Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Galaktiske Terrorister

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:
Школа кожевенного мастерства: сумки, ремни своими руками
 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    flyvning mellem galakser i menneskehedens historie . Fire mutantpiger sætter sig for at optrevle en mystisk forbrydelse. Men jo længere efterforskningen varer, jo flere mysterier og færre svar er der. Undervejs besøger mutantpigerne forskellige, mest fantastiske verdener.

  GALAKTISKE TERRORISTER
  ANNOTNING
  flyvning mellem galakser i menneskehedens historie . Fire mutantpiger sætter sig for at optrevle en mystisk forbrydelse. Men jo længere efterforskningen varer, jo flere mysterier og færre svar er der. Undervejs besøger mutantpigerne forskellige, mest fantastiske verdener.
  PROLOG
  Den kosmiske fremtid, menneskeheden har allerede mestret det meste af galaksen, besat ubeboede planeter og etableret handelsforbindelser med intelligente verdener. Dette alene er ikke nok for mennesker. Og nu forbereder de sig på at flyve til en nabogalakse. Det mest kraftfulde rumskib, drevet af den nyeste thermopreon-motor, er ved at lancere fra Månen og transportere de første mennesker til en fantastisk afstand af to hundrede tusinde lysår og vende tilbage.
  Dette er den største begivenhed, der burde gå over i menneskehedens historie som en kolossal bedrift af fornuft og videnskab.
  Men bogstaveligt talt på tærsklen til starten skete der noget utroligt. Raketten lettede, på trods af stærk sikkerhed, uventet af sig selv og affyrede fra Månens overflade. Og hun skyndte sig af sted og tog fart. Intet menneskeligt rumskib har nogensinde haft en motor baseret på fusionsprocessen af præoner - ultra-elementære partikler, der udgør kvarker. Og ingen kunne hamle op med denne fantastiske bil.
  Hun skyndte sig, tog fart og forsvandt derefter øjeblikkeligt, som om hun opløstes i et vakuum.
  Og det havde en effekt som en supernovaeksplosion.
  Samtidig viste det sig, at en anden havde stjålet ti tusinde tons hyperguld fra Månens bred - det mest værdifulde metal til en værdi af billioner af galaktiske enheder. Og dette blev også sådan et knusende slag.
  Men man troede, at menneskeheden for længst havde gjort op med organiseret kriminalitet. Men som det viste sig, ikke helt.
  Alle rumpolitistyrker blev sendt for at lede efter røverne.
  Men der blev sat særlige håb til de legendariske fire mutantpiger. Meget smukke og stærke krigere havde adskillige evner, inklusive magi. Samtidig bar de ganske normale kvindenavne. Desuden startede de alle med
  E - Elizabeth, Ekaterina, Elena, Euphrosyne. De berømte fire mutante skønheder tog op efterforskningen.
  Så de gik mod månen...
  Elizaveta er en høj, bredskuldret, meget muskuløs pige i kort nederdel og T-shirt med blåt hår. Skønhedens ekstremt skulpturelle muskler rullede som kugler under solbrun bronzehud. Hun er den uofficielle leder af de fire, selvom i det væsentlige alle her er praktisk talt lige.
  Ekaterina voksede også op, en bredskuldret og meget muskuløs pige, også i nederdel og T-shirt, med gult hår som en forårs mælkebøtte. Og det er ikke ringere end det første i muskulæritet.
  Elena er en pige med kolossal styrke og kobberrødt hår. Den mest temperamentsfulde og fordærvede af disse fire, og også med fremtrædende og kraftfulde muskler. Hun elsker at opføre sig dårligt og handler ofte på egen risiko og risiko.
  Og selvfølgelig er Efrosinya en pige med hår så hvidt som sne, og ligesom alle andre i en nederdel og T-shirt, men med maksimalt udviklede muskler.
  Alle fire piger har også meget fingernemme, adrætte og ihærdige ben. Og de er klar til at vise deres højeste kunstflyvning.
  Især i denne verden, hvor folk ikke er vant til krige, kriminalitet og andre problemer.
  . KAPITEL nr. 1.
  Elizabeth kastede en skarp dolk med de bare tæer på sin højre fod. Den fløj over og gennemborede det irriterende insekt, der svævede over målet. Den blev skåret præcis i to, og dolken gennemborede lige ved tallet syv.
  Catherine tweetede:
  - Dejligt!
  Elena fnyste foragtende:
  - En dolk, det er godt, men mod et kraftfelt og en dræberhyperlaser er det som et barns fyrværkeri.
  Euphrosyne udtalte:
  - Laserstråler, laserstråler,
  Bedre fighter tie stille, heldigvis finde nøglerne!
  Elizabeth protesterede:
  - Der kan være omstændigheder, hvor fysisk styrke og kampfærdigheder afgør alt. Så slap ikke af, piger!
  Rumskibet landede på månen ved månens rumhavn. Den engang livløse, kraterfyldte planet er blevet befolket og forvandlet til en blomstrende metropol. Kæmpe, smukke bygninger i forskellige former prydede overfladen.
  Speedways flød gennem gaderne. Men de fleste foretrak at rejse med fly. Kunstig tyngdekraft og kraftfelter holdt atmosfæren. Og himlen, selv om dagen, var oversået med klare stjerner. Hvilket skabte et unikt månelandskab.
  Næsten fuldstændig idyl herskede i det kosmiske, menneskelige imperium. Alle mennesker var evigt unge og smukke. Der var flere gange flere piger end drenge.
  En mand med skæg er blevet en meget sjælden ting. Og faktisk blev kvinder til det stærkere køn, der regerede imperiet.
  Desuden lugtede der ikke af krig endnu. Der er så mange vidunderlige ting på Månen. For eksempel er enorme diamanter på størrelse med et tre-etagers hus simpelthen et mirakel, en fornøjelse. Og springvand i kolossal størrelse, dækket med bladguld, sølv, platin og, især værdifulde, lavet af det tyndeste lag af hyperguld.
  Sidstnævnte er meget lysere og smukkere og funkler af alle regnbuens farver på de tre sole - det kan ikke sammenlignes med almindeligt guld.
  Og jetflyene når en højde på op til en kilometer og kommer med forskellige baggrundsbelysninger og nuancer. Og hvor er det hele fantastisk.
  Nogle statuer er i form af fremmede dyr, såsom en blanding af en aubergine, en blæksprutte og en sommerfugl. Eller en krydsning mellem en snegl, et næsehorn og en ørn.
  Der er også statuer af nøgne, muskuløse piger og drenge. Og det ser også dejligt ud.
  Månen er blevet et vidunderligt sted. Og fredelig og på samme tid munter. Og hvor er der mange forskellige slags underholdende, næsten gratis, attraktioner!
  Der er teknisk set ingen arbejdsløshed på Jorden, men langt de fleste mennesker får løn for sådant arbejde som en gang om måneden for at trykke på en knap. Der er robotter overalt, meget elektronik.
  Og der er en generel overflod af varer, og gennem Hypernet kan du endda spise gratis uden problemer. Desuden ikke kun hvordan, men mad fra en restaurant med millioner af forskellige retter.
  Andre varer koster øre og bliver hele tiden billigere. Selv sådanne gamle, halvglemte mønter er allerede dukket op, såsom en penny - en halv penny, polushka - en kvart penny.
  Pigerne fløj ud af rumskibets mave og fløj over Månens overflade.
  Normalt foretrak alle at rejse med fly. Du kan flyve ved hjælp af nanobots. Og dette er virkelig fremskridt. Folk gik sjældent på gaden, enten kun børn eller sjældne turister fra andre verdener.
  Og selvom de ikke gik i luften, var det mere af frygt for at løbe ind i folk.
  Der var mange piger, der fløj. Hvor er det dejligt, når der er så mange piger, og smukke drenge er sjældnere.
  En eventyrverden af dominans af det smukke køn. Babyer opdrages i kuvøser, så kvinder ikke får deres maver vansiret. Hvilket gør verden endnu mere fabelagtig smuk.
  Og duften af de dyreste og mest udsøgte parfumer er i luften. Der er så vidunderlige piger rundt omkring. Og figuren, og kroppene og aflastningsmusklerne.
  Men selv på deres baggrund skiller de fire sig ud. For det første er deres muskler større og mere skarpt trukket og buler bogstaveligt talt. Og selve pigerne er højere og bredskuldrede end de andre.
  Forresten, hvis der er få mænd blandt mennesker, så er der blandt robotter, inklusive biologiske, omkring halvtreds til halvtreds af dem. Mandlige robotter er dog for det meste lige så unge og smukke. Kvinder er også lidt uvant med skæg og elsker behårede hanner.
  Robotter koster øre og kan lejes. Nogle af dem tilbyder varer. Det er dog kun turister, der køber tvivlsomt blesh. De fleste bestiller alt gennem Hypernet. Det er billigere og har et valg for enhver smag.
  Mange piger hængte bogstaveligt talt sig med dyrebare smykker.
  En af dem fløj op til de fire og knirkede:
  - Jeg så dig et sted!
  Elizabeth nikkede:
  - Vi er et hold af mutanter E-4!
  Pigen kvidrede:
  - Wow, vandet brænder!
  Elena mumlede:
  - Et intergalaktisk rumskib blev kapret fra Månen, hvad ved man om det?
  Pigen snoede sig rundt, blinkede med ædelsten og svarede og blottede sine perlefarvede tænder:
  - Alle taler om det! Og hyperguldet blev også stjålet. Hvad, skal du fange kriminelle?
  Catherine sang:
  - Ingen kan gemme sig for os,
  Vi vil endda fange neutrinoer...
  Vi stikker en pæl i halsen på dig,
  Og lad os ikke skynde os forbi!
  Elizabeth nikkede og udløste en gnist med fingrene, som fløj og blev til en snehvid due, der slog med vingerne.
  Pigen med blåt hår bemærkede:
  - Hvem forbryderen end er, ham skal vi finde!
  En ung mand og to piger fløj hen til dem. Alle tre bar smykker lavet af ædelsten.
  Den unge mand sagde med glæde:
  - Hvor er du sund, ligesom de bedste bøfler!
  Elena tog fat i fyrens næse med tæerne og klemte så hårdt, at han skreg.
  Den rødhårede vixen bemærkede:
  - Vi er stærkere end nogen bøffel!
  Euphrosyne nikkede indforstået:
  - Mænd er mindre i disse dage! Og vi husker tiden...
  Pigen spurgte overrasket:
  - Er du virkelig mere end tusind år gammel?
  Elizabeth lo og svarede:
  - Vi er så gamle, at ingen tror på, at det kan lade sig gøre. Men vi kæmpede i Anden Verdenskrig. Sandt nok, dengang var vi almindelige piger. Og de blev mutanter lidt senere. Og hvad har vi ikke set!
  Pigen kvidrede:
  - Det betyder, at du allerede er mere end to tusinde år gammel! Det her er virkelig fedt!
  Den unge mand mumlede i frygt:
  - Wow, de er så gamle! Det er forfærdeligt!
  Elena klikkede med sine bare tæer, og en ildpulsar fløj ud fra hendes bare hæl. Han slog den uforskammede fyr i panden. Efter at have modtaget et knusende slag fløj han ned som en skudt jager og efterlod en lilla røgsøjle.
  Og den unge mand døde næsten, men et par robotter formåede at sætte et kraftfelt op.
  Elena tweetede:
  - Overraskelse, overraskelse,
  Længe leve overraskelse!
  Elizabeth smilede og svarede:
  - Ja, her er ingen overraskelse! Al din adfærd er meget forudsigelig.
  Elena udbrød:
  - Jeg bliver straffet for min uforskammethed! Nå, er vi gamle damer?
  Euphrosyne tweetede:
  - Vi er evigt unge!
  Catherine knirkede:
  - Alle modstanderne ryster,
  Hyperplasma over kanten...
  Hvis kvinder kæmper
  Hellere ikke komme i kamp!
  Elizabeth gøede:
  - Alle, der er imod os, er uheldige skabninger. Rigtige mutanter venter på dem!
  Og hele fireren sang i kor:
  På rumskibe farer vi hen over bølgerne,
  Quarks skum i æterhvirvlerne...
  Hvad vil jeg formidle til min planet,
  Til børnene i verdens endeløse rum!
  Flere robotter fløj hen til pigerne og spurgte meget høfligt:
  - Du må ikke dræbe eller lemlæste nogen. I er det godes tjenere.
  Elena sang som svar og rystede i sit røde hår:
  - Godhedens engle, to hvide vinger,
  To hvide vinger over hele verden!
  Catherine rystede sit gyldne hår og mumlede:
  - Eller måske over universet!
  Pigerne lo. De var fantastiske skønheder og meget vittige. Ingen hær kan modstå sådanne piger.
  Krigerne fløj videre. Det vigtigste er at inspicere stedet for kosmodromen, hvorfra rumskibet blev kapret. Sandt nok, i betragtning af folks skødesløshed, var dette ikke overraskende.
  Røde Elena bemærkede:
  - De kunne stjæle hele månen her. Det ville overhovedet ikke overraske mig.
  Blonde Euphrosyne tweetede:
  - Jeg kan med min dygtige hånd,
  Nå månen fra himlen...
  Jeg laver en elefant af en muldvarpebakke,
  Og jeg vil ikke blinke med et øje!
  Og pigerne vil bare grine og grine. Selvom deres latter var uden grund og med et tegn på dumhed.
  Og her er kosmodromen, hvorfra den intergalaktiske raket skulle affyres.
  Han var meget smuk at se på. Der er en hel kaskade af springvand omkring det. Desuden springvand med meget kunstfærdige statuer. Og blomsterne vokser meget lyse - på størrelse med en hel vogn.
  Catherine sang med et smil:
  - Alt funkler som lyn,
  En masse unødvendig skønhed...
  Men sig mig, dronning,
  Har du skiftet ur?
  Kosmodromet var dækket af guld, og det gav det et ikke helt ægte udseende. Generelt var både guld og hyperguld elsket på Månen. I selve midten, hvor den intergalaktiske raket stod, var der også en spejlflade. Meget glat og funklende.
  Med hensyn til sikkerheden var de robotter. Nogle af dem lignede store måger med laserpistoler. Og de snurrede.
  Elizabeth bemærkede:
  - Her er meget pomp og rent kaos.
  Catherine knirkede:
  - Vi har trods alt kun ét fædreland i vores hjerter,
  Udstrækker sig til mange galakser...
  Lad mit land være berømt i århundreder,
  De drømte om hende, mens de vandrede rundt i verdener!
  Elena tweetede:
  - Vi spiste lidt, men sang meget!
  Pigerne viste pas på deres håndflader og kom ind på selve kosmodromets territorium. Der stod flere rumskibe her. De var farvestrålende og lignede smukke fisk. De blev støbt med forskellige ædelsten og metaller.
  Euphrosyne hvislede:
  - Og hvordan lykkedes det dem at kapre en raket, når der er så mange mennesker omkring?
  Fire piger i plettede jakkesæt og skulderstropper fløj op til dem. De havde støvler på, hvilket talte om public service.
  En af dem i oberstuniform kurrede:
  - Hilsen, hold fire E. Jeg kan se, du er klar til at foretage en efterforskning og lede de kriminelle til ren brint.
  Elizabeth bemærkede med et grin:
  - Vi har brug for spor. Er der især en videooptagelse af kapringen af et intergalaktisk rumskib?
  Oberstpigen svarede med et suk:
  - Der er desværre ikke bevaret nogen videooptagelse. Mærkeligt nok var alle styresystemer og sikkerhedsrobotter påvirket af hypervirus. Og det viste sig at være ekstremt farligt. De deaktiverede alle systemer.
  Elena fløjtede:
  - Wow! Det er kvasar!
  Euphrosyne korrigeret:
  - Snarere selv anti-pulsar!
  Oberstpigen nikkede med et uskyldigt smil:
  - Situationen var selvfølgelig sådan et dødvande. Vi har allerede lavet en undersøgelse. Kun få piger og drenge var i stand til at lave noter på deres smartphones. Og det var på en eller anden måde vagt. Og nanobotterne blev beskadiget!
  Elizabeth bemærkede med et ondsindet smil:
  - Det er klart! Der er en form for organisation, der opererer her. Og organisationen er magtfuld.
  Elena udtrykte sin version:
  - Hvad med udlændinges efterretningstjenester? Kunne de også have været involveret i dette?
  Oberstpigen nikkede:
  - Det udelukker vi heller ikke. Men i vores galakse er der ikke en eneste fremmed magt, der er teknologisk overlegen i forhold til mennesker. Jeg vil endda sige, at ingen af de fremmede civilisationer endda kommer tæt på mennesker med hensyn til teknologi.
  Catherine tweetede:
  - Menneskeheden har jernteknologi,
  Helt sikkert nødvendigt og meget nyttigt...
  Men de barfodede piger er til boksning,
  De store udgivelser i kamp fortsætter trods alt!
  Euphrosyne færdig med at synge:
  Jeg tror på, at folk ikke siger farvel til et eventyr,
  Og de vil forblive ægte venner for evigt!
  Den kvindelige oberst tændte for hologrammet. Der dukkede et billede op af silhuetten af et intergalaktisk rumskib, der flyver over Månen. Så forsvandt han fuldstændig, som ved et trylleslag.
  Elizabeth smilede, men hendes safirøjne var triste, og hendes stemme lød sølv:
  - Støvsug, selvfølgelig! Tilsyneladende har vi at gøre med teknologier, der er bedre end dem på Jorden. Hvem kunne arrangere dette?
  Elena foreslog:
  - Noget avanceret civilisation fra en nabogalakse. Ikke alle ønsker at se deres konkurrenter med hensyn til intelligens!
  Catherine fløjtede:
  - Hvis det er tilfældet, så skal vi selv transporteres til en nabogalakse. Dette er meget interessant, men spørgsmålet er, hvordan vil vi opnå det?
  Euphrosyne foreslog:
  - Lad os lave vores egen raket ved hjælp af thermopreon-fusion, bare ikke så stor, vi kan flyve med høje hastigheder.
  Oberstpigen nikkede:
  - Jeg så tegnefilm om dine fire. Der er endda spil med din deltagelse. Sig mig, har du været bange mindst én gang i dit liv?
  Elizabeth svarede ærligt:
  - Det skete mere end én gang! Især lykkedes det mig at være i fascistisk fangenskab, og det er ikke bare frygt, det er endda, måske, mere!
  Elena sagde pralende:
  - Og jeg tilbragte også tid i Stalins lejre, især i en ungdomskoloni. Og efterforskerne skræmte og slog mig. Hun kæmpede ikke kun, men trampede også i zonen. Så her er jeg den mest avancerede!
  Catherine protesterede:
  - Jeg var også i en børnekoloni, og jeg var i zonen, og hvis Elena havde forældre, så var jeg generelt et børnehjem! Så det er uvist, hvem af os der er sejere.
  Euphrosyne fnisede og bemærkede:
  - Men jeg er den ældste af jer. Og det lykkedes hende at kæmpe i borgerkrigen. Og dette er på nogle måder endnu sejere end den store patriotiske krig. I det mindste kæmpede forskellige stater og folk der. Under borgerkrigen: bror gik imod bror, far mod søn. Og det her er endnu værre.
  Oberstpigen spurgte:
  - Hvorfor har du en uofficiel leder, Elizabeth?
  Elena svarede ærligt:
  "Hun forstår teknologi bedre end os alle." Men over to tusinde år har vi alle lært meget. Men hun er stadig et geni i denne sag.
  Euphrosyne sang:
  - Vi lærte alle sammen lidt, noget og på en eller anden måde.
  De mutante piger så sig omhyggeligt omkring. Og de oplyste robotvagterne med deres egne øjne. Pigerne kunne endda se i gammaområdet. Men vi så, at robotterne generelt var i god stand, ganske mobile og moderne. Især blev processorer overclocket ved hjælp af unter-fotoner, som sammenlignet med konventionelle fotoner havde en række fordele i effektivitet og produktivitet.
  Elizabeth bemærkede dog:
  - En ultrafoton-processor ville være meget mere effektiv og hurtigere!
  Oberstpigen spurgte:
  - Hvad, kan du gøre sådan noget?
  Pigen lo og svarede:
  - Alt umuligt er muligt i universet, ikke kun at leve med en uforanderlig drøm!
  Elena knirkede:
  - Vores opfinder vil bytte sig til nikkel. Lad os synge bedre!
  Catherine fnyste foragtende:
  - Vi vil synge, når vi fanger forbryderne!
  Euphrosyne bemærkede vittigt:
  - Lær mig at synge, lær mig at synge,
  Og bjørnen vil tage dig i halsen!
  Elizabeth bemærkede:
  - Jeg ser noget. Et par robotter bar computervirus. Og ekstremt aktiv.
  Oberstpigen spurgte:
  - Og hvad betyder det?
  Elizabeth hviskede:
  - Det er måske ikke det eneste angreb. Og det faktum, at forbryderen ved meget om menneskelig teknologi.
  Ekaterina bemærkede:
  - Men det gør vores arbejde lettere. Mere præcist eftersøgningen af kidnapperne.
  Elena grinte:
  - Tror du, det ikke er gæster fra en nabogalakse? Og jeg ville blive meget glad for at gå en tur.
  Euphrosyne sang:
  Galakse, galakse, galakse,
  Det hele er matematik,
  Og romantikken bliver fantastisk!
  Elizabeth mumlede:
  - Det er for tidligt at drage konklusioner!
  Den kvindelige oberst tog og afleverede et lille stykke hyperguld til holdet. Det funklede af alle regnbuens farver. Et metal, der ikke har sin mage i skønhed.
  Og med et smil sagde hun:
  - Hypergold har sin egen energi, og en så stor ophobning af ædelmetal kan ikke undgå at blive opdaget af ultragravio-radarer. Jeg tror, at dette specifikt vil hjælpe dig med at finde kidnapperne.
  Elizabeth spurgte:
  - Hvad gav det ikke noget at scanne rummet?
  Oberstpigen svarede modvilligt:
  - Nej, intet endnu!
  Elena bemærkede med et grin:
  - Det er lidt mærkeligt. Vi burde i det mindste have opdaget noget! Hyperguld er jo sådan et metal... Det har en speciel type teknomagi.
  En af de kvindelige betjente bemærkede:
  - Kidnapperne er så teknologisk avancerede, at jeg for at være ærlig er lidt bange for dem. Hvad hvis de slår igen på planeten Jorden og i det hele taget forsøger at ødelægge menneskeheden!?
  Euphrosyne bemærkede med et suk:
  - Det maskuline princip er ved at forsvinde fra menneskeheden. Hanner holder op med at formere sig, og dem, der findes, kan slet ikke længere kaldes mænd. De er infantile, ligesom børn.
  Elena nikkede og knurrede:
  - Før eller siden vil dette føre til menneskehedens død! Alligevel, piger, det er vidunderligt, men den førende, kæmpende kraft var stadig hannen!
  Oberstpigen rystede på hovedet:
  - I oldtiden slog mænd piger, hånede dem og var simpelthen sadister. Og nu er fuldstændig harmoni blevet etableret. Og kan du ikke selv lide det!?
  Elizabeth svarede:
  - Vores ungdom gik forbi i andre tider. De første hundrede år af livet fastlagde en anden idé om, hvordan mænd skulle være! Og måske vil jeg virke gammeldags, men en hun har ikke brug for en svag og viljesvag han!
  Elena sang inderligt:
  - Jeg vil ikke fortælle nogen,
  At jeg elsker en robot
  Jeg elsker robot!
  Og jeg vil drukne manden i live!
  Ja, sådan en forestilling var faktisk sjov.
  Elizabeth og hendes team fortsatte dog med at udforske rumhavnen. Først og fremmest, uanset hvem kidnapperne var, måtte de efterlade sig spor. Og pigerne så ud efter rummets mønster. Og de forsøgte at mærke spændingen i kraftlinjerne.
  Elena begyndte imidlertid at synge malplaceret:
  Jeg er en genial detektiv
  Jeg har ikke brug for hjælp...
  Jeg kan endda finde en bums
  På kroppen af en elefant!
  Mere adræt end en makak
  Hårdere end en okse...
  Og lugtesansen er som en hunds,
  Og øjet er som en ørns!
  Elizabeth bemærkede:
  - I forhold til os er ørnen næsten blind, og hunden... Der er noget her. Kidnapperne efterlod stort set ingen spor, men luften lugter af barndom!
  Catherine nikkede:
  - Måske! Men børn kan ikke gøre sådan noget. Mest sandsynligt er disse meget avancerede rumvæsener. Det er svært at tro, at en så teknologisk avanceret og hemmelig organisation kunne eksistere blandt mennesker.
  Elizabeth protesterede:
  - Sådan en organisation eksisterede allerede, og den kæmpede vi imod. Kan du huske "Spectre"?
  Elena lo og bemærkede:
  - Er det dem, der stjal termokvarkbomber? Og de ville sprænge den øverste koordinator i luften? Ja, det var interessant!
  Euphrosyne bemærkede:
  "Og for mig personligt var det mest interessante, da jeg under den krig lærte at kaste granater mod tyskerne med mine bare fødder. Og det chokerede simpelthen mændene!
  Elizabeth nikkede indforstået:
  - Ja, du kan kaste med foden meget længere og mere præcist end med hånden! Dette er en meget stærk og lang muskel. Hvad, kunne du gøre dette selv før mutationen?
  Euphrosyne nikkede:
  - Jeg prøvede det! Generelt kæmpede vi forskelligt i starten. Og så mødtes vi i tanken. I nogen tid var vi en enkelt besætning, indtil vi blev spredt igen.
  Oberstpigen spurgte:
  - Fortæl os venligst mere detaljeret, hvordan du kæmpede? Det er så interessant!
  Elena mumlede:
  - Se en film! Der vises det hele farverigt og med vores deltagelse.
  Efrosinya bemærkede:
  - Vores verden, må jeg sige, er så rolig, og der begås så få alvorlige forbrydelser i den, at vores bedrifter i film og i virtuelle spil er en million gange større end i virkeligheden! Vi er ikoniske, vi er blevet som tegnefilm, som ninjaskildpadder!
  Elena fnisede og bemærkede:
  - Ja, i en film om os. Og stadig er det ikke alle, der genkender dem på gaden.
  Oberstpigen svarede:
  - Ud af en milliard mennesker er der kun én, der er i gang med seriøst arbejde. Og så, kontinuerlig underholdning og fornøjelse, og et næsten fuldstændigt fravær af rigtige mænd. Pigerne går amok af lediggang.
  Catherine sang:
  - Piger, piger,
  Rastløs skæbne...
  Men hvorfor, for at være stærkere,
  Vi har brug for problemer!
  Elizabeth bemærkede:
  - Det her er kun begyndelsen på en stor kamp. En ting jeg ikke forstår er hvor lugten af barndom kommer fra? Måske er det i virkeligheden en slags vidunderbørn?
  Euphrosyne foreslog:
  - Hvad hvis de brugte en tidsmaskine!?
  Elizabeth sagde ikke for selvsikkert:
  - Tidsrejser er forbudt af naturens love!
  Ekaterina bemærkede:
  - Men også at stjæle en raket ved højlys dag, uden at efterlade sig spor, i strid med alle naturens love. Desuden troede mange forskere, at det var umuligt at forårsage processen med præon-fusion. Men fakta siger, at der også er bipreoner, og måske venter der os mange flere opdagelser.
  Elena sang med glæde;
  Åh, hvor mange vidunderlige opdagelser vi har gjort,
  Pludselig bringer et øjeblik af oplysning...
  Og erfaring, søn af svære fejltagelser,
  Og geni er paradoksernes ven!
  . KAPITEL nr. 2.
  Pigerne fortsatte efterforskningen. Flere skønheder i politiuniformer og en ung mand fløj op til dem. Ganske vist havde han et ungt, ømt ansigt uden et eneste hår, og han var praktisk talt ikke til at skelne fra pigerne, især med sit lange, blonde hår. Menneskelige mænd har fuldstændig mistet deres maskulinitet. Da de ikke ville barbere sig, blev de som teenagere af udseende og infantile i ånden. Men kigger man godt efter, er der også forskel på figuren. Drengene er ret velbyggede og muskuløse - også flotte.
  Uden at tænke sig om to gange bestilte Elizabeth frokost. Og du kan spise gratis på Hypernet ved at bestille bioplasma mad derfra. Som er meget velsmagende, sund og høj i kalorier. Og hun så også meget smuk ud.
  Mutantpigerne satte sig ved bordene. Bestikket var skinnende guld, leveret gennem ultramatrix-kanalerne sammen med maden.
  Elizabeth bemærkede, tog gaflen med fingrene og stak den ind i en skive frisk kaktus diplodocus kød:
  - Det er så dejligt, når maden er gratis!
  Pige-obersten bemærkede:
  - Ikke alle. Nogle retter, især dem lavet af naturlige, sjældne kødsorter, sælges for penge.
  Elena fnisede og bemærkede:
  - Især naturligt drageblod fra stjernebilledet Skytten! Det har en stærk berusende virkning. Og det rammer hjernen!
  Catherine tweetede:
  - Fædrelandet tror ikke på tårer,
  Lad os give den onde drage et smæk!
  Elizabeth bemærkede:
  - Selvom Sherlock Holmes sagde, at det ikke er værd at fremsætte en hypotese om den konkrete gennemførelse af forbrydelsen, er der ikke nok fakta endnu. Så i dette tilfælde begynder efterforskeren at justere fakta til sin hypotese. Men ikke desto mindre kan vi måske udtrykke nogle flere tanker?
  Euphrosyne trak på skuldrene og sagde:
  - Umiddelbart ser det ud til, at vi har at gøre med en civilisation, der i sin udvikling overgår det jordiske, eller mere præcist, menneskeligt. Men dette kan bare være et falsk spor.
  Pige-obersten bemærkede:
  - En civilisation, der er overlegen Jordens, i sin teknologiske fordel kan være en frygtelig modstander. Det er skræmmende overhovedet at tænke på det!
  Den unge betjent knirkede:
  - Vores anliggender er sorte!
  Elizabeth svarede med et suk:
  - Under alle omstændigheder er vi nødt til at studere alle videoerne af bortførelsen mere omhyggeligt. Og skan også Hypernet-skyen. Og dette vil også være en meget svær og realistisk beslutning. Men der kan være spor efter rakettyvene der.
  Elena spurgte:
  - Tror du, folk gjorde det her alligevel?
  Elizabeth nikkede:
  - Højst sandsynligt, folkens!
  Og jeg tænkte, at ikke alle jordiske individer kan kaldes mennesker. For eksempel fik en dreng, omkring tretten år gammel, sine hæle brændt med en fakkel af politiet under den længe siden Anden Verdenskrig. Og så påførte de også et rødglødende stykke jern i form af en femtakket stjerne på barnets bare bryst.
  De reddede faktisk drengen. Men den stjerneformede forbrænding på hans bryst forblev. Det lykkedes også at brække flere af hans bare tæer med en varm tang. Men heldigvis voksede de sammen. Men hvor gjorde det ondt!
  Men dette er langt fra det eneste tilfælde.
  En pige på omkring fjorten blev kørt barfodet gennem kulden. Og så satte de deres bare hæle på et varmt komfur.
  Elena bestilte i mellemtiden en vidunderlig suppe fra en skildpadde med en diamantskal og en hybrid af ananas, kål, fersken og chokolade-donut over Hypernet - hvilket er meget velsmagende.
  Den røde mutantpige sang:
  - Vi vil først se maden i øjnene,
  Og så spiser vi det hele med stor velbehag!
  Ekaterina bemærkede:
  - Så jeg tænker, måske er rumskibet stjålet af robotter?
  Elizabeth spurgte:
  - Hvorfor robotter?
  Pigen med gult hår sang:
  Hvis en person er nede,
  Hvis en person har nået enden af sit reb,
  Forvandlet til en vild igen
  Den nye Boss-robot er dukket op!
  Euphrosyne nikkede:
  - Med mænd som vores er det et under, at robotter har overtaget magten!
  Den unge mand knirkede:
  - Og hvorfor er mænd dårlige?
  Elizabeth sang:
  - Alle mænd er svage,
  De er alle sammen som børn...
  Pigen kan ikke klare dem,
  Det er kedeligt på planeten!
  Pige-obersten indvendte:
  - Ingen grund til at fornærme Seryozha! Han alene kan tjene to eller tre dusin kvinder om natten - han prøver, selvom det ikke er let for ham!
  Elena fnisede og bemærkede:
  - I dette tilfælde er det bedre med en vibrator og en biorobot!
  Og pigerne sang i kor:
  Hvor langt er fremskridtet kommet?
  Men hidtil usete mirakler,
  Galakserne har nået kanterne,
  Ikke vige tilbage for hård praksis!
  Seryozhka sukkede tungt og klynkede:
  - De kørte mig virkelig til vanvid! Det ville faktisk være bedre med biorobotter!
  Pigerne lo. Og de strøg den unge mand fra alle sider og klemte endda hans muskuløse krop.
  Ja, en interessant verden. Det virker som et paradis for mænd, men for mænd er der sådanne spændinger, og de er bogstaveligt talt udmattede.
  Catherine udtrykte sin version:
  - Eller måske gjorde mænd det virkelig? Dem vi kørte henover og plaget? For at flygte fra sådan en overbelastning tog de den bare og stak af!?
  Elena fnisede og kurrede.
  - Vidunderlig version! Nå, det ser ret fedt ud! Mænd løber væk fra piger!
  Og pigen fløjtede gennem næseborene, som så meget cool ud, da hun udførte det.
  Euphrosyne udtalte:
  Det er umuligt at leve i verden uden en kvinde, nej,
  I dem er majsolen, i dem er kærlighedens morgen...
  Oberstpigen bemærkede og blottede sine tænder:
  - Er det muligt uden mænd?
  Elizabeth grinte:
  - På en eller anden måde klarer vi os uden dem. Men det er på tide, at vi holder op med at savle over det stærke køn.
  Pigerne lo. Og de begyndte at spise, det vil sige at arbejde mere energisk med deres kæber. Verden omkring dem virkede smuk. Elizabeth mente, at når det for eksempel kommer til kønsskifte, så ville flere mænd af en eller anden grund gerne blive kvinde, og ikke omvendt? Selvom det så ud til at være meget bedre at være mand. For eksempel er der ingen grund til at føde og føde børn, og der er meget mindre husarbejde at bekymre sig om. Og generelt er det så svært at være kvinde, og deres lønninger og pensioner er lavere end mænds. Disse er virkelig mirakler, der skete i det enogtyvende århundrede. Og så døde det mandlige køn næsten helt ud.
  Og Catherine tænkte: "Hvem begik egentlig sådan en forbrydelse?" Og hvorfor lugtede de barndommen? Hvad har dette at gøre med?
  Derudover mærkedes noget andet, men det var ikke helt klart og samtidig velkendt.
  Pigen brækkede et stykke bananhjort af og tyggede det og smagte det saftige kød med en frugtagtig smag.
  Så sang hun:
  Jeg stoler på dig alene
  Sherlock Holmes...
  Selvom du ikke kan tælle tabene,
  Sherlock Holmes!
  Elizabeth bemærkede med et smil:
  - Uanset om du vil tro det eller ej, vil de bagerste gå til fjenden til frokost!
  Og pigerne lo og blottede deres tænder. Og de er perlefarvede og funklende, som polerede spejle. Det er virkelig piger, der vil vise deres klasse.
  Oberstpigen spurgte:
  - Hvad vil du gøre nu?
  Elena foreslog:
  - Lad os afhøre vidnerne! Det her bliver ret fedt.
  Elizabeth bemærkede:
  - Det vil tage for meget tid. Kan du ikke tilbyde noget mere betydningsfuldt og effektivt?
  Euphrosyne tweetede:
  - Det bedste er at flyve til Jupiter. Den største planet i solsystemet, og så hav det meget sjovt!
  Elena sang:
  - Jupiter er den kongelige planet,
  Hun falder en solstråle...
  Glorificeret af en stor bedrift,
  Bliv strålende med os!
  De mutante piger sang i kor:
  - Livet er en latterlig fejltagelse,
  Edderkoppen blev knust...
  Der er en vej ud af labyrinten
  Fra enhver blindgyde!
  Vi vil endda bryde kvarker,
  Selv præsten vil ikke blive frelst...
  Piger vil ikke undgå slagsmål,
  Vi er en legion af skønheder!
  Elizabeth kvidrede og blottede sine perlefarvede tænder, som om de var blevet poleret og kom fra havets bund:
  - Vi kan finde alle,
  På bunden af havet...
  Ikke mere end tyve
  Ligner en helt!
  Og krigerne brød ud i grin!
  Hvorefter de begyndte at arbejde energisk med deres kæber igen.
  Pigen Elena huskede, hvordan hun øvede sig i lodning i en børnekoloni. I stedet for at bære statsudstedte træsko, er det bedre at gå barfodet. Desuden fryser børns fødder næsten ikke, selv om vinteren, når de først har vænnet sig til det. Maden i kolonien var stadig anstændig, bedre end for voksne fanger. Men de arbejdede som voksne - tolv timer om dagen og studerede endda i fire timer. Det vil sige, at der slet ikke var fritid. Sandt nok, mens de arbejdede, forsøgte pigerne at unddrage sig. Nogle gange regnede det. Og de legede med hjemmelavede kort til lodning.
  Den rødhårede Elena lærte hurtigt at snyde og slå sine venner. Så hun fik mad nok. Nogle gange selv på helligdage fik børnefanger slik og slik.
  Og under krigen sendte amerikanerne også mad. Og der var også konserves og slik og chokolade. De leverede også råvarer, udstyr og biler.
  Af de amerikanske fly blev Airacobra betragtet som det bedste. Den var bevæbnet med fire maskingeværer og en kraftig 37 mm luftkanon. Men en pilot fik ti år i lejrene bare for at sige, at den amerikanske Airacobra var bedre end den sovjetiske Yak. Selvom det er sådan det er.
  Elena er heller ikke tilbageholdt i sin tunge, og under krigen blev hun arresteret, overført til afstraffelsesceller og slået i hælene med stafetter. Og nazisterne torturerede mig i fangenskab.
  Ja, de havde et rigt liv før i tiden. Ud over den store patriotiske krig kæmpede de i Korea, Vietnam, Cuba, Afghanistan, Irak, Tjetjenien og Syrien. Men de nægtede principielt at kæmpe i Ukraine. Når det er sagt, vil der ikke være noget broderligt blod på dem.
  Pigerne har oplevet meget i livet. Og for at være ærlig, så ønskede de ikke specielt spændende eventyr. Sandt nok har de sidste par årtier været for rolige.
  I fremtiden, generelt, især når der er så mange kvinder, er livet blevet roligt.
  Men der var for eksempel rumpirater. Især angreb de engang en karavane af guld og hyperguld. Pigerne jagtede dem. De fleste af piraterne var myggemider. Måske en af de få racer i universet, der er mere aggressive end mennesker. De ødelagde endda deres egen planet med en atomkrig.
  Myggeflåter var det eneste store problem, folk havde. Heldigvis var der få af dem, og de foretrak piratkopiering. Nå, nogle gange lancerede de også hackerangreb. Her hjalp nisserne dem. Denne race er generelt fredselskende og lille i antal, men elsker virkelig penge.
  Der er også elvere i universet. Men der er også få af dem, og de sidder fast i middelalderen. Elvere er selvfølgelig smukke, ældes ikke - med evigt unge kroppe, dog ikke udødelige - tre hundrede eller fire hundrede år og enden. Ved første øjekast er de ikke dumme, de har en god hukommelse, de tæller og skriver hurtigt. Men så uopfindsomt. De tænkte ikke engang på en dampmaskine - de sejlede på sejlbåde og brugte så primitive våben, når de skyder, at de vigtigste stadig var buer eller i bedste fald armbrøster.
  Deres niveau var i bedste fald det sekstende århundrede blandt mennesker. Men elvere er meget ældre end menneskeheden, ligesom nisser.
  Af en eller anden grund har folk et ekstraordinært talent for teknologi. Og selv udryddelsen af mennesker forhindrede ikke fremskridt.
  De mutante piger afsluttede forskellige delikatesser, inklusive en hybrid af en cykel, en traktor og en vandmelon og en chokoladeovertrukket blæksprutte.
  Maden var meget velsmagende, pigerne sang endda:
  Velsignet være den, der er i rummet,
  I et saligt hjørne...
  Tænker ikke på sorg -
  Med en slev vin i hånden!
  De drak selvfølgelig også vin. Meget sød, behagelig i smagen, som opkviklede, men ikke berusede.
  Mutantkrigerne lettede og gik tilbage fra rumhavnen. De begyndte at scanne HyperInternet og aflytte smartphones.
  Elena bemærkede:
  - Der er millioner af smartphones, eller mere præcist milliarder! Lad programmet kontrollere dem bedre!
  Elizabeth nikkede:
  - Det er en meget fornuftig idé. Selvom programmet ikke kan erstatte dit øje, selvom det er det mest avancerede.
  Ekaterina bemærkede:
  - Robotter er det, der erstattede mennesker i alt. Men de har endnu ikke lært at opfinde.
  Euphrosyne sagde alvorligt:
  - Men hvis du lærer, vil det være enden på den biologiske civilisation.
  Pigerne lancerede et søgemaskineprogram i hyperplasmisk form på Hypernet. Og vi begyndte at aflytte smartphones og andre enheder.
  Elena foreslog at lancere mindst et dusin flere sådanne programmer og også teste nanobots.
  Ideen var ikke den dummeste. Krigerne begyndte at finkæmme det virtuelle rum. Og andre typer.
  Elena tænkte, hvem synderen kunne være. Måske var den, der udviklede dette stjerneskib, på en eller anden måde involveret i kidnapningen. Og hvad? Måske var der af en eller anden grund et ønske om at flyve til andre galakser, eller der var jalousi og misundelse af designeren.
  Vi skal i øvrigt tjekke oplysningerne om, hvem der har arbejdet på dette.
  Pigen tændte for scanneren og begyndte at aflytte dataene. Alt har indtil videre vist, at bortførelsen faktisk var usynlig og uden konkrete spor.
  Der var flere dusin design af denne intergalaktiske raket. Heraf er cirka en femtedel mænd. De har stadig et sind, der er mere tilbøjelige til matematik og teknik end kvinder. Deres procentdel blandt videnskabsmænd er meget højere end i livet. Og blandt store videnskabsmænd er det endnu højere.
  Derfor er kvinder bekymrede for, at mænd forsvinder. I sengen vil de blive erstattet af en biorobot eller en vibrator, men robotter er endnu ikke stærke inden for videnskab. Medmindre spil stadig kan opfindes, eller noget lille. Men folk gør seriøse opdagelser.
  Elena, der gættede sine tanker, bemærkede:
  - Nogle gange fortryder jeg, at jeg ikke er født som mand!
  Elizabeth lo og svarede:
  - Ja, det er jeg også. Jeg kunne få millioner af børn. Og dette ville være en ny, overlegen race.
  Catherine kastede en mønt med sine bare tæer og fangede den. Og så kastede hun den igen og slog en flue ned under flugten. Hvorefter hun tweetede:
  - Hvis en spurv er tæt på,
  Vi sigter pistolen...
  Hvis der er en flue, så slå fluen,
  Tag hende med våben!
  Elena fnyste foragtende:
  - At skyde gråspurve med kanoner er for spild!
  Euphrosyne nikkede:
  "Og det nytter ikke noget at skyde en pellet mod en elefant!"
  Pigerne tog den og sang:
  Det er slemt, når du er alene, som en snob
  Du er alene, og dine fjender er legioner...
  Selv en elefant kan blive spist af en insekt,
  Hvis der er mere end en million væggelus!
  Og så lancerede pigerne flere søgeprogrammer på Hypernet. Og det var ret interessant.
  Hvorefter de fløj væk til en afstand fra Månen. Vi så på planeten fra rummet.
  Det meste var allerede bygget op. Og fantastiske, smukke træer voksede. Og på træerne er der store, flerfarvede knopper. Kvinder generelt elsker virkelig blomster, når de er lyse og fulde af farver. På nogle knopper havde kronbladene deres eget individuelle mønster.
  Elena sang med glæde:
  -Hvor smuk er planeten Månen,
  Som perler, kroner af rubiner...
  Klem ikke os piger på hjørnet,
  Vi er så stærke krigere!
  Og den rødhårede dronning snurrede som en top i vakuumet. Pigerne havde specielle dragter, der gjorde det muligt for dem at flyve mellem planeter. Derudover var mutanter ikke bange for at være i rummet og vakuum uden beskyttelse.
  De er ikke almindelige mennesker.
  Elena huskede, hvordan de først smurte hendes bare fodsåler med olie, og derefter stegte hendes bare hæle med en brazier. Hvor er det smertefuldt. For at undgå at skrige forestillede hun sig, at hun kæmpede barfodet i ørkenen. Og for eksempel redder han frafalden Julian.
  Faktisk, hvis Julian havde levet i halvfjerds år, kunne kristendommen være uddød for evigt. Desuden er denne tro paradoksal. Betragt den uheldige mand, der blev korsfæstet på korset, for at være den almægtige Gud.
  Efterhånden som fremskridtet udviklede sig, begyndte det store flertal af mennesker at betragte mennesket som den vigtigste Gud. Ligesom mennesker i universet er messias.
  Og tiden vil komme, tidens hemmelighed vil også blive åbenbaret. Og så vil de døde genopstå.
  Elena fløjtede. Hun havde en kæreste under Anden Verdenskrig, og hun elskede ham meget højt. Det var en stærk kærlighed, den slags, der varer evigt. Og han døde, mens han stormede Rigsdagen. Det er selvfølgelig en skam.
  Elena drømte om at genoplive ham. Så vil mutantpigen faktisk finde absolut glæde og lykke.
  Men videnskaben har endnu ikke nået dette punkt. Men der vil gå to tusinde år, og så vil det være muligt at genoplive de døde.
  Nu er for eksempel alle pigerne og drengene evigt unge. De unge mænd bliver endda for unge. Men engang aftvang et skæg respekt.
  Elena kiggede på scanneren. Programmet rapporterede generelle data. Du vil stadig ikke se og fordøje alt.
  Der er så meget information, at dit hoved snurrer.
  Elizabeth bemærkede:
  - Vi har ikke opnået noget!
  Ekaterina grinte:
  - Det er de mest teknologisk avancerede kriminelle, vi nogensinde er stødt på. Og du skal ikke regne med for hurtige resultater!
  Euphrosyne knirkede:
  - Jo mere stille du går, jo længere kommer du.
  Elena foreslog:
  - Eller lad os måske flyve til Jorden. Lad os først afhøre chefdesigneren af den intergalaktiske raket, Vishu Aran. Han er tilsyneladende en meget smuk mand.
  Elizabeth trak på skuldrene:
  "Jeg ved ikke, hvad det vil give os, men det vil ikke skade at forhøre Visha." Vi har i det mindste brug for den mindste anelse!
  Elena tweetede:
  - Under afhøringen spurgte den onde mand:
  Hvem er manden der slog mig...
  Han svarer, den skrå,
  Hvad befalede afhøringen -
  Djævelen selv bragte dig ned, selve hovedsønnen!
  Og pigerne lo igen.
  Pigerne fløj til Jorden. Planeten var smuk, og på samme tid fløj så mange ting rundt om den. Der var også piger i rumdragter med ultratyngdekraftsmotorer. De fløj op til mutanterne og tilbød at købe dette eller hint produkt.
  Samtidig råbte de:
  Over jorden rynker himlen,
  Alle er bange for at overdrive det...
  En fyr kysser en pige -
  Han beder om at hæve prisen!
  Elena tog den og klikkede med sine bare tæer og udløste en stor, dødbringende pulsar mod pigen. Han fløj og ramte skønheden. Hun blev indhyllet i gnister, spundet og sang:
  - Jordens puls slår ængsteligt mellem stjernerne,
  Markerne blev vandet med krystaldug...
  Alle mennesker, kender én familie nu,
  De lever i salig lykke, evig fred!
  Og Elena smilede tilbage med sit meget strålende og vidunderlige smil af rene perle.
  Catherine sang som svar:
  Vi ønsker dig lykke,
  Lykke i denne store verden...
  Som solen om morgenen
  Lad ham komme ind i huset!
  Pigerne viftede med hånden og protesterede:
  - Ikke til huset, men til hele universet!
  Elena sang:
  - Universet er fuld af fantastiske overraskelser,
  Hun er magisk og ekstraordinær...
  Stjernerne er nu kun et stenkast fra jorden, tæl med hånden,
  Så vær en dreng i kamp, hård i kærlighed!
  Og pigerne sang i kor:
  Vær en sej fyr!
  Vær en sej fyr!
  Få et skæg snart!
  Vær en sej fyr!
  Vær en sej fyr!
  Gift dig med en barfodet pige så hurtigt som muligt!
  Krigerne, må det siges, er virkelig af en fremragende klasse. Og hvis de brøler og begynder at grine, så vil dette være en enestående coolness.
  Jorden ser meget imponerende ud fra luften. For det første har den udover Solen også fire ekstra lyskilder. På Sydpolen vokser kokosnødder, bananer, ananas og mange hidtil usete frugter.
  Der er praktisk talt ingen nat - evig dag og evig sommer
  Kvinderiget er et sandt paradis. Og der er så mange blomster overalt, store og lyse. Og hvor mange springvand og statuer der er. Særligt smukke er statuerne dækket med et tyndt lag hyperguldblad. Den funkler med alle regnbuens farver, den er hyperguld, hvilket gør den unik i skønhed.
  Og hvor mange forskellige juveler er der. Især diamanter, nogle på størrelse med et godt hus, og glimter i strålerne fra flere armaturer.
  Og hvor mange piger er der, solbrændte, muskuløse med mavemuskler som chokoladebarer.
  Drengene, der er tusind gange mindre i antal, er også meget smukke og går normalt i shorts.
  Det skal siges, at de også er forskellige. Kun et lille antal mennesker bærer uniform. Her er varmt og et sandt paradis.
  Mange mennesker forsvinder i ny og næ og kaster sig ind i Hypernet-matrixen. Lige på gaden kysser piger fyre og kærtegner dem. Nogle gange med robotter. Sandt nok har det endnu ikke nået punktet for åben offentlig sex. Men i Hypermatrix er alt muligt.
  For eksempel kan du stort set få næsten enhver krop på Hypernet. Selv blive rigtig King Kong, eller en sommerfugl. Og hjernen vil ikke mærke forskel.
  Og der, i Hypermatrix-spillene, kan du kæmpe. Desuden som du vil. Elena elskede for eksempel at skyde laserstråler fra sine skarlagenrøde brystvorter og brænde hele regimenter af fjender. Især orker.
  Ja, der er også orker i det virkelige univers. Kun de er endnu mere tilbagestående end elverne, vilde og taler næsten ikke.
  Men hvordan orkerne formåede at besøge Jorden, efterlod legender om sig selv og gav eventyr.
  Elvere i oldtiden var i stand til at bevæge sig ved hjælp af magiske medaljoner. Og der var specielle, kraftfulde besværgelser, der blev overført fra planet til planet.
  Men så var hemmeligheden på en eller anden måde tabt. Det ser ud til, at de var meget magtfulde troldmænd, men så degenererede de enten eller flyttede til en anden galakse.
  Her tænkte Elizabeth igen:
  - Er det ikke troldmænd? De kan have deres egne grunde til at stjæle et intergalaktisk rumskib som dette!
  Og pigen sang:
  Livet er ikke let for vores skønheder,
  Og hun suser som en forårsgynge...
  Lad vores drøm gå i opfyldelse,
  Vi fløj til kanten af universet!
  . KAPITEL nr. 3.
  På vej til Jorden satte mutantpigerne sig ned i en af restauranterne, hvor man for penge kan få eksotiske ting, som ikke er tilgængelige gratis fra Hypernet. Især bestilte Elena blodet af en hybrid af en tyrannosaurus og en kaktus. Hvorefter pigerne slugte den med fornøjelse.
  De huskede deres glorværdige fortid og begyndte at synge med stor entusiasme;
  Vi er piger fra landet USSR,
  Som er en fakkel for hele verden...
  Lad os vise, du ved, et eksempel på storhed,
  Her er heltegerningerne sunget!
  
  Piger blev født under det røde flag,
  Og barfodede farer de gennem frosten...
  Døtre og sønner kæmper for Rus',
  Nogle gange giver bruden fyren en rose!
  
  Der vil være et rødt flag over universet,
  Lys så klart, som en fakkelflamme...
  Når alt kommer til alt, heroisk, kend vores sving,
  Og vores banner funkler som rødt!
  
  Tro det ikke, den forbandede fascist vil ikke bestå,
  Og den russiske ånd vil aldrig forsvinde...
  Sejre vil åbne en endeløs konto,
  Lad os sige hej og hej til nogen!
  
  Rusland er et vidunderligt land,
  Du gav kommunismen til folkene...
  For evigt givet af Gud generøst,
  For fædrelandet, for lykke og frihed!
  
  Fjenden vil ikke være i stand til at besejre fædrelandet,
  Og uanset hvor grusom og lumsk han var...
  Vores uovervindelige russiske bjørn,
  Den russiske soldat er så herlig for sin sejr!
  
  Smukke sovjetiske land,
  Pigerne i den er stolte over, at de er smukke...
  Hun blev givet til os ved fødslen for evigt,
  Og lad os Komsomol-medlemmer være retfærdige!
  
  Vi kæmper i udkanten af Moskva,
  Snestorm, snedriver og pigerne er barfodede...
  Vi vil ikke opgive vort fædreland til Satan,
  selv vores le skyder præcist!
  
  Så i raseri er pigerne ivrige efter at kæmpe,
  Og med den nøgne hæl smider de en eksplosionspakke...
  En fascist, han ser bare cool ud,
  Faktisk bare onde Kain!
  
  Fjender kan ikke besejre piger,
  De blev født under sådan en stjerne...
  Vores uovervindelige monster er bjørnen,
  Hvem gjorde fædrelandet til sin kone!
  
  Vi russiske piger er gode
  Vi er ikke bange for tortur og frost...
  Og vi vil afvise, tro den onde hordes angreb,
  Fjenden vil gå amok af dosen!
  
  De var i stand til at skubbe fjenden væk fra Moskva,
  Selvom han er fuld af enorm kraft...
  Vi piger er så stolte af os selv,
  Modstandere vil alle forsvinde i deres grave!
  
  Tro det ikke, fjender kan ikke besejre Rus',
  Da hver ridder kommer fra bleer...
  Jægeren er tilsyneladende blevet til vildt,
  Og modstanderen er stadig kun et barn!
  
  Men den russiske ånd, stor, tro ånden,
  Du ved, der er skjulte kræfter i det...
  Fjenden vil blive fuldstændig knust,
  Når alt kommer til alt, er riddere uovervindelige i kamp!
  
  Smid jeres tvivl til side, piger,
  Vi er de modigste i verden...
  Lad os kaste Satans horder ind i infernoet,
  Lad os suge alle modstanderne i toilettet!
  
  Den hellige krig vil ende
  Fred og morgen vil komme over planeten...
  Hun er for evigt med solen, ved dette,
  Må sommeren flamme for evigt!
  
  Og kommunismen evig i herlighed,
  Og Lenin og den store Stalin er med os...
  I blodig biograf er først nu fascisme,
  Og vores vilje er at tro stærkere end stål!
  
  Mit Rusland regerer i århundreder,
  Og gav lykke til hele universet...
  Du har brug for styrken af en stålnæve,
  Og vovet, men på en fornuftig måde!
  Pigerne sang med stor entusiasme og følelse. Men efter det måtte jeg tilbage til virkeligheden. Og anstreng dine smarte og lyse, i ordets bogstavelige forstand, hoveder. Faktisk, hvad skal de gøre, og hvordan man finder de kriminelle.
  Information akkumuleret nådesløst i store mængder. Og det var nødvendigt at isolere noget. Men indtil videre har der ikke været nogen spor.
  De mutante piger drak mere blod. Så gik vi tilbage til Hypernet. Men der er så meget blandet her. Dette er ikke det enogtyvende århundredes internet, hvor du ikke kan finde alt, hvad du ønsker, selv blandt bøger. Og dette er en hel virtuel energi med energien fra thermoquark-fusion, og allerede de første thermopreon-udsender. Og der er allerede så mange smarte ting her.
  Og ikke kun jordisk. Der er noget, der trænger ind fra andre galakser, som stadig er utilgængelige for mennesker.
  Elena kurrede:
  - Sådan her! Det er ikke engang klart, hvorfor folk fik hoveder? Sandsynligvis udelukkende til pine!
  Catherine sang med spænding:
  - Hvorfor har folk brug for hoveder?
  Det knækker, det sker...
  De hugger ikke træ med hovedet,
  Glem ikke negle!
  Euphrosyne hentede:
  I det mindste for nogle er det tomt,
  Andre narrer hende...
  Men alle er ikke lette at se,
  Han vil ikke miste hende!
  Elizabeth stampede vredt med foden og knurrede:
  - Det er børnesange! Lad os bedre, piger, synge noget mere muntert, stærkt og udtryksfuldt. Ellers vil vores bolde snart gå bag rullerne!
  Og de var mutante krigere og på samme tid efterforskere, som de slet ikke kunne lide, især arbejde med deres hoveder. Flyt din bare hæl ind i næsen, tak. Men brug hovedet - Gud ske lov!
  Ikke desto mindre synger de godt - deres struber er sunde, og deres sange er opkvikkende;
  Jeg sluttede mig til Komsomol, mens jeg spillede,
  Smuk drømmepige...
  Jeg troede, at verden ville være evig maj,
  Hver dag er forårets fødsel!
  
  Men af en eller anden grund lykkedes det ikke,
  På en eller anden måde kan jeg ikke blive forelsket...
  Nå, fortæl mig venligst gutter,
  Livet er en meget stærk åre!
  
  Pludselig tordnede krigen pludselig,
  Og en dødsorkan stormede...
  Og mine piger har en stærk krop,
  Du kan med det samme sætte dig selv under angreb!
  
  Tro mig, jeg vil ikke give op,
  Kæmp for fædrelandet til det sidste...
  Vi bærer granater i en stærk rygsæk,
  Stalin erstattede sin far i hjerterne!
  
  Store krigere i Rusland.
  Vi kan beskytte fred og orden...
  Himlens stjerner vandede fløjlet,
  Og jægeren blev til vildt!
  
  Jeg, en barfodet pige, kæmper
  Fuld af fristelser og kærlighed...
  Det vil være, jeg kender et sted i dette paradis,
  Du kan ikke bygge lykke på blod!
  
  Fædrelandets store krigere,
  Vi vil kæmpe hårdt i nærheden af Moskva...
  Og så drømmen under kommunismen,
  Mod underverdenen med Satan!
  
  Modige russiske fyre,
  At de kæmper ærligt til det sidste...
  De skyder med et maskingevær,
  Hvis du har brug for en krone af guld!
  
  Ikke engang en kugle kan stoppe os
  Jesus den store Gud er opstået...
  Rovdragens dage er forbi,
  Det blev endnu lysere fra himlen!
  
  Jeg elsker dig, kære Lada,
  Den højeste Gud Svarog vil være i herlighed...
  Vi skal kæmpe for Rusland,
  Den bedste Hvide Gud er med os!
  
  Bring ikke russerne i knæ,
  Tro mig, vores kød kan ikke bremses...
  Stalin og den store Lenin er med os,
  Du skal også bestå denne eksamen!
  
  Fædrelandets smerte er også i vores hjerter,
  Vi tror på hendes storhed...
  Vi åbner hurtigt døren til rummet,
  Det bliver et meget sødt liv!
  
  Vi er smukke barfodede piger,
  Vi løber så rask gennem snedriverne...
  Vi har ikke brug for denne bitre vodka,
  Keruben spreder sine vinger!
  
  Vi piger vil stå op for fædrelandet,
  Og vi vil svare den onde Krauts, nej,
  Helvedes Kain vil blive ødelagt,
  Og hej til Kristus Frelseren!
  
  Der kommer en æra - det kunne ikke være bedre,
  De døde vil opstå for evigt...
  Universet bliver et rigtigt paradis,
  Alles drøm vil gå i opfyldelse!
  Pigerne sang med stor entusiasme. Og deres stemmer er meget iriserende og stærke på samme tid.
  Hvorefter de forlod restauranten og fløj til Jorden. De havde en god anmeldelse. Her især Moskva. Kreml er synligt - meget stort. Murene er ti kilometer høje, og tårnene er femten til sytten kilometer høje. Ja, der er noget at se her. Selve Kreml var rummeligt, så der opstod en hel metropol inde i den. Og dette er et meget imponerende syn. Og i stedet for stjerner på tårnene er der forskellige stjernetegn lavet af hyperguld.
  Selvfølgelig bruges det tidligere navn Moskva ikke længere. Det hedder New Rus'-York. Sådan et moderne navn. Og selvfølgelig forbliver Rusland i en fjern fortid. Nu er der et enkelt imperium på Jorden, som strækker sig over det meste af galaksen.
  Og sådan er livet godt. Og hvor mange smukke piger i lyse solkjoler. Hvor er det smukt - så mange halvnøgne, muskuløse kvindekroppe.
  På Jorden i en fjern fremtid er der simpelthen Paradis. Og det smukke køns rige. Det er formentlig sådan, pigehungrende mænd forestiller sig Eden. De har det godt i denne verden.
  Et vidunderligt eventyr, hvor kvinder selv passer på fyrene og kæmper for dem. En verden, hvor mænd er tvunget til at anstrenge sig for at tilfredsstille mange piger. Og det er godt for dem, og på samme tid er det ikke nemt.
  Nogle piger bruger dog høje hæle. Selvom de ikke er behagelige for benet. Men det er moderigtigt og smukt. Selve skoene kan være lavet af et solidt stykke diamant, uden at skjule deres yndefulde form.
  Nogle piger tager så mange smykker på sig selv, at det er i dårlig smag.
  Folk har gode muskler. Men normalt er mængderne små for bekvemmelighed og skønhed, men relieffet er fremragende. De unge mænd ligner meget unge, inklusive næsten ingen synlige store kroppe blandt dem, og deres hud er glat, ren, poleret. Faktisk er hannerne blevet infantile.
  Selvom det heldigvis ikke er alt endnu. Og blandt dem er der også dem som Vishy, der ledede gruppen, der designede det første intergalaktiske rumskib. Og det var interessant at tale med ham. Også selvom han ligner næsten alle mænd. Måske er panden lidt højere og bredere end standard hanners.
  Generelt bliver folk dumme af lediggang. De studerer efter test, næsten hele tiden, de har det sjovt og fornøjelse. Nå, ligesom i den berømte tegneserie: "Jeg vil ikke." Ja, det viste sig at være sådan en vidunderlig verden. Der er for få problemer for folk i det. Det er især godt for mænd, da kvinder passer dem som små børn.
  Det er også et mirakel, at intellektuelle kæmper har overlevet blandt mændene.
  Pigerne fandt dog ikke Vishy på plads. Det viser sig, at han allerede har forladt Jorden. Men der var to deputerede tilbage: piger med rang af generaler.
  Elena bemærkede:
  - Hunnerne gør mig allerede syg! Der er tydelig mangel på mænd her!
  Catherine fnisede:
  - Og i kolonien?
  Elena snappede:
  - I kolonien er der vagter bestående af mænd, og der er også pædagoger. Og når du er en pige, har du ikke brug for dem. Vi har været her i mere end to tusind år. Der er ingen ældre end os på planeten Jorden.
  Euphrosyne nikkede:
  - Jeg husker stadig zartiden. Ja, vi er virkelig piger, der har oplevet meget og prøvet meget. Men rigtige mænd er degenereret. Kun de evige unge stod tilbage. Det er endda ulækkert, når en mand har et pigeansigt, uden et eneste hår på hans rosenrøde kinder. Og ingen, måske undtagen gigolo-biorobotten, vil prikke dig med skægstubbe!
  Elizabeth nikkede:
  - Ja, det er ikke let i denne verden. Men hvad ville der ske, hvis det var omvendt? Når der er tusind mænd for én kvinde.
  Elena slikkede sine læber:
  - Hvorfor, en hun som mig ville være ret glad for sådan en verden!
  Efrosinya bemærkede:
  - Men det ville være skræmmende for mænd! Og hvor mange kampe ville der være. Alligevel bruger vi kvinder sjældent næverne i kampen om mænd. Og dette ville være en mareridtsverden!
  Catherine sang:
  - Piger er anderledes
  Hvid, sort, rød...
  Men alle kan lide kærligheden til en fyr,
  Smukke kvinder elsker mænd!
  Elizabeth foreslog:
  - Lad os synge noget andet fra vores glorværdige fortid. Når der selvfølgelig var nok rigtige, modige repræsentanter for det stærke køn!
  Elena nikkede:
  - At synge er en god idé! Selvom der er et klogt ordsprog, eller rettere sagt et ordsprog: bare ikke syng dig ihjel! Eller, hvis du vil synge, så ved, hvordan du snurrer!
  Og kriger-efterforskerne begyndte at synge;
  Skønheder angriber barfodet,
  Sådan nogle søde piger løber...
  Hvis du har brug for at slå Fritz med næven,
  Eller de vil hugge ham med et maskingevær!
  
  Piger har ikke råd til at tvivle
  De vil begrave nazisterne døde...
  Og de vil sparke ham hårdt af hans fødder,
  Og et eller andet sted hyler ulve kødædende!
  
  Rusland, dette er et ord for soldater,
  Når, tro mig, det ikke bliver køligere...
  Selvom situationen nogle gange er dyster,
  Hvor den onde sorte Kain sejrer!
  
  Tro det ikke, Komsomol-medlemmer løber ikke væk,
  Og hvis de løber, så kun for at angribe...
  Og alle nazisterne vil blive dræbt på én gang,
  Og Führeren vil blive hevet til hugget!
  
  Rusland, dette er mit fædreland,
  Hun er strålende, bare smuk...
  Den, der er en kujon, er ikke engang en rubel værd,
  Og du ved, at skændes med en kriger er farligt!
  
  Men ved, at vi vil besejre fascisterne,
  Det onde vil ikke herske på tronen...
  Over os er en guldvinget kerub,
  Og Gud Svarog med storhed i kronen!
  
  Den der er en kujon, tro mig, er en svag slave,
  Hans skæbne er én - at udholde fornærmelser...
  I dag er du mekaniker, i morgen er du værkfører,
  Og du kan selv slå andres ryg!
  
  Piger har styrke, simpelthen en vulkan,
  Nogle gange slår hun kraftigt bjerge ned...
  Krigen raser med en ond orkan,
  Og døden slår helt ærligt menneskeslægten ned!
  
  Jeg vil sige jer ærligt, riddere,
  Vi er stærke, når vi russere er forenet...
  Har du brug for en snack til din gaffel og kniv,
  Vi er uovervindelige riddere i kampe!
  
  Hvad er vores tro på Herren Kristus,
  Selvom vi også respekterer Lada...
  Kammerat Stalin er som vores far,
  Og der vil være et sted for paradisisk kommunisme!
  
  Den, der engang var død, vil genopstå
  Og vi bliver smukkere, klogere...
  Og manden er selvfølgelig meget stolt,
  Selvom han nogle gange snakker pjat!
  
  I kærlighed er vort fædreland som en stjerne,
  Tro mig, det går aldrig ud...
  En stor drøm vil gå i opfyldelse
  Der vil være fred og lykke i hele universet!
  
  Jeg elsker Maria, jeg ærer Lada helligt,
  Svarog er smuk og Perun er fantastisk...
  Jeg elsker Jesus og Stalin,
  Ikonernes hellige ansigter er mig kære!
  
