Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Putin'S Luck nrog Nicholas Ii-12

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:
Школа кожевенного мастерства: сумки, ремни своими руками
 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Hauv Suav teb , tau kov yeej los ntawm Tsarist Russia, kev sib tsoo me me txuas ntxiv thiab kev tawm tsam me me ntawm cov neeg nyob hauv zos tawg tawm. Adjutant General thiab ib tug nyob mus ib txhis tus tub Oleg Rybachenko tseem mus suppress lub rebellions. Nws yog 1939. Tsar Nicholas II puv xya caum-ib xyoos, thiab hauv Nazi lub teb chaws Yelemees, Hitler tab tom npaj lub Peb Reich rau kev ua tsov ua rog. Thiab nws tseem tsis tau paub meej qhov twg Fuhrer yuav tig, ua ke nrog Russia tawm tsam Entente, lossis ua ke nrog Entente tawm tsam Russia!

  PUTIN'S LUCK nrog NICHOLAS II-12
  CEEB TOOM
  Hauv Suav teb , tau kov yeej los ntawm Tsarist Russia, kev sib tsoo me me txuas ntxiv thiab kev tawm tsam me me ntawm cov neeg nyob hauv zos tawg tawm. Adjutant General thiab ib tug nyob mus ib txhis tus tub Oleg Rybachenko tseem mus suppress lub rebellions. Nws yog 1939. Tsar Nicholas II puv xya caum-ib xyoos, thiab hauv Nazi lub teb chaws Yelemees, Hitler tab tom npaj lub Peb Reich rau kev ua tsov ua rog. Thiab nws tseem tsis tau paub meej qhov twg Fuhrer yuav tig, ua ke nrog Russia tawm tsam Entente, lossis ua ke nrog Entente tawm tsam Russia!
  . Tshooj 1
  Oleg Rybachenko, txawm hais tias nws zoo li ib tug me nyuam tub txog kaum ob xyoos, txawm li cas los xij, tej zaum me ntsis laus dua, nws yog ib tug me nyuam loj heev , txog li kaum plaub xyoos nws yog ib tug thawj coj thiab tus thawj coj, thiab nws txoj hauj lwm. txuas ntxiv mus. Nws sai sai tsiv mus nyob ib ncig ntawm Tuam Tshoj, teeb tsa nqaij grinders nyob ntawd.
  Thaum Lub Ib Hlis 7 - tsuas yog nyob rau hauv Orthodox Christmas, tus thawj coj, ua ke nrog tus ntxhais Margarita, tau tawm tsam nrog cov horde zoo nkauj nyob rau sab qab teb ntawm Tuam Tshoj. Qhov no yog Tub Rog Liab ntawm Mao Zedong elusive.
  Cov menyuam yaus Terminator, txawm li cas los xij, tsis ntshai. Thiab lawv maj nrawm mus tua.
  Oleg pov ib lub boomerang nrog nws cov ntiv taw liab qab. Nws ya mus hla thiab txiav ob peb lub taub hau, ces rov qab mus rau tus tub.
  Tus tub hluas tub rog tau hais tias:
  - Peb txoj kev yeej tsuas yog nyob ib ncig ntawm lub ces kaum!
  Thiab lub zeb tau ua cov txheej txheem ntaj, txiav cov suav taub hau.
  Margarita tseem nyob ntawm qhov kev tawm tsam.
  Thiab nws liab qab, chiseled ob txhais ceg ntawm ib tug hluas nkauj muaj hnub nyoog kaum ob xyoos pov cov txiv laum huab xeeb, nrog rau kev puas tsuaj loj heev. Thiab tej daim ntawm torn thiab mutilated Suav ya nyob rau hauv tag nrho cov lus qhia.
  Nws yog ib tug ntxhais zoo kawg nkaus. Nws pom zoo, raws li ib tug neeg laus, los ua ib tug ntxhais thiab tsis yog ib tug zoo tib yam, tab sis ib tug tsis txawj tuag thiab txias. Thiab tam sim no nws sib ntaus zoo li dab.
  Thiab rab ntaj ntawm cov neeg ntxeev siab Suav raug txiav rau hauv cov zaub qhwv ntub.
  Hluas nkauj hu:
  Kuv ntsia saum ntuj
  Thiab nws ua txuj ci tseem ceeb!
  Thiab Margarita yuav luag ntxhi nrog pearly, loj heev thiab tsis yog txhua tus menyuam yaus cov hniav.
  Oleg Rybachenko, tus tub nyob mus ib txhis, hais tias:
  -Kev tua neeg tsis zoo. Tab sis koj yuav tsum ...
  Thiab cov me nyuam tub rog yeej mus qus.
  Thiab lawv txiav nrog qus thiab zoo kawg frenzy. Thiab nrog cov ntiv taw liab qab ntawm lawv cov me nyuam ko taw lawv pov khoom plig ntawm kev puas tsuaj. Thiab lawv rhuav cov Suav tawm tsam rau hauv me me. Qhov no yog kev sib ntaus.
  Raws li txoj cai, Tuam Tshoj yog ib feem ntawm Lavxias teb sab faj tim teb chaws. Tab sis qhov tseeb, ib feem ntawm nws tau cais nrog cov neeg hauv zos.
  Thiab tam sim no nws tab tom ua tsov rog ...
  Margarita nco qab tias qhov no tsuas yog ib qho ntawm nws txoj haujlwm xwb. Tab sis thaum nws mus rau Stalin lub chaw pw hav zoov hauv lwm lub qab ntuj khwb, tej zaum, tej zaum, txawm txias dua nyob rau ntawd. Xav txog ib tug ntxhais uas muaj hnub nyoog kaum ob xyoos nyob rau hauv lub qhov taub Stalinist.
  Thawj qhov raug ntes. Tom qab ntawd ib tug humiliating thiab ceev faj nrhiav tus me nyuam, thiab ces yees duab nyob rau hauv profile, tag nrho lub ntsej muag, ib nrab sideways, thiab tom qab. Thiab tom qab ntawd lawv tau muab tus ntxhais tus ntiv tes los ntawm nws txhais tes, thiab tib lub sij hawm luam tawm cov liab qab ntawm nws cov taw me me, zoo nkauj rau ntawm daim ntawv dawb.
  Thiab cov hneev taw ntawm ob txhais tes thiab ob txhais ceg tig tawm zoo nkauj. Nws yog qhov zoo uas tsawg kawg lawv tsis tau chais. Txawm hais tias lawv combed lawv cov plaub hau hauv kev tshawb nrhiav cov ntshauv, hmoov zoo lawv tsis pom ib qho twg. Thiab lawv xa kuv mus da dej, nphoo nrog tshuaj dawb.
  Thiab ces Margarita tau los ua ib tug ntxhais raug kaw. Ntxiv mus, nws yog tsim nyog raws li cov lus qhia. Thiab nyob rau hauv thiaj li yuav zaum nyob rau hauv lub bunk, nws tsuas sau nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm cov neeg tim khawv: "Stalin yog tus tua neeg ntawm lub Soviet neeg." Thiab qhov ntawd txaus!
  Thiab nws raug xa mus tsis muaj kev sim siab rau cov menyuam yaus txoj haujlwm ua haujlwm rau cov ntxhais. Nyob ntawd, zoo nkauj, cov tub ntxhais hluas raug kaw ua haujlwm tsis muaj zog los ntawm Frost mus rau Frost. Thiab tsuas yog nyob rau hauv lub caij ntuj no lawv tau muab dab tuag khau boots.
  Txawm li cas los xij, Margarita nyiam ua haujlwm tsis muaj zog hauv cov daus. Nws yog ntau agile thiab yooj yim dua. Thiab tus ntxhais liab qab taw tsis khov rau hauv cov daus, vim tias tus ntxhais tsis yooj yim, tab sis nyob mus ib txhis thiab tsis txawj tuag.
  Thiab nyob rau hauv lub colony nws nrhiav tau ib tug vampire. Thiab nws tua nws kom tuag nrog ib rab chais nyias ua los ntawm cov nyiaj tshwj xeeb tej yam yees siv.
  Tom qab ntawd nws tau khiav tawm ntawm cov menyuam yaus lub colony. Thiab nws tau taug kev ob peb puas kilometers deb ntawm lub snowdrifts ntawm Siberia.
  Tus ntxhais khiav thiab qw:
  - Kuv xav kom zaj nag tuag! Thov kom lub ntiaj teb no muaj kev thaj yeeb!
  Tam sim no lawv tab tom ntaus Suav ua ke. Thiab ntawm no nws yuav tsum tau hais tias nyob rau hauv Mao cov tub rog nws tsis yog infantry xwb. Tseem muaj tub rog. Thiab nws sim tua ob peb sib ntaus sib tua dua. Ib tug me nyuam tub thiab ib tug ntxhais txiav cov neeg tua neeg Suav nrog ntaj, txiav lawv ua tej daim kom cov ntshav txav mus.
  Oleg Rybachenko tau hais tias:
  Kuv pom dab noj hnub nyob saum ntuj
  Tuam Tshoj maj nrawm mus rau Russia ...
  Kev ua pauj burns nyob rau hauv cov hluas lub siab,
  Muab lub hlwb rau kuv!
  Thiab tus tub-tub rog tau pov ib lub txiv ntoo ntawm kev puas tsuaj nrog nws txhais taw liab qab, pob taws me me, tawg ua rau Suav qib. Thiab nws yog ib qho kev tua zoo heev.
  Oleg chuckled thiab teb tias:
  - Zoo, koj puas tau txiav txim siab coj nws thiab npaj ib tus neeg koom nrog?
  Thiab tus tub rab ntaj tau tsav lub tshuab.
  Margarita, tus ntxhais terminator no coj thiab pov ib qho pea ntawm kev puas tsuaj thiab rhuav tshem lub horde ntawm Suav fighters. Thiab lawv tsuas ya mus rau lwm qhov kev taw qhia nrog lawv txhais tes thiab txhais ceg tawg.
  Tus ntxhais chirped:
  - Yuav muaj qhov tshwm sim tshiab - peb yuav xa txhua tus yeeb ncuab mus rau ntuj txiag teb tsaus!
  Oleg nco txog ib qho ntawm lwm cov dab neeg.
  Hauv kaum cuaj plaub caug plaub, kev hloov pauv tau tshwm sim hauv kev coj noj coj ua ntawm Thib Peb Reich. Hitler tuag ntawm tshuaj lom rau nws lub hnub yug rau lub Plaub Hlis 20th. Thiab nws tus qub txeeg qub teg, Hermann Goering, tshem tawm tag nrho cov kev cai lij choj tawm tsam Semitic thiab muab cov tebchaws sab hnub poob rau kev sib tham thiab kev sib tham. Zoo, qhov tseem ceeb tshaj plaws yog tshaj tawm kev sib tw thiab pib kev sib tham. Thiab lawv tuaj yeem nyob mus ib txhis.
  Tshiab German thiab txawv teb chaws faib los ntawm lub teb chaws Yelemees, Fabkis, thiab Ltalis. Nyob rau hauv cov nqe lus ntawm aircraft ntau lawm, lub thib peb Reich thiab thaj chaw uas nws nyob nyob rau hauv par nrog lub USSR. Thiab nyob rau hauv cov nqe lus ntawm tanks thiab self-propelled phom lawv yuav luag sib npaug.
  Tsis tas li ntawd, German aircraft yog superior rau Soviet aircraft nyob rau hauv armament, ceev thiab armor. Yog, thiab tanks ib yam nkaus. Lub tank tshiab T-34-85 nyuam qhuav pib muab tso rau hauv kev tsim khoom, thiab kev tsim cov "Panthers" thiab "Tigers" twb tau debugged. Thiab cov Germans muaj cov tso tsheb hlau luam thiab cov phom nws tus kheej uas muaj zog ntau dua li cov Soviet. Thiab qhov tseem ceeb tshaj, muaj ntau ntawm lawv.
  Thiab Goering muaj lub sijhawm yooj yim dua nrog roj - txij li cov Allies tsis muaj kev foob pob ua haujlwm uas tsim cov roj av los ntawm cov thee. Ntxiv rau ntau cov khoom siv los ntawm Tebchaws Meskas thiab cov tebchaws Askiv.
  Yog li ntawd, Fuhrer nyob. Thiab cov neeg nyiam tshaj plaws thiab tej zaum yog tus thawj coj German tshaj plaws, Eric Rommel, tau raug xaiv los ua tus thawj coj tshiab ntawm cov tub rog hauv av ntawm Thib Peb Reich! Thiab nws, ntawm chav kawm, muaj kev xav zoo. Thiab nws pom tau hais tias cov tub rog Soviet tab tom npaj kev tawm tsam hauv Belarus.
  Thiab muaj cov tub rog tseem ceeb tau sib sau ua ke. Tab sis nws yog ib qho nyuaj rau kev tiv thaiv nyob rau hauv qhov chaw - muaj ntau dhau lawm swamps, ib tug tag nrho lub sam thiaj nyob rau hauv Polesie, yog li ua hauj lwm ntawm cov hoob kawm, thiab tsis literal. Thiab muaj ntau tus neeg koom siab nyob ntawd. Thiab nws yog qhov zoo dua tsis hloov cov tub rog mus rau Belarus, tab sis kom tawm tsam lawv tus kheej hauv lwm qhov chaw. Thiab kev teeb tsa ntawm font qhia tias nws yog qhov zoo tshaj los ua qhov no nyob rau sab qab teb. Los ntawm Moldova thiab Western Ukraine nyob rau hauv converging cov lus qhia. Thiab yog li npaj ib tug loj cauldron ntawm Soviet pab tub rog. Xws li los ntawm ob pab tub rog tank. Qhov yuav tsum tau hais yog lub tswv yim zoo heev.
  Ntxiv mus, nyob rau hauv lub USSR tej zaum lawv xav txog ib tug offensive lawv tus kheej, thiab underestimated hais tias tus yeeb ncuab kuj yuav tua. Nws yuav tsum tau muab sau tseg tias nyob rau hauv Nazi lub teb chaws Yelemees, zus tau tej cov tso tsheb hlau luam thiab self-propelled rab phom tsis yog ib qho yooj yim mus rau lub USSR. Tshwj xeeb tshaj yog tom qab lub foob pob ntawm peb Reich nres. Tsis tas li ntawd, kev hloov pauv mus rau T-34-85 los ntawm T-34-76 tau ua rau muaj kev txo qis hauv lub tank ib ntus, thiab IS-2 tseem tsis zoo thiab muaj ntau yam kab mob me nyuam yaus. Tab sis cov Germans twb tau txhawb nqa Panther ntau lawm, thiab lub tank no tau zoo heev nyob rau hauv cov nqe lus ntawm kev tsav tsheb, armament, frontal armor, optics, thiab tej yam kev mob rau cov neeg coob thiab, tej zaum, zoo dua cov Soviet sawv daws yuav.
  Yog li Rommel tau muaj txiaj ntsig zoo ntawm cov tso tsheb hlau luam thiab cov phom tus kheej thiab hauv lawv qhov zoo. Thiab yog vim li cas ho tsis ntaus los ntawm flanks? Qhov no puas yog lub tswv yim phem? Muaj tseeb tiag, hauv keeb kwm tiag tiag cov Germans tsis tau twv ua qhov no. Tab sis tam sim no lawv muaj zog dua. Txawm tias nyob rau hauv keeb kwm tiag tiag, Nazi lub teb chaws Yelemees nyob rau hauv Lub rau hli ntuj 1944 muaj xya txhiab yim puas tso tsheb hlau luam thiab self-propelled phom nyob rau sab hnub tuaj pem hauv ntej, thiab lub USSR muaj xya txhiab ib puas. Lub USSR muaj qhov zoo dua hauv aviation, tab sis feem ntau yog vim lub fact tias cov Germans khaws ob feem peb ntawm lub dav hlau nyob rau sab hnub poob pem hauv ntej. Zoo, nyob rau hauv infantry thiab artillery qhov kom zoo dua yog rau rau puas piv rau plaub plaub puas lab. Txawm li cas los xij, cov Germans pauv ib lab tub rog los ntawm Fabkis, thiab lwm peb puas txhiab los ntawm Ltalis, ob puas txhiab los ntawm Norway, thiab lwm ib nrab ntawm ib lab los ntawm German cia, thiab ib puas thiab tsib caug txhiab los ntawm Belgium thiab Holland. Ntxiv rau ob peb pawg Italian ntxiv, thiab ntau qhov kev faib tawm los ntawm Holland thiab Belgium los ntawm cov Nazis hauv zos, thiab lwm yam los ntawm Denmark. Zoo, thiab kuj muaj kev sib pauv ntawm cov neeg raug kaw ua tsov ua rog nrog cov phooj ywg. Muaj ntau tshaj li ib lab tus neeg Italians nyob ntawm no ib leeg. Thiab muaj ob peb tus neeg German ib yam nkaus - ob puas txhiab los ntawm Africa ib leeg, ntxiv rau ntawm Ltalis. Thiab qhov tseem ceeb tshaj plaws yog cov neeg tsav dav hlau ntau heev raug tua hauv tebchaws Askiv thiab hauv Hiav Txwv Mediterranean, thiab hauv Norway. Qhov no yog lub zog loj.
  Ntxiv rau, cov neeg German tau txo qis kev tsim cov submarines thiab tshem tawm FAU missile program. Thiab dab tsi tau tso tawm mus rau tanks, aviation, artillery thiab qhov tseeb MP-44 phom phom. Cov tom kawg yog rab phom zoo tshaj plaws ntawm Tsov Rog Ntiaj Teb Zaum Ob. Tab sis tam sim no, thaum tsis muaj kev foob pob, nws tuaj yeem tsim tau ntau heev. Yog, thiab yuav qee yam nyob rau sab hnub poob, yog li nws yooj yim dua nrog cov khoom siv alloying.
  Yog li, nqa lub tshuab rab phom mus rau hauv koob thiab ua kom txias dua. Nyob rau hauv infantry twb muaj kwv yees li sib npaug zos, nyob rau hauv lub tso tsheb hlau luam cov Germans muaj ntau yam tseem ceeb kom zoo dua. Kaum lub tank thiab tsib SS faib tau raug tshem tawm ntawm Fabkis ib leeg. Thiab qhov no yog lub zog. Ntxiv rau ntau lub tank faib thiab phom tus kheej "Ferdinand" los ntawm Ltalis mus rau Sab Hnub Tuaj. Thiab ntxiv rau kev tsim cov tsheb thiab khoom siv ntau ntxiv vim qhov kev tso tseg ntawm kev foob pob ntawm thaj chaw thib peb Reich thiab cov tebchaws nyob.
  Ntxiv rau, hauv Tebchaws Meskas muaj ntau tus neeg Sherman uas tam sim no tsis muaj qhov chaw tso lawv, yog li kev tsaws hauv Fabkis raug muab tso tseg. Yog li vim li cas cov Germans tsis muag lawv ntawm credit? Rommel pom zoo yuav Shermans, txawm hais tias tsuas yog cov neeg uas muaj rab phom ntev xya caum-rau millimeter caliber phom. Txawm li cas los xij, cov neeg Amelikas tau tso tawm ob peb ntawm cov no. Thiab cov tso tsheb hlau luam no tsis phem dua li peb caug plaub, thiab tsis dhau qis dua rau Panther. Thiab tej zaum txawm zoo dua li qub peb caug plaub, thiab tseem ceeb, thiab me ntsis zoo dua cov tshiab tshaj plaws. Yog li, Thib Peb Reich muaj qhov zoo dua hauv cov tso tsheb hlau luam, ntau tshaj kaum ib txhiab tawm tsam xya. Tsis tas li ntawd, USSR kuj tsis tau txais qee yam ntawm cov cuab yeej siv nyob rau hauv qiv-Lease. Yog li kev sib npaug hauv kev siv tshuab, ob qho tib si hauv cov tso tsheb hlau luam thiab hauv aviation, thiab hauv tsheb thiab tsheb thauj khoom, tau dhau los ua kev nyiam ntawm cov neeg German.
  Tsuas yog nyob rau hauv infantry thiab artillery muaj kwv yees sib npaug. Cov phom loj dua me ntsis ntawm Soviet phom yog offset los ntawm me ntsis superiority ntawm cov Germans nyob rau hauv phom calibers. Raws li qhov zoo, lub tso tsheb hlau luam thiab dav hlau ntawm Thib Peb Reich tau zoo dua li cov Soviet. Lub Yak-3 tseem tsis tau nkag mus rau hauv kev tsim khoom, LAGG-7 tseem nyuam qhuav pib tsim. Thiab cov Germans tau tsim ib qho kev txhim kho Focke-Wulf, ib tug tshiab version ntawm ME-109 nrog txhim khu kev qha riam phom thiab lub cav nyob rau hauv lub series, qee lub tsheb muaj tsib lub cannons cua, thiab Focke muaj tag nrho rau. Qhov txiaj ntsig zoo hauv kev tua lub zog. Thiab lub foob pob Yu-288 tau mus rau hauv kev tsim khoom. Thiab nws muaj zog ob qho tib si hauv kev ceev thiab foob pob. Lub dav hlau dav hlau nyuam qhuav pib nkag mus rau ntau lawm, thiab tseem kim thiab tsis zoo tag nrho.
  Tab sis cov dav hlau dav hlau zoo heev li cov dav hlau tshawb nrhiav, thiab koj tsis tuaj yeem nrog lawv.
  Tiger-2 tank tsuas yog pib ua haujlwm nrog cov tub rog, tab sis twb tau nyob hauv chav, txawm tias muaj tsawg heev. Tab sis cov Tigers zoo tib yam twb tau txais txiaj ntsig zoo. Panther-2 tank tau dhau los ntawm kev yug me nyuam, thiab qee qhov teeb meem nrog nws kom tso nws mus rau hauv koob. Tab sis feem ntau, cov Germans twb tau txais txiaj ntsig zoo hauv kev siv tshuab. Thiab lawv tuaj yeem rhuav tshem USSR. Nyob rau sab qab teb, cov Germans feem ntau muaj qhov zoo tshaj plaws hauv cov tso tsheb hlau luam. Yog li peb tuaj yeem tawm tsam.
  Ntxiv mus, cov Germans ua txuj tias lawv tsuas yog npaj rau kev tiv thaiv thiab tsis mus tua. Thiab lawv txawm muab qhov kev ua phem rau lub npe "Carpathian Wall" kom txawj ntse xav tias nws tsuas yog hais txog kev tiv thaiv xwb.
  Nyob rau hauv luv luv, ob lub tswv yim thiab tactical surprise tau ua tiav. Tsis tas li ntawd, Tigers yog qhov zoo raws li txoj hauv kev ntawm kev tawg. Thiab nyob rau lub rau hli ntuj kaum tsib, plaub caug-plaub, ib tug crushing tshuab tau dealt ntawm lub flanks ntawm no ledge. Thiab txoj kab ntawm kev tiv thaiv Soviet tau tawg.
  Qhov phem tshaj plaws yog cov Germans txeeb huab cua superiority thiab muaj kev pib.
  Txawm tias nyob rau hauv keeb kwm tiag tiag nws yog lwm txoj kev nyob ib ncig ntawm thiab cov Nazis poob huab cua supremacy. Tab sis yog tias Focke-Wulf siv kom raug, ces nws yog, ntawm chav kawm, muaj zog thiab zoo dua li Yak, ob qho tib si hauv kev ceev thiab hauv kev ua tub rog thiab ntsug maneuverability. Thiab lub tsheb no tuaj yeem siv tau ob qho tib si ua lub dav hlau tua thiab ua tus foob pob ua ntej. Thiab cov Germans kuj muaj ntau dua TA-152 - kev hloov pauv ntawm Focke-Wulf. Nws muaj cov yam ntxwv dav hlau zoo dua thiab muaj peev xwm zoo dua.
  Thiab German 30-mm air cannon tsis muaj qhov sib npaug hauv kev sib ntaus sib tua.
  Thiab tam sim no, vim yog cov khoom siv roj thiab roj los ntawm cov cheeb tsam ntawm Tebchaws Askiv thiab Tebchaws Meskas, cov Germans tsis muaj credit rau roj. Thiab ntawm chav kawm, cov Nazis tau pib tso siab rau Soviet pilots kom huv si. Huffman sawv tawm ua lub hnub qub tshiab.
  Hauv lwm qhov xwm txheej, ob tus kws tsav dav hlau zoo nkauj tau tshwm sim: Albina thiab Alvina. Thiab ob leeg yog spectacular blondes. Thiab cia peb tua cov dav hlau Soviet tsis muaj kev hlub tshua. Thiab sau koj cov nqi. Tsis tas li ntawd, cov ntxhais no tau tawm tsam tsuas yog taw liab qab thiab hauv bikinis hauv yuav luag txhua huab cua. Thiab nws tau txias heev.
  Yog lawm, tsis muaj leej twg tuaj yeem tawm tsam cov poj niam zoo li no.
  Nyob rau hauv luv luv, nyob rau hauv ob peb hnub cov Germans nce ib puas kilometers ntawm txhua sab thiab nkag mus rau qhov chaw ua hauj lwm. Thiab Stalin tau hais hysterical.
  Rommel pom zoo suav txhua yam. Thiab tom qab ntawd, ib lub lim tiam tom qab, cov pincers ntawm cov tub rog fascist tau kaw. Thiab ib tug loj cauldron tau tsim. Qhov no yog super txias.
  Yog li Stalin tuaj yeem ua li cas txog qhov no? Tab sis tsis muaj dab tsi, tsuas yog tshem tawm cov kev txhawb nqa los ntawm qhov chaw thiab muab pov rau hauv kev cawm ntawm lawv cov units, uas tau raug pinched nyob rau sab hnub poob Ukraine. Thiab qhov no tsis yog lub tswv yim zoo tshaj plaws. Thiab ntawm no tsuas yog cov ntxhais Soviet tuaj yeem cawm Red Army. Thiab ntawm chav kawm nws yog qhov zoo dua rau lawv sib ntaus sib tua tsis tau, thiab tsuas yog hauv bikini.
  Oleg Rybachenko, lub sijhawm no, tau txiav cov tub rog Suav nrog ntaj. Nws ua li no nrog kev npau taws heev.
  Yog lawm, kuv xav thiab, tau kawg, nco ntsoov txoj haujlwm yav dhau los.
  Zoo, los yog riam phom txuj ci tseem ceeb. Txawm li cas los xij, Rommel cov tub rog tau tawm tsam tau zoo thiab txawm coj Zhitomir. Thiab tom qab ntawd lawv tau nce mus rau Kyiv, coj lub nroog tom qab lub nroog ntawm kev txav mus los.
  Panther-2 tank, thawj tus qauv sim, kuj tau tshwm sim hauv kev sib ntaus sib tua. Nws rab phom muaj caliber ntawm 75 hli, tab sis qhov ntev ntawm lub caliber yog ntau npaum li 100 EL. Thiab qhov no ua rau nws muaj peev xwm ntaus Soviet tso tsheb hlau luam los ntawm kev deb. Zoo, lub armor frontal ntawm lub turret yog 150 hli, nrog rau lub mantlet, thiab pem hauv ntej ntawm lub hull yog 120 hli - ntawm ib tug kaum sab xis ntawm plaub caug-tsib degrees. Ob sab ntawm lub turret thiab lub cev yog 60 millimeters. Lub tsheb no hnyav plaub caug xya tons, nrog lub cav ntawm 900 horsepower. Nyob rau hauv luv luv, zoo riam phom thiab frontal armor, ntau los yog tsawg txaus siab sab armor. Nyob rau hauv txhua rooj plaub, nws tiv thaiv plaub caug-tsib heels, thiab anti-tank phom, thiab muaj ergonomics zoo thiab mus. Qhov ceev yog tshaj rau caum kilometers ntawm txoj kev loj, uas yog heev haum rau lub tank hnyav IS-2.
  Tab sis cov neeg coob coob yog plaub tug ntxhais. Thiab lawv yog khau khiab hauv bikinis, uas yog, yuav luag liab qab. Thiab qhov ntawd zoo heev. Thiab lawv pib tua li cas.
  Cov tub rog Soviet tab tom sim tawg tawm ntawm kev thaiv. Stalin tab tom cuam tshuam ntau thiab ntau reserves rau hauv kev sib ntaus sib tua. Thiab cov ntxhais tawm tsam Lavxias teb sab tso tsheb hlau luam.
  Ntawm no lawv tab tom tua nrog lawv cov ntiv taw liab qab.
  Gerda tua thawj zaug. Nws punches peb caug plaub thiab roars:
  - Ntseeg kuv, Kuv yuav rhuav tshem txhua tus neeg nyob hauv lub vev xaib ntawm kev mob siab rau ntuj txiag teb tsaus.
  Tom ntej no, Charlotte tua siv nws cov ntiv taw liab qab. Thiab lub sij hawm no nws tawg los ntawm lwm lub tank Soviet. Ua rau nws hlawv, ci, thiab detonate mos txwv.
  Thiab cov liab-haired vixen roars:
  - Tsis muaj dab tsi yuav txwv peb, tsis muaj leej twg yuav swb peb!
  Tom qab ntawd, ib tug los ntawm ib tug, siv nws cov ntiv taw liab qab, Christina thrashed. Thiab tus ntxhais no muaj plaub hau liab-daj.
  Thiab nws kuj tsoo los ntawm lub tsheb Soviet thiab roared:
  - Los ntawm lub npe ntawm cov tswv yim tsis txawj tuag ntawm kev puas tsuaj!
  Magda, ib tug hluas nkauj nrog cov plaub hau dawb-daj, hais tias:
  - Kev rhuav tshem tsis muaj tswv yim!
  Thiab nws kuj ncaws nws nrog nws cov ntiv taw liab qab, thiab tau rhuav tshem lub tshuab Soviet. Thiab nws cia pierced txoj cai los ntawm. Thiab nws chirped, baring nws cov hniav:
  - Peb txoj haujlwm yog los yeej rau yav tom ntej ntawm cov menyuam dawb!
  Gerda lees paub:
  - Qhov no yeej hais tau yog ib lo lus zoo heev. Thiab peb yuav tsoo thiab tua txhua tus!
  Thiab tus ntxhais tau tua dua, siv nws cov ntiv taw liab qab. Thiab lub sij hawm no nws lub plhaub nkag mus rau lub formidable IS-2. Nws yuav tsum tau muab sau tseg tias lub zog taw tes ntawm lub Soviet tank yog lub frontal armor ntawm lub turret - tag nrho ib puas millimeters thiab tsis muaj ib tug rational kaum sab xis ntawm inclination.
  Thiab German tank "Panther"-2, los yog raws li Royal Panther kuj tau hu ua unofficially, muaj 150 mm turret frontal armor thiab sloped. Ntawd yog, lub tank German nrog qhov hnyav sib npaug yog zoo dua tiv thaiv nyob rau hauv lub hauv pliaj ntawm ib tug Soviet thiab yog pom zoo dua. Sab xis ntawm IS-2 yog 90 millimeters tuab, uas yog ib thiab ib nrab zaug tuab dua li Panther, tab sis qhov no tsis yog qhov tseem ceeb hauv kev sib ntaus sib tua tank.
  Thiab nyob rau hauv ceev thiab maneuverability, lub German tank muaj zog npaum li cas ntawm lub Soviet. Nrog kwv yees li qhov hnyav sib npaug, German tank muaj lub cav ntawm cuaj puas horsepower, thaum lub Soviet tank tsuas muaj tsib puas nees nkaum horsepower.
  Yog hais tias peb piv cov phom, lub Soviet tank muaj ib tug loj kom zoo dua nyob rau hauv caliber ntawm 122 hli piv rau lub 75 hli ntawm lub German tank. Tab sis Soviet chim ntev tsuas yog 48 EL, thiab German 100 EL. Thiab German tus nqi hluav taws yog 15 rounds ib feeb, thaum lub Soviet lub sij hawm tsuas yog ob thiab ib nrab. Thiab Panther-2 muaj yim caum-ob puag ncig ntawm mos txwv, thaum lub IS-2 tsuas muaj nees nkaum yim.
  Zoo, lub optics ntawm German tank yog zoo dua, lub rangefinder, thiab aiming peev xwm ntawm rab phom yog ntau dua. Yog li Rommel cov tub rog muaj qhov zoo dua.
  Ntawm no Charlotte tua dua, siv nws cov ntiv taw liab qab. Thiab nws tawg los ntawm lwm lub tank Soviet thiab roars:
  - Tab sis Pasaran!
  Christina hluav taws tom ntej. Nws tua kom raug siv nws cov ntiv taw liab qab. Thiab nws tawg los ntawm Soviet tank, rhuav tshem lub turret.
  Tom qab ntawd Christina luag thiab roars:
  - Lub xyoo tom ntej yog peb li!
  Thiab ces Magda fucked ib yam nkaus. Nws ntaus ib lub tsheb Soviet tshwj xeeb. Thiab nws tau hlawv los ntawm cov cuab yeej ntawm T-34-85.
  Hauv luv luv, lub tank zoo tshaj plaws ntawm Kev Tsov Rog Thoob Ntiaj Teb thib Ob thaum lub sijhawm ntawd tau sim. Qhov teeb meem nkaus xwb ntawm Panther phom yog qhov me me ntawm qhov projectile thiab, vim li ntawd, tsis muaj zog ib zaug puas tsuaj. Tab sis cov ntxhais yog qhov tshwm sim, thiab lawv tau raug ntaus nyob rau hauv xws li ib txoj kev uas feem ntau Soviet mos txwv detonates thiab lub tank yog kiag li puas.
  Nyob rau hauv luv luv, lub Germans, muaj ib tug kom zoo dua nyob rau hauv lub tank thiab zoo, thiab tib yam nyob rau hauv aviation nrog kwv yees li parity nyob rau hauv infantry thiab artillery, coj kom zoo dua ntawm qhov yuam kev ntawm lub Soviet commands thiab yeej lub Red Army nyob rau hauv txoj cai bank ntawm Ukraine. .
  Tom qab ntawd Stalin tsis kam lees txais cov tub rog tawm ntawm Dnieper. Lub sij hawm no nws tsis sib cav, thiab yog li ntawd sim tsim ib tug tiv thaiv. Txij li thaum nws nyuaj dua los hla tus dej loj, Rommel txiav txim siab txav qhov kev tawm tsam mus rau qhov chaw. Tab sis ntawm no cov kab pem hauv ntej yog smoother, thiab ib tug zoo npaum li cas ntawm fortifications tau khawb. Cov Germans tau ua tiav me ntsis. Cov tub rog Soviet tawm tsam.
  Tsis tas li ntawd, cov koom haum ntawm Belarus kuj tau ua lub luag haujlwm, uas tau ua kev sib ntaus sib tua kev tsheb ciav hlau thiab tiv thaiv kev hloov pauv ntawm kev txhawb nqa mus rau qhov chaw. Yog li ntawd, cov Germans muaj peev xwm nce mus txog peb caug mus rau plaub caug kilometers thiab khiav mus rau hauv lub fortifications muaj zog dua.
  Goering, tsis zoo li Hitler, tau nyiam saib xyuas lub neej ntawm cov neeg German thiab nres qhov kev tawm tsam ntawm thaj av. Muaj kev sib tham txog seb nws puas yog lub sijhawm los ua kom muaj kev thaj yeeb nyab xeeb nrog USSR. Los yog tsawg kawg nres kev tsov rog thiab pib sib tham.
  Tab sis lub tebchaws United States thiab Britain tsis tau tawm tsam rau ob lub tebchaws tag nrho uas txuas ntxiv rhuav tshem ib leeg. Thiab Goering thiab Stalin kuj tsis xav kom muaj kev sib haum xeeb. Lub teb chaws Yelemees thiab nws cov phooj ywg tau poob ntau tus tub rog los txwv lawv thaj chaw thov. Thiab Stalin tsis xav plam nws thaj av. Thiab lub xeev Baltic, Belarus, Moldova thiab ib nrab ntawm Ukraine nrog Kiev yog thaj chaw ntau dhau los poob. Thiab koj tsis tuaj yeem xav txog qhov kev yeej ntawm cov neeg. Txawm tias propaganda paub yuav ua li cas dag neeg.
  Hauv luv luv, kev ua tsov ua rog txuas ntxiv mus, thiab Goering tau tso siab rau kev tawm tsam huab cua. Nws xav tau cov nqi tsawg thiab poob ntawm tib neeg cov peev txheej, tab sis cov khoom siv ntau dua. Tsis tas li ntawd, lub dav hlau dav hlau, uas muaj zog dua, ua haujlwm tau zoo thiab ua haujlwm tau zoo dua li lub tshuab hluav taws xob, pib nkag mus rau qhov kev pabcuam ntawm cov nplais. Tab sis lub USSR tau meej meej lig nrog dav hlau aviation.
  Yog li, rau qhov pib, lawv siv ME-262 nrog plaub peb caug-millimeter cua cannons. Txawm li cas los xij, lawv tseem tsis tau zoo dav hlau. Muaj tseeb tiag, lawv tau ceev ceev thiab siab tawv, tab sis tsis muaj maneuverability thiab feem ntau poob.
  Ntau cov tswv yim yog cov ntsia hlau-mounted TA-152. Lawv tuaj yeem siv ob qho tib si ua dav hlau tawm tsam thiab ua cov foob pob hauv ntej. Thiab tam sim no, lub dav hlau dav hlau tau tsim los ua ib qho ntxiv rau lub tshuab tsav dav hlau, thiab tsis yog ntawm lawv.
  Tab sis ntawm chav kawm dav hlau bombers tshwm sim. Piv txwv li, "Arado", uas Soviet fighters yuav tsis txawm ntes nrog. Thiab nws tau tsim ntau yam teeb meem rau Red Army. Thiab tshwj xeeb tshaj yog ua ntej-kab aviation. Cov Germans kuj muaj dav hlau nres aircraft. Thiab qhov xwm txheej phem zuj zus.
  Thaum Lub Ib Hlis Ntuj kaum cuaj plaub caug tsib, Tub Rog Liab nws tus kheej tau sim ua kom nce qib hauv qhov chaw. "Panther" 2 tau nthuav dav ntxiv thaum nws mus rau hauv koob. Ib tug zoo, lub teeb yuag nws tus kheej-propelled rab phom, E-10, kuj tshwm sim, nrog ib tug tsawg silhouette, siab ceev thiab tsis muaj hnyav. Thiab muaj zog dua nrog 88-mm phom ntawm E-25 tus kheej-propelled phom.
  Nws muaj ntau yam zoo sib xws nrog Jagdpanther, tab sis muaj ib qho denser layout, uas ua rau nws muaj peev xwm ua rau nws qis dua hauv silhouette thiab sib dua. Ntxiv mus, lub thickness ntawm lub frontal armor ntawm ib tug loj lub kaum sab xis tseem loj heev - ib puas millimeters, uas ua rau nws yuav luag impenetrable rau Soviet shells. Tab sis txog tam sim no cov phom tus kheej no nyuam qhuav pib tuaj txog, thiab Jagdpanther tseem yog lub luag haujlwm tseem ceeb ntawm lub nkoj tua rog.
  Cov phom nws tus kheej no, nrog kev ceev thiab kev txav mus los, muaj kev tiv thaiv hauv pliaj zoo, tig nrawm, thiab nws rab phom 88-milliliter thiab 71EL ntev tsuas yog ib tug nymph hauv kev sib ntaus sib tua tawm tsam cov yeeb ncuab tso tsheb hlau luam.
  Zoo, Tiger 2 sib ntaus sib tua. Tsis zoo li qhov nws tau tshwm sim thaum Tsov Rog Ntiaj Teb Zaum Ob hauv keeb kwm tiag tiag, ntawm no nws yog qhov hloov tshiab me ntsis, nrog rau ib txhiab horsepower engine thiab lub turret nqaim. Qhov no ua rau lub tank tau txais txiaj ntsig zoo ntawm cov yam ntxwv ntawm kev tsav tsheb, thiab lub teeb turret tig nrawm dua. Yog li ntawd, Red Army muaj teeb meem ntxiv.
  Feem ntau, cov Germans muaj zog heev, thiab lawv cov MP-44 phom phom yog superior rau tag nrho cov qauv ntawm Soviet, thiab cov Germans muaj ib tug ncaj ncees npaum li cas ntawm cov phom tshuab. Xws li cov yuav khoom ntawm credit rau Asmeskas thiab Britain.
  Lub Yak-3 tau tsim nyob rau hauv ntau me me vim qhov tsis txaus ntawm cov khoom zoo duralumin. Nyob rau hauv keeb kwm tiag tiag, qhov no tau them nyiaj los ntawm cov khoom siv nyob rau hauv qiv-Lease. Tab sis tam sim no lawv tsis nyob ntawd lawm. LAGG-7 kuj tau tsim nyob rau hauv me me, thiab LAGG-5 tseem tsis tau raug tshem tawm los ntawm huab hwm coj ntau lawm - kuj tseem muaj teeb meem nrog txhuas thiab tooj liab. Thiab cov dav hlau tshiab Soviet no tseem qis dua cov dav hlau German. PE-2 tsis yog lub dav hlau nyuaj heev los ya, tab sis los ntawm 1945 nws tau dhau los ntawm kev coj ncaj ncees thiab tsis yog kev coj ncaj ncees xwb. IL-2 kuj tseem yog ib lub dav hlau tawm tsam tsis tu ncua, tab sis tseem tsis tau txiav tawm, thiab IL-10 tsuas yog tsim los ua ib qho ntxiv rau nws. PE-8 yog ib lub dav hlau tsawg heev. Tu-3 kuj tsis ntau. Zoo, muaj teeb meem loj nrog cov tswv yim foob pob.
  Thiab cov Germans tau txais Yu-488 - thawj serial plaub-cav foob pob tawg. Thiab nws tau tshaj American B-29 los ntawm ib puas kilometers nyob rau hauv ceev vim nws me me tis cheeb tsam thiab ntau haib engine. Zoo, nyob rau hauv lub USSR tsis muaj cov neeg zoo li no. Zoo, ntxiv rau TA-400 yog lub dav hlau rau lub cav muaj zog heev. Thiab tsis muaj kev txais tos tawm tsam lawv ib yam.
  Lub caij ntuj no tawm tsam ntawm cov tub rog Soviet ua tsis tiav. Kev tawm tsam ua tsis tiav thiab cov tub rog Soviet raug pov rov qab mus rau lawv qhov chaw qub. Nyob rau hauv nruab nrab Lub Plaub Hlis, cov tub rog Soviet tau sim rov ua dua. Tab sis dua lawv tsis ua tiav thiab tau rov battered thiab thim rov qab.
  Qhov thib peb Reich nws tus kheej tau sim ua ntej lub Tsib Hlis. Tab sis qhov no kuj tsis ua tiav. Txawm hais tias cov Germans tuaj yeem tawg mus rau hauv kev tiv thaiv Soviet. Thawj zaug, serial E-100s tau koom nrog hauv kev sib ntaus sib tua. Cov tsheb uas muaj cov cuab yeej muaj zog thiab riam phom, thiab ntau lub xov tooj ntawm tes tshaj nas. Tab sis nyob rau hauv kev sib ntaus sib tua tiag tiag mastodons tsis ci. Thiab lub tank yog me ntsis kim thiab nyuaj rau kev tsim khoom.
  Tom qab ntawd cov Germans pib foob pob rau USSR ntau dua. ME-262 X tau tshwm sim, qhov kev ua tau zoo dua, kev kub ceev maneuverable. Zoo, ME-1100 nrog qhov sib txawv-sweep tis mus rau hauv kev tsim khoom. Tab sis lub dav hlau kawg yuav tsum tau tsim nyog pilots. Zoo li XE-162, uas, txawm tias tag nrho nws cov txiaj ntsig, suav nrog kev yooj yim ntawm kev tsim khoom, kuj xav tau cov kws tsav dav hlau tsim nyog.
  Cov Germans kuj muaj lub dav hlau bomber nrog rau pem hauv ntej swept tis. Zoo, thiab tseem txhim kho cov tshuab tailless. Ob tus neeg tua rog thiab cov foob pob tawg.
  Zoo, thiab dav hlau gliders nrog cov neeg tsav dav hlau. Nyob rau hauv lub caij ntuj sov, thawj disc-zoo li tus German helicopters kuj tshwm sim nyob rau hauv lub series. Qhov xwm txheej tau nyuaj dua.
  Thiab nyob rau hauv lub USSR ntau thiab ntau SU-100 tau tsim. Nws muaj ntau yam zoo dua T-34-85. Ua ntej, riam phom muaj zog dua muaj peev xwm tsawg kawg yog qee yam sib ntaus sib tua German tso tsheb hlau luam. Thiab qhov thib ob, vim tsis muaj qhov txav tau yooj yim, phom tus kheej tau yooj yim dua los tsim. Hauv keeb kwm tiag tiag, kev ua tsov ua rog tau xaus sai sai tom qab qhov tshwm sim ntawm SU-100, thiab thawj koom ruam tau ua rau ntau dua thiab zoo dua tiv thaiv T-54. Tab sis nyob rau hauv lub ntiaj teb no, Tsov Rog Thoob Ntiaj Teb thib Ob, lossis Kev Tsov Rog Loj Loj, tau rub mus. Thiab qhov thawj koom ruam tau ua rau ntawm tus kheej-propelled rab phom uas yooj yim rau kev tsim thiab ua tub rog zoo dua.
  Muaj tseeb, SU-tsis tuaj yeem tig lub turret, tab sis hauv kev tiv thaiv qhov no tsis yog qhov tseem ceeb.
  Yog li ntawd, SU-100 tau mus rau hauv kev nthuav dav zuj zus. Lub caij nplooj zeeg thiab lub caij ntuj no dhau los hauv kev sim tawm tsam ntawm ob sab, tab sis pem hauv ntej ua tsis muaj zog, zoo li thaum Tsov Rog Thoob Ntiaj Teb thib ib. Xyoo plaub caug rau tau los txog. Lub dav hlau ME-262 X tau nrov dua, thiab nws qhov ceev tau nce mus rau ib txhiab ob puas kilometers. Thaum lub caij ntuj sov cov Germans tau nce siab hauv huab cua. Zoo, TA-500 nrog lub dav hlau dav hlau pib tsim txom USSR ntau dua, suav nrog cov chaw tsim khoom hauv Urals thiab dhau ntawm Urals. Goering cia siab rau kev qaug zog ntawm Russia.
  Thaum lub caij nplooj zeeg, cov tub rog Soviet tau nce qib tsis tiav. Cov Germans tau tawm tsam los ntawm huab cua thiab txuag lawv lub zog. Yog li ntawd lub USSR pib mob ntawm hostless bombers. Thiab rhuav tshem cov infrastructure.
  Thiab yog li ntawd mus txog rau xyoo plaub caug xya tuaj. Nyob rau lub caij ntuj no, cov tub rog Soviet tau sim tawm tsam dua. Ntawm cov tso tsheb hlau luam ntawm USSR, tsuas yog IS-3 tau tshwm sim hauv koob. Qhov zoo ntawm lub tsheb yog kev tiv thaiv zoo ntawm lub hauv pliaj thiab turret. Qhov tsis zoo yog qhov hnyav nce, qhov nyuaj hauv kev tsim khoom thiab kev ua haujlwm ntawm kev tsav tsheb. Tab sis IS-4 tsis tau mus rau hauv kev tsim khoom, yog li Stalin txwv tsis pub ntau cov tso tsheb hlau luam hnyav dua li tsib caug tons. Nyob rau hauv Goering lub teb chaws Yelemees, "Panther"-3 tshwm sim nrog lub zog ntau dua 88-mm cannon ntawm 100 EL, caliber, nrog tuab armor ntawm 150 hli ntawm plaub caug-degree kaum ntawm lub hauv pliaj lub hauv pliaj, thiab 200-mm turret nrog ib tug mantle. Thiab 82 mm ntawm sloped sab. Lub tank hnyav rau caum-ib tons, tab sis lub cav muaj txog li 1200 horsepower.
  Lub tshuab no yog superior rau Soviet sawv daws yuav thiab yog tenacious thiab mobile.
  Yog li ntawd xyoo plaub caug xya dhau mus... Lub plaub caug yim tuaj. Nyob rau hauv lub USSR, thaum kawg tsim ib tug ntau los yog tsawg txaus siab tank - lub IS-7, tab sis nws yog ib qho nyuaj rau tsim nws en masse nyob rau hauv wartime tej yam kev mob. Thiab yog li SU-130 tus kheej-propelled phom mus rau hauv kev tsim khoom, sib dua, yooj yim rau kev tsim, thiab tsis tshua muaj kev tiv thaiv zoo ntawm ob sab.
  Nyob rau hauv lub teb chaws Yelemees xyoo 1949, "Panther"-4 tshwm sim. Thawj thawj zaug, cov neeg German tau tsim kev tiv thaiv muaj huab cua zoo ntawm 170 mm thiab kev sib kis tau nyob hauv ib ntu thiab hla, thiab ntawm lub cav yog lub thawv. Yog li, nrog ib tug hnyav ntawm xya caum tons, nws muaj peev xwm muab tso rau pem hauv ntej armor ntawm 250 mm, ib tug nqes hav ntawm 170 mm, armament ntawm 105 mm thiab ib chim ntev ntawm 100 EL. Thiab lub cav roj turbine ntawm 1500 horsepower.
  Ntawd yog, "Panther"-4 tau dhau los ua ob qho tib si ua tub rog thiab tsis muaj zog rau lub tsheb nrov tshaj plaws, SU-100, txawm nyob rau sab, lossis yuav luag tsis muaj zog, tsuas yog muaj txoj hauv kev ze heev. Ob leeg txawb thiab chav dej. Lub cav roj turbine tau nrawm txawm tias xya caum tons ntawm rau caum kilometers ib teev.
  Yog li, cov fascists ntawm Goering thiab Rommel tau npaj los tsim kev tawm tsam rau USSR. Txawm tias Soviet SU-130 tsis tuaj yeem nkag mus rau "Panther"-4 lub taub hau, thiab lub tshuab German nws tus kheej tau coj cov Soviet los ntawm qhov deb heev. Thiab IS-3 twb raug txiav lawm. Thiab USSR feem ntau tso siab rau ib yam dab tsi ntau dua thiab yooj yim dua. Thiab ces Stalin tuag thaum lub Tsib Hlis 1949, thiab zoo li lub hnub tau ploj mus tag.
  . Tshooj 2.
  Oleg Rybachenko thiab Margarita Korshunova tua ib pab tub rog loj ntawm Suav. Tab sis Mao Zedong nws tus kheej tsis tuaj yeem ntes tau.
  Tom qab ntawd cov me nyuam tub rog coj nws thiab so me ntsis. Lub hli yog Lub Ib Hlis ib txhiab cuaj puas peb caug cuaj. Tsar Nicholas II tab tom yuav muaj xya caum ib xyoos. Thiab nws tau pib kav, tsis zoo li keeb kwm tiag tiag, hauv xyoo ib txhiab yim puas yim caum-ob. Qhov ntawd yog, tsoomfwv tau nkag mus rau nws tsib caug xyoo. Thiab Ivan qhov txaus ntshai cov ntaub ntawv tau tawg. Nicholas II nws tus kheej, txawm li cas los xij, ntawm chav kawm, xav ua txhaum cov ntaub ntawv ntawm Louis lub kaum plaub ntawm ntau tshaj xya caum-ob xyoos ntawm kev kav. Zoo, dab tsi - saib. Nicholas II yuav nyob ntev npaum li Vladimir Vladimirovich Putin. Tsis muaj ntau, tab sis tsis tsawg. Thiab tsar lub ambition tsis tsawg tshaj li Putin tus. Yog li tseem muaj kev tsov rog tom ntej, tsis hais tawm tsam Hitler, lossis ua ke nrog Hitler tawm tsam Europe. Nyob rau hauv lub meantime, Oleg Rybachenko txiav txim siab mus tso zis me ntsis ntxiv.
  Kev sib ntaus sib tua kawg ntawm Highlanders tau xaus rau xyoo 2017. Thiab ntawm lawv tsuas muaj ob sab laug - Duncan MacLeod thiab Oleg Rybachenko. Lub tom kawg yog nyob rau hauv lub cev ntawm ib tug me nyuam tub uas muaj hnub nyoog kaum xyoo - yog li cas nws los ua ib tug roob. Tus tub yog ib 'meter' plaub caug-tsib meters siab thiab hnyav dua plaub caug kilograms. Duncan Macleod tau los ua ib tug txiv neej yooj yim, thiab zoo li lwm tus neeg hauv ntiaj teb nws loj hlob thiab muaj mob. Tab sis Oleg Rybachenko tseem yog ib tug me nyuam tub. Ntxiv mus, dab tsi yog paradoxical tshaj plaws yog tias nws twb yog ib tug neeg laus, tab sis tiag tiag xav kom tsis txawj tuag. Thiab nws tsis tau yug los ib tug txiv neej roob. Qhov no tshwm sim tsis tshua muaj rau tib neeg li kev zoo siab. Zoo, kuj tseem muaj ib lub koom haum uas ua kom paub tseeb tias cov lus zais ntawm cov neeg siab-immortals tsis tau paub rau cov pej xeem thiab lwm tus neeg, thiab ntau ntxiv rau cov kev pabcuam txawj ntse. Yuav ua li cas lawv tswj ua qhov no yog lwm zaj dab neeg nrog nws tus kheej zais cia. Tab sis kev sib ntaus sib tua ntawm cov neeg roob yog dhau lawm. Tsuas yog Duncan MacLeod tseem nyob - tib tug uas tsis raug tua los ntawm lwm cov Highlanders. Tab sis tam sim no nws yog ib tug zoo tib yam neeg ntiaj teb no, thiab yog maj mam aging.
  Thiab Oleg Rybachenko, ntawm ib sab, yog zoo li ib tug highlander - nrog ib tug highlander lub peev xwm rau kev tsis txawj tuag, thiab rov qab los ntawm qhov txhab, thiab nyob rau hauv ib co txoj kev txawm txias dua ib tug highlander. Piv txwv li, ib tug highlander yuav raug tua los ntawm kev txiav lub taub hau ntawm lub cev. Tab sis Oleg tseem yuav muaj txoj sia nyob hauv qhov no, thiab nws lub taub hau yuav rov qab los. Qhov ntawd yog, nws yog tus tsis txawj tuag kiag li. Tab sis rau qhov no nws yuav tsum tau los ua ib tug zoo nraug, blond, cov leeg nqaij ntawm kaum xyoo. Thiab los ntawm nees nkaum xyoo pua, mus rau yav dhau los nyob deb thiab ua ntau yam kev tshaj tawm txoj moo zoo nyob ntawd - tom qab tag nrho, kev tsis txawj tuag, thiab txias dua li ntawm cov neeg siab, thaum nyob hauv txoj cai txawm tias qhov tawg ntawm hydrogen foob pob yuav tsis tua koj. , koj yuav tsum ua haujlwm tawm. Tom qab tag nrho, Vajtswv tsis muab khoom plig zoo li ntawd. Thiab Oleg pom zoo - qhov kev ntxias kom nyob mus ib txhis yog qhov zoo heev. Thiab nws yuav nthuav heev rau kev mus ncig thoob ntiaj teb thiab yav dhau los. Tom qab tag nrho, muaj ntau eras. Qhov tseeb yog, ntawm chav kawm, nws yuav zoo dua nyob rau hauv lub cev ntawm tsawg kawg yog kaum rau xyoo - yuav tsum tau hlub cov ntxhais. Tab sis alas, peb yuav tsum lees txais cov xwm txheej ntawm lub zog siab dua. Thiab nyob rau hauv lub cev ntawm ib tug me nyuam hnub nyoog kaum xyoo, rau leej twg paub ntev npaum li cas, yog muaj tseeb nyob rau hauv lub cev tsis txawj tuag, uas yog ib tug ntxiv thiab koj muaj peev xwm tos nrog loj hlob. Yog hais tias lub zog siab dua txaus siab, ces lawv yuav tso cai rau koj kom loj hlob, tseem tsis txawj tuag. Lub sijhawm no, tus menyuam yaus mus rau hauv kev sib ntaus sib tua thiab ua cov haujlwm uas lawv xaj, lossis txawm tias koj xav tau thiab xaiv.
  Tam sim no tus tub uas tsis txawj tuag tau nqis los rau yav dhau los. Thaum lub sij hawm ntawm Egyptian pharaohs - qhov no yog yuav luag tsib txhiab xyoo dhau los.
  Nws yog caij nplooj ntoos hlav nyob rau hauv Egypt, nws twb kub heev, tab sis tsis sweltering. Oleg tau hnav khaub ncaws tsuas yog hauv cov pob tw ua luam dej - kev lag luam ntawm lub zog siab dua. Qhov no yog thawj lub hom phiaj, thiab nws yuav tsum tau khaub ncaws nws tus kheej, nrog rau riam phom. Thiab tus tub hluas pom nws tus kheej ib nrab liab qab thiab tsis muaj riam phom hauv ntiaj teb neeg txawv teb chaws. Thaum xub thawj, Oleg hnov cov xuab zeb kub hauv qab nws txhais taw liab qab. Nws yog lub Plaub Hlis hauv Egypt thiab nws kub heev. Thiab tus tub ntawm cov me nyuam ob txhais ceg tseem tsis tau ua ntxhib. Nws nyuam qhuav tau txais lub cev tsis txawj tuag, tus menyuam lub cev thiab tseem yuav tsum tau siv rau nws.
  Cua sov cua tshuab hla ib lub cev muaj zog thiab cov leeg. Nws zoo li ib tug me nyuam bodybuilder, los yog ntau yog ua qoj ib ce. Lub ntim tsis zoo heev, tab sis muaj qhov nyem thiab qhov tob ntawm kev kos duab. Cov tawv nqaij yog me ntsis tanned, tab sis tuaj yeem tsaus ntuj sai sai hauv lub hnub African.
  Tus tub ntsia rov qab. Tsis tshua muaj ntoo xibtes loj hlob ib ncig. Koj tuaj yeem pom tias nyob deb ntawm cov neeg ua liaj ua teb ua haujlwm. Lawv hnav ib co tsho dawb. Tsuas yog cov me nyuam liab qab, yuav luag dub los ntawm tan. Thiab qhov chaw nyob deb muaj ib lub zos.
  Oleg shrugged. Tsis muaj dab tsi tshwj xeeb txog tam sim no, yog li kuv tau ua ib kauj ruam. Nws hlawv cov khaus me ntsis, tab sis nws yog feem ntau tolerable thiab me ntsis ticklish. Nws tsis meej, tiag tiag, nws lub luag haujlwm yog dab tsi? Thiab nws yuav tsum ua li cas ntawm no thiab tom qab ntawd lub suab ntawm lub hwj chim siab dua tau hnov:
  - Tam sim no kev tsim kho ntawm lub pyramid ntawm Djoser pib nyob rau hauv kev coj noj coj ua ntawm
  Tus kws kes duab vajtse Imhotep. Thiab koj yuav tsum mus rau ntawd.
  Oleg Rybachenko luag ntxhi thiab tuav nws lub taub hau me nyuam yaus. Qhov no yog thawj pyramid uas tau tsim nyob rau hauv Ancient Egypt. Qhov ntawd yog deb npaum li cas peb tau raug pov rau yav dhau los. Tsis tsuas muaj computers, TVs, xov tooj cua, xov tooj, tab sis tseem tsis tau muaj kev tsov rog chariots. Cov no yog lub sijhawm.
  Tus tub uas raug kaw tau sighed, xav tias ib tug me ntsis nudge los ntawm ib tug tsis pom txhais tes nyob rau hauv nws nraub qaum, thiab tsiv, stomping nws liab qab, me nyuam ko taw. Nws yog lub sij hawm mus, lub cev yog heev hluas, lub teeb, thiab koj muaj zog puv. Thiab tus me nyuam nyob mus ib txhis txawm pib khiav. Thiab ncaj ncees, nws zoo npaum li cas.
  Oleg Rybachenko khiav zoo li tus yoov tshaj cum, thiab nws zoo siab heev uas tus tub tsis txawj tuag pib hu nkauj, sau thaum nws mus:
   Kuv yog ib tug me nyuam tub ntawm lub Great Russia era,
  Thaum peb xav tso dag ua kom thoob ntiaj teb!
  Tom qab tag nrho, cov neeg zoo tsis yog dev vwm,
  Thiab txhua tus neeg tua rog yog mlom rau kuv!
  
  Kuv yug los ua ib tug tub nyob rau ib puas xyoo tshwj xeeb,
  Nyob rau hauv uas lub computer txiav txim jokingly ...
  Thiab leej twg yuav hnav lub tsho tshaj sab hauv kev poob siab,
  Lub caij ntuj no yog groovy thiab spinning rings!
  
  Tsis yog, Africa hauv peb lub tebchaws Russia,
  Tab sis nrog lub zog tsis muaj kawg Siberia ...
  Thiab peb cov ntxhais zoo nkauj dua hauv ntiaj teb,
  Thiab txhua tus tub yog ib tug hero los ntawm yug!
  
  Hlub Khetos thiab hwm tus Tswv,
  Thov kom Tswv Ntuj kav peb mus ib txhis!
  Cov nplooj tig daj thiab tig golden,
  Kuv ntseeg hais tias Vajtswv Leej Tub Svarog yuav muab lub zog!
  
  Peb txhua tus muaj ntau txoj kev taug txuj kev nyuaj mus dhau,
  Taug kev raws universal kauv mus ib txhis...
  Koj puas xav muaj ntau yam haujlwm uas koj nyiam?
  Thov Vajtswv tus txiv neej tau koob meej nyob mus ib txhis!
  
  Txhua yam hauv lub ntiaj teb no tau lees paub tias yog lus txaus siab,
  Nyob rau hauv uas muaj ib lub siab ntawm Leej Txiv Siab Tshaj Plaws.
  Thiab muaj kev txuas ntxiv ntawm txoj sia tom qab qhov ntxa,
  Thiab peb tuaj yeem ncav cuag ntuj ceeb tsheej, ntseeg kuv mus txog thaum kawg!
  
  Ntseeg kuv, qhov loj ntawm cov Russians tau lees paub los ntawm lub ntiaj teb,
  Nrog lub tshuab ntawm ib rab ntaj damask, lawv tsoo fascism ...
  Peb muaj nuj nqis thiab hlub los ntawm txhua haiv neeg hauv ntiaj teb,
  Thiab tsis ntev peb yuav sawv ntawm peb lub ntiaj teb uas dawb huv communism!
  
  Peb yuav xa cov hnub qub mus rau ntau lub ntiaj teb,
  Thiab peb yuav siab dua thiab txias dua txhua tus, qw txwv.
  Tom qab tag nrho, cov muaj zog Russians yog pilots,
  Ib tug siab tawv fighter, nws yuav rhuav leej twg rau tej daim!
  
  Peb tuaj yeem sawv saum lub qab ntuj khwb,
  Thiab ua ib yam dab tsi uas yuav ntshai dab ntxwg nyoog ...
  Tom qab tag nrho, qhov tseem ceeb ntawm ib tug tub rog Lavxias teb sab yog creation,
  Thiab yog tias tsim nyog, tus tub rog yuav cawm lub Fatherland!
  
  Rau lub yeeb koob ntawm Russia, heroic deeds,
  Kos koj rab ntaj thiab sib ntaus sib tua ...
  Thiab koj tsis saib cov tub rog Lavxias,
  Cia peb ua communism playfully!
  
  Dab tsi tos yav tom ntej - koj tuaj yeem pom qhov chaw hnyav,
  Tab sis ua ke, kuv ntseeg, peb yuav ua kom nws nyob ...
  Thiab qhov kev txiav txim yuav zoo nkauj thiab tshiab,
  Thiab peb yuav ntxuav txhua qhov kev qias neeg nrog hluav taws!
  
  Tom qab tag nrho, nyob rau hauv peb lub teb chaws Vajtswv thiab Banner yog ib tug,
  Tus tub rog proletarian yog nyob rau hauv ecstasy rau kev sib ntaus sib tua ...
  Cia ib co ntawm cov fighters twb muaj plaub hau grey,
  Thiab ib tug neeg tsis muaj hwj txwv, tab sis kuj zoo li huab tais hauv kev sib ntaus sib tua!
  
  Russia tam sim no tau nce siab saum lub ntiaj teb,
  Cov beaks ntawm Lavxias teb sab eagles sparkle zoo li kub.
  Tsim koj tus kheej ib tug mlom ntawm tus proletarian Vajtswv,
  Ntau qhov kev ua thiab kev xav tsis zoo!
  Tus tub hu nkauj nrog lub zog loj thiab lub suab nrov. Thiab lub sijhawm ntawd nws raug hu ua lus uas zoo li Lavxias rau Oleg Rybachenko. Txawm hais tias qhov tseeb cov neeg caij nees hais lus Ancient Egyptian. Tab sis tus tub uas raug kaw tej zaum yuav tau txais ib qho khoom plig uas feem ntau tshwm sim hauv cov dab neeg txog cov neeg taug kev, thaum, tom qab tsiv mus, koj tuaj yeem nkag siab cov lus ntawm lub sijhawm uas koj pom koj tus kheej. Nyob rau hauv txhua rooj plaub, qhov no yog ib tug loj plus.
  Thiab lub suab qw hais tias:
  - Koj khiav qhov twg, qhev!
  Oleg nres thiab saib cov neeg caij tsheb. Lawv hnav togas, dav dav, khau khiab, thiab turbans ntawm lawv lub taub hau. Thiab lawv tuav ntaj nyob rau hauv lawv txhais tes, thiab hneev tseem pom tom qab lawv nraub qaum. Tab sis kuv yuav tsum hais tias nyob rau hauv ancient sij hawm cov neeg Iyiv nto moo rau lawv muaj peev xwm tua. Ib tug neeg caij nees txawm muab nws rab hneev tawm ntawm nws xub pwg. Oleg shivered me ntsis. Tiamsis thaum ntawd kuv nco ntsoov tias nws tsis txawj tuag. Tab sis txhua yam zoo ib yam, yog tias tus xub tho lub cev ntawm tus menyuam, nws yuav mob.
  Yog li ntawd, tus tub hluas tsis kam nyo hau thiab teb tias:
  - Kuv tsis yog qhev! Kuv yog ib pab neeg dawb!
  Tus neeg caij nees ntawm tus nees liab sau tseg:
  - Koj tsis yog neeg Iyiv, koj muaj plaub hau daj. Koj tuaj yeem pom los ntawm Tebchaws Europe ib tus tswvcuab ntawm pawg neeg barbarian!
  Oleg shrugged nws lub xub pwg me me thiab teb tias:
  - Los ntawm Tebchaws Europe? Zoo, rau qee qhov koj tuaj yeem hais li ntawd, txawm tias qee tus muaj kev tsis ntseeg!
  Cov neeg caij tsheb dhia mus rau tus tub. Los ntawm cov qauv ntawm ancient sij hawm, qhov siab ntawm ib meter thiab plaub caug-tsib centimeters tsis yog li ntawd me me. Qhov no yog rau xyoo pua nees nkaum - qhov kev loj hlob ib txwm muaj rau kaum xyoo. Tab sis rau tim lyiv teb chaws, tus tub zoo li laus dua, tej zaum txawm yog ib tug hluas, thiab tsis yog menyuam yaus.
  Tus neeg caij tsheb rub lub lasso los ntawm nws txoj siv sia thiab hais tias:
  - Koj hnav khaub ncaws zoo li qhev, liab qab thiab taw. Koj tsuas yog tsis muaj kua nplaum. Tuaj nrog peb thiab peb yuav cim koj, thiab tsuas yog rau kev tsim kho ntawm lub pyramid peb xav tau cov qhev tshiab, noj qab nyob zoo thiab tshiab.
  Oleg xav tawm tsam, tshwj xeeb tshaj yog nyob rau hauv lub cev tsis txawj tuag, nws tau nrawm dua thiab muaj zog dua li cov menyuam yaus, lossis cov laus. Los yog nws yuav sim sib ntaus. Txawm hais tias lub tswvyim ntawm karate yog deb heev thiab cinematic. Txawm li cas los xij, nyob rau hauv lub neej yav dhau los Oleg dabbled nyob rau hauv boxing thiab yog ib tug weightlifting tswv, yog li ntawd nws muaj peev xwm yeej khob tawm cov neeg impudent.
  Tab sis ib lub suab uas muaj zog dua hais tias:
  - Tsis txhob tawm tsam! Ib feem ntawm koj txoj haujlwm yog rau koj ua qhev rau lub sijhawm luv luv. Txawm tias tus yeej loj tshaj plaws ntawm txhua lub sijhawm thiab tib neeg, Genghis Khan, tau nyob hauv kev ua cev qhev - tsawg kawg raws li lus dab neeg.
  Oleg sighed thiab tso cai rau ib tug lasso pov nyob ib ncig ntawm nws lub caj dab me nyuam. Thiab nws raug rub rau ntawm txoj hlua zoo li tus menyuam dev.
  Muaj cov xuab zeb kub hauv qab tus tub liab qab taw, thiab txoj hlua tau nias ntawm nws caj dab. Tsis tas li ntawd, cov neeg caij tsheb tau txhawb nqa lawv cov nees, thiab lawv yuav tsum txav lawv ob txhais ceg ntau zaus. Qhov no yog li cas lawv tsav nws mus.
  Tus tub ceev xwm, txawm li cas los xij, thiab tswj kom ceev nrog lawv. Ib tug ntawm cov neeg caij tsheb hais tias:
  - Agile qhev. Tej zaum nws yuav zoo dua coj nws mus rau hauv pab tub rog? Nws puas tuaj yeem yog tus neeg taug kev?
  Lwm qhov tsis pom zoo:
  - Tsis yog, cia nws tsim lub pyramid xwb. Nws yuav muaj txiaj ntsig rau nws kom tau txais kev cob qhia lub cev, thiab yog tias nws muaj sia nyob, peb yuav hloov nws mus rau tub rog.
  Oleg shuddered. Tab sis tam sim ntawd nws xav tias nrog nws lub peev xwm, nws yeej yuav muaj peev xwm dim ntawm kev ua cev qhev. Tsis tas li ntawd, nws yuav nthuav kom paub tias nws zoo li ua qhev?
  Hauv nws lub neej yav dhau los, thaum Oleg nyob hauv tsev kawm ntawv, nws nyeem txog kev ua cev qhev hauv Ancient Rome, thiab Egypt ib yam nkaus. Nws pom tseeb tias cov qhev, tshwj xeeb tshaj yog cov menyuam yaus, muaj kev nyuaj siab. Thiab tam sim no nws yuav tsum tau ntsib nws ntawm nws tus kheej daim tawv nqaij.
  Tshwj xeeb, yog tias koj nco qab cov dab neeg hais txog cov neeg raug tsim txom me nyuam yaus, koj yuav tsis nco qab tias lawv yuav tsum ua haujlwm ua qhev ntawm lub pyramid. Txawm hais tias qee zaum lawv tau ua qhev thiab tau txais nplawm.
  Oleg pom ib kab ntawm cov tub hluas nqa khoom saum lawv taub hau. Cov menyuam yaus tau tawv nqaij tawv los ntawm tshav ntuj, thiab ob peb tug tub qhe hluas tau cov plaub hau dawb uas yuav luag dawb. Cov tub hluas lawv tus kheej yuav luag liab qab, nyias, tab sis wiry, thiab txawm lawv cov hluas, lawv ob txhais taw liab qab twb calloused thiab keratinized.
  Muaj cov cim nplawm ntawm nraub qaum thiab sab. Thiab lub cim tshwj xeeb ntawm lub xub pwg nyom - Egyptian - denoting cov cuab yeej ntawm vaj ntxwv.
  Oleg xav nrog kev tshee hnyo hais tias nws yuav tsum mob heev thaum lawv ntaus koj nrog ib tug kub hlau. Thiab tau kawg lawv tau ua qhov no rau cov tub, thiab tej zaum lawv qw nrov nrov. Qee cov menyuam yaus tau lawv lub taub hau shaved bald. Txawm li cas los xij, tsis yog tag nrho. Nrog xws li lub hnub African, koj lub taub hau yuav tev tawm ntawm cov plaub hau zoo li no.
  Tab sis yog tias koj twb tau txais kev tsis txawj tuag, ces koj yuav tsum ua siab ntev: tom qab tag nrho, tsis muaj dab tsi pub dawb. Thiab txawm tias yuav luag liab qab qhev, Oleg xav zoo heev. Nws yooj yim npaum li cas ua pa thaum koj nyob hauv tus menyuam lub cev, thiab tab tom yuav tawm mus.
  Thiab tus tub qhe qhe, kom nws siab, hu nkauj:
   Kuv yog ib tug hluas super karate warrior,
  Kuv nyiam tau txawm nrog cov yeeb ncuab phem...
  Txawm hais tias tus neeg siab phem siab phem tawm tsam,
  Peb cov tub ib txwm paub sib ntaus!
  
  Rau cov tub hluas, ntseeg kuv, tsis muaj teeb meem,
  Thaum lub horde ntawm shaggy sawv daws mus ...
  Tus tub yuav ua siab loj tsom nws rab phom tshuab,
  Thiab tus neeg tua hluav taws tua kom raug ntawm cov yeeb ncuab phem!
  
  Tus tub muaj lub hauv siab muaj nuj nqis,
  Nws yuav txiav los ntawm txhua yam armor ...
  Svarog yeej zoo li Leej Txiv rau nws,
  Nws yuav xa ib tug ntxhais txias!
  
  Tus me nyuam yog ib tug tub rog ntawm lub dab noj mov,
  Thaum Frost rushes taw liab qab ...
  Koj rhuav tshem tus yeeb ncuab ntawm kev npau taws,
  Beauties, untangle koj tus tub braids!
  
  Sib ntaus cov yeeb ncuab siv lub slingshot,
  Kuv ntaus nws nyuaj heev nrog tus nqi tiv thaiv ...
  Tus tub paub tias nws yog invincible nyob rau hauv kev sib ntaus sib tua,
  Tsuas yog txiav lub orc armada!
  
  Thaum ib tug tub sib ntaus, nws yog chav kawm
  Nws txiav nrog rab ntaj, tua nrog ib tug blaster ...
  Adidas class sneakers
  Nws sim nws rau tus ntxhais cawm seej!
  
  Zoo, yog hais tias lub orc rushes mus tua dua,
  Tom qab ntawd tus tub rog tub rog yuav ntaus nws pob taws ...
  Kev yeej yuav qhib qhov qhab nia kawg,
  Qhia kev npau taws heev!
  
  Kuv yog Petka, ib tug tub pioneer muaj zog,
  Tsis yog Leninist - lub hnub nyoog ...
  Kuv qhia sawv daws ua piv txwv zoo,
  Kuv tsoo kuv cov yeeb ncuab, lawv yog cov dev vwm!
  
  Ntawm no yog ib qho orc ntawm lub tank dashingly dov,
  Kuv yog nws cov antiparticle...
  Thiab lub cev tau tarred nrog hyperplasma,
  Tem tau pom cov nplooj ntawv yeej!
  
  Zoo, yuav ua li cas yog tias muaj kev phem troll hauv kev sib ntaus sib tua,
  Tus tub yuav tos txais nws sov so...
  Muaj hluav taws kub hnyiab ntawm tus menyuam qhov muag,
  Tej me nyuam puas tsuaj!
  
  Thiab lub dav hlau, thiab qhov ntawd tsis muaj dab tsi,
  Peb yuav tsoo nws nrog ib lub tshuab...
  Tus tub muaj lub zog oar hauv nws txhais tes,
  Thiab lub orc yog tej zaum ua pa hauv pa taws!
  
  Yog li ntawd, kuv muab rab ntaj tua nws,
  Kuv yeej txiav lub taub hau ntawm tus yeeb ncuab...
  Peb tsis quav ntsej txog txhua yam teeb meem,
  Txhua yam ua tau los ntawm ib tug tub rog tsis ntshai!
  
  Ntawm no yog ib tug me nyuam tub tawm tsam phem orcs,
  Nws khiav lub zeb nrog ntaj thiab kab mob ...
  Los ntawm txhais taw liab qab ntawm ib tug me nyuam nyob rau hauv cov daus,
  Txawm lub ci ntsa iab ci ntsa iab!
  
  Thiab qhov kawg ntawm horde ntawm orcs,
  Kuv yeej tau poob hauv kev sib ntaus sib tua no ...
  Txawm hais tias tus txiv neej lub hwj txwv tsis loj hlob,
  Cov tub ntxhais hluas no hauv cua daj cua dub kov yeej txhua yam!
  
  Ntawm no tus tub tau tshuab, nws ob sab plhu puv,
  Thiab cua daj cua dub los ntawm cov tub rog lub qhov ncauj ...
  Vim li cas cov neeg khavtheeb thiaj sib ntaus?
  Nws hloov tawm tias orcs yog badies!
  
  Tus me nyuam karate swung nws rab ntaj,
  Orcs dov li taub hau ntawm cabbage ...
  Xav txog qhov no rau ib tug tub,
  Thiab tus tub hluas txoj kev sib tham yog luv!
  
  Tus tub txav nws pob taws liab qab mus rau hauv lub qhov muag,
  Yog li ntawd lub orc xav tias khoob hauv kev sib ntaus sib tua hnyav ...
  Thiab yog tias nws tsoo koj hneev nti, nws yog pob zeb diamond,
  Nws tsis tu siab txog kev rhuav tshem nws cov yeeb ncuab!
  
  Thiab sib ntaus sib tua rau peb Motherland ...
  Yog li ntawd lub Fatherland vam meej,
  Rush zoo li ib tug muaj zog dav dawb hau rau saum ntuj,
  Rau qhov uas lub qab ntuj khwb yog tsis txaus!
  
  Tub, koj yeej yog ib tug tsov ntxhuav hluas,
  Uas lag ntseg lub ntiaj teb nrog nws lub suab ...
  Tib neeg txoj kev npau suav yuav tsis muaj teeb meem,
  Txawm tias Cain cuam tshuam nrog lub ntiajteb sab hauv!
  
  Nws muaj hwj chim loj
  Leej twg sib ntaus nrog cov tub rog tsis paub qhov qhab nia ...
  Peb yuav tau txais, Kuv ntseeg qhov kev suav dawb huv,
  Thiab lub hnub yog blazing hla lub Fatherland!
  
  Thaum tus tub kov yeej lub orcs,
  Thiab nws yuav chop goblins rau hauv cabbage ...
  Lub monolith yuav qhia nws txoj kev phooj ywg,
  Thiab cov trolls thiab vampires yuav khoob!
  
  Tom qab ntawd peb yuav tsim lub vaj kaj siab nyob hauv lub qab ntuj khwb,
  Nyob rau hauv uas peb yuav zoo li hluas li elves ...
  Hais txog tus tub no, ua siab loj,
  Sib ntaus tus yeeb ncuab, thiab tus tub tsis txhob ya!
  
  Ces lub siab tawv crown tos koj,
  Koj yuav yog tus huab tais uas tsis tau pom dua ...
  Yeej qhib qhov kawg tsis tau,
  Los ntawm lub npe ci ntsa iab thiab tsis muaj kev cia siab!
  Thaum hu nkauj, Oleg raug nplawm ob peb zaug nrog tag nrho nws lub zog. Tus tub qhe hnov mob, tab sis qhov no tsuas ua rau nws hu nkauj nrov dua. Thaum kawg lawv tuaj txog ntawm lub yeej qhev. Tsuas muaj cov tub hluas uas tseem tsis tau loj hlob hwj txwv. Tab sis kuj muaj qhov sib txawv loj hauv hnub nyoog. Los ntawm cov hluas mus rau cov menyuam yaus uas zoo li plaub lossis tsib xyoos. Cov tub qhe hluas twb ua haujlwm lawm. Lawv raug saib xyuas los ntawm ob tug txiv neej thiab poj niam saib xyuas.
  Txawm li cas los xij, cov neeg sawv cev ntawm kev sib deev ncaj ncees ntaus qhev cov menyuam yaus nrog nplawm ntev yam tsis muaj kev ua koob tsheej. Feem ntau ntawm cov tub qhe hluas tau liab qab tag nrho los yog hnav loincloths. Lawv yog cov tanned, yuav luag dub, ntau cov plaub hau cropped, nyias los ntawm cov zaub mov tsis txaus thiab txav mus tas li.
  Cov tub qhe menyuam yaus nyob hauv ib qho chaw sib cais los ntawm cov tub qhe laus, tab sis lawv kuj ua haujlwm kom txog thaum qaug zog, kaum tsib mus rau kaum rau ib hnub. Cov tub hluas tau xuas nrig ntaus ntawm lawv lub xub pwg sab xis. Tsuas yog lawv tsis ua nws rau qhov tsawg tshaj plaws. Feem ntau ntawm cov tub qhe hluas tsis muaj chains, tab sis ib txhia, tshwj xeeb tshaj yog cov loj thiab laus dua, raug chained rau lawv sab laug ceg nrog ib tug saw thiab ib tug cannonball. Thiab qhov no ua rau cov tub hluas muaj kev tsim txom ntxiv. Tsis txhob hais tias kuv pob taws kuj chafing los ntawm lub nplhaib tooj liab ntawm cov saw. Muaj cov ntxhiab tsw los ntawm ntau lub cev tsis tau ntxuav. Txawm li cas los xij, cov saib xyuas kuj ua phem. Lawv txhua tus hnav khau khiab, txawm tias cov poj niam. Pom zoo kom sib txawv ntawm cov qhev thiab qhev.
  Oleg winced; qhov hnov tsw ntawm cov tub ntxhais hluas, lub cev tsis txawj tuag muaj zog dua li cov neeg zoo tib yam, thiab nws tsis kaj siab. Feem ntau, nws yuav nyiam ua tub rog txoj haujlwm. Piv txwv li, ua cov tho kev hauv Tsov Rog Ntiaj Teb Zaum Ob. Thaum koj tawm tsam Nazis thiab pov grenades rau lawv. Piv txwv li, nws yuav zoo rau pov khoom plig ntawm kev rhuav tshem ntawm cov yeeb ncuab nrog kev pab ntawm tus menyuam liab qab ko taw.
  Thiab tom qab ntawd hnov tus ntxhiab tsw no thiab ...
  Oleg tau coj mus rau lub pob zeb uas muaj ib yam dab tsi haus luam yeeb. Tus tub uas los ua qhev tshee hnyo. Nws xav tias tam sim no nws tej zaum yuav muaj npe. Thiab liab-kub hlau yuav kov tus me nyuam lub xub pwg nyom.
  Tab sis tus me nyuam tsis tau coj mus rau lub forge. Qhov no kub heev, cov kws ntaus hlau tau tawm hws heev thiab nkig heev uas tus tub ceev xwm tig nws lub taub hau mus. Tab sis lawv tsis hlawv lub hom rau nws, tab sis txiav txim siab muab ib tug saw nrog ib lub pob rau nws sab laug ceg.
  Senior rider sau tseg:
  - Nws khiav ceev heev. Nws yuav tsum tau curbed thiab lub hauv paus yuav tsum hnyav dua.
  Tus kws ntaus hlau tsis sib cav. Tsuas nug:
  - Thaum twg rau hom?
  Tus neeg caij nees teb tias:
  "Nws feem ntau yuav khiav tawm, yog li nws rooj plaub yuav tsum raug tshuaj xyuas los ntawm tus kws txiav txim plaub, leej twg yuav tso lub txim tsim nyog, tom qab ntawd nws yuav raug ntaus npe, thiab tej zaum yuav raug foob."
  Muaj chuckles. Oleg tau tu siab - nws tseem tsis muaj txaus los zaum ntawm ceg txheem ntseeg. Qhov no yog lub luag haujlwm tiag tiag. Zoo li kev thuam.
  Nws hnov ib lub nplhaib kub kub qhwv ib ncig ntawm nws lub pob taws.
  Cov tawv nqaij scorches me ntsis, thiab tom qab ntawd tus kws ntaus hlau tshem tawm cov ntsia hlau los ntawm lub forge thiab tsav nws nruj nreem. Thiab tus liab qab, me nyuam ko taw ntawm tus qhev tub yog kiag li clamped.
  Thiab lub tshuab raug pov. Tus tub qhe hnov nws thiab txawm hlawv nws nrog hlau kub.
  Tus kws ntaus hlau luag ntxhi. Thiab tam sim no cov ntiv tes liab-kub txhob txwm kov tus tub lub pob taws liab qab. Qhov no mob heev thiab Oleg qw. Cov kws ntaus hlau, thiab tshwj xeeb tshaj yog cov tub ntxhais hluas pab, luag thiab liab qab lawv cov hniav. Qhov lawv qhia meej tsis muaj txaus. Oleg luag ntxhi. Yog hais tias tus hniav raug tshem tawm, ib tug tshiab yuav loj hlob tam sim ntawd. Yog li ntawd lub pob taws scorched tsis ua mob.
  Tus kws ntaus hlau xav tsis thoob:
  - Wow! Tsis muaj ib lub hlwv sab laug.
  Senior rider hais tias:
  - Tam sim no mus ua haujlwm! Cia tus tub ua haujlwm hnyav.
  Oleg raug tshem tawm ntawm lub forge. Tus ntxhiab tsw tau qaug zog. Ib tug neeg raug txim core tau rub tom qab tus tub hluas raug kaw, thiab nws tsis yooj yim. Tab sis tag nrho nws yog tolerable. Lub cev tsis txawj tuag muaj zog, thiab qhov tseeb tias qhov teeb meem loj rau ib tug me nyuam tub zoo tib yam tsis muaj dab tsi rau ib tug me nyuam nyob mus ib txhis. Thiab nws liab qab, me nyuam ko taw yog spanked thiab nws mus ua qhev ua hauj lwm - kev tsim kho ntawm lub pyramid marches zoo li nyob rau hauv ib tug parade. Thiab lwm cov qhev menyuam yaus saib nrog kev hwm thiab ntshai. Ua ntej, tus tub qhe qhev yog cov leeg nqaij, thiab qhov thib ob, nws tau nqa los ntawm cov saw hlau hnyav, zoo li plaub. Txawm hais tias txawm tias cov tub hluas loj, uas nws cov fluff twb pib tshwm rau ntawm lawv lub puab tsaig, muaj teeb meem rub chains nrog lub nra.
  Yog, nws tseem zoo los ua tsis txawj tuag, txawm tias ua qhev.
  Oleg txawm txiav txim siab los hu nkauj dua los qhia nws qhov kev puas tsuaj:
  Hauv kev tsov rog, qhov no yog peb qhov xwm txheej,
  Muaj ib tug legion ntawm flank - tag nrho lab yog rushing!
  Lub tshuab phom tua wildly,
  Tus tub rog xav tsis thoob!
    
  Dab tsi yog rab ntaj hauv kev sib ntaus?
  Kev vam meej yog mus tom ntej!
  Koj xav txiav lub taub hau
  Yog li tsis txhob ua ib tug ntoo qhib-khau raj!
    
  Tom qab tag nrho, lub tank tuaj yeem tawg nws hmuv,
  Yooj yim dua ncuav tshaj ib qho zaub xam lav!
  Lub neej frivolous heev
  Nrog ib tug hangover, mus ncaj nraim rau lub Arbat!
    
  Tab sis ntawm no koj yog, menyuam yaus ntawm kev ua rog,
  Tag nrho cov lus tso dag tau tawg tam sim ntawd!
  Npau suav nyob rau hauv ntxoov ntxoo txog silence,
  Yos hav zoov thaum muaj cua tshuab hauv snout!
    
  Lub foob pob yuav tawg ib zaug,
  Cov seem tau sawv zoo li tus ciav!
  Lub tshuab rab phom chirps angrily,
  Lub kwj ntawm cov hlau lead tsis yog lub txee ntawm cov ntawv!
    
  Lwm lub zog nthwv dej rau khoom noj txom ncauj,
  Tus neeg phem tau siv nws!
  Qhov no tsis yog lus dag - tsis yog bang-bang,
  Muaj ib lub goldmine hauv kev lom zem!
  . Tshooj 3.
  Lub Ob Hlis Ntuj xyoo 1939 tuaj, muaj lub suab ntsiag to, thiab Oleg Rybachenko txuas ntxiv nws sau ntawv.
  Tus tub qhe qhev tau txais ob peb lub zog los ntawm nplawm thaum lub sijhawm hu nkauj, tab sis tsis stagger. Tom qab ntawd Oleg tau ntim rau hauv lub laub thiab tsav nrog nplawm mus ua haujlwm. Tus me nyuam qhev tensed thiab rub lub thaiv ib leeg. Tus so, harnessed, liab qab, tanned, striped nrog nplawm, lean kom lawv ribs tawm, cov me nyuam exclaimed nyob rau hauv surprise: wow. Thiab lawv tau nce lawv cov pace nrog lawv liab qab, me me nrog keratinized ko taw.
  Thiab nws zoo heev. Oleg xav zoo li ib tug hero tiag tiag. Thiab nws tau tsav lub laub nrog lub zog loj.
  Tus tub ntawm nws sab xis nug:
  -Koj puas yog lub caij nyoog uas Vajtswv tus tub?
  Oleg teb nrog luag nyav:
  - Rau qee qhov, yog!
  Tus tub qhe qhev muaj lub npe ntawm nws lub xub pwg, nyias, thiab qhov siab tib yam li Oleg. Nws lub cev yog wiry, nws daim tawv nqaij yuav luag dub, tab sis nws yog kom meej meej tsis yog ib tug txiv neej dub, nws lub ntsej muag yog European, thiab nws cov plaub hau yog lub hnub-bleached teeb. Nws luag ntxhi rov qab, nws muaj tag nrho nws cov hniav, thiab hais tias:
  - Vim li cas koj ua qhev nrog peb?
  Tus tub- qhev thiab cov ntsiab lus teb tib lub sijhawm:
  -Thiab Vajtswv tej zaum yuav tsum raug sim!
  Nws tus khub nodded:
  - Yog, thiab Osiris raug tua los ntawm Seth, thiab tom qab ntawd lub hnub Vajtswv tau sawv rov los!
  Thiab ces tus nplawm poob rau nws. Tus tub shuddered thiab ceev nws pace. Muaj tseeb tsis muaj sij hawm los tham ntawm no.
  Oleg tsis xav nkees - nws lub cev tsis txawj tuag tom qab tag nrho, thiab qhov no tsis yog lus dag. Tab sis nyob rau hauv txhua rooj plaub, ua ib tug qhev yog me ntsis txaj muag. Cov tub qhe qhev tau tawm hws, thiab koj tsis tuaj yeem da dej ntawm no hauv suab puam. Yog li koj yuav tsum tau hnov tsw tsw. Ntxiv rau nws yog tej zaum tsis huv. Tsis xav tias muaj ntau tus qhev tuag los ntawm kev sib kis.
  Tsis yog qhov zoo tshaj plaws taug txuj kev nyuaj. Thiab qee zaum lawv kuj ntaus nrog nplawm. Txawm tias Oleg rub lub laub sai, lawv tseem nquag thawb nws.
  Lub pyramid nyuam qhuav pib tsim. Thiab nws zoo li stepped. Thiab txoj hauj lwm nyob ntawm no tau ntev. Tej zaum feem ntau ntawm cov tub hluas yuav tsis nyob kom pom nws ua tiav. Thiab koj tuaj yeem pom lawv tawm hws npaum li cas, thiab lawv raug kev tshaib kev nqhis thiab nqhis dej, thiab lawv tsis tshua tau muab dab tsi los haus.
  Oleg, txhawm rau txhawb nqa cov tub qhe qhev, coj nws thiab hu nkauj nrog kev txaus siab:
  Tsis muaj qhov kaj nyob hauv lub ntiaj teb tsaus ntuj,
  Tam sim no cov pa luam yeeb tau dhau los ua liab!
  Nobility noj mov rau cov pob txha ntawm cov neeg,
  Thiab txhua txhua hnub qhov sib txawv hauv kev lag luam tau muaj zog!
    
  Muaj ib tug rog oligarch hauv Mercedes,
  Nws muaj tsev thiab yachts ntawm hiav txwv!
  Ib tug yuav nws tus kheej ib lub archipelago,
  Ua kev zoo siab rau saum roob dav!
    
  Thiab leej twg muaj nyiaj zoo kawg li,
  Yuav paintings thiab sculptures wholesale!
  Lub Tshuag yog dhia zoo li kangaroo
  Tus nqi tau nce los ntawm peb caug cov ntsiab lus hauv lub Tsib Hlis!
    
  Yuav thiab muag, thiab rov muab pov tseg pov tseg,
  Nqa cov tshiab tshiab los ntawm Tuam Tshoj!
  Thiab leej twg ci ncuav Easter tsuas yog nrog zib mu,
  Tsuas yog lub hleb uas tsis yog ntoo qhib yuav tau txais!
    
    
  Tab sis nws yog ib tug nyob tsis tswm oligarch,
  Nws tsis xav koom nrog me ntsis!
  Nws xav ua kom muaj kev ntshai nyob hauv txhua tus suckers,
  Thiab caw ib tug neeg txawv teb chaws nrog rab phom!
    
  Thiab leej twg yog tus thawj tswj hwm rau oligarchs?
  Tsuas yog tus neeg saib xyuas los tiv thaiv "txias" kev nplua nuj!
  Muaj ib tug tub ceev xwm nyob qhov twg "cop" ua ntej,
  Nyiaj txiag "kwv tij" loj hlob muaj zog nrog lub hwj chim!
    
  Kev cia siab rau cov neeg txom nyem yog dab tsi?
  Nyob rau hauv txoj kev hlub tshua, los yog ib daim ntawv qhia muaj koob muaj npe!
  Lub motto sparkles npau taws rau ntawm daim thaiv,
  Yuav npias thiab yuav ib daim pos hniav!
    
  Tab sis txiv neej tsis yug los ua qhev,
  Nws yuav tsum tawm tsam kom muaj meej mom!
  Yuav kom xaus rau qhov tsis muaj kev cia siab "nyiaj"
  Yog li ntawd lub neej thiaj li siv tau - zoo li lub hnub!
  Tus tub qhe hu nkauj, thiab lwm tus tub qhev tuaj koom.
  Qhov no yog li cas lawv hu nkauj ntawm cov neeg dawb, tsis saib xyuas cov lashes phem. Thiab Oleg xav tias nws zoo tshaj plaws. Ib tug poj niam saib xyuas teeb ib lub teeb siv tinder. Thiab qhov hluav taws kub pib. Nws coj nplaim taws mus rau tus tub qhev taw liab qab. Oleg hnov tus nplaig ntawm hluav taws lick nws liab qab, me nyuam ib leeg. Grting nws cov hniav, tus tub qhe qhe tuav rov qab quaj.
  Tus thawj saib xyuas luag nyav thiab sau tseg tias:
  -Ib tug tub tsis tu ncua.
  Tom qab ntawd nws coj cov nplaim taws rau Oleg tus menyuam yaus tab sis lub hauv siab. Nws mob heev, thiab tus tub qhe qw nrov nrov:
  - Koj yog dab tsi!
  Tus poj niam tsim txom giggled thiab sau tseg:
  -Koj yog ib tug tub zoo nraug heev. Thiab nws zoo siab heev rau tsim txom cov tub zoo nkauj!
  Oleg nodded thiab lees tias:
  - Tus Marquis de Sade kuj xav li ntawd.
  Daim tawv nqaij ntawm tus tub lub hauv siab tig liab thiab blistered. Tab sis ces lawv mam li ploj mus. Thiab dua ib tug du thiab txawm, zoo nkauj heev tan tshwm, thiab tus me nyuam tub lub hauv siab zoo li ob daim thaiv npog.
  Tus saib xyuas nug:
  - Leej twg yog Marquis de Sade?
  Oleg teb nrog luag nyav:
  - Ib tug neeg legendary heev! Thiab qee txoj hauv kev zoo ib yam li koj!
  Tus poj niam luag thiab hais tias:
  - Tej zaum zoo nkauj npaum li kuv!
  Thiab nws tau txav nws lub duav dav thiab loj heev.
  Thiab ces nws pom tias:
  - Koj qhov kub hnyiab tam sim ntawd ploj mus. Koj puas yog Vajtswv tus tub?
  Tus tub qhe teb nrog luag nyav:
  - Rau qee qhov, yog. Tab sis yog tias koj yuav tsum ua qhev, ces muaj lus txib los ntawm lub hwj chim siab dua!
  Oleg thiaj li nce nws pace. Lwm cov menyuam yaus tsis rub lub laub, thiab nws yooj yim dua rau lawv. Yog li ntawd, lub pob zeb tau muab tshem tawm thiab muab tso rau hauv phab ntsa. Tus tub ploj tau pab ua qhov no. Thaum lub sij hawm nro, nws cov leeg ua qhov txawv txav, thiab sawv tawm zoo li pob khoom ntawm cov hlau hlau.
  Tus thawj saib xyuas tau sau tseg:
  - Koj muaj zog heev! Tsuas yog ib tug tub zoo xwb. Thiab zoo nraug heev, txawm lub ntsej muag ntawm ib tug barbarian!
  Oleg nodded thiab teb:
  - Yog, muaj zog!
  Tom qab ntawd cov tub hluas khiav thiab nqa lub laub khoob. Lawv so thaum khiav. Oleg yooj yim tshaj lawv, txawm tias qhov tseeb tias cov saw nrog cov tub ntxhais nyob rau hauv txoj kev. Thiab nws ntes tau lawv txoj kev khib thiab kev qhuas. Rau menyuam yaus, kev lees paub los ntawm cov menyuam yaus kuj tseem ceeb. Thiab Oleg, ntau thiab ntau dua, xav zoo li menyuam yaus. Nws tsis yog rau tsis muaj dab tsi uas Karl Marx tau hais tias: kev txiav txim siab nco qab. Tseeb tiag, lub cev muaj qhov tsis txaus ntseeg ntawm kev xaav ntawm lub ntiaj teb. Thiab nws yog qhov zoo rau koj, txawm tias koj tsuas yog hnav khaub ncaws ua luam dej, khau ntaub, nrog cov saw ntawm koj liab qab, cov leeg nqaij, ceg tawv tawv, thiab lawv tau ntaus koj ntawm koj lub cev liab qab nrog nplawm.
  Oleg xav li cas nws tus menyuam yaus thiab tib lub sijhawm cov leeg nqaij ua yeeb yam tau ua si, thiab nws nyob hauv nws lub caij. Thiab yuav ua li cas zoo siab cov xuab zeb kub ntawm cov suab puam liab qab tickles, nrog lub pob taws zoo nkauj ntawm ib leeg.
  Thiab txawm hais tias koj yog ib tug qhev, uas cov neeg saib xyuas tab tom sim ntaus nrog nplawm, koj kuj yog ib tug tub rog hluas, muaj zog thiab txaus siab.
  Oleg coj nws thiab hu nkauj dua nrog kev txaus siab, thiab cov tub hluas tau mob siab rau koom nrog:
   Thaum lub hnub ci ntsa iab
  Lub ntiaj teb tau kub hnyiab nrog nplaim taws - dej hiav txwv!
  Lub neej yug los nyob rau hauv unbridled ntsiab,
  Thiab lub voj voog Milky Way tau ci ntsa iab!
    
  Qhov chaw, txawm li cas los xij, siv sijhawm ntev kom txias,
  Tab sis thawj cov dej tshwm sim!
  Los ntawm ammonia, calcium, hlau,
  Tus kab mob no tau tsim - ib qho me me rau tam sim no!
    
  Tab sis nws tsis zam qhov khoob, qhov chaw cia siab,
  Thawj qhov me me tua tau tshwm sim!
  Nws yug tau tej tsiaj uas txawv tebchaws,
  Ib tug spike ntawm nplej yog loj hlob nyob rau hauv lub teb!
    
  Tab sis vim li cas ib co liab
  Mam li nco dheev tswj los ua thawj tus vajntxwv?
  Nyob rau hauv lub loj heev, motley dej hiav txwv,
  Dheev Vajtswv tshwm sim ntawm cov tsiaj!
    
  Tab sis vim tias tus thawj coj pib ua haujlwm,
  Kuv khaws ib pob zeb, ib tug pas, rab phom tshuab!
  Lub ntiaj teb, koj zoo li lub peev ntawm vim li cas,
  Tsawg kawg me ntsis hauv peb lub tswv yim!
    
  Tib neeg txoj kev ntshaw rau kev tshawb fawb
  Nws yog laus dua nws zoo li lub sij hawm!
  Tab sis peb kuj yuav tsum tau ua siab ntev rau kev tsim txom,
  Qhov kev ua si txaus ntshai, npau taws heev!
    
  Nrhiav kev nplij siab los ntawm Vajtswv
  Tsis muaj kev zoo siab hauv lub neej - txhua yam yog tom qab kev tuag!
  Thiab kev zoo siab tsuas yog ua tiav los ntawm kev ua haujlwm hnyav,
  Thaum muaj kev vam meej, pem hauv ntej - deb ntawm oblivion!
    
  Muaj tseeb tiag Yexus ua tsis tau
  Zoo siab yog tus uas tsis paub ob zaug yog ob!
  Thiab yog hais tias koj xav tau ib lub rooj hearty rau noj su,
  Tsim lub tsheb laij teb ua ntej!
    
  Ntawm no cov neeg tau khov kho lub cosmos,
  Lub hnub qub muaj zog tab tom mus saum ntuj!
  Tawm hauv lub tebchaws, koj tus cwj pwm sib cav sib ceg,
  Los yog zoo dua, ncig saib ntawm lub galaxy!
    
  Tom ntej no yog dab tsi? Cia peb kov yeej lub hnub qub zoo li hauv zaj dab neeg,
  Peb yuav muaj peev xwm sawv hauv qhov tuag rov qab los!
  Tsis paub, peb yuav hnov mob thiab nkees,
  Ntseeg, cov xov curls mus ib txhis tsis muaj npoo!
    
