Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

ΓΑΛΑΚΤΙΚΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:
Школа кожевенного мастерства: сумки, ремни своими руками
 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    πτήση μεταξύ γαλαξιών στην ανθρώπινη ιστορία . Τέσσερα μεταλλαγμένα κορίτσια ξεκινούν να ξετυλίξουν ένα μυστηριώδες έγκλημα. Αλλά όσο περισσότερο συνεχίζεται η έρευνα, τόσο περισσότερα μυστήρια και λιγότερες απαντήσεις υπάρχουν. Στην πορεία, τα μεταλλαγμένα κορίτσια επισκέπτονται διάφορους, πιο εκπληκτικούς κόσμους.

  ΓΑΛΑΚΤΙΚΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ
  ΣΧΟΛΙΟ
  πτήση μεταξύ γαλαξιών στην ανθρώπινη ιστορία . Τέσσερα μεταλλαγμένα κορίτσια ξεκινούν να ξετυλίξουν ένα μυστηριώδες έγκλημα. Αλλά όσο περισσότερο συνεχίζεται η έρευνα, τόσο περισσότερα μυστήρια και λιγότερες απαντήσεις υπάρχουν. Στην πορεία, τα μεταλλαγμένα κορίτσια επισκέπτονται διάφορους, πιο εκπληκτικούς κόσμους.
  ΠΡΟΛΟΓΟΣ
  Το κοσμικό μέλλον, η ανθρωπότητα έχει ήδη κυριαρχήσει στο μεγαλύτερο μέρος του γαλαξία, καταλαμβάνοντας ακατοίκητους πλανήτες και εγκαθιδρύοντας εμπορικές σχέσεις με ευφυείς κόσμους. Αυτό από μόνο του δεν είναι αρκετό για τους ανθρώπους. Και τώρα ετοιμάζονται να πετάξουν σε έναν γειτονικό γαλαξία. Το πιο ισχυρό διαστημόπλοιο, που τροφοδοτείται από την τελευταία μηχανή θερμοπρεονίων, πρόκειται να εκτοξευτεί από τη Σελήνη και να μεταφέρει τους πρώτους ανθρώπους σε μια φανταστική απόσταση διακοσίων χιλιάδων ετών φωτός και να επιστρέψει πίσω.
  Αυτό είναι το μεγαλύτερο γεγονός που πρέπει να μείνει στην ιστορία της ανθρωπότητας ως ένα κολοσσιαίο επίτευγμα της λογικής και της επιστήμης.
  Κυριολεκτικά όμως την παραμονή της εκκίνησης συνέβη κάτι απίστευτο. Ο πύραυλος, παρά την ισχυρή ασφάλεια, απογειώθηκε απροσδόκητα μόνος του και εκτοξεύτηκε από την επιφάνεια της Σελήνης. Και έτρεξε, ανεβάζοντας ταχύτητα. Κανένα ανθρώπινο διαστημόπλοιο δεν είχε ποτέ κινητήρα που να βασίζεται στη διαδικασία σύντηξης των πρεονίων - εξαιρετικά στοιχειωδών σωματιδίων που αποτελούν τα κουάρκ. Και κανείς δεν μπορούσε να προλάβει αυτό το εκπληκτικό αυτοκίνητο.
  Όρμησε, κέρδισε ταχύτητα, και μετά εξαφανίστηκε αμέσως, σαν να διαλύθηκε στο κενό.
  Και είχε ένα αποτέλεσμα σαν μια έκρηξη σουπερνόβα.
  Την ίδια στιγμή, αποδείχθηκε ότι κάποιος άλλος είχε κλέψει δέκα χιλιάδες τόνους υπερχρυσού από την όχθη της Σελήνης - το πιο πολύτιμο μέταλλο αξίας τρισεκατομμυρίων γαλαξιακών μονάδων. Και αυτό, επίσης, έγινε ένα τόσο συντριπτικό χτύπημα.
  Αλλά πιστευόταν ότι η ανθρωπότητα είχε προ πολλού καταργήσει το οργανωμένο έγκλημα. Αλλά όπως αποδείχθηκε, όχι εντελώς.
  Όλες οι δυνάμεις της διαστημικής αστυνομίας στάλθηκαν για να αναζητήσουν τους ληστές.
  Αλλά ιδιαίτερες ελπίδες είχαν εναποθέσει στα θρυλικά τέσσερα μεταλλαγμένα κορίτσια. Οι πολύ όμορφοι και δυνατοί πολεμιστές είχαν πολλές ικανότητες, συμπεριλαμβανομένης της μαγείας. Ταυτόχρονα, έφεραν αρκετά κανονικά γυναικεία ονόματα. Επιπλέον, όλοι ξεκίνησαν με
  Ε - Ελισάβετ, Αικατερίνα, Έλενα, Ευφροσύνη. Οι διάσημες τέσσερις μεταλλαγμένες καλλονές ανέλαβαν την έρευνα.
  Και έτσι κατευθύνθηκαν προς τη Σελήνη...
  Η Ελισαβέτα είναι ένα ψηλό, φαρδύς, πολύ μυώδες κορίτσι με κοντή φούστα και μπλουζάκι, με μπλε μαλλιά. Οι εξαιρετικά σμιλεμένοι μύες της καλλονής κύλησαν σαν μπάλες κάτω από το μαυρισμένο μπρούτζινο δέρμα. Είναι η ανεπίσημη αρχηγός των τεσσάρων, αν και, στην ουσία, όλοι εδώ είναι πρακτικά ίσοι.
  Μεγάλωσε και η Αικατερίνα, ένα κορίτσι με τους πλατύ ώμους και πολύ μυώδες, επίσης με φούστα και μπλουζάκι, με κίτρινα μαλλιά σαν ανοιξιάτικη πικραλίδα. Και δεν υπολείπεται του πρώτου σε μυϊκότητα.
  Η Έλενα είναι ένα κορίτσι με κολοσσιαία δύναμη και κόκκινα μαλλιά. Η πιο ιδιοσυγκρασιακή και διεφθαρμένη από αυτές τις τέσσερις, και επίσης με εξέχοντες και δυνατούς μύες. Της αρέσει να συμπεριφέρεται άσχημα και συχνά ενεργεί με δικό της κίνδυνο και κίνδυνο.
  Και φυσικά η Efrosinya είναι ένα κορίτσι με μαλλιά λευκά σαν το χιόνι, και όπως όλα τα άλλα με φούστα και μπλουζάκι, αλλά με ανεπτυγμένους μύες.
  Και τα τέσσερα κορίτσια έχουν επίσης πολύ επιδέξια, ευκίνητα και ανθεκτικά πόδια. Και είναι έτοιμοι να δείξουν τα υψηλότερα ακροβατικά τους.
  Ειδικά σε αυτόν τον κόσμο, όπου οι άνθρωποι δεν είναι συνηθισμένοι σε πολέμους, εγκλήματα και άλλα προβλήματα.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο. 1.
  Η Ελίζαμπεθ πέταξε ένα κοφτερό στιλέτο με τα γυμνά δάχτυλα του δεξιού της ποδιού. Πέταξε και τρύπησε το ενοχλητικό έντομο που αιωρείται πάνω από τον στόχο. Κόπηκε ακριβώς στη μέση και το στιλέτο τρύπησε ακριβώς στον αριθμό επτά.
  Η Catherine έγραψε στο Twitter:
  - Υπέροχο!
  Η Έλενα βούρκωσε περιφρονητικά:
  - Ένα στιλέτο, αυτό είναι καλό, αλλά ενάντια σε ένα πεδίο δύναμης και ένα φονικό υπερλέιζερ, είναι σαν παιδική κροτίδα.
  Η Ευφροσύνη δήλωσε:
  - Ακτίνες λέιζερ, ακτίνες λέιζερ,
  Καλύτερα μαχητής μείνε ήσυχος, ευτυχώς βρες τα κλειδιά!
  Η Ελισάβετ αντιτάχθηκε:
  - Μπορεί να υπάρξουν περιπτώσεις όπου η σωματική δύναμη και οι μαχητικές ικανότητες αποφασίζουν τα πάντα. Μην χαλαρώνετε λοιπόν κορίτσια!
  Το διαστημόπλοιο προσγειώθηκε στο φεγγάρι στο διαστημόπλοιο της Σελήνης. Ο άλλοτε άψυχος πλανήτης με κρατήρες έχει κατοικηθεί και μετατραπεί σε μια ακμάζουσα μητρόπολη. Τεράστια, όμορφα κτίρια διαφόρων σχημάτων διάστιξαν στην επιφάνεια.
  Οι δρόμοι ταχύτητας κυλούσαν στους δρόμους. Οι περισσότεροι όμως προτιμούσαν να ταξιδεύουν αεροπορικώς. Τεχνητή βαρύτητα και πεδία δύναμης συγκρατούσαν την ατμόσφαιρα. Και ο ουρανός, ακόμη και τη μέρα, ήταν διάστικτος με φωτεινά αστέρια. Που δημιούργησε ένα μοναδικό σεληνιακό τοπίο.
  Σχεδόν πλήρες ειδύλλιο βασίλευε στην κοσμική, ανθρώπινη αυτοκρατορία. Όλοι οι άνθρωποι ήταν για πάντα νέοι και όμορφοι. Υπήρχαν πολλές φορές περισσότερα κορίτσια από αγόρια.
  Ένας άντρας με μούσι έχει γίνει πολύ σπάνιο πράγμα. Και μάλιστα, οι γυναίκες μετατράπηκαν στο ισχυρότερο φύλο, κυβερνώντας την αυτοκρατορία.
  Επιπλέον, δεν υπήρχε ακόμη μυρωδιά πολέμου. Υπάρχουν τόσα πολλά υπέροχα πράγματα στη Σελήνη. Για παράδειγμα, τεράστια διαμάντια στο μέγεθος ενός τριώροφου σπιτιού είναι απλά ένα θαύμα, μια απόλαυση. Και συντριβάνια κολοσσιαίου μεγέθους, καλυμμένα με φύλλα χρυσού, ασήμι, πλατίνα και, ιδιαίτερα πολύτιμα, κατασκευασμένα από το λεπτότερο στρώμα υπερχρυσού.
  Το τελευταίο είναι πολύ πιο φωτεινό και πιο όμορφο και αστράφτει με όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου στους τρεις ήλιους - δεν μπορεί να συγκριθεί με τον συνηθισμένο χρυσό.
  Και οι πίδακες φτάνουν σε ύψος έως και ένα χιλιόμετρο και έρχονται με διάφορους οπίσθιους φωτισμούς και αποχρώσεις. Και πόσο εκπληκτικό είναι όλο αυτό.
  Μερικά αγάλματα έχουν σχήμα εξωγήινων ζώων, όπως ένα μείγμα μελιτζάνας, χταποδιού και πεταλούδας. Ή διασταύρωση σαλιγκαριού, ρινόκερου και αετού.
  Υπάρχουν επίσης αγάλματα γυμνών, μυωδών κοριτσιών και αγοριών. Και φαίνεται και υπέροχο.
  Το φεγγάρι έχει γίνει ένα υπέροχο μέρος. Και γαλήνια και, ταυτόχρονα, ευδιάθετη. Και πόσα διαφορετικά είδη διασκέδασης, σχεδόν δωρεάν, αξιοθέατα υπάρχουν!
  Δεν υπάρχει τεχνικά ανεργία στη Γη, αλλά η συντριπτική πλειονότητα των ανθρώπων λαμβάνουν μισθό για μια τέτοια εργασία όπως μια φορά το μήνα για να πατήσουν ένα κουμπί. Υπάρχουν ρομπότ παντού, πολλά ηλεκτρονικά.
  Και υπάρχει μια γενική αφθονία αγαθών, και μέσω του Hypernet μπορείτε ακόμη και να φάτε δωρεάν χωρίς κανένα πρόβλημα. Επιπλέον, όχι μόνο πώς, αλλά φαγητό από ένα εστιατόριο με εκατομμύρια διαφορετικά πιάτα.
  Άλλα αγαθά κοστίζουν πένες και γίνονται συνεχώς φθηνότερα. Ακόμα και τέτοια αρχαία, μισοξεχασμένα νομίσματα έχουν ήδη εμφανιστεί, όπως μια δεκάρα - μισή δεκάρα, polushka - ένα τέταρτο της δεκάρας.
  Τα κορίτσια πέταξαν έξω από την κοιλιά του διαστημόπλοιου και πέταξαν πάνω από την επιφάνεια της Σελήνης.
  Συνήθως όλοι προτιμούσαν να ταξιδεύουν αεροπορικώς. Μπορείτε να πετάξετε με τη βοήθεια νανορομπότ. Και αυτό είναι πραγματικά πρόοδος. Οι άνθρωποι σπάνια περπατούσαν στους δρόμους, είτε μόνο παιδιά, είτε σπάνιοι τουρίστες από άλλους κόσμους.
  Και ακόμα κι αν δεν έβγαιναν στον αέρα, ήταν περισσότερο από φόβο μήπως συναντήσουν κόσμο.
  Πετούσαν πολλά κορίτσια. Πόσο υπέροχο είναι όταν υπάρχουν τόσα πολλά κορίτσια και τα όμορφα αγόρια είναι πιο σπάνια.
  Ένας παραμυθένιος κόσμος κυριαρχίας από το ωραίο φύλο. Τα μωρά μεγαλώνουν σε θερμοκοιτίδες, έτσι ώστε οι γυναίκες να μην έχουν παραμορφωμένη κοιλιά. Κάτι που κάνει τον κόσμο ακόμα πιο υπέροχα όμορφο.
  Και η μυρωδιά από τα πιο ακριβά και εκλεκτά αρώματα είναι στον αέρα. Υπάρχουν τόσο υπέροχα κορίτσια τριγύρω. Και η φιγούρα, και τα σώματα, και οι ανακουφιστικοί μύες.
  Ωστόσο, ακόμη και στο φόντο τους οι τέσσερις ξεχωρίζουν. Πρώτον, οι μύες τους είναι μεγαλύτεροι και πιο έντονα τραβηγμένοι και κυριολεκτικά διογκώνονται. Και τα ίδια τα κορίτσια είναι πιο ψηλά και με φαρδύς ώμους από τα υπόλοιπα.
  Παρεμπιπτόντως, αν υπάρχουν λίγοι άνδρες μεταξύ των ανθρώπων, τότε μεταξύ των ρομπότ, συμπεριλαμβανομένων των βιολογικών, υπάρχουν περίπου πενήντα έως πενήντα από αυτούς. Ωστόσο, τα αρσενικά ρομπότ είναι κυρίως εξίσου νέα και όμορφα. Οι γυναίκες είναι επίσης λίγο ασυνήθιστες στα γένια και οι λάτρεις των τριχωτών αρσενικών.
  Τα ρομπότ κοστίζουν πένες και μπορούν να ενοικιαστούν. Μερικά από αυτά προσφέρουν αγαθά. Ωστόσο, μόνο οι τουρίστες αγοράζουν αμφίβολο blesh. Οι περισσότεροι άνθρωποι παραγγέλνουν τα πάντα μέσω του Hypernet. Είναι φθηνότερο και έχει επιλογή για όλα τα γούστα.
  Πολλά κορίτσια κρεμάστηκαν κυριολεκτικά με πολύτιμα κοσμήματα.
  Ένας από αυτούς πέταξε μέχρι τα τέσσερα και τσίριξε:
  - Κάπου σε είδα!
  Η Ελίζαμπεθ έγνεψε καταφατικά:
  - Είμαστε μια ομάδα μεταλλαγμένων Ε-4!
  Το κορίτσι κελαηδούσε:
  - Πω πω, το νερό καίει!
  Η Έλενα μουρμούρισε:
  - Ένα διαγαλαξιακό διαστημόπλοιο αρπάστηκε από τη Σελήνη, τι είναι γνωστό για αυτό;
  Η κοπέλα έστριψε γύρω της, άστραψε πολύτιμες πέτρες και απάντησε βγάζοντας τα μαργαριταρένια δόντια της:
  - Όλοι μιλούν γι' αυτό! Και κλάπηκε και ο υπερχρυσός. Τι, θα πιάσεις εγκληματίες;
  Η Κατερίνα τραγούδησε:
  - Κανείς δεν μπορεί να μας κρυφτεί,
  Θα πιάσουμε μέχρι και νετρίνα...
  Θα σου βάλουμε έναν πάσσαλο στο λαιμό,
  Και ας μην βιαζόμαστε!
  Η Ελίζαμπεθ έγνεψε καταφατικά και έβγαλε μια σπίθα με τα δάχτυλά της, η οποία πέταξε και μετατράπηκε σε ένα κατάλευκο περιστέρι που χτύπησε τα φτερά του.
  Το κορίτσι με τα μπλε μαλλιά σημείωσε:
  - Όποιος κι αν είναι ο εγκληματίας, πρέπει να τον βρούμε!
  Ένας νεαρός άνδρας και δύο κορίτσια πέταξαν κοντά τους. Και οι τρεις φορούσαν κοσμήματα από πολύτιμους λίθους.
  Ο νεαρός είπε με χαρά:
  - Πόσο υγιής είσαι, όπως τα καλύτερα βουβάλια!
  Η Έλενα άρπαξε τη μύτη του άντρα με τα δάχτυλα των ποδιών της και τον έσφιξε τόσο δυνατά που ούρλιαξε.
  Η κοκκινομάλλα βελούδα σημείωσε:
  - Είμαστε πιο δυνατοί από κάθε βουβάλι!
  Η Ευφροσύνη έγνεψε καταφατικά:
  - Οι άντρες είναι πιο μικροί αυτές τις μέρες! Και θυμόμαστε την ώρα...
  Η κοπέλα ρώτησε έκπληκτη:
  - Είσαι αλήθεια πάνω από χίλια χρόνια;
  Η Ελισάβετ γέλασε και απάντησε:
  - Είμαστε τόσο μεγάλοι που κανείς δεν πιστεύει ότι αυτό είναι δυνατό. Όμως πολεμήσαμε στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Αλήθεια, τότε ήμασταν συνηθισμένα κορίτσια. Και έγιναν μεταλλαγμένοι λίγο αργότερα. Και τι δεν έχουμε δει!
  Το κορίτσι κελαηδούσε:
  - Αυτό σημαίνει ότι είσαι ήδη πάνω από δύο χιλιάδες χρόνια! Αυτό είναι πραγματικά ωραίο!
  Ο νεαρός μουρμούρισε φοβισμένος:
  - Πω πω, είναι τόσο μεγάλοι! Αυτό ειναι φρικτό!
  Η Έλενα χτύπησε τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και ένα πάλσαρ φωτιάς πέταξε έξω από τη γυμνή της φτέρνα. Χτύπησε τον αυθάδη στο μέτωπο. Αυτός, έχοντας δεχτεί ένα συντριπτικό χτύπημα, πέταξε κάτω σαν κατεδαφισμένο μαχητικό, αφήνοντας πίσω του μια μωβ στήλη καπνού.
  Και ο νεαρός παραλίγο να πεθάνει, αλλά μερικά ρομπότ κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα πεδίο δύναμης.
  Η Έλενα έγραψε στο Twitter:
  - Έκπληξη, έκπληξη,
  Ζήτω η έκπληξη!
  Η Ελισάβετ χαμογέλασε και απάντησε:
  - Ναι, δεν υπάρχει καμία έκπληξη εδώ! Όλη σου η συμπεριφορά είναι πολύ προβλέψιμη.
  Η Έλενα ξεστόμισε:
  - Θα τιμωρηθώ για την αυθάδειά μου! Λοιπόν, είμαστε ηλικιωμένες κυρίες;
  Η Ευφροσύνη έγραψε στο Twitter:
  - Είμαστε για πάντα νέοι!
  Η Κατερίνα τσίριξε:
  - Οι αντίπαλοι τρέμουν όλοι,
  Υπέρπλασμα πάνω από την άκρη...
  Αν πολεμήσουν οι γυναίκες
  Καλύτερα να μην τσακωθείς!
  Η Ελισάβετ γάβγισε:
  - Όλοι όσοι είναι εναντίον μας είναι δύστυχα πλάσματα. Πραγματικά μεταλλαγμένα τους περιμένουν!
  Και όλη η τετράδα τραγούδησε σε χορωδία:
  Στα διαστημόπλοια ορμούμε στα κύματα,
  Τα κουάρκ αφρίζουν στις δίνες του αιθέρα...
  Τι θα μεταφέρω στον πλανήτη μου,
  Στα παιδιά του απέραντου χώρου του κόσμου!
  Πολλά ρομπότ πέταξαν προς τα κορίτσια και ρώτησαν πολύ ευγενικά:
  - Μη σκοτώσεις ή ακρωτηριάσεις κανέναν. Είστε υπηρέτες του καλού.
  Η Έλενα τραγούδησε ως απάντηση κουνώντας τα κόκκινα μαλλιά της:
  - Άγγελοι της καλοσύνης, δύο λευκά φτερά,
  Δύο λευκά φτερά σε όλο τον κόσμο!
  Η Κατερίνα κούνησε τα χρυσαφένια μαλλιά της, μουρμουρίζοντας:
  - Ή ίσως πάνω από το σύμπαν!
  Τα κορίτσια γέλασαν. Ήταν καταπληκτικές ομορφιές και πολύ πνευματώδεις. Κανένας στρατός δεν μπορεί να αντισταθεί σε τέτοια κορίτσια.
  Οι πολεμιστές πέταξαν. Το κυριότερο είναι να επιθεωρηθεί η τοποθεσία του κοσμοδρομίου από όπου έγινε αεροπειρατεία του διαστημόπλοιου. Είναι αλήθεια ότι, δεδομένης της απροσεξίας των ανθρώπων, αυτό δεν ήταν περίεργο.
  Η Red Elena παρατήρησε:
  - Θα μπορούσαν να κλέψουν ολόκληρη τη Σελήνη εδώ. Δεν θα με εξέπληξε καθόλου.
  Η ξανθιά Ευφροσύνη έγραψε στο Twitter:
  - Μπορώ με το επιδέξιο χέρι μου,
  Φτάσε στη Σελήνη από τον ουρανό...
  Θα φτιάξω έναν ελέφαντα από έναν λόφο,
  Και δεν θα κλείσω μάτι!
  Και τα κορίτσια θα γελάνε και θα γελάνε. Αν και το γέλιο τους ήταν χωρίς λόγο και με ένδειξη βλακείας.
  Και εδώ είναι το κοσμοδρόμιο από όπου υποτίθεται ότι θα εκτοξευόταν ο διαγαλαξιακός πύραυλος.
  Ήταν πολύ όμορφος. Γύρω του υπάρχει ένας ολόκληρος καταρράκτης από σιντριβάνια. Επιπλέον, βρύσες με πολύ περίτεχνα αγάλματα. Και τα λουλούδια μεγαλώνουν πολύ φωτεινά - στο μέγεθος μιας ολόκληρης άμαξας.
  Η Κατερίνα τραγούδησε με χαμόγελο:
  - Όλα αστράφτουν σαν αστραπή,
  Πολλή περιττή ομορφιά...
  Αλλά πες μου, βασίλισσα,
  Έχεις αλλάξει το ρολόι σου;
  Το κοσμοδρόμιο ήταν καλυμμένο με χρυσό και αυτό του έδωσε μια όχι εντελώς πραγματική εμφάνιση. Γενικά, τόσο ο χρυσός όσο και ο υπερχρυσός αγαπήθηκαν στη Σελήνη. Στο κέντρο, όπου βρισκόταν ο διαγαλαξιακός πύραυλος, υπήρχε επίσης μια επιφάνεια καθρέφτη. Πολύ απαλό και αστραφτερό.
  Όσο για την ασφάλεια, ήταν ρομπότ. Μερικοί από αυτούς έμοιαζαν με μεγάλους γλάρους με όπλα λέιζερ. Και στριφογύριζαν.
  Η Ελισάβετ σημείωσε:
  - Υπάρχει πολλή μεγαλοπρέπεια και ξεκάθαρο χάος εδώ.
  Η Κατερίνα τσίριξε:
  - Άλλωστε, έχουμε μόνο μια Πατρίδα στις καρδιές μας,
  Επεκτείνεται σε πολλούς γαλαξίες...
  Αφήστε τη χώρα μου να είναι διάσημη για αιώνες,
  Την ονειρεύτηκαν ενώ τριγυρνούσαν σε όλο τον κόσμο!
  Η Έλενα έγραψε στο Twitter:
  - Φάγαμε λίγο, αλλά τραγουδήσαμε πολύ!
  Τα κορίτσια έδειξαν περάσματα στις παλάμες τους και μπήκαν στο ίδιο το έδαφος του κοσμοδρόμου. Εδώ στέκονταν πολλά ακόμη διαστημόπλοια. Είχαν έντονα χρώματα και έμοιαζαν με όμορφα ψάρια. Χυτεύονταν με διάφορους πολύτιμους λίθους και μέταλλα.
  Η Ευφροσύνη σφύριξε:
  - Και πώς κατάφεραν να αρπάξουν έναν πύραυλο όταν υπάρχουν τόσοι άνθρωποι τριγύρω;
  Τέσσερα κορίτσια με στίγματα κοστούμια και ιμάντες ώμου πέταξαν πάνω τους. Φορούσαν μπότες, που μιλούσαν για δημόσια υπηρεσία.
  Ένας από αυτούς με τη στολή του συνταγματάρχη φώναξε:
  - Χαιρετισμούς, ομάδα τέσσερα Ε. Βλέπω ότι είστε έτοιμοι να διεξαγάγετε έρευνα και να οδηγήσετε τους εγκληματίες στο καθαρό υδρογόνο.
  Η Ελισάβετ παρατήρησε με ένα χαμόγελο:
  - Χρειαζόμαστε ενδείξεις. Συγκεκριμένα, υπάρχει βιντεοσκόπηση της αεροπειρατείας ενός διαγαλαξιακού αστόπλοιου;
  Η κοπέλα συνταγματάρχης απάντησε αναστενάζοντας:
  - Δυστυχώς, δεν έχει διατηρηθεί καμία εγγραφή βίντεο. Παραδόξως, όλα τα συστήματα καθοδήγησης και τα ρομπότ ασφαλείας επηρεάστηκαν από υπεριούς. Και αποδείχθηκε εξαιρετικά επικίνδυνο. Απενεργοποίησαν όλα τα συστήματα.
  Η Έλενα σφύριξε:
  - Ουάου! Είναι κβάζαρ!
  Η Ευφροσύνη διόρθωσε:
  - Μάλλον, ακόμη και αντι-πάλσαρ!
  Η κοπέλα συνταγματάρχης έγνεψε καταφατικά με ένα αθώο χαμόγελο:
  - Η κατάσταση, φυσικά, ήταν τόσο αδιέξοδο. Έχουμε ήδη διενεργήσει έρευνα. Μόνο λίγα κορίτσια και αγόρια μπόρεσαν να κάνουν σημειώσεις στα smartphone τους. Και ήταν κάπως ασαφές. Και τα nanobots έπαθαν ζημιά!
  Η Ελισάβετ παρατήρησε με ένα κακόβουλο χαμόγελο:
  - Είναι σαφές! Υπάρχει κάποιο είδος οργάνωσης που λειτουργεί εδώ. Και η οργάνωση είναι ισχυρή.
  Η Έλενα εξέφρασε την εκδοχή της:
  - Τι γίνεται με τις υπηρεσίες πληροφοριών των εξωγήινων; Θα μπορούσαν να έχουν εμπλακεί και σε αυτό;
  Η κοπέλα συνταγματάρχης έγνεψε καταφατικά:
  - Δεν το αποκλείουμε ούτε αυτό. Αλλά στον γαλαξία μας δεν υπάρχει ούτε μία εξωγήινη δύναμη που να είναι τεχνολογικά ανώτερη από τους ανθρώπους. Θα πω μάλιστα ότι, επιπλέον, κανένας από τους εξωγήινους πολιτισμούς δεν πλησιάζει καν τον άνθρωπο από άποψη τεχνολογίας.
  Η Catherine έγραψε στο Twitter:
  - Η ανθρωπότητα έχει τεχνολογία σιδήρου,
  Σίγουρα απαραίτητο και πολύ χρήσιμο...
  Αλλά τα ξυπόλητα κορίτσια ασχολούνται με την πυγμαχία,
  Άλλωστε οι μεγάλες κυκλοφορίες στη μάχη συνεχίζονται!
  Η Ευφροσύνη τελείωσε το τραγούδι:
  Πιστεύω ότι οι άνθρωποι δεν αποχαιρετούν ένα παραμύθι,
  Και θα παραμείνουν αληθινοί φίλοι για πάντα!
  Η γυναίκα συνταγματάρχης άναψε το ολόγραμμα. Εμφανίστηκε μια εικόνα της σιλουέτας ενός διαγαλαξιακού διαστημόπλοιου που πετούσε πάνω από τη Σελήνη. Μετά εξαφανίστηκε εντελώς, ως δια μαγείας.
  Η Ελισάβετ χαμογέλασε, αλλά τα μάτια της από ζαφείρι ήταν λυπημένα και η φωνή της ακουγόταν ασημί:
  - Κενό, φυσικά! Προφανώς, έχουμε να κάνουμε με τεχνολογίες ανώτερες από αυτές της Γης. Ποιος θα μπορούσε να το κανονίσει αυτό;
  Η Έλενα πρότεινε:
  - Κάποιος προηγμένος πολιτισμός από έναν γειτονικό γαλαξία. Δεν θέλουν όλοι να βλέπουν τους ανταγωνιστές τους από άποψη ευφυΐας!
  Η Κατερίνα σφύριξε:
  - Αν είναι έτσι, τότε εμείς οι ίδιοι θα πρέπει να μεταφερθούμε σε έναν γειτονικό γαλαξία. Αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον, αλλά το ερώτημα είναι πώς θα το πετύχουμε;
  Η Ευφροσύνη πρότεινε:
  - Ας φτιάξουμε τον δικό μας πύραυλο χρησιμοποιώντας τη σύντηξη θερμοπρεονίων, απλά όχι τόσο μεγάλο, μπορούμε να πετάμε με υψηλές ταχύτητες.
  Το κορίτσι συνταγματάρχης έγνεψε καταφατικά:
  - Είδα κινούμενα σχέδια για τα τέσσερα σας. Υπάρχουν ακόμη και παιχνίδια με τη συμμετοχή σας. Πες μου, έχεις φοβηθεί τουλάχιστον μια φορά στη ζωή σου;
  Η Ελισάβετ απάντησε με ειλικρίνεια:
  - Συνέβη περισσότερες από μία φορές! Συγκεκριμένα, κατάφερα να είμαι σε φασιστική αιχμαλωσία, και αυτό δεν είναι μόνο φόβος, είναι ακόμη, ίσως, περισσότερο!
  Η Έλενα είπε με καμάρι:
  - Και πέρασα επίσης χρόνο στα στρατόπεδα του Στάλιν, ιδιαίτερα σε μια αποικία ανηλίκων. Και οι ανακριτές με φόβισαν και με χτύπησαν. Όχι μόνο πάλεψε, αλλά και πάτησε τη ζώνη. Εδώ λοιπόν είμαι ο πιο προχωρημένος!
  Η Κατερίνα αντιτάχθηκε:
  - Κι εγώ ήμουν σε παιδική αποικία, και ήμουν στη ζώνη, και αν η Έλενα είχε γονείς, τότε ήμουν γενικά ορφανοτροφείο! Άρα είναι άγνωστο ποιος από εμάς είναι πιο κουλ.
  Η Ευφροσύνη γέλασε και παρατήρησε:
  -Μα εγώ είμαι ο μεγαλύτερος από εσάς. Και κατάφερε να πολεμήσει στον εμφύλιο. Και αυτό, κατά κάποιο τρόπο, είναι ακόμα πιο cool από τον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο. Τουλάχιστον διαφορετικά κράτη και λαοί πολέμησαν εκεί. Κατά τη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου: ο αδελφός πήγε εναντίον του αδελφού, ο πατέρας εναντίον του γιου. Και αυτό είναι ακόμα χειρότερο.
  Η κοπέλα συνταγματάρχης ρώτησε:
  - Γιατί έχεις έναν ανεπίσημο αρχηγό, Ελισάβετ;
  Η Έλενα απάντησε με ειλικρίνεια:
  "Καταλαβαίνει την τεχνολογία καλύτερα από όλους μας". Ωστόσο, πάνω από δύο χιλιάδες χρόνια, όλοι έχουμε μάθει πολλά. Αλλά εξακολουθεί να είναι μια ιδιοφυΐα σε αυτό το θέμα.
  Η Ευφροσύνη τραγούδησε:
  - Όλοι μάθαμε λίγο, κάτι και κάπως.
  Τα μεταλλαγμένα κορίτσια κοίταξαν γύρω τους προσεκτικά. Και φώτισαν με τα μάτια τους τους φρουρούς ρομπότ. Τα κορίτσια μπορούσαν να δουν ακόμη και στο εύρος γάμμα. Είδαμε όμως ότι τα ρομπότ, γενικά, ήταν σε καλή κατάσταση λειτουργίας, αρκετά κινητά και σύγχρονα. Συγκεκριμένα, οι επεξεργαστές υπερχρονίστηκαν χρησιμοποιώντας υπερφωτόνια, τα οποία, σε σύγκριση με τα συμβατικά φωτόνια, είχαν μια σειρά από πλεονεκτήματα σε απόδοση και παραγωγικότητα.
  Ωστόσο, η Ελισάβετ σημείωσε:
  - Ένας επεξεργαστής υπερφωτονίων θα ήταν πολύ πιο αποτελεσματικός και πιο γρήγορος!
  Η κοπέλα συνταγματάρχης ρώτησε:
  - Τι, μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο;
  Το κορίτσι γέλασε και απάντησε:
  - Οτιδήποτε αδύνατο είναι δυνατό στο σύμπαν, όχι μόνο να ζεις με ένα αμετάβλητο όνειρο!
  Η Έλενα τσίριξε:
  - Η εφευρέτης μας θα ανταλλάξει τον εαυτό της με νίκελ. Ας τραγουδήσουμε καλύτερα!
  Η Κατερίνα βούρκωσε περιφρονητικά:
  - Θα τραγουδήσουμε όταν πιάσουμε τους εγκληματίες!
  Η Ευφροσύνη σημείωσε έξυπνα:
  - Μάθε με να τραγουδάω, μάθε με να τραγουδάω,
  Και η αρκούδα θα σε πάρει στο λαιμό!
  Η Ελισάβετ παρατήρησε:
  - Κάτι βλέπω. Μερικά ρομπότ μετέφεραν ιούς υπολογιστών. Και εξαιρετικά δραστήρια.
  Η κοπέλα συνταγματάρχης ρώτησε:
  - Και τι σημαίνει αυτό;
  Η Ελισάβετ ψιθύρισε:
  - Αυτή μπορεί να μην είναι η μόνη επίθεση. Και το γεγονός ότι ο εγκληματίας γνωρίζει πολλά για την ανθρώπινη τεχνολογία.
  Η Αικατερίνη σημείωσε:
  - Αλλά αυτό διευκολύνει τη δουλειά μας. Πιο συγκεκριμένα, η αναζήτηση των απαγωγέων.
  Η Έλενα χαμογέλασε:
  - Πιστεύεις ότι δεν είναι καλεσμένοι από γειτονικό γαλαξία; Και θα χαιρόμουν πολύ να κάνω μια βόλτα.
  Η Ευφροσύνη τραγούδησε:
  Γαλαξίας, γαλαξίας, γαλαξίας,
  Όλα είναι μαθηματικά,
  Και ο ρομαντισμός θα είναι υπέροχος!
  Η Ελισάβετ μουρμούρισε:
  - Είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα!
  Η γυναίκα συνταγματάρχης πήρε και παρέδωσε ένα μικρό κομμάτι υπερχρυσού στην ομάδα. Έλαμψε με όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου. Ένα μέταλλο που δεν έχει όμοιο σε ομορφιά.
  Και με ένα χαμόγελο είπε:
  - Ο υπερχρυσός έχει τη δική του ενέργεια και μια τόσο μεγάλη συσσώρευση πολύτιμων μετάλλων δεν μπορεί να μην ανιχνευθεί από υπερβαρυο-ραντάρ. Νομίζω ότι αυτό θα σας βοηθήσει ειδικά στην εύρεση των απαγωγέων.
  Η Ελισάβετ ρώτησε:
  - Τι, η σάρωση του χώρου δεν έδωσε τίποτα;
  Η κοπέλα συνταγματάρχης απάντησε απρόθυμα:
  - Όχι, τίποτα ακόμα!
  Η Έλενα παρατήρησε με ένα χαμόγελο:
  - Είναι κάπως περίεργο. Θα έπρεπε τουλάχιστον να είχαμε ανακαλύψει κάτι! Άλλωστε το hypergold είναι τέτοιο μέταλλο... Έχει ένα ιδιαίτερο είδος τεχνομαγικής.
  Μία από τις γυναίκες αξιωματικούς παρατήρησε:
  - Οι απαγωγείς είναι τόσο προηγμένοι τεχνολογικά που, για να είμαι ειλικρινής, τους φοβάμαι λίγο. Κι αν χτυπήσουν ξανά τον πλανήτη Γη, και, γενικά, προσπαθήσουν να καταστρέψουν την ανθρωπότητα!;
  Η Ευφροσύνη σημείωσε αναστενάζοντας:
  - Η αρσενική αρχή εξαφανίζεται από την ανθρωπότητα. Τα αρσενικά σταματούν να αναπαράγονται και αυτά που υπάρχουν δεν μπορούν πλέον να ονομάζονται άντρες. Είναι νηπιακά, σαν παιδιά.
  Η Έλενα έγνεψε καταφατικά και γρύλισε:
  - Αργά ή γρήγορα, αυτό θα οδηγήσει στον θάνατο της ανθρωπότητας! Ακόμα, κορίτσια, αυτό είναι υπέροχο, αλλά η ηγετική, μαχητική δύναμη ήταν ακόμα ο άνδρας!
  Η κοπέλα συνταγματάρχης κούνησε το κεφάλι της:
  - Στην αρχαιότητα, τα αρσενικά χτυπούσαν τα κορίτσια, τα κορόιδευαν και ήταν απλώς σαδιστές. Και τώρα έχει εδραιωθεί η πλήρης αρμονία. Και δεν σου αρέσει στον εαυτό σου!?
  Η Ελισάβετ απάντησε:
  - Τα νιάτα μας πέρασαν σε άλλες εποχές. Τα πρώτα εκατό χρόνια της ζωής έθεσαν μια διαφορετική ιδέα για το πώς πρέπει να είναι οι άντρες! Και μπορεί να φαίνομαι ντεμοντέ, αλλά ένα θηλυκό δεν χρειάζεται ένα αδύναμο και αδύναμο αρσενικό!
  Η Έλενα τραγούδησε με θέρμη:
  - Δεν θα το πω σε κανέναν,
  Ότι αγαπώ ένα ρομπότ
  Λατρεύω το ρομπότ!
  Και θα πνίξω τον άνθρωπο ζωντανό!
  Ναι, πράγματι, μια τέτοια παράσταση ήταν αστεία.
  Ωστόσο, η Ελισάβετ και η ομάδα της συνέχισαν να εξερευνούν το διαστημικό λιμάνι. Πρώτα απ' όλα, όποιοι κι αν ήταν οι απαγωγείς, έπρεπε να αφήσουν πίσω τους ίχνη. Και τα κορίτσια πρόσεχαν το μοτίβο του χώρου. Και προσπάθησαν να νιώσουν την ένταση των γραμμών δύναμης.
  Η Έλενα, όμως, άρχισε να τραγουδάει παράταιρα:
  Είμαι λαμπρός ντετέκτιβ
  Δεν χρειάζομαι βοήθεια...
  Μπορώ να βρω ακόμη και ένα σπυράκι
  Στο σώμα ενός ελέφαντα!
  Πιο ευκίνητος και από μακάκος
  Πιο σκληρό από βόδι...
  Και η όσφρηση είναι σαν του σκύλου,
  Και το μάτι είναι σαν του αετού!
  Η Ελισάβετ παρατήρησε:
  - Σε σύγκριση με εμάς, ο αετός είναι σχεδόν τυφλός και ο σκύλος... Υπάρχει κάτι εδώ. Οι απαγωγείς δεν άφησαν ουσιαστικά ίχνη, αλλά ο αέρας μυρίζει παιδική ηλικία!
  Η Κατερίνα έγνεψε καταφατικά:
  - Μπορεί! Όμως τα παιδιά δεν μπορούν να κάνουν κάτι τέτοιο. Πιθανότατα, πρόκειται για πολύ προχωρημένους εξωγήινους. Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι μια τόσο προηγμένη τεχνολογικά και μυστική οργάνωση θα μπορούσε να υπάρχει μεταξύ των ανθρώπων.
  Η Ελισάβετ αντιτάχθηκε:
  - Μια τέτοια οργάνωση υπήρχε ήδη, και την πολεμήσαμε. Θυμάστε το "Spectre";
  Η Έλενα γέλασε και σημείωσε:
  - Αυτοί είναι που έκλεψαν βόμβες θερμοκουάρκ; Και ήθελαν να ανατινάξουν τον ανώτατο συντονιστή; Ναι, ήταν ενδιαφέρον!
  Η Ευφροσύνη παρατήρησε:
  "Και για μένα προσωπικά, το πιο ενδιαφέρον ήταν όταν έμαθα, κατά τη διάρκεια εκείνου του πολέμου, να πετάω χειροβομβίδες στους Γερμανούς με τα γυμνά μου πόδια. Και απλά σόκαρε τους άντρες!
  Η Ελίζαμπεθ έγνεψε καταφατικά:
  - Ναι, μπορείς να πετάξεις με το πόδι σου πολύ πιο μακριά και με μεγαλύτερη ακρίβεια παρά με το χέρι σου! Αυτός είναι ένας πολύ δυνατός και μακρύς μυς. Τι, θα μπορούσατε να το κάνετε αυτό ακόμη και πριν από τη μετάλλαξη;
  Η Ευφροσύνη έγνεψε καταφατικά:
  - Το δοκίμασα! Γενικά, παλέψαμε διαφορετικά στην αρχή. Και μετά συναντηθήκαμε στη δεξαμενή. Για κάποιο διάστημα ήμασταν ένα μόνο πλήρωμα, μέχρι που σκορπιστήκαμε ξανά.
  Η κοπέλα συνταγματάρχης ρώτησε:
  - Πες μας σε παρακαλώ πιο αναλυτικά πώς αγωνίστηκες; Είναι τόσο ενδιαφέρον!
  Η Έλενα μουρμούρισε:
  - Δες μια ταινία! Εκεί προβάλλονται όλα χρωματιστά και με τη συμμετοχή μας.
  Η Efrosinya σημείωσε:
  - Ο κόσμος μας, πρέπει να πω, είναι τόσο ήρεμος και τόσο λίγα σοβαρά εγκλήματα διαπράττονται σε αυτόν, που τα κατορθώματά μας στις ταινίες και στα εικονικά παιχνίδια είναι ένα εκατομμύριο φορές μεγαλύτερα από ό,τι στην πραγματικότητα! Είμαστε εικονικοί, έχουμε γίνει σαν κινούμενα σχέδια, σαν χελώνες νίντζα!
  Η Έλενα γέλασε και σημείωσε:
  - Ναι, σε μια ταινία για εμάς. Και ακόμα, δεν τους αναγνωρίζουν όλοι στους δρόμους.
  Η κοπέλα συνταγματάρχης απάντησε:
  - Από ένα δισεκατομμύριο ανθρώπους, μόνο ένας ασχολείται με σοβαρή δουλειά. Και έτσι, συνεχής διασκέδαση και ευχαρίστηση, και σχεδόν πλήρης απουσία πραγματικών αντρών. Τα κορίτσια τρελαίνονται από την αδράνεια.
  Η Κατερίνα τραγούδησε:
  - Κορίτσια, κορίτσια,
  Ανήσυχη μοίρα...
  Αλλά γιατί, για να είμαστε πιο δυνατοί,
  Χρειαζόμαστε κόπο!
  Η Ελισάβετ σημείωσε:
  - Αυτή είναι μόνο η αρχή ενός μεγάλου παιχνιδιού. Ένα πράγμα που δεν καταλαβαίνω είναι από πού προέρχεται η μυρωδιά της παιδικής ηλικίας; Ίσως, στην πραγματικότητα, αυτά είναι κάποιου είδους θαύματα;
  Η Ευφροσύνη πρότεινε:
  - Κι αν χρησιμοποιούσαν χρονομηχανή!;
  Η Ελίζαμπεθ είπε όχι και πολύ σίγουρη:
  - Το ταξίδι στο χρόνο απαγορεύεται από τους νόμους της φύσης!
  Η Αικατερίνη σημείωσε:
  - Αλλά και να κλέψεις έναν πύραυλο μες στο φως της ημέρας, χωρίς να αφήνεις ίχνη, αντίθετα με όλους τους νόμους της φύσης. Επιπλέον, πολλοί επιστήμονες πίστευαν ότι ήταν αδύνατο να προκληθεί η διαδικασία της σύντηξης preon. Όμως τα γεγονότα λένε ότι υπάρχουν και δίπρεον και ίσως μας περιμένουν πολλές ακόμα ανακαλύψεις.
  Η Έλενα τραγούδησε με χαρά.
  Ω, πόσες υπέροχες ανακαλύψεις έχουμε κάνει,
  Ξαφνικά φέρνει μια στιγμή φώτισης...
  Και η εμπειρία, ο γιος των δύσκολων λαθών,
  Και η ιδιοφυΐα είναι φίλος των παραδόξων!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο. 2.
  Τα κορίτσια συνέχισαν την έρευνα. Αρκετές ακόμη καλλονές με αστυνομικές στολές και ένας νεαρός άνδρας πέταξαν κοντά τους. Αλήθεια, είχε ένα νεαρό, τρυφερό πρόσωπο, χωρίς ούτε ένα τρίχωμα, και ουσιαστικά δεν ξεχώριζε από τα κορίτσια, ειδικά με τα μακριά, ξανθά μαλλιά του. Τα ανθρώπινα αρσενικά έχουν χάσει εντελώς την αρρενωπότητά τους. Μη θέλοντας να ξυριστούν, έγιναν σαν έφηβοι στην εμφάνιση και νηπιακά στο πνεύμα. Ωστόσο, αν κοιτάξετε προσεκτικά, υπάρχει επίσης μια διαφορά στο σχήμα. Τα αγόρια είναι αρκετά καλοσχηματισμένα και μυώδη - επίσης όμορφα.
  Χωρίς να το σκεφτεί δύο φορές, η Ελίζαμπεθ παρήγγειλε μεσημεριανό γεύμα. Και μπορείτε να φάτε δωρεάν στο Hypernet παραγγέλνοντας φαγητό bioplasma από εκεί. Το οποίο είναι πολύ νόστιμο, υγιεινό και πλούσιο σε θερμίδες. Και φαινόταν επίσης πολύ όμορφη.
  Τα μεταλλαγμένα κορίτσια κάθισαν στα τραπέζια. Τα μαχαιροπίρουνα ήταν αστραφτερά χρυσά, που παραδίδονταν μέσω των καναλιών ultramatrix μαζί με το φαγητό.
  Η Ελίζαμπεθ σημείωσε, παίρνοντας το πιρούνι με τα δάχτυλά της και μαχαιρώνοντάς το σε μια φέτα φρέσκου κρέατος κάκτου diplodocus:
  - Είναι πολύ ωραίο όταν το φαγητό είναι δωρεάν!
  Η κοπέλα συνταγματάρχης παρατήρησε:
  - Οχι όλα. Ορισμένα πιάτα, ειδικά αυτά που παρασκευάζονται από φυσικές, σπάνιες ποικιλίες κρέατος, πωλούνται έναντι χρημάτων.
  Η Έλενα γέλασε, σημειώνοντας:
  - Ιδιαίτερα φυσικό αίμα δράκου από τον αστερισμό του Τοξότη! Έχει ισχυρή μεθυστική δράση. Και χτυπάει τον εγκέφαλο!
  Η Catherine έγραψε στο Twitter:
  - Η Πατρίδα δεν πιστεύει στα δάκρυα,
  Ας δώσουμε τον κακό δράκο!
  Η Ελισάβετ παρατήρησε:
  - Αν και ο Σέρλοκ Χολμς είπε ότι δεν αξίζει να διατυπωθεί μια υπόθεση για τη συγκεκριμένη υλοποίηση του εγκλήματος, δεν υπάρχουν ακόμη αρκετά στοιχεία. Έτσι, σε αυτή την περίπτωση, ο ερευνητής αρχίζει να προσαρμόζει τα γεγονότα στην υπόθεσή του. Όμως, παρ' όλα αυτά, μήπως μπορούμε να εκφράσουμε μερικές ακόμα σκέψεις;
  Η Ευφροσύνη ανασήκωσε τους ώμους της και είπε:
  - Εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι έχουμε να κάνουμε με έναν πολιτισμό που στην ανάπτυξή του ξεπερνά τον γήινο, ή ακριβέστερα, τον ανθρώπινο. Αλλά αυτό μπορεί να είναι απλώς ένα ψεύτικο ίχνος.
  Η κοπέλα συνταγματάρχης σημείωσε:
  - Ένας πολιτισμός ανώτερος από αυτόν της Γης, στο τεχνολογικό του πλεονέκτημα, μπορεί να είναι ένας τρομερός αντίπαλος. Είναι τρομακτικό να το σκεφτείς!
  Ο νεαρός αξιωματικός έτριξε:
  - Οι υποθέσεις μας είναι μαύρες!
  Η Ελισάβετ απάντησε αναστενάζοντας:
  - Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να μελετήσουμε πιο προσεκτικά όλα τα βίντεο της απαγωγής. Και επίσης σαρώστε το Hypernet cloud. Και αυτή θα είναι επίσης μια πολύ δύσκολη και ρεαλιστική απόφαση. Μπορεί όμως να υπάρχουν ίχνη από τους κλέφτες των πυραύλων εκεί.
  Η Έλενα ρώτησε:
  - Πιστεύετε ότι οι άνθρωποι το έκαναν αυτό τελικά;
  Η Ελίζαμπεθ έγνεψε καταφατικά:
  - Πιθανότατα, άνθρωποι!
  Και σκέφτηκα ότι δεν μπορούν όλα τα γήινα άτομα να ονομάζονται άνθρωποι. Για παράδειγμα, ένα αγόρι, περίπου δεκατριών ετών, έκαψαν τις φτέρνες του με έναν πυρσό από την αστυνομία κατά τη διάρκεια εκείνου του προ πολλού Δεύτερου Παγκόσμιου Πολέμου. Και μετά έβαλαν επίσης ένα καυτό κομμάτι σιδήρου σε σχήμα πεντάκτινου αστεριού στο γυμνό στήθος του παιδιού.
  Στην πραγματικότητα έσωσαν το αγόρι. Όμως το έγκαυμα σε σχήμα αστεριού στο στήθος του παρέμεινε. Κατάφεραν επίσης να σπάσουν αρκετά από τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του με καυτή λαβίδα. Αλλά ευτυχώς μεγάλωσαν μαζί. Μα πόσο επώδυνο ήταν!
  Αλλά αυτό απέχει πολύ από τη μοναδική περίπτωση.
  Ένα κορίτσι περίπου δεκατεσσάρων ετών οδηγήθηκε ξυπόλητο στο κρύο. Και μετά έβαλαν τα γυμνά τακούνια τους σε μια καυτή σόμπα.
  Η Έλενα, εν τω μεταξύ, παρήγγειλε μια υπέροχη σούπα από μια χελώνα με κέλυφος διαμαντιού και ένα υβρίδιο από ανανά, λάχανο, ροδάκινο και ντόνατ σοκολάτας πάνω από το Hypernet - που είναι πολύ νόστιμο.
  Το κόκκινο μεταλλαγμένο κορίτσι τραγούδησε:
  - Θα κοιτάξουμε πρώτα το φαγητό στα μάτια,
  Και μετά, με μεγάλη όρεξη, θα τα φάμε όλα!
  Η Αικατερίνη σημείωσε:
  - Λοιπόν, σκέφτομαι, μήπως το διαστημόπλοιο έκλεψαν ρομπότ;
  Η Ελισάβετ ρώτησε:
  - Γιατί ρομπότ;
  Το κορίτσι με τα κίτρινα μαλλιά τραγούδησε:
  Εάν ένα άτομο είναι πεσμένο,
  Εάν ένα άτομο έχει φτάσει στο τέλος του σχοινιού του,
  Μετατράπηκε ξανά σε άγριο
  Το νέο ρομπότ Boss εμφανίστηκε!
  Η Ευφροσύνη έγνεψε καταφατικά:
  - Με άντρες σαν τους δικούς μας, είναι περίεργο που τα ρομπότ έχουν καταλάβει την εξουσία!
  Ο νεαρός έτριξε:
  - Και γιατί οι άντρες είναι κακοί;
  Η Ελισάβετ τραγούδησε:
  - Όλοι οι άντρες είναι αδύναμοι,
  Είναι όλοι σαν παιδιά...
  Το κορίτσι δεν μπορεί να τα διαχειριστεί,
  Είναι βαρετό στον πλανήτη!
  Η κοπέλα συνταγματάρχης αντιτάχθηκε:
  - Δεν χρειάζεται να προσβάλλετε τον Seryozha! Μόνος του μπορεί να εξυπηρετήσει δύο ή τρεις δωδεκάδες γυναίκες τη νύχτα - προσπαθεί, αν και δεν του είναι εύκολο!
  Η Έλενα γέλασε και παρατήρησε:
  - Σε αυτήν την περίπτωση, είναι καλύτερα με δονητή και βιορομπότ!
  Και τα κορίτσια τραγουδούσαν σε χορωδία:
  Πόσο μακριά έχει φτάσει η πρόοδος;
  Αλλά πρωτόγνωρα θαύματα,
  Οι γαλαξίες έχουν φτάσει στα άκρα,
  Δεν αποφεύγετε την σκληρή πρακτική!
  Ο Seryozhka αναστέναξε βαριά και γκρίνιαξε:
  - Πραγματικά με τρέλαναν! Θα ήταν καλύτερα, όντως, με βιορομπότ!
  Τα κορίτσια γέλασαν. Και χάιδεψαν τον νεαρό από όλες τις πλευρές, και έσφιξαν το μυώδες κορμί του.
  Ναι, ένας ενδιαφέρον κόσμος. Φαίνεται σαν παράδεισος για τους άντρες, αλλά για τους άντρες υπάρχει τέτοια ένταση και είναι κυριολεκτικά εξαντλημένοι.
  Η Κατερίνα εξέφρασε την εκδοχή της:
  - Ή μήπως όντως το έκαναν οι άντρες; Αυτούς που οδηγήσαμε και βασανίσαμε; Για να γλιτώσουν από τέτοια υπερένταση, απλώς το πήραν και έφυγαν τρέχοντας!;
  Η Έλενα γέλασε και ούρλιαξε.
  - Υπέροχη εκδοχή! Λοιπόν, φαίνεται πολύ ωραίο! Οι άντρες ξεφεύγουν από τα κορίτσια!
  Και το κορίτσι σφύριξε από τα ρουθούνια της, που φαινόταν πολύ κουλ όταν το εκτέλεσε.
  Η Ευφροσύνη δήλωσε:
  Είναι αδύνατο να ζεις στον κόσμο χωρίς γυναίκα, όχι,
  Μέσα τους είναι ο ήλιος του Μάη, μέσα τους η αυγή της αγάπης...
  Η κοπέλα συνταγματάρχης σημείωσε ξεγυμνώνοντας τα δόντια της:
  - Γίνεται χωρίς άντρες;
  Η Ελισάβετ χαμογέλασε:
  - Κάπως τα καταφέρνουμε χωρίς αυτούς. Αλλά είναι καιρός να σταματήσουμε να σαλιάρουμε για το ισχυρότερο φύλο.
  Τα κορίτσια γέλασαν. Και άρχισαν να τρώνε, δηλαδή να δουλεύουν με τα σαγόνια τους πιο δυναμικά. Ο κόσμος γύρω τους φαινόταν όμορφος. Η Ελίζαμπεθ σκέφτηκε ότι, για παράδειγμα, όταν πρόκειται για αλλαγή φύλου, για κάποιο λόγο περισσότεροι άντρες ήθελαν να γίνουν γυναίκα και όχι το αντίστροφο; Αν και φαινόταν πολύ καλύτερο να είσαι άντρας. Για παράδειγμα, δεν χρειάζεται να γεννήσετε και να κάνετε παιδιά, και υπάρχουν πολύ λιγότερες οικιακές εργασίες για να ανησυχείτε. Και γενικά, είναι τόσο δύσκολο να είσαι γυναίκα και οι μισθοί και οι συντάξεις τους είναι χαμηλότερες από αυτές των ανδρών. Αυτά είναι πραγματικά θαύματα που συνέβησαν τον εικοστό πρώτο αιώνα. Και τότε το ανδρικό φύλο εξαφανίστηκε σχεδόν εντελώς.
  Και η Κάθριν σκέφτηκε: "Ποιος διέπραξε ένα τέτοιο έγκλημα;" Και γιατί μύρισαν παιδική ηλικία; Τι σχέση έχει αυτό;
  Επιπλέον, κάτι άλλο έγινε αισθητό, αλλά δεν ήταν εντελώς ξεκάθαρο και, ταυτόχρονα, οικείο.
  Το κορίτσι έκοψε ένα κομμάτι ζαρκάδι μπανάνας και το μάσησε, δοκιμάζοντας το ζουμερό κρέας με φρουτώδη γεύση.
  Μετά τραγούδησε:
  Σε εμπιστεύομαι μόνος σου
  Σέρλοκ Χολμς...
  Αν και δεν μπορείτε να μετρήσετε τις απώλειες,
  Σέρλοκ Χολμς!
  Η Ελισάβετ σημείωσε χαμογελώντας:
  - Είτε θέλετε να το πιστέψετε είτε όχι, το πίσω μέρος θα πάει στον εχθρό για φαγητό!
  Και τα κορίτσια γέλασαν, βγάζοντας τα δόντια τους. Και είναι μαργαριταρένιες και αστραφτερές, σαν γυαλισμένοι καθρέφτες. Αυτά είναι πραγματικά κορίτσια που θα δείξουν την τάξη τους.
  Η κοπέλα συνταγματάρχης ρώτησε:
  - Τι θα κάνετε τώρα;
  Η Έλενα πρότεινε:
  - Ας πάρουμε συνέντευξη από τους μάρτυρες! Αυτό θα είναι πολύ ωραίο.
  Η Ελισάβετ σημείωσε:
  - Θα πάρει πάρα πολύ χρόνο. Δεν μπορείτε να προσφέρετε κάτι πιο σημαντικό και αποτελεσματικό;
  Η Ευφροσύνη έγραψε στο Twitter:
  - Το καλύτερο είναι να πετάξεις μέχρι τον Δία. Ο μεγαλύτερος πλανήτης στο Ηλιακό Σύστημα, και γι' αυτό διασκεδάστε πολύ!
  Η Έλενα τραγούδησε:
  - Ο Δίας είναι ο βασιλικός πλανήτης,
  Ρίχνει μια αχτίδα ήλιου...
  Δοξασμένος από ένα μεγάλο κατόρθωμα,
  Λάμπετε μαζί μας!
  Τα μεταλλαγμένα κορίτσια τραγούδησαν σε χορωδία:
  - Η ζωή είναι ένα γελοίο λάθος,
  Η αράχνη τσακίστηκε...
  Υπάρχει διέξοδος από τον λαβύρινθο
  Από κάθε αδιέξοδο!
  Θα σπάσουμε ακόμη και κουάρκ,
  Ούτε ο παπάς δεν θα σωθεί...
  Τα κορίτσια δεν θα αποφύγουν τους καβγάδες,
  Είμαστε λεγεώνα καλλονών!
  Η Ελισάβετ κελαηδούσε, βγάζοντας τα μαργαριταρένια δόντια της, σαν να είχαν γυαλιστεί και βγήκαν από το βυθό της θάλασσας:
  - Μπορούμε να τους βρούμε όλους,
  Στο βυθό της θάλασσας...
  Όχι πάνω από είκοσι
  Μοιάζει με ήρωα!
  Και οι πολεμιστές ξέσπασαν στα γέλια!
  Μετά από αυτό, άρχισαν να εργάζονται δυναμικά με τα σαγόνια τους και πάλι.
  Η κοπέλα Έλενα θυμήθηκε πώς εξασκούσε τη συγκόλληση σε μια παιδική αποικία. Αντί να φοράτε ξύλινα παπούτσια που έχουν εκδοθεί από την κυβέρνηση, είναι καλύτερα να πηγαίνετε ξυπόλητοι. Επιπλέον, ακόμη και το χειμώνα, όταν το συνηθίσουν, τα πόδια των παιδιών σχεδόν δεν παγώνουν. Το φαγητό στην αποικία ήταν ακόμα αξιοπρεπές, καλύτερο από ό,τι για τους ενήλικες κρατούμενους. Αλλά δούλευαν σαν ενήλικες - δώδεκα ώρες την ημέρα, και μελετούσαν ακόμη και για τέσσερις ώρες. Δηλαδή δεν υπήρχε καθόλου ελεύθερος χρόνος. Είναι αλήθεια ότι ενώ δούλευαν, τα κορίτσια προσπάθησαν να αποφύγουν. Μερικές φορές έβρεχε. Και έπαιζαν με σπιτικά χαρτιά για κολλήσεις.
  Η κοκκινομάλλα Έλενα έμαθε γρήγορα να απατάει και να δέρνει τους φίλους της. Είχε λοιπόν αρκετό φαγητό. Μερικές φορές ακόμη και στις γιορτές, στα παιδιά κρατουμένων έδιναν καραμέλες και γλυκά.
  Και κατά τη διάρκεια του πολέμου, οι Αμερικανοί έστελναν και τρόφιμα. Και υπήρχαν επίσης κονσέρβες και γλυκά και σοκολάτα. Προμήθευαν επίσης πρώτες ύλες, εξοπλισμό και αυτοκίνητα.
  Από τα αμερικανικά αεροσκάφη, το Airacobra θεωρήθηκε το καλύτερο. Ήταν οπλισμένο με τέσσερα πολυβόλα και ένα ισχυρό αεροβόλο 37 χλστ. Αλλά ένας πιλότος δέχθηκε δέκα χρόνια στα στρατόπεδα μόνο και μόνο επειδή είπε ότι το αμερικανικό Airacobra ήταν καλύτερο από το σοβιετικό Yak. Αν και έτσι είναι.
  Η Έλενα, επίσης, δεν συγκρατείται στη γλώσσα της και κατά τη διάρκεια του πολέμου συνελήφθη, μεταφέρθηκε σε κελιά τιμωρίας και ξυλοκοπήθηκε στα τακούνια με ρόπαλα. Και οι Ναζί με βασάνισαν στην αιχμαλωσία.
  Ναι, είχαν μια πλούσια ζωή στο παρελθόν. Εκτός από τον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο, πολέμησαν στην Κορέα, το Βιετνάμ, την Κούβα, το Αφγανιστάν, το Ιράκ, την Τσετσενία και τη Συρία. Αλλά αρνήθηκαν κατ' αρχήν να πολεμήσουν στην Ουκρανία. Έχοντας πει ότι δεν θα υπάρχει αδελφικό αίμα πάνω τους.
  Τα κορίτσια έχουν βιώσει πολλά στη ζωή. Και, για να είμαι ειλικρινής, δεν ήθελαν ιδιαίτερα συναρπαστικές περιπέτειες. Είναι αλήθεια ότι οι τελευταίες δεκαετίες ήταν πολύ ήρεμες.
  Στο μέλλον, γενικά, ειδικά όταν υπάρχουν τόσες πολλές γυναίκες, η ζωή έχει γίνει ήρεμη.
  Υπήρχαν όμως, για παράδειγμα, διαστημικοί πειρατές. Συγκεκριμένα, κάποτε επιτέθηκαν σε ένα καραβάνι από χρυσό και υπερχρυσό. Τα κορίτσια τα κυνηγούσαν. Οι περισσότεροι από τους πειρατές ήταν ακάρεα κουνουπιών. Ίσως μια από τις λίγες φυλές στο σύμπαν που είναι πιο επιθετικές από τους ανθρώπους. Κατέστρεψαν ακόμη και τον δικό τους πλανήτη με πυρηνικό πόλεμο.
  Τα τσιμπούρια των κουνουπιών ήταν το μόνο σημαντικό πρόβλημα που είχαν οι άνθρωποι. Ευτυχώς ήταν λίγοι και προτίμησαν την πειρατεία. Λοιπόν, μερικές φορές εξαπέλυσαν και επιθέσεις χάκερ. Εδώ τους βοήθησαν οι καλικάντζαροι. Αυτή η φυλή, γενικά, είναι ειρηνόφιλη και μικρή σε αριθμό, αλλά πραγματικά αγαπά τα χρήματα.
  Υπάρχουν και ξωτικά στο σύμπαν. Είναι όμως και λίγα από αυτά, και έχουν κολλήσει στον Μεσαίωνα. Τα ξωτικά είναι φυσικά όμορφα, δεν γερνούν -με κορμιά αιώνια νεαρά όμως, όχι αθάνατα- τριακόσια ή τετρακόσια χρόνια και το τέλος. Με την πρώτη ματιά δεν είναι χαζοί, έχουν καλή μνήμη, μετράνε και γράφουν γρήγορα. Μα τόσο ανευρηματικό. Δεν σκέφτηκαν καν ατμομηχανή - έπλεαν σε ιστιοφόρα και χρησιμοποιούσαν τόσο πρωτόγονα όπλα όταν πυροβολούσαν που τα κύρια ήταν ακόμα τόξα ή, στην καλύτερη περίπτωση, βαλλίστρες.
  Το επίπεδό τους ήταν, στην καλύτερη περίπτωση, ο δέκατος έκτος αιώνας μεταξύ των ανθρώπων. Αλλά τα ξωτικά είναι πολύ μεγαλύτερα από την ανθρωπότητα, όπως και οι καλικάντζαροι.
  Για κάποιο λόγο, οι άνθρωποι έχουν ένα εξαιρετικό ταλέντο στην τεχνολογία. Και ακόμη και η εξαφάνιση των ανθρώπων δεν εμπόδισε την πρόοδο.
  Τα μεταλλαγμένα κορίτσια τελείωσαν διάφορες λιχουδιές, όπως ένα υβρίδιο ποδηλάτου, ένα τρακτέρ και ένα καρπούζι και ένα καλαμάρι με σοκολάτα.
  Το φαγητό ήταν πολύ νόστιμο, τα κορίτσια μάλιστα τραγουδούσαν:
  Ευλογημένος είναι αυτός που βρίσκεται στο διάστημα,
  Σε μια χαρούμενη γωνιά...
  Δεν σκέφτεται τη θλίψη -
  Με μια κουτάλα κρασί στο χέρι!
  Έπιναν βέβαια και κρασί. Πολύ γλυκό, ευχάριστο στη γεύση, που αναζωογονούσε, αλλά δεν μεθούσε.
  Οι μεταλλαγμένοι πολεμιστές απογειώθηκαν και επέστρεψαν από το διαστημικό λιμάνι. Άρχισαν να σαρώνουν το HyperInternet και να κρυφακούουν smartphone.
  Η Έλενα σημείωσε:
  - Υπάρχουν εκατομμύρια smartphone, ή, ακριβέστερα, δισεκατομμύρια! Αφήστε το πρόγραμμα να τα ελέγξει καλύτερα!
  Η Ελίζαμπεθ έγνεψε καταφατικά:
  - Αυτή είναι μια πολύ λογική ιδέα. Αν και το πρόγραμμα δεν μπορεί να αντικαταστήσει το μάτι σας, ακόμα κι αν είναι το πιο προηγμένο.
  Η Αικατερίνη σημείωσε:
  - Τα ρομπότ είναι αυτά που αντικατέστησαν τους ανθρώπους σε όλα. Αλλά δεν έχουν μάθει ακόμα να επινοούν.
  Η Ευφροσύνη είπε σοβαρά:
  - Αλλά αν μάθεις, θα είναι το τέλος του βιολογικού πολιτισμού.
  Τα κορίτσια ξεκίνησαν ένα πρόγραμμα μηχανής αναζήτησης σε υπερπλασματική μορφή στο Hypernet. Και αρχίσαμε να υποκλοπώνουμε smartphone και άλλες συσκευές.
  Η Έλενα πρότεινε να ξεκινήσει τουλάχιστον μια ντουζίνα ακόμη τέτοια προγράμματα και να δοκιμάσει επίσης νανορομπότ.
  Η ιδέα δεν ήταν η πιο ηλίθια. Οι πολεμιστές άρχισαν να χτενίζουν τον εικονικό χώρο. Και άλλα είδη.
  Η Έλενα σκέφτηκε ποιος θα μπορούσε να είναι ο ένοχος. Ίσως όποιος ανέπτυξε αυτό το Starship να εμπλέκεται κατά κάποιο τρόπο στην απαγωγή. Και τι; Ίσως, για κάποιο λόγο, υπήρχε η επιθυμία να πετάξουμε σε άλλους γαλαξίες ή υπήρχε ζήλια και φθόνος του σχεδιαστή.
  Παρεμπιπτόντως, πρέπει να ελέγξουμε τις πληροφορίες σχετικά με το ποιος εργάστηκε σε αυτό.
  Η κοπέλα άνοιξε το σαρωτή και άρχισε να παρακολουθεί τα δεδομένα. Όλα μέχρι στιγμής έδειχναν ότι, όντως, η απαγωγή ήταν αόρατη και χωρίς συγκεκριμένα ίχνη.
  Υπήρχαν πολλές δεκάδες σχέδια αυτού του διαγαλαξιακού πυραύλου. Από αυτούς, περίπου το ένα πέμπτο είναι άνδρες. Εξακολουθούν να έχουν ένα μυαλό πιο προσανατολισμένο προς τα μαθηματικά και τη μηχανική από τις γυναίκες. Το ποσοστό τους μεταξύ των επιστημόνων είναι πολύ υψηλότερο από ό,τι στη ζωή. Και μεταξύ μεγάλων επιστημόνων είναι ακόμη υψηλότερο.
  Ως εκ τούτου, οι γυναίκες ανησυχούν ότι τα αρσενικά εξαφανίζονται. Στο κρεβάτι θα αντικατασταθούν από ένα βιορομπότ ή έναν δονητή, αλλά τα ρομπότ δεν είναι ακόμα ισχυρά στην επιστήμη. Εκτός κι αν μπορούν ακόμα να εφευρεθούν παιχνίδια ή κάτι μικρό. Αλλά οι άνθρωποι κάνουν σοβαρές ανακαλύψεις.
  Η Έλενα, μαντεύοντας τις σκέψεις της, παρατήρησε:
  - Μερικές φορές μετανιώνω που δεν γεννήθηκα άντρας!
  Η Ελισάβετ γέλασε και απάντησε:
  - Ναι, είμαι κι εγώ. Θα μπορούσα να κάνω εκατομμύρια παιδιά. Και αυτή θα ήταν μια νέα, ανώτερη φυλή.
  Η Catherine πέταξε ένα νόμισμα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και το έπιασε. Και μετά το πέταξε ξανά, γκρεμίζοντας μια μύγα σε πτήση. Μετά από αυτό, έγραψε στο Twitter:
  - Αν ένα σπουργίτι είναι κοντά,
  Στοχεύουμε το όπλο...
  Αν υπάρχει μύγα, χτυπήστε τη μύγα,
  Πάρτε την υπό την απειλή του όπλου!
  Η Έλενα βούρκωσε περιφρονητικά:
  - Το να πυροβολείς σπουργίτια με κανόνια είναι πολύ σπάταλο!
  Η Ευφροσύνη έγνεψε καταφατικά:
  "Και δεν έχει νόημα να πυροβολείς ένα πέλετ σε έναν ελέφαντα!"
  Τα κορίτσια το πήραν και τραγούδησαν:
  Είναι κακό όταν είσαι μόνος, σαν σνομπ
  Είσαι μόνος και οι εχθροί σου είναι λεγεώνες...
  Ακόμη και ένας ελέφαντας μπορεί να φαγωθεί από ένα ζωύφιο,
  Αν υπάρχουν περισσότεροι από ένα εκατομμύριο κοριοί!
  Και έτσι τα κορίτσια ξεκίνησαν αρκετά ακόμη προγράμματα αναζήτησης στο Hypernet. Και ήταν αρκετά ενδιαφέρον.
  Μετά από αυτό, πέταξαν μακριά σε απόσταση από τη Σελήνη. Κοιτάξαμε τον πλανήτη από το διάστημα.
  Το μεγαλύτερο μέρος του ήταν ήδη χτισμένο. Και μεγάλωσαν υπέροχα, όμορφα δέντρα. Και στα δέντρα υπάρχουν μεγάλα, πολύχρωμα μπουμπούκια. Οι γυναίκες γενικά αγαπούν πολύ τα λουλούδια όταν είναι φωτεινά και γεμάτα χρώματα. Σε ορισμένα μπουμπούκια τα πέταλα είχαν το δικό τους ατομικό σχέδιο.
  Η Έλενα τραγούδησε με χαρά:
  -Τι όμορφος είναι ο πλανήτης Σελήνη,
  Σαν μαργαριτάρια, κορώνες από ρουμπίνια...
  Μην μας σφίγγετε τα κορίτσια στη γωνία,
  Είμαστε τόσο δυνατοί πολεμιστές!
  Και η κοκκινομάλλα βασίλισσα στριφογύριζε σαν τοπ στο κενό. Τα κορίτσια είχαν ειδικά κοστούμια που τους επέτρεπαν να πετούν μεταξύ πλανητών. Επιπλέον, οι μεταλλαγμένοι δεν φοβήθηκαν ότι θα βρεθούν στο διάστημα και στο κενό χωρίς προστασία.
  Δεν είναι απλοί άνθρωποι.
  Η Έλενα θυμήθηκε πώς άλειφαν πρώτα τα γυμνά πέλματα των ποδιών της με λάδι και μετά τηγάνισαν τις γυμνές της γόβες με ένα μαγκάλι. Πόσο επώδυνο είναι. Για να μην ουρλιάζει, φανταζόταν τον εαυτό της να πολεμά ξυπόλητη στην έρημο. Και, για παράδειγμα, σώζει τον Ιουλιανό τον Αποστάτη.
  Πράγματι, αν ο Ιουλιανός είχε ζήσει εβδομήντα χρόνια, ο Χριστιανισμός μπορεί να είχε εξαφανιστεί για πάντα. Επιπλέον, αυτή η πίστη είναι παράδοξη. Θεωρήστε τον άτυχο άνθρωπο που σταυρώθηκε στον σταυρό ως Παντοδύναμος Θεός.
  Καθώς εξελισσόταν η πρόοδος, η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων άρχισε να θεωρεί τον άνθρωπο ως τον κύριο Θεό. Όπως, οι άνθρωποι στο σύμπαν είναι ο μεσσίας.
  Και θα έρθει η ώρα, θα αποκαλυφθεί και το μυστικό του χρόνου. Και τότε οι νεκροί θα αναστηθούν.
  σφύριξε η Έλενα. Είχε ένα αγόρι κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και τον αγαπούσε πολύ. Ήταν μια δυνατή αγάπη, αυτή που κρατάει για πάντα. Και πέθανε όταν εισέβαλλε στο Ράιχσταγκ. Είναι κρίμα, φυσικά.
  Η Έλενα ονειρευόταν να τον αναστήσει. Τότε, όντως, το μεταλλαγμένο κορίτσι θα βρει την απόλυτη χαρά και ευτυχία.
  Όμως η επιστήμη δεν έχει φτάσει ακόμη σε αυτό το σημείο. Αλλά θα περάσουν δύο χιλιάδες χρόνια, και τότε θα είναι δυνατό να αναστηθούν οι νεκροί.
  Τώρα, για παράδειγμα, όλα τα κορίτσια και τα αγόρια είναι για πάντα νέα. Οι νεαροί μάλιστα γίνονται πολύ νέοι. Αλλά μια φορά κι έναν καιρό ένα μούσι προκαλούσε σεβασμό.
  Η Έλενα κοίταξε το σαρωτή. Το πρόγραμμα ανέφερε γενικά δεδομένα. Ακόμα δεν θα δεις και δεν θα χωνέψεις τα πάντα.
  Υπάρχουν τόσες πολλές πληροφορίες που το κεφάλι σου γυρίζει.
  Η Ελισάβετ σημείωσε:
  - Δεν καταφέραμε τίποτα!
  Η Αικατερίνα χαμογέλασε:
  - Αυτοί είναι οι πιο προηγμένοι τεχνολογικά εγκληματίες που έχουμε συναντήσει ποτέ. Και δεν πρέπει να υπολογίζετε σε πολύ γρήγορα αποτελέσματα!
  Η Ευφροσύνη τσίριξε:
  - Όσο πιο ήσυχα πας, τόσο πιο μακριά θα φτάσεις.
  Η Έλενα πρότεινε:
  - Ή ίσως ας πετάξουμε στη Γη. Ας ανακρίνουμε πρώτα τον επικεφαλής σχεδιαστή του διαγαλαξιακού πυραύλου, Vishu Aran. Είναι, προφανώς, ένα πολύ όμορφο αρσενικό.
  Η Ελίζαμπεθ ανασήκωσε τους ώμους:
  "Δεν ξέρω τι θα μας δώσει αυτό, αλλά δεν θα κάνει κακό να ανακρίνουμε τον Βίσα". Χρειαζόμαστε τουλάχιστον την παραμικρή ένδειξη!
  Η Έλενα έγραψε στο Twitter:
  - Κατά την ανάκριση, το κακό αρσενικό ρώτησε:
  Ποιος είναι αυτός που με χτύπησε...
  Απαντά, ο λοξός,
  Τι διέταξε την ανάκριση -
  Σε κατέβασε ο ίδιος ο διάβολος, ο ίδιος ο κύριος γιος!
  Και τα κορίτσια γέλασαν ξανά.
  Τα κορίτσια πέταξαν στη Γη. Ο πλανήτης ήταν όμορφος, και ταυτόχρονα, τόσα πράγματα πετούσαν γύρω του. Υπήρχαν και κορίτσια με διαστημικές στολές με κινητήρες υπερβαρύτητας. Πέταξαν μέχρι τους μεταλλαγμένους και προσφέρθηκαν να αγοράσουν αυτό ή εκείνο το προϊόν.
  Ταυτόχρονα έψαλλαν:
  Πάνω από τη γη ο ουρανός συνοφρυώνεται,
  Όλοι φοβούνται να το παρακάνουν...
  Ένας άντρας φιλάει ένα κορίτσι -
  Ζητά να αυξηθεί η τιμή!
  Η Έλενα το πήρε και χτύπησε τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, απελευθερώνοντας ένα μεγάλο, θανατηφόρο πάλσαρ στο κορίτσι. Πέταξε και χτύπησε την καλλονή. Την τύλιξαν σπίθες, την περιέστρεψαν και τραγούδησε:
  - Ο παλμός της Γης χτυπά με αγωνία ανάμεσα στα αστέρια,
  Τα χωράφια ποτίστηκαν με κρυστάλλινη δροσιά...
  Όλοι οι άνθρωποι, γνωρίζουμε μια οικογένεια τώρα,
  Ζουν σε μακάρια ευτυχία, αιώνια ειρήνη!
  Και η Έλενα χαμογέλασε με το πολύ λαμπερό και υπέροχο χαμόγελό της από καθαρό μαργαριτάρι.
  Η Catherine τραγούδησε ως απάντηση:
  Σας ευχόμαστε ευτυχία,
  Ευτυχία σε αυτόν τον μεγάλο κόσμο...
  Σαν τον ήλιο το πρωί
  Αφήστε τον να μπει στο σπίτι!
  Τα κορίτσια κούνησαν το χέρι της και αντέτειναν:
  - Όχι στο σπίτι, αλλά σε όλο το σύμπαν!
  Η Έλενα τραγούδησε:
  - Το σύμπαν είναι γεμάτο φανταστικές εκπλήξεις,
  Είναι μαγική και εξαιρετική...
  Τα αστέρια είναι τώρα σε απόσταση αναπνοής από τη γη, μετρήστε με το χέρι σας,
  Γίνε λοιπόν αγόρι στη μάχη, σκληρό στην αγάπη!
  Και τα κορίτσια τραγουδούσαν σε χορωδία:
  Να είσαι cool τύπος!
  Να είσαι cool τύπος!
  Πάρε μούσι σύντομα!
  Να είσαι cool τύπος!
  Να είσαι cool τύπος!
  Παντρευτείτε ένα ξυπόλητο κορίτσι το συντομότερο δυνατό!
  Οι πολεμιστές, πρέπει να πούμε, είναι πράγματι εξαιρετικής κατηγορίας. Και αν βρυχηθούν και αρχίσουν να γελούν, τότε αυτό θα είναι μια εξαιρετική δροσιά.
  Η γη φαίνεται πολύ εντυπωσιακή από τον αέρα. Πρώτον, εκτός από τον Ήλιο, έχει και τέσσερα επιπλέον φωτιστικά. Στον Νότιο Πόλο, φυτρώνουν καρύδες, μπανάνες, ανανάδες και πολλά φρούτα που δεν είχαν δει προηγουμένως.
  Δεν υπάρχει πρακτικά νύχτα - αιώνια μέρα και αιώνιο καλοκαίρι
  Το γυναικείο βασίλειο είναι ένας πραγματικός παράδεισος. Και υπάρχουν τόσα πολλά λουλούδια παντού, μεγάλα και φωτεινά. Και πόσα σιντριβάνια και αγάλματα υπάρχουν. Ιδιαίτερα όμορφα είναι τα αγάλματα που καλύπτονται με ένα λεπτό στρώμα φύλλου υπερχρυσού. Λάμπει με όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου, είναι υπερχρυσό, που το κάνει μοναδικό σε ομορφιά.
  Και πόσα διαφορετικά κοσμήματα υπάρχουν. Ειδικά τα διαμάντια, μερικά στο μέγεθος ενός καλού σπιτιού, και αστράφτουν στις ακτίνες πολλών φωτιστών.
  Και πόσα είναι τα κορίτσια μαυρισμένα, μυώδη με κοιλιακούς σαν σοκολατάκια.
  Τα αγόρια, που είναι χίλιες φορές μικρότερα σε αριθμό, είναι επίσης πολύ όμορφα, και συνήθως φορούν σορτς.
  Πρέπει να πούμε ότι είναι επίσης διαφορετικά. Μόνο ένας μικρός αριθμός ανθρώπων φοράει στολές. Έχει ζέστη εδώ και ένας πραγματικός παράδεισος.
  Πολλοί άνθρωποι εξαφανίζονται κάθε τόσο, βυθίζοντας στη μήτρα του Hypernet. Ακριβώς στους δρόμους, τα κορίτσια φιλούν τους άντρες και τους χαϊδεύουν. Μερικές φορές με ρομπότ. Είναι αλήθεια ότι δεν έχει φτάσει ακόμη στο σημείο του ανοιχτού δημόσιου σεξ. Αλλά στο Hypermatrix, όλα είναι πιθανά.
  Για παράδειγμα, μπορείτε να αποκτήσετε σχεδόν οποιοδήποτε σώμα στο Hypernet. Γίνε ακόμα και πραγματικά Κινγκ Κονγκ, ή πεταλούδα. Και ο εγκέφαλος δεν θα νιώσει τη διαφορά.
  Και εκεί, στα παιχνίδια Hypermatrix, μπορείτε να πολεμήσετε. Επιπλέον, όπως θέλετε. Η Έλενα, για παράδειγμα, της άρεσε να εκτοξεύει ακτίνες λέιζερ από τις κόκκινες θηλές της και να καίει ολόκληρα συντάγματα εχθρών. Τα Ορκ συγκεκριμένα.
  Ναι, υπάρχουν και ορκ στο πραγματικό σύμπαν. Μόνο που είναι πιο οπισθοδρομικοί από τα ξωτικά, άγριοι και σχεδόν δεν μιλούν.
  Ωστόσο, πώς τα ορκ κατάφεραν να επισκεφτούν τη Γη, αφήνοντας θρύλους για τον εαυτό τους, δίνοντας παραμύθια.
  Τα ξωτικά στην αρχαιότητα μπορούσαν να κινούνται με τη βοήθεια μαγικών μεταλλίων. Και υπήρχαν ειδικά, ισχυρά ξόρκια που μεταφέρονταν από πλανήτη σε πλανήτη.
  Αλλά τότε κάπως το μυστικό χάθηκε. Φαίνεται ότι ήταν πολύ ισχυροί μάγοι, αλλά στη συνέχεια είτε εκφυλίστηκαν είτε μετακόμισαν σε άλλο γαλαξία.
  Εδώ η Ελισάβετ ξανασκέφτηκε:
  - Δεν είναι μάγοι αυτοί; Μπορεί να έχουν τους δικούς τους λόγους για να κλέψουν ένα διαγαλαξιακό διαστημόπλοιο σαν αυτό!
  Και το κορίτσι τραγούδησε:
  Η ζωή δεν είναι εύκολη για τις ομορφιές μας,
  Και ορμάει σαν ανοιξιάτικη κούνια...
  Αφήστε το όνειρό μας να γίνει πραγματικότητα,
  Πετάξαμε στην άκρη του σύμπαντος!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο. 3.
  Στο δρόμο για τη Γη, τα μεταλλαγμένα κορίτσια κάθισαν σε ένα από τα εστιατόρια όπου για χρήματα μπορείτε να πάρετε εξωτικά πράγματα που δεν είναι διαθέσιμα δωρεάν από το Hypernet. Συγκεκριμένα, η Έλενα παρήγγειλε το αίμα ενός υβριδίου ενός τυραννόσαυρου και ενός κάκτου. Μετά από αυτό, τα κορίτσια το κατάπιαν με ευχαρίστηση.
  Θυμήθηκαν το ένδοξο παρελθόν τους και άρχισαν να τραγουδούν με μεγάλο ενθουσιασμό.
  Είμαστε κορίτσια από τη χώρα της ΕΣΣΔ,
  Που είναι δάδα για όλο τον κόσμο...
  Ας δείξουμε, ξέρετε, ένα παράδειγμα μεγαλείου,
  Ιδού τα ηρωικά κατορθώματα που τραγουδιούνται!
  
  Τα κορίτσια γεννήθηκαν κάτω από την κόκκινη σημαία,
  Και ξυπόλητοι ορμούν στην παγωνιά...
  Κόρες και γιοι πολεμούν για τη Ρωσία,
  Μερικές φορές η νύφη δίνει στον τύπο ένα τριαντάφυλλο!
  
  Θα υπάρχει μια κόκκινη σημαία πάνω από το σύμπαν,
  Λάμψε τόσο λαμπερά, σαν φλόγα με δάδα...
  Μετά από όλα, ηρωική, να ξέρεις την ταλάντευσή μας,
  Και το πανό μας αστράφτει σαν κόκκινο!
  
  Μην το πιστεύετε, ο καταραμένος φασίστας δεν θα περάσει,
  Και το ρωσικό πνεύμα δεν θα σβήσει ποτέ...
  Οι νίκες θα ανοίξουν έναν ατελείωτο λογαριασμό,
  Ας πούμε γεια και γεια σε οποιονδήποτε!
  
  Η Ρωσία είναι μια υπέροχη χώρα,
  Εδωσες τον κομμουνισμο στους λαους...
  Δόθηκε για πάντα από τον Θεό γενναιόδωρα,
  Για την Πατρίδα, για την ευτυχία και την ελευθερία!
  
  Ο εχθρός δεν θα μπορέσει να νικήσει την Πατρίδα,
  Και όσο σκληρός και ύπουλος κι αν ήταν...
  Η ανίκητη ρωσική μας αρκούδα,
  Ο Ρώσος στρατιώτης είναι τόσο ένδοξος για τη νίκη του!
  
  Όμορφη σοβιετική χώρα,
  Τα κορίτσια σε αυτό είναι περήφανα που είναι όμορφα...
  Μας δόθηκε από τη γέννηση για πάντα,
  Και ας είμαστε δίκαιοι εμείς τα μέλη της Komsomol!
  
  Πολεμάμε στα περίχωρα της Μόσχας,
  Χιονοθύελλα, χιονοστιβάδες και τα κορίτσια ξυπόλητα...
  Δεν θα παραδώσουμε την Πατρίδα μας στον Σατανά,
  ακόμα και τα δρεπάνια μας πυροβολούν με ακρίβεια!
  
  Έτσι, εξαγριωμένα τα κορίτσια είναι πρόθυμα να πολεμήσουν,
  Και με το γυμνό τακούνι ρίχνουν μια έκρηξη-πακέτο...
  Φασίστας, απλά φαίνεται κουλ,
  Στην πραγματικότητα, απλώς ο κακός Κάιν!
  
  Οι εχθροί δεν μπορούν να νικήσουν τα κορίτσια,
  Γεννήθηκαν κάτω από ένα τέτοιο αστέρι...
  Το ανίκητο τέρας μας είναι η αρκούδα,
  Ποιος έκανε γυναίκα του την Πατρίδα!
  
  Εμείς οι Ρωσίδες είμαστε καλές
  Δεν φοβόμαστε τα βασανιστήρια και τον παγετό...
  Και θα αποκρούσουμε, πιστέψτε την επίθεση της κακής ορδής,
  Ο εχθρός θα τρελαθεί από τη δόση!
  
  Κατάφεραν να απωθήσουν τον εχθρό από τη Μόσχα,
  Αν και είναι γεμάτος τεράστια δύναμη...
  Εμείς τα κορίτσια είμαστε τόσο περήφανοι για τον εαυτό μας,
  Όλοι οι αντίπαλοι θα εξαφανιστούν στους τάφους τους!
  
  Μην το πιστεύετε, οι εχθροί δεν μπορούν να νικήσουν τη Ρωσία,
  Αφού κάθε ιππότης προέρχεται από πάνες...
  Ο κυνηγός προφανώς έχει μετατραπεί σε παιχνίδι,
  Και ο αντίπαλος είναι ακόμα ένα παιδί!
  
  Αλλά το ρωσικό πνεύμα, υπέροχο, πίστεψε το πνεύμα,
  Ξέρεις, υπάρχουν κρυμμένες δυνάμεις σε αυτό...
  Ο εχθρός θα συντριβεί εντελώς,
  Άλλωστε, οι ιππότες είναι ανίκητοι στη μάχη!
  
  Ρίξτε στην άκρη τις αμφιβολίες σας, κορίτσια,
  Είμαστε οι πιο γενναίοι στον κόσμο...
  Ας ρίξουμε τις ορδές του Σατανά στην κόλαση,
  Ας μουσκέψουμε όλους τους αντιπάλους στην τουαλέτα!
  
  Ο ιερός πόλεμος θα τελειώσει
  Ειρήνη και πρωί θα έρθει στον πλανήτη...
  Είναι για πάντα με τον ήλιο, να το ξέρεις,
  Μακάρι το καλοκαίρι να σβήνει για πάντα!
  
  Και ο κομμουνισμός αιώνιος σε δόξα,
  Και ο Λένιν και ο μεγάλος Στάλιν είναι μαζί μας...
  Στο ματωμένο σινεμά μόνο τώρα είναι ο φασισμός,
  Και η θέλησή μας είναι να πιστεύουμε πιο δυνατά από το ατσάλι!
  
  Η Ρωσία μου κυβερνά για αιώνες,
  Και έδωσε ευτυχία σε όλο το σύμπαν...
  Χρειάζεσαι τη δύναμη μιας ατσάλινης γροθιάς,
  Και τολμηρό, αλλά με λογικό τρόπο!
  Τα κορίτσια τραγούδησαν με πολύ ενθουσιασμό και συναίσθημα. Αλλά μετά από αυτό, έπρεπε να επιστρέψω στην πραγματικότητα. Και καταπονείστε τα έξυπνα και λαμπερά, με την κυριολεκτική έννοια της λέξης, κεφάλια σας. Στην πραγματικότητα, τι πρέπει να κάνουν και πώς να βρουν τους εγκληματίες.
  Πληροφορίες συσσωρεύτηκαν αλύπητα σε μεγάλες ποσότητες. Και ήταν απαραίτητο να απομονώσουμε κάτι. Αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν υπάρξει προβάδισμα.
  Τα μεταλλαγμένα κορίτσια ήπιαν περισσότερο αίμα. Μετά επιστρέψαμε στο Hypernet. Αλλά υπάρχουν τόσα πολλά ανακατεμένα εδώ μέσα. Αυτό δεν είναι το Διαδίκτυο του εικοστού πρώτου αιώνα, όπου δεν μπορείτε να βρείτε όλα όσα θέλετε, ακόμη και ανάμεσα σε βιβλία. Και αυτή είναι μια ολόκληρη εικονική ενέργεια με την ενέργεια της σύντηξης θερμοκουάρκ, και ήδη εκπέμπει το πρώτο θερμοπρεόνιο. Και υπάρχουν ήδη τόσα πολλά φανταχτερά πράγματα εδώ.
  Και όχι μόνο επίγεια. Υπάρχει κάτι που διεισδύει από άλλους γαλαξίες που είναι ακόμα απρόσιτοι για τον άνθρωπο.
  Η Έλενα φώναξε:
  - Σαν αυτό! Δεν είναι καν σαφές γιατί δόθηκαν κεφάλια στους ανθρώπους; Μάλλον μόνο για μαρτύριο!
  Η Κατερίνα τραγούδησε με ενθουσιασμό:
  - Γιατί οι άνθρωποι χρειάζονται κεφάλια;
  Σπάει, συμβαίνει...
  Δεν κόβουν ξύλα με το κεφάλι,
  Μην ξεχνάτε τα νύχια!
  Η Ευφροσύνη σήκωσε:
  Τουλάχιστον για κάποιους είναι άδειο,
  Άλλοι την κοροϊδεύουν...
  Αλλά δεν είναι εύκολο να δεις όλους,
  Δεν θέλει να τη χάσει!
  Η Ελισάβετ χτύπησε το πόδι της θυμωμένη και γρύλισε:
  - Αυτά είναι παιδικά τραγούδια! Ας καλύτερα, κορίτσια, να τραγουδήσουμε κάτι πιο χαρούμενο, δυνατό και εκφραστικό. Διαφορετικά, πραγματικά, οι μπάλες μας θα πάνε σύντομα πίσω από τους κυλίνδρους!
  Και ήταν μεταλλαγμένοι πολεμιστές και, ταυτόχρονα, ερευνητές, κάτι που δεν τους άρεσε καθόλου, ειδικά να δουλεύουν με το κεφάλι τους. Μετακινήστε τη γυμνή φτέρνα σας στη μύτη σας, παρακαλώ. Αλλά χρησιμοποιήστε το κεφάλι σας - Θεός να το κάνει!
  Ωστόσο, τραγουδούν καλά - ο λαιμός τους είναι υγιής και τα τραγούδια τους είναι αναζωογονητικά.
  Μπήκα στην Komsomol ενώ έπαιζα,
  Όμορφο κορίτσι των ονείρων...
  Νόμιζα ότι ο κόσμος θα ήταν αιώνιος Μάης,
  Κάθε μέρα είναι η γέννηση της άνοιξης!
  
  Αλλά για κάποιο λόγο δεν λειτούργησε,
  Κάπως δεν μπορώ να ερωτευτώ...
  Λοιπόν, πείτε μου παιδιά,
  Η ζωή είναι ένα πολύ δυνατό κουπί!
  
  Ξαφνικά ο πόλεμος βρόντηξε ξαφνικά,
  Και όρμησε ένας τυφώνας θανάτου...
  Και τα κορίτσια μου έχουν ένα δυνατό σώμα,
  Μπορείτε να βάλετε αμέσως τον εαυτό σας υπό επίθεση!
  
  Πιστέψτε με, δεν θέλω να τα παρατήσω,
  Αγώνας για την Πατρίδα μέχρι τέλους...
  Κουβαλάμε χειροβομβίδες σε ένα δυνατό σακίδιο,
  Ο Στάλιν αντικατέστησε τον πατέρα του στις καρδιές!
  
  Μεγάλοι πολεμιστές της Ρωσίας.
  Μπορούμε να προστατεύσουμε την ειρήνη και την τάξη...
  Τα αστέρια του ουρανού πότισαν το βελούδο,
  Και ο κυνηγός μετατράπηκε σε παιχνίδι!
  
  Εγώ, ένα ξυπόλητο κορίτσι, τσακώνομαι
  Γεμάτη πειρασμούς και αγάπη...
  Θα είναι, ξέρω ένα μέρος σε αυτόν τον παράδεισο,
  Δεν μπορείς να χτίσεις την ευτυχία στο αίμα!
  
  Μεγάλοι πολεμιστές της πατρίδας,
  Θα πολεμήσουμε σταθερά κοντά στη Μόσχα...
  Και μετά το όνειρο στον κομμουνισμό,
  Ενάντια στον κάτω κόσμο με τον Σατανά!
  
  Γενναίοι Ρώσοι,
  Που παλεύουν τίμια μέχρι τέλους...
  Πυροβολούν με πολυβόλο,
  Αν χρειάζεστε ένα χρυσό στεφάνι!
  
  Ούτε μια σφαίρα δεν μπορεί να μας σταματήσει
  Ο Ιησούς ο μεγάλος Θεός αναστήθηκε...
  Οι μέρες του αρπακτικού δράκου τελείωσαν,
  Έγινε ακόμα πιο φωτεινό από τον ουρανό!
  
  Σε αγαπώ, αγαπητή Lada,
  Ο υψηλότερος Θεός Σβάρογκ θα είναι σε δόξα...
  Πρέπει να πολεμήσουμε για τη Ρωσία,
  Ο καλύτερος Λευκός Θεός είναι μαζί μας!
  
  Μην γονατίζετε τους Ρώσους,
  Πιστέψτε με, η σάρκα μας δεν συγκρατείται...
  Ο Στάλιν και ο μεγάλος Λένιν είναι μαζί μας,
  Πρέπει να περάσετε και αυτή την εξέταση!
  
  Ο πόνος της Πατρίδας είναι και στις καρδιές μας,
  Πιστεύουμε στο μεγαλείο της...
  Ανοίγουμε γρήγορα την πόρτα στο διάστημα,
  Θα είναι μια πολύ γλυκιά ζωή!
  
  Είμαστε ξυπόλητα όμορφα κορίτσια,
  Τρέχουμε τόσο γρήγορα μέσα από τις χιονοστιβάδες...
  Δεν χρειαζόμαστε αυτή την πικρή βότκα,
  Το χερουβείμ ανοίγει τα φτερά του!
  
  Εμείς τα κορίτσια θα υπερασπιστούμε την Πατρίδα,
  Και θα απαντήσουμε στους κακούς Krauts, όχι,
  Ο κολασμένος Κάιν θα καταστραφεί,
  Και γεια στον Χριστό Σωτήρα!
  
  Θα υπάρξει μια εποχή - δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη,
  Οι νεκροί θα αναστηθούν για πάντα...
  Το σύμπαν θα γίνει ένας πραγματικός παράδεισος,
  Το όνειρο όλων θα γίνει πραγματικότητα!
  Τα κορίτσια τραγούδησαν με μεγάλο ενθουσιασμό. Και οι φωνές τους είναι πολύ ιριδίζουσες και ταυτόχρονα δυνατές.
  Μετά από αυτό, έφυγαν από το εστιατόριο και πέταξαν στη Γη. Είχαν μια υπέροχη κριτική. Εδώ, συγκεκριμένα, η Μόσχα. Το Κρεμλίνο είναι ορατό - πολύ μεγάλο. Τα τείχη έχουν ύψος δέκα χιλιόμετρα και οι πύργοι έχουν ύψος δεκαπέντε με δεκαεπτά χιλιόμετρα. Ναι, υπάρχει κάτι να δείτε εδώ. Το ίδιο το Κρεμλίνο ήταν ευρύχωρο, έτσι ώστε μια ολόκληρη μητρόπολη αναδύθηκε μέσα του. Και αυτό είναι ένα πολύ εντυπωσιακό θέαμα. Και αντί για αστέρια στους πύργους υπάρχουν διαφορετικά σημάδια του ζωδιακού κύκλου από υπερχρυσό.
  Φυσικά, το πρώην όνομα Μόσχα δεν χρησιμοποιείται πλέον. Ονομάζεται Νέα Ρωσία-Υόρκη. Ένα τόσο σύγχρονο όνομα. Και φυσικά, η Ρωσία παραμένει στο μακρινό παρελθόν. Τώρα υπάρχει μια ενιαία αυτοκρατορία στη Γη, η οποία εκτείνεται στο μεγαλύτερο μέρος του γαλαξία.
  Και η ζωή είναι ωραία έτσι. Και πόσες όμορφες κοπέλες με ανοιχτόχρωμα σαραφάκια. Πόσο όμορφο είναι - τόσα ημίγυμνα, μυώδη γυναικεία σώματα.
  Στη Γη στο μακρινό μέλλον υπάρχει απλώς Παράδεισος. Και το βασίλειο του ωραίου φύλου. Μάλλον έτσι φαντάζονται την Έντεν οι άντρες που πεινούν για κορίτσια. Νιώθουν καλά σε αυτόν τον κόσμο.
  Ένα υπέροχο παραμύθι στο οποίο οι ίδιες οι γυναίκες φροντίζουν τους άντρες και παλεύουν για αυτούς. Ένας κόσμος στον οποίο τα αρσενικά αναγκάζονται να ζορίζονται για να ικανοποιήσουν πολλά κορίτσια. Και είναι καλό για αυτούς και, ταυτόχρονα, δεν είναι εύκολο.
  Κάποια κορίτσια όμως φορούν ψηλοτάκουνα. Αν και δεν είναι άνετα για το πόδι. Αλλά είναι μοντέρνο και όμορφο. Τα ίδια τα παπούτσια μπορούν να κατασκευαστούν από ένα συμπαγές κομμάτι διαμάντι, χωρίς να κρύβουν το χαριτωμένο σχήμα τους.
  Μερικά κορίτσια βάζουν τόσο πολύ κοσμήματα στον εαυτό τους που είναι κακόγουστο.
  Οι άνθρωποι έχουν καλούς μύες. Συνήθως όμως οι όγκοι είναι μικροί για ευκολία και ομορφιά, αλλά το ανάγλυφο είναι εξαιρετικό. Οι νεαροί άνδρες μοιάζουν πολύ με νέους, χωρίς σχεδόν κανένα μεγάλο σώμα να είναι ορατό ανάμεσά τους, και το δέρμα τους είναι λείο, καθαρό, γυαλισμένο. Πράγματι, τα αρσενικά έχουν γίνει νηπιακά.
  Αν και, ευτυχώς, όχι όλα ακόμα. Και ανάμεσά τους υπάρχουν και εκείνοι όπως ο Vishy, ο οποίος ηγήθηκε της ομάδας που σχεδίασε το πρώτο διαγαλαξιακό διαστημόπλοιο. Και ήταν ενδιαφέρον να μιλήσω μαζί του. Ακόμα κι αν μοιάζει με όλους σχεδόν τους άντρες. Ίσως το μέτωπο να είναι ελαφρώς ψηλότερο και πιο φαρδύ από αυτό των τυπικών αρσενικών.
  Γενικά, οι άνθρωποι γίνονται ανόητοι από την αδράνεια. Μελετούν σύμφωνα με τεστ, σχεδόν όλη την ώρα διασκεδάζουν και διασκεδάζουν. Λοιπόν, ακριβώς όπως στο διάσημο καρτούν: "Δεν θέλω". Ναι, αποδείχθηκε ένας τόσο υπέροχος κόσμος. Υπάρχουν πολύ λίγα προβλήματα για τους ανθρώπους σε αυτό. Είναι ιδιαίτερα καλό για τους άνδρες, αφού οι γυναίκες τους φροντίζουν σαν μικρά παιδιά.
  Είναι επίσης θαύμα που έχουν επιζήσει πνευματικοί γίγαντες μεταξύ των αρσενικών.
  Τα κορίτσια, όμως, δεν βρήκαν τον Vishy στη θέση του. Αποδεικνύεται ότι έχει ήδη φύγει από τη Γη. Έμειναν όμως δύο βουλευτές: κορίτσια με τον βαθμό των στρατηγών.
  Η Έλενα σημείωσε:
  - Τα θηλυκά με αρρωσταίνουν ήδη! Υπάρχει σαφής έλλειψη ανδρών εδώ!
  Η Κατερίνα γέλασε:
  - Και στην αποικία;
  Η Έλενα έσπασε:
  - Στην αποικία υπάρχουν φρουροί που αποτελούνται από άνδρες, και υπάρχουν και παιδαγωγοί. Και όταν είσαι κορίτσι, δεν τα χρειάζεσαι. Είμαστε εδώ για περισσότερα από δύο χιλιάδες χρόνια. Δεν υπάρχει κανένας μεγαλύτερος από εμάς στον πλανήτη Γη.
  Η Ευφροσύνη έγνεψε καταφατικά:
  - Θυμάμαι ακόμα τους τσαρικούς χρόνους. Ναι, πραγματικά είμαστε κορίτσια που έχουμε ζήσει πολλά και προσπαθήσει πολλά. Όμως οι πραγματικοί άντρες έχουν εκφυλιστεί. Μόνο τα αιώνια νιάτα έμειναν. Είναι ακόμη αποκρουστικό όταν ένας άντρας έχει πρόσωπο κοριτσιού, χωρίς ούτε μια τρίχα στα ροδαλά μάγουλά του. Και κανείς, ίσως, εκτός από το βιορομπότ ζιγκολό, δεν θα σας τσιμπήσει με καλαμάκια!
  Η Ελίζαμπεθ έγνεψε καταφατικά:
  - Ναι, δεν είναι εύκολο σε αυτόν τον κόσμο. Τι θα γινόταν όμως αν ήταν το αντίστροφο; Όταν υπάρχουν χίλιοι άντρες για μια γυναίκα.
  Η Έλενα έγλειψε τα χείλη της:
  - Γιατί, μια γυναίκα σαν εμένα θα ήταν πολύ χαρούμενη με έναν τέτοιο κόσμο!
  Η Efrosinya σημείωσε:
  - Μα θα ήταν τρομακτικό για τους άντρες! Και πόσοι αγώνες θα γίνονταν. Ωστόσο, εμείς οι γυναίκες σπάνια χρησιμοποιούμε τις γροθιές μας στον αγώνα για τα αρσενικά. Και αυτός θα ήταν ένας κόσμος εφιάλτης!
  Η Κατερίνα τραγούδησε:
  -Τα κορίτσια είναι διαφορετικά
  Λευκό, μαύρο, κόκκινο...
  Αλλά σε όλους αρέσει η αγάπη ενός άντρα,
  Οι όμορφες γυναίκες αγαπούν τους άντρες!
  Η Ελισάβετ πρότεινε:
  - Ας τραγουδήσουμε κάτι άλλο από το ένδοξο παρελθόν μας. Όταν, φυσικά, υπήρχαν αρκετοί πραγματικοί, θαρραλέοι εκπρόσωποι του ισχυρότερου φύλου!
  Η Έλενα έγνεψε καταφατικά:
  - Το τραγούδι είναι καλή ιδέα! Αν και υπάρχει μια σοφή παροιμία, ή μάλλον ένα ρητό: απλά μην τραγουδάς μέχρι θανάτου! Ή, αν θέλετε να τραγουδήσετε, ξέρετε πώς να στριφογυρίζετε!
  Και οι πολεμιστές-ανακριτές άρχισαν να τραγουδούν.
  Οι καλλονές επιτίθενται ξυπόλητες,
  Τόσο ωραία κορίτσια τρέχουν...
  Αν χρειαστεί να χτυπήσεις τον Φριτς με τη γροθιά σου,
  Ή θα τον τσακίσουν με πολυβόλο!
  
  Τα κορίτσια δεν έχουν την πολυτέλεια να αμφιβάλλουν
  Θα θάψουν νεκρούς τους Ναζί...
  Και θα τον κλωτσήσουν δυνατά από τα πόδια του,
  Και κάπου οι λύκοι ουρλιάζουν σαρκοφάγα!
  
  Ρωσία, αυτή είναι μια λέξη για στρατιώτες,
  Όταν, πιστέψτε με, δεν είναι πιο δροσερό...
  Αν και μερικές φορές η κατάσταση είναι ζοφερή,
  Εκεί που θριαμβεύει ο κακός μαύρος Κάιν!
  
  Μην το πιστεύετε, τα μέλη της Komsomol δεν τρέχουν μακριά,
  Κι αν τρέξουν, τότε μόνο για να επιτεθούν...
  Και όλοι οι Ναζί θα σκοτωθούν αμέσως,
  Και ο Φύρερ θα ανέβει στο τετράγωνο!
  
  Ρωσία, αυτή είναι η πατρίδα μου,
  Είναι λαμπερή, απλά όμορφη...
  Όποιος είναι δειλός δεν αξίζει ούτε ένα ρούβλι,
  Και, ξέρετε, η διαμάχη με έναν πολεμιστή είναι επικίνδυνη!
  
  Αλλά να ξέρετε ότι θα νικήσουμε τους φασίστες,
  Το κακό δεν θα βασιλέψει στον θρόνο...
  Από πάνω μας είναι ένα χρυσόφτερο χερουβείμ,
  Και ο Θεός Σβάρογκ με μεγαλείο στο στέμμα!
  
  Όποιος είναι δειλός, πιστέψτε με, είναι αδύναμος σκλάβος,
  Η μοίρα του είναι μία - να υπομένει τις προσβολές...
  Σήμερα είσαι μηχανικός, αύριο είσαι επιστάτης,
  Και εσύ ο ίδιος μπορείς να νικήσεις την πλάτη των άλλων!
  
  Τα κορίτσια έχουν δύναμη, απλά ένα ηφαίστειο,
  Μερικές φορές γκρεμίζει με δύναμη βουνά...
  Ο πόλεμος μαίνεται με έναν κακό τυφώνα,
  Και ειλικρινά ο θάνατος κουρεύει την ανθρώπινη φυλή!
  
  Θα σας πω ειλικρινά, ιππότες,
  Είμαστε δυνατοί όταν είμαστε ενωμένοι οι Ρώσοι...
  Χρειάζεστε ένα σνακ με το πιρούνι και το μαχαίρι σας,
  Είμαστε ιππότες ανίκητοι στις μάχες!
  
  Ποια είναι η πίστη μας στον Κύριο Χριστό,
  Αν και σεβόμαστε και τη Lada...
  Ο σύντροφος Στάλιν είναι σαν τον πατέρα μας,
  Και θα υπάρχει ένας τόπος παραδείσου κομμουνισμού!
  
  Αυτός που κάποτε ήταν νεκρός θα αναστηθεί
  Και θα γίνουμε πιο όμορφοι, πιο σοφοί...
  Και ο άνθρωπος, φυσικά, είναι πολύ περήφανος,
  Αν και καμιά φορά λέει βλακείες!
  
  Στην αγάπη, η πατρίδα μας είναι σαν ένα αστέρι,
  Πιστέψτε με, δεν θα σβήσει ποτέ...
  Ένα μεγάλο όνειρο θα γίνει πραγματικότητα
  Θα υπάρχει ειρήνη και ευτυχία σε όλο το σύμπαν!
  
  Αγαπώ τη Μαρία, τιμώ τη Lada ιερά,
  Ο Svarog είναι όμορφος και ο Perun είναι υπέροχος...
  Αγαπώ τον Ιησού και τον Στάλιν,
  Μου είναι αγαπητά τα ιερά πρόσωπα των εικόνων!
  
