dhënë liri,
  Dhe zuzari hidhet në ferr nga fuqia e dashurisë!
  Refreni:
  Lavdi Atdheut, i liri ynë,
  Miqësia e popujve është një mbështetje e përjetshme!
  Pushteti ligjor, vullneti i njerëzve,
  Njeriu tani sundon universin!
  
  Besoni, ne do të mbrojmë dhe zgjerojmë Atdheun,
  Le të japim një oqean të pafund dashurie!
  Nën flamurin e Mesihut të pafund, të madh ,
  Lërini pasardhësit e mi të gëzohen me të qeshura!
  Refreni:
  Lavdi Atdheut, i liri ynë,
  Miqësia e popujve është një mbështetje e përjetshme!
  Pushteti ligjor, vullneti i njerëzve,
  Njeriu tani sundon universin!
  
  Ne i sjellim universit komunizmin e lirisë,
  Në fund të fundit, Lenini na dha mendjen për të krijuar ...
  Në të gjithë universin, popujt do të bashkohen,
  Përparimi ndriçoi mendimet tona në ëndrrat tona!
  Refreni:
  Lavdi Atdheut, i liri ynë,
  Miqësia e popujve është një mbështetje e përjetshme!
  Pushteti ligjor, vullneti i njerëzve,
  Njeriu tani sundon universin!
  Pas një kënge të tillë, pionierët u përkulën dhe u shfaq fytyra e një vajze të bukur. Ishte e re dhe jashtëzakonisht simpatike. Ajo buzëqeshi dhe vuri në dukje:
  - Kryetarja e planetit, Svetlana Harpun, ju përshëndet, të rinj leninistë!
  Pas së cilës, një hologram i madh i fytyrës së vajzës u nda në pesëqind të vogla. Dhe këto holograme me ngjyra fluturuan deri te djemtë. Edhe pse në botën e re ka dhjetë herë më shumë përfaqësues të seksit të drejtë sesa seksi më i fortë, në këtë kamp ka afërsisht dy herë më shumë djem. Dhe hologrami i vajzës i puthi në ballë dhe buzë. Ishte e këndshme dhe vajza kishte një erë të mrekullueshme parfumi.
  Djemtë u skuqën pa dashje, vajzat buzëqeshën.
  Pas kësaj, pesëqind hologramet u bënë përsëri një, dhe kryetari i vajzës tha:
  - Vëllezërit dhe motrat e mia më të vogla! Ka paqe dhe rregull në universin tonë, por hiperplazma duhet të mbahet aktive. Prandaj, ju shpall sezonin e stërvitjes ushtarake.
  Lloje të ndryshme lojërash dhe stërvitje luftarake duhet t'ju mbajnë në këmbë!
  Pionierët e rinj ngritën duart në përshëndetjen e zakonshme dhe bërtitën:
  - Unë i shërbej Bashkimit Sovjetik! Lavdi BRSS!
  Dhe ata shtuan njëzëri:
  - Lenini dhe hiperplazma janë me ne!
  Vajza pohoi me kokë dhe vazhdoi:
  - Ndërkohë ha. Kush ha ha për Leninin!
  Dhe hologrami i saj u zhduk.
  Në ajër u shfaqën tavolina kristali dhe diamanti të ngarkuara me pjata të ndryshme. Dhe vetë fëmijët përsëri u bënë shumëngjyrësh në rrobat e tyre. Shumica e djemve dhe vajzave preferonin të rrinin këmbëzbathur. Për më tepër, gishtërinjtë e tyre janë kaq të shkathët dhe përkulen aq shkathët.
  Që ata të mund të kapin lugë, pirunë dhe thika.
  Valerka, e ulur, duke mbledhur e lumtur akulloren e artë në guralecë me një lugë, vuri në dukje:
  - Si mendoni, në galaktikën më të afërt një qytetërim mund të na sulmojë?
  Marinka ngriti supet dhe u përgjigj:
  - Personalisht dyshoj . Nëse janë kaq të avancuar teknologjikisht, atëherë thjesht duhet të kenë një sistem komunist. Por shtetet komuniste nuk luftojnë me njëri-tjetrin.
  Slavka buzëqeshi, duke përtypur një përzierje mango, çokollatë dhe një hibrid karkalecash me fëstëkë, dhe tha:
  - Në një kohë, më kujtohet, gati shpërtheu një luftë midis BRSS dhe Kinës. Pra komunizmi mund të jetë ndryshe!
  Levka pohoi me kokë:
  - Dhe Pol Poti e quajti veten komunist. Dhe ai vetë kreu gjenocid ndaj popullit të tij më keq se nazistët.
  Valerka u bëri sy djemve:
  - Dëshiron të luftosh me nazistët? Ne mund ta bëjmë këtë në realitetin virtual. Dhe gjithçka do të ndodhë sikur në realitet! Një iluzion i plotë i realitetit.
  Marinka qeshi dhe vuri në dukje:
  - Një ide interesante, por së pari, le të provojmë diçka më moderne. Dhe ne do të kemi gjithmonë kohë për të luftuar nazistët!
  Levka tundi me kokë në shenjë dakordësie:
  - Kjo eshte. Qindra vjet kanë kaluar nga Lufta e Madhe Patriotike dhe tashmë është një histori e gjatë. Dhe të gjithë dynden tek ajo. Edhe himni i pionierit ka të bëjë me këtë!
  Slava tha me një buzëqeshje:
  - Por Vladimir Lenini është edhe më i lashtë, dhe ai lavdërohet si i gjallë përjetësisht!
  Valerka tha me besim:
  - Së shpejti ata do të mësojnë të ringjallin të vdekurit. Shkencëtarët kanë zbuluar tashmë lumin individual të kohës. Nëse e zbresni deri në momentin e vdekjes dhe e hiqni trupin prej andej, atëherë ai do të rikthehet në të ardhmen dhe personi do të jetojë me forcë të re, të pabesueshme!
  Levka qeshi dhe këndoi:
  Pavdekësia për një kohë të gjatë,
  Një burrë po kërkonte, i mahnitur nga një gol i mrekullueshëm,
  Në fetë e të lashtëve,
  Dhe në shkencat strikte të kohëve të mëvonshme ...
  Marinka pohoi me kokë dhe konfirmoi:
  - Po, ka një gjë të tillë. Kjo është arsyeja pse krishterimi ishte kaq tërheqës? Ai u premtoi njerëzve pavdekësi dhe një pavdekësi të gëzueshme, në të cilën njerëzit ishin pothuajse të barabartë me perënditë. Më saktë, pa specifika.
  Djali pionier Valerka pohoi me kokë:
  - E drejte! Kështu që secili e do të tijën. Këtu në Islam ata sollën më shumë specifika në xhenet. Ata dolën me hareme dhe pallate. Por pyetja është: nëse një burrë ka një harem, atëherë çfarë ndodh me një grua? Po sikur të mjaftojnë një burrë dhe një vajzë e dashur?
  Slavka vuri në dukje:
  - Po, nëse e shikoni, ky është më shumë një minus se sa një plus! Kur ka më shumë specifikë, intriga vritet . Dhe pse dikush që nuk di të vrasë kohën ka nevojë për jetë të përjetshme?
  Levka vuri në dukje:
  - Ne jemi pothuajse të pavdekshëm. Në çdo rast, ne nuk plakemi. Dhe nëse po, ne kemi ende shumë gjëra të mira përpara nesh.
  Valerka shkroi në Twitter:
  Tani për tani ne jemi vetëm fëmijë,
  Ne duhet të rritemi, ende të rritemi...
  Vetëm qielli, vetëm era,
  Vetëm gëzimi qëndron përpara!
  Vetëm qielli, vetëm era,
  Vetëm gëzimi qëndron përpara!
  Marinka buzëqeshi dhe sugjeroi:
  - Unë dhe Valerka do të shkojmë tani dhe do të kalojmë nëpër kursin me pengesa.
  Djali pionier pohoi me kokë në shenjë dakordësie:
  - Sigurisht! Sot është një festë deri në mëngjes - le të kalojmë fraerin !
  Fëmijët i shkelën syrin njëri-tjetrit.
  Pas së cilës djali dhe vajza morën dhe u zhytën në realitetin virtual të Hypermatrix .
  Ushtarët pionierë vendosën helmetat e tyre dhe bota përreth tyre ndryshoi befas, hologramet monstruoze filluan të lëvizin.
  Valerka, ndonëse e kuptoi se ishte një mashtrim , ndjeu njëfarë ndrojtjeje. Ai e dinte se tejkalimi i një kursi me pengesa ishte tipik për stërvitjen e rastësishme të një ushtrie pak a shumë serioze.
  Marinka i pëshpëriti:
  - Mos u tremb, partner! Është thjesht elektronikë magjike.
  - Nga e lidhe idenë që isha i ndrojtur? - Valerka Lagunov ishte e guximshme, por dhëmbët e tij kërcyen pabesisht.
  Dhe djalin e habiti, në fakt, që nuk kishte luajtur më parë lojëra të tilla dhe për hir të mirësisë. Dhe tani ai është si një djalë dy vjeçar, dhe më pas, me siguri, fëmijët e vegjël që luajnë në lojëra virtuale nuk kanë aq frikë.
  - Ky është një rrezatim i veçantë, na fut frikën. Sikur të kemi harruar që nuk jemi fillestarë të gjelbër, por luftëtarë të kalitur! Partneri e përkëdheli butësisht gjoksin muskuloz të djalit pionier. Sytë po digjeshin.
  Valerka u përgjigj ngrohtësisht:
  - Nuk kam luftuar, as edhe për një ditë, por kam stërvitur gjithë jetën!
  Fishkëlliu si bilbil.
  Në fillim, nga të gjitha armët, atyre iu dha vetëm një kamë e vogël, e fortë lazer.
  Ai as nuk dukej veçanërisht serioz. Vërtetë, ishte e lehtë dhe mund të zgjatej pak. Armiku i parë i ngjante një kërmilli me gjemba, me një sqep që dilte nga guaska. Rruga fillestare ishte përgjatë një sipërfaqeje të rrëshqitshme dhe rrotulluese në disa vende. Prandaj, Valerka, duke devijuar nga sulmi i armikut, pothuajse ra. Shoku i tij goditi brumbullin duke e prerë në dy pjesë dhe copat i ranë.
  - Puno me kamë! - bërtiti Marinka. "Ata nuk janë aq të frikshëm sa duan të duken."
  - E vura re! - tha Valerka. - Edhe pse diçka e çuditshme po ndodh me trupin. Është sikur mbaresat nervore të ishin ngrirë!
  Luftëtari pionier bërtiti:
  - Do ta shihni, goditni! Kjo është e gjitha " shkrirja "!
  Përbindëshat virtualë, disa të ngjashëm me njeriun, të tjerë me shumë tentakula, i sulmuan. Këtë herë Valerka ishte në gatishmëri. Kundërsulmi tronditi armikun më të afërt. Tjetri që vrau ishte një hermafrodit. Nuk më vjen aspak keq për një fanatik të tillë . Por ngjashmëria e një kallamari me shpata thuajse i hoqi kokën.
  Pasi u kap nga shpata, trupi im filloi të më dhembte dhe më dhembte.
  - Është e neveritshme, ai më lëndoi! - mallkoi Valerka. "Nuk mendoja se isha kaq i ngathët."
  -A keni luftuar ndonjëherë me përbindëshat virtualë? - pyeti Marinka.
  - Me një majmun ananasi! Ajo më ndoqi dhe unë për pak sa nuk vdiqa. Megjithëse, ka disa ekscentrikë që thonë se të gjithë majmunët janë të sjellshëm dhe i duan njerëzit sepse janë vëllezërit e tij.
  - Kundërshtarët tanë nuk janë as të mirë as të këqij. Ata janë indiferentë, si deti në të cilin lundrojnë piratët.
  - Më shumë gjasa edhe një vakum. Deti është i ngrohtë dhe i butë. - Djali pionier është goditur nga një përzierje e bananes dhe një tigri, me raketa në vend të fantazmave, të cilët u hodhën mbi të. - Kam pasur një vrimë të zezë në kokë në këto fusha me pengesa. Vërtetë, tani diçka e keqe po i ndodh trupit.
  Luftëtari pionier bërtiti:
  - Të them të drejtën, edhe unë jam i frikësuar dhe antipulsar!
  Djali dhe vajza vazhduan të lëviznin. Në fillim përbindëshat nuk ishin veçanërisht të shpejtë, gjë që e bëri detyrën më të lehtë. Megjithatë, Valerka dhe Marinka u kapën pak nga shkarkimet. U përkeqësua sepse përbindëshat filluan të pështynin zjarr. Valerkës iu dogj stomaku dhe ndjeu dhimbje të vërtetë.
  - Më bën të dua të kthej zorrët! - tha ai.
  - Dhe nuk është më e lehtë për mua! - Vajza tregoi me gisht gjoksin e saj të djathtë, gati të zhveshur. Prej saj rridhte gjak. Ata pështynë përsëri Valerkën, djali pionier ishte vonë, i ishte goditur supi , duke i thyer qartë kockat. Dhe kur i thyhen kockat një personi të zakonshëm, dhemb aq shumë, sa mund të vdesësh nga tronditja. Edhe pse djali i Terminatorit nuk ishte një person i zakonshëm, ai ndihej i pavend në këtë moment. Ai ndjeu valë të veçanta, jashtëzakonisht të dëmshme që paralizuan aftësitë e tij.
  - Ndihem keq! - Valerka u shua. Vajza fërkoi fytyrën e tij të bukur dhe të lëmuar me një lëvizje profesionale.
  - Mos u zhyt në një vrimë të zezë, kalorësi im i dashur. U kthye ndërgjegjja, por bashkë me të edhe dhimbje. Valerka rënkoi, dobësia e mbyti:
  - Nuk do të shkoj më.
  Pionieri bërtiti:
  - Mos u lagni! Këtu ka një çantë të ndihmës së parë.
  Në të vërtetë, rruga me pengesa ishte si një lojë kompjuterike. Ka jetë shtesë dhe, më e rëndësishmja, energji që shkakton rigjenerim të menjëhershëm. Po, ishte e vështirë, por djemtë mësuan.
  - Gjëja kryesore është të mos tërhiqeni dhe të mos dorëzoheni! - tha Marinka. Edhe ajo nuk ishte e qetë, herë pas here, duke bërë gabime, duke marrë goditje të dhimbshme. Pastaj çifti u mësua me të dhe filloi të vepronte shumë më harmonikisht. Në fazën tjetër, ata duhej të hidheshin mbi kërpudhat që notonin në ajër, t'u shmangeshin thikat fluturuese dhe të zvarriteshin mbi tela me gjemba. Beteja bëhej gjithnjë e më e ashpër dhe kundërshtarët lëviznin gjithnjë e më shpejt. Vërtetë, u bë e mundur përdorimi i armëve të kapura, gjithashtu virtuale, por në vetitë e tyre mjaft të ngjashme me transportuesit e vërtetë të vdekjes.
  Valerka, në veçanti, provoi një vibrohedhës me shumë fuçi ! Krijoi çarje të vogla në hapësirë. Vërtetë, pas tre të shtënave u shkatërrua, por kosi disa radhë kundërshtarësh.
  "Jo keq!" tha djali.
  - Mundohuni të merrni një lëshues plazma flluskë ! - këshilloi Marinka - Kjo do të jetë shumë më efektive.
  Djaloshi luftëtar vuri në dukje:
  - Epo, as kjo nuk është një ide e keqe. Dhe ku ai?
  Vajza pioniere bërtiti:
  - Ky është një tub aq i vogël sa i ngjan një briri pionieri. Fryni në të dhe do të shihni fluturimin e shpejtë të një kaskade hiperplazmatike.
  Djali mezi i shmangu breshëri, u zvarrit pak përgjatë sipërfaqes së copëtuar dhe mori pulën. E qëlluar.
  Flluskat ranë përgjatë një linje dredha-dredha, duke kërcyer me kujdes. Krijesat që goditën shpërthyen.
  - Çfarë! Nuk është keq! - tha Marinka. - Thjesht goditeni më poshtë në mënyrë që më pak flluska të fluturojnë në qiell.
  Djali i Pionerit cicëroj:
  - Bëra më të mirën!
  Luftëtari i ri tha:
  - Provoni dhe mos u habitni!
  Vajza pioniere gjithashtu mori një armë të fortë dhe e përdori atë, duke demonstruar fuqi të palakueshme.
  Beteja bëhej gjithnjë e më interesante. Këtu ata po luftojnë në një planet ku uji derdhet fillimisht në një përrua nën këmbët e tyre, dhe më pas rrjedh helium i lëngshëm tmerrësisht i rrëshqitshëm, dhe lazerët e fuqishëm lëshohen nga lart dhe poshtë, granatat asgjësuese po shpërthejnë.
  Valerka qëlloi menjëherë me të dyja duart dhe kërceu edhe një gjevrek.
  Ai u kap disa herë duke i prerë këmbën e majtë. Falë partneres sime, ajo më ndihmoi të shkoja në paketën e ndihmës së parë për të shpëtuar jetën. Këmba është rritur.
  - Ti je e lezetshme, Marinka.
  Luftëtari gërhiti me përbuzje:
  - Ti je e dobët, Valerka. Foshnjat durojnë një dhimbje kaq të egër dhe ti rënkove!
  Djaloshi pionier nuk ishte vetvetja, diçka po e shqetësonte :
  - Për momentin, unë e perceptoj gjithçka shumë më akute!
  Pasi vendosi një rresht tjetër përbindëshash, Marinka tha:
  - Kini durim gjithsesi!
  Djali leninist psherëtiu, u bë tepër e vështirë të fliste:
  - Duhet, unë jam burrë!
  - Kjo është ajo, njeri! - Për një moment u lidhën buzët. Valerka ndjeu ëmbëlsinë e mjaltit të puthjes së një gruaje të re.
  Koka e pionierit filloi të rrotullohej dhe ai pothuajse humbi vetëdijen, duke kërcitur:
  - Perëndeshë!
  - Lucifer! - u përgjigj vajza.
  Më pas ata hynë në një atmosferë të ndryshueshme me erëra të forta. Ose fryn nga përpara, ose, përkundrazi, shtyp në pjesën e pasme. Dhe armiqtë ndryshojnë vazhdimisht, ndonjëherë fluturojnë si grerëza, ndonjëherë, përkundrazi, zvarriten si gjarpërinjtë helmues. Por ju duhet të luftoni vazhdimisht, duke u hedhur nga një platformë në tjetrën, madje edhe duke kapur miza artificiale dhe hardhuca nga këmbët, duke fluturuar nga kurthet me ndihmën e tyre. Disa ekzemplarë, veçanërisht hibridet e luleve të fluturave, janë jashtëzakonisht të bukura. Një përzierje pilivesa dhe tulipani, që shkëlqen me të gjitha ngjyrat e ylberit me një erë dehëse. Kuazar ! Gojët e zhveshura klikojnë nga pas si kurthe elektronike miu, dhëmbë të gjatë metër shkëndijnë me rrufe. Ka edhe fanta më të mëdha, pesë metra dhe madje dhjetë metra. Valerka arriti të rrëshqasë pranë tyre. Një nga përbindëshat, një hibrid i një tanku dhe një akrepi, shpërtheu me një zhurmë, duke shpërndarë karamele përvëluese.
  - Nuk po fotografohemi ! Kuarkët nuk kapen. - këndoi trimi trimi.
  Edhe një herë djali merr dëme nga ndezjet e asgjësimit . Dhe tani vajza është edhe më keq, i është shkëputur këmba përsëri. Por ajo me shkathtësi kërcen në njërën gjymtyrë, pa menduar për tërheqjen. Megjithatë, nuk ka ku të shkojë.
  - Ne kemi një mënyrë, ose të mbijetojmë ose të vdesim! - tha Marinka me patos disi banal.
  Pionieri i ri konfirmoi:
  - Dhe vetëm së bashku! Një vrimë e zezë është më e ndritshme kur një palë zemra të djegura shkëlqejnë në eterin e akullt!
  Me koston e përpjekjeve të pabesueshme, tensionit çnjerëzor, ata ia dolën ta kalonin këtë, megjithëse në trupat e tyre nuk u kishte mbetur asnjë hapësirë jetese.
  Faza tjetër është shkretëtira, me rërë të gjelbër që thith brutalisht, është e pamundur të qëndrosh në vend për një sekondë, këmbët të ngecin dhe duhet të qëllosh dhe të godasësh me thikë. Këtu luftojnë kundër tyre militantë të maskuar, disa të armatosur. Ka lloje të ndryshme luftëtarësh, ka njerëz dhe hibride të një akrepi me një kaktus, një insekt dhe një çelës. Avionët graviolet po fluturojnë , nga të cilët nuk mund të fshihesh, nuk mund të fshihesh, rrezet lazer do të shpërndajnë rërën. Kur godet trupin, ka dhimbje djallëzore, të brendshmet duket se janë shtrydhur me një rul dhe janë mbushur me vaj të nxehtë. Tetraletët zhyten, duke lëshuar bomba në formën e kafkave të neveritshme me shumë grykë të syve të zjarrtë dhe duke nxjerrë rreze të furishme në etjen e tyre për shkatërrim!
  Valerka, megjithatë, nuk është e humbur. Ai kryen një lloj kërcimi, duke kaluar midis përrenjve.
  Marinka madje bëri një shaka:
  - Bilbil rus, krahët fluturojnë pranë jush!
  Valerka mori:
  - Komandanti i radhiti regjimentet tona me radhë!
  Së bashku, djali dhe vajza goditën me gërshërë, duke përdorur teknikën "ujvarë jet", duke i shtrirë armiqtë në tufa të harlisur. Kaq shumë krijesa të ndryshme ndahen , shtypen ose shpërthejnë në flakë. Ky është një grotesk mahnitës, pa komedi, veçanërisht kur tetraleti në formën e një qifti dhe një sëpate u shndërrua në një rrjedhë që bie vemjet e arta, me tufë bruz kur goditi:
  - Kur gjuani, qëndroni në gishtat e këmbëve, lëvizshmëria juaj do të jetë më e madhe. - sugjeroi Marinka.
  Valerka vuri re automatikisht:
  - Më pak stabilitet.
  - Si të themi, dinamika është gjithmonë më e fortë se statika!
  Për të konfirmuar fjalët e saj, vajza preu me një rreze një strukturë të nxituar që i ngjan një kanaçeje me fuçi. U copëtua dhe u rrëzua, duke fluturuar në copa. Tashmë në fluturim, pjesët e objektivit të mposhtur u shndërruan në një tufë hibridesh vjollcë: bumblebees dhe shimpanze. Këto krijesa të çuditshme luftuan me njëra-tjetrën, duke u bërë më të vogla çdo moment, duke u tretur në atmosferën e një beteje virtuale :
  - Epo, si? Kuazar ? - pyeti Marinka duke thurur vetullat.
  - Shumë e lezetshme, më e rëndësishmja, e mirë! - vuri re Valerka. - Është bukur të jetosh mes lazerëve dhe plazmës! Dhe dëgjoni planetin të shpërthejë!
  Vajza qeshi:
  - Dhe përjetoni orgazma në betejë me mua! Dhe bëni një shëtitje dhe gëzim për kënaqësinë e zemrës suaj! Epo, e vlerësoj një sens të tillë humori te meshkujt.
  Valerka, terminatori pionier, shkatërroi me shaka dhuratën tjetër. I ngjante një trungu të mbuluar me çelik. Nuk shpërtheu menjëherë; Nga ana tjetër, rrezet që shpërthyen nga grepa me kthetra thyen dorën e leninistit të ri.
  - Kjo është humnera e hapësirës ! - bërtiti me bezdi. - Duhet të mendojmë për diçka të tillë.
  Marinka, si me tallje, tha :
  - Për çfarë po flet?
  - Më goditi në fytyrë me një tullë. - Një dorë nuk funksionon. - vuri në dukje Valerka. - Oh, ku është mishi im super ?
  së shpejti do të ketë më shumë trupa jetësorë që rigjenerohen ."
  Siç doli, ajo nuk gaboi. Por ilaçet nuk mjaftuan, dora u shërua, por prerjet dhe dhimbjet e shumta mbetën.
  Herën tjetër që ka një shpërthim vullkanik , ju duhet të nxitoni në majë me shpejtësi të jashtëzakonshme, duke qëlluar në kiborgët luftarakë të armikut. Dhe kiborgët janë thjesht tepër pretenciozë: hibride të terminatorëve të lashtë të Hollivudit dhe krijime moderne të evolucionit kozmik, ultra-diaktivë tankosaurët . Valerka, një leninist i ri ( i cili zakonisht nuk është tipik për të), ishte tashmë i lodhur për vdekje, përbindëshat dhe mjedisi armiqësor përreth i shkëlqenin para syve dhe nuk kishte fund për të gjithë këtë. Marinka gjithashtu filloi të bjerë dhe të çalë:
  - Djali im, sa e vështirë është për ty!
  Pionieri i ri, i tronditur, u përgjigj:
  - Dhe ju, e shoh, po rrëshqasni në kolaps!
  Pionieri tha:
  - Nuk kam pasur një stërvitje të tillë për një kohë të gjatë. Në përgjithësi, ne jemi një perandori paqësore sovjetike e komunizmit fitimtar dhe nuk do të sulmojmë askënd, ose më saktë, nuk do ta bënim, por secili individ kalon rrugën e stërvitjes ushtarake. Në fund të fundit, kjo nuk është shaka, lufta ka më shumë se një mijë vjet! Pra, ju kryqëzoni veten, për çdo rast, nuk e dini kurrë! Sigurisht, nuk jam real, por kalova shtatë vite virtuale në një lojë kibernetike në sipërfaqen e një ylli neutron!
  Valerka bërtiti:
  - Uau, shtatë vjet janë shumë!
  Vajza u përgjigj me vendosmëri:
  - Epo, së pari, ne tani jetojmë pothuajse pafundësisht, dhe së dyti, në një yll neutron është mjaft komode, një industri e plotë kënaqësish dhe argëtimi. Me shumë mundësi, kjo është një kalim kohe e gëzueshme. Graviteti është neutralizuar. Ti je djalë kuazar ?
  - Deri tani nuk ka ndonjë super gëzim të veçantë ! - Vura re një Valerka të rraskapitur.
  - Po të shtyjnë qëllimisht që të kuptosh të paktën diçka për shërbimin ushtarak. Nuk keni stërvitje, apo jeni thjesht të dobët ? - pyeti Marinka, pa pushuar së qëlluari furishëm mbi përbindëshat.
  Valerka, duke qëlluar mbrapsht dhe nganjëherë duke hakuar ( kjo e fundit është edhe më e vështirë), mezi ka marrë frymë, tha:
  - Dhe ka pasur një kohë në të kaluarën kur ushtria ruse ishte tërësisht profesionale. Vullnetarët shërbejnë në të për para dhe ata u rekrutuan nga vende të ndryshme.
  - Domethënë mercenarë. - e përmblodhi Marinka. - Por ata nuk janë të besueshëm dhe mund të kalojnë në anën e atij që paguan më shumë.
  Valerka, pasi kishte prerë një ushtar tjetër të shëmtuar në formën e një pilivesa të lezetshme, psherëtiu me trishtim:
  - Diçka e tillë nuk përjashtohet. Por megjithatë, shumica e mercenarëve janë rusë nga shtetësia. Kjo do të thotë se ata nuk do ta tradhtojnë Atdheun e tyre. Dhe ata nuk ju tradhtuan!
  Luftëtarja drejtoi armën me rreze me gishtërinjtë e saj dhe shtypi kryqin midis një makaku dhe një kivi:
  - Dhe në rast të një lufte të madhe, në të kaluarën kishte probleme me rekrutimin.
  Djaloshi pionier, duke fshirë tre koka nga një hibrid i gjarprit Gorynych dhe agarike të mizave të kaktusit ( ata e shpuan me shumë dhimbje në biceps me gjilpëra thumbuese), u fye?
  - Ata mundën dhe u ngritën! Por ushtria e BRSS ende fitoi të gjitha luftërat. NATO-ja u mund, Kina u mund, madje edhe një përbindësh i tillë si SHBA-ja u nënshtrua.
  Vajza bëri sy budallenj, duke gjuajtur nga emetuesi duke përdorur gjuhën:
  - A kanë ushtri rekrutuese?
  Djali kundërshtoi, duke hequr triçikletën hibride dhe kallamarin:
  - Jo! Gjithashtu një punonjës civil. Kjo është forca dhe dobësia e saj. Sidoqoftë, trupat e armikut janë të trajnuar mirë, në veçanti, Shtetet e Bashkuara mundën ushtrinë një milion e gjysmë irakiane, duke humbur më pak se dyqind ushtarë. Pajtohem, një sukses mbresëlënës.
  - Ashtu është, jo keq! - Marinka vuri një sulm në luftëtar, duke shtypur një insekt të madh që gëlltiti armën vetëlëvizëse. Ai u hodh në copa. - Por ne kishim një raport humbjesh në favorin tonë që ishte shumë më i pjerrët.
  - Epo, varet nga niveli teknologjik! - Djaloshi pionier lëpiu një rrjedhë gjaku që rridhte nga balli i tij i prerë.
  - Sigurisht, varet! Çdo zbulim në sferën ushtarake afron momentin e fitores!
  Marinka filloi të këndonte, zëri i saj zgjoi forca të reja të pakontrollueshme:
  Elfia, ti je atdheu im,
  Unë do të jem gjithmonë besnik, i përkushtuar!
  Vera po digjet, i ftohtë i akullt ,
  Përroi është i freskët, uji rrjedh!
  
  I zgjedhuri im është më i bardhë se bora, shkumësi,
  Ajo solli verë në buzët e saj transparente!
  Dhe shpirti është i fortë, por trupi është kaq i pafuqishëm,
  të vuajë nga plagët !
  
  Nuk ka paqe në eterin kozmik,
  Beteja po zhurmon dhe nuk mund t'i dallosh fjalët!
  Çmenduria po ndodh në të gjithë botën
  Dhe përsëri derdhet gjak i pafajshëm!
  
  Tempujt na largojnë me kumbime të forta,
  Dhe era sikur ngriu, zhurma e turmave u shua!
  Dhe i parëlinduri lindi me rënkimin tim,
  Do t'i kushtoj një varg të ndrojtur pasardhësve!
  
  Dhe djali do t'i shërbejë atdheut të tij,
  Mundni të gjithë armiqtë me një shpatë çeliku!
  Dhe flamuri Elfie nuk do të ulet lehtë,
  të gjithë kundërshtarët në betejë!
  
  Atdheu dhe shkëmbinjtë dhe pemët e lisit,
  Dhe e qeshura e fëmijëve, trilli i një bilbili në pyll!
  Ata luftuan për atdheun jo për hir të lavdisë,
  Ju dhe unë jetojmë në lumturi!
  Kur ajo mbaroi, një ushtri e tërë kufomash u shfaq para tyre. I ngjante një sallate me mish të thërrmuar nga produktet e krijuara nga imagjinata e Picasso-s pasi truri i tij u përmbyt nga një oqean hiperplazmash. Vajza e pyeti, mezi zënë frymën:
  - A jeni dakord me mua, Valerka?
  Leninisti i ri u përgjigj me besim:
  - Unë e dua Atdheun tim, jo më pak se ty. - Më beso, Mirabela.
  Luftëtari korrigjoi, duke rrëzuar një hibrid të një mushkonjë dhe një hipopotam:
  - Unë nuk jam Mirabela, por Marinka.
  - Më falni, fola gabim. - Lodhje e tmerrshme. - u tund djali pionier. - Në një seri, ky ishte emri i një kuazi-perëndeshë që krijoi një duzinë universesh të mëdha, dhe më pas hoqi dorë vullnetarisht të gjitha avantazhet dhe u shit në skllavëri!
  - Ky është presioni i rrezatimit. Në fakt nuk është aq keq. - Luftëtari pionier tregoi dy gjuhë. - Skllav dhe perëndeshë, rimojnë kaq superstar !
  Dhe ky nivel është lënë pas. Edhe pse u derdh shumë gjak.
  Dhe kur, në fazën tjetër, gurë virtualë, të latuar përafërsisht në formën e perëndive të lashta, filluan të binin mbi djalin dhe vajzën, disa goditje të rënda pothuajse i përfunduan të dy. Kockat e Valerkës humbën elasticitetin e tyre të mëparshëm, ato u thyen, duke shkaktuar dhimbje të padurueshme. Marinka ishte gjithashtu jashtëzakonisht e rraskapitur dhe u mbajt me përpjekje ekstreme .
  - Po genjen! Ju nuk mund të thyeni vullnetin e popullit rus!
  Valerka, duke humbur forcën, gulçim:
  - Guximi çnjerëzor e dallon kombin tonë nga kombet e tjera!
  Djali pionier dhe vajza pioniere inkurajuan njëri-tjetrin. Ata as që menduan të dorëzoheshin apo të prisheshin.
  - Vullneti ynë është në grusht! - ia preu Valerka.
  Marinka shtoi:
  - Uill, ky është gishti tregues që mban këmbëzën e hedhësit të rrezes - dobësia e tij është vetëvrasëse!
  Më në fund, në fund, një luftë trup më dorë priste një çift luftëtarësh të rinj, përbindëshi më i tmerrshëm u përgatit për të fundit. Përbindëshi shihet nga larg, pëshpërit Marinka.
  "Për ne është më mirë të veprojmë në çifte." Duke përballuar së bashku sulmet e kësaj krijese të botës së krimit virtual.
  Valerka ra dakord:
  - Vetëm atëherë do të kemi një shans.
  Ai, ky përbindësh i jashtëzakonshëm, u krijua nga metale të lëngëta të përziera me shumë plazma, duke mbajtur në duar shpata gravioniko-nukleoni . Çdo gjymtyrë është e tmerrshme në mënyrën e vet: njëra është e mbuluar me lytha, tjetra me ulçera, e treta me gjemba, e katërta me copa, e pesta me diamante të thyer etj. sulmi vjen njëkohësisht nga lart, nga ana dhe nga poshtë. Dhe jo në hapësirën tredimensionale, por në tetëmbëdhjetë dimensione njëherësh! Kjo do të thotë qindra avionë sulmi njëkohësisht të kundërt dhe, në të njëjtën kohë, të ngjashëm. Ju mezi keni kohë për të luftuar, dhe edhe nëse arrini të prisni dorën, një e re rritet menjëherë .
  - Vepro në dyshe!
  Leninisti i ri bërtet:
  - Dreq foton !
  Një djalë dhe një vajzë qëllojnë, duke u përpjekur të futen në përqendrimin e të gjitha dimensioneve multi-vektoriale që kontrollojnë multiplazmën . Ata ia dalin duke kapur trëndafilin e hapësirës tetëmbëdhjetë dimensionale . Ju mund të shihni metalin që përhapet në të gjitha drejtimet, mijëra topa të ngjashëm me merkurin .
  Marinka bërtet:
  - Kuazari është mbifotonizuar ! Hiperplazma !
  Por përbindëshi, si një zog Phoenix, befas vjen në jetë dhe rikthehet.
  Valerka dhe Marinka qarkulluan rreth përbindëshit të pavdekshëm. Ata tashmë ishin të rraskapitur dhe armiku vazhdoi t'i shtypte. Si një hidra: në vend që të pritej një kokë, u rritën dy! Provojeni, fitoni!
  Djali, pasi mori një prerje tjetër, me një zë të thyer nga tensioni i jashtëzakonshëm, sugjeroi:
  - Duhet të ketë gjithmonë një mënyrë për të mposhtur armikun! Kjo është arsyeja pse kjo është një kurs me pengesa, dikush me siguri do ta kalojë atë dhe do të fitojë dafina!
  Vajza u përgjigj pa frymë:
  - Sigurisht që ka një mënyrë për të fituar! Çfarë ju thotë përvoja?
  Valerka pëshpëriti, duke hedhur pika gjaku:
  - Ky përbindësh është një robot! Ju duhet të gjeni panelin e tij të kontrollit dhe ta fikni atë! Një kuazar në dimensione hiperfraksionale mund të mbytet në një gisht.
  Marinka ndjeu shpresë:
  - Dhe ku është ai?
  - Jo shumë larg, por jo në vendin më të dukshëm! - iu përgjigj Valerka duke humbur forcën e fundit nga plagët!
  Marinka ishte pak më e freskët se ai:
  - Më lejoni t'ju mbuloj, dhe ju kërkoni këtë panel kontrolli famëkeq!
  - Do përpiqem! "Syri i djathtë i leninistit të ri nuk mund të shihte më asgjë, dhe e majta ishte e mbuluar me mjegull rozë, dhe luftëtari i ri udhëhiqej thjesht në mënyrë intuitive.
  Përbindëshi virtual e sulmoi vajzën me forcë të pabesueshme dhe i shkaktoi disa prerje. Marinka u tërhoq me druajtje, me një plagë mbresëlënëse të hapur në shpatullën e saj. Këmbët e vajzës, ose më saktë e vetmja që mbijetoi, po dridheshin, por ajo arriti t'i presë një nga gjymtyrët e përbindëshit!
  - Jo, nuk do të më marrësh kaq lehtë! - Luftëtari pionier pështyu një dhëmb të këputur, duke synuar rreshtat e syve të superbishës .
  Përbindëshi bërtiti:
  - Flakët e nëntokës po ju presin!
  Marinka ia ktheu goditjet, por humbi një goditje në këmbë. Çizma u prish, duke zbuluar një këmbë të këndshme dhe muskulare. Gishtat u dogjën nga rrjedha hiperplazmatike.
  - Këtu është një vrimë e zezë ! - u përgjigj vajza - Kështu më bën ti supermonster - antihero! Por nuk është e lehtë për mua të vras plotësisht fanakun , zero, zero, shtatë!
  Krahët e përbindëshit u zgjatën dhe ai u përpoq të arrinte Valerkën. Djali goditi me shkelma , por u godit rëndë në krah. Gjaku rrodhi përsëri, duke lënë njolla në sipërfaqen e pabarabartë. Valerka, duke kapërcyer dhimbjen, bëri një salto, eci në duar dhe më pas kreu një tjetër lunge.
  - Unë do t'ju tregoj nënën e Kuzkës! Çernodyrnik ! - Djali u përplas në mur, duke u përpjekur të godiste më lart.
  Përbindëshi, duke vazhduar të rritet në madhësi, nisi një ofensivë në dy fronte.
  Marinka u rrotullua dhe u hodh, duke djegur këmbët e saj të zhveshura papritmas u rrit përsëri. Vajza e bukur përjetoi mundime të forta, por të vendosura prej kohësh. Ajo u hodh dhe e goditi krijesën elektronike me këmbën e saj të zbathur, por u godit menjëherë, duke humbur tre gishtat dhe duke i dëmtuar këmbën.
  Marinka bërtiti:
  - Tmerri i antibotës!
  Përbindëshi u tall me sarkazëm:
  - Në hiper-nëntokën , nuk do të këndosh kështu!
  Vajza u detyrua të tërhiqej. Po bëhej gjithnjë e më e vështirë për të. Valerka gjithashtu e mori atë, pas një sulmi tjetër, përbindëshi virtual preu këmbën e djalit në gju.
  Djali pionier rënkoi:
  - Oh, kjo është e padurueshme !
  - Bëhu i fortë dhe mblidh vullnetin! - këshilloi Marinka. Tehu i shpatës e goditi bukuroshen në gjoks dhe i preu thithkën. Vajza bëri një rrokullisje prapa, duke ndezur takat e saj të zhveshura dhe të përgjakur. Pas kësaj, ajo mallkoi me zemërim:
  - Kështu i përkëdhel femrat!
  Krijesa elektronike u përgjigj:
  - Dua vetëm të përqafoj dhe të përqafoj vajzat e shëmtuara ! Dua t'i thyej gishtat dhe t'i gris në copa të vogla!
  "Unë do t'ju pres në shirita dhe do t'i shtrij dhitë!", bërtiti Marinka. Vajza e mori atë si një goditje çekiçi. Një këmbë u thye dhe një pjesë që dridhej u largua.
  Valerka humbi dorën, ata thjesht e prenë duke përdorur një tifoz:
  - Ja një fakallioimitues ! - mallkoi djali pionier. - Doni të më shkelni!
  Përbindëshi u betua ashpër:
  - Do të jetë e vështirë për ju, kuarkë vakum!
  -E ke gabim, kopil kufoma!
  Ishte shumë e vështirë për djalin pionier; Nuk kishte forcë për të mbajtur më, por Valerka luftoi. Ai përballoi një sulm tjetër, preu gjymtyrën e armikut, por menjëherë, madje edhe i vështirë për të kuptuar momentin, u rrit!
  Krijesa bërtiti:
  - Çfarë, a dhemb?
  - Kështu pra! - Djaloshi pionier pështyu një grusht dhëmbë, mollëza iu pre.
  - Do të jetë edhe më keq!
  Pasoi një sulm ndaj vajzës, ajo u tërhoq dhe preu me shkathtësi kundërshtarin e saj. Ai pështyu gjak helmues kafe, por u bë edhe më i tmerrshëm:
  - Çfarë bukuroshe ? Ju do ta merrni atë në një nikel!
  - Do të hasni në grushtin e një ushtari të fortë! - iu përgjigj me dinjitet vajza pioniere.
  Goditja e radhës, dhe dora e saj u pre. Marinka dha rrugën dhe u hodh prapa. Ajo kishte gjakderdhje. Valerka mori një "dhuratë" tjetër; Djali rënkoi dhe u përpoq të shmangej , por maja shpoi vendin ku njerëzit e zakonshëm kanë veshkën e djathtë.
  Valerka goditi gjymtyrën, ai vetëm pak arriti ta presë atë, mishi i bërë nga metali i lëngshëm u bë shumë më i fortë. Djaloshi pionier u tërhoq dhe u përpoq të largohej, por një duzinë tehe dhe kamë fluturuan drejt tij menjëherë. Njëri prej tyre shpoi zemrën e djalit, Valerka u lëkund dhe filloi të rrëzohej.
  Përpjekja e dëshpëruar e Marinkës e shpëtoi atë nga vdekja e menjëhershme. Djali mori dëmtime të reja duke u prerë pothuajse përgjysmë dhe vajza humbi gjoksin e dytë, si dhe iu shpua edhe zemra. Marinka ishte e mbuluar me gjak, lëkura e saj e bukur po qërohej. Vajza fërshëlleu:
  - Po e humb bukurinë!
  Përbindëshi, pa e fshehur emocionin e tij mishngrënës, gjëmonte:
  - Si një aligator, lëkura juaj do të hiqet!
  Vajza, duke vdekur, nuk e humbi humorin, u përgjigj menjëherë:
  - Me fuqinë e terminatorit, fytyra do të rrihet !
  Përsëri një rënie e dëshpëruar, mbeti vetëm një këmbë e gjymtuar. Sa e vështirë ishte për vajzën.
  Valerka mori një goditje tjetër në zemër. Është mirë që ai ka tre prej tyre, përndryshe, vdekje e menjëhershme. Por humbja e dy nga tre motorë bën që ai të dobësohet ndjeshëm. Vetëdija e djalit pionier ishte e turbullt;
  Përbindëshi bërtiti:
  - Do të të godas me thikë! - Dhe ai nxitoi drejt vajzës. Goja e tij e turpshme tha:
  - A e dini se si në kohët e vjetra kryqëzonin vajza të fuqishme si ju në kryqe?
  - Dhe nuk dua ta di! - Marinka u kundërpërgjigj me dëshpërimin e një mize në një rrjetë të trashë.
  - Por duhet!
  Duke u hedhur mbi vajzën, tehu e preu bukuroshen përgjysmë. Në një përpjekje të fundit vdekjeprurëse, Valerka hodhi shpatën e tij, duke goditur një pëllumb që dridhej në qiell, zogu ishte i vogël dhe kaq i padëmshëm, por për një moment djali pionier mendoi se një pamje portokalli ishte shfaqur para tij.
  Përbindëshi ishte gati të shtypte kokën e vajzës, ngriu dhe papritmas filloi të shkërmoqet. Mishi i tij monstruoz u shpërnda si topa ping-pongu. Ata, duke u bërë gjithnjë e më të vegjël, të shpërndarë, duke kërcyer. Marinka, duke gulçuar gjak, bërtiti:
  - E bëre në fund të fundit!
  - Po e bëra! - dridhej në konvulsione djali pionier nga dhimbjet e papërshkrueshme. ---Na pret fitorja përfundimtare.
  Fraza e fundit ishte tashmë e pavend, por dukej shumë ekspresive. Djali dhe vajza bashkuan duart e tyre të përgjakur dhe u zvarritën. Mbulonin metër pas metri, sikur me një bark të zhveshur mbi xham të thyer. Me përpjekje heroike, më në fund pengesa u tejkalua. Imazhi dridhej dhe drita u errësua. I riu dhe vajza kanë rënë të fikët për një moment, pas së cilës kanë ardhur në vete, të ngrirë në biodhomë. Nga pamja e jashtme ishin mjaft të paprekura, por ishin varur në një fushë force.
  . KAPITULLI Nr. 4
  me dhjetë yje me dy deputetë shikonte me interes trupat gjysmë të zhveshur, shumë muskuloz të djalit pionier dhe vajzës pioniere:
  - Ju jeni luftëtarë të mrekullueshëm! Prapëseprapë, ata ia dolën të përballen me përbindëshin e fundit, gjë që zakonisht vetëm një në një milion arrin ta bëjë!
  Valerka dhe Marinka leh :
  "Ne u përpoqëm të përmbushim detyrën tonë ndaj Atdheut të Shenjtë.
  - Kjo është e lavdërueshme, por zakonisht jo e mjaftueshme për të kapërcyer të gjitha pengesat! A nuk është ajo?
  Marinka u përgjigj shpejt:
  - Po! Nuk mjafton vetëm besnikëria për t'i shërbyer vendit, por mungesa e saj nuk mund të zëvendësohet me asgjë!
  - Po tamam! Si e menduat, Valenka, se ishte pëllumbi që duhej të rrëzohej? Ai ishte kaq i padëmshëm.
  Valerka, duke rrudhur ballin, u përgjigj:
  - E veshtire per tu thene. Ndoshta intuita. Më dukej sikur po shihja një zog përmes pamjes portokalli dhe më pas trupi im reagoi vetë. Ndoshta mbindjeshmëria ndaj vdekjes.
  Oficeri dhe disa persona që e shoqëronin u zhdukën papritur.
  Valerka, Slavka, Levka dhe Marinka përfunduan së bashku. Ata ishin në një fushë që ishte mjaft e bukur për t'u parë. Lulet e harlisura u rritën, bari ishte portokalli, ajri dukej se ishte i ngopur me mjaltë.
  Vajza pioniere, e cila tani kishte veshur një tunikë luksoze, vulosi këmbën e saj të zhveshur dhe të nxirë dhe bërtiti:
  - Epo, të luftojmë?
  Valerka, e veshur vetëm me pantallona të shkurtra dhe duke mbajtur shpata, pyeti:
  - Dhe me kë?
  Levka vuri në dukje me zgjuarsi:
  - Siç tha Porthos: Unë luftoj sepse luftoj!
  Slavka shkroi në Twitter:
  Ne do të shkojmë me guxim në betejë,
  Për fuqinë e sovjetikëve...
  Le ta zbërthejmë në kuarke,
  Në luftën për të!
  Tre djem dhe një vajzë buzëqeshën me njëri-tjetrin. Dhe më pas dëgjohet kërcitja e shumë këmbëve përpara. Një goblin i madh, me madhësinë e një elefanti të mirë, dhe pesëdhjetë orke nxitojnë drejt kuartetit të luftëtarëve të rinj.
  Marinka qeshi dhe tërhoqi shigjetën me gishtat e saj të zhveshur dhe e hodhi drejt në qendër të ballit të goblinit. Dhe shigjeta mori dhe shpoi me gjithë thellësinë e saj në kafkën e përbindëshit. Ai mori një goditje dërrmuese, aq sa kocka e ballit shpërtheu dhe truri i kuq-kafe fluturoi jashtë. Goblini brutal u rrëzua. Dhe orkët ulërinin si qen. Dhe tani triumvirati është në një betejë të ashpër. Djemtë u vërsulën drejt arinjve të shëmtuar dhe filluan t'i presin, sikur të prisnin kotelet. Dhe filloi shkatërrimi vrasës.
  Dhe orkët e vrarë e të copëtuar bien. Këto kafshë përpiqen t'i godasin djemtë pionierë me shkopinj ose shpata, por dështojnë.
  Dhe Marinka qëllon duke përdorur një hark. Për më tepër, ai preferon të tërheqë fijen jo me dorën e tij, por me këmbën e tij. Dhe funksionon në mënyrë efektive.
  Valerka bërtiti:
  - Me pak fjalë, banzai !
  Slavka qeshi dhe vuri në dukje:
  - Ne jemi më të ftohtë se samurai!
  Levka preu mullirin me shpatat e tij dhe tha:
  - Dakord, kjo është e mrekullueshme !
  Dhe djemtë morën dhe rrotulluan shpatat e tyre si tehe helikopteri, duke prerë orkët e fundit.
  Valerka vuri në dukje me një buzëqeshje:
  - Kështu fituam!
  Marinka korrigjoi:
  - Ky është vetëm një repart zbulues. Betejat kryesore janë ende përpara!
  Slavka qeshi dhe këndoi:
  Ngadalë raketat notojnë larg në distancë ,
  Mos prisni që t'i takoni më...
  Dhe megjithëse na vjen pak keq për të kaluarën,
  Një betejë ninja po vjen!
  Tre djem dhe një vajzë spërkatën këmbët e tyre të zbathura në pellgjet e kuqe-kafe, spërkatje që fluturonin në drejtime të ndryshme.
  Pas së cilës, fëmijët filluan të lënë gjurmë të vogla, të këndshme, të bukura në barin e ndritshëm smeraldi.
  Marinka shkroi në Twitter:
  Kjo është madje shumë e lezetshme,
  Ne vramë një karrocë të tërë orke...
  Edhe pse armiku duket bosh,
  Dhe nuk jam rritur në distanca të reja!
  Valerka sugjeroi me një buzëqeshje të ëmbël që shkëlqente si perla dhe ishte shumë e guximshme:
  - Eja të këndojmë! Dhe ne do të tregojmë klasën tonë më të lartë!
  Dhe fëmijët e morën dhe kënduan me entuziazëm:
  Të jesh fëmijë është e mrekullueshme në mënyrën e vet,
  Mund të vraposh në fushë zbathur...
  Edhe pse është pak e rrezikshme për djalin,
  Një ngacmues mund të kapet me forcë!
  
  Por si është për një djalë në fëmijërinë e përjetshme,
  Kur ke veshur pantallona të shkurtra, nuk rritesh më...
  Një alien u shfaq në lagje
  Dhe ai e shiti njeriun për një qindarkë bakri!
  
  Nuk është shumë mirë , më besoni,
  Të jesh një fëmijë përgjithmonë me pantallona të shkurtra...
  Edhe pse zemra juaj do të jetë e shëndetshme,
  Por gardiani do t'ju godasë fort!
  
  Në fund të fundit, nuk është lugina e parajsës që ju pret,
  Pronari nuk është Zoti, Krishti i Shenjtë...
  Jo, nuk ka gjë të tillë si gjysmë bote,
  Kur sapo ngrihesh drejt yjeve!
  
  Djalë, do të të bëjnë të punosh ashtu,
  Ata figurativisht shtatë do të përzënë më vonë...
  Dhe ata nuk e kanë të shtunën këtu,
  Së shpejti do t'ju përvëlojnë me ujë të valë!
  
  Djemtë me të vërtetë ia dolën më mirë,
  Në fund të fundit, në botën e re ka shumë probleme ...
  i dhimbte nga lodhja ,
  Ai është një bujkrob, dhe aspak një zotëri krenar!
  
  Kështu i dashur djalë këmbëzbathur,
  Puno aq sa duhet...
  Kërce nëpër fushë si një lepur i gjallë,
  Dhe mos u bë kurrë luftëtar!
  
  Ka gra që janë të bukura
  Por ata nuk kanë nevojë për djem apo fëmijë ...
  Në mënyrën e tyre , djemtë janë të lumtur,
  Mos i besoni zemrave tuaja njerëz!
  
  Po, më besoni, skllavëria nuk do të na kapërcejë,
  Dhe kamxhiku i keq i armikut nuk do të thyhet ...
  Fëmijët besojnë se do të ndërtojnë mbretërinë e tyre,
  Stuhia me gjemba do të pastrohet!
  
  Jemi femije, besoj se shpejt do te ngrihemi te gjithe,
  Ne do të mposhtim fanatikët e huaj...
  Kaini i krimbur do ta marrë në brirë,
  Dhe le ta godasim insektin me një shkop!
  
  Mos më besoni njerëz, nuk do të ketë dobësi,
  Së shpejti do të bëjmë një parajsë të vërtetë...
  Ne do të jemi gjyqtarët tanë, djalë,
  Përndryshe napalm do të bjerë shi nga qielli!
  
  Të poshtër vjedhin shumë,
  Ja pse fëmijët janë në varfëri...
  Ne do të marrim rrugën e gjerë
  Kështu që njerëzit kudo të argëtohen!
  
  Epo, këmbët e mia djali të zhveshur ,
  Ata ecin mbi gurët më të mprehtë të maleve...
  Megjithatë, duke ecur përgjatë rrugës,
  Të huajin do ta sjellim nën sëpatë!
  
  E dini, ne do të jemi në gjendje të fitojmë dhurata,
  Mundni alienët nga hapësira...
  Zemrat e djemve po rrahin shpejt,
  Gjuetari së shpejti do të kthehet në lojë!
  
  Nëse është e nevojshme, ne do të mposhtim legjionet,
  Më besoni, ne nuk mund të përballojmë të tërhiqemi ...
  Pas nesh, fëmijë, do të ketë miliona,
  Me fat do të jemi në rrugën tonë!
  
  Le të shtypim kacabu me thembër tonë të zhveshur,
  Për ne ky nuk është fare kufiri...
  Ne nuk po luajmë fshehurazi me këtë fat,
  Ngrite sokolin tënd, i fëmijëve tanë u ngrit!
  
  Po, fitorja nuk jepet për asgjë, ju e dini,
  Është koha për të shuar turmën nga hapësira...
  Kjo nuk është arsyeja pse gjyshërit tanë luftuan,
  Se djali mund të ishte rrahur nga alienët!
  
  Le të krijojmë një perandori si kjo
  NË që do të jetë paqe dhe hir...
  Ata po çojnë një vajzë zbathur drejt ekzekutimit,
  fytyrë xhelatin !
  
  Jo, nuk na lejohet të thyhemi , më besoni,
  Sa i fortë është shpirti i djemve...
  Edhe pse trupat tanë janë vetëm fëmijë,
  Por unë mund të shtyp edhe dy të rritur!
  
  Unë besoj se do të ketë lumturi në univers,
  Sepse Zoti i Plotfuqishëm është me ne...
  Moti i keq i tmerrshëm do të zhduket,
  Djalli do të thyejë bririn e tij të gjatë prej çeliku!
  
  Djali pastaj do të gjejë lirinë,
  Dhe titani do të bëhet forca e muskujve ...
  Është koha për t'i dhënë fund vallëzimit të trashë,
  Fluturoni në largësi si një shqiponjë qiellore!
  Djemtë kënduan mirë, dhe vajza këndoi së bashku.
  Dhe kur u shfaq një mushkonjë me madhësinë e një avioni luftarak të mirë, Marinka hodhi një bumerang të hollë me gishtat e saj të zhveshur. Ai fluturoi përgjatë një linje shumë të thyer. Dhe kështu proboscis u pre. Gjaku portokalli i spërkatur në shatërvanë.
  Valerka qeshi:
  - Kjo është e lezetshme ! Hyperpulsar !
  Dhe djali luante me muskujt e skalitur të barkut!
  Pas kësaj, tre të rinj leninistë morën dhe lëshuan bumerangë në formën e yjeve me pesë cepa me gishtat e tyre të zhveshur.
  Dhe ata fjalë për fjalë e grisën këtë mushkonjë të tmerrshme në copa të vogla.
  Marinka lëpiu buzët dhe cicëroj:
  Ligji im është i thjeshtë
  Unë i mposht ata që janë të këqij...
  Kushdo që është i dobët - do të ndihmoj,
  Nuk mund ta bëj ndryshe!
  Dhe vajza e mori dhe buzëqeshi mishngrënës. Ky është me të vërtetë një pionier i përmbytjes leniniste.
  Dhe një aeroplan u shfaq në qiell. I madh dhe me një bateri të tërë armësh. Nga larg dukej si një re. Dhe trungjet e gjata të mbërthyera.
  Slavka shkroi në Twitter:
  Hani gjithmonë akullore vetëm
  Nuk është e shijshme për mua, për askënd, për askënd!
  Në fund të fundit, ai aeroplan është mjaft i madh,
  Mjaft i madh!
  Në fund të fundit, ai aeroplan është shumë i lezetshëm,
  Shum bukur!
  Dhe kështu tre djem e morën dhe shkelën me takat e tyre të zhveshura dhe të rrumbullakëta në bar. Dhe u shfaq një raketë e fuqishme, luftarake. Ai dukej mbresëlënës.
  Marinka vrapoi drejt saj, ktheu levën dhe fërshëlliti:
  - Do të ketë një sulm në stilin e princeshës plazma!
  Dhe raketat do të fluturojnë jashtë, duke lënë pas tyre bishta avionësh, sikur të ishin trenat luksozë të një nuseje.
  Dhe kështu ata goditën ajrore drejt e. Dhe goditja ishte e fuqishme, dërrmuese.
  Dhe si do të digjet. Dhe pastaj ai do të marrë hidrogjenin dhe do ta shpërthejë atë. Dhe me aq fuqi shkatërruese dhe vrastare. Dhe ishte fjalë për fjalë një goditje hipervrasëse .
  Dhe sapo filloi të shkëlqejë dhe të flakërojë.
  Dhe djemtë dhe vajzat u goditën nga një valë ajri. Dhe ata ranë, duke shkelmuar këmbët e tyre të zhveshura dhe të nxira.
  Por më pas fëmijët u hodhën dhe bërtitën:
  - Ne jemi më cool! Dhe edhe një koloni e vogël nuk do të na trembë !
  Dhe djemtë kënduan me shumë entuziazëm:
  Unë jam një djalë pionier zbathur
  Edhe pse e vendosa këtë kravatë kundër vullnetit tim...
  Dhe duhet të ketë një shembull për të gjithë të tjerët,
  Që të mos ndodhë një fat kaq i tmerrshëm!
  
  Policia arrestoi djalin
  Dhe ata i dhanë një rrahje të mirë djalit ...
  Ata zakonisht hedhin brirë,
  Të bëhet copë-copë nga policët!
  
  Unë jam ende një fëmijë, vetëm një djalë ,
  Por djajtë më mbyllën në një qeli...
  Dhe atje mbretëron një furi djaloshare,
  Ata më rrahën pothuajse për vdekje gjatë regjistrimit!
  
  Pastaj i prenë flokët tërësisht,
  Pra, pa i lënë djalit as një ballë...
  Gjuetia, e di, ndryshime të reja,
  Nëse vjen një rast i tillë, më besoni!
  
  Ja një foto e djalit në profil, nga përpara,
  Dhe ata gjithashtu morën gjurmët e gishtërinjve ...
  Ata nuk do të ruhen për një orë,
  Do ta shohim sërish komunizmin!
  
  Djalë, puno vetëm zbathur,
  Mësuesi na nxit me kamxhik...
  Dhe nëse është e nevojshme, ata do t'ju godasin me grusht,
  Dhe aktivistët inkurajohen me vodka!
  
  Po, një kamp për fëmijë nuk është një vendpushim,
  Ka shumë punë dhe studimi po vazhdon...
  Por unë dua që të jetë krejt e kundërta,
  Këtu demonët me sa duket e kanë harruar Zotin!
  
  Epo, djali u bë pionier,
  djalin më pak ...
  Tani shoku Lenin është një ideal,
  Ne, besoj, do të grumbullojmë kilometra të tëra!
  
  Nëse është e nevojshme, ne do të organizojmë për të gjithë armiqtë,
  Ashtu si pionierët e botës, është e drejtë të bësh banjë...
  Ata ndërtuan një piedestal me duart e tyre,
  Punë e vështirë, zgjimi herët!
  
  Kjo është koha kur ne shtrojmë binarët,
  Edhe pse ende vetëm djema ...
  Dhe deri në acar ne ecim zbathur,
  Dhe në fushë ka vajza që presin duaj!
  
  Dhe vetëm bukë e zezë për djemtë për drekë,
  Ata do të shtojnë pak qepë dhe sallo...
  Një fqinj po ankohet në krevat marinari, i gjakosur, i rrahur,
  Djali ndoshta nuk ka punuar mjaftueshëm!
  
  Epo, ky është një kamp për fëmijë,
  të cilin Zoti e urdhëroi të punonte...
  Dhe tani mos na derdh ujë,
  Arritëm të bëheshim miq shumë të ngushtë!
  
  Jo, drita e komunizmit nuk do të shuhet,
  Edhe pse, ne jemi fëmijë, ju e dini, vetëm fëmijë ...
  Arritja e kalorësve lavdërohet në poezi,
  Dhe nuk ka vend më të trishtuar në planet!
  
  Por pionierët po marshojnë në formacion,
  Nën daullen dhe daullen e gëzuar...
  Tingëllon sinjali - ju jeni një përbindësh,
  Dhe vetë djali me siguri do të bëhet një zotëri!
  
  Çfarë duhet të bëjmë ne punën e mirë,
  Forcon, forcon muskujt...
  Anëtari i Komsomol shtrydh, dije, rrem,
  Dhe ai vret në mënyrë të famshme kundërshtarët e tij !
  
  Ne punojmë dhe fillojmë të jetojmë më mirë,
  Na dhanë sandale dhe bluza...
  Dhe ata gjithashtu filluan të qepnin diçka për veten e tyre,
  Që të mos ketë AWOL, më besoni!
  
  Djali ka ende gjithë jetën përpara tij,
  Pse të trishtoheni kur gjithçka përreth është e bukur...
  Ne do të jemi në të njëjtën rrugë me komunizmin,
  Dhe gjithçka do të dalë, më besoni, shumë e lezetshme!
  Dhe ashtu kënduan djemtë. Dhe nga avioni me orke dhe topa, mbetën vetëm fragmente. Dhe u dogjën dhe shkëlqenin dhe doli tym mbytës vjollce.
  Marinka bërtiti:
  - Kjo eshte fantastike !
  Slavka qeshi dhe shtoi:
  - Ultraquasar !
  Levka bërtiti:
  - Nuk ka më kuazar !
  Valerka kundërshtoi:
  - Do të jetë edhe më kuazar dhe më i freskët!
  Dhe djemtë pionierë goditën takat e tyre të zhveshura dhe madje ranë shkëndija.
  Por orkët u shfaqën përsëri përpara. Por nuk ishin më pesëdhjetë prej tyre, por një ushtri e tërë.
  Valerka fishkëlleu dhe këndoi:
  - Dhe beteja vazhdon përsëri,
  Dhe zemra ime ndjehet e shqetësuar në gjoksin tim ...
  Dhe Lenini është kaq i ri,
  Dhe tetori i ri është përpara!
  Slavka qeshi dhe i nguli këmbët zbathur. Një mitraloz hiperlazer me shumë fuçi u shfaq në duart e djalit pionier . Luftëtari i ri vuri në dukje:
  - Forca jonë është e madhe, ne do t'i mposhtim orkët!
  Dhe djali e mori dhe, ndërsa goditi, rrezet e lazerit e morën dhe e përplasën në radhët e arinjve me flokë që përparonin. Dhe pikërisht atëherë u dëgjua një ulërimë e egër. Dhe avionët e lëndës flakëruese u ngritën në qiell. Dhe si gjithçka mori flakë.
  Dhe masat e orkeve filluan të kositnin.
  Levka gjithashtu bleu një makinë vrasëse, vetëm ajo prodhoi flluska hiperplazmike me shumë ngjyra. Sa agresive dhe gjithëpërfshirëse ishte. Dhe orkët u dogjën, u kthyen dhe u detyruan të tymosnin, dhe mishi u gris në copa.
  Djali bërtiti:
  Ne do t'i fusim grykat në varr,
  Dhe le të ndërtojmë komunizmin...
  Ka një luftë të egër
  Revanshizmi po vjen!
  Dhe Valerka ka një mitraloz hiperpuls . Dhe ai do ta marrë dhe le të presim me çekiç dhe të presim. Dhe masa e kufomave këtu shpërndahet dhe kthehet. Dhe kaq shumë prej tyre u dogjën, u dogjën dhe u shkelën.
  Valerka, siç thonë ata, është në një kalë të bardhë. Dhe triumvirati i djemve i shkatërron këto orke pa asnjë problem.
  Por vajza, natyrisht, është e ashpër në betejë. Dhe ajo gjithashtu filloi të shkatërronte orkët me ndihmën e lëshuesve të vegjël të raketave. Dhe vepron me fuqi kolosale vrastare dhe të paimitueshme.
  Ky është një shfarosje vdekjeprurëse dhe unike. Dhe vajza është në krye.
  Dhe si mund të mos këndojë ajo diçka të këndshme:
  Vajzat do të sapunojnë qafën e Morganit ,
  Dhe koka e piratit do t'i pritet ...
  Mos i fol marrëzi kundërshtarit...
  Nëse përfundoni me një trup të pajetë, do të jeni plotësisht të dehur!
  
  Ne vajzat dimë të luftojmë,
  Në betejë rezultati do të jetë i mrekullueshëm...
  Dhe më besoni, ne mund të luftojmë me guxim
  Goditi fort me këmbën tënde të zbathur!
  
  Armiku nuk do të na ndalojë ne vajzat
  Vullneti ynë me siguri nuk mund të thyhet...
  Vajza pirate do t'i varros të gjithë,
  Shkruaje këtë përshëndetje në fletoren e saj!
  
  Për të, lufta është një gëzim,
  Ne do ta bluajmë Morganin në pluhur...
  Një pleqëri e keqe nuk do t'i vijë vajzës,
  Nuk do ta argjendojë tempullin e saj!
  
  Nuk ka vajza më të forta dhe më të bukura,
  Grushtet e tyre janë si leva...
  Ata do ta bëjnë veten më të lumtur
  Gnomet vrapuan shpejt!
  
  Bukuria e vajzave është e pafundme,
  Dhe ata i goditën armiqtë e tyre aq fort ...
  Nëse është e nevojshme, ata luftojnë përgjithmonë,
  Dhe ndonjëherë pinë shumë verë!
  
  Vajzat në betejë janë gjigantë,
  Forca e tyre është thjesht dërrmuese...
  Ata padyshim marrin grante,
  Ne besojmë se do të ketë parajsë në planet!
  
  Më besoni, nuk ka pengesa për vajzat ,
  Ne duhet të pushtojmë universin...
  Dhe ata do të marrin shpërblime të guximshme,
  Dhe ne patjetër do të ndërtojmë një Romë të re!
  
  Zoti, më besoni, nuk i pëlqen të dobëtit ,
  Ai mund të dobëtit me një klub...
  Unë besoj se vajzat do të kenë një botë të re,
  Nga bollëku i bajonetave të mprehta, ju e dini!
  
  Atdheu është i bukur, madhështor,
  Ajo ka shumë shqetësime të ndryshme...
  Lavdia e piratëve na pret,
  Të paktën macja qau për problemet!
  
  Vajza këmbëzbathur ngre shpatën,
  Po, më besoni, ajo është e mirë ...
  Bëhu shqiponjë, jo papagall,
  Kjo vajzë flet shpirti im!
  
  Bota me siguri do të bëhet më e bukur,
  E di që do të fitojmë patjetër në këtë...
  Është keq të marrësh nga filibusters,
  Dhe një kerubin fluturon mbi ne!
  
  Çfarë jeni ju për vajzat, mos u bëni budalla ,
  Sigurisht që ne i duam edhe djemtë...
  Ejani qetësisht natën, të rinj,
  Ne do të bëjmë fëmijë të rinj!
  
  Mitralozat qëllojnë me furi,
  Ata shpalosën një arsenal të tërë...
  Jo, Kaini fuqimisht i keq do ta marrë atë,
  Agdamit e kemi thyer mbi kokë !
  
  Velat brigantine janë mbushur,
  Ne kemi një ndjenjë shumë të fortë ...
  Ne e dimë se sorrat do të rrihen,
  Kontrabasi do të luajë me zë të lartë!
  
  Vajza, çfarë dëshironi?
  Fito, lufto dhe dashuro...
  Dhe ju mëkatoni më shpesh me djemtë,
  Për të jetuar më mirë në këtë botë!
  
  Nuk ka asnjë pengesë për ne në këtë betejë,
  Ne do të lëshojmë satelitin lart...
  Mos e humbni kohën tuaj në lutje,
  Zoti është shumë larg budallallëkut !
  
  Ne piratët jemi shumë të etur për gjak,
  Të gjithë i presim me shpata, si biftek...
  Ndonjëherë forcat nuk janë aspak të barabarta,
  Dhe e vunë në arrest vajzën !
  
  Kështu që unë i preva kokën një ushtari,
  Me shpatën tënde të mprehtë si brisk...
  Ne jemi të lumtur të shkatërrojmë armikun,
  Nëse keni nevojë të lëvizni një tullë!
  
  Jo, nuk kemi asnjë dyshim,
  Në forcën e erës, stuhisë dhe uraganit,
  Piratët kanë në zemrat e tyre gjeniun Lenin,
  Kjo me siguri do të jetë një dhuratë!
  
  Kjo është ajo, fundi është afër për armiqtë e piratëve,
  Tashmë i kemi ngjitur në mur...
  Dhe megjithëse patëm gunga,
  Toka është bërë shumë më e pastër!
  Kështu këndoi trima Marinka dhe tregoi klasin e saj kolosal dhe unik si pioniere, luftëtare dhe pirate.
  Ndoshta është mirë që një vajzë të jetë pirate. Dhe si është të jesh përgjithmonë i ri, përgjithmonë zbathur?
  Valerka me një buzëqeshje të ëmbël:
  - Klasa e luftëtarëve është e lartë.
  Dhe le të shkatërrojnë ushtrinë e panumërt të orkëve edhe më energjikisht. Dhe i mundi me gjithë forcën e paimagjinueshme dhe unike. Dhe me të vërtetë doli të ishte jashtëzakonisht vdekjeprurëse.
  Slavka, duke eliminuar në masë orkët, bërtiti:
  - Hiperorbita , tregje të reja!
  Levka u pajtua lehtësisht me këtë:
  - Nderi im nuk është harruar plotësisht,
  Vladika Lenin do të sundojë!
  Dhe djemtë përsëri do të marrin dhe do të përplasen me takat e tyre të zhveshura dhe të rrumbullakëta.
  Dhe do të shkëlqejë përsëri. Dhe një kaskadë vdekjeprurëse shkëndijash do të bjerë.
  Marinka qeshi dhe cicëroj, duke rrëzuar qindra orke dhe duke grumbulluar tuma të tëra kufomash. Dhe kufomat e orkeve kundërmojnë shumë fort.
  Sidoqoftë, vajza pioniere klikoi gishtat e saj të zhveshur dhe aroma e parfumit më të shtrenjtë dhe më të këndshëm u përhap në ajër.
  Marinka qeshi dhe vuri në dukje:
  - Përballje luftarake!
  Slava pohoi me kokë:
  - Hyperquasar!
  Levka tha me bezdi:
  - Fjala hiperquasar tashmë është konsumuar!
  Valerka qeshi dhe vuri në dukje:
  - Çfarë nuk është e veshur mirë në botën tonë?
  Dhe djemtë i goditën përsëri këmbët zbathur.
  Dhe kokosit filluan të binin mbi orkët nga lart. Ata fjalë për fjalë grushtuan dhe ndanë kokat e arinjve të shëmtuar. Dhe pati një top të zi të asgjësimit.
  Por ajo ishte qesharake. Sidomos kur çokollatat filluan të binin mbi ushtrinë e përbindëshave të ashpër. Dhe pastaj qumështi i kondensuar u derdh.
  Marinka vuri në dukje:
  - Dhe kjo është e mrekullueshme !
  Valerka vuri në dukje:
  - Të derdhësh qumësht të kondensuar mbi armiqtë e tu është disi joserioze. Ndoshta është më mirë të lëshosh napalm?
  Vajza pioniere kundërshtoi:
  - Kjo është shumë mizore! Ju keni një lloj shpirti të zi.
  Slavka qeshi dhe vuri në dukje:
  - Po, është vakum!
  Levka bërtiti:
  -Ose edhe vrima e zezë!
  Valerka sugjeroi me një vështrim të gëzuar:
  - Apo ndoshta ju Marinka do të këndoni për të na argëtuar më shumë?
  Slavka shtoi duke buzëqeshur:
  - Po tamam. Këndoni lulet, mos u turpëroni!
  Levka shkroi në Twitter:
  Kënga na ndihmon të ndërtojmë dhe jetojmë,
  Lenini këndon në zemrat tona si një engjëll...
  Dhe ai që ecën nëpër jetë duke kënduar,
  Ai kurrë nuk do të zhduket askund!
  Marinka tundi kokën dhe këndoi me një shprehje të madhe kuazare :
  Ne jemi vajza të guximshme, të bukura,
  I aftë për të luftuar si një uragan...
  Dhe zëri i bukurosheve është shumë i qartë,
  Ndonjëherë napalm bie shi nga qielli!
  
  Ne lundruam në një brigantinë pirate,
  Ne kemi një pavel-kapiten trim...
  nuk na pëlqen të jetojmë në këtë botë të trishtuar,
  Në të cilin ka një uragan të egër vdekjeje!
  
  Vajzat nuk duan të shtrihen nën njerëzit e këqij ,
  Ata janë gati të mposhtin orkët...
  Ata do të luftojnë armiqtë e tyre me shumë zell,
  Shkruajeni këtë në fletoren tuaj!
  
  Dhe, më besoni, ata nuk kanë pengesa,
  Ata janë të aftë të mposhtin Krauts...
  Shpërblime të tmerrshme na presin,
  Kështu që ne mund të marrim vazhdimisht pesë!
  
  Dhe ne jemi piratë shumë të guximshëm,
  Ne do të luftojmë si një stuhi e furishme...
  Nëse është e nevojshme, ne do të mbjellim shtretërit,
  Armiku është shtypur nga një forcë e fuqishme!
  
  Anija jonë është thjesht e pathyeshme
  Fluturon nëpër valë si një shqiponjë...
  Dhe çdo biznes është në dispozicion për ne,
  Armiku do të shtypet rëndë!
  
  Ne nuk do të tregojmë dobësi në betejë, e di,
  Në fund të fundit, për vajzat ka pak zgjedhje...
  Nuk më interesojnë llojet e ndryshme të lodhjes,
  Do të tërhiqemi nga një botë e re, kjo fytyrë!
  
  Dhe askush nuk do t'i shtrëngojë vajzat ,
  Ne jemi të aftë të mposhtim armikun...
  Edhe pse retë po tërbohen shumë kërcënuese,
  Dhe ka një stuhi të tmerrshme dëbore në qiell!
  
  Epo, sa cool jemi ne vajzat,
  Ne me siguri do ta pushtojmë Universin...
  Juda i keq do të ikë,
  Dhe më besoni, e gjithë bota është pas nesh!
  
  Si në det ashtu edhe nën ujë,
  Ne luftojmë kudo, një luftë e lavdishme...
  Si në një aleancë, gratë me Satanin,
  Përgjithmonë Atdhe, ne jemi me ju!
  
  Dhe ju e dini, nuk do të ketë mëshirë për armiqtë,
  Në fund të fundit, kjo është arsyeja pse vajza është një pirate e keqe ...
  Ne jemi gjyqtarë të mëdhenj të Atdheut,
  Le të mbledhim një mitraloz të shpejtë!
  
  Zoti do t'i shpërblejë vajzat me një kurorë,
  Secilit do t'i jepet një urdhër dhe një medalje ...
  Zëri i vogël i bukurosheve thërret,
  Dhe ata, natyrisht, e detyrojnë mbretin!
  
  Kjo është ajo që kositin luftëtarët,
  Si një mitraloz i gradave të liga ...
  Dhe ata fjalë për fjalë sjellin dritën e syve,
  Le të jetë pa ndonjë marrëzi të panevojshme!
  
  Fytyra e vajzës shkëlqen nga një buzëqeshje,
  Dhe buzët shkëlqejnë nga perlat...
  Mund të shohim shumë,
  Kjo është bukuria jonë!
  
  Ne nuk do të hyjmë në asnjë portë,
  Le t'i japim armikut një vorbull ...
  Vajza është e mërzitur për disa arsye
  Dhe të aftë për të lidhur të gjithë armiqtë!
  
  Vajzat sulmojnë shkëlqyeshëm
  Dhe sytë shkëlqejnë nga rrufeja...
  Pse, sepse janë xhelozë,
  e vajzave janë të mbuluara me lot!
  
  Për cilat vorbulla do të luftojmë?
  Pastaj një valë e re vdekjesh nxiton...
  Pse armiqtë e vajzave janë kaq të qetë?
  Morgan me fytyrë të trashë ?
  
  Dhe zjarri është plot me zjarr tani,
  Një shakullinë e zjarrtë do të përfshijë...
  Jo më kot i mundëm orkët,
  Ajo që sheh armiku është marrëzi e heshtur!
  
  Këtu kryeengjëlli po i bie një borisë së tmerrshme,
  Ajo ngatërrohet me kokat e të gjithëve...
  Nuk është vonë për të fituar,
  Era mund të shihet duke lëvizur gjethet!
  
  Pra, kush, kur bëhet egër këtu,
  Kush ka një grusht të madh?
  Mos u rri me Malyuta fallco ,
  Ai është një budalla i plotë!
  
  në lavdi përsëri ,
  Duke kaluar një valë të stuhishme...
  Ne vajzat jemi të bashkuar në inat
  Unë do ta bëj copë-copë Morganën!
  
  Kjo është arsyeja pse ne nxitojmë kaq shumë në betejë,
  Në të do të tregojmë stuhi stuhie...
  E zezë Rogers u ngrit mbi sternë,
  Tregove dhuratën tënde të mrekullueshme!
  