  Tab sis kom nws ua tiag, paub
  Peb yuav tsum muab peb txhais tes thiab lub siab ua haujlwm!
  Ua ntej nrog lub tsev kawm ntawv lub laptop hauv lub hnab ev ntawv,
  Tom qab ntawd koj nyem rau ntawm kev paub zoo li kev ua si!
    
  Tab sis paub tias kev pab tsis tsim nyog rau kev qia dub,
  Peb sawv daws koom siab - peb yog ib tsev neeg!
  Muaj ntau lub teb chaws - peb hwm peb Leej Txiv Saum Ntuj Ceeb Tsheej,
    Cia peb tuav tes thiab hu nkauj, cov phooj ywg!
  Qhov ntawd yog li cas lawv hu nkauj, nrog kev siv zog thiab kev xav thiab kev qhia. Thiab lawv liab qab, me nyuam ko taw stomped raws cov xuab zeb.
  Tom qab ntawd Oleg thauj lub pob zeb hnyav rau hauv lub laub dua thiab rub nws dua. Tab sis lub sij hawm no cov saib xyuas tsis tau siv lwm cov me nyuam. Thiab lawv tau tsav lawv mus rau lub laub tom ntej. Lawv hais tias koj yog ib tug tub muaj zog thiab muaj peev xwm tuav tau koj tus kheej.
  Oleg txawm me ntsis cuam tshuam. Qhov no yog li cas ib tug nees luav rub lub laub hnyav. Tab sis nws yog ib tug tub qhe, thiab nws yuav tsum mloog. Thiab ces ob tug nees nees ntxiv tau daig rau nws. Thiab cia lawv tuav Oleg nrog nplawm. Thiab lawv txhais tau txiav tus tub thaum nws khiav. Wow. Zoo li koj tau poob rau hauv ntuj txiag teb tsaus tiag tiag.
  Oleg tau hais tias:
  - Rau dab tsi?
  Cov neeg caij nees roared:
  - Kom koj tsis txhob khav theeb thiab paub tias koj yog ib tug tub qhe xwb! Nkag siab?
  Oleg teb npau taws:
  - Kuv yog ib tug qhev ib pliag xwb, tab sis kuv tus ntsuj plig dawb huv mus ib txhis!
  Tom qab ntawd lawv tau pib tuav nws ntau dua. Yog li ntawd, cov saib xyuas lawv tus kheej tau tawm hws thiab stink. Txawm hais tias tus me nyuam muaj mob, nws tsuas yog ua rau nws zoo siab thiab txaus siab rau nws. Zoo li, piv txwv li, cov pioneer heroes hauv Hitler txoj kev poob cev qhev. Thaum muaj kev txaus siab thiab kev ua tub ntxhais hluas maximalism ua rau nws muaj peev xwm tiv taus qhov mob tsis tu ncua, luag ntawm cov neeg tua neeg lub ntsej muag, thiab muaj qee qhov txaus siab los ntawm kev paub txog nws tus kheej lub siab tawv thiab lub meej mom.
  Yog li ntawd, cov tub txib saum ntuj sawv ruaj khov, tshaj cov neeg laus.
  Thiab ib qho ntawm cov laj thawj vim li cas Stalin cov neeg tua neeg tau yooj yim thiab nrawm nrawm yuav luag txhua tus thiab yuam kom lawv lees txim yog vim qhov tseeb tias cov neeg raug tsim txom ntawm NKVD tsis xav zoo li tus phab ej, thiab cov neeg tshawb nrhiav tsis suav tias yog yeeb ncuab. Thiab yog li ntawd Stalin cov neeg tua neeg tau ua tiav hauv kev sib raug zoo rau lawv tus kheej, ntau dua li Hitler txoj kev sib raug zoo rau cov neeg txawv.
  Oleg yog li ntawd, txawm hais tias nws hnov mob, kev txom nyem ntawm lub cev tsuas yog ntxiv rau nws tus kheej kev ntseeg siab thiab nws zoo li tus phab ej.
  Thiab nws nqa ib lub laub uas muaj kev ntseeg siab thiab muaj zog.
  Thiab yog li ntawd mus rau lub pyramid nyob rau hauv kev tsim kho, qhov twg tus tub qhe qhev unloaded lub pob zeb.
  Tom qab ntawd lawv nres ntaus Oleg. Thiab nws khiav rov qab nrog lub laub.
  Thiab thaum nws khiav, nplawm nws ob txhais taw liab qab, tus tub uas tsis txawj tuag xav txog nws txoj hauj lwm yog dab tsi. Yog li ntawd nws tau muab los ua qee yam tsis meej pem.
  Qhov tseeb, nws yuav zoo dua yog tias nws tawm tsam nrog Nazis, lossis tsawg kawg nrog Mongol-Tatars, lossis Poles, lossis lwm qhov. Tom qab tag nrho, nyob rau hauv nws lub neej yav dhau los nws tus kheej nyiam sau txog cov neeg uas tau ntsib teeb meem. Thiab lawv tau ua tej yam hnyav heev. Txawm tias muaj qee leej nyob hauv kev ua qhev. Piv txwv li, Dimka. Qhov no yog ib tug me nyuam tub, tus tub ntawm tus thawj coj ua txhaum cai, txog kaum ob xyoos, uas tau ua qhev hauv Ancient Rome.
  Tsis yog nws tsis txawj tuag, thiab tau kawg nws tau ntsib kev txom nyem ntawm lub cev. Thiab nws yog ib tug tub qhe qhev uas ua hauj lwm tsis muaj taw tsuas yog hauv nws lub cev ua luam dej hauv cov quarries, qhov chaw uas nws yuav luag tuag. Tsuas yog cov noob caj noob ces muaj zog tau cawm nws, uas tso cai rau nws tiv taus qhov hnyav dhau ntawm kev ua haujlwm hauv mines.
  Oleg, tau kawg, nkag siab tias nws muaj lub taub hau tsis txawj tuag, thiab tus qhev tsuas yog ib kauj ruam nruab nrab mus rau qee yam ntxiv!
  Thiab yog li ntawd nws tau muab lub pob zeb rov qab. Ua haujlwm ntawm lub pyramid tau dhau los ua kev lom zem ntau dua. Thiab tus tub hluas tseem khiav, flashing nws liab qab, tanned ob txhais ceg. Qhov no yog ib tug me nyuam txuj ci tseem ceeb tiag. Peb tuaj yeem hais tias nws tsuas yog super. Thiab nws yuav coj txhua tus - chop thiab zuaj lawv. Yog, tau kawg, lub hwj chim siab dua muab qhov kev txiav txim zoo li no.
  Tus tub qhe khiav khiav mus, thiab lwm tus tub qhe luag luag ntxhi rau nws. Thiab nws lom zem heev. Tus me nyuam hauv cov pob tw ua luam dej muaj cov leeg zoo nkauj thiab zoo nkauj, thiab cov poj niam saib xyuas tau pom zoo rau Oleg. Qhov no yog ib tug super me nyuam. Thiab nws cov leeg sway zoo li ripples ntawm dej. Thiab nws muaj zog heev thiab ua haujlwm zoo thiab nrawm. Txawm cov tub ceev xwm nres ntaus nws.
  Thiab yog li Oleg hu nkauj nrog kev xyiv fab thiab kev zoo siab, dhia thiab ntaus nws liab qab, me nyuam ko taw:
  Thiab dab tsi yog lo lus - peb Rus ',
  Tsis yog suab los yog strumming ntawm cov hlua!
  Vim li cas kuv thiaj ntaus ntaj?
  Lub teb chaws uas muab nqi zog rau ntiaj teb nrog kev coj noj coj ua!
    
  Russia muab Tswv Yexus rau txhua tus,
  Ib tug zoo tib neeg Lavxias teb sab txiv neej - nws tau los ua ib tug vajtswv!
  Tom qab tag nrho, txoj kev ntseeg Orthodox yog dawb huv,
  Thiab qhov zoo tshaj plaws tau ua dawb ceev rau txhua tus!
    
  Thaum ib tug neeg ua kev cai raus dej ntawm lub cim,
  Txawm tias nws yog neeg txawv teb chaws peb zaug!
  Nrog rau qhov no nws hneev rau Rus ',
  Tom qab tag nrho, Yexus ntawm Russia yog tus Thawj Coj-xaiv Ib!
    
  Tab sis kev ua tsov ua rog yog peb tus khub nyob mus ib txhis,
  Lawv npau taws heev li cua daj cua dub!
  Qee lub sij hawm nws tshwm sim tias tej yam yog hnub Xanpataus,
  Thaum txoj hmoo thiab txoj hmoo weave zoo li ib rab phom!
    
  Thiab nrog leej twg hauv ntiaj teb no tsis muaj tsov rog,
  Tab sis cov Russians yeej txhua tus ua ke!
  Peb yuav tsum sib sau ua ke tib neeg rau hauv ib lub zog,
  Yuav coj haiv neeg mus rau lub vaj kaj siab!
    
  Tsis muaj leej twg tuaj yeem hla peb txoj kev khiav,
  Qhov no tsis yog vim li cas peb yug los - paub txhua yam!
  Muab tsib rau kuv ua siab loj thiab siab tawv,
  Koj yuav tsis pom cov neeg sib ntaus sib tua ntawm lub xaib!
    
  Peb txoj kev vam meej tau los ze zog,
  Txawm hais tias qee zaum cov phooj ywg muaj teeb meem - lawv tso lawv!
  Yog, lub sijhawm tsis tau los rau kev lom zem,
  Peb cov tub rog yuav tsum loj hlob tsis muaj ib tug nais!
    
  Ntawm no yog kev sib ntaus sib tua dua thiab peb raug kev kub ntxhov,
  Tab sis peb yuav tsis flinch, tsis yog, thim rov qab!
  Txawm hais tias lub tiaj nyom yog thickly watered nrog ntshav,
  Thiab tsis muaj kev daws teeb meem yooj yim !
  Qhov no yog li cas Oleg Rybachenko hu nkauj. Thiab tus tub qhe lub suab zoo nkauj heev - nws tsuas yog txuj ci tseem ceeb. Tsis yog txhua tus muaj peev xwm ua tau zoo li no.
  Thiab tus me nyuam uas tsis txawj tuag no muaj peev xwm. Thiab nws yeej yog ib zaj dab neeg xwb.
  Thiab nws ob txhais taw liab qab tau muab ib lub pob zeb pov nws siab, thiab nws ya mus deb thiab ploj mus rau saum huab cua.
  Oleg xav tias: nws tsis yog qhov phem txhua qhov ua tus menyuam yaus superman, tab sis qhov no yog qhov nws siv nws lub peev xwm. Yuav tsim lub pyramid - tsawg kawg yog thawj tus loj? Txawm hais tias, ntawm qhov tod tes, ntau tus qhev, suav nrog menyuam yaus, tuag thaum lub sijhawm tsim kho thiab nws tau cawm ntau tus neeg txoj sia, ob leeg tub thiab cov neeg laus. Txwv tsis pub , cov tub hluas tseem ua haujlwm.
  Muaj ntau tus menyuam yug los rau lub sijhawm thaum ub thiab lawv paub tsawg. Yog li ntawd, nws tsis yog qhov xav tsis thoob tias muaj ntau tus tub hluas ntawm qhov chaw tsim kho ntawm lub pyramid.
  Thiab lawv, nrog lawv liab qab, tanned, sweaty cev, rub thiab txiav pob zeb. Cov me nyuam tsis zoo siab ua haujlwm rov qab. Tab sis ntawm qhov tod tes, nyob rau hauv lub ntiaj teb no tsis muaj TV, tsis muaj xov tooj cua, tsis muaj computer, yog li tseem muaj kev lom zem nrog.
  Txawm li cas los xij, twb muaj jugglers. Txawm tias qhov kev ua si "Cleopatra" tham txog qhov no. Ntau precisely, koj sawv ua ob lub rooj muag zaub thiab lub tsev kawm ntawv ntawm jugglers. Tseem muaj cov kws ntaus nkauj thiab lub tsev kawm seev cev nyob ntawd. Thiab tom qab Sinet lub tsev tshwm - nrog npias thiab kev ua si ntawm tsuav thiab zoos.
  Thiab tsis muaj kev lom zem - plaub hom - majestic vaj tse tsis tshwm sim.
  Yog lawm, "Cleopatra" yog qhov kev ua si zoo - nws qhia koj kom xav thiab txhim kho koj tus ntsuj plig kev lag luam. Ntawm no koj tsis tuaj yeem sib cav tawm tsam kev tshawb fawb thiab lej thiab kev coj noj coj ua.
  Oleg khiav ncig, txav nws ob txhais ceg. Tom qab ntawd ib zaug ntxiv, nrog cov ntiv tes liab qab ntawm nws cov ceg qis, nws cuam ib lub pob zeb thiab tsoo tus cw. Thiab qhov no ua rau muaj suab nrov nrov ntawm cov menyuam yaus thiab cov neeg laus.
  Tus tub qhe hu nkauj dua nrog kev zoo siab thiab lub zog ntawm kev xav:
  Thiab nyob rau hauv kev ua tsov ua rog, zoo li hauv kev ua tsov ua rog,
  Ntshav tsis yog dej, tab sis dej tsaws tsag ...
  Thiab koj tuaj yeem xaus rau ntawm tsob ntoo ntoo,
  Nrog lub caj dab ncig koj caj dab, yog tias nws tsis haum!
  
  Tus yeeb ncuab yog txhoj puab heev thiab Vajtswv yog neeg lim hiam,
  nyob rau hauv tej kwj dej muaj roj teeb trunks...
  Thiab lub tuam tsev yog pleev xim rau cov plaub hau grey,
  qhov kev txiav txim suab: tsoo koj cov yeeb ncuab!
  
  Tsis muaj tsob ntoo muaj zog dua ntoo thuv,
  Tab sis tshwj tsis yog koj tus kheej yog ntoo qhib...
  Lub horde suav rau koj nyob rau hauv absentia -
  Thiab khob tawm ib tug hniav nrog nws hoof!
  
  Lub rooj tsavxwm uas cov pawns yog - ib tug txias layout,
  Checkmate yog hem yam tsis muaj kev ntsuas thiab txav mus ...
  Thiab ntseeg tias txhua tus neeg yuav nyob sib haum xeeb,
  Peb yuav dov tus nrog sib ntaus rau hauv checkmate!
  
  Peb qhov kev ua yeeb yam ntev ntev yog qhov yooj yim,
  nqa lub grenade thiab rhuav nws ...
  Nws zoo dua rau ib tug ntxhais mus rau hauv ib lub snowdrift barefoot,
  Thaum zeros tsis tos nws!
  
  Peb nyob zoo nkauj thaum peb
  muaj ib lub teb thiab ib lub tsev loj...
  Tab sis txhua yam yuav raug puas tsuaj, alas, los ntawm cov neeg dag,
  Muaj ntau ntau lo lus tsis zoo nyob rau hauv lub ntiaj teb no!
  
  Peb tau txo cov nyuj,
  Cov neeg uas tsis pom zoo nrog cov tswv yim ntawm kev npau suav..
  Cov uas muaj peev xwm ua kua zaub ntsuab ntawm miv,
  Rau ib lub kaus poom ntawm kua zaub - ib lub cartload ntawm pies!
  
  Ntawm no peb pom lub hom phiaj - lub tank loj,
  Nrog lub muzzle loj, zoo li tus ncej loj!
  Thiab cia cov roj av hlawv,
  Peb muab lub hleb pub dawb rau cov tub rog!
  
  Auj, peb cov ntxhais hlub lub ntiaj teb no heev,
  Ntseeg kuv, caresses yog li ntawd xav tau ...
  Ua kev zoo siab rau cov khoom qab zib tshaj plaws thiab muaj txiaj ntsig zoo -
  Thaum muaj cov khoom noj khoom haus muaj ntau!
  Qhov no yog li cas tus tub hluas hu nkauj, thaum ntaus nws liab qab, muaj zog ko taw. Thiab nyob rau hauv nws liab qab, puag ncig heel lub cobblestone crumbled.
  Zoo, Oleg Rybachenko muaj peev xwm ntau. Nws yog ib tug me nyuam tub zoo li niaj hnub siv computer. Thiab qhov kuv npau suav txog tshwm sim: Rybachenko tus kws sau ntawv tau los ua ib tug tub superman. Thiab qhov no yog txias heev. Nws yog qhov zoo thaum koj tseem yog menyuam yaus thiab ib tug superman, thiab koj ua haujlwm txuj ci tseem ceeb. Thiab koj cov yeeb ncuab tsuas yog poob siab, thiab lawv tus po tiag tiag raug ntaus tawm. Thiab qhov ntawd yog qhov txias heev.
  Oleg tseem khiav thiab ua haujlwm. Zoo, nws tsis txawj tuag thiab tsis nkees, yog li ntawd tsawg kawg yog cia lwm tus me nyuam qhev zoo. Thiab nws yuav pab cov tub hluas uas tsis muaj hmoo, qaug zog los ntawm kev ua haujlwm ntau dhau, txawm tias ua li no. Txawm tias kuv xav ua tsov rog loj. Piv txwv li, khaws ib lub hyperblaster thiab mus rhuav tshem cov Japanese. Tsis yog xyoo 1945 - tom qab ntawd lawv raug tua lawm yam tsis muaj kev pab los ntawm lub zog siab dua. Koj txawm xav tsis thoob tias cov samurai tau tawg yooj yim heev hauv xyoo 1945. Nws zoo li muaj qee yam kev ua tub rog txuj ci tseem ceeb tau tshwm sim.
  Tab sis rov qab mus rau lub sij hawm ntawm Tsar Nicholas II thiab ces muab cov Japanese ib tug zoo whack. Nws yog qhov txias heev. Qhov ntawd yog qhov uas nws yuav tau tig ib ncig. Thiab Oleg txawm xav txog nws - vividly kos nws hauv nws txoj kev xav.
  Oleg Rybachenko tseem tsis tau muaj lub hom phiaj meej. Txawm hais tias ib qho kev xav tau yug los hauv kuv lub taub hau, kev tshoov siab los ntawm cov yeeb yaj kiab. Infiltrate lub squadron lub flagship thiab scuttle nws. Hauv qhov no, cov neeg Nyij Pooj yuav ntshai, thiab lub nkoj "Varyag", nrog rau "Korean", yuav plam mus rau hauv Chaw nres nkoj Arthur.
  Yog li tus tub terminator tau muaj caij nyoog. Lub flagship "Miuso", lub zog tshaj plaws ntawm rau lub caij nkoj. Thiab nws yuav tsum tau neutralized.
  Oleg txaws nws txhais taw liab qab hauv dej. Me ntsis txias, tab sis tolerable. Kuv nco qab cov dab neeg nto moo: "Cov khoom muaj nqis Island," uas tau dhau los ua kev cai dab qhuas. Jim Hawkins hla qhov ntawd hauv lub nkoj tshwj xeeb. Tsuas muaj ob tug pirates nyob rau ntawm lub nkoj. Ntau precisely, txawm tsuas yog ib tug. Yog li Jim thiaj paub tias nws ua dab tsi. Txawm hais tias nws tau txais kev txaus ntshai heev.
  Oleg Rybachenko kwv yees lub peev xwm ntawm nws lub cev tsis txawj tuag. Tsis yog, nws yeej tsis nyob rau hauv qhov txaus ntshai ntawm khov. Nws muaj peev xwm ua tau.
  Tus tub luv luv tau muab nws tus kheej tso rau hauv hiav txwv thiab ua luam dej. Wow, thaum xub thawj nws txias me ntsis, tab sis cov hluas, lub cev tsis txawj tuag sai sai tau siv rau nws. Kuv xav tias cov neeg tsav nkoj xav li cas thaum lawv poob rau hauv huab cua zoo li no? Lawv lub cev tsis zoo tag nrho.
  Oleg Rybachenko ua luam dej thiab nco qab lub npe nrov tas luav "Conan - ib tug me nyuam tub los ntawm yav tom ntej." Tus txiv neej no tsis yog tsuas yog muaj zog thiab ceev ceev xwb, tab sis kuj paub yuav ua li cas dhia dej tob thiab nyob hauv dej kom ntev.
  Yuav ua li cas yog tias koj sim lub peev xwm ntawm koj lub cev tshiab? Thiab Oleg Rybachenko dhia dej. Thiab kuv hnov zoo siab thiab dawb. Nws zoo li koj nyob nraum ntab hauv npau suav. Thaum koj ua pa hauv qab dej.
  Thiab Oleg pib ua pa, hnov cov pa oxygen nkag rau hauv nws lub neej.
  Hauv qab dej, lub qhov muag zoo kawg nkaus pom zoo kawg nkaus. Hauv particular, cov silhouettes ntawm ntses thiab lwm yam tsiaj muaj sia.
  Tus tub txoj kev npaj tau yooj yim. Infiltrate ib armored cruiser thiab tshuab nws. Ntau precisely, ua raws li qhov xwm txheej. Nws flashed rau hauv kuv lub taub hau tias nws yuav zoo kom tau kuv tus kheej ib tug hluas nkauj, zoo li Lana. Yog li ntawd yuav muaj ib tug hluas nkauj uas nws yuav ua phooj ywg thiab leej twg nws yuav cawm.
  Oleg ntog kom zoo dua navigate. Ntawm no lawv yog Japanese nkoj. Lawv tab tom tos ob lub nkoj Lavxias tawm mus. Muaj kaum plaub ntawm lawv tawm tsam ob. Yog tias koj ntseeg cov ntaub ntawv ntawm cov neeg Nyij Pooj, ces tsis muaj cov ntaub ntawv seb cov samurai puas tau khawb me ntsis.
  Oleg luag ntxhi. Ntawm no Conan yog ib tug Japanese cartoon, tab sis lub npe raug coj los ntawm American kws sau ntawv Howard. Yog lawm, tus hero no tau txais koob meej sai hauv Asmeskas thiab txawv teb chaws. Yog li ntawd nyob rau hauv Nyiv nws tshwm sim nyob rau hauv anime, xws li ib tug me nyuam tub. Muaj zog thiab ceev heev. Tab sis pom tau tias cov duab tas luav no tsis nrov li cov neeg laus qauv thiab tau ua yeeb yaj kiab rau ib lub caij nkaus xwb.
  Tab sis ntau tau sau txog Oleg Rybachenko nyob rau hauv lub cev ntawm ib tug me nyuam tub. Thiab muaj lub caij nyoog los sim seb nws zoo li ua ib tug tub tsis txawj tuag hauv kev xyaum. Thiab qhov no zoo li txias heev.
  Oleg Rybachenko tawm hauv dej thiab hu nkauj:
  - Ib tug me nyuam tub nrhiav tau ib rab phom tshuab,
  Tsis muaj leej twg nyob hauv lub zos lawm!
  Thiab nws xav tias funny thiab zoo siab heev. Tab sis cov nkoj Nyij Pooj tau los ze zog dua thiab nws zoo dua mus dhia dej dua. Rau lub nkoj nkoj thiab yim tus neeg tua hluav taws tsis sib xws hauv lub zog.
  Cov ntaub ntawv hais txog kev ua tiav ntawm "Varyag" yog qhov tsis sib xws. Raws li cov ntaub ntawv Lavxias teb sab, nws yog qhov zoo: ib tus neeg tua hluav taws tau poob, thiab lub nkoj Japanese tau poob tom qab kev sib ntaus sib tua. Tab sis cov ntaub ntawv Japanese tsis lees paub qhov no.
  Russia tsis muaj hmoo heev hauv kev ua tsov ua rog no. Yog li ntseeg tom qab no tias lub zog siab dua tsis muaj nyob. Lawv tsuas yog hom capricious thiab inconsistent.
  Nyob rau hauv thawj xyoo ntawm Tsar Nicholas II, Russia mus txog nws lub siab tshaj plaws ciam teb thiab lub hwj chim. Nws yog qhov zoo dua los txuas ntxiv rau lub caij nplooj zeeg thiab nce.
  Piv txwv li, nyob rau hauv nees nkaum-thawj xyoo pua, Russia pib sawv ... Tab sis ntev npaum li cas? Qhov ntawd yog lo lus nug ... Feem ntau cov tsos ntawm kev vam meej yog dag.
  Nyob rau hauv Tsar Nicholas II, Russia qhov kev nthuav dav tau so ntawm lub hauv paus muaj zog ntawm cov pejxeem loj hlob thiab lub hauv paus kev lag luam muaj zog.
  Tab sis yuav ua li cas tom ntej?
  Oleg tau teeb tsa nws pom ntawm lub ntsiab cruiser Asama. Vim li cas tus yeeb ncuab yuav tsum raug ntaus ncaj qha rau ntawm lub taub hau, thiab tus tub tsis txawj tuag yuav qhia lawv qhov no.
  Oleg Rybachenko tau hais tias:
  - Koj taug kev hauv lub neej ua siab loj,
  Koj kov yeej koj cov yeeb ncuab nrog lub zog muaj zog ...
  Tab sis koj paub, phooj ywg, thaum koj nyob,
  Koj tsuas tuaj yeem kov yeej koj cov yeeb ncuab nrog lub zog muaj zog!
  . Tshooj No 4.
  Tus tub hluas tau maj mus rau lub nkoj tub rog thiab tau nce mus rau nws sab, siv nws cov ntiv tes thiab liab qab, me nyuam ko taw.
  Yog, tus me nyuam no ceev li xob laim. Nws yog lub caij ntuj no thiab huab cua txias. Thiab tsis muaj ntau tus neeg nyob rau ntawm lub lawj. Tus tub khiav ntsiag to, padding nws ob txhais taw liab qab. Lub cruiser tau txav mus los thiab tam sim no nws yog qhov tsim nyog los ua ib qho kev nthuav dav, kom sib tsoo nws nrog lwm lub nkoj nkoj, Chiyoda. Tab sis nws tsis yooj yim li ntawd.
  Muaj ib tug saib xyuas ntawm lub helm. Tus tub hluas khiav mus rau cov neeg Nyij Pooj thiab ncaws ib qho ntawm lawv hauv qab ntawm qhov pib khiav. Nws tau txais lub tshuab muaj zog, poob nws qhov sib npaug thiab ya mus rau sab. Oleg Rybachenko kuj ntaus lwm tus nrog sib ntaus nyob rau hauv lub nraub qaum ntawm lub taub hau nrog nws pob taws liab qab.
  Tus me nyuam tsis txawj tuag txoj kev txav ceev. Nws tsis yog me me, nws muaj kaum xyoo, tab sis qhov no yog txog kaum ob rau ib tug zoo tib yam me nyuam tub ntawm nees nkaum-thawj xyoo pua, txij li thaum Oleg Rybachenko yog ib tug loj yug. Thiab tus tub tsis txawj tuag cov leeg muaj zog dua cov hlau, thiab nws qhov ceev yog ob mus rau peb npaug siab dua li ntawm cheetah. Thiab tus me nyuam tub nqa ib lub turntable thiab tua cov Japanese ntawm lub helm. Tom qab ntawd lawv yuav txav lub nkoj mus.
  Tub ceev xwm nyuam qhuav pib tsiv, raws li nws tau txais cov ntaub ntawv hais tias lub nkoj "Varyag" thiab gunboat "Koreets" tau tawm mus.
  Thiab cov Japanese vam tias yuav cuam tshuam lawv.
  Txawm li cas los xij, tam sim ntawd kev nrawm ntawm ob lub nkoj tub rog caij nkoj, tig lub kaus mom hlau, ua rau muaj qhov tseeb tias Asama thiab Chiyoda pib nrawm nrawm rau ib leeg. Thiab lawv cia rammed ib leeg.
  Kev sib tsoo yog txaus ntshai. Nws zoo li ob lub icebergs tsoo rau ib leeg. Thiab nws tshwm sim nrog xws li crushing quab yuam. Thiab cov cruisers tau dhau los ua ib qho cuab yeej cuab yeej cuab tam.
  Thiab cov neeg Nyij Pooj tau poob saum lub nkoj, tua thiab stunned. Thiab ob leeg armored cruisers pib tog. Nyiv lub ntsiab lub zog tuag raug puas tsuaj.
  Thiab Oleg Rybachenko tam sim ntawd dhia tawm thiab ua luam dej mus rau lub nkoj tom ntej. Yog vim li cas, xws li ib tug yooj yim thiab uncomplicated maneuver yog ib tug ua tau zoo, thiab yuav tsum tau txuas ntxiv.
  Oleg Rybachenko ua luam dej mus rau tom ntej Japanese nkoj nkoj. Thiab nws kuj nce mus rau nws ntau dexterously tshaj li ib tug liab.
  Thiab dua rau lub kaus mom hlau. Tsis muaj leej twg them nyiaj rau ib nrab-liab qab, cov leeg nqaij heev, hnav tsuas yog ua luam dej.
  Oleg Rybachenko tawg cov neeg Nyij Pooj ntawm lub kaus mom thiab tig lub nkoj mus rau hauv kev sib tsoo. Thiab nws tau ua nws siv lub zog ramming.
  Thiab ob lub nkoj Nyij Pooj rov sib tsoo nrog lub zog loj thiab nrawm nrawm.
  Tus tub sau ntawv twb tau ua li no hauv nws cov dab neeg, thiab nws tau ua raws li qhov ntawd.
  Zoo, plaub lub nkoj loj ntawm Nyij Pooj twb poob lawm. Tab sis qhov no, ntawm chav kawm, tsis yog qhov txwv.
  Tom qab ntawd peb yuav tsum rhuav tshem ob lub nkoj nkoj ntxiv. Thiab cov neeg tua neeg tsis muaj kev phom sij ntxiv lawm.
  Oleg Rybachenko tau hais tias:
  - Russia yog lub teb chaws ntawm ntxhw,
  Leej twg tawm tsam koj suav tsis tau koj cov hniav!
  Tus tub sib ntaus flops rau hauv dej dua thiab ua luam dej. Zoo li. Zoo li koj nyob hauv npau suav. Los yog txias dua, thiab koj yeej txhua tus yeeb ncuab.
  Oleg Rybachenko, txiav los ntawm cov dej nrog ib tug shark, rushed mus rau lub tom ntej no cruiser "Niitaka", nce nyob rau hauv lub nkoj, hais tawm zoo li ib tug falcon. Thiab zoo li ib tug terminator nws tsoo mus rau lub helm.
  Nws pov ob txhais taw liab qab ntawm samurai nyob ib ncig ntawm lub tshuab muaj zog thiab dhia mus rau lub kaus mom hlau.
  Thiab yuav ua li cas dashingly nws spin nws. Thiab yog li ntawd dua ob lub nkoj nkoj Nyij Pooj tau los ze rau ib leeg, npaj txhij los ua ib leeg. Thiab tus ram no saib loj thiab txaus ntshai.
  Thiab ces cov icebergs sib tsoo dua. Cov cuab yeej cuab tam ntawm cov neeg caij nkoj tawg thiab lawv pib ntog.
  Thiab lawv ntog nrog ntau lub qhov thiab hlawv zoo li Christmas tswm ciab.
  Oleg Rybachenko ntaus lub hauv pliaj nrog nws pob taws liab qab, tsoo tus Japanese lub caj dab thiab squeaked:
  - Hwjchim ci ntsa iab rau lub sijhawm ntawm Communism!
  Thiab nws daig nws tus nplaig tawm ntawm lub samurai... Zoo, rau 6 tus neeg caij nkoj Nyij Pooj twb poob lawm.
  Tab sis kuj tseem muaj yim tus neeg tua neeg ntxiv. Lawv kuj yuav tsum tau nrog.
  Txawm hais tias qhov no yog qhov nyuaj dua, vim tias cov nkoj zoo li no me dua thiab sib dua thiab ntau dua li cov neeg caij nkoj.
  Tab sis Oleg Rybachenko tsis poob siab. Lwm tus neeg tua neeg Japanese tab tom ntes.
  Ntau qhov tseeb, nws thawj tus neeg raug tsim txom ntawm cov nkoj ntawm chav kawm no.
  Thawj ob lub nkoj nkoj uas sib tsoo tau poob lawm. Thiab cov neeg Nyij Pooj daj daj zoo nkauj tuaj yeem saib. Lawv yooj yim unrecognizable.
  Ntau precisely, nws yog ib qhov nyuaj rau ntseeg hais tias cov Russians poob rau cov Japanese. Tej zaum qhov no tiag tiag yog ib qho kev tsim ntawm Bolsheviks?
  Oleg Rybachenko coj tawm ntawm lub destroyer thiab rov lov mus rau lub helm. Knocks tawm samurai nrog tshuab los ntawm txhais taw liab qab. Thiab qhov zoo kawg nkaus lub kauj log tig dua.
  Nws tig ib ncig, thiab tus destroyer mus rau kev sib tsoo.
  Cov neeg Nyij Pooj yeej sim khiav tawm, tab sis qhov ntawd tsis yog li ntawd. Oleg tig lub kauj log kom deftly tias tus yeeb ncuab destroyer tsis tuaj yeem zam kev sib tsoo.
  Thiab kev sib tsoo qus tau tshwm sim. Thiab ob lub nkoj sib tsoo hnyav heev uas ua rau tawg ua rau poob.
  Thiab cov nkoj tau tawg thiab poob. Zoo, tus tub zoo siab. Yuav ua li cas zoo nws yog ib tug me nyuam tsis txawj tuag thiab ua txhua yam ntawm feats. Thiab nws txawm muab los ua kom yooj yim dua hauv cov yeeb yaj kiab.
  Zoo, cia peb tawm tsam dua. Tsis txhob cia koj tus kheej thiab tshwj xeeb tshaj yog koj cov yeeb ncuab. Siv nws tus kheej tactics tawm tsam koj tus yeeb ncuab.
  Tab sis tam sim no nws txaus los thawb cov nkoj ua ke. Tus tub sai sai ua luam dej ntawm tus tshiab destroyer.
  Tsis yog, Tsarist Russia yuav tsis poob rau Nyiv lub sijhawm no! Thiab Oleg Rybachenko tuaj yeem tiv nrog qhov no.
  Tus me nyuam tub hla dej txias thiab rushes zoo li ib tug killer whale. Nws yog ib tug tub ntaus rog.
  Ntawm no nws yuav rov qab mus rau tus yeeb ncuab destroyer. Nws rushes raws steel ncej, txiav los ntawm cov Japanese thiab khob lawv. Thiab ces ib tug neeg txhoj puab heev yuav coj thiab pov ob peb Japanese ntawm lub helm. Thiab ces nws tig lub log dua.
  Cov neeg tua rog sim ua kom nrawm, tab sis qhov no tsuas yog ua kom yooj yim tua lawv.
  Thiab ces muaj kev sib tsoo. Thiab cov samurai tuag lawm. Thiab ob leeg ntawm lawv cov nkoj, tau txais kev puas tsuaj, tog. Ntxiv mus, cov mines hauv plab pib tawg. Tsis yog, koj tiv tsis tau qhov no.
  Thiab plaub tus neeg tua neeg tau poob, tab sis tseem tshuav ib nrab ntawm lawv.
  Tus tub hluas nco txog ib txoj haujlwm. Nyob ntawd tus neeg ntsias ua tus Tsov-2, hnyav tsuas yog peb caug-rau tons, thiab nrog cov cuab yeej loj. Thiab yuav ua li cas lub tshuab no nias Soviet txoj haujlwm.
  Zoo, dab tsi yuav txawm yooj yim dua?
  Tus tub ua luam dej mus rau tus neeg tua neeg tom ntej. Dhia rau nws. Thiab tam sim no nws tawg cov samurai nyob ib ncig ntawm lub kaus mom hlau.
  Thiab yog li ntawd dua cov destroyers mus ze thiab sib tsoo. Cov mines detonate thiab colossal puas tsuaj tom qab.
  Nyiv tsuas muaj ob lub nkoj tawm ntawm qhov chaw no. Oleg Rybachenko zoo siab heev.
  Thiab dua tus tub hluas ua luam dej kom tau ze rau tus yeeb ncuab, npaj siab yuav ntes nws nrog lub vas.
  Oleg Rybachenko hu nkauj:
  - Stalin, Stalin, peb xav Stalin,
  Tias lawv tsis tuaj yeem rhuav peb -
  Sawv ntawm tus tswv ntawm lub ntiaj teb!
  Tus txiv neej ntawm no yog ib tug fighter, kuv tsuas hais tias nws yog super. Thiab nws yog nruj heev.
  Lwm tus neeg tua neeg ntawm Japanese armada tab tom ntes. Nws nce saum lub nkoj sai sai. Tus tub liab qab heels flash. Thiab yog li ntawd nws rov tsoo mus rau lub helm, hu nkauj:
  - Nyob zoo cov phooj ywg,
  Txhua yam yog nyob rau hauv ...
  Lub parade kawg tab tom los -
  Peb txaus siab "Varyag" tsis tso tseg rau yeeb ncuab,
  Tsis muaj leej twg xav tau kev hlub tshua!
  Thiab qhov no yog ib tug tub hluas uas sib ntaus sib tua heev, thaum nws tuav lub kaus mom thiab coj lub nkoj mus rau cov yeeb ncuab, yuam cov nkoj muaj zog heev los ua ram. Thiab dab tsi tshwm sim ntawm no yog ib tug concussion.
  Oleg Rybachenko coj nws thiab hu nkauj:
  - Punch, xuas nrig ntaus, lwm punch, lwm lub punch, thiab tam sim no kuv tau ntuav lub sab sauv!
  Thiab tus tub yuav luag. Thiab bares nws cov hniav.
  Los ntawm txoj kev, lawv rhuav tshem cov Japanese kom huv si. Thiab cov neeg tua neeg kawg tau sib tsoo thiab pib poob.
  Oleg Rybachenko dhia rov qab mus rau hauv dej, txoj haujlwm tau ua tiav, thiab ua luam dej rov qab.
  Rau lub nkoj nkoj Nyij Pooj thiab yim tus neeg tua hluav taws raug rhuav tshem. Lub samurai tau txais nws nyuaj heev hauv cov hniav. Thiab lawv coj tus cwj pwm phem heev.
  Tus tub Terminator hu nkauj:
  - Lub koob meej rau Russia, koob meej,
  Tanks yog rushing rau pem hauv ntej ...
  Division of the Royal chij,
  Ua tsaug rau cov neeg Lavxias!
  Qhov no yog qhov kuv yuav tsum hais yog ib tug tub rog sib ntaus sib tua. Thiab pes tsawg tus yeeb ncuab nws twb tua tas sim neej.
  Qhov no yog ib tug tub Terminator tiag tiag. Thiab qhov no yog qhov zoo dua li tsuas yog nqa cov blocks ntawm koj tus kheej. Qhov no yog kev sib ntaus zoo. Oleg ces muaj kev lom zem heev. Thiab qhov no tsis yog hauv npau suav, tsis yog hauv kev xav, tab sis hauv kev muaj tiag. Qhov no yog qhov txias heev.
  Oleg Rybachenko chirped, qhia nws cov hniav dawb, pearly, loj rau menyuam yaus, thiab qw:
  Rau Tsar Great Nicholas,
  Kuv tsa ib lub ncuav, kuv yog menyuam yaus...
  Kuv yuav rhuav tshem tag nrho cov yeeb ncuab ntawm Leej Txiv,
  Nyob rau hauv lub hwjchim ci ntsa iab ntawm Yexus Khetos!
  Thiab tus tub coj thiab pov lub txiaj ntsim ntawm kev puas tsuaj rau cov neeg Nyij Pooj. Yog li ntawd lawv ib txwm nco ntsoov tus hluas terminator. Qhov no yog qhov zoo kawg nkaus. Thiab thaum ib tug ntawm cov neeg raug txhom geishas txhos caug thiab hnia tus me nyuam los ntshav, ob txhais taw. Thiab tib lub sij hawm nws tau tshee nrog kev ntshai. Tseeb tiag, tus tub rog tub rog yog ob qho tib si zoo nkauj thiab txaus ntshai. Thiab nws muaj peev xwm tiag tiag coj nws thiab ntaus nws ntawm lub horns. Thiab yog hais tias nws swings nws rab ntaj. Los yog nws yuav pov pob zeb rau cov saib xyuas. Thiab nws yuav ua rau cov pob txha ntawm cov neeg Iyiv tiag tiag. Raws li twb tau tawg rau cov neeg Nyij Pooj. Tab sis Russia tsis zoo li ua tsov rog nrog Egypt. Los yog muaj ib ntu thaum ib pab tub rog Lavxias tiv thaiv Sultan ntawm Egypt los ntawm kev nce lub zwm txwv Ottoman. Tiamsis tus Tswv txoj kev yog qhov tsis meej. Txawm li cas los xij, saib seb tib neeg raug kev txom nyem li cas - tshwj xeeb tshaj yog cov neeg laus, kuv xav ntaus Vajtswv lub ntsej muag. Yog li tsis txhob cuam tshuam rau tib neeg, tshwj xeeb tshaj yog poj niam. Qhov tseeb, cov poj niam laus ua tsis kaj siab thiab dab tuag. Nws puas tuaj yeem ua rau tib neeg nyiam cov khoom titanium?
  Piv txwv li, figurines ua los ntawm cov hlau no tsis txawm ploj mus dhau sijhawm. Thiab lawv tsis tuaj yeem yaj nrog aqua regia. Thiab aqua regia dissolves kub thiab platinum.
  Thiab tus neeg yuav zoo li yog cam khwb cia los ntawm titanium, thiab ib yam dab tsi zoo li ntawd yuav txias heev. Zoo dua, tig txhua tus neeg mus rau hauv cov hluas. Thiab cov tub ntxhais hluas feem ntau zoo nkauj heev. Thiab nws yuav yog lub ntiaj teb txias. Nyob rau hauv uas cov hluas. Muaj tseeb, Oleg Rybachenko tau dhau los ua ib tug me nyuam tub txog kaum xyoo thiab qhov no yog qhov tseeb heev, tab sis dab tsi phem thaum koj muaj kaum rau xyoo? Lub hnub nyoog zoo no thaum koj tuaj yeem pw nrog poj niam, tab sis koj tseem tsis tau chais plaub. Thiab koj nyob rau hauv cov kua txiv ntawm lub zog heev. Thaum koj twb muaj qee qhov kev paub dhau los, koj tus kheej txiav txim siab, thiab txawm tias qhov kev xav loj heev.
  Piv txwv li, thaum muaj hnub nyoog kaum rau, cov tub hluas feem ntau xav tias: kuv txiv yog ib tug neeg ruam. Thiab lawv yog ib feem ntawm txoj cai. Tseeb tiag, cov txiv tsis yog ib txwm ntse. Tshwj xeeb tshaj yog, ib tug txiv ntseej tiag tiag yuav tsa nws txiv kom muaj lub cev thiab kev coj ncaj ncees, thiab los ntawm kev cob qhia nws hauv ntu. Yuav tsum hwm thiab qhuas los ntawm cov phooj ywg. Qhov tseeb, yog tias koj cov tub ntxhais hluas cov phooj ywg tsis muaj nuj nqis rau koj, ces thaum koj loj hlob, cov laus yuav tsis muaj nuj nqis rau koj, ntau dua kev hwm koj.
  Oleg tau ua haujlwm zoo tsim lub pyramid. Tab sis tom qab ntawd tsaus ntuj thiab cov tub qhe raug xa mus pw. Yog li tam sim no nws muaj peev xwm ua kom tiav lub hom phiaj tshiab hauv kev npau suav. Thiab muaj ntau ntawm lawv hais.
  Ntawm no yog ib tug parallel ntug. Mainstein ntxias Hitler kom tso tseg txoj kev npaj Citadel. Thiab es tsis txhob tawm tsam nyob rau sab hnub tuaj Ukraine. Tseeb tiag, cov tub rog Soviet, thaj, tau cia siab tias yuav muaj kev tawm tsam los ntawm Nazis. Yog li vim li cas ho tsis hloov kev taw qhia ntawm feeb kawg? Thiab qhov ntawd yuav yog kev txav mus los. Yog li ntawd, nyob rau hauv Lub Xya hli ntuj, lub Germans yeej pib ib qho kev tawm tsam nyob rau hauv cov kev taw qhia ntawm Voroshilovgrad. Lawv tsis tas yuav muab lawv cov tub rog rov qab, tab sis kev xav tsis thoob tau ua tiav. Cov Tub Rog Liab raug ntes los ntawm kev xav tsis thoob thiab cov tub rog German tau tawg.
  Hauv kev sib ntaus sib tua nws tau pom tias Tsov Tsov tsis yog qhov phem txhua yam raws li lub tank tawg, thiab Ferdinand ntau dua li ntawd. Thiab lawv ua rau muaj kev poob siab ntawm cov tub rog Soviet. Thiab thaum lawv coj nws, lawv tsoo. Ob leeg Voroshilovgrad thiab Krasnodonsk poob. Thiab cov Germans txawm muaj peev xwm txhim kho lawv txoj kev vam meej. Nws yuav tsum tau muab sau tseg tias lub USSR muaj ib tug unpleasant discovery ntawm no. Lub invincible pilot Marcel, no super ace, tau pauv los ntawm Mediterranean mus rau sab hnub tuaj pem hauv ntej, thiab cia peb ntaus Soviet dav hlau. Thiab Marseille yog ib qho tshwm sim, thiab nws tsoo tawm Lavxias teb sab aviation li famously. Nws zoo li nws yog Terminator tiag tiag. Thiab koj tiv tsis tau nws. Ntxiv rau ob tus neeg tsav dav hlau tau tshwm sim: Albina thiab Alvina, thiab lawv sib ntaus zoo li cov dab zoo nkauj.
  Cov ntxhais feem ntau caij dav hlau hnav tsuas yog bikini thiab sib ntaus sib tua - uas ua rau lawv cov txiaj ntsig zoo. Thiab lawv khaws cov lej los ntawm kev tua ntau pua lub dav hlau Lavxias hauv ib hlis. Cov no yog superwomen tiag tiag.
  Ntawm no lawv tab tom tawm hauv lawv cov Focke-Wulf fighters, lub tsheb tawm ntawm txoj kev khiav me ntsis hnyav. Tab sis cov ntxhais paub tias lawv ua dab tsi. Lub Focke-Wulf muaj riam phom muaj zog heev, thiab nws tso cai rau koj tua cov yeeb ncuab los ntawm kev hla thawj zaug, thiab nyob deb. Qhov no yog lub zog tuag taus tiag tiag. Thiab cov ntxhais yog taw liab qab, thiab yuav luag liab qab, tanned, nrog cov leeg tseem ceeb. Thiab lawv cov plaub hau yog lub teeb thiab ci heev, thiab cov tub rog zoo li no zoo nkauj heev. Ntxiv rau lawv kuj hlub txiv neej. Uas yog heev natural rau cov poj niam.
  Cov ntxhais ya mus sib ntaus, lawv yeej ncaws lawv taw liab qab. Thiab zoo nkauj heev warriors. Tab sis lawv tua Russians heev aggressively. Yog li liab qab thiab nrog ob lub mis.
  Thiab lawv cia tua cov yeeb ncuab nrog ib qho tawg ntawm lawv cov phom cua. Thiab Focke-Wulf cov uas hnyav thiab tuag. Cov no yog cov ntxhais super class.
  Albina nias nrog nws cov ntiv taw liab qab cov nyees khawm uas tswj cov pa cannons. Aircraft shells ya tawm thiab ntaus Soviet tsheb. Tom qab ntawd cov ntxhais licking lawv daim di ncauj.
  Thiab Alvina ua tib yam, tab sis nrog kev pab los ntawm lub txiv mis ruby. Thiab qhov no ua haujlwm ib yam nkaus. Thiab ntau ntau lub tsheb Soviet tau txiav txim siab tua.
  Cov ntxhais no raug plows... Cov tub rog Soviet thaum kawg raug yuam kom thim rov qab dhau ntawm Don thiab nqa ib txoj kab yooj yim dua ntawm kev tiv thaiv nyob ntawd.
  Thiab thaum lub caij nplooj zeeg lig, Tub Rog Liab twb tau nce los ntawm thaj av Kursk mus rau Belgorod. Kev sib ntaus sib tua hnyav heev. Los ntawm German sab, Panther 2 nkag mus rau hauv kev sib ntaus sib tua. Nws muaj qhov nqaim thiab me me turret, kuj tseem qis dua me ntsis, thiab cov phom ntev ntev ntawm 75 hli hauv ib puas EL caliber. Cov riam phom no tau txawv los ntawm cov cuab yeej cuab tam muaj zog, thaum tuav cov hluav taws kub thiab cov khoom tseem ceeb ntawm cov plhaub. "Panther" 2 tsim teeb meem pom tseeb rau cov tub rog Soviet. Txawm tias nws muaj nws drawbacks. Ib lub thoob uas ntev dhau los hnav sai sai thiab nyuaj rau kev thauj mus los ntawm txoj kev tsheb ciav hlau. Thiab nyob rau hauv kev sib ntaus sib tua ua hauj lwm nyob rau hauv ib tug ntoo cheeb tsam, nws yuav trivally cling rau cov ntoo.
  Qhov teeb meem no tau daws ib nrab los ntawm kev ua kom cov phom muzzle collapsible. Thiab yog li ntawd muaj lus nug ntawm no. Txawm li cas los xij, "Panther"-2 yog lub tsheb uas muaj cov cuab yeej zoo dua qub, thiab kev tiv thaiv me ntsis ntawm ob sab thiab stern ntawm rau caum millimeters ntawm lub kaum sab xis. Nyob rau hauv txhua rooj plaub, lub npe nrov plaub caug-tsib thiab anti-tank phom tsis coj nws.
  Gerda thiab nws cov phooj ywg zaum hauv Panther 2 thiab tawm tsam kev tawm tsam ntawm Soviet tsheb. Cov tub rog Soviet tseem muaj lub tank loj T-34-76, uas tsis tuaj yeem nkag mus rau lub tsheb German lub taub hau txawm tias nyob rau ntawm qhov chaw tsis muaj ntau thiab nrog lub plhaub sub-caliber. Thiab nws yog ib qho nyuaj rau tom qab Soviet tsheb T-34-85, uas tseem tsis tau mus rau hauv kev tsim khoom, coj lub vaj ntxwv panther.
  Yog li Gerda hluav taws nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab hu nkauj:
  - Royal Panther,
  Peb tsis paub qhov kev sib ntaus sib tua.
  Peb tsis paub qhov txwv hauv kev sib ntaus sib tua,
  Royal Panther.
  Thiab tom qab nws, Charlotte yuav tua, siv nws cov ntiv taw liab qab, thiab coj tus Soviet peb caug-plaub.
  Thiab tom qab ntawd Christina yuav tua tau zoo heev, siv lub txiv mis liab liab ntawm nws lub mis, khob lub tsheb Red Army thiab squealing:
  - Txoj kev ci ntsa iab, peb yuav tsim lub ntiaj teb tshiab sai sai no.
  Thiab ces Magda yuav ua raws li lawv. Thiab tseem nrog cov ntiv taw liab qab ntawm chiseled taw. Tom qab ntawd nws yuav kuaj:
  Tus ntxhais ci ntsa iab zoo li lub hnub qub ci,
  Josse Raul tus zoo Capablanca.
  Nov yog pab ntxhais ntawm no. Tab sis Panther-2 tsis yog lub tank nrov tshwj xeeb tsis tau; nws tsuas yog nkag mus rau kev pabcuam nrog cov tub rog. Tab sis cia peb hais tias qhov xwm txheej hnyav heev. Zoo, tau kawg, cov Germans kuj muaj "Tiger"-2 hauv koob. Tab sis lub tsheb no hnyav dhau lawm. Thiab hauv cov ntsiab lus, nws tsis yooj yim rau kev thauj mus los thiab kev sib ntaus sib tua hauv lub caij ntuj no. Zoo, cov Germans yeej tsis tau txiav txim siab tso nas rau hauv koob. Tseeb, lub tank hnyav yuav luag ob puas tons thiab yuav luag tsis tuaj yeem thauj los ntawm kev tsheb ciav hlau, thiab txawm tias thaum lub sijhawm tso tawm nws muaj ntau yam kev puas tsuaj. Yog tias txawm tias "Panthers" thiab "Tigers"-2 tawg txhua lub sijhawm tam sim no, peb tuaj yeem hais li cas txog tus dab no? Ntxiv rau, tau kawg, tus nqi siab ntawm Maus, thiab qhov tseeb tias nws xav tau ntau cov hlau, nrog cov khoom siv alloying kim heev.
  Cov tub rog Soviet sim coj Belgorod hauv pincers. Vim li no, tawv ncauj thiab ntshav sib ntaus sib tua. Tab sis cov Germans txhim kho kev tiv thaiv muaj zog heev. Cov Nazis 's riam phom tshiab tshaj plaws, MP-44, kuj tau koom nrog hauv kev sib ntaus sib tua. Lawv muaj ntau yam phiaj xwm hluav taws thiab tsim teeb meem.
  Ntawm no qhov xwm txheej tau hnyav dua los ntawm qhov tseeb tias cov Germans, nrog rau cov neeg Italians, tau tawm tsam Allied tsaws hauv Sicily, thiab tom qab ntawd maj nrawm xaus qhov kev sib tw nrog Thib Peb Reich. Qhov no tsim qee yam teeb meem rau USSR. Cov Germans muaj peev xwm ntxiv dag zog rau lawv pab pawg thiab tawm tsam tawm tsam los ntawm cov yeeb ncuab zoo tshaj. Qhov twg, txawm li cas los, tsis yog li ntawd overwhelmingly superior.
  Lub caij ntuj no yog me me, thiab cov tub rog Soviet pheej nce thiab nce mus tua.
  Hauv cov xwm txheej no, cov neeg tuaj koom tuaj yeem ua lub luag haujlwm loj. Ib tug ntawm lawv, tus tub pioneer Seryozhka, raug xa mus ua ib tug tub txib nrog ib tug tshwj xeeb txoj hauj lwm. Nws raug yuam kom xa ib daim ntawv encrypted. Ib tug tub hluas uas muaj kaum ob tau taug kev hauv khau boots thiab ib lub tsho luv luv los ntawm ib lub zos mus rau ib lub zos.
  Tab sis tub ceev xwm pom tau tias tau txais cov lus qhia los ntawm cov neeg qhia thiab ntes Seryozha. Lawv coj nws mus rau ib chav tshwj xeeb. Nyob ntawd nws tau tshawb xyuas kom meej. Thiab lawv nrhiav tau ib daim ntawv. Tom qab ntawd Seryozhka raug coj tawm mus rau hmo txias hauv nws lub panties nkaus xwb. Ib tug tub liab qab, ib nrab liab qab taug kev los ntawm cov daus. Cov Nazis khi nws txhais tes, thiab coj nws lub luj tshib ua ke los ntawm qab. Thiab lawv twisted nws lub xub pwg hniav, uas ua rau mob loj heev rau tus me nyuam. Npog nws txhais taw liab qab, liab los ntawm qhov txias, tus me nyuam tub tau tshee los ntawm qhov txias. Nws ob txhais taw tig liab zoo li kab ko taw.
  Thiab ob tug tub ceev xwm taug kev tom qab thiab nplawm tus menyuam ntawm nws liab qab, pob txha rov qab. Qhov kev pom zoo li cas. Cov neeg uas tsis tshua muaj neeg taug kev tawm mus los yog hneev nti.
  Thiab tus me nyuam tub taug kev, nws cov plaub hau daj tousled los ntawm cua. Cov tub txib saum ntuj zoo siab heev, thiab nws ob lub qhov muag ci ntsa iab zoo li pob kws paj. Thiab graceful, footprints nyob rau hauv cov daus. Thiab ces, tau kawg, tus tub tho kev yeej xav hu nkauj.
  Thiab nws coj nws thiab hu nkauj rau saum nws lub ntsws:
  Nyob rau hauv qhov loj ntawm peb lub teb chaws zoo kawg nkaus,
  Tempered hauv kev sib ntaus sib tua thiab kev tawm tsam,
  Peb tau tsim ib zaj nkauj zoo siab,
  Hais txog ib tug phooj ywg zoo thiab thawj coj.
  Stalin yog ib lub yeeb koob sib ntaus sib tua,
  Stalin ntawm peb cov hluas ya,
  Sib ntaus thiab yeej nrog nkauj,
  Peb cov neeg ua raws li Stalin.
  Thiab tus tub pioneer, txaws nws ob txhais taw liab qab, blazing los ntawm cov daus, npog nrog ib tug ice crust, ntxiv:
  Sib ntaus thiab yeej nrog nkauj,
  Peb cov neeg ua raws li Stalin.
  Tom qab ntawd tus tub yuav luag liab qab tau nplawm dua.
  
  Ib tug SS poj niam nyob rau hauv ib lub tsho padded, tshaj uas yog ib tug dawb lub tsho tshaj sab, tuaj thiab nchuav ib thoob dej khov rau saum tus tub yuav luag liab qab tag nrho nrog nws daim tawv nqaij xiav los ntawm qhov txias. Tus me nyuam quaj hauv qhov mob thiab clanked nws cov hniav. Nws lub cev nyias, me nyuam yaus pib co. Yuav ua li cas txaj muag, txaj muag thiab txaus ntshai nws tag nrho.
  Tab sis kev tsim txom ntawm tus tub pioneer Seryozhka tsis xaus rau ntawd. Nws raug coj mus rau lub tsev tsim txom, qhov chaw uas muaj ntau yam cuab yeej tsim txom twb tau dai rau ntawm phab ntsa. Thiab lub qhov cub hluav taws kub hnyiab tau rau ntawm lub qhov rooj, qhov rooj, cov hlau, ramrods, ntsia hlau thiab lwm yam khoom siv tau cua sov.
  Nws kub, thiab tus tub liab qab, tsis muaj hmoo taw, liab qab los ntawm Frost, pib mob heev. Thiab lawv tau pib ua rau hauv lub tsev tsim txom no.
  Tus poj niam liab-plaub tus tua neeg yog tus saib xyuas kev tsim txom. Nws yog ib tug kws txawj tsim txom cov me nyuam. Thiab ntawm no koj kuj yuav tsum muaj kev txawj ntse. Yog li tus menyuam lub cev yog qhov tshwj xeeb, thiab tus menyuam, thaum muaj kev ntxhib los mos, ua rau muaj kev pheej hmoo ntawm kev tuag yooj yim thaum lub sijhawm tsim txom. Thiab cov neeg German yuav tsum tau txais cov ntaub ntawv los ntawm tus tub tsis muaj hmoo - txuas, thiab tsis yog tua nws xwb. Nws tsis yog rau tsis muaj dab tsi uas txhua tus tua neeg ntawm no yog cov poj niam hluas hauv lub tsho dawb huv, lub qhov ncauj qhov ntswg thiab hnab looj tes kho mob nyias. Tej zaum koj yuav xav tias tus tub hluas tsis tau nyob hauv SS tsim txom lub tsev pheeb suab, qhov twg kev tsim txom tsis zoo ntawm cov neeg sawv cev ntawm cov tub ntxhais hluas tau ua tiav, tab sis hauv chav haujlwm phais.
  Tus poj niam siab, plaub hau liab, tus tua neeg laus, luag nyav thiab npuaj nws cov hniav loj, zoo li cov nees loj, thiab hais nrog gusto:
  - Cas tus me tub zoo nraug thiab ntxim hlub. Ib me ntsis nyias, cov tav twb pom lawm. Nws yuav ua rau peb zoo siab heev uas muaj kev sib tham nrog nws lub siab.
  Thiab nws winked ntawm Seryozhka nrog nws emerald ob lub qhov muag, ci li ib tug miv.
  . Tshooj 5.
  Tus menyuam raug thawb mus rau hauv khib los ntawm cov ntxhais hauv cov tsho dawb thiab hnab looj tes. Ntau precisely, mus rau ib tug peculiar qauv uas zoo li ib tug khib. Nyob ntawd, cov ntxhais uas muaj zog thiab siab siab coj tus menyuam los ntawm txhais tes nyias thiab nyias. Tus tub, ntawm chav kawm, tau malnourished nyob rau hauv txoj hauj lwm. Thiab lawv twisted nws ceg ceg, ruaj lawv ntawm qab.
  Tom qab ntawd lwm executioner ntxhais nyob rau hauv lub tsho tiv no dawb nias lub khawm. Cov hlau tuab uas cov clamps txuas tau pib nce siab. Nws spun ncig, tus tub lub luj tshib thiab ob txhais tes tom qab nws sawv thiab pib sawv. Seryozha gasped thiab leaned rau pem hauv ntej. Nws liab qab, nyias lub cev, nrog tav uas qhia los ntawm zoo li cov tuav ntawm lub pob tawb, khoov. Nws daim tawv nqaij, tseem tanned los ntawm lub caij ntuj sov, yog glistening nrog hws. Tus tub sawv thiab arched. Ob tug ntxhais uas raug tsim txom los cuag tus pioneer thiab co nws hnyav heev. Seryozhka qw los ntawm qhov mob ntse hauv nws ligaments, twitched thiab twisted. Tus me nyuam lub taub hau dhau los ntawm, lub xub pwg nyom thiab tig rau lub caj dab nyias.
  Tus tub lub ntsej muag tig daj ntseg. Nws mob tiag tiag. Thiab cov hlau spun, lub tshuab ua haujlwm, thiab ib tug me nyuam uas muaj hnub nyoog kaum ob xyoos raug tsa mus rau qhov siab. Tus poj niam siab, plaub hau liab ntsia Seryozhka nrog ib tug carnivorous ntsia. Nws pom tias nws cov leeg me me, cov nqaij ntshiv ntsoog hauv qab nws daim tawv nqaij, nws cov leeg tensed li cas. Thiab lawv mus siab dua thiab siab dua, liab qab taw twitching convulsively. Tus me nyuam lub qhov muag liab thiab o me ntsis tom qab Frost, tau raug tshav kub ntawm lub tsev tsim txom. Thiab lub tsev pheeb suab, kuv yuav tsum hais tias, loj heev, pob zeb, lub tsev qub nrog lub qab nthab siab. Thiab lawv tsa tus tub siab dua thiab siab dua ntawm nws.
  Ib tug poj niam liab plaub hau tua tua nyob rau hauv lub tsho dawb nrog lub ntsej muag luag ntxhi hais tias:
  - Me tub, qhia rau kuv paub cov npe thiab chaw nyob ntawm cov neeg nyob hauv nroog los ntawm cov hauv av uas koj tab tom hloov ntaub ntawv. Qhia rau peb thiab peb mam li tso koj mus. - Ntawm no tus poj niam nrog tooj liab-liab plaub hau khiav nws tus nplaig hla nws daim di ncauj thiab ntxiv. - Thiab yog tias tsis yog, ces koj qhov mob tsuas yog txaus ntshai, thiab koj yuav khuv xim tias koj yug los.
  Tus tub sab laug, sab sab laug dai ntawm lub khib moaned:
  - Tsis muaj. Kuv yuav tsis hais.
  Tus poj niam liab-plaub, zoo nkauj ntxim nyiam, uas zoo li muaj hnub nyoog peb caug xyoo, yeej laus me ntsis, luag ntxhi. Nws tus kheej muaj peb tus menyuam, suav nrog ob tug tub. Thiab nws ntsia tus me nyuam dai ntawm lub khib, nrog lub ntsej muag distortion, muaj kev khuv leej.
  Yog lawm, cov pioneer tsis zoo, cov tub ntxhais hluas hauv av sib ntaus sib tua thiab cov neeg koom nrog pom nws tus kheej nyob rau hauv qhov tsis ncaj ncees lawm thiab lub sijhawm tsis raug. Thiab nws poob mus rau hauv ib pluck zoo li ib tug nqaij qaib. Thiab tam sim no nws yuav tsum tau ceev faj heev kom tus tub hluas tsis khoov kom hnov nws thiab rhuav txhua cov ntaub ntawv tawm ntawm nws caj pas. Thiab ntawm no nws yog ib qho tseem ceeb kom ua rau mob ntau npaum li qhov ua tau.
  Tus poj niam executioner liab-haired txiav txim:
  - Nres. Tam sim no qhia rau kuv, tus tsiaj me, qhov chaw nyob koj yuav mus.
  Tus tub, co los ntawm qhov mob ntawm kev ntshai, croaked:
  - Tsis muaj. Kuv yuav tsis hais.
  Tus poj niam liab plaub hau tsim txom tau txib:
  - Cia nws mus.
  Thiab lub cev me me, me me ntawm tus tho kev tau poob. Ib lub suab qw nrov nrov tau hnov thiab cov hlau ncab ze rau hauv pem teb. Cov nqaij nyias nyias nres, cov leeg twitched, Seryozhka squealed. Thiab los ntawm qhov mob hnyav nws poob tsis nco qab, dhau mus.
  Ob tug ntxhais uas raug tsim txom hauv lub tsho dawb coj mus nchuav ib lub thoob dej khov uas cov dej khov tau ntab rau ntawm tus tub, uas tau tig dawb li ib daim ntawv. Seryozhka co nws tus kheej thiab tuaj rau nws paub. Tus me nyuam quaj quaj, rub nws lub kua muag. Lawv dov nws sunken, daj ntseg ob sab plhu. Yuav mob npaum cas rau tus tub pluag.
  Tus poj niam plaub hau liab, tus tua neeg laus, nug tias:
  -Koj puas yuav hais tias menyuam dev? Zoo, muab koj qhov chaw nyob thawj zaug rau kuv, qhov twg koj nqa daim ntawv encrypted.
  Seryozha hais nyob rau hauv ib ntxhi, nrog daim di ncauj xiav los ntawm kev txom nyem:
  - Tsis yog ... Kuv yuav tsis qhia!
  Tus poj niam plaub hau liab luag ntxhi thiab hais tias:
  - Co nws dua! Thiab nyob rau tib lub sijhawm, nyem lub brat ob txhais ceg rau hauv cov khoom lag luam.
  Cov ntxhais tsim txom coj ib qho tshwj xeeb, me me thaiv nrog hooks rau menyuam yaus. Lawv ua tib zoo muab nws khi rau tus tub liab qab ko taw. Cov me nyuam pob qij txha tau pinched. Tom qab ntawd cov hlau pib creak dua thiab Seryozhka raug tsa. Nws nyias, lean, sinewy lub cev yog stretched nruj. Thiab koj tuaj yeem pom li cas hws ntws los ntawm daim tawv nqaij nyias, me nyuam yaus.
  Vixen liab-plaub ntsia greedily thiab licked nws daim di ncauj. Cas nws nyiam tsim txom cov tub ntxim hlub. Kev thuam ntawm cov menyuam yaus cov neeg siv khoom yog qhov txaus siab tshaj plaws rau fascist vixen. Koj tuaj yeem pom tias tus menyuam lub pob txha hnyav npaum li cas, thiab tib lub sijhawm nrog lub hauv siab ntawm lub hauv siab yog heaving. Lub thaiv yog rub thiab tus tub yog mob. Nyob rau tib lub sijhawm, tus menyuam muaj kev ntshai ntawm qhov mob hnyav dua: yuav ua li cas nws lub ntsej muag txawv txav.
  Yog li ntawd, lawv tsa tus tub hluas nce mus rau saum lub qab nthab, thiab cov hlau tsis muaj zog, yuav luag pinching tus pioneer lub dab teg. Thiab Seryozhka khov. Tus poj niam liab plaub hau tua neeg luag nyav luag ntxhi.
  Thiab ces nws coj nws thiab nug:
  - Ua ntej ib qho tshiab, mob loj heev pierces koj, qhia kuv qhov chaw nyob koj yuav mus?
  Tus pioneer teb tias:
  - Tsis yog, kuv yuav tsis qhia.
  Tus poj niam liab-haired executioner exclaimed:
  - Cia mus.
  Cov ntxhais uas raug tsim txom tau rub lub log, thiab tus tub txib uas tsis muaj hmoo tau poob. Thiab nws lub cev ntev ntev yuav luag txog hauv pem teb pob zeb, ces cov hlau ncab, thiab tus me nyuam yuav luag flattened. Ib tug neeg tsis txaus siab qw ua raws li, thiab tus tub tuag dua.
  Thiab dua cov ntxhais hauv lub tsho dawb tau nchuav ib lub thoob dej khov rau nws. Yuam kom tus tub tuaj rau nws lub siab. Seryozhka moaned thiab quaj, tus me nyuam tau ntsib kev txom nyem loj heev.
  Tus poj niam cev plaub hau liab hais tias:
  - Zoo, kuv tus phooj ywg, tam sim no koj muaj kev xaiv, txawm tias txuas ntxiv kev txom nyem ntxiv mus, lossis qhia peb txhua yam. - Thiab liab qab nyob ze ntawm lub fiery tsim txom nws tau ua heev mos thiab flattering, puv ntawm zib mu. - Yog hais tias koj qhia peb txhua yam, peb yuav muab rau koj noog cov khoom qab zib, nrog chocolate, ice cream, ncuav mog qab zib, donuts, lollipops, zom cov pos hniav, thiab ntau yam ntxiv - qab heev, appetizing thiab kab txawv. Thiab yog tias koj tseem tawv ncauj, nws yuav ua rau mob hnyav dua. Zoo, hais lus.
  Tus tub pioneer, tshee hnyo, hais tias:
  - Tsis muaj. Kuv yuav tsis hais.
  Tus poj niam liab-haired executioner luag ntxhi thiab hais kom:
  - Tam sim no dai ib phaus hnyav ntawm txhua sab. Cia peb siv qhov mob uas ua rau ntev dua.
  Cov ntxhais hauv lub tsho dawb tau pib dai qhov hnyav tshwj xeeb ntawm hooks. Yog li ntawd, tus neeg raug tsim txom tau ncab, thiab yog li ntawd cov leeg thiab ligaments ntawm tus menyuam stretched tau heev twisted thiab raug kev txom nyem.
  Seryozhka moaned, tus tub yog mob heev. Nws cev nqaij daim tawv, me nyuam hauv siab heaved hnyav. Thiab lub cev zoo li stretch tawm. Qhov mob yuav tsis mob hnyav li nrog kev co, tab sis nws yog qhov ntev, ncua sij hawm, thiab yog li ntawd mob ntau dua. Nyob rau hauv tas li ntawd, cov ntxhais, nyob rau hauv thiaj li yuav muaj tsawg kawg yog me ntsis nce qhov mob, nyob rau hauv cov kev txiav txim ntawm lub senior executioner, tshem tawm cov koob. Thiab cia peb siv lawv los stab tus tub hauv lub paj hlwb. Thiab Seryozhka qw hauv qhov mob hnyav. Tab sis nws tseem tsis xav tham.
  Gulping convulsively rau huab cua, tus me nyuam moaned:
  - Tsis yog, kuv yuav tsis qhia. Kuv yuav tsis hais.
  Tus poj niam tua plaub liab liab luag ntxhi thiab teb tias:
  "Nws yuav zoo rau tus prankster no kom kib nws pob taws." Zoo, grease lawv nrog txiv roj roj.
  Cov ntxhais nyob rau hauv lub tsho dawb nodded lawv lub taub hau eagerly. Lawv cov plaub hau tau braided. Thiab lawv tau tshem cov fwj roj tsw qab. Thiab lawv pib smear tus me nyuam ib sab. Seryozhka frowned ntawm nws tus kheej. Nws stretched, me nyuam lub cev yog mob heev thiab tag nrho cov ligaments yog mob.
  Tom qab ntawd cov vixens rub cov roj hoses rau tus tub liab qab. Muaj cov pa roj tau los ntawm cov thee thiab lub tog raj kheej ntawm cov pa oxygen, uas ua rau nws muaj peev xwm tswj tau qhov kub ntawm cov nplaim taws. Yog li ntawd cov ntxhais tau ua haujlwm zoo.
  Tus poj niam liab plaub hau tua neeg hais nrog kev ua phem saib:
  - Zoo, koj yuav tham. Los yog koj xav tau kev mob hnyav dua.
  Ib tug tub pioneer nrog lub ntsej muag daj ntseg tuag hais tias:
  - Tsis muaj. Kuv yuav tsis hais.
  Lub ntsiab torturer yuam:
  - Tig lub nplaim taws.
  Cov hluav taws kub hnyiab tau teeb thiab hluav taws pib hum. Thiab nws blazed nrog kub siab heev. Ntawd yog, thaum xub thawj tsuas muaj roj, thiab cov nplaim taws los ntawm qhov deb ua rau tus tub liab qab ib leeg. Tom qab ntawd cov ntxhais ntxiv oxygen thiab nws pib mob heev.
  Tus me nyuam qw rau saum nws lub ntsws. Yog, thaum nws ci koj cov leeg liab qab, qhov twg muaj ntau cov hlab ntsha xaus, nws yeej mob heev.
  Tus poj niam liab-haired executioner growled:
  - Hais lus brat. Los yog koj yuav raug kev txom nyem heev.
  Tus tub hluas pioneer croaked:
  - Kuv yuav tsis hais ...
  Tus poj niam fiery executioner coj nws thiab nws hais tias:
  "Peb yuav tsum tau ntxiv hluav taws hauv qab tus tub lub pob taws thiab tib lub sijhawm muab nws ntaus."
  Cov nplaim taws nyob hauv qab tus menyuam ko taw liab qab tau loj dua thiab kub dua. Seryozhka tshee. Lub caij no, ob tug ntxhais hauv lub tsho dawb tau tuaj cuag nws los ntawm ob sab. Lawv tuav nplawm hauv lawv txhais tes. Thiab yog li ntawd, winking ntawm ib leeg, cov ntxhais coj nws thiab ntaus nws ntawm lub cev liab qab, nyias, me nyuam yaus lub cev. Tus tub ntawm daim tawv nqaij tawg thiab ntshav pib ntws.
  Tus poj niam liab-haired executioner grunted nrog txaus siab. Thiab nws nyiam nws, nws zoo siab heev los tsim txom tus tub. Ntxiv mus, ib tug zoo nkauj, txawm emaciated nyob rau hauv txoj hauj lwm. Thiab yuav ua li cas kuv xav kom txaus siab rau txoj kev tsim txom, saib lub ntsej muag daj ntseg ntawm tus me nyuam, distorted los ntawm ntuj raug txim mob, thiab kom siab los ntawm nws txoj kev tsim txom.
  Thiab nws lub cev loj, nqaij ntshiv. Thiab cov ntxhais nyob rau hauv lub tsho tiv no dawb txuas ntxiv mus yeej Seryozhka nrog zoo siab heev. Thiab lawv nyiam nws heev. Thiab tus tub raug kev txom nyem. Nws raug ntaus, ncab thiab kib los ntawm liab qab, me nyuam pob taws.
  Tab sis tseem tus me nyuam tsuas whined:
  - Zoo, kuv yuav tsis qhia. Auj, kuv yuav tsis qhia!
  Tus poj niam executioner liab-haired txiav txim:
  - Thiab tam sim no lawv tau nqa lub teeb rau lub siab lub siab.
  Ib tug ntawm cov ntxhais tau tawm ib tug nplaim taws los ntawm lub qhov cub, uas kub heev. Tus ntxhais uas muaj lub ntsej muag qab zib, tab sis sadistic luag nyav coj lub teeb rau tus tub liab qab, pob txha hauv siab. Thiab cov nplaim hluav taws kub coj thiab greedily licked Seryozhka daim tawv nqaij du. Tus tub coj nws thiab qw nrov nrov. Mob npaum li cas. Tab sis dua nws tsis hloov. Nws tseem sawv ua siab loj.
  Thiab tus pioneer hero tau nws lub luj taws thiab lub hauv siab kib, thiab raug ntaus rau sab nraub qaum nrog nplawm kub thiab ncab ntawm lub khib. Qhov no yeej tsim txom.
  Tus poj niam liab plaub hau loj hlob rau saum nws lub ntsws:
  -Koj puas yuav tham?
  Tus tub, daj ntseg tab sis txaus siab, ntxhi:
  - Tsis yog, kuv yuav tsis qhia!
  Tus poj niam plaub hau liab nodded:
  - Zoo, tam sim no cia peb siv tam sim no. Muab cov electrodes rau peb.
  Cov ntxhais hauv lub tsho dawb mus txog lub dynamo. Lawv rub cov hlau thiab electrodes. Thiab lawv luag ntxhi frugivorously. Lawv pib txuas electrodes rau qhov chaw rhiab tshaj plaws ntawm tus tub lub cev. Kev sib xyaw ntawm cov ntshav thiab hws tau ntws los ntawm Seryozhka. Kua muag ntws los ntawm tus me nyuam nyias lub plhu. Tab sis tus me nyuam tseem nyob twj ywm. Ntau precisely, nws moaned thiab quaj, tab sis tsis ntxeev siab rau nws comrades.
  Thiab tus menyuam daim di ncauj, xiav los ntawm kev mob ntuj raug txim, ntxhi:
  - Tsis yog! Kuv yuav tsis hais!
  Thiab yog li ntawd cov electrodes tau txuas. Yuav luag tag nrho lub cev. Thiab rhiab hlab ntsha xaus.
  Thiab yog li ntawd tus poj niam liab-plaub tua tua poj niam sawv thiab tus kheej coj nws, mus rau lub faucet thiab tig nws. Thiab tam sim no ntws los ntawm cov xov hlau, thiab tus tub pioneer raug ntaus los ntawm kev tso tawm. Tus tub ntawm daim tawv nqaij cia li sparkled. Thiab tag nrho cov me nyuam lub cev co co hnyav. Thiab qhov mob hnyav heev.
  Tus poj niam liab plaub hau tua tua tau hloov pauv ntau dua. Thiab qhov tso tawm tau hnyav dua. Thiab nws mob heev.
  Tus tua hluav taws torturer hais tias:
  -Koj puas yuav tham?
  Seryozhka teb thiab hu nkauj nrog kev txaus siab heev kom txhua yam yuav txias thiab muaj zog los kov yeej Nazis kev coj ncaj ncees:
  Nyob rau hauv lub ntiaj teb kev kwv yees nws nyuaj heev,
  Nws yog qhov tsis txaus siab rau tib neeg ...
  Cov tswv cuab Komsomol tuav lub zog oar,
  Txhawm rau ua kom yooj yim rau Krauts, Kuv yuav muab rau koj thiab nws meej!
  
  Ib tug ntxhais zoo nkauj sib ntaus sib tua,
  Ib tug tswv cuab Komsomol gallops barefoot nyob rau hauv txias ...
  Nws yuav yog ob lub nrig rau siab phem Hitler,
  Txawm mus AWOL yuav tsis pab tus Fuhrer!
  
  Cov neeg zoo - sib ntaus sib tua,
  Yuav ua tub rog koj yuav tsum tau yug los ...
  Lavxias teb sab knight soars upward zoo li ib tug falcon,
  Cia lub ntsej muag foom koob hmoov txhawb cov knights!
  
  Cov tub txib saum ntuj muaj zog npaum li ib tug loj,
  Lawv lub hwj chim loj tshaj, loj dua tag nrho lub qab ntuj khwb...
  Kuv paub tias koj yuav pom - kev sib tw npau taws,
  Txhawm rau npog txhua yam nrog daring, imperishable mus rau qhov kawg!
  
  Stalin ntawm peb Leej Niam yog tus thawj coj zoo,
  Qhov kev txawj ntse tshaj plaws, tus chij ntawm communism ...
  Thiab nws yuav ua rau cov yeeb ncuab ntawm Russia tshee,
  Dispelling huab ntawm menacing fascism!
  
  Yog li ntawd, cov neeg khavtheeb, ntseeg vajntxwv,
  Yog, yog nws zoo li nws nruj heev ...
  Kuv muab Niam Txiv ib zaj nkauj,
  Thiab cov ntxhais yog vwm nyob rau hauv cov daus nrog taw liab qab!
  
  Tab sis peb lub zog loj heev,
  Lub Tebchaws Liab, lub hwj chim ntawm Russia ...
  Cov neeg txawj ntse yuav kav, kuv paub ntau pua xyoo,
  Nyob rau hauv qhov kawg lub hwj chim tsis muaj ciam teb!
  
  Thiab tsis txhob cia ib yam dab tsi ua rau peb qeeb, Russians,
  Herculean lub zog tsis tuaj yeem ntsuas los ntawm laser ...
  Peb lub neej tsis muaj zog, zoo li ib txoj hlua,
  Paub cov dashing knights mus rau qhov kawg hauv kev poob siab!
  
  Peb ua siab ncaj rau peb lub teb chaws, peb lub siab zoo li hluav taws,
  Peb mob siab rau kev sib ntaus, zoo siab thiab nrog npau taws heev ...
  Tsis ntev peb mam li tsav ib ceg txheem ntseeg rau hauv damned Hitler,
  Thiab lub hnub nyoog phem thiab phem phem yuav ploj mus!
  
  Ces, ntseeg lub Fuhrer, Berlin yuav poob.
  Tus yeeb ncuab yog capitulating thiab yuav sai sai quav nws paws ...
  Thiab saum toj no peb Motherland muaj cherubs nyob rau hauv lub tis,
  Thiab ntaus tus zaj phem nyob rau hauv lub ntsej muag nrog ib tug mace!
  
  Lub teb chaws zoo nkauj yuav tawg paj zoo nkauj,
  Thiab loj lilac petals ...
  Yuav muaj yeeb koob thiab koob meej rau peb cov knights,
  Peb yuav tau txais ntau tshaj qhov peb muaj tam sim no!
  
  Tus poj niam liab -haired vixen, nrog kev npau taws ntau dua, coj thiab tig lub zog ntau dua. Cov ntxhais hauv lub tsho dawb kuj coj nws thiab tig lub teeb, hauv qab tus me nyuam ko taw liab qab.
  Thiab qhov hluav taws kub txawm kub thiab npau taws. Thiab yog li ntawd nws tau tsim txom tus tub liab qab ntawm tus tub uas tsis muaj hmoo, kom nws tsw tsw ntawm cov nqaij hlawv. Cov ntxhais hauv lub tsho dawb tau kub hnyiab thiab cov tub ntxhais hluas pioneer lub hauv siab, uas tau scorched thiab npog hauv hlwv. Thiab es tsis txhob ntawm ib txwm lashes, tus tub hluas hero twb raug ntaus nyob rau tom qab nrog bundles ntawm barbed, kub hlau.
  Tab sis Seryozhka tsis tsuas yog tsis nyob twj ywm, tab sis kuj pib hu nkauj nrog ntau dua fervor, zoo nkaus li thiab lub plawv dhia, coj nws thiab hu nkauj:
  Lwm lub teb chaws twg muaj kev txaus siab infantry?
  Nyob rau hauv America, ntawm chav kawm, tus txiv neej yog ib tug cowboy.
  Tab sis peb yuav sib ntaus los ntawm platoon mus rau platoon,
  Cia txhua tus txiv neej yuav groovy!
  
  Tsis muaj leej twg tuaj yeem kov yeej lub hwj chim ntawm cov lus qhia,
  Txawm hais tias Wehrmacht tseem tsis ntseeg tau txias ...
  Tab sis peb tuaj yeem tsoo tus gorilla nrog lub ntsej muag,
  Cov yeeb ncuab ntawm Fatherland tsuas yuav tuag!
  
  Peb hlub thiab, tau kawg, foom,
  Nyob rau hauv Russia, txhua tus tub rog yog los ntawm ib tug manger ...
  Peb yuav yeej, kuv paub qhov no paub tseeb
  Koj tus neeg phem raug pov rau hauv Gehenna!
  
  Peb cov tho kev tuaj yeem ua tau ntau,
  Rau peb, koj paub, lub tshuab tsis siv neeg tsis muaj teeb meem ...
  Cia peb ua piv txwv rau tib neeg,
  Thov kom txhua tus tub muaj koob meej!
  
  Kev tua, khawb, paub qhov no tsis yog teeb meem,
  Ntaus tus fascist nyuaj nrog lub duav ...
  Paub tias muaj kev hloov pauv loj tom ntej,
  Thiab peb yuav dhau txhua zaj lus qhia nrog A +!
  
  Hauv tebchaws Russia, txhua tus neeg laus thiab menyuam yaus,
  Muaj peev xwm sib ntaus sib tua mob siab heev ...
  Qee lub sij hawm peb txawm txhoj puab heev
  Nyob rau hauv lub siab xav tsuj Nazis!
  
  Rau ib tug tho kev, tsis muaj zog yog tsis yooj yim sua,
  Yuav luag ntawm lub txaj menyuam tub tau tawv ...
  Koj paub, nws nyuaj heev los sib cav nrog peb,
  Thiab cov lus sib cav yog legion!
  
  Kuv yuav tsis tso tseg, ntseeg kuv cov txiv neej
  Thaum lub caij ntuj no kuv khiav taw liab qab hauv daus ...
  Dab ntxwg nyoog yuav tsis kov yeej tus pioneer,
  Kuv yuav rhuav tshem tag nrho cov fascists hauv npau taws!
  
  Tsis muaj leej twg yuav thuam peb cov pioneer,
  Peb yug los muaj zog fighters...
  Cia peb ua piv txwv rau tib neeg,
  Xws li sparkling Sagittarius!
  
  Lub cowboy yog ntawm chav kawm kuj yog ib tug neeg Lavxias teb sab,
  Ob leeg London thiab Texas yog nyob rau peb ...
  Peb rhuav tshem txhua yam yog tias cov Russians raug hluav taws,
  Wb ntaus tus yeeb ncuab ntawm qhov muag!
  
  Tus tub kuj raug ntes,
  Lawv ci nws rau ntawm lub khib nrog hluav taws ...
  Tab sis nws tsuas yog luag ntawm cov neeg tua neeg lub ntsej muag,
  Nws hais tias peb yuav coj Berlin sai sai!
  
  Hlau yog kub, mus rau pob taws liab qab,
  Lawv nias tus pioneer, nws nyob twj ywm...
  Tus tub paub hais tias nws yog ntawm Soviet temperament,
  Nws Fatherland yog daim ntaub thaiv tiag!
  
  Lawv tsoo lawv cov ntiv tes, cov yeeb ncuab tig rau tam sim no,
  Hauv kev teb, tsuas yog luag tuaj yeem hnov ...
  Tsis muaj teeb meem npaum li cas cov Krauts yeej tus tub,
  Tab sis kev vam meej tuaj rau cov executioners!
  
  Cov tsiaj nyaum no twb coj nws mus dai nws,
  Tus tub taug kev raug mob tag nrho...
  Thaum kawg, kuv hais tias: Kuv ntseeg Rod,
  Thiab ces peb Stalin yuav tuaj rau Berlin!
  
  Thaum nws calmed, tus ntsuj plig maj mus rau Rod,
  Nws tau txais kuv ua siab zoo...
  Nws hais tias, koj yuav tau txais kev ywj pheej tiav,
  Thiab kuv tus ntsuj plig tau incarnated dua!
  
  Kuv pib tua cov neeg phem fascists,
  Rau lub yeeb koob ntawm Tsev Neeg, Krauts tua txhua tus ...
  Holy cause, ua communism,
  Nws yuav ntxiv dag zog rau tus tho kev!
  
  Txoj kev npau suav tau muaj tseeb, Kuv tab tom taug kev hauv Berlin,
  Saum toj no peb yog ib tug golden-winged cherub ...
  Peb coj qhov kaj thiab kev zoo siab rau tag nrho lub ntiaj teb,
  Cov neeg ntawm Russia - paub tias peb yuav tsis yeej!
  . Tshooj lus 6.
  Nws twb yog lub Peb Hlis 1939. Cov daus yog pib yaj hauv Siberia, thiab hauv Suav teb nws yuav luag lub caij ntuj sov. Nws yog qhov zoo rau kev khiav taw liab qab thiab sib ntaus. Oleg Rybachenko txiav txim siab los sau me ntsis txog Gulliver qhov tseem tsis tau tiav kev lom zem. Ntxiv mus, kev tiv thaiv kev ua tsov rog unleashed los ntawm Stalin tseem tsis tau tas.
  Nws twb yog lub Plaub Hlis 1943. Nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm txoj kev mus rau Moscow muaj av nkos thiab av nkos, thiab kom txog rau thaum lub Germans thiab cov pro-German coalition ua ntej nyob rau hauv nruab nrab thiab sab qaum teb. Tab sis muaj kev sib ntaus sib tua nyob rau sab qab teb. Tshwj xeeb tshaj yog nyob rau hauv Central Asia. Thiab qhov no yog qhov uas muaj zog loj tuaj.
  Anastasia Witchakova fights saum ntuj. Japanese dav hlau tawm tsam nws. Cov plaub hau liab, cov poj niam hluas zoo li sib ntaus sib tua zoo heev.
  Tus ntxhais plaub hau liab coj nws thiab ntaus lub tsheb Japanese thiab hu nkauj nrog kev mob siab rau.
  Thiab tus tub rog tus taw liab qab nias ntawm cov yuam sij uas tswj nws lub dav hlau.
  Tab sis cov pioneers sib ntaus sib tua hauv qab no. Tau kawg, txawm hais tias nws tseem txias nyob rau lub Plaub Hlis, lawv tsis muaj khau khiab thiab hnav ris luv. Cov tub rog tawm tsam cov neeg Nyij Pooj ua ntej. Lawv mow lawv nrog slingshots thiab homemade phom. Cov ntoo khaub lig uas yog thawj hauv cov duab thiab siv kuj tseem siv tau. Thiab lawv kuj tuav cov Japanese nrog lawv.
  Nyob rau tib lub sij hawm, ib tug me nyuam tub hauv luv luv, liab qab, tanned, khawb ob txhais ceg, hu nkauj.
   Kuv yog ib tug me nyuam tub ntawm lub Great Russia era,
  Thaum peb xav tso dag ua kom thoob ntiaj teb!
  Tom qab tag nrho, cov neeg zoo tsis yog dev vwm,
  Thiab txhua tus neeg tua rog yog mlom rau kuv!
  
  Kuv yug los ua ib tug tub nyob rau ib puas xyoo tshwj xeeb,
  Nyob rau hauv uas lub computer txiav txim jokingly ...
  Thiab leej twg yuav hnav lub tsho tshaj sab hauv kev poob siab,
  Lub caij ntuj no yog groovy thiab spinning rings!
  
  Tsis yog, Africa hauv peb lub tebchaws Russia,
  Tab sis nrog lub zog tsis muaj kev cia siab Siberia ...
  Thiab peb cov ntxhais zoo nkauj dua hauv ntiaj teb,
  Thiab txhua tus me nyuam tub yog ib tug hero txij thaum yug los!
  
  Hlub Khetos thiab hwm tus Tswv,
  Thov kom Tswv Ntuj kav peb mus ib txhis!
  Cov nplooj tig daj thiab tig golden,
  Kuv ntseeg hais tias Vajtswv Leej Tub Svarog yuav muab lub zog!
  
  Peb txhua tus muaj ntau txoj kev taug txuj kev nyuaj mus dhau,
  Taug kev raws universal kauv mus ib txhis...
  Koj puas xav muaj ntau yam haujlwm uas koj nyiam?
  Thov Vajtswv tus txiv neej tau koob meej nyob mus ib txhis!
  
  Txhua yam hauv lub ntiaj teb no tau lees paub tias yog lus txaus siab,
  Nyob rau hauv uas muaj ib lub siab ntawm Leej Txiv Siab Tshaj Plaws.
  Thiab muaj kev txuas ntxiv ntawm txoj sia tom qab qhov ntxa,
  Thiab peb tuaj yeem ncav cuag ntuj ceeb tsheej, ntseeg kuv mus txog thaum kawg!
  
  Ntseeg kuv, qhov loj ntawm cov Russians tau lees paub los ntawm lub ntiaj teb,
  Nrog lub tshuab ntawm ib rab ntaj damask, lawv tsoo fascism ...
  Peb muaj nuj nqis thiab hlub los ntawm txhua haiv neeg hauv ntiaj teb,
  Thiab tsis ntev peb yuav sawv ntawm peb lub ntiaj teb uas dawb huv communism!
  
  Peb yuav xa cov hnub qub mus rau ntau lub ntiaj teb,
  Thiab peb yuav siab dua thiab txias dua txhua tus, qw txwv.
  Tom qab tag nrho, cov muaj zog Russians yog pilots,
  Ib tug siab tawv fighter, nws yuav rhuav leej twg rau tej daim!
  
  Peb tuaj yeem sawv saum lub qab ntuj khwb,
  Thiab ua ib yam dab tsi uas yuav ntshai dab ntxwg nyoog ...
  Tom qab tag nrho, qhov tseem ceeb ntawm ib tug tub rog Lavxias teb sab yog creation,
  Thiab yog tias tsim nyog, tus tub rog yuav cawm lub Fatherland!
  
  Rau lub yeeb koob ntawm Russia, heroic deeds,
  Kos koj rab ntaj thiab sib ntaus sib tua ...
  Thiab koj tsis saib cov tub rog Lavxias,
  Cia peb ua communism playfully!
  
  Dab tsi tos yav tom ntej - koj tuaj yeem pom qhov chaw hnyav,
  Tab sis ua ke, kuv ntseeg, peb yuav ua kom nws nyob ...
  Thiab qhov kev txiav txim yuav zoo nkauj thiab tshiab,
  Thiab peb yuav ntxuav txhua qhov kev qias neeg nrog hluav taws!
  
  Tom qab tag nrho, nyob rau hauv peb lub teb chaws Vajtswv thiab Banner yog ib tug,
  Tus tub rog proletarian yog nyob rau hauv ecstasy rau kev sib ntaus sib tua ...
  Cia ib co ntawm cov fighters twb muaj plaub hau grey,
  Thiab ib tug neeg tsis muaj hwj txwv, tab sis kuj zoo li huab tais hauv kev sib ntaus sib tua!
  
  Russia tam sim no tau nce siab saum lub ntiaj teb,
  Cov beaks ntawm Lavxias teb sab eagles sparkle zoo li kub.
  Tsim koj tus kheej ib tug mlom ntawm tus proletarian Vajtswv,
  Ntau qhov kev ua thiab kev xav tsis zoo!
  Lawv hu li ntawd. Txawm hais tias nws tsis tuaj yeem hais tias Russia tau nce. Hloov chaw, ntawm qhov tsis sib xws, kev hem thawj ntawm tag nrho thiab kev puas tsuaj tag nrho ntawm Russia yog ze dua li qhov qub.
  Cov Germans siv lub Lion tank. Lub tsheb no hnyav me ntsis thiab plam hauv av nkos. Yog li ntawd, nws yog siv ntau dua los txhawb infantry nyob rau hauv kev tawm tsam los yog tiv thaiv, thiab thiaj li yuav ua rau feem ntau ntawm tsis dhau swampy thiab drier txoj hauj lwm.
  Lub tshuab no mus rau nws tus kheej thiab tua hluav taws kub tawg tawg tawg tawg. Thiab nws qhov kev txhaj tshuaj yog qhov tuag taus thiab muaj lub zog loj, puas tsuaj.
  Nyob rau hauv teb, ib tug pioneer me nyuam tub nkag mus nrog ib tug anti-tank phom. Nws yog qhov nyuaj los nrhiav qhov chaw tsis muaj zog hauv Lev tank. Tus tub nkag siab qhov no, thiab kab ntsig tsis tuaj yeem cuam tshuam - nws dav dhau. Qhov tsuas yog mus rau hauv qhov muag pom thiab qhov muag tsis pom lub tsheb. Tab sis qhov no yog qhov nyuaj heev los ua thiab koj tseem yuav tsum tau los ze zog. Tus me nyuam mos liab qab taw rau ntawm daim ntawv tracing thiab turf. Cov phom tshuab ntawm Lev tank yog nyob ntawm cov npoo ntawm lub tsheb - muaj plaub ntawm lawv thiab hluav taws kub hauv hom tsis siv neeg.
  Ib tug txiv neej nyias thiab blond whistles:
  Leej twg siv los sib ntaus sib tua kom yeej,
  Cia nws hu nkauj nrog peb...
  Tus uas zoo siab luag
  Leej twg xav tau nws yuav ua tiav
  Leej twg nrhiav yuav nrhiav tau!
  Tom qab ntawd tus me nyuam nrog lub khi liab tseem tua. Thiab nws me ntsis nco - lub hom phiaj yog mob me me, thiab lub turret ntawm tsov ntxhuav tank yog tsiv. Tab sis rab phom tsuas muaj ib daim cartridge, thiab nws yuav tsum tau muab rov qab.
  Tus tub ceev nrooj nkag mus thiab nws ob txhais taw liab qab flicker zoo li lub paws ntawm ib tug luav.
  Thiab nyob rau hauv lub tank nws tus kheej muaj cov ntxhais German. Lawv yog khau khiab thiab hauv bikinis, luag ntau thiab qhia lawv cov hniav. Zoo li zaj nkauj hais txog hma los ntawm Little Red Riding Hood.
  Tsis nco qab-kuv-tsis tau tawg paj hauv teb,
  Niam ncuav pies...
  Pw tus hma
  Thaum koj cov hniav
  Tsis tau tig mus ua fangs!
  Tom qab ntawd tus ntxhais coj Mercedes thiab nias lub pob nrog nws cov ntiv taw liab qab. Lub plhaub tau ya tawm thiab ntaus Soviet peb caug plaub ncaj. Thiab cov ntxhais zoo siab. Nws txawm zoo li lawv hais tias tam sim no lawv tus nplaig yuav muaj sijhawm los saj ib yam dab tsi kub thiab appetizing heev.
  Tus ntxhais German Frida kuj raug rho tawm haujlwm, ntaus lub tank Soviet KV-9, thiab hais lus:
  Liab, ntshav liab
  Ib teev tom qab ntawd tsuas yog nyom xwb...
  Cia tus ntxhais muab kev hlub rau koj,
  Tom qab tag nrho, Dab Ntxwg Nyoog nws tus kheej nyob hauv qhov xwm txheej!
  Thiab nws yuav luag nrog luag nyav.
  Qhov tseeb, qhov no zoo li ob qho tib si lom zem thiab grotesque rau qee qhov. Tab sis tej yam tshwm sim uas tsis muaj kev luag. Cov Germans siv Yu-288 bombers, uas nqa plaub tons ntawm lub foob pob nyob rau hauv ib txwm load, thiab ntau li rau thaum overloaded.
  Thiab lawv hais ironing Moscow. Thiab nws cov vaj tse tau tawg ib qho zuj zus. Thiab napalm yeej los nag los saum ntuj. Cov Nazis tau tso cov foob pob tawg rau ntawm lub nroog Soviet. Nyob rau tib lub sijhawm, xaiv cov chaw uas nws yuav hlawv mus rau qhov siab tshaj plaws. Thiab hluav taws yuav pib kis los ntawm tsob ntoo.
  Thiab tseem nyob rau hauv lub cockpits ntawm German bombers muaj cov ntxhais nyob rau hauv bikinis thiab liab qab taw. Uas yog txias thiab txias heev. Thiab cov foob pob poob los saum toj no. Thiab lawv rhuav tshem txoj haujlwm ntawm cov tub rog Soviet. Uas yog tiag tiag.
  Albina luag thiab roars:
  - Cia peb zom txhua yam ua hmoov - nws yuav yog peb txoj kev yeej!
  Thiab ib zaug ntxiv, foob pob poob los ntawm saum toj no, qhov tseeb rhuav tshem cov tsev thiab cov tsev thiab cov tub rog Soviet. Ntawm no yog ib qho khoom plig ntawm kev puas tsuaj uas tau xaus rau hauv lub tsev khaws khoom mos txwv Soviet. Thiab muaj detonation, thiab ib tug loj heev tawg thiab kev puas tsuaj.
  Cov pioneers Soviet kuj sib ntaus sib tua desperately. Tus tub hluas nyob rau hauv luv luv, thiab liab qab, txawm tias qhov tseeb hais tias nws yog txias, lawv tshem tawm lawv lub tsho kom tsis txhob qias neeg, thiab khi lawv txoj hlua ncaj nraim rau lawv lub caj dab liab qab. Thiab lawv tos txais cov Nazis nrog slingshots. Cov no yog cov menyuam yaus xav tau tiag tiag.
  Lawv kuj tua hluav taws los ntawm cov catapults hauv tsev, thiab tib lub sijhawm lawv hu nkauj:
  Lub sij hawm ntawm communism yuav los, peb ntseeg nws,
  Thaum kov yeej tus yeeb ncuab nyuaj los ...
  Peb yuav txwv tus tsiaj qus npau taws ntawm kev sib ntaus sib tua,
  Thiab Comrade Stalin yuav coj peb mus rau hauv kev sib ntaus sib tua!
  Pioneer Seryozhka chirps:
  - Muaj koob meej rau cov tswv yim ntawm communism! Lub koob meej rau lub tog, thiab rau pem hauv ntej tshiab!
  Thiab ib tug me nyuam tub uas muaj hnub nyoog kaum ob yuav pov ib tug txiv tsawb ntawm kev puas tsuaj nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab qw:
  - Lub koob meej rau Heroes ntawm lub USSR!
  Thiab tua los ntawm slingshot. Zoo kawg li os. Ntawm no kuv yuav tsum hais tias cov me nyuam yog dab tiag tiag.
  Ntawm no tus pioneer Alexey, ib tug me nyuam tub ntawm txog kaum peb, raug ntes. Cov fascists twisted nws . Pib nrog, lawv coj thiab rhuav tshem tag nrho kuv cov khaub ncaws, ua rau kuv liab qab. Tom qab ntawd lawv muab nws nplawm, kom daim tawv nqaij tawg thiab ntshav ntws.
  Cov executioner ntxhais luag thiab taw tes rau tus me nyuam ntshav. Tseeb tiag, lawv xav tias nws yog qhov funny heev. Ces Leshka raug khi rau ib tug ncej, lub handcuffs raug ntsia hlau rau tshwj xeeb rings.
  Ces tus tub liab qab pib tickled. Ua ntej nrog ntiv tes, thiab tom qab ntawd nrog goose feathers. Thiab tus me nyuam lub khauj khaum liab qab tsis tau dim. Lawv tickled pob taws nrog ib tug plaub, thiab ua qhov no ntev heev. Tab sis tom qab ntawd cov neeg tua neeg German tau nkees ntawm qhov no. Thiab lawv smeared tus tub liab qab taw nrog rog. Tom qab ntawd lawv muab cov ntoo nyias nyias nyob hauv qab ob txhais ceg ntawm tus tub tsis muaj hmoo thiab muab lawv tua.
  Cov hluav taws kub hnyiab, thiab cov nplaim taws liab pib ua rau cov menyuam yaus khaus khaus. Thiab qhov no, ntawm chav kawm, yog mob heev. Tus pioneer qw nrov nrov lub plawv. Thiab tus ntxhiab tsw ntawm daim tawv nqaij hlawv wafted los ntawm huab cua, zoo li yog ib tug barbecue tau kib. Thiab cov ntxhais German luag wildly thiab ua ntsej muag. Tiag tiag li cas zoo nkauj thiab qus nws yog tib lub sijhawm.
  Gerda, tus executioner zoo nkauj no, thiab ib tug ntuj blonde, nrog cov plaub hau xim ntawm cov daus dawb, coj nws thiab hu nkauj:
  Kuv tus txiv, kuv tus txiv,
  Koj tab tom qw...
  Kuv yuav hlawv koj ob txhais taw,
  Thiab ntseeg kuv, Kuv yuav tsis tua tus neeg phem tam sim ntawd!
  Charlotte tus bitch liab-haired luag thiab teb tias:
  - Qhov no zoo heev! Kev tsim txom zoo li no ntxim nyiam heev!
  Tom qab ntawd lwm tus ntxhais, Christina, coj ib daim hlau los ntawm qhov hluav taws kub, uas yog liab los ntawm tshav kub. Thiab nws tau coj nws nrog cov ntiv tes rau nws liab qab, pob txha, tab sis lub hauv siab sinewy. Thiab tam sim no daim, blazing nrog tshav kub, los rau hauv kev sib cuag nrog tus tub ntawm daim tawv nqaij tanned. Nws kub hnyiab nws, thiab tus tho kev hluas qw tawm ntawm qhov mob. Thiab cov ntxhais luag.
  Magda, uas muaj cov plaub hau xim ntawm golden caij nplooj ntoos hlav dandelion, exclaimed:
  - Lub qe tawv tawv yuav tsum tau boil rau kaum tsib feeb, thiab peb yuav kib cov pioneer tam sim no!
  Gerda luag ntxhi thiab hu nkauj:
  - Peb yuav xub saib tus me nyuam lub qhov muag, ces peb yuav kib nws thiab noj nws! Thiab tom qab ntawd peb yuav kib nws thiab noj nws!
  Tom qab ntawd tag nrho plaub tus ntxhais - legendary fighters thiab warriors ntawm lub USSR - taws teeb thiab pib kib cov pioneer nrog lawv. Tsis tas li ntawd, lawv kuj luag, thiab qhia lawv cov hniav pearly, muaj zog zoo li cov hma, thiab hu nkauj wildly:
   Peb yog cov hma ntawm lub ntuj thiab qhov nthuav dav ntawm tus kheej,
  Yug los ua npau suav!
  Qee qhov chaw millionaires ua kom sov lub dab teg,
  Thiab kuv yuav coj yeej rau lub tebchaws!
  