  Hvornår kommer der et rigtigt paradis?
  Tro mig, alle dine håb går i opfyldelse...
  Giv dit hjerte til dit fædreland,
  Alt vil være godt, stærkere end før!
  Efter sådan en sang stiger stemningen med en størrelsesorden, eller endda to. Pigerne fløj endelig ind i et af tårnene. Vi besluttede at tale med suppleanterne. Siden Vishy, ifølge de seneste data, fløj til en af Sirius planeter. Og dette er en flyvning ikke mellem planeter, men mellem stjerner. Afstandene er meget større, og du bliver nødt til at gå ombord på et rumskib. Du kan bare ikke flyve sådan længere.
  Mutantpigerne kom ind, barfodet, som altid. Nå, du vil ikke se nogen med dette. Næsten alle her er sådan.
  Men de kvindelige videnskabsmænd er klædt mere imponerende. De havde korte nederdele, og deres torsoer var nøgne, men så tæt behængt med smykker, at ikke en eneste blottet hudplet var synlig. Og alt er så smukt her. Og hendes fødder er i dyrebare højhælede sko. Og det her, må jeg sige, er meget fedt.
  Elizabeth rakte hånden til dem, rystede dem blidt og spurgte:
  - Hvad synes du om denne kidnapning?
  Pigen, den lærde i højre hånd, svarede:
  - Du kan mene alt! Men vi er videnskabsfolk og er vant til at operere med fakta. Og fakta siger, at dette er en person, der er meget teknologisk avanceret. Og her kan du ikke argumentere imod, at fjenden er meget smart og har intelligens!
  Elena udbrød:
  - Er dette et sind fra en anden galakse?
  Pigen, videnskabsmanden i venstre hånd, bemærkede:
  - Teoretisk set kunne det endda være et sind fra et andet univers. Der er universer hinsides vores univers. Der er kun hundrede sekstillioner stjerner i vores univers. Og den er cirka tyve til femogtyve lysår i diameter. Det betyder, at der er andre universer ud over det. Og vi kan besøge dem. Det er blevet bevist, at det er muligt at flyve med hastigheder, der er højere end en fotons hastighed. Mere præcist har praksis vist dette. Det betyder, at du kan flyve hurtigere end en graviton, hvilket er ti billioner gange hurtigere end en foton. - Pigen stemplede sin høje hæl og tilføjede. - Der er allerede ultragravitoner og ultrafotoner. Ultrafotonen blev opnået som et resultat af en thermoquark reaktion. Thermopreon-reaktion kan åbne vejen til hyperfoton, eller rettere sagt, den har allerede åbnet den. Og når hypergraviton dukker op, vil rumskibe opnå sådanne hastigheder...
  Catherine nikkede:
  - Det bliver vidunderligt! Og meget cool!
  Elena knurrede aggressivt:
  - Det er ikke skadeligt at drømme! Hvad vil praksis give os der?
  Pigen, videnskabsmanden i højre hånd, bemærkede:
  - Hypergravitoner kan være blevet brugt her. De kunne næsten ubemærket stjæle et rumskib af denne størrelse og magt og få det til at forsvinde. Dette betyder, at endnu mere kraftfuld bipreon-syntese kunne være involveret! Og dette viser den teoretiske mulighed for syntese, som fra et gram stof vil give energi, der kan sammenlignes med eksplosionen af en supernova, større end solen!
  Euphrosyne fløjtede og noterede:
  - Det ville være meget grusomt og dumt ikke at bruge sådan en energi til kreative formål!
  Elena spurgte:
  - Og hvornår lærer du at genoplive mennesker?
  Pigen, en lærd i venstre hånd, svarede med et smil:
  - Vi arbejder ikke efter denne profil. Men jeg tror, at vi snart vil lære det også. Vi har mange tomme planeter. Og mange planeter kan stadig laves ved hjælp af stjernernes stof. Alene i vores galakse er der mange millioner planeter. Og du kan også gøre dem for de stjerner, hvor der ikke er nogen planeter. Så... Stig ikke op på hesten, piger! Tiden kommer, og du vil også kommunikere med Napoleon ikke kun i et virtuelt spil!
  Euphrosyne fnisede og svarede:
  - Ære til videnskaben, ære til os,
  Han vil kæmpe til frygt for sine fjender!
  Elizabeth bemærkede:
  - Det her er selvfølgelig vidunderligt! Men indtil videre har vi ikke fanget noget. Bortset fra lugten af barndom.
  Den højre lærde spurgte:
  - Hvis barndom?
  Elena grinede:
  - Fornemmelserne her er for vage!
  Den venstre hånds forskerpige spurgte:
  - Og du selv, hvornår blev du født? I tegnefilm viser de dig tilbage i Anden Verdenskrig!
  Elizabeth nikkede:
  - Det er ikke en overdrivelse! Vi er faktisk fra den fjerne fortid.
  Pigen, den lærde i højre hånd, spurgte:
  - Hvordan klarede du at leve indtil den tid, hvor jordvidenskaben erobrede alderdommen?
  Elena fnisede og svarede:
  - Vi er ikke helt fra denne verden... Vi har gennemgået en mutation. Mere præcist en række mutationer, der gjorde os til supermennesker.
  Pigen, den lærde i venstre hånd, sang:
  - Alt umuligt er muligt i vores verden,
  Men hvorfor, alt er altid kun i luften!
  Elizabeth bemærkede:
  - Vi har levet i mere end to tusinde år. Det er hårdt, ærligt talt, for psyken. Mange minder. Og det er trættende.
  Pigen, den lærde i højre hånd, foreslog:
  - Slet nogle af dine minder. Og du vil føle dig bedre.
  Elena protesterede:
  - Nej! Hvordan nazisterne stegte mine bare hæle, det vil jeg ikke vaske af. Især om hvad der gjorde os stærkere!
  Pigen, en venstrehåndslærd, bemærkede:
  - Når du bliver ti tusinde år gammel, bliver du nødt til at slette en del af din hukommelse, ellers kommer der en overbelastning. Selvom du ikke behøver at huske meget.
  Elena sang:
  Hvad skete der med min hukommelse?
  Jeg husker alt, hvad der skete på jorden...
  Ondskab vil forlade, tro mig, fra piedestalen,
  Vi vil få en del af skæbnen!
  Pigen smilede sit perle smil, som passede så godt til hendes røde hår.
  Elizabeth bemærkede:
  - Jeg tror, at de på dette tidspunkt vil opfinde noget, der vil gøre psyken, hukommelsen og hjernen mere perfekt. Desuden tror jeg, at vores hjerner allerede er i stand til at modstå meget større volumener end almindelige menneskers, vi er jo mutanter!
  Euphrosyne tweetede:
  Tro mig, vi kan gøre alt
  Selv svømme over havet...
  Hvis mumien brænder,
  Og jægeren blev til vildt!
  Pigen, videnskabsmanden i højre hånd, bemærkede:
  - Var der engang, hvor du troede på Gud?
  Elena svarede selvsikkert:
  - Jeg troede personligt aldrig på det! Fordi hun var en pioner... Og i kolonien forklarede de os meget godt, hvordan de tjener penge og politik på tro, og bruger Gud som en bogeyman for de udbytterende klasser!
  Euphrosyne nikkede:
  - Ja, vi er opdraget som ateister. Og på samme tid var der øjeblikke, hvor jeg ville bede. Men vi skubbede det væk fra os selv.
  Catherine nikkede:
  - Stol på Gud, men tag ikke selv fejl!
  . KAPITEL nr. 4.
  Pigen, den venstre lærde, nikkede og sagde pludselig:
  - Måske har vores univers en intelligent skaber, eller skabere. Nogle forskningsbeviser peger på dette.
  Elena åbnede sine smaragdgrønne øjne og spurgte fløjtende:
  - Hvor kom sådan en interessant konklusion fra?
  Pigen, den lærde i højre hånd, svarede:
  - Meget enkelt, og endda elementært. Hvordan kunne så komplekse organiske stoffer, inklusive mennesker, komme ud af uorganiske stoffer? Liv kan simpelthen ikke opstå fra molekyler og atomer! Det betyder, at der i første omgang er noget fornuftigt og konsoliderende. For eksempel enhver supercivilisation, der har nået et sådant udviklingsniveau, at det skabte vores civilisation.
  Elizabeth protesterede logisk:
  - Hvis ja, hvilken supercivilisation skabte den supercivilisation, der skabte os? Det bliver som i eventyret om den hvide tyr!
  Pigen, en venstrehåndslærd, bemærkede:
  - I oldtiden blev dette problem løst enkelt. Der var en Gud, og han har altid eksisteret! Og altså et uforståeligt mysterium. Hvorfor Han ikke skabte tidligere er også et mysterium, især da der var en tid, hvor der ikke var tid. Og dette måtte accepteres ved tro.
  Pigen, den lærde i højre hånd, tilføjede:
  - På den anden side har videnskaben endnu ikke været i stand til pålideligt og overbevisende at forklare menneskets og livets tilsynekomst på planeten Jorden og andre verdener uden Gud. Under alle omstændigheder er der et mysterium om vores Selv, og dette mysterium er stadig uforståeligt. På samme måde er det stadig ikke klart, hvor personens identitet er gemt. I hvilket molekyle eller sæt af molekyler? Eller eksisterer sjælen omvendt?
  Elena bemærkede:
  - Bioplasma, eller i almindelig sprogbrug en aura, blev opdaget for længe siden. Sjælen kan også eksistere i form af et sæt forskellige felter, som er som en speciel type stof.
  Elizabeth nikkede:
  - Og vi ved, hvordan man gør det. Nemlig vores sjæl, eller et særligt stof lavet af undvigende stof, køligere end neutrinoer, er i stand til at forlade kroppen. Og vi kan, og det er virkeligt, trænge ind i nogle hemmelige steder med vores ånd!
  Pigen, den venstre lærde, spurgte:
  - Og hvordan sker det? Det er første gang, vi har hørt om sådan en supermagt!
  Catherine nikkede igen med et smil:
  - Åh, det er en speciel praksis for sjælen at forlade kroppen. Og det kan vi gøre i relativt kort tid - ikke mere end en time. Det farligere er, at du måske ikke vender tilbage. I denne tid foretager vi rekognoscering, evt. Forresten kan selv den mest følsomme hund ikke lugte sjælen. Så dette er den perfekte spion!
  Efrosinya tilføjede:
  "Desuden kan sjælen passere gennem enhver rustning!" Dette er hendes ejendom. I dette tilfælde - selve perfektion!
  Pigen, den lærde i højre hånd, spurgte overrasket:
  - Hvis du ved så præcist, at sjælen eksisterer, hvorfor tvivler du så på, at Gud, Skaberen eksisterer?
  Elizabeth svarede ærligt:
  - Fordi... jeg så for meget sorg, lidelse og tårer. Og hvis Gud tillader dette, hvilken slags Gud er han så? For ikke at hjælpe en bevidst lidende person betyder det jo, at du skal være et monster!
  Elena smilede og bemærkede:
  - Det er det! Hvor var den Almægtige, da pigerne blev voldtaget? Enten er Gud svag og tillader ondskab og vilkårlighed, eller også er han ond, eller også eksisterer han ikke!
  Pigen, en venstrehåndslærd, bemærkede:
  - Men nu er alt godt. Vi lever i en verden af absolut lykke. Er dette ikke Guds forsyn?
  Elizabeth trak på skuldrene og bemærkede:
  Du kan godt se, at verden er fyldt med mirakler!
  Kun disse mirakler blev skabt af mennesker selv!
  Elena blinkede og bemærkede:
  - Sådan her! Gud og mennesket er ét! Vi var i stand til at tilbagevise Bibelens ord: "Lad deres dage være hundrede og tyve år." Vi var i stand til at flyve mellem stjernerne. Og tiden vil komme, vi vil være i stand til at genoplive forlængst døde mennesker.
  Pigen, videnskabsmanden i venstre hånd, nikkede:
  - Der er allerede fremgang med hensyn til sidstnævnte. Opdagelse af en individuel tidsflod for hver menneskekrop. Hvis vi lærer at vende
  Hvis vi vender dette om, så kan vi regulere det, og det vil endda vise sig, at vi skaber noget, så ingen overhovedet dør. Og dette vil vise sig at være endnu bedre end ideen om bibelsk udødelighed!
  Elena var enig:
  - Selvfølgelig er det bedre! I Johannes' åbenbaring står der skrevet, at de opstandne retfærdige vil ære Herren og tjene ham. Men det er ikke skrevet, om de skal have underholdning. Hvad hvis de ikke engang lader mig se filmen?
  Catherine grinte:
  - Nå, plus atten, det er bestemt forbudt i Paradis! Og dette vil vise sig at være ekstremt kedeligt.
  Elizabeth fnisede og bemærkede:
  - Ja, i Himlen er det selvfølgelig lidt kedeligt... Og i Helvede? Der er absolut gråd og tænderskæren!
  Pigen, videnskabsmanden i højre hånd, bemærkede:
  - Det tyder på, at der ikke er behov for at være fanatikere. I denne henseende er det umuligt at tage alt bogstaveligt.
  Elena tog den og begyndte at synge med sin fuldstemme;
  Hvad mente Herren?
  Han bor i en frygtelig afstand...
  Da ordren blev givet til at arbejde,
  Så vi ikke forbliver i en drøm.
  
  Selvom den kongelige påklædning er storslået,
  Men der er ingen mere snæver person...
  Fattigdom skyder blankt -
  Vores verden af lidelse er episk!
  
  Og Adam er ikke skyld i dette -
  En simpel sovjetisk, russisk fyr...
  Jeg gik nøgen uden at skjule min skam,
  Som en proletar under tsarismen!
  
  Gud gav ham mad - grænsen,
  Græsgang, uden at kende gaflerne...
  Hvis du vil have mere, bliver du slået!
  Og drik med håndfladen uden flasker.
  
  Adam led sådan en skæbne,
  I et eller andet uhyggeligt, kedeligt paradis!
  Men slangen fløj på vinger,
  Han forstod: en person lider...
  
  Der er en måde at komme ud af krattet på,
  Byg en by, fød!
  For ikke at vandre rundt i lunden i lang tid,
  Nogle gange er forræderi nødvendigt.
  
  Jeg stjal den magiske nøgle fra himlen,
  At forlade rutinens Eden...
  Der vil du finde dine drømmejomfru,
  I det mindste kan du omkomme i underverdenen!
  
  Ja, selvfølgelig er der en risiko, dreng
  Denne planet er ikke en gave...
  Men du vil anerkende samvittighed, ære,
  Og du vil finde din, kend dit match!
  
  Adam modtog denne nøgle -
  Han åbnede portene og forlod himlen.
  Synderen brugte meget energi,
  Gå på stenene i store bjerge...
  
  Her ser han porten igen -
  Og igen dukkede den bevingede slange op...
  Han sagde: Jeg er en god Satan -
  Bolten åbnede af sig selv...
  
  Adam gik ind og han så -
  Sådan et malet mirakel...
  Nøgen pige bag bakken,
  Gnir et fad af porcelæn i guld.
  
  Men hvor god er den?
  Drengen Adam kunne ikke holde sig tilbage!
  Og kysse hendes læber
  Det viste sig at være sødere end honning!
  
  Hun svarede ham -
  Ligene smeltede sammen i stormende ekstase...
  Nej, forband ikke Satan -
  Fyrene dukkede op i synd!
  
  Gud fordrev dem fra paradis, men...
  Planeten blev deres hjem.
  Selvom folk kun har én sol,
  Men der er tusindvis af afkom!
  
  Ja, det var meget svært -
  Oversvømmelser, tørke og vintre.
  Men sindet er en kraftfuld åre,
  Mennesket er blevet en stærk skabning!
  
  Hvordan kan en engel flyve?
  Hvor ødelægger bjergenes dæmon lettelsen!
  Skab en vej, hvor der er en vej -
  Nå ethvert punkt på land.
  
  Og det er nødvendigt, der er masser af plads -
  Vi vil også være i stand til at erobre.
  Så vores synd er ikke en sætning,
  Nej, tal ikke sludder!
  
  Uden synd er der ingen fremgang,
  Tankebevægelser genererer!
  Der er kun ét svar på prædikenen:
  Vi har ikke brug for andres paradis!
  Pigen, den lærde i højre hånd, klappede i hænderne og kvidrede:
  - Dejligt! Nu er det tid til at spise lidt kage!
  Fire robotpiger dukkede op kun iført tunikaer og var meget muskuløse og kunne ikke skelnes fra rigtige piger. Uden videre tog de og placerede et stort kulinarisk produkt i form af et luksuriøst palads med statuer og springvand. Det var tydeligt, at pigerne var krigerens virkelige ideal. Også selvom de er biorobotter. De slog deres bare, yndefulde fødder og bukkede. Disse piger er ren charme. Og hendes hår funkler af bladguld.
  Seks menneskelige skønheder satte sig ved bordet. Og de begyndte at ødelægge kagen med stor entusiasme. Og det var så duftende, så sødt med mange lag.
  Pigerne brugte hyperguldbestik, når de spiste. Og du kan ikke bestille disse så nemt på Hypernet. Dette virkede meget rigt og cool.
  Mutantpigerne begyndte endda at synge:
  Vi er trætte af at kæmpe
  Kæmp for en kobberkrone...
  Jeg vil så gerne blive rig
  Og svøm i luksus,
  Hvor meget lykke kan livet give,
  Rigdom!
  Og skønhederne blinkede til hinanden. Selvom de allerede havde set skatte, der slet ikke var svage. De opnåede meget og var i stand til at forstå. Disse piger er super klasse.
  Pigerne brød ud i grin. Hvor så det hele latterligt og dumt ud. Og begge mutantpiger udsendte lyn fra deres øjne. De ramte hinanden, og en hel bunke gnister regnede ned.
  Catherine bemærkede med et grin,
  Mænd, når de slås
  Deres grusomhed er over grænserne,
  Tja, hvad hvis kvinder kæmper,
  Hellere ikke komme i kamp!
  Pigerne fortsatte med at spise kagen, som var meget velsmagende og havde en stærk, krydret og eksotisk aroma. Alt her var så smukt og lækkert.
  Elizabeth bemærkede med et smil:
  - Jeg tror, at de kriminelle højst sandsynligt brugte sådan noget som krono-hyperbølger. De kunne godt have haft en lignende, ekstremt morderisk virkning. Eller rettere, ikke morderisk, men at skjule stof en tusindedel af et sekund fremad eller bagud, hvilket gør det praktisk talt umærkeligt!
  Pigen, videnskabsmanden i højre hånd, bemærkede:
  - Det er sagtens muligt, den smarteste af de smarte! Men i dette tilfælde giver en anden hypotese os ingenting!
  Elena sang som svar:
  - Og de fortæller os, at benet
  Kort sagt, hypotenusen...
  Jeg siger du har fået nok
  Jeg er træt af denne byrde!
  Catherine fnisede og kvidrede:
  - Brændte alle karrusellerne virkelig ned?
  Euphrosyne mumlede:
  - Hvorfor siger du det?
  Elena udtrykte sin mening:
  - Jeg tror på, at de kriminelle er meget avancerede mutanter som os. Måske er endda deres evner fuldstændig uforståelige for vores civilisation. Eller omvendt, de er tætte og kære for os.
  Efrosinya bemærkede:
  - Den version, at det er mutanter som os, er meget interessant!
  Pigen, videnskabsmanden med højre hånd, spurgte:
  - Er det ligesom ninjaskildpadder?
  Elizabeth mumlede:
  - Ninjaskildpadder optræder kun i tegnefilm!
  Pigen, en venstrehåndslærd, bemærkede:
  - Hvad med versionen om, at alt, hvad der findes i den menneskelige fantasi, eksisterer i en parallel virkelighed?!
  Elena sang:
  Mareridtsfabrik
  Satans køkken...
  Kraftige slag -
  Drømme forrådt!
  Ekaterina var enig:
  - Hvis tanken er materiel, så er der for meget sludder, der kravler rundt i universet og parallelle verdener!
  Pigen, den lærde i højre hånd, tog en bid af kagen og brølede:
  - Vi er født til at gøre et eventyr til virkelighed!
  Elena fnisede og kvidrede som svar, samtidig med at hun kastede sin gaffel med sine bare tæer:
  - Eventyret er en løgn, men der er et hint i det,
  En lektion for gode piger.
  Pigen, den lærde i højre hånd, udbrød:
  - Du er en super klasse kriger! Og du har så meget charme!
  Elizabeth tweetede:
  - Vi vil frimodigt gå i kamp,
  For pigernes magt...
  Og barfodet
  Lad os knække tønden!
  Hvorefter pigerne lo øredøvende, som om deres stemmer var i en kaskade. Og de blinkede med deres safir- og smaragdøjne. Det er trods alt pigerne her. Og deres fødder stødte sammen med deres bare, runde hæle og slog gnister ud.
  Det her er virkelig så fedt.
  Elena sang:
  Et sted på Kama,
  Vi kender ikke os selv...
  Et sted på Kama,
  Mother River!
  Kan ikke nå med dine hænder
  Kan ikke nå med fødderne
  Bare fødder!
  Piger foran!
  Og hendes smaragdgrønne øjne funklede. Pigen endte på en høj tone og tog lyden.
  Hvorefter de begyndte at arbejde med deres kæber igen og afsluttede delikatessen.
  Så gav pigerne farvel og forlod laboratoriet. Godt selskab, men de er lidt trætte af det. Mutantkrigerne sang i kor:
  - Vi er slet ikke trætte af det.
  Drik, gå en tur og forelsk dig ond....
  Og slå ansigterne for sagen,
  Og vælte sig i en knockout,
  Og vælte sig i en knockout!
  Naturlige mutanter
  Vi vil rive vores fjender i stykker!
  Naturlige mutanter!
  Og ingen malinger!
  Og pigen vil igen tage fat i hinanden og slå hinanden med de bare, runde hæle på sine stærke ben.
  Hvorefter de fløj igen. Denne gang besluttede vi at besøge Venus.
  Hvorfor ikke? Også en meget dejlig planet. Pigerne er i et stort opsving. Og du kan stadig flyve til Venus ved hjælp af individuelle tyngdekraftjetpakker.
  Pigerne fløj, og deres safir- og smaragdøjne blev udvidet. De løb gennem vakuumet og sang:
  Der er mange forskellige døre i rummet,
  Ondt hyperplasma raser strømme!
  Viden gav en masse ledetråde,
  Vi var mennesker, og nu er vi guder!
    
  På rumskibe farer vi langs bølgerne,
  Quarks skum i æterhvirvlerne!
  Hvad vil jeg give videre til mine efterkommere?
  Børn af en anden, stormfuld verden!
    
  Vakuumet er varmt, varmer hjerter,
  Stjernerne omkring er som elskeres ansigter!
  Vi tjener fremskridt, der er ingen ende,
  Og på Jorden rasler ahornene blidt!
    
  Hvor vi træder, der blomstrer Rus,
  Kampens torden, livets musik!
  Lad os dristigt gå i gang med en ny kampagne,
  Lad os helligt tjene det evige fædreland!
    
  Ja, der vil være ofre, pladsen er barsk,
  Mange forskellige arter og racer!
  Verdens afgrund er for stor,
  En ven om aftenen, men en forræder om morgenen!
    
  Men for Rusland er der ingen barrierer,
  Enhver ved: den russiske ånd er styrke!
  Hverken Gehenna eller Helvede vil skræmme dig,
  Død-graven vil ikke fængsle dig!
    
  Kun kød kan udslettes,
  Nå, sjælen tjener fædrelandet trofast!
  Problemer og sorger, overvind alt,
  Vi er nødt til at spænde bæltet!
    
  Så vi besejrede fjenderne,
  Vi er menneskeheden - universets navle!
  Vederstyggeligheden vil trænge sig ind, møde slaget,
  Mildhed, sorg og hulken passer os ikke!
    