  Πότε θα υπάρξει πραγματικός παράδεισος;
  Πιστέψτε με, όλες οι ελπίδες σας θα γίνουν πραγματικότητα...
  Δώσε την καρδιά σου στην Πατρίδα σου,
  Όλα θα πάνε καλά, πιο δυνατά από πριν!
  Μετά από ένα τέτοιο τραγούδι, η διάθεση ανεβαίνει κατά μια τάξη μεγέθους, ή και δύο. Τα κορίτσια πέταξαν τελικά σε έναν από τους πύργους. Αποφασίσαμε να μιλήσουμε με τους βουλευτές. Δεδομένου ότι ο Vishy, σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα, πέταξε σε έναν από τους πλανήτες του Σείριου. Και αυτή είναι μια πτήση όχι μεταξύ πλανητών, αλλά μεταξύ αστεριών. Οι αποστάσεις είναι πολύ μεγαλύτερες και θα πρέπει να επιβιβαστείτε σε ένα διαστημόπλοιο. Απλώς δεν μπορείς να πετάξεις πια έτσι.
  Τα μεταλλαγμένα κορίτσια μπήκαν ξυπόλητα όπως πάντα. Λοιπόν, δεν θα δείτε κανέναν με αυτό. Σχεδόν όλοι εδώ είναι έτσι.
  Όμως οι γυναίκες επιστήμονες είναι ντυμένες πιο εντυπωσιακά. Είχαν κοντές φούστες και το μπούστο τους ήταν γυμνό, αλλά τόσο χοντρά κρεμασμένα με κοσμήματα που δεν φαινόταν ούτε ένα γυμνό κομμάτι δέρματος. Και όλα είναι τόσο όμορφα εδώ. Και τα πόδια της είναι σε πολύτιμα ψηλοτάκουνα παπούτσια. Και αυτό, πρέπει να πω, είναι πολύ ωραίο.
  Η Ελισάβετ τους άπλωσε το χέρι, τους κούνησε απαλά και τους ρώτησε:
  - Τι πιστεύετε για αυτή την απαγωγή;
  Η κοπέλα, ο δεξιόχειρας μελετητής, απάντησε:
  - Μπορείτε να σκεφτείτε οτιδήποτε! Αλλά είμαστε άνθρωποι της επιστήμης και έχουμε συνηθίσει να λειτουργούμε με γεγονότα. Και τα γεγονότα λένε ότι πρόκειται για κάποιον πολύ προηγμένο τεχνολογικά. Και εδώ δεν μπορείτε να αμφισβητήσετε το γεγονός ότι ο εχθρός είναι πολύ έξυπνος και έχει νοημοσύνη!
  Η Έλενα ξεστόμισε:
  - Είναι ένα μυαλό από άλλο γαλαξία;
  Το κορίτσι, ο επιστήμονας του αριστερού χεριού, παρατήρησε:
  - Θεωρητικά, θα μπορούσε ακόμη και να είναι ένα μυαλό από άλλο σύμπαν. Υπάρχουν σύμπαντα πέρα από το δικό μας σύμπαν. Υπάρχουν μόνο εκατό εκατομμύριο αστέρια στο σύμπαν μας. Και έχει διάμετρο περίπου είκοσι έως είκοσι πέντε έτη φωτός. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν άλλα σύμπαντα πέρα από αυτό. Και μπορούμε να τους επισκεφτούμε. Έχει αποδειχθεί ότι είναι δυνατό να πετάξει κανείς με ταχύτητες μεγαλύτερες από την ταχύτητα ενός φωτονίου. Πιο συγκεκριμένα, η πρακτική έχει δείξει αυτό. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να πετάξετε πιο γρήγορα από ένα γκραβιτόν, το οποίο είναι δέκα τρισεκατομμύρια φορές πιο γρήγορα από ένα φωτόνιο. - Το κορίτσι στάμπαρε το ψηλοτάκουνο της και πρόσθεσε. - Υπάρχουν ήδη υπερβαρυτόνια και υπερφωτόνια. Το υπερφωτόνιο ελήφθη ως αποτέλεσμα μιας αντίδρασης θερμοκουάρκ. Η αντίδραση θερμοπρεονίου μπορεί να ανοίξει το δρόμο προς το υπερφωτόνιο, ή μάλλον, το έχει ήδη ανοίξει. Και όταν εμφανιστεί το υπερβαρυτόνιο, τα διαστημόπλοια θα αποκτήσουν τέτοιες ταχύτητες...
  Η Κατερίνα έγνεψε καταφατικά:
  - Θα είναι υπέροχο! Και πολύ κουλ!
  Η Έλενα γρύλισε επιθετικά:
  - Δεν είναι επιβλαβές να ονειρεύεσαι! Τι θα μας δώσει εκεί η πρακτική;
  Το κορίτσι, ο επιστήμονας του δεξιού χεριού, παρατήρησε:
  - Υπερβαρυτονικά μπορεί να έχουν χρησιμοποιηθεί εδώ. Θα μπορούσαν να κλέψουν ένα διαστημόπλοιο αυτού του μεγέθους και ισχύος σχεδόν απαρατήρητα και να το εξαφανίσουν. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσε να εμπλέκεται ακόμη πιο ισχυρή σύνθεση bipreon! Και αυτό δείχνει τη θεωρητική δυνατότητα σύνθεσης, που από ένα γραμμάριο ύλης θα δώσει ενέργεια συγκρίσιμη με την έκρηξη ενός σουπερνόβα, μεγαλύτερης από τον ήλιο!
  Η Ευφροσύνη σφύριξε και σημείωσε:
  - Θα ήταν πολύ σκληρό και ανόητο να μην χρησιμοποιήσουμε τέτοια ενέργεια για δημιουργικούς σκοπούς!
  Η Έλενα ρώτησε:
  - Και πότε θα μάθεις να ανασταίνεις ανθρώπους;
  Το κορίτσι, μελετητής του αριστερού χεριού, απάντησε χαμογελώντας:
  - Δεν εργαζόμαστε σύμφωνα με αυτό το προφίλ. Αλλά νομίζω ότι σύντομα θα το μάθουμε και αυτό. Έχουμε πολλούς άδειους πλανήτες. Και πολλοί πλανήτες μπορούν ακόμα να κατασκευαστούν χρησιμοποιώντας την ύλη των αστεριών. Υπάρχουν πολλά εκατομμύρια πλανήτες μόνο στον γαλαξία μας. Και μπορείτε επίσης να τα κάνετε για εκείνα τα αστέρια όπου δεν υπάρχουν πλανήτες. Λοιπόν... Μην ανεβείτε στο άλογο, κορίτσια! Θα έρθει η ώρα και θα επικοινωνήσετε επίσης με τον Ναπολέοντα όχι μόνο σε ένα εικονικό παιχνίδι!
  Η Ευφροσύνη γέλασε και απάντησε:
  - Δόξα στην επιστήμη, δόξα σε εμάς,
  Θα πολεμήσει με τον φόβο των εχθρών του!
  Η Ελισάβετ σημείωσε:
  - Αυτό είναι, φυσικά, υπέροχο! Αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουμε πιάσει τίποτα. Εκτός από τη μυρωδιά της παιδικής ηλικίας.
  Ο δεξιός μελετητής ρώτησε:
  - Ποιανού τα παιδικά χρόνια;
  Η Έλενα γέλασε:
  - Οι αισθήσεις εδώ είναι πολύ ασαφείς!
  Το αριστερό χέρι επιστήμονας ρώτησε:
  - Και εσύ ο ίδιος, πότε γεννήθηκες; Σε κινούμενα σχέδια σας δείχνουν πίσω στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο!
  Η Ελίζαμπεθ έγνεψε καταφατικά:
  - Αυτό δεν είναι υπερβολή! Είμαστε, στην πραγματικότητα, από εκείνο το μακρινό παρελθόν.
  Το κορίτσι, ο δεξιόχειρας μελετητής, ρώτησε:
  - Πώς καταφέρατε να ζήσετε μέχρι την εποχή που η επιστήμη της Γης κατέκτησε τα γηρατειά;
  Η Έλενα γέλασε και απάντησε:
  - Δεν είμαστε εντελώς από αυτόν τον κόσμο... Έχουμε υποστεί μετάλλαξη. Πιο συγκεκριμένα, μια σειρά από μεταλλάξεις που μας έκαναν υπεράνθρωπους.
  Το κορίτσι, ο μελετητής του αριστερού χεριού, τραγούδησε:
  -Ό,τι αδύνατο είναι δυνατό στον κόσμο μας,
  Μα γιατί, όλα είναι πάντα μόνο στον αέρα!
  Η Ελισάβετ παρατήρησε:
  - Ζούμε για περισσότερα από δύο χιλιάδες χρόνια. Είναι δύσκολο, ειλικρινά, για την ψυχή. Πολλές αναμνήσεις. Και είναι κουραστικό.
  Το κορίτσι, ο δεξιομαθής, πρότεινε:
  - Διαγράψτε μερικές από τις αναμνήσεις σας. Και θα νιώσεις καλύτερα.
  Η Έλενα αντιτάχθηκε:
  - Οχι! Πώς οι Ναζί τηγάνισαν τα γυμνά μου τακούνια, δεν θέλω να τα ξεπλύνω. Ειδικά για αυτό που μας έκανε πιο δυνατούς!
  Το κορίτσι, ένας αριστερόχειρας μελετητής, παρατήρησε:
  - Όταν γίνετε δέκα χιλιάδες ετών, θα πρέπει να σβήσετε μέρος της μνήμης σας, διαφορετικά θα υπάρξει υπερφόρτωση. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να θυμάστε πολλά.
  Η Έλενα τραγούδησε:
  Τι απέγινε η μνήμη μου;
  Θυμάμαι όλα όσα έγιναν στη γη...
  Το κακό θα φύγει, πιστέψτε με, από το βάθρο,
  Θα πάρουμε μερίδιο από τη μοίρα!
  Το κορίτσι χαμογέλασε το μαργαριταρένιο χαμόγελό της, που ταίριαζε τόσο πολύ στα κόκκινα μαλλιά της.
  Η Ελισάβετ σημείωσε:
  - Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή θα εφεύρουν κάτι που θα κάνει τον ψυχισμό, τη μνήμη και τον εγκέφαλο πιο τέλειους. Επιπλέον, νομίζω ότι ο εγκέφαλός μας είναι ήδη ικανός να αντέξει πολύ μεγαλύτερους όγκους από αυτούς των απλών ανθρώπων, είμαστε μεταλλαγμένοι τελικά!
  Η Ευφροσύνη έγραψε στο Twitter:
  Πιστέψτε με, μπορούμε να κάνουμε τα πάντα
  Ακόμα και να κολυμπήσετε στη θάλασσα...
  Αν η μούμια πάρει φωτιά,
  Και ο κυνηγός μετατράπηκε σε παιχνίδι!
  Το κορίτσι, ο επιστήμονας του δεξιού χεριού, παρατήρησε:
  - Υπήρξε κάποια στιγμή που πίστεψες στον Θεό;
  Η Έλενα απάντησε με σιγουριά:
  - Προσωπικά δεν το πίστεψα ποτέ! Γιατί ήταν πρωτοπόρος... Και στην αποικία μας εξήγησαν πολύ καλά πώς βγάζουν λεφτά και πολιτική στην πίστη, και χρησιμοποιούν τον Θεό ως μπαμπούλα για τις τάξεις εκμεταλλεύσεως!
  Η Ευφροσύνη έγνεψε καταφατικά:
  - Ναι, ανατραφήκαμε ως άθεοι. Και ταυτόχρονα, υπήρξαν στιγμές που ήθελα να προσευχηθώ. Αλλά το απωθήσαμε από τον εαυτό μας.
  Η Κατερίνα έγνεψε καταφατικά:
  - Εμπιστεύσου στον Θεό, αλλά μην κάνεις λάθος!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο 4.
  Το κορίτσι, ο αριστερόχειρας, έγνεψε καταφατικά και ξαφνικά είπε:
  - Ίσως το σύμπαν μας έχει έναν ευφυή δημιουργό ή δημιουργούς. Κάποια ερευνητικά στοιχεία δείχνουν αυτό.
  Η Έλενα άνοιξε τα σμαραγδένια μάτια της και, σφυρίζοντας, ρώτησε:
  - Από πού βγήκε ένα τόσο ενδιαφέρον συμπέρασμα;
  Η κοπέλα, ο δεξιόχειρας μελετητής, απάντησε:
  - Πολύ απλό, και μάλιστα στοιχειώδες. Στην πραγματικότητα, πώς θα μπορούσαν τόσο πολύπλοκα οργανικά, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων, να προκύψουν από ανόργανα; Η ζωή απλά δεν μπορεί να προκύψει από μόρια και άτομα! Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει κάτι αρχικά λογικό και παγιωτικό. Για παράδειγμα, κάθε υπερ-πολιτισμός που έχει φτάσει σε τέτοιο επίπεδο ανάπτυξης που δημιούργησε τον πολιτισμό μας.
  Η Ελισάβετ αντιτάχθηκε λογικά:
  - Αν ναι, ποιος υπερπολιτισμός δημιούργησε τον υπερπολιτισμό που μας δημιούργησε; Θα είναι όπως στο παραμύθι για τον λευκό ταύρο!
  Το κορίτσι, ένας αριστερόχειρας μελετητής, παρατήρησε:
  - Στην αρχαιότητα, αυτό το πρόβλημα λύθηκε απλά. Υπήρχε Θεός και πάντα υπήρχε! Και έτσι, ένα ακατανόητο μυστήριο. Το γιατί δεν δημιούργησε νωρίτερα είναι επίσης ένα μυστήριο, ειδικά αφού υπήρξε μια εποχή που δεν υπήρχε χρόνος. Και αυτό έπρεπε να γίνει αποδεκτό με πίστη.
  Το κορίτσι, ο δεξιόχειρας μελετητής, πρόσθεσε:
  - Από την άλλη, η επιστήμη δεν μπόρεσε ακόμη να εξηγήσει αξιόπιστα και πειστικά την εμφάνιση του ανθρώπου και της ζωής στον πλανήτη Γη και σε άλλους κόσμους χωρίς Θεό. Σε κάθε περίπτωση, υπάρχει ένα μυστήριο του Εαυτού μας, και αυτό το μυστήριο είναι ακόμα ακατανόητο. Με τον ίδιο τρόπο, δεν είναι ακόμη σαφές πού κρύβεται η ταυτότητα του ατόμου. Σε ποιο μόριο ή σύνολο μορίων; Ή, αντίθετα, υπάρχει η ψυχή;
  Η Έλενα σημείωσε:
  - Το βιοπλάσμα, ή στην κοινή γλώσσα μια αύρα, ανακαλύφθηκε πριν από πολύ καιρό. Η ψυχή μπορεί επίσης να υπάρχει με τη μορφή ενός συνόλου διαφορετικών πεδίων, που είναι σαν ένα ειδικό είδος ύλης.
  Η Ελίζαμπεθ έγνεψε καταφατικά:
  - Και ξέρουμε πώς να το κάνουμε. Δηλαδή, η ψυχή μας, ή μια ειδική ουσία από άπιαστη ύλη, πιο δροσερή από τα νετρίνα, είναι ικανή να φύγει από το σώμα. Και μπορούμε, και αυτό είναι πραγματικό, να διεισδύσουμε σε μερικά μυστικά μέρη με το πνεύμα μας!
  Το κορίτσι, ο αριστερός μελετητής, ρώτησε:
  - Και πώς γίνεται αυτό; Είναι η πρώτη φορά που ακούμε για μια τέτοια υπερδύναμη!
  Η Κάθριν έγνεψε ξανά χαμογελώντας:
  - Ω, αυτή είναι μια ειδική πρακτική για να φεύγει η ψυχή από το σώμα. Και μπορούμε να το κάνουμε αυτό για σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα - όχι περισσότερο από μία ώρα. Το πιο επικίνδυνο είναι ότι μπορεί να μην επιστρέψεις. Σε αυτό το διάστημα, πραγματοποιούμε αναγνωρίσεις, αν χρειαστεί. Παρεμπιπτόντως, ακόμη και ο πιο ευαίσθητος σκύλος δεν μπορεί να μυρίσει την ψυχή. Αυτός λοιπόν είναι ο τέλειος κατάσκοπος!
  Η Efrosinya πρόσθεσε:
  "Εξάλλου, η ψυχή μπορεί να περάσει από οποιαδήποτε πανοπλία!" Αυτή είναι η περιουσία της. Σε αυτή την περίπτωση - η ίδια η τελειότητα!
  Το κορίτσι, ο δεξιόχειρας μελετητής, ρώτησε έκπληκτη:
  - Εάν γνωρίζετε τόσο ακριβώς ότι η ψυχή υπάρχει, τότε γιατί αμφιβάλλετε για την ύπαρξη του Θεού του Δημιουργού;
  Η Ελισάβετ απάντησε με ειλικρίνεια:
  - Γιατί... είδα πολύ θλίψη, βάσανα και δάκρυα. Και αν ο Θεός το επιτρέπει αυτό, τότε τι είδους Θεός είναι; Εξάλλου, το να μην βοηθάς έναν συνειδητά υποφέρει σημαίνει ότι πρέπει να είσαι τέρας!
  Η Έλενα χαμογέλασε και παρατήρησε:
  - Αυτό είναι! Όταν τα κορίτσια βιάστηκαν, πού ήταν ο Παντοδύναμος; Ή ο Θεός είναι αδύναμος, επιτρέποντας το κακό και την αυθαιρεσία, ή είναι κακός, ή δεν υπάρχει!
  Το κορίτσι, ένας αριστερόχειρας μελετητής, παρατήρησε:
  - Μα τώρα όλα είναι καλά. Ζούμε σε έναν κόσμο απόλυτης ευτυχίας. Αυτό δεν είναι πρόνοια του Θεού;
  Η Ελίζαμπεθ ανασήκωσε τους ώμους και παρατήρησε:
  Βλέπεις πολύ καλά ότι ο κόσμος είναι γεμάτος θαύματα!
  Μόνο αυτά τα θαύματα δημιουργήθηκαν από τους ίδιους τους ανθρώπους!
  Η Έλενα έκλεισε το μάτι και σημείωσε:
  - Σαν αυτό! Θεός και άνθρωπος είναι ένα! Μπορέσαμε να αντικρούσουμε τα λόγια της Αγίας Γραφής: "Ας είναι οι μέρες τους εκατόν είκοσι χρόνια". Μπορέσαμε να πετάξουμε ανάμεσα στα αστέρια. Και θα έρθει η ώρα, θα μπορέσουμε να αναστήσουμε νεκρούς από καιρό.
  Το κορίτσι, ο επιστήμονας του αριστερού χεριού, έγνεψε:
  - Υπάρχει ήδη πρόοδος ως προς το τελευταίο. Ανακάλυψη ενός ξεχωριστού ποταμού χρόνου για κάθε ανθρώπινο σώμα. Αν μάθουμε να αντιστρέφουμε
  Εάν το αντιστρέψουμε αυτό, τότε μπορούμε να το ρυθμίσουμε, και μάλιστα θα αποδειχθεί ότι θα δημιουργήσουμε κάτι ώστε να μην πεθάνει κανείς. Και αυτό θα αποδειχθεί ακόμα καλύτερο από την ιδέα της βιβλικής αθανασίας!
  Η Έλενα συμφώνησε:
  - Φυσικά, είναι καλύτερα! Στην αποκάλυψη του Ιωάννη είναι γραμμένο ότι οι αναστημένοι δίκαιοι θα δοξάσουν τον Κύριο και θα Τον υπηρετήσουν. Δεν γράφεται όμως αν θα έχουν κάποια διασκέδαση. Κι αν δεν με αφήσουν καν να δω την ταινία;
  Η Κατερίνα χαμογέλασε:
  - Λοιπόν, συν δεκαοκτώ, σίγουρα απαγορεύεται στον Παράδεισο! Και αυτό θα αποδειχθεί εξαιρετικά βαρετό.
  Η Ελισάβετ γέλασε και σημείωσε:
  - Ναι, στον Παράδεισο, βέβαια, είναι λίγο βαρετό... Και στην Κόλαση; Υπάρχει απολύτως κλάμα και τρίξιμο των δοντιών!
  Το κορίτσι, ο επιστήμονας του δεξιού χεριού, σημείωσε:
  - Αυτό υποδηλώνει ότι δεν χρειάζεται να είστε φανατικοί. Από αυτή την άποψη, είναι αδύνατο να ληφθούν τα πάντα κυριολεκτικά.
  Η Έλενα το πήρε και άρχισε να τραγουδά με την ολόφωνη φωνή της.
  Τι εννοούσε ο Κύριος;
  Εκείνος, ζώντας σε τρομερή απόσταση...
  Όταν δόθηκε η εντολή για εργασία,
  Για να μη μείνουμε σε όνειρο.
  
  Αν και η βασιλική ενδυμασία είναι υπέροχη,
  Αλλά δεν υπάρχει πιο τσιμπημένος άνθρωπος...
  Η φτώχεια εκτινάσσεται στο κενό -
  Ο κόσμος του πόνου μας είναι επικός!
  
  Και ο Αδάμ δεν φταίει για αυτό -
  Ένας απλός Σοβιετικός, Ρώσος...
  Περπάτησα γυμνός, χωρίς να κρύβω τη ντροπή μου,
  Σαν προλετάριος στον τσαρισμό!
  
  Ο Θεός του έδωσε φαγητό - το όριο,
  Βοσκότοπος, χωρίς να ξέρεις τις διχάλες...
  Αν θες κι άλλο, θα κοπανηθείς!
  Και πιείτε με την παλάμη του χεριού σας χωρίς μπουκάλια.
  
  Ο Αδάμ είχε τέτοια μοίρα,
  Σε κάποιον ανατριχιαστικό, βαρετό παράδεισο!
  Αλλά το φίδι πέταξε με φτερά,
  Κατάλαβε: ένας άνθρωπος υποφέρει...
  
  Υπάρχει τρόπος να βγεις από το αλσύλλιο,
  Φτιάξτε μια πόλη, γεννήστε!
  Για να μην περιπλανηθείτε στο άλσος για πολλή ώρα,
  Μερικές φορές η προδοσία είναι απαραίτητη.
  
  Έκλεψα το μαγικό κλειδί από τον παράδεισο,
  Να φύγω από την Εδέμ της ρουτίνας...
  Εκεί θα βρεις το κορίτσι των ονείρων σου,
  Τουλάχιστον μπορείς να χαθείς στον κάτω κόσμο!
  
  Ναι, φυσικά και υπάρχει κίνδυνος, αγόρι μου
  Αυτός ο πλανήτης δεν είναι δώρο...
  Αλλά θα αναγνωρίσεις τη συνείδηση, την τιμή,
  Και θα βρεις το δικό σου, μάθε το ταίρι σου!
  
  Ο Αδάμ έλαβε αυτό το κλειδί -
  Άνοιξε τις πύλες και έφυγε από τον παράδεισο.
  Ο αμαρτωλός ξόδεψε πολλή ενέργεια,
  Περπατώντας στις πέτρες των μεγάλων βουνών...
  
  Εδώ βλέπει ξανά την πύλη -
  Και πάλι εμφανίστηκε το φτερωτό φίδι...
  Είπε: Είμαι καλός Σατανάς -
  Το μπουλόνι άνοιξε μόνο του...
  
  Ο Αδάμ μπήκε και είδε...
  Ένα τόσο ζωγραφισμένο θαύμα...
  Γυμνή κοπέλα πίσω από το λόφο,
  Τρίβει ένα πορσελάνινο χρυσό πιάτο.
  
  Αλλά πόσο καλό είναι;
  Ο Άνταμ το αγόρι δεν μπορούσε να συγκρατηθεί!
  Και φίλησε τα χείλη της
  Αποδείχθηκε πιο γλυκό από το μέλι!
  
  Εκείνη του απάντησε -
  Τα σώματα ενώθηκαν σε θυελλώδη έκσταση...
  Όχι, μην βρίζεις τον Σατανά -
  Τα παιδιά εμφανίστηκαν στην αμαρτία!
  
  Ο Θεός τους έδιωξε από τον παράδεισο, αλλά...
  Ο πλανήτης έγινε το σπίτι τους.
  Αν και οι άνθρωποι έχουν μόνο έναν ήλιο,
  Υπάρχουν όμως χιλιάδες απόγονοι!
  
  Ναι, ήταν πολύ δύσκολο -
  Πλημμύρες, ξηρασίες και χειμώνες.
  Αλλά το μυαλό είναι ένα δυνατό κουπί,
  Ο άνθρωπος έχει γίνει δυνατό δημιούργημα!
  
  Πώς μπορεί να πετάξει ένας άγγελος;
  Πώς ο δαίμονας των βουνών καταστρέφει το ανάγλυφο!
  Δημιουργήστε έναν δρόμο όπου υπάρχει τρόπος -
  Φτάστε σε οποιοδήποτε σημείο της ξηράς.
  
  Και είναι απαραίτητο, υπάρχει αρκετός χώρος -
  Θα μπορέσουμε και να κατακτήσουμε.
  Άρα, η αμαρτία μας δεν είναι πρόταση,
  Όχι, μη λες βλακείες!
  
  Χωρίς αμαρτία, δεν υπάρχει πρόοδος,
  Οι κινήσεις σκέψης γεννούν!
  Υπάρχει μόνο μία απάντηση στο κήρυγμα:
  Δεν χρειαζόμαστε τον παράδεισο κάποιου άλλου!
  Η κοπέλα, ο δεξιόχειρας μελετητής, χτύπησε τα χέρια της και κελαηδούσε:
  - Υπέροχο! Τώρα είναι η ώρα να φάμε λίγο κέικ!
  Τέσσερα κορίτσια ρομπότ εμφανίστηκαν φορώντας μόνο χιτώνα και ήταν πολύ μυώδη, που δεν διακρίνονταν από τα πραγματικά κορίτσια. Χωρίς άλλη καθυστέρηση, πήραν και τοποθέτησαν ένα μεγάλο γαστρονομικό προϊόν σε μορφή πολυτελούς παλατιού με αγάλματα και σιντριβάνια. Ήταν ξεκάθαρο ότι τα κορίτσια ήταν το πραγματικό ιδανικό των πολεμιστών. Παρόλο που είναι βιορομπότ. Χτυπούσαν τα γυμνά, χαριτωμένα πόδια τους και λύγισαν. Αυτά τα κορίτσια είναι σκέτη γοητεία. Και τα μαλλιά της αστράφτουν από φύλλα χρυσού.
  Έξι ανθρώπινες καλλονές κάθισαν στο τραπέζι. Και άρχισαν να καταστρέφουν την τούρτα με μεγάλο ενθουσιασμό. Και ήταν τόσο μυρωδάτο, τόσο γλυκό με πολλές στρώσεις.
  Τα κορίτσια χρησιμοποιούσαν μαχαιροπίρουνα hypergold όταν έτρωγαν. Και δεν μπορείτε να τα παραγγείλετε τόσο εύκολα στο Hypernet. Αυτό φαινόταν πολύ πλούσιο και δροσερό.
  Τα μεταλλαγμένα κορίτσια άρχισαν μάλιστα να τραγουδούν:
  Έχουμε βαρεθεί να πολεμάμε
  Αγωνιστείτε για μια δεκάρα χαλκού...
  Θέλω τόσο πολύ να γίνω πλούσιος
  Και κολυμπήστε στην πολυτέλεια,
  Πόση ευτυχία μπορεί να δώσει η ζωή,
  Πλούτος!
  Και οι καλλονές έκλεισαν το μάτι η μια στην άλλη. Αν και είχαν ήδη δει θησαυρούς που δεν ήταν καθόλου αδύναμοι. Πέτυχαν πολλά και μπόρεσαν να κατανοήσουν. Αυτά τα κορίτσια είναι super class.
  Τα κορίτσια ξέσπασαν σε γέλια. Πόσο γελοίο και ανόητο φαινόταν όλο αυτό. Και τα δύο μεταλλαγμένα κορίτσια εξέπεμψαν κεραυνό από τα μάτια τους. Χτύπησαν ο ένας τον άλλον και μια ολόκληρη δέσμη από σπίθες έπεσε βροχή.
  Η Κατερίνα παρατήρησε με ένα γέλιο,
  Οι άντρες όταν τσακώνονται
  Η σκληρότητά τους ξεπερνά τα όρια,
  Λοιπόν, αν τσακωθούν οι γυναίκες,
  Καλύτερα να μην τσακωθείς!
  Τα κορίτσια συνέχισαν να τρώνε το κέικ, το οποίο ήταν πολύ νόστιμο και είχε έντονο, πικάντικο και εξωτικό άρωμα. Όλα εδώ ήταν τόσο όμορφα και νόστιμα.
  Η Ελισάβετ σημείωσε χαμογελώντας:
  - Νομίζω ότι πιθανότατα οι εγκληματίες χρησιμοποίησαν κάτι σαν χρονο-υπερκύματα. Θα μπορούσαν κάλλιστα να είχαν ένα παρόμοιο, εξαιρετικά δολοφονικό αποτέλεσμα. Ή μάλλον, όχι δολοφονικό, αλλά κρύβοντας την ύλη ένα χιλιοστό του δευτερολέπτου προς τα εμπρός, ή προς τα πίσω, που την κάνει πρακτικά ανεπαίσθητη!
  Το κορίτσι, ο επιστήμονας του δεξιού χεριού, σημείωσε:
  - Αυτό είναι πολύ πιθανό, ο πιο έξυπνος από τους έξυπνους! Αλλά σε αυτή την περίπτωση, μια άλλη υπόθεση δεν μας δίνει τίποτα!
  Η Έλενα τραγούδησε ως απάντηση:
  - Και μας λένε ότι το πόδι
  Εν ολίγοις, η υποτείνουσα...
  Λέω ότι χορτάσατε
  Βαρέθηκα αυτό το βάρος!
  Η Κατερίνα γέλασε και κελαηδούσε:
  - Αλήθεια κάηκαν όλα τα καρουζέλ;
  Η Ευφροσύνη μουρμούρισε:
  - Γιατί το λες αυτό;
  Η Έλενα εξέφρασε την άποψή της:
  - Πιστεύω ότι οι εγκληματίες είναι πολύ προχωρημένοι μεταλλαγμένοι όπως εμείς. Ίσως ακόμη και οι ικανότητές τους να είναι εντελώς ακατανόητες για τον πολιτισμό μας. Ή το αντίστροφο, μας είναι κοντά και αγαπητοί.
  Η Efrosinya σημείωσε:
  - Η εκδοχή ότι πρόκειται για μεταλλαγμένους σαν εμάς είναι πολύ ενδιαφέρουσα!
  Το κορίτσι, ο επιστήμονας με το δεξί της χέρι, ρώτησε:
  - Είναι σαν τις χελώνες νίντζα;
  Η Ελισάβετ μουρμούρισε:
  - Οι χελώνες Ninja εμφανίζονται μόνο σε κινούμενα σχέδια!
  Το κορίτσι, ένας αριστερόχειρας μελετητής, παρατήρησε:
  - Τι γίνεται με την εκδοχή ότι ό,τι υπάρχει στην ανθρώπινη φαντασία υπάρχει σε μια παράλληλη πραγματικότητα;!
  Η Έλενα τραγούδησε:
  Εφιαλτικό Εργοστάσιο
  Η κουζίνα του Σατανά...
  Δυνατά χτυπήματα -
  Όνειρα προδομένα!
  Η Αικατερίνη συμφώνησε:
  - Αν η σκέψη είναι υλική, τότε υπάρχουν πάρα πολλές ανοησίες που σέρνονται γύρω από το σύμπαν και τους παράλληλους κόσμους!
  Το κορίτσι, ο δεξιόχειρας, δάγκωσε την τούρτα και βρυχήθηκε:
  - Γεννηθήκαμε για να κάνουμε πραγματικότητα ένα παραμύθι!
  Η Έλενα γέλασε και κελαηδούσε ως απάντηση, πετώντας ταυτόχρονα το πιρούνι της με τα γυμνά δάχτυλά της:
  - Το παραμύθι είναι ένα ψέμα, αλλά υπάρχει ένας υπαινιγμός σε αυτό,
  Ένα μάθημα για καλά κορίτσια.
  Το κορίτσι, ο δεξιόχειρας μελετητής, αναφώνησε:
  - Είσαι πολεμιστής super class! Και έχεις τόση γοητεία!
  Η Ελισάβετ έγραψε στο Twitter:
  - Θα πάμε με τόλμη στη μάχη,
  Για τη δύναμη των κοριτσιών...
  Και ξυπόλητοι
  Ας σπάσουμε το βαρέλι!
  Μετά από αυτό, τα κορίτσια γέλασαν εκκωφαντικά, λες και οι φωνές τους ήταν σε καταρράκτη. Και έκλεισαν το μάτι με τα ζαφείρια και τα σμαραγδένια μάτια τους. Αυτά είναι τελικά τα κορίτσια εδώ. Και τα πόδια τους συγκρούστηκαν με τις γυμνές, στρογγυλές φτέρνες τους και έβγαλαν σπίθες.
  Αυτό είναι πραγματικά τόσο ωραίο.
  Η Έλενα τραγούδησε:
  Κάπου στο Κάμα,
  Δεν ξέρουμε τους εαυτούς μας...
  Κάπου στο Κάμα,
  Μητέρα Ποτάμι!
  Δεν μπορείς να φτάσεις με τα χέρια σου
  Δεν μπορείς να φτάσεις με τα πόδια σου
  Γυμνά πόδια!
  Κορίτσια μπροστά!
  Και τα σμαραγδένια μάτια της άστραψαν. Το κορίτσι κατέληξε σε μια ψηλή νότα, λαμβάνοντας τον ήχο.
  Μετά από αυτό, άρχισαν να δουλεύουν ξανά με τα σαγόνια τους, τελειώνοντας τη λιχουδιά.
  Τότε τα κορίτσια έδωσαν τα χέρια αντίο και έφυγαν από το εργαστήριο. Καλή παρέα, αλλά το έχουν βαρεθεί λίγο. Οι μεταλλαγμένοι πολεμιστές τραγούδησαν σε χορωδία:
  - Δεν το έχουμε βαρεθεί καθόλου.
  Πιες, πήγαινε μια βόλτα και ερωτεύσου πονηρά....
  Και χτυπήστε τα πρόσωπα για την αιτία,
  Και βυθιστείτε σε νοκ άουτ,
  Και βυθιστείτε σε νοκ άουτ!
  Φυσικά μεταλλαγμένα
  Θα κάνουμε κομμάτια τους εχθρούς μας!
  Φυσικοί μεταλλαγμένοι!
  Και όχι κακόβουλοι!
  Και το κορίτσι πάλι θα αρπάξει ο ένας τον άλλον και θα χτυπήσει ο ένας τον άλλον με τις γυμνές, στρογγυλές φτέρνες των δυνατών ποδιών της.
  Μετά από αυτό, πέταξαν ξανά. Αυτή τη φορά αποφασίσαμε να επισκεφτούμε την Αφροδίτη.
  Γιατί όχι; Επίσης ένας πολύ όμορφος πλανήτης. Τα κορίτσια βρίσκονται σε μεγάλη άνοδο. Και μπορείτε ακόμα να πετάξετε στην Αφροδίτη χρησιμοποιώντας μεμονωμένα πακέτα τζετ βαρύτητας.
  Τα κορίτσια πέταξαν και τα ζαφείρια και τα σμαραγδένια μάτια τους άνοιξαν διάπλατα. Έτρεξαν στο κενό και τραγούδησαν:
  Υπάρχουν πολλές διαφορετικές πόρτες στο διάστημα,
  Κακό υπερπλάσμα μαίνεται ρέματα!
  Η γνώση έδωσε πολλές ενδείξεις,
  Ήμασταν άνθρωποι, και τώρα είμαστε θεοί!
    
  Στα διαστημόπλοια ορμάμε κατά μήκος των κυμάτων,
  Τα κουάρκ αφρίζουν στις δίνες του αιθέρα!
  Τι θα μεταδώσω στους απογόνους μου;
  Παιδιά ενός άλλου, θυελλώδους κόσμου!
    
  Το κενό είναι ζεστό, ζεσταίνει τις καρδιές,
  Τα αστέρια τριγύρω είναι σαν τα πρόσωπα των ερωτευμένων!
  Υπηρετούμε την πρόοδο, δεν υπάρχει τέλος,
  Και στη Γη τα σφεντάμια θροΐζουν απαλά!
    
  Όπου πατάμε, εκεί ανθίζει η Ρωσία,
  Η βροντή των μαχών, η μουσική της ζωής!
  Ας ξεκινήσουμε με τόλμη μια νέα καμπάνια,
  Ας υπηρετήσουμε ιερά την αιώνια Πατρίδα!
    
  Ναι, θα υπάρξουν θύματα, ο χώρος είναι σκληρός,
  Πολλά διαφορετικά είδη και φυλές!
  Η άβυσσος των κόσμων είναι πολύ μεγάλη,
  Φίλος το βράδυ, αλλά προδότης το πρωί!
    
  Αλλά για τη Ρωσία, δεν υπάρχουν εμπόδια,
  Όποιος ξέρει: το ρωσικό πνεύμα είναι δύναμη!
  Ούτε η Γέεννα ούτε η Κόλαση θα σε φοβίσουν,
  Ο θάνατος-ο-τάφος δεν θα σας φυλακίσει!
    
  Μόνο η σάρκα μπορεί να εκμηδενιστεί,
  Λοιπόν, η ψυχή υπηρετεί πιστά την Πατρίδα!
  Προβλήματα και λύπες, ξεπέρασε τα πάντα,
  Πρέπει να σφίξουμε τη ζώνη μας!
    
  Έτσι νικήσαμε τους εχθρούς,
  Είμαστε η ανθρωπότητα - ο ομφαλός του σύμπαντος!
  Η βδελυγμία θα μπει μέσα, θα αντιμετωπίσει το χτύπημα,
  Η πραότητα, η λύπη και ο λυγμός δεν μας ταιριάζουν!
    