  Epo, Morgan do të shkojë në arkivol, natyrisht.
  Ai do të bëjë një kunj nga aspeni...
  Ne vajzat fitojmë përgjithmonë,
  Dhe ne nuk lëshojmë një rënkim të rëndë!
  
  Le ta çojmë Atdheun drejt fitores,
  Ne do t'i mposhtim me guxim orkët dhe trollët...
  Dhe ne do të arrijmë në Eden me anije,
  Le të jetë një botë e tërë nën ne!
  Shumë mijëra orke u vranë . Dhe kaq shumë tufa kufomash janë grumbulluar, Tamerlani vetëm po pushon. Por vetë këto krijesa janë kaq të neveritshme dhe të shëmtuara, thjesht të tmerrshme. Dhe ata buzëqeshin me fytyra shumë të neveritshme.
  Marinka kërciti dhe bërtiti:
  - Lenin, qoftë me ne përgjithmonë. Dhe le të shkëlqejë koka e tij tullac si një supernova!
  Valerka qeshi dhe cicëroj:
  - Po, ndryshimet djallëzore na presin!
  Slavka korrigjoi:
  - Jo ato djallëzore, por ato të ylberit! Dhe do të ketë një fitore të madhe!
  Levka e mori dhe fryu, dhe një flakë e zjarrtë doli nga goja e djalit. Është sikur kanë marrë një pus me vaj sulfurik dhe i kanë vënë flakën. Dhe thjesht shpërthen në flakë, si një dragua që nxjerr jashtë një rrymë energjie të furishme.
  Valerka mërmëriti:
  - Epo, ti dhe dragoi!
  Leninisti i ri pohoi me kokë:
  - Unë ende nuk mund ta bëj këtë!
  Marinka konfirmoi:
  - Mundësitë e pionierëve në realitetin virtual janë pothuajse të pakufizuara. Dhe ne mund të shfarosim orkët me miliona këtu.
  Valerka e mori atë dhe me takën e tij të zhveshur, rozë lëshoi një pulsar të madh, vdekjeprurës, shkatërrues.
  Ai fluturoi si një top zjarri dhe goditi një bombardues që rri pezull lart pas reve. Një bombë atomike shpërtheu në barkun e një makinerie të madhe. Dhe një blic super i ndritshëm u ndez. Dhe pastaj u shfaq një kërpudha bërthamore vdekjeprurëse dhe unike në bukurinë e saj.
  Slavka vuri në dukje me një buzëqeshje të ëmbël:
  - Është e mrekullueshme! Ultrapulsar !
  Levka sugjeroi:
  - Le të këndojë sërish Marinka! Unë dhe të gjithë ne jemi në një humor shumë pozitiv.
  Vajza pioniere tundi kokën dhe këndoi me pasion dhe ndjenjë:
  Ne jemi vajza pirate me bukuri qiellore,
  Dhe ne i shkatërruam të gjithë armiqtë tanë me mjeshtëri ...
  Më besoni, trupat tanë janë të pastër kristal,
  Këtu sulmohet armiku, me guxim!
  
  Në beteja, një kerubin shkëlqen mbi ne,
  Shpatat, si rrufeja, godasin nga çeliku...
  Ne jemi zonja filibusters , impulsi ynë është i pamposhtur,
  Dhe ata i dhanë spanjollëve një shuplakë të fortë në brirë!
  
  Vajza ka një saber dhe shpata të mprehta në duar ,
  Dhe me një lëkundje do të rrënojmë kokën e lakrës...
  Dhe nëse sulmojmë me këmbë, kamë dhe shpata,
  Një stuhi vdekjeje është gati të përfshijë!
  
  Jo, vajza të bukura , nuk do të na gjeni më të ftohtë,
  Ne do të fluturojmë si një meteor rrezatues...
  Ne dukemi jo më shumë se njëzet vjeç,
  Dhe pret një humbje e furishme, e pjerrët!
  
  Kjo është lavdia jonë, ju e dini, ne nuk jemi të huaj për betejat,
  Vërtet një pirat ujk gjakatar...
  Dhe diku një hajdut mizor, i keq po sulmon,
  Dhe humbja e sigurt e pret atë!
  
  Në çdo betejë , vajzat janë luftëtarë të tillë,
  Se edhe e keqja mund t'i thyejë kurrizin...
  Më besoni, filibusters janë në thelb të shkëlqyera,
  Dhe shkruani këtë logaritëm në fletoren tuaj!
  Me inat, filloi sulmi në galion,
  Ne jemi të etur, si kandil deti, të luftojmë përsëri...
  Në fund të fundit, një pirat i keq ka një shpirt të mirë,
  Dhe në zemër, një filibuster është gjithmonë një kauboj!
  
  Ne nuk e dimë fjalën dobësi, nuk besojmë në fjalën frikacak,
  Korsairët, ju e dini, nuk janë aspak të kënaqur me tërheqjen...
  Në fund të fundit, Jezusi i kryqëzuar nënshkroi për ne,
  vajzat mprehim grushtat !
  
  Kjo është e vërteta jonë që jeton në zemrat e dashurisë,
  Se një vajzë është krahu i fuqishëm i një mjellme...
  Do t'i hapim fitoret me siguri, kemi një rezultat pafund,
  Dhe le të mbështetemi fort në lisin e lisit!
  
  Do të ketë një ndryshim në beteja, ne po flasim për këtë,
  Do të organizojmë, besoj, një festë kaq reale në planet...
  Më besoni, ne kemi forca të shumta dhe të bollshme të ndryshme,
  Lërini të rriturit të qeshin dhe fëmijët të argëtohen!
  
  Jo, në një betejë të ashpër, ky sukses nuk është pa arsye,
  Sepse ne vajzat jemi shume te bukura dhe te bukura...
  Më besoni, ne kemi një bukuri të tillë shpirtërore,
  Se ne jemi krejtësisht, pa zhurmë, të pathyeshëm në beteja!
  
  Kështu doli, filibusters janë këtu në betejë,
  Ata shkojnë në sulm furishëm, me sukses agresiv...
  Dhe dije se do ta vras armikun si një insekt,
  Edhe vajzat e goditën shumë !
  
  Në shtrat jemi vajza të klasit më të lartë,
  I aftë për të dhënë urdhra për burrat ...
  Nëse e thua realisht, dashtë Zoti,
  Le të shohim mesataren e artë të diellit!
  
  Epo, nuk do të na gjesh më të bukur në det,
  Vajzat me të vërtetë do t'i bëjnë armiqtë një fillim...
  Mund të arrijmë në ekuator
  Jepini një nikel një hajduti vërtet të lig!
  
  Për lavdinë e fatit tonë trim,
  Kush ruante dhe jepte bukë...
  Ne do t'i përgjigjemi Morganit para Satanit,
  Që të mos na sulmojë ky llum !
  
  Ne do të thyejmë piratët e poshtër
  Kreshta, që ngjitet menjëherë në filibusters...
  Dhe që të mos kemi probleme,
  Shembuj të tillë do të ketë shumë!
  
  Prandaj, Morgan do të marrë një liç ,
  do ta godasim me forcë të madhe...
  Dhe vajza ushtarake nuk ankohet,
  Armiqtë do të kenë varre të fuqishme!
  
  Ja ku shkoni vajza, kjo është ngjyra më e lartë,
  Bukuroshja, është shumë bukur këtu...
  Kështu do të jetë agimi ynë,
  Ne do të jemi një ekip me të fuqishmit!
  
  Kjo është një fuqi kaq e madhe,
  Ne jemi vajzat me te mira, kripa e dheut...
  Ata vërtet vodhën krokodilin,
  Vdekja qofte nga ajo familje ferri!
  
  Epo, Morgan është ai bir kurve,
  Ju do ta merrni atë në fytyrë nga unë ...
  Dhe një kerubin do të të godasë me thikë,
  Epo, armiqve nuk u ka mbetur shumë kohë!
  
  Vajzat e lindura në pranverë
  Ata janë shumë agresivë edhe në betejë...
  Ata nxitojnë me ëndrra të pafundme,
  Që një person të jetë shumë i fortë!
  
  Tashmë ka një stuhi diku,
  Dhe ngrica në lëkurë është shumë e fortë ...
  Këtu derdhet loti i një gruaje,
  Njeriu atëherë do të bëhet i gjithëfuqishëm!
  
  Lufta vazhdon deri në gjakun e fundit,
  Kaq mizor , i shumëanshëm...
  Ne hapëm një llogari fituese këtu,
  Ky derr i egër Morgan po ngjitet!
  
  Jo, për Zotin, më besoni, nuk ka pengesa këtu,
  Më besoni, do të shkojmë përpara me fitore...
  Vajzat do të kenë shumë çmime,
  Dhe ne do të hapemi me një ndryshim të ri, me sa duket!
  
  Epo, piratë, ne shkuam përpara,
  Lërini vajzat të sulmojnë në mënyrë aktive ...
  Unë jam një shqiponjë, por armiku është e kundërta,
  Morgan, ti Kain i lig!
  . KAPITULLI Nr. 5.
  Marinka, kjo pioniere, një vajzë shumë e bukur dhe, në të njëjtën kohë, muskuloze dhe e fortë, këndoi kaq bukur dhe me ndjesi. Ajo është thjesht, më duhet të them, një përbindësh. Dhe në të njëjtën kohë shumë e lezetshme.
  Dhe kështu fëmijët përsëri vendosën të bënin diçka. Ndoshta tregoni një luftë më të gjallë dhe agresive.
  Kjo është me të vërtetë një pamje për t'u parë. Çfarë është një histori alternative e Luftës së Dytë Botërore në matricën e Hypernetit.
  Kaukazi tashmë është në prag të rënies dhe po bëhet gjithnjë e më dramatik.
  Dhe gjermanët janë të shfrenuar dhe përdorin tortura. Vajzat pioniere gjermane u pëlqen veçanërisht të torturojnë.
  Këtu Gerda dhe Charlotte zhveshën pothuajse lakuriq një djalë rreth trembëdhjetë vjeç. Dhe filluan ta gudulisnin pionierin. Seryozhka qeshi dhe gërvishti. Pastaj Gerda e solli çakmakun te thembra e zhveshur dhe e rrumbullakët e djalit. Flaka lëpiu tabanin paksa të ashpër të pionierit. Ai bërtiti nga dhimbja. U shfaqën flluska.
  Vajzat gjermane qeshnin:
  - Do të jetë shumë mirë !
  Dhe filluan ta fshikullojnë djalin me kamxhik. Ai rënkoi dhe filloi të bërtiste. Sidomos kur vajzat filluan t'i sillnin pishtarë me zjarr në këmbët e tij zbathur. Pastaj një hekur i nxehtë u vendos në gjoksin e zhveshur të pionierit dhe djali humbi ndjenjat.
  Po, luftëtarët gjermanë janë në maksimumin e tyre. Mundimi i një djali është në rendin e gjërave.
  Tortura, megjithatë, nuk është vetëm ndaj djemve, por edhe ndaj anëtarëve të Komsomol. Vajzat u zhveshën dhe u çuan në raft. Atje ata i tërhoqën bukuroshet, i detyruan të përkuleshin dhe fjalë për fjalë të përpëliten nga dhimbja. Dhe nën këmbët e zbathura të vajzave ata ndezën një mangall, duke i kërcënuar t'u djegin shputat.
  Si ulërinin anëtarët e Komsomol nga dhimbje të egra... Sa mizore ishte e gjitha. Dhe fashistët thithën erën e mishit të djegur në vrimat e hundës dhe qeshën, godasin njëri-tjetrin në kofshë dhe bërtisnin:
  - Heil Fuhrer! Ne do të vrasim të gjithë!
  Dhe përsëri tortura dhe tortura e njerëzve. Është veçanërisht interesante për pionierët e torturës. Djemtë rrihen për vdekje dhe më pas u hidhet kripë në plagë dhe detyrohen të rënkojnë. Po, kjo është jashtëzakonisht e pakëndshme.
  Dhe kur përdorin edhe tel të nxehtë. Rezulton shumë më e dhimbshme.
  Dhe nazistët tashmë kanë marrë Makhachkala. Dhe ata po lëvizin drejt territorit të Azerbajxhanit. Dhe Jerevani ishte tashmë i rrethuar dhe i bllokuar. Dhe ata sulmojnë Batumi me gjithë dëshpërim. Dhe është agresive.
  Vetë Marshalli Rokossovsky pothuajse vdiq. U ndje se trupat sovjetike ishin nën presion dhe po shemben. Numri i të dorëzuarve dhe dezertorëve po rritet. Dhe shumë pilotë bien në depresion.
  Edhe pse Anastasia Vedmakova dhe Akulina Orlova tani për tani po i shmangen humbjes. Vajzat luftojnë me guxim dhe dëshpërim.
  Para luftës me tre djem, Anastasia u izolua për të mbledhur fuqi fenomenale kozmike.
  Dhe me të vërtetë, ishte plotësisht i ngarkuar. Dhe le të rrëzojmë në mënyrë të dëshpëruar armiqtë.
  Dhe në të njëjtën kohë, duke përdorur gishtat e zhveshur.
  Dhe ajo bërtiti në majë të mushkërive:
  - Unë jam një kampion i madh botëror!
  Dhe si e shtyp levën me thembër të zhveshur.
  Akulina Orlova është gjithashtu një vjedhje e dëshpëruar në betejë. Dhe duke përdorur gishtërinjtë e tij të zhveshur, ai shtyp aeroplanët e Wehrmacht.
  Kështu që ajo rrëzoi ME-109 K. Kjo makinë ndoshta është tashmë e vjetëruar, por i ka mbijetuar një sërë modifikimesh. Dhe ju mund të luftoni me sukses në të.
  Akulina Orlova, duke vepruar me tërbim të egër, këndoi:
  - Të fala komunizmit të madh! Fashizmi do të mposhtet!
  Dhe përsëri me një thembër të zhveshur dhe si të shtypni.
  Këto janë vajzat e çmendura këtu.
  Por forcat në Kaukaz janë shumë të pabarabarta. Edhe pse besohet se të gjithë burrat atje janë shqiponja. Por askush nuk mund t'i rezistojë një gruaje ruse.
  Dhe luftëtarët janë aq agresivë dhe të ftohtë. Aeroplanët qëllohen, pavarësisht epërsisë së tyre cilësore.
  Akulina Orlova këndoi:
  Rrethi diellor...
  Dhe ajo e rrëzoi armikun me gishtat e saj të zhveshur.
  Anastasia Witchakova, duke shtypur butonat me thithkat e saj të kuqe të ndezura dhe duke rrëzuar fashistët, vazhdoi:
  - Gjermanët janë përreth...
  Akulina kërciti, duke prerë një aeroplan tjetër gjerman:
  - Hitleri shkoi në zbulim!
  Anastasia, duke qëlluar mbi fashistët, vazhdoi:
  - Ra në një vrimë ...
  Akulina, duke qëlluar me saktësi, qeshi:
  -Më theu këmbën...
  Vedmakova, duke gjuajtur intensivisht dhe me saktësi, vuri në dukje:
  - Dhe ai tha lamtumirë!
  Dhe vajzat ulërinin njëzëri:
  - Le të ketë gjithmonë vodka,
  Sallam dhe harengë...
  Domate kastravecat,
  Ky është fundi i Hitlerit!
  Akulina përsëri, pasi u dërgoi një dhuratë vdekjes nazistëve, u shpreh:
  - Në fakt, duhet të këndojmë: - Rommel ka mbaruar!
  Vedmakova, duke drejtuar një top me predha ajri me gishtat e saj të zhveshur , ra dakord:
  - Sigurisht - Hitleri është tashmë një fazë e kaluar!
  Aty ku nuk ka ndikim personal të Rommel-Hitlerit, trupat sovjetike po përpiqen të organizojnë një lloj rezistence. Por është jashtëzakonisht e vështirë. Por ata ende bëjnë gjithçka të mundshme dhe të pamundur.
  Dhe fëmijët, duke përfshirë, luftojnë. Dhe pionierët shkojnë në betejë. Të cilat përballen me armikun me kokteje molotov dhe të shtëna armësh.
  Djem e vajza, të rraskapitur e të gërvishtur, si gjithmonë në betejë. Dhe ata luftojnë me guxim dhe jashtëzakonisht të dëshpëruar.
  Sa prej fëmijëve të tyre vdesin dhe mbeten të copëtuar.
    Pilotët gjermanë Gertrude dhe Adala, duke spërkatur me këmbët e tyre zbathur, u ngjitën në një XE-328 me dy vende, një makinë jet, një përbindësh me dhjetë topa ajri.
  Sapo kishte rënë shi dhe vajzat lanë gjurmë të këndshme, shumë të qarta të këmbëve të tyre të zbathura.
  Ata ishin aq joshës sa adoleshentët që shërbenin në aeroport gllabëronin me lakmi gjurmët e zhveshura me sy, madje edhe djemtë filluan të fryheshin nga përsosmëria. Në përgjithësi, kishte shumë pilot femra - operacionet luftarake treguan se gratë, në kushte të barabarta, kanë dyfishin e mbijetesës së burrave. Dhe kjo do të thotë se ato janë efektive. Dhe Hitler-Rommel, ose më saktë Field Marshall Fuhrer, nuk është, natyrisht, lloji i njeriut që të ndjejë keqardhje për askënd.
  Në vetë Rajhun e Tretë, poligamia u prezantua zyrtarisht - e drejta për katër gra. Është mjaft praktik. Por nuk përshtatet shumë mirë me traditat e krishtera. Nuk është çudi që fashizmi po kërkon një formë të re feje. Fuhrer-Field Marshalli këmbëngul se është monoteizëm, por një i veçantë - me një panteon perëndish pagane, gjermane të lashta. Sigurisht, vetë Hitler-Rommel është vendosur mbi të gjithë të tjerët në këtë panteon si lajmëtar dhe lajmëtar i Zotit të Madhërishëm.
  Pra, Fuhrer, natyrisht, i pëlqen vërtet të kultivojë veten.
  Gertrude dhe Adala lëshojnë në qiell aeroplanin e tyre sulmues me shumë role, i cili gjithashtu mund të luajë rolin e një luftëtari.
  Vajzat luftëtare janë shumë të sigurta në vetvete. Rusët nuk kanë avionë reaktivë dhe nuk ka gjasa të jenë në gjendje t'i rezistojnë sulmit të tigresave të qiellit.
  Gertruda bërtiti:
  - Unë jam një kalorës i përroit që digjet...
  Adala konfirmoi me entuziazëm, duke nxjerrë dhëmbët:
  - Dhe unë do t'i mat të gjithë!
  Vajzat shpërthyen në të qeshura. Ata shtypën takat e tyre të zhveshura në pedale dhe rrotulluan avionin sulmues reaktiv.
  Ishte ende errësirë, por një shirit i lehtë ishte shfaqur tashmë pak në lindje. Vajzat fishkëllenin... Hapësirat e Rusisë tashmë notonin poshtë tyre. Luftëtarët qeshin dhe i shkelën syrin njëri-tjetrit. Ata janë shumë të ajrosur dhe të bukur.
    Dhe zbathur, natyrisht, pa e ngarkuar veten me një gjë kaq të panevojshme për një vajzë në luftë si këpucët.
  Dhe ndjeshmëria në aeroplan rritet shumë herë.
  Këtu makinat sovjetike nisen drejt tyre. Yak-9 me helikë është ndoshta automjeti më i popullarizuar në mesin e lëshimeve të fundit. Jo tepër i armatosur , por relativisht i lirë dhe me pak forca të blinduara. MIG-5, një mjet më i shpejtë me armatim automatik. MIG-3 është një model i mëparshëm. LAGG-7 është ndoshta zogu më i shpejtë dhe më i armatosur. Modifikimi i fundit ka deri në tre topa 20 mm.
  Por të gjitha këto janë makineri me helikë. Dhe gjermanët ndihen shumë të sigurt.
  Gertruda lëshon dhjetë topa ajri. Po qëllojnë 30 mm dhe dy armë 37 mm . Ata vërshojnë nëpër avionë sovjetikë si një tornado zjarri. Megjithatë, pilotët e kuq përpiqen t'i shmangen dhe t'i shkojnë pas.
  Adala manovron në këtë moment. Ju nuk mund të merrni një makinë gjermane ballë për ballë, por hyrja në pjesën e pasme është e mbushur me rrezik. Për trupat e BRSS, sulmi nuk është i papritur. Kundërajrorët tashmë kanë filluar punën. Predha të shpërthyera shkëlqejnë në errësirë.
  Gratë gjermane përjetojnë njëfarë nervozizmi. Dukej se kishim parë aq shumë sa nuk do të na habiste asgjë, por... pilotët sovjetikë janë të guximshëm dhe nuk kanë frikë nga humbjet. Asgjë nuk mund t'i trembë ata. Por mesa duket nuk ka përvojë të mjaftueshme. Avioni gjerman del lehtësisht nga zhytja e tij dhe rrëzon një makinë sovjetike. Fryn një tjetër në copa.
  Fuqia e armëve gjermane është shumë e madhe. Ky është një komponent në të cilin Krauts kanë një avantazh të madh ndaj Rusisë. Por edhe nazistët kanë shpejtësi kolosale.
  Adala përshpejton dhe del përpara. Dhe Gertruda qëllon me raketa kundër armikut. Ata marrin këshilla në dhëmbë. Disa municione drejtohen nga nxehtësia ose zëri.
  Adala pëshpërit:
  - Nuk do të na vrasin!
  Vajzat po rrotullojnë makinën e tyre. Ata përpiqen të jenë të ftohtë. Dhe më pas një luftëtar sovjetik përplas një aeroplan sulmues reaktiv gjerman fqinj. Dhe ai do të fillojë të shqyejë dhe të ndahet. Edhe qielli edhe ajri.
  Gertruda pëshpëriti:
  - Vdekje e çmendur!
  Luftëtarët janë qartësisht të hutuar dhe ata mund t'i godasin kështu.
  Dhe tanket po lëvizin drejt kufirit. Ekuipazhi legjendar nga Gerda , Charlotte, Christina dhe Magda.
  Katër luftëtarë arritën të mbuloheshin me lavdi, duke luftuar si britanikët ashtu edhe amerikanët. Gjatë armiqësive me Amerikën, bukuroshet zotëruan tankun Panther-2. Një makinë jo e keqe, superiore se Shermans si në armatim ashtu edhe në blindim ballor. "Pershing" i mëvonshëm praktikisht nuk kishte kohë për të luftuar. Dhe ai nuk është një rival për "Panther"-2.
  Pastaj katër vajzat fituan famë legjendare. Megjithëse, në përgjithësi, rruga e tyre e lavdishme filloi në dyzet e një. Himmler e bindi Fuhrerin të provonte batalione grash nga gra ariane të trajnuara posaçërisht në betejë.
  Luftimet treguan se femrat nuk janë aspak hallkë e dobët dhe dinë të luftojnë mirë. Dhe në të njëjtën kohë pësojnë më pak humbje se meshkujt. Luftëtarët luftuan edhe në këmbësorinë, duke spërkatur zbathur në rërën e nxehtë të shkretëtirës së Saharasë. Dhe ata zotëruan tanket. Pasi testoi "Tigrin" në betejat me Britaninë.
  Sidoqoftë, vajzat sovjetike gjithashtu luftojnë mirë në SU-100.
  Edhe pse situata e Rusisë duket e pashpresë. Por luftëtarët, së bashku me Elizabetën, luftojnë si shqiponja.
  Ekaterina shtyp levën me gishtat e saj të zhveshur. Dërgon një predhë që shpon anën e automjetit E-50 të Hitlerit dhe gjëmon :
  - Për komunizmin e madh kuq e kuq!
  Elena gjithashtu qëlloi nga topi, duke përdorur këmbën e saj të zhveshur dhe të hijshme. Ai padyshim që goditi tankun e armikut.
  Vajza cicëroi:
  - Për Rusinë time të bukur!
    Efrasia vërejti në mënyrë agresive, duke qëlluar me shumë saktësi:
  - Lavdi Atdheut tonë!
  Dhe ai përdor gjithashtu këmbë të zhveshura dhe të dalta.
  Makina sovjetike është shumë e fortë dhe luftarake. Dhe gjuan pothuajse me saktësi.
  SU-100 është i aftë të depërtojë në një E-50. Por vajzat e shpojnë edhe në ballë, duke u futur në një kurth ose në një nyje . Dhe ata goditën metalin menjëherë.
  Elizabeta, duke përdorur gishtat e saj të zhveshur, qëlloi mbi armikun. Dhe ajo cicëroj:
  - Nga përroi blu...
  Katerina gjithashtu qëlloi, këtë herë duke shtypur levën me thithkën e saj të kuqe të ndezur dhe bërtiti:
  - Fillon lumi...
  Elena, duke buzëqeshur dhe duke pëshpëritur në mënyrë agresive, tha:
  - Epo, miqësia fillon ...
  Dhe ajo gjithashtu shtypi levën me thembër të zhveshur.
    Efrasia guxoi teksa qëlloi kundër armikut:
  - Me një buzëqeshje!
  Vajzat punojnë shumë aktive në SU-100. Dhe ata shkatërrojnë pajisjet e armikut.
  Dhe në afrimet për në Baku, pionierët po hapin llogore. Këtu ka djem të kombësive të ndryshme. Në veçanti, ka shumë koka të lehta që ndezin. Ka fëmijë të kuq, të zinj dhe me flokë të hapur.
  Një gjë i bashkon: besimi në triumfin e komunizmit dhe këmbët zbathur. Është e qartë se jo të gjithë kanë këpucë gjatë luftës dhe për këtë arsye, në shenjë solidariteti, të gjithë fëmijët nxjerrin në pah takat e zhveshura dhe të rrumbullakëta. Dimri në Transkaukazi është mjaft i butë, dhe kur lëvizni dhe punoni me lopata, i ftohti nuk është i tmerrshëm.
  Këtu, natyrisht, janë Valerka, Levka, Slavka dhe Marinka - katër djem të guximshëm që janë gati të thyejnë rekorde.
  Fëmijët punojnë me entuziazëm dhe këndojnë:
  Netët blu fluturojnë me zjarre,
  Ne jemi pionierë - fëmijë të punëtorëve...
  Epoka e viteve të ndritshme po afron,
  Qani pionierët - jini gjithmonë gati!
  Qani pionierët - jini gjithmonë gati!
  Dhe tani alarmi bie përsëri. Djemtë dhe vajzat hidhen në fund të hendekut. Dhe predhat tashmë kanë filluar të shpërthejnë nga lart: artileria e armikut po funksionon.
  Valerka e pyeti Marinkën:
  - Epo, a mendon se mund të rezistojmë?
  Vajza u përgjigj me besim:
  - Le të rezistojmë të paktën një herë, në orën më të vështirë!
  Pioneer Slava vuri në dukje logjikisht:
  - Heroizmi ynë është i palëkundur.
  Djali goditi shputat e tij të zhveshura mbi gurët. Me sa duket , djalit i ka marrë disa kallo të rënda.
  Vajza Tamara tha:
  - Ne do të luftojmë pa frikë,
  Ne do të luftojmë, as një hap prapa...
  Lëreni këmishën të ngjyhet trashë në gjak -
    Kthejeni kalorësin në ferr me më shumë armiq!
  Djali Ruslan, një pionier me flokë të zeza, vuri në dukje:
  - Kalojnë shekuj, do të vijë një epokë,
  Në të cilën nuk do të ketë vuajtje dhe gënjeshtra...
  Luftoni për këtë deri në frymën tuaj të fundit -
  Shërbejini Atdheut tuaj me gjithë zemër!
  Djali Levka, i hollë dhe biond, cicëroj poezi:
  Jo, vigjilenti nuk do të zbehet,
  Pamja e një skifteri, një shqiponje...
  Zëri i popullit është i qartë -
  Pëshpëritja do ta shtypë gjarpërin!
    
  Stalini jeton në zemrën time
  Që të mos e njohim trishtimin,
  Dera e hapësirës u hap,
  Yjet shkëlqenin mbi ne!
    
  Unë besoj se e gjithë bota do të zgjohet,
  Fashizmit do t'i jepet fund...
  Dhe dielli do të shkëlqejë,
  Rruga që ndriçon komunizmin!
  Djemtë dhe vajzat duartrokitën njëzëri.
  Por tani aeroplanët e sulmit reaktiv po fluturojnë dhe po hedhin bomba. Dhe kjo është një qasje agresive.
  Levka dhe Slavka ngritën llastiqet e tyre dhe nisën dhuratën e vdekjes. Dhe tyta u godit nga një avion sulmues nazist.
  Vajza Marinka këndoi:
  - Komsomol, jo vetëm mosha,
  Komsomol, fati im!
  Le të pushtojmë, besoj, hapësirën,
  Ne do të jemi të gjallë përgjithmonë!
  Ahmedi, një djalë pionier nga Azerbajxhani ( një fëmijë virtual, sigurisht, por në Hypermatrix ai nuk mund të dallohet nga një i vërtetë!) u përgjigj me një buzëqeshje:
  - Nuk je ende anëtar i Komsomol , Marinka!
  Vajza goditi këmbën e saj të zbathur me inat dhe u përgjigj me një zë melodioz;
  Pranë baballarëve, me një këngë gazmore,
  Ne qëndrojmë për Komsomol...
  Epoka e viteve të ndritshme po afron,
  Thirrja e pionierëve është gjithmonë përgatituni!
  Thirrja e pionierëve është gjithmonë përgatituni!
  Levka gjithashtu goditi këmbën e tij të zhveshur dhe bërtiti:
  Kape çekiçin më fort, proletar,
  Nga titani me dorë, duke shtypur zgjedhën...
  Ne do t'i këndojmë një mijë ari Atdheut tonë,
  Dhe dritë për pasardhësit, mirë!
  Fëmijët janë të kënaqur. Dhe në fakt, gjermanët bombarduan dhe vetëm një vajzë mori një copëza në thembër e saj të zhveshur , të rrumbullakët, rozë.
  Pionierja bërtiti, por menjëherë kafshoi buzën.
  Dhe kështu ata u përgatitën për të zmbrapsur sulmin. Dhe tanket me fashistë tashmë po vijnë. E-100 kërcënuese po lëvizin. Makina kaq të fuqishme dhe të rrezikshme.
  Ata kanë një mbrojtje të tillë që nuk mund ta depërtosh nga asnjë kënd. Ju nuk mund ta merrni atë vetëm nga një kënd. Mundësia e vetme është të thyesh gjurmët.
  Fëmijët janë gati për zënkë dhe tundin këmbët zbathur. Këtu ata janë në një tel që shtyn poshtë shushunjat tek çanta naziste me eksploziv të bërë vetë. Ai fiket dhe shkatërron rrotullat e tankeve të ushtrisë së Rommel.
  Dhe duket kërcënuese.
  Kërcitjet e kafshave:
  - Lavdi komunizmit!
  Djali Valerka qëllon me Levkën nga një llastiqe dhe klith:
  - Lavdi pionierëve!
  Djali Ruslan, së bashku me vajzën Sufir , tërheq një minë nën gjermanin me tela dhe bërtet:
  - Lavdi BRSS!
  Fëmijët nga Azerbajxhani dhe djemtë rusë po luftojnë. Pionierë të nxirë, të hollë, zbathur, kundër një armade kolosale tankesh.
  Vajza Tamara vulos këmbën e saj të hijshme, të vogël, të zbathur dhe thotë:
  - Lavdi Rusisë, lavdi!
  Pionieri Akhmet konfirmon, duke qëlluar kundër armikut:
  - Ne jemi një familje miqësore së bashku!
  Djali Ramzan, një Azerbajxhan flokëkuq, konfirmon duke goditur makinën:
  - Nga fjala ne, njëqind mijë unë!
  Fëmijët janë miqësorë... Kështu, vajza armene Azatuhi , gjithashtu me shkathtësi, duke përdorur një tel, lëviz paketën shpërthyese nën vemjen e fashistit dhe kërcit:
  - BRSS është një familje kombesh!
  Një tjetër vajzë armene Agas thotë:
  - Të mos përkulemi para fashizmit:
  Dhe vajza me gishtat e saj të zhveshur tërhoqi telin. Shumë fëmijë azerbajxhanas dhe armenë kanë flokë bjonde dhe nuk dallohen nga fëmijët sllavë, nga të cilët ka edhe shumë. Disa u larguan nga gjermanët, familje të tjera ruse u vendosën në Azerbajxhan edhe nën carët.
  Ka shumë sllavë në Kaukaz. Shumë çifte të përziera. Dhe fëmijët zakonisht kanë flokë më të hapur se prindërit e tyre. Dhe djemtë sllavë janë aq të nxirë sa nuk mund t'i dallosh nga vendasit. Për më tepër , fëmijët zakonisht janë më të ngjashëm se të rriturit.
    Pra, një batalion ndërkombëtar sovjetik i djemve dhe vajzave po lufton, dhe ata janë të gjithë të bashkuar dhe shumë të ngjashëm. Thembrat e tyre të zhveshura shkëlqejnë kur lëvizin.
  Dhe përsëri fëmijët dërgojnë dhurata vdekjeje. Shamil dhe Seryozhka, të dy djem pionierë, po e tërheqin telin. Dhe tani gjermani E-50 ndalon me një pistë të thyer.
  Djemtë këndojnë në kor:
  Bashkimi i pathyeshëm i republikave të lira,
  Nuk ishte forca brutale apo frika që na bashkoi...
  Dhe vullneti i mirë i njerëzve të shkolluar,
  Dhe miqësia dhe inteligjenca dhe guximi në ëndrra!
  Dhe fëmijët janë të kënaqur. Ata buzëqeshin me dhëmbë të bardhë, madje. Dhe ata janë të lumtur, megjithëse kërcënohen me vdekje.
  Dhe gjermanët janë kokëfortë. Tanket e dëmtuara qëllojnë nga zjarri i topave dhe mitralozave.
  Disa automjete gjermane janë të pajisura me granatahedhës dhe janë shumë të rrezikshme.
  Djali Maksimka dhe vajza Zara nga Azerbajxhani, duke mbështetur këmbët e tyre zbathur, tërhoqën një minë nën armikun dhe rrëzuan mastodonin fashist.
  Dhe ata bërtitën në majë të mushkërive:
  - Për BRSS!
  Fëmijët janë shumë qesharak.
  Pionierët Abbas dhe Vladimir përdorin gjithashtu armë. Në këtë rast, një katapultë dhe nazistët thyejnë vemjen E-75. Pas së cilës djemtë kënduan:
  - Për madhështinë e planetit nën mbulesën e komunizmit!
  Valerka dhe Abdula janë gjithashtu pionierë të kombeve të ndryshme, por me një zemër lëshojnë edhe eksploziv. Ata godasin E-100 dhe këndojnë...
  Ne e hapëm planetin për kombet,
  Rruga drejt hapësirës, drejt botëve të paprecedentë...
  Këndohen veprat heroike -
  Për të fshirë përgjithmonë plagën e vdekjes!
    
  Nën flamurin e shenjtë të Rusisë,
  Në paqe, miqësi, lumturi dhe dashuri...
  Njerëzit në mbarë botën do të bëhen më të lumtur,
  Errësira skëterrë do të shpërndahet në distancë!
  Këtu ka fëmijë që luftojnë ...
    Abdurrahman dhe Svetlana, një djalë azerbajxhanas dhe një vajzë nga Bjellorusia, së bashku tërhoqën një tel dhe rrëzuan një tank fashist. Dhe ata kënduan:
  - Emri i madh i Rusisë së shenjtë,
  Shkëlqen mbi botën si një rreze dielli...
  Besoj se në unitet do të bëhemi më të lumtur,
  Le t'u tregojmë të gjithë kombeve rrugën e drejtë!
  Fëmijët janë shumë të guximshëm. Dhe nazistët janë thjesht të tronditur nga një rezistencë kaq kokëfortë dhe e ashpër.
    Abdurrahman , ky pionier, mori një copëz në shputën e tij të zhveshur. Ajo shpoi sipërfaqen e kallove të këmbës së një fëmije.
  Djali fërshëlleu:
  - Me lendon mua!
  Svetlana u godit gjithashtu në thembër të rrumbullakët dhe gërvishti shpatullën e saj. Por vajza bërtiti:
  - Pionierët nuk mund të thyhen!
    Azim dhe Kolka gjithashtu përplasën makinën gjermane.
  Djemtë treguan me një tel dhe kënduan:
  Armiku tinëzar shkoi në ofensivë,
  Por unë besoj se populli sovjetik nuk do të dridhet...
  Armiku pret humbjen dhe harresën,
  Dhe lavdia e Rusisë do të lulëzojë më fuqishëm!
  Armiku pret: humbjen dhe harresën,
  Dhe lavdia e Rusisë do të lulëzojë më fuqishëm!
  Fëmijët janë të guximshëm dhe nuk dorëzohen. Dhe ata duan të fitojnë. Dhe ata këndojnë dhe luftojnë.
  Gjermanët po pësojnë humbje të mëdha. Vërtetë , kryesisht gjurmët dhe rrotullat e tyre janë thyer. Dhe kjo nuk është fatale.
  Është më keq për pionierët që u kapën.
  Djali Abdulhamid , kur u kap, u lidh në raft nga nazistët. Ata futën këmbët e zbathura të pionierit në bllok dhe filluan të varnin pesha në grepa. Dhe pastaj ata ndezën një zjarr. Dhe zjarri lëpiu takat e zhveshura të djalit . Dhe kamxhiku i ra në shpinë. Më rrahën për një kohë të gjatë. Dhe pastaj nazistët filluan të thyejnë brinjët me darë të nxehtë.
  Djali, duke vdekur nën tortura, kur brinjët e skuqura nga vapa, i shtypeshin nga hekuri, këndoi:
  Berlini është pothuajse nën kontrollin tonë,
  Me dylbi ne shohim Rajhstagun e mallkuar...
  Shpresoj se së shpejti do të ketë paqe dhe lumturi;
    Të cilën do ta përshkruaj në poezitë e mia!
    
  Rusia hapi komunizmin në botë,
  Ajo u bë një familje për të gjithë.
  Por Wehrmacht-i na vuri feçkën e derrit,
  Dhe gjaku tani rrjedh si një burim nga damarët!
    
  Atë që Fyhreri harroi me ne, rastësisht,
  Doja të merrja pronarë tokash dhe skllevër!
  Fashizmi shkoi në një marshim shumë të gjatë -
  Dhe këtu është makthi i një ëndrre të vërtetë djallëzore!
    
  Një djalë i thjeshtë, një djalë zbathur,
  Kohët e fundit kam lidhur një kravatë të kuqe.
  Ai donte ta ndërtonte vetë botën pa Zotin,
  Por napalmi shpërtheu papritur nga qielli!
    
  Na u desh të vraponim AWOL përpara,
  Askush nuk dëshiron të marrë të rinj të tillë!
  Por djaloshi luftëtar me pushkë ia doli,
  Rruga e baballarëve doli e denjë!
    
  Ata luftuan me dinakëri dhe forcë,
  Dhe dobësia është gjithashtu e hidhur, mjerisht ...
  Shokët duhej të hapnin varre,
  Arkivolet e pishës së avionit në të ftohtë!
    
  Unë jam një pionier , tani jam mësuar të vuaj,
  Shkova në zbulim zbathur, rrëshqitja e borës u përplas.
  Mund të ketë dënim për mosbesim,
  Se nuk doja ta njihja Jezusin!
    
  Por çfarë janë tre orë Kalvar?
  Kanë kaluar më shumë se tre vjet luftë!
  Në çdo fshat të vejat qajnë me hidhërim,
  Si u vranë bijtë e vendit në varreza !
    
  Unë mbijetova, u trondita nga predha, u plagos nga një plumb,
  Por për fat ai mbeti në këmbë!
  Ne e kemi shlyer me ndershmëri borxhin ndaj Gjermanisë,
  Aty fashizmin e kemi shkelur në pluhur!
    
  Unë jam pjekur, por jam ende djalë,
  Mustaqet nuk depërtuan, por tashmë janë titan!
  Po, një i rritur, dhe ndoshta edhe shumë,
  Në fund të fundit, zemra është bërë e fortë si metali!
    
  Hero Star - çmimi më i lartë -
  Vetë Stalini, më besoni, ma dha!
  Ai tha: duhet të marrim shembull nga njerëz si ju,
  Ushtarët po falsifikojnë çelësat e dyerve të Edenit!
    
  Por sot, trim, lëre pushkën,
  Merr pincat , çekiçin dhe fillo pune!
  Ndërtoni një varkë me vela dhe një varkë nga druri,
  Dhe krijoni një aeroplan në mënyrë që të mund të fluturojë lart si një zog!
  Kjo është vërtetë ndërkombëtare. Dhe Valerka, Slavka, Levka dhe Marinka vërtet formuan një ekip të fortë ndërkombëtar.
  Fëmijët, megjithatë, ishin të lodhur duke luftuar me metoda primitive. Dhe tani Valerka ka një hiperblaster të pompuar nga termokuarku në duart e saj.
  Djali nxori dhëmbët e tij ngjyrë fildishi, të mëdhenj dhe të mprehtë përtej moshës së tij, si ujku, dhe tha:
  - Epo, nazistët, a kanë ardhur?
  Dhe djali do ta marrë dhe do të godasë tanket e rënda të fashistëve me një rrymë të trashë ultrafotonesh. Dhe çfarë është "Luani", ky përbindësh që peshon nëntëdhjetë tonë? Armatura e tij mori përsipër dhe u avullua në mënyrë të parëndësishme.
  Marinka i shkeli syrin homologut të saj dhe vuri në dukje:
  - Por nuk është e drejtë!
  Slavka, në vend që të përgjigjej, e mori dhe klikoi edhe gishtat e këmbëve të zbathura. Dhe një lëshues hiperplazma u shfaq në duart e djalit . Ky është një dizajn mjaft vrasës .
  Dhe djali pionier do të marrë dhe do të mundë avionin sulmues gjerman. Ky është një pasazh vërtet shkatërrues. Dhe lëshuesi i hiperflakës godet një zonë të gjerë. Dhe menjëherë u dogjën edhe një duzinë stuhi, sikur fluturat të kishin rënë nën një djegës gazi.
  Levka fishkëlliu:
  - Ja ku e jep! Po sillesh shumë mirë!
  Vajza pioniere Marinka qeshi dhe vuri në dukje:
  - Është vërtet ultrapulsar! Çfarë rrjedhje e lezetshme e hiperplazmës!
  Dhe vajza klikoi gishtat e saj të zhveshur dhe mori armë vdekjeprurëse. Ajo u bë një pioniere e lezetshme.
  Dhe ai do ta marrë atë dhe do t'ju godasë me një rrymë vrastare hiperenergjie . Dhe filloi një lumë asgjësimi agresiv!
  Levka gjithashtu nuk humbi kohë për gjëra të vogla. Madje, djali zgjodhi të vishte një kostum luftarak, në stilin e robotëve nga Evangelion .
  i çmendur pas nazistëve . Dhe do të nxjerrë jashtë një rritje agresive të asgjësimit.
  Epo, gjërat u vështirësuan për nazistët. Çfarë, ata u ndeshën me fëmijë kaq të çmendur dhe të avancuar teknologjikisht.
  Ky është me të vërtetë një efekt jashtëzakonisht vdekjeprurës!
  Valerka, duke parë tanket e Hitlerit duke u djegur, u ndje e frymëzuar dhe këndoi:
  Le të zbulojmë besimin tonë: ka lartësi,
  Shkencë, moral, trimëri dhe nder!
  Kështu që të gjitha bukuritë të përkëdhelin përgjithmonë syrin,
  I dashuri im dhe unë të jemi të lumtur së bashku!
    
  Vajza ime është e ëmbël, e bukur,
  Një zjarr me kaçurrela të arta në erë!
  Krijuesi i Universit dha një mrekulli të tillë,
  I Plotfuqishmi të ka bërë realitet një ëndërr!
    
  Sytë e dashurisë janë diamante të prera ,
  Fuqia e tyre e pasionit shkrin akullin e trashë!
  Kujtoni udhëzimet e Krishtit, Zotit,
  Dhe fluturoni me të dashurin tuaj!
    
  Bukuria e universit është e pafundme,
  Ne do të fluturojmë tek ata, bukuroshe e re!
  Le të jetë bashkimi ynë kaq i përzemërt,
  Se Ismaili i pathyeshëm do të shembet!
    
  Sa me butësi e puthnin vajzën në buzë,
  Një dorë e fortë ju përkëdheli faqet!
  Ajri ishte i dehur nga fryma e majit,
  Ka mbetur flori, ka dalë xeheror!
    
  Po, flokët e vajzës janë të artë,
  Ka një bukuri të tillë në tiparet e saj!
  Veshjet ju përshtaten kur jeni të rinj,
  Që balli i dashurisë të mos jetë në lot!
    
  Dhe kështu unë i këndoj një këngë vajzës me lirë,
  Si përgjigje, një zë i qartë kristal!
  Ti je bërë për mua, idhulli im shkëmb,
  U mbush veshi i bukës me lëng!
    
  Besoj se së shpejti do të kemi një fëmijë,
  Një djalë i pashëm - një kalorës i guximshëm!
  Për hir të Atdheut le të lëvizim malet së bashku,
  Zoti i Madh është Ati i dashur i të gjithëve!
  Djemtë kënduan kaq mrekullisht dhe treguan anën e tyre më të mirë.
  Dhe përsëri nga armët e tyre ushtarake nga teknologjitë e shekullit të njëzetë e tretë, si një rrahje. Dhe këtu sigurisht që nuk do t'i duket e mjaftueshme askujt. Këtu është një argëtim vrasës.
  Valerka shkroi në Twitter:
  - Fashist nga fjala fascina - një tufë. Dhe kjo do të thotë një zinxhir!
  Marinka konfirmoi:
  Uniteti bashkohet vetëm me gjak,
  Folësi i ditëve tona gjëmon i dëshpëruar...
  Dhe ne do të përpiqemi ta lidhim atë me dashuri,
  Dhe pastaj do të shohim se çfarë do të jetë më e fortë!
  Dhe fëmijët pionierë sulmuan armiqtë e tyre me dhuratat e tyre vdekjeprurëse. Këta ishin me të vërtetë edhe fëmijë edhe terminatorë të mbështjellë në një.
  Pionierët këmbëzbathur vulosën thembrat e tyre dhe dy duzina tanke gjermane fluturuan lart dhe u rrëzuan, duke u kthyer përmbys. Ju mund të shihni sa gjermanë u plagosën menjëherë. Dhe vemjet rrotulloheshin sipër. Dhe ju mund të shihnit tymin që vinte.
  Por Slavka papritmas ndezi hologramin ku po zhvillohej një betejë madhështore hapësinore. Dhe vajzat simpatike luftuan.
  Dhe peshorja u tund nga njëra anë në tjetrën. Dhe aq shumë gjak u derdh.
  Natasha qëlloi me armë drejt dallëndysheve dhe këndoi:
  - Edhe pse duket se jeta po i vjen fundi,
  Kur telashet i bien bririt të zi...
  Raketat po shpërthejnë dhe gjaku po rrjedh si një lumë,
  Dhe përsëri toka po zhduket nga poshtë këmbëve tona!
    
  Por Toka gjithashtu ka kujdestarin e vet,
  Dhe midis yjeve u shtri drejt tij ...
  Fijet e padukshme, kursimtare,
  Që gjithçka të mos përfundojë në një moment!
  Zoya, një luftëtare me flokë në ngjyrën e fletës së artë, kumtoi:
  Me krahë dhe të shkathët,
  Armiku përsëri betohet!
  Më bluaj, më bëj foton!
  Por ndjenjat e engjëllit
  Se gjithçka do të jetë në rregull
  Dhe gjithçka do të përfundojë me një shaka!
  Dhe gjithçka do të përfundojë me një shaka!
  Vajzat kënduan në mënyrë shumë aktive dhe agresive. Dhe zërat e tyre ishin plot trup dhe vezullues. Ata dalloheshin për bukurinë e tyre. Dhe kur shtypnin butonat me thithkat e gjirit të kuq dhe gishtërinjtë e zhveshur të këmbëve të këndshme, ishte shumë bukur !
  Aurora gjithashtu drejtoi armën e saj. Diku një luftanije madhështore po pinte duhan. Fusha e tij e forcës tashmë ishte thyer. Dhe vajza drejtoi armën me këmbët e saj joshëse vajzërore. Dhe ajo me siguri shtypi butonin me thithin e saj rubin. Dhe ndodhi diçka jashtëzakonisht shkatërruese.
  Dhe pështyu një predhë të pompuar me termopreon me një sulm vdekjeprurës.
  Aurora e mori dhe këndoi:
  Ne mund të mposhtim të gjithë
  Dhe armikun do ta bëjmë copa...
  Ju jeni duke u sulmuar, vajza, nga një ari,
  Gjithçka është në fuqinë tonë të lavdishme!
  Svetlana konfirmoi, duke qëlluar në mënyrë agresive ndaj armikut:
  - Në fuqinë tonë të lavdishme!
  Dhe sytë e saj shkëlqenin me safirë.
  Dhe pastaj ajo përsëri shtypi thithkat e kuqe të gjinjve të saj mbi raketat e raketave gravitacionale. Ose ndoshta ato të hipergravitetit .
  Këto janë vajzat e bukura këtu...
  Njëri prej tyre e mori dhe lëshoi:
  - Një këmbë e zbathur ka shumë të ngjarë t'i vendosë këpucët një burri!
  Zoya u përgjigj me një psherëtimë:
  - Dhe në botën tonë, ku mund të gjejmë një burrë?
  Natasha qeshi dhe u përgjigj:
  - Dhe këta meshkuj janë gjithmonë aty! Merrni, për shembull, edhe kukudhët!
  Aurora lëpiu buzët dhe vuri në dukje:
  - Lëkura e kukudhëve ka shije kaq të ëmbël, si pjepri në mjaltë!
  Svetlana e mori atë dhe shkroi në Twitter:
  -Si një aligator, le t'i heqim lëkurën kukudhit!
  Zoya konfirmoi me një qeshje:
  - Me fuqinë e terminatorit, fytyra do të rrihet !
  Këto janë me të vërtetë vajza që bëjnë shaka dhe tregojnë thirrjet e tyre agresive.
  Natasha e mori dhe këndoi:
  I trishtuar i trishtuar në errësirë,
  Yjet shkëlqejnë tmerrësisht...
  Duket se në tokë
  E vërteta nuk mund të gjendet më !
  Zoya bëri jehonë me entuziazëm, duke shtypur thithkat e saj të kuqe të ndezura në butonat e levës:
  - Duket se bota ka vdekur -
  Dhe rruga drejt yjeve është e bllokuar ...
  Por mos e humb nderin tënd, kalorës -
  Nuk mund të mbytesh në qiell!
  Dhe vajza psherëtiu rëndë. Humori i saj u përkeqësua disi ndaj rumit të kukudhëve - një në tridhjetë mijë femra, nuk kanë burra. Përveç robotëve xhigolo. Dhe ky është pak ngushëllim. Edhe pse vajzat pa thonj shtesë mund të përdorin lloje të ndryshme vibratorësh që sjellin seksin e bukur në një kaskadë të tërë orgazmash.
  Luftëtarët, le të themi se janë si vetë djalli.
  Aurora, duke qëlluar në ushtrinë e dallëndysheve, të cilat u përpoqën të zvarriteshin mbi ta dhe, duke i rrëzuar me efikasitet të madh, bërtiti:
  Lavdi, lavdi, lavdi,
  Vajzat janë të guximshme në betejë...
  Lavdi, lavdi, bie larg,
  Unë do të vras dhinë Fuhrer!
  Svetlana hodhi gjithashtu një shishkë me hiperplazmë me gishtat e saj të zhveshur. Ai fluturoi sipër dhe goditi tastierën.
  një rreze vrastare dhe shkatërruese goditi betejën e bisht dallëndyshe . Kjo është me të vërtetë fuqi dhe një pako vdekjeje.
  Vajzat e morën dhe kënduan në kor:
  Hapësira është bërë si një oborr për ne,
  Yjet në qiell janë si një shëtitje...
  Hapësira e madhe na pret,
  Dhe ta pushtosh atë nuk është shaka!
  Këto janë vajzat që janë në gjendje të qetësojnë vetëm fluturat inteligjente. Por edhe mushkonjat nëse shfaqen.
  Këto gra janë vërtet kurva .
  Dhe këmbët e tyre janë kaq të hijshme, joshëse dhe zbathur. Dhe akoma më të mira dhe më simpatike janë thithkat e tyre të kuqe të gjirit.
  Këto janë vjedhje kaq të mrekullueshme, të afta për të ndezur flakët e luftës dhe paqes në të gjithë universin!
  Epo, po kundër njerëzve të tillë , të paktën dikush do t'i shkelë ata?
  Natasha vuri në dukje, duke hapur dhëmbët:
  - Por ndonjëherë mendon, pse duheshin fare burrat?
  Zoya ngriti supet dhe u përgjigj:
  - Nuk e di! Nuk janë shumë të bukura. Këtu janë më shumë adoleshentë që janë pak a shumë të lezetshëm. Dhe të rriturit, veçanërisht të moshuarit, janë të neveritshëm!
  Dhe vajza përsëri shtypi butonat e levës me gishtat e saj të zhveshur.
  Aurora vuri në dukje logjikisht:
  - Epo, në kohët e lashta, shumë gra ishin të tmerrshme. Sidomos gratë e moshuara. Në përgjithësi, gjyshërit janë mjaft të këqij. Jo si zonjat e reja. Megjithatë, vajzat e reja në të kaluarën nuk ishin ideale. Shumë prej tyre, për shembull, janë të trasha ose të trasha. Ka edhe të njëanshme .
  Svetlana goditi armikun me gishtërinjtë e saj të zhveshur dhe rrëzoi fregatën, duke thënë:
  - Është shumë mirë që kemi lindur tani dhe jo më herët. Thjesht më shqetëson të mendoj se mund të bëhemi plaka gunga dhe pa dhëmbë! Dhe sa e neveritshme është!
  Dhe vajza shtypi butonin e levës me thithin e saj luleshtrydhe.
  Natasha, duke qëlluar në gëlltitjet, tha:
  - Në kohët e lashta, njerëzit ende besonin në Zot. Për më tepër, në Zotin e përsosur dhe të Plotfuqishëm!
  Aurora përdori thithkën e saj rubin për të goditur fluturat inteligjente dhe vuri në dukje :
  - Është e çuditshme të besosh se universi u krijua nga një Zot i Përsosur dhe i Plotfuqishëm kur gratë shndërrohen në plaka të shëmtuara. Duket disi e çuditshme, qesharake dhe budallaqe!
  Zoya e mori dhe, duke shtypur butonat e levës me gishtërinjtë e saj të zhveshur, këndoi:
  Ndoshta kjo është e çuditshme dhe absurde,
  Por gjithë ditën dhe natën, gjithë ditën ...
  Unë ëndërroj për gjëra të mahnitshme , diku
  Dije ku jeton engjëlli im mbrojtës!
  Edhe Svetlana, duke goditur armiqtë e saj, me ndihmën e thithkave të saj të shijshme në formë trëndafili, cicëriu:
  Pas jetës komplekse tokësore, pa dyshim,
  Ai shikon dhe nuk e kujton më veten,
  Për cilin është ai për shpëtimin tim?
  Ndonjëherë drita erdhi në mrekulli!
  Dhe të katërt, duke përdorur thithkat e gjirit të kuq dhe gishtërinjtë e zhveshur kur gjuanin, cicërijnë:
  Të betuarit dhe të lashtët,
  Armiku betohet përsëri
  Më bluaj, më bëj pluhur ,
  Por engjëlli nuk fle,
  Dhe gjithçka do të jetë në rregull
  Dhe gjithçka do të përfundojë mirë!
  Dhe të gjitha gëlltitjet në çantë!
  Dhe luftëtarët përsëri morën dhe shtypën thithkat e tyre të kuqe të ndezura në butonat e levës.
  Këto janë vajzat...
  Një bukuroshe tjetër, gjenerali Magdalena, që qëllonte gjithashtu mbi fluturat inteligjente që sulmonin njerëzit, cicëroj:
  - Oh, acar, acar,
  Mos me ngrij...
  Më thumbon hundën ashtu -
  Dënimi është rritur!
  Në të vërtetë, vajza e gjeneralit Magdalena është një bukuri e madhe. Dhe gjinjtë e saj janë vetëm një sisë e bukur, elastike e buallit me thithka të kuqe të ndezura si lulëkuqe. Dhe kukudhët e rinj duan të lëpijnë këto thithka të kuqe flakë.
  Ja sa i lezetshëm është ky grup i femrave luftëtare.
  Vajzat, natyrisht, u pëlqen të përdorin gjuhën e tyre. Edhe pse nuk ka mjaft kukudhë. Shpesh një vajzë thjesht duhet t'i afrohet një nga një kukudhët e bukur në mënyrë që të marrë dhuratën e saj në gjuhën e saj.
  Vajza Maria e mori dhe këndoi:
  - Kujdesuni për vajzat dhe burrat,
  Janë krijesa shumë të buta...
  Ata shpesh vdesin pa arsye
  Duke shkaktuar një dëshirë të fortë!
  Vajzat e Viktorias qëlluan në bishtin e dallëndysheve me ndihmën e një thithi të gjirit të kuq dhe ciceronin:
  - Kujdesu për gratë, kujdesu për gratë,
  Do të jetë shumë e lezetshme! Do të jetë shumë e lezetshme!
  Dikush është i çmendur! Dikush është i çmendur!
  Për disa arsye me një grua! Për disa arsye me një grua!
  Fushat e forcës u përplasën. Dhe ata fjalë për fjalë kërcitnin. Alfmir ndjeu një flakë nxehtësie. Dhe djersa rrodhi në fytyrën e lëmuar, si vajzë të kukudhit.
  Alfmir cicëroj:
  Banjë, banjë, banjë, banjë,
  Infuzion lisi dhe thupër...
  Banjë, banjë, banjë, banjë -
  Unë ëndërroj një vajzë zbathur!
  Elf Helga i shkeli syrin homologut të saj:
  - Ti je një luftëtar i mrekullueshëm, djalë!
  Alfmir tundi me kokë dhe vuri në dukje:
  - Unë nuk jam vërtet djalë -
  Unë jam tashmë treqind vjeç!
  Unë jam shumë i ri, madje shumë i ri
  Përshëndetje vajza!
  Vajza Margarita gjithashtu luftoi armiqtë e saj me shumë besim. Dhe ajo është një vajzë shumë e bukur. Flokët e saj kishin ngjyrën e gjetheve të arit dhe rridhnin në valë rrezatuese.
  Vajza, duhet theksuar, është jashtëzakonisht e bukur. Dhe ajo është shumë luftarake dhe agresive.
  Vajza Margarita e mori dhe shkroi në Twitter:
  Atdheu na ka borxh një rreze lirie,
  Oqeani i pafund dashurie...
  Le të bashkohen vajzat
  Për të larguar errësirën gjatë rrugës!
  Për të larguar errësirën përpara!
  Vajzat në yjet luftojnë me pasion dhe entuziazëm që flluska brenda tyre si një vullkan. Dhe kështu yjet u ngjitën nga krahët , si kamë të zhveshur. Dhe ato lëshojnë valë të fuqishme graviomagnetike . Dhe ata shkatërrojnë anijet kozmike të flotës së bisht dallëndyshe.
  Këtu mund të shihni se si ndodhin shpërthimet e supernovës, të cilat dërgojnë valë të një shumëllojshmërie të gjerë rrezatimi. Dhe ata flakërojnë me tërbim të jashtëzakonshëm. Luftëtarët e të dy armadave po përpiqen të veprojnë më harmonikisht në breshëri.
  Vajzat kryejnë manovra anësore dhe kryejnë sulme duke përdorur sulme në shënjestër dhe duke rënë shi goditje të përqendruara mbi armikun.
  Agustini lufton mbi brigantin. Ajo e komandon atë dhe kryen lëshime raketash me goditje. Raketat kanë goditur fregatën duke i shkaktuar dëme.
  Vajza këndoi, duke dhënë komanda, duke shtypur butona me thithkat e saj të kuqe flakë:
  Ne jemi luftëtarë të rrugës së lartë,
    I aftë për të grisur bishtin e dallëndysheve...
  Dhe mos gjykoni rreptësisht, vajza,
  Kur do ta kalojmë provimin me A?
  Kështu vajza ia kalon me shumë shkathtësi armikut raketat e saj shokuese. Dhe gjoksi i saj është kaq i harlisur dhe joshëse. Dhe ajo shtyp butonat me thithka që janë si luleshtrydhe të pjekura.
  Victoria, nga ana tjetër, komandon një fregatë dhe gjithashtu kryen bëma agresive dhe u jep goditje dërrmuese trupave të Swallowtail. Vajza Victoria ka flokë me katër ngjyra - kaq shumëngjyrëshe dhe shkëlqyese.
  . KAPITULLI Nr. 6.
  Vajza lufton me vetëbesim dhe ushtron presion në thithkat e gjoksit, që shkëlqejnë si rubin. Dhe sa të mahnitshëm janë gjoksi i saj i lartë - thjesht i bukur.
  Viktoria gjëmon ndërsa thithkat e saj lëpihen nga gjuha e një kukudh të bukur dhe këndon duke nxjerrë dhëmbët:
  - Dolbani , vajzë dolbani për bishtin e dallëndyshes,
    Dreqin , dreqin, nuk mund ta shmangësh humbjen!
  Nëse ndodh diçka, nëse ndodh diçka, unë do t'i fsheh raketat,
  Dhe unë mund dhe mund t'i jap ndryshim kundërshtarit tim!
  Augustini pohoi me kokë dhe kërciti:
  - Unë jam vajza më e fortë në botë,
  Dhe unë do ta çoj kukudhën deri te thithkat...
  Urina e kundërshtarit është aktive në tualet,
  Dhe kompozova një duzinë poezish menjëherë!
  Marinka fiki hologramin e këtij filmi, duke klikuar gishtat e saj të zhveshur dhe cicëroj:
  - Ne duhet të përfundojmë nazistët! Dhe çfarë është kjo?
  Në vend të nazistëve, orkët dhe goblinët nxituan të sulmojnë. Dhe ata nxitojnë në një ortek të panumërt. Është sikur një cunami me flokë dhe me erë të keqe po zvarritet.
  Dhe këto orke dhe goblinë tundin shkopin e tyre dhe këndojnë:
  Ne duam të vjedhim dhe të vjedhim,
  Për ne nuk ka ndërgjegje, më besoni, as nder...
  Dhe puna jonë është të vrasim për dyfishtë,
  Kështu që të gjithë piratët të mund të ishin së bashku!
  
  Ne do të presim kamën tuaj mbi ju,
  Dhe ne do t'i lëshojmë vajzat pa u frenuar ...
  Nuk ka njeri më të keq se ne në tokë,
  Vetë Avadoni qëndron me modesti mënjanë!
  
  Më besoni, ne do të vrasim dhe djegim të gjithë,
  Ne kemi gjithçka, kjo ishte gjëja e parë e planifikuar...
  Dhe diku një kerubin me krahë të artë po fluturon,
  Dhe korsari do t'i presë pak krahët !
  
  Më besoni, pirati nuk do t'ju nënshtrohet,
  As priftërinjtë, as të tjerët që nxitojnë me nxitim...
  Mund të ketë një rezultat shumë të lavdishëm,
  Që filibusters të mos ulen të qetë!
  
  Në luftë, sigurisht, do të ketë një kufi për ju,
  Në betejë, një pirat nuk mund të dorëzohet!
  Armiku është rralluar në betejë,
  Unë tregova se korsari ynë mund të luftojë!
  
  Kështu ne piratët rrethuam një galion,
  Ata i therën pa mëshirë spanjollët...
  Ne do të vrasim nëse është e nevojshme, edhe një milion,
  Dhe ne kurrë nuk do të themi , mjaft djema, në rregull!
  
  Fregata tani është në zjarr,
  Flaka në të digjet shumë vrullshëm...
  Ne u betuam , me sa duket shejtanit,
  Për të prishur gjithçka që ishte një parajsë e ndritshme!
  
  Kështu u bë gjithçka mirë
  Natyrisht, ne i duam edhe vajzat...
  Të gjithë do të marrin si rezultat
  Gruaja do t'i japë një puthje!
  
  Ne me guxim do të besojmë, do të fitojmë,
  Duke bërë gjithçka në mënyrë magjepsëse dhe bukur...
  Dhurimi i gjakut, ese për pesë,
  Dhe duke i fryrë gojës me arrogancë !
  
  Në fund të fundit, Morgan, kapiteni i lavdishëm, është me ne,
  Kush dogji qytetet me zjarre...
  Një ataman kaq i madh na është dhënë,
  Çfarë shkelin çizmet e çelikut!
  
  Me pak fjalë, ekziston rruga e një pirati -
  Për të shtypur, për të mbytur, pa mëshirë...
  Armiku nuk do të jetë në gjendje të na përkulë,
  Në fund të fundit, ju e dini, çdo popull është bastardë !
  
  Nuk na intereson as Duka ,
  Me guxim do t'i thyejmë brirët...
  Dhe ne do t'ju godasim fort në fytyrë me një tullë,
  Se ai do të bëhet vetëm një papagall në furrë!
  
  Epo, dhe Louis, ky mbret,
  Do të jetë thjesht një arrë për piratët,
  Ai nuk është një mbret, por vetëm një zero,
  Më besoni, as një peng i zi patetik nuk ia vlen!
  
  Me pak fjalë, Morgan do të fitojë shkëlqyeshëm,
  Çdo ushtri që na dërgon armiku...
  Ne jemi korsarë, si një monolit,
  tonat për betejë polic !
  
  Do të ketë kohë për lavdi, më besoni,
  Të gjithë do të marrin gjysmën e botës...
  Një pirat është në thelb një kafshë grabitqare,
  Ai do t'ju godasë në mënyrë tinëzare pas shpine!
  