  Yog, lub ntiaj teb no yeej tsis them rau zib mu,
  Txhua kauj ruam hauv nws, nrog shackles jingling!
  Thiab tus fighter xav ua pa dawb,
  Thov kom kuv tsev neeg nyob kaj siab lug!
  
  Peb yog knights, tis dashing sawv daws yuav,
  Siab phem, ncaj ncees thiab muaj zog!
  Txawm hais tias peb muaj qee qhov fluff hauv peb snouts.
  Ib txhia, cov me nyuam yog Dab Ntxwg Nyoog!
  
  Ib tug tub rog qhov kev ua si uas cov chips raug ntaus,
  Ib tug ruam recount yog tsis yooj yim sua nyob rau hauv nws!
  Ntawm no lawv da dej fluff zoo li linden paj rwb,
  Lub tsheb foob pob yuav rhuav tshem tag nrho cheeb tsam no rau peb!
  
  Lub ntiaj teb groans thiab npuas,
  Nws muaj lub zog loj heev hauv nws!
  Koj yog ib tug txiv neej zoo li ib tug gyrfalcon ntawm kev nruj kev tsiv,
  Thiab lub zog ntawm lub plawv yog monolith dhau ntawm cov slabs!
  
  Tab sis vim li cas cov me nyuam ntawm cua sib ntaus?
  Koj tsis nco qab dab tsi ntawm txoj kev mus rau koj txoj kev npau suav?
  Raws li cov poj koob yawm txwv tau ua hauv armor Retro,
  Peb yeej, Teuton tab tom rhuav txhua qhov chaw!
  
  Nws tshwm sim, tsis muaj kev hu ntau dua,
  Tsov rog tsis tuaj rau peb - peb tuaj rau nws!
  Muaj ib tug cowardly ally nrog ib tug tuab plab ntawm lub Duce,
  Tseem muaj lwm tus - kuj suav - xoom!
  
  Los rau hauv lub hump rau peb nqa lub nra,
  Txhawm rau ua haujlwm tub rog no yog los foom koob hmoov!
  Kom peb tsis txhob muaj kev txaj muag,
  Yog li ntawd nws tsis tuaj rau ib tug yooj yim cowardly txim!
  Plaub tug poj niam qw qw zoo li ntawd thiab hu nkauj tib lub sijhawm. Thiab lawv kib tus tub tsis muaj hmoo. Thiab lawv kib nws, thiab kib nws, ciaj sia.
  Tom qab ntawd tus tub rog uas tsis muaj zog Gerda coj thiab txiav tawm, siv SS dagger, ib daim nqaij los ntawm cov roasted tab sis tseem muaj sia nyob. Thiab nws tau pib saj thiab zom nws nrog kev txaus siab. Tseeb tiag, thaum ib tug me nyuam tub txiav thiab koj noj nws, nws cov nqaij yog kua, qab heev, txawm tias stringy, tab sis hmoov zoo tsis fatty. Thiab nrog kev qab los noj mov koj noj nws. Zoo kawg thiab qab kawg li os.
  Charlotte txawm hu nkauj zoo siab:
  Peb nyob twj ywm txog li tsib teev sawv ntxov,
  Ob qho tib si kebab thiab cognac yog qab heev ...
  Peb ci tus tub zoo li yaj,
  Rau tus txiv neej me yog kab!
  Thiab lwm cov ntxhais txiav thiab devoured tus tub nrog zoo siab heev. Thiab hais tias tib neeg nqaij yog qab heev. Thiab koj tau txais kev zoo siab heev los ntawm nws. Thiab txawm tias lub ntsej muag tau npog nrog roj, thiab qhov no yog qhov zoo nkauj heev thiab qhov no qab npaum li cas.
  Cov ntxhais hma ua las voos, txiav tus tub, ib qho ntawm ib qho, thiab zom zom zaws, txawm tias qw zoo siab. Qhov no zoo kawg nkaus li.
  Thiab yog li ntawd cov ntxhais tau nthuav tawm cov pob txha ntawm tus tub tav. Thiab lawv tau raug nyiag lawm. Tom qab ntawd ntau kev zoo nkauj tuaj - ib lub kaum os. Thiab lawv, ib yam nkaus, pib noj tus tub nrog zoo siab heev. Leej twg los ntawm lub sij hawm no muab tus dab los ntawm kev poob siab heev.
  Gerda sau tseg:
  - Cov tub ob txhais ceg qab heev! Thiab yog tias koj kua txob lawv, koj yuav tau txais kev zoo siab heev!
  Charlotte nodded.
  - Yog, noj tus tub nrog ib sab phaj yuav zoo dua! Qhov no yog heev, zoo heev.
  Christina sau tseg:
  - Qhov no yog appetizing heev!
  Magda hais nrog ib tug chuckle:
  - Yog tias koj noj cov tub zoo li no txhua hnub, koj tuaj yeem rog tiag tiag! Ib tug ntxhais yuav tsum muaj daim duab!
  Thiab cov ntxhais, noj zoo thiab txaus siab, hu nkauj dua:
  Pearly, trembling hairstyle,
  Kuv lub hauv siab txhawj xeeb thiab tshee hnyo!
  Kuv yog ib tug hluas nkauj zoo li tsob txiv ntoo timid,
  Kuv ntshai txav thiab ua pa!
    
  Thiab dab tsi yog cua tshiab ntxhi hauv koj pob ntseg?
  Sand crunches hauv qab ko taw liab qab ...
  Thiab tsis muaj ib tug neeg zoo siab dua nyob hauv ntiaj teb,
  Thaum kuv taug kev hauv hav zoov nrog koj!
    
  Qhia rau kuv, kuv tus hlub, ib qho zais cia loj,
  Yuav ua li cas koj tswj kom bewitch koj lub siab!
  Tab sis koj lub ntsej muag puas tu siab heev?
  Cov xov thinnest ntawm wrinkles tau hla kuv hauv pliaj!
    
  Tus tub hluas teb kuv nrog kev tu siab;
  Kev tsov rog yuav cais koj mus ntev!
  Kom nrhiav tau peb qhov chaw nyob hauv hav zoov ntawm lub vaj kaj siab,
  Dab Ntxwg Nyoog yuav tsum raug pov rau hauv ntuj txiag teb tsaus!
    
  Tus ntoo birch nodded nyob rau hauv teb,
  Koj yog ib tug phooj ywg zoo tshaj rau kuv!
  Txawm hais tias qhov tshwm sim ntawm kev sib ntaus sib tua tuaj yeem ua kua muag,
  Tiamsis Vajtswv Yexus tus tswv yug yaj nrog peb nyob!
    
  Cia peb dispel lub ntuj raug txim ntawm dab - duab ntxoov ntxoo phem,
  Yuav cov groves bloom nrog greenery!
  Stroke kuv lub hauv caug tanned,
  Tuav kuv nruj!
    
  Thiab nws teb zoo li yog hais tias rau tus nkauj nyab ua lus tso dag,
  Nws hais rau lub suab ntawm cov ceg ntoo;
  - Koj puas yuav tos kuv rau ib xyoos, tus hlub?
  Lub temptation ntawm kub cranes muaj zog!
    
  Hauv kev teb, kuv hais rau nws sternly,
  - Kuv yuav tsis sawv ntawm lub tshuab ua ib tug pej xeem!
  Thiab kuv nyiam txoj kev tub rog,
  Kuv xav tawm tsam thiab kov yeej cov phem!
    
  Kuv tuaj txog ntawm - Kuv txiav cov ceg braided,
  Lawv muab kuv lub tshuab tshiab nrog lub disc!
  Txawm hais tias cov nyom quaj zoo li pearls ntawm lwg,
  Vim li cas kev tsis ncaj ncees ua zoo li tub rog?
    
  Vim Niam Txiv hlub kuv tshaj lwm tus,
  Lub Fatherland hlawv nyob rau hauv tus ntsuj plig saum lub hnub qub!
  Nws tsis yog tib lub siab ib yam li nyob saum txaj,
  Thiab siv sijhawm hmo ntuj nrog rab phom hauv lub tsev pheeb suab!
    
  Kev yeej yuav los, kuv ntseeg ruaj khov rau nws,
  Tom qab tag nrho, peb qhov laj thawj yog ib txwm yog!
  Zoo, luag nyav ntau dua cov txiv neej,
  Txoj hmoo zoo tos peb, ntseeg kuv!
  Cov no yog cov xwm txheej thiab taug txuj kev nyuaj ntawm qhov dav dav thiab nruj heev. Thiab cov foob pob ua rau poob ntawm Soviet txoj haujlwm. Ob tus Germans thiab lawv cov phooj ywg tau nrawm heev thiab npau taws heev.
  Thiab txawm tias tsib thiab kaum tons ntawm cov foob pob poob rau ntawm Soviet txoj haujlwm. Xws li cov neeg Asmeskas. Thiab tus tshiab American B-29 bomber yog tsiv heev. Thiab sim kov yeej lub tsheb uas muaj ntau li kaum ob lub tshuab phom ntsia raws li cov kab ke hedgehog. Thiab qhov no tseem ceeb heev.
  Tsis tas li ntawd, qhov ceev ntawm American aircraft yog kwv yees li tib yam li ntawm ib tug Soviet fighter. Yog li sim rov qab los. Qhov no yog qhov txias heev thiab cia siab rau hauv caj pas.
  Tus tub Gulliver txuas ntxiv mus tua ntawm no. Nws zoo li tus menyuam hnub nyoog kaum lossis kaum ib xyoos, tab sis qhov tseeb nws muaj ntau xyoo. Thiab nws, nrog rau lwm cov tub hluas, sib ntaus sib tua desperately thiab qhia nws cov qib sib ntaus sib tua siab tshaj plaws.
  Ntawm no Gulliver, ua ke nrog Seryozhka, yog desperately khawb ib trench. Nws tus khub yog ib tug me nyuam tub liab qab hauv luv luv, txog tib lub hnub nyoog. Tus ntxhais Svetka kuj nrog lawv. Peb cov menyuam yaus ua haujlwm thiab hu nkauj nrog lub siab zoo thiab lub zog, thiab lawv cov nkauj zoo nkauj heev thiab ntxim nyiam. Tsis tas li ntawd, cov menyuam yaus yog taw liab qab, tab sis huab cua twb zoo heev, thiab nws tseem zoo rau so ntawm cov nyom nrog cov leeg liab qab. Thiab cov me nyuam zoo siab heev, thiab lawv ua:
  Koj puas tu siab, kuv txoj kev zoo nkauj, los kua muag,
  Kuv lub siab me me tej zaum yuav muaj teeb meem!
  Caij nplooj ntoos hlav reigns, tab sis muaj Frost nyob rau hauv lub plawv ntawm tus tub hluas,
  Tab sis tseem tsis muaj chaw rau lawv nyob ntawm ntug dej!
    
  Cov knights sib sau ua ke mus ncig thoob hiav txwv,
  Koj yog ib tug me nyuam tub, thiab tam sim no koj yog ib tug corsair!
  Txawm tias cov neeg khib nyiab ntxhi tom qab kuv nraub qaum,
  Koj tsis tuaj yeem hloov nws, nws yog khoom plig rau pennies!
    
  Muaj cua daj cua dub, cua daj cua dub hauv hiav txwv, nag los nag,
  Thiab ntsev corrodes qhov txhab!
  Tab sis peb tsis nrhiav kev pab rau peb tus kheej yooj yim dua,
  Muab koj tus ntsuj plig tso rau hauv Leej Txiv Saum Ntuj Ceeb Tsheej!
    
  Kuv tus ntxhais yog ib tug phooj ywg,
  Yog li koj daim di ncauj qab zib heev!
  Npog hauv dej khov, cua daj cua dub npau taws heev,
  Lub caij ntuj no los txog thiab nws txoj kev zoo nkauj yog tsim txom!
    
  Thiab peb ntab, ua kom sov ib leeg,
  Cia peb zoo siab rau koj nrog saib thiab kub ntawm dashing lus!
  Muaj kev ntseeg tias muaj chaw nyob saum ntuj,
  Tus Tswv yuav cia cov hluas tuaj rau hauv nws lub tebchaws!
    
  Tab sis tsis txhob xav txog kev tuag txias,
  Peb lub luag haujlwm yog kom muaj sia nyob thiab ua siab loj yeej!
  Leej twg yog tus ncaj ncees rau Vajtswv: ntseeg kuv nyob rau hauv no,
  Russia yuav tsum ua haujlwm nrog lub zog ntawm txhua tus!
    
  Ces tus Tswv yuav muab nqi zog rau peb ib puas npaug,
  Lub teb chaws tau raug xaiv los ntawm Tswv Yexus tus uas muaj hwjchim!
  Moscow koj tau dhau los ua lub peev ntawm txhua lub ntiaj teb,
  Lub tsev teev ntuj domes ci ntsa iab nrog kub!
    
  Qhov kev zoo siab yog kev mob siab rau Russia,
  Lub teb chaws zoo - niam ntawm lub ntiaj teb!
  Cov nag ua rau cov teb nrog dej lwg,
  Rus 'yog lub embodiment ntawm kev npau suav txom nyem!
  . Tshooj No 7
  Thaum tsov rog, lub sij hawm zoo li dhau mus qeeb, tab sis tib lub sij hawm inexorably. Nws twb yog lub Tsib Hlis 1943. Thiab qhov no twb loj lawm. Txoj kev tau qhuav sai sai, thiab nws yog lub sijhawm rau Thib Peb Reich thiab pab pawg los tawm tsam Moscow kom kawg ua tsov rog. Tab sis ib txoj kab muaj zog ntawm kev tiv thaiv tau ua rau ntawm txoj kev ntawm Wehrmacht thiab muaj ntau yam txawv teb chaws.
  Tub rog tub rog, aka Gulliver, zoo siab nyob rau hauv lub hnub thiab zoo siab stomps ntawm cov nyom tshiab nrog nws liab qab, me nyuam ko taw.
  Thiab tus tub hluas tub rog ntawm Red Army hu nkauj:
  - Lub hnub ci ntsa iab,
  Ib tug sparrow chirps ...
  zoo nyob hauv ntiaj teb no,
  Muaj kev lom zem!
  Muaj ib pab neeg tho kev hluas nyob ntawm no. Nyob rau hauv cov nqe lus ntawm xyoo, Gulliver yog, ntawm chav kawm, deb ntawm ib tug pioneer. Nyob rau hauv nws lub neej yav dhau los, nws twb tau tsib caug ib yam dab tsi, thiab nws tau sib ntaus sib tua rau yuav luag ob xyoos. Tab sis nws tsis loj hlob thaum tseem muaj menyuam. Muaj tseeb, tau txais kev sib ntaus sib tua ntau heev. Tsis tas li ntawd, Gulliver tsis tshua muaj siab tawv, thiab tag nrho nws cov qhov txhab kho sai heev thiab tsis muaj kab. Yog li cas ho tsis sib ntaus nrog lub cev zoo li no?
  Tab sis kev ua tsov ua rog yog qhov nthuav - tshwj xeeb tshaj yog cov txheej txheem nws tus kheej. Cov menyuam yaus, cov hluas, thiab ntau tus neeg laus nyiam ua si ua tsov ua rog, ob qho tib si tua thiab lub tswv yim. Thiab ntawm chav kawm, muaj chic thiab excitement nyob rau hauv no. Txawm hais tias kev ua tsov ua rog yog qhov ua lag luam qias neeg heev. Tab sis koj ua phooj ywg nyob ntawd. Ntawm no Gulliver yog cov phooj ywg zoo: Petka, Vovka, Sashka, Seryozhka.
  Tsib tug tub pioneer tsim ib lub hnub qub. Thiab tam sim no lawv tab tom khawb ib lub trench ua ke. Ntawm no, tag nrho cov pioneers ntawm detachment, ob leeg tub thiab ntxhais, koom siab los ntawm qhov tseeb hais tias lawv yog ib tug liab qab. Nyob rau hauv lub Tsib Hlis nws yog sov heev, thiab tsis muaj khau nws yog ob qho tib si qab ntxiag thiab agile, thiab qhov tseem ceeb tshaj plaws yog saib xyuas koj nkawm khau. Thaum tsov rog, lub caij ntuj sov cov menyuam khau yuav luag tsis tsim, Vajtswv txaus siab, yam tsawg kawg lawv tuaj yeem tau txais lub caij ntuj no rau cov menyuam. Nyob rau lub caij sov, taug kev tsis muaj taw yog qhov muaj txiaj ntsig, zoo siab, thiab kev lag luam. Tab sis tsis yog txhua tus menyuam yaus tuaj yeem tiv taus qhov txias yam tsis muaj qhov thaiv nws ob txhais taw. Txawm hais tias muaj cov xwm txheej uas tib neeg khiav ko taw liab qab hauv cov daus thiab tsis hnoos.
  Tab sis cov neeg uas tsis muaj lub zog zoo li no qee zaum yuav tsum tau xaws khau bast. Thiab qhov no yog tsawg kawg yog qee yam kev tiv thaiv hauv snowdrift. Tab sis Gulliver nws tus kheej nyiam khiav taw liab qab thiab hla cov daus. Nws lub cev zoo tag nrho thiab nws tsis txias npaum li cov neeg tuag. Tab sis tam sim no, nyob rau hauv lub Tsib Hlis, cov me nyuam ko taw, tso tawm ntawm khau, muaj kev zoo siab. Txawm hais tias lawv yuav tsum tau nias nrog lawv txhais ko taw liab qab ntawm cov hlau ntawm lub duav.
  Petka, ua haujlwm, sau tseg:
  - Cov Nazis thiab lawv cov pab pawg yuav sai sai no tawm tsam loj. Thiab peb yuav tsum khawb hauv qhov zoo yog tias peb xav tawm tsam lawv cov kev tawm tsam.
  Gulliver pom zoo nrog qhov no:
  - Kev tiv thaiv muaj zog yuav tsis ua mob rau peb!
  Thiab tus tub hluas nias tus tuav ntawm rab chais nrog nws liab qab, me nyuam ko taw.
  Tus ntxhais Alenka, tseem tsis tau hnav, hnav luv luv, tus pioneer chirped nrog zoo siab:
  Cov xov xwm ya mus rau txhua qhov kawg,
  Ntseeg peb, txiv...
  Yuav muaj yeej tshiab
  Yuav muaj cov tub ntxhais hluas tua!
  Tom qab ntawd cov menyuam yaus txuas ntxiv khawb hauv av. Lawv tsim tag nrho cov kev xav tsis thoob. Thiab Hitler thiab nws lub hauv paus chaw haujlwm tau npaj kev tawm tsam loj nrog lub hom phiaj ntawm kev ncig Moscow. Thiab lawv cov phiaj xwm yog Napoleonic tiag tiag. Txawm hais tias tej zaum qhov kev sib piv nrog Napoleon tsis muaj zog heev. Cov tso tsheb hlau luam tshiab "Lion" thiab "Tiger"-2 thiab "Panther" yuav tsum ua lawv cov lus hnyav. Tsis hais aviation thiab lwm yam riam phom.
  Thiab cov tub tho kev txuas ntxiv mus khawb. Young Petka, ib tug me nyuam hauv luv luv thiab tsis muaj taw zoo li tus so, hu nkauj:
  - Eh Fuhrer, phem Fuhrer, koj Fuhrer yog ib tug asshole,
  Vim li cas koj thiaj tsuj cov tho kev?
  yuav tau txais los ntawm peb tshwj xeeb hauv nickel,
  Koj yuav khiav mus rau hauv tus tub lub nrig lub nrig!
  Tub Mishka squeaked:
  - Thiab tus yeeb ncuab yuav khiav mus rau hauv koj! Thiab nws yuav tsis ua tiav nws lub hom phiaj!
  Tus tub Seryozhka tweeted:
  - Tab sis tus tub!
  Tus tub pioneer Gulliver kho:
  - Tsis yog, tab sis tus tub! Tab sis pab!
  Tus tub ntaus nws tus menyuam ko taw liab qab thiab qw tias:
  Peb yog cov zoo li no
  Peb tawg txhua tus zoo li boomerang ...
  Peb ob txhais taw ib txwm liab qab,
  Peb ntaus Krauts hauv npib tsib xee!
  Tab sis kev hu nkauj tau cuam tshuam thiab kev foob pob pib ntawm txoj haujlwm uas cov tub rog pioneer nyob. Thiab cov phom roared, thiab lub ntiaj teb cia li co co. Thiab zoo li lub ntuj tau dhau los ua daim tawv yaj. Thiab German artillery ntaus, nrog rau cov phom hnyav-caliber. Thiab tom qab ntawd aviation tau mus rau hauv kev sib ntaus sib tua hauv nthwv dej. Thiab nws kuj tau foob pob nrog kev siv zog loj heev. Qhov ntawd yog qhov kev foob pob.
  Gerla tau ya ntawm Yu-288, lub foob pob muaj zog heev, thiab nrog nws hauv lub cockpit yog Frida. Nkawd ob tug hluas nkauj tau taw liab qab thiab hnav ib bikini xwb. Cov tub rog no txias heev.
  Thiab lawv qw rau saum lawv lub ntsws:
  Sib tsoo, rhuav tshem, thiab rhuav rau hauv daim,
  Qhov no yog lub neej, qhov no yog kev zoo siab!
  Txhawm rau rhuav tshem tib neeg thiab rhuav tshem lawv,
  Cov nqaij zoo nkauj uas nyob hauv peb lub zog!
  Thiab yog li ntawd cov ntxhais nyob rau hauv lub cockpit ntawm lub bomber nias lawv liab qab heels ntawm lub pedals ntawm lub dav hlau, thiab raws li qhov tshwm sim, cov foob pob poob. Thiab lawv poob rau ntawm Soviet txoj haujlwm, tshuab thiab rhuav tshem txhua yam. Yog li no kev chaos tshwm sim. Thiab nws zoo nkaus li zoo nkauj heev thiab txhoj puab heev.
  Gerla gurgled:
  - Puas yog peb tilting cov tub rog Soviet tiag tiag?
  Frida luag ntxhi thiab teb tias:
  - Yog, ntau tshaj qhov tiag! Kev tsov rog dawb huv yuav yog peb txoj kev yeej!
  Thiab tus ntxhais tsav flashed nws cov hniav pearly. Qhov tseeb, qhov no zoo li dashing heev. Thiab yuav ua li cas lub foob pob hnyav tsib tons raug cais tawm ntawm lub plab ntawm lub foob pob, yuav ua li cas nws ya los ntawm thiab tshem tawm thiab tawg.
  Meanwhile, cov tub tho kev zaum hauv qhov dugouts. Tom qab ntawd lawv tau tawm thiab pib khawb trenches dua. Thiab tam sim no ib tug loj, ib tug yuav txawm hais tias loj, mess yog brewing.
  Gulliver sau nrog luag ntxhi:
  Yog, muaj kev sib ntaus sib tua,
  Yog lawm, lawv hais dab tsi ntxiv,
  Tsis xav tias txhua tus ntawm Russia nco qab
  Yuav ua li cas cov tub hluas khiav liab qab!
  Thiab tag nrho cov pioneers luag nyob rau hauv unison. Thiab cov menyuam yaus tau txiav txim siab ntau dua rau kev sib ntaus sib tua.
  Thiab Gerda thiab nws cov neeg coob tau nkag mus rau hauv lub tank Lev. Lub tsheb, kuv yuav tsum hais, yog thawj-chav kawm. Lub thickness ntawm lub frontal armor ntawm lub hull yog 150 mm ntawm lub kaum sab xis loj. Lub thickness ntawm ob sab yog 100 hli, thiab kuj nrog cov nqes hav. Thiab lub hauv pliaj ntawm lub turret feem ntau muaj ib tug tuab ntawm 240 millimeters nrog ib tug rational kaum sab xis ntawm inclination ntawm armor. Qhov no txhais tau hais tias tsis yog ib lub plhaub tuaj yeem nkag mus rau lub tshuab zoo li no. Zoo, tej zaum ntawm ib tug loj heev caliber. Zoo, cia peb hais qhov no yog lub zog. Thiab sab ntawm tus pej thuam yog ib puas millimeters, ib yam li lub hull, thiab kuj nyob rau qhov chaw siab tshaj.
  Charlotte no liab harpy sau tseg:
  - Ntseeg kuv, tsis muaj leej twg yuav tawm tsam peb! Yog peb yuav ntswj, peb yuav nplawm!
  Lub tsheb rab phom kuj zoo kawg nkaus, nrog lub caliber ntawm 105 hli thiab lub thoob ntev ntawm 70 El. Thiab yog tias rab phom no ntaus, nws ntaus tshwj xeeb. Thiab sim lo koj lub taub hau.
  Christina ua thawj zaug txhaj tshuaj siv cov ntiv taw liab qab ntawm nws lub ntsej muag, tanned ob txhais ceg.
  Thiab lub plhaub ya los ntawm thiab ntaus lub Soviet self-propelled phom-76, cia xuas nrig ntaus los ntawm nws. Cov ntxhais German zoo siab. Thiab lawv cov hniav pearly grinned thiab cia tawm glare.
  Magda, tus ntxhais no nrog cov plaub hau kub kuj tua. Thiab kuv kuj siv kuv cov ntiv taw liab qab. Thiab dua, ib lub plhaub los ntawm Hitler lub cannon tho lub T-34 tank khawb rau hauv av. Cov no yog cov ntxhais los ntawm Thib Peb Reich.
  Magda hu nkauj furiously:
  Tus tswv yog bargaining,
  Dab Ntxwg Nyoog tabtom tawm tsam ...
  Thiab Dab Ntxwg Nyoog tsis coj nws
  Leej twg xav tau koj?
  Gerda raug rho tawm haujlwm tom ntej. Kuj tseem siv cov ntiv taw liab qab. Thiab dua nws nkag mus rau lub Soviet tank, cia li rub tawm nws turret.
  Charlotte, tus ntxhais plaub hau liab, chirped:
  - Peb lub zog, peb lub zog, peb lub zog,
  Peb rub tus crocodile rau tej daim!
  Thiab dua tus ntxhais yuav coj nws thiab sparkle nrog nws cov hniav, uas zoo li pearls loj. Qhov no ua tau zoo heev uas koj tsis tuaj yeem qhia nws hauv zaj dab neeg lossis piav qhia nrog tus cwj mem.
  Thiab lub tank Lev yog rushing mus rau lub Soviet txoj hauj lwm, thiab lub plhaub yog bouncing tawm nws zoo li peas. Qhov no yog tiag tiag colossal thiab lub zog tshwj xeeb.
  Christina sau nrog chuckle:
  - Leej twg xav kom lawv cov hniav tsoo?
  Thiab nws yuav luag li cas tom qab ntawd. Tsis yog ntxhais, tab sis tiag tiag. Thiab grins zoo li panther. Thiab Panther tso tsheb hlau luam tau tawm tsam. Cov tsheb, "Lion", "Tiger"-2 thiab "Panther", yog qhov zoo sib xws. Tsuas yog qhov tsawg tshaj plaws yog Panther, ua raws li Royal Tiger, thiab tom qab ntawd Tsov. Thiab "Mouse", lub tsheb no kuj tshwm sim hauv koob. Ironically, lub hnyav tshaj German, thiab tej zaum nyob rau hauv lub ntiaj teb no, tank hu ua nas. Zoo, qhov no yog nyob rau hauv nws tus kheej txoj kev, txawm witty.
  Rat tank tseem tab tom tsim nyob rau hauv Thib Peb Reich. Hmoov zoo, tam sim no cov phooj ywg tau pab Nazi lub teb chaws Yelemees, thiab muaj cov peev txheej txaus txawm tias cov haujlwm kim heev.
  Thiab cov ntxhais hauv bikinis tsav thiab pedal. Lawv, ntawm chav kawm, tag nrho cov taw liab qab thiab yuav luag liab qab. Thiab ntes tau cov tub rog Soviet raug coj mus rau hauv lub hauv caug thiab yuam kom hnia lawv txhais taw liab qab, plua plav.
  Zoo, tau kawg, lawv tsis saib tsis taus kev tsim txom. Qhov no mus tsis hais. Cov poj niam German tub rog coj ib tug tub thiab skewered nws. Thiab yog li ntawd lawv cia li coj nws thiab kib nws ciaj sia. Thiab nws yog heev txias thiab amazing nyob rau hauv nws tus kheej txoj kev. Qhov no yog thaum lawv coj ib tug me nyuam zoo li no thiab tawv nws. Tom qab ntawd, thaum lub cev ntawm kaum ob xyoos tus pioneer yog xim av rau ntawm qhov hluav taws kub, nws raug txiav mus rau hauv pieces thiab noj nrog gusto thiab txaus siab. Thiab txawm tias rog dhau ntawm daim di ncauj ntawm cov tsiaj nyeg Valkyrie tsiaj txhu.
  Thiab lawv zom cov neeg zoo nkauj no ntawm tus tub pioneer thiab hu nkauj:
  Nruab nrab ntawm lub teeb nyob rau hauv qhov kawg, starry dej hiav txwv,
  Peb tsis tau sib ntaus sib tua rau lub yeeb koob,
  Thiab kuv daim di ncauj sparkling zoo li rubies,
  Cov tshooj tau raug sau rau hauv phau ntawv txoj sia!
  Tom qab ntawd cov ntxhais no yuav luag. Lwm cov kev zoo nkauj los ze rau lawv thiab txuas ntxiv noj cov pioneer. Hauv particular, tus me nyuam lub siab yog heev qab - tiag tiag mus rau nws. Thiab nws yog ob npaug txaus nyiam noj.
  Zoo, cov ntxhais ua ntau yam ntxiv ... tshwj xeeb, lawv tua cov tub rog ntawm Soviet cov tub rog los ntawm ib rab phom tshwj xeeb nrog lub thoob ntev heev. Thiab nws hits ntau tshaj ib puas kilometers. Kuj tseem ua rau tuag taus.
  Lwm qhov kev lom zem rau cov ntxhais yog tsav ntes cov tub hluas Lavxias teb sab hla lub coals . Thiab kuv yuav tsum hais tias qhov no kuj mob heev. Thiab qhov tseem ceeb tshaj plaws, qhov tsw qab ntxiag zoo li cas los ntawm cov menyuam yaus scorched soles. Zoo li roasting a wild boar. Nws yeej qab thiab zoo heev.
  Thaum cov tub hluas khiav taw liab qab, nws zoo nkauj heev. Thiab yog tias dhau kub coals, ces ob npaug li ntawd. Thiab nws mob heev.
  Thiab raws li peb pom, kev tsim txom yog qhov zoo tshaj plaws.
  Tab sis cov tub hluas, txawm nyob rau hauv kev mob hnyav thiab kev txom nyem, hu nkauj nrog kev ua siab loj thiab kev qhia:
  Kuv yog ib tug pioneer thiab lo lus no yog txhua yam,
  Nws hlawv hauv kuv lub siab hluas...
  Nyob rau hauv lub USSR, txhua yam yog ntxim hlub, ntseeg kuv,
  Peb txawm qhib qhov rooj rau qhov chaw!
  
  kuv tau cog lus rau Ilyich,
  Thaum kuv sawv hauv qab chij ntawm Soviets ...
  Comrade Stalin yog qhov zoo tagnrho,
  Paub tias ua yeeb yam ua yeeb yam hu nkauj!
  
  Peb yuav tsis nyob twj ywm, paub
  Thiab peb yuav hais lo lus thiab ntawm khib ntawm qhov tseeb ...
  Lub hnub qub USSR,
  Ntseeg kuv, peb yuav ua pov thawj rau tag nrho lub ntiaj teb!
  
  Ntawm no hauv lub siab hluas lub txaj hu nkauj,
  Thiab tus tub hu nkauj anthem ntawm kev ywj pheej ...
  Cov yeej tau qhib qhov nyiaj tsis kawg,
  Tsis muaj qhov txias dua, tib neeg!
  
  Peb tiv thaiv cov tub ntxhais hluas Moscow,
  Thaum lub caij txias, cov tub hluas tsis muaj taw thiab hnav luv ...
  Kuv tsis nkag siab qhov twg muaj zog ntau los ntawm,
  Thiab tam sim ntawd peb xa Adolf mus rau ntuj raug txim!
  
  Yog lawm, cov pioneer tsis tuaj yeem swb,
  Lawv yug los muaj nplaim taws kub hnyiab hauv plawv...
  Kuv pab neeg yog tsev neeg phooj ywg,
  Peb tsa tus chij ntawm communism!
  
  Tom qab tag nrho, koj yog ib tug me nyuam tub thiab yog li ntawd ib tug hero,
  Kev sib ntaus sib tua rau kev ywj pheej ntawm thoob ntiaj teb ...
  Thiab lub taub hau Fuhrer nrog lub suab nrov,
  Raws li cov yawg koob bequeathed nyob rau hauv tub rog koob meej!
  
  Hitler, tsis txhob cia siab tias yuav muaj kev hlub tshua los ntawm peb,
  Peb yog cov pioneers, cov me nyuam loj heev ...
  Lub hnub ci ntsa iab thiab nag poob,
  Thiab peb nyob mus ib txhis nrog peb Leej Txiv!
  
  Christ thiab Stalin, Lenin thiab Svarog,
  United nyob rau hauv lub plawv ntawm ib tug me nyuam yaus ...
  yuav ua lawv tej dej num zoo kawg nkaus,
  Ib tug tub thiab ib tug ntxhais yuav sib ntaus!
  
  Tus tub no tsis muaj hmoo,
  Nws raug ntes los ntawm fascist fanatics ...
  Thiab nyob rau hauv no cua daj cua dub lub oar tsoo,
  Tab sis ua tus tub ua ib tug tho kev!
  
  Ua ntej lawv ntaus nws nrog nplawm kom txog thaum nws los ntshav,
  Tom qab ntawd lawv kib tus tub pob taws ...
  Cov Krauts muaj xoom hauv lawv lub siab,
  Madame hnav hnab looj tes liab!
  
  Tus tub liab lub khauj khaum tau kub hnyiab,
  Ces lawv tsoo tus tub ntiv tes...
  Zoo li cov fascists stink,
  Thiab nyob rau hauv kev xav ntawm communism lub hnub tau muab!
  
  Ib tug nplaim taws tau coj mus rau hauv tus menyuam lub hauv siab,
  Cov tawv nqaij tau hlawv thiab liab ...
  Cov dev hlawv ib nrab lub cev ntawm tus pioneer,
  Tsis paub kev txom nyem ntawm kev tsis ncaj ncees!
  
  Ces tus phem Krauts pib tam sim no,
  Electrons ya los ntawm cov hlab ntsha ...
  Muaj peev xwm muab peb pov tseg,
  Yog li ntawd koj cov menyuam tsis nyob hauv hibernation!
  
  Tiamsis tus tub tho kev tsis tawg,
  Txawm hais tias nws raug tsim txom zoo li titan ...
  Tus tub hluas hu nkauj ua siab loj,
  Yuav kom tsoo cov fascist tyrant!
  
  Thiab yog li ntawd nws khaws Lenin hauv nws lub siab,
  Tus me nyuam daim di ncauj hais qhov tseeb...
  Saum tus pioneer muaj ib tug zoo kawg nkaus Cherub,
  Cov tub hluas hauv ntiaj teb tau dhau los ua tus phab ej!
  Qhov ntawd yog li cas lawv pioneer-heroes hu nkauj nrog kev xav thiab kev qhia. Thiab txawm tias qhov tseeb tias cov hluav taws kub hnyiab tau ci lawv ob txhais taw liab qab, txawm tias lawv pob taws tau roughened los ntawm kev taug kev ntev ntev yam tsis muaj khau.
  Thiab cov Nazis txuas ntxiv lawv qhov kev tawm tsam. Tambov nyob ib puag ncig. Tashkent kuj nyob ib puag ncig. Thiab samurai tab tom los ntawm sab hnub tuaj. Hauv qhov no, lawv twb mus txog Magadan. Thiab muaj kev sib ntaus sib tua hnyav heev.
  Ntawm no yog plaub tus ntxhais ninja sib ntaus sib tua. Lawv yog cov ntxhais zoo nkauj heev thiab tseem tsis tau hnav thiab hauv bikinis. Thiab nrog lawv cov ntiv taw liab qab lawv pov loj, tuag boomerangs. Uas nyob rau tib lub sij hawm txiav tawm lub taub hau ntawm cov tub rog Soviet. Qhov no yog qhov chaw rigmarole thiab kev sib ntaus sib tua tiag tiag mus.
  Thiab nrog lawv yog tus tub ninja Karas. Qhov no yog menyuam yaus sib ntaus sib tua hauv luv luv. Thiab yog li famously nws chops tawm lub taub hau ntawm cov tub rog Lavxias teb sab nrog ob rab ntaj ib zaug. Qhov no yog qhov txias heev. Thiab ib tug yuav txawm hais tias nws txias.
  Ntawm no tus tub ninja swung ob rab ntaj. Thiab tam sim ntawd lub taub hau ntawm peb cov tub rog Soviet tau pib dov.
  Tus tub terminator squeaked:
  - Kuv yog ib tug zoo fighter!
  Tus ntxhais ninja nrog cov plaub hau xiav kuj slashed nrog nws rab ntaj thiab chirped, baring nws cov hniav:
  - Tsis muaj leej twg txias dua kuv!
  Thiab tom qab ntawd tus ntxhais yuav pov ib lub txiv ntoo nrog cov khoom tawg nrog nws cov ntiv taw liab qab. Thiab qhov kev puas tsuaj thiab kev puas tsuaj ntau npaum li cas yuav tshwm sim los ntawm qhov no.
  Ib tug ntxhais ninja nrog cov plaub hau daj tsoo cov tub rog Soviet. Yog, nws zoo li daim tawv nqaij ya. Thiab tus tub rog hu nkauj passionately:
  Kuv muaj zog heev
  Kuv txiav cov tub rog Soviet...
  Nws mowed ntau tus tub rog Lavxias teb sab,
  Txhua yam yog chirping zoo li nag!
  Ib tug ntxhais ninja nrog cov plaub hau liab kuj ua haujlwm nrog nws rab ntaj txhoj puab heev. Thiab nrog kev txaus siab heev thiab. Thiab chops down tag nrho cov yeeb ncuab nyob rau hauv ib kab. Thiab nws rab ntaj ntse heev thiab tuag taus. Thiab ob txhais taw liab qab pov peas ntawm kev tuag nrog kev vam meej.
  Tus tub rog qw:
  - Banzai!
  Ib tug ntxhais ninja nrog cov plaub hau dawb txiav los ntawm pawg tub rog Soviet, nug lawv thiab hu nkauj nrog aplomb:
  Kuv yug hauv ib lub tsev nplua nuj heev,
  Txawm hais tias tsev neeg tsis yog nom tswv, tsis yog neeg pluag...
  Peb nyob hauv qhov chaw zoo noj, ci ntsa iab,
  Txawm hais tias lawv tsis muaj ntau txhiab hauv lawv phau ntawv khaws nyiaj ...
  
  Kuv yog ib tug ntxhais loj hlob me ntsis,
  Sim cov khaub ncaws hauv cov xim muag...
  Yog li ntawd kuv tau los ua ib tug tub qhe hauv lub tsev no,
  Yog tsis paub xyaum tej teeb meem phem!
  
  Tab sis tom qab ntawd muaj teeb meem tshwm sim, kuv tau ua txhaum,
  Lawv tab tom tsav kuv tawm ntawm lub qhov rooj tsis muaj ...
  Qhov kev txaj muag zoo li no tshwm sim
  Au pab kuv tus Vajtswv uas muaj hwjchim loj kawg nkaus!
  
  Ob txhais taw liab qab taug kev ntawm pob zeb,
  Lawv ob txhais taw tsoo pob zeb ntawm lub pavement ...
  Lawv muab cov ncuav mov rau kuv noj,
  Thiab lawv yuav tsuas rot nrog poker!
  
  Thiab yog hais tias nws los nag, nws mob,
  Nws tseem phem tshaj thaum nws snows...
  Zoo li peb muaj kev tu siab txaus tam sim no,
  Thaum twg peb yuav ua kev zoo siab!
  
  Tab sis kuv tuaj hla ib tug me nyuam tub
  Nws kuj yog taw liab qab thiab nyias heev...
  Tab sis nws dhia zoo li ib tug luav playful,
  Thiab tus txiv neej no tej zaum txias!
  
  Peb yeej los ua phooj ywg thaum yau,
  Lawv tuav tes thiab ua ib tug ...
  Tam sim no peb tau khwv tau mais ua ke,
  Saum peb yog ib tug golden-headed cherub!
  
  Qee zaum peb thov ua ke,
  Zoo, qee zaum peb nyiag ntawm lub vaj ...
  Txoj hmoo xa peb mus kuaj
  Qhov twg tsis tuaj yeem hais hauv paj huam!
  
  Tab sis ua ke peb kov yeej cov teeb meem,
  Ling ib xub pwg rau ib tug phooj ywg...
  Peb khaws pob ntseg ntawm pob kws hauv teb thaum lub caij ntuj sov,
  Nws tuaj yeem kub txawm tias huab cua txias!
  