  Ο χώρος έχει γίνει για εμάς σαν αυλή,
  Μια γρήγορη πτήση ανάμεσα στα αστέρια είναι σαν μια βόλτα!
  Αν και το ουράνιο χαλί είναι απεριόριστο,
  Μπορούμε να το αναδιαμορφώσουμε - χωρίς αστείο!
  Τα κορίτσια μπορούν πραγματικά να τραγουδήσουν πολύ καλά και υπέροχα. Και οι φωνές τους είναι απλά μέλι.
  Υπάρχουν επίσης πολλά διαφορετικά είδη σταθμών, εστιατορίων, κέντρων ψυχαγωγίας και αίθουσες υπολογιστών γύρω από την Αφροδίτη. Ο ίδιος ο πλανήτης είναι ελαφρώς μικρότερος από τη Γη. Και πολύ ζεστό, κοντά στον ήλιο.
  Και είναι γεμάτο ημίγυμνα κορίτσια, που μόλις καλύπτονται με κλωστές υφάσματος. Και ορμούν στην επιφάνεια, αστραφτερά με τις γυμνές, ροζ γόβες τους.
  Αυτά είναι τα υπέροχα κορίτσια εδώ. Είναι πιο σκούρα από ό,τι στη γη, με σοκολατένιο δέρμα, αλλά σχεδόν όλα είναι και ξανθά μαλλιά.
  Και σπάνιοι τύποι που μοιάζουν με νέους. Είναι επίσης πολύ σκουρόχρωμα, αλλά ξανθά μαλλιά και πολύ όμορφα, με λεπτά χαρακτηριστικά προσώπου, όπως αυτά των κοριτσιών.
  Και η ίδια η Αφροδίτη έχει πολύ χρυσό, που είναι αρκετά φθηνό για τη φουτουριστική εποχή. Και αυτός ο χρυσός είναι παντού. Και αστράφτει στον μεγάλο ήλιο.
  Και υπάρχουν ακόμα καθρέφτες που κρέμονται τριγύρω, και υπάρχει μια συνεχής, αιώνια μέρα στην Αφροδίτη. Και μια πολύ φωτεινή και γεμάτη εκδηλώσεις μέρα.
  Και πόσα αγάλματα και σιντριβάνια με κορίτσια. Και επίσης αστραφτερά με χρυσό. Και πόσο καταπληκτικός είναι αυτός ο κόσμος. Τα πάντα πάνω του είναι τόσο φωτεινά, υπέροχα και κάπως νεανικά.
  Και πολλά άλλα εκτός από χρυσό και ρουμπίνια. Είναι κυρίως τεχνητά και πολύ μεγάλα. Τα μεμονωμένα ρουμπίνια έχουν το μέγεθος ενός γηπέδου ποδοσφαίρου. Και πάνω τους παίζουν παιδιά, κυρίως κορίτσια.
  Είναι εκπληκτικό πώς τα γυμνά τους πόδια δεν ζεσταίνονται. Και όλα είναι υπέροχα και υπέροχα.
  Και φυσικά πολλά λουλούδια. Μερικά από αυτά είναι επίσης τεράστια. Και πολλά σπίτια είναι είτε σαν μπουμπούκια είτε σαν λουλούδια που στέκονται το ένα πάνω στο άλλο. Τα χρώματα είναι επίσης κυρίως κίτρινο, κόκκινο και πορτοκαλί.
  Και ακόμα και στο κενό μπορείτε να μυρίσετε υπέροχα αρώματα.
  Όλα εδώ είναι τόσο υπέροχα, είναι απλά ζαλιστικά.
  Η Ελισάβετ τραγούδησε με χαρά:
  Αφροδίτη, είσαι ένας όμορφος πλανήτης,
  Είναι ζεστό, μεγαλώνουν υπέροχα λουλούδια...
  Ας τραγουδηθούν τα έργα του ηρωισμού,
  Υπάρχει τάξη και άνεση παντού!
  Το κορίτσι είναι πραγματικά τόσο υπέροχο με τα μπλε μαλλιά της. Και τα έχει μακριά και κυματιστά. Και οι άντρες συχνά μπερδεύονται σε αυτά. Και η ίδια η πολεμίστρια είναι πολύ ιδιοσυγκρασιακή, και της αρέσει να την χαϊδεύουν και να την χαϊδεύουν η ίδια.
  Οι πολεμιστές έκαναν κύκλους πάνω από την Αφροδίτη. Είδαν τις μικρές, ζεστές θάλασσες και τα ποτάμια του. Υπήρχε έλλειψη νερού στον πλανήτη, αλλά αυτό αντισταθμίστηκε γρήγορα από το υδρογόνο, το οποίο συνδυάστηκε με το οξυγόνο και προέκυψε νερό.
  Επιπλέον, μέρος της υγρασίας μεταφέρθηκε από τον Δία. Αντίθετα, υπερέβαινε.
  Η Αφροδίτη είναι ένα καλό μέρος, πολύ ζεστό, αλλά η ατμόσφαιρά της είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να απομακρύνει την υπερβολική θερμότητα.
  Τέσσερα μεταλλαγμένα κορίτσια συνδέθηκαν με το πεδίο πληροφοριών και άρχισαν να το ακούν. Υπάρχει πηγή πληροφοριών για την κλοπή ενός διαγαλαξιακού αστρόπλοιου;
  Η Αικατερίνα σημείωσε χαμογελώντας:
  - Τα αυτιά μας είναι ακριβώς πάνω από το κεφάλι μας!
  Και τα μαργαριταρένια δόντια της άστραψαν. Τα κορίτσια συνέχισαν τη σάρωση και την υπερσάρωση. Κατ' αρχήν, αυτό δεν είναι απολύτως λογικό.
  Ο απαγωγέας δεν θα πετάξει στον Ήλιο. Αυτό θα ήταν μια εξαιρετικά επικίνδυνη πράξη.
  Αν και η Ελισάβετ σημείωσε:
  - Το να κρύψεις ένα διαγαλαξιακό αστρόπλοιο στα βάθη του Ήλιου θα ήταν πολύ πρωτότυπο!
  Η Έλενα γέλασε και παρατήρησε:
  - Μπορούμε να δημιουργήσουμε τα πάντα,
  Ακόμα και να βρεις ένα διαστημόπλοιο...
  Υπήρχε ένας κυνηγός, θα υπάρχει παιχνίδι,
  Μέτρα μέχρι το δέκα!
  Και το πήρε το κορίτσι και έκλεισε το μάτι με τα σμαραγδένια μάτια της. Και σε απάντηση, η Ελισάβετ της έκλεισε το μάτι με ζαφείρι. Αυτά τα μεταλλαγμένα κορίτσια λατρεύουν να κλείνουν το μάτι. Έτσι ανταλλάσσουν ροές ενέργειας μεταξύ τους. Το οποίο είναι πολύ ωραίο.
  Στην Αφροδίτη υπάρχει ένα μνημείο για τους δύο πρώτους κοσμοναύτες: έναν άντρα και ένα κορίτσι που πάτησαν το πόδι τους στην επιφάνειά της. Φαίνονται πολύ νέοι και καλυμμένοι με υπερχρυσό. Είναι πιο ακριβό από χρυσό, αλλά είναι πιο φωτεινό και αστράφτει σε μια υπέροχη γκάμα.
  Όλα εδώ είναι τόσο υπέροχα και πολύχρωμα.
  Από τις παλάμες ενός νεαρού άνδρα και ενός κοριτσιού, φουρτουνιασμένες, λαμπερές βρύσες εκτοξεύονται στον ουρανό και πετούν στα ύψη.
  Η Αφροδίτη είναι γενικά ένας υπέροχος πλανήτης. Έχει υπέροχο αέρα και υπέροχα τοπία.
  Και τώρα τα παιδιά κάνουν πορεία δίπλα στο μνημείο. Είναι μελαχρινός, με κοντές φούστες και σπάνια αγόρια με σορτς. Στα χέρια τους κρατούν σημαίες και από καιρό σε καιρό αναπαράγουν μαζί τους επιγραφές.
  Η Έλενα βούρκωσε περιφρονητικά:
  - Αυτό είναι πρωτόγονο! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ασήμαντα γραφικά υπολογιστή!
  Η Ελισάβετ παρατήρησε χαμογελώντας:
  - Γιατί υπάρχουν αξιοθέατα Μπορείτε να αναπαράγετε οτιδήποτε πιο δροσερό στην υπερμήτρα; Ωστόσο, οι άνθρωποι έλκονται από φυσικά πράγματα. Ακριβώς όπως με ένα πραγματικό αρσενικό, είναι πολύ πιο ευχάριστο και διασκεδαστικό από ό,τι με το πιο επιδέξιο βιορομπότ!
  Η Έλενα τραγούδησε παιχνιδιάρικα:
  Και δεν θα το πω σε κανέναν
  Ότι αγαπώ το ρομπότ!
  Λατρεύω το ρομπότ!
  Και θα σκοτώσω το αρσενικό!
  Η Κατερίνα γέλασε και κελαηδούσε:
  Ένα ρομπότ δεν θα αντικαταστήσει ένα άτομο,
  Ούτε στο κρεβάτι, ούτε στην επιστήμη, να ξέρεις...
  Ο άνθρωπος, πιστέψτε με, δεν είναι ανάπηρος,
  Και θα χτίσει έναν πραγματικό παράδεισο!
  Η Efrosinya σημείωσε:
  - Κι όμως οι άνθρωποι, και ειδικά οι άνδρες, έχουν πέσει πάρα πολύ στην παιδική ηλικία. Και αν γίνει μεγάλος διαστημικός πόλεμος, θα έχει αντίκτυπο!
  Η Ελισάβετ τραγούδησε:
  - Υπάρχει ειρήνη στον κόσμο, δεν υπάρχει λόγος για πόλεμο,
  Θα υπάρχει αγάπη και φιλία!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο 5.
  Τα κορίτσια προσγειώθηκαν στην πρωτεύουσα της Αφροδίτης, την Αφροδίτη. Ήταν μια ολόκληρη μητρόπολη. Έχει τόσο χρυσό μέσα που θαμπώνει ακόμα και τα μάτια σου. Κορίτσια και αγόρια, αν και ντυμένα ελαφρά, κρεμούν επίσης αλυσίδες, βραχιόλια, ρολόγια, φίδια και σκουλαρίκια από πολύτιμο μέταλλο.
  Σε πολλούς νέους άνδρες αρέσει επίσης να φορούν σκουλαρίκια. Αυτή είναι μια τέτοια μόδα. Και οι ντόπιοι τρυπούν επίσης δακτυλίους στα ρουθούνια τους.
  Αυτή είναι πραγματικά η βιομηχανία της ψυχαγωγίας.
  Και το άρωμα ενός πολύ δυνατού αρώματος με ευχάριστη οσμή απλώνεται στον αέρα. Και πόσες ομορφιές υπάρχουν από διαφορετικά χρώματα μαλλιών.
  Η Ελισάβετ σημείωσε:
  - Αυτός ο πλανήτης είναι απολαυστικός, αλλά πολύ πολύχρωμος. Έχει κατά κάποιο τρόπο πάρα πολλά από όλα, ήλιο και χρυσό.
  Η Κατερίνα παρατήρησε με ένα χαμόγελο:
  - Και τι μπορούμε να βρούμε εδώ;
  Η Έλενα έγραψε στο Twitter:
  Ποιος έχει συνηθίσει να αγωνίζεται για τη νίκη,
  Αφήστε τον να τραγουδήσει μαζί μας...
  Αυτός που είναι ευδιάθετος γελάει
  Όποιος θέλει θα το πετύχει
  Όποιος ψάχνει πάντα βρίσκει!
  Και έδειξε τους κοφτούς, μεγάλους δικέφαλους μυς της. Υπόμνηση:
  - Στο Αφγανιστάν, κάποτε διέλυσα μια ολόκληρη συμμορία. Και τους έπιασε τρεις καμήλες με χρυσάφι!
  Και η κοκκινομάλλα γέλασε. Θυμήθηκε πώς γονάτισε τους ηγέτες των Ταλιμπάν και τους ανάγκασε να φιλήσουν τα γυμνά, σκονισμένα, μυώδη πόδια της.
  Ναι, της άρεσε να ταπεινώνει τους άντρες. Και αυτό είναι υπέροχο.
  Η Κατερίνα έγνεψε καταφατικά:
  - Κατά τη διάρκεια του πολέμου μεταξύ της Ρωσίας και των Ταλιμπάν, πολεμήσαμε υπέροχα. Αρνήθηκε κατ' αρχήν να παρέμβει στη διαμάχη μεταξύ των Σλάβων. Αλλά η μάχη με τους Ταλιμπάν είναι ιερό πράγμα.
  Και τα κορίτσια στη συνέχεια σκότωσαν πολλούς Μουτζαχεντίν.
  Σε γενικές γραμμές, έχασαν τον πρώτο πόλεμο στο Αφγανιστάν ακριβώς επειδή τα μεταλλαγμένα κορίτσια έλαβαν εντολές από ανώτερες δυνάμεις να μην κάνουν μανία εκεί.
  Λένε ότι κάθε χώρα έχει τον δικό της δρόμο προς την ελευθερία και την υποδούλωση και πρέπει να ακολουθηθεί. Και στον εικοστό πρώτο αιώνα, η Ρωσία κυβερνήθηκε από έναν πρόεδρο που έκανε πολλά λάθη.
  Όλα όμως πέρασαν και έγιναν πολύ καλύτερα. Οι άνθρωποι τελικά έμαθαν να ζουν ειρηνικά, κάτι που διευκολύνθηκε από τη μείωση του αριθμού των αρσενικών. Και, πράγματι, οι άνδρες είναι επιθετικοί και οι γυναίκες είναι ειρηνοποιοί.
  Η Έλενα έγραψε στο Twitter:
  Δεν υπάρχει ζωή στο σύμπαν χωρίς γυναίκες,
  Μέσα τους είναι ο ήλιος του Μάη, μέσα τους η αυγή της αγάπης...
  Και οι κακοί άνθρωποι είναι σαν τα δικά μου...
  Μόνο τα κορίτσια δίνουν έντονο φως!
  Η Ελίζαμπεθ χαμογέλασε και σημείωσε, βγάζοντας τα μαργαριταρένια δόντια της:
  - Μην υποτιμάτε έτσι το ισχυρότερο φύλο! Υπάρχουν μερικά χρήσιμα πράγματα και για τους άνδρες.
  Η Έλενα έγνεψε καταφατικά.
  Και έκλεισε το μάτι στη φίλη της. Η διάθεση των κοριτσιών ανέβηκε αισθητά. Και πέταξαν πάνω από την επιφάνεια της Αφροδίτης, ανεβάζοντας ταχύτητα. Είναι, φυσικά, πιο δύσκολο να επιταχυνθεί στην ατμόσφαιρα παρά στο κενό. Όλα όμως αναβοσβήνουν τόσο γοητευτικά και γρήγορα.
  Υπάρχουν πολλά αεροσκάφη, επίσης επιχρυσωμένα ή πλατινένια. Πόσο καταπληκτικοί είναι.
  Η Έλενα επιβράδυνε, έπιασε ένα από τα αεροσκάφη με τα χέρια της, πάνω στο οποίο βρισκόταν ένα αγόρι περίπου δεκατριών ετών, και τραγούδησε:
  - Το μικρό μου αγόρι,
  Θέλεις να πάρεις λίγο σούπα;
  Το παιδί έβγαλε τη γλώσσα του ως απάντηση. Και το πάτησε ολοταχώς με τον αγκώνα του.
  Το αυτοκίνητό του τράνταξε και πέταξε την Έλενα μακριά. Το κορίτσι στριφογύρισε. Και άρπαξε το πιστόλι αναισθητοποίησης από τη ζώνη της. Και στόχευσε με άγρια φρενίτιδα στον μικρό απατεώνα.
  Τρίζει, ανεβάζοντας ταχύτητα.
  Η Κατερίνα έπιασε το χέρι του συντρόφου της και φώναξε:
  - Δεν αξίζει τον κόπο! Αυτό είναι ένα παιδί.
  Η Έλενα σφύριξε:
  - Ήρθε ο νονός, ήρθε ο νονός,
  Και ο ήλιος άρχισε να γυρίζει...
  Φύγε αγόρι, είσαι πολύ μεθυσμένος
  Και οι Ιάπωνες δεν θα σε σώσουν!
  Η Ελισάβετ απάντησε αυστηρά:
  -Λοιπόν, τραγουδάς ανοησίες!
  Η Ευφροσύνη κελαηδούσε και σφύριξε:
  - Δεν είμαι ένα αξιολύπητο ζωύφιο,
  Όχι ταχύτητα σαλιγκαριού!
  Η Αικατερίνα, ένα κορίτσι με μαλλιά στο χρώμα του φύλλου χρυσού, το πήρε και είπε:
  -Τα κορίτσια είναι διαφορετικά
  Και μερικές φορές επικίνδυνο στη μάχη!
  Αλλά όλοι θέλουν έναν άντρα,
  Στείλτε στο ρείθρο!
  Ο πολεμιστής ήταν υπέροχος, και τα κορίτσια, και τα τέσσερα, άρχισαν να γυρίζουν στον αέρα. Είναι τόσο κουλ και υπέροχα, ας πούμε, κορίτσια. Και τα τακούνια τους είναι πολύ ροζ και γυμνά.
  Η Ελισάβετ το πήρε και τραγούδησε, πηδώντας πάνω κάτω:
  Είμαι το πιο δυνατό κορίτσι στον κόσμο
  Οι φίλοι μου είναι επίσης πολύ δυνατοί...
  Κατακτάμε την απεραντοσύνη του αιθέρα,
  Και τα χερουβείμ είναι πραγματικά ίσα!
  Αυτά είναι τα κορίτσια εδώ - πολύ όμορφα, και τι δυνατά και μυώδη πόδια έχουν. Οι μπάλες μυών κυλίονται κάτω από το μπρονζέ δέρμα.
  Η Έλενα το πήρε και έτρεξε τη βελόνα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Πέταξε πάνω και τρύπησε ακριβώς μέσα από τη σφήκα, καρφώνοντάς την στον φοίνικα.
  Η κόκκινη άρπυια το πήρε και τραγούδησε:
  - Το χτύπημα μου είναι συντριπτικό,
  Είμαι τόσο κορίτσι, πιστέψτε με, είμαι κουλ...
  Η φωνή της καλλονής σαγηνεύει,
  Ακόμα και στο κρύο πηγαίνω ξυπόλητος!
  Και πάλι ο πολεμιστής θα το πάρει και θα γυρίσει. Και φαινόταν σαν σβούρα. Αυτό είναι ένα κορίτσι με εκπληκτική σύνθεση.
  Είναι υπέρτατη στην κολοσσιαία, πολεμική μανία της.
  Η Έλενα χτύπησε τα γυμνά δάχτυλά της με επιθετικότητα και άφησε αστραπή. Πέταξε πάνω και χτύπησε το πέταλο ενός μεγάλου λουλουδιού. Και ολόκληρο το τεράστιο μπουμπούκι άστραφτε με όλα τα χρώματα του φάσματος.
  Αυτό ήταν εξαιρετικά δροσερό.
  Η Ελισάβετ σημείωσε:
  - Καλά που δεν έκαψες το λουλούδι! Χρειάζεται όμως κάτι πιο εποικοδομητικό. Για παράδειγμα, βρείτε τους εγκληματίες που έκλεψαν έναν διαγαλαξιακό πύραυλο!
  Η κόκκινη άρπυια τραγούδησε βγάζοντας τα δόντια της:
  - Πετάνε βόμβες και πύραυλοι,
  Το Ναπάλμ πέφτει από τον ουρανό...
  Σαν κομήτες που μαίνονται,
  Έρχεται τυφώνας θανάτου!
  Ναι, ήταν υπέροχο.
  Τα κορίτσια ένιωσαν βαριεστημένα. Ήθελαν πολύ να πολεμήσουν και να δείξουν την ανδρεία τους.
  Εδώ η Κατερίνα πρότεινε:
  - Ας πηδήξουμε στο Ultramatrix του Hypernet και ας κάνουμε μια μικρή φασαρία εκεί!
  Η Έλενα έγνεψε καταφατικά το κεφάλι της, κόκκινο σαν προλεταριακό πανό:
  - Αυτό θα είναι υπέροχο! Τι δολοφονική όρεξη!
  Και τα κορίτσια το πήραν και, χωρίς να το σκεφτούν δύο φορές, άνοιξαν τους σαρωτές και πήδηξαν μέσα
  Υπερδίκτυο.
  Και υπάρχουν τόσα πολλά παιχνίδια εκεί και, επιπλέον, είναι εντελώς δωρεάν. Αναπαράγεται μια εικονική πραγματικότητα, που δεν μπορεί να ξεχωρίσει από την πραγματική.
  Τώρα τα κορίτσια το πήραν και, χωρίς άλλη καθυστέρηση, μπήκαν στη διαστημική μάχη.
  Ο καθένας τους έλεγχε ένα πολεμικό διαστημόπλοιο τύπου πυραύλων cruiser.
  Υπάρχουν πολλές εκατοντάδες όπλα πάνω του, αλλά είναι φορτωμένα, ελέγχονται και συντηρούνται από πολυβόλα.
  Και τα κορίτσια μπήκαν τώρα στη μάχη.
  Η Έλενα πάτησε τα κουμπιά του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Εκτόξευσε ένα φονικό βλήμα. Τράβηξαν κενό και χτύπησαν το εχθρικό καταδρομικό. Και ήταν σαν μια έκρηξη σουπερνόβα.
  Το κορίτσι το πήρε και τραγούδησε με χαρά:
  - Χτύπα και γάμησε,
  Είμαι πραγματικός καρχαρίας!
  Και η πολεμίστρια έκλεισε το μάτι με τα σμαραγδένια μάτια της.
  Η Ελίζαμπεθ έλεγχε το dreadnought. Και αυτό το διαστημόπλοιο έχει κολοσσιαία χτυπητική δύναμη.
  Και περιστρέφεται σαν ένα εύκολα ελεγχόμενο αυτοκίνητο.
  Το κορίτσι με τα μπλε μαλλιά αποκάλυψε την κατακόκκινη θηλή της. Το πάτησε στο κουμπί του joystick. Απελευθερώθηκε η θανατηφόρα δύναμη του δώρου του αφανισμού. Σάρωσε σαν πύρινος ανεμοστρόβιλος. Μετά από αυτό, η Ελισάβετ το πήρε και τραγούδησε:
  Πιστεύω ακράδαντα στην Πατρίδα μου,
  Θεωρεί ολόκληρο τον πλανήτη...
  Μακάρι να έχω πολλούς φίλους
  Και ρυάκια φωτός θα πετάξουν!
  Και το κορίτσι με τα μπλε μαλλιά έστειλε ξανά ένα δώρο καταστροφικής δύναμης, ανατινάζοντας το εχθρικό διαστημόπλοιο.
  Αυτό ήταν πραγματικά πολύ ωραίο.
  Η Ελισάβετ κελαηδούσε και τραγούδησε:
  - Πιστεύω ότι όλος ο κόσμος θα ξυπνήσει,
  Τα ορκ θα χάσουν τον πόλεμο...
  Και ο ήλιος θα λάμψει
  Ο κόσμος θα είναι αιώνιος Μάης!
  Και το κορίτσι θα κουνήσει τα μαλλιά της, που είναι σαν το χρώμα του καλοκαιρινού ουρανού.
  Στο καταδρομικό βρίσκεται και η Αικατερίνα. Πυροβολεί χρησιμοποιώντας τις γυμνές, στρογγυλές φτέρνες της. Τα έχει πολύ σαγηνευτικά. Και τώρα, επίσης, καταρρίπτει ένα εχθρικό διαστημόπλοιο με ένα ρεύμα ενέργειας.
  Και ένα κορίτσι με μαλλιά στο χρώμα του φύλλου χρυσού τραγουδά:
  Να υπάρχει πάντα ηλιοφάνεια
  Να υπάρχει πάντα παράδεισος...
  Να υπάρχει πάντα μια μάνα
  Να είμαι πάντα εγώ!
  Και η πολεμίστρια ξεγύμνωσε το στήθος της και πυροβόλησε ξανά, πατώντας το κουμπί με τη φραουλένια θηλή της, που λάμπει σαν κόσμημα.
  Αυτό είναι πραγματικά μια ομορφιά.
  Αλλά η Efrosinya παλεύει - είναι επίσης ένα πολύ όμορφο και μυώδες κορίτσι. Και χρησιμοποιεί τα μαλλιά της όταν πυροβολεί τον εχθρό. Και είναι λευκά, σαν φρέσκο χιόνι. Εκατό τοις εκατό φυσική ξανθιά.
  Άρα, θα έλεγε κανείς, υπέροχο και υπέροχο. Απλά ένα θαύμα.
  Η Ευφροσύνη πυροδοτεί από το θωρηκτό της γεμάτο με τα πιο σύγχρονα όπλα και ρομπότ, τραγουδώντας:
  - Ένα ηφαίστειο πολέμου έχει ανάψει στο σύμπαν,
  Ανάμεσα στα αστέρια, σαν τυφώνας, τα κύματα οργίζονται...
  Φαινόταν σαν να επιτίθενται οι υπηρέτες του Σατανά,
  Αλλά το βλέμμα των κοριτσιών δεν θα σβήσει, ξέρετε το περήφανο!
  Αυτά είναι τα μεταλλαγμένα κορίτσια εδώ. Και έχουν ψυχαγωγία αντάξια των υπερήρωων.
  Άρχισαν λοιπόν να καταστρέψουν τον εχθρικό στόλο. Και γαμούν τα ορκ τόσο πολύ που ελέγχουν τα διαστημόπλοια.
  Και ταυτόχρονα, τα κορίτσια τραγουδούν:
  Είμαστε όμορφα κορίτσια
  Κτυπήσαμε τα ορκ με όλη μας τη δύναμη...
  Η φωνή, φυσικά, είναι ηχηρή,
  Σίγουρα θα κερδίσουμε!
  Είναι ιδιαίτερα υπέροχο όταν οι πολεμιστές πυροβολούν χρησιμοποιώντας τις κόκκινες θηλές τους. Είναι τόσο φωτεινά, σαν μπουμπούκια τριαντάφυλλου. Και μπορείτε να δείτε ότι τα κορμιά των κοριτσιών λάμπουν σαν λαδωμένα. Είναι καταπληκτικά και μοναδικά. Και οι γραμμές του σώματος είναι τόσο χαριτωμένες. Και πόση γοητεία και τελειότητα έχουν.
  Καθαρά σωματικά τα νιώθεις αυτά τα κορίτσια, σαν να είναι άγριοι πάνθηρες.
  Η Ελισάβετ θυμήθηκε ότι δεν ήταν πάντα τόσο τρομερή. Ότι ήταν και η σαράντα πρώτη χρονιά που το βίωσε αυτό...
  Και οι αναμνήσεις έλαμψαν μπροστά της σαν τυφώνας.
  Η Ελισαβέτα Πέτροβα, μια νεαρή ανθυπολοχαγός των συνοριακών στρατευμάτων, έμεινε άναυδη. Οι φήμες για ενδεχόμενο ξέσπασμα πολέμου κυκλοφορούσαν εδώ και δύο μήνες. Αλλά κατά κάποιο τρόπο δεν μπορούσα να το πιστέψω... Όντας ένα έξυπνο κορίτσι, η Ελισάβετ δεν συμμεριζόταν την προσχηματική ανωτέρα βία του επίσημου δόγματος - ότι ο Κόκκινος Στρατός ήταν ισχυρότερος από όλους τους άλλους. Ο θείος της πολέμησε στον πόλεμο της Φινλανδίας, τραυματίστηκε και μίλησε με πολύ πάθος για την πρόοδό του.
  - Οι δεξαμενές μας κυλούσαν αργά, σαν ζελέ από τηγάνι. Προχωρούσαν τα τρομερά SMK, με δύο φίμωτρα, εξήντα τόνων το καθένα. Ένα είδος κτυπήματος για σπάσιμο άμυνων. Και πώς βροντοφωνάζουν! Ο ήχος της βροντής είναι σαν το τρίξιμο ενός ποντικιού σε σύγκριση με το βρυχηθμό ενός ταύρου. Και υπάρχουν λακκούβες κάτω από τις ράγες. Πριν από λίγες μέρες έγινε απόψυξη, η μαύρη γη καλύφθηκε με κρούστα πάγου. Τα τανκς κινούνται όλο και πιο αργά και το ιππικό τα προλαβαίνει. Χιλιάδες ιππείς, πρέπει να συγκρατηθούν για να μην τους προλάβουν τανκς. Και μπροστά, οι Φινλανδοί έβαλαν νάρκες και έθαψαν βαρέλια πετρελαίου. Πολλά από τα τανκς μας κάηκαν σαν κεριά. Ένα τρομερό θέαμα, ειδικά σε μια πρώιμη πολική νύχτα, βενζίνη και λάδι χύθηκαν και αναμειγνύονται με νερό που λιώνει. Τα άλογα τρόμαξαν και έβαλαν μανία, καίγονταν, και μια ζωντανή χιονοστιβάδα όρμησε προς το πεζικό. Το θέαμα ήταν απλά τρομερό τα τανκς δεν μπορούσαν ούτε να σταματήσουν ούτε να γυρίσουν. Και η εντολή μας απαγόρευσε να σταματήσουμε.
  Αν πάτε, τότε μόνο μπροστά, σπάζοντας τον εχθρό. Και τα τανκς έσκασαν και κάηκαν, το ιππικό πάτησε το δικό του πεζικό. Η επίθεση εκτοξεύτηκε, φαινόταν σαν να είχαν πέσει τα αστέρια από τον ουρανό.
  Ο τύπος έβηξε αίμα και σταμάτησε. Ήπια μια γουλιά εκατό γραμμαρίων και συνέχισα.
  - Έτσι κολλήσαμε χωρίς αναγνώριση, χωρίς κάλυψη αέρα. Πολέμησαν όλο τον χειμώνα και μισό Μάρτη, διέρρηξαν τα οχυρά, αλλά διακόσιες χιλιάδες στρατιώτες μας δεν θα χαρούν ποτέ τη νίκη. Το φως τους έχει σκοτεινιάσει για πάντα.
  Η κοπέλα ρώτησε έκπληκτη:
  - Είναι αλήθεια τόσο πολύ;
  Ο θείος έγνεψε:
  - Δεν νομίζω ότι κάποιος ξέρει ακριβώς, αλλά τα πτώματα μεταφέρθηκαν με τρένα. Ήταν ανατριχιαστικό. Αναγκαστήκαμε να εισβάλουμε στην άμυνα και οι Φινλανδοί κούρεψαν τις τάξεις μας. Μόνο άγρια τρέλα.
  ρώτησε η Έλενα τραυλίζοντας:
  - Λοιπόν, δεν είμαστε τόσο δυνατοί;
  Ο θείος απάντησε:
  - Η δύναμη ενός τανκ δεν βρίσκεται στην πανοπλία του, αλλά στο κεφάλι του!
  Το κορίτσι έγνεψε καταφατικά:
  - Αυτό που είπες είναι υπέροχο!
  Η Ελίζαμπεθ θυμόταν αυτή τη συζήτηση για πολύ καιρό. Ρώτησε τι είδους τανκς είχαν οι Γερμανοί και οι Φινλανδοί. Η Φινλανδία, ωστόσο, δεν είχε καθόλου άρματα μάχης, εκτός από μια ντουζίνα ελαφριές σφήνες τριών τόνων. Και ο θείος μου ήξερε για τα γερμανικά τανκς, ο ξάδερφός του, που πήγε στη Γερμανία. Γενικά, οι Ναζί δεν εντυπωσιάστηκαν με την τεχνική του.
  - Tank T-1, ζυγίζει μόνο πεντέμισι τόνους, ταχύτητα 57 χιλιόμετρα την ώρα. Η πανοπλία είναι αλεξίσφαιρη, ο οπλισμός είναι τρία πολυβόλα. Λοιπόν, θα πάει ενάντια στο πεζικό, αλλά η μηχανή είναι μάλλον αδύναμη.
  - Μα δεν είναι η μόνη μαζί τους; - ρώτησε ανήσυχα το κορίτσι.
  - Υπάρχουν επίσης T-2, T-3, T-4 και T-5!
  Η Ελισάβετ χαμογέλασε:
  - Ποιο είναι το πιο δυνατό;
  - Τ-5! Διαθέτει δύο πυροβόλα, 75 mm και 37 mm, και τέσσερα πολυβόλα. Ναι, αυτό το τανκ είναι όμορφο, οι Γερμανοί το λένε "Λυκάνθρωπος". - Ο τύπος άπλωσε τα χέρια του και τα κουνούσε σαν μύλος.
  "Τι γίνεται με την ταχύτητα;" ρώτησε το κορίτσι.
  - Πενήντα χιλιόμετρα στον αυτοκινητόδρομο, γενικά, είναι αρκετά. Συνολικά, το τανκ είναι ενδιαφέρον, ο πυργίσκος είναι εξορθολογισμένος. Το καλύτερο από τις δημιουργίες του φασιστικού τανκ κτιρίου. - Αναστέναξε ο θείος. - Είναι αλήθεια ότι το T-28 μας και, ειδικά, το T-34 δεν είναι χειρότερα, και τα όπλα των τανκς μας είναι ακόμα πιο ισχυρά.
  Το κορίτσι πρότεινε:
  - Κι αν δημιουργήσουμε νέες δεξαμενές, πιο ψυχρές;
  Ο θείος απάντησε:
  - Δεν υπάρχει τίποτα πιο cool από το KV-2, είναι τόσο δυνατό, αλλά υπάρχει και το KV-3, και το KV-4, και ειδικά το KV-5. Το τελευταίο τέρας ζυγίζει εκατόν είκοσι τόνους και πρόκειται να βγει στη μαζική παραγωγή. Τότε οι Γερμανοί θα αλωνιστούν σαν αλυσίδα από κεχρί.
  Το κορίτσι χασμουρήθηκε επιδεικτικά:
  - Αν θέλετε να βαρεθείτε ένα κορίτσι, μιλήστε για όπλα, αλλά αν θέλετε να χωρίσετε για πάντα, μιλήστε για σοβιετικά όπλα!
  Ο θείος προσβλήθηκε:
  -Τι έχουμε, κακή τεχνολογία;
  Το κορίτσι αστειεύτηκε:
  - Αλλά τα στοιχεία για αυτό είναι ταξινομημένα. Λένε ότι μπορείς να πάρεις ποινή φυλάκισης και μόνο αν αναφέρεις το διαμέτρημα του όπλου ενός τανκ.
  Ο θείος κούνησε αρνητικά το κεφάλι του:
  - Δεν είναι αλήθεια! Κανείς δεν μπαίνει στη φυλακή για τέτοια ασήμαντα!
  Το κορίτσι τσακίστηκε:
  - Πώς να το πω! Και δεν έγινε αυτό.
  Ο θείος παρατήρησε:
  - Θα σας πω, το T-34 έχει διαμέτρημα όπλου 76 mm. Και η θωράκιση είναι 52 χλστ., αν σε ενδιαφέρει.
  Το κορίτσι βούλιαξε περιφρονητικά:
  - Θα ήθελα να δω αυτό το θαύμα. Θα μου δείξεις;
  Ο θείος απάντησε διστακτικά:
  - Θα σου δείξω αν θέλεις. Ωστόσο, ο Voroshilov αποκάλεσε αυτό το τανκ τέρας. Ευχαριστώ τον Στρατάρχη Kulik για την επιμονή στην εφαρμογή του. Ναι, ο Στάλιν εκτιμούσε προσωπικά αυτό το τανκ. Μέχρι τις αρχές των σαράντα τριών, σχεδιάζεται να εξοπλιστεί με αυτό εκατόν δώδεκα μεραρχίες δεξαμενών.
  Το κορίτσι ξαφνιάστηκε:
  - Μία δεξαμενή;
  - Οχι! Επίσης KV και T-80, αν και αυτό το τανκ είναι ελαφρύ, εννοώ T-80. Είναι αλήθεια ότι μπορεί να κολυμπήσει!
  Το κορίτσι ξαφνιάστηκε:
  - Κολύμπι; Αυτό είναι ενδιαφέρον!
  - Έχουμε τρεις χιλιάδες τριακόσιες αμφίβιες δεξαμενές. - Ο θείος το είπε με περηφάνια, μετά χαμήλωσε τη φωνή του σε έναν ψίθυρο. - Απλώς μην το πεις αυτό σε κανέναν, είναι τεράστιο μυστικό. Αν χύσεις τα φασόλια, μπορεί να καταλήξεις πίσω από τα κάγκελα. Κοίτα, τίποτα δεν συντομεύει τη ζωή περισσότερο από μια μακριά γλώσσα.
  Η Ελίζαμπεθ σώπασε αμέσως. Πριν από δύο μέρες συνέβη ένα αρκετά δυσάρεστο περιστατικό σε μια καλή της φίλη. Συνέβη το εξής. Υπήρχε θεατρική βραδιά, όλοι διασκέδαζαν πολύ, και φυσικά ήπιαν. Έπαιζαν τρομπέτες, χόρευαν κορίτσια και αγόρια. Ο Γιάσκα Κλόποφ, λοιπόν, ένας χαρούμενος τύπος, ήταν ο αρχηγός, όπως πάντα ήθελε να αστειευτεί. Έτρεξε στον τοίχο όπου κρεμόταν ένα πορτρέτο του Στάλιν. Ένα βαρύ πορτρέτο, που καλύπτει ολόκληρο τον τοίχο, φωτεινό, επενδεδυμένο με ψηφιδωτά. Ο Στάλιν φαινόταν νέος, όχι περισσότερο από τριάντα πέντε ετών, όμορφος. Ακόμη και το μέτωπο δεν ήταν τόσο χαμηλό και κεκλιμένο όσο το πρωτότυπο. Ο Yashka έπαιξε τη φυσαρμόνικα και μετά την πέταξε στην αίθουσα.
  - Ω, γιούλι, γιούλι, γιούλι! Αυτό είναι το τραγούδι "Ματούλι"!
  Κάποιος ρώτησε χλευαστικά:
  - Γιατί τραγουδάς για τη μητέρα σου αν είναι μπροστά σου ο πατέρας σου;
  Ο Yashka χαμογέλασε ως απάντηση και τραγούδησε:
  - Ο φρικιάρης πατέρας μου ξεκληρίστηκε στο χωριό! Ο πατέρας μου, ο πατέρας του λαού, βασιλεύει στο ιερό Κρεμλίνο!
  Όλοι γέλασαν, χτυπώντας τα χέρια τους και σφυρίζοντας. Ο Yashka, εν τω μεταξύ, πήρε έναν χάρακα από τη ζώνη του και, γελώντας, δήλωσε:
  - Θα ήθελα να μετρήσω τη μύτη του πατέρα των εθνών!
  Το κοινό ρώτησε ομόφωνα:
  - Γιατί;
  Ο Yashka, παίζοντας με έναν χάρακα, γουργούρισε:
  - Γιατί ο Στάλιν έχει μεγάλη καρδιά! Το μεγαλύτερο στον κόσμο! Αυτό σημαίνει ότι η μύτη πρέπει να είναι η μεγαλύτερη!
  Σε απάντηση, φιλικό γέλιο και σφύριγμα:
  Ο Yashka σηκώθηκε στις μύτες των ποδιών, έβαλε έναν χάρακα και τον γύρισε μερικές φορές. Και γελώντας είπε:
  - Πενήντα τρία εκατοστά! Αυτό είναι ωραίο! Είναι πραγματικά ο μεγαλύτερος!
  Όλοι γέλασαν ξανά και έδειξαν τα δάχτυλα. Γενικά, η βραδιά είχε μεγάλη επιτυχία. Η Ελίζαμπεθ κούνησε εκνευρισμένη το κεφάλι της, διώχνοντας τις αναμνήσεις. Ο Yashka απομακρύνθηκε την αυγή, στο δρόμο για έναν μαύρο κρατήρα, άνθρωποι με δερμάτινα μπουφάν τον χτύπησαν με ρόπαλα και γροθιές. Το άλλοτε νεαρό, χαρούμενο πρόσωπο μετατράπηκε σε αιματηρό χάος. Η Ελισάβετ το είδε αυτό γιατί είχαν προσαχθεί ειδικά για να παρακολουθήσουν τη σύλληψη. Τότε μίλησε ο πολιτικός, φώναξε πολύ και απείλησε. Άλλοι πέντε συνελήφθησαν επί τόπου, κανείς δεν τόλμησε να αντισταθεί. Η Ελισάβετ το θυμήθηκε αυτό, η διακαή αγάπη της για το πάρτι κλονίστηκε.
  Ωστόσο, ακόμη και τώρα, αν ο εχθρός είχε κάνει απόπειρα κατά της ζωής του Στάλιν, θα πρόσφερε, χωρίς δισταγμό, το στήθος της!
  Το κορίτσι ρώτησε τον άντρα:
  - Είναι η Γαλλία μια ισχυρή χώρα;
  Απάντησε:
  - Ναι, γερό! Μαζί με τη Βρετανία ελέγχουν περισσότερο από το ένα τρίτο του κόσμου. Λαμβάνοντας υπόψη τις αποικίες, ο πληθυσμός της Γαλλίας δεν είναι κατώτερος από την ΕΣΣΔ.
  Η Ελισάβετ σφύριξε:
  - Και τέτοια δύναμη χάθηκε!
  Ο θείος έξυσε το φαλακρό πάνω μέρος του κεφαλιού του:
  - Ναι, έχασα! Σε μόλις ενάμιση μήνα, τέσσερις ευρωπαϊκές δυνάμεις ηττήθηκαν. Ακόμη και ο Ναπολέων και ο Μέγας Αλέξανδρος δεν είχαν τέτοιες νίκες όπως ο Χίτλερ.
  Η Ελισάβετ ρώτησε ψιθυριστά:
  - Πώς είναι, Χίτλερ;
  Ο θείος ανασήκωσε τους ώμους:
  - Δεν τον είδα! Στα πορτραίτα τον είδες μόνος σου. Λένε ότι είναι μέσου ύψους, νευρικός, τρώει ανθρώπινη σάρκα και του αρέσει ιδιαίτερα να κόβει το στήθος των γυναικών.
  Η Ελισάβετ κούνησε το κεφάλι της:
  - Μη σφυρίζεις! Ο Χίτλερ είναι χορτοφάγος.
  Ο θείος δεν συμφώνησε:
  - Στο πνεύμα είναι τυπικός κανίβαλος! Διέταξε να κόψουν τον καλύτερό του φίλο Ρέμα σε δύο μέρη με συρματοπλέγματα. Τι σαρκοφάγο τέρας! Μετά την παράδοση της Γαλλίας, διέταξε να κάψουν ζωντανούς εκατό χιλιάδες Εβραίους που ζούσαν μέσα και γύρω από το Παρίσι. Ως αποτέλεσμα, υπήρχε μια τρομερή δυσοσμία. Επιπλέον, οι Ναζί δεν φύλαξαν ούτε μικρά παιδιά. Μετά το κάψιμο, οι άνδρες των SS ούρησαν επιδεικτικά στις στάχτες. Λένε ότι ο Χίτλερ συμμετείχε προσωπικά σε βασανιστήρια και βασανιστήρια,
  Η Ελισάβετ παρατήρησε:
  - Ο ηγεμόνας αυτών που παίρνουν ψωμί από τον δήμιο, μαζεύει αλάτι στον κώλο του!
  Ο τύπος κούνησε το κεφάλι του, έβγαλε ένα τσιγάρο και πήρε ένα σύρμα. Ήξερε να καπνίζει πολύ ενδιαφέροντα, βγάζοντας καπνό σε κρίκους. Το βλέμμα του έγινε πιο χαρούμενο:
  - Ξέρεις τι φοβάμαι;
  Το κορίτσι απάντησε με λεπτή φωνή:
  - Νομίζω ότι είναι εντάξει.
  Ο αδερφός του πατέρα μου αντιτάχθηκε παίρνοντας μικρές ρουφηξιές:
  - Μόνο οι κρυοπαγείς φοβούνται τίποτα! Για έναν κανονικό άνθρωπο, δεν είναι καθόλου ντροπή να βιώνει φόβο. Ειδικά αν είναι λογικός, και όχι τόσο για τον εαυτό του όσο για τους άλλους.
  Το κορίτσι έγνεψε αποφασιστικά:
  - Συμφωνώ εδώ!
  Ο τύπος σταμάτησε το κάπνισμα και κούνησε το κεφάλι του, σαν να τέντωσε το λαιμό του:
  - Ξέρετε, υπάρχουν φήμες ότι οι Ναζί δημιουργούν νέα τρομερά όπλα. Μια βόμβα ικανή να κονιορτοποιήσει ολόκληρες πόλεις σε τοξική σκόνη. Επιπλέον, δεν θα υπάρξει σωτηρία από αυτόν.
  Η Ελίζαμπεθ βούρκωσε περιφρονητικά:
  - Τυπική μπλόφα της προπαγάνδας του Γκέμπελς!
  Ο τύπος αναστέναξε βαθιά, σαν θαλάσσιο ίππο κάτω από το νερό:
  - Ωχ όχι! Αυτό είναι επιστήμη! Το όπλο, λένε οι επιστήμονες, είναι αρκετά αληθινό. Βρήκαν ακόμη και ένα όνομα για αυτό - την ατομική βόμβα. Πιστεύω, λοιπόν, ότι είναι καλύτερο, χωρίς να περιμένουμε να πέσει στα χέρια των Ναζί ένα τόσο τερατώδες όπλο, να επιτεθούμε πρώτα στη Γερμανία.
  Η Ελίζαμπεθ ανατρίχιασε σαν από ηλεκτροπληξία:
  - Αλλά είναι άτιμο να παραβιάσεις την ειρηνευτική συμφωνία. Έχουμε ένα σύμφωνο μη επίθεσης με τη Γερμανία, μια συνθήκη φιλίας και συνόρων!
  Ο θείος παρατήρησε σαρκαστικά:
  -Έχουν σεβαστεί ποτέ οι Ναζί τις συμφωνίες; Ας θυμηθούμε, για παράδειγμα, την Πολωνία ή το Βέλγιο και την Ολλανδία. Ο Χίτλερ είπε μάλιστα το εξής: - Η ειλικρίνεια είναι τυπική θυσία στο βωμό της σκοπιμότητας!
  Το κορίτσι απάντησε ανυπόμονα:
  - Ο Στάλιν δεν είναι Χίτλερ!
  Ο τύπος συμφώνησε, αλλά είπε το εκ διαμέτρου αντίθετο:
  - Φυσικά, και γι' αυτό πρέπει πρώτα να χτυπήσει! Οι απόγονοι δεν θα τον συγχωρήσουν για την καθυστέρηση. Η επίθεση τριπλασιάζει τη δύναμη, η άμυνα τη μισή!
  Η Έλενα σημείωσε:
  - Ο στρατός μας θα γίνει ο πιο επιθετικός στον κόσμο αν χτυπήσει ο εχθρός! - Και μετά το επανέλαβε ακόμα πιο δυνατά. - Αλλά μόνο αν χτυπήσει ο εχθρός!
  Ο θείος στένεψε πονηρά τα μάτια:
  - Κεφάλι κομμένο από λεπίδα λέγεται κεφάλι κήπου, από αυτό ξεπηδούν τα σταφύλια της ανταπόδοσης! Όχι, νομίζω ότι ο Χίτλερ έπρεπε να είχε τελειώσει ακόμα και όταν οι ορδές του έσπευσαν στο Παρίσι.
  Το κορίτσι χτύπησε το πόδι της και απάντησε:
  - Ισως έχετε δίκιο!
  Η Ελίζαμπεθ θυμόταν αυτή τη συζήτηση για πολύ καιρό. Οι φήμες για συγκέντρωση ναζιστικών στρατευμάτων, ειδικά στην Πολωνία, οι συνεχείς παραβιάσεις των σοβιετικών συνόρων από γερμανικά αεροπλάνα και οι αυξανόμενες συλλήψεις μεταξύ των στρατευμάτων δημιούργησαν μια νευρική κατάσταση. Την ίδια στιγμή, πολιτικοί εκπαιδευτές εμπνεύστηκαν ενεργά: δεν θα γίνει πόλεμος! Ωστόσο, πρόσθετες δυνάμεις, ιδιαίτερα τεθωρακισμένες, ανασύρθηκαν στα σύνορα. Συγκεκριμένα, η Ελισάβετ είδε για πρώτη φορά το νεότερο άρμα KV-3, με δύο πυροβόλα όπλα και βάρος εβδομήντα πέντε τόνων. Ήταν ένα πειραματικό μοντέλο, το οποίο, όπως ψιθύρισε κάποιος, υποτίθεται ότι θα δοκιμαστεί σε μάχες. Το κορίτσι, ωστόσο, δεν του άρεσε πολύ το τανκ, ήταν πολύ βαρύ, είχε χαμηλή ικανότητα ελιγμών, έσπασε γέφυρες και ο πυργίσκος περιστρεφόταν αργά. Επιπλέον, λόγω του μεγάλου διαμετρήματος των πυροβόλων, ο ρυθμός βολής υπέφερε και η ακρίβεια ήταν σχετικά χαμηλή! Ωστόσο, ένα τόσο ισχυρό τανκ ενέπνεε εμπιστοσύνη. Ο κινητήρας ντίζελ των 850 ίππων βρόντηξε τρομερά, ακουγόταν σαν ηφαιστειακή έκρηξη, αντίθετα, τα γερμανικά αυτοκίνητα ήταν πιο αθόρυβα. Το κορίτσι κοίταξε το τέρας με δύσπιστο βλέμμα και γύρισε στη φτέρνα της...
  Το πρωί της εικοστής δεύτερης Ιουνίου έγινε ένα τρομερό γεγονός. Η Ελισάβετ, ωστόσο, δεν ένιωσε σοκ στην αρχή. Επιπλέον, τα λόγια του τύπου για την ατομική βόμβα που δημιούργησαν οι Ναζί ήταν βαθιά χαραγμένα στη μνήμη μου. Ίσως είναι ακόμα καλύτερο που ο Χίτλερ επιτέθηκε τώρα, όταν η δημιουργία ενός υπερόπλου είναι ακόμα μακριά! Είναι καλύτερα να συνθλίψετε μια τίγρη όταν δεν έχει ακόμη μεγαλώσει κυνόδοντες. Αν και, τι είδους Φύρερ είναι μια τίγρη, μάλλον ένα τσακάλι. Αλλά το πιο θλιβερό θα είναι το τέλος του φασισμού.
  Η Ελίζαμπεθ σηκώθηκε από το κρεβάτι της και ντύθηκε γρήγορα και ενώθηκε με τους υπόλοιπους συντρόφους και αδέρφια της στα όπλα.
  Οι Ναζί έδωσαν το κύριο χτύπημα στο πίσω μέρος της ομάδας Bialystok. Ισχυρές θωρακισμένες και μηχανοποιημένες στήλες προχώρησαν σαράντα χιλιόμετρα μέσα σε δύο ώρες. Και όπως θα το είχε η τύχη, ακόμη και τα χαρακώματα δεν είχαν σκαφτεί.
  Δεν παραδόθηκαν βλήματα πυροβολικού και τα κορίτσια αναγκάστηκαν να συναντήσουν τους Ναζί με τουφέκια και χειροβομβίδες. Τότε εμφανίστηκαν τα τανκς και τα τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού του Χίτλερ. Προχωρούσαν T-3, οπλισμένα με τρία πολυβόλα και ένα πυροβόλο διαμετρήματος 50 χλστ. Κάπως μικρότερο από το T-4, με οβίδες κατακερματισμού υψηλής εκρηκτικότητας.
  Η Ελίζαμπεθ ένιωσε αμέσως αβοήθητη. Τι μπορεί να κάνει, οπλισμένη μόνο με ένα τουφέκι Mosin και μερικές χειροβομβίδες κατά προσωπικού; Τα γερμανικά τανκς ρίχνουν πυρά με πολυβόλα στο σοβιετικό πεζικό, οι οβίδες εκρήγνυνται. Κοντά πέφτουν ματωμένα κορίτσια και αγόρια. Ένας άντρας, ακόμα χωρίς γένια, του έσκασαν τα πόδια. Ουρλιάζει και απλώνει το χέρι στην Ελισάβετ με τα χέρια του, από τα οποία λείπουν τα δάχτυλα. Γίνονται εκρήξεις ξανά, και γερμανικά Messers εμφανίζονται στον αέρα. Από απόσταση δεν είναι πολύ τρομακτικά και μοιάζουν με μύγες, αλλά όταν πετούν πιο κοντά μετατρέπονται σε γύπες.
  Τα γερμανικά τανκς πλησιάζουν όλο και περισσότερο, φίδια με σβάστικες αιωρούνται από πάνω τους. Ταυτόχρονα ακούγεται η μεγαλειώδης συμφωνία του Βάγκνερ. Όλα φαίνονται ασυνήθιστα απειλητικά, ακόμη και οι δεξαμενές, που παρεμπιπτόντως δεν είναι πολύ μεγάλες, είναι βαμμένες έτσι ώστε να θυμίζουν αρπακτικά ζώα. Υπάρχουν ιδιαίτερα πολλά χαμογελαστά πρόσωπα. Η Ελισάβετ νιώθει ζωώδη φρίκη, θέλει να τρέξει, τα πόδια της είναι μουδιασμένα, αλλά...
  Πώς μπορεί ένας Ρώσος (Και οι Λευκορώσοι και οι Ρώσοι είναι ένας και ο ίδιος λαός) να προδώσει και να φοβηθεί;
  Η Ελισάβετ ρίχνει μια χειροβομβίδα. Αυτή, έχοντας δυνατό χέρι, το πετάει μακριά και χτυπάει το T-3. Το τανκ παγώνει για μια στιγμή και ανταποκρίνεται αμέσως. Ακούγεται μια εκκωφαντική έκρηξη, η κοπέλα πετιέται στον αέρα και ένα κύμα σκότους σκεπάζει τη συνείδησή της...
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο. 6.
  Η Ελίζαμπεθ το θυμόταν αυτό με ξέφρενο ρυθμό, σαν ανεμοστρόβιλοι να ορμούσαν στο κεφάλι της.
  Και μετά από αυτό, τα κορίτσια, έχοντας χορτάσει τη διαστημική μάχη, άρχισαν να πολεμούν, αλλά με λίγο διαφορετικό τρόπο.
  Συγκεκριμένα, αποφάσισαν να πολεμήσουν το τέρας Generous και το μαχητικό ζευγάρι μεταλλαγμένων του.
  Στην πραγματικότητα σχεδίαζαν να κάψουν μια ολόκληρη πόλη χρησιμοποιώντας όπλα λέιζερ με αντλία βαρύτητας.
  Λοιπόν, αυτή είναι επίσης μια ενδιαφέρουσα περιπέτεια. Επιπλέον, το τέρας Generous κάλεσε επίσης στρατιώτες από χάλυβα από τη μηδενική διάσταση.
  Η Ελίζαμπεθ πήδηξε και χτύπησε τη γυμνή της φτέρνα στο στομάχι του ατσάλινο στρατιώτη. Η πρόσκρουση τράνταξε το σίδερο.
  Η ωμή έσκυψε, αλλά αμέσως ίσιωσε και γέλασε:
  - Ασήμαντη, γήινη γυναίκα!
  Η Έλενα κούνησε την κνήμη της στη βουβωνική χώρα του ομολόγου της. Αλλά συνάντησα συμπαγές, κραματοποιημένο μέταλλο που χτυπούσε. Και ένιωσε ακόμη και λίγο πόνο.
  Η κοκκινομάλλα βασίλισσα φώναξε:
  - Αυτός είναι ένας άνθρωπος με μπάλες από ατσάλι!
  Η Catherine κλώτσησε επίσης το θωρακισμένο τέρας στο κεφάλι με γυμνό πόδι. Και δεν μπορούσε να το κατεβάσει, πέταξε φωνάζοντας:
  - Ένας άνθρωπος είναι πιο σκληρός από έναν βράχο!
  Η Ευφροσύνη κίνησε επίσης τον ατσάλινο πολεμιστή, κάνοντας αυτή τη φορά ένα σκούπισμα. Ο θηριώδης κατέρρευσε με μια συντριβή, αλλά στη συνέχεια πήδηξε αμέσως. Και η μάχη συνεχίστηκε με νέα, ξέφρενη, δύναμη τυφώνα.
  Το πήρε το κορίτσι και τραγούδησε:
  - Ναι, ξέρουμε να πολεμάμε,
  Αλλά δεν θέλουμε να ξανασυμβεί...
  Τα κορίτσια έπεσαν στη μάχη,
  Και γέμισαν την αποτελμάτωση!
  Η Ελίζαμπεθ απάντησε πηδώντας μακριά, και οι δύο πολεμιστές από ατσάλι συγκρούστηκαν με κεφάλια, τόσο πολύ που οι σπινθήρες πέταξαν προς όλες τις κατευθύνσεις.
  Το κορίτσι με τα μπλε μαλλιά κελαηδούσε:
  - Το μέταλλο μπορεί επίσης να εκτεθεί στον ηλεκτρισμό.
  Και το πήρε και έριξε το στιλέτο στα καλώδια με το δεξί της χέρι... Το ίδιο έκανε και η Έλενα. Και τότε τα ηλεκτρικά κυκλώματα έπεσαν πάνω στους χαλύβδινους πολεμιστές και μια επιθετική εκκένωση κραδασμού τους πέρασε. Και τα ατσάλινα τέρατα άρχισαν να λάμπουν κόκκινο.
  Μετά πέρασαν από ρωγμές και πάγωσαν σαν σκόνη.
  σημείωσε η Κάθριν, πετώντας το μπούμερανγκ της στα καλώδια. Προκαλώντας τους να πέσουν και να τηγανίσουν τέρατα:
  - Απενεργοποιούμε επικίνδυνους μαχητές!
  Η Ευφροσύνη φώναξε:
  - Για εξαιρετικά επιτεύγματα στη διαστημική μάχη!
  Και θα ρίξει και το δώρο του στους εχθρούς του.
  Σε κάθε περίπτωση, οι πολεμιστές του χάλυβα είχαν τελειώσει. Και οι πολεμιστές σώζουν ξανά τον κόσμο.
  Ο κύριος εχθρός είχε ήδη προετοιμαστεί για εκτόξευση μιας θανατηφόρας μπαταρίας με μια ειδική γεννήτρια που λειτουργούσε απορροφώντας γκραβιτόνια από τη Γη και από άλλους πλανήτες.
  Και πώς θα ενεργοποιηθεί το φονικό εκκένωση. Και η ατμόσφαιρα άρχισε να ταλαντεύεται και ο αέρας έγινε πολύ πιο ζεστός. Και ήταν σαν να το διαπερνούσαν ρωγμές, γεμάτες με λαμπερό φως.
  Η Ελισάβετ φώναξε:
  - Σαν αυτό! Ας τσακωθούμε παιδιά!
  Ένας μεγάλος μεταλλαγμένος εμφανίστηκε μπροστά της, που έμοιαζε με γορίλα, με πρόσωπο με κυνόδοντα. Όρμησε στο κορίτσι και μάλιστα πολύ γρήγορα και επιδέξια. Η Ελίζαμπεθ πήδηξε πίσω, σκοντάφτοντας την. Και ο γορίλας κατέρρευσε, απλώθηκε στην επιφάνεια.
  Το κορίτσι με τα μπλε μαλλιά έφτυσε και το μεταλλαγμένο σάλιο της έκανε τον γορίλα, που είχε σηκωθεί, να πέσει ξανά κάτω. Και εξάλλου, το κεφάλι του μόλις κατέληξε στον κάδο απορριμμάτων.
  Ένα άλλο μεταλλαγμένο θηρίο, πιο συγκεκριμένα, ένα μείγμα ανθρώπου και ζώου, είχε κεφάλι λύκου. Και προσπάθησε να επιτεθεί στην Έλενα. Το κορίτσι με τα κόκκινα μαλλιά έπεσε ανάσκελα και πέταξε το τέρας από πάνω της. Πέταξε πάνω και έπεσε σε έναν φανοστάτη. Και ούρλιαξε σαν χτυπημένο σκυλί.
  Η Ευφροσύνη χτύπησε τον μεταλλαγμένο λύκο στο κεφάλι με ένα τούβλο. Χώρισε.
  Το κορίτσι κελαηδούσε:
  - Τούβλα, τούβλα!
  Δεν είσαι το ουρλιαχτό του λύκου - καλύτερα σκάσε!
  Η Κάθριν σημείωσε με ένα χαμόγελο καθώς ο μεταλλαγμένος γορίλας προσπαθούσε να σηκωθεί. Κινήθηκε ανάμεσα στα πόδια του, κάνοντας τον να πηδήξει. Και μετά έκανε τον αντίπαλό της ανάποδα.
  Μετά από αυτό, μαζί με την Ελισάβετ, γαργάλησαν τις φτέρνες του μεταλλαγμένου ζώου με στιλέτα.
  Και το ζώο θα γελάει και θα γελάει. Και κυριολεκτικά τσιμεντώθηκε μέσα στον κάδο απορριμμάτων.
  Τα κορίτσια άρπαξαν τον λύκο από το λαιμό και τον πέταξαν στον γορίλα. Και πάλι συγκρούστηκαν και αναποδογύρισαν. Και οι τέσσερις καλλονές πρόσθεσαν γυμνές γόβες. Και μερικά μεταλλαγμένα κύλησαν με μεγάλη ταχύτητα και έπεσαν στο ποτάμι.
  Η Έλενα τραγούδησε:
  - Μόλις σε χτυπήσω στο μέτωπο, θα πας στον πάτο!
  Και τα κορίτσια όρμησαν. Και εδώ είναι, ο κύριος κακός Shchedry. Στα χέρια του κρατάει ένα βαρύ blaster. Και από αυτό, σαν να ανατινάζεται από μια ροή ενέργειας. Επιπλέον, ο ίδιος ο Shchedry είναι σε θωρακισμένη πανοπλία, καθώς και σε μάσκα και πανοπλία.
  Τα κορίτσια, πηδώντας και αποφεύγοντας, αποφεύγουν τις φονικές ακτίνες. Και οι γυμνές, στρογγυλές, ροζ γόβες τους αναβοσβήνουν τόσο πολύ.
  Η Ελισάβετ έριξε μπούμερανγκ στον εχθρό. Πυροβόλησε εναντίον του. Αλλά το όπλο πήγε στο πλάι και χτύπησε ένα φανάρι. Ο στύλος κόπηκε και η συσκευή με τα τρία μάτια που δείχνει την οδική κυκλοφορία χτύπησε τον Γενναιόδωρο στο κεφάλι, καλυμμένο με κράνος.
  Η Έλενα, βλέποντας ότι ο εχθρός έμεινε άναυδος, πέταξε το σχοινί στριμμένο σε ένα λάσο και άρπαξε τον εκτοξευτήρα. Τράβηξε απότομα και το έσκισε από το πόδι της.
  Μετά από αυτό τραγούδησε:
  - Από τα πόδια των κοριτσιών,
  Σκληρά πόδια...
  Είναι αδύνατο να φύγεις, πιστέψτε με,
  Χτυπήστε το νικέλιο
  Χτυπήστε το νικέλιο!
  Δεν είναι δύσκολο να βάλεις έναν άντρα στο κρεβάτι!
  Ο γενναιόδωρος αφοπλίστηκε. Τα κορίτσια νίντζα το πήραν και το χτύπησαν με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους. Και κυριολεκτικά κατέβασαν τον εγκληματία με την τετράδα τους. Μετά από αυτό, πηδήξαμε στη γεννήτρια. Η Ελίζαμπεθ προσπάθησε να το σβήσει όταν τη χτύπησε το ρεύμα. Και το μεταλλαγμένο κορίτσι πήδηξε πίσω και κελαηδούσε:
  - Δόξα στα κορίτσια νίντζα,
  Δόξα στους ήρωες της μάχης!
  Η Έλενα πέταξε ένα κλειδί στη γεννήτρια, σηκώνοντάς το από την άσφαλτο. Πέταξε, χτύπησε και προκάλεσε βραχυκύκλωμα.
  Το κορίτσι με τα κόκκινα μαλλιά κελαηδούσε:
  - Λύνω το πρόβλημα όχι απλά, αλλά πολύ απλά!
  Η θερμοκρασία του αέρα δεν ήταν πια τόσο ζεστή. Εν τω μεταξύ, τα κορίτσια άρχισαν να παίζουν ξανά.
  Εδώ είναι μια άλλη αποστολή. Ένας σοβαρός αντίπαλος εμφανίστηκε στο πρόσωπο ενός τέρατος ρομπότ. Και αυτό το τέρας είναι πολύ επικίνδυνο. Πήρε την εικόνα ενός μαχητικού τζετ και ας χρησιμοποιήσουμε ακτίνες λέιζερ για να χτυπήσουμε μια από τις μεγάλες, εικονικές πόλεις, γκρεμίζοντας ουρανοξύστες.
  Εδώ μια ροή ενέργειας καταστρέφει ένα μεγάλο, πολυώροφο κτίριο, κατεδαφίζοντας και σκυρόδεμα και μέταλλο.
  Η Έλενα σημείωσε, κοιτώντας το με θαυμασμό:
  - Πόση ενέργεια έχει!
  Η Ελισάβετ απάντησε αναστενάζοντας:
  - Τώρα εμείς οι ίδιοι πρέπει να αποκτήσουμε κάτι εναντίον του!
  Η Catherine γέλασε και έβγαλε από τον αέρα ένα πολύ σοβαρό στρατιωτικό όπλο:
  - Αυτό είναι ένα μηχάνημα υπερλέιζερ! Χτυπήστε τον εχθρό χρησιμοποιώντας την ενέργεια της σύντηξης κουάρκ!
  Η Ευφροσύνη έγνεψε καταφατικά:
  - Αυτό είναι σωστό! Έλα να πάρουμε τον εχθρό και να τον σκοτώσουμε!
  Η Ελίζαμπεθ έγνεψε καταφατικά και ένα πολύ ψύχραιμα εξελιγμένο όπλο εμφανίστηκε στα χέρια της. Το μεταλλαγμένο κορίτσι φώναξε:
  - Αυτό είναι ένα δοκάρι, με υπερπυρηνική άντληση!
  Τα άλλα δύο κορίτσια απέκτησαν και κουφάρια. Και όταν πάρουν το ρομπότ που καταστρέφει την πόλη, θα σε χτυπήσουν.
  Το έκαναν φυσικά. Όμως συνέβη κάτι απροσδόκητο. Η ακτινοβολία μάχης χτύπησε το ρομπότ, αλλά αντικατοπτρίστηκε αμέσως από κάποιο πολύ ισχυρό προστατευτικό φράγμα.
  Και τα κορίτσια ένιωσαν να κατακλύζονται από έντονη ζέστη.
  Η Έλενα τραγούδησε:
  - Αυτή είναι η προστασία που ήρθε,
  Πώς να νικήσετε το παράσιτο;!
  Η Ελισάβετ απάντησε χαμογελώντας:
  - Νομίζω ότι ξέρω πώς αυτό το ρομπότ αμύνεται. Σε αυτή την περίπτωση, πρόκειται για μια διάσταση μιάμιση διάστασης που δεν μπορεί να διεισδύσει τόσο εύκολα!
  Η Αικατερίνα πρότεινε:
  - Τι γίνεται αν χρησιμοποιήσουμε υπερβλαστήρα αντλούμενο από θερμοπρεόν;
  Η Ευφροσύνη έγνεψε καταφατικά:
  - Θα υπάρξει θανατηφόρος δύναμη!
  Η Ελισάβετ αντιτάχθηκε:
  - Οχι! Δεν μπορείτε εύκολα να προσθέσετε ενέργεια εδώ. Η ουσία αυτής της μέτρησης είναι ότι όλες οι ροές ενέργειας και σωματιδίων πηγαίνουν προς την ίδια κατεύθυνση!
  Και τότε, ως απάντηση, μια δέσμη υπερλέιζερ τους χτύπησε. Τα κορίτσια μετά βίας είχαν χρόνο να πηδήξουν στα πλάγια. Ένιωθαν ακόμη και ξυπόλητοι, με μια χαριτωμένη καμπύλη της φτέρνας.
  Και οι τέσσερις τους έγλειφτηκαν αμέσως από υπερπυρκαγιά στα γυμνά, κάλους πέλματά τους.
  Τα κορίτσια μάλιστα ούρλιαζαν και κελαηδούσαν στα πνεύμονά τους:
  - Ένδοξη η αγία μου γη,
  Μια καταιγίδα στις φλόγες των νικών...
  Είσαι ο μόνος σαν αυτό σε ολόκληρη τη Γη,
  Και δεν υπάρχει κανείς πιο πολύτιμος από σένα στον κόσμο!
  Μετά από αυτό, οι καλλονές το πήραν και έφτυσαν με όλο τους το θυμό το ρομπότ. Και το σάλιο των μεταλλαγμένων κοριτσιών είναι ένα δηλητηριώδες υπεροξύ. Θα ορμήσει και θα διαπεράσει το γήπεδο. Και το ρομπότ μάχης έλαβε τέσσερις σοβαρές πληγές. Η πανοπλία του φαγώθηκε, σχηματίζοντας εντυπωσιακά βαθουλώματα που κάπνιζαν.
  Και το μαχητικό όχημα άρχισε να χάνει ταχύτητα.
  Η Έλενα τραγούδησε κοροϊδευτικά:
  Η Γη πλησιάζει θορυβωδώς.
  Το φωτόνιο μου δεν ακούει το τιμόνι...
  Σκύβω πάνω από το θέαμα,
  Και οι πύραυλοι ορμούν προς τον στόχο...
  Δεν ξεκινάμε τον αγώνα από την αρχή!
  Και το ρομπότ μάχης απάντησε και χτύπησε τα κορίτσια με τη βοήθεια ενός υπερπλασμικού στυπώματος. Πέταξε έξω από τα όπλα μάχης και όρμησε πίσω από τα μεταλλαγμένα κορίτσια.
  Η Ελίζαμπεθ πήρε και αποκάλυψε τις κόκκινες θηλές του στήθους της. Το παράδειγμά τους ακολούθησαν και οι συμπαίκτες της.
  Η κόκκινη άρπυια τραγούδησε:
  Η Ρωσία είναι μια σφαίρα με το στήθος της,
  Κάλυψε και έσωσε τον κόσμο από τα δεινά...
  Αλλά η κόλαση έχει σηκωθεί με το κόκκινο κατακάθι της,
  Κάποιος ενοχλήθηκε από το βρυχηθμό της νίκης μας!
  Και οι πολεμιστές πήραν και απελευθέρωσαν συγχρόνως υπερηχητικά κύματα από τις θηλές τους, στο χρώμα των υπερώριμων φραουλών.
  Πετούσαν σαν τσουνάμι. Και χτύπησαν την υπερπλασματική σταγόνα. Αυτή, έχοντας δεχτεί ένα συντριπτικό χτύπημα, δονήθηκε και όρμησε προς την αντίθετη κατεύθυνση. Μετά από αυτό, πήρε και σκέπασε το ρομπότ, που ήδη έκαιγε και κάπνιζε. Και έτσι το μηχανικό τέρας μπλέχτηκε σε έναν πύρινο ιστό και άρχισε να καίει σαν κερί.
  Η Ελισάβετ τραγούδησε γελώντας:
  Τα κορίτσια θα κυβερνήσουν το σύμπαν
  Αν και ναπάλμ βρέχει από τον ουρανό...
  Το να υπηρετούμε την Πατρίδα είναι αμετάβλητο καθήκον μας,
  Η ιερή φωτιά έκαιγε στην καρδιά μου!
  Και οι πολεμιστές θα το πάρουν πάλι από τις ρουμπινί θηλές τους και θα τους χτυπήσουν με κεραυνό.
  Αυτές είναι αληθινά γραμμένες καλλονές. Και τα σώματά τους είναι τόσο μυώδη, δυνατά, σμιλεμένα, ενεργητικά.
  Το ρομπότ δολοφόνος τελικά θρυμματίστηκε στη διαστημική σκόνη. Και αποδείχθηκε ότι ήταν ένα πραγματικά θανατηφόρο αποτέλεσμα από το στήθος τέτοιων υπέροχων καλλονών.
  Η Έλενα τραγούδησε:
  Θα φέρουμε φως σε όλο τον κόσμο, πιστέψτε με,
  Ας πεθάνουμε και ας σώσουμε τον πλανήτη...
  Αν και η μοίρα είναι τρομερή, ο κακός θάνατος ήρθε,
  Μην πεθάνετε μάταια, γιατί η Πατρίδα μας είναι ζωντανή!
  Η Ελισάβετ αντιτάχθηκε:
  - Όχι, είναι καλύτερα να επιβιώσεις και να κερδίσεις!
  Τα κορίτσια, γενικά, έδειξαν το σημαντικό αγωνιστικό τους επίπεδο. Αλλά μετά εμφανίστηκε ξανά ο Γενναιόδωρος. Αυτός είναι ένας μυώδης άνδρας με μάσκα και πανοπλία, στην προκειμένη περίπτωση, μαζί με δύο άλλους συνεργάτες, έφερε ένα όπλο που προκάλεσε πολεμική διάβρωση των λίθων. Και χτυπούσε σπίτια με αυτό. Έγιναν χαλαρά, σαν άμμος, και θρυμματίστηκαν. Και οι όμορφες κοπέλες που έμεναν σε αυτά φυγαδεύτηκαν από τους πολέμους.
  Η Αικατερίνη σημείωσε:
  - Η καταστροφή είναι πάθος,
  Η κακή δύναμη κυβερνά τη φωλιά...
  Αυτός που πίνει απλόχερα το αίμα των άλλων,
  Ας ρίξουμε το ατού δίνοντας αγάπη!
  Το πήραν τα κορίτσια και αμέσως, μόλις σφύριξαν. Και αρκετοί βαρύτιμοι γύπες πέταξαν από τις στέγες. Έπεσαν στα κεφάλια των μεταλλαγμένων - ένα μείγμα ανθρώπου και αγριογούρουνου και άλλου εμφανούς ρινόκερου. Και τα ράμφη των γύπων γέμισαν τα κρανία τους με βαριά εξογκώματα, με αποτέλεσμα να πέσουν νοκ άουτ.
  Και ένα άλλο ράμφος θα χτυπήσει τον Γενναιόδωρο ανάμεσα στα πόδια στη βουβωνική χώρα.
  Και θα πηδήξει και θα τραγουδήσει με λεπτή φωνή:
  Πηδάω στη σκηνή, πηδάω στη σκηνή
  Θα γίνω ευνούχος σε χαρέμι!
  Θα γίνω ευνούχος σε χαρέμι!
  Και η φωνή έγινε τόσο λεπτή, σαν μικρού παιδιού.
  Και το ίδιο το κανόνι πήδηξε πιο ψηλά και αναποδογύρισε. Η Ελίζαμπεθ πήδηξε. Το έπιασε με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και το ανακατεύθυνε με γρήγορες κινήσεις.
  Και τα σπίτια που καταστράφηκαν άρχισαν να αποκαθίστανται. Συμπεριλαμβανομένων εκείνων που κάηκαν από το ρομπότ δολοφόνος.
  Η Έλενα και η Αικατερίνα πήδηξαν πάνω στα μεταλλαγμένα τέρατα που είχαν αρχίσει να συνέλθουν. Τα κορίτσια έπεσαν ανάσκελα και πέταξαν και τα δύο τέρατα με τα δυνατά τους πόδια.
  Πέταξαν και αναποδογύρισαν στην περιπλάνηση τους. Και τα κεφάλια τους κατέληξαν σε κάδους απορριμμάτων με διαφορετικά αποτσίγαρα.
  Και πώς το πήραν και ούρλιαζαν από τον πόνο.
  Η Έλενα κελαηδούσε βγάζοντας τα δόντια της:
  - Άσε με να πάω στα Ιμαλάια,
  Άσε με να φύγω τελείως...
  Αλλιώς θα ουρλιάζω, ή θα γαυγίζω,
  Αλλιώς θα φάω κάποιον!
  Και ο πολεμιστής με τα κόκκινα μαλλιά, σαν το χρώμα του πανό του Λένιν, το πήρε και έφτυσε στον κώλο του μεταλλαγμένου που είχε κολλήσει στον κάδο απορριμμάτων. Αυτός, έχοντας λάβει μια εκροή σκληρού, φλεγόμενου εξαιρετικά δηλητηριώδους χυμού, θα πηδήξει, θα κυλήσει, θα βρυχηθεί και θα σφύριξει, με ένα άγριο ουρλιαχτό.
  Η Ευφροσύνη και η Αικατερίνα κλώτσησαν τον εχθρό με τα γυμνά τους πόδια, στέλνοντάς τον σε μια κολασμένη πτήση σε ένα σημείο.
  Θα ορμήσει σαν ακαθοδηγούμενος πύραυλος. Και θα χτυπήσει τον Γενναιόδωρο, συντρίβοντας το κέλυφος του τελευταίου.
  Και τότε ο ρινόκερος πέταξε εκεί, συγκρουόμενος με τον ιδιοκτήτη του.
  Η Έλενα το πήρε και τραγούδησε με χαρά:
  - Αν και κατάγομαι από ένα λιτό χωριό,
  Εκεί που μας έμαθαν να ζούμε σύμφωνα με τον Ίλιτς...
  Δεν θέλω να είμαι μια γκόμενα χωρίς προβλήματα,
  Και δεν θέλω να γίνω αγελάδα γάλακτος!
  Και τα τέσσερα κορίτσια το πήραν και με τα γυμνά, μυώδη πόδια τους άρχισαν να πετούν τα μεταλλαγμένα μαζί με τον ιδιοκτήτη τους, κάνοντας τα κυριολεκτικά να στριφογυρίζουν.
  Παράλληλα, οι καλλονές τραγούδησαν:
  Εγώ εσύ αυτός αυτή,
  Όλη η χώρα μαζί
  Μαζί μια φιλική οικογένεια
  Στη λέξη είμαστε εκατό χιλιάδες εγώ!
  Και οι πολεμιστές, σαν ποδοσφαιριστές της μεγάλης κατηγορίας, πήραν και χτύπησαν τους τρεις κακούς κατευθείαν σε μια μεγάλη μπετονιέρα. Μετά από αυτό, η Έλενα άναψε τον κινητήρα σε πλήρη ισχύ.
  Και αυτά τα τέρατα άρχισαν να περιστρέφονται.
  Η Ελισάβετ σημείωσε, πήρε ξανά το ειδικά σχεδιασμένο κανόνι στα χέρια της, αποκαθιστώντας τα κατεστραμμένα κτίρια:
  -Κερδίζουμε όπως πάντα...
  Η Έλενα, με ένα χαμόγελο που φαινόταν τρομακτικό, κελαηδούσε:
  Αλλά για να είμαι ειλικρινής,
  Κερδίζω τα πάντα!
  Ο κυνηγός μετατράπηκε στο παιχνίδι
  Άνοιξε λογαριασμό, λοιπόν, φυσικά!
  Έχοντας μπερδέψει καλά τους αντιπάλους τους, τα κορίτσια το πήραν και χωρίς άλλη καθυστέρηση, εκτοξεύτηκαν. Και τότε ένας τεράστιος τσιμεντένιος κύβος πέταξε έξω, έπεσε κάτω και πάγωσε στον λαμπερό εικονικό ήλιο!
  Η Αικατερίνη σημείωσε:
  - Άλλη μια αναμέτρηση υπέρ μας!
  Η Έλενα ξεκαθάρισε:
  -Εικονική αναμέτρηση!
  Και χτύπησε τα γυμνά δάχτυλά της. Αυτό που προκάλεσε μια φλογερή, ιριδίζουσα φούσκα. Πέταξε ψηλότερα στον αέρα, επεκτείνοντας καθώς πήγαινε και αστράφτοντας με όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου. Αυτό ήταν ένα έργο τέχνης.
  Η κοκκινομάλλα κοπέλα κελαηδούσε:
  - Το σύμπαν είναι γεμάτο φανταστικές εκπλήξεις,
  Και το κορίτσι, που είναι πολύτιμο στη μάχη...
  Μπορώ να κλωτσήσω τον κακό στη βουβωνική χώρα με το γυμνό μου πόδι,
  Ωστόσο, προτιμώ να είμαι ο εαυτός μου!
  Να είσαι ο εαυτός σου! Να είσαι ο εαυτός σου!
  Τέτοιο κορίτσι, άγριο, γκρουβέ!
  Η Ελισάβετ είπε χαμογελώντας:
  - Συνέχισε έτσι!
  Η Έλενα, συνθλίβοντας το τέρας, μουρμούρισε κάτι ακατανόητο.
  Η Ευφροσύνη πήρε και έβγαλε το σουτιέν της, χτυπώντας τον κρυστάλλινο αντίπαλο που ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά της σαν πάλσαρ. Πέταξαν δίπλα και έπεσαν στη γυαλιστερή επιφάνεια. Και έδωσαν ένα μεγάλο, θανατηφόρο χτύπημα.
  Ένα κορίτσι με μαλλιά λευκά σαν το χιόνι κελαηδούσε:
  - Το κορίτσι γεμίζει τη γη με τα στήθη της,
  Κάλυψε και έσωσε όλο τον κόσμο από τα δεινά...
  Δεν το έχουμε καταλάβει, προφανώς τα κορίτσια έχουν την ουσία,
  Όταν ένας γείτονας πήγε all-in για να παίξει!
  Η Αικατερίνα, ένα κορίτσι με χρυσαφένια μαλλιά, το πήρε και το κλώτσησε στην επιφάνεια με το γυμνό της τακούνι. Ένας από τους προεξέχοντες σωλήνες έσκασε από τη διάσειση και οι στρατιώτες του εχθρού που προχωρούσαν στην πραγματικότητα πλημμύρισαν με ένα ρεύμα ατμού.
  Ένα κορίτσι με μαλλιά που έμοιαζαν με πικραλίδα, μόνο πιο ογκώδη, τα πήρε και τραγούδησε:
  - Μπάνιο, μπάνιο, μπάνιο, μπάνιο,
  Έγχυμα βελανιδιάς και σημύδας...
  Μπάνιο, μπάνιο, μπάνιο, μπάνιο,
  Μια δροσερή κλωτσιά από ξυπόλητο κορίτσι!
  Και τα μαργαριταρένια δόντια της θα αστράφτουν σαν καθρέφτης. Αυτά είναι κορίτσια του Terminator.
  Πραγματικά, κανένας στρατός εικονικών πλασμάτων δεν μπορεί να σταθεί απέναντι σε ανθρώπους σαν αυτούς. Και μην προσπαθήσεις καν.
  Η Έλενα είδε ξαφνικά ένα τεράστιο χιονισμένο βουνό πάνω από την πόλη. Και μερικοί άνθρωποι με φορεσιές Βίκινγκ φρέζαν γύρω γύρω. Ήταν ψηλοί και πολύ μεγαλύτεροι από τους απλούς εκπροσώπους της ανθρωπότητας.
  Το κοκκινομάλλη κορίτσι φώναξε:
  - Κανένα έλεος, κανένα έλεος, κανένα έλεος για τον εχθρό,
  Μάθε, κακός Βίκινγκ, ξέρεις, ο κακός Βίκινγκ θα φάει στιφάδο από μέσα σου!
  Η Ελίζαμπεθ πέταξε ένα νόμισμα με τα γυμνά δάχτυλά της. Στριφογύρισε και χτύπησε το κοράκι που πετούσε στον αέρα. Επιπλέον, αυτό το γκρίζο πλάσμα είχε το μέγεθος ενός μεγάλου άλμπατρος. Και τη χτύπησε ακριβώς στο στέμμα. Το κοράκι έχασε τις αισθήσεις του και όρμησε κάτω σαν μετεωρίτης. Και άφησε πίσω της μια καπνιστή ουρά.
  Το κορίτσι με τα μπλε μαλλιά τραγούδησε:
  - Η αγάπη είναι σαν ένα ορεινό ρέμα,
  Αυτό που πέφτει στη γη σαν χαλάζι...
  Και ενεργοποιώντας το, προκαλώντας ηλεκτροπληξία στον αντίπαλο,
  Η κοπέλα φορτώνει το πολυβόλο!
  Το κοράκι χτύπησε το ρομπότ μάχης με το ράμφος του κατά την άγρια πτώση του. Προέκυψε βραχυκύκλωμα. Και το τεράστιο cyborg εκρήγνυται. Μετά από αυτό το βουνό σείστηκε.
  Και χιόνι έπεσε στα γενναία τέσσερα κορίτσια.
  Η Catherine σημείωσε, τραγουδώντας:
  Χιονόπτωση, χιονόπτωση,
  Μην δείχνεις τα μαλλιά μου...
  Αποτέλεσμα, αποτέλεσμα -
  Τα κορίτσια είναι πάντα ξυπόλητα!
  Και η πολεμίστρια το πήρε και στριφογύρισε τα χρυσά μαλλιά της, σαν να ήταν τοπ. Και αμέσως αναδύθηκε μια φωτεινή λάμψη, και ρυάκια από πύρινες ακτίνες ξεχύθηκαν. Και αντί για χιόνι, άρχισε να πέφτει βροχή. Και ήταν όλα πολύ όμορφα, και οι σταγόνες έλαμπαν στον εικονικό ήλιο σαν διαμάντια.
  Η Ελισάβετ σημείωσε με ένα γέλιο:
  - Πρέπει να δείξουμε τα ταλέντα μας στις επιχειρήσεις,
  Ο καλύτερος φίλος ενός κοριτσιού είναι τα διαμάντια!
  Η Ευφροσύνη γέλασε και, δείχνοντας το βουνό όπου οι Σκανδιναβοί πολεμιστές σμήρωναν στο χιόνι, σημείωσε:
  - Αυτοί οι τύποι κάνουν κάτι κακό!
  Η Έλενα πρότεινε:
  - Ας απελευθερώσουμε τις δολοφονικές ακτίνες του θανάτου από τις κόκκινες θηλές μας.
  Και η κοκκινομάλλα βελούδα γέλασε, βγάζοντας τα μαργαριταρένια δόντια της.
  Η Ελισάβετ πρότεινε:
  - Πάμε, κορίτσια, πρώτα, ας αποβιβάσουμε στρατεύματα!
  Η Κατερίνα τραγούδησε με χαρά:
  - Πώς η ζεστασιά της καρδιάς τους βοηθά τα στρατεύματα αποβίβασης,
  Πώς η ζεστασιά της καρδιάς τους βοηθά τους αλεξιπτωτιστές,
  Ανεμοδαρμένα στρατεύματα!
  Και οι πολεμιστές το πήραν, επιταχύνθηκαν και με όλη τους τη δύναμη, σαν να το έπαιρναν και να πηδήξουν.
  Και οι μαχόμενες, επιθετικές τέσσερις καλλονές θα πετάξουν κατευθείαν στη μάχη. Και είναι ξεκάθαρο ότι είναι έτοιμοι να μετακινήσουν βουνά αμέσως.
  Η Έλενα το πήρε ενθουσιασμένη και τραγούδησε:
  Θα είμαι ο απόλυτος παγκόσμιος πρωταθλητής
  Και θα σαρώνω σαν αστραφτερός τυφώνας...
  Πιο δροσερό, αυτά είναι όλα τα έργα του Σαίξπηρ,
  Απλώς θα πηδήξω στον Ειρηνικό Ωκεανό!
  Η Ελισάβετ το σήκωσε, τραγουδώντας:
  - Οι τολμηροί αθλητές είναι πρόθυμοι να πολεμήσουν,
  Όλοι πιστεύουν θερμά στη νίκη!
  Η Ευφροσύνη συμπλήρωσε, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Άλλωστε, μπορούμε να έχουμε οποιαδήποτε θάλασσα, η θάλασσα είναι μέχρι το γόνατο,
  Εξάλλου, τα όποια βουνά είναι στο χέρι μας!
  Και έτσι τα κορίτσια πραγματικά ανέβηκαν στο βουνό σε ένα εικονικό παιχνίδι. Είναι αποφασισμένοι να δώσουν μάχη στους Βίκινγκς. Ακόμα κι αν είναι γίγαντες τρεις φορές το ύψος του ανθρώπου.
  Η Έλενα μπήκε στη μάχη. Έτρεχε το μύλο με τα σπαθιά της. Και έκοψε το κεφάλι του Βίκινγκ τραγουδώντας:
  Δεν χρειάζεται να χάσεις το κεφάλι σου
  Μη βιάζεσαι...
  Δεν χρειάζεται να χάσεις το κεφάλι σου
  Κι αν σου φανεί χρήσιμο;
  Γράψτε το στο σημειωματάριό σας,
  Σε κάθε σελίδα!
  Μη χάσεις το κεφάλι σου!
  Μη χάσεις το κεφάλι σου!
  Καλύτερα να φύγεις γρήγορα!
  Η Ελίζαμπεθ πέταξε πολλές βελόνες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Πέταξαν πάνω και χτύπησαν τους γύπες που πετούσαν πάνω από τους Βίκινγκς. Μεγάλα αρπακτικά πουλιά, έχοντας χάσει τον προσανατολισμό τους, πέταξαν και χτύπησαν το ράμφος τους στα κρανία των πολεμιστών Βίκινγκ. Τους τρύπησαν, αναγκάζοντάς τους να απελευθερώσουν βρύσες αίματος.
  Η Catherine κλώτσησε τον πλησιέστερο Viking με το γυμνό, μαυρισμένο πόδι της στη βουβωνική χώρα. Τον έκανε να πηδήξει και να κυλήσει από το χτύπημα.
  Μετά από αυτό, το κορίτσι είπε:
  - Βλέπεις μια έκλειψη στον ουρανό,
  Αυτός είναι ένας στρατός από εχθρούς...
  Ένα σημάδι της κόλασης θα έρθει,
  Δεν χρειάζονται άλλα λόγια!
  Και το πήρε το κορίτσι και τα μαργαριταρένια μάτια της άστραψαν. Αυτό είναι πραγματικά μια κλοπή, πραγματικά μια κλοπή!
  Το πήρε η Ευφροσύνη και σφύριξε. Ένα-δυο πεύκα τινάχτηκαν από το σφύριγμα, σαν να έπεσαν πάνω τους μπαστούνια από μπαμπού. Και βαρείς κώνοι πέταξαν κάτω. Χτύπησαν τα κεφάλια των Βίκινγκς, σπάζοντας τα μαζί με τα κράνη τους.
  Το ξανθό κορίτσι σημείωσε:
  - Αφήνω τους εχθρούς μου να πάνε χαμένοι,
  Η πρώτη μου κίνηση, η τελευταία μου κίνηση!
  Και τώρα έμεινε μόνο ο μεγαλύτερος ηγέτης των Βίκινγκ με πλατύ ώμο με χρυσή πανοπλία.
  Και βρυχήθηκε στην κορυφή των πνευμόνων του:
  - Δεν έχεις καμία πιθανότητα! Έχω το τσεκούρι του Θορ!
  Ο θηριώδης Βίκινγκ ταλαντεύτηκε και έστειλε ένα κύμα τσουνάμι από το τσεκούρι του.
  Τα κορίτσια ήταν ελαφρά καλυμμένα με χιόνι.
  Αλλά γρήγορα σηκώθηκαν όρθιοι.
  Η Έλενα κατάλαβε το καλάθι που έπεσε ο γίγαντας πολεμιστής και γάβγισε:
  - Λοιπόν, βάλε τον αντίπαλό σου στο πορτοφόλι σου!
  Και το πήρε και το τίναξε.
  Η Ελισάβετ τραγούδησε με ένα γλυκό χαμόγελο:
  - Αγόρι μου, μωρό μου,
  Αυτή την ώρα δεν κοιμάσαι,
  Και σε ποια άγνωστη χώρα,
  Οι σκέψεις σου θα είναι για μένα!
  Ο γίγαντας των Βίκινγκ ταλαντεύτηκε ξανά. Και σε εκείνο ακριβώς το δευτερόλεπτο ένιωσε μια παραμόρφωση του χώρου. Και αυτός, σαν φτερό κύκνου, τον ρούφηξε μια ισχυρή ηλεκτρική σκούπα.
  Και ο γίγαντας ισοπέδωσε στο καλάθι, αποκτώντας το μέγεθος ενός παπαρουνόσπορου.
  Η Έλενα χαμογέλασε και σημείωσε:
  - Αυτή είναι πραγματικά μια μεταμόρφωση!
  Η Κατερίνα τραγούδησε με χαμόγελο:
  - Θα υπάρξει αναγκαστική θεραπεία, και αστείες μεταμορφώσεις!
  Η Ελισάβετ κοίταξε το βουνό με ανησυχία και παρατήρησε:
  - Υπάρχει μια βόμβα κρυμμένη κάτω από το χιόνι!
  Η Έλενα τσίριξε:
  - Πυρηνικά;
  Το κορίτσι με τα μπλε μαλλιά μουρμούρισε:
  -Πάρε την αδερφή σου πιο ψηλά - θερμοπρέον!
  Η κοκκινομάλλα πολεμίστρια άνοιξε τα μάτια της και ρώτησε:
  - Και πώς το εξουδετερώνουμε;
  Η Ευφροσύνη γέλασε και ούρλιαξε:
  - Για να γίνει αυτό, πρέπει να απελευθερώσουμε τον υπέρηχο από τις κόκκινες θηλές μας. Ας τα κάνουμε κορίτσια και τα τέσσερα μαζί!
  Και οι πολεμιστές πήραν και γάμησαν με ρεύματα τεράστιας ενέργειας από τις ρουμπινί θηλές τους.
  Η βόμβα θερμοπρεόν γρύλισε και έσβησε. Μετά από αυτό, άρχισε να παίζεται μια πανηγυρική πορεία.
  Η Έλενα έγραψε στο Twitter:
  - Όποιος θέλει βόμβα θα την πάρει στο μέτωπο!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο 7.
  Τα κορίτσια βγήκαν από την εικονική πραγματικότητα. Έχουν ήδη παίξει αρκετά, αλλά οι επιχειρήσεις προηγούνται.
  Η Catherine παρατήρησε μετά τις περιπέτειες του Wirth:
  - Άρα δεν χρειάζεται να πληρώσετε τίποτα. Και πώς αλλιώς πηγαίνει ο κόσμος στα αξιοθέατα;
  Η Έλενα παρατήρησε χαμογελώντας:
  - Αυτό που προκαλεί έκπληξη είναι ότι εξακολουθούν να υπάρχουν άτομα που διαβάζουν βιβλία. Και αυτό δεν ταιριάζει καθόλου σε καμία πύλη.
  Η Ελισάβετ παρατήρησε:
  - Κι εγώ άλλοτε διαβάζω βιβλία, άλλοτε τα γράφω κιόλας! Ας μην το θεωρούμε λοιπόν παράξενο.
  Η Ευφροσύνη έγραψε στο Twitter:
  Υπάρχουν πολλοί άγνωστοι σε μια παράξενη χώρα,
  Μπορεί να μπερδευτείς και να χαθείς...
  Ακόμα και χήνα τρέχουν στη σπονδυλική σου στήλη -
  Αν φαντάζεστε τι μπορεί να συμβεί!
  Μετά από αυτό, και τα τέσσερα κορίτσια το πήραν και στριφογύρισαν σαν σβούρα γύρω από τον άξονά του. Και μάλιστα άρχισαν να ανεβαίνουν στον αέρα. Είναι καλλονές, πρέπει να πούμε ότι είναι κοσμικής κλάσης.
  Στη συνέχεια τα κορίτσια πάγωσαν στον αέρα και μετά η Ελισάβετ σημείωσε:
  - Είμαστε ήδη πολύ αποσπασμένοι από την αναζήτηση των κλεφτών του διαγαλαξιακού πυραύλου. Αντί να ψάχνουν για εγκληματίες, τέσσερα μεταλλαγμένα κορίτσια παίζουν το ανόητο ή διασκεδάζουν με διάφορα άχρηστα εικονικά παιχνίδια!
  Η Έλενα αντιτάχθηκε:
  - Τα παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας αναπτύσσουν πολύ τη νοημοσύνη. Αυτό δεν πρέπει να ξεχαστεί.
  Η Αικατερίνη πρόσθεσε:
  - Και επίσης ευφυΐα!
  Η Ευφροσύνη έγνεψε καταφατικά:
  - Δεν υπάρχουν αρκετές περιπέτειες στη ζωή, οπότε τις παίρνουμε στην εικονική πραγματικότητα!
  Η Ελίζαμπεθ έγνεψε καταφατικά:
  - Αυτό είναι αλήθεια, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε το κύριο πράγμα. Ας σαρώσουμε λοιπόν τις πληροφορίες από το Hypernet.
  Και το πήραν και οι τέσσερις και τραγούδησαν:
  -Είμαστε σούπερ-τάξια κυνηγόσκυλα,
  Θα βρούμε τυχόν πεσμένα μαλλιά...
  Αφήστε τον σκύλο που ροκανίζει να σπάσει τα δόντια του,
  Έχουμε πολύ δυνατή φωνή!
  Τα κορίτσια άρχισαν να κοιτάζουν πληροφορίες από το Hypernet. Ήταν όμως τόσα πολλά που κυριολεκτικά θαμπώθηκαν τα μάτια σου. Και δεν βρέθηκε τίποτα σημαντικό. Κάτι στο οποίο θα μπορούσατε πραγματικά να κολλήσετε. Μέχρι στιγμής, τίποτα άλλο παρά η μυρωδιά της παιδικής ηλικίας.
  Η Έλενα πρότεινε:
  - Κι αν ελέγχονταν όλα τα νηπιαγωγεία;
  Η Κατερίνα απάντησε με ένα γέλιο:
  - Εκτιμώ το χιούμορ σου!
  Η Ευφροσύνη γέλασε και σημείωσε, επίσης με ένα γέλιο:
  - Ναι, μήπως μπορούμε να εξετάσουμε και φρενοκομεία;
  Η Ελίζαμπεθ έγνεψε ξαφνικά:
  - Αλλά υπάρχει κάτι σε αυτή την ιδέα. Δεν υπάρχουν τόσοι τρελοί, χάρη στη βελτιωμένη γενετική. Όμως η τρέλα και η ιδιοφυΐα πάνε δίπλα-δίπλα και χέρι-χέρι!
  Η Έλενα σημείωσε εδώ:
  "Ίσως είμαστε κι εμείς λίγο τρελοί". Έχουν ζήσει για περισσότερα από δύο χιλιάδες χρόνια, αλλά δεν έχουν χωρίσει ακόμη την παιδική ηλικία. Τουλάχιστον εγώ είμαι. Όπως ήμουν, εξακολουθώ να φαντάζομαι τον εαυτό μου ως ένα ξυπόλητο κορίτσι από μια παιδική αποικία.
  Η Κατερίνα κούνησε καταφατικά το κεφάλι της:
  - Ναι, σωστά! Εμείς, και οι δύο διάβολοι, πατήσαμε τη ζώνη! Οι υπόλοιποι δεν το γνωρίζουν αυτό, και αυτό είναι που τους κάνει να διαφέρουν από εμάς.
  Η Ελισάβετ αντιτάχθηκε:
  - Επισκέφτηκα τη γερμανική αιχμαλωσία και το κέντρο κράτησης του Στάλιν. Ξέρω λοιπόν τι είναι φυλακή. Και έπρεπε να είμαι υπό κράτηση ενηλίκων στο στρατόπεδο.
  Η Ευφροσύνη έγνεψε καταφατικά:
  - Δεν ήμασταν στη ζώνη των junior, αλλά και οι τέσσερις μας έπρεπε να επισκεφτούμε τη ζώνη ενηλίκων. Θυμάστε πώς γίναμε οικειοθελώς κρατούμενοι σε μια γυναικεία φυλακή των ΗΠΑ, εκτελώντας ένα ενδιαφέρον έργο;
  Η Έλενα έγνεψε με ένα χαμόγελο:
  - Το θυμάμαι αυτό. Ναι, είναι υπέροχο όταν η μητέρα σας αγγίζει και μπαίνει σε όλες τις τρύπες σας. Υπάρχει τέτοια ξεφτίλα στην Αμερική, και τόσες πολλές διαφορετικές λεσβίες. Αυτό είναι απλά υπέροχο!
  Η Κατερίνα θυμωμένη παρατήρησε:
  - Μπορεί! Αλλά αυτό δεν είναι το κύριο πράγμα.
  Η Ελισάβετ σημείωσε με πολύ σοβαρό βλέμμα:
  - Ναι, πρέπει να μελετήσουμε όλες τις ιστορίες ψυχικών ασθενειών. Ειδικά η παρανοϊκή σχιζοφρένεια. Μερικές φορές μια τέτοια ασθένεια κάνει ένα άτομο πολύ προικισμένο και, ταυτόχρονα, αντικοινωνικό. Εδώ μπορεί να βρεθεί το κλειδί για την επίλυση ενός σύνθετου γρίφου.
  Η Ευφροσύνη έγνεψε χαμογελώντας:
  - Αυτό είναι. Μόνο η διαστημική δύναμη είναι μεγάλη, έχει τρισεκατομμύρια ανθρώπους και δεν είναι τόσο λίγοι οι ψυχικά ασθενείς. Και τι θα μας δώσει αυτό; Πιστεύετε πραγματικά ότι ένας κλινικός σχιζοφρενής το έκανε αυτό;
  Η Έλενα θυμήθηκε:
  - Ο Χίτλερ είχε σημάδια πραγματικής κλινικής σχιζοφρένειας. Από τη μια λυπήθηκε ακόμη και τα πρόβατα που έσφαξαν για κρέας. Ταυτόχρονα όμως ήταν σκληρός σε πραγματικές πράξεις απέναντι στους ανθρώπους, ιδιαίτερα στους Εβραίους.
  Η Αικατερίνη σημείωσε:
  - Πιθανότατα, ούτε καν ο ίδιος ο Χίτλερ, αλλά οι ζηλωτές κολλητοί του. Το γιατί, όμως, δεν είναι πιο εύκολο. Αλλά σε κάθε περίπτωση, μια αναζήτηση ανάμεσα στους ψυχικά ασθενείς, τουλάχιστον κάποιου είδους ένδειξη!
  Η Ευφροσύνη τραγούδησε:
  Ο κόσμος στηρίζεται στην τρέλα,
  Η τρέλα εξαπλώνεται σε μεγάλο βαθμό...
  Η ένταση είναι υπέρτατη,
  Εμφανίζεται με πόνο και φόβο,
  Μόνο ο φόβος θα μας δώσει φίλους,
  Μόνο ο πόνος σε παρακινεί να δουλέψεις,
  Γιατί τα θέλω όλα όλο και περισσότερο.
  Εκραγή υπερπλασίας στο πλήθος!
  Η Έλενα γέλασε, σημειώνοντας:
  - Αυτό είναι το πραγματικό μυαλό της ξανθιάς!
  Η Ελίζαμπεθ το πήρε και πέταξε τη βελόνα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Πέταξε πάνω και χτύπησε τη μύγα, καρφώνοντας το έντομο στον φοίνικα. Και το κορίτσι σημείωσε με μια πολύ χαρούμενη ματιά:
  - Όπως βλέπετε, μπορώ! Και μπορούμε να κάνουμε τα πάντα, ακόμα κι αν είμαστε δύο χιλιάδες χρονών!
  Η Έλενα τραγούδησε βγάζοντας τα δόντια της:
  Πόλεμος δύο χιλιάδων ετών
  Πόλεμος χωρίς εύλογους λόγους...
  Το κορίτσι δεν είναι μόνο του στη μάχη,
  Τουλάχιστον λίγοι άντρες έχουν μείνει!
  Μετά από αυτό, τα κορίτσια, χωρίς να πουν λέξη, μπήκαν στο Hypernet για να συλλέξουν πληροφορίες για ψυχικά ασθενείς. Το ήθελαν πραγματικά αυτό. Ακριβέστερα, η Έλενα, η κοκκινομάλλης βιξίνα, ήταν πολύ περίεργη. Αλλά η υπόλοιπη ομάδα δεν ήταν ιδιαίτερα πρόθυμοι να το δοκιμάσουν μόνοι τους.
  Η Ελίζαμπεθ κοίταξε τις πληροφορίες με άγριο ρυθμό.
  Για παράδειγμα, ψυχικά ασθενείς της Αφροδίτης. Όπως ήταν αναμενόμενο, υπήρχαν μόνο τέσσερις ασθενείς με παρανοϊκή σχιζοφρένεια: τρία κορίτσια και ένα αγόρι. Όχι πολλά για έναν μεγάλο πλανήτη. Υπήρχαν και άλλες μορφές της νόσου. Ούτε πολύ.
  Η Έλενα σημείωσε χαμογελώντας:
  - Ας ελέγξουμε τα ψυχικά, ή τι;
  Η Κατερίνα πρόσθεσε χαμογελώντας:
  - Θα ήταν πολύ καλή ιδέα. Δεν έχω δει τρελούς για πολύ καιρό.
  Η Ελισάβετ πρότεινε:
  - Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω του Hypernet. Κάνω επαφή.
  Η Ευφροσύνη έγνεψε καταφατικά:
  - Εξαιρετική! Καλως ΗΡΘΑΤΕ.
  Το κορίτσι με τα μπλε μαλλιά επικοινώνησε αμέσως με τον πρώτο ασθενή. Εξωτερικά, ήταν ένα εντελώς φυσιολογικό κορίτσι, ίσως όμορφο, όπως όλοι οι εκπρόσωποι της ανθρώπινης φυλής. Έκλεισε το μάτι στην Έλενα και ρώτησε:
  - Με αγαπάς;
  Το κορίτσι με τα μπλε μαλλιά απάντησε χαμογελώντας:
  - Σίγουρα!
  Γύρισε λοιπόν και ούρλιαξε:
  - Κάνε μου έρωτα λοιπόν!
  Η Ελισάβετ γέλασε και απάντησε:
  - Πάμε κατευθείαν στο εικονικό!
  Και τα κορμιά των κοριτσιών ήταν εκτεθειμένα και μπλέκονταν μαζί σε μια μπάλα. Και η Έλενα άρχισε να τα σκανάρει. Και πρώτα απ 'όλα, διάβασε συναισθήματα και συναισθήματα και εξέτασε επίσης τη μνήμη του σχιζοφρενούς κοριτσιού. Και αυτό ήταν ενδιαφέρον με τον τρόπο του, αν και η ανάμνηση της ψυχικά άρρωστης κοπέλας ήταν μοναδική. Και μερικές φορές έπαιρνε εξωτικές μορφές.
  Η Ελισάβετ ήταν επίσης ευτυχισμένη και δούλευε. Μέχρι στιγμής η επαφή δεν έχει δώσει κάτι πολύτιμο.
  Και γενικά, η λογική και η διαίσθηση υποδήλωναν ότι αυτός δεν ήταν ο καλύτερος τρόπος. Επιπλέον, ακόμα κι αν ο ηγέτης είναι σχιζοφρενής, είναι απίθανο να καθίσει στον πλανήτη και να περιμένει μέχρι να τους πιάσουν και να τους γυρίσουν από μέσα.
  Η σχιζοφρενής ρώτησε:
  - Είσαι τόσο ζεστός... Μάλλον πολύ νέος;
  Η Ελισάβετ θόλωσε αυτόματα:
  - Οχι! Είμαι δύο χιλιάδων ετών.
  Το σχιζοφρενικό κορίτσι βρυχήθηκε:
  - Άρα γέρασες! Και σαγηνεύεις νεαρά κορίτσια! Φύγε από εδώ!
  Η Ελίζαμπεθ έγνεψε καταφατικά:
  - Καλό ξεμπέρδεμα!
  Και ξέφυγε από αυτήν. Τέλος πάντων, σκανάρισα ολόκληρη τη μνήμη μου και δεν βρήκα παρά ανοησίες. Αν και μερικές φορές η ανοησία ήταν περίεργη και προκαλούσε το ενδιαφέρον με τη χρωματικότητά της.
  Μετά από αυτό, το αιώνιο κορίτσι αποσυνδέθηκε.
  Η Έλενα πρότεινε:
  - Ελα τώρα!
  Και ο πολεμιστής με τα κόκκινα μαλλιά το πήρε και πήδηξε μέσα από το εικονικό στον σχιζοφρενή νεαρό. Ήταν χαριτωμένος να τον κοιτάς, αλλά γκρίνιαξε από φόβο όταν είδε την κοκκινομάλλα και μουρμούρισε:
  - Μάγισσα!
  Η Έλενα γέλασε και σημείωσε με ένα γέλιο:
  Μάγισσα, μάγισσα, μάγισσα,
  Διάβολος...
  Και από πού ήρθε η μάγισσα;
  Μάγισσα, μάγισσα, μάγισσα,
  Είμαι για πάντα όμορφη
  Όλα τα άλλα είναι σκέτη μαλακία!
  Και η κοκκινομάλλα έκλεισε το μάτι με τα πολύ φωτεινά σμαραγδένια μάτια της.
  Ο νεαρός μαλάκωσε και έγνεψε:
  - Θέλεις να μας κάνεις έρωτα; Δεν μας πειράζει!
  Η Έλενα γέλασε και κελαηδούσε:
  - Και δεν μας πειράζει!
  Μετά από αυτό τα σώματά τους μπλέκονταν σε μια μπάλα. Το σεξ μέσω του Hypernet είναι υπέροχο. Και είναι ωραίο, και δεν υπάρχει μόλυνση.
  Φυσικά, τα κορίτσια σάρωναν τη συνείδηση, το υποσυνείδητο και τη μνήμη του αγοριού. Οι σχιζοφρενείς έχουν πολλά ενδιαφέροντα και πολύχρωμα πράγματα κρυμμένα στο κεφάλι τους.
  Και εδώ μπορείτε να κάνετε πολλά και να διασκεδάσετε πολύ. Ακόμη και όταν κατέβηκαν τα πάντα, η Έλενα δεν ήθελε να χωρίσει με τον νεαρό και απομακρύνθηκε από αυτόν με δυσκολία.
  Μετά ήταν άλλα δύο κορίτσια. Εδώ τους φρόντισαν η Ευφροσύνη και η Αικατερίνη. Επιπλέον, ταυτόχρονα. Και αυτό είναι επίσης μεγάλη διασκέδαση, και έχετε πολλά εκπαιδευτικά πράγματα. Και τα κορίτσια, ας πούμε, είναι πολύ κουλ και καταπληκτικά.
  Και μπορούν ακόμη και να τραγουδήσουν πολύ χρωματιστά. Αλλά δεν θα το κάνουν χωρίς λόγο.
  Σε κάθε περίπτωση, οι μεταλλαγμένοι ερευνητές έλεγξαν τους τέσσερις πρώτους παρανοϊκούς σχιζοφρενείς, αλλά δεν βρήκαν κανένα σημαντικό στοιχείο.
  Η Έλενα σημείωσε:
  - Η ίδια η διαδικασία είναι ευχάριστη, αλλά δεν υπάρχει τίποτα σημαντικό σε αυτό!
  Η Catherine έγραψε στο Twitter:
  - Το να βρίσκεις απαγωγείς χρησιμοποιώντας αυτή τη μέθοδο είναι σαν να ψαχουλεύεις μέσα από άχυρα αναζητώντας μια βελόνα.
  Η Ευφροσύνη δήλωσε:
  - Φυσικά, απέχει πολύ από την καλύτερη ιδέα να ψάξεις έτσι! Αλλά είναι μια ευχάριστη διαδικασία.
  Και τα κορίτσια τραγουδούσαν σε χορωδία.
  Ενα δύο τρία -
  Σκίστε τους κατασκόπους
  Τέσσερα, οκτώ, πέντε -
  Σκοτώστε τους ληστές!
  Μετά από αυτό, η Ελισάβετ θυμήθηκε ξανά το ένδοξο παρελθόν της στα μέτωπα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και το μοιραίο, τρομερό σαράντα πρώτο έτος.
  Η Ελίζαμπεθ ένιωσε τον εαυτό της να βυθίζεται σε μια βαθιά πισίνα, απελπιστικά μαύρη, και μόνο στα ύψη τα καψαλισμένα μάτια των αστεριών τρεμοπαίζουν δυσοίωνα. Καθώς βουτάτε, η πίεση στο στήθος σας δυναμώνει, οι βαριοπούλες χτυπούν στο κεφάλι σας και κάθε χτύπημα γίνεται πιο οδυνηρό και βαρύ. Τέλος, το σώμα της αγγίζει το κάτω μέρος, το πίσω μέρος του κεφαλιού της αισθάνεται κρύο, το κορίτσι θέλει να πηδήξει και δεν μπορεί να κινηθεί. Εδώ, τριγύρω, ταυτόχρονα, από όλες τις πλευρές ακούγεται ένα τρίξιμο, κάποια μικρά πλάσματα να θροΐζουν. Η Ελισάβετ νιώθει την καρδιά της να χτυπά άγρια στο στήθος της. Αρουραίοι, μεγάλοι σαν κουνέλια και πολύχρωμοι, με κυρίαρχη αιματηρή απόχρωση, ορμούν πάνω της. Ορμούν και αρχίζουν να σκίζουν. Η Ελισάβετ ουρλιάζει και... συνέρχεται.
  Δύο Γερμανοί στρατιώτες αισθάνονται το κορίτσι και μετά το σηκώνουν ξαφνικά από τα μαλλιά της:
  - Σνελ! Σήκω, σκύλα!
  Η Ελίζαμπεθ σηκώνεται και είναι ασταθής. Το κορίτσι γυρίζει το κεφάλι της, είναι βαρύ. Ουάου! Όμως όλα δείχνουν να είναι άθικτα.
  Οι Γερμανοί χτίζουν χωριστά στήλες αιχμαλώτων, ανδρών και γυναικών. Η Έλενα έμεινε έκπληκτη που τόσοι πολλοί τα παράτησαν. Μερικές γυναίκες, περισσότερες από πενήντα, δεν φαίνονται, οι τραυματίες φαίνεται να έχουν απλώς τελειώσει από τους Ναζί. Προτρέποντας τα κορίτσια με τα τουφέκια (σχεδόν όλες οι γυναίκες στρατιώτες ήταν νεαρές και πρόσφατα στρατευμένες), συνεχίσαμε. Έκανε αρκετή ζέστη, μερικές γυναίκες είχαν σκιστεί τους χιτώνες τους και "τρυπούσαν" με τα πουκάμισά τους.
  Η Ελισάβετ ρώτησε την καπετάν Βαλεντίνα Σινίτσα, που είχε μερικές εντυπωσιακές μελανιές στο πρόσωπό της:
  - Λοιπόν, τι τώρα, Βάλια;
  Ο καπετάνιος, ένα είκοσι οκτώ χρονών, μάλλον όμορφο κοκκινομάλλη, απάντησε:
  - Δεν πειράζει, αν η νύχτα είναι σκοτεινή, θα σκάσουμε!
  Η Ελισάβετ κοίταξε τον εαυτό της:
  - Νομίζω ναι! Η αιχμαλωσία δεν είναι για τους Σοβιετικούς ανθρώπους. Δεν φαίνεται να υπάρχει ζημιά, τα θραύσματα έχουν λυπηθεί το σώμα μου. Είναι απλώς ένας θόρυβος στο κεφάλι μου.
  Η Βαλεντίνα απάντησε:
  - Μοιάζεις να έχεις μείνει άναυδος. Brr! Αλλά εγώ ο ίδιος δεν καταλαβαίνω πώς κατέληξα στην αιχμαλωσία. Το πολυβόλο μπλόκαρε και τα άλλα κορίτσια τα παράτησαν. Ως αποτέλεσμα, με έπιασαν σαν τον τελευταίο ανόητο.
  Η Ελίζαμπεθ έγνεψε καταφατικά:
  - Ναι, καλή αρχή στον πόλεμο. Πριν καν προλάβει να σκοτώσει έναν Γερμανό, συνελήφθη. Άγρια φρίκη! Τι γίνεται αν δεν έχουμε χρόνο να ξεφύγουμε;
  Η Βαλεντίνα απάντησε:
  - Ξέρεις, είσαι ασυνήθιστα όμορφη. Χρυσομάλλης, με τέλεια σιλουέτα. Δεν έχω δει πιο όμορφο κορίτσι από σένα!
  Η Ελισάβετ το έγνεψε:
  - Γιατί χρειάζομαι αυτά τα κομπλιμέντα; Και δεν είσαι άντρας.
  Ο καπετάνιος παρατήρησε:
  - Θα μπορούσε απλά να βιαστείς.
  Η Ελισάβετ μπερδεύτηκε:
  - Τι σημαίνει βιασμός;
  Η Βαλεντίνα εξεπλάγη ειλικρινά:
  - Δεν ξέρεις;
  Η Ελισάβετ ανοιγόκλεισε τα μάτια της:
  - Θεωρητικά, βέβαια, ξέρω, αλλά...
  Η Βαλεντίνα στένεψε τα μάτια της:
  -Δεν το έχεις δοκιμάσει ποτέ με άντρα;
  Η Ελισάβετ κούνησε αρνητικά το κεφάλι της:
  - Φυσικά και όχι! Γενικά, ένας κομμουνιστής δεν πρέπει να διεφθαρεί ηθικά και να κάνει έρωτα εκτός γάμου!
  Η Βαλεντίνα ανασήκωσε τους ώμους:
  - Πώς να το πω! Κατά τη γνώμη μου, αυτό είναι προσωπική υπόθεση του καθενός. Επιπλέον, οι άντρες είναι όλοι διαφορετικοί και απολαμβάνετε την ευχαρίστηση από αυτούς με τον δικό σας τρόπο. Δεν είναι τόσο εύκολο να το μαντέψεις, αλλά ο σύζυγός μου βαριέται γρήγορα.
  Το κορίτσι της Komsomol που περπατούσε στα δεξιά αντιτάχθηκε:
  - Για ένα άτομο, το κύριο πράγμα είναι η πνευματική επικοινωνία και όχι τα ζωώδη ένστικτα.
  Η Βαλεντίνα σήκωσε το δάχτυλό της:
  - Ας μην μιλάμε για απρεπή θέματα. Ίσως είναι καλύτερα να μιλήσουμε για το κόμμα και την οικοδόμηση του κομμουνισμού;
  Η Ελίζαμπεθ ήθελε να πει κάτι, όταν ήρθε η εντολή να σταματήσει η στήλη.
  Βρέθηκαν ακριβώς μπροστά σε μια τσιμεντένια περιοχή, την οποία πλησίασαν μερικά φορτηγά και ένα αυτοκίνητο. Την ίδια ώρα εμφανίστηκε μια άλλη στήλη καταδιωκόμενων γυναικών. Αν κρίνουμε από τα ρούχα τους, ήταν πολίτες.
  Ένας παχύσαρκος Γερμανός σύρθηκε από ένα γερμανικό αυτοκίνητο σε χακί χρώμα. Είχε ένα δυσάρεστο, κακοξυρισμένο πρόσωπο με τριπλό πηγούνι και ένα περίεργο δίκαννο πολυβόλο κρεμασμένο στους ώμους του. Αλλά το καπάκι, στο οποίο έλαμψε το έμβλημα - δύο κεραυνοί, αποκάλυψε έναν άνδρα των SS. Ο φασίστας βγήκε μπροστά στα κορίτσια και διέταξε με σπασμένα ρωσικά:
  - Ίσα! Προσοχή!
  Τα κορίτσια αυτομάτως σηκώθηκαν όρθια, η στρατιωτική τους εκπαίδευση έπαιρνε τον φόρο. Ένα από τα κορίτσια, ωστόσο, δίστασε και έλαβε έναν πισινό στον πισινό.
  Ο αξιωματικός των SS γρύλισε ικανοποιημένος, κοίταξε τα πόδια της γυναίκας και διέταξε:
  - Όλοι βγάζουν τις μπότες τους!
  Τα κορίτσια ανατρίχιασαν και ένα βουητό σάρωσε τις σειρές. Ο χοντρός Γερμανός χασμουρήθηκε επιδεικτικά και μουρμούρισε άτσαλα:
  - Όποιος δεν υπακούσει θα κρεμαστεί! - Και ξαφνικά μια απειλητική κραυγή. - Σνελ! Schnell!
  Τα κορίτσια άρχισαν να βγάζουν τα παπούτσια τους. Η Ελίζαμπεθ ένιωσε τα χέρια της να κινούνται αυτόματα. Αισθάνεται ότι η υποταγή σε φασιστικά τέρατα είναι συνηθισμένη για εκείνη. Έβγαλε τη μια μπότα της, νιώθοντας με το γυμνό της πόδι την ευχάριστη ζεστασιά της τσιμεντένιας επιφάνειας. Στη συνέχεια, το δεύτερο, φορώντας προσεκτικά νέες, πρόσφατα εκδοθείσες δερμάτινες μπότες (οι καμβάς θα εμφανιστούν μόνο στο τέλος του πολέμου). Τότε ακούστηκαν κραυγές. Ένα νεαρό κορίτσι, όχι πάνω από δεκαέξι χρονών, πήδηξε έξω και φώναξε:
  - Δεν θα βγάλω φωτογραφίες, ηλίθιοι! Θα ήταν καλύτερα να με κατεβάσουν νεκρό!
  Το γερμανικό γουρούνι έδωσε ένα σημάδι, δύο ψηλοί άνδρες των SS άρπαξαν την κοπέλα και την έσυραν σε μια προετοιμασμένη αγχόνη.
  Τα κορίτσια-αιχμάλωτοι έβγαλαν έναν αναστεναγμό, αλλά κανείς δεν τόλμησε να φέρει αντίρρηση, προφανώς το σοκ της αιχμαλωσίας είχε αποτέλεσμα.
  - Γάντζωσε την! - Φώναξε ο χοντρός φασίστας. - Μην τον αφήσεις να πεθάνει αμέσως! Ο διάβολος θα ξέρει να αντιστέκεται.
  Τα ρούχα της νεαρής κοπέλας σκίστηκαν και ο άνδρας των SS έσπρωξε ακόμη και ένα πούρο στη ροζ θηλή της καλλονής. Το κορίτσι ψέλλισε και φώναξε:
  - Να θυμάσαι, με λένε Τάνια! Θάνατος στους Ναζί!
  Ο αξιωματικός των SS βρυχήθηκε:
  - Βγάλε της τη γλώσσα!
  Ένας Μορδοβοριανός πήδηξε προς το κορίτσι με μια τσαλακωμένη βρώμικη ποδιά και μια λαβίδα στα χέρια του. Ένας άλλος Ναζί έσφιξε τα μάγουλα της κοπέλας, ανοίγοντας το στόμα της. Προσπάθησε να αντισταθεί. αλλά οι δυνάμεις είναι πολύ άνισες. Αίμα χύθηκε από το στόμα της κοπέλας και η ίδια λιποθύμησε από το οδυνηρό σοκ. Το φασιστικό τέρας πέταξε τη σκισμένη γλώσσα του και την πάτησε με την μπότα του. Οι Ναζί κρέμασαν γρήγορα το κρεμασμένο γυμνό κορίτσι στην άκρη σε ένα κοφτερό άγκιστρο πλοίου. Έβγαλε μια αδύναμη κραυγή και έτρεμε, συναγερμένη από τον επιπλέον πόνο. Στα πρόσωπα των φασιστών γράφτηκε η ευδαιμονία, αυτό το απίστευτο αίσθημα σαδιστικής ικανοποίησης όταν προκαλείς πόνο στους συνανθρώπους σου. Ακόμα κι αν είναι ένα όμορφο κορίτσι με ξανθά μαλλιά. Εδώ ένα σεξουαλικό στοιχείο αναμιγνύεται με τον σαδισμό.
  Η Ελισάβετ έκλεισε τα μάτια της για να μην δει τέτοιες αυθαιρεσίες. Στο μεταξύ, μια στήλη αιχμαλώτων, πολιτικών γυναικών, τους πλησίασε. Οι Ναζί τους ανάγκασαν επίσης να βγάλουν τα παπούτσια τους. Οι γυναίκες που επιλέχθηκαν δεν ήταν νέες. Δυνατές Λευκορωσίδες, κυρίως ξανθές, γαλανομάτες, ευχάριστες στο βλέμμα, αίμα και γάλα.
  Ο χοντρός αξιωματικός πρόσταξε ξανά:
  - Βγάλε τα πανωφόρια σου!
  Η Ελισάβετ ξαφνικά κοκκίνισε, κι αν οι Ναζί την άφηναν εντελώς γυμνή; Και τα δάχτυλά μου ξεκουμπώνουν ήδη το χιτώνα μου. Οι άμαχοι κλαίνε και γκρινιάζουν σαν να πηγαίνουν σε εκτέλεση. Μία από αυτές έχει ένα μωρό στα χέρια της. Ο Ναζί του το αρπάζει από τα χέρια. Η μητέρα ορμάει και μαχαιρώνεται στο στομάχι με μια ξιφολόγχη. Πέφτει ξεσπώντας σε μια σπαρακτική κραυγή. Ο αξιωματικός των SS τρέχει στο μωρό, το ρίχνει κάτω από τα πόδια του και αρχίζει να το πατάει. Επιπλέον, φροντίζει να μην πεθάνει αμέσως, σπάζοντας τα ευαίσθητα χέρια και πόδια του.
  Η μητέρα ουρλιάζει και τη σέρνουν στην αγχόνη, για να την κρεμάσουν σε ένα γάντζο όσο είναι ακόμα ζωντανή. Στην πορεία μας κομματιάζουν τα ρούχα και μας χτυπούν με ντουφέκια. Στη συνέχεια, στο τέλος, τραντάζουν την ακρωτηριασμένη γυναίκα, γελώντας εύθυμα, σαν να την λιθοβολούσαν πάνω στη μαριχουάνα.
  Η Ελισάβετ ψιθύρισε:
  - Και υπάρχει όριο στη θηριωδία τους; Ποιος τα γέννησε, γυναίκα ή λύκος;
  Η Βαλεντίνα είπε με πάθος:
  - Δεν θα το συγχωρήσουμε και δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ. Οι φασίστες θα πληρώσουν εκατονταπλάσια για κάθε θηριωδία τους.
  Η Ελισάβετ απάντησε:
  - Δεν αρκεί όλη η Γερμανία για αυτό.
  Η Βαλεντίνα αστειεύτηκε:
  - Ό,τι μένει θα πάει στην Ιαπωνία!
  Ο κύριος ναζί ακόμα δεν είχε ηρεμήσει, η τρέλα έκαιγε στα θαμπά μάτια του, το μικρό στόμα του ήταν κουλουριασμένο:
  - Τώρα, σε προειδοποιώ! Θα σας μεταφέρουμε στο γερμανικό έδαφος. Όσοι συμπεριφέρονται καλά θα έχουν καλό μέρος, φαγητό και στο μέλλον τιμητική υπηκοότητα της Μεγάλης Γερμανίας. Αν όμως γλιτώσει κανείς, τότε για κάθε φυγόδικο, θα διατάξω να κάψουν ζωντανούς είκοσι ομήρους. Με καταλαβαίνεις; - Ο βρυχηθμός του αχρείου δυνάμωσε. - Και τώρα, θα δείτε ξεκάθαρα τι σημαίνει να μην υπακούτε στον Φύρερ.
  Οι Ναζί όρμησαν σε μια στήλη αμάχων γυναικών και διάλεξαν δέκα από τις πιο άσχημες για να κοιτάξουν. Τους έσερναν ασυνήθιστα από τα μαλλιά και τους χτύπησαν σε ένα σωρό. Μετά από αυτό, οι άνδρες των SS άρχισαν να στρίβουν τις γυναίκες με συρματοπλέγματα. Ούρλιαξαν απελπισμένα και προσπάθησαν να ξεφύγουν. Σε απάντηση έλαβαν κοντάκια τουφεκιού στους ώμους και το στήθος.
  Ο χοντρός αξιωματικός χαμογέλασε ικανοποιημένος:
  - Λοιπόν, τώρα μια δάδα για αυτούς! Αφήστε τους να "χαρούν" τον πόνο!
  Και πάλι τα ηλίθια γέλια των φασιστικών ζώων. Τρεις άνδρες των SS με εκφυλισμένα πρόσωπα έσυραν έξω τη δεξαμενή βενζίνης και ξεβίδωσαν το καπάκι. Παρά την απόσταση, η αποκρουστική μυρωδιά του καυσίμου έφτασε στην Ελίζαμπεθ. Φαίνεται ότι ήταν βενζίνη χαμηλών οκτανίων που παράγεται από την υδρόλυση του άνθρακα. Ο Φύρερ δεν είχε αρκετό φυσικό λάδι για όλο τον πολυάριθμο εξοπλισμό του, ακόμη και λαμβάνοντας υπόψη τις προμήθειες από την ΕΣΣΔ, έτσι οι φυσικοί του Τρίτου Ράιχ έδειξαν ευρηματικότητα. Αυτή η βενζίνη είχε την ιδιαιτερότητα της χαμηλότερης θερμοκρασίας καύσης από το συνηθισμένο, καθώς και το γεγονός ότι άρχισε να παγώνει ήδη στους εννέα βαθμούς κάτω από το μηδέν. Σε εύθετο χρόνο, αυτό θα επηρεάσει την πορεία του πολέμου. Οι γυναίκες, στριμμένες με μεταλλικά συρματοπλέγματα, κουνούσαν απελπισμένα τα χέρια τους (όσες τις είχαν ελεύθερες). Οι Ναζί χαμογέλασαν και φώναξαν κάτι στα γερμανικά.
  Η Ελισάβετ ρώτησε απελπισμένη:
  - Αλήθεια θα πυρποληθούν;
  Η Βαλεντίνα απάντησε θυμωμένη:
  - Όχι, θα σε αφήσουν να φύγεις! Θα σας δώσουν και τούρτες για το ταξίδι!
  Η Ελισάβετ ξέσπασε σε κλάματα:
  - Και είναι ακόμα τόσο σκληρό! Εντάξει, άντρες, αλλά γιατί οι γυναίκες να υποφέρουν τόσο πολύ!
  Η Βαλεντίνα πρότεινε:
  - Οι Γερμανοί χρειάζονται τους Σλάβους μόνο ως σκλάβους. Και ο σκλάβος πρέπει να φοβάται και να υπακούει. Αυτή είναι μια δικτατορία που βασίζεται στον φόβο. Και για να εκφοβίσετε, πρέπει να προκαλέσετε πόνο.
  Η Ελισάβετ άστραψε τα μπλε μάτια της:
  - Και για να σε θυμώσει, πρέπει να πονέσεις!
  Μια φλόγα ξέσπασε, η φωτιά δεν εξαπλώθηκε τόσο γρήγορα όσο με τη συνηθισμένη βενζίνη, οι γυναίκες έσκιζαν, προσπαθούσαν να σπάσουν το σύρμα, αίμα έσταζε από το σώμα τους, κομμένο από βελόνες.
  Στην Ελίζαμπεθ φάνηκε ότι ο χρόνος σέρνονταν εκπληκτικά αργά, σαν σερπεντίνη, φυσούσε ένας φρέσκος άνεμος και το σώμα της, που μόλις κάλυπτε ένα ελαφρύ πουκάμισο, ένιωθε κρύο.
  Οι φλόγες τύλιξαν τελικά όλες τις γυναίκες μάρτυρες, και οι κραυγές τους έγιναν πολύ πιο δυνατές. Το δέρμα έκανε φουσκάλες και ξεφλούδισε μπροστά στα μάτια μου. Η μυρωδιά της καύσης γινόταν όλο και πιο δυνατή. Ένιωθε άρρωστος και δάκρυα έτρεχαν από τα μάτια των κοριτσιών. Ο βασικός φασίστας λάλησε με ένα κακόβουλο χαμόγελο:
  - Αν κάποιος σκάσει, θα σας κάψω όλους! Heil! Χάιλ Χίτλερ, ο μεγαλύτερος κυβερνήτης του σύμπαντος!
  Οι φασίστες στρατιώτες έβγαλαν φυσαρμόνικες από τις ζώνες τους και τις έπαιζαν χαρούμενα. Επιπλέον, είναι σαφές ότι οι Ναζί δεν υπέφεραν από παντελή έλλειψη ακοής. Αυτό όμως έκανε τη μουσική να φαίνεται ακόμα πιο δυσοίωνη.
  Ο χοντρός αξιωματικός φώναξε στα ρωσικά:
  - Μουσική ρέει, μουσική, μουσική! Άλλοτε λυπημένος, άλλοτε αναπνέοντας δειλά! Ποιος χορεύει εύθυμα στη μελωδία ενός σωλήνα που φωτίζει την ψυχή! Μουσική ρέει, μουσική, μουσική, μακριά από τη θλίψη, σταματήστε να ενοχλείτε τους Γερμανούς! Ατελείωτο, αιώνιο, νέο, που σε κάνει να θέλεις τόσο πολύ να ζήσεις!
  Ο βοηθός του, ένας κοκκινομάλλης αξιωματικός, φώναξε:
  - Χορέψτε όλοι! Λοιπόν, σκύλες, χορέψτε, αλλιώς θα σας κάψω όλους!
  Τα κορίτσια άρχισαν δειλά να κινούν τα ξυπόλητα πόδια τους. Ο βασικός φασίστας φώναξε δυνατά κουνώντας τα χέρια του:
  - Ζήσε! Έλα, σκύλες και πόρνες, έλα!
  Τα κορίτσια άρχισαν να κινούνται πολύ πιο γρήγορα στη διχόνοια, αλλά λίγο θύμιζε πολιτιστικό χορό, αλλά μάλλον άγριο χορό των Παπουανών, την ακτή της Παραγουάης!
  Οι φασίστες έτρεξαν προς τις γυναίκες και τις χτύπησαν στο πρόσωπο με τις γροθιές τους, ουρλιάζοντας και γρυλίζοντας κάτι που ραγίζει την καρδιά.
  Ο βασικός φασίστας έκανε μια χειρονομία. Ένα αγόρι με τη στολή του Hitler Jugent του έφερε ένα μπουκάλι κονιάκ. Το χοντρό γουρούνι τράβηξε κατευθείαν από το λαιμό του, το υγρό των σαράντα βαθμών ζέσταινε το στομάχι του. Ο Μπόροφ ρώτησε το αγόρι με προσεγμένο τρόπο:
  - Είσαι ήδη δεκατεσσάρων, σου δίνω την άδεια να πυροβολήσεις οποιαδήποτε πόρνη!
  Υπήρχε απογοήτευση στο πρόσωπο του αγοριού:
  - Και απλά πυροβολώ; Είναι πολύ μαλακό! - αναφώνησε.
  Το χοντρό κάθαρμα γρύλισε:
  -Τι θέλεις να της κάνεις;
  Το αγόρι έσπασε:
  - Βιδώστε τον μέχρι θανάτου και μετά βάλτε φωτιά!
  - Εντάξει, έλα! Απλώς βιαστείτε, αυτά τα κοτόπουλα πρέπει ακόμα να έρθουν στη Γερμανία στην ώρα τους.
  Το αγόρι, σπινθηροβόλο με τις εκθαμβωτικές, πολύ γυαλισμένες μπότες του, κινήθηκε κατά μήκος της σειράς των γυναικών. Χαμογέλασε αρπακτικά και χαμογέλασε σκληρά. Από καιρό σε καιρό, ο νεαρός Ναζί σταματούσε και κλωτσούσε αυτή ή εκείνη τη γυναίκα στο στομάχι, αλλά δεν έκανε άλλη επιλογή.
  Η Ελισάβετ προσευχήθηκε σε κάποιον άγνωστο, αλλά όχι σε εμένα! Αλλά ο νεαρός απλώς σταμάτησε μπροστά της και έδειξε το δάχτυλό του:
  - Αυτή η πόρνη είναι δική μου!
  Η Ελίζαμπεθ πάγωσε, έτρεμε προδοτικά και το μαυρισμένο πρόσωπό της χλόμιασε. Ο κύριος φασίστας αντιτάχθηκε απροσδόκητα:
  - Ναΐν!
  Το αγόρι φασίστας προσβλήθηκε:
  - Και γιατι είναι αυτό;
  Ο Borov απάντησε:
  - Είναι πολύ όμορφη! Απλά μια υπέροχη κοπέλα, μπορείς να την δώσεις σε κάποιον στρατηγό και να πάρεις πολλά λεφτά.
  Ο νεαρός Ναζί συμφώνησε απρόθυμα:
  - ΕΝΤΑΞΕΙ! Μόνο επειδή αρνήθηκες το πρώτο μου αίτημα, θα βασανίσω δύο πόρνες!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο 8.
  Το αγόρι γύρισε, έτρεξε γρήγορα και διάλεξε δύο μικρότερα κορίτσια. Αυτή τη φορά βιαζόταν, φοβούμενος μήπως του αρπάξουν το νόμιμο θήραμα.
  Τα κορίτσια έτρεξαν μόνα τους στην πλατεία, ίσως ήλπιζαν ότι το όμορφο αγόρι θα τα λυπόταν αν ήταν υπάκουα. Ο νεαρός ρουθούνισε περιφρονητικά:
  - Γόνατα και φίλα τις μπότες μου!
  Τα κορίτσια κατέρρευσαν και σύρθηκαν. Φιλούσαν με σιγουριά το γυαλισμένο δέρμα, νιώθοντας την έντονη μυρωδιά του ακριβού μαυρίσματος. Ο γιος του Hitler Jugent άρπαξε ξαφνικά τα κορίτσια από τα μαλλιά και τα σήκωσε με δύναμη:
  - Τι, σκύλες! - Το αγόρι σφύριξε στα Ρωσικά. - Βαρεθήκατε να ζείτε; Τώρα βγάλε αμέσως τα ρούχα σου!
  Τα κορίτσια έβγαλαν πυρετωδώς τα ρούχα τους, αφήνοντάς τα μόνο με το εσώρουχό τους. Ο νεαρός σαδιστής διέταξε:
  - Ξαπλώστε στους σφιγκτήρες.
  Τα κορίτσια ξάπλωσαν υπάκουα και οι βοηθοί των SS ασφάλισαν τα χέρια και τα πόδια τους σε ειδικά κοντάκια. Το αγόρι πέρασε τα δάχτυλά του πάνω από τις σαγηνευτικές ροζ γόβες των κοριτσιών, που δεν είχαν προλάβει ακόμη να μαζέψουν σκόνη. Ξαφνικά ένιωσε έναν δυνατό ενθουσιασμό και φώναξε σπαραχτικά:
  - Δώσε μου ένα βαρύ μαστίγιο!
  Οι κολλητοί παρέδωσαν το μαστίγιο. Δεν ήταν απλό, αλλά αποτελούνταν από καυτό σύρμα με αιχμηρά αστέρια. Οι κρούσεις από ένα τέτοιο όπλο είναι πολύ πιο ευαίσθητες.
  Η Ελίζαμπεθ ένιωσε πυρετό καθώς σκεφτόταν τι την περίμενε. Εδώ είναι το τερατώδες χαμόγελο του φασισμού, όταν οι άνθρωποι μετατρέπονται σε ζώα. Και αυτά τα κολασμένα μαρτύρια τεράτων που έχουν χάσει βασικά ανθρώπινα συναισθήματα.
  Το μαστίγιο σφυρίζει δυσοίωνα και πέφτει στις γυμνές πλάτες των κοριτσιών. Το χτύπημα στο κόκκαλο κόβει το δέρμα και το κρέας. Ο νεαρός φασίστας γουργούρισε ικανοποιημένος, ένιωθε αληθινός Θεός. Ναι, ήταν μια θεότητα κακής και άφθαρτης θέλησης, χωρίς την παραμικρή αίσθηση συμπόνιας. Ωστόσο, ο Hitler Jugent δίδαξε ότι η συμπόνια είναι αδυναμία! Το κρίμα, ένα κακό συναίσθημα, δεν αξίζει έναν αληθινό Άρειο. Δεν αρκεί να σκοτώνεις τον εχθρό, πρέπει να υποφέρει και να ταπεινωθεί με τον πιο άθλιο τρόπο. Οι Σλάβοι είναι ένα κατώτερο έθνος όπως οι Εβραίοι, και το να σκοτώνεις έναν Σλάβο είναι σαν να σκοτώνεις ένα τρελό σκυλί. Τι είναι η συνείδηση; Μια κολασμένη παγίδα ψυχής, που επινοήθηκε από Εβραίους και Ρώσους φιλοσόφους. Ένας αληθινός Άριος δεν γνωρίζει τύψεις, μόνο ένα πράγμα του προκαλεί ενόχληση, ότι σκότωσε λίγους εχθρούς. Αλλά το να βασανίζεις σκληρά μια γυναίκα ή ένα παιδί είναι η υψηλότερη εκδήλωση της άριας ανδρείας.
  Το εσώρουχο έσκασε κάτω από τα χτυπήματα του ζεστού σύρματος και έπεσε από τους γλουτούς. Τα κορίτσια ούρλιαξαν στην αρχή, αλλά το αγόρι ήταν δυνατό πέρα από τα χρόνια του και γρήγορα σώπασαν, χάνοντας τις αισθήσεις τους από τρομερό σοκ. Ωστόσο, οι δήμιοι του Χίτλερ δεν ήταν χαμένοι, κατέβασαν προπαρασκευασμένους κουβάδες με παγωμένο νερό (χρησιμοποιώντας ένα ψυγείο) στα κεφάλια των νεαρών καλλονών. Εν τω μεταξύ, ο νεαρός σαδιστής ζέστανε ξανά το σύρμα στη φωτιά και το κατέβασε στα γυμνά πόδια του κοριτσιού. Και πάλι τρομερές κραυγές, κραυγές στις οποίες δεν υπήρχε τίποτα ανθρώπινο.
  Η Ελίζαμπεθ μετά βίας μπορούσε να σταθεί στα πόδια της, φαινόταν από πού μπορούσε να έρθει η δύναμη για να το αντέξει αυτό. Ήταν κάτι χωρίς το παραμικρό νόημα, πολύ πέρα από τα όρια της ανθρωπότητας. Είναι περίεργο πώς ένα τόσο γλυκό αγόρι, σχεδόν παιδί, θα μπορούσε να το κάνει αυτό. Είναι απλά απίστευτο πόσο ο φασισμός παραμορφώνει τις ψυχές, ακόμα και τις παιδικές. Σακατείστε λοιπόν την αντίληψη μιας ολόκληρης γενιάς!
  Οι κοπέλες σώπασαν πάλι, και ξανά χύθηκε νερό πάνω τους. Ωστόσο, παρ' όλες τις προσπάθειες, οι κραυγές των βασανισμένων γίνονταν όλο και πιο ήσυχες. Από τους ώμους μέχρι τα πόδια, οι αδικοχαμένοι μάρτυρες δεν είχαν ζωτικό χώρο. Τελικά, το αγόρι κουράστηκε, σκούπισε τον ιδρώτα από το μέτωπό του και έφτυσε τα δόντια του προς την κατεύθυνση της στήλης των άτυχων γυναικών.
  - Με έχει κουράσει! Μπορείς να τα κάψεις;
  Τα σκισμένα κορίτσια δεν κινούνταν πια, μάλλον η ταλαιπωρία είχε ξεπεράσει ένα ορισμένο μέτρο. Οι Ναζί έτρεξαν κοντά στους άτυχους, μη στάζοντας ιδιαίτερα γενναιόδωρα βενζίνη και τους έβαλαν φωτιά. Τα κορίτσια δεν κουνήθηκαν καν, αν και η φωτιά καταβρόχθισε αργά τις σάρκες τους με όρεξη.
  Μέχρι εκείνη τη στιγμή, είχαν υποχωρήσει και οι κραυγές των άθλιων όντων που καίγονταν ζωντανά, των οποίων η όλη ενοχή ήταν μόνο στο ότι υποτίθεται ότι θα γίνονταν μια ξεκάθαρη απόδειξη της ανυποχώρητης βούλησης του ναζισμού!
  Το χοντρό κάθαρμα κούνησε τη στραβή του γροθιά.
  - Λοιπόν, πόρνες; Ελπίζω να καταλάβατε τι αξίζει μια λίβρα! Και τώρα, παρατάξτε και βαδίστε βήμα προς βήμα προς το νέο σας πεπρωμένο.
  Οι γυναίκες στάθηκαν ακίνητες, όσο συγκλονισμένες από τη σκληρότητα και το εφιαλτικό θέαμα.
  Το αγόρι φασίστας, χωρίς δισταγμό, άρπαξε ένα πιστόλι και, χαμογελώντας αρπακτικά, πυροβόλησε το κορίτσι στο πόδι:
  - Άκουσες, σου είπαν, πορεία!
  Ο πυροβολισμός ξύπνησε τις γυναίκες, η Ελισάβετ ένιωσε τα απαλά χέρια της Βαλεντίνα στους ώμους της.
  - Πάμε, πιστέ μου σύντροφε, για να εκδικηθείς, πρέπει να ζήσεις!
  Το κορίτσι απάντησε γενναία:
  - Και ορκίζομαι ότι θα επιβιώσω!
  Εν τω μεταξύ, το νεαρό κάθαρμα πυροβολούσε το στριμωγμένο, πεσμένο κορίτσι. Παράλληλα, προσπάθησε να της σπάσει και τα χέρια και τα πόδια. Δεν ήθελα να τελειώσω αμέσως το κορίτσι, γιατί το να ακούς κραυγές πόνου είναι πολύ πιο ευχάριστο από το γέλιο.
  Η βαριά τραυματισμένη κοπέλα παρέμεινε ξαπλωμένη στο δρόμο, ο νεαρός φασίστας δεν την τελείωσε και την άρπαξαν με ένα γάντζο από το πλευρό και την έσυραν στην αγχόνη.
  Ο χοντρός άνδρας των SS χάιδεψε το αγόρι στο κεφάλι:
  - Αγαπητέ μου φίλε! Είσαι ακριβώς σαν τον Φύρερ ως παιδί! Ξέρεις, ο μεγάλος Αδόλφος είχε τσακωθεί με ένα κορίτσι ήδη στην πρώτη δημοτικού. Έτσι, αυτός και οι δύο φίλοι του την παρέσυραν στο δρόμο για το σπίτι. Την έπιασαν και την έδεσαν και άρχισαν να την κακοποιούν. Την έκαψαν με φωτιά, της έσπασαν τα κόκκαλα, της έβγαλαν τα μάτια και στη συνέχεια ο νεαρός Αντίκ της έριξε θειικό οξύ στο λαιμό, βγαλμένο από τα μαθήματα χημείας. Τότε ο Χίτλερ ήταν μόλις επτά ετών και ήταν ήδη ικανός να κάνει μια θαρραλέα πράξη αντάξια ενός Άρια συζύγου.
  Ο νεαρός Ναζί, μορφάζοντας, ρώτησε:
  - Η κοπέλα ήταν Εβραία;
  - Όχι, Σλάβος! Η Αυστροουγγαρία κατέρρευσε γιατί οι Γερμανοί προδόθηκαν από τους Σλάβους, οπότε ο Φύρερ ορκίστηκε να τους καταστρέψει! - Ο Μπόροφ πέρασε το χέρι του στο λαιμό του. - Γενικά, οι μαϊμούδες αξίζουν επιείκεια, αλλά οι Σλάβοι όχι!
  Οι άνδρες των SS σήκωσαν τα πόδια τους από κοινού:
  - Χάιλ Χίτλερ!
  Νέες, ξυπόλητες, μισοντυμένες γυναίκες περπάτησαν γρήγορα στο δρόμο. Οι Ναζί επέβαιναν σε ειδικά τετράτροχα ποδήλατα συνοδείας (για να μην σπαταλούν βενζίνη σε συνοδεία υπανθρώπων). Η Ελισάβετ, σοκαρισμένη από τις φρικαλεότητες και την κραυγαλέα ανηθικότητα των Ναζί, έμεινε σιωπηλή τις πρώτες δύο ώρες, δεν σκέφτηκε καν τίποτα, αλλά περπάτησε μισοκοιμισμένη. Τα άλλα κορίτσια, όπως φάνηκε, δεν είχαν καμία διάθεση να μιλήσουν, τουλάχιστον για κοσμικά θέματα.
  Ενώ τα ξυπόλητα κορίτσια περπατούσαν στη λεία άσφαλτο που ήταν απλωμένη στο σοβιετικό έδαφος, τα πόδια τους ένιωθαν λίγο πολύ άνετα. Αλλά έχοντας περάσει το κατεστραμμένο συνοριακό φυλάκιο, βρέθηκαν στο πολωνικό έδαφος... Ο δρόμος αποδείχθηκε καλυμμένος με ψιλό χαλίκι και αιχμηρή θρυμματισμένη πέτρα, σκάβοντας τα ξυπόλητα πόδια των κοριτσιών. Η Ελισάβετ, τα τελευταία χρόνια, δεν μπορούσε να αντέξει συχνά τις ξυπόλητες βόλτες και σύντομα ένιωσε πώς τα γυμνά της τακούνια άρχισαν να σκίζονται αλύπητα και να καίγονται. Για να αποσπάσει την προσοχή της, μίλησε στη Βαλεντίνα:
  - Λοιπόν, τι πρέπει να κάνουμε τώρα;
  Ο καπετάνιος απάντησε ήσυχα μετά από μια παύση:
  - Δεν μπορούμε να τρέξουμε, αλλιώς όλα τα κορίτσια θα σκοτωθούν! Ταυτόχρονα, δεν υπάρχει δύναμη να το αντέξεις ούτε αυτό!
  Η Ελισάβετ πρότεινε:
  - Κι αν κανονίσουμε μια απόδραση για όλους;
  Η Βαλεντίνα έγνεψε καταφατικά:
  - Αυτό ακριβώς σκέφτομαι. Είναι απλά τεχνικά δύσκολο να κάνεις κάτι τέτοιο. Κοίτα πόσοι φρουροί υπάρχουν τριγύρω.
  Η Ελισάβετ είπε τη φράση του Σουβόροφ:
  - Ουρλιάζουν όχι σε αριθμούς, αλλά σε δεξιοτεχνία!
  Η Βαλεντίνα απάντησε:
  - Ένας από τους κύριους λόγους για τις νίκες του Σουβόροφ ήταν η καλύτερη μάχιμη εκπαίδευση και φυσική κατάρτιση των ρωσικών στρατευμάτων. Συγκεκριμένα, τα τουρκικά στρατεύματα δεν διδάχτηκαν ξιφολόγχη και μάχη σώμα με σώμα, με αποτέλεσμα να διαλύονται γρήγορα. Αλλά με τους Γάλλους ήταν πιο δύσκολο, ειδικά από τη στιγμή που η ξιφολόγχη εφευρέθηκε στη Γαλλία.
  Η Ελισάβετ απάντησε αποφασιστικά:
  - Μα κερδίσαμε!
  - Ναι, κερδίσαμε. Αλλά για να είμαι ειλικρινής, δεν είναι τόσο εύκολο όσο λένε στα σχολικά βιβλία. - Η Βαλεντίνα αναστέναξε. - Το τίμημα της νίκης είναι πολύ υψηλό, μπορεί να υποτιμήσει την αξία των τροπαίων.
  Η Ελισάβετ μουρμούρισε:
  - Δεν μιλάμε για τρόπαια. Το μεγαλύτερο τρόπαιο στον πόλεμο είναι μια ζωή που σώθηκε. Γενικά, όπως είπε ο Στάλιν: "Ο στρατιώτης δεν έχει φύλο".
  Η Βαλεντίνα πρότεινε:
  - Τότε γίνε αγόρι, και θα γίνει πιο εύκολο για σένα.
  Η Ελισάβετ στρίμωξε:
  "Δεν θα με πείραζε να γίνω εγώ αγόρι, τα αγόρια είναι πολύ πιο ελεύθερα".
  Η Βαλεντίνα σφύριξε:
  - Γιατί;
  "Επειδή τα πόδια τους είναι πιο τραχιά και νιώθω σαν να περπατάω στα κάρβουνα". - τσίριξε η Ελίζαμπεθ.
  Η Βαλεντίνα απάντησε:
  "Και νιώθω σαν να με χτυπούσαν στα τακούνια μου με ξύλα για πολλή ώρα, αλλά πρέπει να το αντέξω". Είναι πιθανό η αιχμαλωσία μας να διαρκέσει και αυτό να μην συμβεί. Άκουσα ότι στις γυναίκες στα στρατόπεδα συγκέντρωσης δίνουν παπούτσια μόνο όταν πέφτει χιόνι, και ακόμη και τότε είναι φτιαγμένα από ξύλο.
  Η Ελίζαμπεθ ανατρίχιασε:
  - Τα ξύλινα παπούτσια για τα πόδια ενός κοριτσιού είναι απλά βασανιστήρια μια φορά, όταν ήμουν ακόμα μαθήτρια, τα φόρεσα σε ένα μουσείο και περπάτησα στον διάδρομο. Είναι τόσο άβολα και πέφτουν συνέχεια.
  Η Βαλεντίνα διόρθωσε:
  - Και σου τρίβουν τα πόδια τρομερά, και σε ζεσταίνουν τον χειμώνα πολύ άσχημα. Τα παπούτσια Bast είναι πολύ καλύτερα, είναι πιο ζεστά και πιο απαλά.
  Οι γυναίκες του χωριού ήταν πιο καρυκευμένες και δεν παραπονιόντουσαν, αλλά σταγόνες αίματος είχαν ήδη αρχίσει να εμφανίζονται ανάμεσα στις αστικές γυναίκες, αποτυπώνοντας στον εαυτό τους τα ίχνη των χαριτωμένων, νεανικών ποδιών στο χαλίκι.
  Ένα σμήνος μαχητικών ME-109 πέταξε στον ουρανό, πετούσαν σε σχετικά χαμηλό ύψος και μπορούσες να δεις ακόμη και τη σβάστικα στα φτερά.
  Η Ελισάβετ παρατήρησε:
  - Αναρωτιέμαι, πού είναι οι ένδοξοι Μίγκι μας;
  Η Βαλεντίνα απάντησε απρόθυμα:
  - Νομίζω ότι έχουν μείνει απλήρωτα. Γενικά, οι Γερμανοί έχουν ένα ενδιαφέρον νέο προϊόν, τις μινιατούρες βόμβες, μπορούν ακόμη και να κρεμαστούν από τα φτερά των μαχητικών αεροπλάνων. Πέφτουν στο έδαφος σαν χαλάζι. Δεν χρειάζεται άρμα μάχης, αλλά είναι αρκετά αποτελεσματικό ενάντια σε πεζικό ή αεροσκάφη, ειδικά σε ελαφριά όπως το IL-16.
  Η Ελισάβετ παρατήρησε:
  - Στη χώρα μας, φαίνεται, έμελλε να βγουν στην παραγωγή και τέτοια "μικροπράγματα". Αργήσαμε λίγο. Γενικότερα, η βαριά κληρονομιά του τσαρικού συστήματος, η αναδιάρθρωση της βιομηχανίας από καπιταλιστική σε σοσιαλιστική.
  Η Valentina πρόσθεσε:
  - Συν, εμφύλιος πόλεμος. Κατά το εικοστό πρώτο έτος, η βιομηχανική παραγωγή μειώθηκε επτά φορές σε σύγκριση με το δέκατο τρίτο έτος. Εκατομμύρια άνθρωποι πέθαναν, η χώρα καταστράφηκε και, σε αντίθεση με την τσαρική κυβέρνηση, κανείς δεν μας έδωσε δάνεια. Φυσικά, δεν είχαμε χρόνο να κάνουμε πολλά. Ο Χίτλερ μας έπιασε μια στιγμή που ο στρατός είχε μόλις αρχίσει τον επανεξοπλισμό.
  Η Ελισάβετ συμφώνησε:
  -Είσαι εδώ. Κάναμε πολλά, αλλά δεν είχαμε χρόνο να κάνουμε πολλά. Όλη η Ευρώπη δουλεύει για τη Βέρμαχτ. Ευρώπη! Και η τσαρική Ρωσία έχανε τον πόλεμο, παρά το γεγονός ότι η Γερμανία είχε τις κύριες δυνάμεις της στη Δύση. Τώρα βρισκόμαστε σε μια άθλια κατάσταση.
  Και πότε θα φτάσουν τα τανκς μας στην Ευρώπη;
  Η Βαλεντίνα απάντησε:
  - Ήθελα να γίνει σύντομα! Αλλά πολέμησα επίσης στη Φινλανδία, επομένως, δεν είμαι τόσο γεμάτος αισιοδοξία, ο στρατός μας δεν είναι αρκετά έτοιμος για πόλεμο.
  Μια νεαρή κοπέλα με ιμάντες ώμου κατώτερου λοχία μπήκε στη συζήτηση:
  - Νομίζω ότι σε δύο εβδομάδες τα τανκς μας θα απελευθερώσουν τη Βαρσοβία και σε ένα μήνα το Βερολίνο.
  Η Βαλεντίνα κούνησε το κεφάλι της, απλώνοντας την κόκκινη χαίτη της:
  - Θα ήθελα να το πιστεύω αυτό, αλλά... Οι Ναζί κατέλαβαν δεκατέσσερις ευρωπαϊκές χώρες σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτό μιλάει για την πολύ μεγάλη δύναμη της Βέρμαχτ και για τρεισήμισι μήνες ήμασταν απασχολημένοι με τον μικροσκοπικό φινλανδικό στρατό. Ξέρω από πρώτο χέρι τι είναι πόλεμος. Όχι, σε αυτή την περίπτωση, ο εχθρός είναι πολύ πιο δυνατός από εμάς!
  Η νεαρή κοπέλα μπερδεύτηκε:
  - Λοιπόν, μπορούμε να χάσουμε;
  Η Βαλεντίνα απάντησε:
  - Κατ' αρχήν, ναι, αλλά...
  Το κορίτσι έτριξε:
  - Τι αλλά...
  Η Βαλεντίνα απάντησε:
  - Οι Ναζί θα γίνουν οι τυμβωρύχοι του εαυτού τους. Δείτε πώς διαπράττουν θηριωδίες. Όλοι από θάλασσα σε θάλασσα σύντομα θα ξεσηκωθούν εναντίον τους. Ακόμα και οι πρωτοπόροι θα πολεμήσουν ενάντια στο φασισμό, η γη θα καεί κάτω από τα πόδια των κατακτητών. Οι Ναζί θα πνιγούν στο αίμα τους. Η απόφασή τους να επιτεθούν στην ΕΣΣΔ θα ήταν μοιραίο λάθος. Ή μάλλον, μια καταστροφή, και ο φασισμός θα σβήσει από το πρόσωπο του πλανήτη.
  Η Ελισάβετ συμφώνησε:
  - Όχι, ο βρικόλακας Χίτλερ δεν μπορεί να ξεφύγει από τον πάσσαλο της ασπέν. Αλλά πόσες πόλεις μας θα καταστραφούν και χωριά θα καούν. Και είμαστε ανόητοι, γνωρίζοντας για την επικείμενη επίθεση, δεν σκάψαμε καν χαρακώματα.
  Η Βαλεντίνα έγνεψε καταφατικά:
  - Νομίζω ότι ο Παβλόφ θα πυροβοληθεί.
  Η Ελισάβετ το έγνεψε:
  - Δεν πρόκειται για τον Παβλόφ. Σε γενικές γραμμές, η εντολή να τεθεί ο στρατός σε πλήρη ετοιμότητα μάχης έπρεπε να δοθεί προσωπικά από τον Στάλιν.
  Η Βαλεντίνα έγνεψε καταφατικά:
  - Σίγουρα, έχεις δίκιο. Αλλά προφανώς ο αρχηγός ήθελε να καθυστερήσει την έναρξη του πολέμου μέχρι την τελευταία στιγμή, ειδικά από τη στιγμή που η Βέρμαχτ δεν ήταν έτοιμη για τον χειμώνα, και αν είχαμε κερδίσει τουλάχιστον ένα μήνα, η Βέρμαχτ δεν θα ήταν έτοιμη. Και μέχρι το 1942 ο στρατός μας θα είχε γίνει πολύ πιο δυνατός. Αυτό που με ανησυχεί είναι η θέση του Τσόρτσιλ και του Ρούσβελτ. Μπορούν να κάνουν μια έντιμη ειρήνη με τη Γερμανία, ακόμη και να λάβουν μέρος της σοβιετικής επικράτειας. Επιπλέον, η Ιαπωνία μπορεί να προσπαθήσει να πάρει εκδίκηση για την ήττα στη Μαντζουρία. Και τότε θα βρεθούμε σε ένα δαχτυλίδι απομόνωσης.
  Η Ελίζαμπεθ λαχάνιασε καθώς πάτησε ένα κοφτερό βότσαλο, το πόδι της άρχισε αμέσως να αιμορραγεί και τα μελανιασμένα δάχτυλά της άρχισαν να πονούν ακόμα περισσότερο. Σκέφτηκε ότι οι φασίστες, ίσως, δεν τα χρειάζονταν, ακόμα κι αν χρειάζονταν καινούργια και καλά παπούτσια, αλλά μια επιθυμία να ταπεινώσουν και να προκαλέσουν πόνο. Εξάλλου, στη Ρωσία, τα γυμνά πόδια θεωρούνταν σημάδι φτώχειας, όχι χωρίς λόγο υπήρχε μια έκφραση αλήτης, δηλαδή ένας ζητιάνος. Τώρα μένει να δούμε αν θα καταφέρει να φτάσει στο σταμάτημα. Και αν πέσει, τι θα της συμβεί;
  Σαν να συμφωνεί με τα λόγια της, ένα από τα νεαρά κορίτσια, με ματωμένα, σπασμένα πόδια, ούρλιαξε:
  - Αυτό είναι, δεν αντέχω άλλο!
  Και κάθισε, τεντώνοντας τα πολύπαθα πόδια της μπροστά. Οι Ναζί την πλησίασαν και βενζίνη χύθηκε στο κεφάλι της κοπέλας. Πήδηξε απότομα, αλλά ήταν πολύ αργά, ο εγκαταλελειμμένος αναπτήρας φούντωσε και η άτυχη γυναίκα τυλίχθηκε σε φλεγόμενη φλόγα.
  Το κορίτσι, ουρλιάζοντας παρατεταμένα, έσπευσε να τρέξει, οι άλλοι αιχμάλωτοι σκορπίστηκαν στα πλάγια. Έχοντας προσπεράσει την στήλη, ο μάρτυρας έπεσε, χάνοντας τις αισθήσεις του, ρεύματα φλόγας έκαψαν τους πνεύμονες της άτυχης γυναίκας και ο θάνατός της ήταν τρομερός. Ακολούθησε μια απειλητική κραυγή:
  - Σνελ! Schnell! Θάνατος σε όσους υστερούν!
  Τα κορίτσια επιτάχυναν τον ρυθμό τους με απόγνωση. Η Ελίζαμπεθ βόγκηξε ήσυχα και κουτσαίνοντας, με τα πόδια της να εκραγούν από πόνο, σαν από το άγγιγμα ενός καυτό σίδερου. Όμως εκείνη, όπως και άλλα κορίτσια, επέμενε.
  Για να αποσπάσει λίγο την προσοχή της, η Ελισάβετ είπε:
  - Ίσως μπορούμε να τραγουδήσουμε το Internationale;
  Η Βαλεντίνα κούνησε το κεφάλι της:
  - Αυτά τα τέρατα θα μας πυροβολήσουν όλους. Κάνε υπομονή! Τα γυμνά πόδια, ειδικά των νέων ανθρώπων σαν εμάς, γίνονται γρήγορα τραχιά. Θα αντέξουμε και θα επιβιώσουμε. Η νίκη θα είναι για τον Κόκκινο Στρατό. Ακόμα κι αν όλοι οι καπιταλιστές πάρουν τα όπλα εναντίον μας. Άλλωστε, από την τάιγκα μέχρι τις βρετανικές θάλασσες, ο Κόκκινος Στρατός είναι ο πιο δυνατός!
  Η Ελισάβετ έσφιξε τις γροθιές της:
  - Αλλά δεν υπάρχει ισχυρότερο ρωσικό πνεύμα,
  Θα ξαναζωντανέψουμε από τα ερείπια!
  Ρώσος πολεμιστής, πάρε γρήγορα το σπαθί σου,
  Θα σταθούμε και θα κερδίσουμε ξανά!
  Μετά από αυτό, κατά κάποιο τρόπο έγινε πιο εύκολο, και ακόμη και ο καυστικός πόνος στα ματωμένα πόδια μου έγινε πιο αδύναμος.
  Ο ήλιος έδυε, οι Ναζί ήταν όλο και πιο νευρικοί και παρότρυναν τα κορίτσια να συνεχίσουν.
  Έγινε πιο φρέσκο, το αεράκι φύσηξε ευχάριστα στα ιδρωμένα πρόσωπα. Η Ελισάβετ παρατήρησε:
  - Φαίνεται ότι ακόμα και ο ήλιος είναι με το μέρος μας!
  Η Βαλεντίνα χαμογέλασε δυνατά:
  - Ο ήλιος του κομμουνισμού είναι πάντα για εμάς!
  Οι σκιές στο δρόμο επιμήκυναν και έγιναν όλο και πιο σκοτεινές. Οι Ναζί άναβαν φανάρια, που έκαναν την εμφάνιση των ποδηλάτων τους πολύ πιο μυστηριώδη. Η Ελισάβετ ήδη φανταζόταν ότι δεν ήταν Ναζί, αλλά τρομερά τέρατα. Ένα είδος Viy με πολλά πρόσωπα ή καλικάντζαρους. Παραδόξως, αυτό έκανε τους Ναζί όχι τρομακτικούς, αλλά φαινομενικά εξωπραγματικούς. Η Ελισάβετ άρχισε να βουίζει ένα τραγούδι:
  - Εκεί, σε άγνωστα μονοπάτια, χορεύουν διάβολοι με σανδάλια! Λοιπόν, ο Koschey έφαγε πάρα πολύ λαχανόσουπα!
  Η Βαλεντίνα χαμογέλασε:
  - Εσύ, όπως πάντα, είσαι ανεπανάληπτη!
  Τελικά, ένας πύργος σηματοδότησης εμφανίστηκε από μακριά και τα σπίτια συσκότισης έγιναν ορατά. Αυτό σημαίνει ότι το ταξίδι τους είναι ήδη κοντά στο τέλος. Τα περισσότερα από τα κορίτσια ήταν ήδη εξαντλημένα, βρίσκονταν στο τελευταίο σημείο σωματικής εξάντλησης και κρατούσαν μόνο το ένστικτο της επιβίωσης.
  Η Ελισάβετ ρώτησε τη Βαλεντίνα, σαν να έπρεπε να το ξέρει αυτό:
  - Θα μας ταΐσουν;
  Ο καπετάνιος, χαριτολογώντας, αν και της ήταν δύσκολο, απάντησε:
  "Για τους Γερμανούς είμαστε σαν τα βοοειδή και κανείς δεν υποσχέθηκε να ταΐσει τα βοοειδή στο δρόμο".
  Η Ελισάβετ παρατήρησε θυμωμένη:
  "Τότε θα ξεσκίσω το λαιμό του Χίτλερ!"
  Μερικές εκατοντάδες ακόμη επώδυνα βήματα, και τα κορίτσια άρχισαν να οδηγούνται σε μια ειδική κατασκήνωση. Έμοιαζε σαν να είχε προετοιμαστεί εκ των προτέρων για αιχμαλώτους πολέμου μέσα στο σκοτάδι μπορούσε κανείς να δει ξύλινους στρατώνες, καθώς και πύργους και φράχτη με συρματοπλέγματα. Άρχισαν να χωρίζουν τις γυναίκες σε στρατώνες, προσπαθώντας να τοποθετήσουν πολίτες και στρατιωτικούς χωριστά. Ωστόσο, οι κρατούμενοι ήταν τόσο κουρασμένοι που δεν σκέφτηκαν καν να δραπετεύσουν. Απλώς κατέρρευσαν πάνω σε τραχιές ξύλινες κουκέτες. Η Ελισάβετ, περπατώντας με τα σπασμένα, ματωμένα πόδια της στο πατημένο γρασίδι, βίωσε μια ευδαιμονία. Τέλος, θα μπορέσει να χάσει τον εαυτό της στον ύπνο. Αλλά όταν έμπαινε ήδη στον στρατώνα, δύο άνδρες των SS πήδηξαν κοντά της και έσφιξαν τα χέρια τους χωρίς τελετή.
  - Για τι; - φώναξε το κορίτσι.
  - Ρώσο, Σβάιν! Ακολουθήστε εκεί που σας λένε!
  Η Ελισάβετ οδηγήθηκε έξω από το στρατόπεδο και πέρασαν τους πύργους και τις σιδερένιες πύλες. Στην αρχή η κοπέλα νόμιζε ότι ήθελαν να την πυροβολήσουν, αλλά μετά φοβήθηκε ότι την περίμεναν βασανιστήρια. Τι κι αν οι φασίστες νομίζουν ότι το κορίτσι έχει ένα σημαντικό μυστικό;
  Οδηγήθηκε σε μια έπαυλη διακοσμημένη με ανάγλυφο λιονταριών. Παραδόξως, το θέαμα της πλούσιας περιουσίας καθησύχασε την Ελίζαμπεθ ότι δεν ήταν σαν τα ζοφερά κελάρια βασανιστηρίων του Μεσαίωνα. Ωστόσο, αυτά τα τέρατα μπορούν να βασανίζουν και να βασανίζουν οπουδήποτε, και για όσο χρόνο θέλουν.
  Την οδήγησαν στο κτίριο, τα γυμνά πόδια του κοριτσιού άγγιξαν το καταπράσινο, βελούδινο χαλί και βυθίστηκαν σε αυτό.
  Ένα λαμπερό ηλεκτρικό φως αναβοσβήνει. Εμφανίστηκε ένας άντρας με λιχουδιές, έριξε μια χαλαρή ματιά στο κορίτσι και πρόσταξε:
  - Πλύνε τα πόδια της!
  Η Ελίζαμπεθ ήταν καθισμένη σε μια καρέκλα και μια υπηρέτρια ντυμένη στα λευκά έφερε μια ασημένια λεκάνη με νερό. Η υπηρέτρια ήταν Πολωνέζα από τη Λευκορωσία και ήξερε ρωσικά. Βουτώντας τα πονεμένα πόδια της σε μια λεκάνη με ζεστό νερό, άρχισε να τα τρίβει απαλά. Τα κοριτσίστικα πόδια της Ελίζαμπεθ ήταν ένα αξιολύπητο θέαμα. Δεν έμεινε κυριολεκτικά χώρος διαβίωσης πάνω τους, τα δάχτυλα χτυπήθηκαν. Κι όμως, τα πόδια της Λευκορωσίδας ομορφιάς ήταν όμορφα και άξια μιας πριγκίπισσας ή μιας Ελληνίδας θεάς.
  Η υπηρέτρια έπλυνε προσεκτικά τη σκόνη και το αίμα και σκούπισε κάθε δάχτυλο. Τότε, με συμπάθεια στη φωνή της, ρώτησε:
  - Φαίνεται ότι τα κατάφερες πολύ άσχημα, αγάπη μου;
  Η Ελισάβετ απάντησε:
  - Άλλοι το έκαναν χειρότερο. Δεν έχω να παραπονεθώ για τη μοίρα.
  Η Πολωνή έγνεψε καταφατικά:
  - Πιστεύω ότι όλα θα τελειώσουν καλά για τη χώρα των Σοβιέτ.
  Οι άνδρες των SS διέκοψαν τη συζήτηση και, παίρνοντας την Ελισαβέτα, την έσυραν σε μια πολυτελώς επιπλωμένη αίθουσα. Το κορίτσι αντιστάθηκε αδύναμα, την πέταξαν χτυπώντας την πόρτα και μετά σαν φάντασμα εμφανίστηκε ένας χοντρός κάπρος. Ήδη μέχρι το σημείο του κολικού στον εγκέφαλό μου, μια γνώριμη φωνή βυθίστηκε:
  - Λοιπόν, πουλάκι, θα είσαι υποτακτική;
  Η Ελισάβετ προσπάθησε να πηδήξει μακριά, αλλά ο φαινομενικά αδέξιος Ναζί αποδείχθηκε πιο ευκίνητος. Ξαφνικά πήδηξε προς το κορίτσι και έσκισε το πουκάμισό της, αποκαλύπτοντας αρκετά μεγάλο, σφιχτό στήθος με τις θηλές να δείχνουν προς τα πάνω. Το κορίτσι τον γονάτισε στη βουβωνική χώρα, αλλά ο φασίστας το περίμενε τελικά, δεν είναι αδύναμοι που υπηρετούν στα SS, και απέκρουσε την επίθεση.
  - Αντισταθείτε, θα είναι ακόμα πιο διασκεδαστικό.
  Το χοντρό γουρούνι όρμησε ξανά πάνω της, σκίζοντας τα υπολείμματα των ρούχων της, κυρίως το παντελόνι της, αλλά ξαφνικά ούρλιαξε με σπαρακτικά:
  - Ναι, ακόμα δαγκώνεις, σκύλα.
  Η ημίγυμνη Ελισάβετ ελευθερώθηκε και όρμησε στην απέναντι πόρτα, ήλπιζε ότι ίσως δεν θα υπήρχαν στρατιώτες εκεί. Το άνοιξε και αμέσως δέχτηκε ένα δυνατό χτύπημα στο πηγούνι. Μπροστά της εμφανίστηκε ένας μυώδης έφηβος με γυμνό κορμό. Μέσα του, προς φρίκη της, αναγνώρισε τον νεαρό σαδιστή από τον Hitler Jugent. Χαμογέλασε αρπακτικά με άσπρα δόντια:
  - Και είσαι ιδιοσυγκρασιακός!
  Ο χοντρός άνδρας των SS έτριξε:
  - Σας επιτρέπω να το χρησιμοποιήσετε μαζί μου. Είσαι ήδη ενήλικας και ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις το γυναικείο σώμα.
  Ο νεαρός χιτλερικός απάντησε:
  - Δεν έχω βιάσει ακόμα Ρώσους.
  Η Ελισάβετ ένιωθε άρρωστη που θα μπορούσε να τη βιάσει και να της στερήσει την τιμή από έναν έφηβο. Εκείνη, στα είκοσι ενός ετών, κράτησε την αθωότητά της και τώρα πρέπει να αποχωριστεί την αγιότητα όχι με τον αγαπημένο της Σοβιετικό τύπο, αλλά με τέτοιους εκφυλισμένους που δεν έχει δει ποτέ ο κόσμος. Η κοπέλα ούρλιαξε σπαραχτικά, αλλά ο μεγάλος φασίστας και ο όχι και τόσο μικρός τύπος της επιτέθηκαν αμέσως. Το γουρούνι ζύγιζε, τουλάχιστον, ενάμισι centners, και η κουρασμένη Ελίζαμπεθ ένιωσε πόσο γρήγορα εξασθενούσε η υπόλοιπη δύναμή της.
  Ταυτόχρονα, η νεαρή σαδίστρια τσάκισε τα χέρια της και της τσιμπούσε το στήθος. Επιτέλους έπεσε, και το τέρας την πήρε χοντροκομμένα, με τη λιχουδιά ενός κάπρου στη ζέστη. Η Ελισάβετ βίωσε τρομερό πόνο, βυθίζοντας στην απόλυτη κόλαση.
  Ναι, είχε τις πιο δυνατές εντυπώσεις από αυτό. Δεν θα ξεχαστεί ποτέ.
  Κατά τη διάρκεια της παύσης, η Έλενα βυθίστηκε επίσης στις αναμνήσεις.
  Έφυγε κατευθείαν από την αποικία στο μέτωπο. Μια ξυπόλητη έφηβη, μέσα στην αναταραχή του 1941, βρέθηκε σε κατεχόμενα εδάφη και στην αρχή έδρασε με κομματικό ύφος.
  Ο πρώτος Γερμανός που έπιασε αποδείχθηκε ένας αρκετά όμορφος νεαρός. Η Έλενα μάλιστα τον έκανε έρωτα. Τότε, χωρίς να ξέρει τι να τον κάνει, τον στραγγάλισε με ένα σχοινί. Και αυτό ήταν το πρώτο της βάπτισμα του πυρός.
  Ο νεαρός ασφυκτιούσε στη θηλιά. Και η Έλενα τον έπνιξε και τραγούδησε:
  - Πρώτα θα σε κοιτάξουμε στα μάτια,
  Και μετά θα σε τηγανίσουμε και θα σε φάμε!
  Η κοκκινομάλλα βελούδα γέλασε πονηρά. Ναι, οι Γερμανοί δεν ήταν καθόλου τρομακτικοί. Και ήταν κρίμα να τους σκοτώσουν. Μέχρι που η Έλενα είδε καμένες καλύβες και κατεστραμμένα σπίτια.
  Και μετά από αυτό, πήρε έναν από τους αιχμαλώτους Γερμανούς και τον έδεσε ανάποδα από τα χέρια και τα πόδια. Το οποίο, πρέπει να πω, είναι πολύ ωραίο από μέρους της. Το κορίτσι είναι, ας πούμε, εξαιρετικά επιθετικό και μαχητικό.
  Ενώ ήταν ακόμη στην παιδική αποικία, η Έλενα έμαθε να πετάει διάφορα καταστροφικά αντικείμενα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Τα κατάφερε με μαεστρία. Και γκρέμισε ακόμη και έντομα με κώνους και βελόνες. Είναι αλήθεια ότι αυτό το επίπεδο δεξιότητας ήρθε σε αυτήν μετά τη μετάλλαξη. Πριν από αυτό, απλώς πέταξε χειροβομβίδες με τα πόδια της.
  Ο πόλεμος πήγε άσχημα για την ΕΣΣΔ στην αρχή. Υπήρχαν πολλοί λόγοι. Ένα από αυτά είναι ότι τα στρατεύματα δεν διδάχτηκαν να αμύνονται, αλλά μόνο να επιτίθενται. Και αυτό, φυσικά, είχε αντίκτυπο στον πραγματικό πόλεμο.
  Η Έλενα συνάντησε μια κοπέλα Λάρα στο δάσος, επίσης κοκκινομάλλα και πρόσφυγα. Σε αντίθεση με τη σκληραγωγημένη Έλενα, η Λάρα αιμορραγούσε στα ξυπόλυτα πόδια της και περπατούσε με μεγάλη δυσκολία.
  Η Έλενα έπλυνε τα πέλματά της και τα έδεσε. Αφού το κορίτσι θα μπορούσε να μολυνθεί. Και την σήκωσε στους ώμους της και την κουβάλησε.
  Η Λάρα παρατήρησε δακρυσμένη:
  "Οι Γερμανοί μαστίγωσαν τη μητέρα μου τόσο δυνατά που σύρθηκε στα χέρια και στα γόνατά της". Και μόνο επειδή ήταν μέλος της Komsomol, αν και δεν έγινε μέλος του κόμματος.
  Η Έλενα χαμογέλασε:
  - Μαστιγωμένο; Δεν είναι τόσο τρομακτικό ακόμα. Θα μπορούσαν να τον είχαν κρεμάσει.
  Το κορίτσι τραγούδησε:
  Εάν, για μεγάλο χρονικό διάστημα, για μεγάλο χρονικό διάστημα,
  Αν είναι μακρύ, κατά μήκος του μονοπατιού,
  Τρέξε, πάτα και τρέξε,
  Αλλά μάλλον, τότε μάλλον
  Είναι δυνατό, είναι δυνατό, είναι δυνατό,
  Μπορείτε να πάτε στην Αφρική!
  Η Έλενα γέλασε και τραγούδησε ως απάντηση με μεγάλο ενθουσιασμό.
  Είμαστε στη ζούγκλα στη χώρα των άγριων πιθήκων,
  Όπου οι μπανάνες είναι πράσινες, υπάρχουν σωροί κανίβαλων!
  Έπρεπε να ξεπεράσουμε τον ωκεανό,
  Με τέτοια λαμπερή ενέργεια!
  
  Η Ρωσία μας διέταξε να πάμε -
  Φτάστε εκεί που ο ισημερινός χαντάκι!
  Λοιπόν, ο Θεός είναι ένας και όχι ένας,
  Και έτσι έχουμε περισσότερες από μία χειροβομβίδες
  
  Έστειλαν νέους πρωτοπόρους στη μάχη,
  Είπαν ότι ήταν απλώς μια πρακτική άσκηση!
  Έτσι ώστε όλοι να είναι ένα τολμηρό αγόρι,
  Η ενέργεια των μεγάλων πυραύλων επιταχύνεται!
  
  Πυροβολώ με ένα πολυβόλο ακριβώς στο στόχο -
  Σκότωσα τους μαχητές με χακί χρώμα!
  Δεν θα μπορέσουν να κατακτήσουν την Πατρίδα μας,
  Πίνδος και άλλοι νταήδες!
  Μια τέτοια πατρίδα είναι μια εξαγριωμένη διαταγή -
  Μάθε, αγόρι, να πολεμάς σαν άγριο λιοντάρι!
  Κι αν ο κόκκινος αρχηγός έδινε την εντολή,
  Μην είσαι αξιολύπητος κλόουν!
  
  Το περίβλημα της οβίδας έκαψε σοβαρά το μάγουλό μου,
  Δεν έχει ακόμη άκαμπτα κοτσάνια!
  Αλλά πιστέψτε με, υπηρετώ την πατρίδα μου για πολύ καιρό,
  Μη νομίζετε, αδύναμοι έφηβοι!
  
  Το δικό μας ήταν περικυκλωμένο από τη φυλή Mau-Mam,
  Δεν έχουν δόρατα, αλλά χειροβομβίδες!
  Σε απάντηση θα χτυπήσουμε με ατσάλι,
  Ρώσοι πιλότοι θα βοηθήσουν από τον ουρανό!
  
  Στη Ρωσία, κάθε πολεμιστής είναι από μια φάτνη,
  Το μωρό πιάνει το όπλο!
  Και νικήστε τον στρατό των εισβολέων,
  Τα ποιήματα τα τραγούδησε ο βάρδος για τα κατορθώματα!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο. 9.
  Τα κορίτσια ξανάρχισαν την έρευνα. Και ξεκίνησαν από την Αφροδίτη στον Ερμή. Ο πλησιέστερος πλανήτης στον Ήλιο καλύπτεται από ένα προστατευτικό πεδίο δύναμης και υπάρχουν πολλές βιομηχανικές εγκαταστάσεις σε αυτόν. Ο υδράργυρος έχει τεράστια αποθέματα πολύτιμων μετάλλων και η εγγύτητα του ήλιου του επιτρέπει να δέχεται ροές ενέργειας για την τήξη διαφόρων μετάλλων.
  Επομένως, αυτός ο πλανήτης είναι διαφορετικός. Έχει τόσο μια πόλη κήπου όσο και μια βιομηχανική μητρόπολη, όπου εργάζονται κυρίως ρομπότ.
  Η Έλενα παρατήρησε κατά τη διάρκεια της πτήσης:
  - Ο Ερμής είναι ίσως ο πιο βαρετός πλανήτης στο σύμπαν. Ή, τουλάχιστον, στο ηλιακό σύστημα.
  Η Ελισάβετ σημείωσε:
  - Αλλά δεν είναι όλη η ώρα για να παίζετε spillikins. Πρέπει να κάνουμε κάτι πιο σοβαρό.
  Η Κατερίνα παρατήρησε αμφίβολα:
  - Πώς θα βοηθήσει μια επίσκεψη στον Ερμή από την πλευρά της έρευνας;!
  Η Ευφροσύνη έγραψε στο Twitter:
  - Αλλά από την απληστία Kva-Kva-Kva,
  Και από βλακεία...
  Αλλά από την κακία των Kva, Kva, Kva,
  Και από τσιγκουνιά!
  Και επίσης από το καύχημα,
  Kwa, kwa, kwa! Kwa, kwa, kwa!
  Ο Ερμής δεν μπορεί να το κάνει για εμάς
  Στεγνώσαμε αυτό το κατάρτι!
  Και τα τέσσερα κορίτσια θα γελάσουν σαν τρελά. Αυτές είναι πραγματικά καλές γυναίκες.
  Πετάνε με τις στολές μάχης τους στον Μερκούρη και στο δρόμο, την ίδια στιγμή, πέφτουν στην καφετέρια.
  Εκεί αγόρασαν δωρεάν πολύχρωμα κέικ στο Hypernet μαζί με ένα κοκτέιλ και κάτι άλλο νόστιμο για να το ξεπλύνουν.
  Και άρχισαν να διασκεδάζουν, πετώντας και πηδώντας, σαν να υπήρχαν από κάτω τους φριχτά άλογα.
  Η Ελισάβετ σημείωσε με μια πολύ χαρούμενη ματιά:
  - Μερικές φορές μας αρέσει να κάνουμε θόρυβο,
  Πολεμήστε ο ένας για τον άλλον!
  Η Κατερίνα κούνησε το κεφάλι της με ευχαρίστηση:
  - Ναι, κυριολεκτικά θα μετακινήσουμε βουνά ο ένας για τον άλλον!
  Η Έλενα γέλασε και κελαηδούσε:
  - Οι αιχμηροί κυνόδοντες μας,
  Νύχια, δόντια, γροθιές...
  Ανυπομονούν λοιπόν για έναν καλό αγώνα!
  Τρέξτε γρήγορα μακριά
  Μεγάλα και μικρά ζώα,
  Ποιος είναι πιο δυνατός από όλα τα ζώα;
  Είμαστε μεταλλαγμένα κορίτσια!
  Η Ευφροσύνη σημείωσε με ένα γέλιο:
  - Και πολύ, πρέπει να πω, πιο δυνατό! Ας πάρουμε τον κροκόδειλο και ας τον ξεσκίσουμε!
  Τα κορίτσια πετούσαν και είδαν ήδη τον κόκκινο πλανήτη από τη μια πλευρά σε κοντινή απόσταση. Το μεγαλύτερο μέρος της είναι έρημος με βιομηχανικά κτίρια και ρομπότ. Υπάρχουν όμως και οάσεις με παραδεισένια μέρη. Τα οποία είναι πολύ όμορφα. Και όπως συνηθίζεται στους ανθρώπους όπου κυριαρχούν τα κορίτσια, υπάρχουν αγάλματα με σιντριβάνια.
  Όλα αυτά, ας πούμε, είναι σούπερ!
  Η Ελισάβετ παρατήρησε:
  - Κάτι είναι στο κεφάλι μας, η λέξη σούπερ, αναβοσβήνει πολύ συχνά! Είναι σαν να είμαστε έφηβες.
  Η Κατερίνα έγνεψε χαμογελώντας:
  - Ναι, αυτό είμαστε... Τι περιμένετε από επαγγελματίες πολεμιστές; Σκοτώσαμε τόσους πολλούς ανθρώπους σε πολέμους που μερικές φορές φοβόμαστε και εμείς οι ίδιοι.
  Η Έλενα έγνεψε καταφατικά και τραγούδησε:
  - Όποιος είναι άνθρωπος γεννιέται πολεμιστής,
  Αν και είναι μεγάλη αμαρτία να σκοτώνεις ενώπιον του Θεού...
  Αλλά κάποτε υπήρχε μια ρωμαϊκή λεγεώνα...
  Και τώρα υπάρχει πολύ υπερπλάσμα στη μάχη!
  Η Ευφροσύνη παρατήρησε λογικά:
  - Κι όμως, μέχρι στιγμής δεν έχουμε κανένα σοβαρό προβάδισμα! Παρεμπιπτόντως, δεν υπάρχουν καθόλου ασθενείς με παρανοϊκή σχιζοφρένεια στον Ερμή. Υπάρχει, ωστόσο, ένας ψυχοπαθής. Και ζωγραφίζει πολύ καλά στο χέρι!
  Η Ελισάβετ γέλασε:
  - Ζωγραφίζει με πινέλο;
  Η ξανθιά κοπέλα αντιτάχθηκε:
  - Οχι! Μαρκαδόροι, αλλά το κάνει πολύ καλά.
  Η Έλενα σημείωσε:
  - Ναι, είναι μια σπάνια δραστηριότητα να ζωγραφίζεις με το χέρι. Ωστόσο, κοίτα, το κορίτσι διαβάζει ένα χάρτινο βιβλίο. Αυτό είναι ένα σπάνιο περιστατικό, αλλά μερικές φορές συμβαίνει.
  Το κορίτσι με τα μπλε μαλλιά ρώτησε:
  - Εσύ, κοκκινομάλλα, έχεις διαβάσει βιβλία;
  Η Έλενα έγνεψε καταφατικά:
  - Ναί! Σε μια προηγούμενη ζωή. Μέχρι να εμφανιστεί το Διαδίκτυο και η δυνατότητα παρακολούθησης οποιωνδήποτε ταινιών σε smartphone. Μετά δεν είχε ενδιαφέρον να διαβάζει κανείς.
  Η Κατερίνα έγνεψε καταφατικά:
  - Ναί! Το βιβλίο είναι κατώτερο ακόμη και από τον κινηματογράφο, και πολύ περισσότερο από τα παιχνίδια στον υπολογιστή στην εικονική πραγματικότητα. Ίσως καλύτερα να διασκεδάσουμε; Διαφορετικά, μια επίσκεψη σε ψυχοπαθή δεν με εμπνέει.
  Η Ελισάβετ αντιτάχθηκε:
  -Έχουμε έναν κύριο στόχο: να βρούμε ένα διαγαλαξιακό διαστημόπλοιο με αεροπειρατεία. Και όχι απλώς να περιπλανηθείτε σε άλλους κόσμους ή να καταστρέψετε εικονικά τέρατα. Ας ελέγξουμε τον ψυχοπαθή και ας επιστρέψουμε στη Γη. Υπάρχουν πολύ περισσότεροι διαφορετικοί ψυχολόγοι εκεί.
  Η Έλενα σημείωσε:
  - Ο πληθυσμός στη Γη είναι μεγαλύτερος. Αν και αμφιβάλλω ότι αυτό θα δώσει κάτι. Θα ήταν καλύτερα να πετάξετε στο Σείριο και να πιάσετε το Vishy!
  Η Κατερίνα έγινε επιφυλακτική:
  - Πιστεύετε ότι ο αρχισχεδιαστής είναι σε σύγκρουση με τους απαγωγείς;
  Η κόκκινη άρπυια κούνησε το κεφάλι της.
  - Είναι απίθανο, αλλά μπορεί να βρούμε απροσδόκητες ενδείξεις. Άλλωστε μήπως μπορεί να σου πει πού να κρύψεις αυτό το διαστημόπλοιο!;
  Η Ευφροσύνη ρώτησε σαρκαστικά:
  - Μια λέξη δύο φορές σε μια φράση - ίσως;! Αυτό είναι συμβολικό και κάτι λέει.
  Η Ελισάβετ δήλωσε:
  - Και θα επισκεφτούμε τον ψυχοπαθή. Αφήστε τη να φτιάξει τα πορτρέτα μας με μαρκαδόρους και εν τω μεταξύ θα σκανάρουμε τον εγκέφαλο και το υποσυνείδητό της.
  Η Έλενα έγνεψε καταφατικά:
  - Αυτό είναι ένα καλό πράγμα!
  Τα κορίτσια κατευθύνθηκαν σε μια από τις οάσεις. Τα πάντα σχετικά με αυτό ήταν πολύ θαυμάσια και επίσημα.
  Και ένα τεράστιο σιντριβάνι εκτοξεύτηκε στον ουρανό. Είχε τη μορφή ενός γρύπα καλυμμένου με υπερχρυσό, τον οποίο κρατούσαν στα απλωμένα χέρια τέσσερα μυώδη κορίτσια, επίσης από πολύτιμο μέταλλο, με γυμνό κορμό και κοντές φούστες.
  Και το σιντριβάνι εκτοξεύτηκε ψηλά στον ουρανό, περίπου ένα μίλι ψηλά.
  Η Ελισάβετ σημείωσε:
  - Ωραίο μέρος!
  Η Έλενα έγνεψε καταφατικά και τραγούδησε:
  - Τα κορίτσια κάνουν κύκλους πάνω από τον Ερμή,
  Είναι δυνατοί στη δύναμή τους...
  Εδώ είναι μια καλλονή που ρίχνει μια χειροβομβίδα,
  Σκότωσε γρήγορα το τέρας της κόλασης!
  Αυτή τη φορά, τα κορίτσια αποφάσισαν να επικοινωνήσουν με την ψυχικά άρρωστη γυναίκα όχι μέσω του Hypernet, αλλά απευθείας.
  Πλησίασαν, ή μάλλον, πέταξαν μέχρι το σπίτι, το οποίο αποτελούνταν από μια σειρά από επτά ροζ ελέφαντες που στέκονταν ο ένας πάνω στον άλλο. Άτομα με νοητικές αναπηρίες ζούσαν και διασκέδασαν σε αυτό το ωραίο συγκρότημα.
  Τα κορίτσια επικοινώνησαν με τον ψυχοπαθή και ζήτησαν πολύ ευγενικά να σχεδιάσουν ένα πορτρέτο.
  Η κοπέλα με ψυχική διαταραχή ήταν όμορφη, αλλά το χτένισμά της στο κεφάλι ήταν κάτι σουρεαλιστικό. Μόνο ο Πικάσο θα μπορούσε να το γράψει αυτό αφού κάπνισε πολύ χόρτο. Πολύ προσποιητός. Και υπάρχουν επίσης τατουάζ στο πρόσωπο και το σώμα. Και επίσης εξαιρετικά καλλιτεχνικά, συμπεριλαμβανομένων υβριδίων φυτών, ζώων, ενός μείγματος ποδηλάτου, ενός αετού, ενός ανατρεπόμενου φορτηγού, μιας καμήλας και μιας κολοκύθας. Και πολλα ΑΚΟΜΑ. Το κορίτσι ήταν σχεδόν γυμνό, φορούσε μόνο λεπτό εσώρουχο, αλλά απεικονιζόταν με τέτοιο τρόπο που ήταν απλά ανατριχιαστικό.
  Είναι αμέσως προφανές: είναι ψυχοπαθής.
  Και όταν χαμογέλασε, έβλεπες ότι τα δόντια της ήταν χρωματισμένα σαν μαρκαδόροι. Αυτό είναι το κορίτσι.
  Εκείνη απάντησε σκληρά:
  - Θα σε ζωγραφίσω, αλλά θα κοστίσει πολύ!
  Η Ελίζαμπεθ έγνεψε καταφατικά:
  - Πρόστιμο! Είμαστε πλούσιοι.
  Η Έλενα αντιτάχθηκε:
  - Το να πετάς χρήματα κατά την ανακριτική διαδικασία δεν είναι παραγωγικό!
  Η Κατερίνα έγνεψε καταφατικά:
  - Αυτο πιστευω και εγω. Ωστόσο, είναι καλύτερο να λαμβάνεις χρήματα παρά να τα ξοδεύεις.
  Η Ελισάβετ φώναξε:
  - Ξέρεις, είμαστε τα διάσημα τέσσερα κορίτσια που έγιναν μεταλλαγμένοι νίντζα!
  Ψυχοκοπέλα ρώτησε:
  - Λοιπόν, τι;
  Η Ελισάβετ σημείωσε:
  - Μπορώ να ζωγραφίσω το πορτρέτο σου ενώ εσύ μας ζωγραφίζεις! Επιπλέον, όχι με μαρκαδόρους, αλλά με λάδι σε καμβά. Το θέλεις έτσι;!
  Το ψυχοπαθές κορίτσι έγνεψε καταφατικά:
  - Ναι... Μα πόσο θα κοστίσει;
  Το κορίτσι με τα μπλε μαλλιά απάντησε:
  - Θα μας κάνεις ένα σκίτσο, και θα το κάνουμε για σένα!
  Το κορίτσι, εντελώς πρωτοποριακό στην εμφάνιση, έγνεψε:
  - Κβάζαρ! Μετά σε ζωγραφίζω, και εσύ με, και κανείς δεν χρωστάει σε κανέναν!
  Η Έλενα γέλασε και σημείωσε:
  Δεν φταίω εγώ, δεν φταίω εγώ,
  Ότι ο Μίκυ Μάους έχει σχέση μαζί μου!
  Η ψυχοπαθής κοπέλα τους έδωσε το πράσινο φως να επισκεφτούν το σπίτι της.
  Το εσωτερικό είναι αρκετά ευρύχωρο και γεμάτο σχέδια. Είναι αλήθεια ότι στην εμφάνιση είναι το παραλήρημα ενός σχιζοφρενή. Τόσο ασυνήθιστο και καλλιτεχνικό.
  Η ίδια η κοπέλα είναι πολύ καλή φιγούρα, αλλά είναι ζωγραφισμένη τρομερά. Αλλά ταυτόχρονα και όμορφη. Και έκλεισε το μάτι στα μεταλλαγμένα κορίτσια.
  Πήρα μαρκαδόρους και άρχισα να σχεδιάζω. Επιπλέον, όχι μόνο με τα χέρια, αλλά και με γυμνά δάχτυλα. Επιπλέον, υπάρχουν τέσσερα σχέδια ταυτόχρονα.
  Η Ελισάβετ επίσης δεν είναι χαζή και ετοίμασε τα πινέλα, παραγγέλνοντας χρώματα και καμβά από το Hypernet. Και χρησιμοποίησε επίσης τα γυμνά, λαξευμένα πόδια της.
  Άλλοι μεταλλαγμένοι πολεμιστές άρχισαν να σαρώνουν τον εγκέφαλο του ψυχοπαθή. Και το έκαναν πολύ δυναμικά, αλλά ταυτόχρονα, απαρατήρητα.
  Όπως περίμενε η Ελισάβετ, η ψυχοπαθής κοπέλα άρχισε να σχεδιάζει τους τέσσερις με έναν πολύ επιτηδευμένο και εξαιρετικά υπερβολικό τρόπο.
  Η Έλενα, βλέποντας αυτό, άρχισε επίσης να βοηθάει τον γαλαζομάλλη σύντροφό της με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Ναι, τα κορίτσια ήταν αρκετά άγρια. Μοιάζουν με καλλονές, αλλά είναι φτιαγμένες από τα χέρια και τα ξυπόλητα πόδια ενός ψυχοπαθή, ποιος ξέρει τι.
  Η Catherine έγραψε στο Twitter:
  Σε ένα κουτί με μολύβια
  Το τσίρκο είναι συνήθως γεμάτο...
  Ένας κλόουν περπατά σε τεντωμένο σκοινί
  Ζογκλερικά τσέρκια!
  Η Ευφροσύνη χαμογέλασε και σημείωσε χαμογελώντας:
  - Ναι, είναι όμορφο όταν μας απεικονίζουν έτσι!
  Η Ελισάβετ τραγούδησε:
  Ζωγραφίζω, ζωγραφίζω για σένα,
  Μια ετερόκλητη εικόνα, στέκεται στο παράθυρο...
  ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ μου λείπεις,
  Cool κορίτσια - είστε το μόνο που έχουμε!
  Η ψυχοκοπέλα γέλασε:
  - Εξαιρετική! Ίσως με κάνεις έρωτα;
  Η Ελισάβετ χαμογέλασε και απάντησε:
  - Πρώτα, ολοκληρώστε τη ζωγραφική μας και θα σας ζωγραφίσουμε!
  Η Έλενα έγνεψε καταφατικά και γουργούρισε:
  - Και για να το διασκεδάσω περισσότερο, νομίζω ότι θα τραγουδήσω!
  Και η κοκκινομάλλα βασίλισσα άρχισε να κάνει κάτι υπερβολικό και, ταυτόχρονα, πατριωτικό και πολύ οικείο στα κορίτσια.
  Είμαστε κορίτσια, μπαίνουμε στην Komsomol,
  Έδωσαν όρκο να είναι πιστοί στην Πατρίδα...
  Έτσι ώστε μια μανιώδης ήττα να περιμένει τους Ναζί,
  Λοιπόν, ας ζήσουμε στη Ρωσία υπό τον κομμουνισμό!
  