  Rummet er blevet som en gårdhave for os,
  En hurtig flyvetur mellem stjernerne er som en gåtur!
  Selvom det himmelske tæppe er ubegrænset,
  Vi kan omforme det - ingen joke!
  Pigerne kan virkelig synge meget godt og vidunderligt. Og deres stemmer er bare honning.
  Der er også mange forskellige slags stationer, restauranter, underholdningscentre og computerrum rundt omkring på Venus. Selve planeten er kun lidt mindre end Jorden. Og meget varmt, tæt på solen.
  Og den er fuld af halvnøgne piger, knap dækket af stoftråde. Og de skynder sig hen over overfladen, funklende med deres bare, lyserøde hæle.
  Det er de vidunderlige piger her. De er mørkere end på jorden, med chokoladeskind, men næsten alle er også lyshårede.
  Og sjældne fyre, der ligner unge. De er også meget mørkhudede, men lyshårede og meget smukke, med sarte ansigtstræk, som piger.
  Og selve Venus har en masse guld, hvilket er ret billigt for den futuristiske æra. Og dette guld er overalt. Og funkler i den store sol.
  Og der hænger stadig spejle, og der er en konstant, evig dag på Venus. Og en meget lys og begivenhedsrig dag.
  Og hvor mange statuer og springvand med piger. Og også funklende med guld. Og hvor er denne verden fantastisk. Alt ved ham er så lyst, vidunderligt og på en eller anden måde ungdommeligt.
  Og meget mere udover guld og rubiner. De er for det meste kunstige og meget store. Individuelle rubiner er på størrelse med en fodboldbane. Og børn leger på dem, for det meste også piger.
  Det er utroligt, hvordan deres bare fødder ikke bliver varme. Og alt er fantastisk og vidunderligt.
  Og selvfølgelig en masse blomster. Nogle af dem er også enorme. Og mange huse er enten som knopper eller blomster, der står oven på hinanden. Farverne er også for det meste gul, rød og orange.
  Og selv i et vakuum kan du dufte vidunderlige aromaer.
  Alt her er så storslået, det er bare svimlende.
  Elizabeth sang med glæde:
  Venus, du er en smuk planet,
  Det er varmt, vidunderlige blomster vokser...
  Lad heltemodets gerninger synges,
  Der er orden og hygge overalt!
  Pigen er virkelig så smuk med sit blå hår. Og hun har dem lange og bølgede. Og mænd bliver ofte forvirrede i dem. Og krigeren selv er meget temperamentsfuld, og elsker at blive kærtegnet og selv at blive kærtegnet.
  Krigerne kredsede over Venus. De så dets små, varme hav og floder. Der var mangel på vand på planeten, men det blev hurtigt kompenseret for af brint, som blev kombineret med ilt, og der blev opnået vand.
  Desuden blev noget af fugten leveret fra Jupiter. Tværtimod var der et overskud af det.
  Venus er et godt sted, for varmt, men dens atmosfære er designet på en sådan måde, at den fjerner overskydende varme.
  Fire mutantpiger tilsluttede sig informationsfeltet og begyndte at lytte til det. Er der en kilde til information om tyveri af et intergalaktisk rumskib?
  Ekaterina bemærkede med et smil:
  - Vores ører er lige oven på vores hoveder!
  Og hendes perlefarvede tænder funklede. Pigerne fortsatte med at scanne og hyperscanne. I princippet er dette ikke helt logisk.
  Kidnapperen vil ikke flyve til Solen. Dette ville være en yderst risikabel handling.
  Selvom Elizabeth bemærkede:
  - At skjule et intergalaktisk rumskib i Solens dybder ville være meget originalt!
  Elena fnisede og bemærkede:
  - Vi kan skabe alt,
  Find selv et rumskib...
  Der var en jæger, der vil være vildt,
  Tæl til ti!
  Og pigen tog den og blinkede med sine smaragdøjne. Og som svar blinkede Elizabeth til hende med safir. De mutante piger elsker at blinke. Sådan udveksler de energistrømme med hinanden. Hvilket er ret fedt.
  På Venus er der et monument over de to første kosmonauter: en fyr og en pige, der satte foden på dens overflade. De er vist som meget unge og dækket af hyperguld. Det er dyrere end bare guld, men det er lysere og funkler i et fabelagtigt udvalg.
  Alt her er så storslået og farverigt.
  Fra en ung mands og en piges håndflader skyder stormfulde, strålende springvand op i himlen og svæver op i højderne.
  Venus er generelt en storslået planet. Det har vidunderlig luft og vidunderlige landskaber.
  Og nu marcherer børn ved siden af monumentet. De er mørk i huden, i korte nederdele og sjældne drenge i shorts. De holder flag i hænderne, og fra tid til anden gengiver de inskriptioner med dem.
  Elena fnyste foragtende:
  - Det er primitivt! Du kan bruge triviel computergrafik!
  Elizabeth bemærkede med et smil:
  - Hvorfor er der attraktioner Du kan gengive alt køligere i hypermatrixen. Men alligevel er folk tiltrukket af naturlige ting. Ligesom med en rigtig han er det meget mere behageligt og sjovt end med den mest dygtige biorobot!
  Elena sang legende:
  Og jeg vil ikke fortælle det til nogen
  At jeg elsker robotten!
  Jeg elsker robot!
  Og jeg slår manden ihjel!
  Catherine fnisede og kvidrede:
  En robot vil ikke erstatte en person,
  Hverken i sengen eller i videnskaben, ved det...
  Manden, tro mig, er ikke en krøbling,
  Og han vil bygge et rigtigt paradis!
  Efrosinya bemærkede:
  - Og alligevel er mennesker, og især mænd, faldet for meget ind i barndommen. Og hvis der er en stor rumkrig, vil det have indflydelse!
  Elizabeth sang:
  - Der er fred i verden, der er ikke behov for krig,
  Der vil være kærlighed og venskab!
  . KAPITEL nr. 5.
  Pigerne landede i Venus hovedstad, Afrodite. Det var en hel metropol. Der er så meget guld i det, at det endda blænder dine øjne. Piger og drenge, selvom de er let klædt, hænger også kæder, armbånd, ure, slanger og øreringe lavet af ædle metaller på sig selv.
  Mange unge mænd kan også godt lide at bære øreringe. Det er sådan en mode. Og lokale beboere gennemborer også ringe i deres næsebor.
  Dette er virkelig underholdningsindustrien.
  Og duften af meget stærk, behageligt duftende parfume spreder sig gennem luften. Og hvor mange skønheder er der i forskellige hårfarver.
  Elizabeth bemærkede:
  - Denne planet er dejlig, men for farverig. Den har på en eller anden måde for meget af alt, sol og guld.
  Catherine bemærkede med et grin:
  - Og hvad kan vi finde her?
  Elena tweetede:
  Hvem er vant til at kæmpe for sejren,
  Lad ham synge med os...
  Den, der er munter, griner
  Den, der vil, vil opnå det
  Hvem søger vil altid finde!
  Og hun viste sine skarpe, store biceps frem. Minder om:
  - I Afghanistan spredte jeg engang en hel bande. Og hun fangede tre kameler med guld fra dem!
  Og den rødhårede lo. Hun huskede, hvordan hun bragte Taleban-ledere på knæ og tvang dem til at kysse hendes bare, støvede, muskuløse ben.
  Ja, hun elskede at ydmyge mænd. Og det er fantastisk.
  Catherine nikkede:
  - Under krigen mellem Rusland og Taleban kæmpede vi fantastisk. Hun nægtede principielt at blande sig i striden mellem slaverne. Men at bekæmpe Taleban er en hellig ting.
  Og pigerne dræbte derefter en masse Mujahideen.
  Generelt tabte de den første krig i Afghanistan, netop fordi mutantpigerne fik ordre fra højere magter om ikke at gå amok der.
  De siger, at hvert land har sin egen vej til både frihed og slaveri, og den bør følges. Og i det enogtyvende århundrede blev Rusland styret af en præsident, der begik mange fejl.
  Men alt gik, og det blev meget bedre. Folk lærte endelig at leve fredeligt, hvilket blev lettet af et fald i antallet af mænd. Og faktisk er mænd aggressive, og kvinder er fredsstiftere.
  Elena tweetede:
  Der er intet liv i universet uden kvinder,
  I dem er majsolen, i dem er kærlighedens morgen...
  Og onde mænd er som miner...
  Kun piger giver skarpt lys!
  Elizabeth smilede og bemærkede og blottede sine perlefarvede tænder:
  - Forklejn ikke det stærke køn på den måde! Der er også nogle nyttige ting om mænd.
  Elena nikkede.
  Og hun blinkede til sin veninde. Pigernes humør steg mærkbart. Og de fløj over overfladen af Venus og tog fart. Det er selvfølgelig sværere at accelerere i atmosfæren end i et vakuum. Men alt blinker så charmerende og hurtigt.
  Der er mange fly, også forgyldte eller platin. Hvor er de fantastiske.
  Elena satte farten ned, fangede et af flyene med sine hænder, hvorpå der var en dreng på omkring tretten, og sang:
  - Min lille dreng,
  Vil du have noget shish?
  Barnet rakte tungen ud som svar. Og han pressede den i fuld fart med albuen.
  Hans bil rykkede og smed Elena væk. Pigen snurrede rundt. Og hun greb strømpistolen fra bæltet. Og hun sigtede med vild vanvid mod den lille imp.
  Han knirker og sætter fart.
  Catherine greb sin partners hånd og råbte:
  - Det er ikke det værd! Dette er et barn.
  Elena hvæsede:
  - Gudfaderen er kommet, gudfaderen er kommet,
  Og solen begyndte at snurre...
  Gå væk dreng, du er meget fuld
  Og japanerne vil ikke redde dig!
  Elizabeth svarede strengt:
  - Nå, du synger noget pjat!
  Euphrosyne kvidrede og hvæsede:
  - Jeg er ikke en patetisk fejl,
  Ikke en snegls fart!
  Ekaterina, en pige med hår farvet bladguld, tog det og sagde:
  - Piger er forskellige
  Og nogle gange farligt i kamp!
  Men de vil alle have en fyr,
  Send til kennelen!
  Krigeren var storslået, og pigerne, alle fire, begyndte at snurre i luften. De er så seje og vidunderlige, lad os sige, piger. Og deres hæle er meget lyserøde og bare.
  Elizabeth tog den og sang og hoppede op og ned:
  Jeg er den stærkeste pige i verden
  Mine venner er også meget stærke...
  Vi erobrer æterens vidder,
  Og keruber er virkelig lige!
  Det er pigerne her - meget smukke, og sikke stærke og muskuløse ben de har. Muskelkugler ruller under brunfarvet hud.
  Elena tog den og kørte nålen med sine bare tæer. Den fløj hen og gennemborede hvepsen og sømmede den til palmetræet.
  Den røde harpy tog den og sang:
  - Mit slag er knusende,
  Jeg er sådan en pige, tro mig, jeg er sej...
  Skønhedens stemme er fængslende,
  Selv i kulden går jeg barfodet!
  Og igen vil krigeren tage den og snurre. Og hun virkede som en snurretop. Dette er en pige med fantastisk sammensætning.
  Hun er suveræn i sit kolossale, krigeriske raseri.
  Elena klikkede med sine bare tæer med aggression og udløste lyn. Hun fløj hen og ramte kronbladet på en stor blomst. Og hele den enorme knop funklede af alle spektrets farver.
  Det var ekstremt fedt.
  Elizabeth bemærkede:
  - Det er godt, at du ikke brændte blomsten! Men der skal noget mere konstruktivt til. Find for eksempel de kriminelle, der stjal en intergalaktisk raket!
  Den røde harpy sang og blottede sine tænder:
  - Bomber og raketter flyver,
  Napalm falder ned fra himlen...
  Som kometer, der raser,
  En dødsorkan kommer!
  Ja, det var vidunderligt.
  Pigerne kedede sig. De ville virkelig kæmpe og vise deres dygtighed frem.
  Her foreslog Catherine:
  - Lad os hoppe ind i Hypernettets Ultramatrix og få et lille tumult der!
  Elena nikkede med hovedet, rødt som et proletarisk banner:
  - Det her bliver fantastisk! Hvilken drabelig fantasiflugt!
  Og pigerne tog det og tændte uden at tænke sig om to gange for scannerne og hoppede ind
  Hypernet.
  Og der er så mange spil der, og desuden er de helt gratis. Der gengives en virtuel virkelighed, som ikke kan skelnes fra den virkelige.
  Nu har pigerne taget den og uden videre gået ind i rumkampen.
  De styrede hver et kamprumskib af typen missilkrydser.
  Der er flere hundrede kanoner på den, men de er ladet, styret og serviceret af maskingeværer.
  Og pigerne gik nu ind i kampen.
  Elena trykkede på joystick-knapperne med sine bare tæer. Affyrede et dødbringende missil. De tegnede et vakuum og ramte fjendens krydser. Og det var som en supernovaeksplosion.
  Pigen tog den og sang med glæde:
  - Slået og kneppet,
  Jeg er en rigtig haj!
  Og krigeren blinkede med sine smaragdgrønne øjne.
  Elizabeth kontrollerede frygten. Og dette rumskib har kolossal slagkraft.
  Og den snurrer som en let betjent bil.
  Pigen med blåt hår blottede sin skarlagenrøde brystvorte. Hun trykkede på den på joysticket. Frigivet den dødelige kraft af udslettelsesgaven. Det fejede forbi som en brændende hvirvelvind. Hvorefter Elizabeth tog den og sang:
  Jeg tror fuldt og fast på mit fædreland,
  Hun betragter hele planeten...
  Må jeg få mange venner
  Og lysstrømme vil flyve!
  Og pigen med blåt hår sendte igen en gave med destruktiv kraft og sprængte fjendens rumskib i luften.
  Det her var faktisk meget fedt.
  Elizabeth kvidrede og sang:
  - Jeg tror, at hele verden vil vågne op,
  Orkerne vil tabe krigen...
  Og solen vil skinne
  Verden vil være evig maj!
  Og pigen vil ryste sit hår, som er som farven på sommerhimlen.
  Ekaterina er også på krydseren. Hun skyder med sine bare, runde hæle. Hun har dem meget forførende. Og nu skyder hun også et fjendtligt rumskib ned med en strøm af energi.
  Og en pige med hår i bladguldfarven synger:
  Må der altid være solskin
  Må der altid være himlen...
  Må der altid være en mor
  Må det altid være mig!
  Og krigeren blottede sine bryster og skød igen, trykkede på knappen med sin jordbærvorte, skinnende som en juvel.
  Dette er virkelig en skønhed.
  Men Efrosinya kæmper - hun er også en meget smuk og muskuløs pige. Og hun bruger sit hår, når hun skyder mod fjenden. Og de er hvide, som nysne. Hundrede procent naturlig blondine.
  Så, kan man sige, vidunderligt og storslået. Bare et mirakel.
  Euphrosyne skyder fra sit slagskib fyldt med de mest moderne våben og robotter og synger:
  - En krigsvulkan er blusset op i universet,
  Mellem stjernerne raser bølger som en orkan...
  Det virkede som om Satans tjenere angreb,
  Men pigernes blik vil ikke gå ud, ved den stolte!
  Det er mutantpigerne her. Og de har underholdning, der er superhelte værdig.
  Så de gik i gang med at ødelægge fjendens flåde. Og de knepper orker så meget, at de kontrollerer rumskibe.
  Og samtidig synger pigerne:
  Vi er smukke piger
  Vi slog orkerne med al vores magt...
  Stemmen er selvfølgelig klanglig,
  Vi vinder helt sikkert!
  Det er især smukt, når krigere skyder med deres skarlagenrøde brystvorter. De er så lyse, som rosenknopper. Og man kan se, at pigernes kroppe skinner som olieret. De er fantastiske og unikke. Og kroppens linjer er så yndefulde. Og hvor meget charme og perfektion de har.
  Rent fysisk føler man disse piger, som om de var vilde pantere.
  Elizabeth huskede, at hun ikke altid var så formidabel. At det også var det enogfyrre år, hun oplevede dette...
  Og minderne blinkede foran hende som en orkan;
  Elizaveta Petrova, en ung løjtnant for grænsetropperne, blev målløs. Rygter om et muligt krigsudbrud havde cirkuleret i to måneder. Men på en eller anden måde kunne jeg ikke tro det... Da Elizabeth var en smart pige, delte Elizabeth ikke den prætentiøse force majeure i den officielle doktrin - at den røde hær var stærkere end alle andre. Hendes onkel kæmpede i den finske krig, blev såret og talte meget lidenskabeligt om dens fremskridt.
  - Vores tanke flød langsomt, som gelé fra en pande. Fremme var de formidable SMK'er med to mundinger på tres tons hver. En slags slagram til at bryde forsvar. Og hvor buldrer de! Lyden af torden er som knirken fra en mus sammenlignet med en tyrs brøl. Og der er huller under sporene. For et par dage siden var der tø, den sorte jord var dækket af en isskorpe. Tankene bevæger sig langsommere og langsommere, og kavaleriet indhenter dem. Tusindvis af ryttere, de skal holdes tilbage for ikke at blive overhalet af kampvogne. Og forude lagde finnerne miner og begravede tønder med olie. Mange af vores tanke brændte som stearinlys. Et frygteligt syn, især en tidlig polarnat, spildte benzin og olie og blandede sig med smeltevand. Hestene blev bange og grinede rasende, de brændte, og en levende lavine styrtede mod infanteriet. Skuespillet var simpelthen forfærdeligt, kampvognene kunne hverken stoppe eller vende om. Og kommandoen forbød os at stoppe.
  Hvis du går, så kun fremad, bryder fjenden. Og kampvognene eksploderede og brændte, kavaleriet trampede deres eget infanteri. Offensiven sprudlede, det virkede som om stjernerne var faldet ned fra himlen.
  Fyren hostede blod op og holdt en pause. Jeg tog en tår hundrede gram og fortsatte.
  - Sådan blev vi hængende uden rekognoscering, uden luftdækning. De kæmpede hele vinteren og halvdelen af marts, de brød gennem fæstningsværkerne, men to hundrede tusinde af vores soldater vil aldrig glæde sig over sejren. Lyset er blevet mørkt for dem for altid.
  Pigen spurgte overrasket:
  - Er det virkelig så meget?
  Onklen nikkede:
  - Jeg tror ikke, nogen ved det præcist, men ligene blev transporteret i tog. Det var uhyggeligt. Vi blev tvunget til at storme forsvaret, og finnerne mejede vores rækker ned. Bare vildt vanvid.
  spurgte Elena stammende:
  - Så hvad er vi ikke så stærke?
  Onklen svarede:
  - En kampvogns styrke ligger ikke i dens rustning, men i dens hoved!
  Pigen nikkede:
  - Det du sagde er vidunderligt!
  Elizabeth huskede denne samtale i lang tid. Hun spurgte, hvilken slags kampvogne tyskerne og finnerne havde. Finland havde dog slet ingen kampvogne, bortset fra et dusin lette tre-tons kiler. Og min onkel kendte til tyske kampvogne, hans fætter, der tog til Tyskland, fortalte ham om dem. Generelt var nazisterne ikke imponerede over hans teknik.
  - Tank T-1, vejer kun fem et halvt ton, hastighed 57 kilometer i timen. Rustningen er skudsikker, bevæbningen er tre maskingeværer. Nå, det vil gå imod infanteri, men maskinen er ret svag.
  - Men hun er ikke den eneste med dem? - spurgte pigen bekymret.
  - Der er også T-2, T-3, T-4 og T-5!
  Elizabeth smilede:
  - Hvilken er den stærkeste?
  - T-5! Den har to kanoner, 75 mm og 37 mm, og fire maskingeværer. Ja, denne tank er smuk, tyskerne kalder den "Varulv". - Fyren spredte sine arme og viftede med dem som en mølle.
  "Hvad med farten?" spurgte pigen.
  - Halvtreds kilometer på motorvejen er generelt nok. Overordnet set er tanken interessant, tårnet er strømlinet. Det bedste af skabelserne af fascistisk tankbygning. - Onkel sukkede. - Sandt nok er vores T-28 og især T-34 ikke værre, og kanonerne på vores kampvogne er endnu kraftigere.
  Pigen foreslog:
  - Hvad hvis vi skaber nye tanke, køligere?
  Onklen svarede:
  - Der er ikke noget sejere end KV-2, den er så kraftig, men der er også KV-3, og KV-4, og især KV-5. Det seneste monster vejer et hundrede og tyve tons, og er ved at gå i masseproduktion. Så bliver tyskerne tærsket som en hirsekæde.
  Pigen gabede demonstrativt:
  - Hvis du vil kede en pige, så tal om våben, men hvis du vil bryde op for altid, så tal om sovjetiske våben!
  Onklen blev fornærmet:
  - Hvad har vi, dårlig teknologi?
  Pigen jokede:
  - Men dataene på det er hemmeligstemplede. De siger, at man kan få en fængselsstraf for blot at nævne kaliberen af en kampvogns pistol.
  Onklen rystede negativt på hovedet:
  - Ikke sandt! Ingen bliver fængslet for sådan en bagatel!
  Pigen rystede:
  - Hvordan skal man sige det! Og det er ikke, hvad der skete.
  Onklen bemærkede:
  - Jeg skal fortælle dig, at T-34 har en våbenkaliber på 76 mm. Og rustningen er 52 mm, hvis du er interesseret.
  Pigen fnyste foragtende:
  - Jeg vil gerne se dette mirakel. Vil du vise mig det?
  Onklen svarede modvilligt:
  - Jeg skal vise dig, hvis du vil. Imidlertid kaldte Voroshilov denne tank en monstrøsitet. Tak til Marshal Kulik for at insistere på implementeringen. Ja, Stalin satte personligt pris på denne tank. I begyndelsen af treogfyrre er det planlagt at udstyre et hundrede og tolv tankdivisioner med det.
  Pigen blev overrasket:
  - En tank?
  - Nej! Også KV og T-80, selvom denne tank er let, mener jeg, T-80. Sandt nok, han kan svømme!
  Pigen blev overrasket:
  - Svømme? Det her er interessant!
  - Vi har tre tusinde tre hundrede amfibiske kampvogne. - Onklen sagde det med stolthed og sænkede så stemmen til en hvisken. - Bare fortæl det ikke til nogen, det er en kæmpe hemmelighed. Hvis du spilder bønnerne, kan du ende bag tremmer. Se, intet forkorter livet mere end en lang tunge.
  Elizabeth blev straks tavs. For to dage siden skete en temmelig ubehagelig hændelse for en god ven af hende. Følgende skete. Der var teateraften, alle hyggede sig, og der blev selvfølgelig drukket. Trompeter spillede, piger og drenge dansede. Så Yashka Klopov, en lystig fyr, var lederen, som altid ville han joke. Han løb hen til væggen, hvor et portræt af Stalin hang. Et kraftigt portræt, der dækker hele væggen, lyst, beklædt med mosaikker. Stalin så ung ud, ikke mere end femogtredive år gammel, smuk. Selv panden var ikke så lav og skrånende som originalen. Yashka spillede på mundharmonika og smed den derefter ind i salen.
  - Åh, yuli, yuli, yuli! Dette er sangen "Matuli"!
  Nogen spurgte hånende:
  - Hvorfor synger du om din mor, hvis din far er foran dig?
  Yashka smilede som svar og sang:
  - Min freak far blev fordrevet i landsbyen! Min far, folkets fader, regerer i det hellige Kreml!
  Alle lo, klappede i hænderne og fløjtede. Yashka tog i mellemtiden en lineal fra sit bælt og erklærede fnisende:
  - Jeg vil gerne måle næsen på nationernes fader!
  Publikum spurgte i kor:
  - Hvorfor?
  Yashka legede med en lineal og spindede:
  - Fordi Stalin har et stort hjerte! Den største i verden! Det betyder, at næsen skal være størst!
  Som svar, venlig latter og fløjten:
  Yashka rejste sig på tæerne, anvendte en lineal og vendte den et par gange. Og grinende sagde han:
  - Treoghalvtreds centimeter! Det er sejt! Han er virkelig den største!
  Alle lo igen og pegede fingre. Alt i alt var aftenen en stor succes. Elizabeth rystede irriteret på hovedet og drev minderne væk. Yashka blev ført væk ved daggry, på vej til et sort krater, folk i læderjakker slog ham med stafetter og knytnæver. Det engang unge, muntre ansigt blev til et blodigt rod. Elizabeth så dette, fordi de alle var specielt bragt ind for at se anholdelsen. Så talte den politiske officer, råbte meget og kom med trusler. Fem mere blev anholdt på stedet, ingen turde gøre modstand. Elizabeth huskede dette, hendes brændende kærlighed til festen var rystet.
  Men selv nu, hvis fjenden havde gjort et forsøg på Stalins liv, ville hun uden tøven tilbyde sine bryster!
  Pigen spurgte manden:
  - Er Frankrig et stærkt land?
  Han svarede:
  - Ja, stærk! Sammen med Storbritannien kontrollerer de mere end en tredjedel af verden. Under hensyntagen til kolonierne er befolkningen i Frankrig ikke ringere end USSR.
  Elizabeth fløjtede:
  - Og sådan en magt tabt!
  Onklen kløede den skaldede top af hovedet:
  - Ja, jeg tabte! På kun halvanden måned var fire europæiske magter besejret. Selv Napoleon og Alexander den Store havde ikke sådanne sejre som Hitler.
  Elizabeth spurgte hviskende:
  - Hvordan er han, Hitler?
  Onkel trak på skuldrene:
  - Jeg så ham ikke! På portrætterne så du ham selv. De siger, at han er gennemsnitlig højde, nervøs, spiser menneskekød og især kan lide at skære kvinders bryster af.
  Elizabeth rystede på hovedet:
  - Du må ikke fløjte! Hitler er vegetar.
  Onklen var ikke enig:
  - I ånden er han en typisk kannibal! Han beordrede sin bedste ven Rema til at blive skåret i to dele med pigtråd. Hvilket kødædende monster! Efter overgivelsen af Frankrig beordrede han levende afbrænding af hundrede tusinde jøder, der bor i og omkring Paris. Som et resultat var der en frygtelig stank. Desuden skånede nazisterne ikke selv små børn. Efter afbrændingen urinerede SS-mændene demonstrativt i asken. De siger, at Hitler personligt deltog i tortur og tortur,
  Elizabeth bemærkede:
  - Herskeren over dem, der tager brød fra bødlen, samler salt på sin røv!
  Fyren rystede på hovedet, tog en cigaret frem og tog et træk. Han vidste, hvordan man ryger meget interessant og blæste røg ud i ringe. Hans blik blev mere muntert:
  - Ved du, hvad jeg er bange for?
  Pigen svarede med tynd stemme:
  - Jeg synes, det er okay.
  Min fars bror protesterede og tog korte sug:
  - Kun frostbidte mennesker er bange for noget! For et normalt menneske er det på ingen måde skamfuldt at opleve frygt. Især hvis han er rimelig, og ikke så meget for sig selv som for andre.
  Pigen nikkede beslutsomt:
  - Jeg er enig her!
  Fyren holdt op med at ryge og rystede på hovedet, som om han strækkede nakken:
  - Du ved, der går rygter om, at nazisterne skaber nye forfærdelige våben. En bombe, der er i stand til at pulverisere hele byer til giftigt støv. Desuden vil der ikke være nogen frelse fra ham.
  Elizabeth fnyste foragtende:
  - Typisk bluff af Goebbels propaganda!
  Fyren sukkede dybt, som en hvalros under vandet:
  - Åh nej! Dette er videnskab! Våbnet, siger videnskabsmænd, er ganske ægte. De fandt endda på et navn til det - atombomben. Så jeg mener, at det er bedst, uden at vente på, at et så monstrøst våben falder i hænderne på nazisterne, at angribe Tyskland først.
  Elizabeth rystede som af et elektrisk stød:
  - Men det er uærligt at overtræde fredsaftalen. Vi har en ikke-angrebspagt med Tyskland, en traktat om venskab og grænser!
  Onklen bemærkede sarkastisk:
  -Har nazisterne nogensinde respekteret aftaler? Lad os for eksempel huske Polen eller Belgien og Holland. Hitler sagde endda dette: - Ærlighed er et typisk offer på hensigtsmæssighedens alter!
  Pigen svarede ivrigt:
  - Stalin er ikke Hitler!
  Fyren var enig, men sagde det diametralt modsatte:
  - Selvfølgelig, og derfor skal han slå først! Efterkommere vil ikke tilgive ham for hans forsinkelse. Angrebet tredobler styrken, forsvaret halverer det!
  Elena bemærkede:
  - Vores hær vil blive den mest offensive i verden, hvis fjenden slår til! - Og så gentog hun det endnu højere. - Men kun hvis fjenden rammer!
  Onklen kneb øjnene sammen:
  - Et hoved afskåret af en klinge kaldes et havehoved, af det springer gengældelsens druer op! Nej, jeg synes, at Hitler burde have været færdig, selv da hans horder skyndte sig til Paris.
  Pigen trampede med foden og svarede:
  - Måske har du ret!
  Elizabeth huskede denne samtale i lang tid. Rygter om koncentrationen af nazistiske tropper, især i Polen, konstante krænkelser af den sovjetiske grænse af tyske fly og stigende arrestationer blandt tropperne skabte en nervøs situation. Samtidig inspirerede politiske instruktører aktivt: Der bliver ingen krig! Ikke desto mindre blev yderligere styrker, især pansrede, trukket op til grænsen. Især så Elizabeth først den nyeste KV-3 kampvogn med to kanoner og vejede femoghalvfjerds tons. Det var en eksperimentel model, der, som nogen hviskede, skulle afprøves i kampe. Pigen kunne dog ikke helt lide kampvognen, den var for tung, den havde lav manøvredygtighed, knækkede broer, og tårnet roterede langsomt. På grund af kanonernes store kaliber led skudhastigheden desuden, og nøjagtigheden var relativt lav! Ikke desto mindre inspirerede sådan en kraftfuld tank tillid. Den 850 hestekræfters dieselmotor buldrede frygteligt, det lød som et vulkanudbrud, derimod var tyske biler mere støjsvage. Pigen så på monsteret med et skeptisk blik og vendte sig om på hælen...
  Formiddagen den 22. juni blev en forfærdelig begivenhed, der blev kastet mod USSR. Elizabeth følte sig dog ikke chokeret i starten. Desuden var fyrens ord om atombomben, der blev skabt af nazisterne, dybt indgraveret i min hukommelse. Måske er det endnu bedre, at Hitler angreb nu, hvor skabelsen af et supervåben stadig er langt væk! Det er bedre at knuse en tiger, når den endnu ikke har vokset hugtænder. Selvom, hvilken slags Fuhrer er en tiger, snarere en sjakal. Men det mere triste bliver afslutningen på fascismen.
  Elizabeth blev løftet fra sin seng, og hun klædte sig hurtigt på og sluttede sig til resten af sine kammerater og våbenbrødre.
  Nazisterne gav det største slag til bagenden af Bialystok-gruppen. Kraftige pansrede og mekaniserede kolonner rykkede frem fyrre kilometer inden for to timer. Og som heldet ville det, blev selv skyttegravene ikke gravet.
  Der blev ikke leveret artillerigranater, og pigerne blev tvunget til at møde nazisterne med rifler og granater. Så dukkede Hitlers kampvogne og pansrede mandskabsvogne op. Forud var T-3'er bevæbnet med tre maskingeværer og en 50 mm kaliber kanon. Noget mindre end T-4, med højeksplosive fragmenteringsskaller.
  Elizabeth følte sig straks hjælpeløs. Hvad kan hun gøre, kun bevæbnet med en Mosin-riffel og et par antipersonelgranater? Tyske kampvogne regner med maskingeværild mod det sovjetiske infanteri, granater eksploderer. Blodige piger og drenge falder i nærheden. En fyr, stadig skægløs, fik sine ben sprængt af. Han skriger og rækker ud til Elizabeth med sine hænder, som mangler fingre. Der er eksplosioner igen, og tyske messer dukker op i luften. På afstand er de ikke særlig skræmmende og ligner fluer, men når de flyver tættere på bliver de til gribbe.
  Tyske kampvogne kommer tættere og tættere på, slanger med hagekors svæver over dem. Samtidig lyder Wagners storladne symfoni. Alt ser usædvanligt truende ud, selv tankene, der i øvrigt ikke er for store, er malet, så de ligner rovdyr. Der er især mange grinende ansigter. Elizabeth føler dyrerædsel, hun vil løbe, hendes ben er følelsesløse, men...
  Hvordan kan en russisk person (Og hviderussere og russere er et og samme folk) forråde og være bange?
  Elizabeth kaster en granat. Hun, der har en stærk hånd, kaster den langt og slår T-3. Tanken fryser et øjeblik og reagerer straks. En øredøvende eksplosion høres, pigen bliver kastet op i luften, og en bølge af mørke dækker hendes bevidsthed...
  . KAPITEL nr. 6.
  Elizabeth huskede dette i et hektisk tempo, som om hvirvelvinde susede gennem hendes hoved.
  Og efter det begyndte pigerne, efter at have fået deres mætte af rumkampen, at kæmpe, men på en lidt anden måde.
  Især besluttede de at bekæmpe monsteret Generous og hans kæmpende par mutanter.
  De planlagde faktisk at brænde en hel by ned ved hjælp af gravitationspumpede laservåben.
  Nå, dette er også et interessant eventyr. Desuden tilkaldte monsteret Generous også stålsoldater fra nuldimensionen.
  Elizabeth sprang op og slog sin bare hæl ind i stålsoldatens mave. Nedslaget raslede jernet.
  Dyren bøjede sig, men rettede sig straks op og lo:
  - Ubetydelig, jordisk kvinde!
  Elena bevægede sit skinneben i lysken på sin modpart. Men jeg stødte på solidt, legeret metal, der ringede. Og hun følte endda lidt smerte.
  Den rødhårede dronning kurrede:
  - Det her er en mand med stålkugler!
  Catherine sparkede også det pansrede monster i hovedet med sin bare fod. Og hun kunne ikke tage den ned, hun fløj af sted og råbte:
  - En mand er hårdere end en sten!
  Euphrosyne flyttede også stålkrigeren, denne gang udførte et sweep. Bruden kollapsede med et styrt, men sprang derefter straks op. Og kampen fortsatte med ny, hektisk orkanstyrke.
  Pigen tog den og sang:
  - Ja, vi ved, hvordan man kæmper,
  Men vi ønsker ikke, at det skal ske igen...
  Pigerne faldt i kamp,
  Og de udfyldte brunsten!
  Elizabeth svarede ved behændigt at springe væk, og de to krigere af stål stødte sammen med hoveder, så meget at gnister fløj i alle retninger.
  Pigen med blåt hår kvidrede:
  - Metal kan også blive udsat for elektricitet.
  Og hun tog den og sendte dolken ind i ledningerne med højre hånd... Elena gjorde det samme. Og så faldt de elektriske kredsløb på stålkrigerne, og en aggressiv stødudladning fejede igennem dem. Og stålmonstrene begyndte at lyse rødglødende.
  Så gik de gennem sprækker og frøs som støv.
  bemærkede Catherine og kastede sin boomerang mod ledningerne. Få dem til at falde og stege monstre:
  - Vi deaktiverer farlige jagerfly!
  Euphrosyne kurrede:
  - For enestående præstationer i rumkamp!
  Og han vil også kaste sin gave mod sine fjender.
  Under alle omstændigheder var krigerne af stål færdige. Og krigerne redder verden igen.
  Hovedfjenden havde allerede forberedt sig på at affyre et dødbringende batteri med en speciel generator, der fungerede ved at absorbere gravitoner fra Jorden og fra andre planeter.
  Og hvordan morderudladningen vil tænde. Og atmosfæren begyndte at svinge, og luften blev meget varmere. Og det var, som om der løb revner igennem den, fyldt med strålende lys.
  Elizabeth kurrede:
  - Sådan her! Lad os kæmpe fyre!
  En stor mutant dukkede op foran hende, der lignede en gorilla, med et ansigt med hugtænder. Han skyndte sig mod pigen og meget hurtigt og behændigt. Elizabeth sprang tilbage og snublede hende. Og gorillaen kollapsede, spredte sig på overfladen.
  Pigen med blåt hår spyttede, og hendes mutante spyt fik gorillaen, der var rejst op, til at falde ned igen. Og desuden er hans hoved bare endt i skraldespanden.
  Et andet mutantdyr, mere præcist, en blanding af menneske og dyr, havde hovedet af en ulv. Og han forsøgte at angribe Elena. Pigen med rødt hår faldt på ryggen og kastede monsteret over sig. Han fløj hen og styrtede ind i en lygtepæl. Og hylede som en slået hund.
  Euphrosyne slog mutantulven i hovedet med en mursten. Den delte sig.
  Pigen kvidrede:
  - Mursten, mursten!
  Du er ikke en ulvs hyl - hold hellere kæft!
  Catherine bemærkede med et grin, da den mutante gorilla forsøgte at rejse sig. Hun bevægede sig mellem hans ben og fik ham til at hoppe. Og så vendte hun sin modstander på hovedet.
  Hvorefter de sammen med Elizabeth kildede mutantdyrets hæle med dolke.
  Og dyret vil grine og grine. Og det var bogstaveligt talt cementeret inde i skraldespanden.
  Pigerne tog fat i ulven i halsen og kastede den mod gorillaen. Igen stødte de sammen og vendte om. Alle fire skønheder tilføjede bare hæle. Og et par mutanter rullede i høj hastighed og floppede i floden.
  Elena sang:
  - Så snart jeg slår dig i panden, går du til bunds!
  Og pigerne skyndte sig videre. Og her er han, hovedskurken Shchedry. Han holder en tung blaster i hænderne. Og fra det, som om sprængt af en energistrøm. Desuden er Shchedry selv i pansret rustning såvel som i maske og rustning.
  Pigerne, der hopper og undviger, undviger de dræbende stråler. Og deres bare, runde, lyserøde hæle blinker så meget.
  Elizabeth kastede en boomerang mod fjenden. Han skød mod ham. Men våbnet gik til siden og ramte et lyskryds. Stangen blev skåret over, og den treøjede enhed, der viser vejtrafikken, ramte den generøse i hovedet, dækket af en hjelm.
  Elena, da hun så, at fjenden var lamslået, kastede rebet snoet ind i en lasso og greb sprængeren. Hun trak skarpt og rev den ud af poten.
  Hvorefter hun sang:
  - Fra pigernes poter,
  Grusomme poter...
  Det er umuligt at forlade, tro mig,
  Slå nikkelen
  Slå nikkelen!
  Det er ikke svært at lægge en mand i seng!
  Den gavmilde blev afvæbnet. Ninja-pigerne tog den og slog den med deres bare tæer. Og de væltede bogstavelig talt forbryderen med deres kvartet. Hvorefter vi hoppede til generatoren. Elizabeth forsøgte at slukke for den, da strømmen ramte hende. Og mutantpigen sprang tilbage og kvidrede:
  - Ære til ninja-pigerne,
  Ære til kampheltene!
  Elena kastede en skruenøgle mod generatoren og samlede den op fra asfalten. Den fløj forbi, ramte og forårsagede en kortslutning.
  Pigen med rødt hår kvidrede:
  - Jeg løser problemet ikke enkelt, men meget enkelt!
  Lufttemperaturen var ikke længere så varm. Imens begyndte pigerne at lege igen.
  Her er en anden mission. En seriøs modstander er dukket op foran et robotmonster. Og dette monster er meget farligt. Han tog billedet af en jetjager, og lad os bruge laserstråler til at ramme en af de store, virtuelle byer, hvor skyskrabere nedbrydes.
  Her ødelægger en strøm af energi en stor bygning i flere etager og river både beton og metal ned.
  Elena bemærkede og så på dette med beundring:
  - Hvor meget energi har han!
  Elizabeth svarede med et suk:
  - Nu skal vi selv anskaffe os noget imod ham!
  Catherine fnisede og trak et meget alvorligt militærvåben ud af den blå luft:
  - Dette er en hyperlasermaskine! Ram fjenden ved at bruge energien fra kvarkfusion!
  Euphrosyne nikkede:
  - Det er helt rigtigt! Kom nu, lad os tage fjenden og dræbe ham!
  Elizabeth nikkede, og en meget køligt sofistikeret pistol dukkede op i hendes hænder. Den mutante pige kurrede:
  - Dette er en strålekanon med hypernuklear pumpning!
  De to andre piger anskaffede sig også kufferter. Og når de tager robotten, der ødelægger byen, slår de dig.
  De gjorde det selvfølgelig. Men noget uventet skete. Kampstrålingen ramte robotten, men blev straks reflekteret af en meget stærk beskyttelsesbarriere.
  Og pigerne følte sig overvældet af intens varme.
  Elena sang:
  - Det er den beskyttelse, der er kommet,
  Hvordan besejrer man parasitten?!
  Elizabeth svarede med et smil:
  - Jeg tror, jeg ved, hvordan denne robot forsvarer sig. I dette tilfælde er der tale om en halvanden-dimensionel dimension, som ikke kan trænges så let igennem!
  Ekaterina foreslog:
  - Hvad hvis vi bruger en thermopreon-pumpet hyperblaster?
  Euphrosyne nikkede:
  - Der vil være dødelig kraft!
  Elizabeth protesterede:
  - Nej! Du kan ikke nemt tilføje energi her. Essensen af denne måling er, at alle strømme af energi og partikler går i samme retning!
  Og så, som svar, ramte en hyperlaserstråle dem. Pigerne nåede knap at hoppe til siderne. De følte sig endda barfodet, med en yndefuld kurve af hælen.
  Alle fire blev straks slikket af hyperild på deres bare, hårdhændede såler.
  Pigerne skreg og kvidrede endda helt i lungerne:
  - Herligt er mit hellige land,
  En storm af storme i sejrenes flammer...
  Du er den eneste sådan på hele jorden,
  Og der er ingen mere dyrebar end dig i verden!
  Hvorefter skønhederne tog den og spyttede med al deres vrede mod robotten. Og spyt fra mutante piger er en giftig ultrasyre. Hun vil skynde sig igennem og bryde gennem feltet. Og kamprobotten fik fire alvorlige sår. Hans rustning blev ædt væk og dannede imponerende buler, der røg.
  Og kampkøretøjet begyndte at miste fart.
  Elena sang hånende:
  Jorden nærmer sig støjende.
  Min foton lytter ikke til rattet...
  Jeg bøjer mig over synet,
  Og missilerne skynder sig mod målet...
  Vi starter ikke kampen fra bunden!
  Og kamprobotten reagerede og ramte pigerne ved hjælp af en hyperplasmisk klat. Hun fløj ud af kampkanonerne og skyndte sig efter mutantpigerne.
  Elizabeth tog og blottede de skarlagenrøde brystvorter. Hendes holdkammerater fulgte trop.
  Den røde harpy sang:
  Rusland er en klode med sine bryster,
  Hun dækkede og reddede folk fra problemer...
  Men helvede er rejst op med dets røde dråber,
  Nogen blev irriteret over vores sejrsbrøl!
  Og krigerne tog og frigav synkront hypersoniske bølger fra deres brystvorter, farven på overmodne jordbær.
  De fløj forbi som en tsunami. Og de ramte den hyperplasmatiske klat. Hun, efter at have fået et knusende slag, vibrerede og skyndte sig i den modsatte retning. Hvorefter hun tog og dækkede robotten, som allerede brændte og røg. Og så blev det mekaniske monster viklet ind i et brændende spind og begyndte at brænde som et stearinlys.
  Elizabeth sang med et grin:
  Piger vil regere universet
  Selvom napalm regner fra himlen...
  At tjene fædrelandet er vores uforanderlige pligt,
  Den hellige ild brændte i mit hjerte!
  Og krigerne vil igen tage det fra deres rubin brystvorter og slå dem med lyn.
  Disse er virkelig skrevne skønheder. Og deres kroppe er så muskuløse, stærke, skulpturelle, energiske.
  Dræberrobotten smuldrede til sidst i rumstøv. Og det viste sig at være en virkelig dødbringende effekt fra brysterne på sådanne storslåede skønheder.
  Elena sang:
  Vi vil bringe lys til hele verden, tro mig,
  Lad os dø og redde planeten...
  Selvom skæbnen er forfærdelig, er den onde død kommet,
  Dø ikke forgæves, for vort fædreland er i live!
  Elizabeth protesterede:
  - Nej, det er bedre at overleve og vinde!
  Pigerne viste generelt deres betydelige kampniveau. Men så dukkede den Generøse op igen. Dette er en oppumpet, muskuløs mand i maske og rustning, i dette tilfælde bar han sammen med to andre partnere et våben, der forårsagede kampkorrosion af sten. Og han ramte huse med det. De blev løse som sand og smuldrede. Og de smukke piger, der boede i dem, flygtede fra krigene.
  Ekaterina bemærkede:
  - Ødelæggelse er en lidenskab,
  Dårlig magt råder over...
  Den, der generøst drikker andres blod,
  Lad os kaste trumfkortet ved at give kærlighed!
  Pigerne tog det og straks, så snart de fløjtede. Og flere tunge gribbe fløj af tagene. De faldt i hovedet på mutanterne - en blanding af mand og vildsvin og endnu et tydeligt næsehorn. Og gribbenes næb fyldte deres kranier med tunge buler, hvilket fik dem til at falde slået ud.
  Og endnu et næb vil ramme den Generøse mellem benene i lysken.
  Og han vil springe op og synge med tynd stemme:
  Jeg hopper på scenen, jeg hopper på scenen
  Jeg vil blive en eunuk i et harem!
  Jeg vil blive en eunuk i et harem!
  Og stemmen blev så tynd, som et lille barns.
  Og selve kanonen sprang højere og vendte. Elizabeth sprang. Hun fangede den med sine bare tæer og omdirigerede den med hurtige bevægelser.
  Og de huse, der blev ødelagt, begyndte at blive genoprettet. Inklusiv dem, der blev brændt af morderrobotten.
  Elena og Ekaterina sprang op til mutantmonstrene, der var begyndt at komme til fornuft. Pigerne faldt om på ryggen og smed begge monstre op med deres stærke ben.
  De fløj op og vendte om i deres slentretur. Og deres hoveder endte i skraldespande med forskellige cigaretskod.
  Og hvordan de tog det og hylede af smerte.
  Elena kvidrede og blottede sine tænder:
  - Lad mig tage til Himalaya,
  Lad mig gå helt...
  Ellers vil jeg hyle, eller jeg vil gø,
  Ellers spiser jeg nogen!
  Og krigeren med rødt hår, som farven på Lenins banner, tog det og spyttede i røven på mutanten, der sad fast i skraldespanden. Efter at have modtaget en udledning af grusom, brændende ultra-giftig juice, vil han hoppe, vælte, brøle og hvæse med et vildt hyl.
  Efrosinya og Ekaterina sparkede fjenden med deres bare fødder og sendte ham i en helvedes flugt til ét punkt.
  Han vil skynde sig af sted som en ustyret raket. Og han vil ramme den generøse og knuse sidstnævntes skal.
  Og så fløj næsehornsmanden dertil og kolliderede med sin ejer.
  Elena tog den og sang i glæde:
  - Selvom jeg kommer fra en beskeden landsby,
  Hvor vi blev lært at leve ifølge Iljitj...
  Jeg vil ikke være en problemfri pige,
  Og jeg vil ikke blive en mælkeko!
  Og alle fire piger tog det og begyndte med deres bare, muskuløse ben at kaste mutanterne sammen med deres ejer, hvilket fik dem bogstaveligt talt til at snurre.
  Samtidig sang skønhederne:
  jeg dig han hun,
  Hele landet samlet
  Sammen en venlig familie
  I ordet er vi hundrede tusinde jeg!
  Og krigerne tog og slog de tre skurke lige ind i en stor betonblander. Hvorefter Elena tændte motoren med fuld kraft.
  Og disse monstre begyndte at spinde.
  Elizabeth bemærkede, tog den specialdesignede kanon i hånden igen og restaurerede de ødelagte bygninger:
  - Vi vinder som altid...
  Elena kvidrede med et grin, der virkede skræmmende:
  Men for at være ærlig,
  Jeg vinder alt!
  Jægeren blev til spillet
  Åbn en konto, så selvfølgelig!
  Efter at have blandet deres modstandere grundigt, tog pigerne det, og uden videre blev de søsat. Og så fløj en kæmpestor betonterning ud, væltede ned og frøs i den skarpe virtuelle sol!
  Ekaterina bemærkede:
  - Endnu et opgør til vores fordel!
  Elena præciserede:
  -Virtuelt opgør!
  Og hun klikkede med sine bare tæer. Hvad gav anledning til en brændende, iriserende boble. Han fløj højere op i luften, udvidede sig mens han gik og funklede af alle regnbuens farver. Dette var et kunstværk.
  Den rødhårede pige kvidrede:
  - Universet er fuld af fantastiske overraskelser,
  Og pigen, som er meget værdifuld i kamp...
  Kan jeg sparke den onde i lysken med min bare fod,
  Jeg foretrækker dog at være mig selv!
  Vær dig selv! Vær dig selv!
  Sådan en pige, vild, groovy!
  Elizabeth sagde med et smil:
  - Bliv ved!
  Elena, der knuste monsteret, mumlede noget uforståeligt.
  Euphrosyne tog og trak hendes bh af og ramte krystalmodstanderen, der pludselig dukkede op foran hende som pulsarer. De fløj forbi og faldt ned på den blanke overflade. Og de gav et stort, dødbringende slag.
  En pige med hår hvidt som sne kvidrede:
  - Pigen fylder jorden med sine bryster,
  Dækkede og reddede hele verden fra problemer...
  Vi har ikke fundet ud af det, tilsyneladende har pigerne essensen,
  Da en nabo gik all-in for at spille!
  Ekaterina, en pige med gyldent hår, tog den og sparkede den på overfladen med sin bare hæl. Et af de udragende rør sprængtes af hjernerystelsen, og de fremrykkende fjendtlige soldater blev faktisk oversvømmet med en strøm af damp.
  En pige med hår, der lignede en mælkebøtte, kun mere voluminøst, tog det og sang:
  - Bad, bad, bad, bad,
  Eg og birk infusion...
  Bad, bad, bad, bad,
  Et fedt spark fra en barfodet pige!
  Og hendes perletænder vil funkle som et spejl. Det er Terminator-piger.
  Virkelig, ingen hær af virtuelle væsner kan stå imod folk som dem. Og prøv ikke engang.
  Elena så pludselig et stort snedækket bjerg over byen. Og nogle mennesker i vikingekostumer fræsede rundt i nærheden. De var høje og meget større end almindelige repræsentanter for menneskeheden.
  Den rødhårede pige råbte:
  - Ingen nåde, ingen nåde, ingen nåde for fjenden,
  Ved, onde viking, ved, onde viking vil spise gryderet ud af dig!
  Elizabeth kastede en mønt med sine bare tæer. Den snurrede rundt og ramte kragen, der fløj gennem luften. Desuden var dette grå væsen på størrelse med en stor albatros. Og det ramte hende lige i kronen. Kragen mistede bevidstheden og styrtede ned som en meteorit. Og hun efterlod en rygende hale bag sig.
  Pigen med blåt hår sang:
  - Kærlighed er som en bjergstrøm,
  Hvad falder til jorden som hagl...
  Og tænder den, giver modstanderen et elektrisk stød,
  Pigen læsser maskingeværet!
  Kragen ramte kamprobotten med næbbet under dens vilde fald. Der er opstået en kortslutning. Og den enorme cyborg eksploderer. Hvorefter bjerget rystede.
  Og sne faldt over de modige fire piger.
  Catherine bemærkede og sang:
  Snefald, snefald,
  Peg ikke på mit hår...
  Resultat, resultat -
  Piger er altid barfodet!
  Og krigeren tog den og snoede hendes gyldne hår, som om hun var en top. Og straks opstod en lys glans, og strømme af flammende stråler væltede ud. Og i stedet for sne begyndte regnen at falde. Og det hele var meget smukt, og dråberne glitrede i den virtuelle sol som diamanter.
  Elizabeth bemærkede med et grin:
  - Vi bør vise vores talenter i erhvervslivet,
  En piges bedste ven er diamanter!
  Euphrosyne fnisede og pegede på bjerget, hvor skandinaviske krigere myldrede i sneen, bemærkede:
  - Disse fyre har gang i noget slemt!
  Elena foreslog:
  - Lad os frigive dræbende dødsstråler fra vores skarlagenrøde brystvorter.
  Og den rødhårede vix lo og blottede sine perletænder.
  Elizabeth foreslog:
  - Lad os gå, piger, først, lad os landsætte tropper!
  Catherine sang med glæde:
  - Hvordan varmen i deres hjerter hjælper de landende tropper,
  Hvordan deres hjertevarme hjælper faldskærmstropperne,
  Forblæste tropper!
  Og krigerne tog den, accelererede og med al deres magt, som om de ville tage den og hoppe.
  Og de kæmpende, aggressive fire skønheder vil flyve direkte i kamp. Og det er tydeligt, at de er klar til at flytte bjerge på én gang.
  Elena tog det med glæde og sang:
  Jeg bliver den absolutte verdensmester
  Og jeg vil feje igennem som en funklende orkan...
  Cooler, det er alle Shakespeares værker,
  Jeg hopper bare ud i Stillehavet!
  Elizabeth tog op og sang:
  - Strålende atleter er ivrige efter at kæmpe,
  Alle tror inderligt på sejr!
  Euphrosyne tilføjede og blottede sine tænder:
  - Vi kan trods alt have et hvilket som helst hav, havet er knædybt,
  Når alt kommer til alt, er alle bjerge op til os!
  Og så klatrede pigerne faktisk op på bjerget i et virtuelt spil. De er fast besluttet på at give kamp mod vikingerne. Også selvom de er giganter tre gange menneskehøjde.
  Elena gik ind i slaget. Hun drev møllen med sine sværd. Og hun skar vikingens hoved af og sang:
  Ingen grund til at tabe hovedet
  Skynd dig ikke...
  Ingen grund til at tabe hovedet
  Hvad hvis det kommer til nytte?
  Skriv det ned i din notesbog,
  På hver side!
  Tab ikke hovedet!
  Tab ikke hovedet!
  Bedre at stikke af hurtigt!
  Elizabeth kastede flere nåle med sine bare tæer. De fløj over og ramte gribbene, der fløj over vikingerne. Store rovfugle, der havde mistet deres orientering, fløj og ramte deres næb ind i kranierne på vikingekrigerne. De gennemborede dem og tvang dem til at frigive kilder af blod.
  Catherine sparkede den nærmeste viking med sin bare, solbrune fod i lysken. Fik ham til at hoppe og vælte fra slaget.
  Hvorefter pigen sagde:
  - Du ser en formørkelse på himlen,
  Dette er en hær af fjender...
  Et tegn på helvede vil komme,
  Der er ikke brug for flere ord!
  Og pigen tog den og hendes perleøjne funklede. Dette er virkelig en stjæle, virkelig en stjæle!
  Euphrosyne tog den og fløjtede. Et par fyrretræer rystede af fløjten, som om der var faldet bambusstokke ned på dem. Og tunge kogler fløj ned. De ramte vikingernes hoveder og brød igennem dem sammen med deres hjelme.
  Den blonde pige bemærkede:
  - Jeg lod mine fjender gå til spilde,
  Mit første træk, sidste træk!
  Og nu var kun den største, bredskuldrede vikingeleder i gylden rustning tilbage.
  Og han brølede for alvor:
  - Du har ingen chance! Jeg har Thors økse!
  Vikingedyren svingede og sendte en tsunamibølge fra sin økse.
  Pigerne var let dækket af sne.
  Men de rejste sig hurtigt.
  Elena forstod kurven, som den gigantiske kriger tabte og gøede:
  - Nå, få din modstander i pungen!
  Og hun tog den og rystede den.
  Elizabeth sang med et sødt smil:
  - Min dreng, min baby,
  På dette tidspunkt sover du ikke,
  Og i hvilket ukendt land,
  Dine tanker vil handle om mig!
  Vikingekæmpen svingede igen. Og i samme sekund følte han en forvrængning af rummet. Og han blev som en svanefjer suget op af en kraftig støvsuger.
  Og kæmpen fladede ud i kurven og blev på størrelse med et valmuefrø.
  Elena smilede og bemærkede:
  - Det her er virkelig en forvandling!
  Catherine sang med et smil:
  - Der vil være tvangsbehandling, og sjove forvandlinger!
  Elizabeth kiggede forskrækket op ad bjerget og bemærkede:
  - Der er en bombe gemt under sneen!
  Elena knirkede:
  - Atomisk?
  Pigen med blåt hår mumlede:
  -Tag din søster højere op - thermopreon!
  Den rødhårede kriger spærrede øjnene op og spurgte:
  - Og hvordan neutraliserer vi det?
  Euphrosyne fnisede og kurrede:
  - For at gøre dette skal vi frigive infralyd fra vores skarlagenrøde brystvorter. Lad os piger, os alle fire, gøre dette i forening!
  Og krigerne tog og kneppede med strømme af enorm energi fra deres rubin brystvorter.
  Thermopreon bombe gryntede og slukkede. Hvorefter der begyndte at spille en højtidelig march.
  Elena tweetede:
  - Den, der vil have en bombe, får den i panden!
  . KAPITEL nr. 7.
  Pigerne kom ud af virtual reality. De har allerede spillet nok, men forretning kommer først.
  Catherine bemærkede efter Wirths eventyr:
  - Så du skal ikke betale noget. Og hvordan går folk ellers til attraktionerne?
  Elena bemærkede med et smil:
  - Det mest overraskende er, at der stadig er personer, der læser bøger. Og dette passer slet ikke ind i nogen porte.
  Elizabeth bemærkede:
  - Jeg læser også nogle gange bøger, og nogle gange skriver jeg dem endda! Så lad os ikke betragte dette som en særhed.
  Euphrosyne tweetede:
  Der er mange ukendte i et fremmed land,
  Du kan blive forvirret og fortabt...
  Selv gåsehud løber ned ad din rygsøjle -
  Hvis du forestiller dig, hvad der kunne ske!
  Hvorefter alle fire piger tog den og snurrede som en snurretop rundt om dens akse. Og de begyndte endda at stige i luften. De er skønheder, det skal siges, at de er af kosmisk klasse.
  Så frøs pigerne i luften, hvorefter Elizabeth bemærkede:
  - Vi er allerede for distraheret fra søgen efter tyvene fra den intergalaktiske raket. I stedet for at lede efter kriminelle spiller fire mutantpiger fjols eller har det sjovt med forskellige ubrugelige virtuelle spil!
  Elena protesterede:
  - Virtual reality-spil udvikler i høj grad intelligens. Dette bør ikke glemmes.
  Ekaterina tilføjede:
  - Og også intelligens!
  Euphrosyne nikkede:
  - Der er ikke nok eventyr i livet, så vi tager dem i virtual reality!
  Elizabeth nikkede:
  - Det er rigtigt, men vi skal ikke glemme det vigtigste. Så lad os scanne oplysningerne fra Hypernet.
  Og alle fire tog det og sang:
  -Vi er super-klasse blodhund piger,
  Vi vil finde et faldet hår...
  Lad den gnavende hund knække tænderne,
  Vi har en meget høj stemme!
  Pigerne begyndte at se på oplysninger fra Hypernet. Men der var så meget af det, at det bogstaveligt talt blændede dine øjne. Og der blev ikke fundet noget væsentligt. Noget man virkelig kunne holde sig til. Indtil videre intet andet end duften af barndom.
  Elena foreslog:
  - Hvad hvis alle børnehaver blev tjekket?
  Catherine svarede med et grin:
  - Jeg sætter pris på din humor!
  Euphrosyne fnisede og bemærkede, også med et grin:
  - Ja, måske kan vi også undersøge sindssygeasyler?
  Elizabeth nikkede pludselig:
  - Men der er noget i den her idé. Der er ikke så mange skøre mennesker, takket være forbedret genetik. Men galskab og genialitet går side om side og hånd i hånd!
  Elena bemærkede her:
  "Måske er vi også lidt skøre." De har levet i mere end to tusinde år, men har endnu ikke skilt sig af med barndommen. Det er jeg i hvert fald. Ligesom jeg var, forestiller jeg mig stadig mig selv som en barfodet pige fra en børnekoloni.
  Catherine nikkede med hovedet:
  - Ja det er rigtigt! Vi, begge djævle, trampede i zonen! Resten ved det ikke, og det er det, der gør dem anderledes end os.
  Elizabeth protesterede:
  - Jeg besøgte tysk fangenskab og Stalins arresthus. Så jeg ved, hvad fængsel er. Og jeg skulle være i voksenforvaring i lejren.
  Euphrosyne nikkede:
  - Vi var ikke i juniorzonen, men vi skulle alle fire besøge voksenzonen. Kan du huske, hvordan vi frivilligt blev fanger i et amerikansk kvindefængsel og udførte en interessant opgave?
  Elena nikkede med et grin:
  - Jeg husker det her. Ja, det er dejligt, når matronen rører ved dig og kommer ind i alle dine huller. Der er sådanne udskejelser i Amerika, og så mange forskellige lesbiske. Det her er bare fantastisk!
  Catherine bemærkede vredt:
  - Måske! Men dette er ikke hovedsagen.
  Elizabeth bemærkede med et meget alvorligt blik:
  - Ja, vi skal studere alle historier om psykisk sygdom. Især paranoid skizofreni. Nogle gange gør en sådan sygdom en person meget begavet og på samme tid asocial. Det er her, nøglen til at løse en kompleks gåde kan findes.
  Euphrosyne nikkede med et smil:
  - Det er det. Kun rumkraften er stor, den har billioner af mennesker, og der er ikke så få psykisk syge af dem. Og hvad vil dette give os? Tror du virkelig, at en klinisk skizofren gjorde dette?
  Elena huskede:
  - Hitler havde tegn på en ægte, klinisk skizofren. På den ene side havde han endda medlidenhed med de får, der blev slagtet til kød. Men samtidig var han grusom i virkelige handlinger mod mennesker, især mod jøder.
  Ekaterina bemærkede:
  - Højst sandsynligt ikke engang Hitler selv, men hans nidkære håndlangere. Hvorfor er det dog ikke nemmere. Men i hvert fald en eftersøgning blandt psykisk syge, i hvert fald en form for ledetråd!
  Euphrosyne sang:
  Verden hviler på galskab,
  Galskab breder sig i stor stil...
  Spændingen er i top,
  Dukker op med smerte og frygt,
  Kun frygt vil give os venner,
  Kun smerte motiverer dig til at arbejde,
  For jeg vil have alt mere og mere.
  Eksploder hyperplasma i mængden!
  Elena fnisede og bemærkede:
  - Dette er blondinens rigtige sind!
  Elizabeth tog den og kastede nålen med sine bare tæer. Den fløj over og ramte gadflyen og satte insektet fast til palmetræet. Og pigen bemærkede med et meget tilfreds blik:
  - Som du kan se, kan jeg! Og vi kan alt, selvom vi er to tusinde år gamle!
  Elena sang og blottede sine tænder:
  To tusind års krig
  Krig uden rimelige grunde...
  Pigen er ikke alene i kamp,
  Der er i hvert fald få mænd tilbage!
  Hvorefter pigerne uden at sige et ord gik ind på Hypernet for at indsamle information om psykisk syge. De ønskede virkelig dette. Mere præcist var Elena, den rødhårede vixen, meget nysgerrig. Men resten af holdet var ikke særlig ivrige efter at prøve det selv.
  Elizabeth kiggede informationerne igennem i et vildt tempo.
  For eksempel psykisk syge mennesker på Venus. Som forventet var der kun fire patienter med paranoid skizofreni: tre piger og en dreng. Ikke meget for en stor planet. Der var også andre former for sygdommen. Heller ikke meget.
  Elena bemærkede med et smil:
  - Lad os tjekke psykoserne, eller hvad?
  Catherine tilføjede med et grin:
  - Det ville være en meget god idé. Jeg har ikke set skøre mennesker i lang tid.
  Elizabeth foreslog:
  - Du kan kontakte dem via Hypernet. Tag kontakt.
  Euphrosyne nikkede:
  - Store! Velkommen.
  Pigen med blåt hår kontaktede straks den første patient. Udadtil var hun en helt normal pige, måske smuk, som alle repræsentanter for den menneskelige race. Hun blinkede til Elena og spurgte:
  - Elsker du mig?
  Pigen med blåt hår svarede med et smil:
  - Sikkert!
  Så hun vendte sig om og kurrede:
  - Så elsk med mig!
  Elizabeth fnisede og svarede:
  - Lad os gå direkte til virtuelle!
  Og pigernes kroppe blev blottet og flettet sammen i en bold. Og Elena begyndte at scanne dem. Og først og fremmest læste hun følelser og følelser op og undersøgte også hukommelsen om den skizofrene pige. Og det var interessant på sin egen måde, selvom mindet om den psykisk syge pige var unikt. Og nogle gange antog det eksotiske former.
  Elizabeth var også lykkelig og arbejdende. Indtil videre har kontakten ikke givet noget værdifuldt.
  Og generelt antydede logik og intuition, at dette ikke var den bedste måde. Desuden, selvom lederen er skizofren, er det usandsynligt, at han eller hun bare vil sidde på planeten og vente, indtil de bliver fanget og vendt vrangen ud.
  Den skizofrene pige spurgte:
  - Du er så varm... Sikkert meget ung?
  Elizabeth udbrød automatisk:
  - Nej! Jeg er to tusind år gammel.
  Den skizofrene pige brølede:
  - Så du er gammel! Og du forfører unge jomfruer! Kom væk herfra!
  Elizabeth nikkede:
  - God ridning!
  Og hun brød fra hende. Anyway, jeg scannede hele min hukommelse og fandt intet andet end nonsens. Skønt nogle gange var sludderet bizart og vakte interesse med dets farverige.
  Hvorefter den evige pige afbrød forbindelsen.
  Elena foreslog:
  - Kom nu!
  Og krigeren med rødt hår tog den og sprang gennem det virtuelle til den skizofrene unge mand. Han var sød at se på, men han klynkede af frygt, da han så den rødhårede og mumlede:
  - Heks!
  Elena fnisede og bemærkede med et grin:
  Heks, heks, heks,
  Djævelskab...
  Og hvor kom heksen fra?
  Heks, heks, heks,
  Jeg er evig smuk
  Alt andet er komplet lort!
  Og den rødhårede pige blinkede med sine meget klare smaragdøjne.
  Den unge mand blev blød og nikkede:
  - Vil du elske med os? Vi gider ikke!
  Elena fnisede og kvidrede:
  - Og det gider vi heller ikke!
  Hvorefter deres kroppe flettede sammen til en bold. At have sex over Hypernet er fantastisk. Og det er rart, og der er ingen infektion.
  Selvfølgelig scannede pigerne drengens bevidsthed, underbevidsthed og hukommelse. Skizofrene har en masse interessante og farverige ting gemt i deres hoveder.
  Og her kan man lave meget og have det sjovt. Selv da alt blev downloadet, ønskede Elena ikke at skille sig af med den unge mand, og hun blev revet væk fra ham med besvær.
  Så var der to piger mere. Her tog Euphrosyne og Catherine sig af dem. Desuden på samme tid. Og det her er også rigtig sjovt, og du får en masse lærerige ting. Og pigerne, lad os bare sige, er meget seje og fantastiske.
  Og de kan endda synge meget farverigt. Men de vil ikke gøre det uden grund.
  Under alle omstændigheder undersøgte mutantforskere de første fire paranoide skizofrene, men fandt ingen signifikante spor.
  Elena bemærkede:
  - Selve processen er behagelig, men der er ikke noget væsentligt ved det!
  Catherine tweetede:
  - At finde kidnappere ved hjælp af denne metode er som at rode i en høstak på jagt efter en nål.
  Euphrosyne udtalte:
  - Selvfølgelig er det langt fra den bedste idé at søge sådan! Men det er en behagelig proces.
  Og pigerne sang i kor;
  Et to tre -
  Riv spionerne fra hinanden
  Fire, otte, fem -
  Dræb banditterne!
  Efter dette huskede Elizabeth igen sin glorværdige fortid på fronterne af Anden Verdenskrig og det skæbnesvangre, frygtelige enogfyrre år;
  Elizabeth mærkede, at hun styrtede ned i en dyb pool, håbløst sort, og kun i højderne flimrede stjernernes brændende øjne ildevarslende. Når du dykker, bliver trykket på brystet stærkere, forhammere banker i hovedet, og hvert slag bliver mere smertefuldt og tungt. Til sidst rører hendes krop bunden, baghovedet føles koldt, pigen vil hoppe op og kan ikke bevæge sig. Her kan man rundt omkring, på samme tid fra alle sider høre et knirken, nogle små væsner rasle. Elizabeth mærker sit hjerte banke vildt i sit bryst. Rotter, store som kaniner og flerfarvede, med en overvejende blodig nuance, skynder sig mod hende. De skynder sig og begynder at rive. Elizabeth skriger og... kommer til fornuft.
  To tyske soldater mærker pigen og løfter hende pludselig op i håret:
  - Schnell! Rejs dig, kælling!
  Elizabeth rejser sig og er ustabil. Pigen drejer hovedet, det er tungt. Wow! Men alt ser ud til at være intakt.
  Tyskerne bygger kolonner af fanger, mænd og kvinder hver for sig. Elena var endda overrasket over, at så mange gav op. Nogle kvinder, mere end halvtreds, er ikke synlige, de sårede ser ud til at være blevet færdiggjort af nazisterne. Vi opfordrede pigerne med riffelkolber (næsten alle kvindelige soldater var unge og nyligt udnævnt), og vi kørte videre. Det var ret varmt, nogle kvinder fik deres tunikaer revet af og "struttede rundt" i deres skjorter.
  Elizabeth spurgte kaptajn Valentina Sinitsa, der havde et par imponerende blå mærker i ansigtet:
  - Hvad nu, Valya?
  Kaptajnen, en otteogtyveårig, ret køn rødhåret pige, svarede:
  - Det er okay, hvis natten er mørk, så stikker vi af!
  Elizabeth så på sig selv:
  - Jeg tænker ja! Fangenskab er ikke for sovjetiske folk. Der ser ikke ud til at være nogen skade, fragmenterne har forbarmet sig over min krop. Det er bare en støj i mit hoved.
  Valentina svarede:
  - Du ser ud til at være lamslået. Brr! Men jeg forstår ikke selv, hvordan jeg endte i fangenskab. Maskinpistolen kørte fast, og de andre piger gav op. Som et resultat blev jeg fanget som det sidste fjols.
  Elizabeth nikkede:
  - Ja, en god start på krigen. Inden hun overhovedet nåede at dræbe én tysker, blev hun taget til fange. Vild rædsel! Hvad hvis vi ikke har tid til at flygte?
  Valentina svarede:
  - Du ved, du er usædvanlig smuk. Guldhåret, med en perfekt figur. Jeg har aldrig set en smukkere pige end dig!
  Elizabeth vinkede det af:
  - Hvorfor har jeg brug for disse komplimenter? Og du er ikke en fyr.
  Kaptajnen bemærkede:
  - Man kunne simpelthen blive voldtaget.
  Elizabeth var forvirret:
  - Hvad vil det sige at voldtage?
  Valentina var oprigtigt overrasket:
  - Ved du det ikke?
  Elizabeth blinkede med øjnene:
  - Teoretisk set ved jeg det selvfølgelig, men...
  Valentina kneb øjnene sammen:
  -Har du aldrig prøvet det med en fyr?
  Elizabeth rystede negativt på hovedet:
  - Selvfølgelig ikke! Generelt bør en kommunist ikke blive moralsk korrupt og elske uden for ægteskabet!
  Valentina trak på skuldrene:
  - Hvordan skal man sige det! Efter min mening er dette en personlig sag for alle. Derudover er mænd alle forskellige, og du får glæde af dem på din egen måde. Det er ikke så nemt at gætte, men min mand keder sig hurtigt.
  Komsomol-pigen, der gik til højre, indvendte:
  - For en person er hovedsagen åndelig kommunikation og ikke dyriske instinkter.
  Valentina løftede fingeren:
  - Lad os ikke tale om uanstændige emner. Måske er det bedre at tale om partiet og opbygningen af kommunismen?
  Elizabeth ville sige noget, da ordren kom om at kolonnen skulle stoppe.
  De befandt sig direkte foran et betonområde, som blev opsøgt af et par lastbiler og en personbil. Samtidig dukkede endnu en kolonne af forfulgte kvinder op. At dømme efter deres påklædning var de civile.
  En overvægtig tysker kravlede ud af en kakifarvet tysk bil. Han havde et ubehageligt, dårligt barberet ansigt med en tredobbelt hage, og en mærkelig dobbeltløbet maskingevær slynget over hans skuldre. Men kasketten, som emblemet lyste på - to lyn, afslørede en SS-mand. Fascisten kom ud foran pigerne og kommanderede på gebrokkent russisk:
  - Lige! Opmærksomhed!
  Pigerne rejste sig automatisk, og deres militærtræning tog sit præg. En af pigerne tøvede dog og fik en numse på numsen.
  SS-officeren gryntede tilfreds, så på kvindens ben og kommanderede:
  - Alle tager støvlerne af!
  Pigerne rystede, og en buldren fejede gennem rækkerne. Den tykke tysker gabede demonstrativt og mumlede sløvt:
  - Den, der ikke adlyder, vil blive hængt! - Og så pludselig et truende råb. - Schnell! Schnell!
  Pigerne begyndte at tage deres sko af. Elizabeth mærkede sine hænder bevæge sig automatisk. Det føles som om at underkaste sig fascistiske monstre er vane for hende. Hun tog den ene støvle af og mærkede den behagelige varme fra betonoverfladen med sin bare fod. Så den anden, omhyggeligt påført nye, nyligt udstedte læderstøvler (lærredsstøvler vises først i slutningen af krigen). Så blev der hørt skrig. En ung pige, ikke ældre end seksten år, sprang ud og råbte:
  - Jeg vil ikke tage billeder, idioter! Det ville være bedre, hvis de tog mig død ned!
  Det tyske svin gav et tegn, to høje SS-mænd tog fat i pigen og slæbte hende hen til en forberedt galge.
  Pigerne-krigsfangerne gav et suk, men ingen turde gøre indsigelse, tilsyneladende havde fangenskabets chok en effekt.
  - Hæng hende! - Den fede fascist råbte. - Lad ham ikke dø med det samme! Djævelen vil vide, hvordan man gør modstand.
  Den unge piges tøj blev revet af, og SS-manden stak endda en cigar ind i skønhedens lyserøde brystvorte. Pigen skreg og råbte:
  - Husk, jeg hedder Tanya! Død over nazisterne!
  SS-officeren brølede:
  - Riv hendes tunge ud!
  En mordovorianer sprang op til pigen med et sammenkrøllet snavset forklæde og en tang i hænderne. En anden nazist klemte pigens kinder og åbnede hendes mund. Hun forsøgte at gøre modstand. men kræfterne er for ulige. Der løb blod fra pigens mund, og hun besvimede selv af det smertefulde chok. Det fascistiske monster smed sin udrevne tunge og trampede den med sin støvle. Nazisterne hængte hurtigt den hængende nøgne pige op på en skarp skibskrog. Hun udstødte et svagt skrig og rystede, bragt til fornuft af den ekstra smerte. Bliss blev skrevet på fascisternes ansigter, den utrolige følelse af sadistisk tilfredsstillelse, når man volder smerte for sine medmennesker. Også selvom det er en smuk pige med lyst hår. Her blandes et seksuelt element ind med sadisme.
  Elizabeth lukkede øjnene for ikke at se en sådan vilkårlighed. I mellemtiden henvendte en kolonne af fanger, civile kvinder, sig til dem. Nazisterne tvang dem også til at tage deres sko af. De udvalgte kvinder var unge, ingen af dem så ud over femogtredive eller under seksten. Stærke hviderussiske kvinder, for det meste lyshårede, blåøjede, behagelige at se på, blod og mælk.
  Den fede officer kommanderede igen:
  - Tag dit overtøj af!
  Elizabeth rødmede pludselig, hvad nu hvis nazisterne efterlod hende helt nøgen? Og mine fingre er allerede ved at knappe min tunika op. Civile kvinder græder og stønner, som om de skal henrettes. En af dem har en baby i hænderne. Nazisten snupper den fra hans hænder. Moderkvinden skynder sig og bliver stukket i maven med en bajonet. Han falder og bryder ud i et hjerteskærende gråd. SS-officeren løber hen til babyen, kaster ham under fødderne og begynder at trampe ham. Desuden sørger han for, at han ikke dør med det samme og brækker sine sarte arme og ben.
  Moderen hyler og bliver slæbt til galgen, for at blive hængt på en krog, mens hun stadig er i live. Undervejs river de vores tøj i stykker og slår os med riffelkolber. Så til sidst rykker de den lemlæstede kvinde op og griner muntert, som om de var stenet til marihuana.
  Elizabeth hviskede:
  - Og er der en grænse for deres grusomhed? Hvem fødte dem, en kvinde eller en ulv?
  Valentina sagde med passion:
  - Vi vil aldrig tilgive og glemme dette. Fascisterne vil betale hundrede gange for hver af deres grusomheder.
  Elizabeth svarede:
  - Hele Tyskland er ikke nok til det her.
  Valentina jokede:
  - Det, der er tilbage, går til Japan!
  Hovednazisten var stadig ikke faldet til ro, vanviddet brændte i hans matte øjne, hans lille mund var krøllet:
  - Nu advarer jeg dig! Vi tager dig til tysk territorium. De, der opfører sig godt, vil have et godt sted, mad og i fremtiden æresborgerskab i Stortyskland. Men hvis nogen undslipper, så vil jeg for hver flygtning beordre, at tyve gidsler skal brændes levende. Forstår du mig? - Slyngens brøl forstærkedes. - Og nu vil du tydeligt se, hvad det vil sige at være ulydig mod Führeren.
  Nazisterne skyndte sig ind i en kolonne af civile kvinder og valgte ti af de grimmeste at se på. De blev uhøjtideligt slæbt i håret og slået ind i en dynge. Hvorefter SS-mændene begyndte at sno kvinderne med pigtråd. De skreg desperat og forsøgte at flygte. Som svar fik de riffelkolber til skuldrene og brystet.
  Den fede betjent smilede tilfreds:
  - Nå, nu en fakkel til dem! Lad dem "nyde" smerten!
  Og igen fascistiske dyrs idiotiske grin. Tre SS-mænd med degenererede ansigter slæbte benzintanken ud og skruede låget af. På trods af afstanden nåede den modbydelige lugt af brændstof Elizabeth. Det ser ud til at have været lavoktanbenzin fremstillet ved hydrolyse af kul. Fuhreren havde ikke nok naturlig olie til alt hans talrige udstyr, selv under hensyntagen til forsyninger fra USSR, så fysikerne fra Det Tredje Rige viste opfindsomhed. Denne benzin havde det særlige ved en lavere forbrændingstemperatur end normalt, og også det faktum, at den begyndte at fryse allerede ved ni grader under nul. Med tiden vil dette påvirke krigens gang. Kvinderne, snoet med metalpigtråd, viftede desperat med armene (dem, der havde dem fri). Nazisterne smilede og råbte noget på tysk.
  Elizabeth spurgte desperat:
  - Bliver de virkelig sat i brand?
  Valentina svarede vredt:
  - Nej, de vil lade dig gå! De vil også give dig kager til turen!
  Elizabeth brød ud i gråd:
  - Og det er stadig så grusomt! Okay, mænd, men hvorfor skulle kvinder lide så meget!
  Valentina foreslog:
  - Tyskerne har kun brug for slaver som slaver. Og slaven skal frygte og adlyde. Dette er et diktatur baseret på frygt. Og for at skræmme er du nødt til at påføre smerte.
  Elizabeth blinkede med sine blå øjne:
  - Og for at gøre dig vred, skal du gøre ondt!
  En flamme brød ud, ilden spredte sig ikke så hurtigt som med almindelig benzin, kvinderne rev, forsøgte at bryde ledningen, blod dryppede fra deres kroppe, skåret op af nåle.
  Det forekom for Elizabeth, at tiden krybede overraskende langsomt, som en slange, en frisk vind blæste, og hendes krop, knap dækket af en let skjorte, føltes kold.
  Flammerne opslugte til sidst alle de kvindelige martyrer, og deres skrig blev meget højere. Huden blærede og skallede af for mine øjne. Lugten af brænding blev stærkere og stærkere. Han følte sig syg, og tårerne flød fra pigernes øjne. Hovedfascisten galede med et ondsindet grin:
  - Hvis nogen løber væk, brænder jeg jer alle sammen! Heil! Heil Hitler, universets største hersker!
  De fascistiske soldater tog mundharmonikaer fra bæltet og spillede muntert på dem. Desuden er det klart, at nazisterne ikke led af fuldstændig manglende hørelse. Men dette fik musikken til at virke endnu mere ildevarslende.
  Den fede officer brølede på russisk:
  - Musikken flyder, musik, musik! Nogle gange trist, nogle gange trækkende vejret frygtsomt! Hvem danser lystigt til tonerne af en pibe, der lysner sjælen! Musik flyder, musik, musik, væk med sorg, lad være med at genere tyskerne! Uendelig, evig, ung, som giver dig så lyst til at leve!
  Hans assistent, en rødhåret officer, galede:
  - Alle danser! Nå, tæver, dans, ellers brænder jeg jer alle sammen!
  Pigerne begyndte frygtsomt at bevæge deres bare fødder. Hovedfascisten råbte højt og viftede med armene:
  - Leve op! Kom så, tæver og ludere, kom så!
  Pigerne begyndte at bevæge sig meget hurtigere i uenighed, men det mindede lidt om en kulturdans, men snarere en vild dans fra Papuanerne, Paraguays kyst!
  Fascisterne løb hen til kvinderne og slog dem i ansigtet med næverne, skreg og gryntede noget hjerteskærende.
  Hovedfascisten lavede en gestus. En dreng i Hitler Jugents uniform bragte ham en flaske cognac. Den fede gris trak sig lige fra halsen, den fyrre graders væske varmede hans mave. Borov spurgte drengen på en pæn måde:
  - Du er allerede fjorten, jeg giver dig tilladelse til at skyde enhver hore!
  Der var skuffelse i drengens ansigt:
  - Og bare skyde? Den er for blød! - udbrød han.
  Den fede bastard gryntede:
  - Hvad vil du gøre ved hende?
  Drengen snappede:
  - Skru ham ihjel og sæt ild til ham!
  - Okay, kom nu! Bare skynd dig, disse kyllinger skal stadig bringes til Tyskland til tiden.
  Drengen, funklende med sine blændende, højpolerede støvler, bevægede sig langs rækken af kvinder. Han smilede rovdyrt og smilede grusomt. Fra tid til anden stoppede den unge nazist og sparkede den eller den kvinde i maven, men tog intet valg.
  Elizabeth bad til en ukendt, men ikke mig! Men den unge mand standsede lige foran hende og pegede med fingeren:
  - Denne luder er min!
  Elizabeth frøs, rystede forræderisk, og hendes solbrune ansigt blev bleg. Hovedfascisten protesterede uventet:
  - Nain!
  Den fascistiske dreng blev fornærmet:
  - Og hvorfor det?
  Borov svarede:
  - Hun er for smuk! Bare en vidunderlig pige, du kan give hende til en general og få en masse penge.
  Den unge nazist var modvilligt enig:
  - OKAY! Kun fordi du afviste min første anmodning, vil jeg torturere to ludere!
  . KAPITEL nr. 8.
  Drengen vendte sig om, løb hurtigt rundt og valgte to yngre piger. Denne gang havde han travlt og frygtede, at hans lovlige bytte kunne blive revet væk.
  Pigerne løb ud på pladsen på egen hånd, måske håbede de, at den smukke dreng ville forbarme sig over dem, hvis de var lydige. Den unge mand fnyste foragtende:
  - Gå på knæ og kys mine støvler!
  Pigerne kollapsede og kravlede. De kyssede selvsikkert den polerede hud og mærkede den stærke lugt af dyr sortfarvning. Hitler Jugents søn greb pludselig pigerne i håret og løftede dem med magt:
  - Hvad, tæver! - Drengen hvæsede på russisk. - Træt af at leve? Tag nu tøjet af med det samme!
  Pigerne tog febrilsk tøjet af og efterlod dem kun i deres trusser. Den unge sadist beordrede:
  - Læg dig på klemmerne.
  Pigerne lagde sig lydigt ned, og SS-assistenterne sikrede deres arme og ben i særlige lagre. Drengen førte fingrene hen over pigernes forførende lyserøde hæle, som endnu ikke havde nået at samle støv. Han følte pludselig en stærk ophidselse og råbte hjerteskærende:
  - Giv mig en tung pisk!
  Håndlangerne afleverede pisken. Det var ikke simpelt, men bestod af rødglødende ledning med skarpe stjerner. Påvirkninger fra et sådant våben er meget mere følsomme.
  Elizabeth fik feber, da hun tænkte på, hvad der ventede hende. Her er fascismens monstrøse grin, når mennesker bliver til dyr. Og disse helvedes pinsler af monstre, der har mistet grundlæggende menneskelige følelser.
  Pisken fløjter ildevarslende og falder på pigernes bare ryg. Slaget mod benet skærer gennem skindet og kødet. Den unge fascist spindede tilfreds, han følte sig som en rigtig Gud. Ja, det var en guddom af ond og uforgængelig vilje, blottet for den mindste følelse af medfølelse. Imidlertid lærte Hitler Jugent, at medfølelse er svaghed! Medlidenhed, en dårlig følelse, er ikke en ægte arisk værdig. Det er ikke nok at dræbe fjenden, han skal bringes til at lide og ydmyges på den ringeste måde. Slaverne er en underlegen nation som jøderne, og at dræbe en slave er som at dræbe en gal hund. Hvad er samvittighed? En helvedes fælde af sjælen, opfundet af jøder og russiske filosoffer. En ægte arier kender ingen anger, kun én ting forårsager ham irritation, at han dræbte få fjender. Men at grusomt torturere en kvinde eller et barn er den højeste manifestation af arisk tapperhed.
  Trusserne brast under slagene fra den varme wire og faldt af balderne. Pigerne skreg i starten, men drengen var stærk ud over hans år, og de blev hurtigt stille og mistede bevidstheden af frygteligt chok. Hitlers bødler var dog ikke rådvilde, de bragte forud tilberedte spande med isvand (ved hjælp af et lejrkøleskab) på hovedet af de unge skønheder. I mellemtiden opvarmede den unge sadist igen ledningen på bålet og bragte den ned på pigens bare fødder. Og igen frygtelige hvin, skrig, hvori der ikke var noget menneskeligt.
  Elizabeth kunne næsten ikke stå på benene, det så ud til, hvor styrken kunne komme fra til at modstå dette. Det var noget blottet for den mindste betydning, langt ud over menneskehedens grænser. Det er mærkeligt, hvordan sådan en sød dreng, næsten et barn, kunne gøre dette. Det er simpelthen utroligt, hvor meget fascisme deformerer sjæle, selv børns. Så lamme en hel generations opfattelse!
  Pigerne tav igen, og der blev igen hældt vand på dem. På trods af alle anstrengelser blev skrigene fra de torturerede dog stillere og mere stille. Fra skuldrene til fødderne havde de uheldige martyrer intet opholdsrum tilbage. Til sidst blev drengen træt, tørrede sveden af panden og spyttede gennem tænderne i retning af kolonnen af uheldige kvinder.
  - Træt af det! Kan du brænde dem?
  De sønderrevne piger bevægede sig ikke længere, sandsynligvis havde lidelsen overskredet et vist mål. Nazisterne løb op til de uheldige, ikke særlig generøst dryppende benzin, og satte ild til dem. Pigerne bevægede sig ikke engang, selvom ilden langsomt fortærede deres kød med velbehag.
  På dette tidspunkt var skrigene fra de usle væsener, der blev brændt levende, også lagt sig, hvis hele skyld kun lå i, at de skulle blive en klar demonstration af nazismens ubøjelige vilje!
  Den fede bastard viftede med sin skæve knytnæve.
  - Nå, ludere? Jeg håber, du forstår, hvad et pund er værd! Og nu, still op og marcher skridt for skridt mod din nye skæbne.
  Kvinderne stod ubevægelige, lige så chokerede som de var over det grusomme og mareridtsagtige skue.
  Den fascistiske dreng greb uden tøven en pistol og skød rovgrisende pigen i benet:
  - Du hørte, de sagde til dig, march!
  Skuddet vækkede kvinderne, Elizabeth mærkede Valentinas blide hænder på hendes skuldre.
  - Lad os gå, min trofaste kammerat, for at tage hævn, du skal leve!
  Pigen svarede modigt:
  - Og jeg sværger, jeg vil overleve!
  I mellemtiden skød den unge bastard mod den vridende, faldne pige. Samtidig forsøgte han at brække hendes arme og ben. Jeg ville ikke afslutte pigen med det samme, for det er meget mere behageligt at lytte til skrig af smerte end latter.
  Den alvorligt sårede pige blev liggende på vejen, den unge fascist gjorde hende ikke færdig, og de greb hende med en krog ved ribben og slæbte hende til galgen.
  Den fede SS-mand klappede drengen på hovedet:
  - Min kære ven! Du er præcis som Führeren som barn! Du ved, den store Adolf havde et skænderi med en pige allerede i første klasse. Så han og hans to venner lagde hende på vej hjem. De fangede hende og bandt hende og begyndte at misbruge hende. De brændte hende med ild, brækkede hendes knogler, stak hendes øjne ud, og så hældte unge Adik svovlsyre ned i hendes hals, taget fra kemitimerne. Da var Hitler kun syv år gammel, og han var allerede i stand til en modig handling, der var en arisk ægtemand værdig.
  Den unge nazist grimaserede og spurgte:
  - Var pigen jøde?
  - Nej, Slav! Østrig-Ungarn kollapsede, fordi tyskerne blev forrådt af slaverne, så Führeren lovede at ødelægge dem! - Borov førte hånden over hans hals. - Generelt fortjener aber mildhed, men det gør slaverne ikke!
  SS-mændene løftede poterne i kor:
  - Heil Hitler!
  Unge, barfodede, halvklædte kvinder gik hurtigt hen ad vejen. Nazisterne kørte på særlige firehjulede escortcykler (for ikke at spilde benzin på at eskortere undermennesker). Elizabeth, chokeret over nazisternes grusomheder og åbenlyse umoral, tav de første par timer, hun tænkte ikke engang på noget, men gik halvsøvnende. De andre piger, så det ud til, var heller ikke i humør til at tale, i det mindste om sekulære emner.
  Mens de barfodede piger gik på den glatte asfalt udlagt på sovjetisk jord, føltes deres fødder mere eller mindre behagelige. Men efter at have passeret den ødelagte grænsepost, befandt de sig på polsk territorium... Vejen viste sig at være dækket af fint grus og skarpe knuste sten og gravede sig ind i pigernes bare fødder. Elizabeth havde i de senere år ikke ofte råd til barfodets gåture og mærkede hurtigt, hvordan hendes bare hæle nådesløst begyndte at rive og brænde. For at distrahere sig selv talte hun til Valentina:
  - Hvad skal vi så gøre nu?
  Kaptajnen svarede stille efter en pause:
  - Vi kan ikke løbe, ellers bliver alle pigerne dræbt! Samtidig er der heller ingen styrke til at holde dette ud!
  Elizabeth foreslog:
  - Hvad hvis vi arrangerer en flugt for alle?
  Valentina nikkede:
  - Det er præcis det, jeg tænker på. Det er bare teknisk svært at gøre sådan noget. Se hvor mange vagter der er rundt omkring.
  Elizabeth udtalte Suvorovs sætning:
  - De hyler ikke i tal, men i dygtighed!
  Valentina svarede:
  - En af hovedårsagerne til Suvorovs sejre var den bedre kamptræning og fysisk træning af de russiske tropper. Især de tyrkiske tropper blev ikke undervist i bajonet- og hånd-til-hånd kamp, så de faldt hurtigt fra hinanden. Men med franskmændene var det sværere, især da bajonetten blev opfundet i Frankrig.
  Elizabeth svarede beslutsomt:
  - Men vi vandt!
  - Ja, vi vandt. Men for at være ærlig er det ikke så nemt, som de siger i lærebøger. - Valentina sukkede. - Prisen for sejren er for høj, den kan forringe værdien af trofæer.
  Elizabeth mumlede:
  - Vi taler ikke om trofæer. Det største trofæ i krig er et reddet liv. Generelt, som Stalin sagde: "En soldat har intet køn."
  Valentina foreslog:
  - Så bliv en dreng, så bliver det nemmere for dig.
  Elizabeth rystede:
  "Jeg ville ikke have noget imod at blive en dreng selv; drenge er meget friere."
  Valentina fløjtede:
  - Hvorfor?
  "Fordi deres fødder er mere ru, og jeg føler, at jeg går på kul." - Elizabeth knirkede.
  Valentina svarede:
  "Og jeg føler, at jeg blev slået i hælene med stokke i lang tid, men jeg må holde det ud." Det er muligt, at vores fangenskab vil trække ud, og det vil ikke ske. Jeg hørte, at kvinder i koncentrationslejre kun får sko, når sneen falder, og selv da er de lavet af træ.
  Elizabeth rystede:
  - Træsko til en piges fødder er simpelthen tortur engang, da jeg stadig var skolepige, tog jeg dem på på et museum og gik langs korridoren. De er så ubehagelige og bliver ved med at falde af.
  Valentina rettede:
  - Og de gnider dine fødder frygteligt, og de holder dig meget dårligt varm om vinteren. Bast sko er meget bedre, de er varmere og blødere.
  Kvinderne fra landsbyen var mere garvede og klagede ikke, men bloddråberne var allerede begyndt at dukke op blandt bykvinderne, som prægede sig selv med spor af yndefulde, ungdommelige fødder på gruset.
  En flok ME-109 jagerfly fløj hen over himlen, de fløj i relativt lav højde, og man kunne endda se hagekorset på vingerne.
  Elizabeth bemærkede:
  - Jeg spekulerer på, hvor er vores herlige Migi?
  Valentina svarede modvilligt:
  - Jeg tror, de står ubesat. Generelt har tyskerne et interessant nyt produkt, miniaturebomber, de kan endda hænges fra jagerflys vinger. De falder til jorden som hagl. Det tager ikke en kampvogn, men det er ret effektivt mod infanteri eller fly, især lette som IL-16.
  Elizabeth bemærkede:
  - I vores land ser det ud til, at sådanne "småting" også var ved at gå i produktion. Vi var lidt forsinket. Generelt den tunge arv fra det tsaristiske system, omstruktureringen af industrien fra kapitalistisk til socialistisk.
  Valentina tilføjede:
  - Plus, borgerkrig. I det enogtyvende år faldt industriproduktionen syv gange i forhold til det trettende år. Millioner af mennesker døde, landet blev ødelagt, og i modsætning til tsarregeringen var der ingen, der gav os lån. Selvfølgelig havde vi ikke tid til at lave meget. Hitler fangede os på et øjeblik, hvor hæren lige var begyndt at opruste.
  Elizabeth var enig:
  - Du er lige her. Vi har gjort meget, men vi havde ikke tid til at gøre meget. Hele Europa arbejder for Wehrmacht. Europa! Og det tsaristiske Rusland var ved at tabe krigen, på trods af at Tyskland havde sine hovedstyrker i Vesten. Nu står vi i en dårlig situation.
  Og hvornår kommer vores kampvogne til Europa?
  Valentina svarede:
  - Jeg ville have, at det skulle ske snart! Men jeg kæmpede også i Finland, derfor er jeg ikke så fuld af optimisme, vores hær er ikke helt klar til krig.
  En ung pige med juniorsergents skulderstropper kom ind i samtalen:
  - Jeg tror, at om to uger vil vores kampvogne befri Warszawa, og om en måned Berlin.
  Valentina rystede på hovedet og spredte sin røde manke:
  - Det vil jeg gerne tro, men... Nazisterne besatte fjorten europæiske lande på meget kort tid. Dette taler om Wehrmachts meget store styrke, og i tre en halv måned havde vi travlt med den lille finske hær. Jeg ved selv, hvad krig er. Nej, i dette tilfælde er fjenden meget stærkere end os!
  Den unge pige var forvirret:
  - Så kan vi tabe?
  Valentina svarede:
  - I princippet, ja, men...
  Pigen knirkede:
  - Hvad men...
  Valentina svarede:
  - Nazisterne bliver deres egne gravere. Se hvordan de begår grusomheder. Alle fra hav til hav vil snart rejse sig mod dem. Selv pionererne vil kæmpe mod fascismen, jorden vil brænde under fødderne på besætterne. Nazisterne vil kvæles i deres eget blod. Deres beslutning om at angribe USSR ville være en fatal fejltagelse. Eller rettere sagt, en katastrofe, og fascismen vil blive udslettet fra planetens ansigt.
  Elizabeth var enig:
  - Nej, vampyren Hitler kan ikke undslippe aspepælen. Men hvor mange af vores byer vil blive ødelagt og landsbyer brændt. Og vi er tåber, da vi ved det forestående angreb gravede vi ikke engang skyttegrave.
  Valentina nikkede indforstået:
  - Jeg tror, Pavlov bliver skudt.
  Elizabeth vinkede det af:
  - Det handler ikke om Pavlov. Generelt måtte ordren om at bringe hæren til fuld kampberedskab gives personligt af Stalin.
  Valentina nikkede:
  - Helt sikkert, du har ret. Men tilsyneladende ønskede lederen at udskyde krigens start til sidste øjeblik, især da Wehrmacht ikke var klar til vinteren, og hvis vi havde vundet mindst en måned, ville Wehrmacht ikke have været klar. Og i 1942 ville vores hær være blevet meget stærkere. Det, der bekymrer mig, er Churchills og Roosevelts holdning. De kan indgå en hæderlig fred med Tyskland og endda modtage en del af sovjetisk territorium. Derudover kan Japan forsøge at tage revanche for nederlaget i Manchuriet. Og så vil vi befinde os i en ring af isolation.
  Elizabeth gispede, da hun trådte på en skarp sten, hendes fod begyndte straks at bløde, og hendes forslåede tæer begyndte at gøre ondt endnu mere. Hun mente, at fascisterne måske ikke havde brug for dem, selvom de havde brug for nye og gode sko, men derimod et ønske om at ydmyge og volde smerte. I Rus' blev bare fødder betragtet som et tegn på fattigdom, ikke uden grund var der et udtryk tramp, altså en tigger. Nu mangler det at vise, om hun kan nå til stop. Og hvis hun falder, hvad vil der ske med hende?
  Som i samklang med hendes ord, skreg en af de unge piger med blodige, brækkede ben:
  - Det er det, jeg orker ikke mere!
  Og hun satte sig ned og strakte sine langmodige ben frem. Nazisterne kørte hen til hende, og benzin væltede ud over pigens hoved. Hun sprang skarpt op, men det var for sent, den efterladte lighter blussede op, og den uheldige kvinde blev opslugt af en brændende flamme.
  Pigen, der skreg langvarigt, skyndte sig at løbe, de andre fanger spredte til siderne. Efter at have overhalet søjlen faldt martyren, mistede bevidstheden, flammestrømme brændte den uheldige kvindes lunger, og hendes død var forfærdelig. Et truende råb fulgte:
  - Schnell! Schnell! Død over dem, der sakker bagud!
  Pigerne satte farten op i fortvivlelse. Elizabeth stønnede stille og haltede, hendes fødder eksploderede af smerte, som ved berøring af et varmt strygejern. Men hun holdt ligesom andre piger ud.
  For at distrahere sig selv lidt sagde Elizabeth:
  - Måske kan vi synge Internationale?
  Valentina rystede på hovedet:
  - Disse monstre vil skyde os alle. Vær tålmodig! Bare fødder, især de af unge mennesker som os, bliver hurtigt ru. Vi vil holde ud og overleve. Sejren vil være for den røde hær. Også selvom alle kapitalisterne griber til våben mod os. Når alt kommer til alt, fra taigaen til det britiske hav, er den røde hær den stærkeste!
  Elizabeth knyttede næverne:
  - Men der er ingen stærkere russisk ånd,
  Vi vil genoplive os selv fra ruinerne!
  Russisk kriger, tag dit sværd hurtigt,
  Vi vil stå og vinde igen!
  Herefter blev det på en eller anden måde lettere, og selv den brændende smerte i mine blodige ben blev svagere.
  Solen var ved at gå ned, nazisterne blev mere og mere nervøse og opfordrede pigerne til at fortsætte.
  Det blev friskere, vinden blæste behageligt hen over de svedige ansigter. Elizabeth bemærkede:
  - Det ser ud til, at selv solen er på vores side!
  Valentina smilede kraftigt:
  - Kommunismens sol er altid for os!
  Skyggerne på vejen blev længere og blev mørkere og mørkere. Nazisterne tændte lanterner, hvilket gjorde udseendet af deres cykler meget mere mystisk der var en følelse af mystik i det. Elizabeth forestillede sig allerede, at disse ikke var nazister, men frygtelige monstre. En slags mangeansigtede Viy, eller ghouls. Mærkeligt nok gjorde dette nazisterne ikke skræmmende, men tilsyneladende uvirkelige. Elizabeth begyndte at nynne en sang:
  - Der, på ukendte stier, danser djævle i sandaler! Nå, Koschey spiste for meget kålsuppe!
  Valentina grinte:
  - Du er som altid uforlignelig!
  Endelig dukkede et signaltårn op i det fjerne, og mørklægningshuse blev synlige. Det betyder, at deres rejse allerede er tæt på slutningen. De fleste af pigerne var allerede udmattede, var på det sidste tidspunkt af fysisk udmattelse og holdt kun fast i overlevelsesinstinktet.
  Elizabeth spurgte Valentina, som om hun burde have vidst dette:
  - Vil de fodre os?
  Kaptajnen svarede spøgende, selvom det var svært for hende:
  "For tyskerne er vi som kvæg, og ingen lovede at fodre kvæget på vejen."
  Elizabeth bemærkede vredt:
  "Så river jeg Hitlers hals ud!"
  Et par hundrede mere smertefulde skridt, og pigerne begyndte at blive taget til en særlig lejr. Det så ud til at være forberedt på forhånd til krigsfanger i mørket kunne man se træbarakker, samt tårne og et hegn med pigtråd. De begyndte at adskille kvinderne i barakker og forsøgte at placere civile og militærmænd hver for sig. Men fangerne var så trætte, at de ikke engang tænkte på at flygte. De faldt simpelthen sammen på ru trækøjer. Elizabeth, der gik med sine knækkede, blodige fødder på det nedtrampede græs, oplevede en salig fornemmelse. Endelig vil hun være i stand til at miste sig selv i søvn. Men da hun allerede var på vej ind i kasernen, sprang to SS-mænd hen til hende og vred uden ceremoniel hænderne.
  - For hvad? - Pigen råbte.
  - Russisk, Schwein! Følg med, hvor du får besked!
  Elizabeth blev ført ud af lejren, og de passerede tårnene og jernportene. Først troede pigen, at de ville skyde hende, men så var hun bange for, at torturen ventede hende. Hvad hvis fascisterne tror, at pigen har en vigtig hemmelighed?
  Hun blev ført til et palæ dekoreret med et basrelief af løver. Mærkeligt nok beroligede synet af den rige ejendom Elizabeth, at den ikke var som middelalderens dystre torturkældre. Disse monstre kan dog torturere og plage hvor som helst, og så længe de vil.
  Hun blev ført ind i bygningen, pigens bare fødder rørte det frodige fløjlsgulvtæppe og sank ned i det.
  Et stærkt elektrisk lys blinkede. En mand i beklædning dukkede op, kastede et tilfældigt blik på pigen og befalede:
  - Vask hendes fødder!
  Elizabeth sad i en stol, og en pige, der var pænt klædt i hvidt, medbragte en sølvvask med vand. Stuepigen var en hviderussisk polsk af fødsel og kunne russisk. Hun dyppede sine ømme fødder i et bassin med varmt vand og begyndte forsigtigt at gnide dem. Elizabeths pigefødder var et ynkeligt syn. Der var bogstaveligt talt ingen bolig tilbage på dem, fingrene blev slået af. Og alligevel var den hviderussiske skønheds ben smukke og værdige til en prinsesse eller en græsk gudinde.
  Stuepigen vaskede omhyggeligt støvet og blodet af og tørrede hver finger. Så spurgte hun med sympati i stemmen:
  - Det ser ud til, at du har det rigtig dårligt, skat?
  Elizabeth svarede:
  - Andre fik det værre. Jeg har intet at klage over skæbnen.
  Den polske kvinde nikkede:
  - Jeg tror på, at alt vil ende godt for sovjetlandet.
  SS-mændene afbrød samtalen og tog Elizaveta op og slæbte hende ind i en luksuriøst møbleret hal. Pigen gjorde svagt modstand, de kastede hende, smækkede døren, og så dukkede en fed orne op som et spøgelse. Allerede til punktet af kolik i min hjerne raslede en velkendt stemme:
  - Nå, birdie, vil du være underdanig?
  Elizabeth forsøgte at springe væk, men den tilsyneladende klodsede nazist viste sig at være mere adræt. Pludselig sprang han hen mod pigen og rev hendes skjorte i stykker og afslørede ret store, faste bryster med brystvorter pegende opad. Pigen knælede ham i lysken, men det forventede fascisten trods alt, det er ikke svækkelser, der tjener i SS, og han parerede angrebet.
  - Modstå, det bliver endnu sjovere.
  Det fede svin styrtede mod hende igen og rev resterne af hendes tøj af, primært hendes bukser, men hylede pludselig hjerteskærende:
  - Ja, du bider stadig, tæve.
  Halvnøgen Elizabeth brød fri og skyndte sig hen til den modsatte dør, hun håbede, at der måske ikke ville være nogen soldater der. Hun åbnede den og fik straks et kraftigt slag på hagen. En muskuløs teenager med en nøgen torso dukkede op foran hende. I ham genkendte hun til sin rædsel den unge sadist fra Hitler Jugent. Han smilede rovdyr med snehvide tænder:
  - Og du er temperamentsfuld!
  Den fede SS-mand knirkede:
  - Jeg giver dig lov til at bruge det sammen med mig. Du er allerede voksen, og det er tid til at prøve kvindekroppen.
  Den unge Hitlerit svarede:
  - Jeg har ikke voldtaget russere endnu.
  Elizabeth følte sig syg over, at hun kunne blive voldtaget og frataget sin ære af en teenager. Hun, enogtyve år gammel, beholdt sin uskyld, og nu må hun skille sig af med hellighed, ikke med sin elskede sovjetiske fyr, men med sådanne degenererede, som verden aldrig har set. Pigen skreg hjerteskærende, men den store fascist og den knap så lille fyr angreb hende på én gang. Svinet vejede i det mindste halvanden centner, og trætte Elizabeth mærkede, hvor hurtigt hendes resterende styrke forsvandt.
  Samtidig knuste den unge sadist hendes hænder og klemte hendes bryster. Til sidst faldt hun, og uhyret tog hende groft, med lækkerhed som en brunsvin. Elizabeth oplevede frygtelig smerte og styrtede ind i et helvede.
  Ja, hun havde de stærkeste indtryk heraf. Vil aldrig blive glemt.
  Under pausen kastede Elena sig også ind i minderne.
  Hun flygtede direkte fra kolonien til fronten. En barfodet teenagepige befandt sig i urolighederne i 1941 på besat territorium og optrådte først i partisanstil.
  Den første tysker, hun fangede, viste sig at være en ret smuk ung mand. Elena elskede endda med ham. Da hun ikke vidste, hvad hun skulle stille op med ham, kvalte hun ham med et reb. Og dette var hendes første ilddåb.
  Den unge mand var ved at blive kvalt i løkken. Og Elena kvalte ham og sang:
  - Vi ser dig i øjnene først,
  Og så steger vi dig og spiser dig!
  Den rødhårede vix lo ondt. Ja, tyskerne var slet ikke skræmmende. Og det var ærgerligt at slå dem ihjel. Indtil Elena så brændte hytter og ødelagte huse.
  Og derefter tog hun en af de fangne tyskere og bandt ham på hovedet i arme og ben. Hvilket, jeg må sige, er meget sejt af hende. Pigen er, lad os sige, ekstremt aggressiv og stridbar.
  Mens hun stadig var i børnekolonien, lærte Elena at kaste forskellige destruktive genstande med sine bare tæer. Hun formåede at gøre dette mesterligt. Og hun væltede endda insekter med kogler og nåle. Sandt nok kom dette færdighedsniveau til hende efter mutationen. Inden da kastede hun bare granater med fødderne.
  Krigen gik dårligt for USSR i begyndelsen. Der var mange grunde. En af dem er, at tropperne ikke blev lært at forsvare sig selv, men kun at angribe. Og dette havde selvfølgelig indflydelse i den virkelige krig.
  Elena mødte en pige Lara i skoven, også rødhåret og en flygtning. I modsætning til den hærdede Elena blødte Lara på sine bare fødder og gik med stort besvær.
  Elena vaskede sine såler og bandagede dem. Da pigen kunne blive smittet. Og han løftede hende op på hendes skuldre og bar hende.
  Lara bemærkede grædende:
  "Tyskerne piskede min mor så hårdt, at hun kravlede væk på hænder og knæ." Og kun fordi hun var Komsomol-medlem, selvom hun ikke meldte sig ind i partiet.
  Elena smilede:
  - Pisket? Det er ikke så skræmmende endnu. De kunne have hængt ham.
  Pigen sang:
  Hvis i lang tid, i lang tid,
  Hvis den er lang, langs stien,
  Løb, tramp og løb,
  Men sandsynligvis, så sandsynligvis
  Det er muligt, det er muligt, det er muligt,
  Du kan tage til Afrika!
  Elena lo og sang som svar med stor entusiasme;
  Vi er i junglen i vilde abers land,
  Hvor bananerne er grønne, er der dynger af kannibaler!
  Vi var nødt til at overvinde havet,
  Med sådan en sprudlende energi!
  
  Rusland beordrede os til at gå -
  Nå hvor ækvatorgrøften!
  Nå, Gud er én og ikke én,
  Så vi har mere end én granat
  
  De sendte unge pionerer i kamp,
  De sagde, at det bare var et praktikophold!
  Så alle er en dristig dreng,
  Energien fra store raketter accelererer!
  
  Jeg skyder med et maskingevær lige mod målet -
  Jeg dræbte jagerflyene med kaki maling!
  De vil ikke være i stand til at overtage vores fædreland,
  Pindos og andre bøller!
  Sådan et fædreland er en rasende orden -
  Lær, dreng, at kæmpe som en glubsk løve!
  Og hvis den røde leder gav ordren,
  Vær ikke en patetisk klovn!
  
  Skalhylsteret brændte min kind alvorligt,
  Hun har ingen stive skægstubbe endnu!
  Men tro mig, jeg har tjent mit fædreland i lang tid,
  Tænk ikke, I svage teenagere!
  
  Vores var omgivet af Mau-Mam stammen,
  De har ikke spyd, men granatkastere!
  Som svar vil vi slå med stål,
  Russiske piloter vil hjælpe fra himlen!
  
  I Rusland er enhver kriger fra en krybbe,
  Babyen rækker ud efter pistolen!
  Og besejre hæren af angribere,
  Digtene blev sunget af barden om bedrifterne!
  . KAPITEL nr. 9.
  Pigerne genoptog efterforskningen igen. Og de startede fra Venus til Merkur. Planeten tættest på Solen er dækket af et beskyttende kraftfelt, og der er mange industrielle faciliteter på den. Kviksølv har enorme reserver af værdifulde metaller, og solens nærhed gør det muligt for den at modtage strømme af energi til smeltning af forskellige metaller.
  Derfor er denne planet anderledes. Den har både en haveby og en industrimetropol, hvor robotter hovedsageligt arbejder.
  Elena bemærkede under flyvningen:
  - Merkur er måske den kedeligste planet i universet. Eller i hvert fald i solsystemet.
  Elizabeth bemærkede:
  - Men det er ikke hele tiden at spille spillikins. Vi er nødt til at gøre noget mere seriøst.
  Catherine bemærkede tvivlsomt:
  - Hvordan vil et besøg på Merkur hjælpe set fra undersøgelsens synspunkt?!
  Euphrosyne tweetede:
  - Men fra grådighed Kva-Kva-Kva,
  Og af dumhed...
  Men fra ondskaben af Kva, Kva, Kva,
  Og af nærighed!
  Og også fra pral,
  Kwa, kwa, kwa! Kwa, kwa, kwa!
  Merkur kan ikke gøre det for os
  Vi blæste denne mast tør!
  Og alle fire piger vil grine som gale. Det er virkelig seje kvinder.
  De flyver i deres kampdragter til Mercury og faldt på vejen samtidig ind i cafeteriet.
  Der købte de farverige kager gratis på Hypernettet sammen med en cocktail og noget andet lækkert at vaske det ned.
  Og de begyndte at more sig, fløj og hoppede, som om der var sprælske heste under dem.
  Elizabeth bemærkede med et meget tilfreds blik:
  - Vi kan nogle gange godt lide at larme,
  Kæmp for hinanden!
  Catherine nikkede med fornøjelse:
  - Ja, vi vil bogstaveligt talt flytte bjerge for hinanden!
  Elena fnisede og kvidrede:
  - Vores skarpe hugtænder,
  Kløer, tænder, næver...
  Så de ser frem til en god kamp!
  Løb hurtigt væk
  Store og små dyr,
  Hvem er stærkere end alle dyrene?
  Vi er mutante piger!
  Euphrosyne bemærkede med et grin:
  - Og meget, må jeg sige, stærkere! Lad os tage krokodillen og rive den fra hinanden!
  Pigerne fløj og så allerede den røde planet fra den ene side i nærbillede. Det meste er ørken med industribygninger og robotter. Men der er også oaser med himmelske steder. Som er meget smukke. Og som det normalt er kutyme blandt folk domineret af piger, er der statuer med springvand.
  Alt dette, lad os sige, er super!
  Elizabeth bemærkede:
  - Der er noget i vores hoveder, ordet super, blinker for ofte! Det er som om vi er teenagepiger.
  Catherine nikkede med et smil:
  - Ja, det er vi... Hvad forventer du af professionelle krigere? Vi dræbte så mange mennesker i krige, at nogle gange endda vi selv bliver bange.
  Elena nikkede og sang:
  - Enhver, der er menneske, er født som kriger,
  Selvom det er en stor synd at slå ihjel for Gud...
  Men der var engang en romersk legion...
  Og nu er der en masse hyperplasma i kampen!
  Euphrosyne bemærkede logisk:
  - Og dog, indtil videre har vi ingen seriøse spor! Der er i øvrigt ingen patienter med paranoid skizofreni på Merkur overhovedet. Der er dog én psykopat. Og hun tegner meget godt i hånden!
  Elizabeth fnisede:
  - Maler hun med en pensel?
  Den blonde pige protesterede:
  - Nej! Tuschpenne, men det gør det meget godt.
  Elena bemærkede:
  - Ja, det er en sjælden aktivitet at tegne i hånden. Se dog, pigen læser en papirbog. Dette er en sjælden begivenhed, men nogle gange sker det.
  Pigen med blåt hår spurgte:
  - Har du, rødhåret, læst bøger?
  Elena nikkede:
  - Ja! I et tidligere liv. Indtil internettet dukkede op, og muligheden for at se alle film på en smartphone. Så blev det uinteressant at læse.
  Catherine nikkede:
  - Ja! Bogen er endda ringere end biograf, og endnu mere i forhold til computerspil i virtual reality. Måske må vi hellere have det sjovt? Ellers inspirerer et besøg hos en psykopat mig ikke.
  Elizabeth protesterede:
  - Vi har et hovedmål: at finde et kapret intergalaktisk rumskib. Og ikke bare vandre rundt i andre verdener eller ødelægge virtuelle monstre. Lad os se på psykopaten og vende tilbage til Jorden. Der er mange flere forskellige psykoser der.
  Elena bemærkede:
  - Befolkningen på Jorden er større. Selvom jeg tvivler på, at dette vil give noget. Det ville være bedre at flyve til Sirius og fange Vishy!
  Catherine blev forsigtig:
  - Tror du, chefdesigneren er i ledtog med kidnapperne?
  Den røde harpy rystede på hovedet.
  - Det er usandsynligt, men vi kan finde uventede spor. Desuden kan han måske fortælle dig, hvor du skal gemme dette rumskib!?
  Euphrosyne spurgte sarkastisk:
  - Et ord to gange i en sætning - måske?! Dette er symbolsk og siger noget.
  Elizabeth udtalte:
  - Og vi besøger psykopaten. Lad hende lave vores portrætter med tusch, og i mellemtiden scanner vi hendes hjerner og underbevidsthed.
  Elena nikkede indforstået:
  - Det er en god ting!
  Pigerne tog til en af oaserne. Alt ved det var meget storslået og højtideligt.
  Og et kæmpe springvand skød op i himlen. Det var i form af en griffin dækket med hyperguld, som blev holdt med strakte arme af fire muskuløse piger, også i ædelmetal, med en nøgen overkrop og korte nederdele.
  Og springvandet strøg højt op i himlen, omkring en kilometer højt.
  Elizabeth bemærkede:
  - Fedt sted!
  Elena nikkede og sang:
  - Piger cirkler over Merkur,
  De er stærke i deres styrke...
  Her er en skønhed, der kaster en granat,
  Dræb helvedes monster hurtigt!
  Denne gang besluttede pigerne at kommunikere med den psykisk syge kvinde ikke gennem Hypernet, men direkte.
  De nærmede sig, eller rettere, fløj op til huset, som bestod af en række af syv lyserøde elefanter, der stod oven på hinanden. Mennesker med psykiske handicap boede og hyggede sig i dette hyggelige etablissement.
  Pigerne kontaktede psykopaten og bad meget høfligt om at tegne et portræt.
  Pigen med en psykisk lidelse var smuk, men hendes frisure på hovedet var noget surrealistisk. Kun Picasso kunne have skrevet dette efter at have røget meget græs. Meget prætentiøst. Og der er også tatoveringer i ansigtet og på kroppen. Og også ekstremt kunstnerisk, herunder hybrider af planter, dyr, en blanding af en cykel, en ørn, en dumper, en kamel og et græskar. Og meget mere. Pigen var næsten nøgen, kun iført tynde trusser, men hun var afbildet på en sådan måde, at det simpelthen var uhyggeligt.
  Det er umiddelbart indlysende: hun er en psykopat.
  Og da hun smilede, kunne man se, at hendes tænder var farvet som tuscher. Det her er pigen.
  Hun svarede hårdt:
  - Jeg tegner dig, men det vil koste meget!
  Elizabeth nikkede:
  - Bøde! Vi er rige.
  Elena protesterede:
  - At smide penge væk under efterforskningsprocessen er ikke produktivt!
  Catherine nikkede:
  - Det tror jeg også. Alligevel er det bedre at modtage penge end at bruge dem.
  Elizabeth kurrede:
  - Ved du, vi er de berømte fire piger, der blev mutant ninjaer!
  Psykopigen spurgte:
  - Nå, hvad så?
  Elizabeth bemærkede:
  - Jeg kan tegne dit portræt, mens du tegner os! Desuden ikke med tusch, men med olie på lærred. Vil du have det sådan?!
  Den psykopatiske pige nikkede:
  - Ja... Men hvor meget vil det koste?
  Pigen med blåt hår svarede:
  - Du laver en skitse til os, og vi laver den for dig!
  Pigen, helt avantgarde af udseende, nikkede:
  - Kvasar! Så tegner jeg dig, og du tegner mig, og ingen skylder nogen!
  Elena fnisede og bemærkede:
  Det er ikke min skyld, det er ikke min skyld,
  Den Mickey Mouse er i familie med mig!
  Den psykopatiske pige gav dem grønt lys til at besøge sit hjem.
  Indersiden er ret rummelig og fuld af tegninger. Sandt nok er de i udseende delirium af en skizofren. Så usædvanligt og kunstnerisk.
  Pigen selv er en meget god figur, men hun er forfærdeligt malet. Men samtidig smuk. Og hun blinkede til mutantpigerne.
  Jeg tog tusch og begyndte at tegne. Desuden ikke kun med hænder, men også med bare tæer. Desuden er der fire tegninger på én gang.
  Elizabeth er heller ikke sløj, og hun forberedte penslerne og bestilte både maling og lærred fra Hypernet. Og hun brugte også sine bare, mejslede fødder.
  Andre mutante krigere begyndte at scanne psykopatens hjerne. Og de gjorde det meget energisk, men samtidig ubemærket.
  Som Elizabeth forventede, begyndte den psykopatiske pige at tegne de fire på en meget prætentiøs og ekstremt ekstravagant måde.
  Da Elena så dette, begyndte hun også at hjælpe sin blåhårede partner med sine bare tæer.
  Ja, pigerne var ret vilde. De ligner skønheder, men de er lavet af hænder og bare fødder af en psykopat, hvem ved hvad.
  Catherine tweetede:
  I en æske med blyanter
  Cirkus er normalt fyldt...
  En klovn går på stram reb
  Jonglerende bøjler!
  Euphrosyne fnisede og noterede med et smil:
  - Ja, det er smukt, når de skildrer os sådan her!
  Elizabeth sang:
  Jeg tegner, jeg tegner for dig,
  Et broget billede, der står ved vinduet...
  Jeg savner dig, jeg savner dig,
  Seje piger - du er den eneste vi har!
  Psykopigen fnisede:
  - Store! Måske vil du elske med mig?
  Elizabeth smilede og svarede:
  - Først færdiggør du at tegne os, så tegner vi dig!
  Elena nikkede og gurglede:
  - Og for at gøre det sjovere for dig, tror jeg, jeg synger!
  Og den rødhårede dronning begyndte at udføre noget ekstravagant og på samme tid patriotisk og meget velkendt for pigerne;
  Vi er piger, slutter sig til Komsomol,
  De svor en ed på at være tro mod fædrelandet...
  Så et rasende nederlag venter nazisterne,
  Nå, lad os leve i Rusland under kommunismen!
  
  Når alt kommer til alt, er Lenin med os, som metal,
  Lavet af bronze, som er stærkere end noget stål...
  Jeg drømte om at vende op og ned på verdener,
  Som det store geni Stalin testamenterede!
  
  Vi vil gøre fædrelandet køligere,
  Og vi vil hæve fædrelandet over stjernerne...
  Lad der være succes med Komsomol-medlemmerne,
  Også selvom vores små fødder er helt bare!
  