  Kur kemi plaçkitur deri në kërthizë,
  Ne do të ndërtojmë vetë pallate luksoze,
  Satani është me ne përgjithmonë,
  Dhe një planet i ri do të hyjë në botë!
  Pastaj fëmijët përbindësh i morën dhe i takuan me rrjedha vdekjeprurëse të hiperplazmës shkatërruese. Dhe ajo ra me forcë mbi një ortek orkesh me flokë. Dhe le t'i djegim të gjallë duke i kthyer në qebapë. Dhe flokët e mi janë në zjarr dhe tymi ngrihet.
  Valerka vuri në dukje me një buzëqeshje:
  - Këto janë përrenj asgjësimi!
  Marinka u pajtua me këtë:
  - Ne i presim armiqtë tanë pa asnjë ceremoni. Dhe kjo është jashtëzakonisht e lezetshme, dhe ka një rrjedhë të vdekjes supreme!
  Dhe vajza ndezi sërish hologramin për ta bërë më argëtues.
  Dhe vajzat u shfaqën përsëri.
  Beteja hapësinore vazhdoi me intensitet të madh. Machaonët u gjendën në një pozitë më të vështirë nga sa prisnin, por ata gradualisht u dorëzuan, duke rezistuar me kokëfortësi.
  Natasha dhe Zoya qëlluan me ndihmën e sythave të tyre të kuqe të ndezur dhe të fryrë të gjoksit. Dhe ata qëlluan me armë anijet e gëlltitjes.
  Natasha e mori dhe këndoi:
  Vajzat janë të ndryshme -
  E bardhë, blu, e kuqe!
  Por të gjithë duan të njëjtën gjë
  Për të gjuajtur me saktësi!
  Dhe luftëtarja tregoi buzëqeshjen e saj rrezatuese dhe me perla.
  Zoya i tundi me kokë partnerit të saj dhe cicëroj:
  Ne nuk jemi vajza të thjeshta,
  Ne presim me vrull bishta dallëndyshe...
  Këmbët tona të vogla janë të zhveshura,
  Ju nuk mund të shmangni humbjen!
  Dhe ajo ndezi sytë e saj safir, të cilët janë kaq të shndritshëm dhe të shkëlqyeshëm.
  Aurora gjithashtu ndez dhe këndon me një kërcitje:
  - Unë jam një vajzë shumë e lezetshme,
  Edhe pse këmbëzbathur në dimër ...
  unë do të vras të gjitha dallëndyshjet ,
  Dije që vajza do të bëhet hero!
  Svetlana gjithashtu lufton dhe vepron jashtëzakonisht energjikisht. Dhe gjuajtjet e saj janë të sakta dhe shkatërruese.
  Svetlana, duke gjuajtur me gishtërinjtë e saj të zhveshur, cicëroj:
  A shihni një eklips në qiell?
  Aty digjet një zjarr...
  Kjo, ju e dini, është një shenjë e ferrit,
  Dhe ka një stuhi!
  Natasha gjithashtu goditi trupat e fluturave inteligjente. Dhe përsëri luftëtarët e rrëzuar po digjen. Por armiku në varkë u bë viktimë e një goditjeje nga Zoe duke shtypur butonin me një thithë luleshtrydhe.
  Zoya këndoi:
  - Lavdi zotërinjve tanë,
  Ne do të tregojmë fuqinë e erës...
  Mos u dorëzoni tek mjekët
  Fuqia e spektrit është me ne!
  Këto vajza janë luftëtare me forcë të paparë. Dhe këta janë luftëtarë hapësinorë. Dhe për më tepër, ata preferojnë të luftojnë pothuajse ekskluzivisht zbathur dhe vetëm me brekë.
  Si mund të mos jesh miq me vajza të tilla? Edhe pse ndonjëherë duket se ata nuk janë në marrëdhënie miqësore.
  Dhe si shtypin butonat e levës me thithkat e tyre të kuqe të ndezura, luleshtrydhe. Këto janë piktura vërtet të bukura.
  Aurora qeshi dhe goditi armikun, duke shtypur butonin me thithin e saj rubin.
  Dhe ajo cicëroj:
  Më konsidero të poshtër
  Po, mund të jem i keq...
  Po, mund të jem i keq...
  Por sikur të kisha mjaft guxim në një përleshje!
  Por sikur të kisha mjaft guxim në një përleshje!
  Por sikur të kisha mjaft guxim në një përleshje!
  Svetlana gërhiti me përbuzje dhe vuri në dukje:
  - Çfarë je ti, një papagall, që përsërit të njëjtën gjë tre herë ?
  Luftëtari me flokë të kuq vuri në dukje logjikisht:
  - Përsëritja është nëna e të mësuarit!
  Luftëtarja bjonde qeshi dhe vuri në dukje:
  Duke tundur kokën
  Shikoni dhe përsërisni...
  Kjo është oh , oh, oh,
  Kjo është ah , ah, ah!
  Aurora qeshi dhe vuri në dukje:
  - Po, qesharake! Le të lagim dallëndyshet!
  goditi me tërbim , duke shtypur butonin me thithkën e gjoksit të saj shumë të shndritshëm dhe të kuq, dhe këndoi:
  - Një dy tre katër Pesë,
  Paguani me rend!
  Ne do të vrasim të gjithë të këqijtë,
  Dhe ne do të organizojmë një përballje!
  Aurora u hodh lart dhe cicëroi, duke nxjerrë dhëmbët:
  - Lëreni boa-n të ketë një bisht të gjatë,
  Përkulet si urë...
  Një dy tre katër -
  Krahët më lart, këmbët më të gjera!
  Luftëtarët, natyrisht, tregojnë klasën e tyre më të madhe në betejë. Dhe ata luftojnë me shumë pasion.
  Dhe lëshojnë raketa me fuqi shkatërruese kolosale. Dhe ata fluturojnë. Dikush bie direkt në brigantin e hapësirës së dallëndysheve. Dhe depërton Mbrojtja ultrakumulative e valëve. Dhe brigantina shpërthen pa zhurmë të mëtejshme.
  Aurora e mori dhe këndoi:
  Ne shohim foto të veçanta,
  Fragmentet brigantine po fluturojnë!
  Dhe luftëtarja me flokë të kuqe u shkeli syrin partnerëve të saj. Vajzat, natyrisht, u futën në të gjitha llojet e telasheve.
  Kjo është bërë vërtet kaq e lezetshme dhe kuazare .
  Vajzat qeshin... Dhe dallëndyshet vazhdojnë të shtypen. Trupat e perandorisë kozmike, njerëzore po kryejnë një spastrim frontal. Dhe ata luftojnë me tërbim kolosal.
  Svetlana vuri në dukje logjikisht, duke shkelur syrin me sytë e saj safir:
  - Kam goditur vetëm një herë
  Dhe pikërisht në sy ...
  Vajza huligane
  Mos më tremb me Taganka !
  Dhe ajo tregoi këpurdhët e saj të mprehtë dhe të fortë. Kjo është një vajzë që mund të përshkruhet me një fjalë - super!
  Megjithatë, fjala hiper është mjaft e përshtatshme!
  Aurora qeshi dhe cicëroj, përpara se të nxirrte përsëri thithin e saj, ngjyrën e një luleshtrydheje shumë të pjekur dhe të ëmbël.
  Unë jam i çmendur, jam i çmendur
  Unë kam nevojë për të! Unë kam nevojë për të!
  Svetlana qeshi dhe cicëroj duke thënë:
  Unë jam një vajzë e bukur
  Kaq e drejte...
  Unë do të kërcej mbi djalin
  Dhe unë do të galopoj me vrull!
  Luftëtari me flokë të kuqe tundi me kokë:
  - Kjo është një ide e shëndoshë!
  Dhe vajza përsëri lëshoi një dhuratë shkatërruese dhe vrastare të vdekjes ndaj armikut, thithin rubin të gjoksit të saj.
  Dhe kjo është një goditje shumë e mirë.
  Një tjetër anije luftarake e Perandorisë Swallowtail mori dëme kritike dhe shpërtheu në flakë. Dhe flakët e saj skuqën shumë insekte në të njëjtën kohë, duke i bërë ata subjekte të djegur.
  Këto vajza janë kaq të bukura në mënyrë agresive, është thjesht tmerr dhe admirim.
  Alice po lufton gjithashtu. Ajo është në një luftëtar me një vend. Arma e saj është mjaft e fortë. Ekzistojnë gjithashtu armë hiperlazer që pompojnë procesin e shkrirjes së kuarkut. Luftëtari cicëroi:
  - Nuk mund të jetosh në botë pa Zotin, jo,
  Por është edhe më e vështirë pa vajza, komshi...
  Kështu që ju mund të besoni
  Por të besosh në një vajzë ...
  Mund ta bësh vetë, edhe nëse je djalë ,
  Por Pasaran !
  Alice është një vajzë shumë e bukur. Dhe Angelica, partneri i saj, është gjithashtu jashtëzakonisht i mirë.
  Dhe të dyja vajzat luftojnë kështu. Ata punojnë në çifte dhe përdorin teknika të veçanta në luftën kundër dallëndysheve.
  bukuroshja flokëkuqe , e mori dhe këndoi:
  Përgjatë universit pylli është i trashë,
  Me Baba Yagami...
  Dhe në fund të universit,
  Skela me sëpata!
  Alice i shkeli syrin partnerit të saj dhe, duke zhveshur fytyrën, tha:
  Dhe as një kishë, as një tavernë ,
  Asgjë nuk është e shenjtë...
  Nuk ka asgjë të keqe me këtë vajzë,
  Gjithçka është e gabuar vajza!
  Dhe luftëtarja i shkeli syrin partnerit të saj. Dhe ata janë vjedhës kaq të mrekullueshëm dhe rrezatues.
  Por Alfmir i bën fytyrën përmes monitorit dhe këndon:
  Një zjarr i çmendur po shpërthen brenda meje,
  Ndoshta është tepër vonë për ta shuar...
  Vëreni të gjithë fuqinë e tërbimit në goditje,
    Duke tundur qiellin, duke tundur yjet!
  Alice pohoi kokën me një buzëqeshje:
  - Do të jetë mirë !
  Angelica shtypi këmbëzën me thithkën e kuqe të gjirit, duke lëshuar një pjesë tjetër të shkatërrimit dhe tha:
  Djali im, fëmija im,
  Ju nuk jeni duke fjetur në këtë orë ...
  Dhe në cilin vend të panjohur,
  Do të mbani mend vetëm për mua!
  Alfmir, me shaka, këndoi, duke u larguar me një manovër vendimtare nga raketa e bishtit të dallëndyshes:
  Nuk do ta harroj vajzën
    E ëmbël si buka!
  Ua , u , u , u !
  Nuk do të harroj askënd!
  Vajza gjithashtu shkroi në Twitter si përgjigje:
  - Lavdi luftëtarëve që luftojnë si dhelpra!
  Alice cicëroj me zemërim të egër. Dhe duke shtypur butonin me një thithkë rubin. Dhe ajo ka gjoks kaq të nxirë dhe një bust shumë të plotë, të skalitur në mënyrë perfekte.
  Dhe këmbët e luftëtarit janë shumë të mira. Dhe ata kanë një kthesë jashtëzakonisht të këndshme të thembra.
  Angelica e mori atë dhe vuri në dukje në mënyrë agresive, duke nxjerrë dhëmbët e saj perla.
  Ajo ishte shumë e kuqe dhe kishte sy smeraldi.
  Luftëtari ishte i lakuar, me një bel të hollë dhe ijë luksoze. Kjo është shumë interesante.
  Vajzat këndojnë:
  Bisht dallëndyshe e zezë, dallëndyshe e zezë,
  Një shkatërrim i furishëm i pret fluturat!
  Dhe luftëtarja shkeli syrin me sytë e saj smeraldi.
  Alfmir, ndërkohë, hyri në betejë me Ace Swallowtail. Ai u përpoq të ndiqte kukudhën. Kukudhi manovroi me shkathtësi. Dhe ai e ktheu luftëtarin e tij dhe bëri kërcime nga njëra anë në tjetrën. Dhe homologu i tij e mori dhe filloi të afrohej.
  Fushat e forcës u përplasën. Dhe ata fjalë për fjalë kërcitnin. Alfmir ndjeu një flakë nxehtësie. Dhe djersa rrodhi në fytyrën e lëmuar, si vajzë të kukudhit.
  Alfmir cicëroj:
  Banjë, banjë, banjë, banjë,
  Infuzion lisi dhe thupër...
  Banjë, banjë, banjë, banjë -
  Unë ëndërroj një vajzë zbathur!
  Hologrami u ndërpre ... U dëgjua zëri i frikshëm i udhëheqësit të pionierit:
  - Nuk mund ta shikosh këtë! Ejani, vazhdoni stërvitjen tuaj luftarake ose shkoni të flini!
  Valerka u shkeli syrin miqve të tij dhe pyeti:
  - Pra stërvitje, apo gjumë?
  Slava u përgjigj me vendosmëri:
  - Le të kalërojmë përgjatë valëve të Hypermatrix-it . Dhe le të lidhet diçka nga Lufta e Dytë Botërore, vetëm në një version jo standard.
  Marinka pohoi me kokë:
  - E shkëlqyeshme! Vetëm unë nuk do të jem më fëmijë, por vajzë e rritur. Dhe ne do të luftojmë me dikë si nazistët, vetëm shumë më të fortë.
  Levki pohoi me kokë dhe tha:
  - Dhe në mënyrë që lufta e dytë botërore të zgjasë më shumë.
  Tre djem dhe një vajzë shtypën njëkohësisht gishtat e tyre të zhveshur dhe kryen një transferim të pjerrët.
  8 Mars 1947, Dita e Gruas. Dhe ekipi i djemve komandohet nga një vajzë Komsomol, Marinka. Një erë e ngrohtë frynte nga jugu dhe deti Kaspik u spërkat afër. Tashmë është njëzet gradë në diell. Djemtë që hapin llogore janë lakuriq deri në bel dhe punojnë fuqishëm me lopata. Kokat e lehta, të kuqe dhe të errëta ndezin.
  Bari i freskët shpërthen nën lopata dhe i vjen era diçka kaq e veçantë, magjepsëse. Në këtë detashment u shfaq dyqind e parë, Valerka Lagunov. Djali u transferua këtu me vullnetin e Çernobogut - thonë ata, ndërsa motrat më të mëdha janë në vende të tjera, luftojnë me nazistët. Dhe edhe atje situata në vendin e sovjetikëve është jashtëzakonisht e vështirë. Shikoni leckat që veshin ushtarët e batalionit të fëmijëve. Të gjithë janë zbathur, pavarësisht fillimit të marsit. Dhe është gjithashtu mirë që sot është një ditë kaq e ngrohtë.
  Por të shtypësh shputën tënde të zhveshur në majë të një lopate nuk është shumë e këndshme.
  Hypermatrix reale virtuale , Valerka punon me energji. Ai është një djalë i fortë dhe i stërvitur , i cili tashmë ka kaluar nëpër tuba zjarri, uji dhe bakri. Arriti të vizitojë shumë vende. Në veçanti , në universin e Hipernoosferës, ku u dogjën "Luftërat e Yjeve" aq të famshme për njerëzit.
  Dhe kaloi botët kozmike. Pra, asgjë nuk do të habisë Valera Lagunov , djalin terminator. Ai mësoi dhe kuptoi shumë. Por tani për tani ai nuk duhet të bie në sy. Thjesht gërmoni tokën tuaj...
  Ai duket rreth trembëdhjetë vjeç, por tashmë ka muskuj të spikatur. Kjo e bën atë të dallohet nga bashkëmoshatarët e tij. Relievi i tij po thellohet dhe përmirësohet vazhdimisht me kalimin e kohës. Dhe lëkura ruan një ngjyrë të errët, pothuajse të zezë, të marrë në një planet me katër ndriçues. Dhe kjo është gjithashtu e habitshme. Sidomos në mars, kur nxirjet verore të djemve të tjerë ishin zbehur tashmë.
  Duke gërmuar një kanal antitank pranë Valerës, Slava tërhoqi vëmendjen te të fortët djalë i nxirë duke tundur një lopatë.
  Pionieri, me të njëjtën moshë dhe të njëjtën gjatësi si Valerka, pyeti:
  - Më fal, shoku, por ku ia dole të nxihesh kaq mirë?
    Lagunov Jr. , i mësuar pas disa orësh punë intensive që askush nuk i kushtoi vëmendje, u befasua që bashkëmoshatari i tij kishte fituar dhuntinë e të folurit. Prandaj, Valerka vendosi ta injoronte atë, veçanërisht pasi asnjë legjendë e vetme nuk erdhi në mendje.
  Por djali me flokë të kuqërremtë doli kokëfortë. Ai e goditi djalin nga e ardhmja me takën e tij të zhveshur në prapanicë. Djali u lëkund dhe ndjeu një ndezje zemërimi. Jo, diçka e tillë, kur kanë guxuar të të godasin, nuk falet.
  Dhe Valerka e goditi djalin si përgjigje , fillimisht nën gju, pastaj me të njëjtën këmbë në mënyrë të përsëritur në plexusin diellor. Slavka u rrëzua në fund të kanalit dhe sytë e tij u frynë. Ai po mbytej nga dhimbja dhe inati, pa mundur të shqiptonte asnjë fjalë.
  Disa djem, pasi kishin pushuar së gërmuari, duke tundur lopatat e tyre, vrapuan drejt Valerkës. Djali pionier shtrëngoi grushtat dhe qëndroi në një qëndrim, gati të shpërndante kundërshtarët e tij si kotele. Dhe ai kurrë nuk kishte luftuar me luftëtarë të tillë më parë. Kishte kundërshtarë më seriozë .
  Papritur u dëgjua një bilbil policie. Një vajzë e hollë dhe këmbëzbathur u vërsul drejt tyre.
  Në këtë realitet virtual, Marinka duket të jetë rreth tetëmbëdhjetë vjeç, ajo ka një bel të hollë, por është atletike, dhe këmbët e saj të zhveshura janë të forta dhe muskulare. Flokët kafe janë gërshetuar në pjesën e pasme në një gërshet të trashë. Ajo është e bukur , edhe pse nuk mund ta quash një bukuroshe klasike, por ajo është shumë e suksesshme me djemtë. Lartësia mbi mesataren, mjekër burrërore dhe sy shprehës, si një poster partizan.
  Dhe një zë i qartë, i mprehtë:
  - Lëreni të qetë! Çfarë lufte?!
  Djemtë i bërtitën Valerkës në unison:
  - Ky i huaj e rrëzoi Slavkën tonë!
  - E ke nokaut Slavka?! - Marinka shikoi Lagunov Jr. Dhe vështrimi i saj befas u bë më i sjellshëm. Vajza tha me gëzim:
  -E ke fikur atë huliganin Slavka?
  Valerka u përgjigj sinqerisht:
  - Do t'i kisha nokautuar edhe të tjerët po të kishin ndërhyrë!
  Vajza pohoi me kokë dhe buzëqeshi:
  - E bukur! Unë kurrë nuk kam parë dikë me bark kaq të skalitur si ju.
  Djali i Terminatorit përkuli muskujt dhe me padurim tha:
  - Stërvitja dhe ushqimi i duhur ndihmojnë në ndërtimin e masës muskulore dhe prerjen.
  Marinka, sikur të shihte për herë të parë shoqen e saj të vjetër ( por në hipermatriks, mund të bësh edhe një kujtim alternativ për vete!), papritmas e shikoi djalin me dyshim, duke vënë re:
  - Por sa zezake je. Edhe turkmenët janë më të zbehtë se ju!
  Pionieri i Terminatorit Valerka u përgjigj jo plotësisht sinqerisht:
  - Thjesht lëkura është kaq...
  Vajza kundërshtoi:
  - Por ti ke flokë bjonde. Dhe fytyra jote është sllave, por i ngjan një vajze të zezë !
  Valerka buzëqeshi dhe u përgjigj:
  - Kam studiuar arte të ndryshme marciale në tropikët. Kjo është kredo ime! Pra, mos më fajësoni mua ...
  Vajza Larisa, e cila sapo kishte vrapuar drejt skuadrës, paralajmëroi:
  - Bej kujdes! Oficerët specialë mund të vijnë dhe të kontrollojnë. Pra, mos thoni se ky është një person i ri.
  Marinka urdhëroi shkurt:
  - Nxirre Slavkën nga hendeku dhe bëj paqe me të! Nuk kemi nevojë për grindje para sherrit!
  Valerka u hodh poshtë. Ai mori një djalë mjaft muskuloz, pavarësisht nga racionet e tij modeste, dhe e hodhi lart. Më pas ai u hodh nga kanali dhe e kapi djalin në mes të fluturimit. Kështu, duke shkaktuar britma entuziaste nga djemtë e tjerë.
  Valerka masazhoi qafën e homologut të tij të pafat. Ai rënkoi dhe erdhi në vete.
  Slavka shikoi me inat, por në zërin e tij kishte nota respekti:
  - Epo ti... Më lëvize ashtu... Me gjithë fuqinë tënde!
  Djali terminator Valerka tundi kokën negativisht:
  - Jo! Është ende e lehtë! Kur të afrohen gjermanët, do të shihni se çfarë do të thotë të godasësh me të gjitha forcat!
  Slavka preku barkun e tij. Një gjurmë çuditërisht e qartë e një këmbe të zhveshur dhe të hijshme të një djali mbeti në barkun dhe gjoksin e tij. Por kockat, në fakt, nuk janë thyer, kështu që ne mund të shkojmë në punë.
  Dhe të gërmosh me lopatë për më shumë se një orë nuk është shumë argëtuese!
  Djali megjithatë i bëri me kujdes Valerkës pyetjen që e mundonte pionierin:
  - Pse je kaq i zi?
  Leninistja e re Valerka, pasi u mendua për tridhjetë sekonda, u përgjigj:
  - Për të qenë i sinqertë, kalova disa muaj në një vend ku një nxirje me të vërtetë më bie në lëkurë dhe më pas nuk dua të largohem!
  Slavka ( kujtesa e së cilës në hipermatriks ka ndryshuar gjithashtu!) mërmëriti me dyshim:
  - Në Afrikë, apo çfarë?
  Leninisti i ri e kapi menjëherë këtë version:
  - Epo, po! E keni parë vetë se zezakët jetojnë në Moskë prej disa vitesh, por nxirja e tyre ende nuk u largohet!
  Slavka nuk debatoi dhe e ktheu bisedën në një temë tjetër, por edhe të rëndësishme për veten e tij:
  - Ku mësuat të luftoni kaq mirë?
  Valerka u përgjigj pas një pauze të shkurtër:
  - Kam pasur mentorë dhe mentorë të fortë... Mësonin një shkollë të shkëlqyer!
  Slavka i sugjeroi partnerit të tij:
  - Dhe ju e sfidoni Marinkën në një luftë. Ajo u stërvit në artet marciale, dhe një luftë me ju do të jetë jashtëzakonisht interesante!
  Valerka Lagunov buzëqeshi me zë të lartë dhe tha:
  - Epo, mos më hajde kështu! Konsideroni ne të njëjtën moshë!
  Slava u përgjigj seriozisht:
  - Për disa arsye, ju dukeni si një person shumë më i vjetër!
  Djali i Terminatorit, duke nxjerrë dhëmbët, u përgjigj:
  - Të duket se të kam rrahur!
  Slavka u përpoq të godiste Valerkën si përgjigje, por ai e kapi lehtësisht dorën e tij në mizë dhe, duke qeshur, u përgjigj:
  - Jo! Mos e bëni këtë, përndryshe do t'ju bëj të matni përsëri fundin e kanalit!
  Slavka korrigjoi:
  - Kjo është në fakt një hendek antitank.
    Lagunov Jr qeshi:
  - Do digjesh si luan!
  Tashmë po errësohej dhe Marinka, së bashku me Larisën, i ftuan djemtë për darkë. Meqenëse Deti Kaspik është afër, kishte shumë peshk, si dhe kripë, por nuk kishte bukë të mjaftueshme dhe një lloj buke të përzier me quinoa.
    Djemtë përtypeshin fuqishëm. Ne hëngrëm si ushtar, shpejt. Pastaj punuam edhe për ca kohë, tashmë në errësirë, për fat të mirë qielli ishte i pastër. Pastaj, duke u mbuluar me thasë dhe duke u grumbulluar së bashku për ta bërë më të ngrohtë natën e ftohtë të marsit, djemtë e lodhur mbyllën sytë. Por nuk mund të flija. Avionët e armikut u shfaqën në qiell dhe filluan të bombardojnë fuqishëm.
    Djemtë u alarmuan dhe u hodhën jashtë. Disa prej tyre, më të shfrenuarit, hapën edhe zjarr ndaj shkabave fashiste, gjë që ishte e kotë nga një distancë e tillë. Valerka Lagunov gjithashtu u hodh lart. Djali Terminator u hodh deri te mitralozi i vetëm i kalibrit të madh në batalion. Ai hapi zjarr prej tij. Një nga shkaba gjermane filloi të pijë duhan dhe filloi të rritë pendë zjarri.
    Djemtë filluan të bërtasin me respekt. Ju ende duhet të jeni në gjendje të rrëzoni një makinë jet nga një distancë e tillë. Dhe e reja leniniste Valerka vazhdoi të gjuante, dhe një "sorb" tjetër u rrokullis tatëpjetë, duke pirë duhan me drita.
    Djaloshi endacak këndoi:
  -Ti, shkaba, po goditet në ballë. Unë jam një terminator yll, jo lamtumirë pop!
  Dhe pitoni i tretë me krahë i Hitlerit u pre. Valerka ende mund të vazhdonte të gjuante, por Slavka u hodh në përballje, duke bërtitur në mënyrë të dëshpëruar:
  - Jepni! Më lër të qëlloj edhe unë!
  Valerka papritur u dorëzua, megjithëse mendoi se kjo nuk ishte ideja më e mirë.
  Slavka filloi të qëllonte në mënyrë të dëshpëruar dhe të fliste me automatikun e tij. Shirita plumbash binin njëri pas tjetrit . Kur ishin bosh, ata dukeshin si pitonët e uritur. Por zjarri ishte krejtësisht i padobishëm. Plumbat, edhe nëse goditnin makinat e avionëve , thjesht u hodhën mbi to nga një distancë e madhe. Më në fund, kufiri i pakët i municionit mbaroi dhe Slava, i zhgënjyer, përplasi grushtin në këllëfën e automatikut.
  Dhe pastaj ai bërtiti, metali ishte shumë i nxehtë nga të shtënat. Dhe pionieri huligan tha në mënyrë të paqartë:
  - Por arma nuk qëllon, por erë mut!
  Valerka lëvizi këmbën me shumë shkathtësi përgjatë tokës dhe Slavka ra pa një goditje nga lëkundjet e tokës. Megjithatë, i vetmi person me të cilin u zemërua ishte ai vetë. Lagunov mendoi se ky do të ishte rasti. E megjithatë, ai e lejoi të poshtër flokëkuqtë të qëllonte gëzhojat.
  Megjithatë, pati një qetësi , dhe djemtë shkuan përsëri në shtrat. Ose nesër, ose të paktën pasnesër, Krautët do të çajnë pjesën e përparme dhe do të përfundojnë këtu. Dhe këtu nga njëra anë është rrjedha e Vollgës, dhe nga ana tjetër spërkat Deti Kaspik. Kështu që djemtë nuk kanë ku të shkojnë.
  Valerka Lagunov kishte ëndrra që ishin imagjinare dhe jo plotësisht të kuptueshme.
  - Flisni përsëri, vakum ! - E preu bleta komandant. Dronët dukeshin më të mëdhenj dhe më të trashë, putrat e tyre kishin biceps të fryrë të bodybuilders me përvojë. Por stigmat e tyre ishin të mprehta dhe proboscis e tyre përfundonte në një shesh. Epo, epoletat e komandantit janë derdhur në ar, megjithëse yjet nuk janë të dukshëm, dhe ka një syth të bukur rozë në majë.
  Dhe vetë bota është si një përrallë, qeni e ka gojën hapur në gjashtë këmbë dhe luan në një laptop vemje në tre gjuhë. Këtu janë fëmijët që ecin me jakë të kuqe. Në sytë e tyre, i riu leninist Valerka kapi frikën dhe një lloj vuajtjeje. Rrobat e këtyre pionierëve janë të zgjuara, por për disa arsye këmbët e tyre të nxira janë të zhveshura dhe të mavijosura keq, sikur të ishin detyruar të shkelnin për shumë kilometra përgjatë një rruge malore shkëmbore.
  Valerka Lagunov ndihej gjithnjë e më i pakëndshëm, por nuk kishte frikë të vërtetë. Në një farë mënyre gjithçka këtu është joreale, madje ka katër diej në qiell, dhe forma e tyre është krejtësisht e çuditshme. Një ëndërr, një ëndërr tipike e gjatë, e cila, nëse nuk zgjohesh vërtet në mëngjes, mund të marrë tiparet më surreale, do të jetë më e ndritshme se një film fantastiko-shkencor amerikan. Është vetëm për të ardhur keq që më vonë nuk mbani mend pothuajse asgjë nga valët e tilla të hyjnisë Morpheus.
  Por këtu, disi, ka ndjesi mjaft reale, trupi ka peshë, dhe kur një nga dronët shkeli në gjymtyrën e poshtme, gishtat e këmbëve të tij zbathur u përgjigjën me dhimbje të vërtetë. Dhe balli që goditi portreti ishte i lënduar në mënyrë të pakëndshme, dhe aroma nga dronët ishte shumë reale , një përzierje e polenit dhe e derrit të palarë. Madje ju gudulis hundët dhe ju bën të dëshironi të teshtitni. Jo, ëndrra mund të jetë ende e tillë, krahët dhe bërrylat të dhembin dhe kyçet e tua të prishen nga prangat.
  Vërtetë, siç nuk është tipike për qytetin, nuk ka erë benzine apo ndonjë gjë tjetër të monoksidit të karbonit. Flladi çdo herë pas here sjell aroma të pasura pyjore nga pemët në rritje, shumë të harlisur dhe shtretërit e luleve. Por për një garë më të zhvilluar se qytetërimi tokësor, mungesa e një motori me djegie të brendshme është krejt e natyrshme.
  Leninisti i ri Valerka kujtoi se si shkrimtari i madh i trillimeve shkencore Zhyl Verni parashikoi që motorët elektrikë do të dominonin në transport dhe në jetën e përditshme. Por deri tani motori i dëmshëm dhe i pakëndshëm me djegie të brendshme ka fituar në shekullin e njëzetë.
  Valerka shikoi përsëri përreth, ku ishte shoku i tij, kjo Marinka kozmike? Vërtetë edhe ajo po i dilte jashtë dhe çfarë e pret tani?!
  Makina e " policëve " vendas duket si një disk fluturues, vetëm në formë ovale dhe me drita vezulluese krejtësisht njerëzore . Leninisti i ri Valerka u hodh shumë ashpër në trup, pothuajse duke thyer nyjet e tij dhe dera e tërhequr, si në një supermarket, u mbyll vetë. Në të njëjtën mënyrë, zinxhiri i palëvizshëm, si një kobër, nxitoi në këmbën e zbathur të djalit dhe e shtrëngoi fort kockën.
  Valerka bërtiti dhe u përpoq të tërhiqte zinxhirin me duart e lidhura me pranga përpara:
  - Dhemb, mos!
  - Më mirë lidhi pantallonat! - i tha një zë djalë.
  Valerka Lagunov u kthye. Duke pasur parasysh që kishte veshur pantallona të shkurtra, propozimi dukej tallës. Kamera celulare ishte e ndriçuar me një dritë të gjelbër dhe ajo vinte fjalë për fjalë nga i gjithë tavani. Drita ishte e këndshme dhe për disa arsye djali u ndje menjëherë i qetë. Ai hodhi një vështrim nga folësi .
  Një djalë i zakonshëm, biond, si Valerka Lagunov, por me një prerje të shkurtër të ekuipazhit, sikur t'i ishte prerë koka dhe tashmë i ishin rritur flokët. Valerka kishte një prerje flokësh me gjysmë kuti dhe pothuajse nuk ndryshoi me kalimin e kohës, kështu që nuk kishte nevojë t'i priste flokët.
  Me të është një djalë tjetër , pak i kuqërremtë dhe një vajzë mjaft e gjatë, e hollë. Djem fare me këmbë në tokë, me nxirje të mirë, por jo të errët. Tiparet evropiane të fytyrave korrekte dhe, ndoshta, edhe të bukura dhe fotogjenike. Rrobat janë të zgjuara: këmisha, bluza, pantallona të shkurtra verore dhe një fund i shkurtër, i lyer me lule në të gjitha ngjyrat e ylberit, por këmbëzbathur, me thembra dhe gjunjë të rrëzuar, një gjarpër mishngrënës dhe mjaft i gjallë i ngjitur në këmbën e djathtë.
  Nuk është aspak e frikshme, madje duket më e re se Valerka Lagunov .
  Djali terminator zgjati dorën drejt tyre dhe tha me gjakftohtësi të dukshme:
  - Është në rregull. Le të njihemi.
  Përgjigjja ishte heshtja dhe vështrimet e kujdesshme. Pastaj leninistja e re Valerka vazhdoi me besim të ndrojtur:
  - Nuk bëra asgjë, por fëmijët nuk burgosen për asgjë?
  Një djalë flokëkuq me fytyrë të gjatë, shumë i ngjashëm me aktorin fëmijë që luante Piter Panin në filmin amerikan , zgjati dorën si përgjigje dhe tha me një ton të trishtuar:
  - Nuk je vendas. Dhe kjo mjafton për ta akuzuar për spiunazh dhe kalim të paligjshëm të kufirit.
  Valerka , e hutuar, përplasi qerpikët disa herë dhe pyeti:
  - Nëse po, atëherë... Pse flisni kaq mirë rusisht?
  Djali biond iu përgjigj kësaj:
  - Sepse në ferr të gjithë flasin rusisht, dhe vetëm në parajsë përdorin hebraisht!
  Djali i mrekullueshëm dhe pionieri qeshi i trishtuar dhe i mbytur. Kjo më kujtoi një nga shakatë e vjetra sovjetike. Në përgjithësi, a është kjo një ëndërr apo jo një ëndërr? Gjithçka këtu është shumë e vërtetë për të ëndërruar. Ndoshta ai rrëshqiti përsëri në një nga botët e krijuara nga Chernobog . Në këtë rast, është e qartë pse ky univers quhet ferr.
  Zinxhiri në këmbën e zhveshur të Valerka Lagunov ndriçoi pak dhe lëshoi një nxehtësi të moderuar nga radiatori. Në përgjithësi, klima këtu është e ngrohtë, djali shkundi pikat e djersës që i rridhnin nga balli. Vajza, të cilës i ishte lidhur edhe këmba e zbathur , preku zinxhirin e saj dhe e pyeti:
  - Mos u shty aq fort, do të lesh mavijosje!
  Prangat, sikur të ishin vërtet të gjallë, u përgjigjën:
  - A je dinak, do të ikësh?!
  Vajza shtriu pafuqishëm duart e saj të kallosura, duke vënë në dukje:
  - Ku mund të shkosh edhe sikur të ikësh?!
  Djali me flokë të kuqe konfirmoi:
  - Të gjitha ushqimet dhe mallrat këtu kanë një kod identifikimi !
  Okovy u përgjigj shkurt:
  - Ne nuk japim sugjerime. Kapëse nuk përbën rrezik për shëndetin.
  Duket se nuk po nxitonin t'i çonin në burgun lokal. Dikush tjetër po mblidhej. Një vajzë më e madhe u fut brenda. E bukur , megjithëse këtu, duket se të gjithë njerëzit duken si në Hollywood - jo një rrudhë, as një defekt. Policia me dron i mori këpucët dhe vajza, duke u bërë e burgosur, u skuq thellë.
  Valerka, e cila kishte harruar përgjigjen e fundit të djalit flokëkuq nga koka e tij, papritur iu kujtua se kjo ishte e çuditshme. Dhe përsëri pyeti:
  - Pra, si e dini rusisht? Po edhe hebraisht?
  Djali i burgosur nuk u përgjigj menjëherë; Për të tjerët, vetëm një nga këmbët e tyre ishte e lidhur me pranga. Leninistja e re Valerka i kushtoi vëmendje të veçantë kësaj, ndoshta ky djalë është një kriminel i rrezikshëm?
  Nuk kishte përgjigje, vetëm vajza pëshpëriti në heshtje:
  - Çdo fjalë këtu... - Dhe ajo vuri gishtin te buzët.
  Valerka Lagunov e kuptoi se ata po përgjoheshin. Dhe disponimi i tij u përkeqësua plotësisht. Udhëtimi në hapësirë përfundoi në arrest. Diçka që nuk e kisha përjetuar kurrë më parë. Edhe pse ai, natyrisht, e pa filmin. M'u kujtua filmi "Klienti", kur djalin e arrestuan për të nxjerrë informacion prej tij. Pastaj, megjithatë , ai zbriti me çmim të ulët, vetëm duke pushuar në një dhomë të gjërë të izolimit. Por këtu nuk kishte një rehati të tillë. Ata hodhën edhe dy djem dhe një vajzë. Stoli, i mbuluar lehtë me plastikë, tashmë është i ngushtë. Por dukej se makina me krahë filloi të rriste shpejtësinë, dhe më pas burri me flokë të kuqe tha në heshtje:
  - Këtu kemi ferr. Vetëm shumë njerëz besojnë se ky është rend. Pengohuni, dhe ju jeni tashmë një kriminel që kërkon riedukim!
  Djali i vogël i bardhë tundi me kokë në shenjë dakordësie:
  - Gjithçka këtu është një gjë e vogël, përveç Adolfit. Dhe ai pohoi me kokë në flokëkuqe .
  Vajza e madhe psherëtiu rëndë:
  "Unë isha jashtë hapit përsëri." Tani do të detyrohem të shkel këmbëzbathur nëpër shkretëtirë dhe lazeri do të shkrepë për gabimin më të vogël.
  Djemtë që u arrestuan gjithashtu ulërinin:
  - Sapo ngatërruam pak tabelën rrugore. Për më tepër, imazhet po ndryshojnë vazhdimisht!
  Leninisti i ri Valerka goditi sytë dhe tha:
  - A janë njerëzit skllavëruar nga bletët?
    Flokëkuqja tundi me kujdes grushtin:
  - Jo për shumë kohë!
  Prangat e djalit u përplasën në heshtje dhe papritmas fytyra e tij u shtrembërua nga dhimbja. Shkëndijat kaluan nëpër duart e mia, me sa duket u bë një shkarkesë shoku. Djali u lëkund, dhe një vajzë e madhe e mbajti dhe i pëshpëriti në vesh:
  - Mos i ngacmoni. Ne nuk mund ta mposhtim sistemin, ndaj është më mirë t'i bindemi!
  Flokukuqja tundi kokën negativisht, fytyra e tij e nxirë u zbeh, por ai nuk tha asgjë. Ndoshta jo edhe aq nga frika.
  Valerka u zemërua gjithashtu nga kjo: të gjithë detyrohen të ecin në formacion dhe në hap. Është si Koreja e Veriut apo diçka më e keqe. Dhe pastaj goditi me një lazer.
  Por gjëja më e bezdisshme është se këto botë duket se sundohen nga bletë muskuloze dhe të mëdha, dhe pas tyre dikush që duket shumë si një anti-hero nga Star Wars. Edhe emri është i ngjashëm: Fjabba , vërtet, kufoma. Wow, ky është një emër për një diktator.
  Dhe makina e blinduar fluturoi në oborrin e burgut. U ndal pa probleme, mezi u tronditën. Këtu Valery u dogj nga frika se ai mund të burgosej dhe takohej me kriminelë me përvojë në krevat marinari. Djali u përpoq të bindte veten se do t'i duhej të ulej me bashkëmoshatarët e tij dhe djemtë disi do të merreshin vesh me njëri-tjetrin. Por këmbët më dridheshin akoma. Inteligjente, ose ndoshta me kibernetikë brenda, vetë zinxhirët çliruan këmbët dhe shputat e thyera të Valerkës u hodhën pas thumbave prej gome të rojeve . Më pas u ndezën takat e zhveshura, por të pastra të të burgosurve të mbetur.
  Në oborr kishte disa bletë, si dhe një duzinë të tjerë të arrestuar. Të ardhurit këtu u rreshtuan sipas lartësisë në një kolonë të përbashkët, dhe bletët dhe shefi lehin:
  - Qëndroni ende!
  Të burgosurit qëndronin në vëmendje si ushtarë përpara . Duhet të qëndroni pa lëvizur, pa lëvizur krahun apo këmbën! Në dorën e majtë pranë Valerkës qëndronte një vajzë e veshur vetëm me një këmishë pothuajse transparente, përmes së cilës dukej gjoksi i saj pa sytjena dhe një fund i shkurtër. Djali e gëlltiti bukurinë me sytë e tij, veçanërisht këmbët e saj të zhveshura pa të meta me një ngjyrë të nxirë dhe lëkurë të pastër bronzi, ijet luksoze dhe, natyrisht, rozeta të kuqe të tejdukshme të thithkave.
  Papritur bleta tundi shkopin e saj dhe shkarkimi elektrik që doli jashtë goditi Valerka Lagunov në ballë. Sikur dikush e kishte goditur me një shkop të rëndë , i ranë shkëndija nga sytë dhe djali i robëruar nuk u rrëzua vetëm sepse nja dy drona policie e kapën nga krahët dhe e vendosën në vend. Dhe një britmë kërcënuese:
  - Të thashë, qetësohu!
  Leninisti i ri Valerka qëndroi i paqëndrueshëm në këmbë, kishte një shkëlqim para syve, por me një përpjekje vullneti u përpoq të mos lëkundet. Një mendim më kaloi në kokë: sa e dhimbshme duhet të jetë që ushtarët të jenë në roje. Por ata janë për të ardhur keq dhe e durojnë të ftohtin. Dhe këtu është ngrohtë, pak më shumë se tridhjetë gradë. Pa nxehtësi mbytëse.
  Valerka Lagunov, për të shpërqendruar disi veten, u përpoq të shikonte oborrin e burgut pa e kthyer kokën. Në përgjithësi, nuk ka asgjë të veçantë, ka mure të larta përreth, megjithëse pa tela me gjemba, por në krye ka një lloj sfondi që dridhet në mënyrë alternative rozë dhe blu. Ndoshta është, si në fantashkencë, një fushë force ose mburoja të bëra nga HF, mendoi djali. Dhe është bërë edhe më e mjerë, shoqëria këtu është shumë e zhvilluar, më e mirë se ajo tokësore . Këta dronë kanë në duar orë, nga të cilat shfaqen hologramet. Wow, disi si evolucioni i telefonit celular me lidhjen lokale të internetit. Megjithatë, edhe në shekullin e njëzet e tretë kjo nuk është për t'u habitur. Dallimi këtu është se në vend të një monitori, një projeksion tredimensional me ngjyra ngrihet nga byzylyku. Por ata mund ta bëjnë këtë edhe në Tokë. Dhe një klub që jep goditje elektrike nga një distancë prej disa metrash nuk është gjithashtu e pazakontë.
  Ka edhe armë trullosëse . Lërini të mbjellin zakonisht në një distancë më të shkurtër. Por njerëzit ndoshta kanë shkopinj prerës me rreze të gjatë, megjithëse të shtrenjta. Ekuipazhet që fluturojnë pa helikë dhe avionë lëshues janë një çështje tjetër . Ky është vërtet përparim. Djali lëvizi pak shtyllën kurrizore për ta bërë më të rehatshëm qëndrimin në këmbë dhe vazhdoi arsyetimin. Për më tepër , një tjetër gyp fluturues në formë pike, paksa i tmerrshëm, u ul në oborr. Djali vuri re se gjatë fluturimit ajri u bë më i lehtë për një pjesë të sekondës. Kjo do të thotë se makina e burgut po kalonte nëpër një lloj fushe. Kjo nuk më dha një ton të madh. Teknologjia është këtu ...
  Oh, nëse ai do të kishte përfunduar në një planet teknikisht të prapambetur në Mesjetë, si do të kishte dalë atëherë? Me notat e tij jo fort të spikatura, ai do t'u tregonte të gjithëve se si prodhohet barut pa tym ose si bëhen mitralozë. Dhe kur u instaluan sistemet e raketave lëshuese të shumëfishta Uragan, perandoria e Carit pionier Valeri i Madh do të kishte pushtuar të gjithë globin. Dhe atëherë, më i madhi i perandorëve do të ngrejë shikimin drejt qiejve dhe do të fillojë pushtimi i hapësirës!
  Djali i dha dorë të lirë imagjinatës së tij. Këtu është objektivi i parë - Hëna, ku jetojnë njerëzit me tre këmbë të përshkruara nga Baron Munchausen. Ata përdorin granatahedhës të veçantë si armë që gjuajnë kokat e lulekuqes. Dhe pastaj një avion i tillë hidhet mbrapa, dhe tokësorët në disqe fluturuese, të përshëndetur nga zjarri i lazerëve alfa ... Dhe fuqia e goditjes së rrezatimit i detyron trekëmbëshat...
  Shfaqja e tre individëve të tjerë, dy dronë më të gjatë dhe më të hollë dhe një bletë e veshur bukur, rrit tensionin. Formacioni u shtri edhe më tej në pjesën e përparme dhe Valerka Lagunov filloi t'i dhembte shpina. Këto janë ende lloje të reja!
  Bletët vrasëse shikuan rreth vijës së vendosur të të burgosurve. Më shumë se pesëdhjetë mosha të ndryshme përfaqësuesish të robëruar të racës njerëzore ishin mbledhur tashmë këtu, por askush nuk dukej më i vjetër se gjashtëmbëdhjetë vjeç. Me uniformë burgu, kur detyrohet të vesh pantallona të shkurtra dhe të privuar nga këpucët. Por ishte i riu leninist Valerka që nuk mund të mos tërhiqte vëmendjen me pamjen e tij jo standarde. Jo, edhe ai është zbathur dhe i veshur me pantallona të shkurtra, por ka një kapele të ndezur.
  Bleta kryesore, duke ecur rastësisht, u ndal papritmas pranë lajmëtarit të ri të tokës dhe ia nguli sytë djalit. Ajo ka tre sy që duken si vrima të rreckosura: një sfond jeshil me puçrra dhe një hendek në errësirë. Kjo është vërtet e frikshme, duket se do të tërhiqesh zvarrë në këtë dështim.
  Leninisti i ri Valerka mbylli sytë padashur dhe u tërhoq. Roja nguli menjëherë një shkop midis teheve të shpatullave dhe bleta e përgjithshme tha me një ton të ftohtë:
  - Djali nuk është i veshur sipas uniformës së tij!
  Droni u përgjigj me zë të ulët:
  - Ky është një alien i zgjedhur Fjabboy ...
  Bleta e përgjithshme bërtiti:
  - Atëherë ai duhet të transferohet në seksionin e ftohtë të burgut!
  Droni tundi putrën e tij, u dëgjua një kërcitje e mprehtë dhe lasoja e pakapshme u mbështjellë fort rreth qafës së leninistes muskulare Valerka. Djali u trondit dhe bleta gjenerale urdhëroi ashpër:
  - Merre atë! Le ta ndajnë atë si një fillestar, pjesë-pjesë.
  Dhe laku e tërhoqi djalin në një ndërtesë të bardhë me vija blu. Dyert e blinduara u shpërndanë në drejtime të ndryshme, si dyert në ashensor - muzika kërciste lehtë. Kështu ata hynë në dhomë, nga ku, pas vapës së rrugës, kishte një frymë freskie. Dhe në përgjithësi, dukej se graviteti kishte ndryshuar - doli të ishte një botë tjetër dhe një nëntokë . Vërtetë, mbeti një ngjashmëri e vogël me stacionet e policisë nga filmat e Hollivudit.
  Një roje e gjatë droni e kapi djalin nga veshi, e përdredhi dhe një tjetër shkëputi jakën.
  Pastaj e shtynë fort me kondakë pushke.
  Valerka ulëriti përsëri, dukej sikur po i shqyen veshin. Ai u çua fillimisht nëpër shkallët e shkallëve, pastaj përgjatë korridorit. Era e mprehtë e zbardhuesit më mbushi hundët. Më pas erdhën dyert e bëra me forca të blinduara transparente. Ai u çua në një dhomë me pasqyra në mure, një goditje e fortë ra midis teheve të shpatullave dhe koka e djalit fluturoi duke e thyer pothuajse në dysheme. Pambuku dhe shkëndija shkëlqejnë para syve tuaj. Dy bletë të trasha, të gjata, si hipopotam, me vija dhe me bark në tenxhere me doreza plastike, ose më mirë gome në putrat e tyre, tashmë e prisnin atë.
  -Ai është i yti, mund ta tredhësh! - Qeshën rojet e dronit.
  -Hiqi rrobat! Nxito, qenush! - Divat e bletëve " si gorilla " e ngritën për flokë.
  -Duket se djali nuk është vetvetja! Eja, le ta ndihmojmë. - Dhe ata filluan të grisin përafërsisht rrobat e tyre. I riu leninist i habitur Valerka vetëm pak rezistoi, por kur ata u përpoqën t'i hiqnin brekët, ai u lirua me nxitim dhe nxitoi të vraponte. Disa roje nxituan për t'i prerë, dhe djali iu hodh dhe i rrëshqiti mes këmbëve. Më pas ai rriti shkathtësinë e tij, por nuk mundi të shkonte larg një derr-bulldog i madh që buzëqeshte, u hodh për ta takuar. Leninistja muskulare Valerka nuk e duroi dot dhe u kthye prapa. Ishte atëherë që një tufë rojesh fluturuan drejt tij. Ata filluan ta rrahin djalin e burgosur me shkopinj plastikë, me shkopinj çeliku . Ndoshta do ta kishin vrarë nëse një britmë kërcënuese nuk do ta ndalonte:
  -Ky defekt mund të jetë akoma i dobishëm për hetimin, ndalojeni!
  Ata e ngritën djalin, i spërkatën ujë të ftohtë në fytyrë, pastaj e kthyen dhe e hodhën në bark. Droni gjëmonte:
  -Në takat e tij, mos vraponi, vetëm mos e lëndoni!
  Fëmija i burgosur u godit disa herë në taka të zhveshura me një litar. Valerka Lagunov bërtiti dhe ankoi, lotët i rridhnin nëpër faqe.
  Në vend të simpatisë, një fërshëllimë helmuese:
  - Këto janë vetëm lule dhe kur hetuesi të të marrë në pyetje, nuk do të fillosh ende të këndosh kështu.
  Djali u kap dhe iu nënshtrua një kërkimi poshtërues dhe të përpiktë. Ata shtypën gishtin në kërthizë, gjë që shkaktoi spazma konvulsive në stomak. Ata shikonin në gojë, veshë, vrimat e hundës, kërkuan nga koka te këmbët, duke ndjerë përafërsisht edhe pjesët intime . Në të njëjtën kohë , dritat ishin ende të ndezura, megjithëse katër dritat e ndriçimit shkëlqenin nga vende të ndryshme.
  Valerka e re leniniste, natyrisht, ishte e turpëruar dhe e frikësuar, dhe kur ata i futën në trup, duke i futur sonda dhe zorra, ishte e neveritshme dhe shumë e dhimbshme. Ti padashur kërcitesh në këtë ferr burgu.
  Ai nuk konsiderohej më si person; Ai u hodh në vapë dhe të ftohtë, fytyra e tij u zbeh, si e një të vdekuri dhe menjëherë u mbush me ngjyrë vishnje. Pastaj e çuan të zhveshur në parukeri. Disa vajza këmbëzbathur me rroba me vija dhe pranga të lehta qeshnin, duke parë sesi djali u skuq dhe u përpoq të mbulonte turpin e tij, por një tel i gjallë i mbante duart pas tij. Kyçet e dorës mpihen nga tensioni.
  Dhe portretet e detyrueshme të kufomës Fzhabba , një fanatik i mërzitshëm , një zhaba i mbuluar me lytha, në çdo cep. Vetë salloni i parukerisë, me pasqyra dhe dritat e vëmendjes, i ngjan një sallë kërkimi, dhe karrigia është si e mjekut, madje ka edhe kapëse.
  Një bletë humanoide me një kostum të zi dhe krahë ngjitës të shtypur përafërsisht poshtë kokës, si të qeth një dele me një gërshërë të shurdhër , u lëndua, tehu preku një gungë të freskët. Djalit iu duk se me çdo tufë flokësh biondë që priste, i iknin shpirti dhe një pjesë e individualitetit të tij. Dhe parukierja e vrazhdë sadiste i shkel pa ceremoni, sikur të ishin gjallë. Kur mbaruan, mbikëqyrësi i dronit goditi kokën e saporruar me shkopin e tij.
  -Merre tullac!
  . KAPITULLI Nr. 7
  Valery Lagunov pothuajse humbi vetëdijen, këmbët e tij u lëshuan. Duke e kapur nga veshët e shumëvuajtur, e ngritën dhe e tërhoqën zvarrë në dush. Aty e vendosën në qendër të kabinës dhe e mbyllën, pasi i hodhën zbardhues në fytyrë dhe shpatulla. Djali ngriu, duke pritur një mashtrim tjetër të pistë , dhe dëgjoi me ankth . Ajo gumëzhi dhe një lumë me ujë të nxehtë ra mbi të. Doli avulli, lëkura u skuq, kishte dhimbje djallëzore, të dukej sikur digjeshe.
  -Ndihmë! - bërtiti djali i robëruar .
  Si përgjigje, uji i vluar ndaloi dhe uji i ftohtë ra. Rrjedha e saj më dhimbnin dhëmbët. Valerka Lagunov filloi të ngrijë dhe të dridhej, kur befas valët e zjarrta e goditën përsëri. Pastaj i ftohtë i akullt. Djali, i cili përfundoi në ferr, u bë histerik, por torturat e ujit pushuan. I kuq si karavidhe, ai doli nga kabina, iu desh të shkelte gishtat e këmbëve, takat iu kthyen blu nga shkopinjtë e kamxhikut.
  Tani ai u dërgua në një dhomë tjetër. Aty e fotografuan lakuriq nga pika të ndryshme, e matën, e peshuan dhe morën gjak nga një venë. Ata kopjuan shenja dhe nishane, kërkuan plagë dhe djegie. Pastaj erdhi një qeshje.
  -Tani le të luajmë piano.
  Kjo ishte marrja e shenjave të gishtërinjve dhe i merrnin jo vetëm nga duart, por edhe nga këmbët, duke i lyer me kujdes këmbët e thyera me bojë të zezë. Pastaj m'i lyen buzët, ishte shumë e neveritshme, koka ime u shtrëngua ashpër pas një gjetheje të bardhë. Djali ka tentuar të pështyjë, por është goditur me grusht në fytyrë. Koka i tundi dhe dhëmbët i kërcitën. Ata bënë një radiografi dhe fotografuan organet e brendshme. Pastaj më çuan në pasqyrë. Valerka Lagunov e shikoi veten e shtangur. Një djalë tullac i tkurrur me sy të zi , buzë të zeza të fryra, disa gunga në kokë, mavijosje dhe shenja nga shkopinj në trupin e tij muskuloz të zhveshur.
  -Epo, zemër, a e kupton se çfarë do të thotë të kundërshtosh qeverinë legjitime?
  Kreu i repartit i mbuluar me lytha bërtiti kërcënues.
  -Dhe tani duhet të shënohesh. Këtë shenjë do ta mbani përgjithmonë.
  Një dron humanoid i veshur me një maskë dhe një mantel jeshil doli nga pas pasqyrave. Ai nxori një tub me diçka si një vulë.
  - Tani do të bëjmë një grusht . Këta numra janë numri juaj - 1313131314. Do të kaloni poshtë tij si i burgosur. Më jep dorën këtu.
  Valerka Lagunov e frikësuar, duke parë hekurin e nxehtë, përkundrazi, e fshehu pas shpine. Pastaj dy dronë të mëdhenj e përdredhën me forcë gjymtyrën dhe ia dorëzuan xhelatit. I ka hedhur alkool në dorë dhe më pas e ka djegur. Djali bërtiti dhe u dridh, por ai u mbajt në një ves të hekurt. Më në fund, çeliku i ndezur u hoq dhe ai u çalë, gati duke u shuar nga dhimbja.
  - Lëreni të shkojë nën dushin e akullit, le të shkojë.
  Valerka Lagunov u shpëla me ujë akull. U bë aq keq sa dhëmbët filluan të më rrihnin si daulle, por nuk u ndjeva shumë më i lirë. Procedurat e regjistrimit në dukje të pafundme kanë marrë fund.
  Bleta me pallto të bardhë premtoi:
  -Tani do t'ju japin rroba qeveritare.
  Djali psherëtiu i lehtësuar, ishte e pakëndshme të ecje lakuriq gjatë gjithë kohës, sidomos në prani të bletëve femra, dhe ai dridhej nga i ftohti.
  Këtu njerëzit me uniforma të zeza sollën një pako, duke i hedhur afërsisht rrobën e tij. Të shkurtra, mbi gjunjë, pantallona të bardha të pista me vija blu, ose më mirë pantallona të shkurtra, të lidhura me rrip me litar dhe të njëjtat, tipike për të dënuarit e filmit , këmishë me vija me mëngë të gjata deri në bicep. Dhe veshje të tilla të grisura, ndoshta edhe të marra nga një kufomë, me kopsa të grisura.
  Leninistja e re Valerka pati guximin të pyeste:
  -Dhe është e gjitha?
  Një bletë masive me një pallto të bardhë qeshi në mënyrë të neveritshme:
  - Sigurisht gjithçka! Dhe një shkelës i mitur nuk ka të drejtë për më shumë.
  Valery Lagunov e fërkoi me nervozizëm të tijën miku me kruarje, thembra rozë:
  -Dhe çizmet? A do të jem zbathur?
  Bleta shpjegoi me përbuzje:
  -Ti je kriminel dhe duhet të pendohesh, dhe sipas ligjit, të gjithë të miturit duhet të ecin zbathur , pavarësisht periudhës së vitit. - Dhe insekti i shkeli syrin. - Dhe në këtë planet , të gjithë ju mbeteni të mitur përgjithmonë e përgjithmonë!
  Këmbët e adoleshentit tashmë kishin filluar të ftohën, klima këtu ishte tashmë ndryshe dhe ai pyeti me alarm:
  -Po sikur të ftohem?
  -Shkupa do të shërohet! - Dhe roja e dronit e goditi përsëri në fund të zhveshur me një tërheqje të shpejtë. - Vishu shpejt, shket .
  Valery Lagunov u shtrëngua, duke rënkuar, lëkura e tij ishte e papërpunuar, i veshur disi dhe shtrëngoi rripin. Djali u prangos dhe më pas u dërgua në një dhomë pritjeje. Aty i vunë në gjunjë të riun leninist Valerka, krahët i tërhoqën mbrapa, kyçet e dorës iu ngjitën në kyçet e këmbës. Kështu ai u ul në një pozicion të pakëndshëm, duke pritur për vendimin përfundimtar për fatin e tij. Më dhimbnin gjunjët, dyshemeja prej betoni më mpinte këmbët gjysmë të zhveshura. Tani ai qante në heshtje, ishte i trishtuar dhe i neveritur, gjithçka thoshte se ai ishte një i burgosur, një njeri i humbur për një jetë normale. Ai nuk do të kthehet kurrë në Tokë dhe do të shpëtojë nga bota e çmendur. Ashtu është, djaloshi flokëkuq tha: ky është ferri! Tani nuk ka asnjë mënyrë, një qorrsokak i pashpresë! I gjithë personaliteti i tij u shpërbë dhe u shkatërrua në procedurat e përpikta të burgut. Më në fund, shefi i departamentit, një bletë me rripa argjendi supe, shkoi te dosja e tij dhe tha:
  -Tek reparti i fëmijëve, grupi 19, qelia e pesëmbëdhjetë.
  Lagunovit u hoqën nga duart e tij pothuajse fëminore, me gishta të drejtë dhe ato u fiksuan në dorën e një rojeje. Duke e shtyrë me shkopinj, djali u largua. Djali përsëri u frikësua se si do ta përshëndesnin të burgosurit e tjerë. Ata treguan shumë gjëra të tmerrshme për burgjet, sepse atje nuk ka vetëm fëmijë, por kriminelë.
  Kështu ata dolën në oborr, guralecat e mprehta u gërmuan në këmbët e tyre të zbathura, i burgosuri i sapoprerë ecte mbi gishtërinjtë e tij dhe ai kishte dhimbje veçanërisht. Binte shi, i lagësht dhe i ftohtë. Në hyrje të dhomës fqinje, të rrethuar nga një gardh i lartë, derrat e bulldogut vrumbullojnë dhe ngrihen . Korridoret janë të zymta me shumë hekura, madje edhe hapjet në dysheme janë të mbushura me to, dhe muret janë lyer me ngjyrë të zezë dhe gri. Kjo ushtron presion të tmerrshëm në psikikën e fëmijës dhe zemra e fëmijës fillon të rrahë përsëri më shpejt, ai goditi me dhimbje gishtat e tij të zhveshur në hapin e betonit të rrëshqitshëm, ngadalësoi pak dhe roja e goditi në shpinë me kondakun e armës.
  - Mos fle, djalë i ri !
  Djali groposi kokën në një pellg me gjak të holluar, dikush tashmë ishte marrë në pyetje dhe ai u ngrit përafërsisht nga veshi i tij i fryrë. Më në fund, Valerka e re leniniste u çua në një derë masive, rojet e dronit buzëqeshën me turp . U dëgjuan zhurma kruarje:
  -Ja ku jemi, por fillimisht regjistrimi në qeli.
  -Si është kështu? - pyeti djali me marrëzi.
  Dronët shpjeguan me përbuzje:
  -Dhe meqenëse je ende i vogël, do të na vijë keq për ty. Dhjetë goditje me shkop në një vend të butë, dhe kaq.
  Valerka Lagunov donte të ankonte, por nga sytë e ujkut kuptoi se do të ishte edhe më keq. Dhe kështu, ndoshta do të funksionojë. Ata e kthyen, ia ulën pantallonat dhe e goditën me aq forcë. Djali rënkoi, pastaj kafshoi buzën. "Bëhu burrë," shkëlqeu mendimi. Goditjet e radhës ishin edhe më të dhimbshme. Valery Lagunov ankoi në heshtje, por arriti të frenojë britmat e tij të forta. Më në fund, xhelatët mbaruan, hoqën prangat dhe hapën derën e qelisë. Pastaj erdhi një goditje e fortë dhe djali fluturoi në të me një lulëzim. Të fjeturit u zgjuan duke fërkuar sytë. Duke i parë, Valerka u qetësua.
  Këta ishin fëmijë nga dhjetë deri në katërmbëdhjetë vjeç, më të mëdhenjtë dhe më të vegjëlit mbaheshin veçmas. Ata ishin të hollë, të rreckosur, të gjithë zbathur, me mavijosje dhe gërvishtje nga kamxhikët dhe shkopinjtë. Por në të njëjtën kohë, ata nuk janë si kriminelët e tmerrshëm që përshkroi imagjinata. Fytyrat janë të holla, të nxira, por me buzëqeshjet e njerëzve që nuk e kanë humbur pamjen njerëzore. Ishin më shumë se tetëdhjetë djem, ata ishin të shtrirë në krevat marinari prej druri pa batanije, dyshekë apo jastëk. Secila mbahej, disa nga këmba e djathtë dhe disa nga e majta, nga një zinxhir i gjatë kobra, i ngjashëm me ato të përdorura nga policia me dron në furgon. Por qyteti i nxehtë tropikal, mjerisht , është një gjë e së kaluarës. Tani ishte e freskët një erë e ftohtë u vërsul nga dritarja, e trashë me gjemba të shtrembër.
  Leninistja e re Valerka u hutua. Ai është, në përgjithësi, një fëmijë shumë i lezetshëm , por ai nuk e imagjinonte se si do të sillej një herë pas hekurave. Jo, sigurisht, korfanët treguan histori, shpesh krejt të kundërta, për burgun e të miturve. Ose duke e portretizuar këtë vend si një ferr monstruoz, ku mbretëron kaos i tmerrshëm , ose, anasjelltas, si një sanatorium për fëmijë, ku ka mjedra të vërteta dhe shumë më interesante dhe më të lira se në një shkollë të mërzitshme. Por këtu definitivisht nuk duket si një sanatorium dhe, me sa duket, është më keq se një burg i vërtetë . Leninisti i ri Valerka, i mërzitur me veten e tij që nuk u mërzit të zbulonte se si të përshëndeste dikë kur hynte në qeli, tha jo plotësisht me sukses:
  -Ç'kemi djema! Unë vij me gjëra të mira.
  Më i madhi në qeli, djali më i gjatë dhe më i madhi, u ngrit në këmbë për t'u takuar. Një zinxhir i gjatë zvarritej pas tij, duke u përplasur mbi pllakat e mermerit, dhe vetë kumbari ishte afërsisht në të njëjtën lartësi si Valerka Lagunov , ose më saktë, disa centimetra më i gjatë dhe dukshëm më i hollë. Përveç numrit të kampit, ai nuk kishte asnjë tatuazh, gjë që e bënte të dukej si një grabitës. Kështu që Valerka, pasi balancoi forcën e tij, u qetësua. Dhe ai pyeti me gëzim:
  shumë mirë për ty Kent ! Për çfarë jeni?
  -Nuk e di! - iu përgjigj sinqerisht Valerka Lagunov, megjithëse mendoi se me shumë gjasa ishte ngatërruar për një spiun. Dhe ky fraer që e tërhoqi zvarrë me shpejtësi superluminale drejt planetit të birucës. Thjesht merre atë!
    Personi që shikonte kamerën, me përbuzje tha:
  - Pothuajse të gjithë nuk e dinë se për çfarë janë në burg. Kushtet tona janë të ashpra, duhet të jetojmë bashkë, pa u informuar dhe pa e tradhtuar njëri-tjetrin. Mbani mend, informatorët vdesin.
  -Dhe nuk kam qenë kurrë gjashtëshe! - iu përgjigj me të vërtetë Valerka Lagunov.
  -Ashtu është, mbani mend disa rregulla.
  Djali bëri një hap prapa dhe filloi të listonte.
  -Mos e lehtësoni veten në një kovë. - Ai drejtoi gishtin në lug. - Ka një gropë të veçantë për këtë.
  -Ku? - E reja leniniste Valerka vështroi përreth.
  -Kur të na dërgojnë në punë, dhe kjo do të jetë në agim dhe deri vonë në mbrëmje, do të ndërtojmë daça për gjeneralët. Aty, gjatë rrugës afër burgut, ka një gropë me rodhe të buta. Ju mund të lehtësoni veten atje. Por këtu nuk duhet të prishni ajrin. Së dyti, nëse ka transferta ushqimore, ato janë formalisht të ndaluara, por për një ryshfet mund të bëjmë gjithçka, mund ta ndani me të gjithë.
  Së treti, mos e shmangni punën dhe mos luftoni pa arsye serioze. Përndryshe të gjithë do të vidhosen. - Djaloshi skllav vazhdoi të përkulte gishtat. -
  Dhe së fundi, së katërti, mos u mundoni të ikni. Për këtë, e gjithë qelia do të ndëshkohet rëndë. Nëse prindërit tuaj nuk arrestohen, le të japin ryshfet, atëherë ndoshta do të lehtësojnë kushtet e paraburgimit dhe do të na japin batanije.
  -Sa duhet të paguaj? - Valerka Lagunov mendoi se gjithsesi nuk do të vinte nga Toka.
  Kumbari tha paqartë:
  -Shumë, policët janë të pangopur!
  Duke pasur një kujtesë të rreme në ëndërr dhe duke harruar që jeton në epokën e komunizmit, Valerka u drodh, prindërit e tij nuk janë miliarderë, kështu që ata nuk do të paguajnë përgjithmonë. Megjithatë, ndoshta babai i tij tashmë është internuar , dhe atëherë do të ketë para të mjaftueshme për shumë.
  "Po, e shoh që je plotësisht i ftohur, sepse je nervoz."
    Djali i madh e shikoi më nga afër të renë leniniste Valerka. Vura re mavijosjet dhe gungat, lëkurën e skuqur nga avulli.
  -Kështu të dënuan. Me sa duket, je politik nëse të tallen kështu. Mirë, shtrihu me ne, nesër do të kesh një ditë të vështirë dhe do të flesh pak. "Kumbari" i ri u tërhoq paksa, duke bërë një gjest ftues.
  - Le të njihemi, unë quhem Jozef.
  - Dhe unë jam Valerka.
  -Emër i mirë. - Ai tërhoqi vëmendjen te bicepsi i skalitur. - Po merresh me sport?
  Këtu djali terminator vendosi të fshehë aftësitë e tij dhe të minimizojë aftësitë e tij:
  -Kulturalizmi dhe mundja wushu.
    Djali i madh ra dakord:
  - Mundja Wushu nuk është e keqe për një luftë.
  Valerka Lagunov tha me shumë modesti:
  -Nuk e kam përvetësuar ende në mënyrë të përsosur. Dhe stili ynë i ngjan më shumë gjimnastikës!
  Jozefi buzëqeshi me përbuzje:
  -Asgjë, të gjithë këtu janë luftëtarë mediokër ! Por nëse ndodh diçka, ne së bashku do të ndëshkojmë të paligjshëm dhe ata që ofendojnë të vegjlit.
  - Është e mbuluar! "E reja leniniste Valerka u pajtua plotësisht me këtë ide.
  Djemtë shtrënguan duart. Pastaj e reja leniniste Valerka u ngjit në krevat marinari, djemtë shtypën supet dhe u grumbulluan së bashku. Meqenëse u bë më e ngrohtë, Valerka Lagunov zgjodhi një pozicion të rehatshëm dhe, duke mbërthyer këmbët e tij të ftohta, u përpoq të flinte. Edhe pse koka e rruar dhembte nga ankthi, kockat dhembin nga rrahjet dhe shenjat e djegura kruheshin, trupi i fëmijës së shëndoshë doli të ishte më i fortë.
  Dhe kur bini në gjumë, matricat mbivendosen në gjumin tuaj dhe ju përsëri rrëshqasni në vizionet e hapësirës.
  Dhe para jush, si një film fantastiko-shkencor;
   Perëndesha e shikoi me butësi Valerka dhe tundi me kokë:
  - Dëshironi të bëni një shëtitje nëpër kryeqytetin galaktik?
  Një djalë pionier dhe ish i burgosur në perandorinë e insekteve, Valerka Lagunov u përgjigj:
  - Do të isha i lumtur të shihja pamjet e kryeqytetit tuaj. Kur unë vetë të bëhem zot, do t'i ndërtoj vetes diçka edhe më madhështore.
  Affaraya ( ky ishte emri i perëndeshës në hipermatriks !) tundi me kokë në shenjë dakordësie:
  - Mirë, djali im!
  Dhe ajo hapi gojën e saj të bukur dhe... Papritur një burim magoplazme u ndez dhe djali pionier Valerka u përfshi nga zjarri i magjisë.
  Hapësira është e mbushur me flakë të ylbertë që ndryshojnë ngjyrat çdo sekondë.
  Zjarri i ferrit, duke u ndezur dhe duke konsumuar të gjitha të brendshmet, duke shtypur mishin. Një vullkan që djeg gjithçka që është e gjallë brenda. Sa e njohur është e gjithë kjo! Por këtë herë, ndoshta ferri është i vërtetë?! Durimi, dhe dhimbja ulet. Valerka Lagunov hapi qepallat.
  Iu duk se pa qiellin plot yje. Mbylli sytë me habi dhe më pas i detyroi t'i hapnin sërish. Po, me të vërtetë, ai sheh një qilim të çuditshëm me yje. Me origjinë jotokësore, të shpërndara jashtëzakonisht dendur me kurora të çmuara të ndriçuesve të qiellit. Dhjetëra mijëra yje më të shndritshëm verbojnë dhe mahnitin imagjinatën. Vetë trupi dukej sikur notonte në një vakum, duke mos ndjerë asnjë mbështetje. Pamja e paprecedentë e tronditi aq shumë djalin pionier , sa humbi ndjenjat, i shkëputur nga realiteti.
  Kur aftësia për të menduar iu kthye përsëri, ai tashmë mund të kontrollonte emocionet e tij. Kishte përsëri tokë të fortë nën të dhe ai u përpoq të ngrihej.
  Pamja përpara tij nuk ishte për njerëzit e dobët. Në fillim, djali pionier mendoi se po çmendej. Qyteti madhështor, kryeqyteti i galaktikës së perandorisë së kukudhëve, një nga qytetet më të mëdha në grupimin Fabochazar, u shfaq në të gjithë lavdinë e tij më të egër.
  Rrokaqiejt luksozë shumë kilometra, tempuj gjigantë, statuja gjigante të paimagjinueshme, kaskada kopshtesh dhe shatërvanësh, pajisje ndriçuese, billborde kolosale që mund të përshtaten me pesëdhjetë stadiume olimpike dhe shumë më tepër. Nëse shtojmë miliona lloje të ndryshme avionësh shumëngjyrësh dhe ekstravagantë, atëherë për një djalë pionier leninist dymbëdhjetëvjeçar të fillimit të shekullit të njëzet e tretë ( megjithatë, në ëndërr dhe në realitet virtual, kujtesa ndonjëherë dështon, dhe ju duket se të jenë përfaqësues të një epoke shumë më arkaike!) Kjo ishte tashmë përtej çdo kufiri.
  E megjithatë i riu leninist Valerka nuk ndjeu frikë. Kishte një eksitim të jashtëzakonshëm, madje edhe kënaqësi të papërshkrueshme nga pamja e një shkëlqimi kaq shumëngjyrësh të paimagjinueshëm të krijuar nga duart e qenieve inteligjente. Gjithçka në këtë metropol ishte madhështore dhe magjepsëse.
  Disa yje shkëlqenin në qiell. Ylli më i ndritshëm rozë-verdhë, dy jeshile, një blu dhe dy safir-qershi pothuajse të padukshme, që është e natyrshme në një ndriçim kaq intensiv. Megjithatë, pavarësisht dritës së fortë, nuk më lëndoi sytë dhe nuk ishte vapë. Temperatura është shumë e këndshme, me një erë të lehtë të ftohtë.
  Djali pionier, tani një shaka, ecte përgjatë trotuarit me shtatë ngjyra, i përshtatur nga lule, statuja, drita vezulluese shumëngjyrëshe dhe pllaka të lëmuara kristal. Thembrat e zhveshura, fëminore ndiheshin shumë të lëmuara, madje, ndoshta, të rrëshqitshme, si akulli, duke dhënë shkëlqim, por për fat të mirë sipërfaqe jo shumë të nxehtë.
  Gjithçka në këtë metropol futuristik ishte pasqyrë e shkëlqyeshme dhe verbuese madhështore, madje edhe depozitimet e plehrave ishin bërë në formën e kafshëve dhe zogjve ekzotikë. Ata hapën gojën dhe i falënderuan me mirësjellje kur u hodhën mbeturina. Kur kukudhi hodhi këpucën e tij të shkrirë dhe të deformuar, një zog pastrues u hodh nga trotuari, sikur të ishte një sipërfaqe uji.
  Doli të kishte kokën e një shqiponje, por një sqep të madh në mënyrë disproporcionale dhe trupin e një patëllxhani me vija, të përshtatur nga tre radhë petalesh të harlisura. Çdo rresht ndryshonte në ngjyrën dhe formën e fidaneve, dhe krahët madje kishin një ngjyrosje të lëvizshme, si një video.
  Grumbulluesi me pendë dhe në të njëjtën kohë me lule gëlltiti këpucët që ishin bërë të pavisshme, duke cicëruar melodiozisht:
  "Ne nuk kemi asnjë arsye për të torturuar veten me dyshime." Nuk ka më djem të dëshpëruar në të gjithë universin. Burrat e vërtetë hedhin plehra - vrasin kukudhën e demit të dikujt tjetër! Elf-dem vrasin dikë tjetër!
  Djali pionier Valerka tundi dorën në "pastruesin e divave" i hutuar dhe tha:
  - Gjëja më e mahnitshme për një person është se ai nuk habitet nga magjepsja, por mahnitet nga banale!
  Megjithatë, është e çuditshme që këpucët ushtarake të rënda janë shkrirë dhe ai vetë nuk ka marrë as djegie të lehta. Mirëpo, veshjet nuk dukej se ishin shumë të dëmtuara, ndonëse kominoshe luksoze humbën. Por diçka është ruajtur dhe ai nuk ka aq turp të ecë nëpër qytet me një bluzë të zgjuar dhe pantallona të shkurtra, rroba normale për një djalë në mot të nxehtë.
  Megjithëse ishte bërë djalë dhe kishte humbur pak një pjesë të kujtesës, pa vetëdije fare për veten, Valerka u turpërua nga këmbët e tij të zbathura, të cilat ishin jashtëzakonisht të papërshtatshme në kryeqytet, ku çdo statujë, makinë, shatërvan, kompozim, apo ajo strukturë shkëlqente me luks shurdhues bie në sy. Si një lypës i rreckosur në lagjen qeveritare të Nju Jorkut më të pasur, skuqesh pa dashje kur dikush të afrohet.
  Për momentin ka pak këmbësorë në rrugë, kryesisht fëmijë. Meqenëse ky është një nga sektorët qendrorë të metropolit, kukudhët dhe kukudhët e famshëm u vendosën këtu. Ishte vetëm një periudhë kur miniushtarëve dhe kukudhëve u jepeshin pushime të shkurtra për të përjetuar të paktën pak jetë pa stërvitje rraskapitëse, për t'i lënë të ndjenin gëzimet e fëmijërisë.
  Krahas kësaj, kjo periudhë e shkurtër pushimi në krahasim me periudhën e kazermave ishte një lloj nxitjeje për sukses në studime dhe përgatitje luftarake.
  Të kesh të paktën një mundësi të vogël për të menaxhuar kohën siç dëshiron është lumturi! Kjo është pikërisht arsyeja pse pamja e fëmijëve të padëmshëm të qeshur, shumë prej të cilëve, ndërsa luanin me gëzim, madje fluturonin në ajër, bënin salto, rrotulloheshin si majë, lëshonin holograme kaleidoskopike, i dhanë qytetit magjik një pamje të mrekullueshme idilike.
  Pionieri kureshtar Valerka donte t'u afrohej atyre dhe t'u bënte disa pyetje, por kishte frikë. Kisha frikë se djemtë dhe vajzat paqësore, të bukura, si kukudh me kostumet e tyre shkëlqyese mund të mos ishin aq paqësore sa duken në shikim të parë. Për më tepër , zakonisht nuk është tipike për njerëzit, madje edhe vajzat luanin qartë lojëra lufte.
  po shpaloseshin lloje përrallash dhe anime -fantazi, dhe jo beteja të bëra nga njeriu. Projeksionet individuale holografike ishin të mëdha dhe aq të ndritshme sa ato riprodhuan me besnikëri detajet. Ajo që dukej, dhe në fakt, papritmas u shfaqën nga diku në ajër kështjella, fortesa dhe shtëpi përrallore, dhe më pas u zhdukën.
  I shtangur nga ajo që pa, me takat e zhveshura që shkëlqenin, ai eci dhe eci, duke vazhduar të ekzaminojë qytetin. Çfarë pemësh mahnitëse dhe lule gjigante, dhjetëra e qindra metra të gjata, me shatërvanë dhe kafshë fluturuese, të varura në ballkone kristali, që vezullojnë në diell me një gamë shumëpërrallash .
  Në petalet e luleve shfaqen fotografi të ndryshme lëvizëse, vazhdimisht në ndryshim, më së shpeshti arte marciale të të huajve të ndryshëm , ose beteja në një stil retro.
  "Ndoshta këto janë fusha të forcës!" mendoi djali pionier Valerka, duke fërkuar tempujt e tij, truri i tij ishte gati të vlonte nga bollëku i përshtypjeve "Ka disa ndriçues, një lojë e tillë drite dhe ngjyrash nuk mund të riprodhohet në planetin tonë! Çfarë formash të çuditshme marrin krijimet e mendjes së tyre!"
  Këtu një nga ndërtesat sferike të varur në shtatë këmbë, me tehe me gjethe të kornizuara me gurë të çmuar, të lyer me ngjyrën e flamurit të kukudhëve të Luciferostanit . Një strukturë tjetër u bë në formën e një ylli me shtatë cepa dhe ngadalë u rrotullua rreth boshtit të tij. Ndërtesa të tjera u ngjanin pemëve të Vitit të Ri, ëmbëlsira me pishtarë të zjarrtë dhe ujëvara të stuhishme shumëngjyrësh, përrenj gjigantë që shkojnë në stratosferë. Disa burime gjigante në formën e përbindëshave të ndryshëm ekstragalaktikë në gurë të çmuar nxirrnin metal të shkrirë dhe gazra të çuditshëm, të ndriçuar nga rrezet lazer.
  Katet e poshtme të ndërtesave luksoze ishin plot me hyrje dhe dalje shumëngjyrëshe me emra të ndezur në ekrane. Dhe ajo që është e çuditshme është se të gjithë emrat janë absolutisht të qartë: restorante, dyqane, qendra argëtimi të të gjitha niveleve dhe llojeve, shërbime të ndryshme. Ajo të kujtonte rrugën e madhe presidenciale qendrore të Uashingtonit të zgjeruar dhe pakrahasueshëm më luksoze.
  Kur e pa për herë të parë ( kishte disa probleme me kujtesën e tij në realitetin virtual, pjesërisht nuk u bë e tij!) atëherë ai ishte ende shumë i vogël, kujtoi se si ishte i tronditur deri në thellësi të shpirtit të tij dhe tani ai gllabëroi fjalë për fjalë verbimin shkëlqimin perandorak me sytë e tij. Sigurisht, shumë gjëra këtu nuk kishin analoge në Tokë.
  Epo, çfarë lloj projektuesi njerëzor do të vendoste kunja me kokë poshtë, kupola dhe pishina me krijesa shumëngjyrëshe dhe përbindësha të papërshkrueshëm të frikshëm. Madje është e frikshme të shikosh, duket se gjithçka është gati të shembet mbi kokën tënde.
  Një nga vajzat kukudhë fluturoi mbi të, duke e prekur lehtë me një këpucë me shkëlqim. Pionieri Valerka u tund pak, ai tashmë ishte i lodhur, kishte ecur disa kilometra.
  "Ju ndoshta nuk keni ngrënë për një kohë të gjatë, luftëtar yll," tingëlloi vajza e vogël engjëllore si një zile argjendi.
  Nëse kishte ndonjë gjurmë në lëvizje, ato padyshim ishin të fikur. Me sa duket, në ultra-metropolin e së ardhmes së largët, ata ishin tepër të shqetësuar për aftësinë fizike. Sipërfaqja u bë më e ashpër dhe këmbët e mia të zbathura filluan të ndjeheshin të papërpunuara dhe kruarje. Valerka me të vërtetë donte të hante, sepse dukej sikur kishte disa ditë të uritur, përveç se...
  Por kush mund ta dijë se sa kohë kaloi duke komunikuar me perëndeshën, e cila praktikisht nuk e ushqeu, por vetëm e argëtoi. Vërtetë, Valerka e emocionuar as nuk donte të hante.
  Rruga është plot me makina shumëngjyrëshe që thërrasin: "Është koha të freskoheni!"
  Duke menduar racionalisht, Valerka vendos:
  - Dy vdekje nuk mund të ndodhin dhe me barkun bosh nuk ka jetë!
  Sapo iu afruat makinës, u shfaq menjëherë një projeksion tredimensional i një vajze të bukur shtatëngjyrëshe me krahë. Në një gjuhë që dukej të ishte anglisht, nimfa e mrekullueshme tha:
  - Çfarë kërkon pushtuesi i vogël, por trim i Universit?
  - Hani! - tha Valerka sinqerisht, një shkëlqim i uritur ishte i dukshëm në sytë blu të djalit pionier.
  - Një grup prej njëqind e pesëmbëdhjetë milion produkteve në shërbimin tuaj. - Zana cicëroi duke i shtuar madhësinë krahëve.
  - Më pas akullore e Shtëpisë së Bardhë, limonadë, lëng, kek dhe çokollatë. - foli pionieri i gëzuar i vogëlushit.
  - Çfarë llojesh? Specifikoni porosinë tuaj! - Ishin dy vajza, dhe ato buzëqeshën në mënyrë të panatyrshme.
  - Nuk ka rëndësi, përderisa është e shijshme. - mërmëriti Valerka e hutuar, duke përhapur duart pafuqishëm.
  - A është sa më e shijshme? Në përputhje me standardin më të njohur? - Me sa duket, shërbëtorit kibernetik i është dashur të merret më shumë se një herë me klientë që nuk e kuptojnë se çfarë duan.
  - Po! - turpëroi Valerka me lehtësim.
  - Ngrini duart, shikoni drejt. Ose nxirr kartën e identifikimit , miniushtar. - thanë në kor nimfetat holografike.
  Djali pionier ngriti të dyja duart. Një dritë e verdhë e zbehtë shkëlqeu, me sa duket ishte skanuar.
  - Identiteti juaj nuk figuron në indeksin e kartelës, nuk keni kartë ushtarake personale, ndaj nuk mund të shërbeheni. - klithën vajzat dhe u kthyen menjëherë në ngjyrë të kuqe, kryqëzuan krahët në një gjest ndalues të kukudhëve të ftohtë.
  Leninisti i ri Valerka u largua me nxitim nga mitralozi, takat e tij të zhveshura dhe fëminore fjalë për fjalë i digjeshin. Ky duket të jetë komunizëm identifikues teknotronik. Valerka u ul në bordurën e përpunuar, e ngrirë, e përkulur rëndë dhe e mbështetur mjekrën në pëllëmbët e tij. Po mendoja... E ardhmja përshkruhej me ngjyrat më të errëta. Ai është plotësisht i vetëm në një galaktikë tjetër, i rrethuar nga krijesa të botës tjetër , krijesa që janë më të këqija se kafshët më grabitqare, të egra.
  Dhe asnjë ide shpëtimi nuk mund të vijë në mendje. Oliver Twist ishte më mirë në Londër, të paktën atje kishte njerëz si vetë i arratisuri i pastrehë. Tani, ku do të shkojë? A duhet të dorëzohet ai vetë, duke llogaritur mëshirën në burg? Atje të paktën do t'ju ushqejnë, megjithëse në një mënyrë kaq poshtëruese, përmes një zorrë.
  - Pse je në depresion, foton? Çfarë, po të shoh duke lëpirë buzët. Duket se doni të futni princeps -plasma në stomak?
  Një djalë i panjohur me rroba të ndezura zgjati dorën duke buzëqeshur. Sa njerëzore që është! Fytyra e kukudhit të vogël është e rrumbullakët, fëmijërore, aspak e keqe, ai duhet të shfaqet në reklama për ushqimin e duhur, por ai e shtrëngon shumë pëllëmbën e tij. Balli i lartë, flokë bjonde, sy blu të vendosur gjerë. Vërtetë, një dorë e nxirë, e mprehtë, si prej çeliku, e aftë për të thyer një kockë. Valerka mezi e përmbajti veten, duke mos treguar se kishte dhimbje të mëdha, dora e fëmijës u shtrëngua si në një ves torture.
  Ai thjesht tha sinqerisht:
  - Po, jam i uritur!
  - Me sa duket je nga kolonitë e largëta, je djegur keq dhe dukesh i rreckosur dhe i çuditshëm. - tha kukuku i ri me pak simpati në zë.
  Valerka i hodhi vetes një vështrim të hutuar. Rrobat, në fakt , tashmë kishin filluar të digjeshin vende-vende, dhe lëkura ishte e kuqe dhe e qëruar. Ose nga rrezatimi lokal, ose një reagim i vonuar ndaj shpërthimit. Ai ndjeu një të ftohtë të akullt brenda barkut dhe tha me një zë që dridhej.
  - E mora me mend, isha në epiqendrën e një ngarkese magnetike termike .
  - Unë do ta marr ushqimin me shpejtësinë maksimale, pastaj do të më tregosh. - Djali vrapoi, si në xhirime të përshpejtuara, pa prekur me çizmet sipërfaqen e punuar me mjeshtëri të rrugës.
  Pse Valerka ndjeu besim në këtë këlysh kukudhësh të egër është e vështirë të shpjegohet. Ndoshta rinia ime dhe stresi e bënë të vetën. Mbrapa, e re shoku i tij i hodhi disa sytha rozë që kishin erë të këndshme . Ish-pionieri i BRSS filloi të tregojë historinë e tij, pa fshehur asgjë, po ziente, donte të derdhte shpirtin e tij.
  Djali kukudh dëgjoi me vëmendje. Ai ishte i gjatë sa Valerka dhe ndoshta ishte edhe më i ri. Gjatë bisedës, një buzëqeshje e pastër luante gjithmonë në fytyrën e tij të bukur. Vërtetë, dhëmbët e një fëmije të racës së luftëtarëve janë tashmë shumë të mëdhenj, më të bardhë se bora, dhe rrezet e disa ndriçuesve u reflektuan prej tyre si rreze dielli. Ushqimi i marrë nga makina shitëse doli të ishte tepër i shijshëm, ai stimuloi tepër receptorët dhe, në vend që të ngopte, hapi oreksin.
  Kur Valerka heshti pasi foli, kukudhi i ri tha me maturi:
  - Po, duket si një mrekulli, por ju nuk do të mbijetoni këtu. Do të identifikoheni shpejt, veçanërisht pasi çdo ditë bëhet një kontroll kompjuterik i të gjithë personaliteteve. Disa ditë më parë, shumë afër, kishte një " mulli plazmatike " të tillë, shpërtheu si super fishekzjarre . Edhe nga sipërfaqja mund të shihej sesi anijet e grisura ngjyrosnin qiellin. Është mirë që " trikoja " kryesore kaloi vijën.
  Fëmija kukudh tregoi yllin qendror Vithimura .
  - Tani gjithçka është bërë shumë më e rreptë, një regjim total verifikimi. Edhe më parë, kontrolli ishte serioz. Sigurisht, edhe kjo makinë, si të tjerat, është e lidhur me Departamentin e Dashurisë dhe Drejtësisë.
  - Pra është thirrur policia juaj sekrete? - Valerka u grima me një buzëqeshje, sa qesharak dukej koncepti i dashurisë në një komb kundër të cilit fashistët ishin vajza të këqia kopshti.
  - Po, po, ka disa departamente dhe të gjithë flasin për dashurinë. - Djali mblodhi vetullat dhe shikimi iu bë i ashpër. - Është si një tallje me sensin e shëndoshë. Edhe babai im, gjeneral ekonomik i rangut të katërt, ka frikë nga këto departamente. Hajde, largohu shpejt . Unë do t'ju çoj atje.
  - Vonë! Këtu jeni, të dashurit e mi! - Zërat gjëmuan si ulërima e një tufe hienash.
  Disa figura të blinduara, druide tashmë të njohur të ariut, u materializuan në ajër si fantazma.
  - Në gjunjë dhe duart lart!
  Leninistja e re Valerka u shtrëngua dhe u akuzua menjëherë me një paralizues magjik . Ndërgjegjja u fikur.
  Kur djali erdhi në vete, ai po qëndronte në qendër të Koloseut gjigant. Duke e njohur mirë historinë dhe duke dashur të shikojë filma, Valerka ndjeu një lidhje këtu me Romën e Lashtë. Vetëm se nuk ishin njerëzit që u ulën në ndenjëse, por lloj-lloj krijesash të paimagjinueshme. Vizioni djalë i Valerkut u bë shumë i mprehtë. Dhe ai pa në stenda individë të ngjashëm me bletët me proboscis elefantësh dhe krijesa si karkaleca me koka kandil deti.
  Vetë kukudhët u ulën në karrige të veçanta luksoze dhe herë pas here ata hidheshin lart, duke mos dashur të uleshin të qetë. Të ulur në heshtje me ta ishin burra të shkurtër, trupmadh me fytyra të mbuluara me mjekër të trashë.
  "Xhuxhët," mendoi Valerka. Kjo duhet të jetë e lezetshme! Dhe djali, një ish-pionier i BRSS, ose më mirë, pse një ish, tha me zgjuarsi:
  - Djema Elf, ky është një kukudh. Sado fyese! Epo, nëse xhuxhi ngrihet, kukudhi nuk është i dukshëm!
  Valerka ndjeu një valë energjie. Humori i trishtuar u zhduk menjëherë prej tij. Ai është i ri dhe i fortë. Sa mirë është të kthehesh sërish në fëmijërinë e largët dhe të bëhesh djalë.
  Ndërkohë, një kukudh këmbëzbathur vrapoi në arenën e Koloseut gjigant dhe njoftoi:
  - Dhe tani Jul Cezari do të shpallë një rival për këtë të ri!
  Valerka u ul dhe mërmëriti:
  - RRETH Cezar , Cezar, që të ka mbushur me kocka të vdekura!
  Pastaj u shfaq një hologram i një njeriu ( dhe në të vërtetë ishte një burrë, jo një kukudh) me një kurorë të artë në kokë. Ndryshe nga kukudhët përjetësisht të rinj, Cezari ishte tashmë i moshuar dhe i hollë, me një hundë aquiline dhe sy të mprehtë.
  Me sa duket, ai dëgjoi atë që tha djali pionier , dhe ashpër, me vetullat e përdredhura, rënkoi:
  - Për çfarë po flet, plebej?
  Valerka, një leniniste e re, u ofendua:
  - Çfarë plebejash jam unë për ju! Unë jam një patric i brezit të dhjetë!
  Jul Cezari befas u bë më i sjellshëm, duke u përgjigjur:
  - Pasi ta mposhtni armikun, atëherë mund ta quani veten patric!
  Valerka qeshi dhe fërkoi një rrjedhë gjaku me këmbën e tij të zhveshur djaloshare dhe leh :
  - A është shumë e vështirë për ty të luftosh me mua?
  Jul Cezari u përgjigj me zemërim:
  - Dhe ti nuk je rritur akoma me mua!
  Valerka qeshi në grusht dhe tha:
  - Jo të gjithë mendojnë kështu!
  Julius papritmas u zbut:
  - Kukudhët tanë rrezatues thonë se keni qenë një sundimtar tokësor. Atje unë dhe ti do të luftojmë!
  Valerka, duke u fryrë si gjeldeti, tha:
  - Le të jetë kështu!
  Tribunat ishin të zhurmshme. Hordhia e lara-larta filloi të llomoti. Por Jul Cezari tha ashpër:
  - Por ju ende duhet të fitoni një luftë me mua! Së pari ju do të luftoni përbindëshin. Valerka u vrenjos dhe mërmëriti:
  - A nuk jeni ju vetë një përbindësh?
  Cezari u ndje qesharak me këto fjalë dhe urdhëroi:
  - Dhe meqenëse je ende shumë i vogël, do t'i kërkoj perëndeshës që të të bëjë pak më të madh .
  Valerka nuk pati kohë të përgjigjej. Ai me të vërtetë u rrit, duke u kthyer nga një djalë njëmbëdhjetë ose dymbëdhjetë vjeç në një djalë të ri të bukur.
  Valerka Lagunov ndjeu një forcë të egër brenda vetes dhe shtrëngoi grushtat e tij të fortë me nyjet e mbushura. Këtu ai do të jetë gati për një luftë.
  Përbindëshi fluturoi jashtë papritur. Ish-pionieri sovjetik nuk pati kohë as ta shikonte mirë. Ishte diçka si një zhabë gjigant. Dy masa: të mëdha dhe të vogla u përplasën së bashku. Ajo që pasoi ishte diçka si një shpërthim.
  Trupi i përulur i njërit prej tyre, i spërkatur me gjak, dridhet i pafuqishëm...
  Kishte një top në kokën tënde, sikur ishe mbuluar nga një valë shpërthimi që të ndau mishin në molekula që vazhduan të griseshin, duke u djegur si bomba atomike në miniaturë me shkreptima. Një përpjekje vullneti, një përpjekje e dëshpëruar për të tërhequr veten së bashku, dhe tani velloja e kuqërremtë duket se po qetësohet ngadalë, por nuk ndalet së rrotulluari para syve tuaj. Mjegulla, si me tentakula, ngjitet në hapësirën përreth. Dhemb, ka mundim në çdo qelizë të trupit të grisur.
  - Shtatë tetë...
  Zëri i një kompjuteri të padurueshëm dëgjohet i mbytur, si nga një perde e trashë.
  - Nente dhjete...
  Duhet të ngrihesh shpejt, të ngrihesh fort, përndryshe do të vijë fundi. Por trupi është i paralizuar. Përmes mjegullës së trashë të kuqe-tymuese armiku është i dukshëm. Ky përbindësh i madh me tre këmbë është një paraloroid . Ai kishte ngritur tashmë kreshtën e tij të trashë dhe të gjatë, duke u përgatitur të rrëzonte tehun e një gijotine të gjallë me forcë kolosale.
  Dy kthetra të mëdha në anët u hapën grabitqarisht, gjymtyra e tretë, e gjatë, me gjemba , që dukej si bisht akrepi, duke qenë prapa, gërvishti me padurim mbulesën e arenës. Pështyma e verdhë, e qelbur pikonte nga surrat e ndyrë dhe me gunga të mbuluara me lytha jeshile , duke fërshëllyer dhe duke pirë duhan në ajër. Një përbindësh i neveritshëm u shfaq mbi një trup muskuloz e të përgjakur të njeriut.
  - Njëmbëdhjetë dymbëdhjetë ...
  Tani fjalët bëhen shurdhuese me dhimbje, si goditje çekiçi në daullet e veshit. Kompjuteri llogarit pak më ngadalë se masat standarde të kohës tokësore. Trembëdhjetë është tashmë një nokaut.
  Vendimi lindi në një pjesë të sekondës. Papritur, duke e drejtuar fort këmbën e djathtë dhe duke përdorur të majtën si burim, në një tërbim të tërbuar, duke u përdredhur si një leopard, i riu leninist Valerka u hodh lart dhe dha një goditje të fuqishme të ulët pikërisht në qendrën nervore të përbindëshit të huaj - një silikon- hibrid i magnezit i një gaforre dhe një zhaba. Goditja ishte e fortë, e mprehtë dhe e saktë, dhe gjithashtu përkoi me lëvizjen e ardhshme të bishës . Përbindëshi i nënhapësirës (një habitat i ndërmjetëm i aftë për të udhëtuar midis yjeve, duke u rimbushur me energjinë e valëve elektromagnetike, por në botët e banuara një grabitqar që nuk e përçmon gllabërimin e lëndëve organike të të gjitha llojeve) u fundos pak, por nuk ra. Ky lloj paraloroidi ka disa qendra nervore, gjë që i dallon shumë nga krijesat e tjera. Goditja në më të madhin prej tyre shkaktoi vetëm paralizë të pjesshme.
  Kundërshtari i përbindëshit, pavarësisht nga shpatullat e tij të gjera dhe muskujt e spikatur, ishte shumë i ri, pothuajse një djalë. Tiparet e fytyrës së kuqërremtë janë delikate, por ekspresive. Nëse nuk shtrembërohen nga dhimbja dhe inati, duken naivë dhe të butë. Kur ai u shfaq në arenë, madje pati një gjëmim zhgënjimi në tribuna se sa paqësore dhe e padëmshme dukej gladiatori njerëzor Valerka Lagunov. Edhe pse tani, ky nuk është më një djalë, por një kafshë e vogël e tërbuar, sytë e tij nxjerrin një urrejtje kaq të furishme sa dukej se nuk do ta digjnin më keq se një ultralazer . Djali thuajse theu këmbën nga goditja, por ai vazhdoi të lëvizte me shpejtësinë e një mace, megjithëse çaloi pak.
  Dhimbja nuk mund ta thyejë një gatopard, ajo vetëm mobilizon të gjitha rezervat e fshehura të trupit të ri, duke e futur atë në një lloj ekstazë!
  Në kokën e djalit dhe ish-pionierit hapësinor të BRSS, duket sikur bien mijëra daulle, energjia e paepur rrjedh nëpër venat dhe tendinat. Një seri goditjesh të fuqishme me theks pasuan në trupin e mastodonit. Si përgjigje, përbindëshi tundi kthetra të mprehta që peshonin gjysmë centner. Zakonisht këto kafshë kanë reagimin e një xhongleri, por një goditje e saktë në një nyje nervore e ngadalësoi atë.
  Luftëtari i ri, duke bërë një salto, u largua nga kreshta e tmerrshme dhe e gjeti veten pas përbindëshit. Duke zëvendësuar gjurin dhe duke kaluar putrën me thua, i riu e goditi me bërryl, duke investuar gjithë peshën e tij dhe bëri një kthesë të fortë të trupit. U dëgjua kërcitja e një gjymtyre të thyer. Duke e gjetur veten në këndin e gabuar, thuaja e shtypur dhe e qelbur, gjaku në ngjyrë zhaba u spërkat në një shatërvan të vogël.
  Edhe pse prekja e lëngut që shpërtheu nga krijesa zgjati vetëm një moment, gladiatori i ri ndjeu një djegie të fortë dhe flluska të çelët ngjyrë vjollce iu frynë menjëherë në gjoks dhe në krahun e djathtë. Më duhej të hidhesha mbrapa dhe të thyeja distancën. Bisha lëshoi një britmë dhimbjeje - një përzierje e gjëmimit të një luani, kërcitjes së bretkosës dhe fërshëllimës së një nepërke. Në një tërbim të tërbuar, përbindëshi nxitoi përpara. I riu, i mbuluar në një përzierje gjaku dhe djerse, bëri një kaskadë salto dhe fluturoi drejt rrjetës së blinduar. Duke filluar me vrap, duke vënë gjithë peshën e tij në të, përbindëshi goditi me kreshtën e tij, duke u përpjekur të shponte gjoksin e armikut.
  I riu Valerka shmangu goditjen dhe një krehër i trashë shpoi rrjetën metalike. Duke vazhduar të lëvizë me inerci, krijesa e nëntokës kozmike e futi gjymtyrën e saj në rrjetin tjetër me një ngarkesë të fuqishme rryme. Shkëndijat fluturuan nga gardhi, shkarkimet kaluan nëpër trupin e mastodonit dhe kishte një erë metali të djegur dhe lëndë organike të paimagjinueshme që digjej shumë keq. Çdo kafshë tokësore do të ishte e vdekur, por ky përfaqësues i faunës është menjëherë e qartë se ka një strukturë trupore krejtësisht të ndryshme.
  Përbindëshi nuk mundi të tërhiqte menjëherë trungun e tij dhe pasuan një sërë goditjesh të shpejta, si rrotullimi i teheve të helikës. Megjithatë, ngarkesa elektrostatike, me një vonesë të vogël, duke kapërcyer rezistencën e mishit të huaj, e lëndoi me dhimbje luftëtarin e ri. Duke u hedhur prapa, duke mbajtur një klithmë, nga dhimbja grisëse që shponte çdo venë dhe kockë, gladiatori Valerka ngriu dhe, duke kryqëzuar krahët mbi gjoksin e tij të gërvishtur, filloi të meditonte duke qëndruar në këmbë. Palëvizshmëria e tij në sfondin e bishës në rritje dhe publikut të tërbuar si një stuhi dukej e pazakontë, si ajo e një perëndie të vogël që e gjeti veten në ferr.
  Valerka ishte e qetë, si sipërfaqja e një oqeani të ngrirë, ai e dinte... Vetëm një teknikë mund të rrëzonte një përbindësh të tillë. Një goditje shumë e fuqishme.
  Pasi e grisi krehrin në copa mishi të përgjakur, përbindëshi u hodh me gjithë masën e tij mbi majmunin e pafytyrë pa qime. A është vërtet e mundur të lejosh një primat të vogël të të mposht? Duke mbledhur vullnetin e tij, duke përqendruar të gjitha çakrat dhe energjinë në një rreze të vetme, i riu dha një goditje të fuqishme kërcimi. Kjo teknikë e lashtë e Fafara-Marada , e arritshme për pak njerëz, është në gjendje të vrasë atë që e shkakton atë. Goditja ra mbi bërthamën nervore tashmë të mundur të luftëtarit gjigant. Pesha dhe shpejtësia e tij e rritën forcën e energjisë kinetike dhe, këtë herë, tufa nervore jo vetëm që u thye , por disa kërcell të mëdhenj nervorë u shkëputën nga tronditja. Gjigandi kristal -metal ishte plotësisht i paralizuar.
  Kufoma fluturoi në një drejtim, i riu në tjetrin.
  Gjyqtari kibernetik numëroi mbrapsht me zë të ulët:
  - Një dy tre...
  Ai numëroi në gjuhën e kukudhëve të errët.
  Të dy luftëtarët shtriheshin të palëvizshëm, me goditjen e fundit i riu shtypi përbindëshin, por theu këmbën. Sidoqoftë, vetëdija nuk pati kohë të linte plotësisht gladiatorin dhe i riu atletik, duke kapërcyer dhimbjen, u ngrit në këmbë, duke ngritur duart e tij të kryqëzuara të shtrënguara në grushte (një shenjë e fitores në gjuhën e shenjave të Perandorisë së Luciferostan ).
  - Dymbëdhjetë!.. Trembëdhjetë!.. Fitoi luftëtarja, vendase e planetit Tokë, Valerka Lagunov. Mosha e tij është 12 vjeç amtare ose 15 standarde. Ky është një debutues në arenën luftarake. Kampioni i sektorit galaktik Ezihand-16 sipas versionit SSK të luftimeve pa rregulla, një pjesëmarrës me një vlerësim 199: 1: 2, humbi ndaj tij - Askezam verd Asoneta , mosha e së cilës është 2977 vjet standarde.
  Në kokën e Valerkës tingëlloi një këngë gazmore e filibusters:
  Zgjodha rrugën e një pirati të ashpër për veten time,
  Doja ta gjeja fatin tim ne det...
  Edhe pse ata thonë se pirati do të përballet me ndëshkim,
  Po të varin, krimbi do të gdhendë vetëm kufomën!
    