  Άλλωστε, ο Λένιν είναι μαζί μας, σαν μέταλ,
  Κατασκευασμένο από μπρούτζο, που είναι πιο δυνατό από οποιοδήποτε ατσάλι...
  Ονειρευόμουν να γυρίσω κόσμους ανάποδα,
  Όπως κληροδότησε η μεγάλη ιδιοφυΐα Στάλιν!
  
  Θα κάνουμε την Πατρίδα πιο δροσερή,
  Και θα υψώσουμε την Πατρίδα πάνω από τα αστέρια...
  Ας έχει επιτυχία με τα μέλη της Komsomol,
  Αν και τα ποδαράκια μας είναι εντελώς γυμνά!
  
  Ο φασίστας επιτέθηκε στην πατρίδα μου,
  Οι Σαμουράι έρχονται ευθαρσώς από την ανατολή...
  Αγαπώ τον Ιησού και τον Στάλιν,
  Και, πιστεύω, θα κάνουμε κομμάτια τον αντίπαλο!
  
  Μετά από όλα, ο διάσημος Θεός Svarog είναι μαζί μας,
  Που, αστειευόμενος, θα οικοδομήσει τον κομμουνισμό...
  Η πιο δυνατή από όλες στο σύμπαν είναι η ένδοξη Οικογένεια,
  Θα μας προσθέσει συνείδηση και θέληση!
  
  Πιστεύω ότι δεν θα τα παρατήσουμε ποτέ,
  Η Πατρίδα δεν μπορεί να γονατίσει...
  Σύντροφε Στάλιν, φωτεινό αστέρι,
  Και ο δάσκαλός μας είναι η σοφή ιδιοφυΐα Λένιν!
  
  Θα κάνουμε την Πατρίδα μας,
  Πιο όμορφο και λαμπερό στον πλανήτη...
  Και ξέρετε, θα υπάρχει ένα φονικό όπλο,
  Αφήστε τους ενήλικες και τα παιδιά να διασκεδάσουν!
  
  Κάψτε τον Svarog, μην καείτε στην καρδιά σας,
  Είστε ο προστάτης όλων των σπαθιών στη Ρωσία...
  Θα χτίσουμε σύντομα, πιστεύω, έναν δυνατό παράδεισο,
  Ο Ιησούς θα έρθει, ιερή αποστολή!
  
  Μην εμπιστεύεστε τη συμμορία του Χίτλερ, φίλοι,
  Ότι θα κερδίσει εύκολα και απειλητικά...
  Είμαστε όλοι μια οικογένεια -
  Και πιστέψτε με, δεν είναι αργά να αγαπήσετε την Πατρίδα σας!
  
  Ο Κύριος Παντοδύναμος θα μας προστατεύει όλους,
  Θα υψώσει την τρίχρωμη σημαία στο έδαφος...
  Και το κακό αρπακτικό θα μετατραπεί σε παιχνίδι,
  Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε και τον Σατανά!
  
  Αγαπώ τη Μεγάλη Πατρίδα,
  Σε ολόκληρο το σύμπαν δεν υπάρχει πιο όμορφος,
  Δεν θα πουλήσουμε τη Ρωσία για ένα ρούβλι,
  Ας οικοδομήσουμε την ειρήνη και την ευτυχία στο σύμπαν!
  
  Στο όνομα της Πατρίδας μας, ένα όνειρο,
  Η Μεγάλη Ρωσία θα ανέβει...
  Όλα τα άλλα είναι απλώς ματαιοδοξία
  Και ένας νέος μεσσίας θα είναι μαζί μας!
  
  Ω Lada, παντοδύναμη μου,
  Θα δώσετε αγάπη και ειρήνη στους Ρώσους...
  Γυρίζω σε εσένα, σε παρακαλώ,
  Και αν χρειαστεί, χτυπήστε με κεραυνό!
  
  Μαρία, Μητέρα του Θεού των ουρανών,
  Το σύμπαν έδωσε στον Ιησού...
  Για χάρη σου ανέστη ο μεγάλος Θεός,
  Οι άνθρωποι δεν έχουν χάσει πραγματικά τη γεύση τους!
  
  Λάβετε υπόψη ότι τα μέλη της Komsomol είναι ως εξής:
  Οι θεοί της Ρωσίας είναι πολύ σεβαστοί...
  Είμαστε μεγάλοι γιοι της πατρίδας,
  Οι Ρώσοι πάντα κερδίζουν!
  
  Πρέπει να προσευχόμαστε στην Πατρίδα, φίλοι,
  Ο Perun, ο Yarilo και ο Svarog είναι ισχυροί...
  Θα είμαστε πολύ δυνατοί σύζυγοι,
  Και θα ξεφυσάσουμε ακόμα και τα σύννεφα στον ουρανό!
  
  Τώρα ο εχθρός έχει ήδη απωθηθεί από τη Μόσχα,
  Πληγώσατε πολύ τους Ναζί...
  Είμαστε πιστοί στον Ιησού και τον Στάλιν,
  Και θα υπάρχουν πολλά τανκς με όπλα!
  
  Όχι, ο εχθρός δεν θα μπορέσει να περιορίσει τους Ρώσους,
  Γιατί οι πολεμιστές μας είναι παντοδύναμοι...
  Περνώντας εξετάσεις, μόνο πέντε,
  Έτσι ώστε κάθε αγόρι να είναι πολύ δυνατό!
  
  Πιστέψτε με, το Στάλινγκραντ θα είναι ένδοξο,
  Και θα τον κρατήσουμε από την επίθεση...
  Η νικηφόρα ευθυγράμμιση των ιπποτών θα έρθει,
  Κι ας κυλάει αίμα σε ακατάσχετο ρεύμα!
  
  Κορίτσια ξυπόλητα στο κρύο,
  Τρέχουν, οι φτέρνες τους αναβοσβήνουν...
  Και θα χτυπήσουν τους φασίστες με τις γροθιές τους,
  Ο μη κοινωνικός Κάιν θα ισοπεδωθεί!
  
  Όλα θα πάνε καλά, ο κόσμος ξέρει,
  Θα ανακαλύψουμε αστερισμούς στο διάστημα...
  Άλλωστε, είναι αμαρτία να αμφιβάλλεις για την ανδρεία,
  Και θα υπάρχει άνθρωπος στον θρόνο του Θεού!
  
  Σύντομα θα αναστήσουμε τους νεκρούς με την επιστήμη,
  Μπορούμε να γίνουμε νεότεροι και πιο όμορφοι...
  Από πάνω μας είναι ένα χρυσόφτερο χερουβείμ,
  Η όμορφη μητέρα μου Ρωσία!
  Ενώ τα κορίτσια τραγουδούσαν, η δουλειά συνεχιζόταν. Και τώρα τέσσερα σχέδια ήταν έτοιμα. Απεικόνιζαν, μάλλον, κάποιο είδος πιθήκων, που αντί για σώμα είχαν ένα ρολόι με δείκτες, μάτια σαν πιατάκια, φτερά σαν μέλισσα και λουλούδια αντί για αυτιά.
  Ωστόσο, η Ελισάβετ δεν έμεινε χρεωμένη. Δεν χρειάστηκε καν να παραμορφώσει τίποτα. Στην πραγματικότητα, το ψυχοπαθές κορίτσι φαινόταν τρελό.
  Αλλά τίποτα, το κορίτσι με διαταραγμένο ψυχισμό ήταν χαρούμενο. Και μάλιστα φίλησε την Ελισάβετ. Και την κάλεσε να κάνουν έρωτα.
  Το κορίτσι με τα μπλε μαλλιά απάντησε:
  - Βιαζόμαστε, έχουμε επείγοντα θέματα, ίσως άλλη φορά!
  Η Έλενα σημείωσε:
  - Μπορώ να τα καταφέρω μαζί της. Λατρεύω τα κορίτσια, ειδικά με τα τατουάζ!
  Ο ψυχοπαθής έκλεισε το μάτι:
  - Ας!
  Η Ελισάβετ αντιτάχθηκε:
  - Ή θα το κάνουμε όλοι μαζί, ή θα φύγουμε!
  Η Αικατερίνα πρότεινε:
  - Ας μείνουμε πέντε για ένα τέταρτο. Τέλος πάντων, δεν υπάρχει βιασύνη!
  Η Ευφροσύνη έγνεψε καταφατικά:
  - Το σώμα καίγεται, μου λείπει η στοργή.
  Η Ευφροσύνη έγνεψε καταφατικά:
  - ΕΝΤΑΞΕΙ! Ας!
  Και τα πέντε κορίτσια το πήραν αμέσως και μπλέχτηκαν σε μια μπάλα.
  Ένα τέταρτο μετά, όλη αυτή η παραδεισένια απόλαυση είχε τελειώσει. Και τα κορίτσια πήραν πάλι χωριστούς δρόμους.
  Οι τέσσερις, παίρνοντας τα σχέδια, πέταξαν έξω στο δρόμο. Η Έλενα σημείωσε:
  - Αποδείχθηκε μια μεγάλη περιπέτεια!
  Η Ελισάβετ συμφώνησε:
  - Δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερα.
  Η Catherine έγραψε στο Twitter:
  Ο κόσμος πετάει σαν τυφώνας
  Στα παραμύθια των κοριτσιών...
  κλωτσιά -
  Ήταν ένα σοκ!
  Η Κατερίνα φώναξε:
  - Με ένα χτύπημα θα σαρώσουμε τον εχθρό,
  με ατσάλινο σπαθί θα επιβεβαιώσουμε τη Δόξα...
  Πιστέψτε με, δεν ήταν χωρίς λόγο που τα κορίτσια χτυπούσαν τους πάντες,
  Αν χρειαστεί, θα το σκοτώσουμε σαν κοριοί!
  Και οι πολεμιστές βρίσκονται ξανά στον ενθουσιασμό της επίθεσης. Η ενέργεια σε αυτά είναι πολύ μεγάλη.
  Μετά από αυτό, η Έλενα πρότεινε:
  - Ας φάμε. Και θα παραγγείλουμε ένα τοπικό ζέρμποα σε σάλτσα υπερ-σοκολάτας.
  Η Κατερίνα έγνεψε καταφατικά:
  - Ναί! Αυτό το θηρίο μπορεί να καταβροχθιστεί δωρεάν μόνο στην τοπική καφετέρια. Η παραγγελία στο Hypernet κοστίζει πολλά χρήματα.
  Η Ελισάβετ χαμογέλασε και αμφέβαλλε:
  - Είστε σίγουροι ότι είναι εντελώς δωρεάν εδώ;
  Η Ευφροσύνη είπε με τον αέρα του ειδικού:
  - Αν πεις μια ενδιαφέρουσα ιστορία, είναι δωρεάν. Εάν είστε πολύ τεμπέλης να το πείτε και δεν έχετε χρόνο, τότε για χρήματα!
  Η Έλενα μόρφασε:
  - Φι! Πείτε περισσότερα για τη διασκέδαση του πλήθους!
  Η Ελισάβετ αντιτάχθηκε σοβαρά:
  - Και προσωπικά δεν με πειράζει να εκπαιδεύσω το μυαλό μου! Και πράγματι, θα το πάρω και θα τους πω κάτι ενδιαφέρον.
  Το κορίτσι με τα κίτρινα μαλλιά κελαηδούσε:
  - Και τι; Ας δοκιμάσουμε. Θα είναι τέλεια!
  Και τα κορίτσια μετακόμισαν στην καφετέρια όπου πουλάνε ντόπια ζέρμποα σε ειδική σάλτσα.
  Οι πολεμιστές περπατούσαν και φώναζαν:
  Οι ομορφιές μας χτυπούν σαν κριάρι,
  Σπάει αγκάθια και πλευρά...
  Θα περάσουμε ορμητικά σαν τυφώνας
  Και, πιστέψτε με, θα είναι πολύ τρομακτικό για εσάς!
  Τα κορίτσια, φυσικά, ήξεραν πολλά για τον εαυτό τους. Η Έλενα πάλεψε τον χειμώνα, ξυπόλητη στο κρύο, και ταυτόχρονα κατάφερε να κάνει θαύματα. Τα ίχνη της στο χιόνι ήταν πολύ χαριτωμένα και όμορφα. Το κορίτσι προσπάθησε ακόμη και μια φορά να κάνει επιχειρήσεις. Βούτηξε τα γυμνά της πόδια σε μπογιά και έκανε στάμπες σε λευκό χαρτί. Και μετά το πούλησε για χρήματα. Και υπήρξαν αγοραστές.
  Και τώρα πρέπει να γράψετε κάποιο είδος ιστορίας για φαγητό. Δεν είναι τόσο φτωχοί ώστε να σπαταλούν τη φαντασία τους σε παιδικές ιστορίες.
  Τα κορίτσια βρέθηκαν σε μια πολυτελή καφετέρια. Για να μην βαρεθεί το κοινό κατά τη διάρκεια των ιστοριών, προβλήθηκαν υπέροχα κινούμενα σχέδια σε ένα ολόγραμμα.
  Στην προκειμένη περίπτωση, για τους Goosebumps ninja. Και ήταν εξαιρετικά όμορφο και αστείο. Έτσι το Goosebumps ninja το πήρε και χτύπησε το πόδι του στην άσφαλτο, ράγισε και ο κακός, που έμοιαζε με καρχαρία με ανθρώπινο σώμα, έπεσε και κόλλησε. Πώς θα ουρλιάξει από τον πόνο. Και επίσης, δύο πιράνχας με σώματα αρκούδων πασπαλίστηκαν με αλεύρι από σακούλες που είχαν σκιστεί από το ρίξιμο τσάκρα.
  Ραντίστηκαν από το κεφάλι μέχρι τα νύχια και άρχισαν να φτερνίζονται σηκώνοντας ένα σύννεφο λευκής σκόνης.
  Η Έλενα πήδηξε κοντά στο ρομπότ, που μοίραζε ντόπια ζέρμποα σε μια πανάκριβη σάλτσα εξαιρετικά σοκολάτας, και κελαηδούσε:
  - Και για τους τέσσερις σε μορφή shish kebab!
  Το ρομπότ πωλητών έγνεψε:
  - Θα πληρώσεις με κάρτα, σε μετρητά ή θα δώσεις την ιστορία σου!;
  Η Ελισάβετ απάντησε χαμογελώντας:
  - Καλύτερη ιστορία! Μας αρέσει να γράφουμε και να τα λέμε όλα. Οι γλώσσες μας είναι τόσο μακριές.
  Η Κατερίνα είπε με ένα σφύριγμα:
  - Και σκεπτόμενος, εναλλακτικά, προικισμένος.
  Ο Ρόμποκ ρώτησε:
  - Ποιος θα πει; Ή είστε όλοι μαζί ταυτόχρονα;
  Η Έλενα βρυχήθηκε:
  - Να σου πω καλύτερα!
  Η Κατερίνα έγνεψε καταφατικά:
  - Ας είναι κόκκινο! Θα πει πάλι κάτι αστείο για τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Και όμορφα κορίτσια.
  Η Ελισάβετ έγραψε στο Twitter:
  - Ναι, από αυτή την άποψη, εμείς τα κορίτσια είμαστε πολύ κουλ! Και η κοκκινομάλλα; Ναι μπορεί!
  Η Έλενα άνοιξε το γοητευτικό της στόμα και άρχισε να υφαίνει μια ιστορία.
  Υπάρχουν πολλές διαστάσεις στο σύμπαν. Σε ένα από αυτά, ο Αδόλφος Χίτλερ έγινε θύμα μιας από τις πολλές απόπειρες δολοφονίας. Μόλις 20 Απριλίου 1941. Στα γενέθλια του Φύρερ, Άγγλοι κατάσκοποι κατάφεραν να ανατινάξουν το νούμερο ένα των Ναζί.
  Και αυτό άλλαξε, και σημαντικά, την πορεία της ιστορίας. Ο διάδοχος του Φύρερ ήταν ο Χέρμαν Γκέρινγκ. Αρνήθηκε να επιτεθεί στην ΕΣΣΔ. Γενικά, ο ναζί νούμερο δύο πίστευε ότι ήταν αδύνατο να πολεμήσει κανείς σε δύο μέτωπα μέχρι να τελειώσει η Βρετανία. Επιπλέον, η παρέλαση της 1ης Μαΐου παρουσίασε νέα σοβιετικά άρματα μάχης KV-2. Και οι Ναζί ανησύχησαν με τα όπλα των 152 χλστ. Ναι, το Τ-34 είναι ένα επικίνδυνο μηχάνημα.
  Ο Γκέρινγκ συνέχισε τον πόλεμο στα δυτικά. Μετά την κατάληψη της Κρήτης, γερμανικά αεροσκάφη κατάφεραν συντριπτικό πλήγμα στη Μάλτα. Ο Γκέρινγκ, όντας λιγότερο συναισθηματικός από τον Χίτλερ, κήρυξε ολοκληρωτικό πόλεμο και εισήγαγε καθολική στρατολογία στα κατεχόμενα.
  Οι Γερμανοί ενίσχυσαν το σώμα του Ρόμελ και κατέλαβαν τον Τολμπούκ θύελλα. Στη συνέχεια εξαπέλυσαν επίθεση κατά της Αιγύπτου. Η Μάλτα έπεσε, πραγματοποιήθηκε επιτυχής προσγείωση. Τότε ο Φράνκο συμφώνησε, μετά το γερμανικό τελεσίγραφο, να εισβάλει στο Γιβραλτάρ.
  Η πτώση αυτού του φρουρίου κατέστησε δυνατό να αποκλειστεί η πρόσβαση του αγγλικού στόλου στη Μεσόγειο Θάλασσα. Και οι Γερμανοί άρχισαν να μεταφέρουν στρατεύματα στο Μαρόκο στη συντομότερη απόσταση.
  Ως αποτέλεσμα, ήδη στο δεύτερο μισό του σαράντα ένα, οι φασίστες κατέλαβαν ολόκληρη τη βόρεια Αφρική και, κυρίως, τη Μέση Ανατολή.
  Μετά ο πόλεμος συνεχίστηκε. Ο Στάλιν τήρησε φιλική ουδετερότητα. Η Ιαπωνία κήρυξε τον πόλεμο στη Βρετανία. Και οι Ηνωμένες Πολιτείες, όπως τους χαρακτηρίζει, βρέθηκαν στη θέση: η καλύβα μου είναι στην άκρη.
  Οι Γερμανοί κατέλαβαν την υπόλοιπη Αφρική και το κύριο πρόβλημα τους δεν ήταν τα βρετανικά στρατεύματα, αλλά η απόσταση, η έλλειψη δρόμων και οι εκτεταμένες επικοινωνίες. Επιπλέον, υπήρξε μια επιτυχημένη εκστρατεία κατά της Ινδίας. Μετά από αυτό, οι γερμανικές μονάδες συναντήθηκαν με τους Ιάπωνες.
  Και το καλοκαίρι του "42 επιτέλους έγινε η απόβαση στη Βρετανία. Η Αγγλία, εκείνη τη στιγμή, είχε αποδυναμωθεί από τον υποβρύχιο πόλεμο και τους μαζικούς βομβαρδισμούς. Επιπλέον, η αεροπορική επίθεση, μετά την κατάκτηση της Αφρικής και της Ασίας, καθώς και τον ολοκληρωτικό πόλεμο, πήγε με μεγαλύτερη επιτυχία. Οι Yu-188, Do-217 και Focke-Wulf αντιμετώπισαν τα καθήκοντά τους με μεγάλη επιτυχία.
  Και πίεσαν τη Βρετανία...
  Η προσγείωση έγινε τον Αύγουστο και σε πολλά σημεία ταυτόχρονα. Το εκσυγχρονισμένο T-4 και το τανκ Tiger συμμετείχαν για πρώτη φορά στις μάχες. Η Βρετανία ηττήθηκε σε δεκαοκτώ ημέρες.
  Και τον Σεπτέμβριο, μαζί με τους Ιάπωνες, κατέλαβαν την Αυστραλία. Πλήρης ανατροπή του βρετανικού αποικιακού συστήματος.
  Έτσι τελείωσε μια άλλη στρατιωτική εκστρατεία του Τρίτου Ράιχ. Νικηφόρος και με τεράστιες κατακτήσεις. Αλλά φυσικά δεν τελείωσε εκεί. Οι Ναζί έχουν στο πλευρό τους την πανίσχυρη ΕΣΣΔ, η οποία έχει τις ίδιες παγκόσμιες φιλοδοξίες με τους Ναζί.
  Και ο Χέρμαν Γκέρινγκ άρχισε να προετοιμάζεται για πόλεμο. Το κύριο στοίχημα έγινε στις τελευταίες δεξαμενές: "Panther", "Tiger", "Lion", "Mouse". Συν εκσυγχρονισμένα T-4 και διάφορα αυτοκινούμενα όπλα. Συμπεριλαμβανομένων των τρομερών "Strumtigers", "Ferdinands", "Bumblebee", "Rhino" και άλλων.
  Επιπλέον, τον Ιούνιο άρχισε να εμφανίζεται το Tiger-2, το οποίο πρακτικά είναι ένας καλός καταστροφέας αρμάτων μάχης.
  Αλλά και ο Στάλιν έχει κάτι να απαντήσει. KV-3, βάρους εξήντα οκτώ τόνων με πυροβόλο 107 χιλιοστών και αρχική ταχύτητα βλήματος 800 μέτρα ανά δευτερόλεπτο. KV-5 με δύο πυροβόλα των 107 και 76 mm και μετωπική θωράκιση 170 mm. Και το KV-4 βάρους εκατόν επτά τόνων και μετωπική θωράκιση 180 χιλιοστών. Ένας ολόκληρος γόνος βαρέων και υπερβαρέων τανκς.
  Ένα είδος ανταγωνισμού με τους Γερμανούς για να δούμε ποιος θα βγάλει βαρύτερα οχήματα στην παραγωγή.
  Συν την ανάπτυξη βαρύτερων μηχανών. Αλλά ακόμα στο έργο.
  Στην αεροπορία, οι Γερμανοί ξεκίνησαν την παραγωγή των ME-309 και Yu-288, των νέων Do-317, και HE-177, HE-129, της εκσυγχρονισμένης οικογένειας Focke-Wulf. Και το πιο σημαντικό, τζετ αεροπορία. Πρώτα απ 'όλα, το μαχητικό ME-262. Μέχρι στιγμής όμως είναι ατελής.
  Η ΕΣΣΔ είχε επίσης σε υπηρεσία Yaki, Migi, Laggy, PE-2, TU-3, IL-2, PE-8. Και πολλά ξεπερασμένα αυτοκίνητα.
  Τα γερμανικά μαχητικά, ίσως, ήταν ανώτερα από τα σοβιετικά σε οπλισμό και ταχύτητα, αλλά ήταν κάπως κατώτερα σε ελιγμούς, αλλά μόνο οριζόντια, έχοντας πλεονέκτημα στο κάθετο.
  Γενικά, πρέπει να παραδεχθούμε ότι, έχοντας τους πόρους ενός σημαντικού μέρους του κόσμου, οι Γερμανοί έχουν πολλαπλασιάσει την παραγωγή μηχανών. Και ήταν έτοιμοι για σοβαρή κακοποίηση.
  Η ΕΣΣΔ είχε περίπου τριάντα τρίτες χιλιάδες τανκς εναντίον του Τρίτου Ράιχ, τα περισσότερα από αυτά ελαφρά. Το T-34 ήταν αρκετά δημοφιλές, αλλά το T-50, ένα ελαφρύτερο όχημα, παρήχθη επίσης πολύ.
  Οι Γερμανοί σχεδόν περιόρισαν την παραγωγή ελαφρών τεθωρακισμένων οχημάτων, βασιζόμενοι σε βαρύτερα οχήματα. Το πιο δημοφιλές τανκ υποτίθεται ότι ήταν το Panther. Αλλά ακόμη και με δεκάδες εκατομμύρια σκλάβους, οι Ναζί δεν είχαν χρόνο να ολοκληρώσουν τον στόλο των δεξαμενών τους.
  Και τους έλειπαν αυτοκίνητα, ειδικά τα νεότερα. Επιπλέον, προέκυψαν σημαντικά προβλήματα με τη μεταφορά του Maus και του τανκς Lion. Που επίσης δεν είναι καθόλου μέλι.
  Πρέπει να ειπωθεί ότι το επιθετικό τουφέκι MP-44 μόλις άρχισε να εισέρχεται στα στρατεύματα του Γκέρινγκ. Ο γερμανικός στρατός είναι πολυάριθμος, αλλά όχι πλήρως επανοπλισμένος.
  Δεν της φτάνει ο χρόνος. Και επίσης δεν μπορείτε να αναβάλλετε τη λειτουργία για πολύ καιρό - το φθινόπωρο και ο χειμώνας είναι μπροστά. Και ο Γκέρινγκ ρίσκαρε να χτυπήσει πρώτος. Παρά το γεγονός ότι οι Ναζί δεν έχουν αρκετά τανκς, έχουν μόνο λίγο περισσότερα από είκοσι πέντε χιλιάδες. Στην αεροπορία υπάρχει μια ελαφρώς καλύτερη αναλογία: οι πιλότοι έχουν αυξηθεί. Η ΕΣΣΔ έχει λίγο περισσότερα από σαράντα χιλιάδες αεροσκάφη, η Γερμανία έχει πάνω από πενήντα χιλιάδες και σχεδόν όλα είναι τελευταίας μάρκας.
  Το πιο σημαντικό είναι η υπεροχή της Βέρμαχτ στο πεζικό. Έχοντας στρατολογήσει πολλές μεραρχίες Hiwi και ξένες μεραρχίες, οι Γερμανοί ανέπτυξαν πάνω από είκοσι εκατομμύρια στρατιώτες.
  Η ΕΣΣΔ, ακόμη και λαμβάνοντας υπόψη την κινητοποίηση, δεν μπόρεσε να συγκεντρώσει περισσότερα από δώδεκα εκατομμύρια. Επιπλέον, πρέπει ακόμα να κρατήσετε τον στρατό στην Άπω Ανατολή για να αποκρούσετε την Ιαπωνία.
  Οι σαμουράι ανέπτυξαν επίσης δώδεκα εκατομμύρια στρατιώτες, δέκα εκατομμύρια από αυτούς απευθείας εναντίον της ΕΣΣΔ.
  Επιπλέον, ένας σημαντικός αριθμός ελαφρών και μεσαίων δεξαμενών. Και επίσης, δεν είναι καθόλου αδύναμη αεροπορία και ένα ισχυρό ναυτικό.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο. 10.
  Επομένως, δεν ήταν εύκολο για τη Ρωσία. Ο Γκέρινγκ αποφάσισε να μην αναβάλει τον πόλεμο μέχρι την κατάσταση πλήρους πολεμικής ετοιμότητας, αλλά να χτυπήσει αμέσως. Και οι ορδές του πήγαν στην επίθεση στις 22 Ιουνίου 1943. Όπως αποδείχθηκε τις πρώτες κιόλας μέρες, η Σοβιετική Ρωσία δεν ήταν καθόλου έτοιμη για αμυντικό πόλεμο. Τα στρατεύματα διδάχθηκαν να χτυπούν τον εχθρό στο δικό τους έδαφος και όχι να αμύνονται. Και δεν υπάρχουν αμυντικά σχέδια, και τα στρατεύματα δεν είναι επαρκώς στελεχωμένα με αξιωματικούς, και πολλές αμυντικές δομές δεν έχουν ολοκληρωθεί. Αποδείχθηκε, εν ολίγοις, κάπως κακό.
  Πράγματι, ο Κόκκινος Στρατός είναι ένας επιθετικός στρατός, και όχι πολύ ικανός να καθίσει στα χαρακώματα. Και οι Ναζί άρχισαν να προχωρούν στα βάθη της σοβιετικής άμυνας αρκετά γρήγορα. Έσπασαν την άμυνα των σοβιετικών στρατευμάτων. Και ήδη στις 30 Ιουνίου πήραν το Μινσκ. Και προχωρήσαμε. Ο Κόκκινος Στρατός δεν πέτυχε πολύ στην προσπάθεια να αντεπιτεθεί.
  Αλλά δεν είχε νόημα... Στις 20 Ιουλίου, οι Ναζί εισέβαλαν στο Σμολένσκ. Και ξέσπασαν μάχες για την πόλη-φρούριο. Οι Ναζί προσπάθησαν απεγνωσμένα να προχωρήσουν περαιτέρω, αλλά δέχθηκαν αντεπιθέσεις. Και οι Ιάπωνες ήρθαν από την ανατολή.
  Επιπλέον, οι Τούρκοι, οι Πορτογάλοι, οι Ισπανοί, οι Βραζιλιάνοι, οι Αργεντινοί και άλλοι μπήκαν στον πόλεμο κατά της ΕΣΣΔ. Τέτοια άγρια πίεση προέκυψε.
  Υπό τρομερή πίεση, η ΕΣΣΔ υποχώρησε. Και μετά έπεσε το Κίεβο, μετά το Ντονμπάς, το Λένινγκραντ περικυκλώθηκε. Και άρχισε η αποφασιστική επίθεση στη Μόσχα. "Ποντίκια" και άλλα μέταλλα σκαρφάλωσαν στη μάχη.
  Εδώ είναι πέντε όμορφες Γερμανίδες που παλεύουν στο ποντίκι. Η Γκέρντα, η Σάρλοτ, η Χριστίνα, η Μάγδα και η Φρίντα.
  Πολεμούν με το βαρύτερο όχημα της Βέρμαχτ. Τι είναι το "Ποντίκι"; Εκατόν ογδόντα οκτώ τόνοι άδειοι. Και πλευρική θωράκιση 185 mm και μετωπική θωράκιση 240 mm. Με δύο όπλα.
  Αλλά την ίδια στιγμή, η δεξαμενή μόλις κινείται λόγω της μεγάλης μάζας της. Τα κορίτσια μέσα είναι σχεδόν γυμνά, φορώντας μόνο ένα πολύ αποκαλυπτικό μπικίνι. Και πολύ καμπυλωτό και όμορφο.
  Η Γκέρντα, χτυπώντας το γυμνό της πόδι, ανοίγει πυρ από ένα πυροβόλο 128 χλστ. Η Σάρλοτ και η Εύα σερβίρουν το κοχύλι. Τα κορίτσια είναι σχεδόν γυμνά και μυώδη. Ένα δώρο θανάτου είκοσι οκτώ κιλών ξεσπά από τον κορμό. Και ορμάει με ταχύτητα 930 μέτρων το δευτερόλεπτο. Αυτή είναι μια κολοσσιαία καταστροφική δύναμη.
  Κτυπά ένα σοβιετικό KV-3, χτυπώντας την πανοπλία του από απόσταση. Οι πολεμιστές αναφωνούν από κοινού:
  - Πω πω, ο κόλπος παραπαίει!
  Και έβγαλαν τα μαργαριταρένια δόντια τους. Η ομορφιά των κοριτσιών είναι εντυπωσιακή. Είναι απλά η μαγεία της φύσης.
  Ο Γκέρντα στοχεύει ξανά το αντιαεροπορικό και το πυροβόλο όπλο ταχείας βολής, λέγοντας:
  - Σε αυτή την κραυγή υπάρχει δίψα για καταιγίδα...
  Η Χριστίνα εκτοξεύει ένα πυροβόλο 75 χιλιοστών, λέγοντας:
  - Η δύναμη του θυμού, η φλόγα του πάθους!
  Η Charlotte και η Christina πυροβολούν μαζί. Συντρίβουν το σοβιετικό KV-2 και γράφουν στο Twitter:
  - Ο ιππότης ακούει όλη τη σιγουριά στη νίκη σε αυτή την κραυγή!
  Και οι πολεμιστές κλείνουν το μάτι ο ένας στον άλλο.
  Η Εύα πυροβόλησε κατά του σοβιετικού πεζικού με σφαίρα 75 χιλιοστών. Τελείωσε μια ντουζίνα στρατιώτες. Και γέλασε, χτυπώντας τα γυμνά της πόδια στην πανοπλία:
  - Πυροβολώ και σκοτώνω απερίσκεπτα!
  Το "Ποντίκι" δούλευε ρυθμικά, καταστρέφοντας τανκς. Δεν κινήθηκε γρήγορα, αλλά με πείσμα. Και κινήθηκε αργά, συντρίβοντας τους εχθρούς.
  Γενικά, στην πραγματική ιστορία αυτό το τανκ δεν είχε ποτέ χρόνο να πολεμήσει. Αντίθετα, η επιλογή έπεσε στο πιο προηγμένο μοντέλο E-100. Το τελευταίο όχημα είχε τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της σειράς Ε: χαμηλότερη σιλουέτα, πιο πυκνή διάταξη και μεγαλύτερες γωνίες θωράκισης. Το άρμα E-100 είχε μετωπική θωράκιση, όπως αυτή του Ποντίκι, 240 mm, αλλά με μεγάλη γωνία ορθολογικής κλίσης του φύλλου. Οι πλευρές του E-100 είχαν μήκος 170 χιλιοστά, μαζί με αρθρωτά φύλλα, αλλά υπό γωνία κλίσης. Σε γενικές γραμμές, το νέο άρμα αποδείχθηκε ότι ήταν ισάξιο σε οπλισμό με το Maus, καλύτερα προστατευμένο και ελαφρύτερο. Η ταχύτητά του στον αυτοκινητόδρομο ήταν 40 χιλιόμετρα την ώρα, έναντι 20 για το Ποντίκι. Όμως το πιο προηγμένο και ελαφρύτερο μοντέλο δεν πρόλαβε να μπει στη σειρά. Και ο πόλεμος ήταν ήδη χαμένος τότε.
  Τώρα τα κορίτσια έχουν κατακτήσει το "Ποντίκι" και πυροβολούσαν.
  Η Γκέρντα γλείφει τα χείλη της με τη γλώσσα της.
  Και τώρα πυροβολεί από το ισχυρό πυροβόλο του ποντικιού. Τα όπλα είναι ικανά να διεισδύσουν σε όλα τα οχήματα της ρωσικής σειράς KV.
  Γενικά, το υπερβαρύ γερμανικό τανκ αποδείχθηκε ότι δεν ήταν γρήγορο, αλλά πολύ θανατηφόρο μηχάνημα. Που συνθλίβει κάθε πανοπλία, ενώ παραμένει αδιαπέραστη.
  Η Γκέρντα το πήρε και τραγούδησε με απορία:
  - Και κυβερνά την ακτή μέσα από την γκρίζα ομίχλη...
  Η Σάρλοτ αγκίστρωσε το βαρύ βλήμα με το γυμνό της πόδι και τραγούδησε βγάζοντας τα μαργαριταρένια δόντια της, σαν να είχαν μόλις μαζευτεί από τον βυθό της θάλασσας:
  - Το πλοίο της ερήμου είναι ένας ορμητικός καπετάνιος!
  Η Εύα είναι επίσης ένα πολύ όμορφο κορίτσι. Ξανθιά και λεπτή μέση. Μια τόσο σέξι γυναίκα.
  Και πάλι οι πολεμιστές πυροβολούν. Αυτή τη φορά το θύμα τους ήταν το KV-5, ένα άρμα με μετωπική θωράκιση 170 mm, αν και χωρίς λογική κλίση των πλακών.
  Χτυπήθηκε από γερμανική οβίδα και έσπασε.
  Η Σάρλοτ το πήρε και, πηδώντας ψηλά, τραγούδησε:
  - Ξυπόλητο όνειρο - τέτοια ομορφιά!
  Και η πολεμίστρια κουνάει τους πλούσιους γοφούς της.
  Ναι, φαίνεται όμορφο. Τα κορίτσια είναι υπέροχα. Θα σε χτυπήσουν με οβίδες και θα σε χτυπήσουν.
  Η Γκέρντα πήρε τα τριάντα τέσσερα και γρύλισε:
  - Θα φτιάξω ένα μπαντζάι!
  Και ο Μάους την ακούει. Τα κορίτσια τσακίζουν τους Ρώσους. Το ποντίκι δεν μπορεί να διεισδύσει μετωπικά σε κανένα σοβιετικό τανκ. Όλα τα κοχύλια κυριολεκτικά αναπηδούν από την πανοπλία. Και οι πολεμιστές έβγαλαν τα δόντια τους και βρυχώνται:
  - Γουφ φουφ ουφ! Θα χτυπήσουμε...
  "Ποντίκι" ρουφηξιά και λαμπερά...
  Εν ολίγοις, η επίθεση στη Μόσχα αποδείχθηκε κάπως πιο επιτυχημένη για τους Γερμανούς και τις ορδές τους από ό,τι το 1941. Και ο χειμώνας δεν ήταν τόσο σκληρός.
  Οι Krauts και οι δορυφόροι τους περικύκλωσαν την πρωτεύουσα. Και τον Δεκέμβριο ξεκίνησε η επίθεση στη μεγαλύτερη πόλη.
  Ο Στάλιν, φυσικά, μετακόμισε στο Kuibyshev. Αλλά ο Ζούκοφ παρέμεινε στην ίδια την πόλη. Αυτός ο διοικητής αποφάσισε να σταθεί μέχρι το τέλος. Και οι Ναζί ξεκίνησαν τη χειμερινή τους επίθεση. Πραγματοποιήθηκε σε διάφορα στάδια. Κατά τη διάρκεια των μαχών, οι Ναζί χρησιμοποίησαν τα "Sturmtiger" και "Sturmlev", με ισχυρούς εκτοξευτές βομβών. Και κατέστρεψαν την πρωτεύουσα. Την έκαναν στάχτη.
  Ο Ζούκοφ διέταξε να πολεμήσει μέχρι θανάτου. Οι μάχες διήρκεσαν μέχρι τα τέλη Μαρτίου. Αλλά στο τέλος, η Μόσχα έπεσε. Οι Ναζί υπέστησαν κολοσσιαίες απώλειες, αλλά νίκησαν.
  Ο Φύρερ απένειμε στον Μάινσταϊν τον Μεγαλόσταυρο του Σταυρού του Ιππότη για την κατάληψη της Μόσχας. Το σαράντα τέταρτο έτος πέρασε σε μια σχεδόν μονόπλευρη επίθεση των Ναζί κατά μήκος του Βόλγα και περαιτέρω στα Ουράλια. Τα σοβιετικά στρατεύματα υποχωρούσαν, υπήρχαν πολλοί λιποτάκτες και παραδόθηκαν. Το καλοκαίρι, οι Γερμανοί κατέλαβαν ολόκληρη την περιοχή του Βόλγα και τον Καύκασο.
  Το φθινόπωρο φτάσαμε στο Sverdlovsk και σταματήσαμε, αντιμέτωποι με τους παγετούς και τον σκληρό χειμώνα της Σιβηρίας.
  Ο Στάλιν προσπάθησε να αντισταθεί για κάποιο διάστημα. Οι Ρώσοι αντεπιτέθηκαν στην περιοχή των Ουραλίων. Έκαναν κομματικές επιδρομές. Αλλά το 1945, οι Ναζί τελικά, μαζί με τους Ιάπωνες, κατέλαβαν μεγάλες πόλεις της Ρωσίας. Ο Στάλιν αρνήθηκε να συνθηκολογήσει και μπήκε σε ένα από τα καταφύγια της Σιβηρίας.
  Ο πόλεμος μπήκε στην κομματική φάση. Οι Ναζί και οι Ιάπωνες χώνεψαν τη Ρωσία για κάποιο διάστημα και κυνηγούσαν παρτιζάνους. Αλλά οι Ηνωμένες Πολιτείες, στο μεταξύ, κατάφεραν να δημιουργήσουν μια ατομική βόμβα.
  Ο Γκέρινγκ δεν τόλμησε να πολεμήσει στο εξωτερικό. Το 1948, ο Στάλιν σκοτώθηκε τελικά και ο αντάρτικος πόλεμος άρχισε να φθίνει. Η Ρωσία σύντομα βρέθηκε απορροφημένη από το Τρίτο Ράιχ. Σιγά σιγά η αυτοκρατορία χώνεψε τα υπάρχοντά της.
  Ο Γκέρινγκ έκανε δημοψήφισμα και έγινε αυτοκράτορας. Η δύναμή του δυνάμωσε και έγινε δυνατή. Οι ΗΠΑ ακόνισαν και τις γροθιές τους. Αν και τελείωσε ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος, ξεκίνησε μια κούρσα εξοπλισμών. Η μαχητικότητα συνεχίστηκε αμείωτη και τα πυρηνικά όπλα συσσωρεύτηκαν.
  Ο Ψυχρός Πόλεμος κράτησε πολύ. Μέχρι που τελικά το 1975 δημιουργήθηκε ακτινοβολία που εξουδετέρωσε τα πυρηνικά φορτία. Το 1985, ήδη γιος του αυτοκράτορα Γκέρινγκ, ο Adolf Germanovich ξεκίνησε έναν πόλεμο με τις Ηνωμένες Πολιτείες.
  Το Τρίτο Ράιχ, ειδικά έχοντας, μαζί με την Ιαπωνία, πλεονέκτημα σε ανθρώπινο δυναμικό, ξεκίνησε μια εισβολή στις Ηνωμένες Πολιτείες.
  Οι Ναζί κινήθηκαν μέσω της Αλάσκας, χρησιμοποιώντας τις πιο προηγμένες πυραμιδικές τους δεξαμενές, εναντίον των Άμπραμς. Και τότε το θρυλικό πλήρωμα της Gerda συμμετείχε στην επίθεση.
  Τα κορίτσια είναι ακόμα μικρά - άρα είναι μάγισσες και γενετικά τροποποιημένες σκύλες που κρατούν το μυστικό της αιώνιας νιότης. Εγκαταστάθηκαν ανά δύο, σε τανκς από πολυστρωματική πανοπλία και με ειδικά πυροβόλα.
  Οι Γερμανοί χρησιμοποιούν ειδικά όπλα, που κινούνται με ηλεκτρομαγνητική πρόωση. Το ρεζερβουάρ εξωτερικά είναι αρκετά μικρό και έχει διαμέτρημα 88 χιλιοστόλιτρα. Αλλά η δύναμη διάτρησης θωράκισης είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή του πυροβόλου Ambamsa των 120 χλστ. Και ταυτόχρονα, το γερμανικό τανκ είναι αδιαπέραστο από όλες τις πλευρές.
  Η Γκέρντα πυροβολεί και γελάει:
  - Ας κατακτήσουμε την Αμερική!
  Η Charlotte πυροβολεί επίσης, πατώντας το joystick με γυμνό δάχτυλο και βρυχάται:
  - Ο ακατάκτητος ήρωας Φύρερ-κάθαρμα!
  Ξυπόλητες, αιώνια νεαρές καλλονές με μπικίνι καβαλούν επίσης σε άλλο τανκ και κελαηδούν:
  - Ανίκητος ανά πάσα στιγμή!
  Η Χριστίνα πατάει το κουμπί με γυμνό δάχτυλο και ψιθυρίζει:
  - Σούπερ χώρα!
  Και ένα αμερικανικό τανκ εκρήγνυται...
  Η Μάγδα παρατηρεί χαμογελώντας:
  - Και ο χρόνος δεν έχει δύναμη πάνω μας. Παλεύουμε πάνω από σαράντα χρόνια και δεν έχουμε αλλάξει καθόλου!
  Η Gerda από ένα άλλο τανκ απάντησε, έχοντας προηγουμένως καταστρέψει το αμερικανικό αυτοκίνητο:
  - Γιατί είμαστε μάγισσες!
  Η Σάρλοτ πάτησε το κουμπί του joystick με το γυμνό δάχτυλο του ποδιού της. Έριξε νοκ άουτ ένα αμερικανικό αυτοκινούμενο όπλο και γάβγισε:
  - Και οι πιο κουλ μάγισσες!
  Τα αιώνια κορίτσια επωφελούνται από το να είναι με μπικίνι. Είναι τόσο σέξι και κουλ σε αυτό. Σαν φιγούρες λαξευμένες και επιχρυσωμένες. Αυτά τα κορίτσια είναι απλώς σεξουαλικά σύμβολα.
  Η Γκέρντα παρατήρησε έξυπνα, πυροβολώντας και χρησιμοποιώντας το γυμνό, λαξευμένο πόδι της:
  -Σας ζητώ να μην εκπλαγείτε...
  Η Σάρλοτ χτύπαγε επίσης, βουίζοντας με ενθουσιασμό και λυγίζοντας τους δυνατούς μύες της:
  - Αν γίνει μαγεία!
  Η Χριστίνα, αυτή η χρυσοκόκκινη σκύλα, γάμησε, πατώντας το κουμπί του joystick με τα δάχτυλά της. Έσπασε ένα αμερικανικό τανκ και κλώτσησε:
  - Και ποιος ήταν πολύ άσχημα!
  Η Μάγδα, που δεν είχε ρίμα, πυροβόλησε το M-60 και, κουνώντας το γυμνό της πόδι, φώναξε αραιά:
  - Από το καράβι που αποπλεύσαμε, μένει μόνο ένα κουπί!
  Η Γκέρντα φώναξε ως απάντηση:
  - Βιάσου! Να είστε σε θέση να επιτύχετε την κλήση σας!
  Και επίσης το γυμνό τακούνι θα πιέσει.
  Και κουνάει τα πυκνά του μαλλιά, άσπρα σαν το χιόνι. Αν και τα κορίτσια είναι ήδη πάνω από τα εξήντα, είναι τόσο νέα και φρέσκα. Ούτε μια ρυτίδα, ούτε ένα πλέγμα, ούτε μια ένδειξη ηλικίας. Τα σώματα είναι μυώδη και ούτε σταγόνα λίπους μέσα τους.
  Η Σάρλοτ, με τα χάλκινα μαλλιά της, κουνιέται και ταυτόχρονα τσιρίζει:
  - Πραγματικά μπαντζάι!
  Και τι; Το πιο όμορφο κορίτσι...
  Και η Χριστίνα; Τι κορίτσι! Σαν να είναι όλα γεμάτα με φρέσκο χυμό. Έχει τέτοια απαράμιλλη ομορφιά. Και ο πολεμιστής είναι έτοιμος να σκίσει και να ρίξει τους πάντες.
  Έσπασε ένα αμερικανικό τανκ και ούρλιαξε:
  -Είμαστε λύκοι με χαμόγελο!
  Η Μάγδα είναι ένα σεμνό κορίτσι. Και μάγισσα, και ταυτόχρονα πιστή! Τα γυμνά της πόδια πατούν τα κουμπιά του joystick. Αυτό το κορίτσι είναι σούπερ! Πώς να χτυπήσεις το αμερικάνικο μαστόδοντα και να το σπάσεις σε κομμάτια.
  Όμως η γερμανική πυραμιδική δεξαμενή είναι πολύ πιο ελαφριά από την αμερικανική. Και τα ίδια τα κορίτσια είναι τόσο όμορφα.
  Η Μάγδα φωνάζει:
  - Για τη δόξα της Αγίας Πατρίδος!
  Η Χριστίνα υποστηρίζει μια παρόμοια παρόρμηση και λέει:
  - Θα δώσουμε την ψυχή και την καρδιά μας! Είμαστε η Αγία μας Πατρίδα...
  Μετά από αυτό το κορίτσι έστειλε ένα δώρο καταστροφής.
  Η Γκέρντα, σε απάντηση, μπορεί να ακούσει τα πάντα τέλεια στο επόμενο τανκ, στέλνει ένα κοχύλι και ουρλιάζει:
  - Θα σταθούμε και θα κερδίσουμε!
  Η Σάρλοτ πάτησε το κουμπί με τα γυμνά της δάχτυλα και γάβγισε:
  - Και δεν θα μετανιώσουμε τη ζωή μας!
  Η Χριστίνα τσίριξε καθώς γκρέμιζε ένα αμερικανικό τανκ:
  - Μια γυναίκα που θα σκοτώσει!
  Οι πολεμιστές γάβγισαν αμέσως. Συνέτριβαν τα τανκς με τις βολές τους και σφύριξαν σαν ενσάρκωση μαστόδων.
  - Θα ξεφορτώσουμε τα πάντα σε ένα φέρετρο, θεωρήστε τον εαυτό σας ήσυχο!
  Τα κορίτσια τότε θα γελάσουν και θα στείλουν ηλιαχτίδες με τα δόντια τους.
  Η Γκέρντα κελαηδούσε καθώς πυροβόλησε, χρησιμοποιώντας το κομψό, γυμνό πόδι της για να γκρεμίσει ένα τανκ:
  - Είμαι ακόμα ένα κορίτσι με αληθινό κεφάλι...
  παρατήρησε με ενθουσιασμό η Σάρλοτ, στέλνοντας λάμψεις από τα μάτια της. Χτύπησε το κεφάλι της με τη φτέρνα της, σφυρίζοντας:
  - Θα συναναστραφώ με τον Σατανά!
  Η Χριστίνα θα πυροβολήσει κατά του Άμπραμ, θα σπάσει την πανοπλία του και μετά θα τσιρίξει στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Και θα ρίξω ένα βέλος!
  Η Μάγδα πάτησε το κουμπί με τα γυμνά της δάχτυλα. Έστειλε ένα κοχύλι και δήλωσε με ενθουσιασμό:
  - Ο ζωμός είναι δροσερός!
  Πνευματώδης και με μαργαριταρένια μαλλιά, η Γκέρντα θα γελάσει με ένα χαμόγελο:
  - Μα όχι μπλε!
  Και θα στείλει έναν καταρράκτη ακτινοβολίας με τα μάτια του. Αυτή η γυναίκα είναι ξεκάθαρα κουλ. Και θα ανατινάξει ένα άλλο αμερικανικό αυτοκίνητο σε ένα χαντάκι. Και εκεί θα το συνθλίψουν και σε ανταλλακτικά.
  Η Σάρλοτ, πυροβολώντας, πίεσε τη γυμνή της φτέρνα στο πληκτρολόγιο. Έστειλε το αμερικάνικο μαστόδον στους προγόνους της και τραγούδησε:
  - Σπάστε, καταστρέψτε και σχίστε σε κομμάτια!
  Η Χριστίνα, αυτό το κορίτσι με τα μαλλιά - ένα μείγμα χρυσού και χαλκού, θα στείλει ένα δώρο αφανισμού και συριγμού:
  - Ετσι είναι η ζωή! Αυτό είναι ευτυχία!
  Και θα χαμογελάσει το χαριτωμένο προσωπάκι του! Και χτυπάει αμερικανικά τανκς.
  Και η Μάγδα, αυτή η ενσάρκωση της ομορφιάς και της ιδιαίτερης καλοσύνης, ψέλλισε:
  - Και η κακοκαιρία δεν θα μας έρθει!
  Η Γκέρντα το πήρε και σφύριξε, βγάζοντας τους μαργαριταρένιους κυνόδοντες της που έμοιαζαν με στιλέτο, βρυχώντας:
  - Αυτό είναι φασαρία!
  Η Σάρλοτ απάντησε, πατώντας το πεντάλ με το γυμνό της πόδι και σφύριξε, βγάζοντας τους κυνόδοντές της:
  - Και το Χόλιγουντ!
  Ξεγυμνώνοντας τα δόντια της, η Χριστίνα με άγρια φρενίτιδα έστειλε ένα βλήμα στο ατσάλι και το πήρε και τραγούδησε:
  - Τι άνθρωποι είναι στο Χόλιγουντ!
  Με ακόμη μεγαλύτερο ενθουσιασμό, η Μάγδα πέταξε έναν πύραυλο καταστροφής και κελαηδούσε με απορία:
  - Είναι όλοι σταρ, όχι άνθρωποι!
  Η Γκέρντα γέλασε και ούρλιαξε, λυγίζοντας τους μύες της. Και την ίδια στιγμή έστειλε κοφτερές βελόνες με τη γυμνή της φτέρνα που τρυπούν τα τανκς των ΗΠΑ.
  - Και ο Ρίγκαν θα γίνει καπούτος!
  Η Σάρλοτ ενέδωσε με μεγάλη χαρά, τα υπέροχα πόδια της και έβγαλε θανατηφόρους κοιλιακούς:
  - Είμαστε καλεσμένοι στο Χόλιγουντ!
  Η Χριστίνα έγραψε στο Twitter με ενθουσιασμό:
  - Ναι σε αυτό το περίεργο Χόλιγουντ!
  Η Μάγδα πυροβόλησε, πατώντας το κουμπί του joystick με τα γυμνά της δάχτυλα και κελαηδούσε επιθετικά:
  - Είθε το Χόλιγουντ να είναι σε δόξα!
  Οι Γερμανοί απέτυχαν στις αμερικανικές άμυνες. Μέσα σε έξι μήνες, κατέλαβαν όχι μόνο την Αλάσκα, αλλά και το μεγαλύτερο μέρος του Καναδά, επιτιθέμενοι στη δυτική ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών.
  Όπως αποδείχθηκε, τα γερμανικά τανκς είναι πιο δυνατά από τα βαρύτερα αμερικανικά από κάθε άποψη. Και ποιος έχει πολύ καλύτερη αεροπορία για το Τρίτο Ράιχ; Και οι ντίσκο γενικά δεν έχουν ίσο αντίπαλο. Και αυτό, φυσικά, είναι μια ξεκάθαρη απογοήτευση για τους αλαζονικούς Yankees.
  Ο Ρίγκαν κήρυξε ιερό πόλεμο. Αλλά και οι Ηνωμένες Πολιτείες δέχθηκαν επίθεση από το νότο. Βραζιλία, Αργεντινή, Βενεζουέλα, Χιλή κήρυξαν τον πόλεμο στην Αμερική. Και μαζί με τους Ιάπωνες, οι Krauts προχώρησαν μέσω του Μεξικού. Και πλησίασαν τα αμερικανικά σύνορα από το νότο.
  Το 1986, οι μάχες ξεκίνησαν απευθείας σε αμερικανικό έδαφος. Τόσο η Γερμανία όσο και η Ιαπωνία νίκησαν τον εχθρό. Πέρασαν τρεις μήνες και μέχρι τα μέσα Απριλίου πάνω από το ήμισυ του εδάφους των ΗΠΑ καταλήφθηκε από τους Ιάπωνες και τους Γερμανούς.
  Και τότε ο Ρίγκαν προσφέρθηκε να παραδοθεί. Ο πόλεμος τελείωσε μόλις στις 20 Απριλίου 1986.
  Οι ΗΠΑ διχάστηκαν. Και όλα θα ήταν καλά, αλλά... ο Αδόλφος ήταν ο πρώτος που επιτέθηκε στην Ιαπωνία. Ξεκίνησε έναν πραγματικό πόλεμο εναντίον της και η κατάσταση πραγματικά κλιμακώθηκε.
  Και πάλι στη μάχη η Γκέρντα, η Σάρλοτ, η Χριστίνα και η Μάγδα. Αυτά τα κορίτσια είναι πραγματικές μάγισσες και δεν γερνούν. Είναι για πάντα νέοι, φρέσκοι και όλοι παλεύουν μόνο ξυπόλητοι και με μπικίνι.
  Σε αυτή την περίπτωση, βρίσκονται σε δύο δεξαμενές που λειτουργούν με ηλεκτρική ενέργεια και έχουν σχήμα πυραμίδων. Αυτά τα αυτοκίνητα διαθέτουν ατομικές μπαταρίες και επιταχύνουν στα τριακόσια χιλιόμετρα την ώρα. Προσπαθήστε να κάνετε αντίθεση αυτού του μηχανήματος με αυτό. Και είναι οπλισμένοι με ηλεκτρομαγνητικά όπλα - με μικρά αλλά πολύ φονικά κοχύλια με πυρήνες γραβιουρανίου.
  Αυτό είναι πραγματικά το όπλο του μέλλοντος. Τα κορίτσια παλεύουν δύο σε κάθε τανκ και οι οθόνες στους τοίχους τους δίνουν μια απόλυτη εικόνα.
  Τα κορίτσια έβγαλαν τα σουτιέν τους και αποκάλυψαν εντελώς τον μυώδη κορμό τους.
  Η Gerda πάτησε τα κουμπιά του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, χτύπησε το ιαπωνικό αυτοκίνητο, χτυπώντας το μέχρι το τέλος, και τραγούδησε:
  Ως παιδί ονειρευόταν στο ποτάμι της πατρίδας του,
  Σχετικά με την παγκόσμια δύναμη, έναν ανίκητο μαχητή....
  Αλλά το κορίτσι εμφανίστηκε σαν σε ένα όνειρο,
  Και δεν υπάρχει άλλο μέρος για εσάς στη Γη!
  Μετά το πήρε η λαμπερή ξανθιά και πάτησε το κουμπί με την κατακόκκινη θηλή του στήθους της. Η οβίδα του σαμουράι ανατράπηκε από μια οβίδα που πετούσε έξω από το βαρέλι. Αυτό το κορίτσι είναι μάγισσα και σούπερ.
  Η Σαρλότ είναι επίσης ένα κορίτσι που μένει μόνο με το σλιπ και τσακώνεται άγρια με τους σαμουράι. Και δείχνει κυριολεκτικά θαύματα θάρρους.
  Αυτό το κάνει με μεγάλο ενθουσιασμό. Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της είναι ασυνήθιστα εύκαμπτα και ευκίνητα.
  Και σαν σε πληκτρολόγιο πιάνου παίζουν τα κουμπιά του joystick, που το κάνουν με μαεστρία.
  Και τότε το ιαπωνικό όχημα παντός εδάφους τρύπησε σαν καυτή βελόνα μέσα από ένα blotter:
  Η Σάρλοτ χτύπησε τα χείλη της και τραγούδησε:
  - Όπως τα κορίτσια στο Τρίτο Ράιχ,
  Ξέρεις, παιδί μου, μην παρασύρεσαι μαζί τους!
  Μπορείς να με νικήσεις δυνατά;
  Θα ανακαλύψετε μια θυελλώδη πορεία προς τη δόξα!
  Πιο συγκεκριμένα, ακόμη και ο σωστός δρόμος!
  Και η κοπέλα θα πάρει και θα πατήσει το κουμπί του joystick με την κατακόκκινη θηλή της. Και πάλι κάτι εξαιρετικά επιθετικό και θανατηφόρο θα λειτουργήσει. Και τώρα ο ιαπωνικός εκτοξευτής πυραύλων πετά στον αέρα.
  Και η κοκκινομάλλα βασίλισσα τραγουδάει:
  Για πάντα νέα κορίτσια
  Οι φωνές των κοριτσιών ηχούν...
  Και το γυμνό τους στήθος,
  Μπορούν να λυγίσουν τους πάντες σε έναν κύκλο!
  Και η Χριστίνα παλεύει σαν μαχητικό βατόμουρο. Είναι νέα και όμορφη. Σχεδόν γυμνός με λεπτό εσώρουχο. Και οι κοιλιακοί μύες της είναι τόσο καθορισμένοι, σαν μπάρες σοκολάτας. Αυτά είναι πραγματικά υπέροχα και απολαυστικά κλοπιμαία.
  Έχουν τόση ομορφιά και χάρη. Πόσο όμορφο είναι ένα κορίτσι που το σώμα του αποτελείται από σμιλεμένους μύες. Τα οποία κυλά κάτω από το μαυρισμένο δέρμα.
  Και επίσης θα το πάρει και θα σε κλωτσήσει με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Και το μεγάλο, ψηλό ιαπωνικό τανκ, έχοντας δεχτεί ένα χτύπημα, πήρε φωτιά.
  Η Χριστίνα έγραψε στο Twitter:
  Ο κόσμος πρέπει να μας σέβεται και να μας φοβάται,
  Τα κατορθώματα των κοριτσιών είναι αμέτρητα...
  Θα παλέψουμε μέχρι τη νίκη,
  Και η αγάπη της ομορφιάς είναι αγνή!
  Και έτσι πατά το κουμπί με τη ρουμπινί θηλή της και πυροβολεί μια επιτυχημένη και πολύ θανατηφόρα βολή. Και θα χτυπήσει το κουτί των πυρομαχικών με τόση ακρίβεια που θα πετάξει αμέσως μια ολόκληρη μπαταρία ιαπωνικών όπλων και θα πετάξει μια πύρινη βρύση στον αέρα.
  Το κορίτσι είπε:
  Αγάπη και θάνατος, καλό και κακό,
  Τι είναι ιερό, τι είναι αμαρτωλό! Ας τους σκοτώσουμε όλους!
  Και εδώ είναι η Μάγδα, επίσης μια πολύ όμορφη κοπέλα με μαλλιά στο χρώμα της πικραλίδας και εξέχοντες μύες, γυμνή μέχρι τη μέση και φορώντας μόνο πολύ λεπτά, λευκά εσώρουχα.
  Πυροβολεί πατώντας το κουμπί με τη γυμνή φτέρνα της. Θα χτυπήσει τον εχθρό και θα εμφανίσει:
  Είμαι ένα πολύ ευγενικό κορίτσι
  Πάντα ξυπόλητοι στη μάχη...
  Μικρή φωνή ασημένιο κουδούνι,
  Αν χρειαστεί, θα συνθλίψω τα κίτρινα!
  Και η πολεμίστρια θα γελάσει με τη λαμπερή φωνή της.
  Και τότε θα πατήσει και η φραουλένια θηλή της. Και σε αυτή την περίπτωση, το κανόνι έστειλε μια οβίδα σε ένα μεγάλο ιαπωνικό βομβαρδιστικό. Το πήρε και άνοιξε την κοιλιά του και δώρα αφανισμού έπεσαν στα κεφάλια των σαμουράι. Κυριολεκτικά συνθλίβοντάς τα και καταστρέφοντάς τα... Και δύο ολόκληρα τάγματα ιαπωνικού πεζικού καταστράφηκαν.
  Η Μάγδα τραγούδησε με χαρά:
  Αυτός που στερείται καρδιάς και αγάπης,
  Μην το υπολογίζετε, γιατί η ζωή δεν είναι όνειρο!
  Ο κακός εχθρός θα λυθεί,
  Και συντρίβεται από την πανίσχυρη δύναμη!
  Είναι σαφές ότι η Ιαπωνία δεν μπορεί να αντισταθεί σε τέτοια κορίτσια. Και το μυστικό της ικανότητάς τους είναι ότι παλεύουν σχεδόν χωρίς ρούχα, κάτι που τους δίνει πρωτοφανή, φαινομενική, κοσμική δύναμη.
  Και μετά υπάρχουν γυναίκες πιλότοι που πολεμούν μόνο με το εσώρουχό τους. Και αυτοί, επίσης, σκοτώνουν εντελώς τους σαμουράι στον ουρανό.
  Έτσι η Helga το πήρε και πάτησε το κουμπί του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και ήταν σαν τρελή.
  Και θα εκτοξευθεί μια κολοσσιαία απελευθέρωση πυραύλων.
  Το κορίτσι κούνησε το στήθος της με κόκκινες θηλές και άρχισε να τραγουδά.
  Η φτώχεια, δυστυχώς, μου είναι οικεία μέχρι δακρύων.
  Πώς έχει γίνει λοξό το σπίτι του χωριού!
  Ακόμα και το άχυρο στη στέγη ήταν σάπιο,
  Σφοδρή χιονοστιβάδα κάτω από το παράθυρο!
    
  Ήταν μια εποχή τρομερών καταστροφών,
  Μεγάλες εντάσεις των ρωσικών δυνάμεων!
  Τα ορμητικά και ταλαίπωρα παιδικά μου χρόνια,
  Όταν το κρύο γίνεται μπλε!
    
  Τρέξιμο ξυπόλητος στο κρύο.
  Καίγεται μέχρι τα κόκαλα!
  Πού μπορώ να βρω ένα τριαντάφυλλο ευτυχίας,
  Πώς να πετάξετε τον καταρράκτη των αλυσίδων της φτώχειας;!
    
  Δεν ξέρω την ευτυχία και την ειρήνη.
  Η σκληρή δουλειά μου είναι τόσο γνωστή!
  Θα καλύψω το παράθυρο με σάκο,
  Και στη βεράντα με τσεκούρι!
    
  Απλώς πρέπει να επιβιώσουμε τον χειμώνα,
  Για να μην κρυώσει η οικογένειά σας!
  Την άνοιξη οι κερασιές ανθίζουν σε ρουμπίνια,
  Και μαζέψτε κλωστή βατόμουρου!
    
  Και τώρα τα πόδια των κοριτσιών,
  Τόσο καίγονται από το κολασμένο κρύο!
  Πόσο δύσκολο είναι να είσαι για πάντα ξυπόλητος
  Τοποθετήστε κορμούς στη σειρά στο χιόνι!
    
  Αλλά η άνοιξη ήρθε όμορφα,
  Λευκό βελούδινο χιόνι κύλησε!
  Και ακούω μια κουδουνίσια φωνή,
  Άλλωστε έτσι τραγουδούν τα ρέματα!
    
  Εδώ είναι ένας κήπος με χρώμα ζαφείρι σε κηλίδες.
  Και το καλοκαίρι κυλάει σαν χείμαρρος!
  Ω, το τίλιο μύριζε σε μελωμένα πόδια -
  Απόλαυση στα ερείπια πουλιών!
    
  Στρώνουμε έναν ξύλινο φράχτη,
  Το αγόρι ήρθε στη διάσωση!
  Και τα συναισθήματα έγιναν περίεργα
  Λες και κυλούσε το ζουμί της ψυχής!
    
  Τώρα η βροχή πέφτει, η νεροποντή είναι δυνατή.
  Κρύβει το μαργαριταρένιο δάκρυ ενός κοριτσιού!
  Θα χτίσω ένα σπίτι από τούβλα -
  Θα σε βγάλω από την άβυσσο!
    
  Ήμουν αγόρι σε καμπίνα, ξέρετε, έβλεπα χώρες.
  Άμμος ερημιά, δώρα Τουρκμενιστάν!
  Ανάκτορα, τζαμιά της Σαμαρκάνδης,
  Μερικοί άνθρωποι είναι τόσο ευγενικοί!
    
  Ξέρω και ευρωπαϊκές χώρες -
  Ήταν ένα μακρύ ταξίδι στη θάλασσα!
  Αλλά η άκρη του άλσους είναι πιο κοντά στην καρδιά,
  Θέλω να γυρίσω το πουλί μου προς το μέρος του!
    
  Με φιλάει, με χαϊδεύει.
  Ήδη ζαλισμένος!
  Υπόσχεται μια θέση στον παράδεισο
  Και ο ίδιος είναι όμορφος σαν τον Σατανά!
    
  Είχαμε έναν πιο μετριοπαθή γάμο.
  Τώρα μένω στην πόλη!
  Τα λόγια αγάπης δεν είναι ανοησίες -
  Η αύξηση είναι καλό!
    
  Αλλά όταν μπαίνει ο ύπνος,
  Πού είναι τα όνειρα στον γαλάζιο ουρανό...
  Ονειρεύομαι για μαλακό άχυρο,
  Παλιό μου χωριάτικο σπίτι!
  Εν ολίγοις, η Ιαπωνία συνθηκολόγησε κάτω από μια σειρά από συντριπτικά χτυπήματα από ξυπόλητα και ημίγυμνα κορίτσια. Και ένας κόσμος προέκυψε,
  Αυτοκρατορία του Τρίτου Ράιχ. Άρχισαν να εφαρμόζουν μια ειδική πολιτική για να εξασφαλίσουν την ισορροπία στην οικογένεια. Και ως αποτέλεσμα, γεννήθηκαν δώδεκα φορές περισσότερα κορίτσια από αγόρια. Και ταυτόχρονα ξεκίνησε μια μεγάλης κλίμακας επέκταση του χώρου.
  Και τώρα η Gerda, η Charlotte, η Christina και η Magda μάχονται στο διάστημα. Έχουν μονοθέσια μαχητικά με πολύ ισχυρά όπλα.
  Αυτή τη φορά παλεύουν με ένα μείγμα κοριών και κατσαρίδων, που επίσης αναπνέουν φθόριο.
  Και τα κορίτσια είναι πάλι με τα σορτς τους και χρησιμοποιούν τις κόκκινες θηλές και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους όταν πυροβολούν. Που δίνει ένα κολοσσιαίο αποτέλεσμα καταστροφής.
  Και οι γυναίκες πολεμίστριες τραγουδούν.
  Εμείς τα κορίτσια γίναμε πιο κουλ,
  Συνθλίβουμε τα έντομα βιαστικά...
  Ο στρατός μας είναι φτιαγμένος από ατσάλι
  Θα είναι ήσυχα πολύ σύντομα!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο. 11.
  Όταν η κοκκινομάλλα διέκοψε την ιστορία της, η Κάθριν μουρμούρισε:
  - Θα μπορούσαμε να το κάνουμε πιο σύντομο!
  Η Ελίζαμπεθ έγνεψε καταφατικά:
  - Η συντομία είναι η ψυχή της εξυπνάδας!
  Η Ευφροσύνη έγραψε στο Twitter:
  - Ναί! Είναι σχεδόν σαν ιστορία! Και για να είμαι ειλικρινής, βαριέσαι να περιγράφεις γυμνά πόδια και κατακόκκινες θηλές!
  Η Έλενα γέλασε και σημείωσε:
  -Μόλις παρασύρθηκα λίγο! Αλλά πρέπει να παραδεχτείτε, αυτό είναι υπέροχο!
  Η Ελίζαμπεθ έγνεψε καταφατικά:
  - Μπορεί! Αλλά αποδείχθηκε αντι-pulsar! Τώρα, ας φάμε τη ζέρμποα.
  Και τα κορίτσια άρχισαν να τρώνε κάτι πολύ νόστιμο και ορεκτικό με χρυσαφί πιρούνια.
  Η Έλενα, που είχε μια ανήσυχη διάθεση, δεν μπόρεσε να αντισταθεί και άρχισε να τραγουδά με την υπέροχη και δυνατή φωνή της.
  Τρομερά νέα σε έναν σκληρό πόλεμο,
  Το κορίτσι που αγάπησα για πάντα!
  Ρίχτηκε στο στόμα του τέρατος Σατανά,
  Πού είναι ο Κύριος, δικαιοσύνη και έλεος;!
    
  Η Παναγία Νατάσα πήγε ξυπόλητη,
  Τα πόδια χτυπούσαν κατά μήκος των σκονισμένων μονοπατιών!
  Άλλωστε για τις αμαρτίες που κυλούσαν σαν πηγή,
  Είχε την ευκαιρία να κάνει πορεία στο εξωτερικό!
    
  Στις αρχές της άνοιξης βγήκα στο δρόμο,
  Τα πόδια μου είναι τόσο μπλε από το κρύο!
  Δεν μπορείς να δαγκώσεις ένα σωματίδιο κρέατος,
  Απλώς γνέφουν μέσα στην παγωνιά των ελατόδεντρων!
    
  Έτσι σε έναν δρόμο γεμάτο πέτρες,
  Τα πόδια της κοπέλας αιμορραγούσαν!
  Και σε όλη τη Ρωσία παρελθόν άνθρωποι,
  Προς την πόλη των βασιλιάδων της Ιερουσαλήμ!
    
  Όρη του Καυκάσου, κορυφογραμμές καλυμμένες στο χιόνι,
  Οι αιχμηρές πέτρες τρυπούν τα πέλματά σας!
  Αλλά εσύ τρέφεσαι με τη δύναμη της γης,
  Επιλέγοντας ένα δύσκολο χατζ στην πόλη του Θεού!
    
  Καλοκαίρι, έρημος, θυμωμένος ήλιος,
  Σαν τα πόδια κοριτσιού σε τηγάνι!
  Η ιερή πόλη δεν είναι μακριά,
  Όλοι κουβαλούν ένα ατελείωτο βάρος!
    
  Εκεί στον τάφο του Θεού-Χριστού,
  Η παρθένος λύγισε τα γόνατά της σε προσευχή!
  Όπου, μέγα, είναι το μέτρο της αμαρτίας,
  Από πού αντλώ δύναμη στη δικαιοσύνη;
    
  Ο Θεός της είπε συνοφρυώνοντας το μέτωπό του,
  Η προσευχή από μόνη της δεν μπορεί να αλλάξει αυτόν τον κόσμο!
  Η Ρωσία είναι προορισμένη να κυβερνά για αιώνες,
  Σωστά, σέρβιρε την χωρίς να ζητήσεις λεφτά!
    
  Η παρθένος έγνεψε καταφατικά: Πιστεύω στον Χριστό,
  Διαλέξατε τη Ρωσία ως σωτήρα του κόσμου!
  Θα διαδώσω την αλήθεια για αυτό σε όλους,
  Το μήνυμα του Ιησού: ο Θεός το είδωλο!
    
  Ο δρόμος της επιστροφής ήταν εύκολος και γρήγορος,
  Τα γυμνά πόδια έγιναν δυνατά!
  Ο Θεός άπλωσε το χέρι Του με χάρη,
  Μύες και θέληση, σαν από ατσάλι!
    
  Και μπήκες στο στρατό,
  Έγινε πιλότος, πολέμησε τη Luftwaffe!
  Εκεί έδειξε το ύψος της ομορφιάς,
  Το γερμανικό αντιτορπιλικό εξερράγη σε νάρκη!
    
  Ένας πολεμιστής είναι ένας τολμηρός, γενναίος μαχητής,
  Αφοσιωμένοι στο κόμμα - στην υπόθεση των Σοβιετικών!
  Πιστεύω σε ένα νικηφόρο τέλος έναντι των αποβρασμάτων,
  Θα οδηγήσω τη δαιμονική αγέλη στον τοίχο, στην απάντηση!
    
  Λοιπόν, γιατί καταρρίφθηκε το μαχητικό;
  Δεν προλάβατε να απελευθερώσετε τα λουράκια!
  Και η ασπίδα αποδείχθηκε ελαττωματική,
  Και ο κακός φασισμός αδελφώθηκε με τους Γιάνκηδες!
    
  Ο πόλεμος έχει γίνει άνισος και σκληρός,
  Δεν είμαι άντρας: κλαίω πικρά!
  Σαν να έχουμε πρόβλημα μπορούμε να βουτήξουμε στον πάτο,
  Άλλωστε η τύχη εξαφανίστηκε από την Πατρίδα!
    
  Η κραυγή μου προς τον Θεό: Παντοδύναμος, για ποιο πράγμα;
  Με χώρισες από την αγαπημένη μου κοπέλα!
  Ακόμα και στο κρύο δεν φορούσα παλτό,
  Και κέρδισε για τρεις αντιπάλους!
    
  Δεν της αξίζει;
  Γνωρίστε με με λουλούδια για τη νίκη!
  Ψήστε γενναιόδωρες πίτες για τις διακοπές,
  Και εγώ και η Νατάσα θα έρθουμε στην παρέλαση!
    
  Ο αυστηρός Κύριος απάντησε με θλίψη:
  Ποιος είναι ευτυχισμένος στον κόσμο, ποιος τα πάει καλά;
  Η σάρκα θα υποφέρει και θα στενάζει από πόνο,
  Άλλωστε η ανθρωπότητα είναι ποταπή και αμαρτωλή!
    
  Λοιπόν, όταν έρθω στη δόξα,
  Θα ρίξω στη Γέεννα όποιον δεν αξίζει να ζήσει!
  Θα αναστήσω την παρθένο σου και εσένα,
  Ο καλύτερος δεν θα θέλει μερίδιο τότε!
  Κατά τη διάρκεια της παράστασης αυτής της μπαλάντας, άλλα κορίτσια άρχισαν ακόμη και να τραγουδούν μαζί με ενέργεια.
  Η Αικατερίνα σημείωσε χαμογελώντας:
  - Το τραγούδι μας βοηθά να χτίσουμε και να ζήσουμε,
  Και με αυτή τη λύρα πετάμε...
  Και που περπατά στη ζωή τραγουδώντας,
  Δεν θα εξαφανιστεί ποτέ πουθενά!
  Η Ελισάβετ συμφώνησε:
  - Πράγματι, το τραγούδι είναι καλό!
  Μετά από αυτό, τα κορίτσια τελείωσαν τη λιχουδιά. Και ένιωθαν σαν να ήταν μεθυσμένοι. Η μουσική άρχισε να παίζει στα κεφάλια τους. Γιατί το κρέας jerboa είναι τόσο πολύτιμο; Προκαλεί έντονη ευφορία και σε κάνει να νιώθεις καλά.
  Τα κορίτσια ένιωσαν ένα κύμα δύναμης και άρχισαν να χορεύουν. Άρχισαν να πηδούν επάνω, σπασμένα τα γυμνά, λαξευμένα, χαριτωμένα και πολύ σαγηνευτικά πόδια τους.
  Και την ίδια στιγμή, φυσικά, άρχισαν να τραγουδούν?
  Είσαι η Παναγία, απόκοσμη,
  Στείλε μας την ουράνια χάρη σου!
  Αφήστε την επιφάνεια του ποταμού να αστράφτει σαν ζαφείρι,
  Οι εκτάσεις της Μητέρας Γης, το αγαπημένο μου!
    
  Αφήστε την έμπνευση να κυλήσει στην καρδιά σας,
  Σε μια φλογερή έκρηξη κοριτσιών ψυχών!
  Με ένα απρόσεκτο πινέλο ηδονής,
  Γράψε μου έναν φίλο της καρδιάς και των ονείρων σου!
    
  Κρατήστε την ομορφιά σε γοητευτική αθωότητα,
  Δεν είναι η μοίρα μας - κινδυνεύουμε να χάσουμε τα πάντα!
  Αν και μερικές φορές, πιστέψτε με, ειλικρινά,
  Ο στρατός ονειρεύεται τις αγκαλιές των νέων βασιλιάδων!
    
  Υπάρχουν κορδέλες από σφαίρες τυλιγμένες γύρω από τη μέση,
  Υπάρχει ένα σακίδιο στην πλάτη τους και ένας εκτοξευτής χειροβομβίδων στα χέρια τους!
  Οι εχθροί είναι σαν τα χοντρά πρόβατα, πιστέψτε με,
  Ο στρατός τους από γενναίες Αμαζόνες θα τους ξεσκίσει!
    
  Νύχτα, μαύρο βελούδο, κουβέρτα ουρανού,
  Και το στήθος μου έσφιξε από τον ενθουσιασμό!
  Σαν να πιέζει μια γούνινη κουβέρτα,
  Είναι τόσο δύσκολο να πεις μια λέξη και να αναπνεύσεις!
    
  Αυτά είναι τα βάρη της ντροπιαστικής αγάπης,
  Σε αυτόν τον θλιβερό πόλεμο!
  Αλλά πιστεύω ότι θα γίνω ευτυχισμένος
  Και θα υπηρετήσω την πατρίδα μου!
    
  Τα κορίτσια έβγαλαν τις μπότες τους
  Τρέχοντας ξυπόλυτοι στο χιόνι!
  Τα πόδια γίνονται κόκκινα στο κρύο,
  Είναι σαν να ζεματίζονται με βραστό νερό!
    
  Αλλά η ταχύτητα αυξάνεται μόνο
  Το redoubt τρεμοπαίζει μπροστά,
  Το πολυβόλο φτύνει μόλυβδο!
  Δεν ψάχνουμε για ένα μέρος στον παράδεισο,
  Πέτα όπου στείλει ο Κύριος!
    
  Ξυπόλητες γόβες που αναβοσβήνουν,
  Ορμούμε στα συρματοπλέγματα!
  Τα κορίτσια είναι Ρωσίδες, απλά.
  Σίγουρα θα κερδίσουμε!
    
  Εδώ έχει ληφθεί το redoubt, όλα τα πτώματα,
  Μια περήφανη, κόκκινη σημαία ανέβηκε!
  Οι φιλοδοξίες των κακών ορκ ξεφουσκώνουν,
  Εμείς σαν αετοί πετάμε στην ποίηση!
  Το τραγούδι είναι πραγματικά πιασάρικο. Τα κορίτσια όμως θέλουν κάτι παραπάνω. Είναι γεμάτοι ενέργεια και επιθυμία να δείξουν την εκπληκτική κοσμική τους δύναμη των μεταλλαγμένων.
  Η Έλενα χτύπησε τόσο δυνατά το γυμνό της πόδι που τα πλακάκια ράγισαν και γρύλισαν:
  - Θέλω να πολεμήσω! Η ενέργεια αναβλύζει μέσα μου!
  Εδώ ο πωλητής ρομπότ έγραψε στο Twitter:
  -Τραγουδάς πολύ κουσαρικά! Τραγουδήστε κάτι άλλο και θα πληρωθείτε καλά χρήματα!
  Η Ελισάβετ διόρθωσε:
  - ΟΧΙ καλα! Και λεφτά κβάζαρ!
  Το ρομπότ έγνεψε:
  - Θα σας συνδέσω με το Hypernet, και αν κάνετε κάτι καλό, τότε θα λάβετε μεγάλες οικονομικές μεταφορές!
  Η Έλενα μουρμούρισε:
  - Είναι αλήθεια; Θα είναι υπερκβάζαρ!
  Η Αικατερίνη σημείωσε:
  - Ας τραγουδήσουμε για την αγάπη ανάμεσα σε ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Και θα είναι εξαιρετικά, υπέροχο.
  Η Ευφροσύνη έγνεψε καταφατικά με το κατάλευκο και πολύ όμορφο κεφάλι της με τα πλούσια μαλλιά:
  - Αυτό είναι! Τέτοια τραγούδια έχουν τεράστια επιτυχία!
  Η κοκκινομάλλα βελούδα πρόσθεσε, ξεγυμνώνοντας τα δόντια της:
  - Δεν με νοιάζει τι θα τραγουδήσω, αρκεί να μεταφέρονται τα χρήματα πιο δυναμικά! Αυτό είναι το κύριο πράγμα!
  Και τα τέσσερα κορίτσια, με μεγάλο ενθουσιασμό, τραγούδησαν ένα υπέροχο, αν και κάπως παλιομοδίτικο ειδύλλιο, που αποδείχτηκε μια ολόκληρη μπαλάντα.
  Τι απέγινε η τρυφερή νύφη,
  Είμαι σε ταλαιπωρία με μαύρη ψυχή!
  Θυμόμαστε το υπέροχο πρόσωπό της,
  Τι κρατάω όταν πάω στη μάχη;
    
  Θυμάμαι πώς περπατούσαμε αργά στο μονοπάτι,
  Μέσα από ειρηνικά χωριά, ερημιές!
  Φοράς φανταχτερά ρούχα,
  Το βήμα για τα μοναστήρια είναι εύκολο!
    
  Και το χρυσό γρασίδι ωριμάζει στο χωράφι,
  Το αεράκι καθάρισε όλη την ομίχλη!
  Η Ορθοδοξία θα είναι σε αιώνια δόξα,
  Φως ελπίδας στις προσευχές των Χριστιανών!
    
  Γυμνά πόδια στους δρόμους,
  Το κορίτσι και εγώ μετανοούμε για τις αμαρτίες μας!
  Προσκυνήστε και πιστέψτε τον Άγιο Θεό,
  Θα ζυγίσει τη ζωή σου στη ζυγαριά!
    
  Και όταν η φωνή από το θρόνο αντήχησε,
  Δεν είσαι άξιος να μπεις στον παράδεισο Μου!
  Επειδή η αγιότητα του ουρανού,
  Μη διαθέσιμο, μην ονειρευτείτε!
    
  Σε εσάς τους αμαρτωλούς σε χαμηλά, βρώμικα προβλήματα,
  Κάποιος πρέπει να μείνει και να μείνει για αιώνες!
  Μόνο το θάρρος στις νίκες εκτιμάται,
  Σαν κράμα ο ρωσικός στρατός είναι ενωμένος!
    
  Ο στρατιώτης μας δεν πηγαίνει σε ταβέρνες,
  Το να πίνει βότκα του είναι αηδιαστικό - κακό!
  Είναι ο πιο δυνατός πολεμιστής - η καταιγίδα του κόσμου!
  Όποιος σκαρφαλώσει στη Ρωσία θα διαγραφεί σε σκατά!
    
  Το βήμα του κοριτσιού μου στο μονοπάτι,
  Μια σκισμένη τσάντα πίσω μου!
  Φροντίζει τις μπότες της
  Έδωσα τα πάντα στους σιταποθήκες του Θεού!
    
  Και μπορεί ήδη να μυρίσει τη μαύρη μυρωδιά που καίει,
  Μια ορδή σάρωσε τα χωριά!
  Ολόκληρη η χώρα διαλύθηκε,
  Στις στάχτες και τα ερείπια της πόλης!
    
  Τότε ήταν που το κορίτσι αγανάκτησε,
  Όχι, δεν είναι θέμα να κρυφτείς στο υπόγειο!
  Και με όλο μου το πάθος ζήτησα να πάω στο μέτωπο,
  Επειδή ο Ιησούς κάλεσε!
    
  Της έδωσαν ένα αεροπλάνο για να χτυπήσει τους Ναζί,
  Για να πετάξει δοξάζοντας τον Χριστό!
  Για να ζεσταθεί στον καθαρό ουρανό,
  Μακάρι οι ουρανοί να είναι κοντά στα Krauts!
    
  Ναι, πάλεψε με όλες της τις δυνάμεις
  Και προσευχήθηκε πονηρά μπροστά στην εικόνα!
  Δεν ήθελα να με πιάσει ο τάφος,
  Εξολόθρευσε αμέτρητα ερπετά!
    
  Αλλά η τελευταία μάχη εξελίχθηκε άσχημα,
  Για κάποιο λόγο έσκασε το ρεζερβουάρ!
  Ελέησον, προσεύχομαι στον Θεό κλαίγοντας,
  Είναι κρίμα να έχουν φωτιά τα κορίτσια!
    
  Ο Ιησούς μου απάντησε αυστηρά,
  Υπέφερα για σένα, υπέφερα!
  Και τώρα, πιστέψτε με, δεν υπάρχει φέρετρο,
  Ο Παντοδύναμος ανέστησε όλους όσους έπεσαν!
    
  Και τώρα η νύφη σου είναι στον παράδεισο,
  Μπράβο της, σκούπισα μόνος μου ένα δάκρυ!
  Πιστέψτε με, υπάρχει μέρος και για εσάς,
  Θα κάνετε το παλιό σας όνειρο πραγματικότητα!
    
  Απλά ξέρω - υπηρεσία στη Ρωσία,
  Αυτός είναι ο τρόπος για να ευχαριστήσουμε τον Θεό!
  Τι κάνει όλο τον πλανήτη πιο ευτυχισμένο;
  Πρέπει να υπηρετήσουμε την Πατρίδα μας με όλες μας τις δυνάμεις!
    
  Το κύριο αμάρτημα είναι να απομακρυνθείς από την Πατρίδα,
  Μην πάτε στον πόλεμο, ξαπλώστε στους θάμνους!
  Προτιμήστε τον ρόλο ενός αξιολύπητου κλόουν,
  Χωρίς να γνωρίζω την ομορφιά του Κυρίου!
    
  Πηγαίνετε λοιπόν να εκδικηθείτε τους φασίστες,
  Ο Ιησούς πρόσταξε τόσο απειλητικά!
  Ο καπνός θα εξαφανιστεί στον μυρωδάτο αέρα,
  Θα υπάρχει χρόνος για ειρηνικές υποθέσεις!
    
  Πέρλες χιονιού από τη θάλασσα, λάμπουν λαμπερά,
  Η χιονοθύελλα θα στροβιλίσει τις μπούκλες των αρνιών...
  Η Πατρίδα μας είναι η γρανιτένια πίστη,
  Για να είμαι ειλικρινής, τα Krauts δεν είναι τρομακτικά!
    
  Το χτύπημα του μετάλλου, τα τρίξιμο των κυλίνδρων -
  Τα τανκς σέρνονται στα σύνορα της Ρωσίας!
  Ας φτιάξουμε μια κορυφογραμμή από αιχμηρές ξιφολόγχες,
  Με μια κραυγή "Χουρρέι" βγήκαμε στην επίθεση!
    
  Μια γραβάτα στο λαιμό στο χρώμα της αυγής,
  Εμπνευστήκαμε στη μάχη από μια ιδέα.
  Υπάρχει μόνο μία επιλογή - να κερδίσεις ή να πεθάνεις,
  Εδώ η κόκκινη σημαία κυματίζει πάνω από το redoubt!
    
  Χλωμά χείλη, φυσάει μια χιονοθύελλα,
  Τα χέρια της κοπέλας ήταν δεμένα...
  Ω, πόσο ανελέητη είναι η μοίρα,
  Στο τσουχτερό κρύο, ξυπόλητοι στο ικρίωμα!
    
  Αλλά δεν ήθελα να καταλήξω σε ένα βρόχο,
  Μάζεψε δυνάμεις και άρπαξε τον Γερμανό.
  Δεν υπάρχει κανείς πιο δυνατός από εμάς στη Γη,
  Δεν χρειαζόμαστε το άθλιο έλεός σας!
    
  Και έτσι πέθανε, ροκανίζοντας το λαιμό της,
  Ρωσίδα, Τάνια Κράσνοβα.
  Αλλά το μονοπάτι θα μας οδηγήσει στο Βερολίνο,
  Ας χτίσουμε έναν κόσμο χωρίς βία, έναν νέο!
    
  Πόσα από τα αδέρφια μου πέθαναν,
  Όλοι εθελοντές, μόνο αγόρια.
  Για τους πρωτοπόρους των φτωχών, ξυπόλητοι -
  Κρούστα για πρωινό, χτυπήματα για βραδινό!
    
  Είμαστε κοντά στο Βερολίνο, ο θρίαμβος έρχεται σύντομα,
  Η πινακίδα Komsomol φωτίζει το στήθος σας!
  Παρόλο που οι μπότες είναι πολύ στενές γιατί δεν τις έχω συνηθίσει,
  Όμως το χρώμα της ευτυχίας τον Μάιο εμπνέει!
    
  Ο Φύρερ είναι στην κόλαση, ο τυφώνας έσβησε -
  Ήρθε η χαρά, ακούγονται παιδικά γέλια!
  Το άντρο κοιμάται στις στάχτες του κάτω κόσμου,
  Και πάνω από την Πατρίδα - τον Κόκκινο Ήλιο!
  Τα κορίτσια τραγούδησαν με μεγάλο ενθουσιασμό. Και πράγματι, έλαβαν αμέσως εκατομμύρια likes. Και με τα χρήματα είναι λίγο χειρότερο, αλλά πηγαίνει επίσης καλά. Έτσι τα κορίτσια δεν έχουν τίποτα να παραπονεθούν.
  Η Έλενα έγνεψε καταφατικά:
  - Πάμε κορίτσια! Είμαι στη φωνή τώρα. Και αν αρχίσω να πίνω, θα είναι με τέτοιο τρόπο που κανείς δεν θα το βρει αρκετό.
  Και οι μεταλλαγμένοι πολεμιστές και ερευνητές άρχισαν να τραγουδούν ξανά.
  Η ροή του κύματος είναι παράκτιος κρύσταλλος,
  Το αεράκι είναι φρέσκο, απαλό, groovy!
  Και το χιόνι πέφτει τόσο λευκό,
  Πάνω από τη Μητέρα Γη, γκρι!
    
  Οι ακτίνες χρυσοποίησαν τις χιονοστιβάδες,
  Και οι νιφάδες έπεσαν σαν χνούδι!
  Πέταξε γρήγορα τα βάρη από την ψυχή σου,
  Για να μην σβήσει ο ενθουσιασμός μονομιάς!
    
  Είμαι ξυπόλητο κορίτσι
  Τώρα ένας κακός εκδικητής ανταρτών!
  Μια κουρελιασμένη φούστα σε μπαλώματα,
  Ο φασίστας επιτέθηκε στην πατρίδα!
    
  Τώρα ο κορεσμός έχει ορμήσει στην άβυσσο,
  Παλιό κράκερ για μεσημεριανό!
  Οι φασίστες πιστεύω ότι θα χτυπηθούν,
  Και το κατόρθωμα των κοριτσιών δοξάζεται!
    
  Τοποθέτησε εκρηκτικά στις ράγες,
  Αν και η νύχτα ήταν κρύα!
  Η βροχή έπεσε αλύπητα,
  Ο κόπος φαινόταν να φτάνει στον πάτο!
    
  Αλλά το τρένο με τους Γερμανούς ανατινάχτηκε,
  Τα φασιστικά τανκς δεν μπορούν να περάσουν!
  Αν και δεν υπάρχει ιδανικό στον κόσμο,
  Κρατώ το κίνητρο της αγάπης στις καρδιές μου!
    
  Το μονοπάτι είναι πολύ μακρύ, έχασα τα πόδια μου,
  Μα μάζεψα τα πάντα για τους Γερμανούς!
  Ο Χίτλερ, πιστεύω, θα το πάρει στο μάτι,
  Για την ανομία σου!
    
  Ο ηρωισμός δεν γνωρίζει ηλικία,
  Δεν υπάρχουν όρια - ο θάνατος δεν ξέρει!
  Θα βγούμε στον απεριόριστο χώρο,
  Να σκουπίσω αμέσως τα δάκρυα της λύπης!
    
  Ας πετύχουμε νέα μεγαλεία
  Κόκκινη σημαία σε όλο τον πλανήτη!
  Και κάνετε τη συμβολή σας: συναισθηματική, προσωπική,
  Φέρτε το σε πεζογραφία και ποίηση!
    
  Επιπλέον, όχι για άσκοπες κουβέντες,
  Άλλωστε η λέξη είναι σφυρί, κοφτερό δρεπάνι!
  Χωρίς ποταπή λατρεία λειψάνων,
  Και με τη δημιουργία του ρωσικού θυρεού!
    
  Κατέκτησαν τη μισή Ευρώπη,
  Φυσικά, χρειαζόμαστε έναν νέο κόσμο!
  Ρεύματα ιππικού, πεζικού,
  Ας κατακτήσουμε την απεραντοσύνη του Σύμπαντος!
    
  Και ήρθε η ώρα να υπηρετήσετε τη Ρωσία,
  Αγαπητοί μου απόγονοι!
  Έτσι ώστε οι διακοπές να είναι κάτω από τον γαλάζιο ουρανό,
  Έτσι ώστε τα περιστέρια να πυροβολούν προς τα πάνω!
  Τα κορίτσια απελευθέρωσαν λίγη από την ξέφρενη ενέργειά τους. Και βαρέθηκαν να τραγουδούν. Επιπλέον, δεν υπάρχει Ρωσία εδώ και πολύ καιρό. Η ανθρωπότητα είναι μια ενιαία δύναμη. Έχει μάλιστα δύο ανώτατους συντονιστές: σύμφωνα με την παράδοση, έναν άνδρα και μια γυναίκα. Εκλέγονται κάθε τρία χρόνια στο Hypernet. Επιπλέον, όχι περισσότερο από έναν όρο. Και μπορείτε να επιστρέψετε για δεύτερη θητεία μόνο μετά από τριάντα χρόνια. Αυτό γίνεται για να αποφευχθεί ο σφετερισμός της εξουσίας και η εγκαθίδρυση ενός αυταρχικού καθεστώτος. Στην πραγματικότητα, σε τρία χρόνια οι ανώτατοι συντονιστές δεν θα έχουν χρόνο να δυναμώσουν αρκετά ώστε να γίνουν δικτάτορες, και η παράδοση της δημοκρατίας παίζει ρόλο.
  Στις ΗΠΑ, ούτε ένας πρόεδρος δεν έγινε ποτέ δικτάτορας και ο Ρούσβελτ παραμένει εξαίρεση. Στη Ρωσία είναι χειρότερα από αυτή την άποψη. Ένας ηγεμόνας έκανε πολλά λάθη και επέκτεινε τις εξουσίες του. Αλλά μετά από αυτό, το σύστημα έγινε κατά κάποιο τρόπο πιο δημοκρατικό. Οι εξουσίες του προέδρου μειώθηκαν σε πέντε χρόνια και δύο θητείες. Και κάπως έτσι το συνηθίσαμε.
  Μέχρι, επιτέλους, να ενωθούν όλες οι χώρες του κόσμου. Δημιουργήθηκε για πρώτη φορά μια ηγεμονία Ρωσίας, ΗΠΑ και Κίνας. Και άλλες χώρες προσχώρησαν σε αυτό.
  Η παγκόσμια ολοκλήρωση διευκολύνθηκε, παραδόξως, από την παρακμή σχεδόν όλων των παγκόσμιων θρησκειών. Οι άνθρωποι έγιναν σοφότεροι και συνειδητοποίησαν ότι όλα αυτά ήταν παραμύθια και καθαρά ανθρώπινες ιδέες για τον Θεό τον Δημιουργό, και ακόμη περισσότερο για άλλους Θεούς. Στην πραγματικότητα, όλα είναι πολύ πιο περίπλοκα και πιο απλά. Αλλά ούτε ένα ανθρώπινο βιβλίο δεν είναι η αλήθεια, ούτε εκατό δεν είναι εντελώς ψευδή.
  Όλες οι θρησκείες είναι και φως και επιθυμία για καλό, αλλά και πάλι ανθρώπινες. Και φαντασιώσεις από τον κόσμο και τη φύση των ανθρώπων και την ψυχή. Οι άνθρωποι άρχισαν να το καταλαβαίνουν αυτό και προέκυψε μια μόδα για μια νέα πίστη: στην παντοδυναμία του ανθρώπινου Λόγου. Μετά από αυτό, οι χώρες εξαφανίστηκαν και επήλθε ενότητα.
  Επιπλέον, η μείωση του αριθμού των αρσενικών συνέβαλε επίσης στην ενότητα. Οι άνδρες είναι πιο επιθετικοί, ενώ οι γυναίκες, αντίθετα, ευγενικές. Και εξαιτίας αυτού, έγινε πιο εύκολο για τους ανθρώπους να συμφωνήσουν. Και οι γυναίκες δεν θέλουν να χωρίζουν έτσι.
  Ως εκ τούτου, η ανθρωπότητα έγινε μια ενιαία δύναμη και μια δημοκρατική δημοκρατία στην οποία δεν υπήρχε σχεδόν καθόλου αυτονομισμός. Λοιπόν, σχεδόν, γιατί έγιναν κάποιες προσπάθειες. Και τα μεταλλαγμένα κορίτσια πάλεψαν επίσης με αυτό. Έτσι, ο αυτονομισμός θα μπορούσε να οδηγήσει σε νέους, ήδη πολέμους αστέρων μεταξύ των ανθρώπων.
  Είναι καλύτερα να έχουμε μια ενωμένη δημοκρατία. Επιπλέον, αυτό είναι ενότητα στην διαφορετικότητα. Και όχι η επιθυμία για ενοποίηση. Ταυτόχρονα, πρακτικά ολόκληρος ο πληθυσμός έχει μια ενιαία θρησκεία: Αρχομοθεϊσμός - πίστη στην παντοδυναμία του Ανθρώπινου Νου, και αυτό ενώνει τους πάντες. Ταυτόχρονα όμως, φυσικά, εξακολουθούν να υπάρχουν διάφορα είδη αιρέσεων, αν και σπάνια. Άλλοι είναι χριστιανοί, άλλοι βουδιστές, υπάρχουν μουσουλμάνοι και οι τελευταίοι σχηματισμοί. Είναι λίγα σε αριθμό και συνήθως δεν είναι επικίνδυνα.
  Υπήρχαν όμως και τρομοκρατικές επιθέσεις για θρησκευτικούς λόγους, αλλά και πολύ σπάνια.
  Ο κόσμος των ανθρώπων, στον οποίο υπάρχουν πολλές φορές περισσότερα κορίτσια από άντρες, διακρίθηκε από σταθερή προοδευτική ανάπτυξη, ειρήνη και ηρεμία, σχεδόν χωρίς εγκληματικότητα.
  Ταυτόχρονα όμως κάτι του έλειπε. Για παράδειγμα, οι περιπέτειες και ο αγώνας ενάντια στο κακό.
  Αν και στην εικονική πραγματικότητα αυτό είναι αρκετά πιθανό.
  Και κανονίστε περιπέτειες για τον εαυτό σας κάθε μέρα.
  Και τώρα, τα κορίτσια θέλουν ξεκάθαρα να πηδήξουν σε εικονικούς κόσμους αντί για μια αδιέξοδη έρευνα.
  Τέτοιες περιπέτειες περιμένουν εκεί.
  Η Ελισάβετ θυμήθηκε πώς πάλεψε τον χειμώνα κοντά στη Μόσχα. Είχε τρομερό κρύο τότε. Και οι Γερμανοί έπιασαν τότε δύο πρωτοπόρα αγόρια. Τους έψαξαν και τους έγδυσαν μέχρι τα σώβρακα. Μετά μας έδιωξαν στο χιόνι, σχεδόν γυμνούς.
  Παιδιά, περίπου δώδεκα χρονών, περπατούσαν ξυπόλητα πάνω στο παγωμένο, πολύ φλεγόμενο χιόνι. Ήταν πολύ οδυνηρό. Τα πόδια τους έγιναν κόκκινα, σαν τα πόδια των χήνων. Στη συνέχεια τους οδήγησαν σε μια ζεστή καλύβα, τους άφησαν να ζεσταθούν και μετά βγήκαν ξανά στο κρύο.
  Οι πρωτοπόροι βίωσαν τρομερό πόνο και γκρίνιαξαν. Ωστόσο, δεν έδωσαν καμία πληροφορία στους Γερμανούς.
  Στη συνέχεια, μια ακόμη πιο σκληρή μέθοδος, τα παιδιά τοποθετήθηκαν σε φλεγόμενες φωτιές άνθρακα με τα γυμνά τους πόδια. Και είναι τόσο οδυνηρό, ειδικά μετά τον παγετό, και η μυρωδιά απλώνεται στον αέρα, σαν να ψήνουν αρνί. Και τα κορίτσια των Γερμανών πολεμιστών γλείφουν τα χείλη τους σαρκοφάγα.
  Αυτή είναι η σκληρότητα που επιδείχθηκε. Ένας τύπος δεν άντεξε και χάλασε.
  Είπε ότι ήξερε πού επρόκειτο να επιτεθούν τα σοβιετικά στρατεύματα. Λοιπόν, φυσικά ήταν φίμωση. Αλλά το αγόρι μάντεψε κατά λάθος. Και πράγματι, οι Γερμανοί μπόρεσαν να ανασυνταχθούν και να κλείσουν την ανακάλυψη.
  Οι Ναζί πήραν ένα από τα αγόρια μισόγυμνο και ξυπόλητο έξω στο χιόνι. Κι εκεί τον άφησαν στο τσουχτερό κρύο μέχρι που έγινε πάγος. Και στο αγόρι που χάλασε του είπαν ότι έτσι κι αλλιώς δεν είχε γυρισμό και του πρότειναν είτε να ξοδευτεί είτε να συνεχίσει να υπηρετεί τη Γερμανία.
  Επέλεξε την υπηρεσία. Ωστόσο, έχοντας προλάβει τη στιγμή, κατάφερε να διαφύγει.
  Στη συνέχεια, μετά τον πόλεμο, ως ενήλικας, παραδέχτηκε ότι είχε χάσει την καρδιά του στην Ελισάβετ.
  Εκείνη απάντησε αναστενάζοντας:
  - Αν ήταν στη θέση σου, θα γκρεμίζονταν πάρα πολλοί. Δεν θα κρίνω εγώ!
  Στην πραγματικότητα, μόνο στα βιβλία οι ήρωες παραμένουν ακλόνητοι κάτω από βασανιστήρια. Όλα στη ζωή είναι πολύ πιο περίπλοκα.
  Αν και σε αυτό το σύμπαν, ο πόλεμος κερδήθηκε. Υπάρχουν όμως παράλληλα σύμπαντα όπου τα πράγματα έχουν συμβεί πολύ χειρότερα από τα δικά τους.
  Και θα μπορούσε να γραφτεί μια ιστορία για αυτό.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο. 12.
  Τα κορίτσια όρμησαν με τη γρήγορη πτήση τους προς τον πλανήτη Γη. Έχει πολύ μεγάλο πληθυσμό και πιθανώς τον μεγαλύτερο αριθμό ψυχικά ασθενών. Μόνο σε αυτό μπορείτε να βρείτε τουλάχιστον κάποια ένδειξη στην αναζήτηση μυστηριωδών εγκληματιών. Και ίσως καταφέρεις να κολλήσεις.
  Η Ελισάβετ, όντας μέντιουμ, θυμήθηκε έναν από τους παράλληλους κόσμους, όπου ήταν ακόμη χειρότερος από τον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο.
  Τον Ιανουάριο του 1943 οι Γερμανοί απέκτησαν έναν μεταλλαγμένο άσο. Υπέστη επίσης τροποποίηση ως νέος και απέκτησε υπερδυνάμεις. Στην αρχή πολέμησε στο μέτωπο της Μεσογείου με τους Άγγλους και τους Αμερικανούς. Έγινε ο πρώτος πιλότος της Luftwaffe που κατέρριψε διακόσια αεροσκάφη, λαμβάνοντας τον Σταυρό του Ιππότη του Σιδερένιου Σταυρού με ασημένια φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια.
  Αφού κατέρριψε τριακόσια αεροπλάνα, ήταν ο πρώτος στο Τρίτο Ράιχ που έλαβε τον Σταυρό της Στρατιωτικής Αξίας σε χρυσό και διαμάντια. Μετά από αυτό μετατέθηκε στο Ανατολικό Μέτωπο.
  Εκεί πήρε μέρος στην επική Μάχη του Κουρσκ. Ένας μεταλλαγμένος νεαρός άνδρας, ένα ξανθό αγόρι που έμοιαζε με αγόρι, που δεν είχε καν μουστάκι ή γένια, έμοιαζε με έναν έφηβο περίπου δεκατεσσάρων ετών, τότε είχε γίνει ένας απίστευτα δυνατός αερομαχητής. Και δεν μπορούσαν να τον χτυπήσουν, αλλά ο ίδιος ένιωσε διαισθητικά ομάδες εχθρικών αεροπλάνων.
  Και τα ένστικτα και η ακρίβεια του έγιναν υπερφυσικά. Και χτύπησε τόσο περίφημα τα σοβιετικά αεροπλάνα που έλαβε το παρατσούκλι Λευκός Διάβολος και τον φοβόταν σαν τη φωτιά.
  Επιπλέον, έλαβε ένα μοναδικό πειραματικό μαχητικό ME-309, το οποίο είχε επτά σημεία βολής ταυτόχρονα - τρία αεροβόλα και τέσσερα πολυβόλα, και κανείς δεν μπορούσε να του αντισταθεί.
  Ένα αγόρι ονόματι Wolf, που επέζησε της μετάλλαξης, μάζευε γρήγορα λογαριασμούς. Και κατέρριψε περίπου πεντακόσια αεροσκάφη σε δύο μήνες του Kursk Bulge. Και άλλοι Γερμανοί πιλότοι τον ακολούθησαν. Οι Ναζί διατήρησαν την αεροπορική τους υπεροχή. Και μπόρεσαν να αποφύγουν την ήττα στη στεριά. Είναι αλήθεια ότι δεν υπήρξε νίκη. Οι Ναζί υποχώρησαν στις αρχικές τους γραμμές και κέρδισαν μια βάση εκεί. Η πρώτη γραμμή αποδείχθηκε σταθερή.
  Οι απώλειες της ΕΣΣΔ αποδείχθηκαν μεγαλύτερες από ό,τι στην πραγματική ιστορία. Παρεμπιπτόντως, οι Σύμμαχοι ανέβαλαν και την απόβαση στη Σικελία. Φοβήθηκαν να μεταφέρουν τις μάχες στην ήπειρο. Και ο Wolf Rommel, αυτό ήταν το όνομα του μεταλλαγμένου πιλότου, τους ενέπνευσε φόβο.
  Επιπλέον, ο Wolf κατάφερε να καταρρίψει ένα αεροπλάνο που μετέφερε ο ίδιος ο Montgomery κατά τη διάρκεια της καριέρας του στη Μεσόγειο. Πέθανε ο πιο ταλαντούχος Άγγλος διοικητής. Και εξαιτίας αυτού, οι Βρετανοί ανέβαλαν την απόβαση στη Σικελία. Και μετά το εγκατέλειψαν τελείως. Και ο Ρούσβελτ ενδιαφερόταν επίσης περισσότερο να νικήσει την Ιαπωνία παρά να μπει στην Ευρώπη.
  Έτσι ο Wolf Rommel πολέμησε με επιτυχία και κατέρριψε αεροπλάνα της ΕΣΣΔ με μεγάλη όρεξη. Δεν είναι για τίποτα που είναι μεταλλαγμένος.
  Μειώθηκαν επίσης οι βομβαρδισμοί του Τρίτου Ράιχ και των εργοστασίων του. Αυτό επέτρεψε στους Γερμανούς να ξεκινήσουν το νέο τανκ Panther-2, με πιο ισχυρά όπλα και πανοπλίες, στην παραγωγή τον Σεπτέμβριο του 1943. Η δεξαμενή είχε καλή προστασία στο μέτωπο: η γάστρα είχε πάχος 100 mm και ο πυργίσκος είχε πάχος 120 mm. Και τα πλαϊνά είναι 60 χλστ. Και όλα είναι σε πλαγιές. Αυτό επέτρεψε στο Panther-2 να αντέχει σε επιθέσεις από μικρότερα σοβιετικά όπλα. Επιπλέον, υπάρχει επίσης ένα πυροβόλο 88 mm στο 71EL, πολύ ισχυρό και γρήγορο, που διεισδύει σε σοβιετικά οχήματα από μεγάλη απόσταση. Ταυτόχρονα, οι οδηγικές επιδόσεις του Panther 2 δεν ήταν κακές. Με βάρος 53 τόνους, είχε κινητήρα 900 ίππων. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπορούσε να κινηθεί χειρότερα από το σοβιετικό τριάντα τέσσερα. Επιπλέον, το Tiger 2 μπήκε νωρίτερα στη μαζική παραγωγή.
  Οι Γερμανοί έλεγχαν το μεγαλύτερο κοίτασμα βωξίτη στο Zaporozhye και ως εκ τούτου τα τανκς τους είχαν καλής ποιότητας θωράκιση.
  Το φθινόπωρο, τα σοβιετικά στρατεύματα προσπάθησαν ανεπιτυχώς να προχωρήσουν στην Ουκρανία και στο κέντρο.
  Ο Wolf Rommel έλαβε ένα νέο βραβείο για τα πεντακόσια σοβιετικά αεροσκάφη που καταρρίφθηκαν: τον Ιπποτικό Σταυρό του Σιδηρού Σταυρού με χρυσά φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια. Και για επτακόσια πενήντα αεροσκάφη ένα μοναδικό βραβείο είναι ο Ιπποτικός Σταυρός του Σιδερένιου Σταυρού με φύλλα βελανιδιάς πλατίνας, σπαθιά και διαμάντια. Και για χίλια αεροσκάφη που καταρρίφθηκαν, ο Χίτλερ ενέκρινε ένα ειδικό βραβείο: το Άστρο του Σταυρού του Ιππότη του Σιδερένιου Σταυρού με ασημένια φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια.
  Και όταν ο μεταλλαγμένος πιλότος ξεπέρασε τις μιάμιση χιλιάδες αεροπλάνα που καταρρίφθηκαν την Πρωτοχρονιά, έλαβε ένα άλλο βραβείο: το αστέρι του Σταυρού του Ιππότη του Σιδερένιου Σταυρού με χρυσά φύλλα βελανιδιάς σπαθιά και διαμάντια.
  Έτσι οι λογαριασμοί συγκεντρώνονταν ενεργά, σαν σε παραμύθι.
  Ο Wolf Rommel έγινε ένα φαινόμενο στο οποίο έψαξαν και άλλοι πιλότοι της Luftwaffe.
  Τον Ιανουάριο, ο Κόκκινος Στρατός προσπάθησε να προχωρήσει κοντά στο Λένινγκραντ, αλλά δεν κατάφερε να σπάσει τις άμυνες. Και στην Ουκρανία, τα σοβιετικά στρατεύματα δεν είχαν επιτυχία. Επιπλέον, γερμανικά τανκς παράγονταν σε μεγάλες ποσότητες. Και ειδικά ο "Panther" ήταν πολύ καλός στην άμυνα.
  Μέσα σε δύο μήνες, ο Wolf Rommel κατέρριψε περισσότερα από πεντακόσια ακόμη σοβιετικά αεροσκάφη.
  Ο χειμώνας τελείωσε. Οι Γερμανοί συσσώρευαν δυνάμεις για νέες επιθέσεις. Είχαν ένα τέλειο αεροσκάφος επίθεσης πολλαπλών ρόλων με έλικα, το TA-152, ανώτερο από τα σοβιετικά αεροσκάφη. Και τζετ αεροσκάφη.
  Έτσι ο Στάλιν αποφάσισε να το αντιμετωπίσει συγκεκριμένα. Η πρώτη γραμμή ήταν ακόμα η ίδια με το καλοκαίρι του '43.
  Αλλά οι Γερμανοί συσσώρευαν δυνάμεις για μια επίθεση. Ο αριθμός των "Panthers"-2 αυξανόταν και μπορούσαν να προχωρήσουν σε μια αποφασιστική επίθεση.
  Ο Χίτλερ υπολόγιζε πολύ σε αυτό.
  Ο Στάλιν, εν τω μεταξύ, διαπραγματεύτηκε με τον Τσόρτσιλ και τον Ρούσβελτ. Δήλωσαν ότι η απόβαση στη Γαλλία ήταν αδύνατη και δεν είχε νόημα. Οι στρατιώτες θα πεθάνουν μόνο μάταια.
  Όπως, οι Γερμανοί είναι ακόμα δυνατοί. Δυσκολίες προέκυψαν και στο Lend-Lease. Ο Χίτλερ αμβλύνει κάπως την πολιτική του απέναντι στους Εβραίους και άφησε να εννοηθεί ότι θα μπορούσε να εγκαταλείψει τελείως τον αντισημιτισμό εάν η Δύση έκανε ειρήνη μαζί του και τον βοηθούσε.
  Ο Στάλιν κατάλαβε ότι βρισκόταν σε δύσκολη θέση. Η χώρα είναι εξαντλημένη και υπερτονισμένη. Οι Γερμανοί κρατήθηκαν από την ήττα τον χειμώνα και στα τέλη της άνοιξης και το καλοκαίρι μπορούν να πάρουν τις νίκες τους. Οπότε είναι καλύτερα να μην ανακατεύεστε εναντίον τους.
  Υπήρχε, φυσικά, ελπίδα για νέα τεχνολογία. Άρματα μάχης T-34-85 και IS-2. Αλλά, φυσικά, δεν είναι τόσο δυνατοί όσο το "Panther"-2 και το "Tiger"-2. Ναι, το IS-2 είναι κατώτερο σε οπλισμό, ποιότητα οβίδων και μετωπική θωράκιση. Απλώς τα νέα τανκς είναι τουλάχιστον κάτι καλύτερα από τα παλιά. Ειδικά το T-34-76, το οποίο δεν μπόρεσε καν να διαπεράσει την πλευρά του Tiger-2.
  Ο Στάλιν συγκέντρωσε τον στενότερο κύκλο του. Το καταφύγιο ήταν υπόγειο στο Κρεμλίνο.
  Μέχρι στιγμής οι Γερμανοί δεν έχουν βομβαρδίσει ενεργά τη Μόσχα. Αλλά είχαν πυραύλους FAA υπό ανάπτυξη και, φυσικά, τρομερά βομβαρδιστικά αεριωθούμενα, έναντι των οποίων η αεροπορία και η αεράμυνα της ΕΣΣΔ ήταν ακόμα ανίσχυρες.
  Επιπλέον, οι Ναζί έχουν ήδη παραλάβει νέα αεροσκάφη στην παραγωγή. Και το TA-152, που μπορούσε να μεταφέρει μέχρι και δύο τόνους βόμβες. Και το βομβαρδιστικό Yu-288, που ήδη μεταφέρει έως και έξι τόνους, και με μεγαλύτερη εμβέλεια, ταχύτητα και αμυντικά όπλα. Και αυτά είναι στη σειρά. Και υπάρχουν εξελίξεις. Αυτό είναι κυρίως ένα τετρακινητήριο Yu-488, με ταχύτητα έως και επτακόσια χιλιόμετρα την ώρα, κάτι που είναι πολύ μεγάλο για ένα βομβαρδιστικό και μπορεί να μεταφέρει έως και δέκα τόνους βάρους. Και το ακόμα πιο τρομερό εξακινητήριο TA-400. Κουβαλούσε περισσότερες βόμβες και προστατευόταν από δεκατρία αεροβόλα. Επιπλέον, θα μπορούσε να έχει και κινητήρες τζετ.
  Είναι λοιπόν σαφές ότι η πρωτεύουσα δεν θα είναι ήρεμη για πολύ. Οι Γερμανοί εκτόξευσαν και το επιθετικό τουφέκι MP-44, το οποίο ήταν το καλύτερο στον κόσμο εκείνη την εποχή. Και είχαν ήδη στο δρόμο τη σειρά "Ε", η οποία δεν είχε αντίστοιχη.
  Ήταν λοιπόν σαφές ότι η ΕΣΣΔ θα μπορούσε κάλλιστα να χάσει αυτόν τον πόλεμο. Επιπλέον, όλη η Ευρώπη δούλευε για τον Χίτλερ. Και οι ξένοι στρατολογήθηκαν στο πεζικό και στα εργοστάσια κ.λπ. Σε ό,τι αφορά το ανθρώπινο δυναμικό, λαμβάνοντας υπόψη τα κατεχόμενα, το Τρίτο Ράιχ έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα. Και η ποιότητα των όπλων είναι μάλλον ακόμη υψηλότερη.
  Αν και το ME-262 δεν είναι ακόμα τέλειο, και είναι πολύ νωρίς για να το λανσάρουμε στην παραγωγή. Υπάρχουν όμως τα TA-152 και ME-309, τα οποία είναι ήδη στη σειρά, και παλεύουν καλά. Τόσο η ταχύτητα όσο και τα όπλα τους είναι στα καλύτερά τους. Είναι αλήθεια ότι τα αυτοκίνητα ζυγίζουν πολύ, γεγονός που επηρεάζει τους ελιγμούς. Αλλά τα ισχυρά όπλα καθιστούν δυνατή την κατάρριψη με μία κίνηση και η ταχύτητα κατά τη διάρκεια μιας κατάδυσης εξαφανίζεται όταν το Yak, για παράδειγμα, μπαίνει στην ουρά. Και σε κάθετους ελιγμούς, τα γερμανικά αεροπλάνα είναι πιο δυνατά και έχουν μεγαλύτερη ταχύτητα.
  Ο Γιακόβλεφ ενημέρωσε τον Στάλιν για το Yak-3, το οποίο ήταν υπό ανάπτυξη, ελαφρύτερο και πιο ευέλικτο από το Yak-9.
  Ο Στάλιν το άκουσε, κοιτάζοντας το πορτρέτο του Αλεξάντερ Σουβόροφ. Αυτός ο διοικητής της τσαρικής Ρωσίας ήταν μοναδικός, και έζησε σχεδόν εβδομήντα χρόνια, όντας ανίκητος. Αν και δεν του έδωσαν μεγάλους στρατούς. Και οι πιο δυνατές νίκες επί των Γάλλων δεν έφεραν στη Ρωσία ούτε εκατοστό γης. Ήξερε όμως να κερδίζει με αριθμούς.
  Τώρα οι Γερμανοί άρχισαν να σχηματίζουν λεγεώνες από όλη σχεδόν την Ευρώπη. Ο Χίτλερ σταμάτησε τον τρόμο εναντίον των Εβραίων και άρχισαν ακόμη και να στρατολογούν τάγματα εθελοντών από αυτούς.
  Εμφανίστηκε και ο Πολωνικός Απελευθερωτικός Στρατός, ως αντίβαρο στον πολωνικό στρατό.
  Γάλλοι, Ολλανδοί, Βέλγοι, Δανοί και άλλοι Ευρωπαίοι στρατολογήθηκαν στο Τρίτο Ράιχ, ειδικά στις μονάδες των SS. Τόσο τα τμήματα της Λευκορωσίας όσο και της Ουκρανίας εμφανίστηκαν στην ΕΣΣΔ. Οι Γερμανοί έγιναν πιο έξυπνοι και πιο ευέλικτοι όσο προχωρούσε ο πόλεμος. Και τώρα υπήρχε μια κεντρική Ράντα στη Λευκορωσία και οι τοπικές δυνάμεις χρησιμοποιήθηκαν εναντίον των παρτιζάνων. Επίσημα, η Λευκορωσία έλαβε αυτονομία και εμφανίστηκε μια ομοιότητα αυτοδιοίκησης. Όπως και στην Ουκρανία. Εκεί που αποφυλακίστηκε ο Μπαντέρα. Και άρχισαν να σχηματίζονται νέοι εθνικιστικοί διαχωρισμοί.
  Άρα η ΕΣΣΔ δεν είχε πλεονέκτημα σε ανθρώπινο δυναμικό. Και σε επίπεδο τεχνολογίας, το πλεονέκτημα πέρασε στους Γερμανούς.
  Ο Στάλιν σημείωσε:
  - Η κατασκευή του Yak-3 απαιτεί μεγάλη ποσότητα ντουραλουμίου υψηλής ποιότητας. Και οι προμήθειες της από τις ΗΠΑ και τη Βρετανία έχουν μειωθεί κατακόρυφα. Και οι σύμμαχοι απαιτούν ήδη ευθαρσώς να το πληρώσουμε χρυσάφι!
  Ο Γιακόβλεφ απάντησε αναστενάζοντας:
  - Ναι, προς το παρόν το Yak-9 παραμένει το κύριο μαχητικό! Και η παραγωγή του πρέπει να αυξηθεί.
  Ο Ilyushin είπε:
  - Η παραγωγή αεροσκαφών έφτασε τις εκατό την ημέρα, συμπεριλαμβανομένων σαράντα μαχητικών. Αλλά η ποιότητά τους έχει μειωθεί. Πολλά αυτοκίνητα ζυγίζουν τριακόσια ή τετρακόσια κιλά βαρύτερα από τα στάνταρ, και γι' αυτό είναι κατώτερα από τους Γερμανούς ακόμη και σε ελιγμούς!
  Ο διοικητής του αεροσκάφους έγνεψε:
  - Έχουμε απλώς μια καταστροφική αναλογία απωλειών στις αερομαχίες - ένα προς δέκα υπέρ των Γερμανών. Και οι πιλότοι είναι κακώς εκπαιδευμένοι. Οι σύμμαχοι έχουν σταματήσει να προμηθεύουν αεροπορική βενζίνη και δεν υπάρχει αρκετή δική τους. Και τα σοβιετικά αυτοκίνητα δεν διαφέρουν σε ποιότητα. Επιπλέον, οι Γερμανοί έχουν έναν ολόκληρο γαλαξία εξαιρετικών άσων. Υπάρχουν και γυναίκες πιλότοι. Για παράδειγμα, η Albina και η Alvina, δύο νέα αστέρια, έχουν ήδη λάβει τους Σταυρούς των Ιπποτών με φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια, έχοντας καταρρίψει περισσότερα από τριακόσια αεροσκάφη το καθένα.
  Και αυτό σε σύντομο χρονικό διάστημα!
  Ο Στάλιν έγνεψε καταφατικά και παρατήρησε:
  - Λύκος, αυτός ο πιλότος τερματισμού δεν είναι μόνος!
  Ο διοικητής έγνεψε:
  -Μακάρι να υπήρχε!
  Ο Ανώτατος Διοικητής ρώτησε:
  - Τι θα πει ο Ζούκοφ;
  Ο Στρατάρχης της ΕΣΣΔ απάντησε με θλιμμένο βλέμμα:
  - Χρειαζόμαστε νέα όπλα. Το τανκ T-34-85 δεν είναι αρκετά ισχυρό. Το κανόνι του ακόμα δεν διαπερνά ούτε τον Πάνθηρα-2 ούτε τον Τίγρη-2 στο μέτωπο. Οι Γερμανοί ανέπτυξαν ένα πιο εξελιγμένο Panther-3, το οποίο θα έπρεπε να έχει την θωράκιση του Tiger-2, με λιγότερο βάρος και πιο ισχυρό κινητήρα. Εάν ένα τέτοιο τανκ βγει στην παραγωγή, θα καταστραφούμε εντελώς!
  Ο Στάλιν μουρμούρισε:
  - Τι θα λέγατε για το IS-2;
  Ο Ζούκοφ απάντησε με ειλικρίνεια:
  - Η μετωπική θωράκιση του πύργου είναι μάλλον αδύναμη. Ακόμα και ένας απλός "Πάνθηρας" μπορεί να το πάρει εύκολα από απόσταση ενός χιλιομέτρου και ακόμη πιο μακριά με ένα κέλυφος κάτω από την κάννη!
  Ο Ανώτατος σημείωσε:
  - Γιατί η θωράκιση του μετώπου του δεν είχε πάχος 160 χιλιοστών;
  Ο Ζούκοφ απάντησε με ειλικρίνεια:
  - Επειδή ένα ισχυρό όπλο είναι ήδη βαρύ. Και η μετάδοση απλά θα μπλοκάρει.
  Αναγκαστήκαμε να το εγκαταλείψουμε και να περιοριστούμε στα 100 χιλιοστά στο μέτωπο.
  Ο Στάλιν χαμογέλασε και φαινόταν αγενής. Μετά ρώτησε:
  - Τι γίνεται αν μειώσουμε την πλαϊνή θωράκιση του IS-2 από ενενήντα χιλιοστά σε πενήντα και έτσι ενισχύσουμε το μέτωπο;
  Ο Ζούκοφ έγνεψε καταφατικά:
  - Αυτό είναι πολύ πιθανό, σύντροφε Στάλιν. Αλλά χρειάζεται χρόνος για να αναπτυχθεί ένας νέος πύργος και να τεθεί σε παραγωγή!
  Ο Στρατάρχης Βασιλέφσκι σημείωσε:
  - Οι Γερμανοί, σε αυτή την περίπτωση, θα μπορούν να χτυπήσουν τον πυργίσκο IS-2 στο πλάι με μπαζούκες και φάουστπατρον και ελαφρύτερα όπλα. Αυτή είναι λοιπόν μια αμφιλεγόμενη απόφαση!
  Ο Υπέρτατος γρύλισε:
  - Όπου και να το πετάξεις, υπάρχει μια σφήνα παντού!
  Ο Γιακόβλεφ σημείωσε:
  - Πρέπει να αναπτύξουμε την αεροπορία τζετ! Οι Γερμανοί έχουν ήδη ME-262 που πολεμούν στον ουρανό. Είναι αλήθεια ότι δεν είναι πολύ αποτελεσματικά, αλλά ο καιρός περνάει και οι Ναζί μάλλον θα έχουν κάτι καλύτερο.
  Ο Μπέρια έγνεψε καταφατικά και είπε:
  - Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, οι Γερμανοί αναπτύσσουν ένα μαχητικό αεροσκάφος ME-1100, το οποίο θα μπορούσε να απογειωθεί στον αέρα αυτό το φθινόπωρο. Έχει μερικές πρωτότυπες ιδέες. Και το ME-262 X αναπτύσσεται επίσης, το οποίο θα πρέπει να είναι πιο ισχυρό και καλύτερο από τα προηγούμενα μοντέλα και να είναι έτοιμο για χρήση σε μάχη.
  Ο Στάλιν ρώτησε:
  - Ποιες είναι οι λεπτομέρειες;
  Ο Λαϊκός Επίτροπος Εσωτερικών απάντησε αναστενάζοντας:
  - Είναι μυστικά και δουλεύουμε! Αλλά σύμφωνα με φήμες, το ME-262 θα πρέπει να έχει ταχύτητα πάνω από 1.100 χιλιόμετρα την ώρα.
  Η συνοδεία του Στάλιν σφύριξε έκπληκτη.
  Ο Ανώτατος έγνεψε καταφατικά:
  - Ουάου! Τότε σίγουρα έχουμε μπλέξει! Τι θα πει ο Μολότοφ;
  Ο Λαϊκός Επίτροπος Εξωτερικών απάντησε αναστενάζοντας:
  - Οι δυτικοί σύμμαχοι έβαλαν φρένο στον πόλεμο. Φαίνεται ότι επίσημα εξακολουθούν να πολεμούν, αλλά στην πραγματικότητα δεν διεξάγουν πολεμικές επιχειρήσεις. Οι Γερμανοί σταμάτησαν επίσης να παράγουν υποβρύχια και επικεντρώθηκαν σε τανκς και αεροσκάφη. Επιπλέον, αντί για πυραύλους FAA, τα εργοστάσια θα παράγουν τα τελευταία βομβαρδιστικά αεριωθουμένων. Και αυτό σημαίνει ότι θα μας βομβαρδίσουν χωρίς οίκτο. Απλώς δεν θα μπορέσουμε να συμβαδίσουμε με τα τζετ αεροπλάνα!
  Ο Στάλιν μουρμούρισε:
  - Αυτό είναι κακό! Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει μέρος για να περιμένετε βοήθεια.
  Ο Στρατάρχης Βασιλέφσκι απάντησε:
  - Η Ρωσία έχει μόνο δύο συμμάχους: τον στρατό και το ναυτικό!
  Ο Ανώτατος Διοικητής έγνεψε:
  - Ναι είναι αλήθεια! Αυτό όμως το είπε ο όχι πολύ καλός Τσάρος Αλέξανδρος ο Τρίτος!
  Ο Μπέρια σημείωσε:
  - Αν ο Τσάρος Αλέξανδρος ο Τρίτος είχε ζήσει περισσότερο, μπορεί να ήταν μεγάλος. Θα μπορούσε κάλλιστα να είχε κερδίσει τον πόλεμο με την Ιαπωνία!
  Ο Ζούκοφ χαμογέλασε και απάντησε:
  - Αν ήμουν ο Κουροπάτκιν, θα κέρδιζα τους Ιάπωνες. Και τίποτα δεν θα με σταματούσε!
  Ο Στάλιν μουρμούρισε:
  - Σταμάτα να λες βλακείες! Δεν έχουμε AI για να καταλάβουμε τα πράγματα εδώ! Πρέπει να σώσουμε την πατρίδα μας. Σύντομα ο Χίτλερ θα μας ποδοπατήσει με όλη του τη δύναμη, και δεν θα φαίνεται πολύ. Και χρειαζόμαστε συγκεκριμένες ιδέες!
  Ο Στρατάρχης Βασιλέφσκι, ο οποίος φημιζόταν ότι ήταν μεγάλος στρατηγός, πρότεινε:
  - Ας βασιστούμε στην άμυνα κατά βάθος. Χρειαζόμαστε όσο το δυνατόν περισσότερα όπλα, συμπεριλαμβανομένων και αντιαρματικών. Πώς τα πάμε με την απελευθέρωσή τους;
  Ο Νικολάι Βοζνεσένσκι απάντησε με σιγουριά:
  - Πολύ καλά! Παράγουμε ακριβώς όσο πυροβολικό απαιτεί ο στρατός. Αλλά δεν αξίζει πλέον, δεν θα υπάρχει αρκετός κόσμος για τα πληρώματα όπλων!
  Ο Στρατάρχης Βασιλέφσκι σημείωσε:
  - Χρειαζόμαστε περισσότερα, ειδικά αντιαεροπορικά πυροβόλα. Το τελευταίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο εναντίον αεροσκαφών όσο και επίγειων στόχων!
  Ο Στάλιν κούνησε καταφατικά το γκριζαρισμένο κεφάλι του:
  - Πρέπει να παράγουμε περισσότερα αντιαεροπορικά πυροβόλα των 100 χλστ. Μπορούν να διεισδύσουν στο Panther-2 κατά μέτωπο, ακόμα και στο Tiger-2 point-blank, και ταυτόχρονα να καταρρίψουν παρεμβατικά γερμανικά αεροπλάνα.
  Ο Voznesensky σημείωσε:
  - Για το πυροβόλο των 100 χλστ., πρέπει ακόμα να φτιάξουμε το απαραίτητο βλήμα. Και έτσι, υπάρχει μια ιδέα για ένα αυτοκινούμενο όπλο που βασίζεται στο σασί των τριάντα τεσσάρων. Φτιάξτε το SU-100, που θα είναι πιο εύκολο στην παραγωγή από το T-34-85, αλλά πολύ πιο ισχυρό σε οπλισμό.
  Ο Ανώτατος Διοικητής έγνεψε με ικανοποίηση:
  - Λοιπόν, είσαι ο Βοζνεσένσκι και το κεφάλι! Τώρα ας τραγουδήσουμε!
  Και το πλήθος τραγούδησε χορωδιακά:
  Στην απεραντοσύνη της υπέροχης Πατρίδας,
  Μετριάζεται στη μάχη και την εργασία...
  Συνθέσαμε ένα χαρούμενο τραγούδι,
  Σχετικά με έναν υπέροχο φίλο και ηγέτη!
  