  Fascisten angreb mit hjemland,
  Samurai kommer uforskammet fra øst...
  Jeg elsker Jesus og Stalin,
  Og jeg tror, vi vil rive modstanderen i stykker!
  
  Trods alt er den berømte Gud Svarog med os,
  Hvilket i spøg vil opbygge kommunismen...
  Stærkest af alt i universet er den herlige familie,
  Det vil tilføje bevidsthed og vilje til os!
  
  Jeg tror på, at vi aldrig vil give op,
  Fædrelandet kan ikke bringes i knæ...
  Kammerat Stalin, lysende stjerne,
  Og vores lærer er det kloge geni Lenin!
  
  Vi vil skabe vort Fædreland,
  Smukkere og mere strålende på planeten...
  Og du ved, der vil være en dræberpistol,
  Lad voksne og børn have det sjovt!
  
  Brænd Svarog, brænd ikke i dit hjerte,
  Du er skytshelgen for alle sværd i Rusland...
  Vi vil snart bygge et stærkt paradis, tror jeg
  Jesus vil komme, hellig mission!
  
  Stol ikke på Hitlers bande, venner,
  At hun vinder let og truende...
  Vi er alle én familie -
  Og tro mig, det er ikke for sent at elske dit fædreland!
  
  Herren den Almægtige vil beskytte os alle,
  Vil hejse det trefarvede flag over jorden...
  Og det onde rovdyr vil blive til spil,
  Vi kan også klare Satan!
  
  Jeg elsker det store fædreland,
  I hele universet er der ikke smukkere dig,
  Vi vil ikke sælge Rusland for en rubel,
  Lad os bygge fred og lykke i universet!
  
  I vort fædrelands navn, en drøm,
  Det store Rusland vil rejse sig...
  Alt andet er bare forfængelighed
  Og en ny messias vil være med os!
  
  Åh Lada, min almægtige,
  Du vil give kærlighed og fred til russeren...
  Jeg vender mig til dig og tigger dig,
  Og slå om nødvendigt med et lyn!
  
  Maria, himlens Guds Moder,
  Universet gav Jesus...
  For din skyld er den store Gud opstået,
  Folk har ikke rigtig mistet deres smag!
  
  Bemærk venligst, at Komsomol-medlemmer er sådan her:
  Ruslands guder er højt respekteret...
  Vi er store sønner af moderlandet,
  Russerne vinder altid!
  
  Vi må bede til fædrelandet, venner,
  Perun, Yarilo og Svarog er kraftfulde...
  Vi vil være meget stærke ægtemænd,
  Og vi vil blæse selv skyerne på himlen væk!
  
  Nu er fjenden allerede blevet drevet tilbage fra Moskva,
  Du sårede nazisterne meget...
  Vi er tro mod Jesus og Stalin,
  Og der vil være masser af kampvogne med våben!
  
  Nej, fjenden vil ikke være i stand til at bremse russerne,
  Fordi vores krigere er almægtige...
  Bestå eksamen, kun en femmer,
  Så enhver dreng ville være meget stærk!
  
  Tro mig, Stalingrad vil være herlig,
  Og vi vil holde ham fra angrebet...
  Riddernes sejrrige opstilling vil komme,
  Også selvom blodet flyder i en ukontrollabel strøm!
  
  Piger barfodet i kulden,
  De løber, deres hæle blinker...
  Og de vil slå fascisterne med næverne,
  Den usociale Kain vil blive forfladiget!
  
  Alt vil være okay, folk ved,
  Vi vil opdage stjernebilleder i rummet...
  Det er trods alt en synd at tvivle på tapperhed,
  Og der vil være en mand på Guds trone!
  
  Vi vil snart genoplive de døde med videnskab,
  Vi kan blive yngre og smukkere...
  Over os er en guldvinget kerub,
  Min smukke mor Rusland!
  Mens pigerne sang, arbejdede man. Og nu var fire tegninger klar. De afbildede snarere en slags aber, som i stedet for en krop havde et ur med visere, øjne som underkopper, vinger som en bi og blomster i stedet for ører.
  Elizabeth forblev dog ikke i gæld. Hun behøvede ikke engang at forvrænge noget. I virkeligheden så den psykopatiske pige skør ud.
  Men intet, pigen med en forstyrret psyke var glad. Og hun kyssede endda Elizabeth. Og hun inviterede hende til at elske.
  Pigen med blåt hår svarede:
  - Vi har travlt, vi har akutte sager, måske en anden gang!
  Elena bemærkede:
  - Jeg kan gøre det med hende. Jeg elsker piger, især med tatoveringer!
  Psykopaten blinkede:
  - Lad os!
  Elizabeth protesterede:
  - Enten gør vi det alle sammen, eller også går vi!
  Ekaterina foreslog:
  - Lad os få os fem i et kvarter. I hvert fald har der ikke travlt!
  Euphrosyne nikkede:
  - Kroppen brænder, jeg savner hengivenheden.
  Euphrosyne nikkede:
  - OKAY! Lad os!
  Og alle fem piger tog det på én gang og flettede sig sammen til en bold.
  Et kvarter senere var al denne himmelske nydelse forbi. Og pigerne gik igen hver til sit.
  De fire tog tegningerne og fløj ud på gaden. Elena bemærkede:
  - Det blev et stort eventyr!
  Elizabeth var enig:
  - Det kunne ikke være bedre.
  Catherine tweetede:
  Verden flyver som en orkan
  I pigeeventyr...
  sparket -
  Det var et chok!
  Catherine kurrede:
  - Vi vil feje fjenden væk med et slag,
  Vi vil bekræfte Glory med et stålsværd...
  Tro mig, det var ikke uden grund, at pigerne slog alle,
  Hvis det er nødvendigt, dræber vi det som væggelus!
  Og krigerne er igen i begejstring for angreb. Energien i dem er meget stor.
  Hvorefter Elena foreslog:
  - Lad os spise. Og vi bestiller en lokal jerboa i ultra-chokoladesauce.
  Catherine nikkede:
  - Ja! Dette udyr kan kun fortæres gratis på det lokale cafeteria. Det koster mange penge at bestille på Hypernet.
  Elizabeth smilede og tvivlede:
  - Er du sikker på, at det er helt gratis her?
  Euphrosyne sagde med luften fra en ekspert:
  - Hvis du fortæller en interessant historie, er det gratis. Hvis du er for doven til at fortælle og ikke har tid, så for penge!
  Elena grimaserede:
  - Fi! Fortæl mere til morskab for publikum!
  Elizabeth protesterede alvorligt:
  - Og jeg gider personligt ikke træne mit sind! Og faktisk vil jeg tage det og fortælle dem noget interessant.
  Pigen med gult hår kvidrede:
  - Og hvad? Lad os prøve. Det bliver fantastisk!
  Og pigerne flyttede til cafeteriet, hvor de sælger lokale jerboaer i en særlig sauce.
  Krigerne gik og sang:
  Vores skønheder ramte som en rambuk,
  Brækker rygsøjler og ribben...
  Vi skynder os igennem som en orkan
  Og tro mig, det vil være meget skræmmende for dig!
  Pigerne vidste selvfølgelig meget om sig selv. Elena kæmpede om vinteren, barfodet i kulden, og på samme tid formåede hun at udføre mirakler. Hendes fodspor i sneen var meget yndefulde og smukke. Pigen prøvede endda en gang at gøre forretninger. Hun dyppede sine bare fødder i maling og lavede print på hvidt papir. Og så solgte det for penge. Og der var købere.
  Og nu skal du skrive en slags historie til mad. De er ikke så fattige, at de spilder deres fantasi på børns historier.
  Pigerne befandt sig i et meget luksuriøst cafeteria. For at forhindre publikum i at kede sig under historierne, blev der vist storslåede tegnefilm på et hologram.
  I dette tilfælde om gåsehuds-ninjaen. Og det var ekstremt smukt og sjovt. Så gåsehudsninjaen tog den og slog poten i asfalten, den revnede, og skurken, der lignede en haj med en menneskekrop, faldt igennem og sad fast. Hvordan han vil skrige af smerte. Og også, to piranhaer med kroppe af bjørne blev drysset med mel fra poser, der var blevet revet op af chakrakastet.
  De blev drysset fra top til tå, og de begyndte at nyse og rejste en sky af hvidt støv.
  Elena sprang op til robotten, som delte lokale jerboaer ud i en meget dyr ultra-chokoladesovs, og kvidrede:
  - Til os alle fire i form af en shish kebab!
  Salgsrobotten nikkede:
  - Vil du betale med kort, kontant, eller give din historie væk!?
  Elizabeth svarede med et smil:
  - Bedre historie! Vi elsker at skrive og fortælle alt. Vores sprog er så lange.
  Catherine sagde med et fløjtende:
  - Og tænker alternativt begavet.
  Robok spurgte:
  - Hvem vil fortælle det? Eller er I alle sammen på én gang?
  Elena brølede:
  - Lad mig fortælle dig bedre!
  Catherine nikkede:
  - Lad det være rødt! Hun vil igen sige noget sjovt om Anden Verdenskrig. Og smukke piger.
  Elizabeth tweetede:
  - Ja, i den forbindelse er vi piger meget seje! Og den rødhårede? Ja hun kan!
  Elena åbnede sin charmerende mund og begyndte at flette en historie;
  Der er mange dimensioner i universet. I et af dem blev Adolf Hitler offer for et af de mange mordforsøg. Bare den 20. april 1941. På Fuhrerens fødselsdag lykkedes det engelske spioner at sprænge nazist nummer et i luften.
  Og dette ændrede, og væsentligt, historiens gang. Führerens efterfølger var Hermann Göring. Han nægtede at angribe USSR. Generelt mente nazist nummer to, at det var umuligt at kæmpe på to fronter, før Storbritannien var færdigt. Derudover bød 1. maj paraden på nye sovjetiske KV-2 kampvogne. Og nazisterne blev alarmerede over deres 152 mm kanoner. Ja, T-34 er en farlig maskine.
  Göring fortsatte krigen i vest. Efter erobringen af Kreta tildelte tyske fly Malta et knusende slag. Göring, der var mindre sentimental end Hitler, erklærede total krig og indførte universel arbejdsindkaldelse i de besatte områder.
  Tyskerne forstærkede Rommels korps og tog Tolbuk med storm. Så indledte de en offensiv mod Egypten. Malta faldt, en vellykket landing fandt sted. Så gik Franco med til, efter det tyske ultimatum, at storme Gibraltar.
  Faldet af denne fæstning gjorde det muligt at blokere den engelske flådes adgang til Middelhavet. Og tyskerne begyndte at overføre tropper til Marokko over den korteste afstand.
  Som et resultat erobrede fascisterne allerede i anden halvdel af enogfyrre hele det nordlige Afrika og, hvad der er vigtigt, Mellemøsten.
  Så fortsatte krigen. Stalin holdt sig til venlig neutralitet. Japan erklærede Storbritannien krig. Og USA, som det er typisk for dem, befandt sig i positionen: min hytte er på kanten.
  Tyskerne erobrede resten af Afrika, og deres hovedproblem var ikke de britiske tropper, men afstanden, manglen på veje og strakte kommunikationer. Derudover var der en vellykket kampagne mod Indien. Hvorefter de tyske enheder mødtes med japanerne.
  Og i sommeren '42 fandt landingen i Storbritannien endelig sted. England var på dette tidspunkt svækket af ubådskrig og massiv bombning. Derudover gik luftoffensiven, efter erobringen af Afrika og Asien, samt total krig, mere succesfuldt. Yu-188, Do-217 og Focke-Wulf klarede deres opgaver ganske vellykket.
  Og de pressede Storbritannien...
  Landingen fandt sted i august, og mange steder på én gang. Den moderniserede T-4 og Tiger-tanken deltog i kampene for første gang. Storbritannien blev besejret på atten dage.
  Og i september erobrede de sammen med japanerne Australien. Fuldstændig væltning af det britiske kolonisystem.
  Dermed endte endnu en militær kampagne af Det Tredje Rige. Sejrende og med enorme erobringer. Men selvfølgelig sluttede det ikke der. Nazisterne har det mægtige USSR ved deres side, som har de samme verdensomspændende ambitioner som nazisterne.
  Og Hermann Göring begyndte at forberede sig på krig. Hovedvæddemålet blev foretaget på de seneste tanke: "Panther", "Tiger", "Lion", "Mouse". Plus moderniserede T-4'er og forskellige selvkørende kanoner. Herunder de formidable "Strumtigers", "Ferdinands", "Bumblebee", "Rhino" og andre.
  Derudover begyndte Tiger-2 at dukke op i juni, som rent praktisk er en god tank destroyer.
  Men Stalin har også noget at svare på. KV-3, der vejer otteogtres tons med en 107-millimeter kanon og en indledende projektilhastighed på 800 meter i sekundet. KV-5 med to kanoner på 107 og 76 mm og frontalpanser på 170 mm. Og KV-4 vejer hundrede og syv tons og frontal panser på 180 millimeter. En hel yngel af tunge og supertunge kampvogne.
  En slags konkurrence med tyskerne om, hvem der skal lancere tungere køretøjer i produktion.
  Plus udvikling af tungere maskiner. Men stadig i projektet.
  Inden for luftfart lancerede tyskerne produktionen af ME-309 og Yu-288, den nye Do-317, og HE-177, HE-129, den moderniserede Focke-Wulf-familie. Og vigtigst af alt, jetflyvning. Først og fremmest ME-262 jagerflyet. Indtil videre er den dog ufuldkommen.
  USSR havde også Yaki, Migi, Laggy, PE-2, TU-3, IL-2, PE-8 i tjeneste. Og en masse forældede biler.
  Tyske jagerfly var måske de sovjetiske overlegne i bevæbning og hastighed, men var noget ringere i manøvredygtighed, men kun vandret, og havde en fordel i lodret.
  Generelt må det indrømmes, at tyskerne med ressourcer fra en betydelig del af verden har øget produktionen af maskiner mange gange. Og de var klar til alvorlige overgreb.
  USSR havde omkring treogtredive tusinde kampvogne mod Det Tredje Rige, de fleste af dem lette. T-34 var ret populær, men T-50, et lettere køretøj, blev også produceret meget.
  Tyskerne indskrænkede næsten produktionen af lette pansrede køretøjer, idet de var afhængige af tungere køretøjer. Den mest populære kampvogn skulle være Panther. Men selv med titusinder af slaver havde nazisterne ikke tid til at færdiggøre deres tankflåde.
  Og de manglede biler, især de nyeste. Derudover opstod der betydelige problemer med transporten af Maus og Lion tanken. Hvilket heller ikke er honning overhovedet.
  Det skal siges, at MP-44 kampgeværet også lige begyndte at komme ind i Görings tropper. Den tyske hær er talrig, men ikke helt oprustet.
  Hun har ikke tid nok. Og du kan heller ikke udsætte operationen for længe - efteråret og vinteren er forude. Og Göring risikerede at slå først. På trods af at nazisterne ikke har kampvogne nok, har de kun lidt mere end femogtyve tusinde. Inden for luftfart er der et lidt bedre forhold: piloter er gået op. USSR har lidt mere end fyrre tusinde fly, Tyskland har over halvtreds tusinde, og næsten alle af dem er af de nyeste mærker.
  Det vigtigste er Wehrmachts overlegenhed i infanteri. Efter at have rekrutteret mange Hiwi og udenlandske divisioner, indsatte tyskerne mere end tyve millioner soldater.
  USSR var, selv under hensyntagen til mobilisering, i stand til at stille op med mere end tolv millioner. Derudover skal du stadig beholde hæren i Fjernøsten for at afvise Japan.
  Samuraierne indsatte også tolv millioner soldater, heraf ti millioner direkte mod USSR.
  Plus et betydeligt antal lette og mellemstore tanke. Og også, det er slet ikke svag luftfart og en stærk flåde.
  . KAPITEL nr. 10.
  Så det var ikke let for Rusland. Göring besluttede ikke at udsætte krigen indtil en tilstand af fuld kampberedskab, men at slå til med det samme. Og hans horder gik i offensiven den 22. juni 1943. Som det viste sig i de allerførste dage, var Sovjetrusland slet ikke klar til en forsvarskrig. Tropperne blev lært at slå fjenden på deres eget territorium og ikke at forsvare sig selv. Og der er ingen forsvarsplaner, og tropperne er ikke tilstrækkeligt bemandet med officerer, og mange defensive strukturer er ikke færdige. Det viste sig kort sagt på en eller anden måde slemt.
  Den Røde Hær er faktisk en offensiv hær og ikke særlig i stand til at sidde i skyttegravene. Og nazisterne begyndte ret hurtigt at rykke ind i dybet af det sovjetiske forsvar. De brød igennem de sovjetiske troppers forsvar. Og allerede den 30. juni indtog de Minsk. Og vi kom videre. Den Røde Hær havde ikke særlig succes med at forsøge på modangreb.
  Men der var lidt mening... Den 20. juli brød nazisterne ind i Smolensk. Og kampe udbrød om fæstningsbyen. Nazisterne forsøgte desperat at rykke videre, men kom under modangreb. Og japanerne kom fra øst.
  Plus, tyrkerne, portugiserne, spanierne, brasilianerne, argentinerne og andre gik ind i krigen mod USSR. Et sådant vildt pres opstod.
  Under frygteligt pres bøjede USSR sig. Og så faldt Kyiv, så blev Donbass, Leningrad omringet. Og det afgørende angreb på Moskva begyndte. "Mus" og andre metaller klatrede i kamp.
  Her er fem smukke tyske piger, der kæmper på musen. Gerda, Charlotte, Christina, Magda og Frida.
  De kæmper i Wehrmachts tungeste køretøj. Hvad er "mus"? Et hundrede otteogfirs tons tomme. Og 185 mm sidepanser og 240 mm frontal panser. Med to våben.
  Men samtidig bevæger tanken sig næsten ikke på grund af sin store masse. Pigerne indeni er næsten nøgne, kun iført en meget afslørende bikini. Og meget kurvet og smuk.
  Gerda slår sin bare fod og åbner ild fra en 128 mm kanon. Charlotte og Eva serverer skallen. Pigerne er næsten nøgne og muskuløse. En dødsgave på otteogtyve kilo bryder ud af bagagerummet. Og den skynder sig med en hastighed på 930 meter i sekundet. Dette er en kolossal destruktiv kraft.
  Den rammer en sovjetisk KV-3 og rammer dens rustning på afstand. Krigerne udbryder i kor:
  - Wow, bugten buldrer!
  Og de blottede deres perletænder. Pigernes skønhed er imponerende. De er simpelthen naturens magi.
  Gerda sigter igen mod luftværns- og hurtigskydende pistol og siger:
  - I dette råb er der en tørst efter en storm...
  Christina affyrer en 75 mm kanon og siger:
  - Vredens magt, lidenskabens flamme!
  Charlotte og Christina fyrer sammen. De styrter ned den sovjetiske KV-2 og tweeter:
  - Ridderen hører al tilliden til sejren i dette råb!
  Og krigerne blinker til hinanden.
  Eva skød mod det sovjetiske infanteri med en 75-millimeter kugle. Afsluttede et dusin soldater. Og hun fnisede og slog sine bare fødder på rustningen:
  - Jeg skyder og dræber hensynsløst!
  "Mouse" arbejdede rytmisk og ødelagde tanke. Han bevægede sig ikke hurtigt, men stædigt. Og han bevægede sig langsomt og knuste fjender.
  Generelt havde denne tank i den virkelige historie aldrig tid til at kæmpe. I stedet faldt valget på den mere avancerede model E-100. Det sidste køretøj havde E-seriens karakteristiske træk: en lavere silhuet, et tættere layout og større panservinkler. E-100-kampvognen havde frontalpanser, ligesom musens, 240 mm, men med en stor rationel hældningsvinkel af arket. Siderne på E-100 var 170 millimeter lange sammen med hængslede plader, men i en hældningsvinkel. Generelt viste den nye kampvogn sig at have samme bevæbning som Maus, bedre beskyttet og lettere. Dens hastighed på motorvejen var 40 kilometer i timen, mod 20 for musen. Men den mere avancerede og lettere model havde ikke tid til at komme ind i serien. Og krigen var allerede tabt dengang.
  Nu har pigerne mestret "Mus" og var ved at skyde.
  Gerda slikker sig om læberne med tungen.
  Og nu skyder hun fra den kraftige musekanon. Kanonerne er i stand til at trænge igennem alle russiske køretøjer i KV-serien.
  Generelt viste den supertunge tyske kampvogn sig ikke at være en hurtig, men en meget dødelig maskine. Som knuser enhver rustning, mens den forbliver uigennemtrængelig.
  Gerda tog den og sang med aplomb:
  - Og han styrer kysten gennem den grå tåge...
  Charlotte krog det tunge projektil med sin bare fod og sang, blottede sine perlefarvede tænder, som om de lige var blevet plukket fra bunden af havet:
  - Ørkenens skib er en flot kaptajn!
  Eva er også en meget smuk pige. Blond og tyndtaljet. Sådan en sexet kvinde.
  Og igen skyder krigerne. Denne gang var deres offer KV-5, en tank med 170 mm frontal rustning, dog uden en rationel hældning af pladerne.
  Den blev ramt af en tysk granat og knust.
  Charlotte tog den og sprang op og sang:
  - Barfodet drøm - sådan skønhed!
  Og krigeren ryster sine frodige hofter.
  Ja, det ser smukt ud. Pigerne er vidunderlige. De slår dig med granater og slår dig.
  Gerda tog de fireogtredive og kvækkede:
  - Jeg laver en banzai!
  Og Mus lytter til hende. Piger knuser russere. Musen er ikke i stand til at trænge direkte ind i nogen sovjetisk tank. Alle granater preller bogstaveligt talt af rustningen. Og krigerne blottede deres tænder og brøler:
  - Puf puf puf! Vi slår til...
  "Mus" puster og stirrer...
  Kort sagt viste angrebet på Moskva sig at være noget mere vellykket for tyskerne og deres horder end i 1941. Og vinteren var ikke så hård.
  Krauts og deres satellitter omringede hovedstaden. Og i december begyndte angrebet på den største by.
  Stalin flyttede selvfølgelig til Kuibyshev. Men Zhukov forblev i selve byen. Denne kommandant besluttede at stå til ende. Og nazisterne begyndte deres vinterangreb. Det foregik i flere etaper. Under kampene brugte nazisterne "Sturmtiger" og "Sturmlev", med kraftfulde bombekastere. Og de ødelagde hovedstaden. De forvandlede hende til aske.
  Zhukov beordrede at kæmpe til døden. Kampene trak ud til slutningen af marts. Men til sidst faldt Moskva. Nazisterne led kolossale tab, men vandt.
  Führeren tildelte Mainstein Ridderkorsets Storkors for erobringen af Moskva. Det 44. år gik i en næsten ensidig nazistisk offensiv langs Volga og videre til Ural. De sovjetiske tropper trak sig tilbage, der var mange desertører og overgav sig. I løbet af sommeren erobrede tyskerne hele Volga-regionen og Kaukasus.
  I efteråret nåede vi Sverdlovsk og stoppede op, konfronteret med frost og den barske sibiriske vinter.
  Stalin forsøgte at gøre modstand i nogen tid. Russerne gik til modangreb i Ural-regionen. De foretog partisantogter. Men i 1945 erobrede nazisterne endelig sammen med japanerne store byer i Rusland. Stalin nægtede at kapitulere og gik ind i en af de sibiriske bunkere.
  Krigen gik ind i partisanfasen. Nazisterne og japanerne fordøjede Rusland i nogen tid og jagtede partisaner. Men USA formåede i mellemtiden at skabe en atombombe.
  Göring turde ikke kæmpe i udlandet. I 1948 blev Stalin endelig dræbt, og partisankrigen begyndte at aftage. Rusland fandt sig hurtigt opslugt af Det Tredje Rige. Efterhånden fordøjede imperiet sine besiddelser.
  Göring holdt en folkeafstemning og blev kejser. Hans magt styrkede sig og blev stærk. USA spidsede også næverne. Selvom Anden Verdenskrig sluttede, begyndte et våbenkapløb. Militansen fortsatte med uformindsket styrke, og atomvåben akkumulerede.
  Den kolde krig varede længe. Indtil der endelig i 1975 blev skabt stråling, der neutraliserede atomladninger. I 1985, allerede søn af kejser Göring, startede Adolf Germanovich en krig med USA.
  Det Tredje Rige, som især havde sammen med Japan en fordel i menneskelige ressourcer, begyndte en invasion af USA.
  Nazisterne bevægede sig gennem Alaska ved at bruge deres mere avancerede pyramidetanke mod Ambrams. Og så deltog det legendariske mandskab på Gerda i offensiven.
  Pigerne er stadig unge - så de er hekse og genetisk ændrede tæver, der rummer hemmeligheden om evig ungdom. De slog sig ned i par, i kampvogne lavet af flerlags panser og med specielle kanoner.
  Tyskerne bruger specielle våben, drevet af elektromagnetisk fremdrift. Tanken er udvendig ret lille og har en kaliber på 88 milliliter. Men den panserbrydende kraft er meget højere end 120 mm Ambamsa-kanonens. Og samtidig er den tyske kampvogn uigennemtrængelig fra alle vinkler.
  Gerda skyder og fniser:
  - Lad os erobre Amerika!
  Charlotte skyder også, trykker på joysticket med sin bare finger og brøler:
  - Den ubesejrede helt Fuhrer-bastard!
  Barfodede, evigt unge skønheder i bikini kører også på en anden tank og kvidrer:
  - Ubesejret til enhver tid!
  Christina trykker på knappen med sin bare finger og hvisker:
  - Super land!
  Og en amerikansk kampvogn eksploderer...
  Magda siger med et smil:
  - Og tiden har ingen magt over os. Vi har kæmpet i mere end fyrre år og har ikke ændret sig overhovedet!
  Gerda fra en anden kampvogn svarede, efter at have tidligere ødelagt den amerikanske bil:
  - Fordi vi er hekse!
  Charlotte trykkede på joysticket med sin bare tå. Hun slog en amerikansk selvkørende pistol ud og gøede:
  - Og de sejeste hekse!
  Evige piger har godt af at være i bikini. De er så sexede og seje i det. Som figurer mejslet og forgyldt. Disse piger er bare sexsymboler.
  Gerda bemærkede vittigt, skød og brugte sin bare, mejslede fod:
  - Jeg beder dig om ikke at blive overrasket...
  Charlotte bankede også, nynnede entusiastisk og spændte sine stærke muskler:
  - Hvis der sker magi!
  Christina, denne gyldenrøde tæve, kneppet og trykkede på joysticket med fingrene. Hun smadrede en amerikansk tank og sparkede:
  - Og hvem var meget slemt blæst væk!
  Magda, der ikke var helt på rim, skød mod M-60'eren og rystede på sin bare fod og råbte tyndt:
  - Fra båden, som vi sejlede, er der kun en åre tilbage!
  Gerda kurrede som svar:
  - Skynd dig! Vær i stand til at opnå dit kald!
  Og også den bare hæl vil presse.
  Og han ryster sit tykke hår, hvidt som sne. Selvom pigerne allerede er over de tres, er de så unge og friske. Ikke en eneste rynke, ikke et eneste mesh, ikke et eneste antydning af alder. Kroppene er muskuløse og ikke en dråbe fedt i dem.
  Charlotte med sit kobberrøde hår ryster og hviner samtidig:
  - Virkelig en banzai!
  Og hvad? Den smukkeste pige...
  Og Christina? Hvilken pige! Som om det hele var fyldt med frisk juice. Hun har sådan en uforlignelig skønhed. Og krigeren er klar til at rive og smide alle.
  Hun smadrede en amerikansk tank og skreg:
  -Vi er hun-ulve med et grin!
  Magda er en beskeden pige. Og en heks, og samtidig en troende! Hendes bare fødder trykker på joystick-knapperne. Denne pige er super! Sådan slår du den amerikanske mastodont og slår den i stykker.
  Men den tyske pyramidetank er meget lettere end den amerikanske. Og pigerne selv er så smukke.
  Magda råber:
  - Til det hellige fædrelands ære!
  Christina støtter en lignende impuls og siger:
  - Vi vil give vores sjæl og hjerter! Vi er vort hellige fædreland...
  Hvorefter pigen sendte en ødelæggelsesgave.
  Gerda, som svar, kan hun høre alt udmærket i den næste tank, sender en granat og skriger:
  - Vi vil stå og vinde!
  Charlotte trykkede på knappen med sine bare fingre og gøede:
  - Og vi vil ikke fortryde vores liv!
  Christina hvinede, da hun nedrev en amerikansk tank:
  - En kvinde, der vil dræbe!
  Krigerne gøede med det samme. De knuste kampvognene med deres skud og hvæsede som legemliggørelsen af mastodonter.
  - Vi læsser alt af i en kiste, se dig selv i fred!
  Pigerne vil så grine og sende solstråler med tænderne.
  Gerda kvidrede, mens hun skød og brugte sin fine, bare fod til at vælte en tank:
  - Jeg er stadig en pige med et rigtigt hoved...
  Charlotte bemærkede begejstret og sendte gnistre fra hendes øjne. Hun stampede hovedet med hælen og hvæsede:
  - Jeg vil parre mig med Satan!
  Christina vil skyde mod Ambrams, smadre dens rustning og derefter hvine helt i lungerne:
  - Og jeg skyder en pil!
  Magda trykkede på knappen med sine bare fingre. Hun sendte en skal og erklærede begejstret:
  - Bouillonen er sej!
  Vittig og med perlehår vil Gerda grine:
  - Men ikke blå!
  Og han vil sende en kaskade af stråling med øjnene. Denne kvinde er tydeligvis sej. Og den vil blæse endnu en amerikansk bil i en grøft. Og der vil de også knuse den til reservedele.
  Charlotte, der skød, trykkede sin bare hæl på tastaturet. Hun sendte den amerikanske mastodont til sine forfædre og sang:
  - Knæk, ødelægge og riv i stykker!
  Christina, denne pige med hår - en blanding af guld og kobber, vil sende en udslettelsesgave og hvislen:
  - Det her er livet! Det her er lykke!
  Og han vil grine sit søde lille ansigt! Og den rammer amerikanske kampvogne.
  Og Magda, denne legemliggørelse af skønhed og særlig venlighed, hvinede:
  - Og dårligt vejr kommer ikke til os!
  Gerda tog den og hvæsede, blottede sine perlefarvede, dolklignende hugtænder og brølede:
  - Det her er et optøjer!
  Charlotte svarede, trykkede på pedalen med sin bare fod og hvæsede og blottede sine hugtænder:
  - Og Hollywood!
  Med blottede tænder sendte Christina med vildt vanvid et projektil ind i stålet og tog det og sang:
  - Hvilke mennesker er der i Hollywood!
  Med endnu større spænding smed Magda et ødelæggelsesmissil ud og kvidrede med selvstyre:
  - De er alle stjerner, ikke mennesker!
  Gerda fnisede og skreg og bøjede sine muskler. Og samtidig sendte hun skarpe nåle med sin bare hæl, der gennemborer amerikanske kampvogne.
  - Og Reagan bliver kaput!
  Charlotte gav efter med stor glæde, hendes smukke ben og gav en dødelig mave:
  - Vi er inviteret til Hollywood!
  Christina tweetede entusiastisk:
  - Ja til dette mærkelige Hollywood!
  Magda skød, trykkede på joysticket med sine bare fingre og kvidrede aggressivt:
  - Må Hollywood være i herlighed!
  Tyskerne svigtede det amerikanske forsvar. Inden for seks måneder erobrede de ikke kun Alaska, men også det meste af Canada og angreb USA's vestkyst.
  Som det viste sig, er tyske kampvogne stærkere end de tungere amerikanske i alle henseender. Og hvem har meget bedre luftfart for Det Tredje Rige? Og diskoteker har generelt ingen lige modstander. Og dette er selvfølgelig en klar skuffelse for de arrogante Yankees.
  Reagan erklærede en hellig krig. Men USA blev også angrebet fra syd. Brasilien, Argentina, Venezuela, Chile erklærede krig mod Amerika. Og sammen med japanerne rykkede Krauts frem gennem Mexico. Og de nærmede sig de amerikanske grænser fra syd.
  I 1986 begyndte kampene direkte på amerikansk jord. Både Tyskland og Japan besejrede fjenden. Der gik tre måneder, og i midten af april var mere end halvdelen af det amerikanske territorium besat af japanerne og tyskerne.
  Og så tilbød Reagan overgivelse. Krigen sluttede netop den 20. april 1986.
  USA var delt. Og alt ville være fint, men... Adolf var den første til at angribe Japan. Han indledte en rigtig krig mod hende, og situationen eskalerede virkelig.
  Igen i kampen er Gerda, Charlotte, Christina og Magda. Disse piger er rigtige hekse og ældes ikke. De er evigt unge, friske og de kæmper alle kun barfodet og i bikini.
  I dette tilfælde er de på to tanke, der kører på elektricitet og er formet som pyramider. Disse biler har atombatterier og accelererer til tre hundrede kilometer i timen. Prøv at sætte denne maskine i kontrast til denne. Og de er bevæbnet med elektromagnetiske kanoner - med små, men meget dødelige granater med graviuraniumkerner.
  Dette er virkelig fremtidens våben. Pigerne kæmper med to i hver kampvogn, og monitorer på væggene giver dem et absolut overblik.
  Pigerne tog deres bh'er af og blottede fuldstændig deres muskuløse torsoer.
  Gerda trykkede på joystick-knapperne med sine bare tæer, ramte den japanske bil, bankede den helt igennem og sang:
  Som barn drømte han i sin oprindelige flod,
  Om verdensmagt, en uovervindelig fighter....
  Men pigen dukkede op som i en drøm,
  Og der er ikke mere plads til dig på Jorden!
  Hvorefter den strålende blondine tog den og trykkede på knappen med den karminrøde brystvorte. Samuraiens haubits blev væltet af en granat, der fløj ud af tønden. Denne pige er en heks og super.
  Charlotte er også en pige, der kun er tilbage i sine trusser og kæmper indædt med samurai. Og han viser bogstaveligt talt mirakler af mod.
  Det gør han med stor entusiasme. Og hendes bare tæer er usædvanligt fleksible og smidige.
  Og som på et klaverkeyboard spiller de joystick-knapperne, hvilket de gør mesterligt.
  Og så stak det japanske terrængående køretøj som en varm nål gennem en blotter:
  Charlotte slog med læberne og sang:
  - Ligesom pigerne i Det Tredje Rige,
  Du ved, knægt, lad være med at drive med dem!
  Kan du slå mig hårdt?
  Du vil opdage en stormfuld vej til herlighed!
  Mere præcist, selv den rigtige vej!
  Og pigen vil tage og trykke på joystick-knappen med sin karminrøde brystvorte. Og igen vil noget ekstremt aggressivt og dødeligt virke. Og nu flyver den japanske raketkaster i luften.
  Og den rødhårede dronning synger:
  For evigt unge piger
  Pigernes stemmer ringer...
  Og deres bare bryster,
  De kan bøje alle ind i en cirkel!
  Christina kæmper også som et kæmpe hindbær. Hun er ung og smuk. Næsten nøgen i tynde trusser. Og hendes mavemuskler er så definerede, som chokoladebarer. Disse er virkelig storslåede og dejlige stjæler.
  De har så meget skønhed og ynde. Hvor er en pige smuk, hvis krop består af formede muskler. Som ruller under solbrændt hud.
  Og hun vil også tage den og sparke dig med sine bare tæer. Og den store, høje japanske kampvogn brød i brand, efter at have fået et hit.
  Christina tweetede:
  Verden bør respektere os og frygte os,
  Pigernes bedrifter er utallige...
  Vi vil kæmpe indtil sejren,
  Og skønhedens kærlighed er ren!
  Så hun trykker på knappen med sin rubin brystvorte og affyrer et vellykket og meget dødeligt skud. Og den vil ramme ammunitionskassen så præcist, at den med det samme vil kaste et helt batteri af japanske kanoner op og kaste et brændende springvand op i luften.
  Pigen sagde:
  Kærlighed og død, godt og ondt,
  Hvad er helligt, hvad er syndigt! Lad os dræbe alle!
  Og her er Magda, også en meget smuk pige med mælkebøttefarvet hår og fremtrædende muskler, nøgen til taljen og kun iført meget tynde, hvide trusser.
  Hun skyder ved at trykke på knappen med sin bare hæl. Vil ramme fjenden og vise:
  Jeg er en meget blid pige
  Altid barfodet i kamp...
  Lille stemme sølvfarvet klokke,
  Hvis det er nødvendigt, knuser jeg de gule!
  Og krigeren vil grine med sin strålende stemme.
  Og så vil hendes jordbærvorte også presse. Og i dette tilfælde sendte kanonen en granat mod et stort japansk bombefly. Hun tog den og rev hans mave op, og udslettelsesgaver faldt på samuraiens hoveder. Bogstaveligt talt at knuse dem og ødelægge dem... Og to hele bataljoner af japansk infanteri blev ødelagt.
  Magda sang med glæde:
  Den, der er berøvet hjerte og kærlighed,
  Regn ikke med det, for livet er ikke en drøm!
  Den onde fjende vil blive løst,
  Og knust af mægtig magt!
  Det er klart, at Japan ikke kan modstå sådanne piger. Og hemmeligheden bag deres dygtighed er, at de kæmper næsten uden tøj, hvilket giver dem en hidtil uset, fænomenal, kosmisk kraft.
  Og så er der kvindelige piloter, der kæmper i bare deres trusser. Og de dræber også fuldstændig samuraierne på himlen.
  Så Helga tog den og trykkede på joystick-knappen med sine bare tæer og var som en gal.
  Og en kolossal udgivelse af raketter vil gå af.
  Pigen rystede på sine bryster med karminrøde brystvorter og begyndte at synge;
  Fattigdom, ak, er mig bekendt til tårer;
  Hvor er landsbyhuset blevet skævt!
  Selv halmen på taget var rådden,
  En alvorlig snedrive under vinduet!
    
  Det var en tid med frygtelige katastrofer,
  Store spændinger af russiske styrker!
  Min kække og lidende barndom,
  Når kulden bliver blå!
    
  Løb barfodet i kulden;
  Det brænder ind til knoglerne!
  Hvor kan jeg finde en rose af lykke,
  Hvordan smider man kaskaden af fattigdomskæder af?!
    
  Jeg kender ikke lykke og fred;
  Hårdt arbejde er så velkendt for mig!
  Jeg dækker vinduet med sæk,
  Og ind på verandaen med en økse!
    
  Vi skal bare overleve vinteren,
  Så din familie ikke bliver forkølet!
  Om foråret blomstrer kirsebærene i rubiner,
  Og saml blåbærtråd!
    
  Og nu pigernes ben,
  De brænder så meget af den helvedes kulde!
  Hvor er det svært at være barfodet for evigt
  Placer træstammer på række i sneen!
    
  Men foråret er kommet smukt,
  Hvid fløjlssne flød!
  Og jeg hører en ringende stemme,
  Det er trods alt sådan, strømmene synger!
    
  Her er en have af safirfarve i pletter;
  Og sommeren flyder som en strøm!
  Åh, linden lugtede i honningbede poter -
  Glæde i fuglebrokker!
    
  Vi er ved at sætte et plankeværk op,
  Drengen kom til undsætning!
  Og følelserne blev mærkelige
  Det var, som om sjælens saft flød!
    
  Nu siler regnen ned, regnen er høj;
  Skjuler en piges perle tåre!
  Jeg bygger et murstenshus -
  Jeg tager dig ud af afgrunden!
    
  Jeg var en hyttedreng, du ved, jeg så lande;
  Wasteland sand, turkmenske gaver!
  Paladser, moskeer i Samarkand,
  Nogle mennesker er så søde!
    
  Jeg kender også europæiske lande -
  Det har været en lang rejse til søs!
  Men kanten af lundene ligger tættere på hjertet,
  Jeg vil vende min fugl mod ham!
    
  Han kysser mig, kærtegner mig;
  Allerede svimmel!
  Han lover en plads i himlen
  Og han er selv lige så smuk som Satan!
    
  Vi havde et mere beskedent bryllup;
  Nu bor jeg i byen!
  Kærlighedsord er ikke nonsens -
  Stigningen er en god ting!
    
  Men når søvnen sætter ind,
  Hvor er drømmene på den blå himmel...
  Jeg drømmer om blødt halm,
  Mit gamle landsbyhus!
  Kort sagt, Japan kapitulerede under en række knusende slag fra barfodede og halvnøgne piger. Og en enkelt verden opstod,
  Det tredje riges imperium. De begyndte at implementere en særlig politik for at sikre balance i familien. Og som følge heraf blev der født tolv gange flere piger end drenge. Og samtidig begyndte en storstilet rumudvidelse.
  Og nu kæmper Gerda, Charlotte, Christina og Magda i rummet. De har enkeltsædede jagerfly med meget kraftige våben.
  Denne gang slås de med en blanding af væggelus og kakerlakker, som også indånder fluor.
  Og pigerne er igen i deres shorts og bruger deres skarlagenrøde brystvorter og bare tæer, når de skyder. Hvilket giver en kolossal effekt af ødelæggelse.
  Og krigskvinderne synger;
  Vi piger er blevet sejere,
  Vi knuser insekter overvældende...
  Vores hær er lavet af stål
  Det bliver stille meget snart!
  . KAPITEL nr. 11.
  Da den rødhårede afbrød hendes historie, mumlede Catherine:
  - Vi kunne have gjort det kortere!
  Elizabeth nikkede:
  - Korthed er viddets sjæl!
  Euphrosyne tweetede:
  - Ja! Det er næsten som en historie! Og for at være ærlig, så bliver man træt af at beskrive bare tåben og karminrøde brystvorter!
  Elena fnisede og bemærkede:
  - Jeg blev bare lidt revet med! Men du må indrømme, det er fedt!
  Elizabeth nikkede:
  - Måske! Men det viste sig anti-pulsar! Lad os nu spise jerboaen.
  Og pigerne begyndte at spise noget meget velsmagende og appetitligt med gyldne gafler.
  Elena, der havde et rastløst sind, kunne ikke modstå og begyndte at synge med sin vidunderlige og stærke stemme;
  Forfærdelige nyheder i en grusom krig,
  Pigen jeg har elsket for evigt!
  Kastet i munden på monsteret Satan,
  Hvor er Herren, retfærdighed og barmhjertighed?!
    
  Jomfru Natasha gik barfodet,
  Fødderne klaprede langs de støvede stier!
  Når alt kommer til alt, for de synder, der flød som en kilde,
  Hun havde en chance for at marchere til udlandet!
    
  I det tidlige forår gik jeg på vejen,
  Mine fødder er så blå af kulde!
  Du kan ikke bide en partikel af kød,
  De nikker bare ind i grantræernes frost!
    
  Så på en vej fuld af sten,
  Pigens fødder blødte!
  Og på tværs af Rusland tidligere mennesker,
  Mod Jerusalems konger by!
    
  Kaukasusbjergene, højdedrag dækket af sne,
  Skarpe sten prikker dine såler!
  Men du nærede dig af jordens magt,
  At vælge en svær hajj til Guds by!
    
  Sommer, ørken, vred sol,
  Som en piges ben i en stegepande!
  Den hellige by er ikke langt væk,
  Alle bærer en uendelig byrde!
    
  Der ved Guds-Kristi grav,
  Jomfruen bøjede sine knæ i bøn!
  Hvor, store, er syndens mål,
  Hvor henter jeg styrke fra i retfærdighed?
    
  Gud sagde til hende, mens han rynkede panden,
  Bøn alene kan ikke ændre denne verden!
  Rusland er bestemt til at regere i århundreder,
  Det er rigtigt, tjen hende uden at bede om penge!
    
  Jomfruen nikkede: Jeg tror på Kristus,
  Du valgte Rus' som verdens frelser!
  Jeg vil sprede sandheden om dette til alle,
  Jesu budskab: Gud afguden!
    
  Vejen tilbage var nem og hurtig,
  Bare fødder er blevet stærke!
  Gud rakte sin hånd med nåde,
  Muskler og vilje, som lavet af stål!
    
  Og du sluttede dig til hæren,
  Blev pilot, kæmpede mod Luftwaffe!
  Der viste hun skønhedens højde,
  Den tyske destroyer eksploderede på en landmine!
    
  En kriger er en kæk, modig kæmper,
  Dedikeret til partiet - til Sovjets sag!
  Jeg tror på en sejrrig slutning over afskum,
  Jeg kører den dæmoniske flokk til væggen, til svaret!
    
  Hvorfor blev jageren skudt ned?
  Du havde ikke tid til at frigøre stropperne!
  Og skjoldet viste sig at være defekt,
  Og ond fascisme forbrød sig med Yankees!
    
  Krigen er blevet ulige og grusom,
  Jeg er ikke en mand: jeg græder bittert!
  Som om vi er i problemer, kan vi dykke til bunden,
  Lykken er trods alt forsvundet fra Fædrelandet!
    
  Mit råb til Gud: Almægtige, for hvad?
  Du skilte mig fra min elskede jomfru!
  Selv i kulden bar jeg ikke frakke,
  Og hun slog for tre modstandere!
    
  Fortjener hun det ikke?
  Mød mig med blomster til sejren!
  Bag generøse tærter til ferien,
  Og Natasha og jeg kommer til paraden!
    
  Den strenge Herre svarede dystert:
  Hvem er glad i verden, hvem har det godt?
  Kødet vil lide og stønne af smerte,
  Når alt kommer til alt, er menneskeheden modbydelig og syndig!
    
  Nå, når jeg kommer i herlighed,
  Jeg vil kaste ind i Gehenna, hvem der ikke er værdig til at leve!
  Jeg vil genoplive din jomfru og dig,
  Den bedste vil da ikke have en del!
  Under opførelsen af denne ballade begyndte andre piger endda at synge med med energi.
  Ekaterina bemærkede med et smil:
  - Sangen hjælper os med at bygge og leve,
  Og med denne lire flyver vi...
  Og som går gennem livet syngende,
  Han vil aldrig forsvinde nogen steder!
  Elizabeth var enig:
  - Sangen er faktisk god!
  Hvorefter pigerne færdiggjorde delikatessen. Og de havde det, som om de var berusede. Musik begyndte at spille i deres hoveder. Hvorfor er jerboakød så værdsat? Det giver intens eufori, og det får dig til at føle dig godt tilpas.
  Pigerne mærkede en bølge af styrke og begyndte at danse. De begyndte at hoppe op og rykkede i deres bare, mejslede, yndefulde og meget forførende ben.
  Og samtidig begyndte de selvfølgelig at synge;
  Du er Guds Hellige Moder, overjordisk,
  Send os din himmelske nåde!
  Lad flodens overflade funkle som en safir,
  Moder Jords vidder, min favorit!
    
  Lad inspirationen flyde i dit hjerte,
  I en flammende byge af pigesjæle!
  Med en skødesløs børste af glæde,
  Skriv til mig en ven af dit hjerte og dine drømme!
    
  Hold skønheden i charmerende uskyld,
  Det er ikke vores skæbne - vi risikerer at miste alt!
  Selvom nogle gange, tro mig, ærligt,
  Hæren drømmer om unge kongers omfavnelser!
    
  Der er bånd af kugler viklet rundt om taljen,
  Der er en rygsæk på ryggen og en granatkaster i deres hænder!
  Fjender er som fede får, tro mig,
  Deres hær af modige Amazoner vil rive dem fra hinanden!
    
  Nat, sort fløjl, himmeltæppe,
  Og mit bryst klemte af begejstring!
  Som om et pelstæppe trykker,
  Det er så svært overhovedet at sige et ord og trække vejret!
    
  Dette er byrden af skam kærlighed,
  I denne sørgelige krig!
  Men jeg tror på, at jeg bliver glad
  Og jeg vil tjene mit hjemland!
    
  Pigerne sparkede deres støvler af
  Løb gennem sneen barfodet!
  Benene bliver røde i kulden,
  Det er som om de bliver skoldet med kogende vand!
    
  Men hastigheden stiger kun
  Skansen flimrer fremad,
  Maskingeværet spytter bly!
  Vi leder ikke efter et sted i himlen,
  Kast hvor end Herren sender!
    
  Blinkende barfodet hæle,
  Vi skynder os langs pigtrådene!
  Pigerne er russiske, simple;
  Vi vinder helt sikkert!
    
  Her er skansen taget, alle lig,
  Et stolt, rødt flag gik op!
  De onde orkers ambitioner er tømt,
  Vi, som ørne, svæver i poesi!
  Sangen er virkelig fængende. Men piger vil have noget mere. De er fulde af energi og lyst til at vise deres fænomenale kosmiske kraft af mutanter.
  Elena stampede sin bare fod så hårdt, at fliserne revnede og knurrede:
  - Jeg vil kæmpe! Energi bobler i mig!
  Her tweetede robotsælgeren:
  -Du synger meget kvasarisk! Syng noget andet, og du får gode penge!
  Elizabeth rettede:
  - Ikke godt! Og kvasarpenge!
  Robotten nikkede:
  - Jeg kobler dig til Hypernettet, og hvis du gør noget fedt, så vil du modtage store økonomiske overførsler!
  Elena mumlede:
  - Er det sandt? Det bliver hyperquasar!
  Ekaterina bemærkede:
  - Lad os synge om kærligheden mellem en dreng og en pige. Og det bliver ekstremt, fantastisk.
  Euphrosyne nikkede med sit snehvide og meget smukke hoved med frodigt hår:
  - Det er det! Sådanne sange er en kæmpe succes!
  Den rødhårede vix tilføjede og blottede sine tænder:
  - Jeg er ligeglad med, hvad jeg skal synge, så længe pengene overføres mere energisk! Dette er det vigtigste!
  Og de fire piger sang med stor entusiasme en storslået, om end noget gammeldags romantik, der blev en hel ballade;
  Hvad skete der med den ømme brud,
  Jeg lider med en sort sjæl!
  Husker hendes dejlige ansigt,
  Hvad beholder jeg, når jeg går i kamp?
    
  Jeg kan huske, hvordan vi gik langsomt langs stien,
  Gennem fredelige landsbyer, ødemarker!
  Du har lækkert tøj på,
  Trinnet til klostrene er nemt!
    
  Og det gyldne græs er ved at modne på marken,
  Vinden ryddede al tågen væk!
  Ortodoksi vil være i evig herlighed,
  Håbets lys i kristnes bønner!
    
  Bare fødder på vejene,
  Pigen og jeg omvender os fra vores synder!
  Tilbed og tro den hellige Gud,
  Han vil veje dit liv på vægten!
    
  Og da stemmen fra tronen lød,
  Du er ikke værdig til at komme ind i Mit paradis!
  Fordi himlens hellighed,
  Ikke tilgængelig, drøm ikke engang!
    
  Til jer syndere i lave, beskidte trængsler,
  Man bør blive og blive i århundreder!
  Kun mod i sejre værdsættes,
  Som en legering er den russiske hær forenet!
    
  Vores soldat går ikke på værtshus,
  At drikke vodka er ulækkert for ham - ondt!
  Han er den stærkeste kriger - verdens tordenvejr!
  Den, der klatrer ind i Rus, vil blive slettet til lort!
    
  Min piges skridt ad stien,
  En revet taske bag mig!
  Hun passer på sine støvler
  Jeg gav alt til Guds kornmagasiner!
    
  Og han kan allerede lugte den sorte brændende lugt,
  En horde fejede gennem landsbyerne!
  Hele landet blev revet i stykker,
  I byens aske og ruiner!
    
  Det var da pigen blev indigneret,
  Nej, det er ikke et spørgsmål om at gemme sig i kælderen!
  Og med al min passion bad jeg om at gå foran,
  Fordi Jesus kaldte!
    
  De gav hende et fly for at slå nazisterne,
  Så hun kan flyve og herliggøre Kristus!
  For at gøre det varmt på den klare himmel,
  Må himlen tæt på Krauts!
    
  Ja, hun kæmpede af al sin magt
  Og hun bad ondt foran ikonet!
  Jeg ønskede ikke at blive fanget af graven,
  Hun udryddede utallige krybdyr!
    
  Men det sidste slag gik dårligt,
  Af en eller anden grund sprængte benzintanken!
  Forbarm mig, jeg beder til Gud grædende,
  Det er en skam, hvis pigerne brænder!
    
  Jesus svarede mig strengt,
  Jeg led for dig, jeg led!
  Og nu, tro mig, der er ingen kiste,
  Den Almægtige oprejste alle dem, der faldt!
    
  Og nu er din brud i himlen,
  Godt for hende, jeg tørrede selv en tåre væk!
  Tro mig, der er også et sted til dig,
  Du vil gøre din gamle drøm til virkelighed!
    
  Bare ved - service til Rusland,
  Dette er vejen til at behage Gud!
  Hvad gør hele planeten gladere?
  Vi skal tjene vores fædreland med al vores styrke!
    
  Hovedsynden er at vende sig bort fra fædrelandet,
  Gå ikke i krig, læg dig i buskene!
  Foretrækker rollen som en patetisk klovn,
  Uden at kende Herrens skønhed!
    
  Så gå og hævn på fascisterne,
  Jesus befalede så truende!
  Røgen forsvinder i den duftende luft,
  Der vil være tid til fredelige anliggender!
    
  Sneperler fra havet glitrer klart,
  Snestormen vil hvirvle lammenes krøller...
  Vort Fædreland er granittro,
  For at være ærlig er Krauts ikke skræmmende!
    
  Klangen af metal, knirken fra ruller -
  Tanks kravler gennem Ruslands grænser!
  Lad os bygge en højderyg af skarpe bajonetter,
  Med et råb af "Hurra" gik vi til angreb!
    
  Et slips om halsen, farven af daggry,
  Vi blev inspireret til kamp af en idé.
  Der er kun ét valg - vind eller dø,
  Her vajer det skarlagenrøde flag over skansen!
    
  Blege læber, en snestorm blæser,
  Den fangede piges hænder blev bundet...
  Åh, hvor er skæbnen nådesløs,
  I den bitre kulde, barfodet til stilladset!
    
  Men jeg ville ikke ende i en løkke,
  Hun samlede kræfter og greb fat i tyskeren.
  Der er ingen stærkere end os på jorden,
  Vi har ikke brug for din modbydelige nåde!
    
  Og så døde hun og gnavede i halsen,
  Russisk pige, Tanya Krasnova.
  Men vejen vil føre os til Berlin,
  Lad os bygge en verden uden vold, en ny!
    
  Hvor mange af mine brødre døde,
  Alle frivillige, kun drenge.
  For de fattiges pionerer, barfodet -
  Skorpe til morgenmad, knopper til aftensmad!
    
  Vi er i nærheden af Berlin, triumf kommer snart,
  Komsomol-skiltet lyser op i dit bryst!
  Selvom støvlerne er for stramme, fordi jeg ikke er vant til dem,
  Men lykkens farve i maj inspirerer!
    
  Führeren er i helvede, orkanen er stillet -
  Glæden er kommet, børnenes latter høres!
  Hulen sover i underverdenens aske,
  Og over fædrelandet - den røde sol!
  Pigerne sang med stor entusiasme. Og faktisk fik de straks millioner af likes. Og med penge er det lidt værre, men det går også godt. Så piger har ikke noget at klage over.
  Elena nikkede:
  - Lad os gå, piger! Jeg er i stemmen nu. Og hvis jeg begynder at drikke, vil det være sådan, at ingen finder det nok.
  Og mutantkrigerne og efterforskerne begyndte at synge igen;
  Bølgens strømning er kystkrystal,
  Vinden er frisk, blid, groovy!
  Og sneen falder så snehvid,
  Over Moder Jord, grå!
    
  Strålerne forgyldte snedriverne,
  Og flagerne faldt som fnug!
  Smid hurtigt vægtene af din sjæl,
  Så entusiasmen ikke går ud på én gang!
    
  Jeg er en barfodet pige
  Nu en ond guerilla-hævner!
  En laset nederdel i pletter,
  Fascisten angreb fædrelandet!
    
  Nu er mætheden styrtet ned i afgrunden,
  Forældet kiks til frokost!
  Fascisterne, tror jeg, vil blive slået,
  Og pigernes bedrift er glorificeret!
    
  Hun anbragte sprængstoffer i skinnerne,
  Selvom natten var kold!
  Regnen væltede nådesløst ned,
  Problemerne så ud til at nå bunden!
    
  Men toget med tyskerne blev sprængt i luften,
  Fascistiske kampvogne kan ikke passere!
  Selvom der ikke er noget ideal i verden,
  Jeg gemmer kærlighedens motiv i mine hjerter!
    
  Vejen er meget lang, jeg mistede mine ben,
  Men jeg samlede alt om tyskerne!
  Hitler, tror jeg, vil få det i snuden,
  For din lovløshed!
    
  Heltemod kender ingen alder,
  Der er ingen grænser - døden kender nej!
  Vi vil gå ud i ubegrænset rum,
  At tørre sorgens tårer væk med det samme!
    
  Lad os opnå ny storhed
  Rødt flag over hele planeten!
  Og du yder dit bidrag: følelsesmæssigt, personligt,
  Bær det i prosa og poesi!
    
  Desuden, ikke for ledig snak,
  Ordet er jo en hammer, en skarp segl!
  Uden sjofel tilbedelse af relikvier,
  Og med oprettelsen af det russiske våbenskjold!
    
  De erobrede halvdelen af Europa,
  Selvfølgelig har vi brug for en ny verden!
  Strømme af kavaleri, infanteri,
  Lad os erobre universets vidder!
    
  Og det er tid for dig at tjene Rusland,
  Mine kære efterkommere!
  Så ferien er under den blå himmel,
  Så duerne skyder opad!
  Pigerne slap lidt af deres hektiske energi. Og de var trætte af at synge. Desuden har der ikke været noget Rusland i lang tid. Menneskeheden er en enkelt magt. Det har endda to øverste koordinatorer: ifølge traditionen en mand og en kvinde. De vælges hvert tredje år på Hypernet. Desuden ikke mere end én periode. Og du kan først vende tilbage til en anden periode efter tredive år. Dette er for at undgå magtovertagelse og etablering af et autoritært regime. Faktisk vil de øverste koordinatorer om tre år ikke have tid til at styrke sig nok til at blive diktatorer, og traditionen for demokrati spiller en rolle.
  I USA er ikke en eneste præsident nogensinde blevet diktator, og Roosevelt er fortsat en undtagelse. I Rusland er det værre i denne henseende. En hersker lavede mange fejl og udvidede sine beføjelser. Men efter det blev systemet på en eller anden måde mere demokratisk. Præsidentens beføjelser blev reduceret til fem år og to valgperioder. Og på en eller anden måde vænnede vi os til det.
  Indtil endelig alle verdens lande forenede sig. Et hegemoni af Rusland, USA og Kina blev først skabt. Og andre lande sluttede sig til det.
  Verdensintegration blev underligt nok lettet af næsten alle verdensreligioners tilbagegang. Folk blev klogere og indså, at alt dette var eventyr og rent menneskelige ideer om Gud Skaberen, og endnu mere om andre guder. Faktisk er alt meget mere kompliceret og enklere. Men ikke en eneste menneskelig bog er sandheden, ikke hundrede er fuldstændig falsk.
  Alle religioner er både lys og ønsket om det gode, men igen, menneskelige. Og fantasier fra menneskers verden og natur og psyken. Folk begyndte at forstå dette, og der opstod en mode for en ny tro: på den menneskelige fornufts almagt. Hvorefter landene forsvandt og enhed opstod.
  Desuden bidrog faldet i antallet af mænd også til sammenholdet. Mænd er mere aggressive, mens kvinder tværtimod er venlige. Og på grund af dette blev det lettere for folk at blive enige. Og sådan vil kvinder ikke skilles.
  Derfor blev menneskeheden en enkelt magt og en demokratisk republik, hvor der næsten ikke var nogen separatisme. Nå, næsten, fordi der var nogle forsøg. Og mutantpigerne kæmpede også med dette. Så separatisme kan føre til nye, allerede stjernekrige blandt mennesker.
  Det er bedre at have et forenet demokrati. Desuden er dette enhed i mangfoldighed. Og ikke ønsket om ensretning. Samtidig har praktisk talt hele befolkningen en enkelt religion: Archhomotheism - troen på det menneskelige sinds almagt, og dette forener alle. Men samtidig er der selvfølgelig stadig forskellige slags sekter, om end sjældent. Nogle er kristne, andre er buddhister, der er muslimer og de seneste formationer. De er få i antal og normalt ikke farlige.
  Men der var også terrorangreb på religiøst grundlag, men også meget sjældent.
  Menneskenes verden, hvor der er mange gange flere piger end mænd, var kendetegnet ved en stabil progressiv udvikling, fred og ro, næsten uden kriminalitet.
  Men samtidig manglede der noget hos ham. For eksempel eventyr og kampen mod det onde.
  Selvom det i virtual reality er meget muligt.
  Og arrangere eventyr for dig selv hver dag.
  Og nu vil pigerne tydeligvis hoppe ind i virtuelle verdener i stedet for en blindgyde undersøgelse.
  Sådanne eventyr venter der.
  Elizabeth huskede, hvordan hun kæmpede om vinteren nær Moskva. Det var frygteligt koldt dengang. Og tyskerne fangede så to pionerdrenge. De gennemsøgte dem og klædte dem af til deres underbukser. Så kørte de os ud i sneen, næsten nøgne.
  Børn, omkring tolv år gamle, gik barfodet på den iskolde, meget brændende sne. Det var meget smertefuldt. Deres fødder blev skarlagenrøde, som gæss fødder. Så blev de kørt ind i en varm hytte, fik lov til at varme op og så ud i kulden igen.
  Pionererne oplevede frygtelige smerter og stønnede. De gav dog ingen oplysninger til tyskerne.
  Så en endnu mere grusom metode, børn blev placeret på flammende kulbål med deres bare fødder. Og det er så smertefuldt, især efter frosten, og duften svæver gennem luften, som om de steger et lam. Og tyske krigerpiger slikker kødædende om læberne.
  Dette er den grusomhed, der blev vist. En fyr kunne ikke holde det ud og brød sammen.
  Han sagde, at han vidste, hvor de sovjetiske tropper skulle angribe. Nå, selvfølgelig var det en gag. Men drengen gættede ved et uheld. Og faktisk var tyskerne i stand til at omgruppere og lukke gennembruddet.
  Nazisterne tog en af drengene halvnøgen og barfodet med ud i sneen. Og dér efterlod de ham i den bitre kulde, indtil han blev til is. Og drengen, der brød sammen, fik at vide, at der alligevel ikke var nogen vej tilbage for ham, og de tilbød ham enten at blive udtjent eller at blive ved med at tjene Tyskland.
  Han valgte service. Men efter at have fanget øjeblikket, var han i stand til at flygte.
  Så, efter krigen, indrømmede han som voksen, at han havde mistet modet til Elizabeth.
  Hun svarede med et suk:
  - Hvis de var dig, ville for mange mennesker bryde sammen. Jeg skal ikke dømme!
  Faktisk er det kun i bøger, at helte forbliver standhaftige under tortur. Alt i livet er meget mere kompliceret.
  Selvom krigen var vundet i dette univers. Men der er parallelle universer, hvor ting er sket meget værre end deres.
  Og det kunne der skrives en historie om.
  . KAPITEL nr. 12.
  Pigerne skyndte sig i deres hurtige flugt mod planeten Jorden. Det har en meget stor befolkning og sandsynligvis det største antal psykiske patienter. Kun på den kan du i det mindste finde et eller andet spor i søgen efter mystiske kriminelle. Og måske vil du kunne blive hooked.
  Elizabeth, der var et medium, huskede en af de parallelle verdener, hvor det var endnu værre end i den store patriotiske krig.
  I januar 1943 erhvervede tyskerne et mutant-es. Han gennemgik også modifikation som ung mand og fik superkræfter. Først kæmpede han på Middelhavsfronten med briterne og amerikanerne. Han blev den første Luftwaffe-pilot, der skød 200 fly ned, og modtog jernkorset Ridderkorset med egeblade af sølv, sværd og diamanter.
  Efter at have skudt tre hundrede fly ned, var han den første i Det Tredje Rige, der modtog Military Merit Cross i guld og diamanter. Hvorefter han blev overført til Østfronten.
  Der deltog han i det episke Slaget ved Kursk. En mutant ung mand, en blond dreng, der lignede en dreng, som ikke engang havde overskæg eller skæg, lignede en teenager på omkring fjorten år gammel, var på dette tidspunkt blevet en utrolig stærk luftjager. Og de kunne ikke ramme ham, men han fornemmede selv intuitivt klynger af fjendtlige fly.
  Og hans instinkter og nøjagtighed blev overnaturlige. Og han slog sovjetiske fly så berømt ud, at han fik tilnavnet White Devil, og han var bange for ham som ild.
  Desuden modtog han et unikt eksperimentelt jagerfly ME-309, som havde syv skydepunkter på én gang - tre luftkanoner og fire maskingeværer, og ingen kunne modstå det.
  En dreng ved navn Wolf, som overlevede mutationen, var hurtigt ved at samle regninger op. Og han skød omkring fem hundrede fly ned på to måneder af Kursk Bulge. Og andre tyske piloter fulgte efter ham. Nazisterne beholdt deres luftoverlegenhed. Og de var i stand til at undgå nederlag på land. Sandt nok var der ingen sejr. Nazisterne trak sig tilbage til deres oprindelige linjer og fik fodfæste der. Frontlinjen viste sig at være stabil.
  Sovjetunionens tab viste sig at være højere end i den virkelige historie. De allierede udsatte i øvrigt også landgangen på Sicilien. De var bange for at overføre kampene til kontinentet. Og Wolf Rommel, det var navnet på mutantpiloten, indgydte frygt i dem.
  Derudover lykkedes det Wolf at skyde et fly ned med Montgomery selv under sin middelhavsflyvekarriere. Den mest talentfulde engelske kommandant døde. Og på grund af dette udsatte briterne landingen på Sicilien. Og så opgav de det helt. Og Roosevelt var også mere interesseret i at besejre Japan end i at komme ind i Europa.
  Så Wolf Rommel kæmpede med succes og skød USSR-fly ned med stor velbehag. Det er ikke for ingenting, at han er en mutant.
  Bombningen af Det Tredje Rige og dets fabrikker faldt også. Dette gjorde det muligt for tyskerne at lancere den nye Panther-2 kampvogn, med mere kraftfulde våben og rustninger, i produktion tilbage i september 1943. Tanken havde god pandebeskyttelse: skroget var 100 mm tykt, og tårnet var 120 mm tykt. Og siderne er 60 mm. Og alt er på skråninger. Dette gjorde det muligt for Panther-2 at modstå angreb fra mindre sovjetiske kanoner. Derudover er der også en 88 mm pistol i 71EL, meget kraftfuld og hurtigtskydende, gennemtrængende sovjetiske køretøjer på lang afstand. Samtidig var køreegenskaberne for Panther 2 ikke dårlige. Med en vægt på 53 tons havde den en motor på 900 hestekræfter. Det betyder, at den ikke kunne bevæge sig værre end den sovjetiske 34. Derudover gik Tiger 2 tidligere ind i masseproduktion.
  Tyskerne kontrollerede den største bauxitforekomst i Zaporozhye, og deres kampvogne havde derfor rustning af god kvalitet.
  I efteråret forsøgte sovjetiske tropper uden held at rykke frem i Ukraine og i centrum.
  Wolf Rommel modtog en ny pris for de fem hundrede nedskudte sovjetiske fly: Jernkorsets ridderkors med gyldne egeblade, sværd og diamanter. Og for syv hundrede og halvtreds fly er en unik pris ridderkorset af jernkorset med platin-egblade, sværd og diamanter. Og for tusinde fly, der blev skudt ned, godkendte Hitler en særlig pris: Stjernen af Ridderkorset af Jernkorset med sølvegeblade, sværd og diamanter.
  Og da mutantpiloten oversteg halvandet tusinde nedskudte fly inden nytår, modtog han en anden pris: Stjernen fra Ridderkorset af Jernkorset med gyldne egblades sværd og diamanter.
  Så regnskaberne opstod aktivt, som i et eventyr.
  Wolf Rommel blev et fænomen, som andre Luftwaffe-piloter så op til.
  I januar forsøgte Den Røde Hær at rykke frem nær Leningrad, men var ikke i stand til at bryde igennem forsvaret. Og i Ukraine havde sovjetiske tropper ikke succes. Desuden blev der produceret tyske kampvogne i store mængder. Og især "Panther" var meget god i forsvaret.
  Inden for to måneder skød Wolf Rommel mere end fem hundrede sovjetiske fly ned.
  Vinteren er forbi. Tyskerne samlede styrker til nye offensiver. De havde et perfekt propeldrevet multi-rolle angrebsfly, TA-152, overlegent i forhold til sovjetiske fly. Og jetfly.
  Så Stalin besluttede at beskæftige sig specifikt med det. Frontlinjen var stadig den samme som i sommeren '43.
  Men tyskerne samlede styrker til en offensiv. Antallet af "Panthers"-2 var stigende, og de kunne gå til en afgørende offensiv.
  Hitler regnede meget med dette.
  Stalin forhandlede i mellemtiden med Churchill og Roosevelt. De erklærede, at landing i Frankrig var umulig og gav ingen mening. Soldaterne vil kun dø forgæves.
  Ligesom tyskerne stadig er stærke. Der opstod også vanskeligheder vedrørende Lend-Lease. Hitler mildnede noget sin politik over for jøder og antydede, at han helt kunne opgive antisemitismen, hvis Vesten sluttede fred med ham og hjalp.
  Stalin forstod, at han var i en vanskelig position. Landet er udmattet og overbelastet. Tyskerne holdt sig fra nederlag om vinteren, og i det sene forår og sommeren kan de tage deres sejre. Så det er bedre ikke at blande sig i dem.
  Der var selvfølgelig håb om ny teknologi. Tanks T-34-85 og IS-2. Men de er selvfølgelig ikke så stærke som "Panther"-2 og "Tiger"-2. Ja, IS-2 er ringere med hensyn til bevæbning, kvalitet af granater og frontal rustning. Det er bare det, at de nye tanke i det mindste er noget bedre end de gamle. Især T-34-76, som ikke engang kunne trænge ind på Tiger-2"erens side.
  Stalin samlede sin nærmeste kreds. Bunkeren lå under jorden i Kreml.
  Indtil videre har tyskerne ikke aktivt bombet Moskva. Men de havde FAA-missiler under udvikling, og selvfølgelig formidable jetbombefly, som USSR's luftfart og luftforsvar stadig var magtesløse over for.
  Derudover har nazisterne allerede fået nye fly i produktion. Og TA-152, som kunne bære op til to tons bomber. Og Yu-288 bombeflyet, der allerede bærer op til seks tons, og med større rækkevidde, hastighed og defensive våben. Og det er dem i serien. Og der er udviklinger. Dette er primært en fire-motoret Yu-488, med en hastighed på op til syv hundrede kilometer i timen, hvilket er meget for et bombefly og kan bære op til ti tons vægt. Og den endnu mere formidable TA-400 med seks motorer. Den bar flere bomber og var beskyttet af tretten luftkanoner. Derudover kunne den også have jetmotorer.
  Så det er klart, at hovedstaden ikke bliver rolig længe. Tyskerne lancerede også MP-44 kampgeværet, som var det bedste i verden på det tidspunkt. Og de havde allerede "E"-serien på vej, som ikke havde sin side.
  Så det var klart, at USSR meget vel kunne tabe denne krig. Desuden arbejdede hele Europa for Hitler. Og udlændinge blev rekrutteret til infanteriet og til fabrikker og så videre. Med hensyn til menneskelige ressourcer, under hensyntagen til de besatte områder, har Det Tredje Rige en betydelig fordel. Og kvaliteten af våben er formentlig endnu højere.
  Selvom ME-262 endnu ikke er perfekt, og det er for tidligt at lancere den i produktion. Men der er TA-152 og ME-309, som allerede er i serien, og kæmper godt. Både deres hastighed og våben er bedst. Det er rigtigt, at bilerne vejer meget, hvilket påvirker manøvredygtigheden. Men kraftige våben gør det muligt at skyde ned i ét hug, og farten under et dyk forsvinder, når Yaken for eksempel kommer i halen. Og ved lodret manøvrering er tyske fly stærkere og har højere hastighed.
  Yakovlev informerede Stalin om Yak-3, som var under udvikling, lettere og mere manøvredygtig end Yak-9.
  Stalin lyttede til dette og så på portrættet af Alexander Suvorov. Denne kommandant for det tsaristiske Rusland var unik og levede i næsten halvfjerds år og var uovervindelig. Selvom han ikke fik store hære. Og de højeste sejre over franskmændene bragte Rusland ikke en eneste tomme land. Men han vidste, hvordan man vinder med tal.
  Nu begyndte tyskerne at danne legioner fra næsten hele Europa. Hitler stoppede terror mod jøder, og de begyndte endda at rekruttere bataljoner af frivillige fra dem.
  Den polske befrielseshær dukkede også op, som en modvægt til den polske hær.
  Franskmændene, hollænderne, belgierne, danskere og andre europæere blev rekrutteret til Det Tredje Rige, især til SS-enhederne. Både hviderussiske og ukrainske divisioner dukkede op i USSR. Tyskerne blev klogere og mere fleksible, efterhånden som krigen skred frem. Og nu var der en central Rada i Hviderusland, og lokale styrker blev brugt mod partisanerne. Formelt fik Hviderusland selvstyre, og et skin af selvstyre dukkede op. Ligesom i Ukraine. Hvor Bandera blev løsladt fra fængslet. Og nye nationalistiske opdelinger begyndte at blive dannet.
  Så USSR havde ikke en fordel med hensyn til mandskab. Og teknologimæssigt gik fordelen over til tyskerne.
  Stalin bemærkede:
  - Fremstilling af Yak-3 kræver en stor mængde duralumin af høj kvalitet. Og dets forsyninger fra USA og Storbritannien er faldet kraftigt. Og de allierede kræver allerede frækt, at vi skal betale for dette i guld!
  Yakovlev svarede med et suk:
  - Ja, indtil videre er Yak-9'eren fortsat hovedjageren! Og dens produktion bør øges.
  Ilyushin sagde:
  - Produktionen af fly nåede op på hundrede om dagen, inklusive fyrre jagerfly. Men deres kvalitet er faldet. Mange biler vejer tre hundrede eller fire hundrede kilo tungere end standardbilerne, og på grund af dette er de underlegne i forhold til tyskerne selv i manøvredygtighed!
  Luftchefen nikkede:
  - Vi har simpelthen et katastrofalt forhold mellem tab i luftkampe - et til ti til tyskernes fordel. Og piloterne er dårligt uddannede. De allierede er holdt op med at levere flybenzin, og der er ikke nok af deres egen. Og sovjetiske biler er ikke anderledes i kvalitet. Derudover har tyskerne en hel galakse af fremragende esser. Der er også kvindelige piloter. For eksempel har Albina og Alvina, to nye stjerner, allerede modtaget ridderkors med sølvegeblade, sværd og diamanter efter at have skudt mere end tre hundrede fly ned hver.
  Og dette på kort tid!
  Stalin nikkede og bemærkede:
  - Ulv, denne terminatorpilot er ikke alene!
  Kommandøren nikkede:
  - Hvis der bare var en!
  Den øverstbefalende spurgte:
  - Hvad vil Zhukov sige?
  USSR Marshal svarede med et trist blik:
  - Vi har brug for nye våben. T-34-85 tanken er ikke kraftig nok. Dens kanon trænger stadig ikke igennem hverken Panther-2 eller Tiger-2 i panden. Tyskerne udviklede en mere avanceret Panther-3, som skulle have pansringen fra Tiger-2, med mindre vægt og en kraftigere motor. Hvis sådan en tank går i produktion, bliver vi fuldstændig ødelagt!
  Stalin mumlede:
  - Hvad med IS-2?
  Zhukov svarede ærligt:
  - Tårnets frontalrustning er ret svag. Selv en simpel "Panther" kan nemt tage den fra en afstand på en kilometer, og endnu længere med en under-tønde-skal!
  Den øverste bemærkede:
  - Hvorfor blev hans pandepanser ikke lavet 160 millimeter tykt?
  Zhukov svarede ærligt:
  - Fordi en kraftig pistol allerede er tung. Og transmissionen vil simpelthen blokere.
  Vi var tvunget til at opgive dette og begrænse os til 100 millimeter i panden.
  Stalin smilede og så uvenlig ud. Så spurgte han:
  - Hvad hvis vi reducerer sidepanseret på IS-2 fra halvfems millimeter til halvtreds, og derved styrker panden?
  Zhukov nikkede:
  - Det er meget muligt, kammerat Stalin. Men det tager tid at udvikle et nyt tårn og sætte det i produktion!
  Marshal Vasilevsky bemærkede:
  - Tyskerne vil i dette tilfælde være i stand til at slå IS-2-tårnet ind i siden med bazookaer og faustpatron og lettere kanoner. Så dette er en kontroversiel beslutning!
  Den Højeste knurrede:
  - Lige meget hvor du kaster den, er der en kile overalt!
  Yakovlev bemærkede:
  - Vi burde udvikle jetflyvning! Tyskerne har allerede ME-262'ere, der kæmper i himlen. Sandt nok er de ikke særlig effektive, men tiden går, og nazisterne vil nok have noget bedre.
  Beria nikkede og sagde:
  - Ifølge de seneste data er tyskerne ved at udvikle et jetjagerfly ME-1100, som kan lette i luften til efteråret. Den har nogle originale ideer. Og ME-262 X er også under udvikling, som skal være kraftigere og bedre end tidligere modeller og være klar til kampbrug.
  Stalin spurgte:
  - Hvad er detaljerne?
  Folkekommissæren for indre anliggender svarede med et suk:
  - De er hemmelige, og vi arbejder! Men ifølge rygterne skulle ME-262 have en hastighed på over 1.100 kilometer i timen.
  Stalins følge fløjtede overrasket.
  Den øverste nikkede:
  - Wow! Så er vi helt sikkert i stykker! Hvad vil Molotov sige?
  Folkekommissæren for Udenrigsanliggender svarede med et suk:
  - De vestlige allierede satte bremserne i krigen. Det ser ud til, at de formelt stadig kæmper, men i virkeligheden udfører de ikke kampoperationer. Tyskerne holdt også op med at producere ubåde og koncentrerede sig om kampvogne og fly. Derudover vil fabrikker i stedet for FAA-missiler producere de nyeste jetbombefly. Og det betyder, at vi bliver bombet uden medlidenhed. Vi vil simpelthen ikke kunne følge med jetfly!
  Stalin mumlede:
  - Det her er slemt! Det betyder, at der ikke er noget sted at vente på hjælp.
  Marshal Vasilevsky svarede:
  - Rusland har kun to allierede: hæren og flåden!
  Den øverstkommanderende nikkede:
  - Ja det er sandt! Imidlertid sagde den ikke særlig gode zar Alexander den Tredje dette!
  Beria bemærkede:
  - Hvis zar Alexander den Tredje havde levet længere, havde han måske været fantastisk. Han kunne godt have vundet krigen med Japan!
  Zhukov smilede og svarede:
  - Hvis jeg var Kuropatkin, ville jeg slå japanerne. Og intet ville stoppe mig!
  Stalin mumlede:
  - Lad være med at snakke sludder! Vi har ikke AI'er til at finde ud af tingene her! Vi skal redde vores hjemland. Snart vil Hitler trampe på os af al sin magt, og det vil ikke virke af meget. Og vi har brug for specifikke ideer!
  Marshal Vasilevsky, der var kendt for at være en stor strateg, foreslog:
  - Lad os stole på forsvar i dybden. Vi har brug for så mange kanoner som muligt, inklusive anti-tank. Hvordan har vi det med deres løsladelse?
  Nikolai Voznesensky svarede selvsikkert:
  - Meget godt! Vi producerer præcis så meget artilleri, som militæret kræver. Men det er ikke længere det værd, der vil ikke være folk nok til våbenbesætningerne!
  Marshal Vasilevsky bemærkede:
  - Vi har brug for flere, især antiluftskyts. Sidstnævnte kan bruges både mod fly og jordmål!
  Stalin nikkede med sit grånende hoved:
  - Vi skal producere flere 100 mm antiluftskyts. De kan trænge ind i Panther-2 frontalt, og endda Tiger-2 point-blank, og samtidig skyde påtrængende tyske fly ned.
  Voznesensky bemærkede:
  - Til 100 mm kanonen mangler vi stadig at lave det nødvendige projektil. Og så er der en idé til en selvkørende pistol baseret på de fireogtredive chassis. Lav SU-100, som vil være lettere at producere end T-34-85, men meget mere kraftfuld i bevæbning.
  Den øverstkommanderende nikkede tilfreds:
  - Nå, du er Voznesensky og hovedet! Lad os nu synge!
  Og publikum sang i kor:
  I det vidunderlige moderlands vidder,
  Behersket i kamp og arbejde...
  Vi komponerede en glad sang,
  Om en god ven og leder!
  
