Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Galaktiska Terrorister

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:
Школа кожевенного мастерства: сумки, ремни своими руками
 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    flygningen mellan galaxer i mänsklighetens historia . Fyra mutantflickor ger sig ut för att reda ut ett mystiskt brott. Men ju längre utredningen pågår, desto fler mysterier och färre svar finns det. Längs vägen besöker mutantflickorna olika, mest fantastiska världar.

  GALAKTISKA TERRORISTER
  ANTECKNING
  flygningen mellan galaxer i mänsklighetens historia . Fyra mutantflickor ger sig ut för att reda ut ett mystiskt brott. Men ju längre utredningen pågår, desto fler mysterier och färre svar finns det. Längs vägen besöker mutantflickorna olika, mest fantastiska världar.
  PROLOG
  Den kosmiska framtiden, mänskligheten har redan bemästrat det mesta av galaxen, ockuperat obebodda planeter och etablerat handelsförbindelser med intelligenta världar. Bara detta är inte tillräckligt för människor. Och nu förbereder de sig för att flyga till en angränsande galax. Det mest kraftfulla rymdskeppet, som drivs av den senaste thermopreon-motorn, är på väg att skjuta upp från månen och föra de första människorna till ett fantastiskt avstånd av tvåhundratusen ljusår och återvända tillbaka.
  Detta är den största händelsen som borde gå till mänsklighetens historia som en kolossal bedrift av förnuft och vetenskap.
  Men bokstavligen på tröskeln till starten hände något otroligt. Raketen, trots stark säkerhet, lyfte oväntat av sig själv och sköt upp från månens yta. Och hon rusade iväg och satte fart. Inget mänskligt rymdskepp har någonsin haft en motor baserad på fusionsprocessen av preoner - ultraelementära partiklar som utgör kvarkar. Och ingen kunde hinna med denna fantastiska bil.
  Hon rusade, fick fart och försvann sedan omedelbart, som om hon löstes upp i ett vakuum.
  Och det hade en effekt som en supernovaexplosion.
  Samtidigt visade det sig att någon annan hade stulit tiotusen ton hyperguld från Månbanken - den mest värdefulla metallen värd biljoner galaktiska enheter. Och detta blev också ett så förkrossande slag.
  Men man trodde att mänskligheten för länge sedan hade avskaffat den organiserade brottsligheten. Men som det visade sig, inte helt.
  Alla rymdpolisstyrkor skickades för att söka efter rånarna.
  Men särskilda förhoppningar sattes på de legendariska fyra mutantflickorna. Mycket vackra och starka krigare hade många förmågor, inklusive magi. Samtidigt bar de ganska normala kvinnonamn. Dessutom började de alla med
  E - Elizabeth, Ekaterina, Elena, Euphrosyne. De berömda fyra mutanta skönheterna tog upp utredningen.
  Och så gick de mot månen...
  Elizaveta är en lång, bredaxlad, mycket muskulös tjej i kort kjol och T-shirt, med blått hår. Skönhetens extremt skulpterade muskler rullade som bollar under solbränd bronshud. Hon är den inofficiella ledaren av de fyra, även om alla här är praktiskt taget lika.
  Ekaterina växte också upp, en bredaxlad och mycket muskulös tjej, även hon i kjol och t-shirt, med gult hår som en vårmaskros. Och den är inte sämre än den första i muskelkraft.
  Elena är en tjej med kolossal styrka och kopparrött hår. Den mest temperamentsfulla och depraverade av dessa fyra, och dessutom med framträdande och kraftfulla muskler. Hon älskar att bete sig illa och agerar ofta på egen risk och risk.
  Och visst är Efrosinya en tjej med hår vitt som snö, och precis som alla andra i kjol och T-shirt, men med maximalt utvecklade muskler.
  Alla fyra tjejerna har också mycket fingerfärdiga, smidiga och sega ben. Och de är redo att visa sin högsta aerobatik.
  Speciellt i den här världen, där människor är ovana vid krig, brott och andra problem.
  . KAPITEL nr 1.
  Elizabeth kastade en vass dolk med bara tårna på höger fot. Den flög över och genomborrade den irriterande insekten som svävade över målet. Den skars exakt på mitten, och dolken genomborrade precis vid siffran sju.
  Catherine twittrade:
  - Härlig!
  Elena fnyste föraktfullt:
  - En dolk, det är bra, men mot ett kraftfält och en mördande hyperlaser är det som ett barns smällare.
  Euphrosyne sa:
  - Laserstrålar, laserstrålar,
  Bättre fighter hålla tyst, lyckligtvis hitta nycklarna!
  Elizabeth invände:
  - Det kan finnas omständigheter när fysisk styrka och kampförmåga avgör allt. Så slappna inte av, tjejer!
  Rymdskeppet landade på månen vid Lunars rymdhamn. Den en gång livlösa, kraterfyllda planeten har befolkats och förvandlats till en blomstrande metropol. Enorma, vackra byggnader av olika former prickade ytan.
  Speedways flödade genom gatorna. Men de flesta föredrog att resa med flyg. Artificiell gravitation och kraftfält höll atmosfären. Och himlen, även under dagen, var prickad med ljusa stjärnor. Vilket skapade ett unikt månlandskap.
  Nästan fullständig idyll rådde i det kosmiska, mänskliga imperiet. Alla människor var evigt unga och vackra. Det var flera gånger fler tjejer än killar.
  En man med skägg har blivit en mycket sällsynt sak. Och faktiskt förvandlades kvinnor till det starkare könet och styrde imperiet.
  Dessutom luktade det inte krig ännu. Det finns så många underbara saker på månen. Till exempel är enorma diamanter storleken på ett trevåningshus helt enkelt ett mirakel, en fröjd. Och kolossala fontäner, täckta med bladguld, silver, platina och, särskilt värdefulla, gjorda av det tunnaste lagret av hyperguld.
  Den senare är mycket ljusare och vackrare och gnistrar av regnbågens alla färger på de tre solarna - det går inte att jämföra med vanligt guld.
  Och jetstrålarna når en höjd på upp till en kilometer och kommer med olika bakgrundsbelysningar och nyanser. Och hur fantastiskt allt är.
  Vissa statyer är i form av främmande djur, till exempel en blandning av en aubergine, en bläckfisk och en fjäril. Eller en korsning mellan en snigel, en noshörning och en örn.
  Det finns också statyer av nakna, muskulösa flickor och pojkar. Och det ser härligt ut också.
  Månen har blivit en underbar plats. Och fridfull och samtidigt glad. Och hur många olika typer av underhållande, nästan gratis, attraktioner det finns!
  Det finns tekniskt sett ingen arbetslöshet på jorden, men de allra flesta människor får lön för sådant arbete som en gång i månaden för att trycka på en knapp. Det finns robotar överallt, mycket elektronik.
  Och det finns ett allmänt överflöd av varor, och genom Hypernet kan du till och med äta gratis utan problem. Dessutom inte bara hur, utan mat från en restaurang med miljontals olika rätter.
  Andra varor kostar slantar och blir hela tiden billigare. Även sådana uråldriga, halvt bortglömda mynt har redan dykt upp, som en penny - en halv penny, polushka - en fjärdedel av en penny.
  Flickorna flög ut ur rymdskeppets mage och flög över månens yta.
  Vanligtvis föredrog alla att resa med flyg. Du kan flyga med hjälp av nanobotar. Och detta är verkligen framsteg. Människor gick sällan på gatorna, varken bara barn eller sällsynta turister från andra världar.
  Och även om de inte tog till luften, var det mer av rädsla för att stöta på folk.
  Det var många tjejer som flög. Så underbart det är när det finns så många tjejer, och snygga killar är mer sällsynta.
  En sagovärld av dominans av det vackra könet. Bebisar föds upp i kuvöser så att kvinnor inte får sina magar vanställda. Vilket gör världen ännu mer sagolikt vacker.
  Och lukten av de dyraste och mest utsökta parfymerna finns i luften. Det finns så underbara tjejer runt omkring. Och figuren, och kropparna, och avlastningsmusklerna.
  Men även mot sin bakgrund sticker de fyra ut. För det första är deras muskler större och mer skarpt dragna och buktar bokstavligen. Och tjejerna själva är längre och bredaxlade än de andra.
  Förresten, om det finns få män bland människor, så finns det bland robotar, inklusive biologiska, ungefär femtio till femtio av dem. Manliga robotar är dock mestadels lika unga och vackra. Kvinnor är också lite ovana vid skägg och älskare av håriga hanar.
  Robotar kostar slantar och kan hyras. Några av dem erbjuder varor. Det är dock bara turister som köper tveksamt blesh. De flesta beställer allt via Hypernet. Det är billigare och har ett val för alla smaker.
  Många tjejer bokstavligen hängde sig med värdefulla smycken.
  En av dem flög fram till de fyra och gnisslade:
  - Jag såg dig någonstans!
  Elizabeth nickade:
  - Vi är ett team av mutanter E-4!
  Flickan kvittrade:
  - Oj, vattnet brinner!
  Elena mumlade:
  - Ett intergalaktiskt rymdskepp kapades från månen, vad vet man om det?
  Flickan vred sig runt, blinkade med ädelstenar och svarade och blottade sina pärlande tänder:
  - Alla pratar om det! Och hyperguldet stals också. Ska du fånga brottslingar?
  Catherine sjöng:
  - Ingen kan gömma sig för oss,
  Vi kommer till och med fånga neutrinos...
  Vi sticker en påle i halsen på dig,
  Och låt oss inte rusa förbi!
  Elizabeth nickade och släppte en gnista med fingrarna, som flög och förvandlades till en snövit duva som flaxade med vingarna.
  Flickan med blått hår noterade:
  - Vem brottslingen än är så måste vi hitta honom!
  En ung man och två flickor flög fram till dem. Alla tre bar smycken gjorda av ädelstenar.
  Den unge mannen sa med förtjusning:
  - Vad frisk du är, precis som de bästa bufflarna!
  Elena tog tag i killens näsa med tårna och klämde så hårt att han skrek.
  Den rödhåriga vixen noterade:
  - Vi är starkare än någon buffel!
  Euphrosyne nickade instämmande:
  - Män är mindre nu för tiden! Och vi minns tiden...
  Flickan frågade förvånat:
  - Är du verkligen mer än tusen år gammal?
  Elizabeth skrattade och svarade:
  - Vi är så gamla att ingen tror att det här är möjligt. Men vi kämpade i andra världskriget. Sant, då var vi vanliga tjejer. Och de blev mutanter lite senare. Och vad har vi inte sett!
  Flickan kvittrade:
  - Det betyder att du redan är mer än tvåtusen år gammal! Det här är riktigt coolt!
  Den unge mannen muttrade i rädsla:
  - Oj, de är så gamla! Det är hemskt!
  Elena klickade på sina bara tår och en eldpulsar flög ut från hennes bara häl. Han slog den fräcka killen i pannan. Han, efter att ha fått ett förkrossande slag, flög ner som en nedskjuten fighter och lämnade efter sig en lila rökpelare.
  Och den unge mannen dog nästan, men ett par robotar lyckades sätta upp ett kraftfält.
  Elena twittrade:
  - Överraskning, överraskning,
  Länge leve överraskningen!
  Elizabeth flinade och svarade:
  - Ja, det är ingen överraskning här! Allt ditt beteende är väldigt förutsägbart.
  Elena sa:
  - Jag kommer att bli straffad för min oförskämdhet! Tja, är vi gamla damer?
  Euphrosyne twittrade:
  - Vi är evigt unga!
  Catherine gnisslade:
  - Alla motståndarna skakar,
  Hyperplasma över kanten...
  Om kvinnor slåss
  Bättre att inte hamna i bråk!
  Elizabeth skällde:
  - Alla som är emot oss är olyckliga varelser. Riktiga mutanter väntar på dem!
  Och hela fyrtalet sjöng i kör:
  På rymdskepp rusar vi över vågorna,
  Quarks skummar i etervirvlarna...
  Vad kommer jag att förmedla till min planet,
  Till barnen i världens oändliga rymd!
  Flera robotar flög fram till tjejerna och frågade mycket artigt:
  - Döda eller lemlästa inte någon. Ni är det godas tjänare.
  Elena sjöng som svar och skakade på sitt röda hår:
  - Godhetens änglar, två vita vingar,
  Två vita vingar över världen!
  Catherine skakade på sitt gyllene hår och muttrade:
  - Eller kanske över universum!
  Tjejerna skrattade. De var fantastiska skönheter och väldigt kvicka. Ingen armé kan motstå sådana tjejer.
  Krigarna flög vidare. Det viktigaste är att inspektera platsen för kosmodromen varifrån rymdskeppet kapades. Det var sant, med tanke på människors slarv, var detta inte förvånande.
  Red Elena sa:
  - De kan stjäla hela månen här. Det skulle inte förvåna mig alls.
  Blondin Euphrosyne twittrade:
  - Jag kan med min skickliga hand,
  Nå månen från himlen...
  Jag ska göra en elefant av en mullvadshög,
  Och jag kommer inte att blinka med ett öga!
  Och tjejerna kommer bara att skratta och skratta. Även om deras skratt var utan anledning och med ett tecken på dumhet.
  Och här är kosmodromen varifrån den intergalaktiska raketen skulle skjutas upp.
  Han var väldigt stilig att se på. Det finns en hel kaskad av fontäner runt den. Dessutom fontäner med mycket utarbetade statyer. Och blommorna växer mycket ljusa - storleken på en hel vagn.
  Catherine sjöng med ett leende:
  - Allt gnistrar som en blixt,
  En massa onödig skönhet...
  Men säg mig, drottning,
  Har du bytt klocka?
  Kosmodromen var täckt med guld, och detta gav den ett inte helt verkligt utseende. I allmänhet älskades både guld och hyperguld på månen. I själva mitten, där den intergalaktiska raketen stod, fanns också en spegelyta. Mycket smidig och gnistrande.
  När det gäller säkerheten var de robotar. Några av dem såg ut som stora måsar med laserpistoler. Och de snurrade.
  Elizabeth noterade:
  - Det är mycket pompa och ståt här.
  Catherine gnisslade:
  - När allt kommer omkring har vi bara ett fosterland i våra hjärtan,
  Sträcker sig till många galaxer...
  Låt mitt land vara känt i århundraden,
  De drömde om henne när de vandrade runt i världen!
  Elena twittrade:
  - Vi åt lite, men sjöng mycket!
  Flickorna visade pass på sina handflator och gick in i kosmodromens territorium. Det fanns flera rymdskepp som stod här. De var färgglada och såg ut som vackra fiskar. De var gjutna med olika ädelstenar och metaller.
  Euphrosyne väste:
  - Och hur lyckades de kapa en raket när det är så mycket folk runt omkring?
  Fyra tjejer i prickiga kostymer och axelband flög fram till dem. De bar stövlar, vilket talade om public service.
  En av dem i överstes uniform kurrade:
  - Hälsningar, team fyra E. Jag ser att ni är redo att genomföra en utredning och leda brottslingarna till rent väte.
  Elizabeth sa med ett flin:
  - Vi behöver ledtrådar. I synnerhet, finns det en videoinspelning av kapningen av ett intergalaktiskt rymdskepp?
  Flicköversten svarade med en suck:
  - Tyvärr finns ingen videoinspelning bevarad. Märkligt nog påverkades alla styrsystem och säkerhetsrobotar av hypervirus. Och det visade sig vara extremt farligt. De inaktiverade alla system.
  Elena visslade:
  - Wow! Det är kvasar!
  Euphrosyne korrigerade:
  - Snarare till och med anti-pulsar!
  Flicköversten nickade med ett oskyldigt leende:
  - Situationen var förstås ett sådant dödläge. Vi har redan gjort en utredning. Endast ett fåtal tjejer och pojkar kunde göra anteckningar på sina smartphones. Och det var på något sätt vagt. Och nanobotarna blev skadade!
  Elizabeth sa med ett illvilligt leende:
  - Kusten är klar! Det finns någon form av organisation här. Och organisationen är kraftfull.
  Elena uttryckte sin version:
  - Hur är det med utlänningarnas underrättelsetjänster? Kan de ha varit inblandade i detta också?
  Flicköversten nickade:
  - Vi utesluter inte heller detta. Men i vår galax finns det inte en enda främmande kraft som är tekniskt överlägsen människor. Jag kommer till och med säga att ingen av de främmande civilisationerna ens kommer i närheten av människor när det gäller teknik.
  Catherine twittrade:
  - Mänskligheten har järnteknologi,
  Absolut nödvändigt och mycket användbart...
  Men de barfota tjejerna gillar boxning,
  Trots allt fortsätter de stora släppen i strid!
  Euphrosyne sjöng klart:
  Jag tror att folk inte säger adjö till en saga,
  Och de kommer att förbli sanna vänner för alltid!
  Den kvinnliga översten slog på hologrammet. Det dök upp en bild av siluetten av ett intergalaktiskt rymdskepp som flög över månen. Sedan försvann han helt, som genom ett trollslag.
  Elizabeth log, men hennes safirögon var ledsna och hennes röst lät silver:
  - Dammsug, såklart! Tydligen har vi att göra med teknologier som är överlägsna dem på jorden. Vem kunde ordna detta?
  Elena föreslog:
  - Någon avancerad civilisation från en angränsande galax. Alla vill inte se sina konkurrenter när det gäller intelligens!
  Catherine visslade:
  - Om det är så, då måste vi själva transporteras till en angränsande galax. Detta är väldigt intressant, men frågan är hur vi ska uppnå det?
  Euphrosyne föreslog:
  - Låt oss göra vår egen raket med hjälp av thermopreon fusion, bara inte så stor, vi kan flyga i höga hastigheter.
  Flicköversten nickade:
  - Jag tittade på tecknade serier om dina fyra. Det finns även spel med ditt deltagande. Säg mig, har du varit rädd minst en gång i ditt liv?
  Elizabeth svarade ärligt:
  - Det hände mer än en gång! I synnerhet lyckades jag vara i fascistisk fångenskap, och detta är inte bara rädsla, det är till och med, kanske, mer!
  Elena sa skrytsamt:
  - Och jag tillbringade också tid i Stalins läger, särskilt i en ungdomskoloni. Och utredarna skrämde och slog mig. Hon kämpade inte bara, utan trampade också på zonen. Så här är jag den mest avancerade!
  Catherine invände:
  - Jag var också i en barnkoloni, och jag var i zonen, och om Elena hade föräldrar, så var jag i allmänhet ett barnhem! Så det är okänt vem av oss som är coolast.
  Euphrosyne fnissade och anmärkte:
  - Men jag är den äldsta av er. Och hon lyckades kämpa i inbördeskriget. Och detta är på vissa sätt ännu coolare än det stora fosterländska kriget. Åtminstone olika stater och folk slogs där. Under inbördeskriget: bror gick mot bror, far mot son. Och det här är ännu värre.
  Flicköversten frågade:
  - Varför har du en inofficiell ledare, Elizabeth?
  Elena svarade ärligt:
  "Hon förstår teknik bättre än oss alla." Men under två tusen år har vi alla lärt oss mycket. Men hon är fortfarande ett geni i den här frågan.
  Euphrosyne sjöng:
  - Vi lärde oss alla lite, något och på något sätt.
  De mutanta tjejerna såg sig noggrant omkring. Och de upplyste robotvakterna med sina egna ögon. Tjejerna kunde till och med se i gammaområdet. Men vi såg att robotarna i allmänhet var i gott skick, ganska mobila och moderna. Speciellt överklockades processorer med unter-fotoner, som jämfört med konventionella fotoner hade ett antal fördelar i effektivitet och produktivitet.
  Elizabeth noterade dock:
  - En ultrafotonprocessor skulle vara mycket effektivare och snabbare!
  Flicköversten frågade:
  - Vadå, kan du göra något sånt?
  Flickan skrattade och svarade:
  - Allt omöjligt är möjligt i universum, inte bara att leva med en oföränderlig dröm!
  Elena gnisslade:
  - Vår uppfinnare kommer att byta ut sig mot nickel. Låt oss sjunga bättre!
  Catherine fnyste föraktfullt:
  - Vi ska sjunga när vi fångar brottslingarna!
  Euphrosyne noterade kvickt:
  - Lär mig att sjunga, lär mig att sjunga,
  Och björnen tar dig i strupen!
  Elizabeth anmärkte:
  - Jag ser något. Ett par robotar bar datorvirus. Och extremt aktiv.
  Flicköversten frågade:
  - Och vad betyder det här?
  Elizabeth viskade:
  - Det här kanske inte är den enda attacken. Och det faktum att brottslingen kan mycket om mänsklig teknik.
  Ekaterina noterade:
  - Men det här underlättar vårt arbete. Mer exakt, sökandet efter kidnapparna.
  Elena flinade:
  - Tror du att det här inte är gäster från en angränsande galax? Och jag skulle väldigt gärna ta en promenad.
  Euphrosyne sjöng:
  Galax, galax, galax,
  Allt är matematik,
  Och romantiken kommer att bli fantastisk!
  Elizabeth mumlade:
  - Det är för tidigt att dra slutsatser!
  Den kvinnliga översten tog och överlämnade en liten bit hyperguld till laget. Det gnistrade av alla regnbågens färger. En metall som saknar motstycke i skönhet.
  Och med ett leende sa hon:
  - Hypergold har sin egen energi, och en så stor ansamling av ädelmetall kan inte undgå att upptäckas av ultragravio-radar. Jag tror att detta specifikt kommer att hjälpa dig att hitta kidnapparna.
  Elizabeth frågade:
  - Vad, gav det ingenting att skanna utrymmet?
  Flicköversten svarade motvilligt:
  - Nej, ingenting än!
  Elena sa med ett flin:
  - Det är lite konstigt. Vi borde åtminstone ha upptäckt något! Hyperguld är trots allt en sådan metall... Den har en speciell typ av teknomagi.
  En av de kvinnliga poliserna sa:
  - Kidnapparna är så tekniskt avancerade att jag, om jag ska vara ärlig, är lite rädd för dem. Tänk om de slår igen på planeten Jorden och i allmänhet försöker förstöra mänskligheten!?
  Euphrosyne noterade med en suck:
  - Den maskulina principen håller på att försvinna från mänskligheten. Hanar slutar föröka sig, och de som finns kan inte längre kallas män alls. De är infantila, som barn.
  Elena nickade och morrade:
  - Förr eller senare kommer detta att leda till mänsklighetens död! Ändå, tjejer, det här är underbart, men den ledande, kämpande kraften var fortfarande hanen!
  Flicköversten skakade på huvudet:
  - I gamla tider slog män flickor, hånade dem och var helt enkelt sadister. Och nu har fullständig harmoni skapats. Och gillar du det inte själv!?
  Elizabeth svarade:
  - Vår ungdom passerade i andra tider. De första hundra åren av livet gav en annan idé om hur män skulle vara! Och kanske kommer jag att verka gammaldags, men en hona behöver inte en svag och viljesvag hane!
  Elena sjöng ivrigt:
  - Jag ska inte berätta för någon,
  Att jag älskar en robot
  Jag älskar robot!
  Och jag ska dränka mannen levande!
  Ja, verkligen, en sådan föreställning var rolig.
  Elizabeth och hennes team fortsatte dock att utforska rymdhamnen. Först och främst, oavsett vem kidnapparna var, var de tvungna att lämna spår efter sig. Och flickorna såg ut efter mönstret av rymden. Och de försökte känna spänningen i kraftlinjerna.
  Elena började dock sjunga malplacerad:
  Jag är en briljant detektiv
  Jag behöver ingen hjälp...
  Jag kan till och med hitta en finne
  På kroppen av en elefant!
  Smidigare än en makak
  Tåligare än en oxe...
  Och luktsinnet är som hos en hund,
  Och ögat är som en örns!
  Elizabeth anmärkte:
  - Jämfört med oss är örnen nästan blind, och hunden... Det är något här. Kidnapparna lämnade praktiskt taget inga spår, men luften luktar barndom!
  Catherine nickade:
  - Kanske! Men barn kan inte göra något sådant. Troligtvis är dessa mycket avancerade utomjordingar. Det är svårt att tro att en så tekniskt avancerad och hemlig organisation skulle kunna existera bland människor.
  Elizabeth invände:
  - En sådan organisation fanns redan, och vi kämpade emot den. Kommer du ihåg "Spectre"?
  Elena skrattade och noterade:
  - Det är de som stal termokvarkbomber? Och de ville spränga den högsta samordnaren i luften? Ja, det var intressant!
  Euphrosyne anmärkte:
  "Och för mig personligen var det mest intressanta när jag under det kriget lärde mig att kasta granater på tyskarna med mina bara fötter. Och det chockade helt enkelt männen!
  Elizabeth nickade instämmande:
  - Ja, du kan kasta med foten mycket längre och mer exakt än med handen! Detta är en mycket stark och lång muskel. Vad, kunde du göra detta redan innan mutationen?
  Euphrosyne nickade:
  - Jag försökte det! I allmänhet kämpade vi olika i början. Och så träffades vi i tanken. En tid var vi en singelbesättning, tills vi återigen var utspridda.
  Flicköversten frågade:
  - Berätta mer i detalj hur du kämpade? Det är så intressant!
  Elena mumlade:
  - Se en film! Där visas det hela färgglatt och med vår medverkan.
  Efrosinya noterade:
  - Vår värld, måste jag säga, är så lugn, och så få allvarliga brott begås i den, att våra bedrifter i filmer och i virtuella spel är en miljon gånger större än i verkligheten! Vi är ikoniska, vi har blivit som tecknade filmer, som ninjasköldpaddor!
  Elena fnissade och noterade:
  - Ja, i en film om oss. Och ändå känner inte alla igen dem på gatan.
  Flicköversten svarade:
  - Av en miljard människor är det bara en som sysslar med seriöst arbete. Och så, kontinuerlig underhållning och nöje, och en nästan fullständig frånvaro av riktiga män. Tjejerna blir galna av sysslolöshet.
  Catherine sjöng:
  - Flickor, flickor,
  Rastlöst öde...
  Men varför, för att vara starkare,
  Vi behöver problem!
  Elizabeth noterade:
  - Det här är bara början på ett stort spel. En sak jag inte förstår är var lukten av barndom kommer ifrån? Kanske är det i själva verket något slags underbarn?
  Euphrosyne föreslog:
  - Tänk om de använde en tidsmaskin!?
  Elizabeth sa inte alltför självsäkert:
  - Tidsresor är förbjudna enligt naturlagarna!
  Ekaterina noterade:
  - Men också att stjäla en raket mitt på ljusa dagen, utan att lämna några spår, i strid med alla naturlagar. Dessutom trodde många forskare att det var omöjligt att orsaka processen med preonfusion. Men fakta säger att det också finns bipreoner, och kanske väntar många fler upptäckter på oss.
  Elena sjöng med förtjusning;
  Åh, så många underbara upptäckter vi har gjort,
  Plötsligt ger ett ögonblick av upplysning...
  Och erfarenhet, son till svåra misstag,
  Och geni är paradoxernas vän!
  . KAPITEL nr 2.
  Flickorna fortsatte utredningen. Flera skönheter i polisuniformer och en ung man flög fram till dem. Visserligen hade han ett ungt, ömt ansikte, utan ett enda hårstrå, och han var praktiskt taget omöjlig att skilja från flickorna, särskilt med sitt långa, blonda hår. Mänskliga män har helt förlorat sin maskulinitet. Eftersom de inte ville raka sig, blev de som tonåringar till utseendet och infantila till sin själ. Men tittar man noga så finns det också en skillnad i figuren. Pojkarna är ganska välbyggda och muskulösa - också snygga.
  Utan att tänka två gånger beställde Elizabeth lunch. Och du kan äta gratis på Hypernet genom att beställa bioplasmamat därifrån. Vilket är väldigt gott, hälsosamt och innehåller mycket kalorier. Och hon såg också väldigt vacker ut.
  Mutanttjejerna satte sig vid borden. Besticken var glittrande guld, levererad genom ultramatriskanalerna tillsammans med maten.
  Elizabeth noterade och tog gaffeln med fingrarna och stack den i en skiva färskt kaktus diplodocus kött:
  - Det är så skönt när maten är gratis!
  Flicköversten anmärkte:
  - Inte alla. Vissa rätter, särskilt de som är gjorda av naturliga, sällsynta köttsorter, säljs för pengar.
  Elena fnissade och noterade:
  - Särskilt naturligt drakblod från stjärnbilden Skytten! Det har en stark berusningseffekt. Och det slår i hjärnan!
  Catherine twittrade:
  - Fosterlandet tror inte på tårar,
  Låt oss ge den onda draken ett smäll!
  Elizabeth anmärkte:
  - Även om Sherlock Holmes sa att det inte är värt att lägga fram en hypotes om brottets specifika genomförande, finns det inte tillräckligt med fakta ännu. Så i det här fallet börjar utredaren justera fakta till sin hypotes. Men ändå, kanske vi kan uttrycka några fler tankar?
  Euphrosyne ryckte på axlarna och sa:
  - Vid första anblicken verkar det som att vi har att göra med en civilisation som i sin utveckling överträffar det jordiska, eller mer exakt, mänskligt. Men detta kan bara vara ett falskt spår.
  Flicköversten noterade:
  - En civilisation som är överlägsen jordens, i sin tekniska fördel, kan vara en fruktansvärd motståndare. Det är läskigt att ens tänka på det!
  Den unge officeren gnisslade:
  - Våra angelägenheter är svarta!
  Elizabeth svarade med en suck:
  - Vi behöver i alla fall studera alla videor på bortförandet noggrannare. Och skanna även Hypernet-molnet. Och detta kommer också att vara ett mycket svårt och realistiskt beslut. Men det kan finnas spår efter rakettjuvarna där.
  Elena frågade:
  - Tror du att folk gjorde det här trots allt?
  Elizabeth nickade:
  - Mest troligt, människor!
  Och jag tänkte att inte alla jordiska individer kan kallas människor. Till exempel fick en pojke, omkring tretton år gammal, sina hälar brända med en fackla av polisen under det länge sedan andra världskriget. Och sedan applicerade de också en glödhet järnbit i form av en femuddig stjärna på barnets bara bröst.
  De räddade faktiskt pojken. Men den stjärnformade brännskadan på hans bröst fanns kvar. De lyckades också bryta flera av hans bara tår med heta tång. Men lyckligtvis växte de ihop. Men vad ont det gjorde!
  Men detta är långt ifrån det enda fallet.
  En tjej på omkring fjorton kördes barfota genom kylan. Och så satte de sina bara klackar på en varm spis.
  Elena beställde under tiden en underbar soppa från en sköldpadda med ett diamantskal och en hybrid av ananas, kål, persika och chokladmunk över Hypernet - vilket är väldigt gott.
  Den röda mutantflickan sjöng:
  - Vi ska se maten i ögonen först,
  Och sedan, med stor glädje, äter vi upp allt!
  Ekaterina noterade:
  - Så jag tänker, kanske rymdskeppet stals av robotar?
  Elizabeth frågade:
  - Varför robotar?
  Flickan med gult hår sjöng:
  Om en person är nere,
  Om en person har nått slutet av sitt rep,
  Förvandlades till en vilde igen
  Den nya Boss-roboten har dykt upp!
  Euphrosyne nickade:
  - Med män som vår är det konstigt att robotar har tagit makten!
  Den unge mannen gnisslade:
  - Och varför är män dåliga?
  Elizabeth sjöng:
  - Alla män är svaga,
  De är alla som barn...
  Flickan kan inte hantera dem,
  Det är tråkigt på planeten!
  Flicköversten invände:
  - Inget behov av att förolämpa Seryozha! Han ensam kan tjäna två eller tre dussin kvinnor per natt - han försöker, även om det inte är lätt för honom!
  Elena fnissade och sa:
  - I det här fallet är det bättre med en vibrator och en biorobot!
  Och tjejerna sjöng i kör:
  Hur långt har framstegen kommit?
  Men oöverträffade mirakel,
  Galaxerna har nått kanterna,
  Inte skygga för grov träning!
  Seryozhka suckade tungt och gnällde:
  - De gjorde mig verkligen galen! Det skulle verkligen vara bättre med biorobotar!
  Tjejerna skrattade. Och de strök den unge mannen från alla håll och nypte till och med hans muskulösa kropp.
  Ja, en intressant värld. Det verkar som ett paradis för män, men för män finns det sådan spänning, och de är bokstavligen utmattade.
  Catherine uttryckte sin version:
  - Eller kanske män verkligen gjorde det? De vi körde över och plågade? För att slippa en sådan överbelastning tog de det bara och sprang iväg!?
  Elena fnissade och kurrade.
  - Underbar version! Nåväl, det ser ganska coolt ut! Män flyr från tjejer!
  Och flickan visslade genom hennes näsborrar, vilket såg väldigt coolt ut när hon utförde det.
  Euphrosyne sa:
  Det är omöjligt att leva i världen utan en kvinna, nej,
  I dem finns majsolen, i dem är kärlekens gry...
  Flicköversten noterade och blottade sina tänder:
  - Är det möjligt utan män?
  Elizabeth flinade:
  - På något sätt klarar vi oss utan dem. Men det är dags för oss att sluta dregla över det starkare könet.
  Tjejerna skrattade. Och de började äta, det vill säga att arbeta med käkarna mer energiskt. Världen omkring dem verkade vacker. Elizabeth trodde att till exempel när det kommer till könsbyte så ville fler män av någon anledning bli kvinna och inte tvärtom? Även om det verkade vara mycket bättre att vara man. Det finns till exempel ingen anledning att föda och föda barn, och det finns mycket mindre hushållsarbete att oroa sig för. Och i allmänhet är det så svårt att vara kvinna, och deras löner och pensioner är lägre än mäns. Dessa är verkligen mirakel som hände under det tjugoförsta århundradet. Och sedan dog det manliga könet nästan helt ut.
  Och Catherine tänkte: "Vem har egentligen begått ett sådant brott?" Och varför luktade de barndom? Vad har detta med att göra?
  Dessutom kändes något annat, men det var inte helt klart och samtidigt bekant.
  Flickan bröt av en bit bananhjort och tuggade den och smakade det saftiga köttet med en fruktig smak.
  Sedan sjöng hon:
  Jag litar på dig ensam
  Sherlock Holmes...
  Även om du inte kan räkna förlusterna,
  Sherlock Holmes!
  Elizabeth noterade med ett leende:
  - Oavsett om du vill tro det eller inte, kommer de bakre att gå till fienden för lunch!
  Och flickorna skrattade och blottade tänderna. Och de är pärlande och gnistrande, som polerade speglar. Det här är verkligen tjejer som kommer att visa sin klass.
  Flicköversten frågade:
  - Vad ska du göra nu?
  Elena föreslog:
  - Låt oss förhöra vittnena! Det här kommer att bli ganska coolt.
  Elizabeth noterade:
  - Det kommer att ta för mycket tid. Kan du inte erbjuda något mer betydelsefullt och effektivt?
  Euphrosyne twittrade:
  - Det bästa är att flyga till Jupiter. Den största planeten i solsystemet, och så ha mycket roligt!
  Elena sjöng:
  - Jupiter är den kungliga planeten,
  Hon släpper en solstråle...
  Förhärligad av en stor bedrift,
  Bli strålande med oss!
  De mutanta tjejerna sjöng i kör:
  - Livet är ett löjligt misstag,
  Spindeln krossades...
  Det finns en väg ut ur labyrinten
  Från vilken återvändsgränd som helst!
  Vi kommer till och med att bryta kvarkar,
  Inte ens prästen kommer att bli frälst...
  Flickor kommer inte att undvika slagsmål,
  Vi är en legion av skönheter!
  Elizabeth kvittrade och blottade sina pärlande tänder, som om de hade polerats och kom från havets botten:
  - Vi kan hitta alla,
  På botten av havet...
  Inte mer än tjugo
  Ser ut som en hjälte!
  Och krigarna brast ut i skratt!
  Därefter började de arbeta energiskt med käkarna igen.
  Flickan Elena kom ihåg hur hon övade lödning i en barnkoloni. Istället för att bära statligt utfärdade träskor är det bättre att gå barfota. Dessutom, även på vintern, när de väl har vant sig, fryser barns fötter knappt. Maten i kolonin var fortfarande anständig, bättre än för vuxna fångar. Men de arbetade som vuxna - tolv timmar om dagen, och pluggade till och med i fyra timmar. Det vill säga att det inte fanns någon fritid alls. Det är sant att tjejerna försökte smita under arbetet. Ibland regnade det. Och de lekte med hemmagjorda kort för lödning.
  Rödhåriga Elena lärde sig snabbt att fuska och slå sina vänner. Så hon hade tillräckligt med mat. Ibland även på helgdagar fick barnfångar godis och godis.
  Och under kriget skickade amerikanerna också mat. Och det fanns även konserver och godis och choklad. De levererade också råvaror, utrustning och bilar.
  Av de amerikanska flygplanen ansågs Airacobra vara den bästa. Den var beväpnad med fyra maskingevär och en kraftfull 37 mm luftkanon. Men en pilot fick tio år i lägren bara för att han sa att den amerikanska Airacobra var bättre än den sovjetiska Yaken. Fast det är så det är.
  Elena är inte heller fasthållen i sin tunga, och under kriget arresterades hon, överfördes till straffceller och slagen i hälarna med batonger. Och nazisterna torterade mig i fångenskap.
  Ja, de hade ett rikt liv förr. Förutom det stora fosterländska kriget stred de i Korea, Vietnam, Kuba, Afghanistan, Irak, Tjetjenien och Syrien. Men de vägrade av princip att slåss i Ukraina. Med det sagt kommer det inte att finnas något broderligt blod på dem.
  Tjejerna har upplevt mycket i livet. Och, för att vara ärlig, ville de inte speciellt spännande äventyr. Det är sant att de senaste decennierna har varit för lugna.
  I framtiden, i allmänhet, särskilt när det finns så många kvinnor, har livet blivit lugnt.
  Men det fanns till exempel rymdpirater. I synnerhet attackerade de en gång en karavan av guld och hyperguld. Flickorna jagade dem. De flesta av piraterna var myggkvalster. Kanske en av de få raserna i universum som är mer aggressiva än människor. De förstörde till och med sin egen planet med ett kärnvapenkrig.
  Myggfästingar var det enda stora problemet människor hade. Lyckligtvis var det få av dem, och de föredrog piratkopiering. Nåväl, ibland gjorde de också hackerattacker. Här hjälpte tomtarna dem. Den här rasen är i allmänhet fredsälskande och liten till antalet, men älskar verkligen pengar.
  Det finns också alver i universum. Men det finns också få av dem, och de har fastnat i medeltiden. Alver är naturligtvis vackra, åldras inte - med evigt unga kroppar, dock inte odödliga - trehundra eller fyrahundra år och slutet. Vid första anblicken är de inte dumma, de har ett bra minne, de räknar och skriver snabbt. Men så uppfinningslöst. De tänkte inte ens på en ångmaskin - de seglade på segelbåtar och använde så primitiva vapen när de skjuter att de viktigaste fortfarande var pilbågar, eller i bästa fall armborst.
  Deras nivå var i bästa fall sextonde århundradet bland människor. Men alver är mycket äldre än mänskligheten, precis som tomtar.
  Av någon anledning har människor en extraordinär talang för teknik. Och till och med utrotningen av män hindrade inte framsteg.
  De mutanta tjejerna avslutade olika delikatesser, inklusive en hybrid av en cykel, en traktor och en vattenmelon, och en chokladtäckt bläckfisk.
  Maten var mycket god, tjejerna sjöng till och med:
  Välsignad är han som är i rymden,
  I ett saligt hörn...
  Tänker inte på sorg -
  Med en slev vin i handen!
  Naturligtvis drack de vin också. Mycket söt, behaglig i smaken, som stärkte, men inte berusade.
  De muterade krigarna lyfte och gick tillbaka från rymdhamnen. De började skanna HyperInternet och avlyssna smartphones.
  Elena noterade:
  - Det finns miljontals smartphones, eller, mer exakt, miljarder! Låt programmet kontrollera dem bättre!
  Elizabeth nickade:
  - Det här är en mycket rimlig idé. Även om programmet inte kan ersätta ditt öga, även om det är det mest avancerade.
  Ekaterina noterade:
  - Robotar är det som ersatt människor i allt. Men de har ännu inte lärt sig att uppfinna.
  Euphrosyne sa allvarligt:
  - Men om du lär dig blir det slutet på den biologiska civilisationen.
  Flickorna lanserade ett sökmotorprogram i hyperplasmisk form på Hypernet. Och vi började avlyssna smartphones och andra enheter.
  Elena föreslog att man skulle lansera minst ett dussin fler sådana program och även testa nanobotar.
  Tanken var inte den dummaste. Krigarna började kamma det virtuella utrymmet. Och andra typer.
  Elena tänkte vem den skyldige kunde vara. Kanske var den som utvecklade detta Starship på något sätt inblandad i kidnappningen. Och vad? Kanske, av någon anledning, fanns det en önskan att flyga till andra galaxer, eller så fanns det svartsjuka och avundsjuka på designern.
  Vi måste förresten kontrollera informationen om vem som arbetat med detta.
  Flickan slog på skannern och började avlyssna data. Allt hittills visade att bortförandet verkligen var osynligt och utan konkreta spår.
  Det fanns flera dussin konstruktioner av denna intergalaktiska raket. Av dessa är ungefär en femtedel män. De har fortfarande ett sinne som är mer benägna till matematik och ingenjörskonst än kvinnor. Deras andel bland forskare är mycket högre än i livet. Och bland stora forskare är den ännu högre.
  Därför är kvinnor oroliga för att män försvinner. I sängen kommer de att ersättas av en biorobot eller en vibrator, men robotar är ännu inte starka inom vetenskapen. Om inte spel fortfarande kan uppfinnas, eller något litet. Men folk gör allvarliga upptäckter.
  Elena, som gissade sina tankar, anmärkte:
  - Ibland ångrar jag att jag inte föddes som man!
  Elizabeth skrattade och svarade:
  - Ja, det är jag också. Jag skulle kunna få miljoner barn. Och det här skulle vara en ny, överlägsen ras.
  Catherine kastade ett mynt med sina bara tår och fångade det. Och så kastade hon den igen och slog ner en fluga. Därefter twittrade hon:
  - Om en sparv är nära,
  Vi riktar pistolen...
  Om det finns en fluga, slå flugan,
  Ta henne med pistolhot!
  Elena fnyste föraktfullt:
  - Att skjuta sparvar med kanoner är för slösaktigt!
  Euphrosyne nickade:
  "Och det är ingen idé att skjuta en pellet på en elefant!"
  Flickorna tog den och sjöng:
  Det är dåligt när man är ensam, som en snobb
  Du är ensam, och dina fiender är legio...
  Till och med en elefant kan ätas av en insekt,
  Om det finns mer än en miljon vägglöss!
  Och så lanserade tjejerna flera fler sökprogram på Hypernet. Och det var ganska intressant.
  Därefter flög de bort till ett avstånd från månen. Vi tittade på planeten från rymden.
  Det mesta var redan uppbyggt. Och fantastiska, vackra träd växte. Och på träden finns stora, flerfärgade knoppar. Kvinnor i allmänhet älskar verkligen blommor när de är ljusa och fulla av färger. På vissa knoppar hade kronbladen sitt eget individuella mönster.
  Elena sjöng med förtjusning:
  -Hur vacker är planeten månen,
  Som pärlor, kronor av rubiner...
  Kläm inte oss tjejer i hörnet,
  Vi är så starka krigare!
  Och den rödhåriga drottningen snurrade som en topp i vakuumet. Flickorna hade speciella dräkter som gjorde att de kunde flyga mellan planeter. Dessutom var mutanter inte rädda för att vara i rymden och vakuum utan skydd.
  De är inte vanliga människor.
  Elena kom ihåg hur de först smetade in hennes bara fotsulor med olja och sedan stekte hennes bara klackar med en brazier. Vad smärtsamt det är. För att inte skrika föreställde hon sig att hon kämpade barfota i öknen. Och till exempel räddar han avfällingen Julian.
  Ja, om Julian hade levt i sjuttio år, skulle kristendomen ha dött ut för alltid. Dessutom är denna tro paradoxal. Betrakta den olyckliga mannen som korsfästs på korset som den allsmäktige Gud.
  När framstegen utvecklades började den stora majoriteten av människor betrakta människan som den främste Guden. Som att människor i universum är messias.
  Och tiden kommer, tidens hemlighet kommer också att avslöjas. Och då kommer de döda att återuppstå.
  Elena visslade. Hon hade en pojkvän under andra världskriget, och hon älskade honom väldigt mycket. Det var en stark kärlek, den sorten som varar för evigt. Och han dog när han stormade riksdagen. Det är synd förstås.
  Elena drömde om att återuppliva honom. Då kommer verkligen den mutanta flickan att finna absolut glädje och lycka.
  Men vetenskapen har ännu inte nått denna punkt. Men två tusen år kommer att gå, och då kommer det att vara möjligt att återuppväcka de döda.
  Nu är till exempel alla tjejer och killar evigt unga. De unga männen blir till och med för unga. Men en gång i tiden väckte ett skägg respekt.
  Elena tittade på skannern. Programmet rapporterade allmänna data. Du kommer fortfarande inte att se och smälta allt.
  Det finns så mycket information att huvudet snurrar.
  Elizabeth noterade:
  - Vi har inte uppnått någonting!
  Ekaterina flinade:
  - Det här är de mest tekniskt avancerade brottslingarna vi någonsin har stött på. Och du ska inte räkna med för snabba resultat!
  Euphrosyne gnisslade:
  - Ju tystare du går, desto längre kommer du.
  Elena föreslog:
  - Eller låt oss kanske flyga till jorden. Låt oss först förhöra chefsdesignern för den intergalaktiska raketen, Vishu Aran. Han är tydligen en väldigt stilig hane.
  Elizabeth ryckte på axlarna:
  "Jag vet inte vad det här kommer att ge oss, men det kommer inte att skada att förhöra Visha." Vi behöver åtminstone den minsta ledtråd!
  Elena twittrade:
  - Under förhöret frågade den onde mannen:
  Vem är killen som slog mig...
  Han svarar, den lutande,
  Vad beordrade förhöret -
  Djävulen själv förde ner dig, huvudsonen själv!
  Och tjejerna skrattade igen.
  Flickorna flög till jorden. Planeten var vacker, och samtidigt flög så många saker runt den. Det fanns också tjejer i rymddräkter med ultragravitationsmotorer. De flög fram till mutanterna och erbjöd sig att köpa den eller den produkten.
  Samtidigt skanderade de:
  Ovanför jorden rynkar himlen,
  Alla är rädda för att överdriva...
  En kille kysser en tjej -
  Han ber att få höja priset!
  Elena tog den och klickade på sina bara tår och släppte en stor, dödlig pulsar mot flickan. Han flög och träffade skönheten. Hon var insvept i gnistor, snurrade och sjöng:
  - Jordens puls slår oroligt mellan stjärnorna,
  Åkrarna bevattnades med kristalldagg...
  Alla människor, känner en familj nu,
  De lever i salig lycka, evig frid!
  Och Elena log tillbaka med sitt mycket strålande och underbara leende av rena pärlan.
  Catherine sjöng som svar:
  Vi önskar dig lycka,
  Lycka i denna stora värld...
  Som solen på morgonen
  Låt honom komma in i huset!
  Flickorna viftade med handen och invände:
  - Inte till huset, utan till hela universum!
  Elena sjöng:
  - Universum är fullt av fantastiska överraskningar,
  Hon är magisk och extraordinär...
  Stjärnorna är nu bara ett stenkast från jorden, räkna med din hand,
  Så var en pojke i strid, tuff i kärlek!
  Och tjejerna sjöng i kör:
  Var en cool kille!
  Var en cool kille!
  Skaffa skägg snart!
  Var en cool kille!
  Var en cool kille!
  Gift dig med en barfota tjej så snart som möjligt!
  Krigarna, det måste sägas, är verkligen av enastående klass. Och om de vrålar och börjar skratta, då blir det här en enastående coolhet.
  Jorden ser väldigt imponerande ut från luften. För det första, förutom solen, har den också fyra extra armaturer. På Sydpolen växer kokosnötter, bananer, ananas och många tidigare osynliga frukter.
  Det finns praktiskt taget ingen natt - evig dag och evig sommar
  Kvinnornas rike är ett riktigt paradis. Och det finns så många blommor överallt, stora och ljusa. Och hur många fontäner och statyer det finns. Särskilt vackra är statyerna täckta med ett tunt lager av hyperguldblad. Den gnistrar av regnbågens alla färger, den är hyperguld, vilket gör den unik i skönhet.
  Och hur många olika juveler det finns. Särskilt diamanter, vissa i storleken av ett bra hus, och gnistrar i strålarna från flera armaturer.
  Och hur många tjejer det finns, solbrända, muskulösa med magmuskler som chokladkakor.
  Pojkarna, som är tusen gånger mindre till antalet, är också väldigt snygga, och brukar ha shorts på sig.
  Det måste sägas att de också är olika. Endast ett fåtal personer bär uniform. Det är varmt här och ett riktigt paradis.
  Många människor försvinner då och då och kastar sig in i Hypernet-matrisen. På gatan kysser tjejer killar och smeker dem. Ibland med robotar. Det är sant att det ännu inte har nått gränsen för öppen offentlig sex. Men i Hypermatrisen är allt möjligt.
  Du kan till exempel få nästan vilken kropp som helst på Hypernet. Till och med bli riktigt King Kong, eller en fjäril. Och hjärnan kommer inte att känna skillnaden.
  Och där, i Hypermatrix-spelen, kan du slåss. Dessutom som du vill. Elena, till exempel, älskade att skjuta laserstrålar från sina scharlakansröda bröstvårtor och bränna hela regementen av fiender. Orcher i synnerhet.
  Ja, det finns orcher i det verkliga universum också. Bara de är ännu mer efterblivna än alverna, vilda och pratar nästan inte.
  Men hur orcherna lyckades besöka jorden, lämnade legender om sig själva och gav sagor.
  Alver i antiken kunde röra sig med hjälp av magiska medaljonger. Och det fanns speciella, kraftfulla trollformler som överfördes från planet till planet.
  Men på något sätt var hemligheten förlorad. Det verkar som att de var mycket kraftfulla trollkarlar, men sedan degenererade de antingen eller flyttade till en annan galax.
  Här tänkte Elizabeth igen:
  - Är inte dessa trollkarlar? De kan ha sina egna skäl för att stjäla ett intergalaktiskt rymdskepp som detta!
  Och flickan sjöng:
  Livet är inte lätt för våra skönheter,
  Och hon rusar som en vårgunga...
  Låt vår dröm gå i uppfyllelse,
  Vi flög till kanten av universum!
  . KAPITEL nr 3.
  På väg till jorden satte sig mutanttjejerna på en av restaurangerna där man för pengar kan få exotiska saker som inte finns gratis från Hypernet. I synnerhet beställde Elena blodet från en hybrid av en tyrannosaurus och en kaktus. Därefter svalde tjejerna den med nöje.
  De mindes sitt härliga förflutna och började sjunga med stor entusiasm;
  Vi är tjejer från Sovjetunionens land,
  Vilket är en fackla för hela världen...
  Låt oss visa, du vet, ett exempel på storhet,
  Här sjungs hjältedåden!
  