  Στάλιν, αυτή είναι στρατιωτική δόξα,
  Στάλιν, αυτή είναι η φυγή της νιότης...
  Πολεμώντας και νικώντας με τραγούδια,
  Ο λαός μας ακολουθεί τον Στάλιν!
  
  Πολεμώντας και νικώντας με τραγούδια,
  Ο λαός μας ακολουθεί τον Στάλιν!
  Λοιπόν, η Κόκκινη Αυτοκρατορία συγκεντρώνει δυνάμεις για να αποκρούσει την επίθεση. Αλλά από την άλλη, ο Χίτλερ ετοιμάζει επίθεση. Η παραγωγή όπλων στη Γερμανία αυξάνεται. Το "Panther"-2 έχει γίνει καλύτερα προστατευμένο στο μέτωπο του πυργίσκου, λόγω ενός μανδύα όπλου 150 mm υπό γωνία και ενός μετώπου γάστρας 100 mm με γωνία 45 μοιρών. Αυτό είναι αρκετό ώστε το T-34-85 να μην διαπερνά κατά μέτωπο ένα γερμανικό όχημα. Μπορεί όμως να το διαπεράσει από τρεισήμισι χιλιόμετρα.
  Έτσι, το "Panther"-2 έγινε η κύρια δεξαμενή και τα απλά "Panthers" έχουν ήδη διακοπεί. Όπως το T-4. Αλλά εξακολουθούν να παράγονται για να μην καταρρεύσουν οι όγκοι παραγωγής. Όπως και το "Tiger", παρά την κυκλοφορία του "Tiger"-2, εξακολουθεί να παράγεται.
  Δεν είναι δυνατή η άμεση ανακατασκευή ολόκληρης της παραγωγής στο Panther-2. Αν και αυτή η δεξαμενή είναι πολύ καλή. Και σε ταχύτητα, και πανοπλία, και ειδικά στα όπλα, όπου δεν έχει όμοιο.
  Στις αρχές Μαρτίου, ενώ οι δρόμοι ήταν ακόμη βρεγμένοι, οι Γερμανοί έκαναν την πρώτη τους απόπειρα επίθεσης. Και χτύπησαν προς την κατεύθυνση του Voroshilovgrad και του Krasnodonsk. Και επίσης το Ντόνετσκ.
  Αυτά τα μέρη της Ουκρανίας ανακαταλήφθηκαν από τον Κόκκινο Στρατό κατά τη διάρκεια της κρίσης του Στάλινγκραντ και οι Γερμανοί δεν πρόλαβαν να τα επιστρέψουν. Οι Ναζί κατάφεραν να πετύχουν τακτική έκπληξη.
  Διέδωσαν λοιπόν παραπληροφόρηση ότι ήθελαν να περικυκλώσουν τον σοβιετικό πόλεμο στο Κουρσκ Μπουλγκ. Χτύπησαν όμως σε άλλη κατεύθυνση, εκεί που δεν περίμεναν!
  Ισχυρά τανκς των Ναζί συμμετείχαν στις μάχες και το "Tiger"-2, το οποίο, σε σύγκριση με την πραγματική ιστορία, είχε ισχυρότερο κινητήρα 1000 ίππων, πράγμα που σημαίνει ότι κινούνταν πιο γρήγορα και θα μπορούσε να χρησιμεύσει ως μια καλή δεξαμενή επανάστασης.
  Οι Γερμανοί προχώρησαν γρήγορα στην αρχή. Κατέλαβαν το Voroshilovgrad, το Krasnodonsk και το Donetsk, αλλά μετά το χιόνι έλιωσε και τα βαριά γερμανικά τανκς κόλλησαν στη λάσπη. Ωστόσο, οι Krauts κατάφεραν να πάρουν τον πλήρη έλεγχο ολόκληρης της Ουκρανίας. Και ανακοίνωσαν τη νέα τους νίκη.
  Στις μάχες συμμετείχαν και τα πρώτα γερμανικά τανκς της σειράς Ε. Ειδικότερα, το αυτοκινούμενο πυροβόλο όπλο Ε-10. Αυτό το μηχάνημα είχε πολύ προηγμένα χαρακτηριστικά. Πρώτον, το ύψος του ήταν μόνο 1,2 μέτρα. Και το πλήρωμα είναι μόνο δύο άτομα ξαπλωμένα. Ο κινητήρας και το κιβώτιο ήταν μαζί και απέναντι. Και το ίδιο το αυτοκινούμενο όπλο είναι μικρό σε μέγεθος, αλλά με κινητήρα τετρακοσίων ίππων. Και στους δέκα τόνους ήταν δυνατό να τοποθετηθούν 82 mm μετωπικής θωράκισης σε μεγάλη γωνία ορθολογικής κλίσης και 52 mm πλευρικής θωράκισης, συν κυλίνδρους.
  Το E-10 είναι ένα μηχάνημα που είναι σχεδόν τέλειο. Με ταχύτητα έως και εκατό χιλιόμετρα στον αυτοκινητόδρομο, και εβδομήντα στον αυτοκινητόδρομο, είναι δύσκολο να χτυπηθεί και καμουφλάρεται εύκολα.
  Ταυτόχρονα, είναι φθηνό και εύκολο στην παραγωγή. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι το όπλο είναι το ίδιο με το T-4 μήκους κάννης 75 mm 48 EL. Διαπερνά όμως κατά μέτωπο τα σοβιετικά τανκς, αν και από μικρή απόσταση. Και μπορεί να αντέξει τα χτυπήματα του T-45-85 στο μέτωπο και είναι σχεδόν αδύνατο να τη χτυπήσει.
  Και το πλήρωμα είναι επίσης ασυνήθιστο - δύο λύκο κορίτσια από τα SS. Γκέρντα και Σάρλοτ.
  Είναι έτοιμοι να πολεμήσουν σαν τέρατα. Και έχουν κολοσσιαία, καταστροφική δύναμη.
  Και έδειξαν το μαχητικό τους master class με ειδικά ξυπόλητα και μόνο εσώρουχα.
  Αλλά, φυσικά, δεν χρειάζεται να μιλήσουμε για αυτά τόσο λεπτομερώς. Από την άλλη πλευρά, ξυπόλητα κορίτσια της Σοβιετικής Κομσομόλ με μπικίνι τσακώνονται.
  Και δείχνουν τον επιθετικό και ψύχραιμο χαρακτήρα τους. Πυροβολούν με ακρίβεια, ρίχνουν δώρα αφανισμού με τα γυμνά δάχτυλα των μαυρισμένων, δυνατών, μυωδών ποδιών τους και τραγουδούν ταυτόχρονα.
  Είμαστε κόρες της αγαπημένης Πατρίδας,
  Χώρες των Σοβιετικών κάτω από το κόκκινο λάβαρο!
  Σύντροφε Στάλιν, τολμηρό γεράκι,
  Που θα κάνει όλο τον κόσμο όμορφο!
  
  Η Πατρίδα μου κι εγώ γεννηθήκαμε στην ευτυχία,
  Για την καλλιέργεια σιτηρών και κλωστοϋφαντουργικού λιναριού...
  Ξέρετε, αυτοί είναι οι γιοι της Ρωσίας,
  Αυτός ο άνθρωπος θα είναι παντοδύναμος!
  
  Μια καταιγίδα βροντάει - ο φασισμός μας έχει εισβάλει,
  Αρμάδες τρομερών αρμάτων μάχης χτύπησαν...
  Αλλά καλύτερα χτυπήστε τον αντίπαλό σας στα μάτια,
  Δεν είμαστε μωρά που τσουγκρίζουμε σιμιγδάλι!
  
  Ο Φύρερ έσπασε στη Μόσχα έφιππος,
  Σε λευκό και από ατσάλι που είναι γυαλισμένο...
  Ο Αδόλφος Χίτλερ πούλησε τον εαυτό του στον Σατανά,
  Νόμιζα ότι οι σφαίρες δεν μπορούσαν να τον σταματήσουν!
  
  Σύντροφε Στάλιν, ο τολμηρός ιππότης,
  Συγκρούστηκε με τον Χίτλερ στις λίστες...
  Και αποδείχθηκε ότι ο Φύρερ δεν είναι κουλ,
  Η γροθιά του αρχηγού κόλλησε στο μήλο του Αδάμ του!
  
  Τώρα ο φασίστας τρέμει σαν φύλλο,
  Έτσι ο Στάλιν τον σακάτεψε σοβαρά...
  Θα προτιμούσε να παίζει whist στο τσίρκο,
  Λοιπόν, τώρα ο Αδόλφος είναι απλώς ένας αλήτης μαυρίσματος!
  
  Εφιάλτης των Ναζί του κόσμου, Στάλινγκραντ,
  Γιατί τα παιδιά μας έχουν γίνει πιο δυνατά...
  Ο στρατιώτης της γης των Σοβιετικών είναι πολύ χαρούμενος,
  Χτυπήσαμε όλους τους αντιπάλους στα κέρατα!
  
  Το Βερολίνο θα καταρρεύσει στα πόδια των κοριτσιών, ξέρετε,
  Τα κορίτσια θα περπατούν ξυπόλητα...
  Σύντομα θα χτίσουμε έναν παράδεισο στον πλανήτη,
  Και θα είναι πολύ χαρούμενο και ήσυχο!
  
  Όλα θα πάνε καλά στο σύμπαν,
  Τα κορίτσια θα λάβουν ένα μανδύα από διαμάντια...
  Μερικές φορές είναι πολύ δύσκολο
  Αλλά είμαστε μια χώρα πιο παλιά από τους Ατλάντες!
  
  Στη Ρωσία υπάρχει ένας πρωτοπόρος και αυτός ο τιτάνας,
  Στην Πατρίδα, κάθε πολεμιστής είναι από πάνες...
  Αδόλφο, είσαι χαμένος και τύραννος,
  Πήρες μαύρο μάτι από τα πόδια των κοριτσιών!
  
  Όταν ο κομμουνισμός είναι πάνω από το σύμπαν,
  Το πέπλο, όπως θα απλώσει η Μητέρα του Θεού...
  Τότε όλη η εκδίκηση θα εγκλωβιστεί,
  Και Ιησούς Θεός του Φωτός Όνομα!
  Πράγματι, οι Pioneer Boys είναι πράγματι τιτάνες.
  Και πολεμούν με απίστευτη και άγρια μανία. Αυτοί είναι πραγματικά παιδικοί ήρωες. Που δεν θα λυγίσει ούτε θα σπάσει, αν και τα πόδια είναι γυμνά, κόκκινα από το κρύο και τα αγόρια φορούν μόνο σορτς με γυμνό, μυώδες, μαυρισμένο μπούστο.
  Και ταυτόχρονα, φυσικά, δείχνουν χαρακτήρα όχι χειρότερο από τους Razins.
  Οι πρωτοπόροι τραγουδούν με μεγάλο ενθουσιασμό.
  Είμαστε πρωτοπόροι, παιδιά του κομμουνισμού -
  Μια φωτιά, μια σκηνή και μια κόρνα που κουδουνίζει!
  Η εισβολή του καταραμένου φασισμού -
  Το οποίο περιμένει μια έξαλλη ήττα!
  
  Τι χάσαμε σε αυτές τις μάχες;
  Τι κέρδισες στις μάχες με τον εχθρό;
  Ήμασταν απλά παιδιά του κόσμου -
  Και τώρα οι πολεμιστές της Πατρίδας!
  
  Αλλά ο Χίτλερ έκανε ένα βήμα προς την πρωτεύουσά μας,
  Ο καταρράκτης έριξε αμέτρητες βόμβες!
  Η πατρίδα μου είναι ακόμα πιο όμορφη από τον ουρανό -
  Τώρα ήρθε το ματωμένο ηλιοβασίλεμα!
  
  Θα απαντήσουμε σκληρά στην επιθετικότητα -
  Αν και οι ίδιοι είναι, αλίμονο, μικροί στο ανάστημα!
  Αλλά το σπαθί είναι στα χέρια ενός εύθραυστου εφήβου -
  Πιο δυνατό από τις λεγεώνες του Σατανά!
  
  Αφήστε τα τανκς να ορμήσουν χιονοστιβάδα μετά από χιονοστιβάδα,
  Και χωρίζουμε το τουφέκι στα τρία!
  Αφήστε την αστυνομία να στοχεύσει με κακία στο πίσω μέρος,
  Αλλά ο Άγιος Θεός θα τους τιμωρήσει σκληρά!
  
  Τι αποφασίσαμε; Κάνοντας το έργο της ειρήνης -
  Και για αυτό, δυστυχώς, έπρεπε να πυροβολήσω!
  Η ηρεμία είναι ήδη απεχθής.
  Υπάρχει και βία και χάρη!
  
  Το κορίτσι και εγώ τρέχουμε ξυπόλητοι μαζί -
  Παρόλο που έχει πέσει χιόνι, καίει χιονοστιβάδα σαν κάρβουνο!
  Αλλά δεν φοβούνται, ξέρετε, παιδιά...
  Ο φασίστας θα οδηγηθεί στο φέρετρο με μια σφαίρα!
  
  Σκότωσαν λοιπόν μια άθλια παρέα Krauts,
  Και οι υπόλοιποι δειλοί τρέχουν!
  Καταστρέφουμε το πεζικό σαν δρεπάνι στη μάχη -
  Τα νεανικά καλοκαίρια δεν είναι εμπόδιο για εμάς!
  
  Η νίκη θα επιτευχθεί τον Μάιο,
  Τώρα, χιονοθύελλα, φραγκοσυκιά, σκληρό χιόνι!
  Το αγόρι είναι ξυπόλητο, η αδερφή του είναι ξυπόλητη,
  Παιδιά συνάντησαν την αυγή με κουρέλια!
  
  Από πού προέρχονται αυτές οι δυνάμεις μέσα μας;
  Να αντέξεις τον πόνο, και το κρύο, και την ανάγκη!
  Όταν ένας φίλος μέτρησε τον πάτο του τάφου,
  Όταν ένας φίλος γκρινιάζει, πεθαίνω!
  
  Ο Χριστός μας ευλόγησε τους πρωτοπόρους,
  Είπε, η Πατρίδα σου δόθηκε από τον Θεό!
  Αυτή είναι η πρώτη πίστη όλων,
  Σοβιετική, ιερή χώρα!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο. 13.
  Λοιπόν, τελικά, πέταξαν μέχρι τον πλανήτη Γη. Κοιτάκια του ανθρώπινου πολιτισμού. Και ο πλανήτης είναι αναμφίβολα πλούσιος και γενναιόδωρος, τόσο σε ταλέντο όσο και σε τρελούς.
  Η Catherine κοιμόταν ακόμα, και αυτό το κορίτσι ονειρευόταν εκείνη την ένδοξη στιγμή που πολεμούσαν τους Ταλιμπάν. Ονειρεύτηκα τι πραγματικά συνέβη.
  Τον Μάιο του 2023, οι Ταλιμπάν, έχοντας ολοκληρώσει όλες τις προετοιμασίες και περιμένοντας να ανοίξουν όλα τα ορεινά περάσματα και υψηλότερες θερμοκρασίες, έπληξαν το Τατζικιστάν. Στην πραγματικότητα, ενώ η Ρωσία είναι κολλημένη στην Ουκρανία και ξοδεύει τεράστιους πόρους εκεί, παλεύοντας, στην πραγματικότητα, με ολόκληρο τον δυτικό κόσμο, δεν είναι αμαρτία να εκμεταλλευτείς τη στιγμή και να χτυπήσεις το νότιο κάτω μέρος της ΚΑΚ.
  Επιπλέον, οι ΗΠΑ το ενθαρρύνουν. Όπως, έλα Μουτζαχεντίν, επιτεθείτε, θα σας υποστηρίξουμε.
  Συν, φυσικά, εσωτερικά προβλήματα. Η ζωή από υλικούς όρους έχει γίνει χειρότερη από ό,τι υπό το φιλοαμερικανικό καθεστώς, αλλά όσον αφορά την πολιτική ελευθερία και τα ανθρώπινα δικαιώματα, δεν υπάρχει τίποτα να πούμε.
  Έτσι οι Ταλιμπάν άρχισαν να αναζητούν διέξοδο στην εξωτερική επέκταση. Μετά τον παρατεταμένο πόλεμο, οι Μουτζαχεντίν είχαν χρόνο να ξεκουραστούν, να κοιμηθούν και να κάνουν παιδιά για τον εαυτό τους. Και πάλι άρχισαν να χάνουν μάχες.
  Επιπλέον, φαινόταν ότι κέρδισαν τον πόλεμο με την Αμερική και, φυσικά, τραβήχτηκαν σε νέα κατορθώματα. Στο ίδιο το Αφγανιστάν, ειδικά στο βορρά, υπάρχουν πολλοί Τατζίκοι και, φυσικά, υπάρχει η επιθυμία για ενοποίηση. Επιπλέον, το Τατζικιστάν κυβερνάται από τον δικτάτορα Ραχμόνοφ για σχεδόν τριάντα χρόνια. Και είναι καιρός να ελευθερώσουμε τους Τατζίκους από αυτό το είδωλο και να τους υποτάξουμε στο θέλημα του Αλλάχ. Παρεμπιπτόντως, στους ίδιους τους Ταλιμπάν, ο πρόεδρός τους δεν είναι ανατολίτης δεσπότης, βασιλεύει η συλλογική διακυβέρνηση. Και σε όλα, Αλλάχ και Σαρία, και αυστηροί ισλαμικοί νόμοι.
  Και, φυσικά, τώρα δεν φοβούνται πλέον τόσο τη Ρωσία. Και ένας τεράστιος στρατός των Ταλιμπάν βάδισε στο Τατζικιστάν.
  Ο γιος του Μουλά Ομάρ και επικεφαλής της στρατιωτικής πτέρυγας των Ταλιμπάν ήθελε ιδιαίτερα τον πόλεμο.
  Βέβαια λόγω νιότης έχει φαγούρα και έχει δίψα για πόλεμο. Συν, φυσικά, η επιθυμία να ηγηθεί όλου του Αφγανιστάν. Αλλά η χώρα δεν είναι μικρή και ο πληθυσμός της είναι σχεδόν σαράντα εκατομμύρια άνθρωποι, και αρκετά νέος, ή μάλλον, ο μέσος όρος ηλικίας λόγω του υψηλού ποσοστού γεννήσεων είναι τέτοιος που η επιθυμία για μάχη δεν έχει εξαφανιστεί ακόμα.
  Οπότε αυτό που συνέβη ήταν πρακτικά αναπόφευκτο. Ένας στρατός του Τατζικιστάν μισού εκατομμυρίου επιτέθηκε στο Τατζικιστάν. Λοιπόν, όπως πολλοί προέβλεψαν, η αντίσταση του Τατζικιστάν αποδείχθηκε αδύναμη. Πολλοί από αυτούς παραδόθηκαν, πολλοί τράπηκαν σε φυγή και κάποιοι πήγαν στην πλευρά των Ταλιμπάν. Και η ρωσική βάση στο Τατζικιστάν περικυκλώθηκε πλήρως. Και άρχισαν να πυροβολούν και να τη χτυπούν με μεγάλη ένταση.
  Ρωσικά αεροσκάφη προσπάθησαν να βομβαρδίσουν τους Ταλιμπάν, αλλά χωρίς μεγάλη επιτυχία.
  Έπρεπε να μπούμε στον πόλεμο σε δύο μέτωπα. Το Ουζμπεκιστάν διατηρεί μέχρι στιγμής ουδετερότητα.
  Ο πολεμιστής πήγε με μεγάλη πικρία. Και όλο και περισσότερα ρωσικά στρατεύματα μεταφέρονταν στο νότο.
  Λοιπόν, φυσικά, οι υπέροχοι τέσσερις δεν μπορούσαν να το χάσουν αυτό, έχοντας μπει σε μια σκληρή μάχη με τον εχθρό.
  Στο Τατζικιστάν, ακόμη και το χειμώνα δεν υπάρχει σχεδόν χιόνι, και το καλοκαίρι είναι πόνος να παλεύεις με παπούτσια - τα πόδια σου πρήζονται, ειδικά αν τρέχεις πολύ. Και τα κορίτσια πηγαίνουν στην επίθεση, επιδεικνύοντας τις γυμνές, ροζ γόβες τους. Η βρωμιά δεν κολλάει στα πέλματά τους, που είναι τόσο σκληρά όσο οι οπλές της καμήλας.
  Η Ελισάβετ πυροβολεί από ένα πολυβόλο, την ίδια στιγμή, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, ρίχνοντας ένα καταστροφικό δώρο θανάτου.
  Τα σώματα των Ταλιμπάν, κομματιασμένα, πηδούν επάνω.
  Ο πολεμιστής αναφωνεί:
  - Για τα όμορφα παιδιά μας!
  Μια άλλη πολεμίστρια, η Catherine, πυροβολεί επίσης από ένα υποπολυβόλο. Μουσκαρίζει με μεγάλη ακρίβεια, σκοτώνοντας Μουτζαχεντίν. Πέφτουν σαν κουρεμένα στάχυα.
  Και ένα γοητευτικό κορίτσι με χρυσαφένια μαλλιά πέταξε ένα μπιζέλι του θανάτου με τη γυμνή της φτέρνα και ούρλιαξε:
  - Η Ρωσία υπερασπίστηκε τη χώρα με τον εαυτό της,
  Από τις εισβολές των κολασμένων ακρίδων...
  Και το σκέπασε με το στήθος της -
  Όλοι οι λαοί της Μητέρας Γης!
  Και η πολεμίστρια γέλασε, δείχνοντας το στόμα της γεμάτο δόντια.
  Η Έλενα, ένα άλλο κορίτσι από αυτά που δείχνουν ακροβατικά και κόβουν τους Ταλιμπάν σε τάξεις, ψέλλισε:
  - Μήλα στο χιόνι,
  Αυτά είναι κοριτσίστικα στήθη...
  Θα σε βοηθήσω,
  Θα υπάρχουν ψύχραιμοι κριτές!
  Και η πολεμίστρια πέταξε ξανά στα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της το δολοφονικό δώρο του αφανισμού. Και σκόρπισε πολλούς Ταλιμπάν σε διαφορετικές κατευθύνσεις, ξεκόβοντας τα κεφάλια και τα μέλη τους.
  Η Efrosinya κουρεύει επίσης τους Μουτζαχεντίν και το κάνει με μεγάλο ενθουσιασμό. Αυτό το κορίτσι έχει τόση ώθηση και τρελή ενέργεια. Πετά με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της ένα δώρο θανάτου μεγάλης καταστροφικής δύναμης.
  Και μετά τραγουδά:
  - Ω κορίτσια, ξυπόλητοι, ξυπόλητοι, ξυπόλητοι...
  Κουνάμε πλεξούδες, πλεξούδες, πλεξούδες!
  Τα κορίτσια πολεμίστριες έχουν αντιμετωπίσει τόσο πολύ τους Ταλιμπάν που τα τακούνια των καλλονών αστράφτουν.
  Πράγματι, μια Ρωσίδα είναι μεγάλη δύναμη. Και κουρεύει τους εχθρούς σαν δρεπάνι με κινητήρα. Και πραγματικά σε οδηγεί σε φέρετρα, ή ακόμα και στο έδαφος.
  Οι πολεμιστές δείχνουν το εξαγριωμένο τους ταμπεραμέντο και βρυχηθμό:
  Είμαστε κορίτσια της Κομσομόλ
  Αγαπάμε τους Εσκιμώους...
  Η φωνή των καλλονών είναι καθαρή,
  Θα βγει νέα ταινία!
  Και οι πολεμιστές το πήραν και έδειξαν τις πολύ μακριές και πολύ παιχνιδιάρικες γλώσσες τους.
  Η καταπολέμηση των Ταλιμπάν, φυσικά, δεν είναι εύκολη υπόθεση. Και οι Ρώσοι πεθαίνουν σε σημαντικό αριθμό. Και πρέπει να μεταφέρουμε διακόσια φορτία από το Τατζικιστάν.
  Φυσικά, στην ίδια τη Ρωσία οι άνθρωποι αρχίζουν να επαναστατούν - γιατί ήταν απαραίτητος ο πόλεμος με την Ουκρανία; Πρέπει η Ρωσία να πληρώσει με τις ζωές των γιων και των κορών της στον πόλεμο στο Τατζικιστάν; Τα ερωτήματα είναι φυσικά αρκετά φυσιολογικά. Στην πραγματικότητα, αξίζει το παιχνίδι το κερί; Για χάρη του δικτάτορα Ραχμόνοφ, χάστε τις ζωές στρατιωτών και ξοδέψτε νέα τρισεκατομμύρια ρούβλια σε έναν πόλεμο με έναν εχθρό που είναι φανατικός και πολυάριθμος σαν ακρίδες.
  Επιπλέον, οι τιμές ανεβαίνουν, αλλά δεν υπάρχει σημάδι νίκης. Και τότε ο Zyuganov υπέστη εγκεφαλικό και ο αντιπολιτευόμενος τσέπης παρέλυσε. Για πόσο καιρό, υπάκουος στις αρχές, οδήγησε τους περιθωριοποιημένους σε κύκλους και μιμούνταν οιονεί αντιπολίτευση. Και τώρα ο αρχηγός της πολυπληθέστερης και λαϊκής αντιπολίτευσης, της πιο βολικής για τις αρχές, αρρώστησε. Αλλά ένας ιερός τόπος δεν είναι ποτέ άδειος. Ήρθαν άλλοι, νεότεροι και πολύ πιο επιθετικοί.
  Και ο θρόνος σείστηκε...
  Αλλά προς το παρόν υπάρχει πόλεμος με τους Ταλιμπάν. Εδώ είναι κορίτσια από τους πιλότους της επιθετικής αεροπορίας που πολεμούν στον ουρανό.
  Η Anastasia Witchakova είναι μια από τις διάσημες κοκκινομάλλες πολεμίστριες. Αρνήθηκε να πολεμήσει ενάντια στην αδελφική Ουκρανία, αλλά να καταστρέψει τους Ταλιμπάν, παρακαλώ.
  Φυσικά, πολλές γυναίκες πολεμίστριες δεν ήθελαν να σκοτώσουν τους Σλάβους αδερφούς τους.
  Αλλά η ενασχόληση με τους Μουτζαχεντίν είναι ιερή υπόθεση για τους Ορθοδόξους.
  Η Αναστασία πυροβόλησε εναντίον των Ταλιμπάν χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Έστειλε έναν πύραυλο στους Αφγανούς και τραγούδησε:
  Πώς ζήσαμε, τσακωθήκαμε,
  Και ο θάνατος χωρίς φόβο...
  Αυτό είναι ένα δώρο για τον ξυπόλητο πιλότο!
  Άλλος ένας άσος πολεμιστής, επίσης πανέμορφος, μόνο που αυτή τη φορά τσακώνεται και η ξανθιά Akulina Orlova με τους dushmans. Ναι, οι Ταλιμπάν ονομάζονται, όπως στον πρώτο πόλεμο με τους Αφγανούς, dushmans ή πνεύματα. Ο εχθρός όμως είναι δυνατός και μεγάλος σε αριθμό. Αλλά οι Ταλιμπάν και η αεράμυνα έχουν τη δική τους. Συμπεριλαμβανομένων εκείνων που αιχμαλωτίστηκαν από τον πρώην κυβερνητικό στρατό.
  Η Akulina Orlova κάνει μια αναστροφή με το αεροπλάνο της και απομακρύνεται από τον πύραυλο Stinger, μετά το οποίο το κορίτσι τραγούδησε:
  - Ένα κακό πνεύμα σέρνεται κατά μήκος των βράχων,
  Το καίτε με ναπάλμ...
  Λοιπόν, τι θα γινόταν αν οι Ταλιμπάν,
  Χρησιμοποιήστε την εξαπάτηση στη μάχη!
  Ένα άλλο κορίτσι, η Margarita Magnetic. Τα μαλλιά της είναι σαν φύλλα χρυσού. Πολύ όμορφο κορίτσι. Και αρνήθηκε επίσης κατηγορηματικά να πολεμήσει με την Ουκρανία. Γιατί δεν θα πάρει τα όπλα εναντίον των σλάβων αδελφών του. Κάτι που προκάλεσε την έγκριση πολλών. Και οι Ταλιμπάν είναι θρησκευτικοί φανατικοί, και κάποτε βοήθησαν τους Τσετσένους αυτονομιστές. Επιπλέον, οι Ταλιμπάν ήταν το μόνο κράτος στον κόσμο που αναγνώρισε την ανεξαρτησία της Τσετσενίας. Και αυτό, φυσικά, άφησε ένα αποτύπωμα στις σχέσεις με τη Ρωσία για πολλά χρόνια.
  Η Margarita Magnetic είναι έτοιμη να αγωνιστεί. Τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της πατούν τα κουμπιά. Και ρουκέτες κολοσσιαίας, καταστροφικής ισχύος πετούν κατά των Ταλιμπάν. Και νικούν τους γενειοφόρους Αφγανούς.
  Η Μαργαρίτα τραγούδησε:
  - Ε, Πατρίδα, άσε τους να ουρλιάζουν, άσχημη,
  Και μας αρέσει, ακόμα κι αν δεν είναι καλλονή!
  Καθάρματα, ευκολόπιστοι,
  Εάν ο υπεύθυνος ασφαλείας αποφασίσει,
  Θα υπάρξει λοιπόν φασισμός,
  Βδέλυγμα της ανθρωπότητας!
  Το πρώτο αποψυγμένο έμπλαστρο,
  η κηδεία του Στάλιν -
  Η Ρωσία δεν θα είναι ο Κάιν,
  Κι ας είναι τραυματισμένη!
  Και οι πολεμιστές το πήραν μαζί και κελαηδούσαν:
  - Οι Σλάβοι δεν μπορούν να ανεχθούν την ταπείνωση,
  Είμαστε όλοι για την Πατρίδα μας...
  Δεν θα ανεχτούμε άλλες προσβολές,
  Το κεφάλι του Κάιν είναι στην πισίνα!
  Κορίτσια σε αεροσκάφη επίθεσης χτυπούν τους Ταλιμπάν και νικούν και σκοτώνουν αυτούς τους Μουτζαχεντίν.
  Εδώ πετάνε να αλωνίσουν τα πνεύματα. Αλλά φέρετρα ψευδαργύρου με σκοτωμένους Ρώσους στρατιώτες και αξιωματικούς βγαίνουν από το Τατζικιστάν.
  Ένας από αυτούς τους στρατιώτες έμεινε χωρίς πόδι. Και τραγουδάει λυπημένος και με δάκρυα στα μάτια:
  - Κάπως οδήγησαν στο φέρετρο,
  Και ο πιο δυνατός καλικάντζαρος,
  Έσφιξα τα πάντα μέσα και έξω,
  Και το συμπίεση σφιχτά!
  Υπάρχουν και κορίτσια στα τανκς. Ένα πολύ ενδιαφέρον ρωσικό αυτοκίνητο "Bear". Τα μεταλλαγμένα κορίτσια εγκαταστάθηκαν ξανά, δοκιμάζοντας τον εαυτό τους σε διαφορετική μορφή. Πρόκειται για μια πολύ βαριά δεξαμενή, πάνω από εκατό τόνους, ένα πειραματικό μοντέλο. Φυσικά, έχει και ειδικό πλήρωμα: τέσσερα κορίτσια. Και όλοι έχουν ονόματα που ξεκινούν από Ε!
  Για παράδειγμα, η Ελισάβετ πατά τα κουμπιά του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και χτυπά το καταφύγιο με τους Ταλιμπάν και βρυχάται:
  - Δόξα στον κομμουνισμό!
  Η Κατερίνα, συνεχίζοντας να πυροβολεί από πολυβόλα και πατώντας τα κουμπιά με την κόκκινη θηλή της, βρυχάται:
  - Και χωρίς τον Zyuganov! Φαλακρός και μεθυσμένος!
  Η Έλενα τσίριξε, πατώντας τη γυμνή της φτέρνα στο πεντάλ:
  - Για ταξίδια στον Ινδικό Ωκεανό!
  Η Ευφροσύνη πυροβόλησε επίσης, αυτή τη φορά με τη βοήθεια της παιχνιδιάρικης γλώσσας της, και τσίριξε:
  - Για νίκες σε μάχες επίθεσης!
  Και τα κορίτσια γέλασαν. Ρίχνουν μόλυβδο στους Ταλιμπάν. Και το κάνουν πολύ καλά.
  Η Ελισάβετ, πυροβολώντας τον εχθρό, σκέφτηκε. Μάλιστα, αν κάποιος έχει μυαλό, καταλαβαίνει ότι οποιαδήποτε θρησκεία είναι παραμύθι και ανθρώπινη φαντασίωση!
  Γιατί όμως έχουν εξαπλωθεί διαφορετικά είδη θρησκειών σε όλο τον κόσμο; Επιπλέον, πολλά αντίθετα με την κοινή λογική; Στην πραγματικότητα, πάρτε την πιο δημοφιλή θρησκεία: τον Χριστιανισμό. Το να πιστεύεις στον Θεό που σταυρώθηκε στο σταυρό είναι ανόητο και παράλογο. Στην πραγματικότητα, αν πιστεύεις στη Βίβλο, τότε ο Θεός γίνεται κατά κάποιον τρόπο παράξενος και ακατανόητος.
  Μετά πνίγει σχεδόν όλη την ανθρωπότητα με νερό, εκατομμύρια άνθρωποι πεθαίνουν και μόνο οκτώ άνθρωποι σώζονται. Τότε, αντίθετα, στον σταυρό προσεύχεται για τους δήμιους.
  Ίσως παρατηρήσετε: ο Θεός της Παλαιάς Διαθήκης είναι πολύ σκληρός, αλλά στην Καινή Διαθήκη ο Χριστός είναι εξαιρετικά ευγενικός. Και εδώ είναι ορατή μια κραυγαλέα αντίφαση. Στην πραγματικότητα, αν ο Ιησούς ήταν ο Θεός ο Υιός, θα έπρεπε να είχε κάψει τα Σόδομα και τα Γόμορρα. Αλλά υπήρχαν ενήλικες, παιδιά και γυναίκες εκεί. Δεν είναι σκληρό αυτό;
  Και πολλά άλλα παραδείγματα σκληρότητας μπορούν να απαριθμηθούν, για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Η δολοφονία των παιδιών από τον Ελισσαιέ και μόνο αξίζει κάτι.
  Σκεφτείτε λοιπόν τι πιστεύει ο κόσμος. Και η κυβέρνηση επιβάλλει και τη θρησκεία. Και τώρα πολεμούν τους θρησκευτικούς φανατικούς τους Ταλιμπάν.
  Αλλά προειδοποίησαν - μην χαίρεστε που οι Ηνωμένες Πολιτείες εγκαταλείπουν το Αφγανιστάν, θα είναι μόνο χειρότερα για τη Ρωσία.
  Οι Ταλιμπάν, έχοντας ξεκουραστεί λίγο και εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι τα χέρια της Ρωσίας ήταν δεμένα από τον πόλεμο με την Ουκρανία, ανέλαβαν δράση και χτύπησαν. Και αυτό το είχαν προβλέψει πολλοί. Και η Ρωσία έπρεπε να εγγραφεί. Και, φυσικά, παρά τη θέλησή τους, πάρα πολλοί Ρώσοι στρατιώτες πέθαναν στη βάση στο Τατζικιστάν. Έτσι η Ρωσία βρέθηκε μπλεγμένη σε έναν ακόμη πόλεμο. Και η διάθεση, φυσικά, στην κοινωνία έχει γίνει πολύ πιο εχθρική απέναντι στον σημερινό πρόεδρο. Η αγάπη των ανθρώπων είναι πολύ μεταβλητή. Και οι Ταλιμπάν, φυσικά, τα υπολόγισαν όλα σωστά. Επιπλέον, οι Ηνωμένες Πολιτείες, σε αυτή την περίπτωση, είναι χαρούμενες - έβαλαν τους εχθρούς τους μεταξύ τους. Και άρχισαν να λένε για τον πρόεδρό τους: σοφός γέρος. Όπως, πόσο έξυπνα τακτοποίησε τα πάντα.
  Στην πραγματικότητα, η ηλικία δεν αποτελεί εμπόδιο τόσο για τον αθλητισμό όσο και για τη σοφία!
  Η Ελισάβετ πυροβολεί ξανά, και πάλι, φυσικά, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Είναι αρκετά ζεστό στη δεξαμενή ακόμα και το χειμώνα. Και το καλοκαίρι κάνει πολύ ζέστη στο Τατζικιστάν.
  Το πήρε το κορίτσι και τραγούδησε:
  -Αν είναι μακρύ, μακρύ, μακρύ,
  Πολεμήστε, καταστρέψτε τους Ταλιμπάν...
  Αν είναι μακρύ, μακρύ, μακρύ,
  Τρέξτε στην κατηφόρα στη μάχη!
  Είναι δυνατόν, είναι δυνατόν
  Αυτό βέβαια είναι αλήθεια, αλήθεια...
  Ακόμα κι αν μερικές φορές νιώθεις
  Μπορούμε να φτάσουμε την Αφρική!
  Και στην Αφρική οι τιμές είναι τόσο υψηλές
  Και στην Αφρική τα χρήματα είναι τόσο μεγάλα!
  Οι ιπποπόταμοι έχουν χάσει βάρος
  Οι σπερματοφάλαινες έχουν αδυνατίσει...
  Και οι άνθρωποι σαν παπαγάλος,
  Πηγαίνετε κατευθείαν στον παράδεισο!
  Η Αικατερίνα σημείωσε με ένα χαμόγελο, πατώντας μαζί της το κουμπί του joystick του τανκ
  κόκκινη θηλή:
  - Υπάρχει κάτι που δεν είναι αρκετή αισιοδοξία μέσα σου!
  Η Ελισάβετ απάντησε θυμωμένη:
  - Αν ο ηγεμόνας είναι ηθικός ανάπηρος και απατεώνας, τότε τι χαρά να έχουν οι υπήκοοί του!
  Η Έλενα έγνεψε καταφατικά:
  - Ναί! Λένε ότι τα προβλήματα μόλις άρχισαν! Ήταν όμως ακριβώς η υπερβολική του τύχη που τον έκανε να έχει υπερβολική αυτοπεποίθηση!
  Η Ελίζαμπεθ έγνεψε καταφατικά το γαλάζιο κεφάλι της:
  - Ναι, πάντα πίστευα ότι δεν μπορεί να δοθεί τόση τύχη σε έναν άνθρωπο, καβαλάει ένα άσπρο άλογο, με την έννοια, αρχίζει να πιστεύει ότι η θάλασσα είναι μέχρι το γόνατο. Και μετά, σαν τη γριά που ήθελε να γίνει Θεός, δεν καταλήγει τίποτα!
  Η Κατερίνα συμφώνησε με αυτό:
  - Ναί! Υπήρχε πάρα πολλή τύχη και τον χάλασε. Πώς στην εποχή της η τύχη αγάπησε τον Ναπολέοντα, τον Χίτλερ, τον Ιβάν τον Τρομερό, τον Λουδοβίκο τον Δέκατο τέταρτο και μετά απομακρύνθηκε από αυτούς.
  Η Ευφροσύνη παρατήρησε:
  - Ο Νικόλαος Β' ήταν ένας πολύ άτυχος, αλλά ταυτόχρονα, ένας ευγενικός και αξιοπρεπής βασιλιάς. Για παράδειγμα, πιστεύεις ότι θα ήταν τουλάχιστον λίγο τυχερός στον πόλεμο με την Ιαπωνία. Για παράδειγμα, αν ο ναύαρχος Μακάροφ δεν είχε πεθάνει, όλα θα μπορούσαν να ήταν διαφορετικά. Και ο ναύαρχος Μακάροφ πέθανε λόγω μιας ολόκληρης σειράς απίθανων συμπτώσεων. Για κάποιο λόγο, δεν διέταξε το σκούπισμα με αντιτορπιλικά και κανένας από τους υφισταμένους του δεν έδωσε τέτοια εντολή. Και το ορυχείο, πιθανότατα, ήταν ρωσικό και το μεγάλο θωρηκτό δεν έπρεπε να βυθιστεί από ένα νάρκο. Και ακόμη και σε αυτή την περίπτωση, ο ναύαρχος Μακάροφ θα μπορούσε να είχε σωθεί, όπως, για παράδειγμα, σώθηκε ο Κίριλ Ρομάνοφ.
  Η Ελισάβετ συμφώνησε:
  - Ναι, λίγη τύχη για τον Νικόλαο Β' θα μπορούσε να δώσει στη Ρωσία πολύ περισσότερα από ό,τι πολλή τύχη για άλλους ηγεμόνες. Τονίζω, ιδιαίτερα στον σημερινό πρόεδρο, ο οποίος λαμβάνοντας τα δώρα της Τύχης σαν από κερκότοπο, τα πέταξε στην άμμο. Ώσπου, τελικά, η τύχη του πρώην αρχηγού της μυστικής αστυνομίας άρχισε να εξαντλείται. Αλλά λίγη τύχη στον ευγενικότατο Νικόλαο Β'! Για παράδειγμα, ο ναύαρχος Μακάροφ θα μπορούσε να νικήσει τους Ιάπωνες στη θάλασσα με λίγη αιματοχυσία και τότε ο πόλεμος με τους σαμουράι δεν θα κόστιζε πολλές θυσίες. Και αν η τσαρική Ρωσία είχε κερδίσει τον πόλεμο με την Ιαπωνία, ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος πιθανότατα δεν θα είχε συμβεί. Έτσι η εξουσία του αυτοκρατορικού στρατού θα ήταν πολύ υψηλή και οι Γερμανοί δεν θα τολμούσαν να κηρύξουν πόλεμο!
  Η Έλενα έγνεψε καταφατικά:
  - Μπορεί! Αν και μόνο ο Μακάροφ δεν εξαντλεί τον αριθμό των αποτυχιών και της κακής τύχης στον πόλεμο με την Ιαπωνία. Αν και, πρέπει να ομολογήσω, ο εχθρός ήταν ισχυρός. Αλλά από την άλλη, αν το θωρηκτό Oslyabi δεν είχε βυθιστεί τόσο γρήγορα, ακόμα και κατά τη διάρκεια της μάχης της Tsushima, η μοίρα θα μπορούσε εύκολα να είχε περάσει στο Βλαδιβοστόκ! Και έτσι, ο πόλεμος με την Ιαπωνία αποδείχθηκε τόσο ανεπιτυχής.
  Η Ευφροσύνη παρατήρησε:
  - Αλλά ο πόλεμος του 1945 με την Ιαπωνία αποδείχθηκε εκπληκτικά εύκολος και επιτυχημένος. Σαν να είχε ξεμείνει από τύχη στην Ιαπωνία. Ωστόσο, δυστυχώς, η νίκη του Στάλιν οδήγησε στην άνοδο των κομμουνιστών στην εξουσία πάνω από την Κίνα και στην εμφάνιση μιας πολύ ισχυρής και επικίνδυνης αυτοκρατορίας, η οποία παραλίγο να επιτεθεί στην ΕΣΣΔ υπό τον Μπρέζνιεφ. Και ακόμη και τώρα η Κίνα προσποιείται απλώς ότι είναι φίλος. Και ο ίδιος θέλει να κόψει τη γη από εμάς μέχρι τα Ουράλια.
  Η Κατερίνα έγνεψε καταφατικά:
  - Ναί! Αν οι Ιάπωνες είχαν ηττηθεί τότε, θα υπήρχε η Κίτρινη Ρωσία αντί για τη βόρεια Κίνα και η Ορθοδοξία θα είχε έρθει στην Ουράνια Αυτοκρατορία. Τι συνέβη ως αποτέλεσμα της εύκολης νίκης του Στάλιν επί των Ιαπώνων; Η γέννηση μιας αθεϊστικής αυτοκρατορίας και ενός πανίσχυρου τέρατος στα σύνορα με τη Ρωσία!
  Η Ελισάβετ σημείωσε, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Τότε πιστέψτε στον Χριστιανικό Θεό. Η νίκη επί της Ιαπωνίας θα έδινε νέα δεκάδες εκατομμύρια Ορθοδόξους πιστούς. Αλλά αντ' αυτού, ένα επιθετικό αθεϊστικό καθεστώς ήρθε στην εξουσία στη Ρωσία. Και τότε το αιματηρό σταλινικό καθεστώς έφερε τον αθεϊσμό στην Κίνα. Και εμφανίστηκε η σκληρή αυτοκρατορία του Μάο. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι ήθελε ο Θεός!
  Η Έλενα σημείωσε:
  - Ή δεν υπάρχει καθόλου Θεός, ή ο Σατανάς είναι πολύ ισχυρότερος απ' όσο λέει η Βίβλος, ή τα σχέδια του Παντοδύναμου είναι ακατανόητα για εμάς!
  Η Ευφροσύνη παρατήρησε:
  - Συνήθως, οι σκληροί βασιλιάδες είναι πιο επιτυχημένοι! Η μόνη εξαίρεση ήταν, ίσως, ο Αλέξανδρος ο Πρώτος. Ο Τσάρος είναι έξυπνος, ευγενικός, φιλελεύθερος, τζέντλεμαν και δεν θα έκανε κακό ούτε μύγα. Και ταυτόχρονα επιτυχημένη!
  Η Ελισάβετ παρατήρησε:
  - Και η Αικατερίνη η Δεύτερη δεν θεωρήθηκε σκληρός και κακός ηγεμόνας και ήταν επίσης πολύ επιτυχημένος. Αλήθεια, ήταν πόρνη, και γενικά, όχι πολύ καλός άνθρωπος. Απαγόρευσε στους αγρότες να παραπονιούνται για τα αφεντικά τους. Είναι ακόμη περίεργο που δόθηκε τόση τύχη σε ένα τόσο άθλιο άτομο.
  Η Έλενα έγνεψε καταφατικά:
  - Ναι, και τότε πιστέψτε στον χριστιανικό Θεό! Όταν οι κακοί και οι κακοί είναι οι πιο επιτυχημένοι!
  Η Κατερίνα τραγούδησε με λύσσα:
  Ο κόσμος στηρίζεται στη βία
  Το ηφαίστειο της οργής αναβλύζει με μεγάλο τρόπο...
  Η ένταση είναι υπέρτατη,
  Ξυπνάει με πόνο και φόβο,
  Μόνο ο φόβος θα μας δώσει φίλους,
  Μόνο ο πόνος σε παρακινεί να δουλέψεις,
  Γι' αυτό το θέλω όλο και περισσότερο
  Εκραγή υπερπλασίας στο πλήθος!
  Η Ελισάβετ παρατήρησε αναστενάζοντας:
  - Ναι, ο Τζένγκις Χαν ήταν ένας αγενής ειδωλολάτρης. Δεν ήξερε να διαβάζει ή να γράφει, αλλά κατέλαβε τον μισό κόσμο. Και οι Μουσουλμάνοι και οι Χριστιανοί έχασαν στη μάχη μαζί του. Και το ερώτημα είναι, πού ήταν ο Παντοδύναμος Θεός αυτή τη στιγμή; Και γιατί ο παγανισμός των Μογγόλων νίκησε τον Μονοθεϊσμό: Ισλάμ και Χριστιανισμό;
  Η Ευφροσύνη παρατήρησε χαμογελώντας:
  - Με τον ίδιο τρόπο, μπορεί κανείς να ρωτήσει: πού ήταν ο Παντοδύναμος Θεός όταν ο Κάιν σκότωσε τον Άβελ; Γιατί επέτρεψε τον πρώτο αδελφοκτόνο πόλεμο στην ανθρώπινη ιστορία;
  Η Έλενα χαμογέλασε και συνόψισε:
  - Ναι, μπορείς να μαλώνεις ατελείωτα, αλλά ποτέ δεν θα αποδείξεις ούτε ότι υπάρχει Θεός ούτε ότι δεν υπάρχει.
  Η Αικατερίνη σημείωσε:
  - Αμφιβάλλω έντονα για τον Ιησού Χριστό. Οι άτυχοι, καταπιεσμένοι Εβραίοι θα μπορούσαν κάλλιστα να είχαν πάρει έναν δυνατό, προικισμένο υπνωτιστή, όπως ο Ανατόλι Κασπιρόφσκι, για μεσσία και να τον αποθέωσαν. Αν κοιτάξετε τα στατιστικά στοιχεία των θαυμάτων του Ανατόλι Μιχαήλοβιτς, είναι πιο ψύχραιμος από τον Χριστό.
  Η Ευφροσύνη γέλασε και τραγούδησε:
  - Θεός φυλάξοι, ανοίξτε τα μάτια των τυφλών,
  Και ίσιωσε τις πλάτες των καμπούριων...
  Ναι Θεέ, να είσαι ο Θεός, τουλάχιστον λίγο,
  Αλλά δεν μπορείς να σταυρωθείς λίγο!
  Και τα κορίτσια αντιμετώπισαν ξανά τους Ταλιμπάν. Πατώντας τα κουμπιά του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους, κούρεψαν πολλούς Μουτζαχεντίν και κυριολεκτικά τους άφησαν κάτω σε παρτίδες. Γενειοφόροι Ταλιμπάν έχασαν τη ζωή τους κάτω από πυρά πολυβόλου και ισχυρά εκρηκτικά βλήματα κατακερματισμού. Ακολούθησε σοβαρή διασκέδαση, με μαζική εξόντωση θρησκευτικών φανατικών.
  Και εδώ είναι η Αλένκα με το τάγμα των όμορφων κοριτσιών της που, παρά τον δροσερό, χειμωνιάτικο καιρό του Τατζικιστάν, επιτίθενται ξυπόλητοι στους Ταλιμπάν.
  Είναι, ωστόσο, με κοντές φούστες και το σώμα τους είναι καλυμμένο με πλάκες πανοπλίας από Kevlar.
  Οι καλλονές τρέχουν στην επίθεση και τραγουδούν:
  - Ο κακός Ταλιμπάν σέρνεται στους βράχους,
  Αλλά τα κορίτσια είναι τα πιο ωραία...
  Χτύπα τον με ναπάλμ
  Θα γιορτάσουμε την επιτυχία!
  Και τα κορίτσια θα αστράφτουν με μαργαριταρένια δόντια.
  Και τότε η Anyuta, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, θα πετάξει ένα μπιζέλι με εκρηκτικά στους Μουτζαχεντίν. Και θα σκορπίσει τους Ταλιμπάν σε διαφορετικές κατευθύνσεις, σαν γατάκια.
  Το πήρε το κορίτσι και τραγούδησε:
  - Δόξα στην Πατρίδα, δόξα,
  Τα τανκς σπεύδουν προς τα εμπρός...
  Τμήματα κοριτσιών με μπικίνι,
  Χαιρετισμούς στον ρωσικό λαό!
  Ο κοκκινομάλλης Άλλα πυροβολεί επίσης τους γενειοφόρους εχθρούς, τους κουρεύει και τραγουδά:
  - Ο Ρως γέλασε με αυτόν τον Ταλιμπάν,
  Σε όλες τις εποχές, γι' αυτό είναι η Ρωσία!
  Και το κορίτσι θα το πάρει κι αυτό, και θα πετάξει ένα λεμόνι δολοφόνο στους Μουτζαχεντίν με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Και σκορπίζει τους εχθρούς προς όλες τις διαφορετικές κατευθύνσεις.
  Και πώς σφυρίζει στην κορυφή των πνευμόνων του.
  Αρκετές δεκάδες κοράκια έμειναν άναυδοι. Έχοντας υποστεί καρδιακή προσβολή, έπεσαν στα κεφάλια των ξυρισμένων κεφαλιών των Ταλιμπάν και πυροβολήθηκαν. Μετά από αυτό, ο πολεμιστής κελαηδούσε:
  - Το θέμα είναι πολύ αμφιλεγόμενο εδώ,
  Πιστεύω ότι θα είναι απλά κορυφαία!
  Ταλιμπάν, ξέρω ότι θα κερδίσουμε,
  Άλλωστε από πάνω μας υπάρχει ένα περήφανο χερουβείμ!
  Η Μαρία, ένα άλλο από τα κορίτσια με μπικίνι, το πήρε και σφύριξε. Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της έριξε τεράστια δολοφονική δύναμη στον εχθρό, ένα πολύ καταστροφικό δώρο θανάτου. Έσπασε τους μαχητές των Ταλιμπάν και ούρλιαξε, ξεγυμνώνοντας τα δόντια της:
  - Υπάρχει μια τεράστια ομίχλη γύρω από τη Ρωσία,
  Και ο μαχητής των Ταλιμπάν σπεύδει στην Πατρίδα!
  Ολυμπιακοί Αγώνες, πραγματικά ένα ήρωα κορίτσι. Είναι μεγαλόσωμη και, ταυτόχρονα, τα μαλλιά της είναι ανοιχτά καστανά. Ο πολεμιστής έχει πολυτελείς γοφούς και δυνατούς κοιλιακούς, οι οποίοι είναι επενδεδυμένοι με μπάρες σοκολάτας. Λοιπόν, κανείς δεν μπορεί πραγματικά να αντισταθεί σε ένα τέτοιο θηρίο κορίτσι.
  Και έτσι, με τα δυνατά, μυώδη, γυμνά πόδια της, σήκωσε ένα ολόκληρο βαρέλι με εκρηκτικά και το πέταξε στους Ταλιμπάν. Και αυτό το βαρέλι όρμησε με μεγάλη, θανατηφόρα ταχύτητα. Και πώς θα σκάσει στους Μουτζαχεντίν, ξεσκίζοντας τους κυριολεκτικά.
  Ο πολεμιστής-ήρωας το πήρε με χαρά και τραγούδησε:
  Και πάνω από το Murom ο ουρανός συνοφρυώνεται,
  Η αυγή του φωτός ανατέλλει...
  Εμείς, όπως οι κόρες του Ilya Muromets,
  Δεν ήταν μάταια που καμάρωναν για τη δύναμή τους!
  Πράγματι, είναι πολύ πιο ευχάριστο να πολεμάς και να σκοτώνεις τους Ταλιμπάν παρά να πολεμάς τους Σλάβους. Εδώ νομίζω ότι όλοι θα συμφωνήσουν ότι είναι αμαρτία να σκοτώνεις αδέρφια.
  Η Ολυμπιάδα τραγούδησε έξαλλη:
  Λοιπόν, πόσα αδέρφια μπορείς να σκοτώσεις;
  Άλλωστε, πιστέψτε με, ο άνθρωπος γεννιέται για την ευτυχία...
  Η μητέρα δεν αφήνει τον γιο της να πάει μπροστά,
  Και ακόμη και το καλοκαίρι υπάρχει κακοκαιρία κατά τη διάρκεια του πολέμου!
  Μετά από αυτό, το ηρωικό κορίτσι θα πάρει μια βαθιά ανάσα αέρα στα πνευμόνια της και θα σφυρίξει. Πολλές εκατοντάδες κοράκια παθαίνουν αμέσως έμφραγμα και λιποθυμούν. Και τα αιχμηρά ράμφη τους πετάνε κάτω και τρυπούν τα κρανία των Ταλιμπάν, που πιέζουν τις θέσεις των ρωσικών στρατευμάτων.
  Η Ολυμπιάδα, γκρεμίζοντας τα κοράκια με σφυρίγματα και κάνοντάς τα να πέσουν αποσβολωμένη, το πήρε και κελαηδούσε:
  Τα, τα, τα - οι οπλές χτυπούν,
  Εδώ, εκεί, εκεί - χτύπησε το πολυβόλο!
  Ο στρατός των Ταλιμπάν ηττήθηκε πλήρως,
  Και κανείς δεν μπορεί να νικήσει τον στρατό των κοριτσιών!
  Ο Marusya πυροβολεί επίσης τους στρατιώτες των Ταλιμπάν που προχωρούν. Δείχνει την ψυχραιμία του και την υψηλότερη τάξη. Το πολυβόλο της κουρεύει ολόκληρες τις τάξεις των Μουτζαχεντίν.
  Το κορίτσι ρίχνει ένα δολοφονικό δώρο θανάτου με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Νοκ άουτ πολλούς μαχητές των Ταλιμπάν και τσιρίζει:
  - Κλασικά του πολέμου,
  Αυτό είναι για ένα κορίτσι να είναι ξυπόλητο...
  Κόρες και γιοι,
  Ας μετατρέψουμε τους πάντες σε παιχνίδι!
  Οι πολεμιστές είναι πραγματικά όμορφοι.
  Η Ματρυόνα, πυροβολώντας τους Ταλιμπάν και πετώντας δώρα καταστροφής με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, κελαηδούσε:
  - Δόξα στα κορίτσια με μπικίνι,
  Κτυπούσαν τους Μουτζαχεντίν...
  Τα κορίτσια έχουν μαχαίρια ξυπόλητα,
  Επιτίθενται έτσι για μεσημεριανό!
  Ένα κορίτσι με λεπτή μέση και πολυτελείς γοφούς πυροβολεί τους Ταλιμπάν που πλησιάζουν. Αυτό το κάνει πολύ επιδέξια και με ακρίβεια. Τα κουρεύει σαν χλοοκοπτικό και τραγουδάει:
  - Το κορίτσι χόρευε πόλκα,
  Στο γκαζόν τα ξημερώματα...
  Ουρά αριστερά, ουρά δεξιά,
  Αυτή είναι η πόλκα Καραμπάς!
  Και τώρα η πολεμίστρια θα ρίξει ξανά έναν δολοφόνο που είναι παρόν στον εχθρό με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Και θα σκοτώσει πολλούς Ταλιμπάν.
  Εδώ η Βικτώρια και η Βερόνικα τσακώνονται. Και τα δύο κορίτσια είναι πολύ κουλ. Και σουτάρουν με εξαιρετική ακρίβεια.
  Η Βικτώρια πέταξε το δώρο του αφανισμού με τη γυμνή της φτέρνα με θανατηφόρα δύναμη. Έσκισε πολλά dushmans και τσίριζε:
  - Τα λεφτά λιώνουν στο πορτοφόλι,
  Τα κεφάλαια λιώνουν...
  Και στα ρωσικά -
  Χρήμα σημαίνει μάννα!
  Ένα άλλο κορίτσι πάτησε ένα κουμπί με τη κόκκινη θηλή της, η οποία άνοιξε έναν εκκωφαντικό υπέρηχο και το έστειλε να πετάξει στον αέρα. Και ήδη χιλιάδες κοράκια έπεσαν στα ξυρισμένα κεφάλια των Ταλιμπάν. Και ας τους γρονθοκοπήσουμε.
  Η κοκκινομάλλα κοπέλα τραγούδησε:
  Η Ρωσία δέχεται επίθεση από τους Μουτζαχεντίν,
  Υπάρχουν πολλοί από αυτούς στο Αφγανιστάν...
  Ναι, οι παππούδες μας πολέμησαν στο Αφγανιστάν τότε,
  Τώρα ο τρομερός Ταλιμπάν σήκωσε το σπαθί του!
  
  Αλλά ξυπόλητα κορίτσια δεν τα παρατάνε,
  Θα δείξουν απλά την υψηλότερη κατηγορία...
  Πολεμούν ζωηρά με την αρμάδα των Ταλιμπάν,
  Και χτύπησαν το πνεύμα κατευθείαν στο μάτι!
  Και η πολεμίστρια με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της θα πετάξει το δώρο του αφανισμού με δολοφονική δύναμη. Και όλοι το παίρνουν από αυτόν.
  Η Αλίκη και η Αγγελική πυροβολούν τους Ταλιμπάν με τουφέκια ελεύθερου σκοπευτή. Και το κάνουν με εξαιρετική ακρίβεια. Και πυροβολούν με τέτοια ακρίβεια.
  Η Αλίκη το πήρε και τραγούδησε:
  Θα υπάρχει ένα φέρετρο για τον dushman,
  Μείνετε υγιείς για να...
  Κορίτσια τρέχουν γυμνά τον χειμώνα!
  Και σπάνε την πλάτη τους με τους Μουτζαχεντίν!
  Και μετά η Άλις πυροβόλησε, χρησιμοποιώντας μια κόκκινη θηλή στο στήθος όταν πάτησε το κουμπί. Και έριξε νοκ άουτ μια ντουζίνα Ταλιμπάν.
  Η Άλις το πήρε και κελαηδούσε, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Για την πατρίδα και την ελευθερία μέχρι τέλους,
  Ξυπόλητα κορίτσια με μπικίνι
  Είστε τέτοιες ηρωίδες...
  Κάνοντας τις καρδιές να χτυπούν από κοινού!
  Η Angelica επιβεβαίωσε:
  - Χτυπήστε από κοινού! Αυτό είναι υπέροχο!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο. 14.
  Εντάξει, ξύπνησαν Κατερίνα. Εν τω μεταξύ, η Ελισάβετ επέλεξε το επόμενο θύμα της, ή πελάτη της, για ανάκριση. Μέχρι στιγμής δεν έχουν βρει σημαντικές ενδείξεις.
  Αλλά σε αυτή την περίπτωση, το κορίτσι Μαριάννα φαινόταν το πιο ενδιαφέρον. Δεν είναι μόνο ψυχικά άρρωστη, αλλά έχει και τεχνική εκπαίδευση και φαινόταν να δείχνει σημαντικές ικανότητες στα ηλεκτρονικά ως παιδί.
  Η Έλενα, αυτή η κοκκινομάλλα βασίλισσα, σημείωσε:
  - Αν υπάρχει κάτι για αρχή, είναι μαζί της!
  Η Ευφροσύνη είπε χαμογελώντας:
  - Αυτή δεν είναι η χειρότερη ιδέα, αλλά... Έχω μια διαισθητική αίσθηση ότι δεν σκάβουμε στο σωστό μέρος!
  Η Ελισάβετ αντιτάχθηκε λογικά:
  - Η διαίσθηση δεν πρέπει να αντικαθιστά τις πληροφορίες και την ανάλυση. Επιπλέον, η Μαριάννα είναι ένα πολύ έξυπνο κορίτσι. Και ταυτόχρονα, έχει μια σοβαρή μορφή σχιζοφρένειας. Και δεν μπορείτε να το αντιτάξετε!
  Η Κατερίνα, βγάζοντας τα δόντια της, τραγούδησε:
  -Όλοι μας αρέσει να κάνουμε γκριμάτσες,
  Παίρνοντας τον εύκολο δρόμο
  Και ταυτόχρονα μοιάζουν τόσο πολύ,
  Λίγο τρελό!
  Τα μεταλλαγμένα κορίτσια, ωστόσο, δεν μπήκαν στη βαθιά ζούγκλα. Και το πήραν και πέταξαν γύρω από τη μητρόπολη της Γης.
  Γύρω τους έλαμπαν οι πλούσιοι και περίτεχνοι ουρανοξύστες του πλανήτη, που κυριολεκτικά άστραφταν από χρυσό και μια μάζα από επιδέξια σκαλισμένες πέτρες, και πολλές άλλες ομορφιές.
  Τα λουλούδια έμοιαζαν ιδιαίτερα υπέροχα, στο μέγεθος ενός καλού γηπέδου, και οι άνθρωποι ζούσαν επίσης σε αυτά.
  Και επίσης πολλά παιδιά έτρεχαν και πηδούσαν. Επιπλέον, πολλοί από αυτούς είναι πρώην ενήλικες.
  Έτσι οι άνθρωποι πέφτουν στην παιδική ηλικία και αποκτούν σώματα στα οποία υπάρχει πολλή διασκέδαση, και θέλεις συνεχώς να γελάς και να πηδάς.
  Η Ελισάβετ παρατήρησε:
  - Και γιατί η Μαριάν είναι σχιζοφρενής; Υπάρχουν δισεκατομμύρια τέτοιοι τρελοί εδώ, αν όχι χειρότεροι!
  Η Κατερίνα έγνεψε καταφατικά:
  - Ναι, για να είμαι ειλικρινής... Θα έχουμε πραγματικά προβλήματα αν δεν τους εκπαιδεύσουμε. Πιο συγκεκριμένα, για όλη την ανθρωπότητα.
  Η Έλενα, κουνώντας τα κόκκινα μαλλιά της, συμφώνησε:
  - Υπάρχει πλήρης υποβάθμιση. Και όσο πάει, τόσο χειρότερο γίνεται.
  Πολλά παιδιά έριξαν τα γυμνά τακούνια τους, που ήταν ροζ και έμοιαζαν απαλά, αν και χτυπήθηκαν σε μια μάλλον σκληρή επιφάνεια, συμπεριλαμβανομένων των δρόμων και των τοίχων σπιτιών που ήταν διάσπαρτοι με διαμάντια.
  Ναι, υπήρχε μια πολύ δροσερή σύνθεση εδώ.
  Η Ευφροσύνη, ένα κορίτσι με άσπρα μαλλιά, τραγούδησε:
  - Ω, παιδική ηλικία, παιδική ηλικία, πού βιάζεσαι;
  Ω, παιδική ηλικία, παιδική ηλικία, πού τρέχεις!
  Δεν θέλω να γίνω απλώς ενήλικας,
  Θέλω να ξαναγίνω κορίτσι!
  Η Ελισάβετ σημείωσε:
  - Αγάπη για όλες τις ηλικίες. Αλλά θα είναι ηλίθιο αν αρχίσουμε να μιμούμαστε και τρελούς. Μετά από όλα, περάσαμε από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο - αυτό ήταν σκλήρυνση και δοκιμή!
  Η Κατερίνα παρατήρησε με ένα γέλιο:
  - Και ο πόλεμος με τους Ταλιμπάν ήταν ακόμα χειρότερος. Πιο συγκεκριμένα, αν όχι πιο δροσερό, τότε τουλάχιστον πιο ευχάριστο πνευματικά. Για παράδειγμα, μερικά αγόρια από τη Γερμανία, ειδικά αυτά με ξανθά μαλλιά, είναι τόσο χαριτωμένα που είναι δυσάρεστο και αηδιαστικό να τα σκοτώσεις!
  Η Έλενα παρατήρησε χαμογελώντας:
  - Αλλά τα αγόρια από το Αφγανιστάν, ακόμα κι αν έχουν μαύρα μαλλιά, όταν δεν έχουν ακόμα γένια, είναι αρκετά χαριτωμένα και ευχάριστα. Αλλά υπάρχουν πολλοί έφηβοι στον στρατό των Ταλιμπάν και είναι κατά κάποιον τρόπο αηδιαστικό να τους πυροβολείς, και ακόμη περισσότερο, να τους κόβεις τα κεφάλια με σπαθιά.
  Η Ευφροσύνη, γελώντας, παρατήρησε:
  - Τα αφγανά γένια αγόρια προτιμούν να πολεμούν ξυπόλητα για να σώσουν τα παπούτσια τους και να είναι πιο ευκίνητα. Σε κάθε περίπτωση, μέχρι τον παγετό. Και σε αυτή τη ζώνη, παγετοί εμφανίζονται συνήθως μόνο στα βουνά το χειμώνα. Αλλά το κλίμα είναι δυσάρεστο, λίγο κρύο τη νύχτα, ζεστό τη μέρα - αλλά ξηρό! Εδώ στην Ινδία το κλίμα είναι πολύ υγρό και τόσο ζεστό και ήπιο.
  Η Ελίζαμπεθ έγνεψε καταφατικά:
  - Ναι, στην Ινδία. Εκεί μπορείς να κοιμηθείς κάτω από μια γέφυρα, ακόμη και το χειμώνα, και στη Βομβάη, για παράδειγμα, δεν θα παγώσεις ούτε γυμνοί. Αλλά είναι ακόμα υγρό και υπάρχουν πολλά έντομα. Άρα στην αρχαιότητα δεν υπήρχε παράδεισος πουθενά στη Γη!
  Η Κατερίνα τραγούδησε:
  Θα σε πάω σε ένα μακρινό μέρος,
  Η ζωή θα είναι παράδεισος...
  Απλά λυπήσου με
  Γίνε γυναίκα μου!
  Η Μαριάννα ζούσε σε ένα ιδιαίτερο σπίτι που έμοιαζε με φράουλα. Και τη στιγμή που εμφανίστηκαν τα κορίτσια, έκανε έρωτα με το ρομπότ ζιγκολό. Και η όμορφη ξανθιά έτρεμε κυριολεκτικά από ευχαρίστηση.
  Η Ελισάβετ σημείωσε:
  - Οχι! Φαίνεται ότι είμαστε τελείως ηλίθιοι.
  Η Αικατερίνα πρότεινε:
  - Ας μην τους ενοχλήσουμε. Ας περιμένουμε λίγο.
  Η Ευφροσύνη παρατήρησε:
  - Ένα ρομπότ δεν είναι αγόρι, αλλά οι γυναίκες μπορούν να κάνουν έρωτα για πολύ καιρό!
  Η Έλενα η κοκκινομάλλα πρότεινε:
  - Ας παίξουμε.
  Η Ελισάβετ ρώτησε:
  - Τι;
  Η φλογερή ομορφιά απάντησε:
  - Θα προφέρουμε αφορισμούς. Ποιος είναι πιο έξυπνος και πιο ψύχραιμος;
  Η Κατερίνα έγνεψε καταφατικά:
  - Λογικό, έλα, θα πάω πρώτος!
  Η Ευφροσύνη μουρμούρισε:
  - Ξεκινήστε!
  Το κορίτσι με τα κίτρινα μαλλιά είπε:
  - Αυτός που δεν έχει καρδιά χρυσή δεν αξίζει ούτε χαλκό, σπασμένο δεκάρα!
  Η Ελισάβετ έγραψε στο Twitter:
  - Αν είσαι κηπουρός, δεν θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη σοδειά!
  Η Έλενα συνέχισε:
  - Αν δεν ξέρετε πώς να σφίξετε τις γροθιές σας, τότε σίγουρα θα βιδωθείτε!
  
  Ευφροσύνη για το γουργούρισμα:
  - Οι αδυναμίες των γυναικών κάνουν τους ισχυρούς άνδρες ανίσχυρους!
  Η Κατερίνα σφύριξε:
  - Η γλώσσα είναι το πιο αξιόπιστο δίχτυ για να πιάνεις έντομα με ευφυΐα!
  Η Ελισάβετ πρόσθεσε έξυπνα:
  - Το γυμνό τακούνι ενός κοριτσιού θα σας βοηθήσει να βρείτε πολυτελή νέα ρούχα και να φορέσετε τα ανδρικά παπούτσια σαν μπαστούνι!
  Η Έλενα απάντησε στο Twitter:
  - Μια γυναίκα αλεπού μπορεί να μετατρέψει ένα λιοντάρι σε κριάρι που φουσκώνει, να το λύσει σε ένα παλτό από δέρμα προβάτου!
  Η Ευφροσύνη τσίριξε, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Καλύτερα να είσαι ξυπόλητο αγόρι για πάντα παρά ένας παπουτσής γέρος για λίγο!
  Η Κατερίνα σημείωσε με ένα γέλιο:
  - Καλύτερα για ένα κορίτσι να είναι ξυπόλητο παρά με σταυρομάτια!
  Και οι πολεμιστές ξέσπασαν σε γέλια. Αυτό ήταν το θέμα τους.
  Η κοκκινομάλλα Έλενα παρατήρησε με μια πολύ χαρούμενη εμφάνιση:
  - Ναι, η έρευνά μας μοιάζει, ειλικρινά, με κλόουν. Δεν σημειώνουμε καν τον χρόνο, αλλά σέρνουμε σε κύκλους. Τώρα, αντί να κάνουμε σοβαρές δουλειές, ακούμε τους ηδονικούς αναστεναγμούς και τις κραυγές κάποιας τρελής κυρίας. Και μοιάζουμε με εντελώς ανόητοι!
  Η Ευφροσύνη σημείωσε σαρκαστικά:
  - Είναι σωστό! Αλλά τι ακριβώς προτείνετε να κάνουμε;
  Η Ελισάβετ, ένα μεταλλαγμένο κορίτσι με γαλάζια μαλλιά, που ήταν ο αμίλητος αρχηγός αυτών των τεσσάρων, πρότεινε:
  - Ας τραγουδήσουμε!
  Η Κατερίνα γέλασε και ρώτησε:
  -Είσαι σοβαρός;
  Το κορίτσι με τα μπλε μαλλιά έγνεψε καταφατικά και πρόσθεσε:
  - Αρκετά! Επιπλέον, κάποιοι δημοφιλείς αφορισμοί δεν μου έρχονται στο μυαλό.
  Η Ευφροσύνη χτύπησε το γυμνό της πόδι και έτριξε:
  - Φυσικά, θα το πάρουμε και θα τραγουδήσουμε! Το τραγούδι μας βοηθά να χτίσουμε και να ζήσουμε.
  Και τραγουδούσαν σε χορωδία.
  Η όμορφη Ρωσία μας είναι διάσημη,
  Μέτρο της κοσμικής ένδοξης Πατρίδας...
  Μην αφήσετε τη θλίψη να ενοχλήσει το αγόρι,
  Θα ζήσουμε στον ιερό κομμουνισμό!
    
  Πατρίδα μας, το έγχορδο παίζει,
  Θα είναι υπέροχο για όλους στον πλανήτη...
  Η Ρωσία μας είναι μια ιερή χώρα,
  Εκεί που γελούν τα χαρούμενα παιδιά!
    
  Δεν υπάρχει Πατρίδα - καλύτερη από μια χώρα,
  Αυτός που αναβίωσε τη μεγάλη δύναμη...
  Είμαστε απλά άνθρωποι, ξέρετε τους αετούς,
  Ας χτυπήσουμε τη Βέρμαχτ στα μούτρα!
    
  Η Πατρίδα μας είναι ένα δυνατό κοστούμι,
  Θα πάρουμε επιδέξια εξαιρετικές κάρτες...
  Όχι, η Ρωσία δεν θα μπορέσει να εξαφανιστεί,
  Αν παίξουμε το κυρίως έλκηθρο!
    
  Ρωσική πίστη - ισχυρός Svarog,
  Αυτή της κοσμικής μανιασμένης δύναμης...
  Ας προσευχηθούμε να μας βοηθήσει ο Ροντ,
  Φτερά από χρυσό κυματίζουν σε όλο τον κόσμο!
    
  Δόξα στην κοσμική δύναμη της Γης,
  Αυτή η δύναμη γέννησε το φαινόμενο...
  Άνθρωποι της νέας ρωσικής οικογένειας,
  Ο ρωσικός στρατός είναι μια τρομερή δύναμη!
    
  Πιστέψτε μας, γεννηθήκαμε για το διάστημα,
  Ας κάνουμε τους Ρώσους ένα σούπερ έθνος...
  Θα γίνουμε γιοι μεγάλων γενεών,
  Ο εχθρός θα είναι σαν τα ξεφλουδισμένα αυγά!
    
  Αυτό είναι το πιο ωραίο για τη Ρωσία,
  Είσαι πρωτοπόρος κι ας είσαι παιδί χρόνια...
  Το κορίτσι θα κλωτσήσει με το γυμνό της πόδι,
  Είσαι σούπερ πολεμιστής, μετρήστε από τις πάνες!
    
  Η πατρίδα ζει στην καρδιά του αγοριού,
  Αυτό που δημιουργήθηκε γρήγορα για το διάστημα...
  Πηγαίνεις κατευθείαν σε μια πεζοπορία,
  Πιστεύω ότι θα φτιάξουμε ένα παλάτι του κομμουνισμού!
    
  Εδώ θα γίνει ο κόσμος μας για τη Ρωσία,
  Το πιο κοσμικό, υπέροχα όμορφο...
  Είστε το είδωλό μας της ευτυχίας Lada,
  Και είναι επικίνδυνο να πολεμάς τον Svarog!
    
  Αληθινή δύναμη, η χώρα μας,
  Αυτός που γεννήθηκε στην ευτυχία για εμάς,
  Παρόλο που ο Σατανάς επιτίθεται στη Ρωσία,
  Το μεγαλείο της δύναμης θα είναι είδωλο!
    
  Αυτό είναι ένα ένδοξο πλήγμα για την Πατρίδα,
  Το κορίτσι θα σε χτυπήσει με το γυμνό της γόνατο...
  Θα λάβουμε ένα χαρούμενο δώρο,
  Και θα βάλουμε τον Χίτλερ στον τοίχο!
    
  Ο ρωσικός στρατός είναι αετοί,
  Αυτοί που θα καταστρέψουν τον στρατό του Kraut...
  Οι μέρες της Ορδής, ξέρετε, είναι μετρημένες,
  Και εσείς σκυλιά, ξέρετε να μην αντεπιτίθεται!
    
  Αιώνια δόξα στη δροσερή Ρωσία,
  Θα είμαστε πιστοί στο λάβαρο της Οικογένειας...
  Μπορούμε να σώσουμε την Πατρίδα μας,
  Για τη μεγάλη ευτυχία του κόσμου!
    
  Η Ρωσία θα γίνει σαν τη δάδα της Γης,
  Αυτό που φωτίζει το δρόμο προς το σύμπαν...
  Για χάρη της μεγάλης ρωσικής οικογένειας,
  Και συνεχίζουμε να προχωράμε προς τη δημιουργία!
    
  Το καλύτερο παράδειγμα για έναν πρωτοπόρο είναι
  Αυτή είναι μια μάχη όπου όλα είναι ωραία...
  Ίσως ο κύριος θέλει να κερδίσει επίσης,
  Το να μας μαλώνεις, πιστέψτε με, είναι επικίνδυνο!
    
  Πιστεύω ότι όλοι θα πετάξουμε στο διάστημα,
  Ας κάνουμε αστεία αστεία στον κόσμο...
  Κάπου έσπευσε το ίδιο το χερουβείμ,
  Να είσαι ιδιοφυΐα παρά βλάκας!
    
  Αυτό είναι το θέμα, ειρήνη για το διάστημα,
  Αιώνια όμορφη, σαν παιχνίδι...
  Κάπου υπάρχει ένα ξέφρενο γλέντι,
  Και το ψυχιατρείο κλαίει για τον Αδόλφο!
    
  Πιστεύω ότι η Ρωσία θα ανθίσει υπέροχα,
  Ότι θα φτιάξουμε αρχοντικά στον Άρη...
  Μπορούμε να σώσουμε τη χώρα μας, το ξέρω,
  Όλα θα πάνε υπέροχα, πιστέψτε με, θα είναι υπέροχα!
    
  Αιώνια Πατρίδα, η χώρα μας,
  Το πιο δυνατό, καταστρέφει όμορφα...
  Γιατί μας επιτίθεται, Σατανά;
  Θα είναι υπέροχο, ο κόσμος θα εκπλαγεί!
    
  Αυτό δημιούργησε η φυλή μας για τον κόσμο,
  Πιστός στο χώρο, cool εποχή....
  Κάπου ένα καταφύγιο καταστράφηκε από οβίδες,
  Οι υποθέσεις μας, ξέρει ο κόσμος, δεν είναι κακές!
    
  Αυτό φέρνει η Ρωσία στο σύμπαν,
  Τα καλύτερα δώρα στον κόσμο...
  Θα τιμηθείτε ως μέλος της Komsomol,
  Και το πιο καυτό φιλί του κοριτσιού!
    
  Εδώ είναι μια πόλη χτισμένη στην Αφροδίτη,
  Πολύ τεράστιο και πολύ όμορφο...
  Και ο πρωτοπόρος είναι χαρούμενος για όλα τα καλύτερα,
  Είναι κήρυκας της χώρας της συλλογικότητας!
    
  Αυτό είναι το καλύτερο κοστούμι για χώρο,
  Είναι όταν βιάζεσαι πάνω από χτυπήματα...
  Και δεν θα αφήσουμε την Πατρίδα να εξαφανιστεί,
  Όλα είναι απλά, ξέρετε τα λουλούδια!
    
  Ο Θεός είναι ο προστάτης της Ρωσίας μας,
  Αυτή που φάνηκε στις ακτίνες του ήλιου...
  Λοιπόν κορίτσι, μην στεναχωριέσαι
  Και οι πρωτοπόροι χτυπούσαν με τις γροθιές τους!
    
  Τα κορίτσια μας είναι τα πιο κουλ
  Μπορούν να κουρέψουν όλο το γρασίδι με ένα πολυβόλο...
  Ο Φύρερ τρέχει - επιτεθείτε του,
  Ας κάνουμε ένα ταξίδι στο δόλωμα!
    
  Αν χρειαστεί, θα σαρώσουμε βουνά,
  Το γυμνό τακούνι των κοριτσιών είναι σαν βαριοπούλα....
  Ας σώσουμε τη γη από το σμήνος του ναπάλμ,
  Λοιπόν, υπάρχει μια θηλιά στο λαιμό της Ορδής!
    
  Κορίτσι, αυτός είναι ένας ωραίος μαχητής,
  Μπορεί να κόψει μια γραμμή με μια κούνια...
  Είσαι αγόρι, ξέρεις, μπράβο,
  Παρόλο που είναι πρωτοπόρος, υπάρχει ένα παιδί που δεν είναι φτωχό!
    
  Τώρα επιτιθόμαστε ήδη στο Βερολίνο,
  Είναι καλυμμένο με ασπίδες ισχύος...
  Και για την υποστήριξή μας, γνωρίστε το χερουβείμ,
  Σπαθιά αστραφτερά σαν διαμάντια!
    
  Αυτό είναι το διάστημα, η Γη μας,
  Μπορούμε να πετάξουμε, πιστέψτε με, με ένα κβάζαρ...
  Η καλύτερή μας οικογένεια
  Συνθλίβει τα πάντα με ένα δοξασμένο χτύπημα!
    
  Αυτή είναι η καρδιά των παιδιών για την Πατρίδα,
  Το πιο ωραίο μέρος στο σύμπαν...
  Τα πιο όμορφα κορίτσια στον κόσμο,
  Με μεγάλη δύναμη σε άφθαρτο χώρο!
  Η Μαριάν βαρέθηκε επιτέλους να κάνει έρωτα με τον κυβερνητικό ζιγκολό. Και τέσσερις μεταλλαγμένοι πολεμιστές μπήκαν στο δωμάτιό της.
  Η Marianne είχε ένα πολύχρωμο χτένισμα και έδειχνε νεανική και, ίσως, ακόμη και παιδική.
  Βλέποντας τα ηρωικά κορίτσια, γέλασε και έβγαλε τη γλώσσα της γρυλίζοντας:
  - Ήρθες να με εξυπηρετήσεις;
  Η Ελισάβετ βρυχήθηκε:
  - Είστε ένας επικίνδυνος εγκληματίας και πρέπει να απαντήσετε σε μια σειρά από πολύ δύσκολες ερωτήσεις μας, διαφορετικά θα σας στείλουν φυλακή!
  Η Μαριάννα χαμογέλασε και απάντησε με τόλμη:
  - Δεν θα με στείλουν φυλακή. Και το νοσοκομείο δεν είναι κακό. Είναι επίσης γεμάτο από διαφορετικά είδη διασκέδασης και το φαγητό είναι καλό.
  Η Έλενα σημείωσε με αυστηρό τόνο:
  - Μην παριστάνεις τον ανόητο. Είσαι αυτός που κατέλαβε το διαγαλαξιακό πλοίο;
  Η Μαριάν γέλασε ξανά και απάντησε:
  - Ναι εγω! Ανατίναξα ένα άλλο σύμπαν και κατάπια ένα άλλο.
  Η Κατερίνα παρατήρησε με ένα γέλιο:
  - Δεν είναι ξεκάθαρο από εσάς ότι κατάπιες σύμπαντα!
  Το τρελό κορίτσι ξεγύμνωσε τα δόντια της και βρυχήθηκε:
  - Τώρα θέλω να γελάσω
  Και απλά θα σε καταπιώ!
  Θα το καταπιώ! Θα το καταπιώ!
  Δεν θα έχω έλεος!
  Η Ελισάβετ της έκλεισε το μάτι και τραγούδησε:
  Το τρελοκομείο φλέγεται
  Σανατόριο του Σατανά...
  Θα υπάρχει ένα μαστίγιο στην πλάτη σου,
  Είμαστε πιστοί στον Κύριο!
  Η Μαριάν ξαφνικά σταμάτησε να συσπάται, με τα μπλε μάτια της να παίρνουν μια έκφραση με νόημα. Και το κορίτσι με διαταραγμένο ψυχισμό ρώτησε:
  - Είστε κατά τύχη τα ίδια τέσσερα - Ε-4, κορίτσια με μπλε, κίτρινα, κόκκινα και άσπρα μαλλιά;
  Η Έλενα ρώτησε:
  - Και αν ναι, τότε τι;
  Η Μαριάννα τραγούδησε με χαμόγελο:
  - Τέσσερα κορίτσια με γυμνά πόδια,
  Έχεις στιλέτα, έχεις και σπαθιά...
  Τρέχεις βιαστικά στα μονοπάτια,
  Και αν χρειαστείς κάτι, συρίγγιο!
  Και πάλι αρχίζει να γελάει. Λοιπόν, είναι σίγουρα τρελά τρελή. Αλλά ταυτόχρονα, πρέπει να πούμε, ότι είναι όμορφη.
  Τα κορίτσια κοιτάχτηκαν μεταξύ τους. Και η Ευφροσύνη σημείωσε:
  - Λοιπόν, θα συνεχίσουμε να παίζουμε βλάκες, ή τι; Στην πραγματικότητα, είναι ικανή να κάνει κάτι;
  Η Μαριάννα ανασηκώθηκε αμέσως, γύρισε το κεφάλι της και μουρμούρισε:
  - Ξέρεις ότι εφηύρα μια μηχανή αέναης κίνησης;
  Η Ελίζαμπεθ έγνεψε καταφατικά:
  - Ναι ξέρω! Αυτό πράγματι, χρησιμοποιείται η βαρυομαγνητική αρχή της υπερεπαγωγής. Απλώς έχει μικρή πρακτική χρήση. Η συσκευή είναι ογκώδης και παράγει λίγο ρεύμα. Είναι πολύ πιο εύκολο να χρησιμοποιηθεί η παραδοσιακή, ελεγχόμενη και απολύτως ασφαλής σύνθεση θερμοκουάρκ, η οποία από ένα γραμμάριο άμμου παράγει την ίδια ενέργεια με την καύση τεσσάρων δισεκατομμυρίων τόνων άνθρακα. Πώς να φτιάξετε τόσο περίπλοκες συσκευές που, στην καλύτερη περίπτωση, μπορούν να φορτίσουν ένα υπερ-smartphone.
  Η Μαριάννα γάβγισε:
  - Αλλά ήταν σε θέση να αντικρούσει το νόμο της διατήρησης της ενέργειας!
  Η Κατερίνα έγνεψε καταφατικά και πρόσθεσε:
  - Ο νόμος της διατήρησης της ενέργειας είχε ήδη διαψευσθεί από τη σύντηξη θερμοκουάρκ. Και με τη σύνθεση του θερμοπρενίου, εξάγεται ενέργεια από ένα γραμμάριο άμμου, όπως όταν καίγονται οκτώ τετράδα δισεκατομμύρια τόνοι άνθρακα! Και όλα τα ενεργειακά προβλήματα της ανθρωπότητας έχουν πλέον λυθεί για πάντα!
  Το τρελό κορίτσι κλώτσησε τα γυμνά, μαυρισμένα, μυώδη πόδια της και τραγούδησε:
  Ακάλυπτα μυστικά για εμάς, ήρθε η ώρα να τα αποκαλύψουμε,
  Τα μυστικά της φύσης βρίσκονται σαν σε κουμπαρά...
  Θα καταργήσουμε τη δύναμη του γαλαξία, την ενέργεια του πυρήνα,
  Η δύναμη του τζίνι στο μπουκάλι θα εξασθενίσει!
  Η Ελισάβετ χτύπησε τα χέρια της και σημείωσε:
  - Λοιπόν, είσαι υπέροχη! Πιστεύω ότι θα καταφέρετε ένα συντριπτικό πλήγμα στον εχθρό.
  Η Μαριάν γέλασε ξανά και τα δόντια της, που αστράφτουν σαν μαργαριτάρια, άρχισαν να αστράφτουν.
  Η Κατερίνα ρώτησε με αυστηρό τόνο:
  - Έχεις άλλοθι;
  Η Μαριάννα γέλασε και απάντησε:
  - Όχι, δεν έχω τέτοια ασθένεια.
  Η Έλενα σημείωσε, έχοντας κάνει ένα αίτημα στο Hypernet εκ των προτέρων:
  - Οχι! Φαίνεται ότι έπαιζε εδώ. Πέταξα και στην Αφροδίτη. Και ήταν εξαιρετικά υπέροχο, για εκείνη, φυσικά.
  Η Ευφροσύνη τραγούδησε:
  Να ονειρεύεσαι άλλους κόσμους,
  Πετάξτε στα αστέρια στα σύννεφα...
  Δημιουργήστε έναν μαγικό κόσμο
  Ποιο, κορίτσι, είναι το είδωλό σου;
  Η Μαριάννα χαμογέλασε και της πρότεινε:
  - Ας κάνουμε έρωτα. Αυτή θα είναι η καλύτερη πράξη.
  Η Ελισάβετ έσπευσε να αλλάξει θέμα συζήτησης:
  -Έχεις προσπαθήσει να εφεύρεις κάτι ακόμα;
  Η ψυχικά διαταραγμένη κοπέλα έξυσε την κορυφή του κεφαλιού της με το γυμνό, λαξευμένο πόδι της και απάντησε:
  - Προσπάθησα να δημιουργήσω μια μηχανή του χρόνου. Αυτό, βλέπετε, είναι υπέροχο. Ειδικά αν πετάξεις στο μέλλον. Ναι, και στο παρελθόν θα ήταν δυνατό, για παράδειγμα, να σκοτωθεί ο Χίτλερ. Και αλλάξτε την πορεία της παγκόσμιας ιστορίας.
  Λογικά η Έλενα σημείωσε:
  - Τότε αυτός ο κόσμος, αν αλλάξει η ιστορία, μπορεί να εξαφανιστεί. Όπως η αρχαία ταινία: "The Butterfly Effect". Και μετά το να σκοτώνεις τον Χίτλερ δεν είναι καθόλου πεταλούδα!
  Η Ελίζαμπεθ έγνεψε καταφατικά:
  - Ναι, η καταστροφή του Χίτλερ δεν θα έκανε απαραίτητα τον κόσμο καλύτερο. Πρώτον, κάποιος πιο έξυπνος, πονηρός και ευέλικτος θα μπορούσε να γίνει ο ηγέτης των Ναζί, που δεν θα έστελνε Εβραίους στο φούρνο, αλλά θα ενεργούσε πιο διακριτικά. Και πολύ πιθανόν να είχε κατακτήσει τον κόσμο. Ή θα υπήρχαν ακόμη περισσότερα θύματα. Επιπλέον, ο Στάλιν θα μπορούσε να είχε καταλάβει όλη την Ευρώπη χωρίς τον Χίτλερ και μετά άλλες χώρες. Και δεν είναι γεγονός ότι ήταν καλό!
  Η Μαριάννα αντιτάχθηκε:
  - Αν οι κομμουνιστές είχαν ενώσει ολόκληρο τον κόσμο στον εικοστό αιώνα, τότε ίσως θα είχαμε ήδη κατακτήσει ολόκληρο το σύμπαν!
  Η Αικατερίνη απάντησε:
  - Δεν είναι γεγονός. Γεγονός είναι ότι σε μια σχεδιασμένη οικονομία σταλινικού τύπου, δεν υπάρχει τέτοιο κίνητρο για ανάπτυξη τεχνολογίας όπως στον καπιταλιστικό ανταγωνισμό, ειδικά μεταξύ διαφορετικών χωρών. Εάν ολόκληρος ο κόσμος βρισκόταν υπό τον έλεγχο μιας σταλινικής, σχεδιασμένης οικονομίας και μόνο του δημόσιου τομέα, τότε δεν θα υπήρχε κίνητρο για εισαγωγή ηλεκτρονικών και άλλων βελτιώσεων. Και θα μπορούσε να υπάρξει στασιμότητα της προόδου.
  Η Έλενα κούνησε καταφατικά το κεφάλι της, που ήταν κόκκινο και χάλκινο, σαν πρωτοποριακή γραβάτα:
  - Αυτό είναι! Υπάρχουν κάποιοι έξυπνοι που λένε: ίσως θα ήταν καλύτερα να κέρδιζε ο Χίτλερ; Πράγματι, στο Τρίτο Ράιχ, σε δώδεκα χρόνια, η στρατιωτική τεχνολογία προχώρησε πρακτικά από το μηδέν σε προηγμένες θέσεις, και υπό την επιδέξια διαχείριση των Γερμανών, την ιδανική τάξη και πειθαρχία, η ανθρωπότητα θα είχε κατακτήσει πραγματικά όχι μόνο το δικό της σύμπαν, αλλά και άλλα!
  Η Μαριάν έτριξε, κύλησε τους γοφούς της και ρώτησε:
  - Λοιπόν, έτσι δεν είναι;
  Η Ελισάβετ απάντησε:
  - Λοιπόν, αν στο Τρίτο Ράιχ υπήρχε ισότητα όλων των εθνών, και υπήρχαν κανονικοί ηγέτες, μπορεί να είχε συμβεί κάτι καλό. Αλλά αν επέστρεφε το σύστημα των σκλάβων, τότε τι κίνητρο θα υπήρχε για την ανάπτυξη της τεχνολογίας; Άλλωστε σκλάβοι υπάρχουν έτσι κι αλλιώς! Και κάνουν όλη τη βρώμικη δουλειά για τους αφέντες!
  Η Αικατερίνα επιβεβαίωσε:
  - Ναί! Μια ενοποιημένη αυτοκρατορία φαίνεται να μην είναι κακή. Αλλά αν προκύψει σε ανθυγιεινή βάση, όταν η ανθρωπότητα δεν έχει ακόμη ωριμάσει, τότε τίποτα καλό δεν μπορεί να βγει από αυτό. Κι έτσι, ο κόσμος πέρασε από όλα, έχυσε πολύ αίμα και τρελάθηκε!
  Η Efrosinya πρόσθεσε χαμογελώντας:
  - Και περάσαμε έναν αδελφοκτόνο πόλεμο, αλλά καταλάβαμε ότι αυτή δεν ήταν η σωστή μέθοδος. Αν και περισσότεροι από ένα εκατομμύριο άνθρωποι πέθαναν. Ωστόσο, ακόμη περισσότεροι πέθαναν στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και δεν μπορεί να ειπωθεί ότι αυτό δίδαξε κάτι στους ανθρώπους.
  Η Κατερίνα παρατήρησε χαμογελώντας:
  - Το γενικό επίπεδο εκπαίδευσης μεταξύ των ανθρώπων έχει ανέβει. Ειδικά χάρη στο Hypernet. Όταν οι άνθρωποι σοφίστηκαν, συνειδητοποίησαν ότι ήταν ανόητο να γονατίζεις πέντε φορές την ημέρα και να θεωρείς τους δικτάτορες θεότητες και ότι το να είσαι εχθρός ο ένας στον άλλο λόγω του χρώματος του δέρματός σου ήταν βδέλυγμα, και έτσι επί. Και οι χώρες άρχισαν να ενώνονται. Και καθόλου χάρη στον νέο Τζένγκις Χαν!
  Η Μαριάννα χαμογέλασε και σημείωσε:
  - Και ήθελα να πάω στο παρελθόν. Χτυπήστε τον Τζένγκις Χαν με ένα blaster, αποτεφρώστε τον και πάρτε τη θέση του κυβερνήτη του σύμπαντος!
  Η Ελισάβετ σημείωσε χαμογελώντας:
  - Μερικές φορές το ήθελα κι εγώ αυτό. Σκέφτεστε, λοιπόν, γιατί η πρόνοια έδωσε τύχη στον Τζένγκις Χαν; Άλλωστε, η αυτοκρατορία του κατέρρευσε γρήγορα και χωρίς ίχνος. Αν και, από την άλλη, αυτό έχει και φιλοσοφικό νόημα.
  Η Ευφροσύνη πρότεινε:
  - Ίσως είναι καλύτερα να μην πάμε στην άγρια φύση και να φάμε;
  Η Μαριάννα μουρμούρισε:
  - Δεν θα σε κεράσουν. Είναι καλύτερα να παραγγείλετε τον εαυτό σας στο Hypernet. Είναι τόσο απλό. Μπορείτε να φάτε δωρεάν κάτι που δεν διακρίνεται σε γεύση από το βασιλικό φαγητό.
  Η Ελισάβετ γέλασε και τραγούδησε:
  Δωρεάν φαγητό και κρέμα,
  Σε ένα καφέ που λέγεται San Remo!
  Η Έλενα κατέληξε λογικά:
  "Σίγουρα δεν θα βρούμε τίποτα εδώ". Ας ελέγξουμε και τους άλλους. Διαφορετικά, θα σπαταλάς τόσο πολύ χρόνο σε κάθε τρελό.
  Η Μαριάννα γρύλισε:
  - Δεν είμαι τρελός, είμαι ιδιοφυΐα!
  Η Ελίζαμπεθ έγνεψε ζωηρά:
  - Είμαστε όλοι πραγματικά ιδιοφυΐες! Δεν είναι;
  Η Catherine έγραψε στο Twitter:
  - Όλα είναι έξυπνα, συγκεντρωμένα...
  Αλλά τότε το κορίτσι με τα κίτρινα μαλλιά δεν σκέφτηκε τίποτα έξυπνο ή πνευματώδες.
  Και η κοκκινομάλλα Άλλα παρατήρησε:
  - Αυτό είναι, κορίτσια, πάμε! Υπάρχουν ακόμα μερικές πολύ ύποπτες διευθύνσεις εδώ!
  Και οι πολεμιστές-ανακριτές πήδηξαν έξω από το σπίτι όπου ζούσε το αστείο και, με τον τρόπο της, πανέξυπνο τρελό κορίτσι.
  Η Ελισάβετ τίναξε τον ιδρώτα από τα γαλάζια μαλλιά της και σημείωσε:
  - Άλλο ένα ψεύτικο ίχνος. Γενικά, είναι απίθανο να πετύχουμε κάτι.
  Η Ευφροσύνη πρότεινε:
  - Μήπως μπορούμε να κάνουμε ένα διάλειμμα και να διαλογιστούμε; Σε κάθε περίπτωση, χρειάζονται κάποιες σημαντικές ενδείξεις. Για παράδειγμα, κάτι που σχετίζεται με την παιδική ηλικία. Ή μήπως αυτό δεν είναι καθόλου νηπιαγωγία, κάτι εντελώς διαφορετικό!;
  Η Έλενα κούνησε το κεφάλι της έντονα και συμφώνησε:
  - Ναι, διαλογισμός! Αυτή πιθανότατα θα αποδειχθεί η ιδανική επιλογή και συμπέρασμα.
  Και τα τέσσερα μεταλλαγμένα κορίτσια, έχοντας επιλέξει ένα ήσυχο, άνετο μέρος, κάθισαν στη θέση του λωτού. Και αρχίσαμε να διαλογιζόμαστε. Ελπίζοντας ότι η έμπνευση θα τους έρθει αργά ή γρήγορα.
  Και η αιώνια μέρα βασίλευσε στη Γη.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο 15.
  