  Kuv ntseeg tias lub sijhawm zoo yuav los,
  Thaum Tswv Yexus yog tus Vajtswv loj los...
  Lub ntiaj teb yuav dhau los ua lub vaj kaj siab rau peb,
  Thiab peb yuav dhau qhov kev xeem nrog ncaj A's!
  Ib tug tub ninja uas saib txog kaum ob xyoos, Karas, tau sau tseg nrog kev txhoj puab heev:
  - Yexus Khetos tsis yog peb tus Vajtswv!
  Thiab tus me nyuam ninja yuav khaws thiab pov ib qho pea nrog kev puas tsuaj. Thiab cov tub rog Soviet tau tawg khiav ri niab mus rau lwm qhov chaw.
  Tus ntxhais ninja nrog plaub hau xiav pom zoo:
  - Yog lawm, peb, cov neeg Nyij Pooj, muaj ntau tus Vajtswv!
  Thiab nws rab ntaj tuav tus npauj npaim, thiab txiav tawm ntau lub taub hau Soviet ntxiv. Tom qab ntawd tus ntxhais Terminator pov ib lub txiv tsawb. Qhov tawg muaj zog tam sim ntawd tig ob lub tank T-34. Tam sim no qhov no yog ib tug tua neeg showdown.
  Thiab ntau lub cev tuag...
  Tus ntxhais ninja nrog cov plaub hau daj tau tsoo nws rab ntaj dua thiab hais nrog npau taws:
  - Peb yog supermensch!
  Tus ntxhais ninja nrog cov plaub hau liab kuj ntaus nrog ntaj. Thiab txiav tawm lub taub hau ya.
  Thiab tom qab ntawd tus hluas nkauj cov ntiv taw liab qab pov cov khoom tawg. Thiab nws chirped:
  - Peb yuav faus sawv daws!
  Ib tug ntxhais ninja nrog cov plaub hau dawb kuj nyob rau hauv kev sib ntaus sib tua. Nws fights desperately. Qhia nws cov chav kawm siab tshaj plaws. Nws txiav lub taub hau ntawm cov tub rog Soviet thiab qw:
  - Russia yuav nyob rau hauv lub hleb!
  Tom qab ntawd nws cov ntiv tes liab qab, ob txhais ceg graceful, rov pov tua neeg thiab kev puas tsuaj. Thiab nws yuav zoo heev.
  Thiab cov ntxhais ninja roared:
  Tsis txhob cia cov Russians, tshem tawm lawv cov bastards,
  Squash zoo li bedbugs, ntaus zoo li kab laum!
  Koj yuav tsis pom dab tsi txias dua - cov ntxhais tsis muaj taw,
  Ntau tshaj nees nkaum - tsis muaj nkauj xwb!
  . Tshooj No.8.
  Kev tsov rog txuas ntxiv mus, thiab nws twb yog Lub Rau Hli 1943. Cov tub rog Wehrmacht tau nce qib. Cov rog loj tau raug pov rau hauv kev sib ntaus sib tua. Los ntawm sab qaum teb, cov Nazis hla Kalinin, thiab txawm hla dhau, suav nrog cov nroog. Thiab nyob rau sab qab teb, lub koom haum ua tiav dhau los ntawm Tula. Muaj kev sib ntaus sib tua hnyav heev hauv lub nroog nws tus kheej.
  Txij thaum Lub Rau Hli 1943, kev sib ntaus sib tua hnyav heev rau lub nroog nyob rau sab qab teb ntawm Moscow ciam teb . Cov poj niam sniper battalion nyob rau hauv cov lus txib ntawm tus tauj ncov loj Natasha Kaktusova coj ib tug tiv thaiv txoj hauj lwm nyob rau hauv lub ruins ntawm Volodarsky Street. Cov ntxhais nrog rab phom tshuab thiab rab phom phom, khi nrog cov pob zeb tawg, tau nkaum tom qab qhov puas tsuaj.
  Natasha nws tus kheej hnav ib lub tsho pom ntawm nws lub cev liab qab, ris luv, thiab taw liab qab. Ib tug ntxhais zoo nkauj thiab curvy, nrog lub duav muaj zog, lub duav nyias, thiab txiav plaub hau luv luv. Lub ntsej muag yog heev nthuav, nrog ib tug txiv neej lub puab tsaig thiab dav-set xiav ob lub qhov muag. Cov plaub hau xim av tig grey los ntawm plua plav, siab hauv siab, nyuaj saib. Tus tauj ncov loj Natasha tau tawm tsam ntau tshaj li ob xyoos thiab txawm tias nws hluas nws tau pom ntau heev. Tus ntxhais ob txhais ceg yog npog nrog abrasions thiab bruises. Nws yog ib qho yooj yim rau ib tug ntxhais mus ncig ntawm ko taw liab qab dua li hauv cov khau tawv tawv thiab clumsy.
  Tus liab qab ib leeg paub qhov kev vibration me ntsis ntawm cov av, ceeb toom ntawm qhov sib thooj ntawm kuv, thiab niam ntiaj teb nws tus kheej ntxiv endurance. Tus ntxhais ob txhais taw, ntawm ib sab, tau dhau los ua ntxhib, thiab tsis ntshai ntawm cov hlau kub, lossis cov pob zeb ntse ntawm qhov puas tsuaj, tab sis ntawm qhov tod tes, lawv tsis tau poob rhiab heev thiab yoog raws, ceeb toom los ntawm lub suab nrov ntawm kev txav mus los. lub tank.
  Qab zib Natasha tuav lub grenade nrog ib pob tawg txuas rau hauv nws txhais tes. Koj yuav tsum nkag mus rau lub formidable German Lion tank, uas yog txau rau txoj kev nrog rab phom tshuab.
  Mirabela nkag mus rau ntawm nws. Tsis tas li ntawd xwb, zoo li tag nrho cov ntxhais los ntawm lub battalion, lawv tig tawm los hnav khau, ua raws li lawv tus thawj coj. Nws cov plua plav plua plav yog sharpening thaum tus ntxhais crawls ntawm tag nrho plaub. Mirabela cov plaub hau daj yog qias neeg thiab ntev ... Me ntsis curly. Tus ntxhais nws tus kheej yog slender, nyias, thiab luv. Nws tuaj yeem ua yuam kev rau ib tug ntxhais, nrog lub xub pwg nqaim thiab zoo li lub taub hau loj.
  Tab sis Mirabela twb tau ntsib ntau heev. Nws tau mus xyuas fascist kev poob cev qhev, muaj sia nyob kev tsim txom siab phem, thiab cov mines, los ntawm qhov twg, los ntawm qee qhov txuj ci tseem ceeb, nws tau khiav dim. Tab sis saib nws lub ntsej muag me me, lub ntsej muag muag, koj yuav tsis muaj peev xwm qhia tau tias lawv tuav nws lub pob taws nrog roj hmab sticks thiab hla cov hluav taws xob los ntawm nws lub cev.
  Mirabela tua... Ib tug tub rog ntawm Third Reich, qhov no yog Arab, ntog tuag, ncaws pob zeb thiab rubble nrog nws muzzle.
  Natasha swb ib pawg ntawm grenades nyob rau hauv ib pawg khib nyiab. Tam sim no cuaj caum-tuj "Lion" yuav nkag los ntawm no thiab tshuab nws. Tus ntxhais lub qhov muag xiav ci ntsa iab zoo li sapphires ntawm lub ntsej muag tsaus nti los ntawm tan thiab hmoov av.
  Kev paub qhia tias lub tank tiv thaiv zoo tam sim no yuav hloov txoj haujlwm. "Lion" muaj 100 hli ntawm sab armor, thiab txawm nyob rau ntawm lub kaum sab xis. Peb caug plaub tsis tuaj yeem nkag mus rau nws; tsuas yog hnyav Keveshki muaj lub sijhawm. Tab sis kab ntsig yog lub hom phiaj. Qhov tseem ceeb yog kom deprive lub tsheb ntawm kev txav mus los ...
  Svetlana foob pob hluav taws los ntawm rab phom tshuab... Ib tug tub rog ntawm haiv neeg tsis paub ntog. Cov Germans, tau kov yeej feem ntau ntawm sab hnub tuaj hemisphere, nyiam Aryan cov ntshav thiab pov cov tub rog colonial mus rau hauv kev sib ntaus sib tua: Arabs, Africans, Indians, ntau yam Asians, thiab Europeans. Tus naj npawb ntawm Poles kuj tau nce ntxiv - uas tau qhia los ntawm lub txaj txaj kom ntxub Bolshevik Russia. Ukrainian nationalists, Don Cossacks, Chechens, thiab tag nrho cov Caucasian Kaganate yog sib ntaus sib tua ntawm no. Hitler tau tsa tag nrho thoob ntiaj teb.
  Muaj ntau tus yeeb ncuab...
  Svetlana deftly dodges tshuab rab phom tua hluav taws. Cov mos txwv yuav luag phua tus ntxhais lub luj taws, blackened nrog hmoov av. Tus thawj coj zoo nkauj txawm hnov tickle los ntawm qhov kaw qhov khoom plig loj-caliber ya mus. Tus ntxhais hla nws tus kheej, ntxhi:
  "Tsis muaj ib lub mos txwv tuaj yeem nres peb!"
  Mirabela hluav taws rov qab ... Lwm tus ntxhais, Angelica, yog cov plaub hau liab heev, siab tshaj qhov nruab nrab qhov siab, thiab cov leeg, txawm tias nws cov khoom meager. Nws kuj yog ib tug ntxhais zoo nkauj heev, nrog lub duav zoo nkauj, lub duav siab, lub xub pwg dav dav, thiab lub mis siab.
  Angelica tab tom sib ntaus sib tua hauv nws lub panties nkaus xwb, nws lub tunic tau raug torn rau shreds thiab crumbled rau hauv plua plav, thiab cov khaub ncaws tshiab tsis tau muab thoob plaws hauv Volga. Thov kom Tswv Ntuj pub kom peb hloov tej mos txwv ntxiv thiab tej zaub mov me me rau cov tub rog Soviet uas qaug zog.
  Yog li Angelica yuav luag liab qab, nws ob txhais ceg raug khawb, tshwj xeeb tshaj yog nws lub hauv caug. Ib tug shrapnel tsoo kuv sab xis ko taw, thiab nws mob thiab nws nyuaj rau taug kev.
  Cov plaub hau liab, plua plav, yuav luag liab qab Angelica twist nws zoo nkauj, tab sis tib lub sij hawm tawv ntsej muag. Tus ntxhais, shooting, hais tias:
  - Tus Tswv nyob saum peb, Moscow thiab Stalin!
  Thiab nws txiav tawm cov Nazis tawm tsam, NW nyuam qhuav muaj sij hawm rov qab.
  Cov ruins thiab txoj kev nqaim ua rau nws nyuaj rau cov neeg German tso tsheb hlau luam tig mus. Yuav luag ob puas tuj "Mauses" tsis tuaj yeem hla txhua ...
  Raws li Svetlana xav, "Lion" tsav me ntsis thiab khiav mus rau hauv ib pawg khib nyiab. Muaj kev tawg. Kab ntsig tawg thiab ib khub ntawm cov yob puas tau ya tawm.
  Lub tank raug mob nres thiab lub plhaub tau ya tawm ntawm nws lub thoob ...
  Nws rumbled qhov chaw nyob deb, ploj mus rau hauv ruins. Blonde Svetlana hissed zoo li ib tug nab:
  - Nov yog kuv qhov kev suav! Qhib tus account ...
  Tus thawj coj hluas nkauj raug yuam kom nkag mus dua. Cov Germans thiab lawv cov satellites tsis tuaj yeem siv lawv cov kev tshaj lij hauv cov pob zeb tawg. Vim yog qhov ua txhaum ntawm cov tawv ncauj Hitler, hordes ntawm Thib Peb Reich tau bogged nyob rau hauv kev sib ntaus sib tua nyob rau hauv ib tug ncaj loj thiab zoo-fortified lub nroog.
  Mirabela pov ib lub grenade. yuam cov Germans los yog Arabs ua ib qho kev sib tw, tig mus. Ib tug ntawm Hitler tus neeg tua rog txhais tes raug rhais tawm, thiab ib qho lus Askiv saib nrog lub compass hangs rau nws.
  Mirabela hais nrog luag ntxhi:
  - Dab tsi lub compass qhia koj yog txoj kev mus rau ntuj txiag teb tsaus!
  Thiab ib tug hluas nkauj zoo nkauj shakes ib daim ntawm daig ceramic los ntawm nws pob taws.
  Angelica kuj shakes tawm cov plua plav tawm ntawm nws lub cev ruaj khov, puv mis. Cov txiv mis yuav luag dub los ntawm av thiab khaus. Sim ntxuav koj tus kheej. Ib zaug ntxiv koj yuav tsum faus koj tus kheej thaum German submachine phom tua. Thiab nkag rau ntawm koj lub plab.
  Cov ntxhais 'battalion tuav nws txoj haujlwm, txawm tias muaj kev foob pob. Thiab cov plhaub hnyav tawg, thiab cov foob pob poob saum ntuj ... Tab sis tsis muaj dab tsi yuav rhuav tshem lub siab tawv ntawm Soviet heroines.
  Svetlana pom Panther nkag los ntawm. Zoo, lub tank no tsis txaus ntshai ntxiv lawm.
  Koj tuaj yeem xuas nws rau sab. Tus ntxhais txham thiab nplawm cov hmoov av uas poob rau hauv nws lub qhov ncauj zoo nkauj. Nws muab ib tug grenade nyob rau hauv nws txhais tes, hnyav nrog ib tug tawg pob. Koj yuav tsum nkag mus unnoticed. Tab sis muaj pa taws ntau heev nyob ib puag ncig.
  Angelica pib nkag mus, tuav nws tus kheej tawm tsam qhov ntws nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab lub luj tshib. Nws zoo li tus miv stalking nas. Tus ntxhais nco txog kev ua tsov ua rog los ntawm lub caij ntuj sov uas txaus ntshai ntawm plaub caug-ib, thaum Wehrmacht treacherously invaded lub loj loj expanses ntawm lub USSR. Tus ntxhais, yuav luag tus ntxhais, ntshai? Thaum xub thawj yog, tab sis tom qab ntawd koj tau siv rau nws. Thiab koj twb pom qhov tawg tas li ntawm cov plhaub ua suab nrov nrov.
  Thiab tam sim no nws tawg ze heev. Tus ntxhais nplawm nws lub plab. Los ntawm saum toj no, fragments ya zoo li ib pab yaj ntawm cov muv qus. Angelica ntxhi nrog daim di ncauj chapped:
  - Nyob rau hauv lub npe ntawm kev ncaj ncees, Tswv!
  Tus ntxhais nrawm nws nkag mus thiab pov ib lub grenade nrog ib pob khoom tawg ntawm kev khiav. Lub txiaj ntsim ya mus rau hauv ib qho arc. Muaj kev tawg thiab Panther lub thinner sab armor muab txoj kev. Lub tank German pib hlawv thiab cov khoom siv sib ntaus sib tua detonates.
  Svetlana ntxhi nrog luag ntxhi:
  - Ua tsaug, Au tus Tswv Yexus! Kuv tso siab rau koj ib leeg! kuv thov koj ib leeg!
  Panther puas lawm. Lub torn ntawm lub cev ntev yog faus rau hauv lub rubble. Frontal armor, sib cais los ntawm sab armor, zoo ib yam li ib rab diav.
  Svetlana, uas nws ob lub qhov muag ci ntsa iab zoo li pob kws paj ntawm nws lub ntsej muag xim av nrog plua plav thiab tan, hais tias:
  - Cov ntoo qhib ntau dua cov yeeb ncuab muaj, peb cov kev tiv thaiv muaj zog dua!
  Angelica tau ntxim hlub heev nrog nws cov panties dub thiab liab qab, plua plav, lub cev muaj zog. Tus ntxhais ntse heev. Nws tuaj yeem pov cov iav shards nrog nws cov ntiv taw liab qab.
  Tam sim no nws pov ib qho khoom ntse nrog nws txhais taw zoo nkauj uas npog nrog cov plua plav. Thiab nws stabbed ncaj nraim rau hauv lub caj pas fascist. Zoo nkauj Angelica babbled:
  - Thiab kuv yog lub cim kev sib deev, thiab lub cim ntawm kev tuag!
  Tus hluas nkauj thiaj rov qab los, tua. Svetlana kuj coj hluav taws.
  Tus thawj coj zoo nkauj, Natasha, tau txiav tawm fascist, tweeted:
  - Lub neej yog ib txoj saw, thiab tej yam me me yog qhov txuas ...
  Mirabela raug rho tawm haujlwm, faib Fritz lub taub hau thiab ntxiv:
  - Nws tsis tuaj yeem tsis txuas qhov tseem ceeb rau qhov txuas!
  Svetlana, rov tua kom raug, rasped:
  - Tab sis koj tsis tuaj yeem nyob ntawm yam me me ...
  Mirabela ntxiv zoo li yog tua:
  - Txwv tsis pub cov saw yuav qhwv koj!
  Lwm tus ntxhais, Olympias, kuj zoo nkauj heev, ua ke nrog tus pioneer Gulliver, npaj ib lub mine rau ntawm cov hlau. Ob leeg thawb nws... Ib tug insidious booger nkag mus rau hauv Tiger-2 kab ntsig. Thiab yuav ua li cas lub tshuab German ntev ntev yuav tawg.
  Tus tub hluas plaub hau ncaj Gulliver tau hais tias:
  - Peb Russia, ib tug parasha rau koj!
  Thiab nws NW nyuam qhuav muaj sij hawm mus dhia tawm, flashing nws dub, khob-down heels, los ntawm lub ru tsev ntog.
  Olympias rub tus tub lub caj dab thiab hais tias:
  - Koj ntse heev!
  Tus pioneer ua nws txoj kev mus rau pem hauv ntej thiab koom nrog cov poj niam battalion. Tus tub yog txawm inventive heev. Piv txwv li, nws ua dav hlau mus tua fascist nres aircraft. Thaum Focke-Wulfs, los yog TA-152s, sawv, lub suab nrov nrov heev.
  Cov Germans tawm tsam rau kev sib tw ntawm Wagner symphony. Xws li lub suab paj nruag majestic.
  Olympiad hais nrog kev ntxhov siab:
  - Lawv tseem tab tom sim ua rau peb ntshai!
  Tus tub pioneer hu nkauj nrog cov lus:
  - Tus tub rog Lavxias tsis ntshai tuag,
  Kev tuag nyob rau hauv lub hnub qub ntuj yuav tsis coj peb!
  Nws yuav tawm tsam kom dawb huv Rus,
  Kuv thauj cov phom tshuab muaj zog!
  Olympias, ib tug siab, cov leeg nqaij, nrog lub duav dav thiab lub xub pwg nyom, yog ib tug poj niam peasant. Cov khaub ncaws raug torn rau hauv rags thaum sib ntaus sib tua, ob txhais ceg muaj zog yog liab qab, cov plaub hau tau braided rau hauv ob braids thiab yog plua plav heev.
  Gulliver zoo nkaus li tsuas yog kaum ib xyoos xwb, nyias los ntawm kev noj zaub mov tsis txaus, ib tug me nyuam tub khawb thiab qias neeg, hnav ris tsho luv. Tus tub ntawm cov plaub hau dawb ib txwm tau tig grey, thiab nws cov tav pom los ntawm nws daim tawv nqaij nyias, tanned thiab qias neeg. Kuv ob txhais ceg tau tawg txaus ntshai thiab npog hauv qhov kub hnyiab, nqaij tawv, thiab hlwv. Muaj tseeb tiag, txoj hmoo tau tiv thaiv tus menyuam los ntawm kev raug mob hnyav.
  Muab piv rau nws, Olympics zoo li loj thiab rog, txawm hais tias tus ntxhais tsis rog, tab sis muaj zog, kawm nqaij ntawm nws cov pob txha. Tsis tas li ntawd, kev tshaib kev nqhis tsis zoo li cuam tshuam rau nws lub cev thiab lub cev loj heev.
  Ib tug hluas nkauj tua phom hnyav los tiv thaiv lub tank. Koj tsis tuaj yeem nkag mus rau lub tsheb German lub taub hau, tab sis muaj lub sijhawm los tsoo cov lem.
  Thiab lub hefty "Lev", tau txais ib tug hnyav tawg nyob rau hauv lub chassis, pib tshuab pa luam yeeb zoo li ib tug hnyav haus luam yeeb.
  Gulliver hu nkauj sarcastically:
  - Stinky Fritz, tsis xav, cigarette ntawm qhov nkag! Nws, tau kawg, tau ntsib teeb meem loj!
  Olympias, flashing nws cov leeg nqaij, tanned calves, ua kais seev cev nrog nws liab qab, zoo nkauj ob txhais taw. Hluas nkauj hu:
  - Lub ntsej muag ntawm cov neeg ntseeg Lavxias flash los ntawm lub cim ... Vajtswv txwv tsis pub koj tua tsawg kawg ib txhiab Krauts! Thiab yog hais tias ib tug neeg buzzes ntau tshaj cov fascists, tsis muaj leej twg, ntseeg kuv, yuav txiav txim rau koj rau qhov ntawd!
  Tom qab ntawd nws reloaded lub anti-tank phom thiab tua dua. Tus neeg thauj khoom German rov tso cov pa luam yeeb dua.
  Cov ntxhais 'battalion ua rau muaj kev puas tsuaj loj rau Krauts. Tab sis nws tus kheej raug kev txom nyem. Ib tug ntxhais raug rhais ib nrab, thiab nws lub ntsej muag ua daj ntseg, txawm tias muaj plua plav.
  Feem ntau ntawm Stalingrad twb raug ntes los ntawm Nazis, tab sis dab tsi sab laug ntawm lub nroog tsis xav muab rau hauv thiab tso tseg.
  Svetlana, lub sijhawm no, tab tom sim rhuav tshem Tsov. Lub tsheb muaj zog German raug ntaus nyob rau sab ntawm lub grenade, tab sis tsis succumb. Tig ib ncig los tua lub cannon. Tus ntxhais yuav tsum tau faus nws tus kheej hauv av thiab rubble kom lub txiaj ntsim tso tawm tsis raug cuam tshuam los ntawm lub moj tej tawg.
  Svetlana ntsiag to ntxhi:
  - Niam, txiv, kuv thov txim!
  Mirabela pov ib lub grenade ntawm Tsov, uas tawg ntawm nws lub hauv pliaj. Tus ntxhais hais tias:
  - Hais txog qhov tseeb hais tias lub teeb yog kev qhia nyob rau lub caij ntuj no nyob rau lub caij nplooj ntoos hlav ... Kuv rov hais dua yam tsis muaj kev zam tias Hitler yog ib tug kab mob phem!
  Angelica, rhuav tshem lub hom phiaj ntawm fascists thiab txau lawv nrog hluav taws tawg, yws yws:
  - Hauv lub hleb, kuv pom Fuhrer tam sim no! Thiab nws ncaws tus txiv neej siab phem ntawm qhov muag!
  Tus ntxhais plaub hau liab tau pov ib lub grenade rau hauv lub tank nrog nws cov ntiv tes liab qab. Nws tsoo lub thoob... Ib qho tawg ua raws li Tsov tus chim tau hloov pauv.
  Lub cowardly German coj nws thiab thim rov qab.
  Svetlana whined los ntawm nws lub qhov ntswg:
  - Peb tus kheej yuav tsis ua rau koj li!
  Mirabela txiav Hitler txoj kev ntiav nrog lub mos txwv thiab hu nkauj:
  - Tab sis tus neeg phem tsis tso dag! Tes, taw, nws twisting Russian ropes! Nws tso nws cov hniav mus rau hauv lub siab heev...Nws haus lub Fatherland rau cov dregs!
  Svetlana giggled thiab bark:
  - Tus Fuhrer tab tom qw wildly, straining nws tus kheej!
  Mirabela raug rho tawm haujlwm thiab ntxiv:
  - Zoo, tuag puffs thiab luag!
  Tam sim no qhov txaus ntshai tshaj "Shtumrtiger" tau tshwm sim. Nws rhuav tshem tag nrho cov tsev thiab bunkers. Tsis tas li ntawd, nws tsis mus rau txoj haujlwm ntawm cov tub rog Soviet. Lub tsheb tau khaws cia hauv qab npog los ntawm German tshuab rab phom.
  Svetlana pom tias nws tsis yooj yim sua kom tau ze rau ntawm Kraut txoj haujlwm. Tab sis muaj Focke-Wulfs nyob saum ntuj. Ib qho ntawm cov tsheb no ya mus ze rau ntawm txoj haujlwm Soviet. Cov ntxhais qhib hluav taws rau nws.
  Angelica pov ib lub grenade thiab hais furiously:
  - Hauv kev tuag tob tsis muaj kev zam txim!
  Tom qab ntawd tus ntxhais tua hluav taws tawg los ntawm rab phom tshuab. Rolls rov qab sai. Ib tug tshiab German tank "Panther"-2 nrog ib tug me me turret thiab qis silhouette sai sai.
  Ntau tus ntxhais pov grenades ntawm lub tsheb German. Nws, tau txais cov khoom plig, khov thiab tsis tuaj yeem tig mus.
  Angelica whistled thiab hissed:
  - Nov yog qhov kev tawm tsam tshiab! Peb yuav rhuav nws lub puab tsaig!
  Panther 2 snarled thiab tua nws cov riam phom muaj zog dua.
  Cov kab hluav taws sib cais huab cua thiab tam sim ntawd cua sov thiab hluav taws xob cua.
  Angelica giggled thaum lub projectiles ya dhau ntawm ib nrab-liab qab tus ntxhais. Lub taub hau liab tsis txaj muag co nws lub duav thiab sau tias:
  - Thiab Newton kov yeej nws cov yeeb ncuab, pov tawm ntawm tus quab ntawm lub zwm txwv! Nws txiav txim siab nws txoj cai Newton rau Fritz!
  Stalingrad tau raug hluav taws kub hnyiab tag, thaum cov nplais hluav taws zoo li yuav yaim lub ntuj thiab ntshav, txiv kab ntxwv, thiab liab doog sparkling! Thiab txhua lub txim yog zoo li ib tug dab khiav tawm ntawm lub tsev fuabtais ntuj raug txim.
  Svetlana, tau tsoo ib tug German fighter, flashed nws xiav ob lub qhov muag thiab hu nkauj:
  - Vim li cas koj quaj, koj ruam laus poj niam? Ntseeg kuv, nws tsuas yog tus neeg vwm quaj rau koj!
  Mirabela chanted thaum nws raug rho tawm haujlwm ntawm Nazis:
  - Nws zoo npaum li cas los pw ntawm cov nyom thiab ntaus Krauts ntawm lub taub hau! Muab cov Fuhrer rau poultice thiab tua mos txwv los ntawm rab phom tshuab!
  Tus ntxhais giggled wildly thiab dov los ntawm nws lub plab mus rau nws nraub qaum. Kuv ua lub tsheb kauj vab nrog ob txhais ceg. Ib tug grenade ya mus. Cov ya Focke-Wulf tau txais shrapnel hauv qab nws lub plab thiab sai sai nce siab. Thaj ntse tawg ua rau nws raug mob. Tus tsiaj fascist ntes tau hluav taws thiab pib plam daim ntawm nws cov tis tawg.
  Svetlana, pom li cas Focke poob qhov siab, croaked:
  - Qhov no yog semaphore! Muaj ib tug hneev dai rau ntawm lub nkoj!
  Lub dav hlau German tau tawg, tawg cov khib nyiab mus rau txhua qhov deb ntawm lub ntuj. Thiab qhov twg fascist ace mus? Ua kuv lub xeem tig. Tus executioner mus ua puas, tsis yog tus tsav!
  Mirabela txham, faib cov hmoov av thiab hais tias:
  - Yuav los tsis ua? Tsis yog lus nug!
  Angelica dua pov ib daim iav nrog nws txhais taw, kom nws ntaus Fritz lub qhov muag thiab tawm los ntawm sab nraum qab ntawm nws lub taub hau:
  - Kuv yog tank armada! Thiab koj xav tau kev kho mob!
  Cov Germans thiab lawv cov satellites tau sim ua ntej, pov grenades nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm lawv. Cov tactics zoo li no tsis ua haujlwm tawm tsam cov ntxhais. Ntawm no Gulliver deployed lub catapult, thiab yuav ua li cas nws ntaus tus yeeb ncuab teb.
  Tus tub txib hais tias:
  - Santa Claus rub Hitler lub puab tsaig sib nrug!
  Tus nqi catapult, tho cov neeg coob coob ntawm fascists, ua rau lawv ya sib nrug thiab tib lub sijhawm tig mus rau saum huab cua. Cov Fritzes poob thiab raug tsoo tawm tsam cov pob zeb tawg ntawm phab ntsa.
  Tiger-2 tank, tau poob nws qhov sib npaug, sib tsoo nrog Tsov. Eh, Leva, koj lub npe zoo nyob qhov twg?
  Svetlana luag ntxhi thiab teb tias:
  - Zoo, Gulliver zoo heev!
  Tus tub bark aggressively:
  - Tus pioneer yeej npaj txhij!
  Tus ntxhais co nws txhais taw liab qab teb.
  Tus thawj coj ntawm tus ntxhais pib nailing dua. Thiab Olympics tickled Gulliver lub nqaim ko taw, nws nyuaj npaum li cas! Tsis xav tias tus tub hluas tsis ntshai khiav ntawm hluav taws.
  Mirabela chanted thiab hais tias:
  - Hluas yog zoo - laus yog phem!
  Angelica, qhov zoo siab lub taub hau, pom zoo:
  - Tsis muaj dab tsi phem tshaj qhov laus! Qhov no yog lub xeev uas qias neeg tshaj plaws ntawm txhua tus!
  Thiab tus ntxhais tau dhia dhia. Nws xav txog cov pog uas qias neeg ib pliag. Tsis yog, koj tsis tuaj yeem piv tus poj niam laus nrog ib tug ntxhais. Thiab dab tsi zoo nkauj muaj nyob rau hauv lub cev slender.
  Angelica coj nws thiab hu nkauj:
  - Xyoo tom qab xyoo ntws zoo li lub caravan,
  Ib tug poj niam laus grinds henna nyob rau hauv mortar ...
  Thiab ua li cas txog kuv daim duab slender?
  Kuv tsis nkag siab tias kuv cov hluas ploj mus li cas!
  Svetlana flashed nws ob lub qhov muag, khob tus German poob nrog ib tug ntaus hauv puab tais thiab hais tias:
  - Tsis yog! Txawm li cas los xij, muaj qhov ntxim nyiam hauv kev ua tsov ua rog - kom nyob mus ib txhis hluas! Ib txwm qaug!
  Lub Olympics muab tus nqi tshiab rau hauv lub catapult. Qhov no yog ib yam dab tsi zoo li mortar. Tus ntxhais hais tias:
  - Tsis txhob dhau, tab sis dhau!
  Gulliver , tus tub nyob mus ib txhis , shuffled nrog nws nyias tab sis zoo ceg thiab barked:
  - Fritsam ntsej muag!
  Thiab cov grenade, nrog rau cov pob tawg, ya mus rau ntawm qhov nrawm nrawm rau hauv Nazi txoj haujlwm.
  Yog, lub nroog ntawm gunsmiths Tula tsis tau muab rau lawv . Qhov no yog lub hlis thib peb txij li lub Plaub Hlis kawg uas qhov kev tawm tsam tau tshwm sim, tab sis tag nrho lub nroog tsis tuaj yeem nqa. Cov Nazis tau ua tiav kev vam meej hauv lwm cov haujlwm ntawm sab xub ntiag, tab sis tsis nyob hauv qhov no.
  Svetlana tua ib rab yaj phom thiab qw nrov nrov:
  - Txhua yam ua tsis tau, nws tshwm sim tau ... Tsis tas yuav ua kom lub ntiaj teb nyuaj heev!
  Thiab nws tsoo lub maus taus lub roj tank. Lub tsheb tawg, thiab cua daj cua dub illuminated lub smoky toj roob hauv pes. Thiab cov German raug torn sib nrug los ntawm ib tug fiery paw.
  Tus thawj coj hluas nkauj qw:
  - Kuv nyiam tua neeg phem! Thiab qhov no yog qhov zoo tshaj plaws!
  Mirabela ntaus cov Germans nrog hluav taws kub thiab hais tias:
  - Wb ua si porcupine!
  Angelica qhib hluav taws, ntau yog. Ob peb cov dub tau tso dag rau ntawm hmuv-pob pob zeb:
  - Tua tus yeeb ncuab! - Tus ntxhais ntxhi.
  Mirabela hu nkauj ua si:
  - Tau pleev xim rau Hitler nrog mem pleev di ncauj, Mainstein nrog tshuaj tsuag plaub hau, Kuv yuav rub koj mus rau hauv kev poob cev qhev ntawm tus ntxhais huabtais, koj tus dev ncaj ncees yuav gnaw koj!
  Svetlana, tua, hnia:
  - Cia peb dai peb tus kheej hmo no, Adolf... Tsis txhob dag! Los txog rau yav tsaus ntuj, ya zoo li lub gyrfalcon - kom koj thiaj li yeej cov Nazis nyuaj!
  Mirabela tau hais hauv npau taws, khob lub kaus mom hlau tawm ntawm tus cua daj cua dub lub taub hau:
  - Peb ua tau! Thiab peb yuav!
  Cov ntxhais los ntawm Lenin battalion nres ua ntej ntawm cov tub rog txawv teb chaws. Lub Fritz tsiv mus rau pem hauv ntej, cia littering qhov chaw nrog corpses. Lub tank tsov ntxhuav, ntawm qhov kev cia siab tau pinned, kuj tsis pab. Ntawm no yog kev hloov kho ntawm lub tsheb nrog 150 mm cannon.
  Angelica tsoo lub pob zeb daig rau nws lub txiv mis liab qab. Tus ntxhais muaj lub mis zoo nkauj thiab puv. Tus ntxhais cuam ib tug grenade nrog nws txhais taw. Ob txhais ceg muaj zog dua li ntawm caj npab, thiab pov mus ntxiv.
  "Lion" tau txais qhov sib txawv ntawm qhov khiav thiab nres. Tua tawm ntawm nws lub qhov ncauj muaj zog. Kev sib tsoo thiab tawg.
  Angelica, nto qaub ncaug, hais tias:
  - Tus tub rog Lavxias tsis quaj hauv qhov mob!
  Thiab dua tus ntxhais tua. Thiab nws ua qhov tseeb heev. Lub fascist leaning tawm ntawm lub pej thuam ntog rov qab.
  Ib tug hluas nkauj liab qab, yuav luag liab qab hais tias:
  - Nws yog qhov tsis muaj txiaj ntsig uas tus yeeb ncuab ntseeg tias nws tau tswj hwm cov neeg Lavxias! Tus uas siab tawv yuav tawm tsam hauv kev sib ntaus sib tua, peb yuav ntaus peb cov yeeb ncuab!
  Thiab Angelica dov tawm nws lub plab cov leeg, uas nws tau sculpted heev.
  Auj, cov ntxhais zoo nkauj npaum li cas! Kuv yeej tsis xav kom ib tug ntawm lawv tuag.
  Stalenida khiav los ntawm ... Ib tug ntxhais zoo nkauj heev, nrog fluffy, plaub hau dawb. Nws muaj peev xwm smear lawv nrog qee yam potion kom lawv tsis txhob qias neeg.
  Tus ntxhais zoo nkauj heev, nrog rau daim duab ntawm Venus, tsuas yog ntau toned thiab sculpted. Nws tsuas hnav ris tsho hauv qab thiab panties xwb. Tag nrho lwm yam twb tau tawg lawm. Tab sis ob txhais ceg zoo npaum li cas! Qhov no tsis yog ib tug ntxhais, tab sis yog lub foob ntawm kev ua tiav, lub crown ntawm kev zoo nkauj.
  Nws txav mus rau hauv ib txoj kev tshwj xeeb, zoo li squirrel. Thiab ob txhais taw liab qab xwb flicker, thiab heels kuj ceeb tias nyob twj ywm huv. Stalenida tua, thiab fascist tau txais ib qho mob hauv siab.
  Tus ntxhais hais tias:
  - Kev ncaj ncees rau Leej Niam yog lo lus siab tshaj!
  Angelica hais nrog chuckle:
  - Tshem koj lub tsho thiab nyob hauv koj lub panties zoo li kuv!
  Stalenida tuav nws lub taub hau tsis zoo:
  - Qhov no tsis tsim nyog!
  Angelica tuav nws lub duav, raug rho tawm thiab hu nkauj:
  - Cas Komsomol cov tswv cuab tau dhau los ua qhov txawv txav! Taug kev ntawm lub hauv siab liab qab zoo li qhov tsis ncaj ncees lawm!
  Stalenida giggled thiab hais tias:
  - Vim li cas thiaj muaj kev xyiv fab rau Krauts los ntawm kev saib peb qhov kev zoo nkauj!
  Angelica teb decisively:
  - Peb txoj kev zoo nkauj tuag taus!
  Tus ntxhais hlau qw qw thiab raug rho tawm haujlwm ntawm TA-200. Lub tsheb Nazis ntes tau hluav taws. Thiab tus zoo nkauj blonde blurted tawm:
  - Tuag rau qhov phem!
  Angelica luag ntxhi:
  - Thiab lub neej zoo!
  Stalenida, pom tias German poob, qw nrov nrov:
  - Qhov no yog tus nqi siab tshaj! Tsis txhob xav tias, fascists, uas koj yeej!
  Angelica yuav hu nkauj:
  - Yeej tos! Kev yeej tos tos ... Cov uas xav rhuav tshem shackles! Kev yeej tos! Kev yeej tos! Peb yuav muaj peev xwm kov yeej Nazis!
  Ib tug ntxhais zoo nkauj, thiab nws lub mis liab qab yog co. Nws yog qhov zoo nrog lub cev liab qab nyob rau hauv lub tshav kub, uas yog intensified los ntawm hluav taws.
  Svetlana tam sim no saib ntau qhov kev txiav txim siab. Nws tua ntawm Krauts nrog rab phom submachine thiab barked:
  - Kuv yuav castrate koj!
  Thiab qhov tseeb Nazis tau txais khoom plig tuag taus thiab hleb! Thiab tus ntxhais qhia lawv lub tswv yim, cia peb tsim cov ntiv taw liab qab. Thiab nws whistled zoo li ib tug tub sab nightingale. Thiab los ntawm cov ntiv tes ntawm qis extremities.
  Tus thawj coj hluas nkauj ntse heev. Thiab ci ntsa iab. Thiab tsis yog txhua yam phem. Nws, ib yam nkaus, qee zaum kuj tu siab rau cov tub rog yeeb ncuab, uas tej zaum yuav muaj menyuam yaus uas yuav quaj rau lawv cov txiv tua.
  Svetlana, txawm li cas los xij, tsav cov kev xav tawm ntawm nws tus kheej, lawv ua rau nws xav quaj. Tab sis tsis yog cov Russians uas tuaj rau Germans mus nyiag thiab tua. Tsis yog, cov no yog cov neeg German thiab tag nrho cov pob txhoj puab heev ntawm cov neeg txawv teb chaws los ntawm thoob plaws lub ntiaj teb tawg mus rau hauv qhov chaw Lavxias.
  Svetlana hla nws tus kheej thiab tua ntawm Fritz uas tab tom sim ntsiag to mus ze rau Lavxias teb sab txoj haujlwm ... Nws lub qhov muag thiab lub hlwb, tsoo los ntawm ib lub mos txwv, tawm mus.
  Tus thawj coj hluas nkauj luag ntxhi thiab hais wittily:
  - Ncaj qhov muag rau qhov muag, taub hau rau taub hau!
  Svetlana raug rho tawm haujlwm kom raug thiab ntaus lub maus taus nrog lub tsheb. Lub tsheb pib tsim kua muag, thiab rab phom tshuab ya mus thiab tig ntau zaus. Tom qab ntawd nws lub muzzle pierced lub rubble.
  Tus ntxhais rub nws liab qab, plua plav ib sab ntawm lub pob zeb. Thiab nws coj aim dua. Nws zoo siab, hluas ntsej muag luag ntxhi txaus siab. Hluas nkauj hu:
  "Tsis yog," peb hais rau cov fascists, peb cov neeg yuav tsis zam lub ncuav mog qab zib Lavxias teb sab hu ua "brod!"
  Mirabela tau txhaj tshuaj yog qhov tseeb, uas tau teeb tsa Focke-Wulf rau hluav taws, thiab qw nrov nrov:
  Rau ib tug neeg thuam, tau kawg, kev xaiv yog qhov tseeb,
  Nws npaj siab ntxeev siab rau Rus rau nyiaj daus las ...
  Tab sis tus txiv neej Lavxias yog qhov zoo heev -
  Kuv npaj txhij muab kuv txoj sia rau kuv Niam Txiv!
  Tus ntxhais tau ua ib qho kev sib tw thiab qhia cov Nazis ib lub ncuav qab zib, thiab spun ncig, thiab cov mos txwv tsis ua rau kev zoo nkauj.
  Angelica tshwm sim, qhov kev zoo nkauj no, yuav luag liab qab, thiab grimy zoo li dab ntxwg nyoog, pov ib tug grenade nrog ob txhais ceg ib zaug. Thiab nws tau kuaj:
  - Qhov kuv muaj yog ... Rau Fritz nyob rau sab ntse!
  Olympias kho Angelica:
  - Ntse, rau sab, tsis mus rau sab ntse!
  Tus hluas nkauj giggled thiab co nws ob lub mis txiv tsawb, thiab launched ib tug grenade siv ib tug grenade nrog ib tug tawg pob. "Tiger" raug ntaus nyob rau hauv lub thoob, thiab qhov no crooked ua hauj lwm ntawm kos duab dodged.
  Tom qab ntawd Hitler tus tsiaj tau thim rov qab. Nws pib nkag mus zoo li tus vaub kib ntes tau hauv hluav taws.
  Svetlana hu nkauj, winking cheerfully:
  - Thiab Tsov tau thim rov qab thiab cov Germans tau nkaum!
  Cov ntxhais 'battalion maneuvered nyob rau hauv kev tawm tsam los ntawm huab cua thiab phom hnyav. Ces cov foob pob hluav taws tau tsoo, tawg, pob tsuas kub sawv saum ntuj. Thiab cov pob zeb ntes tau hluav taws. Hmoov zoo, tsis muaj ib tug ntawm cov ntxhais tuag, tab sis cov txiv neej mus rau lwm lub ntiaj teb no - uas tsis yog li ntawd thov txim! Thiab tus ntsuj plig ya - ib txhia mus saum ntuj, thiab lwm tus mus rau ntuj txiag teb tsaus! Qhov twg dab ntxwg nyoog nrog pitchforks twb tos rau cov neeg uas tsis ntseeg Yexus.
  Angelica, tus sexiest ntawm cov tub rog, yog npau taws: puas tau cov Nazis, nrog lawv Sturmtiger, hluav taws nyob rau hauv lub luag hauj lwm ntawm lub Soviet pab tub rog thiab tua cov liab warriors?
  Thiab tus ntxhais tuav lub grenade nrog nws txhais taw liab qab thiab spun nyob rau hauv cascades ntawm somersaults. Thiab nws spun ntau thiab ntau sai. Thiab tom qab ntawd, nrog tag nrho nws lub zog, nws tau muab lub txiaj ntsim ntawm kev tuag rau hauv lub thoob thoob plaws ntawm Sturmtiger. Txoj kev zoo nkauj liab qab, tanned ob txhais ceg flashed, thiab grenade ya mus rau hauv lub thoob thoob. Thiab lub tsheb haib ua ntej choked thiab ces tawg. Ob tug "Royal Tigers" uas sawv ntawm ob sab ntawm "Sturmtiger" tau muab pov tseg thiab tawg mus rau qhov sib txawv. Cov menyuam rub tawm ntawm lawv, thiab lawv poob, ya zoo li tus poj huab tais txoj hlua tawg.
  Lub moj tej tawg pov Angelica nce, thiab tus hluas nkauj ya upside down. Thiab nws twb tig, rocked thiab pov. Tab sis qhov zoo nkauj tseem tsaws, ntse rubble, thiab crushed pob zeb khawb rau hauv nws liab qab ib leeg. Tus ntxhais tau mob, thiab txawm los ntawm nws txhais ko taw calloused, ib tug ntse taw tes pierced.
  Tab sis Angelica pom lub zog sawv thiab qw:
  - Koj fascists yuav nyob rau hauv tshauv!
  Svetlana thiab lwm tus ntxhais raug cuam tshuam los ntawm lub moj tej tawg, thiab txawm me ntsis crushed. Tab sis tsis muaj ib tug zoo nkauj warriors tuag. Cov ntxhais tau ntsib nag xob nag cua thiab hluav taws zoo. Nthuav cov dhia tawm ntawm Nazis thiab lwm yam kab mob hnyav uas nyob ze rau USSR.
  Mirabela hu nkauj nrog kev zoo siab:
  -Thiab thaum tus Tswv lub suab nrov rau peb mus rau hauv kev sib ntaus sib tua, peb yuav ua phooj ywg nrog Komsomol! Thiab raws li Yehauvas lub siab nyiam, kuv yuav nyob ntawm lub ntuj ceeb tsheej!
  Angelica, tuav cov plua plav tawm ntawm nws cov ntshav, tawg soles, hu nkauj:
  - Lenin, tog, Komsomol! Peb tab tom xa tus Fuhrer mus rau lub tsev vwm!
  Cov ntxhais pib luag lag ntseg, thiab Gulliver hais nrog lub tswb thiab kev ntxhov siab:
  - Thiab kuv lub catapult tsis yog qhov tseeb - zoo li cov ceg liab qab thiab muaj zog ntawm Angelica!
  Olympias, flexing nws txhais caj npab cov leeg, hais tias:
  - Uas yog OK! Koj mam li tuaj nrog lwm yam. Ib yam dab tsi txias dua!
  . QHOV NO 9.
  Lub Plaub Hlis 1939 tuaj txog . Nws twb sov thiab tshav ntuj nyob rau hauv Suav teb. Mao Zedong cov tub rog tau tawg ib qho chaw. Yog li tam sim no lawv tsis tuaj yeem sau tau. Teb chaws Europe nyob twj ywm, txawm hais tias Hitler lub teb chaws Yelemees tseem tuav nws tus kheej.
  Thiab Oleg Rybachenko txiav txim siab mus rau pee, ib tug txuas ntxiv ntawm adventures ntawm tus me nyuam tub los ua ib tug tsis txawj tuag tub rog. Qhov no zoo thiab txias npaum li cas.
  Ntawm no tus tub qhe qhev rov ua haujlwm dua thiab tsim lub pyramid. Nyob rau hauv tas li ntawd, nws cawm tau txoj sia ntawm ntau tus liab qab, tanned tub uas raug tsav mus ua hauj lwm zoo li nees luav. Thiab yog li Oleg Rybachenko, ua ib tug me nyuam tsis txawj tuag thiab muaj zog heev, ua hauj lwm nyuaj rau ntau pua tus neeg. Thiab lub pyramid tseem tab tom tsim.
  Zoo, tau kawg, qhov no kuj yog ib txoj haujlwm. Cov ko taw ntxhib, me nyuam yaus zoo siab tickled los ntawm cov suab puam xuab zeb.
  Tus tub ua haujlwm thiab lub cev zoo heev. Qhov tseeb ncaj ncees yog qhov dhuav me ntsis. Qhov tseeb, nws yog rau nws lub hom phiaj los tsim lub pyramid. Kuj tseem muaj cov dej num nthuav ntxiv. Tab sis koj yuav tsum tau khiav nrog lub laub ntawm koj lub xub pwg nyom, thauj nws dua, thiab muab tso rau dua, thiab qhov no yog qhov zoo thiab banal tib lub sijhawm.
  Txhawm rau cuam tshuam nws tus kheej, tus tub txiav txim siab xav txog tej yam nthuav. Nov yog ib qho piv txwv:
  Vladimir Vladimirovich Putin, nrhiav tau nws tus kheej nyob rau hauv Stalin lub cev, daws tau ntau yam tactical thiab ua hauj lwm teeb meem. Txog tam sim no, txawm li cas los xij, muaj kev thaj yeeb nyab xeeb ntawm sab xub ntiag thiab lub sijhawm teem tau me ntsis calmer. Tus thawj coj tau ua kom sov nrog ntau tus ntxhais hauv lub gym. Nws twb sov thiab lom zem. Ntau lub teeb. Cov ntxhais tsuas yog nyob rau hauv tag nrho thiab nrog liab qab, tanned ob txhais ceg.
  Twb yog tus thawj coj laus xav tias cov tub ntxhais hluas lub zog kis tau los ntawm lawv li cas.
  Stalin-Putin tseem ua kom sov, sim ua kom rov zoo li qub. Thiab tib lub sijhawm coj koj lub siab tawm ntawm kev xav tu siab.
  Thaj, cov Germans tab tom npaj tawm tsam Russia. Qhov thib peb Reich subjugated lub colossal peev txheej ntawm Lub Ntiaj Teb Qub. Thiab nrog nws kuj Nyiv thiab cov neeg Esxias colonies.
  Koj yuav tsis muaj peev xwm tig tau yooj yim ntawm no. Nws yog ib qho tsim nyog los tawm tsam tsis yog rau txoj sia, tab sis rau kev tuag.
  Kev txawj ntse tau tshaj tawm tias Thib Peb Reich, muaj peev txheej ntau dua li hauv keeb kwm tiag tiag, muaj peev xwm tsim tawm ntau cov tso tsheb hlau luam ntawm kev hloov kho tshiab hauv lub sijhawm luv tshaj plaws. Muaj "Tiger" thiab "Panthers", thiab "Lions", thiab, zoo li, txawm tias "Nas" thiab "Tiger"-2. Tsheb teeb meem heev.
  Yog li cas tsis txhob ntshai?
  Nws yog "Lev" uas txhawj xeeb Stalin-Putin feem ntau ntawm tag nrho cov. Lub tshuab uas cov Germans tsis tuaj yeem txhais ua hlau hauv keeb kwm tiag tiag. Tab sis qhov uas qhia nws lub peev xwm hauv computer games. "Lion" yog undoubtedly ib lub tank muaj zog, nrog ib rab phom loj heev. Thiab nws yog ib qho nyuaj heev los tiv thaiv nws.
  Stalin-Putin, tig lub log tsheb kauj vab. Nws yooj yim dua ua qhov no dua li ua ntej. Txawm ua pa txaus lawm. Tus thawj tswj hwm qub ntawm Russia xav, yog tias nws tsis tau xaus rau hauv Stalin lub cev, nws yuav yooj yim dua rau nws? Txawm li cas los xij, Russia tsis raug hem nrog kev ua tsov ua rog. Thiab yog tias leej twg yuav tawm tsam, nws yuav tsis yog Tebchaws Meskas, tab sis Tuam Tshoj.
  Lub teb chaws no yog me ntsis reminiscent ntawm peb Reich nyob rau hauv '41. Kev lag luam nquag, pom kev phooj ywg, kev tswj hwm kev tswj hwm tag nrho thiab ib qho insidious stab tom qab.
  Muaj tseeb, tsis zoo li lub teb chaws Yelemees thiab Russia, cov rooj sib tham tas li tau tshwm sim nrog Suav cov thawj coj. Hitler thiab Stalin yeej tsis tau ntsib ib leeg. Nws zoo nkaus li tias Fuhrer tau txiav txim siab kom xaus rau Russia, thiab tsis muaj laj thawj rau nws los ua kev sib tham nrog Stalin. Tej zaum, tus thawj coj ntawm lub teb chaws Yelemees tsis ntseeg lub taub hau ntawm USSR. Zoo li, nws yuav dag tau lawm.
  Yog, thiab sim ua si ncaj ncees ntawm no. Nws yeej yuav muaj qee qhov pitfalls. Thiab tiag tiag sim tuaj rau kev pom zoo.
  Nws yooj yim npaum li cas nrog Tuam Tshoj. Txawm hais tias tsis muaj thaj chaw loj hlob rau cov neeg o ntawm lub tebchaws Celestial, Suav tau coj tus cwj pwm tsis zoo. Tab sis lawv tau txais, feem ntau, muaj txiaj ntsig zoo. Thiab rau roj thiab roj, thiab lwm yam khoom siv raw. Russia tsis ua lag luam sib npaug nrog Suav. Thiab vim qhov no, muaj qee yam kev poob. Tsis tas li ntawd, xov xwm hauv Suav teb tsis pub dawb. Raws li lawv hais, lawv hais. Nyob rau sab hnub poob, xovxwm coj tus kheej tsis nyiam rau Putin txij thaum pib. Thiab raws li ib tug qub KGB tub ceev xwm, thiab raws li ib tug txawj ntse tub ceev xwm, thiab raws li ib tug executer ntawm Chechnya. Ntau tus neeg nyob sab hnub poob tsis nyiam qhov tseeb tias kev ua tsov rog hauv Chechnya tab tom ua haujlwm, ua tiav, thiab tsis muaj kev kuaj tub rog tshwj xeeb.
  Kuv nco qab tias Milosevic tsis zam txim rau dab tsi tsawg dua. Thiab ntawm chav kawm, cov ntaub ntawv siab tau muaj zog. Yuav luag tag nrho lub ntiaj teb tau sawv rau Chechnya. Thiab Muslims, thiab sab hnub poob, thiab ntau Asians. Nws yog qhov zoo uas cov communists tawm tsam thiab tsis tsa Duma tawm tsam Putin. Tau kawg, peb tau ua haujlwm nrog sab laug. Tab sis Zyuganov tej zaum yuav xav txog nws tus kheej offended. Cov communist tsis tau txais txoj haujlwm hauv tsoomfwv, thiab kev cia siab rau lub hwj chim yog qhov tsis meej.
  Nws yog tseeb tias Yeltsin tus successor yuav tsis muab dab tsi rau lawv. Yog, nws tsis tau.
  Tab sis Zyuganov, feem ntau, yog ib tug coward, thiab tsis tau twv tawm tsam cov tub ceev xwm. Thiab Kremlin muaj hmoo kom muaj tus thawj coj tawm tsam zoo li no. Qhov kev tawm tsam no tsis yog qhov txaus ntshai. Nws tseem ceeb heev uas Zyuganov tswj tau yuav luag peb caug feem pua ntawm cov pov npav hauv 2000. Ua cas tib neeg tsis pom tias qhov no tsis yog ib tug neeg tua rog!
  Feem ntau, tau kawg, koj yuav tsum lees paub koj txoj hmoo tshwj xeeb nrog Putin. Cov kev tawm tsam yeej tsis muab nws tawm tsam. Txawm hais tias cov neeg communist tsis tuaj yeem pab tab sis nkag siab tias Yeltsin tus thawj coj thiab kev ruaj ntseg yog lawv cov neeg ua phem. Ua ntej tshaj, tua neeg ncaj ncees. Tab sis yav tom ntej lawv tuaj yeem ua tiav ntawm sab laug. Txawm nyob rau theem kev cai lij choj.
  Tab sis Putin tsis tau ua qhov no: muaj kev txawj ntse thiab kev ua yeeb yam duab ntxoov ntxoo. Qee lub sij hawm qhov kev tawm tsam tau ua ntau dua. Txawm li cas los xij, tsis ntev, thiab cov xwm txheej hauv swamp square zoo heev pab kom rov qab sab laug. Thiab tom qab ntawd tom qab Crimea cov communist tau nyob ntsiag to kiag li.
  Yog li, nyob rau hauv txoj cai, tsis muaj stooping rau Stalinist txoj kev, nws muaj peev xwm ua kom cov kev tawm tsam nyob rau hauv kev tswj. Tab sis Stalin tsis tuaj yeem ua li ntawd, lossis tsis xav ua. Nws tsoo sawv daws. Tsuas yog cov uas nws tsuas xav tias tsis ncaj ncees lawm. Thaum Yakir raug tua, nws hais tias: "Zoo nyob Stalin!" Qhov no yog li cas tib neeg tau raug mob hlwb los ntawm kev tshaj tawm.
  Puas yog tus neeg Georgian tsim nyog tau txais kev hlub thiab kev qhuas? Thiab raws li txoj cai, Stalin yog tsis muaj leej twg ua ntej plaub caug-ib. Vim li cas kev ua tiav, kev yeej thiab kev tsim txom raug ntaus nqi rau nws?
  Putin yeej yog tus thawj tswj hwm thiab tus thawj tswj hwm tau plaub xyoos. Nws yuav tsum tau hais tias Medvedev tsis ua raws li nws txhua yam. Dmitry Anatolyevich tau nrhiav kev kawm ntxiv rau sab hnub poob. Nws txhawb kev rau txim rau Iran, tso tseg Libya, thiab tau npaj txhij los muab Assad. Tsis tas li ntawd, Medvedev tau muab Gorbachev Qhov Kev Txiav Txim ntawm St. Andrew tus Thawj Hu!
  Yuav tsum muaj qhov tsis sib haum xeeb hauv keeb kwm raws li Gorbachev tau txais txiaj ntsig zoo tshaj plaws hauv tebchaws Russia? Qhov no qhia meej heev! Putin, txawm li cas los xij, nyob twj ywm thaum ntawd. Thiab yav tom ntej nws tsis deprive Gorbachev ntawm qhov kev txiav txim.
  Tseem, Gorbachev nyiam txoj cai nyob rau sab hnub poob. Thiab Putin, txawm tias qhov tseeb tias nws tsis nyiam txoj kev ywj pheej, tsis mus hlawv ib qho txuas hniav. Ntxiv mus, nws tau pom tseeb tias kev sib raug zoo nrog rau sab hnub poob yuav tsum tau txhim kho. Tab sis kuv tsis xav ua nws tus kheej. Cov neeg Amelikas kuj xav rov ua dua cuaj caum thawj xyoo.
  Kev xav flashed: puas yog Yankees 'txoj hauj lwm los tso nws tus ntsuj plig rau hauv Stalin lub cev? Txoj hauv kev zoo tshaj plaws kom ua tiav qhov kev tshem tawm ntawm kev ua phem kev nom kev tswv. Tom qab tag nrho, yog tus ntsuj plig tawm hauv lub cev, ces tus neeg tuag. Pom tau tias cov neeg Asmeskas zoo siab heev ntawm nws lub ntees tuag! Thiab ntau nyob rau sab hnub poob ib yam nkaus.
  Putin xav txog tus qauv rau Russia xws li kev tswj hwm huab tais huab tais. Tsuas yog txoj hmoo tsis tau muab rau nws cov tub kom dhau lub hwj chim los ntawm qub txeeg qub teg. Sab hnub poob tau ceev faj heev ntawm kev tswj hwm kev tswj hwm.
  Nws tsis tau txais qhov ntawd tias ib tus neeg dhau los ua qhov nruab nrab ntawm txhua yam. Qhov no chim siab Putin.
  Nws, ntawm chav kawm, tsis muaj lub siab xav tso hwj chim. Thiab yog tias nws tsis tau txais lub sijhawm thib tsib rau nws tus kheej, nws tsis yog vim kev xav txog kev ywj pheej. Qhov no txawv ...
  Tom qab ua haujlwm zoo rau nws tus kheej, tus thawj coj mus rau nws lub chaw haujlwm. Alas, tseem muaj ntau yam ua.
  Stalin-Putin hu ua Voznesensky. Nws nug nrog hawb pob:
  - Yuav ua li cas mus nrog lub tank tshiab KV-14?
  Voznesensky teb zoo siab:
  - Ntau lawm tau nce qib, Comrade Stalin. Lub tsheb yog txaus siab heev nyob rau hauv cov nqe lus ntawm kev tsav tsheb, tiv thaiv los ntawm tag nrho cov ces kaum. Cov phom muaj qhov siab pib qhov projectile ceev ntawm 830 meters ib ob. Qhov ua tau ntawm kev txhim kho rab phom 122 hli muaj zog dua tau tshawb nrhiav. Hais txog lub tsheb hnyav: nws nyuaj rau thauj lawv ntawm tsheb ciav hlau. Yog li ntawd, kuv tus kheej tsis pom zoo kom tsim cov tshuab hnyav tshaj xya caum tons.
  Stalin-Putin npau taws hais tias:
  - Xyaum yuav qhia! Feem ntau, peb cov neeg tsim qauv tau paub txog KV series, tab sis T-54 tseem nyuaj heev rau lawv?
  Voznesensky hais tias:
  - Txhawm rau tsim ib qho hnyav ntawm peb caug-rau tons, tab sis nrog armor superior rau Tiger-2, yog ib txoj hauj lwm uas zoo nkaus li zoo heev.
  Stalin-Putin hu nkauj:
  - Peb yug los ua ib zaj dab neeg los muaj tseeb! Cia lub Wehrmacht tig mus ua hmoov av ntub!
  Voznesensky ntxiv enthusiastically:
  - Siab dua thiab siab dua thiab siab dua! Siv zog rau kev ya ntawm peb cov noog! Thiab txhua tus kiv cua ua pa! Kev thaj yeeb ntawm peb ciam teb!
  Stalin-Putin slammed nws lub nrig ntawm lub rooj:
  - Koj tseem yuav ua T-54. Txawm hais tias nws cov yam ntxwv zoo heev! Thiab KV series...Zoo, cia nws pab!
  Voznesensky ntxiv nrog luag nyav:
  - Tsis ntev peb yuav ncav cuag tus lej ntawm ib puas lub tank hauv ib hnub. Thiab qhov no yog nyob rau hauv cov ntsiab lus ntawm xws li loj loj poob nyob rau hauv ib ncig. Qhov no tsis yog qhov ua tiav, Comrade Stalin?
  Joseph-Vladimir zoo siab teb tias:
  - Tau kawg, nws yog qhov ua tiav! Kuv ntseeg tias peb yuav tawm tsam tus yeeb ncuab! Tsuas yog tsis txhob tig peb cov cuab yeej ua cannon fodder rau Nazis.
  Voznesensky qhia nrog kev xyiv fab:
  - Peb muaj "Andryusha" tshiab ntawm txoj kev. Qhov ntawd yog nws rau cov fascists. Lawv yuav tsis pom nws txaus.
  Stalin-Putin patted lub rooj nrog nws xibtes thiab hais tias:
  - "Katyusha" thiab "Andryusha" yog ob peb tus neeg tua neeg! Thiab nrog lawv yuav muaj kev ntaus loj ntawm Krauts!
  Voznesensky ntxiv:
  - Yog li "Andryusha" yuav qw. Nws yog hais txog kev qw! Thiab nws yuav ntaus Krauts!
  Stalin-Putin coj nws thiab hu nkauj:
  - Cov txiv apples thiab pear ntoo tau tawg! Cov huab tau tawg hla tus dej! Andryusha ntaus Hitler thiab ua pov thawj tias nws yog ib tug neeg tawv tawv!
  Kev hu xovtooj tom ntej yog hais txog kev dav hlau. Ntawm no tej yam txawm phem dua. Txog tam sim no cov koob muaj tsuas yog Yak-9 thiab LAGG-5. Qhov twg, ntawm chav kawm, yuav tsis haum Stalin-Putin.
  Tab sis Mig-15 tseem nyob deb ntawm kev ua tiav. Thiab alas, peb yuav tsum xav txog qhov no.
  Stalin-Putin hais lus thuam. Thiab kuv tau mus rau lub gym dua. Cov ntxhais zoo siab dua nrog.
  Thiab nws yuav tsis mob kom sov - nws ua rau koj zoo siab. Stalin-Putin tig lub log thiab xav.
  Hmoov zoo tau ua rau nws xav tsis thoob thaum lub Cuaj Hlis 11, 2001. Tab sis Putin puas xav tau khoom plig zoo li no? Qhov tseeb, txoj kev npaj rau kev ua rog nrog cov Taliban tau npaj txhij. Thiab tseem muaj kev xav kom lawv tuaj rau Central Asia. Yuav ua li cas qhov no yuav pab ntxiv dag zog rau Lavxias teb sab muaj. Yog li tsis tas yuav tsum ua tsaug tshwj xeeb rau txoj hmoo rau qhov khoom plig zoo siab thiab tsis tshua muaj. Putin tau paub tseeb tias txhua yam yuav zoo dua yog tias tsis muaj kev tawm tsam no.
  Thiab nws tsis zoo siab heev thaum nws tau txais xov xwm hais txog kev sib tsoo ntawm ob lub yees. Tab sis tom qab ntawd, pom yuav ua li cas Tebchaws Meskas tau txais ntau thiab ntau bogged nyob rau hauv Afghanistan, tau kawg, kev xav tau tshwm sim: txoj hmoo tau muab nws lub txiaj ntsim zoo. Tom qab tag nrho, Russia kuj tuaj yeem raug bogged hauv kev ua tsov rog nrog cov Taliban, thiab qhov no ib nrab ntawm lub ntiaj teb yuav pab cov Islamists. Thiab cov tub rog Lavxias tuaj yeem yeej? Txawm li cas los xij, ntshav ntau yuav tau muab tso tseg.
  Thiab feem ntau yuav ua tsov rog yuav kav ntau xyoo. Thiab Putin tau pheej hmoo poob mus rau hauv keeb kwm raws li kev poob ntshav.
  Tab sis nyob rau hauv txhua rooj plaub, cov Taliban yuav tsis tau ntes Russia. Thiab nws muaj peev xwm, tau tawm tsam lawv qhov kev tawm tsam, tsis txhob mus rau Afghanistan. Tab sis Putin feem ntau yuav nkag mus rau hauv qhov tob ntawm lub tebchaws no. Thiab nws yuav coj Kabul.
  Thiab feem ntau yuav Russia yuav tag nrho bogged nyob ntawd. Thiab qhov no tsis zoo heev. Tej zaum qhov kev ntsuam xyuas ntawm tus thawj tswj hwm thib ob ntawm Russia yuav tau hlawv tawm hauv hluav taws ntawm kev sib ntaus sib tua. Tab sis nws yog tseeb tias nws muaj hmoo heev! Xws li lub caij nyoog zoo li yeej ib lab daus las hauv ib lub nyiaj rho npe.
  Stalin-Putin xav txog yuav ua li cas nws tuaj yeem zam kev rov pib ua tsov rog nyob rau yav tom ntej. Tab sis tsis muaj dab tsi tuaj rau hauv lub siab tsuas yog kev sim rau Hitler lossis Hirohito nrog rau Asmeskas kab. Thiab qhov pom tseeb tshaj plaws tsis yog qhov ua tau zoo tshaj plaws. Ntawm no peb xav tau ib yam dab tsi txawv - tsis yog li ntawd tus qauv. Thiab ntau cunning.
  Tab sis feem ntau Putin nws tus kheej tsis tau tsim dab tsi tshiab. Txawm hais tias nws cov kab lus nto moo: soaking hauv chav dej tsis yog ib qho improvisation, tab sis ib qho kev npaj hauv tsev. Thiab heev controversial. Tom qab tag nrho, tshwj xeeb tshaj yog cov neeg txawj ntse tuaj yeem pom qhov no ua rudeness.
  Tab sis feem ntau, kev tsov rog hauv Chechnya xav tau kev tswj hwm kev tshaj tawm. Thiab qhov no tau ua tiav. Txawm tias nyob rau hauv txoj kev scandalous. Stalin muaj lub xeev-tswj thiab lub xeev-tswj xov xwm. Russia yog tag nrho ntawm tus kheej raws, tab sis lawv mloog lus. Tsuas yog qee zaum lawv raug tso cai ua si tawm tsam. Nyob rau hauv Stalin muaj kev tsis sib haum xeeb, thiab yog tias koj nyob hauv qhov kev tawm tsam, koj raug tua.
  Txawm hais tias Putin-Stalin tau tso tseg qhov kev tua.
  Tiag tiag, ua cas thab neeg?
  Tom qab ua kom sov so kom huv si hauv cov cuab yeej tawm dag zog, tus thawj coj rov mus rau hauv chav ua haujlwm nrog cov xov tooj.
  Chav tsev me. Muaj ib daim ntawv qhia kev nom kev tswv ntawm lub ntiaj teb nyob rau ntawm phab ntsa thiab ntawm cov ntug muaj ob portraits: Suvorov thiab Kutuzov.
  Stalin-Putin hlub Suvorov heev thiab sim dai nws portraits nyob txhua qhov chaw. Tus thawj coj ntawm Lavxias teb sab ua tau zoo tshaj plaws: nws yeej txog rau caum kev sib ntaus sib tua thiab tsis poob ib zaug. Ntxiv mus, nyob rau hauv yuav luag tag nrho cov battles nws yog inferior nyob rau hauv cov zauv. Suvorov zoo heev uas tej zaum nws zoo li nws yog ib tug fairy taleas cim.
  Nws yuav tsum raug sau tseg tias Catherine Thib Ob tsis txaus siab tam sim ntawd Suvorov qhov kev txawj ntse. Thiab rau lub sij hawm ntev nws cia nws nyob rau hauv ib tug thib ob luag hauj lwm. Yog hais tias Suvorov tau raug tsa tam sim ntawd tus thawj coj ntawm tag nrho cov tub rog Lavxias teb sab, kev ua tsov ua rog nrog Qaib Cov Txwv yuav xaus sai dua thiab nrog ntau dua trophies rau Russia.
  Stalin-Putin hu ua Zhdanov. Nws saib xyuas cov phom loj. Txhua yam yog nyob rau hauv kev txiav txim nrog tso cov phom. Tsis muaj kev suav txaus rau ntau yam phom sib txawv. Txawm li cas los xij, qhov nrov tshaj plaws 76-mm anti-tank riam phom twb dhau lawm me ntsis. Tab sis 100mm tseem tsis tau npaj.
  Stalin-Putin nruj me ntsis txiav txim:
  - Txhim kho qhov tso zis ntawm 122mm phom. Peb yuav xav tau nws tawm tsam Hitler's mastodons.
  Zhdanov solemnly assured:
  - Nws yuav ua tiav, Comrade Stalin! Tab sis feem ntau, cov tub rog hais tias lawv muaj phom ntau, thiab artillerymen tau dhau los ua qhov tsis txaus.
  Stalin-Putin nug nrog lub tswb:
  - Vim li cas peb tsis muaj neeg txaus?
  Zhdanov teb ncaj ncees:
  - Hauv txoj ntsiab cai, yog, Comrade Stalin! Ob sab pem hauv ntej nrog Germans thiab Japanese, teeb meem sab hauv. Tau kawg, koj tsis tuaj yeem muaj neeg txaus rau txhua yam!
  Stalin-Putin teb jokingly:
  - Ces tsa tus nqi yug me nyuam!
  Thiab daig. Feem ntau, qhov tsis muaj neeg tau dhau los ua teeb meem rau Russia. Thaum xub thawj, nyob rau hauv Putin, cov pej xeem tseem poob qis. Kom txog rau thaum tus thawj tswj hwm ntawm Rodina tau npaj qhov kev xaiv radical: muab nyiaj ntau rau leej niam yug menyuam. United Russia tsis lees txais qhov kev thov no. Tab sis tom qab ntawd nws tau xa nws mus rau Duma rau nws tus kheej. Tau kawg, qhov no tsis yog qhov tsim nyog nkaus xwb, tab sis kev nom kev tswv hauv txoj cai yeej tsis tsim nyog.
  Rodina Bloc yuav tsum tau ua rau hauv lub hnab tshos nationalist tog. Tab sis muaj ntau obstinate politicians nyob rau hauv nws. Thiab muaj nationalists, muaj nationalists - ua phem hais mav. Putin tsis nyiam haiv neeg, thiab cov radicals raug tsim txom ntau ntau hnyav dua li qhib rau cov neeg sab hnub poob.
  Rogozin, ntawm chav kawm, yog tus kheej siab rau nws, tab sis nws tau dhau los ntawm kev ua haujlwm rau pej xeem. Thiab nyob rau hauv kev tawm tsam rau tsoom fwv nws mus ntxiv tshaj cov communist. Nws txawm pib mus tshaib plab. Tau kawg, qhov no yog overkill. Thiab Rodina raug rhuav tshem. Tsis tas li ntawd xwb, twb muaj ib tug quasi-nationalist party, LDPR, thiab qhov thib ob zoo li ntau dhau lawm.
  Kev yug me nyuam hauv Russia tau nce los ntawm kev siv nyiaj ntau ntxiv. Yog tias cov nqi roj tsis siab, qhov no yuav ua tsis tau. Hmoov zoo thiab. Yog li qhov zoo kawg nkaus uas qee zaum Putin xav tsis thoob yog tias nws tau raug xaiv los tswj hwm lub ntiaj teb?
  Tab sis qhov tseeb ntawm qhov teeb meem yog tias tag nrho cov psychics thiab fortune tellers hais tias tom qab Yeltsin tus kav yuav nyob ib ntus thiab yuav tsis txhim kho mus ntev. Namely, tom qab Yeltsin tus successor, tus Mexiyas tshiab yuav los. Feem ntau, Globa thiab lwm yam kev puas siab puas ntsws feem ntau tau kwv yees lub sijhawm luv luv, kev tawm mus sai, thiab ua tiav zoo rau Putin.
  Qhov no qee yam txwv Putin. Nws ua rau nws nyuaj rau ua kom sai thiab txhoj puab heev. Lossis ncua koj txoj kev kav ntawm lub zwm txwv. Nyob rau hauv 2011, nws zoo nkaus li tias hmoov zoo twb tig los ntawm nws. Cov kev ntsuam xyuas tau poob qis, cov tub rog Islamic tau rov pib ua phem tawm tsam. Yuav luag tsis muaj kev loj hlob hauv kev lag luam, txawm tias cov nqi roj siab. Tsis tas li ntawd, qhov kev txaj muag nrog ib tus tswv cuab tseem ceeb ntawm United Russia, Luzhkov, qhia tias muaj kev noj nyiaj txiag loj hauv tog.
  Hauv luv luv, zoo li cua daj cua dub los. Thiab txawm tias cov nom tswv uas muaj siab ntseeg xws li Zhirinovsky thiab Mironov pib ua kom pom kev ua phem.
  Kev xaiv tsa rau Lub Xeev Duma tau ua rau poob rau United Russia, uas poob nws cov neeg tsim nyog feem coob hauv parliament. Thiab nws tsis ncaj ncees kiag li. Kev tsis sib haum xeeb loj tau pib hauv Moscow. Kaum tawm txhiab tus neeg tuaj rau ntawm lub square.
  Tom qab ntawd Putin txawm xav tias qee qhov kev ntshai . Lub sijhawm ntawm kev vam meej ntawm hmoov zoo dhau lawm, thiab koj rov ntsib kev sim siab. Tsis tas li ntawd, Putin tau muaj hwj chim rau kaum ob xyoos. Thiab thawj lub voj voog tuaj txog qhov kawg. Qhov no txhais tau hais tias yuav tsum muaj kev hloov pauv tseem ceeb. Thiab yog hais tias ua ntej txhua yam yog ntau dua los yog tsawg zoo, ces yav tom ntej nws yuav tig mus ua phem.
  Putin xav tias txias heev. Thiab nws tsis pub leej twg paub nws tus kheej muaj hmoo talisman los ntawm Tibetan sorcerers.
  Thiab nws pab. Cov kev xaiv tsa thawj tswj hwm tau ua tiav, thiab lawv txawm tswj tau qhov feem pua ntawm qhov ntsuas. Cov kev tawm tsam los ua ntsiag to. Thiab cov xwm txheej ntawm Bolotnaya Square txawm dhau los ua qhov laj thawj rau kev ua pauj tawm tsam cov neeg mob hnyav tshaj plaws.
  Tom qab ntawd nws tau los ua qhov zoo kawg nkaus. Olympics nyob rau hauv Sochi tau mus nrog ib tug bang. Thiab qhov kev yeej ntawm xws li ib pab neeg Lavxias teb sab uas lwm tus tsis xav txog. Thiab qhov txuj ci tseem ceeb ntes ntawm Crimea yam tsis muaj kev tua phom. Qhov kev tshwm sim tom kawg yog feem ntau ua tsis tau raws li txoj kev xav tau. Tom qab tag nrho, koj tsis tuaj yeem tswj hwm txhua tus, thiab ib tus neeg yuav tsum tau pib tua. Thiab ntawm cov Crimean Tatars muaj ntau ntawm fanatics, thiab ib tug cell ntawm Yarosh nationalists nyob rau hauv Crimea. Thiab ntau txhiab tus neeg tawm tsam haiv neeg thoob plaws Ukraine.
  Txawm tias ib tug tub rog nrog rab phom tshuab tuaj yeem ua rau muaj kev cuam tshuam cov saw hlau thiab cuam tshuam cov duab idyllic. Ntxiv rau cov hlwb ntawm Asmeskas cov kev pabcuam kev txawj ntse, lawv cov neeg sawv cev ntawm cov thawj coj ntawm ntau lub tebchaws Ukrainian. Thiab cov neeg soj xyuas ntawm Crimean Tatars.
  Thiab feem ntau, nyob rau hauv Crimea, ntau tus neeg sab hnub poob zoo li cov dev uas tsis tau txiav. Thiab cov neeg tseem ceeb tau ua ntev ntev rau cov ceg av qab teb nyob rau hauv kev tshuaj xyuas tshwj xeeb, ib yam li Tebchaws Meskas. Yog li kev ntes ntawm ceg av qab teb tsis poob, thiab txawm tias tsis muaj kev tua, yog ib qho txuj ci tseem ceeb. Ntxiv mus, kev xyaum tiag tiag qhia tau hais tias cov kev pabcuam tshwjxeeb hauv tebchaws Russia tsis nyob txhua qhov chaw. Thiab qee zaum lawv ntsia, zoo li cov ntaub ntawv nrog Skripals. Ntxiv mus, nws yog tsis yooj yim sua kom taug qab ntawm tag nrho cov nationalists nyob rau hauv Crimea. Thiab txawm ntau li ntawd sab nraum Crimea. Yog tias muaj tsawg kawg yog kaum kaum tus kiv cua nrog rab phom tshuab, qhov zoo kawg nkaus rov qab los ntawm Crimea yuav tsis tshwm sim. Ntawm chav kawm, nws yuav ua tau los txuas nws nrog txhaj tshuaj, tab sis nws tsis yog tib yam. Tsis yog qhov xav tau tshwm sim txhua. Thiab yog li nws tau muab qhov txuj ci tseem ceeb piv rau kev yeej ib qho khoom plig loj ob zaug ua ke los ntawm kev yuav ib daim pib rho npe txhua.
  Putin, ntawm chav kawm, ntseeg nyob rau hauv lub hwj chim ntawm talisman thiab nws hmoov zoo. Tab sis tseem nws hesitated. Donbass tau tawm tsam, thiab cov tub rog Lavxias tuaj yeem raug xa mus rau hauv nws. Nyob ib ncig ntawm - nrog rau Odessa thiab Kharkov. Tab sis nws yog thaum ntawd qhov kev txiav txim siab tau tshwm sim nws tus kheej, hla Rubicon. Sab hnub poob pib tsaug zog heev, thiab Putin, muab nws me me, ua neeg siab tawv.
  Qhov kev hem thawj ntawm kev poob ntau billions ntawm Russia nyob rau hauv txawv teb chaws nyiaj kuj muaj kev cuam tshuam. Tag nrho cov no kuj yuav tsum tau coj tawm, uas siv sijhawm.
  Kev suav yog raws li cov tub rog hauv zos thiab qhov tsis muaj zog ntawm cov tub rog Ukrainian.
  Tab sis kev tsov rog tawg. Ntau txhiab tus neeg raug tsim txom ntawm ob sab. Ukraine tau txais kev tswj hwm ntawm feem ntau ntawm Novorossiya, tab sis tsis ua tiav qhov kawg yeej. Tag nrho cov miscalculations ntawm cov lus txib thiab influx ntawm cov neeg tuaj yeem pab dawb los ntawm Russia kuj ua lub luag haujlwm. Thiab tseem yog qhov tsis txaus ntseeg ntawm sab hnub poob, uas yog qhov tsis txaus ntseeg hauv kev pabcuam rau Ukraine. Tau kawg, nws yuav muaj peev xwm cia cov tub rog txhim kho lawv txoj kev vam meej thiab nce mus ntxiv.
  Tab sis rau qee yam vim li cas Putin tau ua tsis txaus ntseeg thiab tso cai rau kev tawm tsam tawm tsam cov yeeb ncuab txuas ntxiv rau lub Cuaj Hlis 2014. Txawm tias sab hnub poob tsis tuaj yeem ua dab tsi rau nws. Kev rau txim tua neeg tsis yooj yim sua hauv txoj cai. Russia muaj tag nrho lub sij hawm lub sij hawm, thiab muaj peev xwm muab nws tus kheej nrog zaub mov. Thiab Tuam Tshoj thiab ntau tus neeg coj txawv txawv tsis xav koom nrog kev rau txim.
  Thiab nws yog nyob rau hauv txoj cai tsis yooj yim sua kom sib ntaus nrog Russia tshaj riam phom nuclear. Yog li ntawd ... Nws muaj peev xwm ces, txawm nrog lwm tus tes, mus txeeb ib feem ntawm Ukrainian thaj chaw, thiab tej zaum txawm coj Kyiv. Tab sis tom qab ntawd ... Vim li cas Putin thiaj txwv cov tub rog? Kuv plam kuv txoj hmoo ntawm hmoov zoo. Qhov no kuj tsis yooj yim piav rau nws tus kheej.
  Tab sis nws yog tus cwj pwm los ntawm kev ceev faj heev thiab tsis muaj kev txiav txim siab thaum ntsib teeb meem loj. Thaum txhua yam mus yooj yim thiab koj lub hnab tshos yob, nws yooj yim los tawm tsam. Piv txwv li, nyob rau hauv Chechnya, thaum xub thawj txhua yam mus zoo li clockwork. Txawm tias Yamadayevs thiab Kadyrovs surrendered Gudermes. Tsis tas li ntawd, nws tsis tuaj yeem hais tias lawv tau raug ntxias tshwj xeeb los ntawm cov neeg sawv cev, lossis raug nplua nrog nyiaj ntau.
  Tej zaum yuav phem dua. Thiab sab hnub poob hais lus rau txim rau kev ua tsov ua rog hauv Chechnya, tab sis tsis tau txiav txim siab loj. Thiab tom qab ntawd lawv tuaj yeem ua rau tuag taus. Kuv muaj hmoo rau qee qhov thaum ntawd. Nws mus yooj yim, tshwj xeeb tshaj yog thaum xub thawj. Ces yuav muaj yuam kev. Cov tub rog tau tso cai rau Basayev thiab qee tus thawj coj tub rog tawm hauv Grozny. Thiab Putin muaj hmoo; Basayev tau tawg los ntawm kuv. Thiab nws tsis yog qhov tseeb tias nws yuav muaj txiaj ntsig los tua nws. Yog hais tias Maskhadov tshem tawm xws li ib tug neeg sib tw, nws yuav nyuaj heev rau deviate los ntawm kev sib tham nrog tus thawj tswj hwm ntawm Chechnya. Thiab yog li ntawd lub ntsiab irritant muab tawm kom ciaj sia. Thiab yuav ua li cas stupidly Raduev tau ntes tau nyob rau hmo ua ntej ntawm kev xaiv tsa. Yog hais tias qhov no tsis tau tshwm sim, yuav tsis muaj yeej nyob rau hauv thawj round. Txhua yam tau dai ntawm lub brink; muaj ntau tus neeg tawm tsam thiab cov neeg sab laug hauv Central Pawg Neeg Saib Xyuas Kev Xaiv Tsa rau kev dag loj. Yog li ntawd, Raduev tau los ua ib qho khoom plig tseem ceeb.
  Auj... Uas dhau los. Muaj hmoo heev, tab sis Putin tsis tas yuav coj kom zoo dua. Yog li ntawd, cov nqi roj tau nce.
  Peb yuav ua li cas tam sim no, thaum Nazis thiab cov Nyij Pooj tau dai ntawm ob sab? Tej zaum nrhiav tau ib co tshwj xeeb talisman? Yog li ntawd txoj hmoo zoo kawg yuav tshwm sim dua? Raws li kev nplij siab, peb tuaj yeem hais tias tus nqi ntawm kev yeej tau nce siab, thiab koj tuaj yeem tuav tag nrho Sab Hnub Tuaj Hemisphere rau koj tus kheej.
  Thiab qhov no yog qhov zoo dua li tsuas yog nyob ib nrab ntawm Tebchaws Europe, raws li Stalin tswj tau ua. Yog li peb tseem yuav tsum xav: yuav tsum Russia tawm tsam peb tus kheej? Tej zaum Hitler yuav tsuj lub teb chaws USA tom qab tag nrho? Thiab nws tsis yooj yim mus cuag Asmeskas txawv teb chaws. Muaj lub caij nyoog tiag tiag los tsim cov khoos phis tawj thiab pib tsim riam phom siab. Thiab tsis zoo li pob txha-crushing khoom plig raws li lawv pov tam sim no.
  Putin-Stalin hu rau Molotov. Pawg Neeg Saib Xyuas Kev Ua Haujlwm Txawv Tebchaws tau txais xov tooj. Nws hais nrog ib tug so:
  - Comrade Stalin tab tom mloog koj.
  Tus thawj coj hais nrog npau taws:
  - Peb yuav tsum sim txhua tus nqi los qhib Tebchaws Meskas hauv kev ua tsov rog nrog Thib Peb Reich!
  Molotov hais nrog lub suab tu siab:
  - Cov neeg Amelikas, ntawm qhov tsis sib xws, xav tawm ntawm kev ua tsov rog tawm tsam Axis lub zog hauv txhua txoj hauv kev. Thiab teem lub Wehrmacht thiab Japanese rau peb. Lawv twb tau cog lus rau Hitler roob kub. Txawm tias tag nrho lub nkoj tau tuaj txog nrog khoom plig muaj txiaj ntsig rau Nazi cov neeg tseem ceeb!
  Stalin-Putin foom tsis zoo:
  - Damn nws! Peb yuav tsum xa khoom plig muaj txiaj ntsig rau Hitler peb tus kheej!
  Molotov teb zoo siab:
  - Tau kawg, kuv tus thawj coj! Tej zaum yuav muaj sijhawm rau ncua ntawm no. Lub Fuhrer nyiam paintings, pej thuam, keeb kwm muaj nuj nqis. Nws muaj peev xwm pub tus neeg phem no qee qhov kev nplua nuj hauv lub tebchaws kom tsis txhob poob txhua yam!
  Stalin-Putin npau taws nug:
  - Koj puas xav tias peb tsis muaj sijhawm los yeej?
  Molotov teb tiag tiag:
  - Cov Nazis muaj qhov zoo tshaj plaws hauv lub zog. Lawv muaj peev xwm tshwj xeeb tshaj yog teb ntau infantry thiab cannon fodder. Lawv muaj aviation muaj zog heev, thiab ntau tus kws tsav dav hlau. Kev tsim cov tso tsheb hlau luam tshiab tau loj hlob. Uas pom tau tias muaj zog tshaj peb caug plaub. Cov phom tshuab tau tshwm sim uas tau nce siab thiab txaus ntshai tshaj li peb. Ntxiv rau Nyiv. Tus yeeb ncuab tseem ceeb heev rau peb hauv kev muaj peev xwm, tshwj xeeb tshaj yog nyob rau hauv tib neeg cov peev txheej. Txawm tias cov tub rog colonial yog qhov tseem ceeb cannon fodder. Tab sis peb kuj muaj ntau tus neeg ua haujlwm tsis tau txais kev cob qhia. Txawm hais tias peb sai sai cob qhia lawv. Yog li ntawd...
  Stalin-Putin calmly hais tias:
  - Tsuas yog tsis txhob ntshai. Qhov tseem ceeb tshaj plaws rau peb yog kom tau txais lub sijhawm, thiab tom qab ntawd cov cuab yeej ua haujlwm siab yuav tshem tawm Thib Peb Reich los ntawm lub ntsej muag ntawm lub ntiaj teb! Thiab peb yuav ua txhua yam! Rau lub yeeb koob ntawm Niam Russia!
  Molotov qhia:
  - Peb muaj kev tiv thaiv muaj zog, thiab tus yeeb ncuab yuav tsis tawg los ntawm nws yooj yim heev! Yog li, Comrade Stalin, peb yuav tawm tsam nyuaj rau tag kis!
  Stalin-Putin aggressively lees paub:
  - Tau kawg peb yuav! Cia nws ua li ntawd!
  Thiab dua, nyob rau hauv cov ntaub ntawv no, hu rau Kurchatov.
  Stalin-Putin nug tus kws tshawb fawb:
  Kev ua haujlwm ntawm lub foob pob atomic mus li cas?
  Nws teb tom qab ib ntus ncua:
  - Comrade Stalin yog nruj me ntsis! Ntau yam teeb meem sib txawv!
  Stalin-Putin teb hnyav:
  - Yuav tsis muaj teeb meem! Peb yuav daws txhua yam, txawm tias nws tsuas yog gulp! Lawv yuav tshawb nrhiav uranium reserves, thiab tom qab ntawd peb yuav tsim riam phom xws li Krauts yuav mob!
  Kurchatov teb zoo siab:
  - Yog sir! Peb tuaj yeem ua tau ntau! Qhov no yuav yog riam phom zoo li no! Ib lub foob pob tuaj yeem rhuav tshem tag nrho lub nroog!
  Stalin-Putin qw npau taws:
  - Ua sai dua! Tsuas yog sij hawm me ntsis xwb! Hitler's ghoul tab tom yuav maj nrawm rau peb!
  Kurchatov hais decisively:
  - Peb muaj peev xwm thiab yeej yuav ua txhua yam!
  Stalin-Putin hais tias:
  - Yog li maj nrawm! Peb xav tau kev tsim khoom loj ntawm ob lub foob pob thiab lub tank siab tshaj plaws hauv ntiaj teb!
  Kurchatov pom zoo nrog qhov no:
  - Yuav muaj foob pob, yuav muaj yeej!
  Stalin-Putin tau hais tias:
  - Txhawb cov neeg raug txim! Them lawv zoo, pub rau lawv zoo! Thiab tom qab ntawd yuav muaj txiaj ntsig zoo!
  Kurchatov tau hais ncaj ncees:
  - Thiab qhov no twb yog rau Beria!
  Stalin-Putin tso dag:
  - Kev taug kev, tshuab raj, cov pioneers tau nrawm! Comrade Beria nws tus kheej tau tuaj rau peb hais mav!
  Kurchatov logically sau tseg:
  - Beria yog tus kws tshaj lij thiab muaj peev xwm ntau!
  Stalin-Putin npau taws teb tias:
  - Tab sis kom txog thaum lub foob pob atomic tsim nws ntxov dhau los qhuas nws! Thiab feem ntau, koj ua haujlwm, ua haujlwm, ua haujlwm! Mus txog thaum communism tsim!
  Kurchatov tau hais nrog lub ntsej muag hnyav heev:
  - Peb yuav tsum nce nyiaj txiag. Tsis muaj dab tsi tshwm sim tawm ntawm qhov chaw!
  Stalin-Putin slammed nws lub nrig ntawm lub rooj thiab hais hnyav:
  - Kuv tsis txwv koj cov nyiaj! Kuv txwv koj lub sijhawm! Nws yog qhov tseeb! Yog li maj nrawm!
  Thiab nws dai li ... Nws co nws tus kheej. Yog, zoo nyob rau hauv lub xyoo pua nees nkaum. Koj tuaj yeem qw ntawm koj cov subordinates. Hauv nees nkaum thawj, nws tsis tuaj yeem them qhov no. Alas, daim duab ntawm tus thawj tswj hwm uas tuav dej khov.
  Nyob rau hauv dav dav, Putin tsis yog tsuas yog ua tau zoo, tab sis ib tug cunning, xam cov nom tswv. Nws yog kev tu siab tias kev paub txuj ci tsis txaus los ua lub luag haujlwm ntawm tus neeg ua haujlwm tau zoo. Qhov no atomic foob pob noj nrog dab tsi? Tsuas yog ib qho tseeb, nws yuav tsum tau ua, tab sis tsis muaj dab tsi tshwj xeeb los qhia rau cov kws tshawb fawb. Feem ntau, tus thawj tswj hwm tam sim no yog tibneeg hu tauj coob heev uas nws tsis muaj sijhawm los koom nrog kev ua tub rog.
  Yog li cov kws tshawb fawb yuav tsum tau muab cov lus qhia dav dav xwb. Thiab koj tseem tsis paub cov ntsiab lus. Qhov no yeej yog ib qho teeb meem hauv kev tsov rog. Thiab raws li hmoov zoo yuav muaj nws, nws tau tig tawm los ua rau cov neeg Amelikas tsis zoo. Thiab tsis muaj lawv sim thiab yeej tsov rog.
  Nyiv yeej nyob rau ntawm Midway, ntes cov Hawaii archipelago, thiab tsoo cov neeg Amelikas mus rau hauv lub Pacific. Thiab tom qab ntawd nws tau tawm tsam Russia Far East. Thiab nws tau dhau los ua kev ntxhov siab heev los ntawm qhov tig.
  Yuav ua li cas Rommel nto moo yeej cov British nyob rau hauv teb chaws Africa?
  Stalin-Putin hu ua Abakumov. Nrog lub teeb txhais tes ntawm Solzhenitsyn thiab Rybakov, tus cwj pwm no los ua comical thiab ruam. Tab sis qhov tseeb, SMERSH tau ua tiav qhov kev vam meej loj. Thiab oddly txaus, nws txoj kev vam meej yog qhov zoo. Xyoo 1944, cov neeg German tseem muaj zog txaus los tawm tsam tawv ncauj. Tab sis nws yog nyob rau hauv kev txawj ntse hais tias cov Germans yog inferior rau lub Soviets.
  Abakumov qhia rau tus thawj coj:
  - Cov neeg soj xyuas German ua haujlwm heev. Cov pej xeem Soviet yav dhau los ua haujlwm ntau rau cov fascists. Thiab tus naj npawb ntawm cov neeg ntxeev siab tau loj tuaj. Nws yog qhov ua tau tias Nazis muaj cov neeg qhia nyob rau saum!
  Stalin-Putin hais qhuav qhuav:
  - Txheeb xyuas cov neeg qhia. Catch neeg soj xyuas thiab saboteurs!
  Abakumov sau tseg:
  - Txoj kev xav ntawm cov neeg tsis zoo siab heev. Ntau tus tsis ntseeg peb txoj kev yeej. Muaj lus dab neeg hais txog qhov tsis muaj peev xwm ntawm Hitler cov tub rog. Hais lus los ntawm suav tsis txheeb hordes, los ntawm Africa thiab Is Nrias teb.
  Stalin-Putin xaj kom qhuav:
  - Txhob hais lus! Txhob poob siab! Thiab feem ntau ua haujlwm ob zaug nyuaj!
  . Tshooj No. 10.
  Oleg Rybachenko ua tiav nws txoj haujlwm, twb tsaus ntuj, thiab cov qhev, feem ntau yog taw liab qab, thiab cov tub liab qab lossis ib nrab liab qab raug coj tawm mus so. Tiamsis tus tub hluas uas tsis txawj tuag, raws li lawv hais, muaj txoj haujlwm txuas ntxiv mus. Thiab lub sijhawm no dua hauv Tsov Rog Ntiaj Teb Zaum Ob.
  Zoo, raws li ib txwm, tus me nyuam tub raug thauj mus ua hauj lwm tawm nws zoo kawg nkaus tsis txawj tuag, txawm nyob rau hauv lub cev ntawm ib tug kaum-xyoo-laus, txawm hais tias ib tug yuav saib me ntsis ntxiv, txij li thaum Oleg Rybachenko yog ib tug txiv neej loj, uas txhais tau hais tias nws tsis yog. tus me tshaj ntawm cov tub hluas thaum muaj kaum xyoo.
  Ntawm no nws supposedly txib ib tug detachment ntawm tub pioneers thaum tsov rog nrog cov German fascists.
  Ntawm no lawv yog hnav ris tsho luv, khawb ib lub trench. Cov tub hluas nrog liab qab, nqaij, tanned chocolate torsos. Lawv nias rau ntawm cov hniav ntawm shovels nrog lawv cov ntxhib, liab qab soles. Thiab nyob rau hauv qhov deb lub cannonade roars. Tab sis cov tub ntxhais hluas Leninists tsis mloog. Ib tug crane ya hla lawv, nrum ib tug duab ntxoov ntxoo inconspicuous ntawm cov nyom. Cov tub hluas tab tom khawb, nws yog lub caij ntuj sov thiab kub, thiab lawv liab qab, sinewy lub cev ci nrog hws nyob rau hauv lub hnub zoo li polished bronze. Thiab nws zoo nkauj heev.
  Oleg Rybachenko txib ib lub tuam txhab ntawm cov tub. Nws cov plaub hau tau bleached los ntawm lub hnub thiab los ua cov xim ntawm overripe nplej, thiab nws lub ntsej muag yuav luag dub los ntawm hmoov av thiab tanning. Cov tub ntxhais hluas Leninist hu nkauj:
  Lub koob meej rau peb lub teb chaws dawb huv,
  Stalin thiab Lenin yog kev txhawb nqa mus ib txhis,
  Kev cai lij choj, lub siab nyiam ntawm cov neeg,
  Ntseeg, tib neeg yuav los rau communism!
  Genka, kuj tanned rau blackness, nias tus tuav ntawm lub duav thiab tweets nrog npau taws:
  Tsis yog, kev ceev faj yuav tsis ploj mus,
  Qhov zoo ntawm ib tug falcon, ib tug dav dawb hau ...
  Lub suab ntawm cov neeg yog qhov tseeb,
  Ntxawm yuav npam tus nab!
  Thiab tus tub kuj yuav coj nws thiab xuav nws. Thiab lwm tus tub tau khaws nws.
  Tsov rog yog ib tug txiv neej ua lag luam. Yog li ntawd, tsuas muaj ib tug neeg sawv cev ntawm kev sib deev ncaj ncees saum lub tuam txhab: Anastasia. Nws yuav tsum tau hais tias yog ib tug ntxhais zoo nkauj heev. Nyob rau hauv ib lub tiab luv heev uas nws muaj zog, cov leeg nqaij tawv heev pom.
  Nws ua hauj lwm nrog tag nrho cov tub, thiab nws cov leeg ripple zoo li strands ntawm hlau nyob rau hauv nws bronze-tanned daim tawv nqaij.
  Anastasia, los ntawm kev ua haujlwm tas li, tau dhau los ua cov leeg nqaij thiab loj hauv cov leeg - zoo li cas. Thiab nws ob lub mis siab, thiab nws lub duav yog nyias nyias nrog lub duav muaj zog - Lavxias teb sab kev zoo nkauj.
  Nws tig mus rau Oleg Rybachenko:
  - Zoo, commissar, peb puas yuav rhuav tshem cov Germans?
  Cov tub ntxhais hluas, khaus khaus khaus khaus, khaus, yog li Apollo yuav khib, tus thawj coj teb tias:
  - Tau kawg peb yuav rhuav nws!
  Thiab ib tug me nyuam tub txog kaum ob, nws saib loj heev, nrog cov plaub hau daj, zoo nkauj txiav plaub hau, crushed ib daim ceramic nrog nws pob taws liab qab.
  Anastasia qhuas Oleg Rybachenko. Ua tau zoo npaum li cas tus tub no yog, qhov tseem ceeb, cov leeg uas nws muaj. Thiab yuav ua li cas zoo nkauj thiab nyob rau tib lub sij hawm ua siab loj lub ntsej muag. Qhov no yog ib daim ntawv tshaj tawm pioneer tiag tiag, lub embodiment ntawm kev sib haum xeeb thiab lub zog. Koj tuaj yeem sculpt cov duab los ntawm nws. Thiab feem ntau, cov tub hluas no muaj zog los ntawm kev ua haujlwm hnyav, nrog kev noj qab haus huv zoo uas muaj zaub thiab txiv hmab txiv ntoo, thiab lawv txhua tus muaj cov leeg zoo, tsis muaj rog ntau. Tab sis tseem, Oleg Rybachenko zoo nkauj dua thiab cov leeg nqaij ntau dua li lwm tus, tshwj tsis yog Vyacheslav. Tus me nyuam tub no yog ib tug neeg raug kaw thiab ua hauj lwm hauv kev txiav thiab quarries, thiab yog li ntawd nws cov leeg zoo li cam khwb cia hlau. Vyacheslav yog ib xyoos laus dua Oleg Rybachenko, tab sis kuj zoo nraug thiab ncaj plaub hau.
  Anastasia tweeted:
  Pioneers, koj yog cov muaj zog,
  Koj tuaj yeem khoov poker ...
  Peb yuav tua hluav taws los ntawm rab phom tshuab,
  taw tes rau communism!
  Genka tau sau tseg los ntawm tuav nws lub nrig ntawm sab hnub poob thiab hu nkauj:
  Eh Fuhrer, eh Fuhrer, siab phem Fuhrer tshis,
  Vim li cas koj thiaj li yog ib tug ass rau lus qhia?
  Koj yuav tau txais los ntawm peb tshwj xeeb hauv nickel,
  Koj yuav khiav mus rau hauv tus tub lub nrig lub nrig!
  Evgenia Aleksandrovna, ib tug hluas nkauj txog kaum peb xyoos, flashing nws liab qab heels, khiav mus rau Oleg Rybachenko. Nws hnav lub tsho luv luv uas tsis muaj lub tsho qub qub uas tau ploj mus ntawm nws lub cev liab qab. Tus ntxhais ob txhais ceg muaj zog, cov leeg nqaij, nrog cov leeg ntxhib los ntawm kev taug kev mus ntev ntev. Evgeniya yog ib tug ntxhais zoo nkauj nrog ib nrab-loj daim duab uas twb pib tsim. Nws hnav ris tsho tsis zoo, tab sis nws muaj khi liab nyob ib ncig ntawm nws lub caj dab thiab cov plaub hau golden fluffy uas ua rau cov hluas nkauj ntxim nyiam thiab zoo li tus tim tswv.
  Oleg Rybachenko tau hais, thaum tsoo kab laum nrog nws cov ntiv taw liab qab:
  - Vim li cas koj hnav khaub ncaws qub? Tej zaum nws zoo dua nyob rau hauv daim ntawv tshiab?
  Zhenya tawm tsam:
  - Kev sib ntaus sib tua tab tom pib. Yog tias koj yuav tsum nkag mus, koj lub tsho yuav tawg. Koj , ib yam nkaus, tsuas yog hnav luv. Nws yog qhov ua tau zoo dua thiab ua tau zoo, tab sis khau tsuas yog tau txais hauv txoj hauv kev rau cov tub hluas thaum lub caij ntuj sov. Thiab nyob rau lub caij ntuj no koj yuav tsum ua kom koj tus kheej tawv heev kom koj tuaj yeem txaws ncig hauv cov daus nrog koj txhais taw liab qab.
  Tus tub pioneer Genk tau hais tias:
  - Thiab qhov ntawd yog qhov kuv ua. Kuv ob txhais taw muaj tawv zoo li calluses ntawm tus ntxhuav, thiab kuv tsis ntshai daus. Thiab yog tias tsim nyog, kuv tuaj yeem khiav hla cov coals kub yam tsis muaj teeb meem!
  Petka teb nrog luag ntxhi:
  Pioneer fighters maj mus tua,
  Txhua leej txhua tus fervently ntseeg nyob rau hauv yeej ...
  Thiab peb yog cov neeg ncaws pob muaj zog, ntseeg kuv,
  Xav txog tej kev thaiv ntawm tus tub lub xub pwg nyom!
  Oleg Rybachenko, lub caij no, tsis tsuas yog khawb, tab sis kuj tsim catapults. Cov tub hluas kuj tau ua cov khoom tawg hauv tsev. Lawv ua los ntawm sawdust, thee plua plav, nrog cov khoom siv yooj yim uas tuaj yeem yuav ntawm txhua lub tsev muag tshuaj. Thiab qhov tshwm sim yog qee yam muaj zog dua, TNT. Qhov no yog dab tsi Oleg Rybachenko, ib tug hluas inventor thiab kuj yog ib tug qub neeg raug kaw hauv lwm lub hom phiaj, tuaj nrog. Nyob rau hauv ib tug me nyuam txoj hauj lwm colony koj kawm tau ntau heev thiab ua heev inventive.
  Thiab cov me nyuam tub catapults tsis yooj yim, tab sis yog siv los ntawm ntoo. Qhov no kuj yog ib lub tswv yim qub thiab witty heev.
  Oleg Rybachenko pom tias cov menyuam yaus txiav ntoo rau hauv me me kom lawv hlawv zoo dua, thiab ntxiv sulfur thiab thee hmoov av. Feem ntau, muaj tag nrho cov battalion ntawm pioneers ntawm no. Ntawm lawv muaj ob peb tus thawj coj Komsomol thiab kaum ob tus ntxhais pioneer. Qhov no yog xws li ib tug loj kev sib ntaus sib tua units. Txawm yog vim li cas tsuas units? Txhua tus tub, ntxhais thiab ntxhais tuaj yeem raug hu ua tus kheej zoo.
  Thiab txoj haujlwm yog los sib cav ... Cov Nazis tau nce qib hauv cov rog loj, thiab tag nrho cov teb chaws Europe ua haujlwm rau lawv. Yuav ua li cas yog tias, nrog rau Fuhrer, Britain thiab tag nrho nws cov cheeb tsam kuj nkag mus rau hauv kev sib ntaus sib tua?
  Tom qab ntawd nws yuav yog qhov kawg ntawm Russia tag nrho.
  Thiab cov tub hluas ua hauj lwm conscientiously thiab enthusiastically.
  Kolya Kolokolchikov, ib tug tub muaj kaum xyoo, hu nkauj:
  Cov tub rog sib ntaus sib tua,
  Cov tub rog sib ntaus sib tua,
  Cov tub rog sib ntaus sib tua,
  Cov hluav taws kub hauv lub siab!
  Vitalik, lwm tus tub pioneer sau tseg:
  - Peb qhov laj thawj yog ncaj ncees thiab peb tus ntsuj plig yog siab tawv!
  Thiab ob txhais taw liab qab ntawm tanned, wiry, cov tub hluas cov leeg mus rau ntawm tes ntawm shovels. Thiab lawv nkag mus rau hauv turf.
  Ib txhia ntxhais pioneer pab do cov khoom tawg.
  Lawv ua cov khoom siv hauv tsev rau catapults.
  Komsomol tus tswv cuab Natasha tweeted:
  - Peb muaj caij nyoog los yeej!
  Tus ntxhais tsis muaj taw Anastasia tawm tsam:
  - Tsis yog lub caij nyoog xwb, peb yeej yuav yeej!
  Thiab ces ib tug rumble yog hnov nyob rau hauv qhov kev ncua deb. Cov no yog lub npe nrov German nres aircraft Ju-87. Lawv dhia dej thiab ua kom raug foob pob thiab foob pob ua ntxaij.
  Seryozhka whistled:
  - Catavasia!
  Oleg Rybachenko nodded:
  - Zoo, peb muaj ib yam dab tsi los ntsib lawv!
  Timur lees paub:
  - Tau kawg muaj! Thiab peb yuav tawm tsam, cov tim tswv ntawm kev zoo!
  Cov tub pioneer rub tawm cov pob tawb ua ntej npaj nrog cov khoom tawg. Lawv muaj tus nplaig me me, uas, txawm li cas los xij, muaj lub zog ua kom puas tsuaj loj. Thiab txij li lub dav hlau tsis yog lub tank, koj tsis tuaj yeem tso ntau yam cuab yeej rau nws. Thiab qhov tawg me me tuaj yeem cuam tshuam nws.
  Thiab yog li ntawd cov tub hluas tau muab lawv cov slingshots. Thiab thaum lub German nres aircraft tshwm, lawv sawv nrog lawv txhais taw liab qab.
  Thiab cia peb tso cov mos txwv tuag rau ntawm tus yeeb ncuab. Thiab tam sim no ya cov khoom plig loj ntawm lub qe me me.
  Thiab thawj thawj lub dav hlau nres ntawm Nazi lub teb chaws Yelemees uas raug tua poob poob tom qab raug puas tsuaj. Qab nws yog tus thib ob, haus luam yeeb nws tus Tsov tus tw zoo li luam yeeb.
  Thiab ces qhov thib peb, muaj ntau hits. Thiab cov khoom tawg yog ua hauv tsev thiab muaj zog. Qee cov tub hluas tua ntawm cov hlua. Qhov no kuj yog qhov ua rau tuag taus.
  Yog li thib plaub Hitler lub vulture ntes tau hluav taws thiab thib tsib.
  Timur sau tseg:
  - Peb deftly khob lawv tawm!
  Anastasia ntaus nws liab qab, tanned ko taw thiab squeaked:
  - Peb cov tub hluas tsis ntshai av, cov pioneer tuaj yeem tiv taus siab tawv!
  Oleg Rybachenko tau sau tseg, pom ob lub thib rau thiab xya lub dav hlau ntawm Third Reich caij nplooj zeeg:
  - Peb tau ua ntau yam kev npaj. Nyob rau hauv dav dav, ib tug colony rau cov me nyuam yaus delinquents yog ib qho chaw zoo, nws ntxiv dag zog rau lub cev thiab tsim ingenuity. Nws yuav zoo rau xa txhua tus menyuam mus rau ntawd!
  Natasha giggled thiab sau tseg:
  - Yog, lub tswv yim zoo! Kuv nyob hauv ib cheeb tsam me me rau cov ntxhais thiab kawm ntau yam nyob ntawd. Qhov tseeb, qhov no yog kev cob qhia hnyav thiab tsev kawm ntawv. Thiab qhov tseem ceeb tshaj, koj yuav txias heev!
  Thiab tus ntxhais tau coj nws thiab ntes tus plhaw hauv kev ya nrog nws cov ntiv taw liab qab, thiab pov nws nrog lub zog zoo li ntawd nws tau threaded rau hauv lub tsheb German thiab lwm lub dav hlau tua nrog tus Tsov tus tw tau ya mus rau hauv lub ntiaj teb.
  Anastasia sau tseg:
  - Nws zoo kawg nkaus! Cov chav kawm sab saum toj!
  Thaum poob kaum peb lub dav hlau nres, Nazis nres qhov kev tawm tsam. Thiab cov tsheb tseem muaj sia nyob tig rov qab. Cov kiv cua quaj qw tsis tu ncua, lawv tsis xav tau hla ntawm lawv qhov ntxa, hla ntawm lawv tis yuav ua.
  Oleg Rybachenko, ntaus nws ob txhais taw liab qab, sau nrog kev zoo siab:
  - Peb yeej thawj thawj koom ruam. Cov yeeb ncuab muaj rho tawm kaum peb lub dav hlau tua, thiab peb muaj xoom poob.
  Ib tug ntxhais qhia nws lub pob taws liab qab, nws raug chob los ntawm ib tug shrapnel los ntawm kev sib tsoo cua daj cua dub:
  - Thiab kuv raug mob!
  Seryozhka chuckled:
  - Tus ntxhais pluag, koj ob txhais ceg raug tho!
  Tus pioneer squeaked:
  - Yog, yog! Nws yog qhov zoo rau tus tub kom nws pob taws liab qab ntaus nrog sticks!
  Oleg Rybachenko sau tseg:
  - Yog tias koj raug ntes, Nazis yuav ntaus cov menyuam yaus nrog cov hlua roj hmab ntawm lawv cov leeg liab qab. Nws yog mob heev, tab sis xws li ib tug massage yog heev pab tau rau kev noj qab haus huv.
  Tus ntxhais chirped:
  "Kuv xav ntaus kuv cov menyuam pob luj taws nrog roj hmab truncheons!" - Thiab pov nws lub taub hau nrog me ntsis thinner, tanned lub ntsej muag nws ntxiv. - Kuv cog lus tsis yog quaj los yog quaj! Kuv yuav ua siab ntev zoo li Malchish-Kibalchish thiab luag ntawm kuv cov yeeb ncuab ntsej muag!
  Timur teb rau qhov no nrog luag nyav:
  - Tau kawg kuv ntseeg koj! Koj yog ib tug tho kev ua siab loj, koj tau txais qhov txhab zoo li no, thiab koj tsis txawm ntswj koj lub ntsej muag. Peb yog cov pioneers thiab cov me nyuam ntawm communism!
  Oleg Rybachenko tau sau tseg nrog lub tswb:
  - Hitler lub tank yuav tuaj txog sai sai thiab peb yuav ntsib teeb meem tiag tiag!
  Tus tub txib hluas hais tias:
  - Peb twb muaj catapults npaj, txoj cai? Vim li cas peb thiaj qhia tus yeeb ncuab!
  Tus tub, ib tug qub neeg raug kaw, stomped thiab tsoo ib lub raj mis tawg nrog nws pob taws liab qab thiab hais tias:
  - Peb yuav qhia kev phem!
  Thiab Oleg Rybachenko coj thiab pov nrog nws cov ntiv taw liab qab ib feem ntawm lub plhaub ntawm lub dav hlau. Nws ya mus thiab ntaus ib tug cw. Nws ntog thiab ntaus tus neeg soj xyuas Nazi nkag sab xis nyob tom qab. Nws yuav qw hauv qhov mob thiab tua hluav taws tawg los ntawm rab phom submachine. Thiab ob tug fascists nkag mus rau pem hauv ntej ntawm nws raug ntes thiab raug chob los ntawm cov mos txwv zoo li lub sieve. Thiab cov ciav dej liab liab tawg tau nce mus. Zhenya, tus pioneer ntxhais no tua los ntawm slingshot. Thiab nws ntaus tus fascist txoj cai nyob rau hauv nruab nrab ntawm lub hauv pliaj nrog tus nplaig-thiab-groove.
  Nws nthuav nws txhais tes thiab ntog nyob rau hauv ntau txoj kev. Tsis tas li ntawd, thaum nws poob, nws muab rab riam rau hauv nws lub paw sab xis thiab plunged rau hauv caj pas ntawm lwm tus neeg saib xyuas. Thiab nws raug tua.
  Saib ntawm qhov no nrog lub ntsej muag ntse, Tub-Kibalchish tau sau nrog kev luag nyav txaus siab:
  - Plaub - xoom hauv peb txoj kev nyiam!
  Oleg nodded nrog zoo siab heev:
  - Ib qho pov tseg ntawm plaub fascists tseem tsis tau sau tseg, tab sis nws tsis yog noob lawm!
  Lub pob ntseg ntse ntawm tus tub hauv tsev loj cuj ntes tau nyob deb ntawm lub ntuj thiab nws tau sau tseg:
  - Pom tseeb tias Yu-88s ya. Lawv yuav nias peb nrog tshuab los ntawm qhov deb!
  Genka giggled thiab qw:
  - Yog lawm, peb tuaj yeem coj lawv los ntawm qhov deb! Qhov no yog li cas peb coj nws thiab nws yuav nyuaj rau cov fascists!
  Oleg Rybachenko nodded nrog luag nyav, tsoo tus viper nrog nws cov ntiv taw liab qab, thiab sau tseg:
  - Cia peb sim peb cov foob pob hluav taws hauv tsev. Lawv khiav ntawm cov hmoov av thiab roj av, yog li lawv yuav npog cov Nazis ntawm rau los yog xya mais deb.
  Petka nug:
  - Yuav ua li cas txog qhov tseeb taw tes?
  Tus tub txiav txim siab luag ntxhi thiab luag ntxhi thiab teb tias:
  - Muaj ib lub cuab yeej me me hauv txhua lub foob pob hluav taws uas tsom rau lub suab. Yog li ntseeg kuv nws yuav ua haujlwm!
  Kolka chirped nrog saib txaus siab:
  Pilot pilots, foob pob dav hlau!
  Thiab peb muaj foob pob hluav taws - lub hnub qub ci ntsa iab!
  Thiab ib tug me nyuam tub uas muaj txog kaum tus tau coj nws txhais taw liab qab thiab ntaus nws tawm tsam ib lub pob zeb, pom tau tias vam tias yuav faib nws. Thiab nws quaj hauv qhov mob, tus me nyuam lub ntsej muag contorted. Tab sis tom qab ntawd Kolka luag ntxhi thiab hu nkauj:
  Tus pioneer tsis zam tej lus dag,
  Thiab tus tub tau sawv ntxov ...
  Yog tus tub koj poob,
  Tsis txhob quaj, tub rog, tab sis sawv ntsug!
  Oleg Rybachenko nodded nrog luag:
  - Koj sau tau zoo! Tab sis tam sim no tsis muaj sij hawm los ua kom yuam kev, cia peb nqis mus ua lag luam!
  Thiab cov tub pioneer, flashing lawv liab qab, plua plav ib leeg, pib xa cov foob pob hluav taws hauv tsev. Lawv tau ua los ntawm ntoo zoo li noog tsev. Thiab nws yog ib qho kev txhim kho zoo heev.
  Oleg Rybachenko yog ib tug tub txawj ntse tiag tiag. Cov no yog cov foob pob hluav taws uas cov menyuam yaus tau tsim nrog kev pab ntawm ib rab chais thiab lub tshuab hloov, thiab ntim nrog cov hmoov av, roj av, sawdust, thiab qee qhov kuj yooj yim heev, tab sis cov khoom siv zais cia.
  Thiab yog li cov tsheb thauj neeg, uas nws cov duab thiab qhov loj me zoo li me ntsis elongated birdhouses, tau tsom. Thiab ntawm cov lus txib ntawm Oleg Rybachenko, cov tub hluas tsuas yog tso tawm cov kev sib ntaus sib tua rau saum ntuj nrog kev pab los ntawm kev sib tw yooj yim thiab lub teeb.
  Anastasia, tus ntxhais Komsomol sau tseg:
  - Yog lawm, koj muab nws! Tab sis koj tseem tsis tau muaj kaum plaub xyoos!
  Oleg Rybachenko, tsoo lub pob zeb nrog nws pob taws liab qab, teb nrog kev ntseeg siab ntawm ib tug hluas dab:
  Heroism tsis muaj hnub nyoog
  Nyob rau hauv ib tug hluas lub siab muaj kev hlub rau lub teb chaws ...
  Yuav kov yeej cov npoo ntawm qhov chaw,
  Nqa kev zoo siab thiab kev thaj yeeb rau lub ntiaj teb!
  Thiab tam sim no lub birdhouse rockets coj tawm mus rau hauv qhov siab. Lawv tawm yuav luag tsis muaj kab nyob tom qab lawv. Thiab nws zoo nkauj heev.
  Tus ntxhais pioneer Zhenya hu nkauj:
  Maj mam cov foob pob hluav taws khiav mus rau qhov deb,
  Txhob cia siab tias yuav ntsib lawv ntxiv lawm...
  Thiab txawm tias peb muaj kev tu siab me ntsis rau yav dhau los,
  Qhov phem tshaj tseem tuaj rau Krauts!
  Thiab tus neeg sawv cev ntawm kev sib deev ncaj ncees stamps nws txhais taw liab qab. Thiab nws yuav nias lub cartridge capsule rau hauv turf. Feem ntau, Zhenya yog ib tug ntxhais zoo nkauj heev. Nws daim duab tau dhau los ua ntau thiab ntau dua thiab ua rau cov qauv ntxim nyiam. Thiab kev zoo nkauj muaj kev tshav ntuj heev, thiab tib lub sij hawm nws yog agile li ib tug liab.
  Cov tub hluas tua ob lub foob pob hluav taws. Lawv tshem tawm zoo li maj mam thaum xub thawj, tab sis tom qab ntawd nce ceev ceev.
  Oleg Rybachenko sau nrog luag nyav:
  Tau qhab nia ib lub hom phiaj rau tus pioneer, tawm tsam fascist,
  Ua kom koj ncaws tau yooj yim...
  Precision yog kev coj ncaj ncees ntawm vaj,
  Peb tab tom tawm tsam ua ib pab neeg!
  Cov tub hluas tau qw nrov nrov tias:
  Nyob rau hauv lub loj heev ntawm lub zoo Motherland,
  Tempered hauv kev sib ntaus sib tua thiab kev ua haujlwm ...
  Peb yuav ua ib zaj nkauj txias,
  Yog li tsis txhob quaj li ib tug qhev xav tau!
  Thiab tam sim no koj tuaj yeem hnov qhov tawg rau saum ntuj. Thiab Hitler's Junkers haus luam yeeb thiab poob. Lawv tawm tuab, smoky tails qab lawv. Zoo li ib tug neeg haus dej haus cawv tsis muaj tsev nyob uas muab ib lub luam yeeb.
  Qhov no yeej zoo nkaus li zoo thiab txias.
  Timur, pom tias meteorites zoo li tau poob saum ntuj, nws zoo nkauj npaum li cas, coj nws thiab hu nkauj:
  Peb qhib lub ntiaj teb rau cov teb chaws,
  Txoj kev mus rau qhov chaw, mus rau lub ntiaj teb tsis paub ...
  Deeds ntawm heroism hu nkauj,
  Txhawm rau tshem tawm qhov caws pliav tuag mus ib txhis!
  Thiab tus tub txib tau khaws cov ntaub ntawv cartridge los ntawm cov nyom nrog nws cov ntiv taw liab qab. Nws pov nws siab dua, thiab nrog nws liab qab, me nyuam ib leeg nws ntes tau ib daim hlau.
  Ces nws hu nkauj zoo siab:
  Peb ob leeg zoo li yog ua los ntawm hlau,
  Tab sis tsuas yog nws yog hlau tiag tiag ...
  Thiab nws tau siv kuv ntev heev kom ncav cuag lub podium,
  Dab tsi dents nws trampled rau hauv lub platform!
  Zhenya tawm tsam:
  - Tsis Timur! Koj tus me tub yog agile li ib tug liab. Thiab tsis txhob ua txuj ua tus ntxhw!
  Kolka hu nkauj ironically:
  Ntau agile tshaj macaque
  Kho siab tshaj li os...
  Thiab qhov hnov tsw zoo li tus dev,
  Thiab lub qhov muag zoo li ib tug dav dawb hau!
  Natasha, lwm tus kws pab tswv yim pioneer, siv nws cov ntiv taw liab qab mus nqa ib daim shrapnel uas tau poob los ntawm German Junkers los saum ntuj. Nws zoo li los nag los ntawm cov khoom tawg. Thiab cov nyom zoo li tig dub los ntawm cov hlau kub. Thiab muaj pa taws tickling lub qhov ntswg.
  Ob peb tus neeg tsav dav hlau German tau tswj kom dhia tawm ntawm lub tshuab raj. Tab sis cov tub hluas pib tua lawv nrog slingshots. Thiab ib tug ntxhais txawm tsa nws hneev thiab tua ib tug xub. Nws pierced tus fascist tsav ncaj nraim rau hauv lub plab.
  Tus ntxhais chirped:
  Thiab los ntawm cov suab puam shores,
  Mus rau icy kolyma...
  Peb yuav nce siab tshaj tej roob,
  Xatas cov tub rog!
  Kolka hnov qhov no, nug Oleg Rybachenko:
  - Puas muaj Vajtswv?
  Tus tub txib hluas teb tias:
  - Yog, tau kawg muaj!
  Tus tub hluas tau tsa nws txhais tes hauv kev tsis meej pem thiab nug:
  - Puas yog tus pioneer yuav tsum tsis ntseeg Vajtswv?
  Oleg Rybachenko, tag nrho ntawm kev ntseeg siab, teb tias:
  - Kuv tsis ntseeg Vajtswv, raws li Vajluskub thiab Kaulees, kuv ntseeg hais tias tus txiv neej, los ntawm lub hwj chim ntawm communist science, yuav ua tau Omnipotence, thiab nws tus kheej yuav zoo li tus uas muaj hwjchim!
  Tus pioneer Zhenya qw nrov nrov:
  - Ua zoo li Vajtswv uas muaj hwjchim loj kawg nkaus? Vim li cas ho tsis! Yog li ntawd, peb yuav muaj peev xwm tsa Lenin ciaj sia nyob rau yav tom ntej. Thiab kuv yuav rub kuv txhais tes rau nws thiab hais tias: Vladimir Ilyich - koj txoj kev npau suav tau muaj tseeb!
  Boy Kolka hu nkauj:
  Thiab kev sib ntaus sib tua txuas ntxiv,
  Thiab kuv lub siab ntxhov siab nyob hauv kuv lub siab...
  Thiab Lenin tseem hluas heev,
  Thiab cov tub ntxhais hluas Lub Kaum Hli yog ua ntej!
  . QHOV NO 11.
  Tom qab ntawd cov tub rog tub rog tau dhia siab dua thiab txawm spun ntawm cov ntiv taw ntawm lawv txhais taw liab qab. Qhov no yog ib pab neeg zoo heev. Cov tub hluas hauv luv luv yeej muaj peev xwm muab kev sib ntaus sib tua loj heev.
  Tau txais kev puas tsuaj los ntawm riam phom uas tsis tau pom dua: cov foob pob hluav taws saum npoo av, uas cov menyuam yaus lawv tus kheej ua los ntawm cov laug cam thiab plywood, cov Junkers tseem muaj sia nyob tau ya rov qab. Qhov tseeb, cov tub rog Liab tau pom ib qho txuj ci tseem ceeb. Ob tug pioneer cov me nyuam uas nquag siv nws thiab tsoo cov yeeb ncuab.
  Anastasia sau nrog lub ntsej muag qab zib:
  - Peb lub hwj chim yog qhov ua tau zoo tshaj plaws, thiab vim tias cov tub hluas lawv tus kheej pib pib!
  Oleg Rybachenko nodded hauv kev pom zoo:
  - Muaj cov lus qhia, tab sis muaj kev pib! Piv txwv li, thaum kuv nyob hauv ib cheeb tsam menyuam yaus, kuv ua haujlwm hauv ib lub chaw txiav ntoo thaum lub caij ntuj no hnav ris tsho luv thiab tsis muaj taw. Qhov no zoo li vwm. Tab sis kuv tau tsim cov kua dej uas yog tias koj lubricate koj tus kheej nrog nws, koj yuav tsis khov txawm nyob rau hauv qhov hnyav Siberian Frost. Thiab thaum xub thawj kuv nyob hauv cov menyuam yaus, ua haujlwm hauv qhov txias nrog kuv lub cev liab qab thiab liab qab ob txhais ceg, thiab tom qab ntawd lwm tus tub hluas pib xyaum kuv. Thiab koj paub tias nws yooj yim npaum li cas dua li hnav cov khau khiab loj thiab cov tsho padded. Ntxiv mus, nrhiav cov khau haum rau koj tus menyuam!
  Zhenya hais tias:
  -Wow! Kuv sim nws txhais taw liab qab hauv cov daus. Qhov no yog li cas koj heels cia pib hlawv. Nws tsis yog qhov zoo kawg nkaus!
  Oleg Rybachenko teb nrog lub ntsej muag qab zib:
  - Koj yuav tsum cob qhia koj tus kheej!
  Kolka hais tias:
  Kub koj tus kheej yog tias koj xav noj qab haus huv,
  Sim ua yam tsis muaj kws kho mob!
  Ntxuav koj lub ntsej muag nrog dej txias!
  Yog koj xav noj qab nyob zoo!
  Oleg Rybachenko sau tseg:
  - Tam sim no cov Nazis yuav sim tua lub tank. Thiab qhov no yog qhov hnyav. Peb yuav sim ntsib lawv kom meej meej!
  Komsomol tus tswv cuab Anastasia ntseeg siab tias:
  - Peb muaj txhua yam npaj txhij!
  Thiab nws co nws luxurious thiab muaj zog lub duav, zoo ib yam li lub croup ntawm ib tug thoroughbred nees.
  Petka sau tseg:
  - Cov tub rog German yog qhov tsis muaj zog. Txawm tias peb caug plaub lub tsheb yeeb ncuab tseem muaj zog dua!
  Kolka chirped, dhia zoo li ib tug squirrel:
  - Qhov no txhais tau tias nyob zoo nkauj,
  Qhov no txhais tau tias nyob nrog meej mom ...
  Peb lub zog heroic,
  Lub zog ntawm tus ntsuj plig thiab lub siab xav!
  Oleg hu nkauj ironically:
  Hloov chaw ntawm lub microphone, tus Tsov tus tw siv lub purr,
  Zaj nkauj tsis yog tshiab, tab sis nws yog nws tus kheej ...
  Yuav muaj ib tug dab nrog ib txhiab lub ntsej muag,
  Thiab tag nrho kuv cov phooj ywg yuav nkag mus rau Berlin sai sai!
  Thiab tus tub hluas coj nws nrog nws cov ntiv taw liab qab, khaws ib daim hlau torn, thiab muab nws nrog lub zog loj. Nws ya mus thiab ntaus Hitler tus corrector txoj cai nyob rau hauv lub qhov muag, thiab khob nws tawm nrog ib tug backhand.
  Thiab Fritz, tawm ntawm kev ntshai, tua ib qho tawg thiab tua tsib ntxiv ntawm nws tus kheej. Yog li ntawd, pawg neeg tshawb nrhiav me tau raug rhuav tshem.
  Anastasia hnia Olezhka ntawm lub hauv pliaj nrog nws daim di ncauj thiab chirped:
  - Wow! Koj yog ib tug zoo fighter!
  Tus tub teb tias:
  - Kuv yog ib tug pioneer thiab hais tias nws tag nrho!
  Tom qab ntawd cov menyuam yaus tau qw nrov nrov:
  - Thiab tag nrho lub teb chaws saib cov pioneer! Hitler yuav yog kaput, cov pioneers taw liab qab yuav mus tua!
  Oleg Rybachenko tau hais tias:
  - Cia peb hu nkauj, cov txiv neej! Nws yuav yooj yim dua los tos qhov kev tawm tsam txaus ntshai!
  Timur nkag siab pom zoo:
  - Yog, nws yog qhov zoo dua los hu nkauj zoo dua li hma ntawm lub hli. Txawm hais tias peb tseem yuav tsis yog hma, tab sis hma cubs! Tab sis peb yuav qhia tus yeeb ncuab peb lub zog tuag thiab tsis muaj zog!
  Anastasia paub tseeb tias:
  - Peb yuav qhia koj raws nraim li ntawd! Hu nkauj ib yam li yav dhau los, lub detachment hu nkauj, thiab kuv mam li hu nkauj rau nws ntsiag to!
  Oleg Rybachenko nodded:
  - Kuv sau zaj nkauj kuv tus kheej thiab nws yuav zoo heev!
  Thiab tus me nyuam tub, ib tug qub taw liab qab, txawm nyob rau hauv lub Frost, ib tug me nyuam tub raug txim txhaum cai hu nkauj:
  Tus tub nyob rau hauv nees nkaum xyoo pua,
  Nws npau suav tias nws yuav kov yeej qhov chaw ...
  Hais tias Fatherland muaj legions ntawm lub zog,
  Quasars yuav ci ntsa iab lub peev!
  
  Tab sis tam sim ntawd tus tub los ua ib tug neeg raug tsim txom,
  Thiab nyob rau pem hauv ntej ntawm lub ntiaj teb hluav taws ...
  Muaj melting, torn hlau,
  Thiab zoo li tsis muaj chaw nyob!
  
  Tus tub yog siv nyob rau hauv khoom kim heev ib txwm,
  Thaum txiv tsawb thiab pineapples nyob txhua qhov chaw...
  Zoo, tam sim no qhov no yog qhov teeb meem,
  Zoo li koj pom koj tus kheej yog Yudas!
  
  Nws rumbles, fiery thunder yog hnov,
  Flashes ya hla saum ntuj zoo li cua daj cua dub...
  Kuv ntseeg tias Wehrmacht yuav swb,
  Vim lub siab muaj lub siab tawv ntawm ib tug tub!
  
  Yug los sib ntaus los ntawm lub dab noj mov,
  Peb cov txiv neej nyiam sib ntaus sib tua...
  Koj yog tus Wehrmacht, uas yog rushing zoo li ib tug horde - tsoo nws,
  Thiab ua kom Hitler ua tus neeg dag siab phem!
  
  Rau Motherland, rau Stalin, cov tub,
  Lawv sawv ntsug, tuav lawv lub nrig nruj nreem ...
  Tab sis peb yog cov tub rog txias-eagles,
  Peb yuav tuaj yeem tshem tawm Fuhrer rau Vistula!
  
  Paub cov pioneer zog,
  Tsis muaj ib yam dab tsi hauv ntiaj teb yuav piv nrog nws ...
  Tsis ntev peb yuav tsim ib lub vaj kaj siab hauv lub qab ntuj khwb,
  Lub ntsej muag dawb huv los ntawm cov cim yuav foom koob hmoov rau koj!
  
  Peb yuav muab peb lub siab rau Leej Txiv,
  Peb hlub peb Fatherland dearly...
  Saum toj no peb yog cherub radiant,
  Peb tus kheej yuav txiav txim rau fascism!
  
  Tam sim no tus yeeb ncuab yog rushing ncaj qha mus rau Moscow,
  Thiab tus tub yog taw liab qab nyob rau hauv lub snowdrift ...
  Kuv yuav nres, Kuv ntseeg tias horde,
  Lawv yuav tsis txiav ib tug ntxhais cov plaub hau, kuv paub cov braids!
  
  Kuv ua ib tug tho kev sai sai
  Thiab tus tub yuav muaj lub siab nyiam ntawm hlau ...
  Tom qab tag nrho, peb lub siab zoo li titanium hlau,
  Thiab tus thawj coj tseem ceeb yog All-wise genius Stalin!
  
  Kuv yog ib tug pioneer, kuv khiav taw liab qab rau lub caij ntuj no,
  Thiab kuv heels tig liab nyob rau hauv txias ...
  Tab sis Hitler yuav raug tsoo nrog scythe,
  Thiab cia peb muab hnia rau lub paj liab liab!
  
  Ntseeg kuv, rau Russia peb yog dav dawb hau,
  Thiab peb yuav tsis cia lub Fuhrer mus rau lub peev ...
  Txawm Xatas tej tub rog muaj zog,
  Kuv ntseeg tias peb yuav tawv Adolf sai sai no!
  
  Peb muaj lub zog zoo li no - txhua tus neeg,
  Peb cov me nyuam sib ntaus sib tua kom ncaj ncees...
  Thiab Hitler yog ib tug neeg phem tsis zoo,
  Thiab nws yuav tsis tau txais kev hlub tshua los ntawm cov neeg!
  
  Peb muaj rab phom tshuab muaj zog heev,
  Yuav ua li cas tua kom raug ntawm fascists ...
  Hluav taws thiab yuav muaj tshwm sim,
  Kev yeej yuav los rau lub Tsib Hlis!
  
  Peb yuav ua kom lub Fatherland siab dua cov hnub qub,
  Tsis ntev peb yuav tsa chij liab hla Mars...
  Tom qab tag nrho, Tswv Yexus Khetos nrog peb,
  Lub npe no yuav tau koob meej mus ib txhis!
  
  Tab sis Stalin kuj yog ib tug kwv tij rau cov pioneer,
  Txawm hais tias cov me nyuam siab tawv yuav loj dua ...
  Tus tub muaj ib rab phom tshuab zoo,
  Nws tua cov Nazis cov yees!
  
  Txawm hais tias snowdrifts yog ntxhab,
  Tus tub sib ntaus nrog Fritz barefoot ...
  Nws tsis qaug zog rau nws tua ib tug fascist,
  Tsawg kawg qhov kev xeem yog nruj, tau kawg!
  
  Thiab tus tub kuj xam tsab ntawv,
  Tau tua ib tug tua ntawm Nazi, precisely txiav nws tawm ...
  Muaj nplaim taws kub hnyiab hauv plawv,
  Lub Fuhrer yuav tsis pub cov ntaub ntawv tsis raug txog Leej Txiv!
  
  Thiab koj hlub koj Niam,
  Nws zoo li niam rau txhua haiv neeg, koj paub ...
  Kuv hlub Yexus thiab Stalin,
  Thiab ntaus Fuhrer nyuaj!
  
  Zoo, lub fascist onslaught twb qhuav lawm,
  Nws zoo li Nazis khiav tawm ntawm chav ...
  Hitler yuav tau lub nrig hauv nickel,
  Thiab peb yuav hu nkauj hauv qab ntuj ntshiab no!
  
  Koj tus tub khiav dhau lub caij ntuj no hauv luv luv,
  Thiab kuv tsis tau pom qhov ntswg qhov ntswg ...
  Kuv tsis to taub dab tsi yog qhov tsis zoo ntawm qhov txias,
  Tej zaum cov me nyuam mob heev!
  
  Nyob rau lub caij nplooj ntoos hlav nws yog heev yooj yim mus tua,
  Zoo siab txai to ib tsoom phooj ywg sawv daws lo ...
  Peb tau mus rau hauv lub nkoj, tuav lub nkoj,
  Nws yog qhov lom zem heev rau peb!
  
  Sib ntaus sib tua thiab twv rau Niam Txiv,
  Peb yuav ua tus pioneers siab tawv heev...
  Kev xeem dhau, tsuas yog tsib,
  Kom coj koj tus kheej mus rau hauv lub qhov muag ntawm pej xeem sai li sai tau!
  
  Kuv ntseeg tias cov neeg tua rog yuav tuaj rau Berlin,
  Txawm hais tias kev tsov rog tsis mus dhau lawm ...
  Peb yuav kov yeej lub qab ntuj khwb loj,
  Txawm li cas los xij, tus me nyuam tseem muaj lub sijhawm nyuaj!
  
  Txawm hais tias qhov tseeb yeej muaj kev tsov rog,
  Txhua tsob ntoo muaj kev phom sij...
  Tab sis yuav muaj ib tug pioneer npau suav,
  Tus tub liab qab ntse heev!
  
  Tus tub ntaus cov fascists kom raug,
  Vim tus pioneer muaj kev hwm hauv nws lub siab...
  Tus Fuhrer yuav tau txais kev suav ntawm nws lub hauv pliaj,
  Thiab peb yuav rau txim rau tus so ua piv txwv!
  
  Kuv tuaj yeem ua dab tsi, koj paub,
  Tom qab tag nrho, Russians yog invincible nyob rau hauv kev sib ntaus sib tua ...
  Cia peb tsim lub vaj kaj siab liab hauv lub qab ntuj khwb,
  Cov neeg nyob mus ib txhis nrog tog!
  
  Thiab ntseeg kuv, peb cov yeeb ncuab yuav tsis tshem peb,
  Peb yuav ua ib qho txuj ci tseem ceeb zoo li cov neeg loj...
  Txhaum cov shackles ntawm ntug,
  Thiab Hitler yog ib tug phem Yudas!
  
  Xyoo yuav dhau mus, lub sijhawm yuav los,
  Saint nyob rau hauv qhov loj ntawm communism!
  Thiab Lenin yuav nrog peb mus ib txhis,
  Ntseeg kuv, peb yuav tsoo tus quab ntawm fascism!
  
  Tswv Yexus yuav sawv hauv qhov tuag rov qab los,
  Thiab yog tias nws tsis tuaj, ces science ...
  Tom qab tag nrho, txiv neej tau loj hlob mus rau lub hwj chim,
  Lub neej tsis yooj yim, cov kwv tij, paub qhov no!
  
  Qhov loj ntawm lub Fatherland yuav yog
  Tias sawv daws hlub nws tsis paub...
  Qhov loj ntawm lub teb chaws dawb huv yog nyob rau hauv ib yam,
  Rau qhov tsis muaj ciam teb, feem ntau radiant Russia!
  
  Kuv yog ib tug tho kev thaum nws tseem yog menyuam tub,
  Thiab ntseeg kuv, Kuv tsis xav loj hlob ...
  Kuv yuav pom ntau lub tebchaws sib txawv sai sai no,
  Thiab kuv yuav tsav lub Fuhrer thiab cov horde mus rau hauv dej ntws!
  
  Koj ib yam nkaus, ua tus tua nrog lub siab tawv,
  Tias peb txoj kev ntseeg yuav muaj zog dua hlau ...
  Cov txiv zoo siab rau cov tho kev,
  Tus hero lub hnub qub tau muab los ntawm Comrade Stalin!
  
  Nyob rau hauv luv luv, cov tub rog xob quaj yuav tuag,
  Peb yuav ua haujlwm furiously hauv kev tsim kho ...
  Tom qab tag nrho, communism yog ib tug muaj zog monolith,
  Lub zos zoo nkauj npaum li lub peev!
  