  Flickor föddes under den röda flaggan,
  Och barfota rusar de genom frosten...
  Döttrar och söner slåss för Rus,
  Ibland ger bruden killen en ros!
  
  Det kommer att finnas en röd flagga över universum,
  Lyser så starkt, som en facklaslåga...
  När allt kommer omkring, heroisk, känn vår sving,
  Och vår banner glittrar som röd!
  
  Tro inte det, den förbannade fascisten kommer inte att passera,
  Och den ryska andan kommer aldrig att försvinna...
  Segrar kommer att öppna ett oändligt konto,
  Låt oss säga hej och hej till vem som helst!
  
  Ryssland är ett underbart land,
  Du gav kommunismen till folken...
  För evigt given av Gud generöst,
  För fosterlandet, för lycka och frihet!
  
  Fienden kommer inte att kunna besegra fäderneslandet,
  Och hur grym och lömsk han än var...
  Vår oövervinnelige ryska björn,
  Den ryske soldaten är så härlig för sin seger!
  
  Vackra sovjetiska land,
  Tjejerna i den är stolta över att de är vackra...
  Hon gavs till oss genom födseln för alltid,
  Och låt oss Komsomol-medlemmar vara rättvisa!
  
  Vi slåss i utkanten av Moskva,
  Snöstorm, snödrivor och flickorna är barfota...
  Vi kommer inte att ge upp vårt fädernesland åt Satan,
  även våra liear skjuter exakt!
  
  Så i raseri är flickorna ivriga att slåss,
  Och med den nakna hälen kastar de ett explosionspaket...
  En fascist, han ser bara cool ut,
  I själva verket bara onde Kain!
  
  Fiender kan inte besegra flickor,
  De föddes under en sådan stjärna...
  Vårt oövervinnerliga monster är björnen,
  Vem gjorde fosterlandet till sin hustru!
  
  Vi ryska tjejer är bra
  Vi är inte rädda för tortyr och frost...
  Och vi kommer att slå tillbaka, tro den onda hordens anfall,
  Fienden kommer att bli galen av dosen!
  
  De kunde driva fienden bort från Moskva,
  Även om han är full av enorm kraft...
  Vi tjejer är så stolta över oss själva,
  Alla motståndare kommer att försvinna i sina gravar!
  
  Tro inte det, fiender kan inte besegra Rus,
  Eftersom varje riddare kommer från blöjor...
  Jägaren har tydligen förvandlats till vilt,
  Och motståndaren är fortfarande bara ett barn!
  
  Men den ryska anden, stor, tro anden,
  Du vet, det finns dolda krafter i det...
  Fienden kommer att krossas fullständigt,
  När allt kommer omkring är riddare oövervinnerliga i strid!
  
  Kasta era tvivel åt sidan, flickor,
  Vi är de modigaste i världen...
  Låt oss kasta Satans horder i infernot,
  Låt oss blötlägga alla motståndare i toaletten!
  
  Det heliga kriget kommer att upphöra
  Frid och morgon kommer över planeten...
  Hon är för alltid med solen, vet detta,
  Må sommaren flamma för alltid!
  
  Och kommunismen evig i ära,
  Och Lenin och den store Stalin är med oss...
  Först nu är fascismen på den blodiga biofilmen,
  Och vår vilja är att tro starkare än stål!
  
  Mitt Ryssland regerar i århundraden,
  Och gav lycka till hela universum...
  Du behöver styrkan hos en stålnäve,
  Och vågat, men på ett rimligt sätt!
  Tjejerna sjöng med stor entusiasm och känsla. Men efter det var jag tvungen att återvända till verkligheten. Och ansträng dina smarta och ljusa, i ordets bokstavliga bemärkelse, huvuden. Faktum är att vad ska de göra och hur man hittar brottslingarna.
  Information samlades skoningslöst i stora mängder. Och det var nödvändigt att isolera något. Men hittills har det inte funnits några spår.
  De mutanta tjejerna drack mer blod. Sedan gick vi tillbaka till Hypernet. Men det är så mycket blandat här. Det här är inte det tjugoförsta århundradets internet, där du inte kan hitta allt du vill, inte ens bland böcker. Och det här är en hel virtuell energi med energin från termokvarkfusion, och redan de första termopreon-emittnarna. Och det finns redan så mycket fint här.
  Och inte bara jordisk. Det är något som tränger in från andra galaxer som fortfarande är otillgängliga för människor.
  Elena kurrade:
  - Så här! Det är inte ens klart varför folk fick huvuden? Förmodligen enbart för plåga!
  Catherine sjöng med spänning:
  - Varför behöver folk huvuden?
  Det knakar, det händer...
  De hugger inte ved med huvudet,
  Glöm inte naglar!
  Euphrosyne plockade upp:
  Åtminstone för vissa är det tomt,
  Andra lurar henne...
  Men alla är inte lätta att se,
  Han vill inte förlora henne!
  Elizabeth trampade argt med foten och morrade:
  - Det här är barnsånger! Låt oss bli bättre, tjejer, sjung något mer glad, starkt och uttrycksfullt. Annars, verkligen, kommer våra bollar snart att gå bakom rullarna!
  Och de var mutanta krigare och samtidigt utredare, som de inte gillade alls, särskilt när de arbetade med sina huvuden. Flytta din bara häl in i näsan, tack. Men använd huvudet - Gud förbjude!
  Ändå sjunger de bra - deras strupar är friska och deras sånger är uppiggande;
  Jag gick med i Komsomol medan jag spelade,
  Vacker drömtjej...
  Jag trodde att världen skulle vara evig maj,
  Varje dag är vårens födelse!
  
  Men av någon anledning gick det inte,
  På något sätt kan jag inte bli kär...
  Tja, berätta för mig killar snälla,
  Livet är en mycket stark åra!
  
  Plötsligt dundrade kriget plötsligt,
  Och en dödsorkan rusade...
  Och mina tjejer har en stark kropp,
  Du kan genast attackera dig själv!
  
  Tro mig, jag vill inte ge upp,
  Kämpa för fosterlandet till slutet...
  Vi bär granater i en stark ryggsäck,
  Stalin ersatte sin far i hjärtan!
  
  Stora krigare i Ryssland.
  Vi kan skydda fred och ordning...
  Himlens stjärnor vattnade sammet,
  Och jägaren blev till vilt!
  
  Jag, en barfota tjej, slåss
  Full av frestelser och kärlek...
  Det kommer att vara, jag vet en plats i detta paradis,
  Du kan inte bygga lycka på blod!
  
  Fäderlandets stora krigare,
  Vi kommer att kämpa hårt nära Moskva...
  Och sedan drömmen under kommunismen,
  Mot underjorden med Satan!
  
  Modiga ryska killar,
  Att de kämpar ärligt till slutet...
  De skjuter med ett maskingevär,
  Om du behöver en krona av guld!
  
  Inte ens en kula kan stoppa oss
  Jesus, den store Guden, har uppstått...
  Den rovdjuriga drakens dagar är över,
  Det blev ännu ljusare från himlen!
  
  Jag älskar dig, kära Lada,
  Den högsta Guden Svarog kommer att vara i ära...
  Vi måste kämpa för Ryssland,
  Den bästa vita guden är med oss!
  
  Få inte ryssarna på knä,
  Tro mig, vårt kött kan inte tyglas...
  Stalin och den store Lenin är med oss,
  Du måste klara detta prov också!
  
  Fosterlandets smärta finns också i våra hjärtan,
  Vi tror på hennes storhet...
  Vi öppnar snabbt dörren till rymden,
  Det kommer att bli ett väldigt sött liv!
  
  Vi är barfota vackra tjejer,
  Vi springer så piggt genom snödrivorna...
  Vi behöver inte denna bittra vodka,
  Keruben breder ut sina vingar!
  
  Vi flickor kommer att stå upp för fosterlandet,
  Och vi kommer att svara den onda Krauts, nej,
  Helvetes Kain kommer att förgöras,
  Och hej till Kristus Frälsaren!
  
  Det kommer en era - det kan inte bli bättre,
  De döda kommer att uppstå för alltid...
  Universum kommer att bli ett riktigt paradis,
  Allas dröm kommer att gå i uppfyllelse!
  Tjejerna sjöng med stor entusiasm. Och deras röster är väldigt iriserande och starka på samma gång.
  Därefter lämnade de restaurangen och flög till jorden. De hade en bra recension. Här, i synnerhet, Moskva. Kreml är synligt - väldigt stort. Murarna är tio kilometer höga, och tornen är femton till sjutton kilometer höga. Ja, det finns något att se här. Själva Kreml var rymligt, så att en hel metropol uppstod inuti det. Och det här är en mycket imponerande syn. Och istället för stjärnor på tornen finns det olika stjärntecken gjorda av hyperguld.
  Det tidigare namnet Moskva används naturligtvis inte längre. Den heter New Rus'-York. Ett så modernt namn. Och naturligtvis ligger Ryssland kvar i det avlägsna förflutna. Nu finns det ett enda imperium på jorden, som sträcker sig över större delen av galaxen.
  Och så är livet bra. Och hur många vackra tjejer i ljusa solklänningar. Så vackert det är - så många halvnakna, muskulösa kvinnokroppar.
  På jorden i en avlägsen framtid finns helt enkelt Paradiset. Och det vackra könets rike. Det är förmodligen så tjejsugna män föreställer sig Eden. De mår bra i den här världen.
  En underbar saga där kvinnor själva tar hand om killarna och kämpar för dem. En värld där män tvingas anstränga sig för att tillfredsställa många tjejer. Och det är bra för dem och samtidigt är det inte lätt.
  Vissa tjejer har dock höga klackar. Även om de inte är bekväma för benet. Men det är modernt och vackert. Själva skorna kan vara gjorda av ett massivt stycke diamant, utan att dölja sin graciösa form.
  Vissa tjejer sätter på sig så mycket smycken att det är i dålig smak.
  Människor har bra muskler. Men vanligtvis är volymerna små för bekvämlighet och skönhet, men lättnaden är utmärkt. De unga männen ser väldigt ut som ungdomar, inklusive nästan inga stora kroppar synliga bland dem, och deras hud är slät, ren, polerad. Hanarna har faktiskt blivit infantila.
  Även om, lyckligtvis, inte allt ännu. Och bland dem finns det också de som Vishy, som ledde gruppen som designade det första intergalaktiska rymdskeppet. Och det var intressant att prata med honom. Även om han ser ut som nästan alla män. Kanske är pannan något högre och bredare än hos standardhanar.
  I allmänhet blir folk dumma av sysslolöshet. De pluggar enligt prov, nästan hela tiden har de roligt och njuter. Tja, precis som i den berömda tecknade filmen: "Jag vill inte." Ja, det visade sig vara en så underbar värld. Det finns för få problem för människor i den. Det är särskilt bra för män, eftersom kvinnor tar hand om dem som små barn.
  Det är också ett mirakel att intellektuella jättar har överlevt bland männen.
  Flickorna hittade dock inte Vishy på plats. Det visar sig att han redan har lämnat jorden. Men det fanns två suppleanter kvar: flickor med rang av generaler.
  Elena noterade:
  - Honorna gör mig redan sjuk! Här råder tydlig brist på män!
  Catherine fnissade:
  - Och i kolonin?
  Elena sa:
  - I kolonin finns väktare som består av män, och det finns också pedagoger. Och när du är tjej behöver du dem inte. Vi har varit här i mer än två tusen år. Det finns ingen äldre än vi på planeten jorden.
  Euphrosyne nickade:
  - Jag minns fortfarande tsartiden. Ja, vi är verkligen tjejer som har upplevt mycket och provat mycket. Men riktiga män har urartat. Endast de eviga ungdomarna återstod. Det är till och med äckligt när en man har ett flickansikte, utan ett enda hårstrå på sina rosa kinder. Och ingen kanske, förutom gigolo-bioroboten, kommer att sticka dig med stubb!
  Elizabeth nickade:
  - Ja, det är inte lätt i den här världen. Men vad skulle hända om det var tvärtom? När det finns tusen män för en kvinna.
  Elena slickade sina läppar:
  - Jaså, en hona som jag skulle vara ganska nöjd med en sådan värld!
  Efrosinya noterade:
  - Men det skulle vara läskigt för män! Och hur många slagsmål det skulle bli. Ändå använder vi kvinnor sällan nävarna i kampen om män. Och det här skulle vara en mardrömsvärld!
  Catherine sjöng:
  -Tjejer är olika
  Vit, svart, röd...
  Men alla gillar kärleken till en kille,
  Vackra kvinnor älskar män!
  Elizabeth föreslog:
  - Låt oss sjunga något annat från vårt ärofyllda förflutna. När det såklart fanns tillräckligt med riktiga, modiga representanter för det starkare könet!
  Elena nickade:
  - Att sjunga är en bra idé! Även om det finns ett klokt ordspråk, eller snarare ett talesätt: sjung bara inte till döds! Eller, om du vill sjunga, vet hur man snurrar!
  Och krigarutredarna började sjunga;
  Skönheter attackerar barfota,
  Så fina tjejer springer...
  Om du behöver slå Fritz med näven,
  Eller så kommer de att hugga ner honom med ett maskingevär!
  