  Por është e urryer të përkulesh para një mjeshtri,
  Dhe si djalë ika nga pasuria...
  Edhe pse ishte ftohtë në rrugë këmbëzbathur,
  Në fund të fundit, ata nuk e lanë djalin në pragun e derës!
    
  Arrita në port, vetëm me lecka,
  U ngjit në anije në orën një të natës...
  E kapën djalin e ta fshikullojnë - unë;
  Uau, mendova se shpirti im ishte në ferr me Satanin!
    
  Por pas fshikullimit më dhanë një kapak -
  Ata thanë se do të jesh një djalë kabine tani për tani!
  Dhe madje kuzhinierja derdhi, imagjinoni, një shishe,
  Le të jetë e hidhur pure, nuk ka konjak!
    
  Sigurisht , është një çështje e vështirë në det,
  Tani mundimi i etjes, tani një stuhi e rrezikshme,
  Por forca është një fitim,
  Dhe nëse keni një kokë , atëherë largohuni me sëpatë!
    
  Korsarët na kapën si një kotele,
  Kishte një konvikt dhe kishte gjak në tre rrjedha!
  Por karakteri im nuk është ai i një fëmije -
  Nuk është çudi që varka më rrahu gjatë mësimit!
    
  Të gjithë kishin një tabelë, por unë u dallova,
  Dhe kapiteni i piratit tha këtë:
  - Ky djalë kabinës luftoi me guxim,
  Ai tregoi me guxim shpirtin e një korsai!
    
  Pranuar në vëllazërinë detare - ky është fat,
  Një ëndërr e realizuar pothuajse që nga lindja!
  Tani mund t'i kundërpërgjigjesh kujtdo
  Dhe tregtari po nxiton , kapërce dhe thyhet!
    
  Kishte para - plaçkë bujare,
  U ulën shumë, edhe pa bujë...
  Ndodhi me fat, di, para,
  Por ari do të fluturojë si një harabel ...
    
  Vdekja nuk ishte e lumtur;
  Xhelati i rreptë solli skelin.
  Ndani diku luksin e rinovimit,
  Barku po më vdiste nga uria në birucë!
    
  Në turmën e piratëve ata mallkojnë me zë të lartë,
  Pikat, kockat, këpucët po fluturojnë!
  Ne jemi shërbëtorët e ferrit - turma me siguri e di,
  Ju nuk mund ta shihni vetë detin!
    
  Laku, mjerisht , është një vdekje e turpshme,
    A ka mbaruar vërtet jeta ime ...
  Në pranga kishte trishtim dhe trishtim,
  Prej kohësh i kam harruar të afërmit e mi të arratisur!
    
  Por nuk doja të rrija në një lak,
  E ka marrë dhe e ka shkelmuar në zorrë - xhelati ra!
  Në fund të fundit, rusët gjithmonë dinin të luftonin,
  Dhe nëse është një korsair, atëherë luftoni dhe mos qani!
    
  Beteja e fundit është, natyrisht, më e vështira,
  Në duart e sëpatës që mbante xhelati!
  Kur je i zemëruar, presioni nuk është i vogël,
  Nuk ka frikë, sikur të kosit hithra!
    
  Djem të tjerë nxituan në përleshje,
  Nga erdhën ata që shkuan?
  Ndoshta nga babai i Rusisë, një ushtar,
    Të cilin autoritetet vendosën ta tradhtojnë!
    
  Dhe turma papritmas ndryshoi mendje,
  Tani korsaret janë bërë mirë -
  I gjithë sheshi tashmë po ziente nga trazira,
  Ushtarët sulmuan nga rruga!
    
  Ndodhi diçka që është e rrallë, por ndodh;
  Nga grepi, përsëri në kalë!
  Po njeriu i pasur, ai mundon të varfërit -
  Duke mos ditur se çfarë do të ishte një luftë për këtë!
    
  Anija është rikapur dhe përsëri Black Roger,
  Jemi sërish bashkë, mbrapa detit!
  Po, unë jam një vrasës, vetëm një shumë i sjellshëm,
  Dhe për mua një i varfër është si një vëlla!
    
  Kështu që ne do të këndojmë ndërsa laku është i lirë,
  Ndani me lypësin dhe jetoni të lumtur!
  Korsari dëshiron të bëhet fisnik në shpirt,
  Nuk të pëlqen kur je një kafshë gjahu në kafaz!
  Diku më lart, një lojë shumëngjyrëshe drite shkëlqeu, duke u tretur në nuancat e pabesueshme kaleidoskopike të ylberit, duke përfshirë të gjithë gamën e pafund të hapësirës.
  Hologrami që tregon betejën u rrit në shtatë mijë kilometra mbi kupolën e ish-teatrit antik. I riu Valerka ishte një pamje argëtuese. Fytyrë e mbuluar me gjak. Nofulla e thyer ishte e fryrë, hunda ishte rrafshuar. Trupi është i mbuluar me mavijosje, djegie dhe gërvishtje, gjaku i purpurt rrjedh poshtë me djersë. Gjoksi lëkundet nga tensioni, çdo frymëmarrje lëshohet nga dhimbja e fortë e brinjëve të thyera. Grykat e duarve janë të thyera dhe të fryra, njëra këmbë është thyer, gishti i madh i tjetrës është trokitur. Duket sikur ju kanë futur në një mulli mishi. Muskujt e fryrë që janë përtej moshës së tij luajnë si topa merkuri. Atyre u mungon ende masa, por relievi i mrekullueshëm dhe vizatimi i thellë bien në sy. I pashëm - nuk mund të thuash asgjë. Apolloni pas betejës së titanëve!
  Ka një zhurmë shurdhuese e qindra miliona grykave, kryesisht krijesa humanoide me krahë, trungje e të tjera. Ata prodhojnë tinguj të panumërt, nga frekuenca e ulët deri te diapazoni tejzanor. Kakofonia skëterrë ndërpritet befas nga tinguj bubullimë të matur. Tingëllon himni i Perandorisë më të madhe të Elfëve të Luciferostanit . Muzika është e thellë, shprehëse, kërcënuese. Edhe pse Levit nuk i pëlqente himni i pushtimit, muzika e simuluar nga kompjuteri hiperplazmatik dhe e luajtur në mijëra instrumente muzikore ishte e mahnitshme.
  Një pellg i tërë gjaku i gjelbër helmues, i ndyrë, rrodhi nga kafsha e mundur dhe me inteligjencë të kufizuar. Robotët pastrues të ngjashëm me merimangën u hodhën pa probleme nga vendkalimi lëvizës me ngjyrë kaki, duke gërvishtur protoplazmën e thyer. Me sa duket, tani përbindëshi ishte i përshtatshëm vetëm për riciklim.
  . KAPITULLI Nr. 8
  Katër arinj të mëdhenj druidë me kostume luftarake vrapuan drejt të riut të rraskapitur. Ata u ngjanin iriqëve të mëdhenj me raketa dhe surrat në vend të gjilpërave (ata kishin një arsenal kaq mbresëlënës).
  Perandori Jul Cezar u fsheh frikacakisht pas shpinës së tyre të gjerë. Ai ishte dukshëm i hutuar, ai nuk e priste që kampioni i "pamposhtur" vendas do të mposhtej nga ndonjë person tokësor. Duart e tij të holla u drodhën nga emocioni teksa paraqiti një zinxhir me një medalje në formën e një përbindëshi që të kujtonte një dragua me tre koka përrallore. Perandori i Botës së Lashtë, edhe për të mos prekur një përfaqësues të një race të parëndësishme primatësh, përdori doreza me tentakula të holla të anulueshme kur jepte çmimin, duke mos dalë kurrë nga kopertina e kufomave të pafundme të rojeve.
  Dhe pastaj Jul Cezari u tërhoq shpejt, duke u hedhur në një tank me krahë, duke u ngritur me shpejtësinë e një predhe artilerie të hedhur nga një top me rreze të gjatë.
  Duke drejtuar armët me lazer, luftëtarët e frikshëm të kukudhëve kërkuan të largoheshin nga arena e Koloseut me yje. I befasuar, i riu u largua nga fusha e betejës . Këmbët e zhveshura të zbathura lanë gjurmë të përgjakshme në sipërfaqen hiperplastike të unazës. Çdo hap, sikur ecën mbi thëngjij të ndezur, shpërthen nga dhimbja, ligamentet shtrihen, të gjitha kockat dhe venat dhembin me dhimbje. Valerka pëshpëriti në heshtje:
  - Jeta është përqendrimi i vuajtjes, vdekja është çlirim prej saj, por kush gjen kënaqësi në mundimin e mundimit, do të meritojë pavdekësinë!
  Duke u përpjekur të qëndronte në këmbë, ai ecte përgjatë një korridori të gjatë të veshur me predha dhe femra të shumta, të ngjashme me vajzat tokësore, hodhën topa me ngjyra dhe lule shumëngjyrëshe lumineshente në këmbët e tij. Gratë e racës së kukudhëve, si rregull, janë shumë të bukura, të gjata, të lakuara, me modele flokësh në modë, të zbukuruara me shirita flokësh në formën e krijesave të ndryshme aliene, të mbushura me gurë të çmuar.
  Disa prej tyre bënin komplimente lozonjare, bënin shaka të pista dhe madje grisnin rrobat e tyre, duke flirtuar paturpësisht dhe duke treguar pjesë joshëse të trupit. Pa asnjë siklet, duke kryer haptas lëvizje ftuese të trupit, ose duke lëshuar holograme me pamje të frikshme nga byzylykët e kompjuterit ose nga vathët e pajisur me pajisje elektronike. Tigresha të paturpshme, krejtësisht pa parime morale, fëmijë të një qytetërimi jashtëzakonisht të korruptuar.
  Leninistja e re Valerka rrudh vetullat, sikur të jetë në një menagjeri, as një shikim të vetëm njerëzor. Ai as nuk u tërhoq kur krijesat virtuale e sulmuan dhe disa rreshta këpurdhash pseudo-reale u mbyllën në bustin ose qafën e tij. Hologramet lëshojnë ozon dhe goditen vetëm pak me një shkarkesë të dobët elektrike. Meshkujt dhe femrat e Luciferostanit u mërzitën që burri nuk u kushtonte vëmendje parashikimeve të tmerrshme dhe përdorën kërcënime dhe ofendime. Ata u mbajtën të mos sulmonin të riun krenar vetëm nga një barrierë e fortë që siguronte sigurinë e publikut. Vetëm një vajzë bionde thjesht buzëqeshi, duke tundur dorën me mirëseardhje.
  Leninisti i ri Valerka u befasua kur pa diçka njerëzore në vështrimin e fëmijës së huaj;
  Dhe këtu vjen perëndesha Affaraya, duke takuar shakanë e saj. Asaj i pëlqeu shumë klasa luftarake e Valerkës, madje edhe në një trup të ri të dhuruar nga demiurgu. Hyjnia Elf tha:
  - Dhe ti je trim, shakaxhi!
  Leninistja e re Valerka i këndoi kësaj:
  - Po, unë jam një shaka! Në fund të fundit, një pionier i BRSS dhe një luftëtar! Por fisnikët i quanin kukudhët e këqij shaka... Unë e hoqa përbindëshin nga këmbët, nuk të jap dorën!
  Bukuroshja e papërshkrueshme Affaraya tërhoqi të riun e pashëm pranë saj dhe filloi ta lante atë me puthje dhe të këndonte së bashku.
  - Oh, Valerka është pioniere, moj shaka e dashur, e parashikoj romancën tonë të stuhishme... Ti je shumë djalë - i urrej ata që janë kundër nesh!
  Affaraya ndjeu pasionin e dashurisë brenda vetes, megjithëse mbi disa milion vjet jetë ajo tashmë kishte provuar pothuajse gjithçka që mund të imagjinohej dhe madje kishte përjetuar diçka që ishte e pamundur të imagjinohej. Por Valerka Lagunov e mahniti atë me spontanitetin dhe lojën e tij lozonjare.
  Dhe tani ai këndon:
  -Unë jam Valerka, trime... Seks simbol!
  Nuk do të gjesh njeri më të lezetshëm se unë!
  Unë jam një qyqar i aftë ... Edhe nëse nuk jam njëzet vjeç!
  Sa e lezetshme . Dhe është shumë mirë të jesh me të. Affara fluturoi lart, duke ngritur të dashurin e saj mbi yje. Ajo është një hyjni e pajisur me magji të fortë. Kështu ata nxituan nëpër botë, duke përfunduar në planetin Riddle, i përbërë vetëm nga piramida të kuqe dhe portokalli. Affara u nda në disa forma dhe filloi të bënte dashuri me piramidat. Dhe hipostaza kryesore e mbështjellë Valerkën. Perëndesha lëshoi flutura plazma magjike nga vetja në kënaqësi .
  Ajo ishte madhështore dhe fjalë për fjalë rrezatohej me erotizëm ulëritës. Në të vërtetë, çfarëdo që të jetë Hyjnia, ajo është hyjni...
  Dhe kur ajo u mërzit me seksin, ajo përsëri hodhi Valerkën larg saj dhe nxitoi në hapësirë.
  Valerka mbeti në planetin piramidal. Krejt vetëm, në formën e një të riu të gjatë, muskuloz, por ende pa mjekër.
  Valerka befas u ndje e ofenduar:
  - E lava dhe e hodha! Këto janë gratë! Ju nuk mund t'i kënaqni ata!
  Dhe i riu spërkati mbi sipërfaqen e nxehtë. Plagët u shëruan pa lënë gjurmë dhe ai u gjend në një vend të ri. Praktikisht nuk kishte asnjë bimësi përreth, përveç likeneve të prera. Vërtetë, gjatë rrugës Valerka hasi edhe kërpudha të ngjashme me kërpudhat boletus.
  Valerka u përkul dhe përpiu njërin prej tyre. Kishte shije si karkaleca të zier, jo keq për stomakun e uritur.
  Valerka tha në mënyrë filozofike:
  - Nëse has një perëndeshë të mirë, do të jesh i lumtur, nëse unë jam i keq , do të bëhesh president filozof. Ose më mirë akoma, thjesht një president, apo edhe një perandor i universit.
  Pastaj Valerka u ndje qesharake dhe ai qeshi në majë të mushkërive. Dhe iu duk se dikush ia kishte zënë të qeshurën. Leninisti i ri e shpejtoi hapin. Ai u bë kurioz.
  Njëra nga piramidat ishte e ndryshme nga të tjerat , duke qenë tetraedrale. Valerka shkoi me vendosmëri tek ajo. Ai filloi të vraponte. Trupi i ri dhe i fortë kërkonte lëvizje. Oh, sa mirë dhe argëtuese është të nxitosh kështu, duke ia dalë mbanë erës.
  Dhe djali përsëri, me ndjenjën dhe energjinë e një roboti luftarak nga një film fantastiko-shkencor, këndoi:
  dhe unë po dalim nga gropa,
  Fshehja e trishtimit të çuditshëm!
  Dhe i ftohti digjet, ngrin,
  Motivi i thyer u shpua!
    
  Këmbët zbathur në dëborë,
  Vajzat po zbardhen!
  Stuhitë e zemëruara gjëmojnë si ujqër,
  Përçarja e tufave të shpendëve!
    
  Por vajza nuk ka frikë
  Ajo është një luftëtare e forcave të fuqishme!
  Këmisha mezi e mbulonte mishin,
  Do të fitojmë patjetër!
    
  Luftëtari ynë është më i sprovuari,
  Nuk mund ta përkulësh me vare!
  Këtu panjet lëvizin butësisht,
  Flokët e borës po të bien në gjoks!
    
  Nuk është zakon të kemi frikë,
  Mos guxo të dridhesh nga i ftohti!
  Kundërshtari është i shëndoshë me qafë demi,
  Është ngjitëse, e keqe, si ngjitës!
    
  Populli ka një forcë të tillë
  Çfarë arriti riti i shenjtë!
  Për ne edhe besimin edhe natyrën,
  Rezultati do të jetë fitues!
    
  Krishti frymëzon Atdheun,
  Na thotë të luftojmë deri në fund!
  Kështu që planeti të bëhet një parajsë,
  Të gjitha zemrat do të jenë të guximshme!
    
  Njerëzit së shpejti do të jenë të lumtur
  Le të jetë jeta një kryq i rëndë ndonjëherë!
  Plumbat janë vdekjeprurës brutalisht
  Por ai që ra tashmë është ngritur!
    
  Shkenca na jep pavdekësinë,
  Dhe mendjet e të rënëve do të kthehen në detyrë!
  Por nëse ia dalim, më besoni,
  Armiku menjëherë do të prishë rezultatin!
    
  Prandaj, të paktën lutuni Zotit,
  Nuk ka nevojë të bëni gabime, jini dembel!
  Gjykatësi i Plotfuqishëm është shumë i rreptë,
  Të paktën ndonjëherë mund të ndihmojë!
    
  Atdheu është më i dashur për mua,
  Vend i shenjtë, i mençur!
  Udhëheqësi ynë, mbaji frenat më fort,
  Atdheu ka lindur për të lulëzuar!
  Në hyrje të piramidës, Valerka pa një krijesë të çuditshme. Duket se është e ngjashme me një person, por me një hundë të gjatë, putra me kthetra dhe fanta. Në përgjithësi, ai doli të ishte një tip i neveritshëm, veçanërisht në krahasim me kukudhët e pashëm me lëkurë të përsosur.
  Sidoqoftë, Valerka tashmë ishte lodhur nga vetmia dhe ai me vendosmëri u drejtua drejt këtij përbindëshi. Për më tepër, subjekti dukej më shumë i neveritshëm sesa i frikshëm. Valerka ishte e kënaqur me pamjen e tij. Jo një djalë, por një djalë i ri i gjatë dhe shumë i pashëm. Eh, hyjnesha e ktheu në Apollon. Dhe çfarë do të thotë për të me rrudhat dhe barkun e tij, nëse ai, sigurisht, do t'i kishte ato, a do ta mërziste?
  Subjekti e përshëndeti Valerkën në një dialekt të panjohur, por ish-pionieri sovjetik kuptoi gjithçka, sikur të flisnin me të në anglisht. Me sa duket, perëndeshë Affaraya i futi atij një aftësi të ngjashme.
  - Përshëndetje endacak i ri. Ku po shkon?
  Valerka u përgjigj me maturi:
  - Këmbët po më lëvizin, por koka më ka dalë jashtë . Çfarë lloj bote është kjo? Si jeton ai? Ku duhet t'i drejtoj këmbët e mia?
  Personi i pakëndshëm u përgjigj:
  -Duke gjykuar nga pamja jote , ti je njeri. Dhe krejtësisht lakuriq , gjë që flet për statusin tuaj të ulët. Ky planet ka mistere të mëdha dhe kurthe dinake. Më mirë bëhu shërbëtori im dhe jeto në plotësi dhe siguri!
  Valerka tundi kokën negativisht:
  - Nuk dua, më mirë të fluturoj!
  Ulërimë agresive në përgjigje:
  - Pse po ndodh akoma kjo?
  Valerka u përgjigj sinqerisht:
  - Ju jeni rrëqethës dhe jo i dashur!
  Përgjigjja ishte një e qeshur jashtëzakonisht e pakëndshme, pastaj përgjigja:
  - Po, ne trollët dukemi të gjithë të pakëndshëm. Dhe të gjitha racat na urrejnë, na konsideroni si mishërim të së keqes!
  Valerka u bë e kujdesshme dhe pyeti:
  - Nuk je i keq?
  Trolli u përgjigj në mënyrë të paqartë:
  - Jo! Ne jemi vetëm ana e errët e forcës!
  Valerka kujtoi se si kukudhët i shndërruan njerëzit në bizhuteri dhe lule dhe vuri në dukje me dyshim:
  - Po pjesa tjetër, të lehta?
  Trolli buzëqeshi dhe tha:
  - Ndarja në anën e errët dhe të lehtë të forcës është e kushtëzuar. Ekziston një fuqi, por mund të përdoret në mënyra të ndryshme. Nëse keni dëshirë, mund të zotëroni elementët e shkatërrimit!
  Valerka i pëlqeu kjo ide:
  - Pse jo! Merrni dhe shkatërroni perandorinë e kukudhëve - Luciferostan ! Ata shkatërruan Tokën!
  Trolli buzëqeshi mishngrënës, duke u përgjigjur:
  - E shkëlqyeshme! Unë shoh që qëllimet dhe dëshirat tona përkojnë. Por mbani mend, rruga e fuqisë së errët është shumë mizore dhe e vështirë! Do t'ju duhet të kaloni sprova dhe vuajtje çnjerëzore.
  Leninistja e re Valerka deklaroi me vendosmëri:
  - Jam gati!
  Trolli tha thatë:
  - Më ndiqni te piramida e mbretit të fundit të madh të errësirës.
  Kur dera u përplas pas Valerkës së re leniniste, i riu ndjeu një të ftohtë të djegur. Ka akull me gjemba nën këmbët tuaja zbathur, përreth nuk është errësirë, por një mbretëri makthi e hijeve. Trolli urdhëroi:
  - Më ndiqni dhe mos kini frikë nga asgjë!
  Çdo hap për djalin heroik Valerka ishte i dhimbshëm. Ata shkonin gjithnjë e më poshtë. Disa hije tmerrësisht të shëmtuara, fantazma të zbehta me fantazma të shtrembër, disa minj me krahë, madje të mbuluar me ulçera, fluturonin përreth. Po bëhej më i ftohtë, madje edhe trupi i fortë dhe elastik i Valerkës filloi të dridhej. U ngrit mendimi nëse ata po zbrisnin në botën e krimit. Në mbretërinë e errësirës, ku shkojnë shpirtrat mëkatarë.
  Një nga minjtë me krahë preku Valerkën me krahun e tij dhe i riu ndjeu një djegie të dhimbshme.
  Pastaj foli trolli dhe zëri i tij i pakëndshëm dhe madje varr në një farë mënyre e bëri atë më pak të frikshëm.
  - Ana e errët e pushtetit përmban pak gjëra të këndshme, por jep fuqi kolosale! Në të do të përjetoni elementet e shkatërrimit dhe kalbjes. Dhe do të bëheni një njeri i madh i magjisë së zezë.
  Valerka, duke hezituar, pyeti:
  - A kam unë aftësinë për ta bërë këtë?
  Trolli buzëqeshi pa dashamirësi dhe u përgjigj:
  - Por ne do ta kontrollojmë këtë tani. Sa vjeç je i ri?
  Valerka u përgjigj pa hezitim, duke vendosur të gënjejë për të provuar se sa i gjithëdijshëm është ky personazh magjik:
  - Së shpejti dyqind e shtatëdhjetë e nëntë!
  Trolli buzëqeshi:
  - Dhe nuk ke qenë gjithmonë skllav!
  Valerka deklaroi me vendosmëri, duke gënjyer përsëri:
  - Për pjesën më të madhe të jetës sime kam qenë patrician, madje jam bërë edhe kryetar i shtetit!
  Trolli qeshi hollë dhe tha:
  - Kjo është ajo që ne do të përjetojmë tani. Le të shohim nëse mund të bëheni një sundimtar i mençur nëse ana e errët e forcës ju jep fuqi.
  Dhe magjistari i errët u ndal dhe u kthye nga Valerka. Një përkrenare e kuqe e ndezur u shfaq në duart e trollit. Dhe zoti i errësirës pëshpëriti duke ia vënë në kokë ish-presidentit:
  - Le të kontrollojmë se si do të reagoni në situata emergjente.
  Helmeta dogji kokën e bukur të Valerkës. Dukej sikur ishte e padukshme, por stërvitjet e nxehta po shponin në kafkë dhe në vetë trurin. Gjë që e bëri të padurueshëm perceptimin.
  Por më pas Valerka ishte në gjendje të ndjente lehtësim. Ai kaloi në një realitet tjetër dhe filloi ta perceptonte universin ndryshe .
  Kjo është e kaluara e Amerikës. Viti i kthesës 1942, Beteja e famshme e Midway . Japonia kishte të gjitha shanset për të fituar, por humbi. Dhe këtu, përkundrazi, lumturia i buzëqeshi samurait. Katër aeroplanmbajtëse amerikane u fundosën, duke vrarë shumë pilotë. Iniciativa në Oqeanin Paqësor më në fund u kap nga Toka e Diellit në rritje.
  Japonezët, duke u mbështetur në suksesin e tyre, pushtuan Pearl Harbor dhe arkipelagun Havai.
  Ushtria e tyre tokësore më pas hapi një front të dytë në Lindjen e Largët Sovjetike. Është krijuar një situatë shumë e vështirë. Gjermanët pushtuan Stalingradin me koston e humbjeve të mëdha dhe Ushtria e Kuqe nuk kishte forcë të mjaftueshme për Operacionin Unaza. Vërtetë, erdhi dimri dhe nazistët, të rraskapitur nga betejat, nuk mund të vazhdonin më.
  Por Rajhu i Tretë shpalli luftë totale dhe, pasi kishte rimbushur forcat e tij, tashmë mund të përparonte duke përdorur tanke të rënda. Kishte një kërcënim për humbjen e BRSS dhe mbylljen e frontit të dytë. Në Afrikë, pas suksesit fillestar të grupit të ushtrisë së Montgomery, gjermanët stabilizuan frontin duke dërguar përforcime shtesë.
  Për më tepër, japonezët, me mbështetjen e popullsisë vendase, hynë në Indi dhe pushtuan Delhi. Tani britanikët nuk kishin forcë të mjaftueshme për të shpëtuar pozicionin e tyre. Dhe ofensiva e re e Rommel filloi në Egjipt. Në atë kohë , nuk kishte asnjë mënyrë për të dëbuar japonezët nga arkipelagu Havai. Samurai kishte një konfigurim shumë të përshtatshëm. Kështu, në mars-prill 1943, u krijua një situatë kritike në Egjipt dhe në Oqeanin Paqësor. Dhe në frontin lindor po përgatitej një ofensivë gjermane. Më 20 prill, Aleksandria ra dhe situata për britanikët në Egjipt u bë pothuajse e pashpresë.
  Dhe tanku i ri gjerman Tiger tregoi fuqinë e tij dërrmuese. Makinat angleze ishin të pafuqishme kundër tij. Ekspertët amerikanë besonin se mbrojtja sovjetike nuk do të ishte në gjendje të përballonte fluksin masiv të Tigrave dhe Panterëve. Dhe atëherë Stalini nuk do ta mbajë Kaukazin.
  Në të ardhmen, kjo është e mbushur me humbjen e koalicionit antifashist në Lindjen e Mesme dhe bashkimin e forcave të vendeve të Boshtit në Iran. Perspektiva, nuk ka nevojë të thuhet, është e tmerrshme!
  Drejtimi kryesor i sulmit të nazistëve ishte në jug të Stalingradit përgjatë Vollgës, për të arritur më pas në Baku përgjatë bregut të Detit Kaspik. Kjo ishte ajo që inteligjenca sovjetike ishte në gjendje të kuptonte dhe të ndërtonte një mbrojtje në thellësi paraprakisht.
  Megjithatë, nazistët kanë tanke të rënda dhe armë vetëlëvizëse. Përfshirë "Luanin", i cili në historinë reale nuk u vu në prodhim. Por këtu nazistët kanë shumë më tepër burime, dhe ata mjaftuan për këtë përbindësh. Dhe "Luani" mbrohet më mirë nga anët, deri në njëqind milimetra të trashë në një kënd, dhe në ballë. Ky rezervuar peshon nëntëdhjetë tonë, por falë motorit me një mijë kuaj fuqi, shpejtësia e tij është afërsisht e njëjtë me Tiger.
  Në çdo rast, fuqi kolosale.
  Dhe Valerka, Levka, Slavka dhe Marinka ishin në vijën e parë. Dhe së bashku me pionierë të tjerë hapin llogore. Një batalion i tërë fëmijësh qëndron në rrugën e nazistëve.
  Është fundi i majit dhe tashmë është shumë ngrohtë në jug të rajonit të Vollgës. Djemtë kanë hequr tërësisht këmisha dhe po punojnë vetëm me pantallona të shkurtra. Trupat tashmë ishin mbuluar me një nxirje të njëtrajtshme çokollate.
  Djemtë janë të dobët, por të mprehtë.
  Valerka, duke shtypur këmbën e tij të zhveshur në dorezën e çelikut të lopatës, vuri në dukje:
  - Është disi e frikshme këtu pa blaster !
  Marinka qeshi dhe u përgjigj:
  - Më shumë si anti-pulsar!
  Levka shkroi në Twitter duke buzëqeshur:
  - Epo , mirë, do të kemi edhe ne pushime! Dhe kështu, pa një hiperlazer është edhe më interesante!
  Slava tundi me kokë dhe vuri në dukje:
  - Me një hiperblaster , një nxënës i klasës së parë mund të shkatërrojë fashistët. Dhe ju provoni këtë, sinqerisht !
  Një nga djemtë që po gërmonte me ta, i errët me ngjyrë të nxirë dhe flokë të bardhë, këndoi:
  Në pafundësinë e atdheut tonë të mrekullueshëm,
  I kalitur në beteja dhe punë...
  Ne kompozuam një këngë të gëzueshme,
  Për një mik dhe udhëheqës të madh!
  
  Stalini është një lavdi luftarake,
  Stalini është fluturimi i rinisë sonë...
  Me këngë, duke luftuar dhe duke fituar,
  Populli ynë po ndjek Stalinin!
  Marinka u vrenjos dhe e ndërpreu:
  - Stalini humbi sulmin nazist në 1941, ndaj mos e lavdëroni shumë! Dhe ai mundoi shumë njerëz me represione, zi buke, kolektivizim - sa më kot!
  Valerka konfirmoi:
  - Ai qëlloi aq shumë ushtarakë, saqë nuk kishte kush të komandonte më 1941. Vetëm Marshall Tukhachevsky vlen diçka!
  Levka pohoi me kokë dhe tha:
  - Pikërisht, Marshall Tukhachevsky propozoi përdorimin e formacioneve të mëdha të tankeve dhe avionëve në beteja. Dhe krijoni ushtri tankesh dhe aviacioni!
  Slavka shkroi në Twitter:
  - Kështu do të kemi fitore!
  Si djemtë pionierë gjysmë të zhveshur, ashtu edhe vajzat, mezi të veshura me fustane të lehta pambuku, punonin me energji me lopata.
  Të gjithë fëmijët ishin zbathur, të nxirë dhe të dobët.
  Valerka dhe ekipi i tij ishin më të nxirë dhe trupat e tyre ishin më muskuloz dhe të ushqyer mirë. Megjithatë, muskujt janë shumë të spikatur dhe të përcaktuar thellë.
  Djemtë po gërmonin. Një erë e ngrohtë dhe e butë frynte nga Vollga. Marinka, flokët e së cilës u kthyen në të kuqe bakri në këtë realitet virtual, i ngjante mishërimit të gjallë të revolucionit.
  Valerka, plot entuziazëm, këndoi:
  Vendi i dashurisë, BRSS-ja ime,
  E bukur , lulëzon me rubin, trëndafil...
  Le të japim një shembull për njerëzimin
  Askush nuk mund të shkatërrojë fëmijët!
  
  Ne jemi pionierë, bij të Leninit,
  Që shërbejnë si shqiponja në dritë...
  Fëmijët lindin për të sunduar universin,
  Ndërkohë, ata vrapojnë zbathur nëpër pellgje!
  
  Ne jemi luftëtarë të Iliçit tonë të dashur,
  Kush tregoi rrugën e drejtë...
  Ju nuk i ulni kalorësit nga supi,
  Përndryshe do të jetë shumë keq!
  
  Kështu që Hitleri hodhi raftet i tërbuar,
  Djemtë duhej të luftonin turmën e keqe...
  Por pionierët nuk mund të jenë frikacakë,
  Ne kemi lindur si luanë për të luftuar të papastërt!
  
  Shoku Stalin është gjithashtu një udhëheqës i lavdishëm,
  Edhe pse u ngatërrova shumë në abuzim ...
  Por ai thjesht i bën armiqtë e tij të dridhen,
  I aftë për të goditur ndryshimin e plotë!
  
  Ne luftuam zbathur afër Moskës,
  Rreshjet e borës më kafshuan takat e zhveshura...
  Por Hitleri doli të ishte budalla
  Pionierët i dhanë shumë!
  
  Të dy djemtë dhe vajzat në betejë,
  Më besoni, ata treguan klasin e tyre më të lartë...
  Të humburit po lulëzojnë tani në parajsë,
  Dhe e shohin , më besoni se i kanë dhënë komunizmit!
  
  Djemtë nuk kanë frikë nga ngricat,
  Ata kërcejnë me guxim vetëm me pantallona të shkurtra...
  Këmbët e tyre janë të zhveshura gjatë gjithë vitit,
  Djemtë janë të fortë në luftime trup më dorë!
  
  Këtu është një djalë që hedh një bombë në një tank të frikshëm,
  "Tigri" i fuqishëm digjet si zjarr, flakëron...
  Stalingradi u bë një makth për Krautët,
  Është si ferri, një lojë ferri!
  
  Bravo pionier në sulm,
  Ai shkon zbathur mbi zjarr...
  Tani shoku Stalin, si baba,
  Shkatërroftë Kaini i keq!
  
  fëmijë shumë të lezetshëm , krenarë,
  Më besoni, ne nuk do t'i dorëzohemi armiqve tanë ...
  Dhe ne do të zmbrapsim rrjedhat e turmës së keqe,
  Edhe pse Adolf, si një qen i copëtuar, u çmend!
  
  Një pionier lufton për atdheun e tij,
  Djali thjesht nuk ka dyshime...
  Ai do të jetë shembull për njerëzit e tetorit,
  Dhe ai sulmon furishëm!
  
  Për ne, Vladimir Lenini është një Zot i lavdishëm,
  E cila krijon realitetin me guxim...
  Dhe kështu që Fyhreri i neveritshëm me tullac të vdesë ,
  Ne do t'i mundim armiqtë tanë për një arsye të mirë!
  
  O vajzë, ti je shoqja ime,
  Ne jemi vetëm fëmijë këmbëzbathur në të ftohtin e hidhur...
  Por unë besoj se do të ketë një familje të fortë,
  Do të shohim hapësira blu!
  Vera ka zëvendësuar dimrin e djegur,
  Fashisti i mallkuar po përparon sërish...
  Ne luftuam shumë në pranverën e mëparshme,
  Në hapësirë, armiku është pak virtual!
  
  Epo, pse Pantera po nxiton drejt meje?
  Djali i hodhi me guxim një granatë...
  Tashmë ka një penallti për Krauts,
  Dhe tanku fashist hodhi vemjen!
  
  Një fëmijë është një luftëtar gjigant,
  Dhe vesh një kravatë të kuqe lulekuqe...
  Njerëzit tanë në Atdhe janë një,
  Dhe yjet e komunizmit nuk do të shuhen!
  
  Ne do të luftojmë në verë, si gjithmonë,
  Bari është më i këndshëm për këmbët e fëmijëve...
  Një ëndërr e madhe do të realizohet
  Kur djali tund çelikun fort!
  
  Besoj se të gjithë do të hyjmë në Berlin,
  Dhe ne do të jetojmë me vajzën deri në fitore ...
  Ne do të pushtojmë pafundësinë e universit,
  Që gjyshërit të krenohen me pionierin!
  
  Por ju duhet të tendosni forcën e fëmijëve tuaj,
  Dhe luftoni që njerëzit të mos kenë turp...
  Provimet, duke kaluar gjithçka me një A,
  Besoj se së shpejti do të jemi në komunizëm!
  
  Mos u besoni përrallave që thurin priftërinjtë,
  Është sikur djajtë po pjekin ateistë...
  Në fakt, ata janë të dënuar
  Se komunizmit nuk i bëhen sakrifica!
  
  Dhe së shpejti do ta pushtojmë planetin,
  I gjithë universi sovjetik do të jetë...
  Anija jonë është më e fortë se një kerubin,
  Ne jemi mbretërit dhe gjykatësit e universit!
  
  Atëherë shkenca do t'i ringjallë të vdekurit,
  Të gjithë pionierët, gjyshërit e lavdisë janë gjallë...
  Atdheu farkëtoi një shpatë dhe një mburojë,
  Në fund të fundit, mendja është me ne, dhe ne jemi të pathyeshëm!
  Kështu kënduan këta pionierë të mrekullueshëm. Dhe me ndjenjë, dhe energji dhe forcë.
  Dhe ata vulosnin me këmbët e tyre të zhveshura dhe të nxira.
  Por këta janë luftëtarë të rinj.
  Avionët sulmues gjermanë u shfaqën në qiell. Para së gjithash, natyrisht, Focke-Wulfs, i cili zëvendësoi Yu-87 më të vjetër, por shumë efektiv, gjermanët kanë gjithashtu XE-128, një avion sulmi shumë i mirë dhe XE-322 të dyfishtë shumë qëllimesh, i cili ka tetë topa ajri, si dhe raketa reaktive.
  Komandanti i batalionit të pionierëve, Natasha, një vajzë e bukur Komsomol, duke kërcyer me këmbët e saj të zhveshura, të nxira, të forta, muskulare, të hijshme dhe joshëse, bërtiti:
  - Pionierë të rinj - koka prej gize, vetë prej kallaji - lëkure , o të mallkuar !
  Valerka u përgjigj duke marrë një pako shpërthyese me pluhur qymyri me gishtat e zhveshur. Dhe si e merr djali dhe e hedh me forcë të madhe.
  Bomba e bërë vetë fluturoi në një hark të lartë dhe u përplas në XE-322 që gumëzhinte .
  Dhe makina gjermane u shqye.
  Valerka shkroi në Twitter:
  Lugina e Hapësirës -
  Velloja e vdekjes...
  moçal i zi -
  E thitha me lakmi!
  
  A është vërtet një nder?
  Nuk mund të gjendet në qiell ...
  Zemra kërkon hakmarrje
  Dëshiron të shpëtojë botën!
  Leshka, Slavka dhe Marinka gjithashtu filluan të merrnin pako me eksploziv me gishtërinjtë e tyre të zhveshur dhe t'i hidhnin në drejtim të avionëve nazist.
  Në përgjithësi, është një ide e shkëlqyer për të bërë eksploziv nga pluhuri i qymyrit. Dhe nëse një gjë e tillë shpërthen, me të vërtetë do të fryjë gjithçka në copa të vogla.
   Dhe fëmijët nga shekulli i ardhshëm njëzet e tretë morën sulmuesin . Kështu shkatërrohen aeroplanët e armikut.
  Leshka shkroi në Twitter me zgjuarsi:
  - Në luftë është më mirë të jesh një djalë i zakonshëm këmbëzbathur sesa një gjeneral plak pa këmbë!
  Marinka hodhi gjithashtu një granatë vrasëse dhe tha:
  - Ai që është i ri në shpirt, duke u përpjekur të luftojë i pari, do të bjerë i fundit në pluhur në trup!
  Slavka, duke luftuar si një gjigant dhe duke hedhur granata me këmbët e tij të vogla, zbathur, por të shkathët, si majmun, vuri në dukje:
  - Rrugën më të sigurt drejt fitores do ta shkel një djalë këmbëzbathur, nëse nuk është mjaftueshëm i zgjuar!
  Valerka gjithashtu ia hodhi armikut shumë vdekjeprurës dhe tha:
  - Mos ki turp, djalosh, për këmbët e zbathura, më mirë të kesh turp që të jesh bast këpucësh!
  Leshka, duke hedhur produktet e asgjësimit te armiqtë e tij, kërciti:
  - Një djalë pa këpucë ka më shumë gjasa të vrasë një të rritur nëse është plot me çizme!
  Marinka, duke vazhduar të godasë kundërshtarët që përparonin, tha:
  - Më mirë një fëmijëri këmbëzbathur sesa të jesh i rritur me këpucë bast!
  Slavka hodhi gjithashtu një pako të fuqishme shpërthyese qymyri, dhe ai depërtoi dhe shkatërroi Focke-Wulf.
  Pas kësaj djali tha:
  - Vitet e reja nuk janë arsye për të mos u besuar çështjeve të rëndësishme, moshat e pjekura nuk janë arsye për përtaci sylesh!
  Valerka cicëroi, duke goditur armikun me një dhuratë vrasësi:
  - Me takat e tij të zhveshura që shkëlqejnë, luftëtari i ri do të preferonte të nxitonte drejt qëllimit sesa të hidhej nëpër një çizme të rritur të lyer me baltë!
  Leshka qeshi, shtoi thembrën e tij të zhveshur dhe hodhi një bizele, dhe e goditi stuhinë dhe kërciti:
  - Një fëmijë këmbëzbathur është më i mirë se një çizme për të rritur dhe një këpucë bast të moshuar !
  Pionierë të tjerë gjëmuan me admirim dhe gjithashtu hodhën pako me eksploziv, ose qëlluan nga armë dhe llastiqe.
  Slavka vuri në dukje:
  - Pse fëmijëria zbathur nën diell është një kohë e lumtur? Sepse koha e këpucës së vjetër bast është si hëna!
  Marinka e mori dhe shkroi në Twitter, duke lëshuar dhuratën e vdekjes nga llastiqe:
  - Është mirë të jesh djalë vetëm në kuptimin e mirëfilltë, por plak, përkundrazi, në kuptimin figurativ!
  Valerka qeshi dhe, duke goditur Fritzes, kërciti:
  - Kur janë dy më mirë se tre? Nëse je i ri me dy këmbë, se një plak me shkop në tre!
  Levka goditi me forcë vdekjeprurëse dhe vuri në dukje:
  - Çdo fëmijë mund të bëhet sundimtar në të ardhmen, por një tiran i moshuar ka vetëm një varr përpara!
  Marinka kërciti dhe u përgjigj duke buzëqeshur:
  - Dhelpra ndërron lëkurën dy herë në vit, politikani ndërron maskën në çdo takim me votuesit!
  Slavka, armiq të ndyrë , vuri në dukje:
  - Një djalë këmbëzbathur është shumë më i shkathët se një këpucë e vjetër, dhe sjell më shumë përfitime se një çizme për të rritur!
  Valerka qeshi dhe, pasi u përqesh , vuri në dukje:
  - Të bëhesh më i ri në shpirt nuk do të thotë të biesh në fëmijëri në mendje!
  Levka goditi nazistët dhe cicëroj:
  - Më mirë të jesh fëmijë dhe të qeshësh me vdekjen se sa një plak dhe të kesh frikë të vdesësh!
  Marinka ulëriti me tërbimin e një kobre:
  - Jo të gjithë fëmijët buzëqeshin të gëzuar, por të gjithë qeshin të shkujdesur!
  Slavka, e cila kujdeset për aeroplanët, vuri në dukje:
  - Nuk mund ta lyeni në bukë, por përmban edhe kripë!
  Valerka buzëqeshi dhe vuri në dukje, duke hedhur një pako shpërthyese me gishtat e zhveshur:
  - Nëse zgjedhësi do të ketë bukë në tryezë, zgjidh një politikan me kripën e së vërtetës në fjalimet e tij!
  Levka gjithashtu hodhi diçka vrastare dhe shkatërruese dhe mërmëriti:
  - Buka e punës është e hidhur, pa kripën e drejtësisë!
  Marinka vuri në dukje me zgjuarsi:
  - Nëse elokuenca e një politikani rrjedh si shatërvan, atëherë do të kthehet patjetër në një rrjedhë gjaku!
  Slavka shkroi në Twitter:
  - Sundimtari ka nevojë edhe për elokuencë, por që të mos rrjedh gjak i kuq!
  Sulmi i avionit u qetësua. Dhe pati një pauzë të përkohshme dhe djemtë dhe vajzat kënduan:
  Pionierët janë djem të mirë,
  Ata ishin të parët që krijuan një fermë kolektive...
  Na mësuan të gjuanim me automatik,
  Që fëmijët të mos derdhin lot kot!
  
  Ne shkuam në fermën kolektive për të bërë sanë,
  Puna atje ishte e nxehtë...
  Eci zbathur për milje,
  Djemtë tani kanë një varg!
  
  Zoti nuk i ndihmon pionierët
  Ata kanë Leninin dhe të Plotfuqishmin...
  Diku ulërin Kaini mishngrënës,
  Ariu i makthit gjëmonte si bubullima!
  
  Djemtë dhe vajzat ecin
  Në bar korrnin thekër me drapër...
  Është bukur në një fermë kolektive në maj të nxehtë,
  Dhe nuk ka nevojë të na thuash gënjeshtra!
  
  Le të admirojmë vesë, djema,
  Çfarë na godet thembrat...
  Me një vajzë të bukur, zbathur,
  Le të arratisemi, të rinj!
  
  Ne mund të bëjmë shumë,
  Lenini na frymëzoi për heroizëm...
  Rruga është e gjerë për djemtë,
  Varshava dhe Berlini janë përpara!
  
  Po, Fuhreri i poshtër sulmoi papritmas,
  Është sikur djalli djallëzor të ketë ardhur mbi ne ...
  Por bastardi tullac do të marrë një goditje,
  Jo më kot edhe Stalini është djall!
  
  Për djemtë, të gjitha tanket nuk janë pengesë,
  Ata luftojnë si ato shqiponjat...
  Një shpërblim i lavdishëm pret,
  Djemtë e mëdhenj të Leninit!
  
  Tanket e vrullshme të Fuhrer-it po nxitojnë,
  Dhe më besoni, fuçia e tyre është duke tymosur...
  Anëtarët e Komsomol rrahën armiqtë e tyre zbathur,
  Hitleri pret humbjen!
  
  Beteja tashmë është ndezur afër Moskës,
  Kundërshtari është tinëzar dhe mizor...
  Lutja për Ilyich do të na ndihmojë,
  Nëse është e nevojshme, do të mbarojë edhe afati!
  
  Pionierët: djem, vajza -
  Ata vrapojnë nëpër reshjet e dëborës zbathur...
  Do të ketë një ndëshkim të ashpër për Krautët,
  Nëse i riu lëviz grushtin!
  
  Më besoni, reshjet e dëborës nuk na trembin,
  Më besoni, takat e zhveshura nuk kanë frikë nga bora...
  Këmbët Pioneer blicin
  Fëmijët fillojnë të vrapojnë shpejt!
  
  Dhe tani djem dhe vajza,
  Ata po sulmojnë Fritz-in me një valë...
  Zëri i pionierëve është i qartë,
  Ata do të merren qartë me Satanin!
  
  Fashistët nuk do ta kuptojnë kush po i vret,
  Tigri këndor mori flakë...
  Djemtë kanë shumë fuqi
  Polici i grisur ka heshtur!
  
  Këtu djali hodhi thembrën e tij të zhveshur,
  Një dhuratë shumë shkatërruese...
  Ne nuk luajmë fshehurazi me vdekjen,
  Kjo vepër do të lavdërohet nga kalorësit!
  
  Vajza këmbëzbathur nxiton të sulmojë,
  Thembra u bë një trëndafil në dëborë...
  Ne duam një luftë shumë të fortë,
  Nëse je i dobët, do të të ndihmoj!
  
  Ne luftuam fashistët nga Moska,
  Dhe ata vozitën si një fshesë ...
  Komunizmit i janë shtuar milje,
  Ëndrra më e ndritshme dhe më e shenjtë!
  
  Vajza të bukura që luftojnë
  Që ata luftojnë kundër vdekjes përkundër ...
  Zëri i bukurosheve është shumë i qartë,
  Ata do të pjekin byrekë duke luajtur!
  
  Dhe djali në këtë hapësirë,
  Unë jam shumë i lumtur, e dini, më besoni ...
  Duke përshëndetur këtë nëntokë,
  E mbrojti me guxim Stalingradin!
  
  Çfarë na nevojitet ky "Tigër" shumë i fuqishëm?
  Ky tank është padyshim gjigant...
  Pionierët po këndojnë lirën,
  Do të kemi një mjeshtër të ri!
  
  Nuk ka kalorës tjetër, më besoni,
  Djali ka lidhur një kravatë të kuqe...
  Po, prej vitesh ne jemi vetëm fëmijë,
  Napalm po bie shi nga qielli!
  
  Stalingrad lufton shumë bukur,
  Pionierët janë si luanë që luftojnë në të...
  Në fund të fundit, për ne shembulli është më i rëndësishmi,
  Kështu që gjyshërit dhe baballarët të jenë krenarë!
  
  Ne mund të bëjmë gjithçka në këtë betejë,
  Mundi fashistët e këqij duke bërë shaka...
  Duke kënduar këshilla të shkëlqyera
  Është sikur të jesh një fëmijë i Zotit!
  
  Djali pa një "Panterë" të shkathët
  Ky tank nuk është i dobët, djalë dije...
  Ndonjëherë ne shkruajmë jashtë temës,
  Nuk ka rëndësi, por do të jetë parajsë!
  
  Zoti i krijoi njerëzit për lavdi të përjetshme,
  Kështu që forca e Leninit do të ishte ...
  Për hir të pushtetit të ri me ngjyrë të kuqe,
  Qep një gjilpërë e mprehtë!
  
  Djali vrapoi nëpër borë,
  Dhe ai me guxim hodhi një granatë në drejtim të Tigrit ...
  Ai do të ketë një bazukë në çantën e shpinës,
  Kështu që Fyhreri i pushtuar të fryhet!
  
  Ju gjithashtu mund të zgjidhni enigmën,
  Sa është vetëm dy herë dy...
  Le të mposhtim fashistët me kujdes,
  Në fund të fundit, ne jemi mjaft të zgjuar!
  
  Bora po bie dhe po i djeg takat djalit,
  Ai është ende një fëmijë, megjithëse është një hero...
  Djali nuk luan fshehurazi me vdekjen,
  Ky Fuhrer është një hemorroide e ndyrë!
  
  Këtu "Pantera" u prit me vendosmëri,
  Tymet me kënd të fortë...
  Ai e goditi fashistin në feçkë me thembër të zhveshur,
  Armiku do të jetë si xhami i thyer!
  
  Nuk ka qëllime të pamundura
  Pionieri trim dëshmoi...
  Të mundësh turmën e armikut nuk është e vështirë,
  Ky është një djalë i guximshëm!
  
  Prandaj luftuam për Atdheun,
  Çdo pionier e di këtë...
  Ne nuk do të pendohemi në betejën e jetës,
  Lavdi shenjtorit të BRSS!
  
  Djali zbathur nuk ka frikë,
  Edhe ngricat më të rënda...
  Dhe ikonat shkëlqejnë, unë shoh fytyra,
  Dhe Lada dhe Krishti janë për ne!
  
  Lenini na fton në një botë të re,
  Ku është bagel falas, keku me krem...
  Abeli fiton, jo Kaini,
  Mos e shikoni zërin në gojë!
  
  Tashmë po zhvillohen beteja afër Kurskut,
  Edhe pse armiku është mizor si ujku...
  Djemtë dhe vajzat godasin me guxim,
  Të godasin pikërisht në ballin e derdhur prej çeliku!
  
  Epo, armiku po tërhiqet,
  Dhe në sulm është një pionier zbathur...
  Ai beson në fitoren e majit të lavdishëm,
  Dhe do të jetë shembull për ushtarët!
  
  Diku Krauts rrahën një anëtar të Komsomol,
  Ata dogjën takat me poker...
  Vajza e mallkuar u mundua
  E futën në thëngjij zbathur !
  
  Ajo nuk u tha asgjë
  Unë vetëm qesha në fytyrat e përbindëshave...
  Çfarë bastardësh , nuk ju mjafton mundimi,
  Ne do t'ju mbyllim në një unazë!
  
  Anëtari i Komsomol u qëllua nga Krauts,
  Dhe më pas më hodhën në një lak...
  Dhe për këtë pionierët dhanë,
  Sepse i dua vajzat!
  
  Atë që kërkuan Krautët e morën
  Hitleri u tërhoq qartë në një arkivol...
  kundërshtarët tanë ,
  Ata goditën ballin me fuqinë e një predhe!
  
  Po, për ne djemtë, është e thjeshtë,
  Mundi fashistët e këqij në betejë...
  Edhe pse dukemi të vegjël,
  Por studio, vetëm pesë!
  
  Ne kemi hyrë tashmë në Berlin në formacion,
  Duke veshur çizme për herë të parë...
  Djali ishte një fëmijë, u bë një hero,
  Tregoi fjalë për fjalë klasin e lartë!
  
  Ne nuk vajtojmë për ata që ranë në betejë,
  E di që shkenca e tyre do të ringjallet...
  Dhe ata do të shohin komunizmin në distancë,
  Sepse drita do ta mposhtë vdekjen!
  
  Dhe Jezusi nuk është Zoti ynë,
  Lenini rrezatues...
  Vullneti i tij nuk harrohet nga ne,
  Kerubini i përjetshëm mbi planet!
  
  Do të arrijmë, e di, fitoren,
  Nëse ka një luftë në hapësirë ...
  Vedat u thanë paraardhësve tanë,
  Satani do të pushtojë një të tretën e botëve!
  
  Por ne do t'i çlirojmë ata, më besoni,
  Le ta bëjmë këtë - kjo është një përrallë, ju e dini ...
  Në gëzimin e lumturisë, si fëmijët,
  Dhe le të ndërtojmë një parajsë në univers!
  
  Nuk ka vdekje - ju e dini,
  Jeta, më besoni, është e mirë ...
  Dhe njerëzit u japin lumturi pasardhësve,
  Në qiell me të Plotfuqishmin për shekuj!
  
  Atëherë bota do të jetë komunizëm,
  I gjithë universi, gjithësia është errësirë...
  Përjetësisht e pafund, dritë e jetës,
  Plot mendje të shkëlqyera!
  
  Dhe Lenini, e di, do të sundojë,
  I lavdishëm gjithashtu, Stalini është udhëheqësi i luftëtarëve...
  Ne mund të rregullojmë gjithçka në të ardhmen,
  Shokët tanë janë si titanët!
  
  BRSS përtej universit të largët,
  Nuk ka kufij mbi skajet...
  Dhe në emër të krijimeve të mëdha,
  Faqet e lavdishme të kësaj historie!
  