  Stalin, dette er militær herlighed,
  Stalin, dette er ungdommens flugt...
  Kæmpe og vinde med sange,
  Vores folk følger Stalin!
  
  Kæmpe og vinde med sange,
  Vores folk følger Stalin!
  Nå, det røde imperium samler kræfter for at afvise angrebet. Men på den anden side forbereder Hitler en offensiv. Våbenproduktionen i Tyskland vokser. "Panther"-2 er blevet bedre beskyttet i tårnets pande, på grund af en 150 mm pistolkappe i en vinkel og en 100 mm skrogpande med en vinkel på 45 grader. Det er lige nok til, at T-34-85 ikke trænger frontalt igennem et tysk køretøj. Men hun kan trænge igennem den fra tre en halv kilometer.
  Således blev "Panther"-2 hovedtanken, og simple "Panthers" er allerede ved at blive afbrudt. Ligesom T-4. Men de bliver stadig produceret for ikke at kollapse produktionsmængderne. Ligesom "Tiger", på trods af udgivelsen af "Tiger"-2, bliver den stadig produceret.
  Det er ikke muligt umiddelbart at ombygge hele produktionen til Panther-2. Selvom denne tank er meget god. Og i fart, og rustning, og især i våben, hvor den ikke har sin lige.
  I begyndelsen af marts, mens vejene stadig var våde, gjorde tyskerne deres første forsøg på at angribe. Og de slog i retning af Voroshilovgrad og Krasnodonsk. Og også Donetsk.
  Disse dele af Ukraine blev generobret af den Røde Hær under Stalingrad-krisen, og tyskerne havde ikke tid til at returnere dem. Nazisterne formåede at opnå taktisk overraskelse.
  Så de spredte misinformation om, at de ønskede at omringe den sovjetiske krig på Kursk-bulen. Men de ramte i en anden retning, hvor de ikke var forventet!
  Kraftige kampvogne fra nazisterne deltog i kampene, og "Tiger"-2, som sammenlignet med den virkelige historie havde en kraftigere motor på 1000 hestekræfter, hvilket betyder, at den bevægede sig hurtigere og kunne tjene som en god gennembrudstank.
  Tyskerne rykkede først hurtigt frem. De erobrede Voroshilovgrad, Krasnodonsk og Donetsk, men så smeltede sneen, og de tunge tyske kampvogne satte sig fast i mudderet. Krauts var dog i stand til fuldstændig at tage kontrol over hele Ukraine. Og de annoncerede deres nye sejr.
  De første tyske kampvogne i E-serien deltog også i kampene. Især E-10 selvkørende kanon. Denne maskine havde meget avancerede egenskaber. For det første var dens højde kun 1,2 meter. Og besætningen er kun to personer, der ligger ned. Motoren og transmissionen var sammen og på tværs. Og selve den selvkørende pistol er lille i størrelse, men med en motor på fire hundrede hestekræfter. Og ved ti tons var det muligt at montere 82 mm frontalpanser ved en stor rationel hældningsvinkel og 52 mm sidepanser plus ruller.
  E-10 er en maskine, der er næsten perfekt. At køre op til hundrede kilometer på motorvejen og halvfjerds på motorvejen er den svær at ramme og er let camoufleret.
  Samtidig er det billigt og nemt at producere. Den eneste ulempe er, at pistolen er den samme som i T-4 75 mm 48 EL løbslængden. Men den trænger frontalt igennem sovjetiske kampvogne, dog på kort afstand. Og hun kan modstå T-45-85"erens slag i panden, og det er næsten umuligt at ramme hende.
  Og besætningen er også usædvanlig - to ulvepiger fra SS. Gerda og Charlotte.
  De er klar til at kæmpe som monstre. Og de har kolossal, destruktiv kraft.
  Og de viste deres kampmesterklasse frem med især bare fødder og kun trusser.
  Men vi behøver selvfølgelig ikke tale så detaljeret om dem. På den anden side kæmper barfodede sovjetiske Komsomol-piger i kun bikini.
  Og de viser deres aggressive og seje karakter. De skyder præcist, kaster udslettelsesgaver med de bare tæer på deres solbrune, stærke, muskuløse ben og synger på samme tid;
  Vi er døtre af det kære fædreland,
  Sovjetiske lande under det røde banner!
  Kammerat Stalin, dristig falk,
  Hvilket vil gøre hele verden smuk!
  
  Mit fædreland og jeg blev født ind i lykke,
  At dyrke korn og tekstilhør...
  Du ved, det er Ruslands sønner,
  Den mand vil være almægtig!
  
  Et tordenvejr tordner - fascismen har invaderet os,
  Armadaer af formidable kampvogne ramte...
  Men hellere slå din modstander i øjet,
  Vi er ikke babyer, der svælger semulje!
  
  Führeren brød igennem til Moskva på hesteryg,
  På hvid og af stål, der er poleret...
  Adolf Hitler solgte sig selv til Satan,
  Jeg troede, at kugler ikke kunne stoppe ham!
  
  Kammerat Stalin, den dristige ridder,
  Han kolliderede med Hitler på listerne...
  Og det viste sig, at Fuhrer ikke er cool,
  Lederens knytnæve stak ind i hans adamsæble!
  
  Nu ryster fascisten som et blad,
  Så Stalin lammede ham alvorligt...
  Han ville foretrække at spille whist i cirkus,
  Nå, nu er Adolf bare en solbrun bum!
  
  Verdens nazisters mareridt, Stalingrad,
  Fordi vores fyre er blevet stærkere...
  Soldaten fra sovjetlandet er meget glad,
  Vi slog alle modstanderne på hornene!
  
  Berlin vil kollapse for fødderne af pigerne, du ved,
  Pigerne går barfodet rundt...
  Vi vil snart bygge et paradis på planeten,
  Og det vil være meget glædeligt og stille!
  
  Alt vil være godt i universet,
  Pigerne får en kappe lavet af diamanter...
  Nogle gange er det for svært
  Men vi er et land ældre end atlanterne!
  
  I Rusland er der en pioner og den titan,
  I fædrelandet er enhver kriger fra bleer...
  Adolf, du er en taber og en tyrann,
  Du fik et sort øje fra pigernes fødder!
  
  Når kommunismen er over universet,
  Sløret, som Guds Moder vil sprede sig...
  Så vil al hævn blive holdt i bur,
  Og Jesus, lysets guds navn!
  Faktisk er Pioneer Boys virkelig titaner.
  Og de kæmper med utroligt og vildt raseri. Det er virkelig børnehelte. Som ikke vil bøje eller knække, selvom benene er bare, røde af kulde, og drengene kun er iført shorts med nøgne, muskuløse, solbrune torsoer.
  Og samtidig viser de selvfølgelig karakter ikke værre end Razins.
  Pionererne synger med stor entusiasme;
  Vi er pionerer, børn af kommunismen -
  Et bål, et telt og et ringende horn!
  Invasionen af den forbandede fascisme -
  Som venter på et rasende nederlag!
  
  Hvad tabte vi i disse kampe?
  Hvad fik du i kampe med fjenden?
  Vi plejede bare at være verdens børn -
  Og nu fædrelandets krigere!
  
  Men Hitler tog et skridt mod vores hovedstad,
  Vandfaldet kastede utallige bomber!
  Mit fædreland er endnu smukkere end himlen -
  Nu er den blodige solnedgang kommet!
  
  Vi vil reagere hårdt på aggression -
  Selvom de selv er, ak, små af statur!
  Men sværdet er i hænderne på en skrøbelig teenager -
  Stærkere end Satans legioner!
  
  Lad tankene skynde lavine efter lavine,
  Og vi deler riflen i tre!
  Lad politiet sigte bagud,
  Men den hellige Gud vil straffe dem hårdt!
  
  Hvad besluttede vi? At udføre fredens arbejde -
  Og for det måtte jeg desværre skyde!
  Roen er allerede hadefuld.
  Der er også vold og nåde!
  
  Pigen og jeg løber barfodet sammen -
  Selvom der er faldet sne, brænder det en snedrive som kul!
  Men de er ikke bange, du ved, børn -
  Fascisten bliver drevet i kisten med en kugle!
  
  Så de dræbte et modbydeligt selskab af Krauts,
  Og resten af kujonerne løber!
  Vi ødelægger infanteri som en le i kamp -
  Unge somre er ikke en hindring for os!
  
  Sejren vil blive opnået i maj,
  Nu, snestorm, stikkende, hård sne!
  Drengen er barfodet, hans søster er barfodet,
  Børn mødte daggryet i klude!
  
  Hvor kommer disse kræfter fra i os?
  At udholde smerte, kulde og nød!
  Da en ven målte bunden af graven,
  Når en ven stønner, dør jeg!
  
  Kristus velsignede os pionerer,
  Han sagde: Fædrelandet er givet til dig af Gud!
  Dette er den første tro af alle,
  Sovjetiske, hellige land!
  . KAPITEL nr. 13.
  Nå, endelig fløj de op til planeten Jorden. Den menneskelige civilisations vugger. Og planeten er uden tvivl rig og generøs, både hvad angår talent og skøre mennesker.
  Catherine sov stadig, og denne pige drømte om den herlige tid, hvor de kæmpede mod Taleban. Jeg drømte, hvad der virkelig skete;
  I maj 2023 ramte Taliban, efter at have afsluttet alle forberedelser og ventet på, at alle bjergpas åbnede og varmere temperaturer, Tadsjikistan. Mens Rusland sidder fast i Ukraine og bruger enorme ressourcer der, kæmper det faktisk med hele den vestlige verden, er det faktisk ikke en synd at udnytte øjeblikket og slå til i den sydlige del af CIS.
  Desuden tilskynder USA det. Ligesom, kom så Mujahideen, angreb, vi vil støtte dig.
  Plus, selvfølgelig, interne problemer. Livet i materiel henseende er blevet værre end under det pro-amerikanske regime, men med hensyn til politisk frihed og menneskerettigheder er der intet at sige.
  Så Taleban begyndte at lede efter en udvej i ekstern ekspansion. Efter den langvarige krig havde Mujahideen tid til at hvile, sove og lave børn til sig selv. Og igen begyndte de at savne kampe.
  Desuden så de ud til at have vundet krigen med Amerika og blev selvfølgelig tiltrukket af nye bedrifter. I selve Afghanistan, især i nord, er der mange tadsjikere, og der er selvfølgelig et ønske om ensretning. Desuden har Tadsjikistan været styret af diktator Rakhmonov i næsten tredive år. Og det er tid til at befri tadsjikerne fra dette idol og underordne dem Allahs vilje. Forresten, i selve Taliban er dets formand ikke en orientalsk despot, kollektiv regeringsførelse hersker. Og i alt, Allah og Sharia, og strenge islamiske love.
  Og selvfølgelig er de nu ikke længere så bange for Rusland. Og en kæmpe Taliban-hær marcherede ind i Tadsjikistan.
  Søn af Mullah Omar og lederen af Talibans militære fløj ønskede især krig.
  På grund af sin ungdom klør han selvfølgelig og tørster efter krig. Plus, selvfølgelig, ønsket om at lede hele Afghanistan. Men landet er ikke lille, og dets befolkning er næsten fyrre millioner mennesker, og ret ung, eller rettere sagt, gennemsnitsalderen på grund af den høje fødselsrate er sådan, at lysten til at kæmpe endnu ikke er gået væk.
  Så det, der skete, var praktisk talt uundgåeligt. En Tadsjikistans hær på en halv million angreb Tadsjikistan. Nå, som mange forudsagde, viste den tadsjikiske modstand sig at være svag. Mange af dem overgav sig, mange flygtede, og nogle gik over til Taleban-siden. Og den russiske base i Tadsjikistan var fuldstændig omringet. Og de begyndte at skyde og slå hende med stor intensitet.
  Russiske fly forsøgte at bombe Taleban, men uden større held.
  Vi var nødt til at gå ind i krigen på to fronter. Usbekistan har indtil videre bevaret neutraliteten.
  Krigeren gik med stor bitterhed. Og flere og flere russiske tropper blev overført mod syd.
  Nå, selvfølgelig kunne de storslåede fire ikke gå glip af dette, efter at de var gået ind i en hård kamp med fjenden.
  I Tadsjikistan er der næsten ingen sne selv om vinteren, og om sommeren er det en smerte at kæmpe i sko - dine fødder svulmer op, især hvis du løber meget. Og pigerne går til angreb og praler med deres bare, lyserøde hæle. Snavs klæber ikke til deres såler, som er så hårde som kamelhove.
  Elizabeth skyder fra et maskingevær på samme tid med sine bare tæer og kaster en destruktiv dødsgave.
  Ligene af Taliban, der er revet i stykker, springer op.
  Krigeren udbryder:
  - Til vores smukke børn!
  En anden kriger, Catherine, skyder også fra en maskinpistol. Han skribler med stor nøjagtighed og dræber Mujahideen. De falder som klippede hvedeskiver.
  Og en charmerende pige med gyldent hår kastede en dødsært med sin bare hæl og kurrede:
  - Rus forsvarede landet med sig selv,
  Fra invasionerne af helvedes græshopper...
  Og dækkede det med sine bryster -
  Alle folkeslag på Moder Jord!
  Og krigeren lo og viste sin mund fuld af tænder.
  Elena, en anden pige blandt dem, der viser kunstflyvning og mejer Taleban i rækker, kurrede:
  - Æbler i sneen,
  Det er pigebryster...
  Jeg vil hjælpe dig,
  Der vil være seje dommere!
  Og krigeren kastede igen sine bare tæer den morderiske gave til udslettelse. Og hun spredte mange Taleban i forskellige retninger og rev deres hoveder og lemmer af.
  Efrosinya mejer også Mujahideen ned, og gør det med stor entusiasme. Denne pige har så meget drive og skør energi. Hun kaster med sine bare tæer en dødsgave af stor ødelæggende kraft.
  Og så synger han:
  - Åh piger, barfodet, barfodet, barfodet...
  Vi svinger fletninger, fletninger, fletninger!
  Krigerpigerne har taget så meget imod Taleban, at skønhedens hæle funkler.
  Faktisk er en russisk kvinde en stor kraft. Og hun mejer fjender ned som en le med motor. Og det driver dig virkelig ned i kister eller endda ned i jorden.
  Krigerne viser deres rasende temperament og brøler:
  Vi er Komsomol-piger
  Vi elsker eskimoer...
  Skønhedens stemme er klar,
  Der kommer en ny film!
  Og krigerne tog det og viste deres meget lange og meget legende tunger.
  At bekæmpe Taleban er naturligvis ikke en let opgave. Og russiske fyre dør i et betydeligt antal. Og vi skal transportere to hundrede last fra Tadsjikistan.
  Selvfølgelig er folk i selve Rusland begyndt at gøre oprør - hvorfor var krigen med Ukraine nødvendig? Skal Rusland betale med sine sønners og døtres liv i krigen i Tadsjikistan? Spørgsmålene er naturligvis ganske naturlige. Faktisk er spillet stearinlyset værd? For diktator Rakhmonovs skyld, tab soldaters liv og brug nye billioner af rubler på en krig med en fjende, der er fanatisk og talrig som græshopper.
  Derudover stiger priserne, men der er ingen tegn på sejr. Og så fik Zyuganov et slagtilfælde, og lommeoppositionen blev lammet. Hvor længe, lydig over for myndighederne, førte han de marginaliserede i cirkler og imiterede kvasi-opposition. Og nu er lederen af den mest talrige og populære opposition, den mest bekvemme for myndighederne, blevet syg. Men et helligt sted er aldrig tomt. Andre kom, yngre og meget mere aggressive.
  Og tronen rystede...
  Men lige nu er der krig med Taleban. Her er piger blandt angrebsflyvepiloterne, der kæmper i himlen.
  Anastasia Witchakova er en af de berømte rødhårede krigere. Hun nægtede at kæmpe mod det broderlige Ukraine, men ødelægge Taliban, tak.
  Selvfølgelig ønskede mange kvindelige krigere ikke at dræbe deres slaviske brødre.
  Men at beskæftige sig med Mujahideen er en hellig sag for de ortodokse.
  Anastasia skød mod Taliban med sine bare tæer. Hun sendte en raket mod afghanerne og sang:
  Hvordan vi levede, kæmpede,
  Og død, uden frygt...
  Dette er en gave til barfodspiloten!
  Endnu en eskriger, også smuk, kun denne gang kæmper den blonde Akulina Orlova også med dushmans. Ja, Taliban kaldes, som i den første krig med afghanerne, dushmans eller ånder. Fjenden er dog stærk og stor i antal. Men Taliban og luftforsvaret har deres eget. Inklusiv dem, der blev taget til fange fra den tidligere regeringshær.
  Akulina Orlova laver en u-vending med sit fly og bevæger sig væk fra Stinger-missilet, hvorefter pigen sang:
  - En ond ånd kravler langs klipperne,
  Du brænder det med napalm...
  Tja, hvad hvis Taliban,
  Brug bedrag i kamp!
  En anden pige, Margarita Magnetic. Hendes hår er som bladguld. Meget smuk pige. Og hun nægtede også kategorisk at kæmpe med Ukraine. For han vil ikke gribe til våben mod sine slaviske brødre. Hvilket gav godkendelse fra mange. Og Taliban er religiøse fanatikere, og på et tidspunkt hjalp de de tjetjenske separatister. Desuden var Taliban den eneste stat i verden, der anerkendte Tjetjeniens uafhængighed. Og dette satte naturligvis et aftryk på forholdet til Rusland i mange år.
  Margarita Magnetic er klar til at kæmpe. Hendes bare tæer trykker på knapperne. Og raketter af kolossal, ødelæggende kraft flyver mod Taleban. Og de besejrer de skæggede afghanere.
  Margarita sang:
  - Øh, fædreland, lad dem skrige, din grimme ting,
  Og vi kan lide hende, selvom hun ikke er en skønhed!
  Bastards, godtroende,
  Hvis sikkerhedsofficeren bestemmer,
  Så der vil være fascisme,
  En vederstyggelighed for menneskeheden!
  Det første optøede plaster,
  Stalins begravelse -
  Rus vil ikke være Kain,
  Selvom hun er skadet!
  Og krigerne tog det i kor og kvidrede:
  - Slaverne kan ikke tolerere ydmygelse,
  Vi er alle for vores fædreland...
  Vi vil ikke tolerere flere fornærmelser,
  Kains hoved er i poolen!
  Piger på angrebsfly rammer Taliban og besejrer og dræber disse Mujahideen.
  Her flyver de for at tærske ånderne. Men zinkkister med dræbte russiske soldater og officerer bliver ført ud af Tadsjikistan.
  En af disse soldater blev efterladt uden et ben. Og han synger trist og med tårer i øjnene:
  - På en eller anden måde kørte de ind i kisten,
  Og den mest magtfulde ghoul,
  Jeg pressede alt ind og ud,
  Og komprimerede det tæt!
  Der er også piger på tanks. En meget interessant russisk bil "Bear". Mutante piger slog sig ned igen og prøvede sig selv i en anden form. Dette er en meget tung tank, mere end hundrede tons, en eksperimentel model. Det har selvfølgelig også en speciel besætning: fire piger. Og alle har navne, der begynder med E!
  For eksempel trykker Elizabeth på joystick-knapperne med sine bare tæer og rammer bunkeren med Taleban og brøler:
  - Ære til kommunismen!
  Catherine, der fortsætter med at skyde fra maskingevær og trykker på knapperne med sin karminrøde brystvorte, brøler:
  - Og uden Zyuganov! Skaldet og fuld!
  Elena knirkede og trykkede sin bare hæl på pedalen:
  - Til ture til Det Indiske Ocean!
  Euphrosyne skød også, denne gang ved hjælp af sin legende tunge, og knirkede:
  - For sejre i angrebskampe!
  Og pigerne lo. De regner bly over Taleban-krigere. Og de gør det meget godt.
  Elizabeth, der skød mod fjenden, tænkte. Faktisk, hvis en person har hjerner, forstår han, at enhver religion er et eventyr og menneskelig fantasi!
  Men hvorfor har forskellige slags religioner spredt sig over hele verden? Desuden mange i strid med sund fornuft? Tag faktisk den mest populære religion: Kristendommen. At tro på Gud korsfæstet på korset er dumt og absurd. Faktisk, hvis du tror på Bibelen, så bliver Gud på en eller anden måde mærkelig og uforståelig.
  Så drukner han næsten hele menneskeheden med vand, millioner af mennesker dør, og kun otte mennesker bliver reddet. Så beder han tværtimod på korset for bødlerne.
  Du bemærker måske: Det Gamle Testamentes Gud er meget grusom, men i Det Nye Testamente er Kristus ekstremt venlig. Og her er en grel modsætning synlig. Faktisk, hvis Jesus var Gud Sønnen, skulle han have brændt Sodoma og Gomorra ned. Men der var voksne, børn og kvinder der. Er det ikke grusomt?
  Og mange andre eksempler på grusomhed kan nævnes i meget lang tid. Alene Elishas mord på børn er noget værd.
  Så tænk på, hvad folk tror. Og regeringen påtvinger også religion. Og nu bekæmper de de religiøse fanatikere Taleban.
  Men de advarede - vær ikke glad for, at USA forlader Afghanistan, det bliver kun værre for Rusland.
  Taliban, efter at have hvilet sig lidt og udnyttet det faktum, at Ruslands hænder var bundet af krigen med Ukraine, tog affære og slog til. Og dette var forudsagt af mange. Og Rusland måtte tilmelde sig. Og selvfølgelig, mod deres vilje, døde alt for mange russiske soldater på basen i Tadsjikistan. Så Rusland fandt sig selv involveret i endnu en krig. Og stemningen i samfundet er selvfølgelig blevet meget mere fjendtlig over for den nuværende præsident. Folks kærlighed er meget foranderlig. Og Taliban beregnede selvfølgelig alt korrekt. Desuden er USA, i dette tilfælde, glade - det stillede sine fjender op mod hinanden. Og de begyndte at sige om deres præsident: en klog gammel mand. Ligesom, hvor smart han arrangerede alt.
  Faktisk er alder ingen hindring for både sport og visdom!
  Elizabeth skyder igen, og igen, selvfølgelig, med sine bare tæer. Det er ret varmt i tanken selv om vinteren. Og om sommeren er det rigtig varmt i Tadsjikistan.
  Pigen tog den og sang:
  -Hvis det er langt, langt, langt,
  Kæmp, ødelægge Taleban...
  Hvis det er langt, langt, langt,
  Løb ned ad bakke i kamp!
  Det er muligt, det er muligt
  Det er selvfølgelig rigtigt, sandt...
  Også selvom det nogle gange føles som
  Vi kan hamle op med Afrika!
  Og i Afrika er priserne så høje
  Og i Afrika er penge så mange!
  Flodheste har tabt sig
  Kaskelotten er blevet afmagret...
  Og folket, som en papegøje,
  Gå direkte til himlen!
  Ekaterina bemærkede med et grin og trykkede på tankens joystick-knap sammen med hende
  karminrød brystvorte:
  - Der er noget, der ikke er nok optimisme i dig!
  Elizabeth svarede vredt:
  - Hvis herskeren er en moralsk krøbling og en slyngel, hvilken glæde kan hans undersåtter så have!
  Elena nikkede:
  - Ja! De siger, at problemer lige er begyndt! Men det var netop hans overdrevne held, der gjorde ham alt for selvsikker!
  Elizabeth nikkede med sit blåtonede hoved:
  - Ja, jeg har altid tænkt, at så meget held ikke kan gives til én person, han bestiger en hvid hest, i den forstand, han begynder at tro, at havet er knæ-dybt for ham. Og så, som den gamle kvinde, der ville blive Gud, ender hun med ingenting!
  Catherine var enig i dette:
  - Ja! Der var for meget held, og det forkælede ham. Hvordan formuen i sin tid elskede Napoleon, Hitler, Ivan den Forfærdelige, Ludvig den Fjortende og derefter vendte sig bort fra dem.
  Euphrosyne bemærkede:
  - Nikolaj II var en meget uheldig, men samtidig en venlig og anstændig konge. For eksempel tror du, at han i det mindste ville have været lidt heldig i krigen med Japan. For eksempel, hvis admiral Makarov ikke var død, kunne alt have været anderledes. Og admiral Makarov døde på grund af en hel række usandsynlige tilfældigheder. Af en eller anden grund beordrede han ikke minefejning af destroyere, og ingen af hans underordnede gav en sådan ordre. Og minen var højst sandsynligt russisk, og det store slagskib burde ikke være sunket fra én mine. Og selv i dette tilfælde kunne admiral Makarov være blevet reddet, som for eksempel Kirill Romanov blev reddet.
  Elizabeth var enig:
  - Ja, lidt held for Nicholas II kunne have givet Rusland meget mere end meget held for andre herskere. Jeg understreger, især over for den nuværende præsident, der, da han modtog Fortunes gaver som fra et overflødighedshorn, kastede dem i sandet. Indtil den tidligere chef for det hemmelige politi endelig begyndte at slippe heldet. Men lidt held til den sødeste Nicholas II! For eksempel kunne admiral Makarov besejre japanerne til søs med lidt blodsudgydelse, og så ville krigen med samuraien ikke have kostet mange ofre. Og hvis det zaristiske Rusland havde vundet krigen med Japan, ville Første Verdenskrig højst sandsynligt ikke være sket. Så den kejserlige hærs autoritet ville være for høj, og tyskerne ville ikke vove at erklære krig!
  Elena nikkede:
  - Måske! Selvom Makarov alene ikke udtømmer antallet af fejl og uheld i krigen med Japan. Selvom jeg må indrømme, var fjenden stærk. Men på den anden side, hvis slagskibet Oslyabi ikke var sunket så hurtigt, selv under slaget ved Tsushima, kunne eskadronen let have brudt igennem til Vladivostok! Og så viste krigen med Japan sig at være så mislykket.
  Euphrosyne bemærkede:
  - Men krigen i 1945 med Japan viste sig at være overraskende let og vellykket. Som om Japan var løbet tør for held. Men desværre førte Stalins sejr til, at kommunisterne kom til magten over Kina og fremkomsten af et meget stærkt og farligt imperium, som nærmest angreb USSR under Bresjnev. Og selv nu foregiver Kina kun at være en ven. Og han vil selv hugge land af fra os op til Ural.
  Catherine nikkede:
  - Ja! Hvis japanerne var blevet besejret dengang, ville der have været det gule Rusland i stedet for det nordlige Kina, og ortodoksien ville være kommet til det himmelske imperium. Hvad skete der som følge af Stalins lette sejr over japanerne? Fødslen af et ateistisk imperium og et mægtigt monster på grænsen til Rusland!
  Elizabeth bemærkede og blottede sine tænder:
  - Så tro på den kristne Gud. Sejr over Japan ville give nye titusinder af ortodokse troende. Men i stedet kom et aggressivt ateistisk regime til magten i Rusland. Og så bragte det blodige stalinistiske regime ateisme til Kina. Og Maos grusomme imperium dukkede op. Jeg forstår virkelig ikke, hvad Gud ville!
  Elena bemærkede:
  - Enten er der slet ingen Gud, eller også er Satan meget stærkere, end Bibelen siger, eller også er den Almægtiges planer uforståelige for os!
  Euphrosyne bemærkede:
  - Normalt er grusomme konger mere succesfulde! Den eneste undtagelse var måske Alexander den Første. Zaren er intelligent, venlig, liberal, en gentleman og ville ikke skade en flue. Og samtidig succes!
  Elizabeth bemærkede:
  - Og Catherine den Anden blev ikke betragtet som en grusom og ond hersker, og havde også stor succes. Sandt nok var hun en hore, og generelt ikke en særlig god person. Hun forbød bønderne at klage over deres herrer. Det er endda mærkeligt, at så meget held blev givet til sådan en modbydelig person.
  Elena nikkede:
  - Ja, og tro så på den kristne Gud! Når de onde og modbydelige er de mest succesrige!
  Catherine sang med raseri:
  Verden hviler på vold
  Vulkanen af raseri fosser ud i stor stil...
  Spændingen er i top,
  Vågner op med smerte og frygt,
  Kun frygt vil give os venner,
  Kun smerte motiverer dig til at arbejde,
  Derfor vil jeg det mere og mere
  Eksploder hyperplasma i mængden!
  Elizabeth bemærkede med et suk:
  - Ja, Djengis Khan var en uhøflig hedning. Han kunne ikke læse eller skrive, men han overtog halvdelen af verden. Både muslimer og kristne tabte i kamp med ham. Og spørgsmålet er, hvor var den almægtige Gud på dette tidspunkt? Og hvorfor besejrede mongolernes hedenskab monoteismen: islam og kristendom?
  Euphrosyne bemærkede med et smil:
  - På samme måde kan man spørge: hvor var den almægtige Gud, da Kain dræbte Abel? Hvorfor tillod han den første brodermorderkrig i menneskehedens historie?
  Elena smilede og opsummerede:
  - Ja, man kan skændes i det uendelige, men man vil aldrig bevise hverken, at Gud findes, eller at han ikke eksisterer.
  Ekaterina bemærkede:
  - Jeg tvivler stærkt på Jesus Kristus. De uheldige, undertrykte jøder kunne godt have taget en stærk, begavet hypnotisør, såsom Anatoly Kashpirovsky, til en messias og guddommeliggjort ham. Hvis du ser på statistikken over Anatoly Mikhailovichs mirakler, er han sejere end Kristus.
  Euphrosyne fnisede og sang:
  - Gud forbyde det, åbn de blindes øjne,
  Og rette ryggen på pukkelryggene...
  Ja Gud, vær Gud, i det mindste en lille smule,
  Men du kan ikke blive lidt korsfæstet!
  Og pigerne tog imod Taliban igen. Ved at trykke på joystick-knapperne med deres bare tæer, mejede de adskillige Mujahideen ned og lagde dem bogstaveligt talt ned i partier. Skæggede Taliban døde under maskingeværild og højeksplosive fragmenteringsgranater. Alvorlig sjov fulgte med masseudryddelsen af religiøse fanatikere.
  Og her er Alenka med sin bataljon af smukke piger, der trods Tadsjikistans kølige vintervejr angriber Taliban barfodet.
  De er dog i korte nederdele, og deres kroppe er dækket af panserplader lavet af Kevlar.
  Skønhederne løber til angrebet og synger:
  - Det onde Taleban kravler langs klipperne,
  Men pigerne er de sejeste...
  Slå ham med napalm
  Vi vil fejre succes!
  Og pigerne vil gnistre med perlefarvede tænder.
  Og så vil Anyuta med sine bare tæer kaste en ært med sprængstof mod Mujahideen. Og hun vil sprede Taleban i forskellige retninger, som killinger.
  Pigen tog den og sang:
  - Ære til fædrelandet, ære,
  Tanks suser frem...
  Divisioner af piger i bikini,
  Hilsen det russiske folk!
  Den rødhårede Alla skyder også mod skæggede fjender, slår dem ned og synger:
  - Rus grinede ad denne Taleban,
  I alle aldre er det derfor, det er Rus'!
  Og pigen vil også tage det og kaste en dræber citron mod Mujahideen med sine bare tæer. Og spreder fjender i alle forskellige retninger.
  Og hvordan han fløjter for alvor.
  Flere dusin krager blev bedøvet. Efter at have fået et hjerteanfald faldt de på hovedet af Talibans barberede hoveder og blev skudt igennem. Hvorefter krigeren kvidrede:
  - Sagen er meget kontroversiel her,
  Jeg tror simpelthen på, at det bliver i topklasse!
  Taliban, jeg ved, vi vil vinde,
  Der er trods alt en stolt kerub over os!
  Maria, en anden af bikinipigerne, tog den og fløjtede. Og med sine bare tæer kastede hun en enorm morderisk kraft mod fjenden, en meget ødelæggende dødsgave. Hun makulerede Taliban-krigerne og kurrede og blottede sine tænder:
  - Der er en enorm tåge omkring Rusland,
  Og Taliban-krigeren skynder sig til Fædrelandet!
  OL, virkelig en heltepige. Hun er stor og samtidig er hendes hår lysebrunt. Krigeren har luksuriøse hofter og stærke mavemuskler, som er foret med chokoladebarer. Nå, ingen kan rigtigt modstå sådan en udyr pige.
  Og derfor løftede hun med sine kraftige, muskuløse, bare fødder en hel tønde sprængstof og kastede den mod Taleban. Og denne tønde skyndte sig med stor, dødbringende fart. Og hvordan det vil styrte ind i Mujahideen, bogstaveligt talt rive dem fra hinanden.
  Krigerhelten tog det med glæde og sang:
  Og over Murom rynker himlen,
  Lysets daggry stiger...
  Vi, ligesom Ilya Muromets døtre,
  Det var ikke forgæves, at de pralede af deres styrke!
  Det er faktisk meget mere behageligt at kæmpe og dræbe Taleban end at bekæmpe slaverne. Her tror jeg, at alle vil være enige om, at det er synd at dræbe brødre.
  Olympias sang i raseri:
  Hvor mange brødre kan du dræbe?
  Tro mig, en person er trods alt født til lykke...
  Moderen lader ikke sin søn gå foran,
  Og selv om sommeren er der dårligt vejr under krigen!
  Hvorefter den heroiske pige vil tage en dyb indånding af luft i lungerne og fløjte. Mange hundrede krager får straks et hjerteanfald og besvimer. Og deres skarpe næb flyver ned og gennemborer kranierne på Taleban, som presser på de russiske troppers positioner.
  Olympias, der væltede kragerne med fløjter og fik dem til at falde forbløffet, tog den og kvidrede:
  Ta, ta, ta - hovene banker,
  Her, der, der - maskingeværet ramte!
  Taleban-hæren er fuldstændig besejret,
  Og ingen kan besejre hæren af piger!
  Marusya skyder også mod de fremrykkende Taleban-soldater. Viser sit temperament og den højeste klasse. Hendes maskingevær mejer hele rækker af Mujahideen.
  Pigen kaster en morderisk dødsgave med sine bare tæer. Slår en masse Taleban-krigere ud og knirker:
  - Klassikere af krig,
  Dette er for en pige at være barfodet...
  Døtre og sønner,
  Lad os gøre alle til spil!
  Krigerne er virkelig smukke.
  Matryona, der skød mod Taleban og kastede ødelæggelsesgaver med sine bare tæer, kvidrede:
  - Ære til pigerne i bikini,
  De slog Mujahideen...
  Pigerne har knive barfodet,
  De angriber sådan her til frokost!
  En pige med en tynd talje og luksuriøse hofter skyder mod det nærgående Taleban. Han gør dette meget behændigt og præcist. Han klipper dem ned som en plæneklipper og synger:
  - Pigen dansede en polka,
  På græsplænen i de tidlige timer...
  Hale til venstre, hale til højre,
  Dette er polka Karabas!
  Og nu vil krigeren igen kaste en tilstedeværende morder mod fjenden med sine bare tæer. Og han vil dræbe en masse Taleban.
  Her kæmper Victoria og Veronica. Begge piger er meget seje. Og de skyder ekstremt præcist.
  Victoria kastede udslettelsesgaven med sin bare hæl med dødelig kraft. Hun rev mange dushmans og knirkede:
  - Pengene smelter i tegnebogen,
  Hovedstæder smelter...
  Og på russisk -
  Penge betyder manna!
  En anden pige trykkede på en knap med sin skarlagenrøde brystvorte, som tændte en øredøvende ultralyd, og sendte den til at flyve gennem luften. Og allerede tusinder af krager faldt på Talibans barberede hoveder. Og lad os slå dem.
  Den rødhårede pige sang:
  Rusland bliver angrebet af Mujahideen,
  Der er mange af dem i Afghanistan...
  Ja, vores bedstefædre kæmpede i Afghanistan dengang,
  Nu har det formidable Taliban rejst sit sværd!
  
  Men barfodede piger giver ikke op,
  De vil simpelthen vise den højeste klasse...
  De kæmper livligt med Talibans armada,
  Og de rammer ånden lige i øjet!
  Og krigeren med sine bare tæer vil kaste udslettelsesgaven med morderisk magt. Og alle får det fra ham.
  Alice og Angelica skyder mod Taleban med snigskytterifler. Og de gør det ekstremt præcist. Og de fyrer med sådan en præcision.
  Alice tog den og sang:
  Der vil være en kiste til dushman,
  Hold dig sund til...
  Piger løber rundt nøgne om vinteren!
  Og de brækker ryggen med Mujahideen!
  Og så skød Alice med en skarlagenrød brystvorte, da hun trykkede på knappen. Og slog et dusin Taleban ud.
  Alice tog den og kvidrede og blottede sine tænder:
  - For fædrelandet og friheden til det sidste,
  Barfodede piger i bikini
  I er sådan nogle heltinder...
  Få hjerter til at slå i forening!
  Angelica bekræftede:
  - Bank i kor! Dette er godt!
  . KAPITEL nr. 14.
  Okay, de vækkede Catherine. I mellemtiden valgte Elizabeth sit næste offer, eller klient, til afhøring. Indtil videre har de ikke fundet nogen væsentlige spor.
  Men i dette tilfælde virkede pigen Marianna den mest interessante. Hun er ikke kun psykisk syg, men har også en teknisk uddannelse og så ud til at vise betydelige evner inden for elektronik som barn.
  Elena, denne rødhårede dronning, bemærkede:
  - Hvis der er noget at starte med, så er det med hende!
  Euphrosyne sagde med et smil:
  - Det er ikke den værste idé, men... Jeg har en intuitiv fornemmelse af, at vi ikke graver det rigtige sted!
  Elizabeth protesterede logisk:
  - Intuition bør ikke erstatte information og analyse. Desuden er Marianna en meget smart pige. Og samtidig har hun en svær form for skizofreni. Og det kan du ikke argumentere imod!
  Catherine, der blottede sine tænder, sang:
  -Vi elsker alle at lave ansigter,
  Tager den nemme måde
  Og samtidig er de så ens,
  Lidt skørt!
  Mutantpigerne kom dog ikke ind i den dybe jungle. Og de tog den og fløj rundt i Jordens metropol.
  Omkring dem blinkede planetens rige og udsmykkede skyskrabere, som bogstaveligt talt funklede af guld og en masse dygtigt udskårne sten og mange andre skønheder.
  Blomsterne så især vidunderlige ud, på størrelse med et godt stadion, og folk boede også på dem.
  Og også rigtig mange børn løb og hoppede. Desuden er mange af dem tidligere voksne.
  Sådan falder folk ind i barndommen og får kroppe, hvor der er meget sjov, og man hele tiden vil grine og hoppe.
  Elizabeth bemærkede:
  - Og hvorfor er Marianne skizofren? Der er milliarder af sådanne skøre mennesker her, hvis ikke værre!
  Catherine nikkede:
  - Ja, for at være ærlig... Vi får virkelige problemer, hvis vi ikke uddanner dem. Mere præcist for hele menneskeheden.
  Elena rystede på sit røde hår og indvilligede:
  - Der er en total nedbrydning. Og jo længere det går, jo værre bliver det.
  Adskillige børn blinkede med deres bare hæle, som var lyserøde og bløde, selvom de blev slået på en ret hård overflade, inklusive gader og vægge i huse oversået med diamanter.
  Ja, der var en meget fed komposition her.
  Euphrosyne, en pige med hvidt hår, sang:
  - Åh, barndom, barndom, hvor har du travlt?
  Åh, barndom, barndom, hvor løber du hen!
  Jeg vil ikke bare blive voksen,
  Jeg vil være en pige igen!
  Elizabeth bemærkede:
  - Kærlighed til alle aldre. Men det vil være dumt, hvis vi også begynder at efterligne galninger. Vi gennemgik trods alt Anden Verdenskrig - dette var hærdning og afprøvning!
  Catherine bemærkede med et grin:
  - Og krigen med Taleban var endnu værre. Mere præcist, hvis ikke køligere, så i det mindste mere åndeligt behageligt. For eksempel er nogle tyske drenge, især dem med blond hår, så søde, at det er ubehageligt og ulækkert at dræbe dem!
  Elena bemærkede med et smil:
  - Men afghanske drenge, selvom de har sort hår, når de ikke har skæg endnu, er ret søde og behagelige. Men der er mange teenagere i Taleban-hæren, og det er på en eller anden måde ulækkert at skyde på dem, og endnu mere at skære deres hoveder af med sværd.
  Euphrosyne, fnisende, bemærkede:
  - Afghanske skægløse drenge foretrækker at kæmpe barfodet for at redde deres sko og være mere adrætte. I hvert fald indtil frost. Og i den zone forekommer frost normalt kun i bjergene om vinteren. Men klimaet er ubehageligt, lidt koldt om natten, varmt om dagen - men tørt! Her i Indien er klimaet meget fugtigt og så varmt og mildt.
  Elizabeth nikkede:
  - Ja, i Indien. Der kan du sove under en bro, selv om vinteren, og i for eksempel Bombay fryser du ikke engang nøgen. Men det er stadig fugtigt, og der er mange insekter. Så i oldtiden var der ingen himmel nogen steder på jorden!
  Catherine sang:
  Jeg tager dig til et fjerntliggende sted,
  Livet bliver paradis...
  Hav bare ondt af mig
  Bliv min kone!
  Marianna boede i et særligt hus, der lignede et jordbær. Og i det øjeblik, pigerne dukkede op, elskede hun gigolo-robotten. Og den smukke blondine rystede bogstaveligt talt af fornøjelse.
  Elizabeth bemærkede:
  - Nej! Det ser ud til, at vi er fuldstændige idioter.
  Ekaterina foreslog:
  - Lad os ikke forstyrre dem. Lad os vente lidt.
  Euphrosyne bemærkede:
  - En robot er ikke en menneskelig dreng, men kvinder kan elske i meget lang tid!
  Elena den rødhårede pige foreslog:
  - Lad os lege.
  Elizabeth spurgte:
  - Hvad?
  Den brændende skønhed svarede:
  - Vi vil udtale aforismer. Hvem er smartere og sejere?
  Catherine nikkede:
  - Det er logisk, kom nu, jeg går først!
  Euphrosyne mumlede:
  - Start!
  Pigen med gult hår sagde:
  - Den, der ikke har et hjerte af guld, er ikke en kobber, knust skilling værd!
  Elizabeth tweetede:
  - Hvis du er et havehoved, vil du ikke kunne bruge høsten!
  Elena fortsatte:
  - Hvis du ikke ved, hvordan du knytter næverne, så bliver du helt sikkert skruet sammen!
  
  Euphrosyne om gurglen:
  - Kvinders svagheder gør magtfulde mænd magtesløse!
  Catherine hvæsede:
  - Tungen er det mest pålidelige net til at fange insekter med intelligens!
  Elizabeth tilføjede vittigt:
  - En piges bare hæl hjælper dig med at finde nyt luksuriøst tøj og tage en mands sko på som en kølle!
  Elena tweetede som svar:
  - En rævekvinde kan forvandle en løve til en brægende vædder, slippe løs på en fåreskindsfrakke!
  Euphrosyne knirkede og blottede sine tænder:
  - Det er bedre at være barfodets dreng for evigt end en skoet gammel mand i et stykke tid!
  Catherine bemærkede med et grin:
  - Det er bedre for en pige at være barfodet end skævt!
  Og krigerne brød ud i grin. Det var deres ting.
  Den rødhårede Elena bemærkede med et meget tilfreds blik:
  - Ja, vores efterforskning ligner ærligt talt et klovneri. Vi markerer ikke engang tid, men kravler i cirkler. Nu, i stedet for at gøre seriøse forretninger, lytter vi til en skør dames vellystige suk og skrig. Og vi ligner totalt idioter!
  Euphrosyne bemærkede sarkastisk:
  - Det er rigtigt! Men hvad foreslår du helt præcist, at vi gør?
  Elizabeth, en mutant pige med blåt hår, som var den uudtalte leder af disse fire, foreslog:
  - Lad os synge!
  Catherine lo og spurgte:
  -Er du seriøs?
  Pigen med blåt hår nikkede og tilføjede:
  - Temmelig! Desuden kommer nogle populære aforismer ikke i tankerne.
  Euphrosyne stampede sin bare fod og knirkede:
  - Selvfølgelig tager vi den og synger! Sangen hjælper os med at bygge og leve.
  Og de sang i kor;
  Vores smukke Rus er berømt,
  Mål for det kosmisk herlige fædreland...
  Lad ikke tristhed genere drengen,
  Vi vil leve under hellig kommunisme!
    
  Vores hjemland, strengen spiller,
  Det vil være vidunderligt for alle på planeten...
  Vores Rusland er et helligt land,
  Hvor glade børn griner!
    
  Der er intet fædreland - bedre end et land,
  Den, der genoplivede stor magt...
  Vi er bare mennesker, kender ørnene,
  Lad os slå Wehrmacht i ansigtet!
    
  Vort Fædreland er en stærk kulør,
  Vi vil behændigt tage fremragende kort...
  Nej, Rusland vil ikke være i stand til at forsvinde,
  Hvis vi spiller hovedslæden!
    
  Russisk tro - magtfuld Svarog,
  Den med kosmisk rasende kraft...
  Lad os bede til, at Rod vil hjælpe os,
  Vinger af guld flagrer over verden!
    
  Ære til Jordens kosmiske kraft,
  Den magt fødte fænomenet...
  Folk fra den nye russiske familie,
  Den russiske hær er en formidabel styrke!
    
  Tro os, vi blev født til rummet,
  Lad os gøre russere til en supernation...
  Vi vil blive sønner af store generationer,
  Fjenden vil være som afskallede æg!
    
  Dette er den fedeste for Rusland,
  Du er en pioner, selvom du er barn i årevis...
  Pigen vil sparke med sin bare fod,
  Du er en super kriger, tæl fra bleer!
    
  Fædrelandet bor i drengens hjerte,
  Den, der blev skabt hurtigt til rummet...
  Du går direkte på vandretur,
  Jeg tror, vi vil bygge et palads af kommunisme!
    
  Det er her vores verden vil blive for Rusland,
  Det mest kosmiske, vidunderligt smukke...
  Du er vores Lada idol af lykke,
  Og det er farligt at kæmpe mod Svarog!
    
  Sand styrke, vort land,
  Den, der blev født til lykke for os,
  Selvom Satan angriber Rus,
  Magtens storhed vil være et idol!
    
  Dette er et herligt slag for fædrelandet,
  Pigen vil slå dig med sit bare knæ...
  Vi vil modtage en glædelig gave,
  Og vi vil stille Hitler mod væggen!
    
  Den russiske hær er ørne,
  Dem, der vil ødelægge Kraut-hæren...
  Hordens dage, du ved, er talte,
  Og I hunde, ved ikke at slå tilbage!
    
  Evig herlighed for at afkøle Rus',
  Vi vil være tro mod familiens banner...
  Vi kan redde vort fædreland,
  For folkets store lykke!
    
  Rusland vil blive som Jordens fakkel,
  Hvad lyser vejen til universet...
  Af hensyn til den store russiske familie,
  Og vi fortsætter med at bevæge os mod skabelsen!
    
  Det bedste eksempel for en pioner er
  Dette er en kamp, hvor alt er fedt...
  Måske vil sir også gerne vinde,
  At skændes med os, tro mig, er farligt!
    
  Jeg tror på, at vi alle vil flyve ud i rummet,
  Lad os lave sjove vittigheder om verden...
  Et sted kom keruben selv forbi,
  Vær et geni i stedet for en idiot!
    
  Det er det, det handler om, fred for rummet,
  Evig smuk, som et stykke legetøj...
  Et sted er der en rasende fest,
  Og sindssygehospitalet græder efter Adolf!
    
  Jeg tror på, at Rus' vil blomstre storslået,
  At vi vil bygge palæer på Mars...
  Vi kan redde vores land, jeg ved,
  Alt bliver fantastisk, tro mig, det bliver fantastisk!
    
  Det evige fædreland, vores land,
  Den stærkeste, ødelægger smukt...
  Hvorfor angriber du os, Satan?
  Det bliver fantastisk, folk vil blive overrasket!
    
  Dette er hvad vores race skabte for kosmos,
  Tro mod rummet, cool æra....
  Et sted blev en bunker ødelagt af granater,
  Vores anliggender, folk ved, er ikke dårlige!
    
  Dette er hvad Rusland bringer til universet,
  De bedste gaver i verden...
  Du vil blive hædret som Komsomol-medlem,
  Og pigens hotteste kys!
    
  Her er en by bygget på Venus,
  Meget stor og meget smuk...
  Og pioneren er glad for alt bedre,
  Han er en prædikant af kollektivets land!
    
  Dette er den bedste dragt til rummet,
  Det er når du skynder dig over ujævnheder...
  Og vi vil ikke lade fædrelandet forsvinde,
  Det hele er enkelt, kend blomsterne!
    
  Gud er protektor for vores Rus',
  Den der dukkede op i solens stråler...
  Så pige, vær ikke ked af det
  Og pionererne slog med næverne!
    
  Vores piger er de sejeste
  De kan slå alt græsset ned med et maskingevær...
  Führeren løber - angribe ham,
  Lad os tage en tur til agnen!
    
  Hvis vi er nødt til det, vil vi feje bjerge væk,
  Pigernes bare hæl er som en forhammer....
  Lad os redde jorden fra sværmen af napalm,
  Nå, der er en løkke på hordens nakke!
    
  Pige, det er en dejlig fighter,
  Kan klippe en linje ned med ét sving...
  Du er en dreng, du ved, godt gået,
  Selvom han er en pioner, er der et barn, der ikke er fattig!
    
  Nu angriber vi allerede Berlin,
  Den er dækket af strømafskærmninger...
  Og til vores støtte, kend keruben,
  Sværd funklende som diamanter!
    
  Dette er rummet, vores jord,
  Vi kan flyve, tro mig, med en kvasar...
  Vores bedste familie
  Det knuser alt med et berygtet slag!
    
  Dette er hjertet af børnene for fædrelandet,
  Det fedeste sted i universet...
  De smukkeste piger i verden,
  Med stor kraft i uforgængelige rum!
  Marianne er endelig træt af at elske med den kybernetiske gigolo. Og fire mutante krigere kom ind i hendes værelse.
  Marianne havde en flerfarvet frisure og så ungdommelig og måske endda barnlig ud.
  Da hun så de heroiske piger, lo hun og rakte tungen ud og knurrede:
  - Er du kommet for at tjene mig?
  Elizabeth brølede:
  - Du er en farlig kriminel, og du skal svare på en række af vores meget tricky spørgsmål, ellers bliver du sendt i fængsel!
  Marianne fnisede og svarede dristigt:
  - De vil ikke sende mig i fængsel. Og hospitalet er ikke dårligt. Det er også fyldt med forskellige former for underholdning, og maden er god.
  Elena bemærkede i en streng tone:
  - Lad være med at foregive at være dum. Er det dig, der kaprede det intergalaktiske skib?
  Marianne fnisede igen og svarede:
  - Ja jeg! Jeg sprængte et andet univers i luften og slugte et andet.
  Catherine bemærkede med et grin:
  - Det er ikke klart fra dig, at du har slugt universer!
  Den skøre pige blottede sine tænder og brølede:
  - Nu vil jeg grine
  Og jeg vil bare sluge dig!
  Jeg sluger det! Jeg sluger det!
  Jeg vil ikke have nåde!
  Elizabeth blinkede tilbage til hende og sang:
  Galehus i brand
  Satans sanatorium...
  Der vil være en pisk på ryggen,
  Vi er trofaste mod Herren!
  Marianne holdt pludselig op med at rykke, hendes blå øjne fik et meningsfuldt udtryk. Og pigen med en forstyrret psyke spurgte:
  - Er du tilfældigvis de samme fire - E-4, piger med blåt, gult, rødt og hvidt hår?
  Elena spurgte:
  - Og hvis ja, hvad så?
  Marianna sang med et smil:
  - Fire piger med bare fødder,
  Du har dolke, du har også sværd...
  Du løber rask ad stierne,
  Og hvis du har brug for noget, din fistel!
  Og igen begynder han at grine. Nå, hun er helt sikkert vildt skør. Men samtidig, skal det siges, er hun smuk.
  Pigerne kiggede på hinanden. Og Euphrosyne bemærkede:
  - Så skal vi fortsætte med at spille fjols, eller hvad? Faktisk, er hun overhovedet i stand til at lave noget?
  Marianna vågnede straks op, vendte hovedet og mumlede:
  - Ved du, at jeg opfandt en evighedsmaskine?
  Elizabeth nikkede:
  - Ja, det ved jeg! Dette er faktisk det graviomagnetiske princip for hyperinduktion, der bruges. Det har kun lidt praktisk nytte. Enheden er omfangsrig og producerer lidt elektricitet. Det er meget nemmere at bruge traditionel, kontrolleret og helt sikker termokvarksyntese, som fra et gram sand producerer samme energi som ved afbrænding af fire milliarder tons kul. Hvordan man laver så komplekse enheder, der i bedste fald kan oplade en super-smartphone.
  Marianne gøede:
  - Men hun var i stand til at tilbagevise loven om energibevarelse!
  Catherine nikkede og tilføjede:
  - Loven om bevarelse af energi blev allerede tilbagevist af termokvarkfusion. Og med termoprensyntese udvindes energi fra et gram sand, som når man brænder otte quadrillioner tons kul! Og alle menneskehedens energiproblemer er nu blevet løst for evigt!
  Den skøre pige sparkede sine bare, solbrune, muskuløse ben og sang:
  Uafslørede hemmeligheder for os, det er tid til at afsløre dem,
  Naturens hemmeligheder ligger som i en sparegris...
  Vi vil rive galaksens kraft ud, kernens energi,
  Andens kraft i flasken vil falme!
  Elizabeth klappede i hænderne og bemærkede:
  - Jamen, du er dejlig! Jeg tror, du vil give fjenden et knusende slag.
  Marianne fnisede igen, og hendes tænder, der funklede som perler, begyndte at funkle.
  Catherine spurgte i en streng tone:
  - Har du et alibi?
  Marianne fnisede og svarede:
  - Nej, jeg har ikke sådan en sygdom.
  Elena bemærkede, efter at have fremsat en anmodning til Hypernet på forhånd:
  - Nej! Det ser ud til, at hun legede her. Jeg fløj også til Venus. Og det var selvfølgelig fantastisk for hende.
  Euphrosyne sang:
  At drømme om andre verdener,
  Flyv til stjernerne ind i skyerne...
  Skab en magisk verden
  Hvem, pige, er dit idol?
  Marianne fnisede og foreslog:
  - Lad os elske i stedet. Dette vil være den bedste gerning.
  Elizabeth skyndte sig at ændre samtaleemnet:
  -Har du prøvet at opfinde noget endnu?
  Den mentalt forstyrrede pige kløede sig i toppen af hovedet med sin bare, mejslede fod og svarede:
  - Jeg forsøgte at skabe en tidsmaskine. Det her, ser du, er fantastisk. Især hvis du flyver ind i fremtiden. Ja, og tidligere ville det for eksempel have været muligt at dræbe Hitler. Og ændre verdenshistoriens gang.
  Elena bemærkede logisk:
  - Så kan denne verden, hvis historien ændres, forsvinde. Som den gamle film: "Sommerfugleeffekten." Og så er det slet ikke en sommerfugl at dræbe Hitler!
  Elizabeth nikkede indforstået:
  - Ja, at ødelægge Hitler ville ikke nødvendigvis gøre verden til et bedre sted. For det første kunne en klogere, snedig og fleksibel være blevet den nazistiske leder, som ikke ville have sendt jøder i ovnen, men ville have handlet mere subtilt. Og ganske muligt ville han have erobret verden. Ellers ville der være endnu flere ofre. Derudover kunne Stalin have overtaget hele Europa uden Hitler og så andre lande. Og det er ikke et faktum, at det var godt!
  Marianne protesterede:
  - Hvis kommunisterne havde forenet hele verden tilbage i det tyvende århundrede, så havde vi måske allerede erobret hele universet!
  Ekaterina svarede:
  - Er ikke et faktum. Faktum er, at i en planøkonomi af den stalinistiske type er der ikke en sådan motivation til at udvikle teknologi som i kapitalistisk konkurrence, især mellem forskellige lande. Hvis hele verden var under kontrol af en stalinistisk planøkonomi og kun den offentlige sektor, så ville der ikke være noget incitament til at indføre elektronik og andre forbedringer. Og der kan være stagnation af fremskridt.
  Elena nikkede med hovedet, som var rødt og kobber, som et pionerslips:
  - Det er det! Der er nogle kloge mennesker, der siger: måske ville det være bedre, hvis Hitler vandt? Ja, i Det Tredje Rige, på tolv år, udviklede militærteknologien sig praktisk talt fra bunden til avancerede stillinger, og under tyskernes dygtige ledelse, ideel orden og disciplin, ville menneskeheden virkelig have erobret ikke kun sit eget univers, men også andre!
  Marianne knirkede, rullede hofterne og spurgte:
  - Jamen, er det ikke sådan?
  Elizabeth svarede:
  - Jamen, hvis der i Det Tredje Rige var lighed for alle nationer, og der var normale ledere, kunne der måske være sket noget godt. Men hvis slavesystemet vendte tilbage, hvilket incitament ville der så være til at udvikle teknologi? Der er jo slaver alligevel! Og de gør alt det beskidte arbejde for mestrene!
  Ekaterina bekræftede:
  - Ja! Et forenet imperium ser ikke ud til at være dårligt. Men hvis det opstår på et usundt grundlag, når menneskeheden endnu ikke er modnet, så kan der ikke komme noget godt ud af det. Og så gik folk igennem alt, udgød en masse blod og gik amok!
  Efrosinya tilføjede med et smil:
  - Og vi gennemgik en brodermorderkrig, men vi indså, at det ikke var den rigtige metode. Selvom mere end en million mennesker døde. Endnu flere døde dog i Anden Verdenskrig, og man kan ikke sige, at dette lærte folk noget.
  Catherine bemærkede med et smil:
  - Det generelle uddannelsesniveau blandt folk er steget. Især takket være Hypernet. Når folk blev kloge, indså de, at det var dumt at gå ned på knæ fem gange om dagen og betragte diktatorer som guddomme, og at det var en vederstyggelighed at være en fjende for hinanden på grund af din hudfarve, og så på. Og landene begyndte at forene sig. Og slet ikke takket være den nye Genghis Khan!
  Marianne fnisede og bemærkede:
  - Og jeg ville ned i fortiden. Slå Djengis Khan med en blaster, forbrænd ham og tag pladsen som hersker over universet!
  Elizabeth bemærkede med et smil:
  - Nogle gange ville jeg også have det her. Så du tænker, hvorfor gav forsynet Djengis Khan held? Hans imperium smuldrede trods alt hurtigt og sporløst. Selvom dette på den anden side også har en filosofisk betydning.
  Euphrosyne foreslog:
  - Måske er det bedre, hvis vi ikke går ud i naturen og spiser?
  Marianne mumlede:
  - Jeg vil ikke behandle dig. Det er bedre at bestille selv på Hypernet. Det er så enkelt. Du kan spise gratis noget, der smager ikke til at skelne fra kongelig mad.
  Elizabeth lo og sang:
  Gratis mad og fløde,
  I en cafe kaldet San Remo!
  Elena konkluderede logisk:
  "Vi finder bestemt ikke noget her." Lad os tjekke de andre i stedet for. Ellers ville du spilde så meget tid på enhver skør person.
  Marianne knurrede:
  - Jeg er ikke skør, jeg er et geni!
  Elizabeth nikkede kraftigt:
  - Vi er alle virkelig genier! Er det ikke?
  Catherine tweetede:
  - Alt er genialt, koncentreret...
  Men så fandt pigen med gult hår ikke på noget smart eller vittigt.
  Og rødhårede Alla bemærkede:
  - Det er det, piger, lad os gå! Der er stadig nogle meget mistænkelige adresser her!
  Og kriger-efterforskerne sprang ud af huset, hvor den sjove og på sin egen måde, geniale skøre pige boede.
  Elizabeth rystede hagl af sved fra sit blå hår og bemærkede:
  - Endnu et falsk spor. Generelt er det usandsynligt, at vi opnår noget.
  Euphrosyne foreslog:
  - Måske kan vi tage en pause og meditere? Under alle omstændigheder er der brug for nogle væsentlige spor. For eksempel noget relateret til barndommen. Eller er det måske slet ikke infantilisme, noget helt andet!?
  Elena nikkede kraftigt med hovedet og indvilligede:
  - Ja, meditation! Dette vil sandsynligvis vise sig at være det ideelle valg og konklusion.
  Og alle fire mutantpiger, efter at have valgt et roligt, behageligt sted, satte sig i lotusposition. Og vi begyndte at meditere. Håber, at inspirationen vil komme til dem før eller siden.
  Og evig dag herskede på Jorden.
  . KAPITEL nr. 15.
  