  Flickor har inte råd att tvivla
  De kommer att begrava nazisterna döda...
  Och de kommer att sparka honom hårt från fötterna,
  Och någonstans ylar vargar köttätande!
  
  Ryssland, detta är ett ord för soldater,
  När, tro mig, det inte blir coolare...
  Även om situationen ibland är dyster,
  Där den onde svarte Kain segrar!
  
  Tro inte det, Komsomol-medlemmar flyr inte,
  Och om de springer, då bara för att attackera...
  Och alla nazisterna kommer att dödas på en gång,
  Och Fuhrern kommer att höjas till huggklossen!
  
  Ryssland, detta är mitt fosterland,
  Hon är strålande, helt enkelt vacker...
  Den som är fegis är inte ens värd en rubel,
  Och du vet, att bråka med en krigare är farligt!
  
  Men vet att vi kommer att besegra fascisterna,
  Ondskan kommer inte att råda på tronen...
  Över oss finns en kerub med guldvingar,
  Och Gud Svarog med storhet i kronan!
  
  Den som är en fegis, tro mig, är en svag slav,
  Hans öde är ett - att utstå förolämpningar...
  Idag är du mekaniker, imorgon är du förman,
  Och du kan själv slå andras rygg!
  
  Flickor har styrka, helt enkelt en vulkan,
  Ibland river hon kraftfullt berg...
  Kriget rasar med en ond orkan,
  Och döden slår uppriktigt sagt ner människosläktet!
  
  Jag ska säga er ärligt, riddare,
  Vi är starka när vi ryssar är enade...
  Behöver du ett mellanmål med din gaffel och kniv,
  Vi är riddare oövervinnerliga i strider!
  
  Vad är vår tro på Herren Kristus,
  Även om vi också respekterar Lada...
  Kamrat Stalin är som vår far,
  Och det kommer att finnas en plats för paradiskommunismen!
  
  Den som en gång var död kommer att återuppstå
  Och vi kommer att bli vackrare, klokare...
  Och mannen är förstås väldigt stolt,
  Fast ibland pratar han strunt!
  
  I kärlek är vårt fädernesland som en stjärna,
  Tro mig, det kommer aldrig att slockna...
  En stor dröm kommer att gå i uppfyllelse
  Det kommer att finnas frid och lycka i hela universum!
  
  Jag älskar Maria, jag hedrar Lada heligt,
  Svarog är vacker och Perun är fantastisk...
  Jag älskar Jesus och Stalin,
  Ikoners heliga ansikten är mig kära!
  
  När kommer det att finnas ett riktigt paradis?
  Tro mig, alla dina förhoppningar kommer att gå i uppfyllelse...
  Ge ditt hjärta till ditt fosterland,
  Allt kommer att bli bra, starkare än tidigare!
  Efter en sådan låt stiger stämningen med en storleksordning, eller till och med två. Flickorna flög till slut in i ett av tornen. Vi bestämde oss för att prata med suppleanterna. Sedan Vishy, enligt de senaste uppgifterna, flög till en av Sirius planeter. Och det här är en flygning inte mellan planeter, utan mellan stjärnor. Avstånden är mycket större och du måste gå ombord på ett rymdskepp. Du kan bara inte flyga så längre.
  De mutanta tjejerna kom in, barfota, som alltid. Tja, du kommer inte att se någon med detta. Nästan alla här är så.
  Men de kvinnliga forskarna är mer imponerande klädda. De hade korta kjolar, och deras överkroppar var nakna, men så tjockt hängda med smycken att inte en enda blottad hudfläck syntes. Och allt är så vackert här. Och hennes fötter är i dyrbara högklackade skor. Och det här, måste jag säga, är väldigt coolt.
  Elizabeth sträckte ut sin hand till dem, skakade dem mjukt och frågade:
  - Vad tycker du om den här kidnappningen?
  Flickan, den högra lärde, svarade:
  - Du kan tycka vad som helst! Men vi är vetenskapsmän och är vana vid att arbeta med fakta. Och fakta säger att det här är någon som är mycket tekniskt avancerad. Och här kan du inte argumentera mot det faktum att fienden är väldigt smart och har intelligens!
  Elena sa:
  - Är det här ett sinne från en annan galax?
  Flickan, vetenskapsmannen i vänster hand, anmärkte:
  - Teoretiskt kan det till och med vara ett sinne från ett annat universum. Det finns universum bortom vårt universum. Det finns bara hundra sextilljoner stjärnor i vårt universum. Och den är ungefär tjugo till tjugofem ljusår i diameter. Detta betyder att det finns andra universum bortom det. Och vi kan besöka dem. Det har bevisats att det är möjligt att flyga med hastigheter högre än en fotons hastighet. Mer exakt har praxis visat detta. Det betyder att du kan flyga snabbare än en graviton, vilket är tio biljoner gånger snabbare än en foton. - Flickan stämplade sin höga klack och la till. - Det finns redan ultragravitoner och ultrafotoner. Ultrafotonen erhölls som ett resultat av en termokvarkreaktion. Termopreonreaktion kan öppna vägen till hyperfoton, eller snarare, den har redan öppnat den. Och när hypergraviton dyker upp kommer rymdskepp att få sådana hastigheter...
  Catherine nickade:
  - Det ska bli underbart! Och väldigt cool!
  Elena morrade aggressivt:
  - Det är inte skadligt att drömma! Vad kommer övningen att ge oss där?
  Flickan, vetenskapsmannen i höger hand, anmärkte:
  - Hypergravitoner kan ha använts här. De kunde nästan obemärkt stjäla ett rymdskepp av denna storlek och kraft och få det att försvinna. Detta innebär att ännu mer kraftfull bipreonsyntes kan vara involverad! Och detta visar den teoretiska möjligheten till syntes, som från ett gram materia ger energi jämförbar med explosionen av en supernova, större än solen!
  Euphrosyne visslade och noterade:
  - Det vore väldigt grymt och dumt att inte använda sådan energi i kreativa syften!
  Elena frågade:
  - Och när ska du lära dig att återuppväcka människor?
  Flickan, en lärd i vänster hand, svarade med ett leende:
  - Vi jobbar inte efter den här profilen. Men jag tror att vi snart kommer att lära oss detta också. Vi har många tomma planeter. Och många planeter kan fortfarande skapas med hjälp av materia av stjärnor. Det finns många miljoner planeter bara i vår galax. Och du kan också göra dem för de stjärnorna där det inte finns några planeter. Så... Gå inte upp på hästen, tjejer! Tiden kommer, och du kommer också att kommunicera med Napoleon inte bara i ett virtuellt spel!
  Euphrosyne fnissade och svarade:
  - Ära åt vetenskapen, ära till oss,
  Han kommer att kämpa till rädsla för sina fiender!
  Elizabeth noterade:
  - Det här är såklart underbart! Men än så länge har vi inte kommit på någonting. Förutom doften av barndom.
  Den högra forskaren frågade:
  - Vems barndom?
  Elena skrattade:
  - Förnimmelserna här är för vaga!
  Den vänstra forskarflickan frågade:
  - Och du själv, när föddes du? I tecknade filmer visar de dig tillbaka i andra världskriget!
  Elizabeth nickade:
  - Det här är ingen överdrift! Vi är faktiskt från det avlägsna förflutna.
  Flickan, den högra lärde, frågade:
  - Hur lyckades du leva fram till tiden då geovetenskapen erövrade ålderdomen?
  Elena fnissade och svarade:
  - Vi är inte helt från den här världen... Vi har genomgått mutation. Närmare bestämt en serie mutationer som gjorde oss till övermänniskor.
  Flickan, den vänstra handens lärde, sjöng:
  - Allt omöjligt är möjligt i vår värld,
  Men varför, allt är alltid bara i luften!
  Elizabeth anmärkte:
  - Vi har levt i mer än två tusen år. Det är svårt, ärligt talat, för psyket. Många minnen. Och det är tröttsamt.
  Flickan, den högra lärde, föreslog:
  - Radera några av dina minnen. Och du kommer att må bättre.
  Elena invände:
  - Nej! Hur nazisterna stekte mina bara klackar, jag vill inte tvätta bort dem. Speciellt om det som gjorde oss starkare!
  Flickan, en lärd till vänster, anmärkte:
  - När du blir tiotusen år gammal måste du radera en del av ditt minne, annars blir det en överbelastning. Fast du behöver inte komma ihåg så mycket.
  Elena sjöng:
  Vad hände med mitt minne?
  Jag minns allt som hände på jorden...
  Ondskan kommer att lämna, tro mig, från piedestalen,
  Vi kommer att få del av ödet!
  Flickan log med sitt pärlande leende, som passade hennes röda hår så bra.
  Elizabeth noterade:
  - Jag tror att de vid det här laget kommer att uppfinna något som kommer att göra psyket, minnet och hjärnan mer perfekta. Dessutom tror jag att våra hjärnor redan klarar av mycket större volymer än vanliga människors, vi är trots allt mutanter!
  Euphrosyne twittrade:
  Tro mig, vi kan göra vad som helst
  Simma till och med över havet...
  Om mamman tar eld,
  Och jägaren blev till vilt!
  Flickan, vetenskapsmannen i höger hand, anmärkte:
  - Fanns det en tid då du trodde på Gud?
  Elena svarade självsäkert:
  - Jag trodde personligen aldrig på det! För att hon var en pionjär... Och i kolonin förklarade de mycket bra för oss hur de tjänar pengar och politik på tro, och använder Gud som en bogeyman för de exploaterande klasserna!
  Euphrosyne nickade:
  - Ja, vi är uppfostrade som ateister. Och samtidigt fanns det tillfällen då jag ville be. Men vi sköt det ifrån oss själva.
  Catherine nickade:
  - Lita på Gud, men gör inte ett misstag själv!
  . KAPITEL nr 4.
  Flickan, den vänstra lärde, nickade och sa plötsligt:
  - Kanske har vårt universum en intelligent skapare, eller skapare. Vissa forskningsbevis pekar på detta.
  Elena öppnade sina smaragdögon och frågade visslande:
  - Varifrån kom en sådan intressant slutsats?
  Flickan, den högra lärde, svarade:
  - Väldigt enkelt, och till och med elementärt. Hur kan sådana komplexa organiska ämnen, inklusive människor, komma från oorganiska ämnen? Livet kan helt enkelt inte uppstå från molekyler och atomer! Det betyder att det finns något initialt rimligt och konsoliderande. Till exempel vilken supercivilisation som helst som har nått en sådan utvecklingsnivå att den skapade vår civilisation.
  Elizabeth invände logiskt:
  - Om så är fallet, vilken övercivilisation skapade den övercivilisation som skapade oss? Det blir som i sagan om den vita tjuren!
  Flickan, en lärd till vänster, anmärkte:
  - I forna tider löstes det här problemet helt enkelt. Det fanns en Gud och han har alltid funnits! Och så, ett obegripligt mysterium. Varför Han inte skapade tidigare är också ett mysterium, speciellt eftersom det fanns en tid då det inte fanns någon tid. Och detta måste accepteras av tro.
  Flickan, den högra lärde, tillade:
  - Å andra sidan har vetenskapen ännu inte kunnat på ett tillförlitligt och övertygande sätt förklara människans och livets utseende på planeten Jorden och andra världar utan Gud. I vilket fall som helst finns det ett mysterium med vårt Jag, och detta mysterium är fortfarande obegripligt. På samma sätt är det fortfarande oklart var personens identitet är gömd. I vilken molekyl eller uppsättning av molekyler? Eller omvänt, existerar själen?
  Elena noterade:
  - Bioplasma, eller i vanligt språkbruk en aura, upptäcktes för länge sedan. Själen kan också existera i form av en uppsättning olika fält, som är som en speciell typ av materia.
  Elizabeth nickade:
  - Och vi vet hur man gör. Vår själ, eller en speciell substans gjord av svårfångad materia, svalare än neutrinos, kan nämligen lämna kroppen. Och vi kan, och detta är verkligt, penetrera några hemliga platser med vår ande!
  Flickan, den vänstra lärde, frågade:
  - Och hur går det till? Det är första gången vi har hört talas om en sådan superkraft!
  Catherine nickade igen med ett leende:
  - Åh, det här är en speciell övning för själen att lämna kroppen. Och vi kan göra detta under en relativt kort tid - inte mer än en timme. Det farligare är att du kanske inte kommer tillbaka. Under denna tid genomför vi spaning vid behov. Förresten, inte ens den mest känsliga hunden kan lukta själen. Så det här är den perfekta spionen!
  Efrosinya lade till:
  "Dessutom kan själen passera genom vilken rustning som helst!" Det här är hennes egendom. I det här fallet - själva perfektionen!
  Flickan, den högra lärde, frågade förvånat:
  - Om du vet så exakt att själen finns, varför tvivlar du då på att Gud, Skaparen, finns?
  Elizabeth svarade ärligt:
  - För att... jag såg för mycket sorg, lidande och tårar. Och om Gud tillåter detta, vilken sorts Gud är han då? När allt kommer omkring, att inte hjälpa en medvetet lidande person innebär att du måste vara ett monster!
  Elena flinade och sa:
  - Det är allt! När flickorna våldtogs, var var den Allsmäktige? Antingen är Gud svag, tillåter ondska och godtycke, eller så är han ond, eller så finns han inte!
  Flickan, en lärd till vänster, anmärkte:
  - Men nu är allt bra. Vi lever i en värld av absolut lycka. Är inte detta Guds försyn?
  Elizabeth ryckte på axlarna och anmärkte:
  Du ser mycket väl att världen är fylld av mirakel!
  Endast dessa mirakel skapades av människorna själva!
  Elena blinkade och noterade:
  - Så här! Gud och människan är ett! Vi kunde motbevisa Bibelns ord: "Låt deras dagar vara hundra tjugo år." Vi kunde flyga mellan stjärnorna. Och tiden kommer, vi kommer att kunna återuppliva sedan länge döda människor.
  Flickan, vetenskapsmannen i vänster hand, nickade:
  - Det finns redan framsteg när det gäller det senare. Upptäckten av en enskild tidsflod för varje människokropp. Om vi lär oss att vända
  Om vi vänder på detta så kan vi reglera det, och det kommer till och med att visa sig att vi kommer att skapa något så att ingen dör alls. Och detta kommer att visa sig vara ännu bättre än idén om biblisk odödlighet!
  Elena höll med:
  - Självklart är det bättre! I Johannes uppenbarelse står det skrivet att de uppståndna rättfärdiga kommer att förhärliga Herren och tjäna honom. Men det skrivs inte om de ska ha någon underhållning. Tänk om de inte ens låter mig se filmen?
  Catherine flinade:
  - Tja, plus arton, det är definitivt förbjudet i Paradiset! Och detta kommer att visa sig vara extremt tråkigt.
  Elizabeth fnissade och noterade:
  - Ja, i himlen är det förstås lite tråkigt... Och i helvetet? Det är absolut gråt och gnissel av tänder!
  Flickan, vetenskapsmannen i höger hand, noterade:
  - Det här tyder på att det inte finns något behov av att vara fanatiker. I detta avseende är det omöjligt att ta allt bokstavligt.
  Elena tog den och började sjunga med sin fulla röst;
  Vad menade Herren?
  Han som bor på ett fruktansvärt avstånd...
  När ordern gavs att arbeta,
  Så att vi inte blir kvar i en dröm.
  
  Även om den kungliga klädseln är magnifik,
  Men det finns ingen snålare person...
  Fattigdom skjuter på vitt -
  Vår värld av lidande är episk!
  
  Och Adam är inte skyldig för detta -
  En enkel sovjetisk, rysk kille...
  Jag gick naken utan att dölja min skam,
  Som en proletär under tsarismen!
  
  Gud gav honom mat - gränsen,
  Betesmark, utan att känna till gafflarna...
  Om du vill ha mer, kommer du att bli slagen!
  Och drick med handflatan utan flaskor.
  
  Adam led ett sådant öde,
  I något läskigt, tråkigt paradis!
  Men ormen flög på vingar,
  Han förstod: en person lider...
  
  Det finns ett sätt att ta sig ur snåret,
  Bygg en stad, föda barn!
  För att inte vandra runt i lunden på länge,
  Ibland är förräderi nödvändigt.
  
  Jag stal den magiska nyckeln från himlen,
  Att lämna rutinens Eden...
  Där hittar du dina drömmars jungfru,
  Du kan åtminstone gå under i underjorden!
  
  Ja, visst finns det en risk, pojke
  Den här planeten är ingen gåva...
  Men du kommer att känna igen samvete, ära,
  Och du kommer att hitta din, vet din match!
  
  Adam fick den här nyckeln -
  Han öppnade portarna och lämnade himlen.
  Syndaren spenderade mycket energi,
  Går på stenarna i stora berg...
  
  Här ser han porten igen -
  Och igen dök den bevingade ormen upp...
  Han sa: Jag är en god Satan -
  Bulten öppnades av sig själv...
  
  Adam gick in och han såg -
  Ett sådant målat mirakel...
  Naken jungfru bakom kullen,
  Gnuggar ett fat i porslin i guld.
  
  Men hur bra är det?
  Pojken Adam kunde inte hålla tillbaka!
  Och kyssa hennes läppar
  Det visade sig vara sötare än honung!
  
  Hon svarade honom -
  Kropparna smälte samman i stormig extas...
  Nej, förbanna inte Satan -
  Killarna dök upp i synd!
  
  Gud fördrev dem från paradiset, men...
  Planeten blev deras hem.
  Även om människor bara har en sol,
  Men det finns tusentals avkommor!
  
  Ja, det var väldigt svårt -
  Översvämningar, torka och vintrar.
  Men sinnet är en kraftfull åra,
  Människan har blivit en stark skapelse!
  
  Hur kan en ängel flyga?
  Hur bergens demon förstör lättnaden!
  Skapa en väg där det finns en väg -
  Nå vilken punkt som helst på land.
  
  Och det är nödvändigt, det finns gott om plats -
  Vi kommer också att kunna erövra.
  Så vår synd är inte en mening,
  Nej, prata inte dumheter!
  
  Utan synd finns det inga framsteg,
  Tankerörelser genererar!
  Det finns bara ett svar på predikan:
  Vi behöver inte någon annans paradis!
  Flickan, den högra lärde, klappade händerna och kvittrade:
  - Härlig! Nu är det dags att äta lite tårta!
  Fyra robottjejer dök upp endast klädda i tunikor och var mycket muskulösa, omöjliga att skilja från riktiga tjejer. Utan vidare tog de och placerade en stor kulinarisk produkt i form av ett lyxigt palats med statyer och fontäner. Det var tydligt att flickorna var krigarnas verkliga ideal. Trots att de är biorobotar. De slog sina bara, graciösa fötter och bugade. Dessa tjejer är ren charm. Och hennes hår glittrar av bladguld.
  Sex mänskliga skönheter satte sig vid bordet. Och de började förstöra tårtan med stor entusiasm. Och det var så väldoftande, så sött med många lager.
  Flickorna använde hyperguldbestick när de åt. Och du kan inte beställa dessa så enkelt på Hypernet. Det här verkade väldigt rikt och coolt.
  De mutanta tjejerna började till och med sjunga:
  Vi är trötta på att slåss
  Kämpa för en kopparpenning...
  Jag vill så gärna bli rik
  Och simma i lyx,
  Hur mycket lycka kan livet ge,
  Rikedom!
  Och skönheterna blinkade åt varandra. Fast de hade redan sett skatter som inte alls var svaga. De uppnådde mycket och kunde förstå. Dessa tjejer är superklassiga.
  Tjejerna brast ut i skratt. Så löjligt och dumt det hela såg ut. Och båda mutantflickorna avgav blixtar från sina ögon. De träffade varandra och en hel bunt gnistor regnade ner.
  Catherine märkte med ett skratt,
  Män när de slåss
  Deras grymhet är bortom gränserna,
  Tja, tänk om kvinnor slåss,
  Bättre att inte hamna i bråk!
  Tjejerna fortsatte att äta kakan, som var mycket god och hade en stark, kryddig och exotisk doft. Allt här var så vackert och gott.
  Elizabeth noterade med ett leende:
  - Jag tror att de kriminella med största sannolikhet använde något som kronohypervågor. De kunde mycket väl ha haft en liknande, extremt mordiska effekt. Eller snarare, inte mordiska, utan att gömma materia en tusendels sekund framåt, eller bakåt, vilket gör det praktiskt taget omärkligt!
  Flickan, vetenskapsmannen i höger hand, noterade:
  - Det här är fullt möjligt, den smartaste av de smarta! Men i det här fallet ger en annan hypotes oss ingenting!
  Elena sjöng som svar:
  - Och de säger att benet
  Kort sagt, hypotenusan...
  Jag säger att du har fått nog
  Jag är trött på denna börda!
  Catherine fnissade och kvittrade:
  - Brände verkligen alla karuseller ner?
  Euphrosyne muttrade:
  - Varför säger du det här?
  Elena uttryckte sin åsikt:
  - Jag tror att brottslingarna är väldigt avancerade mutanter som vi. Kanske till och med deras förmågor är helt obegripliga för vår civilisation. Eller vice versa, de är nära och kära för oss.
  Efrosinya noterade:
  - Versionen att det här är mutanter som oss är väldigt intressant!
  Flickan, vetenskapsmannen med höger hand, frågade:
  - Är det som ninjasköldpaddor?
  Elizabeth mumlade:
  - Ninjasköldpaddor förekommer bara i tecknade serier!
  Flickan, en lärd till vänster, anmärkte:
  - Hur är det med versionen att allt som finns i den mänskliga fantasin existerar i en parallell verklighet?!
  Elena sjöng:
  Mardrömsfabrik
  Satans kök...
  Kraftfulla slag -
  Drömmar svikna!
  Ekaterina höll med:
  - Om tanken är materiell, då är det för mycket nonsens som kryper runt i universum och parallella världar!
  Flickan, den högra lärde, tog en tugga av kakan och vrålade:
  - Vi föddes för att förverkliga en saga!
  Elena fnissade och kvittrade som svar, samtidigt som hon kastade sin gaffel med sina bara tår:
  - Sagan är en lögn, men det finns en antydan i den,
  En lektion för duktiga tjejer.
  Flickan, den högra lärde, utbrast:
  - Du är en superklasskrigare! Och du har så mycket charm!
  Elizabeth twittrade:
  - Vi kommer djärvt att gå ut i strid,
  För flickornas kraft...
  Och barfota
  Låt oss bryta tunnan!
  Därefter skrattade flickorna öronbedövande, som om deras röster var i en kaskad. Och de blinkade med sina safir- och smaragdögon. Det här är trots allt tjejerna här. Och deras fötter krockade med deras bara, runda klackar och slog ut gnistor.
  Det här är verkligen så coolt.
  Elena sjöng:
  Någonstans på Kama,
  Vi vet inte själva...
  Någonstans på Kama,
  Mother River!
  Kan inte nå med händerna
  Kan inte nå med fötterna
  Barfota!
  Flickor före!
  Och hennes smaragdögon gnistrade. Flickan hamnade på en hög ton och tog ljudet.
  Därefter började de arbeta med käkarna igen och avslutade delikatessen.
  Sedan skakade tjejerna hejdå och lämnade laboratoriet. Bra sällskap, men de är lite trötta på det. De mutanta krigarna sjöng i kör:
  - Vi är inte alls trötta på det.
  Drick, gå en promenad och bli illa kär....
  Och slå ansiktena för orsaken,
  Och vältra sig i en knockout,
  Och vältra sig i en knockout!
  Naturliga mutanter
  Vi kommer att slita våra fiender i bitar!
  Naturliga mutanter!
  Och inga smutskastare!
  Och flickan kommer igen att ta tag i varandra och slå varandra med de nakna, runda hälarna på hennes starka ben.
  Därefter flög de igen. Den här gången bestämde vi oss för att besöka Venus.
  Varför inte? Också en mycket vacker planet. Tjejerna är på ett stort uppsving. Och du kan fortfarande flyga till Venus med individuella gravitationsjetpaket.
  Flickorna flög och deras safir- och smaragdögon vidgades. De rusade genom vakuumet och sjöng:
  Det finns många olika dörrar i rymden,
  Onda hyperplasma rasar strömmar!
  Kunskap gav många ledtrådar,
  Vi var människor, och nu är vi gudar!
    
  På rymdskepp rusar vi längs vågorna,
  Quarks skummar i etervirvlarna!
  Vad ska jag föra vidare till mina ättlingar?
  Barn av en annan, stormig värld!
    
  Vakuumet är varmt, värmer hjärtan,
  Stjärnorna runt omkring är som älskares ansikten!
  Vi tjänar framsteg, det finns inget slut,
  Och på jorden prasslar lönnarna försiktigt!
    
  Där vi går, där blommar Rus,
  Stridernas åska, livets musik!
  Låt oss djärvt ge oss ut på en ny kampanj,
  Låt oss heligt tjäna det eviga fosterlandet!
    
  Ja, det kommer att finnas offer, utrymmet är hårt,
  Många olika arter och raser!
  Världarnas avgrund är för stor,
  En vän på kvällen, men en svikare på morgonen!
    
  Men för Ryssland finns det inga hinder,
  Vem som helst vet: den ryska andan är styrka!
  Varken Gehenna eller helvetet kommer att skrämma dig,
  Död-graven kommer inte att fängsla dig!
    
  Endast kött kan förintas,
  Jo, själen tjänar fosterlandet troget!
  Problem och sorger, övervinna allt,
  Vi måste dra åt bältet!
    
  Så vi besegrade fienderna,
  Vi är mänskligheten - universums navel!
  styggelsen kommer att tränga sig in, möta slaget,
  Mildhet, sorg och snyftningar passar oss inte!
    