  Κατά τη διάρκεια του διαλογισμού, τα κορίτσια άρχισαν και πάλι να θυμούνται το ένδοξο, εξαιρετικά ταραχώδες και πλούσιο παρελθόν τους. Στο οποίο, πολέμησαν με διαφορετικά είδη στρατών. Συμπεριλαμβανομένων των πολέμων του ταραχώδους εικοστού πρώτου αιώνα. Καλοκαίρι 2023 - πόλεμος στη νότια ΚΑΚ. Εκεί που οι τέσσερις, σε αντίθεση με τον πόλεμο στην Ουκρανία, αποφάσισαν να πολεμήσουν με πλήρη δύναμη.
  Ο πόλεμος μεταξύ των Ταλιμπάν και της Ρωσίας συνεχίστηκε. Το Αφγανιστάν έχει μεγάλο πληθυσμό, πολλούς νέους ανθρώπους που είναι πεινασμένοι, θυμωμένοι και επιθετικοί.
  Και πολεμούν στο Τατζικιστάν, ενώ τα χέρια της Ρωσίας είναι δεμένα με τον πόλεμο στην Ουκρανία, που υποστηρίζεται από το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου.
  Και οι Ταλιμπάν το εκμεταλλεύονται αυτό.
  Αλλά πολύ ξυπόλητα και όμορφα κορίτσια με μόνο μπικίνι παλεύουν στη ρωσική πλευρά. Οι μάχες έρχονται κατά κύματα.
  Η Ελισάβετ πυροβολεί τους Μουτζαχεντίν. Χρησιμοποιεί ένα ισχυρό πολυβόλο τύπου δράκου. Και βρέχει σφαίρες στους Ταλιμπάν.
  Και πέφτουν πιέζοντας το κορίτσι. Ρωσικό ελικόπτερο που καταρρίφθηκε από αυτοσχέδιο αντιαεροπορικό πυροβόλο θα πέσει. Καταρρίφθηκε από τους Ταλιμπάν. Είναι αλήθεια ότι δεν υπάρχουν κορίτσια στο ελικόπτερο, αλλά άνδρες και δεν τα λυπάσαι ιδιαίτερα.
  Και η Ελισάβετ, το κορίτσι είναι ξυπόλητο και με μπικίνι. Και όταν είσαι σχεδόν γυμνός, τότε κανείς δεν θα σε κρατήσει πίσω ούτε θα σε σταματήσει.
  Ο πόλεμος στο νότο, ωστόσο, σέρνεται. Το καλοκαίρι έχει ήδη περάσει. Και μετά φθινόπωρο - υγρό και βροχερό. Το Αφγανιστάν έχει μεγάλο πληθυσμό, καθώς και μουσουλμάνοι εθελοντές από όλο τον ισλαμικό κόσμο φτάνουν εκεί. Και τώρα έφτασε ο χειμώνας και ο πόλεμος συνεχίζεται ακόμα. Η Ελισάβετ πέταξε το δώρο του αφανισμού με τα γυμνά δάχτυλα των λαξευμένων ποδιών της με δολοφονική δύναμη. Σκόρπισε τους Ταλιμπάν σε διάφορες κατευθύνσεις και τραγούδησε, βγάζοντας τα μαργαριταρένια δόντια της:
  Εδώ είναι χειμώνας, χειμώνας, χειμώνας,
  Ξεκίνησε ξαφνικά...
  Σαρώνει με μανία, σκουπίζει -
  Αύριο θα είναι καλύτερα
  Αύριο, αύριο, αύριο!
  Και τώρα είναι μια νέα χρονιά!
  Πράγματι, χιόνι έπεσε στο Τατζικιστάν την Πρωτοχρονιά του 2024. Και τώρα τα Ρωσικά κορίτσια αφήνουν ξυπόλητα, λαξευμένα ίχνη στο χιόνι, και φαίνεται πολύ όμορφο.
  Η Ζόγια το πήρε και τραγούδησε:
  Ενα δύο τρία -
  Σκουπίστε τους επεξεργαστές σας!
  Τέσσερα, οκτώ πέντε,
  Πάμε να παίξουμε λάπτα!
  Και η κοπέλα, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, εκτοξεύει το δώρο του θανάτου με θανατηφόρα δύναμη.
  Η Κατερίνα το πήρε και τραγούδησε ξεγυμνώνοντας τα δόντια της:
  Ενα δύο τρία τέσσερα πέντε,
  Το κουνελάκι βγήκε βόλτα...
  Εδώ είναι ένα κορίτσι που τελειώνει
  Σκοτώνει τον Μουτζαχίντ!
  Αλλά και η Έλενα οδηγεί τη φωτιά. Το είδος του κοριτσιού που δεν θα μπορούσε να είναι πιο ψύχραιμο. Και γράφει με θανατηφόρα κατάνυξη. Κουρεύει τους Μουτζαχεντίν χωρίς περιττή τελετή. Μετά από αυτό, αρχίζει να τραγουδά.
  Εάν το πίσω μέρος είναι άχρηστο -
  Η στρατιωτική θέρμη δεν θα βοηθήσει...
  Λοιπόν, αν δεν υπάρχει θέρμη,
  Το πίσω μέρος θα είναι το μεσημεριανό γεύμα του εχθρού!
  Και η κοκκινομάλλα Έλενα, παίρνοντας και πετώντας το δώρο του αφανισμού με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Και στην πραγματικότητα θα σκίσει τόσα πολλά dushman που είναι απλά τρομακτικό.
  Η Έλενα φυσικά δεν έχασε την ευκαιρία να τραγουδήσει:
  Έχω μείνει γυμνός
  Πηδούσε στο γήπεδο έτσι!
  Πηδούσα στο γήπεδο...
  Ο Kulatsky τραγούδησε μαζί!
  Και το κορίτσι θα πάρει τα μάτια της που αστράφτουν με ζαφείρια και λάμψη. Και τα μάτια της είναι όμορφα. Και η γλώσσα είναι πολύ άτακτη. Και τόσο ευκίνητο, και τόσο groovy. Λοιπόν, σαν να είναι κάποιο ζουμερό πορτοκάλι.
  Η Ευφροσύνη πολεμά και αυτή. Και με τα γυμνά του δάχτυλα πετάει δώρα αφανισμού. Τα οποία είναι τόσο θανατηφόρα και καταστροφικά.
  Και εκεί κοντά οι Ταλιμπάν πήραν και γκρέμισαν ένα ρωσικό τανκ. Και το όχημα του ρωσικού στρατού άρχισε να σκίζεται σε κομμάτια και το κιτ μάχης πυροδοτήθηκε. Και πάλι οι άντρες πεθαίνουν.
  Αλλά η Ευφροσύνη δεν χρειάζεται άντρες. Πρέπει να βασανιστούν. Και το πήρε το κορίτσι και τραγούδησε:
  Άντρες, άνδρες, άνδρες,
  Είστε απλά μεγάλοι βάναυσοι
  Όταν σε σκοτώνουν τα κορίτσια
  Καθαρίζουν τόσο πολύ τη γη!
  Πράγματι, οι Ταλιμπάν είναι θηρία.
  Κάποτε έπιασαν μια όμορφη κοπέλα πρόσκοπο. Λοιπόν, για αρχή, την πήραν και την ανέβασαν στο ράφι. Έστριψαν τις αρθρώσεις από τα χέρια μου, κάτι που ήταν πολύ οδυνηρό.
  Έπειτα τοποθέτησαν κοντάκια στα γυμνά πόδια της κοπέλας, τα οποία δέσμευσαν τους αστραγάλους της. Και μετά, πήραν και άναψαν φωτιά κάτω από τα γυμνά, χαριτωμένα κυρτά πέλματά της.
  Η Ρωσίδα πονούσε πολύ. Οι Ταλιμπάν, πριν τηγανίσουν τις φτέρνες της, πήραν και άλειφαν τα πόδια της με λάδι. Και ως εκ τούτου, το πέλμα έκαιγε αργά και ήταν βασανιστικά επώδυνο. Και το κορίτσι βόγκηξε και βρυχήθηκε. Και οι Ταλιμπάν την χτύπησαν επίσης στην πλάτη και στα πλευρά με ένα μαστίγιο. Τότε αποφάσισαν να εντείνουν τα βασανιστήρια. Βγάλαμε ένα καυτό σύρμα και αρχίσαμε να χτυπάμε την καλλονή στην πλάτη και στο στήθος.
  Και πόσο επώδυνο είναι. Ειδικά όταν οι Ταλιμπάν άρχισαν να στρίβουν τις κατακόκκινες θηλές της Ρωσίδας με καυτές λαβίδες. Και έκλαψε τόσο πολύ.
  Και ο κύριος αρχηγός του αποσπάσματος των Ταλιμπάν ήταν απλά τρελός από τα βασανιστήρια. Και έβγαλε τα χρυσά του δόντια.
  Η Ρωσίδα έφτυσε ως απάντηση. Μετά από αυτό, άρχισαν να της σπάνε τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών. Που είναι πολύ οδυνηρό. Και το κορίτσι λιποθύμησε από τον τρομερό, αφόρητο πόνο.
  Αλλά οι Ταλιμπάν συνέχισαν να βασανίζουν. Αρχικά, επανέφεραν το κορίτσι στις αισθήσεις του, ρίχνοντας έναν κουβά με παγωμένο νερό. Και μετά τοποθέτησαν αισθητήρες και ηλεκτρόδια στο σώμα της.
  Μετά από αυτό, δύο αγόρια άρχισαν να κάνουν πετάλι στο δυναμό. Το ρεύμα άρχισε να τρέχει και το κορίτσι συσπάστηκε από τον κολασμένο πόνο. Και πράγματι, όταν το σώμα
  περνούν ηλεκτρικές εκκενώσεις, είναι ανατριχιαστικό, η λέξη είναι ότι ορμούν κοπάδια αλόγων. Και πράγματι, κάθε κορίτσι εδώ θα ουρλιάζει.
  Και τα αγόρια κάνουν πετάλι, και το γυμνό κορίτσι ουρλιάζει σαν άγριος λύκος. Και πραγματικά την πονάει.
  Και εκτός από το σοκ, οι Ταλιμπάν τηγανίζουν και τις γόβες της Ρωσίδας, οι οποίες είναι ήδη καλυμμένες με μεγάλες φουσκάλες. Με χτύπησαν και στην πλάτη με ζεστό σύρμα. Και χτυπούσαν με μανία και καθυστέρηση.
  Και ταυτόχρονα αύξησαν το αλεύρι. Άρχισαν να τεντώνουν το κορίτσι και να κρεμούν όλο και περισσότερα βάρη στο μπλοκ για να στρίβουν εντελώς τις αρθρώσεις της.
  Ο κύριος ληστής των Ταλιμπάν τραγούδησε:
  Τι πόνος, τι πόνος
  Το σκορ του αγώνα θα είναι: πέντε - μηδέν!
  Λοιπόν, τι μπορείτε να πάρετε από τα άγρια; Βασάνισαν το κορίτσι πολύ σκληρά, αλλά όχι ιδιαίτερα εκλεπτυσμένα.
  Οι Ταλιμπάν είναι βάρβαροι. Έτσι, με τα χρήματα που πήραν από τα ναρκωτικά, αγόρασαν μια ολόκληρη αρμάδα τανκς από την Κίνα. Πράγματι, η Κίνα είναι ο σύμμαχος και φίλος της Ρωσίας.
  Και οι Ταλιμπάν επιτέθηκαν στον εχθρό με τα τανκς τους.
  Αλλά απέναντί τους βρίσκονται τέσσερα μεταλλαγμένα κορίτσια από τη Ρωσία, αυτή τη φορά στο νεότερο T-95. Είναι φυσικά ξυπόλητοι και με μπικίνι.
  Και τι;
  Η Ελίζαμπεθ πυροβόλησε τους Μουτζαχεντίν με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και κελαηδούσε:
  - Δόξα στην πατρίδα των ελεφάντων!
  Η Catherine χτύπησε επίσης τους Ταλιμπάν, χρησιμοποιώντας τη γυμνή, στρογγυλή φτέρνα της και ρώτησε:
  - Ποια είναι η πατρίδα των ελεφάντων;
  Η Ελισάβετ, βγάζοντας τα δόντια της, απάντησε:
  -Φυσικά, Ρωσία!
  Η Κατερίνα γέλασε και απάντησε:
  - Νόμιζα ότι ήταν η Ινδία!
  Η Έλενα χτύπησε τα dushmans με τη βοήθεια της κατακόκκινης θηλής του στήθους της, αφού πρώτα είχε βγάλει το σουτιέν της και τσίριξε:
  - Νόμιζα ότι η πατρίδα των ελεφάντων ήταν η Αφρική!
  Η Ευφροσύνη πάτησε τα πετάλια με τις γυμνές, στρογγυλές γόβες της και τραγούδησε:
  - Μικρά παιδιά,
  Με τιποτα...
  Μην πάτε στην Αφρική για βόλτα...
  Στην Αφρική υπάρχουν καρχαρίες, στην Αφρική υπάρχουν γορίλες,
  Υπάρχουν μεγάλοι κροκόδειλοι στην Αφρική!
  Και τα τέσσερα ξυπόλητα κορίτσια τραγούδησαν:
  Θα σε δαγκώσουν
  Να χτυπάς και να προσβάλλεις...
  Τα παιδιά δεν πάνε βόλτα στην Αφρική!
  Υπάρχει ένας ληστής στην Αφρική
  Υπάρχει ένας κακός στην Αφρική
  Στην Αφρική υπάρχει ένα τρομερό Barmaley!
  Θα σε δαγκώσει
  Να χτυπάς και να προσβάλλεις...
  Τα παιδιά δεν πάνε βόλτα στην Αφρική,
  Είναι ένας εφιάλτης στην Αφρική,
  Τρελός κακός
  Σε αυτό εμφανίστηκε ξαφνικά η Barmaley!
  Τρέχει στην Αφρική και τρώει παιδιά!
  Ναι παιδιά! Ναι παιδιά!
  Το γέλιο είναι γέλιο, αλλά όταν οι Ταλιμπάν έπιασαν ένα Ρώσο αγόρι περίπου δεκατεσσάρων, τον πήραν στα σοβαρά. Πρώτα τον έγδυσαν και τον κούμπωσαν στο ράφι.
  Έπειτα, ο ντάμας με τουρμπάνι και με γένια άρχισε να καυτηριάζει το γυμνό, μυώδες σώμα του εφήβου με μια ράβδο με ένα καυτό σίδερο.
  Τότε ο δήμιος των Ταλιμπάν έφερε ένα πυρωμένο σιδερένιο αστέρι στο γυμνό στήθος του αγοριού και το πίεσε πάνω του.
  Το αγόρι ούρλιαξε από τρομερό πόνο και έχασε τις αισθήσεις του. Μετά από αυτό, το αγόρι συνήλθε. Και έσφιξαν τα γυμνά, σχεδόν παιδικά πόδια του σε κοντάκια. Και άρχισαν να κρεμούν βάρη σε γάντζους στο μπλοκ. Και ήταν πολύ οδυνηρό. Το νεαρό σώμα του αγοριού τεντώθηκε πολύ και το αγόρι κυριολεκτικά βόγκηξε από τον πόνο.
  Το αγόρι από τη Ρωσία συνέχισαν να βασανίζονται. Αλείψαμε τα γυμνά πέλματα των ποδιών μας με λάδι. Και μετά άναψαν φωτιά από κάτω τους.
  Και πώς το αγόρι ούρλιαξε άγρια μετά από αυτό. Ναι, ήταν εξαιρετικά οδυνηρό.
  Το αγόρι συνέχισε να ουρλιάζει και οι Ταλιμπάν τον χτύπησαν με ένα μαστίγιο.
  Έπειτα πήραν το αγόρι και το αγκίστρισαν από τα πλευρά. Και πάλι το γύρισαν εντελώς μέσα προς τα έξω.
  Μετά από αυτό, οι Ταλιμπάν τραγούδησαν:
  Θα καταστρέψουμε όλους τους άπιστους,
  Ας είναι έφηβοι...
  Εδώ είναι ένα χερουβείμ από πάνω μας,
  Θα βάλουμε τους πάντες στο ταμπλό!
  Μετά από αυτό, ένα αγόρι από τη Ρωσία έσπασε όλα τα δάχτυλα των ποδιών στα γυμνά πόδια του με καυτή λαβίδα. Και οι Ταλιμπάν το έκαναν σιγά σιγά, για να προκαλέσουν όσο το δυνατόν περισσότερο πόνο στο όμορφο αγόρι. Και μετά άρχισαν να σπάνε τα πλευρά του νεαρού πολεμιστή με άσπρη καυτή λαβίδα.
  Έτσι του τα έσπασαν για να μην του μείνει ούτε ένα ολόκληρο πλευρό. Και το αγόρι πέθανε από οδυνηρό σοκ.
  Εν τω μεταξύ, η Αναστασία, χρησιμοποιώντας το Witcher, επιτέθηκε στους Ταλιμπάν από ένα επιθετικό αεροσκάφος. Παράλληλα, χρησιμοποιούσε ρουκέτες. Πάτησε τα κουμπιά του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τραγούδησε:
  Όλο και πιο ψηλά και πιο ψηλά
  Ο Φύρερ σήκωσε τη μύτη του...
  Μερικές φορές οι στέγες μας γκρεμίζονται,
  Ωστόσο, οι Ταλιμπάν δεν έχουν ωριμάσει!
  Η Akulina Orlova χτυπά και την αντίπαλό της. Το κάνει αυτό με μεγάλη ακρίβεια και χρησιμοποιεί το κόκκινο στήθος του για να πατήσει το κουμπί. Και ένα ρωσικό επιθετικό αεροσκάφος εκρήγνυται εκεί κοντά. Χτυπήθηκε από δολοφονικό δώρο των Ταλιμπάν. Ίσως κάτι κατασκευασμένο στην Κίνα. Και θα σε βγάλει τελείως.
  Η Ακουλίνα τραγούδησε:
  - Αν είναι άντρας, πήγαινε κατευθείαν στο φέρετρο,
  Σώζοντας ζωές τόσο...
  Να είστε ξυπόλητοι κορίτσια!
  Και ο πολεμιστής θα γελάσει και θα γελάσει. Τα πόδια του κοριτσιού, φυσικά, παρά τον χειμώνα, δεν ξέρουν παπούτσια. Και οι γόβες της είναι στρογγυλές και κυριολεκτικά λάμπουν. Αυτό το κορίτσι είναι απλά σούπερ.
  Και οι θηλές του στήθους της είναι κατακόκκινες και αστραφτερές σαν τις κορυφές των εκκλησιών. Αυτό είναι ένα μαχητικό κορίτσι, να το πω έτσι.
  Ναι, δεν της αρέσουν οι άντρες. Αν και τα χρησιμοποιεί με χαρά για ευχαρίστηση. Για να το κάνω υπέροχο.
  Η Ακουλίνα το πήρε και τραγούδησε:
  Σχετικά με αυτό το ξυπόλητο κορίτσι
  Δεν μπορούσα να ξεχάσω...
  Έμοιαζε με τις πέτρες του πεζοδρομίου
  Βασανίζουν το δέρμα των τρυφερών ποδιών!
  Και η Ακουλίνα, πώς θα πάρει και θα τυλίξει τα ζαφείρια μάτια της.
  Εδώ είναι ένα κορίτσι υψηλού επιπέδου και κλάσης.
  Και η Margarita Magnitnaya είναι επίσης πιλότος.
  Λοιπόν, στο μεταξύ, η Μαργαρίτα χτυπά τους Μουτζαχεντίν με μεγάλη θανατηφόρα δύναμη.
  Στη συνέχεια θα τραγουδήσει:
  Ω, τι πόδια!
  Πόσο καλό...
  Μη φοβάσαι μωρό μου
  Σημειώστε τον αριθμό τηλεφώνου σας!
  Και η Μαργαρίτα θα το πάρει και θα δείξει τη γλώσσα της. Είναι ένα εξαιρετικά μαχητικό κορίτσι.
  Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της στέλνουν δολοφονικά δώρα θανάτου.
  Η Akulina Orlova τραγούδησε γελώντας:
  - Μαργαρίτα, το παράθυρο είναι ανοιχτό,
  Μαργαρίτα, θυμάσαι πώς έγιναν όλα!
  Η Αναστασία Γουιτσάκοβα έγνεψε:
  - Ναι, γυναίκες! Μπορούμε να κάνουμε τα πάντα, και θα διαγράψουμε επιμελώς τους εχθρούς μας!
  Και τα κορίτσια τραγουδούσαν σε χορωδία:
  Ο στρατός μας είναι δυνατός
  Προστατεύει τον κόσμο...
  Αφήστε τους Ταλιμπάν να προχωρήσουν
  Τα κορίτσια τους σκοτώνουν!
  Για παράδειγμα, το Fedora επίσης τσακώνεται. Πυροβολεί έναν όλμο στους Μουτζαχεντίν. Και αν γαμήσει, δεν θα φανεί πολύ σε κανέναν. Ακόμα κι αν οι Ταλιμπάν έχουν μακριά γένια και ξυρισμένο κεφάλι.
  Η Fedora πατάει τα γυμνά της πόδια στη λάσπη και τραγουδά:
  Βλέπετε έκλειψη στον ουρανό;
  Ένα τρομερό σύμβολο του σερφ...
  Μαύρα φτερά σε όλο τον κόσμο
  Σμήνη από κοσμικό ουρλιαχτό!
  Και ένα άλλο κορίτσι, ο Σεραφείμ, πέταξε με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της μια δολοφονική βόμβα, έσκισε τη μάζα των Ταλιμπάν και είπε:
  Ταλιμπάν - η κατάρα ανεβαίνει,
  Ταλιμπάν - απόλυτος θάνατος...
  Ταλιμπάν και νεκρά συντάγματα!
  Οι Ταλιμπάν οδηγούν τον τρελό!
  Ταλιμπάν!
  Και η Σεραφίμα θα πάρει μια σφυρίχτρα στο στόμα της και πώς θα φυσήξει που τα κοράκια θα λιποθυμήσουν και θα τρυπήσουν τα κεφάλια των Μουτζαχεντίν με το ράμφος τους.
  Τα κορίτσια, πρέπει να πω, είναι τόσο υπέροχα και όμορφα.
  Και τώρα μπορείτε να δείτε πώς οι Ταλιμπάν πυρπόλησαν μια ρωσική αποθήκη πυρομαχικών. Άρχισε να καίγεται και οι οβίδες εξερράγησαν με θανατηφόρα δύναμη. Οι Ταλιμπάν βρυχώνται και χαίρονται.
  Αλλά τα κορίτσια από τον ουρανό γαμούν με τους Μουτζαχεντίν. Και μπορείτε να δείτε πώς η Albina και η Alvina εμφανίστηκαν στον ουρανό.
  Και τα δύο κορίτσια είναι απλά καταπληκτικές ξανθιές. Και υπέροχα όμορφο. Και, φυσικά, ξυπόλυτη, και μόνο με λεπτό εσώρουχο.
  Αυτές είναι γυναίκες της υψηλότερης, ας πούμε, τάξης. Και αυτό που είναι ικανοί να κάνουν, δεν είναι σε θέση να το επαναλάβουν όλοι.
  Και οι πολεμιστές, πράγματι, αν αρχίσουν να σκοτώνουν, δεν θα μπορείτε να τους σταματήσετε.
  Η Αλμπίνα εκτόξευσε έναν πύραυλο κολοσσιαίας καταστροφικής ισχύος από το αεροπλάνο. Και έσπασε το καταφύγιο του στρατού των Ταλιμπάν και μετά τραγούδησε:
  - Είμαι ο πιο δυνατός στον κόσμο,
  Ακόμα και γυμνά πόδια, γυμνές θηλές...
  Ας μουσκέψουμε τους Ταλιμπάν στην τουαλέτα,
  Δεν έχουμε την πολυτέλεια να είμαστε αδύναμοι!
  Η Alvina συνεχίζει να στέλνει, με τη βοήθεια των γυμνών ποδιών της, δώρα θανάτου. Και σκότωσε τους Μουτζαχεντίν, το πήρε και τραγούδησε:
  - Έχουμε χαριτωμένα κορίτσια,
  Λένε απλά, ομορφιά....
  Η φωνή των μελών της Komsomol χτυπάει,
  Έρχεται θυελλώδης άνοιξη!
  Και τα δύο κορίτσια θα το πάρουν και θα τραγουδήσουν στην κορυφή των πνευμόνων τους:
  Αφήστε με να πάω στα Ιμαλάια
  Άσε με να πάω για τα καλά
  Αλλιώς θα ουρλιάξω, αλλιώς θα γαυγίσω,
  Αλλιώς θα φάω κάποιον!
  Και το κορίτσι μόλις θα αρχίσει να λαλάει. Και πιστεύει ότι είναι πολύ ωραίο και γοητευτικό. Και όταν ουρλιάζεις - Kukareku - είναι πραγματικά ανατριχιαστικό.
  Τα κορίτσια, εν τω μεταξύ, σηκώθηκαν και άρχισαν να πυροβολούν από βαριά όπλα, κάτι που προκαλεί εντύπωση. Και σουτάρουν με τόση ακρίβεια.
  Η κοπέλα Βιόλα άρχισε να τραγουδάει, χαμογελώντας τα δόντια της και πυροβολώντας με ακρίβεια τους εχθρούς της:
  - Είμαι το πιο δυνατό κορίτσι στον κόσμο,
  Μου αρέσει να φιλάω τους άντρες...
  Οι στρατιώτες δεν γνωρίζουν ωραία εκπομπή,
  Εκεί που το κορίτσι ξέχασε να χορέψει λίγο!
  Και ο πολεμιστής θα γελάσει. Ναι, οι καλλονές ξέρουν να στραγγαλίζουν τα dushman.
  Και για να είμαι ειλικρινής, είναι ικανά να σπάσουν τα κέρατα και τα χαρακτηριστικά ενός φαλακρού.
  Προσπαθήστε, λοιπόν, να έρθετε αντιμέτωποι με τέτοιες ομορφιές.
  Η Νικολέτα μιλάει και για τους Ταλιμπάν. Είναι ένα πολύ μαχητικό και επιθετικό κορίτσι. Και όταν γελάει, μοιάζει με γέλιο τρελής.
  Η Νικολέττα βγάζει τα δόντια της και βρυχάται:
  Είμαστε, ρε, ληστές,
  Ληστές, ληστές!
  Bang, bang και είσαι νεκρός,
  Νεκρός, νεκρός!
  Η Νικολέττα γέλασε και κελαηδούσε:
  - Δόξα στους πειρατές του διαστήματος!
  Τα κορίτσια σε άλλα μέρη ήταν επίσης έξαλλα. Και τότε ρουκέτες έπεσαν στις θέσεις των Ταλιμπάν. Η Aurora το κυκλοφόρησε χρησιμοποιώντας τις κόκκινες θηλές του στήθους της, οι οποίες χρησιμοποιήθηκαν για το πάτημα των κουμπιών.
  Και οι πύραυλοι πέταξαν. Και οι Μουτζαχεντίν βρυχώνται.
  Εδώ είναι ένα άλλο μέλος της Komsomol που βασανίζεται. Χωρίς δισταγμό, βαμβάκι αλειμμένο με βενζίνη μπήκε ανάμεσα στα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Και το πήραν χωρίς άλλα λόγια και του έβαλαν φωτιά.
  Το βαμβάκι πήρε φωτιά. Και το κορίτσι θα το πάρει και θα βρυχηθεί. Και μετά την πήραν και έσπρωξαν μια καυτή ράβδο στο στήθος της, ακριβώς στην κατακόκκινη θηλή της. Και το κορίτσι ξέσπασε κυριολεκτικά από τον πόνο.
  Και οι Ταλιμπάν γελούν. Φυσικά, τους αρέσει επίσης να σπάνε τα δάχτυλα των ποδιών. Ένας από τους Μουτζαχεντίν πήρε ακόμη και τη γυμνή στρογγυλή φτέρνα του κοριτσιού και την έκαψε με ένα σιδερένιο λευκό από τη ζέστη. Και λειτούργησε. Το κορίτσι θα αρχίσει να ουρλιάζει με άγρια φρίκη.
  Η Αλίκη το είδε αυτό μέσα από ένα πεδίο ελεύθερου σκοπευτή. Κοίταξα πιο προσεκτικά. Το πήρα και το έστησα, και ήταν σαν τρελό. Και η δολοφονική σφαίρα θα χτυπούσε τον δήμιο ακριβώς στο στομάχι. Και ούρλιαξε από άγριο πόνο και άρχισε να συρρικνώνεται. Και το πήρε το κορίτσι και τραγούδησε:
  Άγγελοι της καλοσύνης,
  Δύο λευκά φτερά πάνω από τον κόσμο
  Κάπου υπάρχει μια χώρα
  Εκεί που ο ίδιος ο Σβάρογκ έγινε είδωλο!
  Η Angelica πυροβόλησε επίσης, και με μεγάλη ακρίβεια, χτυπώντας τον βασανιστή στο όσχεο. Θα ουρλιάξει κι αυτός από ένα εύστοχο χτύπημα. Έτσι το πήραν οι δήμιοι.
  Και τα κορίτσια τραγούδησαν:
  Κακοί δήμιοι,
  Μια σκληρή τιμωρία περιμένει...
  Έχουμε πολλά κεριά
  Οι μεγάλοι επιτίθενται!
  Και τα κορίτσια άρχισαν να πυροβολούν μανιασμένα και με ακρίβεια. Και νοκ άουτ τους Ταλιμπάν. Ο διάβολος δεν θα μπορούσε να αντισταθεί σε τέτοια κορίτσια.
  Η Αλίκη βουίζει καθώς πυροβολεί στον εχθρό:
  Η μοίρα σου είναι στην ισορροπία,
  Οι εχθροί είναι γεμάτοι θάρρος...
  Αλλά, δόξα τω Θεώ, υπάρχουν φίλοι
  Αλλά, δόξα τω Θεώ, υπάρχουν φίλοι!
  Και, δόξα τω Θεώ, οι φίλοι έχουν σπαθιά!
  Και η Angelica, συνεχίζοντας να πυροβολεί τους Ταλιμπάν και να τους σκοτώνει, έγραψε στο Twitter:
  - Όταν ο φίλος σου αιμορραγεί,
  Ποδοπατημένοι μέχρι τέλους...
  Μη με λες φίλο
  Ούτε δειλός ούτε ψεύτης!
  Τότε η κοπέλα πήρε και πέταξε μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της με θανατηφόρα δύναμη. Και έκανε κομμάτια τους Ταλιμπάν. Τα κομμένα κεφάλια των Μουτζαχεντίν ξεχύθηκαν.
  Η Αγγελική το πήρε και τραγούδησε:
  Μέρα νύχτα βομβαρδίζουν συνέχεια,
  Χωρίς να γνωρίζω οίκτο, καμία ντροπή...
  Γιατί κάποιος φέρεται περίεργα
  Όλη η χώρα πεθαίνει!
  Η Αλίκη, πυροβολώντας τους Ταλιμπάν και γρονθοκοπώντας τους, το πήρε και σημείωσε, φτύνοντας τη σκόνη:
  - Υπάρχει μια υπέροχη στιγμή σε αυτή τη Ρωσία,
  Αυτό που δεν είναι εύκολο να μαντέψει κανείς είναι ποιος είναι ο γελωτοποιός και ποιος ο πρόεδρος!
  Ο κοκκινομάλλης πολεμιστής γέλασε και σημείωσε:
  - Έτσι συμβαίνει - είναι πολύ ανόητο να έχεις έναν κατάσκοπο ως πρόεδρο!
  Και τα δύο κορίτσια έπεσαν πάλι βροχή στους Ταλιμπάν. Και το έκαναν με εξαιρετική ακρίβεια. Και οι πυροβολισμοί τους χτύπησαν τους Μουτζαχεντίν.
  Και σε άλλο μέρος τσακώνονταν άλλα κορίτσια. Και επίσης, φυσικά, ξυπόλητος και σχεδόν γυμνός.
  Η Αλένκα, για παράδειγμα, πυροβόλησε ένα μπαζούκα χρησιμοποιώντας το κόκκινο στήθος της. Τρύπησε έναν μαχητή Ταλιμπάν και αρκετούς από τους συνεργάτες του.
  Μετά από αυτό, έγραψε στο Twitter:
  - Τώρα είμαστε πάλι στην παρέλαση,
  Δεν είμαστε στον ίδιο δρόμο με τον ληστή
  Είμαστε μια ταξιαρχία ξυπόλητων κοριτσιών,
  Το φως του Lada είναι μαζί μας μπροστά!
  Και η πολεμίστρια, με το γυμνό της τακούνι, θα ρίξει ένα δώρο αφανισμού. Και θα διαλύσει μια μάζα Μουτζαχεντίν.
  Οι γυναίκες εδώ είναι καλές. Η Όλγα πυροβολεί και τους Ταλιμπάν. Αυτοί είναι οι Μουτζαχεντίν που προχωρούν. Επιτίθενται με χοντρές αλυσίδες. Και τα κορίτσια τα κουρεύουν χωρίς τελετή.
  Η Όλγα εκτόξευσε έναν εκτοξευτή ρουκετών χρησιμοποιώντας τη φραουλένια θηλή της. Έβαλε νοκ άουτ πολλούς Ταλιμπάν και τραγούδησε:
  -Θα δώσουμε την ψυχή μας, την καρδιά μας,
  Είμαστε η Αγία μας Πατρίδα...
  Θα σταθούμε και θα κερδίσουμε -
  Και δεν θα μετανιώσουμε τη ζωή μας!
  Και το κορίτσι θα πετάξει το δώρο του αφανισμού στους Μουτζαχεντίν με τα γυμνά δάχτυλα της δολοφονικής δύναμης.
  Και πόσο υπέροχο είναι για τα κορίτσια. Πώς χτύπησαν τους Ταλιμπάν.
  Η Βερόνικα τσακώνεται επίσης. Το κορίτσι χρησιμοποιεί ρουμπινί θηλές στο στήθος όταν πυροβολεί.
  Και η μάζα των dushman, ως αποτέλεσμα, καταστράφηκε. Και η πολεμίστρια ουρλιάζει στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Είμαι ο πιο δυνατός στον κόσμο,
  Μπορώ να στραγγαλίσω τους Ταλιμπάν...
  Σκοτώστε τους dushmans στην τουαλέτα,
  Θα τα κάνουμε να μοιάζουν με παιχνίδι!
  Και η Βερόνικα πώς θα το πάρει και θα το γαμήσει...
  Μαζί της η πολεμίστρια Άννα. Και εξοντώνει τους Μουτζαχεντίν. Φυσικά, η κοπέλα φοράει μόνο εσώρουχα. Είναι πρακτικό. Και τα εσώρουχα είναι τόσο λεπτά και στην πραγματικότητα δεν κρύβουν τίποτα.
  Η πολεμίστρια Άννα πυροβολεί, κουρεύοντας τους αντιπάλους της. Τα μαλλιά της είναι κόκκινα και τα ίδια τα κορίτσια είναι απλά το υψηλότερο φως του σύμπαντος.
  Και η Άννα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της πετάει δώρα θανάτου, που νικούν επί τόπου τους Ταλιμπάν.
  Οι πολεμιστές ουρλιάζουν στην κορυφή των πνευμόνων τους:
  - Οι Μουτζαχεντίν είναι σε έξαψη,
  Ο εχθρός προώθησε το σύνταγμα...
  Τα κορίτσια κουβαλάνε, γνωρίζουν τη νίκη,
  Οι Ταλιμπάν θα αντιμετωπιστούν με εχθρότητα!
  
  Θα φάνε το δέρμα του γουρουνιού,
  Ο εχθρός θα ηττηθεί...
  Ξυπόλητα κορίτσια τσακώνονται
  Δυνατή η γροθιά των καλλονών!
  Και η πολεμίστρια θα σε πάρει και θα σε κτυπήσει, χρησιμοποιώντας τη κόκκινη θηλή του στήθους της στη μάχη.
  Και αυτό, ας πούμε, είναι πολύ ωραίο!
  Ένα όμορφο κοκκινομάλλη κορίτσι. Και αγαπά τους άντρες.
  Έτσι η Άννα το πήρε και μούγκρισε στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Δόθηκε εντολή να ισοπεδωθεί το χωριό,
  Τα σάλβο Grad καταστρέφουν βουνά...
  Ο Φύρερ με το φαλακρό κεφάλι έσκασε στο Αφγανιστάν,
  Και ας σταματήσουμε να μιλάμε στην κόλαση!
  Και το κορίτσι θα γελάει και θα γελάει. Και το γέλιο της είναι σαν το χτύπημα των καμπάνων.
  Τα κορίτσια είναι γεμάτα ενθουσιασμό. Η Μαλβίνα επίσης τσακώνεται. Φυσικά, το κορίτσι δεν πειράζει να χρησιμοποιήσει την κόκκινη θηλή. Και παράλληλα τραγουδάει και η καλλονή
  Και αυτό συνέβη -
  Τι δεν ζήτησε ο στρατιώτης!
  Μια κακιά φυλή έχει μπει,
  Πολλές κολασμένες, σκοτεινές δυνάμεις!
  
  Οι μαύροι διάβολοι είναι αναιδείς,
  Αποδράστε από αυτό το τέλμα!
  Εδώ έχουν στιλέτα στα χέρια τους -
  Τραγούδια ουρλιάζουν - όχι αηδόνι!
  
  Το πολυβόλο συνέτριψε το πεζικό -
  Καπνός από σπασμένα κονιάματα!
  Κατέβασαν μια παρέα με τη μία,
  η πανοπλία του κουϊρασιέ δεν βοήθησε!
  
  Η αγέλη δεν θέλει να πεθάνει,
  Η κόλαση, πιστέψτε με, δεν είναι θέρετρο!
  Και τα κοχύλια καταστρέφουν αποθήκες,
  Ο αρχάγγελός τους τους χτυπάει από ψηλά!
  
  Οι δαίμονες τρίζουν στις τρύπες τους αμέσως,
  Τα καίμε με ναπάλμ και θειάφι!
  Ακόμα και τα βουνά λιώνουν,
  Καταστρέφουμε τα πάντα γύρω μας!
  
  Αλλά μην σκέφτεστε μόνο
  Τι εχθρός είναι σαν το νερό!
  Γίγαντας, κορυφή της ανάπτυξης,
  Βασιλιάς του Σύμπαντος, Σατανά!
  
  Εδώ είναι η πύρινη ανάσα του,
  Το χερουβείμ καίγεται αμέσως!
  Και το λάβαρο του Θεού έπεσε,
  Αλλά πιστεύουμε, θα κερδίσουμε!
  
  Ανεβήκαμε λίγο το λόφο
  Και ας βαφτιστούμε!
  Γκρίνια στο μονοπάτι,
  Υιοί του σοφού Θεού!
  