  Pionierët ishin, janë dhe do të jenë,
  Në lumturinë tonë, parajsa përgjithmonë...
  Dije se forca jote nuk do të shuhet kurrë,
  Ëndërroni gëzimin e pafund!
  . KAPITULLI Nr. 9
  Po, këtu mund të habiteni se si fëmijët kompozuan një poezi kaq të fortë dhe të fuqishme menjëherë në fluturim, të cilën do ta kishte zili edhe Alexander Sergeevich Pushkin.
  Sido që të jetë, ata treguan se jo vetëm kanë muskuj dhe aftësi luftarake, por kanë edhe talent poetik.
  Valerka lëpiu buzët dhe vuri në dukje:
  - Çfarë, ultrapulsar?
  Marinka qeshi dhe u përgjigj:
  - Më shumë si hiperkuasar!
  Levka, ky djalë që dukej rreth dymbëdhjetë vjeç, e mori dhe e kapi me shkathtësi grerëzën me gishtat e zhveshur. Dhe më pas e hodhi me forcë të madhe. Ai fluturoi si një plumb dhe goditi skautin gjerman zvarritës pikërisht në traversën. Goditi dhe doli fatale.
  Slavka vuri në dukje:
  - Me këtë shpejtësi, edhe një grenzë është një dhuratë vdekjeprurëse e asgjësimit!
  Valerka qeshi dhe tha:
  - Po, ne jemi luftëtarë super të nivelit! Por kështu duhet të jenë pionierët. Dhe nëse duhet të luftojmë jo në një mjedis virtual, por në jetën reale, atëherë nuk do të gabojmë!
  Marinka tundi kokën në shenjë dakordësie:
  - Jam i sigurt që nuk do të gabojmë!
  Levka tha me sarkazëm:
  - Superbesimi juaj është dobësia juaj!
  Vajza logjikisht tha:
  - Ndonjëherë të mbivlerësosh një armik është shumë më i rrezikshëm sesa ta nënvlerësosh atë! Ja se si pasiguria sjell humbjen!
  Slavka qeshi dhe tha:
  - Një triumf i tillë është si disfata, dhe kuptimi i fitores është qesharak i thjeshtë, e gjithë çështja është të përfundoni lëvizjen dhe ta goditni pionierin në hundë me një lulëzim!
  Djemtë luftëtarë e morën dhe teshtitën njëzëri. Nja dyqind sorra që fluturonin mbi fushë mbetën të shtangur. Dhe ata u rrëzuan, duke goditur me sqep forcat speciale naziste që zvarriteshin. Dhe fjalë për fjalë po gjakoseshin.
  Levka qeshi dhe këndoi:
  Dili, dili Erdhi majdanozi,
  Dili, dili i trembi sorrat!
  Ata djem nuk janë një lodër,
  Dhe shkatërrim total !
  ngjarje të tjera ndodhin diku tjetër në Hypermatrix .
  Anna Witchakova përjetoi një ceremoni jo shumë të këndshme lamtumire me kalin e saj besnik fluturues. Luftëtari që u bë nëna e Mig-4, i cili rrëzoi kaq shumë avionë gjermanë, thjesht u dogj gjatë sulmeve ajrore të armadës japoneze, si dhe një numër i madh automjetesh dhe anijesh të tjera. Pasi shkaba nga Toka e Diellit në Lindje goditi qytetin, Vladivostok paraqiti një pamje të trishtuar. Megjithatë, varrimi i të vdekurve u bë në mënyrë ushtarake, modeste dhe mjaft shpejt. Pilotja Vedmakova i vuri flakën këmbëve, këmbët e vajzës ishin të mbuluara me flluska dhe kështu ajo eci zbathur, duke shkelur me kujdes gishtat e saj. Japonezët nuk i kanë përsëritur ende bastisjet; Vedmakova ecte rreth rrënojave, ato po pastroheshin energjikisht dhe midis punëtorëve kishte një numër të madh fëmijësh. Të hollë, të zbathur, me fytyra të skuqura në diellin e freskët pranveror, ata mblodhën pllaka të thyera, ngritën shtylla të rrëzuara telegrafike dhe thjesht fshinë rrugët.
  Plaku sipër djemve, me kravatë pionieri, por pa këmishë ( e varur veçmas, me sa duket djemtë kujdeseshin për rrobat e tyre), vrapoi drejt pilotit.
  - Po punojmë me ritëm të përshpejtuar, shoku major, gjithçka do të jetë gati së shpejti! Rrugën do ta pastrojmë, do të jetë e qetë si para luftës!
  Witcher buzëqeshi dhe i hodhi pak karamele:
  - Ja, merre! Ky është sovjetik ynë i bërë nga çokollatë natyrale, jo helm amerikan .
  Djali shkeli syrin me gëzim:
  - Dhe ne u japim amerikanëve një të re ata dolën me një pseudonim . Meqenëse tani janë bashkë me Hitlerin dhe Hirohiton, atëherë nuk janë Yankees, por Pindos!
  Vajza major u përkul para djalit:
  - Kush thua se janë?
  Pionieri i ri përsëriti:
  - Pindos! Pra, tani ne i quajmë Yankees që na tradhtuan!
  Witcherova e përkëdheli kokën e djalit, pastaj dora e saj e madhe dhe e fortë kaloi mbi supet e holla dhe me vera të djalit. Djali ia ktheu buzëqeshjen, me dhëmbë të bardhë dhe zgjati pëllëmbën e tij me kallo. Majori i shtrëngoi dorën djalit dhe u përgjigj:
  - Duhet të mbajmë mend emrin. Por ne nuk jemi ende në luftë me Amerikën, që do të thotë se është e parakohshme të dalim me pseudonime.
  Djali kundërshtoi:
  - Amerikanët janë më keq se japonezët dhe gjermanët, sepse preferojnë të luftojnë me duart e dikujt tjetër. Sado mizorë të jenë luftëtarët e Perandorisë së Diellit që po lind, trimërinë e tyre e dinë të gjithë!
  Witcher e ndërpreu:
  - Do t'i vras këta trima! Dhe sa më shpejt që të jetë e mundur!
  Garnizoni i ri i veprimit Krotov papritur nënshkroi një urdhër jo plotësisht logjik dhe dërgoi pilotin luftëtar me një grup marinarësh në Khabarovsk. Urdhri erdhi menjëherë; Witcherova, natyrisht, priste që t'i jepnin një luftëtar, por... Fronti nuk kishte në dispozicion avionë të lirë dhe ende nuk kishin mbërritur përforcime nga qendra e tyre. Udhëtimi nga Vladivostok në Khabarovsk mori pak kohë dhe majori u hodh fjalë për fjalë nga binarët në një betejë të ndezur.
  Japonezët u përpoqën të anashkalonin qytetin e fortifikuar mirë dhe ta rrethonin atë. Luftëtarja mezi pati kohë të hidhej në llogore me automatikun e saj kur filloi sulmi.
  Sinitsin, i cili ishte shtrirë pranë saj :
  - Pra, kjo do të thotë se armiku po planifikon taktikat e Frederikut, ose më saktë të gjeneralit Nogi, për të anashkaluar fortifikimet dhe për të na futur në pjesën e pasme.
  Kapiteni mërmëriti i zymtë:
  - Le të përpiqet t'i vërë zjarrin bishtit të kalit rus. Ai do të goditet me thundrat e tij aq fort sa nuk do të duket shumë!
  Piloti i asit bëri shaka:
  - Thundrat e kalit ndoshta nuk janë prej çeliku Krupp , por ato tona sovjetike!
  Fjalët e saj u ndërprenë nga ulërima e predhave. Këtu ajo shtrihet në një llogore të gërmuar gjatë, në përgjithësi ka një linjë të dukshme fortifikimesh rreth Khabarovsk, kërcënimi i një pushtimi japonez ekziston për disa vite. Predhat po shpërthejnë para dhe pas llogoreve dhe bëjnë shumë zhurmë. Në përgjithësi, shimosa e famshme japoneze krijon shumë zhurmë dhe tym. Luftëtari shikon pa frikë, madje edhe me njëfarë indiferencë. Shpërthimet e predhave gjenerojnë burime të pista, njëra prej tyre shkaktoi lëkundje të dheut. Kjo do të thotë që një armë me një top të një kalibri prej treqind milimetrash të mirë po gjuan. Dëgjohen rënkimet e të plagosurve. Nëpërmjet topave ato duken si avuj të lehtë që jo çdo vesh mund t'i dallojë. Këtu piloti luftëtar ishte i mbuluar me dhe. Vajza, megjithatë, teshtiti dhe shkundi pluhurin nga gërshetat e saj të kuqe:
  - Gjithmonë është kështu, nëse shtrihesh, pis! Dhe nëse ngrihesh, më jep një ose dy duar të majta!
  Përgatitja e artilerisë doli të jetë e shkurtër, mbase japonezët nuk kishin aq shumë predha. Sulmi ka filluar. Disa tanke japoneze po ecnin përpara. E vogël, me një trup pak të rrumbullakosur të makinës. Tanku më i njohur i Perandorisë së Diellit në rritje: Chichikha . Witcher kujtoi karakteristikat e tij. Armatura frontale 30 mm , arma 47 mm, motori me naftë 320 kuaj fuqi. Përveç performancës së drejtimit, në të cilën kjo makinë nuk është inferiore ndaj T-34, atëherë është edhe më e keqe se T-3 gjermane e modelit 1943. Edhe në Lindjen e Largët e quajnë teshtitje! Por meqë ra fjala, mbretëresha e fushave nuk është tanku, por këmbësoria. Provojeni, afrohuni fushave të minuara. Siç këndohet: Aty ku nuk kalon treni i blinduar, ushtar me pushkë do të zvarritet.
  Pushkët japoneze u kopjuan nga gjermani Mauser. Mitrolozët u hoqën nga Schmeister , i famshëm që nga Lufta e Parë Botërore . Në përgjithësi, njerëzit me sy të ngushtë kanë dëshirë të kopjojnë më të mirën nga ana tjetër. Me siguri, dizajnerët japonezë tashmë janë duke punuar në krijimin e një hibridi të Panthers dhe T-34!
  Nuk ka më shumë se një duzinë tanke japoneze, dhe artileria sovjetike nuk po nxiton t'i takojë ato. Këmbësoria vrapon pas tyre në një vrapim, në një zinxhir të trashë tradicional. Vetë ushtarët e Tokës së Diellit në rritje janë të veshur me uniforma që janë paksa të verdha, që përputhen me ngjyrën e stepës kaki. Witcher i shikon ata, duke vlerësuar shpejt numrin e sulmuesve. Për syrin janë pesë deri në gjashtë mijë prej tyre, dhe ka më së shumti një mijë rusë të ulur në llogore, duke mbuluar këtë pjesë të frontit. Dhe armët... Ushtria e Lindjes së Largët është e pajisur sipas parimit të mbetur, dhe vetëm oficerët kanë automatikë . Epo, ajo është një majore, edhe pse pa post, e reduktuar në nivelin e një private.
  Kapiteni Sinitsin (ende një djalë shumë i ri) e pyeti Witcher :
  - Keni luftuar me gjermanët?
  Vajza u përgjigj:
  - Jo! I putha!
  Kapiteni, duke u zbehur befas, tha:
  - E mbani mend kufomën tuaj të parë?
  Witcher, duke buzëqeshur, tundi kokën:
  "Unë jam pilot dhe kë të rrëzova, e vrava, nuk kam asnjë koncept kufoma!" Nga rruga, gjatë gjithë Luftës së Madhe Patriotike, avioni im nuk u rrëzua kurrë!
  Kapiteni fishkëlleu disi në mënyrë të sikletshme:
  - Ti je thjesht një as ! Dhe sa gjermanë të njollosur keni!
  Witcher buzëqeshi edhe më gjerë:
  - Pas të njëzetepestës, ata i dhanë yllin heroit! Dhe vetëm njëzet e tetë.
    Sinitsin bërtiti:
  - Uh-uh ! Ju jeni thjesht një mjeshtër i zanatit tuaj!
  Vajza u përgjigj me modesti:
  - Nuk ka nevojë të bësh hero dikë që thjesht përmbush detyrën e tij me ndershmëri. Tani këmbësoria do të afrohet dhe ne do t'i takojmë.
  Kapiteni tërhoqi bulonin e një automatiku të rëndë, që peshonte dhjetë kilogramë të mirë. E preka qenin, lëshimi është shumë i ngushtë, prapanica ka zmbrapsje. Nuk është një makinë shumë e përshtatshme, por godet ... Vërtetë, sipas thashethemeve, gjermanët tashmë kanë një mitraloz më të fuqishëm, por kush e di, nëse projektuesit sovjetikë do të dalin me diçka më të mirë. Sinitsin nuk mund të rezistonte duke pyetur:
  - Pse u transferuat në këmbësorinë një pilot kaq i madh?
  Vedmakova u përgjigj me gjysmë shaka, duke klikuar gjithashtu grilat e automatikut të saj :
  -Dhe thjesht doja të dija se si ishte të ulesh nën zjarr! Kjo do të ishte mirë.
  - Dhe ju duhet të keni humbur çizmet nëse do të nxitoheshit për të shkuar në vijën e parë!
  Vedmakova, në fakt, duke u përpjekur të largonte më shpejt fshikëzat, ecte si një vajzë zbathur. Edhe pse gjatë luftës, shumica e grave dhe fëmijëve i shfaqnin takat e tyre të zhveshura gjatë verës, kjo nuk u pranua nga oficerët, veçanërisht në vende publike. Por Witcher-it madje i pëlqente ta veçonte ashtu. Ajo iu përgjigj Sinitsin thjesht:
  - Për të kursyer para, praktikisht e gjithë bota kapitaliste është kundër nesh. Në fund të fundit, çizmet konsumohen dhe kjo është puna e shumë njerëzve!
  Kapiteni ra dakord me një sy të gjallë:
  -Këmbët i ke shumë të bukura! A mund t'i përkëdheli?
  Witcher tundi gishtin:
  - Jo tani! Pastaj, nëse mbijetoni, unë do t'ju ngroh natën.
    Sinitsin zgjeroi sytë:
  - Uau, je i shpejtë! Grave zakonisht u duhet shumë kohë për t'u prishur.
  Vedmakova donte të përgjigjej, por u dëgjua një shpërthim, një tank japonez që ecte përpara goditi një minë. Vajza këndoi:
  - Hitleri po ngiste një makinë, bastardi u hodh në erë nga një minë! U copëtua në fragmente - por ishte pak e dobishme!
  Një tjetër tank japonez shpërtheu, ndaloi, ktheu grykën dhe hapi zjarr ndaj llogoreve sovjetike. I treti nxitoi pas tij. Megjithatë, japonezët as që menduan të ndalonin. Sytë e ngushtë u këputën, automatikët e tyre, të vendosur në kulla gjysmërrethore e të lëvizshme, filluan të punojnë.
  Kapiteni mërmëriti:
  - Kjo eshte fantastike ! Është sikur po ecin në një paradë! Kjo është një ushtri!
  Vedmakova mori një pushkë, për fat të mirë distanca e lejuar nga këmbësoria, dhe qëlloi mbi oficerin japonez. Syri i ngushtë ra përmbys, duke e hedhur tutje pushkën me një forcë të tillë, saqë ajo po ngatërrohej me bajonetën e saj në barin e pranverës. Japonezët e tjerë vazhduan të vrapojnë, vetëm duke anuar pak trupat e tyre, me sa duket duke shpresuar të shmangin humbjen, ose më mirë të zvogëlojnë gjasat e saj. Vedmakova kujtoi se kështu stërviten ushtarët në Ushtrinë Kwantung ata që nuk përkulen në kohë, goditen në kokë me një shkop bambuje. Duket se Car-At Herodit iu dha një tronditje e mirë. Ky është ai, megjithatë, për Nikollën II. Tani ata po luftojnë përsëri Japoninë, dhe jo në një, por në disa fronte. Megjithatë, kjo ka edhe avantazhet e saj. Vajza këndoi:
  Ai po vjen, Verma kht është hedhur në pluhur ,
  Napoleoni është i mundur, i pamposhtur!
  Armiku nuk do të jetë në gjendje të shkelë flamurin sovjetik,
  Kur populli dhe partia janë të bashkuar !
  Njëra pas tjetrës, tanket e shkatërruara japoneze u ndalën, por këmbësoria e mbushur me bajoneta filloi të vraponte edhe më shpejt. Pozicionet e trupave sovjetike ishin të mbushura me ndezje, pushkët duartrokiteshin, herë pas here të ndërthurura me breshëri automatiku. Witcher gjithashtu hapi zjarr. Japonezët, duke u ngarkuar në lëvizje, qëlluan nga pushkët. Ata bërtisnin në majë të mushkërive:
  - Banzai! Rus hiqni dorë!
  Plumbat i shpuan trupat e tyre si një dash në manekine. Ra pluhur kockash i përzier me gjak. Megjithatë, shumica e plumbave, siç ndodh në betejë, humbën. Japonezët kaluan fushën e minuar, ushtarët e vegjël ishin shumë të lehtë për vrapimin e tyre për të shpërthyer dhuratat e përgatitura për tanket.
  Witcherova ndjeu zmbrapsjen mizore të automatikut mbi supin e saj, ndërsa luftëtarët e Tokës së Diellit që po lind dukeshin si përbindësha të vërtetë. Britmat e tyre histerike bëheshin gjithnjë e më të forta, fytyrat e tyre të verdha të neveritshme shkëlqenin nga djersa. Witcher përpiqet të vrasë sa më shumë ushtarë armik që të jetë e mundur menjëherë. Vajza është e nxehtë si gjithmonë dhe qëllon si fole. Një klip mbaroi, futi një tjetër. Revista është shumë e madhe, e rrumbullakët dhe jo e lehtë për t'u futur në dhomë. Dhe përsëri zjarri, Japonët fluturojnë me kokë poshtë.
  Vedmakova qëlloi raundin e dytë të municionit, duke e lënë atë pa asnjë municion. Dhe me sy të ngushtë tashmë po sulmojnë me granata. Ata përgjigjen me hedhje, tani ka shumë më tepër britma dhe rënkime, bien edhe ushtarët sovjetikë. Fragmenti preu një fije floku të vogël në kokën e Witcher . Nervat e vajzës nuk e durojnë dot, dhe ajo kërcen dhe bërtet në majë të mushkërive:
  - Për mëmëdheun për Stalinin!
  Pas saj, pjesa tjetër e luftëtarëve bërtasin, duke u hedhur nga mbulesa dhe duke tundur bajonetat e tyre. Ushtarët sovjetikë vrapojnë për të takuar japonezët, duke u përfshirë në luftime me bajonetë.
  Goditja e shpejtë e Witcher-it pret stomakun e "samurait" më të afërt. Ai bërtet, përpiqet të përgjigjet dhe bie si një derr i therur. Vajza thërret me kënaqësi:
  - Futbolli rus: Rusi - Japoni, dy-zero !
  Dhe me të vërtetë, një tjetër japonez ra me fytin e prerë nga një bajonetë . Epo, piloti luftëtar e goditi të tretin në ijë. Me sy të ngushtë u shtri dhe vajza, duke lëvizur nga inercia, zhyti pikën në syrin e kundërshtarit!
  -Merre japoneze! Pse qëndroni para barrierave!
  Goditja hakmarrëse e bajonetës grisi tunikën e majorit, doli gjak, por kjo jo vetëm që nuk e shqetësoi vajzën, por edhe i dha tërbim shtesë.
  - Vdekja e Hirohitos! - Lehte vajza, kërci i saj u përplas në tempullin me sy të ngushtë dhe vajza lëvizte me një shpejtësi të tillë, sikur të ishte helikat e një luftëtari të ri.
  Japonezët u tërhoqën dhe madje u tërhoqën, dhe vajza e frymëzuar shkoi në sulm, mitralozi i saj po rrotullohej si një shkop në duart e një gjiganti. Më pas erdhi një goditje e fortë në pjesën e pasme të kokës me prapanicën e një oficeri të tepruar. Ana nxori frymën:
  - Këtu është shahen-khash për ju !
  Por në përgjithësi, rusët kishin një kohë të vështirë. Sytë e ngushtë kanë një avantazh pesëfish në anën e tyre, dhe japonezët kanë një nivel të mirë të aftësisë fizike, përveç kësaj, ata janë larg nga të luftuarit nga ushtarët më të mirë të BRSS. Natyrisht, gjatë një lufte kaq të vështirë, në Lindjen e Largët dërgoheshin rekrutët e kategorisë së tretë, me karakteristika më të këqija, ose ushtarë të plagosur rëndë në betejën me nazistët. Ushtarët ranë, ndonjëherë një duzinë bajoneta u futën në një rus, ata fjalë për fjalë gjakosnin kolektivisht, por ata luftuan si heronj dhe askush nuk kërkoi mëshirë.
    Sinitsin goditi me bajonetë një oficer japonez, por u godit edhe në krah me majë. I riu e rrëzoi japonezin sulmues me një goditje në gjoks me kondakun e armës, por gjaku rridhte shumë nga ana. Dhe katër samurai nxituan drejt djalit menjëherë.
    Vedmakova e guximshme nxitoi në shpëtim, duke goditur një oficer me një bajonetë deri te tehu i shpatullave dhe duke trokitur një Jap tjetër nën gju me një goditje.
  - Prit Petrukha! - bërtiti ajo.
  Ai, pasi reflektoi menjëherë dy bajoneta të drejtuara në gjoks, u përgjigj:
  - Unë nuk jam Pjetri, por Arkady!
  Vajza, e cila kishte vrarë një japonez tjetër , rënkoi:
  - Në luftë, çdo emër është si klikimi i një arme me gjel, nuk duhet ta gjuash pa gjuajtur!
  Arkady u tërhoq pak dhe bajoneta e pamëshirshme e grisi faqen e tij. I riu bërtiti nga dhimbja e padurueshme:
  - Nëna e Zotit!
  Witcher kundërshtoi:
  - Ndoshta unë jam nënë, por jo e Zotit! Në përgjithësi, nuk ka Zot dhe nuk ka pasur kurrë!
  Arkady, duke u tërhequr me shpinë nga Anna, mërmëriti në mënyrë të paqartë:
  - Dhe çfarë na pret pas vdekjes harresa ?
  Vajza tundi kokën negativisht:
  - Jo! Shkenca komuniste do të ringjallë të vdekurit. Dhe ata që vdiqën në betejat për atdheun e tyre do të jenë të parët që do të kthehen në një jetë të re.
    Sinitsin tundi kokën:
  - Zoti na ruajt!
  Witcher, pasi vrau një japonez tjetër, bërtiti:
  - Nuk ka zot! Nëse ka një të tillë, atëherë duhet të pranojmë se krijuesi i supozuar i universit është një sadist! Dhe atij i pëlqen të torturojë krijimin!
  Në atë moment, Arkady u hap në kofshë me një bajonetë dhe për të mos rënë, ai u mbështet në luftëtarin me flokë të kuqe:
  - Sa vuaj! Thjesht e paimagjinueshme!
    Superioriteti pesë deri në gjashtë herë i ushtarëve të diellit që po lindte bëri të vetën. Pesëdhjetë samurai u vërsulën kundër tyre, duke tundur bajonetat e tyre si një ushtri e derrave. Arkady mori disa goditje në stomak me një bajonetë, dhe më pas syri i tij u rrëzua. Kur i riu ra, i bënë njëzet herë injeksione, duke e bërë të qetë përgjithmonë. Pyes veten se çfarë ndjeu shpirti i tij teksa fluturoi: habi, apo frikë, apo ndoshta një lehtësim i jashtëzakonshëm, pasi kishte lënë burgun e trupit.
  Witcher ishte si nën një magji. Sigurisht, tunika e saj u shkatërrua në copa, të prera nga bajonetat. Luftëtarja doli të ishte plotësisht e zhveshur, e mbuluar me shumë gërvishtje, por samurai nuk mund t'i shkaktonte asaj një dëmtim të rëndë! Ajo luftoi dhe gjinjtë e saj të zhveshur me thithka të kuqe flakë dridheshin si bova në det. Dhe kyçet e zhveshura sapo u ndezën. Vajza ishte vërtet mishërimi i fuqisë shtazore dhe erotike. Thembrat e saj të zhveshura u skuqën nga gjaku, gjë që krijoi një lidhje me perëndeshën e madhe të shkatërrimit dhe të së keqes a- Kali! Pothuajse të gjithë ushtarët sovjetikë ishin goditur me thikë për vdekje, beteja kishte mbaruar dhe vetëm në bukurinë e saj shkëlqyese të Afërditës, herë pas here godiste sytë e pafytyrë .
  Gjenerali japonez Nugi e pa me habi këtë mrekulli. Pastaj një mendim i kaloi në kokë. U pasua një urdhër, i dhënë me zërin e hollë të një mushkonjash të paushqyer :
    - Hidhe një rrjetë mbi të, merre të gjallë!
  Japonezët e kursyer gjithashtu kishin rrjete. Po sikur të na duhet të marrim të gjallë një nga rusët? Dhe rrjeti është ideal për këtë. Menjëherë një duzinë kapëse hodhën pranga mbi vajzën
  Witcher luftoi sa më mirë që mundi, ajo u përpoq të lirohej. Por gjithçka ishte e kotë, japonezi i ndërgjegjshëm e bëri rrjetën me shpresën se do të mbante një elefant. Vajza, e mbështjellë tërësisht, u tërhoq zvarrë në krahë. Me sa duket, suksesi taktik u arrit, aq më tepër që ky drejtim nuk mbulohej as nga artileria dhe as mitralozat.
  Vajza kujtoi fytyrën e rruar pastër të Arkadit të saj të dashur dhe frazën e saj tërheqëse:
  - Në luftë, çdo emër është si klikimi i një arme me gjel, nuk duhet ta gjuash pa gjuajtur!
  Lindi një mendim alarmues dhe i neveritshëm, nëse ajo e kishte ngacmuar atë! Në fund të fundit, kjo ndodh shpesh: ju thjesht ra në dashuri me një person, dhe ai vdiq!
  Japonezët, me sa duket, pushtuan llogore të mbuluara dobët në këtë vend, duke vazhduar të anashkalojnë pozicionet e trupave sovjetike rreth Khabarovsk. Dhe Vedmakova e saj po kapet rob, por edhe pse jo, ajo tashmë është marrë, e ngarkuar në një makinë të blinduar të njollosur për ta çuar në pjesën e pasme. Makina është antidiluvian , ndoshta nga Lufta e Parë Botërore, kështu që në mënyrë të padukshme ai grinte pas këmbësorisë. Shpejtësia është afërsisht 12 kilometra në orë. Brr! Tanku i parë në botë, mjeti gjithëpërfshirës i Prokhorov, peshonte jo më pak, por kishte një shpejtësi prej 40 kilometrash në orë në autostradë dhe 25 në autostradë. Epo, nga njëra anë, BRSS po sulmon të gjithë Evropën, dhe nga ana tjetër, një pjesë të konsiderueshme të Azisë. Vajza është kthyer anash, me sa duket ka pasur kërcënim për t'u shtrirë në shpinë. Sa errësirë është në këtë pjesë të makinës së blinduar, me sa duket aty ndodhet pjesa e uljes, apo transporti i ushtarëve. Do të ishte mirë, sigurisht, të shpëtoja, së pari duke hequr qafe shufrat dhe litarët e fortë. Dhe si ta bëjmë atë? Vajza, natyrisht, ka aftësi, megjithëse do t'i duhet të kallajoni, në të njëjtën kohë të heqë prangat dhe të sharrojë zinxhirin me të cilin ishte lidhur nga këmba. Por litarët mund të jenë gjithashtu mjaft të përshtatshëm këtu. Puna është e lodhshme, por nëse e çojnë në territorin e Mançurisë, ajo do të ketë kohë. Vajza hoqi litarët nga lëkura e lagur, sharriti zinxhirin dhe në të njëjtën kohë mendoi. Hmm , nuk është një koalicion shaka që është krijuar kundër Rusisë Sovjetike: Për më tepër, përbindëshi më serioz është Gjermania. Një vend me teknologji të avancuar, trupa të forta. Për shembull, ajo dëgjoi për luftëtarin e ri ME-309. Duket sikur këta tashmë po fluturojnë. Ajo nuk ka të dhëna të sakta për armët , por sipas thashethemeve ky avion ka deri në shtatë pika qitjeje. Kjo është një armë shumë serioze, duke pasur parasysh këtë YAK =9 janë vetëm dy prej tyre, dhe nuk ka asnjë mjet në luftëtarët sovjetikë që kishte më shumë se tre pikë. Mundohuni të mposhtni monstra të tillë! Epo, Focke-Wulf është një makinë shumë serioze, superiore në armatim ndaj avionëve sovjetikë, madje e aftë të mbajë pothuajse dy tonë bomba. Tashmë në fund të vitit 1942, ai ishte i armatosur me dy topa 20 mm dhe 4 mitralozë 13 mm. Por duket se tashmë është shfaqur një lloj i ri avioni dhe bombardues gjuajtës-sulmues me dy topa 30 mm dhe katër 20 mm. Tashmë ishte një përbindësh, një përbindësh për të gjithë përbindëshat! Dhe sipas thashethemeve, një avion luftarak me tetë armë 30 mm tashmë është vënë në prodhim! Provoni këtë vampir dhe mundeni atë! Si duan t'i përgjigjen kësaj dizajnerët sovjetikë? Vitchakova dëgjoi se po punohej në Yak-3. Një kurator nga departamenti i Beria i tha asaj për këtë. Duket se pika kryesore e avionit do të jetë pesha më e lehtë e strukturës, pa motorë dhe armë shtesë. Manovrimi është, natyrisht, i mirë, por unë do të doja një rritje të armatimit! Në fund të fundit, në boks, natyrisht, një atlet i lehtë në peshën e një pendë është më i manovrueshëm se një peshë e rëndë , por ai ende pothuajse me siguri do të humbasë ndaj tij. Nuk është më kot që ka kategori peshash, dhe midis boksierëve profesionistë, fuqia goditëse vlerësohet më së shumti. Është e nevojshme të forcohet armatimi i avionëve sovjetikë dhe vetëm atëherë Wehrmacht do të mundet në baza të barabarta. Nga gjysma e dytë e vitit 1942, epërsia e Luftwaffe në ajër filloi të avullonte, madje në mars 1943 BRSS kishte një avantazh, por... Tradhtia e aleatëve ndryshoi ekuilibrin e fuqive. Uau, Hitleri u vra më 13 mars, dhe tani është vetëm fundi i prillit, dhe sa seriozisht ka ndryshuar ekuilibri i forcave. Kaq shpejt nga një pozicion strategjikisht i favorshëm në një pozicion strategjik pothuajse humbës . Pothuajse, sepse ka ende shpresë se Gjermania do të mposhtet para se të arrijë epërsinë strategjike dhe teknologjike ndaj BRSS. Në veçanti, aleatët mund t'i furnizojnë nazistët me sasi të mëdha avionësh, por pilotëve gjermanë do t'u duhet kohë për të mësuar se si t'i fluturojnë ato . Megjithatë, ka një ndryshim në teknologji dhe panele instrumentesh. Tanket gjithashtu kërkojnë ekuipazhe të trajnuar, dhe përveç kësaj, performanca e Chevron në dimrin rus nuk është veçanërisht e mirë. Pushkë automatike M-18... Jo keq, por shkalla e zjarrit është inferiore ndaj modeleve më të mira sovjetike, megjithëse është superiore në saktësi! Me pak fjalë, problemi është problemi! Megjithatë, ka edhe Churchill-ët e famshëm me forca të blinduara të fuqishme dhe performancë të mirë drejtimi. Natyrisht, duket se edhe ne do të duhet t'i luftojmë ata . Dhe sa më gjatë të zgjasë lufta , aq më shumë pajisje do të marrin nazistët. Kjo do të thotë se përfundimi është i thjeshtë: ne duhet t'i shkaktojmë Gjermanisë një disfatë dërrmuese në verë. Sa i përket Japonisë, është më mirë të kufizoheni në mbrojtjen aktive dhe të filloni kundërsulme duke përdorur epërsi cilësore në tanke. Por përsëri, duke kursyer energji sa më shumë që të jetë e mundur. Pa u tërhequr në beteja të zgjatura dhe pa ndërtuar mbrojtje në linja të përgatitura më parë. Ka ende një shans për të përdorur Ushtrinë e Kuqe Kineze, por regjimi i Chiang Kai-shek e sulmoi atë me të gjitha forcat. Kështu që tani për tani mund të mbështeteni në forcat tuaja. Kur të sulmoni? Koha më e mirë është fundi i majit, kur rrugët janë plotësisht të thata dhe vijnë përforcime për trupat. Vetë Vedmakova do të kishte dhënë goditjen e saj të parë në drejtimin Oryol, dhe më pas në rajonin e Kharkovit, në mënyrë që të dëbonte gjermanët nga Donbass industrial, dhe më pas me një marshim të detyruar nëpër Ukrainë, duke kaluar menjëherë Dnieper dhe më tej në Rumani. . Sidoqoftë, ju mund të ktheheni në veri, të çlironi Bjellorusinë dhe të shkoni pas pjesës së pasme të grupit qendror. Ideja në tërësi është e mirë, megjithatë, ka edhe mangësi, ofensiva në drejtimin Oryol është më e dukshme dhe fashistët do ta presin atje. Fortifikimet do të duhet të hakohen.
  Këtu, natyrisht, të dy armët dhe Katyushas do të vijnë në ndihmë. Sistemi i fundit prodhon një efekt të fortë, veçanërisht moral. Në çdo rast, keni nevojë për shumë armë dhe raketa Katyusha për të bombarduar mbrojtjen e armikut me predha. Në përgjithësi, përvoja e Luftës së Parë Botërore tregoi se është më e lehtë të mbrohesh sesa të sulmosh, dhe nëse Gjermania e Kaiserit nuk do t'i kishte shterur forcat e saj me ofensivën e pranverës të vitit 1918, lufta mund të kishte zgjatur edhe për disa vite të tjera. Por Lufta e Dytë Botërore vërtetoi epërsinë e taktikave sulmuese ndaj atyre mbrojtëse. Për shembull, disfata e shpejtë e Polonisë dhe, veçanërisht, disfata mahnitëse e koalicionit të fuqishëm perëndimor të aleatëve. Nazistët mundën forcat superiore në një muaj e gjysmë, thjesht duke anashkaluar linjën e pathyeshme Maginot. Lufta në Afrikë, ku në fillim forcat superiore të Italisë u mundën nga një goditje vendimtare e britanikëve. Dhe më pas Rommel mundi trupat britanike shumë më të forta gjatë një ofensive të shpejtë. Por sigurisht, shembulli më i mrekullueshëm është BRSS në 1941, katastrofa e madhe e një ushtrie të fuqishme. Dhe operacione sulmuese hakmarrëse që rrëzojnë njësitë gjermane. Pra, gjëja kryesore është të godisni veten, pa pritur presionin e tankeve të reja gjermane. Një luftë e zgjatur e prishjes po bëhet pothuajse e pashpresë, përveç nëse, natyrisht, shkencëtarët sovjetikë krijojnë një armë mrekullie! Kjo e fundit është, në parim, e mundur, për shembull, ajo dëgjoi se ishte teorikisht e mundur të krijohej një bombë e aftë për të shkatërruar një qytet. Për më tepër, një bombë e tillë do të peshojë tre deri në katër tonë. Duket si një përrallë, por... Ne kemi lindur për të bërë realitet një përrallë.
  Një mënyrë edhe më tërheqëse është arma lazer e përshkruar në Hyperboloid të inxhinierit Garin. Një gjë e tillë është mjaft e aftë të shkatërrojë një ushtri të tërë tankesh, avionësh dhe anijesh. Sigurisht, krijoni një armë të tillë, dhe jo vetëm Rajhu i Tretë, por edhe tradhtarët Pindos, e gjithë bota kapitaliste do të marrë fund. Dhe flamuri i ndritshëm i komunizmit do të shkëlqejë mbi planet. Por për disa arsye armë të tilla nuk janë krijuar. Pasqyrat nuk janë mënyra më e mirë për të mbledhur energjinë e djegies në një rrymë të vetme. Dhe kërkon shumë më tepër energji për të prerë anijet. Megjithëse, nëse përqendrohet në një finesë mikron, atëherë është mjaft e mundur të priten si aeroplanët ashtu edhe anijet luftarake. Një armë mrekullie që do të ndihmojë në shpëtimin e BRSS. Dhe këtu është efekti lazer, në një formë tjetër. Më në fund, zinxhiri ka lëshuar rrugën dhe është pothuajse i lirë, dhe copa litari janë shtrirë përreth.
  Witcherova u shpreh:
  - Durim dhe punë, po me ty, nuk je kufomë!
  Vajza u ngrit në këmbë dhe goditi këmbën e saj të zbathur në mbulesë. Asnjë reagim. Ajo trokiti më fort. Si përgjigje, pati sharje në japonisht, por asnjë reagim. Pastaj Witcher filloi të këndonte i zhgënjyer. Dhe ajo këndoi me majë të zërit, si një prima donna në një festë përvjetori:
  Hordhitë e Wehrmacht janë duke u egërsuar
  Ulërima e armëve dhe përplasja e shpatave!
  Tymi rritet deri në një muaj,
  Shtrembërim i rrezeve nga qielli!
    
  Për shekuj, atdheu është i famshëm,
  Unë do të jap mishin tim për Rusinë!
  Të dua, Rusi e bukur,
  Zoti i të gjithë mbretërve është me ne!
    
  O ju korije kaçurrela të vendit,
  Tingulli i aspeneve të artë shushurimë!
  Vëllezërit skifterë ortodoksë,
  Zoti e frymëzoi ushtrinë për vepra heroike!
    
  Në ditët e ftohta apo të ngrohta,
  Ndoshta reja do të sjellë pak errësirë!
  Ne jemi derra fashistë, si fshesa,
  Të shkundë neverinë nga fytyra jote!
    
  Kauza e partisë sonë është vetëm,
  Luftoni për popullin Sovjetik!
  Ne këndojmë një këngë të guximshme,
  Mendimi u ngrit lart si një shqiponjë!
    
  Stalini është i mençur, ideali i një sundimtari,
  Ne po udhëhiqemi në një betejë të frikshme vdekjeprurëse!
  Flamuri i Atdheut, goditja e fituesit,
  Unë jam gati të debatoj me Pallas-fatin!
    
  Kauza e Leninit do të jetë e përjetshme,
  Ne do të ndërtojmë komunizmin e shenjtë!
  Besoni, mësim njerëzor,
  Fashizmi do të shtypet në humnerën e errësirës!
    
  I gjithë planeti është si një zog i lirë,
  Të fluturojmë drejt yjeve të largëta, drejt botëve!
  Diçka e ndritshme dhe fisnike
  Ne, si skulptorët, do të krijojmë!
    
  Dhe Rusia nën flamurin e kuq,
  Është sikur Edeni qiellor do të lulëzojë!
  Kauza e Leninit, vullneti i Stalinit,
  Na çoni përpara drejt arritjeve!
  Epo, në rregull, ju kurrë nuk e dini se çfarë ndodh në Ultramatrix e Hypernet.
  Tanket gjermane po sulmojnë tani pionierët e rinj. Dhe të parët që shkuan ishin tanket e fuqishme dhe të mbrojtura mirë Lev. Ata janë pothuajse të padepërtueshëm, jo vetëm në pjesën e përparme, por edhe në anën e tyre vetëm shumë pak armë mund t'i marrin. Balli i bykut të rezervuarit Lev është 150 milimetra i trashë, në një kënd prej dyzet e pesë gradë. Kjo do të thotë, asnjë top i vetëm sovjetik nuk do të depërtojë. Dhe balli i kullës është 240 milimetra, dhe gjithashtu në shpatet. Dhe ky është anti-pulsar - ata gjithashtu nuk marrin armë sovjetike.
  Përveç nëse e goditni me një kalibër shumë të madh, por duhet të jeni në gjendje ta goditni me të. Por kjo nuk është e lehtë të bëhet kundër një objektivi në lëvizje.
  Më pas erdhën Tigrat gjermanë. Ishte një model Tiger-1 me një frëngji dhe byk pothuajse katror. Por armatura e anëve është mjaft e trashë - 82 milimetra, dhe mund të depërtohet vetëm nga një top 76 mm nga një distancë e shkurtër, dhe madje edhe atëherë, jo me siguri.
  Tiger-2 i mëvonshëm me pllaka të blinduara të pjerrëta ende nuk është vënë në prodhim. Panther, edhe pse më i shpejti nga tanket gjermane, mbetet prapa, pasi është i blinduar dobët në anët. Më pas janë tanke të tjera edhe më të lehta dhe më të vjetra.
  Ekziston edhe një T-3, me një top të shkurtër me eksploziv të lartë, një tank që është gati të ndërpritet. Por në vitin 1941 ishte më i përhapuri. Dhe T-4 me një armë të modernizuar, madje superiore në fuqinë depërtuese të blindave ndaj T-34-76. Një menazheri e tillë u shfaq këtu. Dhe një çift Ferdinandësh. Në këtë rast, arma vetëlëvizëse nuk prodhohet në masë, në vend të kësaj, arma vetëlëvizëse Jagdpanther është më praktike, më e lehtë dhe më efektive. Me pak fjalë, fuqi mbresëlënëse.
  Valerka fishkëlleu:
  - Uau! Si të merreni me këtë?
  Leshka ngriti supet dhe u përgjigj:
  - Ne kemi nevojë për blasters! Dhe akoma më mirë janë hiperblasterët !
  Slavka qeshi dhe cicëroj:
  - Me një hiperblaster , çdo budalla mund të shkatërrojë teknologjinë e shekullit të njëzetë dhe ta spërkasë atë në kuarkë. Prandaj provojeni me mençuri!
  Marinka pohoi me kokë duke buzëqeshur:
  - Ne kemi armë të tilla efektive si pako shpërthyese të bëra me qymyr. Këto janë ato që duhen përdorur!
  Valerka qeshi dhe këndoi:
  E nxirë si qymyr
  Kishte një lule misri...
  Zambakët e luginës do të lulëzojnë,
  Në agim deri në pesë!
  Levka tundi kokën:
  - A mund të godasësh një përbindësh si "Luan" me një pako shpërthyese? Armatura e tij është shumë e trashë.
  Slava tundi kokën dhe vuri në dukje:
  - Lev, është një dash!
  Djali pionier klikoi gishtat e zhveshur dhe shikoi duart e tij. Por hiperblasteri, apo ndonjë armë nga e ardhmja, nuk u shfaq.
  Marinka qeshi dhe u përgjigj:
  - Do të duhet të përdorim atë që kemi! Këtu, siç thonë ata, gjithçka është e drejtë!
  Valerka u vrenjos, i shkeli syrin shoqes së saj dhe vuri në dukje:
  - Më duket se kam menduar diçka!
  Levka leh me zjarr :
  - Mendoi gjeli dhe përfundoi në supë!
  Duke injoruar talljen e partneres së tij të re, Valerka mori çantën me qymyr shpërthyes me gishtërinjtë e tij të zhveshur. Dhe pluhuri i qymyrit mund të shpërthejë më fuqishëm se RDX.
  Dhe terminatori i ri mori dhe hodhi me forcë dhuratën vrastare të asgjësimit. Dhe paketa, duke fluturuar në një hark, u përplas në rrugën e duhur të tankut gjerman Lion. Ai , pasi mori dëme, e mori atë dhe u kthye djathtas. Dhe dy mastodona çeliku, me peshë nëntëdhjetë tonë secili, e morën dhe u përplasën. Armatura e makinerive të fuqishme u rrudhos.
  Dhe shpërthimet gjëmuan dhe kompleti luftarak filloi të shpërthejë.
  Dhe frëngjitë ranë nga tanket. Dhe si gjëmuan.
  Marinka bërtiti me gëzim:
  - Ultrapulsar!
  Levka shtoi duke buzëqeshur fytyrën:
  - Hyperstar !
  Slava gjithashtu e mori pakon me eksploziv me gishta të zhveshur dhe e përplasi në makinën fashiste.
  Dhe ai gjithashtu ra në vemje. Dhe përsëri dy tanke Lev u përplasën me një zhurmë, dhe përsëri kompleti luftarak shpërtheu dhe ndodhën shpërthime. Dhe predhat, pasi qëlluan, e shqyen kullën.
  Valerka vuri në dukje, duke vulosur thembra e tij të zhveshur dhe të rrumbullakët në bar:
  - E shihni, mund të bëni pa hiperblasterë ! Gjëja kryesore nuk është çmenduria shkatërruese e armës, por inteligjenca e atij që e përdor!
  Marinka hodhi edhe një pako shpërthyese dhe shkatërruese me qymyr me gishtat e saj të zhveshur. Pista ishte thyer nga njëra anë. Dhe përsëri tanket e Rajhut të Tretë u përplasën.
  Dhe përsëri shpërthime, shkatërrime dhe shpërthime.
  Një vajzë pioniere dhe një terminator me një fund të shkurtër shënuan:
  - Një budalla i fortë mund të vrasë një gjeni të dobët, por ai nuk mund të nënshtrojë vërtet as një idiot të parëndësishëm!
  Levka hodhi gjithashtu një dhuratë vdekjeje, duke shqyer pistën dhe duke e detyruar makinën të kthehej, duke i shtyrë anash përbindëshat e çelikut. Dhe ato shpërthejnë nga shpërthimi i egër.
  Djaloshi luftëtar tha:
  - Një komandant i mirë është një luan kur është të paktën një dhelpër e vogël, me kapje dhe inteligjencë ujku, dhe jo dash!
  Valerka pohoi me kokë, përsëri hodhi dhuratën vrasëse të asgjësimit, duke e mbështjellë tankun dhe duke e shtyrë kundër njëri -tjetrit, duke vënë në dukje:
  - Ushtari mund të bëhet gjeneral, por dashi nuk mund të bëhet kurrë luan, nëse e ka mendjen e deles, nuk mund t'i shmanget dërgimit në barbekju nga një dhelpër!
  Slavka, duke hedhur një granatë me thembër të zhveshur, tha:
  - Është keq të jesh një dele që të qethin dhelprat, por më keq është të bëhesh derr që edhe delet e lëshojnë për të gatuar!
  Pas kësaj , katër pionierët me këmbët e tyre zbathur filluan të hedhin eksploziv nga qymyri në tanke, duke i shtyrë së bashku shumë më energjikisht. Kështu që Tigrat dhe Panterat u dërguan për të therur.
  Në të njëjtën kohë , terminatorët e rinj pionierë filluan të këndojnë, duke kompozuar një poezi të tërë ndërsa shkonin, dhe një heroike me kaq:
  Cili është kuptimi i pionierit të ëndrrave,
  Ecni përpara drejt komunizmit...
  Madhështia e dëshirave rinore,
  Shkoni në një shëtitje të pafund!
  
  Ne jemi fëmijë të Atdheut të bukur,
  Dhe Lenini na ndriçoi rrugën...
  Edhe pse kjo botë është e rrezikshme,
  Na frymëzoi për vepra të mëdha!
  
  Ne shkojmë në fusha për të punuar,
  Fijet e barit gudulisin shputat...
  Pse djemtë tanë kanë nevojë për bots?
  Bugler luan në kopertinë!
  
  Sa bukur është në botën sovjetike,
  Margarita, zambakë uji, diamant...
  Ne ecim si një ekip i bashkuar,
  I ramë në sy borgjezisë!
  
  Nëse duhet të mjelim një lopë,
  Dhe prerë barin me një kosë ...
  Dhe Stalini dhe Lenini, dy prej tyre,
  Unë do ta mbaj zjarrin në zemrën time!
  
  Në emër të Atdheut Sovjetik,
  Gati për të shkuar pas parmendës...
  Jemi zbathur nga inati fëmijëror,
  Le të mundim të rriturit rreth njëzet vjeç!
  
  Këtu po vjen fuqia e Hitlerit,
  Një turmë e keqe po pushton...
  Dhe fashizmi po sulmon ferrin Kain,
  Dhe një stuhi e madhe bore po fryn!
  
  Por ne pionierët nuk do të lëkundemi,
  Njihni BRSS tonë të madhe...
  Le të hedhim një granatë me këmbën tonë të zbathur,
  Le të tregojmë guximin me shembull!
  
  Ne e duam Atdheun tonë,
  Ku është ideali i dashurisë së Stalinit...
  Dhe nuk ka më vajza tona të bukura,
  Nuk është çudi që poeti kompozoi!
  
  Le të jetë ky flamur i komunizmit,
  Të shkëlqejmë mbi Atdheun tonë...
  Ne nuk duhet të biem nën zgjedhën e fashizmit,
  Kalimi i provimit me A!
  
  Pionierët luftuan afër Moskës,
  Aty ku Hitleri i keq ngjitet me turmën...
  Por ne jemi bashkëmoshatarë krenarë,
  Djali dhe vajza le të jenë zbathur!
  
  Epo, ne jemi luftëtarë gjigantë,
  Kështu që ju duhet të dini se si të luftoni ...
  të bashkuar me Atdheun ,
  Dije që ariu rus është i tërbuar!
  
  Në dëborë, djem, vajza,
  Si zogjtë që vrapojnë zbathur...
  Ata qëllojnë nga një automatik,
  Dhe të kapin me lak, me forcë!
  
  Djali u përkul mbi hartë,
  Dhe kravata digjet si flakë...
  Ai është një strateg i mençur - madje shumë,
  Dhe fuqia e shpirtit është monolit!
  
  Këtu vajza mori një granatë,
  Duke u futur si mace nëpër dëborë...
  Fashisti e merr hapin e tij
  Dhe plumbi godet armikun në arrati!
  
  Epo , ne jemi fëmijë të lezetshëm,
  Ne shkarravitim si breshër mbi armiqtë tanë...
  Bryma është shumë e fortë - zbathur ,
  Nga inati, dije se jemi në të ftohtë!
  
  Epo, çfarë është një shegë për një djalë?
  Ai i hedh për të kapërcyer...
  Dhe Fuhrer do të duhet të paguajë,
  Mos e shtrydh një rënkim nga përbindëshi!
  
  Ja një vajzë që gjuan një bazukë,
  Ajo rrëzoi thembrën...
  Duart e saj shumë të shkathëta
  Lufton si Satanai!
  
  Po, Hitleri do të jetë në telashe ,
  U përplasa me një grusht të fortë...
  Në fund të fundit, me ekipin tonë të çelikut,
  Ai patjetër do ta marrë atë në një nikel!
  
  Ne pionierët jemi vetëm fëmijë nga jashtë,
  Në fakt, një demon i egër po zien brenda meje...
  Dhe Fyhreri do të përgjigjet për dhunën,
  Ne kemi një shpatë dhe një mburojë të mprehtë!
  
  Por armiku do të japë një përgjigje,
  Ai ngrin në dëborë edhe me çizme...
  Dhe ne jemi zbathur si në dimër ashtu edhe në verë,
  Dhe ne shohim ushtrinë e Hitlerit në arkivole!
  
  Ata treguan një forcë të tillë në betejë,
  Se edhe vetë Satani po dridhet...
  Djemtë madje do të shqyejnë një krokodil në betejë,
  Vendi ynë është kaq i fuqishëm!
  
  Dije se askush nuk mund të na shkatërrojë,
  Kujdes nga djali, bastard grabitqar...
  fytyrë aq fort pranë Moskës ,
  Dhe pastaj Stalingradi pret!
  
  Këtu pionierët qëlluan një llastiqe,
  Ata e rrëzuan me saktësi këtë Tigër të frikshëm...
  Dhe thembrat e mia shkëlqenin në të ftohtë,
  Nuk ka kohë për lojëra boshe!
  
  Këta janë fëmijët, këta janë luftëtarë nga djepi,
  I aftë për të treguar klas të lartë...
  Dhe zëri i vogël i vajzës po kumbon,
  Pse do të kishte frikë edhe një hajdut?
  
  Vajzat kanë yje në zemrat e tyre,
  Ata e dinë që seksi i bukur...
  Nuk është vonë për të luftuar,
  Shkatërroftë armiku tradhtar!
  
  Nazistët madje kanë orke,
  Mes aleatëve, më besoni...
  Por zëri i pionierëve është i qartë,
  Do të hapë derën për kukudhët e lavdishëm!
  
  Dhe kalorësit tanë, ju e dini, nuk do të dridhen,
  Ata do të tregojnë klasin më të madh...
  Këtu ata po tundeshin nga era, unë shoh pisha,
  Sorrës u qëllua mu në sy!
  
  Ne luftuam me guxim në Stalingrad,
  Po, pionierët e Leninit janë bij...
  Fëmijët këmbëzbathur ecin të qetë,
  Nga Rusia e Bardhë deri në Kolyma!
  
  Dhe Stalini, një udhëheqës me pamje të shkëlqyer,
  Ai është edhe një xhelat i tërbuar për gjermanët...
  Le të humbasë kjo nepërkë e ndyrë,
  E qara e hidhur e një fëmije nuk do të na zgjojë!
  
  Harku i frikshëm në Kursk u përkul,
  Tanku "Panter" është i shkathët si një dhelpër...
  Por me ne, pionierët, do të ketë rini,
  Vajzat janë absolutisht të bukura!
  
  Pra, le të mos dorëzohemi, pionierë, nga Tigrat,
  Ferdinandi i fuqishëm nxiton në betejë...
  Djali kompozon, ne shohim lyrën,
  Dhe makina ngarkohet me shkathtësi!
  
  Epo, djali me guxim hodhi një granatë,
  Dhe ai e goditi vemjen me furi...
  Këtu është një vajzë që kreh gërshetat e saj,
  Ne nuk kemi frikë nga bombat dhe napalmi!
  
  Beteja po zhvillohet tani në Dnieper,
  Dhe shumë gjak derdhet - beteja është e ashpër ...
  Unë do t'i kërkoj Atdheut për falje,
  Po sikur të mos jem i shëndetshëm në betejë!
  
  Për një pionier nuk ka fjalë për dobësi,
  Ai është një luftëtar i madh, një luftëtar ...
  nuk do t'i mposhtë të rinjtë , ju e dini,
  Vajzat do të duken gjithmonë të freskëta!
  
  Epo, kokat e vajzave u ulën,
  Po djali ra duke marrë një plumb...
  Por dije se shpirti është i pavdekshëm - nuk do të humbasë,
  Vetë Stalini e dha urdhrin pas vdekjes!
  
  Ne besojmë se shkenca është e gjithëfuqishme,
  Të gjithë të vdekurit do të ngrihen për shpërblime...
  Dhe vdekja për pionierët, ju e dini, është e pafuqishme,
  Le të marrim një mitraloz me vete në botën e parajsës!
  
  Qoftë gjithësia në komunizëm,
  Cila është rruga e ndritur dhe e shenjtë...
  Ata nuk e kursyen jetën për fitoren,
  Dhe ne nuk do të largohemi nga rruga sovjetike!
  