  Thiab kuv lees tias kuv zoo siab heev,
  Tias kuv tau nyob rau hauv ntuj raug txim thiab nyob rau hauv hluav taws ...
  Tam sim no kuv zoo siab heev los lees txais lub koob tsheej,
  Lub siab dawb siab zoo Fatherland nyob rau hauv lub yeeb koob kawg!
  Cov tub hluas thiab cov ntxhais, nrog rau cov tswv cuab Komsomol, tag nrho cov tub rog ntawm cov tub rog thiab cov tub rog, tau coj lub suab nkauj zoo nkauj no. Lawv hu ua li ntawd. Thiab nyob rau tib lub sij hawm, cov me nyuam seev cev thiab spanked nrog lawv liab qab, tanned, heev dexterous, graceful ob txhais ceg.
  Timur sau nrog luag nyav txaus siab:
  - Nws yuav yog qhov zoo los txhawb koj tus kheej lub hlwb! Yuav ua li cas txog cov khoom siv dav hlau?
  Oleg Rybachenko ntseeg siab hais tias:
  - Peb tseem muaj ntau tshaj li npaj rau kev sib ntaus sib tua!
  Anastasia pom zoo:
  - Yog, cov pioneer tau loj hlob. Thiab peb tuaj yeem rhuav tshem txhua tus hma, txawm tias nws yog ua los ntawm hlau thiab titanium!
  Seryozhka squeaked:
  - Peb yuav tawm tsam cov yeeb ncuab - pa taws yuav tsis pab Krauts!
  Cov tub rog tub rog coj nws thiab saib ib leeg. Ib puas khub ob lub qhov muag winked ib zaug.
  Petka sau tseg:
  - Kev coj ncaj ncees peb zoo li titan!
  Oleg Rybachenko tam sim ntawd hais tias:
  - Wow cov txiv neej, Kuv hnov lub suab nrov ntawm lub cav. Thiab lub tank faib tam sim ntawd rushing rau peb!
  Timur teb tias:
  - Txhua yam zoo dua! Nws yuav tsis yog kev sib ntaus sib tua yooj yim, tab sis kev sib ntaus sib tua nyuaj!
  Kolka tweeted:
  Peb yuav ua siab loj mus ua rog,
  Rau kev thaj yeeb hauv lub yeeb koob ...
  Wb tsis txhob ua ib tug noog
  Cia peb ya zoo li eagles!
  Anastasia giggled thiab sau nrog zoo siab saib:
  - Nws yog qhov zoo uas koj yuav tsum muab nws tso siab rau! Txwv tsis pub, kev yeej yooj yim yog so kom txaus!
  Oleg Rybachenko tau sau tseg nrog lub ntsej muag ntse:
  - Txawm hais tias yooj yim yeej tau so, lawv tsuas yog muab rau cov uas tsis pom kev qaug zog!
  Timur pom zoo nrog qhov no:
  - Yog tias koj xav tau kev yeej yooj yim, thauj koj tus kheej hauv kev tawm dag zog!
  Anastasia logically ntxiv:
  - Qhov yooj yim tshaj plaws yeej yog feem ntau ua kom ntseeg tau los ntawm lub hnab nyiaj hnyav!
  Oleg Rybachenko txuas ntxiv nrog luag nyav:
  - Nws yog qhov yooj yim tshaj plaws los yuav nrog lub hnab ntim kub hnyav, tab sis nws yooj yim tshaj kom tshem nws nrog rab riam ntse tsis muaj fuss!
  Natasha Komsomol tus tswvcuab tau hais tias:
  - Qhov tseem ceeb tshaj plaws yeej, yog li nws hloov tawm yooj yim rau cov neeg thiab cov tub rog, thiab ua rau nws hnyav dua nrog booty!
  Petka kuj pom tias nws yuav tsum tau ntxig:
  - Kev swb hnyav ua rau lub hnab nyiaj, qhov yooj yim yeej lub nra tsis yog mammon nrog trophies!
  Kolka kuj pom tias nws yuav tsum tau ntxig rau:
  - Tus nees luav zoo siab nrog lub nra hnyav, tab sis tus txiv neej, yog tias nws tsis yog nees luav, txaus siab nqa lub hnab nqa hnyav!
  Seryozhka kuj cuam tshuam, stamping nws liab qab, me nyuam ko taw:
  - Koj tsis yog lub nroog Yeiuxalees yog tias koj tau ntim nrog cov khoom plig zoo li tus nees luav!
  Genka kuj tau txiav txim siab ntxiv:
  - Yog tias koj thauj khoom zoo li tus nees luav, ces koj lub taub hau yeej zoo li tus nees luav thiab khoob!
  Timur tau sau tseg nrog lub ntsej muag ntse:
  - Nrog ib tug npliag nees luav lub taub hau koj yuav plows zoo li ib tug nees luav, thiab koj yuav tsis puv lub bin!
  Oleg Rybachenko wittily ntxiv:
  - Txawm tias koj plows zoo li ib tug nees luav, tab sis muaj ib tug nees luav lub taub hau, koj yuav mus tas li co zoo li ib tug luav nyob rau hauv lub plab ntawm ib tug boa constrictor, plucked zoo li ib tug qaib!
  Natasha giggled, pov ib lub nyiaj tooj liab nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab sau tseg:
  - Yog tias koj plows rau ntawm hma zoo li ib tug nees luav, ces koj yeej yog ib tug nees luav, plucked rau lub siab heev!
  Cov tub hluas xav mus ua witty. Tab sis Timur hnov lub suab nrov thiab sau tseg tias:
  - Yog, muaj ntau lub tank tuaj ntawm peb. Peb yuav tsum tau npaj rau kev sib ntaus sib tua loj.
  Seryozhka tweeted:
  - Lenin thiab Stalin nrog peb, uas txhais tau tias yeej!
  Oleg Rybachenko, stamping nws liab qab, me nyuam taw taw, sau nrog wit:
  - Lenin tau taub hau, thiab ua tau zoo ntawm kev txo cov neeg noj hauv ntiaj teb mus rau xoom!
  Ntawm no cov tub hluas luag ua ke. Thiab Anastasia ntxiv, kuj stamping nws liab qab, graceful, girlish ko taw:
  - Thaum koj lub taub hau puv nrog kev xav kaj, ces txoj kev ntawm txoj kev tsaus ntuj yog qhov yooj yim!
  Thiab tus ntxhais Komsomol flashed nws emerald ob lub qhov muag. Nws tau pom tseeb tias nws tau npaj los tawm tsam, txawm li cas los xij.
  Timur tau sau tseg tias:
  - Txawm hais tias muaj pes tsawg chav sib ntaus sib tua uas tus yeeb ncuab muaj, qhov tseem ceeb yog tsis ua pacifist xoom!
  Oleg Rybachenko rationally ntxiv:
  - Feem ntau, cov neeg uas tsis muaj kev txawj ntse, thiab ua tiav cov neeg ruam, rov pib dua!
  Timur xav hais lwm yam, tab sis tso tsheb hlau luam tau tshwm sim ntawm cov kab liab qab. Los ntawm qhov deb lawv tsis zoo li ntshai. Thiab tsis tshwj xeeb ze. Tab sis lub tank T-3 muaj peb rab phom tshuab, thiab nws tuaj yeem txiav cov pioneer.
  Cov tub hluas pib thauj cov foob pob hluav taws thiab catapults. Cov me nyuam khiav mus, flashing lawv liab qab, tanned ob txhais ceg.
  Thawj zaug tua cov cuaj luaj mus rau hauv kev sib ntaus sib tua yog cov uas ua los ntawm plywood thiab suab-guided. Thiab lawv ya mus rau lub hom phiaj, tawm hauv lawv cov tails qab lawv.
  Petka tweeted:
  - Cia peb rhuav cov Krauts!
  Genka exclaimed, tsoo tus kab laum nrog nws liab qab, me nyuam pob taws:
  - Peb yuav zoo siab heev!
  Thiab cov me nyuam yuav luag. Thawj Nazi tso tsheb hlau luam twb raug tshem tawm lawm. Thiab cov pa luam yeeb dub nce mus. Thiab txhua yam yog literally swirling.
  Oleg Rybachenko tso lub foob pob hluav taws los ntawm qhov deb thiab hu nkauj:
  Lub hnub ci ntawm kev cia siab
  Dua nws nce thoob lub teb chaws...
  Cov tub rog ntawm cov tub yog txwv tsis pub,
  Cov tub rog Fuhrer tab tom ntaus!
  Thiab dua cov missiles ya nrog lub zog tua neeg loj tshaj plaws. Kaum ob ntawm Nazi tanks twb hlawv lawm. Exploding combat kits detonate. Tab sis lub infantry yog tawm tsam. Thiab missiles tsoo lub tank.
  Cov tub hluas tsis muaj khau khiab hauv luv luv hluav taws kub nyhiab ntawm infantrymen nrog cov hlua ntev ntev. Lawv kuj siv tus kheej txhim kho dowels. Uas rhais tawm ntawm Krauts lub taub hau thiab cia lawv sib cais. Qhov no yeej yog ib tug knockout.
  Oleg Rybachenko coj nws thiab hu nkauj:
  Yuav muaj ib tug tub txib,
  Thawj kauj ruam hauv lub neej yog qhov tseem ceeb ...
  Peb them lub tshuab,
  Whirlwinds ntawm furious tawm tsam!
  Thiab tam sim no lawv twb tau ntaus cov tub rog tuaj txog nrog rab phom tshuab. Lawv yog cov tshwj xeeb - hauv tsev, tab sis tsis tshua muaj neeg tuag. Thiab catapults tau mus rau hauv kev sib ntaus sib tua. Chav haus luam yeeb thiab ntoo hlawv. Thiab cov ballistae pov tawm cov khoom tawg. Ob lub tank thiab infantrymen ntog. Qhov no yog ib tug killer showdown mus. Thiab cov pioneers nyob ntawm lawv qhov zoo tshaj plaws ntawm no.
  Anastasia coj lub sharpened disk thiab pov nws nrog nws cov ntiv taw liab qab. Nws ya mus thiab ntaus Hitler lub caj pas. Ntshav nchuav tawm, thiab cov Nazis choked nws thiab nyob twj ywm.
  Timur sau tseg nrog pathos:
  Muaj cov poj niam nyob rau hauv peb Russia,
  Vim li cas lawv ho ya dav hlau li dag...
  Dab tsi yog qhov zoo nkauj tshaj txhua tus neeg hauv ntiaj teb,
  Jokingly tua tus yeeb ncuab!
  Oleg Rybachenko, nws ob txhais ceg muaj zog heev, pov lub txiaj ntsim ntawm kev puas tsuaj nrog nws cov ntiv tes liab qab, tam sim ntawd ib lub kaum os Krauts raug pov rau saum huab cua thiab torn rau hauv me me pieces.
  Tus tub hu nkauj:
  Tus pioneer tsis paub lo lus coward,
  Nws yog siab tawv thiab ib tug fighter los ntawm lub txaj ...
  Thiab ntseeg kuv, cov menyuam yaus, Kuv tsis ntshai,
  Tus Terminator tsis yog menyuam yaus xwb!
  Thiab ib zaug ntxiv, ib pob killer tawg yuav raug pov tseg. Nws tsoo txoj kev ntawm lub tank thiab ob lub tsheb tau tuav thiab sib tsoo. Thiab tom qab ntawd cov khoom siv sib ntaus sib tua pib tsim kua muag. Qhov no yog lub zog tuag.
  Timur sau nrog luag nyav:
  - Uas ntse.
  Thiab tus tub, ib yam nkaus, nrog nws cov ntiv taw liab qab, pov lub txiaj ntsim ntawm kev puas tsuaj nrog kev tua neeg. Thiab dua cov fascists tawg nyob rau hauv tag nrho cov lus qhia.
  Genka luag thiab tawm nws tus nplaig:
  - Kev vam meej tos kuv - Kuv yog tus txias tshaj plaws!
  Thiab cov tub hluas ntaus cov Nazis nrog slingshots. Thiab qhov tseeb qhov tshwm sim tau ua rau tuag taus. Tag nrho cov kab ntawm Krauts tau tawg thiab mowed. Thiab tom qab ntawd Natasha qw:
  - Bravo! Ua tsaug rau cov tub!
  Thiab tus ntxhais Komsomol coj thiab pov lub txiaj ntsim ntawm kev tuag nrog nws cov ntiv taw liab qab nrog lub zog tuag. Thiab cov Nazis tawg mus rau txhua qhov chaw.
  Kolka kuj tua los ntawm slingshot. Nws ua qhov no raug heev. Thiab nws tus nplaig yog txhoj puab heev, cosmic quab yuam. Thiab yog tias lawv fuck koj, nws yuav tsis zoo li ntau rau leej twg. Thiab yog li ntawd nws ntaus tus fascist nyob rau hauv puab tais. Thiab nws, ntog nrog rab phom submachine, ntaus nws cov neeg. Tsuas yog cov dej ntws los ntawm cov mos txwv tseem nyob.
  Anastasia qhuas tus menyuam:
  - Koj yog ib tug neeg txias! Ntawm no koj mus!
  Lwm tus thawj coj pioneer, Veronica, kuj cuam tshuam qee yam hnyav ntawm Nazis, nyob rau hauv rooj plaub no ib lub thawv ntawm cov khoom tawg ua los ntawm cov hmoov av. Tsis tas li ntawd, tus hluas nkauj tso nws liab qab, cov leeg nqaij. Thiab yog li ntawd, Hitler lub tank raug pov tseg, thiab nws tau tsoo ob lub tub rog tub rog.
  Cov tub tho kev qw nrov nrov tias:
  - Zoo heev - txhua yam yuav zoo!
  Thiab lawv muab straws tso rau hauv lawv lub qhov ncauj, thiab yuav ua li cas lawv yuav siv tau lawv nto qaub ncaug rau Nazis. Thiab ib zaug ntxiv tag nrho cov kab ntawm infantrymen tig rau sab.
  Timur hais tias:
  - Ib lub qe tawv-boiled yuav tsum tau siav rau kaum tsib feeb, tab sis tus pioneer yeej ib txwm npaj txhij!
  Oleg Rybachenko tawm tsam:
  - Ib tug tho kev kuj xav tau lub sij hawm kom tawv, tab sis peb kawm thaum peb mus! Raws li Lenin hais tias: kawm, kawm, thiab kawm dua!
  Tom qab ntawd tus tub txawj ntse tau tsim ib hom kev tsim drone rau hauv kev sib ntaus sib tua. Nws ncig thiab los nag koob tshuaj lom ntawm nws cov yeeb ncuab los ntawm piston tshuab rab phom. Thiab nws tau tuag heev.
  Kolka hais tias:
  - Nov yog riam phom txuj ci tseem ceeb!
  Oleg Rybachenko tau lees paub nrog kev luag nyav heev thiab menyuam yaus:
  - Tau kawg. Koj paub koj tus kheej zoo heev, lub ntiaj teb muaj txuj ci tseem ceeb, tsuas yog cov txuj ci tseem ceeb no tib neeg tuaj yeem ua lawv tus kheej!
  Genka giggled, pov lub pob tawg nrog nws txhais ko taw liab qab thiab qw nrov nrov:
  - Kev tshawb fawb yuav ua rau cov pioneers muaj zog tshaj tus Tswv uas muaj hwj chim loj, los yog, nws twb ua li ntawd.
  Cov pioneers nce lawv cov hluav taws nrog tag nrho lawv txoj kev ua tau zoo thiab siv tau zoo. Thiab Nazi nres fizzled tawm. Cov ntshai Krauts khiav tawm mus. Thiab nyob rau hauv kev nrhiav ntawm lawv, siab tawv, cov menyuam yaus tsis tau hnav ris tsho luv raug rho tawm los ntawm catapults thiab slingshots, thiab tua phom tua phom.
  Thiab liab ties ntawm cov pioneers sparkled zoo li rubies.
  Thiab cov menyuam yaus zoo nkauj heev, thiab lawv cov hniav pearly ci ntsa iab thiab ci zoo li hnub qub nyob rau hmo ntuj polar.
  . QHOV NO 12.
  Ces lub Tsib Hlis 1939 los txog. Txoj kev tsheb ciav hlau tab tom ua hauv Suav teb, thiab cov txheeb ze nyob ntsiag to kav. Thiab lub Tsib Hlis 18 yog Nicholas II lub Great hnub yug. Nws puv xya caum ib xyoos. Nyob rau hauv keeb kwm ntawm Russia, tsuas yog Monomakh nyob rau xws li ib tug muaj hnub nyoog, thiab ces, tom qab peb lub hlis nws tuag, thiab tej zaum Yaroslav tus txawj ntse. Tab sis nws lub hnub nyoog tej zaum yuav tau inflated los ntawm chroniclers thiaj li yuav ua rau Grand Duke laus dua Svyatopolk. Yog li, txoj kev kav ntawm Nicholas II txij li xyoo 1882 yog qhov ntev tshaj plaws nyob rau hauv keeb kwm ntawm Russia thiab kom deb li deb tau ua tiav.
  Nyob rau Tsar lub hnub yug, Oleg Rybachenko txiav txim siab los sau me ntsis ntxiv.
  Thawj tsib caug xyoo nyob rau theem dav ntawm ntuj raug txim flashed sai sai. Thiab muaj ib qho kev tsis sib haum xeeb ntawm kev xaav ntawm no. Nws zoo nkaus li tias lub sijhawm dhau mus thiab tsis nrawm, tshwj xeeb tshaj yog thaum lub sijhawm ua haujlwm kho mob, thaum koj suav cov feeb - nws yuav zoo dua rau kev txom nyem thiab nres, piv txwv li, khawb turf nrog duav, lossis khaws pob zeb hauv thoob, lossis cog paj. , los yog khaws berries los yog txiv apples (zoo, qhov no twb yog me ntsis nicer!). Kev ua haujlwm kho mob hauv ntuj txiag teb tsaus yog qhov yuav tsum tau ua - nws ua haujlwm kho cov neeg txhaum thiab lawv qhov kev tsis txaus ntseeg. Lub cev, los ntawm txoj kev tshav ntuj ntawm Vajtswv uas muaj hwjchim loj kawg nkaus, tau muab cov tub ntxhais hluas, txog kaum plaub xyoos nyob rau hauv tsos, nqaij, thiab tsis muaj lub cev tsis xws luag - tag nrho noj qab nyob zoo. Thiab nws tsis nyuaj heev rau kev ua haujlwm hauv lawv - nws tsis tso cov leeg nqaij ntau heev. Tab sis koj raug kev txom nyem ntau dua, vim muaj ntau yam kev ua ub no uas zoo dua li taug kev tsis muaj zog thiab luv luv hla lub tshav pob thiab khaws pob zeb hauv thoob. Tab sis nyob rau theem dav dav, qhov no yuav tsum tau ua rau 6 teev hauv ib hnub - tshwj tsis yog hnub so. Thiab hnub so tsuas yog kawm - plaub teev txhua hnub, nrog kev thov Vajtswv, thiab tom qab ntawd muaj kev lom zem.
  Los ntawm txoj kev tshav ntuj ntawm tus Tswv, cov me nyuam nyob mus ib txhis-cov neeg txhaum muaj ib lub lim tiam so - ob hnub thiab ib nrab hnub - hnub Saturday, Sunday thiab txhua txhua hnub Friday.
  Qhov no yog qhov zoo tiag tiag. Qib dav ntawm ntuj raug txim, qhov loj tshaj plaws. Cov neeg feem coob poob rau nws. Rau lwm theem nyob ntawm qhov sib txawv - txawm tias koj zoo dhau lawm, lossis phem dhau, lossis tau ua txhaum qee yam txhaum cai. Thiab qhov hnyav dua, qhov phem tshaj qhov kev rau txim thiab nws lub sijhawm ntev dua.
  Kuj tseem muaj lwm yam nuances. Piv txwv li, koj puas lees koj qhov txhaum tam sim ntawd, koj puas hloov siab lees txim? Lossis koj puas xav tau kev txiav txim ntawm cov neeg dawb huv? Yog tias koj tam sim tso siab rau Tswv Ntuj lub siab nyiam thiab hlub tshua tus Tswv Ntuj, ces koj feem ntau tau txais kev rau txim me me. Thiab yog tias koj xav tau ib qho kev sim ntawm nees nkaum plaub tus neeg txiav txim plaub ntug, tom qab ntawd nyob rau hauv feem ntau ntawm cov xwm txheej koj yuav tau txais lub sijhawm ntev dua thiab qib qis dua. Peter Davidenya tuag nyob rau lub caij ntuj sov xyoo 2012, thiab nws muaj kev txawj ntse thiab vim li cas tsis txhob sib cav nrog Vajtswv, kom lees nws txoj kev txhaum thiab kev txhaum thiab tau txais tsawg kawg yog tsib caug xyoo nyob rau hauv lub general tsoom fwv ntawm ntuj raug txim.
  Thiab qhov no feem ntau tsis yog qhov chaw phem tshaj plaws. Koj zaum hauv lub cell cozy rau peb, qhov twg, txawm tias muaj cov tuav, kuj tseem muaj lub TV nrog lub vijtsam loj, thiab txawm tias lub console game. Muaj tseeb, lub sij hawm yog txwv. Nyob rau ib hnub ua haujlwm muaj plaub teev ntawm kev kawm, rau lub sijhawm ua haujlwm, ntxiv rau sijhawm rau zaub mov thiab thov Vajtswv. Tab sis kuj muaj kev lom zem dawb. Ntawm no Hell yog technologically advanced: muaj txawm computer games hauv matrix, tab sis tau kawg nrog kev txwv. Thiab muaj xinesmas - tab sis ntawm chav kawm, kuj tsis laus tshaj li kaum ob. Qhov no tsuas yog nyob rau hauv lub Vaj Kaj Siab xwb, koj tuaj yeem saib qhov koj xav tau thiab ua si yam koj xav tau, thiab haus thiab noj yam koj xav tau ... Txawm li cas los xij, feem ntau lees paub tias nyob rau hauv lub Vaj Kaj Siab ib tug qub neeg txhaum, tom qab rov kawm nyob rau hauv ntuj raug txim, yuav muaj. kev tswj tus kheej thiab kev coj ncaj ncees txwv. Los yog nws ua ib yam dab tsi phem nyob rau ntawd, nws yuav xaus rau hauv ntuj raug txim dua.
  Cov theem ntawm lub ntiajteb sab hauv zoo ib yam li cov menyuam yaus lub tebchaws, rau cov menyuam yaus hauv lub tebchaws muaj kev vam meej - txhua yam zoo nkauj, ntau cov duab ntawm cov neeg ntseeg thiab cov ntoo khaub lig golden, paj thiab cov nroj tsuag muaj yeeb yuj.
  Feem ntau, cov zaub mov zoo heev, txawm tias tsis muaj qhov tshwj xeeb delicacies, txawm tias lawv tuaj yeem tau txais dawb rau qee hnub so. Thiab cov tub ntxhais hluas raug kaw tau hnav khaub ncaws ntau dua los yog tsawg dua hauv kev hnav khaub ncaws thiab khau ntaub.
  Muaj tseeb tiag, ntau tus neeg nyiam taug kev los ntawm taw liab qab, txij li ntuj raug txim yog qhov chaw sov heev nrog peb lub hnub: liab, daj, ntsuab - tag nrho lub ntiaj teb loj loj thiab kwv yees li lub ntiajteb txawj nqus.
  Thiab lub Vaj Kaj Siab yog tag nrho lub qab ntuj khwb thiab muaj nyob hauv txhua lub cev - uas tib neeg tuaj yeem xaiv qhov ntawd dawb thiab hloov pauv ntawm lub siab nyiam, ntawm cov ntiaj chaw sib txawv - cov neeg txhaum qub uas tau los ua neeg ncaj ncees, lossis txawm li cas los xij, cov neeg uas tau ua lawv cov kab lus thiab tau rov ua dua. kev kawm nyob rau ntuj raug txim.
  Thiab ntxiv rau cov neeg sawv cev ntawm unearthly civilizations.
  Nyob rau hauv lub ntiaj teb no, cov neeg txhaum, los ntawm txoj kev hlub tshua ntawm tus Vajtswv uas muaj hwjchim loj kawg nkaus, muaj cov hluas, noj qab nyob zoo, lub cev zoo tag nrho ntawm cov hluas, uas nyob rau hauv nws tus kheej yog qhov koob hmoov loj tshaj plaws thiab kev hlub tshua ntawm tus Tsim Muaj Hwjchim Loj Kawg Nkaus. Thiab qhov no kuj tau ua tiav vim hais tias nyob rau hauv lub cev noj qab haus huv, ob lub hlwb thiab tus cwj pwm ua kom noj qab haus huv. Tom qab tag nrho, muaj pes tsawg tus neeg tau ua txhaum cai, ob qho tib si loj thiab me, vim qhov mob ntawm cov hniav, plab, ntshav siab, thiab lwm yam. Tab sis ntawm no cov teeb meem ntxhov siab tsis tuaj, thiab cov txiv neej tau luag nyav ntau dua thiab ua siab ntev.
  Tsis zoo li cov menyuam yaus nyob hauv ntuj txiag teb tsaus, kev tswj hwm tus cwj pwm nruj dua, thiab cov neeg raug kaw feem ntau tseem tsis yog menyuam yaus, tab sis cov neeg laus, lossis cov laus hauv lub cev ntawm cov hluas. Yog li ntawd, tsis muaj ib yam dab tsi xws li kev sau npe nrog nug cov lus nug thiab ntaus lub taub hau nrog ib rab diav hauv cov menyuam kawm ntawv lub koom haum ntawm ntuj raug txim. Thiab qhov no yuav tsum tau hais tias yog qhov loj ntxiv, tshwj xeeb tshaj yog rau cov neeg uas tsis txias hauv lub neej dhau los.
  Tab sis kuj tseem muaj qhov tsis zoo - cov koob yees duab yees duab saib xyuas txhua qhov txav, thiab sim ua haujlwm! Tam sim ntawd koj yuav tau txais ib rab ntaj rau qhov no los ntawm cov neeg saib xyuas, uas ib txwm hu ua dab ntxwg nyoog. Qhov tseeb, cov no yog cov tubtxib saum ntuj tshwj xeeb uas tswj hwm hauv ntuj txiag teb tsaus thiab qhia cov neeg raug kaw. Thiab lawv txawv. Kuj tseem muaj cov kws qhia ntawv thiab cov kws paub txog kev puas siab puas ntsws uas pab cov neeg raug kaw nrog lawv lub cev hluas, tab sis feem ntau muaj kev xav thiab kev nco, los daws lawv cov teeb meem.
  Yexus Khetos, uas yog Vajtswv tus uas muaj hwjchim loj kawg nkaus Leej Tub, tau dim txoj kev tuag ntawm nws lub cev plhaub ntawm tus ntoo khaub lig. Tsis tas li ntawd xwb, Nws kuj coj tag nrho tib neeg tej kev txhaum thiab muaj peev xwm tsim tau txoj kev tshav ntuj tshaj plaws. Qhov ntawd yog, txhua tus neeg tau txais kev cawmdim, thiab lo lus nug ntawm ib tus neeg twg nkag mus rau Saum Ntuj Ceeb Tsheej tsuas yog lub sijhawm uas nws yuav kho nws tus kheej hauv ntuj txiag teb tsaus, lossis theej nws tej kev txhaum. Ntxiv mus, qhov kawg tsis yog qhov tseem ceeb tshaj plaws - kev txhaum twb tau txhiv los ntawm Yexus Khetos lawm. Qhov tseem ceeb tshaj plaws yog kev kho tus neeg txhaum. Ntxiv mus, nws yog precisely nyob rau hauv cov kev txaus siab ntawm cov neeg lawv tus kheej.
  Piv txwv li, yog tias koj cia ib tug tub sab uas tsis tau hloov dua siab tshiab rau hauv lub Vaj Kaj Siab, nws yuav pib ua phem rau lwm tus neeg nyob ntawd. Yog li ntawd, nws yog ib qho tsim nyog uas ib tug neeg tau txais yam tsawg kawg nkaus ntawm kev coj ncaj ncees, kev ua siab zoo, kev ua siab ntev, kev coj cwj pwm, kev coj noj coj ua, thiab hais tias nws yuav tsum tau qhia qhov no hauv ntuj txiag teb tsaus, yog tias nyob hauv lub ntiaj teb no nws tsis muaj sijhawm los ua qhov no lossis tsis muaj sijhawm. kom tau txais nws.
  Nws tsis yog ib qho zais cia tias ntau lossis tej zaum txawm tias txhua tus neeg ua txhaum cai tuaj yeem dhau los ua cov neeg ncaj ncees nrog kev sib txawv thiab ib puag ncig. Txawm hais tias noob caj noob ces kuj tseem ceeb.
  Tiamsis tus Vajtswv uas muaj hwjchim loj kawg nkaus muab ib tug hluas, zoo, lub cev noj qab nyob zoo rau ntuj txiag teb tsaus, tsis muaj qhov tshwm sim ntawm ntau txhiab xyoo kev txhaum, thiab qhov no ua rau nws yooj yim rau tus ntsuj plig kho nws tus kheej.
  Pyotr Davidenya, tau pom nws tus kheej nyob rau theem ntawm ntuj txiag teb tsaus, nco txog qhov tseeb heev, khaws cia zoo, thiab cov tub ntxhais hluas hnub nyoog niaj hnub no, coj nws txoj kev xav - ua Vajtswv tsaug, qhov ntawd yog qhov tshwm sim, tab sis nws tuaj yeem ua phem dua. Tshwj xeeb tshaj yog tias koj nco ntsoov tias cov neeg ua kev cai raus dej lossis lwm cov Protestants, thiab tsis yog lawv xwb, piav txog ntuj raug txim. Qee tus txawm sau: qhov mob hnyav tshaj plaws hauv ntiaj teb yog yoov tom piv rau kev tsim txom hauv ntuj txiag teb tsaus. Thiab dab tsi txog cov neeg zoo tib yam raug scorched nrog hluav taws nyob rau hauv lub pas dej ntawm hluav taws thiab brimstone, los yog boiled nyob rau hauv cauldrons, thiab dab ntxwg nyoog pov ntoo rau lawv.
  Tab sis qhov no yog ib lub tswv yim tseem ceeb heev thiab tsis raug. Ntxiv mus, yog tias rau cov neeg feem coob hluav taws yog lub cim ntawm kev tsim txom, yog li, piv txwv li, rau cov neeg sab qaum teb, cov nplaim taws yog lub vaj kaj siab kom sov. Thiab cov Protestant preachers piav txog ntuj raug txim rau lawv nyob rau hauv ib txoj kev sib txawv kiag li.
  Qhov ntawd yog, ob qho tib si Protestants thiab Orthodox Christians muaj lawv tus kheej lub tswv yim txog ntuj raug txim, thiab peb tsis tas yuav hais txog hluav taws kub. Txawm hais tias qee qhov kev ntseeg, xws li Xya Hnub Adventists, nkag siab txog ntuj raug txim dhau los, zoo li lub tswv yim ntawm fiery Gehenna. Qhov tseeb, cov no yog tag nrho cov piv txwv thiab allegories.
  Hauv kev muaj tiag, Ntuj raug txim yog ib lub tsev kho mob thiab kev kawm, ntawm ntau theem, tau kawg. Rau cov neeg ua txhaum loj, kev rau txim thiab tej yam kev mob hnyav dua - kev lom zem tsawg dua thiab kev ua haujlwm ntau dua, thiab cov zaub mov tsis qab ntau dua, thiab cov dab ntxwg nyoog tuav lawv nyuaj thiab mob ntau dua. Los yog lawv tej zaum yuav muab shackles rau nws kom nws txawm phem dua.
  Tab sis txawm lub xeem kawg, los sis rov qab, ib tug loj thiab loj ua txhaum cai, muaj peev xwm suav tau rau qhov tseeb hais tias raws li nws tej kev txhaum raug kho thiab kev theej txhoj, nws yuav raug xa mus rau theem yooj yim kom sai los yog tom qab mus txog saum ntuj ceeb tsheej.
  Petya Davidenya, nyob rau hauv lub cev hluas nyob mus ib txhis, ua hauj lwm nyuaj rau tsib caug xyoo, sim coj tus cwj pwm ntsiag to li sai tau, thov Vajtswv, tsis sib cav, thiab yog, raws li ib tug yuav hais, ib tug zoo me nyuam tub.
  Thiab tam sim no kuv tuaj yeem suav tias tau hloov mus rau qhov yooj yim dua - qib sib sib zog nqus. Qhov twg muaj peb thiab ib nrab hnub so hauv ib lub lis piam, thiab tsuas yog plaub teev ntawm kev ua haujlwm kho mob. Thiab cov khoom noj thiab kev lom zem thiab khaub ncaws tau zoo dua thiab zoo dua, thiab koj tuaj yeem mus ncig ua si ncig lub vaj kaj siab ntau zaus. Thiab yog tias koj tau txais ib qho ntawm cov poj niam ntawm Tub Tuagteb, koj tuaj yeem ntsib ib tug ntxhais, tsis yog ib lub lim tiam, tab sis peb zaug. Ntawd yog, nws tseem yog tsev loj cuj, tab sis nrog kev txhim kho.
  Petka tuaj yeem hu ua qhov ntawd vim tias nws zoo li ib tug me nyuam tub ntawm kaum plaub nrog ob tug lwm tus cellmates saib ib qho kev pab cuam los ntawm xov xwm hauv ntiaj teb ntiaj teb. Qhov tseeb, ntau qhov hloov pauv. Thiab technological evolution yog tshwm sim nyob rau hauv ntuj raug txim, ob qho tib si nyob rau hauv lub ntiaj teb thiab nyob rau hauv lub Vaj Kaj Siab. Cov cib fim loj tuaj. Cov xov xwm feem ntau yog qhov zoo. Ib lub nroog tab tom ua rau Mars, thiab twb muaj kev sib haum xeeb ntawm lub hli. Cas neeg sib haum xeeb. Thiab muaj ib lub sij hawm thaum tej yam yuav luag tsis tuaj rau hauv kev ua tsov rog nuclear, thiab kev txhoj puab heev, tus thawj coj taub hau tau liam rau qhov no. Tiamsis ua Vajtswv tsaug nws tuag, thiab txojsia tau zoo dua thiab lom zem dua. Thiab txawm tias ib yam dab tsi zoo li hegemony tshwm sim: Russia, Tebchaws Asmeskas, Tuam Tshoj - tau los ua phooj ywg thiab coj thoob ntiaj teb, tswj kev lag luam thoob ntiaj teb.
  Qhov no yog qhov xwm txheej hauv ntiaj teb hloov mus rau qhov zoo dua xyoo 2062.
  Muaj peb tug tub nyob hauv lub cell; lawv tau rov qab los tom qab muaj kev lom zem thiab ua si. Qee tus ua si football lossis hockey, thiab qee qhov ua si hauv computer. Muaj ntau hom kev lom zem ntawm no. Ntxiv mus, nws yog ib hnub so. Muaj plaub teev ntawm kev kawm nyob rau hnub so - thiab tom qab ntawd muaj kev lom zem, txawm tias muaj kev thov Vajtswv. Txhua ob xuab moos, cov menyuam tub raug kaw hauv ntiajteb sab hauv raug yuam kom txhos caug thiab hais qee cov nkauj.
  Lawv thov Vajtswv Leej Txiv, Khetos, thiab Vajtswv Leej Niam. Thiab lawv hu nkauj psalms. Tab sis nws yuav siv sij hawm me ntsis. Thiab hnub tom qab lawv tuaj yeem hloov mus rau qib sib dua. Tsis muaj lus teb rau Peter Davidene. Yog li koj tos ntsoov rau hnub tom ntej. Ntawm qhov tod tes, koj yuav raug cais tawm ntawm koj cov phooj ywg. Lawv twb los ua phooj ywg lawm, cov tub no.
  Hauv kev tswj hwm, feem ntau muaj peb lossis plaub tus tub ntxhais hluas raug kaw hauv ib lub cell. Thiab nyob rau hauv lub sib zog version, cov tub ntxhais hluas cov neeg txhaum yuav muaj ib tug nyias muaj nyias ib chav tsev, thiab ib chav dej nrog nws. Ntawm ib sab, qhov no yog qhov zoo, zoo dua. Tab sis ntawm qhov tod tes, cov tub hluas tsis stink, tsis hnov tsw, thiab nws yog qhov kev lom zem ntau dua kom muaj kev lag luam hauv tib chav. Ntawm no lub cev zoo tag nrho, cov zaub mov noj qab haus huv thiab huab cua tsis huv.
  Lub teeb theem yog ze rau lub sanatorium, tshwj tsis yog tias txoj haujlwm kho mob tseem muaj. Tab sis plaub teev tsis yog ntau npaum li ntawd thiab lawv tsuas yog siv ib nrab ntawm lub lim tiam. Zoo, qhov kev xaiv ntawm cov yeeb yaj kiab yuav muaj ntau yam sib txawv, ntau dawb, thiab erotica twb tau txais nyob rau hauv lub teeb version, thiab kev ua yeeb yaj kiab ua phem heev, thiab kev tshawb fawb tsis tseeb.
  Txawm hais tias porn tseem raug txwv, tshwj xeeb tshaj yog kev sib deev sib deev. Thiab cov kev ua si yuav muaj ntau haiv neeg. Thiab kev hloov pauv tiag tiag yuav tshwm sim.
  Tus tub raug kaw Artem pom, pw ntawm nws lub txaj:
  - Nws yog qhov zoo dua hauv ib lub xov tooj sib cais! Ntawm no peb saib dab tsi dab ntxwg nyoog muab rau peb, thiab tom qab ntawd koj yog koj tus tswv ntawm cov channel thiab qhib qhov koj xav tau!
  Petka nodded:
  - Yog! Ntawm cov yeeb yaj kiab, peb saib txhua yam ua ke lossis muaj kev xaiv txwv, thaum twg, piv txwv li, cov ntxhais liab qab tsis muaj rau koj!
  Tus tub raug kaw Sam hais tias:
  - Kuv yuav tsis hais tias qhov kev xaiv yog qhov phem heev. Muaj ntau cov yeeb yaj kiab hauv ntiaj teb uas tsis muaj nyob hauv ntiaj teb. Kuj tseem muaj cov kab xev uas tsis tau muab tshem tawm. Nov yog ib qho piv txwv ntawm koob: "Lub Duke ntawm Montecristo" yog qhov zoo.
  Artemka giggled thiab sau tseg:
  - Tsis yog qhov phem series. Tab sis nws tseem zoo dua kom muaj kev tshawb fawb tsis tseeb nrog cov txiaj ntsig tshwj xeeb. Thiab ntawm no muaj cov yeeb yaj kiab zoo kawg nkaus thiab cov tshiab tau tshwm sim, suav nrog kev pom peb sab!
  Petka pom zoo:
  - Civilization lawm! Lossis, txawm tias Supercivilization tsim los ntawm Tus Muaj Hwjchim Loj Kawg Nkaus, thiab ib nrab los ntawm kev xav thiab kev tsim ntawm tib neeg thiab lwm haiv neeg!
  Samik sau tseg:
  - Ntawm theem yooj yim, kev mus ncig ua si rau Paradise ob zaug hauv ib hlis, tab sis rau peb tsuas yog ob zaug hauv ib xyoos. Thiab nws yuav tuaj yeem pom lwm lub ntiaj teb ntawm technotronic Eden!
  Artemka luag ntxhi thiab hu nkauj:
  Lub Vaj Kaj Siab zoo nkauj thiab zoo kawg li
  Txhua tus neeg nyob ntawd zoo siab heev ...
  Muaj thaum koj yog ib tug txiv neej laus,
  Thiab tam sim no peb txhua tus zoo nkauj!
  Petka sau tseg:
  - Peb zoo nkauj txawm nyob rau hauv ntuj raug txim. Piv txwv li, kuv yog me ntsis rog hauv kuv lub neej dhau los thiab yog li ntawd muaj ntau qhov nyuaj txog nws. Thiab tom qab ntawd, sai li sai tau thaum tus ntsuj plig tau cais tawm ntawm lub cev, nws tau hloov mus rau hauv lub cev nqaij daim tawv ntawm kaum plaub-xyoo-laus, zoo nraug heev thiab cov leeg nqaij!
  Samik hais tias:
  - Lub hnub ci ntsa iab saum peb,
  Tsis yog lub neej, tab sis kev tshav ntuj ...
  Rau cov uas muaj lub luag haujlwm rau peb,
  Nws yog lub sij hawm siab kom nkag siab
  Cov menyuam yaus tau dhau los mus ib txhis,
  Peb xav mus taug kev!
  Artyomka sau tseg:
  - Kuv kuj tuag thaum kuv lub cev twb laus lawm thiab lov! Thiab tau txais cov nqaij tshiab los ua ib qho kev tshav ntuj loj. Txawm hais tias qhov chaw no zoo nkaus li zoo li cov menyuam yaus, cov kws qhia ntawv tau zoo dua, thiab tsis muaj kev cai lij choj, txawm tias koj tuaj yeem raug ntaus!
  Petka sau tseg:
  - Nws-dab ntxwg nyoog tsuas yog yeej rau kev lag luam. Thiab tib neeg colony feem ntau raug ntaus ib yam li ntawd! Los yog rau kev lom zem sadistic. Ntxiv mus, cov neeg laus feem ntau threshed phem tshaj cov me nyuam!
  Samik luag ntxhi thiab hais tias:
  - Tab sis koj paub qhov no ntau dua los ntawm cov phau ntawv, thiab los ntawm cov dab neeg ntawm lwm tus neeg. Tab sis kuv tau ua haujlwm hauv lub tsev kawm ntawv menyuam yaus hauv Asmeskas, thiab kuv tuaj yeem hais tias yog, nws tsis qab zib nyob ntawd, tab sis npau suav phem tseem ceeb yog tsim los ntawm cov menyuam yaus lawv tus kheej, thiab tub ceev xwm txawm ntau dua lossis tsawg dua.
  Artemka nodded thiab hais tias:
  - Tsis muaj lub thoob hauv ntuj raug txim. Muaj fecal annihilators uas ntxuav lub plab thiab cov hnyuv thaum kov ntawm lub pob. Qhov no twb yog ib tug loj, thiab txawm loj, zoo dua ib tug tib neeg cheeb tsam los yog tsev lojcuj. Yog li ntawd, Vajtswv nyob rau hauv cov ntaub ntawv no tau muab ntau ua siab zoo thiab muaj kev hlub tshua ntau dua li ntau pawg ntseeg tau piav qhia hauv lawv phau ntawv. Hauv qhov no, Hell yog ...
  Petka cuam tshuam:
  - Nws yuav yog qhov xav tau ntau dua los hu rau Tub Tuagteb lossis Lub Ntiajteb Qab Zib - Purgatory, lossis lub tsev kho mob, tab sis lub npe qub daig. Thiab qhov no yog ib qho kev cai peculiar tiag tiag. Raws li lub sij hawm nws-dab ntxwg nyoog nyob rau hauv kev sib raug zoo rau saib xyuas cov tim tswv!
  Samik tau lees tias:
  - Yog, lub tswv yim ntawm ntuj raug txim yog feem ntau primitive heev. Thiab siab phem heev. Thaum lawv sim tig Yexus Khetos zoo tshaj plaws rau hauv Hitler mus ib txhis. Tiamsis qhov tseeb, tus uas Muaj Hwjchim Loj Kawg Nkaus thiab Muaj Hwjchim Loj Kawg Nkaus saib xyuas tib neeg txoj kev noj qab haus huv. Thiab yog tias tsis yog txhua leej txhua tus raug tso cai rau Saum Ntuj Ceeb Tsheej ib zaug, ces qhov no yog to taub. Nyob rau hauv tas li ntawd, tib neeg bandits thiab hooligans, tsis tau txais kev kho kom raug thiab kev kawm ntawv, yuav mus txuas ntxiv ntshai thiab rhuav tshem lub neej ntawm lub Vaj Kaj Siab.
  Petka nodded:
  - Yog, Kuv yuav tsum tau nrog cov tub sab thaum kuv ua haujlwm ua tus kws yees duab. Qee tus ntawm lawv yog cov neeg ib txwm muaj thiab txawm tias pom tau tias cov neeg txawj ntse, tab sis ntau tus neeg phem heev. Hais txog qhov no, koj yeej tsis paub. Tab sis muaj tiag, cov neeg phem heev uas yuav tsum tsis txhob tso cai rau Saum Ntuj Ceeb Tsheej, thiab nws tsis yog qhov tseeb tias lawv yuav rov kawm dua los ntawm ntuj txiag teb tsaus.
  Artemka nodded:
  "Qee lub sij hawm kuv yeej xav sib ntaus." Tshwj xeeb tshaj yog thaum koj nyob hauv lub cev hluas thiab muaj cov tshuaj hormones hluas ua si!
  Petka sau tseg:
  - Tsis ntau npaum li cov hluas hauv ntiaj teb. Tej zaum lawv muab ib yam dab tsi rau peb kom peb tsis txhob chim heev. Qhov tseeb, rau lub cev muaj zog thiab noj qab nyob zoo, kev erection tshwm sim tsis tshua muaj, txawm hais tias koj tsis tuaj yeem hu peb eunuchs!
  Samik luag ntxhi thiab sau tseg tias:
  - Yog, peb yog cov tub zoo nkauj tam sim no. Peb yuav zoo siab uas tau yees duab los ntawm cov poj niam laus hauv ntiaj teb, tab sis ntawm no nyob rau hauv ntuj raug txim, ib zaug ib lub lim tiam, nyob rau hauv ib tug general theem, koj yuav tau ntsib ib tug hluas nkauj neeg txhaum ...
  Artemka nodded thiab hais tias:
  - Yog! Tsis zoo li Tswv Yexus cov lus: nyob rau hauv lub ntiaj teb tom ntej lawv tsis sib yuav los yog sib yuav, tab sis nyob twj ywm zoo li cov tub txib saum ntuj!
  Petka kho:
  - Tsis yog nyob hauv ntiaj teb tom ntej, tab sis ntawm Kev Sawv Rov Los. Thiab qhov no yog ntawm chav kawm ib allegory. Hauv lub Vaj Kaj Siab koj yuav muaj ntau tus ntxhais raws li koj lub siab xav. Lwm qhov yog tias ib tug pej xeem ntawm lub Vaj Kaj Siab tiag tiag yog kev paub tab ntawm sab ntsuj plig txaus los txwv nws tus kheej.
  Samik ntaus nws txhais taw liab qab thiab hais tias:
  - Qhov no yog kev tswj hwm tus kheej thiab kev coj ncaj ncees. Peb yog dab tsi...
  Ntawm no tau hnov tus saib xyuas dab ntxwg nyoog lub suab:
  - Mus rau hmo thov Vajtswv thiab mus pw.
  Cov tub hluas, hnav lawv cov ris tsho nkaus xwb, txhos caug thiab pib hais nrov nrov (hauv ntuj raug txim lawv thov Vajtswv ntau heev thiab qhov no yog qhov yuav tsum tau ua, tsuas yog nyob rau saum ntuj ceeb tsheej koj tuaj yeem thov Vajtswv thaum twg koj xav tau!).
  Kev lig kev cai, tshwj xeeb tshaj yog rau kev thov Vajtswv rau Leej Niam ntawm kev pw tsaug zog, yog li ntawd nws yog Leej Niam ntawm Vajtswv uas tuaj yeem txo lub sij hawm nyob hauv ntuj raug txim, thiab zam txim me me thiab kev ua txhaum ntawm cov neeg txhaum-raug kaw.
  Rau koj, Leej Niam Dawb Huv, Kuv yog ib tug neeg phem, ntog thiab thov Vajtswv: Ntseeg kuv, Huab tais, vim kuv tau ua txhaum tas mus li thiab npau taws rau koj Leej Tub thiab kuv tus Vajtswv, thiab ntau zaus kuv lees txim tias kuv tau pom kev dag ua ntej. Vajtswv, thiab kuv hloov siab lees txim, tshee hnyo: tus Tswv puas yuav ntaus kuv, thiab rov tsim dua txhua teev? Au tus Tswv, kuv tus pojniam, pojniam Theotokos, kuv thov kom koj muaj kev hlub tshua, ntxiv dag zog rau kuv, thiab ua qhov zoo rau kuv. Peb paub, kuv tus poj niam Theotokos, tias tus imam ntxub kuv tej kev phem kev qias, thiab nrog rau tag nrho kuv cov kev xav kuv hlub kuv tus Vajtswv txoj cai; tiam sis peb tsis paub, Tus Poj Niam Dawb Huv, los ntawm qhov twg kuv txawm ntxub, kuv kuj hlub, tab sis kuv ua txhaum qhov zoo. Tsis txhob cia, Au tus Dawb Huv, kuv lub siab xav ua kom tiav, vim nws tsis txaus siab, tab sis thov kom koj Leej Tub thiab kuv tus Vajtswv lub siab nyiam ua tiav: thov kom Nws cawm kuv, thiab ua kom kuv pom kev, thiab thov kom muaj kev tshav ntuj rau kuv. Vaj Ntsujplig tus Dawbhuv, yog li ntawd kuv thiaj yuav tsum tso tseg tej kev phem kev qias ntawm no los ntawm kev ua, thiab lwm yam. Kuv yuav tau ua neej nyob raws li kev txib rau Koj Leej Tub, rau Nws yog tag nrho cov yeeb koob, koob meej thiab lub hwj chim, nrog Nws Leej Txiv Tsis Muaj Hnub Nyoog thiab Nws Dawb Huv thiab Zoo thiab Lub Neej. -Muab Ntsuj Plig, tam sim no thiab puas tau thiab mus rau lub hnub nyoog, amees !
  Tom qab ntawd tus me nyuam tub raug kaw hauv ntuj txiag teb tsaus, tau ua lub cim ntawm tus ntoo khaub lig, pw hauv txaj. Ntawm no lawv muaj ib lub txaj thiab lub hauv ncoo thiab ib daim ntawv dawb thiab ib daim pam. Muaj tseeb tiag, txij li lub caij ntuj sov nyob mus ib txhis ntawm ntuj raug txim, cov tub ntxhais hluas raug kaw feem ntau tsis npog lawv tus kheej thiab pw tsaug zog yuav luag liab qab. Nyob rau theem nruj dua, koj yuav tsum tau pw ntawm cov bunks liab qab thiab hauv ib lub cell uas muaj ntau tus menyuam tub raug kaw. Tab sis txhua yam tib yam, lub cev yog cov hluas, noj qab nyob zoo, tsis snoring, tsis hnov tsw, thiab koj tsaug zog yooj yim thiab tsis nyuaj.
  Tej zaum txawm tias cov neeg saib xyuas tso ib qho tshwj xeeb hypnowave kom cov neeg raug kaw tsaug zog.
  Thaum Petka nyob rau hauv ntuj raug txim thawj hmo thiab pw hauv ib lub cell, nws ntshai heev. Tseem, qhov chaw tshiab thiab tsis paub, thiab kuv ntshai tias kuv yuav tsis tuaj yeem kaw kuv lub qhov muag. Ntxiv mus, nyob rau hauv ntuj raug txim, zoo li nyob rau hauv Saum Ntuj Ceeb Tsheej, tsis muaj hmo ntuj, thiab tsis muaj qhov rais thaiv, nyob rau hauv ib tug huv si, cozy cell nrog dawb phab ntsa, nyob rau hauv uas tej zaum nyob mus ib txhis cov tub ntxhais hluas raug kaw dai lawv tus kheej cov duab kos los ntawm cov cwj mem los yog xim, lossis txawm tias cov duab ntawm lawv cov neeg hlub.
  Thiab nws yog lub teeb nyob rau hauv lub cell thaum koj pw. Tab sis pw tsaug zog yuav luag tam sim ntawd thaum cov tub hluas mus pw tom qab thov Vajtswv.
  Thiab Peter Davidenya tsaug zog. Thiab kev npau suav tshwm sim nyob rau hauv ntuj raug txim nyob rau hauv ib tug hluas lub cev uas muaj ntau xyoo thiab muaj yeeb yuj heev.
  Ntawm no, nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm tus tub nyob mus ib txhis, ib tug hluas nkauj ntawm kev zoo nkauj zoo heev tshwm sim, xws li ib tug zib mu blonde.
  - Cov no yog cov uas koj hais? - Nws taw tes rau lub qhov ntswg loj. - Qhov tseeb yog lawv yog haiv neeg Brokk, lawv ntseeg Tswv Ntuj ib leeg. Tsis txhob ntshai lawv, lawv yog submissive rau kuv.
  Tus tub Petka sawv ntsug thiab tuav nws lub nrig, hais tias:
  - Kuv tsis tau tuaj rau koj lub ntiaj teb kom ntshai.
  Tus sorceress quaj nrog npau taws:
  - Koj yuav tsum yog tus txawj ntse uas muaj zog heev kom txav mus los ntawm lub ntiaj teb. Thaj, koj tsis yog ib tug zoo tib yam, tab sis ib tug golden me nyuam tub. Wb ya ua ke thiab koj yuav qhia tias koj ua tau dab tsi.
  Tus tub Petka hais ncaj ncees heev:
  - Tab sis nyob zoo Miloslava! Nyob rau hauv peb lub ntiaj teb no, khawv koob yog heev undeveloped hais tias lub zos sorcerers tsis muaj peev xwm ua ib yam dab tsi tsim nyog.
  Tus sorceress blurted tawm:
  - Koj tsiv li cas?
  Tus tub hluas kawm ntawv thiab tus neeg raug kaw ntawm Ada shrugged nws lub xub pwg nyom:
  - Rau kuv nws yog qhov tsis paub. Kuv nrhiav tsis tau kev piav qhia rau qhov no. Tej zaum qhov spatial.
  - Okay, me tub, zaum, cia peb ya nrog kuv. - Tus kws yees duab nthuav nws cov ntiv tes, waved nws ob txhais tes, thiab lub thib ob lub voj voog tawg khiav tawm ntawm nws txhais tes. Nws tsiv mus nyob rau hauv ib tug kauv, twitched, ces maj mam pib loj hlob tawm ntawm nws, lub contours ntawm ib tug mos lwj winged pib tshwm.
  - Txaus siab heev! - Sau Petka . - Nco kuv ntawm Pegasus nkaus xwb nrog horns.
  Tus sorceress bark nyob rau hauv teb:
  - Koj puas nyiam nws? Zaum no wb nrog kuv mus ncig ua si.
  Davidenya dhia thiab ya mus saum huab cua, nws lub cev tsis hnyav, thiab nws tau zaum saum tus mos lwj tom qab.
  - Koj puas xav ua mos lwj?! - hais tias tus dab.
  Tus tub ntxhais kawm ntawv luag nyav:
  - Ua ib tug mos lwj tsis muaj koob meej ntawm no!
  Miloslava luag:
  - Kuv tuaj yeem ua rau koj Qav. Los tsis yog zaj loj heev. Los ntawm txoj kev, zaj sib ntaus sib tua yuav tshwm sim ntawm kev sib tw sorcerer, yog li koj yuav tsum tau pab.
    Petka xav tsis thoob:
  - Yuav ua li cas sib ntaus hauv lub cev ntawm tus zaj?
  Tus sorceress squeaked:
  - Zoo, yog vim li cas tsis!
  Tus tub hluas knight hais hauv kev tsis meej pem:
  "Tab sis kuv tsis muaj kev paub los tawm tsam nrog lub cev loj."
  Tus sorceress hais tias:
  - Thiab hauv koj lub cev koj tuaj yeem sib ntaus!
    Pitka nodded:
  - Muaj tseeb tiag!
  - Yog li qhia nws rau peb. Tus shaman ua ib tug gestures rau sab xis-flank warrior.
  Tus tub xav tsis thoob:
  - Nrog txhais tes liab qab?
  - Tsis nyob ntawm tus ncej! - Miloslava qw. Ntawm no koj yuav sib ntaus sib tua.
     Petka nqes los, nws zoo li nws qaug dej qaug cawv. Ces nws ntaus nws ko taw thiab tensed.
  - Kuv tseem yuav ua rau koj horned. - Tus kws yees duab ntaus nrog xob laim thiab paj tawg rau ntawm Davidenya lub taub hau .
  - Dab tsi tshwm sim? - Kuv xav tau horns. - Miloslava pov lwm tus spell. Ob xob laim ib zaug. Tag nrho cov paj tawg rau ntawm tus tub hluas lub taub hau, cov paj txav, daj, xiav, liab, lawv sawv thiab txav mus, loj hlob zoo li khob noom cookie nrog poov xab.
  - Koj ua dab tsi, coj kuv mus rau txiv qaub rau tshuaj yej? - Petka luag .
  Tus sorceress waved nws ob txhais tes:
  - Me tub, tsis txhob ua suab nrov! Zoo li kuv cov khawv koob tsis ua haujlwm raug rau koj. - Ua cas koj yuav mus sib ntaus li ntawd?
  Ib tug tub rog loj tuaj tawm tsam nws, nws yog ob lub taub hau siab dua, thiab nws cov leeg tsuas yog txaus ntshai. Cov pob tawb tuab tsis muaj tsawg, thiab tej zaum tuab dua Petka tus ncej puab , thiab qhov hnyav yog peb zaug ntau dua.
  Tus tub hais tias:
  - Kuv tsis ntseeg tias daim duab zoo li no tuaj yeem tsim tsis muaj anabolic steroids. Koj tsim lawv qhov twg?
  Tus sorceress luag ntxhi ominously:
  - Kuv ua ib tug tshwj xeeb potion rau tsim cov leeg. Yog tias koj kov yeej nws, koj yuav tau txais qhov no koj tus kheej.
  - Tsis yog, Kuv zoo dua los ntawm xwm.
  - Thiab kuv nyiam kev ua khawv koob. - Miloslava rov tsim dua lub voj tuag, tso lub pulsar. Ib tsob ntoo uas tuab li ntoo qhib, zoo li lub xibtes scaly, tsoo rau hauv cov nyom.
  - Zoo, xav txog tias kuv ntaus koj li ntawd. Thiab tsis muaj cov leeg nqaij yuav pab tau.
  - Yog hais tias koj yog ib tug txiv neej, kuv yuav muab ib tug duel nrog koj nyob rau hauv sib npaug zos cov nqe lus.
  - Nws zoo li swordplay, hwm tus me nyuam ntau dhau. Tab sis ua ntej, sim thiab kov yeej nws! - Lawv yov lawv xib teg mus rau tus neeg phem. Thiab koj, kuv cov menyuam, tuaj yeem twv nws!
  Cov neeg hauv zos tau nrov nrov thiab pib ua thawj koom ruam. Dmitry paub los ntawm lub suab nrov tias nws tsis yog tus nyiam. Thaj, lawv tsis ntseeg nws, thiab tus tub rog, nto moo ntawm cov neeg hauv zos thiab tau txais kev ua khawv koob anabolics, txhawb kev ntseeg ntau dua. Nyob rau hauv txhua rooj plaub, qhov txawv yog ib puas rau ib tug nyob rau hauv nws haum. Petka muaj lub tswv yim ntawm yuav ua li cas sib ntaus nrog sticks, tab sis nws tsis yog ib tug loj ace nyob rau hauv qhov teeb meem no. Thiab kuv tsis tau koom nrog kev sib tw hauv qhov kev ua si no, txawm tias kuv tau kawm, suav nrog kendo. Nws tus nrog sib ntaus loj heev, uas txhais tau tias nws yog inferior nyob rau hauv ceev. Los yog, tsawg kawg, nws yuav tsum poob. Yog li ntawd, lawv sawv ntawm ib leeg, ib daim duab tsaus nti loj looming hla lub teeb me me. Lub teeb liab suab nrov thiab kev sib ntaus sib tua pib.
     Petka ua kom nrawm nrawm, sim ntaus nws hauv qab lub hauv caug, tab sis tus yeeb ncuab tau tawm tsam nws thiab muab nws pov tseg hauv ib qho kev txav. Tom qab ntawd tus tub hluas pom tias tus yeeb ncuab tsawg kawg yog sib npaug ntawm kev ceev. Ces Petka spun tus ncej hla nws lub taub hau thiab, dhia, sim ncaws nws nyob rau hauv lub hnub ci plexus. Qhov kev tawm tsam yog repulsed.
  - Damn nws! - Cov tub hluas vampire swore.
  Tag nrho cov tshuab poob rau ntawm nws, tus tub rog tau tawm tsam sai sai, Petka rov qab los, NW nyuam qhuav muaj sij hawm los tawm tsam rov qab thiab tsis nco qab lub hauv siab, tom qab ntawd muaj zog heev rau lub xub pwg nyom thiab ceg. Ntxiv mus , txiav txim los ntawm crunch, tus ntiv tes tau tawg thiab cov ntshav pib ntws.
  - Leej twg tsim ib tug dab! - Petka npau taws thiab lunged nrog ceev ceev uas nws ntaus tus yeeb ncuab nyob rau hauv lub qhov ntswg. Tom qab ntawd tus tub rog dub pib nce qib tshwj xeeb tshaj yog furiously, nws stick flashing zoo li xob laim. Petka plam ob peb lub tshuab ntxiv txhawm rau txhawm rau kom dim ntawm lub zog txaus ntshai nws yuav tsum dhia tawm, tab sis qhov no tsis pab, ib qho ntawm lub tshuab ntaus lub taub hau, lub puab tsaig tawg, thiab tsuas yog ua tsaug rau tus cwj pwm ntawm kev siv tshuab. Petka tsis dhau tawm. Tab sis qhov tseeb tias ob peb ntawm nws cov hniav ya tawm tsis tuaj yeem pab tab sis ua rau npau taws heev. Tau kawg, nws, uas nws luag nyav ua rau ntau tus ntxhais sib txawv vwm, yuav dhau los ua qhov sib txawv. Kua kua muag involuntarily ntws los ntawm Petka lub qhov muag, thiab nws dhia, muab tag nrho nws npau taws rau hauv lub tshuab. Txawm li cas los xij, tus tub rog txaus ntshai tau tawm tsam nrog lub txee poke rau nws ob txhais ceg. Petka tig ib ncig thiab raug ntaus rau sab nraub qaum. Cov tub ntxhais kawm ntawv yws yws; Ib tug pos ntshav flickered ua ntej kuv ob lub qhov muag, thiab tej seem ntawm cov hniav pricked kuv tus nplaig. Intuitively dov mus rau sab, nws tswj kom tsis txhob tus ncej sharpened thiab, nyob rau hauv lem, tswj kom ncav cuag tus nrog sib ntaus lub puab tais nrog cue.
  Lub tshuab rau cov khoom tau ua tiav, tus yeeb ncuab quaj qw, tom qab ntawd sim tawm tsam, tab sis poob kev sib koom tes, nyo nws lub taub hau qis heev.
  . QHOV NO 13.
   Petka coj kom zoo dua qhov no thiab ntaus nws hauv lub qhov muag. Aborigines barked, poob nws ob lub qhov muag, nws qhib kiag li. Cov tub ntxhais kawm ntawv tau txais txiaj ntsig ntawm qhov no thiab, thawj zaug khoov kom tsis txhob muaj lub ntsws, tom qab ntawd, dhia zoo li dab ntxwg nyoog tawm ntawm lub snuffbox, plunged lub taub ncaj nraim mus rau hauv caj pas. Tus loj heev choked rau ntawm cov ntshav thiab pib poob sai heev. Tom qab ntawd Petka ua tiav nws nrog lub tshuab rau lub tuam tsev, txawm hais tias nws tus kheej, tig, raug ntaus hauv siab.
  -Auj, koj yog dab ntxwg nyoog tus tub! - Nws hais thiab poob.
  - Ob tus neeg tua rog poob! - Tus shaman qw. - Tus yeej yuav yog tus sawv ua ntej.
  Txawm hais tias nws nyuaj npaum li cas rau Petka , cov lus no tau ua rau nws muaj zog, thiab nws dhia, txawm tias nws ob txhais ceg tau tawg ib nrab. Miloslava tso tag nrho cov foob pob hluav taws tso rau ntawm qhov hluav taws kub.
  - Tus fighter hu ua Petka yeej . Los ntawm txoj kev, kuv twv rau tus me loj loj. Zoo, cov losers dais tus thawj koom ruam.
  Cov tub rog, nrog rau cov thawj coj, mloog lus coj lub plhaub thiab kub. Txhua yam mus zoo, txawm tias qee tus yuav tsum tau tshem lawv cov saw, thiab ntau tus poj niam poob lawv cov hniav nyiaj hniav kub. Nws yog tseeb hais tias lawv tsis nyob rau hauv tag nrho cov phooj ywg glances.
  - Koj paub Mio, Kuv yuav tau noj nws cov hluas.
  - Kuv xav nrog cactus txiv lws suav, thiab kua txob nws. - Ib tug hluas nkauj, nws tus kheej dub nrog ib tug kos duab ntawm ib tug nab zoo li tsov ntxhuav, hais dreamily. Nws pom tseeb tias nws tsis kam muab cov saw kub uas ploj lawm.
  Tus zoo nkauj cannibal chirped:
  - Fresh yog zoo dua, ntau juicier. Kuv zoo siab sim cov nqaij dawb, yog tias tsis yog tub rog, ces tsawg kawg yog nws tus phooj ywg. Saib seb sculpted thiab fleshy nws ob txhais ceg.
  -Thiab yog lawm, peb yuav muaj cov ntxhais zoo li no, ib tug hniav ib zaug.
  Moans thiab fussing tau hnov nyob ze. Ib tug tub rog, tsis muaj dab tsi zoo dua, thaiv nws lub qhov ntswg ntev thiab tam sim no nws tau raug txiav tawm. Ib lub suab qw nrog cov txheej txheem mob heev. Inga rushed mus rau nws txoj kev cawm, tab sis yog unceremoniously thawb tawm. Tom qab ntawd nws twisted thiab ncaws tus tub rog ze tshaj plaws hauv plab. Nwg nkaag sab hab qw nrov nrov, hab cov tuabneeg coob coob txawm ntaus tug ntxhais. Tom qab ntawd nws tau ua ib lub kiv, tsoo tus yeeb ncuab ze tshaj plaws nrog lub tshuab nplawm. Tom qab ntawd, zoo li Van Dam, nws ntaus hauv qhov ncab, rhuav lub puab tsaig ntawm ob tug tub rog ib zaug. Lwm tus yoj lawv hmuv, tus ntxhais rushed rau lawv, nquab zoo li ib tug loach, thiab slammed nws lub nrig rau hauv lub hnub ci plexus. Nws tus nrog sib ntaus poob, ces kev zoo nkauj slammed nws lub hauv caug rau hauv dhia.
  - Nres! - Hais Miloslava. - Koj tus hluas nkauj yog ib tug zoo fighter. Tias yog vim li cas nws thiaj li ua hauj lwm.
  - Tus txiv neej lub qhov ntswg raug txiav tawm. Qhov no puas ua tau? - Azalea lub qhov muag ci ntsa iab.
  Tus kws yees duab ua rau lub ntsej muag txaus ntshai, nws cov rau tes pib ntev, qhov no ua rau tus ntxhais ntawm Freida Kruger's series, ntawm chav kawm, tsis zoo li niaj hnub qub, tab sis tseem zoo nkauj. Tus hluas nkauj ncaj nce siab, tom qab ntawd, pom tias ob tug tub rog tuav hmuv zoo li lub kab rov tav, nws dhia mus rau nws, deftly clinging rau nws nrog nws ob txhais taw liab qab.
  - Kuv yuav tsis cia koj txiav koj lub qhov ntswg! - Nws rov hais dua.
  Tus sorceress teb rau qhov no nrog thunderous luag reminiscent ntawm kev sib tsoo ntawm lub ntxa crosses.
  - Kuv yeej nyiam koj. Kuv yuav coj koj nrog koj, koj ob leeg yuav koom nrog kev sib tw.
  Inga txo qis nws ob lub qhov muag:
  - Yuav ua li cas yog tias kuv tsis kam?
  Tus sorceress bared nws cov hniav:
  - Ces koj tus hluas nraug yuav nyob ib leeg nrog zoo nkauj diva zoo li kuv. Koj puas xav tau qhov no?
  - Tsis yog! Cia li sim coj nws deb ntawm kuv.
  - Yog tias kuv xav tau, tsis yog ib tug txiv neej tuaj yeem tiv taus. Lub caij no, saib koj txhais taw, koj sawv ntawm tus nab.
  Cov hmuv hissed, tus ntxhais poob ntawm nws nraub qaum, uas tau ua nplua thiab hloov tau. Ces tus zoo li ib tug anaconda poob rau ntawm nws, nyem nws nyob rau hauv nws txhais tes.
  - Qhov no yog ib tug ruam dhau lawm. - Petka , ntaus tus tub rog ntawm lub puab tsaig, txeeb nws rab ntaj ntawm nws thiab txiav tus nab lub taub hau nyob rau hauv ib tug swoop. Lub qhov ncauj lom me ntsis rau hauv cov nyom, cov tshuaj lom tau ntws thiab cov kua qaub pib haus luam yeeb.
  - Bravo thiab koj tsis ua rau kuv poob siab. Tam sim no kuv tus tub, qhia kuv seb koj xav li cas?
  - Kuv tsis xav tau qhov sib txawv ntawm tus hniav, nws yog qhov qias heev.
  - Kuv yuav ua ib tug potion thiab kho koj qhov txhab. Nws tuaj yeem ua tiav sai dua, tab sis khawv koob tsis ua kom pom tseeb. Thiab koj zoo li cas. Nws lub npe yog ...
  - Nplaim taws! - Tus ntxhais bark. - Koj yuav luag tua kuv. Koj pom tseeb tias muaj kev tu siab, tus dab.
  "Kuv tsuas xav hem koj kom koj tsis txhob nkim koj ob txhais ceg ntau dhau." Sadistic txhais li cas?
  - Nyob rau hauv peb lub ntiaj teb no, nyob rau hauv ancient sij hawm muaj xws li ib tug Marquis de Sade. Nws nyiam cov orgies txaus ntshai, uas nws raug kaw hauv Bastille. Nyob ntawd, hauv tsev lojcuj, nws tau sau ntau phau ntawv, uas tom qab ntawd tau nrov heev.
  - Hais txog dab tsi? - nug tus shaman.
  Txog kev txaus siab koj tuaj yeem tau txais los ntawm kev ua rau mob thiab kev txom nyem rau lwm tus.
  - Qhov no yog qhov nthuav heev, Kuv tus kheej nyiam nyeem phau ntawv no. Koj puas tuaj yeem rho tawm ntawm koj lub ntiaj teb?
  - Tsis yog, peb tus kheej tau nyuaj los ntawm no. Peb tsis paub yuav ua li cas kov yeej qhov chaw tsis kawg.
  - Tab sis koj Inga, koj puas tau nyeem nws? - Tus txiv neej nug txog kev hlub.
  Tus ntxhais blushed thiab txaj muag.
  - Kuv tsis tau paub, tus txiv neej dawb huv, uas koj nyeem tej yam tsis zoo. - Petka hais reproachfully .
  "Kuv xav tias kuv tus kheej txaj muag heev, tab sis kuv tau raug coj mus deb heev." Tshwj xeeb tshaj yog Juliet, txwv tsis pub txiv hmab txiv ntoo yog ib txwm qab zib. - Inga npog nws lub ntsej muag nrog nws xib teg.
  - Tom qab ntawd nws tsis yog kev cia siab. Ib tug neeg nco txog yuav luag txhua yam, tab sis tsuas yog nco txog qhov tseem ceeb xwb. Kuv tuaj yeem rho tawm cov ntaub ntawv los ntawm koj lub cim xeeb los ntawm kev tsim cov phau ntawv zoo no.
  Sib ntaus Inga tuav nws txhais tes.
  - Kuv tsis hais rau qhov no.
  - Los, kuv tus ntxhais, kuv yuav npaj txhua yam rau koj. Kuv pom koj tau muaj kev lom zem ntau, qhov kev lom zem txaus rau hnub no.
  - Nplooj ntawv no tau khob kuv lub tsho plaub, lawv tso kuv tseg, thov. - Tus neeg siab phem nug, kom meej meej distorting nws cov lus.
  - Zoo, tsis yog, peb yuav tsum tsis txhob nthuav tawm peb lub ntsej muag. Txawm hais tias koj them ib puas daim kub, kuv yuav muab lub puab tsaig loj rau koj.
  - Kuv tuaj yeem tau txais ntau qhov twg? Nws yog qhov zoo dua los cia tus kws tshaj lij tso rau hauv cov kab xeb rau kuv. - tus tub rog lisped.
  - Yog li nws yuav zoo dua. Zoo, lub sijhawm no, tuaj rau kuv lub tsev fuabtais.
  - Qhov no yuav nthuav rau peb. - Inga hais.
  - Okay, peb yuav nyob ntawm qhov kev sib tw thiab rov qab los. - Petka pom zoo , tswj kom tswj hwm nws cov lus hais txawm tias cov hniav poob.
  Sab hauv ntawm tus pej thuam poob nthav tau dhau los ua qhov loj dua thiab dav dua li nws ntsia sab nraud. Txoj kev hauv tsev tau dav thiab siab, thiab cov chandeliers nplua nuj nrog cov tswm ciab hlawv los ntawm saum toj. Muaj ntau daim tawv nqaij thiab cov ntaub pua plag dai rau ntawm phab ntsa. Cov duab kos, feem ntau yog ua los ntawm mosaics, tsis tshua muaj, tab sis tau nthuav tawm heev. Dmitry tshwj xeeb tshaj yog nyiam qhov chaw uas muaj kev sib ntaus sib tua ntawm sorcerers thiab magicians. Kev sib ntaus sib tua loj heev, pob zeb tawg, dej hiav txwv boiled, volcanoes erupted. Ntau lub hnub ci hla lub ntuj; koj tuaj yeem pom tias cov hnub qub cuam tshuam nrog ib leeg. Thiab txhua yam nyob rau hauv xws li ci ci xim tsis yog kev sib ntaus sib tua, tab sis ib zaj dab neeg.
  - Hmo no! Leej twg ua ib tug masterpiece? - nug tus zoo nkauj Inga.
  - Kuv kos nws tus kheej siv khawv koob. Muaj tseeb tiag, tus dab phem Firr tau pab kuv hauv qhov no. Kho kom zoo nkauj.
  - Koj tau tswj hwm li cas kom haum ntau chav thiab txoj hauv kev rau hauv ib lub tsev me me? Sab nraum yog ib lub tsev loj, tab sis sab hauv yog lub palace.
  - Qhov no twb qhia tias nws tau mus txog qib siab ntawm kev txawj ntse. Kuv muaj kev tswj hwm ntau yam khawv koob, nrog rau lub hwj chim tshaj qhov chaw.
  - Nws zoo li Bulgakov's, qhov thib tsib. - Inga hais tias, stamping nws txhais taw liab qab.
  Tus sorceress yws tias:
  - Puas yog Bulgakov koj tus sorcerer?
  - Yuav luag! Qhov nws tsim nrog nws tus cwj mem yog zoo li cov paj huam ntawm kev ua khawv koob.
  - Plaub, tsis yog khoom cuav. Kuv siv nws ib zaug thaum kuv tseem hluas. Cov rub tawm ntawm tus Tsov tus tw ntawm mega-phoenix yog qhov zoo tshwj xeeb! Tsuas yog nyob rau hauv rooj plaub no koj yuav tsum muaj lub zog loj.
  Ntawm no Inga tau txais kev sib tham.
  - Thiab, hauv kuv lub tswv yim, "Tus Xib Hwb thiab Margarita" yog qhov kev npau suav nruab nrab, tab sis ua ntej ntawm peb caug xyoo nws yog qhov kev xav. Tom qab ntawd qhov no yog qhov tshwj xeeb, tshwj xeeb tshaj yog nyob rau hauv USSR, lub teb chaws tsis ntseeg Vajtswv, thiab tam sim ntawd Dab Ntxwg Nyoog tau taug kev ncig Moscow. Tsis yog qhov no amazing? Tshwj xeeb tshaj yog nyob rau hauv Soviet lub sij hawm, uas Western science ntawv tseeb tsis yog siv tau.
    Petka tau lees paub tias:
  - Tej zaum koj hais yog lawm, Kuv feem ntau xav paub ntau ntxiv txog cov ntawv tseeb thiab kev tshawb fawb; fantasy zoo li qub thiab me me rau kuv.
  Tus poj dab nyo hau nws taub hau.
  - Raws li kuv nkag siab, Bulgakov tsis yog ib tug sorcerer, tab sis tsuas yog ib tug kws sau ntawv - ib tug scribbler! kuv tsis hwm koj!
  Inga rub nws txhais taw liab qab thiab nug:
  - Koj puas muaj cov no?
  - Ib tug ntawm cov neeg phem liam tias tau mus rau lwm lub ntiaj teb thiab tau sau ntau phau ntawv zoo. Txawm tias kuv nyeem ib qho, thiab tom qab ntawd peb pom tias nws tau ua tag nrho, tab sis sau nws zoo heev.
    Petka tau lees paub tias:
  - Kev xav yog lub zog loj! Kuv kuj tau pib sau ntawv tshiab hauv computer, kuv tsis muaj kev mob siab rau, tab sis tam sim no kuv tuaj yeem ntxiv lwm yam hauv kuv lub neej.
  Tus ntxhais teb txias:
  -Yog peb tseem tawm ntawm no.
  Hauv pem teb hauv qab lawv tau strewn nrog cov nplooj poob ua los ntawm pob zeb muaj nuj nqis. Inga ob txhais ceg liab qab tau ticklish;
  -Koj yuav tsum tau nplua nuj heev? - Petka qhia .
  - Tsis yog, yam koj muaj nyob rau hauv koj txhais taw yog zoo tib yam granite, me ntsis hloov los ntawm khawv koob. Cov pob zeb zoo li no tsis tuaj yeem muag hauv khw - lawv yuav hnov lawv thiab tej zaum yuav ua rau lawv cov khawv koob tsis zoo. Thiab qhov no yog qhov txaus ntshai.
  - Qhov no ua tau li cas!
  - Rau cov khawv koob muaj zog lossis ib pab pawg loj ntawm nruab nrab yog qhov zoo. Hauv qhov no, kuv yuav ua, raws li koj hais, tsuas yog neeg tuag. Thiab kuv tsis yog me ntsis qub lawm, kuv tsis xav tig mus ua ib tug poj niam laus.
  Inga xav tsis thoob:
  - Puas yog khawv koob tso cai rau koj nyob mus ib txhis?
  - Yuav luag! Nws nyob ntawm lub zog ntawm tus kws yees duab, qib siab dua, nws nyob ntev dua, tab sis qhov kawg los rau txhua tus.
  - Nws yog kev khuv leej! - Inga sighed hnyav heev. - Thiab kuv xav ua neeg tsis txawj tuag.
  - Qhov no yog vim kev ntshai, tab sis kuv tus hlub, kuv yuav nplij koj, thiab tom qab kev tuag muaj kev txuas ntxiv, yog li tsis txhob ntshai: kev nco qab yuav tsis ploj, tab sis koj yuav xaus rau hauv qhov chaw phem.
  - Zoo li ntuj raug txim?
  Tus sorceress tau lees tias:
  - Txawm tias phem dua, txhawm rau kom nws ua tau zoo koj yuav tsum nrhiav tus tswv ntuj muaj zog, lossis zoo dua, ntau tus vajtswv. Hauv qhov no, qhov muaj zog koj lub ru tsev, qhov yooj yim dua cov xwm txheej ntawm koj lub neej tom ntej yuav yog.
  - Yuav ua li cas yog tias kuv yog atheist? - Petka nug .
  - Tom qab ntawd kev txom nyem rau koj, koj yuav tsis muaj kev txhawb nqa thiab kev tiv thaiv, uas txhais tau hais tias, feem ntau yuav, tom qab kev tawm tsam hnyav heev, koj yuav dhau los ua qhev qis tshaj ntawm txhua tus ntsuj plig muaj zog.
  - Tab sis kuv puas yuav nyob mus ntxiv?
  -Xav seb koj tus kwv yuav raug txim npaum li cas, koj yuav npau suav txog kev tuag. Tsis yog, ua ntej nws lig dhau lawm, xaiv ib tug vaj tswv rau koj tus kheej, los yog ib tug tswv tsev ntawm deities, thiab pe hawm kuv. Thiab kuv yuav qhia koj tej khawv koob.
  Tus tub hluas kawm ntawv hauv npau suav no nodded:
  - Nws suab ntxias heev.
  - Kuv nyiam kev tiv thaiv ntawm Yexus Khetos. Thiab txawm hais tias kuv yog ib tug neeg txhaum uas tsis muaj kev txhaum, kuv yuav tsis ntxeev siab rau kuv tus xib hwb. - Inga hais nrog pathos.
  - Yexus yog leej twg? - nug tus shaman.
  - Nov yog peb tus Vajtswv. Vajtswv Leej Tub hauv Orthodoxy yog tus thib ob ntawm Trinity. - Petka teb .
  - Yog li koj muaj peb tus Vajtswv?
  - Tsis yog, tsuas yog ib qho xwb.
  - Vajtswv Leej Tub? Yexus?
  - Tsis yog, qhov no tsuas yog ib qho hypostasis ntawm ib tug Vajtswv xwb. Vajtswv yog Triune! - Inga hais.
  - Tau kawg, peb kuj muaj cov ntawd. Tiamsis koj tus Vajtswv nyob deb ntawm koj thiab yog tias koj tuag ntawm no, nws yuav tsis muaj peev xwm tiv thaiv koj.
  Inga ntaus ib tug pose! Thiab nws qw:
  - Phau Vajlugkub hais tias Yexus tsim txhua yam uas pom thiab pom tsis tau, hauv ntiajteb thiab saum ntuj ceeb tsheej, thiab tuav txhua yam ua ke los ntawm nws lub hwj chim. Qhov no txhais tau tias koj lub ntiaj teb raug tsim thiab tswj los ntawm nws.
  - Tsis yog! - Tus dab ua rau nws lub ntsej muag ci ntsa iab. - Hauv qhov no, peb yuav paub nws, tab sis qhov no yog thawj zaug kuv tau hnov lub npe no.
  - Los yog tej zaum koj paub nws nyob rau hauv ib lub npe txawv. Feem ntau koj muaj kev ntseeg nyob rau hauv lub siab tshaj Creator.
  - Hauv lwm lub ntiaj teb lawv ntseeg qhov no, tias muaj ib tus neeg muaj zog, tab sis nyob rau hauv peb lub ntiaj teb no tsis tau txais. Peb ntseeg hais tias tsis muaj leej twg tsim lub qab ntuj khwb thiab nws nyob mus ib txhis.
  - Uas suab logical. Qhov teeb meem nyob mus ib txhis dhau lub sijhawm tsis kawg tuaj yeem ua rau muaj ntau yam tsis muaj kev txwv ntawm lub neej. Qhov no yog ntau plausible tshaj kev ntseeg nyob rau hauv ib tug creator. Ntxiv mus, xws li superintelligence yog qhov nyuaj rau xav txog. Ntxiv mus, lo lus nug yog: Vajtswv nyob qhov twg thaum lub sij hawm, teeb meem, thiab qhov chaw tsis muaj? - Petka nug ib lo lus nug .
  - Nws tuav txhua yam uas muaj nyob. - Inga teb.
  -Yog li ntawd, thaum pib tsim, tus uas muaj hwjchim loj kawg nkaus txo. - Tus tub ntxhais kawm ntawv nug sarcastically.
  Tus ntxhais tsis meej pem.
  - Vajtswv tsis tuaj yeem txo qis.
  - Tab sis ua txhua yam, thiab ntes txhua yam, nws pib tsim thiab tsis siv qhov chaw ntawm txhua yam uas muaj nyob. Qhov no txhais tau hais tias Vajtswv tau ua me me.
  Inga yoj nws tawm.
  - Qhov no yog sophistry. Txoj kev no koj tuaj yeem nqa txhua nqe lus mus rau qhov tsis txaus ntseeg. Thiab thaum twg txoj kev taug kev no thaum kawg yuav xaus?
  - Cov phab ntsa kuj yog tej yam yees siv, thiab lawv qhov ntev yog txheeb ze. - Hais tias tus shaman. - Peb tuaj yeem txav tam sim ntawd, lossis peb tuaj yeem txaus siab rau qhov zoo nkauj. Kuv xav qhia koj lub vaj tsiaj, tab sis tam sim no kuv tsis muaj ntau yam tsiaj nyob hauv nws, yog li tej zaum lwm zaus. Yog lawm, thiab kuv yeej nyiam koj cov kev xav txog Vajtswv. Kuv qee zaum xav txog qhov no kuv tus kheej, tshwj xeeb tshaj yog hais txog kev muaj sia nyob tom qab, peb muaj, piv txwv li, necromancers, lawv tuaj yeem hu plig thiab ua rau lawv qhia ntau heev. Piv txwv li, kuv siv qhov no kuv tus kheej. Thiab tseem lawv cov ntaub ntawv yog contradictory. Tab sis feem ntau ntawm lawv dhuav tsis muaj lub cev thiab xav rov qab mus rau lub cev nqaij daim tawv. Qhov ntawd yog qhov txaus siab npaum li cas lub cev tuaj yeem muab tau. - Tus dab ua si saib tus hluas thiab zoo nraug Petka .
  Ib lub txim ntawm kev mob siab rau ci rau hauv nws lub qhov muag. - Tsis yog, nws yog unbearable.
  - Leej twg xav tau kuv nrog lub ntsej muag zoo li no?
  - Okay, txaus qhuas qhov zoo nkauj, koj puas tau pom tej yam zoo li no?
     Petka ntsia ib ncig dua, saib tus pej thuam ntawm liab qab heroes thiab exciting erotic poj niam, npog nyob rau hauv kub.
  - Yog, nws yog nplua nuj, impressive.
  - Ces cia peb mus rau hauv lub tsev. - Miloslava ua ib qho kev ua siab ntev.
  Lub tsev loj loj, thiab tuaj yeem haum rau kaum lub yees. Lub rooj luxurious tau nruab rau hauv ib lub kauv thiab muaj lub hauv paus zoo li lub ntsiab nce.
  - Kuv theej qhov no los ntawm Huab Tais Ntuj, nws muaj ntau yam ntxiv, tab sis kuv tsis muaj zog txaus.
  - Qhov ntawd tsis phem thiab. - Inga pom qhov tsis muaj cov tub qhe. - Cov zaub mov twg peb yuav nqa peb tus kheej?
  - Yog li qhov no yog kuv qhov kev txhawj xeeb. Nyob rau hauv lub meantime, zaum saum, kuv yuav tsum tau npaj ib tug potion.
  Miloslava yoj nws claws thiab ploj mus.
  - Miracles nyob rau hauv ib tug sieve. - Said Petka . - Instant teleportation.
  - Zoo li peb tau txais ib tug sorcerer tiag tiag. Kuv yeej tsis xav tias kuv yuav pom kuv tus kheej hauv zaj dab neeg tiag tiag.
  - Los yog tej zaum peb tsaug zog thiab npau suav.
  - Nws tsis tshwm sim zoo li ob tus neeg ib zaug.
  - Peb tuaj yeem paub thaum peb sawv, tab sis tam sim no rub koj tus kheej.
    
  Aggressive Inga teb nrog ib tug sigh:
  "Kuv twb tau ntsib qhov mob txaus kom nkag siab tias qhov no yog qhov tseeb, thiab muaj koj."
  "Kuv ib zaug npau suav tias ib tug hniav raug rub, thiab qhov mob yog tiag tiag." - Said Petka .
  - Uas yog vim koj yog ib tug coward. Pom tau tias nws ntshai heev ntawm kev xyaum ua kom nws xav txog kev ntshai ntawm kev ntshai.
  - Kuv tsis ntshai mob. Yog kuv ntshai nws ces kuv tsis tau mus Tech-Van-do.
  - Muaj ib qho tshwm sim thaum ib tug neeg ntshai ib yam.
  Nws cov lus tau cuam tshuam los ntawm cov suab paj nruag thiab cov neeg seev cev zoo nkauj zoo nkauj tau ya saum huab cua.
  - Dab tsi yog qhov no? - Hais tias taw liab qab Inga.
  Ib tug tsiaj zoo li ib tug hamster nrog tsib lub qhov muag thiab ib tug peacock Tail tshwm nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm nws.
  - Kuv yog Tickle, ib tug grun los ntawm lub ntiaj teb no ntawm Falla. Tus tub qhe ntawm lub Great Miloslava. Nws qhia kuv kom lom zem rau koj; cov qhua los ntawm lwm lub ntiaj teb yuav tsum tsis txhob dhuav. Txaus siab rau kev seev cev.
  - Thiab koj tuaj yeem npaj qhov pom ntawm kev sib ntaus sib tua nrog cov tsiaj.
  - Tau kawg! Muaj tseeb, cov no yuav yog phantoms thiab koj yuav tsis hnov tsw cov ntshav.
  - Cia peb ua movie.
  Tickle yoj nws paws, thiab tag nrho pawg ntawm cov tub rog tau tshwm sim nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm lawv. Lawv lined nyob rau hauv ib tug semicircle, bristling nrog hmuv. Lub sijhawm ntawd ib lub suab nrov, zoo nkaus li yog ib txhiab tus ntxhw raug tua. Cov tsiaj txawv txawv tau dhia tawm mus rau hauv qhov chaw ua si, zoo li kev sib xyaw ntawm tus khej nrog lub cev ntawm cov tsov thiab cov paws ntawm kaum tus noog. Cov ntaub ntawv ntawm lawv ob txhais ceg tau ntse heev uas lawv zoo li txiav los ntawm cov hlau. Lawv tawm tsam cov pab pawg nrog ceev ceev. Cov neeg tua rog tau ntsib lawv nrog cov tshuab los ntawm lawv hmuv, lawv cov leeg nqaij pib txav mus.
  - Nov yog qhov kuv nkag siab xinesmas.
  Lub hamster zoo li paub ntau yam txog kev pom; nws pheej hloov lub kaum sab xis ntawm kev sib ntaus sib tua thiab pom cov tub rog thiab tsiaj nyob ze. Nws pom tau tias cov hmuv tsoo li cas, lossis, ntawm qhov tsis sib xws, cov dab daig nrog lawv qw thiab los ntshav. Thiab feem ntau qhov opposite tshwm sim: tus fighter raug tsuj, gnawed los ntawm predatory puab tsaig, thiab nqaij yog torn. Kev tawm tsam ntawm cov flanks tau raug tshem tawm, tab sis nyob hauv nruab nrab cov tsiaj txhu tau tawg.
  - Yog li, nws yog qhov tseeb tias kev sib ntaus sib tua yog qhov tsis muaj tseeb. - Petka piav qhia .
  - Nws tsuas yog cov khawv koob cuav xwb, nws yog qhov zoo dua los saib cov blockbuster zoo. - Hais Inga. Piv txwv li, "Mega Gladiator". Wow, saib dab tsi yog qhov txuj ci tseem ceeb!
  Tswv Ntuj paub dab tsi, nrog rau lub taub hau squirrel thiab ib lub cev zoo li ob daim hlau muab tso ua ke, khiav mus rau theem.
  - Qhov no yog ib tug mutant UFO. Tam sim no cov txiv neej ntsuab me yuav dhia tawm.
  Tus dab tau poob rau hauv cov qib zoo li tsis muaj kev puas tsuaj nrog tag nrho nws lub zog; los ntawm lub sijhawm no, tau kaw cov qib, cov tub rog tau tua yuav luag tag nrho cov tsov-crocodiles.
  Mam li nco dheev, ib tug fin tau tawm ntawm sab, thiab cov hniav ntse tshaj plaws ntaus lub plhaub. Lub suab sib tsoo tau hnov, zoo li lub saw hlau loj heev tau pib ua haujlwm, thiab cov nqaij tau ya mus rau txhua qhov chaw.
  - Qhov ntawd yog li cas koj yeej muaj tsiaj nyaum, lossis koj puas tau tsim nws.
  - Qhov no yog los ntawm lub ntiaj teb ntawm Zweig tolstapum. - Hais tias "hamster". Cov tub rog ntawm pawg sib tw twisted, yoj lawv cov riam phom, ntaj, sim tua cov squirrel taub hau, lawv ua tau zoo heev, txawm hais tias lawv ntaus, tab sis lub taub hau yog elastic zoo li pob thiab caij nplooj ntoos hlav los ntawm lub tshuab. Thiab cov hniav mowed down cov fighters. Thaum kawg, cov phantoms tau tshee hnyo thiab stumbling, pib khiav tawm, raws li nws zoo nkaus li tias tag nrho cov hauv pem teb yog cov ntshav.
  - Lawv puas ntshai? - Petka xav tsis thoob .
  - Tsis yog, tsis yog raws nraim, nws tsuas yog zoo li kev ntseeg ntau dua.
  - Yuav ua li cas yog tias kuv tawm tsam nws tus kheej? - Tus hluas vampire tau hais.
  - Koj rab ntaj yuav dhau mus zoo li huab cua. Qhov no tsis yog khoom siv.
  - Yog li koj yuav ua nws cov khoom?
  - Kuv ua tsis tau, tsuas yog tus poj niam ua tau. Kuv tsuas yog tsim cov yeeb yuj illusions thiab tsis muaj dab tsi ntxiv. - "Hamster" ncua nws cov ntiv tes, snapped lawv, thiab, raws li nws zoo nkaus li ib txwm, cov ntshav nchuav ploj mus.
  - Tej zaum koj yuav nyiam cov neeg seev cev dawb, Kuv tuaj yeem ua qhov ntawd thiab. Saib ntawm no. - Tickle snapped nws tus ntiv tes, thiab ib qho kev zoo nkauj dawb, ib tug poj niam loj kaum metres siab, tshwm nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm lawv. Nws tsis zoo li tsis zoo, tab sis nws yog overloaded nrog cov leeg, zoo li ib tug weightlifter.
  - Qhov no yog ib tug niaj hnub Lavxias teb sab poj niam. - Hais e nrog Petka . - Xws li ib tug yuav nres ib tug nees galloping thiab nkag mus rau hauv lub tsev pheeb suab.
  - Zoo, yog tias koj xav tau ib yam dab tsi zoo li no hauv cev nqaij daim tawv, nug tus poj niam, nws yuav ua tam sim ntawd, luv luv.
  - Vim li cas kuv thiaj xav tau ib qho loj? Kuv nyiam Aza. - Petka yoj nws tawm.
  - Los yog tej zaum koj xav tau ntau tus ntxhais thiab slim sawv daws yuav. - Tickled suggested.
  - Zoo, koj tsis nco qab kuv! - Azalea dhia thiab dhia dhia, dhia hla lub rooj "Kuv xav tau ib tug txiv neej." Hais txog poj niam, cia cov tub seev cev.
  - Tom qab ntawd yuav muaj ob qho tib si.
  Ob peb lub kaum ob tau tshwm sim nrog cov tawv nqaij sib txawv, los ntawm dawb li daus mus rau dub zoo li ebony ntoo. Ntsuab, txiv kab ntxwv, xiav, daj thiab txawm striped thiab speckled khub niam txiv seev cev ntawm lawv. Nws pom tseeb tias lawv zoo siab heev thiab dhia ncig ntau heev. Tom qab ntawd lawv tshem tawm lawv cov khaub ncaws uas tsis muaj lub nra hnyav thiab lawv cov kev txav mus los tau txais tus cwj pwm tsis zoo erotic. Nws zoo nkauj heev thiab tus tub hluas thiab tus ntxhais, tau txais kev zoo siab, pib txav los ze rau ib leeg. Tom qab ntawd Inga muab nws txhais taw rau ntawm Dmitry lub ceg tawv, thiab nws pib ua rau nws mob. Tus ntxhais thiab tus tub pib hnia thiab caress lawv elastic, cov leeg nqaij. Ob leeg ntawm lawv lub siab tau pib ua nruj ua tsiv, thiab muaj cua sov muaj zog hauv lawv lub plab. Thiab thaum lawv daim di ncauj tau ntsib thiab lawv tus nplaig sib cuam tshuam, lawv tau dhia mus rau hauv dej hiav txwv uas muaj kev hlub. Cov txiv neej zoo li qaug cawv, lawv lub cev tshee, thiab ntau txhiab tus orchestras ua si hauv lawv pob ntseg. Nws zoo li Azalea tias tis tau loj hlob los ntawm qab nws, thiab nws thiab nws tus hlub tau nce siab saum huab.
  Starry ntuj - azure kaj ntug
  Lub hnub rays ua si ntawm cov hlua!
  Cas kuv hlub koj - muab lub teeb rau kuv
  Hu nkauj nkauj ntawm txoj kev ywj pheej nyob rau hauv lub siab ntawm cov hluas!
  Inga hu nkauj, nws nyob hauv ecstasy, tshav kub kub, thiab tus ntxhais pib maj mam tso nws tus kheej ntawm khaub ncaws. Petka paub qhov no thiab tseem pib nthuav tawm nws tus kheej. Lawv cov tawv nqaij liab qab tau kov, thiab qhov no ua rau muaj kev xav zoo li no uas tus txiv neej thiab tus ntxhais tau tsa lawv tus kheej tawm hauv pem teb. Daim di ncauj hnia lub mis zoo siab.
  - Yog lawm! - Lawv idyll tau cuam tshuam los ntawm lub suab nrov uas zoo li rau lawv tag nrho ntawm ib txhiab thunders. - Kev hlub zoo kawg nkaus, tsis txhob tso tseg.
  - Tsis yog, peb ua tsis tau li ntawd. Qhov no yog ib qho kev xav zoo heev, thiab indulging nyob rau hauv kev hlub nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm cov neeg tim khawv yog tsis ncaj ncees lawm.
  - Tab sis kuv yuav txaus siab rau nws. Nws yog qhov zoo thaum ib tug txiv neej koj nyiam muaj kev lom zem nrog lwm tus.
  - Thiab koj tsis khib? - Petka xav tsis thoob .
  - Kev npau taws tshwm sim los ntawm kev qaug zog. Poj niam tsis muaj zog ntshai tsam poob txiv neej. Kuv, nyob rau hauv lem, tsis yog tsuas yog ib tug haib sorcerer, tab sis kuj heev tau ntxim hlub kuv tau muaj pua pua ntawm cov txiv neej, thiab nrog rau txhua tus ntawm lawv kuv tau paub tshwj xeeb Library. Tib lub sijhawm, kev hlub ib txwm them rau kuv, thiab tom qab ntawd thaum kuv nrog lawv sib cais, tsis muaj kev mob lossis kev khuv xim.
  - Koj tsis tau tig lawv mus rau hauv pob zeb? - Ib nrab-jokingly hais nrog Petka .
  - Tsuas yog nyob rau hauv cov khoom muaj nqis. Zoo, tus tub, koj tseem hluas heev, yuav luag ib tug me nyuam, koj xav tau ib txoj hauv kev tshwj xeeb. Luag nyav, thov.
     Petka stretched nws daim di ncauj.
  - Scars adorn ib tug txiv neej, tab sis khob tawm cov hniav lwj nws. Kaw koj ob lub qhov muag, thiab kuv yuav muab tshuaj tsuag rau koj, thiab yuav tsis muaj qhov nkig lossis khawb sab laug.
  Tus tub hluas kawm ntawv kaw nws lub qhov muag. Ib qho sov so, tej zaum txawm tias maj mam, cov tshuaj nchuav rau nws, hnov tsw ntawm jasmine, lavender thiab lwm yam uas tsis muaj analogues hauv tib neeg cov lus.
  - Tam sim no koj tuaj yeem qhib nws.
     Petka reflexively hnov nws cov hniav.
  - Tag nrho! - Puas muaj daim iav?
  - Saib ntawm no. - hais tias tus dab. Daim iav qhov luaj li cas ntawm ib tug txiv neej tshwm nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm nws.
  - Zoo heev! Lawv txawm ci ntsa iab heev.
  - Tam sim no lawv tau dhau los ua kaum npaug zog, thiab yog tias koj tseem rub lawv tawm, lawv yuav loj hlob tuaj ntawm lawv tus kheej.
  - Zoo kawg! Txwv tsis pub, thaum twg peb tawm tsam, kuv ib txwm txhawj xeeb txog kuv lub puab tsaig.
  - Zoo, tam sim no kuv tus tub, cia peb noj su, so thiab mus rau kev sib tw. Kuv tos tsis tau sim rau saum lub kaus mom saum ntuj los.
  Nws yog lub koob tsheej tiag tiag, cov suab paj nruag ua si lawv tus kheej, thiab cov khoom noj thiab cov tais ntab ntab ntawm chav ua noj. Muaj ntau, suav tsis txheeb. Cov menyuam yaus yeej tsis tau pom qhov sib txawv, ntau hom kev ua si, zaub thiab txiv hmab txiv ntoo txawm nyob rau hauv zaj duab xis fairy taleas. Nws yog tag nrho impressive thiab arousing delight. Cov saj ntawm tag nrho cov tais diav kuj qab; cia li sau cov tais diav coj mus rau ib tug tag nrho ntim. Txawm li cas los xij, txawm hais tias Petka thiab Inga zom thiab nqos tau txaus los noj ib qho chaw, qhov kev xav ntawm kev tshaib kev nqhis tsis tawm ntawm lawv, thiab lawv lub plab tseem khoob.
  - Cov zaub mov kuj yog tej yam yees siv! - Miloslava piav qhia. - Koj tsis tuaj yeem overeat nws.
  "Tom qab ntawd dab tsi yog qhov tseem ceeb ntawm kev noj nws, peb yuav tsis tau txaus."
  - Okay, yog tias koj nkees, ces koj yuav hnov zoo heev saturation tam sim ntawd.
  - Zoo dua muab kuv tej yam ntuj tso. Kabanchika. - Marilyn tawm tswv yim.
  - Zoo, cia peb sim. Kuv muaj ib co Tshuag.
  Plaub tus tsiaj tshwm sim, lawv nqa yim-legged pom antelope.
  - Qhov ntawd yog lwm qhov teeb meem, tej zaum peb yuav muaj khoom noj txom ncauj nrog nqaij tshiab.
  - Hais ncaj ncees, kuv tau xav txog kev ua neeg tsis noj nqaij.
  "Dab tsi ruam Inga." Petka khaws cov diav rawg thiab riam thiab pib txiav rau hauv daim.
  . QHOV NO 14.
  Thaum Petka siv hmo kawg hauv theem dav dav, lub neej txuas ntxiv mus. suav nrog hauv Vaj Kaj Siab. Alexander Danelchuk thaum kawg tau hla mus rau qib nyiam ntawm Hell-Purgatory, mus rau qhov chaw uas yog lub npe hu ua Paradise, lossis Eden, lossis Jannam. Qhov tseeb, nws yog tag nrho lub qab ntuj khwb. Rau qhov nws tseem tab tom txhim kho thev naus laus zis thiab dhau los ua ntau dua. Thiab tsis tsuas yog tib neeg nyob hauv nws, tab sis kuj yog cov neeg sawv cev ntawm lwm lub ntiaj teb.
  Tseeb tiag, nws muaj cov communism tiag tiag - yuav luag txhua yam yog dawb. Ua haujlwm yog tias koj xav tau, lossis tsis ua haujlwm yog tias koj xav tau!
  Thiab ib colossal lom zem kev lag luam thiab ua tiav kev ywj pheej. Txawm tias nyob rau theem nyiam ntawm ntuj raug txim, koj yuav tsum ua raws li niaj hnub niaj hnub, ua kev thov Vajtswv, ob peb teev (txawm tias tsis yog txhua tus) ntawm kev ua haujlwm kho mob thiab ob teev ntawm kev kawm. Thiab tom qab ntawd kev lom zem thiab kev mus ncig ua si ncig lub Vaj Kaj Siab. Thiab tam sim no koj muaj kev ywj pheej kiag li thiab tuaj yeem ua txhua yam koj xav tau.
  Sashka tseem tsis tau tswj kom hloov nws lub cev. Nws zoo li ib tug tub hluas uas muaj kaum plaub xyoos. Thiab kuv tau sib tw ntawm lub rooj tsavxwm nqus nrog kev txaus siab heev. Thiab qhov ceev ntawm cov tub ntxhais hluas qub raug kaw hauv ntuj txiag teb tsaus yog qhov loj heev.
  Sashka spun thiab ua ib lub voj ntawm lub ntiajteb txawj nqus board. Thiab nws yuav tsum tau hais tias nws muaj kev nyab xeeb heev. Hauv qhov no kuv nyiam nws. Thiab tag nrho ib ncig yog zoo li lub nroog loj, nrog cov vaj tsev muaj yeeb yuj. Ib tug yuav txawm hais tias qhov no yog qhov chaw saum ntuj ceeb tsheej thiab zoo nkauj heev. Txawm hais tias nws puas tuaj yeem hais ib qho chaw txog tag nrho lub qab ntuj khwb? Thaum koj yuav tsis ya ncig txhua lub ntiaj teb hauv ib lab xyoo, nws yuav siv sijhawm ntev npaum li cas mus ncig tsawg kawg ib lub ntiaj teb? Nyob rau tib lub sijhawm, Lub Vaj Kaj Siab txuas ntxiv nthuav dav, loj hlob hauv thev naus laus zis, thiab ntau thiab ntau tus neeg tuag uas tau txais cov tub ntxhais hluas, lub cev tshiab los ntawm ntau lub ntiaj teb tau tshwm sim hauv nws. Ntxiv mus, yuav luag ib txwm ua ntej lub Vaj Kaj Siab muaj nyob hauv Hell-Purgatory. Txij li thaum nws yog ib qho tsim nyog los nce qib ntawm kev txawj ntse thiab kev coj ncaj ncees ntawm cov neeg nyob hauv lwm lub ntiaj teb. Yog li ntawd lawv thiaj li muaj peev xwm nyob mus ib txhis hauv lub qab ntuj khwb uas muaj kev zoo siab tsis muaj kawg.
  Hauv lub Vaj Kaj Siab koj tuaj yeem xaiv ib lub cev rau koj tus ntsuj plig. Ua leej twg, ib tug txiv neej, ib tug poj niam, ib tug elf, ib tug troll, thiab txawm ib tug zaj.
  Tab sis rau tam sim no, Alexander Danelchuk zoo siab heev nrog lub cev ntawm ib tug tub hluas ntawm kaum plaub. Thaum nws muaj yim yim, nws yog ib tug me nyuam, nws poob rau hauv tus dej, thiab tsis muaj sij hawm ua txhaum. Yog li ntawd, kuv tsis tau nyob rau theem dav dav zoo li cov neeg laus feem ntau, tab sis ntawm cov menyuam yaus, qib nyiam ntawm Hell-Purgatory. Thiab qhov no, ntawm chav kawm, yog zoo nyob rau hauv nws tus kheej txoj kev. Nws zoo li ib tug me nyuam nyob rau hauv ib lub tsev kho mob, qhov chaw nws yog thawj tus me nyuam muaj yim xyoo nrog rau lwm cov me nyuam, thiab tom qab ntawd loj hlob mus rau ib tug hluas hnub nyoog kaum plaub thiab tseem nyob li ntawd mus txog rau thaum nws mus txog Saum Ntuj Ceeb Tsheej.
  Feem ntau, cov menyuam yaus siv tsib caug xyoo ntawm qhov nyiam tshaj plaws. Tab sis qhov no yog hais tias tus cwj pwm yog impeccable. Tab sis Sasha Danelchuk tsis coj tus cwj pwm zoo, thiab tus me nyuam tsis yog ib tug tub zoo. Thiab yog li ntawd nws tau siv yim caum xyoo nyob rau qib nyiam. Tab sis los ntawm cov qauv nyob mus ib txhis, qhov no tsis yog ntau.
  Thiab tam sim no nws nyob hauv lub Vaj Kaj Siab thiab muaj kev ywj pheej. Piv txwv li, koj tsis tas yuav mus pw raws li lub sijhawm zoo li hauv Hell-Purgatory. Thiab tus tub, ib tug qub neeg raug kaw nyob rau hauv ib tug nyiam kev kho mob me nyuam yaus kho colony, muaj kev lom zem.
  Thiab kev lom zem ntawm no yog suav tsis txheeb. Thiab tsis yog dab tsi. Hauv particular, fantasy, quests thiab adventures yog los ntawm lub ru tsev.
  Ua ntej, Sashka tua ntawm ya saucers nrog lub blaster. Thiab nws tsis yooj yim li ntawd. Lawv tab tom txav mus raws txoj kev tawg. Thiab lawv dhia ntawm ib sab mus rau sab.
  Ces tus tub, nrog nws cov ntiv taw liab qab, aggressively pov pulsars. Thiab yog vim li cas tus zaj thiaj li tawg? Thiab raws li tus dab no tawg, npib pib poob, tsis tsuas yog kub thiab nyiaj, tab sis kuj los ntawm ntau yam ntawm lwm yam hlau, uas hais tias sparkled nrog tag nrho cov xim ntawm zaj sawv yuav yog ib tug understatement. Thiab qhov tshwm sim ntawm no ... Zoo, thawj tus tub tua ib zaj, thiab tom qab ntawd lwm tus. Tsuas yog thaum kaum ob lub taub hau dab tawg tau ua cov qhob noom xim kasfes, ntau yam khoom qab zib, lollipops, khoom qab zib tuav, thiab lwm yam khoom zoo. Xws li marmalade nyob rau hauv daim ntawv ntawm ob qho tib si zoo nkauj butterflies sparkling zoo li kub nplooj thiab liab qab ntxhais. Tab sis cov ntxhais saum ntuj ceeb tsheej txawv. Thiab tsis yog tib neeg haiv neeg xwb. Tab sis txhua tus zoo nkauj thiab ntxim nyiam, txawm tias lawv cov duab thiab lub ntsej muag zoo li qub thiab txawv.
  Tus me nyuam tub muab lub marmalade rau hauv nws lub qhov ncauj, nqus nws, thiab hu nkauj zoo siab:
  Huab tais ntawm marmalade
  Los ntawm ntaj mus rau parade ...
  Khoom plig loj heev
  Peb yuav tsum ua kom tiav ntawm dab ntxwg nyoog!
  Thiab Sashka luag. Yog lawm, nyob rau hauv Ntuj Ceebtsheej tsis muaj kev txwv nruj xws li nyob rau hauv ntuj raug txim. Ntxiv mus, koj tuaj yeem muaj kev lom zem thiab pranks me me raug tso cai. Qhov tseeb, vim li cas tib neeg yuav tsum dai chains nyob ib ncig ntawm lawv lub caj dab? Thiab thov Vajtswv, tsuas yog ntawm lub siab nyiam. Cov no yog cov cai.
  Tus tub hluas tau ua ib qho kev sib tw, tig ncig kaum zaus. Thiab nws txias heev, nws zoo li koj nyob ntawm Ferris lub log.
  Tus txiv neej ncaj ncees tshiab, uas tseem muaj nws thaum yau ua si hauv nws lub taub hau, hu nkauj:
  Lub ntuj nyob deb, yuav muaj porridge nyob rau hauv lub hlwb,
  Koj nyob saum ntuj, me tub paub Sasha!
  Nws xav mus tua zaj ntuj
  Yog li ntawd cov menyuam yaus ua si dhau los ua txoj cai ntawm no!
  Thiab Sashka muaj kev lom zem. Thiab nws nyuam qhuav hnav nws khaub ncaws thiab plopped rau hauv Fanta. Muaj tseeb tiag, tus tub hluas tsuas hnav T-shirt thiab luv. Qhov tseeb, Ntuj Ceeb Tsheej thiab Ntuj Ceeb Tsheej yog qhov sov so thiab muaj lub caij ntuj sov nyob mus ib txhis thiab lub hnub tsis tu ncua. Raws li tau cog lus tseg hauv phau Vajlugkub - ib hnub nyob mus ib txhis hauv lub ntiaj teb tom ntej. Thiab hauv lub Vaj Kaj Siab muaj kev ywj pheej.
  Tus tub cuam ib tug grenade, nrog nws txhais taw liab qab, thiab lub loj Royal Tiger tank tig. Thiab nws caterpillars crumbled thiab tig mus rau hauv pretzels nrog zib mu, chocolate, condensed mis nyuj, thiab ntau yam txawv.
  Sashka hu nkauj zoo siab:
  Txhua tus neeg nyob hauv lub ntiaj teb loj,
  Yuav tsum ua phooj ywg...
  Cov menyuam yaus yuav tsum luag txhua lub sijhawm
  Thiab nyob hauv lub ntiaj teb kev thaj yeeb,
  Cov menyuam yaus yuav tsum luag
  Cov menyuam yaus yuav tsum luag
  Thiab nyob hauv lub ntiaj teb kev thaj yeeb!
  Thiab tus tub, tig ncig, hais tias:
  -Dam koj, tus thawj tswj hwm zaj, thiab tus taub hau Fuhrer, uas ua raws li Cain txoj kev!
  Thiab tus me nyuam tub uas mus rau lub Vaj Kaj Siab daig tawm nws tus nplaig. Thiab ces nws tuav nws lub nrig. Qhov tseeb, Fuhrer taub hau ua rau muaj kev phem ntau heev, thiab txawm tias dhau ntawm lub siab lub ntsws Fuhrer nrog lub hwj txwv thiab bangs. Thiab ob txhais taw liab qab ntawm ib tug tub hluas, yooj yim heev zoo nraug nrog blond, me ntsis golden plaub hau, ntaus lub bronze tswb. Dab tsi ua rau lub rumble!
  Tus tub ncaj ncees (ib zaug nws nyob hauv lub Vaj Kaj Siab, nws twb hu tau tias yog ib tug neeg ncaj ncees!) luag thiab pib hu nkauj nrog lub siab tawv.
  Kuv yog ib tug hluas super karate warrior,
  Kuv nyiam tau txawm nrog cov yeeb ncuab phem...
  Txawm hais tias tus neeg siab phem siab phem tawm tsam,
  Peb cov tub ib txwm paub sib ntaus!
  
  Rau cov tub hluas, ntseeg kuv, tsis muaj teeb meem,
  Thaum lub horde ntawm shaggy sawv daws mus ...
  Tus tub yuav ua siab loj tsom nws rab phom tshuab,
  Thiab tus neeg tua hluav taws tua kom raug ntawm cov yeeb ncuab phem!
  
  Tus tub muaj lub hauv siab muaj nuj nqis,
  Nws yuav txiav los ntawm txhua yam armor ...
  Svarog yeej zoo li Leej Txiv rau nws,
  Nws yuav xa ib tug ntxhais txias!
  
  Tus me nyuam yog ib tug tub rog ntawm lub dab noj mov,
  Thaum Frost rushes taw liab qab ...
  Koj rhuav tshem tus yeeb ncuab ntawm kev npau taws,
  Beauties, untangle koj tus tub braids!
  
  Sib ntaus cov yeeb ncuab siv lub slingshot,
  Kuv ntaus nws nyuaj heev nrog tus nqi tiv thaiv ...
  Tus tub paub tias nws yog invincible nyob rau hauv kev sib ntaus sib tua,
  Tsuas yog txiav lub orc armada!
  
  Thaum ib tug tub sib ntaus, nws yog chav kawm
  Nws txiav nrog rab ntaj, tua nrog ib tug blaster ...
  Adidas class sneakers
  Nws sim nws rau tus ntxhais cawm seej!
  
  Zoo, yog hais tias lub orc rushes mus tua dua,
  Tom qab ntawd tus tub rog tub rog yuav ntaus nws pob taws ...
  Kev yeej yuav qhib qhov qhab nia kawg,
  Qhia kev npau taws heev!
  
  Kuv yog Petka, ib tug tub pioneer muaj zog,
  Tsis yog Leninist - lub hnub nyoog ...
  Kuv qhia sawv daws ua piv txwv zoo,
  Kuv tsoo kuv cov yeeb ncuab, lawv yog cov dev vwm!
  
  Ntawm no yog ib qho orc ntawm lub tank dashingly dov,
  Kuv yog nws cov antiparticle...
  Thiab lub cev tau tarred nrog hyperplasma,
  Tem tau pom cov nplooj ntawv yeej!
  
  Zoo, yuav ua li cas yog tias muaj kev phem troll hauv kev sib ntaus sib tua,
  Tus tub yuav tos txais nws sov so...
  Muaj hluav taws kub hnyiab ntawm tus menyuam qhov muag,
  Tej me nyuam puas tsuaj!
  
  Thiab lub dav hlau, thiab qhov ntawd tsis muaj dab tsi,
  Peb yuav tsoo nws nrog ib lub tshuab...
  Tus tub muaj lub zog oar hauv nws txhais tes,
  Thiab lub orc yog tej zaum ua pa hauv pa taws!
  
  Yog li ntawd, kuv muab rab ntaj tua nws,
  Kuv yeej txiav lub taub hau ntawm tus yeeb ncuab...
  Peb tsis quav ntsej txog txhua yam teeb meem,
  Txhua yam ua tau los ntawm ib tug tub rog tsis ntshai!
  
  Ntawm no yog ib tug me nyuam tub tawm tsam phem orcs,
  Nws khiav lub zeb nrog ntaj thiab kab mob ...
  Los ntawm txhais taw liab qab ntawm ib tug me nyuam nyob rau hauv cov daus,
  Txawm lub ci ntsa iab ci ntsa iab!
  
  Thiab qhov kawg ntawm horde ntawm orcs,
  Kuv yeej tau poob hauv kev sib ntaus sib tua no ...
  Txawm hais tias tus txiv neej lub hwj txwv tsis loj hlob,
  Cov tub ntxhais hluas no hauv cua daj cua dub kov yeej txhua yam!
  
  Ntawm no tus tub tau tshuab, nws ob sab plhu puv,
  Thiab cua daj cua dub los ntawm cov tub rog lub qhov ncauj ...
  Vim li cas cov neeg khavtheeb thiaj sib ntaus?
  Nws hloov tawm tias orcs yog badies!
  
  Tus me nyuam karate swung nws rab ntaj,
  Orcs dov li taub hau ntawm cabbage ...
  Xav txog qhov no rau ib tug tub,
  Thiab tus tub hluas txoj kev sib tham yog luv!
  
  Tus tub txav nws pob taws liab qab mus rau hauv lub qhov muag,
  Yog li ntawd lub orc xav tias khoob hauv kev sib ntaus sib tua hnyav ...
  Thiab yog tias nws tsoo koj hneev nti, nws yog pob zeb diamond,
  Nws tsis tu siab txog kev rhuav tshem nws cov yeeb ncuab!
  
  Thiab sib ntaus sib tua rau peb Motherland ...
  Yog li ntawd lub Fatherland vam meej,
  Rush zoo li ib tug muaj zog dav dawb hau rau saum ntuj,
  Rau qhov uas lub qab ntuj khwb yog tsis txaus!
  
  Tub, koj yeej yog ib tug tsov ntxhuav hluas,
  Uas lag ntseg lub ntiaj teb nrog nws lub suab ...
  Tib neeg txoj kev npau suav yuav tsis muaj teeb meem,
  Txawm tias Cain cuam tshuam nrog lub ntiajteb sab hauv!
  
  Nws muaj hwj chim loj
  Leej twg sib ntaus nrog cov tub rog tsis paub qhov qhab nia ...
  Peb yuav tau txais, Kuv ntseeg qhov kev suav dawb huv,
  Thiab lub hnub yog blazing hla lub Fatherland!
  
  Thaum tus tub kov yeej lub orcs,
  Thiab nws yuav chop goblins rau hauv cabbage ...
  Lub monolith yuav qhia nws txoj kev phooj ywg,
  Thiab cov trolls thiab vampires yuav khoob!
  
  Tom qab ntawd peb yuav tsim lub vaj kaj siab nyob hauv lub qab ntuj khwb,
  Nyob rau hauv uas peb yuav zoo li hluas li elves ...
  Hais txog tus tub no, ua siab loj,
  Sib ntaus tus yeeb ncuab, thiab tus tub tsis txhob ya!
  