  Rymden har blivit som en innergård för oss,
  En snabb flygning mellan stjärnorna är som en promenad!
  Även om den himmelska mattan är obegränsad,
  Vi kan omforma det - inget skämt!
  Tjejerna kan verkligen sjunga väldigt bra och underbart. Och deras röster är bara älskling.
  Det finns också många olika sorters stationer, restauranger, nöjescentra och datorrum runt Venus. Själva planeten är bara något mindre än jorden. Och väldigt varmt, nära solen.
  Och det är fullt av halvnakna tjejer, knappt täckta med tygtrådar. Och de rusar över ytan, gnistrande med sina bara, rosa klackar.
  Det här är de underbara tjejerna här. De är mörkare än på jorden, med chokladskal, men nästan alla är också ljushåriga.
  Och sällsynta killar som ser ut som ungdomar. De är också mycket mörkhyade, men ljushåriga och mycket vackra, med känsliga ansiktsdrag, som flickors.
  Och Venus själv har mycket guld, vilket är ganska billigt för den futuristiska eran. Och detta guld finns överallt. Och glittrar i den stora solen.
  Och det hänger fortfarande speglar, och det är en konstant, evig dag på Venus. Och en mycket ljus och händelserik dag.
  Och hur många statyer och fontäner med tjejer. Och även gnistrande med guld. Och hur fantastisk den här världen är. Allt med honom är så ljust, underbart och på något sätt ungdomligt.
  Och mycket mer förutom guld och rubiner. De är mestadels konstgjorda och mycket stora. Enskilda rubiner är lika stora som en fotbollsplan. Och barn leker på dem, mest tjejer också.
  Det är otroligt hur deras bara fötter inte blir varma. Och allt är fantastiskt och underbart.
  Och såklart en massa blommor. Vissa av dem är också enorma. Och många hus är antingen som knoppar eller blommor som står ovanpå varandra. Färgerna är också mestadels gult, rött och orange.
  Och även i ett vakuum kan du dofta underbara aromer.
  Allt här är så magnifikt, det är bara svindlande.
  Elizabeth sjöng med förtjusning:
  Venus, du är en vacker planet,
  Det är varmt, underbara blommor växer...
  Låt hjältedåden sjungas,
  Det är ordning och reda överallt!
  Flickan är verkligen så vacker med sitt blåa hår. Och hon har dem långa och vågiga. Och män blir ofta förvirrade i dem. Och krigaren själv är väldigt temperamentsfull och älskar att bli smekt och att bli smekt själv.
  Krigarna cirklade över Venus. De såg dess små, varma hav och floder. Det rådde brist på vatten på planeten, men detta kompenserades snabbt av väte, som kombinerades med syre, och vatten erhölls.
  Dessutom kom en del av fukten från Jupiter. Tvärtom, det fanns ett överskott av det.
  Venus är en bra plats, för varm, men dess atmosfär är utformad på ett sådant sätt att den tar bort överskottsvärme.
  Fyra mutanttjejer kopplade till informationsfältet och började lyssna på det. Finns det någon informationskälla om stölden av ett intergalaktiskt rymdskepp?
  Ekaterina noterade med ett leende:
  - Våra öron ligger rakt över huvudet på oss!
  Och hennes pärlande tänder gnistrade. Flickorna fortsatte att skanna och hyperscanna. I princip är detta inte helt logiskt.
  Kidnapparen kommer inte att flyga till solen. Detta skulle vara en extremt riskabel handling.
  Även om Elizabeth noterade:
  - Att gömma ett intergalaktiskt rymdskepp i solens djup vore väldigt originellt!
  Elena fnissade och sa:
  - Vi kan skapa allt,
  Hitta till och med ett rymdskepp...
  Det fanns en jägare, det kommer att finnas vilt,
  Räkna till tio!
  Och flickan tog den och blinkade med sina smaragdögon. Och som svar blinkade Elizabeth åt henne med safir. De mutant tjejer älskar att blinka. Det är så de byter energiflöden med varandra. Vilket är ganska coolt.
  På Venus finns ett monument över de två första kosmonauterna: en kille och en tjej som satte sin fot på dess yta. De visas som mycket unga och täckta av hyperguld. Det är dyrare än bara guld, men det är ljusare och gnistrar i ett fantastiskt utbud.
  Allt här är så magnifikt och färgglatt.
  Från handflatorna på en ung man och en flicka skjuter stormiga, strålande fontäner upp i himlen och svävar upp i höjderna.
  Venus är i allmänhet en magnifik planet. Den har underbar luft och underbara landskap.
  Och nu marscherar barn bredvid monumentet. De är mörkhyade, i korta kjolar och sällsynta pojkar i shorts. De håller flaggor i sina händer, och då och då återger de inskriptioner med dem.
  Elena fnyste föraktfullt:
  - Det här är primitivt! Du kan använda trivial datorgrafik!
  Elizabeth sa med ett leende:
  - Varför finns det attraktioner Du kan återge allt svalare i hypermatrisen. Men ändå dras människor till naturliga saker. Precis som med en riktig hane är det mycket trevligare och roligare än med den skickligaste bioroboten!
  Elena sjöng lekfullt:
  Och jag kommer inte att berätta för någon
  Att jag älskar roboten!
  Jag älskar robot!
  Och jag dödar hanen!
  Catherine fnissade och kvittrade:
  En robot kommer inte att ersätta en person,
  Varken i sängen eller i vetenskapen, vet...
  Mannen, tro mig, är inte en krympling,
  Och han kommer att bygga ett riktigt paradis!
  Efrosinya noterade:
  - Och ändå har människor, och särskilt män, fallit för mycket in i barndomen. Och om det blir ett stort rymdkrig kommer det att påverka!
  Elizabeth sjöng:
  - Det finns fred i världen, det finns inget behov av krig,
  Det kommer att finnas kärlek och vänskap!
  . KAPITEL nr 5.
  Flickorna landade i Venus huvudstad, Afrodite. Det var en hel metropol. Det är så mycket guld i det att det till och med bländar dina ögon. Flickor och pojkar, även om de är lättklädda, hänger också på sig kedjor, armband, klockor, ormar och örhängen av ädelmetall.
  Många unga män gillar också att bära örhängen. Det här är ett sådant mode. Och lokala invånare sticker också igenom ringar i deras näsborrar.
  Det här är verkligen underhållningsindustrin.
  Och doften av mycket stark, behagligt doftande parfym sprider sig genom luften. Och hur många skönheter det finns i olika hårfärger.
  Elizabeth noterade:
  - Den här planeten är förtjusande, men för färgstark. Den har på något sätt för mycket av allt, sol och guld.
  Catherine sa med ett flin:
  - Och vad kan vi hitta här?
  Elena twittrade:
  Vem är van att kämpa för seger,
  Låt honom sjunga med oss...
  Den som är glad skrattar
  Den som vill kommer att uppnå det
  Den som söker hittar alltid!
  Och hon visade upp sina vassa, stora biceps. Påminner om:
  - I Afghanistan skingrade jag en gång ett helt gäng. Och hon fångade tre kameler med guld från dem!
  Och den rödhåriga skrattade. Hon kom ihåg hur hon fick talibanernas ledare på knä och tvingade dem att kyssa hennes bara, dammiga, muskulösa ben.
  Ja, hon älskade att förödmjuka män. Och det är jättebra.
  Catherine nickade:
  - Under kriget mellan Ryssland och talibanerna kämpade vi jättebra. Hon vägrade av princip att blanda sig i tvisten mellan slaverna. Men att bekämpa talibanerna är en helig sak.
  Och flickorna dödade sedan många Mujahideen.
  I allmänhet förlorade de det första kriget i Afghanistan just för att mutanttjejerna fick order från högre makter att inte härja där.
  De säger att varje land har sin egen väg till både frihet och förslavning och den bör följas. Och under det tjugoförsta århundradet styrdes Ryssland av en president som gjorde många misstag.
  Men allt gick över och det blev mycket bättre. Folk lärde sig äntligen att leva fredligt, vilket underlättades av en minskning av antalet män. Och faktiskt, män är aggressiva och kvinnor är fredsstiftare.
  Elena twittrade:
  Det finns inget liv i universum utan kvinnor,
  I dem finns majsolen, i dem är kärlekens gry...
  Och onda män är som miner...
  Bara tjejer ger starkt ljus!
  Elizabeth flinade och noterade och blottade sina pärlande tänder:
  - Förakta inte det starkare könet på det sättet! Det finns några användbara saker om män också.
  Elena nickade.
  Och hon blinkade åt sin vän. Flickornas humör steg märkbart. Och de flög över Venus yta och tog fart. Det är förstås svårare att accelerera i atmosfären än i ett vakuum. Men allt blinkar så charmigt och snabbt.
  Det finns många flygplan, även guldpläterade eller platina. Vad fantastiska de är.
  Elena saktade ner farten, fångade ett av flygplanen med sina händer, där det fanns en pojke på omkring tretton år, och sjöng:
  - Min lilla pojke,
  Vill du få lite shish?
  Barnet stack ut tungan som svar. Och han tryckte på den för fullt med armbågen.
  Hans bil ryckte och kastade Elena iväg. Flickan snurrade runt. Och hon tog tag i elpistolen från bältet. Och hon siktade med vild frenesi på den lilla imponen.
  Han gnisslar och sätter fart.
  Catherine tog tag i sin partners hand och ropade:
  - Det är inte värt det! Det här är ett barn.
  Elena väste:
  - Gudfadern har kommit, gudfadern har kommit,
  Och solen började snurra...
  Gå bort, du är väldigt full
  Och japanerna kommer inte att rädda dig!
  Elizabeth svarade strängt:
  -Nå, du sjunger nonsens!
  Euphrosyne kvittrade och väste:
  - Jag är ingen patetisk bugg,
  Inte en snigels fart!
  Ekaterina, en flicka med hår i bladguldsfärg, tog det och sa:
  - Tjejer är olika
  Och ibland farligt i strid!
  Men de vill alla ha en kille,
  Skicka till kenneln!
  Krigaren var magnifik och flickorna, alla fyra, började snurra i luften. De är så coola och underbara, låt oss säga, tjejer. Och deras klackar är väldigt rosa och kala.
  Elizabeth tog den och sjöng, hoppade upp och ner:
  Jag är den starkaste tjejen i världen
  Mina vänner är också väldigt starka...
  Vi erövrar eterns vidd,
  Och keruber är verkligen lika!
  Det här är tjejerna här - väldigt vackra, och vilka starka och muskulösa ben de har. Muskelkulor rullar under bronserad hud.
  Elena tog den och körde nålen med sina bara tår. Den flög över och genomborrade getingen och spikade fast den på palmen.
  Den röda harpan tog den och sjöng:
  - Mitt slag krossar,
  Jag är en sådan tjej, tro mig, jag är cool...
  Skönhetens röst är fängslande,
  Även i kylan går jag barfota!
  Och återigen kommer krigaren att ta det och snurra. Och hon verkade som en snurra. Det här är en tjej med fantastisk sammansättning.
  Hon är suverän i sin kolossala, krigiska raseri.
  Elena klickade med sina bara tår med aggression och släppte blixtar. Hon flög över och träffade kronbladet på en stor blomma. Och hela den enorma knoppen gnistrade av spektrats alla färger.
  Det var extremt coolt.
  Elizabeth noterade:
  - Det är bra att du inte brände blomman! Men det behövs något mer konstruktivt. Hitta till exempel brottslingarna som stal en intergalaktisk raket!
  Den röda harpan sjöng och blottade sina tänder:
  - Bomber och raketer flyger,
  Napalm faller från himlen...
  Som kometer som rasar,
  En dödsorkan kommer!
  Ja, det var underbart.
  Tjejerna kände sig uttråkade. De ville verkligen kämpa och visa upp sin skicklighet.
  Här föreslog Catherine:
  - Låt oss hoppa in i Hypernätets Ultramatrix och ha ett litet bråk där!
  Elena nickade på huvudet, röd som en proletär banderoll:
  - Det här kommer att bli jättebra! Vilken mördande fantasi!
  Och tjejerna tog det och utan att tänka två gånger slog de på skannrarna och hoppade in
  Hypernät.
  Och det finns så många spel där och dessutom är de helt gratis. En virtuell verklighet reproduceras, som inte kan särskiljas från den verkliga.
  Nu har tjejerna tagit det och utan vidare gett sig in i rymdstriden.
  De kontrollerade varsin stridsrymdskepp av typen missilkryssare.
  Det finns flera hundra vapen på den, men de är laddade, kontrollerade och servade av maskingevär.
  Och flickorna gick nu in i striden.
  Elena tryckte på joystick-knapparna med sina bara tår. Avfyrade en dödlig missil. De drog upp ett vakuum och träffade fiendens kryssare. Och det var som en supernovaexplosion.
  Flickan tog den och sjöng med förtjusning:
  - Påkörd och knullad,
  Jag är en riktig haj!
  Och krigaren blinkade med sina smaragdögon.
  Elizabeth kontrollerade dreadnoughten. Och detta rymdskepp har kolossal slagkraft.
  Och den snurrar som en lättmanövrerad bil.
  Flickan med blått hår blottade sin röda bröstvårta. Hon tryckte på den på joystick-knappen. Släppte den dödliga kraften i förintelsegåvan. Den svepte förbi som en brinnande virvelvind. Därefter tog Elizabeth den och sjöng:
  Jag tror stenhårt på mitt fosterland,
  Hon betraktar hela planeten...
  Kan jag få många vänner
  Och strömmar av ljus kommer att flyga!
  Och flickan med blått hår skickade återigen en gåva av destruktiv kraft och sprängde fiendens rymdskepp.
  Det här var faktiskt väldigt coolt.
  Elizabeth kvittrade och sjöng:
  - Jag tror att hela världen kommer att vakna,
  Orcherna kommer att förlora kriget...
  Och solen kommer att skina
  Världen kommer att vara evig maj!
  Och flickan skakar håret, vilket är som färgen på sommarhimlen.
  Ekaterina är också med på kryssaren. Hon skjuter med sina nakna, runda klackar. Hon har dem väldigt förföriska. Och nu skjuter hon också ner ett fientligt rymdskepp med en ström av energi.
  Och en flicka med hår i bladguldsfärg sjunger:
  Må det alltid finnas solsken
  Må det alltid finnas himmel...
  Må det alltid finnas en mamma
  Må det alltid vara jag!
  Och krigaren blottade sina bröst och sköt igen, tryckte på knappen med sin jordgubbsnippla, lysande som en juvel.
  Det här är verkligen en skönhet.
  Men Efrosinya kämpar - hon är också en mycket vacker och muskulös tjej. Och hon använder håret när hon skjuter mot fienden. Och de är vita, som nysnö. Hundra procent naturlig blond.
  Så, kan man säga, underbart och storslaget. Bara ett mirakel.
  Euphrosyne skjuter från sitt slagskepp fyllt med de modernaste vapnen och robotarna och sjunger:
  - En krigsvulkan har blossat upp i universum,
  Mellan stjärnorna, som en orkan, rasar vågor...
  Det verkade som om Satans tjänare attackerade,
  Men flickornas blick slocknar inte, vet den stolte!
  Det här är mutantflickorna här. Och de har underhållning värdig superhjältar.
  Så de gav sig i kast med att förstöra fiendens flotta. Och de knullar orcher så mycket att de kontrollerar rymdskepp.
  Och samtidigt sjunger tjejerna:
  Vi är vackra tjejer
  Vi slår orcherna med all vår kraft...
  Rösten är förstås klangfull,
  Vi kommer definitivt vinna!
  Det är särskilt vackert när krigare skjuter med sina scharlakansröda bröstvårtor. De är så ljusa, som rosenknoppar. Och du kan se att flickornas kroppar lyser som oljade. De är fantastiska och unika. Och kroppens linjer är så graciösa. Och hur mycket charm och perfektion de har.
  Rent fysiskt känner man dessa tjejer, som om de vore vilda pantrar.
  Elizabeth kom ihåg att hon inte alltid var så formidabel. Att det också var det fyrtioförsta året hon upplevde detta...
  Och minnen blinkade framför henne som en orkan;
  Elizaveta Petrova, en ung löjtnant för gränstrupperna, blev förstummad. Rykten om ett eventuellt krigsutbrott hade cirkulerat i två månader. Men på något sätt kunde jag inte tro det... Eftersom Elizabeth var en smart tjej, delade inte den pretentiösa force majeure av den officiella doktrinen - att Röda armén var starkare än alla andra. Hennes farbror kämpade i det finska kriget, blev sårad och talade mycket passionerat om dess framsteg.
  - Våra tankar rann långsamt, som gelé från en panna. Framåt var de formidabla SMK:arna, med två munkorgar, sextio ton vardera. En slags slagkolv för att bryta försvar. Och vad de mullrar! Ljudet av åska är som gnisslet från en mus jämfört med dånet från en tjur. Och det finns gropar under spåren. För några dagar sedan var det upptining, den svarta jorden var täckt av en isskorpa. Tankarna rör sig långsammare och långsammare, och kavalleriet kommer ikapp dem. Tusentals ryttare, de måste hållas tillbaka för att inte bli omkörda av stridsvagnar. Och framför sig lade finnarna gruvor och grävde ner tunnor med olja. Många av våra tankar brann som ljus. En fruktansvärd syn, speciellt en tidig polarnatt, bensin och olja rann ut och blandades med smältvatten. Hästarna blev rädda och gnällde rasande, de brann och en levande lavin rusade mot infanteriet. Skådespelet var helt enkelt fruktansvärt stridsvagnarna kunde varken stanna eller vända. Och kommandot förbjöd oss att sluta.
  Om du går, då bara framåt, bryter fienden. Och stridsvagnarna exploderade och brann, kavalleriet trampade på sitt eget infanteri. Offensiven sprattlade, det verkade som om stjärnorna hade fallit från himlen.
  Killen hostade upp blod och gjorde en paus. Jag tog en klunk på hundra gram och fortsatte.
  - Det var så vi fastnade utan spaning, utan luftskydd. De kämpade hela vintern och halva mars, de bröt igenom befästningarna, men tvåhundratusen av våra soldater kommer aldrig att glädjas åt segern. Ljuset har blivit mörkt för dem för alltid.
  Flickan frågade förvånat:
  - Är det verkligen så mycket?
  Farbrorn nickade:
  - Jag tror inte att någon vet exakt, men liken transporterades i tåg. Det var läskigt. Vi var tvungna att storma försvaret, och finnarna mejade ner våra led. Bara vild galenskap.
  frågade Elena stammande:
  - Så vad är vi inte så starka?
  Farbrorn svarade:
  - Styrkan hos en stridsvagn ligger inte i dess rustning, utan i dess huvud!
  Flickan nickade:
  - Det du sa är underbart!
  Elizabeth mindes detta samtal länge. Hon frågade vilken typ av stridsvagnar tyskarna och finnarna hade. Finland hade dock inga stridsvagnar alls, förutom ett dussin lätta tretons kilar. Och min farbror visste om tyska stridsvagnar hans kusin, som reste till Tyskland, berättade om dem. I allmänhet var nazisterna inte imponerade av hans teknik.
  - Tank T-1, väger bara fem och ett halvt ton, hastighet 57 kilometer i timmen. Pansringen är skottsäker, beväpningen är tre maskingevär. Tja, det kommer att gå emot infanteriet, men maskinen är ganska svag.
  - Men hon är inte den enda med dem? - frågade flickan oroligt.
  - Det finns också T-2, T-3, T-4 och T-5!
  Elizabeth log:
  - Vilken är starkast?
  -T-5! Den har två kanoner, 75 mm och 37 mm, och fyra maskingevär. Ja, den här tanken är vacker, tyskarna kallar den "varulv". - Killen spred ut sina armar och viftade med dem som en kvarn.
  "Hur är det med hastigheten?" frågade flickan.
  - Femtio kilometer på motorvägen i allmänhet räcker. Överlag är tanken intressant, tornet är strömlinjeformat. Det bästa av fascistiska tankbyggen. - Farbror suckade. - Det är sant att vår T-28 och särskilt T-34 inte är sämre, och kanonerna på våra stridsvagnar är ännu kraftfullare.
  Flickan föreslog:
  - Tänk om vi skapar nya tankar, svalare?
  Farbrorn svarade:
  - Det finns inget coolare än KV-2, den är så kraftfull, men det finns också KV-3, och KV-4, och speciellt KV-5. Det senaste monstret väger etthundratjugo ton och är på väg att gå i massproduktion. Då kommer tyskarna att tröskas som en hirskedja.
  Flickan gäspade demonstrativt:
  - Om du vill tråka ut en tjej, prata om vapen, men om du vill göra slut för alltid, prata om sovjetiska vapen!
  Farbrorn blev kränkt:
  - Vad har vi, dålig teknik?
  Flickan skämtade:
  - Men uppgifterna på det är hemligstämplade. De säger att du kan få fängelsestraff för att bara nämna kalibern på en stridsvagnspistol.
  Farbrorn skakade negativt på huvudet:
  - Inte sant! Ingen blir fängslad för en sådan bagatell!
  Flickan ryckte till:
  - Hur säger man! Och det var inte vad som hände.
  Farbrorn anmärkte:
  - Jag ska säga dig, T-34 har en vapenkaliber på 76 mm. Och rustningen är 52 mm, om du är intresserad.
  Flickan fnyste föraktfullt:
  - Jag skulle vilja se det här miraklet. Kan du visa mig?
  Farbrorn svarade motvilligt:
  - Jag ska visa dig om du vill. Men Voroshilov kallade denna tank en monstrositet. Tack till marskalk Kulik för att du insisterade på att det genomfördes. Ja, Stalin uppskattade personligen den här tanken. I början av fyrtiotre är det planerat att utrusta hundra och tolv tankdivisioner med det.
  Flickan blev förvånad:
  - En tank?
  - Nej! Även KV och T-80, även om den här tanken är lätt, menar jag, T-80. Sant, han kan simma!
  Flickan blev förvånad:
  - Simma? Det här är intressant!
  - Vi har tre tusen trehundra amfibiestridsvagnar. - Farbrorn sa detta med stolthet och sänkte sedan rösten till en viskning. - Berätta bara inte det här för någon, det är en enorm hemlighet. Om du spiller bönorna kan du hamna bakom galler. Se, inget förkortar livet mer än en lång tunga.
  Elizabeth tystnade genast. För två dagar sedan inträffade en ganska obehaglig incident med en god vän till henne. Följande hände. Det var en teaterkväll, alla hade väldigt roligt och såklart drack de. Trumpeter spelade, tjejer och killar dansade. Så Yashka Klopov, en glad karl, var huvudledaren, som alltid ville han skämta. Han sprang till väggen där ett porträtt av Stalin hängde. Ett rejält porträtt som täcker hela väggen, ljust, fodrat med mosaik. Stalin såg ung ut, inte mer än trettiofem år gammal, vacker. Inte ens pannan var lika låg och sluttande som originalet. Yashka spelade munspel och kastade sedan in den i hallen.
  - Åh, yuli, yuli, yuli! Det här är låten "Matuli"!
  Någon frågade hånfullt:
  - Varför sjunger du om din mamma om din pappa är framför dig?
  Yashka flinade som svar och sjöng:
  - Min freak far blev fördriven i byn! Min far, folkets fader, regerar i det heliga Kreml!
  Alla skrattade, klappade händerna och visslade. Yashka tog under tiden en linjal från sitt bälte och fnittrade förklarade:
  - Jag skulle vilja mäta näsan på nationernas fader!
  Publiken frågade unisont:
  - Varför?
  Yashka, som lekte med en linjal, spinnade:
  - För att Stalin har ett stort hjärta! Störst i världen! Det betyder att näsan måste vara störst!
  Som svar, vänliga skratt och visslande:
  Yashka reste sig på tå, satte på en linjal och vände på den ett par gånger. Och skrattande sa han:
  - Femtiotre centimeter! Det är coolt! Han är verkligen störst!
  Alla skrattade igen och pekade fingrar. Sammantaget var kvällen en stor succé. Elizabeth skakade irriterat på huvudet och drev bort minnena. Yashka fördes bort i gryningen, på väg till en svart krater slog människor i skinnjackor honom med batonger och knytnävar. Det en gång unga, glada ansiktet förvandlades till en blodig röra. Elizabeth såg detta eftersom de alla togs in speciellt för att se gripandet. Sedan talade den politiska tjänstemannen, skrek mycket och hotade. Ytterligare fem greps på plats, ingen vågade göra motstånd. Elizabeth kom ihåg detta, hennes brinnande kärlek till festen skakades.
  Men även nu, om fienden hade gjort ett försök på Stalins liv, skulle hon utan att tveka erbjuda sina bröst!
  Flickan frågade killen:
  - Är Frankrike ett starkt land?
  Han svarade:
  - Ja, stark! Tillsammans med Storbritannien kontrollerar de mer än en tredjedel av världen. Med hänsyn till kolonierna är Frankrikes befolkning inte sämre än Sovjetunionen.
  Elizabeth visslade:
  - Och en sådan makt förlorad!
  Farbrorn kliade sig på den skalliga toppen av huvudet:
  - Ja, jag förlorade! På bara en och en halv månad besegrades fyra europeiska stormakter. Inte ens Napoleon och Alexander den store hade sådana segrar som Hitler.
  Elisabeth frågade viskande:
  - Hur är han, Hitler?
  Farbror ryckte på axlarna:
  - Jag såg honom inte! På porträtten såg du honom själv. De säger att han är medellängd, nervös, äter människokött och gillar särskilt att skära av kvinnors bröst.
  Elizabeth skakade på huvudet:
  - Vissla inte! Hitler är vegetarian.
  Farbrorn höll inte med:
  - I andan är han en typisk kannibal! Han beordrade sin bästa vän Rema att skäras i två delar med taggtråd. Vilket köttätande monster! Efter Frankrikes kapitulation beordrade han att 100 tusen judar som bodde i och runt Paris skulle brännas levande. Som ett resultat blev det en fruktansvärd stank. Dessutom skonade nazisterna inte ens små barn. Efter bränningen kissade SS-männen demonstrativt i askan. De säger att Hitler personligen deltog i tortyr och tortyr,
  Elizabeth anmärkte:
  - Härskaren över dem som tar bröd från bödeln, samlar salt på rumpan!
  Killen skakade på huvudet, tog fram en cigarett och tog ett drag. Han visste hur man röker väldigt intressant och blåste ut rök i ringar. Hans blick blev gladare:
  - Vet du vad jag är rädd för?
  Flickan svarade med tunn röst:
  - Jag tycker att det är okej.
  Min fars bror invände och tog korta bloss:
  - Bara förfrysta människor är rädda för någonting! För en normal person är det inte på något sätt skamligt att uppleva rädsla. Särskilt om han är rimlig, och inte så mycket för sig själv som för andra.
  Flickan nickade beslutsamt:
  - Jag håller med här!
  Killen slutade röka och skakade på huvudet, som om han sträckte ut nacken:
  - Du vet, det går rykten om att nazisterna skapar nya fruktansvärda vapen. En bomb som kan pulverisera hela städer till giftigt damm. Dessutom kommer det ingen frälsning från honom.
  Elizabeth fnyste föraktfullt:
  - Typisk bluff av Goebbels propaganda!
  Killen suckade djupt, som en valross under vattnet:
  - Å nej! Det här är vetenskap! Vapnet, säger forskare, är ganska verkligt. De kom till och med på ett namn för den - atombomben. Så jag tror att det är bäst att, utan att vänta på att ett sådant monstruöst vapen ska falla i nazisternas händer, attackera Tyskland först.
  Elizabeth ryste som av en elektrisk stöt:
  - Men det är ohederligt att bryta mot fredsavtalet. Vi har en icke-angreppspakt med Tyskland, ett fördrag om vänskap och gränser!
  Farbrorn sa sarkastiskt:
  -Har nazisterna någonsin respekterat överenskommelser? Låt oss komma ihåg till exempel Polen eller Belgien och Holland. Hitler sa till och med detta: - Ärlighet är ett typiskt offer på lämplighetens altare!
  Flickan svarade ivrigt:
  - Stalin är inte Hitler!
  Killen höll med, men sa diametralt motsatsen:
  - Javisst, och det är därför han måste slå först! Ättlingar kommer inte att förlåta honom för hans försening. Anfallet tredubblar styrkan, försvaret halverar den!
  Elena noterade:
  - Vår armé kommer att bli den mest offensiva i världen om fienden slår till! - Och så upprepade hon det ännu högre. - Men bara om fienden träffar!
  Farbrodern spärrade smygt ögonen:
  - Ett huvud avskuret av ett blad kallas trädgårdshuvud, ur det springer vedergällningens druvor upp! Nej, jag tycker att Hitler borde ha blivit avfärdad även när hans horder rusade till Paris.
  Flickan trampade med foten och svarade:
  - Kanske har du rätt!
  Elizabeth mindes detta samtal länge. Rykten om koncentrationen av nazisttrupper, särskilt i Polen, ständiga kränkningar av den sovjetiska gränsen av tyska flygplan och ökande arresteringar bland trupperna skapade en nervös situation. Samtidigt inspirerade politiska instruktörer aktivt: det blir inget krig! Ändå drogs ytterligare styrkor, särskilt bepansrade, upp till gränsen. I synnerhet såg Elizabeth först den nyaste KV-3-stridsvagnen, med två kanoner och vägde sjuttiofem ton. Det var en experimentell modell, som, som någon viskade, var tänkt att testas i strider. Flickan gillade dock inte riktigt tanken, den var för tung, den hade låg manövrerbarhet, bröt broar och tornet roterade långsamt. Dessutom, på grund av den stora kalibern på kanonerna, blev eldhastigheten lidande och noggrannheten var relativt låg! Ändå inspirerade en sådan kraftfull tank förtroende. Dieselmotorn på 850 hästkrafter mullrade fruktansvärt, det lät som ett vulkanutbrott Tyska bilar var däremot tystare. Flickan tittade på monstret med en skeptisk blick och vände på klacken...
  Morgonen den tjugoandra juni blev en fruktansvärd händelse. Elizabeth kände sig dock inte chockad till en början. Dessutom var killens ord om atombomben som skapades av nazisterna djupt etsade i mitt minne. Kanske är det ännu bättre att Hitler attackerade nu, när skapandet av ett supervapen fortfarande är långt borta! Det är bättre att krossa en tiger när den ännu inte har fått huggtänder. Men vilken typ av Fuhrer är en tiger, snarare en schakal. Men det sorgligare blir slutet på fascismen.
  Elizabeth lyftes från sin säng, och hon klädde sig snabbt och slog sig samman med resten av sina kamrater och vapenbröder.
  Nazisterna gav det största slaget mot den bakre delen av Bialystok-gruppen. Kraftfulla bepansrade och mekaniserade kolonner avancerade fyrtio kilometer inom två timmar. Och som tur var grävdes inte ens skyttegravarna.
  Det levererades inga artillerigranater och flickorna tvingades möta nazisterna med gevär och granater. Då dök Hitlers stridsvagnar och pansarvagnar upp. Framåt var T-3:or beväpnade med tre maskingevär och en 50 mm kaliberkanon. Något mindre än T-4, med högexplosiva fragmenteringsskal.
  Elizabeth kände sig genast hjälplös. Vad kan hon göra, bara beväpnad med ett Mosin-gevär och ett par antipersonellgranater? Tyska stridsvagnar regnar med maskingeväreld mot det sovjetiska infanteriet, granaten exploderar. Blodiga flickor och pojkar faller i närheten. En kille, fortfarande skägglös, fick sina ben avblåsta. Han skriker och sträcker ut handen mot Elizabeth med händerna, som saknar fingrar. Det blir explosioner igen, och tyska Messers dyker upp i luften. På avstånd är de inte särskilt läskiga och liknar flugor, men när de flyger närmare förvandlas de till gamar.
  Tyska stridsvagnar kommer närmare och närmare, över dem svävar ormar med hakkors. Samtidigt låter Wagners storslagna symfoni. Allt ser ovanligt hotfullt ut, även tankarna, som för övrigt inte är för stora, är målade så att de liknar rovdjur. Det är särskilt många grinande miner. Elizabeth känner djurskräck, hon vill springa, hennes ben är stela, men...
  Hur kan en rysk person (och vitryssar och ryssar är ett och samma folk) förråda och vara rädd?
  Elizabeth kastar en granat. Hon, som har en stark hand, kastar den långt och slår T-3. Tanken fryser ett ögonblick och reagerar omedelbart. En öronbedövande explosion hörs, flickan kastas upp i luften och en våg av mörker täcker hennes medvetande...
  . KAPITEL nr 6.
  Elizabeth kom ihåg detta i en hektisk takt, som om virvelvindar rusade genom hennes huvud.
  Och efter det började tjejerna, efter att ha blivit mätta av rymdstriden, kämpa, men på ett lite annorlunda sätt.
  I synnerhet bestämde de sig för att bekämpa monstret Generous och hans kämpande mutanter.
  De planerade faktiskt att bränna ner en hel stad med hjälp av gravitationspumpade laservapen.
  Tja, detta är också ett intressant äventyr. Dessutom kallade monstret Generous också stålsoldater från nolldimensionen.
  Elizabeth hoppade upp och slog sin bara häl i stålsoldatens mage. Stöten skramlade järnet.
  Bruten böjde sig, men rätade sig genast upp och skrattade:
  - Obetydlig, jordisk kvinna!
  Elena rörde smalbenet i ljumsken på sin motsvarighet. Men jag stötte på solid, legerad metall som ringde. Och hon kände till och med lite smärta.
  Den rödhåriga drottningen kurrade:
  - Det här är en man med stålkulor!
  Catherine sparkade också det pansarmonstret i huvudet med sin bara fot. Och hon kunde inte ta ner den, hon flög iväg och skrek:
  - En man är hårdare än en sten!
  Euphrosyne flyttade också stålkrigaren, denna gång utförde ett svep. Bruten kollapsade med en krasch, men hoppade sedan omedelbart upp. Och striden fortsatte med ny, frenetisk orkanstyrka.
  Flickan tog den och sjöng:
  - Ja, vi vet hur man slåss,
  Men vi vill inte att det ska hända igen...
  Flickorna föll i strid,
  Och de fyllde hjulspåret!
  Elizabeth svarade med att skickligt hoppa iväg, och de två krigarna av stål kolliderade med huvuden, så mycket att gnistor flög åt alla håll.
  Flickan med blått hår kvittrade:
  - Metall kan också utsättas för el.
  Och hon tog den och sköt in dolken i trådarna med höger hand... Elena gjorde detsamma. Och sedan föll de elektriska kretsarna på stålkrigarna, och en aggressiv, stöturladdning svepte igenom dem. Och stålmonstren började glöda glödheta.
  Sedan gick de igenom springor och frös som damm.
  Catherine noterade och kastade sin bumerang mot ledningarna. Få dem att falla och steka monster:
  - Vi inaktiverar farliga fighters!
  Euphrosyne kurrade:
  - För enastående prestationer i rymdstrid!
  Och han kommer också att kasta sin gåva mot sina fiender.
  I alla fall var krigarna av stål färdiga. Och krigarna räddar världen igen.
  Huvudfienden hade redan förberett sig för att avfyra ett dödligt batteri med en speciell generator som fungerade genom att absorbera gravitoner från jorden och från andra planeter.
  Och hur mördarurladdningen kommer att slå på. Och atmosfären började svänga, och luften blev mycket varmare. Och det var som om det rann sprickor genom den, fylld av strålande ljus.
  Elizabeth kutade:
  - Så här! Låt oss slåss grabbar!
  En stor mutant dök upp framför henne, som såg ut som en gorilla, med ett ansiktshuggar. Han rusade mot flickan, och mycket snabbt och skickligt. Elizabeth hoppade tillbaka och snubblade henne. Och gorillan kollapsade, spretiga på ytan.
  Flickan med blått hår spottade och hennes muterade saliv fick gorillan, som rest sig upp, att falla ner igen. Och dessutom hamnade hans huvud precis i papperskorgen.
  En annan mutant best, närmare bestämt en blandning av människa och djur, hade huvudet av en varg. Och han försökte attackera Elena. Flickan med rött hår föll på ryggen och kastade monstret över sig. Han flög över och kraschade in i en lyktstolpe. Och tjöt som en slagen hund.