  Under meditationen begyndte pigerne igen at huske deres glorværdige og ekstremt turbulente og rige fortid. I hvilket de kæmpede med forskellige slags hære. Herunder i krigene i det turbulente enogtyvende århundrede. Sommer 2023 - krig i det sydlige SNG. Hvor de fire i modsætning til krigen i Ukraine besluttede at kæmpe for fuld styrke.
  Krigen mellem Taliban og Rusland fortsatte. Afghanistan har en stor befolkning, mange unge mennesker, der er sultne, vrede og aggressive.
  Og de kæmper i Tadsjikistan, mens Ruslands hænder er bundet til krigen i Ukraine, som støttes af det meste af verden.
  Og det udnytter Taliban.
  Men meget barfodede og smukke piger i kun bikini kæmper på den russiske side. Kampene kommer i bølger.
  Elizabeth skyder mod Mujahideen. Hun bruger en kraftfuld drage-type maskingevær. Og regner kugler over Taleban.
  Og de falder og presser på pigen. En russisk helikopter skudt ned fra en hjemmelavet antiluftskyts vil falde. Han blev skudt ned af Taleban. Sandt nok er der ikke piger på helikopteren, men mænd, og man har ikke specielt ondt af dem.
  Og Elizabeth, pigen er barfodet og i bikini. Og når du er næsten nøgen, så vil ingen holde dig tilbage eller stoppe dig.
  Krigen i syd trækker dog ud. Sommeren er allerede gået. Og så efterår - fugtigt og regnfuldt. Afghanistan har en stor befolkning, plus muslimske frivillige fra hele den islamiske verden ankommer der. Og nu er vinteren kommet, og krigen er stadig i gang. Elizabeth kastede udslettelsesgaven med sine bare tæer af mejslede ben med morderisk kraft. Hun spredte Taliban i forskellige retninger og sang, blottede sine perlefarvede tænder:
  Her er det vinter, vinter, vinter,
  Det startede pludselig...
  Fejer rasende, fejer -
  Det bliver bedre i morgen
  I morgen, i morgen, i morgen!
  Og nu er det nyt år!
  Faktisk faldt sne i Tadsjikistan nytår 2024. Og nu efterlader russiske piger barfodede, mejslede fodspor i sneen, og det ser meget smukt ud.
  Zoya tog den og sang:
  Et to tre -
  Tør ned dine processorer!
  Fire, otte fem,
  Lad os spille lapta!
  Og pigen lancerer med sine bare tæer dødens gave med dødelig kraft.
  Catherine tog den og sang og blottede sine tænder:
  En to tre fire fem,
  Kaninen gik en tur...
  Her er en pige, der løber tør
  Dræber Mujahid!
  Men Elena leder også ilden. Den slags pige, der ikke kunne være sejere. Og han skriver med dødbringende aplomb. Slår Mujahideen ned uden unødvendig ceremoni. Hvorefter han begynder at synge;
  Hvis bagsiden er ubrugelig -
  Militær iver hjælper ikke...
  Tja, hvis der ikke er iver,
  Det bagerste vil være fjendens frokost!
  Og rødhårede Elena, der både tager og kaster udslettelsesgaven med sine bare tæer. Og i virkeligheden vil det rive så mange dushmans fra hinanden, at det simpelthen er skræmmende.
  Elena gik selvfølgelig ikke glip af muligheden for at synge:
  Jeg har været nøgen
  Hun sprang sådan rundt på marken!
  Jeg hoppede rundt på marken...
  Kulatsky sang med!
  Og pigen vil tage hendes øjne, der funkler af safirer og glimt. Og hendes øjne er smukke. Og sproget er meget frækt. Og så adræt og så groovy. Nå, ligesom det er en slags saftig appelsin.
  Euphrosyne kæmper også. Og med sine bare tæer smider han udslettelsesgaver. Som er så dødelige og ødelæggende.
  Og i nærheden tog og slog Taliban en russisk kampvogn ud. Og det russiske militærkøretøj begyndte at rive i stykker, og kampsættet detonerede. Og igen dør mænd.
  Men Euphrosyne har ikke brug for mænd. De skal tortureres. Og pigen tog den og sang:
  Mænd, mænd, mænd,
  I er bare store dyr
  Når piger slår dig ihjel
  De renser jorden så meget!
  Faktisk er Taliban udyr.
  De fangede engang en smuk pigespejder. Nå, til at begynde med tog de hende og trak hende op på stativet. De vred leddene ud af mine arme, hvilket var meget smertefuldt.
  Så lagde de stokke på pigens bare fødder, som lænkede hendes ankler. Og hvorefter de tog og tændte ild under hendes bare, yndefuldt buede såler.
  Den russiske pige havde store smerter. Taleban, før de stegte hendes hæle, tog og smurte hendes fødder med olie. Og derfor brændte sålen langsomt, og det gjorde uhyggeligt smertefuldt. Og pigen stønnede og brølede. Og Taliban slog hende også på ryggen og siderne med en pisk. Så besluttede de at intensivere torturen. Vi tog en varm ledning frem og begyndte at ramme skønheden på ryggen og brystet.
  Og hvor er det smertefuldt. Især da Taleban begyndte at vride den russiske piges skarlagenrøde brystvorter med en glødende tang. Og hun græd så meget.
  Og den vigtigste leder af Taliban-afdelingen var simpelthen skør af torturen. Og han blottede sine guldtænder.
  Den russiske pige spyttede som svar. Hvorefter de begyndte at brække hendes bare tæer. Hvilket er meget smertefuldt. Og pigen besvimede af den frygtelige, uudholdelige smerte.
  Men Taliban fortsatte med at torturere. Først bragte de pigen tilbage til bevidsthed ved at hælde en spand isvand ud. Og så installerede de sensorer og elektroder på hendes krop.
  Hvorefter to drenge begyndte at træde på dynamoen. Strømmen begyndte at flyde, og pigen rykkede af helvedes smerte. Og faktisk, når kroppen
  elektriske udladninger passerer igennem, det er uhyggeligt, ordet er, at flokke af heste suser forbi. Og ja, enhver pige her vil hyle.
  Og drengene pedaler, og den nøgne pige hyler som en vild ulv. Og det gør virkelig ondt på hende.
  Og udover chokket steger Taleban også den russiske piges hæle, som allerede er dækket af store vabler. De slog mig også på ryggen med en varm ledning. Og de ramte med raseri og forsinkelse.
  Og samtidig øgede de melet. De begyndte at strække pigen og hænge flere og flere vægte på blokken for helt at vride hendes led.
  Den vigtigste Taleban-bandit sang:
  Hvilken smerte, hvilken smerte
  Kampresultatet bliver: fem - nul!
  Nå, hvad kan du tage fra vilde? De torturerede pigen meget grusomt, men ikke særlig sofistikeret.
  Taliban er barbarer. Så med de penge, de fik fra stoffer, købte de en hel armada af kampvogne fra Kina. Faktisk er Kina Ruslands calico-allierede og ven.
  Og Taliban angreb fjenden med deres kampvogne.
  Men imod dem er fire russiske mutantpiger, denne gang på den nyeste T-95. De er selvfølgelig barfodede og i bikini.
  Og hvad?
  Elizabeth skød mod Mujahideen med sine bare tæer og kvidrede:
  - Ære til elefanternes moderland!
  Catherine ramte også Taliban ved at bruge sin bare, runde hæl og spurgte:
  - Hvad er elefanternes hjemland?
  Elizabeth, blottede sine tænder, svarede:
  -Selvfølgelig, Rusland!
  Catherine fnisede og svarede:
  - Jeg troede, det var Indien!
  Elena slog dushmanerne ved hjælp af den skarlagenrøde brystvorte, efter først at have taget sin bh af og knirkede:
  - Jeg troede, at elefanternes hjemland var Afrika!
  Euphrosyne trykkede på pedalerne med sine bare, runde hæle og sang:
  - Små børn,
  Ingen måde...
  Tag ikke til Afrika for at gå en tur...
  I Afrika er der hajer, i Afrika er der gorillaer,
  Der er store krokodiller i Afrika!
  Og alle fire barfodspiger sang:
  De vil bide dig
  Slå og fornærme...
  Børn går ikke en tur i Afrika!
  Der er en røver i Afrika
  Der er en skurk i Afrika
  I Afrika er der en frygtelig Barmaley!
  Det vil bide dig
  Slå og fornærme...
  Børn tager ikke til Afrika for at gå en tur,
  Det er et mareridt i Afrika,
  Gal skurk
  Barmaley dukkede pludselig op i den!
  Han løber rundt i Afrika og spiser børn!
  Ja børn! Ja børn!
  Latter er latter, men da Taleban fangede en russisk dreng på omkring fjorten år, tog de ham alvorligt. Først klædte de ham af og spændte ham op på stativet.
  Så begyndte dushman i en turban og med skæg at brænde teenagerens nøgne, muskuløse krop med en stang med et varmt strygejern.
  Så bragte Taliban-bødlen en rødglødende jernstjerne til drengens bare bryst og pressede den til den.
  Drengen skreg af frygtelige smerter og mistede bevidstheden. Herefter blev drengen bragt til fornuft. Og de klemte hans bare, næsten barnlige fødder ind i stokke. Og de begyndte at hænge vægte på kroge i blokken. Og det var meget smertefuldt. Drengens unge krop blev strakt meget, og drengen stønnede bogstaveligt talt af smerte.
  Den russiske dreng blev ved med at blive tortureret. Vi smurte vores bare fodsåler ind med olie. Og så tændte de bål under dem.
  Og hvordan drengen skreg vildt efter det. Ja, det var ekstremt smertefuldt.
  Drengen fortsatte med at skrige, og Taleban slog ham med en pisk.
  Så tog de drengen og krogede ham i ribbenene. Og igen vendte de det fuldstændig vrangen ud.
  Hvorefter Taleban sang:
  Vi vil ødelægge alle de vantro,
  Lad dem være teenagere...
  Her er en kerub over os,
  Vi sætter alle i bestyrelsen!
  Hvorefter en dreng fra Rusland fik knækket alle sine tæer på sine bare fødder med en varm tang. Og Taliban gjorde det langsomt for at forårsage så meget smerte som muligt for den smukke dreng. Og så begyndte de at brække den unge krigers ribben med en hvidglødende tang.
  Så de brækkede dem for ham, så drengen ikke havde et eneste helt ribben tilbage. Og drengen døde af smertefuldt chok.
  I mellemtiden angreb Anastasia, ved hjælp af Witcher, Taleban fra et angrebsfly. Samtidig brugte hun raketter. Hun trykkede på joystick-knapperne med sine bare tæer og sang:
  Højere og højere og højere
  Führeren løftede næsen...
  Nogle gange er vores tage blæst væk,
  Taleban er dog ikke modnet!
  Akulina Orlova slår også sin modstander. Han gør dette meget præcist og bruger sin skarlagenrøde brystvorte til at trykke på knappen. Og et russisk angrebsfly eksploderer i nærheden. Den blev ramt af en drabsgave fra Taleban. Muligvis noget lavet i Kina. Og det vil ødelægge dig fuldstændig.
  Akulina sang:
  - Hvis det er en mand, så gå direkte til kisten,
  Redder liv så...
  Vær barfodede piger!
  Og krigeren vil grine og grine. Pigens ben kender selvfølgelig på trods af vinteren ikke sko. Og hendes hæle er runde og bogstaveligt talt skinner. Denne pige er simpelthen super.
  Og brystvorterne på hendes bryst er skarlagenrøde og skinner som toppen af kirker. Det her er en kæmpende pige, så at sige.
  Ja, hun kan ikke lide mænd. Selvom han med glæde bruger dem til fornøjelsens skyld. For at gøre det fantastisk.
  Akulina tog den og sang:
  Om denne barfodede pige
  Jeg kunne ikke glemme...
  Det virkede som fortovsstenene
  De plager huden af ømme fødder!
  Og Akulina, hvordan vil hun tage og rulle sine safirøjne op.
  Her er hun en pige af højeste niveau og klasse.
  Og Margarita Magnitnaya er også pilot.
  Nå, i mellemtiden rammer Margarita Mujahideen med stor dødelig kraft.
  Hvorefter han vil synge:
  Åh, hvilke ben!
  Hvor godt...
  Vær ikke bange, skat
  Skriv dit telefonnummer ned!
  Og Margarita vil tage den og vise sin tunge. Hun er en ekstremt stridbar pige.
  Og hendes bare tæer sender morderiske dødsgaver.
  Akulina Orlova sang med et grin:
  - Margarita, vinduet er åbent,
  Margarita, du kan huske, hvordan det hele skete!
  Anastasia Witchakova nikkede:
  - Ja, kvinder! Vi kan gøre alt, og vi vil grundigt slette vores fjender!
  Og pigerne sang i kor:
  Vores hær er stærk
  Hun beskytter verden...
  Lad Taliban rykke frem
  Deres piger dræber dem!
  For eksempel kæmper Fedora også. Hun affyrer en morter mod Mujahideen. Og hvis han knepper, vil det ikke virke af meget for nogen. Også selvom Taleban har langt skæg og barberet hoved.
  Fedora stamper sine bare fødder i mudderet og synger:
  Ser du en formørkelse på himlen?
  Et formidabelt symbol på brændingen...
  Sorte vinger over hele verden
  Flokke af kosmisk hyl!
  Og en anden pige, Seraphim, kastede en dræberbombe med sine bare tæer, rev Talebans masse fra hinanden og sagde:
  Taliban - forbandelsen stiger,
  Taliban - total død...
  Taliban og døde regimenter!
  Taliban leder galningen!
  Taliban!
  Og Seraphima vil tage en fløjte i munden på hende, og hvordan det vil blæse, at kragerne vil besvime og gennembore hovedet på Mujahideen med deres næb.
  Pigerne, må jeg sige, er så store og smukke.
  Og nu kan du se, hvordan Taleban satte ild til et russisk ammunitionslager. Det begyndte at brænde, og granaterne eksploderede med dødelig kraft. Taliban brøler og glæder sig.
  Men pigerne fra himlen knepper med Mujahideen. Og du kan se, hvordan Albina og Alvina dukkede op på himlen.
  Begge piger er simpelthen fantastiske blondiner. Og fantastisk smuk. Og selvfølgelig barfodet, og kun i tynde trusser.
  Det er kvinder af højeste, lad os sige, orden. Og det, de er i stand til, er det ikke alle, der er i stand til at gentage.
  Og krigerne, ja, hvis de begynder at dræbe, vil du ikke være i stand til at stoppe dem.
  Albina affyrede en raket med kolossal destruktiv kraft fra flyet. Og hun smadrede Taleban-hærens bunker, hvorefter hun sang:
  - Jeg er den stærkeste i verden,
  Selv bare fødder, nøgne brystvorter...
  Lad os dyppe Taleban i toilettet,
  Vi har ikke råd til at være svage!
  Alvina fortsætter med at sende, ved hjælp af sine bare tæer, dødsgaver. Og dræb Mujahideen, hun tog den og sang:
  - Vi har søde piger,
  De siger bare, skønhed...
  Komsomol-medlemmernes stemme ringer,
  Stormfuldt forår kommer!
  Og begge piger vil tage det og synge for alvor:
  Lad mig tage til Himalaya
  Lad mig gå for altid
  Ellers hyler jeg, ellers gøer jeg,
  Ellers spiser jeg nogen!
  Og pigen vil bare begynde at gale. Og hun synes, det er meget fedt og charmerende. Og når du skriger - Kukareku - er det virkelig uhyggeligt.
  Pigerne tog i mellemtiden op og begyndte at skyde fra tunge våben, hvilket gør indtryk. Og de skyder så præcist.
  Pigen Viola begyndte at synge, grinede med tænder og skød præcist på sine fjender:
  - Jeg er den stærkeste pige i verden,
  Jeg elsker at kysse mænd...
  Soldaterne kender ikke den seje udsendelse,
  Hvor pigen glemte at danse lidt!
  Og krigeren vil grine. Ja, skønheder ved, hvordan man kvæler dushmans.
  Og for at være ærlig, er de i stand til at brække hornene og træk af en skaldet person.
  Så prøv at gå op imod sådanne skønheder.
  Nicoletta taler også om Taleban. Hun er en meget stridbar og aggressiv pige. Og når hun griner, virker det som en gal kvindes latter.
  Nicoletta blotter sine tænder og brøler:
  Vi er, wow, røvere,
  Røvere, røvere!
  Bang, bang og du er død,
  Død, død!
  Nicoletta lo og kvidrede:
  - Ære til rumpirater!
  Piger andre steder var også rasende. Og så faldt raketter på Taleban-stillingerne. Aurora løsnede den ved hjælp af de karminrøde brystvorter, som blev brugt til at trykke på knapperne.
  Og raketterne fløj. Og Mujahideen brøler.
  Her er et andet Komsomol-medlem, der bliver tortureret. Uden tøven blev vat smurt med benzin ind mellem hendes bare tæer. Og de tog den uden videre og satte ild til den.
  Bomulden brød i brand. Og pigen vil tage den og brøle. Og så tog de hende og skubbede en glødende stang ind i hendes bryst, lige ind i hendes skarlagenrøde brystvorte. Og pigen brød bogstaveligt talt ud i smerte.
  Og Taliban griner. De elsker selvfølgelig også at brække tæer. En af Mujahideen tog endda pigens bare runde hæl og brændte den med et jern hvidt af varmen. Og det virkede. Pigen vil begynde at skrige af vild rædsel.
  Alice så dette gennem et snigskyttesigte. Jeg kiggede nærmere. Jeg tog den og satte den op, og den var helt vild. Og dræberkuglen ville ramme bødlen lige i maven. Og han skreg af vild smerte og begyndte at vride sig. Og pigen tog den og sang:
  Godhedens engle,
  To hvide vinger over hele verden
  Der er et land et eller andet sted
  Hvor Svarog selv blev et idol!
  Angelica skød også, og meget præcist, og ramte torturisten i pungen. Han vil også skrige fra et velrettet hit. Sådan fik bødlerne det.
  Og pigerne sang:
  I dårlige bødler,
  En grusom straf venter...
  Vi har mange stearinlys
  De store mennesker angriber!
  Og pigerne begyndte at skyde rasende og præcist. Og slå Taliban ud. Djævelen ville ikke være i stand til at modstå sådanne piger.
  Alice nynner, mens hun skyder mod fjenden:
  Din skæbne er i balance,
  Fjenderne er fulde af mod...
  Men gudskelov, der er venner
  Men gudskelov, der er venner!
  Og gudskelov, venner har sværd!
  Og Angelica fortsatte med at skyde mod Taleban og dræbe dem, tweetede:
  - Når din ven bløder,
  Trampet til ende...
  Kald mig ikke en ven
  Hverken en kujon eller en løgner!
  Så tog pigen og kastede en granat med sine bare tæer med dødelig kraft. Og hun slog Taliban i stykker. De afhuggede hoveder af Mujahideen rullede ud.
  Angelica tog den og sang:
  Dag og nat bomber de konstant,
  Kender ingen medlidenhed, ingen skam...
  Fordi nogen opfører sig mærkeligt
  Hele landet dør!
  Alice, der skød mod Taliban og slog igennem dem, tog det og noterede og spyttede støv ud:
  - Der er sådan et vidunderligt øjeblik i dette Rusland,
  Hvad der ikke er let at gætte er, hvem der er narren, og hvem der er præsidenten!
  Den rødhårede kriger fnisede og bemærkede:
  - Sådan foregår det - det er meget dumt at have en spion som præsident!
  Og begge piger regnede igen ned af ildstrømme over Taleban. Og de gjorde det ekstremt præcist. Og deres skud ramte Mujahideen.
  Og et andet sted kæmpede andre piger. Og selvfølgelig også barfodet og næsten nøgen.
  Alenka, for eksempel, affyrede en bazooka ved hjælp af sin skarlagenrøde brystvorte. Hun gennemborede en Taliban-kriger og flere af hans partnere.
  Hvorefter hun tweetede:
  - Nu er vi ved paraden igen,
  Vi er ikke på samme vej med banditten
  Vi er en brigade af barfodspiger,
  Ladas lys er med os forude!
  Og krigeren vil med sin bare hæl kaste en udslettelsesgave. Og det vil rive en masse Mujahideen i stykker.
  Kvinderne her er seje. Olga skyder også mod Taleban. Disse er Mujahideen, der rykker frem. De angriber i tykke lænker. Og pigerne klipper dem ned uden ceremoni.
  Olga affyrede en raketkaster ved hjælp af sin jordbærvorte. Hun slog en masse Taleban ud og sang:
  - Vi vil give vores sjæl, vores hjerte,
  Vi er vort hellige fædreland...
  Vi vil stå og vinde -
  Og vi vil ikke fortryde vores liv!
  Og pigen vil kaste udslettelsesgaven mod Mujahideen med sine bare tæer af morderisk magt.
  Og hvor er det fantastisk for piger. Hvordan de slog Taliban.
  Veronica kæmper også. Pigen bruger rubinbrystvorter, når hun skyder.
  Og massen af dushmans blev som et resultat ødelagt. Og krigeren skriger i top af hendes lunger:
  - Jeg er den stærkeste i verden,
  Jeg kan kvæle Taliban...
  Dræb dushmans på toilettet,
  Vi får dem til at ligne spil!
  Og Veronica, hvordan vil hun tage det og kneppe det...
  Krigeren Anna er med hende. Og han udrydder Mujahideen. Pigen har selvfølgelig kun trusser på. Det er praktisk. Og trusserne er så tynde, og de skjuler faktisk ikke noget.
  Krigeren Anna skyder og slår sine modstandere ned. Hendes hår er rødt, og pigerne selv er simpelthen det højeste lys i kosmos.
  Og Anna kaster med sine bare tæer dødsgaver, som besejrer Taleban på stedet.
  Krigerne skriger for alvor:
  - Mujahideen er på amok,
  Fjenden flyttede regimentet fremad...
  Piger bærer, kender sejren,
  Taliban vil blive mødt med fjendtlighed!
  
  De vil spise grisehuden,
  Fjenden vil blive besejret...
  Barfodede piger kæmper
  Skønhedens knytnæve er stærk!
  Og krigeren vil tage og slå dig ved at bruge den skarlagenrøde brystvorte i kamp.
  Og det her, lad os sige, er meget fedt!
  En smuk rødhåret pige. Og hun elsker mænd.
  Så Anna tog den og brølede for alvor:
  - Der blev givet ordre til at jævne landsbyen med jorden,
  Gradsalver ødelægger bjerge...
  Führeren med et skaldet hoved blæste mod Afghanistan,
  Og lad os holde op med at tale til helvede!
  Og pigen vil grine og grine. Og hendes latter er som klokkernes ringning.
  Pigerne er fulde af begejstring. Malvina kæmper også. Selvfølgelig har pigen ikke noget imod at bruge den skarlagenrøde brystvorte. Og samtidig synger skønheden også
  Og dette skete -
  Hvad soldaten ikke bad om!
  En ond stamme er væltet ind,
  Masser af helvedes, mørke kræfter!
  
  Sorte djævle er uforskammede,
  Flygt fra dette sump!
  Her har de dolke i hænderne -
  Sange hyler - ikke en nattergal!
  
  Maskingeværet knuste infanteriet -
  Røg fra knækkede mørtler!
  De nedlagde med det samme et kompagni,
  kurasserens rustning hjalp ikke!
  
  Flokken har intet ønske om at dø,
  For helvede, tro mig, er ikke en udvej!
  Og granaterne ødelægger bunkers,
  Deres ærkeengel rammer dem fra oven!
  
  Dæmoner knirker ind i deres huller med det samme,
  Vi brænder dem med napalm og svovl!
  Selv bjergene smelter,
  Vi ødelægger alt omkring!
  
  Men tænk ikke bare
  Hvilken fjende er som vand!
  Kæmpe, højdepunktet af vækst,
  Universets konge, Satan!
  
  Her er hans ånde af ild,
  Keruben brænder med det samme!
  Og Guds banner faldt,
  Men vi tror, vi vil vinde!
  
  Vi gik lidt op ad bakken
  Og lad os blive døbt!
  Gryntede på stien,
  Sønner af den vise Gud!
  