  Και τώρα τρέχουμε στην επίθεση,
  Κραυγή-γρήγορα, κεραυνοί!
  Πόσα μπορείς να ακούσεις, όμως, βρισιές,
  Αλλά στο διάολο με τις καμπίνες, καταστροφή!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο. 16.
  Τα κορίτσια συνέχισαν τον διαλογισμό τους. Δεν υπάρχουν ενδιαφέρουσες σκέψεις ούτως ή άλλως, και οι ιδέες, για να είμαι ειλικρινής, έχουν εξατμιστεί. Και δεν είχαν ποτέ μια τόσο περίπλοκη και, ειλικρινά μιλώντας, απίστευτα ολισθηρή επιχείρηση.
  Και εδώ, πράγματι, μπορεί κανείς να θυμηθεί τα μεγάλα κατορθώματα των θρυλικών τεσσάρων, ανίκητων μεταλλαγμένων κοριτσιών.
  Το γυναικείο τάγμα ελεύθερου σκοπευτή υπό τη διοίκηση του λοχαγού Ελισαβέτα, που δεν είναι ακόμη μεταλλαγμένο, αλλά ήδη ένα σκληρό και δυνατό κορίτσι, πήρε αμυντική θέση στα ερείπια της οδού Volodarsky. Πίσω από τα ερείπια κρύβονταν κορίτσια με πολυβόλα και κυνηγετικά όπλα, δεμένα με δέσμες χειροβομβίδων.
  Η ίδια η Ελισάβετ φοράει ένα χιτώνα με στίγματα πάνω από το γυμνό σώμα της και ένα κοντό παντελόνι. Ένα όμορφο και με καμπύλες κορίτσι, με δυνατούς γοφούς, λεπτή μέση και κοντό κούρεμα bob. Το πρόσωπο είναι πολύ εκφραστικό, με ανδρικό πηγούνι και πλατιά μπλε μάτια. Καστανά μαλλιά γκρίζαραν από τη σκόνη, ψηλό στήθος, σκληρό βλέμμα. Η καπετάν Ελισάβετ αγωνίζεται για περισσότερα από δύο χρόνια και, παρά τα νιάτα της, έχει δει πολλά. Τα πόδια του κοριτσιού είναι καλυμμένα με εκδορές και μώλωπες. Είναι πιο εύκολο για ένα κορίτσι να κινείται ξυπόλητο παρά με τραχιές και αδέξιες μπότες.
  Το γυμνό πέλμα αισθάνεται την παραμικρή δόνηση του εδάφους, προειδοποιεί για την εγγύτητα ενός ορυχείου και η ίδια η μητέρα γη προσθέτει αντοχή. Τα πόδια του κοριτσιού, αφενός, έχουν γίνει τραχιά, και δεν φοβούνται το καυτό μέταλλο ή τα αιχμηρά ερείπια, αλλά από την άλλη, δεν έχουν χάσει την ευαισθησία και την ευελιξία τους, προειδοποιώντας μέσα από το βρυχηθμό της κίνησης των τανκς .
  Η γλυκιά Ελισάβετ κρατά μια χειροβομβίδα με μια συσκευασία έκρηξης κολλημένη στα χέρια της. Πρέπει να συρθείς μέχρι το τρομερό γερμανικό τανκ Lion, που ψεκάζει τους δρόμους με πολυβόλα.
  Η Αικατερίνα σέρνεται δίπλα της. Επίσης ξυπόλητες, αφού όλες οι κοπέλες του τάγματος αρνήθηκαν τις μπότες, μιμούμενοι τον διοικητή τους. Οι σκονισμένες σόλες της προεξέχουν καθώς το κορίτσι σέρνεται στα τέσσερα. Τα κίτρινα μαλλιά της Catherine είναι βρώμικα και μακριά... Ελαφρώς σγουρά. Η ίδια η κοπέλα είναι λεπτή, αδύνατη και κοντή. Θα μπορούσε ακόμη και να την παρεξηγήσουν με ένα κορίτσι με στενούς ώμους και φαινομενικά μεγάλο κεφάλι.
  Αλλά η Κατερίνα έχει ήδη βιώσει πολλά. Κατάφερε επίσης να βρίσκεται σε φασιστική αιχμαλωσία, επιζώντας από σκληρά βασανιστήρια και τις νάρκες, από όπου, με κάποιο ακατανόητο θαύμα, κατάφερε να δραπετεύσει. Κοιτάζοντας όμως το παιδικό, απαλό πρόσωπό της, δεν θα έλεγες ποτέ ότι χτυπήθηκε στις φτέρνες με λαστιχένια ραβδιά και πέρασε ηλεκτρικό ρεύμα στο σώμα της.
  Η Catherine πυροβολεί... Ένας στρατιώτης του Τρίτου Ράιχ, στην προκειμένη περίπτωση Άραβας, πέφτει νεκρός, κλωτσώντας άμμο και μπάζα με το ρύγχος του.
  Η Ελισαβέτα γλιστράει ένα μάτσο χειροβομβίδες κάτω από ένα σωρό σκουπίδια. Τώρα ένα "Λιοντάρι" ενενήντα τόνων θα σέρνεται εδώ και θα ανατιναχτεί. Τα μπλε μάτια του κοριτσιού αστράφτουν σαν ζαφείρια στο πρόσωπό της, σκούρα από το μαύρισμα και τη σκόνη.
  Η εμπειρία δείχνει ότι μια καλά προστατευμένη δεξαμενή θα αλλάξει τώρα θέση. Το "Lion" έχει πλευρική θωράκιση 100 mm, και μάλιστα υπό γωνία. Τριάντα τέσσερις δεν μπορούν να το διαπεράσουν μόνο τα βαριά Keveshki. Αλλά οι κάμπιες είναι ο στόχος. Το κυριότερο είναι να στερήσουμε την κινητικότητα του αυτοκινήτου...
  Η Ευφροσινία εκτοξεύει μια έκρηξη από πολυβόλο... Ένας στρατιώτης άγνωστης εθνικότητας πέφτει. Οι Γερμανοί, έχοντας κατακτήσει, έστω και ηθικά ως επί το πλείστον, το μεγαλύτερο μέρος του ανατολικού ημισφαιρίου, λατρεύουν το αίμα του Άριου και ρίχνουν στη μάχη αποικιακά στρατεύματα Αράβων, Αφρικανών, Ινδών, διάφορων Ασιατών και Ευρωπαίων. Αυξήθηκε επίσης ο αριθμός των Πολωνών που έχουν διδαχθεί από την κούνια να μισούν τη μπολσεβίκικη Ρωσία. Οι Ουκρανοί εθνικιστές, οι Κοζάκοι του Ντον, οι Τσετσένοι και ολόκληρο το Καυκάσιο Καγκανάτο πολεμούν εδώ. Ο Χίτλερ μεγάλωσε μια ολόκληρη διεθνή.
  Υπάρχουν πολλοί εχθροί...
  Η Ευφροσινία αποφεύγει επιδέξια τα πυρά του πολυβόλου. Η σφαίρα κόντεψε να σχίσει τη στρογγυλή φτέρνα του κοριτσιού, μαυρισμένη από τη σκόνη. Η όμορφη καπετάνιος ένιωσε μάλιστα ένα γαργαλητό από το πόσο κοντά πέταξε το μεγάλου διαμετρήματος δώρο. Το κορίτσι σταυρώθηκε, ψιθυρίζοντας:
  "Ούτε μια σφαίρα δεν μπορεί να μας σταματήσει!"
  Η Efrosinya αντεπιτίθεται... Ένα άλλο κορίτσι, η Angelica, είναι πολύ κοκκινομάλλα, άνω του μέσου όρου και μυώδης, παρά τις πενιχρές μερίδες της. Είναι επίσης ένα πολύ όμορφο κορίτσι, με πολυτελείς γοφούς, τεντωμένη μέση, ασυνήθιστα φαρδιούς ώμους και ψηλό στήθος.
  Η Έλενα παλεύει μόνο με το εσώρουχό της, ο χιτώνας της σκίστηκε σε κομμάτια και θρυμματίστηκε σε σκόνη, και νέες στολές δεν παρέχονται μέσω του Βόλγα. Είθε ο Θεός να δώσει να παραδώσουμε περισσότερα πυρομαχικά και λίγο φαγητό για τα εξαντλημένα σοβιετικά στρατεύματα.
  Έτσι η Ευφροσύνη είναι σχεδόν γυμνή, τα πόδια της είναι γδαρμένα, ειδικά τα γόνατά της. Ένα σκάγιο χτύπησε το πέλμα του δεξιού μου ποδιού και πονάει και είναι δύσκολο να περπατήσω.
  Η κοκκινομάλλα, σκονισμένη Angelica στρίβει το όμορφο, αλλά ταυτόχρονα, σκληρό πρόσωπό της. Το κορίτσι, πυροβολώντας, λέει:
  - Ο Κύριος είναι από πάνω μας, Μόσχα και Στάλιν!
  Και κόβει τους επιτιθέμενους Ναζί, προλαβαίνοντας να κάνει πίσω.
  Τα ερείπια και τα στενά δρομάκια δυσκολεύουν τα απειλητικά γερμανικά τανκς να γυρίσουν. Τα σχεδόν διακόσια ποντίκια τόνων δεν μπορούν να περάσουν καθόλου.
  Όπως περίμενε η Ευφροσύνη, το "Λιοντάρι" οδήγησε λίγο και έπεσε σε ένα σωρό σκουπίδια. Έγινε μια έκρηξη. Η κάμπια έσκασε και ένα ζευγάρι κατεστραμμένων κυλίνδρων πέταξε μακριά.
  Το πληγωμένο τανκ σταμάτησε και μια οβίδα πέταξε από την κάννη του...
  Βούιξε κάπου μακριά, χάνονταν σε ερείπια. Η ξανθιά Σβετλάνα, σαν φίδι, σφύριξε:
  - Αυτός είναι ο δικός μου υπολογισμός! Ανοίξαμε λογαριασμό.
  Το κορίτσι καπετάνιος αναγκάζεται να συρθεί και πάλι μακριά. Οι Γερμανοί και οι δορυφόροι τους δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν την τεχνική υπεροχή τους στα ερείπια. Χάρη στον πεισματάρικο Χίτλερ, οι ορδές του Τρίτου Ράιχ βαλτώθηκαν σε μάχες θέσεων σε μια αρκετά μεγάλη και καλά οχυρωμένη πόλη.
  Η Αικατερίνα ρίχνει μια χειροβομβίδα. Αναγκάζοντας τους καταρριφθέντες Γερμανούς ή Άραβες να κάνουν τούμπες, αναποδογυρίζοντας. Το χέρι ενός από τους μαχητές του Χίτλερ είναι σχισμένο και ένα αγγλικό ρολόι με πυξίδα κρέμεται πάνω του.
  Η Αικατερίνα λέει χαμογελώντας:
  - Τι, η πυξίδα σου δείχνει το μονοπάτι προς την κόλαση;
  Και ένα όμορφο κορίτσι τινάζει ένα κομμάτι κολλημένο κεραμικό από τη σκονισμένη φτέρνα της.
  Η Έλενα τινάζει επίσης τη σκόνη από το σφριγηλό, γεμάτο στήθος της. Οι θηλές είναι σχεδόν μαύρες από βρωμιά και φαγούρα. Προσπαθήστε να πλυθείτε. Και πάλι πρέπει να θάβετε τον εαυτό σας όταν πυροβολούν γερμανικά πολυβόλα. Και σέρνεσαι στις κοιλιές σου.
  Το τάγμα των κοριτσιών κρατά τη θέση του, αν και υπάρχουν βομβαρδισμοί. Και βαριές οβίδες εκρήγνυνται, και βόμβες πέφτουν από τον ουρανό... Αλλά τίποτα δεν θα σπάσει το θάρρος των σοβιετικών ηρωίδων.
  Τώρα η Ευφροσύνη βλέπει τον Πάνθηρα να σέρνεται. Λοιπόν, αυτό το τανκ δεν είναι πια τόσο τρομακτικό.
  Μπορείτε να το τρυπήσετε στο πλάι. Το κορίτσι φτερνίστηκε και έφτυσε τη σκόνη που έπεφτε στο κομψό στόμα της. Πήρε στο χέρι της μια χειροβομβίδα, ζυγισμένη με ένα πακέτο έκρηξης. Πρέπει να σέρνεσαι απαρατήρητος. Αλλά υπάρχει τόσος καπνός τριγύρω.
  Η Έλενα άρχισε να ανεβαίνει, ακουμπώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών και τους αγκώνες της στον χλοοτάπητα. Έμοιαζε με γάτα που καταδιώκει ποντίκι. Το κορίτσι θυμήθηκε τον πόλεμο από εκείνο το φοβερό καλοκαίρι του σαράντα ενός, όταν η Βέρμαχτ εισέβαλε προδοτικά στις τεράστιες εκτάσεις της ΕΣΣΔ. Φοβήθηκε το κορίτσι, σχεδόν κορίτσι; Στην αρχή ναι, αλλά μετά το συνηθίζεις. Και ήδη αντιλαμβάνεστε τις συνεχείς εκρήξεις των οβίδων ως συνηθισμένο θόρυβο.
  Και τώρα έσκασε πολύ κοντά. Το κορίτσι χαστουκίζει στο στομάχι της. Από ψηλά, κομμάτια πετούν σαν ένα κοπάδι άγριων μελισσών. Η Έλενα ψιθυρίζει με ραγισμένα χείλη:
  - Στο όνομα της δικαιοσύνης, Κύριε.
  Η κοπέλα επιταχύνει την ανίχνευση της και στη συνέχεια, με ένα τρέξιμο ξεκίνημα, ρίχνει μια χειροβομβίδα με μια συνδεδεμένη συσκευασία εκρηκτικών. Το δώρο πετά σε ένα τόξο. Ακολουθεί μια έκρηξη και η πιο λεπτή πλαϊνή θωράκιση του Πάνθηρα υποχωρεί. Το γερμανικό τανκ αρχίζει να καίγεται και το κιτ μάχης εκρήγνυται.
  Η Ευφροσύνη ψιθυρίζει χαμογελώντας:
  - Ευχαριστώ, ω Παντοδύναμος Ιησούς. Σε εμπιστεύομαι μόνος σου. Προσεύχομαι μόνο σε σένα.
  Ο πάνθηρας καταστρέφεται. Ο σκισμένος μακρύς κορμός είναι θαμμένος στα ερείπια. Η μετωπική θωράκιση, χωρισμένη από την πλαϊνή θωράκιση, μοιάζει με σέσουλα.
  Η Ευφροσύνη, που τα μάτια της αστράφτουν σαν αραβοσίτου στο πρόσωπό της καστανά από τη σκόνη και το μαύρισμα, λέει:
  - Όσο περισσότερες βελανιδιές έχει ο εχθρός, τόσο πιο δυνατή η άμυνά μας!
  Η Έλενα είναι πολύ σέξι, με το μαύρο της σλιπ και το γυμνό, σκονισμένο, δυνατό κορμί. Το κορίτσι είναι πολύ έξυπνο. Μπορεί να πετάει θραύσματα γυαλιού με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Τώρα πέταξε ένα αιχμηρό αντικείμενο με το χαριτωμένο πόδι της, καλυμμένο με ένα στρώμα σκόνης. Και μπήκε κατευθείαν στο λαιμό του φασίστα. Η όμορφη Έλενα φλυαρούσε:
  - Και είμαι σύμβολο του σεξ, και σύμβολο του θανάτου.
  Στη συνέχεια το κορίτσι σύρθηκε ξανά πυροβολώντας. Πυροβόλησε και η Ευφροσύνη.
  Η όμορφη καπετάνιος, Ελισάβετ, έχοντας κόψει τον φασίστα, έγραψε στο Twitter:
  - Η ζωή είναι μια αλυσίδα και τα μικρά πράγματα είναι οι κρίκοι της.
  Η Κάθριν πυροβόλησε, έκοψε το κεφάλι του Φριτς και πρόσθεσε:
  - Είναι αδύνατο να μην αποδώσουμε σημασία στον σύνδεσμο.
  Η Efrosinya, πάλι πυροβόλησε με ακρίβεια, ράπησε:
  - Αλλά δεν μπορείς να κολλάς με μικρά πράγματα...
  Η Αικατερίνα, σαν να πυροβολούσε, πρόσθεσε:
  - Διαφορετικά η αλυσίδα θα σας τυλίξει.
  Ένα άλλο κορίτσι, η Ολυμπιάδα, επίσης πολύ όμορφη, μαζί με τον πρωτοπόρο Seryozhka, ετοίμασαν μια νάρκη στο σύρμα. Οι δυο τους το έσπρωξαν... Ένας ύπουλος μπούγκερ σύρθηκε στην κάμπια Tiger-2. Και πώς θα εκραγεί αυτή η μακρυκάννη γερμανική μηχανή.
  Το ξανθό αγόρι Σεργκέι αναφώνησε:
  - Η Ρωσία μας, παρασάς για σένα!
  Και μόλις πρόλαβε να πηδήξει μακριά, αναβοσβήνει τις μαύρες, γκρεμισμένες γόβες του, από την οροφή που έπεφτε.
  Η Ολυμπιάδα χάιδεψε το λαιμό του αγοριού και είπε:
  - Είσαι πολύ έξυπνος.
  Ο πρωτοπόρος πήρε το δρόμο για το μέτωπο και εντάχθηκε στο τάγμα των γυναικών. Το αγόρι είναι μάλιστα πολύ εφευρετικό. Για παράδειγμα, έφτιαξε αεροπλάνα για να καταρρίψει αεροσκάφη επίθεσης φασιστών. Όταν σηκώνονται τα Focke-Wulfs, ή TA-152, ακούγεται ένας απίστευτα εκκωφαντικός βρυχηθμός.
  Οι Γερμανοί χτυπούν με τη συνοδεία μιας συμφωνίας του Βάγκνερ. Μια τόσο μεγαλειώδης μελωδία.
  Η Ολυμπιάδα λέει με ενόχληση:
  - Ακόμα προσπαθούν να μας τρομάξουν.
  Το πρωτοπόρο αγόρι τραγούδησε με πάθος:
  - Ο Ρώσος πολεμιστής δεν φοβάται τον θάνατο,
  Ο θάνατος κάτω από τον έναστρο ουρανό δεν θα μας πάρει!
  Θα πολεμήσει σκληρά για την αγία Ρωσία,
  Φόρτωσα το πανίσχυρο πολυβόλο!
  Η Ολυμπιά, ένα ψηλό, μυώδες κορίτσι με φαρδιούς γοφούς και ώμους, μια τυπική αγρότισσα. Τα ρούχα σκίστηκαν σε κουρέλια στις μάχες, τα δυνατά πόδια ήταν γυμνά, τα μαλλιά ήταν πλεγμένα σε δύο πλεξούδες και ήταν πολύ σκονισμένα.
  Ο Seryozhka είναι μόλις έντεκα χρονών, αδύνατος από υποσιτισμό, ένα γδαρμένο και βρώμικο αγόρι που φορά μόνο παντελόνι. Τα φυσικά λευκά μαλλιά του αγοριού έχουν γίνει γκρίζα και τα πλευρά του φαίνονται μέσα από το λεπτό, μαυρισμένο και βρώμικο δέρμα του. Τα πόδια μου ήταν τρομερά σπασμένα και καλυμμένα με εγκαύματα, μώλωπες και φουσκάλες. Είναι αλήθεια ότι η μοίρα προστάτευσε το παιδί από σοβαρούς τραυματισμούς.
  Σε σύγκριση με αυτόν, οι Ολυμπιακοί Αγώνες φαίνονται μεγάλοι και χοντροί, αν και η κοπέλα δεν είναι καθόλου χοντρή, αλλά με γερό, εκπαιδευμένο κρέας στα κόκαλά της. Επιπλέον, η πείνα δεν φαινόταν να επηρεάζει καθόλου την ευτελή και μεγάλη σιλουέτα της.
  Ένα κορίτσι πυροβολεί ένα βαρύ αντιαρματικό τουφέκι. Δεν μπορείτε να διεισδύσετε στα γερμανικά οχήματα κατά μέτωπο, αλλά υπάρχει μια ευκαιρία να βγείτε στις πίστες.
  Και το βαρύ "Λιοντάρι", έχοντας δεχθεί ένα βαρύ εκρηκτικό στο σασί, άρχισε να βγάζει καπνό σαν βαρύς καπνιστής.
  Ο Seryozhka τραγούδησε σαρκαστικά:
  - Ο βρωμερός Φριτς, χωρίς να το σκεφτεί, άναψε τσιγάρο στην είσοδο! Φυσικά, μπήκε σε μεγάλο μπελά!
  Η Ολυμπία, αναβοσβήνει τις μυώδεις, μαυρισμένες γάμπες της, έκανε έναν χορό με τα γυμνά, όμορφα πόδια της. Το κορίτσι τραγούδησε:
  - Τα πρόσωπα των Ρώσων αγίων αναβοσβήνουν από την εικόνα... Ο Θεός να δώσει, σκοτώνεις τουλάχιστον χίλιους Κράουτς! Και αν κάποιος σκοτώσει περισσότερους από τους Ναζί, κανείς, πιστέψτε με, δεν θα σας καταδικάσει γι' αυτό!
  Μετά από αυτό, γέμισε ξανά το αντιαρματικό τουφέκι και πυροβόλησε ξανά. Ο Γερμανός μεταφορέας έβγαλε ξανά ρεύμα καπνού.
  Το τάγμα των κοριτσιών προκάλεσε σημαντικές ζημιές στα Krauts. Όμως ο ίδιος υπέστη απώλειες. Ένα κορίτσι σχίστηκε στη μέση και το πρόσωπό της χλωμό, παρά τη σκόνη.
  Η Ελισάβετ χτύπησε θυμωμένη το γυμνό της πόδι, έτσι που οι πιτσιλιές πέταξαν και ούρλιαξαν:
  -Θα πολεμήσουμε γενναία τους εχθρούς μας έτσι,
  Γιατί οι μαχητές μπορούν να πολεμήσουν σκληρά!
  Το μεγαλύτερο μέρος του Στάλινγκραντ έχει ήδη καταληφθεί από τους Ναζί, αλλά ό,τι έχει απομείνει από την πόλη δεν θέλει να υποχωρήσει και να παραδοθεί.
  Η Efrosinya, εν τω μεταξύ, προσπαθεί να σπάσει τον Τίγρη. Το ισχυρό γερμανικό όχημα χτυπήθηκε στο πλάι από χειροβομβίδα, αλλά δεν ενέδωσε. Γυρίζει για να ρίξει το κανόνι. Το κορίτσι πρέπει να θάψει τον εαυτό της στο έδαφος και τα ερείπια, έτσι ώστε το δώρο που απελευθερώθηκε να μην συνθλιβεί από το κύμα έκρηξης.
  Η Ευφροσύνη ψιθυρίζει ήσυχα:
  - Μαμά, μπαμπά, συγγνώμη!
  Η Κατερίνα πέταξε μια χειροβομβίδα στον Τίγρη, η οποία έσκασε στο μέτωπό του. Το κορίτσι σφύριξε:
  - Σχετικά με το ότι το φως είναι η διδασκαλία τον χειμώνα την άνοιξη... Επαναλαμβάνω χωρίς εξαίρεση ότι ο Χίτλερ είναι ένα λοιμό κάθαρμα!
  Η Έλενα, σπάζοντας τον στόχο των φασιστών και ψεκάζοντας τους με μια έκρηξη φωτιάς, μουρμούρισε:
  - Είδα τον Φύρερ στο φέρετρο τώρα! Και κλώτσησε τον άθλιο στο μάτι!
  Η κοκκινομάλλα κοπέλα στην πραγματικότητα πέταξε μια χειροβομβίδα στη δεξαμενή με τα γυμνά της δάχτυλα. Χτύπησε το βαρέλι... Ακολούθησε έκρηξη, και το ρύγχος του Τίγρη παραμορφώθηκε.
  Το πήρε ο δειλός Γερμανός και έκανε πίσω.
  Η Ευφροσύνη γκρίνιαξε μέσα από τα ρουθούνια της:
  - Τα δικά μας δεν θα υποχωρήσουν στα δικά σας!
  Η Αικατερίνη έκοψε τη μίσθωση του Χίτλερ με μια σφαίρα και τραγούδησε:
  - Μα ο κακός δεν αστειεύεται! Χέρια, πόδια, στρίβει ρωσικά σχοινιά! Βυθίζει τα δόντια του στην ίδια την καρδιά... Πίνει την Πατρίδα στο κατακάθι!
  Η Ευφροσύνη, γελώντας, γάβγιζε:
  - Ο Φύρερ ουρλιάζει άγρια, ζορίζεται!
  Η Αικατερίνα πυροβόλησε και πρόσθεσε:
  - Λοιπόν, ο θάνατος ξεφυσάει και χαμογελάει!
  Τώρα εμφανίστηκε ένα ακόμα πιο επικίνδυνο "Shtumrtiger". Καταστρέφει ολόκληρα κτίρια και αποθήκες. Επιπλέον, δεν προσεγγίζει τις θέσεις των σοβιετικών στρατευμάτων. Το αυτοκίνητο κρατείται υπό κάλυψη από Γερμανούς πολυβολητές.
  Η Efrosinya βλέπει ότι είναι αδύνατο να πλησιάσει τις θέσεις Kraut. Αλλά υπάρχουν Focke-Wulfs στον ουρανό. Ένα από αυτά τα οχήματα πετά πιο κοντά στις σοβιετικές θέσεις. Τα κορίτσια ανοίγουν πυρ εναντίον της.
  Η Έλενα ρίχνει μια χειροβομβίδα και λέει έξαλλη:
  - Στο βαθύ θάνατο δεν υπάρχει συγχώρεση!
  Μετά από αυτό, η κοπέλα πυροβολεί μια έκρηξη από ένα πολυβόλο. Γυρίζει γρήγορα πίσω. Ένα σχετικά νέο γερμανικό τανκ "Panther"-2 με μικρό πυργίσκο και χαμηλότερη σιλουέτα πλησιάζει γρήγορα.
  Πολλά κορίτσια ρίχνουν χειροβομβίδες σε ένα γερμανικό αυτοκίνητο. Αυτή, έχοντας λάβει τα δώρα, παγώνει και δεν μπορεί να γυρίσει.
  Η Έλενα σφύριξε και σφύριξε:
  - Αυτή είναι μια νέα ατυχία. Θα της σκίσουμε τα σαγόνια!
  Το Panther 2 γρύλισε και πυροβόλησε το πιο ισχυρό του όπλο.
  Η στήλη της φωτιάς δίχασε τον αέρα και αμέσως θέρμανε και ηλεκτρίστηκε την ατμόσφαιρα.
  Η Έλενα γέλασε καθώς τα κοχύλια περνούσαν δίπλα από το ημίγυμνο κορίτσι. Η ξεδιάντροπη κοκκινομάλλα τίναξε τους γοφούς της και έγραψε:
  - Και ο Νεύτων νίκησε τους εχθρούς του, πέταξε τον ζυγό από τον θρόνο! Διέταξε τον νόμο του Νεύτωνα στον Φριτς!
  Το Στάλινγκραντ είχε τυλιχθεί εντελώς στις φωτιές, όταν φαινόταν ότι οι πύρινες γλώσσες έγλειφαν τον ουρανό και οι μοβ, οι πορτοκαλί και οι κόκκινοι σπινθήρες έτριζαν. Και κάθε σπίθα είναι σαν ένα φάντασμα που δραπετεύει από ένα κολασμένο κάστρο.
  Η Ευφροσύνη, έχοντας γκρεμίσει ένα Γερμανό μαχητή, άστραψε τα γαλάζια μάτια της και τραγούδησε:
  - Γιατί γκρινιάζεις, ηλίθιε γριά; Πιστέψτε με, είναι απλώς ένας τρελός που κλαίει για εσάς!
  Η Catherine φώναξε καθώς πυροβόλησε στους Ναζί:
  - Τι ωραία που είναι να ξαπλώνεις στο γρασίδι και να χτυπάς τους Krauts στο κεφάλι! Δώστε στον Φύρερ ένα κατάπλασμα και πυροβολήστε σφαίρες από ένα πολυβόλο!
  Το κορίτσι γέλασε άγρια και κύλησε από το στομάχι στην πλάτη της. Έφτιαξα ένα ποδήλατο με τα πόδια μου. Μια χειροβομβίδα πέταξε επάνω. Το ιπτάμενο Focke-Wulf, έχοντας δεχθεί σκάγια κάτω από την κοιλιά του, ανέβηκε γρήγορα ψηλά. Προφανώς αιχμηρά θραύσματα τον τραυμάτισαν. Το φασιστικό πλάσμα πήρε φωτιά και άρχισε να χάνει κομμάτια από τα σπασμένα φτερά του.
  Η Ευφροσύνη, βλέποντας πώς ο Φοκ έχανε υψόμετρο, γρύλισε:
  - Αυτό είναι σηματοφόρος. Ένα τσεκούρι κρέμεται στο σκάφος.
  Το γερμανικό αεροπλάνο εξερράγη σκορπίζοντας συντρίμμια σε όλες τις μακρινές γωνιές του ουρανού. Και πού πήγε ο φασίστας άσος; Έκανα την τελευταία μου στροφή. Ο δήμιος πήγε να αποσυντεθεί, όχι ο πιλότος.
  Η Κατερίνα φτέρνισε, σκορπίζοντας τη σκόνη και είπε:
  - Να ζει κανείς ή να μην ζει; Δεν είναι θέμα!
  Η Έλενα πέταξε ξανά ένα κομμάτι γυαλί με το πόδι της, τόσο που χτύπησε στο μάτι του Φριτς και βγήκε από το πίσω μέρος του κεφαλιού του Φριτς:
  - Είμαι αρμάδα τανκς! Και χρειάζεσαι θεραπεία!
  Οι Γερμανοί και οι δορυφόροι τους προσπάθησαν να προχωρήσουν ρίχνοντας χειροβομβίδες μπροστά τους. Τέτοιες τακτικές δεν λειτουργούσαν εναντίον των κοριτσιών. Έτσι ο Seryozhka ανέπτυξε τον καταπέλτη και επιτέθηκε στον εχθρό ως απάντηση.
  Το αγόρι πρωτοπόρος βρυχήθηκε:
  - Ο Άγιος Βασίλης σκίζει τα σαγόνια του Χίτλερ!
  Η γόμωση του καταπέλτη, διαπερνώντας το πλήθος των φασιστών, τους έκανε να πετάξουν χώρια και, ταυτόχρονα, να ανατραπούν στον αέρα. Οι Φρίτζες έπεσαν και έσπασαν στα χαλάσματα των τοίχων.
  Το τανκ Tiger-2, έχοντας χάσει την ισορροπία του, συγκρούστηκε με το Λιοντάρι. Ε, Λέβα, πού είναι το τρομερό όνομά σου;
  Η Ευφροσύνη χαμογέλασε και απάντησε:
  - Λοιπόν, ο Seryozhka είναι υπέροχος!
  Το αγόρι γάβγισε επιθετικά:
  - Ο πρωτοπόρος είναι πάντα έτοιμος!
  Η κοπέλα κούνησε το γυμνό της πόδι ως απάντηση.
  Η κοπέλα καπετάνιος άρχισε πάλι να καρφώνει. Και οι Ολυμπιακοί Αγώνες γαργάλισαν το στενό πόδι του Seryozhka, πόσο δύσκολο είναι! Δεν είναι περίεργο που το αγόρι δεν φοβάται να τρέξει μέσα από φωτιές.
  Η Κατερίνα είπε σε ένα άσμα:
  - Καλά τα νιάτα - κακά τα γηρατειά!
  Η Έλενα, αυτή η εύθυμη κοκκινομάλλα, συμφώνησε:
  - Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από τα γηρατειά. Αυτή είναι, στην πραγματικότητα, η πιο αποκρουστική κατάσταση από όλες τις πιθανές!
  Και το κορίτσι έκανε ένα πήδημα. Για μια στιγμή φαντάστηκε τις γριές. Όχι, δεν μπορείς να συγκρίνεις μια ηλικιωμένη γυναίκα με μια κοπέλα. Και τι ομορφιά υπάρχει στα λεπτά σώματα.
  Η Έλενα το πήρε και τραγούδησε:
  - Χρόνο με το χρόνο ρέει σαν τροχόσπιτο,
  Μια ηλικιωμένη γυναίκα αλέθει χέννα σε γουδί...
  Και τι γίνεται με τη λεπτή μου σιλουέτα;
  Δεν καταλαβαίνω πώς χάθηκε η νιότη μου!
  Η Efrosinya άστραψε τα μάτια της, γκρέμισε τον Γερμανό με ένα χτύπημα στη βουβωνική χώρα και παρατήρησε:
  - Οχι! Ωστόσο, υπάρχει μια τέτοια γοητεία στον πόλεμο - να παραμείνεις για πάντα νέος! Πάντα μεθυσμένος!
  Οι Ολυμπιακοί Αγώνες έβαλαν ένα νέο φορτίο στον καταπέλτη. Αυτό είναι κάτι σαν καλό γουδί. Το κορίτσι σφύριξε:
  - Μην περνάς, αλλά πέρασε!
  Ο Seryozhka ανακάτεψε το λεπτό αλλά εύστροφο πόδι του και γάβγισε:
  - Φριτσάμ πρόσωπο!
  Και η χειροβομβίδα, μαζί με το πακέτο έκρηξης, πέταξαν ολοταχώς προς τις θέσεις των Ναζί.
  Ναι, το Στάλινγκραντ δεν τους δόθηκε. Η επίθεση συνεχίζεται εδώ και τρεις μήνες από τα τέλη Ιουνίου, αλλά η πόλη δεν έχει καταληφθεί. Οι Ναζί πέτυχαν επιτυχία σε άλλους τομείς του μετώπου, αλλά όχι σε αυτόν.
  Η Ευφροσύνη πυροβόλησε ένα πιστόλι και γρύλισε:
  - Όλα είναι αδύνατα, αλλά γίνονται δυνατά. Δεν χρειάζεται να κάνουμε το σύμπαν πολύ περίπλοκο.
  Και χτύπησε στο ρεζερβουάρ της μοτοσυκλέτας. Το αυτοκίνητο εξερράγη και πύρινες ανεμοστρόβιλοι φώτισαν το καπνισμένο τοπίο. Και ο Γερμανός σκίστηκε από ένα πύρινο πόδι.
  Το κορίτσι καπετάνιος φώναξε:
  - Μου αρέσει να σκοτώνω το κακό! Και αυτό είναι το υψηλότερο αγαθό!
  Η Αικατερίνη χτύπησε τους Γερμανούς με μια έκρηξη φωτιάς και σφύριξε:
  - Ας παίξουμε χοιρινό!
  Η Έλενα άνοιξε πυρ, ακριβέστερα. Αρκετοί μαύροι έμειναν ξαπλωμένοι στα σκεπασμένα με αιθάλη ερείπια:
  - Σκότωσε τον εχθρό! - ψιθύρισε το κορίτσι.
  Η Κατερίνα τραγούδησε παιχνιδιάρικα:
  - Έχοντας βάψει τον Χίτλερ με κραγιόν, τον Mainstein με λακ, οι δαίμονες θα σε παρασύρουν στην αιχμαλωσία, ο πιστός σου σκύλος θα σε ροκανίσει!
  Ευφροσύνη, πυροβολώντας, σφύριξε:
  - Έλα το βράδυ, ο Αδόλφος θα κρεμαστεί... Σταμάτα να χαζεύεις! Έλα το βράδυ, πετάξου σαν γυρφάλκον να νικήσεις δυνατά τους ναζί!
  Η Κάθριν είπε έξαλλη, χτυπώντας το κράνος από το κεφάλι του θύελλα:
  - Μπορούμε! Και θα το κάνουμε!
  Κορίτσια από το τάγμα Λένιν σταμάτησαν την προέλαση του ξένου στρατού. Το Fritz προχώρησε, γεμίζοντας κυριολεκτικά τον χώρο με πτώματα. Το τανκ Lion, στο οποίο είχαν εναποθέσει ελπίδες, επίσης δεν βοήθησε. Εδώ είναι μια τροποποίηση του οχήματος με ένα πυροβόλο 150 χλστ.
  Η Έλενα γκρεμίζει μια πέτρα που έχει κολλήσει στη γυμνή της θηλή. Το κορίτσι έχει τόσο όμορφο και γεμάτο στήθος. Η κοπέλα ρίχνει μια χειροβομβίδα με το πόδι της. Το πόδι είναι πιο δυνατό από το χέρι και η ρίψη ταξιδεύει πιο μακριά.
  Το "Lion" δέχθηκε ένα κενό στην πίστα και σταμάτησε. Πυροβολήθηκε από το δυνατό στόμα του. Γουργουρίζει και καταρρέει.
  Η Έλενα φτύνοντας λέει:
  - Ένας Ρώσος πολεμιστής δεν στενάζει από τον πόνο!
  Και πάλι το κορίτσι πυροβολεί. Και το κάνει με εξαιρετική ακρίβεια. Ο φασίστας που γέρνει έξω από τον πύργο πέφτει πίσω.
  Ένα κοκκινομάλλης, σχεδόν γυμνό κορίτσι λέει:
  - Είναι μάταιο που ο εχθρός πιστεύει ότι κατάφερε να σπάσει τους Ρώσους! Αυτός που είναι γενναίος θα επιτεθεί στη μάχη, θα νικήσουμε άγρια τους εχθρούς μας!
  Και η Έλενα ξεδιπλώνει τους κοιλιακούς της μύες, τους οποίους έχει σμιλέψει πολύ.
  Αχ, τι όμορφα που είναι τα κορίτσια! Πραγματικά δεν θέλω να πεθάνει κανένας από αυτούς.
  Έτρεξε η Σταλενίδα... Ένα πολύ όμορφο κορίτσι με αφράτα άσπρα μαλλιά. Καταφέρνει με κάποιο τρόπο να τα αλείφει με κάποιο είδος φίλτρου για να μην λερωθούν.
  Το κορίτσι είναι πολύ όμορφο, με τη φιγούρα της Αφροδίτης, μόνο πιο τονισμένη και σμιλεμένη. Φοράει μόνο σουτιέν και εσώρουχο. Όλα τα άλλα έχουν ήδη ξεσκιστεί. Μα πόσο χαριτωμένα είναι τα πόδια! Αυτό δεν είναι κορίτσι, αλλά σφραγίδα τελειότητας, στέμμα ομορφιάς.
  Κινείται με έναν ιδιαίτερο τρόπο, σαν σκίουρος. Και τα γυμνά πόδια απλώς τρεμοπαίζουν, και οι φτέρνες παραδόξως παραμένουν καθαρές. Η Σταλενίδα πυροβολεί, και ο φασίστας παθαίνει έλκος στο στήθος.
  Το κορίτσι λέει:
  - Η πίστη στην Πατρίδα είναι η υψηλότερη λέξη!
  Η Έλενα παρατήρησε με ένα γέλιο:
  - Βγάλε το σουτιέν σου και μείνε με το εσώρουχό σου, όπως εγώ!
  Η Σταλενίδα κούνησε αρνητικά το κεφάλι της:
  - Αυτό δεν είναι κατάλληλο!
  Η Έλενα κούνησε τους γοφούς της, πυροβόλησε με ακρίβεια και τραγούδησε:
  - Κάπως έτσι, ένα μέλος της Komsomol έχει γίνει ασυνήθιστο! Το να περπατάς έτσι με γυμνό στήθος είναι πολύ απρεπές!
  Η Σταλενίδα γέλασε και παρατήρησε:
  - Γιατί να φέρετε χαρά στους Krauts κοιτάζοντας την ομορφιά μας!
  Η Αγγελική απάντησε αποφασιστικά:
  - Η ομορφιά μας είναι θανατηφόρα!
  Η ατσάλινη κοπέλα γέλασε και πυροβόλησε στο TA-200. Το αυτοκίνητο των Ναζί πήρε φωτιά. Και η όμορφη ξανθιά θόλωσε:
  - Θάνατος στο κακό!
  Η Έλενα γέλασε:
  - Και η ζωή είναι ωραία!
  Η Σταλενίδα, βλέποντας ότι ο Γερμανός έπεφτε, γρύλισε:
  - Αυτή είναι η υψηλότερη αξία! Μη νομίζετε, φασίστες, ότι κερδίσατε!
  Η Έλενα θα τραγουδήσει:
  - Η νίκη περιμένει! Η νίκη περιμένει... Όσοι θέλουν να σπάσουν τα δεσμά! Η νίκη περιμένει! Η νίκη περιμένει! Θα μπορέσουμε να νικήσουμε τους Ναζί!
  Ένα όμορφο κορίτσι, και το γυμνό στήθος της τρέμει. Είναι καλό με γυμνό κορμό στη ζέστη, που εντείνεται από τις φωτιές.
  Η Ευφροσύνη φαινόταν τώρα πολύ πιο αποφασισμένη. Πυροβόλησε στους Φρίτζες με ένα πολυβόλο και γάβγισε:
  - Θα σε ευνουχίσω!
  Και πράγματι, οι Ναζί έλαβαν θανατηφόρα δώρα και φέρετρα! Και η κοπέλα τους έδειξε τη σιλουέτα της δείχνοντας τα γυμνά δάχτυλά της. Και σφύριξε σαν ληστή αηδόνι. Επιπλέον, μέσα από τα δάχτυλα των κάτω άκρων.
  Η κοπέλα καπετάνιος είναι πολύ έξυπνη. Και αστραφτερό. Και καθόλου σκληρή. Και αυτή μερικές φορές λυπάται για τους στρατιώτες του εχθρού που μπορεί να έχουν παιδιά που θα κλαίνε για τους δολοφονημένους πατέρες τους.
  Η Ευφροσύνη όμως διώχνει τέτοιες σκέψεις από τον εαυτό της, την κάνουν να θέλει να κλάψει. Αλλά δεν ήταν οι Ρώσοι που ήρθαν στους Γερμανούς για να ληστέψουν και να σκοτώσουν. Όχι, αυτοί είναι οι Γερμανοί και μια ολόκληρη επιθετική αγέλη ξένων από όλο τον κόσμο έσκασε στα ρωσικά διαστήματα.
  Η Ευφροσινία σταυρώθηκε και πυροβόλησε τον Φριτς, ο οποίος προσπαθούσε απαρατήρητος να πλησιάσει τις ρωσικές θέσεις. Το μάτι και ο εγκέφαλός του, που χτυπήθηκαν από μια σφαίρα, διέρρευσαν.
  Το κορίτσι καπετάνιος χαμογέλασε και είπε έξυπνα:
  - Ίσια μάτια με μάτια, κεφάλι με κεφάλι!
  Η Efrosinya πυροβόλησε με ακρίβεια και χτύπησε μια μοτοσυκλέτα με ένα πλαγιοκάθαρο. Το αυτοκίνητο άρχισε να σκίζεται και το πολυβόλο πέταξε και αναποδογύρισε πολλές φορές. Τότε το ρύγχος του τρύπησε τα ερείπια.
  Το κορίτσι έτριψε τη γυμνή, σκονισμένη σόλα της στα ερείπια. Και πήρε ξανά στόχο. Το χαρούμενο, νεανικό της πρόσωπο χαμογέλασε ικανοποιημένο. Το κορίτσι τραγούδησε:
  "Όχι", είπαμε στους φασίστες, ο λαός μας δεν θα ανεχθεί το ρωσικό μυρωδάτο ψωμί να αποκαλείται "μπροντ!"
  Η Catherine έκανε μια πολύ εύστοχη βολή, η οποία έβαλε φωτιά στο Focke-Wulf και κελαηδούσε:
  Για έναν απατεώνα, φυσικά, η επιλογή είναι ξεκάθαρη,
  Είναι έτοιμος να προδώσει τη Ρωσία για δολάρια...
  Αλλά ο Ρώσος είναι τόσο υπέροχος -
  Είμαι έτοιμος να δώσω τη ζωή μου για την Πατρίδα μου!
  Η κοπέλα έκανε τούμπα και έδειξε στους Ναζί ένα μπισκότο, και γύρισε, και οι σφαίρες δεν χτύπησαν την καλλονή.
  Εμφανίστηκε η Αικατερίνη, αυτή η ομορφιά, σχεδόν γυμνή και βρώμικη, σαν διάβολος, πέταξε χειροβομβίδες και με τα δύο πόδια ταυτόχρονα. Και έλεγξε:
  - Αυτό που έχω είναι... Στον Φριτς στην αιχμηρή πλευρά!
  Οι Ολυμπιακοί Αγώνες διόρθωσαν την Έλενα:
  - Κοφτερή στο πλάι, όχι στην αιχμηρή πλευρά!
  Η κοπέλα γέλασε και κούνησε το καρπούζι της και εκτόξευσε μια χειροβομβίδα χρησιμοποιώντας μια χειροβομβίδα με μια συσκευασία έκρηξης. Ο "Τίγρης" χτυπήθηκε στο βαρέλι και αυτό το στραβό έργο τέχνης απέφυγε.
  Μετά από αυτό, το πλάσμα του Χίτλερ υποχώρησε. Άρχισε να σέρνεται, σαν χελώνα που πιάστηκε στη φωτιά.
  Η Ευφροσύνη τραγούδησε κλείνοντας το μάτι χαρούμενα:
  - Και ο Τίγρης κάνει πίσω και οι Γερμανοί κρύβονται!
  Το τάγμα των κοριτσιών έκανε ελιγμούς κάτω από αεροπορικές επιθέσεις και βαριά όπλα. Στη συνέχεια, οι εκτοξευτές ρουκετών χτύπησαν, σπασμένα, καυτά βράχια υψώθηκαν στον ουρανό. Και οι πέτρες πήραν φωτιά. Ευτυχώς, κανένα από τα κορίτσια δεν πέθανε, αλλά οι άντρες πήγαν στον άλλο κόσμο. Και οι ψυχές πετούν - άλλες στον παράδεισο και άλλες στην κόλαση! Εκεί που οι διάβολοι με τα πιρούνια περιμένουν ήδη αυτούς που δεν πίστεψαν στον Ιησού.
  Η Έλενα, η πιο σέξι από τους πολεμιστές, είναι έξαλλη: μπορούν οι Ναζί, με το Sturmtiger τους, να πυροβολήσουν τις θέσεις των σοβιετικών στρατευμάτων και να σκοτώσουν τους κόκκινους πολεμιστές;
  Και η κοπέλα άρπαξε μια χειροβομβίδα με τα γυμνά της πόδια και στριφογύρισε σε καταρράκτες τούμπες. Και στριφογύριζε όλο και πιο γρήγορα. Και τότε, με όλη της τη δύναμη, πέταξε το δώρο του θανάτου στο φαρδύ βαρέλι του Sturmtiger. Τα γυμνά, μαυρισμένα πόδια της καλλονής άστραψαν και μια χειροβομβίδα πέταξε στο φαρδύ βαρέλι. Και το ισχυρό αυτοκίνητο πρώτα έπνιξε και μετά εξερράγη. Οι δύο "Βασιλικές Τίγρεις" που στέκονταν στα πλάγια του "Sturmtiger" πετάχτηκαν και σκορπίστηκαν σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Οι κύλινδροι σκίστηκαν από πάνω τους και έπεσαν πετώντας σαν το σπασμένο περιδέραιο της βασίλισσας.
  Το κύμα έκρηξης έριξε την Έλενα ψηλά και το κορίτσι πέταξε ανάποδα. Και αναποδογυρίστηκε, κουνήθηκε και πετάχτηκε. Αλλά η καλλονή προσγειώθηκε, αιχμηρά μπάζα και θρυμματισμένες πέτρες έσκαψαν στα γυμνά της πέλματα. Το κορίτσι πονούσε, και ακόμη και μέσα από το κάλλος του πόδι, τρύπησε μια αιχμηρή αιχμή.
  Όμως η Έλενα βρήκε τη δύναμη να σηκωθεί και να φωνάξει:
  - Εσείς οι φασίστες θα γίνετε στάχτες!
  Η Efrosinya και τα άλλα κορίτσια πετάχτηκαν από το κύμα έκρηξης, και έστω και ελαφρώς τσακίστηκαν. Αλλά ούτε ένας από τους όμορφους πολεμιστές δεν πέθανε. Τα κορίτσια συνάντησαν τυφώνα και εύστοχη φωτιά. Καταστολή των πεταχθέντων Ναζί και άλλων επιθετικών εντόμων που πολιορκούν την ΕΣΣΔ.
  Η Αικατερίνη τραγούδησε με μεγάλο ενθουσιασμό:
  - Και όταν η σάλπιγγα του Κυρίου μας φυσήξει στη μάχη, θα είμαστε φίλοι μαζί με την Κομσομόλ! Και με το θέλημα του Ιεχωβά θα είμαι στην ουράνια ονομαστική κλήση!
  Η Έλενα, τινάζοντας τη σκόνη από τα ματωμένα, σπασμένα πέλματά της, τραγούδησε:
  - Λένιν, κόμμα, Κομσομόλ! Στέλνουμε τον Φύρερ στο τρελοκομείο!
  Τα κορίτσια άρχισαν να γελούν εκκωφαντικά και ο Seryozhka είπε με ανησυχία και ενόχληση:
  - Και ο καταπέλτης μου δεν είναι τόσο ακριβής όσο αυτά τα γυμνά και δυνατά, μαυρισμένα πόδια της Έλενας!
  Η Ολυμπία, λυγίζοντας τους μυς των χεριών της, είπε:
  - Αυτό είναι εντάξει! Θα βρεις κάτι πιο κουλ!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο 17.
  Τα κορίτσια ήθελαν πολύ να μάθουν κάτι νέο για αυτή την υπόθεση και να έχουν τουλάχιστον την παραμικρή ιδέα. Αλλά μέχρι τώρα, σαν τα ψάρια στη λάσπη, φτερούγαζαν, κρέμονταν και δεν μπορούσαν να προσκολληθούν σε κάποιον συγκεκριμένο στόχο.
  Υπό αυτές τις συνθήκες, είναι καλύτερα να θυμάστε τα πολύ ενδιαφέροντα και, με τον δικό τους τρόπο, μοναδικά κατορθώματα.
  Η Elizaveta και η ομάδα της, έτσι ήταν στην ιστορία των περιπετειών τους, απέκρουσαν την προέλαση του Fritz στο Voronezh.
  Οι Γερμανοί κίνησαν τα τανκς τους κάτω από τη χιονόπτωση και προσπάθησαν να διαρρήξουν από τα πλευρά.
  Οι πολεμιστές, όπως πάντα με μπικίνι και ξυπόλητοι, πολέμησαν εν ψυχρώ. Θάφτηκαν σε χιονοστιβάδες και πυροβόλησαν από εκεί και πέταξαν χειροβομβίδες και εκρηκτικά πακέτα με τα γυμνά τους πόδια.
  Πολύ όμορφα, σέξι και τέλεια τονισμένα κορίτσια. Μαυρισμένος, ξυπόλητος.
  Η Ελίζαμπεθ έκοψε τους Κράουτς και τσίριξε:
  - Εμείς τα κορίτσια είμαστε πολύ περήφανοι για τον εαυτό μας!
  Η Κατερίνα σφύριξε επίσης και γρύλισε:
  - Προσπαθούμε μόνο να είμαστε στις πρώτες σειρές!
  Η Έλενα, αυτός ο κόκκινος διάβολος, τραγούδησε:
  - Είμαστε απλά πρίμα και μπαλαρίνες!
  Μετά από αυτό, εκτόξευσε μια χειροβομβίδα με γυμνό πόδι.
  Το πήρε η Ευφροσύνη και πυροβόλησε. Πέταξε ένα λεμόνι:
  - Ας παλέψουμε καθαρά! Δεν έχουμε μυαλό κλόουν!
  Τα κορίτσια έκαναν εξαιρετική δουλειά. Πυροβόλησαν και πέταξαν χειροβομβίδες με τα πολύ σαγηνευτικά πόδια τους. Τι γίνεται με τον Φύρερ...
  Η Ελίζαμπεθ ξεγύμνωσε το στήθος της και έδωσε στη χειροβομβίδα την κόκκινη θηλή της. Πέταξε πάνω και έπεσε στις τάξεις των Ναζί. Εκείνη τσίριξε:
  - Ας γίνει μεγάλο μοιρολόι!
  Η Catherine έγραψε στο Twitter:
  - Και θα έρθει ο Σβάρογκ ο Μέγας Θεός!
  Και με τον ίδιο τρόπο που εκτοξεύει μια χειροβομβίδα με τα γυμνά του δάχτυλα.
  Η Έλενα γέλασε και σημείωσε:
  - Ακόμα ενδιαφέρον. Οι Χριστιανοί έχουν έναν ειρηνιστή Ιησού. Και έχουμε έναν υπέροχο οπλουργό Svarog! Μπορείτε να δείτε τη διαφορά!
  Και θα πετάξει και ένα πακέτο έκρηξης με το γυμνό τακούνι του.
  Τότε η Ευφροσύνη θα χτυπήσει τον εχθρό με μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι. Και θα τραγουδήσει με τα δόντια του:
  - Ο Θεός μας είναι ο Θεός του Πολέμου! Όχι ειρηνισμός!
  Μετά από αυτό, τα κορίτσια πέταξαν μια χιονόμπαλα το ένα στο άλλο. Η Ελισάβετ γέλασε και παρατήρησε:
  - Είναι καλό που ο Βλαντιμίρ ήταν αρκετά έξυπνος ώστε να μην προσηλυτιστεί στον Ιουδαϊσμό. Ωστόσο, πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερο να αναπτύξουμε το δικό μας. Λοιπόν, γιατί χρειαζόμαστε τις πίστεις των άλλων;
  Η κοπέλα πήρε και εκτόξευσε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι. Και σκόρπισε τους φασίστες.
  Η Catherine, πυροβολώντας, πρόσθεσε:
  - Όχι, στην πραγματικότητα, κάνε την πίστη ειρηνική. Αλλά μπορείς να βρεις τη δική σου Iriy.
  Και επίσης με γυμνά δάχτυλα, καθώς εκτοξεύει το δώρο του θανάτου και συντρίβει καμιά δεκαριά φασίστες.
  Εδώ η Έλενα επιτέθηκε και στους Ναζί. Και πάλι με ξυπόλητα ενέδωσε στα εκρηκτικά πακέτα.
  Σκόρπισε τους φασίστες και τσίριξε:
  - Ένα παλιό παραμύθι με νέο τρόπο!
  Και έδειξε τη γλώσσα της!
  Η Ευφροσινία έριξε μια γραμμή. Κόρεψε τα Φρίτς και τσίριξε:
  - Και μεγάλες αλλαγές για το μέλλον!
  Και το εκτόξευσε με το γυμνό της τακούνι, σπάζοντας τις πλάτες των Φύρερ.
  Η Ελίζαμπεθ το πήρε και βρυχήθηκε με μια απελπισμένη έκφραση:
  - Είμαι το πιο κουλ κορίτσι! Θα τους σαρώσω όλους αμέσως!
  Και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών ρίχνουν θάνατο και χάος.
  Χτύπησε και η Αικατερίνα. Καταρρίψτε ένα σωρό φασίστες.
  Και γάβγιζε:
  - Για τιμή και Πατρίδα!
  Μετά από αυτό, πάλι το γυμνό της πόδι θα ξεκινήσει κάτι.
  Εδώ η Έλενα θα το πάρει και θα το γαμήσει ζεστό. Θα συντρίψει τους φασίστες. Θα τα θρυμματίσει σε κομμάτια.
  Μετά θα το πάρει και θα τραγουδήσει:
  - Δόξα στην Πατρίδα και Τιμή!
  Η Ευφροσύνη θα λανσάρει επίσης το δώρο του θανάτου και της βλασφημίας:
  - Και θα είμαστε μαζί!
  Και γυμνά πόδια, πώς θα εκτοξεύσουν την καταστροφή.
  Και η Ελίζαμπεθ θα πάει να καρφώσει... Θα κουρέψει τα Krauts.
  Μετά θα το πάρει και θα του δώσει μια σειρά.
  Τραγούδησε χαμογελώντας στο στόμα της:
  - Δεν είμαι ένα συνηθισμένο κορίτσι! Χρυσά μαλλιά!
  Η Ελισάβετ, φυσικά, είναι ένα κορίτσι από μόνη της. Μπορεί να κάνει τα πάντα και είναι έτοιμη για όλα. Απλώς θα θαυμάσετε πώς πυροβολεί. Και κουρεύει τους εχθρούς σαν καλλιεργητής.
  Και τσιρίζει:
  - Η αγάπη οδηγεί στο θάνατο!
  Σουτάρει και η Αικατερίνα. Αγγίζει τη χειροβομβίδα με το γυμνό του πόδι και σφυρίζει:
  - Φοβερή συγχορδία!
  Και προσθέτει:
  - Έφυγαν όλοι οι φασίστες!
  Η Έλενα πυροβολεί και τον εχθρό. Εξοντώνει τους Krauts. Κουρεύει τους Ναζί και τσιρίζει:
  - Λίγο ακόμα και θα γίνουμε όλοι πιο δυνατοί!
  Και τα ξυπόλυτα πόδια της ομορφιάς ρίχνουν ξανά αυτό που φέρνει το θάνατο.
  Η Ευφροσύνη πυροβολεί και τους Ναζί. Και εκτοξεύει μια χειροβομβίδα χρησιμοποιώντας τα δάχτυλα των γυμνών ποδιών του. Και tweets:
  - Δεν ξέραμε προβλήματα, αλλά ήρθε ένας γείτονας!
  Και γελάει κι αυτός.
  Τα κορίτσια είναι τόσο καταπληκτικά. Και με μπούστο. Και τους αρέσει όταν τους τραβάνε τα βυζιά.
  Αυτές είναι ομορφιές. Αυτό είναι το υψηλότερο ακροβατικό της αγάπης και της ποίησης! Ας γιορτάσουν τα όμορφα κορίτσια. Ναι, ας είναι πολύ καλά μαζί τους.
  Η Ελισάβετ χτύπησε τους φασίστες με μολύβδινο ρεύμα και τσίριξε:
  - Ή μάλλον εμείς, πιστέψτε με, όχι!
  Και με το γυμνό του πόδι θα εκτοξεύσει ξανά κάτι θανατηφόρο!
  Και έρχεται η Αικατερίνα, σαν βροντή. Θα ρίξει κάτω τους φασίστες. Και τρίζει:
  - Δεν υπάρχει κυβέρνηση για εμάς!
  Η Έλενα, επίσης, κλωτσάει με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, βγάζει πολλά Krauts και τσιρίζει:
  - Και ο επόμενος αιώνας θα γίνει δικός μας!
  Μετά από αυτό, τα δόντια της θα αστράφτουν σαν καθρέφτης!
  Η Ευφροσινία πήρε και εκτόξευσε μια χειροβομβίδα με το γυμνό της πόδι. Καταρρίψτε τους φασίστες. Και μίλησε με απορία:
  - Αιώνια νίκη! Ο Svarog είναι μαζί μας!
  Η Ελίζαμπεθ πέρασε ένα κομμάτι γυαλί μέσα από τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Έκοψε το λαιμό των Krauts και τσίριξε:
  - Και ο Ιησούς θα είναι μαζί μας!
  Μετά από αυτό πρόσθεσε:
  - Σαν τον Ρώσο Λευκό Θεό!
  Η Αικατερίνα παρέδωσε επίσης τη χειροβομβίδα και φώναξε:
  - Δόξα στη Μεγάλη Ρωσία!
  Και με το γυμνό του τακούνι θα πετάξει το πακέτο σε έκρηξη.
  Η Έλενα τίναξε τη θηλή της σε σχήμα φράουλας. Πυροβόλησε μια γραμμή στους φασίστες.
  Έπειτα πέταξε τον θάνατο στον Φριτς με το γυμνό της πόδι και φώναξε:
  - Ναι, ας μην έχουμε προβλήματα!
  Και έδειξε τη γλώσσα της.
  Η Ευφροσινία έριξε επίσης μια γραμμή. Έκανε κομμάτια τους φασίστες... Και μετά πετάει η χειροβομβίδα που εκτόξευσε το γυμνό της πόδι.
  Ξανθό κορίτσι φωνάζει:
  - Η δύναμη της Οικογένειας να είναι μαζί μας!
  Και τα τέσσερα κορίτσια ούρλιαξαν:
  - Δόξα στην Παντοδύναμη, Πανταχού Παρούσα, Παντογνώστη, Αιώνια και Αιώνια Οικογένεια!
  Λοιπόν, αυτά είναι ακόμα λουλούδια. Τα μεταλλαγμένα κορίτσια είχαν ακόμη πιο cool αποστολές.
  Και άλλες ομορφιές σε ένα παράλληλο σύμπαν κάνουν θαύματα.
  Οι πολεμιστές έρχονται ξανά αντιμέτωποι με ένα ειδικό καθήκον. Πρέπει να διεισδύσετε στο κάστρο του μαγικού μάγου του πλάσματος. Και εδώ δεν μπορείς να το πάρεις με τα ξυπόλυτα σου απλά πετώντας βλαβερά αντικείμενα. Απαιτείται κάτι διαφορετικό.
  Η Ελίζαμπεθ τίναξε το γεμάτο στήθος της. Και οι τέσσερις πολεμιστές ήταν πολύ μυώδεις, με καμπύλες, φορούσαν μόνο ένα λεπτό μπικίνι. Και τα γυμνά τους πόδια ήταν καλά προσαρμοσμένα στο να σκίζουν και να πετούν θανατηφόρα πράγματα.
  Όμορφα και αδιάκοπα τέσσερα.
  Υπάρχουν πολλά ρομπότ μάχης που βρίσκονται γύρω από το κάστρο. Μερικά από τα χαλύβδινα μαστόδοντα έμοιαζαν με ανθρώπους με πανοπλίες και φορτωμένους με όπλα. Το άλλο μέρος έχει την όψη σκορπιών, με εκτοξευτές να ακονίζονται από τα τσιμπήματα τους. Άλλοι πάλι μοιάζουν με άσχημα, ατσάλινα πουλιά. Υπάρχουν επίσης τανκς που μοιάζουν με πυραμίδες.
  Έτσι, τα κορίτσια έχουν πολλούς εχθρούς. Όμως τα κορίτσια δεν νιώθουν φόβο. Ωστόσο, αυτό είναι ένα άλλο παιχνίδι νανο-χόμπιτ - ένας πολιτισμός που έχει πέσει στην αιώνια παιδική ηλικία.
  Ο Πρίγκιπας Bounty εμφανίστηκε ενώπιον των κοριτσιών χωρίς καμία βελτίωση. Ένα συνηθισμένο αγόρι που φορά ένα στέμμα, ένα μπλουζάκι διακοσμημένο με επαναφωτογραφίες, σορτς και ξυπόλυτο. Σχεδόν κανονικό παιδί, μόνο μυώδες, πολύ όμορφο, που δείχνει έντεκα ή δώδεκα χρονών. Αλλά στην πραγματικότητα, έχει περάσει από καιρό το δεύτερο εκατομμύριο χρόνια του. Επιπλέον, τα χρόνια σε αυτό το σύμπαν είναι μεγαλύτερα από τα ανθρώπινα χρόνια. Έτσι, είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς πόσο καιρό έζησε αυτό το αιώνιο αγόρι.
  Και τώρα το χαριτωμένο αγόρι, μαζί με τα κορίτσια, λέει γελώντας:
  - Καλά; Ίσως μπορούμε να κάνουμε μια σημαντική ανακάλυψη μαζί;
  Η Ελισάβετ χτύπησε αποφασιστικά το γυμνό της πόδι και τραγούδησε:
  - Οι ανεμοστρόβιλοι του Avadon είναι από πάνω μας!
  Η Αικατερίνη σήκωσε τη χιονόμπαλα με τη γυμνή, ελαστική της σόλα, πήδηξε και τραγούδησε με μεγάλη αυτοπεποίθηση:
  - Ρεύματα υπερπλασμάτων πίσω!
  Η φλογερή Έλενα, με πλούσια, φλεγόμενα μαλλιά, σήκωσε επίσης το χιόνι με τη γυμνή φτέρνα της και κελαηδούσε:
  - Σύντροφε Στάλιν, ο πιο κουλ Κόμπα σου..
  Η Ευφροσύνη κύλησε γρήγορα μια μπάλα χιονιού με τα γυμνά της δάχτυλα και ούρλιαξε:
  - Θα μπορέσει να τα βγάλει πέρα με τη μανιασμένη ορδή!
  Τα κορίτσια κοίταξαν τον Μπάουντι... Λοιπόν, ένα τυπικό παιδί. Γενικά, στον κόσμο των ξωτικών κατά κάποιο τρόπο δεν έχουν συνηθίσει σε ενήλικες άντρες. Όλοι οι εκπρόσωποι των λαμπερών ανθρώπων μοιάζουν με έφηβους, χωρίς μουστάκια και γένια, με όμορφα κορίτσια. Τα ξωτικά, ταυτόχρονα, είναι μυώδη, προβεβλημένα, με μεγάλες τελειότητες και πολύ στοργικά. Ξέρουν πώς να στρέφονται σε μια γυναίκα και είναι απλά ιδανικοί εραστές. Μυρίζουν πάντα όμορφα, το δέρμα τους είναι απόλυτα καθαρό με ομοιόμορφο μαύρισμα και οι τρίχες μεγαλώνουν μόνο στο κεφάλι. Το ξωτικό φυσικά είναι όμορφο, αλλά... Τα κορίτσια το βαριούνται και θέλουν έναν άντρα με γένια που να μυρίζει δυνατός ιδρώτας και όχι λουλούδια και γυναικείο άρωμα.
  Η Ελίζαμπεθ ρώτησε τον Μπάουντυ:
  - Μπορείτε να αποκτήσετε μια πιο αξιοσέβαστη εικόνα. Γιατί μοιάζετε με ένα αγόρι που δεν έχει αναπτυχθεί;
  Ο πρίγκιπας απάντησε με ένα λαμπερό χαμόγελο:
  - Ο τρόπος που νιώθω είναι ο τρόπος που φαίνομαι! Είμαι ένα nanohobbit σε τετράγωνο, και η παιδική μου ηλικία είναι ατελείωτη!
  Η Catherine, βγάζοντας τα μαργαριταρένια δόντια της και πετώντας χιονόμπαλες με τα γυμνά της δάχτυλα, παρατήρησε με ένα γέλιο:
  - Λοιπόν, είσαι απλά ο Πίτερ Παν!
  Η Μπούντι απάντησε με ένα χαμόγελο:
  - Οχι! Ο Πήτερ Παν δεν ήταν νανοκόμπιτ. Απλώς τα παιδιά μας, ενώ διασκέδαζαν, έδωσαν στο αγόρι αιώνια παιδική ηλικία και την ικανότητα να πετάει.
  Η φλογερή Έλενα σφύριξε και παρατήρησε έκπληκτη:
  - Λοιπόν, ο Πήτερ Παν υπάρχει πραγματικά;
  Ο ίδιος ο πρίγκιπας κύλησε πολύ επιδέξια μια χιονόμπαλα με τα γυμνά δάχτυλα των εύστροφων ποδιών του και την έριξε στην Έλενα, κελαηδώντας έξυπνα:
  - Α, παιδικά, παιδικά, πού βιάζεσαι! Ω, παιδική ηλικία, παιδική ηλικία, πού πετάς!
  Το κορίτσι κύλησε επίσης μια χιονόμπαλα με τα γυμνά της δάχτυλα και την άφησε στο αγόρι. Και γρύλισε:
  - Πάρε μια φασιστική χειροβομβίδα! Τραγουδήστε μια σερενάτα για να θυμάστε!
  Η Bounty απάντησε χρεώνοντας έναν ολόκληρο καταρράκτη χιονόμπαλες. Χτύπησαν την Έλενα, χτύπησαν το κορίτσι από τα πόδια και της έσκισαν το σουτιέν. Η κοκκινομάλλα στριφογύριζε κάτω από το χαλάζι των χιονόμπαλων, κραυγάζοντας:
  - Λοιπόν, είσαι κάθαρμα!
  Και θάφτηκε κυριολεκτικά σε μια χιονοστιβάδα. Σύρθηκε, σκάβοντας τον διάδρομο.
  Ο Μπάουντυ είπε με ένα χαμόγελο:
  - Ο Πήτερ Παν ήταν πολύ αναστατωμένος από τον θάνατο της γιαγιάς του - αυτή η δυσάρεστη ανακάλυψη: ότι οι άνθρωποι, αποδεικνύεται, πεθαίνουν. Και το αγόρι προσευχήθηκε στους θεούς να γίνει αθάνατο. Λοιπόν, η παιχνιδιάρικη Εφριάλα μας του έδωσε την αθανασία και την ικανότητα να πετάει, αφήνοντας το παιδί, ωστόσο, για πάντα αγόρι... - Ο πρίγκιπας έγλειψε τα σαρκώδη χείλη του και συνέχισε. - Που, όμως, ήταν που τον σταμάτησε!
  Η Αικατερίνα, αυτό το μελωδικό παιχνιδιάρικο κορίτσι, το πήρε και τραγούδησε, ζωγραφίζοντας ταυτόχρονα ένα στολίδι στο χιόνι με τα γυμνά της δάχτυλα:
  - Δεν είναι τρομακτικό το αναβοσβήσιμο των ημερών και των ετών... Είναι ο μόνος σε όλο τον κόσμο! Είναι καλό να είσαι έτσι ή όχι. - Η κοπέλα ξεγύμνωσε το στήθος της ενώ χόρευε, αστράφτοντας με ρουμπινί θηλές και συνέχισε. - Είναι καλό να είσαι έτσι ή όχι! Είναι απίθανο να απαντήσει κάποιος.
  Ο Πρίγκιπας Μπάουντι σταμάτησε τον βομβαρδισμό και, βγάζοντας τα δόντια του, γρύλισε:
  - Λοιπόν, φτάνει! Τώρα θα σας οδηγήσω προσωπικά στην επίθεση.
  Πέντε: τα κορίτσια πολεμίστριες και το αγόρι παρατάχθηκαν. Και κινήθηκαν προς τους εχθρούς.
  Ο Μπάουντι ήταν ο πρώτος που άνοιξε πυρ, στέλνοντας βελόνες στα μαυρισμένα, αγορίστικα πόδια του με τα γυμνά του δάχτυλα, βρυχώνοντας:
  - Θα κάνουμε καταιγίδα! Θα είναι πολύ δροσερό!
  Η Ελισάβετ ενέδωσε με το γυμνό της τακούνι, πέταξε ένα μέρος από τις κατηγορίες που οδήγησαν τον θάνατο, φωνάζοντας:
  - Θα σε συντρίψουμε! Θα είσαι η Malyuta!
  Και τα ρομπότ θρυμματίστηκαν σε πολύχρωμες μπάλες. Το μέταλλο έσπασε.
  Η Κάθριν κελαηδούσε, δείχνοντας τα πολύτιμα δόντια της. Κλώτσησε μερικές ιριδίζουσες μπάλες με τη γυμνή της φτέρνα και τραγούδησε:
  - Αυτό που ονειρεύονται μερικές φορές τα κορίτσια...
  Και οι μπάλες έσπασαν επιπόλαια τα ρομπότ σε λιωμένα μέρη.
  Η Έλενα εκτόξευσε και πυροβελόνες με τα γυμνά της πόδια. Τόσα μαστόδοντα τσάκισα. Αυτοί, αφού έλαβαν κατηγορίες, χωρίστηκαν και έγιναν στάχτη.
  Η Έλενα τραγούδησε με ενθουσιασμό:
  - Τη νύχτα τα αστέρια καταρράκτες! Θα υπάρχει αυτόματο μηχάνημα!
  Στη συνέχεια, η Ευφροσύνη πέταξε τα δώρα του θανάτου και της ολοκληρωτικής καταστροφής με τα γυμνά της δάχτυλα. Το κορίτσι είπε με ενθουσιασμό:
  - Και θα υπάρχει cybor στο φέρετρο! Ας στείλουμε ένα τσεκούρι στον ναό σας!
  Λιωμένη σκόνη έπεσε από τα ρομπότ...
  Οι πολεμιστές ενώθηκαν.
  Ο Πρίγκιπας Bounty δεν έμεινε πολύ πίσω. Το αγόρι ήταν πολύ χαρούμενο που μπορούσε να γλεντήσει.
  Η Ελισάβετ έλαβε επίσης μια κατηγορία από τον μαστόδοντα, και αποκάλυψε το στήθος της. Ο κεραυνός πέταξε από την κατακόκκινη θηλή της και χτύπησε τα ρομπότ. Το πήραν και θρυμματίστηκαν.
  Το κορίτσι σφύριξε με ενθουσιασμό:
  - Ο λευκός πελαργός πετάει!
  Και μετά από αυτήν, η Αικατερίνα λάνσαρε το γυμνό στήθος της. Φούσκες πέταξαν από την κατακόκκινη θηλή της και τα γυμνά, σέξι πόδια της έβγαλαν ένα πύρινο στιλέτο. Ένα τόσο υπέροχο κορίτσι. Και τα ρομπότ ξεπετάγονται σαν καρφίτσες μπόουλινγκ από ένα συντριπτικό χτύπημα από σπαθί.
  Ο πολεμιστής κελαηδούσε με ενθουσιασμό:
  - Και το εχθρικό κοπάδι πέταξε στο έδαφος! Υπό την πίεση του χάλυβα και της φωτιάς!
  Μετά από αυτό, η ομορφιά απελευθέρωσε ξανά έναν καταρράκτη καταστροφής από το γυμνό στήθος της.
  Το πήρε και η φλογερή Έλενα και χτύπησε τα ρομπότ με έναν καταρράκτη γυμνό στήθος. Χωρίστηκαν και πέταξαν στον αέρα. Ο πολεμιστής σφύριξε:
  - Το σφιχτό σχοινί το σκίζω με το γυμνό στήθος!
  Η Ευφροσύνη χρησιμοποίησε επίσης θηλές φράουλας για τη διεξαγωγή στρατιωτικών επιχειρήσεων. Είναι ένα πραγματικά καυτό κορίτσι. Και χρησιμοποίησε επίσης πολύ αποτελεσματικά τα γυμνά πόδια της. Άρχισε να κόβει τους πάντες και να τους μετατρέπει σε στάχτη και πύρινο καπνό, παρόμοιο με τις κόκκινες κόμπρες.
  Μετά από αυτό, ο πολεμιστής κελαηδούσε:
  - Εξέγερση σημαίνει θάνατος, και ο θάνατος είναι εξέγερση!
  Και οι τέσσερις καλλονές γελάνε όσο θέλουν. Είναι πραγματικά αυτό που λένε - σούπερ!
  Bounty, αυτό το αιώνιο αγόρι έγραψε στο Twitter:
  - Σηκώστε τα βαρέλια της βενζίνης σαν φωτιές!
  Και πώς θα γελάσει και θα ξεγυμνώσει τα λευκά του δόντια.
  Η Ελισάβετ, χαμογελώντας επιθετικά και δείχνοντας την πίεση ενός πολεμιστή που πετούσε ψηλά, το πήρε και σφύριξε:
  - Ο Λένιν είναι μαζί μας τον Οκτώβριο!
  Και ένας πολύ βαρύς κεραυνός πέταξε από τη ρουμπινί θηλή της. Χτύπησε τα αυτοκίνητα, άρχισε να τα σκίζει και να τα αναποδογυρίζει. Σαν πυραμιδοειδής δεξαμενή που πετάχτηκε από το στήθος από κεραυνό, έπεσε πάνω στο ρομπότ, σπάζοντας το σε κομμάτια.
  Η Αικατερίνα πέταξε επίσης επιθετικά πολύχρωμες φυσαλίδες από την κατακόκκινη θηλή της και σφύριξε με απορία. Και το στήθος της απλώνεται κατά κύματα:
  - Είμαι ένα κορίτσι με μια σφαίρα στο κεφάλι!
  Και μετά, καθώς εκτοξεύει το δώρο του αφανισμού με το γυμνό του πόδι.
  Η Έλενα με χτύπησε και με το γυμνό στήθος της. Είναι ένα τέτοιο κορίτσι με ένα αίσθημα αυξημένης επιθετικότητας, και ταυτόχρονα, ευγένεια. Και πώς σκορπίζει βολίδες παντού.
  Και μετά θα ενδώσει με τα μαυρισμένα, ξυπόλυτα πόδια του. Τι θαύμα, τι θαύμα!
  Η θάλασσα θα φουσκώσει βίαια!
  Και η Έλενα θα τραγουδήσει:
  - Είμαι κορυφαίο κορίτσι!
  Η Ευφροσύνη απελευθέρωσε επίσης λαμπερούς αστραφτερούς κεραυνούς από το εξαιρετικά γυμνό στήθος της. Και πώς θα φουντώνουν τα γυμνά τακούνια σου. Πώς θα περιστρέφονται οι πιο φωτεινές δίνες.
  Και πώς από τα γυμνά της δάχτυλα θα σκορπίσουν τα κουβαλούντα ρυάκια του θανάτου. Και κελαηδάει:
  - Θα μαγειρευτεί ένας χοιρινός!
  Η Ελισάβετ είναι τόσο υπέροχη γκόμενα. Και το στήθος της, λοιπόν, θα σαγήνευε κυριολεκτικά κάθε άγιο. Και πολύχρωμοι κεραυνοί πετούν από τις κατακόκκινες θηλές και χτυπούν τα ρομπότ.
  Και τα γυμνά πόδια εκτοξεύουν ό,τι καταστρέφουν και βράζουν σε στάχτη χωρίς καμία καθυστέρηση.
  Η Ελίζαμπεθ γουργουρίζει με χαρά:
  -Θα σας τα βάλω όλα τα καθάρματα! Και σύντομα θα σας κάνω κομμάτια!
  Η Catherine κελαηδούσε επίσης, ξεγύμνωσε τα δόντια της και πέταξε βλήματα καταστροφής και καταστροφής από τις θηλές της, κόκκινα σαν παπαρούνες. Σάρωσαν τα πάντα και τα έλιωσαν. Και πώς αναδύθηκαν καυτά νήματα καταστροφής από γυμνά δάχτυλα... Αυτή είναι γενικά η πιο δροσερή ροή.
  Η Catherine έγραψε στο Twitter:
  - Μια ακρίδα καιγόταν στο γρασίδι!
  Η φλογερή Έλενα ενέδωσε και με τα ξυπόλητα. Έδωσε έναν καταρράκτη ξέφρενου, μαινόμενου θανάτου. Μετά έστειλε στύλους φωτός, σαν λέιζερ, από τις θηλές της φράουλας. Σάρωσε μερικά από τα ρομπότ που προχωρούσαν σε υπερπλασματική σκόνη και σφύριξε:
  - Ήταν πράσινος!
  Και τότε η Ευφροσύνη ξέσπασε στις φλόγες, στέλνοντας λαμπερές ακτίνες με τα γυμνά της τακούνια και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Και τότε, σαν από τις θηλές, καταστρεπτικά φορτία και τήξη μετάλλων θα επέπλεαν στον αέρα.
  Η Ευφροσύνη έγραψε στο Twitter:
  - Και προσγείωσε τους πάντες στο φέρετρο!
  Μετά από αυτό, και οι τέσσερις πολεμιστές άρχισαν να γελούν έντονα και πολύ επιθετικά. Και από αυτούς τόσο φωτεινές ακτίνες κβάζαρ του θανάτου αποκλίνουν.
  Η Ελίζαμπεθ τραγούδησε βγάζοντας τα μεγάλα χιονισμένα δόντια της. Πραγματικά, εντυπωσιακά φίδια και πίδακες κεραυνών πέταξαν από τα γυμνά της τακούνια. Είναι απλά υπερ.
  - Το υψηλότερο μέτρο είναι σαν χίμαιρα...
  Μετά από αυτό, το κορίτσι το πήρε και γέλασε. Και από τις κόκκινες θηλές ήρθαν πιο πέρα, κάτι περισσότερο από θανατηφόρες εκκρίσεις. Κυριολεκτικά παρέσυραν τα πάντα με μια μαγική σκούπα πλάσματος.
  Η Αικατερίνα, τσιρίζοντας και παίζοντας με το γυμνό στήθος της, από το οποίο έπεφταν υπερπλασματικές σφαίρες, το πήρε και σφύριξε:
  - Αεροβατικά - βάζουμε το πλήρωμα στον καρκίνο!
  Και αφού υποκύψει με τα γυμνά του πόδια, εκπέμπει καταστροφή από τα γυμνά του στήθη. Και πάλι τα ρομπότ πέφτουν στην ασυμμετρία των πολυδιάστατων πυλών της κυβερνητικής κόλασης. Και όλα σφυρίζουν...Και το χιόνι βράζει, φυσαλίδες με βραστό νερό, και ο ατμός ορμάει προς τα πάνω.
  Και μετά υπάρχει η Έλενα, που θα το πάρει και θα το επιταχύνει. Και θα πετάξει έξω με τα γυμνά του τακούνια ό,τι καταστρέφει. Και μετά θα στείλει δώρα με το γυμνό στήθος του.
  Και θα δώσει:
  - Η αλλαγή των όρων δεν αλλάζει το άθροισμα!
  Ο Πρίγκιπας Μπάουντυ χαμογέλασε και παρατήρησε έξυπνα, βγάζοντας τα δόντια του να αστράφτουν σαν αστέρια σε ένα εφιαλτικό, και ταυτόχρονα, παιδικό χαμόγελο:
  - Είστε οι απολαύσεις μου!
  Η Ελισάβετ ξεκίνησε πάλι μια μερίδα εξόντωσης με τα γυμνά πόδια της. Προστέθηκε ένα καταστροφικό φορτίο με μια γυμνή θηλή. Τόσο πνευματώδης όσο και με τον δικό της γλαφυρό τρόπο σημείωσε:
  - Είμαστε κλόουν με κακά τσεκούρια!
  Και έπεσαν όλα από τα ρομπότ, σαν σκουριασμένα και, ταυτόχρονα, φλεγόμενα ρινίσματα.
  Η αυθεντική Αικατερίνη, αυτή η πολεμίστρια με τα γυμνά πόδια, από την οποία πηγάζουν ρέματα θανάτου και καταστροφής. Το πήρε λοιπόν και σφύριξε, στέλνοντας κεραυνούς από τις κατακόκκινες θηλές της. Και κάθε κεραυνός χτυπούσε τον στόχο του, τον πλάκωσε, τον χάραξε και τον άλειψε.
  Η Αικατερίνη το πήρε και, χαμογελώντας αστραφτερά, κουνώντας το στήθος της, από το οποίο αναδύονται αστραφτερά ρουμπίνια από θηλές και αυτό που φέρνει τον αφανισμό, είπε:
  - Τσεκούρια μεγαλώνουν πίσω από το λόφο, βίαια κεφάλια για να μαστιγώσουν!
  Και το κορίτσι έδειξε την κοφτερή και ροζ γλώσσα της. Και το μόνο που απέμεινε από τα ρομπότ ήταν καυτά τσιπ.
  Η φλογερή Έλενα δεν είναι και ανόητη. Το πήρε και σφύριξε, κουνώντας τις κατακόκκινες θηλές της και απειλώντας να τους σαρώσει όλους και να τους πλακώσει:
  - Μα ο αλλοδαπός θα πάρει κουφέτα από εμάς τα κορίτσια!
  Και η πολεμίστρια έστειλε από τις θηλές της έναν τόσο ενεργητικό ανεμοστρόβιλο ήττας και τη φλογερή παλέτα του θανάτου. Και οι θηλές του κοριτσιού είναι τόσο φωτεινές, και αυτό που προέρχεται από αυτές είναι τόσο θανατηφόρο, που απλά εκπλήσσεσαι με το πώς μπορείς, καταρχήν, να αντισταθείς σε κάτι τέτοιο.
  Και μετά είναι το κορίτσι, που θα ενδώσει με τα λαξευμένα, γυμνά πόδια της. Και τέτοια καταστροφή που κυριολεκτικά γυρίζει μύτη. Και από τα ρομπότ υπάρχουν τεμαχισμένα στρώματα.
  Και η Ελισάβετ; Στην πραγματικότητα είναι ένα σούπερ κορίτσι! Στην πραγματικότητα, τα πάντα υπόκεινται σε αυτήν, συμπεριλαμβανομένου αυτού που φαίνεται εντελώς εξωπραγματικό. Έτσι, τα ρομπότ, έχοντας λάβει μια εκκένωση Katyusha από τα γυμνά πόδια των κοριτσιών, αρχίζουν να καπνίζουν και να ραγίζουν. Και θα πάνε στο ρεύμα του princeps plasma.
  Η Ελισάβετ θα τραγουδήσει ανοίγοντας το στόμα της με κατακόκκινα χείλη:
  - Και στα ύψη των αστεριών, γαυγίζω στο πιστολάκι!
  Και τότε το κορίτσι θα το πάρει και θα σε χτυπήσει ρομποτικά με τις κατακόκκινες θηλές της. Και θα απελευθερώσει κάτι που κυλά το μέταλλο σε αποξηραμένους σωλήνες. Και αυτό το κορίτσι είναι κυριολεκτικά παιχνιδάκι.
  Η Ελισάβετ απεργεί ξανά, στέλνοντας δώρα με θηλές φράουλας, καταστρέφοντας τα ρομπότ. Και τα γυμνά πόδια του κοριτσιού εξάγουν αγκαθωτή καταστροφή. Και το κορίτσι φωνάζει:
  - Και η καλή τύχη, προς Θεού, δεν έχει χρόνο για σένα!
  Η Ελισάβετ έδωσε τα γυμνά της πέλματα στα σαγηνευτικά, μυώδη πόδια της. Έπειτα αποτίναξε τα δώρα της καταστροφής και της άλεσης ουσιών από το στήθος της. Και έκαψε μια ολόκληρη σειρά ρομπότ.
  Μετά τραγούδησε:
  - Ενώ σε αυτόν τον κόσμο...
  Η Έλενα απελευθέρωσε επίσης ρεύματα αφανισμού με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Στη συνέχεια απελευθέρωσε πολύχρωμες φυσαλίδες πέψης και καταστροφής από τις ρουμπινί θηλές της. Τα έκαψε και εξατμίστηκε...
  Μετά τραγούδησε:
  - Ενώ σε αυτόν τον κόσμο...
  Εδώ η Catherine έστειλε το πολιτιστικό της προφίλ ξυπόλητη, που οδηγεί μηχανικούς μαστόδοντες στο φέρετρο. Ή μάλλον, σε χιονισμένους τάφους.
  Το έδωσε με κεραυνό. Μετά από τις θηλές φράουλας, σαν αφρώδεις μπάλες. Σαν σφυρί στο αμόνι.
  Και κελαηδούσε:
  - Ενώ σε αυτόν τον κόσμο, υπάρχει η Γασκώνη!
  Και η πολεμίστρια έβγαλε τους εικονικούς, αλλά πολύ πραγματικούς κυνόδοντές της.
  παρατήρησε έξυπνα η Ελίζαμπεθ, στέλνοντας με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της αυτό που σκούπιζε σε ασήμαντη σκόνη.
  - Η λέξη δειλός δεν είναι γνωστή στη Ρωσία!
  Και η πολεμίστρια θα πετάξει αστραπές έξω από τον εαυτό της, ή μάλλον, από το γυμνό στήθος της. Και θα αστράφτει με κάθε ίνα της ψυχής. Και αποδεικνύεται μια τόσο δροσερή και καταρρακτώδης γυναίκα.
  Η Αικατερίνα ενέδωσε και στο ρομποτικό χλοοκοπτικό με τα γυμνά της πόδια. Κατέστρεψε πολλούς, γκρέμισε κάποιους. Και πώς στέλνει στήλες έντονου θανάτου στο γυμνό του στήθος - θα το θαυμάσετε!
  Και μετά θα τραγουδήσει:
  - Δεν ξέρω τη σφαίρα αν κάνεις λάθος!
  Η Έλενα εκτόξευσε επίσης τα γυμνά της δάχτυλα, φέρνοντας την καταστροφή, γκρεμίζοντας τα ρομπότ. Μετά από αυτό, κελαηδούσε, απελευθερώνοντας ταυτόχρονα μαγικές εκρήξεις πλάσματος από τις κατακόκκινες θηλές της:
  - Εμείς οι Ρώσοι έχουμε την καλύτερη γεύση στον κόσμο...
  Η Ευφροσύνη λύγισε τα χαριτωμένα δάχτυλά της στα γυμνά της πόδια, μετά τράβηξε μια εκπληκτική μπουκιά από το στήθος της και μετά σφύριξε:
  - Δεν μας αρέσει τίποτα εκτός από τη φήμη!
  Η Ελίζαμπεθ γέλασε. Το πήρε και κατέβασε το καυτό ρεύμα της πύρινης λάβας από τα γυμνά της τακούνια. Αφαίρεσα όλα τα εξαρτήματα από τα ρομπότ. Και έξυπνα, βγάζοντας τα δόντια της, κελαηδούσε:
  - Το χέρι σου είναι δυνατό!
  Και από το γυμνό στήθος πάλι θα στείλει κάτι που φέρνει την πλήρη ήττα, και το Anschluss με την παρακμή της ρομποτικής.
  Η Catherine τραγούδησε επίσης, χρησιμοποιώντας τα πολύ δυνατά και όμορφα γυμνά πόδια της για να πυροβολήσει. Και στέλνοντας ό,τι φέρνει ο θάνατος με εγγύηση. Παράλληλα, tweeting:
  - Αυτή είναι η σωστή γραμμή...
  Και πάλι ακτίνες στάλθηκαν από τα γυμνά στήθη, καίγοντας τα πάντα σε στάχτη και τον υψηλότερο καταρράκτη.
  Η ημίγυμνη Έλενα επίσης δεν στέκεται στην άκρη. Στέλνει δώρα αφανισμού με τα λαξευμένα ξυπόλητα πόδια της. Σβήνει τα ρομπότ. Έπειτα πετάει από το στήθος της σφαίρες μαγόπλασμα, που τηγανίζουν τον μεταλλικό στρατό και το κορίτσι τραγουδά:
  - Ρωσικό εκλεπτυσμένο στυλ!
  Η υπέροχη Αικατερίνη διατηρεί αυτή την επιθετική ατάκα. Πρώτον, στέλνοντας από το στήθος της φράουλας τι ακριβώς καταστρέφει. Και μετά, δίνοντας δώρα από γυμνά πόδια. Κάτι που είναι επίσης θανατηφόρο για τα ρομπότ. Βγάζοντας τα λευκά του δόντια και κελαηδώντας:
  - Ήμουν το ίδιο τολμηρός!
  Η Ελισάβετ έστειλε επίσης κάτι που θα παρέσυρε τη μαγική μάγισσα με τη σκούπα της στον εχθρό από τα γυμνά της πόδια. Οι μαστοί έβγαλαν μια έντονη βλάβη. Και συνέτριψε ένα σωρό ρομπότ. Πήρα αυτή τη σκουριασμένη στάχτη...
  Μετά τραγούδησε:
  - Η Μόσχα αναγνώρισε το κορίτσι...
  Η Αικατερίνη έστειλε κάτι καταστροφικό στον εχθρό από τα γυμνά της πόδια. Έπειτα ενέδωσε στις κατακόκκινες θηλές της και σφύριξε τσιριχτά και εκκωφαντικά:
  - Πολύ δυνατός!
  Η Έλενα, ταλαντεύοντας το σώμα της και στέλνοντας κάτι με εγγύηση μεγάλης θνησιμότητας και καιγόμενη από τις κατακόκκινες θηλές του στήθους της, κελαηδούσε:
  - Φινλανδία, Ισπανία ή ισχυρή Ονδούρα...
  Η Αικατερίνη χτύπησε τον εχθρό με ένα φιτίλι από φλεγόμενο μαγόπλασμα που πηγάζει από τις γυμνές, κοριτσίστικες φτέρνες της. Έλυσε κεραυνό από τις φραουλένιες θηλές της και, γελώντας εκκωφαντικά, τραγούδησε:
  - Και στις φλέβες σου υπάρχει και φωτιά...
  Η Ελισάβετ, έχοντας ρίξει πολλές γομώσεις από τη γυμνή της φτέρνα με μοτίβο σκακιέρας, κελαηδούσε, χαμογελώντας:
  - Ο Θεός να δώσει αυτό το τραγούδι να είναι και για σένα...
  Και από τις φλεγόμενες θηλές τα κορίτσια πετούσαν, αναβοσβήνουν με όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου και του κεραυνού. Τα ρομπότ απλά έγιναν ερείπια.
  Η Έλενα, χαμογελώντας φλογερά, υποχώρησε, δείχνοντας τα δόντια του κυνόδοντα της. Αλλά είναι ένα κορίτσι, ας το παραδεχτούμε, καλό. Και με γυμνά πόδια θα εκτοξεύσει μπάλα κεραυνό, καταστρέφοντας μηχανικούς αντιπάλους.
  Και πώς εκκρίνεται από ένα γυμνό στήθος. Ναι, θα βάλει φωτιά σε όλους και θα τυφλώσει! Και θα σε κάψει μέχρι τα κόκαλα.
  Ο πολεμιστής τραγούδησε:
  - Όπου υπάρχει πίστη, υπάρχει αγώνας....
  Η Έλενα υποστήριξε το τραγούδι λέγοντας:
  -Δυο λόγια και ένα γάντι!
  Μετά από αυτό, πώς μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο με γυμνά πόδια; Ότι ακόμη και ο Μάκαρ δεν οδήγησε τις γάμπες εκεί. Και από τις ρουμπινί θηλές, βολίδες θα πετάξουν έξω, φέρνοντας ένα πλήρες ξέσπασμα.
  Η Catherine, χτυπά έντονα με κεραυνό που βγαίνει από το στήθος της, πυροβολώντας τους πάντες και λιώνοντας ρομπότ σε έναν βόθρο από μέταλλο. Και με ξυπόλητα πόδια και τελείως θαύματα, είπε:
  - Όσο η αγάπη είναι ακόμα ζωντανή!
  Και τα κορίτσια ξέσπασαν σε γέλια από κοινού. Και άρχισαν να ξεγυμνώνουν τα δόντια τους, εκπέμποντας ηλιαχτίδες από αυτά.
  Η Ελισάβετ, στέλνοντας με τα γυμνά της δάχτυλα τα επόμενα δώρα αφανισμού, εξολοθρεύοντας πολύ περίεργους εχθρούς, το πήρε και σφύριξε:
  - Έφεσο πιο συχνά, ζέστανε την στην παλάμη σου!
  Και από το στήθος της έστειλε ένα ολόκληρο ρεύμα φυσαλίδων που συνέτριβε κάθε τι ζωντανό και άψυχο.
  Η χρυσαυγίτης Αικατερίνη πέταξε ξανά το δώρο του θανάτου με τα γυμνά της πόδια. Σκόρπισα τα τερματικά για ανταλλακτικά. Τότε ο κεραυνός έβγαινε από τις θηλές και έλαμπε ακόμη και κόκκινο.
  Και μαγειρεύει:
  - Μην αγγίζεις το γυμνό κορίτσι!
  Έτσι και η Έλενα με το γυμνό της στήθος εκτόξευσε αυτό που είναι δώρο αφανισμού. Και με τα ξυπόλητα η κοπέλα μόλις το πάρει θα στείλει πολύχρωμες φυσαλίδες. Και θα πετάξουν από τα τακούνια σου, θα αναποδογυρίσουν και θα βροντούν σαν ατομικές βόμβες.
  Η κοκκινομάλλα κοπέλα τραγούδησε:
  - Απλά μην αγγίζετε τους ανυπεράσπιστους!
  Και τότε η Κατερίνα έφτασε εγκαίρως. Και πώς αρχίζει να βρυχάται και να ουρλιάζει. Μεταλλικά, λιωμένα θραύσματα πετούν από τη φωνή της. Και τα κορίτσια στέλνουν τα γυμνά τους πέλματα, και μέσα τους είναι χόβολα καταστροφής.
  Και η κοπέλα πήρε και με κόκκινες θηλές έστειλε κάτι που ήταν ικανό να γκρεμίσει και να πριονίσει τις αμυγδαλές ενός οχήματος μάχης.
  Και κελαηδούσε:
  - Σκότωσε τον εχθρό!
  Η Ελίζαμπεθ το πήρε και γέλασε δυνατά. Η φωνή της είναι σαν τον ήχο των ανοιξιάτικων παγώνων στις ακτίνες του πιο λαμπερού ήλιου στον κόσμο. Και μετά το πήρε και έστειλε μια ολόκληρη βόμβα με το γυμνό της πόδι, με φωτεινούς καταρράκτες θανάτου. Και τότε έσκασε τέτοιος κεραυνός από μια κατακόκκινη θηλή που ακόμα και το χιόνι ζωγραφίστηκε στις αντανακλάσεις της λάμψης από τα φλεγόμενα ρομπότ.
  Το πήρε το κορίτσι και κελαηδούσε δυνατά:
  - Α, η ουρά είναι λέπια! Είμαι ένα όμορφο γουρούνι!
  Φλογερή μέσα στη χρυσή ομορφιά της, η πολεμίστρια Έλενα, βγάζοντας τα δόντια της, το πήρε και σφύριξε:
  - Μπου Μπου Μπου!
  Η κοπέλα έστειλε ένα δώρο αφανισμού με τα γυμνά της πόδια, που σκότωσε μια ολόκληρη παρτίδα ρομπότ. Και μετά, καθώς ουρλιάζει και εκπέμπει ανταύγειες από κολασμένες φλόγες με τις κατακόκκινες θηλές του.
  Μετά από αυτό, σφυρίζει:
  - Είμαι σαν το κεφάλι του λάχανου!
  Μια πολεμίστρια με κεφαλαίο γράμμα, η Έλενα, αναβοσβήνει μπερδεμένη και στέλνοντας το πιο τρυφερό χαμόγελο, είπε:
  - Ας παίξουμε Πινόκιο!
  Και ο κοκκινομάλλης διάβολος θα πάρει και θα στείλει στον εχθρό, με τα μαυρισμένα, γυμνά πόδια της, ένα πραγματικό όπλο αναισθητοποίησης. Και θα χτυπήσει από τις κόκκινες θηλές με πύρινο κεραυνό.
  Και τότε η Αικατερίνα έβαλε το κεφάλι της μέσα. Κούνησε ξυπόλητα τα πόδια της και έβγαλε φυσαλίδες αξιοσημείωτου θανάτου. Στη συνέχεια ρέουν πύρινο υγρό από τις θηλές της φράουλας. Και ο αντίπαλος φλέγεται. Θα καεί με ένα κερί πολυδιάστατου διαμετρήματος.
  Η Κατερίνα το πήρε και είπε:
  - Λατρεύω τον Τρουφαλντίνο από τη μολυβοθήκη!
  Η Ελίζαμπεθ το πήρε και πάτησε το γυμνό της πόδι στο χιόνι. Ένα τεράστιο κενό πέρασε, τα ρομπότ έπεσαν σε αυτό. Και τότε πολύ θυελλώδη νερά λιωμένου μετάλλου που προέρχονταν από μεγάλες φυσαλίδες ξεχύθηκαν από τις κατακόκκινες θηλές.
  Το κορίτσι ξεστόμισε:
  - Ε, μολυβοθήκη, μολυβοθήκη, μη με τιμωρείς!
  Το πήρε η χρυσαυγίτη Έλενα και κελαηδούσε στο βιολί:
  - Ω, ταύροι!
  Και επίσης με ξυπόλητα προκαλεί απότομους στροβιλισμούς στις χιονοστιβάδες. Και σηκώνονται, και τα ρομπότ σπρώχνονται το ένα εναντίον του άλλου. Και χωρίστηκαν σε κομμάτια. Ήταν πολύ ενδιαφέρον όταν το κορίτσι το πήρε και έστειλε ένα μαγικό πυρηνικό φορτίο με τις κόκκινες θηλές της, χρησιμοποιώντας το για να καταστρέψει μια ολόκληρη αρμάδα ρομπότ.
  Αλλά η φλογερή Έλενα έστειλε επίσης με τα γυμνά, λαξευμένα πόδια της έναν ολόκληρο καταρράκτη καταστροφής ηλεκτρονικών αγωνιστών. Και τότε, η κοκκινομάλλα κοπέλα πήρε και χτύπησε μια ισχυρή κολόνα με τις ρουμπινί θηλές της, αλέθοντας όλα τα μέταλλα και πολύ δροσερό.
  Η Έλενα έλεγξε:
  - Η δύναμη του τερματιστή θα είναι να νικήσει το πρόσωπο!
  Η Αικατερίνα πήρε και έστειλε έναν πύρινο δίσκο με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, που κυριολεκτικά έκαψε πολλά ρομπότ και τα διέλυσε για κομμάτια. Και μετά έστειλε ένα κύμα υπερβαρύτητας από τις φραουλένιες θηλές του στήθους της, συνθλίβοντας και αποσυναρμολογώντας τα μηχανικά μαστόδοντα για εξαρτήματα.
  Ο Πρίγκιπας Μπάουντι σφύριξε και σφύριξε:
  - Έχεις ταραχή διανόησης! Θα σας σαρώσουμε!
  Η Ελίζαμπεθ έδειξε αστραφτερά το χαμόγελό της με μαργαριταρένια και αστραφτερά δόντια με ένα σφύριγμα. Και πριν από αυτό, επίσης, εξαπέλυσε μια πολύ επιθετική λάμψη με τα γυμνά, λαξευμένα πόδια της. Και έστριψε τους γοφούς της, και από τις κατακόκκινες θηλές του στήθους της άφησε την καταστροφή του θανάτου.
  - Θα σκοτώσουμε βάναυσα! Και για πέντε!
  Η χρυσαυγίτικη Έλενα έδρασε επίσης πολύ επιθετικά. Το πήρε λοιπόν και έστειλε μπάλα αστραπή με τα γυμνά της δάχτυλα. Πέρασε μέσα από μαχητές cyborg. Και τέτοια καταστροφικά στοιχεία προέρχονταν από τις ρουμπινί θηλές. Και το χιόνι σφυρίζει και ιονίζει.
  Το κορίτσι είπε επιθετικά, μασώντας μεταλλικά πλάσματα από απόσταση:
  - Το πέντε δεν είναι απλώς ένας αριθμός, αλλά η ψυχή μου!
  Η φλογερή Έλενα είπε πνευματώδη και με ένα χαμόγελο στα χείλη:
  - Η ψυχή σου παλεύει προς τα πάνω! Θα ξαναγεννηθείς με ένα όνειρο...
  Και η κοκκινομάλλα πολεμίστρια της έστειλε εκκρίσεις καταστροφής και ισοπέδωσης με τα γυμνά της πόδια. Και από το ρομπότ ξεπήδησαν αιχμηρές και καυτές ιστοί αφανισμού.
  Μετά από αυτό, αστραπές ήρθαν από τις θηλές της φράουλας, και έπεσαν σαν χαλάζι φωτιάς.
  Και μετά η Αικατερίνα το άναψε. Χτύπησε τα ξυπόλυτα πόδια της τόσο δυνατά που οι καλικάντζαροι και οι σκληροί ερεθισμοί πέταξαν μακριά. Και τότε τα ηφαίστεια εξερράγησαν από κόκκινες θηλές. Κι έτσι τους πήραν όλους και τους έκαψαν. Αυτά τα ρομπότ σκορπίστηκαν, τα θραύσματα πήδηξαν σαν βατράχια στις χιονοστιβάδες.
  Η Κατερίνα τραγούδησε με θαυμασμό:
  - Μα αν έσωσες, γουρούνι, θα μείνεις γουρούνι!
  Και τα κορίτσια άγγιξαν ταυτόχρονα τις φτέρνες τους, έτσι που έπεσαν σπίθες. Και μετά συνδέθηκαν με κόκκινες θηλές. Και άρχισαν να εμφανίζονται και πύρινες αστραπές. Και τα ίχνη έλιωσαν... Τεντώθηκαν προς το κάστρο. Και αυτό το κτίριο σείστηκε.
  Ο πρίγκιπας Μπάουντι πήδηξε και επίσης χτύπησε τη φτέρνα του αγοριού, ενώνοντας τα κορίτσια. Και μετά αναφώνησε:
  - Κορίτσια, να βγάλετε το εσώρουχό σας;
  Οι πολεμιστές απάντησαν σκίζοντας τα υπολείμματα των ρούχων τους. Και αυτό τους πρόσθεσε δύναμη πολλές φορές. Τα κορίτσια επαναφόρτισαν. Και άρχισαν να εκτοξεύουν ατελείωτη ενέργεια. Και είχαν τόση απεριόριστη δύναμη. Ιδιαίτερα πολλοί αστραφτεροί κεραυνοί εκρήγνυνται από τη μήτρα της Αφροδίτης. Και τέτοια μανιασμένα, κυλιόμενα ρέματα που καίνε και αποτεφρώνουν τα πολυάριθμα συντάγματα.
  Και ακόμη και το ίδιο το μαύρο κάστρο καίγεται. Βγαίνει σε ρωγμές και ρυάκια από κόκκινες φλόγες. Και τα ρυάκια στριφογυρίζουν, σαν χορός φιδιών, και όχι κάτω από τον σωλήνα ενός φακίρη, αλλά από μια ολόκληρη ορχήστρα. Και αυτό το κάστρο καίγεται, μετατρέπεται σε καυτή στάχτη.
  Οι πολεμιστές ήταν σε χορωδία, χτυπούσαν τα γυμνά, πολύ χαριτωμένα πόδια τους και σπάζοντας όλα τα εμπόδια στο δρόμο με μαγική ενέργεια πλάσματος. Και οι ρουμπινί θηλές ύψωσαν ρεύματα υπερπλασίας και δίνες άγριας δύναμης. Αλλά το πιο σημαντικό megahyperplasm εξερράγη από τη μήτρα της Αφροδίτης από όμορφα και απολαυστικά κορίτσια πολεμίστριες. Το σώμα τους είναι τόσο υπέροχο. Ένα κάστρο από μαύρο ή μελάνι. Και πόσο καταπληκτικά είναι τα κορίτσια, τι να πούμε, πολεμιστές, η υψηλότερη σούπερ κλάση. Και το έκαναν αυτό.
  Το κάστρο έσκασε σαν ατομική βόμβα και έπεσε στις ίδιες τις αμυγδαλές στις χιονοβροχές. Το μόνο που έμεινε ήταν μια μαύρη τρύπα.
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο 18.
  Τα μεταλλαγμένα κορίτσια δεν μπόρεσαν ποτέ να βρουν κανένα στοιχείο στην αναζήτησή τους για τους κλέφτες του διαγαλαξιακού αστροπλοίου. Υπό αυτές τις συνθήκες, έμενε μόνο ένα πράγμα να κάνουμε, να θυμηθούμε τουλάχιστον κάτι από το ένδοξο παρελθόν. Και υπήρχε αυτό...
  Τα κορίτσια ήταν τώρα σε μάχη, πολεμούσαν σε μονοθέσια μαχητικά. Ακόμα ημίγυμνες, φορώντας μόνο κόκκινα, πολύ λεπτά εσώρουχα, οι καλλονές οδηγούσαν τα αυτοκίνητα με τα ξυπόλυτα πόδια και το κατακόκκινο στήθος τους.
  Η Ελίζαμπεθ πάτησε τα κουμπιά με τα γυμνά της δάχτυλα. Πυροβόλησε εναντίον ενός εξορθολογισμένου μαχητή που έμοιαζε με φάλαινα δολοφόνο. Αλλά η μετωπική θωράκιση άντεξε. Η Ελίζαμπεθ έπρεπε να κάνει ελιγμούς. Και προσπαθήστε να μείνετε πίσω από τον εχθρό. Η ξανθιά κοπέλα ήταν πολύ ευκίνητη. Τα γυμνά της δάχτυλα κινήθηκαν κατά μήκος του σαρωτή και επέλεξαν στόχους. Δεν είναι περίεργο που πέρασε από μια εξαιρετική σχολή μάχης.
  Ξεκινώντας από τον Ιούνιο σαράντα ένα και τελειώνει με παιχνίδια RPG με nanohobbits. Ήθελε πολύ να βγει. Ο εχθρός, όμως, ήθελε να πάει πίσω του.
  Έκανε ζέστη στην καμπίνα και το μαυρισμένο σώμα του πολεμιστή έγινε γυαλιστερό, σαν να ήταν αλειμμένο με ελαιόλαδο. Πόσο όμορφο είναι όταν τα ατσάλινα πλακάκια των κοιλιακών είναι καφέ και ανάγλυφα, σαν σοκολάτα, και η μέση λεπταίνει ομαλά. Και οι μηροί του κοριτσιού είναι πολύ μυώδεις, ατσάλινα σύρματα μυών που κυλά κάτω από το λεπτό αλλά ανθεκτικό μπρούτζινο δέρμα.
  Ελισάβετ, αυτή είναι απλώς η ενσάρκωση της ζωικής δύναμης και του ερωτισμού. Και όταν οι κόκκινες θηλές της κινούνται κατά μήκος του σαρωτή, εκρήγνυνται ροές μαγοπλάσματος.
  Η κοπέλα, ωστόσο, αναγκάζεται να διεξάγει μια μάχη ελιγμών. Κάτι που της δημιουργεί ορισμένα προβλήματα.
  Αλλά εδώ είναι η Αικατερίνα, αυτό το κορίτσι με τα μαλλιά στο χρώμα του φύλλου χρυσού. Απλά ένα υπέροχο παράδειγμα πολεμιστή. Είναι ένας συνδυασμός ομορφιάς και σεξουαλικότητας. Μια τυπική ηρωίδα του Χόλιγουντ, και παλεύει με έναν πραγματικό άσο.
  Πολύχρωμα ρυάκια μαγοπλάσματος χτύπησαν το μέτωπο του μαχητή της. Αυτό το κάνει ζεστό. Ένα μαργαριτάρι ιδρώτα πέφτει από το λείο μέτωπο του κοριτσιού. Πέρασε πέρα από ένα χάλκινο-ροζ μάγουλο και έπεσε πάνω στην οθόνη του σαρωτή. Σφύριξε ελαφρά.
  Η Αικατερίνα εξέφρασε:
  - Σαν ταύρος, πρώτα κάτω από το τσεκούρι και μετά ψητό!
  Και ο πολεμιστής της έβγαλε τα πολύ κοφτερά, μαργαριταρένια δόντια της. Έχει τόσο πολύ ενθουσιασμό. Και απλά απόκοσμη ομορφιά. Πώς να μην αγαπάς ένα τέτοιο κορίτσι; Έχει γοητεία.
  Και οι γυμνές, στρογγυλές γόβες είναι τόσο σαγηνευτικές και σέξι. Ειδικά όταν τα χρησιμοποιεί για να σχεδιάσει οκτώ στο σαρωτή. Και στρίβει τον μαχητή, προσπαθώντας να περάσει πίσω του.
  Ο πολεμιστής, φυσικά, φαίνεται να είναι φτιαγμένος από μυς. Ενεργειακές φυσαλίδες μέσα της, σαν από ένα ηφαίστειο που εκρήγνυται.
  Αλλά μέχρι στιγμής η νίκη δεν έχει δοθεί στην Κατερίνα. Προσπαθεί να κάνει ελιγμούς, αλλά και ο αντίπαλός της δεν είναι έξυπνος. Η πολεμίστρια αγγίζει νευρικά τα γυμνά δάχτυλά της και σφυρίζει:
  "Δεν θα πας πουθενά, μαλλιαρή ψείρα".
  Είναι αλήθεια ότι δεν είναι μια ψείρα στο τιμόνι, αλλά μια παχιά κοτολέτα με πόδια σαν κατσαρίδα. Ναι, τα nanohobbits δημιούργησαν ένα τόσο απίστευτο γαστρονομικό θαύμα.
  Λοιπόν, δεν πειράζει, αργά ή γρήγορα ο εχθρός θα φτάσει στο τέλος του.
  Στο ρεπερτόριό της είναι και η φλογερή Έλενα. Τόσο κινητικός, γυμνοπόδαρος, με λεπτή, εύκαμπτη και πολύ μυώδης μέση. Ένα τέτοιο κορίτσι δεν θα απογοητεύσει κανέναν.
  Τι γίνεται με τους μύες της; Οι μπάλες μυών κυλίονται κάτω από το χάλκινο δέρμα. Αυτό είναι ένας θηλυκός τερματιστής. Αλλά ταυτόχρονα τρυφερό και σέξι. Αν και τόσο δυνατό. Και του αρέσει να κάνει έρωτα.
  Βγάζει τα ιβουάρ δόντια του και, σφυρίζοντας, λέει:
  - Στην εποχή του διαστήματος και των μαθηματικών θα υπάρχουν ρομαντικοί!
  Μετά από αυτό, κουνώντας τα γυμνά του δάχτυλα των ποδιών, προσπαθεί να μπει πίσω από το πίσω μέρος ενός ισχυρού εχθρικού μαχητή. Και εκτοξεύει μανιασμένα, ξέφρενα ρεύματα μαγικού πλάσματος και θανατηφόρες παρορμήσεις.
  Η Έλενα κοκκινίζει από τα χτυπήματα και αχνίζεται. Και χάντρες ιδρώτα κυλούν στο γυαλισμένο δέρμα του κοριτσιού. Τι ευχάριστη μυρωδιά πρέπει να έχει και, όπως φαίνεται, είναι ένα ορεκτικό κορίτσι. Και μια τέτοια κοκκινομάλλα. Τα μαλλιά αστράφτουν σαν τη φλόγα της δάδας.
  Η Έλενα, στριφογυρίζοντας τους γοφούς της, το πήρε και κελαηδούσε:
  - Ένα ποντίκι νικά έναν ελέφαντα, αλλά η πονηριά νικάει τη δύναμη! Μόνο η πονηριά δεν έρχεται με τα μυαλά του ποντικιού!
  Το κορίτσι εξολοθρευτής πρόσθεσε:
  - Η πονηριά της αλεπούς γεννά μια λαμπρή νίκη, ένα εξαιρετικό γούνινο παλτό για τρόπαιο!
  Και πάλι, καθώς στροβιλίζει τα γυμνά, πελεκημένα πόδια του. Τώρα αυτό είναι κορίτσι. Μια πραγματική κοκκινομάλλα γυναίκα ήρωας. Και έχει τόση σεξουαλική ενέργεια. Εξαιρετικός τύπος, ικανός να μετατρέψει οποιοδήποτε πρόσωπο σε τούβλο.
  Και πώς η Έλενα θα στριφογυρίζει και θα κουνάει το γυμνό στήθος της. Και σπίθες θα πετάξουν από τις κόκκινες θηλές. Και ο μαχητής της θα περιστρέφεται σαν ρολόι.
  Και η Έλενα θα τραγουδήσει δείχνοντας τα δόντια της λαμπερά σαν καθρέφτης κομμωτηρίου:
  - Όχι, τα βουνά δεν θα είναι χρυσά, η Αγγελική θα περάσει το γκολ! Και θα διώξει σπιρούνια στα πλευρά του Αδόλφου - θα δώσει στον Χίτλερ πλήρη πίστωση!
  Μετά από αυτό, η κοκκινομάλλα θα γελάσει! Και το γέλιο της μοιάζει με αυτό του Μπάμπα Γιάγκα, που έκλεψε την άρπα της σαμογούντι από τον Ιβανούσκα τον ανόητο.
  Η Efrosinya, επίσης, δεν πειράζει να τρίξει και να χτυπήσει. Χρησιμοποιώντας τα γυμνά του πόδια, περιστρέφει το μαχητικό γύρω από τον άξονά του. Το γυρίζει σε διαφορετικούς παραλληλισμούς. Και δεν ξεχνά να το πάρει και να τουιτάρει:
  - Σκολοπέντρα! Βγαίνω να ουρλιάξω!
  Ευφροσινιά, είναι απλώς γόης. Όχι κορίτσι, αλλά πραγματικός γίγαντας εναλλακτικής δημιουργικότητας αφανισμού. Πώς θα γυρίσει και πώς θα χτυπήσει τον εχθρό με ένα κριάρι ενός μαγικού τζετ πλάσματος. Ναι, αυτό είναι ένα κορίτσι που είναι ένας γνήσιος σκορπιός κατά της ύλης.
  Ο πολεμιστής λέει:
  - Αυτή είναι η αυτοκρατορία μου! Ας πετάξουμε όλες τις δεισιδαιμονίες στην άβυσσο!
  Κι όμως, η Efrosinya είναι τέτοια γυναίκα που μπορεί να χτυπήσει το πίσω μέρος του κεφαλιού με ένα σίδερο. Και δεν θα είναι καλύτερο από αυτήν. Είναι μια πολεμίστρια, γεννημένη σε κάποιο ιδιαίτερο σκοτάδι. Λυκόφως γεμάτο φως. Προσπαθήστε να το καταλάβετε με αυτό.
  Αλλά το κορίτσι εξακολουθεί να κάνει τον ελιγμό και προσπαθεί να περάσει πίσω από τον οξυδερκή εχθρό.
  Και πολύ γρήγορα αποφεύγει. Δεν μπορείς να τον πιάσεις στο στόχαστρο σου.
  Η Ευφροσύνη γρυλίζει:
  - Τι γλιστερός τύπος!
  Η Ελισάβετ προσπαθεί επίσης να πιάσει τον εχθρό. Και τη τσιμπάει αρκετά γρήγορα. Και μην πηγαίνετε στο ευάλωτο πίσω μέρος. Το κορίτσι θυμήθηκε τον αγώνα με το T-4, το οποίο είχε μια μακρόστενη κάννη. Πόσο δύσκολο είναι να πλησιάσεις. Αλλά ο αγώνας αποδείχθηκε πολύ διασκεδαστικός. Ε, οι πολεμιστές δεν χρειάστηκε να πολεμήσουν τις ατσαλένιες γάτες. Και δαγκώνουν συγκεκριμένα.
  Η Ελισάβετ χτύπησε τα γυμνά της πέλματα και έτριξε:
  - Α, έλεγχος των γεννήσεων... Δεν έχει σχέση με τα νανοκόμπιτς.
  Και πάλι το κορίτσι βγαίνει μαχητής της. Αν και φαίνεται ότι έπιασε τον εχθρό. Φαίνεται ότι η κοτολέτα ήταν τηγανισμένη.
  Η Ελισάβετ ψιθύρισε στον εαυτό της:
  - Τι γίνεται με διαστημική καραμέλα με κρεμμύδια ή σκόρδο;
  Και το κορίτσι ένιωσε ένα έντονο αίσθημα πείνας. Και είναι ένα κορίτσι με το χαμόγελο της λεοπάρδαλης.
  Οι κόκκινες θηλές των μαστών θα στροβιλιστούν πάνω στο σαρωτή. Και τα αεροβόλα θα βουίζουν. Και ας αλωνίσουμε στο κενό. Και ανοίξτε τρύπες στο κενό, γεμίζοντάς τες με υπερπλασία.
  Η Ελισάβετ δείχνει πλέον άκρως σέξι με λεπτό εσώρουχο, να στριμώχνεται μπροστά στα σκάνερ.
  Αλλά η Catherine φαίνεται πολύ καλή, όντας σχεδόν χωρίς ρούχα. Φαίνεται τόσο ηρωική και σέξι. Αυτό είναι το κορίτσι του Terminator. Και ταυτόχρονα, τα μαλλιά της έχουν το χρώμα του φύλλου χρυσού και τα γυμνά της πόδια είναι τόσο ευκίνητα. Και τα δάχτυλα κινούνται, παίζοντας μια ενθουσιώδη μελωδία.
  Κατά κάποιο τρόπο, η Αικατερίνα είναι μοναδική. Αν και και τα τέσσερα κορίτσια εδώ είναι πολεμιστές της υψηλότερης και μεγαλοπλασματικής τάξης.
  Η Κατερίνα λάλησε:
  - Έχω δύναμη και πίεση ενάντια στον εχθρό... Αλλά είμαι στο δέρμα του ταύρου, αυτή είναι όλη η κουβέντα!
  Και τα δύο γυμνά πέλματα του κοριτσιού συγκρούονται και βγάζουν σπίθες. Πώς θα ρέουν πολύχρωμοι πίδακες και καταρράκτες κεραυνών.
  Η κοπέλα το πήρε και έβγαλε και τη γλώσσα της. Και σύννεφα καπνού πέταξαν πίσω από τον πιο σκληρό πολεμιστή. Και τα ξυπόλητα το πήραν και στριφογύριζαν σαν προπέλα.
  Αυτή είναι μια δραστήρια κυρία. Και ποιον χρειάζεται; Ο βασιλιάς Λουδοβίκος ο δέκατος τέταρτος, ή τι;
  Η Κάθριν τίναξε τις φραουλένιες θηλές της. Και σκέφτηκα ότι δύσκολα κανείς θα θυμόταν τον βασιλιά Λουδοβίκο τον Δέκατο τέταρτο αν δεν ήταν ο Δουμάς. Ναι, η Γαλλία είχε κάποτε μια τέτοια προσωπικότητα.
  Και είχε ένα δισέγγονο, τον Λουδοβίκο τον δέκατο πέμπτο. Είναι επίσης μια πολύ εξαιρετική προσωπικότητα. Αν και, πολύ λιγότερο διάσημος στη Ρωσία από τον Βασιλιά Ήλιο. Και πράγματι, ο Λουδοβίκος ο δέκατος πέμπτος αποδείχτηκε αποτυχημένος. Έχασε τον πόλεμο με τη Βρετανία για τον Καναδά. Ούτε σε άλλες μάχες είχε μεγάλη επιτυχία.
  Η Κάθριν γέλασε και κούνησε το δάχτυλό της στον εαυτό της. Ήταν λίγο αποσπασμένη και είχε ήδη καλυφθεί από ένα μαγικό κύμα πλάσματος. Και έκανε τόσο ζέστη. Η Catherine είναι κυριολεκτικά κόκκινη και χάλκινη.
  Κατακόκκινη έγινε ακόμα πιο σέξι και πιο δροσερή, τραβώντας τα βλέμματα των αντρών. Τι είδους άντρες είχε όμως; Υπάρχουν μόνο βρεφικά νανοκομπιτάκια και διάφορα είδη τεράτων. Η ίδια η κοπέλα δεν πειράζει να κοιμάται με το τελευταίο. Ή με ξωτικά.
  Η Κατερίνα τραύλισε:
  - Το στοργικό και ευγενικό μου ξωτικό! Σ'αγαπώ πολύ, μην παρασύρεσαι! Το στοργικό και ευγενικό μου ξωτικό!
  Και ο πολεμιστής το πήρε και τίναξε τα χρυσά μαλλιά της. Και τα σκέλη της είναι τόσο πολύτιμα. Φανταστείτε πόσο όμορφο είναι το πιο αγνό φύλλο χρυσού.
  Και έρχεται η φλογερή Έλενα. Τόσο κουλ κορίτσι. Και οι θηλές της έχουν χρώμα βατόμουρο. Λαμπερό, αντανακλώντας το φως των αστεριών. Και όταν τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της κινούνται, και ρίχνουν σκιές από το σαρωτή και κόβουν κύκλους στα πεδία του σαρωτή.
  Η Έλενα προσπαθεί ξανά να περάσει πίσω από τον εχθρικό μαχητή. Το δικό της αυτοκίνητο φαίνεται να πετιέται γύρω-γύρω σαν ένα κομμάτι ξύλο σε μια καταιγίδα. Ναι, η κοκκινομάλλα καλλονή περνάει δύσκολα. Σαν γάιδαρος τσακισμένος από πέτρες.
  Η Έλενα, σηκώνοντας τα γυμνά πόδια της, τραγούδησε:
  - Ω, κάτω από τον ωκεανό! Ε, κάτω από πανιά!
  Χτύπησε τη μία από τις στρογγυλές της φτέρνες στην άλλη και συνέχισε:
  - Ω, είναι υπέροχο για εμάς να κοιτάμε τον πλούτο...
  Και τα τέσσερα κορίτσια φώναξαν με ασημί φωνές:
  - Κρίμα που κανείς δεν ξέρει! Και δεν ξέρουμε τους εαυτούς μας! Πόσο χρυσό χρειαζόμαστε! Ε μα, όσο θέλουμε!
  Η Red Elena, σε αυτή την περίπτωση, θεωρούσε τον εαυτό της το πιο κουλ κλέψιμο. Και τα κόκκινα μαλλιά της έμοιαζαν με τις φλόγες της φωτιάς. Και η φωτιά είναι πολύ καυτή. Από την οποία προέρχεται η ζέστη.
  Το κορίτσι, πιτσιλίζοντας τα ξυπόλυτα πόδια της, έτριξε:
  - Η ζωή είναι μόνο μια στιγμή, ανάμεσα στο παρελθόν και το μέλλον!
  Και έστριψε τους γοφούς της. Το κορίτσι το πήρε, στριφογύρισε και προσπάθησε να γυρίσει τον μαχητή της. Όμως ο εχθρός υποχώρησε. Και μετά γύρισε και έβαλε μπλοκ. Το κενό μετατοπίστηκε και οι διαστάσεις του μισού χώρου έσπασαν.
  Η Έλενα ήταν ένα άγριο κορίτσι και έκανε το Messer loop. Όμως ο εχθρός κατάφερε και πάλι να παρεκτραπεί. Και γλίστρησε έξω. Σαν ζιζάνιο από δίχτυ.
  Η Έλενα το πήρε και είπε:
  - Α, μια δεξαμενή αφρού!
  Αλλά η κοκκινομάλλα γυναίκα ήταν λυπημένη μόνο στα όνειρα των γύπων του Χίτλερ. Αλλά οι κοτολέτες δεν μπορούσαν να την βγάλουν από την ισορροπία.
  Η Έλενα το πήρε και μουρμούρισε:
  - Ω, τόσοι καρχαρίες! Και ακόμη και ο Φρίντριχ έσκασε τη μάχη της Ρωσίας!
  Και το πήρε μόλις βρυχήθηκε...
  Η Efrosinya είναι πολύ κουλ, ξεγυμνώνει τα δόντια της. Και κουνάει τις ρουμπινί θηλές της. Και οι θηλές αστράφτουν, και οι κεραυνοί προέρχονται από αυτές. Το κορίτσι θα το πάρει και θα φωνάξει:
  - Ζώνη, ω ζώνη! Θέλω να είμαι σε γυναικεία φυλακή! Υπάρχουν πολλά ΜΑΤ εκεί, και μια σκυτάλη στο κεφάλι!
  Το φαντάστηκε η Ευφροσύνη, με τα ξυπόλυτα πόδια της συσπάστηκαν. Και το σώμα ένιωθε ευδαιμονία. Αυτό είναι πραγματικά μια συγκίνηση. Ή ίσως ακόμη και όλα τόσο μαγικά και κοσμικά.
  Και εδώ τσακώνεσαι με κοτολέτες, τόσο λιπαρές και μουσκεμένες στη σάλτσα. Προς το παρόν, η Efrosinya αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τον ενσωματωμένο υπολογιστή για να δει από τι ήταν φτιαγμένοι οι αντίπαλοί της. Ωστόσο, είναι ακόμα νόστιμο. Και αυτές οι κοτολέτες είναι νόστιμες και τραγανές.
  Έτσι εμφανίστηκε έγχρωμο ένα ολόγραμμα και απαριθμούσε τα χαρακτηριστικά των περίτεχνων γαστρονομικών προϊόντων. Και εδώ υπάρχουν τέτοιες μυρωδιές, όλα είναι τόσο νόστιμα.
  Και έτσι, ένα υβρίδιο στρουθοκαμήλου, πορτοκαλιού και σταυροειδούς κυπρίνου. Αυτή είναι η σύνθεση της κοτολέτας που παλεύει ενάντια στην ξανθιά και μυώδη Ευφροσύνη. Ναι, είναι σαφές ότι αυτό είναι ένα προβληματικό είδος ζωντανού πλάσματος. Δεν μπορείς πραγματικά να τσακωθείς μαζί της.
  Η Ευφροσύνη τραγούδησε με χαρά:
  - Φτιάχνουμε κοτολέτες από τα Krauts! Και μπλόκαραν το Yenisei!
  Ένα τόσο πνευματώδες κορίτσι. Έχει τέτοια δύναμη, ενέργεια. Και τα πόδια της είναι τόσο υπέροχα και πολύ σέξι. Απέναντι σε ένα τέτοιο κορίτσι, κάποια κοτολέτα θα είναι ανίσχυρη. Ή μπορείτε ακόμη και να κάνετε μια μπριζόλα.
  Η Efrosinya έκανε τον ελιγμό με το φίδι της αλεπούς, εκτόξευσε μια αθροιστική εκκένωση και φώναξε:
  - Κάνουν μπριζόλες από αηδιαστικά κορίτσια!
  Και πάλι με γυμνά τακούνια, μόλις χτυπήσει.
  Η Ελισάβετ θύμωσε όλο και περισσότερο. Ο εχθρός, σαν άπιαστο ζιζάνιο, ξεγλίστρησε. Και θύμιζε αδέξιο πελεκάνο. Που προσπαθεί να πιάσει με το δίχτυ του, αλλά όλοι αστοχούν.
  Η Ελισάβετ σφύριξε θυμωμένη:
  - Α, αυτό το θέμα... Και εγώ ο ίδιος δεν πιστεύω σε αυτές τις δεισιδαιμονίες!
  Η Αικατερίνα, που επίσης δεν κατάφερε να πιάσει τον στόχο της, ρώτησε τον σύντροφό της στο ραδιόφωνο:
  -Τι είσαι μάγισσα;
  Η Ελισάβετ χτύπησε τα γυμνά, μαυρισμένα γόνατά της και απάντησε:
  - Είμαστε όλες γυναίκες μάγισσες!
  Το κορίτσι ήταν φανερά νευρικό. Τα πόδια της έτρεμαν από ενθουσιασμό.
  Και τι κατακόκκινα χείλη έχει η Ελισάβετ, η μεγάλη πολεμίστρια, όπως τα ζαχαρόχειλα. Αυτή, η ίδια η τελειότητα, είναι η ενσάρκωση του ερωτισμού. Είναι δύσκολο για έναν άντρα που είναι πάντα πεινασμένος για σεξ να πάρει τα μάτια του από τέτοια στήθη. Από θηλές που λάμπουν σαν κόκκινες παπαρούνες. Ω, πόσο όμορφο είναι αυτό το κορίτσι, έχει τόση αρμονία και είναι γεμάτη φρέσκια ωριμότητα.
  Αλλά ο πολεμιστής δεν μπορούσε να σπάσει ένα τέτοιο καρύδι ενάντια σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Ο εχθρός χτυπούσε συνεχώς τον μαχητή της. Καλά, πώς είναι δυνατόν η κοτολέτα να παλεύει τόσο μαεστρικά;
  Η Ελισάβετ ήταν εξαιρετικά θυμωμένη με τα νανο-χόμπιτ. Αυτά τα αθάνατα, αλλά απείρως νηπιακά πλάσματα, δημιούργησαν ζουμερό τηγανητό κρέας, ικανά να πολεμήσουν μέχρι θανάτου.
  Και πολέμησαν πραγματικά, και επιδέξια και γρήγορα, κινούμενοι και γυρίζοντας στον χρόνο.
  Η Ελισάβετ απάντησε με έναν βαθύ αναστεναγμό:
  - Α, δουλειά μου... Καίγεσαι σαν κερί νιτρογλυκερίνης!
  Ναι, υπήρχε κάτι να φρικάρεις εδώ.
  Ούτε η Κατερίνα τα πήγε πολύ καλά. Το κορίτσι με τα χρυσαφένια μαλλιά χτύπησε τα πόδια της και συριγμό:
  - Έχοντας βάψει τα χείλη μου με βερνίκι παπουτσιών, βγαίνω στον παραλιακό δρόμο... Χίτλερ βδελυρά, θα σε στείλω στην κόλαση!
  Η κοπέλα σταύρωσε τα χαριτωμένα γυμνά της πόδια. Διακρίνονταν για την τελειότητα της φόρμας, τη δύναμη και την αρμονία τους.
  Κάποτε, αυτά τα πόδια έπεσαν στους δρόμους του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου. Περάσαμε πάρα πολλές δυσκολίες. Και όταν περπατάς ξυπόλητος, δεν είναι τόσο ευχάριστο, κάθε κλαδάκι, κάθε χτύπημα, κάθε χτύπημα γίνεται αισθητό. Τρυπάνε τα γυμνά πέλματα του κοριτσιού.
  Η Catherine ψιθύρισε με το χαμόγελο μιας καλλονής που δεν κοιμάται:
  - Α, τα πόδια μου... Τα ξυπόλυτα μου πόδια! Στο κρύο με τη φτέρνα σου, πιτσίλισμα! Χρυσές πλεξούδες!
  Το κορίτσι είναι πραγματικά η ενσάρκωση της απόκοσμης ομορφιάς, ένας αγνός άγγελος. Τι είδους βλεφαρίδες έχει; Φανταστείτε χρυσαφένια μαλλιά και μαύρα φρύδια. Αυτό είναι η ομορφιά.
  Και επιδιώκει να καθηλώσει τον εχθρικό μαχητή. Ωστόσο, δεν θέλει να υποχωρήσει. Είναι σαν να πιάνεις μια πεταλούδα με ένα δίχτυ. Η Catherine κελαηδάει με απόλαυση, πηδώντας πάνω κάτω:
  - Και μου αρέσεις! Μου αρέσεις! Μου αρέσεις!
  Και κουνάει το γεμάτο, μαυρισμένο στήθος της, σαν ώριμα μεγάλα βερίκοκα. Και τραγουδάει μαζί:
  - Και για μένα δεν υπάρχει καλύτερος φίλος στον κόσμο!
  Η Αικατερίνα, φυσικά, είναι ένα κορίτσι υψηλών πτήσεων και ποιότητας. Κανείς δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί της όσον αφορά τη γοητεία και το χρυσό χρώμα των μαλλιών. Ένα τόσο σαγηνευτικό και εκπληκτικό κορίτσι που έχει περάσει από το χωνευτήριο περισσότερων από ενός πολέμων.
  Αλλά μέχρι στιγμής δεν μπορεί να νικήσει τον εχθρό. Είναι σαν ένα λάσο που γλιστράει από το λαιμό ενός ταύρου.
  Η Αικατερίνα κουνάει τις φραουλένιες θηλές της και τραγουδάει:
  - Τι χρειαζόμαστε Μπίλι; Επτά πόδια κάτω από την καρίνα!
  Το κορίτσι έχει ήδη βαρεθεί να κυνηγάει μια κοτολέτα με πόδια κατσαρίδας. Ωστόσο, αυτό το φαγητό είναι ζουμερό. Αλλά θέλω κάτι διαφορετικό. Και όχι μόνο αυτή η κατάφωρη ανοησία.
  Τα Nanohobbits το έχουν βαρεθεί. Είναι τέτοια πλάσματα που μπορούν να κάνουν σχεδόν ό,τι μπορεί να φανταστεί η ανθρώπινη φαντασία. Αλλά τέτοια πλάσματα, φυσικά, με την εκπληκτική τους δύναμη, αντάλλαξαν την παντοδυναμία με δεκάρες.
  Η φλογερή Έλενα πήρε και γύρισε τον μαχητή της. Πήγε ακόμη και για κριάρι, αλλά έχασε. Ο εχθρός αναπήδησε σαν μπάλα του μπιλιάρδου από ένα σύνθημα.
  Ο κοκκινομάλλης διάβολος σταύρωσε τα γυμνά της πόδια και τίναξε τις φλογερές της μπούκλες. Η Έλενα σκέφτηκε ότι είχε ένα αστείο πρωτότυπο. Μόνο αυτό το κορίτσι είχε την ατυχία να κάνει έρωτα με ξωτικά. Και της έλειπε πολλά. Όμως ο κοκκινομάλλης διάβολος μπόρεσε να μάθει πολλά από τα μυστήρια του πάθους. Και το δυνατό, μυώδες κορμί της, ικανό να αντέξει πολλά δεινά και κακουχίες. Και να τα αντέχεις όλα με ένα χαμόγελο.
  Η Έλενα κοίταξε τον ουρανό. Πόσα αστέρια. Σκόρπισαν σαν ρουμπίνια, τοπάζες, αμέθυστες, ζαφείρια, σμαράγδια, διαμάντια. Και όλα αυτά τα λαμπερά αστραφτερά κοσμήματα στο μαύρο, βελούδινο χαλί του κενού του διαστήματος.
  Ο κοκκινομάλλης διάβολος κελαηδούσε:
  - Δεξιά είναι η θάλασσα, αριστερά τα βουνά! Μπροστά βρύα, πίσω!
  Και πάλι η κοπέλα κινήθηκε με τον εχθρό για να πλησιάσει. Φτερούγιζε σαν πεταλούδα που πιάνει αφράτη γύρη. Και ο διάβολος, ειλικρινά μιλώντας, είναι του μέγιστου επιπέδου.
  Η Έλενα γρύλισε:
  - Αστέρια, αχ, αστέρια! Τα αστέρια να είναι μαζί μου!
  Και η πολεμίστρια έδειξε τη μακριά και πολύ ευκίνητη γλώσσα της. Αυτό είναι στην πραγματικότητα κάτι τέτοιο, μια μάχη. Τότε ήταν που καθόταν σε ενέδρα και κυνηγούσε έναν Γερμανό, τι σκεφτόταν. Άρα δεν την πιάνουν! Πιο συγκεκριμένα, δεν εντόπισαν το πρώτο. Αλλά γενικά γιατί η Έλενα δεν είναι αλεπού; Πιάνει Krauts-λαγούς σε ενέδρα. Γενικά, το τριάντα τέσσερα είναι σχετικά μικρό ρεζερβουάρ, και βολεύει να το καμουφλάρεις.
  Ε, η κοκκινομάλλα είπε:
  - Τα τανκς μας δεν φοβούνται τη βρωμιά! Οι Ρώσοι ήξεραν πάντα να πολεμούν!
  Τι να πούμε όμως για την Ευφροσύνη; Τέσσερα κορίτσια είναι σαν τέσσερα χαρτιά. Και το καθένα είναι όμορφο και μοναδικό με τον δικό του τρόπο. Και αυτά τα κορίτσια έχουν πολύ ανεπτυγμένα πολεμικά ένστικτα.
  Η Ευφροσύνη το πήρε και τραγούδησε:
  - Ας αγαπήσουμε τα κορίτσια!
  Οι πολεμιστές είναι πολύ όμορφοι: τα τέσσερα ατού. Και πολύ μεγαλόστομος και μυώδης. Κορίτσια με μύες που ορίζονται σαν σύρμα. Στρίβουν και γυρίζουν, αλλά δεν μπορούν να νικήσουν τις κοτολέτες!
  Η Ευφροσύνη λέει με πικρία:
  - Όσο πιο μικρός είναι ο στόχος, τόσο πιο δύσκολο είναι να χτυπήσεις, όσο μεγαλύτερη είναι η φιλοδοξία, τόσο πιο εύκολο είναι να σε πιάσουν!
  Η Ελισάβετ, ένα κορίτσι αετού με άσπρα αλλά μπλε μαλλιά, πυροβόλησε τον εχθρό. Χτύπησε τα ξυπόλυτα πόδια της και κελαηδούσε, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Όποιος ανταλλάσσει τον εαυτό του με νίκελ μένει πάμπτωχος!
  Μετά από αυτό, έστειλε φωτεινούς, πυκνούς σπινθήρες καταρράκτη από τις κατακόκκινες θηλές της.
  Το κορίτσι κατάφερε τελικά να πιάσει τον εχθρικό μαχητή και το δοχείο στο οποίο επέπλεε η κοτολέτα άρχισε να καίγεται.
  Η Ελισάβετ απάντησε έξυπνα:
  - Μην ανταλλάσσετε τη ζωή σας με πένες, θα υποτιμήσετε την ύπαρξή σας στην επόμενη δεκάρα!
  Η ηλιόλουστη καλλονή Αικατερίνα ανέπτυξε και τον μαχητή της. Απελευθερώθηκε ένα θανατηφόρο έκκριμα. Κατέρριψε λίγο τον εχθρό και έβγαλε:
  - Όποιος πουλάει μια δεκάρα παίρνει ένα νικέλιο!
  Και η όμορφη Catherine χτύπησε τα ξυπόλητα πόδια της στην οθόνη του σαρωτή. Κούνησε τα εύστροφα δάχτυλά της. Ναι, αυτό το κορίτσι είναι απλά ακαταμάχητο στον χαριτωμένο τρόπο μάχης.
  Οι Γερμανοί χτυπήθηκαν στο πρόσωπο από αυτήν, και υπέστησαν κολοσσιαία ζημιά από τα κοριτσίστικα τάγματα.
  Η Κατερίνα είπε έξυπνα:
  - Οι υποσχέσεις για βουνά από χρυσό δεν αξίζουν δεκάρα!
  Και αφήστε τις στρογγυλές, γυμνές γόβες της να κινούνται σαν κορίτσι. Είναι απλά η πιο χαριτωμένη από τις γλυκιές.
  Αυτά είναι τα κορίτσια που γράφουν ιστορία! Έχει τη δύναμη μιας ντουζίνας ηρώων, και ακόμη και ο Εμμανουήλ δεν μπορεί να συγκριθεί με την ικανότητά της να σαγηνεύει.
  Μια τέτοια πολεμίστρια θα προσπεράσει ένα άλογο με ξυπόλητα βήματα, και θα μπει στην φλεγόμενη καλύβα, πιτσιλίζοντας άφοβα τα γυμνά της πέλματα!
  Και η φλογερή Έλενα είναι απολύτως ένα γοητευτικό κορίτσι. Η ενσάρκωση της αμαρτωλής ομορφιάς και της αποπλάνησης. Έτσι, έχει μια άβυσσο εξυπνάδας.
  Ο κοκκινομάλλης διάβολος κελαηδούσε:
  - Έχοντας αγοράσει τις υποσχέσεις για βουνά από χρυσό, μένεις πάμπτωχος και με μια σπασμένη δεκάρα!
  Η κοκκινομάλλα μίλησε έξυπνα. Και με τα ξυπόλυτα πόδια της έκανε μια φιγούρα οκτώ. Και τίναξε τους πολυτελείς γοφούς της. Αυτό είναι ένα κορίτσι για το οποίο ο Lermontov θα έγραφε ευχαρίστως ένα ολόκληρο ποίημα. Λαμπερό και ταυτόχρονα άγριο! Απλά υπέροχο και ένα αριστούργημα κόκκινου χρώματος!
  Περιέχει πύρινη ποίηση και στοιχεία. Έτσι η καλλονή βρήκε τρόπο και έριξε νοκ άουτ το αυτοκίνητο στο οποίο έκανε ελιγμούς η κοτολέτα. Και το έκανε πολύ έξυπνα, μετά από το οποίο έσπευσε να τελειώσει.
  Εξυπνα παρατήρηση:
  - Τα Χρυσά Όρη είναι η πιο απρόσιτη από τις κορυφές!
  Και από τις θηλές φράουλας θα στείλει μια παχιά και μεγάλη σπίθα. Μετά από αυτό, δήλωσε επιθετικά:
  - Βουνά από χρυσό εξορύσσονται με μια λεπίδα χάλυβα υπό τις διαταγές κάποιου που δεν ανταλλάσσει το μυαλό του με πένες!
  Όμως η Ευφροσινία, επίσης κορίτσι, δεν παίρνει εύκολες αποφάσεις. Έλυσε μια φούσκα με μια ιριδίζουσα συγκέντρωση μαγοπλάσματος από τη ρουμπινί θηλή της και είπε:
  - Αν το μυαλό δεν αξίζει δεκάρα, το στόμα εκτοξεύει βουνά από χρυσάφι!
  Και η ομορφιά του κοριτσιού, ειλικρινά μιλώντας, είναι εκπληκτική! Και η φιγούρα είναι τόσο ωραία, και οι γοφοί είναι πολυτελώς δυνατοί. Και τα δάχτυλα των γυμνών ποδιών είναι πολύ ευκίνητα και γρήγορα. Αυτό είναι ένα κορίτσι που μπορεί να αναδιατάξει τα αστέρια στον γαλαξία.
  Και η γλώσσα εκτοξεύει αφορισμούς:
  - Πρώτα οι πολιτικοί υπόσχονται βουνά από χρυσάφι, μετά σε στέλνω να πεθάνεις για τις δεκάρες!
  Και ποιος θα πει ότι το κορίτσι του Terminator έχει άδικο; Είναι φυσική ξανθιά. Μαλλιά λευκά σαν το χιόνι. Και αποπνέει φρεσκάδα και χειμωνιάτικο άρωμα.
  Και την ίδια στιγμή, το κορίτσι είναι πολύ, πολύ καυτό. Εδώ λέει πάλι πολύ έξυπνα:
  - Ένας πολιτικός που υπόσχεται βουνά από χρυσάφι δεν φέρνει χρυσά αυγά!
  Και κουνιέται και χορεύει στο σκάνερ με τα γυμνά πόδια του. Και οι ετικέτες παίζουν, και τα κινούμενα πάλσαρ διασκορπίζονται.
  Ο/Η Ευφροσύνη λέει:
  - Ένας πολιτικός λατρεύει να υπόσχεται το φεγγάρι, αλλά είναι εγγυημένο ότι θα αποκτήσει τη ζωή ενός σκύλου δωρεάν!
  Η Ελισαβέτα, επίσης ένα κορίτσι με τρόπους Terminator, έστειλε πολύ επιδέξια μαγικές φυσαλίδες πλάσματος με το γυμνό, μαυρισμένο γόνατό της. Μετά μίλησε, αναβοσβήνει τα μαργαριταρένια δόντια της:
  - Μην υπόσχεσαι σε έναν πολιτικό βουνά από χρυσάφι, και θα σε παραδώσουν για μια χάλκινη δεκάρα!
  Τι είδους πόδια έχει; Πολύ σκούρο με φόντο το λευκό, με μπλε μαλλιά. Πόσο σέξι και όμορφο είναι. Είναι ακόμα υπέροχο όταν τα γυμνά δάχτυλά της κινούνται και παίζουν.
  Και από τα χείλη βγαίνει:
  - Αν θέλετε να μην σας πουλήσουν για ένα νικέλιο, μην υπόσχεστε βουνά από χρυσό!
  Και τα χείλη του κοριτσιού είναι αρωματικά και πιο γλυκά από ένα ώριμο καρπούζι. Τέλος, το αυτοκίνητο που οδηγούσε η κοτολέτα άναψε με μπλε φως. Και άρχισε να καταρρέει. Και κομμάτια και καμένα μέρη πέταξαν από αυτό προς όλες τις κατευθύνσεις.
  Και η ίδια η κοτολέτα ήταν πολύ καμένη, και τσίμπησε, σαν από φρέσκο κεμπάπ ψημένο στη σχάρα στη φωτιά.
  Η Ελίζαμπεθ ένιωσε κραδασμούς να ορμούν στα γυμνά της τακούνια. Το κορίτσι έτριξε:
  - Στα πόδια σου, σαν στην άσφαλτο!
  Και τελικά τελείωσε τα λείψανα του μαχητή με ρεύματα μαγοπλάσματος. Είναι μια πολεμίστρια του πιο τολμηρού είδους.
  Και το στήθος... Πού αλλού μπορείτε να βρείτε θηλές τόσο κατακόκκινες και λαμπερές από τη ζέστη; Καίγονται σαν χόβολη. Και καίνε τη φαντασία των ανδρών. Επιπλέον, φουντώνοντάς τα στο υψηλότερο σημείο.
  Αλλά η Αικατερίνη ξαναπήγε πίσω από τον εχθρό. Και τελικά μάζεψα αυτόν τον κανίβαλο. Και πήρε φωτιά βγάζοντας πορτοκαλί φλόγες. Το κορίτσι ένιωσε σαν ένα κομμάτι που κάνει ματ τον βασιλιά και τραγούδησε:
  - Ένα πιόνι προάγεται σε βασίλισσα, ένας πολιτικός δεν περνά χωρίς την υπόσχεση καριέρας, θεωρώντας σε πιόνι!
  Η χρυσαυγίτης καλλονή, όπως πάντα, απλά δεν μπορεί να είναι χωρίς εξυπνάδα. Ταυτόχρονα, μια ομορφιά σπάνιας φωτεινότητας συνδυάζεται με ένα πολύ κινητό και ευέλικτο σώμα. Ένας τέτοιος πολεμιστής απλά δεν μπορεί παρά να είναι ο πρώτος. Τι να κάνετε όμως όταν οι τρεις σύντροφοί σας δεν είναι λιγότερο υπέροχοι;
  Ωστόσο, η Catherine εξακολουθεί να καταφέρνει να γκρεμίσει τον επιθετικό αντίπαλό της. Και κάηκε η κοτολέτα. Και το κορίτσι είπε:
  - Στην πολιτική, όπως και στο σκάκι, υπάρχει μόνο πίεση χρόνου από την αρχή και ακούγεται συνεχώς ματ!
  Το χρυσαυγίτη κορίτσι ήταν πολύ ευχαριστημένο. Επιτέλους λύθηκε το πρόβλημα.
  Πάτησε και η φλογερή Έλενα. Είναι ένα κορίτσι με χαρακτήρα. Και το χρώμα της είναι τόσο κόκκινο και τόσο αστραφτερό. Και τα μαλλιά φαίνονται χάλκινα-κόκκινα. Και τα πόδια είναι γυμνά, και πολύ ευκίνητα. Έχουν φλέβες σαν ατσάλι. Αυτό το κορίτσι είναι αισθητικά ελκυστικό. Και διακρίνεται από εξέχοντες μύες.
  Έχει πολύ λαμπρό ταλέντο πολεμιστή.
  Η Έλενα έγραψε στο Twitter:
  -Αν πέσεις στον λόγο αυτών που υπόσχονται βουνά από χρυσάφι, θα χρειαστείς χρυσά δόντια!
  Και θα πατήσει με το γυμνό τακούνι. Και αναποδογυρίστε τον μαχητή. Και θα πάει για πλήρη προσέγγιση. Και ο εχθρός είναι ήδη έτοιμος. Καίει σαν πρωτοποριακή φωτιά. Και από την κοτολέτα πετάνε λιπαρές, φλεγόμενες πιτσιλιές.
  Η Έλενα μίλησε με τον τρόπο της κόκκινης άρπυας:
  - Ο χρυσός είναι πολύτιμο μέταλλο μέχρι να μεταφερθεί στα βουνά των υποσχέσεων!
  Και το στήθος της με τις φράουλες θηλές κινούνταν σαν σημαδούρες στο σερφ. Γύρισε και ένα βέλος από μαγόπλασμα πέταξε έξω. Χτύπησε το σαρωτή και έλιωσε ελαφρά τη διαφανή επιφάνεια.
  Η Έλενα απάντησε αναστενάζοντας:
  - Πόσο συχνά οι άνθρωποι έλκονται όχι από μια πραγματική καρδιά από χρυσό, αλλά από φανταστικά βουνά από χρυσό!
  Με τα κόκκινα μαλλιά της, το κορίτσι έμοιαζε με την ενσάρκωση της δαιμονικής δύναμης. Και η κοτολέτα, βγάζοντας μια νόστιμη μυρωδιά, θρυμματίστηκε.
  Η Ευφροσύνη είναι επίσης στον πολύ γρήγορο μαχητή της. Έβαλα φωτιά στη γραφομηχανή και σημείωσα:
  - Η χρυσή υπόσχεση είναι αναξιόπιστη καρέκλα!
  Ο πολεμιστής τελείωσε τη γδαρμένη και φλεγόμενη κοτολέτα. Απειλήθηκε με κριάρι.
  Και έλεγχε επιδέξια τον μαχητή με τα γυμνά, λαξευμένα πόδια της.
  Την ίδια στιγμή, η Ευφροσύνη εξέδωσε έναν άλλο, πολύ καυστικό αφορισμό:
  - Ο χρυσός είναι πολύ μαλακό μέταλλο για να υποσχεθεί βουνά για να χτίσουν τα θεμέλια για την ευημερία!
  Και έδειξε την πολύ μακριά, σαν μαστίγιο γλώσσα της. Και η κοτολέτα, αυτό το αμήχανο δημιούργημα της φαντασίας των nanohobbits, εξατμίστηκε.
  Εμφανίστηκε λοιπόν το ολόγραμμα του Bounty Prince. Το αιώνιο αγόρι βρυχήθηκε:
  - Και μπορείς να παλέψεις με υψωμένη φωνή! Οι αντίπαλοι ήταν μεγάλοι.
  Η Ελισάβετ συμφώνησε πρόθυμα με αυτό:
  - Αρκετά! Άρχισα μάλιστα να τρελαίνομαι!
  Το αγόρι, που είχε ανταλλάξει το δεύτερο εκατομμύριο του χρόνια, σήκωσε τα φρύδια του με χαρά και τραγούδησε:
  -Είναι μόνο η αρχή! Είναι μόνο η αρχή! Είναι μόνο η αρχή! Ωχ ωχ ωχ!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο 19.
  Τα κορίτσια δεν βρήκαν ποτέ τίποτα, να αιωρούνται στα ψυχικά στρώματα της ατμόσφαιρας.
  Η Ελισάβετ κούνησε το γυμνό, λαξευμένο πόδι της και της πρότεινε:
  - Ας δούμε καλύτερα μια ταινία για τα κατορθώματά μας στον πόλεμο με τους Ταλιμπάν!
  Η Κατερίνα έγνεψε χαμογελώντας:
  - Και το πιο σημαντικό, εδώ δεν υπάρχουν υπερβολές. Αν και υπάρχει μια ολόκληρη ομάδα μαχητών που εμφανίζεται εκεί.
  Η Έλενα, πατώντας το κουμπί του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, άναψε ένα τεράστιο, τρισδιάστατο ολόγραμμα και εμφανίστηκε μια φανταστικά όμορφη και δυναμική εικόνα.
  Και ξυπόλητα κορίτσια με μπικίνι παλεύουν με μανία.
  Οι διάσημοι τέσσερις τσακώνονται κοντά στο χωριό της Μέσης Ανατολής.
  Η Ελίζαμπεθ εκτοξεύει μια έκρηξη και ρίχνει μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της.
  Δακρίζει τους Αφγανούς και τσιρίζει:
  - Δόξα στην εποχή του κομμουνισμού!
  Η Αικατερίνη πυροβολεί και τον εχθρό. Κουρεύει τους εχθρούς του, ρίχνει φονικές χειροβομβίδες με τα γυμνά του πόδια και τρίζει:
  - Για την Πατρίδα μας!
  Η Έλενα κούρεψε μια σειρά Αφγανών με μια έκρηξη από ένα πολυβόλο. Πέταξε ένα καταστροφικό λεμόνι με τη γυμνή της φτέρνα και γάβγισε:
  - Για την ΕΣΣΔ!
  Η Αικατερίνη χτύπησε επίσης τον εχθρό, έκοψε μια μάζα Ισλαμιστών πολεμιστών και ούρλιαξε:
  - Για τον κόσμο του κομμουνισμού!
  Και επίσης πώς τα δάχτυλα των γυμνών ποδιών του ρίχνουν το δώρο του θανάτου με καταστροφική και αμέτρητη δύναμη. Και διέλυσε τελείως τους εχθρούς της.
  Αυτά τα κορίτσια είναι απλά σούπερ...
  Η Ελίζαμπεθ παρατήρησε καθώς κόβει τους Αφγανούς που προελαύνουν:
  - Είναι κυριολεκτικά σαν ακρίδες!
  Και το κορίτσι πέταξε πάλι μια χειροβομβίδα στον εχθρό με τη γυμνή φτέρνα της. Και έσκισε αρκετούς εχθρούς.
  Η Αικατερίνη, επίσης, χτυπά τους Ισλαμιστές στρατιώτες με μια εύστοχη έκρηξη. Τα κουρεύει καλά και μαγειρεύει:
  - Για τη Ρωσία!
  Και πάλι το δολοφονικό δώρο του θανάτου θα πεταχτεί με γυμνά δάχτυλα.
  Η Έλενα, πυροβολώντας τον εχθρό και κυριολεκτικά κουρεύοντας τους Αφγανούς, κόβοντάς τους σαν με καλλιεργητή, τσίριξε:
  - Για την πατρίδα!
  Η Ευφροσύνη, κόβοντας τους εχθρούς και ουσιαστικά κουρεύοντας τους πολεμιστές της ισλαμικής αυτοκρατορίας των Ταλιμπάν, και χτυπώντας τους με λόφους, είπε:
  - Για την Πατρίδα και νέες νίκες!
  Και πάλι, καθώς ρίχνει μια χειροβομβίδα με θανατηφόρα δύναμη με τα δάχτυλα των γυμνών, λαξευμένων ποδιών του.
  Τα κορίτσια διαλύθηκαν εντελώς. Και κέρδισαν τους στρατούς των Ταλιμπάν με ανώτερους αριθμούς. Και ήρθαν σε μεγάλα ρέματα.
  Αυτό το αθάνατο πλήρωμα της Ελισάβετ μάχεται σε ένα τανκ με κορίτσια που είναι μεταλλαγμένα και το 2024 πολεμά τους Ταλιμπάν, ακόμη νεότερους και πιο φρέσκους από ό,τι πριν από ογδόντα χρόνια, όταν πολέμησαν τους Ναζί κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.
  Τα κορίτσια εδώ είναι επίσης μόνο με μπικίνι και ξυπόλητα. Και ταυτόχρονα παλεύουν καλά. Τα τανκς του Αφγανιστάν είναι ξεπερασμένα και χειρότερης ποιότητας από τα ρωσικά, αλλά υπάρχουν αρκετά.
  Οι τεχνίτες της Ισλαμικής Αυτοκρατορίας κατασκεύασαν μερικές μηχανές από ξύλο. Το οποίο, πρέπει να πω, είναι πολύ προοδευτικό.
  Η Ελισάβετ, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, πυροβολεί και διαπερνά ένα αφγανικό τανκ και μετά γρυλίζει:
  - Είμαι η πιο κουλ γυναίκα στον κόσμο!
  Η Αικατερίνα θα κλωτσήσει επίσης, χρησιμοποιώντας το γυμνό της τακούνι, θα συντρίψει τον εχθρό και θα τσιρίξει:
  - Για την ΕΣΣΔ!
  Η Έλενα, χωρίς να το ξανασκεφτεί, θα πυροβολήσει τον εχθρό. Θα το σκίσει και θα τρίζει:
  - Για τον κομμουνισμό!
  Και η Ευφροσύνη θα χτυπήσει τον εχθρό. Θα συντρίψει το αφγανικό τανκ και θα βροντοφωνάξει:
  - Για την Πατρίδα μέχρι τέλους!
  Και αυτά είναι τα κορίτσια, είναι απλά σούπερ. Καμία δύναμη δεν μπορεί να σταθεί απέναντι σε τέτοιους ανθρώπους. Και αυτοί, οι πολεμιστές, είναι πραγματικά τα πιο κουλ και πιο λαγωνικά. Και κανείς δεν μπορεί να τους αντιταχθεί.
  Και αν άρχιζαν να τσακώνονται, τότε θα ήταν απλώς ένας αγώνας υπερανδρών.
  Και η Ελισάβετ θα πυροβολήσει ξανά με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και θα τρίζει:
  - Για τη νέα ΕΣΣΔ!
  Η Αικατερίνη πυροβόλησε επίσης εναλλάξ τον εχθρό και δήλωσε:
  - Ναι, πρόεδρε, αρχηγέ, για να το θέσω ήπια, όχι πολύ καλά! Είμαστε σε πόλεμο με την Ουκρανία και με τους Ταλιμπάν, πολλοί άνθρωποι έχουν ήδη πεθάνει κάτω από αυτόν.
  Και το κορίτσι στριφογύρισε τη γυμνή, στρογγυλή φτέρνα της.
  Η Έλενα συνέχισε να αλωνίζει τους Αφγανούς και κελαηδούσε:
  - Για μεγάλο κομμουνισμό στην ΕΣΣΔ!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της πρόσθεσε συγκεκριμένα καταστροφική και δολοφονική!
  Και μετά, πώς χτυπάει η κοπέλα Ευφροσύνη. Και θα συντρίψει τον εχθρό και θα τρίξει:
  - Για τη θεά Λάδα!
  Αυτή είναι η στρατιωτική τους επίθεση.
  Και οι πολεμιστές, πώς άρχισαν να κουρεύουν τους αντιπάλους τους, και πώς δεν τους έδιναν έλεος, εξοντώνοντας τους Αφγανούς.
  Η Ελισάβετ πυροβόλησε επίσης τον εχθρό και χρησιμοποίησε επίσης τη γυμνή της φτέρνα και φώναξε:
  - Για τον κομμουνισμό στη χώρα των Σοβιετικών!
  Και εδώ είναι, τι μαχόμενη και πολεμοχαρή γυναίκα.
  Τώρα οι Αφγανοί αλωνίζονται από τον ουρανό.
  Η Anastasia Witchakova είναι πολύ καυτή στη μάχη. Και καταστρέφει τους πάντες. Και καταρρίπτει αφγανικά αεροπλάνα στον ουρανό, και χτυπά επίσης στη στεριά. Αυτό το κορίτσι είναι τόσο επιθετικό.
  Και τραγούδησε γελώντας:
  - Για την πατρίδα της μητέρας μας, σκοτώστε όλους τους Ταλιμπάν!
  Η Akulina Orlova επιβεβαίωσε, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Στην πραγματικότητα, το πνεύμα είναι δαίμονας, έχει επιτεθεί στην ΕΣΣΔ!
  Και ο πολεμιστής κατέρριψε ένα άλλο αφγανικό αεροπλάνο.
  Η Mirabela Magnetic, το ναυάγιο των πολεμιστών της Αυτοκρατορίας των Ισλαμικών Ταλιμπάν στον ουρανό και στη γη, ενώ χρησιμοποιούσε τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, μύριζε:
  - Για την Πατρίδα μας!
  Αυτή είναι η τριάδα που μάχεται στον ουρανό. Και χτυπάει τους Αφγανούς με μεγάλη ένταση. Και γκρεμίζει εντελώς τους εχθρούς του.
  Η Akulina Orlova πάτησε τα κουμπιά με τη γυμνή της φτέρνα και θόλωσε:
  - Για τη μεγάλη μας χώρα!
  Και πώς κλείνει το μάτι στους συντρόφους του.
  Και πάλι καταρρίπτει τους Αφγανούς. Και αυτές είναι πολύ επιθετικές κινήσεις μεταξύ των κοριτσιών.
  Η Αναστασία κελαηδούσε με ένα χαμόγελο, βγάζοντας τα δόντια της, καταρρίπτοντας τους Αφγανούς πιλότους:
  - Είμαστε πολεμιστές που μπορούμε να νικήσουμε κάθε στρατό!
  Και πάλι χτύπησε ένα αφγανικό αυτοκίνητο.
  Ναι, τα κορίτσια εδώ έχουν αναλάβει την πλήρη εξόντωση των πολεμιστών της Ισλαμικής Αυτοκρατορίας. Και καταστρέφουν...
  Η Αλένκα επίσης παλεύει απελπισμένα και δείχνει τις καλύτερες επιδόσεις της. Και γκρεμίζει τους εχθρούς σαν να ήταν ανδρείκελα.
  Και οι Ταλιμπάν συνεχίζουν να πηγαινοέρχονται. Και σκοτώνονται σε κολοσσιαίο αριθμό.
  Η Αλένκα πέταξε στα δάχτυλα των ποδιών της κάτι φονικό και τραγούδησε:
  - Είμαστε λευκοί λύκοι!
  Η Anyuta συμφώνησε με αυτό, κουρεύοντας τους αντιπάλους της χωρίς τελετή:
  - Και είμαστε οι καλύτεροι στον κόσμο!
  Και ενέδωσε επίσης στη χειροβομβίδα με το γυμνό της τακούνι.
  Και τώρα ο Άλλα πυροβολεί επίσης από ένα πολυβόλο. Και βγάζει νοκ άουτ πολλούς Αφγανούς και βρυχάται:
  - Δόξα στην εποχή του κομμουνισμού!
  Πολύ εύστοχα σουτάρει και η Μαρία στους Αφγανούς. Και τους βγάζει άουτ. Και ρίχνει επίσης χειροβομβίδες χρησιμοποιώντας τα γυμνά του δάχτυλα των ποδιών. Και φωνάζει:
  - Δόξα στον Svarog!
  Οι Ολυμπιακοί Αγώνες χτυπούν επίσης τον εχθρό με τρομερή, θανατηφόρα δύναμη. Κουρεύει εχθρούς από την Ισλαμική Αυτοκρατορία και τσιρίζει:
  - Για ολόκληρο, ολόκληρο τον κόσμο στην εποχή του κομμουνισμού!
  Και πάλι η κοπέλα βγάζει τα δόντια της και πυροβολεί με ακρίβεια τον εχθρό.
  Και ο Marusya γράφει επίσης για τους Αφγανούς. Και με μια κατακόκκινη θηλή πατάει το κουμπί του μπαζούκα και βγάζει νοκ άουτ τους αντιπάλους και τσιρίζει:
  - Για τη Μεγάλη Ρωσία!
  Αυτά είναι τα κορίτσια εδώ.
  Αλλά η Ματρυόνα, σαν να χτυπά τους Αφγανούς, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, συντρίβει τον εχθρό των Ταλιμπάν και ουρλιάζει:
  - Για την Πατρίδα και την ελευθερία μέχρι τέλους!
  Αυτά τα κορίτσια πήγαν, και ο τρόπος που αλωνίζουν τους Αφγανούς είναι απλά τρομερός. Και υπάρχει κυριολεκτικά ολική και γενική εξόντωσή τους. Προφανώς, έχουν έρθει πολύ άσχημες μέρες για τους Αφγανούς.
  Η Αλένκα σημείωσε, πυροβολώντας τους Αφγανούς και κουρεύοντάς τους:
  - Εδώ είναι η πατρίδα μου!
  Και με γυμνό τακούνι, καθώς το δολοφονικό δώρο του αφανισμού αποδίδει.
  Αυτά τα κορίτσια είναι, ας πούμε, σούπερ.
  Ο Anyuta σημείωσε επιθετικά, πυροβολώντας τους Αφγανούς:
  - Δόξα στον κομμουνισμό!
  Πολεμώντας την Άλλα, πυροβολώντας και πιέζοντας την κόκκινη θηλή της στα κουμπιά του μπαζούκα, έτριξε:
  - Δόξα στους ήρωες!
  Και η Μαρία, γαμώντας τον εχθρό με δολοφονική δύναμη, φώναξε:
  - Δόξα στην πιο cool Πατρίδα!
  Οι Ολυμπιακοί Αγώνες προστέθηκαν, συντρίβοντας τους εχθρούς και δείχνοντας αυξημένη ταχύτητα:
  - Μεγάλη δόξα στην πιο ευημερούσα χώρα!
  Η Ματρυόνα, γαμώντας τον εχθρό και χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της όταν πυροβολούσε, το πήρε και τσίριξε:
  - Και στους πιο ψύχραιμους πολεμιστές, δόξα!
  Η Μαρούσια, επίσης σκαρφίζεται στους εχθρούς και κυριολεκτικά τους κουρεύει, ούρλιαξε εκκωφαντικά:
  - Και η ΕΣΣΔ είναι και μεγάλη δόξα εδώ και αιώνες!
  Και τα κορίτσια τραγουδούσαν σε χορωδία:
  - Οι άνθρωποι θα είναι χαρούμενοι
  Ευτυχία για πάντα...
  στη σοβιετική εξουσία -
  Η δύναμη είναι μεγάλη!
  Και οι πολεμιστές θα γελούν με τα πνευμόνια τους. Και έβγαλαν τα δόντια τους.
  Η Αλένκα σημείωσε χαμογελώντας:
  - Θα δώσουμε την καρδιά μας για την Πατρίδα μας!
  Η Anyuta συνέχισε έξαλλη:
  - Θα σταθούμε και θα νικήσουμε!
  Αυτά είναι, ειλικρινά, υπέροχα κορίτσια. Και τους αρέσει πολύ να παλεύουν με πλήρη δύναμη.
  Και εδώ είναι ο Oleg Rybakov και η Margarita Korshunova στη μάχη.
  Ένα αγόρι και ένα κορίτσι, που μοιάζουν με παιδιά περίπου δώδεκα ετών, αλλά στην πραγματικότητα είναι αθάνατα θύματα, τσακώνονται τόσο επιθετικά. Ότι τίποτα δεν μπορεί να σταθεί απέναντί τους.
  Η Αλένκα, βγάζοντας τα δόντια της και κόβοντας τους Ταλιμπάν αντιπάλους της, τραγούδησε χαμογελώντας:
  - Θα παλέψουμε για ένα πιο φωτεινό αύριο!
  Η Anyuta, πυροβολώντας και πετώντας βόμβες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, πρόσθεσε:
  - Και το θωρακισμένο μας τρένο κατάφερε να επιταχύνει!
  Και η κοκκινομάλλα Άλλα, χοροπηδώντας και στριφογυρίζοντας, πρόσθεσε, κλείνοντας το μάτι:
  - Ας φιληθούμε!
  Ο Oleg Rybakov έτρεξε έναν μύλο με ξίφη, έκοψε τα κεφάλια των Αφγανών και έτριξε:
  - Δόξα στην Πατρίδα μας!
  Και το αγόρι εκτόξευσε το δολοφονικό δώρο του θανάτου με τα γυμνά του δάχτυλα των ποδιών.
  Η κοπέλα χρησιμοποίησε επίσης τα ξίφη της για να κόψει την τεχνική της πεταλούδας. Έκοψε τον εχθρό και ψέλλισε:
  - Δόξα στο σοβιετικό σύστημα!
  Και θα πετάξει και δώρα αφανισμού με τα γυμνά του δάχτυλα, καταστρέφοντας τους εχθρούς του.
  Και τα παιδιά, συντρίβοντας τον εχθρό, τραγουδούσαν χορωδιακά:
  - Πιστεύω ότι όλος ο κόσμος θα ξυπνήσει,
  Θα υπάρξει ένα τέλος στους Ταλιμπάν...
  Ο ήλιος θα λάμψει λαμπερά,
  Θα διαλύσουμε όλους τους κακούς εχθρούς!
  Τα παιδιά είναι πράγματι πολύ σκληροί μαχητές. Σφυρίζουν επίσης, ρίχνοντας ένα ολόκληρο σύννεφο από ζαλισμένα και μεθυσμένα κοράκια στον εχθρό. Και αυτό είναι εξαιρετικά δροσερό.
  Ο Όλεγκ, κόβοντας τους Αφγανούς, σημείωσε με ένα χαμόγελο:
  - Η νεολαία όλου του πλανήτη είναι μαζί μας,
  Η παγκόσμια ομάδα κατασκευής μας!
  Και το αγόρι έδωσε το καταστροφικό δώρο του θανάτου με τη γυμνή φτέρνα του.
  Η Margarita Magnetic, συνθλίβοντας τους ισλαμιστές πολεμιστές, κελαηδούσε κι αυτή ξεγυμνώνοντας τα δόντια της:
  - Ο λαός όλης της χώρας βαδίζει προς τον κομμουνισμό!
  Και το ίδιο όπως χακάρει στις τάξεις του Ισλάμ. Και αυτό, πρέπει να πω, είναι πολύ σκληρό και δροσερό.
  Εν τω μεταξύ, οι Ταλιμπάν συνέλαβαν ένα αγόρι περίπου δεκατεσσάρων. Τον έγδυσαν και τον έδεσαν σε ένα δέντρο. Μετά από αυτό, πρώτα τον μαστίγωσαν, αφαιρώντας το δέρμα μέχρι να αιμορραγήσει.
  Στη συνέχεια, ρίξανε αλάτι στις πληγές του εφήβου. Και ήταν τόσο σκληρό. Και τελικά βασάνισαν το αγόρι μέχρι θανάτου.
  Και πάλι γίνονται σκληρές μάχες...
  Και τα ρωσικά επιθετικά αεροσκάφη επιτίθενται σε θέσεις των Ταλιμπάν χρησιμοποιώντας αεροσκάφη. Και τότε οι Αφγανοί και οι πύραυλοι τους χτυπούν. Και συνεχίζουν να σκαρφαλώνουν και να σκαρφαλώνουν, σαν φρύνος σε κράμπα.
  Και αφήνουν πίσω τους ολόκληρους σωρούς από πτώματα.
  Η Μαργαρίτα τραγούδησε με χαμόγελο:
  - Θα παλέψουμε για ένα πιο φωτεινό αύριο!
  Και ο Όλεγκ, κόβοντας τους Αφγανούς, γάβγισε:
  - Καταφέραμε να το καταλάβουμε!
  Και το αγόρι πάλι, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του, ρίχνει μια χειροβομβίδα με θανατηφόρα δύναμη.
  Και αυτοί οι Αφγανοί ξυλοκοπούνται με τόση αυτοπεποίθηση και περίφημα.
  Αυτά τα παιδιά είναι πραγματικά τέρατα.
  Και τα αθάνατα πλάσματα πολεμούν ξυπόλητα και καταστρέφουν πολύ ενεργά τους αντιπάλους τους.
  Στη μάχη όμως μπαίνει και ένα τανκ από τη Γερμανία.
  Η Γκέρντα και το πλήρωμά της μπαίνουν στη μάχη με τους Αφγανούς.
  Και η κοπέλα πυροβολεί με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τα βοοειδή:
  - Δόξα στις ιδέες του κομμουνισμού!
  Η Σάρλοτ, που πυροβολεί πίσω της, επιβεβαιώνει:
  - Δόξα στις ιδέες του σοβιετικού συστήματος!
  Η Χριστίνα, πυροβολώντας τον εχθρό με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, τσιρίζει:
  - Για νέα φωτεινά ιδανικά!
  Και επίσης χτυπά τον εχθρό με μεγάλη ακρίβεια.
  Και οι Αφγανοί το καταλαβαίνουν καλά.
  Και η Μάγδα πυροβολεί τον εχθρό και ουρλιάζει, ξεγυμνώνοντας τα δόντια της:
  - Δόξα στην Πατρίδα μας!
  Και με τον ίδιο τρόπο χτυπά τον εχθρό με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του.
  Αυτά είναι, ας το παραδεχτούμε, μαχόμενα κορίτσια.
  Η Γκέρντα, πυροβολώντας τον εχθρό, κελαηδούσε:
  - Για τη Ρωσία και νίκη μέχρι τέλους!
  Και θα σας χτυπήσει ξανά, αυτή τη φορά χρησιμοποιώντας μια κόκκινη θηλή όταν πατάτε το κουμπί του joystick.
  Αυτά είναι τα κορίτσια εδώ. Είναι οδοντωτά και με κυνόδοντες και μπορούν να σκίσουν απευθείας οποιονδήποτε.
  Η Σάρλοτ το πήρε και τραγούδησε επιθετικά, βγάζοντας τα δόντια της:
  - Η Αφρική είναι τρομερή, ναι, ναι. Ναί!
  Η Αφρική είναι επικίνδυνη, ναι, ναι, ναι!
  Μην πηγαίνετε κορίτσια - πηγαίνετε μια βόλτα στην Αφρική!
  Η Χριστίνα, βγάζοντας τα δόντια της και χτυπώντας τον αντίπαλό της, είπε:
  - Κορίτσια, μην περπατάτε ξυπόλητοι στο σκοτάδι!
  Και με το γυμνό του τακούνι, σαν να ενδώσει στον εχθρό.
  Αυτές είναι γυναίκες - γυναίκες σε όλες τις γυναίκες!
  Και οι Αφγανοί καταρρίπτονται και καταστρέφονται χωρίς έλεος.
  Η Μάγδα, πυροβολώντας τον εχθρό και κυριολεκτικά σαρώνοντάς τον, είπε επιθετικά:
  - Είμαι ο πιο δυνατός στον κόσμο!
  Και με τον ίδιο τρόπο που σε χτυπάει με τα γυμνά του δάχτυλα. Αυτό είναι το κορίτσι.
  Πρέπει να πω ότι είναι απλά ultra!
  Αυτά τα κορίτσια, όπως αντιμετώπισαν τους Ταλιμπάν, τα χτυπούν με σφυριά.
  Και οι Ταλιμπάν βασάνισαν ένα Ρώσο μέλος της Komsomol. Πρώτα, γδύθηκε. Μετά άρχισαν να ρίχνουν νερό. Πρώτα ζεστό - βραστό νερό, μετά κρύο. Μετά άρχισαν να με χτυπούν με καυτό σύρμα.
  Και ήταν τόσο σκληρό. Και μετά πάλι βασανιστήρια και πυρά στα γυμνά τακούνια του κοριτσιού. Και την βασάνισαν πολύ σκληρά. Και μετά άρχισαν να ρίχνουν οξύ, που το έκανε ακόμα πιο οδυνηρό.
  Και το κορίτσι βασανίστηκε επίσης μέχρι θανάτου.
  Και μετά πήραν τον σκελετό της και τον σκέπασαν με χρυσό και τον κρέμασαν για να τον δουν όλοι. Και ήταν εξαιρετικά σκληρό.
  Αυτό είναι το είδος της δύναμης που επέδειξαν οι Ταλιμπάν. Και προσπαθήστε να ανταγωνιστείτε μια τέτοια χώρα. Αλλά τα κορίτσια θέλουν να κάνουν παιδιά. Και τους κόβεται η κοιλιά. Και συμπεριφέρονται πολύ σκληρά.
  Οι μάχες, παρεμπιπτόντως, καίνε σαν τις φλόγες της κόλασης.
  Ο Oleg Rybakov, κόβοντας τον εχθρό, τραγούδησε:
  - Δόξα στην εποχή του κομμουνισμού!
  Και το αγόρι πάλι με τα γυμνά του δάχτυλα, καθώς πετάει το δολοφονικό δώρο του θανάτου
  Η Margarita Korshunova, κόβοντας τους Αφγανούς, τσίριξε:
  - Για την ΕΣΣΔ!
  Και θα πετάξει με τα γυμνά του δάχτυλα ό,τι φέρνει μαζικό θάνατο. Ναι, κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε τέτοια κορίτσια.
  Το αγόρι και το κορίτσι είναι σε πλήρη και έξαλλο ενθουσιασμό και μάχη.
  Ο Όλεγκ, κόβοντας τους Αφγανούς με σπαθιά, τραγούδησε:
  - Με παρέσυρε, με παρέσυρε,
  Με παρέσυρε!
  Απλώς θα κάτσω στο άλογο
  Και η τύχη με περιμένει!
  Και το αγόρι θα γελάσει και πάλι θα πάρει και θα σκίσει τον εχθρό.
  Και να που μαζί με τη Μαργαρίτα όταν σφυρίζουν. Και μια μάζα από ζαλισμένα κοράκια θα πέσει στα κεφάλια των Αφγανών. Ας πούμε απλώς ότι αυτό είναι πολύ ωραίο.
  Η Margarita Korshunova έγραψε στο Twitter:
  - Είμαι ο πιο δυνατός στον κόσμο, θα καταστρέψω τους εχθρούς μου στην τουαλέτα!
  Και κλείνει το μάτι στη σύντροφό του.
  Και οι ανώτερες δυνάμεις των Αφγανών άρχισαν να εξαντλούνται.
  Ο Oleg Rybakov, στο τέλος, πάτησε τον διακόπτη με γυμνό τακούνι. Και το ρεύμα χτύπησε, μετατρέποντας αμέσως μια μάζα στρατιωτών Ταλιμπάν σε σκελετούς. Και αυτό πρέπει να σημειωθεί - δολοφόνος.
  Το Terminator Boy τραγούδησε:
  -Ας δοξαστεί η Γη μας!
  Και πώς σφυρίζει βγάζοντας τα δόντια του.
  Αυτό είναι το αγόρι. Και πραγματικά αρκετά μαχητικό.
  Και τότε σοβιετικοί πύραυλοι χτυπούν τους Αφγανούς. Και είναι εντελώς έκπληκτοι. Και πολλοί μαχητές σκοτώνονται.
  Η Ταμάρα και η Βερόνικα στοχεύουν πυραύλους δολοφόνους με βελόνες και μπάλες, εκρήγνυνται. Και πολλοί Αφγανοί σκοτώνονται αμέσως. Και είναι τόσο σκληρό.
  Τα κορίτσια βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο καταφύγιο και πατάνε με γυμνά πόδια τις τσιμεντένιες πλάκες. Και εκτοξεύουν θανατηφόρες βόμβες στον εχθρό, καταστρέφοντάς τους ολοσχερώς.
  Αυτά τα κορίτσια είναι απλά σούπερ.
  Η Ταμάρα ανάβει και βρυχάται:
  - Η μεγάλη ΕΣΣΔ και ο αρχηγός της Στάλιν είναι μαζί μας!
  Η Veronica το επιβεβαιώνει επίσης:
  - Ας κλωτσήσουμε τους Ταλιμπάν!
  Και με τον ίδιο τρόπο πυροβολεί στον εχθρό. Και θα το κάνει πολύ σκληρά. Τα κορίτσια αγαπούν να σκοτώνουν - αυτά είναι κορίτσια.
  Η Βερόνικα έκανε μια ερώτηση:
  - Τι είναι δύο φορές δύο, - πέντε;
  Η Ταμάρα απάντησε με ένα γέλιο:
  - Τεσσεράμισι!
  Και αποδείχθηκε μια πολύ πνευματώδης δήλωση.
  Τα κορίτσια εδώ είναι τόσο τεταμένα.
  Η Νατάσα και η ομάδα της πυροβολούν και τους Αφγανούς. Σκοτώνονται μαζικά και βρυχώνται:
  - Ας γιορταστεί ο κομμουνισμός!
  Και μετά επίσης με το γυμνό τακούνι, πώς θα το πάρει και συγκεκριμένα θα ενδώσει.
  Αυτό είναι ένα κορίτσι, ένα κορίτσι για όλα τα κορίτσια.
  Και τρομερό πέρα από κάθε μέτρο.
  Η Σβετλάνα τραγούδησε με λύσσα, γράφοντας στους Αφγανούς.
  Και στα έναστρα ύψη, βουνίσια σιωπή,
  Στο κύμα της θάλασσας και στη μανιασμένη φωτιά,
  Και σε έξαλλη και έξαλλη φωτιά!
  Και τότε η Ζόγια πυροβολεί απελπισμένα στον εχθρό.
  Αυτά τα κορίτσια είναι πολύ τολμηρά.
  Και ο Αυγουστίνος συντρίβει τους αντιπάλους της και βρυχάται στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Για την Πατρίδα μας, για τη δόξα της ΕΣΣΔ!
  Και μετά, φυσικά, δεν μπορείς να αντισταθείς σε μια τέτοια ομάδα.
  Και τα κορίτσια, φυσικά, είναι πολύ τολμηρά και επιδέξια.
  Καμία τεχνική δεν θα λειτουργήσει εναντίον τους.
  Η Νατάσα, κουρεύοντας άλλη μια σειρά Αφγανών, ψέλλισε:
  - Είμαι ο πιο δυνατός στον κόσμο και θα σας πετάξω όλους στην τουαλέτα!
  Και πάλι, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του, ένα εκρηκτικό πακέτο θα πεταχτεί με θανατηφόρα δύναμη.
  Ο Αυγουστίνος, εκείνο το κορίτσι της μαχητικής δύναμης, κελαηδούσε:
  - Δόξα στους καιρούς του κομμουνισμού!
  Και θα κλείσει και το μάτι με τα σμαραγδένια μάτια του.
  Η Σβετλάνα είναι πολύ επιθετική στη μάχη. Καταστρέφει Αφγανούς και κελαηδάει:
  - Δόξα στους καιρούς της κομμουνιστικής νίκης!
  Αυτά είναι τα κορίτσια...
  Και η Σταλενίδα εξοντώνει τους Αφγανούς χωρίς περιττή τελετή.
  Και τα κουρεύει σαν να είχε ένα πραγματικό δρεπάνι με ένα μαχητικό.
  Αυτό είναι ένα κορίτσι, ένα κορίτσι για όλα τα κορίτσια!
  Η Σταλενίδα, συνθλίβοντας τους Αφγανούς και πετώντας δολοφονικά δώρα θανάτου με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, ούρλιαξε:
  - Δόξα στην Πατρίδα μας - την ΕΣΣΔ!
  Και πάλι το κορίτσι χτυπά τον εχθρό με άγρια δύναμη. Εδώ είναι, πόσο μαχητική και πολεμική είναι.
  Η Βικτώρια, πυροβολώντας τους εχθρούς, λέει χαμογελώντας:
  - Μεγάλη δόξα περιμένει την ΕΣΣΔ!
  Η Σταλενίδα έγνεψε καταφατικά:
  - Ναι, περιμένει!
  Και ενώ πυροβολούσα, σκέφτηκα. Κατά κάποιο τρόπο αυτό θυμίζει τον Πατριωτικό Πόλεμο, μόνο που ο εχθρός δεν αιφνιδιάστηκε. Και το στοίχημα σε μια ξαφνική επίθεση δεν απέδωσε.
  Αλλά υπάρχουν τόσοι Αφγανοί. Προχωρούν, βρέχοντας κυριολεκτικά τις ρωσικές θέσεις με πτώματα. Και αυτή είναι η λυσσαλέα και άγρια τακτική τους. Και δεν λαμβάνουν υπόψη τις απώλειές τους,
  Και οι άνθρωποι ουσιαστικά δεν φροντίζονται. Δοκίμασέ το λοιπόν, μπορείς να τα πας καλά με αυτούς τους τύπους.
  Η Σταλενίδα πέταξε τη χειροβομβίδα με το γυμνό της τακούνι και κελαηδούσε:
  - Στο όνομα της ΕΣΣΔ!
  Και έδειξε τα πολύ κοφτερά δόντια της.
  Η Βικτώρια συμφώνησε μαζί της:
  - Οι ηγέτες έρχονται και φεύγουν, αλλά η ΕΣΣΔ παραμένει!
  Η Σταλενίδα φώναξε ενθουσιασμένη:
  - Η ΕΣΣΔ είναι μαζί μας για πάντα!
  Ο Σεραφείμ, πυροβολώντας εναντίον των εχθρών, θα γουργουρίσει και, καταρρίπτοντας τον εχθρό, θα εκδώσει:
  - Θα είμαστε κλασική δύναμη!
  Και επίσης το κορίτσι, σαν γυμνό πόδι, θα εκτοξεύσει ένα δώρο πλήρους καταστροφής.
  Η Victoria τραγούδησε:
  -Δόξα στη χώρα μου του κομμουνισμού!
  Η Σεραφίμα το επιβεβαίωσε εύκολα:
  - Ο κομμουνισμός είναι φως και ευημερία!
  Και ας καταστρέψουμε ξανά τους Αφγανούς.
  Η Γκέρντα αγωνίζεται επίσης πολύ επιθετικά. Και δείχνει την υψηλότερη τάξη του.
  Αλλά εναντίον της Γκέρντα, δεν υπάρχουν πραγματικά κόλπα.
  Αυτό είναι ένα κορίτσι που δίνει ένα όνειρο σε όλο το σύμπαν.
  Και θα το πάρει και θα τραγουδήσει:
  - Δόξα στη Γη μου, κι εμείς σε όλο το σύμπαν!
  Και πάλι, με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, η καλλονή θα απελευθερώσει το δολοφονικό δώρο του θανάτου και του αφανισμού. Αυτό είναι, ας το παραδεχτούμε, το κορίτσι που χρειάζεστε.
  Η Γκέρντα πυροβόλησε ολόκληρο το κιτ μάχης της και τώρα επιστρέφει.
  Οι διάσημοι Γερμανοί τέσσερις, έχοντας σκοτώσει πολλούς Αφγανούς, κρατούν μυστικά.
  Λοιπόν, παίζουν και χαρτιά.
  Η Σάρλοτ, κρατώντας μια τράπουλα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της, παρατήρησε σκληρά:
  - Τώρα κάνουμε πόλεμο με τους Ταλιμπάν, αλλά κάποτε πολεμήσαμε με τους Ρώσους!
  Η Γκέρντα έγνεψε καταφατικά και δυναμικά:
  - Ναι, υπήρξε τέτοια εποχή. Και μετά δεν μπορούσαμε να κερδίσουμε! Χριστίνα, συμφωνείς;
  Η Χριστίνα δήλωσε με σιγουριά, πετώντας την κάρτα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της:
  - Οι άντρες φταίνε! Δεν έδειξαν αγωνιστικές ιδιότητες!
  Η Μάγδα επιβεβαίωσε:
  - Ναι, άντρες! Αν πολεμούσαν περισσότερες γυναίκες, θα είχαμε πραγματικές πιθανότητες επιτυχίας!
  Η Γκέρντα έγνεψε καταφατικά:
  - Ένα ξυπόλητο κορίτσι, ακόμη και με κόκκινο θηλές - αυτό είναι σούπερ!
  Η Charlotte συμφώνησε λογικά με αυτό:
  - Ναι, ξυπόλητα κορίτσια, αυτό είναι κάτι κολοσσιαίο!
  Και οι πολεμιστές συνέχισαν να ρίχνουν χαρτιά.
  Η Σταλενίδα παρατήρησε επιθετικά καθώς πυροβόλησε τους Αφγανούς:
  - Θα χτυπήσουμε σίγουρα τους εχθρούς!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών η κοπέλα πετούσε μια χειροβομβίδα. Και είναι δολοφόνος.
  Η Βικτώρια είπε με σιγουριά:
  - Αν και από τη μια δεν υπάρχει Θεός, από την άλλη είναι μαζί μας!
  Η Βιόλα πυροβόλησε κατά των Αφγανών, τους κούρεψε και επιβεβαίωσε:
  - Ναι, ο Θεός είναι μαζί μας! Και κολοσσιαίες δυνάμεις!
  Και τα κορίτσια θα γελάσουν και θα βγάλουν τη γλώσσα τους.
  Η Αλίνα θα χτυπήσει επίσης τον εχθρό, θα τον κουρέψει κολοσσιαία και θα τσιρίξει:
  - Είμαι η πιο μαχητική βασίλισσα!
  Και επίσης με τα γυμνά του δάχτυλα, σαν δολοφονική δύναμη, θα το πάρει και θα το εκτοξεύσει.
  Αυτά είναι κορίτσια που λατρεύουν να σκοτώνουν. Έχουν τόση υπεράνθρωπη δύναμη.
  Η Σταλενίδα τραγούδησε με επιθετικότητα:
  - Η δύναμή μας βρίσκεται στον κομμουνισμό,
  Θα δώσουμε τη ζωή και την καρδιά μας,
  Είμαστε η αγία μας Πατρίδα,
  Θα σταθούμε και θα κερδίσουμε!
  Ήταν τόσο μαχητικό κορίτσι. Ας πούμε απλά - είναι απλά σούπερ. Και πολύ μαχητικό.
  Η Βικτώρια έγραψε στο Twitter:
  - Για την ΕΣΣΔ που έχει σοφό βασιλιά!
  Και η πολεμίστρια έβγαλε τη γλώσσα της και έκλεισε το μάτι στους αντιπάλους της.
  Αυτά είναι τα κορίτσια...
  Η Αλένκα επίσης πολεμά με σιγουριά τους εχθρούς της και δείχνει απίστευτα άλματα.
  Και την ίδια στιγμή, το κορίτσι βρυχάται στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Είμαι μια σούπερ κυρία!
  Και βγάζει τα μαργαριταρένια δόντια του.
  Ο Anyuta πυροβολεί τον εχθρό, τον συντρίβει με θανατηφόρα δύναμη, τον κάνει κομμάτια και βρυχάται:
  - Είμαι υπερ κορίτσι!
  Και τα γυμνά δάχτυλά της ρίχνουν το συγκλονιστικό δώρο του θανάτου!
  Και ο μαχόμενος Άλλα είναι επίσης στη μάχη. Και έτσι αλωνίζει τους Αφγανούς.
  Και την ίδια στιγμή, το κορίτσι τσιρίζει επίσης:
  - Δόξα στους καιρούς του κομμουνισμού!
  Και πάλι, είναι σαν να εκτοξεύει κάτι πραγματικά θανατηφόρο στον εχθρό.
  Και πολλοί Αφγανοί θα ξεσκίσουν.
  Η Μαρία, γράφοντας για τους πολεμιστές της Ισλαμικής Αυτοκρατορίας, το πήρε και σημείωσε:
  -Ποιον θα βρούμε στο δάσος;
  Και πώς θα σε χτυπήσει με δώρο από πολυβόλο. Εδώ είναι, τι μαχητική και όμορφη πολεμίστρια είναι.
  Ο Ολυμπιακός πυροβολεί τον εχθρό. Και το κάνει με εξαιρετική ακρίβεια.
  Και βγάζει τα δόντια του και βρυχάται:
  - Δόξα στους καιρούς του κομμουνισμού!
  Η Μαρούσια παρατήρησε επιθετικά, συντρίβοντας τους εχθρούς και πετώντας δολοφονικές χειροβομβίδες με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της:
  - Δόξα στον νέο Γενικό Γραμματέα!
  Η Ματρυόνα χτύπησε τους Αφγανούς και είπε:
  -Μακάρι να μην ήταν ομοφυλόφιλος!
  Η Αλένκα, πυροβολώντας τους εχθρούς, το πήρε και κελαηδούσε:
  - Για μεγάλο κομμουνισμό!
  Και πάλι, καθώς χτυπάει τους Αφγανούς με μια δολοφονική έκρηξη. Λοιπόν, είναι μια μαχόμενη καλλονή. Και έχει τόση γοητεία.
  Ο Anyuta, που επίσης πυροβολούσε τον εχθρό και τον κουρεύοντας, ούρλιαξε:
  - Για τη Ρωσία!
  Και με γυμνό τακούνι, λες και θα ενδώσει στους Ταλιμπάν. Αυτό το κορίτσι είναι πραγματικά υπέροχο.
  Η κοκκινομάλλα Άλλα συνθλίβει τους αντιπάλους της και βρυχάται στην κορυφή των πνευμόνων της:
  - Είμαι υπερ κυρία!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του, θα πετάξει θανατηφόρο θάνατο στον εχθρό.
  Αυτό είναι ένα κορίτσι, ας πούμε, ultra!
  Η πολύ όμορφη Μαρία, πυροβολώντας τον εχθρό, φώναξε:
  - Είμαι mega class!
  Και πάλι θα χτυπήσει τον εχθρό με τη γυμνή, πολύ στρογγυλή, ροζ φτέρνα του.
  Οι Ολυμπιακοί Αγώνες γιορτάστηκαν με το κόψιμο των Αφγανών και τη συσσώρευση ενός βουνού από πτώματα των πολεμιστών Ταλιμπάν της Ισλαμικής Αυτοκρατορίας, φωνάζοντας:
  - Είμαι η υψηλότερη τάξη!
  Και θα πετάξει και τα γυμνά του δάχτυλα, κάτι εντελώς και μοναδικά δολοφονικό. Αυτό είναι ένα κορίτσι, όλα κορίτσια, κορίτσι!
  Ο Marusya επίσης σπάει και κάνει tweet, σκοτώνοντας Αφγανούς:
  - Θα καταστρέψω τους εχθρούς! Θα είναι πραγματικό τρελοκομείο!
  Και το κορίτσι θα γελάει και θα γελάει.
  Και η κατακόκκινη θηλή, καθώς πατάει το κουμπί του joystick. Και τσακίζει τους αντιπάλους του με κάτι τόσο θανατηφόρο.
  Η Ματρυόνα άρχισε επίσης να σφυρίζει τους Αφγανούς και φώναξε:
  - Δόξα στην αυγή του κομμουνισμού!
  Και το γυμνό της τακούνι θα σκοτώσει τους πάντες σαν εχθρό. Τι όμορφο κορίτσι που είναι. Και είναι κορίτσια, ας πούμε, super class.
  Ή μήπως Giga, ή ακόμα και TETRA!
  Αυτά είναι τα κορίτσια που νοκ-άουτ εντελώς Αφγανούς. Και αυτό είναι, γενικά, μια σούπερ κατηγορία.
  Η Αλένκα το πήρε και τραγούδησε βγάζοντας τα δόντια της:
  - Είμαι ο πιο δυνατός στον κόσμο! Και δύο συν δύο είναι τέσσερα!
  Και πώς χτυπάει τον εχθρό με μεγάλη ακρίβεια. Και θα συντρίψει τους επόμενους Ταλιμπάν.
  Και αυτό το κορίτσι έχει τέτοιες φαντασιώσεις. Αλλά οι Ταλιμπάν κάτι κάνουν.
  Ένα κορίτσι βασανίζεται. Και πώς το αντιμετωπίζουν με μαστίγια. Και μετά συρματοπλέγματα. Και μετά θα της κάψουν τις φτέρνες με ένα καυτό σίδερο. Και το κορίτσι είναι πολύ ευχαριστημένο.
  Και θέλει να είναι μια όμορφη γυναίκα.
  Η Αλένκα τραγούδησε:
  - Για τον μεγάλο κομμουνισμό της πιο κουλ ΕΣΣΔ!
  Και πάλι θα ρίξει μια χειροβομβίδα με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του στον εχθρό.
  Και είναι πραγματικά ωραίο.
  Ο Anyuta, πυροβολώντας τον εχθρό, βρυχάται επίσης:
  - Πόσο σπουδαίος είναι ο κομμουνισμός!
  Και με μια εύστοχη έκρηξη κουρεύει τους Αφγανούς. Αυτό είναι ένα κορίτσι εξαιρετικής ομορφιάς.
  Και το γυμνό της τακούνι έδωσε τη θέση του στο παρόν του αφανισμού.
  Και η κοκκινομάλλα Alla είναι επίσης πολύ επιθετική στις μάχες. Και πώς θα συντρίψει τους εχθρούς του με άγρια μανία. Και σκαρφίζεται στον εαυτό του με τρομερή δραστηριότητα.
  Και με τα γυμνά του δάχτυλα πετάει δώρα θανάτου με θανατηφόρα δύναμη.
  Αυτό το κορίτσι είναι απλά super cool!
  Όλα αυτά είναι ένας ξυπόλητος στρατός από κορίτσια, ικανά για πολύ μεγάλα κατορθώματα.
  Η Μαρία, γράφοντας για τους Αφγανούς, σημείωσε:
  -Η μεγαλύτερη δύναμή μας είναι η υψηλότερη τάξη μας!
  Μετά από αυτό, ο πολεμιστής έκλεισε το μάτι.
  Και με την κατακόκκινη θηλή της πάτησε το κουμπί του μπαζούκα. Και αυτός είναι ο υψηλότερος πιλότος του και η πραγματική κατασκευή του αθροίσματος των τετραγώνων των ποδιών.
  Η Ολυμπιάδα, συντρίβοντας τον εχθρό, φώναξε:
  - Για τις καλύτερες νίκες στο σύμπαν!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του θα εκτοξεύσει το δώρο του αφανισμού στον εχθρό. Και γίνεται πραγματικά απλό, σαν μια ενέργεια πέρα από τις δυνάμεις σου!
  Τα κορίτσια, πρέπει να πω, είναι εξαιρετικά μαχητικά. Και αν κάνουν οτιδήποτε, τότε οι άνθρωποι θα είναι ευτυχισμένοι για πάντα. Και υπάρχει τόση χαρά και πραγματική κοσμική λάμψη μέσα τους.
  Αυτές είναι γυναίκες πολεμίστριες των υψηλότερων ακροβατικών.
  Ο Marusya, συντρίβοντας τους Αφγανούς, το πήρε και μύρισε:
  - Ειρήνη στο σπίτι σας!
  Και πάλι πέταξε το δολοφονικό δώρο του θανάτου με τα δάχτυλα των ποδιών της, ξεσκίζοντας τους εχθρούς.
  Η Matryona χτύπησε επίσης τα αφγανικά στρατεύματα. Έσκισε τους Ταλιμπάν και βροντοφώναξε:
  - Για τον μεγαλύτερο σοσιαλισμό σε ολόκληρο τον πλανήτη!
  Και τα μάτια της θα βγάζουν λάμψεις.
  Ναι, αυτός είναι ο υψηλότερος βομβαρδισμός θέσεων που λαμβάνει χώρα.
  Και οι Αφγανοί υφίστανται κολοσσιαία ζημιά, αλλά και πάλι συνεχίζουν να σκαρφαλώνουν και να σκαρφαλώνουν. Και διαθέτουν τεράστιο ανθρώπινο δυναμικό. Που φαίνεται να μην τελειώνει ποτέ.
  Και όλα κυλούν σε ένα κύμα και ένα συνεχές ρεύμα.
  Η Αλένκα, με ένα πλατύ χαμόγελο και γυμνά δόντια, τραγούδησε:
  - Δόξα στην εποχή του κομμουνισμού και των Ρώσων τσάρων!
  Και με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της πέταξε ξανά το δολοφονικό δώρο του θανάτου και της καταστροφής.
  Και η κοπέλα εκκωφαντικά, ξεγυμνώνοντας τα δόντια της (ναι, μπορείς να γυμνώσεις τα δόντια σου εκκωφαντικά!), το πήρε και φώναξε:
  - Ισχυρός κυρίαρχος,
  Βασίλευσε με δόξα
  Προς δόξα μας...
  Βασίλευσε στον φόβο των εχθρών σου,
  Ορθόδοξος Τσάρος,
  Βασίλευε για τη δόξα, για τη δόξα μας!
  Η Anyuta παρατήρησε με ένα γέλιο:
  - Σου έλειψαν τα λόγια: Θεέ σώσε τον βασιλιά!
  Η Αλένκα συμφώνησε πρόθυμα με αυτό:
  - Ναι, μου έλειψε! Αυτό όμως, δυστυχώς, είναι δεδομένο!
  Η Μαρία, με το χαμόγελο ενός πολύ κουλ κοριτσιού, παρατήρησε:
  - Ο Τσάρος Πατέρας έφυγε και στη θέση του είναι το έργο του Λένιν!
  Ο κοκκινομάλλης Άλλα κελαηδούσε, κουρεύοντας τους Αφγανούς:
  - Η υπόθεση του Λένιν είναι ζωντανή, παρόλο που ο Λένιν πέθανε!
  Οι Ολυμπιακοί Αγώνες απάντησαν λογικά σε αυτό:
  - Ο Λένιν είναι αθάνατος!
  Και έκλεισε το μάτι με τα σμαραγδένια μάτια της.
  Έτσι μπορείτε να δείτε αμέσως ότι υπάρχουν υπέροχα κορίτσια εδώ που είναι ικανά να πολεμήσουν ειδικά τους Ταλιμπάν. Και γενικά, η δύναμή τους, πρέπει να σημειωθεί, είναι κολοσσιαία κοσμική δύναμη.
  Η Marusya σημείωσε με ένα χαμόγελο, πυροβολώντας τους εχθρούς:
  - Ο Τσάρος θα επιστρέψει και ο Λένιν θα ζήσει!
  Η Matryona συμφώνησε απόλυτα με αυτό:
  - Φυσικά και θα γίνει! Δόξα στον Λένιν!
  Η Αλένκα συνέχισε χαμογελώντας:
  -Και ο Τσάρος Νικόλαος Β'! Μεγάλη δόξα σε όλους τους ήρωες!
  Η Anyuta συμφώνησε απόλυτα με αυτό:
  - Δόξα σε όλους τους ήρωες πράγματι!
  Και τα κορίτσια τραγουδούσαν σε χορωδία:
  - Δόξα στη Ρωσία, δόξα...
  Τα τανκς ορμούν μπροστά....
  Στρατεύματα κάτω από την κόκκινη σημαία
  Χαιρετισμούς στον ρωσικό λαό!
  . ΚΕΦΑΛΑΙΟ Νο 20.
  Δεν κατέστη δυνατό να βρεθεί κάτι σημαντικό. Τα κορίτσια ράμφησαν τη μύτη τους με απόγνωση και αποκοιμήθηκαν. Ήδη, έχουν εξαντληθεί από όλο αυτό το αίσχος. Και έτσι ίσως τουλάχιστον να εκκολαφθεί κάτι. Και ονειρεύτηκαν...
  Μια από τις εναλλακτικές πραγματικότητες στην οποία εμφανίστηκε στο Τρίτο Ράιχ ο άσος πιλότος των Ολυμπιακών Αγώνων, ένας πολεμιστής ξωτικών. Αυτή η εντυπωσιακή ξανθιά έκανε τόσο ανεξίτηλη εντύπωση στον ίδιο τον Γκέρινγκ που έπεισε τον Αδόλφο Χίτλερ να στείλει τον πολεμιστή στο μέτωπο. Στην αρχή, η κοπέλα πολέμησε με μεγάλη επίδραση το 1943 στο Μεσογειακό θέατρο αερομαχίας. Και σε σύντομο χρονικό διάστημα κατέρριψε περισσότερα από τριακόσια συμμαχικά αεροσκάφη. Μετά από αυτό, ο Φύρερ διέταξε την ανίκητη κοπέλα, απένειμε τον Σταυρό του Ιππότη του Σιδερένιου Σταυρού με φύλλα βελανιδιάς, σπαθιά και διαμάντια, να σταλεί στο Κουρσκ Bulge. Και εκεί υποτίθεται ότι θα γινόταν το πραγματικό βάπτισμα του πυρός του αήττητου πολεμιστή, του οποίου ο μαχητής δεν γρατσουνίστηκε ποτέ.
  Αλλά αυτή τη φορά, το ξωτικό έλαβε ένα πειραματικό τρομερό ME-309, το οποίο είχε τρία αεροβόλα τριάντα χιλιοστών και τέσσερα πολυβόλα.
  Αυτό το μηχάνημα δεν είχε αντίστοιχη δύναμη πυρός. Και η ταχύτητά του είναι υψηλή για ένα μαχητικό με έλικα, σχεδόν επτακόσια σαράντα χιλιόμετρα την ώρα. Ναι, αυτό είναι υπέροχο και δροσερό.
  Και το ίδιο το ξωτικό, κατά κανόνα, πάλευε ξυπόλητη και με μπικίνι, που μόλις και μετά βίας κάλυπτε το μυώδες, μαυρισμένο κορμί της.
  Καθώς δεν είχε όμοιο σε δεξιότητες, ο πολεμιστής του άρεσε επίσης να του κάνουν μασάζ και να τον χαϊδεύουν δυνατοί και μυώδεις τύποι. Και της άρεσε πολύ.
  Το όνομα του ξωτικού ήταν Olympias - ένα παγκόσμιο όνομα για κάθε ευρωπαϊκή φυλή. Αλλά τη θεωρούσαν Γερμανίδα. Αν και η γενεαλογία της ήταν άγνωστη, μια τόσο εντυπωσιακή ξανθιά δεν θα μπορούσε παρά να είναι η Άρια.
  Λοιπόν, ετοιμαζόταν για την πρώτη της μάχη με ρωσικά αεροπλάνα. Ήταν μόλις το πρωί που ξεκίνησε η επιχείρηση Citadel, ακριβώς στις 5 Ιουλίου 1943. Το κορίτσι έκανε δοκιμαστική πτήση και κατέρριψε ένα σοβιετικό νυχτερινό βομβαρδιστικό U-2, το οποίο δημιουργούσε προβλήματα και στους Γερμανούς. Η Ολυμπία τη συνέτριψε μέχρι τα σκάγια με ένα πάτημα του γυμνού δακτύλου του χαριτωμένου, κοριτσίστικου ποδιού της.
  Κάτι που άρεσε πολύ στον πολεμιστή και απάντησε:
  - Αύριο θα κανονίσω τον Αρμαγεδδώνα για τους εχθρούς μου!
  Και τώρα ήρθε το αύριο. Και το ισχυρό του μαχητικό Me-309 απογειώθηκε από τον διάδρομο και όρμησε στη μάχη. Ήταν ξεκάθαρο ότι αυτό το κορίτσι θα άρχιζε τώρα να σκίζει το μπουκάλι με το ζεστό νερό και αυτό θα ήταν εντάξει.
  Οι Ολυμπιακοί Αγώνες τραγούδησαν:
  Έκανε πολύ ζέστη στον ουρανό,
  Αυτή είναι μια μύγα ξωτικού...
  Ένα ραβδί την περιμένει,
  Αν ο τύπος δεν πετάξει μακριά!
  Η κοπέλα είδε ένα ρωσικό αναγνωριστικό αεροπλάνο στον ουρανό και το κατέρριψε με έκρηξη πολυβόλου για να μην σπαταλήσει βλήματα αέρα.
  Στη συνέχεια εμφανίστηκαν αρκετά σοβιετικά μαχητικά Yak-9. Λοιπόν, η πολεμίστρια είναι στα καλύτερά της όπως πάντα.
  Βολές από γερμανικά αεροβόλα 30 χλστ. Και το ME-309 έχει τρία από αυτά. Και αμέσως μετά έξι σοβιετικά αυτοκίνητα φουντώνουν σαν πυρσοί, αφήνοντας πύρινες ουρές και πέφτουν κάτω. Άλλο ένα έβδομο αεροπλάνο PE-2, και καταρρίφθηκε κι αυτό, με αποτέλεσμα η σοβιετική μηχανή κυριολεκτικά να διαλυθεί.
  Οι Ολυμπιακοί Αγώνες λένε με χαρά:
  - Είμαι το πιο κουλ και επιθετικό κορίτσι στον κόσμο! Απλά υπέροχο! Δεν είναι τυχαίο που είμαι γνωστός ως ισχυρός άνδρας - επτά με ένα χτύπημα!
  Η πολεμίστρια τίναξε τα γυμνά, λαξευμένα, μαυρισμένα πόδια της.
  Και πετά περαιτέρω με το ME-309. Υπάρχουν μια ολόκληρη ντουζίνα Σοβιετικοί μαχητές μπροστά.
  Το γυμνό τακούνι του ξωτικού κοριτσιού πιέζει τη σκανδάλη. Και πάλι πολλά αεροπλάνα που καταρρίφθηκαν, δέκα Yaks και δύο Lagg-5 καταστράφηκαν. Έτσι το ξωτικό λειτουργεί φαινομενικά - χτυπάει επιπόλαια από μεγάλη απόσταση και το κάνει πολύ καλά. Λοιπόν, τι άλλο μπορεί να συγκριθεί με ένα τέτοιο κορίτσι;
  Παρακάτω μπορείτε να δείτε αρκετές σοβιετικές Katyusha. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες πέφτουν λίγο. Και βολές από τα τριάντα χιλιοστών αεροβόλα του. Και τα σοβιετικά Κατιούσα εκρήγνυνται. Και οι σοβαρά τραυματισμένοι και σκοτωμένοι Ρώσοι στρατιώτες πετούν προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Αυτό είναι πραγματικά υπέροχο.
  Αλλά υπάρχουν και πάλι σοβιετικά αυτοκίνητα στον αέρα. Αυτή τη φορά υπάρχουν έως και τριάντα από αυτούς.
  Η Ολυμπία χαμογέλασε σαρκοφάγα και κελαηδούσε:
  - Λοιπόν, όσο περισσότεροι εχθροί, τόσο πιο ενδιαφέρον είναι ο πόλεμος!
  Και η κοπέλα εκτόξευσε μια θανατηφόρα έκρηξη από τα αεροβόλα, χρησιμοποιώντας τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Και πραγματικά αποδείχθηκε ότι ήταν μια υπερ-επίπεδη επίδραση. Και δεκαέξι σοβιετικά γιάκ, δέκα Lagg, τρία Pe-2 και ένα IL-2 ανατινάχτηκαν και καταστράφηκαν αμέσως.
  Οι Ολυμπιακοί Αγώνες ανέβασαν στο Twitter με χαρά:
  - Ουάου! Ουάου! Ξέρω το κορίτσι Σατανά!
  Και γελάει... Πράγματι, αυτή είναι μια θλιβερή μέρα για τα σοβιετικά στρατεύματα. Εδώ είναι, ένα ξωτικό, που εμφανίζεται και χτυπάει τους εχθρούς της πολύ μανιασμένα.
  Γιατί να μην μεταβείτε στα σοβιετικά τανκς; Το κορίτσι χαμήλωσε λίγο και ας πυροβολήσουμε τα σοβιετικά αυτοκίνητα. Αρκετά τριάντα τέσσερα και δύο τανκς KV πήραν φωτιά. Καθώς και τρία αυτοκινούμενα πυροβόλα SA-76. Στη συνέχεια, το κορίτσι έριξε μια άλλη αποθήκη πυρομαχικών και οκτώ όπλα, κάτι που ήταν πολύ αποτελεσματικό.
  Μετά από αυτό το κορίτσι το πήρε και επέστρεψε στους εναέριους στόχους. Αυτή τη φορά ανέλαβε επιθετικά αεροσκάφη IL-2, καταρρίπτοντας δεκαοκτώ από αυτά, τέσσερα Yaks, πέντε Laggs, τρία PE-2 και ένα βομβαρδιστικό Tu-3.
  Έτσι το κορίτσι εξολοθρευτής έκανε μια πολύ τολμηρή δουλειά. Και τώρα μπορείτε να δείτε πώς τα νέα αυτοκίνητα κινούνται προς τα κάτω. Στην προκειμένη περίπτωση, τριάντα τέσσερα.
  Οι Ολυμπιακοί Αγώνες εκτόξευσαν άλλο ένα ρεύμα εξόντωσης από τα αεροβόλα. Νοκ άουτ είκοσι πέντε σοβιετικά οχήματα.
  Μετά από αυτό της τελείωσαν τα κοχύλια αέρα. Και ο πολεμιστής γύρισε πίσω. Για αλλαγή του κιτ μάχης και ανεφοδιασμό με καύσιμα. Το ME-309 έχει ταχύτητα έως και 740 χιλιόμετρα την ώρα - δεν θα προλάβουν!
  Οι Ολυμπιακοί Αγώνες μάλιστα τραγούδησαν:
  - Ήρωες ορμούν από το κυνηγητό! Ένας άγνωστος έχει διαρρήξει και δεν προλαβαίνει!
  Το ME-309, ήδη τροφοδοτημένο και εξοπλισμένο, περίμενε το κορίτσι. Οι Γερμανοί έχουν αυτή τη στιγμή μόνο τέσσερα τέτοια αεροσκάφη. Και δύο από αυτά διατίθενται στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το οποίο πολεμά ουσιαστικά χωρίς διακοπή και αλωνίζει τα σοβιετικά στρατεύματα.
  Εδώ πάλι το ME-309, υπερφορτωμένο με πυρομαχικά, σκίζεται βαριά από τον διάδρομο. Αυτό το μαχητικό έχει επτά σημεία βολής και τρία αεροβόλα των 30 mm το καθένα - κολοσσιαία δύναμη. Λοιπόν, προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε.
  Οι Ολυμπιακοί Αγώνες τραγουδούν με ενθουσιασμό:
  Θα σε ξεσκίσω Στάλιν
  Μάταια έπρεπε να είχες πάει στη Βέρμαχτ...
  Θα έχω την υψηλότερη ευτυχία
  Απόδειξε ότι είσαι μουστακαλής κατσίκα!
  Και τώρα το κορίτσι βλέπει νέους στόχους. Πρόκειται λοιπόν για IL-2, συνοδευόμενα από yak, που ορμούν προς τις γερμανικές θέσεις. Το ξωτικό πυροβολεί με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών. Είναι σχεδόν γυμνή μόνο με λεπτό εσώρουχο.
  Έβγαλε ακόμη και το σουτιέν της για να είναι πιο ελεύθερο το ψηλό στήθος της και να αναπνέει πιο εύκολα.
  Εδώ είναι ένα κορίτσι που πυροβολεί με μεγάλη ακρίβεια. Δεκαεπτά IL-2 και οκτώ γιακ καταρρίφθηκαν με μία έκρηξη τριών αεροβόλων.
  Οι Ολυμπιακοί Αγώνες σκέφτηκαν ακόμη και να αφαιρέσουν εντελώς τα πολυβόλα. Τα αεροβόλα σας επιτρέπουν να πυροβολείτε σε μεγάλη απόσταση. Και ένα κέλυφος 30 mm σας επιτρέπει να καταρρίψετε ένα σοβιετικό όχημα με ένα χτύπημα.
  Το ξωτικό λοιπόν νιώθει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Και τα πολυβόλα είναι κατάλληλα μόνο για κλειστή μάχη. Είναι αλήθεια ότι το ξωτικό έχει ένα φυλαχτό στο λαιμό του και εκτρέπει τις σφαίρες και τα κοχύλια από το αεροπλάνο της, οπότε όχι μόνο δεν καταρρίφθηκε ποτέ, αλλά ούτε καν γρατσουνίστηκε. Ωστόσο, είναι καλύτερο να χτυπάτε τους εχθρούς από απόσταση.
  Εδώ μπορείτε να δείτε το σοβιετικό PE-2 ή ονομάζονται επίσης πιόνια. Η κοπέλα πυροβολεί με τα γυμνά της πόδια. Εννέα PE-2 και τρία LAGG-5 καταρρίφθηκαν. Αυτό είναι το είδος του κοριτσιού που είναι. Και τα γερμανικά στρατεύματα ήδη προχωρούν. Οι τρομεροί "Τίγρες" και οι "Φερδινάνδοι" ορμούν στη μάχη. Το τελευταίο όχημα είναι κάπως εκσυγχρονισμένο - με τον κινητήρα και το κιβώτιο ταχυτήτων να βρίσκονται σε μια μονάδα μπροστά από το όχημα και τον ίδιο τον πυργίσκο με ένα ισχυρό όπλο στο πίσω μέρος.
  Και αυτό κατέστησε δυνατή τη μείωση του βάρους του αυτοκινούμενου όπλου σε πενήντα τόνους, και έγινε πολύ πιο γρήγορο και πιο ευέλικτο και η πολεμική του αποτελεσματικότητα αυξήθηκε απότομα.
  Και το εύρος της καταστροφής από απόσταση ήταν κολοσσιαίο. Και τα σοβιετικά οχήματα δέχονταν επίθεση κάθε τόσο.
  Οι Ολυμπιακοί Αγώνες συνέτριψαν τις Κατιούσα και τραγούδησαν:
  -Στάλιν, Στάλιν, Στάλιν,
  Είμαι φτιαγμένος από ατσάλι ο ίδιος!
  Και ο πολεμιστής βάζει φωτιά σε εχθρικά οχήματα. Και τα ρωσικά συστήματα πολλαπλών πυραύλων εκτοξεύονται εκρήγνυνται.
  Έτσι οι Ολυμπιακοί Αγώνες τους τραμπουκίζουν ενεργά και πατάνε κουμπιά με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών τους.
  Το κορίτσι τραγουδάει:
  Θα κάψω όλους τους εχθρούς μου στο έδαφος,
  Είμαι κορίτσι του Σατανά!
  Και οι σοβιετικές Katyushas εκρήγνυνται, σκορπίζοντας πολύ σε κομμάτια. Ειδικά αν ένα χτύπημα από βλήμα αεροσκάφους προκαλεί την έκρηξη του κιτ μάχης. Και τα χέρια και τα πόδια και τα κεφάλια των σοβιετικών στρατιωτών είναι κομμένα.
  Το ξωτικό προσγειώθηκε με μεγάλη ακρίβεια και μαεστρία στην αποθήκη πυρομαχικών. Και εξερράγη με πολύ μεγάλη δύναμη. Και μια σπασμένη δεξαμενή KV-10 με δύο βαρέλια πέταξε επάνω. Πήρε και έσκισε επίσης το κεφάλι ενός από τους σοβιετικούς στρατηγούς.
  Το πήρε η Ολυμπιάδα και έγλειψε τα κατακόκκινα χείλη της και τραγούδησε:
  Δεν χρειάζεται να χάσεις το κεφάλι σου
  Μη βιάζεσαι...
  Δεν χρειάζεται να χάσεις το κεφάλι σου
  Τι κι αν σου φανεί χρήσιμο!
  Γράψτε το στο σημειωματάριό σας,
  Σε κάθε σελίδα!
  Τα κακά ορκ πρέπει να σκοτωθούν!
  Τα κακά ορκ πρέπει να σκοτωθούν!
  Και κατακτήστε την πρωτεύουσα!
  Έτσι χώρισε αυτό το τρομερό και πολύ επιθετικό ξωτικό, μια πολύ θεαματική ξανθιά.
  Και μετά κατέρριψε άλλες ντουζίνες Σοβιετικούς Γιάκοφ και γύρισε πίσω. Και διασκέδασε. Εδώ είναι, πόσο όμορφη και σκληρή ταυτόχρονα.
  Το κορίτσι θυμήθηκε τα βασανιστήρια των πρωτοπόρων.
  Ένα ξανθό, μαυρισμένο αγόρι περίπου δεκατριών ετών έγδυσαν τα κορίτσια και το στρίμωξαν σε ένα ράφι. Και βελανιδιές βιδώθηκαν στα γυμνά πόδια του, που τέντωσαν τον νεαρό πρωτοπόρο.
  Το μυώδες, κουρελιασμένο σώμα του αγοριού τεντώθηκε. Και τότε η Ολυμπιάδα πήρε και έφερε μια δάδα στα πλευρά του. Το μαυρισμένο δέρμα άρχισε να καλύπτεται με εγκαύματα και ήταν ξεκάθαρο ότι το αγόρι πονούσε.
  Όμως ο πρωτοπόρος, σφίζοντας τα δόντια του και αναπνέοντας βαριά, έμεινε σιωπηλός. Και έβλεπες σταγόνες ιδρώτα να τρέχουν στο παιδικό και συνάμα θαρραλέο πρόσωπο.
  Οι Ολυμπιακοί χαμογέλασαν. Δύο άλλα κορίτσια βασανιστηρίων τοποθέτησαν δέσμες από θαμνόξυλο κάτω από τα γυμνά πόδια του αγοριού. Και τους έβαλαν φωτιά. Ναι, οπότε η φωτιά άρχισε να καίει. Και οι φλόγες έγλειψαν αρπακτικά τις παιδικές φτέρνες του αγοριού, αγριεύοντας από το να περπατούσε ξυπόλητος για πολλή ώρα.
  Ούρλιαξε ακόμα και από άγριο πόνο, αλλά δάγκωσε ξανά τα χείλη του. Σε απάντηση, οι Γερμανίδες πήραν ένα καυτό σύρμα από το τζάκι και άρχισαν να μαστιγώνουν με αυτό τον πρωτοπόρο.
  Παρά τον πόνο, το αγόρι όχι μόνο δεν έκλαψε και δεν ζήτησε έλεος, αλλά τραγούδησε:
  Κακό φασίστα πέρασες όλα τα όρια,
  Ο Χίτλερ σας είναι ένα δαιμονισμένο άρρωστο πτώμα!
  Πάνω από τη δυστυχισμένη, γκριζομάλλη Πατρίδα,
  Ο αετός μας, αγαπητέ Στάλιν, πετάει!
    