  Euphrosyne slog den muterade vargen i huvudet med en tegelsten. Det splittrades.
  Flickan kvittrade:
  - Tegelstenar, tegelstenar!
  Du är inte tjutet av en varg - bättre håll käften!
  Catherine noterade med ett flin när den muterade gorillan försökte resa sig. Hon rörde sig mellan hans ben och fick honom att hoppa. Och så vände hon upp och ner på sin motståndare.
  Därefter kittlade de, tillsammans med Elizabeth, mutantdjurets klackar med dolkar.
  Och djuret kommer att skratta och skratta. Och det var bokstavligen cementerat inuti papperskorgen.
  Flickorna tog vargen i nacken och kastade den mot gorillan. Återigen kolliderade de och vände. Alla fyra skönheterna lade till bara klackar. Och ett par mutanter rullade i hög hastighet och floppade ner i floden.
  Elena sjöng:
  - Så fort jag slår dig i pannan så går du till botten!
  Och tjejerna rusade vidare. Och här är han, huvudskurken Shchedry. Han håller en tung sprängare i händerna. Och från det, som om sprängt av ett energiflöde. Dessutom är Shchedry själv i pansarrustning, såväl som i en mask och rustning.
  Flickorna, som hoppar och undviker, undviker de dödande strålarna. Och deras nakna, runda, rosa klackar blinkar så mycket.
  Elizabeth kastade en bumerang mot fienden. Han sköt mot honom. Men vapnet gick åt sidan och träffade ett trafikljus. Stången skars och den treögda enheten som visar vägtrafik träffade Generous i huvudet, täckt med en hjälm.
  När Elena såg att fienden var bedövad, kastade hon repet vridet i ett lasso och tog tag i sprängaren. Hon drog kraftigt och slet ut den ur tassen.
  Därefter sjöng hon:
  - Från flickornas tassar,
  grymma tassar...
  Det är omöjligt att lämna, tro mig,
  Slå på nickeln
  Slå nickeln!
  Det är inte svårt att lägga en man!
  Den generöse avväpnades. Ninjatjejerna tog den och slog den med sina bara tår. Och de slog bokstavligen ner brottslingen med sin kvartett. Därefter hoppade vi till generatorn. Elizabeth försökte stänga av den när strömmen träffade henne. Och mutantflickan hoppade tillbaka och kvittrade:
  - Ära till ninjaflickorna,
  Ära till stridshjältarna!
  Elena kastade en skiftnyckel mot generatorn och plockade upp den från asfalten. Den flög förbi, träffade och orsakade en kortslutning.
  Flickan med rött hår kvittrade:
  - Jag löser problemet inte enkelt, utan väldigt enkelt!
  Lufttemperaturen var inte längre så varm. Under tiden började tjejerna spela igen.
  Här är ett annat uppdrag. En seriös motståndare har dykt upp inför ett robotmonster. Och detta monster är mycket farligt. Han tog bilden av en jetjager, och låt oss använda laserstrålar för att träffa en av de stora, virtuella städerna som förstör skyskrapor.
  Här förstör ett energiflöde en stor byggnad i flera våningar och river både betong och metall.
  Elena noterade och tittade på detta med beundran:
  - Hur mycket energi han har!
  Elizabeth svarade med en suck:
  - Nu behöver vi själva skaffa något emot honom!
  Catherine fnissade och drog ett mycket allvarligt militärt vapen ur tomma luften:
  - Det här är en hyperlasermaskin! Slå fienden med energin från kvarkfusion!
  Euphrosyne nickade:
  - Det här är helt rätt! Kom igen, låt oss ta fienden och döda honom!
  Elizabeth nickade och en mycket coolt sofistikerad pistol dök upp i hennes händer. Den mutanta tjejen kurrade:
  - Det här är en strålkanon, med hypernukleär pumpning!
  De andra två tjejerna skaffade sig också trunkar. Och när de tar roboten som förstör staden, kommer de att slå dig.
  De gjorde det såklart. Men något oväntat hände. Stridstrålningen träffade roboten, men reflekterades omedelbart av någon mycket stark skyddsbarriär.
  Och tjejerna kände sig överväldigade av intensiv hetta.
  Elena sjöng:
  - Det här är skyddet som har kommit,
  Hur kan man besegra parasiten?!
  Elizabeth svarade med ett leende:
  - Jag tror att jag vet hur den här roboten försvarar sig. I det här fallet är detta en en och en halvdimensionell dimension som inte går att penetrera så lätt!
  Ekaterina föreslog:
  - Vad händer om vi använder en thermopreon-pumpad hyperblaster?
  Euphrosyne nickade:
  - Det kommer att finnas dödlig kraft!
  Elizabeth invände:
  - Nej! Du kan inte enkelt lägga energi här. Kärnan i denna mätning är att alla flöden av energi och partiklar går åt samma håll!
  Och sedan, som svar, träffade en hyperlaserstråle dem. Tjejerna hann knappt hoppa åt sidorna. De kände sig till och med barfota, med en graciös kurva på hälen.
  Alla fyra slickades omedelbart av hypereld på sina nakna, förhårda sulor.
  Flickorna till och med skrek och kvittrade högst upp i lungorna:
  - Härligt är mitt heliga land,
  En storm av stormar i segrarnas lågor...
  Du är den enda som denna på hela jorden,
  Och det finns ingen mer värdefull än du i världen!
  Därefter tog skönheterna det och spottade med all sin ilska på roboten. Och saliven från mutanta flickor är en giftig ultrasyra. Hon kommer att rusa igenom och bryta igenom fältet. Och stridsroboten fick fyra svåra sår. Hans rustning äts upp och bildade imponerande bucklor som rök.
  Och stridsfordonet började tappa fart.
  Elena sjöng hånfullt:
  Jorden närmar sig ljudligt.
  Min foton lyssnar inte på ratten...
  Jag böjer mig över siktet,
  Och missilerna rusar mot målet...
  Vi börjar inte kampen från noll!
  Och stridsroboten svarade och slog flickorna med hjälp av en hyperplasmisk blot. Hon flög ut ur stridspistolerna och rusade efter mutantflickorna.
  Elizabeth tog och blottade de röda bröstvårtorna på sina bröst. Hennes lagkamrater följde efter.
  Den röda harpan sjöng:
  Ryssland är en jordglob med sina bröst,
  Hon täckte och räddade människorna från problem...
  Men helvetet har rest sig med sina röda skräp,
  Någon blev irriterad över vårt segervrål!
  Och krigarna tog och släppte synkront hypersoniska vågor från sina bröstvårtor, färgen på övermogna jordgubbar.
  De flög förbi som en tsunami. Och de träffade den hyperplasmiska klatten. Hon, efter att ha fått ett förkrossande slag, vibrerade och rusade i motsatt riktning. Därefter tog hon och täckte över roboten, som redan brann och rök. Och så blev det mekaniska monstret intrasslat i en eldig väv och började brinna som ett ljus.
  Elizabeth sjöng med ett skratt:
  Flickor kommer att styra universum
  Även om napalm regnar från himlen...
  Att tjäna fäderneslandet är vår oföränderliga plikt,
  Den heliga elden brann i mitt hjärta!
  Och krigarna kommer igen att ta det från sina rubinnipplar och slå dem med blixten.
  Dessa är verkligen skrivna skönheter. Och deras kroppar är så muskulösa, starka, skulpterade, energiska.
  Mördarroboten föll till slut i rymddamm. Och det visade sig vara en riktigt dödlig effekt från brösten på sådana magnifika skönheter.
  Elena sjöng:
  Vi kommer att ge ljus till hela världen, tro mig,
  Låt oss dö och rädda planeten...
  Även om ödet är fruktansvärt, har den onda döden kommit,
  Dö inte förgäves, för vårt fosterland lever!
  Elizabeth invände:
  - Nej, det är bättre att överleva och vinna!
  Flickorna i allmänhet visade sin betydande kampnivå. Men så dök den Generöse upp igen. Det här är en upppumpad, muskulös man i mask och rustning, i det här fallet, tillsammans med två andra partners, bar han ett vapen som orsakade stridskorrosion av stenar. Och han slog hus med det. De blev lösa, som sand, och smulas sönder. Och de vackra flickorna som bodde i dem flydde från krigen.
  Ekaterina noterade:
  - Förstörelse är en passion,
  Dålig makt råder...
  Den som generöst dricker andras blod,
  Låt oss kasta in trumfkortet genom att ge kärlek!
  Tjejerna tog det och direkt, så fort de visslade. Och flera tunga gamar flög från taken. De föll på mutanternas huvuden - en blandning av människa och vildsvin och en annan uppenbar noshörning. Och gamarnas näbbar fyllde deras skallar med tunga stötar, vilket fick dem att falla utslagna.
  Och en annan näbb kommer att träffa Generous mellan benen i ljumsken.
  Och han kommer att hoppa upp och sjunga med tunn röst:
  Jag hoppar på scenen, jag hoppar på scenen
  Jag kommer att bli en eunuck i ett harem!
  Jag kommer att bli en eunuck i ett harem!
  Och rösten blev så tunn, som ett litet barns.
  Och själva kanonen hoppade högre och vände. Elizabeth hoppade. Hon fångade den med sina bara tår och dirigerade om den med snabba rörelser.
  Och husen som förstördes började restaureras. Inklusive de som brändes av mördarroboten.
  Elena och Ekaterina hoppade fram till mutantmonstren som hade börjat komma till sans. Flickorna föll på rygg och slängde upp båda monstren med sina starka ben.
  De flög upp och vände om i sitt slentrian. Och deras huvuden hamnade i papperskorgar med olika cigarettfimpar.
  Och hur de tog det och ylade av smärta.
  Elena kvittrade och blottade sina tänder:
  - Låt mig åka till Himalaya,
  Låt mig gå helt...
  Annars tjuter jag, eller så skälla,
  Annars äter jag någon!
  Och krigaren med rött hår, som färgen på Lenins banderoll, tog den och spottade i rumpan på mutanten som satt fast i papperskorgen. Han, efter att ha fått en urladdning av grym, brinnande ultragiftig juice, kommer att hoppa, rulla över, ryta och väsa, med ett vilt yl.
  Efrosinya och Ekaterina sparkade fienden med sina bara fötter och skickade honom i en helvetisk flykt till en punkt.
  Han kommer att rusa iväg som en ostyrd raket. Och han kommer att slå den generösa och krossa den senares skal.
  Och sedan flög noshörningsmannen dit och krockade med sin ägare.
  Elena tog den och sjöng förtjust:
  - Även om jag kommer från en blygsam by,
  Där vi fick lära oss att leva enligt Iljitj...
  Jag vill inte vara en problemfri brud,
  Och jag vill inte bli en mjölkko!
  Och alla fyra flickorna tog det och med sina bara, muskulösa ben började slänga mutanterna tillsammans med sin ägare, vilket fick dem att bokstavligen snurra.
  Samtidigt sjöng skönheterna:
  Jag du han hon,
  Hela landet tillsammans
  Tillsammans en vänlig familj
  I ordet är vi hundra tusen jag!
  Och krigarna, precis som fotbollsspelare i de stora serierna, tog och slog de tre skurkarna rakt in i en stor betongblandare. Därefter slog Elena på motorn med full effekt.
  Och dessa monster började snurra.
  Elizabeth noterade, tog den specialdesignade kanonen i sin hand igen och återställde de förstörda byggnaderna:
  - Vi vinner som alltid...
  Elena kvittrade med ett flin som verkade läskigt:
  Men för att vara ärlig,
  Jag vinner allt!
  Jägaren gick in i spelet
  Öppna ett konto då såklart!
  Efter att ha blandat ihop sina motståndare ordentligt, tog flickorna det, och utan vidare lanserades de. Och så flög en enorm betongkub ut, föll ner och frös i den skarpa virtuella solen!
  Ekaterina noterade:
  - Ännu en uppgörelse till vår fördel!
  Elena förtydligade:
  -Virtuell showdown!
  Och hon klickade på sina bara tår. Det som gav upphov till en eldig, iriserande bubbla. Han flög högre upp i luften, expanderade när han gick och glittrade av regnbågens alla färger. Detta var ett konstverk.
  Den rödhåriga flickan kvittrade:
  - Universum är fullt av fantastiska överraskningar,
  Och flickan, som är mycket värdefull i strid...
  Kan jag sparka den onde i ljumsken med min bara fot,
  Men jag föredrar att vara mig själv!
  Var dig själv! Var dig själv!
  En sådan tjej, vild, groovy!
  Elizabeth sa med ett leende:
  - Fortsätt så!
  Elena, som krossade monstret, mumlade något obegripligt.
  Euphrosyne tog och drog av sig hennes behå och träffade kristallmotståndaren som plötsligt dök upp framför henne som pulsarer. De flög förbi och ramlade ner på den blanka ytan. Och de gav ett stort, dödligt slag.
  En flicka med hår vitt som snö kvittrade:
  - Flickan fyller jorden med sina bröst,
  Täckte och räddade hela världen från problem...
  Vi har inte kommit på det, tydligen har tjejerna essensen,
  När en granne gick all-in för att spela!
  Ekaterina, en tjej med gyllene hår, tog den och sparkade den i ytan med sin bara häl. Ett av de utskjutande rören brast av hjärnskakningen, och de framryckande fiendesoldaterna översköljdes faktiskt med en ström av ånga.
  En tjej med hår som såg ut som en maskros, bara mer voluminöst, tog det och sjöng:
  - Bad, bad, bad, bad,
  Infusion av ek och björk...
  Bad, bad, bad, bad,
  En cool kick från en barfota tjej!
  Och hennes pärlande tänder kommer att gnistra som en spegel. Det här är Terminator-tjejer.
  Egentligen kan ingen armé av virtuella varelser stå emot människor som dem. Och försök inte ens.
  Elena såg plötsligt ett enormt snöigt berg ovanför staden. Och några människor i vikingadräkt fräste runt i närheten. De var långa och mycket större än vanliga företrädare för mänskligheten.
  Den rödhåriga tjejen skrek:
  - Ingen nåd, ingen nåd, ingen nåd för fienden,
  Vet, onde viking, vet, onde viking kommer att äta gryta ur dig!
  Elizabeth kastade ett mynt med sina bara tår. Den snurrade runt och träffade kråkan som flög genom luften. Dessutom var denna grå varelse lika stor som en stor albatross. Och det träffade henne rakt i kronan. Kråkan tappade medvetandet och rusade ner som en meteorit. Och hon lämnade en rykande svans efter sig.
  Flickan med blått hår sjöng:
  - Kärlek är som en bergsbäck,
  Det som faller till marken som hagel...
  Och slå på den och ge en elektrisk stöt till motståndaren,
  Flickan laddar maskingeväret!
  Kråkan träffade stridsroboten med näbben under dess vilda fall. En kortslutning har inträffat. Och den enorma cyborgen exploderar. Varefter berget skakade.
  Och snö föll över de tappra fyra flickorna.
  Catherine noterade och sjöng:
  Snöfall, snöfall,
  Peka inte på mitt hår...
  Resultat, resultat -
  Tjejer är alltid barfota!
  Och krigaren tog den och snurrade hennes gyllene hår, som om hon vore en topp. Och genast uppstod en ljus glans, och strömmar av eldstrålar strömmade ut. Och istället för snö började regnet falla. Och allt var väldigt vackert, och dropparna skimrade i den virtuella solen som diamanter.
  Elizabeth noterade med ett skratt:
  - Vi borde visa våra talanger i affärer,
  En tjejs bästa vän är diamanter!
  Euphrosyne fnissade och pekade på berget där skandinaviska krigare svärmade i snön, noterade:
  - De här killarna är på gång med något dåligt!
  Elena föreslog:
  - Låt oss släppa dödens dödsstrålar från våra röda bröstvårtor.
  Och den rödhåriga vixen skrattade och blottade sina pärlande tänder.
  Elizabeth föreslog:
  - Låt oss gå, flickor, först, låt oss landsätta trupper!
  Catherine sjöng med förtjusning:
  - Hur värmen i deras hjärtan hjälper de landande trupperna,
  Hur värmen i deras hjärtan hjälper fallskärmsjägare,
  Vindpinade trupper!
  Och krigarna tog den, accelererade och med all sin kraft, som om de skulle ta den och hoppa.
  Och de kämpande, aggressiva fyra skönheterna kommer att flyga rakt in i striden. Och det är klart att de är redo att flytta berg på en gång.
  Elena tog det med förtjusning och sjöng:
  Jag kommer att bli den absoluta världsmästaren
  Och jag kommer att svepa igenom som en gnistrande orkan...
  Cooler, det här är alla verk av Shakespeare,
  Jag ska bara hoppa in i Stilla havet!
  Elizabeth tog upp och sjöng:
  - Strålande idrottare är ivriga att slåss,
  Alla tror innerligt på seger!
  Euphrosyne tillade och blottade sina tänder:
  - Vi kan trots allt ha vilket hav som helst, havet är knädjupt,
  Alla berg är ju upp till oss!
  Och så tog tjejerna faktiskt upp på berget i ett virtuellt spel. De är fast beslutna att ge strid mot vikingarna. Även om de är giganter tre gånger mänsklig höjd.
  Elena gick in i striden. Hon drev bruket med sina svärd. Och hon högg av vikingens huvud och sjöng:
  Du behöver inte tappa huvudet
  Ha inte bråttom...
  Du behöver inte tappa huvudet
  Tänk om det kommer väl till pass?
  Skriv ner det i din anteckningsbok,
  På varje sida!
  Tappa inte huvudet!
  Tappa inte huvudet!
  Bättre att fly snabbt!
  Elizabeth kastade flera nålar med sina bara tår. De flög över och träffade gamarna som flög ovanför vikingarna. Stora rovfåglar, efter att ha förlorat sin orientering, flög och rammade sina näbbar in i vikingakrigarnas skallar. De genomborrade dem och tvingade dem att släppa källor av blod.
  Catherine sparkade närmaste viking med sin bara, solbrända fot i ljumsken. Fick honom att hoppa och rulla över från slaget.
  Efter det sa flickan:
  - Du ser en förmörkelse på himlen,
  Det här är en armé av fiender...
  Ett tecken på helvetet kommer,
  Inga fler ord behövs!
  Och flickan tog den och hennes pärlande ögon gnistrade. Det här är verkligen en stjäla, verkligen en stjäla!
  Euphrosyne tog den och visslade. Ett par tallar skakade av visselpipan, som om bambupinnar hade fallit på dem. Och tunga kottar flög ner. De slog vikingarnas huvuden och bröt igenom dem tillsammans med sina hjälmar.
  Den blonda tjejen noterade:
  - Jag lät mina fiender gå till spillo,
  Mitt första drag, sista drag!
  Och nu återstod bara den största, bredaxlade vikingaledaren i gyllene rustningar.
  Och han vrålade till fullo:
  - Du har ingen chans! Jag har Thors yxa!
  Vikingabruten svängde och skickade en tsunamivåg från sin yxa.
  Flickorna var lätt täckta av snö.
  Men de reste sig snabbt.
  Elena förstod korgen som den gigantiska krigaren tappade och skällde:
  - Nåväl, få din motståndare i plånboken!
  Och hon tog den och skakade den.
  Elizabeth sjöng med ett sött leende:
  - Min pojke, min baby,
  Vid den här tiden sover du inte,
  Och i vilket okänt land,
  Dina tankar kommer att handla om mig!
  Vikingajätten svängde igen. Och i just den sekunden kände han en förvrängning av rymden. Och han, som en svanfjäder, sögs upp av en kraftfull dammsugare.
  Och jätten plattade ut i korgen och blev storleken på ett vallmofrö.
  Elena flinade och noterade:
  - Det här är verkligen en förvandling!
  Catherine sjöng med ett leende:
  - Det blir tvångsbehandling, och roliga förvandlingar!
  Elizabeth tittade oroligt upp på berget och anmärkte:
  - Det är en bomb gömd under snön!
  Elena gnisslade:
  - Kärn?
  Flickan med blått hår muttrade:
  -Ta din syster högre upp - thermopreon!
  Den rödhåriga krigaren vidgade ögonen och frågade:
  - Och hur neutraliserar vi det?
  Euphrosyne fnissade och kurrade:
  - För att göra detta måste vi släppa ut infraljud från våra röda bröstvårtor. Låt oss tjejer, vi alla fyra, göra detta unisont!
  Och krigarna tog och knullade med strömmar av enorm energi från sina rubinnipplar.
  Thermopreon bomb grymtade och stängdes av. Därefter började en högtidlig marsch spelas.
  Elena twittrade:
  - Den som vill ha en bomb får den i pannan!
  . KAPITEL nr 7.
  Flickorna kom ur virtuell verklighet. De har redan spelat tillräckligt, men affärer kommer först.
  Catherine anmärkte efter Wirths äventyr:
  - Så du behöver inte betala någonting. Och hur åker folk annars till attraktionerna?
  Elena sa med ett leende:
  - Det som är mest förvånande är att det fortfarande finns individer som läser böcker. Och det här passar inte in i några grindar alls.
  Elizabeth anmärkte:
  - Jag läser också ibland böcker, och ibland skriver jag dem till och med! Så låt oss inte betrakta detta som ett konstigt.
  Euphrosyne twittrade:
  Det finns många okända i ett främmande land,
  Du kan bli förvirrad och vilse...
  Till och med gåshud rinner längs ryggraden -
  Om du föreställer dig vad som kan hända!
  Därefter tog alla fyra tjejerna den och snurrade som en snurra runt dess axel. Och de började till och med stiga upp i luften. De är skönheter, det ska sägas att de är av kosmisk klass.
  Sedan frös tjejerna i luften, varefter Elizabeth noterade:
  - Vi är redan för distraherade från sökandet efter tjuvarna från den intergalaktiska raketen. Istället för att leta efter brottslingar spelar fyra mutantflickor narren eller har kul med olika värdelösa virtuella spel!
  Elena invände:
  - Virtual reality-spel utvecklar intelligens i hög grad. Detta bör inte glömmas.
  Ekaterina lade till:
  - Och även intelligens!
  Euphrosyne nickade:
  - Det finns inte tillräckligt med äventyr i livet, så vi tar dem i virtuell verklighet!
  Elizabeth nickade:
  - Det är sant, men vi ska inte glömma det huvudsakliga. Så låt oss skanna informationen från hypernätet.
  Och alla fyra tog det och sjöng:
  -Vi är superklassiga blodhundstjejer,
  Vi hittar alla fallna hår...
  Låt den gnagande hunden bryta sina tänder,
  Vi har en väldigt hög röst!
  Flickorna började titta på information från Hypernet. Men det var så mycket av det att det bokstavligen bländade dina ögon. Och inget betydande hittades. Något som du verkligen skulle kunna hålla fast vid. Hittills inget annat än doften av barndom.
  Elena föreslog:
  - Tänk om alla dagis kontrollerades?
  Catherine svarade med ett skratt:
  - Jag uppskattar din humor!
  Euphrosyne fnissade och noterade, också med ett skratt:
  - Ja, vi kanske också kan granska sinnessjukhus?
  Elizabeth nickade plötsligt:
  - Men det ligger något i den här idén. Det finns inte så många galna människor, tack vare förbättrad genetik. Men galenskap och genialitet går sida vid sida och hand i hand!
  Elena noterade här:
  "Kanske är vi lite galna också." De har levt i mer än två tusen år, men har ännu inte skilts från barndomen. Åtminstone är jag det. Precis som jag var, föreställer jag mig fortfarande som en barfotatjej från en barnkoloni.
  Catherine nickade på huvudet:
  - Ja det stämmer! Vi, båda jäklar, trampade i zonen! Resten vet inte detta, och det är det som skiljer dem från oss.
  Elizabeth invände:
  - Jag besökte den tyska fångenskapen och Stalins häkte. Så jag vet vad fängelse är. Och jag var tvungen att vara i vuxenförvar i lägret.
  Euphrosyne nickade:
  - Vi var inte i juniorzonen, men vi var alla fyra tvungna att besöka vuxenzonen. Kommer du ihåg hur vi frivilligt blev fångar i ett amerikanskt kvinnofängelse och utförde en intressant uppgift?
  Elena nickade med ett flin:
  - Jag kommer ihåg detta. Ja, det är bra när matronen rör vid dig och kommer in i alla dina hål. Det finns sådana utsvävningar i Amerika, och så många olika lesbiska. Det här är bara bra!
  Catherine sa argt:
  - Kanske! Men detta är inte huvudsaken.
  Elizabeth noterade med en mycket allvarlig blick:
  - Ja, vi behöver studera alla historier om psykisk ohälsa. Speciellt paranoid schizofreni. Ibland gör en sådan sjukdom en person mycket begåvad och samtidigt asocial. Det är här nyckeln till att lösa en komplex gåta kan hittas.
  Euphrosyne nickade med ett leende:
  - Det är allt. Bara rymdkraften är stor, den har biljoner människor, och det finns inte så få psykiskt sjuka av dem. Och vad kommer detta att ge oss? Tror du verkligen att en klinisk schizofren gjorde detta?
  Elena mindes:
  - Hitler hade tecken på en riktig, klinisk schizofren. Å ena sidan tyckte han till och med synd om fåren som slaktades för kött. Men samtidigt var han grym i verkliga handlingar mot människor, särskilt mot judar.
  Ekaterina noterade:
  - Troligtvis inte ens Hitler själv, utan hans nitiska hantlangare. Varför är dock inte lättare. Men i alla fall ett sökande bland psykiskt sjuka, i alla fall någon sorts ledtråd!
  Euphrosyne sjöng:
  Världen vilar på galenskap,
  Galenskapen sprider sig i stort...
  Spänningen är på topp,
  Visas med smärta och rädsla,
  Endast rädsla kommer att ge oss vänner,
  Endast smärta motiverar dig att arbeta,
  För jag vill ha allt mer och mer.
  Explodera hyperplasman i mängden!
  Elena fnissade och noterade:
  - Det här är blondinens verkliga sinne!
  Elizabeth tog den och kastade nålen med sina bara tår. Den flög över och träffade gubben och fäste insekten vid palmen. Och flickan noterade med en mycket nöjd blick:
  - Som ni ser kan jag! Och vi kan allt, även om vi är tvåtusen år gamla!
  Elena sjöng och blottade sina tänder:
  Två tusen års krig
  Krig utan rimliga skäl...
  Flickan är inte ensam i strid,
  Det är åtminstone få män kvar!
  Därefter gick flickorna, utan att säga ett ord, in på Hypernätet för att samla in information om psykiskt sjuka. De ville verkligen det här. Närmare bestämt var Elena, den rödhåriga vixen, väldigt nyfiken. Men resten av laget var inte särskilt sugna på att prova det själva.
  Elizabeth tittade igenom informationen i vild takt.
  Till exempel psykiskt sjuka personer på Venus. Som väntat fanns det bara fyra patienter med paranoid schizofreni: tre flickor och en pojke. Inte mycket för en stor planet. Det fanns även andra former av sjukdomen. Inte mycket heller.
  Elena noterade med ett leende:
  - Låt oss kolla på psykoserna, eller vad?
  Catherine tillade med ett flin:
  - Det vore en väldigt bra idé. Jag har inte sett galna människor på länge.
  Elizabeth föreslog:
  - Du kan kontakta dem via Hypernätet. Ta kontakt.
  Euphrosyne nickade:
  - Bra! Välkommen.
  Flickan med blått hår kontaktade omedelbart den första patienten. Utåt var hon en helt normal tjej, kanske vacker, som alla representanter för mänskligheten. Hon blinkade till Elena och frågade:
  - Älskar du mig?
  Flickan med blått hår svarade med ett leende:
  - Visst!
  Så hon vände sig om och kurrade:
  - Så älska med mig!
  Elizabeth fnissade och svarade:
  - Låt oss gå direkt till virtuella!
  Och flickornas kroppar exponerades och flätades samman till en boll. Och Elena började skanna dem. Och först och främst läste hon upp känslor och känslor och undersökte också minnet av den schizofrena flickan. Och detta var intressant på sitt sätt, även om minnet av den psykiskt sjuka flickan var unikt. Och ibland tog det exotiska former.
  Elizabeth var också lycklig och arbetande. Hittills har kontakten inte gett något värdefullt.
  Och generellt sett antydde logik och intuition att detta inte var det bästa sättet. Dessutom, även om ledaren är schizofren, är det osannolikt att han eller hon bara kommer att sitta på planeten och vänta tills de fångas och vänds ut och in.
  Den schizofrena tjejen frågade:
  - Du är så het... Förmodligen väldigt ung?
  Elizabeth utbröt automatiskt:
  - Nej! Jag är tvåtusen år gammal.
  Den schizofrena flickan vrålade:
  - Så du är gammal! Och du förför unga jungfrur! Gå ut härifrån!
  Elizabeth nickade:
  - Bra ridning!
  Och hon bröt sig från henne. Hur som helst, jag skannade hela mitt minne och hittade inget annat än nonsens. Fast ibland var nonsensen bisarr och väckte intresse med sin färgglatthet.
  Därefter kopplade den eviga flickan ur.
  Elena föreslog:
  - Kom igen nu!
  Och krigaren med rött hår tog det och hoppade genom det virtuella till den schizofrene unge mannen. Han var söt att se på, men han gnällde av rädsla när han såg den rödhåriga och mumlade:
  - Häxa!
  Elena fnissade och noterade med ett skratt:
  Häxa, häxa, häxa,
  Djävulskap...
  Och var kom häxan ifrån?
  Häxa, häxa, häxa,
  Jag är alltid vacker
  Allt annat är fullständigt skitsnack!
  Och den rödhåriga flickan blinkade med sina mycket ljusa smaragdögon.
  Den unge mannen mjuknade och nickade:
  - Vill du älska med oss? Vi bryr oss inte!
  Elena fnissade och kvittrade:
  - Och det har vi inget emot heller!
  Därefter flätades deras kroppar samman till en boll. Att ha sex över hypernätet är fantastiskt. Och det är trevligt, och det finns ingen infektion.
  Naturligtvis skannade flickorna pojkens medvetande, undermedvetna och minne. Schizofreni har många intressanta och färgglada saker gömda i sina huvuden.
  Och här kan man göra mycket och ha väldigt roligt. Även när allt laddades ner ville Elena inte skiljas från den unge mannen, och hon slets bort från honom med svårighet.
  Sedan var det två tjejer till. Här tog Euphrosyne och Catherine hand om dem. Dessutom samtidigt. Och det här är också jättekul, och du får mycket lärorikt. Och tjejerna, låt oss bara säga, är väldigt coola och fantastiska.
  Och de kan till och med sjunga väldigt färgglatt. Men de kommer inte att göra det utan anledning.
  I alla fall kontrollerade mutantforskare de fyra första paranoida schizofrena, men hittade inga signifikanta ledtrådar.
  Elena noterade:
  - Processen i sig är trevlig, men det finns inget väsentligt med det!
  Catherine twittrade:
  - Att hitta kidnappare med den här metoden är som att rota i en höstack på jakt efter en nål.
  Euphrosyne sa:
  - Det är förstås långt ifrån den bästa idén att söka så! Men det är en trevlig process.
  Och flickorna sjöng i kör;
  Ett två tre -
  Slita isär spionerna
  Fyra, åtta, fem -
  Döda banditerna!
  Elisabet mindes efter detta åter sitt härliga förflutna på andra världskrigets fronter och det ödesdigra, fruktansvärda fyrtioförsta året;
  Elizabeth kände hur hon störtade ner i en djup bassäng, hopplöst svart, och bara i höjderna flimrade stjärnornas brännande ögon olycksbådande. När du dyker blir trycket på bröstet starkare, släggor dunkar i huvudet och varje slag blir mer smärtsamt och tungt. Till slut nuddar hennes kropp botten, bakhuvudet känns kallt, flickan vill hoppa upp och kan inte röra sig. Här, runt omkring, på samma gång, från alla håll kan man höra ett gnisslande, några små varelser som prasslar. Elizabeth känner sitt hjärta slå vilt i bröstet. Råttor, stora som kaniner och flerfärgade, med en övervägande blodig nyans, rusar mot henne. De rusar och börjar slita. Elizabeth skriker och... Kommer till sinnes.
  Två tyska soldater känner på flickan och lyfter sedan plötsligt upp henne i håret:
  - Schnell! Res dig, kärring!
  Elizabeth reser sig och är ostadig. Flickan vänder på huvudet, det är tungt. Wow! Men allt verkar vara intakt.
  Tyskarna bygger kolonner av fångar, män och kvinnor var för sig. Elena blev till och med förvånad över att så många gav upp. Vissa kvinnor, mer än femtio, är inte synliga, de sårade verkar helt enkelt ha blivit avlivade av nazisterna. Vi uppmanade flickorna med gevärskolvar (nästan alla kvinnliga soldater var unga och nyligen draftade) och körde vidare. Det var ganska varmt, några kvinnor fick sina tunikor avrivna och "struttade runt" i sina skjortor.
  Elizabeth frågade kapten Valentina Sinitsa, som hade ett par imponerande blåmärken i ansiktet:
  - Så vad nu, Valya?
  Kaptenen, en tjugoåttaårig, ganska söt rödhårig flicka, svarade:
  - Det är okej, om natten är mörk så rymmer vi!
  Elizabeth tittade på sig själv:
  - Ja tror jag! Fångenskap är inte för sovjetfolket. Det verkar inte vara några skador, fragmenten har förbarmat sig över min kropp. Det är bara ett ljud i mitt huvud.
  Valentina svarade:
  - Du verkar ha blivit chockad. Brr! Men jag förstår inte själv hur jag hamnade i fångenskap. Maskinpistolen fastnade och de andra flickorna gav upp. Som ett resultat blev jag fångad som den siste dåren.
  Elizabeth nickade:
  - Ja, en bra start på kriget. Innan hon ens hann döda en tysk blev hon tillfångatagen. Vild skräck! Vad händer om vi inte har tid att fly?
  Valentina svarade:
  - Du vet, du är ovanligt vacker. Guldhårig, med en perfekt figur. Jag har aldrig sett en vackrare tjej än dig!
  Elizabeth viftade bort det:
  - Varför behöver jag dessa komplimanger? Och du är inte en kille.
  Kaptenen anmärkte:
  - Man kan helt enkelt bli våldtagen.
  Elizabeth var förvirrad:
  - Vad innebär det att våldta?
  Valentina blev uppriktigt förvånad:
  - Vet du inte?
  Elizabeth blinkade med ögonen:
  - Teoretiskt, såklart, jag vet, men...
  Valentina spände ögonen:
  -Har du aldrig provat det med en kille?
  Elizabeth skakade negativt på huvudet:
  - Självklart inte! I allmänhet bör en kommunist inte bli moraliskt korrupt och älska utanför äktenskapet!
  Valentina ryckte på axlarna:
  - Hur säger man! Enligt min mening är detta en personlig fråga för alla. Dessutom är män alla olika, och du får glädje av dem på ditt eget sätt. Det är inte så lätt att gissa, men min man blir snabbt uttråkad.
  Komsomol-tjejen som gick till höger invände:
  - För en person är huvudsaken andlig kommunikation, och inte djurinstinkter.
  Valentina höjde fingret:
  - Låt oss inte prata om oanständiga ämnen. Kanske är det bättre att prata om partiet och byggandet av kommunismen?
  Elizabeth ville säga något när ordern kom att kolumnen skulle sluta.
  De befann sig direkt framför ett betongområde, som närmades av ett par lastbilar och en personbil. Samtidigt dök ytterligare en kolumn med förföljda kvinnor upp. Av deras klädsel att döma var de civila.
  En fet tyska kröp ut ur en khakifärgad tysk bil. Han hade ett obehagligt, dåligt rakat ansikte med trippelhaka och en märklig dubbelpipig maskingevär slängd över hans axlar. Men mössan, som emblemet lyste på - två blixtar, avslöjade en SS-man. Fascisten kom ut framför flickorna och befallde på bruten ryska:
  - Likvärdig! Uppmärksamhet!
  Flickorna ställde sig automatiskt upp, deras militära träning tog ut sin rätt. En av tjejerna tvekade dock och fick en rumpa på rumpan.
  SS-officeren grymtade belåtet, tittade på kvinnans ben och befallde:
  - Alla tar av sig stövlarna!
  Flickorna ryste och ett mullret svepte genom raderna. Den tjocke tysken gäspade demonstrativt och muttrade håglöst:
  - Den som inte lyder kommer att hängas! - Och så plötsligt ett hotfullt rop. - Schnell! Schnell!