  Ces lub siab tawv crown tos koj,
  Koj yuav yog tus huab tais uas tsis tau pom dua ...
  Yeej qhib qhov kawg tsis tau ,
  Los ntawm lub npe ci ntsa iab thiab tsis muaj kev cia siab!
  Qhov no yog li cas Sashka Danelchuk hu nkauj. Tom qab ntawd tus tub hluas dhia siab dua thiab txawm pib nce siab. Nws yuav zoo saib los ntawm ib tug noog ya davhlau ntawm lub palace tsev ntawm lub nroog ntawm lub vaj kaj siab. Thiab ntawm no yog cov tsev zoo li no thiab cov qauv zoo nkauj. Saib - qhov tiag embodiment ntawm ib tug fairy taleas.
  Qee lub tsev zoo li paj buds sawv saum ib leeg. Tsis tas li ntawd, cov buds no muaj cov kab sib txawv kiag li, nrog cov qauv sib txawv uas zoo nkauj heev thiab qub. Cia li xav txog xya asters sawv saum ib leeg, tab sis tib lub sijhawm lawv muaj xim sib txawv - kev sib xyaw ua ke zoo heev. Thiab muaj cov tsev nrog cov duab geometric nruj. Thiab lawv ua yeeb yaj kiab rau ntawm phab ntsa. Qhov twg, cia peb hais, yog qhov zoo heev.
  Thiab txav mus, cov duab xim yog pom nyob rau saum huab cua.
  Sashka luag thiab tig dua. Ib rab ntaj tshwm rau ntawm tus tub txhais tes. Thiab nws ya mus tua nrog tus muaj zog kaum peb-headed zaj. Thiab tus tub rog tub rog zam qhov kub hnyiab uas cov dab no tso tawm.
  Ib tug me nyuam tub luv luv, tig ncig, thiab nrog nws cov ntiv taw liab qab tso nws cov pulsars ntawm tus yeeb ncuab. Lawv ntog thiab poob rau hauv dab. Cov brute tau txais tshuab thiab flares zoo li lub teeb ntawm lub Christmas tsob ntoo garland.
  Sashka luag thiab nws rab ntaj lengthen. Ib rab ntaj ci xiav thiab lwm yam ntsuab.
  Thiab nyob ntawd lawv ntaus thiab txiav tus zaj taub hau. Thaum tus dab lub taub hau yog cais tawm ntawm lub cev, thiab nws crumbles rau hauv chocolates nrog ci wrappers. Tsis tas li ntawd, cov ntaub qhwv no qhia txog cov duab kos duab. Thiab yog li ntawd cov funny creatures pib sib cav sib ceg.
  Ntawm no yog ib tug os zoo li Duck, squeaking:
  - Kuv yog tus txias tshaj plaws thiab txhoj puab heev!
  Hauv kev teb, Zigzag Mokryak roars:
  - Tsis yog, Kuv yog tus neeg tsav nkoj zoo thiab tsav nkoj!
  Thiab tom qab ntawd tus tsov dhia thiab qw nrov nrov:
  - Tsis muaj ib tug txias tshaj kuv!
  Tab sis tus dais nyob rau hauv ib tug tub ceev xwm uniform tsis pom zoo thiab kuj roars:
  - Tsis yog, Kuv yog tus noj qab haus huv thiab txaus ntshai tshaj plaws!
  Sashka Danelchuk luag thiab hais tias:
  - Rau kuv, koj txhua tus sib npaug, txhua tus zoo nraug thiab ntse!
  Tom qab ntawd tus tub hluas nraug tawm. Tseeb tiag, nyob rau hauv lub Vaj Kaj Siab nws yog ib txwm nyob rau hauv siab. Qhov tseeb, tag nrho lub neej yog kev zoo siab nyob mus ib txhis. Ntxiv mus, lub Vaj Kaj Siab yuav nyob ib txwm muaj. Thiab tsis tas li ntawd, txhua xyoo thiab txhua xyoo pua nws yuav zoo dua thiab zoo dua, thiab loj dua qhov loj.
  Cov uas ntseeg hais tias Vajtswv yog ib tug neeg lim hiam thiab lim hiam, lawv yuam kev. Qhov tseeb, Vajtswv yog Kev Hlub. Tsis tas li ntawd, nyob rau hauv daim ntawv ntawm Kev Hlub, khaws cia tag nrho txoj kev ywj pheej rau cov neeg hauv lub Vaj Kaj Siab. Nyob rau hauv ntuj raug txim, cov neeg txhaum raug txwv, zoo li nyob rau hauv ib lub chaw kho me nyuam yaus. Tab sis txawm nyob rau ntawd lawv muaj lub cev zoo nkauj, zoo nkauj ntawm cov tub ntxhais hluas ntawm kaum plaub uas tsis paub tus kab mob. Yog li ntawd, Vajtswv tus uas muaj hwjchim loj kawg nkaus yog tus uas muaj lub siab hlub tiag tiag. Thiab nws tsis yog txhua yam zoo li Protestants, Catholics, qee cov ntseeg Orthodox, thiab cov kws sau ntawv zoo li Yuri Petukhov sau txog ntuj raug txim.
  Sashka txuas ntxiv kev lom zem thiab plopped rau hauv lub pas dej ua ke nrog Coca-Cola thiab nws nco txog ib zaj nkauj zoo heev uas yog tus kws sau ntawv zoo thiab kws sau paj huam Oleg Rybachenko. Thiab zaj nkauj zoo heev.
  Sashka Danelchuk hu nws nrog kev txaus siab:
  Creator of the Universe, koj ua phem,
  Qhov ntawd yog qhov daim di ncauj ntawm ntau lab tau hais!
  Thiab txawm tias los ntawm kev ntshai heev kuv lub tuam tsev tig grey heev -
  Thaum muaj teeb meem suav tsis txheeb - legions!
  
  Thaum laus los, kev tuag kev phem,
  Thaum muaj tsov rog, tornado, lub firmament shakes!
  Thaum koj tsuas xav tuag
  Vim tsis muaj cua sov hauv qab ntuj!
  
  Thaum ib tug me nyuam quaj muaj hiav txwv kua muag,
  Thaum muaj tag nrho cov pob paj ntawm cov kab mob!
  Ib lo lus nug - yog vim li cas Tswv Yexus raug kev txom nyem?
  Thiab yog vim li cas tsuas comets luag?
  
  Dab tsi tshwm sim hauv ntiaj teb no yog vim li cas -
  Puas yog peb tshaib plab, khov thiab txom nyem?
  Thiab yog vim li cas shit creep?
  Tiamsis yog vim li cas Khayee thiaj ua tiav?!
  
  Vim li cas peb thiaj xav tau kev ploj ntawm cov poj niam laus,
  Vim li cas cov nroj tsuag littering lub vaj?
  Thiab yog vim li cas lawv zoo siab peb pob ntseg -
  Round seev cev ntawm kev cog lus ib leeg?!
  
  Tus Tswv teb, kuj tu siab,
  Zoo li tsis paub txoj hmoo zoo...
  Tus txiv neej kuv hlub - me nyuam...
  Qhov uas kuv xav coj los rau hauv lub vaj kaj siab!
  
  Tab sis koj tsis paub - tus me nyuam yog ruam,
  Tsuas muaj ib qho kev xav me me hauv koj!
  Vim qhov kaj ntawm txoj kev tshav ntuj tau dim,
  Kom koj tsis txhob tsaug zog zoo li dais thaum lub caij ntuj no!
  
  Tom qab tag nrho, txhawm rau txhawm rau ua rau tib neeg,
  Kuv xa tej kev sim siab rau tej kev txom nyem!
  Kom muaj rog ua si rau noj hmo,
  Nws yuav siv sij hawm ua siab loj, cunning thiab dag zog!
  
  Zoo, koj yuav zoo li Adas nyob hauv lub vaj kaj siab,
  Kuv taug kev aimlessly, staggering zoo li dab!
  Tab sis koj tau kawm lo lus - Kuv hlub,
  Sib txuas lus nrog dab ntxwg nyoog!
  
  Koj tau txais nws, muaj kev tawm tsam hauv ntiaj teb no,
  Thiab tib lub sijhawm ua tiav thiab hwm!
  Yog li ntawd, txoj hmoo ntawm tib neeg yog hnyav,
  Thiab, alas, peb yuav tsum ua siab ntev rau kev txom nyem!
  
  Tab sis thaum koj ua tiav koj lub hom phiaj,
  Tswj kom tawg barriers thiab shackles ...
  Kom koj txoj kev npau suav muaj tseeb,
  Koj xav tau kev sib ntaus sib tua tshiab!
  
  Yog li ntawd, to taub, tus txiv neej,
  Tom qab tag nrho, txawm tias kuv zoo siab heev rau qee lub sijhawm!
  Qhov ntawd, nyob hauv kev kaj siab rau ib puas xyoo -
  Cov neeg zoo li npua teb thiab kuv txaj muag rau lawv!
  
  Yog li ntawd, lub teeb tshiab hauv kev tawm tsam -
  Kev sib ntaus sib tua yuav nyob rau hauv tsis muaj kawg nyob mus ib txhis ...
  Tab sis koj yuav pom kev nplij siab hauv kev thov Vajtswv,
  Vajtswv yeej yuav puag tus tsis muaj hmoo!
  Thiab Sashka Danelchuk luag. Ib tug ntxhais zoo nkauj heev ya mus rau ntawm nws. Nws cov plaub hau tooj liab-liab fluttered zoo li ib tug proletarian banner uas lawv yuav mus cua daj cua dub. Thiab tus ntxhais tsuas yog nyob rau hauv bikini thiab nws liab qab, tanned ob txhais ceg tau flashing. Nws luag ntxhi ntawm tus tub, txaws ib nthwv dej ntawm Coca-Cola thiab chirped:
  - Me tub, koj puas xav tau kev hlub dawb huv!
  Slava nug nrog luag nyav:
  - Koj puas yog biorobot, lossis tus neeg nyob?
  Tus ntxhais teb nrog luag ntxhi:
  - Kuv yog ib tug elf, tab sis nyob rau hauv lub cev ntawm ib tug tib neeg poj niam. Nws yog qhov nthuav kom hnov qhov txawv!
  Tus tub nodded nrog luag nyav thiab sau tseg:
  - Kuv tseem tsis tau hloov kuv lub cev tom qab ntuj raug txim-Purgatory. Tsawg kawg, kuv tsis muaj sijhawm. Nws zoo heev ntawm no, koj tsis tas yuav mus pw raws li lub sijhawm, ntawm qhov tsis sib xws, pw thaum koj xav tau, ua si thaum koj xav tau, thov Vajtswv raws li koj xav, lossis tsis thov txhua - tsis yog txoj sia, tab sis kev hlub!
  Tus ntxhais nodned thiab sau tias:
  - Yog lawm! Tom qab ntuj raug txim, koj tau txais kev ywj pheej tag nrho hauv lub Vaj Kaj Siab, thaum kev ua haujlwm yog ib hom kev lom zem. Los ntawm txoj kev, koj paub sau paj huam.
  Sashka shrugged thiab teb tias:
  - Tsis yog tiag, tab sis kuv tuaj yeem hu nkauj los ntawm lwm tus kws sau paj huam. Tshwj xeeb Oleg Rybachenko!
  Tus ntxhais elf nod nws lub taub hau, uas zoo li lub teeb Olympic:
  - Yog! Kuv paub Oleg Rybachenko yog tus kws sau ntawv zoo tshaj plaws thiab kws sau paj huam txhua lub sijhawm! Nws yog nws tus uas cawm lub ntiaj teb no los ntawm lub taub hau Fuhrer, los yog txawm nws lub npe yog: Vovka-Cain! Yog li kuv yuav zoo siab mloog cov paj huam. Los ntawm txoj kev, lub ntiaj teb ntiaj teb no nyob rau hauv cov neeg uas tsiv mus sai heev. Yog li hu nkauj!
  Sasha Danelchuk coj nws thiab hu nkauj nrog kev zoo siab:
   Kuv nco ntsoov tias lub ntsej muag ci ntsa iab tam sim no,
  Qhov saib pierced kuv lub siab zoo li ib tug dag!
  Kuv hlawv hauv cov kwj deg uas muaj cua daj cua dub,
  Koj tsuas yog nyob twj ywm hauv kev teb!
  Hu nkauj.
  Koj lub suab hu tau zoo thiab kho siab heev,
  Kuv ntseeg hauv cov dej tsaws tsag uas tsis muaj qhov kawg ntawm koj cov caresses!
  Kuv tsis xav tau lub neej ntxub tsis muaj koj,
  Thiab tam sim no ib lub teeb nyob mus ib txhis yuav ci ntsa iab kuv!
    
  Koj yog tus vajtswv poj niam ntawm kev hlub tsis muaj kawg,
  Dej hiav txwv puv ntawm lub teeb zoo kawg nkaus!
  Jokingly tsoo cov dej khov shackles,
  Kuv yuav tsis pom kaj ntug tsis muaj koj!
  
  Hu nkauj.
  Koj lub suab hu tau zoo thiab kho siab heev,
  Kuv ntseeg hauv cov dej tsaws tsag uas tsis muaj qhov kawg ntawm koj cov caresses!
  Kuv tsis xav tau lub neej ntxub tsis muaj koj,
  Thiab tam sim no ib lub teeb nyob mus ib txhis yuav ci ntsa iab kuv!
    
  
    
  Koj lub ntsej muag ci zoo li lub hnub saum toj no,
  Tsis muaj cov duab zoo nkauj dua hauv lub qab ntuj khwb!
  Kev xav ntawm kev mob siab rau npog zoo li nag xob nag cua,
  Nrog koj mus ib txhis yog kev zoo siab!
    
  Kev mob hauv kuv lub siab yog raging zoo li cua daj cua dub,
  Thiab qhov hluav taws kub hauv kuv lub siab kub hnyiab!
  Kuv hlub koj, koj saib zoo siab rov qab los,
  Ice rau hauv shards lov koj lub siab!
    
  Nruab nrab ntawm lub teeb nyob rau hauv lub hnub qub ntug hiav txwv dej,
  Koj thiab kuv nce saum ntuj zoo li eagles!
  Thiab koj daim di ncauj sparkling nrog rubies,
  Lawv hais ib yam dab tsi maj mam thiab mob siab rau!
  . QHOV NO 15.
  Nws twb yog lub rau hli ntuj. Nws kub hauv Suav teb. Hitler lub teb chaws Yelemees tseem tab tom tuav nws tus kheej. Thiab Oleg Rybachenko tab tom ua nws nyiam tshaj plaws: sau ntawv dab neeg, uas yog qhov nthuav heev.
  Kev ua tsov ua rog ntawm USSR thiab Thib Peb Reich nrog rau tag nrho cov koom haum ntawm cov koom haum sib koom ua ke tawm tsam Russia txuas ntxiv mus rau xyoo peb. Lub Xya Hli Ntuj xyoo 1943, nws kub, thiab cov Nazis tab tom sim hla Moscow, nthuav lawv lub hauv ntej kom dav thiab dav. Thiab lawv cov tub rog zoo li squid tentacles. Muaj ntau thiab ntau dua tshiab tso tsheb hlau luam hauv kev sib ntaus sib tua: "Tigers", "Panthers", "Lions", thiab "Churchills" thiab "Shermans". Ntawm Allied tso tsheb hlau luam, Churchill yog kab tias nrov tshaj plaws vim nws txoj kev tiv thaiv zoo heev. Ib qho tag nrho 152mm frontal armor, thiab 95mm sab tiv thaiv. Thiab qhov no Churchill tank rushes mus rau lub Soviet txoj hauj lwm - zoo li ib tug nquab nyob rau hauv ib tug cramp.
  Zoo, qhov yooj yim "Tiger" tsis yog phem kiag li. Kuj tseem siv tau zoo li lub tank tawg. Thiab nws ntaus thiab ntaus, zoo li lub cev ntawm tus ntxhw.
  Gulliver fights furiously. Kev sib ntaus sib tua yog ntshav heev. Thiab cov tub tho kev sib ntaus sib tua nrog kev hwm. Thiab nws yog qhov tseeb tias koj tsis tuaj yeem txwv cov tub hluas yooj yim.
  Lawv khiav deb ntawm lub plhaub tawg, ntau heev kom tsuas yog lawv liab qab, puag ncig heels flash. Cov no yog cov tub thiab cov ntxhais ntawm no. Cov pioneers tseem hluas thiab pov pob khoom tawg hauv tsev.
  Thiab lawv kuj siv slingshots thiab catapults uas lawv ua nrog lawv tus kheej tes hauv kev sib ntaus sib tua. Thiab nws zoo li txias heev. Tsis tas li ntawd, ib tus tuaj yeem hais nws hauv txoj kev txias heev thiab sib ntaus sib tua.
  Thiab kuj yog ib tug ntxhais Komsomol hauv kev sib ntaus sib tua. Thiab lawv feem ntau sib ntaus sib tua thiab hnav tsuas yog bikini. Qhov twg, txawm li cas los xij, yog qhov yooj yim heev thiab xis nyob rau lub caij ntuj sov.
  Qhov tseeb, vim li cas cov ntxhais xav tau khau? Nws cia li tau nyob rau hauv txoj kev. Ntxiv mus, tarpaulin khau boots yeej ua rau koj ob txhais taw. Los yog, tsis yog ob txhais ceg, tab sis ob txhais ceg, uas zoo nkauj heev thaum taw liab qab.
  Thiab cov tub hluas hauv luv luv kuj ntxim hlub. Tom qab tag nrho, thaum tseem hluas, cov tho kev - tsis muaj hnub nyoog tshaj kaum plaub - muaj ob txhais ceg thiab cov menyuam yaus uas tseem tsis muaj plaub hau, huv si, du, thiab saib zoo nkauj thiab txaus siab rau lub qhov muag. Nws tsis zoo li thaum cov tub ntxhais hluas laus zuj zus thiab daim tawv nqaij ntawm lawv ob txhais ceg tau npog nrog plaub hau, uas tsis zoo nkauj thiab tsis zoo nkauj. Ntawm no kuv xav tias sawv daws yuav pom zoo. Thiab cov hluas nws tus kheej zoo nkauj.
  Gulliver tau txais lub txiaj ntsim ntawm tus menyuam nyob mus ib txhis, thiab pom tau tias nws nyiam nws heev. Nws yog qhov zoo rau khiav ncig hauv luv luv thiab txaws ncig nrog liab qab, me me, me nyuam yaus, tanned taw. Kuv yuav tsum hais tias qhov no yog qhov zoo heev.
  Tus tub, ib tug qub neeg taug kev, hu nkauj:
  Lawv khiav raws txoj kev nkhaus,
  Cov tub liab qab ko taw...
  Ntxim kuas nyuj
  Kuv xav dag kuv txoj kev zoo siab!
  Kuv yuav coj tus nees mus rau dab tshos,
  Thiab hmoov zoo tos kuv!
  Ntawm no yog cov pioneers khiav ncig thiab txaws nrog lawv liab qab, me nyuam ko taw. Thiab cov plhaub tau tawg thoob plaws ib puag ncig thiab lub ntiaj teb tau tshee tshee. Thiab txhua yam tshwm sim tsuas yog hauv hyper style.
  Nws tsis yooj yim heev los sib ntaus sib tua hauv tshav kub. Tshwj xeeb tshaj yog nyob rau hauv xws li ib tug loj tank li tsov.
  Hauv keeb kwm tiag tiag, lub tshuab no tseem nyob ntawm theem ntawm kev kos duab. Yog tias Lion tank tau tsim, nws tsuas yog nyob rau hauv cov qauv ntoo xwb. Qhov tseeb, lub tshuab no tsis tuaj yeem tig qhov kev ua tsov rog. Ntxiv mus, nws 105-mm 70EL phom nrog lub thoob ntev yog qee txoj kev phem dua li Tiger 88-mm 71EL. Tshwj xeeb, nws muaj qhov hluav taws kub ntawm tsib lub voj voog ib feeb, piv rau yim rau Tsov, thiab vim qhov loj dua caliber, tau kawg, cov khoom me me ntawm cov plhaub. Qhov kom zoo dua yog tias qhov loj dua caliber muab lub zog muaj zog-explosive effect, nrog rau kev puas tsuaj ntau dua thaum muaj kev sib tsoo thiab nkag mus ntawm cov cuab yeej. Hauv qhov no, piv txwv li, Panther plhaub ntawm 75 mm ntawm 70 EL tau qaug zog. Thiab yog tias koj coj tus tshiab 75-millimeter Panther cannon nyob rau hauv 100EL, ces nws tseem phem dua nyob rau hauv cov nqe lus ntawm high-explosive cuam tshuam, txawm hais tias nws yog ntau armor-piercing.
  Cov neeg coob nrog Lady Mercedes nyuam qhuav sim qhov kev sim "Panther"-2, nrog rab phom ntev dua, tab sis tib lub 75-mm caliber.
  Lub tank German tshiab muaj lub ntsej muag armor ntawm lub hull ntawm ib puas millimeters ntawm lub kaum sab xis, sab ntawm 60 millimeters nrog nqes hav, pem hauv ntej ntawm lub turret ntawm 120 millimeters nrog ib tug mantlet ntawm 150, thiab ob sab kuj ntawm rau caum millimeters. Ntawd yog, lub tank tig tawm kom muaj kev tiv thaiv zoo dua. Tab sis qhov hnyav ntawm lub tsheb kuj nce mus txog tsib caug-peb tons. Tab sis lub cav tseem qub ntawm 700 horsepower. Thiab qhov no tsim teeb meem. Txawm li cas los xij, "Tiger"-2 nrog tib lub cav hnyav rau caum-yim tons, tab sis nws tseem tsav thiab mus rau qhov kev tawm tsam.
  Mercedes tsuas hnav panties xwb, thiab nws lub mis tag nrho nrog lub txiv mis liab liab tau nthuav tawm.
  Lub tsheb tsav thiab lub hom phiaj. Panther-2 lub thoob ntev dhau lawm. Thiab qhov no tsim teeb meem.
  Ib tug ntxhais nrog ruby txiv mis howls ib yam dab tsi. Tsis yog tag nrho intelligible los ntawm txoj kev. Thiab qee qhov koj yuav tsis nkag siab nws.
  Thiab tam sim no Soviet T-34 tso tsheb hlau luam pom ua ntej. Ib txhia ntawm lawv, los ntawm txoj kev, yog ua los ntawm ntoo. Nws yog tswv yim nyob rau hauv nws tus kheej txoj kev. Lub tank yuav sib dua thiab pheej yig dua los tsim. Tab sis txhua yam tib yam, Tigers thiab Panthers thiab Lions T-34 tshwj xeeb nkag mus. Yog vim li cas ho muab armor rau nws? Tab sis lub teeb lub tank txav nrawm dua. Thiab vim qhov ceev nws yog qhov nyuaj rau ntaus. Ntxiv mus, T-34-76 muaj lub me me tab sis txav tau turret.
  Tab sis tau kawg, German tso tsheb hlau luam hluav taws los ntawm qhov deb. Thiab Panther-2 phom tso cai rau koj xa cov plhaub hla qhov deb loj. Tab sis cov lus nug yog, koj puas yuav nkag mus? Tom qab tag nrho, sim ntaus me me, nimble tank thiab ntaus nws?
  Tab sis tus ntxhais Mercedes nrog nws lub mis liab qab tua los ntawm nias cov nyees khawm nrog nws cov txiv mis liab liab. Thiab nws hits heev, heev raug. Thiab Soviet tsheb poob lawv turret. Qhov tsis zoo ntawm lub tank ntoo yog tias txawm tias rab phom loj-caliber tuaj yeem tsoo nws. Zoo, qhov no kuj yog ib qho teeb meem.
  Thiab cov ntxhais German coj thiab pedal. Lawv ntes tau ib tug pioneer scout. Ua ntej, ib tug me nyuam tub uas muaj hnub nyoog kaum ob tau chais taub hau. Tom qab ntawd lawv pib drip dej txias rau saum lub taub hau, poob los ntawm kev poob. Thiab poob los poob rau ntawm tus me nyuam lub taub hau shaved. Thiab ob txhais taw liab qab ntawm tus tub pioneer raug nias rau hauv cov khoom lag luam thiab muaj hluav taws kub hnyiab hauv qab lawv. Nws coj nws thiab tawg rau hauv hluav taws. Thiab tus tub yuav qw los ntawm qhov mob uas tsis tuaj yeem tiv taus. Thiab cov ntxhais luag thiab muaj kev zoo siab heev.
  Thiab zoo npaum li cas nws yog tsim txom ib tug tub. Coj nws thiab rhuav nws cov ntiv taw, pib nrog tus ntiv tes me ntsis. Thiab kuv yuav tsum hais tias qhov no yog qhov txias heev. Thiab tus tub cia li tuag taus los ntawm qhov mob, thiab nws lub ntsej muag maj mam tig crimson los ntawm kev txom nyem.
  Yuav tsim txom npaum li cas. Ib tug neeg yuav tau txais nws, nws yuav hlawv hauv hluav taws zoo li kab laug sab, cov pioneers yuav tsim txom cov ntxhais, tsis muaj chaw rau nws hauv ntiaj teb.
  Zoo, ntawm chav kawm, sophisticated tsim txom tos cov me nyuam heroes.
  Piv txwv li, ib tug hluas nkauj raug tsav los ntawm txhais taw liab qab. Thiab nws liab qab, me nyuam ko taw tau kub hnyiab heev. Thiab tus ntxhiab tsw zoo li lawv tau ci ib tug yaj. Thiab cov Nazis tau licking lawv daim di ncauj los ntawm qhov tsw. Nws yeej saib txias.
  Thiab dab tsi qab kho muaj. Thaum kawg tus ntxhais raug yuam mus rau hauv lub cauldron ntawm boiling dej. Thiab yog li ntawd nws tseem ciaj sia thiab boiled nyob rau hauv boiling dej. Tom qab ntawd lawv txiav qos yaj ywm, carrots thiab seasonings rau hauv cauldron. Lawv ua cov kua zaub no, thiab tag nrho cov tuam txhab ntawm Nazis tau noj nws. Thiab tus pioneer ntxhais twb boil ciaj sia thiab noj li ntawd. Thiab nws ob txhais ceg yog delicacy thaum boiled. Thiab cov fascists noj lub siab. Thiab yuav ua li cas lawv licked lawv daim di ncauj. Nws yeej yog ib tug saj ntawm gusto.
  Thiab dab tsi ntxiv uas Nazis tsis noj? Cov Nazis dai ib tug me nyuam tub los ntawm lub caj dab los ntawm ib tug hlau thiab muab nws ob txhais taw liab qab rau ntawm ib daim dej khov. Muaj cov dej khov zoo li no thiab tus menyuam lub caj dab tau raug rub kom nruj dua los ntawm cov hlau. Thiab tus me nyuam tau mob heev. Tus tub hluas tuag tes tuag taw thiab maj mam tuag hauv qhov ntswg.
  Tab sis nws yog sophisticated thiab lim hiam. Thiab cov Nazis, ob qho tib si cov ntxhais thiab cov tub, tau saib qhov kev nyuaj siab qeeb ntawm tus pioneer. Tus tub lub ntsej muag tig xiav, thiab nws thiaj li muab nws txhais taw liab qab, nyuaj siab.
  Lwm tus menyuam raug ntaus rau ntawm nws lub pob taws liab qab nrog cov roj hmab sticks. Thiab qhov no kuj mob heev, thiab txhua yam hais txog nws yog funny rau cov fascists. Txawm li cas los xij, tus pioneer hluas tsis flinch, los yog tsis quaj, txawm hais tias thaum lawv ntaus nws heels nrog roj hmab truncheons, nws mob heev. Tsis tas li ntawd, tus tub tau coj nws thiab hu nkauj:
  Dab tsi yog lub ntsiab lus ntawm tus pioneer ntawm kev npau suav,
  Mus tom ntej mus rau communism...
  Qhov loj ntawm cov tub ntxhais hluas lub siab nyiam,
  Mus taug kev tsis kawg!
  
  Peb yog cov me nyuam ntawm Leej Txiv zoo nkauj,
  Thiab Lenin pom peb txoj hauv kev ...
  Txawm tias lub ntiaj teb no txaus ntshai,
  Kev tshoov siab rau peb ua haujlwm loj!
  
  Peb mus ua teb,
  Cov hniav ntawm cov nyom tickle cov khau...
  Vim li cas peb cov tub hluas xav tau bots?
  Tus bugler plays ntawm lub npog!
  
  Nws zoo nkauj npaum li cas hauv lub ntiaj teb Soviet,
  Daisies, dej lilies, pob zeb diamond ...
  Taug kev ua ke ua pab pawg,
  Peb ntaus bourgeoisie ntawm lub qhov muag!
  
  Yog tias peb yuav tsum tau mis nyuj,
  Thiab txiav nyom nrog ib tug scythe ...
  Thiab Stalin thiab Lenin yog ob ntawm lawv,
  Kuv yuav khaws qhov hluav taws kub hauv kuv lub siab!
  
  Nyob rau hauv lub npe ntawm lub Soviet Fatherland,
  Npaj mus tom qab plows...
  Peb yog ib tug barefoot nyob rau hauv cov me nyuam npau taws heev,
  Cia peb tuav cov neeg laus hnub nyoog nees nkaum xyoo!
  
  Ntawm no yog Hitler lub hwj chim los,
  Ib tug phem horde yog invading ...
  Thiab fascism tawm tsam ntuj txiag teb tsaus Cain,
  Thiab muaj cua daj cua dub loj tuaj!
  
  Tab sis peb cov pioneers yuav tsis hloov,
  Peb paub zoo txog USSR ...
  Cia peb pov lub grenade nrog peb txhais ko taw liab qab,
  Cia peb ua siab loj ua piv txwv!
  
  Peb hlub peb Leej Txiv,
  Stalin txoj kev hlub nyob qhov twg...
  Thiab tsis muaj cov ntxhais zoo nkauj ntawm peb,
  Tsis xav tias tus kws sau paj lug sau!
  
  Cia muaj tus chij ntawm communism,
  Kom ci ntsa iab ntawm peb Niam Txiv...
  Peb yuav tsum tsis txhob poob rau hauv tus quab ntawm fascism,
  Dhau qhov kev xeem nrog A!
  
  Pioneers tawm tsam ze Moscow,
  Qhov twg tus phem Hitler nce nrog horde ...
  Tab sis peb zoo siab cov phooj ywg,
  Cia tus tub thiab tus ntxhais ua tsis taus pa!
  
  Zoo, peb yog cov neeg tua rog loj heev,
  Yog li koj yuav tsum paub yuav ua li cas sib ntaus ...
  Mus Ib Txhis koom siab nrog Txiv Plig,
  Paub tus dais Lavxias npau taws!
  
  Hauv cov daus, cov txiv neej, cov ntxhais,
  Zoo li cov noog khiav tsis tau ...
  Lawv tua los ntawm rab phom tshuab,
  Thiab lawv ntes koj nrog lasso, los ntawm kev quab yuam!
  
  Tus tub khoov dua daim ntawv qhia,
  Thiab txoj hlua hlawv zoo li nplaim taws...
  Nws yog ib tug txawj ntse strategist - txawm ntau dhau lawm,
  Thiab lub hwj chim ntawm tus ntsuj plig yog monolithic!
  
  Ntawm no tus ntxhais coj ib tug grenade,
  Sneaking zoo li tus miv hla lub daus ...
  Lub fascist tau txais nws tuaj
  Thiab cov mos txwv tsoo cov yeeb ncuab ntawm kev khiav!
  
  Zoo, peb yog cov menyuam yaus,
  Peb tab tom tua zoo li lawg ntawm peb cov yeeb ncuab ...
  Frost yog qhov muaj zog heev - taw liab qab,
  Txawm tias txias, koj paub!
  
  Zoo, dab tsi yog pomegranate rau ib tug tub?
  Nws muab lawv hla dhau...
  Thiab Fuhrer yuav tau them rov qab,
  Tsis txhob nyem tawm lub moan ntawm dab!
  
  Ntawm no yog ib tug ntxhais tua bazooka,
  Thiab nws khob tawm lub pob taws ...
  Nws txhais tes dexterous heev
  Sib ntaus zoo li Xatas!
  
  Yog lawm, Hitler yuav yog neeg ruam,
  Kuv khiav mus rau hauv lub nrig muaj zog ...
  Tom qab tag nrho, nrog peb pab neeg steel,
  Nws yeej yuav tau txais nws nyob rau hauv ib tug npib tsib xee!
  
  Peb yog cov tho kev tsuas yog cov menyuam yaus sab nraud xwb,
  Qhov tseeb, ib tug dab qus npau taws hauv kuv ...
  Thiab Fuhrer yuav teb rau kev ua phem,
  Peb muaj rab ntaj ntse thiab daim thaiv!
  
  Tiamsis tus yeeb ncuab muab lus teb,
  Nws khov nyob rau hauv cov daus txawm nyob rau hauv khau boots ...
  Thiab peb tsis tau taug kev hauv lub caij ntuj no thiab lub caij ntuj sov,
  Thiab peb pom Hitler cov tub rog hauv hleb!
  
  Lawv tau pom lub zog zoo li no hauv kev sib ntaus sib tua,
  Txawm yog Dab Ntxwg Nyoog nws tus kheej tab tom co...
  Cov txiv neej txawm yuav rhuav ib tug khej nyob rau hauv kev sib ntaus sib tua,
  Peb lub teb chaws muaj zog heev!
  
  Tsis muaj leej twg paub leej twg tuaj yeem rhuav tshem peb,
  Txhob tu siab os tus me tub aw...
  Peb ntaus nws lub ntsej muag nyuaj heev nyob ze Moscow,
  Thiab tom qab ntawd Stalingrad tos!
  
  Ntawm no cov pioneers tua ib tug slingshot,
  Lawv yeej tua tus Tsov no heev...
  Thiab kuv heels flashed nyob rau hauv lub txias,
  Tsis muaj sij hawm rau idle games!
  
  Cov me nyuam no yog tub rog ntawm lub txaj,
  Muaj peev xwm qhia tau cov chav kawm siab ...
  Thiab tus ntxhais lub suab nrov nrov,
  Ua cas tseem yuav ntshai tub sab?
  
  Cov ntxhais muaj hnub qub hauv lawv lub siab,
  Lawv paub tias kev sib deev ncaj ncees ...
  Nws tsis lig dhau mus sib ntaus,
  Thov kom tus yeeb ncuab ntxeev siab raug rhuav tshem!
  
  Cov Nazis txawm muaj orcs,
  Ntawm cov phooj ywg, ntseeg kuv ...
  Tab sis lub suab ntawm cov pioneer yog meej,
  Yuav qhib qhov rooj rau cov elves uas muaj yeeb koob!
  
  Thiab koj paub tias peb cov knights yuav tsis hloov pauv,
  Lawv yuav qhia cov chav loj tshaj plaws ...
  Ntawm no lawv tau swaying los ntawm cua, kuv pom ntoo thuv,
  Tus nab raug tua nyob rau hauv qhov muag!
  
  Peb tau tawm tsam siab tawv ntawm Stalingrad,
  Yog lawm, Lenin cov pioneers yog cov tub ...
  Cov me nyuam liab qab taug kev ntsiag to,
  Los ntawm Dawb Rus 'txhua txoj kev mus rau Kolyma!
  
  Thiab Stalin yog tus thawj coj ntawm qhov zoo nkauj,
  Nws kuj yog ib tug npau taws executioner rau cov Germans ...
  Cia tus viper no ploj mus,
  Ib tug me nyuam quaj quaj yuav tsis tsa peb sawv!
  
  Lub formidable arc ntawm Kursk khoov,
  "Panther" tank yog agile li hma liab ...
  Tab sis cov hluas yuav nrog peb cov tho kev,
  Cov ntxhais zoo nkauj heev!
  
  Yog li ntawd, cia peb tsis txhob tso tseg, cov tho kev, rau cov Tsov,
  Tus haib Ferdinand rushes mus rau hauv kev sib ntaus sib tua ...
  Tus tub tab tom sau, peb pom lyre,
  Thiab lub tshuab loads deftly!
  
  Zoo, tus txiv leej tub ua siab loj pov ib tug grenade,
  Thiab nws ntaus tus kab ntsig furiously ...
  Ntawm no yog ib tug ntxhais combing nws braids,
  Bombs thiab napalm tsis ntshai peb!
  
  Kev sib ntaus sib tua tam sim no raging ntawm Dnieper,
  Thiab ntshav ntau los - kev sib ntaus sib tua hnyav ...
  Kuv yuav thov Ntuj zam txim,
  Yog tias kuv tsis noj qab nyob zoo hauv kev sib ntaus sib tua!
  
  Rau ib tug pioneer tsis muaj lo lus tsis muaj zog,
  Nws yog ib tug zoo fighter, warrior ...
  Nws yuav tsis kov yeej cov hluas, paub qhov laus,
  Cov ntxhais yuav saib tshiab!
  
  Zoo, cov ntxhais lub taub hau poob,
  Yog, tus tub poob, nqa ib rab phom ...
  Tab sis paub tias tus ntsuj plig tsis txawj tuag - nws yuav tsis tuag,
  Stalin nws tus kheej muab qhov kev txiav txim posthumously!
  
  Peb ntseeg hais tias science yog omnipotent,
  Txhua tus neeg tuag yuav sawv los tau khoom plig ...
  Thiab txoj kev tuag tsis muaj zog rau cov tho kev,
  Cia peb nqa rab phom nrog peb mus rau lub ntiaj teb lub vaj kaj siab!
  
  Cia lub ntiaj teb no nyob rau hauv communism,
  Qhov twg yog txoj kev kaj thiab dawb huv...
  Lawv tsis tseg lawv lub neej rau txoj kev yeej,
  Thiab peb yuav tsis tig tawm ntawm txoj kev Soviet!
  
  Hauv Berlin cov pioneers tab tom taug kev,
  Smiles, lub suab nrov ntawm lub orchestra thiab paj ...
  Thiab cov menyuam yaus kos tus chij liab nrog lub hnub,
  Zoo heev, feem ntau radiant npau suav!
  Yog lawm, qhov no yog li cas tus pioneer tuav, txawm hais tias nws lub pob taws liab qab tau kib nrog lub tshuab hluav taws xob, thiab cov electrodes tau txuas rau nws qhov chaw mos thiab tam sim no tau thov. Cov Nazis, hais ncaj ncees, mus berserk. Thaum kawg, tus pioneer tau kho tshiab nrog kev pab los ntawm cov roj burners thiab kib kom huv si. Yog li ntawd nws muab tawm muaj kua, me nyuam nqaij nrog ib tug crust, uas yog txiav mus rau hauv kebabs. Tom qab ntawd cov Nazis noj nws nrog gusto thiab zoo siab heev. Thiab tau kawg lawv tau ntxuav nws nrog cawv. Thiab lawv hu lawv cov nkauj.
  Qhov no yog li cas lawv devoured tus pioneer no thiab.
  Tab sis muaj lwm yam tsim txom. Yog li ntawd lawv thiaj coj ib tug tub pioneer thiab muab nws tso rau hauv lub guillotine. Cov hniav maj mam txo qis thiab dej ntws. Thiab qhov ntau nws drips, qhov qis dua cov hniav ntog. Tsis tas li ntawd, cov Nazis tsis tau txiav lub taub hau. Thiab ua ntej, lub guillotine hniav maj mam txiav tawm tus tub sab laug caj npab. Ces sab tes xis. Thiab tus me nyuam khi tau qw los ntawm qhov mob kub hnyiab thiab los ntshav. Thiab ob leeg ntawm tus tub ob txhais tes raug txiav tawm los ntawm cov hniav maj mam nqis. Thiab ces cov Nazis pib txiav lawv ob txhais ceg. Thiab cov hniav maj mam nqis los txiav cov pob txha. Thiab cov dej tau poob qis. Tus tub muab tus dab los ntawm kev poob ntshav thiab kev poob siab.
  Zoo, cov fascists ua phem rau ntawm no, thiab lawv tsis ua dab tsi.
  Lwm tus ntxhais Komsomol raug stripped liab qab, khi rau ntawm lub khib thiab maj mam txo qis rau hauv sulfuric acid. Thiab tus ntxhais khi ib qho hnyav rau nws txhais taw liab qab. Thiab tus ntxhais maj mam poob. Thiab nws tau mob heev thiab nws tau qw los ntawm kev txom nyem, tab sis nws tsis tso nws cov lus zais.
  Ntxiv mus, tus ntxhais Komsomol coj nws thiab hu nkauj:
   Peb yog neeg siab tawv, cov ntxhais zoo nkauj,
  Muaj peev xwm sib ntaus zoo li nag xob nag cua ...
  Thiab lub suab ntawm cov zoo nkauj yog qhov tseeb heev,
  Qee zaum napalm los nag los saum ntuj!
  
  Peb caij nkoj hauv pirate brigantine,
  Peb muaj lub siab tawv Pavel-Captain ...
  Peb tsis nyiam nyob hauv lub ntiaj teb no tu siab,
  Nyob rau hauv uas muaj cua daj cua dub ntawm kev tuag!
  
  Cov ntxhais tsis xav dag rau cov neeg phem,
  Lawv npaj txhij mus kov yeej lub orcs ...
  Lawv yuav tawm tsam lawv cov yeeb ncuab mob siab heev,
  Sau qhov no rau hauv koj phau ntawv!
  
  Thiab ntseeg kuv, lawv tsis muaj teeb meem,
  Lawv muaj peev xwm kov yeej cov Krauts ...
  Cov khoom plig loj heev tos peb,
  Kom tau ib tug zoo ib yam tsib!
  
  Thiab peb yog cov pirates siab tawv heev,
  Peb yuav sib ntaus zoo li cua daj cua dub...
  Yog tias tsim nyog, peb yuav tseb cov txaj,
  Cov yeeb ncuab tau tsoo los ntawm lub zog loj!
  
  Peb lub nkoj tsuas yog impregnable
  Swoops hla nthwv dej zoo li eagle ...
  Thiab txhua yam kev lag luam muaj rau peb,
  Tus yeeb ncuab yuav raug tsoo hnyav!
  
  Peb yuav tsis qhia nws hauv kev sib ntaus sib tua, kuv paub tsis muaj zog,
  Tom qab tag nrho, rau cov ntxhais muaj kev xaiv me me ...
  Kuv tsis quav ntsej txog ntau hom kev qaug zog,
  Peb yuav raug rub mus rau lub ntiaj teb tshiab, lub ntsej muag no!
  
  Thiab tsis muaj leej twg yuav pinch cov ntxhais,
  Peb muaj peev xwm kov yeej cov yeeb ncuab ...
  Txawm tias huab cua raging heev menacingly,
  Thiab muaj cua daj cua dub txaus ntshai nyob saum ntuj!
  
  Zoo, peb cov ntxhais zoo li cas,
  Peb yeej yuav kov yeej lub ntiaj teb no...
  Cov Yudas phem yuav khiav,
  Thiab ntseeg kuv, tag nrho lub ntiaj teb yog qab peb!
  
  Ob leeg hauv hiav txwv thiab hauv qab dej,
  Peb sib ntaus sib tua muaj koob meej nyob txhua qhov chaw...
  Ib yam li hauv kev sib koom tes, poj niam nrog Dab Ntxwg Nyoog,
  Mus Ib Txhis Fatherland, peb nrog koj!
  
  Tsis muaj kev hlub tshua rau cov yeeb ncuab, koj paub, yuav tsis muaj
  Tom qab tag nrho, yog vim li cas tus ntxhais yog ib tug phem pirate ...
  Peb yog cov kws txiav txim zoo ntawm Leej Txiv,
  Cia peb sib sau ua ib rab phom tshuab!
  
  Vajtswv yuav muab nqi zog rau cov ntxhais,
  Txhua tus yuav muab ib qho kev txiav txim thiab ib qho khoom plig ...
  Beauties' me suab hu,
  Thiab tau kawg lawv yuam vaj ntxwv!
  
  Qhov no yog dab tsi warriors mow down,
  Zoo li rab phom tshuab ntawm cov qib siab phem ...
  Thiab lawv cia li coj qhov kaj ntawm lub qhov muag,
  Cia nws tsis muaj qhov tsis tseem ceeb!
  
  Tus ntxhais lub ntsej muag ci nrog luag ntxhi,
  Thiab daim di ncauj sparkle nrog pearls ...
  Peb yuav tsum pom ntau heev,
  Nov yog peb txoj kev zoo nkauj!
  
  Peb yuav tsis nkag mus rau tej qhov rooj,
  Cia li muab tus yeeb ncuab ib whirl...
  Tus ntxhais dhuav vim qee yam
  Thiab muaj peev xwm hooking tag nrho cov yeeb ncuab!
  
  Cov ntxhais tawm tsam ci ntsa iab
  Thiab lub qhov muag ci ntsa iab nrog xob laim ...
  Yog vim li cas, vim lawv khib,
  Cov ntxhais lub ntsej muag los kua muag!
  
  Cov cua daj cua dub twg peb yuav tawm tsam?
  Tom qab ntawd ib nthwv dej tshiab ntawm kev tuag rushes ...
  Vim li cas cov ntxhais cov yeeb ncuab thiaj nyob ntsiag to?
  Lub ntsej muag tuab Morgan muab dab tsi rau koj?
  
  Thiab tam sim no qhov hluav taws kub yog tag nrho ntawm hluav taws,
  Lub cua daj cua dub yuav cheb los ntawm ...
  Nws tsis yog rau tsis muaj dab tsi uas peb swb lub orcs,
  Dab tsi tus yeeb ncuab pom yog stupidly ntsiag to!
  
  Ntawm no tus tubtxib saum ntuj tabtom tshuab lub suab nrov nrov,
  Nws messing nrog txhua tus taub hau ...
  Nws tsis lig dhau los yeej,
  Cua tuaj yeem pom txav nplooj!
  
  Zoo, leej twg yuav ua nruj ntawm no thaum twg?
  Leej twg muaj lub nrig loj?
  Tsis txhob tsav tsheb ncig nrog Malyuta cuav,
  Nws yog ib tug asshole tag!
  
  Peb brigantine nyob rau hauv yeeb koob dua,
  Txiav hla ib yoj cua daj cua dub...
  Peb cov ntxhais sib koom siab
  Kuv yuav rhuav Morgana rau tej daim!
  
  Yog li ntawd peb maj mus rau hauv kev sib ntaus sib tua ntau heev,
  Hauv nws peb yuav qhia cov cua daj cua dub ...
  Dub Rogers tau nce siab saum lub stern,
  Qhia koj lub txiaj ntsim zoo!
   Zoo, Morgan yuav mus rau hauv lub hleb, tau kawg.
  Nws yuav ua ib ceg txheem ntseeg los ntawm aspen ...
  Peb cov ntxhais yeej mus ib txhis,
  Thiab peb tsis txhob tso lub suab quaj hnyav!
  
  Cia peb coj lub Fatherland mus yeej,
  Peb yuav ua siab tawv kov yeej cov orcs thiab trolls ...
  Thiab peb yuav tuaj txog hauv Eden ntawm nkoj,
  Cia kom muaj lub ntiaj teb nyob hauv qab peb!
  . QHOV NO 16.
  Nws twb yog lub yim hli ntuj 1943. Thiab cov Nazis tswj kom ua tiav qhov tseeb
  Hmoov zoo. Cov Nazis coj Kashira, thiab hla Kryukovo thiab lwm qhov chaw nyob sab qaum teb. Raws li qhov tshwm sim, Moscow pom nws tus kheej nyob rau hauv ib puag ncig kev ua haujlwm, thiab lub caj dab ntawm txoj kev hauv tsev tau raug txo kom tsawg dua ib puas kilometers. Lub koom haum kuj tau ua tiav hauv lwm cov lus qhia. Cov tub rog Nyij Pooj thiab Asmeskas tau ntes Kamchatka. Turkmenistan thiab Tajikistan tau raug ntes tag nrho, thiab Uzbekistan yuav luag tag nrho. Alma-Ata kuj nyob ib puag ncig. Ntawd yog, qhov xwm txheej hauv USSR yog qhov nyuaj heev. Thiab cov Nazis tab tom pib tawm tsam, sim ua kom tag nrho puag ncig Moscow ntawm txhua tus nqi. Leningrad twb tag nrho nyob rau hauv tag nrho blockade, tab sis los ntawm ib co txuj ci tseem ceeb nws yog tuav.
  Panther-2, lub tank siab dua thiab txaus ntshai, tshwm sim ntau thiab ntau zaus hauv kev sib ntaus sib tua. "Ntaus" kuj pom. Qhov tshiab tshaj plaws self-propelled phom "Yagdtiger" kuj tshwm sim. Nws muaj lub zog loj 128 mm cannon nrog lub thoob ntev. Muaj tseeb, riam phom yog qhov tsis txaus ntseeg - txij li Soviet tso tsheb hlau luam feem ntau me me. Tab sis ib tug loj caliber kuj muaj ib tug muaj zog ntau-explosive nyhuv. Yog li yog nws tawg, nws tawg. Thiab nws tag nrho knocks tawm Soviet tsheb. Tab sis tau kawg rab phom yim caum millimeter zoo dua.
  Cov Germans muaj ib yam dab tsi haib dua. Tshwj xeeb, Sturmtiger nrog 380-mm foob pob hluav taws launcher. Thiab qhov riam phom no ntaus hnyav heev thiab aggressively.
  Txawm li cas los xij, Cov Tub Rog Liab tau tawm tsam tawv ncauj. Thiab nyob rau hauv nws qib pem hauv ntej yog pioneer heroes. Leej twg yuav tsis tso tseg. Thiab txawm hais tias cov fascists nyob rau sab qaum teb twb nyob ib ncig ntawm Arkhangelsk, lub nroog yog desperately tiv thaiv nws tus kheej.
  Cov menyuam yaus Pioneer pov pob tawg thiab lwm yam riam phom ntawm tus yeeb ncuab nrog lawv cov ntiv taw liab qab. Thiab lawv tua los ntawm lub tsev ua slingshots. Thiab nrog rau lawv, ntawm chav kawm, yog tus tub terminator Guliver nws tus kheej. Uas qhia tau hais tias muaj zog heev. Thiab nws ob txhais taw liab qab pov peas nrog cov khoom tawg ua los ntawm cov thee thiab sawdust. Thiab cov fascists thiab cov tub rog sib koom ua ke raug ntaus tawm los ntawm qhov tsaus ntuj. Thiab tau kawg cov pioneers hu nkauj, thiab hu nkauj zoo:
   ib tug me nyuam yog zoo nyob rau hauv nws tus kheej txoj kev,
  Koj tuaj yeem khiav hauv thaj teb liab qab ...
  Txawm hais tias nws yog me ntsis txaus ntshai rau tus tub,
  Kev thab plaub tuaj yeem ntes tau los ntawm kev quab yuam!
  
  Tab sis zoo li cas tus me nyuam tub nyob mus ib txhis,
  Thaum koj tsis loj hlob ntxiv hauv luv ...
  Ib tug neeg txawv teb chaws tau tshwm sim hauv zej zog
  Thiab nws muag tus txiv neej rau ib lub nyiaj tooj liab!
  
  Nws tsis txias heev, ntseeg kuv,
  Ua ib tug me nyuam mus ib txhis hauv luv luv ...
  Txawm tias koj lub siab yuav noj qab nyob zoo,
  Tab sis tus thawj coj yuav ntaus koj hnyav!
  
  Tom qab tag nrho, nws tsis yog lub hav ntawm lub vaj kaj siab uas tos koj,
  Tus tswv tsis yog tus Tswv, dawb huv Christ ...
  Tsis yog, tsis muaj ib yam li ib nrab ntawm lub ntiaj teb,
  Thaum koj nyuam qhuav tawm mus rau hnub qub!
  
  Tub, lawv yuav ua rau koj ua haujlwm li ntawd,
  Uas piv txwv xya yuav raug ntiab tawm tom qab ...
  Thiab lawv tsis muaj hnub Saturday ntawm no,
  Tsis ntev lawv yuav scald koj nrog boiling dej!
  
  Cov tub hluas yeej tau qhov zoo ntawm lawv,
  Tom qab tag nrho, nyob rau hauv lub ntiaj teb tshiab muaj ntau yam teeb meem ...
  Tus tub lub cev mob nkees,
  Tus qhev, nws yog, thiab tsis yog ib tug neeg khav theeb!
  
  Yog li, nyob zoo tus tub liab qab,
  Ua haujlwm hnyav npaum li koj yuav tsum tau ...
  Dhia hla lub teb zoo li tus luav frisky,
  Thiab yeej tsis dhau los ua ib tug fighter!
  
  Muaj cov poj niam zoo nkauj
  Tab sis lawv tsis xav tau tub los yog me nyuam ...
  Ntawm lawv tus kheej, cov tub hluas zoo siab,
  Tsis txhob ntseeg koj lub siab neeg!
  
  Ntseeg peb, kev ua qhev yuav tsis kov yeej peb,
  Thiab tus yeeb ncuab lub nplawm phem yuav tsis tawg ...
  Cov me nyuam ntseeg tias lawv yuav tsim lawv lub nceeg vaj,
  Huab cua prickly yuav ntshiab!
  
  Peb yog menyuam yaus, Kuv ntseeg tias peb txhua tus yuav sawv sai sai,
  Peb yuav kov yeej cov neeg txawv teb chaws, cov fanatics ...
  Lub siab phem Cain yuav tau nws ntawm lub horns,
  Thiab cia peb ntaus kab nrog lub club!
  
  Tsis txhob ntseeg nws, tib neeg yuav tsis qaug zog,
  Peb yuav ua lub vaj kaj siab tiag tiag sai sai no...
  Tub, peb yuav ua peb tus kheej txiav txim,
  Txwv tsis pub napalm yuav los nag saum ntuj!
  
  Scumbags nyiag ntau heev,
  Vim li no cov me nyuam txom nyem...
  Peb yuav taug txoj kev dav
  Yog li ntawd cov neeg nyob txhua qhov chaw muaj kev lom zem!
  
  Zoo, kuv tus menyuam liab qab taw,
  Lawv taug kev ntawm cov pob zeb ntse tshaj plaws ntawm lub roob ...
  Txawm li cas los xij, taug kev raws txoj kev,
  Peb yuav coj tus neeg txawv teb chaws nyob hauv qab lubax!
  
  Peb yuav muaj peev xwm yeej khoom plig,
  Defeat aliens los ntawm qhov chaw sab nrauv ...
  Thiab cov tub hluas lub siab dhia ceev,
  Tus neeg yos hav zoov yuav sai sai no tig mus rau hauv kev ua si!
  
  Yog hais tias peb yuav tsum defeat lub legions,
  Ntseeg kuv, peb tsis muaj peev xwm thim rov qab ...
  Yuav muaj ntau lab tus menyuam tom qab peb,
  Nrog hmoov zoo peb yuav nyob ntawm peb txoj kev!
  
  Cia peb tsoo kab laum nrog peb pob taws liab qab,
  Rau peb, qhov no tsis yog qhov txwv txhua ...
  Peb tsis ua si nkaum thiab nrhiav nrog txoj hmoo no,
  Tsa koj tus falcon, peb cov menyuam tau tawm mus!
  
  Yog, nws tsis yog muab rau tsis muaj dab tsi, paub qhov yeej,
  Nws yog lub sijhawm los txiav cov horde ntawm qhov chaw ...
  Qhov no tsis yog vim li cas peb cov yawg koob tau tawm tsam,
  Tias tus tub tuaj yeem raug ntaus los ntawm cov neeg txawv teb chaws!
  
  Wb tsim lub teb chaws vam meej li no
  Nyob rau hauv uas yuav muaj kev thaj yeeb thiab kev tshav ntuj ...
  Lawv coj ib tug hluas nkauj liab qab mus tua,
  Tab sis peb tuaj yeem ntaus tus tua neeg ntawm lub ntsej muag!
  
  Tsis yog, peb tsis tuaj yeem tawg, ntseeg kuv,
  Cov tub sab ntsuj plig zog npaum li cas...
  Txawm hais tias peb lub cev tsuas yog menyuam yaus xwb,
  Tab sis kuv tuaj yeem tsoo txawm tias ob tus neeg laus!
  
  Nws yuav los, Kuv ntseeg tias muaj kev zoo siab hauv lub qab ntuj khwb,
  Vim Tswv Ntuj nrog nraim peb...
  Cov huab cua phem phem yuav ploj mus,
  Dab ntxwg nyoog yuav tsoo nws lub taub ntev hlau!
  
  Tus tub ces yuav nrhiav kev ywj pheej,
  Thiab titanium yuav dhau los ua lub zog ntawm cov leeg ...
  Nws yog lub sij hawm los muab xaus rau qhov ruam round seev cev,
  ya mus rau qhov deb zoo li ib tug dav dawb hau saum ntuj ceeb tsheej!
  Qhov no yog li cas cov tho kev zoo nkauj no hu nkauj. Thiab zoo nkauj heev. Thiab nws yog qhov zoo rau cov menyuam yaus tsis muaj taw thiab luv luv.
  Tab sis qhov xwm txheej nyob rau pem hauv ntej yog nyuaj. Thiab cov Nazis tab tom nyuaj. Piv txwv li, TA-152 tshwm sim. Txog tam sim no tsuas yog kev sim tua dav hlau. Tab sis nws cov cuab yeej cuab tam thiab riam phom yog rau lub dav hlau cannons, thiab tshwj xeeb tshaj yog nws cov yam ntxwv ntawm lub davhlau yog dhau qhov kev qhuas. Thiab lub tsheb no kuj yog tsav los ntawm cov ntxhais.
  Thiab lawv tua ntawm lawv zoo li rab phom tshuab. Lawv ncuav nws thickly. Thiab tseem muaj kev ntxhov siab rau pem hauv ntej.
  Nws kuj tsis yooj yim rau hauv qab. Vanka, ib tug tub ntawm kaum ob, raug ntes. Lawv muab cov me nyuam tshwj xeeb handcuffs rau ntawm tus me nyuam txhais tes thiab muab tso rau hauv ib lub funnel. Ces lawv coj kuv mus kaw. Cov tub hluas Leninist ntshai heev. Yog li ntawd lawv thiaj coj nws mus kaw. Mus rau lub chaw haujlwm tshwj xeeb menyuam yaus. Nyob ntawd, thaum tuaj txog, nws thawj zaug shaved bald. Lwm tus tub hluas hauv luv luv thiab ib lub tsho hauv tsev loj cuj nrog tus lej, kuj yuav luag tag nrho, tsuas yog cov neeg coob txiav ntawm lub teeb pom kev tawm, txiav cov tub ntxhais hluas pioneer nrog ib lub clipper. Ntxiv mus, nws tau ua tiav manually, thiab lub tshuab tau ruam heev thiab rub cov plaub hau mob.
  Vanka ntsia nws tus kheej hauv daim iav. Nws lub taub hau ua me me thiab nws ob sab plhu thicker. Ib tug me nyuam lub ntsej muag nyob rau hauv ib tug cropped daim ntawv tau txais ib tug ua txhaum cai.
  Qhov no tau ua raws li kev yees duab hauv profile, puv ntsej muag, ib nrab sab, thiab tom qab.
  Tom qab ntawd ib tug poj niam uas muaj li peb caug nyob rau hauv uniform hais nrog luag ntxhi:
  - Tam sim no cia peb ua si piano!
  Thiab nws pib coj Vanka cov me nyuam mos cov ntiv tes mus rau hauv nws lub hnab looj tes thiab muab tso rau hauv cov xim tsaus. Thiab ces cia rau ntawm daim ntawv dawb. Yog li ntawd, tag nrho cov ntiv tes ntawm tus kheej, thiab lub xib teg tag nrho. Txawm hais tias nws tsis ua mob, tus tub hluas muaj kev txaj muag hnyav, txhua qhov no tau hais tias nws yog neeg raug kaw thiab raug kaw.
  Tom qab ntawd tus poj niam tau hais kom tsa nws txhais taw thiab pib siv ib lub chais rau tus me nyuam lub khauj khaum. Txij li thaum cov tub ntxhais hluas raug kaw taug kev los ntawm ko taw liab qab mus rau Frost nyob rau hauv cov me nyuam cov cheeb tsam, lawv kuj tau luam cov tub hluas ko taw. Tom qab tag nrho, lawv tawm hneev taw nrog lawv txhais taw liab qab.
  Tom qab smeared Vanka cov liab qab ib leeg nrog ib tug menyuam, tus poj niam tau tawm ntawm daim ntawv dawb. Thiab tag nrho cov taw, thiab txhua tus ntiv taw liab qab nyias.
  Tom qab ntawd lawv pib ntsuas qhov liab qab Vanka. Lawv ua kom kuv sawv ntsug ntawm phab ntsa thiab xyuas kuv txhais caj npab, qhov siab, hnyav kuv, thiab ntsuas qhov ntim ntawm kuv lub taub hau thiab pob txha taub hau. Tom qab ntawd ib tug poj niam hauv lub tsho dawb coj tus tub lub siab thiab mloog nws lub hauv siab. Thiab tom qab ntawd nws yuam kom nws qhib nws lub qhov ncauj thiab tshuaj xyuas kom zoo. Koj yuav tsis nkag siab tias qhov no yog kev tshawb nrhiav lossis kev kuaj mob.
  Tom qab ntawd, kuv tau kuaj nrog tus ntiv tes hauv hnab looj tes nyias nyias, maj mam nqus Vaseline rau hauv tus tub lub qhov quav. Tsis tas li ntawd, tsis muaj ib tug hero, thiab nws puas yog homosexual?
  Nov yog qhov tshwj xeeb hauv tsev loj cuj kuaj rau cov menyuam yaus uas sib txuas nrog kev tshawb nrhiav thiab kev kuaj mob. Tus tub lub pob ntseg thiab qhov ntswg thiab hauv qab nws txhais tes kuj raug kuaj xyuas. Thaum kawg lawv txawm coj kuv mus rau hauv chaw ua haujlwm thiab muab x-ray rau kuv. Txhua yam yog raws li nws yuav tsum nyob hauv NKVD sab hauv tsev loj cuj rau cov menyuam yaus txaus ntshai.
  Tom qab ntawd Vanka tau ntxuav kom huv si, thiab txawm tias tus poj niam tus neeg saib xyuas tau txhuam cov xim dub ntawm nws txhais tes thiab tus menyuam xib teg.
  Tom qab ntawd Vanka tau muab striped pajamas thiab khau khiab hauv tsev loj cuj. Thiab lawv tau coj kuv hla txoj kev hauv tsev loj cuj mus rau lub tuam tsev menyuam yaus.
  Tus tub taug kev stunned thiab chim siab. Qhov tseeb, tam sim no nws yog ib tug neeg raug kaw, raug kaw, thiab, los ntawm txhua tus account, yog ib qho txaus ntshai heev. Thiab ces muaj lub koob yees duab tos nws.
  Hmoov zoo, Vanka tau xaus rau hauv NKVD tshwj xeeb hauv tsev loj cuj thiab muaj peb tus menyuam hauv lub cell, nws huv si thiab tsis stink. Cov tub hluas muaj hnub nyoog kaum peb lossis kaum plaub xyoos, thiab txhua tus nom tswv. Yog li zoo nkauj, txiav plaub hau, ntxuav, thiab ntse heev. Vanka tuaj plaub.
  Txij li cov hais mav tsis yog tub sab, tsis muaj npe. Thiab tag nrho nws tsis yog qhov phem heev hauv tsev loj cuj tshwj xeeb. Tshwj xeeb, lub tsev qiv ntawv nplua nuj hauv tsev loj cuj, ntau phau ntawv tau txeeb los ntawm cov yeeb ncuab ntawm cov neeg. Thiab cov zaub mov kuj zoo, tshwj xeeb tshaj yog xav tias thaum lub sij hawm ua tsov ua rog lub teb chaws yog nyob rau rationing. Thiab daim npav rau menyuam yaus muab khoom tsawg heev.
  Yog li ntawd, nyob rau hauv ib tug tshwj xeeb tsev lojcuj koj txawm noj zoo dua nyob rau hauv cov qus. Yog li ntawd, cov tub hluas tau zoo, lawv ua si chess thiab nyeem phau ntawv. Cov tub hluas kuj raug coj tawm mus taug kev. Nyob ntawd lawv tau tshem lawv cov khau khiab hauv tsev loj cuj, hmoov zoo nws yog lub caij ntuj sov, thiab ncaws pob ncaws pob. Yuav luag txhua tus neeg raug kaw yog menyuam yaus ntawm cov yeeb ncuab ntawm cov neeg lossis cov nom tswv. Cov menyuam yaus raug kaw hauv lub tsev loj cuj.
  Yog li ntawd nws yog ib qho kev thaj yeeb thiab nyab xeeb. Yuav luag tsis muaj hauj lwm nyob rau hauv qhov chaw raug kaw ua ntej mus sib hais, tsuas yog coj lawv mus kawm ntawv xwb. Ntawd yog, yuav luag ib lub sanatorium. Thiab Vanka txawm thov txim rau nws niam nws txiv. Lawv xav tias tus tub hluas raug kev txom nyem, tab sis qhov tseeb nws yuav luag zoo, thiab cov phooj ywg tshiab, ntxim nyiam heev tau tshwm sim.
  Qhov tsis kaj siab nkaus xwb yog qhov bustle tas li. Cov me nyuam tau poked thiab tshawb nrhiav ntau zaus hauv ib hnub. Tsis tas li ntawd xwb, nws kuj rub tawm liab qab.
  Tsis tas li ntawd, yuav luag txhua tus neeg saib xyuas yog cov poj niam, ntau lub tsho dawb zoo li cov kws saib xyuas neeg mob, thiab qhov no ua rau ob peb txaj muag. Yog li ntawd, lawv raug yuam kom strip liab qab, thiab tom qab ntawd lawv muab tso rau ntawm phab ntsa thiab groped, nkag mus rau hauv lawv tus kheej qhov chaw. Txawm li cas los xij, qhov no tsuas yog qhov phem tiag tiag. Thiab koj tuaj yeem ua neej zoo li ntawd. Tshwj xeeb tshaj yog nyob rau lub caij ntuj sov, muaj hlwb rau plaub los yog ob tug neeg, thiab nws yooj yim los zaum hauv lawv, mus taug kev, thiab ua si football lossis lwm yam.
  Lawv tsis nco qab Vanka ob lub lis piam thiab tsis hu nws mus nug. Tab sis ces lawv hu kuv lawm. Tus tub ntshai tsam nws yuav raug ntaus.
  Tab sis Vanka raug nug los ntawm ib tug poj niam psychologist, thiab nws nug nws ntau cov lus nug thiab qhia nws tej duab.
  Tus tub xav - dab tsi insanity. Cov menyuam yaus raug kaw hauv tsev lojcuj thiab lawv tsis paub yuav ua li cas rau lawv. Cas cov yeeb ncuab ntawm cov neeg lawv yog. Lub caij no, tus yeeb ncuab nyob ib puag ncig Moscow.
  Stalin, lub sijhawm no, txaus siab rau cov tso tsheb hlau luam tshiab. Nws yog tseeb hais tias KV series raws li lub tshuab yog outdated. Thiab lub tswv yim tau yug los tsim Isa. Uas yog kev vam meej heev. Thiab cov phiaj xwm IS-1, nrog rab phom 85-mm, thiab IS-2 nrog rab phom 122-mm. Lub tshuab tom kawg, hauv paus ntsiab lus, muaj peev xwm sib ntaus sib tua German menagerie, thiab Stalin tau nyiam nws thiab thov kom nws muab tso rau hauv ntau lawm kom sai li sai tau.
  Thiab kev sib ntaus sib tua tseem mus ntxiv. Tshwj xeeb, Komsomol cov ntxhais uas liab qab yog nyob ntawd.
  Thiab lawv nyiam hnav lawv cov hniav thiab hu nkauj:
  Nyob rau hauv lub loj heev ntawm lub zoo Motherland,
  Tempered hauv kev sib ntaus sib tua thiab kev ua haujlwm ...
  Kuv ntseeg tias hnub Sunday yuav los,
  Txog ib tug phooj ywg zoo, txog Tswv Yexus!
  Yog lawm , cov no yog cov nkauj funny uas lawv muaj. Thiab cov ntxhais sib ntaus sib tua.
  Thiab tseem nyob rau hauv tsuas yog ib tug bikini, thiab feem ntau tsuas yog nyob rau hauv panties. Tab sis lawv nyiam li ntawd.
  Thiab yog tias cov tub rog sib cais, ces yuav muaj kev txhoj puab heev ntawm pob taws.
  Thiab cov ntxhais kuj nyiam nws thaum cov tub hluas yaim lawv lub txiv mis liab nrog lawv tus nplaig. Thiab nws zoo heev.
  Qhov no yog raws nraim li Margarita ua. Ib tug txiv neej zoo nraug hnia nws thiab nqus nws lub mis, uas yog qhov zoo nkauj heev rau tus ntxhais.
  Margarita coj nws thiab hu nkauj:
  Thiab kuv hlub cov tub
  kuv yuav muab lawv ua ke...
  Raws li cov kab surf,
  Kuv yuav coj koj...
  Doo-doo, doo!
  Thiab tus ntxhais coj nws thiab flashed nws liab qab pob taws. Nws nco ntsoov tias nws hlub ob tug txiv neej ib zaug li cas. Lawv tau ntxim hlub heev, zoo nkauj heev, thiab sib tw. Thiab nws lub cev tau hu nkauj. Thiab tsis muaj kev hlub lossis kev sib hlub. Tsuas yog kev sib deev rau kev lom zem. Thiab qhov zoo tshaj plaws yog dab tsi.
  Margarita pib hum, thiab tus tub hluas nqus nws ob lub mis thiab licked strawberry txiv mis.
  Kuv tau hloov ntau tus txiv neej hauv kuv lub neej,
  Ntseeg kuv, kuv ntshav kub...
  Tus ntxhais muaj lub zog loj hauv Margarita,
  Tej zaum yug los ntawm hluav taws!
  Kuv nyiam ib tug ntxhais tag kis ua ntej,
  Kev zoo nkauj khiav tawm los ntawm cov dej lwg ...
  Yog tias peb paub ua ntej, tau kawg,
  Kuv rub tus txiv neej pw los ntawm kev quab yuam!
  
  Lub ntiaj teb lub caij cua daj cua dub twb tas lawm,
  Kev foom phem - tsov rog phem tau pib ...
  Lub zog ntawm Stalin txias tsis tau xaus ntawm no,
  Thiab tam sim no tus ntxhais mus rau hauv kev sib ntaus sib tua ib leeg!
  
  Tigers thiab Panthers bark ntau ntawm no,
  Tau txais lub zog zoo kawg nkaus ...
  Paub tias kuv yog ib tug ntxhais zoo nkauj,
  Thiab ib pab neeg welded ua ke los ntawm titanium!
  
  Tam sim no kuv muaj ib tug txiv neej tshiab tig ncig,
  Nws zoo nraug thiab blond...
  Thiab qee zaum kuv tsis tuaj yeem ntseeg nws, grannies,
  Tias tus txiv neej yuav zoo nraug heev!
  
  Thaum kuv ua siab ntev rau Stalin,
  Thiab Yauxej raug quab yuam,
  Zoo, Kuv yuav npuaj tus phem Fuhrer ntawm lub ntsej muag,
  Ntawm no yog koj bachelorette tog fist!
  
  Kev sib ntaus sib tua tau npau taws heev - kev ua phem tau nrawm,
  Kuv yog ib tug ntxhais zoo li lub ntiaj teb no...
  Kuv mam paub tseeb tias kuv yuav muaj kev sib tham sai sai,
  Paub tias tag nrho tsev neeg yuav tau txais txiaj ntsig!
  
  Thiab tus ntxhais muaj ib pab tub rog loj,
  Kuv khiav tawm ntawm cov nyom mus rau hauv kev sib ntaus sib tua ...
  Thiab nyias boards creak nyob rau hauv koj heels,
  Tau txais poker muaj zog!
  
  Qhov no yog peb cov tub rog muaj zog npaum li cas,
  Tus ntxhais yog ib tug zoo paub tawv fighter...
  Sawv ntxov sawv ntxov, tus hlub,
  Thiab tus txiv ua tau zoo yuav los ntawm nws tus thawj coj!
  
  Tam sim no lub caij nplooj ntoos hlav tau los rau peb lub tsev thiab thawed thaj ua rau thaj,
  Muaj pes tsawg corpses pied saum roob...
  Kuv paub tias txhua tus yuav raug faus - txawm tias Stalin,
  Kuv tuav lub paddle nruj dua!
  
  Kuv lub neej zoo thiab muaj yeeb yuj,
  Zoo siab lub Plaub Hlis tab tom los...
  Kuv tsis tau tso kuv lub siab mos,
  Koj tuaj yeem hnov tus nightingale's trill!
  
  Muaj ib txoj kev roob nce toj, koj paub,
  Kuv taug kev barefoot ntawm pebbles ...
  Tsis ntev, los ntawm tshav kub kub, ntawm no yog ib tug ntxhais dub,
  Thiab kuv paub tias kuv yuav tuaj rau Cossack ua liaj ua teb!
  
  Ntawm no muaj cov tank muaj zog heev,
  Lub formidable "Lion" lub cosmic glorious "Tiger" ...
  Lub roob muaj zog heev nyob ntawm no,
  Thiab muaj ntau qhov sib txawv zoo ua si ntawm no!
  
  Vajtswv tsim lub ntiaj teb no nyob rau hauv cov hnub qub, pob,
  Tab sis Lenin nws tus kheej tau hais tias - Tsis muaj Vajtswv!
  Tus tub pioneer lub pob taws tau kib,
  Thiab muab ib pob paj rau tus ntxhais!
  
  Ntawm no yog cov ntshav sib ntaus sib tua - txoj kev kis ntawm no,
  Los nag loj heev tau tshwm sim ...
  Txawm cua daj cua dub los tsis ntshai tus ntxhais,
  Txawm tias qee zaum muaj kev xav tau!
  
  Tus pioneer banner yog liab heev,
  Komsomol banner yog liab qab ...
  Nws yuav yog ib qho kev lom zem txaus ntshai
  Thiab peb tos txais lub paj nrog kev xyiv fab!
  
  Nyob zoo Tswv Yexus, kuv thov qhuas koj,
  Txawm hais tias nws yog ib tug tsis muaj kev cia siab rau pacifist ...
  Rau kuv, paub Lada poj niam yog sweeter,
  Thiab tus kws kos duab yog tus huab tais ntawm txhua tus neeg ua yeeb yam!
  
  Tsis txhob koj cov ntxhais raug kev txom nyem los ntawm prostation,
  Koj paub tias yuav muaj lub hnub qub ci ntsa iab ntawm no ...
  Peb muaj npe nrov rau sau ntawv,
  Thiab lub caij nplooj ntoos hlav yuav muaj tseeb tuaj!
  
  Tam sim no muaj kev sib ntaus sib tua txaus ntshai nyob ze Moscow,
  Ntseeg kuv, yeeb ncuab muaj suav tsis txheeb...
  Thiab tus muaj zog "Lion" co nws cov pej thuam menacingly,
  Thiab tau kawg nws zoo li Xyooj!
  
  Txawm tus Tswv nyob los yeej tsis paub,
  Koj tuaj yeem sib cav nrog kev ruam ntawm kev ntxhib...
  Peb xav txog tshuaj yej, tshaj kev sib tham,
  Yuav ua li cas peb thiaj zam tsis tau qhov khoob no!
  
  Peb cov phom loj loj tau txav mus rau sab,
  Xa ib qhov kev npau taws rau hauv kev sib ntaus sib tua ...
  Qhov chaw ib tug hluas nkauj Komsomol tau pw rov qab,
  Qhov tshwm sim tau tu siab!
  
  Kuv hais rau koj cov ntxhais - tsis muaj dab tsi,
  Berlin yuav tsum tau coj tam sim ntawd ...
  Thiab muaj ntau qhov kev ruam txawv ntawm no,
  Thaum tus yeeb ncuab tua cov tub rog!
  
  Kuv hais rau tus txiv neej - ua zoo nraug,
  Hnia tus ntxhais ntawm lub hauv siab ...
  Thiab tom qab ntawd peb yuav luav dhia nrog koj,
  Yog li ntawd tus yeeb ncuab phem tsis ua tiav - so!
  
  Kuv ob txhais taw liab qab, tawv,
  Lawv khiav hla lub pob zeb zoo li mos lwj...
  Kuv tus me nyuam thiab kuv tau taug kev ntawm no hauv qab cov ntoo maple,
  Lawv xav tias Lenin yog peb tus huab tais zoo tshaj plaws!
  
  Thiab cov fascists nrog orcs tab tom taug kev hauv txoj kev,
  Thiab lawv xav kov yeej peb cov ntxhais ...
  Kuv pom qhov kev zoo nkauj yog sulking ntawm no,
  Lub siab phem predator yuav sai sai no tig mus rau hauv kev ua si!
  
  Vim li cas ib tug ntxhais xav ua kom nws tus kheej?
  Kub da dej kub heev...
  Kev zoo nkauj ntxuav nws tus kheej heev seductively,
  Tej zaum txawm ntxiv ib co butter ntawm no!
  
  Silvery puddles npog,
  Crust nrog pob zeb diamond - txias dej khov ...
  Cas peb cov txiv neej pheej qw nrov nrov ntawm no,
  Kuv ntseeg tias lub hwj chim txawj ntse yuav tawg!
  
  Zoo, hauv luv luv, kuv hu nkauj, cov tub,
  Thiab leej twg muaj kev lom zem - ntau lo lus ...
  Kuv yuav coj Fuhrer thiab dai nws,
  Yog li ntawd nws tsis coj nees luav mus taug kev!
  
  Vajtswv tsis nyiam cov ntxhais yog lawv tho txawv
  Yog koj ruam heev ces mus tom monastery...
  Qee qhov chaw muaj tshuaj ntsuab - rog heev,
  Thiab nyob rau hauv txhua rooj plaub nws yog ib tug heroic fighter!
  
  Kuv poob rau hauv kev hlub nrog Marshal, kuv tus ntsuj plig,
  Kuv xav muab lub xub pwg pluaj...
  Nkauj tawm tshiab - nkauj tawm tshiab,
  Koj txawm saib lub ntsej muag!
  
  Tus ntxhais zoo nkauj thiab zoo nkauj,
  Xav kom ntiaj teb tshiab - paub qhov no...
  Thiab Stalin's Fatherland yog khav theeb,
  Lub teb chaws ntawd yog ntshav siab heev!
  
  Zoo, nyob rau hauv luv luv, peb yuav tsum tsis txhob screwing nyob ib ncig ntawm no,
  Peb yuav tsum muaj zog thiab twv kom mus rau hauv lub ntiaj teb no ...
  Tsis ntev peb tej zaum yuav npau taws,
  Peb tuaj yeem rhuav tshem tus txiv neej khaus!
  Cov no yog cov nkauj Komsomol cov ntxhais hu thaum lawv hlub cov txiv neej. Thiab cov no yog tag nrho cov paj huam. Thiab thiaj li muaj yeeb yuj thiab zoo siab.
  Thiab qhov chaw ntawm tsov ntxhuav tank yog Gerda. Tus ntxhais no kub thaum lub Yim Hli thiab nws tsuas hnav panties, zoo li nws peb tus khub. Thiab lub tank lub cav muaj zog, nrog ib txhiab horsepower, thiab txawm sov lub tsheb. Cov ntxhais qw:
  - Nws skidded, skidded, skided cov ntxhais,
  Skidded, skidded, muaj zog tshuab rab phom!
  Thiab lawv tua, thiab killer plhaub qhib lub pej thuam ntawm lub Soviet peb caug-plaub. Qhov no yog tiag tiag killer kev zoo nkauj. Zoo, cov ntxhais, los yog cov ntxhais. Lawv tuaj yeem caij cov txiv neej. Los ntawm txoj kev, nws yog ib qho tseem ceeb rau ib tug poj niam sib deev - lub cev rejuvenates. Thiab nquag hloov cov neeg koom tes kuj muaj txiaj ntsig zoo rau kev noj qab haus huv.
  Charlotte raug rho tawm haujlwm nrog nws cov ntiv taw liab qab, tsoo lub Soviet howitzer thiab chirped:
  - Kuv yog ib tug txiv neej thiab ib tug superwoman!
  Christina squeaked teb:
  - Yog, koj liab heev! Thiab redhead yog txaj muag.
  Charlotte tsiv Christina nrog nws txhais ko taw liab qab. Thiab ob tug ntxhais, yuav luag liab qab nyob rau hauv tsuas yog lawv panties, grappled. Thiab lawv pib sib ntaus sib tua thiab pob tw taub hau. Thiab lawv hem kom strangle ib leeg.
  Gerda raug rho tawm haujlwm dua, nkag mus rau Soviet KV tank thiab sau tseg:
  - Peb muaj cov ntxhais npau taws!
  Magda tweeted:
  Cov ntxhais txawv
  Zoo siab nrog neb os...
  Thiab txhua leej txhua tus xav tib yam
  Pov ib ncig ntawm tus pas!
  . QHOV NO 17.
  Nws twb yog lub Cuaj Hlis 1943. Nws tau los ua kom txias me ntsis. Cov Nazis yuav luag puag ncig Moscow. Lub caj dab nyob ib ncig ntawm lub peev ntawm USSR twb tau nqaim heev uas nws tau raug tua los ntawm txoj cai. Nyob rau tib lub sijhawm, cov Nazis sim tawm tsam lub nroog Gorky thiab mus txog Ryazan. Hnyav sib ntaus sib tua tawg rau Ryazan.
  Cov tub rog Soviet, sib ntaus sib tua tag nrho cov koom haum, twb khiav tawm ntawm chav.
  Stalin, vim lub fact tias cov Nazis mus txog Kuibyshev, tsiv nws lub tsev hauv paus rau Sverdlovsk.
  Thiab nws muaj kev nyab xeeb nyob rau ntawd. Txawm hais tias cov Germans thiab, qhov tseem ceeb tshaj plaws, cov phoojywg twb muaj kev dav hlau ntev ntev. Tshwj xeeb tshaj yog cov dav hlau B-29, uas tau tsim ntau hauv Asmeskas. Nyob rau hauv Thib Peb Reich, Yu-288 tau txais lub zog, thiab Yu-488 thiab TA-400 tseem tab tom tsim, muaj peev xwm foob pob hauv Urals thiab dhau ntawm Urals.
  Thawj lub dav hlau Yu-488 twb pib tshwm nyob rau hauv lub xoom series. Lawv muaj plaub lub cav, zoo li B-29, thiab tseem nrawm dua li Asmeskas lub tsheb vim lawv thaj tsam me me. Yog li Hitler saib kev ntseeg siab rau yav tom ntej. Niaj hnub no yog USSR, thiab tag kis yuav muaj America, nrog rau teb chaws Aas Kiv thiab nws cov colonies ntau. Thiab nws yuav txias heev.
  Ntawm no cov ntxhais Adala thiab Agata rov qab los ntawm kev xyaum haujlwm hauv Africa thiab hu nkauj yooj yim:
  Me nyuam yaus,
  Tsis muaj txoj kev...
  Tsis txhob mus rau Africa taug kev!
  Sharks hauv Africa
  Gorillas hauv Africa ...
  Muaj cov crocodiles loj thiab npau taws hauv Africa!
  Thiab cov ntxhais coj thiab stamped lawv liab qab, chiseled, tanned taw.
  Tom qab ntawd lawv txhua tus zaum hauv Focke-Wulf nres dav hlau ntawm kev hloov kho tshiab kawg. Thiab lub tsheb no yog ib tug tsiaj nyaum. Nws muaj rau rab phom cua, ntawm ob yog peb caug millimeter thiab plaub yog nees nkaum millimeter. Sim Soviet tsheb nrog xws li monsters thiab mus rau hauv kev sib ntaus sib tua.
  Adala, ib tug hluas nkauj zoo nkauj nyob rau hauv ib tug bikini, muab ib tug tig. Nws tua peb lub dav hlau Soviet thiab hu nkauj:
  Qhov tsaus ntuj ntawm lub tsheb mus txog lub nroog,
  Cov tsev nyob nkaum hauv qhov ntxoov ntxoo ntawm ntuj txiag teb tsaus...
  Tightening rauj tuag tighter,
  Dab Ntxwg Nyoog tab tom taug kev!
  Agata tseem yuav ntaus Soviet tsheb nrog rau 6 lub foob pob hluav taws Focke-Wulf. Thiab plaub lub dav hlau Lavxias raug tua ib zaug.
  Thiab tus ntxhais terminator hu nkauj:
  Nws tso tej cuab rau cov neeg txhaum,
  riam ntse yog dawb hauv qab lub tsho...
  Leej twg yuav succumb rau nws deceptions,
  Nws yuav tau txais ib lub nyiaj tooj liab tam sim ntawd!
  Thiab ob tug ntxhais pib siv lawv cov ntiv taw liab qab los ntaus cov tub rog Soviet nrog lawv cov tanned, cov leeg nqaij, hu nkauj:
  Dab ntxwg nyoog nyob ntawm no, dab ntxwg nyoog nyob ntawd
  Txoj sia thiab kev tuag yog kev dag tag!
  Wb noj ib nrab
  Yuav muaj bedlam nyob rau hauv lub USSR!
  Yog lawm, cov terminator pilots muab tso rau ntawm lub ntuj raug txim ntawm ib qho yeeb yam. Thiab lawv tau pib ntaus lub hom phiaj hauv av. Thiab lawv tau ua qhov no zoo heev.
  Thiab Soviet tanks hlawv thiab tawg. Ib lub tsev khaws khoom nrog cov mos txwv Soviet kuj tau tawg los ntawm kev ntaus neeg tuag. Qhov tawg muaj zog npaum li cas. Thiab cov khoom siv sib ntaus sib tua pib detonate. Thiab lub plhaub tau tawg thiab tau tawg mus rau ntau mais. Thiab ib tug pioneer lub pob taws liab qab tau kub hnyiab zoo li ib tug nyuj.
  Thiab cov ntxhais txias pilots los ntawm lub teb chaws Yelemees hu nkauj:
  Peb yuav ua siab loj mus ua rog,
  Peb yuav tua tag nrho cov Russians ...
  Peb yog cov ntxhais ua ke
  Cia peb hlawv nrog hluav taws!
  Lawv tsis yog ntxhais zoo. Piv txwv li, ib tug me nyuam tub zoo nraug uas muaj hnub nyoog kaum peb raug stripped thiab nplawm nrog nettles. Yog li ntawd, lawv yeej tus hluas nkauj zoo nkauj ntawm taub hau mus rau ntiv taw. Thiab tom qab ntawd cov tub txib liab qab ntawm cov tub txib saum ntuj raug hlawv nrog hluav taws los ntawm lub teeb. Yog li ib tug heev qab ntxiag tsw ntawm kib yaj kis. Cov ntxhais licked lawv daim di ncauj carnivorously. Tab sis kib koj lub luj taws twb yog Nrab Hnub nyoog. Yuav ua li cas yog tias koj sim dynamo. Thiab SS executioners pib tig lub nruas. Thiab hluav taws xob tau dhau los ntawm tus menyuam lub cev.
  Cas tus tub pluag qw nrov nrov. Yog lawm, hluav taws xob tsim txom yog mob heev.
  Agatha hu nkauj mockingly:
  Tus dev tuaj yeem ua dev
  Tsuas yog los ntawm lub neej ntawm biters ...
  Cia peb muab tus thawj coj rov qab,
  Los ntawm ib tug ntxhais muaj zog!
  Adala luag ntxhi thiab sau tseg tias:
  - Yog, nws zoo heev rau tsim txom cov tub. Tab sis qhov no yog qhov pib xwb.
  Soviet poj niam pilots kuj sib ntaus sib tua saum ntuj. Piv txwv li, Margarita Sib Nqus. Ib tug ntxhais nrog cov plaub hau xim ntawm nplooj kub tua thiab hu nkauj:
  Peb tau txais tis sai,
  Peb tau muab lub zog loj heev ...
  Tsis ntev peb yuav xab npum Hitler lub snout,
  Lub teb chaws zoo yuav vam meej!
  
  Tus ntxhais yog lub yeeb koob ntawm kev sib ntaus sib tua,
  Hluas nkauj peb hluas ya...
  Sib ntaus sib tua thiab yeej nrog nkauj,
  Peb cov neeg yuav ua raws li cov ntxhais!
  Sib ntaus sib tua thiab yeej nrog nkauj,
  Peb cov neeg yuav ua raws li cov ntxhais!
  Margarita kuj tsis yog ib tug ntxhais zoo tib yam. Yog li ntawd nws coj nws piv txwv thiab yuam ib tug ntes tau German los yaim nws luj taws. Thiab ua ntej ntawd, tau kawg, kuv taug kev los ntawm cov quav. Yog li ntawd, cov Hitlerite, mloog thiab hnov tsw. Uas funny heev.
  Thiab tom qab ntawd Margarita rub tus fascist los ntawm lub qhov ntswg nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab muab nws lub plum. Uas yog funny heev. Thiab Nazi lub qhov ntswg tig xiav. Thiab tom qab ntawd tus ntxhais luag nyav heev nws lub caj dab yog co.
  Txawm hais tias qhov no tsis muaj teeb meem piv rau qhov uas Nazis lawv tus kheej tau ua. Piv txwv li, lawv coj tus ntxhais Lyudmila thiab dai nws ntawm nws cov plaub hau, uas yog mob heev. Tom qab ntawd lawv sawv ntawm lub khib thiab pib lashing nws nrog nplawm. Ua ntej nrog ib tug dog dig scarecrow, thiab ces nrog liab-kub barbed hlau.
  Tab sis nws zoo dua tsis txhob tham txog nws. German artillery kuj tseem ua haujlwm tib lub sijhawm. Ntawm no muaj qhov zoo nkauj heev howitzers thiab mortars. Thiab lawv ntaus thiab ntaus. Qhov nyuaj tshaj plaws thiab txaus ntshai tshaj plaws yog cov Germans muaj ntau lub calibers loj, thiab cov tua hluav taws heev. Lub Sturmtiger, riam phom nrog lub foob pob tawg, kuj yog qhov txaus ntshai.
  Nws yeej threshes ntau heev kom huab pa taws mus. Lub foob pob hluav taws yog lub zog loj piv rau shimosa, uas ib zaug tsim teeb meem rau cov tub rog tsarist.
  Hauv keeb kwm tiag tiag ntawm Sturmtigers, tag nrho kaum yim tau tsim. Tab sis nyob rau hauv cov ntaub ntawv no, thaum lub thib peb Reich yog pab los ntawm tag nrho cov sab hnub poob ntau npaum li cas.
  Tub Guliver tseem sib ntaus sib tua. Nws yog khaus khaus ib txwm, hnav luv thiab khi liab. Tab sis nws ua haujlwm nquag heev. Liab qab, me nyuam yaus pob taws tsuas yog flash.
  Tus tub ncig teb chaws sau tseg:
  - Txhua yam hauv ntiaj teb no yog txheeb ze, tsuas yog ...
  Tab sis ntawm no tsis muaj dab tsi tshiab lossis qub tshwm sim rau Gulliver. Thiab nws pov ib pob tawg rau ntawm tus yeeb ncuab, whining:
  - Cia tag nrho cov kev tsov kev rog no xaus! Cia tus damned, bald Fuhrer tuag!
  Tus tub spun ib ncig thiab dodged cov fragment uas los nag los ntawm nws sab.
  Gulliver hu nkauj, baring nws cov hniav:
  Hauv Ukraine muaj ntshav ntws zoo li tus dej,
  Tus yeeb ncuab zoo li txias ...
  Tab sis tsis txhob muab rau nws
  Cia tus Fuhrer raug impaled!
  Tom qab ntawd tus tub hluas tig mus thiab pov ib lub grenade nrog nws tus menyuam liab qab taw. Qhov no yog tiag tiag fighter ntawm fighters.
  Lwm tus ntxhais pioneer, Anyuta, raug tua los ntawm rab phom tshuab. Thiab khob tawm lub horde txawv teb chaws.
  Cov nplooj twb ci daj thiab xim liab, thiab lawv tau poob rau hauv ib daim ntaub pua plag nplua nuj. Hauv qab ob txhais taw liab qab ntawm cov me nyuam, lawv rustled zoo li nas tau nkag.
  Guliver tweeted:
  Thiab yog tias muaj xyoo tom ntej ntawm peb,
  Thiab peb yuav steel peb tus kheej hauv kev sib ntaus sib tua no ...
  Tus tub tsis muaj lwm txoj kev,
  Txiav zoo li hauv daim npav nrog lub tsho ntawm trumps!
  Qhov no yog li cas ib tug tub hluas hero fights ... Thiab yog tias nws raug ntes, txoj hmoo txaus ntshai tos nws.
  Ntawm no yog Kolka, ib tug me nyuam tub txog kaum plaub, uas tau poob rau hauv lub clutches ntawm Nazis. Lawv coj nws thiab muab nws khi ntawm caj npab, ceg, tus nplaig, qhov ntswg, pob ntseg, pob tw, thiab txiv neej zoo tag nrho nrog hlau electrodes. Thiab cia peb tig lub nruas ntawm lub dynamo. Cov ntxhais German hauv lub tsho dawb tshwj xeeb tau sim. Thiab nws mob zoo li ib tug tub hluas. Nws hais lus roared los ntawm ntuj raug txim raug kev txom nyem. Thiab rau saum nws tawm, cov ntxhais German hauv lub tsho dawb lubricated tus tub liab qab, ob txhais taw hnyav nrog roj, thiab coj lub roj hlawv rau cov tub ntxhais hluas Leninist.
  Muaj qhov tsw ntawm cov nqaij hlawv, thiab tom qab ntawd cov ntxhais tau nce cov khoom noj tam sim no.
  Tab sis txawm hais tias tus tub hluas qw, nws tsis tau hais dab tsi tseem ceeb rau nws cov yeeb ncuab.
  Tab sis lawv tsim txom tus tub hluas zoo nraug heev. Lawv poob siab thiab raug mob los ntawm hluav taws xob poob siab.
  Qhov no yog qhov zoo rau cov ntxhais German, lawv tsuas yog mus vwm. Thiab qhov tseeb hais tias tus tub hluas tsuas yog kaum plaub xyoos, thiab nws zoo nraug heev nyob rau hauv ob lub ntsej muag thiab lub cev, tsuas yog tig rau. Thaum kawg, tus kws kho mob tus ntxhais ntsuas nws lub plawv dhia thiab ntshav siab, hais tias: txaus, txwv tsis pub nws yuav poob!
  Thiab lawv tshem tawm cov xov hlau thiab electrodes los ntawm tus tub thiab muab nws nrog dej khov kom coj nws mus rau nws lub siab.
  Qhov loj tshaj ntawm cov ntxhais winked rau nws thiab teb tias:
  - Tam sim no koj yog peb cov khoom ua si! Koj thiab kuv yuav ua txhua yam peb xav tau!
  Nyob rau hauv teb, tus tub coj nws thiab hu nkauj:
   Kuv yog ib tug tub hluas pioneer mus ib txhis,
  Kuv los tawm tsam ib tug fascist rabid...
  Yuav ua ib qho piv txwv ntawm kev zoo,
  Kuv nqa daim ntawv teev npe nrog zoo heev hauv kuv lub hnab ev ntawv!
  
  Tsov rog tuaj, kuv khiav mus rau pem hauv ntej,
  Thiab nws taug kev mus ko taw liab qab raws txoj kev ...
  Thiab nws tau tua phom tshuab ntawm Fritzes,
  Tsawg kawg yog ib tug tub dawb huv hauv nws lub siab ua ntej Vajtswv!
  
  Kuv tua ib tug Fritz los ntawm ambush,
  Kuv nqa rab phom tshuab nrog ib lub grenade los ntawm tus bastard ...
  Tom qab tag nrho, tus tub muaj zog heev,
  Peb yuav tsum tawm tsam ua siab loj rau peb Leej Txiv!
  
  Tus tub yog tus tua dab los ntawm dab ntxwg nyoog, ntseeg kuv,
  Nws tua neeg lag ntseg ntawm Fritz ...
  Hauv kev sib ntaus sib tua nws zoo li tus tsiaj nyaum saber-toothed,
  Uas tsis tau ib qho txias!
  
  Yuav ua li cas nrog Hitler?
  Cov tub hluas yuav faus nws nrog lub suab nrov...
  Yog li ntawd tus neeg tua neeg tsis ntaus nrog rab hneev,
  Yuav tsis muaj chaw rau nws nyob saum ntuj ceeb tsheej!
  
  Txhua yam koj tuaj yeem tau txais tam sim ntawd
  Lub predatory Fuhrer xav tau ib lub teb chaws nrog ib tug ntxhais nkauj xwb ...
  Tab sis tus neeg yos hav zoov no tau dhau los ua kev ua si,
  Yog lawm, nws muaj tseeb, Kuv thov txim rau cov mos txwv ntawm Adolf!
  
  Nws twb frosty lawm, thiab kuv tsis tau tag nrho,
  Ib tug tub ceev xwm thiab npau taws cua daj cua dub ...
  Thiab tus ntxhais qw rau kuv - tos,
  Tab sis koj tuaj yeem pom nws nrawm dhau!
  
  Ntaus tub ceev xwm nrog nws lub nrig,
  Kov tus bastard cia, ntaus nws hauv qab ntawm lub taub hau ...
  Kuv yuav tsis xa qhov txhaj tshuaj no nrog mis nyuj,
  Thiab kuv yuav tsis muag kuv Fatherland rau ib lub raj mis!
  
  Kuv yog ib tug pioneer thiab kuv zoo siab heev rau nws,
  Vim lub khi kuj liab heev...
  Kuv yuav tawm tsam rau Dawb Huv Rus,
  Txawm tias Adolf yog ib tug tub sab phem heev!
  
  Tab sis kuv ntseeg hais tias peb yuav ua siab loj kov yeej lub Wehrmacht,
  Me tub paub qhov no zoo heev...
  Peb yog cov Kerub kub,
  Thiab tus thawj coj tseem ceeb, Comrade Stalin!
  
  Peb yuav bravely kov yeej lub Wehrmacht,
  Txawm hais tias Nazis tab tom tawm tsam ze Moscow ...
  Tab sis kuv yuav xeem dhau qhov kev xeem A,
  Thiab kuv yuav tso kuv rab yaj phom rau tus phab ej!
  
  Kuv puas tuaj yeem ua tau ib tug tub pioneer,
  Ib yam dab tsi uas Nazis yeej tsis npau suav txog ...
  Muaj peb qhov kev ua zoo,
  Thiab tus Fuhrer yuav tsis tau txais kev hlub tshua!
  
  Txhua yam kuv ua tau, Kuv tuaj yeem ua txhua lub sijhawm,
  Cia huab rov los txog ntawm Txiv Plig Nyiaj Pov...
  Tab sis tus pioneer yuav tsis muab rau hauv cov yeeb ncuab,
  Tus tub rog Lavxias yog siab tawv thiab muaj zog!
  
  Yog, kuv tau raug ntes,
  Thiab lawv tau coj nws mus taug kev los ntawm ib tug snowdrift ...
  Tub ceev xwm horseradish tau siv rau qhov txhab,
  Thiab lawv ntaus tus tub nrog hlau!
  
  Thiab kuv pob taws kuj hlawv nrog hluav taws kub liab,
  Thiab lawv hlawv lawv txhais taw nrog poker ...
  Tab sis cov Krauts tau txais tsuas yog xoom,
  Txawm tias hluav taws kub ntawm tus tub ko taw!
  
  Lawv tsoo lawv cov ntiv tes, hlawv lawv lub hauv pliaj,
  Thiab lawv rub cov pob qij txha ntawm tus tub lub xub pwg nyom ...
  Vajtswv tsis nco qab txog tus tho kev, pom tau tias
  Thaum tus executioner nchuav kua txob rau ntawm qhov txhab!
  
  Tab sis nws tsis tau hais dab tsi rau cov fascists,
  Thiab koob, kub hauv qab ntawm tes ...
  Tom qab tag nrho, rau kuv Stalin nws tus kheej yog ib qho zoo tagnrho,
  Thiab tus phem Fuhrer zoo dua tuag hauv kev txom nyem!
  
  Yog li ntawd, lawv coj kuv mus tua nyob rau hauv cov daus,
  Ib tug hluas nraug ntaus, taw liab qab...
  Tab sis kuv tsis ntseeg tias kuv twb tawg lawm
  Koj tsis tuaj yeem zam kev swb los ntawm Nazis!
  
  Fritz muab lub hnub qub rau ntawm kuv lub hauv siab,
  Zoo, qhov no ua rau kuv txaus siab ...
  Kuv yuav tsis muab rau tus yeeb ncuab hnyav,
  Thiab kuv yuav tsis cia siab rau kev ntshai thiab kev phem phem!
  
  Kuv tuaj yeem taug kev mus rau qhov ntxa,
  Thiab nrog xws li ringing pioneer song ...
  Tom qab tag nrho, Fuhrer tsuas yog ib tug nees luav,
  Thiab kuv yuav ntsib ib tug ntxhais hauv Eden, koj paub!
  
  Tab sis lub sijhawm kawg nws tau nrov nrov,
  Lub clockwork trill ntawm peb cov phom tshuab ...
  Cov tub rog tua hluav taws tau txiav txim siab,
  Cov Nazis tau dhau los ua neeg coob coob!
  
  Thiab tam sim no rau kuv tus tub hero,
  Nws tuaj tom qab dhau kev tsim txom thiab kev txom nyem ...
  Sib ntaus sib tua nrog ib tug loj horde,
  Tom qab dhau qhov kev sim siab phem ntawd!
  
  Tus tub tab tom tua cov Krauts dua,
  Ib tug me nyuam tub liab qab rushes hla lub snowdrifts ...
  Thiab nws ua lub siab tawv heev,
  Txaus siab rau braid koj tus phooj ywg cov plaub hau!
  
  Berlin pom meej tias tos tus tub sai sai,
  Lub teb chaws Yelemees yuav mow nws lub taub hau rau Russians ...
  Ib tug muaj zog cherub yoj ntaj,
  Thiab nws ua siab tawv hais kom sawv daws tawm tuaj rau ntawm lub square!
  
  Kuv ntseeg tias tsis ntev peb yuav sawv hauv qhov tuag rov qab los,
  Leej twg raug faus ces yuav zoo li ib tug tim tswv...
  Peb tus Tswv muaj zog heev, Ib tug,
  Yam tsawg kawg Xatas kuj khav theeb heev!
  