  Në Berlin pionierët po marshojnë,
  Buzëqeshjet, zhurma e orkestrës dhe lulet...
  Dhe fëmijët vizatojnë një flamur të kuq me diellin,
  Ëndrra e madhe, më rrezatuese!
  . KAPITULLI Nr. 9.
  Ndërkohë , në vende të tjera në realitetin virtual të Ultramatrix of the Hypernet, ndodhën ngjarje të tjera, shumë interesante dhe intriguese. Edhe pse, në të njëjtën kohë, ata janë të dy makth dhe thjesht djallëzor.
  Më 30 janar 1946, i gjithë Rajhu i Tretë festoi solemnisht ardhjen e nazistëve në pushtet. Në të vërtetë, në trembëdhjetë vjet arritjet e nazistëve janë thjesht fantastike! Vendi, i cili është në një krizë të rëndë, ka marrë kontrollin e territorit të pjesës më të madhe të botës. Janë krijuar llojet e fundit të armëve, është zhvilluar ekonomia, Rajhu i Tretë është bërë një perandori vërtet globale, zotërimet e së cilës mbulojnë të gjithë globin!
  Vetë Fuhreri, i cili nuk i pëlqente dimri, festoi përvjetorin e tij në Qipro. Vendbanimi i tij i përhershëm ishte vendosur atje, duke u kthyer gradualisht në kryeqytetin e ri të Rajhut të Tretë.
  Së pari, Hitlerit iu tregua një teknikë e re. Avionë me disqe luftarake të aftë për të lëvizur në çdo drejtim dhe për të fluturuar në një lartësi prej pesëdhjetë kilometrash. Raketat A-15, të cilat mund të fluturojnë nga një kontinent në tjetrin dhe të kontrollohen me radio. Për më tepër, për të bartur një ngarkesë eksplozivi ose gazi me peshë deri në dymbëdhjetë tonë në objektiv. Këto janë sistemet më të fundit të armëve. Disa satelitë gjithashtu janë lëshuar tashmë në orbitën e ulët të Tokës.
  Një nga zhvillimet ishte demonstrimi i tankeve nëntokësore të aftë për të arritur shpejtësi në tokë deri në shtatëmbëdhjetë kilometra në orë dhe me një rezervë fuqie deri në pesëqind kilometra.
  Ata demonstruan gjithashtu E-500, një supertank që peshonte rreth tetëqind ton. Armatimi: dy bombahedhës, tre topa 88 mm me gjatësi tyta 100 EL dhe një duzinë armë kundërajrore shumë qëllime. Megjithatë, ky mjet është shumë i rëndë për transport me hekurudhë dhe është më i përshtatshëm si suvenir sesa për përdorim luftarak. Ndoshta nëse e dorëzoni me maune në Leningrad.
  Ata gjithashtu i treguan Hitlerit pushkën e përmirësuar MP-54, e aftë për të qëlluar nga një qoshe dhe për të dyfishuar plumbat kur qëllohej. Për më tepër, u testua një fishek me një bërthamë uraniumi dhe një pushkë e aftë për të qëlluar në pesë kilometra, duke depërtuar deri në pesëdhjetë milimetra forca të blinduara. Këtu është përdorur një plumb pendë. Arritjet më të fundit të teknologjisë së Hitlerit. Gjithe te mirat...
  Por shembulli më interesant ishte shfaqja e rezervuarit të parë piramidal të mishëruar në metal. Kjo ishte me interes të veçantë për Hitlerin. Forma e rezervuarit është piramidë e rrafshuar, pak e zgjatur. Në të vërtetë, një makinë e tillë nuk ka sektorë të dobët. Dhe nuk ka tabaka - rula të vegjël mbulojnë të gjithë sipërfaqen e poshtme të makinës. Kur gjuhen nga çdo kënd, predhat rikoset. Fritz kreu prova, duke gjuajtur nga një top 105 mm. Vërtet mbresëlënëse. Armatura e çimentuar pasqyron predha armësh gjermane, përveç predhave të puplave. Rezervuari i parë piramidal nuk është ende plotësisht i përsosur, dhe peshon shtatëdhjetë tonë, me forca të blinduara ballore 250 mm dhe armaturë të pasme 200 mm. Sigurisht që do të vazhdojë të përmirësohet dhe përmirësohet.
  Por një fillim është bërë. Dhe makina e re tashmë është emëruar AG - për nder të Hitlerit. Fuhreri, në çdo rast, ishte i kënaqur. Anët e rezervuarit dhe, më e rëndësishmja, pjesa e sipërme e tij janë të mbrojtura në mënyrë të besueshme, duke përfshirë edhe nga avioni i frikshëm sulmues sovjetik me bomba të vogla kumulative. Dhe nga ndikimet e makinave amerikane, e cila, megjithatë, nuk është më e rëndësishme, pasi Amerika ka kapitulluar.
  Rezervuari piramidal u emërua AG-70, bazuar në peshën e mjetit. Arma është e njëjtë 105 mm, me një shpejtësi pak më të lartë zjarri prej dymbëdhjetë fishekësh në minutë dhe një tytë të zëvendësueshme. Por ky nuk është kufiri. Kështu po zhvillohet zhvillimi i një arme më të avancuar me presion të lartë, por jo me një tytë kaq të gjatë. Megjithatë , është presioni i lartë në këllëfën e armës që do t'i japë një shpejtësi fillestare edhe më të madhe predhës. Dhe kjo do të rrisë rrezen, saktësinë dhe fuqinë depërtuese të të shtënave.
  Por arma e re me presion të lartë nuk është ende gati. Megjithatë, ende nuk është relevante. BRSS ka ende tankun kryesor T-34-85, të cilin armët gjermane depërtojnë si një gjilpërë e nxehtë përmes një fshirëse. Familja Isov nuk është e njohur gjerësisht, përveç IS-2 të vjetëruar , rezervuari IS-3 është shumë i shtrenjtë dhe kërkon punë intensive për t'u prodhuar. Por IS-4 ende nuk ka hyrë në prodhim.
  Për momentin, gjermanët ruajnë një avantazh cilësor të pakushtëzuar. Dhe, ndoshta, sasiore. Ata kanë shumë cisterna, madje mund të vendosin amerikanët në krye.
  demonstrimi i ME-362 me një shpejtësi prej një mijë kilometra e gjysmë në orë dhe avionëve të tjerë. Sidoqoftë, avionët reaktiv, natyrisht, nuk mund të krahasohen me disketat as në shpejtësi, as në efikasitet. "Disqet fluturuese" kanë një nivel shumë më të lartë. Ata tashmë përshpejtohen në tetë shpejtësi të zërit. Dhe ata rrahin të gjithë.
  Gjithashtu interesante janë pushkët me pamje infra të kuqe, granatahedhës, bazuka dhe një modifikim i përmirësuar i Faustpatron, i aftë për të goditur një kilometër të tërë, duke shpuar IS-2 në ballë me një ngarkesë në formë. Luftfausts , të aftë për të arritur deri në pesë kilometra. Raketa më e re tokë-ajër që reagon ndaj zërit.
  Helikopterë me shumë role në formë disku të projektuar nga Kurt Tank. Është gjithashtu një armë praktike, sidomos në luftën kundër partizanëve, e shumë gjëra të tjera .
  Helikopteri është disi më i prekshëm ndaj zjarrit nga sipërfaqja, por fluturon në mënyrë më efektive në ajër. Një nga idetë ishte përdorimi i armaturës poroze, më të lehtë dhe që prodhonte rikoset.
  Fuhrer-it iu tregua kjo forca të blinduara, e cila mund të bëhet një zhvillim masiv dhe premtues në të ardhmen.
  Dizajneri shpjegoi:
  - Gjëja kryesore është të rritet elasticiteti i metalit, dhe më pas gjithçka do të jetë në një mjedis të përsosur. O Fyhreri im, metali poroz është një revolucion në forca të blinduara!
  Hitleri, si shan ai :
  - Unë jam një luftëtar i madh, më i mirë se Genghis Khan! Dhe më besoni, ne kemi shumë pak tokë!
  Ju mund të shihni ende shumë shpikje të ndryshme, duke përfshirë stilolapsa që gjuajnë plumba shpërthyes dhe bomba në madhësinë e një bizele, por shumë vdekjeprurëse . Megjithatë, ka kohë për biznes dhe kohë për argëtim.
  Dhe Hitleri u kënaq me kënaqësi në kalimin e tij të preferuar: luftimin gladiatorial.
  Koloseu u ndërtua për të vendosur një milion njerëz. Aty u mblodhën ushtarë e oficerë, burra e gra, që kishin ardhur me leje. Ata panë me kënaqësi spektaklin madhështor. Do të kishte një luftë? Kështu do të ndodhë!
  Hitleri dhe grupi i tij vëzhguan fushën e betejës. Në krahun e djathtë të Fuhrer-it uleshin djali i përjetshëm Friedrich dhe gruaja e tij Helga. Piloti tashmë kishte mbetur shtatzënë dhe ëndërronte të kishte një djalë.
  Kishte edhe figura të tjera. Në veçanti, Speer, Ministër i Rajhut i Armatimeve dhe Municioneve. Tani kishte një ristrukturim të madh të ekonomisë botërore për t'iu përshtatur rendit të ri. U ndërtua mjaft. Por Fuhrer kishte nevojë për pushtimin e të gjithë territorit të BRSS. Për të ndërtuar një linjë hekurudhore nga Arkhangelsk në Chukotka, dhe më tej në Alaska dhe rajonet qendrore të SHBA.
  Do të ishte gjithashtu mirë të kishim një linjë hekurudhore Burley - Moskë-Delhi për në Pekin. Të tilla janë planet në shkallë të gjerë të Fuhrer-it.
  Vendimi i Hitlerit: - Ne duhet të pushtojmë në mënyrë të palëkundur gjithë Rusinë, dhe pastaj do të shohim!
  Ndërkohë anëtarët e menagerisë argëtohen nga spektakli. Një vajzë vrapoi në arenë e veshur vetëm me brekë dhe flokë të bardhë. Ajo kishte një shpatë në duart e saj. Luftëtari iu përkul Fuhrerit dhe grupit të tij. Është shumë estetike kur vajzat zihen pothuajse lakuriq . Dhe këmbët zbathur spërkasin mbi zhavorr me hirin e paimitueshëm.
  Një vajzë është bionde, lajmëtari e bëri të ditur emrin e saj Astarata . E dyta është me flokë të kuqe, me nofkën Rrufeja dhe me saber.
  Të dyja vajzat qëndruan kundër njëra-tjetrës. Bukuroshet janë shumë estetike, thuajse të zhveshura, vetëm brekë të holla, të bjondes janë të kuqe flakë, dhe të kuqeve janë të bardha.
  Hitleri, duke i parë ata, psherëtiu rëndë dhe tha:
  - Janë shumë të bukura. Dhe për të shkatërruar një bukuri të tillë, le të themi, është për të ardhur keq!
  Borman sugjeroi me një buzëqeshje:
  - A dëshiron që ata të dy të mbeten gjallë, Fyhreri im?
  Hitleri tundi me kokë në shenjë dakordësie:
  - I gjallë dhe jo i gjymtuar. Epo , mbase ata do ta gërvishtin veten pak! Ne jemi për estetikë!
  Borman tundi kokën me buzëqeshjen e një biznesmeni të matur:
  - Le të bëjmë gjithçka siç duhet, o më i madhi !
  Fuhreri buzëqeshi i kënaqur dhe filloi të përtypte çamçakëz amerikan. Epo, kjo është interesante. Amerikanët kanë sytha shijeje dhe gjithçka duket kaq e freskët dhe tërheqëse. Sidomos çamçakëz. Në të njëjtën kohë, Fuhrer kishte një përzierje ananasi, banane dhe portokalli me çokollatë në një pjatë të artë të mbushur me diamante.
  Hitlerit nuk i pëlqente mishi, por e donte çokollatën me agrume dhe akullore.
  Ai gjithashtu pëlqente të shikonte trupat e femrave të zhveshura. Në përgjithësi, shumë filma me lakuriqësi janë xhiruar në Rajhun e Tretë . Edhe adoleshentëve u mësuan mësimet e Erosit në shkolla.
  Slogani ishte: - Bëj më shumë fëmijë. Zyrtarisht lejohej të kishte katër gra, ndërsa homoseksualiteti ishte i ndaluar. Të rinjtë u mësuan se vajzat duhet t'i duan djemtë, dhe djemtë duhet t'i duan vajzat, dhe seksi është i mirë! Dhe nuk ka asgjë të keqe të bësh seks në krah, dhe nëse i dashuri juaj është më i mirë se burri juaj, atëherë është më mirë të lindni të dashurin tuaj.
  Vajzat në arenë u rrethuan me shumë hijeshi dhe mjeshtëri. Ishte e qartë se vajzat ishin të trajnuara mirë. Lëvizjet e trupave të zhveshur dhe muskuloz janë shumë të shpejta dhe të këndshme për syrin. Në ekranin e madh vajzat shfaqen nga afër dhe me ngjyra. Publiku është i kënaqur.
  Fyhreri i shikon vajzat me dylbi. Dhe pëshpërit:
  - Thëngjij nën këmbët e tyre zbathur!
  Thëngjijtë janë shpërndarë nën shputat e zhveshura të vajzave. Një nga torturat e preferuara të Hitlerit ishte të skuqte takat e vajzave të bukura. Djegia e thithkave të gjirit është gjithashtu shumë e këndshme.
  Fuhrer-it i pëlqente të torturonte gra dhe djem të bukur. Dashuria për torturën u vu re qartë te Markezi de Sade. Sidoqoftë, Hitlerit nuk i pëlqente kur vdisnin gratë e bukura dhe u përpoq t'i torturonte ato në mënyrë të moderuar, jo deri në vdekje.
  Por si mund të mos torturosh një vajzë? Një tjetër nga argëtimet numër një të fashistëve ishte torturimi i pionierëve. Është vërtet kaq interesante. Ju e torturoni djalin, por ai reziston. Një konkurs i tërë: nëse e ndani apo jo. Përndryshe, pionieri do të vdiste nën tortura.
  Dhe Fyhreri ishte i mërzitur që tortura nuk ishte mjaft e aftë.
  Tani vajza me flokë të kuqe ka humbur saberin. Dhe luftëtarja bjonde fërshëllei me helm:
  - Lutuni për mëshirë!
  Flokëkuqja iu drejtua audiencës:
  - Më kurse, të lutem!
  Fuhreri qeshi dhe urdhëroi:
  - Mirë, të përshëndes! Por djeg tambrën e humbësit me një hekur të nxehtë!
  Një nga shërbëtorët e futi një shufër të nxehtë në tabanin e zhveshur të vajzës. Ajo në mënyrë të pavullnetshme bërtiste dhe ulërinte, duke tundur këmbën e saj të djegur zbathur. Pastaj ajo u ngrit me vështirësi dhe eci duke çaluar.
  Hitleri bërtiti:
  - Kauterizoni thembrën e saj të dytë për simetri.
  Mauri i madh vuri një shufër të nxehtë drejt shputës së zhveshur, paksa të ashpër të vajzës. Ajo bërtiti dhe ra në gjunjë. U zvarrit...
  Fyhreri e shikoi këtë dhe lëpiu buzët mishngrënës.
  Pastaj, duke rrahur buzët, tha:
  - Lufta, sigurisht që është e neveritshme, por ju mund t'i torturoni vajzat!
  Rrjedha gërmonte mishngrënëse.
  Fyhreri tha ashpër:
  - Dhe tani është koha për të vrarë! Le të shkojmë me kufomat!
  Djemtë u futën në arenë. Fyhreri zakonisht nuk i kursente, por Hitlerit i pëlqente të shikonte djem gjysmë të zhveshur. Le të vdesin, më shumë gra do të lindin të tillë !
  Ishte një duzinë kineze që luftonte kundër një duzinë zezakësh. Djemtë ishin të armatosur edhe me shpata edhe me kamë, me sa duket që të derdhej më shumë gjak.
  Hitleri madje goditi buzët dhe fërshëlleu:
  - O det, det, det, det Orion!
  Djemtë u përplasën dhe filluan të presin dhe godasin njëri-tjetrin. Djemtë , rreth trembëdhjetë ose katërmbëdhjetë vjeç, fjalë për fjalë po grindeshin dhe po kafshonin.
  Fuhrer-it nuk i pëlqenin racat verdhezi. Dhe atij i pëlqente të shihte vrasje nga të dyja anët. Edhe pse , sigurisht, kur rusët luftojnë, djemtë me flokë të hapur janë shumë më të këndshëm estetikisht . Fuhreri ishte një bishë dhe nga njëra anë nuk njihte keqardhje, por nga ana tjetër i pëlqenin fëmijët me flokë të hapur. Por ai preferoi t'i torturonte pa i vrarë. Përveç ndoshta pionierëve.
  Madje është për të ardhur keq që tani nuk ka luftë me Rusinë dhe sulmet partizane janë shuar.
  Stalini dha udhëzime që të mos kryheshin sabotime apo operacione ushtarake prapa linjave të armikut. Partizanët dhe luftëtarët e nëntokës pothuajse ishin ngrirë. Partizanët ishin ose nacionalistë vendas ose komunistë tepër fanatikë. Për të cilët Stalini nuk dekretoi, por ka pak prej tyre. Kishte edhe hakmarrës të popullit që ishin kundër fashistëve dhe komunistëve. Pra, jo të gjithë e njohën armëpushimin. Dhe kishte furnizim të mjaftueshëm me mish njerëzor.
  Mund të përgatitet për luftime gladiatorësh.
  Fyhreri hëngri pak akullore dhe e shikoi spektaklin e përgjakur me gjysmë syri, pa vënë as bast.
  Kur djali i fundit në arenë u godit me thikë pas shpine, kufomat u ndanë me grepa dhe u tërhoqën zvarrë.
  Hitleri qeshi dhe tha:
  - Kemi bërë një pastrim!
  Pastaj një luftë e re. Vajzat e verdha luftuan kundër vajzave të zeza. Për më tepër, luftëtarët u futën në ring krejtësisht të zhveshur dhe me shpata. Filluan t'i shtyjnë me shtiza dhe shpata.
  shau me kënaqësi :
  - Unë jam një njeri i vdekjes! Më saktësisht, një supermen!
  Vajzat hakoheshin dhe gërvishteshin me njëra-tjetrën për argëtimin e menagjerisë naziste. Njërës prej luftëtareve të verdhë i ishte prerë gjoksi dhe i rridhte gjak. Të tjerët ranë dhe u ngritën duke mbajtur pishtarë në flokët e tyre ose në gjirin e Venusit. Disa njerëz e bënë atë edhe më keq. Njerëz mizorë, moral mizor.
  Dhe Fyhreri e shikoi këtë me lakmi të madhe.
  Kur një xhelat i vë zjarrin qimeve pubike të një gruaje, është shumë e dhimbshme dhe burrat sadistë ngjallen nga kjo. Hitlerit i pëlqente t'i nënshtronte gratë në tortura të tmerrshme. Dhe këtu ata vdiqën në agoni.
  Fyhreri këndoi me kënaqësi:
  - Kurora e ish-mbretërve janë në duart e xhelatëve të tyre, me vendim të turmës! Dhe mos i hidhni puntat!
  Dhe kafsha, e cila e imagjinonte veten si një mbinjeri, madje edhe Zotin, qeshi si një i çmendur i dhunshëm.
  Në përgjithësi, është e vështirë të besohet se si një burrë nën gjatësinë mesatare, i cili nuk ka as arsim të mesëm të përfunduar, arriti të ngrihet në këmbë. Bëhuni pushtuesi më i madh në planetin Tokë. Dhe çfarë ndodhi me universin, që Fuhreri, si të thuash, madje fluturoi nga zinxhiri. Dhe u shfaq një përbindësh jashtëzakonisht me fat.
  Hitleri piu një gllënjkë lëng portokalli dhe tha:
  - Ligji i xhunglës!
  Vajzat vdiqën dhe kështu djemtë u detyruan të zinin vendin e tyre. Dhe e verdhë, e zezë dhe e bardhë. Edhe ata u detyruan të luftonin me njëri-tjetrin, por pa asnjë sistem: kushedi çfarë . Ata thonë, luftoni dhe asgjë e arsyeshme nuk do të ndodhë me ju.
  Filloi një luftë fjalë për fjalë e çmendur. Dhe një masë kufomash, luftëtarë të vrarë. Djemtë vdesin, bien, humbasin krahët dhe këmbët.
  Kufomat mezi kanë kohë të tërhiqen zvarrë nga arena. Dhe ka gjithnjë e më shumë gjak.
  Fuhreri vrumbullon në majë të mushkërive të tij:
  -Lërini të rrjedhin lumenj gjaku nëpër tokë! Le të rënkojnë nga dhimbja - ka zjarre kudo!
  Po, dhe një përbindësh i tillë është politikani më me ndikim dhe më i tmerrshëm në botë. Kuptohet, ai nuk është ende kreu i vetëm i shtetit, por ai është më cool dhe më i tmerrshmi.
  Është e vështirë të imagjinohet një përzierje e tillë gjenialiteti dhe çmendurie, kur një politikan është njëkohësisht një përbindësh, një klloun dhe perandor i gjysmës së botës!
  Hitleri pa gratë që binin të gjakosur dhe mërmëriti nën zë:
  - Unë jam një kanibal! Unë jam një kanibal!
  Speer vërejti me njëfarë përbuzjeje në zërin e tij:
  - Gjermania është një vend me kulturën më të madhe dhe arritjet fenomenale teknologjike, Fyhreri im.
  Hitleri qeshi dhe tha:
  - Më pëlqeu rezervuari i piramidës. Është thjesht shumë e rëndë!
  Speer premtoi solemnisht:
  - Do të ketë një më të mirë, Fyhreri im! Gjithçka do të përmirësohet, përfshirë teknologjinë!
  Fuhreri qeshi dhe tha:
  - Ku e nisëm? Të kujtohet? Cilat tanke bënë të mundur kapjen e Evropës në një muaj e gjysmë? T-3 dhe T-4, të pafuqishëm kundër Matildas dhe mastodonëve francezë. "Përbindëshi goditi grushtat në anët e tij dhe u drejtua si një kolos, duke gurgulluar. - Sa vogël e nisëm! Dhe si janë zhvilluar tanket tona tani! Asnjë histori tjetër e botës nuk e ka ditur ndonjëherë këtë! Për të filluar me njëqind mijë ushtarë, dhe për të sunduar mbi shumicën e botës!
  Speer, këtë herë pa tallje , tha pa probleme:
  - Dhe askush që nga fillimi i botës nuk ka parë një festë të tillë!
  Hitleri mori një pirun të artë në dorë dhe shpoi një copë ananasi me të. E përpiva për shpirtin tim të shtrenjtë. Pastaj ai gërmoi në gotën me havjar të zi me pirunin e tij. Jo ideja më e mirë. Ndërsa përpiqej të hante, Fuhreri u lye me vezë peshku. Vërtetë, dy vajza me bikini qëndruan roje dhe menjëherë fshinë xhaketën e fashistit kryesor.
  Hitleri mërmëriti:
  - Havjar, ky është ushqimi i perëndive!
  Shërbëtoret u përgjigjën njëzëri:
  - Ti je Zoti i perëndive!
  Fuhreri goditi buzët dhe tha:
  - Mes meje dhe Zotit të Madhërishëm, ka vetëm një ndryshim!
  Vajzat pyetën njëzëri:
  - Cilin, o më i madhi?
  Fyhreri, duke u ngritur në këmbë , tha:
  - Zoti është i mëshirshëm, por unë nuk jam!
  Vajzat nuk u pajtuan dhe kundërshtuan:
  - Ti je thjesht një pus mirësie!
  Fuhreri bërtiti në përgjigje:
  - Unë nuk jam pus, por oqean! Dhe një tornado e furishme me qengja!
  Dhe si gërmon kjo copë qengji. Ose ndoshta një copëz...
  Dhe gjaku derdhet ende në arenë. Në vend të vajzave, djemtë luftojnë dhe vdesin. Ata thyejnë kockat e tyre dhe spërkasin gjak.
  Hitleri kujton se si ai vetë u rrah në gjimnaz. Më poshtëruan, madje më hoqën pantallonat, duke më fshikulluar bythën me hithra . Sa poshtëruese është kjo. Fuhrer kujtoi shkelësit e tij dhe u zotua të hakmerrej ndaj tyre. Dhe ai e mbajti betimin. Edhe sikur të duheshin shumë vite. Ish-shokët e klasës së Fuhrer-it u torturuan në bodrumet e SS. Dhe pastaj ata u dërguan në kampet e vdekjes për të vdekur ngadalë.
  Hitleri u soll mizorisht me të gjithë armiqtë e tij. Edhe reale edhe imagjinare. Tani Fuhrer është tashmë afër qëllimit të tij përfundimtar: dominimit të botës.
  Një nga problemet emocionuese është çështja e fesë. Hitleri është i prirur të mendojë se një besim i tillë i ri mund të jetë monoteizmi në një mbështjellës arian.
  Ndërtimet pagane nuk janë të përshtatshme për një perandori kaq të zhvilluar si Rajhu i Tretë. Ne kemi nevojë për monoteizëm, por në çfarë forme. Fillimisht, Fyhreri ishte i prirur t'i afrohej Islamit. Për shembull, nuk ka Zot përveç të Plotfuqishmit, dhe Adolf Hitleri është profeti i Tij.
  Por atëherë Fuhrer u mahnit nga ideja për t'u bërë vetë një anëtar i Trinitetit, si Zoti i mishëruar? Ashtu si Hitleri, është si Zoti i Plotfuqishëm Biri. Apo edhe Zoti Atë? Fyhreri kishte shumë ide. Dhe kështu është e mundur, dhe kështu. Apo edhe të mos krijojë një Trinitet, por një lloj dualizmi?
  Idetë, natyrisht, mund të jenë të ndryshme. Është miratuar forma e jashtme e fesë së re me svastika në vend të kryqeve. Kupolat e kishave të reja do të jenë të rrumbullakëta dhe të praruara. Sigurisht, me një ikonostas të ri të drejtuesve të Rajhut të Tretë dhe heronjve të luftës. Kjo do të thotë, të gjithë shenjtorët e mëparshëm janë shfuqizuar. Por qirinjtë, për shembull, dhe mbyllja e ikonave në një kornizë të praruar mbeten. Të gjithë priftërinjtë vishen me uniformë ushtarake me rripa supe. Gratë shërbejnë në tempuj. Madje ka edhe prostitucion në tempull. Kjo tashmë është më afër paganizmit.
  Përveç qirinjve, ndezen edhe pishtarë. Në kishë ka shumë të kuqe dhe altarët janë të kuq. Përdoren edhe llambadarë në formë svastikash. E veçantë është edhe muzika. Ka edhe organe dhe instrumente më moderne. Në veçanti, Hitleri e donte hard rock-un me ritmin e tij. Kur gjithçka del jashtë dhe tingëllon metali.
  Pra, shërbimi mund të jetë i ndryshëm. I qetë , nën tingujt e një organi ose shurdhues.
  Fuhrer kujtoi se sot Krauts demonstruan gjithashtu një lëshues të ri gazi. Diçka mjaft e fuqishme, në një automjet të gjurmuar. I aftë për të djegur pesëdhjetë hektarë pyll menjëherë.
  Hitleri imagjinonte vajza të zhveshura dhe të djegura duke ikur, ndërsa zjarri u digjte shputat e tyre të zhveshura. Është kaq e lezetshme dhe seksi.
  Në Rusi, gjermanët hasën ndoshta rezistencën më kokëfortë. Dhe Fuhrer pëlqente të torturonte një grua ruse.
  Hitleri fishkëlleu dhe bërtiti:
  - Epo, luftoni më energjikisht. Qëlloni djemtë me pishtarë.
  Fuhrer kujtoi një kalim kohe fëmijërie. Ashtu si ata, fëmijët e fshatit luajtën luftë dhe morën robër nja dy djem. Epo, ata filluan të torturojnë. Për më tepër, jo për argëtim , por për të vërtetë. I fusin fletët e gazetave mes gishtave dhe i vunë flakën. Si ulëriti djali biond i fshatit dhe u përpoq i dëshpëruar të thyente litarët me të cilët ishte lidhur në tavolinë.
  Po, ishte torturë. Kishte erë të kripur , sikur po piqnin një qengj në hell. Kjo madje e bëri Hitlerin të qeshte. Dhe ai rrahu këmbët e djalit me flluska me thupra.
  Epo, Fyhreri është një përbindësh. Një bastard i vërtetë çnjerëzor . Dhe më pas i vunë zjarrin mes gishtave djalit të dytë. Djal i kendshem
  i torturuar. Kështu, për herë të parë, Hitleri zbuloi kënaqësinë e torturës. Për të u bë një lloj argëtimi i dytë. Dhe zëvendësoi seksin
  me femra. Fuhreri, natyrisht, u zemërua. Me sa duket , për t'u bërë një supernjeri, duhet të bëhesh një mendjemadh në fund.
  Jo, ai episod me torturat e djemve nuk kaloi pa u ndëshkuar për Fyhrer-in . E hoqën ... Fatmirësisht nuk pati pasoja të rënda, djemtë morën vetëm flluska të vogla. Por mesa duket ata kanë vuajtur nga frika gjatë gjithë jetës së tyre.
  Fuhreri pati mundësinë, megjithëse me kujdes, të torturonte të burgosurit gjatë Luftës së Parë Botërore. Pra, ai nuk bëri karrierë, por fitoi përvojën e nevojshme. Katër urdhra dhe vetëm grada e tetarit, dhe vetë Adolf Hitleri pothuajse u verbua ( për fat të keq për shumë miliona njerëz, vetëm mezi!), kështu që ai nuk kishte kujtime shumë rozë.
  Në verën e vitit 1918, kur vetëm dyzet milje kishin mbetur deri në Paris, dhe më parë Rusia, e përfshirë nga rebelimi bolshevik, dhe Rumania kishte kapitulluar. Pikërisht këtë verë u mendua se lufta do të përfundonte me fitoren e Gjermanisë. Dhe më pas Hitleri ra nën një sulm me gaz. Sa e dhimbshme është edhe fizikisht edhe mendërisht.
  Ndoshta kjo është arsyeja pse Fuhreri i përmbahej me vendosmëri rregullit për të mos përdorur armë kimike. Ecuria e luftës, në përgjithësi, ishte e favorshme për Wehrmacht, dhe teknologjia po përmirësohej vazhdimisht, dhe ishte e mundur të bëhej pa mjete të fuqishme.
  Të vetmit njerëz për të cilët Fuhreri bëri një përjashtim ishin hebrenjtë. Ata janë helmuar edhe me gaz. Vërtetë, kohët e fundit shkencëtarët hebrenj janë detyruar të punojnë në burgje dhe të tjerë në kantiere dhe fabrika. Tani Krauts kanë nisur projekte madhështore ndërtimi në të gjithë botën.
  Hitleri, duke u hedhur lart si një loach në një tigan, bërtiti:
  - Dhe tani luanët!
  Disa kafshë të uritura u ulën në hangar. Ata sulmuan djemtë dhe filluan t'i mundojnë. Djemtë luftuan në mënyrë të dëshpëruar me shpata dhe shtiza.
  Fuhreri fërshëlleu:
  - Le të! Skuqini ato!
  Dhe le të kërcejmë çmendurisht. Dhe djem të kombësive të ndryshme, por thuajse të zhveshur, u kishin derdhur thëngjij nën këmbët zbathur. Ata u shpërndanë me ndihmën e grykave të veçanta në mënyrë që gladiatorët e rinj të digjen. Dhe rënkimet dhe erërat e mishit të djegur bëheshin gjithnjë e më të shumta.
  Hitleri, duke u hedhur lart, bërtiti:
  - Djeg, shtyp, mundo! Unë nuk jam gjyshi Mazai !
  Fyhreri me të vërtetë nuk është ende gjysh, por ai ka shumë fëmijë të marrë me inseminim artificial , tashmë disa qindra. Ata mbahen në një duzinë kampe sekrete. Një harem i tërë i bartësve të spermës së Hitlerit u formua në barkun e nënës. Dhe, sigurisht, kjo krijon një problem me përcaktimin e një trashëgimtari të vetëm.
  Vetë Hitleri beson se një njeri duhet ta pasojë atë, por më i miri nga më të mirët do të përcaktohet nga një konkurs.
  Mendimi i vdekjes e shqetëson tiranin. Vërtetë, duket se Fuhrer është ende i shëndetshëm dhe ndihet mirë. Përveç ushqimit vegjetarian, Hitleri noton çdo ditë në det dhe stërvitet me pajisje ushtrimore. Fuhreri ka frikë të vdesë. Për më tepër, ndërsa trashëgimtarët nuk janë rritur dhe nuk ka pasardhës të besueshëm në horizont. Hermann Goering nuk i përshtatet qartë rolit të Fuhrer: shkalla e personalitetit të tij nuk është e njëjtë, megjithëse ai nuk është aq budalla. Por Goering ishte gjithashtu i varur nga droga dhe ai nuk mund të ishte Fuhrer me një varësi të tillë.
  Goebbels është energjik, një propagandues vërtet i fortë, mjaft inteligjent dhe me fanatizëm besnik ndaj Fuhrer-it. Megjithatë, ai është i shkurtër, i çalë, madje pi një paketë cigare në ditë. Edhe pse, natyrisht, ai është më i mirë se Goering. Ndoshta ai duhet të emërohet si pasardhës?
  Himmler ... Ndoshta me të vërtetë personi i dytë në shtet dhe kreu i policisë sekrete. Pavarësisht pamjes së tij inteligjente, ai është një xhelat i pamëshirshëm. Jo sadist, por gjakftohtë. Ai bëri shumë për zhvillimin e shkencës në Rajhun e Tretë. Një nga arritjet: ushtarët zombie. Luftëtarë që nuk kanë frikë, të nënshtruar, si kukulla, që nuk ndjejnë dhimbje, por janë budallenj. Sidoqoftë , Fuhrer e kuptoi se ishte e rrezikshme të shpallej zyrtarisht Himmlerin pasardhësin e tij. Jo më kot Hitleri hoqi rojet e tij personale nga sistemi SS, siç bëri Abwehr.
  Himmler mund të ishte një diktator me më shumë justifikim se të tjerët. Por Fyhreri e kuptoi se ky ishte një lider pa karizëm, të cilit do t'i frikësoheshin, por nuk do ta donin. Edhe pse, nëse propaganda funksionon, atëherë një pjesë e popullatës së ndjeshme do ta dojë xhelatin!
  Epo, Bormann, në përgjithësi, është më shumë një gjashtëshe në jetë dhe një intrigant sesa një sundimtar. Dhe një kriminel gjithashtu. Si sekretar është i dobishëm, por si kreu i një perandorie mbarëbotërore?
  Speer? Ky anëtar i ekipit nazist është më i talentuari dhe më i aftë. Meritat e tij në prodhimin e armëve dhe furnizimin e ushtrisë me pajisje cilësore janë shumë të mëdha. Speer është ende relativisht i ri, i arsimuar dhe mbresëlënës. Ka edhe fortësi edhe fleksibilitet. Por Fyhreri ishte i kujdesshëm ndaj besnikërisë personale. Speer është shumë i zgjuar për të transferuar pushtetin te një nga fëmijët e Fuhrer-it dhe mund të bëhet vetë diktator.
  Mainstein dhe Rommel? Dy nga komandantët më të mirë të Rajhut të Tretë. Ata janë , natyrisht, të zgjuar në mënyrën e tyre , por duke i bërë martinetët sundues ? Dhe a është e sigurt transferimi i pushtetit te ushtarët profesionistë? Kështu mund të shpërbëhej Partia Naziste.
  Ekziston vetëm një përfundim: Fyhreri duhet të jetojë për një kohë shumë të gjatë derisa fëmijët të rriten, dhe prej tyre zgjidhet i vetmi , unik dhe i aftë. Atëherë do të themelohet një dinasti.
  Fakti që Fuhrer edukoi kaq shumë pasardhës përmes inseminimit artificial është i keq. Mes tyre mund të shpërthejë një luftë serioze për pushtet. Dhe kjo mund të copëtojë një perandori. Hitleri ngriti supet. Ai ka në kamp djalin e Stalinit, Jakovin. Ai u kap dhe u dërgua nën roje në një vend të qetë. Pastaj, kur pati armëpushimin e parë, Fuhrer ofroi të shkëmbente djalin e Stalinit për disa oficerë SS, por u refuzua.
  Pastaj oficerët u kthyen gjithsesi, por Yakov mbeti në robëri. Ai u trajtua mirë. Për më tepër, një nga rojet e reja dhe të bukura filloi një lidhje dhe mbeti shtatzënë. Fuhreri, i cili kishte njëfarë simpatie për Stalinin personalisht, lejoi Yakov të martohej dhe të jetonte në një shtëpi të veçantë, por nën mbrojtjen e SS.
  Pra, ata kanë djalin e madh të Stalinit nën kërcënimin e armës. Fyhreri madje mendoi të emëronte pasardhësin e tij Jozef si guvernator në Rusi pas pushtimit përfundimtar të saj. Kjo ide dukej logjike .
  Në arenë, luanët, pasi kishin marrë shumë prerje nga shpatat dhe shtizat e djemve, filluan të ngadalësojnë shpejtësinë.
  Dhe djemtë i goditën me thikë dhe i prenë. Shumë djem u liruan. Bormann, duke parë që Fuhreri nuk ishte shumë i kënaqur me këtë vazhdim të betejës, urdhëroi që krokodilët të ulen.
  Krijesat me dhëmbë hynë në betejë, duke hapur nofullat e tyre të mëdha. Dhe ata u hodhën mbi djemtë dhe fjalë për fjalë i përtypen. Duke gëlltitur si dre.
  Djemtë bërtisnin dhe përpëliteshin. Nofullat e tyre shtrydhën gjymtyrët dhe thyen kockat e tyre. Scarlet, gjak i freskët i spërkatur. Dhe qymyri digjej në thembra të zhveshura të djemve. Fëmijë të varfër, të dënuar me vdekje.
  Fyhreri piu një gotë koktej çokollate me pika gjaku njeriu dhe tha:
  - I përjetshëm qoftë mbretërimi im!
  Maksim Ogarev ishte ende duke parë ëndrrat e tij të treta kur u trokitën me forcë në shtëpinë e tyre. Ai u zgjua menjëherë dhe filloi të vishej. Një zë i ashpër gjerman bërtiti në rusisht të thyer.
  - Çohuni, o bagëti inferiore! - Dhe një goditje e fortë me automatik në derë.
  Nëna nxitoi ta hapte. Pesë burra SS me automatikë dhe qen të zemëruar hynë në kasolle.
  - Pionieri Maxim jeton këtu. - ulëriti një fashist i gjatë me rripat e shpatullave të një kryetoger.
  - Po, ja ku është, por nuk është fajtor për asgjë. - filloi të zërë nëna.
  - Do ta kuptojmë më vonë, por tani për tani, qenush, hip në makinë.
  Pa e lejuar të vishej siç duhet, e kapën nën krahë dhe e tërhoqën zvarrë në një kamion të mbuluar me pëlhurë gomuar. Aty ishin ulur tashmë disa djem e vajza, kryesisht pionierë nga shkolla e tyre. Fëmijët ishin gjysmë të zhveshur dhe duke u dridhur, megjithatë, djemtë u përpoqën të vepronin me guxim.
  - Me shumë mundësi po na çojnë në një kamp, ose për të dhuruar gjak, kjo është në rregull. - tha shoku i tij i klasës Igor.
  - Dhuroni gjak, herën e fundit më nxorën aq shumë sa nuk munda të ngrihesha për një javë.
  - Edhe unë, por më mirë se vdekja.
  "Disa nga bashkëmoshatarët tanë vdiqën pas kësaj." - psherëtiu rëndë Maksimi.
  Nazistët shkuan rreth disa shtëpive të tjera dhe, pasi mblodhën pesëmbëdhjetë pionierë: dhjetë djem dhe pesë vajza, i çuan në një drejtim të panjohur. Motoçiklistët hipnin përpara dhe mbrapa, dhe një thembër pykë zvarritej në bisht.
  - Jo, nuk duket se po na çojnë për të provuar lëngjet e jetës, ka shumë eskortë, dhe spitali është në anën tjetër. - filloi Maksimi.
  - Partizanët mund ta kishin shkatërruar këtë nepërkë . - u përgjigj Igor. " Kam dëgjuar që herën e fundit që u hodh në erë një tren me karburant, se si gjermanët u tërbuan pas kësaj."
  - Ata dogjën fshatin fqinj, pushkatuan dhe varën më shumë se treqind njerëz. Më keq se kafshët.
  - Epo, është në rregull, prindërit e mi dëgjojnë radio në nëntokë. Njerëzit tanë po përparojnë afër Moskës, së shpejti fashistët do të jenë në telashe.
  - Po të rrimë gjallë, do të shkojmë te partizanët, mund të isha skaut.
  - Dhe unë mund të fashoj plagët. - ndërhyri vajza. - Jemi trajnuar në kurse.
  - tha Maksimi duke marrë frymë.
  Unë besoj se e gjithë bota do të zgjohet
  Fashizmit do t'i jepet fund
  Dielli do të shkëlqejë me shkëlqim
  Rruga që ndriçon komunizmin!
  - Së shpejti do të jemi të lirë. - Maksimi ngriti dorën në përshëndetjen e pionierit. - Rroftë partia dhe Stalini!
  Fëmijët u bashkuan njëzëri.
  - Rroftë Lenini, rroftë Stalini!
  Kamioni ndaloi dhe u shfaq fytyra e zemëruar e një burri SS.
  - Rusisht derrat më të mirë . Mos bëni zhurmë ! - Dhe ai qëlloi një breshëri në ajër.
  Duke parë sytë e tij të ndezur nga zemërimi, djemtë heshtën. Pastaj vozitëm në heshtje, në errësirë dhe asgjë nuk dukej pas pëlhurës së gomuar. Më në fund, makina më në fund ndaloi dhe u dëgjuan britma.
  - Më mirë në dalje!
  Fëmijët zbritën dhe u gjendën në oborrin e një pallati mjaft të madh luksoz. Ata u futën në korridor dhe u urdhëruan të hiqnin rrobat e tyre.
  -Ju jeni pionierë shumë të ndyrë! Duhet të lustroheni. Një grua me rripat e shpatullave të Hauptmann bërtiti .
  Djemtë dhe vajzat i çuan në dushe, duke i lënë me peshqir dhe sapun.
  - Duhet të jeni të pastër si qelqi, derra.
  Edhe pse djemtë nuk e dinin pse kjo ishte e nevojshme, ata me kënaqësi u lanë me ujë të ngrohtë nga dushi. Vërtetë, vajzat u turpëruan dhe vrapuan në një banjë të veçantë. Kur djemtë u përpoqën të shikonin, ata filluan të bërtisnin dhe të hidhnin një legen të mbushur me ujë.
  - Mirë, mjafton! Maxim bërtiti: "Ju jeni tashmë të rritur dhe nuk ka nevojë që të gëzoheni ashtu."
  Në dalje, fëmijët i priste një surprizë tjetër: rrobat e tyre të mëparshme ishin zhdukur dhe mbi karrige shtrihej një uniformë verore pioniere e hekurosur mirë me kravata të ndritshme.
  - Uau, kjo duket si një shfaqje. - u habit Maksimi.
  -Ndoshta gjermanët duan të shohin se si i pranojmë fishekzjarrët? - sugjeroi një nga djemtë.
  - Nuk ka gjasa, por do të shohim. Të mos humbasim nderin ndaj flamurit.
  Para tyre doli një oficer fashist.
  - Kinder Pioneer , cili prej jush di të rrahë një daulle?
  -Unë! - Igor bëri një hap drejt takimit.
  - Merre instrumentin. - Bishti i një njeriu të madh SS është ende një daulle e re, qartësisht e kërkuar nga pionierët.
  - Kur të dalësh në rrugë do të më rrahësh. "Pastaj fashisti doli me një mashtrim. - A e doni atdheun dhe popullin tuaj?
  - Po, dhe ne jemi gati të japim jetën për të! - Lehën me guxim pionierët .
  - Dhe ju do të keni një mundësi të tillë. Tani në rrugë për të dalë.
  - Si? - u habit Maksimi. - Jemi pothuajse të zhveshur dhe zbathur.
  - Dhe meqë jeni të egër, ikni, ose do t'ju vrasim aty për aty.
  Një duzinë burrash SS ngritën mitralozët e tyre, ishte e qartë se nazistët nuk po bënin shaka.
  - Le të shkojmë djema, pionierët nuk kanë frikë nga bora. - tha Maksimi, i cili ishte komandanti i klasës.
  Fëmijët u drejtuan drejt daljes dhe kur bora thumbuese u preku këmbët e zbathura, vajzat klithën. Djemtë ecnin të heshtur, duke u përpjekur mekanikisht të mbanin këmbët në rresht. Edhe pse bora e dhjetorit e kafshoi Maksimin në taka, djali buzëqeshi, duke u përpjekur të tregonte se po argëtohej. Shpesh ngurtësohej duke vrapuar zbathur në dëborë, ndaj nuk kishte edhe aq frikë.
  Por për ata që nuk e provuan, ishte e tmerrshme, acar u thumb. Djemtë padashur e rritën ritmin, veçanërisht pasi gjermanët bërtisnin - schnel , schnel !
  Pasi i çoi në një avantazh lajkatar, fashisti i vjetër me uniformën e një Standartenführer SS foli përmes një përkthyesi.
  - Pra, pionierë, dijeni se do të fillojë një gjueti madhështore për ju. Ne do t'ju japim një fillim njëzet minutash. Kushdo që arrin të fshihet do të jetojë, por pjesa tjetër do të përballet me një vdekje të dhimbshme.
  Burrat SS që qëndronin në kordon filluan të qeshin.
  - Vrapo!
  Fëmijët ngrinë dhe nuk lëvizën. Pastaj nazistët qëlluan me automatikë. Djem e vajza u ngritën duke vrapuar sa më shpejt që të mundeshin. Mund të shihje takat e zhveshura, të skuqura nga të ftohtit, duke u ndezur pranë.
  - Më shpejt, shpëtimi ynë është në shpejtësi.
  Sidoqoftë, vajzat gradualisht ranë prapa, dhe Maxim dhe Igor, si atletë aktivë, madje dolën jashtë qytetit për të luajtur në ndeshje futbolli, morën drejtimin. Bryma ishte një stimul i klasit të parë, ishte e lehtë dhe komode të vrapoje me pantallona të shkurtra, por i ftohti të rrëmbente si pincë. Përveç kësaj, bora nuk është ende e thellë, gjë që e bën edhe më të lehtë vrapimin.
  - Mos vraponi si një tufë delesh. - bërtiti Maksimi në majë të mushkërive. - Le të vrapojmë anash, është më e vështirë të na kapësh !
  - Ruaj frymën. - shtoi Igor. - Mos jep gjithçka, kufiri yt i plotë, distanca do të jetë e gjatë.
  Fëmijët nuk u shpërndanë menjëherë;
  Vrapimi e ngrohu Maksimin dhe ai u ndje shumë më energjik. Por vajzave, që nuk ishin mësuar me forcim kaq të ashpër, ishte e dhimbshme, dukej sikur u digjeshin këmbët nga zjarri.
  Disa vajza ndalojnë dhe përpiqen të fërkojnë këmbët e tyre në mënyrë të ngathët me borë, por kjo nuk i ndihmon shumë.
  Nga pas dëgjohet lehja e pamatur e qenve - gjuetia ka filluar. Qen vrasës të trajnuar posaçërisht për të kapur njerëzit i kalojnë ata. Me fuqinë e fundit, vajzat dhe djemtë përshpejtojnë. Këtu goja e parë grabitqare e bariut kapet me viktimën e tij: fangët mbyllen në këmbë. Vajza bie dhe qeni hidhet sipër, duke kafshuar dorën e saj.
  Natasha, siç quhej gruaja fatkeqe që ra në këpurdhët e përbindëshit, dridhet dhe bërtet. Qeni i keq e tërheq zvarrë, duke vazhduar ta torturojë ndërsa shkon, por nuk nxiton t'i fusë fytet e tij në fyt. Disa Kraut fisnikë hipin mbi kuaj, duke përfshirë gjeneralin SS Stoffen . Ai përkulet nga kali i tij dhe zhyt një bajonetë në barkun e vajzës, pastaj ia ngre majën. Tingujt e të folurit gjerman.
  - Unë do të bëj një prerje të tillë nga derrat rusë, ju do të gëlltisni gjuhën tuaj.
  - Po të duash, do të përgatisim një qebap nga kjo karrocë - do të lëpish gishtat. - Kuzhinierja e gjeneralit po bën "shaka".
  Më në fund, vajza qetësohet dhe sadisti i lartë kërkon një viktimë tjetër.
  Objekti tjetër i torturës është një djalë, pasi qeni ia përtypi këmbën, djali u kap nga brinjët dhe u tërhoq zvarrë nëpër dëborë. Gjermanët e tjerë e fshikullonin viktimën me këmbë, duke qeshur me gëzim ndërsa e bënin këtë.
  Ata thjesht varën një djalë tjetër nga brinjët, e tërhoqën zvarrë në një degë dhe më pas e rrotulluan dhe e rrahën me kondakë pushke. Djali kërkoi ta përfundonte dhe një goditje e shkathët ia çau vetëdijen.
  Edhe një vajzë tjetër është varur, është djegur nga zjarri, i janë djegur fustani dhe flokët e gjata. Oksana u shndërrua në një pishtar të gjallë, duke vdekur nga një tronditje e dhimbshme monstruoze.
  Një tjetër djalë biond dhe sy blu ishte pothuajse i padëmtuar nga qentë, ai u ngrit lart, me duart e lidhura pas shpine. Pastaj gjenerali foli në rusisht.
  - I gjori fëmijë, sa të ftohta duken këmbët, tani do t'i ngrohim. "Njeriu SS i solli atij një pishtar, flaka lëpiu në mënyrë grabitqare thembrën e kuqe të fëmijës. Djali vrumbulloi derisa flakët u ngritën më lart dhe ai humbi ndjenjat.
  - Nuk më pëlqen kur fiken, viktimat duhet të dridhen dhe të dridhen. Tjetra, shpresoj se do të jetë më e fortë.
  Vajza e radhës që përfundoi në ferr u shkatërrua e gjallë nga nazistët dhe më pas u dogj. Dikush mund të thotë, ata patën keqardhje për djalin tjetër, Rostislav, thjesht duke e varur, megjithëse e mbytën shumë ngadalë. Një djalë tjetër e prenë në copa me kamë, e qëruan dhe e spërkatën me kripë. Ju mund të përshkruani për një kohë të gjatë se çfarë bënë këta barbarë, të civilizuar nga jashtë, por në fakt egërsira të tmerrshme. Janë shkruar shumë libra për mizoritë e nazistëve dhe janë bërë një numër i madh filmash, por ajo që nazistët bënë në të vërtetë është përtej imagjinatës sime të shfrenuar. Gjenerali, aleati më i ngushtë i Kaltenbrunnerit , lëpiu gjakun nga kama, ai urrente patologjikisht sllavët, veçanërisht fëmijët.
  - Është e nevojshme të shfaroset plotësisht fisi sllav, ne nuk kemi nevojë për skllevër të tillë kryengritës! - klithi kafsha me uniformë. - Sot do të djeg një fshat dhe nja dy kisha.
  Ndërsa gjenerali po hipte , Maxim dhe Igor arritën të shkëputeshin dukshëm. Ishin të vetmit që mbijetuan mulli sadist i mishit. Dukej se kërcënimi i varur mbi djemtë kishte kaluar, kur një qen bari i madh që nxitonte përgjatë shtegut i kapërceu.
  -Vrapo Maksimin, do ta ndaloj! - bërtiti Igor.
  - Nuk do të të lë. - Maksimi grisi një degë të rëndë dhe u vërsul te bariu.
  Qeni, me sa duket, nuk e priste një pafytyrësi të tillë dhe u tërhoq. Goditja e goditi pikërisht në fytyrë .
  Qeni bërtiti dhe nxitoi përpara, ai ishte shumë i madh, një përbindësh, i majmur në kufoma. Pasi u hodh mbi Igorin, ai zhyti fantazmat e tij në stomakun e djalit. Djali bërtiti dhe ra, i dolën zorrët dhe gjaku i rrjedh dendur. Pastaj Maxim, i dëshpëruar, shkëlqeu një shkop në syrin e përbindëshit.
  Goditja i nxori syrin, tronditja e dhimbjes e detyroi të hapë dhëmbët dhe qeni bariu filloi të ikte duke qarë. Maksimi hodhi shkopin, duke e goditur përsëri në shpinë dhe qeni rriti shpejtësinë.
  - Shkoni te pushtuesit tuaj, përtypni çizmet e tyre. - e ngriti djali shokun.
  - Igor, je gjallë?
  Djaloshi i plagosur për vdekje mezi hapi qepallat.
  - Oh, je ti Maksim. Më lër, nuk jam më qiramarrës . "Igor gurgulloi me një zë të dobët, gjaku i rridhte nga mushkëritë.
  - Jo! Nuk do të të braktis, por do të të çoj te partizanët. Aty do të vihesh në këmbë.
  - Më mbaro më mirë, më dhemb shumë. - Igor u kollit, gjaku i rrjedh nga fyti.
  - Jo, shoku dhe vëlla, unë do t'ju mbaj.
  Në një farë mënyre, pasi kishte fashuar plagën me këmishën e tij dhe duke mbajtur mbi supe shokun e tij të pavetëdijshëm, Maxim endej përgjatë rrugës. Nuk ishte e lehtë për një djalë dymbëdhjetë vjeçar të mbante bashkëmoshatarin e tij, i cili, është e vërtetë, ishte dobësuar nën pushtimin, por ishte ende i fortë dhe i dredhur.
  Kështu ai eci, tashmë ishte gdhirë, por dielli i dimrit praktikisht nuk e ngrohi. Maksim shpejtoi hapin, pasi nazistët mund të shfaqeshin në çdo moment. Bustin e tij të zhveshur iu fry nga era e ftohtë, lëkura i ishte mbuluar me puçrra.
  Rreth e rrotull qëndronin pemë të mbuluara dendur me ngrica dhe borë, rrëshqitja e dëborës nën këmbë ishte me gjemba dhe , si një guaskë, e mbuluar me një kore akulli. Nuk ishte më aq i ftohtë, pasi sforcohej, duke tërhequr zvarrë një ngarkesë të rëndë. Shoku i tij heshti dhe nuk lëvizi më, pasi humbi vetëdijen dhe ndoshta edhe u dorëzua , por Maxim vazhdoi të tërhiqej zvarrë. Kështu ai doli në moçal dhe filloi të bjerë deri në gju në ujë të ndotur. Me shumë vështirësi, ai shtriu këmbët e mpirë, i gërvishtur nga akulli i mprehtë i thyer dhe vazhdoi të endet.
  Djali u tremb, sapo u ndale për një çast, u thithe në humnerën e paepur. Maksimi po hidhej lart e poshtë, rrezet e diellit ishin gjallërues. Sidoqoftë, moti në dhjetor është kapriçioz, retë u rrokullisën, ngrica filloi të forcohej dhe bora e hollë filloi të bjerë. Djali po mbytej nga tensioni, por e mbajti fort Igorin.
  - Më mirë të vdisja, por nuk do të të lë.
  Një korb fluturoi mbi të, pothuajse duke e prekur me krahun e tij, pastaj disa krijesa të tjera, Maxim i përzuri ata me një britmë të dëshpëruar. Më në fund, pas një kohe në dukje të pafundme, këneta mbaroi, ecja u bë më e lehtë, por ngrica i mundonte shumë këmbët e lagura të fëmijës. Djali , për të gëzuar veten, këndoi një këngë revolucionare.
  Mbi ne fluturojnë vorbullat armiqësore
  Mars, marshim përpara, njerëz punëtorë!
  Me guxim do të hyjmë në betejë me armiqtë
  Mars, marshim përpara, njerëz punëtorë!
  Kjo, çuditërisht, më dha forcë. Djali u përkul dhe, duke mbledhur një grusht borë, e futi në gojë, duke e lagur fytin e tharë. Ai u ndje më mirë, por sapo u ndal, filloi të ndjente të dridhura. Lehtësimi momental shkaktoi vuajtje shtesë. Si përfundim, ai filloi të vuante nga uria. Nën gjermanët, ata hanin shumë pak dhe digjnin shumë kalori në të ftohtë. Papritur Igor erdhi në vete, u trazua dhe mërmëriti:
  - Pi!
  - Nuk mundesh, barku të është prerë. Kur të arrijmë në fshat, mendoj se i njoh këto vende, nuk është larg, ata do t'ju ndihmojnë.
  Igor mërmëriti në mënyrë të paqartë si përgjigje, dhe më pas humbi përsëri vetëdijen.
  - Aq më mirë, shoku im vuan më pak në këtë mënyrë.
  U dhemb supi dhe u shtri, djali e zhvendosi me kujdes shokun. Ai ishte tashmë shumë i lodhur, por duke jetuar pa babanë e tij, ai ishte mësuar me punë të palodhur që në moshë shumë të re, dhe sporti vetëm ndihmoi për këtë. Më në fund ndjeu një erë të freskët djegieje, tymi i guduliste këndshëm hundën, madje i vinte era e mishit të skuqur.
  - Epo , thashë, shpëtimi është afër.
  Djali i frymëzuar e shpejtoi hapin. Madje u bë më e lehtë për të marrë frymë, pasi eci disa qindra metra, ai erdhi në buzë të pyllit. Papritur u hap para tij një pamje e tmerrshme: kasolle të djegura, dërrasa të djegura dhe hi. Duke u dridhur nga frika, djali iu afrua më shumë kufoma të djegura, shumica prej tyre fëmijë dhe gra. Djali iu afrua hirit dhe i shkeli me këmbë të zbathura. Nuk kishte ende kohë për t'u qetësuar dhe Maxim u ndje i kënaqur. Pastaj ai eci zbathur në sipërfaqen e nxehtë, këmbët e tij blu nga të ftohtit, u kthyen në të kuqe dhe gjaku i rridhte nëpër vena. Edhe kur qëndronte zbathur mbi thëngjij, në fillim nuk e lëndoi vetëm pasi qëndronte në këmbë, ndjeu djegien dhe, duke rënkuar, u hodh me nxitim prej tyre.
  - Dreqin fashistët. Ju vratë gratë dhe fëmijët tanë, por ne do t'ju vrasim me qen dhe ushtarët tanë do të marshojnë në formacion fitimtar nëpër Berlin. Unë do të jem vullnetar për ushtrinë dhe personalisht do ta godas Hitlerin në fytyrë , dhe më pas Fuhreri do të varet. Djali shkeli përsëri në dëborë, flluska u qetësuan.
  Papritur ai dëgjoi dikë duke qarë paksa. Djali shikoi përreth dhe vuri re një lëvizje të lehtë.
  Maksimi u afrua dhe kufoma e një gruaje të shqyer, gjysmë të zhveshur, e mbushur me breshëri automatiku, ishte shtrirë aty. Një foshnjë po ngacmohej aty pranë, dukej jo më shumë se një vjeç, ishte një vajzë, e mbështjellë me pelena dhe e mbuluar me borë. Fryma e saj e nxehtë shkriu fjollat e borës, ndërsa lëshonte nxehtësi, foshnja po ngrinte dukshëm.
  Maksimi u përkul, pelenat ishin grisur dhe lagur, nuk e ngrohën. Vetë djali ishte tashmë gjysmë i zhveshur;
  - Të paktën diçka duhet të mbijetojë.
  Pasi mori vajzën, ai fërkoi me forcë gjymtyrët e saj, duke e ngrohur me frymën e tij. Pastaj ai filloi të shqyrtojë realitetin e trishtuar që e rrethonte. Gjermanët dogjën pothuajse të gjitha shtëpitë dhe i çuan njerëzit në hambar. Ata që tentuan të arratiseshin u qëlluan në vend dhe u grabitën kufomat. E megjithatë ai ishte me fat. Një nga gratë e vrara mbante një shall të ngrohtë, çizme të ndjera dhe një xhaketë. Maksim, duke kërkuar me zë të lartë falje nga i ndjeri, hoqi shallin dhe e mbështolli vajzën. Pastaj i vuri çizmet e ndjera në këmbët e mpirë të Igorit, pavarësisht se i fërkonte herë pas here. Ai nuk la asgjë për vete, kështu gjysmë i zhveshur dhe zbathur, me një barrë tashmë të dyfishtë, ai endej nëpër të ftohtë, fshati më i afërt ishte pesëmbëdhjetë kilometra larg dhe ai ende duhej gjetur. Dhe ky fëmijë realizoi një sukses të krahasueshëm me veprimet e Aleksandrit të Madh, nëse krahasoni përpjekjet e shpenzuara për të.
  Tranzicioni ishte i frikshëm, filloi një stuhi, një i ftohtë djallëzor shpërtheu mbi trupin e zhveshur dhe madje të lagësht. Lëkura u kthye në blu-vjollcë, gishtat nuk u përkulën, akulloret vareshin nga flokët. Maxim e kuptoi që nëse ndalonte, binte dhe brenda pak minutash do të shndërrohej në akull. Forca e tij bëhej gjithnjë e më pak, por të kuptuarit se jo vetëm jeta e tij, por edhe ekzistenca e shokut të tij, si dhe kjo gungë e vogël lëvizëse, vareshin nga përpjekjet e tij, e frymëzoi atë, duke e kthyer fëmijën në një titan.
  . KAPITULLI Nr. 11.
  Kanë kaluar rreth katër orë nga përfundimi i gjuetisë. Nazistët, pasi kishin përzënë dy derra të tjerë dhe tre dhelpra, festuan, duke derdhur verëra dhe konjake të shtrenjta franceze në fytin e tyre të pangopur, duke e përzier me snapa të këqij. Gjenerali ishte i kënaqur, gjuetia shkoi mirë, por i fshehën se dy djemtë arritën të shpëtonin. SS Gruppenführer Stoffen , megjithatë, hëngri mishin në copa të mëdha, si një i egër me kërkesën e tij personale, ata përgatitën një rosto për të nga djali dhe vajza e vrarë.
  "Unë kam dashur të provoj mish njeriu për një kohë të gjatë, por fëmijët ishin të mirë, jo të trashë."
  Dy kolonelë të dehur mbështetën impulsin e shefit të tyre, "rostiçeri" shkon mirë me "Bordo" dhe vodka.
  - Unë mendoj se vajzat ende shijojnë më mirë, mishi i tyre është shumë më i butë. - tha oficeri fashist duke rrahur buzët.
  - Vajzat janë më të majme, djemtë janë më të mishit. - u përgjigj një tjetër "kolonel kanibal" Klein. - Unë preferoj djemtë.
  - Po, dukesh blu. - Papritur gjenerali u tërbua. - Është koha për t'ju dërguar në departamentin racor. Unë do të telefonoj Himlerin tani .
  - Nuk ka nevojë! - bërtiti Clay. Mendja e mbushur me alkool kërkonte një rrugëdalje. - Këtu është ai! - i drejtoi gishtin kolegut. - Më shumë faj se unë.
  - Pse pyet? - Gjenerali nxori zenkin.
  - Dhe ai e fshehu se ju ikën dy djem.
  - Çfarë?! "Gjenerali goditi tavolinën e zezë dhe të shtrenjtë të drurit të sandalit aq fort sa që disa shishe fluturuan.
  - Na mashtrove! Ti mashtrove! Epo shiko, dhi, do të kesh një gjykatë.
  - Më falni, Shkëlqesi, gjysmë ore dhe do të kapen.
  - Dhe e sollën këtu të gjallë a të vdekur! Shiko, kolonel , unë do të të heq lëkurën të gjallë!
  Luftëtari trim vrapoi nga pas tavolinës dhe filloi të mbledhë me nxitim një ekip. Ai kishte ende një shans për të marrë gjurmët me ndihmën e qenve.
  Nazistët nxitonin të zbatonin urdhrat e eprorëve të tyre, ata mund të kishin hyrë në telashe, dënimi më i keq për burrat e trashë SS po dërgohej në front. Është një gjë të tallesh një popullsi të pambrojtur dhe tjetër gjë të gjendesh në mes të luftës.
  Pavarësisht erës dhe stuhisë së lehtë, gjurmët ende nuk janë mbuluar plotësisht. Qentë bariu morën gjurmët dhe një njësi SS me kalë u vërsul pas tyre.
  Në këtë kohë, Maksimi ishte rraskapitur plotësisht, këmbët i ishin ngatërruar dhe ai endej, duke mos e dalluar më rrugën, sytë e tij të turbulluar nga lodhja. Vërtet, stuhia u qetësua, por kjo e bëri edhe më keq dhe nga pas dëgjuam lehjen mbytëse të qenve.
  - Nazistët po vijnë për mua! - pëshpëriti djali mezi në zë . Djali filloi të shpejtonte hapin, por këmbët e tij nuk mund ta mbanin dhe, duke i dhënë rrugë, fëmija ra. Qentë bariu që dukeshin si ujqër e rrethuan, ata do ta kishin shqyer djalin dhe ata që ai mbante nëse njerëzit e SS-së nuk do t'i kishin frenuar.
  - Gjallë, është më mirë t'i marrësh të gjallë këta Kinder rus . Atëherë do të argëtohemi me ta.
  Koloneli u përkul dhe hoqi hirin e cigares.
  - Po, ka një fëmijë me ta. Pyes veten se çfarë shije ka. - tha sadisti i dehur duke fërkuar duart i kënaqur.
  - Ndoshta mund t'i varim në një grep? - Sugjeruar nga një burrë i moshuar SS.
  - Jo, gjenerali do të na vrasë nëse ia heqim kënaqësinë për t'i skuqur personalisht këta prindër .
  Pasi hodhën barrën e tyre mbi kuajt e tyre, nazistët ishin gati të ndiqnin në kampin e shtresave, kur një shirit drite pothuajse i padukshëm kaloi nëpër radhët e tyre. Duke gjykuar nga britmat dhe ulërimat, nazistët e kishin të vështirë. Ata u vranë, u prenë në copa mu me kuajt e tyre, duke rënë nën një bisturi të pamëshirshme, nazistët nxituan të iknin, sepse ata ishin të guximshëm vetëm kundër grave dhe fëmijëve të pambrojtur. Vetëm qentë bariu treguan guxim të jashtëzakonshëm, duke u grumbulluar së bashku në një tufë dhe duke u përpjekur të sulmonin sulmuesit e panjohur. Megjithatë, edhe ata i priste një fat i palakmueshëm, sapo një rreze drite e preu tufën e çmendur. Në përgjithësi, si një armë ushtarake, lazeri është shumë efektiv, veçanërisht kundër trupave që nuk mbulohen nga një fushë force. Nazistët nuk arritën të shpëtonin: ata u copëtuan dhe u dogjën për vdekje, secili prej tyre .
  Pionieri këmbëzbathur dhe gjysmë i ngrirë Maksimi i mbylli sytë nga habia. Katër vajza të nxira, zbathur, të veshura vetëm me brekë dhe një rrip, dolën për t'i takuar.
  Ata janë disi të çuditshëm, kanë pistoleta të zbukuruara në duar, krahët dhe këmbët e tyre janë shumë të forta me muskuj të spikatur.
  Vajza bjonde duke ecur fillimisht tha:
  - Nuk jemi defekte... Jemi nga një botë tjetër, por kemi shumë pak kohë, le të ekzaminojmë partnerin tuaj.
  Vajza e dytë , një flokëkuqe e zjarrtë, mori një shishe nga brezi dhe bërtiti:
  - Uji i gjallë do të na ndihmojë!
  Vajza, duke shkelur energjikisht me këmbët e saj zbathur në dëborë, iu afrua Igorit. Ajo hodhi me kujdes një pikë në stomak, duke cicëruar:
  - Le të ketë jetë!
  Dhe ajo e fërkoi lehtë djalin e rraskapitur mbi prerjen dhe djegiet. Dhe pikërisht para syve tanë, plaga filloi të shërohej dhe plagët filluan të zbeheshin. Igor hapi sytë dhe pëshpëriti:
  - E Shenjta Mari...
  Flokëkuqja tundi kokën negativisht dhe guxoi:
  - Unë jam Angelica, jo Maria!
  Djali goditi buzët dhe u përpoq të ulej. Ai u lëkund dhe për pak ra në dëborë.
  Angelica e përkëdheli kokën e lehtë të djalit dhe tha:
  - Qetësohu! Flini pak dhe forca juaj do të kthehet!
  Maksim i shikoi vajzat me mirënjohje dhe tha:
  -A jeni engjëj?
  Natasha tundi kokën negativisht:
  - Jo! Ne jemi vajza Komsomol!
  Pionieri mërmëriti me shpresë të fshehur:
  - Pra, tonat kanë armë kaq të fuqishme?
  Natasha u përgjigj:
  - Fatkeqësisht, jo ... Po , dhe na ka mbetur vetëm gjysmë ore këtu. Na dërguan vetëm për një orë në vendin ku donim më shumë të ishim!
  Dhe luftëtari urdhëroi:
  "Të çojmë djalin dhe vajzën në fshat dhe në të njëjtën kohë do të kositim gjermanët!"
  Zoya e vuri Igorin e fjetur në shpinë, Svetlana e mori vajzën në krahë. Maksim vrapoi lehtë. Shumë më e lehtë. Gjatë pushtimit, djali u mësua të vraponte nga ngrica në ngricë, dhe madje edhe në dimër, prandaj, ai nuk kishte shumë frikë nga gjymtyrët e ngrira.
  Vajzat nxituan të vrapojnë, dhe Maxim mezi mund të vazhdonte me to. Djali duhej të vraponte sa më shpejt që të mundej. Dhe ai tashmë është i lodhur, edhe nëse tani ai është liruar nga një barrë e rëndë.
  Vajzat që janë rritur të forta në elven grub janë, natyrisht, shumë të forta dhe të shpejta. Ata përpiqen të frenojnë vrapimin në mënyrë që Maxim të mos mbetet prapa. Por djali nuk është një supernjeri dhe këmbët e tij të zbathura, të kuqe si këmbët e një pate, janë gërshetuar nga lodhja. Më në fund, Natasha e mori djalin në shpinë dhe nxitoi me të.
  Më pas, vajzat e rritën ndjeshëm ritmin dhe galopuan si kuaj. Në fshat kishte gjermanë. Kishte tashmë një "Panther"-2 të vjetëruar moralisht dhe "E"-50 krejtësisht të re.
  Vajzat ndaluan së vrapuari dhe filluan të shikonin tanket.
  Natasha vuri në dukje:
  - Këto janë krejtësisht të ndryshme, trungjet janë kaq të gjata, dhe sidomos i dyti është squat.
  Zoya tha me inat:
  - Duhet t'i shfarosim! Dhe jo për të admiruar.
  Dhe luftëtarët goditën tanket gjermane me rreze magoblasterësh . Avionë verbues goditën makinën gjermane. Dhe sa hap e mbyll sytë metali u shkri. Dukej sikur gërshërët e zjarrit prenë rezervuarin dhe filluan të griseshin, duke shpërthyer predhat.
  Natasha, duke qëlluar, gërrmoi:
  - Motoja e ndeshjeve tona: - Mos u vjen keq, thyej, jepu hokej të mirë kukudhëve!
  Gjermanët dhe lakejtë e tyre të huaj dolën me vrap nga shtëpitë e tyre dhe ranë nën rrezet magjike të lazerit të vajzave gjysmë të zhveshura. Gjithçka dukej si një ëndërr përrallore.
  Maksim fërshëlleu:
  - Çfarë mrekullie!
  Natasha i shkeli syrin djalit dhe i tha:
  - Jo "Zaporozhets", vetëm një mrekulli mrekullish. Ne kemi një Mercedes elektronik sovjetik!
  Angelica gjuajti një rreze tjetër në tankun e tretë, në këtë rast ishte një Goering-5, dhe tuboi:
  - Nazistët nuk mund të më arrijnë!
  Maksim i kënaqur këndoi:
  Unë jam një pionier, djali i Stalinit,
  Unë shkova zbathur për të luftuar këtë tufë...
  Rrjedha e dëborës gri të djegur,
  Por ka një thirrje - mposhtni fashistin!
  
  djalë i thjeshtë , emri im është Maxim,
  Unë qëlloj nga një mitraloz si një gur...
  Mesi i tankut u hodh në erë,
  Ndjehet si të qash!
  
  Krautët i rrahim me guxim, pionierë,
  Ne mund t'ju trokasim me siguri...
  Ne jemi kalorës dhe shembuj të rinj,
  Ne i kalojmë provimet me një A solide!
  
  Djali është bir i gjigantëve të mëdhenj,
  Di të luftojë, direkt nga çerdhja...
  Kur populli dhe ushtria janë të bashkuar ,
  Ne nuk kemi frikë nga zuzari i dëshpëruar!
  
  Ne do t'i mposhtim fashistët, besoj,
  Ekzekutuesi do të marrë një rezultat të shpejtë...
  Le të mposhtim të gjithë hakmarrësit e ndyrë ,
  Dhe ushtria e Rusisë do t'i shpëtojë të gjithë në beteja!
  
  Nuk ka atdhe më të lumtur dhe më të bukur,
  Por vetëm brenda saj është një stuhi që tërbohet...
  në pushtet në planet ,
  Dhe një goditje e furishme për nazistët!
  