  Flickorna började ta av sig skorna. Elizabeth kände hur hennes händer rörde sig automatiskt. Det känns som att det är vanligt för henne att underkasta sig fascistiska monster. Hon tog av sig ena stöveln och kände den behagliga värmen från betongytan med sin bara fot. Sedan den andra, försiktigt på nya, nyligen utgivna läderstövlar (de i canvas dyker upp först i slutet av kriget). Sedan hördes skrik. En ung flicka, inte äldre än sexton år gammal, hoppade ut och skrek:
  - Jag tar inga bilder, era idioter! Det vore bättre om de tog ner mig död!
  Den tyska svinen gav ett tecken, två långa SS-män tog tag i flickan och drog henne till en förberedd galge.
  Flickorna-krigsfångarna suckade, men ingen vågade invända, tydligen hade chocken av fångenskapen effekt.
  - Haka på henne! - Den tjocke fascisten skrek. - Låt honom inte dö direkt! Djävulen kommer att veta hur man gör motstånd.
  Den unga flickans kläder slets av, och SS-mannen petade till och med en cigarr i skönhetens rosa bröstvårta. Flickan skrek och skrek:
  - Kom ihåg att jag heter Tanya! Död åt nazisterna!
  SS-officeren vrålade:
  - Riv ut hennes tunga!
  En mordovorian hoppade fram till flickan med ett skrynkligt smutsigt förkläde och en tång i händerna. En annan nazist klämde flickans kinder och öppnade hennes mun. Hon försökte göra motstånd. men krafterna är för ojämlika. Blod rann ur flickans mun och hon själv svimmade av den smärtsamma chocken. Det fascistiska monstret kastade sin utrivna tunga och trampade på den med sin stövel. Nazisterna hängde snabbt upp den hängande nakna flickan kant på en vass skeppskrok. Hon utbröt ett svagt rop och darrade, tagen till sinnes av den extra smärtan. Bliss skrevs på fascisternas ansikten, den där otroliga känslan av sadistisk tillfredsställelse när man orsakar smärta för sina medmänniskor. Även om det är en vacker tjej med blont hår. Här blandas ett sexuellt inslag med sadism.
  Elizabeth slöt ögonen för att inte se sådan godtycke. Under tiden närmade sig en kolonn av fångar, civila kvinnor, dem. Nazisterna tvingade dem också att ta av sig skorna. De utvalda kvinnorna var unga, ingen av dem såg över trettiofem eller under sexton ut. Starka vitryska kvinnor, mestadels ljushåriga, blåögda, trevliga att se på, blod och mjölk.
  Den tjocke officeren befallde igen:
  - Ta av dig ytterkläderna!
  Elizabeth rodnade plötsligt, tänk om nazisterna lämnade henne helt naken? Och mina fingrar håller redan på att knäppa upp min tunika. Civila kvinnor gråter och stönar som om de skulle avrättas. En av dem har en bebis i händerna. Nazisten rycker den ur hans händer. Mamma kvinnan rusar och blir knivhuggen i magen med en bajonett. Han faller och brister ut i ett hjärtskärande gråt. SS-officeren springer till barnet, kastar honom under hans fötter och börjar trampa på honom. Dessutom ser han till att han inte dör omedelbart och bryter sina känsliga armar och ben.
  Mamman ylar och dras till galgen, för att hängas på en krok medan den fortfarande lever. Längs vägen sliter de våra kläder i bitar och slår oss med gevärskolvar. Sedan, på slutet, rycker de upp den lemlästade kvinnan och skrattar glatt, som om de var stenade på marijuana.
  Elizabeth viskade:
  - Och finns det en gräns för deras illdåd? Vem födde dem, en kvinna eller en varg?
  Valentina sa med passion:
  - Vi kommer aldrig att förlåta och glömma det här. Fascisterna kommer att betala hundra gånger för vart och ett av sina grymheter.
  Elizabeth svarade:
  - Hela Tyskland räcker inte till det här.
  Valentina skämtade:
  - Det som är kvar går till Japan!
  Huvudnazisten hade fortfarande inte lugnat sig, galenskapen brände i hans matta ögon, hans lilla mun var krullad:
  - Nu varnar jag dig! Vi tar dig till tyskt territorium. De som beter sig bra kommer att ha en bra plats, mat och i framtiden hedersmedborgarskap i Stortyskland. Men om någon flyr, då ska jag för varje flykting beordra att tjugo gisslan ska brännas levande. Förstår du mig? - Skurkens dån intensifierades. - Och nu kommer du tydligt att se vad det innebär att inte lyda Führern.
  Nazisterna rusade in i en kolumn med civila kvinnor och valde ut tio av de fulaste att titta på. De släpades utan ceremonier i håret och slogs ner i en hög. Därefter började SS-männen sno kvinnorna med taggtråd. De skrek desperat och försökte fly. Som svar fick de gevärskolvar på axlarna och bröstet.
  Den tjocke officeren log nöjt:
  - Nåväl, nu en fackla för dem! Låt dem "njuta" av smärtan!
  Och återigen fascistiska djurs idiotiska skratt. Tre SS-män med degenererade ansikten släpade ut bensintanken och skruvade av locket. Trots avståndet nådde den äckliga lukten av bränsle Elizabeth. Det verkar ha varit lågoktanig bensin som producerats genom hydrolys av kol. Führern hade inte tillräckligt med naturlig olja för all sin många utrustning, även med hänsyn till leveranser från Sovjetunionen, så fysikerna i det tredje riket visade uppfinningsrikedom. Denna bensin hade det speciella med en lägre förbränningstemperatur än vanligt, och även det faktum att den började frysa redan vid nio minusgrader. I sinom tid kommer detta att påverka krigets gång. Kvinnorna, vridna med taggtråd, viftade desperat med armarna (de som hade dem fria). Nazisterna log och skrek något på tyska.
  Elizabeth frågade desperat:
  - Kommer de verkligen att eldas upp?
  Valentina svarade argt:
  - Nej, de släpper dig! De ger dig också tårtor för resan!
  Elizabeth brast i gråt:
  - Och det är fortfarande så grymt! Okej, män, men varför skulle kvinnor lida så mycket!
  Valentina föreslog:
  - Tyskarna behöver bara slavar som slavar. Och slaven måste frukta och lyda. Detta är en diktatur baserad på rädsla. Och för att skrämma måste du tillfoga smärta.
  Elizabeth blinkade med sina blå ögon:
  - Och för att göra dig arg måste du göra ont!
  En låga bröt ut, elden spred sig inte lika snabbt som med vanlig bensin, kvinnorna slet, försökte bryta tråden, blod droppade från deras kroppar, skars upp av nålar.
  Det verkade för Elizabeth som om tiden kom förvånansvärt långsamt, som en orm, en frisk vind blåste och hennes kropp, knappt täckt av en lätt skjorta, kändes kall.
  Lågorna uppslukade till slut alla kvinnliga martyrer, och deras skrik blev mycket högre. Huden fick blåsor och skalade av framför mina ögon. Lukten av bränning blev starkare och starkare. Han mådde illa och tårarna rann från flickornas ögon. Huvudfascisten galade med ett illvilligt flin:
  - Om någon springer iväg så bränner jag er alla! Heil! Heil Hitler, universums störste härskare!
  De fascistiska soldaterna tog fram munspel från sina bälten och spelade glatt på dem. Dessutom är det tydligt att nazisterna inte led av total brist på hörsel. Men detta gjorde att musiken verkade ännu mer olycksbådande.
  Den tjocke officeren skrek på ryska:
  - Musik flödar, musik, musik! Ibland ledsen, ibland andas blygsamt! Som dansar glatt till tonerna av en pipa som lyser upp själen! Musik flödar, musik, musik, bort med sorg, sluta störa tyskarna! Oändligt, evigt, ungt, vilket får dig att vilja leva så mycket!
  Hans assistent, en rödhårig officer, galade:
  - Alla dansar! Tja, kärringar, dansa, annars bränner jag er alla!
  Flickorna började försiktigt röra på sina bara fötter. Huvudfascisten skrek högt och viftade med armarna:
  - Leva upp! Kom igen, tikar och horor, kom igen!
  Flickorna började röra sig mycket snabbare i oenighet, men det påminde lite om en kulturell dans, utan snarare en vild dans av papuanerna, Paraguays kust!
  Fascisterna sprang fram till kvinnorna och slog dem i ansiktet med knytnävarna, skrek och grymtade något hjärtskärande.
  Huvudfascisten gjorde en gest. En pojke i Hitler Jugents uniform gav honom en flaska konjak. Den feta grisen drog rakt ur halsen, den fyrtiogradiga vätskan värmde magen. Borov frågade pojken på ett snyggt sätt:
  - Du är redan fjorton, jag ger dig tillåtelse att skjuta vilken hora som helst!
  Det var besvikelse i pojkens ansikte:
  - Och bara skjuta? Den är för mjuk! - utbrast han.
  Den feta jäveln grymtade:
  - Vad vill du göra med henne?
  Pojken sa:
  - Skruva ihjäl honom och tänd sedan eld på honom!
  - Okej, kom igen! Skynda dig bara, dessa brudar måste fortfarande föras till Tyskland i tid.
  Pojken, gnistrande med sina bländande, välputsade stövlar, rörde sig längs raden av kvinnor. Han flinade rovdjur och log grymt. Då och då stannade den unge nazisten och sparkade den eller den kvinnan i magen, men gjorde inget val.
  Elizabeth bad till någon okänd, men inte mig! Men den unge mannen stannade bara framför henne och pekade med fingret:
  - Den här horan är min!
  Elizabeth frös, darrade förrädiskt och hennes solbrända ansikte blev blekt. Huvudfascisten invände oväntat:
  - Nain!
  Den fascistiska pojken blev kränkt:
  - Och varför är det så?
  Borov svarade:
  - Hon är för vacker! Bara en underbar tjej, du kan ge henne till någon general och få mycket pengar.
  Den unga nazisten gick motvilligt med på:
  - OK! Bara för att du vägrade min första begäran kommer jag att tortera två horor!
  . KAPITEL nr 8.
  Pojken vände sig om, sprang snabbt runt och valde två yngre tjejer. Den här gången hade han bråttom, fruktade att hans lagliga byte skulle kunna ryckas bort.
  Flickorna sprang ut på torget på egen hand, kanske hoppades de att den stilige pojken skulle förbarma sig över dem om de var lydiga. Den unge mannen fnyste föraktfullt:
  - Gå på knä och kyss mina stövlar!
  Flickorna föll ihop och kröp. De kysste självsäkert den polerade huden och kände den starka lukten av dyr svärtning. Hitler Jugents son tog plötsligt flickorna i håret och lyfte dem med våld:
  - Vadå, kärringar! - Pojken väste på ryska. - Trött på att leva? Ta nu av dig kläderna omedelbart!
  Flickorna tog febrilt av sig kläderna och lämnade dem kvar i trosorna. Den unge sadisten beordrade:
  - Lägg dig på klämmorna.
  Flickorna lade sig lydigt ner och SS-assistenterna säkrade sina armar och ben i särskilda lager. Pojken körde med fingrarna över flickornas förföriska rosa klackar, som ännu inte hunnit samla damm. Han kände plötsligt en stark upphetsning och skrek hjärtskärande:
  - Ge mig en tung piska!
  Hantlangarna lämnade över piskan. Det var inte enkelt, utan bestod av glödhet tråd med skarpa stjärnor. Påverkan från ett sådant vapen är mycket känsligare.
  Elizabeth kände feber när hon tänkte på vad som väntade henne. Här är fascismens monstruösa flin, när människor förvandlas till djur. Och dessa helvetesplågor av monster som har förlorat grundläggande mänskliga känslor.
  Piskan visslar olycksbådande och faller på flickornas bara ryggar. Slaget mot benet skär genom huden och köttet. Den unge fascisten spinnade belåtet han kände sig som en riktig Gud. Ja, det var en gudom av ond och oförstörbar vilja, utan den minsta känsla av medkänsla. Men Hitler Jugent lärde ut att medkänsla är svaghet! Medlidande, en dålig känsla, är inte värdig en sann arisk. Det räcker inte att döda fienden, han måste fås att lida och förödmjukas på det elakaste sätt. Slaverna är en underlägsen nation som judarna, och att döda en slav är som att döda en galen hund. Vad är samvete? En helvetesfälla för själen, uppfunnen av judar och ryska filosofer. En sann arier känner ingen ånger, bara en sak orsakar honom irritation, att han dödade få fiender. Men att grymt tortera en kvinna eller ett barn är den högsta manifestationen av arisk tapperhet.
  Trosorna sprack under slagen från den heta tråden och ramlade av skinkorna. Flickorna skrek först, men pojken var stark över sina år, och de tystnade snabbt och förlorade medvetandet av fruktansvärd chock. Hitlers bödlar var dock inte rådlösa; de förde ner förberedda hinkar med isvatten (med hjälp av ett lägerkylskåp) på huvudet på de unga skönheterna. Under tiden värmde den unge sadisten igen tråden på elden och förde ner den på flickans bara fötter. Och igen fruktansvärda skrik, skrik där det inte fanns något mänskligt.
  Elizabeth kunde knappt stå på benen, det verkade var kraften kunde komma ifrån att stå emot detta. Det var något som saknade den minsta betydelse, långt bortom mänsklighetens gränser. Det är konstigt hur en så söt pojke, nästan ett barn, kunde göra detta. Det är helt enkelt otroligt hur mycket fascism deformerar själar, även barns. Så förlama uppfattningen av en hel generation!
  Flickorna tystnade igen, och vatten hälldes över dem igen. Men trots alla ansträngningar blev de torterades skrik tystare och tystare. Från axlar till fötter hade de olyckliga martyrerna inget livsutrymme kvar. Till slut tröttnade pojken, torkade svetten från pannan och spottade honom genom tänderna i riktning mot kolonnen av olyckliga kvinnor.
  - Trött på det! Kan du bränna dem?
  De sönderrivna flickorna rörde sig inte längre, förmodligen hade lidandet överskridit ett visst mått. Nazisterna sprang fram till de olyckliga, inte särskilt generöst droppande bensin, och satte eld på dem. Flickorna rörde sig inte ens, även om elden sakta slukade deras kött med välbehag.
  Vid det här laget hade skriken från de eländiga varelser som brändes levande också lagt sig, vars hela skuld endast låg i att de skulle bli en tydlig demonstration av nazismens orubbliga vilja!
  Den tjocke jäveln viftade med sin sneda näve.
  - Tja, horor? Jag hoppas du förstår vad ett pund är värt! Och nu, ställ upp och marschera steg för steg mot ditt nya öde.
  Kvinnorna stod orörliga, lika chockade som de var av grymheten och mardrömsliknande spektaklet.
  Den fascistiska pojken, utan att tveka, tog en pistol och, flinande rovdjur, sköt flickan i benet:
  - Du hörde, sa de, marsch!
  Skottet väckte kvinnorna, Elizabeth kände Valentinas milda händer på hennes axlar.
  - Låt oss gå, min trogna kamrat, för att hämnas, du behöver leva!
  Flickan svarade modigt:
  - Och jag svär att jag kommer att överleva!
  Under tiden sköt den unge jäveln på den vridna, fallna flickan. Samtidigt försökte han bryta både hennes armar och ben. Jag ville inte göra slut på tjejen direkt, för att lyssna på skrik av smärta är mycket trevligare än skratt.
  Den svårt skadade flickan blev liggande på vägen, den unga fascisten gjorde inte slut på henne, och de grep henne med en krok i revbenet och drog henne till galgen.
  Den tjocke SS-mannen klappade pojken på huvudet:
  - Min kära vän! Du är precis som Führern som barn! Du vet, den store Adolf hade ett gräl med en tjej redan i första klass. Så han och hans två vänner slängde henne på vägen hem. De fångade henne och band henne och började misshandla henne. De brände henne med eld, bröt hennes ben, stack ut hennes ögon och sedan hällde unge Adik svavelsyra i halsen på henne, hämtat från kemilektionerna. Då var Hitler bara sju år gammal, och han var redan kapabel till en modig handling värdig en arisk make.
  Den unge nazisten grimaserade och frågade:
  - Var flickan judisk?
  - Nej, slav! Österrike-Ungern kollapsade för att tyskarna blev förrådda av slaverna, så Führern lovade att förgöra dem! - Borov drog handen över hans hals. - Generellt sett förtjänar apor mildhet, men det gör inte slaver!
  SS-männen höjde sina tassar unisont:
  - Heil Hitler!
  Unga, barfota, halvklädda kvinnor gick snabbt längs vägen. Nazisterna åkte på speciella fyrhjuliga eskortcyklar (för att inte slösa bensin på att eskortera undermänniskor). Elizabeth, chockad över nazisternas grymheter och flagranta omoral, var tyst de första timmarna, hon tänkte inte ens på någonting, utan gick halvsovande. De andra tjejerna verkade inte heller vara på humör för att prata, åtminstone om sekulära ämnen.
  Medan barfotatjejerna gick på den släta asfalten utlagd på sovjetisk mark kändes fötterna mer eller mindre bekväma. Men efter att ha passerat den förstörda gränsposten, befann de sig på polskt territorium... Vägen visade sig vara täckt med fint grus och vass krossad sten och grävde ner sig i flickornas bara fötter. Elizabeth hade de senaste åren inte ofta råd med barfotapromenader och kände snart hur hennes bara klackar skoningslöst började slita och bränna. För att distrahera sig själv pratade hon med Valentina:
  - Så vad ska vi göra nu?
  Kaptenen svarade tyst efter en paus:
  - Vi kan inte springa, annars kommer alla tjejer att dödas! Samtidigt finns det ingen ork att stå ut med detta heller!
  Elizabeth föreslog:
  - Tänk om vi ordnar en flykt för alla?
  Valentina nickade:
  - Det är precis vad jag tänker på. Det är bara tekniskt svårt att göra något sådant här. Titta hur många vakter det finns runt omkring.
  Elizabeth yttrade Suvorovs fras:
  - De ylar inte i antal, utan i skicklighet!
  Valentina svarade:
  - En av huvudorsakerna till Suvorovs segrar var de ryska truppernas bättre stridsträning och fysiska träning. I synnerhet de turkiska trupperna fick inte lära sig bajonett- och hand-till-hand-strider, så de föll snabbt isär. Men med fransmännen var det svårare, särskilt eftersom bajonetten uppfanns i Frankrike.
  Elizabeth svarade bestämt:
  - Men vi vann!
  - Ja, vi vann. Men för att vara ärlig, det är inte så lätt som de säger i läroböcker. - Valentina suckade. - Priset för seger är för högt, det kan försämra värdet på troféer.
  Elizabeth mumlade:
  - Vi pratar inte om troféer. Den största trofén i krig är ett räddat liv. I allmänhet, som Stalin sa: "En soldat har inget kön."
  Valentina föreslog:
  - Bli då en pojke, så blir det lättare för dig.
  Elizabeth ryckte till:
  "Jag skulle inte ha något emot att bli pojke själv; pojkar är mycket friare."
  Valentina visslade:
  - Varför?
  "För att deras fötter är strävare och jag känner att jag går på kol." - gnisslade Elizabeth.
  Valentina svarade:
  "Och jag känner att jag blev slagen i hälarna med käppar under en lång tid, men jag måste uthärda det." Det är möjligt att vår fångenskap kommer att dra ut på tiden, och det kommer inte att hända. Jag hörde att kvinnor i koncentrationsläger bara får skor när snön faller, och även då är de gjorda av trä.
  Elizabeth ryste:
  - Träskor för en flickas fötter är helt enkelt tortyr en gång, när jag fortfarande var skolflicka, tog jag på mig dem på ett museum och gick längs korridoren. De är så obekväma och faller av hela tiden.
  Valentina rättade:
  - Och de gnuggar dina fötter fruktansvärt, och de håller dig varm på vintern väldigt dåligt. Bastskor är mycket bättre, de är varmare och mjukare.
  Kvinnorna från byn var mer rutinerade och klagade inte, men bloddroppar hade redan börjat dyka upp bland de urbana kvinnorna och präglade sig själva med spåren av graciösa, ungdomliga fötter på gruset.
  En flock ME-109-jaktplan flög över himlen, de flög på relativt låg höjd, och man kunde till och med se hakkorset på vingarna.
  Elizabeth anmärkte:
  - Jag undrar, var är vår härliga Migi?
  Valentina svarade motvilligt:
  - Jag tror att de lämnas ofyllda. I allmänhet har tyskarna en intressant ny produkt, miniatyrbomber, de kan till och med hängas från stridsflygplanens vingar. De faller till marken som hagel. Det tar inte en stridsvagn, men det är ganska effektivt mot infanteri eller flygplan, särskilt lätta sådana som IL-16.
  Elizabeth anmärkte:
  - I vårt land verkar det som att sådana "småsaker" också var på väg att gå i produktion. Vi var lite sena. I allmänhet, det tunga arvet från tsarsystemet, omstruktureringen av industrin från kapitalistisk till socialistisk.
  Valentina lade till:
  - Plus, inbördeskrig. Under det tjugoförsta året sjönk industriproduktionen sju gånger jämfört med det trettonde året. Miljontals människor dog, landet förstördes och till skillnad från tsarregeringen gav ingen oss lån. Självklart hann vi inte göra så mycket. Hitler fångade oss i ett ögonblick när armén precis hade börjat upprusta.
  Elizabeth höll med:
  - Du är här. Vi har gjort mycket, men vi har inte hunnit göra mycket. Hela Europa arbetar för Wehrmacht. Europa! Och tsarryssland höll på att förlora kriget, trots att Tyskland hade sina huvudstyrkor i väst. Nu befinner vi oss i en taskig situation.
  Och när kommer våra stridsvagnar till Europa?
  Valentina svarade:
  - Jag ville att det skulle hända snart! Men jag kämpade också i Finland, därför är jag inte så full av optimism, vår armé är inte riktigt redo för krig.
  En ung flicka med juniorsergeantens axelband kom in i samtalet:
  - Jag tror att om två veckor kommer våra stridsvagnar att befria Warszawa, och om en månad Berlin.
  Valentina skakade på huvudet och spred sin röda man:
  - Jag skulle vilja tro det här, men... Nazisterna ockuperade fjorton europeiska länder på mycket kort tid. Detta talar om Wehrmachts mycket stora styrka, och i tre och en halv månad var vi upptagna med den lilla finska armén. Jag vet vad krig är. Nej, i det här fallet är fienden mycket starkare än oss!
  Den unga flickan var förvirrad:
  - Så, kan vi förlora?
  Valentina svarade:
  - I princip, ja, men...
  Flickan gnisslade:
  - Vad men...
  Valentina svarade:
  - Nazisterna kommer att bli sina egna gravgrävare. Se hur de begår grymheter. Alla från hav till hav kommer snart att resa sig mot dem. Även pionjärerna kommer att kämpa mot fascismen, jorden kommer att brinna under ockupanternas fötter. Nazisterna kommer att kvävas i sitt eget blod. Deras beslut att attackera Sovjetunionen skulle vara ett ödesdigert misstag. Eller snarare, en katastrof, och fascismen kommer att utplånas från planeten.
  Elizabeth höll med:
  - Nej, vampyren Hitler kan inte undkomma asppålen. Men hur många av våra städer kommer att förstöras och byar brännas. Och vi är dårar, eftersom vi vet om den förestående attacken, vi grävde inte ens skyttegravar.
  Valentina nickade instämmande:
  - Jag tror att Pavlov kommer att bli skjuten.
  Elizabeth viftade bort det:
  - Det handlar inte om Pavlov. I allmänhet måste ordern att föra armén till full stridsberedskap ges personligen av Stalin.
  Valentina nickade:
  - Absolut, du har rätt. Men tydligen ville ledaren skjuta upp krigets början till sista minuten, särskilt eftersom Wehrmacht inte var redo för vintern, och om vi hade vunnit minst en månad hade Wehrmacht inte varit redo. Och 1942 skulle vår armé ha blivit mycket starkare. Det som oroar mig är Churchills och Roosevelts ställning. De kan sluta en hedervärd fred med Tyskland och till och med ta emot en del av sovjetiskt territorium. Dessutom kan Japan försöka ta revansch för nederlaget i Manchuriet. Och då kommer vi att hamna i en ring av isolering.
  Elizabeth flämtade när hon trampade på en vass sten, hennes fot började genast blöda och hennes blåslagna tår började värka ännu mer. Hon tyckte att fascisterna kanske inte behövde dem, även om de behövde nya och bra skor, utan snarare en önskan att förödmjuka och orsaka smärta. I Rus ansågs ju bara fötter vara ett tecken på fattigdom, inte utan anledning fanns det ett uttryck luffare, det vill säga en tiggare. Nu återstår det att se om hon klarar av att nå stopp. Och om hon ramlar, vad händer med henne?
  Som i samklang med hennes ord, skrek en av de unga flickorna, med blodiga, brutna ben:
  - Det är det, jag orkar inte mer!
  Och hon satte sig och sträckte sina långlidande ben framåt. Nazisterna körde fram till henne och bensin hällde på flickans huvud. Hon hoppade upp kraftigt, men det var för sent, den övergivna tändaren flammade upp och den olyckliga kvinnan uppslukades av en brinnande låga.
  Flickan, som skrek utdraget, rusade för att springa, de andra fångarna spridda åt sidorna. Efter att ha passerat kolonnen föll martyren och förlorade medvetandet, strömmar av lågor brände den olyckliga kvinnans lungor och hennes död var fruktansvärd. Ett hotfullt rop följde:
  - Schnell! Schnell! Död åt de som släpar efter!
  Flickorna satte fart i förtvivlan. Elizabeth stönade tyst och haltade, hennes fötter exploderade av smärta, som av en beröring av ett varmt strykjärn. Men hon, som andra tjejer, höll ut.
  För att distrahera sig själv lite sa Elizabeth:
  - Vi kanske kan sjunga Internationalen?
  Valentina skakade på huvudet:
  - Dessa monster kommer att skjuta oss alla. Ha tålamod! Bara fötter, särskilt de av unga människor som vi, blir snabbt grova. Vi kommer att bestå och överleva. Seger kommer att vara för Röda armén. Även om alla kapitalister tar till vapen mot oss. När allt kommer omkring, från taigan till de brittiska haven, är Röda armén den starkaste!
  Elizabeth knöt sina nävar:
  - Men det finns ingen starkare rysk anda,
  Vi kommer att återuppliva oss från ruinerna!
  Rysk krigare, ta ditt svärd snabbt,
  Vi kommer att stå och vinna igen!
  Efter det blev det på något sätt lättare, och även den brännande smärtan i mina blodiga ben blev svagare.
  Solen höll på att gå ner, nazisterna blev mer och mer nervösa och uppmanade tjejerna att fortsätta.
  Det blev fräschare, vinden blåste behagligt över de svettiga ansiktena. Elizabeth anmärkte:
  - Det ser ut som att till och med solen är på vår sida!
  Valentina log kraftfullt:
  - Kommunismens sol är alltid för oss!
  Skuggorna på vägen förlängdes och blev mörkare och mörkare. Nazisterna tände lyktor, vilket gjorde utseendet på deras cyklar mycket mer mystiskt det fanns en känsla av mystik i den. Elizabeth föreställde sig redan att dessa inte var nazister, utan fruktansvärda monster. En sorts mångfacade Viy, eller ghouls. Konstigt nog gjorde detta att nazisterna inte var läskiga, utan till synes overkliga. Elizabeth började nynna på en sång:
  - Där, på okända stigar, dansar djävlar i sandaler! Nåväl, Koschey åt för mycket kålsoppa!
  Valentina flinade:
  - Du är som alltid oefterhärmlig!
  Till sist dök ett signaltorn upp i fjärran och mörkläggningshus blev synliga. Det betyder att deras resa redan är nära slutet. De flesta av flickorna var redan utmattade, var vid den sista punkten av fysisk utmattning och höll bara fast vid överlevnadsinstinkten.
  Elizabeth frågade Valentina, som om hon borde ha vetat detta:
  - Kommer de att mata oss?
  Kaptenen svarade skämtsamt, även om det var svårt för henne:
  "För tyskarna är vi som boskap, och ingen lovade att mata boskapen på vägen."
  Elizabeth sa argt:
  "Då river jag strupen på Hitler!"
  Ytterligare några hundra smärtsamma steg, och flickorna började föras till ett speciellt läger. Det såg ut som om det hade förberetts för krigsfångar i mörkret kunde man se träbaracker, samt torn och ett staket med taggtråd. De började separera kvinnorna i baracker och försökte placera civila och militära män separat. Fångarna var dock så trötta att de inte ens tänkte på att fly. De kollapsade helt enkelt på grova träkojer. Elizabeth, som gick med sina trasiga, blodiga fötter på det nedtrampade gräset, upplevde en salig känsla. Äntligen kommer hon att kunna förlora sig själv i sömnen. Men när hon redan var på väg in i baracken hoppade två SS-män fram till henne och vred utan ceremonier sina händer.
  - För vad? - skrek flickan.
  - Ryska, Schwein! Följ var du blir tillsagd!
  Elisabet leddes ut ur lägret, och de passerade tornen och järnportarna. Först trodde flickan att de ville skjuta henne, men sedan var hon rädd att tortyren väntade henne. Tänk om fascisterna tror att flickan har en viktig hemlighet?
  Hon leddes till en herrgård dekorerad med en basrelief av lejon. Konstigt nog lugnade åsynen av det rika godset Elizabeth att det inte var som medeltidens dystra tortyrkällare. Dessa monster kan dock tortera och plåga var som helst, och så länge de vill.
  Hon leddes in i byggnaden, flickans bara fötter rörde vid den frodiga sammetsmattan och sjönk in i den.
  Ett starkt elektriskt ljus blinkade. En man i livrä dök upp, kastade en tillfällig blick på flickan och befallde:
  - Tvätta hennes fötter!
  Elizabeth satte sig i en stol, och en piga prydligt klädd i vitt kom med ett silverfat med vatten. Pigan var vitryska polska till födseln och kunde ryska. Doppade sina ömma fötter i en bassäng med varmt vatten och började försiktigt gnugga dem. Elizabeths flickaktiga fötter var en ynklig syn. Det fanns bokstavligen inget livsutrymme kvar på dem, fingrarna slogs av. Och ändå var den vitryska skönhetens ben vackra och värda en prinsessa eller en grekisk gudinna.
  Pigan tvättade noggrant bort dammet och blodet och torkade varje finger. Sedan frågade hon med sympati i rösten:
  - Det verkar som att du har det riktigt illa, älskling?
  Elizabeth svarade:
  - Andra fick det värre. Jag har inget att klaga på ödet.
  Den polska kvinnan nickade:
  - Jag tror att allt kommer att sluta bra för landet Sovjet.
  SS-männen avbröt samtalet och plockade upp Elizaveta och drog in henne i en lyxigt inredd hall. Flickan gjorde svagt motstånd, de kastade henne, slog igen dörren, och sedan, som ett spöke, dök en fet galt upp. Redan fram till kolik i min hjärna rasade en välbekant röst:
  - Tja, birdie, kommer du att vara undergiven?
  Elizabeth försökte hoppa iväg, men den till synes klumpiga nazisten visade sig vara smidigare. Han hoppade plötsligt mot flickan och slet av hennes skjorta och avslöjade ganska stora, fasta bröst med bröstvårtorna uppåt. Flickan knäböjde honom i ljumsken, men fascisten förväntade sig trots allt detta, det är inte svaglingar som tjänstgör i SS, och han parerade attacken.
  - Stå emot, det blir ännu roligare.
  Det tjocka svinet rusade mot henne igen och slet av sig resterna av hennes kläder, i första hand hennes byxor, men plötsligt ylade han hjärtskärande:
  - Ja, du biter fortfarande, kärring.
  Halvnaken Elizabeth bröt sig loss och rusade till den motsatta dörren, hon hoppades att det kanske inte skulle finnas några soldater där. Hon öppnade den och fick genast ett kraftigt slag mot hakan. En muskulös tonåring med en naken överkropp dök upp framför henne. I honom kände hon till sin fasa igen den unge sadisten från Hitler Jugent. Han log rovdjur med snövita tänder:
  - Och du är temperamentsfull!
  Den tjocke SS-mannen gnisslade:
  - Jag tillåter dig att använda den med mig. Du är redan vuxen, och det är dags att prova kvinnokroppen.
  Den unge Hitleriten svarade:
  - Jag har inte våldtagit ryssar än.
  Elizabeth kände sig sjuk över att hon kunde bli våldtagen och berövad sin ära av en tonåring. Hon, tjugoett år gammal, behöll sin oskuld, och nu måste hon skiljas med helighet, inte med sin älskade sovjetiska kille, utan med sådana degenererade som världen aldrig har sett. Tjejen skrek hjärtskärande, men den stora fascisten och den inte så lilla killen attackerade henne på en gång. Grisen vägde åtminstone en och en halv centner, och trötta Elizabeth kände hur snabbt hennes kvarvarande styrka avtog.
  Samtidigt krossade den unga sadisten hennes händer och nöp hennes bröst. Till sist föll hon, och monstret tog henne grovt, med en brunstig galts delikatess. Elizabeth upplevde fruktansvärd smärta och kastade sig in i helvetet.
  Ja, hon hade de starkaste intrycken av detta. Kommer aldrig att glömmas.
  Under pausen störtade även Elena in i minnen.
  Hon flydde direkt från kolonin till fronten. En barfota tonårsflicka, i turbulensen 1941, befann sig på ockuperat territorium och agerade först partipolitiskt.
  Den första tysken hon fångade visade sig vara en ganska stilig ung man. Elena älskade till och med honom. Sedan, utan att veta vad hon skulle göra med honom, ströp hon honom med ett rep. Och detta var hennes första elddop.
  Den unge mannen höll på att kvävas i snaran. Och Elena ströp honom och sjöng:
  - Vi ska se dig i ögonen först,
  Och så steker vi dig och äter dig!
  Den rödhåriga vixen skrattade illa. Ja, tyskarna var inte alls läskiga. Och det var synd att döda dem. Tills Elena såg brända hyddor och förstörda hus.
  Och efter det tog hon en av de tillfångatagna tyskarna och band honom upp och ner i armar och ben. Vilket, jag måste säga, är väldigt coolt av henne. Flickan är, låt oss säga, extremt aggressiv och stridbar.
  Medan hon fortfarande var i barnkolonin lärde sig Elena att kasta olika destruktiva föremål med sina bara tår. Hon lyckades göra detta mästerligt. Och hon slog till och med ner insekter med kottar och nålar. Det är sant att denna nivå av skicklighet kom till henne efter mutationen. Innan dess kastade hon bara granater med fötterna.
  Kriget gick dåligt för Sovjetunionen till en början. Det fanns många anledningar. En av dem är att trupperna inte fick lära sig att försvara sig, utan bara att attackera. Och detta fick naturligtvis inverkan i det verkliga kriget.
  Elena träffade en tjej Lara i skogen, även hon rödhårig och en flykting. Till skillnad från den förhärdade Elena blödde Lara på sina bara fötter och gick med stor svårighet.
  Elena tvättade sina sulor och bandagede dem. Eftersom flickan kan bli smittad. Och han lyfte upp henne på hennes axlar och bar henne.
  Lara sa tårfyllt:
  "Tyskarna piskade min mamma så hårt att hon kröp iväg på händer och knän." Och bara för att hon var medlem i Komsomol, även om hon inte gick med i partiet.
  Elena log:
  - Vispad? Det är inte så läskigt än. De kunde ha hängt honom.
  Flickan sjöng:
  Om, under lång tid, under lång tid,
  Om den är lång, längs stigen,
  Spring, stampa och spring,
  Men förmodligen, då förmodligen
  Det är möjligt, det är möjligt, det är möjligt,
  Du kan åka till Afrika!
  Elena skrattade och sjöng som svar med stor entusiasm;
  Vi är i djungeln i de vilda apornas land,
  Där bananerna är gröna finns det massor av kannibaler!
  Vi var tvungna att övervinna havet,
  Med sådan sprudlande energi!
  