  Thov kom lub qab ntuj khwb nyob mus ib txhis
  Nyob rau hauv lub banner ntawm dawb huv communism ...
  Comrade Lenin yog lub hnub qub ci ntsa iab,
  Thiab Stalin yog tus yeej: kev phem, fascism!
  Tus tho kev siab tawv hu nkauj zoo . Thiab qhov no, ntawm chav kawm, ua rau nws credit. Tab sis tom qab kev tsim txom hluav taws xob - tau ntsib qhov mob no, tsis yog txhua tus muaj peev xwm tuav tau lub siab tawv thiab lub meej mom hauv lawv lub siab.
  Kev sib ntaus sib tua txuas ntxiv mus. Thiab lub nplhaib ncig Moscow tab tom yuav kaw. Thiab Leningrad tau nyob ib puag ncig ntev, suav nrog qhov chaw Lake Ladoga, tsis muaj txoj kev lossis kev thauj mus los. Thiab ntawm no tsis muaj dab tsi los tiv thaiv cov Nazis. Lub nroog so, raws li lawv hais, ntawm snot thiab nyob rau hauv unbending ua siab loj thiab heroism ntawm Soviet cov tub rog thiab cov pej xeem.
  Lawv tseem tua nws. Cov Nazis muaj lub tswv yim los siv Rat supertank. Lub tsheb hnyav ob txhiab tons, thiab tau ua tub rog nrog tag nrho cov roj teeb ntawm cov phom loj loj, plaub puas millimeters armor, thiab muaj zog diesel xyaw ua cav. Qhov no yog ib qho av tiag tiag battleship.
  Qhov teeb meem tseem ceeb yog yuav ua li cas xa cov "Nat" mus rau pem hauv ntej kab. Tom qab ntawd lub tswv yim tuaj yeem siv lub nkoj thauj khoom thiab sim nws nyob ze Leningrad. Los yog tej zaum sim coj lub nroog nws tus kheej.
  Thiab tam sim no lub Rat tank tau xa. Ua ntej cov nag hnyav pib poob, lawv txiav txim siab muab nws mus sim. Thiab lub tsheb tsiv mus rau lub Soviet tiv thaiv kab.
  Kev suav hais tias "Nt" tsis ntshai ntawm cov mines lossis plhaub yog qhov tseeb. Tab sis lawv tau npaj txhij siv riam phom tawm tsam nws, uas thaum lub sijhawm ntawd yog qhov tseeb. Namely kamikaze pilots. Ob tug Yak-9 lub teeb sib ntaus sib tua, tsis muaj caj npab me thiab nrog lawv lub cav nrawm nrawm mus rau qhov txwv, maj nrawm mus tua "Nat". Lawv tau ntim nrog cov khoom tawg muaj zog. Thiab ob tug tub hluas pioneer zaum ntawm kev tswj ntawm lub dav hlau. Lawv tsuas muaj kaum peb xyoos xwb, thiab lawv tus kheej tau thov rau qhov kev ua yeeb yam no.
  Cov tub hluas hnav khaub ncaws ua luam dej nkaus xwb thiab tsis muaj taw, txawm tias huab cua twb txias lawm. Tab sis lawv txiav txim siab txuag cov khaub ncaws rau lub teb chaws. Ua ntej nce lub dav hlau, cov tub ntxhais hluas Leninists hnia tus ntoo khaub lig. Lawv luv luv thiab nyias - tsuas yog menyuam yaus xwb. Tab sis qhov no muaj qhov zoo dua uas cov dav hlau nqa ntau cov khoom tawg. Lub davhlau tsuas yog ib txoj kev xwb.
  Tus me nyuam tub txaws los ntawm cov pas dej txias nrog liab qab, me me, me me taw thiab nce lub dav hlau. Lawv rub lub kauj tsheb, nqa lub tsheb mus rau saum ntuj, thiab nrog kev ua siab loj, ua ntej tawm tsam "Nat," lawv hu nkauj:
  Lub radiant teb ntawm lub Fatherland,
  Kuv pom ntshav hws, lawv tas sij hawm ...
  Lub ntiaj teb yog kub nyhiab nyob rau hauv ib tug tornado ntawm nplaim taws,
  Lub ntiaj teb tsis tau ua lub vaj kaj siab ntxiv lawm!
  
  Tab sis peb qhuas txog Niam Txiv ib txwm muaj,
  Thiab lawv npaj txhij yuav tuag rau nws ...
  Txawm tias cov tswv cuab Komsomol tseem hluas,
  Tab sis lawv yuav tsim lub ntiaj teb tshiab, kuv ntseeg!
  
  Peb yuav muaj peev xwm tiv thaiv Russia,
  Los ntawm ntau yam creatures, hordes ntawm fascists!
  Thiab Wehrmacht yuav zoo li kev ua si dawb huv,
  Tau poob nyob rau hauv lub bayonet ntawm lub siab tawv communist!
  
  Peb yog cov knights ntawm lub teb chaws zoo nkauj tshaj plaws,
  Uas lub hnub ci rau cov neeg radiant ...
  Cia cov tub rog ntawm Dab Ntxwg Nyoog tuag,
  Thiab lub neej yuav yooj yim rau txhua tus neeg hauv ntiaj teb!
  
  Fascism yog lim hiam thiab yooj yim zog,
  Nws absorbed America cov peev txheej ...
  Tab sis peb dav dawb hau lub voj voog saum lub ntiaj teb,
  Peb yuav yeej thiab peb tsis tu siab!
  
  Qhov loj ntawm lub teb chaws uas tsis muaj kev cia siab,
  Nws ci li quasar ntawm communism...
  Cia peb kaw ib lub voj voog ncig lub horde,
  Thov kom peb cov me nyuam muaj kev zoo siab nyob mus ib txhis!
  
  Peb tuaj yeem muab rau Krauts ze Moscow,
  Tsav rov qab pob dab rau Berlin ...
  Thiab sau tus pioneer hauv koj phau ntawv,
  Lub plhaub Aurora yuav coj kev ywj pheej!
  
  Russia communism yog dab tsi?
  Comrade Stalin yeej yuav qhia rau koj ...
  Rau qhov zoo tshaj plaws, sib ntaus sib tua,
  Koj txoj kev ntseeg yuav sawv rov los rau hauv lub qab ntuj khwb !
  Thiab cov tsheb ntawm kev kub ceev coj thiab rammed lub tank muaj zog German "Nat" thiab nws yog ib tug crushing tshuab.
  Feem ntau, Stalin nyiam lub tswv yim ntawm kev siv cov dav hlau kamikaka. Tsuas yog lawv zoo dua siv rau cov hom phiaj loj. Txawm tias qhov yooj yim tshaj plaws thiab pheej yig tshaj dav hlau kamikaze nqi txog tib yam li lub tank nruab nrab, thiab koj tseem yuav tau ntaus nws. Qhov ntawd yog, yog tias koj ntaus lub tso tsheb hlau luam, ces nws yog "Nat" lossis tsawg kawg "Nas". Los yog ntaus cov nkoj loj. Los yog bases los yog airfields. Tab sis lub tswv yim sai sai tau muaj koob meej. Qhov tsis zoo yog tias tsis muaj lub dav hlau dav dav txaus - muaj qhov tsis txaus ntawm duralumin, thiab kev poob hnyav hauv huab cua sib ntaus sib tua. Cov Germans twb muab ib tug knight tus ntoo khaub lig rau ib puas dav hlau tua. Hitler's aces tau sau nyiaj sai heev. Thiab tsis yog rau tsis muaj dab tsi. Lub dav hlau nyob rau hauv USSR tau dhau los ua hnyav, qeeb, nrog kev ua haujlwm qis thiab tsis muaj zog riam phom. Ntxiv rau, kev cob qhia ntawm cov aces kuj tau poob - lub davhlau yim teev thiab ncaj nraim mus rau pem hauv ntej, thiab qee zaum txawm tsib. Nws yog qhov tseeb tias koj tsis tuaj yeem sib ntaus li ntawd. Stalin tau poob lub Ntiaj Teb Tsov Rog Zaum Ob. Tab sis nws tseem sim flounder.
  Thiab yog li qhov kev puas tsuaj ntawm Rat tank tau dhau los ua lwm txoj kev ua tiav. Thiab ob tug tub tau posthumously muab lub hnub qub kub ntawm lub Hero ntawm lub Soviet Union.
  Thiab ib tug monument yuav raug tsa rau lawv nyob rau hauv Moscow. Yog tias lawv ua tiav, tau kawg.
  Kev sib ntaus sib tua txuas ntxiv mus, xyoo thib peb ntawm Kev Tsov Rog Loj Loj, thiab kev cia siab tseem tsis tau tag.
  Thiab cov pioneers hu nkauj dua, txaws lawv ob txhais taw liab qab hla lub caij nplooj zeeg av nkos:
  Peb txoj kev tsis yog txoj kev ntawm samurai,
  Thiab rau cov pioneer muaj koob meej - txoj kev kaj!
  Peb tsim, peb sib ntaus, peb twv hnyav heev -
  Tsis muaj leej twg tuaj yeem tig Rus mus deb ntawm nws txoj kev!
    
  Cov menyuam yaus taug kev hauv kev tsim rau lub nruas,
  Zoo siab, lub trumpet horn ua si!
  Txhua leej txhua tus xav tau lub npe hu ua hero;
  Rau lub Wehrmacht tuaj - txoj kev puas tsuaj!
    
  Ib tug tub siab loj npau suav txog dab tsi?
  Mus rau pem hauv ntej thiab qhia koj lub zog nyob ntawd!
  Yog li ntawd fascism tam sim ntawd muab so,
  Tej zaum Hitlerism yuav txaj muag rau npe!
    
  Tab sis yuav ua li cas yog tias rab phom hnyav hnyav?
  Thiab ua li cas rau khau khiab nyob rau hauv lub snow nyob rau hauv txias!
  Koj yog ib tug tub rog, koj tau loj hlob mus rau hauv tus me nyuam tus ntsuj plig -
  Koj yuav muaj peev xwm muab cua sov rau cov yeeb ncuab hauv kev sib ntaus sib tua!
    
  Ntawm no yog cov tso tsheb hlau luam, nrog rau ntev Tiger muzzle,
  Ces lub infantry, qhov tsaus ntuj ntawm maus taus!
  Qhov kawg tau los rau txhua tus menyuam yaus, kev ua si yooj yim -
  Dab Ntxwg Nyoog nyob rau sab ntawm Nazism!
    
  Tus tub cia tus "tso" los ze zog -
  Pov ib tug grenade nrog ib tug ricochet rau hauv lub tank!
  Thiab khiav mus rau "Tiger" obstacle,
  Thiab tus pioneer khaws rab phom tshuab!
    
  Peb tsis tu ncua mow down lub German infantry,
  Lawv ua rau cov ko taw torn wraps ya!
  Cia cov moose nyob kaj siab lug hauv tej hav zoov -
  Vim li ntawd lawv thiaj cia cov tub rog sib ntaus sib tua!
    
  Qhov kev tawm tsam ntawm cov tsiaj reptiles tau pom meej choked,
  Cov tub hluas muab lub teeb rau kuv muaj zog!
  Thov kom cov hluas tau koob meej thiab nyob mus ib txhis,
  Ua ib qho kawg, muaj zog xov ntawm lub neej !
  Tshooj lus no 18.
  Nws twb yog lub Xya hli ntuj 1939. Nws kub hauv Suav teb. Hitler lub teb chaws Yelemees yog amassing lub zog thiab tshaj tawm kev phooj ywg nrog Tsarist Russia ntawm Nicholas II. Tsoom fwv ntawm lub teb chaws Ottoman nws tus kheej xav tias yuav tsum muaj kev sib koom tes nrog Thib Peb Reich txhawm rau tshem tawm tag nrho lawv cov cheeb tsam los ntawm Fabkis, Britain, Belgium, thiab Holland. Thiab cov nyiaj tau los ntawm Africa thiab Is Nrias teb, coj txhua yam uas nyob hauv Middle East. Thiab peb tseem yuav tsum kov yeej Australia. Zoo, tau kawg, cov phiaj xwm muaj ntau tshaj li Napoleonic.
  Thiab Oleg Rybachenko sau ib qho txuas ntxiv ntawm zaj dab neeg txog nws tus kheej.
  Tus tub-ntseeg, thiab tib lub sijhawm uas tsis txawj tuag, txuas ntxiv mus dhau txoj haujlwm. Nov yog lwm zaj dab neeg - tsov rog ntawm Boers thiab cov neeg Askiv. Oleg tau txais kev txiav txim los koom nrog pawg tub rog ntawm cov tub rog uas tau txib los ntawm Tus Thawj Tub Rog Rip Koj Lub Taub Hau Tawm. Thiab yog li ntawd nws tau tsiv mus ntsib tus thawj coj. Nyob rau hauv South Africa nws yog sov thiab xis nyob rau hauv ib ncig ntawm taw liab qab thiab luv luv.
  Oleg taug kev rau nws tus kheej thiab hu nkauj:
  Leej twg yog tib neeg yug los ua tub rog,
  Nws tsuas yog tshwm sim tias tus gorilla nqa pob zeb ...
  Thaum cov yeeb ncuab suav tsis txheeb,
  Thiab qhov hluav taws kub kub hauv lub siab!
  
  Tus tub pom rab phom tshuab hauv nws txoj kev npau suav,
  Nws nyiam lub tank rau limousine ...
  Leej twg xav tig ib lub nyiaj rau lawv heels,
  Txij thaum yug los nws nkag siab tias txoj cai muaj zog!
  Thiab tus tub hluas tau tsoo nws txhais taw liab qab rau ntawm pob zeb nrog tag nrho nws lub zog. Thiab nws tau tawg. Lub siab tam sim ntawd nqa. Nws zoo heev ntawm no - nws yog South Africa. Thiab piv txwv li, parrots chirping, thiab kab ya, thiab muaj ntau yam tsw qab ntxiag.
  Tub rog tub rog nco txog zaj dab neeg txog Me Me Liab Riding Hood. Thiab nws txoj kev npau suav tau muaj tseeb, nws yog ib tug me nyuam tsis tau hnav ris tsho luv, dhia, dhia thiab humming.
  Yog hais tias nws ntev raws txoj kev,
  Yog tias nws ntev dhau ntawm txoj kev ...
  Stomp, dhia thiab khiav!
  Tab sis tej zaum, tej zaum!
  Nws yog ua tau, nws yog ua tau, nws yog ua tau!
  Tau kawg txhua yam ua tau!
  Nws yog qhov tso dag mus rau Africa!
  Hauv teb chaws Africa lub roob siab heev!
  Hauv tebchaws Africa, cov dej ntws dav dav!
  Oh crocodiles, hippos,
  Oh liab, phev whales,
  Auj, thiab ntsuab parrot,
  Auj, thiab ib tug ntsuab parrot!
  Tam sim no tus tub hluas uas tsis txawj tuag ua rau nws nrawm nrawm thiab pib khiav, kom nws lub pob taws me me, lub pob taws tawg. Thiab tom qab ntawd ib tug tub hluas tub rog, uas zoo li muaj hnub nyoog kaum lossis kaum ib xyoos, thaum kawg tau khiav mus rau lub yeej. Nws yog ib nrab khoob, ib txhia ntawm cov tub rog tub rog tau ua tub txib. Qhov no yog ib pab tub rog tshwj xeeb ntawm suckers, qhov twg tsis muaj ib tug fighter tshaj kaum rau xyoo. Thiab coob leej tseem tsis tau tig kaum plaub. Cov Boers tau dhau los ntawm cov neeg Askiv. Cov pej xeem dawb hauv ob lub tebchaws, suav nrog cov poj niam, menyuam yaus thiab cov neeg laus, yog kwv yees li qhov loj ntawm tag nrho cov tub rog Askiv uas tau xa tawm tawm tsam Boers. Qhov ntawd yog, ob leeg poj niam thiab menyuam yaus sib ntaus. Thiab ib txhia ntawm cov tub hluas no me me heev uas lawv tsis muaj kaum xyoo, thiab lawv tsis txawm muaj Mausers, tab sis ib rab phom sib dua thiab me dua.
  Oleg, ua tsis txawj tuag, lub cev muaj zog thiab winks rau cov txiv neej. Feem ntau ntawm lawv, tshwj xeeb tshaj yog cov hluas, yog taw liab qab, thiab nws zoo heev nyob rau hauv teb chaws Africa uas nws tsis txias txawm nyob rau lub caij ntuj no. Ntawm qhov tsis sib xws, nyob rau lub caij ntuj no qhov zoo tshaj plaws yog tias cua sov tsis yog sweltering.
  Oleg tsis yog qhov tsawg tshaj plaws ntawm no, tab sis tseem zoo li hluas dua feem ntau ntawm pab pawg. Nws tau ntsib ntawm qhov nkag los ntawm ob tug tub hluas uas muaj hnub nyoog kaum plaub xyoos thiab nug hais tias:
  - Koj yog leej twg?
  Oleg teb nrog luag nyav:
  - Ua haujlwm pab dawb! Kuv xav tawm tsam rau txoj kev ywj pheej thiab kev ywj pheej ntawm lub tebchaws txiv kab ntxwv!
  Lawv ntsia tus tub. Oleg yog plaub hau ncaj ncees, hnav luv luv thiab nplua nuj T-shirt. Tus tub ob txhais caj npab tau zoo nrog cov leeg. Thiab los ntawm ib lub qhov loj hauv lub tsho nyias nyias, cov vuas ntawm cov ntawv xovxwm chocolate pom. Oleg xav tias txaj muag ntawm nws lub tsho T-shirt, thiab nws rub nws tawm. Thiab nws cov leeg yog qhov tseem ceeb heev thiab txhais tau tob heev. Cov tub hluas ntxhi thiab hais tias:
  - Wow! Tus txiv neej zoo li no! Thiab los ntawm thaj av twg?
  Captain Rip lub taub hau pab tub rog muaj cov tub, feem ntau hauv zos, tab sis ntau tus neeg txawv teb chaws.
  Oleg hais ib nrab qhov tseeb:
  - Los ntawm Russia!
  Txij li thaum kev sib raug zoo ntawm cov Russians thiab cov British tau nyuaj, tshwj xeeb tshaj yog thaum tsis muaj Entente tseem, thiab lub cim xeeb ntawm Crimean Tsov rog tseem tshiab, thiab yuav ua li cas teb chaws Aas Kiv tiv thaiv Istanbul los ntawm kev ua tsov ua rog nrog Qaib Cov Txwv. Tsis tas li ntawd tseem muaj kev sib cav sib ceg hauv Central Asia. Thaum lub zog ntxiv ntawm Lavxias teb sab nthuav mus txog Kushka thiab raug tso tseg los ntawm kev hem thawj ntawm kev ua tsov rog loj nrog lub tebchaws loj loj ntawm Leo.
  Yog li nws nkag siab. Thiab ob peb tug tub yog los ntawm Russia. Muaj txog kaum ob tus ntxhais, tab sis lawv feem ntau kho cov neeg raug mob thiab npaj zaub mov. Maxim tus ntxhais tuaj yeem raug coj mus rau hauv kev tshawb nrhiav. Cov neeg sawv cev ntawm kev sib deev ncaj ncees feem ntau tsis tau txais rau hauv kev sib ntaus sib tua. Txawm tias nyob rau hauv kev txawj ntse ib tug ntxhais zoo dua ib tug tub. Nws arouses tsawg suspicion. Thiab qee lub sijhawm, nws tuaj yeem nqa ib tus pas ntawm dynamite rau hauv ib pob tawb paj.
  Oleg tau tso cai pom tus thawj coj. Tus thawj coj legendary tseem yog ib tug hluas; nws saib tsis muaj ntau tshaj kaum tsib. Lub ntsej muag liab qab, yuav luag zoo li menyuam yaus. Tab sis nws yog ib tug muaj zog fighter thiab tua heev raug.
  Nws tus kheej nws tus kheej koom nrog hauv kev sib ntaus sib tua. Thiab nws kuj muaj hmoo uas peb tau tswj kom ntes nws ntawm lub yeej. Nws yog feem ntau ntawm kev txav txhua lub sijhawm thiab stings cov tub rog Askiv.
  Tej yam tsis zoo rau Boers tam sim no. Cov British tau siv cov kev txhawb zog ntxiv thiab nce lawv cov lej. Thiab tam sim no lawv tab tom npaj, tsis yog kev tawm tsam pem hauv ntej, kom tawm ntawm Boers. Thiab cov tub rog ntawm Orange Republic yog me me dhau los npog tag nrho sab xub ntiag.
  Oleg maj mam tuav tes nrog tus thawj coj legendary. Nws hnav ib lub tsho zoo nkauj thiab patent tawv khau boots. Zoo, yog, nws yog indecent rau tus thawj coj los qhia tawm nws pob taws liab qab. Tsis zoo li Oleg, uas zoo li ib tug me nyuam tub, tab sis muaj cov leeg uas zoo li pob khoom ntawm cov hlau hlau. Thiab qhov no yog thaum ib tug tub rog tub rog hluas nrog lub cev liab qab yog qhov txaus ntshai heev.
  Tus tub hluas thiab tus thawj coj legendary nug:
  - Tus tub rog tub rog tuaj nrog dab tsi!
  Oleg hais nrog luag ntxhi:
  - Muaj cov ntaub ntawv hais tias cov tub rog Askiv tab tom npaj los thaiv Boers los ntawm cov flanks. Thiab hais tias lawv muaj kaum tsib zaug ntau tub rog tshaj koj, infantry, cavalry, thiab tshiab phom, nrog rau cov loj caliber sawv daws yuav!
  Tus thawj coj nodded nrog ib tug sigh:
  - Muaj ntau tus neeg Askiv. Qhov no yog lub tebchaws loj tshaj plaws hauv tib neeg keeb kwm. Thiab lawv cov pej xeem, ua ke nrog cov cheeb tsam, yog ob txhiab lub sij hawm ntau dua nyob rau hauv Boer koom pheej!
  Oleg hais nrog luag nyav:
  - Yog tias cov neeg Askiv raug yeej, ces lawv cov koog pov txwv thiab cov thawj coj yuav zaum sim cais tawm ntawm niam lub tebchaws, thiab lawv yuav tsis muaj sijhawm rau kev ua tsov rog nyob rau yav qab teb Africa. Tsis tas li ntawd, tsarist Russia yuav ntsiag to tawm tsam cov British muaj nyob rau hauv Is Nrias teb thiab Indochina. Tshwj xeeb tshaj yog yog tias cov tub rog ntawm tsov ntxhuav lub teb chaws Ottoman tau poob rau hauv kev sib ntaus sib tua nyob rau yav qab teb Africa, thiab Fabkis thiab lub teb chaws Yelemees tuaj yeem nco txog keeb kwm kev tsis txaus siab thiab tshem tawm nws cov neeg nyob hauv tebchaws Askiv!
  Tus tub hluas ntxhi:
  - Wow! Thiab tus ntse ntawd... Russian?
  Oleg shrugged:
  - Koj tuaj yeem hais tias kuv yog Lavxias, tsawg kawg yog Slav!
  Thiab tus tub hluas uas tsis txawj tuag coj thiab nrog nws cov ntiv taw liab qab rub ib lub pob zeb los ntawm hauv pem teb thiab tsoo nws mus rau hauv cov xuab zeb.
  Tus thawj coj, tawm ntawm nws lub taub hau, exclaimed:
  - Koj muaj zog npaum li cas! Kuv yeej tsis tau pom ib tug tub zoo li no. Koj tuaj yeem tua?
  Oleg hais ncaj ncees:
  - Kuv tsis muaj kev paub ntau txog kev tua los ntawm Mauser, tab sis kuv tau sim nrog lwm lub tshuab, suav nrog rab yaj phom hluav taws xob, ntau dua ib zaug!
  Tus thawj tub rog hluas hais tias:
  - Phom hluav taws xob? Wow, zoo li kuv tias koj nyuam qhuav nyeem ntau Jules Verne's science ntawv tseeb!
  Oleg chuckled thiab teb tias:
  - Tej zaum! Tab sis koj puas paub tias koj tuaj yeem ua kom tawg 10 npaug zog dua li nitroglycerin los ntawm cov sawdust thiab thee hmoov av!?
  Tus tub txib luag ntxhi thiab nug tias:
  - Yog? Nws yog lawm? Koj tsis kid?
  Tus tub uas tsis txawj tuag nodned:
  - Tsis yog! Nws yog tiag! Kuv xav tias yog tias nws tau tuaj yeem tawg ntau lub tsheb ciav hlau nrog cov mos txwv, lub tebchaws Askiv ua ntej yuav tau ncua sijhawm ntev. Yog tsis muaj kev txhawb nqa phom loj, tus thawj coj tshiab, ceev faj yuav tsis muaj kev pheej hmoo tawm mus, thiab thauj cov foob pob tshiab thiab foob pob hla qhov kev ncua deb yuav siv sijhawm ntau!
  Tus thawj tub rog hluas nodned:
  -Koj hais lus txawj ntse! Kuv xav tias peb tuaj yeem ncua kev ua ntej. Tab sis tus thawj coj ntawm Boer yog tawv ncauj heev. Nws zaum hauv lub fortifications thiab xav tias tsis muaj dab tsi ntxiv. Peb tau tawm tsam cov British tawm tsam nrog kev poob hnyav, tab sis peb tsis tau sim ua kom peb txoj kev vam meej! Tab sis raws li koj grandmaster Chigorin zoo li tau hais, muaj kev pib txhais tau tias muaj txiaj ntsig.
  Oleg nodded nrog luag nyav thiab sau tseg:
  - Muaj ntau tus me nyuam, qhov kev yug me nyuam nyob rau hauv lub xyoo pua 19th yog siab heev. Koj muaj ib tug me nyuam battalion. Yuav ua li cas yog tias koj tsim koj tus kheej cov tub rog ntawm cov tub ntxhais hluas thiab yeej cov British tsis hais cov neeg laus?
  Tus tub txib hais tias:
  - Yog ib lub tswv yim zoo! Koj tuaj yeem sim nws ntawm no! Txawm li cas los xij, kom ua ncaj ncees, kev ua tsov ua rog tsis yog kev lag luam me me!
  Tus tub uas tsis txawj tuag nodded hauv kev pom zoo:
  - Yog lawm, tsis yog rau cov menyuam yaus. Tab sis qhov ntawd tsis ua rau nws tsis txaus ntseeg. Piv txwv li, kuv yuav qhia koj txog yav tom ntej, thaum lub computer nrov tshaj plaws ua si yuav tua. Thiab nws yog qhov zoo heev kom muaj kev lom zem thaum sib ntaus sib tua!
  Tus thawj coj hluas tau lees paub tias:
  - Tsov rog yog qhov nthuav! Tab sis nws tseem zoo dua thaum kev thaj yeeb kav thiab tib neeg tsis tua ib leeg!
  Lwm tus tub hluas tshwm sim, kuj muaj hnub nyoog kaum tsib xyoos. Nws pom tseeb tias Captain Rip-Head Fanfare yog ib tug phooj ywg. Txawm hais tias lawv yog phooj ywg, muaj qee qhov kev ntxhov siab. Fanfar tsis paub yuav ua li cas tua, tshwj tsis yog ntawm lub hom phiaj nyob ruaj khov lossis los ntawm qhov deb. Thiab qhov no ua rau muaj kev ntxhov siab, nrog rau lwm cov tub hluas, uas, nyob rau hauv txhua rooj plaub, feem ntau yog cov tua zoo heev.
  Fanfar winked ntawm Oleg thiab txuas nws txhais tes. Tus tub terminator co nws thiab hais nrog luag nyav:
  - Lub neej yav tom ntej yog peb li!
  Fanfare tau sau tseg nrog kev zoo siab:
  - Kuv xav ua zoo li Yauxej Barra!
  Tus tub txib teb tias:
  - Qhov no yog qhov kev xav zoo, tab sis ... Thaum muaj kaum peb xyoos, tus tub hluas no twb tuag lawm, tab sis kuv xav kom peb txhua tus ciaj sia thiab yeej!
  Oleg Rybachenko nodded thiab sau tseg:
  - Yog tias koj xav tau, kuv yuav qhia rau koj txog ib zaj dab neeg uas tsawg tus neeg paub, yuav ua li cas Yauxej Barra raug ntes, thiab kev tsim txom phem dab tsi uas nws tau ua siab ntev nrog kev ua siab loj thiab tiv nrog kev hwm!
  Tus thawj tub rog hluas nodned zog:
  - Zoo heev, qhia rau peb! Niaj hnub no, txawm li cas los xij, kuv yuav tsis mus ua tub txib, vim qhov no tsuas yog hnub ntawm lub xyoo uas kuv tau cog lus tias yuav tsis tua!
  Fanfar teb tu siab:
  - Thiab kuv ... Zoo, nws muaj tseeb tias hnub no kuv tau pom qhov txiaj ntsig zoo tshaj plaws hauv kev tua, rau kuv tus kheej, tau kawg. Kuv twb kawm kom tua tau zoo ntawm lub hom phiaj nyob ruaj ruaj, tab sis thaum tsiv, qhov no tseem yog ib qho teeb meem loj rau kuv!
  Oleg teb tias:
  - Koj tseem hluas, koj yuav muaj sijhawm los kawm!
  Parisian Gavroche chuckled thiab hu nkauj:
  Txog qhov tseeb tias qhov kaj yog kev qhia,
  Hauv lub caij ntuj no thiab caij nplooj ntoos hlav ...
  Kuv rov hais dua yam tsis muaj kev zam,
  Kuv tsis yog tsob ntoo oak!
  Tus tub txib hais tias:
  - Los, qhia peb! Thiab tom qab ntawd kuv mam li qhia koj yuav ua li cas tua Mauser. Kuv xav tias koj yuav nrawm dua hauv qhov teeb meem no dua li Fanfare-Tulip!
  Oleg pib qhia nrog kev txaus siab me ntsis:
   Tus tub ntaus nruas Yauxej Bara raug ntes los ntawm cov vaj ntxwv. Tus tub hluas ntaus nruas tsuas muaj kaum peb xyoos xwb. Lawv twisted tus me nyuam ob txhais tes thiab rub tawm nws khau boots thiab uniform. Thiab tus liab qab, ib nrab-liab qab tus me nyuam raug coj mus rau hauv lub fortress. Nyob ntawd cov neeg muaj koob muaj npe pom meej xav paub los ntawm tus tub hluas qee cov ntaub ntawv hais txog kev tawm tsam, Jacobin tub rog. Yauxej Bara taug kev raws cov kauj ruam ntub dej ntawm tus neeg mob, hnov qhov txias ntawm nws txhais taw liab qab, me nyuam mos.
  Tus tub tsuas hnav ris tsho hauv qab xwb. Thiab nws txias nyob rau hauv lub caij nplooj zeeg dungeon.
  Yauxej cov tub ntxhais hluas tam sim ntawd hnov ib tug sov so cua tshuab los ntawm chav tsev. Thiab txawm hais tias tus me nyuam raug coj mus rau hauv chav tsim txom, nws muaj kev xyiv fab nyob hauv nws tus kheej los ntawm kev ua pa ntawm kev sov siab.
  Thiab tus tub ntawm cov leeg liab qab muaj kev kaj siab thaum lub pob zeb txias slabs tau hloov los ntawm sov thiab du marble. Tseeb tiag, ob peb lub qhov cub tau hlawv, qhov chaw tsim txom cov cuab yeej ua los ntawm cov hlau thiab hlau tau ua kom sov. Yog vim li cas thiaj kub. Ib tug hluas nkauj liab qab - zoo nkauj, tab sis tsim txom - tau dai ntawm lub khib. Ib tug ntawm cov executioners lashed tus ntxhais, lwm tus raked kub nyob rau hauv lub liab qab tus ntxhais, ob txhais ceg zoo nkauj.
  Kev zoo nkauj roared nyob rau hauv mob. Nws tsw zoo li tshiab, ci nqaij, thiab nws yog heev appetizing. Tus tub Yauxej nco qab tias nws tsis tau noj dab tsi ntev. Nws tuaj yeem pom tau tias txawm tias tus me nyuam tsis muaj hmoo ntawm cov tav tseem tab tom tawm. Tab sis tom qab ntawd tus me nyuam muaj kev npau taws heev thiab nws lub qhov muag xiav ci ntsa iab. Thiab kuv lub nrig clenched. Tus tub hluas ntaus nruas tau mob siab rau ua txhaum txoj hlua ntawm nws tus kheej, tab sis nws thaum yau lub zog tsis txaus rau qhov no.
  Thiab tus tua neeg ntaus tus tub nrog nplawm. Yauxej teb furiously: Glory to the revolution!
  Tus thawj executioner qw nrov nrov:
  - Thiab tam sim no peb yuav ncab nws ntawm lub khib! Coj nws!
  Cov executioners tawm tsam tus tub. Lawv loj dua tus tub emaciated thiab nkees. Lawv ntswj Yauxej ob txhais caj npab thiab ntswj lawv nruj dua tom qab. Ces lawv coj nws mus rau lub khib. Lub qab nthab tau siab heev. Thiab tus thawj executioner txiav txim:
  - Ua ntej, co khoom!
  Lawv pib maj mam nqa tus tub. Yauxej ntsoos ntsoos mus rau pem hauv ntej. Cov executioners rub nws los ntawm lub xub pwg nyom. Gasping, tus tub twisted ntawm nws khib thiab sawv ncaj. Nws raug rub mus rau pem hauv ntej. Tus tub hluas ntaus nruas tsoo nws cov hniav. Siab dua thiab siab dua txoj hlua tau ncab, nqa tus tub mus rau saum qab nthab. Ces ob peb lub sij hawm Yauxej khov, khov ntawm lub ncov.
  Senior executioner txib:
  - Cia mus!
  Cov neeg tsim txom tso lub nruas. Thiab tus tub poob. Txoj hlua ncab ze rau hauv pem teb, thiab cov pob qij txha ntawm cov tub ntxhais hluas ntaus nruas tau hais tawm ntawm nws lub cev. Yauxej qw, thiab tus menyuam tsis nco qab los ntawm kev poob siab.
  Ib lub thoob dej khov tau nchuav rau ntawm nws, thiab tus tub los rau ntawm nws lub siab.
  Tus thawj tswj tau dhia mus rau tus tub hluas ntaus nruas thiab, khoov, nws lub qhov ncauj thiab cov hniav hlau:
  - Cia li hais tias huab tais nyob ntev, thiab peb yuav tsum tsis txhob tsim txom!
  Yauxej qw nrov nrov tias:
  - Ntev nyob lub tebchaws!
  Senior executioner hais tias:
  - Co nws dua!
  Cov neeg tsim txom tau nqa tus tub thiab sawv nws ncaj. Tom qab ntawd, nrog lub suab nrov nrov, txoj hlua pib nruj dua, thiab tus me nyuam lub cev tau rhais tawm hauv pem teb marble. Tus tub ua pa hnyav thaum lawv tsa nws siab dua thiab siab dua. Tom qab ntawd tag nrho txoj kev mus rau lub khob hliav qab. Thiab yog li ntawd tus neeg tua neeg laus tau muab qhov kev txiav txim. Thiab txoj hlua tau xoob tam sim ntawd thiab tus tub hluas ntaus nruas poob.
  Tus tub liab qab, sinewy, cev nqaij daim tawv ya mus, nres nyob rau hauv pem teb, thiab txoj hlua pib nruj. Tus me nyuam qw dua, tab sis nws tsis dhau. Koj tuaj yeem pom hws khiav ntawm tus menyuam lub cev thiab tus tub lub hauv siab lub hauv siab hnyav hnyav. Thiab nrog dab tsi heroic dag zog Yauxej suppresses lub qw khiav tawm ntawm nws caj pas, clenching nws cov hniav.
  Ib tug ntawm cov tua neeg luag thiab ntaus tus me nyuam nplawm ntawm nws liab qab, me nyuam ko taw. Tawm tsam lub backdrop ntawm qhov mob los ntawm kev co, nws tag nrho zoo li cas frivolous.
  Tus thawj tswj hwm hais tias:
  - Wb qw: Huab tais nyob ntev! Thiab ces peb yuav cia koj mus!
  Cov kws sau ntawv tau npaj sau tus menyuam txoj kev hloov siab lees txim.
  Yauxej qw nrov nrov tias:
  - Ntev nyob lub tebchaws!
  Senior executioner hais tias:
  - Thib peb co!
  Tus tub ib nrab liab qab, sweaty tau rub rov qab. Thiab dua lub log creaks, uas cov executioners nqa tus tub hero nce. Yauxej paub qhov uas tos nws tom ntej thiab qw tias:
  Leej twg siv los sib ntaus sib tua kom yeej,
  Cia nws hu nkauj nrog peb...
  Tus uas zoo siab luag
  Leej twg xav tau nws yuav ua tiav
  Leej twg nrhiav yuav nrhiav tau!
  Ntawm no yog ib tug me nyuam tub dai rau saum lub qab nthab. Cov executioners, grinning carnivorously, cia mus ntawm txoj hlua. Thiab dua tus tub hluas tawv tab sis lub cev sinewy ntog. Nyob ze hauv pem teb, txoj hlua yog rub kom nruj dua. Thiab tus tub hluas ntaus nruas dhau los ntawm qhov mob hnyav. Nws puag ncig, me nyuam yaus lub ntsej muag ua daj ntseg heev.
  Tus tua neeg laus muab qhov kev txiav txim, thiab cov dej khov nab kuab los ntawm hauv qab daus rov qab rau tus menyuam.
  Yauxej tuaj rau nws hnov snort, thiab ib lub suab quaj khiav tawm ntawm tus tub hauv siab. Tab sis los ntawm gritting nws cov hniav, nrog ib tug heroic dag zog, tus me nyuam tiv thaiv ib tug quaj thiab ua tsis taus pa hnyav.
  Tus thawj tswj hwm hais tias:
  - Suab nrov - Huab tais nyob ntev, thiab peb yuav tso tseg kev tsim txom thiab tso koj mus!
  Joseph hais tias:
  - Tsis yog! Tsis txhob!
  Senior executioner nodded:
  - Tam sim no ncab nws zoo ntawm lub khib nrog kev pab los ntawm ib qho thaiv!
  Tus tub tau dai thiab tshee. Thiab tom qab ntawd tus me nyuam cov taw liab qab tau ruaj khov rau hauv ib qho ntoo qhib khi nrog hlau. Muaj hooks tawm ntawm nws. Nws pom tseeb tias tus tub hluas lub cev tau nthuav dav, thiab cov leeg tau pom meej dua.
  Tus tua neeg laus nug tias:
  - Hais tus huab tais nyob ntev, lossis koj yuav raug tsim txom ntxiv!
  Tus tub hluas drummer exclaimed desperately:
  - Ntev nyob lub tebchaws!
  Lub ntsiab miv xaj:
  - Khaws ob qhov hnyav ntawm txhua sab!
  Cov executioner tus pab pib dai hnyav hnyav ib phaus txhua. Los ntawm ib feem ntawm qhov thaiv thiab lwm yam. Tus tub liab qab, sinewy lub cev ncab zoo li ib txoj hlua. Thiab nws yog qhov tseeb tias tus menyuam tau ua ntev dua. Yauxej quaj quaj, tiamsis nws tuav rawv nws cov hniav thiab tswj nws tus kheej. Nws tau ncab los ntawm qhov hnyav.
  Tus thawj coj hais tias:
  - Hu rau huab tais nyob ntev! Koj tseem yog menyuam yaus, koj tseem muaj sijhawm nyob thiab thov kom koj nyob!
  Tus tub hluas ntaus nruas nrov nrov:
  - Ntev nyob lub tebchaws!
  Senior executioner hais tias:
  - Kaum lub tshuab nplawm nrog kev saib xyuas!
  Tus executioner siab tau muab nplawm los ntawm lub urn thiab pib ntaus ib nrab lub zog ntawm tus tub liab qab, sinewy rov qab. Liab kab txaij swelled los ntawm lub tshuab.
  Yauxej tsis cia li quaj.
  Tus thawj tswj hwm hais tias:
  -Koj puas yuav tham?
  Tus tub hluas ntaus nruas teb tias:
  - Tsis yog!
  Senior executioner hais tias:
  - Tsib lub tshuab nplawm yam tsis muaj kev saib xyuas!
  Tus neeg tsim txom uas muaj zog tau tshem tawm ib nplawm, tuab dua thiab ntev dua. Nws nthuav nws ob txhais ceg dav rau kev txhawb nqa thiab ntaus tus menyuam liab qab nrog tag nrho nws lub zog. Cov tawv nqaij tanned tawg thiab ntshav ntws tawm. Tus neeg tsim txom muaj zog txuas ntxiv kev ntaus, thiab tau nqis peev rau txhua qhov tshuab. Thaum kawg ntaus, nws ntaus tus tub lub pob tw thiab nws cov ris tsho hauv qab tawg, ua rau tus tub hluas ntaus nruas liab qab. Thiab cov ntshav ntws nyob rau hauv ib tug kwj deg los ntawm lub zog tshuab. Tus me nyuam lub ntsej muag tsis pom kev tuaj yeem pom nrog qhov kev siv zog uas tus tub tau tuav nws lub suab qw.
  Tus thawj tswj hwm rov hais dua:
  - Zoo, cia li hais tias: nyob ntev tus huab tais, thiab lawv yuav cia koj mus thiab txawm muab ib lub hnab nyiaj rau koj mus taug kev!
  Tus tub hluas qw dua:
  - Ntev nyob lub tebchaws!
  Tus tua neeg laus hais nrog kev txaus siab:
  - Ci tus tub no lub pob taws!
  Tus neeg tsim txom ntawm sab xis nug:
  - Lubricate nrog roj?
  Lub ntsiab miv nodded:
  - Tau kawg! Tej zaum tus tub yuav los rau ntawm nws lub siab, thiab tsis muaj qhov taw tes ua rau nws ua rau nws tuag rau nws lub neej!
  Cov executioners rho tawm fwj roj txiv roj. Thiab cia peb lubricate cov tub hluas ntaus nruas liab qab, me nyuam soles. Yauxej xav tias xeev siab los ntawm qhov kov ntawm cov neeg tua neeg txhais tes qias neeg. Nws tsis tuaj yeem tuav ntuav. Nws kuj tau pab tias nws lub plab yog qhov khoob, thiab tsis muaj dab tsi los burp.
  Tom qab ua tiav cov roj, cov neeg tua hluav taws nqa cov cav ntoo nyias thiab ua hluav taws kub hauv qab tus tub liab qab. Lawv ntxiv sulfur kom nws hlawv zoo dua. Thiab lawv taws hluav taws nrog ib lub teeb.
  Cov nplaim taws liab licked cov me nyuam lub pob taws nrog predatory nplaig. Yauxej tshee tshee, tiamsis nws tuav rawv nws lub suab qw.
  Cov hluav taws ua las voos hauv qab tus tub liab qab taw, thiab cov neeg tua hluav taws tso cov cav ntoo nyias. Nws hnov cov nqaij tshiab, hlawv, zoo li lawv tau ci ib tug npua qus.
  Tus thawj tswj hwm hais tias:
  - Hais tias, me nyuam tub, txawm tam sim no - nyob ntev tus huab tais!
  Tus tub, los ntawm cov ntshav thiab hws tau poob, qw:
  - Yog, zoo, rau ntuj txiag teb tsaus nrog koj!
  Senior executioner hais tias:
  - Tam sim no ntaus cov tub ntxhais hluas impudent nyob rau sab nraub qaum nrog cov hlau kub!
  Cov neeg tsim txom tau mus txog lub qhov cub thiab pib tshem cov pob khoom ntawm cov hlau uas muaj cua sov hauv qhov hluav taws kub. Thiab lawv dhia mus rau tus tub. Thiab lawv pib ntaus nrog hlau, liab los ntawm tshav kub, ntawm liab qab, sinewy, thiab twb tormented rov qab ntawm tus me nyuam.
  Yauxej hnov mob thiab quaj qw, tab sis tam sim ntawd nws tus di ncauj. Lawv tseem ntaus nws.
  Ib khub ntawm executioners tuav tus me nyuam tub nyob rau tom qab nrog bundles ntawm ntoo qhib-kawg hlau, scarlet los ntawm tshav kub. Thiab ob peb kuj tau tsim lub tshav kub hauv qab tus tub liab qab taw. Tiamsis Yauxej tseem muaj lub siab tawv kawg nkaus.
  Lwm tus tua neeg, ntawm qhov kev txiav txim ntawm cov laus kata, coj lub teeb ntawm nws txhais tes thiab coj mus rau tus tub liab qab, cov leeg hauv siab. Qhov tsis hnov tsw ntawm cov nqaij hlawv ua kom muaj zog.
  Tus menyuam ntaus nruas raug ntaus rau sab nraub qaum, nws lub pob taws thiab lub hauv siab tau kib nrog hluav taws, tab sis nws zoo li titan.
  Tus thawj tswj tau qw:
  - Hais tias huab tais nyob ntev, thiab peb yuav tsis cia koj mus xwb, tab sis peb yuav muab tag nrho lub hnab nyiaj kub rau koj rau kev taug kev!
  Nyob rau hauv teb, Joseph Bara hu nkauj:
  Cov tub ntawm Leej Txiv, sawv,
  hnub zoo kawg nkaus tau los!
  Teb qhov kev sib tw ntawm koj cov yeeb ncuab,
  Lawv lub yeej tau tsa ib tug chij ntshav,
  Teb qhov kev sib tw ntawm koj cov yeeb ncuab,
  Lawv lub yeej tau tsa ib tug chij ntshav,
  Hnov lub teb chaws quaj ntsuag
  nyob rau hauv tus quab ntawm ib tug tub rog txaus ntshai,
  Lawv tsoo rau hauv koj lub tsev,
  tua ob tug ntxhais thiab niam!
  
  Rau caj npab, pej xeem!
  Cia peb kaw peb qib,
  Forward, forward!
  Thiab peb tej teb thiab tej vaj
  yuav puv nrog cov ntshav tsis huv tam sim ntawd!
  
  Cov horde no,
  Cov qhev thiab yuav ua vaj ntxwv, xav tau dab tsi?
  Puas yog Nws pheej npaj
  Nws lub laub ntawm shackles thiab chains rau leej twg?
  Puas yog Nws pheej npaj
  Nws lub laub ntawm shackles thiab chains rau leej twg?
  Lawv yog rau peb! Fabkis puas yuav ris
  lub nra ntawm Infamy raws li peb raug cam?
  Peb tau muab pov tseg ntawm peb daim ntawv cog lus mus ib txhis,
  Lawv tsis tuaj yeem rov qab los rau peb txhais taw!
  
  Tsis yog, cov neeg ntiav ntiav txawv teb chaws
  yuav tsis ua lawv txoj cai rau peb!
  Peb tuaj yeem raug tua los ntawm lawv,
  Tab sis lub yeej yuav tsis khoov rau hneev,
  Peb tuaj yeem raug tua los ntawm lawv,
  Tab sis lub yeej yuav tsis khoov kom hneev,
  Au tus Tswv, yog tias tsuas yog peb cov neeg tuaj yeem dim!
  Yog tias peb poob, yuav tsis muaj kev hlub tshua rau peb,
  Lub despot muaj peev xwm, tsis muaj kev cia siab,
  ua kom txhua tus nyob hauv kab mus ib txhis!
  
  Ntshai, cov neeg phem lim hiam,
  thiab koj, lwm tus neeg ntiav rabble,
  Rau koj cov phiaj xwm dab ntxwg nyoog,
  kev rau txim tos koj raws li koj cov suab puam!
  Rau koj cov phiaj xwm diabolical,
  kev rau txim tos koj raws li koj cov suab puam! Peb txhua tus yog cov sib ntaus sib tua,
  muaj ntau tus Heroes ntawm Fabkis
  nyob rau hauv kev sib ntaus sib tua ,
  Yog hais tias lawv poob,
  lub Fatherland yuav pom ncaj ncees kua zaub ntsuab rau lawv tus kheej!
  Nco ntsoov txog kev hwm, Fabkis,
  thov koj txoj kev hlub tshua!
  Rau cov uas raug
  yuam los ntawm cov yeeb ncuab kev sib raug zoo nrog peb hauv kev sib ntaus sib tua!
  Rau cov uas raug
  yuam los ntawm cov yeeb ncuab kev sib raug zoo nrog peb hauv kev sib ntaus sib tua!
  Tab sis li cas txog ntshav despots?
  Yuav ua li cas txog Bouye cov accomplice?
  Tsiaj txhu tsuas paub txoj cai
  noj cov nqaij ntawm leej niam hauv plab!
  
  Kev hlub rau leej txiv thiab tib neeg,
  Muab lub zog rau peb kev ua pauj,
  Thiab koj, kev ywj pheej zoo,
  coj peb mus rau hauv kev sib ntaus sib tua rau qhov tseeb thiab kev hwm!
  Thiab koj, kev ywj pheej zoo,
  coj peb mus rau hauv kev sib ntaus sib tua rau qhov tseeb thiab kev hwm!
  Kev yeej, koj yeej tos peb,
  Pab peb tsav peb cov yeeb ncuab,
  Cia cov yeeb ncuab raug ntaus pom
  koj txoj kev yeej thiab peb lub yeeb koob!
  
  Peb yuav koom nrog cov qeb duas tshiab,
  hloov peb cov poj koob yawm txwv siab tawv,
  peb yuav pom lawv cov tshauv thiab qhov ntxa,
  qhov kaj ntawm lawv lub siab tawv ci ntsa iab!
  Peb yuav pom lawv cov tshauv thiab qhov ntxa,
  qhov kaj ntawm lawv lub siab tawv ci ntsa iab!
  Tsis muaj kev yws yws txog lawv txoj hmoo,
  Lawv ntsib cov xov xwm ntawm kev tuag,
  Thiab kev hwm dictates peb xaiv -
  Kom pauj lawv los yog ua raws lawv!
  
  Rau lub kiv puag ncig, peb tus dawb,
  Tus tub yuav tawm tsam tag nrho nws lub neej ...
  Lub hwj chim raug cai, lub siab nyiam ntawm cov neeg,
  Cov saw yuav tawg, tus neeg ntxeev siab lub teeb!
  
  . Tshooj lus no 19.
  Tus tub txib thiab Fanfar npuaj teg hauv ib leeg, thiab lwm tus ntxhais hluas tau koom nrog lawv. Xws li ib tug zoo nkauj, rosy-cheeked thiab muaj zog sawv cev ntawm kev sib deev ncaj ncees nrog lub teeb xim av plaub hau. Tus ntxhais tuaj yeem hu ua zoo nkauj, txawm tias nws hnyav dhau lawm, thiab tej zaum yuav tau mus noj zaub mov hauv nees nkaum xyoo pua. Tab sis nws plumpness tsis yog rog ntau vim nws yog vim cov leeg thiab nqaij, thiab nws tsis zoo li nyuj.
  Tus thawj tub rog hluas nodned:
  - Nws yog Mercedes! Ntau qhov tseeb, nws muaj lub npe sib txawv, tab sis kuv tau muab nws lub npe rau ntawm tus nkauj nyab ntawm Edmond Dantes, zoo dua lub npe hu ua Count de Montecristo. Los ntawm txoj kev, nws yog lub cev muaj zog heev rau ib tug ntxhais thiab zoo heev tua!
  Mercedes nyo hau thiab sau tseg, saib Oleg:
  "Kuv tsis tau pom ib tug me nyuam tub zoo li no." Nws zoo li Hercules thiab Apollo thaum yau!
  Terminator Boy teb tias:
  - Yog lawm, lub zog siab dua tau muab nqi zog rau kuv nrog cov leeg zoo li no. Muaj tseeb, koj yuav tsum ua ib yam dab tsi rov qab, tab sis nws yog ib qho zoo heev, kuv tuaj yeem hais li cas! Tsis muaj dab tsi muab zoo li ntawd!
  Tus tub txib txib:
  - Txhua tus txiv neej mus! Cia peb tua!
  Thiab nws tau tsiv mus rau qhov tawm. Fanfare trotted tom qab nws. Lub pob taws ntawm khau boots flashed. Txawm hais tias nyob rau hauv huab cua sov nws yog qhov yooj yim dua los ua taw liab qab, qhov tseeb vim tias Fanfar flaunted nws lub luj taws liab qab raws li ib tug me nyuam txoj kev yuav luag txhua xyoo puag ncig, los yog nyob rau hauv huab cua txias nws qhwv nws ob txhais taw nyob rau hauv ib yam dab tsi, tam sim no nws yeej tsis xav hle nws nkawm khau. Qhov no yuav ua rau nws sib haum xeeb nrog cov plebeians. Thiab tam sim no nws muaj qeb duas lieutenant, thiab thawj thawj tus thawj coj ntawm lub taub hau.
  Cov tub ntxhais hluas ntxhais hluas tsis raug kev txom nyem los ntawm cov kev xav zoo li no, thiab nws ob txhais ceg zoo nkauj heev, zoo nkauj thiab ntxim nyiam uas khau thiab khau khiab tsuas yog ua rau lawv lwj.
  Oleg involuntarily qhuas nws liab qab, tanned, leeg ob txhais ceg. Nws ib txwm nyiam poj niam lub cev muaj zog. Ntxiv mus, txawm hais tias nws yog menyuam yaus hauv lub cev, nws muaj lub siab ntawm ib tug neeg laus heev.
  Thiab tus ntxhais muaj lub cev loj hlob. Txawm li cas los xij, nws tsis tuaj yeem hais tias tus tub hluas siab dua ob tus tub ceev xwm. Tab sis dab tsi nyob rau hauv nws lub ntsej muag nta hais tias nws tseem yog ib tug hluas nkauj, txawm yog ib tug kis las tsim.
  Yog li ntawd lawv tau mus rau qhov chaw tua phom. Ib cua sov cua sov tuaj rau hauv kuv lub ntsej muag, thiab kuv tau hnov ntxhiab tsw ntawm ntoo, nyom, dej, thiab noj qab haus huv lub cev.
  Qee tus txiv neej tau thawb-up lossis squats nrog qhov hnyav thiab tawm hws. Tab sis lawv cov ntxhiab tsw, nyob rau hauv kev pom ntawm lawv cov hluas thiab kev noj qab haus huv, tsis zoo li qias neeg.
  Tus tub txib tau khaws Mauser. Cov phom no tau tsim thiab tsim nyob rau hauv lub teb chaws Yelemees. Tsis zoo li lub npe nrov Lavxias teb sab Mosin phom, nws muaj ib lub thoob nyias, ib rab yaj phom zoo li pob tw, thiab tag nrho cov neeg raug tua ntau dua, ib tug softer trigger rub, thiab ib tug me ntsis siab dua qhov hluav taws kub.
  Tab sis Mosin phom zoo dua rau kev sib ntaus sib tua. Hauv kev ua tsov ua rog nrog cov neeg Nyij Pooj, tej zaum cov riam phom Lavxias tau zoo dua hauv cov ntsiab lus, tab sis tseem, tsarist Russia tswj kom poob. Hauv kev ua tsov ua rog ntawd, qee qhov Vajtswv lossis lub zog siab dua tau tawm ntawm Tsar Nicholas II. Thiab Russia tau ceeb tsis muaj hmoo. Txawm li cas los xij, qhov no tsis txo qis tus huab tais ntawm lub luag haujlwm. Tshwj xeeb, nws yog ib qho tsim nyog yuav tsum nyob hauv St. Petersburg thaum Lub Ib Hlis 9, thiab tej zaum qhov no tiv thaiv Ntshav Hnub Sunday, thiab kev hloov pauv yav tom ntej, thiab qhov tseeb dua, kev tawm tsam uas tau hloov ib feem ntawm lub system, los ntawm absolutism mus rau qhov tseeb kev cai ywj pheej monarchy.
  Oleg, txawm li cas los xij, xav txog nws luv luv. Tus tub tau nqa ib rab phom Mauser thiab raug rho tawm haujlwm. Lub recoil yog mos, thiab cov mos txwv pierced qhov chaw ntawm lub hom phiaj. Tau txais lub cev tsis txawj tuag los ntawm Vajtswv, Oleg nrog rau nws muaj qee qhov kev txawj ntse. Thaum koj aim intuitively thiab cob qhia txhais tes taw tes ntawm lub hom phiaj lawv tus kheej. Thiab koj lub zeem muag yog qhov ntse heev, koj tuaj yeem pom cov qauv ntawm nplooj ntoo nyob deb.
  Tus tub txib sau tseg tias:
  - Qhov no yog qhov zoo! Sim dua!
  Oleg tua dua. Thiab dua mus rau qhov chaw. Tom qab ntawd tus ntxhais tub rog tso nws lub kaus mom straw. Oleg me ntsis tsis meej pem, tab sis lub cev tau hnov ntawm nws tus kheej thiab cov mos txwv tsoo rau hauv nruab nrab, ntuav lub kaus mom siab dua. Tom qab ntawd Mercedes tau pib lub boomerang nrog cov ntiv taw ntawm nws txhais taw liab qab.
  Nws tau ya nrawm dua, thiab nws nyuaj rau ntaus nws, tshwj xeeb tshaj yog txij li txoj kev ya davhlau tau tawg.
  Tus tub txib sau tseg tias:
  - Txawm tias kuv yeej tsis ntaus nws!
  Oleg, twb tau muaj kev paub dhau los hauv nws lub cev hluas, nkag siab tias qhov no lub siab yog tus yeeb ncuab. Koj yuav tsum cia siab rau koj qhov kev xav thiab tua siv cov kev txawj ntse ntawm lub cev no, tus tub hluas superman. Ntxiv mus, nws muaj ntau yam kev paub txog lub neej, tshwj xeeb tshaj yog hauv kev sau ntawv tseeb. Tab sis ntawm no, raws li lawv hais, woe los ntawm lub siab.
  Tus tub ua siab ntev tos. Lub boomerang tau tswj los piav txog lub arc, thiab Mercedes tau ntes nws lub sijhawm no nrog nws txhais tes thiab hais nrog luag nyav:
  -Thiab kuv yuav rov hais dua txij thaum kaj ntug mus txog kaj ntug! Carado, carudo thiab damn nws!
  Fanfar giggled thiab sau tseg:
  - Tsis txhob hais dab ntxwg nyoog!
  Tus tub txib hais tias:
  - Peb cov phooj ywg hluas tsis muaj sijhawm los tua. Muab pov tseg dua, thiab nyuaj dua, cov nyhuv yuav zoo dua! - Ces tus tub hluas tig mus rau Oleg. - Tsis txhob txaj muag, Kuv pom qhov no yog thawj zaug koj tuav rab phom Mauser hauv koj txhais tes. - Txawm tias koj nco, nws yuav tsis txaj muag!
  Tus ntxhais muaj zog cuam lub boomerang nrog quab yuam, thiab dua nrog nws ko taw. Nws muaj daim tiab luv luv, pom tseeb saum nws lub hauv caug, thiab koj tuaj yeem pom tias tus ntxhais ob txhais ceg muaj zog npaum li cas.
  Oleg xav npau taws rau nws tus kheej thiab raug rho tawm haujlwm yuav luag tsis muaj lub hom phiaj. Cov mos txwv tsoo rau hauv nruab nrab ntawm lub boomerang thiab nws tawg, ya mus rau hauv daim.
  Tus tub huabtais hais tias:
  - Zoo nkauj! Yooj yim zoo! Txawm kuv ua tsis tau li ntawd!
  Fanfar sau nrog luag nyav:
  - Nov yog qhov peb tawm tsam los ntawm ntau lub tebchaws!
  Tus ntxhais ncaws pob sau tseg:
  - Yog, nws txias! Tab sis cia peb ua tej yam nyuaj dua. Piv txwv li, tua ntawm cov ntaub ntawv ntawm lub cartridge pov tseg?
  Tus thawj tub rog hluas tawm tsam:
  - Txaus rau hnub no! Cia nws qhia nws tus kheej zoo dua hauv kev sib ntaus sib tua. Yuav ua li cas txog kev sib ntaus?
  Oleg nodded:
  - Nws ua tau!
  Fanfar hais nrog luag ntxhi:
  - Txawm li cas los xij, nws muaj cov leeg zoo li no. Nws txawm yuav rhuav tau ib tug dais sib nrug!
  Tus tub txib nug tias:
  - Yuav ua li cas sib ntaus peb ib zaug?
  Oleg teb nrog luag nyav:
  - Nrog peb, yog li nrog peb!
  Tus hluas nkauj sau nrog ib tug qab zib, dawb-toothed luag:
  - Tus tub siab tawv!
  Tus tub txib hluas txib:
  - Squirrel, dragonfly, hma liab, tuaj ntawm no!
  Peb cov tub ntxhais hluas, txog kaum plaub lossis kaum tsib xyoos, tuaj cuag lawv. Ob leeg hnav khau, thiab ib tug ntawm cov yau tshaj yog taw liab qab. Lawv ntsia tus txiv neej tshiab nrog kev xav tsis thoob. Tus tub zoo li zoo nraug thiab zoo nraug, tab sis nws muaj leeg heev.
  Tus tub huabtais nodned thiab hais tias:
  - Koj yuav sib ntaus nrog nws. Thiab nco ntsoov tias txawm hais tias nws tseem hluas dua koj, nws yog ib tus neeg muaj zog sib ntaus sib tua.
  Cov tub hluas frowned. Tab sis lawv tseem tau pib tshem lawv lub tsho kom tsis txhob rhuav lawv hauv kev sib ntaus sib tua. Lawv kuj tau tshem lawv nkawm khau, pom tau tias nyob rau hauv ib qho kev sib npaug. Cov txiv neej tseem yog cov hluas, tsis muaj hwj txwv lossis mustaches, nrog lub ntsej muag zoo nkauj, tanned ntsej muag thiab cov plaub hau hnub-bleached. Thiab lawv lub cev yog cov leeg nqaij, nrog tawv nqaij tsaus los ntawm lub hnub.
  Oleg xav tias ntaus cov menyuam yaus tsis yog lawm. Nws muaj tseeb tias nws yog ib tug hluas nws tus kheej. Thiab koj tuaj yeem kwv yees koj txoj hauv kev. Thiab lawv siab, nws paub nws lub cev.
  Tus thawj tub rog hluas qw:
  - Sib ntaus nrog tag nrho lub zog!
  Peb cov tub ntxhais hluas tau mus tom qab Oleg. Tus tub terminator, nco ntsoov yuav ua li cas nws tawm tsam nyob rau hauv lub cev tshiab, sharply ntaus tus fighter uas nyob rau sab xis. Nws coj nws thiab poob. Txawm hais tias lub tshuab ntaus lub xub pwg nyom, nws muaj zog heev thiab nrawm heev.
  Ob tug tub hluas ntawd tsis meej pem; lawv yeej tsis xav li ntawd los ntawm tus tub.
  Oleg hnov qhov kev zoo siab ntawm kev sib ntaus thiab mus rau kev tawm tsam. Nws ntaus tus tub thib ob lub puab tsaig nrog nws pob taws liab qab, kom nws lub puab tsaig poob. Thiab nws sai sai tsa tus thib peb rau ntawm nws txhais caj npab tawm thiab pov nws. Nws poob qw thiab ua tiav nrog lub tshuab rau sab nraum qab ntawm lub taub hau. Lwm tus tub, uas tau txais lub tshuab rau lub xub pwg, sim sawv. Nws tawm tsam rau nws cov tub hluas liab qab taw. Oleg ua ib tug threesome nrog nws lub nrig thiab ua tsis taus nws tus khub nrog ib tug haib tshuab los ntawm lub ntsis ntawm nws lub puab tsaig.
  Tag nrho peb tus tub tsis nco qab thiab kev sib ntaus yeej los ntawm knockout.
  Mercedes exclaimed nyob rau hauv qhuas:
  - Qhov no yog lub zog!
  Thiab cov tub hluas uas tuaj koom ua ke los saib kev sib ntaus sib tua tau qw nrov nrov:
  Nyob zoo, nyob zoo,
  Qhia zog!
  Ua phooj ywg nrog nws zoo li ua si nrog khej!
  Oleg tsa nws lub nrig thiab roared:
  Peb yuav rhuav cov ghouls sib nrug
  Thiab muaj zog, zoo li ntoo qhib,
  Lub cev noj qab nyob zoo!
  Kuv yog hma, txhais tau tias yog huab tais ntawm cov tsiaj nyaum!
  Thiab cov tub rog tub rog, ntawm chav kawm, jokingly hu nkauj:
  Ua tau zoo, ua tau zoo, nws sib ntaus zoo li tsov ntxhuav,
  Nws tsuas tau txais los ntawm hare!
  Thiab muaj luag. Thiab Oleg coj nws thiab dhia thiab tig mus rau hauv ib qho kev sib tw kaum zaug!
  Thiab dua applause. Tus me nyuam tub tsaws ntawm nws txhais tes thiab pib juggle nrog nws txhais taw liab qab, siv pob zeb hnyav heev.
  Tus tauj ncov loj rub tawm nws lub taub hau, aka Jean Grandier, patted Oleg ntawm lub xub pwg nyom thiab hu nkauj:
  Kev phem txaus siab rau nws lub hwj chim,
  Thiab nws zoo li tag nrho lub ntiaj teb tau los nrog nws ...
  Tab sis me tub, koj zoo li ib tug cherub,
  Thiab peb yuav muab kev phem ib yam li zaj lus qhia!
  Lwm tus tub, Paul Potter, tau khiav mus. Nws yog ib tug me nyuam tub liab qab nyob rau hauv luv luv uas saib txog kaum ob xyoos, tab sis yeej yog kaum peb, tab sis muaj zog thiab ntse tuav ib rab phom hnyav. Nws hais nrog kev zoo siab tias:
  - Peb yeej ib tug ntawm cov British echelons, thiab ntes ib yam dab tsi!
  Thiab tus tub taw tes rau lub thawv.
  Jean nug nrog luag nyav:
  - Puas muaj cov cartridges nyob ntawd?
  Paulus teb nrog luag nyav:
  - Tsis yog! Muaj chocolate! Lub thawv loj thiab txaus rau tag nrho cov battalion!
  Ob tug hluas nkauj khiav, flashing lawv liab qab, liab qab, me me pob taws, thiab deftly pib qhib lub thawv nrog tus yuam sij tus tswv.
  Fanfan hais nrog kev zoo siab:
  - Thiab peb muaj ib qho tshiab ntawm no, npaj mus!
  Jean nodded:
  - Yog, qhov no yog ib tug tsis tshua muaj fighter!
  Paul squeaked nrog luag nyav, yog li menyuam yaus thiab qab zib, txawm hais tias tus menyuam no twb tau nyem nrog ntau tus neeg:
  - Ua pov thawj!
  Oleg nqa ib lub pob zeb nrog nws cov ntiv tes liab qab, nws cov me nyuam yaus tab sis ob txhais taw muaj zog, thiab rub nws. Tus noog, uas zoo li ib tug nquab, tau txais ib qho nyuaj thiab, poob nws cov plaub, rushed down zoo li lub dav hlau downed.
  Cov tub rog hluas tau npuaj teg dua. Thiab nws zoo nkauj heev. Cov tub zoo siab heev.
  Paul chuckled thiab hais tias:
  - Kuv tuaj yeem ua tau zoo dua!
  Thiab nws tua nws rab phom. Nws hnyav heev, thiab nws tseem xav tsis thoob tias ib tug me me, tsis tshua muaj neeg hnav luv luv tuaj yeem tuav nws yooj yim heev.
  Thiab lwm tus cw tsoo poob.
  Jean nug nrog luag nyav:
  - Koj puas tuaj yeem siv koj ob txhais ceg?
  Paulus ntsia ntsoov thiab teb tias:
  - Tsis yog, kuv tsis yog ib tug pervert!
  Oleg sau tseg:
  - Cov phom no siv sijhawm ntev los rov pib dua. Tej zaum nws yuav zoo dua los siv Mauser? Nws rhais ntau ceev.
  Potter Jr. teb tias:
  - Zoo dua tsawg, tab sis zoo dua! Mauser yeej tsis tua, tab sis kuv rab phom tiag tiag!
  Jean tsis pom zoo:
  - Thiab Mauser khob nws tawm zoo! Ntxiv mus, rab phom hnyav hnyav thiab nws yuav tsis yooj yim rau tus pony! Los ntawm txoj kev, ib tug beginner yuav tsum khaws ib tug nees! Nws yog me me thiab nws tsis nyuaj!
  Oleg tawm tsam:
  - Kuv tsis xav tau ib tug nees! Kuv tus kheej tuaj yeem khiav nrawm dua nees!
  Paulus hais tias:
  - Ntxawm!
  Tus tub txawj ntse hais tias:
  - Wb sib cav!
  Potter Jr. nug:
  - Rau dab tsi?
  Oleg teb sai sai:
  - Koj feem ntawm chocolate!
  - Nws los!
  Cov tub hluas thiab cov ntxhais ntawm lub battalion ntawm suckers txhawb qhov no nrog phooj ywg luag thiab npuaj teg.
  Povlauj muab nws rab phom pov tseg. Nws muaj ib tug me me tab sis agile nees, nrog ib tug admixture ntawm Arab ntshav. Thiab nws yog ib tus ceev tshaj plaws hauv pab pawg. Yog li ntawd, ntawm cov fighters tsis muaj cov txiv neej laus, tsuas yog cov hluas thiab cov me nyuam, thiab cov nees yog ponies los yog me me nees, yog li ntawd cov fighters yog nyuaj rau pom. Lawv sim tsis txhob coj cov tub hluas siab mus rau hauv lub detachment, thiaj li tsis ua kom pom ntau dhau.
  Paul feem ntau yog caij taw liab qab - nws tau nrawm dua li ntawd. Thiab ua hauj lwm hauv teb, cov tub hluas khau tsuas yog nyob rau hauv txoj kev.
  Tab sis nws sov ntawm no, thiab tus me nyuam cov ntiv tes yog tenacious, nyob rau hauv cov ntaub ntawv nws yuav yooj yim dua mus nce ib tsob ntoo los yog ib tug phab ntsa tsis muaj khau.
  Oleg, tau dhau los ua ib tug me nyuam tub uas tsis txawj tuag, tuaj yeem hnav khau tsuas yog tias qhov yuav tsum tau zais nws. Thiab yog li ntawd nws tsis ntshai qhov txias lossis cua sov.
  Xav txog tias nws khiav ceev npaum li cas, nws nkawm khau yuav luag lav tias tawg.
  Ob tug tub pib. Muaj ib txoj hauv kev nyob ib puag ncig lub yeej, zoo li lub chaw ntau pob.
  Lwm cov tub rog tub rog ua raws lawv.
  Lawv luag ntxhi thiab luag ntxhi. Ib tug me nyuam tub uas muaj txog kaum peb, kuj tsis muaj taw, hauv lub tsho khuam striped, hais tias:
  - Tuav lub ntiaj teb! Russia nrog peb!
  Oleg ntsia tus tub. Nyob rau hauv lub hnub, nws cov plaub hau tig xim ntawm overripe nplej, thiab nws lub ntsej muag, ntawm qhov tsis tooj, tig dub los ntawm lub hnub. Tab sis nws yuav tsum tau hais tias cov tub dawb feem ntau ntawm cov hnub nyoog qis dua kaum peb zoo sib xws. Thiab koj tsis tuaj yeem qhia los ntawm lub ntsej muag - qhov no yog Lavxias, thiab qhov no yog German. Boers, los ntawm txoj kev, feem ntau yog cov neeg German, thiab lawv zoo sib xws hauv cov tsos, tshwj xeeb tshaj yog thaum yau, thaum Teutonic thiab Slavic yam ntxwv tsis tshwm sim ntau heev.
  Nws tseem ceeb heev vim li cas thaum Tsov Rog Ntiaj Teb Zaum Ob ob haiv neeg ntxub ib leeg heev.
  Oleg teb nrog luag nyav:
  Tus tub rog Lavxias tsis quaj rau qhov mob,
  Tus tub rog Lavxias tsis tsaug zog ntawm kev saib xyuas!
  Nws yuav tsis poob rau hauv lub qhov dub thiab,
  Nws tus ntsuj plig yuav tsis hlawv hauv lub hnub qub plasma!
  Tom qab ntawd cov tub hluas mus txog qhov kawg. Povlauj yog ib tug menyuam ntxim hlub, thiab txog tam sim no tau dim kev raug mob hnyav. Tab sis nws twb muaj ob peb lub cev tuag rau nws lub npe. Yog li kev tshwm sim yog dag.
  Cov menyuam yaus ntawm no zoo li cov dab tiag tiag, txawm tias feem ntau, vim lawv lub hnub nyoog sib tw, muaj lub ntsej muag zoo nkauj.
  Oleg tau sau tseg tias txhua tus txiv neej yog neeg dawb, txawm hais tias muaj plaub zaug ntau dua dub hauv Trasvalnia thiab Orange Republic dua li dawb. Thiab qhov no qhia tias cov neeg African hauv paus txawm, feem ntau, tsis quav ntsej leej twg tsim txom lawv: Boers lossis Askiv. Ntxiv mus, cov British muaj cov tub rog colonial ua los ntawm cov neeg dub, Arabs, thiab Indians, thiab Boers yog cov neeg ntxub ntxaug.
  Ntawm no Oleg tsis ntseeg tias nws puas tsim nyog rau nws los koom nrog hauv qhov kev sib tw no? Raws li ib tug yuav hais, cov tsis zoo-zoo hais mav sib ntaus cov neeg uas tsis zoo. Txawm hais tias Boers tsawg kawg tiv thaiv lawv lub ntiaj teb. Thiab ntawm no lawv tseem muaj qhov tseeb ntxiv.
  Piv txwv li, yog tias peb ua tsov rog niaj hnub no, ntawm Ukraine thiab Russia, Ukrainians tseem muaj qhov tseeb ntau dua, yog li lawv tiv thaiv lawv thaj av los ntawm cov neeg ua phem. Yog li nws Oleg sib ntaus ntawm ib sab ntawm tus uas tiv thaiv nws tus kheej.
  Thiab tsis muaj neeg ntseeg nyob qhov twg. Raws li lawv hais, txhua leej txhua tus muaj lawv tus kheej tej kev txhaum, thiab tsis muaj neeg dawb huv. Piv txwv li, Paul tab tom ua pauj rau nws txiv uas nws txiv raug tua los ntawm cov neeg Askiv. Txawm hais tias lawv tuaj yeem, piv txwv li, xa nws mus rau kev ua haujlwm hnyav, thiab tom qab ntawd lawv tuaj yeem khiav.
  Feem ntau, qhov no tsis yog nws lub tswv yim, tab sis cov tswv muaj zog uas yuam kom nws ua haujlwm tsis txawj tuag. Zoo, nyob rau hauv cov ntaub ntawv no, txawm li ib tug me nyuam, nws npau suav ntawm kev sib ntaus sib tua nrog Captain Rip-off. Thiab nws txoj kev npau suav tau muaj tseeb, thiab tam sim no nws yog ib tug me nyuam tub dua thiab qhov no zoo kawg thiab txias!
  Oleg xav me ntsis thiab nco qhov pib. Thiab Paul, ntawm nws tus nees thoroughbred, tau tawm thawj zaug. Thiab nws tau pom tseeb tias nws yeej muaj tus nees zoo thiab nrawm heev.
  Tus tub uas tsis txawj tuag kuj dag thiab. Ntxiv mus, nyob rau hauv tag nrho ceev. Nws liab qab, muaj zog thiab nqaij ob txhais ceg tau flashing.
  Oleg shortened qhov deb nrog ib tug octopus, tab sis tsis overtake Paul. Nws maj nroos tom qab nws, ua pa ntawm nws caj dab, thiab hu nkauj:
  Peb tsa plua plav nyob rau hauv ib kem,
  Peb maj zoo li meteors ...
  Tus yeeb ncuab yuav swb,
  Crushing txawm roob!
  Paul, nplawm nws tus nees teb, squeaked:
  - Vim li cas koj ua si? Hla yog koj ua tau!
  Oleg giggled thiab dhia. Nws ya hla tus tub sniper hauv zos thiab hu nkauj:
  Muaj ib tug npau suav phem nyob rau hauv kuv cov menyuam kawm ntawv,
  Ib tug dhia - ib tug ntaus!
  Thiab tam sim no tus tub txawj ntse tau sib tw ua ntej. Tom qab ntawd Povlauj txawm muab spurs los ntawm nws txoj siv thiab muab tso rau ntawm nws liab qab, menyuam yaus, tanned taw. Tom qab ntawd lawv pib muaj zog ntau dua stab tus nees hauv ob sab. Tus nees me me tau nce nrawm thiab yuav luag dhau Oleg. Tab sis cov tub ntxhais txawj ntse kuj pib khiav nrawm dua. Nws tuaj yeem tawm tsam cheetah. Thiab nws cev nqaij daim tawv tsis txawj tuag.
  Povlauj qw nrov nrov zoo li ib tug tsiaj me, thiab txawm rub ib rab riam thiab pib tua nws tus nees nrog nws. Ntshav tawm tuaj.
  Oleg tam sim ntawd tig ib ncig thiab nrog nws cov ntiv taw liab qab snatched dagger ntawm tus tub ob txhais tes, qw:
  - Tsis txhob koj twv ua rau tus tsiaj ntxim hlub no!
  Povlauj snapped thiab rub nws txhais tes, tab sis nco ntsoov tias nws tsis muaj phom. Nws hnyav heev thiab tus tub rog tub rog tsuas yog tshem nws kom tsis muaj qhov hnyav ntxiv.
  Thiab tam sim no koj tuaj yeem pom tias Paul npau taws npaum li cas. Nws xiav ob lub qhov muag ci ntsa iab.
  Thiab yog li ntawd nws dhia tawm ntawm nws cov nees ntshav thiab rushed ntawm Oleg nrog nws lub nrig. Tus tub txawj ntse ntes tau lub tshuab ntawm nws tus khub lub nrig thiab coj nws thiab arched nws. Povlauj quaj quaj hauv qhov mob thiab sim ntaus nws txhais tes.
  Oleg parried lub tshuab thiab ntaus nws tus kheej. Nws txav ceev heev, thiab ib tug neeg tsuas tsis muaj sij hawm los cuam tshuam rau lub cev txav ceev.
  Povlauj nco nws ntawm lub puab tsaig thiab poob. Oleg sim ntaus nws nyob rau hauv xws li ib txoj kev xws li lov tes taw nws, tab sis tsis mus ua txhaum cov pob txha.
  Txawm li cas los xij, qhov no yog nws tus tub. Yog li ntawd, Povlauj txawm ntog nrog nws txhais tes thiab ob txhais ceg outstretched. Ib tug siab, liab qab-legged Mercedes tau khiav mus rau nws, thiab ib tug hluas nkauj txog kaum, zoo li ib tug tub swb lawm - thaj nws tus muam. Thiab nrog nws yog ib tug me nyuam tub uas muaj cuaj cuaj, Paul tus kwv yau, nrog ib rab phom sib zog ua los ntawm German, tshwj xeeb tshaj yog rau cov neeg tshawb nrhiav.
  Xws li phom yog yooj yim rau nkaum.
  Mercedes kuaj Paul lub puab tsaig thiab sau nrog luag nyav txaus siab:
  - Tsis tawg!
  Fanfan tau khiav thiab nug:
  - Leej twg yeej?
  Jean sau nrog luag ntxhi:
  - Qhov tseeb, Oleg yeej! Nws tau ua ntej ntawm nws tus nrog sib ntaus thiab khob nws tawm! Tab sis kom tsis muaj leej twg cuam tshuam, kuv muab nqi zog kos!
  Ib tug hluas nkauj txog kaum xyoo, taw liab qab, tanned, khawb, vim nws feem ntau raug xa mus rau kev soj ntsuam, los yog, nws tus kheej hais kom mus rau qhov ntawd, sau tseg nrog lub zog txaus ntshai:
  - Yog lawm, kuv tus tij laug tsim nyog saj chocolate! Thiab koj tus tub tshiab muaj zog heev!
  Mercedes sau tseg:
  - Thiab nws kuj ua siab zoo, thiab tau khuv xim tus tsiaj tsis muaj hmoo uas Povlauj tab tom muab rab riam! Nws yeej muaj lub siab loj!
  Cov menyuam yaus-ua tub rog tau qhuas rau lub sijhawm umpteenth. Nws yeej yog ib yam dab tsi.
  Jean tshaj tawm:
  - Tam sim no sawv daws ntxuav tes! Cia peb noj su!
  Cov zaub mov ntawm cov menyuam yaus battalion ntawm cov mis nyuj suckers tsis yog phem. Xws li cov kua zaub nrog nceb thiab kev ua si. Cov tub rog tub rog tau tua ntau yam ntawm lawv tus kheej, nrog rau khaws cov nceb thiab cov txiv hmab txiv ntoo thiab txiv hmab txiv ntoo hauv cov huab cua zoo hauv African.
  Nws yog qhov txawv heev uas cov neeg dub tau tshaib plab, txawm hais tias lawv tuaj yeem sau tau plaub qoob loo hauv ib xyoos - thaj av no muaj siab dav heev.
  Oleg hu nkauj nrog kev zoo siab:
  - Lub ntiaj teb ua siab dav rau peb cov neeg txhaum,
  Thiab lub ntuj yog tag nrho ntawm kev txaus ntshai ...
  Cov tub yog tsev neeg phooj ywg,
  Roses tsw zoo li no ua ntej cua daj cua dub!
  Mercedes sau tseg:
  - Yog, peb yeej zoo li cov kwv tij thiab cov muam! Thiab peb txoj kev phooj ywg yog tus yuam sij rau kev ciaj sia!
  Paulus sawv tom qab ib lub thoob dej khov los ntawm lub qhov dej tob tau nchuav rau ntawm nws. Tus tub sniper zaum nrog Oleg thiab sau tseg tias:
  - Koj muaj lub nrig hlau!
  Tus tub txawj ntse teb nrog luag nyav:
  - Thiab lub taub hau tsis yog cam khwb cia hlau!
  Rau khoom qab zib, cov ntxhais qhev npaj ib lub ncuav mog qab zib zoo nkauj. Nws yog nyob rau hauv cov duab ntawm ib tug loj Napoleonic cocked kaus mom. Txhua tus tau txais ib daim, thiab nws tau ua tib zoo txiav.
  Thiab lawv tau muab lawv tso rau ntawm daim phiaj. Cov txiv neej muaj rab diav rawg, diav thiab riam ua los ntawm cov nyiaj. Qhov no yog los ntawm trophy reserves ntes los ntawm British.
  Cov tub hluas thiab cov ntxhais pib noj kom zoo, savoring biscuit thiab cream nrog roses.
  Paul hais tias:
  - Tam sim no cov Askiv tab tom hloov cov tub rog tseem ceeb thiab npaj kev tawm tsam tshiab. Muaj ntau yam uas peb yuav tsis muaj cov mos txwv txaus rau txhua tus!
  Oleg sau tseg:
  - Qhov uas qias neeg tshaj plaws yog lawv muaj tus thawj coj sib txawv. Nws tuaj yeem siv Hannibal cov txheej txheem hauv Cannes - kev tawm tsam los ntawm cov flanks thiab tsim cov pincers, txhawm rau tiv thaiv peb cov tub rog.
  Paulus luag ntxhi thiab nug tias:
  -Kuv yog ib tug me nyuam tub yooj yim thiab tus tub ntawm cov neeg ua liaj ua teb, thiab kuv tsis tau kawm hauv kev kawm, thiab kuv tsis paub Hannibal yog leej twg! Kuv tsuas paub sau, nyeem, thiab kuv kuj paub cov lus sib npaug! Kuv yeej tua zoo dua li cov neeg laus ntau!
  Tus tub ntse teb tias:
  - Hannibal yog tus nto moo tshaj plaws, tus thawj coj zoo tshaj plaws ntawm Carthage thaum Tsov Rog Punic. Txawm tias thaum yau los, nws tau cog lus tias yuav rhuav tshem Rome thiab sib ntaus sib tua mus txog qhov kawg ntawm cov ntshav. Cov tub rog nyob rau hauv cov lus txib ntawm Hannibal tawm Spain thiab hla lub Alps, tuaj txog rau sab qaum teb Ltalis thiab sab sauv Gaul. Txawm hais tias thaum lub sijhawm hloov pauv ntau ntawm Hannibal cov tub rog tuag tsis tuaj yeem tiv taus cov teeb meem, hauv Gaul lawv tau tswj hwm cov tub rog ntxiv ntawm kev siv nyiaj ntawm cov neeg nyob hauv zos tsis txaus siab rau kev siv lub nroog Loos. Hannibal yeej ob peb yeej. Thiab nws ua rau muaj kev puas tsuaj loj rau cov tub rog Roman ntawm Cannes - uas tau suav nrog hauv phau ntawv ntawm kev ua tub rog. Rome muaj yim caum txhiab tus tub rog tawm tsam Carthaginians plaub caug txhiab, tab sis Hannibal muaj kaum txhiab tus neeg caij nees tawm tsam cov neeg Loos rau txhiab. Thaum cov legions ntawm Lub Nroog Nyob Mus Ib Txhis tau tsiv mus rau hauv kev sib ntaus sib tua, vam tias yuav tsoo cov tub rog ntawm Carthage nyob rau hauv nruab nrab, Hannibal cov tub rog ntaus rau ntawm cov flanks. Tsis tas li ntawd, tus thawj coj nto moo tau siv lwm qhov kev tsim kho tshiab - tawm tsam kev xav. Nws tus tij laug tau tawm tsam nrog yim txhiab, ob txhiab tus neeg Roman horsemen nyob rau sab laug flank, thaum lwm tus thawj tswj hwm tus yeeb ncuab plaub txhiab horsemen nrog nws ob txhiab. Thiab tom qab lub swb ntawm sab laug flank, cov horsemen ntawm Carthage, bypassing infantry, tawm tsam cov Loos nyob rau sab xis ntawm lub rear. Thiab lawv txhais tau tua tag nrho cov tub rog. Thiab ces lawv ntaus lub infantry nyob rau hauv lub rear. Thiab Hannibal cov tub rog cia li nyob rau hauv ib tug nees nees. Cov neeg Loos tau nyob ib puag ncig thiab kov yeej. Txij thaum ntawd los, kev tawm tsam flank tau muab piv rau Cannes.
  Paulus xuav:
  - Wow! Qhov no zoo heev! Yog lawm, Hannibal cov tswv yim tej zaum yuav ua tau zoo heev!
  Mercedes sau tseg:
  - Kuv muaj ib phau ntawv: Generals ntawm Ancient Rome, kuv qhia koj kom nyeem nws, nthuav heev thiab qhia!
  Tus tub sniper hais tias:
  - Peb tsis muaj sij hawm los nyeem ntawm no! Peb mam li yuav tsum tso lub dynamite dua hmo no. Thiab tshuab txoj kev tsheb ciav hlau!
  Oleg hais nrog luag nyav:
  - Tus choj zoo dua! Txoj kev tsheb ciav hlau yuav rov qab los nyob rau ob peb teev, tab sis tus choj yuav siv sij hawm tsawg kawg ib lim piam!
  Paul sighed thiab hais tias:
  - Cov choj tiv thaiv zoo heev, kuj tseem muaj cov hlua khi nrog cov hluav taws xob tam sim no thiab, qhov tseem ceeb tshaj plaws yog dev. Nws yog qhov tseeb tias tam sim no tsis txaus ntshai, pov rau ntawm lub tsho tiv thaiv roj hmab thiab hnav hnab looj tes, tab sis kev cob qhia bulldogs thiab cov dev yug yaj yog qhov teeb meem tiag tiag!
  Tus tub txawj ntse sau tseg tias:
  - Muaj kev kho mob rau cov dev uas zoo heev thiab yooj yim!
  Tus tub sniper nug xav paub ntxiv:
  - Thiab qhov twg?
  Oleg teb nrog luag ntxhi:
  - Koj yuav tsum tau muab koj tus kheej nrog cov lard ntawm ib tug tsov ntxhuav los yog ib tug tsov, ces tus aub, ntshai tias nws yuav torn ib tug loj, predatory miv, yuav tsis twv hais lus!
  Paulus hais tias:
  - Zoo, koj yog lub taub hau! Kuv yuav tsis tau xav txog qhov no!
  Jean nodded nrog luag nyav:
  - Puas yog nws yooj yim? Tab sis dev yeej muaj teeb meem. Peb txawm tua lawv nrog Mausers, ib yam li cov tub rog Askiv!
  Mercedes sau tseg:
  - Koj tseem tuaj yeem tshuaj lom cov dev, txawm tias nws yog hom kev txhais tau tias. Tom qab tag nrho, tus tsiaj tsis txhob liam thiab tsuas yog ua nws lub luag haujlwm!
  Fanfan logically hais tias:
  -Tab sis cov tub rog Askiv tsis txhob liam ib yam. Lawv raug txiav txim, lawv ua raws, tej zaum txawm tsis muaj lub siab xav tua. Nws yog qee qhov tsis txaus siab hauv koj tus ntsuj plig thaum koj los ntshav!
  Oleg sau tseg:
  - Nws yog qhov zoo dua tsis txhob xav txog nws! Cia li xav txog tias txhua yam no yog qhov tsis tshua muaj tseeb, tab sis tsis yog kev ua tsov rog tiag tiag, thiab koj yuav hnov zoo dua!
  . QHOV NO 20.
  Tom qab noj su tas lawm, cov tub thiab cov ntxhais tau ntxuav tes dua. Thiab Paul, ua ke nrog Oleg, mus yos hav zoov rau tsov ntxhuav. Cov tub hluas, zoo li feem ntau nrog cov menyuam yaus, thawj zaug sib ntaus sib tua thiab tom qab ntawd los ua phooj ywg.
  Paul tus tij laug Edik, nws tus viv ncaus, thiab ob peb tug menyuam yaus txog kaum xyoo, tab sis cov neeg tua neeg zoo heev, tau mus nrog lawv. Yog li ntawd, rau cov tub ntxhais hluas tub rog tau tsiv mus rau hauv hav zoov, lossis zoo dua rau hauv ib hom kev sib xyaw ntawm hav zoov thiab cov ntaub npog - xws li kev hloov pauv huab cua ntawm sab qab teb Africa: tsib tug tub thiab ib tug ntxhais.
  Nws yog ib pab neeg tsis muaj zog. Cov tub hluas nyiam cov ris luv luv, zoo ib yam li cov ris luv. Lawv tau smeared nrog ib tug tshwj xeeb, aromatic tincture thiab cov kab tsis tom lawv. Tus ntxhais kuj nyob rau hauv ib tug qub hnav ris tsho uas mus saum nws lub hauv caug, ib tug zoo tib yam cov me nyuam neeg ua liaj ua teb. Thiab nws tsis tau ua kom muaj kev ua xyem xyav. Yog hais tias ib tug me nyuam tub tseem yuav xav tias yog ib tug neeg soj xyuas, ces ib tug hluas sawv cev ntawm kev sib deev ncaj ncees ...
  Tab sis tam sim no peb yuav tsum mus yos hav zoov tsov ntxhuav. Oleg yog tib tug uas khiav ntawm nws ob txhais taw. Lub cev tsis txawj tuag yeej tsis nkees. Vim li ntawd nws thiaj tsis txawj tuag. Txawm hais tias ib tug tub hluas ib nrab liab qab nyob rau hauv luv luv, khiav thiab shuffling nws liab qab taw ntawm cov nyom, zoo li me ntsis comical. Tshwj xeeb tshaj yog thaum lwm tus me nyuam caij, tsiv ntawm ib qho tshwj xeeb gait - pem hauv ntej ob txhais ceg ntawm me me nees yog trotting, thiab hind ob txhais ceg yog galloping.
  Paulus nug Oleg:
  - Puas yog koj Hannibal nyob ua ntej Yexus Khetos yug los lossis tom qab?
  Tus tub ntse teb tias:
  - Tau kawg ua ntej! Rov qab thaum ntawd, Rome tseem yog lub koom pheej, thiab deb ntawm lub zog tshaj plaws hauv ntiaj teb!
  Tus tub sniper nodned thiab nug:
  - Tab sis kuv pom koj yog ib tug tub kawm, thiab feem ntau yuav yog ib tug neeg muaj koob meej, txawm hais tias koj khiav ntawm ko taw liab qab thiab luv luv. Yog li teb yog vim li cas, nyob rau hauv tus uas Muaj Hwjchim Loj Kawg Nkaus, Kev Hlub, Txhua Tus Paub Vajtswv, muaj kev phem ntau heev hauv ntiaj teb!
  Oleg luag ntxhi thiab teb tias:
  - Cov lus nug no yeej nthuav. Tab sis yog hais tias koj pom zoo, yog hais tias tsis muaj teeb meem nyob rau hauv lub ntiaj teb no nyob rau hauv tag nrho cov, thiab peb twb pw ntawm lub rooj zaum, thiab cov ncuav qab zib poob rau ntawm peb phaj, ces yog hais tias koj pom zoo, los ntawm xws li ib tug lub neej peb yuav tig mus rau hauv cov tsiaj, tub nkeeg. thiab npua rog, thiab peb tsuas yog tuag ntawm kev dhuav. Thiab yog li kev tsov rog mus ntxiv thiab nws nthuav. Thiab kev yos hav zoov tsov ntxhuav yog qhov nthuav ntau dua yog tias tsov ntxhuav tuaj yeem noj koj!
  Paulus luag ntxhi thiab sau tseg tias:
  - Qhov ntawd zoo li cov lus muaj tswv yim! Txawm hais tias, piv txwv li, muaj ntau hom kev phem. Piv txwv li, thaum muaj kev tsov rog, txawm tias nws yog kev phem, nws yog qhov nthuav tiag tiag. Thiab thaum tib neeg, piv txwv li, tuag los ntawm tus kab mob plague lossis angina pectoris, ces tsis muaj dab tsi nthuav txog qhov no!
  Oleg nodded hauv kev pom zoo:
  - Yog, kev mob tsis zoo li kev sib ntaus sib tua, kev sib ntaus sib tua, kev ua koob tsheej, kev hlub rau ib tug ntxhais!
  Tus tub sniper luag nyav thiab tom qab ntawd nws lub ntsej muag me ntsis tsaus nti thiab nws hais tias:
  - Cov ntxhais zoo nkauj heev, yooj yim zoo nkauj, zoo li tshiab, tsuas yog tawg paj. Tab sis nrog lub hnub nyoog lawv dhau los ua dab tuag thiab qias neeg. Nws tsuas yog nyuaj rau saib cov poj niam laus thiab nws yeej ua rau koj mob!
  Tus tub txawj ntse kuj grimaced thiab sau tseg:
  - Qhov tseeb yog qhov tseeb. Cov poj niam laus mas phem heev!
  Paulus nug:
  - Vim li cas Vajtswv hnub nyoog poj niam? Puas yog nws tsis ntxub nws tus kheej?
  Oleg shrugged nws lub xub pwg nyom thiab teb tias:
  - Yog, muaj ntau yam uas tsis meej nyob hauv lub ntiaj teb. Kuv xav tias txawm yog Hitler yog ib tug neeg muaj hwj chim, nws xav kom muaj cov qhev uas hluas thiab zoo nkauj, tsis yog cov poj niam laus. Tab sis kuv yuav tsum hais tias tsis yog txhua yam yooj yim hauv ntiaj teb no. Thiab koj yuav tsum tsis txhob xav tias txhua yam zoo li nws tau sau hauv phau Vajlugkub. Qhov tseeb, lub neej thiab lub ntiaj teb yog qhov nyuaj dua. Thiab koj yuav tsum tsis txhob xav tias tsuas yog Vajtswv ib leeg txiav txim siab txhua yam thiab muaj tag nrho cov levers!
  Edik tus kwv yau hais tias:
  - Yog Tswv Ntuj ua tau, Nws yuav tsis pub peb txiv raug tua! Qhov no txhais tau hais tias Vajtswv yuav tsis muaj peev xwm ua tau txhua yam!
  Oleg luag ntxhi thiab hais tias:
  - Tab sis qhov tseeb Omnipotence tsis yooj yim sua hauv txoj cai!
  Paulus nug:
  - Vim li cas qhov no?
  Tus tub ntse teb tias:
  - Zoo, teb lo lus nug no: Vajtswv puas tuaj yeem tsim cov saw hlau uas Nws tus kheej tsis tuaj yeem tawg?
  Tus tub sniper wrinkled nws siab, zoo nkauj, me nyuam hauv pliaj, twitched nws txhais tes, ncaws nws txhais taw liab qab thiab teb tias:
  - Yog, qhov no yog dag! Koj tuaj yeem hais - nws tsis yog qhov ntawd, thiab nws tsis tuaj yeem, tsis yog nws ib yam! Ib txoj kev los sis lwm qhov, nws hloov tawm tias Vajtswv uas Muaj Hwjchim Loj Kawg Nkaus muaj ib yam dab tsi tshaj nws lub hwj chim!
  Tus ntxhais squeaked, nplawm nws me me, liab qab ko taw ntawm dai vine thiab chirped:
  Lub cev nqaij daim tawv nyob rau hauv ntuj txiag teb tsaus languishes los ntawm tshav kub,
  Thiab nws yog lub sijhawm rau peb txhua tus kom nkag siab ntev dhau los ...
  Tus uas tsis paub ntseeg tus Tswv,
  Yuav poob qab Ntxwg Nyoog tus quab!
  Tom qab ntawd Paul tus viv ncaus Stella luag hauv lub suab nyias.
  Cov tub rog tub rog tau nkag mus tob rau hauv hav zoov, ib hom kev sib xyaw ntawm shrouds thiab hav zoov. Qhov no zoo heev.
  Oleg sim tig rau nws qhov hnov tsw. Nws kuj yog superhuman, zoo dua li tej bloodhound. Tab sis tam sim ntawd ntau tus ntxhiab tsw txawv nkag rau hauv kuv lub qhov ntswg. Xws li cov menyuam yaus lub cev ntawm cov tub ntxhais hluas koom nrog, thiab hws nees thiab ponies, thiab ntau yam tshuaj ntsuab thiab lwm yam tsiaj. Nws tseem tsis tau paub meej tias tus dev sniffer tuaj yeem paub nws li cas.
  Tsis muaj ib qho cacophony ntawm aromas ntawm no uas dab ntxwg nyoog tuaj yeem txheeb lawv tawm.
  Paul luag ntxhi thiab nug tias:
  - Koj puas xav pom tus tsov ntxhuav nrog koj lub qhov ntswg?
  Oleg nodded thiab khaws ib lub paj nrog nws txhais taw liab qab:
  - Kuv tsuas paub nws tawm ntawm tsw!
  Edik sau tseg:
  - Tus tsov ntxhuav yuav tsum tau ntes nrog kab nuv ntses. Nyob rau hauv rooj plaub no, nws yog qhov zoo tshaj plaws los siv lub howl ntawm ib tug poj niam lustful.
  Stella tau ntxhov siab thiab hais tias:
  - Wow! Tej zaum kuv yuav tsum ua qhov no!
  Paulus tawm tsam:
  - Tsis yog! Kuv yog koj tus hlob, thiab kuv muaj lub suab nrov tshaj plaws, thiab kuv muaj kev yos hav zoov ntau heev.
  Oleg xav hais tias nws yog tus hlob, thiab qhov no yog qhov tseeb raws li lub xyoo, tab sis nws txiav txim siab tias nws yog qhov zoo dua tsis txhob sib cav - tsis muaj leej twg yuav ntseeg nws li cas. Tsis tas li ntawd, nws tsis paub yuav ua li cas coj tus tonality ntawm tus tsov ntxhuav poj niam? Qhov tseeb, cia Povlauj qhia nws. Tsis muaj dab tsi txaj muag nyob ntawm no!
  Tus tub txawj ntse coj nws cov ntiv taw liab qab thiab khaws qee lub paj zoo nkauj thiab txawv txawv African. Thiab nws muab nws rau tus ntxhais ntxim hlub thiab qab zib Stella. Nws nyo hau teb thiab chirped:
  - Kev hlub tshua!
  Thiab Paul puffed tawm nws rosy, me nyuam lub puab tsaig thiab pib rho tawm ntawm nws tus kheej ib co suab reminiscent ntawm ib tug tsiaj nyav.
  Oleg pib ua tib zoo mloog cov tonality thiaj li yuav coj lawv tus kheej rau qee lub sijhawm.
  Ntau yam kev xav nkag mus rau tus tub lub taub hau. Piv txwv li, cov menyuam yaus yog cov tub rog zoo thiab muaj peev xwm ua tau ntau yam. Thiab los ntawm kev ua me me, nws tsuas tau txais - nws nyuaj rau ntaus nws. Yog hais tias koj xav mus cuag cov txiv hmab txiv ntoo, nws tsuas yog dhia.
  Tus tub txawj ntse tau khaws ib daim tawv ntoo tawg nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab pib kos ib yam dab tsi ntawm nplooj burdock. Ntau qhov tseeb qhia txog lub tank. Thiab tsis yooj yim, tab sis pyramidal. Qhov no yog ib qho ntawm nws cov tswv yim hauv science ntawv tseeb novels. Qhov twg zoo li kab txawv tab sis siv tau zoo siv tshuab.
  Lub tank no muaj qhov loj, muaj peev xwm ua armor slopes los ntawm txhua lub ces kaum. Uas ua rau nws zoo tiv thaiv los ntawm txhua sab, thiab tshwj xeeb tshaj yog los ntawm huab cua tawm tsam.
  Piv txwv li, nyob rau hauv science ntawv tseeb ua hauj lwm xws li cov series "Captain Fuhrer" los yog "Nuclear War", daim ntawv ntawm tso tsheb hlau luam muab cov Germans nrog zoo heev tiv thaiv los ntawm American nres aircraft thiab bombers.
  Zoo, qhov no yog, ntawm chav kawm, fantasy, txawm hais tias nyob rau hauv nees nkaum-thawj xyoo pua, lub pyramidal tank tuaj yeem ua lub luag haujlwm tseem ceeb. Thiab nws yuav tsum tau muab tso rau hauv kwj. Tshwj xeeb tshaj yog tias koj ua cov tshuab me me, txawb thiab nrog cov neeg coob ntawm ib tus neeg xwb.
  Qhov no yuav yog ib qho riam phom zoo heev nyob rau xyoo pua nees nkaum. Nws zoo nkaus li tias cov tub rog-kev lag luam complex tau txaus siab rau nws thiab hauv kev sib ntaus sib tua lub tank yuav ua tau zoo dua li Armada.
  Oleg txoj kev xav tau cuam tshuam. Tus tub hluas lub siab xav hnov tias ib tug neeg loj nyob ib puag ncig ntawm mos tab sis clawed paws. Judging los ntawm lub suab, tus tsiaj nyaum no hnyav heev. Thiab txij li tsis muaj tsov nyob rau hauv South Africa, qhov no yog ib tug tsov ntxhuav.
  Oleg ntxhi rau Paul:
  - Zoo li Numba tab tom nkag!
  Tus tub sniper nug tias:
  -Koj txhais li cas?
  Tus tub txawj ntse nodded:
  - Yog, ntev-maned!
  Paulus hais nrog luag nyav:
  - Tsis yog txhua tus neeg tua Mauser tuaj yeem nkag mus rau tsov ntxhuav. Tab sis kuv rab phom tau lees tias yuav ua tau qhov no.
  Oleg tau hais tias:
  -Kuv puas tuaj yeem tua tsov ntxhuav?
  Tus tub sniper luag:
  - Koj? Koj tseem tsis tau muaj ib tug dag! Koj ua dab tsi nrog koj txhais tes liab qab?
  Tus tub txawj ntse hais tias:
  - Thiab nrog txhais tes liab qab thiab taw liab qab!
  Stella luag thiab squeaked:
  - Nov yog tus txiv neej tiag tiag! Mus tom tsov ntxhuav txawm tsis muaj dag - koj tseem yuav tau ua li ntawd!
  Oleg hu nkauj lom zem nyob rau hauv teb:
  Kuv yog phooj ywg nrog dais,
  kuv yog phooj ywg nrog dais...
  Kuv yuav tawm mus yam tsis ntshai!
  Yog kuv nrog phooj ywg!
  Yog kuv nrog phooj ywg!
  Thiab dais tsis muaj phooj ywg!
  Tom qab ntawd cov me nyuam tau nyob ntsiag to. Paul ntxhi hais tias:
  - Okay, sim nws! Yog muaj dab tsi tshwm sim, kuv mam li tshuab tus tsov ntxhuav lub hlwb tawm!
  Oleg mloog. Tus tsov ntxhuav los ze. Tam sim no lub qhov ntswg rhiab heev ntawm tus tub Superman tuaj yeem pom qhov tsw ntxhiab tsw ntawm tus miv loj. Oleg yog tsis txawj tuag, thiab tsov ntxhuav yuav tsis tua nws nyob rau hauv txhua rooj plaub. Tus tub txawm xav tias qhov no tsis ua siab loj rau nws - leej twg muaj lub cev tsis muaj zog tuaj yeem ua li ntawd.
  Tab sis lub siab xav ua ib yam dab tsi tshiab yeej. Tsis tas li ntawd, Tarzan tau xav txog. Ot kuj tawm tsam tsov ntxhuav. Feem ntau qhov tseeb yog tuav ib tug dagger. Tab sis nyob rau hauv cov tshiab: Tarzan thiab nws cov tsiaj, ib tug txiv neej yeej ib tug heev loj panther nrog nws txhais tes liab qab, tsis muaj riam phom. Thiab qhov no yog impressive, thiab Tarzan tsis yog tsis txawj tuag tom qab tag nrho. Kuv xav tias puas muaj tej hauj lwm txog qhov supermowgli tom qab Tsov Rog Ntiaj Teb Zaum Ob? Tarzan muaj hnub nyoog ntau xyoo thaum US tub rog ua haujlwm tawm tsam Nyij Pooj. Tom qab tag nrho, twb nyob rau hauv Thawj Ntiaj Teb Tsov Rog, Tarzan muaj ib tug tub laus! Thiab nws ntsia txog peb caug. Ib yam dab tsi highlander kuj pom.
  Xav txog, piv txwv li, tias Tarzan yuav xaus rau hauv nees nkaum xyoo pua? Yuav ua li cas txias thiab funny uas yuav! Thiab leej twg yuav Tarzan, Rambo no, sib ntaus nrog? Tej zaum nrog Ben La Den? Cov tub sab kawg hauv keeb kwm tiag tiag zoo li phau ntawv comic hero. Thiab Tebchaws Meskas xav tau tus phab ej. Tebchaws Asmeskas xav tau tus thawj coj hluas, muaj zog thiab muaj zog, tsis yog qhov qub!
  Lawv coj Oleg thiab ntxhi:
  Kev tsov rog yog raging nyob rau hauv lub qab ntuj khwb,
  Tsov rog tsis muaj laj thawj dab tsi...
  Rau qhov no koj xav tau cov hluas,
  Anti-wrinkle tshuaj!
  Zoo, nws xav tias tus tsov ntxhuav tab tom los ze dua thiab los ze dua. Qhov tseem ceeb ntawm no yog tias tus tsiaj tsis hnov tsw lawv. Txawm li cas los xij, Oleg tau paub tseeb tias hauv nws lub cev tsis txawj tuag nws yuav tuaj yeem ntes nrog tus miv loj. Ntxiv mus, nws tsis yog qhov tseeb tias tsov ntxhuav yuav khiav tawm ntawm cov menyuam yaus. Tom qab tag nrho, qhov no yuav txaj muag rau tus huab tais ntawm cov tsiaj nyaum.
  Oleg thiab lwm tus me nyuam tub rog pom Numba tawm ntawm lub thicket, thiab tib lub sij hawm saib ib ncig, co nws mane. Cov tsiaj nyaum loj heev, txawm yog tsov ntxhuav, thiab fanged, hluas, thiab kub. Obviously nws xav saj tus poj niam.
  Oleg ntxhi rau Paul:
  - Qhov tseem ceeb yog tsis txhob tua! Kuv tus kheej!
  Thiab tus tub txawj ntse dhia tawm mus rau cov nyom nrog paj. Yog vim li cas nws thiaj xav tias tsov ntxhuav yuav tawm tsam. Tab sis tus muaj hwj chim predator ntsia tus me nyuam nrog kev thuam. Nws yuav tsum lees, tib neeg tus menyuam mos tsis zoo li tus neeg sib tw loj. Txawm li cas los xij, twb thawj cov cim qhia ntawm kev tshaib kev nqhis tau pib quaj hauv plab ntawm cov tsiaj nyeg tsiaj. Thiab tsis xav, tsov ntxhuav rushed ntawm tus tub.
  Oleg pom cov kev txav ntawm cov tsiaj nyaum predatory zoo li nyob rau hauv qeeb mentsis. Tus tub uas tsis txawj tuag tau poob rau ntawm nws nraub qaum, cia tus tsov ntxhuav hla nws, thiab muab tus dab nrog nws liab qab, muaj zog, ob txhais ceg.
  Thiab tus tswv ntawm lub hav zoov ya hla ntawm lub laub thiab ntaus nws nraub qaum.
  Lub suab nrov zoo li tsov ntxhuav ua.
  Oleg dhia thiab hu nkauj:
  Tsis txhob tso tseg, tsis txhob tso tseg, tsis txhob tso tseg!
  Hauv kev sib ntaus nrog dab, tus tub tsis ntshai!
  Koj sib ntaus, koj sib ntaus, koj sib ntaus
  Paub tias txhua yam yuav zoo thiab zoo!
  Tus tsov ntxhuav tau nrawm dua, tab sis tus tub hluas dhia hla nws thiab ncaws nws lub pob tw nrog nws pob taws liab qab. Tus neeg tua tsiaj txawm ntshai. Oleg tuav nws tus Tsov tus tw nrog nws txhais tes thiab rub nws. Tus tsov ntxhuav ya rov qab nrog lub suab qw nrov thiab poob qis dua.
  Tus tub qw nrov nrov:
  - Peb yuav ua siab loj thiab siab tawv dua li tsov ntxhuav!
  Thiab thaum tus neeg tua tsiaj sim rov tua dua, Olezhka tus terminator yuav coj nws mus rau hauv nws lub puab tsaig. Yog lawm, nrog lub zog zoo li ntawd kuv cov hniav tau poob tawm. Thiab nrog ntshav.
  Superman Tub, tswj kev sib ntaus, chirped:
  Lub qab ntug puv nrog ntshav ci,
  Thiab lub suab nrov ntawm kev tawg tuaj yeem hnov hauv qhov deb!
  Tus tsov ntxhuav tau sim rov tua dua, tab sis tau txais ib qho nyuaj roundhouse ncaws los ntawm tus me nyuam liab qab ko taw, sai li lub teeb ntawm xob laim. Thiab tus tsov ntxhuav tau rov qab los nrog lub zog loj, thiab cov pob txha thiab cov ntshav poob.
  Paulus qw nrov nrov tias:
  - Qhov no yog super fighter!
  Oleg muaj kev zoo siab. Nws pib tuav tus tsov ntxhuav nrog tag nrho nws lub zog nrog nws liab qab, muaj zog, tub hluas ob txhais ceg, uas ntaus zoo li steel crowbars. Thiab nyob rau tib lub sij hawm tus hluas gladiator thiab terminator hu nkauj nyob rau hauv ib lub raj mis:
  Leo yog ib tug neeg ua txhaum kev xav,
  Tsov yog lub hauv paus ntawm txhua yam teeb meem...
  Ntxim qab tshaj ib tug neeg
  Tsis muaj dab tsi nyob hauv ntiaj teb no!
  Thiab dua tus tub-superman yuav ncaws nws ob txhais ceg liab qab, uas yog cov leeg, zoo li yog woven los ntawm hlau tiv thaiv tsov ntxhuav, thiab ntxiv:
  Ntxim qab tshaj ib tug neeg
  Tsis muaj dab tsi nyob hauv ntiaj teb no!
  Peb yog los ntawm Pob Zeb Hnub Nyoog -
  Peb xa lus txais tos rau Jupiter!
  Oleg tau ua triple somersault thiab rov slammed nws ob txhais taw liab qab rau hauv tsov ntxhuav daim tawv nqaij, tawg tav. Ntshav npuas ntws los ntawm tus neeg tua tsiaj lub qhov ncauj. Qhov no zoo kawg nkaus.
  Tus tub Superman, txuas ntxiv mus ntaus dab, hu nkauj:
  Peb tua, peb raug tua,
  Feem ntau qhov no tsis phim ...
  Kuv taug txoj hmoo zoo li tus duab ntxoov ntxoo,
  Thiab kuv tau siv rau qhov tsis sib xws!
  Stella tweeted:
  - Ua kom tiav ntawm tsov ntxhuav, ua kom tiav!
  Oleg txuas ntxiv ntaus thiab feem ntau ncaws. Thiab cov no tsis yog menyuam yaus cov ceg tawv, tab sis tiag tiag crowbars. Thiab lawv tau zom cov pob txha.
  Terminator tub hu nkauj:
  Tshuab, tshuab, tshuab,
  Lwm lub tshuab thiab ces ...
  Tus tub qhia khoom plig
  Pov ib lub Uppercut!
  Nws coj tus tsov ntxhuav los rau ntawm kaum,
  Yog li ntawd tus neeg tua tsiaj tsis tawm ...
  Tus dab yeej swb thiab nyob hauv pem teb,
  Nws tsis xis nyob!
  Tus tsov ntxhuav tau poob lub zog, thiab thaum kawg, tso cov kwj deg los ntawm nws lub qhov ncauj, lossis tag nrho cov kwj deg, nws poob ntsiag to.
  Nws paws tseem twitch rau ib nrab feeb, tab sis Paul tseem tsis tuaj yeem sawv ntsug thiab tua lub taub hau, qw nrov nrov:
  - Raws li kev hlub tshua!
  Oleg sarcastically hais tias:
  - Saib, nws txawj ntse heev! Qhia kuv lub qhov hauv koj lub taub hau thiab hais tias koj tua tsov ntxhuav koj tus kheej!
  Paulus tshee hnyo nws lub taub hau tsis zoo:
  - Tsis yog! Peb yuav qhia qhov tseeb, nws tshwm sim li cas!
  Stella lees paub, stamping nws liab qab, me nyuam ko taw:
  - Peb yuav qhia koj txhua yam raws li nws yog!
  Edik paub meej tias:
  - Yog! Thaum peb muaj hnub nyoog, cov menyuam yaus tsis txhob dag, lawv tsuas yog tsim khoom!
  Paul hais tias:
  - Tus tsov ntxhuav hnyav heev, yuav luag peb centners. Thaj, peb mam li tawv nws ntawm qhov chaw thiab tshem tawm daim tawv nqaij! Nws yuav nyuaj rau kev thauj nws tag nrho! Peb cov ponies sawv tsis tau!
  Oleg hais nrog luag ntxhi:
  - Kuv yuav nqa nws tus kheej! Ntseeg kuv kuv ua tau!
  Edik exclaimed nrog qhuas:
  - Nov yog ib tug tub hluas!
  Stella squeaked:
  - Qhov ntawd yog nws - cia tus tsov ntxhuav qhia peb tus tsiaj tag nrho!
  Paulus tsis ntseeg tias:
  - Koj yuav nqa cov carcass zoo li no mus rau lub yeej. Yog lawm, tsuas yog tus phab ej tuaj yeem muab nws tso rau ntawm nws lub xub pwg.
  Oleg exclaimed confidently:
  - Lub zog tsis yog nyob rau hauv cov leeg, tab sis nyob rau hauv lub taub hau!
  Thiab tus tub Superman muab tus tsov ntxhuav lub cev rau ntawm nws lub xub pwg nyom. Tom qab ntawd, tsuas yog kom ntseeg tau ntau dua, nws pib khiav. Nws liab qab, childish heels flashed.
  Tsib tus neeg caij tsheb, suav nrog ib tug ntxhais, tau txhawb nqa lawv cov nees me. Ntawm no cov me nyuam pab neeg rov qab nrog booty, thiab tsis poob. Cov tub rog tub rog muaj kev lom zem thiab lawv hu nkauj:
  Cov tub rog sib ntaus sib tua rau lawv lub tebchaws,
  Lawv yog cov ntxhais, cov tub liab qab ...
  Nyob rau tib lub sijhawm, cia peb hais ncaj ncees - ua tau zoo,
  Lawv muab lub sijhawm nyuaj rau Askiv!
  