  Og nu løber vi til angrebet,
  Råb-hurra, tordenskrald!
  Hvor meget kan du dog høre, bande,
  Men for helvede med hytterne, ødelæggelse!
  . KAPITEL nr. 16.
  Pigerne fortsatte deres meditation. Der er alligevel ingen interessante tanker, og ideerne, for at være ærlig, er forduftet. Og de har aldrig haft en så kompleks og ærlig talt utrolig glat forretning.
  Og her kan man så sandelig huske de legendariske fire, uovervindelige mutantpigers store bedrifter.
  Kvinders snigskyttebataljonen under kommando af kaptajn Elizaveta, som endnu ikke er en mutant, men allerede en sej og stærk pige, indtog en defensiv position i ruinerne på Volodarsky Street. Piger med maskingeværer og haglgeværer, bundet med bundter af granater, gemte sig bag ruinerne.
  Elizabeth er selv iført en plettet tunika over sin nøgne krop og korte bukser. En smuk og kurvet pige med stærke hofter, en tynd talje og en kort bob klipning. Ansigtet er meget udtryksfuldt, med en maskulin hage og bredt anlagte blå øjne. Brunt hår blev gråt af støv, høj brystkasse, hårdt udseende. Kaptajn Elizabeth har kæmpet i mere end to år og har trods sin ungdom set meget. Pigens ben er dækket af hudafskrabninger og blå mærker. Det er lettere for en pige at bevæge sig barfodet end i ru og klodsede støvler.
  Den bare sål fornemmer den mindste vibration i jorden, advarer om nærheden af en mine, og moder jord selv tilføjer udholdenhed. Pigens fødder er på den ene side blevet ru og er ikke bange for varmt metal eller de skarpe ruiner, men på den anden side har de ikke mistet følsomhed og fleksibilitet, og advarer gennem brølet om tankens bevægelser. .
  Søde Elizabeth holder en granat med en eksplosionspakke fastgjort i hænderne. Du skal kravle hen til den formidable tyske Lion-tank, som sprøjter gaderne med maskingeværer.
  Ekaterina kravler ved siden af hende. Også barfodet, da alle pigerne fra bataljonen nægtede støvler og efterlignede deres chef. Hendes støvede såler stikker ud, mens pigen kravler på alle fire. Catherines gule hår er snavset og langt... Lidt krøllet. Pigen selv er slank, tynd og lav. Hun kunne endda forveksles med en pige med smalle skuldre og et tilsyneladende stort hoved.
  Men Catherine har allerede oplevet meget. Hun formåede også at være i fascistisk fangenskab og overlevede grusom tortur og minerne, hvorfra hun ved et eller andet uforståeligt mirakel formåede at flygte. Men ser man på hendes barnlige, blide ansigt, ville man aldrig sige, at hun blev slået på hælene med gummistænger, og en elektrisk strøm blev ført gennem hendes krop.
  Catherine skyder... En soldat fra det tredje rige, i dette tilfælde en araber, falder død om og sparker sand og murbrokker op med næsen.
  Elizaveta smutter en masse granater under en bunke affald. Nu vil en halvfems tons "Løve" kravle her, og den vil blive sprængt i luften. Pigens blå øjne funkler som safirer i hendes ansigt, mørke af solbrun og støv.
  Erfaringen tyder på, at en velbeskyttet tank nu skifter position. "Lion" har 100 mm sidepanser, og endda i en vinkel. Fireogtredive kan ikke trænge ind i det; kun tunge Keveshki har en chance. Men larver er målet. Det vigtigste er at fratage bilen mobilitet...
  Efrosinya affyrer et udbrud fra et maskingevær... En soldat af ukendt nationalitet falder. Tyskerne, der har erobret, om end kun moralsk for det meste, det meste af den østlige halvkugle, værner om arisk blod og kaster koloniale tropper af arabere, afrikanere, indere, forskellige asiater og europæere i kamp. Antallet af polakker, der fra vuggen er blevet lært at hade det bolsjevikiske Rusland, er også steget. Her kæmper ukrainske nationalister, donkosakker, tjetjenere og hele det kaukasiske kaganat. Hitler rejste en hel international.
  Der er mange fjender...
  Efrosinya undviger behændigt maskingeværilden. Kuglen splittede næsten pigens runde hæl, sort af støv. Den smukke kaptajn mærkede endda en kildren af, hvor tæt den store kalibergave fløj. Pigen korsede sig og hviskende:
  "Ikke engang en kugle kan stoppe os!"
  Efrosinya fyrer tilbage... En anden pige, Angelica, er meget rødhåret, over gennemsnittet højde og muskuløs, på trods af hendes sparsomme rationer. Hun er også en meget smuk pige med luksuriøse hofter, en stram talje, ukvindeligt brede skuldre og høje bryster.
  Elena kæmper kun i sine trusser, hendes tunika blev revet i stykker og smuldret til støv, og nye uniformer bliver ikke leveret gennem Volga. Må Gud give, at vi leverer noget mere ammunition og lidt mad til de udmattede sovjetiske tropper.
  Så Euphrosyne er næsten nøgen, hendes ben er ridset, især hendes knæ. Et granatsplinter ramte min højre fodsål, og det gør ondt, og det er svært at gå.
  Rødhårede, støvede Angelica vrider sit smukke, men samtidig hårde ansigt. Pigen, der skyder, siger:
  - Herren er over os, Moskva og Stalin!
  Og hun afskærer de angribende nazister og har knap nok tid til at rulle tilbage.
  Ruinerne og de smalle gader gør det svært for de truende tyske kampvogne at vende om. De næsten to hundrede tons mus kan slet ikke passere.
  Som Euphrosyne forventede, kørte "Løven" lidt og løb ind i en bunke affald. Der var en eksplosion. Larven sprang, og et par beskadigede ruller fløj af sted.
  Den sårede kampvogn standsede og en granat fløj ud af dens tønde...
  Det buldrede et sted i det fjerne og forsvandt i ruiner. Blonde Svetlana hvæsede som en slange:
  - Det er mit regnestykke! Vi har åbnet en konto.
  Pigekaptajnen tvinges til at kravle væk igen. Tyskerne og deres satellitter kan ikke bruge deres tekniske overlegenhed i murbrokkerne. Takket være den stædige Hitler blev horderne fra Det Tredje Rige fast i positionskampe i en ret stor og godt befæstet by.
  Ekaterina kaster en granat. Tvinger de nedskudte tyskere eller arabere til at lave saltomortaler og vende om. Hånden på en af Hitlers krigere bliver revet af, og der hænger et engelsk ur med et kompas.
  Ekaterina siger med et smil:
  - Hvad, kompasset viser dig vejen til helvede?
  Og en smuk pige ryster et stykke fastsiddende keramik fra sin støvede hæl.
  Elena ryster også støvet af sine faste, fyldige bryster. Brystvorterne er næsten sorte af snavs og klør. Prøv at vaske dig selv. Igen skal man begrave sig, når tyske maskingeværer skyder. Og kravl på maven.
  Pigebataljonen holder sin stilling, selvom der er beskydning. Og tunge granater eksploderer, og bomber falder ned fra himlen... Men intet vil knække de sovjetiske heltinders mod.
  Nu ser Euphrosyne Panteren kravle forbi. Nå, denne tank er ikke så skræmmende længere.
  Du kan slå den ind i siden. Pigen nysede og spyttede støvet ud, der faldt ind i hendes elegante mund. Hun tog en granat i hånden, vægtet med en eksplosionspakke. Du er nødt til at krybe op ubemærket. Men der er så meget røg rundt omkring.
  Elena begyndte at klatre op og hvilede sine bare tæer og albuer på græstæppet. Hun lignede en kat, der forfulgte en mus. Pigen huskede krigen fra den forfærdelige sommer i enogfyrre, da Wehrmacht forræderisk invaderede de store vidder af USSR. Var pigen, næsten en pige, bange? Først ja, men så vænner man sig til det. Og du opfatter allerede de konstante eksplosioner af granater som en almindelig støj.
  Og nu eksploderede det meget tæt på. Pigen slår på maven. Fra oven flyver fragmenter forbi som en flok vilde bier. Elena hvisker med sprukne læber:
  - I retfærdighedens navn, Herre.
  Pigen accelererer sin kravling, og så kaster hun med en løbende start en granat med en påsat sprængstofpakke. Gaven flyver i en bue. Der er en eksplosion, og Panterens tyndere sidepanser giver efter. Den tyske kampvogn begynder at brænde, og kampsættet detonerer.
  Euphrosyne hvisker med et smil:
  - Tak, O Almægtige Jesus. Jeg stoler på dig alene. Jeg beder til dig alene.
  Panteren er ødelagt. Den afrevne lange stamme er begravet i murbrokkerne. Frontrustningen, adskilt fra sidepansringen, ligner en scoop.
  Euphrosyne, hvis øjne funkler som kornblomster i hendes ansigt brune af støv og solbrun, siger:
  - Jo flere egetræer fjenden har, jo stærkere er vores forsvar!
  Elena er meget sexet med sine sorte trusser og nøgne, støvede, stærke krop. Pigen er meget klog. Hun kan kaste glasskår med sine bare tæer.
  Nu kastede hun en skarp genstand med sin yndefulde fod, dækket af et lag støv. Og det gik lige i halsen på fascisten. Smukke Elena pludrede:
  - Og jeg er et sexsymbol, og et symbol på døden.
  Pigen kravlede så igen og skød. Euphrosyne skød også.
  Den smukke kaptajn, Elizabeth, efter at have fældet fascisten, tweetede:
  - Livet er en kæde, og småting er leddene i det.
  Catherine skød, skar Fritz hoved op og tilføjede:
  - Det er umuligt ikke at lægge vægt på linket.
  Efrosinya, der igen skød præcist, raspede:
  - Men man kan ikke hænge sig i småting...
  Ekaterina, som om hun skyder, tilføjede:
  - Ellers vil kæden omslutte dig.
  En anden pige, Olympiada, også meget smuk, forberedte sammen med pioneren Seryozhka en mine på ledningen. De to skubbede den... En lumsk krølle kravlede ind i Tiger-2-larven. Og hvordan denne langløbede tyske maskine vil eksplodere.
  Den blonde dreng Sergei udbrød:
  - Vores Rusland, en parasha for dig!
  Og han havde knap nok tid til at springe væk, mens han blinkede med sine sorte, nedslåede hæle, fra det faldende tag.
  Olympias strøg drengen over halsen og sagde:
  - Du er meget klog.
  Pioneren kom til fronten og sluttede sig til kvindebataljonen. Drengen er endda meget opfindsom. For eksempel lavede han fly til at skyde fascistiske angrebsfly ned. Når Focke-Wulfs, eller TA-152'erne, rejser sig, høres et utroligt øredøvende brøl.
  Tyskerne slår til under akkompagnement af en Wagner-symfoni. Sådan en majestætisk melodi.
  Olympiad siger irriteret:
  - De forsøger stadig at skræmme os.
  Pionerdrengen sang med patos:
  - Den russiske kriger er ikke bange for døden,
  Døden under stjernehimlen vil ikke tage os!
  Han vil kæmpe hårdt for det hellige Rus',
  Jeg ladede det mægtige maskingevær!
  Olympias, en høj, muskuløs pige med brede hofter og skuldre, en typisk bondekvinde. Tøjet blev revet i klude under kampene, de stærke ben var bare, håret var flettet i to fletninger og var meget støvet.
  Seryozhka er kun elleve år gammel, tynd af underernæring, en ridset og beskidt dreng kun iført bukser. Drengens naturligt hvide hår er blevet gråt, og hans ribben er synlige gennem hans tynde, solbrune og snavsede hud. Mine ben var frygteligt brækket og dækket af forbrændinger, blå mærker og vabler. Sandt nok beskyttede skæbnen barnet mod alvorlige skader.
  I forhold til ham virker OL stort og fedt, selvom pigen slet ikke er tyk, men med stærkt trænet kød på knoglerne. Desuden så sulten slet ikke ud til at påvirke hendes slanke og store skikkelse.
  En pige affyrer en tung panserværnsriffel. Du kan ikke trænge direkte ind i tyske køretøjer, men der er en chance for at ramme sporene.
  Og den heftige "Lion", efter at have modtaget et tungt sprængstof i chassiset, begyndte at blæse røg som en storryger.
  Seryozhka sang sarkastisk:
  - Stinky Fritz, uden at tænke, tændte en cigaret ved indgangen! Han kom selvfølgelig i store problemer!
  Olympias, der blinkede med sine muskuløse, solbrune lægge, lavede en stepdans med sine bare, smukke fødder. Pigen sang:
  - Russiske helgeners ansigter blinker fra ikonet... Gud give, du dræber mindst tusinde Krauts! Og hvis nogen dræber mere end nazisterne, er der ingen, tro mig, der vil fordømme dig for det!
  Hvorefter hun genladede panserværnsgeværet og skød igen. Den tyske transportør udløste igen en strøm af røg.
  Pigebataljonen påførte Krauts betydelig skade. Men han led selv tab. En pige blev revet i to, og hendes ansigt blev så bleg, trods støvet.
  Elizabeth stampede vredt på sin bare fod, så der fløj sprøjt og kurrede:
  - Vi vil modigt bekæmpe vores fjender på denne måde,
  Fordi krigere kan kæmpe indædt!
  Det meste af Stalingrad er allerede blevet erobret af nazisterne, men det, der er tilbage af byen, ønsker ikke at give efter og overgive sig.
  Efrosinya forsøger i mellemtiden at bryde igennem tigeren. Det kraftige tyske køretøj blev ramt i siden af en granat, men gav ikke efter. Vender om for at affyre kanonen. Pigen skal begrave sig selv i jorden og murbrokkerne, så den frigivne gave ikke bliver knust af eksplosionsbølgen.
  Euphrosyne hvisker stille:
  - Mor, far, jeg er ked af det!
  Catherine kastede en granat mod tigeren, som eksploderede på dens pande. Pigen hvæsede:
  - Om det faktum, at lys er læren om vinteren om foråret... Jeg gentager uden undtagelse, at Hitler er en pestilent bastard!
  Elena, der brød fascisternes mål og sprøjtede dem med et udbrud af ild, mumlede:
  - Jeg så Führeren i kisten nu! Og hun sparkede den usle mand lige i øjet!
  Den rødhårede pige kastede faktisk en granat ind i tanken med sine bare fingre. Den ramte tønden... En eksplosion fulgte, og tigerens næseparti blev forvrænget.
  Den feje tysker tog den og bakkede.
  Euphrosyne klynkede gennem hendes næsebor:
  - Vores vil ikke give efter for dit!
  Catherine skar Hitlers lejebo ned med en kugle og sang:
  - Men skurken spøger ikke! Hænder, fødder, han vrider russiske reb! Den sætter tænderne ind i hjertet... Den drikker Fædrelandet til affald!
  Euphrosyne, fnisende, gøen:
  - Führeren skriger vildt og anstrenger sig!
  Ekaterina fyrede og tilføjede:
  - Jamen, dødspust og grin!
  Nu er en endnu farligere "Shtumrtiger" dukket op. Det ødelægger hele bygninger og bunkere. Desuden nærmer den sig ikke de sovjetiske troppers positioner. Bilen holdes under dække af tyske maskingeværere.
  Efrosinya ser, at det er umuligt at komme tæt på Kraut-positionerne. Men der er Focke-Wulfs på himlen. Et af disse køretøjer flyver tættere på sovjetiske positioner. Pigerne åbner ild mod hende.
  Elena kaster en granat og siger rasende:
  - I den dybe død er der ingen tilgivelse!
  Hvorefter pigen affyrer et udbrud fra et maskingevær. Ruller hurtigt tilbage. En forholdsvis ny tysk kampvogn "Panther"-2 med et lille tårn og en lavere silhuet nærmer sig hurtigt.
  Flere piger kaster granater mod en tysk bil. Hun, efter at have modtaget gaverne, fryser og er ude af stand til at vende om.
  Elena fløjtede og hvæsede:
  - Det er en ny ulykke. Vi river hendes kæber fra hinanden!
  Panther 2 snerrede og affyrede sit kraftigere våben.
  Ildsøjlen splittede luften og opvarmede og elektrificerede øjeblikkeligt atmosfæren.
  Elena fnisede, da skallerne fløj forbi den halvnøgne pige. Den skamløse rødhårede rystede på hofterne og skrev:
  - Og Newton besejrede sine fjender, smed åget af tronen! Han dekreterede sin Newtons lov til Fritz!
  Stalingrad var fuldstændig opslugt af brande, da det så ud til, at ildtunger slikkede himlen, og lilla, orange og karminrøde gnister knitrede. Og hver gnist er som et spøgelse, der flygter fra et helvedes slot.
  Efter at Euphrosyne havde væltet en tysk jagerfly, blinkede hun med sine blå øjne og sang:
  - Hvorfor klynker du, din dumme gamle dame? Tro mig, det er bare en skør person, der græder for dig!
  Catherine råbte, mens hun skød mod nazisterne:
  - Hvor er det dejligt at lægge sig på græsset og slå Krauts i hovedet! Giv Fuhreren et omslag og skyd kugler fra et maskingevær!
  Pigen fnisede vildt og væltede fra maven til ryggen. Jeg lavede en cykel med mine fødder. En granat fløj op. Den flyvende Focke-Wulf, der havde fået granatsplinter under maven, steg hurtigt højere. Tilsyneladende sårede skarpe fragmenter ham. Det fascistiske væsen brød i brand og begyndte at miste stykker af sine brækkede vinger.
  Euphrosyne, da han så, hvordan Focke var ved at miste højde, kvækkede:
  - Det her er en semafor. En økse hænger om bord.
  Det tyske fly eksploderede og spredte affald ud i alle himlens fjerne hjørner. Og hvor blev det fascistiske es af? Gjorde min sidste tur. Bøddelen gik i forfald, ikke piloten.
  Catherine nysede, spredte støvet og sagde:
  - At være eller ikke at være? Det er ikke et spørgsmål!
  Elena kastede igen et stykke glas med sin fod, så meget, at det ramte Fritz" øje og kom ud gennem bagsiden af Fritz" hoved:
  - Jeg er en kampvognsarmada! Og du har brug for behandling!
  Tyskerne og deres satellitter forsøgte at rykke frem ved at kaste granater foran dem. Sådanne taktikker virkede ikke mod piger. Så Seryozhka indsatte katapulten og angreb fjenden som svar.
  Pionerdrengen brølede:
  - Julemanden river Hitlers kæber fra hinanden!
  Katapultladningen, der gennemborede mængden af fascister, fik dem til at flyve fra hinanden og på samme tid vende om i luften. Fritzerne faldt og blev knust mod murbrokkerne.
  Tiger-2 tanken, efter at have mistet balancen, kolliderede med løven. Øh, Leva, hvor er dit formidable navn?
  Euphrosyne smilede og svarede:
  - Nå, Seryozhka er fantastisk!
  Drengen gøede aggressivt:
  - Pioneren er altid klar!
  Pigen rystede med bare fod som svar.
  Pigenkaptajnen begyndte at sømme igen. Og OL kildede Seryozhkas smalle fod, hvor er det svært! Ikke underligt, at drengen ikke er bange for at løbe gennem ild.
  Catherine sagde i en sang:
  - Ungdom er god - alderdom er dårlig!
  Elena, denne muntre rødhårede, var enig:
  - Der er ikke noget værre end alderdom. Dette er faktisk den mest modbydelige tilstand af alle mulige!
  Og pigen lavede et vendespring. Et øjeblik forestillede hun sig de gamle kvinder. Nej, man kan ikke sammenligne en gammel kvinde med en pige. Og hvilken skønhed der er i slanke kroppe.
  Elena tog den og sang:
  - År efter år flyder som en campingvogn,
  En gammel kvinde maler henna i en morter...
  Og hvad med min slanke figur?
  Jeg forstår ikke, hvordan min ungdom forsvandt!
  Efrosinya blinkede med øjnene, slog tyskeren ned med et slag i lysken og bemærkede:
  - Nej! Alligevel er der sådan en charme i krig - at forblive evigt ung! Altid fuld!
  OL satte en ny ladning i katapulten. Dette er noget som en god mørtel. Pigen hvæsede:
  - Bestå ikke, men bestå!
  Seryozhka blandede sin tynde, men smidige fod og gøede:
  - Fritsam ansigt!
  Og granaten fløj sammen med eksplosionspakken i fuld fart mod de nazistiske stillinger.
  Ja, Stalingrad blev ikke givet til dem. Overfaldet har stået på i tre måneder siden slutningen af juni, men byen er ikke blevet erobret. Nazisterne opnåede succes i andre områder af fronten, men ikke i denne.
  Euphrosyne affyrede en pistol og knurrede:
  - Alt er umuligt, men det sker muligt. Der er ingen grund til at gøre universet meget kompliceret.
  Og den ramte motorcyklens benzintank. Bilen eksploderede, og brændende hvirvelvinde oplyste det røgfyldte landskab. Og tyskeren blev revet fra hinanden af en brændende pote.
  Pigenkaptajnen råbte:
  - Jeg elsker at dræbe det onde! Og dette er det højeste gode!
  Catherine ramte tyskerne med et ildudbrud og hvæsede:
  - Lad os lege pindsvin!
  Elena åbnede ild, mere præcist. Flere sorte blev efterladt liggende på de soddækkede murbrokker:
  - Dræb fjenden! - Pigen hviskede.
  Catherine sang legende:
  - Efter at have malet Hitler med læbestift, Mainstein med hårspray, vil dæmonerne trække dig i fangenskab, din trofaste hund vil gnave dig!
  Euphrosyne, skydende, hvæsede:
  - Kom nu om aftenen, Adolf vil hænge sig... Lad være med at fjolle! Kom om aftenen, flyv som en gøgfalk for at slå nazisterne hårdt!
  Catherine sagde rasende og slog hjelmen af stormtropperens hoved:
  - Vi kan! Og det vil vi!
  Piger fra Lenin-bataljonen stoppede den fremmede hærs fremrykning. Fritz'en bevægede sig fremad og fyldte bogstaveligt talt rummet med lig. Løvetanken, som man havde håbet på, hjalp heller ikke. Her er en modifikation af køretøjet med en 150 mm kanon.
  Elena slår en sten af, der sidder fast på hendes bare brystvorte. Pigen har så smukke og fyldige bryster. Pigen kaster en granat med foden. Benet er stærkere end armen, og kastet går længere.
  "Lion" fik et hul i sporet og stoppede. Skud fra hans kraftige mund. Rubler og falder sammen.
  Elena spytter og siger:
  - En russisk kriger stønner ikke af smerte!
  Og igen skyder pigen. Og han gør det ekstremt præcist. Fascisten, der læner sig ud af tårnet, falder tilbage.
  En rødhåret, næsten nøgen pige siger:
  - Det er forgæves, at fjenden tror, at det lykkedes ham at knække russerne! Den, der er modig, vil angribe i kamp, vi vil hårdt slå vores fjender!
  Og Elena ruller sine mavemuskler ud, som hun har meget skulptureret.
  Åh, hvor er pigerne smukke! Jeg ønsker virkelig ikke, at nogen af dem skal dø.
  Stalenida løb forbi... En meget smuk pige med blødt hvidt hår. Hun formår på en eller anden måde at smøre dem med en slags eliksir, så de ikke bliver snavsede.
  Pigen er meget smuk, med Venus-figuren, kun mere tonet og skulptureret. Hun har kun bh og trusser på. Alt andet er allerede blevet revet fra hinanden. Men hvor er benene yndefulde! Dette er ikke en pige, men et segl af perfektion, en skønhedskrone.
  Hun bevæger sig på en særlig måde, som et egern. Og bare fødder flimrer bare, og hælene forbliver overraskende rene. Stalenida skyder, og fascisten får et sår i brystet.
  Pigen siger:
  - Loyalitet over for fædrelandet er det højeste ord!
  Elena bemærkede med et grin:
  - Tag din bh af og bliv i dine trusser, ligesom mig!
  Stalenida rystede negativt på hovedet:
  - Det her er ikke passende!
  Elena rystede på hofterne, skød præcist og sang:
  - På en eller anden måde er et Komsomol-medlem blevet usædvanligt! At gå rundt på den måde med bar overkrop er meget uanstændigt!
  Stalenida fnisede og bemærkede:
  - Hvorfor bringe glæde til Krauts ved at se på vores skønhed!
  Angelica svarede beslutsomt:
  - Vores skønhed er dødbringende!
  Stålpigen fnisede og skød mod TA-200. Nazisternes bil brød i brand. Og den smukke blondine udbrød:
  - Død over det onde!
  Elena fnisede:
  - Og livet er godt!
  Stalenida, der så, at tyskeren var ved at falde, knurrede:
  - Dette er den højeste værdi! Tro ikke, fascister, at I har vundet!
  Elena vil synge:
  - Sejren venter! Sejren venter... Dem, der vil bryde lænkerne! Sejren venter! Sejren venter! Vi vil være i stand til at besejre nazisterne!
  En smuk pige, og hendes nøgne bryster ryster. Det er godt med en nøgen torso i varmen, som forstærkes af brande.
  Euphrosyne så nu meget mere bestemt ud. Hun skød mod Fritzerne med et maskingevær og gøede:
  - Jeg kastrerer dig!
  Og faktisk modtog nazisterne dødelige gaver og kister! Og pigen viste dem sin figur ved at pege på sine bare tæer. Og hun fløjtede som en røvernattergal. Desuden gennem fingrene på underekstremiteterne.
  Pigekaptajnen er meget klog. Og funklende. Og slet ikke grusom. Også hun har nogle gange ondt af fjendtlige soldater, der kan have børn, der vil græde for deres myrdede fædre.
  Euphrosyne driver dog sådanne tanker fra sig selv, de får hende til at græde. Men det var ikke russerne, der kom til tyskerne for at røve og dræbe. Nej, det er tyskerne, og en hel aggressiv flok udlændinge fra hele verden brager ind i russiske rum.
  Efrosinya krydsede sig selv og skød mod Fritz, der ubemærket forsøgte at komme tæt på de russiske stillinger. Hans øje og hjerne, der blev slået ud af en kugle, sivede ud.
  Pigekaptajnen smilede og sagde vittigt:
  - Lige øje til øje, hoved til hoved!
  Efrosinya skød præcist og ramte en motorcykel med en sidevogn. Bilen begyndte at revne, og maskingeværet fløj af sted og vendte flere gange. Så gennemborede hans mule murbrokkerne.
  Pigen gned sin nøgne, støvede sål på murbrokkerne. Og hun tog sigte igen. Hendes muntre, unge ansigt smilede tilfreds. Pigen sang:
  "Nej," sagde vi til fascisterne, vores folk vil ikke tolerere, at russisk velduftende brød bliver kaldt "brod!"
  Catherine lavede et meget præcist skud, som satte ild til Focke-Wulf og kvidrede:
  For en slyngel er valget selvfølgelig klart,
  Han er klar til at forråde Rus' for dollars...
  Men den russiske mand er så vidunderlig -
  Jeg er klar til at give mit liv for mit fædreland!
  Pigen lavede en saltomortale og viste nazisterne en småkage og snurrede rundt, og kuglerne ramte ikke skønheden.
  Catherine dukkede op, denne skønhed, næsten nøgen og snavset, som en djævel, kastede granater med begge ben på én gang. Og hun tjekkede:
  - Det jeg har er... Til Fritz'en i den skarpe side!
  OL korrigerede Elena:
  - Skarpt til siden, ikke til den skarpe side!
  Pigen fnisede og rystede sine vandmelonbryster og affyrede en granat ved hjælp af en granat med en eksplosionspakke. "Tiger" blev ramt i tønden, og dette skæve kunstværk undgik.
  Hvorefter Hitlers væsen trak sig tilbage. Hun begyndte at kravle, som en skildpadde fanget i en ild.
  Euphrosyne sang og blinkede muntert:
  - Og tigeren viger, og tyskerne gemmer sig!
  Pigernes bataljon manøvrerede under luftangreb og tunge kanoner. Så ramte raketkasterne, knuste, varme klipper steg op i himlen. Og stenene brød i brand. Heldigvis døde ingen af pigerne, men mændene gik til den næste verden. Og sjæle flyver - nogle til himlen, og andre til helvede! Hvor djævle med højgafler allerede venter på dem, der ikke troede på Jesus.
  Elena, den mest sexede af krigerne, er rasende: Kan nazisterne med deres Sturmtiger skyde mod de sovjetiske troppers positioner og dræbe de røde krigere?
  Og pigen greb en granat med sine bare fødder og snurrede i kaskader af saltomortaler. Og det snurrede hurtigere og hurtigere. Og så kastede hun af al sin magt dødsgaven i Sturmtigerens brede tønde. Skønhedens bare, solbrune ben blinkede, og en granat fløj ind i den brede tønde. Og den kraftige bil kvælede først og eksploderede så. De to "kongelige tigre", der stod på siderne af "Sturmtiger", blev kastet op og spredt i hver sin retning. Rullerne blev revet af dem, og de faldt og fløj som dronningens knækkede halskæde.
  Sprængbølgen kastede Elena op, og pigen fløj på hovedet. Og hun blev vendt, vugget og kastet. Men skønheden landede stadig, skarpe murbrokker og knuste sten gravede ind i hendes bare såler. Pigen havde smerter, og selv gennem hendes hårde fod gennemborede en skarp spids.
  Men Elena fandt styrken til at rejse sig og råbe:
  - I fascister vil være i aske!
  Efrosinya og de andre piger blev kastet op af eksplosionsbølgen og endda lidt knust. Men ikke én af de smukke krigere døde. Pigerne mødte orkan og velrettet ild. Undertrykkelse af de sprang ud nazister og andre aggressive insekter, der belejrer USSR.
  Catherine sang med stor entusiasme:
  - Og når Herrens trompet blæser os i kamp, vil vi være venner sammen med Komsomol! Og efter Jehovas vilje vil jeg være ved det himmelske navneopråb!
  Elena, der rystede støvet af sine blodige, brækkede såler, sang:
  - Lenin, fest, Komsomol! Vi sender Führeren til galehuset!
  Pigerne begyndte at grine øredøvende, og Seryozhka sagde med alarm og ærgrelse:
  - Og min katapult er ikke så præcis som disse nøgne og stærke, solbrune ben af Elena!
  Olympias bøjede armmusklerne og sagde:
  - Det er ok! Du finder på noget sejere!
  . KAPITEL nr. 17.
  Pigerne ville virkelig gerne lære noget nyt om denne sag og have i det mindste den mindste anelse. Men indtil videre, som fisk i mudderet, flagrede de, dinglede og kunne ikke knytte sig til noget specifikt mål.
  Under disse forhold er det bedre at huske dine meget interessante og på deres egen måde unikke bedrifter.
  Elizaveta og hendes hold, så det var i deres eventyrs historie, afviste fremrykningen af Fritz i Voronezh.
  Tyskerne flyttede deres kampvogne under snefaldet og forsøgte at bryde igennem fra flankerne.
  Krigerne kæmpede som altid i bikini og barfodet i kulden. De begravede sig i snedriver og skød derfra og smed granater og sprængstofpakker med bare fødder.
  Meget smukke, sexede og perfekt tonede piger. Solbrændt, barbenet.
  Elizabeth skar Krauts ned og knirkede:
  - Vi piger er meget stolte af os selv!
  Catherine fløjtede også og knurrede:
  - Vi bestræber os kun på at være på de første rækker!
  Elena, denne røde djævel, sang:
  - Vi er bare primas og ballerinaer!
  Hvorefter hun affyrede en granat med sin bare fod.
  Euphrosyne tog den og skød. Hun kastede en citron:
  - Lad os kæmpe rent! Vi har ikke en klovnesind!
  Pigerne gjorde et godt stykke arbejde. De skød og kastede granater med deres meget forførende ben. Hvad med Führeren...
  Elizabeth blottede sine bryster og gav granaten sin skarlagenrøde brystvorte. Den fløj over og faldt i nazisternes rækker. Hun knirkede:
  - Lad der være en stor dommedag!
  Catherine tweetede:
  - Og Svarog den store Gud kommer!
  Og på samme måde affyrer han en granat med sine bare fingre.
  Elena fnisede og bemærkede:
  - Stadig interessant. Kristne har en pacifistisk Jesus. Og vi har en fantastisk våbensmed Svarog! Du kan se forskellen!
  Og han vil også smide en eksplosionspakke med sin bare hæl.
  Så vil Euphrosyne ramme fjenden med en granat med sin bare fod. Og han vil synge og blotte sine tænder:
  - Vor Gud er krigens gud! Ikke pacifisme!
  Hvorefter pigerne kastede en snebold efter hinanden. Elizabeth fnisede og bemærkede:
  - Det er godt, at Vladimir var klog nok til ikke at konvertere til jødedommen. Jeg tror dog, det ville være bedre at udvikle vores eget. Jamen, hvorfor har vi brug for andre menneskers tro?
  Pigen tog og affyrede en granat med sin bare fod. Og spredte fascisterne.
  Catherine, skydning, tilføjede:
  - Nej, faktisk gør troen pacifistisk. Men du kan finde på din egen Iriy.
  Og også med bare tæer, da han lancerer dødsgaven og smadrer et par dusin fascister.
  Her angreb Elena også nazisterne. Og igen gav hun med sine bare fødder efter for sprængstofpakkerne.
  Hun spredte fascisterne og knirkede:
  - Et gammelt eventyr på en ny måde!
  Og viste hendes tunge!
  Efrosinya affyrede en linje. Hun mejede Fritzerne ned og knirkede:
  - Og store forandringer for fremtiden!
  Og hun lancerede den med sin bare hæl og brækkede ryggen på Fuhrerne.
  Elizabeth tog det og brølede med et desperat udtryk:
  - Jeg er den sejeste pige! Jeg vil feje alle væk på én gang!
  Og bare tæer kaster død og kaos.
  Ekaterina ramte også. Skød en flok fascister ned.
  Og hun gøede:
  - For ære og fædreland!
  Hvorefter hendes bare fod igen vil starte noget.
  Her vil Elena tage det og kneppe det varmt. Vil knuse fascisterne. Det vil smuldre dem i stykker.
  Så tager han den og synger:
  - Ære til fædrelandet og ære!
  Euphrosyne vil også lancere dødens gave og blather:
  - Og vi vil være sammen!
  Og bare ben, hvordan de vil lancere ødelæggelse.
  Elizabeth vil også bare gå og sømme... Hun vil klippe Krauts ned.
  Så tager han den og giver den en tur.
  Hun sang og grinede med munden:
  - Jeg er ikke en almindelig pige! Gyldent hår!
  Elizabeth er selvfølgelig en pige for sig selv. Hun kan alt og er klar til alt. Du vil simpelthen beundre, hvordan den skyder. Og mejer fjender ned som en kultivator.
  Og knirker:
  - Kærlighed fører til døden!
  Ekaterina skyder også. Han rører granaten med sin bare fod og hvæser:
  - Strålende akkord!
  Og han tilføjer:
  - Alle fascister er væk!
  Elena skyder også på fjenden. Udrydder Krauts. Slår nazisterne ned og knirker:
  - Lidt mere, så bliver vi alle stærkere!
  Og skønhedens bare fødder kaster igen det, der bringer døden.
  Euphrosyne skyder også mod nazisterne. Og affyrer en granat ved hjælp af tæerne på sine bare fødder. Og tweeter:
  - Vi kendte ikke til problemer, men der kom en nabo!
  Og han griner også.
  Pigerne er så fantastiske. Og barmfagre. Og de elsker det, når deres bryster bliver trukket.
  Det er skønheder. Dette er den højeste kunstflyvning af kærlighed og poesi! Lad de smukke piger blive fejret. Ja, lad det være meget godt med dem.
  Elizabeth ramte fascisterne med en blystrøm og knirkede:
  - Eller rettere os, tro mig, nej!
  Og med sin bare fod vil han lancere noget dødbringende igen!
  Og her kommer Ekaterina, som en dunker. Han vil vælte fascisterne. Og det knirker:
  - Der er ingen regering til os!
  Elena sparker også med sine bare tæer, slår en masse Krauts ud og knirker:
  - Og det næste århundrede bliver vores!
  Herefter vil hendes tænder gnistre som et spejl!
  Efrosinya tog også og affyrede en granat med sin bare fod. Skød fascisterne ned. Og hun røbede med selvmodighed:
  - Evig sejr! Svarog er med os!
  Elizabeth førte et stykke glas gennem sine bare tæer. Hun skar Krauts' hals over og knirkede:
  - Og Jesus vil være med os!
  Hvorefter hun tilføjede:
  - Som den russiske hvide gud!
  Ekaterina afleverede også granaten og råbte:
  - Ære til det store Rusland!
  Og med sin bare hæl vil han kaste pakken op i en eksplosion.
  Elena rystede sin jordbærformede brystvorte. Hun skød en linje mod fascisterne.
  Så kastede hun døden mod Fritz med sin bare fod og plaprede:
  - Ja, lad os ikke have problemer!
  Og hun viste sin tunge.
  Efrosinya affyrede også en linje. Hun rev fascisterne i stykker... Og så flyver granaten affyret af hendes bare fod.
  Blonde pige råber:
  - Må familiens styrke være med os!
  Og alle fire piger skreg:
  - Ære til den almægtige, allestedsnærværende, alvidende, evige og evige familie!
  Nå, det er stadig blomster. Mutante piger havde endnu sejere missioner.
  Og andre skønheder i et parallelt univers gør underværker.
  Krigerne står igen over for en særlig opgave. Du skal trænge ind i den magiske plasmatroldmands slot. Og her kan du ikke tage det med dine bare fødder bare ved at smide skadelige genstande. Der kræves noget andet.
  Elizabeth rystede med sine fulde bryster. Alle fire krigere var meget muskuløse, kurvede, kun iført en tynd bikini. Og deres bare fødder var godt tilpasset til at rive og kaste dødelige ting.
  Smukke og ikke falmende fire.
  Der er adskillige kamprobotter placeret rundt om slottet. Nogle af stålmastodonterne lignede folk i rustning og lastet med våben. Den anden del ser ud som skorpioner, med løfteraketter, der skærpes fra deres stik. Atter andre ligner grimme, stålsatte fugle. Der er også tanke, der ligner pyramider.
  Således har pigerne mange fjender. Men pigerne føler ikke frygt. Alligevel er dette endnu et spil med nanohobbitter - en civilisation, der er faldet ind i den evige barndom.
  Bounty Prince dukkede op foran pigerne uden nogen forbedringer. En almindelig dreng iført en krone, en T-shirt dekoreret med re-fotografier, shorts og barfodet. Næsten et normalt barn, kun muskuløst, meget smukt, ser elleve eller tolv år gammelt ud. Men faktisk har den for længst passeret sin anden million år. Desuden er årene i dette univers længere end menneskelige år. Så det er svært at forestille sig, hvor længe denne evige dreng levede.
  Og nu siger den søde dreng sammen med pigerne grinende:
  - Godt? Måske kan vi få et gennembrud sammen?
  Elizabeth slog beslutsomt sin bare fod og sang:
  - Avadons hvirvelvinde er over os!
  Catherine samlede snebolden op med sin blottede, elastiske sål, sprang op og sang med voldsom selvtillid:
  - Strømme af hyperplasma bagved!
  Den brændende Elena, med frodigt, flammende hår, rakede også snedriven op med sin bare hæl og kvidrede:
  - Kammerat Stalin, din sejeste Koba..
  Euphrosyne rullede hurtigt en kugle sne med sine bare fingre og kurrede:
  - Han vil være i stand til at klare den rabiate horde!
  Pigerne kiggede på Bounty... Nå, et typisk barn. Generelt er de i elvernes verden på en eller anden måde blevet uvant med voksne mænd. Alle repræsentanter for de glamourøse mennesker ligner teenagere, uden overskæg og skæg, med smukke pigeansigter. På samme tid er elvere muskuløse, fremtrædende, med store perfektioner og meget kærlige. De ved, hvordan man tænder en kvinde, og de er simpelthen ideelle elskere. De dufter altid dejligt, deres hud er helt ren med en jævn solbrun farve, og hår vokser kun på hovedet. Nissen er selvfølgelig smuk, men... Piger bliver kede af det her, og de vil have en mand med skæg, der lugter af kraftig sved, og ikke af blomster og dameparfume.
  Elizabeth spurgte Bounty:
  - Du kan få et mere respektabelt image. Hvorfor ligner du en uudviklet dreng?
  Prinsen svarede med et strålende smil:
  - Den måde, jeg føler, er den måde, jeg ser ud! Jeg er en kvadratisk nanohobbit, og min barndom er uendelig!
  Catherine, der blottede sine perlefarvede tænder og kastede snebolde med sine bare fingre, bemærkede med et grin:
  - Nå, du er bare Peter Pan!
  Bounty svarede med et grin:
  - Nej! Peter Pan var ikke en nanohobbit. Det er bare, at vores fyre, mens de havde det sjovt, gav drengen evig barndom og evnen til at flyve.
  Den brændende Elena fløjtede og bemærkede overrasket:
  - Så Peter Pan eksisterer virkelig?
  Prinsen selv rullede meget behændigt en snebold med de bare tæer på sine kvikke fødder og sendte den mod Elena og kvidrede vittigt:
  - Åh, barndom, barndom, hvor har du travlt! Åh, barndom, barndom, hvor flyver du hen!
  Pigen rullede også en snebold med sine bare fingre og slap den mod drengen. Og knurrede:
  - Få en fascistisk granat! Syng en serenade for at huske!
  Bounty reagerede ved at lade en hel kaskade af snebolde. De slog Elena, slog pigen op af hende og rev hendes bh af. Den rødhårede snurrede under haglet af snebolde og kurrede:
  - Jamen, du er en bastard!
  Og hun begravede sig bogstaveligt talt i en snedrive. Hun kravlede og gravede ud af korridoren.
  Bounty sagde med et grin:
  - Peter Pan var meget ked af sin bedstemors død - denne ubehagelige opdagelse: at mennesker, viser det sig, dør. Og drengen bad til guderne om at blive udødelig. Nå, vores legesyge Ephriala gav ham udødelighed og evnen til at flyve, og efterlod barnet dog for altid en dreng... - Prinsen slikkede sine fulde læber og fortsatte. - Hvilket dog var det, der stoppede ham!
  Ekaterina, denne melodiøse legesyge pige, tog den og sang og tegnede samtidig en ornament i sneen med sine bare fingre:
  - Dages og års blinken er ikke skræmmende... Han er den eneste i hele verden! Det er godt at være sådan eller ej. - Pigen blottede sine bryster, mens hun dansede, funklende med rubin brystvorter, og fortsatte. - Er det godt at være sådan eller ej! Det er usandsynligt, at nogen vil svare.
  Bounty Prince stoppede bombardementet og blottede sine tænder og knurrede:
  - Nå, det er nok! Nu vil jeg personligt føre dig til overfaldet.
  Fem: krigerpigerne og drengen stillede op. Og de bevægede sig mod fjenderne.
  Bounty var den første, der åbnede ild og sendte nåle ned ad hans solbrune, drengeagtige ben med sine bare tæer og brølede:
  - Vi skal til at storme! Det bliver meget fedt!
  Elizabeth gav efter med sin bare hæl, smed en del af de dødsbærende anklager ud og råbte:
  - Vi smadrer dig! Du vil være Malyuta!
  Og robotterne smuldrede til flerfarvede kugler. Metallet var ved at revne.
  Catherine kvidrede og viste sine dyrebare tænder. Hun sparkede et par iriserende bolde med sin bare hæl og sang:
  - Hvad piger nogle gange drømmer om...
  Og kuglerne smadrede robotterne trivielt i smeltede dele.
  Elena affyrede også ildnåle med sine bare fødder. Jeg knuste så mange mastodonter. Efter at have modtaget sigtelser splittes de og blev til aske.
  Elena sang entusiastisk:
  - Om natten vælter stjernerne! Der vil være en automatisk maskine!
  Dernæst smed Euphrosyne dødens gaver og fuldstændig ødelæggelse ud med sine bare fingre. Pigen sagde entusiastisk:
  - Og der vil være cybor i kisten! Lad os sende en økse til dit tempel!
  Smeltet støv faldt fra robotterne...
  Krigerne sluttede sig sammen.
  Bounty Prince var ikke langt bagefter. Drengen var meget glad for, at han kunne boltre sig.
  Elizabeth modtog også en anklage fra mastodonten og blottede sine bryster. Lynet fløj af hendes skarlagenrøde brystvorte og ramte robotterne. De tog det og smuldrede i stykker.
  Pigen hvislede entusiastisk:
  - Den hvide stork flyver!
  Og efter hende lancerede Ekaterina sine bare bryster. Bobler fløj fra hendes skarlagenrøde brystvorte, og hendes bare, sexede fødder trak en brændende dolk ud. Sådan en skøn pige. Og robotterne flyver fra hinanden som bowlingnåle fra et knusende slag fra et sværd.
  Krigeren kvidrede entusiastisk:
  - Og den fjendtlige flok fløj til jorden! Under presset af stål og ild!
  Hvorefter skønheden igen udløste en kaskade af ødelæggelse fra hendes bare bryster.
  Den brændende Elena tog den også og ramte robotterne med en kaskade af nøgne bryster. De splittede og fløj op i luften. Krigeren hvæsede:
  - Jeg river det stramme reb med mit bare bryst!
  Euphrosyne brugte også jordbærnipler til at udføre militære operationer. Hun er en rigtig varm pige. Og hun brugte også sine bare fødder meget effektivt. Hun begyndte at skære alle op og forvandle dem til aske og brændende røg, der ligner røde kobraer.
  Hvorefter krigeren kvidrede:
  - Oprør betyder død, og død er oprør!
  Og alle fire skønheder griner så meget, de vil. De er virkelig, hvad de siger - super!
  Bounty, tweetede denne evige dreng:
  - Hæv tønderne med benzin som ild!
  Og hvordan han vil grine og blotte sine hvide tænder.
  Elizabeth, der grinede aggressivt og demonstrerede presset fra en højtflyvende kriger, tog den og hvæsede:
  - Lenin er hos os i oktober!
  Og et meget tungt lyn fløj væk fra hendes rubin brystvorte. Hun ramte bilerne, begyndte at rive dem i stykker og vende dem. Som en pyramideformet tank, der blev kastet fra brystet af lynet, styrtede den ind i robotten og brækkede den i stykker.
  Ekaterina smed også aggressivt flerfarvede bobler ud af sin skarlagenrøde brystvorte og hvæsede med aplomb. Og hendes bryster spredte sig i bølger:
  - Jeg er en pige med en kugle i hovedet!
  Og så, mens han lancerer udslettelsesgaven med sin bare fod.
  Elena slog mig også med sine nøgne bryster. Hun er sådan en pige med en følelse af øget aggressivitet og på samme tid venlighed. Og hvordan han spreder ildkugler overalt.
  Og så vil han give efter med sine solbrune, bare fødder. Hvilket mirakel, hvilket mirakel!
  Havet vil svulme voldsomt op!
  Og Elena vil synge:
  - Jeg er en pige i topklasse!
  Euphrosyne udløste også gnistrende lyn fra hendes ekstremt bare bryster. Og hvordan dine bare hæle vil flamme. Hvordan de lyseste hvirvler vil dreje.
  Og hvordan fra hendes bare fingre vil dødens bærende strømme spredes. Og han kvidrer:
  - Der bliver kogt et pindsvin!
  Elizabeth er sådan en skøn pige. Og hendes bryster ville bogstaveligt talt forføre enhver helgen. Og flerfarvede lyn flyver fra de karminrøde brystvorter og rammer robotterne.
  Og bare fødder spyr ud, hvad de ødelægger og koger til aske uden nogen forsinkelse.
  Elizabeth spinder af glæde:
  - Jeg sviner jer alle sammen! Og snart vil jeg knuse dig i stykker!
  Catherine kvidrede også, blottede sine tænder og smed missiler af ødelæggelse og ødelæggelse ud fra hendes brystvorter, røde som valmuer. De fejede alt væk og smeltede det. Og hvordan rødglødende ødelæggelsestråde opstod fra bare fingre... Dette er generelt det fedeste flow.
  Catherine tweetede:
  - En græshoppe brændte i græsset!
  Den brændende Elena gav også efter med sine bare fødder. Det gav en kaskade af hektisk, rasende død. Så sendte hun søjler af lys, som lasere, fra jordbærvorterne. Fejede nogle af de fremrykkende robotter væk i hyperplasmisk støv og hvæsede:
  - Han var grøn!
  Og så brød Euphrosyne i flammer og sendte lyse stråler ud med sine bare hæle og bare tæer. Og så, som fra brystvorterne, ville destruktive og metalsmeltende ladninger flyde gennem luften.
  Euphrosyne tweetede:
  - Og han landede alle i kisten!
  Hvorefter alle fire krigere begyndte at grine intenst og meget aggressivt. Og fra dem afviger sådanne lyse kvasarstråler af død.
  Elizabeth sang og blottede sine store sneklædte tænder. Ægte, slående slanger og lynstråler fløj væk fra hendes bare hæle. Hun er bare hyper.
  - Det højeste mål er som en kimær...
  Hvorefter pigen tog den og fnisede. Og fra de karminrøde brystvorter kom længere, mere end dødelige udflåd. De fejede bogstaveligt talt alt med en magisk plasmakost.
  Ekaterina, hvinende og legede med sine bare bryster, hvorfra hyperplasmiske kugler faldt, tog den og hvæsede:
  - Kunstflyvning - vi sætter besætningen i kræft!
  Og efter at han bukker under med sine bare fødder, udsender han ødelæggelse fra sine bare bryster. Og igen falder robotterne ind i asymmetrien i det kybernetiske helvedes multidimensionelle porte. Og alt hvæser...Og sneen syder, bobler af kogende vand, og dampen strømmer opad.
  Og så er der Elena, som vil samle den op og accelerere den. Og han vil også smide ud med sine bare hæle, hvad han ødelægger. Og så sender han gaver med sine bare bryster.
  Og det vil give:
  - Ændring af vilkårene ændrer ikke på summen!
  Bounty-prinsen klukkede og bemærkede vittigt og blottede sine tænder, der funklede som stjerner i et mareridtsagtigt og samtidig barnligt smil:
  - Du er mine fornøjelser!
  Elizabeth iværksatte igen en portion udryddelse med sine bare fødder. Tilføjet en destruktiv ladning med en bar brystvorte. Både vittig og på sin egen geniale måde bemærkede:
  - Vi er klovne med onde økser!
  Og alt faldt fra robotterne, som rustne og på samme tid flammende spåner.
  Den originale Catherine, denne kriger med bare fødder, hvorfra strømme af død og ødelæggelse udgår. Så hun tog den og hvæsede og sendte lyn fra hendes karminrøde brystvorter. Og hvert lyn ramte sit mål, gjorde det fladt, ætset det og smurte det.
  Catherine tog det og smilende gnistrende, rystede sine bryster, hvorfra der udgår funklende rubiner af brystvorter og det, der bærer udslettelse, sagde hun:
  - Økser vokser bag bakken, voldsomme hoveder at piske!
  Og pigen viste sin skarpe og lyserøde tunge. Og det eneste, der var tilbage af robotterne, var rødglødende chips.
  Fiery Elena er heller ikke et fjols. Hun tog den og hvæsede, rystede sine karminrøde brystvorter og truede med at feje alle væk og flade dem:
  - Men udlændingen får skud fra os piger!
  Og krigeren sendte fra hendes brystvorter sådan en energisk hvirvelvind af nederlag og dødens brændende palet. Og pigens brystvorter er så lyse, og det, der udgår fra dem, er så dødbringende, at man simpelthen bliver overrasket over, hvordan man i princippet kan modstå sådan noget.
  Og så er der pigen, som vil give efter med sine mejslede, bare fødder. Og sådan ødelæggelse, at det bogstaveligt talt vender næsen. Og fra robotterne er der dissekeret lag.
  Og Elizabeth? Hun er faktisk en super pige! Faktisk er alt underlagt hende, også hvad der virker helt uvirkeligt. Så robotterne, efter at have modtaget en udledning af Katyusha fra pigernes bare fødder, begynder at ryge og knække. Og de vil gå ind i strømmen af princeps plasma.
  Elizabeth vil synge og åbne munden med skarlagenrøde læber:
  - Og i stjernernes højde bjæffer jeg af hårtørreren!
  Og så vil pigen tage det og robotisk slå dig med sine karminrøde brystvorter. Og det vil frigive noget, der ruller metal til tørrede rør. Og denne pige er bogstaveligt talt et stykke kage.
  Elizabeth er i strejke igen og sender gaver med jordbærnipler og ødelægger robotterne. Og pigens bare fødder udvinder stikkende ødelæggelser. Og pigen skriger:
  - Og held og lykke, ved Gud, har ikke tid til dig!
  Elizabeth gav sine bare såler til sine forførende, muskuløse ben. Så rystede hun gaverne af ødelæggelse og slibning af stoffer fra hendes bryster. Og hun brændte en hel række af robotter.
  Så sang hun:
  - Mens i denne verden...
  Elena frigav også strømme af udslettelse med sine bare tæer. Derefter frigav hun flerfarvede bobler af fordøjelse og ødelæggelse fra hendes rubin brystvorter. Hun forbrændte dem og fordampede...
  Så sang hun:
  - Mens i denne verden...
  Her sendte Catherine sin kulturprofil barfodet, som driver mekaniske mastodonter i kisten. Eller rettere sagt, ind i snedækkede grave.
  Gav det med lyn. Så fra jordbær brystvorterne, som mousserende kugler. Som en hammer på en ambolt.
  Og hun kvidrede:
  - Mens i denne verden, er der Gascogne!
  Og krigeren blottede sine virtuelle, men meget ægte hugtænder.
  Elizabeth bemærkede vittigt og sendte med sine bare tæer, hvad hun tørrede ind i trivielt pulver.
  - Ordet kujon kendes ikke i Rusland!
  Og krigeren vil kaste lyn ud af sig selv, eller rettere sagt, fra hendes bare bryst. Og det vil gnistre med hver eneste fiber i sjælen. Og hun viser sig at være sådan en sej og cascading kvinde.
  Ekaterina gav også efter for robotplæneklipperen med sine bare fødder. Hun ødelagde mange, væltede nogle. Og hvordan han sender kolonner af intens død til sit nøgne bryst - du vil beundre det!
  Og så vil han synge:
  - Jeg kender ikke kuglen, hvis du tager fejl!
  Elena lancerede også sine bare fingre og bragte ødelæggelse og smuldrede robotterne. Hvorefter hun kvidrede og samtidig udløste magiske plasmaudbrud fra hendes karminrøde brystvorter:
  - Vi russere har den bedste smag i verden...
  Euphrosyne bøjede sine yndefulde tæer på sine bare fødder, trak så et fantastisk bid fra hendes bryst og hvæsede så:
  - Vi kan ikke lide andet end berømmelse!
  Elizabeth fnisede. Hun tog den og sænkede den varme strøm af brændende lava fra sine bare hæle. Jeg fjernede alle delene fra robotterne. Og vittigt, blottede sine tænder, kvidrede hun:
  - Din hånd er stærk!
  Og fra det bare bryst vil han igen sende noget ud, der bringer fuldstændigt nederlag, og Anschluss med nedgangen af robotteknologi.
  Catherine sang også og brugte sine meget stærke og smukke bare fødder til at fyre af. Og sender hvad døden bringer med garanti. Tweeter samtidig:
  - Det er den rigtige linje...
  Og stråler blev igen sendt fra de nøgne bryster og brændte alt til aske og den højeste kaskade.
  Halvnøgen Elena står heller ikke ved siden af. Hun sender udslettelsesgaver med sine mejslede bare fødder. Sletter robotter. Så kaster hun kugler af magoplasma ud fra sit bryst, som steger metalhæren, og pigen synger:
  - Russisk raffineret stil!
  Den storslåede Catherine fastholder denne aggressive selvmodighed. Først sender man fra jordbærbrystene, hvad der præcist ødelægger. Og så uddele gaver fra bare fødder. Hvilket også er dødbringende for robotter. Bloker sine snehvide tænder og kvidrer:
  - Jeg var lige så vovet!
  Elizabeth sendte også noget, der ville feje magisk-plasma-heksen væk med sin kost mod fjenden fra hendes bare fødder. Brysterne afgav en intens læsion. Og knuste en flok robotter. Jeg tog denne rustne aske...
  Så sang hun:
  - Moskva genkendte pigen...
  Catherine sendte noget destruktivt mod fjenden fra hendes bare ben. Så gav hun efter for sine karminrøde brystvorter og hvæsede skingrende og øredøvende:
  - Meget stærk!
  Elena, der svajede med sin krop og sendte noget ud med garanti for stor dødelighed og brændende med de karminrøde brystvorter, kvidrede:
  - Finland, Spanien eller magtfulde Honduras...
  Catherine ramte fjenden med en lunte af brændende magoplasma, der kom fra hendes bare, pigeagtige hæle. Hun slap lyn fra sine jordbærvorter og sang øredøvende grinende:
  - Og der er også ild i dine årer...
  Elizabeth, efter at have affyret flere anklager fra sin bare hæl i et skakternet mønster, kvidrede og smilede:
  - Gud give, at denne sang også handler om dig...
  Og fra de brændende brystvorter fløj pigerne og blinkede med alle regnbuens og lynets farver. Robotterne blev simpelthen til murbrokker.
  Elena, smilende brændende, gav op og viste sine hugtænder. Men hun er en pige, lad os se det i øjnene, en god en. Og med bare fødder vil han affyre boldlyn og ødelægge mekaniske modstandere.
  Og hvordan et udflåd skyder ud fra et bar bryst. Ja, han vil sætte ild til alle og blinde! Og det vil brænde dig ind til knoglerne.
  Krigeren sang:
  - Hvor der er tro, er der kamp....
  Elena støttede sangen og sagde:
  - To ord og en handske!
  Hvorefter, hvordan kan han gøre sådan noget med bare fødder? At selv Makar ikke drev kalvene der. Og fra rubinvorterne vil ildkugler flyve ud og bære et fuldstændigt udbrud.
  Catherine knipser intenst med et lyn, der kommer fra hendes bryst, skyder alle og smelter robotter ind i en kloakbrønd af metal. Og med bare fødder og fuldstændigt virkede mirakler sagde hun:
  - Mens kærligheden stadig lever!
  Og pigerne brød ud i latter i kor. Og de begyndte at blotte deres tænder og udsendte solstråler fra dem.
  Elizabeth, der med sine bare fingre sendte de næste udslettelsesgaver, udryddede meget ejendommelige fjender, tog den og hvæsede:
  - Efesos oftere, varm det på din håndflade!
  Og fra hendes bryster sendte hun en hel strøm af bobler, der knuste alt levende og livløst.
  Den guldhårede Catherine kastede igen dødsgaven med sine bare fødder. Jeg spredte terminatorerne til reservedele. Så ville lyn skyde ud fra brystvorterne og endda gløde skarlagenrødt.
  Og pys:
  - Rør ikke ved den nøgne pige!
  Så Elena lancerede også med sine nøgne bryster, hvad der er en udslettelsesgave. Og med sine bare fødder vil pigen, så snart hun tager den, sende flerfarvede bobler. Og de vil flyve af hælene på dig, vende om og tordne som atombomber.
  Den rødhårede pige sang:
  - Rør bare ikke ved de forsvarsløse!
  Og så kom Catherine i tide. Og hvordan det begynder at brøle og skrige. Metalliske, smeltede skår flyver væk fra hendes stemme. Og pigerne sender deres bare såler, og i dem er gløder af ødelæggelse.
  Og pigen tog og med karminrøde brystvorter sendte noget, der var i stand til at vælte og save gennem mandlerne på et kampkøretøj.
  Og hun kvidrede:
  - Dræb fjenden!
  Elizabeth tog den og fnisede højt. Hendes stemme er som forårets istappers klokke i strålerne fra den klareste sol i verden. Og så tog hun den og sendte en hel bombe med sin bare fod, med lyse dødskaskader. Og så brød et sådant lyn ud fra en skarlagenrød brystvorte, at selv sneen blev malet i reflektionerne af skæret fra de flammende robotter.
  Pigen tog det og kvidrede højt:
  - Åh, halen er skæl! Jeg er en smuk gris!
  Ild i sin gyldne skønhed tog krigeren Elena, blottede sine tænder, den og hvæsede:
  - Bø Bø Bø!
  Pigen sendte en udslettelsesgave med sine bare fødder, som dræbte en hel gruppe robotter. Og så, mens den skriger og udsender refleksioner af helvedes flammer med sine karminrøde brystvorter.
  Hvorefter den hvæser:
  - Jeg er som et kålhoved!
  En kriger med stort bogstav, Elena, blinkede forvirret og sendte det mest ømme smil, sagde:
  - Lad os spille Pinocchio!
  Og den rødhårede djævel vil tage og sende mod fjenden, med sine solbrune, bare fødder, en rigtig strømpistol. Og det vil slå ned fra de skarlagenrøde brystvorter med et flammende lyn.
  Og så stak Ekaterina hovedet ind. Hun svingede sine bare fødder og udgav bobler af bemærkelsesværdig død. Så strømmer der strømme af brændende væske fra jordbærvorterne. Og modstanderen bryder i flammer. Det vil brænde med et stearinlys af multidimensionel kaliber.
  Catherine tog det og sagde:
  - Jeg elsker Trufaldino fra penalhuset!
  Elizabeth tog den og stampede sin bare fod på sneen. Et stort hul gik igennem, robotterne faldt ind i det. Og så væltede meget stormende vand af smeltet metal ud fra store bobler ud af de karminrøde brystvorter.
  Pigen udbrød:
  - Øh, penalhus, penalhus, straffer mig ikke!
  Den guldhårede Elena tog den og kvidrede på violinen:
  - Åh, tyre!
  Og også med bare fødder forårsager han skarpe hvirvler i snedriverne. Og de rejser sig, og robotterne bliver skubbet mod hinanden. Og de delte sig i stykker. Det var meget interessant, da pigen tog den og sendte en magisk atomladning med sine skarlagenrøde brystvorter og brugte den til at ødelægge en hel armada af robotter.
  Men den brændende Elena sendte også med sine bare, mejslede ben en hel kaskade af ødelæggelse af elektroniske militante. Og så tog den rødhårede pige og ramte en kraftig søjle med sine rubin brystvorter, malede alle metaller og meget cool.
  Elena tjekkede:
  - Terminatorens magt vil være at slå ansigtet!
  Ekaterina tog og sendte en brændende disk med sine bare tæer, som bogstaveligt talt brændte en masse robotter og adskilte dem for dele. Og så sendte hun en ultratyngdekraftsbølge fra jordbærvorterne på hendes bryster, hvor hun knuste og afmonterede de mekaniske mastodonter for dele.
  Bounty Prince fløjtede og hvæsede:
  - Du har et oprør af intellekt! Vi vil feje dig væk!
  Elizabeth viste glitrende sit grin med perlefarvede og funklende tænder med et sus. Og før det lancerede hun også en meget aggressiv glød med sine bare, mejslede fødder. Og hun vred sine hofter, og fra de skarlagenrøde brystvorter udstødte hun dødens ødelæggelse.
  - Vi vil brutalt dræbe! Og for fem!
  Den guldhårede Elena optrådte også meget aggressivt. Så hun tog den og sendte kuglelyn med sine bare fingre. Hun gik gennem cyborg-kæmpere. Og sådanne destruktive elementer kom fra rubinvorterne. Og sneen hvæser og ioniserer.
  Pigen sagde aggressivt og tyggede metalvæsner på afstand:
  - Fem er ikke bare et tal, men min sjæl!
  Den brændende Elena sagde vittigt og med et grin på læberne:
  - Din sjæl stræber opad! Du bliver født på ny med en drøm...
  Og den rødhårede kriger sendte hende udladninger af ødelæggelse og fladning med sine bare fødder. Og skarpe og rødglødende baner af udslettelse brød ud fra robotten.
  Hvorefter der kom lyn fra jordbærvorterne, og de regnede ned som ildhagl.
  Og så tændte Ekaterina den. Hun slog sine bare fødder så hårdt, at ghouls og barske irritanter fløj væk. Og så brød vulkaner ud fra skarlagenrøde brystvorter. Så de tog alle og brændte dem. Disse robotter spredte sig, fragmenterne sprang som frøer i snedriverne.
  Catherine sang beundrende:
  - Men hvis du reddede, dit svin, forbliver du et svin!
  Og pigerne rørte samtidig ved hælene, så der faldt gnister. Og så forbandt de med skarlagenrøde brystvorter. Og brændende lyn begyndte også at dukke op. Og sporene smeltede... De strakte sig mod slottet. Og denne bygning rystede.
  Prince Bounty sprang og smækkede også drengens hæl og sluttede sig til pigerne. Og så udbrød han:
  - Piger, skal I tage trusserne af?
  Krigerne reagerede ved at rive resterne af deres tøj af. Og dette gav dem styrke mange gange. Pigerne genopladede. Og de begyndte at udspy uendelig energi. Og de havde så meget ubegrænset magt. Især en masse funklende lyn bryder ud fra Venus' livmoder. Og så rasende, bølgende vandløb, at de brænder og forbrænder de talrigeste regimenter.
  Og selv det sorte slot brænder ned. Det kommer ud i sprækker og strømme af røde flammer. Og vandløbene vrider sig, som en dans af slanger, og ikke under en fakirs pibe, men af et helt orkester. Og dette slot er brændt og bliver til varm aske.
  Krigerne var i kor, bankede på deres bare, meget yndefulde fødder og brød alle forhindringer i vejen med magisk plasmaenergi. Og rubinvorterne rejste strømme af hyperplasma og hvirvler af vild kraft. Men den vigtigste megahyperplasma brød ud fra Venus' livmoder fra smukke og dejlige krigerpiger. Deres kroppe er så smukke. En sort, eller blæk slot. Og hvor fantastiske pigerne er, hvad kan vi sige, krigere, den højeste superklasse. Og de gjorde dette.
  Slottet eksploderede som en atombombe og faldt til selve mandlerne ned i snedriverne. Det eneste, der var tilbage, var et sort hul.
  . KAPITEL nr. 18.
  Mutantpigerne var aldrig i stand til at finde spor i deres søgen efter tyvene fra det intergalaktiske rumskib. Under disse forhold var der kun én ting tilbage at gøre, i det mindste at huske noget fra den glorværdige fortid. Og der var dette...
  Pigerne var nu i kamp og kæmpede i enkeltsædede jagerfly. Stadig halvnøgne, kun iført røde, meget tynde trusser, kørte skønhederne bilerne med deres bare fødder og karminrøde bryster.
  Elizabeth trykkede på knapperne med sine bare fingre. Hun skød mod en strømlinet jager, der lignede en spækhugger. Men frontrustningen holdt stand. Elizabeth måtte manøvrere. Og prøv at komme bag om fjenden. Den blonde pige var meget adræt. Hendes bare fingre bevægede sig hen over scanneren og valgte mål. Ikke underligt, at hun gik igennem en fremragende kampskole.
  Startende fra juni enogfyrre og slutter med RPG-spil med nanohobbitter. Hun ville virkelig gerne ud. Fjenden ønskede imidlertid at komme bag på ham.
  Det var varmt i kabinen, og krigerens solbrune krop blev skinnende, som om den var smurt ind med olivenolie. Hvor er det smukt, når mavemusklernes stålfliser er brune og strukturerede, som chokolade, og taljen tilspidser glat. Og pigens lår er meget muskuløse, ståltråde af muskler, der ruller under tynd, men holdbar bronzehud.
  Elizabeth, dette er simpelthen legemliggørelsen af dyrs styrke og erotik. Og når hendes skarlagenrøde brystvorter bevæger sig hen over scanneren, bryder strømme af magoplasma ud.
  Pigen er imidlertid tvunget til at føre en manøvredygtig kamp. Hvilket skaber visse problemer for hende.
  Men her er Ekaterina, denne pige med hår i bladguldfarven. Simpelthen et storslået eksempel på en kriger. Hun er en kombination af skønhed og seksualitet. En typisk Hollywood-heltinde, og hun kæmper med et rigtigt es.
  Flerfarvede strømme af magoplasma ramte panden på hendes fighter. Dette gør det varmt. En svedperle falder fra pigens glatte pande. Hun strøg forbi en bronze-lyserød kind og væltede ned på scannerens display. Det hvæsede let.
  Ekaterina udtrykte:
  - Ligesom en tyr, først under øksen og så stegt!
  Og krigeren blottede sine meget skarpe, perlefarvede tænder. Hun har så meget entusiasme. Og simpelthen overjordisk skønhed. Hvordan kan du ikke elske sådan en pige? Hun har charme.
  Og de bare, runde hæle er så forførende og sexede. Især når hun bruger dem til at tegne ottere på scanneren. Og han vrider fighteren og prøver at komme bag om den.
  Krigeren ser selvfølgelig ud til at være lavet af muskler. Energi bobler i hende, som fra en vulkan i udbrud.
  Men indtil videre er sejren ikke givet til Catherine. Hun forsøger at manøvrere, men hendes modstander er heller ikke klog. Krigeren rører nervøst ved hendes bare tæer og hvæser:
  "Du skal ingen steder, din behårede lus."
  Sandt nok er det ikke en lus ved roret, men en fed kotelet med ben som en kakerlak. Ja, nanohobbitterne skabte sådan et utroligt kulinarisk mirakel.
  Nå, det er okay, før eller siden vil fjenden komme til sin ende.
  Fiery Elena er også på hendes repertoire. Så mobil, barbenet, med en tynd, fleksibel og meget muskuløs talje. Sådan en pige vil ikke svigte nogen.
  Hvad med hendes muskler? Muskelkugler ruller under bronzehud. Dette er en kvindelig terminator. Men på samme tid øm og sexet. Selvom det er så stærkt. Og han elsker at elske.
  Han blotter sine elfenbenstænder og siger fløjtende:
  - I rummets og matematikkens tidsalder vil der være romantikere!
  Hvorefter han vrikker med sine bare tæer, forsøger at komme bag om ryggen på en mægtig fjendtlig jager. Og han spyr rasende, hektiske strømme ud af magisk plasma og dødbringende impulser.
  Elena bliver rød af slagene og er dampet. Og svedperler flyder ned ad pigens polerede hud. Hvilken behagelig lugt hun må have, og tilsyneladende er hun en appetitlig pige. Og sådan en rødhåret. Håret funkler som flammen fra en fakkel.
  Elena snurrede sine hofter, tog den og kvidrede:
  - En mus besejrer en elefant, men list besejrer styrke! Kun list kommer ikke med musehjerner!
  Terminator pige tilføjede:
  - Rævens list afføder en lys sejr, en fremragende pelsfrakke til et trofæ!
  Og igen, mens han snurrer med sine bare, mejslede ben. Nu er det en pige. En rigtig rødhåret heltekvinde. Og hun har så meget seksuel energi. En enestående type, der er i stand til at forvandle ethvert ansigt til en mursten.
  Og hvordan Elena vil spinde og ryste sine bare bryster. Og gnister vil flyve fra de karminrøde brystvorter. Og hendes fighter vil snurre som en snurretop.
  Og Elena vil synge og vise sine tænder så skinnende som et frisørspejl:
  - Nej, bjergene bliver ikke gyldne, Angelica vil krydse målet! Og han vil drive sporer ind i Adolfs sider - han vil give Hitler fuld kredit!
  Hvorefter den rødhårede griner! Og hendes latter er som Baba Yaga, der stjal den samogudy harpe fra Ivanushka the Fool.
  Efrosinya har heller ikke noget imod at knirke og banke. Ved hjælp af sine bare fødder snurrer han jageren rundt om dens akse. Drejer det i forskellige paralleller. Og han glemmer ikke at tage det og tweete:
  - Scolopendra! Jeg går ud at hyle!
  Efrosinya, hun er bare en charmetrold. Ikke en pige, men en rigtig gigant af alternativ kreativitet til udslettelse. Hvordan det vil dreje, og hvordan det vil ramme fjenden med en vædder fra en magisk plasmajet. Ja, det er en pige, der er en ægte antimaterie-skorpion.
  Krigeren siger:
  - Det her er mit imperium! Lad os kaste al overtro i afgrunden!
  Og alligevel er Efrosinya sådan en kvinde, at hun faktisk kan slå baghovedet med et strygejern. Og det bliver ikke bedre af hende. Hun er en kriger, født i noget særligt mørke. Tusmørke fuld af lys. Prøv at finde ud af det med denne.
  Men pigen udfører stadig manøvren og forsøger at komme bag om den skarpsindige fjende.
  Og han undviger meget hurtigt. Du kan ikke fange ham i dit trådkors.
  Euphrosyne knurrer:
  - Sikke en glat fyr!
  Elizabeth forsøger også at fange fjenden. Og han stikker hende ret hurtigt. Og gå ikke ind i den sårbare bagdel. Pigen huskede kampen med T-4, som havde en aflang tønde. Hvor er det svært at komme tæt på. Men kampen viste sig at være ret sjov. Øh, krigerne behøvede ikke at kæmpe mod stålkatte. Og de bider specifikt.
  Elizabeth klikkede på sine bare såler og knirkede:
  - Ah, prævention... Ikke relevant med nanohobbitter.
  Og igen viser pigen sin fighter. Selvom det ser ud til at have fanget fjenden. Det ser ud som om koteletten var stegt.
  Elizabeth hviskede til sig selv:
  - Hvad med rumslik med løg eller hvidløg?
  Og pigen følte en stærk følelse af sult. Og hun er en pige med grinet fra en leopard.
  De karminrøde brystvorter vil blive snoet på scanneren. Og luftkanonerne vil buldre. Og lad os tærske i vakuumet. Og bor huller i tomrummet, fyld dem med hyperplasma.
  Elizabeth ser nu ekstremt sexet ud i tynde trusser, der snurrer foran scannerne.
  Men Catherine ser meget godt ud og er næsten blottet for tøj. Hun ser så heroisk og sexet ud. Dette er Terminator-pigen. Og samtidig er hendes hår farven som bladguld, og hendes bare fødder er så kvikke. Og fingrene bevæger sig og spiller en entusiastisk melodi.
  På nogle måder er Ekaterina unik. Selvom alle fire piger her er krigere af den højeste og megaplasmiske klasse.
  Catherine galede:
  - Jeg har styrke og pres mod fjenden... Men jeg er i skindet af en tyr, det er hele samtalen!
  Og begge pigens bare såler støder sammen og skyder gnister ud. Hvordan flerfarvede jetfly og kaskader af lyn vil flyde.
  Pigen tog den og rakte endda tungen ud. Og røgskyer fløj ud bag den sejeste kriger. Og de bare fødder tog den og snurrede som en propel.
  Dette er en aktiv dame. Og hvem har hun brug for? Kong Ludvig den fjortende, eller hvad?
  Catherine rystede sine jordbærvorter. Og jeg troede, at næppe nogen ville have husket kong Ludvig den fjortende, hvis ikke for Dumas. Ja, Frankrig havde engang sådan en personlighed.
  Og han havde et oldebarn, Ludvig den Femtende. Han er også en meget enestående personlighed. Selvom, meget mindre berømt i Rusland end Solkongen. Og faktisk viste Ludvig den Femtende sig at være en fiasko. Tabte krigen til Storbritannien for Canada. Han havde heller ikke særlig succes i andre kampe.
  Catherine fnisede og rystede med fingeren af sig selv. Hun var lidt distraheret, og hun var allerede dækket af en magisk plasmabølge. Og det blev så varmt. Catherine er bogstaveligt talt rød og bronze.
  Rød blev hun endnu mere sexet og sejere og fangede mænds øjne. Men hvilken slags mænd havde hun? Der er kun infantile nanohobbitter og forskellige slags monstre. Pigen selv har ikke noget imod at sove med sidstnævnte. Eller med nisser.
  Catherine stammede:
  - Min kærlige og blide nisse! Jeg elsker dig så højt, svæv ikke! Min kærlige og blide nisse!
  Og krigeren tog den og rystede sit gyldne hår. Og hendes tråde er så dyrebare. Forestil dig, hvor smukt det reneste bladguld er.
  Og her kommer den brændende Elena. Sådan en sej pige. Og hendes brystvorter er hindbærfarvede. Glitrende, der reflekterer stjernernes lys. Og når hendes bare tæer bevæger sig, og de kaster skygger fra scanneren og skærer cirkler hen over scannerens felter.
  Elena forsøger igen at komme bag om fjendens jagerfly. Hendes egen bil ser ud til at blive slynget rundt som et stykke træ i en storm. Ja, den rødhårede skønhed har det svært. Som et æsel knust af sten.
  Elena kastede sine bare fødder op og sang:
  - Åh, under havet! Øh, under sejl!
  Hun slog den ene af sine runde hæle mod den anden og fortsatte:
  - Åh, det er fantastisk for os at se på rigdom...
  Og alle fire piger lød med sølvfarvede stemmer:
  - Det er ærgerligt, ingen ved det! Og vi kender ikke os selv! Hvor meget guld har vi brug for! Eh ma, så meget vi vil!
  Red Elena, i dette tilfælde, betragtede sig selv som den fedeste stjæle. Og hendes røde hår lignede en ilds flammer. Og bålet er meget varmt. hvorfra varmen kommer.
  Pigen, der plaskede sine bare fødder, knirkede:
  - Livet er kun et øjeblik, mellem fortid og fremtid!
  Og hun vred sine hofter. Pigen tog den, snurrede rundt og forsøgte at dreje sin fighter. Men fjenden trak sig tilbage. Og så vendte han sig om og satte klodser op. Vakuumet skiftede og halvrumsdimensionerne revnede.
  Elena var en voldsom pige, og hun lavede Messer-løkken. Men det lykkedes igen for fjenden at afvige. Og han gled ud. Som bindweed fra et net.
  Elena tog den og spurgte:
  - Åh, en skumtank!
  Men den rødhårede kvinde var kun trist i Hitlers gribbes drømme. Men koteletterne kunne ikke bringe hende ud af balance.
  Elena tog det og udbrød:
  - Åh, så mange hajer! Og selv Friedrich blæste slaget om Rusland væk!
  Og hun tog det, så snart hun brølede...
  Efrosinya er meget sej, hun blotter sine tænder. Og hun ryster sine rubin brystvorter. Og brystvorterne funkler, og der kommer lyn fra dem. Pigen vil tage det og råbe:
  - Zone, åh zone! Jeg vil i et kvindefængsel! Der er en masse uropoliti der, og en stafet til hovedet!
  Euphrosyne forestillede sig dette, hendes bare fødder rykkede. Og kroppen følte lyksalighed. Dette er virkelig en spænding. Eller måske endda alt så magisk og kosmisk.
  Og her slås man med koteletter, så fede og opblødte i sauce. For nu besluttede Efrosinya at bruge den indbyggede computer til at se, hvad hendes modstandere var lavet af. Alligevel er det stadig lækkert. Og disse koteletter er lækre og sprøde.
  Sådan optrådte et hologram i farver, og det oplistede karakteristikaene ved komplicerede kulinariske produkter. Og her er der sådanne lugte, alt er så lækkert.
  Og altså en hybrid af struds, appelsin og karpe. Dette er sammensætningen af koteletten, der kæmper mod den lyshårede og muskuløse Euphrosyne. Ja, det er klart, at dette er en problematisk art af levende væsen. Du kan ikke rigtig slås med hende.
  Euphrosyne sang med glæde:
  - Vi laver koteletter af Krauts! Og de blokerede Yenisei!
  Sådan en vittig pige. Hun har sådan en styrke, energiforsyning. Og hendes ben er så vidunderlige og meget sexede. Mod sådan en pige vil en eller anden kotelet være magtesløs. Eller du kan endda lave en kotelet.
  Efrosinya udførte rævens slangemanøvre, affyrede en kumulativ udledning og plagede:
  - De laver koteletter af ulækre piger!
  Og igen med bare hæle, så snart det rammer.
  Elizabeth blev mere og mere vred. Fjenden gled som en undvigende bindweed væk. Og hun lignede en klodset pelikan. Som forsøger at fange med sit net, men alle savner.
  Elizabeth hvæsede i raseri:
  - Åh, denne sag... Og jeg selv tror ikke på denne overtro!
  Ekaterina, som heller ikke kunne fange sit mål, spurgte sin partner i radioen:
  - Hvad er du, en heks?
  Elizabeth slog sine bare, solbrune knæ og svarede:
  - Vi er alle kvindelige hekse!
  Pigen var tydeligvis nervøs. Hendes ben rystede af spænding.
  Og hvilke skarlagenrøde læber Elizabeth, den store kriger, har ligesom sukkerlæber. Hun, selve perfektionen, er legemliggørelsen af erotikken. Det er svært for en mand, der altid er sulten efter sex, at fjerne øjnene fra sådanne bryster. Fra brystvorter skinner som karminrøde valmuer. Åh, hvor er denne pige smuk, hun har så meget harmoni og er fuld af frisk modenhed.
  Men krigeren kunne ikke knække sådan en nød mod en meget stærk modstander. Fjenden ramte konstant hendes fighter. Nå, hvordan er det muligt for koteletten at kæmpe så mesterligt?
  Elizabeth var ekstremt vred på nanohobbitterne. Disse udødelige, men uendeligt infantile væsner fremtryllede saftigt stegt kød, der var i stand til at kæmpe til døden.
  Og de kæmpede virkelig, og dygtigt og hurtigt, bevægede sig og vendte rundt i tide.
  Elizabeth svarede med et dybt suk:
  - Åh, min sag... Du brænder som et nitroglycerinlys!
  Ja, der var noget at fryde over her.
  Catherine klarede sig heller ikke særlig godt. Pigen med gyldent hår slog sine ben og hvæsede:
  - Efter at have malet mine læber med skosværte, går jeg ud på promenaden... Din Hitler sjofele brute, jeg sender dig til helvede!
  Pigen krydsede sine yndefulde bare ben. De var kendetegnet ved deres perfektion af form, styrke og harmoni.
  På et tidspunkt trampede disse ben langs vejene under den store patriotiske krig. Vi har været igennem rigtig mange vanskeligheder. Og når du går barfodet, er det ikke så behageligt, hver kvist, hver bump, hver bump mærkes. De prikker pigens bare såler.
  Catherine hviskede med smilet fra en skønhed, der ikke sover:
  - Åh, mine fødder... Mine bare fødder! I kulden med din hæl, plask! Gyldne fletninger!
  Pigen er virkelig legemliggørelsen af overjordisk skønhed, en ren engel. Hvilken slags øjenvipper har hun? Forestil dig gyldent hår og sorte øjenbryn. Det er hvad skønhed er.
  Og søger at fastholde fjendens jagerfly. Han ønsker dog ikke at give efter. Det er som om du fanger en sommerfugl med et net. Catherine kvidrer af glæde og hopper op og ned:
  - Og jeg kan lide dig! Jeg kan lide dig! Jeg kan lide dig!
  Og hun ryster sine fyldige, solbrune bryster som modne store abrikoser. Og synger med:
  - Og for mig er der ingen bedre ven i verden!
  Ekaterina er selvfølgelig en pige af højeste flyveevne og kvalitet. Ingen kan sammenligne med hende med hensyn til charme og gylden hårfarve. Sådan en forførende og fantastisk pige, der har gennemgået diglen i mere end én krig.
  Men indtil videre kan han ikke besejre fjenden. Det er som en lasso, der glider af en tyrehals.
  Ekaterina ryster sine jordbærvorter og synger:
  - Hvad har vi brug for Billy? Syv fod under kølen!
  Pigen er allerede træt af at jagte en kotelet med kakerlakben. Selvom denne mad er saftig. Men jeg vil have noget andet. Og ikke kun dette åbenlyse sludder.
  Nanohobbitter er trætte af det. De er sådanne skabninger, at de kan gøre næsten alt, hvad den menneskelige fantasi kan forestille sig. Men sådanne skabninger byttede naturligvis med deres fænomenale kraft almagt ud med skillinger.
  Den brændende Elena tog og vendte sin fighter om. Hun gik endda efter en vædder, men savnede. Fjenden hoppede af som en billardkugle fra en kø.
  Den rødhårede djævel krydsede hendes bare ben og rystede sine flammende krøller. Elena troede, at hun havde en sjov prototype. Kun denne pige var uheldig at elske med elvere. Og hun savnede meget. Men den rødhårede djævel var i stand til at lære mange af lidenskabens mysterier. Og hendes stærke, muskuløse krop, der er i stand til at udholde mange problemer og strabadser. Og tål det hele med et smil.
  Elena kiggede på himlen. Hvor mange stjerner. De spredte sig som rubiner, topaser, ametyster, safirer, smaragder, diamanter. Og alle disse strålende glitrende juveler på det sorte fløjlstæppe i rummets vakuum.
  Den rødhårede djævel kvidrede:
  - Til højre er havet, til venstre er bjergene! Mos foran, åh bagved!
  Og igen flyttede pigen med fjenden for at komme tættere på. Hun flagrede som en sommerfugl, der fangede luftige pollen. Og djævelen, ærlig talt, er på det maksimale niveau.
  Elena kvækkede:
  - Stjerner, åh, stjerner! Stjerner vær med mig!
  Og krigeren viste sin lange og meget smidige tunge. Det er faktisk sådan noget, en kamp. Det var da hun sad i baghold og jagtede en tysker, hvad tænkte hun på. Så hun bliver ikke fanget! Mere præcist opdagede de ikke den første. Men generelt, hvorfor er Elena ikke en ræv? Fanger Krauts-harer i baghold. Generelt er de fireogtredive en relativt lille tank, og det er praktisk at camouflere den.
  Øh, den rødhårede sagde:
  - Vores tanke er ikke bange for snavs! Russerne har altid vidst, hvordan man kæmper!
  Men hvad kan vi sige om Euphrosyne? Fire piger er som fire kort. Og hver er smuk og unik på sin egen måde. Og disse piger har meget udviklede kriger-instinkter.
  Euphrosyne tog den og sang:
  - Lad os elske piger!
  Krigerne er meget smukke: de fire trumfkort. Og meget barmfagre og muskuløse. Piger med muskler, der er defineret som tråd. De drejer og drejer, men de kan ikke slå koteletterne!
  Euphrosyne siger bittert:
  - Jo mindre målet er, jo sværere er det at ramme, jo større ambitioner, jo lettere er det at blive fanget!
  Elizabeth, en ørnepige med hvidt, men blåt hår, skød mod fjenden. Hun slog sine bare fødder og kvidrede og blottede sine tænder:
  - Den, der bytter sig til nikkel, står uden penge!
  Hvorefter hun sendte lyse, tykke vandfaldsgnister fra sine karminrøde brystvorter.
  Det lykkedes endelig pigen at fange fjendens jagerfly, og beholderen, hvori koteletten flød, begyndte at brænde.
  Elizabeth svarede vittigt:
  - Byt ikke dit liv for øre, du vil devaluere din eksistens til den næste øre!
  Den solrige skønhed Ekaterina indsatte også sin fighter. Udløst en dødelig udledning. Hun væltede fjenden lidt og udsendte:
  - Den, der sælger for en skilling, får en nikkel!
  Og den smukke Catherine slog sine bare fødder på scannerskærmen. Hun bevægede sine kvikke fingre. Ja, denne pige er simpelthen uimodståelig i sin yndefulde måde at kæmpe på.
  Tyskerne blev ramt i ansigtet af hende og fik kolossal skade fra pigebataljonerne.
  Catherine udtalte smart:
  - Løfter om bjerge af guld er ikke en øre værd!
  Og lad hendes runde, bare hæle bevæge sig som en pige. Hun er simpelthen den sødeste af søde.
  Det er pigerne, der laver historie! Hun har styrken som et dusin helte, og selv Emmanuel kan ikke måle sig i hendes evne til at forføre.
  Sådan en kriger vil overhale en hest med barfodede skridt, og vil gå ind i den brændende hytte, frygtløst sprøjte hendes bare såler!
  Og den brændende Elena er absolut en charmerende pige. Legemliggørelsen af syndig skønhed og forførelse. Så hun har en afgrund af vid.
  Den rødhårede djævel kvidrede:
  - Efter at have købt ind til løfterne om bjerge af guld, står du tilbage uden penge og med en ødelagt skilling!
  Den rødhårede talte vittigt. Og med sine bare fødder lavede hun en ottetal. Og rystede hendes luksuriøse hofter. Dette er en pige, om hvem Lermontov gerne ville skrive et helt digt. Genialt og samtidig vildt! Simpelthen dejligt og et mesterværk af rød farve!
  Den indeholder brændende poesi og elementer. Så skønheden fandt en vej og slog bilen ud, hvori koteletten manøvrerede. Og hun gjorde det meget smart, hvorefter hun skyndte sig at afslutte.
  Vigtigt bemærkede:
  - De Gyldne Bjerge er de mest utilgængelige af toppene!
  Og fra jordbærniplerne vil det sende en tyk og lang gnist. Hvorefter hun aggressivt udtalte:
  - Bjerge af guld udvindes med et stålblad under kommando af en, der ikke bytter sin mening for øre!
  Men Efrosinya, også en pige, tager ikke lette beslutninger. Hun frigav en boble med en iriserende koncentration af magoplasma fra hendes rubin brystvorte og sagde:
  - Hvis sindet ikke er en øre værd, udspyder munden bjerge af guld!
  Og pigens skønhed, ærligt talt, er fantastisk! Og figuren er så fin, og hofterne er luksuriøst stærke. Og tæerne på bare fødder er meget kvikke og hurtige. Dette er en pige, der kan omarrangere stjernerne i galaksen.
  Og tungen spyr aforismer ud:
  - Først lover politikere bjerge af guld, så sender jeg dig til at dø for skillinger!
  Og hvem vil sige, at Terminator-pigen tager fejl? Hun er en naturlig blondine. Hår hvidt som sne. Og den emmer af friskhed og en vinteraroma.
  Og samtidig er pigen meget, meget varm. Her siger han igen meget vittigt:
  - En politiker, der lover bjerge af guld, medbringer ikke guldæg!
  Og han ryster og tap-danser på scanneren med sine bare fødder. Og mærkerne spiller, og de bevægende pulsarer spredes.
  Euphrosyne siger:
  - En politiker elsker at love månen, men han får med garanti et hundeliv gratis!
  Elizaveta, også en pige med Terminator-manerer, sendte meget behændigt magiske plasmabobler med sit bare, solbrune knæ. Så talte hun med sine perlelysende tænder:
  - Lov ikke en politiker bjerge af guld, så bliver du udleveret for en kobberskilling!
  Hvilken slags ben har hun? Meget mørk på baggrund af hvid, med blåt hår. Hvor er det sexet og smukt. Det er endda bare skønt, når hendes bare tæer bevæger sig og leger.
  Og fra læberne kommer:
  - Hvis du ikke ønsker at blive solgt for en nikkel, så lov ikke bjerge af guld!
  Og pigens læber er duftende og sødere end en moden vandmelon. Til sidst lyste bilen drevet af koteletten op med blåt lys. Og det begyndte at falde fra hinanden. Og stykker og brændte dele fløj væk fra den i alle retninger.
  Og selve koteletten var meget brændt, og den sydede, som af frisk kebab grillet over bål.
  Elizabeth mærkede stød fare hen over hendes bare hæle. Pigen knirkede:
  - På fødderne, som på asfalt!
  Og til sidst afsluttede resterne af jageren med strømme af magoplasma. Hun er en kriger af den mest kække slags.
  Og brysterne... Hvor ellers kan du finde brystvorter så skarlagenrøde og glødende af varme? De brænder som gløder. Og de brænder mænds fantasi. Desuden opflamme dem til det højeste punkt.
  Men Catherine kom igen bag på fjenden. Og jeg tog endelig denne kannibal op. Og den brød i brand og udsendte orange flammer. Pigen følte sig som et stykke, der sætter skakmat for kongen, og sang:
  - En bonde forfremmes til dronning, en politiker går ikke forbi uden løftet om en karriere, når man betragter dig som en bonde!
  Den gyldenhårede skønhed kan som altid simpelthen ikke være uden vid. Samtidig er en skønhed af sjælden lysstyrke kombineret med en meget mobil og fleksibel krop. Sådan en kriger kan simpelthen ikke undgå at være den første. Men hvad skal man gøre, når dine tre partnere ikke er mindre storslåede?
  Catherine formår dog stadig at vælte sin aggressive modstander. Og koteletten brændte. Og pigen sagde:
  - I politik er der ligesom i skak kun tidspres helt fra begyndelsen, og der høres konstant skakmat!
  Den guldhårede pige var meget tilfreds. Endelig løst problemet.
  Den brændende Elena pressede også på. Hun er en pige med karakter. Og hendes farve er så rød og så funklende. Og håret ser kobberrødt ud. Og fødderne er bare og meget smidige. De har årer som stål. Denne pige er æstetisk attraktiv. Og det er kendetegnet ved fremtrædende muskler.
  Hun har en masse lyse krigertalent.
  Elena tweetede:
  -Hvis du falder for talen fra dem, der lover bjerge af guld, får du brug for guldtænder!
  Og han vil presse med sin bare hæl. Og vend fighteren om. Og det vil gå efter total tilnærmelse. Og fjenden er allerede klar. Det brænder som en pionerbrand. Og fra koteletten flyver fede, flammende stænk væk.
  Elena talte på samme måde som en rød harpy:
  - Guld er et værdifuldt metal, indtil det overføres til bjerge af løfter!
  Og hendes bryster med jordbærnipler bevægede sig som bøjer på brændingen. Den snurrede og en pil lavet af magoplasma fløj ud. Det ramte scanneren og smeltede lidt den gennemsigtige overflade.
  Elena svarede med et suk:
  - Hvor ofte tiltrækkes folk ikke af et ægte hjerte af guld, men af imaginære bjerge af guld!
  Med sit røde hår lignede pigen legemliggørelsen af dæmonisk magt. Og koteletten, der udsender en lækker lugt, smuldrede.
  Euphrosyne er også på sin meget hurtige fighter. Jeg satte ild til skrivemaskinen og bemærkede:
  - Det gyldne løfte er en upålidelig stol!
  Krigeren afsluttede den ridsede og brændende kotelet. Truet med en vædder.
  Og hun styrede behændigt fighteren med sine bare, mejslede fødder.
  Samtidig udsendte Euphrosyne en anden, meget kaustisk aforisme:
  - Guld er et for blødt metal til at love bjerge at bygge et fundament for velstand!
  Og hun viste sin meget lange, piskelignende tunge. Og koteletten, denne akavede skabelse af nanohobbitternes fantasi, fordampede.
  Så Bounty Princes hologram dukkede op. Den evige dreng brølede:
  - Og du kan kæmpe med hævet stemme! Modstanderne var store.
  Elizabeth var meget enig i dette:
  - Temmelig! Jeg begyndte endda at flippe ud!
  Drengen, der havde udvekslet sin anden million år, løftede sine øjenbryn af glæde og sang:
  - Det er kun begyndelsen! Det er kun begyndelsen! Det er kun begyndelsen! Åh åh åh!
  . KAPITEL nr. 19.
  Pigerne fandt aldrig noget og svævede i atmosfærens mentale lag.
  Elizabeth viftede med sin bare, mejslede fod og foreslog:
  - Lad os hellere se en film om vores bedrifter i krigen med Taleban!
  Catherine nikkede med et smil:
  - Og vigtigst af alt er der ingen overdrivelser her. Selvom der er et helt hold af kæmpere vist der.
  Elena, der trykkede på joystick-knappen med sine bare tæer, tændte for et enormt, tredimensionelt hologram, og et fantastisk smukt og dynamisk billede dukkede op;
  Og barfodede piger i bikini kæmper af raseri.
  De berømte fire kæmper nær landsbyen Mellemøsten.
  Elizabeth affyrer et udbrud og kaster en granat med sine bare tæer.
  River afghanerne fra hinanden og knirker:
  - Ære til kommunismens æra!
  Ekaterina skyder også på fjenden. Han mejer sine fjender, kaster dødelige granater med sine bare fødder og knirker:
  - For vort Fædreland!
  Elena mejede en række afghanere ned med et udbrud fra et maskingevær. Hun kastede en destruktiv citron med sin bare hæl og gøede:
  - For USSR!
  Catherine ramte også fjenden, afskar en masse islamiske krigere og skreg:
  - For kommunismens verden!
  Og også hvordan tæerne på hans bare fødder kaster dødsgaven med destruktiv og umådelig kraft. Og rev hendes fjender grundigt fra hinanden.
  Disse piger er bare super...
  Elizabeth bemærkede, da hun mejede de fremrykkende afghanere ned:
  - De er bogstaveligt talt som græshopper!
  Og pigen kastede igen en granat mod fjenden med sin bare hæl. Og hun rev en del fjender op.
  Også Catherine rammer de islamiske soldater med et velrettet udbrud. Han klipper dem grundigt ned og kurrer:
  - For Rusland!
  Og igen vil den dræbende dødsgave blive kastet med bare tæer.
  Elena, der skød mod fjenden og bogstaveligt talt mejede afghanerne ned, skar dem af som med en kultivator, knirkede:
  - For Fædrelandet!
  Euphrosyne, der huggede fjenderne ned og faktisk mejede krigerne fra Talebans islamiske imperium og slog dem ud med høje, sagde:
  - For Fædrelandet og nye sejre!
  Og igen, mens han kaster en granat med dødelig kraft med tæerne på sine bare, mejslede fødder.
  Pigerne spredte sig fuldstændigt. Og de slog Taleban-hærene med overlegne tal. Og de kom i store vandløb.
  Denne udødelige besætning af Elizabeth kæmper på en tank med piger, der er mutanter, og kæmper i 2024 mod Taliban, endnu yngre og friskere end for firs år siden, da de kæmpede mod nazisterne under Anden Verdenskrig.
  Pigerne her er også kun i bikini og barfodet. Og samtidig kæmper de godt. Afghanistans kampvogne er forældede og af dårligere kvalitet end russiske, men der er ret mange af dem.
  Håndværkerne fra det islamiske imperium lavede nogle maskiner af træ. Hvilket, jeg må sige, er meget progressivt.
  Elizabeth, ved hjælp af sine bare tæer, affyrer et skud og bryder igennem en afghansk tank, hvorefter hun knurrer:
  - Jeg er den sejeste kvinde i verden!
  Ekaterina vil også sparke, ved hjælp af sin bare hæl, smadre fjenden og hvine:
  - For USSR!
  Elena vil uden at tænke sig om to gange skyde på fjenden. Det vil rive det fra hinanden og knirke:
  - For kommunismen!
  Euphrosyne vil også ramme fjenden. Han vil smadre den afghanske tank og pladder:
  - For Fædrelandet til det sidste!
  Og det er pigerne, de er bare super. Ingen kræfter kan stå imod sådanne mennesker. Og de, krigere, er virkelig de sejeste og mest greyhounds. Og ingen kan modsætte sig dem.
  Og hvis de begyndte at kæmpe, så ville det bare være en kamp mellem hypermænd.
  Og Elizabeth vil skyde igen med sine bare tæer og knirke:
  - For det nye USSR!
  Catherine skiftedes også til at skyde på fjenden og sagde:
  - Ja, præsident, leder, mildt sagt ikke særlig godt! Vi er i krig med Ukraine og med Taleban, mange mennesker er allerede døde under ham.
  Og pigen snoede sin bare, runde hæl.
  Elena fortsatte med at tærske afghanerne og kvidrede:
  - For stor kommunisme i USSR!
  Og med sine bare tæer tilføjede hun specifikt destruktivt og morderisk!
  Og så, hvordan pigen Efrosinia slår. Og han vil smadre fjenden og knirke:
  - For gudinden Lada!
  Dette er deres militære offensiv.
  Og krigerne, hvordan de begyndte at meje deres modstandere ned, og hvordan de ikke gav dem nåde og udryddede afghanerne.
  Elizabeth skød også på fjenden og brugte også sin bare hæl og kurrede:
  - For kommunismen i Sovjets land!
  Og her er hun, hvilken kæmpende og krigerisk kvinde.
  Nu bliver afghanerne tærsket fra himlen.
  Anastasia Witchakova er meget varm i kamp. Og ødelægger alle. Og den skyder afghanske fly ned i himlen og slår også ned på land. Denne pige er så aggressiv.
  Og hun sang med et grin:
  - For vores mors fædreland, dræb alle Taleban!
  Akulina Orlova bekræftede og blottede sine tænder:
  - Faktisk er ånden en dæmon, den har angrebet USSR!
  Og krigeren skød et andet afghansk fly ned.
  Mirabela Magnetic, vraget af det islamiske Taleban-imperiums krigere i himlen og på land, blafrede, mens hun brugte sine bare tæer:
  - For vort Fædreland!
  Dette er triaden, der kæmper i himlen. Og hun tæsker afghanerne med stor intensitet. Og han slår sine fjender fuldstændig ned.
  Akulina Orlova trykkede på knapperne med sin bare hæl og udbrød:
  - For vores store land!
  Og hvordan han blinker til sine partnere.
  Og igen skyder han afghanerne ned. Og det er meget aggressive bevægelser blandt piger.
  Anastasia kvidrede med et smil, blottede sine tænder og skød de afghanske piloter ned:
  - Vi er krigere, der kan besejre enhver hær!
  Og igen ramte hun en afghansk bil.
  Ja, pigerne her har taget den fuldstændige udryddelse af det islamiske imperiums krigere. Og de ødelægger...
  Alenka kæmper også desperat og viser sin bedste præstation. Og slår fjender ned, som om de var dummies.
  Og Taliban bliver ved med at komme og gå. Og de bliver dræbt i kolossale tal.
  Alenka kastede sine bare tæer noget dræbende og sang:
  - Vi er hvide ulve!
  Anyuta var enig i dette og mejede sine modstandere ned uden ceremoni:
  - Og vi er de bedste i verden!
  Og hun gav også efter for granaten med sin bare hæl.
  Og nu skyder Alla også fra et maskingevær. Og han slår en masse afghanere ud og brøler:
  - Ære til kommunismens æra!
  Maria skyder også meget præcist mod afghanerne. Og slår dem grundigt ud. Og han kaster også granater med sine bare tæer. Og råber:
  - Ære til Svarog!
  OL rammer også fjenden med en enorm, dødbringende kraft. Slår fjender ned fra det islamiske imperium og knirker:
  - For hele, hele verden i kommunismens æra!
  Og igen blotter pigen sine tænder og skyder præcist mod fjenden.
  Og Marusya skriver også om afghanerne. Og med en skarlagenrød brystvorte trykker han på bazooka-knappen og slår modstandere ud og knirker:
  - For Great Rus'!
  Det er pigerne her.
  Men Matryona, som om hun rammer afghanerne ved hjælp af sine bare tæer, knuser Taleban-fjenden og skriger:
  - For Fædrelandet og friheden til det sidste!
  Disse piger gik, og den måde, afghanerne bliver tærsket på, er simpelthen forfærdelig. Og der er bogstaveligt talt en total og generel udryddelse af dem. Tilsyneladende er der kommet meget dårlige dage for afghanerne.
  Alenka bemærkede, skydende mod afghanerne og mejede dem ned:
  - Dette er mit hjemland!
  Og med bar hæl, som tilintetgørelsens morderiske gave giver.
  Disse piger er, lad os bare sige, super.
  Anyuta bemærkede aggressivt, idet han skød mod afghanerne:
  - Ære til kommunismen!
  Bekæmpede Alla, skød og trykkede hendes skarlagenrøde brystvorte på bazookaens knapper, knirkede:
  - Ære til helte!
  Og Maria, der knepper fjenden med morderisk magt, kurrede:
  - Ære til det sejeste Fædreland!
  OL tilføjede, knuste fjenderne og viste øget hastighed:
  - Stor ære til det mest velstående land!
  Matryona, der kneppede fjenden og brugte sine bare tæer, når hun skød, tog den og knirkede:
  - Og til de sejeste krigere, herlighed!
  Marusya, der også skriblede til fjenderne og bogstaveligt talt mejede dem ned, kurrede øredøvende:
  - Og USSR er også en stor herlighed i århundreder!
  Og pigerne sang i kor:
  - Folk bliver glade
  Lykke for evigt...
  I sovjetmagten -
  Kraften er stor!
  Og krigerne vil grine af fulde kræfter. Og de blottede deres tænder.
  Alenka bemærkede med et smil:
  - Vi vil give vores hjerter for vores fædreland!
  Anyuta fortsatte rasende:
  - Vi vil stå, og vi vil vinde!
  Det er ærligt talt vidunderlige piger. Og de kan rigtig godt lide at kæmpe for fuld styrke.
  Og her er Oleg Rybakov og Margarita Korshunova i kamp.
  En dreng og en pige, der ligner børn på omkring tolv år, men i virkeligheden er udødelige ofre, kæmper så aggressivt. At intet kan stå imod dem.
  Alenka, der blottede sine tænder og skar sine Taleban-modstandere ned, sang med et smil:
  - Vi vil kæmpe for en lysere morgen!
  Anyuta, der affyrede og kastede bomber med sine bare tæer, tilføjede:
  - Og vores pansrede tog formåede at accelerere!
  Og rødhårede Alla, der hoppede og snurrede, tilføjede og blinkede:
  - Lad os kysse!
  Oleg Rybakov drev en mølle med sværd, skar hovedet af afghanere og knirkede:
  - Ære være vort Fædreland!
  Og drengen lancerede den morderiske dødsgave med sine bare tæer.
  Pigen brugte også sine sværd til at skære igennem sommerfugleteknikken. Hun afskar fjenden og knirkede:
  - Ære til det sovjetiske system!
  Og han vil også kaste udslettelsesgaver med sine bare tæer og ødelægge sine fjender.
  Og børnene, der knuste fjenden, sang i kor:
  - Jeg tror, at hele verden vil vågne op,
  Der vil være en ende på Taleban...
  Solen vil skinne klart,
  Vi vil rive alle onde fjender fra hinanden!
  Børn er virkelig meget hårde kæmpere. De fløjter også og bringer en hel sky af bedøvede og berusede krager ned over fjenden. Og det her er ekstremt fedt.
  Oleg, der huggede afghanerne, bemærkede med et smil:
  - Hele planetens ungdom er med os,
  Vores verdensomspændende byggeteam!
  Og drengen gav dødens ødelæggende gave med sin bare hæl.
  Margarita Magnetic, der knuste de islamiske krigere, kvidrede også og blottede sine tænder:
  - Hele landets befolkning marcherer mod kommunismen!
  Og det samme som han hacker på de islamiske rækker. Og dette, må jeg sige, er meget grusomt og sejt.
  I mellemtiden fangede Taliban en dreng på omkring fjorten år. De klædte ham af og bandt ham til et træ. Hvorefter de først pryglede ham og fjernede huden, indtil den blødte.
  Så dryssede de salt på teenagerens sår. Og det var så grusomt. Og til sidst torturerede de drengen til døde.
  Og igen er der hårde kampe...
  Og russiske angrebsfly angriber Taliban-stillinger ved hjælp af fly. Og så rammer afghanerne og missilerne dem. Og de bliver ved med at klatre og klatre, som en tudse på en krampe.
  Og de efterlader hele bunker af lig bag sig.
  Margarita sang med et smil:
  - Vi vil kæmpe for en lysere morgen!
  Og Oleg, der huggede afghanerne, gøede:
  - Vi kunne finde ud af det!
  Og drengen kaster igen med sine bare tæer en granat med dødelig kraft.
  Og disse afghanere bliver tæsket så selvsikkert og berømt.
  Disse børn er rigtige monstre.
  Og de udødelige skabninger kæmper barfodet og ødelægger meget aktivt deres modstandere.
  Men en kampvogn fra Tyskland går også ind i kampen.
  Gerda og hendes mandskab går ind i kampen med afghanerne.
  Og pigen skyder med bare tæer og kurrer:
  - Ære til kommunismens ideer!
  Charlotte, der skyder efter hende, bekræfter:
  - Ære til det sovjetiske systems ideer!
  Christina, der skyder mod fjenden med sine bare tæer, hviner:
  - For nye lyse idealer!
  Og det rammer også fjenden meget præcist.
  Og afghanerne får det grundigt.
  Og Magda skyder mod fjenden og hviner og blotter sine tænder:
  - Ære være vort Fædreland!
  Og på samme måde rammer han fjenden med sine bare tæer.
  Det er, lad os se det i øjnene, kamppiger.
  Gerda, der skød mod fjenden, kvidrede:
  - For Rusland og sejren til det sidste!
  Og han vil slå dig igen, denne gang med en skarlagenrød brystvorte, når du trykker på joysticket.
  Det er pigerne her. De er tand- og hugtænder, og kan direkte rive enhver.
  Charlotte tog den og sang aggressivt og blottede sine tænder:
  - Afrika er forfærdeligt, ja, ja. Ja!
  Afrika er farligt, ja, ja, ja!
  Gå ikke piger - gå en tur i Afrika!
  Christina, der blottede sine tænder og slog sin modstander, sagde:
  - Piger, gå ikke barfodet gennem mørket!
  Og med sin bare hæl, som om han ville give efter for fjenden.
  Det er kvinder - kvinder til alle kvinder!
  Og afghanerne bliver skudt ned og ødelagt uden nåde.
  Magda, der skød mod fjenden og bogstaveligt talt fejede ham væk, sagde aggressivt:
  - Jeg er den stærkeste i verden!
  Og på samme måde som han slår dig med sine bare tæer. Det her er pigen.
  Jeg må sige, at det simpelthen er ultra!
  Disse piger, som de tog imod Taliban, slår dem med hammerhammere.
  Og Taliban torturerede et russisk Komsomol-medlem. Først afklædt. Så begyndte de at hælde vand. Først varmt - kogende vand, derefter koldt. Så begyndte de at slå mig med varm tråd.
  Og det var så grusomt. Og så igen tortur og ild mod pigens bare hæle. Og de torturerede hende meget grusomt. Og så begyndte de at hælde syre på, hvilket gjorde det endnu mere smertefuldt.
  Og pigen blev også tortureret til døde.
  Og så tog de hendes skelet og dækkede det med guld og hængte det op, så alle kunne se det. Og det var ekstremt grusomt.
  Det er den slags magt, som Taliban demonstrerede. Og prøv at konkurrere med sådan et land. Men piger vil gerne have børn. Og deres maver er skåret op. Og de opfører sig meget grusomt.
  Kampene brænder i øvrigt som helvedes flammer.
  Oleg Rybakov, der huggede fjenden, sang:
  - Ære til kommunismens æra!
  Og drengen igen med sine bare tæer, mens han kaster dødens morderiske gave
  Margarita Korshunova, der skar afghanerne ned, knirkede:
  - For USSR!
  Og han vil med sine bare tæer smide det, der bringer massedøden. Ja, ingen kan modstå sådanne piger.
  Drengen og pigen er i fuld og rasende spænding og kampladning.
  Oleg, der huggede afghanerne med sværd, sang:
  - Det har båret mig væk, det har båret mig væk,
  Det bar mig væk!
  Jeg sætter mig bare på hesten
  Og lykken venter på mig!
  Og drengen vil grine og igen tage og hugge fjenden.
  Og her er de, sammen med Margarita, når de fløjter. Og en masse lamslåede krager vil falde på afghanernes hoveder. Lad os bare sige, at det her er rigtig fedt.
  Margarita Korshunova tweetede:
  - Jeg er den stærkeste i verden, jeg vil ødelægge mine fjender på toilettet!
  Og blinker til sin partner.
  Og afghanernes overlegne styrker begyndte at løbe tør for damp.
  Oleg Rybakov trykkede til sidst på kontakten med sin bare hæl. Og strømmen slog til og forvandlede straks en masse Taleban-soldater til skeletter. Og dette skal bemærkes - morder.
  Terminator Boy sang:
  -Lad vores jord blive herliggjort!
  Og hvordan han fløjter og blotter sine tænder.
  Det her er drengen. Og egentlig ret stridbar.
  Og så rammer sovjetiske missiler afghanerne. Og de er grundigt overraskede. Og mange krigere bliver dræbt.
  Tamara og Veronica sigter dræbermissiler med nåle og bolde, de eksploderer. Og en masse afghanere bliver dræbt med det samme. Og det er så grusomt.
  Pigerne er i øjeblikket i bunkeren og tramper på betonpladerne med deres bare fødder. Og de affyrer dødelige angreb mod fjenden og ødelægger dem fuldstændigt.
  Disse piger er bare super.
  Tamara fyrer og brøler:
  - Det store USSR og dets leder Stalin er med os!
  Veronica bekræfter også dette:
  - Lad os sparke Taleban i røven!
  Og på samme måde skyder den mod fjenden. Og det vil gøre det meget hårdt. Piger elsker at dræbe - det er piger.
  Veronica stillede engang et spørgsmål:
  - Hvad er to gange to, - fem?
  Tamara svarede med et grin:
  - Fire et halvt!
  Og det viste sig at være en meget vittig udtalelse.
  Pigerne her er så anspændte.
  Natasha og hendes hold skyder også mod afghanerne. De bliver dræbt i massevis og brøler:
  - Lad kommunismen fejres!
  Og så også med sin bare hæl, hvordan han vil tage det og specifikt give efter.
  Dette er en pige, en pige for alle piger.
  Og formidabel overmål.
  Svetlana sang af raseri og skriblede til afghanerne.
  Og i de stjerneklare højder, bjergstilhed,
  I havets bølge og rasende ild,
  Og i rasende og rasende ild!
  Og så skyder Zoya desperat mod fjenden.
  Disse piger er meget flotte.
  Og Augustin knuser sine modstandere og brøler på toppen af hendes lunger:
  - For vores fædreland, til ære for USSR!
  Og så kan man selvfølgelig ikke modstå sådan et hold.
  Og pigerne er selvfølgelig meget kække og dygtige.
  Ikke en eneste teknik vil virke imod dem.
  Natasha mejede endnu en række afghanere ned og kurrede:
  - Jeg er den stærkeste i verden, og jeg smider jer alle sammen på toilettet!
  Og igen, med sine bare tæer, vil en eksplosiv pakke blive kastet med dødelig kraft.
  Augustine, pigen med kampkraft, kvidrede:
  - Ære til kommunismens tider!
  Og han vil også blinke med sine smaragdøjne.
  Svetlana er meget aggressiv i kamp. Ødelægger afghanere og kvidrer:
  - Ære til tiden med kommunistisk sejr!
  Det er pigerne...
  Og Stalenida udrydder afghanerne uden unødvendig ceremoni.
  Og klipper dem ned, som om hun havde en rigtig le med en jetjager.
  Dette er en pige, en pige for alle piger!
  Stalenida, der knuste afghanerne og kastede morderiske dødsgaver med sine bare tæer, kurrede:
  - Ære til vort fædreland - USSR!
  Og igen slår pigen fjenden med vild kraft. Her er hun, hvor er hun stridbar og krigersk.
  Victoria, der skyder på fjender, siger med et smil:
  - Stor herlighed venter USSR!
  Stalenida nikkede:
  - Ja, han venter!
  Og mens jeg skød, tænkte jeg. På nogle måder minder dette om den patriotiske krig, bortset fra at fjenden ikke blev overrumplet. Og satsningen på et pludseligt angreb gav ikke pote.
  Men der er så mange afghanere. De rykker frem og overøser bogstaveligt talt russiske stillinger med lig. Og dette er deres rabiate og vilde taktik. Og de tager ikke højde for deres tab,
  Og der bliver stort set ikke taget hånd om folk. Så prøv det, du kan komme overens med disse fyre.
  Stalenida kastede granaten med sin bare hæl og kvidrede:
  - I USSR's navn!
  Og hun viste sine meget skarpe tænder.
  Victoria var enig med hende:
  - Ledere kommer og går, men USSR forbliver!
  Stalenida kurrede af spænding:
  - USSR er med os for evigt!
  Serafer, der skyder mod fjender, vil kurre og vælte fjenden og udsende:
  - Vi bliver en klassisk kraft!
  Og også pigen, som en bar fod, vil lancere en gave af fuldstændig ødelæggelse.
  Victoria sang:
  -Ære til mit land med kommunisme!
  Seraphima bekræftede hurtigt dette:
  - Kommunisme er lys og velstand!
  Og lad os ødelægge afghanerne igen.
  Gerda kæmper også meget aggressivt. Og han viser sin højeste klasse.
  Men mod Gerda er der ingen rigtige tricks.
  Dette er en pige, der giver en drøm til hele universet.
  Og hun vil tage den og synge:
  - Ære til min jord, og vi i hele universet!
  Og igen, med sine bare tæer, vil skønheden frigive den morderiske gave død og udslettelse. Det her er, lad os se det i øjnene, pigen du har brug for.
  Gerda skød hele sit kampsæt og vender nu tilbage.
  De berømte tyske fire, der har dræbt mange afghanere, holder på hemmeligheder.
  Nå, de spiller også kort.
  Charlotte, der holdt et sæt kort med sine bare tæer, bemærkede hårdt:
  - Nu kæmper vi en krig med Taleban, men engang kæmpede vi med russerne!
  Gerda nikkede indforstået og energisk:
  - Ja, der var sådan en gang. Og så kunne vi ikke vinde! Christina, er du enig?
  Christina sagde selvsikkert og kastede kortet med sine bare tæer:
  - Det er mændenes skyld! De viste ingen kampegenskaber!
  Magda bekræftede:
  - Ja, mænd! Hvis flere kvinder kæmpede, ville vi have en reel chance for succes!
  Gerda nikkede indforstået:
  - En barfodet pige, og endda med røde brystvorter - det her er super!
  Charlotte var logisk enig i dette:
  - Ja, barfodspiger, det her er noget kolossalt!
  Og krigerne fortsatte med at kaste kort.
  Stalenida bemærkede aggressivt, da hun skød mod afghanerne:
  - Vi vil helt sikkert ramme fjenderne!
  Og med sine bare tæer ville pigen kaste en granat. Og det er dræber.
  Victoria sagde selvsikkert:
  - Selvom der på den ene side ikke er nogen Gud, er han på den anden side med os!
  Viola skød mod afghanerne, mejede dem ned og bekræftede:
  - Ja, Gud er med os! Og kolossale kræfter!
  Og pigerne vil grine og stikke tungen frem.
  Alina vil også ramme fjenden, klippe ham kolossalt ned og hvine:
  - Jeg er den mest kæmpende dronning!
  Og også med sine bare tæer, som en morderisk kraft, vil han tage den og affyre den.
  Det er piger, der elsker at dræbe. De har så meget overmenneskelig styrke.
  Stalenida sang med aggression:
  - Vores styrke ligger i kommunismen,
  Vi vil give vores liv og hjerter,
  Vi er vort hellige fædreland,
  Vi vil stå og vinde!
  Hun var sådan en kæmpende pige. Lad os bare sige - hun er bare super. Og meget militant.
  Victoria tweetede:
  - For USSR, som har en klog konge!
  Og krigeren rakte tungen ud og blinkede til sine modstandere.
  Det er pigerne...
  Alenka bekæmper også selvsikkert sine fjender og viser utrolige spring.
  Og i det samme brøler pigen for alvor:
  - Jeg er en super dame!
  Og blotter sine perlefarvede tænder.
  Anyuta skyder på fjenden, knuser ham med dødelig kraft, river ham i stykker og brøler:
  - Jeg er en hyperpige!
  Og hendes bare tæer kaster dødens chokerende gave!
  Og den kæmpende Alla er også i kamp. Og så tærsker hun afghanerne.
  Og på samme tid hviner pigen også:
  - Ære til kommunismens tider!
  Og igen, det er som om han vil lancere noget virkelig dødeligt mod fjenden.
  Og en masse afghanere vil blive revet fra hinanden.
  Maria, der skrev om det islamiske imperiums krigere, tog det og bemærkede:
  -Hvem finder vi i skoven?
  Og hvordan han vil slå dig med en gave fra et maskingevær. Her er hun, hvilken kæmpende og smuk kriger hun er.
  OL skyder på fjenden. Og han gør det ekstremt præcist.
  Og han blotter sine tænder og brøler:
  - Ære til kommunismens tider!
  Marusya bemærkede aggressivt, knuste fjender og kastede morderiske granater med sine bare tæer:
  - Ære til den nye generalsekretær!
  Matryona ramte afghanerne og sagde:
  -Hvis bare det ikke var homoseksuelt!
  Alenka, der skød mod fjenderne, tog den og kvidrede:
  - For stor kommunisme!
  Og igen, da han rammer afghanerne med et morderisk udbrud. Nå, hun er en kæmpende skønhed. Og hun har så meget charme.
  Anyuta, der også skød mod fjenden og mejede ham ned, knirkede:
  - For Rusland!
  Og med bar hæl, som om han ville give efter for Taleban. Denne pige er bare virkelig super.
  Den rødhårede Alla knuser sine modstandere og brøler for alvor:
  - Jeg er en hyper dame!
  Og med sine bare tæer vil han kaste dødbringende død på fjenden.
  Det her er en pige, lad os sige, ultra!
  Den meget smukke Maria, der skød mod fjenden, kurrede:
  - Jeg er mega klasse!
  Og igen vil han ramme fjenden med sin bare, meget runde, lyserøde hæl.
  De olympiske lege blev fejret ved at fælde afghanere og stable et bjerg af lig af Taliban-krigerne fra det islamiske imperium, kurrende:
  - Jeg er den højeste klasse!
  Og han vil også kaste sine bare tæer, noget helt og enestående morderisk. Dette er en pige, alle piger, pige!
  Marusya smadrer og tweeter også og dræber afghanere:
  - Jeg vil ødelægge fjenderne! Det bliver et rigtigt galehus!
  Og pigen vil grine og grine.
  Og den skarlagenrøde brystvorte, mens han trykker på joysticket. Og han hugger mod sine modstandere med noget så dødeligt.
  Matryona begyndte også at hamre på afghanerne og kurrede:
  - Ære til kommunismens morgen!
  Og hendes bare hæl vil dræbe alle som en fjende. Hvor er hun en smuk pige. Og de er piger, lad os sige, super klasse.
  Eller måske Giga, eller endda TETRA!
  Det er pigerne, der slår afghanere fuldstændig ud. Og det her er generelt en super klasse.
  Alenka tog den og sang og blottede sine tænder:
  - Jeg er den stærkeste i verden! Og to plus to er fire!
  Og hvordan han rammer fjenden meget præcist. Og han vil smadre det næste Taleban i stykker.
  Og denne pige har sådanne fantasier. Men Taliban gør noget.
  En pige bliver tortureret. Og hvordan de behandler det med piske. Og så pigtråd. Og så vil de brænde hendes hæle med et varmt strygejern. Og pigen er meget tilfreds.
  Og hun vil gerne være en smuk kvinde.
  Alenka sang:
  - For den store kommunisme i det sejeste USSR!
  Og igen vil han kaste en granat med sine bare tæer mod fjenden.
  Og det er rigtig fedt.
  Anyuta, der skyder på fjenden, brøler også:
  - Hvor stor er kommunismen!
  Og med et velrettet udbrud mejer han afghanerne ned. Dette er en pige med stor skønhed.
  Og hendes bare hæl gav plads til udslettelses nutid.
  Og rødhårede Alla er også meget aggressive i kampe. Og hvordan han vil knuse sine fjender med vildt raseri. Og han skribler for sig selv med en enorm aktivitet.
  Og med sine bare tæer kaster han dødsgaver med dødbringende kraft.
  Denne pige er simpelthen super sej!
  Alt dette er en barfodet hær af piger, der er i stand til meget store bedrifter.
  Maria, der skrev om afghanerne, bemærkede:
  -Vores største styrke er vores højeste klasse!
  Hvorefter krigeren blinkede.
  Og med sin skarlagenrøde brystvorte trykkede hun på bazooka-knappen. Og dette er dens højeste piloter og den virkelige konstruktion af summen af kvadrater af benene.
  Olympias, der knuste fjenden, kurrede:
  - For de bedste sejre i universet!
  Og med sine bare tæer vil han lancere udslettelsesgaven mod fjenden. Og det bliver virkelig enkelt, som en handling ud over din styrke!
  Pigerne, må jeg sige, er ekstremt kæmpende. Og hvis de gør noget, så vil folk være lykkelige for evigt. Og der er så meget glæde og ægte kosmisk glimt i dem.
  Disse er kvindelige krigere af den højeste kunstflyvning.
  Marusya, der knuste afghanerne, tog det og plaprede:
  - Fred til dit hjem!
  Og igen kastede hun den morderiske dødsgave med tæerne og rev fjenderne fra hinanden.
  Matryona ramte også de afghanske tropper. Hun rev Taleban og blamrede:
  - For den største socialisme på hele kloden!
  Og hendes øjne vil udsende gnistre.
  Ja, dette er den højeste beskydning af stillinger, der finder sted.
  Og afghanerne lider kolossal skade, men alligevel bliver de ved med at klatre og klatre. Og de har enorme menneskelige ressourcer. Som aldrig ser ud til at ende.
  Og alt flyder i en bølge og en kontinuerlig strøm.
  Alenka sang med et stort smil og blottede tænder:
  - Ære til kommunismens og de russiske zarers æra!
  Og med sine bare tæer kastede hun igen den morderiske gave død og ødelæggelse.
  Og pigen blottede sine tænder øredøvende (ja, du kan blotte dine tænder øredøvende!), tog den og råbte:
  - Stærk suveræn,
  Regere med herlighed
  Til vores ære...
  Herske til frygt for dine fjender,
  ortodokse zar,
  Reger til ære, til vores ære!
  Anyuta bemærkede med et grin:
  - Du savnede ordene: Gud bevare kongen!
  Alenka var meget enig i dette:
  - Ja, jeg savnede det! Men dette er desværre givet!
  Maria, med smilet fra en meget sej pige, bemærkede:
  - Tsarfaderen er gået, og i hans sted er Lenins værk!
  Rødhårede Alla kvidrede og mejede afghanerne ned:
  - Lenins sag er i live, selvom Lenin døde!
  OL reagerede logisk på dette:
  - Lenin er udødelig!
  Og hun blinkede med sine smaragdgrønne øjne.
  Så du kan se med det samme, at der er vidunderlige piger her, som er i stand til specifikt at bekæmpe Taleban. Og generelt er deres magt, det skal bemærkes, kolossal kosmisk kraft.
  Marusya bemærkede med et smil og skød mod fjender:
  - Zaren vil vende tilbage, og Lenin vil leve!
  Matryona var fuldstændig enig i dette:
  - Selvfølgelig vil det! Ære til Lenin!
  Alenka fortsatte med et smil:
  -Og zar Nicholas II! Stor ære til alle helte!
  Anyuta var fuldstændig enig i dette:
  - Ære til alle helte!
  Og pigerne sang i kor:
  - Ære til Rusland, ære...
  Tanks suser frem....
  Tropper under det røde flag
  Hilsen det russiske folk!
  . KAPITEL nr. 20.
  Det var ikke muligt at finde noget væsentligt. Pigerne nakkede fortvivlet på næsen og faldt i søvn. Allerede nu er de fuldstændig udmattede af al denne skændsel. Og så klækker der måske i det mindste noget. Og de drømte...
  En af de alternative virkeligheder, hvor espiloten Olympics, en elverkriger, dukkede op i Det Tredje Rige. Denne spektakulære blondine gjorde et så uudsletteligt indtryk på Göring selv, at han overtalte Adolf Hitler til at sende krigeren til fronten. Først kæmpede pigen med stor effekt i 1943 ved Middelhavets luftkampsteater. Og på kort tid skød hun mere end tre hundrede allierede fly ned. Hvorefter Führeren beordrede den uovervindelige pige, belønnet med jernkorsets ridderkors med egeblade, sværd og diamanter, til at blive sendt til Kursk Bulge. Og dér skulle den virkelige ilddåb af den uovervindelige kriger, hvis fighter aldrig blev ridset, finde sted.
  Men denne gang modtog elveren en eksperimentel formidabel ME-309, som havde tre tredive millimeter luftkanoner og fire maskingeværer.
  Denne maskine havde ingen side med hensyn til ildkraft. Og dens hastighed er høj for et propeldrevet jagerfly, næsten syv hundrede og fyrre kilometer i timen. Ja, det er fantastisk og fedt.
  Og nissen selv kæmpede som regel barfodet og i en bikini, som knap dækkede hendes muskuløse, solbrune krop.
  Da han ikke havde nogen lige i dygtighed, elskede krigeren også at blive masseret og kærtegnet af stærke og muskuløse fyre. Og hun kunne virkelig godt lide det.
  Alfens navn var Olympias - et universelt navn for enhver europæisk race. Men hun blev anset for tysk. Selvom hendes stamtavle var ukendt, kunne sådan en spektakulær blondine kun være arisk.
  Nå, hun forberedte sig til sit første slag med russiske fly. Det var lige om morgenen, at Operation Citadel begyndte, præcis den 5. juli 1943. Pigen foretog en testflyvning og skød et sovjetisk U-2-natbombefly ned, hvilket også skabte problemer for tyskerne. Olympias slog hende i stykker med et enkelt tryk på den bare finger på hendes yndefulde, pigeagtige fod.
  Hvilket krigeren virkelig kunne lide, og hun svarede:
  - I morgen vil jeg arrangere Armageddon for mine fjender!
  Og nu er i morgen kommet. Og dens kraftfulde Me-309 jagerfly lettede fra landingsbanen og skyndte sig i kamp. Det var klart, at denne pige nu ville begynde at rive varmedusken i stykker, og det ville være okay.
  OL sang:
  Det blev meget varmt på himlen,
  Dette er en elverpigeflue...
  En pind venter på hende,
  Hvis fyren ikke flyver!
  Pigen så et russisk rekognosceringsfly på himlen og skød det ned med et maskingeværbrud for ikke at spilde luftgranater.
  Derefter dukkede flere sovjetiske Yak-9 jagerfly op. Nå, krigeren er bedst som altid.
  Affyring fra 30 mm tyske luftkanoner. Og ME-309 har tre af dem. Og med det samme blusser seks sovjetiske biler op som fakler, efterlader flammende haler og falder ned. Endnu et syvende PE-2-fly, og det blev også skudt ned, så den sovjetiske maskine bogstaveligt talt blev revet fra hinanden.
  OL siger med glæde:
  - Jeg er den sejeste og mest aggressive pige i verden! Simpelthen fantastisk! Det er ikke for ingenting, at jeg er kendt som en stærk mand - syv med ét slag!
  Krigeren rystede sine bare, mejslede, solbrune ben.
  Og han flyver videre på ME-309. Der er et helt dusin sovjetiske krigere forude.
  Alfepigens bare hæl trykker på aftrækkeren. Og igen blev en masse nedskudte fly, ti Yaks og to Lagg-5'ere ødelagt. Sådan fungerer nissen fænomenalt - hun slår trivielt på lang afstand, og hun gør det rigtig godt. Nå, hvad kan ellers sammenlignes med sådan en pige?
  Herunder kan du se flere sovjetiske katyusher. OL går lidt ned. Og skyder fra dens tredive millimeter luftkanoner. Og sovjetiske katyushaer eksploderer. Og alvorligt sårede og dræbte russiske soldater flyver i forskellige retninger. Det her er virkelig fantastisk.
  Men der er igen sovjetiske biler i luften. Denne gang er der så mange som tredive af dem.
  Olympias grinede kødædende og kvidrede:
  - Jo flere fjender, jo mere interessant er krigen!
  Og pigen affyrede et dødeligt udbrud fra luftkanonerne ved at bruge sine bare tæer. Og det viste sig virkelig at være en effekt på superniveau. Og seksten sovjetiske yaks, ti Laggs, tre Pe-2 og en IL-2 blev sprængt i luften og ødelagt på én gang.
  OL tweetede med glæde:
  - Wow! Wow! Jeg kender pigen Satan!
  Og han fniser... Det er faktisk en trist dag for de sovjetiske tropper. Her er hun, en alf, som dukker op og slår sine fjender meget rasende.
  Hvorfor ikke skifte til sovjetiske kampvogne? Pigen sænkede sig lidt, og lad os skyde mod de sovjetiske biler. Flere fireogtredive og to KV-tanke brød i brand. Samt tre SA-76 selvkørende kanoner. Derefter slog pigen ud af endnu et ammunitionslager og otte kanoner, hvilket var meget effektivt.
  Hvorefter pigen tog den og skiftede tilbage til luftmål. Denne gang tog hun på IL-2 angrebsfly og skød atten af dem ned, fire Yaks, fem Laggs, tre PE-2 og en Tu-3 bombefly.
  Sådan gjorde terminatorpigen et meget flot stykke arbejde. Og nu kan du se, hvordan nye biler rykker ned. I dette tilfælde fireogtredive.
  OL affyrede endnu en strøm af udslettelse fra luftkanonerne. Slået femogtyve sovjetiske køretøjer ud.
  Hvorefter hun løb tør for luftgranater. Og krigeren vendte tilbage. For at skifte kampsættet og tanke brændstof. ME-309 har en hastighed på op til 740 kilometer i timen - de vil ikke indhente det!
  OL sang endda:
  - Helte skynder sig fra jagten! En fremmed er brudt ind og vil ikke indhente det!
  ME-309, der allerede var brændt og udstyret, ventede på pigen. Tyskerne har i øjeblikket kun fire sådanne fly. Og to af dem er allokeret til OL. Som kæmper stort set uden afbrydelse og tærsker sovjetiske tropper.
  Også her er ME-309, overlæsset med ammunition, revet kraftigt af landingsbanen. Dette jagerfly har syv affyringssteder og tre luftkanoner på hver 30 mm - kolossal kraft. Nå, prøv at klare det.
  OL synger med entusiasme:
  Jeg vil rive dig ad Stalin
  Du skulle have gået til Wehrmacht forgæves...
  Jeg vil have den højeste lykke
  Bevis, at du er en ged med overskæg!
  Og nu ser pigen nye mål. Så disse er IL-2'ere, ledsaget af yaks, der skynder sig mod tyske stillinger. Elverpigen skyder med sine bare tæer. Hun er næsten nøgen i kun tynde trusser.
  Hun tog endda sin bh af, så hendes høje bryster var friere, og hun kunne trække vejret lettere.
  Her er en pige, der skyder meget præcist. Sytten IL-2'ere og otte yaks blev skudt ned med et udbrud af tre luftkanoner.
  OL tænkte endda på at fjerne maskingeværerne helt. Luftkanoner giver dig mulighed for at skyde over lang afstand. Og en 30 mm granat giver dig mulighed for at skyde et sovjetisk køretøj ned med et enkelt slag.
  Så elverpigen føler sig meget selvsikker. Og maskingeværer egner sig kun til nærkamp. Ganske vist har nissen en talisman på halsen, den afleder kugler og granater fra hendes fly, så hun er ikke blot aldrig blevet skudt ned, men ikke engang ridset. Men alligevel er det bedre at ramme fjender på afstand.
  Her kan du se den sovjetiske PE-2 eller de kaldes også bønder. Pigen skyder med sine bare fødder. Ni PE-2'ere og tre LAGG-5'ere blev skudt ned. Det er sådan en pige, han er. Og tyske tropper rykker allerede frem. De formidable "Tigre" og "Ferdinands" skynder sig i kamp. Det seneste køretøj er noget moderniseret - med motor og transmission placeret i én enhed foran køretøjet, og selve tårnet med en kraftig pistol bagtil.
  Og dette gjorde det muligt at reducere vægten af den selvkørende pistol til halvtreds tons, og den blev meget hurtigere og mere manøvredygtig, og dens kampeffektivitet steg kraftigt.
  Og rækkevidden af ødelæggelse på afstand var kolossal. Og sovjetiske køretøjer kom under angreb i ny og næ.
  OL knuste Katyushas og sang:
  - Stalin, Stalin, Stalin,
  Jeg er selv lavet af stål!
  Og krigeren sætter ild til fjendens køretøjer. Og russiske raketsystemer til flere opsendelser eksploderer.
  Sådan tæsker OL dem aktivt og trykker på knapper med de bare tæer.
  Pigen synger:
  Jeg vil brænde alle mine fjender ned til jorden,
  Jeg er satan pige!
  Og de sovjetiske katyushaer eksploderer og spreder sig langt i stykker. Især hvis et ramt af et flyprojektil forårsager detonation af kampsættet. Og sovjetiske soldaters arme og ben og hoveder bliver revet af.
  Elverpigen landede meget præcist og mesterligt i ammunitionslageret. Og det eksploderede med meget stor kraft. Og en ødelagt KV-10 tank med to tønder fløj op. Han tog og rev også hovedet af en af de sovjetiske generaler.
  Olympias tog den og slikkede sine skarlagenrøde læber og sang:
  Ingen grund til at tabe hovedet
  Skynd dig ikke...
  Ingen grund til at tabe hovedet
  Hvad hvis det kommer til nytte!
  Skriv det ned i din notesbog,
  På hver side!
  Onde orker skal dræbes!
  Onde orker skal dræbes!
  Og erobre hovedstaden!
  Sådan gik denne frygtelige og meget aggressive elverpige, en meget spektakulær blondine, op.
  Og så skød hun endnu et dusin sovjetiske Yakovs ned og vendte tilbage. Og hun havde det sjovt. Her er hun, hvor smuk og grusom på samme tid.
  Pigen huskede pionerernes tortur.
  En blond, solbrændt dreng på omkring tretten år blev strippet af pigerne og spændt op på et stativ. Og egestokke blev skruet fast på hans bare fødder, hvilket strakte den unge pioner.
  Drengens muskuløse, senede krop spændte. Og så tog Olympias og bragte en fakkel til hans sider. Den solbrune hud begyndte at blive dækket af forbrændinger, og det var tydeligt, at drengen havde smerter.
  Men pioneren, der bed tænder sammen og trak vejret tungt, forblev tavs. Og man kunne se sveddråber løbe ned ad det barnlige og samtidig modige ansigt.
  OL grinede. To andre torturpiger placerede bundter af børstetræ under drengens bare fødder. Og de satte ild til dem. Ja, så ilden begyndte at brænde. Og flammerne slikkede rovdyrt drengens børns hæle, ru ved at gå barfodet i lang tid.
  Han hylede endda af vild smerte, men bed sig i læben igen. Som svar tog tyskerpigerne en varm ledning fra pejsen og begyndte at piske pioneren med den.
  På trods af smerten græd drengen ikke kun ikke og bad ikke om nåde, men sang endda:
  Din onde fascist har krydset alle grænser,
  Din Hitler er et besat sygt lig!
  Over det ulykkelige, gråhårede moderland,
  Vores ørn, kære Stalin, flyver!
    