  Ryssland beordrade oss att gå -
  Nå dit ekvatordiket!
  Nåväl, Gud är en och inte en,
  Och så har vi mer än en granat
  
  De skickade unga pionjärer i strid,
  De sa att det bara var en praktikplats!
  Så att alla är en vågad pojke,
  Energin hos stora raketer accelererar!
  
  Jag skjuter med ett maskingevär precis mot målet -
  Jag dödade fighters med khakifärg!
  De kommer inte att kunna ta över vårt fosterland,
  Pindos och andra mobbare!
  Ett sådant fosterland är en rasande ordning -
  Lär dig, pojke, att kämpa som ett grymt lejon!
  Och om den röda ledaren gav ordern,
  Var inte en patetisk clown!
  
  Skalhöljet brände allvarligt på min kind,
  Hon har inga stela skäggstubbar än!
  Men tro mig, jag har tjänat mitt fosterland länge,
  Tänk inte, ni svaga tonåringar!
  
  Vår var omgiven av Mau-Mam-stammen,
  De har inga spjut, men granatkastare!
  Som svar kommer vi att slå med stål,
  Ryska piloter kommer att hjälpa från himlen!
  
  I Ryssland kommer varje krigare från en krubba,
  Bebisen sträcker sig efter pistolen!
  Och besegra inkräktarnas armé,
  Dikterna sjöngs av barden om bedrifterna!
  . KAPITEL nr 9.
  Flickorna återupptog utredningen igen. Och de började från Venus till Merkurius. Planeten närmast solen är täckt av ett skyddande kraftfält, och det finns många industrianläggningar på den. Kvicksilver har enorma reserver av värdefulla metaller, och solens närhet gör att den kan ta emot energiflöden för att smälta olika metaller.
  Därför är denna planet annorlunda. Den har både en trädgårdsstad och en industrimetropol, där robotar främst arbetar.
  Elena anmärkte under flygningen:
  - Merkurius är kanske den tråkigaste planeten i universum. Eller åtminstone i solsystemet.
  Elizabeth noterade:
  - Men det är inte hela tiden att spela spilllikins. Vi måste göra något mer seriöst.
  Catherine anmärkte tveksamt:
  - Hur kommer ett besök på Merkurius att hjälpa ur utredningens synvinkel?!
  Euphrosyne twittrade:
  - Men av girighet Kva-Kva-Kva,
  Och av dumhet...
  Men från elakheten av Kva, Kva, Kva,
  Och av snålhet!
  Och även från skryt,
  Kwa, kwa, kwa! Kwa, kwa, kwa!
  Merkurius kan inte göra det åt oss
  Vi blåste den här masten torr!
  Och alla fyra tjejerna kommer att skratta som galningar. Det här är verkligen coola kvinnor.
  De flyger i sina stridsdräkter till Merkurius och på vägen släppte de samtidigt in i cafeterian.
  Där köpte de färgglada kakor gratis på Hypernet tillsammans med en cocktail och något annat gott att skölja ner.
  Och de började roa sig, flygande och hoppande, som om det fanns pigga hästar under dem.
  Elizabeth noterade med en mycket nöjd blick:
  - Vi gillar ibland att göra oväsen,
  Kämpa för varandra!
  Catherine nickade med nöje:
  - Ja, vi ska bokstavligen flytta berg för varandra!
  Elena fnissade och kvittrade:
  - Våra vassa huggtänder,
  Klor, tänder, nävar...
  Så de ser fram emot en bra kamp!
  Spring iväg snabbt
  Stora djur och små,
  Vem är starkare än alla djuren?
  Vi är mutant tjejer!
  Euphrosyne noterade med ett skratt:
  - Och mycket, måste jag säga, starkare! Låt oss ta krokodilen och slita isär den!
  Flickorna flög och såg redan den röda planeten från ena sidan i närbild. Det mesta är öken med industribyggnader och robotar. Men det finns också oaser med himmelska platser. Som är väldigt vackra. Och som det är brukligt bland människor som domineras av flickor finns det statyer med fontäner.
  Allt detta, låt oss säga, är super!
  Elizabeth anmärkte:
  - Det finns något i våra huvuden, ordet super, blinkar för ofta! Det är som att vi är tonårsflickor.
  Catherine nickade med ett leende:
  - Ja, det är vad vi är... Vad förväntar du dig av professionella krigare? Vi dödade så många människor i krig att ibland även vi själva blir rädda.
  Elena nickade och sjöng:
  - Den som är människa föds till krigare,
  Även om det är en stor synd att döda inför Gud...
  Men det fanns en gång en romersk legion...
  Och nu är det mycket hyperplasma i striden!
  Euphrosyne anmärkte logiskt:
  - Och ändå, än så länge har vi inga seriösa spår! Förresten, det finns inga patienter med paranoid schizofreni på Merkurius alls. Det finns dock en psykopat. Och hon ritar väldigt bra för hand!
  Elizabeth fnissade:
  - Målar hon med pensel?
  Den blonda flickan invände:
  - Nej! Tuschpennor, men det gör det väldigt bra.
  Elena noterade:
  - Ja, det är en ovanlig aktivitet att rita för hand. Men se, flickan läser en pappersbok. Detta är en sällsynt händelse, men ibland händer det.
  Flickan med blått hår frågade:
  - Har du, rödhårig, läst böcker?
  Elena nickade:
  - Ja! I ett tidigare liv. Tills Internet dök upp, och möjligheten att se alla filmer på en smartphone. Då blev det ointressant att läsa.
  Catherine nickade:
  - Ja! Boken är till och med underlägsen film, och ännu mer än datorspel i virtuell verklighet. Vi kanske borde ha lite kul? Annars inspirerar inte ett besök hos en psykopat mig.
  Elizabeth invände:
  - Vi har ett huvudmål: att hitta ett kapat intergalaktiskt rymdskepp. Och inte bara vandra runt i andra världar, eller förstöra virtuella monster. Låt oss kolla på psykopaten och återvända till jorden. Det finns många fler olika psykos där.
  Elena noterade:
  - Befolkningen på jorden är större. Även om jag tvivlar på att detta kommer att ge något. Det vore bättre att flyga till Sirius och fånga Vishy!
  Catherine blev försiktig:
  - Tror du att chefsdesignern står i ledtog med kidnapparna?
  Den röda harpan skakade på huvudet.
  - Det är osannolikt, men vi kan hitta oväntade ledtrådar. Dessutom kanske han kan berätta var du ska gömma detta rymdskepp!?
  Euphrosyne frågade sarkastiskt:
  - Ett ord två gånger i en fras - kanske?! Detta är symboliskt och säger något.
  Elizabeth sa:
  - Och vi ska besöka psykopaten. Låt henne göra våra porträtt med tuschpennor, så ska vi under tiden skanna hennes hjärnor och undermedvetna.
  Elena nickade instämmande:
  - Det här är bra!
  Flickorna begav sig till en av oaserna. Allt om det var mycket magnifikt och högtidligt.
  Och en enorm fontän sköt upp i himlen. Det var i form av en griffin täckt med hyperguld, som hölls vid utsträckta armar av fyra muskulösa flickor, även de i ädelmetall, med en naken överkropp och korta kjolar.
  Och fontänen sprutade högt upp i himlen, ungefär en mil hög.
  Elizabeth noterade:
  - Fint ställe!
  Elena nickade och sjöng:
  - Flickor cirklar ovanför Merkurius,
  De är kraftfulla i sin styrka...
  Här är en skönhet som kastar en granat,
  Döda helvetesmonstret snabbt!
  Den här gången bestämde sig tjejerna för att kommunicera med den psykiskt sjuka kvinnan inte via Hypernätet, utan direkt.
  De närmade sig, eller snarare, flög upp till huset, som bestod av en serie av sju rosa elefanter som stod ovanpå varandra. Människor med psykiska funktionsnedsättningar bodde och hade roligt i denna trevliga anläggning.
  Tjejerna kontaktade psykopaten och bad mycket artigt att få rita ett porträtt.
  Flickan med en psykisk störning var vacker, men hennes frisyr på huvudet var något overkligt. Bara Picasso kunde ha skrivit detta efter att ha rökt mycket gräs. Mycket pretentiöst. Och det finns även tatueringar i ansiktet och på kroppen. Och även extremt konstnärlig, inklusive hybrider av växter, djur, en blandning av en cykel, en örn, en tippbil, en kamel och en pumpa. Och mycket mer. Flickan var nästan naken, bara klädd i tunna trosor, men hon avbildades på ett sådant sätt att det helt enkelt var läskigt.
  Det är direkt uppenbart: hon är en psykopat.
  Och när hon log kunde man se att hennes tänder var färgade som markörer. Det här är tjejen.
  Hon svarade hårt:
  - Jag ska rita dig, men det kommer att kosta mycket!
  Elizabeth nickade:
  - Bra! Vi är rika.
  Elena invände:
  - Att slänga pengar under utredningsprocessen är inte produktivt!
  Catherine nickade:
  - Jag tror också det. Ändå är det bättre att få pengar än att spendera dem.
  Elizabeth kutade:
  - Vet du, vi är de kända fyra tjejerna som blev mutantninjor!
  Psycho girl frågade:
  - Tja, vad då?
  Elizabeth noterade:
  - Jag kan rita ditt porträtt medan du ritar oss! Dessutom inte med tuschpennor, utan med olja på duk. Vill du ha det så?!
  Den psykopatiska tjejen nickade:
  - Ja... Men hur mycket kommer det att kosta?
  Flickan med blått hår svarade:
  - Du ska göra en skiss åt oss, så gör vi det åt dig!
  Flickan, helt avantgardistisk till utseendet, nickade:
  - Kvasar! Då ritar jag dig, och du ritar mig, och ingen är skyldig någon!
  Elena fnissade och noterade:
  Det är inte mitt fel, det är inte mitt fel,
  Den där Musse Pigg är släkt med mig!
  Den psykopatiska flickan gav dem klartecken att besöka hennes hem.
  Insidan är ganska rymlig och full av ritningar. Det är sant att de till utseendet är delirium hos en schizofren. Så ovanligt och konstigt.
  Flickan själv är en mycket bra figur, men hon är fruktansvärt målad. Men samtidigt vackert. Och hon blinkade åt mutantflickorna.
  Jag tog upp tuschpennor och började rita. Dessutom, inte bara med händer, utan också med bara tår. Dessutom finns det fyra ritningar samtidigt.
  Elizabeth är inte heller slarvig, och hon förberedde penslarna och beställde både färger och duk från Hypernet. Och hon använde också sina bara, mejslade fötter.
  Andra mutantkrigare började skanna psykopatens hjärna. Och de gjorde det väldigt energiskt, men samtidigt omärkligt.
  Som Elizabeth förväntade sig började den psykopatiska flickan rita de fyra på ett mycket pretentiöst och extremt extravagant sätt.
  När Elena såg detta började hon också hjälpa sin blåhåriga partner med sina bara tår.
  Ja, tjejerna var ganska vilda. De ser ut som skönheter, men de är gjorda av händer och bara fötter av en psykopat, vem vet vad.
  Catherine twittrade:
  I en låda med pennor
  Cirkusen brukar vara full...
  En clown går på lina
  Jonglering med ringar!
  Euphrosyne fnissade och noterade med ett leende:
  - Ja, det är vackert när de skildrar oss så här!
  Elizabeth sjöng:
  Jag ritar, jag ritar för dig,
  En brokig bild, stående vid fönstret...
  JAG SAKNAR DIG jag saknar dig,
  Coola tjejer - du är den enda vi har!
  Den psykotiska tjejen fnissade:
  - Bra! Kanske du älskar med mig?
  Elizabeth log och svarade:
  - Först, avsluta med att rita oss, så ritar vi dig!
  Elena nickade och gurglade:
  - Och för att göra det roligare för dig tror jag att jag kommer att sjunga!
  Och den rödhåriga drottningen började utföra något extravagant och på samma gång patriotiskt och mycket bekant för flickorna;
  Vi är tjejer som går med i Komsomol,
  De svor en ed att vara trogna mot fäderneslandet...
  Så att ett rasande nederlag väntar nazisterna,
  Nåväl, låt oss leva i Ryssland under kommunismen!
  
  När allt kommer omkring är Lenin med oss, som metall,
  Tillverkad av brons, som är starkare än något stål...
  Jag drömde om att vända upp och ner på världar,
  Som det stora geniet Stalin testamenterade!
  
  Vi kommer att göra fäderneslandet svalare,
  Och vi kommer att höja fäderneslandet över stjärnorna...
  Låt det bli framgång med Komsomol-medlemmarna,
  Trots att våra små fötter är helt kala!
  
  Fascisten attackerade mitt hemland,
  Samurajer kommer fräckt från öster...
  Jag älskar Jesus och Stalin,
  Och jag tror att vi kommer att slita motståndaren i stycken!
  
  När allt kommer omkring är den berömda guden Svarog med oss,
  Vilket skämtsamt kommer att bygga upp kommunismen...
  Starkast av allt i universum är den härliga familjen,
  Det kommer att tillföra medvetenhet och vilja till oss!
  
  Jag tror att vi aldrig kommer att ge upp,
  Fäderlandet kan inte bringas på knä...
  Kamrat Stalin, ljus stjärna,
  Och vår lärare är det vise geniet Lenin!
  
  Vi kommer att göra vårt fosterland,
  Vackrare och mer strålande på planeten...
  Och du vet, det kommer att finnas en mördarpistol,
  Låt vuxna och barn ha kul!
  
  Bränn Svarog, bränn inte i ditt hjärta,
  Du är skyddshelgon för alla svärd i Ryssland...
  Vi kommer snart att bygga ett starkt paradis, tror jag,
  Jesus kommer, helig mission!
  
  Lita inte på Hitlers gäng, vänner,
  Att hon vinner lätt och hotfullt...
  Vi är alla en familj -
  Och tro mig, det är inte för sent att älska ditt fosterland!
  
  Herren den allsmäktige kommer att skydda oss alla,
  Kommer att hissa den trefärgade flaggan över marken...
  Och det onda rovdjuret kommer att förvandlas till lek,
  Vi kan också klara av Satan!
  
  Jag älskar det stora fosterlandet,
  I hela universum finns det ingen vackrare du,
  Vi kommer inte att sälja Ryssland för en rubel,
  Låt oss bygga fred och lycka i universum!
  
  I vårt fosterlands namn, en dröm,
  Stora Ryssland kommer att resa sig...
  Allt annat är bara fåfänga
  Och en ny messias kommer att vara med oss!
  
  Åh Lada, min allsmäktige,
  Du kommer att ge kärlek och frid till den ryska...
  Jag vänder mig till dig och ber dig,
  Och om det behövs, slå till med blixten!
  
  Maria, himlens Guds moder,
  Universum gav Jesus...
  För din skull har den store Guden uppstått,
  Folk har inte riktigt tappat smaken!
  
  Observera att Komsomol-medlemmar är så här:
  Rysslands gudar är högt respekterade...
  Vi är stora söner till fosterlandet,
  Ryssar vinner alltid!
  
  Vi måste be till fosterlandet, vänner,
  Perun, Yarilo och Svarog är kraftfulla...
  Vi kommer att vara mycket starka män,
  Och vi kommer att blåsa bort även molnen på himlen!
  
  Nu har fienden redan drivits tillbaka från Moskva,
  Du sårar nazisterna mycket...
  Vi är trogna Jesus och Stalin,
  Och det kommer att finnas gott om stridsvagnar med vapen!
  
  Nej, fienden kommer inte att kunna stävja ryssarna,
  Eftersom våra krigare är allsmäktige...
  Godkända prov, bara en femma,
  Så att varje pojke skulle vara väldigt stark!
  
  Tro mig, Stalingrad kommer att bli strålande,
  Och vi kommer att hålla honom från anfallet...
  Riddarnas segerrika inriktning kommer,
  Trots att blodet rinner i en okontrollerbar ström!
  
  Flickor barfota i kylan,
  De springer, hälarna blinkar...
  Och de kommer att slå fascisterna med knytnävarna,
  Den osällskapliga Kain kommer att tillplattas!
  
  Allt kommer att bli bra, folk vet,
  Vi kommer att upptäcka konstellationer i rymden...
  Det är trots allt en synd att tvivla på tapperhet,
  Och det kommer att finnas en man på Guds tron!
  