  Txawm tias tej yam tsis yooj yim rau lawv,
  Sib ntaus sib tua tawm tsam suav tsis txheeb horde...
  Tus tub tuav rab phom zoo li lub nkoj,
  Tom qab tag nrho, Boers paub tias cov menyuam yaus tau txais kev sib ntaus sib tua!
  
  Peb cov neeg raug tempered nrog kev tsim txom,
  Tsov rog tau mus ntau hli...
  Txhua tus ntxhais thiab cov tub sib ntaus sib tua,
  Thiab peb ntseeg tias Yexus yuav sawv rau peb!
  
  Peb xav kom muaj kev ywj pheej
  Tsis txhob ua lwm lub tebchaws Askiv ...
  Txoj xov ntawm peb lub neej hem yuav cuam tshuam,
  Yog li ntawd tus ntsuj plig maj mus rau saum ntuj ceeb tsheej!
  
  Zoo, tus tub, tsis txhob ntshai ntawm kev sib ntaus sib tua,
  Tsis txhob cia koj lub meej mom raug tramped underfoot ...
  Tom qab tag nrho, tus txiv yog ib tug dav dawb hau, tsis yog ib tug timid sparrow,
  Thiab rau cov yeeb ncuab kev sib ntaus sib tua yuav xaus rau hauv kev swb!
  
  Txawm hais tias muaj ntau tus neeg Askiv phem,
  Thiab nrog lawv yog Arabs thiab Hindus ...
  Fog clouds peb ob lub qhov muag,
  Tab sis African warriors tsis yog cowards!
  
  Peb tau cog lus los tiv thaiv Fatherland,
  Tus tsov ntxhuav siab phem yuav tsis coj peb lub hauv caug...
  Koj sau nws rau hauv koj phau ntawv, tus tub,
  Los ntawm lub npe ntawm tag nrho cov tiam tom ntej!
  
  Lub Orange Republic yog blooming,
  Thiab Transelvan yuav npog nrog paj ...
  Peb yuav mus rau communism tam sim no,
  Ua kom lub ntiaj teb ci ntsa iab nrog kev npau suav!
  
  Peb tus thawj coj, tus tshaj plaws Jean Frenchman,
  Tus thawj coj sib sau ua ke ntawm cov tub ntxhais hluas ...
  Nws zoo nkauj heev li Yexus
  Nws tuaj yeem ua tub rog thiab menyuam yaus!
  
  Peb yuav tawg dhau ib qho pem hauv ntej, ntseeg kuv cov txiv neej,
  Thiab ntawm chav kawm peb yuav kov yeej cov British ...
  Yog tias peb yuav tsum tawm tsam txawm lub fort,
  Thiab tus tub yuav dhau los ua ib tug neeg siab tawv!
  
  Tsis yog, cov tub ntxhais hluas yuav tsis tau blush,
  Tsawg kawg tus tub lub hwj txwv tsis tau tawg ...
  Thiab yog hais tias koj yuav tsum tuag nyob rau hauv lub yeeb koob,
  Qhov no yog dab tsi cov tub yug rau!
  
  Yog tias tsim nyog, peb yuav ya mus rau Mars,
  Cov no yog peb cov tub thiab ntxhais...
  Peb yuav qhia, tsis muaj conditionally, cov chav kawm siab tshaj,
  Lawv yuav rhuav tus tsov ntxhuav rov qab, ntseeg kuv hais mav!
  
  Thaum tsov rog nrog cov yeeb ncuab xaus,
  Peb yuav tsav cov British tawm ntawm Africa ...
  Dab Ntxwg Nyoog phem yuav tsis kav,
  Ntseeg kuv, peb yuav swb txhua horde!
  
  Tus Tswv Yexus yuav tsa cov neeg uas ploj lawm,
  Thiab tib neeg yuav nyob hauv Vajtswv lub nceeg vaj mus ib txhis...
  Peb yuav tsum tsis txhob ua kua muag ntxiv,
  Tsis txhob txaj muag ntawm kev ua qhev ntawm sab ntsuj plig!
  
  Ntseeg Eden yuav nyob rau hauv tag nrho lub ntiaj teb,
  Ib lub sijhawm ntawm lub yeeb koob, kev xyiv fab thiab kev zoo siab ...
  Lub sijhawm no yog lub sijhawm hloov pauv zoo kawg nkaus,
  Thaum nag xob nag cua thiab huab cua phem ploj mus!
  
  Thiab txhua leej txhua tus yuav zoo li ib tug Cherub,
  Zoo nkauj, hluas thiab tau kawg noj zoo ...
  Cov me nyuam, peb yeej yuav yeej peb cov yeeb ncuab,
  Tus yeeb ncuab yuav raug ntaus!
  
  Thiab tom qab ntawd cov noog dub yuav hu nkauj peb,
  Lawv trill yog zoo nkauj, zoo kawg nkaus majestic ...
  Thiab qhov tshiab aroma ntawm lub caij nplooj ntoos hlav thunderstorms,
  Thiab lub zog tshiab, dawb!
  Yog li ntawd, cov menyuam yaus Boer hu nkauj, thiab qhov no yog pab pawg hluas ncaws pob. Lawv tsiv me ntsis deb ntawm txoj kev thiab mus txog ib tug kwj deg. Peb coj nws thiab noj khoom txom ncauj. Thaum ntawd Povlauj thiaj tua ib tug nees txaij.
  Oleg tau tshaib plab los ntawm lub sijhawm no thiab nyiam cov nqaij tshiab. Cov me nyuam noj thiab tham.
  Paul hais tias:
  -Koj muaj lub zog superhuman. Tej zaum koj yog los ntawm lwm lub ntiaj teb?
  Oleg piav qhia:
  - Koj puas sim qhia kuv yog tias kuv los ntawm lwm lub ntiaj teb?
  - Yog, koj tuaj yeem hais li ntawd!
  Tus tub txawj ntse teb nrog luag nyav:
  - Kuv paub tseeb tias txhua yam ua tsis tau! Tab sis koj tsuas yog yuav tsum ntseeg nws nrog koj lub siab!
  Paul chuckled thiab sau tseg tias:
  - Yog, qhov no yog funny nyob rau hauv nws tus kheej txoj kev!
  Thiab tus tub sniper daig tawm nws tus nplaig. Kev sib tham zoo li funny. Cov tub rog tub rog tau txhawb nqa lawv tus kheej thiab tsiv mus. Ces Oleg hnov lus Askiv thiab sau tseg.
  - Muaj ib pab tub rog Askiv tsib mais ntawm peb!
  Paul luag ntxhi thiab nug tias:
  - Dab tsi yog tag nrho pawg tub rog? Los yog tsawg dua?
  Oleg shrugged nws lub xub pwg nyom thiab teb tias:
  - Tsawg kawg yog ob puas horsemen. Feem ntau yog Arabs, tab sis cov thawj coj yog lus Askiv. Yuav ua li cas koj thiaj li coj kev sib ntaus los yog tawm mus rau lwm lub sijhawm?
  Paulus luag ntxhi thiab teb tias:
  "Kuv tsis xav ua phem rau kuv cov menyuam lub neej." Txwv tsis pub kuv yuav tau txhuam lawv. Yog li lawv tsis tuaj rau peb, puas yog?
  Tus tub ntse teb tias:
  - Tsis tau. Tab sis yog tias tsim nyog, peb tuaj yeem tua lawv thiab.
  Stella hais tias:
  "Peb yuav xa tus tsov ntxhuav lub cev mus rau lub yeej, thiab tom qab ntawd peb yuav rov qab los suav cov tav rau pab tub rog no." Tseem tsis tau hluav taws!
  Paul nodned:
  - Cia peb tsiv mus rau lub yeej!
  Thiab tsib tug nees, ua ke nrog ib tug me nyuam tub liab qab, coj nws thiab rushed. Lub sijhawm no cov nees me me tau tsav los ntawm Rebeta thiab tus ntxhais nrog tag nrho lawv lub zog, txawm tias hnav spurs. Oleg, txawm li cas los xij, tseem overtook lawv nrog hnyav thiab txawm hu nkauj:
  Thiab vim li cas, vim li cas, vim li cas,
  Lub teeb tsheb puas yog ntsuab?
  Thiab vim, vim, vim,
  Tias nws hlub nrog lub neej!
  Thiab txhua tus khiav, khiav, khiav -
  Thiab kuv tabtom khiav!
  Thiab txhua tus khiav, khiav, khiav,
  Thiab kuv tabtom khiav!
  Nyob rau hauv lub hnub nyoog ntawm ceev thiab sparklers,
  Nws tig los ntawm nws tus kheej ...
  Yog li ntawd nyob rau lub ntiaj teb, ob qho tib si koj thiab kuv,
  Lub teeb ntsuab ci ntsa iab!
  Oleg yog thawj tus khiav mus rau hauv lub yeej. Txawm hais tias qhov kev pom zoo kawg nkaus: ib tug me nyuam tub tsis tau hnav ris tsho luv nqa lub cev ntawm tus tsov ntxhuav loj, raug ntaus thiab ntshav ntawm qhov ntawd, cov tub rog tub rog tsis xav tsis thoob.
  Ntawm qhov tsis sib xws, Oleg tau txais tos nrog kev zoo siab. Qhov no yog qhov txias heev. Ntxiv mus, tus dab swb yeej loj dua tus me nyuam uas nqa nws.
  Tus tub muab lub cev rau cov txiv neej. Lawv pib txiav nws. Uas yog feem ntau zoo. Xws li ib tug me me, tab sis kaj yeej.
  Thiab cov tub rog tub rog zoo siab heev.
  Paul thiab nws pab neeg tuaj txog tom qab. Lawv kuj tau txais kev qhuas.
  Stella tshaj tawm:
  - Zoo, txiv neej, muaj qee yam ua! Ib pab tub rog Askiv nyob ze, nws yog lub sijhawm los ua kom nws tawm!
  Paul nodned thiab lees tias:
  - Ob lub kaum os txiv leej tub - ib tug tawm tsam kaum yog txaus los khob lawv tag nrho!
  Fanfare tau lees paub:
  - Qhov kev lag luam no! Xaiv koj pab neeg!
  Povlauj xaiv cov tub ceev xwm sai. Yuav luag tag nrho lawv tseem hluas dua nws thiab tag nrho cov tsis tau taw. Tab sis lawv paub yuav ua li cas tua tau zoo, txawm hais tias ib nrab muaj lub teeb yuag Mauser qauv.
  Cov txiv neej dhia tawm thiab, tau kawg, Oleg tau nrog lawv. Nws kuj xav sib ntaus. Txawm hais tias muaj kev xav flickering nyob rau hauv lub hlwb, puas yog kev txhaum los tua tib neeg?
  Txawm li cas los xij, yog tias koj coj phau Vajlugkub, ces nws cov phab ej raug tua, thiab lawv tua li cas. Tshwj xeeb yog Vajntxwv Davi. Thiab koj tseem nco tau Xaxoo. Tshwj xeeb, los ntawm kev tsoo lub tuam tsev, nws tau tua ntau dua peb txhiab tus neeg. Tab sis nyob rau hauv lub tuam tsev tsis tau tsuas yog txiv neej tub rog, tab sis kuj cov poj niam thiab cov me nyuam. Yog, qhov no yog ib qho kev coj txawv txawv tiag tiag. Koj tseem nco tau Elisa, tus uas muab dais rau cov me nyuam, thiab lawv tau muab plaub caug ob tug menyuam tawg.
  Zoo, tsis muaj dab tsi hais txog Kaulees. Txhua txoj kev ntseeg tau zam kev nruj kev tsiv thiab kev tua neeg ntawm ib txoj kev lossis lwm qhov. Thiab Buddhism tsis tau tiv thaiv cov neeg Nyij Pooj los ntawm kev sib ntaus sib tua fanatically thiab frantically.
  Yog li sib ntaus thiab tau txais kev paub.
  Povlauj hais nrog lub ntsej muag qab zib:
  - Tus uas tiv thaiv nws lub tebchaws tsis yog neeg tua neeg!
  Edik giggled thiab hais tias:
  -Tus tub rog yog ob tus neeg tua neeg thiab tsis yog neeg tua neeg. Ntawm no, raws li lawv hais ... Txhua yam yog txheeb ze!
  Oleg teb nrog ib tug chuckle:
  - Thiab Einstein txoj kev xav ntawm kev sib raug zoo tseem tsis tau tsim. Thiab feem ntau nws yog cuav, txij li thaum lub photon tau so loj. Yog tias lub photon tsis muaj qhov seem, ces yuav tsis muaj lub zog. Qhov no txhais tau hais tias lub teeb yuav tsis cuam tshuam los ntawm daim iav!
  Paulus squeaked:
  - Kuv tsis nkag siab, koj hais dab tsi?
  Tus tub txawj ntse hais tias:
  - Ntaus kuv lub ntsej muag nrog lub cib!
  Tom qab ntawd cov me nyuam pawg ntawm cov txiv neej uas saib tsis muaj ntau tshaj kaum ob nce lawv agility. Yog lawm, kev sib ntaus sib tua nrog pab pawg no nrog kaum tus lej zoo dua ntawm cov neeg sib tw zoo li kev twv txiaj, thiab ntau lub siab tawv.
  Stella sau tseg:
  - Txawm li cas los xij, hauv kev ua tsov rog no, zoo li hauv zaj dab neeg, tus yeeb ncuab muaj ntau, tab sis ruam. Peb me me, tab sis tej thaj chaw deb, thiab peb yeej ib txwm yeej!
  Paul tweeted:
  Tab sis yuav tsum ncaj ncees,
  Kuv swb txhua tus!
  Cov tub rog tub rog hu nkauj:
  Nws tsis tuaj yeem yog, nws tsis tuaj yeem yog ...
  Tus tub sniper qw nrov nrov:
  - Oleg qhia kuv!
  Superman Boy tau txhawb nqa:
  - Yog, kiag li!
  Thiab cov tub rog tub rog tau nrawm nrawm. Lawv lub tswv yim rau kev sib ntaus sib tua yog qhov yooj yim heev. Namely, mus tua cov yeeb ncuab thiab tua los ntawm ib tug deb. Nyob rau tib lub sij hawm, koj tus kheej yuav nyob rau hauv ambush.
  Paul sau tseg tias:
  - Peb zoo li ib tug boxer - peb tuav tus yeeb ncuab nrog ib tug ntev sab laug jab! Thiab peb tsis ua rau peb tus kheej muaj kev pheej hmoo!
  Oleg hu nkauj teb nrog luag nyav:
  Peb yuav ua siab loj mus ua rog,
  Rau Holy Rus '...
  Thiab peb yuav ua rau nws,
  Cov ntshav!
  Superman Boy yeej txiav txim siab heev thiab txias. Tom qab tag nrho, cov British, txawm hais tias ib haiv neeg kab lis kev cai, tsis yog tim tswv kiag li.
  Lawv qhov kev sib tham muffled tuaj yeem hnov. Tag nrho cov tub rog - ob puas horsemen - tab tom nrhiav ib yam dab tsi thiab yuav tsum tau muab kev sib ntaus ua ntej nws khiav mus rau hauv ib qho chaw pw hav zoov uas cov menyuam yaus thiab cov tub ntxhais hluas ntawm battalion ntawm suckers nyob.
  Cov tub ntxhais hluas tub rog mus txog ntawm pawg tub rog. Qhov tseeb, feem ntau ntawm cov tub rog yog Arabs thiab dub. Thiab hais tias Britain deploy rau caum txhiab tawm tsam plaub txhiab Boers. Qhov piv yog ib txog kaum tsib. Txawm nyob rau hauv qhov kev tshwm sim ntawm ib tug frontal nres, sim tawm tsam rov qab zoo li no. Tab sis tus yeeb ncuab yuav sim outflank.
  Paul ntxhi hais tias:
  - Tua tsuas yog ntawm cov lus txib thiab ua kom koj lub taub hau qis. - Thiab ces tus tub frowned thiab nug Oleg.
  - Koj puas yuav tsawg kawg yog riam phom, lossis koj yuav mus tua li cas - tsoo cov neeg Askiv nrog koj txhais tes thiab taw liab qab?
  Terminator Boy nodded:
  - Koj tuaj yeem sim ua dab tsi! Cia kuv muab lawv tso tseg!
  Stella luag ntxhi thiab sau tseg tias:
  - Thiab dab tsi? Uas yuav funny!
  Paul sau tseg tias:
  - Koj tsis ntshai tuag?
  Oleg chuckled thiab teb tias:
  - Thiab kuv ntxim nyiam! Tsis txhob txhawj txog kuv!
  Edik tweeted:
  Hauv lub suab quaj no muaj nqhis cua daj cua dub,
  Lub zog ntawm kev npau taws, nplaim taws ntawm kev mob siab ...
  Vim li cas koj thiaj li inflated koj biceps?
  Cia peb rhuav cov neeg phem lub qhov ncauj!
  Tom qab ntawd tus tub rog tub rog yuav luag! Qhov no zoo li funny heev.
  Thiab yog li ntawd lawv cov me me detachment mus txog lub tub rog nyob rau hauv ntau ntawm ib tug phom tua phom. Nws yog tseeb hais tias cov British tau pleev xim rau lawv tus kheej khaki. Tab sis qhov no tsis tau ua rau lawv pom tsawg dua.
  Oleg tau nrawm nrawm. Nws tsis muaj riam phom, tab sis nws cia siab tias yuav tau txais ib qho kev sib ntaus sib tua. Outwardly, nws zoo li ib tug me nyuam tub liab qab nrog ib tug liab qab, lub cev nqaij daim tawv yog rushing, zoo li nyob rau hauv ceev yees duab. Thiab nws tseem ua kom nrawm, tshaj qhov nrawm ntawm cheetah. Askiv, Arab, thiab cov tub rog dub pib tua. Lawv qhib hluav taws mechanically. Thiab Oleg, sharply accelerating, ntaus tus lieutenant zaum ntawm nws nees nyob rau hauv lub puab tsaig nrog nws liab qab, me nyuam pob taws.
  Lub puab tsaig poob los ntawm kev sib tsoo, thiab tus tub ceev xwm Askiv poob tawm.
  Oleg dhia thiab nrog taw liab qab, me nyuam yaus ob txhais ceg, tab sis muaj zog li steel rods, nws poob ob tug Arab ntxiv rau lawv cov nees. Lawv tsuas yog tswj tuav lawv sabers.
  Tus tub Terminator khaws cov riam phom no. Judging los ntawm ci, cov no yog zoo, sharpened hniav. Thiab tus me nyuam nyob mus ib txhis rushed mus rau hack thiab shred lub cavalry ntawm tsov ntxhuav lub teb chaws Ottoman. Nyob nruab nrab ntawm lub suab nrov, cov tub rog ntawm Boer detachment me me kuj tau qhib hluav taws. Yog li ntawd muaj kev tua hnyav heev.
  Oleg txiav thiab ntaus nws cov yeeb ncuab nrog nws liab qab, muaj zog, tuag taw thiab hu nkauj tib lub sijhawm:
  Peb yuav tsum ua dab tsi hauv Albion?
  Qav noj su...
  Lawv sib cais zoo li cov neeg raug kaw hauv ib cheeb tsam,
  Cov neeg zej zog muab lub tshuab thiab lub cev tuag!
  Yeej muaj tseeb tias tus tub hluas xav tias, qhov tseeb, nws yog Fab Kis uas noj qav noj su, tsis yog neeg Askiv!
  Thiab Jean Grandier tsuas yog ib tug neeg Fab Kis xwb. Ib lub tebchaws uas nws tus huab tais yog Napoleon Bonaparte.
  Oleg slashed nrog ntaj kom txog thaum lub taub hau dov thiab chirped:
  Kuv yog ib tug tub rog, txawm tias kuv tseem hluas,
  Nws tawm tsam rau nws lub tebchaws nyob nruab nrab ntawm lub hnub qub ...
  Kuv yuav muab ib pob paj rau cov ntxhais,
  Thiab tus yeeb ncuab cowered nyob rau hauv ntshai!
  Kuv xav mus ntxiv zaj nkauj, tab sis cas lub suab paj nruag ya tawm ntawm kuv lub taub hau. Tab sis cov ntse sabers tseem flashing los ntawm. Thiab lub taub hau ntawm cov lus Askiv poob zoo li taub hau ntawm cabbage. Thiab ob txhais ceg ntawm tus me nyuam tsis txawj tuag tau tsoo ob lub puab tsaig thiab pob txha taub hau. Thiab nws tau txias heev.
  Yog, thiab cov me nyuam raug tua. Thiab raug heev. Paul ntaus yam tsis tau ploj mus, tab sis nws rab phom tuag tau qis dua hauv qhov hluav taws kub rau Mausers. Cov British sim tua rov qab. Tab sis nws muab tawm heev chaotic. Thiab cov kev poob tseem nce ntxiv.
  Oleg hais tawm ntawm qhov chaw:
  Nws tsis yooj yim rau ua siab zoo
  Kev siab zoo tsis nyob ntawm qhov siab...
  Kom yeej kev sib ntaus sib tua,
  Oddly txaus, koj yuav tsum ua siab zoo!
  Thiab tus tub terminator dodged rab phom tshuab tawg thiab dhia. Thiab nws txiav nrog nws sabers, yog li ntawd nws txiav ib co ntawm lawv down, thiab kuj tshem tawm lub taub hau ntawm ib co, tom qab uas nws chirped:
  Kuv yog tus tub txias tshaj plaws
  Kuv yeej chop beautifully...
  Kuv yuav rhuav kuv lub puab tsaig nrog kuv txhais taw,
  Cov xim ntawm peb pab neeg!
  Thiab Oleg khaws rab phom tshuab thiab pib ntaus cov lus Askiv, Arab thiab dub horsemen nrog nws. Thiab qhov no tau ua rau tuag taus. Thiab ntau tus neeg tau pw hauv pawg hauv qab lub tshuab phom tua hluav taws.
  Terminator Boy hu nkauj:
  Tus neeg tua phom ua siab tawv loaded daim kab xev,
  Thiab Maxim ntaus zoo li xob laim ...
  Ib tug me nyuam tub hauv luv yog scribbling ib rab phom tshuab,
  Thiab rab phom tshuab mloog nws lus!
  . QHOV NO 21.
  Ntawm ib sab, kev tua neeg tsis zoo. Tab sis cov British tsis yog tim tswv thiab. Lawv ntes tau ib tug tub, Serge, tsuas yog kaum ib xyoos. Thiab tus me nyuam raug txib kom mus nug tam sim ntawd.
  Yuav ua li cas thiaj ua tau zoo? Ib tug me nyuam tub luv luv nrog nws txhais tes khi tom qab nws lub nraub qaum raug coj mus rau hauv lub tsev hais plaub. Tus me nyuam twb mob lawm, yog li ntawd ob tug Arabs siab khi nws cov me nyuam txhais tes ntawm qab, luj tshib mus rau lub luj tshib. Thiab tus tub lub xub pwg nyom tau twisted, thiab ligaments tau mob heev. Ntxiv mus, tus me nyuam tau txhob txwm taug kev los ntawm nettles nrog liab qab, me nyuam ko taw, ntxiv rau kev txom nyem.
  Thiab tam sim no tus tub thiab ob txhais taw twb npog nrog nettle hlwv.
  Thiab tam sim no ib lub tsev tsim txom tos Serge, qhov twg ntawm qhov nkag muaj ib tug tsw ntawm burnt nqaij.
  Tus tub ntshai heev, tab sis nws tuav nws cov hniav kom nruj kom tiv thaiv lawv los ntawm kev sib tham. Thiab yog li ntawd nws raug coj mus rau hauv chav nws tus kheej. Suab nrov nrov. Ib tug hluas nkauj liab qab dai ntawm ib lub khib. Nws tag nrho striped nrog nplawm. Ib tug brazier yog blazing nyob rau hauv qhov zoo nkauj tus liab qab taw. Thiab nws cov pob taws liab qab yog clamped rau hauv ib qho ntoo qhib khi nrog hlau. Yog li ntawd, tus ntxhais ib txhij raug kev txom nyem los ntawm qhov hluav taws kub uas ci nws liab qab ib leeg, thiab los ntawm raug stretched rau ntawm lub khib, thiab los ntawm nplawm uas tus tua neeg nplawm nws.
  Kev sib xyaw ntawm cov ntshav thiab hws drips los ntawm tus ntxhais nraub qaum thiab sab.
  Executioners nyob rau hauv liab robes thiab aprons, tes hauv hnab looj tes. Cov no yog cov dab tiag tiag.
  Yog li thaum lub sij hawm tsim txom muaj ib tug kws kho mob thiab ob tug kws tu neeg mob nyob rau hauv lub tsho dawb.
  Tus tub hluas tau muab khi thiab nws lub tsho T-shirt thiab cov ris luv raug torn. Tom qab ntawd tus kws kho mob coj nws lub plawv dhia, thiab tus kws saib mob mloog nws lub ntsws.
  Tus kws kho mob tau kos cov kev noj qab haus huv ntawm lub rooj tsavxwm.
  Serge xav tias mob siab rau txaj muag sawv liab qab nyob rau hauv pem hauv ntej ntawm cov poj niam. Tus nais maum kuj siv rab diav los tshuaj nws lub qhov ncauj. Qhov no yog ob qho kev tshawb nrhiav thiab kev kuaj mob tib lub sijhawm.
  Cov kws kho mob tau muab qhov ua ntej rau kev tsim txom. Ib khub kws sau ntawv nrog tus cwj mem npaj los sau zaj lus tim khawv.
  Serge raug ntes los ntawm executioners thiab dragged nyob rau hauv ib tug tshwj xeeb lub rooj zaum. Nws yog studded nrog steel spikes.
  Tus tub desperately ncaws rov qab, tab sis nws yog tag nrho nyob rau hauv vain. Zoo, tus menyuam yuav ua li cas tiv thaiv cov neeg laus thiab muaj ntxhiab tsw?
  Lawv ntsia nws rau, thiab cov ntse spikes khawb rau hauv liab qab, menyuam yaus rov qab. Tus tub lub taub hau thiab caj dab kuj raug kho. Tom qab ntawd lawv txuas ob txhais caj npab thiab txhais ceg rau cov clamps.
  Tus thawj nug nug:
  - Zoo, koj yuav tham!
  Nyob rau hauv ib lub suab trembling nrog ntshai, tus me nyuam gurgled:
  - Tsis yog! Kuv yuav tsis hais!
  Tus tub liab qab taw ces pib khoov ntawm cov ces kaum tsis zoo. Thiab nws yeej mob heev. Cov menyuam pob txha crunched. Tus me nyuam lub cev tau npog nrog hws, thiab nyob rau sab nraub qaum thiab caj dab thiab pob tw, pos chob daim tawv nqaij thiab cov ntshav ntws. Nws yeej yog sophisticated lus Askiv tsim txom. Txawm li cas los xij, Serge tau ua siab ntev. Zoo li ib tug me me partisan, nws moaned nrog daj ntseg daim di ncauj thiab ib lub suab tshee hnyo:
  - Aw! Kuv yuav tsis hais! Wow! Kuv yuav tsis hais!
  Thiab nws tau twisted los ntawm cov me nyuam liab qab taw, nrog rau lub hom phiaj, tiag tiag, ua rau mob, tab sis tsis ua rau nws qaug zog.
  Tom qab ntawd cov vuas nyob hauv tus me nyuam lub qhov muag liab qab. Yuav kom npog tus me nyuam ko taw nrog indentations. Qhov no kuj yog ib tug sophisticated tsim txom. Tam sim no tau qhib, thiab cov vuas pib ua kom sov. Tus menyuam liab qab ko taw kub. Thiab lawv sov li ntau thiab ntau dua thiab qhov mob ntxiv.
  Nws hnov tsw zoo li kub hnyiab, me nyuam ko taw. Tus tub raug kev txom nyem unbearably, tab sis nrog ib tug quaj nws hais tias:
  - Tsis yog! Kuv yuav tsis hais! Auj, kuv yuav tsis qhia!
  Thiab tus me nyuam txuas ntxiv kom nws pob taws ci. Tab sis cov ntaub ntawv tsis tuaj yeem muab rho tawm.
  Tom qab ntawd cov neeg Askiv txiav txim siab txuas cov electrodes rau lub rooj zaum steel nws tus kheej, thiab tig rau tam sim no. Ntxiv mus, thaum xub thawj muaj me ntsis nro. Tus tub tau me ntsis pinched los ntawm qhov tso tawm. Tom qab ntawd qhov tam sim no hnyav zuj zus thiab tus menyuam pib hlawv. Thiab nws mob ntau dua.
  Tus poj niam hauv lub tsho dawb coj thiab tig dua lwm tus. Tus tub twb tshee hnyo. Thiab nws blond, tuab plaub hau sawv ncaj.
  Tus thawj interrogator roared:
  - Hais lus me nyuam tub los yog peb yuav tsim txom koj kom tuag!
  Tus me nyuam yws yws, ntshav los ntawm nws lub qhov ncauj:
  - Kuv tseem yuav tsis qhia! Kuv yuav tsis hais!
  P ua raws li lub cim. Thiab tus poj niam hauv lub tsho dawb tau tig rov qab hloov dua. Qhov paug tawm zuj zus, tus me nyuam pib co ntau dua, thiab nws daim tawv nqaij txawm pib haus luam yeeb.
  Tab sis tus tub Serge tau babbling ib yam dab tsi inaudible uas yog tsis yooj yim sua to taub. Tab sis nws tau pom tseeb tias nws tau txiav txim siab tsis hais dab tsi.
  Tus kws kho mob hauv lub tsho dawb hais tias:
  - Siv nws yooj yim, tus me nyuam lub skurde yuav nres!
  Tus hluas nkauj tus nais maum tig qhov hloov. Cov kev tso tawm tsis muaj zog. Cov pa luam yeeb nres tuaj.
  Tus tub ua pa hnyav heev. Tus thawj torturer hais tias:
  - Peb nyuam qhuav pib tus menyuam dev. Peb mam li muab rau koj so me ntsis thiab kho koj qhov txhab, thiab tom qab ntawd cov khib nyiab thiab zuam tos koj.
  Serge hais nrog lub suab quaj:
  - Tsis yog! Kuv yuav tsis hais!
  Ib tug executioners ntaus tus tub ntawm lub plab nrog nplawm, heev heev kom daim tawv nqaij tawg thiab ntshav ntws.
  Tus me nyuam twitched thiab tsaug zog, nws tus me nyuam lub taub hau poob rau sab, thiab nws lub ntsej muag tig daj ntseg.
  Tus kws kho mob hauv lub tsho dawb ceeb toom:
  -Yog li koj yuav xa nws mus rau lub ntiaj teb tom ntej. Tus menyuam yuav tsum tau so.
  Tom qab ntawd cov neeg tsim txom, ua ke nrog ob tug ntxhais hauv lub tsho dawb, pib tso tus tub tsis muaj hmoo, sab laug ntawm nws lub shackles.
  Tom qab ntawd tus me nyuam, uas nws lub nraub qaum tau npog hauv qhov txhab ntshav, thiab nws ob txhais taw raug hlawv, thiab tawm mus los ntawm cov hlab ntsha, tau muab tso rau ntawm lub stretcher thiab nqa mus.
  Thiab tsis yog nws, lwm tus ntxhais zoo nkauj tau muab tso rau hauv lub rooj zaum, tag nrho nws cov khaub ncaws raug rhais tawm, tawm hauv nws liab qab kiag li.
  Thiab qhov kev tsim txom txuas ntxiv nrog tus neeg raug tsim txom tshiab.
  Ib zaug ntxiv cov kws saib xyuas neeg mob tau mloog tus ntxhais, thiab tus kws kho mob xav tias nws lub plawv dhia - tsim txom nws raws li kev tshawb fawb.
  Qhov no yog hom yeeb ncuab uas Boers muaj. Yog li ntawd, lawv tau tawm tsam hnyav heev, tsis muaj kev poob siab lossis tsis kam lees.
  Tam sim no cov tub rog tub rog thiab tus ntxhais tua hluav taws Stella tau ua kom tua hluav taws. Thiab lawv tau txhaj tshuaj kom raug tias cov tub rog Askiv tsis muaj caij nyoog.
  Nyob rau tib lub sijhawm, tus tub nyob mus ib txhis Oleg Rybachenko tuav Arabs, cov neeg dub, thiab cov neeg Askiv nrog nws txhais tes thiab taw, thiab tseem txiav lub taub hau nrog rab ntaj, thiab txhua yam ua tau zoo heev thiab lom zem.
  Cov tub rog tub rog tua tag nrho cov tub rog thiab tsis muaj leej twg dim. Thaum tsuas yog kaum kaum ntawm cov lus Askiv tseem nyob, lawv pib khiav tawm. Tab sis Oleg ntes tau nrog lawv thiab ntaus lawv sab nraub qaum ntawm lub taub hau nrog nws pob taws liab qab. Thiab cov yeeb ncuab yeej tau khob tawm.
  Tus tub rog coj nws thiab hu nkauj:
  Koj yuav tsis ncaim kuv mus qhov twg,
  Koj yeej yog cov tawv fighters...
  Thiab ntseeg kuv, koj yuav hu nkauj tawm ntawm qhov mob,
  Vim cov tub zoo!
  Thiab tus tub hluas tub rog tau tawm tsam thiab kov yeej cov yeeb ncuab nrog kev npau taws. Thiab nws tuav lawv nrog nws liab qab, me nyuam ko taw ntawm lawv lub taub hau, lub tuam tsev thiab hnub ci plexus.
  Cov me nyuam zoo siab heev uas lawv tua tag nrho ob puas tub rog ntawm cov tub rog Askiv. Thiab lawv tsis tau tso leej twg rau kev nug lossis lus kom paub txog cov phiaj xwm ntxiv ntawm cov lus txib British.
  Paulus sau tseg nrog ib tug sigh:
  - Peb kom meej meej overd nws! Txhua leej txhua tus raug tua!
  Oleg hu nkauj lom zem:
  Peb cov menyuam ntawm kev ua tsov ua rog raug rho tawm haujlwm hnyav heev,
  Thiab tsib puas txhiab tus neeg Askiv poob!
  Tom qab ntawd tus me nyuam sib ntaus sib tua luag. Thiab cov tub rog tub rog tau pib los ntawm lawv lub hnab ris thiab sau nyiaj nyiag khoom. Cov tub ceev xwm muaj qee yam khoom nyiag los ntawm cov neeg nyob hauv zos. Tsis tas li ntawd, muaj nyiaj ntsuab hauv hnab ris ntawm cov tub rog thiab tshwj xeeb tshaj yog cov tub ceev xwm. Qhov twg zoo heev. Thiab cov tub ntxhais hluas tub rog tau raked tawm txhua yam mus rau lub kawg nyiaj npib, los yog nyiaj npib.
  Tom qab ntawd lawv coj nws thiab muab tag nrho cov nyiaj tso rau hauv ib pawg. Ntxiv nrog rau cov nyiaj ntsuab, kuj muaj qee cov hniav nyiaj hniav kub, thiab txawm tias ob peb cov hniav kub rub tawm los ntawm cov neeg nyiag khoom.
  Paulus luag ntxhi.
  - Ib nrab ntawm kev tsim khoom yuav mus rau lub txhab nyiaj ntawm lub tebchaws, thiab peb yuav faib ib nrab ntawm tag nrho cov battalion!
  Oleg nodded nrog luag nyav, yog li dawb huv thiab menyuam yaus:
  - Nws yuav ncaj ncees!
  Tus tub Edik hais tias:
  - Peb ib txwm ua li no! Txhua txoj haujlwm yuav tsum tau txais txiaj ntsig!
  Tom qab ntawd cov me nyuam tau tawm ntawm lawv cov nees mus ncab. Thiab tom qab ntawd peb tau mus rau lub yeej rog ntawm ko taw. Nws yog qhov zoo rau taug kev taw. Cov nyom tickled liab qab, me nyuam ko taw ntawm cov tub thiab ib tug ntxhais.
  Oleg tau txais kev tshoov siab thiab hu nkauj:
  Peb yog cov menyuam ntawm Africa tam sim no,
  Txawm hais tias peb txaus siab rau cov tawv nqaij dawb ...
  Hauv kev sib ntaus sib tua peb yuav qhia cov chav kawm siab tshaj plaws,
  Thiab peb yuav ntaus dab rau lub ntsej muag 1
  
  Txawm hais tias peb tseem me me hauv stature,
  Tab sis txhua tus tub rog los ntawm daim pawm ...
  Qhov tseeb, cov me nyuam paub eagles,
  Tus hma tsis yog menyuam yaj!
  
  Peb tuaj yeem tshaj tawm lub hare
  Flashing liab qab heels ...
  Dhau qhov kev xeem nrog A,
  Nyob rau hauv koj lub caij boyish!
  
  Vim li cas Africa thiaj nyiam peb?
  Nws muaj lub aroma ntawm rebellious yuav ...
  Cov yeej tau qhib ib tus account cua daj cua dub,
  Ntawm peb qhov kev sib faib tsis kawg!
  
  Muaj peev xwm tsoo tus ntxhw
  Thiab sib ntaus ib tug tsov ntxhuav ntawm sticks ...
  Tom qab tag nrho, cov me nyuam muaj lub siab lub ntsws,
  Lub ntsej muag ntawm cov tub ntxhais hluas ci ci!
  
  Peb tua zoo li Robin Hood
  Vim li cas cov British thiaj li mob ...
  Cia tus Fuhrer yog kaput,
  Nws tsis yooj yim rau peb ua kom tiav nws!
  
  Peb yuav ua kom puas tsuaj li ntawd
  Tias tus tsov ntxhuav British yuav tshee ...
  Tom qab tag nrho, ib tug keeb kwm swb
  Empires ntawm ntshiab hnub ci!
  
  Ib tug neeg txawj ntse tswj nyob rau hauv Russia,
  Lub npe nto moo yog Nikolai ...
  qhuas nws nyob rau hauv cov paj huam,
  Kom lub siab phem Khayee tsis sawv!
  
  Nws yuav coj Rus mus yeej,
  Thiab defeat lub siab phem Japanese ...
  Yuav ua rau muaj kev kub ntxhov,
  Peb haus lub khob rau hauv qab!
  
  Tsov rog yeej nyuaj,
  Cov dej ntws ntws...
  Tab sis peb yuav cua lub oar ntawm no,
  Nyob rau hauv lub npe ntawm African yuav!
  
  Boer kuj yog ib tug txiv neej dawb,
  Thiab nws tsis yooj yim los tua koj tus kheej ...
  Xws li yog lub hnub nyoog nws tau muab los ua,
  Txhua yam zoo li tattoo phem!
  
  Ntws ntshav ntws, paub
  Lub teeb ntawm lub abyss burns nrog hluav taws ...
  Tab sis yuav muaj ntuj ceeb tsheej nyob ntiaj teb,
  Tus Tswv yuav hais tias: neeg txaus!
  
  Peb yuav muab rau peb Leej Txiv,
  Thiab tus ntsuj plig thiab cov tub lub siab ...
  Ib tug Cherub ya saum peb,
  Hmoov zoo, nws qhib qhov rooj!
  
  Npau taws kub npau taws,
  Saum peb niam Fatherland...
  Peb yuav ntaus yeeb ncuab
  Thiab peb yuav nyob hauv qab communism!
  
  Tus Tswv mus rau tus ntoo khaub lig rau
  Rau ntiaj teb vam meej...
  Ces Yexus txawm sawv rov los
  Lub teeb ci ntsa iab!
  
  Txhua tus neeg yuav muaj lub vaj kaj siab,
  Qhov twg ci tulips ...
  Yog li tus tub, mus rau nws,
  Tsis leaning ntawm lub tsom iav!
  
  Rau lub yeeb koob ntawm Niam Txiv, lub hnub qub,
  Nws zoo li lub teeb ci ntsa iab saum peb ...
  Peb nrog Yexus mus ib txhis,
  Txhua tus yog menyuam yaus hauv Eden mus ib txhis!
  
  Nws yog qhov zoo nkauj kom khiav tsis taus
  Ib tug me nyuam tub nyob rau hauv ib tug snowdrift los ntawm lub roob ...
  Thiab yog tias koj xav tau lub nrig,
  Nws yuav tawm tsam tus uas khavtheeb!
  
  Warrior ntawm txhua tus tsiaj txhu,
  Nws muab nws tus plig rau Txiv Plig...
  Koj ntaus tus yeeb ncuab hnyav,
  Thiab tsis txhob khuv xim qhov tseeb ntawm lub neej!
  
  Lub qhov ntxa infidel awaits,
  Dab tsi yog tawm tsam Holy Rus '...
  Peb yuav npaj ib qho kev daws teeb meem rau nws,
  Cia tus yeeb ncuab tsis rog!
  
  Tus zaj bared nws fangs,
  Thiab nws tso tawm kwj ntawm hluav taws ...
  Tsawg kawg yog hnub hauv kev sib ntaus sib tua tsis yooj yim,
  Thaum tus yeeb ncuab tawm tsam!
  
  Cov tub rog tab tom tawm tsam ntawm no,
  Tau kawg peb exterminate lawv ...
  Cia cov nqaij npuas kib ua kaput ntawm no,
  Yog li ntawd Cain tsis mus Kiev!
  
  Peb yuav tsa peb cov Rus, ntseeg kuv,
  Peb paub yuav ua li cas sib ntaus bravely ...
  Peb yuav tsis kov yeej ib tug neeg nrog npau suav,
  Cov tub yuav tsum tsis txhob ntshai!
  
  Thaum thunderstorms tuag,
  Lub ntiaj teb yuav dhau los ua ib qho, ntseeg kuv ...
  Peb qhov kev txiav txim me me yuav dhau mus,
  Kev hlub khaws cia rau hauv lub siab ntawm cov me nyuam!
  
  Thiab cov txiv neej liab qab taw,
  Lawv yuav tso dej nag los rau ntawm cov nyom...
  Cov tub thiab ntxhais puv
  Lub roob thiab hav twg paub!
  
  Kuv xav ua ib tug me nyuam mus ib txhis,
  lom zem thiab tsis loj hlob...
  Ua luam dej hla hiav txwv hauv cov pob tw ua luam dej ib leeg,
  Kuv yuav swb tus shark hauv kev sib ntaus sib tua!
  
  Thiab muaj tseeb ya mus rau hauv qhov chaw,
  N a Mars, Venus thiab Mercury...
  Nyob rau hauv lub constellation qhov twg muaj ib tug loj dais,
  Thiab Sirus muaj nws tus kheej peculium!
  
  Thaum lub ntiaj teb no yog peb li
  Zoo siab cov me nyuam underfoot ...
  Txhua yam yuav tsuas yog cov chav kawm sab saum toj,
  Nrog cov khoom ci, zib ntab thiab pies!
  
  Peb yuav nyob hauv lub vaj kaj siab ntawd mus ib txhis
  Uas, ntseeg kuv, peb yuav tsim peb tus kheej ...
  Kuv hlub Svarog thiab Tswv Yexus,
  Wb noj mov ua ke nrog Tswv Ntuj!
  
  Tsis muaj kev txwv rau kev zoo siab
  Cia nws ua me nyuam mus ib txhis...
  Kev tshav ntuj rau txhua tus hauv ntiaj teb,
  Cia li tsis txhob careless!
  
  Rau peb lub ntiaj teb thiab ciam teb,
  Wb tsim teeb tiv thaiv...
  Thiab yuav muaj kev npau taws heev,
  Thiab kuv paub tias cov groans yuav nres!
  
  Thiab kev phem yuav ploj mus ib txhis,
  Thiab nws yuav tsuas yog kev lom zem ...
  Tib neeg txoj kev npau suav los muaj tseeb
  Lub siab puv nrog kev zam txim!
  
  Kuv tus ntxhais zoo li paj
  Hlawv hauv lub vaj ntawm tus Tswv ...
  Thiab qhov zoo nkaus li zoo li cua ntshiab,
  Tshem cov nplaim taws ntawm lub ntiajteb sab hauv!
  
  Hauv kev hlub uas nyob mus ib txhis,
  Peb yuav nyob kaj siab lug tsis muaj ciam teb...
  Nyob rau hauv lub npe ntawm Tsev Neeg thiab Leej Txiv,
  Nws yog lub sij hawm kom txaus siab rau koj txoj hmoo!
  
  Lub ntiaj teb lub teeb ci ntsa iab,
  Mus saib nws ntawm kuv Rus '...
  Thiab lub feat ntawm knights yog hu ua,
  Thiab lub Fuhrer ua tsis tau tejyam nrog baldness!
  
  Tam sim no lub ntiaj teb zoo li siv lead ua,
  Ci ntsa iab nrog kev kaj siab thiab kaj ...
  Svarog yog peb lub tswv yim tshiab,
  Nrog koj lub teeb ci ntsa iab!
  Qhov no yog li cas Oleg Rybachenko hu nkauj nrog kev xav thiab kev qhia. Thiab cov menyuam yaus tau khaws nws. Thiab nws tau txias heev.
  Tom qab ntawd lawv kuj tau tua ib tug nees txaij hauv zos thiab rov qab mus pw hav zoov.
  Paul sau tseg tias:
  - Tshem tawm ob puas Englishmen. Koj hais tau zoo heev! Tab sis rho tawm ib txhiab tseem zoo dua!
  Oleg sau tseg:
  - Muaj ntau Arabs nyob ntawd dua li lus Askiv. Cov tub rog Colonial raug siv ntawm no!
  Tus tub sniper nodded:
  - Yog lawm! Tab sis tus yeeb ncuab yog yeeb ncuab, tsis hais haiv neeg twg. Tab sis qhov tseeb tias lawv yog Arabs tsis ua rau peb cov phooj ywg!
  Los ntawm kev hais ntxiv:
  - Zoo li cov neeg dub thiab!
  Oleg logically sau tseg:
  - Hauv Transylvania thiab Orange Republic, cov pejxeem dub yog tsib npaug ntau dua li cov neeg dawb!
  Paulus hais tias:
  - Yog li cas?
  Tus tub genius logically sau tseg:
  - Yog li peb yuav tsum coj lawv mus rau hauv peb pab tub rog! Peb yuav tsum muab txoj cai sib npaug rau cov dub thiab dawb!
  Tus tub sniper luag thiab teb tias:
  - Tsis yog! Cov dub yog cowardly dhau los ua tub rog! Qhov tseeb, tsuas yog ib tug txiv neej dawb xwb yog ib tug tub rog yug!
  Oleg teb los ntawm hais tias:
  Leej twg yog tib neeg yug los ua tub rog,
  Peb txhua tus tuaj ntawm liab ...
  Tsis muaj teeb meem dawb lossis dub, qhov tseem ceeb yog lub legion,
  Thov kom peb nrhiav kev ua tub rog!
  Stella hais tias:
  - Tseem muaj cov tub rog dub zoo, piv txwv li Zulus, lawv muaj pawg neeg nruj heev.
  Paulus luag ntxhi hais tias:
  - Thiab peb yuav yeej lawm! Thiab peb yuav qhia txhua leej txhua tus Kuzma niam!
  Twb tsaus ntuj, lub hnub twb teem lawm. Cov me nyuam taug kev mus rau hammocks. Oleg kuj txiav txim siab mus pw tsaug zog.
  Muaj ib tug tub hluas nyob rau hauv ib chav thiab lawv nqus tau pa. Cov menyuam yaus feem ntau tsis hnov qab thiab tsaug zog yam tsis muaj teeb meem.
  Ua ntej yuav mus pw, lawv hais ib tug luv luv thov Vajtswv thiab da dej.
  Oleg tau txawv los ntawm cov leeg muaj zog heev, thiab qhov no tau pom. Qhov no zoo li ib tug hluas Hercules.
  Ib tug ntawm cov tub hluas sau tseg:
  - Dab tsi cov leeg! Cia peb hu nws Samson!
  Oleg sau tseg:
  - Tsis zoo li Samson, Kuv tsis muaj braids! Tej zaum Hercules zoo dua!
  Tus tub los ntawm Russia Vanka nodded:
  - Yog lawm, Xaxoo yog cov neeg Yudais! Zoo dua Ilya Muromets!
  Lwm tus tub Boer tawm tsam:
  - Ob peb ntawm peb paub koj Ilya! Nws yuav zoo dua los hu Hercules!
  Cov tub hluas ua suab nrov, txaws ncig nrog dej sov thiab txiav txim siab tias nws yog qhov zoo tshaj plaws rau npe tiag tiag Greek hero, uas yog lub cim ntawm lub zog, tom qab lub npe ntawm Greek hero.
  Tom qab ntxuav, cov me nyuam qhuav lawv tus kheej hauv cov phuam da dej thiab mus rau lawv cov hammocks. Lawv muaj chav rau ib lub kaum os, thiab cov txiv neej feem ntau nyob rau hauv kwv yees li tib lub hnub nyoog.
  Oleg spun rau hammock, nws zoo heev. Tab sis kev pw tsaug zog tsis tuaj, raws li tus tub hluas uas tsis txawj tuag xyaum tsis tau nkees, thiab nws xav tau kev pw tsaug zog tsawg dua li cov neeg zoo tib yam.
  Ces Oleg, nyob rau hauv thiaj li yuav tsaug zog sai sai, txiav txim siab mus stretch nws lub tswv yim me ntsis.
  Cia peb hais tias xyoo 1943, thaum Nazis twb nrhiav txoj hauv kev kom tshem tawm kev tsov rog ntawm ob sab, cov phoojywg thiab, ua ntej ntawm tag nrho cov, Churchill tau muab qhov kev xaiv no rau Fuhrer. Nws txwv tsis pub cov neeg Yudais tua neeg, thiab rov qab cov phoojywg tshaj tawm txoj kev sib tham, pib kev sib tham thiab nres kev ua phem.
  Thiab Hitler tau ntse txaus los pom zoo rau qhov no. Ntxiv mus, lub teb chaws Yelemees yeej muaj teeb meem nyob rau hauv manpower thiab technology. Txij li thaum lub foob pob ntawm Thib Peb Reich tau tso tseg, kev tsim riam phom, ua tsaug rau kev tshaj tawm tag nrho cov kev sib tw, nce nrawm dua. Qhov tseeb Tigers thiab Panthers tuaj txog pem hauv ntej ntawm cov neeg coob. Thiab Fuhrer tau muab qhov kev txiav txim kom tso tawm ME-309 fighter tshiab tshaj plaws rau hauv kev tsim khoom. Lub tsheb no muaj riam phom muaj zog heev - peb 30-mm caliber cua cannons thiab plaub rab phom tshuab. Thiab qhov ceev yog 740 kilometers ib teev, uas yog heev heev thaum lub sij hawm ntawd. Tab sis lub dav hlau no tsuas yog pib mus rau hauv kev tsim khoom thaum lub caij ntuj sov xyoo 1943.
  Tsis tas li ntawd, Fuhrer xav sim Mouses, uas tab tom sim ua ntu zus, thiab tsov ntxhuav tank hauv kev sib ntaus sib tua. Ntxiv rau, cov neeg German kuj xav tsim lub Yu-288 rau hauv kev tsim khoom, lub foob pob uas nqa plaub tons ntawm lub foob pob nyob rau hauv ib txwm load, thiab tag nrho rau thaum overloaded.
  Zoo, Focke-Wulf yog lub tshuab loj heev hauv koob. Cov qauv tshiab tshaj plaws tuaj yeem muaj rau cua phom. Thiab ua tsaug rau nws cov cuab yeej muaj zog, nws kuj tuaj yeem siv los ua lub dav hlau nres thiab lub foob pob hauv ntej.
  Ntxiv rau nws, kuj tseem muaj X-129 tawm tsam aircraft, uas tam sim no tau tsim nyob rau hauv ntau, thiab ntau ntxiv.
  "Ferdinand" kuj tau raug tso tawm - yim caum cuaj txog tam sim no. Qhov no yog rab phom uas muaj zog tshaj plaws ntawm tus kheej. Thiab nws muaj lub zog 88-mm 71 EL rab phom, thiab cov cuab yeej ntawm ob puas millimeters, thiab sab armor ntawm yim caum-tsib. Sim cov no.
  Tab sis Fuhrer tau qhia tsis kam lees hauv Kev Ua Haujlwm Citadel. Thaum kawg qhov kev tawm tsam raug ncua dua. Cov phoojywg thiab peb Reich tau pom zoo los pauv cov neeg raug kaw. Yog li, cov tub rog tseem ceeb, suav nrog cov kws tsav dav hlau, yuav tsum tuaj txog hauv Tebchaws Yelemees. Thiab cov tub rog tseem ceeb tuaj txog hauv Ltalis.
  Ntxiv rau, "Nas" dhau qhov kev sim, uas pom tau tias muaj txiaj ntsig zoo, thiab lub tsheb tau npaj txhij rau kev sib ntaus sib tua. Thiab Fuhrer xav sim lawv nyob rau pem hauv ntej. Tib lub sijhawm, kev ua haujlwm ntawm Lion thiab Tiger-2 tanks tau ua tiav. Yog li Kev Ua Haujlwm Citadel yeej tsis tau pib thaum Lub Xya Hli. Thiab thaum Lub Yim Hli 1, Stalin nws tus kheej mus rau qhov kev tawm tsam. Ntau qhov tseeb, nws tau muab qhov kev txiav txim kom nce qib Red Army.
  Kev tawm tsam tau ua ob qho tib si hauv Oryol thiab Kharkov cov lus qhia. Kev sib ntaus sib tua hnyav heev. Cov Germans feem ntau xav tau qhov no, thiab khawb ntau lub fortifications. Ntxiv rau, muaj zog ntxiv tau coj los rau hauv. Ob leeg los ntawm Africa thiab los ntawm Ltalis thiab Europe. Ntawm no, feem ntau, cov Germans tuaj yeem hloov cov tub rog los ntawm tim Nkij teb chaws thiab cov Balkans. Txawm hais tias Bulgaria tsis tawm tsam, nws tau tso nws cov tub rog hauv Yugoslavia, Tim Nkij teb chaws thiab Albania, tso cov German units. Thiab Ltalis tau ua ib yam hauv Fabkis thiab Norway.
  Yog li, cov Germans muaj ntau lub zog ntawm Kursk Bulge dua li hauv keeb kwm tiag tiag.
  Tshwj xeeb tshaj yog tus naj npawb ntawm cov phom tiv thaiv dav hlau tau ntxiv, txij li tsis muaj kev ua tsov rog nyob rau sab hnub poob, thiab cov phom ntawm cov phab ntsa Atlantic thiab cov kab Siedrich.
  Yog li cov Germans tiv thaiv tau txheej thiab muaj zog heev.
  Tsis tas li ntawd, Panther tau dhau los ua lub tank zoo dua hauv kev tiv thaiv dua li kev tawm tsam. Nws cov phom ntev ntev, hluav taws kub nyhiab tau ua haujlwm zoo tom qab npog thiab hauv kev tawm tsam, thiab nws cov ris tsho pem hauv ntej muaj zog. Ob leeg "Tiger" thiab "Ferdinand" tau ua tau zoo heev hauv kev tiv thaiv kev sib ntaus sib tua.
  Nyob rau hauv luv luv, cov tub rog Soviet tsuas yog tuaj yeem nkag mus rau hauv German tiv thaiv kab ntawm tus nqi ntawm kev poob loj, thiab kev tawm tsam tau nres.
  Kev sib ntaus sib tua rub mus txog rau thaum lub caij nplooj zeeg lig. Monsters thaum kawg tshwm sim rau pem hauv ntej: "Tsov"-2 hnyav rau caum-tsib tons, "Tsov" hnyav cuaj caum thiab "Nas" hnyav ib puas yim caum.
  Tab sis cov German mastodons tsis tau ua pov thawj rau lawv tus kheej. Tshwj xeeb tshaj yog Maus, lub tank uas hnyav dhau los ua teeb meem thaum thauj, tshem tawm, thiab sib ntaus sib tua. Thiab nyob rau hauv lub caij nplooj zeeg, nyob rau hauv cov av nkos, nws kiag li zoo li lub hleb. "Lion" kuj muaj teeb meem zoo sib xws. Thiab tsuas yog Tiger-2, txawm hais tias kuj yog lub tsheb teeb meem, tau siv qee yam hauv kev sib ntaus sib tua.
  Jagdpanther self-propelled rab phom ua tau zoo me ntsis. Lub tsheb no muaj cov cuab yeej zoo, tshwj xeeb tshaj yog nyob rau hauv pem hauv ntej, armament zoo, thiab kev tsav tsheb zoo li qub piv rau Panther.
  Cov kab pem hauv ntej tau ua tsis muaj zog. Cov tub rog Soviet tsis tuaj yeem tsoo los ntawm Nazi tiv thaiv hauv nruab nrab. Muaj ntau yam zoo sib xws nrog Thawj Tsov Rog Thoob Ntiaj Teb. Cov Germans tseem nyob ntawm kev tiv thaiv thiab tsis tau nce mus.
  Lub caij ntuj no tuaj. Thiab lub USSR muaj ib tug teeb meem - mus tua los yog sau zog. Stalin xaiv qhov kev tawm tsam.
  Feem ntau, kev xaiv yog qhov tseeb - thaum lub caij ntuj no cov Germans sib ntaus sib tua, thiab cov Russians ua tau zoo dua. Tab sis lub sij hawm no lub Krauts tau npaj siv lub caij ntuj no. Thiab tib lub sijhawm, tsis muaj kab mob loj dua, thiab qhov no ua rau kev tiv thaiv yooj yim dua.
  Tsis zoo li keeb kwm tiag tiag, cov neeg German pib tsim cov Jagdpanther hauv ntau qhov ntau, uas yog qhov zoo hauv kev tiv thaiv thiab kuj yooj yim los tsim. Thiab qhov no yog qhov tseeb ntawm kev txav mus los. Xav txog tias "Jagdpanther", raws li "Panther" chassis, pib tsim nyob rau hauv keeb kwm tiag tiag txij li lub Rau Hli ntawm plaub caug-peb xyoo, yog tias xav tau ntau dua rau nws, kev ua tsov rog tuaj yeem rub tawm.
  Cov Tub Rog Liab tau nce siab nyob rau yav qab teb Ukraine, tab sis ua rau yuav luag tsis muaj kev vam meej. Nws tsis muaj peev xwm ua txhaum kev tiv thaiv muaj zog ntawm Nazis ze Leningrad. Qhov phem tshaj plaws yog tias Tub Rog Liab tsis muaj huab cua zoo tshaj plaws - tag nrho cov aviation nyob rau sab hnub tuaj, thiab tawm tsam cov dav hlau thiab cov neeg tawg rog pem hauv ntej tsis zoo. Tsis tas li ntawd, cov Nazis tsis tau qis dua hauv kev siv tshuab, thiab lawv muaj cov ntsiab lus alloying txaus.
  Tsis tas li ntawd, cov tebchaws sab hnub poob tau tso tseg tsis muab nyiaj qiv nyiaj qiv, thiab tam sim no txhua yam yuav tsum tau yuav kub. Thiab qhov no tau cuam tshuam txoj kev ua tsov rog.
  Thiab cov Allies muag roj rau lub teb chaws Yelemees thiab tam sim no lub Wehrmacht tsis muaj teeb meem nrog roj.
  Yog li qhov kev tawm tsam yuav tshwm sim nyob rau lub Kaum Ob Hlis nyob rau sab qab teb ntawm Ukraine, Lub Ib Hlis Ntuj hauv thaj av Leningrad, thiab Lub Ob Hlis hauv nruab nrab. Thiab nyob rau lub Peb Hlis tsis muaj kev vam meej nyob rau sab qaum teb Ukraine. Cov Nazis tseem tuav pem hauv ntej.
  Tam sim no Hitler tau ntsib teeb meem: mus tawm tsam lossis kom muaj zog? Hermann Goering tau thov kom muaj kev tawm tsam huab cua ua lwm txoj hauv kev. Los ntawm kev cia siab rau lub dav hlau tshiab kawg, cov foob pob ua ntxaij nkoj, thiab cov cuaj luaj ballistic. Txawm li cas los xij, tom kawg yog kim heev thiab nyuaj rau tsim. Thiab xwb, nws tau txiav txim siab tso siab rau lub dav hlau bombers.
  Nws yog qhov nyuaj heev kom nkag mus rau hauv lawv thiab los ntawm kev tiv thaiv huab cua thiab cov neeg tua hluav taws tsis tuaj yeem ntes tau.
  Tsis tas li ntawd nyob rau hauv cov koob tau tshwm sim qhov kev tiv thaiv zoo dua ntawm Tiger-2, thiab Panther-2. Qhov kawg no zoo nkauj heev. Ib rab phom ntawm 88 hli thiab 71 caliber, nrog ib tug luj ntawm tsib caug-peb tons, lub cav ntawm cuaj puas horsepower, ib lub hauv pliaj ntawm ib puas millimeters nrog ib tug inclination ntawm plaub caug-tsib degrees, rau caum sab, thiab ib tug turret lub hauv pliaj ntawm ib tug. puas thiab tsib caug millimeters.
  Txawm tias cov tsos ntawm T-34-85 muaj zog dua nyob rau hauv USSR, es tsis txhob ntawm T-34-76, yuav tsis muab lub tshuab no kom zoo dua.
  Thawj qhov kev sib ntaus sib tua loj loj tau tshwm sim hauv lub Tsib Hlis. Ntawm ib sab muaj T-34-85, thiab sab nraud muaj "Paj"-2.
  Yog li Gerda cov neeg coob tau tsav lub tank no. Cov ntxhais zoo siab thiab ntseeg siab. Lub cannon German muaj zog heev thiab tuaj yeem nkag mus rau lub tsheb hauv Soviet ntawm qhov deb ntawm peb thiab ib nrab mais. Qhov no muaj zog tiag tiag.
  Thiab Gerda tua nrog nws cov ntiv taw liab qab, thiab tsoo lub Soviet peb caug-plaub ... nws hlawv.
  Thiab tus ntxhais nkauj xwb roars:
  - Kuv zoo thiab tsuas yog super!
  Ces Charlotte tua. Thiab nws cleverly knocks tawm, los yog es destroys, ib tug Soviet self-propelled rab phom, ntau npaum li ntawd hais tias lub plhaub tawg thiab detonate. Thiab cov plaub hau liab warrior roars:
  Koj yuav tsis pom ib tug ntxhais zoo nkauj dua
  Mus ncig peb lub nceeg vaj!
  Yog, yog tias koj pom nws,
  Koj yuav poob rau pfening!
  Tus ntxhais Christina kuj tua hluav taws los ntawm rab phom loj. Ntaus IS-2 los ntawm qhov deb. Lub tsheb no tuaj yeem ua rau muaj kev phom sij, thiab nws muaj 122-mm rab phom caliber muaj zog. Muaj tseeb tiag, lub hauv pliaj ntawm tus pej thuam tsuas yog ib puas millimeters thiab tsis muaj txoj kab nqes. Thiab German cannon coj nws los ntawm kev deb.
  Christina tua nrog nws cov ntiv taw liab qab thiab tweets:
  - Kuv tuaj yeem tua txhua tus! Thiab Stalin tiav lawm!
  Tom ntej no nyob rau hauv kab, Magda, ib tug zoo nkauj heev zib mu blonde, hluav taws kub. Thiab nws tsoo lub tsheb Soviet, nyob rau hauv cov ntaub ntawv no nws yog ib tug self-propelled phom - 152, txaus ntshai heev. Thiab muaj peev xwm ua rau raug mob. Qhov tseeb tsis yog heev. Tab sis tus ntxhais Terminator siv nws cov ntiv taw liab qab los ntaus yam tsis muaj kev sib tw.
  Tus ntxhais tweets:
  Stalin tus tsim txom
  Peb mam li ntaus koj ntawm qhov muag ...
  Peb yuav ua tus kav
  Nws yuav yog lub sijhawm rau Reich!
  Cov ntxhais yeej caij lub tank zoo heev - "Panther"-2. Uas tsav tau zoo thiab yog heev nimble. Thiab nws rab phom tsis muaj qhov sib npaug ntawm nws cov yam ntxwv tag nrho.
  Albina yog tus tsav tsheb. Nws zoo nkauj heev, thiab tsuas yog nyias panties. Thiab nws ua haujlwm sib ntaus sib tua ntawm ME-309, lub tsheb muaj riam phom hnyav heev. Rau Soviet pilots nws dhau los ua npau suav phem.
  Qhov teeb meem yog qhov hnyav ntxiv los ntawm qhov tseeb tias los ntawm Teb Chaws Asmeskas thiab Britain aluminium, tooj liab thiab lwm yam khoom tuaj yeem tsuas yog muas rau kub. Ntxiv rau, nrog rau aviation roj av thiab roj av, uas tseem nyob rau hauv cov khoom luv luv. Thiab nws yooj yim dua rau cov yeeb ncuab, tab sis nyuaj rau USSR. Soviet aircraft hnyav ntau tshaj li qhov lawv yuav tsum tau raws li tus qauv, uas txhais tau hais tias lawv yog phem nyob rau hauv ceev thiab maneuverability.
  Albina tua thiab tua cov dav hlau Red Army. Thiab tib lub sijhawm nws hu nkauj:
  Lub suab nkauj hu nkauj hauv peb lub siab,
  Peb tab tom nce mus rau sab hnub tuaj!
  Koj yuav tau txais Stalin nyob rau hauv lub ntsej muag,
  Cov neeg German yog cov neeg txaus siab!
  Alvina, lwm tus neeg tsav dav hlau, kuj tua hluav taws thiab tua hluav taws los ntawm nws cov phom cua. Nws ua txhua yam ntse heev. Thiab cov dav hlau downed ntawm Red Army tau hlawv thiab poob sib nrug.
  Terminator ntxhais roars:
  Nws yuav kho txhua tus, nws yuav kho txhua tus,
  Tus ntxhais scribbles nrog hluav taws!
  Qhov no yog li cas cov poj niam sau nws ...
  Oleg tsis txawm pom tias nws tsaug zog li cas. Daim duab ntawm kev sib ntaus sib tua yog vivid thiab lom zem heev. Thiab tus me nyuam pw tsaug zog yog suab thiab muaj yeeb yuj heev, zoo li lub kaleidoscope.
  . EPILOGUE.
  Lub yim hli ntuj 1939 tuaj txog. Thiab dua nws tau kub dua, Suav Bolsheviks thiab cov neeg koom tes tau ua haujlwm ntau dua. Ib zaug ntxiv Mao Zedong sim tawm tsam cov haujlwm ntawm cov tub rog Lavxias.
  Oleg Rybachenko thiab Margarita Korshunova tau ntsib cov tub rog ntawm tus thawj coj loj, uas muaj ntau dhau lawm.
  Oleg yoj nws rab ntaj, ua rau Suav taub hau dov thiab ntshav los txaws.
  Terminator Boy hu nkauj:
  Peb yuav muab peb tus ntsuj plig thiab lub siab,
  Peb yog peb Leej Txiv Saum Ntuj Ceeb Tsheej...
  Peb yuav sawv thiab yeej -
  Peb yuav nyob hauv qab communism!
  Thiab rab ntaj ntawm tus tub siab tawv txuas ntxiv txiav cov taub hau ntawm Suav.
  Thiab cov ntiv taw liab qab ntawm cov me nyuam ko taw pov cov khoom tiv thaiv uas tawg zoo li cov pob me me. Thiab lawv tawg cov neeg tua hluav taws hauv Suav teb sib txawv.
  Tus tub hu nkauj zoo siab:
  Duab ntxoov ntxoo, ntxoov ntxoo-
  Petrel tus duab ntxoov ntxoo ...
  Ib zaug ntxiv lub ntiaj teb coj kev tsaus ntuj,
  Ntsuag, Ntsuag, Ntsuag,
  Petrel tus duab ntxoov ntxoo,
  Ib zaug ntxiv nws nce thoob lub tebchaws!
  Margarita Korshunova kuj tsoo cov Suav, ntau heev kom lub taub hau rov qab. Nws ua qhov no nrog kev mob siab rau thiab kev txaus siab heev.
  Thiab nyob rau tib lub sijhawm, nws cov ntiv taw liab qab tau cuam tshuam cov khoom tawg. Thiab lawv rhuav tshem Suav. Thiab lawv rhuav lawv lub taub hau, caj npab thiab txhais ceg.
  Margarita tweeted:
  Yog koj pom ib tug neeg Suav,
  Kuv yuav ncaws nws hauv cov pob!
  Ib yam dab tsi tau dhau los ua tsaus hauv ntiaj teb,
  Pom tias Mao tau sawv lawm!
  Thiab tus ntxhais khiav lub zeb nrog rab ntaj, txiav taub hau. Qhov no yog ib tug tiag tiag showdown classic. Muaj coob tus neeg raug tua ib zaug.
  Tus tub thiab tus ntxhais muaj taw liab qab thiab muaj zog heev. Thiab lawv tau pov ntau yam khoom puas tsuaj. Xws li koob tshuaj lom, boomerangs, thiab ntau hom kev tua cov cuab yeej.
  Cov tub rog tub rog hu nkauj:
  Kab ziag, kab ziag,
  Ntev-moustached, me booger, me kab!
  Zoo, Mao koj yog peb tus tub rog txaus ntshai,
  Peb yuav txiav koj lub taub hau mus rau lub taub hau!
  Thiab cov me nyuam rov pib txiav nrog ntaj, uas yog tej yam yees siv thiab ntev los yog luv luv. Tab sis ntau zaus lawv txuas lawv tus kheej thiab txiav cov yeeb ncuab.
  Oleg Rybachenko tam sim ntawd txiav ib lub kaum Suav Suav nrog ib lub viav vias. Ces nws hu tias:
  Tsev Neeg Zoo nrog peb cov tub rog,
  Peb yuav yeej, Kuv ntseeg Suav ...
  Wb nyob ua ke, peb zoo heev,
  ntaus Mao horns nyuaj!
  Thiab tus me nyuam tub pov cov ntiv taw liab qab ntawm cov me nyuam ko taw, ib lub boomerang nrog lub zog tua neeg thiab kev puas tsuaj. Nws yuav ya los thiab tua ntau tus yeeb ncuab.
  Qhov no tiag tiag yog ib tug showdown txias. Oleg nyuaj rau kev sib ntaus sib tua thiab txiav furiously nrog nws rab ntaj.
  Nws muab nws txhais taw liab qab, thiab tus pas nrig nrog peb.
  Ntawm no dua cov Suav taub hau dov, thiab nws zoo li yog cov plaub hau raug txiav tawm los ntawm rab chais. Yog lawm, qhov no yog kev sib ntaus sib tua uas tsuas yog nce hauv kev siv zog xwb. Ntau tus Suav tau sib sau ua ke, tab sis Terminator cov menyuam yaus tsoo lawv tsis muaj teeb meem.
  Thiab tam sim no Oleg thiab Margarita yuav coj nws thiab xuav. Ntxiv mus, siv cov ntiv taw liab qab ntawm lawv cov menyuam ko taw. Lub suab nthwv cua tsoo lub pob ntseg. Thiab lawv tau mob plawv thiab poob. Qhov tseeb ramming lub taub hau ntawm cov tub rog Suav nrog lawv cov beak. Qhov no yog qhov tshwm sim tiag tiag.
  Ob peb txhiab tus Suav raug tua ib zaug. Tus tub thiab tus ntxhais roared in unison:
  - Qhov no txhais tau tias nyob zoo nkauj!
  Qhov no txhais tau tias nyob nrog kev hwm!
  Peb heroic zog!
  Cia peb khiav hauv kev tsim cov txiv neej!
  Thiab tam sim no Oleg thiab Margarita yog dua nyob rau hauv ib tug txaus ntshai nres thiab tab tom txiav nrog lawv rab ntaj. Lawv nquag nquag heev.
  Tsis yog warriors xwb, tab sis super warriors!
  Cov Suav tab tom sim ua kom lawv nrog cov neeg coob coob, tab sis Terminator cov menyuam yaus txav nrawm dhau. Thiab lawv txav ntawm qhov ceev ntawm npau taws cheetahs, los yog sai dua.
  Thiab tsis muaj txoj hauv kev uas Suav tuaj yeem coj lawv thiab tua lawv. Lawv dhau txhua lub sijhawm thiab tsis muaj sijhawm. Yog li cov nthwv dej dhau los. Qhov no yog qhov kev sib ntaus tiag tiag uas peb xav tau.
  Oleg txawm hu nkauj zoo siab, txuas ntxiv mus txiav cov Suav:
  Kuv yog ib tug tub niaj hnub zoo li lub computer,
  Nws yooj yim dua muab cov tub ntxhais hluas prodigy ...
  Thiab nws tig tawm txias heev -
  Tias Hitler yuav yog dab ntxwg nyoog me ntsis!
  
  Tus tub yog taw liab qab nyob rau hauv lub snowdrifts,
  Mus nyob rau hauv fascist phom ...
  Nws ob txhais ceg ua liab qab zoo li ib tug goose,
  Thiab qhov kev txiav txim siab tu siab tos!
  
  Tab sis tus pioneer ncaj nws lub xub pwg nyom,
  Thiab nrog luag nyav nws taug kev mus rau kev tua ...
  Tus Fuhrer xa ib tug neeg mus rau qhov cub,
  Ib tug neeg raug ntaus los ntawm Nazi nrog xub!
  
  Ib tug me nyuam tub prodigy los ntawm peb lub sij hawm,
  Nws coj tus blaster thiab ua siab loj rushed mus rau hauv kev sib ntaus sib tua ...
  Fascist chimeras yuav dispel,
  Thiab Vajtswv tus uas muaj hwjchim loj kawg nkaus nrog nraim koj!
  
  Ib tug tub ntse ntaus lub Krauts nrog ib tug nqaj,
  Thiab nws mowed cia tag nrho kab ntawm monsters ...
  Tam sim no lawv tau los ze zog rau communism,
  Nws ntaus cov fascists tag nrho nws lub zog!
  
  Tus tub prodigy tua ib ray,
  Tom qab tag nrho, nws muaj ib tug muaj zog blaster heev ...
  "Panther" melts nyob rau hauv ib gulp,
  Tom qab tag nrho, tsuas yog paub qhov schmuck!
  
  Peb yuav tua cov fascists yam tsis muaj dab tsi,
  Thiab peb tsuas yog rhuav tshem cov yeeb ncuab ...
  Ntawm no peb blaster ntaus nrog tag nrho nws lub zog,
  Ntawm no yog ib tug cherub rubbing nws tis!
  
  Kuv tsoo lawv, yam tsis muaj lus qhia ntawm hlau,
  Qhov no haib "Tiger" ntes tau hluav taws ...
  Uas cov fascists paub me ntsis ntawm lub teb chaws?
  Koj puas xav tau kev ua si ntshav ntxiv!
  
  Russia yog lub tebchaws loj,
  stretched ntawm hiav txwv mus rau cov suab puam ...
  Kuv pom ib tug hluas nkauj khiav tsis taus
  Thiab tus tub liab qab - mus rau ntuj raug txim!
  
  Lub damned fascist sai tsiv lub tank,
  Ib tug steel ram plunges steeply rau hauv Rus '...
  Tab sis peb yuav muab hub ntshav rau Hitler,
  Cia peb tsoo cov Nazis kom smithereens!
  
  Fatherland, koj yog tus hlub kuv tshaj,
  Tsis muaj kev txwv los ntawm roob thiab qhov tsaus ntuj ntawm taiga ...
  Tsis xav tau cov tub rog so ntawm lawv lub txaj -
  Khau raj ci ntsa iab nyob rau hauv lub gallant lub peb hlis ntuj!
  
  Kuv tau los ua ib tug tho kev zoo nyob rau pem hauv ntej,
  Nws yeej lub hnub qub hero tam sim ntawd ...
  Rau lwm tus tsis muaj ciam teb kuv yuav ua piv txwv,
  Comrade Stalin yog qhov zoo tshaj plaws!
  
  Peb yeej yeej, kuv paub tseeb
  Txawm hais tias storyline txawv ...
  Kev tawm tsam tab tom pib, cov neeg phem tua cov quav,
  Thiab tus Fuhrer tau ua kom txias heev!
  
  Muaj kev cia siab me me rau Asmeskas
  Lawv ua luam dej tsis muaj pranks...
  Lub Fuhrer muaj peev xwm overthrowing ntawm nws pedestal,
  Ntshai capitalists, tsuas yog ib tug mess!
  
  Yuav ua li cas yog tus tub hloov mus ua
  Captured, stripped, tsav tawm mus rau hauv txias ...
  Desperately tus tub hluas tau tawm tsam nrog Fritz,
  Tab sis Tswv Yexus nws tus kheej raug kev txom nyem rau peb!
  
  Tom qab ntawd nws yuav tsum ua siab ntev tsim txom,
  Thaum lawv hlawv koj nrog hlau liab...
  Thaum koj tsoo lub fwj ntawm koj lub taub hau,
  Ib tug pas kub kub tau nias rau pob taws!
  
  Koj zoo dua nyob ntsiag to, tus tub, clench koj cov hniav,
  Thiab tiv kev tsim txom zoo li titan ntawm Rus '...
  Cia lawv hlawv koj daim di ncauj nrog lub teeb,
  Tiamsis Yexus cawm tau tus neeg tua rog!
  
  Koj yuav hla ib tug me nyuam nyob rau hauv kev tsim txom,
  Tab sis koj yuav ua siab ntev yam tsis tau hneev rau hauv qab lash ...
  Cia nws greedily rub tawm nws txhais tes thaum kawg,
  Tus tua neeg tam sim no yog huab tais thiab tus huab tais dub!
  
  Muaj ib hnub yuav muaj qhov kawg ntawm kev tsim txom,
  Koj yuav mus rau Vajtswv lub vaj kaj siab zoo nkauj...
  Thiab yuav muaj sijhawm rau kev lom zem tshiab,
  Peb yuav nkag mus rau Berlin thaum lub Tsib Hlis Ntuj!
  
  Yog li cas yog tias koj strung up ib tug me nyuam?
  Ib tug fascist yuav raug pov rau hauv ntuj txiag teb tsaus rau qhov no ...
  Ib lub suab meej tau hnov hauv Eden,
  Tus tub sawv hauv qhov tuag rov los - kev xyiv fab yog qhov tshwm sim!
  
  Yog li koj tsis tas yuav ntshai kev tuag,
  Cia muaj heroism rau Motherland...
  Tom qab tag nrho, cov Russians ib txwm paub yuav ua li cas sib ntaus,
  Paub tias kev phem fascism yuav raug puas tsuaj!
  
  Peb yuav taug kev zoo li tus xub hla saum ntuj ceeb tsheej,
  Nrog ib tug ntxhais uas tsis muaj khau khiab hauv cov daus ...
  Hauv qab no peb yog lub vaj, seething thiab blooming,
  Kuv yog ib tug pioneer uas khiav hla cov nyom!
  
  Nyob saum ntuj, peb yuav muaj kev zoo siab mus ib txhis cov me nyuam,
  Peb zoo siab nyob ntawd, zoo heev ...
  Thiab tsis muaj qhov chaw zoo nkauj dua hauv ntiaj teb,
  Paub tias nws yuav tsis nyuaj!
  Yog li ntawd tus tub hu nkauj thiab txuas ntxiv mus chop. Tus hluas nkauj Margarita hu nkauj nrog nws thiab tseem txiav thiab txiav cov Suav. Nyob rau tib lub sijhawm, tus tub thiab tus ntxhais tau pov boomerangs nrog lawv ob txhais ceg liab qab, me nyuam yaus, zoo li mos liab paws. Lawv khiav ncig thiab ntaus cov neeg tawm tsam Suav.
  Tam sim no qhov no yog bloodbath. Thiab muaj ntau yam kev tua neeg. Tag nrho cov pob txha ntawm cov neeg tuag tau muab tso rau.
  Thiab lub ntiaj teb tau raug hlawv.
  Oleg txawm coj nws thiab hu nkauj, nrog rau tus ntxhais terminator:
  Cov foom phem thiab cov qub txeeg qub teg,
  Tus yeeb ncuab cog lus dua ...
  grind kuv
  Sib tov rau hauv hmoov!
  Tab sis tus tim tswv tsis tsaug zog,
  Thiab txhua yam yuav ua tiav!
  Thiab txhua yam yuav xaus zoo!
  Thiab txhua yam yuav xaus zoo!
  Thiab tus tub hluas tau ua ib txoj kev nrog ntaj - nyoob hoom qav taub hniav. Thiab txiav ntau tus tub rog Suav. Qhov no yeej yog kev sib ntaus.
  Margarita chirped, pov nws liab qab, me nyuam ko taw nrog lub boomerang ntawm lub zog tuag taus. Nws ya mus thiab ripped qhib Suav lub caj pas thiab lub plab, thiab rov qab mus rau tus ntxhais.
  Margarita tweeted:
  Tsis muaj kev hlub tshua, tsis muaj kev hlub tshua rau tus yeeb ncuab,
  Dub Viking, dab ntxwg nyoog dab ntxwg nyoog, unapproachable nyob rau hauv kev sib ntaus sib tua!
  Thiab tus ntxhais yuav luag thiab qhia nws cov hniav zoo nkauj thiab ntse heev. Sim nyiag tej yam zoo li no thiab tau daig.
  Zoo, cov me nyuam ntawm no yog dab ...
  Thiab ib pab neeg ncaws pob ntawm cov ntxhais kuj nkag mus rau hauv fray. Thiab lawv pib rhuav tshem Suav rau lawv tus ntsuj plig nrog tag nrho lawv txoj kev ruam thiab kev ua phem.
  Ntawm no Natasha nyob rau ntawd ... Nws yuav yoj nws rab ntaj thiab tsoo ntawm cov tub rog ntawm lub faj tim teb chaws xilethi-aus. Yog, yog li ntawd lub taub hau thiab shreds ntawm torn nqaij ya nyob rau hauv tag nrho cov lus qhia.
  Thiab tom qab ntawd ib tug ntxhais nrog cov plaub hau xiav thiab cov ntiv taw liab qab yuav coj thiab tso lub pob nrog cov tee dej ntawm cov hlau hnyav dua thiab tuag ntau dua li cov mercury.
  Nws yuav dhia thiab tawg. Thiab muaj zog tawg tshwm sim. Thiab ib pawg ntawm Suav raug pov rau saum huab cua.
  Tus ntxhais qw:
  - Kuv yog ib tug poj niam tua neeg nyiag khoom!
  Zoya kuj tawm tsam nrog kev npau taws heev. Thiab nws muaj plaub hau ua los ntawm cov nplooj kub. Thiab nws txiav nrog lub siab loj, thiab txiav tawm cov tub rog ntawm Mao lub teb chaws Ottoman yam tsis muaj teeb meem. Thiab nws cov ntiv taw liab qab coj thiab pov lub pob tawg. Uas rhuav tshem ntau cov tub rog Suav.
  Zoya, tus ntxhais kws sau paj huam, tweeted:
  Hauv tsov rog dawb huv yuav muaj peb txoj kev yeej,
  Vim tus ntxhais hlub cov txiv neej muaj zog...
  Tshem tawm lub horns ntawm cov neeg zej zog phem, ntseeg kuv,
  Rau lub hom phiaj ntawm txoj hmoo zoo thiab cov me nyuam zoo nkauj!
  Augustine, chopping li Suav, sau nrog kev luag nyav siab phem:
  - Thiab koj paub hais lus zoo! Cov menyuam yaus yog peb qhov kev nplua nuj.
  Thiab tus ntxhais nrog cov plaub hau fiery coj thiab launched lub pulsar nrog nws liab qab ntiv tes ntawm nws graceful, thiab heev tau ntxim hlub thiab seductive ob txhais ceg.
  Thiab nws tau ya los thiab ntaus cov Suav, nyob rau hauv cov tuab tuab ntawm lawv cov neeg coob coob. Thiab ntau lub cev tuag ib zaug.
  Thiab tam sim no Svetlana mus rau hauv kev sib ntaus sib tua. Tus hluas nkauj kuj txawv txawv thiab txhoj puab heev. Thiab nws ob txhais taw liab qab yog pov ib yam dab tsi kuj tua neeg thiab puas tsuaj. Qhov twg yog qhov ua rau tawg.
  Thiab nws pov cov Suav siab dua.
  Tus ntxhais hais nrog luag:
  Qhia rau kuv tus ntxhais
  Qhia kuv qhov tseeb tag nrho...
  Kuv yog tus qab zib tshaj plaws hauv ntiaj teb
  Txhua yam blush thiab whiter!
  Thiab tus tub rog tam sim ntawd tau tawg, thiab cov neeg Suav coob tau pov tseg ib zaug thiab tig rov qab. Qhov no tiag tiag yog lub zog tuag tshaj plaws.
  Thiab plaub tau sim lawv qhov zoo tshaj plaws ntawm no. Tab sis tsis yog tag nrho.
  Muaj cov tub thiab ntxhais sib txawv. Thiab Khab, thiab Russians, thiab Suav, Kauslim, Nyiv. Cov menyuam yaus tau qhia lus Lavxias thiab ntau yam kev sib ntaus sib tua.
  Oleg Rybachenko, txawm tias tag nrho cov dampness ntawm cov txiv neej, muab pov rau hauv ib qho ntawm Mao lub detachments. Cov menyuam yaus cov tub rog tshwj xeeb battalion tau tawm tsam hnyav. Thiab ua ntej rushed mus ib txhis tus tub thiab ntxhais - Oleg thiab Margarita.
  Lawv txiav lawv rab ntaj npau taws heev uas cov Suav tau muab tso rau hauv pawg. Thiab cov menyuam yaus pov cov koob me me nrog tshuaj lom nrog lawv cov ntiv taw liab qab, uas Mao Zedong cov tub rog tua ntau pua.
  Oleg coj nws thiab hu nkauj nrog kev txaus siab;
  Great, muaj zog, dawb huv lub teb chaws,
  Tsis muaj dab tsi ntxiv radiant nyob rau hauv lub ntuj xiav!
  Nws tau muab rau peb los ntawm Vajtswv tus uas muaj hwjchim loj kawg nkaus mus ib txhis -
  Lub teeb tsis muaj ciam teb, sublime Russia!
  
  Lub ntiaj teb no yeej tsis tau pom muaj hwj chim li, koj paub, yeej tsis tau
  Yog li ntawd peb txaus siab trample lub dav ntawm qhov chaw!
  Txhua lub hnub qub hauv ntiaj teb hu nkauj rau koj,
  Thov kom Rus 'zoo siab nrog peb!
  
  Tom qab tag nrho, qhov no yog peb Motherland, nws yog xws li txoj hmoo,
  Hais kom qhov chaw ntawm txhua qhov teeb meem!
  Peb txhua tus, ntseeg kuv, xav tau qhov no,
  Tsis muaj qhov tsis muaj tseeb, poj niam txoj kev ntseeg!
  
  Cov tubtxib saum ntuj tshuab lawv lub suab nrov nrov,
  Lawv nquag qhuas peb cov tub rog taug kev!
  Thiab tus yeeb ncuab yuav pom nws txoj hmoo hauv lub hleb lub hleb,
  Thiab tsis tau txais se thiab tribute!
  
  Nov yog peb lub teb chaws, ntseeg kuv, txhua yam hauv nws zoo nkauj,
  Nws tig tag nrho lub qab ntuj khwb yam tsis muaj dag zog!
  Cov ntxhais zoo nkauj hnyav qhov hnyav ntawm lawv cov braids,
  Nws xav tau lub tshuab muaj zog!
  
  Lub Fatherland yog qhov zoo ntawm niam lub qhov muag xiav,
  Nws txhais tes yog ob leeg hlub thiab pob zeb!
  Thiab koj tua tus yeeb ncuab, tub hluas, nrog ib lub mos txwv -
  Thov kom nplaim taws kub hnyiab hauv koj lub siab!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список

Кожевенное мастерство | Сайт "Художники" | Доска об'явлений "Книги"