  Po, është e vështirë për djemtë dhe vajzat,
  Në beteja të pabarabarta, ku mbret është fashisti...
  Por dëgjohet një zë pionieri kumbues,
  Mos e prek atdheun tim, mos e prek!
  Ju mund të humbni vite të gjitha kot,
  Por më besoni, pionieri është gati për gjithçka ...
  Nën një flamur të kuq nga gjaku,
  Ne do të shtypim zuzarët dhe hajdutët!
  Kjo është një matricë shumë mizore në të cilën ndodhin gjëra të ndryshme.
  Valerka, Leshka, Slavka dhe Marinka papritmas morën një alarm.
  Dhe fëmijët fluturuan jashtë hipernetit dhe realiteteve virtuale. Dhe duke u gjetur në hapësirën reale në planetin e katërt të yllit Sirius, pionierët gulçuan në befasi.
  Atyre iu zbeh nxirja dhe u zbehën shumë dhe në gojën e djemve dhe vajzave u shfaqën këpurdha. Dhe ata ishin fjalë për fjalë të habitur.
  Pranë fëmijëve ishin disa vajza të bukura me kostume luftarake. Sytë e tyre fjalë për fjalë u frynë.
  Aty qëndronin edhe disa robotë mjekësorë. Ata gjithashtu ngritën antenat e tyre.
  Valerka tha me frikë:
  - Çfarë ndodhi me ne?
  Marinka kërciti nga frika:
  - Pse jemi kaq të zbehtë?
  Levka cicëroi, duke tundur kokën:
  -Dhe pse kemi fanta në gojë?
  Slavka kaloi gishtin mbi dhëmbët e tij dhe bërtiti me frikë:
  - E kam shpuar veten për ta!
  Fëmijët, të cilët ishin zbehur për vdekje si çarçaf, dukeshin të frikësuar dhe të hutuar.
  Mjeku robot vuri në dukje:
  - Duhet të skanohen tërësisht. Me sa duket ata ishin të infektuar me një lloj virusi të panjohur për shkencën!
  Një vajzë Komsomol fluturoi lart dhe sugjeroi:
  - Epo, ne do të bëjmë hulumtimin më të plotë të tyre, madje do t'i dorëzojmë në qendrën kompjuterike përmes portalit të transfertave!
  Slavka nuhati dhe fishkëlliu:
  - Nuk dhemb?
  Vajza, e cila me sa duket ishte përgjegjëse këtu, u përgjigj:
  - Jo! Ju do të viheni në gjumë artificial gjatë skanimit. Pra, me ekzaminimin më të kujdesshëm, edhe deri te kuarkët, nuk do të ndjeni absolutisht asgjë.
  Marinka bërtiti:
  - Uau !
  Valerka murmuriti pa dëshirë:
  - Po, është kuazar !
  Levka qeshi dhe kërciti:
  - Hiperpulsar !
  Një pajisje fluturoi në dhomë, që dukej si një rezervuar shumë i sofistikuar me shumë fuçi fleksibël.
  Fëmijët bërtitën njëzëri:
  - Ultrastar !
  Udhëheqësi i lartë i pionierit, një vajzë shumë e bukur me një mantel të bardhë, njoftoi:
  - Epo, tani jo vetëm që do të ekzaminohesh, por edhe do të trajtohesh. Në këtë kohë do të shihni ëndrra të lezetshme dhe unike.
  Valerka vuri në dukje me një buzëqeshje të një fëmije kapriçioz:
  - Epo, kjo është shumë e lezetshme ! Do të jemi jashtëzakonisht të kënaqur deri në fund të ditës!
  Marinka tundi këmbën e saj të zhveshur dhe donte të thoshte diçka tjetër, kur një rrymë e ndritshme drite, që shkëlqente me të gjitha ngjyrat e ylberit, ra mbi fëmijët dhe vajza u mbulua, u ndriçua nga brenda. Dhe të katër ata notuan nëpër valë dhe e gjetën veten në një lloj ëndrre të egër.
  Vetë Fyhreri i Rajhut të Tretë shikoi drejt Amerikës dhe mendoi të lironte duart në lindje. Por stina e ngrohtë kishte ardhur , Krautët më në fund do të kapnin disa toka sovjetike përpara se të përfundonte "paqja e kashtës". Meqenëse Fritzes kishin frikë të sulmonin Moskën e fortifikuar mirë , sulmi u nis në drejtim të Kuibyshev - pikërisht përgjatë Vollgës. Tokat këtu janë mjaft të pasura. Një tjetër gjë për të cilën Krautët hapën gojën: Uzbekistani. Gjithashtu toka të pasura, rezerva lëndësh të para dhe gaz. Plus mundësinë për t'u lidhur me Japoninë.
  Për të mos përmendur plantacionet e pambukut. Hitleri, në përgjithësi, mund të kishte përfunduar pushtimet e tij në Rusi. Kapja e Uraleve është e ftohtë dhe Moska është e rrethuar nga shtatë unaza mbrojtëse. Të cilat janë të vështira për t'u depërtuar edhe për "Mouse" dhe "E"-100.
  Në të njëjtën kohë, Rajhu i Tretë filloi ndërtimin intensiv të anijeve dhe transporteve në mënyrë që të mund të zbarkonte në Kanada. Përveç kësaj, Argjentina dhe Brazili premtuan se do të bëhen baza kryesore. Hitleri vendosi që duke e tendosur maksimalisht Rajhun e Tretë dhe duke përdorur punën e lirë të kolonive, ishte e mundur të rritej njëkohësisht flota e tankeve dhe aviacionit dhe të ndërtohej një flotë kolosale.
  Tani për tani, Krautëve u duhej kohë. Pra, fronti lindor nuk u mbyll. Dhe beteja vazhdoi.
  BRSS, e cila humbi shumë territore, ka problemet e veta. Në veçanti, tanku T-34-85 nuk mund të zëvendësonte ende T-34-76 më pak të fuqishëm. Kështu që na u desh të përdornim një makinë të vjetëruar. Por Rusia Sovjetike kishte shumë armë të ndryshme. Kjo bëri të mundur frenimin e presionit të nazistëve.
  Në gjysmën e dytë të majit, në Orenburg shpërthyen beteja të ashpra.
  Batalioni i vajzave, i rralluar gjatë betejave për Stalingradin, hyri në betejë me nazistët në këtë qytet, i njohur më mirë për rrethimin e famshëm të Emelyan Pugachev.
  Alenka, komandanti i batalionit, zuri vendin e saj në llogore. Vajza kapitene është shumë e bukur. Sipas traditës, vajzat në këtë batalion luftojnë zbathur vetëm me bikini. Pra, ata përdorin magjinë e tokës, e cila i jep mbrojtje të veçantë. Dhe në të vërtetë, vajzat pësojnë shumë më pak humbje se njësitë e tjera.
  Jo të gjithë mund të mbijetojnë gjashtë muaj në Stalingrad.
  Pranë saj është Maria e lakuar me flokë të artë. Ai kaloi gjithashtu përmes zjarrit, ujit dhe tubacioneve të bakrit. Një provë e vështirë i priste vajzat në nxehtësinë e ferrit të Stalingradit. Ata luftuan deri në fund dhe mbijetuan. Dhe magjia e tokës së tyre të lindjes i ndihmoi ata.
  Me sa duket, kur luftoni pothuajse lakuriq, plumbat dhe copëzat praktikisht nuk ju lëndojnë.
  Maria qëllon mbi nazistët. Përpara, gjermanët, për të shpëtuar gjakun arian, tradicionalisht braktisin zezakët, arabët, hindutë dhe të huajt e tjerë. Numri i të huajve në Wehrmacht po rritet vazhdimisht dhe ata hidhen në thellësi të gjërave pa mëshirë.
  Këtu bie afrikani i vrarë nga Maria. Vajza i jep një puthje dhe i thotë:
  - Më vjen keq për ju. Ju nuk vdisni sepse dëshironi.
  Dhe sërish vajza godet me pushkë arabin. Trupat koloniale të Wehrmacht depërtojnë. Tashmë e ngrohtë dhe e rehatshme. Fashistët po përpiqen të kapin kohën e vitit kur gjithçka është në lulëzim dhe me diell. Trupat e stuhisë gjëmojnë në qiell. Të dy avionët më të rinj, numri i tyre po rritet vazhdimisht, dhe TA-152, i cili zëvendësoi Focke-Wulfs të vjetëruar. Megjithatë, këta të fundit janë ende në luftë.
  me flokë të artë shtyu një copë qeramike me këmbën e saj të zhveshur dhe të hijshme dhe cicëroj:
  - Më copëtohet toka nga rënkimet, arat janë njomur me gjak. Gjynah, nuk ka vend për të rënët në parajsë, vetëm plepat qarkojnë në hi.
  Dhe përsëri indianja ra nga gjuajtja e saj. Po, duhet të vrasësh të huajt që janë grumbulluar si mish topash. Kush tjeter? Përndryshe, ata do t'ju vrasin.
  E kuqe Alla. Një vajzë e zjarrtë me flokë të gjatë të kuq bakri që valëvitet si një flamur ushtarak proletar. Vajza performon jo vetëm me bikini, por edhe pa sytjena. Ajo është sikur, ajo është e lezetshme. Dhe gjithashtu qëllon çuditërisht me saktësi. Herë pas here ushtarët bien nga të shtënat e saj me kokë të shpuar.
  Pastaj Alla hedh një granatë me gishtat e saj të zhveshur. Dhurata fluturon përgjatë një trajektoreje të thyer dhe përfundon në një turmë arabësh. Dëgjohet një shpërthim ... Disa trupa të gjymtuar hidhen në ajër!
  Alla bërtet në majë të mushkërive:
  - Doja të bëja një hekur - papritmas doli të ishte një elefant!
  Anyuta, një bjonde simpatike, e nxirë dhe shumë e hollë, me kurba, me gjatësi mesatare, por e ndërtuar në mënyrë perfekte, gjithashtu shkrepi. Ajo e goditi të pabesin në urën e hundës dhe këndoi:
  - Krahë si bletë, lule në vend të veshëve!
  Vajzat qëllojnë me shumë saktësi dhe lëvizin vazhdimisht.
  e madhe dhe me mish fitoi pak peshë pas Stalingradit. Ajo është gjithashtu një vajzë e bukur, me ijë të gjerë, por me bel relativisht të ngushtë. Ajo kaloi nëpër këtë ferr dhe humbi Seryozhka. Një pionier trim që shpik kurthe për gjermanët u kap. Po, nuk funksionoi shumë mirë.
  Por më pas Matryona dështoi mekanizmin dhe një minë rrëshqiti nën tankun gjerman. Pantera 2 u dëmtua dhe u ndalua, pasi ishte pickuar rëndë.
  "Minjtë" ende marrin pjesë në beteja. Ky tank dallohet për peshën e tij të rëndë dhe mbijetesën. Por u shfaq edhe "E"-100. Këto makina nuk janë më pak të mbrojtura, më të shkathëta. Lev-2 po lufton gjithashtu, gjithashtu një makinë, e mbrojtur mirë dhe më e lehtë se paraardhësit e saj. Për Lev, gjermanët shpesh përdorin një top 150 mm, i cili është më i përshtatshëm për të sulmuar qytetet. Disa "Luanë" janë të pajisur edhe me bomba-hedhës.
  Por gjermanët avancojnë me kujdes tanket dhe e hedhin këmbësorinë përpara.
  Ushtarët kolonialë ecin përpara. Muzika e çmendur po luhet!
  Alla lëshon një breshëri nga një mitraloz. Ushtarët bien dhe gjaku spërkat, si nga një shalqi i thyer me lopatë.
  Flokëkuqja thotë:
  - Për Atdheun, për Stalinin, nuk ka ushtri më të fortë! Ne luftojmë ashpër për lumturinë e njerëzve! Dhe Udhëheqësi ynë ka krahë skifteri... Ai i jep dritë shpresës! Goditja e çekiçit të çelikut na solli agimin!
  Alla këndon dhe qëllon. Ajo është vërtet e bukur. Ajo ka gjoks të nxirë, ngjyrë ulliri, me thithka të pjekura luleshtrydhe. Sa e shijshme është kjo vajzë! Është e vështirë të imagjinohet diçka më mbresëlënëse dhe tërheqëse. Djemtë e shikojnë këtë Amazon vetëm me brekë të holla.
  Vajza me flokë të kuqe rrëzoi pesë indianë dhe këndoi:
  - Do të ketë kohë, do të zhvillohet astronautika. Dhe për ne, lufta është romancë e lartë!
  Dhe vajza qeshi përsëri. Dhe përsëri ajo hapi zjarrin e saj çuditërisht dhe çuditërisht të saktë.
  Duke hasur në mbrojtje të forta, gjermanët përsëri hedhin në betejë aeroplanët e sulmit dhe bombarduesit. Këmbësoria është tërhequr dhe mbi pozicionet e vajzave bien predha dhe bomba.
  Dhe tanket punojnë nga një distancë. Alena jep urdhrin:
  - Të gjithë fshihen në gropa!
  Dhe ajo vetë mbetet të vëzhgojë në sipërfaqe. Përgatitja e artilerisë së nazistëve është e fuqishme. Dhe bomba edhe më të rrezikshme. Disa prej tyre janë hedhur nga monstra të tilla si Yu-488 dhe TA-400 më i ri. Bombat me peshë nëntë tonë bien dhe janë të afta të shkatërrojnë gropa dhe fortifikime. Alenka u hodh lart nga vala e shpërthimit dhe takat e saj të zhveshura goditën me dhimbje një grumbull gurësh.
  Mua më janë djegur thembra. Por në të kundërt vajza kapitene nuk ka mbetur e lënduar. Dhe hodhën një bombë shumë të fuqishme, madje zhurma e saj më lëndoi veshët. Jo, nuk ka asgjë që mund të ndodhë në botë.
  Por vajzat, me të vërtetë, dallohen për shkallën e tyre të lakmueshme të mbijetesës. Ndërsa burrat po vdesin dhe po vdesin!
  Alenka kujtoi sesi i riu Julius e përkëdhelte. Si i puthi barkun, këmbët, gjunjët, kofshët dhe gjoksin. Sa e këndshme është të jesh me putra nga një burrë i ri dhe i pashëm, i cili sapo ka filluar të krijojë mustaqe. Por më pas Julius vdiq në gropë, i shtypur nga një goditje e drejtpërdrejtë nga një bombë. Dhe nuk kishte mbetur as një vend i lagësht prej tij.
  I riu shkoi në ... ku? Në parajsë, në ferr, në harresë? Por gjëja kryesore është se ai nuk është në tokë tani. Dhe Alenka është shumë e hidhur për këtë.
  Sikur ajo të mund ta merrte kokën e këtij Hitleri në një trung peme. Së shpejti lufta ka vazhduar për tre vjet. Nazistët tashmë po sulmojnë Orenburgun. Pincat e tyre u çanë shumë larg.
  Alenka u dallua për dashurinë dhe temperamentin e saj të madh. Ajo zakonisht preferonte ushtarë më të rinj dhe madje të rinj. Dhe në rastin e parë ajo filloi një lidhje. Alena pëlqente kur trupi i saj i fortë dhe i stërvitur përkëdhelej dhe prekej nga burra të pashëm. Gjatë luftës, morali u bë më i thjeshtë dhe askush nuk e shikonte veçanërisht të shtrembër për faktin që një oficer i Ushtrisë së Kuqe po ndeshej me burra.
  Alenka, si një mace, e donte përkëdheljen dhe dashurinë. Dhe për të kjo është kënaqësia më e madhe.
  Por sa prej të dashuruarve të saj tashmë kanë kaluar në botën tjetër! Çfarë tinëzare dhe e keqe është lufta. Edhe pse burrat i qëndruan Alenkës. Sigurisht që një bukuri e tillë doli me gjithë fytyrën, figurën dhe zërin e saj.
  Dhe në përgjithësi, kur një grua është e re, ajo është më shpesh e bukur. Këtu janë pesë prej tyre, ulëritës pothuajse nga fillimi i luftës - shumë bukur. Katër vajza janë bionde dhe një është e kuqe. Si një yll me pesë cepa. Ata kanë kaluar shumë ferr, por kurrë nuk janë lënduar rëndë. Nëse nuk kishte gërvishtje.
  Zakonisht gjithçka shërohej në Alenka, si në një qen, dhe nuk kishte mbetur asnjë plagë.
  Dhe tani, bombat po bien, predhat po shpërthejnë, por asaj nuk i intereson! Pra, gjithçka është jashtëzakonisht qesharake.
  Edhe pse jo ... Lufta nuk është kohë për argëtim. Dhe ndonjëherë vajzat në batalionin e saj vdesin gjithashtu. Edhe këmbët zbathur për një vajzë nuk janë garanci për pavdekësinë. Dhe në Stalingrad , në batalionet e burrave, fjalë për fjalë të gjithë vriteshin shpesh.
  Qyteti në Vollgë u mbulua me lavdi. Për gjashtë muaj ata ndaluan sulmin e hordhive të Hitlerit. Gjermanët dhe satelitët e tyre humbën rreth një milion të vrarë dhe të plagosur në betejat për Stalingradin. Vërtetë, shumica e të vdekurve ishin të huaj!
  Fuhrer solli trupa nga e gjithë Toka në Rusi. Madje kishte edhe mercenarë amerikanë, kryesisht me origjinë gjermane. Shumë indianë. India është një vend me popullsi të dendur dhe Fuhrer urdhëroi përdorimin më aktiv të burrave si ushqim për topat. Dhe merrni gratë indiane në hareme. Në fakt, lejohej të kishte disa gra në Rajhun e Tretë. Papa e dha lejen për këtë me armë. Dhe kishat e tjera miratuan. Vetë Fuhreri rishikoi pikëpamjet e tij mbi gjakun arian. Gjermanët u lejuan, pas përzgjedhjes shtesë, të kishin gra sllave, evropiane, arabe dhe indiane, me kusht që të mos kishin të meta fizike dhe të ishin absolutisht të shëndetshme. Martesat me gratë e zeza ishin të ndaluara, por nuk ishte e ndaluar përdorimi i grave afrikane nëpër shtëpi publike, por vetëm me kontracepsion. Pas përzgjedhjes, lejoheshin martesat me gra japoneze, tajlandeze dhe koreane.
  Por sërish kërkesat ishin për bukurinë, të dhënat e jashtme, shëndetin dhe mungesën e defekteve fizike. Tani roli i origjinës ishte në rënie. Në SS ka shumë më tepër divizione të huaja sesa gjermane. Dhe Wehrmacht u rimbushur me të huaj. Trupat koloniale përbëheshin tërësisht nga vendas, por ato komandoheshin nga gjermanët.
  Fuhrer mori përsipër organizimin e trupave nga Genghis Khan, duke përzier popujt dhe duke formuar një ushtri të larmishme.
  Natyrisht, në kushte të tilla, BRSS gradualisht humbi luftën e acarimit. Ky dënim strategjik na detyroi të jemi veçanërisht shpikës. Por kishte një shans të papritur: Shtetet e Bashkuara, ku tashmë kishin arritur të shtypnin rebelimin e afrikanëve dhe përfaqësuesve të kombësisë latine, intensifikuan punën për bombën atomike. Dhe nëse qëndrojmë edhe për ca kohë, një armëpushim me Rajhun e Tretë është i mundur ndërkohë që lufta me Shtetet e Bashkuara të vazhdojë.
  Dhe mbase nazistët do të luftojnë në atë masë sa të mos duan më të luftojnë. Dhe atëherë Rusia Sovjetike do të mbijetojë.
  Bombardimet dhe granatimet masive të artilerisë përfunduan. Dhe sulmi fillon përsëri. Qyteti tashmë është kthyer në gërmadha; Mjerisht, armiku është shumë mizor dhe i fortë.
  Vajzat dalin në sipërfaqe dhe takojnë këmbësorët që vijnë me zjarr. Tanket po zvarriten në...
  Alena, pasi qëlloi indianin, pëshpëriti:
  - Zoti i dhëntë të verbërit t'i hapin sytë dhe t'i drejtojnë kurrizin kërpudhat!
  Pas kësaj, bukuroshja klikoi qepenin. Ajo mori sërish shenjën dhe gozhdoi . Ajo goditi arabin dhe ndezi sytë e saj safir. Ajo vrapoi këmbëzbathur, të lakuar, të pluhurosur mbi zhavorr. Vajza u ndje pak e gudulisur. Ajo qeshi. U bë më argëtuese. Bukuroshja qëlloi sërish .
  Alena qëlloi dhe buzëqeshi. Dhe ajo arriti atje. Detyrimi i armikut të ndalet dhe të ngrijë. Armiku iu përgjigj zjarrit. Ai hodhi granata dhe gjëmonte.
  Pastaj u shfaqën përsëri stuhitë. Kishte pak prej tyre, por kishte makina reaktive që fluturonin që hidhnin raketa. Nazistët hodhën granata në pozicionet e vajzave. Por këmbët e zhveshura dhe femërore dukej se mbronin nga disfata. Dhe luftëtarët, të zhytur në granatime, i mbijetuan zjarrit.
  Lëvizja e këmbësorisë armike u ndal. Nazistët u përpoqën të tymosnin të kuqtë duke hedhur raketa.
  Alena u fsheh në hendek dhe cicëroj:
  - Por nga tajga në detet britanike... Ushtria e Kuqe është më e forta nga të gjitha!
  Alla me flokë të kuq u shtrëngua gjithashtu në hendek dhe shmangu goditjen nga fragmente. Vajza bukuroshe kujtoi sesi ishte ende një adoleshente këndore, pas një denoncimi.
  Më kujtohet kërkimi. Ata e kanë detyruar të renë e arrestuar të zhvishet. Dy gra të veshura me doreza ndien me kujdes hundën, veshët, gojën e vajzës dhe shikuan në pjesët e saj intime. Sa poshtëruese, e turpshme, e frikshme , e frikshme ishte. Kur e sollën në qeli, Alla kishte shumë frikë se mos ishte në shoqërinë e kriminelëve të tjerë. Por në qeli kishte vajza si ajo, pothuajse të gjitha fëmijë të të shtypurve. Dhe gjëja më e keqe nuk u realizua.
  Por ishte e vështirë të ulesh në qeli: ishte e ngushtë dhe rojet shpesh hynin brenda. Më kanë rrahur për arsyen më të vogël dhe pa asnjë arsye. Rojeve u pëlqente veçanërisht të godisnin takat e vajzave me shkopinj. Pavarësisht të ftohtit në qeli, vajzat mbaheshin zbathur dhe këmbët i ishin fryrë nga goditjet e vazhdueshme.
  Kërkimet u bënë një tjetër fatkeqësi. Ato kryheshin disa herë në ditë dhe ishte shumë e dhimbshme, e pakëndshme dhe poshtëruese.
  Më ushqenin rrallë dhe më fshikullonin në shëtitje. Alla kaloi gjashtë muaj pas hekurave në poshtërim të vazhdueshëm, ngacmim, rrahje dhe kërkime poshtëruese. Dhe më pas, nën Beria, ajo u dërgua në një koloni të punës për fëmijë. Edhe pa gjyq.
  Alla punonte aty nga pesë e mëngjesit deri vonë në mbrëmje me vajza të tjera. Derisa filloi lufta. Dhe vajza e rritur me flokë të kuqe vrapoi përpara. Unë arrita ta bëj këtë me një duzinë vajzash të tjera.
  Rutina e saj ushtarake filloi. Por gjatë luftës, djalli me flokë të kuqe ndihej shumë më mirë sesa në koloninë e punës. Dënimi me burg dhe dënimi për arratisje qëndronte ende mbi të. Por Alla, të cilit tashmë i ishin dhënë dy urdhra, nuk u prek.
  Vajza përjetoi shumë në koloni. Përfshirë dashurinë. Djemtë jetonin në një kazermë fqinje dhe, megjithë ndalimin formal, morën rrugën për tek vajzat. Dhe ata, nga ana tjetër, donin të dinin të ndaluarën . Alla, në çdo rast, e pëlqeu menjëherë. Vajza e nxehtë me flokë të kuqe ndjeu kënaqësi mëkatare.
  Megjithatë, ajo ishte e pafat edhe në luftë. Gjithmonë, pas marrëdhënies seksuale, një burrë ose i ri vdiste në betejë. Dukej sikur kishte një lloj mallkimi për flokëkuqin. Për më tepër, pa asnjë përjashtim. Prandaj, përkundër bukurisë së saj, një emër i keq u përhap tek Alla dhe burrat filluan ta shmangnin atë.
  Djalli me flokë të kuqe vuante nga mungesa e vëmendjes mashkullore. Dhe ajo gjeti kënaqësi në vrasjen e burrave. Dhe ajo përsëri qëlloi kundër armikut dhe buzëqeshi si një tigreshë.
  Alla e qëlloi zezakun dhe e imagjinoi mendërisht në robëri. Ishte interesante të argëtoheshe me një burrë kaq të gjatë dhe të pashëm. Në përgjithësi, është e zakonshme që një flokëkuqe të luajë një rol aktiv me një burrë . Ajo është një grua e fortë dhe e vendosur. Po për faktin se njeriu do të vritet më vonë? Pra çfarë, ajo e do shumëllojshmërinë!
  Në kohë paqeje, vajzat e Komsomol do të ishin dënuar ashpër për shthurje, por gjatë luftës, morali u bë shumë më i lirë. Kjo me sa duket është pasojë e afërsisë së vdekjes, kur departamenti special mbyll një sy ndaj shthurjes.
  Ndonjëherë Alla ndihej e turpëruar për shthurjen e saj. Kur ajo as nuk vesh sytjena me majë dhe tund gjoksin e saj të zhveshur. M'u kujtua Maria, vajza fetare që ishte ende e virgjër. Edhe pse, ajo është ndoshta më femërore dhe seksi nga të pesë. Më saktësisht, ajo është tërheqëse me pafajësinë e saj engjëllore.
  Megjithatë, Maria është shumë e saktë, ndoshta edhe fenomenale në gjuajtjen e saj. Kështu ajo goditi me saktësi dy arabë me një plumb. Dhe duke buzëqeshur i pafajshëm, ai thotë:
  - Zot më fal, por unë i shërbej Atdheut tim!
  Maria është shumë e bukur. Ajo është pak e turpëruar që duhet të luftojë vetëm me bikini. Por mbron nga disfata. Kjo është vërtetuar nga praktika. Maria filloi luftën kur ishte ende vajzë. Ajo është rritur në tre vjet, por ende duket e hollë, e virgjër dhe me gjatësi normale për një vajzë. Pjesa tjetër e katër janë më të gjatë dhe më muskuloz, dhe Matryona është një lopë, megjithëse shumë e fortë.
  Maria gjuan dhe kujton Seryozhka. Djalë i varfër. Unë u kap. Dhe kjo është më e keqe se vdekja. Pra, fillimisht u përball me torturën, pastaj me ekzekutimin. Dhe nuk dihet se si do të reagojnë të tjerët për këtë.
  Maria qëlloi, u ngrit në gjunjë dhe qëlloi. Hindui i vrarë u shtri dhe lëshoi një pellg gjaku. Bukuroshja me flokë të artë thotë:
  - Eh ... ju keni shumë perëndi, por jo parajsë!
  Maria gozhdoi përsëri , goditi dhe këndoi:
  - Faleminderit për parajsën e humbur. Jo për ne, as për fëmijët tanë, as për nipërit tanë. Por ata thjesht do të mësohen me tingujt mashtrues!
  Maria qëlloi, duke vrarë bashkëpunëtorët nazistë që përparonin dhe këndoi:
  - Kemi vozitur, kemi vozitur, kemi vozitur - për një kohë të gjatë ne... Rruga nga halli në telash, nga lufta në luftë! Ne vozitëm, vozitëm, vozitëm - për një kohë të gjatë ne ... Rrjedhat e hordhisë, lufta e përgjakshme, po rrjedhin! Luftë e përgjakshme!
  Dhe vajza e shtrëngon veten më fort në tokë. Dhe Luanët tashmë po zvarriten përpara. Tanket gjermane gjëmojnë dhe tytat e tyre dridhen.
  Maria qau dhe tha:
  - Ja ku është, vdekja po lëviz!
  Një vajzë me flokë të artë qëlloi në drejtim të një ushtari që zvarritej drejt pozicioneve të Ushtrisë së Kuqe me një pushkë, së cilës i ishte ngjitur një pamje optike.
  Shikoja si një burim gjaku spërkatej nga koka e armikut të plagosur për vdekje.
  Maria shkroi në Twitter:
  - Snajper... E ke gabim!
  Alla tha me zë të lartë:
  -Mos gjykoni nga rrobat tuaja nëse nuk doni të zgjasni këmbët!
  Maria tundi këmbët e saj të hijshme, të zhveshura dhe të nxira. Imagjinova se i riu me fytyrën e një kukudh po kalonte pëllëmbën e tij përgjatë shputës. Sa mirë ndoshta do të ishte.
  Por më pas ajo gërhiti me inat:
  - Do t'i mposht të gjithë!
  Alla, i cili vetë ishte jobesimtar dhe i shthurur, me tallje tha:
  - Dhe pa ndihmën e Zotit?
  Maria , pasi qëlloi, u përgjigj duke kërcitur:
  - Jo, me ndihmën e Zotit!
  Alla ndezi dhëmbët e saj perla dhe tha:
  - Por Zoti yt mësoi: - Nëse godet faqen e djathtë, kthehu majtas !
  Maria nuk u përgjigj menjëherë. Ajo qëlloi disa të shtëna të tjera, duke prerë kukullat fashiste. Dhe ajo tha në heshtje:
  - Por çfarë të bëni pasi të keni goditur në faqen e majtë - nuk thotë Zoti Jezus. Dhe nazistët i dhanë shumë goditje popullit tonë!
  Alla hodhi një granatë me këmbën e saj të zbathur, duke ngritur një kolonë të tërë pluhuri dhe bërtiti:
  - Berlini është pothuajse në fuqinë tonë ... Me dylbi shohim Rajhstagun e mallkuar! Do të ketë paqe dhe lumturi në të gjithë planetin ... Unë do t'ju tregoj për këtë në poezitë e mia!
  Dhe flokëkuqja dha një shpërthim, duke prerë një varg të tërë nazistësh. Pastaj ajo goditi sërish granatë.
  Ajo është një vajzë e fortë . Në kamp ajo u detyrua të lëvizte gurët nga agimi në muzg, dhe Alla u bë një supernjeri i vërtetë. Ajo e hodhi granatën shumë më larg me këmbë sesa me duar.
  Flokëkuqja pëlqente t'i kalonte shputat e saj të zhveshura mbi qymyr ose mbi dëborë. Ajo e ka shijuar...
  Allahu e mori atë dhe depërtoi:
  - Por unë kam një pasion tjetër ... Ky është pushtet, vetëm pushtet!
  Djalli flokëkuq qëlloi një breshëri, duke qëlluar Krautët dhe pasardhësit e tyre dhe bërtiti:
  - Nuk ka nevojë për ar dhe para! Dhe është e nevojshme që para meje ... Njerëzit ishin në gjunjë, njerëzit ishin në gjunjë, në të gjithë sipërfaqen e tokës!
  Këmbësoria armike u ndal. Tanket lëvizën më tej. Mjetet e rënda "Lev", "Mouse", "E"-100, "Tiger"-2 qëlluan predha. Panther 2 ishte gjithashtu i shfrenuar. Pozicionet u dogjën dhe u shkatërruan, gjarpërinjtë e tymit u ngritën në qiell.
  Njërës prej vajzave i kënduan këmbët. Ajo bërtiti dhe hapi zjarr me breshëri të gjata. Një tjetër bukuroshe i është prerë sytjena nga një copë copëz. Gjoksët e luftëtares u zbuluan dhe ajo u skuq. Fytyra e vajzës u bë e kuqe e ndezur.
  Maus, tanku më i rëndë gjerman, po godiste nga armët e tij. Dhe ai shkatërroi gjithçka në rrugën e tij.
  Por luftëtarët u hodhën pas në kohë. Ata janë kaq të shkathët. Alla hodhi një granatë te Miu. Heshti një nga automatikët gjermanë.
  E mori flokëkuqja dhe këndoi me zjarr:
  - Lërini tanket e blinduara të kalojnë në mënyrë të ngathët nëpër pellgje...
  Pas kësaj, vajza përsëri hodhi një granatë me këmbë të zbathur dhe goditi një automatik tjetër Mouse, duke i thyer tytën. Pas kësaj, Allahu bërtet:
  - Unë jam perëndeshë e vdekjes, të cilës Hitleri i frikësohet!
  Tanku gjerman ndaloi. Së bashku me humbjet e mitralozëve, cisternat humbën pjesën e luanit të besimit. Dhe "Miu" filloi të qëllonte nga një fuçi e shkurtër dhe filloi të përpunonte rrënojat. Një nga fragmentet goditi Allën në thembër, duke djegur kthesën e këndshme të tabanit të vajzës.
  Bukuroshja e mori dhe këndoi:
  - Xhelati më djeg takat, dëgjohet e qara!
  Me një goditje të drejtuar mirë, Maria theu pamjen optike të Miut. Dhe tanku masiv u largua dhe filloi të rrotullohej. Është e qartë se ku do të shkelen verbërisht gati dyqind ton çelik . Kthehu vetëm për t'i shpëtuar më shumë telasheve.
  Më pas hyri në lojë "Lev"-2. Një makinë më e avancuar po përpiqet të trokasë të gjithë hapësirën përballë vetes me zjarrin e një topi 150 mm. Vajzat i kthejnë hundët fashistit si kundërpërgjigje.
  Maria hedh një granatë me këmbën e saj të gdhendur. E tashmja nuk arrin në tank, por e rrëzon këmbësorinë. Një afrikani madje i është shkëputur koka. Ajo u rrotullua në helmetën e saj dhe u përplas drejt e mbi tullë.
  me flokë të artë tha:
  - Gjithçka është sipas vullnetit të Zotit ... Edhe gabimet!
  Alla këndoi me entuziazëm si përgjigje:
  - Çdo gjë që ekziston në botë varet nga lartësitë e parajsës. Por saktësia e syve, por saktësia e syve, varet vetëm nga ne!
  Maria qëlloi përsëri. Ajo theu pamjen optike të "Lev" dhe tha në mënyrë racionale:
  - Dhe Zoti jep saktësi!
  Alla nxori dhëmbët dhe goditi këmbën e saj të zhveshur në xhamin e thyer. Ndjeva sa e këndshme ishte kur diçka e mprehtë më shpoi shputën e zhveshur. Dhe ajo bërtiti:
  - Në gjithçka keni nevojë për shkathtësi, forcim, stërvitje - përndryshe nuk do të ketë hir!
  Maria qëlloi mbi fashistin me fytyrën e degjeneruar në bark dhe këndoi:
  - Dhe për Krautët, hiri është të shkulësh lëkurën nga kafka! Dhe përtypni, përtypni, përtypni, lajeni me qelb të ngrohtë!
  Alla bëri një fytyrë, qëlloi ... Ajo tundi kokën dhe pëshpëriti:
  - Çfarë fjalimi të padevotshëm keni!
  Fytyra e Maria u zbeh dhe pëshpëriti:
  - Zot, më fal mua mëkatar!
  Alla qeshi. Ajo ishte një vajzë cinike. Dhe në koloninë e punës së fëmijëve ajo mundi ata që ishin më të dobët se ajo. Pse , flokëkuqja është e paturpshme . Dhe Alla donte ta tërhiqte Maria nga flokët e saj të artë. Dhe jo me duar, këmbë.
  Dhe Alla zgjati gjymtyrën e saj të zhveshur deri te flokët me gjethe të vajzës së krishterë dhe sapo ajo i kapi fijet me gishta, ajo tërhoqi.
  Maria bërtet dhe, duke u kthyer, thotë:
  -A je i cmendur?
  Alla me tallje tha:
  - Pra, Zoti duroi dhe ju urdhëroi!
  Maria tundi grushtin:
  - Mos blasfemo, kurvë !
  Alla u përgjigj dhe këndoi:
  - Dhe zotin e shqyen perseri nga e qeshura, cfare me intereson mua te gjithe, e cfare me intereson ti mua!
  Maria tundi kokën dhe tha:
  - Ju rrezikoni çdo ditë. Dhe në të njëjtën kohë, një minutë më vonë, duke pasur mundësinë të shkoni në ferr, jeni të pafytyrë dhe shqiptoni fjalime të këqija!
  Flokëkuqja u grimazua. Ajo kapi një copë xhami me gishtat e saj të zhveshur dhe e hodhi në gojë. E kapa me gjuhe. Ajo përtypi gotën dhe pa u menduar dy herë piu një gllënjkë duke thënë:
  - Ferri nuk do të na kapë!
  Maria, duke rrotulluar sytë ashpër, gërrmoi:
  - Nuk do të shkosh askund! Morra zjarri!
  Alla vetëm ndezi sytë e saj smeraldi si përgjigje. Dhe ajo hodhi një granatë mbi nazistët, duke thënë:
  - Ndërsa lufta po vazhdon, le të harrojmë dallimet tona!
  Maria tha pa vend:
  - E Zotit është e Zotit dhe e Cezarit është e Cezarit!
  Alla bëri një kthesë të gjatë dhe shtoi:
  - Dhe Hitleri është djallëzor !
  Maria hapi zjarr, rrëzoi disa njerëz të tjerë dhe mendoi. Si mund të arrihet një rënie e tillë e moralit siç arriti Hitleri? Çfarë lloj bishe është në formën e njeriut? Ai tiran gjakatar që njerëzimi nuk e ka njohur që nga koha e Adamit dhe Evës. Dhe në të njëjtën kohë, jashtëzakonisht me fat . Ndoshta edhe pushtuesi më me fat dhe më i suksesshëm në të gjithë historinë e njerëzimit.
  Por Rusia doli të ishte një arrë e fortë për fashizmin. Lufta në lindje do të hyjë së shpejti në vitin e saj të katërt. Po, nazistët po përparojnë. Jo shumë i shpejtë, por i sigurt. Vetëm në dimër Ushtria e Kuqe ishte në gjendje të shtrydhte pak Krauts. Dhe tani armiku po sulmon përsëri.
  Vajza qëlloi me saktësi . Pasi humbi pamjet e tij optike, tanku Lev u kthye përsëri dhe filloi të largohej. Dhe "Panther"-2... Një tank me një tytë të gjatë dhe të trashë dhe një frëngji relativisht të vogël.
  Një makinë efikase. E cila rrëzoi pothuajse çdo mastodon. Këtu Alla u dallua duke hedhur granata me këmbët e saj joshëse dhe duke dëmtuar tytën.
  Djalli flokëkuq ndezi sytë me ngjyrën e detit dhe fërshëllei:
  - I thyej hundët!
  Gjermani me surrat e thyer kthehet. Gjurmët dridhen si një makinë e shkathët. Po, vajzat shpikën taktika të përshtatshme dhe efektive. Goditni tytat, duke thyer tytën me granata kur armatura është e paarritshme.
  Dhe Maria e drejtuar mirë gjuan me saktësi, sikur të ishte vërtet stërmbesa e Robin Hudit. Dhe bukuroshja me flokë të artë thërret:
  - Me pretekstin e synimeve të humanizmit,
  Për të ndërtuar parajsën në tokë ...
  Hitleri kaloi në rrugën e fashizmit -
  Tempulli u ngrit nga Satanai i poshtër!
  Dhe ajo qëllon si një shenjtore e vërtetë e shfarosjes. Këmba e saj e zhveshur dhe e daltë hedh një copë xhami, duke e goditur arabin mu në qendër të ballit të tij. Dhe i biri i shkretëtirës, duke tërhequr në mënyrë refleksive këmbëzën e automatikut, pret një duzinë nga bashkëpunëtorët e tij.
  Alla vërejti me miratim:
  - Dhe ju mësoni shpejt! Dhe ju përparoni para syve tuaj!
  Luftëtarja flokëkuqe hodhi gjithashtu një copë xhami me gishtat e saj të zhveshur dhe e goditi afrikanin në sy. Ai shpërtheu, duke rënë mbi një tufë granatash. Dhe një duzinë luftëtarë të tjerë fluturuan në qiell, ose në ferr, siç vendosi çështja!
  Alla shkroi në Twitter:
  - Ferri do të jetë një vend i keq për ata që e kanë grisur mbulesën. Dhe shpata e shenjtë e vajzërisë i preu armiqtë!
  Dhe djalli flokëkuq ktheu përsëri dhe fërshëlleu:
  - Do të ketë një arkivol për ty, vetëm me hi, dhe muzikë në zi!
  Maria hodhi menjëherë një granatë me të dyja këmbët, duke gjymtuar tytën e tankut të frikshëm E-100, duke tingëlluar:
  - Për lavdinë e Zotit Krisht!
  Lufta vazhdoi. Nazistët po kërkonin mënyra të reja shkatërrimi dhe skllavërimi. Bashkimi Sovjetik është shumë i fortë dhe nuk është aq e lehtë të pushtosh botën. Megjithatë, duke pasur shumë lloje të ndryshme shkencëtarësh, duke përfshirë skllevër, fashistët, që zotëronin një organizatë unike, krijuan armë të reja, të tmerrshme. Diçka që ishte e paparë më parë.
  Një prej tyre janë diskotekat me karakteristika unike fluturimi, që lëvizin me shpejtësi dhe në të njëjtën kohë të paprekshme.
  Shkencëtarët më të mirë në botë modeluan një armë unike. Diçka që duhet t'i japë fuqi botës, dhe në të ardhmen të hapë rrugën për pushtimin e galaktikave.
  Dhe tani është zhvilluar një diskutim.
  Por ekspertët vazhduan bisedën. Schauberger filloi të shpjegojë disa detaje interesante të pajisjes:
  - Vetë koncepti i energjisë elektrike është shumë më i gjerë sesa thjesht lëvizja e urdhëruar e elektroneve. Por ja ku është, kur fusha drejtohet në një lëvizje spirale, ajo është në gjendje të shqyejë retë e elektroneve dhe të përplasë bërthamat e privuara nga guaska elektronike me shpejtësi të madhe. Kjo do të thotë, nëse rryma rrjedh përgjatë një spiraleje të vogël, por me përshpejtim kolosal, jonizimi ndodh vetvetiu.
  Dhe ashtu si kur bërthamat përplasen me shpejtësi të egër, ndodh procesi i shkrirjes së tyre. Ose edhe më e thjeshtë, bërthama shpërthen me formimin e elektroneve të panumërta të lira, të cilat, nga ana tjetër, gjenerojnë energji elektrike.
  Kjo do të thotë, një bateri e vogël me një lloj të veçantë të rrymës vorbull, ose rrymë e ngjashme me rrufenë miniaturë të topit, gjeneron, falë shkrirjes termonukleare të kontrolluar duke përdorur ujin, një sasi të madhe të energjisë elektrike speciale dhe një rrymë fotonesh.
  Kjo do të thotë, një motor i tillë mund të bëhet një termocentral i përjetshëm. Bateria furnizon rrymën e rrufesë miniaturë të topit dhe vetë rimbushet me energji elektrike të marrë nga shkrirja termonukleare e kontrolluar në ujë. Si një makinë me lëvizje të përhershme, megjithëse energjia në të përftohet duke shndërruar impulsin e brendshëm të bërthamave në diçka më praktike, të prekshme për njerëzit.
  Belonzi u vrenjos dhe thuri vetullat:
  - Energjia e nxjerrë nga energjia elektrike si rrufeja mikroskopike e topit? Tingëllon bukur. Por realiteti nuk është gjithmonë përrallor. Ju ndoshta keni dëgjuar se ata duket se po ndërtojnë reaktorë të shkrirjes bërthamore. Ata gjithashtu duan të marrin energji nga ndarja e bërthamave të uraniumit. Besohet se nëse lidhjet intra-atomike prishen, protonet dhe neutronet do të shpërndahen në të gjitha drejtimet më shpejt se një shpërthim bombë. Ndoshta po, por për disa arsye ata nuk mund të bëjnë reaktorin dhe vetë bombën. Dhe ti mendon se kështu e ke marrë hidrogjenin me elektricitet sferik, si të marrësh bizele me pirun dhe pastaj ta futësh në gojë. Për më tepër, diçka krejtësisht e ndryshme është e mundur. Pse do të shfaqen elektrone të drejtuara në mënyrë specifike, apo përplasja e bërthamave në përgjithësi do të shkaktojë shkrirje? Shumë optimizëm, por pak justifikim.
  Schauberger u përgjigj:
  - Për arsyetimin? Nëse nuk ka predha elektronike, atëherë asgjë nuk i pengon bërthamat të përplasen kur ato kompaktohen. Dhe kolapsi i fushës e kondenson një lëvizje të tillë, dhe gjithashtu i jep drejtim energjisë së nxjerrë.
  Nëse vetë procesi i shkrirjes së bërthamave të hidrogjenit është i mundur, dhe këtë e shohim në shembullin e Diellit tonë, atëherë diçka e ngjashme, vetëm në një shkallë më të vogël, ndodh edhe këtu.
  Për më tepër, në Diell ky proces është gjithashtu i kontrollueshëm, por, për fat të keq, ne nuk mund t'i ndryshojmë ende parametrat atje.
  Dhe këtu, mbi ujë, ka një Diell të vogël, që siguron energji elektrike. Për më tepër, ai mund të shndërrohet menjëherë në një elektron dhe një foton gjatë një reaksioni bërthamor. Nuk ka pothuajse asnjë ndryshim midis tyre. Dhe ajo që duam të marrim si rezultat i kësaj - një motor apo një bombë - varet vetëm nga imagjinata jonë. Për më tepër, ndoshta do të dalim me diçka më të freskët me kalimin e kohës.
  Belonzi pyeti:
  - Epo, le të themi se këto janë të gjitha vetëm projekte dhe madje plane tani për tani. Në veçanti, përpiquni të riprodhoni një rrufe të madhe, natyrale të topit, dhe jo vetëm një milion nga këto të vogla.
  Schauberger ra dakord:
  - Po, ne kemi një problem me këtë. Por nuk është aq e pazgjidhshme sa duket në shikim të parë . Dhe së dyti, ka disa mënyra të tjera alternative, jo aq premtuese, por edhe premtuese. Ne i ndjekim ato.
  Belonzi pohoi me kokë dhe italiani filloi të fliste vetë:
  - Që nga kohërat e lashta, aerodinamistët e Rajhut të Tretë e morën seriozisht zbatimin e efektit Coanda për të krijuar forcën ngritëse të pajisjes. Në Gjermani kishte ndriçues të aerodinamikës dhe kishte matematikanë të shquar. Çështja është e ndryshme. Ky efekt nuk është efekti i një force ngritëse, por efekti i një avioni që ngjitet në sipërfaqen e tij të efektshme. Ju nuk do të largoheni drejtpërdrejt me këtë. Keni nevojë për tërheqje (ose krahë). Përveç kësaj, nëse sipërfaqja është e lakuar (për të devijuar rrymën poshtë dhe për të marrë shtytje), efekti funksionon vetëm në rastin e një rryme laminare. Avioni i një motori me turbina me gaz nuk është i përshtatshëm për këtë. Duhet të laminohet . Këto janë humbje të mëdha energjie.
  Schauberger , pasi bëri një skicë në diagram, korrigjoi logjikisht:
  - Jo aq i madh. Nëse , për shembull , petëzimi nuk është aq primitiv. Madje, përkundrazi, mund të rrisë ndjeshëm efikasitetin e tërheqjes.
  Belonzi vuri në dukje mjaft logjike:
  - Varet se për çfarë aplikoni vektorin e forcës dhe si do të ndikojë në rezistencën e mjedisit. Dhe në disa raste, një vakum në të vërtetë formohet përpara disqeve fluturuese.
  Schauberger vuri në dukje me një psherëtimë:
  - Por nuk jemi të vetmit që punojmë në këto projekte.
  Belonzi nxitoi të tregojë njohuritë e tij:
  Po, kishte ata, disqe Schriever - Habermol ( Schriever , Habermol )
  Kjo pajisje konsiderohet avioni i parë në botë me ngritje vertikale. Prototipi i parë, një "rrotë me një krah", u testua afër Pragës në shkurt 1941 . Ai kishte motorë pistoni dhe një motor rakete të lëngët Walther.
  Generalissimo nga projektuesit Schauberger , me nxitim, sikur të kishte frikë se do ta ndërprisnin, shtoi:
  - Dizajni i ngjante një rrote biçiklete. Një unazë e gjerë rrotullohej rreth kabinës, roli i foleve të së cilës luhej nga tehe të rregullueshme. Ato mund të instalohen në pozicionet e nevojshme për fluturimin horizontal dhe vertikal. Piloti u pozicionua si në një avion të rregullt, më pas pozicioni i tij u ndryshua në pothuajse të shtrirë. Disavantazhi kryesor i pajisjes ishte dridhja e konsiderueshme e shkaktuar nga çekuilibri i rotorit. Përpjekja për ta bërë buzën e jashtme më të rëndë nuk dha rezultatet e dëshiruara dhe koncepti u braktis në favor të "avionit vertikal ", ose V-7 (V-7), duke u zhvilluar si pjesë e "Armëve të Hakmarrjes". program, VergeltungsWaffen .
  Dhe Belonzi gjithashtu nuk e humbi mundësinë për t'u treguar si një i ditur:
  - Ekziston edhe e ashtuquajtura "Flying Pancake" nga Zimmerman .
  Testuar në 1942-43 në terrenin e stërvitjes Peenemünde . Ai kishte motorë me turbinë me gaz Jumo-004B. Ai zhvilloi një shpejtësi horizontale prej rreth 750 km/h dhe tregoi rregullim të mirë, shpejtësi uljeje prej 60 km/h.
  . KAPITULLI Nr. 12.
   Schauberger tha disi i thartë:
  - Unë e di atë. Unë kam parë tashmë një mrekulli të tillë. Pajisja, siç mund t'ju them, dukej si një legen i kthyer përmbys, me diametër 5-6 m. Ai ishte i rrumbullakët rreth perimetrit dhe në qendër kishte një kabinë transparente në formë loti. Në tokë ai mbështetej në rrota të vogla gome. Për ngritjen dhe fluturimin horizontal, ka shumë të ngjarë, ai përdori grykë të kontrolluar. Për shkak të pamundësisë së rregullimit të saktë të shtytjes së motorëve me turbina me gaz , ose për disa arsye të tjera, ai ishte jashtëzakonisht i paqëndrueshëm gjatë fluturimit.
  Belonzi këputi dhe përplasi grushtin në tryezë:
  - Të gjitha këto pajisje, si vajzat e korruptuara , janë të paqëndrueshme.
   Schauberger mërmëriti me shaka:
  - Dhe nëse vetëm moralisht!
  Belonzi vuri në dukje me një buzëqeshje:
  - Por ne kemi ende diçka. Në përgjithësi, është edhe e habitshme që gjatë luftës nuk ka para të mjaftueshme për kaq shumë projekte . Dhe thonë gjithashtu se Nacional Socializmi ka falimentuar.
  Schauberger vuri në dukje logjikisht:
  - Ndoshta kjo do të thotë figurativisht, ose moralisht falimentuar. Por për këtë folën pas Stalingradit, dhe jo tani, kur po hakmerremi bindshëm nga rusët për qytetin në Vollgë!
  Belonzi , i paaftë për të rezistuar, qeshi:
  - Epo, kjo është e sigurt. Është e vërtetë që rusët do të jenë në gjendje t'i rezistojnë kaq shumë forcave të mbledhura nga e gjithë bota, as unë dhe as ju nuk mund ta besojmë, apo jo?
  Schauberger tundi kokën e tij të ashpër negativisht:
  - Dhe nuk mund ta besoj, por... Ne nuk jemi gjeneralë këtu për të folur për taktika dhe për të vlerësuar shanset e armikut. Më mirë akoma, na tregoni se cilat projekte të tjera dini për këtë klasë pajisjesh. Kjo eshte interesante.
  Belonzi u përgjigj me dinakëri:
  - Po, shumë ndryshe. Kjo është thjesht e mrekullueshme - Disku "Omega" nga Andreas Epp ( Andreas Epp ) Helikopter në formë disku me 8 piston në formë ylli dhe 2 motorë ramjet. Në zhvillim këtë vit, 1943. Epo, ky do të jetë një problem për të, dua të them, motorë të këtij lloji. Vetë zhvilluesi, Abel Epp , i pezulluar nga puna në vitin 1942, ra në robëri demonike.
  Belonzi qeshi me shakanë e fundit jo shumë të përshtatshme dhe me takt.
  Pas së cilës, pasi vizatoi dhe korrigjoi diagramin, ai vazhdoi:
  - Pajisja ishte një kombinim i teknologjisë "fan-tifoz" me një rotor me rrotullim lirshëm të drejtuar nga motorët reaktivë pulsues Focke-Wulf " Triebflugel " dhe ngritjen e rritur për shkak të "efektit të notimit".
  Duket se Belonzi së fundmi ka studiuar me shumë kujdes dokumente të tilla. Sepse ai e tha shumë qetë, sikur të lexonte nga ajo që ishte shkruar.
  - Avioni, gjithashtu një pajisje në formë disku, përbëhej nga një kabinë rrethore me diametër 4 metra, e rrethuar nga një gyp disk me diametër 19 metra. Trupi i avionit përmbante tetë tifozë me katër tehe në unaza unazore të lidhur me tetë motorë radialë Argus Ar 8A me një shtytje boshtore prej 80 kuaj fuqi. Përbindëshat e fundit u instaluan brenda tetë tubave konikë me një diametër prej 3 m.
  Rotori kryesor ishte i fiksuar në boshtin e diskut. Rotori kishte dy tehe me një ramjet të projektuar nga Pabst në skajet dhe një diametër rrotullimi prej 22 m.
  Belonzi , ndërsa renditi karakteristika të ndryshme të teknologjisë gjermane, u zemërua gjithnjë e më shumë. Me sa duket, ai ishte mbushur me krenari për një vend të huaj, madje edhe aleat. Dhe në zë mund të ndihej nxehtësia e tonit me të cilin pionierët shqiptojnë betimin:
  - Kur hapi i teheve në motorët ndihmës ndryshoi, rotori u përshpejtua, duke hedhur një rrjedhë të fortë ajri. Motorët reaktiv niseshin me 220 rpm, dhe piloti ndryshoi hapin e motorëve ndihmës dhe rotorit kryesor me 3 gradë. Kjo mjaftoi për të na ngritur.
  Belonzi rrotulloi krahët mbi kokë, me sa duket duke e imagjinuar veten si një helikopter:
  -Helika kryesore ishte e tipit autorotues dhe nuk krijonte asnjë moment rrotullues. Ndryshe nga helikopterët, ai nuk ishte i fiksuar në mentesha, por ishte montuar në mënyrë të ngurtë, si helika e avionit më të zakonshëm. Sidoqoftë, pajisja nuk është e zakonshme!
  Përshpejtimi shtesë i motorëve ndihmës e anoi makinën në drejtimin e dëshiruar. Kjo devijoi ngritjen e rotorit kryesor dhe për këtë arsye ndryshoi drejtimin e fluturimit.
  Schauberger tha me njëfarë xhelozie:
  - Dhe ne duhet ta kishim tejkaluar këtë.
  Belonzi pranoi menjëherë:
  - Sigurisht që duhet të ishte, por ka shumë konkurrentë. Edhe Kurt Tank u përfshi në këtë përpjekje.
  Gjeniu austriak fishkëlleu i habitur, si një iriq rruge:
  - Edhe ai? Por ai tashmë është i mbingarkuar me punë. Duket se po zhvillon një version të ri, të përmirësuar të gjuajtësit-bombardues Focke-Wulf. Duket se quhet TA-152. Ai dëshiron të krijojë një automjet me armë të fuqishme dhe të aftë për të kryer funksione me shumë qëllime, me manovrim të shkëlqyeshëm.
  Belonzi ishte gjithashtu plot skepticizëm:
  - Sigurisht, ai nuk mund të trajtojë kaq shumë projekte, por Tank nuk do të punojë vetëm. Ai ka një ekip të tërë asistentësh që punojnë në projekte të ndryshme. Por një nga ndihmësit e tij më të afërt propozoi një dizajn për një avion thelbësisht të ri.
  Schauberger theu veshët:
  - Nëse është e mundur, ju lutemi jepni më shumë detaje.
  Belonzi filloi të shpjegonte:
  në formë disku i projektuar nga Kurt Tank, një nga modelet e fundit të një lloji të ri avioni të zhvilluar në Rajhun e Tretë, nuk u testua kurrë. Kabina e lartë dhe e blinduar strehonte tehet rrotulluese të një motori të madh turboprop. Trupi i tipit të krahut fluturues përmbante dy hyrje ajri në pjesët e sipërme dhe të poshtme përpara të trupit. Aeroplani me disk , sipas llogaritjeve, mund të fluturojë si një aeroplan i rregullt, ose, si një helikopter, të lëvizë në çdo drejtim dhe të rri pezull në ajër.
   Schauberger , me një skepticizëm të justifikuar, vërejti:
  - Një nga pikat e dobëta të këtyre llojeve të pajisjeve në formë disku është armatimi i tyre.
   Belonzi tha me pak entuziazëm:
  - Po, aty ka disa armë mjaft të mira. Mos mendoni se Kurt Tank është kaq i thjeshtë dhe do të humbasë shansin e tij.
  Schauberger u përgjigj me ironi:
  - Kush do të dyshonte!
  Italiani tha seriozisht:
  - Pra, ishte planifikuar të përdoreshin deri në gjashtë apo edhe tetë topa Maiaeg MS-213 (20 mm, shpejtësia e zjarrit 1200 fishekë në minutë) dhe katër raketa djegëse të fragmentimit ajër-ajër 8 inç K100V8 si armë në Rrufeja '. Opsionet alternative të armëve po zhvilloheshin gjithashtu, ose më saktë, konsideroheshin: armë 30 mm, armë 37 mm dhe madje edhe RA-40 75 mm në një modifikim sulmi. Ashtu si ai i instaluar në HE-129.
   Avioni me disk është konceptuar natyrshëm si një aeroplan me shumë qëllime: një përgjues, një shkatërrues tankesh, një avion zbulues, duke u ngritur nga pozicionet në pyll, fusha, madje edhe nga kuverta e një aeroplanmbajtëse. 'Ball Lightning' duhet të përfshihet në seri. Dmth, i prodhuar në masë që nga fillimi i vitit 1944. Dhe ndoshta edhe më herët, nëse munden.
  Schauberger tha mjaft seriozisht:
  - Në çdo rast, lufta nuk do të përfundojë para dimrit, edhe nëse arrijmë të marrim Moskën. Por projekti ynë, teorikisht, duhet të bëhet një armë e tillë që mund ta quajmë vërtet një mrekulli.
  Belonzi , duke ndrydhur syrin e djathtë, tha:
  - Karakteristika të mira të fluturimit të aeroplanit me disk , kjo është, natyrisht, një klasë, por ... Pa armë dhe forca të blinduara të forta, ato janë pak të dobishme.
  Schauberger bërtiti me gëzim:
  - Kjo eshte! Prandaj, unë kam arritur me mbrojtjen ideale nga të gjitha predhat dhe raketat që armiku mund të hedhë ndaj nesh.
  Belonzi tha me një pëshpëritje:
  - Një avion laminar, me një shpejtësi shumë të lartë, një renditje me madhësi më të madhe se shpejtësia e zërit, që rrjedh rreth një avioni. Ky është mendimi që largon si vetë predhat ashtu edhe valën e shpërthimit.
  Schauberger tha:
  - Jo vetëm rrjedha laminare, por edhe kjo. Diçka që do ta bëjë një disk fluturues të paprekshëm, si në një përrallë, dhe në të njëjtën kohë të armatosur, diçka më të fortë se armët e avionëve dhe raketat.
  Belonzi përplasi duart:
  - Vërtet! Armë mrekullie! Disqet fluturuese të paprekshme dhe një super ilaç!
  Ndërkohë, luftëtarët po luftojnë me armë më prozaike, por jo më pak efektive. Në veçanti, katër vajza hipën në armën e tyre më të re vetëlëvizëse E-50, një modifikim i një shkatërruesi tankesh. Automjeti kishte armaturë të fuqishme dhe një top 88 mm me gjatësi tyta 100 EL.
  Vajzat e donin këtë model të veçantë me shumë municion dhe mbrojtje të mirë. Armatura e pjerrët prej 180 mm siguronte mbrojtje të ballit nga çdo armë antitank. Anët janë të mbyllura mirë, 120 mm në një kënd, dhe 50 mm janë gjithashtu ekranet anësore, dhe një motor 1200 kuaj fuqi.
  Kështu u shfaq modeli më i ri, që të kujton një makinë të zmadhuar E-10. Dhe ajo u zhvendos në drejtim të pozicionit ushtarak Sovjetik.
  Vajzat, gjatë sulmit në pozicionin e Ushtrisë së Kuqe, kishin qëlluar çantën e tyre luftarake dhe tani po flisnin me maturi, ndërsa djemtë që shërbenin mbushnin municionin.
  Gerda tha e mërzitur:
  - Rusët po përpiqen të kamuflojnë tanket e tyre në vend që të ndërmarrin kundërsulme vrastare.
  Charlotte buzëqeshi dhe gërhiti me përbuzje:
  - Ata po bëhen më të zgjuar ... Ata kanë luftuar për kaq shumë vite. Por ne ende i rrëzojmë ata. Dhe ne fitojmë.
  Magda psherëtiu dhe, duke u kryqëzuar, tha:
  - Gjithçka është sipas vullnetit të Zotit ... Por fitoret janë të vështira për ne!
  Christina qeshi dhe tha:
  - Por nëse fitojmë, atëherë Zoti është në anën tonë! Në fund të fundit, Gjermania, duke filluar nga e vogla, tashmë mban të paktën gjysmën e botës. Dhe me Rusinë, fitorja jonë është vetëm çështje kohe.
  Gerda konfirmoi me lehtësi:
  - Po! Ne veprojmë me shumë kujdes. Fillimisht hedhim bomba dhe i hekurosim me artileri. Pastaj dërgojmë tanke përpara dhe shpërthejmë në pozicione. Ne përpiqemi të kemi më pak humbje. Dhe ia del mbanë. Pra do të kemi një fitore edhe në Sheshin e Kuq.
  Magda ngriti supet dhe kaloi shputat e saj të zhveshura nëpër barin e thyer, duke mërmëritur:
  - Po, do të ketë fitore! Me vullnetin e Zotit!
  Christina buzëqeshi me ironi dhe tha:
  - Zotat nuk i ndihmojnë të dobëtit . Dhe për ata që nuk janë të sigurt në vetvete!
  Magda u përgjigj:
  - Zoti i ndihmon ata me zemër të thyer!
  Christina kundërshtoi ashpër:
  - Jo, Zoti i ndihmon ata që thyejnë zemrat!
  Vajzat u ngritën nga bari dhe vrapuan nëpër lëndinë. Ishin, si zakonisht, me bikini, zbathur, të lakuara, në formë, të nxirë. Shumë e bukur... Një standard shembullor i bukurisë ariane. Qiellorët dhe, në të njëjtën kohë, sjellësit e vdekjes. Ajo që i bën armiqtë të dridhen dhe admiruesit të admirojnë. Katërshja legjendare!
  Çfarë mund të shkruajë një poet për to? Ky është një rrjedhë rrezatuese e një përroi malor dhe dielli. Dhe në të njëjtën kohë drenus i nxehtë. Me trupat që marrin frymë forcë dhe shëndet. Është verë dhe është shumë e këndshme për vajzat e bukura të vrapojnë zbathur, bari prej kadifeje i gudulis shputat e tyre të zhveshura. Mirë për bukuroshet. Gjinjtë e lartë elastikë ngrihen dhe dridhen. Dhe belet e ngushta nxisin ijet e forta dhe luksoze të vajzave.
  Gerda e pyeti Magdën ndërsa ajo vraponte:
  - A mendoni se Zoti na do?
  Biondja e mjaltit deklaroi me vendosmëri:
  - Zoti na do, por na sprovon! Megjithatë , unë besoj në fitoren tonë përfundimtare!
  Kristina buzëqeshi dhe rënkoi:
  - Ne do të shkelim Kremlinin me këmbët tona të hijshme dhe të zbathura!
  Charlotte qeshi dhe e hodhi gungën me gjymtyrën e saj të poshtme. E goditi në hundë të riun arab. Iku nga frika. Ai nuk donte më të shikonte bukurinë qiellore të vajzave.
  Dhe vajzat e liga Terminator u argëtuan. Bukuroshet, duke parë frikën e burrave, donin t'i detyronin t'i puthnin këmbët.
  Gerda ndaloi dhe i bërtiti në mënyrë kërcënuese një oficeri të një brigade tankesh:
  - Në gjunjë!
  Ai u rrëzua me bindje dhe buzëqeshi me lajka:
  - Oh perëndeshë...
  Gerda zgjati këmbën e saj shumë të bukur, nga e cila vinte aroma e shijshme e trupit të një vajze të freskët. Oficeri filloi të puthte pa pritur një urdhër. Një vajzë me bukuri të mrekullueshme, thuajse e zhveshur dhe me lakore, ndjeu eksitim nga prekjet e burrit dhe filloi të merrte frymë rëndë. Tek pjesa tjetër e miqve të saj u zgjua dëshira. Ata gjithashtu filluan t'u bërtasin oficerëve gjermanë dhe i detyronin të gjunjëzoheshin.
  Edhe Magda nuk mundi të rezistonte. Dhe si donin vajzat të bënin dashuri. Bukuroshet u emocionuan aq shumë nga prekjet e burrave dhe djemve. Ndjenja e epshit dhe thirrja e mishit është dehëse. Vajzat heqin mbetjet e rrobave të tyre dhe nxitojnë drejt burrave. Pasionet fluturojnë në oqean dhe dëgjohen psherëtima e klithma epshore.
  Të bërit dashuri i ndezi vajzat. Pas kësaj ata u ndjenë shumë të gëzuar dhe të freskët. Vetë fakti që vajzat bënin seks me burra të panjohur dhe me disa njëherësh, më tepër i zgjonte dhe i zhyti në kënaqësi, ky fakt i paturpësisë së skajshme .
  Vetëm një Magda fetare u mërzit dhe ankoi:
  - Çfarë po bëjmë, vajza? Ju nuk mund ta bëni këtë në këtë mënyrë! A jemi ne kafshë për t'u çiftuar me grupin e parë të njerëzve që takojmë? "Vajza u kryqëzua dhe, e djegur nga turpi i vonuar, pëshpëriti. "Zoti na fal për një mëkat kaq të ndyrë."
  Christina gërhiti me përbuzje:
  - Ne kemi Zotin tonë! Dhe na thotë se i vetmi mëkat është frikaca dhe tradhtia ndaj Atdheut!
  Gerda, duke lëpirë buzët, tha:
  - Por ti ke pasur edhe orgazma me ne! Pra, mos e merrni për zemër!
  Charlotte e zjarrtë tha:
  - Duket se Magda ka mjaft besim dhe kuptim të Fjalës së Zotit për të helmuar gjithë ekzistencën e saj tokësore dhe për ta privuar veten nga gëzimet e jetës. Vajzë e palumtur!
  Magda psherëtiu rëndë dhe ra dakord:
  - Po , jam vërtet i pakënaqur. Pra, çfarë mund të bëni për këtë? Mjerisht, nuk mund të pini kupën e Zotit dhe kupën e djallit në të njëjtën kohë!
  Gerda u përgjigj seriozisht:
  - Mos e besoni. Së shpejti Rajhu i Tretë do të krijojë një fe tjetër, të ndryshme nga krishterimi. Dhe nuk do të duhet të vuani nga morali i vjetëruar, borgjez!
  Charlotte tundi grushtin në ajër dhe tha:
  - Po morali, nga fjala pis ... i urrej të gjitha konventat! Doja dashuri dhe e arrita!
  Magda tha ashpër:
  - Kjo nuk është dashuri, por çiftëzimi i kafshëve. Dhe në përgjithësi, unë vetë nuk e di se çfarë më ndodhi. Dukej sikur një dallgë ishte rrokullisur dhe një epsh i jashtëzakonshëm ishte pushtuar.
  Gerda tundi kokën dhe ia kaloi dorën flokëve:
  - Le të mos flasim për këtë. Le të luftojmë më mirë!
  Dhe luftëtari i tyre u fut përsëri në luftë. Vajzat ekzaminuan IS-2 përmes fushës së veprimit. Një tank sovjetik me një top të fuqishëm filloi të qëllonte nga një distancë e gjatë dhe, çuditërisht, goditi armën vetëlëvizëse. Vërtetë, goditja goditi armaturën ballore dhe rikoshetoi, por vajzat ndjenë një dridhje.
  Gerda vuri në dukje:
  - Dhe rusët qëllojnë saktë!
  Magda fishkëlleu:
  - Ne goditëm nga pesë kilometra e gjysmë. Epo, mirë, unë do t'i përgjigjem atij!
  Dhe terminatori bjond qëlloi përsëri. Ai goditi ballin e kullës, por për shkak të distancës së gjatë nuk depërtoi në parzmore. Por përbindëshi rus ndjeu edhe goditjen 88 mm, me gjatësi fuçi 100 EL. Dhe tanku i tij ndaloi.
  Charlotte sugjeroi:
  - Le të afrohemi. Ai është ende përtej fuqisë sonë depërtuese!
  Magda vuri në dukje:
  - Nga katër kilometra do ta godasim kokë më kokë këtë tank! Por ai nuk do të na sulmojë pa pikë! Rezervim perfekt me makinen tone.
  Christina sqaroi:
  - Armatura ballore, falë pjerrësisë së armaturës në dyzet gradë, është ideale, por armatura anësore nuk është shumë e mirë, megjithëse IS-2 nuk do të na depërtojë në pjesën e sipërme.
  Magda qëlloi në T-34-76, duke depërtuar në forca të blinduara të përparme të bykut nga një distancë e gjatë. Surrat u larguan dhe kompleti i luftimit filloi të grisej. Një tank sovjetik u prish.
  Automjeti gjerman vazhdoi të afrohej. IS-2 qëlloi përsëri dhe goditi përsëri, por predha hyri në një rikoset tjetër. Gerda fishkëlleu:
  - Ky është një as i vërtetë tanku. Goditi nga një distancë e tillë për herë të dytë radhazi. Madje është për të ardhur keq të vrasësh një djalë të tillë!
  Magda tha me një buzëqeshje:
  - E ke fjalën për një djalë? Apo ndoshta është një vajzë!
  Gerda psherëtiu rëndë dhe tha:
  - Dhe vajza është edhe më e rëndë! - Dhe pastaj terminatorja bjonde thuri vetullat. - Por armiku është armik dhe ai duhet shkatërruar!
  Magda gjithashtu drejtoi armën me një psherëtimë dhe fërshëlliti:
  - Çdo gjë e pamundur është e mundur në botën tonë! Por prapë mos harroni për Zotin!
  Christina mori grepin me gishtat e këmbës së saj të zbathur dhe, duke gërvishtur një figurë tetë në armaturë, fërshëllei:
  - Kështu që unë krijova pafundësinë!
  Gerda tha seriozisht:
  - Duhet të marrim disa burra. Një harem i tërë, ose më mirë akoma tre hareme!
  Kristina e imagjinoi këtë dhe u rrahu e kënaqur. Dhe Magda goditi tridhjetë e katër të tjera. Një djall i synuar mirë. Një vrasës i vërtetë nën një pamje engjëllore.
  Charlotte e tha me zgjuarsi:
  - Nuk ke nevojë për burrë, ke nevojë për një harem!
  Gerda nxori gjuhën:
  - Unë do t'i torturoj njerëzit për vdekje! Unë do t'i gozhdoj veshët!
  Tanku gjerman u godit përsëri nga një predhë nga IS-2. Në të vërtetë, ky është një lloj asi i mahnitshëm. Predha rrëshqiti shumë pranë grykës. Dhe Christina tha me frikë:
  - Mund të na heqin armën! Magdoçka, hiqi armën e tyre.
  Vajza me flokë të bukura, si e mbuluar me pluhur ari, ulëriti:
  - Unë do ta bëj! Dhe pastaj ne do të përpiqemi ta marrim të gjallë këtë ekuipazh!
  Dhe bukuroshja u kryqëzua. Pastaj ajo drejtoi armën me këmbët e saj të hijshme dhe të zbathura. Kjo është më e saktë se sa të përdorni duart tuaja. Vajza kapi rripin me dhëmbë dhe shtypi butonin me gishta.
  Arma gjëmonte dhe një predhë e madhe, depërtuese e blinduar, duke fluturuar disa kilometra, goditi tytën e një automjeti sovjetik. Po, kjo grua Magda është e përshtatshme. Ajo më goditi saktësisht, sikur e goditi me grusht në hundë.
  Gerda fishkëlleu:
  - Epo, ju keni saktësi! Po zoteri!
  Vajza, bjonde e mjaltit, u përgjigj me besim:
  - Me vullnetin e Zotit, kjo është e gjitha!
  një fiq me gishtat e saj të lëvizshëm :
  "Ju nuk do të arrini asgjë pa shkathtësinë tuaj." Dhe trajnimi ynë, dhe gjenetika e shkëlqyer dhe praktika luftarake!
  Charlotte këndoi me entuziazëm:
  - Ti e di shumë mirë Mag, bota është mbushur me mrekulli. Këto janë të vetmet mrekulli që njerëzit mund të bëjnë vetë!
  Magda qeshi dhe qëlloi në SU-76. Ajo përplasi një predhë në një makinë dhe cicëroj:
  - Kemi një lajm të veçantë. Ne vajzat jemi thjesht të klasit të lartë! Dhe pastaj dëgjoni këngë për dashurinë që këndohen deri në agim!
  Makina sovjetike shpërtheu dhe predha shpërthyen. Arma gjermane me tytë të gjatë solli vdekje dhe shkatërrim për të gjithë.
  Magda psherëtiu rëndë dhe këndoi:
  - Më fal mëkatet, baba. E di, kam shumë prej tyre! Dëgjoni, ju lutem dhe ndihmoni! Unë dua të pendohem para Zotit!
  Gerda dhe Charlotte u grimuan me përbuzje. Ata e dinin tashmë për projektet për një kishë të re, ku kryqi do të zëvendësohej me një svastika. Megjithatë, deri tani kishte një problem me panteonin. Nga njëra anë, Hitleri donte një monoteizëm të thjeshtë dhe të kuptueshëm. Por nga ana tjetër, maja e Rajhut të Tretë kishte një dëshirë për të përfshirë perënditë e lashta gjermane në panteon. Dhe kjo e shkatërroi monoteizmin.
  Fuhreri ishte i prirur ndaj idesë se në fillim kishte vetëm një Zot. Pastaj ai krijoi perëndi të tjera që i binden padiskutim Superzotit të Plotfuqishëm . Ishte më e thjeshtë dhe më e qartë për gjermanët. Kjo është, Nadbog është një, si Fuhrer, dhe pjesa tjetër janë si djemtë nën car.
  Pra, në fakt, është më e thjeshtë dhe më e qartë. Gjermanët konsideroheshin si një komb i zgjedhur nga Zoti i Plotfuqishëm për të sunduar universin. Të gjithë të tjerët janë thjesht skllevër. Ishte planifikuar të zëvendësohej kryqi me një svastika dhe të rilyheshin kishat me ngjyra të zeza, të bardha dhe të kuqe. Dhe natyrisht, ndryshoni shenjtorët. Duke varur Hitlerin, menagjerinë e tij dhe disa perëndi gjermane në ikona.
  Qirinjtë mbetën përpara ikonave, por u ndezën edhe pishtarë. Ndryshuan edhe lutjet. U hoqën karriget dhe ishte planifikuar që shërbimi të kryhej vetëm në këmbë dhe në gjunjë. Nga jashtë, tempujt e rinj do të duhej të kishin një kupolë me tetë cepa të kuq dhe të bardhë.
  Për më tepër, nazistët planifikonin të ringjallën sakrificat njerëzore dhe të ringjallnin prostitucionin e tempullit të lashtë. Rezultati ishte një përzierje kaq e tmerrshme e paganizmit dhe monoteizmit, për më tepër, e një forme barbare.
  Jo pa arsye formimi i fesë së re eci relativisht ngadalë, për të mos shkaktuar përçarje në shoqërinë ndërluftuese.
  Për më tepër, nazistët besonin më shumë në llojet e reja të superarmëve sesa në forcat okulte.
  Këtu, për shembull, është arma më e re, dhe në fakt, më praktike në shkatërrimin e tankeve. Ashtu si qëllimi i saj më i ri.
  Magda qëlloi, goditi SU-122 dhe belbëzoi:
  - Oh, sa i keq që jam!
  Gerda buzëqeshi keq dhe guxoi:
  - Do të vijë koha dhe emri i Krishtit do të harrohet në të gjithë botën! Dhe svastika do të thithë gjithçka dhe të gjithë!
  Valerka shtrëngoi grushtat e tërbuar dhe bërtiti:
  - Jo, drapëri dhe çekiçi do të sundojnë botën!
  Dhe një hiperblaster u shfaq në duart e djalit.
  Levka gjithashtu vuri në dukje me zemërim:
  - Ne luftuam dhe do të luftojmë!
  Dhe në duart e djalit pionier lindi një qëndrim asgjësues. Dhe ai e tundi atë dhe me inat goditi këmbën e tij të zbathur, duke shtypur kacabunë.
  Marinka gjithashtu fitoi një arsenal mbresëlënës dhe tha:
  - Lenini, partia, Komsomol - ju pret disfata!
  Slavka mbajti në duar emetuesin pulsues të ultrazërit, e tundi me vendosmëri dhe tha:
  - Pashë Fuhrerin dhe turmën e tij në arkivol!
  Tre djem dhe një vajzë tundën armët dhe, pa u menduar dy herë, hapën zjarr vrasës mbi nazistët që po afroheshin, duke nxjerrë hiperplazmë. Dhe ajo fjalë për fjalë shtypi armiqtë e saj. Dhe ushtarët e Rajhut të Tretë fjalë për fjalë u shndërruan në qebapë të shijshëm para syve tanë.
  Dhe tanket fjalë për fjalë u shkrinë dhe u shndërruan në lumenj prej çeliku të lëngshëm, me gaz.
  Dhe rridhnin si përrenj të kuq. Njërin prej këtyre përrenjve Marinka e ka shkelur me këmbë të zbathur . Ajo dogji tabanin e saj të zhveshur dhe fëminore dhe bërtiti:
  - Ultra-vrimë e zezë !
  Valerka tundi me kokë në shenjë dakordësie:
  - Po, duhet të kujdesemi për këmbët, ne jemi akoma fëmijë!
  Slavka, duke vazhduar të lëshojë rryma hiperplazme agresive te nazistët, dhe duke djegur ushtarët dhe pajisjet e armikut, tanke dhe avionë.
  Dhe kështu terminatori pionier sugjeroi:
  - Ndoshta mund të këndojmë?
  Levka konfirmoi me një tundje energjike:
  - Pikërisht këtë do të këndojmë! Dhe do të jetë hiperfotonike !
  Valerka kollitej dhe këndoi me ndjenjë dhe energji:
  Unë jam një djalë modern, si një kompjuter,
  dhe është më e lehtë të thuash , një mrekulli e re ...
  Dhe doli shumë bukur -
  se Hitleri do të jetë pak i pushtuar!
  
  Djali është zbathur nëpër rrëshqitjet e dëborës, ecën nën pushkat fashiste... Këmbët e tij janë të kuqe të ndezura si pata
  dhe e pret një llogari e trishtë!
  
  Por pionieri drejtoi supet me guxim
  , buzëqeshje  hapa për t'u pushkatuar...
  Fyhreri dërgon dikë në furra,
  Dikush u godit nga një fashist me shigjeta!
  
  Një djalë i mrekullueshëm nga epoka jonë, mori një shpues dhe nxitoi me guxim në betejë ...
  Kimerat fashiste do të shpërbëhen
  dhe Zoti i Plotfuqishëm do të jetë me ju përgjithmonë!
  
  Një djalë i zgjuar goditi Krautët me një rreze, Dhe kosi një varg të tërë përbindëshash ...
  Në distancën nga çeliku më afër komunizmit,
  Ai goditi fashistët me të gjitha forcat!
  
  Djaloshi i mrekullueshëm gjuan një rreze, Në fund të fundit, ai ka një plasëse shumë të fuqishme... Ai e shkrin "Panterën" me një gllënjkë, Në fund të fundit, është e thjeshtë , e dini, mashtrues!
  
  Fashistët do t'i shfarosim pa asgjë, Dhe thjesht do
  
  t'i
  shfarosim kundërshtarët .
  I shkatërroj, pa një vezullim metali, Ky "Tigri" i fuqishëm mori flakë...
  Ç"janë Krautët, a nuk di mjaft tokë?
  Ju dëshironi më shumë lojëra të përgjakshme!
  
  Rusia është një perandori e madhe,
  Shtrihet nga deti në shkretëtirë...
  Shoh një vajzë që vrapon zbathur,
  Dhe një djalë zbathur - humbi!
  
  Fashisti i mallkuar e lëvizi me vrull tankun, me një dash çeliku e çoi ashpër në Rusi ...
  Por ne do t'i vëmë kavanoza gjaku për Hitlerin,
  Ne do t'i thyejmë nazistët në copa të vogla terreni!
  
  Atdhe , ti je më i dashur për mua,
  I pakufishëm nga malet dhe errësira e taigës... Nuk ka nevojë që ushtarët të pushojnë në shtretërit e tyre - Çizmet
  shkëlqejnë në marshimin galant!
  
  U bëra një pionier i madh në front, fitova yllin e heroit menjëherë ...
  Për të tjerët pa kufi do të jap shembull,
  shoku Stalin është thjesht një ideal!
  
  Ne mund të fitojmë, e di me siguri, megjithëse komploti i historisë është ndryshe ...
  Dhe sulmi i luftëtarëve të feçeve të këqij vjen,
  Dhe Fuhrer është bërë diçka vërtet e lezetshme!
  
  Ka pak shpresë për SHBA, Ata notojnë pa asnjë shaka... Fuhreri është i aftë të rrëzojë nga piedestali, Kapitalistë të tmerrshëm, vetëm llum!
  
  Çfarë duhet bërë nëse djali do të gjendej
  në robëri, i zhveshur dhe i dëbuar në të ftohtë...
  Adoleshenti luftoi dëshpërimisht me Fritz-in , por
  Krishti
  
  vuajti për ne dhe me të! Atëherë do t'i duhet të durojë torturat, Kur t'ju djegin me një hekur të kuq ...
  Kur , me shishe të thyera në kokë,
  Ata të shtypnin një shufër të nxehtë në thembra!
  
  Më mirë hesht, djalosh, shtrëngoj dhëmbët, Dhe duroj torturat si titani i Rusisë...
  Le të të djegin buzët me çakmak, Por Jezusi mund ta shpëtojë luftëtarin!
  
  Do të kalosh çdo lloj mundimi si djalë, Por do ta durosh pa u përkulur nën qerpikë ...
  Rafti
  le t'i shqyejë me lakmi duart, Xhelati është tani edhe mbret edhe princ i zi!
  
  Një ditë mundimi do të marrë fund, Ju do të gjeni veten në parajsën e bukur të Zotit ...
  Dhe do të ketë kohë për aventura të reja,
  Ne do të hyjmë në Berlin kur të shkëlqejë maji!
  
  Epo, po sikur të lidhin një fëmijë,
  fashisti do të hidhet në ferr për këtë ... Një zë i qartë dëgjohet
  në Eden,
  Djali u ringjall - gëzimi është rezultati!
  
  Pra, nuk duhet të kesh frikë nga vdekja, Le të ketë heroizëm për Atdheun ...
  Në fund të fundit, rusët gjithmonë dinin të luftonin,
  Dije se fashizmi i keq do të shkatërrohet!
  
  Ne do të ecim si një shigjetë nëpër shkurret e parajsës,
  Me një vajzë që është zbathur në dëborë ...
  Poshtë nesh është një kopsht, që digjet dhe lulëzon,
  unë jam një pionier që vrapoj nëpër bar!
  
  Në parajsë do të jemi përgjithmonë fëmijë të lumtur, Ne jemi të mrekullueshëm atje, shumë mirë ...
  Dhe nuk ka vend më të bukur në planet,
  Dije se nuk do të jetë kurrë e vështirë!
  Fëmijët në këtë pjesë të ëndrrës ishin heronj, dhe në pjesën tjetër ndodhën edhe ngjarje shumë domethënëse.
   Pasi notuan në Vollgë, vajzat u shtrinë në plazh. Ndërsa Wehrmacht nuk po nxitonte të lëvizte më në veri. Nazistët kompensuan dëmin, shumica e humbjeve ishin në divizione të huaja dhe shtypën trupat sovjetike me sulme ajrore.
  Duket se Hitleri ishte disi i zhgënjyer. Rusët luftuan me kokëfortësi dhe forca e rezistencës nuk ra. Ose fashisti numër një kishte konsiderata të tjera. Por, në çdo rast, nazistët hezituan. Dhe ne nuk kemi vazhduar ende.
  Vajzat nuk mund të shtriheshin të qetë në plazh, ato përdredhën dhe u kthyen si një majë tjerrëse.
  Dhe Magda papritmas filloi të qajë. Gerda, duke parë që vajza me flokë të artë po gjëmonte, gërhiti me përbuzje:
  - Epo prapë shenjtori ynë do të flasë për moralin...
  Magda tundi me kokë në shenjë dakordësie:
  - Sigurisht që kemi bërë një mëkat të tillë...
  Charlotte shpërtheu duke qeshur.
  - Ajo vetë rënkoi dhe ulërinte me ne nga orgazmat, dhe tani po fryn fyti !
  Gerda u hodh lart. Ajo ishte e gjatë, e nxirë, e veshur vetëm me brekë të holla. Luftëtari bërtiti:
  - Mjaft! Mbani mend, Bibla është një libër hebre. Nuk është për arianët!
  Christina shtoi:
  - Dhe mos na turpëro! Në Rajhun e Tretë nuk ka pasur dhe nuk ka , dhe nuk do të ketë më kurrë krishterim! Ne do të krijojmë monoteizmin tonë, atë monoteizmin e arianizmit ... Dhe nuk do të ketë fe tjetër përveç fesë së nazizmit!
  Djalli flokëkuq, duke thënë këtë, madje filloi të bërtasë dhe të shkelë këmbët e saj të zhveshura dhe të dalta.
  Magda tundi kokën negativisht:
  - Jo, ju ende nuk kuptoni asgjë ...
  Gerda bërtiti me zemërim:
  - Çfarë duhet të kuptojmë? Se je helmuar nga helmi i fesë çifute. Dhe atje është më e mira dhe ariane. Më në fund duhet të bëheni tanët dhe t'i jepni fund Abraizmit në shpirtin tuaj!
  Christina nxori dhëmbët dhe qeshi:
  - Vetëm një fe e ligë, ndoshta naziste... E ligë, dhe në të njëjtën kohë, konstruktive. Çfarë dobie ka një fe që ndalon edhe shikimin e grave dhe admirimin e tyre?
  Magda me zemërim goditi këmbën e saj të hijshme në rërën e ngrohtë dhe u përgjigj:
  - Thelbi i çdo feje nuk është tërheqja e saj e jashtme, por autenticiteti i saj!
  Gerda qeshi dhe , sinqerisht e habitur , pyeti:
  - Cilat janë kriteret për autenticitetin? Vërtetoni se Bibla është fjala e Zotit dhe zbulesa e të Plotfuqishmit !
  Magda tha jo shumë e sigurt:
  - Epo, për shembull, profecitë biblike...
  Gerda, duke parë me sytë e saj safir, pyeti me një shprehje në zë:
  - A ka një profeci për Rajhun e Tretë dhe se Gjermania do të marrë në dorë të gjithë botën?
  Magda shtriu pafuqishëm krahët dhe, duke drejtuar gishtin e këmbës së saj të zbathur, mezi tha:
  - Jo! Nuk është aty!
  Gerda bëri një përfundim vendimtar:
  - Pra, këto profeci nuk vlejnë asgjë! Edhe vezët pa të verdhë.
  Magda tundi kokën dhe, në heshtje, u ul në pozicionin e lotusit. Brenda saj po ndodhte një luftë e dukshme. Mes dëshirës për të qenë një arian i vërtetë dhe për të qëndruar në Krishtin.
  Vetë Magda nuk dinte çfarë të zgjidhte. Ajo me të vërtetë donte të shkundte krishterimin dhe të bëhej një bishë e vërtetë. Por nga ana tjetër, dëshira për t'u zhytur në ves u frenua nga diçka. Nganjëherë Magda binte të fikët, duke ndjerë orgazma kur e përqafuan dhe e përqeshin nga burra të rinj dhe të pashëm. Dhe tani po e mundonte ndërgjegjja.
  Christina, duke menduar me zë të lartë, tha:
  - Për mua, që në fillim, ajo që shkaktoi refuzim në Bibël ishte pikërisht fakti që hebrenjtë janë populli i Zotit. - Vajza vulosi tambën e saj të zhveshur në rërë, ngriti pluhur dhe vazhdoi. - Judenj, a ka popull të Perëndisë? Epo, çfarë mund të jetë më absurde? Nuk mund ta përballoj fare këtë. Sa idiote kjo tingellon. Epo, kush mund ta besonte?
  Gerda ngriti supet dhe tha:
  - Ka shumë në Bibël që nuk mund të kuptohen me mendje. Ne fashistët quhemi xhelatë sepse shkatërrojmë individë inferiorë të njerëzimit. Por Perëndia në Bibël përmbyti gjithë botën, duke vrarë miliona njerëz dhe shumë kafshë të pafajshme. Duke lënë vetëm tetë persona. - Vajza u shtri në rërë dhe duke bërë shtytje me grushte, vazhdoi arsyetimin. - Mendoni se sa shumë mizori ka në këtë libër hebre. Dhe vetë hebrenjtë u sollën barbarisht në luftërat pushtuese .
  Charlotte konfirmoi:
  - Kjo eshte! Dhe çfarë mendjemadhësie kishin. Ata donin të vrisnin Palin kur ai njoftoi se Zoti synonte të shpëtonte edhe paganët. Si gjelat pompozë që i konsiderojnë kombet e tjera jo të denjë për jetën!
  Magda ngriti kokën dhe sqaroi:
  - Jetë e përjetshme!
  Charlotte u ul në një ndarje horizontale dhe, duke qeshur, tha:
  - Dhe edhe kështu. Fuhreri nuk premtoi parajsë pas vdekjes. Ai premtoi të lartësojë Rajhun e Tretë brenda jetës së këtij brezi. Dhe ndodhi! Nuk kanë kaluar as dymbëdhjetë vjet që ne jemi zotër të gjysmës së botës!
  Djalli flokëkuq u shkeli syrin shoqeve të saj dhe shtoi:
  - Dhe Bibla premton parajsë vetëm pas vdekjes.
  Gerda korrigjoi Charlotten e zjarrtë :
  - Jo pas vdekjes. - Tundi gishtin terminatorja bjonde. - As pas vdekjes, por vetëm pas ardhjes së dytë të Krishtit dhe mbarimit të botës. Pra, të drejtët e presin shumë gjatë parajsën!
  Christina bëri një salto dhe bërtiti:
  - Dhe ne tashmë po shijojmë parajsën në Tokë! Ose, të paktën, pavdekësia aktive!
  Gerda konfirmoi me lehtësi:
  - Kjo eshte! Dhe çfarë na duhet? Shumë, dhe në të njëjtën kohë, ne tashmë kemi pothuajse gjithçka!
  Magda tha me zemërim:
  - Pikërisht, tashmë është atje... ose... tani për tani!
  Gerda hapi sytë e saj safir:
  - Nuk e kuptove?
  Magda shpjegoi me lehtësi:
  - Është mirë të jetosh në tokë kur je i ri dhe i bukur. Por përpiquni të imagjinoni vetë se jeni një grua e moshuar. Dhe askush nuk ka nevojë për të !
  Gerda shtrembëroi fytyrën e saj të re dhe të freskët:
  - Uau, për çfarë është kjo?
  Magda tha me zjarr:
  - Dhe përveç kësaj. Nëse bëheni të dëshpëruar dhe të vetmuar, të sëmurë dhe të lënduar, atëherë ngushëllimi juaj i vetëm do të jetë Krishti.
  Gerda goditi këmbën e saj të zbathur me zemërim dhe u përgjigj:
  - Epo, unë jo! Do t'i drejtohem Thorit në orën e fundit!
  Christina, duke bërë një buzëqeshje simpatike, tha:
  - Çfarë të bën të mendosh se do të plakemi?
  Magda ngriti supet dhe tha:
  - Ne jemi njerëz. Dhe të gjithë njerëzit plaken!
  Christina qeshi dhe tha:
  - Po sikur shkenca ariane ta mposht pleqërinë?
  Magda buzëqeshi, duke ndezur dhëmbët e saj perlë:
  - Në këtë rast , do të jem shumë i lumtur!
  Christina guxoi:
  - Çdo gjë e pamundur është e mundur në botën tonë. Zoti Arian zbuloi se dy dhe dy janë katër!
  Charlotte buzëqeshi dhe rrotulloi ijet e saj dhe tha:
  -Nuk ka gjë më të tmerrshme se pleqëria. Ky është një gjendje shumë e tmerrshme!
  Gerda tundi me kokë dhe vuri në dukje:
  - Një qen i ri është më i mirë se një luan i vjetër. Eh, sikur të gjeja një kurë për pavdekësinë!
  Charlotte këndoi me kënaqësi:
  - Përgjithmonë i ri, përgjithmonë zbathur!
  Gerda tundi kokën në shenjë dakordësie:
  - Ne ecim pa këpucë gjatë gjithë kohës , dhe për këtë arsye, ne do ta ruajmë rininë tonë përgjithmonë!
  Magda qeshi si përgjigje dhe tha:
  - Edhe zezakët janë këmbëzbathur gjatë gjithë kohës, por nuk u bënë të pavdekshëm!
  Gerda kujtoi:
  - Adashit tim i pëlqente të vraponte zbathur nëpër borën ose baltën e vjeshtës. Dhe përjetësoi emrin e saj! Pra, shkoni përpara dhe shkëlqeni takat tuaja të zhveshura dhe vajzërore!
  Charlotte u rrotullua në rërë, bëri një ndarje gjatësore dhe cicëroj:
  - O pleqëri, pleqëri e mallkuar. Unë nuk do të ndahem me një miliard - do të jem përgjithmonë i ri!
  Gerda ngriti supet dhe vuri në dukje:
  - Katër tanë kanë edhe para edhe prona Afrika dhe Rusia. Dhe çfarë duam?
  Christina tha me entuziazëm:
  - Një harem i tërë burrash! Do të ishte shumë mirë të kishim një seraglio me meshkuj!
  Charlotte pranoi menjëherë:
  - Po, do të ishte mirë. Më pëlqen diversiteti tek meshkujt!
  Magda donte të fliste për shpirtin, por ndryshoi mendje. Vetëm fytyra u bë edhe më e trishtuar. Kështu shkon jeta. Kjo nuk do të thotë se është e pafrytshme. Do të ishte mëkat që të katër të ankoheshin. Ata kanë arritur shumë. Ka edhe çmime, disi më keq me grada. Dhe lavdi e madhe. Dhe blerjet materiale.
  Konsideroni ata, sipas standardeve tokësore, shumë me fat dhe nuk u plagosën kurrë rëndë gjatë gjithë luftës.
  Dhe në të njëjtën kohë, ata nuk mund të quhen plotësisht të lumtur. Cili është avantazhi i të krishterëve? Ata janë të kënaqur me pak në jetë. Dhe për këtë arsye , në çdo rast, atyre u duket se janë të lumtur. Edhe sikur Krishti të mos premtonte hareme dhe pallate.
  Magda ndonjëherë ndihej thjesht e pakënaqur. Sidomos kur mendoja për Krishtin. Epo, në rregull vrasje. Të dy Samsoni dhe Davidi vranë. Midis shenjtorëve kishte shumë banditë . Por epshi seksual? Gjaku i saj i nxehtë! Magda donte dashuri, duke përfshirë dashurinë fizike. Ajo ka lindur me seksualitet të shtuar. Ashtu si pjesa tjetër e vajzave.
  Dhe si do ta falë Zoti atë për këtë?
  Dhe edhe nëse krishterimi nuk është feja e vërtetë, atëherë cila është e vërteta?
  Magda u bëri një pyetje shoqeve të saj:
  - Pse duhet të besojmë, nëse jo Krishtin?
  Gerda u përgjigj me zemërim:
  - Çfarë, a nuk ju mjafton Fyhreri?
  Magda, duke rrotulluar sytë, u përgjigj:
  - Po, Fyhreri është i mrekullueshëm. Por a mund të japë ai pavdekësinë?
  Charlotte në mënyrë racionale vërejti:
  - Në çdo rast, krishterimi nuk na shkon. Ne nuk mund të mos mëkatojmë. Ne nuk kemi nevojë për një Zot që do ta zhdukë plotësisht mëkatin!
  Magda shtriu duart, duke vënë re me trishtim:
  - Pra alternativa është përjetësia në ferr?
  Charlotte qeshi dhe sugjeroi:
  - Ndoshta nuk është aq keq atje.
  Gerda e inatosur goditi thembrën e saj të rrumbullakët, duke goditur një guralec të sheshtë dhe leh :
  - Nuk do të ketë ferr për arianët! Zoti i vërtetë jep fitoren! Ne po fitojmë dhe kjo është gjëja më bindëse. Ne nuk kemi një Bibël. Ne kemi Mine Cafe. Dhe asgjë më shumë se veprat e Fyhrer-it!
  Christina u sugjeroi vajzave:
  - Le të shkojmë për vrap!
  Vajzat shfrytëzuan këtë rast për të shtrirë këmbët me entuziazëm. Në përgjithësi, ndërsa ka qetësi, ju mund të pushoni.
  Magda vrapoi dhe mendoi. Po, gjëja më e çmuar që ka një person është rinia dhe shëndeti. Kur nuk është kështu, atëherë kapitali nuk sjell gëzim. Po seksi? Kjo rinovon trupin. Dhe për këtë arsye, është e dobishme për aftësinë fizike, veçanërisht për gratë. Dhe abstinenca është jashtëzakonisht e dëmshme.
  Por morali i krishterë thotë të kundërtën. Dhe në përgjithësi, bota është e padrejtë. Ajo që të jep më shumë gëzim është e dëmshme. A për shembull , unë dua shumë çokollatë. Megjithatë, ata nuk shëndoshen, pasi janë vazhdimisht në lëvizje.
  Çfarë mund të thuash për parajsën? A nuk do të ishte shumë e mërzitshme pa mëkat?
  Magda mendoi gjithashtu për Satanin. Pyetja është pothuajse e përjetshme. Pse Perëndia krijoi Birin e Agimit, duke e ditur se ai do të mëkatonte dhe do të merrte me vete miliarda qenie inteligjente? Një version interesant u shpreh nga profetesha Elena: Zoti nuk kishte nevojë për robotë. Dhe i Plotfuqishmi vendosi, madje në një mënyrë kaq mizore, t'i tregojë universit shkatërrimin e mëkatit dhe vlerën e dashurisë dhe hirit Hyjnor.
  Edhe pse, nga ana tjetër, në një farë mënyre, fshirja paraprakisht e triliona engjëjve dhe njerëzve të pashpëtuar për asgjësim, ose, për më tepër, për dënim të përjetshëm, duket si eksperimente SS në univers. Diçka si ky vaksinim kundër mëkatit dhe në fakt nga ideja e të jetuarit të pavarur nga Zoti, duket fanatike dhe e vë vetë Krijuesin në një dritë të keqe. Nga ana tjetër, nëse bindja ndaj krijimit është kaq e rëndësishme për Zotin, atëherë a nuk do të ishte më e lehtë të krijoheshin fillimisht biorobote që, në parim, nuk janë të aftë për mëkat!
  Por një prift ose teolog do të kundërshtojë: robotët nuk janë të aftë për dashuri të sinqertë! Vetëm një krijesë e gjallë që mund të mëkatojë mund të dashurojë vërtet, dhe jo sipas një programi të programuar!
  Luciferi pajtohet me këtë. Deri diku, demonët janë bërë një vëllazëri me parime të respektit të ndërsjellë. Por nëse qeniet e afta për të mëkatuar mund të duan, a do të jetë e vërtetë dashuria kur humbet aftësia për të shkuar kundër vullnetit të Perëndisë? Dhe nëse nuk humbet, atëherë cili është qëllimi i torturës së egër të triliona mëkatarëve, si njerëzve ashtu edhe engjëjve? Apo edhe asgjësimin e tyre?
  Luciferi mendoi për këtë dhe logjika e Satanait sugjeroi opsionin më të dashur për shpirtin e Birit të Agimit: meqenëse Zoti ka nevojë për dashuri të përjetshme, dhe dashuria është e pamundur pa mëkat, domethënë pa veprime jashtë vullnetit të të Plotfuqishmit, atëherë mëkati duhet të jetë i përjetshëm. Kjo do të thotë se bartësit e mëkatit ose kundërshtimi ndaj sundimit të të Plotfuqishmit janë gjithashtu subjekt i përjetësimit. Atëherë Luciferi nuk rrezikon të përfundojë në zjarrin e përjetshëm të ferrit, ose të fshihet pa gjurmë, si një vizatim me shkumës me një leckë. Dhe vetë Satani, engjëjt e tij dhe njerëzit mëkatarë do të jenë në gjendje të marrin një rrugë tjetër. A mundet ai të krijojë qytetërimin e tij dhe të krijojë universe të tjera reale?
  Ferri, për shembull, është zhvilluar shumë, dhe me ndihmën e shumë dimensioneve, është zgjeruar dhe ngjyrosur në universin e vërtetë. Dhe njerëzit formojnë peizazhin e botës së krimit në shumë mënyra. Përfshirë, pjesërisht, besimin e një personi tregon ferrin pasi ai pret ekzistencën e tij pas vdekjes. Por vetëm pjesërisht, sepse Luciferi gjithashtu ka nevojë për drejtësi dhe zhvillim edhe të një individi që ka vdekur në mish.
  Modifikimi i parë i ferrit nuk ishte shumë i pasur dhe i rehatshëm - mbase shkaktoi mite për Tartarin e zymtë dhe frikën e vdekjes midis njerëzve. Por u shfaq Champs Elysees - mjaft i krahasueshëm me vizionin e parajsës midis të krishterëve të parë. Viry midis sllavëve paganë dhe Vahlak midis vikingëve. U shfaqën mëkatarë të rinj - bota e krimit po vendosej, por Luciferi kishte fuqinë të bënte praktikisht gjithçka në ferr. Por kufizuesi është imagjinata juaj. Dhe njerëzit u bënë terreni i saj i mbarështimit, i cili bëri të mundur krijimin e një universi shumë të larmishëm, dhe aspak një mbretëri nëntokësore me kazan dhe djaj me brirë që hidhnin trungje poshtë tyre.
  Ndoshta edhe vetë ideja për të shkuar kundër Krijuesit, ose, më saktë, në kundërshtim me të lindi për shkak të njëfarë ndjenje rutinë. Njeriu i zakonshëm nuk e kupton këtë. Por ai, Luciferi, mendon, numëron dhe percepton gjithçka në atë mënyrë që as kompjuterët më të fuqishëm njerëzorë nuk mund ta kuptojnë këtë.
  Duke qenë Krijimi numër një në fuqi, në këtë univers të modeluar e të rregulluar, ku gjithçka i bindet Zotit të Plotfuqishëm, ai, më shumë se kushdo tjetër, ndjeu rutinën dhe madje parashikueshmërinë e ngjarjeve.
  Edhe pse Satani nuk e sheh të ardhmen si të tillë, hiperinteligjenca e tij është në gjendje të parashikojë dhe llogaritë duke përdorur shumë parametra. Dhe Luciferi e pa që kështu dhe kjo do të ndodhte në këtë botë! Ata do të ndërtojnë diçka, asgjë nuk do të shkatërrohet, dhe nëse është kështu, atëherë nuk ka kuptim të grisni barkun tuaj në një kantier ndërtimi. Yjet rrotullohen me një shpejtësi të matur, botët e njerëzve janë të pakët në numër dhe zhvillohen ngadalë. Engjëjt nuk kanë pothuajse asgjë për të bërë fare.
  Po, ishte rutina dhe mërzia e universit të saktë, dhe për këtë arsye kryesisht të palëvizshëm, që e shtyu Luciferin të revoltohej. Ai donte të fitonte fuqinë për të krijuar veten, në mënyrë që të mos kishte yje në formën e topave të zjarrtë. Kështu që gjithçka nuk do të ishte aq e parashikueshme dhe pak e ndryshueshme sa në një univers pa mëkat. Kur, në mënyrë rigoroze, nuk ka nevojë të punosh shumë dhe nuk ka ku të ikësh.
  Dhe çfarë mund të dëshironte Luciferi: ai tashmë është mbi çdo krijim, por në të njëjtën kohë, ai nuk mund ta përdorë fuqinë për asgjë të dukshme. Madje, për shembull, rreshtoni yjet ose vulosni kafshët tuaja të vogla . Një mendje e mprehtë dhe të menduarit e shpejtë i dhanë shtysë rutinës. Dhe përballja me Krijuesin është një mundësi për të ardhur në jetë dhe më në fund për të marrë për vete një qëllim të vështirë, të rrezikshëm, por të dëshirueshëm: ose të mposhtni Krijuesin, ose të provoni se Ai kishte gabuar! Në çdo rast, rezultati i polemikave nuk është i parashikueshëm, dhe përkundrazi, shumë madje besuan se krijimi nuk mund të jetë më i fortë se Krijuesi dhe ai do të humbasë, zgjedhja e Satanait për të hyrë në kundërshtim është e dënuar dhe e pashpresë. Por të paktën kjo luftë e nxori natyrën e zjarrtë dhe të zjarrtë të engjëllit më të përsosur dhe më të fuqishëm nga një gjendje e përgjumur dhe nënshtrimi rutinë. Dhe vetëm kur takoi vërtet Krijuesin, Luciferi ndjeu jetën reale dhe luftën intensive. Edhe nëse do të ishte një luftë ku aftësitë analitike të Satanait jepnin pothuajse zero shanse suksesi. Edhe pse ... Këtu ka disa hollësi për të cilat, për fat të mirë, njerëzit nuk dinë ende gjithçka.
  Magda u rrëmbye aq shumë nga ëndrra e saj, sa nuk e vuri re se si u përplas me një armë vetëlëvizëse. Fluturoi nga inercia. Dhe nuk është çudi. Gjatë rrugës, vajzat takuan armën vetëlëvizëse E-5, modeli i parë eksperimental. Një makinë interesante, me vetëm një anëtar të ekuipazhit në një pozicion të prirur. Kaq i vogël dhe i ngushtë, i armatosur me një top 75 mm dhe një mitraloz koaksial.
  Në përgjithësi, kjo armë vetëlëvizëse ishte menduar për ulje dhe jo për operacione luftarake. Por është e lehtë dhe mund të hidhet nga parashutat ose në module. Megjithë peshën e tij të ulët - vetëm shtatë ton, trashësia e armaturës ballore të E-5 arriti në 80 milimetra në një kënd të madh racional të prirjes.
  Pra, ky tank pa një frëngji mund të godiste tridhjetë e katër sovjetikë duke mbetur i padepërtueshëm nga përpara. Dhe në anët arma vetëlëvizëse mbrohej me rula. Lartësia e tankut mund të reduktohej në vetëm një metër, dhe vetëm një ushtar, zakonisht i vogël, ishte në një pozicion të prirur. Ose ndoshta edhe një vajzë apo një adoleshente.
  Vajzat rrethuan modelin e parë të makinës më të re. Në shumë mënyra i ngjante një E-10 edhe më të vogël . Me një peshë të lehtë, gjermanët dhe projektuesit e skllevërve të detyruar ishin në gjendje të vendosnin një armë mjaft të fortë, të aftë për të shpuar tridhjetë e katër në ballë me predhën e saj nënkalibër nga një distancë prej një kilometra e gjysmë, ose edhe më shumë. Dhe në një distancë prej një kilometri - pjesa e poshtme e bykut dhe balli i frëngjisë IS-2. Për më tepër, edhe një tank kaq i fuqishëm sovjetik nuk duhej domosdoshmërisht të depërtonte në forca të blinduara të një arme të lehtë vetëlëvizëse. Armatura e çimentuar duhet të bëjë rikosetin e predhës.
  Gerda tha me zgjuarsi:
  - Nuk mund të pjesëtosh me zero, por ata të privojnë në zero!
  Charlotte shtjelloi:
  - Ne fitojmë, që do të thotë se mund t'i privojmë të gjithë dhe të ndërtojmë!
  Christina këndoi me entuziazëm:
  - Mos u shtrini të gjithë në shtretër, Fuhreri mund të krijojë një linjë! Dëgjoni Fuhrer-in!
  Magda u përgjigj në Twitter:
  - Do të fshijmë shumë lot. Gëzohuni njerëz - Krishti lindi!
  Pjesa tjetër e vajzave fërshëllejnë në mënyrë agresive dhe filluan të tundnin duart:
  - Mjaft! Ju jeni thjesht një mi i kishës!
  Vajza u hodh si përgjigje dhe lëvizi këmbën e saj të zhveshur përgjatë armaturës së çelikut të tankut, duke cicëruar:
  - Dhe bëhesh më i fortë në shpirt! Kur dora jote është e fortë dhe qëllimet e tua janë humane, mund të shtypësh çelikun e dhunës!
  Dhe të katër kënduan si përgjigje, duke kërcyer njëkohësisht lart e poshtë:
  - Dhuna mpreh çelikun, por fuqia e së keqes nuk zgjat përgjithmonë. Dhe bëhesh më i fortë në shpirt! Kur dora jote është e fortë dhe qëllimet e tua janë humane, mund të shtypësh çelikun e dhunës!
  Epo, sa seksi janë këta djaj me këmbët e tyre lakuriq të nxirë si çokollatë e artë. Dhe sa energjikisht kërcejnë dhe kërcejnë. Egërsira të vërteta. Dhe këto janë vajzat e lezetshme që tunden si gjarpërinjtë. Bukuroshet kërcenin dhe nxituan të vrapojnë sërish, me takat e rrumbullakëta rozë të ndezur.
  Gerda bërtiti me entuziazëm:
  - Nuk kam nevojë për Kai, dua një harem të tërë!
  Charlotte këndoi përsëri:
  - Jo!! Më mirë se dy hareme!
  Kristina e zjarrtë do të ulërijë:
  - Oh jo! Më mirë tre ose katër!
  Gerda e mori dhe këndoi melodiozisht:
  - Por dashuria për burrat nuk ikën, jo.
  Magda bërtet:
  - Epo, çfarë vulgariteti! Ju nuk mund ta bëni këtë në këtë mënyrë!
  Gerda qeshi si përgjigje dhe kujtoi:
  - Por edhe ju, fjalë për fjalë u gëlltitët me kënaqësi!
  Biondja e mjaltit u skuq dhe u përgjigj me një zë të përulur:
  - Sikur ta dije se sa turp më bën kjo!
  Gerda do të këndojë si përgjigje:
  - Nuk kam ende turp! Nëse puna do të bëhej pastër! Dhe banditi mund të jetë një artist! Respektoni talentin, respektoni talentin!
  Respektoni talentin - zotërinj!
  Charlotte cicëroj me entuziazëm:
  - Është e nxehtë! Nxehtësia! Dielli i skuqur i qyteteve të mëdha!
  Kristina e mori dhe mërmëriti:
  - Unë jam një vajzë e lumtur! E bukur nga të gjitha anët ! E bukur nga të gjitha anët !
  Nga të gjitha anët!
  Gerda thjesht përplas kokën në armaturën e armës vetëlëvizëse dhe leh :
  - Unë jam SS, unë jam SS, por jo në të vërtetë! Dhe ju lutemi respektoni pengesën. Ne jemi në tualet për të gjithë
  bastardët ! Siç mësoi Hitleri - kryeministri arrogant!
  Magda bërtiti si përgjigje, duke u hedhur lart e poshtë:
  - Një person në mosbesim është i pakënaqur. Ju nuk mund të jetoni në epshin mëkatar. Sepse,
  Se zemërimi i Zotit është i tmerrshëm! Sepse Zoti është një gjykatës i rreptë!
  Charlotte i shkeli syrin bukuroshes bjonde dhe cicëroj:
  - Mishi në ferr lëngon nga vapa. Dhe është koha që të gjithë ne ta kuptojmë shumë kohë më parë. Kushdo që nuk njeh besim në Zotin, do të bjerë nën zgjedhën e ferrit!
  Magda tundi grushtin drejt djallit të kuq dhe fërshëlleu:
  - Një njeri mëkatar do të marrë të tijën. Do të jetë si një merimangë që digjet në zjarr. Demonët do t'ju mundojnë në botën e krimit. Ata që adhuronin shejtanin.
  Christina, duke rrotulluar ijet e saj të forta, këndoi:
  - Një britmë ndëshkimi mbi shpatat - po zhvillohet një betejë. Dhe sy të zinj poshtë syve tuaj, dhe një shfletim i përgjakur!
  Janë tashmë katër vajza kur ato ulërijnë:
  - Era veriore, dërrasë. Djall, dije se frika engjëllore është e përjetshme!
  Dhe duke shtypur këmbët e tyre të zbathura, vajzat këndonin:
  - Kjo është shpata e Hitlerit! Kjo është shpata e Fuhrer-it! Pritini të gjithë të çmendurit!
  Dhe vajzat do të qeshin.
  Gerda e mori dhe këndoi me zë të lartë:
  - Vit fatal, nuk duhet të më besoni. Por nëntë legjione do të vijnë me Hitlerin! Djalli ynë Adolf me brirë të artë do ta kthejë qiellin me kokë poshtë!
  Dhe vajzat do ta marrin atë dhe do të bërtasin:
  - Ne jemi luftëtarë të dritës së ferrit!
  Dhe sesi të katër u përplasën me thembra të zhveshura dhe shkëndija të të gjitha ngjyrave të ylberit ranë dendur. Epo, gratë ...
  Pastaj, natyrisht, luftëtarët morën pjesë në tortura. Pionieri u fshikullua me tel të bardhë të nxehtë, pastaj filluan të hidhnin kripë dhe piper të grirë imët mbi plagët. Dhimbja doli të ishte ferr dhe djali bërtiste si një sirenë, ose një lepur në kurth.
  Gerda tha me tallje :
  - Ariu, i zënë në zjarr, vrumbullon si dem, Nuk ka dhimbje më të fortë në gjithë universin. Dhe miku im ka një automatik, ai do të kryqëzojë çdo marrëzi!
  Djali ka humbur ndjenjat disa herë, por është sjellë në vete dhe është torturuar sërish. Në të njëjtën kohë, praktikisht pa bërë pyetje. Dhe çfarë mund të dinte i burgosuri? Fashistët sadist thjesht shijuan dhimbjen e djalit.
  Pionieri u torturua për një kohë të gjatë, derisa, më në fund, djali humbi plotësisht ndjenjat, duke rënë në koma nga tronditja e dhimbshme. Gerda tha me keqardhje në zërin e saj:
  - Jo një torturë e keqe, por jo e mjaftueshme! Kë tjetër do të dëshironit të torturoni?
  Magda pëshpëriti me zemërim:
  -Ju jeni monstra! Zoti nuk do ta falë këtë!
  Gerda këndoi si përgjigje:
  - Mos gaboni, peshk, Zoti do torturë, dhe jo në përpjekjen e parë!
  Christina shkroi në Twitter shurdhuese:
  - Oh, këto tortura! Sidomos kur i djegin takat e një femre me një hekur të nxehtë, sa bukur është!
  Charlotte fërshëlleu me një zë të mbytur:
  - Stalinin do ta torturojmë, do ta bëjmë copa!
  Christina me flokë të kuqe do të llafasë:
  - Dhe unë jam Baba Yaga, vajza ka këmbë zbathur!
  Dhe luftëtari shkeli një shufër të nxehtë. Tabani i ashpër ndjeu një ngrohtësi të këndshme dhe gudulisje. Djalli flokëkuq guxoi:
  - Çfarë emocioni !
  Vajzat e tjera nuk i rezistuan dot tundimit për të vrapuar zbathur nëpër thëngjij. Dhe këmbët e luftëtarëve janë kaq të bukura dhe dallohen nga harmonia e linjave të tyre. Dhe Gerda madje ekspozoi gjoksin e saj dhe vendosi një hekur të ndezur në thithën e kuqe të ndezur. Dhe ajo rënkoi plot epsh nga kënaqësia që i shkaktoi dhimbja.
  Magda ndoqi shembullin, duke thënë:
  - Në ferr do të vendosin hekur të nxehtë në gjoksin e vajzave tona të zhveshura! Kështu që ne kemi një shans për të parë se si është paraprakisht!
  Gerda qeshi dhe lëpiu metalin e nxehtë me gjuhën e saj dhe cicëroj:
  - Nuk kemi frikë as nga ferri! Edhe ferri! Përjetësisht i përfshirë nga flakët ! Po, të përqafuar!
  Charlotte e mori atë dhe shkroi në Twitter:
  - Çfarë dhimbje, çfarë dhimbje!
  Kristina kërceu zbathur mbi thëngjijtë e nxehtë dhe qeshi. Epo, këmbët e vajzave janë gjithmonë zbathur, shputat janë të forta, si kallot e devesë. Dhe në përgjithësi, këta janë luftëtarë të klasës më të lartë!
  Pastaj vajzat notuan përsëri në lumë. Stormtroopers fluturuan nëpër qiell. Dhe në lartësi të mëdha TA-400 të frikshëm . Ata fluturuan për të bombarduar qytetet sovjetike përtej Uraleve. Taktikat e bombardimeve të vazhdueshme, rraskapitëse , duke përdorur bomba napalm, çuan në rraskapitjen e Rusisë. Kështu fabrikat kaluan gradualisht në ilegalitet, gjermanët bombarduan lagjet e punëtorëve për të vrarë sa më shumë njerëz. Ata përdorën bomba ndezëse dhe bomba të rënda të kontrolluara nga radio. Çfarë shpikën nazistët? Për shembull, vezë të vogla me eksploziv kumulativ.
  TA-400 madje mbante bombën më të rëndë në botë, me peshë pesëmbëdhjetë tonë. Ajo u rrëzua në Ulyanovsk. Gjysma e bllokut u prish. Kështu që fashistët luftuan vazhdimisht .
  Por duket se Rajhu i Tretë u përball me një forcë kundër së cilës napalmi ishte i pafuqishëm.
  Dhe raketat V nuk janë aspak diçka që mund të sigurojë të paktën një lloj kthese në luftën e acarimit.
  Dan luftoi në një llogore afër Leningradit. Një djalë i gjatë, i madh dhe muskuloz përtej viteve, mendonte më shumë për vajzat sesa për grindjet. Gjermanët bombarduan qytetin, rusët u përgjigjën. Natyrisht, nazistët kishin më shumë armë dhe kalibrat ishin të konsiderueshëm.
  Dan po qëllonte me një snajper - një pushkë të gjatë automatike. Plumbat ishin të veçantë, me bërthamë uraniumi. Mjaft e shtrenjtë dhe rekomandohet të përdoret me masë.
  Djali ka kujtuar se si ka bërë dashuri mbrëmë me vajzën ruse Alenka. Ajo është gjithashtu një grua e gjatë dhe e madhe, shumë temperamente. Dan është shumë i pashëm dhe një patinator figurash, kështu që vajza flinte me dëshirë me të. Por kjo, natyrisht, nuk ishte dashuri e vërtetë. Por Dani dinte si të kënaqte një vajzë. Sidoqoftë, ku do të shkonte Alenka? Nuk mund të debatosh me një burrë elitar SS.
  Por afër Leningradit, në përgjithësi, gjermanët ishin disi të pafat.
  Nëse Stalingradi, ku rusët treguan këmbëngulje dhe luftuan për gati gjashtë muaj, u bë folja e qytetit, atëherë çfarë mund të themi për Leningradin?
  Në fund, gjermanët morën edhe Orenburgun, por humbjet, sidomos të hordhive të huaja, ishin kolosale. Fashistët, në përgjithësi, megjithë paragjykimet e tyre racore, u detyruan padashur të pranojnë: armiku i tyre ishte i fortë, i guximshëm dhe plotësisht i plotë.
  Dan mendoi se nëse Alenka do të mbetej shtatzënë, ai madje do të ishte i lumtur. Doja të zgjeroja linjën time familjare, nuk e dini kurrë se çfarë mund të ndodhë në një luftë.
  Mendova gjithashtu, pse erdhën në tokat ruse? Ndoshta nuk ia vlente të përpiqeshe të merrje Moskën pas Londrës? A nuk kanë gjermanët gjithsesi tokë të mjaftueshme?
  Rusia doli të ishte një vend elastik, ku çdo hap përpara ishte shumë i vështirë.
  Dan goditi një djalë në kokë me një goditje të drejtuar mirë. Ndoshta edhe në të njëjtën moshë. Djemtë po luftonin gjithnjë e më shumë në anën ruse. Me sa duket, Stalini filloi të kuptonte se adoleshentët ishin më të dobishëm në vijën e parë sesa në pjesën e pasme. Në të vërtetë , djali në makinë është thjesht një punëtor me aftësi të ulëta. Dhe në betejë në kushte të barabarta me të rriturit!
  Dan bëri një mprehje tjetër në stok. Tha mendërisht:
  - Bir kurve Friedrich! Ju jeni akoma më me fat se unë!
  Dhe ai shtoi me zë të lartë:
  - Oh, do të doja të bëhesha pilot!
  Dhe djali tregoi bicepsin e tij! Mjaft i madh dhe i mprehtë. Djaloshi atlet filloi të bënte gjimnastikë. Një vajzë u zvarrit pas tij. Nuk ishte Alenka e bukur, por dikush tjetër, me pika , flokëkuqe, i gjatë dhe i hollë. Vajza e admironte Danin. Është e vështirë të besohet se ai është ende një djalë që nuk është gjashtëmbëdhjetë vjeç. Gjatësia mbi mesataren, me muskuj prej çeliku të derdhur, i riu i nxirë po bënte salto. Dani ka veshur vetëm mbathje noti, dhe lëkura e tij është e lëmuar, si prej bronzi, dhe ai ka një bel të hollë si një gotë. Svetka me njolla nuk konsiderohej bukuroshe - ajo ishte këndore, e dobët nga një dietë e detyruar, duart dhe shputat e saj ishin të mbuluara me kallo. Vërtetë, sytë e saj janë të gjelbër dhe të bukur, dhe tiparet e saj të fytyrës janë të rregullta dhe të barabarta, si ato të një vajze. Por ajo është larg nga Alenka e lakuar, me flokë të artë.
  Svetka dëshiron t'i afrohet djalit atletik, por ka frikë. Fytyra e Danit është ende pothuajse fëminore, me atë sharmin unik të një adoleshenti të adoleshencës, kur ënjtja e fëmijërisë zhduket, por mjekra që prish skuqjen e lëkurës së freskët nuk është shfaqur ende. Nëse nuk do të ishte për prerjen e tij të shkurtër të flokëve, atëherë koka e bukuroshes Dan mund të ngatërrohet me atë të një vajze, me një mjekër burrërore - sa i pashëm është ai.
  Svetka e kuptoi që ajo ishte pashpresë inferiore në krahasim me të, veçanërisht për shkak të njollave. Oh, do të doja ta hiqja këtë gjë të keqe nga fytyra ime. Çfarë nuk ka provuar ajo?
  Dan ndjeu vështrimin e dikujt tjetër mbi të dhe u rrotullua ashpër. Ai bëri një kaskadë salto, duke përfunduar pranë Svetkës .
  Vajza këmbëzbathur me lecka bërtiti. Dani vendosi dorën mbi gojën e saj dhe e pyeti:
  - Epo, kush je ti, spiun?
  Vajza tha me një rënkim:
  -Unë jam Svetka, ki mëshirë!
  Dan, i cili e kuptonte mirë rusishten, bërtiti:
  - Mire atehere! Meqë po më shikoje, duhet të paguash para për të më parë!
  Svetka ankoi nga frika:
  - Nuk kam! Unë jam një lypës!
  Dani e shtyu vajzën dhe i tha:
  - Do të paguani në natyrë! Ne jemi arianë dhe gjithësia na përket neve!
  . EPILOG
  Fëmijët dolën nga gjumi artificial. Dhe para së gjithash, ata ndjenin energji dhe një rritje të forcës në trupat e tyre muskuloz. Muskujt e tyre ishin tashmë të spikatur, por tani ata janë bërë shumë më të mprehtë, të përcaktuar thellë dhe të frikshëm. Dhe lëkura e trupit u bë përsëri e errët, pothuajse e zezë.
  Marinka fishkëlleu:
  - Uau! Duket se jemi shëruar!
  Valerka u përgjigj me një buzëqeshje:
  - Dhe ata madje u bënë më të mirë.
  Slavka tundi muskujt e tij si tela dhe këndoi:
  Kjo do të thotë të jetosh bukur
  Kjo do të thotë të jetosh me dinjitet...
  Forca jonë heroike,
  Forca e shpirtit dhe vullnetit!
  Levka këputi gishtat e zhveshur të këmbëve të tij me muskuj të mirë dhe vuri në dukje:
  - Ne jemi thjesht djem prej çeliku!
  Valerka korrigjoi:
  - Më shumë gjasa, edhe titan!
  Pranë udhëheqësit të lartë të pionierit qëndronte një burrë me syze të errëta që mbulonin gjysmën e fytyrës së tij . Dhe ai tha me zë të ulët:
  - Po djema. Tani nuk jeni si gjithë të tjerët. Jo, tani ju jeni ndoshta edhe më mirë se të tjerët!
  Marinka kërciti dhe cicëroj:
  - Ne jemi më të mirët në botë,
  Kënga jonë është në transmetim...
  Atdheu nuk u beson lotëve,
  Dhe ne do t'u japim trurin alienëve të këqij!
  Slavka bërtiti:
  - Ne ishim vampirë, dhe tani jemi përsëri normalë?
  Burri me syze të errëta dhe epauleta u përgjigj:
  - Jo ne te vertete! Ju me të vërtetë ishit vampirë dhe jeni akoma, vetëm tani nuk keni frikë nga dielli dhe jeni të privuar nga të gjitha dobësitë e gjakpirësve.
  - Ashtu është, madje është kuazar ! - bërtiti Valerka!
  Marinka e pyeti duke buzëqeshur:
  - Edhe çfarë?
  Burri me epauleta u përgjigj:
  - Në kushtet kur armiku nga një galaktikë fqinje po ndërton në mënyrë aktive anije luftarake dhe po përgatit qartë një flotë të madhe për pushtim , kjo sigurisht që do të ketë rëndësi!
  Slavka vuri në dukje me kënaqësi:
  - Forcat speciale të fëmijëve! Kjo, ju shikoni, është shumë e lezetshme !
  Levka korrigjoi, duke përkulur muskujt e tij:
  - Më shumë gjasa jo edhe për fëmijët, por për pionierët. Tashmë jemi pothuajse të rritur.
  Burri me syze të errëta u përgjigj:
  - Ke ende shumë për të mësuar, Valerka. Mos u relaksoni shumë.
  Marinka shkroi në Twitter:
  - Siç tha Lenini: - Studio, studio dhe studio përsëri!
  Slavka këndoi me shaka:
  Çfarë lloj jete shkollore është kjo?
  testi çdo ditë ...
  Mbledhja, ndarja,
  Tabela e shumëzimit!
  Vajza me pallto të bardhë njoftoi:
  - Dhe tani ju do të zhyteni në Hypermatrix. Dhe superfuqitë tuaja do të testohen .
  Valerka pyeti me një buzëqeshje:
  - Apo ndoshta para kësaj, do të shkojmë të këndojmë?
  Burri me syze të errëta dhe epauleta pohoi me kokë në shenjë dakordësie:
  - Sigurisht që mundesh, këndo!
  Dhe fëmijët filluan të këndojnë në kor, diçka e gjallë dhe luftarake:
  Univers pa kufi me një yll të ndezur,
  Zemra më rreh me ankth në gjoks!
  Sa e mirë dhe e gëzueshme është të bëj mirë me ty,
  Ne do të hapim derën midis botëve!
  