  Der er en brutal rædsel i løkken, jeg er smerteligt ved at blive kvalt,
  Jeg ville ikke foretrække en sofa frem for lidelse!
  Breder sig over byen som røg,
  Brand - jeg har aldrig set noget lignende før!
    
  En slange kravler gennem byerne i Rusland,
  Sikkert vil terroren bare passere!
  Nazisterne vandede markerne med blod,
  Grusomt enogfyrre, frygteligt år!
    
  Og jeg tror måske, det er en drøm,
  Virkeligheden er umulig at forstå på én gang!
  Guds forsyn frelser fædrelandet,
  Hvor er verden skrøbelig, den er tynd - en silketråd!
    
  Landet er under en jernhæl,
  Og tanksporene, rustent klirr!
  Men jeg vil dække fædrelandets hjerte med mine bryster,
  Så kommunismens fakkel ikke går ud!
    
  At dø for fædrelandet er tapperhed,
  Men det er bedre at overleve og opdrage børn!
  Vores samvittighed er en ubønhørlig vagt,
  Og ordet er ikke en elendig spurv!
    
  Jeg husker Jesu øjne,
  Han er en venlig, barmhjertig, lysende Gud!
  Jeg beder til Kristus, at vore dage og nætter,
  For Krauts var de døden: Führeren døde!
    
  I frihed er der glæde i enhver bevægelse,
  Frihed er noget, der ikke kan tages væk!
  Intet behov for dovenskab, mudret fornøjelse,
  Jo, arbejde er din far og mor!
    
  Vi vil vinde, jeg ser det tydeligt
  De nikker, de tror på sandheden - et kor af egeskove!
  Rusland vil blive så smukt
  Vi vil alle glæde os over at have fordrevet vores fjender!
    
  Og vi vil ikke være som tavse slaver,
  Tramp ikke med verdens græs!
  Tropperne kommer som rasende bølger,
  De ledes af et geni - kære Stalin!
    
  Vi vil også være Stalin værdige,
  Vi vil være i stand til at redde Rus' fra afskummet!
  Tiden kommer, hvor de vil omkomme i krigens afgrund,
  Socialismen vil ikke gå hen ad vejen!
    
  Nu har jeg det dårligt, jeg dør i smerte,
  Men lad os finde udødelighed i vores hjerter!
  Sejren vil komme, tror jeg, i den varme maj,
  Og mindet om heltene vil vare evigt!
  Olympida tog derefter en varm tang fra ilden og begyndte at brække barnets bare tæer. Denne elverpige og store super es startede med sin lillefinger. Drengen rystede, og knoglen kradsede.
  Pionerens barnlige ansigt vred sig i frygtelig smerte.
  Og alven Olympias fortsatte med at brække barnets knogler. Så med et knas brækkede hun den ene finger af efter den anden med en varm tang.
  Det sidste hun brækkede var pionerens største storetå. Drengen blev meget bleg og mistede bevidstheden af smertechokket.
  Men Olympias, der, som en elver, kendte alle nerveknuder og punkter på kroppen af mennesker, og især børn, prikkede barnet i nakken med en nål og tvang det til at komme til fornuft.
  Så tweetede hun:
  - Du går ingen steder - en pioner er som en lus!
  Og piloten, med en glødende tang, klemte drengens baller. Han hylede igen, og denne gang besvimede han længe. Wow, det gør så ondt.
  En af torturpigerne bemærkede:
  - Måske skulle vi forlade ham? Vil stadig ikke sige noget!
  En anden tilføjede:
  - Vi vil torturere barnet til døde sådan her!
  Olympias lo og bemærkede:
  - I virker så ynkelige, som om det ikke er dit job at være bødler. Men jeg er en espilot, og jeg ved ikke den mindste skam!
  Den torturerende pige foreslog:
  - Måske kan vi prøve en anden strøm?
  Olympias nikkede bifaldende:
  - Det er virkelig tilfældet! Elektricitet er et symbol på fremskridt!
  Flere bøddelpiger trak dynamoen. Dette er faktisk en meget god måde at generere elektrisk energi på. Og samtidig slå smerten ud af særligt stædige drenge og piger.
  Den nøgne dreng blev igen rystet af og bragt til fornuft. Derefter blev ledninger og elektroder fastgjort til alle følsomme områder. Og tungen, og det femte punkt, og livets rod, og brystvorterne og baghovedet, såvel som de allerede brændte hæle og håndflader.
  Sådan dækkede de fuldstændigt over den unge pionerhelt. Hvorefter OL begyndte dette kvindelige es og samtidig en bøddel at dreje kontakten og regulere forsyningen af elektricitet. Elektriske udladninger strømmede gennem den udmattede, forslåede, blodige og nøgne dreng, som heste, der galopperede og med funklende hove.
  Og den unge pioner udstødte et gennemtrængende skrig med simpelthen umenneskelig smerte. OL tog det og styrkede kategorien. Lys og gnister blinkede hen over drengens nøgne krop, selv ribbenene blev synlige, som på et røntgenbillede var de synlige gennem kødet og drengens forpinte hud, dækket af hudafskrabninger og forbrændinger.
  Det så ud til, at ingen kunne modstå en sådan tortur. Men pionerdrengen sang igen med stort mod og følelse, fuldstændig gennemboret fra hælene til baghovedet af elektriske udladninger:
  Jeg er en pioner, og dette ord er alt,
  Det brænder i mit unge hjerte...
  I USSR er alt sødt, tro mig,
  Vi åbner endda døren til rummet!
  
  Jeg svor en ed til Iljitj dengang,
  Da jeg stod under sovjetternes banner...
  Kammerat Stalin er simpelthen ideel,
  Vid , at der synges heltegerninger!
  
  Vi vil aldrig tie, ved det
  Og vi vil sige ordet og på sandhedens stativ...
  USSR stor stjerne,
  Tro mig, vi vil bevise det for hele planeten!
  
  Her i det unge hjerte synger vuggen,
  Og drengen synger frihedens hymne...
  Sejrene åbnede en uendelig konto,
  Vid, at folk ikke kan være sejere!
  
  Vi forsvarede det unge Moskva,
  I kulden er drengene barfodede og iført shorts...
  Jeg forstår ikke, hvor så meget kraft kommer fra,
  Og straks sender vi Adolf i helvede!
  
  Ja, pionererne kan ikke besejres,
  De blev født med en flamme brændende i hjertet...
  Mit team er en venlig familie,
  Vi rejser kommunismens banner!
  
  Du er trods alt en dreng og derfor en helt,
  Kæmper for hele planetens frihed...
  Og den skaldede Fuhrer med et brag,
  Som bedstefædrene testamenterede i militær herlighed!
  
  Hitler, forvent ikke barmhjertighed fra os,
  Vi er pionerer, kæmpe børn...
  Solen skinner og regnen falder,
  Og vi er for evigt forenet med vores fædreland!
  
  Kristus og Stalin, Lenin og Svarog,
  Forenet i hjertet af et lille barn...
  vil opfylde deres herlige pligt,
  En dreng og en pige vil slås!
  
  Drengen er uheldig nu,
  Han blev fanget af de fascistiske fanatikere...
  Og i denne storm knækkede åren,
  Men vær drengen en trofast pioner!
  
  Først slog de ham med en pisk, indtil han blødte,
  Så stegte de drengens hæle...
  Krauterne har nuller i deres samvittighed,
  Madame har røde handsker på!
  
  Den røde drengs såler brændte af ild,
  Så brækkede de drengens fingre...
  Ligesom fascisterne stinker,
  Og i kommunismens tanker var solen givet!
  
  En flamme blev bragt ind i barnets bryst,
  Huden var brændt og rød...
  Hundene brændte halvdelen af pionerens krop,
  Ikke at kende lidelsen ved lovløshed!
  
  Så startede de onde Krauts strømmen,
  Elektroner fløj gennem årerne...
  I stand til at lægge os til spilde,
  Så I børn ikke bliver i dvale!
  
  Men pionerdrengen brød ikke,
  Selvom han blev tortureret som en titan...
  Den unge dreng sang modigt sange,
  At knuse den fascistiske tyran!
  
  Og så holdt han Lenin i sit hjerte,
  Barnets læber talte sandt...
  Over pioneren er der en herlig kerub,
  Verdens drenge er blevet helte!
  Nå, hvad får hvad, sker ikke altid, og bødlen forbliver vinderen. OL er ivrige efter at kæmpe igen. Og nu skynder hendes ME-309 sig i kamp. Elverpigen trykker på joysticket med sine bare tæer. Og luftkanoner og maskingeværer virker. Nedskudt og brændende sovjetiske fly falder.
  Sådan tog OL imod russerne og gav dem et totalt nederlag, drab og udrensning. Hvor mange sovjetiske fly blev dræbt af et par salver? Her slog pigen straks seksten yaks, ti lags og fire bønder ned. Sådan gik det dødelige opgør. Tredive fly i to udbrud.
  Det er rigtigt, at Me-309 har hele syv affyringssteder: Tre luftkanoner på tredive millimeter i kaliber og i stand til at skyde et sovjetisk fly ned med ét slag. Nå, fire maskingeværer - heller ikke svage, fjorten millimeter i kaliber.
  Denne elverpige ødelagde sovjetiske fly med al sin dumhed.
  Og så skiftede hun til jordmål og tog dem og ramte kampvognene. Dens luftkanoner gennemborede tagene på sovjetiske fireogtredive mennesker meget roligt og seriøst. Sådan var denne kriger Olympias. Hun førte sådan et morderisk opgør.
  Og når hun skød, brugte hun både sine bare tæer og de karminrøde brystvorter og trykkede dem på joystick-knapperne. Og det var en dødelig indvirkning.
  Fra det vandrette plan ødelagde OL tyve T-34 kampvogne, ti SU-76 selvkørende kanoner og fire Katyushaer. Hvorefter hun vendte sit fly for at genopbygge sit kampsæt. Hun er en pige af højeste klasse og mærke.
  Flere sovjetiske krigere jagtede efter hende. Men elverkrigeren var ikke bange. Hun tog den og ramte den med maskingeværer. Både seks sovjetiske yaks og en La-5 eksploderede fra et direkte hit på baldakinen.
  OL brølede:
  Vi er de stærkeste i verden
  Lad os suge alle vores fjender i toilettet!
  Og igen tog skønheden og vendte sin fighter i en løkke.
  Hvorefter jeg kom sikkert til flyvepladsen.
  Og der var allerede drengetjenere, som kun iført shorts og nøgne til taljen, blinkende med deres bare hæle, begyndte at tanke flyet og genopfylde kampsættet.
  Så der var sådan et spring. Teenagedrenge arbejdede.
  OL gik ombord på et andet fly, der allerede var tanket og udstyret med et kampsæt, og lettede. Me-309 lettede noget tungt fra landingsbanen. Den var for fuld af kampsæt. Og han skyndte sig østpå.
  OL blottede tænderne. Hun var en muskuløs pige i bikini. Og hendes bare fødder er ikke et indfald, men et arbejdsredskab. Selve nissen er mørk bronze fra en solbrun, og hendes hår er lyst og blondt. En eksemplarisk arisk, kan man sige.
  Og nu ser hun sovjetiske fly komme foran igen. Og de mest populære er selvfølgelig Yaks-krigere. Især Yak-9. Jeg kan ikke sige, at denne maskine er særlig cool, men den er ret simpel at producere og derfor udbredt. Men bevæbningen er så gennemsnitlig, kun en luftkanon og et maskingevær.
  OL åbner ild på afstand med ME-309. Og hun har meget præcise hits. Sovjetiske køretøjer begynder at brænde og eksplodere. Tredive millimeter luftkanoner er især dødbringende. Så de slog sådan.
  De første to dusin sovjetiske fly blev skudt ned ved det første udbrud.
  OL brølede:
  - Og vi har noget i vores barm,
  Kom til os, ellers slår vi dig ihjel!
  Og så affyrede elverpigen endnu et udbrud, og seksten yaks og otte LA-5'ere eksploderede, hvilket er en ekstremt dødelig effekt.
  Hvorefter pigepiloten vender sit fly om igen og affyrer sine dræbende luftgranater mod jordmål. De eksploderer og forårsager kolossale ødelæggelser, da de rammer et ammunitionslager fra den sovjetiske hær. Og også tanke. Dette OL er bare en monsterpige.
  Og hvis han knepper, vil det ikke virke af meget for nogen. Sådan en ødelæggende effekt her.
  Katyushaen eksploderede, ligesom missildepotet, som begyndte at eksplodere, så fragmenter spredte sig over hele omkredsen og dræbte sovjetiske soldater.
  OL brølede:
  Jeg er en dæmonisk fighter,
  Der vil ikke være flere råd til dig...
  Bliv hos Stalin, børn,
  Der vil ikke være plads til dig på denne planet!
  Og krigeren vil bare vise sine hugtænder frem. Og så tager han den og knurrer!
  Ja, det her er virkelig meget fedt og lidt sjovt på samme tid.
  En anden pige, Helga, der kæmper på Focke-Wulf, råber:
  - Sikke et bravo - et kast til højre!
  Og med sin bare hæl trykker han på aftrækkeren og rammer jordmål. Focke-Wulf er et meget anstændigt angrebsfly med hensyn til bevæbning og rustning.
  Dette er virkelig en pige, om hvem du kan sige: et monster. Mere præcist er monsteret OL, og Helga er, som man kan sige, et monster. Men disse barfodede krigere i bikini er til stor gene for den sovjetiske hær.
  Nu trykker pigen igen på aftrækkeren med sin bare hæl, og lageret med sovjetisk ammunition flyver i luften.
  Og så griner hun og siger:
  - Vi vil rive Stalin og stalinismen i stykker!
  Efter bombningen vender pigerne tilbage. Og på landjorden rykker nazisterne frem. De har ret stærke kampvogne - Tigers, Panthers, T-4'ere og de kraftfulde Ferdinand selvkørende kanoner. Sidstnævnte har ingen sidestykke i verden både med hensyn til kraften af dens pistol og tykkelsen af dens frontale rustning. En formidabel gennembrudsmaskine. Og tyskerne lægger pres på den røde hær.
  Det så ud til, at en alf, selv en pilot af så høj en klasse, ikke var i stand til at vende skuden i en krig, hvor mange tusinde kampvogne og fly deltog. Og her viser det sig, at det er muligt. Og nazisterne begynder at vinde. Desuden handler det ikke kun om drabet på sovjetiske tropper, men også om den moralske indvirkning. Og denne terminator pige OL har en stor indflydelse. Den Røde Hær er overvældende, men Wehrmacht er opmuntrende!
  Så viser det sig pludselig, at Tigeren er en meget sej tank, som er svær at håndtere. Og de tyske tropper bliver ved med at klatre og klatre.
  OL starter igen i ME-309 og affyrer noget ekstremt dødeligt fra sin jager. Og igen eksploderer sovjetiske fly og går i stykker.
  Elverpigen ler og knirker:
  - Jeg er en super kvinde!
  Helga giver hende et kys og bekræfter:
  - Selv hyper!
  Og nu eksploderer endnu et dusin russiske fly og deler sig i luften. Dette er virkelig ace-piloters arbejde. Som har både reaktion og hastighed, og fly af dødbringende kraft.
  Imens graver pionererne i røde slips markbefæstninger. Børnene er barfodede, drengene bærer generelt kun shorts. Børnenes kroppe, både teenagere og meget unge, var dækket af en chokoladebrun i solen. Og de arbejder og arbejder som unge titaner.
  Børnenes bare fødder trykker på skovlene, og der høres en sang:
  For en pioner er der intet ord for fej,
  Han kæmper modigt med Wehrmacht...
  For kort er et sæt et es,
  Vi er vant til at kæmpe i hånd-til-hånd kamp!
  Hvorfor skulle de ikke synge? De medbragte endda drenge fra ungdomskolonien. De er iført sorte shorts og grå rullekrave. Da de tog deres nøgne nakke af, var torsoerne på drengefangerne blotlagte. Mange mennesker har tatoveringer på deres krop. Og hoveder klippet skaldet. Samtidig ser drengene ret velnærede ud. For i ungdomskolonien er fængselsrationerne for unge fanger endnu bedre end for afhængige skolebørn i naturen. Det vil sige sådan et paradoks - unge kriminelle fodres endnu bedre end normale børn.
  Og de arbejder meget dovent. Hvis frie pionerer arbejder med entusiasme og endda synger sange:
  Hjemlandet for Sovjetunionens pioner,
  Vi vil kæmpe for det for evigt...
  Selvom kaos opstår,
  Vi vil kæmpe modigt!
  De unge fanger fniser som svar. De er ganske normale drenge, kun med klippet hår og mange med tatoveringer. Nogle af pionererne har også frisurer, der ligner nul. På denne måde er der mindre risiko for at få lus eller noget andet dårligt. En af de unge fanger, Volodka, fnisede. Jeg huskede, hvordan en sygeplejerske i hvid frakke under hans anholdelse famlede efter ham. Og det var både ydmygende og behageligt på samme tid. Og pigens hænder i en hvid kappe var i tynde gummihandsker, og berøringerne var så kærlige og blide, at en teenagers maskuline perfektion stiger.
  Og så er der pionerpigerne i korte nederdele og bare solbrune ben. Og hvordan kan du ikke lave sjove vittigheder? I en alder af fjorten spiller hormoner stadig.
  Volodka sang:
  Åh, hvilke ben!
  Hvor godt...
  Vær ikke bange, skat
  Skriv dit telefonnummer ned!
  . EPILOG.
  Mens efterforskningen pågår, foregår der også andre begivenheder, som heller ikke er uden interesse.
  Især Alice blev taget og anholdt. Den unge pige var knap fyldt atten, og politifolkene skyndte sig ud af indgangen for at lægge hende i håndjern.
  Pigen skreg hjerteskærende:
  - Intet behov! Jeg er uskyldig!
  Politiet gryntede som svar:
  - Det er rigtigt tøs! I er jo alle sammen uskyldige.
  Handlingen foregår i det moderne Moskva i det enogtyvende århundrede. Og pigen bliver slæbt til et arresthus, og hvem ved hvorfor.
  Politiet vred hendes hænder og lagde hende i håndjern bagfra, hvilket gjorde ondt.
  Pigen råbte som svar:
  - Må den fascistiske diktator Putin blive forbandet! Giv fred med Ukraine og Vesten!
  Som svar blev pigen ramt med en stafet. Og hun rystede. De råber til hende:
  - Du er en spion! Vi slår dig ihjel!
  smuk blond pige blev taget til politistationen. Der blev hun ført til et personligt eftersøgningsrum. Tre politikvinder i hvide kitler dukkede op. De trak gummihandsker på hænderne. Alice rystede, blå mærker forblev på hendes krop.
  Og vagterne rev simpelthen hendes kjole af uden yderligere spørgsmål. Og også sko og strømpebukser. Så bh og trusser. Og de gjorde det alle uforskammet og rev deres tøj i stykker. Så tog de det og begyndte at mærke pigen. Hænder i gummihandsker rakte ind i Alices mund, mærkede under hendes kinder, under hendes tunge, så den smukke blondine næsten kastede op. Så kiggede de ind i hendes næsebor, skinnede apparatet og ind i hendes ører.
  Grove hænder æltede brysterne og tjekkede for silikone eller stoffer. Og så trykkede den største matrones finger på navlen. Men det er ikke alt - Alices hår blev redet, og det var vidunderligt, hvidt med en let gul nuance. Og de tjekkede hvert stykke hår. Og også mellem fingrene.
  Men det mest ydmygende var, da den største vagtmester stak sin pote ind i Venus' barm. Alice reagerede ved at bide kvinden i en hvid kappe i hånden og bryde væk. Hun er ung og stærk. Tre vagter greb fat i hende, men kunne ikke holde hendes nøgne, solbrune krop.
  Så trykkede en af dem på knappen.
  De mandlige vagter bragede ind. Fire stærke fyre greb Alice i arme og ben og trak dem fra hinanden. Og matronen i en hvid kappe og en stor pote i en gummihandske stødte den ind i Venus' skød. Og så viste det sig, at Alice stadig var jomfru, men det generede ikke monsterkvinden. Hun rev jomfruhinden i stykker, hvilket fik blodet til at flyde, og pigen, der blev visiteret, skreg uanstændigt. Og hun mærkede det helt ind til livmoderen. Og hun gjorde det meget groft og smertefuldt.
  Så rakte hendes pote ind i den bagerste passage. Hun påførte ikke engang vaseline, så det var meget smertefuldt, og der kom blod ud igen. Og matronens poter er meget store.
  Og en personlig eftersøgning lignede mere tortur end en måde at opdage forbudte genstande på. Dernæst blev pigens fødder og tæer mellem hendes ben undersøgt, og derefter sluppet.
  Men de lod mig ikke klæde mig på. De skyllede ham bare ned med koldt vand for at vaske blodet af. Og de tog mig til det næste værelse.
  Der blev Alice, nøgen og hjælpeløs, ført hen til en hvid væg og fik et bord med et nummer i hænderne. De fotograferede profilen, og forfra, og halvsiden og bagfra. Og så i fuld vækst - nøgen. Og også fra siden, halvsiden, foran og bagfra.
  Dernæst begyndte pigen at skrive alle sine tegn ned. Desuden var der både mænd og kvinder i hvide kitler. Og de gjorde det langsomt og forsigtigt. De tvang mig til at vende mig om, løfte mine ben og arme og se under mine armhuler. Og de kom endda i munden igen.
  For eksempel fik en kvinde i en hvid kappe mig til at sætte mit hoved på en firkant og gravede mine fingre ind i min hage. Så stak hun fingrene ind i munden, uden handsker.
  Alice slap fri og skreg igen:
  - Jeg ved ikke, hvad hun gjorde med de fingre, det er ikke sterilt, lad hende tage handsker på, og stik det så ind!
  Den unge kvinde i en hvid frakke skændtes ikke. Hun tog lægehandsker lavet af tyndt gummi på hænderne og åbnede igen munden. Og hun søgte, tilsyneladende forventede at finde granater, og ledte efter fyldninger i tænderne.
  Nå, Alices tænder er alle hvide, fejlfri, rene, ikke en enkelt plet, meget mindre en fyldning.
  Hvorefter hendes højde blev målt og vejet på vægt. Nå, det er almindeligt. Alice var ret høj, en meter firs og vejede tooghalvfjerds kilo. Derefter målte de hendes armspænd, længden af hendes fødder, håndflader, albuer og volumen af hendes biceps, lægge og hals. Og også størrelsen på hovedet og så videre.
  Dette gør selvfølgelig ikke ondt, men det er ydmygende, især da der er mange mennesker omkring, og nogle af dem er mænd.
  En kvinde i hvid kjortel kom med en elektrisk hårklipper i hænderne. Alice blev bleg. Det forekom hende, at de ville tage hende og straks barbere hendes vidunderlige hår af hendes hoved. Men den unge og smukke kvinde smilede og kurrede:
  - De barberer kun din fisse!
  Hun begyndte at fjerne de hvide, krøllede hår fra Venus' livmoder. Det var kildrende og endda behageligt. Derudover gjorde det stadig ondt efter den hårde søgen og afrivning af jomfruhinden, og denne behagelige kildren distraherede fra lidelsen og klynken i den unge livmoder.
  Hvorefter de sprøjtede hende med ikke-smitsom væske, og så blev hun ført nøgen til det næste værelse.
  Der rullede de først håndfladerne i sort maling og efterlod alle fingrene og hele håndfladen separat. Dette er generelt normalt, og Alice så det i filmene.
  Men så smurte de sort maling på hendes bare fod. Og de lavede også stavefejl, først som helhed, og derefter på hver finger individuelt. Først fra venstre piges ben og derefter fra højre. Men Alice havde aldrig set noget lignende i en film og var forbløffet. Det er dog ikke smertefuldt, men det er ydmygende, endnu en gang viser de, at du er anholdt, og at du er ingen og slet ingenting.
  Selvom når en rulle med sort maling passerer over en bar sål, kildrer den.
  Det er skammeligt, at hun er helt nøgen, og en mand i uniform tager hende af. Men der er kvinder ved siden af ham. Og de griner.
  Alice er dog ikke særlig flov. Hun er meget smuk og kurvet. Og hun var jomfru, fordi hun ville sælge hende på auktion og få en masse penge. Men for at gøre dette, skulle du først blive voksen. Og hun havde simpelthen ikke tid til at gøre det.
  Men hun er slet ikke så meget af en nonne. En ganske moderne og udviklet pige.
  Men de begyndte at smøre hendes læber med en rulle sort maling. Og dette er allerede ubehageligt. Selve malingen har en bitter smag. Det er klart, at hun måske efterlader læbemærker på krukken eller et andet sted, men det er stadig ulækkert.
  Så de pressede hendes læber til et hvidt ark papir og lavede dette aftryk.
  Så er der tandafstøbningen. Nå, det er generelt også forståeligt. Hun skal bide plasticinen af og stå sådan et stykke tid, så tænderne bliver tydelige.
  Alice troede, at det var slut, men de smurte også hendes ører, både højre og venstre, og printede dem også på hvidt papir.
  Og pigen var ret beskidt. Hun ønskede mest af alt, at det her gik hurtigt over, og at hun skulle tages i bad.
  Men dette viste sig ikke at være nok. Den kvindelige major bemærkede:
  "De er ofte nøgne i fængslet, så vi tager aftryk fra deres numser."
  Hvorefter manden begyndte at køre en rulle med sort maling over hendes balder.
  Og dette er meget skamfuldt, en repræsentant for det stærkere køn bringer sit ansigt for tæt på sine private dele. Og hendes rulle gnider. Alices hofter er brede. Og flere gange dyppede manden rullen i maling for at påføre den igen på pigens luksuriøse charms.
  Så blev hun også sat på flere ark, og aftryk af fejlfri hud blev taget separat fra hver del af lårene. Og det var så ydmygende at være i fuldstændig nøgenhed.
  Men til sidst sluttede også dette, selvom det så ud til at trække ud for evigt.
  Så tog de hende til det næste kontor og tog et røntgenbillede af hendes mave, arme og ben, også nøgen. Det gør heller ikke ondt, men det er på en eller anden måde ulækkert, og du ønsker ikke at modtage stråling.
  Hun blev derefter ført til brusebadet. Desuden førte de hende nøgen sådan, og hendes hænder blev lagt i håndjern bagfra. Og dette er også en anden ydmygelse. Alices bare fødder spank. Og undervejs stødte jeg først på en fange, ganske ung, og hun begyndte at pege fingre og lave frække vittigheder - og sagde, hvor stort de vil elske dig i fængslet.
  Og så spærrede den mandlige fange øjnene op, og han slugte den nøgne pige med sit blik, og hans bukser bulrede bogstaveligt talt.
  Til sidst nåede Alice bruseren. Der var tomt indeni; kun to uniformerede vagter stod og så hende vaske sig. Og heldigvis var vandet varmt, ja, staten var endnu ikke så fattig. Under vandløbene følte Alice næsten lyksalighed i sin sjæl, men det var ubehageligt, at vagterne stirrede sådan på hende. Nå, de gav mig endnu et stykke vaskesæbe. Alice vaskede den sorte maling af. Og de blev rene.
  Trods al besværet rakte en af vagterne stadig ind i hendes mund, og den anden mærkede hendes bare bryster med sine behandskede poter. Alice udholdt endnu en ydmygelse uden at skændes.
  Vagterne tørrede hende af, ikke for tørt, med et regeringsudstedt håndklæde og tog hende ud af bruseren. Tilsyneladende tog de mig til et punkt, hvor regeringsbeklædning blev udstedt.
  Tilsyneladende har en fange, der er mistænkt for spionage, forbud mod at bære hendes.
  Og igen ydmygelse og latter fra mænd og kvinder.
  I regeringslokalerne skulle vi stadig stå i en række af flere nøgne kvinder. De var unge og ret smukke, mange med tatoveringer. Og de begyndte også at lave vittigheder om Alice. Især i lyset af hendes barberede pubis og skønhed.
  Og en af de ældre fanger begyndte endda at mærke Alices bryster. Pigen blev lagt i håndjern bagfra, men hendes ben var fri. Og han skubber sit knæ ind i hendes solar plexus. Hun styrtede ned.
  Politiet angreb Alice. De slog hende en række slag, næsten indtil hun mistede bevidstheden. Og så slæbte de mig sådan nøgen ind i straffecellen.
  Pigen blev fræk famlet, mens hun krydsede. Og Alice oplevede igen smerte og ydmygelse.
  Hun blev kastet nøgen og lagt i håndjern bagfra ind i et koldt, mørkt rum, og dørene blev lukket. Pigen befandt sig nøgen, hjælpeløs og lænket i mørket. Og hun var meget dum, kold, bange. Desuden var der rotter, der løb rundt i straffecellen, og der lugtede kraftigt af spildevand.
  Alice tog det og brød ud i gråd, men tårer kan ikke hjælpe hendes sorg. Og det indså hun hurtigt, især efter at en rotte bed hende på hendes bare fod.
  Pigen knuste gerningsmanden med sine bare tæer og sang af raseri og demonstrerede åndens styrke:
  Der var en simpel pige - krigeren Jeanne,
  Barfodet og i klude græssede hun køerne...
  Men Gud den Almægtige fra en stor piedestal,
  Sendte en utallig sværm af gaver til den lille skønhed!
  
  Og en simpel pige blev en kriger,
  Det franske folk er i tapperhed efter at have forenet sig...
  Og spurgte Storbritannien med et bondeslag,
  Et mægtigt hold samledes omkring hende!
  
  Krigeren fejede i raseri sine fjender bort med sit sværd,
  Til demonstrationer valgte jeg et meget modigt look...
  Nå, hvor virkede Zhanna magtfuld for folk,
  Tro mig, de modigste ridders blod vil koge i det!
  
  Her er hun, en modig pige, der kæmper,
  Bryd de voldsomme damaskhorder med dit sværd,
  Og skønhedens stemme lyder allerede...
  Hun kan endda kaste en mursten i ansigtet!
  
  Sejr efter sejr, det er allerede i Paris,
  Og over Frankrig ser det ud til, at stjernen brænder af ild...
  Zhanna barfodet fløj højere end solen,
  Pigernes mangeårige drøm er gået i opfyldelse!
  
  Men den vægelsindede gudinde er lykken,
  Og den store pige faldt i nogens net...
  De pisker hende og kalder hende et fjols,
  Den modige Jeanne skal vel dø med det samme?
  
  De trak Jeanne op på stativet og tændte flammerne,
  Ilden slikker hendes hæle, og kæderne er på hendes hænder...
  Men for nylig betroede kongen hende banneret,
  Og de låste skønhederne alle i stenmure!
  
  Under tortur gav pigen ingen lyd fra sig,
  Selvom de varme tang brændte mit nøgne bryst...
  "Den hellige inkvisition" gav hende pine,
  Men de kunne ikke engang udtrække et støn fra pigen!
  
  Så lavede de bål, og pigen var barfodet,
  Og i klude, alle slået, fører bødlen til henrettelse...
  Åh dyrebare Jeanne, jeg savner dig,
  Helvedes kødelige kraft kastede dig ind i Gehenna!
  
  Hun brænder, en skønhed, nøgen i en lys flamme,
  Men et dyrebart råb, uden nogensinde at udtale...
  For hendes udødelige død gav vi så meget til fjenden,
  Kæmper med en vild fjende, og uden at forråde Jeanne!
  
  Og nu kæmper pigen med nazisterne,
  Næsten nøgen, barfodet, var der en stor frost...
  Nu er du Zhanna Russian, jeg kan se, at du slider af varmen,
  Fordi hendes stikkende bedstefar frøs hendes næse!
  
  Men med en munter bøn, en hellig pioner,
  Tro mig, vi vil genoplive denne syge pige!
  Og med vores vovede sang, selvom den er helt barnlig,
  Tro mig, vi vil føde en ny bevægelse med det samme!
  
  Sejren over fascisterne vil komme, du ved det,
  Og Tyskland vil blive erobret, tro mig...
  Mens kampen står på, og du sårer din krop,
  Fascismen er så voldsom - det er et mægtigt udyr!
  
  Men så kom et strålende forår, og alt smeltede,
  Græsset bliver luftigt, og snart bliver det herlige maj...
  Du er modig i Berlin, så vil du gå smukt,
  Og hele den unge planet vil straks blive til paradis!
  Hvorefter pigen på en eller anden måde satte sig på jernbukken. Det er godt, at det stadig er sommer, og selvom det er koldt i straffecellen, er det stadig til at tåle. Hvad sker der om vinteren? Du kan simpelthen ødelægge dit helbred.
  Alice sukkede tungt og prøvede at forestille sig noget, der kunne distrahere sig selv.
  For eksempel Makarenko børns arbejdskoloni. Og drengen Alyosha blev sendt til det. Bare for at springe klasser over. Og drengen gik i genopdragelse i en alder af tolv. Dette kan endda siges uden en straffeattest. Han blev sendt af en kommission til den legendariske koloni. Det er allerede i trediverne, folk ser ikke ud til at være så fattige alligevel. Derfor var drengen chokeret.
  De barberede hans hoved som en fange og tog fingeraftryk fra hans arme og ben.
  Så, den allerførste morgen klokken fem, hvor det stadig var mørkt, i april smed de mig ud på perronen sammen med de andre drenge. Og børnene er nøgne, kun iført trusser, barfodet. Og det er frysende koldt. Buglerne er også barfodet i shorts, men i hvert fald i skjorter og røde slips.
  Drengene står sådan på linjen, og begynder så at lave øvelser. Leshkas hoved gør ondt, han vil gerne sove, men han er nødt til at bevæge sig, ellers får du et slag i hovedet af de andre fyre.
  Og så hver dag. Maden er dårlig, for det meste græs, der er meget arbejde, plus at studere. Der er ikke tid til underholdning. Drenge går fra frost til frost kun iført shorts og bar overkrop. Dette er sommeruniformen her. Fra den første april til den ottende november er enhver sko forbudt. Nå, de kan maksimalt give dig bare nakke. Drengene er forhærdede, tynde, trådede, og fra konstant hårdt arbejde er deres muskler fyldt med tung tygning. Nå, generelt er der mad nok til at vokse og arbejde - rationer til børn beregnes videnskabeligt.
  I de allerførste dage var Leshkas bare såler dækket af vabler og hudafskrabninger, og hvert skridt var smertefuldt, men børns hud bliver meget hurtigt ru og hård. Og det bliver behageligt at gå barfodet, og fødderne vænner sig til forårskøligheden og fryser ikke længere. Og i Ukraine kommer foråret hurtigt, og det er allerede varmt. Og når det bliver varmt, føler du dig endda godt tilpas med at arbejde og marchere i shorts.
  Leshka fik barberet sit hoved to gange om ugen og bad en gang om ugen. Og inden de gik i seng, hældte de koldt vand over den hver dag. I de første dage var drengens muskler, der ikke var vant til hårdt arbejde, meget ømme. Smerten var overalt, ikke et blod eller en vene forblev uberørt af smerte. Men drengen fortsatte med at arbejde gennem styrke ved at bruge viljestærke kvaliteter.
  Så sløvede smerten. Og musklerne blev tørre og fremtrædende, vener og vener dukkede op på kroppen. Og Leshka var ikke længere så træt. Og straks liggende på køjen i børnekasernen faldt han i søvn.
  At kolonien var eksemplarisk havde sine fordele. Der var ingen tyvenes lovløshed, ydmygende registrering og voldtægt og udeladelser. Alt var efter forskrifterne, og afdelingscheferne kæmpede kun for sagen.
  Leshka er vokset og blevet stærkere i løbet af foråret, sommeren og efteråret. Og da vinteren kom, fik han statsudstedte sko og varmere tøj. Og han studerede allerede mere og arbejdede mindre. Og aktivisterne slog mig hårdt for at få dårlige karakterer. Men Leshka, en dygtig dreng, blev hurtigt en fremragende elev.
  Det er det, indtil foråret kommer igen. Og igen plasker drengene med deres bare fødder og shorts på den stadig usmeltede sne og vandpytter.
  Leshka smiler, hans tænder er hvide, så fyrene børster dem jævnligt med pudder. Og drengens krop er muskuløs, senet og sund, selvom den er slank med magre muskler. Så han er allerede i en form for autoritet i børnekolonien. Selvom de selvfølgelig arbejder meget, synger de også meget, og de barfodede, marcherende pionerer synger sådanne sange:
  Hvad vil pionerdrengen?
  Når han altid er barfodet i kulden?
  Og sætte et eksempel for andre kæmpere,
  Pionerpiger klipper deres fletninger!
  
  Stalin gav os troen på kommunismen,
  At føre folk til toppen...
  Lad fascisterne regne napalm over os,
  Vi har vundet tidligere og gør det stadig!
  
  Da der var en dødelig kamp med Mamai,
  Da vi kæmpede modigt, forsvarede vi Rus'...
  Fædrelandet er med dig for evigt i mit hjerte,
  Vi vil se kommunisme, det tror jeg!
  
  Ivan Vasilev - ortodokse zar,
  Kazan blev erobret fra modstanderne,
  Når alt kommer til alt, i moder jords vidder,
  Nej, soldaterne er stærkere i ånden end russerne!
  
  Og Peter den Store er en kriger og en flint,
  Rusland byggede en mægtig flåde...
  En meget strålende dag er kommet i kampene,
  Da den Store blev den store messias!
  
  Petersborg blev bygget på knogler,
  Men Ruslands hovedstad er herlig...
  Det stolte russiske flag vajer på havet,
  Og vi vil gøre Fædrelandet lykkeligere!
  
  Tyrken Suvorov hamrede i raseri,
  Og han satte et eksempel på Sortehavet...
  Vi havde nok styrke med de vantro,
  Selvom der nogle gange også skete sorg!
  
  Vladimir lederen - åbnede vejen til kommunismen,
  Så at bonden, proletaren bliver glad...
  Og nu er fascismen i offensiven,
  Men lad os synge fem tusinde, modige arier!
  
  Lad banneret være rødt for evigt,
  Lad Rusland blomstre i herlighed...
  Lyse år vil komme, tror jeg,
  Planeten bliver et kommunismeparadis!
  
  Nå, i mellemtiden, pionerdrengen,
  Måler snedriver med bare fødder...
  Og Führeren skynder sig med et fanatisk grin,
  Vores Rusland bliver trampet under fode!
  
  Men jeg tror, at hellig fred vil komme,
  Der vil være fred og lykke i hele Rusland...
  Og vi vil fejre en hellig, stormfuld fest,
  I rød-farvet Berlin!
  Leshka blev tretten år gammel i fængsel. Han er en dreng med et afskåret hoved, barfodet, men allerede længere i vækst. Der er mange grøntsager og frugter i børnekolonien, og Leshka udstråler sundhed og nyser aldrig, på trods af at han kun går i shorts, ligesom andre drenge. Nogle gange bliver de chikaneret, deres senge bliver ransaget, og de bliver tvunget til at lave squats nøgne. Desuden udføres dette af kvinder i hvide kitler, som om dette ikke er et børnefængsel, men en medicinsk institution.
  Så stikker drengene af på arbejde igen. De fodrer tre gange om dagen, hvilket er normalt. Der er også fisk, ret ofte, og kun kød på helligdage. Men fyrene er mere eller mindre velnærede og sunde. Og holdet er godt, selvom der er tyve, er der også røvere og andre kriminelle. Men så faldt de til ro. Det er ikke en dårlig koloni, og faktisk er børnene dybest set genopdraget. De bliver her til de er seksten år. Så vil de enten overføre dig til ældre voksne eller frigive dig. Oftere er det i øvrigt efter behag.
  Leshka blev også lovet prøveløsladelse og en tilbagevenden til sine forældre i en normal skole. Desuden var han ikke engang ved en domstolsdom i en børnearbejderkoloni.
  Og drengen går i den overhængende forventning om frihed sammen med andre drenge med sine bare fødder og synger:
   At være pioner er en ære,
  Og der er meget varme i dette ord...
  Selvom drengen har utallige problemer,
  Han vil stille Krauts til ansvar, tro mig!
  
  Drengen går barfodet gennem snedriverne,
  Han løber uden at bemærke, at snestormen hvirvler...
  Jeg kom lige igennem kulden,
  Og han smadrer nazisterne kækt og køligt!
  
  For en pioner er der intet ord for fej,
  Og der er intet ord, han vil aldrig sige...
  Selvom det fascistiske krybdyr påførte en bid,
  Lad os fange Krauts i et banalt tyveri!
  
  Vi vil gøre fædrelandet stærkere for alle,
  Lad pionerens vilje være stærkere...
  Og Führeren blev ødelagt af fjendens skurk,
  Og resten får det nemmere!
  
  Fascismen viste et blodigt grin,
  Men vores årer vil være stærkere end stål...
  Trods alt er russernes vilje stærkere end metal,
  Til ære for den legendariske kriger Stalin!
  
  Vi er pionerer - sønner af Lenin,
  Drengen vil kæmpe mod riget...
  Vi er tro mod kommunismens forskrifter,
  For os, enhver virksomhed - tro ikke for meget på det!
  
  Til vort hellige fædrelands ære,
  Meget unge soldater kæmper...
  Jeg er en dreng barfodet i snedriverne,
  Maskingeværer skyder på mig som regn!
  
  Men pionererne glemte frygten,
  Som solen brænder klart i hjertet...
  Og ramte Hitler med en granat i kronen,
  Lad den forhadte Kain få det!
  
  Til vort hellige fædrelands ære,
  Både drenge og piger kæmper...
  Den gamle kvinde vil ikke knuse os med en le,
  Lad din stemme være meget klar!
  Så drengene marcherer kun i shorts og med overkroppen nøgne, og her er børn fra ti til femten år.
  Alice sukkede tungt. Jeg troede, at det at være barn var både godt og dårligt på samme tid. Men der er stadig mere godt - kroppen er ung, sund, hovedet er let, og det vigtigste er, at alt er forude. Og der er ingen frygt for fremtiden, da det ser lyst og behageligt ud. Men det er meget dårligt for de gamle. Desuden er det ikke alle, der er lovet paradis. Og findes der overhovedet sådan et paradis? Hvad hvis intethed eller noget værre ligger forude.
  Alice huskede et tv-program, da de gravede en tunnel langt under jorden. Og det virkede som om noget hylede og brølede der. Så de foreslog, at det er muligt, at døde menneskers sjæle hyler sådan. Men det fremgår ikke af et godt liv.
  Hylen kan dog skyldes mange årsager.
  Alice besluttede at ændre sine tanker og emnet for tænkning.
  Her er for eksempel denne version af historien:
  I marts 1943 erklærede de allierede våbenhvile med Det Tredje Rige til gengæld for at suspendere programmet for udryddelse af jøder og indledte forhandlinger. Rommels korps blev trukket tilbage fra Afrika og krigsfanger blev udvekslet. På grund af bombningens ophør var Tysklands våbenproduktion større end i den virkelige historie. Og flere Panthers and Tigers blev produceret, samt T-4 kampvogne i en moderniseret version.
  Men kampen på Kursk Bulge begyndte aldrig. Führeren udsatte igen offensiven for at prøve endnu tungere kampvogne foran: Tiger 2, Lion og Mouse.
  Og den første august gik sovjetiske tropper i offensiven på Oryol-afsatsen og i retning mod Belgorod og Kharkov. Kampene blev langvarige og hårde. På den sydlige flanke holdt den stærkere Mainstein-gruppe frontlinjen. Der var en kile på Oryol afsatsen, men det var heller ikke muligt at skære den af.
  Kampene viste Panther-tankens styrke i forsvaret. Og de trak frem til det sene efterår. Den mere kraftfulde "Panther"-2 kom ind i serien i september 1943, og endnu tidligere "Tiger"-2, "Mouse" og "Lion". Og det var meget fedt.
  Og så forsøgte nazisterne at angribe. Hårde og blodige kampe udspillede sig.
  Komsomol-pigerne kæmpede med raseri og ære og viste enestående heltemod:
  Vi er Kristi Komsomol-krigere,
  Og Lenin og kammerat Stalin er med os...
  Selvom der er et utal af fascister her,
  Men vores vilje er stærkere end militært stål!
  
  Vi tror med sikkerhed: vi ved, vi vil vinde,
  Vi vil hæve vores hjemland over andre lande...
  Må der snart blive fred i kommunismen,
  Til ære for Moder Hellige Rusland!
  
  Selvom det er svært for Komsomol-medlemmer nu,
  At være nøgen i kulden...
  Men jeg vil løfte åren barfodet,
  Og Hitler vil fejle i en dum positur!
  
  Vi er stormende riddere som altid,
  Vi dræber faktisk fascister med et maskingevær...
  Alt andet er bare nonsens
  Tro mig, gengældelse vil komme til dem for deres synder!
  
  Hvorfor kom modstanderen til fædrelandet?
  Han kan lide russiske slaver...
  Hvad bliver resultatet?
  Pigerne mejer alle Krauts barfodet!
  
  De er flotte piger, tro mig,
  For dem er det kun maskingeværet, der er vigtigst...
  Og snart vil fascismens udyr gå ind i kisten,
  Og vi vil blive stærkere end alle fjender på én gang!
  
  Hvorfor slås pigen?
  Hun vil finde en sej fyr...
  Så han ser ikke ældre ud end tyve,
  Og det lykkedes ham at sprede kennelen med det samme!
  
  Og det er godt at gå barfodet gennem snedriverne,
  Frosten stikker behageligt i hælene på pigen...
  Krigeren kræver én ting,
  Må drengens kys være det varmeste!
  
  Og jeg tror, vi når Berlin,
  Jesu navn skinner overalt...
  Vi vil smadre alle modstanderne på én gang,
  Vi er piger halvnøgne, barfodede!
  
  Ingen kan stoppe os
  Hvor er vi piger seje...
  Og vi vil slå alle fascisterne hårdt,
  De er allerede ret dårlige!
  
  Vi mejer og udrydder alle,
  Du kan ikke få en pige på knæ...
  Og kommunisterne vil kende succes,
  Stalin og den store Lenin er bag os!
  
  Pigens bryster er nu nøgne,
  Men snestormen blæser voldsomt sne...
  Nogle gange er det svært selv at trække vejret,
  Snedriven bliver snigende hvid, rasende!
  
  Shakere slår endda fascister i pelsfrakker,
  Og pigen går næsten nøgen...
  Vi har ikke brug for triste tanker om dette,
  Hun er smuk - nøgen, barfodet!
  
  Vi slagter Komsomol-medlemmerne af Krauts med det samme,
  Og den smukke pige griner...
  Führeren får en knytnæve under øjet,
  Og Solen skinner altid over Fædrelandet!
  
  Vi er store riddere overalt,
  Og vi tjener Rusland meget trofast...
  Lad os åbne vejen til en umulig drøm -
  Selvom kvinderne græd af sorg!
  
  Vid, at Stalin vil føre os til sejr,
  Lad os befri Berlin, Paris og London...
  Lad kommunisterne blive æret af alle,
  Og over universet er der et stolt sovjetisk flag!
  I kamp er pigerne selvfølgelig rigtig ørne. De kaster granater med deres bare, mejslede fødder. Og de kæmper som løvinder.
  Mirabela kæmpede især indædt.
  Hvordan deres ansigter var forvrænget, båret med tydelige spor af degeneration. Fire nazister faldt, men det lykkedes den femte at undvige og ramme den udmattede kadet i tindingen med numsen. Mirabela besvimede.
  Pigen vågnede om natten, hendes tinding gjorde smertefuldt ondt, og hun var selv bundet til et træ. Mirabela sænkede øjnene og var flov, hun var næsten nøgen, kun i trusser. Nazisterne sad ved siden af bålet og drak og grinede afskyeligt. Hovedbetjenten knurrede tilsyneladende på tysk:
  "Det er en skam, at manden, der var sammen med denne kvinde, døde, han ville være blevet tortureret foran hendes øjne."
  En anden fascist mumlede:
  - Men golden-hair er med os, der er nogen at hygge sig med!
  Mirabela skreg:
  - Du lyver, Nikolai er i live!
  Officerer med lynets emblem, som betegnede SS, rejste sig som hårene på hovedet af den sidste kujon. Hylede:
  - Wow, se, kongen er vågnet!
  - Sikke en hore, hun vil allerede have tysk peberrod!
  De to overbetjente henvendte sig til Mirabelle og spurgte:
  - Du kender vores hellige tyske sprog!
  Pigen svarede stolt på tysk:
  - Jeg kender det russiske sprog godt, og din tale er en frøs kvækken og et æsels brægen. Det er endda ulækkert for mig at vanhellige mine læber med denne pludren.
  Den yngre officer trak en dolk frem og svingede den, men den øverste officer holdt ham tilbage:
  - Nej! Forstår du ikke, denne russer vil bare provokere os til mord. Når alt kommer til alt, i dette tilfælde vil hendes død være hurtig og nem. Og så vil vi bogstaveligt talt skille hende ad, stykke for stykke, i henhold til alle reglerne i bødlens kunst.
  Tyskerne begyndte at råbe:
  - Lad os skynde os, lad os ordne horen lige nu!
  Seniorofficeren, SS-major nikkede:
  - Lad os skræmme papegøjen lidt, men hun dør ikke i dag! Så mange af de bedste ariske fyre blev dræbt af kommissæren. Han vil dø langsomt og smertefuldt.
  En yngre officer, en SS-løjtnant, spurgte:
  - Hvor skal vi starte?
  Majoren foreslog:
  - Braziers! Og med fedt, som det skal være med koteletter.
  Tyskerne fnisede og begyndte at pege fingrene uanstændigt:
  - Eller det kan hun måske også!
  Majoren rystede negativt på hovedet:
  - Hun er en kvinde af en lavere race, for os SS-elite er det uanstændigt.
  Løjtnanten nærmede sig den bundne pige og begyndte at smøre hendes hæle med fedt. Mirabela knurrede:
  - Hænderne væk! Du er tysk ådsel!
  Løjtnanten smilede skævt:
  - Nu vil du ikke synge sådan! For nu kan du nyde berøringerne af en ægte arisk på hovene af et dyr som dig.
  Mirabela oplevede en sjælden og modbydelig følelse af afsky selv berøringen af en giftig kobra var ikke så modbydelig. Men det var kun begyndelsen. De begyndte at bygge et lille bål under fødderne på den smukke pige. Så indså pigen pludselig, hvad bastard-fascisterne havde gang i, og hun blev bange. Ild forårsager trods alt frygtelige, frygtelige, uudholdelige smerter, selv med de mildeste forbrændinger. Og de skulle tydeligvis stege hendes bare hæle. Mirabela begyndte at ryste, og majoren blottede sine tænder:
  - Nu ville du fortælle os alt, hvis du vidste i det mindste noget værdifuldt. Kun vi kan finde ud af det fra den mindreårige kadet. Så du bliver nødt til at more os med dine skrig.
  Som svar tog Mirabela det og sang modigt:
  Jeg er en kriger af vores moder Rusland,
  En simpel pige, altid barfodet...
  Nogle gange græd kragerne afskyeligt,
  Men jeg tror på, at drømmen går i opfyldelse!
  
  Jeg sluttede mig sulten til Komsomol,
  Næsten nøgen perle i kulden...
  Men jeg vil smide fascisten fra hans piedestal,
  Giv Adolf hans lange næse!
  
  Stol ikke på Komsomol-pigen,
  Vil ikke være i stand til at bremse universet...
  Og en klar stemme høres her,
  Vores hær er steget til toppen af vort fædreland!
  
  For moderlandet Store Rusland,
  Kæmp venligst, pioner uden frygt...
  Selvom du ved, at markerne er vandet med blod,
  Men vis mig, du er et eksempel på tapperhed!
  
  For Komsomol-medlemmer er himlen lykke,
  Der er ingen bekymringer for pigen...
  Alt vil være i hendes stolte, herlige magt,
  Og Führeren vil komme til abortens skæbne!
  
  Men tiden er hård - Hitler kommer,
  Han kan endda besejre den forfærdelige...
  Han kaster raketter så generøst som bomber,
  I stand til at gøre alle soldater til spil!
  
  Men tro mig, piger kender ikke frygt,
  At kaste en granat med din bare fod...
  Hun er nøgen - hendes skjorte er brændt,
  Kæmper mod en uvidende horde!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список

Кожевенное мастерство | Сайт "Художники" | Доска об'явлений "Книги"