  Υπάρχει μια βάναυση φρίκη στη θηλιά, πνίγομαι οδυνηρά,
  Δεν θα προτιμούσα τον καναπέ από το να υποφέρω!
  Απλώνεται στην πόλη σαν καπνός,
  Φωτιά - Δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο!
    
  Ένα φίδι σέρνεται στις πόλεις της Ρωσίας,
  Σίγουρα ο τρόμος θα περάσει!
  Οι Ναζί πότισαν τα χωράφια με αίμα,
  Σκληρό σαράντα πρώτο, τρομερό έτος!
    
  Και νομίζω ότι ίσως είναι ένα όνειρο,
  Η πραγματικότητα είναι αδύνατο να κατανοηθεί αμέσως!
  Η πρόνοια του Θεού σώζει την Πατρίδα,
  Πόσο εύθραυστος είναι ο κόσμος, είναι λεπτός - μια μεταξωτή κλωστή!
    
  Η χώρα βρίσκεται κάτω από μια σιδερένια φτέρνα,
  Και οι ράγες του τανκ, σκουριασμένος κρότος!
  Αλλά θα καλύψω την καρδιά της Πατρίδας με το στήθος μου,
  Για να μη σβήσει η δάδα του κομμουνισμού!
    
  Το να πεθάνεις για την Πατρίδα είναι ανδρεία,
  Αλλά είναι καλύτερα να επιβιώσεις και να μεγαλώσεις παιδιά!
  Η συνείδησή μας είναι ένας αδυσώπητος φρουρός,
  Και η λέξη δεν είναι άθλιο σπουργίτι!
    
  Θυμάμαι τα μάτια του Ιησού,
  Είναι ένας ευγενικός, φιλεύσπλαχνος, φωτεινός Θεός!
  Προσεύχομαι στον Χριστό οι μέρες και οι νύχτες μας,
  Για τους Krauts ήταν θάνατος: ο Φύρερ πέθανε!
    
  Στην ελευθερία υπάρχει χαρά σε κάθε κίνηση,
  Η ελευθερία είναι κάτι που δεν μπορεί να αφαιρεθεί!
  Δεν χρειάζεται τεμπελιά, λασπώδη απόλαυση,
  Άλλωστε δουλειά είναι ο πατέρας και η μητέρα σου!
    
  Θα κερδίσουμε, το βλέπω καθαρά
  Γνέφουν, πιστεύουν στην αλήθεια - μια χορωδία από δάση βελανιδιάς!
  Η Ρωσία θα γίνει τόσο όμορφη
  Όλοι θα χαρούμε που διώχναμε τους εχθρούς μας!
    
  Και δεν θα είμαστε σαν σιωπηλοί σκλάβοι,
  Μην πατάς με το χορτάρι του κόσμου!
  Τα στρατεύματα έρχονται σαν εξαγριωμένα κύματα,
  Τους οδηγεί μια ιδιοφυΐα - αγαπητέ Στάλιν!
    
  Κι εμείς θα είμαστε αντάξιοι του Στάλιν,
  Θα μπορέσουμε να σώσουμε τη Ρωσία από τα αποβράσματα!
  Θα έρθει η ώρα που θα χαθούν στην άβυσσο του πολέμου,
  Ο σοσιαλισμός δεν θα πάει κάτω!
    
  Τώρα αισθάνομαι άσχημα, πεθαίνω στην αγωνία,
  Ας βρούμε όμως την αθανασία στις καρδιές μας!
  Η νίκη θα έρθει, πιστεύω, τον ζεστό Μάιο,
  Και η μνήμη των ηρώων θα κρατήσει για πάντα!
  η Ολυμπίδα πήρε καυτές λαβίδες από τη φωτιά και άρχισε να σπάει τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών του παιδιού. Αυτό το ξωτικό και μεγάλος σούπερ άσος ξεκίνησε με το μικρό της δάχτυλο. Το αγόρι ανατρίχιασε και το κόκαλο τσάκισε.
  Το παιδικό πρόσωπο του πρωτοπόρου στριμώχτηκε από τρομερό πόνο.
  Και το ξωτικό Ολυμπίας συνέχισε να σπάει τα κόκαλα του παιδιού. Έτσι, με ένα τσακισμό, έκοψε το ένα δάχτυλο μετά το άλλο με καυτές λαβίδες.
  Το τελευταίο πράγμα που έσπασε ήταν το μεγαλύτερο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού της πρωτοπόρου. Το αγόρι έγινε πολύ χλωμό και έχασε τις αισθήσεις του από το σοκ του πόνου.
  Ωστόσο, η Ολυμπιάδα, που, όντας ξωτικό, ήξερε όλους τους νευρικούς κόμβους και τα σημεία στο σώμα των ανθρώπων και ιδιαίτερα των παιδιών, τρύπησε το παιδί στο λαιμό με μια βελόνα και το ανάγκασε να συνέλθει.
  Στη συνέχεια έγραψε στο Twitter:
  - Δεν θα πας πουθενά - ο πρωτοπόρος είναι σαν ψείρα!
  Και ο πιλότος, χρησιμοποιώντας καυτές λαβίδες, έσφιξε τις μπάλες του αγοριού. Ούρλιαξε ξανά και αυτή τη φορά λιποθύμησε για πολλή ώρα. Ουάου, πονάει τόσο πολύ.
  Ένα από τα βασανιστήρια παρατήρησε:
  - Ίσως πρέπει να τον αφήσουμε; Ακόμα δεν θα πω τίποτα!
  Ένας άλλος πρόσθεσε:
  - Θα βασανίσουμε το παιδί μέχρι θανάτου έτσι!
  Η Ολυμπία γέλασε και παρατήρησε:
  - Φαίνεσαι τόσο αξιολύπητος, σαν να μην είναι δουλειά σου να είσαι δήμιος. Αλλά είμαι πιλότος άσου και δεν ξέρω το παραμικρό κρίμα!
  Η βασανίστρια πρότεινε:
  - Μήπως μπορούμε να δοκιμάσουμε άλλο ρεύμα;
  Η Ολυμπία έγνεψε επιδοκιμαστικά:
  - Αυτό είναι πραγματικά έτσι! Η ηλεκτρική ενέργεια είναι σύμβολο προόδου!
  Πολλές κοπέλες δήμιοι τράβηξαν το δυναμό. Αυτός είναι στην πραγματικότητα ένας πολύ καλός τρόπος για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας. Και την ίδια στιγμή να χτυπήσει τον πόνο από ιδιαίτερα επίμονα αγόρια και κορίτσια.
  Το γυμνό αγόρι αποτινάχθηκε και πάλι και συνήλθε. Στη συνέχεια συνδέθηκαν καλώδια και ηλεκτρόδια σε όλες τις ευαίσθητες περιοχές. Και η γλώσσα, και το πέμπτο σημείο, και η ρίζα της ζωής, και οι θηλές, και το πίσω μέρος του κεφαλιού, καθώς και οι ήδη καμένες φτέρνες και παλάμες.
  Έτσι κάλυψαν πλήρως τον νεαρό πρωτοπόρο ήρωα. Μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αυτή η γυναίκα άσος και ταυτόχρονα δήμιος άρχισε να γυρίζει τον διακόπτη, ρυθμίζοντας την παροχή ηλεκτρικής ενέργειας. Ηλεκτρικές εκκενώσεις όρμησαν μέσα από το εξαντλημένο, χτυπημένο, ματωμένο και γυμνό αγόρι, σαν άλογα που καλπάζουν και με αστραφτερές οπλές.
  Και ο νεαρός πρωτοπόρος έβγαλε μια διαπεραστική κραυγή, με απλά απάνθρωπο πόνο. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες το πήραν και ενίσχυσαν την κατηγορία. Φώτα και σπινθήρες έλαμψαν στο γυμνό σώμα του αγοριού, ακόμη και τα πλευρά έγιναν ορατά, σαν σε ακτινογραφία, ήταν ορατά μέσα από το κρέας και το βασανισμένο δέρμα του αγοριού, καλυμμένο με εκδορές και εγκαύματα.
  Φαινόταν ότι κανείς δεν μπορούσε να αντέξει τέτοια βασανιστήρια. Αλλά το αγόρι πρωτοπόρος τραγούδησε ξανά με μεγάλο θάρρος και συναίσθημα, τρυπημένο εντελώς από τις φτέρνες μέχρι το πίσω μέρος του κεφαλιού του από ηλεκτρικές εκκενώσεις:
  Είμαι πρωτοπόρος και αυτή η λέξη είναι το παν,
  Καίγεται στη νεανική μου καρδιά...
  Στην ΕΣΣΔ, όλα είναι χαριτωμένα, πιστέψτε με,
  Ανοίγουμε ακόμη και την πόρτα στο διάστημα!
  
  ορκίστηκα στον Ίλιτς,
  Όταν στάθηκα κάτω από τη σημαία των Σοβιετικών...
  Ο σύντροφος Στάλιν είναι απλά ιδανικός,
  Να ξέρετε ότι ηρωικές πράξεις τραγουδιούνται!
  
  Δεν θα σιωπήσουμε ποτέ, να ξέρεις
  Και θα πούμε τη λέξη και στο ράφι της αλήθειας...
  μεγάλο αστέρι της ΕΣΣΔ,
  Πιστέψτε με, θα το αποδείξουμε σε ολόκληρο τον πλανήτη!
  
  Εδώ στη νεανική καρδιά η κούνια τραγουδά,
  Και το αγόρι τραγουδά τον ύμνο της ελευθερίας...
  Οι νίκες άνοιξαν έναν ατελείωτο λογαριασμό,
  Να ξέρετε ότι οι άνθρωποι δεν μπορούν να είναι πιο ψύχραιμοι!
  
  Υπερασπιστήκαμε τη νεαρή Μόσχα,
  Στο κρύο τα αγόρια είναι ξυπόλητα και φορούν σορτς...
  Δεν καταλαβαίνω από πού προέρχεται τόση δύναμη,
  Και αμέσως στέλνουμε τον Αδόλφο στην κόλαση!
  
  Ναι, οι πρωτοπόροι δεν μπορούν να νικηθούν,
  Γεννήθηκαν με μια φλόγα να καίει στην καρδιά...
  μου είναι μια φιλική οικογένεια,
  Σηκώνουμε το λάβαρο του κομμουνισμού!
  
  Τελικά, είσαι αγόρι και άρα ήρωας,
  Αγώνας για την ελευθερία όλου του πλανήτη...
  Και ο φαλακρός Φύρερ με ένα χτύπημα,
  Όπως κληροδότησαν οι παππούδες στη στρατιωτική δόξα!
  
  Χίτλερ, μην περιμένεις έλεος από εμάς,
  Είμαστε πρωτοπόροι, γιγάντια παιδιά...
  Ο ήλιος λάμπει και η βροχή πέφτει,
  Και είμαστε για πάντα ενωμένοι με την Πατρίδα μας!
  
  Χριστός και Στάλιν, Λένιν και Σβάρογκ,
  Ενωμένοι στην καρδιά ενός μικρού παιδιού...
  θα εκπληρώσουν το ένδοξο καθήκον τους,
  Ένα αγόρι και ένα κορίτσι θα τσακωθούν!
  
  Το αγόρι είναι άτυχο τώρα,
  Συνελήφθη από τους φασίστες φανατικούς...
  Και σε αυτήν την καταιγίδα έσπασε το κουπί,
  Αλλά να είσαι το αγόρι σταθερός πρωτοπόρος!
  
  Πρώτα τον χτύπησαν με ένα μαστίγιο μέχρι να αιμορραγήσει,
  Στη συνέχεια τηγάνισαν τις γόβες του αγοριού...
  Οι Krauts έχουν μηδενικά στη συνείδησή τους,
  Η κυρία φοράει κόκκινα γάντια!
  
  Τα πέλματα του κόκκινου παλικαριού έκαιγαν φωτιά,
  Μετά έσπασαν τα δάχτυλα του αγοριού...
  Σαν να βρωμάνε οι φασίστες,
  Και στις σκέψεις του κομμουνισμού ο ήλιος δόθηκε!
  
  Μια φλόγα μπήκε στο στήθος του παιδιού,
  Το δέρμα ήταν καμένο και κόκκινο...
  Τα σκυλιά έκαψαν το μισό σώμα του πρωτοπόρου,
  Μη γνωρίζοντας τα δεινά της ανομίας!
  
  Τότε οι κακοί Krauts ξεκίνησαν το ρεύμα,
  Τα ηλεκτρόνια πέταξαν μέσα από τις φλέβες...
  Ικανός να μας σπαταλήσει,
  Για να μην μείνετε εσείς παιδιά σε χειμερία νάρκη!
  
  Αλλά το αγόρι πρωτοπόρος δεν έσπασε,
  Αν και βασανίστηκε σαν τιτάνας...
  Το νεαρό αγόρι τραγούδησε τραγούδια γενναία,
  Να συντρίψει τον φασίστα τύραννο!
  
  Και έτσι κράτησε τον Λένιν στην καρδιά του,
  Τα χείλη του παιδιού είπαν την αλήθεια...
  Πάνω από τον πρωτοπόρο υπάρχει ένα ένδοξο χερουβείμ,
  Τα αγόρια του κόσμου έγιναν ήρωες!
  Λοιπόν, τι παίρνει αυτό που δεν συμβαίνει πάντα και ο δήμιος παραμένει ο νικητής. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες θέλουν να ξαναπαλέψουν. Και τώρα το ME-309 της ορμάει στη μάχη. Το ξωτικό πιέζει το κουμπί του joystick με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της. Και τα αεροβόλα και τα πολυβόλα λειτουργούν. Καταρρίφθηκαν και πέφτουν φλεγόμενα σοβιετικά αεροπλάνα.
  Έτσι οι Ολυμπιακοί Αγώνες αντιμετώπισαν τους Ρώσους και τους έδωσαν ολική ήττα, δολοφονίες και εκκαθαρίσεις. Πόσα σοβιετικά αεροπλάνα σκοτώθηκαν από δύο σάλβους; Εδώ το κορίτσι κατέρριψε αμέσως δεκαέξι γιάκ, δέκα υστερίες και τέσσερα πιόνια. Έτσι πήγε η θανατηφόρα αναμέτρηση. Τριάντα αεροπλάνα σε δύο εκρήξεις.
  Είναι αλήθεια ότι το Me-309 έχει έως και επτά σημεία βολής: τρία αεροβόλα διαμετρήματος τριάντα χιλιοστών και ικανά να καταρρίψουν ένα σοβιετικό αεροσκάφος με ένα χτύπημα. Λοιπόν, τέσσερα πολυβόλα - επίσης όχι αδύναμα, δεκατεσσάρων χιλιοστών σε διαμέτρημα.
  Αυτό το ξωτικό κατέστρεψε τα σοβιετικά αεροπλάνα με όλη της τη βλακεία.
  Και μετά άλλαξε σε επίγειους στόχους και τους πήρε και χτύπησε τα τανκς. Τα αεροβόλα του τρύπησαν τις στέγες των σοβιετικών τριάντα τεσσάρων πολύ ήρεμα και σειριακά. Έτσι ήταν αυτή η πολεμίστρια Ολυμπιάδα. Έκανε μια τέτοια δολοφονική αναμέτρηση.
  Και όταν πυροβολούσε, χρησιμοποιούσε και τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τις κόκκινες θηλές του στήθους της, πατώντας τα στα κουμπιά του joystick. Και ήταν θανατηφόρος αντίκτυπος.
  Από το οριζόντιο επίπεδο, οι Ολυμπιακοί Αγώνες κατέστρεψαν είκοσι άρματα μάχης T-34, δέκα αυτοκινούμενα πυροβόλα SU-76 και τέσσερα Katyusha. Μετά από αυτό γύρισε το αεροπλάνο της για να αναπληρώσει το κιτ μάχης της. Είναι ένα κορίτσι της υψηλότερης κατηγορίας και επωνυμίας.
  Αρκετοί Σοβιετικοί μαχητές την κυνήγησαν. Όμως ο πολεμιστής των ξωτικών δεν φοβήθηκε. Το πήρε και το χτύπησε με πολυβόλα. Και τα έξι σοβιετικά γιακ και ένα La-5 εξερράγησαν από ένα άμεσο χτύπημα στο θόλο.
  Οι Ολυμπιακοί Αγώνες βρυχήθηκαν:
  Είμαστε οι πιο δυνατοί στον κόσμο
  Ας μουσκέψουμε όλους τους εχθρούς μας στην τουαλέτα!
  Και πάλι η καλλονή πήρε και γύρισε τον μαχητή της σε βρόχο.
  Μετά από αυτό έφτασα με ασφάλεια στο αεροδρόμιο.
  Και υπήρχαν ήδη αγόρια υπηρέτες που, φορώντας μόνο σορτς και γυμνοί μέχρι τη μέση, αναβοσβήνουν τα γυμνά τους τακούνια, άρχισαν να ανεφοδιάζουν το αεροπλάνο και να γεμίζουν το κιτ μάχης.
  Υπήρχε λοιπόν ένα τέτοιο άλμα. Τα έφηβα αγόρια δούλευαν.
  Οι Ολυμπιακοί Αγώνες επιβιβάστηκαν σε άλλο αεροπλάνο, ήδη ανεφοδιασμένο με καύσιμα και εξοπλισμένο με κιτ μάχης, και απογειώθηκαν. Το Me-309 απογειώθηκε κάπως βαριά από τον διάδρομο. Ήταν πολύ γεμάτο με κιτ μάχης. Και όρμησε ανατολικά.
  Οι Ολυμπιακοί Αγώνες ξεγύμνωσαν τα δόντια τους. Ήταν ένα μυώδες κορίτσι με μπικίνι. Και τα γυμνά της πόδια δεν είναι καπρίτσιο, αλλά εργαλείο εργασίας. Το ίδιο το ξωτικό είναι σκούρο μπρονζέ από μαύρισμα και τα μαλλιά της είναι λαμπερά και ξανθά. Ένας υποδειγματικός Άριος, θα έλεγε κανείς.
  Και τώρα βλέπει σοβιετικά αεροπλάνα να έρχονται ξανά μπροστά. Και οι πιο δημοφιλείς είναι, φυσικά, οι μαχητές Yaks. Ειδικά το Yak-9. Δεν μπορώ να πω ότι αυτό το μηχάνημα είναι ιδιαίτερα δροσερό, αλλά είναι αρκετά απλό στην παραγωγή και ως εκ τούτου ευρέως διαδεδομένο. Αλλά ο οπλισμός είναι τόσο μέτριος, μόνο ένα αεροβόλο και ένα πολυβόλο.
  Οι Ολυμπιακοί Αγώνες ανοίγουν πυρ από απόσταση με το ME-309. Και έχει πολύ ακριβή χτυπήματα. Τα σοβιετικά οχήματα αρχίζουν να καίγονται και να εκρήγνυνται. Τα αεροβόλα τριάντα χιλιοστών είναι ιδιαίτερα θανατηφόρα. Οπότε χτυπούσαν έτσι.
  Τα πρώτα δύο δωδεκάδες σοβιετικά αεροσκάφη καταρρίφθηκαν από την πρώτη έκρηξη.
  Οι Ολυμπιακοί Αγώνες βρυχήθηκαν:
  -Και κάτι κρατάμε στην αγκαλιά μας,
  Έλα σε μας, αλλιώς θα σε σκοτώσουμε!
  Και τότε το κορίτσι των ξωτικών εκτόξευσε άλλη μια έκρηξη και εξερράγησαν δεκαέξι γιάκ και οκτώ LA-5, κάτι που είναι εξαιρετικά θανατηφόρο.
  Μετά από αυτό, η κοπέλα πιλότος γυρίζει ξανά το αεροπλάνο της και εκτοξεύει τις δολοφονικές εναέριες οβίδες της σε επίγειους στόχους. Εκρήγνυνται και προκαλούν κολοσσιαία καταστροφή όταν χτυπούν μια αποθήκη πυρομαχικών του σοβιετικού στρατού. Και επίσης τανκς. Αυτοί οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι απλώς ένα κορίτσι τέρας.
  Και αν γαμήσει, δεν θα φανεί πολύ σε κανέναν. Μια τέτοια καταστροφική επίδραση εδώ.
  Η Katyusha εξερράγη, όπως και η αποθήκη πυραύλων, η οποία άρχισε να εκρήγνυται έτσι ώστε θραύσματα σκορπίστηκαν σε όλη την περίμετρο και σκότωσαν Σοβιετικούς στρατιώτες.
  Οι Ολυμπιακοί Αγώνες βρυχήθηκαν:
  Είμαι ένας δαιμονικός μαχητής,
  Δεν θα υπάρχουν άλλες συμβουλές για εσάς...
  Μείνετε με τον Στάλιν, παιδιά,
  Δεν θα υπάρχει θέση για εσάς σε αυτόν τον πλανήτη!
  Και η πολεμίστρια απλώς θα δείξει τα δόντια του κυνόδοντα. Και μετά θα το πάρει και θα γρυλίσει!
  Ναι, αυτό είναι πραγματικά πολύ ωραίο και λίγο αστείο ταυτόχρονα.
  Ένα άλλο κορίτσι, η Helga, που αγωνίζεται στο Focke-Wulf, φωνάζει:
  - Τι μπράβο - ένα ρίξιμο στα δεξιά!
  Και με το γυμνό του τακούνι πατάει τη σκανδάλη και χτυπά επίγειους στόχους. Το Focke-Wulf είναι ένα πολύ αξιοπρεπές επιθετικό αεροσκάφος από άποψη οπλισμού και θωράκισης.
  Αυτό είναι πραγματικά ένα κορίτσι για το οποίο μπορείτε να πείτε: ένα τέρας. Πιο συγκεκριμένα, το τέρας είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες και η Helga, όπως μπορείτε να πείτε, είναι ένα τέρας. Αλλά αυτοί οι ξυπόλητοι πολεμιστές με μπικίνι είναι μεγάλη ενόχληση για τον σοβιετικό στρατό.
  Τώρα το κορίτσι πιέζει ξανά τη σκανδάλη με τη γυμνή φτέρνα της και η αποθήκη με τα σοβιετικά πυρομαχικά πετά στον αέρα.
  Και μετά γελάει και λέει:
  - Θα κάνουμε κομμάτια τον Στάλιν και τον σταλινισμό!
  Μετά τον βομβαρδισμό, τα κορίτσια επιστρέφουν πίσω. Και στην ξηρά οι Ναζί προχωρούν. Έχουν αρκετά δυνατά άρματα μάχης - Τίγρεις, Πάνθηρες, Τ-4 και τα ισχυρά αυτοκινούμενα πυροβόλα Ferdinand. Το τελευταίο δεν έχει όμοιο στον κόσμο τόσο ως προς τη δύναμη του όπλου του όσο και ως προς το πάχος της μετωπικής του θωράκισης. Μια τρομερή μηχανή επανάστασης. Και οι Γερμανοί πιέζουν τον Κόκκινο Στρατό.
  Φαινόταν ότι ένα ξωτικό, ακόμη και ένας πιλότος τόσο υψηλής κλάσης, δεν ήταν σε θέση να ανατρέψει το ρεύμα ενός πολέμου στον οποίο συμμετείχαν πολλές χιλιάδες τανκς και αεροπλάνα. Και εδώ αποδεικνύεται ότι είναι δυνατό. Και οι Ναζί αρχίζουν να κερδίζουν. Επιπλέον, δεν πρόκειται μόνο για τη δολοφονία των σοβιετικών στρατευμάτων, αλλά και για τον ηθικό αντίκτυπο. Και αυτός ο τερματιστής των Ολυμπιακών Αγώνων έχει σημαντικό αντίκτυπο. Ο Κόκκινος Στρατός είναι συντριπτικός, αλλά η Βέρμαχτ είναι ενθαρρυντική!
  Τότε ξαφνικά αποδεικνύεται ότι το Tiger είναι ένα πολύ σκληρό τανκ που είναι δύσκολο να το χειριστείς. Και τα γερμανικά στρατεύματα συνεχίζουν να σκαρφαλώνουν και να σκαρφαλώνουν.
  Ο Ολυμπιακός απογειώνεται ξανά με το ME-309 και εκτοξεύει κάτι εξαιρετικά φονικό από το μαχητικό του. Και πάλι σοβιετικά αεροπλάνα εκρήγνυνται και διαλύονται.
  Το ξωτικό γελάει και τσιρίζει:
  - Είμαι σούπερ γυναίκα!
  Η Helga της δίνει ένα φιλί και επιβεβαιώνει:
  - Ακόμα και υπέρ!
  Και τώρα άλλες ντουζίνες ρωσικά αεροπλάνα εκρήγνυνται και χωρίζονται στον αέρα. Αυτό είναι πραγματικά έργο των πιλότων άσων. Τα οποία έχουν και αντίδραση και ταχύτητα, και αεροπλάνα θανατηφόρας ισχύος.
  Εν τω μεταξύ, οι πρωτοπόροι με τις κόκκινες γραβάτες σκάβουν οχυρώσεις στον αγρό. Τα παιδιά είναι ξυπόλητα, τα αγόρια γενικά φορούν μόνο σορτς. Τα σώματα των παιδιών, εφήβων και πολύ νέων, ήταν καλυμμένα με ένα σοκολατένιο μαύρισμα στον ήλιο. Και δουλεύουν και δουλεύουν σαν νέοι τιτάνες.
  Τα ξυπόλητα των παιδιών πατάνε στα φτυάρια και ακούγεται ένα τραγούδι:
  Για έναν πρωτοπόρο δεν υπάρχει λέξη για δειλό,
  Πολεμάει γενναία με τη Βέρμαχτ...
  Για τις κάρτες, η μία τράπουλα είναι άσος,
  Έχουμε συνηθίσει να πολεμάμε σε μάχη σώμα με σώμα!
  Γιατί να μην τραγουδήσουν; Έφεραν ακόμη και αγόρια από την αποικία ανηλίκων. Φορούν μαύρο σορτς και γκρι ζιβάγκο. Όταν έβγαλαν το γυμνό λαιμό τους, αποκαλύφθηκαν οι κορμοί των αγοριών κρατουμένων. Πολλοί άνθρωποι έχουν τατουάζ στο σώμα τους. Και κουρασμένα κεφάλια φαλακρό. Ταυτόχρονα, τα αγόρια δείχνουν αρκετά χορτασμένα. Διότι στην αποικία ανηλίκων, οι μερίδες των φυλακών για νεαρούς κρατούμενους είναι ακόμη καλύτερες από αυτές των εξαρτώμενων μαθητών στη φύση. Δηλαδή, ένα τέτοιο παράδοξο - οι νεαροί εγκληματίες τρέφονται ακόμα καλύτερα από τα κανονικά παιδιά.
  Και δουλεύουν πολύ νωχελικά. Εάν οι ελεύθεροι πρωτοπόροι εργάζονται με ενθουσιασμό και τραγουδούν ακόμη και τραγούδια:
  Η πατρίδα του πρωτοπόρου της ΕΣΣΔ,
  Θα παλεύουμε για πάντα...
  Αν και επικρατεί χάος,
  Θα πολεμήσουμε γενναία!
  Οι νεαροί κρατούμενοι γελούν ως απάντηση. Είναι αρκετά κανονικά αγόρια, μόνο με κομμένα μαλλιά και πολλά με τατουάζ. Μερικοί από τους πρωτοπόρους έχουν επίσης χτενίσματα που μοιάζουν με μηδέν. Με αυτόν τον τρόπο υπάρχει λιγότερος κίνδυνος να κολλήσετε ψείρες ή κάτι άλλο κακό. Ένας από τους νεαρούς κρατούμενους, ο Volodka, γέλασε. Θυμήθηκα πώς, κατά τη διάρκεια της σύλληψής του, μια νοσοκόμα με λευκό παλτό τον άγγιξε. Και ήταν και ταπεινωτικό και ευχάριστο ταυτόχρονα. Και τα χέρια του κοριτσιού με μια λευκή ρόμπα ήταν σε λεπτά λαστιχένια γάντια και οι πινελιές ήταν τόσο τρυφερές και απαλές που η αρρενωπή τελειότητα ενός εφήβου ανεβαίνει.
  Και μετά είναι τα πρωτοπόρα κορίτσια με κοντές φούστες και γυμνά μαυρισμένα πόδια. Και πώς να μην κάνεις παιχνιδιάρικα αστεία; Στην ηλικία των δεκατεσσάρων, οι ορμόνες παίζουν ακόμα.
  Η Volodka τραγούδησε:
  Ω, τι πόδια!
  Πόσο καλό...
  Μη φοβάσαι μωρό μου
  Σημειώστε τον αριθμό τηλεφώνου σας!
  . ΕΠΙΛΟΓΟΣ.
  Ενώ η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, λαμβάνουν χώρα και άλλα γεγονότα, τα οποία επίσης δεν είναι χωρίς ενδιαφέρον.
  Συγκεκριμένα, η Αλίκη συνελήφθη και συνελήφθη. Η νεαρή κοπέλα μόλις είχε κλείσει τα δεκαοκτώ και οι αστυνομικοί όρμησαν έξω από την είσοδο για να της περάσουν χειροπέδες.
  Η κοπέλα ούρλιαξε σπαραχτικά:
  - Δεν χρειάζεται! Είμαι αθώος!
  Η αστυνομία γρύλισε ως απάντηση:
  - Σωστά τσούλα! Είστε όλοι αθώοι, τελικά.
  Η δράση διαδραματίζεται στη σύγχρονη Μόσχα του εικοστού πρώτου αιώνα. Και το κορίτσι σέρνεται σε προφυλάκιο και ποιος ξέρει γιατί.
  Οι αστυνομικοί της έστριψαν τα χέρια, και της πέρασαν χειροπέδες από πίσω, κάτι που πονούσε.
  Το κορίτσι φώναξε ως απάντηση:
  - Ας αναθεματιστεί ο φασίστας δικτάτορας Πούτιν! Δώστε ειρήνη με την Ουκρανία και τη Δύση!
  Σε απάντηση, το κορίτσι χτυπήθηκε με ρόπαλο. Και τινάχτηκε. Της φωνάζουν:
  - Είσαι κατάσκοπος! Θα σε σκοτώσουμε!
  όμορφη ξανθιά κοπέλα οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα. Εκεί οδηγήθηκε σε δωμάτιο προσωπικής αναζήτησης. Εμφανίστηκαν τρεις αστυνομικές με λευκά παλτά. Τράβηξαν λαστιχένια γάντια στα χέρια τους. Η Αλίκη έτρεμε, μελανιές παρέμειναν στο σώμα της.
  Και οι φρουροί απλώς της έσκισαν το φόρεμα χωρίς άλλες ερωτήσεις. Και επίσης παπούτσια και καλσόν. Μετά σουτιέν και εσώρουχα. Και όλοι το έκαναν με αγένεια, σκίζοντας τα ρούχα τους. Μετά το πήραν και άρχισαν να νιώθουν το κορίτσι. Τα χέρια με λαστιχένια γάντια έφτασαν στο στόμα της Άλις, τα ένιωθε κάτω από τα μάγουλά της, κάτω από τη γλώσσα της, έτσι που η όμορφη ξανθιά σχεδόν έκανε εμετό. Μετά κοίταξαν στα ρουθούνια της, γυαλίζοντας τη συσκευή και στα αυτιά της.
  Τραχιά χέρια ζύμωναν τα στήθη, ελέγχοντας για σιλικόνη ή φάρμακα. Και τότε το δάχτυλο της μεγαλύτερης ματρόνας πίεσε τον αφαλό. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό - τα μαλλιά της Αλίκης ήταν χτενισμένα και ήταν υπέροχα, λευκά με μια ελαφριά κίτρινη απόχρωση. Και έλεγξαν κάθε κομμάτι τρίχας. Και επίσης ανάμεσα στα δάχτυλα.
  Αλλά το πιο ταπεινωτικό ήταν όταν ο μεγαλύτερος φύλακας κόλλησε το πόδι της στον κόλπο της Αφροδίτης. Η Αλίκη απάντησε δαγκώνοντας τη γυναίκα με μια λευκή ρόμπα στο χέρι και ξεσπώντας. Είναι νέα και δυνατή. Τρεις φρουροί την άρπαξαν, αλλά δεν μπορούσαν να κρατήσουν το γυμνό, μαυρισμένο σώμα της.
  Τότε ένας από αυτούς πάτησε το κουμπί.
  Οι άνδρες φρουροί εισέβαλαν μέσα. Τέσσερις δυνατοί τύποι άρπαξαν την Αλίκη από τα χέρια και τα πόδια και τα χώρισαν. Και η ματρόνα με μια λευκή ρόμπα και ένα μεγάλο πόδι σε ένα λαστιχένιο γάντι την έσπρωξε στους κόλπους της Αφροδίτης. Και τότε αποδείχθηκε ότι η Αλίκη ήταν ακόμα παρθένα, αλλά αυτό δεν ενόχλησε τη γυναίκα-τέρας. Έσκισε τον παρθενικό υμένα, με αποτέλεσμα να ρέει αίμα, και το κορίτσι που έψαχνε ούρλιαζε αισχρότητες. Και το ένιωθε μέχρι τη μήτρα. Και το έκανε πολύ αγενώς και επώδυνα.
  Μετά το πόδι της έφτασε στο πίσω πέρασμα. Δεν έβαλε καν βαζελίνη, οπότε ήταν πολύ οδυνηρό και βγήκε πάλι αίμα. Και τα πόδια της ματρόνας είναι πολύ μεγάλα.
  Και μια προσωπική αναζήτηση έμοιαζε περισσότερο με βασανιστήριο παρά με τρόπο ανίχνευσης απαγορευμένων αντικειμένων. Στη συνέχεια, εξετάστηκαν τα πόδια και τα δάχτυλα των ποδιών του κοριτσιού ανάμεσα στα πόδια της και στη συνέχεια απελευθερώθηκαν.
  Αλλά δεν με άφησαν να ντυθώ. Απλώς τον έβαλαν με κρύο νερό για να ξεπλύνουν το αίμα. Και με πήγαν στο διπλανό δωμάτιο.
  Εκεί, η Άλις, γυμνή και αβοήθητη, οδηγήθηκε σε έναν λευκό τοίχο και της έδωσαν ένα τραπέζι με έναν αριθμό στα χέρια της. Φωτογράφισαν το προφίλ, και από μπροστά, και μισή πλευρά, και από πίσω. Και μετά σε πλήρη ανάπτυξη - γυμνό. Και επίσης από το πλάι, μισή πλευρά, μπροστά και πίσω.
  Στη συνέχεια, το κορίτσι άρχισε να γράφει όλα τα σημάδια της. Επιπλέον, υπήρχαν και άνδρες και γυναίκες με λευκά παλτά. Και το έκαναν αργά και προσεκτικά. Με ανάγκασαν να γυρίσω, να σηκώσω τα πόδια και τα χέρια μου και να κοιτάξω κάτω από τις μασχάλες μου. Και μπήκαν ξανά στο στόμα τους.
  Για παράδειγμα, μια γυναίκα με λευκή ρόμπα με έβαλε να βάλω το κεφάλι μου σε ένα τετράγωνο και έσκαψα τα δάχτυλά μου στο πηγούνι μου. Μετά έβαλε τα δάχτυλά της στο στόμα της, χωρίς γάντια.
  Η Αλίκη ελευθερώθηκε και ούρλιαξε ξανά:
  - Δεν ξέρω τι έκανε με αυτά τα δάχτυλα, δεν είναι αποστειρωμένο, αφήστε τη να φορέσει γάντια και μετά κολλήστε το!
  Η νεαρή με λευκό παλτό δεν μάλωνε. Έβαλε ιατρικά γάντια από λεπτό καουτσούκ στα χέρια της και άνοιξε ξανά το στόμα της. Και έψαξε, περιμένοντας προφανώς να βρει χειροβομβίδες, και έψαξε για σφραγίσματα στα δόντια της.
  Λοιπόν, τα δόντια της Αλίκης είναι ολόλευκα, άψογα, καθαρά, ούτε ένα σημείο, πόσο μάλλον σφράγισμα.
  Μετά από αυτό μετρήθηκε το ύψος της και ζυγίστηκε στη ζυγαριά. Λοιπόν, είναι κοινό. Η Αλίκη ήταν αρκετά ψηλή, ένα μέτρο ογδόντα και ζύγιζε εβδομήντα δύο κιλά. Στη συνέχεια μέτρησαν το άνοιγμα των χεριών της, το μήκος των ποδιών, τις παλάμες, τους αγκώνες και τον όγκο των δικεφάλων, των γάμπων και του λαιμού της. Και επίσης το μέγεθος του κεφαλιού, και ούτω καθεξής.
  Αυτό, φυσικά, δεν βλάπτει, αλλά είναι ταπεινωτικό, ειδικά από τη στιγμή που υπάρχει πολύς κόσμος τριγύρω, και κάποιοι από αυτούς είναι άνδρες.
  Μια γυναίκα με λευκή ρόμπα ήρθε, κρατώντας στα χέρια της μια ηλεκτρική κουρευτική μηχανή. Η Άλις χλόμιασε. Της φαινόταν ότι θα την έπαιρναν και θα της ξύριζαν αμέσως τα υπέροχα μαλλιά από το κεφάλι της. Αλλά η νεαρή και όμορφη γυναίκα χαμογέλασε και ούρλιαξε:
  - Θα σου ξυρίσουν μόνο το μουνί!
  Άρχισε να αφαιρεί τις λευκές, σγουρές τρίχες από τη μήτρα της Αφροδίτης. Ήταν γαργαλητό και μάλιστα ευχάριστο. Επιπλέον, εξακολουθούσε να πονάει μετά την πρόχειρη αναζήτηση και το σκίσιμο του παρθενικού υμένα, και αυτό το ευχάριστο γαργάλημα αποσπούσε την προσοχή από τα βάσανα και τη γκρίνια στη νεαρή μήτρα.
  Μετά από αυτό την ψέκασαν με μη μολυσματικό υγρό και έτσι μεταφέρθηκε γυμνή στο διπλανό δωμάτιο.
  Εκεί έβαλαν πρώτα τις παλάμες με μαύρη μπογιά και άφησαν όλα τα δάχτυλα και ολόκληρη την παλάμη ξεχωριστά. Αυτό είναι γενικά φυσιολογικό και η Αλίκη το είδε στις ταινίες.
  Μετά όμως της άλειψαν μαύρη μπογιά στο γυμνό της πόδι. Και έκαναν επίσης τυπογραφικά λάθη, πρώτα ως σύνολο, και μετά σε κάθε δάχτυλο ξεχωριστά. Πρώτα από το αριστερό πόδι του κοριτσιού και μετά από το δεξί. Αλλά η Αλίκη δεν είχε δει ποτέ κάτι τέτοιο σε ταινία και έμεινε έκπληκτη. Ωστόσο, δεν είναι επώδυνο, αλλά είναι ταπεινωτικό, για άλλη μια φορά δείχνουν ότι είσαι υπό κράτηση και ότι δεν είσαι κανένας και τίποτα.
  Αν και, όταν ένας κύλινδρος με μαύρη μπογιά περνά πάνω από μια γυμνή σόλα, γαργαλάει.
  Είναι ντροπή που είναι εντελώς γυμνή και ένας άντρας με στολή τη βγάζει. Δίπλα του όμως υπάρχουν γυναίκες. Και χαμογελούν.
  Η Αλίκη, ωστόσο, δεν ντρέπεται ιδιαίτερα. Είναι πολύ όμορφη και με καμπύλες. Και ήταν παρθένα γιατί ήθελε να την πουλήσει σε δημοπρασία και να πάρει πολλά χρήματα. Αλλά για να γίνει αυτό, έπρεπε πρώτα να γίνεις ενήλικας. Και απλά δεν είχε χρόνο να το κάνει.
  Αλλά δεν είναι καθόλου καλόγρια. Αρκετά μοντέρνο και ανεπτυγμένο κορίτσι.
  Άρχισαν όμως να αλείφουν τα χείλη της με έναν κύλινδρο μαύρης μπογιάς. Και αυτό είναι ήδη δυσάρεστο. Το ίδιο το χρώμα έχει πικρή γεύση. Είναι σαφές ότι μπορεί να αφήσει σημάδια από τα χείλη στο βάζο ή κάπου αλλού, αλλά εξακολουθεί να είναι αηδιαστικό.
  Πίεσαν λοιπόν τα χείλη της σε ένα λευκό φύλλο χαρτιού και έκαναν αυτό το αποτύπωμα.
  Στη συνέχεια, υπάρχουν τα οδοντικά εκμαγεία. Λοιπόν, αυτό είναι επίσης κατανοητό γενικά. Πρέπει να δαγκώσει την πλαστελίνη και να σταθεί έτσι για λίγο, ώστε τα αποτυπώματα των δοντιών να είναι καθαρά.
  Η Άλις σκέφτηκε ότι αυτό ήταν το τέλος, αλλά της λάδωσαν και τα αυτιά, δεξιά και αριστερά, και τα τύπωσαν επίσης σε λευκό χαρτί.
  Και το κορίτσι ήταν αρκετά βρώμικο. Ήθελε πάνω από όλα αυτό να τελειώσει γρήγορα και να την πάνε στο ντους.
  Αυτό όμως αποδείχθηκε ότι δεν ήταν αρκετό. Η γυναίκα ταγματάρχης σημείωσε:
  "Συχνά είναι γυμνοί στη φυλακή, οπότε θα πάρουμε στάμπες από τα οπίσθιά τους".
  Μετά από αυτό ο άντρας άρχισε να περνάει έναν κύλινδρο με μαύρη μπογιά πάνω από τους γλουτούς της.
  Και αυτό είναι πολύ ντροπή, ένας εκπρόσωπος του ισχυρότερου φύλου φέρνει το πρόσωπό του πολύ κοντά στα ιδιωτικά του μέρη. Και ο κύλινδρος της τρίβεται. Οι γοφοί της Αλίκης είναι φαρδιοί. Και αρκετές φορές ο άντρας βούτηξε τον κύλινδρο στο χρώμα για να το εφαρμόσει ξανά στα πολυτελή γούρια του κοριτσιού.
  Στη συνέχεια, καθόταν επίσης σε πολλά σεντόνια και τα αποτυπώματα του αψεγάδιαστου δέρματος λήφθηκαν ξεχωριστά από κάθε μέρος των μηρών. Και ήταν τόσο ταπεινωτικό, να είσαι σε πλήρη γυμνό.
  Αλλά τελικά, τελείωσε κι αυτό, αν και φαινόταν να σέρνεται για πάντα.
  Μετά την πήγαν στο διπλανό γραφείο και της έκαναν ακτινογραφία στομάχου, χεριών και ποδιών, επίσης γυμνή. Επίσης, δεν βλάπτει, αλλά είναι κατά κάποιο τρόπο αηδιαστικό και δεν θέλετε να λαμβάνετε ακτινοβολία.
  Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο ντους. Επιπλέον, την οδήγησαν γυμνή έτσι και τα χέρια της ήταν δεμένα με χειροπέδες από πίσω. Και αυτό είναι επίσης μια άλλη ταπείνωση. Τα γυμνά πόδια της Αλίκης χτυπούν. Και στην πορεία, πρώτα συνάντησα μια κρατούμενη, αρκετά νεαρή, και άρχισε να δείχνει με το δάχτυλο και να κάνει αστεία - λέγοντας πόσο ωραία θα σε αγαπήσουν στη φυλακή.
  Και τότε ο άντρας κρατούμενος, τα μάτια του άνοιξαν διάπλατα και καταβρόχθισε το γυμνό κορίτσι με το βλέμμα του, και το παντελόνι του κυριολεκτικά φούσκωσε.
  Τελικά, η Άλις έφτασε στο ντους. Ήταν άδειο μέσα μόνο δύο ένστολοι φρουροί στάθηκαν και την παρακολουθούσαν να πλένεται. Και ευτυχώς το νερό ήταν ζεστό, ε, δεν ήταν ακόμα τόσο φτωχό το κράτος. Κάτω από τα ρέματα, η Αλίκη ένιωθε σχεδόν ευδαιμονία στην ψυχή της, αλλά ήταν δυσάρεστο που οι φρουροί την κοιτούσαν έτσι. Λοιπόν, μου έδωσαν άλλο ένα κομμάτι σαπούνι πλυντηρίου. Η Άλις έπλενε τη μαύρη μπογιά. Και έγιναν καθαροί.
  Παρ' όλη την ταλαιπωρία, ο ένας από τους φρουρούς εξακολουθούσε να αγγίζει το στόμα της και ο άλλος ένιωσε το γυμνό στήθος της με τα γάντια της πόδια. Η Αλίκη υπέμεινε άλλη μια ταπείνωση χωρίς να μαλώσει.
  Οι φρουροί τη στέγνωσαν, όχι πολύ στεγνή, με μια πετσέτα που εκδόθηκε από την κυβέρνηση και την έβγαλαν από το ντους. Προφανώς με οδήγησαν σε ένα σημείο όπου εκδόθηκαν κυβερνητικά ρούχα.
  Προφανώς ένας κρατούμενος που είναι ύποπτος για κατασκοπεία απαγορεύεται να φοράει τα δικά της.
  Και πάλι ταπείνωση, και γέλια από άντρες και γυναίκες.
  Στα κυβερνητικά κτίρια, έπρεπε ακόμα να σταθούμε σε μια σειρά από πολλές γυμνές γυναίκες. Ήταν νέοι και αρκετά όμορφοι, πολλοί με τατουάζ. Και άρχισαν επίσης να κάνουν αστεία για την Αλίκη. Ειδικά λαμβάνοντας υπόψη την ξυρισμένη ηβική και την ομορφιά της.
  Και ένας από τους μεγαλύτερους κρατούμενους άρχισε να νιώθει το στήθος της Αλίκης. Η κοπέλα πέρασε χειροπέδες από πίσω, αλλά τα πόδια της ήταν ελεύθερα. Και σπρώχνει το γόνατό του στο ηλιακό της πλέγμα. Εκείνη τράκαρε.
  Η αστυνομία επιτέθηκε στην Αλίκη. Της χτύπησαν μια σειρά από χτυπήματα, σχεδόν μέχρι που έχασε τις αισθήσεις της. Και μετά, έτσι, με έσυραν γυμνό στο κελί της τιμωρίας.
  Το κορίτσι χαϊδεύτηκε ευθαρσώς ενώ διέσχιζε. Και η Αλίκη βίωσε ξανά πόνο και ταπείνωση.
  Την πέταξαν γυμνή και με χειροπέδες από πίσω σε ένα κρύο, σκοτεινό δωμάτιο και οι πόρτες ήταν κλειστές. Η κοπέλα βρέθηκε γυμνή, αβοήθητη και αλυσοδεμένη στο σκοτάδι. Και ήταν πολύ χαζή, κρύα, φοβισμένη. Επιπλέον, υπήρχαν αρουραίοι που έτρεχαν στο κελί τιμωρίας και υπήρχε μια έντονη μυρωδιά λυμάτων.
  Η Αλίκη το πήρε και ξέσπασε σε κλάματα, αλλά τα δάκρυα δεν μπορούν να βοηθήσουν τη θλίψη της. Και το κατάλαβε γρήγορα, ειδικά όταν ένας αρουραίος τη δάγκωσε στο γυμνό της πόδι.
  Το κορίτσι συνέτριψε τον δράστη με τα γυμνά δάχτυλα των ποδιών της και τραγούδησε με οργή, δείχνοντας δύναμη πνεύματος:
  Υπήρχε ένα απλό κορίτσι - η πολεμίστρια Jeanne,
  Ξυπόλητη και με κουρέλια, έβοσκε τις αγελάδες...
  Αλλά ο Παντοδύναμος Θεός από ένα μεγάλο βάθρο,
  Έστειλε ένα αμέτρητο σμήνος δώρων στη μικρή καλλονή!
  
  Και ένα απλό κορίτσι έγινε πολεμιστής,
  Ο γαλλικός λαός είναι γενναίος, έχοντας ενώσει...
  Και ρώτησε τη Βρετανία με ένα αγροτικό χτύπημα,
  Μια δυνατή ομάδα συσπειρώθηκε γύρω της!
  
  Η πολεμίστρια, έξαλλη, παρέσυρε τους εχθρούς της με το σπαθί της,
  Για επιδείξεις επέλεξα μια πολύ γενναία εμφάνιση...
  Λοιπόν, πόσο δυνατή φαινόταν η Zhanna στους ανθρώπους,
  Πιστέψτε με, το αίμα των πιο γενναίων ιπποτών θα βράσει μέσα του!
  
  Εδώ είναι, ένα γενναίο κορίτσι που πολεμά,
  Σπάζοντας τις άγριες ορδές του Δαμασκηνού με το σπαθί σου,
  Και η φωνή της καλλονής ήδη ηχεί...
  Μπορεί να πετάξει ακόμα και ένα τούβλο στο πρόσωπο!
  
  Νίκη μετά από νίκη, είναι ήδη στο Παρίσι,
  Και φαίνεται πάνω από τη Γαλλία ότι το αστέρι καίγεται στη φωτιά...
  Η Zhanna ξυπόλητη πέταξε ψηλότερα από τον ήλιο,
  Το μακροχρόνιο όνειρο των κοριτσιών έγινε πραγματικότητα!
  
  Αλλά η ευμετάβλητη θεά είναι η τύχη,
  Και το υπέροχο κορίτσι έπεσε στα δίχτυα κάποιου...
  Τη μαστιγώνουν και τη λένε ανόητη,
  Σίγουρα η γενναία Jeanne πρέπει να πεθάνει αμέσως;
  
  Τράβηξαν τη Jeanne στο ράφι και άναψαν τις φλόγες,
  Η φωτιά γλείφει τις φτέρνες της και οι αλυσίδες στα χέρια της...
  Αλλά μόλις πρόσφατα ο βασιλιάς της εμπιστεύτηκε το πανό,
  Και κλείδωσαν τις καλλονές όλες σε πέτρινους τοίχους!
  
  Κάτω από βασανιστήρια, το κορίτσι δεν έκανε ήχο,
  Παρόλο που οι καυτές λαβίδες μου έκαιγαν το γυμνό στήθος...
  Η "Ιερά Εξέταση" της έδωσε το μαρτύριο,
  Αλλά δεν μπορούσαν να βγάλουν ούτε ένα γκρίνια από το κορίτσι!
  
  Μετά άναψαν φωτιά και το κορίτσι ήταν ξυπόλητο,
  Και σε κουρέλια, όλα χτυπημένα, ο δήμιος οδηγεί στην εκτέλεση...
  Ω πολύτιμη Jeanne, μου λείπεις,
  Η σαρκική δύναμη της κόλασης σε έριξε στη Γέεννα!
  
  Καίγεται, μια ομορφιά, γυμνή σε μια λαμπερή φλόγα,
  Αλλά μια πολύτιμη κραυγή, χωρίς ποτέ να ξεστομίσει...
  Για τον αθάνατο θάνατό της, δώσαμε τόσα πολλά στον εχθρό,
  Πολεμώντας με έναν άγριο εχθρό, και χωρίς να προδώσουμε τη Jeanne!
  
  Και τώρα το κορίτσι παλεύει με τους Ναζί,
  Σχεδόν γυμνός, ξυπόλυτος, υπήρχε μεγάλος παγετός...
  Τώρα είσαι η Zhanna Ρωσίδα, βλέπω ότι κοπιάζεις από τη ζέστη,
  Γιατί ο αγκαθωτός παππούς της πάγωσε τη μύτη!
  
  Αλλά με μια χαρούμενη προσευχή, ένας άγιος πρωτοπόρος,
  Πιστέψτε με, θα ξαναζωντανέψουμε αυτό το άρρωστο κορίτσι!
  Και με το τολμηρό μας τραγούδι, αν και εντελώς παιδικό,
  Πιστέψτε με, θα γεννήσουμε αμέσως ένα νέο κίνημα!
  
  Θα έρθει η νίκη επί των φασιστών, το ξέρετε,
  Και η Γερμανία θα κατακτηθεί, πιστέψτε με...
  Ενώ η μάχη συνεχίζεται και πληγώνεις το σώμα σου,
  Ο φασισμός είναι τόσο άγριος - είναι ένα πανίσχυρο θηρίο!
  
  Αλλά μετά ήρθε μια λαμπερή άνοιξη, και όλα έλιωσαν,
  Το γρασίδι γίνεται αφράτο, και σύντομα θα είναι ένδοξος Μάιος...
  Είστε γενναίοι στο Βερολίνο, τότε θα περπατήσετε όμορφα,
  Και ολόκληρος ο νεαρός πλανήτης θα μετατραπεί αμέσως σε παράδεισο!
  Μετά από αυτό το κορίτσι κάθισε κάπως στο σιδερένιο κρεβάτι. Είναι καλό που είναι ακόμα καλοκαίρι, και παρόλο που κάνει κρύο στο κελί της τιμωρίας, είναι ακόμα ανεκτό. Τι συμβαίνει εκεί τον χειμώνα; Μπορείτε απλά να καταστρέψετε την υγεία σας.
  Η Άλις αναστέναξε βαριά και προσπάθησε να φανταστεί κάτι για να αποσπάσει την προσοχή της.
  Για παράδειγμα, η αποικία εργασίας των παιδιών Makarenko. Και το αγόρι Alyosha στάλθηκε σε αυτό. Μόνο για παράλειψη μαθημάτων. Και το αγόρι μπήκε στην επανεκπαίδευση σε ηλικία δώδεκα ετών. Αυτό μπορεί να ειπωθεί ακόμη και χωρίς ποινικό μητρώο. Στάλθηκε από μια επιτροπή στη θρυλική αποικία. Είναι ήδη η δεκαετία του τριάντα, οι άνθρωποι δεν φαίνεται να είναι τόσο φτωχοί τελικά. Ως εκ τούτου, το αγόρι σοκαρίστηκε.
  Του ξύρισαν το κεφάλι σαν κρατούμενος και του πήραν αποτυπώματα από τα χέρια και τα πόδια.
  Στη συνέχεια, το πρώτο πρωί, στις πέντε, όταν ήταν ακόμα σκοτάδι, τον Απρίλιο με έδιωξαν στην εξέδρα μαζί με τα άλλα αγόρια. Και τα παιδιά είναι γυμνά, φορώντας μόνο εσώρουχα, ξυπόλητα. Και κάνει παγωμένο κρύο. Οι bugler είναι επίσης ξυπόλητοι με σορτς, αλλά τουλάχιστον με πουκάμισα και κόκκινες γραβάτες.
  Τα αγόρια στέκονται έτσι στη γραμμή και μετά αρχίζουν να κάνουν ασκήσεις. Το κεφάλι του Leshka πονάει, θέλει να κοιμηθεί, αλλά πρέπει να κουνηθεί, διαφορετικά θα δεχθείτε ένα χαστούκι στο κεφάλι από τα άλλα παιδιά.
  Και έτσι κάθε μέρα. Το φαγητό είναι φτωχό, κυρίως βοσκότοπο, υπάρχει πολλή δουλειά, συν μελέτη. Δεν υπάρχει χρόνος για διασκέδαση. Τα αγόρια περπατούν από παγωνιά σε παγωνιά φορώντας μόνο σορτς και γυμνό κορμό. Αυτή είναι η καλοκαιρινή στολή εδώ. Από την 1η Απριλίου έως τις 8 Νοεμβρίου, απαγορεύονται τα παπούτσια. Λοιπόν, μπορούν να σας δώσουν το πολύ γυμνό λαιμό. Τα αγόρια είναι σκληραγωγημένα, αδύνατα, νευρικά και από συνεχή σκληρή δουλειά οι μύες τους γεμίζουν με βαριά μάσηση. Λοιπόν, γενικά, υπάρχει αρκετή τροφή για να μεγαλώσει και να εργαστεί - οι μερίδες για τα παιδιά υπολογίζονται επιστημονικά.
  Τις πρώτες κιόλας μέρες, τα γυμνά πέλματα του Leshka ήταν καλυμμένα με φουσκάλες και εκδορές, και κάθε βήμα ήταν επώδυνο, αλλά το δέρμα των παιδιών πολύ γρήγορα γίνεται τραχύ και σκληρό. Και γίνεται άνετο να περπατάς ξυπόλητος και τα πόδια σου συνηθίζουν την ανοιξιάτικη δροσιά και δεν παγώνουν πια. Και στην Ουκρανία, η άνοιξη έρχεται γρήγορα και είναι ήδη ζεστή. Και όταν κάνει ζέστη, νιώθεις άνετα ακόμη και να δουλεύεις και να βαδίζεις με σορτς.
  Ο Leshka ξυρίστηκε το κεφάλι του δύο φορές την εβδομάδα και έκανε μπάνιο μια φορά την εβδομάδα. Και πριν πάνε για ύπνο το έριχναν κρύο νερό κάθε μέρα. Τις πρώτες μέρες, οι μύες του αγοριού, που δεν ήταν συνηθισμένοι στη σκληρή δουλειά, πονούσαν πολύ. Ο πόνος ήταν παντού, ούτε αίμα ούτε φλέβα έμεινε ανέγγιχτη από τον πόνο. Αλλά το αγόρι συνέχισε να εργάζεται με δύναμη, χρησιμοποιώντας ιδιότητες ισχυρής θέλησης.
  Έπειτα ο πόνος αμβλύνθηκε. Και οι μύες έγιναν ξηροί και προεξέχοντες, φλέβες και φλέβες εμφανίστηκαν στο σώμα. Και η Leshka δεν ήταν πια τόσο κουρασμένη. Και αμέσως ξαπλωμένος στην κουκέτα στον παιδικό στρατώνα, τον πήρε ο ύπνος.
  Το γεγονός ότι η αποικία ήταν υποδειγματική είχε τα πλεονεκτήματά του. Δεν υπήρξε καμία ανομία των κλεφτών, ταπεινωτικές καταγραφές και βιασμοί και παραλείψεις. Όλα ήταν σύμφωνα με τους κανονισμούς, και οι αποσπασματάρχες πολέμησαν μόνο για την υπόθεση.
  Η Leshka μεγάλωσε και έγινε πιο δυνατή την άνοιξη, το καλοκαίρι και το φθινόπωρο. Και όταν ήρθε ο χειμώνας, του έδωσαν παπούτσια και πιο ζεστά ρούχα. Και ήδη μελετούσε περισσότερο και δούλευε λιγότερο. Και οι ακτιβιστές με χτύπησαν σκληρά επειδή πήρα κακούς βαθμούς. Αλλά ο Leshka, ένα ικανό αγόρι, έγινε σύντομα άριστος μαθητής.
  Αυτά μέχρι να έρθει ξανά η άνοιξη. Και πάλι τα αγόρια πιτσιλίζουν με τα ξυπόλητα και τα σορτσάκια τους στο άλυτο ακόμα χιόνι και τις λακκούβες.
  Ο Leshka χαμογελά, τα δόντια του είναι λευκά, έτσι τα παιδιά τα βουρτσίζουν τακτικά με σκόνη. Και το σώμα του αγοριού είναι μυώδες, σφριγηλό και υγιές, αν και αδύνατο με αδύνατους μύες. Άρα έχει ήδη κάποιου είδους εξουσία στην παιδική αποικία. Μολονότι, βέβαια, δουλεύουν πολύ, τραγουδούν και πολύ, και οι ξυπόλητοι πρωτοπόροι που βαδίζουν τραγουδούν τέτοια τραγούδια:
  Τι θέλει το αγόρι πρωτοπόρος;
  Όταν είναι πάντα ξυπόλητος στο κρύο;
  Και δώστε παράδειγμα για άλλους μαχητές,
  Κορίτσια πρωτοπόροι έκοψαν τις πλεξούδες τους!
  
  Ο Στάλιν μας έδωσε την πίστη του κομμουνισμού,
  Για να οδηγήσει τον κόσμο στην κορυφή...
  Ας μας ρίξουν ναπάλμ οι φασίστες,
  Έχουμε κερδίσει και στο παρελθόν!
  
  Όταν έγινε μια θανατηφόρα μάχη με τον Μαμάι,
  Πολεμώντας γενναία, υπερασπιστήκαμε τη Ρωσία...
  Η Πατρίδα είναι μαζί σου για πάντα στην καρδιά μου,
  Θα δούμε κομμουνισμό, το πιστεύω!
  
  Ιβάν Βασίλεφ - Ορθόδοξος Τσάρος,
  Το Καζάν κατακτήθηκε από τους αντιπάλους,
  Άλλωστε, στην απεραντοσύνη της Μητέρας Γης,
  Όχι, οι στρατιώτες είναι πιο δυνατοί στο πνεύμα από τους Ρώσους!
  
  Και ο Μέγας Πέτρος είναι πολεμιστής και πυριτόλιθος,
  Η Ρωσία κατασκεύασε έναν πανίσχυρο στόλο...
  Έχει έρθει μια πολύ ένδοξη μέρα στις μάχες,
  Όταν ο Μέγας έγινε ο μεγάλος μεσσίας!
  
  Η Πετρούπολη χτίστηκε πάνω σε οστά,
  Αλλά η πρωτεύουσα της Ρωσίας είναι ένδοξη...
  Η περήφανη ρωσική σημαία κυματίζει στη θάλασσα,
  Και θα κάνουμε την Πατρίδα πιο ευτυχισμένη!
  
  Ο Σουβόροφ ο Τούρκος σφυροκοπούσε με μανία,
  Και έδωσε παράδειγμα στη Μαύρη Θάλασσα...
  Είχαμε αρκετή δύναμη με τον άπιστο,
  Αν και μερικές φορές συνέβαινε και θλίψη!
  
  Βλαντιμίρ ο ηγέτης - άνοιξε το δρόμο στον κομμουνισμό,
  Για να γίνει ευτυχισμένος ο χωρικός, ο προλετάριος...
  Και τώρα ο φασισμός είναι στην επίθεση,
  Ας τραγουδήσουμε όμως πέντε χιλιάδες, γενναίες άριες!
  
  Αφήστε το πανό να είναι κόκκινο για πάντα,
  Αφήστε τη Ρωσία να ανθίσει με δόξα...
  Θα έρθουν φωτεινά χρόνια, πιστεύω,
  Ο πλανήτης θα γίνει παράδεισος του κομμουνισμού!
  
  Λοιπόν, στο μεταξύ, το αγόρι πρωτοπόρος,
  Μετρά τις χιονοστιβάδες με γυμνά πόδια...
  Και ο Φύρερ ορμάει με ένα φανατικό χαμόγελο,
  Η Ρωσία μας πατιέται κάτω από τα πόδια!
  
  Αλλά πιστεύω ότι θα έρθει η ιερή ειρήνη,
  Θα υπάρχει ειρήνη και ευτυχία σε όλη τη Ρωσία...
  Και θα γιορτάσουμε μια ιερή, θυελλώδη γιορτή,
  Στο κόκκινο Βερολίνο!
  Ο Leshka έγινε δεκατριών ετών στη φυλακή. Είναι ένα αγόρι με κοντό κομμένο κεφάλι, ξυπόλητο, αλλά ήδη μακρύτερο σε ανάστημα. Υπάρχουν πολλά λαχανικά και φρούτα στην παιδική αποικία και ο Leshka ακτινοβολεί υγεία, χωρίς καν να φτερνίζεται ποτέ, παρά το γεγονός ότι περπατά μόνο με σορτς, όπως άλλα αγόρια. Μερικές φορές παρενοχλούνται, ερευνώνται τα κρεβάτια τους και αναγκάζονται να κάνουν οκλαδόν γυμνοί. Επιπλέον, αυτό γίνεται από γυναίκες με λευκά παλτά, σαν να μην είναι παιδική φυλακή, αλλά ιατρικό ίδρυμα.
  Μετά τα αγόρια τρέχουν να δουλέψουν ξανά. Τρέφονται τρεις φορές την ημέρα, κάτι που είναι φυσιολογικό. Υπάρχει επίσης ψάρι, αρκετά συχνά, και κρέας μόνο τις γιορτές. Αλλά τα παιδιά είναι λίγο πολύ καλοφαγωμένα και υγιή. Και η ομάδα είναι καλή, αν και υπάρχουν κλέφτες, υπάρχουν και ληστές και άλλοι εγκληματίες. Μετά όμως ηρέμησαν. Δεν είναι μια κακή αποικία, και πράγματι τα παιδιά βασικά επανεκπαιδεύονται. Μένουν εδώ μέχρι τα δεκαέξι τους χρόνια. Τότε είτε θα σας μεταφέρουν σε μεγαλύτερους ενήλικες είτε θα σας απελευθερώσουν. Πιο συχνά, παρεμπιπτόντως, είναι κατά βούληση.
  Στον Leshka υποσχέθηκε επίσης αποφυλάκιση και επιστροφή στους γονείς του σε ένα κανονικό σχολείο. Επιπλέον, δεν ήταν καν με δικαστική καταδίκη σε αποικία παιδικής εργασίας.
  Και το αγόρι, στην επικείμενη προσμονή της ελευθερίας, μαζί με άλλα αγόρια, περπατά με τα ξυπόλυτα πόδια του και τραγουδά:
   Το να είσαι πρωτοπόρος είναι τιμή,
  Και υπάρχει πολλή ζέστη σε αυτή τη λέξη...
  Αν και το αγόρι έχει αμέτρητα προβλήματα,
  Θα καλέσει τους Krauts να λογοδοτήσουν, πιστέψτε με!
  
  Το αγόρι περπατά ξυπόλητο μέσα από τις χιονοστιβάδες,
  Τρέχει χωρίς να προσέξει ότι η χιονοθύελλα στροβιλίζεται...
  Το έφτιαξα κατευθείαν στο κρύο,
  Και συντρίβει τους Ναζί με ορμητικό και ψύχραιμο!
  
  Για έναν πρωτοπόρο δεν υπάρχει λέξη για δειλό,
  Και δεν υπάρχει λέξη, δεν θα πει ποτέ...
  Αν και το φασιστικό ερπετό προκάλεσε ένα δάγκωμα,
  Ας πιάσουμε τους Krauts σε μια μπανάλ κλοπή!
  
  Θα κάνουμε την Πατρίδα πιο δυνατή για όλους,
  Ας είναι πιο δυνατή η θέληση του πρωτοπόρου...
  Και ο Φύρερ καταστράφηκε από τον εχθρό-κακό,
  Και οι υπόλοιποι θα περάσουν πιο εύκολα!
  
  Ο φασισμός έδειξε ένα αιματηρό χαμόγελο,
  Αλλά οι φλέβες μας θα είναι πιο δυνατές από το ατσάλι...
  Εξάλλου, η θέληση των Ρώσων είναι ισχυρότερη από το μέταλλο,
  Προς δόξα του θρυλικού πολεμιστή Στάλιν!
  
  Είμαστε πρωτοπόροι - γιοι του Λένιν,
  Το αγόρι θέλει να πολεμήσει το Ράιχ...
  Είμαστε πιστοί στις αρχές του κομμουνισμού,
  Για εμάς, οποιαδήποτε επιχείρηση - μην το πιστεύετε πολύ!
  
  Για τη δόξα της αγίας Πατρίδας μας,
  Πολύ νέοι στρατιώτες πολεμούν...
  Είμαι ένα αγόρι ξυπόλητο στις χιονοστιβάδες,
  Τα πολυβόλα με πυροβολούν σαν βροχή!
  
  Αλλά οι πρωτοπόροι ξέχασαν τον φόβο,
  Σαν να καίει ο ήλιος στην καρδιά...
  Και χτύπησε τον Χίτλερ με μια χειροβομβίδα στο στέμμα,
  Ας το πάρει ο μισητός Κάιν!
  
  Για τη δόξα της αγίας Πατρίδας μας,
  Και τα αγόρια και τα κορίτσια τσακώνονται...
  Η γριά δε θα μας συντρίψει με το δρεπάνι,
  Αφήστε τη φωνή σας να είναι πολύ καθαρή!
  Έτσι τα αγόρια βαδίζουν μόνο με σορτς και με γυμνό τον κορμό, και εδώ είναι παιδιά από δέκα έως δεκαπέντε χρονών.
  Η Άλις αναστέναξε βαριά. Νόμιζα ότι το να είσαι παιδί ήταν και καλό και κακό ταυτόχρονα. Αλλά υπάρχουν ακόμα περισσότερα καλά - το σώμα είναι νέο, υγιές, το κεφάλι είναι ελαφρύ και το κύριο πράγμα είναι ότι όλα είναι μπροστά. Και δεν υπάρχει φόβος για το μέλλον, αφού φαίνεται λαμπερό και ευχάριστο. Αλλά είναι πολύ κακό για τους ηλικιωμένους. Επιπλέον, δεν υπόσχεται σε όλους τον Παράδεισο. Και υπάρχει έστω τέτοιος παράδεισος; Τι γίνεται αν το τίποτα ή κάτι χειρότερο είναι μπροστά.
  Η Αλίκη θυμήθηκε μια τηλεοπτική εκπομπή όταν έσκαβαν ένα τούνελ πολύ κάτω από τη γη. Και φαινόταν σαν κάτι να ουρλιάζει και να βρυχάται εκεί. Έτσι πρότειναν ότι είναι πιθανό οι ψυχές των νεκρών να ουρλιάζουν έτσι. Αλλά δεν φαίνεται από μια καλή ζωή.
  Ωστόσο, το ουρλιαχτό μπορεί να οφείλεται σε πολλούς λόγους.
  Η Αλίκη αποφάσισε να αλλάξει τις σκέψεις της και το θέμα της σκέψης.
  Εδώ, για παράδειγμα, είναι αυτή η εκδοχή της ιστορίας:
  Τον Μάρτιο του 1943, με αντάλλαγμα την αναστολή του προγράμματος εξόντωσης των Εβραίων, οι Σύμμαχοι κήρυξαν ανακωχή με το Τρίτο Ράιχ και ξεκίνησαν διαπραγματεύσεις. Το σώμα του Ρόμελ αποσύρθηκε από την Αφρική και ανταλλάχθηκαν αιχμάλωτοι πολέμου. Λόγω της παύσης των βομβαρδισμών, η παραγωγή όπλων της Γερμανίας ήταν μεγαλύτερη από την πραγματική ιστορία. Και παρήχθησαν περισσότερα Panthers και Tigers, καθώς και άρματα μάχης T-4 σε εκσυγχρονισμένη έκδοση.
  Αλλά η μάχη στο Kursk Bulge δεν ξεκίνησε ποτέ. Ο Φύρερ ανέβαλε ξανά την επίθεση για να δοκιμάσει ακόμη πιο βαριά τανκς στο μέτωπο: Tiger 2, Lion και Mouse.
  Και την πρώτη Αυγούστου, τα σοβιετικά στρατεύματα προχώρησαν στην επίθεση στην προεξοχή Oryol και προς την κατεύθυνση του Belgorod και του Kharkov. Οι μάχες έγιναν παρατεταμένες και σκληρές. Στη νότια πλευρά, η ισχυρότερη ομάδα Mainstein κράτησε την πρώτη γραμμή. Υπήρχε μια σφήνα στην προεξοχή του Oryol, αλλά δεν ήταν δυνατό ούτε να την αποκόψουμε.
  Οι μάχες έδειξαν τη δύναμη του τανκ Panther στην άμυνα. Και έσερναν μέχρι αργά το φθινόπωρο. Το πιο ισχυρό "Panther"-2 μπήκε στη σειρά τον Σεπτέμβριο του 1943, και ακόμη νωρίτερα "Tiger"-2, "Mouse" και "Lion". Και ήταν πολύ δροσερό.
  Και έτσι οι Ναζί προσπάθησαν να αντεπιτεθούν. Εκτυλίχθηκαν σκληρές και αιματηρές μάχες.
  Τα κορίτσια της Κομσομόλ πολέμησαν με οργή και τιμή, επιδεικνύοντας απαράμιλλο ηρωισμό:
  Είμαστε Κομσομόλ πολεμιστές του Χριστού,
  Και ο Λένιν και ο σύντροφος Στάλιν είναι μαζί μας...
  Αν και υπάρχουν αμέτρητοι αριθμοί φασιστών εδώ,
  Αλλά η θέλησή μας είναι ισχυρότερη από τον στρατιωτικό χάλυβα!
  
  Πιστεύουμε σίγουρα: ξέρουμε ότι θα κερδίσουμε,
  Θα υψώσουμε την πατρίδα μας πάνω από άλλες χώρες...
  Είθε σύντομα να υπάρξει ειρήνη στον κομμουνισμό,
  Προς δόξα της Μητέρας Αγίας Ρωσίας!
  
  Αν και είναι δύσκολο για τα μέλη της Komsomol τώρα,
  Το να είσαι γυμνός στο κρύο...
  Αλλά θα σηκώσω το κουπί ξυπόλητος,
  Και ο Χίτλερ θα αποτύχει σε μια ηλίθια στάση!
  
  Είμαστε τολμηροί ιππότες όπως πάντα,
  Στην πραγματικότητα σκοτώνουμε φασίστες με ένα πολυβόλο...
  Όλα τα άλλα είναι απλώς ανοησίες
  Πιστέψτε με, θα τους έρθει τιμωρία για τις αμαρτίες τους!
  
  Γιατί ήρθε ο αντίπαλος στην Πατρίδα;
  Του αρέσουν οι Ρώσοι σκλάβοι...
  Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα;
  Τα κορίτσια κουρεύουν όλα τα Kraut ξυπόλητα!
  
  Είναι τολμηρά κορίτσια, πιστέψτε με,
  Για αυτούς μόνο το πολυβόλο είναι το πιο σημαντικό...
  Και σύντομα το θηρίο του φασισμού θα μπει στο φέρετρο,
  Και θα γίνουμε πιο δυνατοί από όλους τους εχθρούς ταυτόχρονα!
  
  Γιατί τσακώνεται το κορίτσι;
  Θέλει να βρει έναν καλό άντρα...
  Έτσι ώστε να μην φαίνεται μεγαλύτερος από είκοσι,
  Και κατάφερε να διαλύσει αμέσως το κυνοκομείο!
  
  Και είναι καλό να περπατάς ξυπόλητοι μέσα από τις χιονοστιβάδες,
  Ο παγετός τσιμπάει ευχάριστα τα τακούνια του κοριτσιού...
  Ο πολεμιστής απαιτεί ένα πράγμα,
  Το φιλί του αγοριού να είναι το πιο καυτό!
  
  Και πιστεύω ότι θα φτάσουμε στο Βερολίνο,
  Το όνομα του Ιησού λάμπει παντού...
  Θα συντρίψουμε όλους τους αντιπάλους ταυτόχρονα,
  Είμαστε κορίτσια μισογυμνά, ξυπόλητα!
  
  Κανείς δεν μπορεί να μας σταματήσει
  Τι ωραία που είμαστε τα κορίτσια...
  Και θα χτυπήσουμε δυνατά όλους τους φασίστες,
  Είναι ήδη αρκετά κακοί!
  
  Κουρεύουμε και εξοντώνουμε τους πάντες,
  Δεν μπορείς να γονατίσεις ένα κορίτσι...
  Και οι κομμουνιστές θα γνωρίσουν την επιτυχία,
  Ο Στάλιν και ο μεγάλος Λένιν είναι πίσω μας!
  
  Το στήθος του κοριτσιού είναι πλέον γυμνό,
  Όμως η χιονοθύελλα φυσάει άγρια το χιόνι...
  Μερικές φορές είναι δύσκολο να αναπνεύσεις,
  Η χιονοστιβάδα ασπρίζει ύπουλα, μανιασμένα!
  
  Οι σέικερ χτυπούσαν ακόμη και φασίστες με γούνινα παλτά,
  Και το κορίτσι περπατάει σχεδόν γυμνό...
  Δεν χρειαζόμαστε θλιβερές σκέψεις για αυτό,
  Είναι όμορφη - γυμνή, ξυπόλητη!
  
  Σφάζουμε αμέσως τα μέλη της Komsomol των Krauts,
  Και η όμορφη κοπέλα γελάει...
  Ο Φύρερ θα πάρει μια γροθιά κάτω από το μάτι,
  Και ο Ήλιος πάντα λάμπει πάνω από την Πατρίδα!
  
  Είμαστε μεγάλοι ιππότες παντού,
  Και υπηρετούμε τη Ρωσία πολύ πιστά...
  Ας ανοίξουμε το δρόμο σε ένα αδύνατο όνειρο -
  Αν και οι γυναίκες έκλαιγαν από τη στεναχώρια!
  
  Να ξέρετε ότι ο Στάλιν θα μας οδηγήσει στη νίκη,
  Ας ελευθερώσουμε το Βερολίνο, το Παρίσι και το Λονδίνο...
  Ας τιμηθούν όλοι οι κομμουνιστές,
  Και πάνω από το σύμπαν υπάρχει μια περήφανη σοβιετική σημαία!
  Στη μάχη, τα κορίτσια είναι, φυσικά, πραγματικά αετοί. Πετάνε χειροβομβίδες με τα γυμνά, λαξευμένα πόδια τους. Και πολεμούν σαν λέαινες.
  Η Μιραμπέλα πολέμησε ιδιαίτερα σκληρά.
  Πώς παραμορφώθηκαν τα πρόσωπά τους, φορεμένα με εμφανή ίχνη εκφυλισμού. Τέσσερις Ναζί έπεσαν, αλλά ο πέμπτος σύντροφος κατάφερε να αποφύγει και χτύπησε με τον πισινό τον εξουθενωμένο δόκιμο στον κρόταφο. Η Μιραμπέλα λιποθύμησε.
  Το κορίτσι ξύπνησε τη νύχτα, ο κρόταφος της πονούσε οδυνηρά και η ίδια ήταν δεμένη σε ένα δέντρο. Η Μιραμπέλα χαμήλωσε τα μάτια και ντράπηκε, ήταν σχεδόν γυμνή, μόνο με εσώρουχα. Οι Ναζί κάθονταν δίπλα στη φωτιά, έπιναν και γελούσαν πονηρά. Ο κύριος αξιωματικός, προφανώς, γρύλισε στα γερμανικά:
  "Είναι κρίμα που πέθανε ο άντρας που ήταν με αυτή τη γυναίκα, θα τον βασάνιζαν μπροστά στα μάτια της".
  Ένας άλλος φασίστας μουρμούρισε:
  - Μα τα χρυσά μαλλιά είναι μαζί μας, υπάρχει κάποιος να διασκεδάσουμε!
  Η Μιραμπέλα ούρλιαξε:
  -Λέτε ψέματα, ο Νικολάι ζει!
  Οι αξιωματικοί με το έμβλημα του κεραυνού, που σήμαινε τα SS, σηκώθηκαν όρθιοι σαν τις τρίχες στο κεφάλι του τελευταίου δειλού. Ούρλιαξε:
  - Ουάου, κοίτα, ο βασιλιάς ξύπνησε!
  - Τι πόρνη, θέλει ήδη γερμανικό χρένο!
  Οι δύο αρχηγοί πλησίασαν τη Μιραμπέλ και ρώτησαν:
  - Γνωρίζετε την ιερή μας γερμανική γλώσσα!
  Το κορίτσι απάντησε περήφανα στα γερμανικά:
  - Ξέρω καλά τη ρωσική γλώσσα και η ομιλία σου είναι το κράξιμο ενός βατράχου και το βλέμμα ενός γαϊδάρου. Είναι ακόμη αηδιαστικό για μένα να βεβηλώνω τα χείλη μου με αυτή τη φλυαρία.
  Ο κατώτερος αξιωματικός έβγαλε ένα στιλέτο και το κούνησε, αλλά ο ανώτερος αξιωματικός τον κράτησε πίσω:
  - Οχι! Δεν καταλαβαίνετε, αυτός ο Ρώσος θέλει απλώς να μας προκαλέσει σε δολοφονία. Άλλωστε σε αυτή την περίπτωση ο θάνατός της θα είναι γρήγορος και εύκολος. Και έτσι θα τη χωρίσουμε κυριολεκτικά, κομμάτι-κομμάτι, σύμφωνα με όλους τους κανόνες της τέχνης του δήμιου.
  Οι Γερμανοί άρχισαν να φωνάζουν:
  - Ας βιαστείτε, ας τακτοποιήσουμε την πόρνη αμέσως!
  Ο ανώτερος αξιωματικός, ταγματάρχης SS έγνεψε:
  - Ας τρομάξουμε λίγο τον παπαγάλο, αλλά δεν θα πεθάνει σήμερα! Τόσοι πολλοί από τους καλύτερους Άριους σκοτώθηκαν από τον κομισάριο. Θα πεθάνει αργά και οδυνηρά.
  Ένας κατώτερος αξιωματικός, ένας υπολοχαγός των SS, ρώτησε:
  - Από πού να ξεκινήσουμε;
  Ο ταγματάρχης πρότεινε:
  - Μαγκάλια! Και με λίπος, όπως πρέπει με τα κοτολέτα.
  Οι Γερμανοί γέλασαν και άρχισαν να δείχνουν τα δάχτυλά τους άσεμνα:
  - Ή μπορεί να το κάνει και αυτό!
  Ο ταγματάρχης κούνησε αρνητικά το κεφάλι του:
  - Είναι γυναίκα κατώτερης φυλής, για εμάς την ελίτ των SS, αυτό είναι απρεπές.
  Ο ανθυπολοχαγός πλησίασε τη δεμένη κοπέλα και άρχισε να αλείφει τις φτέρνες της με λίπος. Η Μιραμπέλα γρύλισε:
  - Κάτω τα χέρια! Είσαι γερμανική καρότσα!
  Ο υπολοχαγός χαμογέλασε ειρωνικά:
  - Τώρα δεν θα τραγουδάς έτσι! Προς το παρόν, απολαύστε τις πινελιές ενός αληθινού Άριου, στις οπλές ενός ζώου σαν εσάς.
  Η Μιραμπέλα βίωσε ένα σπάνιο και αηδιαστικό αίσθημα αηδίας, ακόμη και το άγγιγμα μιας δηλητηριώδους κόμπρας. Αλλά αυτό ήταν μόνο η αρχή. Άρχισαν να χτίζουν μια μικρή φωτιά κάτω από τα πόδια της όμορφης κοπέλας. Τότε η κοπέλα ξαφνικά κατάλαβε τι έφτιαχναν οι μπάσταρδοι φασίστες και τρόμαξε. Άλλωστε, η φωτιά προκαλεί τρομερό, τρομερό, αφόρητο πόνο, ακόμα και με τα πιο ήπια εγκαύματα. Και προφανώς επρόκειτο να της τηγανίσουν τα γυμνά τακούνια. Η Μιραμπέλα άρχισε να τρέμει και ο ταγματάρχης ξεγύμνωσε τα δόντια του:
  - Τώρα θα μας τα έλεγες όλα αν ήξερες τουλάχιστον κάτι πολύτιμο. Μόνο εμείς μπορούμε να το μάθουμε από τον ανήλικο δόκιμο. Θα πρέπει λοιπόν να μας διασκεδάσετε με τις κραυγές σας.
  Σε απάντηση, η Μιραμπέλα το πήρε και τραγούδησε γενναία:
  Είμαι πολεμιστής της μητέρας μας Ρωσίας,
  Ένα απλό κορίτσι, πάντα ξυπόλητο...
  Μερικές φορές τα κοράκια έκλαιγαν πονηρά,
  Πιστεύω όμως ότι το όνειρο θα γίνει πραγματικότητα!
  
  Μπήκα στην Komsomol πεινασμένος,
  Σχεδόν γυμνό μαργαριτάρι στο κρύο...
  Αλλά θα πετάξω τον φασίστα από το βάθρο του,
  Δώστε στον Αδόλφο τη μακριά του μύτη!
  
  Μην εμπιστεύεστε το κορίτσι της Κομσομόλ,
  Δεν θα μπορέσει να περιορίσει το σύμπαν...
  Και εδώ ακούγεται μια καθαρή φωνή,
  Ο στρατός μας ανέβηκε στην κορυφή της Πατρίδας μας!
  
  Για την Πατρίδα Μεγάλη Ρωσία,
  Πολέμησε, σε παρακαλώ, πρωτοπόρος χωρίς φόβο...
  Αν και ξέρεις ότι τα χωράφια είναι ποτισμένα με αίμα,
  Αλλά δείξε μου, είσαι παράδειγμα ανδρείας!
  
  Για τα μέλη της Komsomol, ο ουρανός είναι ευτυχία,
  Δεν υπάρχει καμία ανησυχία για το κορίτσι...
  Όλα θα είναι στην περήφανη, ένδοξη δύναμή της,
  Και ο Φύρερ θα έρθει στη μοίρα της έκτρωσης!
  
  Αλλά ο χρόνος είναι δύσκολος - ο Χίτλερ έρχεται,
  Μπορεί να νικήσει ακόμα και τον τρομερό...
  Πετάει ρουκέτες τόσο γενναιόδωρα όσο και οι βόμβες,
  Ικανό να μετατρέψει όλους τους στρατιώτες σε παιχνίδι!
  
  Αλλά πιστέψτε με, τα κορίτσια δεν ξέρουν τον φόβο,
  Πετώντας μια χειροβομβίδα με το γυμνό σας πόδι...
  Είναι γυμνή - το πουκάμισό της έχει καεί,
  Πολεμώντας ενάντια σε μια ορδή που δεν γνωρίζει!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список

Кожевенное мастерство | Сайт "Художники" | Доска об'явлений "Книги"