  djalë zbathur do të fluturojë në hapësirë shumë shpejt,
  Edhe pse ai thjesht po nxiton nëpër bar...
  Dhe ne do të gërmojmë shkencën, pa dyshim, monolitin -
  Lëreni Diellin të shkëlqejë mbi univers!
  
  Tomboy vizatoi një foto të një astronauti në fletoren e tij,
  Skica e tij është e turpshme, e paaftë...
  Por ne do ta përkthejmë idealin universal në ëndrra -
  Le të fitojë luftëtari shumë i guximshëm!
  
  Botë e bukur, edhe nëse Krijuesi është i ashpër -
  Përmban ngjyra të zeza dhe të kuqe të përziera...
  Është shumë më mirë të bësh pa mjekë,
  Për të jetuar përgjithmonë, për ta bërë planetin një parajsë!
  
  Djali do të mbarojë shkollën dhe do të gjuajë si një shigjetë drejt Marsit,
  Dhe ndoshta Sirius do të bëhet më afër nesh ...
  Ne do ta krijojmë këtë, do të jetë thjesht i klasit të lartë -
  Le të ndërtojmë një shtëpi në Nju Jork dhe Paris!
  
  Në botët e tjera, ku akulli kumbon me argjend të shkëlqyeshëm,
  Aty ku ka shumë hurma të ëmbla, banane,
  Le ta shtrojmë pyetjen me krenari, me skajin tonë më të mprehtë,
  Mos i ktheni njerëzit në dele!
  
  Madhështia e Atdheut, dije, qëndron në këtë,
  Për të arritur skajet e të gjitha galaktikave...
  Në duart e një fëmije të fortë ka një rrem të gjerë,
  Dhe ka shumë praktika të ndritshme në yje!
  
  Pra, pionier, ju mbani busullën e madhe
  Çfarë tregoi sundimtari i brezave...
  Le të ndërtojmë komunizmin e lirë në univers,
  Le të jetë ajo që na la trashëgim Lenini!
  Burri me syze të errëta dhe epauleta pohoi me kokë në shenjë dakordësie:
  - Kjo që shkruani është e mrekullueshme. Kjo tregon rritjen e aftësive tuaja intelektuale.
  Vajza me pallto të bardhë vuri në dukje:
  - Këta fëmijë janë rritur ndjeshëm. Ata, me të vërtetë, janë të aftë për shumë, dhe tani kanë aftësi të tilla...
  Valerka qeshi dhe tha:
  Po, tani mund të...
  Levka e mori dhe e ndërpreu:
  Me dorën time të aftë mundem
  Arrini hënën nga qielli...
  Unë do të bëj një elefant nga një kodër mole,
  Dhe unë nuk do të mbyll një sy!
  Kryeinfermierja sugjeroi:
  - Le t'u tregojmë një film, një nga historia alternative e matricës. Në mënyrë që ata të mos jenë shumë të sigurt në vetvete dhe të kuptojnë se me kë do të duhet të luftojnë!
  Burri me syze të errëta tundi kokën me besim:
  - Ndize! Do të jetë interesante.
  Dhe menjëherë një imazh tredimensional u shfaq me ngjyra:
  Në frontet e Luftës së Dytë Botërore kishte bubullima. Hordhitë e Rajhut të Tretë jo vetëm që luftuan, por edhe u tërbuan. Pionieri Vitya u zhvesh dhe u gozhdua lakuriq nga duart dhe këmbët në një shtyllë. E varën në diell. Përpara kësaj, djali u torturua rëndë, i gjithë trupi i nxirë dhe i mprehtë i pionierit ishte i mbuluar me djegie dhe gjurmë teli dhe kamxhiku.
  Djali po vdiste me dhimbje. Aventura të tjera ndodhën gjetkë.
  Vajza Daria dhe djali Vaska po ecin me shpejtësi përgjatë një rruge lajkatare. Vogëlushi Vaska është shumë i gjallë dhe aktiv, herë pas here parakalon të dashurën, vrapon rreth saj, me takat e zhveshura i ndezin . Kështu djalli i vogël bëri një fytyrë dhe eci me duar. Dielli i ndritshëm i pranverës po shkëlqen. Daria buzëqesh, gjilpërat e pyllit gudulisin këndshëm këmbët e lodhura e të zbathura të vajzës, është e lehtë të ecësh, ti ec duke të mbushur shpirtin me gëzim, pavarësisht nga shporta në duar. Vaska, si të gjithë djemtë dhjetëvjeçarë, dëshiron të tundë gjuhën, ai pyet, veçanërisht:
  - Si është në Moskë? Çfarë lloj makinash ka?
  Daria përgjigjet në mënyrë evazive:
  - Të ndryshme, të mëdha dhe të vogla!
  Vaska nuk qetësohet:
  - Dhe cilat konkretisht, a ka ndonjë prej tyre sa një shtëpi?
  Vajza përgjigjet me gatishmëri:
  - Ka kamionë të tillë KAMAZ, ata janë në gjendje të transportojnë deri në dyqind ton. Makina të mëdha gjigante. Çfarë, Vaska, ndoshta ëndërron të hipësh në një nga këto ? Si është fëmija rakun?
  Djali u ofendua:
  - Edhe pse jam vetëm dhjetë vjeç, ndryshe nga disa, kam vrarë gjermanë. Ai qëlloi drejt tyre dhe nuk humbi. Dhe ti je një vajzë, mendoj , dhe nuk ke nuhatur as barut.
  Daria bëri sikur nuk ishte ofenduar:
  - Në luftë, nuhatja e barutit është si të shkulësh tërfilin në fushë! Përveç kësaj, ju e dini, unë nuk kam vetëm bukë të fshehur në shportën time, por një eksploziv në bukë. Komandanti tha, nëse është e mundur, përdorni atë për qëllimin e synuar, thjesht mos e rrezikoni veten. Dhe ju po ngacmoni.
  Vaska bëri një salto, mori një pishë me këmbë, e hodhi lart dhe fishkëlliu si shaka:
  - Ranë yjet dhe kockat me radhë, tramvaji përshkoi një skuadër studentësh tetori! - pastaj, pa ndryshuar tonin. - E di këtë! Më kishin thënë tashmë për këtë dhe komandanti më kërkoi që ta vendosja vetë eksplozivin. Është mirë ta bëni këtë në stacionin hekurudhor në Zhitomir, duke e vendosur nën një rezervuar karburanti. Ose, çfarë është më e vështirë, nën një makinë me një gjeneral. Ngarkesa nuk është aq e fuqishme sa të shkatërrojë rezervuarin. Pra, rreth një kilogram TNT në një bukë. Ata ju mbrojnë, kanë frikë se mos ju kapin. Por ju nuk mund të duroni torturën, ju jeni kaq motër.
  Vajza u ofendua:
  - Epo, nga e lindi ideja?
  Djali, duke u hedhur lart e poshtë, shpjegoi:
  - Ju keni humbur pak peshë tani, por më parë keni qenë të shëndoshë. Megjithatë, në krahasim me shumicën e vajzave, tani jeni topolake. Ju mund të ngjallni dyshime te gjermanët dhe më pas do të torturoheni. A e dini se çfarë u bëjnë nazistët vajzave të vogla? Për shembull, goditja elektrike ...
  Daria bëri një përpjekje të pasuksesshme për të kapur djalin lozonjar nga veshi, ai u hodh prapa dhe bëri një fytyrë:
  - Dhe sa i ngathët je, nuk dukesh fare partizan. Një skaut i ri duhet të jetë po aq i shkathët sa një akrobat. Ne gjithashtu do t'ju mësojmë, duke përfshirë edhe si të ngjiteni në pemë.
  Vajza tundi gishtin:
  - Nëse bëhem i shkathët, do t'ju shqyej veshët nga maja e kokës!
  Djali tha filozofikisht:
  - Në luftë, forca pa shkathtësi është si një mitraloz pa plumba! Mëso pra, vajzë! Përndryshe do të zbuloni se çfarë është kamxhiku fashist.
  Daria ishte e lodhur duke folur me djalin aktiv dhe të zgjuar. Ajo ra në heshtje, duke admiruar natyrën pranverore të Ukrainës, duke marrë frymë në ajrin e pastër të pyllit, duke ndjerë Nënën Tokë me këmbët e saj të zhveshura vajzërore. Një ketër u ndez përgjatë degëve, tundi bishtin dhe rrëzoi një kon. Dukej lirike dhe e bukur. Gjethet e freskëta u shfaqën në degë të zhveshura. Çdo pemë dukej e gjallë, me modelin e saj të veçantë, plotësinë e ngjyrave dhe forcën natyrale të të cilave as Leonardo nuk mund ta përshkruante. Vajza preku gjethen me pëllëmbën e saj dhe tha:
  - E dini, disi nuk e vura re bukurinë natyrore më parë.
  Vaska gërhiti me përbuzje:
  - Qyteti... Çfarëdo që të marrësh! Edhe pse , ju e dini, një profesor tha me të drejtë se poezia më e mirë për borën u shkrua nga një papuan.
  Daria buzëqeshi:
  - Është shumë e mundur. Duke parë borën për herë të parë, poeti i zi ishte në gjendje të ndjente plotësisht, me gjithë zemër, bukurinë e saj. Ne e shkelim borën me këmbë, por papuani e pranoi me shpirt.
  Djali, duke u përkulur në mënyrë sfiduese deri në tokë, pyeti:
  - Tani, ndoshta mund të këndosh, i dashur. Ju keni një zë të tillë. Epo, vetëm një mrekulli, jo një zë. Të dëgjova të këndosh, një sirenë e vërtetë. A është e pakëndshme për ju të ndjeni natyrën në lëkurën tuaj?
  Daria tha me entuziazëm:
  - Po, shumë mire! Nuk e kisha menduar kurrë se mund të përjetoje një kënaqësi të tillë thjesht duke ecur nëpër pyll zbathur dhe duke marrë frymë në ajrin e mbushur me mjaltë. Më parë, unë isha i verbër dhe nuk vura re një bukuri të tillë! Tani e kam parë shikimin dhe më duket sikur po fluturoj me krahë. Sa i mirë dhe i pastër është shpirti juaj.
  Vaska pohoi me kokë:
  - Dhe unë jam shumë i lumtur. Kështu që ndoshta do të këndoni diçka sublime për natyrën. Ndaj jam lodhur duke dëgjuar marshime bravura.
  Vajza tundi kokën me kaçurrelat e saj bjonde:
  - Sigurisht, do të këndoj!
  Vaska u hodh lart, rrëzoi një gungë dhe bërtiti:
  - Hajde, futi gjermanët në ekstazë, prima donna!
  Daria këndoi me zërin e saj të plotë, si një organ kishe:
  Gurët e çmuar shfaqen midis degëve,
  Të paktën një çantë lypës është mbi supe!
  Unë eci i varfër në dritën e hënës së zbehtë,
  Lavdi Nënës Natyrë në shtatorin e lavdishëm!
  Më besoni, vendi është i madh, i famshëm për forcën e tij,
  Edhe pse mishi më është rraskapitur nga një udhëtim i gjatë!
  Veshja e punuar në shtëpi, bukuroshe zbathur,
  Ka guralecë nën këmbë, më shponi këmbët!
  Por pemët janë të arta, të harlisura, kaçurrelë,
  Si qindarkat e bakrit, një aureolë aspenash!
  Unë jam një vajzë e re, që hedh të vjetrën në pluhur ,
  Spërkam rrugës, shiu e ka ujitur shtegun!
  Nata është tashmë e ftohtë, ditët janë të ngrohta,
  është zvarritur !
  Portierët janë të zemëruar, duke tundur fshesat pas meje,
  Era është gjithashtu brutale, dëshiron të fikë dritën!
  Unë endem kështu për javë të tëra, këmbët e mia tashmë kanë gjakderdhje,
  Uria po mundon tmerrësisht, ka një zjarr në stomak!
  Nuk ka strehë për faqe, të gjithë kalorësit u zhdukën,
  Një uragan po vërshon Atdhe-Mëmëdheun!
  Fijet e barit të argjendtë janë të mbushura me acar,
  Perla me modele, degë plepi!
  Dhe trupi im i bardhë dridhet nga i ftohti,
  Ylli i Ujorit i shkeli syrin me simpati!
  
  Dhe ku të shkoj, ku të gjej strehim,
  Nën këmbët e tua të zbathura, akulli kriset me glazurë!
  A më pret vërtet vetëm paqja në varreza,
  Nën tokë në lagështirë, fshihu nga stuhitë!
  Jo, i thashë vetes, nuk mund të jem i vdekur,
  Jo një tundim, por një dordolec, një Kopsht i Edenit i ushqyer mirë!
  Përsëri përgjatë rrugës, pasi hëngri një qershi,
  Po shikoja perëndimin e diellit!
  Dhe në Lavrën e Kievit, përmes reshjeve të dëborës,
  Kam ardhur nga Nëna Siberia zbathur!
  Aty lypësi u lut me tërbim para ikonës,
  Për hir të Zotit u ndava me bishtalec!
  Kohët po ndryshojnë, ka një revolucion në botë,
  Ka lindur një agim i kuq, i kuq!
  Dhe gjithashtu dua të shoh një jetë më të mirë,
  Vajza u largua djathtas nga altari!
  Një ish-rishtar u bë anëtar i Komsomol,
  Luftëtari ka më shumë se një kufomë të vetme në llogarinë e tij!
  Madje ajo është e habitur që nuk iu bind Zotit,
  Por më e guximshmja e saj nuk ka frikë!
  Kështu vajza e egër u bë komisar,
  Dhe ajo dogji kishën ruse me tërbim!
  Megjithëse ajo kaloi rrugën ushtarake dhe mbeti e paprekur,
  Por në shpirtin tim zjarri dogji gjithçka deri në tokë!
  Vajza këndoi dhe këndoi. Vaska këndoi së bashku dhe kërceu lart e poshtë. Kështu ata dolën në rrugën e asfaltuar. U bë më e vështirë të ecje përgjatë saj, guralecat e vogla përgjatë skajeve i shpuan me dhimbje këmbët vajzës, të cilat ende nuk kishin pasur kohë të ngurtësoheshin. Daria e pyeti djalin:
  - Mendoni se pa ndihmën e Perëndimit, Britanisë së fuqishme dhe SHBA-së, do të mund ta mposhtim fashizmin?
  Vaska fishkëlleu dhe kaloi gishtin e madh të këmbës nëpër rërë:
  - Sigurisht që do të fitojmë, sepse e vërteta dhe drejtësia janë në anën tonë! Dhe kjo është një fuqi e madhe! E keqja nuk mund të fitojë!
  Daria kundërshtoi:
  - Lufta nuk është një përrallë! Ky është më shumë se një realitet i ashpër. Dhe ne pergjithesi jeta jone nuk eshte mjalte, shiko boten tone djale. A fiton gjithmonë e mira tek ai?
  Vaska tregoi maturi të pazakontë për moshën e tij:
  - Sigurisht, e mira nuk mbretëron në botë, por gjithmonë fiton! Pse? E mira nuk shpërblehet gjithmonë, por e keqja dënohet gjithmonë!
  Madje djali këndoi:
  Ne jemi dyqind milionë sllavë,
  Ne kemi qenë gjithmonë në gjendje të luftojmë.
  Mbreti i Gjakut është hedhur në ferrin e Sodomës,
  Le të godasim edhe anët e Hitlerit!
  Daria buzëqeshi:
  - Kështu do të jetë! Fashizmi nuk do të kalojë, por ... E gjithë Europa po punon për Rajhun e Tretë. Për më tepër, tani ish-aleatët do të ndihmojnë Wehrmacht-in. Në fund të fundit, nuk mund të jesh gjysmë mik në politikë dhe në luftë, ose je mik ose armik! Të luftosh kundër gjithë botës është e frikshme!
  Vaska kundërshtoi:
  - Aleatët nuk do të rrezikojnë kurrë të hyjnë në një luftë të hapur kundër BRSS, dhe ne mund të përballemi vetëm me gjermanët, edhe nëse japonezët hyjnë në luftë. Në vendin tonë, çdo qytetar sovjetik mund të marrë një mitraloz. Pra, beteja do të jetë e pjerrët, e vështirë, por fitimtare!
  Daria psherëtiu:
  - Fatkeqësisht, nuk janë vetëm gjermanët ata që janë kundër nesh. Dhe ka shumë japonezë, kështu që do të jetë e vështirë të luftosh.
  Djali e ndërpreu Darinë:
  - Mjaft muhabet, le të ecim më shpejt, apo edhe më mirë, të vrapojmë.
  Djemtë shpejtuan hapin, kur u dëgjua zhurma e motorëve, u hodhën në shkurre. Pemët përgjatë brezit u prenë, vetëm trungje dolën jashtë. Kaloi një kolonë pajisjesh. Djali shtoi shpejt:
  - Pesëdhjetë e shtatë automjete dhe gjashtë tanketa. Jo aq pak. Kundërshtarët kanë kaluar, hajde, le të shtyjmë edhe pak.
  Ata erdhën me vrap në qytet në mbrëmje vonë, Daria mendoi se ishte gati të shembet nga lodhja, të mbytej nga vrapimi, por ... U shfaq një erë e dytë, pastaj e treta, dhe vajza vrapoi. Dhe partneri i saj i ri as që u djersit. Qyteti ishte vërtet i mbushur me fashistë: gjermanë dhe italianë. Vaska e identifikoi këtë të fundit nga forma e veçantë e tasave të makaronave dhe mënyra se si flisnin shpejt. Djali tashmë dinte mirë gjermanisht, dhe Daria, si përfaqësuese e elitës intelektuale, fliste gjithashtu disa gjuhë. Italishtja nuk është një nga gjuhët kryesore në Evropë, por vajza shikoi disa programe në këtë gjuhë me përkthim në gjuhën e shenjave dhe kujtoi diçka. Epo, vajza studionte anglisht, gjermanisht, frëngjisht, spanjisht, japonisht dhe latinisht që në foshnjëri me mësues të huaj. Kështu që Daria mund të lundronte me fragmente të bisedës së ushtarëve. Në fakt, gjermanët nuk ngjallën frikë tek vajza, por më tepër kuriozitet. Si eshte te shohesh nga afer te parin, fashistin tend. Rojet në hyrje duken të zbukuruara mirë, çizmet e tyre janë të lëmuara dhe me shkëlqim, fytyrat e tyre të reja janë të rruara. Madje, Vaska arriti të gjuante një cigare prej tyre dhe në mënyrë sfiduese mori një zvarrë. Daria tundi gishtin:
  - E dini, duhani përmban tridhjetë e tetë substanca toksike dhe provokon kancer. Dhe fëmijët që pinë duhan rriten shumë më keq!
  Vaska kundërshtoi:
  - Pse, Stalini është më keq se ju, dhe ai gjithashtu pi duhan!
  Me një shkathtësi të papritur, vajza i rrëmbeu cigaren djalit dhe tha me qortim:
  - Stalin, ky është Dielli, por ka edhe njolla në Diell! Më mirë kërkoni çokollatë.
  Djali tundi kokën:
  - I bindur! Por duhet të them, çokollata gjermane është më e keqe se çokollata sovjetike.
  Daria ra dakord:
  - Sigurisht që është më keq. E jona është natyrale nga kokrrat e kakaos, dhe ajo gjermane është ersatz. Deri vonë, ata mund të importonin kokrra kakao vetëm me nëndetëse. Megjithatë, tani fashistët mund të përfitojnë nga fakti që bllokada është hequr. Kështu që mund të provoni të xhironi një çokollatë.
  Vaska tregoi grushtin e tij fëminor me gishta të mprehtë:
  - Më mirë t'i qëlloj me automatik! - shtrembëroi djali dhe këndoi. - Mos ia hidhni fjalën erës, shuani gjermanët dhe shpëtoni Rusinë!
  Daria vuri gishtin në buzë:
  - Hesht, njerëzit tashmë po na shikojnë.
  Vaska deklaroi:
  - Ashtu është, spiuni më i padukshëm krijon më shumë zhurmë. Për shembull, një mizë po gumëzhin, por do të ishte një skaut i shkëlqyer. Unë madje u përpoqa të ndërtoj një makinë të tillë fluturuese, por si është e mundur kjo kur keni një çekiç dhe një kaçavidë në duart tuaja?
  Vajza tundi gishtin nga djali:
  - Epo, ju jeni një ëndërrimtar! A mendoni vërtet se mund të ndërtoni diçka që askush nuk mund ta bënte as në kohën time! Edhe pse kam dëgjuar...
  Vaska u habit dhe e ndërpreu vajzën:
  - Në çfarë ore?
  Vajza u skuq, e zënë ngushtë:
  - Si në cilën, e jona!
  Djali ngushtoi sytë me dinakëri:
  - Po fsheh qartë diçka, ndonjë sekret!
  Daria pëshpëriti:
  - Do të vijë koha dhe unë do t'ju tregoj gjithçka. Nëse jetojmë!
  Vaska fishkëlliu:
  - Një person i vërtetë është i pavdekshëm, shkenca komuniste do të ringjallë të vdekurit, dhe kushdo që është krijesë është tashmë i vdekur!
  Fëmijët e skautëve ranë në heshtje dhe përreth kishte gjithnjë e më shumë fashistë. Kishte vërtet shumë italianë, shumica me armë të gjata ose Schmeisters të vjetëruar . Helmeta kartoni në kokë, çizme me majë të mprehtë të falsifikuar, fytyra më të errëta se ato të gjermanëve. Në përgjithësi, vetë gjermanët dallohen nga sllavët më shumë nga gjuha dhe forma e tyre sesa nga fytyrat e tyre . Përveç kësaj, ka diçka mekanike në lëvizjet e Krauts, sikur të ishin robotë. Këtu ekziston dallimi mes rusëve.
  Disa tanke janë të dukshme, duke qenë një vajzë pothuajse tipike, nuk ishte veçanërisht e prirur për armë, por Vaska është një ekspert në këtë. Ai sugjeroi:
  - Ky është një T-4, shihni, forca të blinduara ballore është e pjerrët, e kopjuar nga T-34, dhe arma është 75 mm.
  Vajza u shpreh:
  - Një makinë mjaft e gjatë. Është e vështirë të ngjitesh.
  Djali kundërshtoi:
  - Pra, ka një shkallë për këtë. Mos kini frikë, gjermanët e kanë siguruar këtë. Shihet se rezervuari është një model i ri, numri i kapakëve është zvogëluar dhe rezervuari i gazit është fshehur nën armaturë. PTV nuk do ta marrë atë tani.
  Skautët e rinj i bënin fytyra qesharake fashistëve, madje Vaska ecte me duar, duke kërcyer para tyre. Daria performoi gjithashtu një kërcim pasi humbi peshë, ajo ishte në gjendje të lëvizte shumë më mirë. Vërtetë, këmbët e vajzës dhembin shumë nga udhëtimi i gjatë dhe vrapimi i shpejtë, dhe këmbët e saj të buta fjalë për fjalë po digjeshin. Daria donte të këndonte, por vendosi që nazistët kishin shumë nder.
  Kishte një shtetrrethim, por njerëzit punonin vonë gjatë luftës dhe nuk zbatohej rreptësisht. Ndërkohë, Vaska tashmë kishte arritur të numëronte kazermat, kamionët dhe armët vetëlëvizëse me tanke. Ai i shpjegoi vajzës:
  - Kjo është arma vetëlëvizëse që pashë pranë zyrës së komandantit, arma e famshme vetëlëvizëse gjermane "Okhotnik". Është i lehtë, i bërë në bazë të shasisë çeke t -38. Një nga më të mirat në panzval .
  Daria u befasua:
  - Çfarë është panzvale ?
  Djali shpjegoi:
  - Epo, për shembull, nazistët e quajnë aviacionin Luftwaffe, dhe tanket armadas Panzvale . Në të njëjtën mënyrë, tanket T-4 dhe T-3 quhen gjithashtu panzerë . Gjermanët numërojnë tanket e tyre thjesht, T-1 më i lehtë, i cili tashmë është ndërprerë, peshonte nga 5 në 10 tonë në varësi të modifikimit. Për më tepër, çdo modifikim në përputhje me datën e lëshimit ka një numërim shkronjash. Makina është e vogël, antiplumb, por ka tre automatikë. Shpejtësia në autostradë është 57 kilometra në orë, motori është 100 kuaj fuqi. Modeli tjetër është T-2, pak më i rëndë dhe më i fuqishëm. Në modifikimet e mëvonshme, trashësia e armaturës ballore u rrit në 20 milimetra dhe u instalua në një kënd. Armatimi është dy mitralozë dhe një top 20 mm, natyrisht jo i mjaftueshëm, por është automatik. Fuqia e motorit, në varësi të modifikimit, është nga 100 në 220 kuaj fuqi, ka edhe modele lundruese, shpejtësia në autostradë është nga 40 në 65 kilometra në orë. Për momentin, ky tank përdoret më shpesh si një tank zbulimi, më rrallë si një tank komandimi.
  Daria e ndërpreu:
  - Mendon se dua të dëgjoj leksione për tanket tani? Përveç kësaj, jam tmerrësisht i lodhur, duhet të gjej një shtëpi dhe të kaloj natën.
  Djali fishkëlleu dhe kërceu përsëri:
  - Do të jetë e dobishme për ju të dëgjoni për tanke! Në fund të fundit, ne ende duhet të luftojmë dhe të luftojmë me gjermanët. Dhe armiku i zbuluar është gjysmë i mundur. Dhe ne kemi një kasolle, nëntoka më njeh mirë, por do të ishte mirë të vrapoja në aeroport. Vërtetë, ky qytet ka vetëm fletushka me kompensatë , por Zhitomir ka diçka më të mirë . Por nuk do të dëmtonte të kontrollonim edhe atje.
  Ishte errësirë, por djali dhe vajza i shmangën me shkathtësi rojet që qëndronin përgjatë rrugëve dhe kryqëzimeve. Djali vazhdoi t'i thoshte vajzës me pëshpëritje, duke i mësuar bazat e luftës. Kjo, nga ana tjetër, e ndihmoi Darinë të përballonte frikën e saj, qyteti i pushtuar, pothuajse pa drita, dukej shumë ogurzi.
  - Tanku më i njohur në kohën e pushtimit të BRSS ishte T-3. Ky model u shfaq në 1937. Në modelin e parë, ky tank kishte vetëm 20 milimetra forca të blinduara ballore. Shpejtësia është vetëm 40 kilometra në orë. Pastaj makina gradualisht u bë më e rëndë. Arma kishte një kalibër 37 milimetra, e lehtë, e shpejtë. Pak para sulmit ndaj BRSS, ose më saktë , duke filluar nga korriku 1940, filloi të prodhohej një tank me armë 50 mm. Kjo për faktin se 37 mm është shumë i vogël, edhe kundër francezëve dhe anglezëve. Për shembull, sis -35 francez kishte forca të blinduara 56 mm dhe një armë të kalibrit 47 mm.
  Daria e ndërpreu:
  - Si dini për tanket franceze?
  Vaska shpjegoi:
  - Këta ziza kanë luftuar edhe në frontin sovjeto-gjerman. Gjermanët i prodhonin ato në sasi të kufizuar në fabrikat në Francën e pushtuar. Dhe Panzer - 3, tanku më i njohur, i cili pothuajse hyri në Moskë në 1941. Një makinë e rrezikshme, me tre mitralozë, nuk mund t'i afrohesh vërtet. Por T-34 është, natyrisht, më i fortë, por në optikë është inferior ndaj bastardit fashist . Fatkeqësisht, teknologjia gjermane nuk qëndron ende, dhe sot pashë një T-3 me një armë 75 mm. Po edhe këta bastardë po mësojnë, u janë rritur pykat. Do të jetë e nevojshme të informohet komanda se jo vetëm T-4, por edhe T-3 përbën një rrezik serioz për tanket tona. O frikacakë fashistë , një Zot e di se çfarë race.
  Djemtë dolën nga qyteti dhe vrapuan më afër aeroportit. Vaska paralajmëroi:
  - Ne do të lëvizim në mënyrë që era të fryjë në drejtimin tonë. Atëherë ata nuk do të kapin aromën tonë! Këtu vrapojnë qen.
  Daria psherëtiu:
  - Qentë! Po, i dua. Në fund të fundit, a mund të ketë diçka më të bukur se një qen?
  Vaska qeshi:
  - Po, edhe unë i kam dashur, derisa i kanë thyer zorrët një vajze nja dy vjet më të vogël se ti. Pra, kjo bukuri është më e keqe se një mace e copëtuar !
  Vajza heshti. Ata iu afruan fushës ajrore, skicat e të cilit dukeshin në gjysmëerrësirë. Dy prozhektorë ishin ndezur, ishte mjaft larg nga vija e frontit dhe BRSS kishte pak aviacion me rreze të gjatë. Në përgjithësi, Stalini nuk u mbështet në bombardimet strategjike, duke u mbështetur në aleatët e tij. Dritat e vëmendjes bënë që vajza mbresëlënëse t'i lidhte me sytë e Kontit Drakula. Në të vërtetë, ishte një përbindësh shumë rrëqethës, megjithëse jo aq i madh sa fusha ajrore. Pemët, siç pritej, u prenë dhe u varën telat me gjemba. Djali paralajmëroi:
  - Këtu mund të ketë mina kundër personelit. Bëni një gabim të vogël dhe këmbët do t'ju këputen. Kështu që ju duhet të lëvizni me kujdes. Aty ku janë varrosur minat, toka është e sapo lëruar dhe unë shoh më mirë natën se ditën.
  Vajza u habit:
  - Pse nata është më e mirë se dita?
  Vaska tha me gjysmë shaka:
  - Pemët më shqetësojnë gjatë ditës. Dhe ju, më ndiqni saktësisht, hap majtas, hap djathtas, qëlluar në vend. Kështu që?
  Daria kundërshtoi:
  - Zonja duhet të futet së pari!
  Vaska, duke ngritur tonin, tha:
  - Sa ndryshon një fushë e minuar nga një tramvaj është se nuk e lënë një zonjë të shkojë përpara! Pra , mos u bëni zagar !
  Djali u zvarrit, në errësirë shiheshin tre kulla mitralozësh dhe tela me gjemba. Kullat dukeshin disi si dërrasa zhytjeje, dhe gardhi i lehtë me tela me gjemba dukej si një rrjetë kobure. Daria madje pyeti veten nëse ato ishin miza që fluturonin vetë në kurth. Ose janë grerëza që janë në gjendje të thumbojnë me dhimbje një kufomë fashiste. Sidoqoftë, a ndjejnë dhimbje kufomat, por nazistët tashmë janë kufoma - moralisht të vdekur! Vajza ndjeu se gjuri i saj goditi një gur të mprehtë dhe gulçoi. Vaska paralajmëroi me një pëshpëritje:
  - Mos bëni zhurmë, qentë kanë veshë shumë të ndjeshëm.
  Daria u përgjigj:
  - Më duket se gjuri do të më fryhet!
  Djali kërcënoi:
  - Nëse bëni zhurmë, koka juaj do të shpërthejë. Nga një goditje e drejtuar mirë, së pari e juaja , dhe më pas e imja!
  Vajza heshti më tej. Djemtë u zvarritën drejt telit me gjemba. Djali i pëshpëriti në vesh Darias:
  - Po gumëzhin! Kjo do të thotë se ka energji. Përveç kësaj, këtë herë nuk ka vetëm modele kompensatë. Duket sikur nazistët po bëjnë diçka të keqe. Për shembull, Yu-188 u ul.
  Kjo nuk është mirë.
  Daria pëshpëriti pothuajse në heshtje si përgjigje:
  - Pse jo mirë? A do të bombardojnë vërtet nazistët pyjet?
  Vaska tundi kokën dhe i shtrëngoi buzët e thara e të forta pranë veshit të vajzës:
  - Mos mendo! Shumë e shtrenjtë, kjo ka të ngjarë të jetë një ndalesë përpara se të transferohej në frontin sovjetik. Ne jemi një objektiv shumë i vogël për një armë kaq të fuqishme. Kështu që planet tona duhet të rregullohen, domethënë, unë do të vendos eksploziv në rezervuarin e gazit Junkers. Shpërthimi, nëse jeni me fat, do të djegë disa automjete, dhe nëse jeni të pafat, atëherë një automjet i tillë kushton më shumë se tre tanke T-4. Pra, loja ia vlen qiriun.
  Daria pëshpëriti:
  - Eja, do të zvarritem me ty?
  Djali refuzoi me vendosmëri:
  - Kjo është pikërisht ajo që nuk duhet të bëni. Ka roje që ecin mes avionëve dhe një djalë me përvojë ka një shans shumë më të mirë se një vajzë e papërvojë. Uluni, prisni, nëse dëshironi, lutuni.
  Vaska, duke përdorur një shkop, filloi të përkulte telat me gjemba. Ai e bëri atë ngadalë, si një argjendari që pret një diamant. Në të vërtetë, gabimi më i vogël do të fillojë të kërcasë dhe të shkëlqejë. Më në fund, djali e la shkopin dhe i pëshpëriti Darias;
  - Më mbaj derisa të kaloj.
  Para se vajza të kishte kohë për ta kapur atë, djali rrëshqiti në hendek, si një mi që ikën nga një mace.
  Epo, këta fëmijë ishin me fat, nuk kishte tortura. Të paktën tani për tani.
  Por Daria duhet të mësohet me jetën e saj të re. Ecja zbathur, gjë që është e pazakontë për të.
  Djali po vdiste në një shtyllë, i rraskapitur dhe i nënshtruar torturave të rënda.
  Dhe ajo që bënë nazistët ishte t'i varnin në raft, t'i kthenin nyjet dhe t'i hidhnin ujë të valë.
  Dhe si pati forcë djali të heshte dhe të mos ndahej? Mos e tradhtoni askënd dhe as mos e pranoni fajin tuaj. Dhe tani vdisni në një shtyllë pas torturave.
  Çfarë guximi dhe heroizmi duhet për të duruar diçka të tillë.
  Një tank gjerman Royal Lion kaloi pranë. Ky është një nga modifikimet e serisë E. Automjeti është i armatosur me një top të kalibrit të ndërmjetëm 210 mm, dhe forca të blinduara 300 mm në pjesën e përparme, 250 mm. Një makinë kaq unike që peshon njëqind tonë, dhe me një motor turbinë me gaz prej 2000 kuaj fuqi. Mund të mos jetë modeli më i suksesshëm, por është i mbrojtur mirë dhe mund të depërtojë në tanket sovjetike nga një distancë.
  Katër vajzat që drejtonin këtë makinë kanë zbritur dhe janë drejtuar drejt djalit. Ata panë trupin e zhveshur dhe të torturuar të pionierit që po vdiste. Pastaj komandanti i ekuipazhit qëlloi një pistoletë në kokë, duke thënë:
  - Në emër të mëshirës!
  Djali, i cili kishte rënkuar i qetë në agoni, ra në heshtje . Vajza zhyti gjakun me këmbën e saj të zbathur dhe la disa shenja të kuqe të ndezura dhe të zbehta.
  Luftëtarët u ngjitën në tank dhe disponimi i tyre nuk ishte më i miri.
  Komandanti i ekuipazhit vuri në dukje:
  - Këta rusë janë shumë kokëfortë. Edhe fëmijët durojnë tortura të tilla. Unë nuk e kuptoj fanatizmin e tyre të furishëm!
  Ndihmësi i saj u përgjigj:
  "Ndoshta është për shkak të mungesës së të kuptuarit se sa e mrekullueshme është jeta." Dhe se të jetosh, në çdo rast, është shumë më mirë se të vdesësh!
  Komandanti vajza tha:
  - Lufta vazhdon prej shumë vitesh. Të gjithë jemi të lodhur prej saj. Dhe, sigurisht, ne duam ndryshim! Dhe gjithashtu paqe. A mund t'u premtojë rusëve autonomi?
  Sulmuesi i tankeve sugjeroi:
  - Duhet të bëjmë më pak mizori. Atëherë gjithçka do të jetë ndryshe. Ne jemi të sjellshëm me ta, dhe ata janë të mirë me ne...
  Dhe vajzat thanë në kor:
  Petali i një lule është i brishtë,
  Nëse është shqyer shumë kohë më parë ...
  Edhe pse bota përreth është mizore -
  Unë dua të bëj mirë!
  
  Mendimet janë të qarta,
  Sillni dritën në mendje...
  Ne jemi si fëmijë të pastër
  në të keqe!
  Dhe tanku filloi të lëvizte. Pavarësisht peshës së madhe, motori 2000 kuaj fuqi e përshpejtoi makinën shumë shpejt. Dhe tanku, duke e kthyer surrat, lëvizi. Dhe tyta e armës është e gjatë dhe e gjerë, si një trung pishe! Doli të ishte një thembër i fuqishëm me pykë. Më saktësisht, një mastodon. Një lloj tjetër gjëje që do të vriste dhe sakatonte popullin rus
  Filmi pushoi dhe kryeinfermierja me një buzëqeshje të ëmbël iu drejtua fëmijëve vampirë:
  - Tani i keni parë mizoritë e nazistëve në fushat e Luftës së Dytë Botërore! A jeni gati për t'u hakmarrë ndaj tyre?
  Levka shtrëngoi grushtat fort dhe u përgjigj me vendosmëri:
  - Sigurisht, ne jemi gati!
  Slavka vuri në dukje e mërzitur:
  - Madje jam i lodhur nga Lufta e Dytë Botërore që po vazhdon gjatë gjithë kohës. Sikur të mos kishte luftëra të tjera në histori!
  Kryeinfermierja u përgjigj me besim:
  - Kjo është lufta më e madhe në historinë njerëzore. Për fat të mirë, Lufta e Tretë Botërore u shmang dhe komunizmi doli fitimtar në të gjithë botën.
  Marinka pohoi me kokë duke buzëqeshur:
  "Ne i kuptojmë të gjitha këto dhe jemi gati të luftojmë për një të nesërme më të ndritshme."
  Burri me syze të errëta tundi kokën dhe tha me një zë kërcënues:
  - Tani filloni të përmbushni mesitë. Le të shohim se sa janë rritur aftësitë tuaja.
  Dhe katër fëmijët pionierë u zhytën në Hipermatriksin e Hipernetit.
  Dhe Valerka Lagunov kishte aventurat e saj. Dhe së pari, në anijen e armadës japoneze, ajo rrëmbeu kryeadmiralin. Dhe djali këmbëzbathur e bëri atë mjaft zhurmshëm. Dhe ata e qortuan atë që herën tjetër të vepronte shumë më me kujdes dhe delikatesë.
  Madje djali i mërzitur këndoi:
  Krahu i perandorisë fluturoi mbi univers,
  Të gjithë yjet u drodhën menjëherë nga frika e egër!
  Dhe shpata u mbulua me lavdi të pakorruptueshme,
  Pushteti fitoi, lulëzoi - armiqtë e tij janë në pluhur!
  
  Ne jemi ngritur nga thellësia e vorbullës së yjeve ,
  Ngrihuni më lart, kupola të universit!
  Hapësirat që kanë pushtuar portat -
  Në lavdi të madhe, në betejë të vazhdueshme!
  
  Arriti qëllimin, vorbullat e insekteve,
  Por një herë e një kohë ata mblidhnin vetëm polen...
  Tani, ju e dini, ka shumë yje të reja,
  Në fund të fundit, ne jemi brumbuj, më besoni, jo papagaj!
  
  Të biesh në dashuri me planetin është lumturi
  Fshirja e armiqve, pastrimi i hapësirës ...
  Edhe shpirti më i lartë nuk ka fuqi mbi ne,
  Dhe ju e dini, nuk është tepër vonë për të krijuar botë!
  
  Plot primatë dhe tigra të egër,
  Ajo që mendojnë brumbujt nuk është kërthiza e universit.
  Dhe ata fillojnë një lojë të ashpër në betejë,
  Le të kthehet shtëpia e tyre në sanë të djegur!
  
  Trupat tanë janë me krahë që nga lindja,
  Çdo bebe ngrihet lart...
  Dhe kundërshtari nuk do të marrë falje,
  Kat në nëntokën nuk do ta shohë parajsën!
  
  Dhe vakuumi nuk është zbrazëti dhe ftohtë,
  Shpresa e dritës na ngroh ne brumbujt në të...
  Luftëtari i vjetër qoftë përgjithmonë i ri,
  Dhe miqësia jonë e kalorësve këndohet!
  
  Kur arrijmë skajet e universit,
  Le të shkojmë te hipostazat e tjera, e dini...
  Ne nuk jemi vetëm të Zotit krijim ,
  Dhe mishërimi i fuqisë së pakufishme!
  Pasi Valerka Lagunov kapi Admiralin e Lartë Yamato , ai drejtoi Armadën Naturo Japoneze . Nga rruga, një i afërm i perandorit. Por tani ka ardhur koha që ai, admirali i flotës perandorake, të shkojë të ushqejë peshqit.
  Të gjashtë, pasi kishin rrëmbyer armët dhe tashmë të ndarë si zakonisht, u nisën për të notuar drejt viktimave të tyre të mundshme.
    Katër vajzat e Terminatorit nuk duruan dot asnjë të ftohtë, por djemtë, të cilët edhe pse po ndryshonin strukturën fizike, u desh të ngrinin. Dhe në nëntor uji u bë më i ftohtë dhe skuadrilja japoneze qëndroi larg bregut.
  Samurai qëlloi nga një distancë e gjatë në një hark të lartë, duke shpresuar të arrinte në qytetin e kështjellës pa shumë saktësi. Vetëm për të ndëshkuar sadopak rusët.
  Pra, për t'u ngrohur, më duhej të vozisja shumë më energjikisht dhe të përpiqesha të vazhdoja me partnerët e mi.
  Sabotimi i natës nuk ishte më i ri dhe plani ishte përgjithësisht i ngjashëm. Edhe pse jo shumë, pas një grindjeje të shkurtër, ata vendosën të ndaheshin - çdo njeri për vete dhe, duke bërë në heshtje rrugën e tij drejt anijeve më të mëdha, duke hedhur në erë municionet.
  Kjo kishte logjikën e vet, meqenëse do të ishte më e vështirë të shtyheshin sërish ballë për ballë, japonezët thjesht do të përpiqeshin të largoheshin shpejt . Dhe nata nuk ishte shumë e errët. Hënë, dhe duhet të jeni jashtëzakonisht të kujdesshëm.
  Pra, tani secili djalë ka qëllimin e tij dhe ata e dinë se çfarë të bëjnë.
  Nëse hidhni në erë një magazinë me pajisje luftarake, e cila është e fshehur në mënyrë të tillë që do të ishte jashtëzakonisht e vështirë të arrihet me një predhë, atëherë anija do të ndahet dhe fundoset.
  Japonezët kohët e fundit kishin përditësuar municionin e tyre dhe qëlluan vetëm nga armë të kalibrit dymbëdhjetë inç , dhe madje edhe atëherë jo shpesh, sikur të kishin frikë të goditeshin. Pra, kishte mjaft objektiva për shpërthim. Samurai duhet të kuptojë se afrimi në brigjet ruse është shumë i rrezikshëm.
  Luftanija e blerë nga amerikanët duket mjaft mbresëlënëse dhe e efektshme. Një anije e frikshme, ndoshta edhe e frikshme. Ka një palë armë dhe kalibër 16 inç. Dhe kjo nuk mund të mos bëjë përshtypje.
  Valerka Lagunov kujtoi se epoka e luftanijeve përfundoi pas Luftës së Dytë Botërore. Ata doli të ishin shumë të prekshëm ndaj sulmeve nga bombarduesit e vendosur në aeroplanmbajtëse. Dhe shumë prej tyre, veçanërisht ato japoneze, u fundosën.
  Dhe një luftanije kushton sa tre deri në katër mijë tanke të mesme. Pra, ka shumë për të menduar kur bëhet fjalë për luftën detare.
  Djali u ngjit në sipërfaqen e çelikut duke përdorur gishtat e dorës dhe këmbëve të tij shumë këmbëngulëse. Unë as që u mërzita të vendosja filxhanat e thithjes. Nuk ka nevoje, megjithese metali eshte i ri, eshte pak i mbushur me thumba ne nje vend.
  Kështu që ju ngjiteni si një majmun i shkathët. Dhe pastaj, me shumë shkathtësi, duke lëvizur thembrën e zhveshur, ju dërgoni rojet japoneze në bord.
  Me zhurmën e shpërthimeve, kjo mund të bëhet pa u vënë re dhe në mënyrë të padëgjueshme. Dhe pastaj vraponi në majë të gishtave për në dhomën e lundrimit. Japonezët ka mjaft, por kjo nuk na shqetëson aspak. Ata nuk i kushtojnë vëmendje asaj që po ndodh nën këmbët e tyre.
  Për më tepër, një djalë duket më shumë si skllav sesa diversant.
  Po, dhe marinarët këtu janë të një rekrutimi të ri, dhe djali gjysmë i zhveshur nga kabina që mban një çantë shpine me një pamje të shqetësuar duket i natyrshëm. Edhe pse moti nuk është i favorshëm për të ecur me mbathje noti, por... Kjo është Japonia, ku qëndrimi ndaj fëmijëve është zakonisht i ashpër. Kjo do të thotë se djali i kabinës u ndëshkua, dhe flokët e tij, të lyer me ngjyrë të zezë, u gërshetuan në një bishtalec të veçantë.
  Njëri nga marinarët u përpoq të kapte këmbën e djalit. Leninisti i ri Valerka fiku libertinën me një goditje të lehtë të gishtit. Po, ata kanë disa që përdorin shërbimet e djemve. Këto janë rregullat që kanë, tolerancë e madhe për mëkatin e Sodomës. Jo, ndoshta do të ishte më mirë të vishje një uniformë japoneze?
    Një nga djemtë vendas e pyeti Valerkën në japonisht:
  -Kush je ti?
  Leninistja e re Valerka u përgjigj ashpër:
  - Për një dhuratë për kapitenin, qenush!
  Ai u tërhoq dhe Valerka, pa asnjë ceremoni, hapi hyrjen në dhomën e lundrimit me një çelës master. Ai nuk ishte i turpëruar nga asgjë, dhe ai tashmë po fliste mirë në japonisht.
  Më pas, thjesht zbrisni shkallët spirale në zonën e mbajtjes, të mbuluar mirë me forca të blinduara. Këtu gjithçka rezulton disi e thjeshtë, jo në një mënyrë hollivudiane.
  Por jo, dhe nuk është e lehtë. Dikush bëri një zhurmë nga japonezët. Ndoshta edhe ky djalë nga kabina. Nëse për japonezët e rritur në një anije me dy mijë e gjysmë anëtarë të ekuipazhit, një duzinë e gjysmë adoleshentë duken njësoj, ata nuk i shikojnë nga afër, atëherë djemtë e kabinës e njohin njëri-tjetrin pak a shumë dhe e ndjejnë të sapoardhurin. me çdo fije të shpirtit të tyre.
  Dhe muskujt e Valerkës janë shumë të spikatur, jo të ngjashëm me njeriun .
  Po sikur të ngrinin alarmin atje. Ka kohë të mjaftueshme për të hapur derën ngjitur dhe për të instaluar detonatorin?
  Epo, atëherë është edhe më interesante, ne do të kalojmë me një luftë! Nuk është aspak Hollywood.
  Japonezët e parë që donin të zbrisnin në dhomën e Kruyt u vranë duke hedhur disqe. Djaloshi snajper hodhi katër me duar dhe katër me shumë shkathtësi me këmbë. Në total, një duzinë japoneze u vranë dhe u instalua një detonator. Djali e vendosi për dhjetë minuta, duke shpresuar se do të mund të dilte jashtë.
  Tani është koha për të bërë disa të shtëna!
  Nëse ekuipazhi do të kishte qenë më i sofistikuar, ata mund të kishin zgjedhur një taktikë tjetër. Por japonezët bërtisnin dhe ulërinin shumë. Por, natyrisht, ata nuk hodhën granata, dhe luftanija për të cilën u paguan para kaq të mëdha do të shpërthejë.
  Por një nga samurai, ende përpara ekipit, hodhi një bombë. Kaq e rrezikshme, me gjilpërën e nxjerrë.
  Leninisti i ri Valerka i perceptoi lëvizjet e japonezëve si notues në pelte. Sigurisht, reagimi dhe shpejtësia e tij janë shumë më të larta se ato njerëzore . Luftëtari ka edhe katër deri në pesë sekonda pasi të jetë nxjerrë kunja.
  Kështu që ju e pranoni me qetësi dhuratën në këmbën tuaj të zbathur, dhe më pas, duke rritur gradualisht shpejtësinë, hidheni atë. Le të fluturojë dhe t'u shpallë të gjithëve tarrarë !
  Djali i Terminatorit bërtiti:
  - Kjo është për Tsushima!
  Dhe gjëmonte, duke i shpërndarë japonezët në drejtime të ndryshme. Bomba peshonte dymbëdhjetë kilogramë. Dhe sigurisht, ai që e hodhi, një idiot, mund ta kishte dërguar të gjithë ngarkesën e municionit duke fluturuar në ferr! Dhe më pas do të rezultonte se samurai i bëri hara-kiri vetes.
  Meqenëse i riu leninist Valerka mendoi dhe kuptoi shumë më shpejt se një person i zakonshëm, ai kuptoi se mund të përpiqeshin ta bllokonin në këtë magazinë, dhe për këtë arsye u ngrit përpara se japonezët të merreshin nga shpërthimi. Dhe, natyrisht, ai zbuloi shpatat magjike, të cilat gjithashtu kishin një veti kaq të mrekullueshme si palosja si një antenë televizive ose një tub teleskopik.
  Po, ka qenë një kohë kur antenat përdoreshin për komunikim. Nuk është çudi që futuristët ndryshuan mjetet e komunikimit.
  Djaloshi snajper filloi të prerë samurain, dhe herë pas here duke u kërcyer dhe duke i përdredhur këmbët:
  - Një shpatë, është një shpatë! Ai do t'ju fshikullojë! Dhe nuk ju jepet mundësia për të shpëtuar jetën tuaj !
  Sipas skemës punonin edhe vajzat dhe Sllava. Epo, vajzat mutante natyrshëm vendosën të tundnin edhe pak shpatat e tyre. Pse nuk argëtohen bukuroshet ?
  Në fakt, sa kohë mund të ulesh si një perëndeshë prej guri? Ose më mirë, të veprosh me saktësinë e saktë të një ninja dhe, të paktën pak, të mos luajë sipas rregullave të Hollivudit?
  Vetëm djali dhe ish-pionieri leninist i Perandorisë Sovjetike, Slava, bëri gjithçka në heshtje dhe me kujdes. Hapi në heshtje dhomën e grepit, zbriti shkallët në majë të gishtave dhe vendosi detonatorin.
  Për më tepër, Slavka u shndërrua në një djalë kabine japoneze, por nuk i veshi këpucët. Megjithatë, djemtë e kabinës zakonisht shkonin zbathur dhe mbanin këpucë vetëm në parada, ose kur ishte shumë ftohtë. Dhe tani, në ditët më të ftohta të dimrit që ka ardhur në fund të vjeshtës, edhe këtu bën pak ftohtë. Edhe nëse nuk është njësoj si në Siberi, apo në tokë.
  Por pse është i vlefshëm Petropavlovsk? Ndryshe nga Vladivostok, atje ndodhin mrekulli që nuk ndodhin as në realitet!
  I riu leninist Slavka vendosi detonatorin, u kthye dhe mbylli me kujdes derën e blinduar. Një marinar i dehur e pa djalin dhe bërtiti:
  - Çfarë po bënit atje?
  Slavka u përgjigj automatikisht:
  - Kam nxjerrë konjak rus për admiralin!
  Slavka nuk kishte mësuar ende japonisht dhe u përgjigj në anglisht. Megjithatë, pyetja u bë në gjuhën britanike.
  Kjo nuk e habiti djalin pionier, por kur feçka e dehur donte të shijonte konjakun, ai mori një goditje në qafë me gishtin tregues. Pas së cilës, Vyacheslav ndihmoi mercenarin anglez të ulej butësisht në forca të blinduara.
  Megjithatë, vetëm kaq ishte e kufizuar përdorimi i dhunës nga ana e luftëtarit të ri.
  Por rojet e vajzave u gëzuan me shpejtësi të plotë. Ata, natyrisht, donin të shtrinin muskujt e tyre, më të fortë se titani, dhe të futeshin në ligësi. Epo, të paktën pak.
  Leninistja e re Valerka gjithashtu u tërhoq shumë dhe shkoi përtej kufijve të arsyeshëm. Dhe kjo, për fat të keq, ndodh shumë shpesh.
  Brenda dëgjohej një gjëmim, i cili shpërtheu pikërisht në momentin kur djali pionier ishte ende në anije.
  Ndoshta gjithçka do të kishte dalë mirë, por djali , si me qëllim, u hodh drejt e në oxhakun flakërues gjatë lëkundjes. Nga inercia, djali fluturoi sipër, reagimi i tij fenomenal këtë herë për disa arsye nuk funksionoi dhe djaloshi endacak përfundoi në flakë.
  Për lëkurën e tij të fortë dhe elastike, kjo flakë nuk është aq e frikshme, ai mund të kërcejë jashtë.
  Djali i tërbuar i tendosi të gjithë muskujt me gjithë fuqinë e tij, u shtrëngua dhe u tërhoq me tërbim.
  Dhe nata e detit i dha vendin një dite vere, luftëtari i ri fluturoi jo në kuvertë, por në murin e thyer të fortesës.
  Dhe për më tepër, gjithçka ndodhi në çast, leninisti i ashpër Valerka nuk pati kohë as të befasohej kur u përplas ballë për ballë me një kalorës të madh gjerman të blinduar. Përplasja doli të ishte fjalë për fjalë, dhe balli i djalit u plas, por megjithatë doli të ishte më i fortë se vizori dhe banditi fluturoi poshtë me një britmë të egër.
  Ranger Boy shikoi rreth tij dhe kuptoi. Ka një sulm të ashpër në qytetin antik, me sa duket nga mesjeta e vonë. Armët janë të mbushura me forca të blinduara, forca të blinduara, shtiza, por nuk mungojnë edhe topat, madje edhe kërcitjet. Edhe nëse këto të fundit janë ende primitive.
  Leninisti i ri Valerka ishte i aftë për armët dhe e kuptoi se ky ishte fundi i shekullit të gjashtëmbëdhjetë. Ndoshta edhe vitet e fundit të mbretërimit të Ivanit të Tmerrshëm.
  Dhe duke gjykuar nga rrobat dhe sharjet, qyteti mjaft i madh po sulmohet nga mercenarët gjermanë, lordët polakë dhe lituanianë. Dhe ushtria ruse, së bashku me milicinë lokale, zmbrapsin sulmin.
  Wow, kjo është stema e qytetit. Po, ky është Polotsk! Uau, duket sikur ushtria e mbretit të Komonuelthit Polako-Lituanez Stefan Batory po sulmon një qytet rus.
  Më saktësisht, ushtria e Ivanit të Tmerrshëm, nën komandën personale të vetë Carit, rrethoi dhe pushtoi Polotsk në 1563. Dhe tani Stefan Batory dëshiron ta zmbrapsë këtë breshër. Për më tepër, në historinë reale ai ia doli.
  Pas së cilës , u krijua një kërcënim për zotërimet ruse në Livonia. Në këtë kohë, Rusia cariste nën Tsar John kishte pushtuar pothuajse të gjitha qytetet dhe kështjellat e Livonia, përveç Rigës dhe Revelit, dhe disa qytete në Courland.
  Me rënien e Polotskut, rrjedha e luftës mori një karakter shumë të vështirë për Rusinë. Fronti i dytë, në veçanti, u hap nga Suedia - atëherë një fuqi shumë më e gjerë dhe më e fuqishme se sa është tani. Por tani për tani është Polotsk që është pika kyçe e mbrojtjes.
  Polakët janë gjithashtu të lodhur nga lufta e zgjatur me Rusinë, dhe suedezët nuk janë larguar nga betejat brutale me Danimarkën, nëse e mposhtin sulmin, atëherë mbase zotëria nuk do të dëshirojë të vazhdojë të luftojë me Rusinë e fortë dhe gjërat do të dojnë; vijnë në paqe.
  Në një kohë, Batory u ndalua vetëm gjatë rrethimit të Polotsk, duke lejuar që tokat ruse të shkatërroheshin shumë. Por tani ka një shans për të përfunduar luftën më shpejt dhe me një rezultat më të favorshëm për Rusinë.
  Leninisti i ri Valerka, duke tundur shpatat, u vërsulet gjermanëve dhe polakëve me tërbim të egër. Ai thjesht ndodhi në pjesën më të rrezikshme të sulmit, ku Stefan Batory hodhi rojet e tij elitare dhe mercenarët e tij tashmë kishin ngjitur muret.
    Djaloshi endacak hodhi me shumë shkathtësi copa topi guri të thyer me gishtat e tij të zhveshur. Dy duzina fisnikë dhe kalorës ranë përtokë, të vrarë nga predhat e hedhjes së terminatorit të ri.
  Djaloshi pionier Valerka, duke goditur masat e gjermanëve dhe polakëve me shpata dhe me ngazëllim kolosal, bërtiti:
  - Për Carin dhe Patronimin, përpara!
  Sigurisht, atëherë njerëzit në shekullin e gjashtëmbëdhjetë ishin pak më të lehtë dhe më të vegjël se sa janë tani, dhe një djalë muskuloz rreth dymbëdhjetë vjeç nuk konsiderohej më fëmijë. Por prapëseprapë, kur një djalosh me mbathje noti të kuq dhe me muskuj si tela, pret një duzinë kalorës në dy lëkundje me një mulli, nuk mund të mos ndjeni tmerrin më të egër.
  Tmerri, natyrisht, vjen nga armiku, por ushtria trima ruse dhe milicia lokale, përkundrazi, do të frymëzohen. Dhe ai gjithashtu do të përgjigjet me britma brohoritjesh dhe goditje të mira.
  Leninisti i ri Valerka nuk kishte luftuar kurrë aq ashpër dhe ashpër sa tani. Dukej sikur ai ndjeu se nuk ishte në këtë botë për një kohë të gjatë dhe donte të hidhte të gjithë energjinë e tij dhe t'i shkaktonte armikut dëmin maksimal të mundshëm.
  Dhe gishtat e zhveshur hodhën copa kamash, shpata, topash, disqe dhe helmeta. Dhe me duart e tij, rojtari i djalit i copëtoi të gjithë si një mulli kafeje. As ndalesa apo pauza më e vogël. Përkundrazi, duke maksimizuar presionin.
  Dhe ushtria ruse, duke parë shembullin e tij, bërtiti:
  - Një engjëll është me ne! Ne do te fitojme!
  Dora e djathtë e Stepan Batory, Hetman Khodkevich, personalisht udhëhoqi zbulimin në zonën më të cenueshme. Pothuajse, dhe polakët me mercenarë u futën në qytet, tashmë kishin kapur muret, por më pas u shfaq një djalë zbathur që shfaros luftëtarët më të mirë njëqind në minutë, ose edhe më shpejt. Si mund të mos mërzitesh dhe të humbasësh kokën?
  Khodkevich me njëqind nga luftëtarët më të mirë u përpoq të ngjitej në kullën e titullit. Por ai as nuk duhej të kryqëzonte shpatat me endacakun pionier Valerka, një pjesë e majës së një shtize e goditi hetmanin drejt e në sy, të cilin adoleshenti i guximshëm e nisi me aq shkathtësi me këmbën e tij.
  Vdekja e hetmanit u ngadalësua seriozisht dhe solli pjesën tjetër të mercenarëve dhe polakëve në një gjendje frikacake. Nëse nuk do të ishin shkëputjet mbrojtëse të harkëtarëve dhe këmbësorisë tatar nga qyteti i Genovas, turma do të tërhiqej menjëherë.
  Dhe kështu sinjali u dëgjua dhe Stefan Batory hodhi rezerva të reja në betejë. Ai nuk donte të hezitonte apo të dorëzohej. Qyteti i Polotsk është plot me pasuri, dhe pagimi i rrogave për këta mercenarë të pangopur dhe të shumtë është shumë i shtrenjtë.
  Është gjithashtu e pamundur të zgjatet rrethimi sepse Rusia nuk është ende plotësisht e rraskapitur në luftë dhe mund të mbledhë dhe të dërgojë përforcime në Polotsk. Në veçanti, u shfaq një guvernator i ri, mjaft i talentuar, Skopin-Shuisky, i cili është i aftë të mposhtë trupat polake-gjermane të rraskapitura në sulme.
  Jo, ne duhet ta marrim shpejt qytetin nga stuhia!
  Në të njëjtën kohë ata hapën zjarr me musketa. Natyrisht, nga një distancë e tillë, gjuajtja në shënjestër nuk bëhet fjalë. Shumica e plumbave të plumbit, të mëdhenj sa arra, goditën turmat e tyre që nxitonin për të sulmuar.
  Disa grada u vranë menjëherë, dhe Valerka Lagunov kreu teknikën "tifoz të dragoit", duke dërguar Baron Magellar në botën tjetër . Dhe një kont francez që u bë mercenar, për të çizmetuar.
  Pjesa tjetër e ushtarëve rusë filluan të shtypnin edhe më ashpër. Ndonjëherë mrekullitë u ndodhin njerëzve - besimi, shpresa, dashuria. Dhe pastaj ata harrojnë frikën e tyre dhe përmbysin ushtri të tëra kundërshtarësh me shpata, shtiza dhe kosë .
  Milicitë lokale po luftojnë. Shumë prej tyre janë të armatosur me shkopinj, sëpata dhe kosë. Fshatrat fqinjë u mblodhën për të mbështetur ushtrinë dhe fshatarësinë ruse. Shumë fëmijë dhe gra po luftojnë.
  Djemtë zakonisht gjuajnë nga harqe të lehta, ose përdorin shpata të shkurtra ose kamë. Disa përdorin një llastiqe të lashtë. Por vajzat fshatare , çfarë kënaqësie, përshtatën një harpë për një hobe. Valerka, pasi i preu kokën burrit të shëndoshë , i inkurajoi vajzat zbathur:
  - Ja për armikun! Hidhe më fort!
  Mbrojtësit e të rriturve luftojnë, si rregull, me çizme ose këpucë, ndërsa fëmijët dhe gratë janë ekskluzivisht zbathur. Për më tepër, jo vetëm për shkak të varfërisë. Një nga djemtë zbathur, rreth katërmbëdhjetë vjeç, është duke copëtuar parzmore mjaft të shtrenjta argjendi dhe ka një saber me një dorezë të praruar .
  Me sa duket, ky është mentaliteti i mesjetës - fëmijët po ashpërsohen. Për më tepër, moti është vërtet i ngrohtë dhe nuk ka asnjë arsye për të grisur sandale apo çizme. Megjithatë, burrat e rritur nuk duan të jenë trashanë, dhe ata që kanë mjekër duhet të veshin çizme.
  Megjithatë, Valerka i ri leninist nuk është i turpëruar nga fakti se ai i ngjan shumë një endacak, apo edhe një skllav. Përkundrazi, polakët, duke e konsideruar atë si diçka të mbinatyrshme, i frikësohen edhe më shumë.
  Dhe megjithëse Stefan Batory hodhi të gjitha rezervat e tij në betejë, dhjetëra mijëra kalorës dhe fisnikë nuk mund të shtypin ushtarët rusë dhe milicitë bjelloruse, edhe pse ka pesë herë më shumë prej tyre ( dhe kjo është nëse numëroni mbrojtësit së bashku me ushtarët fëmijë!) . Një ushtri prej njëqind mijë solli mbreti polak dhe një mercenar i Sulltanit turk. Dhe ajo shkrihet para syve tanë.
  Për të ngazëllyer luftëtarët rusë numerikisht inferiorë, pionieri i ri Valerka këndoi me zë të lartë:
  Skifteri i Atdheut të Madh -
  Fluturoni më lart se malet dhe qiejt!
  Qofshin fytyrat ortodokse -
  Ata do të thërrasin - i Plotfuqishmi u ringjall!
    
  Dielli i Rusisë së Madhe,
  Na ndriço rrugën më fuqishëm!
  Ju jeni më e bukura në univers
  Nuk do të jesh kurrë më i lezetshëm!
    
  Zemra ime shkon te Jezusi
  Do të shpërthejë si një vullkan që vlon!
  Nuk ka vend për një frikacak në parajsë -
  Le të shkojmë në një shëtitje, njerëz!
    
  Do të ketë një Atdhe në botë,
  Shkëlqe si një kuazar i pavdekshëm!
  Por gjyqtarë të papasionuar -
  Ju jap gjithë hirin!
    
    Shërbejini vendit me besnikëri -
  Ai që është si një yll...
  Atdheu, Zoti Rusia është e shenjtë -
  Dashuria do të mbetet e pandryshuar!
  Unë po kthehem nga ju -
  I kthehem vetes -
    Shërbejini me besnikëri vendit të madh -
  Në hapësirë, në thellësi, ujë dhe kudo!
    
  Pastaj do të jetë Jezusi
  Atëherë do të jetë Maria...
  Dhe tundimi nuk do të kafshojë ...
  Dhe Satani nuk do të vijë!
    
  Atdheu im do të bëhet
  Rusët janë të gjithë familje të lehta...
  Dhe pastaj do të ngjitemi,
  Mbi yjësitë është shtëpia juaj!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список

Кожевенное мастерство | Сайт "Художники" | Доска об'явлений "Книги"