  Vi kommer snart att återuppväcka de döda med vetenskap,
  Vi kan bli yngre och vackrare...
  Över oss finns en kerub med guldvingar,
  Min vackra mamma Ryssland!
  Medan tjejerna sjöng pågick arbetet. Och nu var fyra teckningar klara. De avbildade snarare någon sorts apor, som istället för en kropp hade en klocka med visare, ögon som fat, vingar som ett bi och blommor istället för öron.
  Elizabeth förblev dock inte i skuld. Hon behövde inte ens förvränga någonting. I verkligheten såg den psykopatiska tjejen galen ut.
  Men ingenting, tjejen med ett stört psyke var glad. Och hon kysste till och med Elizabeth. Och hon bjöd in henne att älska.
  Flickan med blått hår svarade:
  - Vi har bråttom, vi har akuta ärenden, kanske en annan gång!
  Elena noterade:
  - Jag kan göra det med henne. Jag älskar tjejer, speciellt med tatueringar!
  Psykopaten blinkade:
  - Låt oss!
  Elizabeth invände:
  - Antingen gör vi det tillsammans, eller så går vi!
  Ekaterina föreslog:
  - Låt oss vara fem stycken i en kvart. Hur som helst, det är ingen brådska!
  Euphrosyne nickade:
  - Kroppen brinner, jag saknar tillgivenheten.
  Euphrosyne nickade:
  - OK! Låt oss!
  Och alla fem tjejerna tog det på en gång och flätade ihop sig till en boll.
  En kvart senare var allt detta himmelska nöje över. Och tjejerna gick skilda vägar igen.
  De fyra, som tog ritningarna, flög ut på gatan. Elena noterade:
  - Det blev ett stort äventyr!
  Elizabeth höll med:
  - Det kan inte bli bättre.
  Catherine twittrade:
  Världen flyger som en orkan
  I tjejernas sagor...
  Sparkade -
  Det var en chock!
  Catherine kurrade:
  - Vi kommer att sopa bort fienden med ett slag,
  Vi kommer att bekräfta Glory med ett stålsvärd...
  Tro mig, det var inte utan anledning som tjejerna slog alla,
  Om det behövs dödar vi det som vägglöss!
  Och krigarna är återigen i spänningen av attack. Energin i dem är väldigt stor.
  Därefter föreslog Elena:
  - Låt oss äta. Och vi kommer att beställa en lokal jerboa i ultrachokladsås.
  Catherine nickade:
  - Ja! Denna best kan bara slukas gratis på den lokala cafeterian. Det kostar mycket pengar att beställa på Hypernet.
  Elizabeth log och tvivlade:
  - Är du säker på att det är helt gratis här?
  Euphrosyne sa med luft från en expert:
  - Om du berättar en intressant historia är det gratis. Om du är för lat för att berätta och inte har tid, då för pengar!
  Elena grimaserade:
  - Fi! Berätta mer för publikens nöje!
  Elizabeth invände allvarligt:
  - Och jag personligen har inget emot att träna mitt sinne! Och faktiskt, jag ska ta det och berätta något intressant för dem.
  Flickan med gult hår kvittrade:
  - Och vad? Låt oss försöka. Det kommer att bli bra!
  Och tjejerna flyttade till cafeterian där de säljer lokala jerboas i en speciell sås.
  Krigarna gick och skanderade:
  Våra skönheter slår som en misshandel,
  Bryter ryggar och revben...
  Vi kommer att rusa igenom som en orkan
  Och tro mig, det kommer att bli väldigt läskigt för dig!
  Tjejerna visste förstås mycket om sig själva. Elena kämpade på vintern, barfota i kylan, och lyckades samtidigt göra mirakel. Hennes fotspår i snön var mycket graciösa och vackra. Flickan försökte till och med en gång göra affärer. Hon doppade sina bara fötter i färg och gjorde tryck på vitt papper. Och sålde den för pengar. Och det fanns köpare.
  Och nu måste du skriva någon sorts berättelse för mat. De är inte så fattiga att de slösar bort sin fantasi på barns berättelser.
  Flickorna befann sig i en mycket lyxig cafeteria. För att hindra publiken från att bli uttråkad under berättelserna visades magnifika tecknade serier på ett hologram.
  I det här fallet om gåshudsninjan. Och det var oerhört vackert och roligt. Så gåshudsninjan tog den och slog tassen i asfalten, den sprack och skurken, som såg ut som en haj med en människokropp, ramlade igenom och fastnade. Hur han kommer att skrika av smärta. Och även två pirayor med kroppar av björnar beströddes med mjöl från påsar som hade rivits upp av chakrakastet.
  De stänktes från topp till tå, och de började nysa och höjde ett moln av vitt damm.
  Elena hoppade fram till roboten, som delade ut lokala jerboas i en mycket dyr ultrachokladsås, och kvittrade:
  - För oss alla fyra i form av en shish kebab!
  Försäljningsroboten nickade:
  - Kommer du att betala med kort, kontant, eller ge bort din historia!?
  Elizabeth svarade med ett leende:
  - Bättre historia! Vi älskar att skriva och berätta allt. Våra språk är så långa.
  Catherine sa med en visselpipa:
  - Och tänkande alternativt begåvad.
  Robok frågade:
  - Vem ska berätta? Eller är ni tillsammans på en gång?
  Elena vrålade:
  - Låt mig berätta bättre!
  Catherine nickade:
  - Låt det vara rött! Hon kommer återigen att säga något roligt om andra världskriget. Och vackra tjejer.
  Elizabeth twittrade:
  - Ja, i det här avseendet är vi tjejer väldigt coola! Och den rödhåriga? Ja hon kan!
  Elena öppnade sin charmiga mun och började väva en berättelse;
  Det finns många dimensioner i universum. I ett av dem blev Adolf Hitler offer för ett av de många mordförsöken. Bara den 20 april 1941. På Führerns födelsedag lyckades engelska spioner spränga nazist nummer ett i luften.
  Och detta förändrade, och avsevärt, historiens gång. Führerns efterträdare var Hermann Göring. Han vägrade att attackera Sovjetunionen. Generellt sett trodde nazist nummer två att det var omöjligt att slåss på två fronter tills Storbritannien var färdigt. Dessutom innehöll paraden den 1 maj nya sovjetiska KV-2-stridsvagnar. Och nazisterna skrämdes av sina 152 mm vapen. Ja, T-34 är en farlig maskin.
  Göring fortsatte kriget i väster. Efter erövringen av Kreta utdelade tyska flygplan ett förkrossande slag mot Malta. Göring, som var mindre sentimental än Hitler, förklarade totalt krig och införde allmän värnplikt i de ockuperade områdena.
  Tyskarna förstärkte Rommels kår och tog Tolbuk med storm. Sedan inledde de en offensiv mot Egypten. Malta föll, en lyckad landning ägde rum. Sedan gick Franco med på, efter det tyska ultimatumet, att storma Gibraltar.
  Fallet av denna fästning gjorde det möjligt att blockera den engelska flottans tillträde till Medelhavet. Och tyskarna började överföra trupper till Marocko över det kortaste avståndet.
  Som ett resultat, redan under andra halvan av fyrtioelva, erövrade fascisterna hela norra Afrika, och, viktigare, Mellanöstern.
  Sedan fortsatte kriget. Stalin höll sig till vänlig neutralitet. Japan förklarade krig mot Storbritannien. Och USA, som är typiskt för dem, befann sig i positionen: min hydda är på kanten.
  Tyskarna erövrade resten av Afrika, och deras huvudproblem var inte de brittiska trupperna, utan avståndet, bristen på vägar och sträckta kommunikationer. Dessutom var det en framgångsrik kampanj mot Indien. Därefter träffade de tyska enheterna japanerna.
  Och sommaren 42 skedde äntligen landningen i Storbritannien. England var vid den här tiden försvagat av ubåtskrigföring och massiv bombning. Dessutom gick luftoffensiven, efter erövringen av Afrika och Asien, såväl som totalt krig, mer framgångsrikt. Yu-188, Do-217 och Focke-Wulf klarade sina uppgifter ganska framgångsrikt.
  Och de pressade Storbritannien...
  Landningen skedde i augusti, och på många ställen samtidigt. Den moderniserade T-4 och Tiger-tanken deltog i striderna för första gången. Storbritannien besegrades på arton dagar.
  Och i september, tillsammans med japanerna, erövrade de Australien. Att helt störta det brittiska kolonialsystemet.
  Därmed slutade en annan militär kampanj av det tredje riket. Segerrik och med enorma erövringar. Men det slutade förstås inte där. Nazisterna har det mäktiga Sovjetunionen vid sin sida, som har samma världsomspännande ambitioner som nazisterna.
  Och Hermann Göring började förbereda sig för krig. Huvudsatsningen gjordes på de senaste tankarna: "Panther", "Tiger", "Lion", "Mouse". Plus moderniserade T-4:or och olika självgående vapen. Inklusive de formidabla "Strumtigers", "Ferdinands", "Bumblebee", "Rhino" och andra.
  Dessutom började Tiger-2 dyka upp i juni, vilket rent praktiskt är en bra tankförstörare.
  Men Stalin har också något att svara på. KV-3, som väger sextioåtta ton med en 107-millimeters kanon och en initial projektilhastighet på 800 meter per sekund. KV-5 med två kanoner på 107 och 76 mm och frontpansar på 170 mm. Och KV-4 som väger hundra sju ton och frontpansar på 180 millimeter. En hel kull av tunga och supertunga stridsvagnar.
  En sorts tävling med tyskarna för att se vem som ska lansera tyngre fordon i produktion.
  Plus utvecklingen av tyngre maskiner. Men fortfarande i projektet.
  Inom flyget lanserade tyskarna produktionen av ME-309 och Yu-288, den nya Do-317, och HE-177, HE-129, den moderniserade Focke-Wulf-familjen. Och viktigast av allt, jetflyg. Först av allt, stridsflygplanet ME-262. Än så länge är det dock ofullkomligt.
  Sovjetunionen hade också Yaki, Migi, Laggy, PE-2, TU-3, IL-2, PE-8 i tjänst. Och många föråldrade bilar.
  Tyska stridsflygplan var kanske överlägsna de sovjetiska i beväpning och hastighet, men var något underlägsna i manövrerbarhet, men bara horisontellt, med en fördel i vertikalen.
  Generellt sett måste det erkännas att tyskarna, med resurser från en betydande del av världen, har ökat tillverkningen av maskiner många gånger om. Och de var redo för allvarliga övergrepp.
  Sovjetunionen hade omkring trettiotredje tusen stridsvagnar mot Tredje riket, de flesta lätta. T-34 var ganska populär, men T-50, ett lättare fordon, tillverkades också mycket.
  Tyskarna begränsade nästan produktionen av lätta pansarfordon och förlitade sig på tyngre fordon. Den mest populära tanken var tänkt att vara Pantern. Men även med tiotals miljoner slavar hann nazisterna inte färdigställa sin stridsvagnsflotta.
  Och de saknade bilar, särskilt de nyaste. Dessutom uppstod betydande problem med transporten av Maus och Lion-tanken. Vilket inte heller är honung alls.
  Det måste sägas att automatgeväret MP-44 också precis började komma in i Görings trupper. Den tyska armén är talrik, men inte helt upprustad.
  Hon har inte tillräckligt med tid. Och du kan inte heller skjuta upp operationen för länge - hösten och vintern ligger framför dig. Och Göring riskerade att slå först. Trots att nazisterna inte har tillräckligt med stridsvagnar har de bara lite mer än tjugofem tusen. Inom flyget är det något bättre förhållande: piloterna har trappats upp. Sovjetunionen har lite mer än fyrtio tusen flygplan, Tyskland har över femtio tusen, och nästan alla är av de senaste märkena.
  Det viktigaste är Wehrmachts överlägsenhet inom infanteri. Efter att ha rekryterat många Hiwi och utländska divisioner, satte tyskarna in mer än tjugo miljoner soldater.
  Sovjetunionen, även med hänsyn till mobilisering, kunde inte lägga upp mer än tolv miljoner. Dessutom måste du fortfarande behålla armén i Fjärran Östern för att slå tillbaka Japan.
  Samurajerna satte också in tolv miljoner soldater, tio miljoner av dem direkt mot Sovjetunionen.
  Dessutom ett betydande antal lätta och medelstora tankar. Och dessutom är det inte alls svagt flyg och en stark flotta.
  . KAPITEL nr 10.
  Så det var inte lätt för Ryssland. Göring beslutade att inte skjuta upp kriget tills ett tillstånd av full stridsberedskap, utan att slå till omedelbart. Och hans horder gick till offensiv den 22 juni 1943. Som det visade sig redan under de första dagarna var Sovjetryssland inte alls redo för ett försvarskrig. Trupperna fick lära sig att slå fienden på sitt eget territorium och inte att försvara sig. Och det finns inga försvarsplaner, och trupperna är inte tillräckligt bemannade med officerare, och många försvarsstrukturer är inte färdiga. Det blev kort sagt dåligt på något sätt.
  Röda armén är faktiskt en offensiv armé och inte särskilt kapabel att sitta i skyttegravarna. Och nazisterna började gå in i djupet av det sovjetiska försvaret ganska snabbt. De bröt igenom de sovjetiska truppernas försvar. Och redan den 30 juni intog de Minsk. Och vi gick vidare. Röda armén var inte särskilt framgångsrik i att försöka motanfalla.
  Men det var lite mening... Den 20 juli bröt nazisterna in i Smolensk. Och strider utbröt om fästningsstaden. Nazisterna försökte desperat avancera ytterligare, men fick motangrepp. Och japanerna kom från öster.
  Dessutom gick turkarna, portugiserna, spanjorerna, brasilianarna, argentinarna och andra in i kriget mot Sovjetunionen. En sådan vild press uppstod.
  Under fruktansvärd press föll Sovjetunionen in. Och sedan föll Kiev, sedan omringades Donbass, Leningrad. Och det avgörande anfallet på Moskva började. "Möss" och andra metaller klättrade in i striden.
  Här är fem vackra tyska tjejer som slåss på musen. Gerda, Charlotte, Christina, Magda och Frida.
  De slåss i Wehrmachts tyngsta fordon. Vad är "mus"? Hundraåttioåtta ton tomma. Och 185 mm sidopansar och 240 mm frontpansar. Med två vapen.
  Men samtidigt rör sig tanken knappt på grund av sin stora massa. Flickorna inuti är nästan nakna och bär bara en mycket avslöjande bikini. Och väldigt kurvig och vacker.
  Gerda slår med bara foten och öppnar eld från en 128 mm kanon. Charlotte och Eva serverar skalet. Flickorna är nästan nakna och muskulösa. En dödspresent som väger tjugoåtta kilo kommer ut ur bagageutrymmet. Och den rusar med en hastighet av 930 meter per sekund. Detta är en kolossal destruktiv kraft.
  Den träffar en sovjetisk KV-3 och ramlar in sin rustning på avstånd. Krigarna utbrister unisont:
  - Oj, viken svamlar!
  Och de blottade sina pärlande tänder. Flickornas skönhet är imponerande. De är helt enkelt naturens magi.
  Gerda siktar återigen luftvärns- och snabbskjutspistolen och säger:
  - I detta rop finns en törst efter en storm...
  Christina avfyrar en 75 mm kanon och säger:
  - Ilskans kraft, passionens låga!
  Charlotte och Christina eldar tillsammans. De kraschar den sovjetiska KV-2 och twittrar:
  - Riddaren hör allt förtroende för segern i detta rop!
  Och krigarna blinkar åt varandra.
  Eva sköt mot det sovjetiska infanteriet med en 75-millimeters kula. Avslutade ett dussin soldater. Och hon fnissade och slog sina bara fötter på rustningen:
  - Jag skjuter och dödar hänsynslöst!
  "Mouse" fungerade rytmiskt och förstörde tankar. Han rörde sig inte snabbt, utan envist. Och han rörde sig långsamt och krossade fiender.
  I allmänhet, i verklig historia hade denna tank aldrig tid att slåss. Istället föll valet på den mer avancerade modellen E-100. Det sista fordonet hade de karakteristiska egenskaperna hos E-serien: en lägre siluett, en tätare layout och större pansarvinklar. E-100-stridsvagnen hade frontpansar, som musens, 240 mm, men med en stor rationell lutningsvinkel för arket. Sidorna på E-100 var 170 millimeter långa, tillsammans med gångjärnsförsedda plåtar, men i en lutningsvinkel. I allmänhet visade sig den nya stridsvagnen vara lika i beväpning som Maus, bättre skyddad och lättare. Dess hastighet på motorvägen var 40 kilometer i timmen, mot 20 för musen. Men den mer avancerade och lättare modellen hann inte komma in i serien. Och kriget var förlorat redan då.
  Nu har tjejerna bemästrat "Mouse" och skjutit.
  Gerda slickar sina läppar med tungan.
  Och nu skjuter hon från den kraftfulla muskanonen. Vapnen kan penetrera alla ryska fordon i KV-serien.
  I allmänhet visade sig den supertunga tyska stridsvagnen inte vara en snabb, utan en mycket dödlig maskin. Som krossar alla rustningar, samtidigt som de förblir ogenomträngliga.
  Gerda tog den och sjöng med övertygelse:
  - Och han styr stranden genom den grå dimman...
  Charlotte hakade fast den tunga projektilen med sin bara fot och sjöng, blottade sina pärlfärgade tänder, som om de just hade plockats från havets botten:
  - Öknens skepp är en käck kapten!
  Eva är också en väldigt vacker tjej. Blond och tunn midja. En sådan sexig kvinna.
  Och återigen skjuter krigarna. Den här gången var deras offer KV-5, en stridsvagn med 170 mm frontpansar, dock utan en rationell lutning på plattorna.
  Den träffades av en tysk granat och gick sönder.
  Charlotte tog den och hoppade upp och sjöng:
  - Barfota dröm - sådan skönhet!
  Och krigaren skakar hennes frodiga höfter.
  Ja, det ser vackert ut. Tjejerna är underbara. De slår dig med snäckor och slår dig.
  Gerda tog de trettiofyra och kväkade:
  - Jag ska göra en banzai!
  Och Mouse lyssnar på henne. Flickor krossar ryssar. Musen kan inte penetrera någon sovjetisk stridsvagn direkt. Alla skal bokstavligen studsar av rustningen. Och krigarna blottade sina tänder och vrålar:
  - Wow wow wow! Vi kommer att slå...
  "Mus" puffar och blänger...
  Kort sagt, attacken mot Moskva visade sig vara något mer framgångsrik för tyskarna och deras horder än 1941. Och vintern var inte så hård.
  Krauts och deras satelliter omgav huvudstaden. Och i december började attacken mot den största staden.
  Stalin flyttade naturligtvis till Kuibyshev. Men Zjukov blev kvar i själva staden. Denna befälhavare bestämde sig för att stå till slutet. Och nazisterna började sitt vinteranfall. Det skedde i flera etapper. Under striderna använde nazisterna "Sturmtiger" och "Sturmlev", med kraftfulla bombkastare. Och de förstörde huvudstaden. De förvandlade henne till aska.
  Zjukov beordrade att slåss till döden. Striderna pågick fram till slutet av mars. Men till slut föll Moskva. Nazisterna led kolossala förluster, men vann.
  Führern tilldelade Mainstein Riddarkorsets Storkors för erövringen av Moskva. Det fyrtiofjärde året gick i en nästan ensidig nazistisk offensiv längs Volga, och vidare till Ural. De sovjetiska trupperna drog sig tillbaka, det fanns många desertörer och kapitulerade. Under sommaren erövrade tyskarna hela Volga-regionen och Kaukasus.
  På hösten nådde vi Sverdlovsk och stannade, inför frost och den hårda sibiriska vintern.
  Stalin försökte göra motstånd under en tid. Ryssarna gick till motattack i Uralregionen. De gjorde partisanräder. Men 1945 erövrade nazisterna slutligen tillsammans med japanerna stora städer i Ryssland. Stalin vägrade kapitulera och gick in i en av de sibiriska bunkrarna.
  Kriget gick in i partisanfasen. Nazisterna och japanerna smälte Ryssland under en tid och jagade efter partisaner. Men USA lyckades under tiden skapa en atombomb.
  Göring vågade inte slåss utomlands. 1948 dödades Stalin slutligen och partisankriget började avta. Ryssland fann sig snart absorberat av det tredje riket. Gradvis smälte imperiet sina ägodelar.
  Göring höll en folkomröstning och blev kejsare. Hans kraft stärktes och blev stark. USA vässade också nävarna. Även om andra världskriget tog slut började en kapprustning. Militansen fortsatte med oförminskad styrka och kärnvapen ackumulerades.
  Det kalla kriget varade länge. Tills slutligen, 1975, skapades strålning som neutraliserade kärnladdningar. 1985, redan son till kejsar Göring, startade Adolf Germanovich ett krig med USA.
  Tredje riket, som i synnerhet hade, tillsammans med Japan, en fördel i mänskliga resurser, började en invasion av USA.
  Nazisterna rörde sig genom Alaska, med sina mer avancerade pyramidstridsvagnar, mot Ambrams. Och sedan deltog den legendariska besättningen Gerda i offensiven.
  Flickorna är fortfarande unga - så de är häxor och genetiskt förändrade tikar som bär på hemligheten med evig ungdom. De slog sig ner i par, i stridsvagnar gjorda av flerskiktspansar och med speciella vapen.
  Tyskarna använder speciella vapen, som drivs av elektromagnetisk framdrivning. Tanken är utvändigt ganska liten och har en kaliber på 88 milliliter. Men den pansargenomträngande kraften är mycket högre än den hos 120 mm Ambamsa-kanonen. Och samtidigt är den tyska tanken ogenomtränglig från alla vinklar.
  Gerda skjuter och fnissar:
  - Låt oss erövra Amerika!
  Charlotte skjuter också, trycker på joysticken med bara fingret och vrålar:
  - Den obesegrade hjälten Fuhrer-jäveln!
  Barfota, evigt unga skönheter i bikini åker också på en annan tank och kvittrar:
  - Oerövrad hela tiden!
  Christina trycker på knappen med bara fingret och viskar:
  - Superland!
  Och en amerikansk stridsvagn exploderar...
  Magda säger med ett leende:
  - Och tiden har ingen makt över oss. Vi har kämpat i mer än fyrtio år och har inte förändrats alls!
  Gerda från en annan stridsvagn svarade, efter att ha förstört den amerikanska bilen tidigare:
  - För att vi är häxor!
  Charlotte tryckte på joystick-knappen med sin bara tå. Hon slog ut en amerikansk självgående pistol och skällde:
  - Och de coolaste häxorna!
  Eviga tjejer tjänar på att vara i bikini. De är så sexiga och coola i det. Som figurer mejslade och förgyllda. Dessa tjejer är bara sexsymboler.
  Gerda påpekade kvickt, sköt och använde sin bara, mejslade fot:
  - Jag ber dig att inte bli förvånad...
  Charlotte dunkade också, nynnade entusiastiskt och spände sina starka muskler:
  - Om magi händer!
  Christina, denna guldröda tik, knullade och tryckte på joystick-knappen med fingrarna. Hon slog sönder en amerikansk stridsvagn och sparkade:
  - Och som blev väldigt illa blåst!
  Magda, inte riktigt på rim, sköt mot M-60 och skakade på sin bara fot och skrek tunt:
  - Från båten som vi seglade återstår bara en åra!
  Gerda kurrade som svar:
  - Skynda upp! Kunna uppnå ditt kall!
  Och även den nakna hälen kommer att trycka.
  Och han skakar på sitt tjocka hår, vitt som snö. Även om tjejerna redan är över sextio är de så unga och fräscha. Inte en enda rynka, inte ett enda nät, inte en enda antydan till ålder. Kroppen är muskulös och inte en droppe fett i dem.
  Charlotte, med sitt kopparröda hår, skakar och skriker samtidigt:
  - Verkligen en banzai!
  Och vad? Den vackraste flickan...
  Och Christina? Vilken tjej! Som om allt fyllt med färsk juice. Hon har en sådan oefterhärmlig skönhet. Och krigaren är redo att riva och kasta alla.
  Hon slog sönder en amerikansk stridsvagn och skrek:
  -Vi är hon-vargar med ett flin!
  Magda är en blygsam tjej. Och en häxa, och samtidigt en troende! Hennes bara fötter trycker på joystick-knapparna. Den här tjejen är super! Hur man slår den amerikanska mastodonten och krossar den i bitar.
  Men den tyska pyramidformade tanken är mycket lättare än den amerikanska. Och tjejerna själva är så vackra.
  Magda ropar:
  - Till det heliga fosterlandets ära!
  Christina stödjer en liknande impuls och säger:
  - Vi ska ge våra själar och hjärtan! Vi är vårt heliga fosterland...
  Därefter skickade flickan en förstörelsegåva.
  Gerda, som svar kan hon höra allt perfekt i nästa tank, skickar ett skal och skriker:
  - Vi ska stå och vinna!
  Charlotte tryckte på knappen med bara fingrar och skällde:
  - Och vi kommer inte ångra våra liv!
  Christina skrek när hon demolerade en amerikansk stridsvagn:
  - En kvinna som kommer att döda!
  Krigarna skällde genast. De krossade stridsvagnarna med sina skott och väste som en förkroppsligande av mastodonter.
  - Vi lastar av allt i en kista, se dig själv i fred!
  Flickorna kommer då att skratta och skicka solstrålar med tänderna.
  Gerda kvittrade när hon sköt och använde sin läckra, barfota för att slå ner en tank:
  - Jag är fortfarande en tjej med ett riktigt huvud...
  Charlotte anmärkte entusiastiskt och skickade gnistrar från hennes ögon. Hon stampade på huvudet med hälen och väsande:
  - Jag kommer att parera med Satan!
  Christina kommer att skjuta mot Ambrams, krossa dess rustning och sedan skrika i lungorna:
  - Och jag skjuter en pil!
  Magda tryckte på knappen med sina bara fingrar. Hon skickade ett skal och förklarade entusiastiskt:
  - Buljongen är cool!
  Vitig och med pärlande hår kommer Gerda att skratta med ett flin:
  - Men inte blått!
  Och han kommer att skicka en kaskad av strålning med ögonen. Den här kvinnan är helt klart cool. Och den kommer att spränga ytterligare en amerikansk bil i ett dike. Och där ska de också krossa den till reservdelar.
  Charlotte, skjutande, tryckte sin bara häl på tangentbordet. Hon skickade den amerikanska mastodonten till sina förfäder och sjöng:
  - Bryt, förstör och riv i bitar!
  Christina, den här tjejen med hår - en blandning av guld och koppar, kommer att skicka en gåva av förintelse och väsning:
  - Detta är livet! Det här är lycka!
  Och han kommer att grina sitt söta lilla ansikte! Och den träffar amerikanska stridsvagnar.
  Och Magda, denna förkroppsligande av skönhet och speciell vänlighet, skrek:
  - Och dåligt väder kommer inte till oss!
  Gerda tog den och väste, blottade sina pärlemorfärgade, dolkliknande huggtänder och vrålade:
  - Det här är ett upplopp!
  Charlotte svarade, tryckte på pedalen med sin bara fot och väste och blottade sina huggtänder:
  - Och Hollywood!
  Med blotta tänderna skickade Christina med vild frenesi en projektil i stålet och tog den och sjöng:
  - Vilka människor finns i Hollywood!
  Med ännu större spänning kastade Magda ut en förstörelsemissil och kvittrade med övertygelse:
  - De är alla stjärnor, inte människor!
  Gerda fnissade och skrek och spände sina muskler. Och samtidigt skickade hon vassa nålar med sin bara häl som tränger igenom amerikanska stridsvagnar.
  - Och Reagan kommer att bli kaput!
  Charlotte gav sig med stor förtjusning, sina vackra ben och gav ut en dödlig mage:
  - Vi är bjudna till Hollywood!
  Christina twittrade entusiastiskt:
  - Ja till detta konstiga Hollywood!
  Magda sköt, tryckte på joystick-knappen med bara fingrar och kvittrade aggressivt:
  - Må Hollywood vara i ära!
  Tyskarna misslyckades med det amerikanska försvaret. Inom sex månader erövrade de inte bara Alaska utan också större delen av Kanada och attackerade USA:s västkust.
  Som det visade sig är tyska stridsvagnar starkare än de tyngre amerikanska i alla avseenden. Och vem har mycket bättre flyg för det tredje riket? Och diskotek har i allmänhet ingen lika motståndare. Och detta är förstås en klar besvikelse för de arroganta jänkarna.
  Reagan förklarade ett heligt krig. Men även USA attackerades söderifrån. Brasilien, Argentina, Venezuela, Chile förklarade krig mot Amerika. Och tillsammans med japanerna avancerade Krauts genom Mexiko. Och de närmade sig de amerikanska gränserna från söder.
  1986 började striderna direkt på amerikansk mark. Både Tyskland och Japan besegrade fienden. Tre månader gick och i mitten av april var mer än hälften av USA:s territorium ockuperat av japaner och tyskar.
  Och sedan erbjöd Reagan kapitulation. Kriget slutade precis den 20 april 1986.
  USA var splittrat. Och allt skulle vara bra, men... Adolf var den första att attackera Japan. Han startade ett riktigt krig mot henne, och situationen eskalerade verkligen.
  Åter i striden är Gerda, Charlotte, Christina och Magda. Dessa tjejer är riktiga häxor och åldras inte. De är evigt unga, fräscha och alla kämpar de bara barfota och i bikini.
  I det här fallet står de på två tankar som går på el och är formade som pyramider. Dessa bilar har atombatterier och accelererar till trehundra kilometer i timmen. Försök att kontrastera den här maskinen mot den här. Och de är beväpnade med elektromagnetiska pistoler - med små men mycket dödliga granater med graviurankärnor.
  Detta är verkligen framtidens vapen. Flickorna slåss två i varje tank, och monitorer på väggarna ger dem en absolut överblick.
  Tjejerna tog av sig behåarna och blottade helt sina muskulösa bålar.
  Gerda tryckte på joystick-knapparna med sina bara tår, slog i den japanska bilen, slog den hela vägen och sjöng:
  Som barn drömde han i sin födelseflod,
  Om världsmakt, en oövervinnerlig fighter....
  Men flickan dök upp som i en dröm,
  Och det finns ingen mer plats för dig på jorden!
  Därefter tog den strålande blondinen den och tryckte på knappen med den röda bröstvårtan. Samurajens haubits välte av ett granat som flög ut ur pipan. Den här tjejen är en häxa och super.
  Charlotte är också en tjej som är kvar i bara sina trosor och slåss häftigt med samurajer. Och han visar bokstavligen mirakel av mod.
  Han gör detta med stor entusiasm. Och hennes bara tår är ovanligt flexibla och kvicka.
  Och som på ett pianoklaviatur spelar de på joystickknapparna, vilket de gör mästerligt.
  Och sedan genomborrade det japanska terrängfordonet som en het nål genom en läsplatta:
  Charlotte slog med läpparna och sjöng:
  - Som flickorna i det tredje riket,
  Du vet, grabben, sväv inte med dem!
  Kan du slå mig hårt?
  Du kommer att upptäcka en stormig väg till ära!
  Mer exakt, även den rätta vägen!
  Och tjejen kommer att ta och trycka på joystick-knappen med sin röda bröstvårta. Och igen kommer något extremt aggressivt och dödligt att fungera. Och nu flyger den japanska raketgeväret upp i luften.
  Och den rödhåriga drottningen sjunger:
  För alltid unga tjejer
  Tjejernas röster ringer...
  Och deras bara bröst,
  De kan böja alla i en cirkel!
  Christina kämpar också som ett kämpande hallon. Hon är ung och vacker. Nästan naken i tunna trosor. Och hennes magmuskler är så definierade, som chokladkakor. Dessa är verkligen magnifika och förtjusande stölder.
  De har så mycket skönhet och nåd. Hur vacker är en tjej vars kropp består av skulpterade muskler. Som rullar under solbränd hud.
  Och hon kommer också att ta det och sparka dig med sina bara tår. Och den stora, höga japanska tanken, efter att ha fått en träff, fattade eld.
  Christina twittrade:
  Världen borde respektera oss och frukta oss,
  Flickornas bedrifter är otaliga...
  Vi kommer att kämpa tills segern,
  Och skönhetens kärlek är ren!
  Och så trycker hon på knappen med sin rubinnippla och avfyrar ett lyckat och mycket dödligt skott. Och den kommer att träffa ammunitionslådan så exakt att den omedelbart kommer att kasta upp ett helt batteri med japanska vapen och kasta en eldig fontän i luften.
  Flickan sa:
  Kärlek och död, gott och ont,
  Vad är heligt, vad är synd! Låt oss döda alla!
  Och här är Magda, också hon en väldigt vacker tjej med maskrosfärgat hår och framträdande muskler, naken till midjan, och bara klädd i väldigt tunna, vita trosor.
  Hon skjuter genom att trycka på knappen med sin bara häl. Kommer att träffa fienden och visa:
  Jag är en väldigt snäll tjej
  Alltid barfota i strid...
  Liten röst silverfärgad klocka,
  Om det behövs krossar jag de gula!
  Och krigaren kommer att skratta med sin strålande röst.
  Och så kommer hennes jordgubbsnippla att pressa också. Och i det här fallet skickade kanonen ett granat mot ett stort japanskt bombplan. Hon tog den och slet upp hans mage, och förintelsegåvor föll på samurajerna. Att bokstavligen krossa dem och förstöra dem... Och två hela bataljoner japanskt infanteri förstördes.
  Magda sjöng med förtjusning:
  Den som är berövad hjärta och kärlek,
  Räkna inte med det, för livet är ingen dröm!
  Den onda fienden kommer att lösas,
  Och krossad av mäktig kraft!
  Det är tydligt att Japan inte kan motstå sådana tjejer. Och hemligheten med deras skicklighet är att de slåss nästan utan kläder, vilket ger dem en aldrig tidigare skådad, fenomenal, kosmisk kraft.
  Och så finns det kvinnliga piloter som slåss i bara sina trosor. Och de dödar också totalt samurajerna på himlen.
  Så Helga tog den och tryckte på joystick-knappen med sina bara tår och var som en galning.
  Och ett kolossalt släpp av raketer kommer att gå av.
  Flickan skakade på sina bröst med röda bröstvårtor och började sjunga;
  Fattigdom, tyvärr, är bekant för mig till tårar;
  Hur byhuset har blivit snett!
  Till och med halmen på taket var ruttet,
  En kraftig snödriva under fönstret!
    
  Det var en tid av fruktansvärda katastrofer,
  Stora spänningar av ryska styrkor!
  Min käckande och lidande barndom,
  När kylan blir blå!
    
  Springer barfota i kylan;
  Det bränner till benen!
  Var kan jag hitta en ros av lycka,
  Hur kastar man av sig kaskaden av fattigdomskedjor?!
    
  Jag känner inte lycka och frid;
  Hårt arbete är så bekant för mig!
  Jag ska täcka fönstret med säckväv,
  Och in på verandan med en yxa!
    
  Vi måste bara överleva vintern,
  Så att din familj inte blir förkyld!
  På våren blommar körsbären i rubiner,
  Och samla blåbärstråd!
    
  Och nu flickornas ben,
  De brinner så mycket av den jäkla kylan!
  Hur jobbigt det är att vara barfota för alltid
  Ställ stockar på rad i snön!
    
  Men våren har kommit vackert,
  Vit sammetssnö rann!
  Och jag hör en ringande röst,
  Det är trots allt så här strömmarna sjunger!
    
  Här är en trädgård av safirfärg i fläckar;
  Och sommaren flyter på som en ström!
  Åh, linden luktade i honungsfärgade tassar -
  Njut av fågelsten!
    
  Vi sätter upp ett trästaket,
  Pojken kom till undsättning!
  Och känslorna blev konstiga
  Det var som om själens saft flödade!
    
  Nu öser regnet ner, skyfallen är hög;
  Döljer en tjejs pärlemor!
  Jag ska bygga ett tegelhus -
  Jag tar dig upp ur avgrunden!
    
  Jag var en stugpojke, du vet, jag såg länder;
  Wasteland sand, turkmenska gåvor!
  Palats, moskéer i Samarkand,
  Vissa människor är så snälla!
    
  Jag känner också till europeiska länder -
  Det har varit en lång resa till sjöss!
  Men kanten av lundarna ligger närmare hjärtat,
  Jag vill vända min fågel mot honom!
    
  Han kysser mig, smeker mig;
  Redan yr!
  Han lovar en plats i himlen
  Och han är själv lika snygg som Satan!
    
  Vi hade ett mer blygsamt bröllop;
  Nu bor jag i stan!
  Kärleksord är inte nonsens -
  Ökningen är bra!
    
  Men när sömnen börjar,
  Var är drömmarna på den blå himlen...
  Jag drömmer om mjukt halm,
  Mitt gamla byhus!
  Kort sagt, Japan kapitulerade under en rad förkrossande slag från barfota och halvnakna flickor. Och en enda värld uppstod,
  Tredje rikets imperium. De började genomföra en speciell policy för att säkerställa balans i familjen. Och som ett resultat föddes tolv gånger fler flickor än pojkar. Och samtidigt påbörjades en storskalig rymdutbyggnad.
  Och nu slåss Gerda, Charlotte, Christina och Magda i rymden. De har ensitsiga fighters med mycket kraftfulla vapen.
  Den här gången slåss de med en blandning av vägglöss och kackerlackor, som också andas fluor.
  Och tjejerna har återigen sina shorts och använder sina scharlakansröda bröstvårtor och bara tår när de skjuter. Vilket ger en kolossal effekt av förödelse.
  Och krigarkvinnorna sjunger;
  Vi tjejer har blivit coolare,
  Vi krossar insekter häftigt...
  Vår armé är gjord av stål
  Det blir tyst väldigt snart!
  . KAPITEL nr 11.
  När den rödhåriga avbröt hennes berättelse, mumlade Catherine:
  - Vi kunde ha gjort det kortare!
  Elizabeth nickade:
  - Kortfattadhet är intelligensens själ!
  Euphrosyne twittrade:
  - Ja! Det är nästan som en historia! Och för att vara ärlig så tröttnar man på att beskriva bara tåben och scharlakansröda bröstvårtor!
  Elena fnissade och noterade:
  - Jag blev bara lite medtagen! Men du måste erkänna, det här är coolt!
  Elizabeth nickade:
  - Kanske! Men det blev anti-pulsar! Nu ska vi äta jerboan.
  Och tjejerna började äta något mycket gott och aptitretande med gyllene gafflar.
  Elena, som hade ett rastlöst sinnelag, kunde inte motstå och började sjunga med sin underbara och starka röst;
  Hemska nyheter i ett grymt krig,
  Flickan jag har älskat för alltid!
  Kastas in i munnen på monstret Satan,
  Var är Herren, rättvisa och barmhärtighet?!
    
  Jungfru Natasha gick barfota,
  Fötterna skramlade längs de dammiga stigarna!
  När allt kommer omkring, för synderna som flödade som en källa,
  Hon hade en chans att marschera utomlands!
    
  I början av våren gick jag ut på vägen,
  Mina fötter är så blå av kylan!
  Du kan inte bita en partikel av kött,
  De bara nickar in i granarnas frost!
    
  Så på en väg full av stenar,
  Flickans fötter blödde!
  Och över hela Ryssland tidigare människor,
  Mot Jerusalems kungars stad!
    
  Kaukasusbergen, åsar täckta av snö,
  Vassa stenar sticker i sulorna!
  Men du livnärde dig på jordens kraft,
  Att välja en svår hajj till Guds stad!
    
  Sommar, öken, arg sol,
  Som en tjejs ben i en stekpanna!
  Den heliga staden är inte långt borta,
  Alla bär på en oändlig börda!
    
  Där vid Guds-Kristi grav,
  Jungfrun böjde sina knän i bön!
  Där, store, är syndens mått,
  Varifrån hämtar jag styrka i rättfärdighet?
    
  Gud sa till henne och rynkade pannan,
  Enbart bön kan inte förändra denna värld!
  Ryssland är avsett att regera i århundraden,
  Det stämmer, tjäna henne utan att be om pengar!
    
  Jungfrun nickade: Jag tror på Kristus,
  Du valde Rus som världens räddare!
  Jag kommer att sprida sanningen om detta till alla,
  Jesu budskap: Gud idolen!
    
  Vägen tillbaka var enkel och snabb,
  Bara fötter har blivit starka!
  Gud sträckte ut sin hand med nåd,
  Muskler och vilja, som av stål!
    
  Och du gick med i armén,
  Blev pilot, slogs mot Luftwaffe!
  Där visade hon skönhetens höjd,
  Den tyska jagaren exploderade på en landmina!
    
  En krigare är en käck, modig kämpe,
  Ägnad åt partiet - åt sovjeternas sak!
  Jag tror på ett segerrikt slut över avskum,
  Jag ska köra den demoniska packningen till väggen, till svaret!
    
  Varför sköts fightern ner?
  Du hade inte tid att släppa remmarna!
  Och skölden visade sig vara defekt,
  Och ond fascism förbrödrade sig med jänkarna!
    
  Kriget har blivit ojämlikt och grymt,
  Jag är ingen man: jag gråter bittert!
  Som om vi har problem kan vi dyka till botten,
  Turen har ju försvunnit från fäderneslandet!
    
  Mitt rop till Gud: Allsmäktig, för vad?
  Du skilde mig från min älskade jungfru!
  Inte ens i kylan bar jag en kappa,
  Och hon slog för tre motståndare!
    
  Förtjänar hon inte det?
  Möt mig med blommor för segern!
  Baka generösa pajer för semestern,
  Och Natasha och jag kommer till paraden!
    
  Den stränge Herren svarade dystert:
  Vem är lycklig i världen, vem har det bra?
  Köttet kommer att lida och stöna av smärta,
  När allt kommer omkring är mänskligheten vidrig och syndig!
    
  Ja då, när jag kommer i härlighet,
  Jag ska kasta in i Gehenna, den som inte är värdig att leva!
  Jag ska återuppväcka din jungfru och dig,
  Den bästa vill inte ha en del då!
  Under framförandet av den här balladen började andra tjejer till och med sjunga med energi.
  Ekaterina noterade med ett leende:
  - Låten hjälper oss att bygga och leva,
  Och med denna lyra flyger vi...
  Och som går genom livet och sjunger,
  Han kommer aldrig att försvinna någonstans!
  Elizabeth höll med:
  - Visst är låten bra!
  Därefter avslutade tjejerna delikatessen. Och de kände sig som om de var berusade. Musik började spela i deras huvuden. Varför är jerboakött så uppskattat? Det orsakar intensiv eufori och det får dig att må bra.
  Flickorna kände en kraftökning och började dansa. De började hoppa upp och ryckte i sina bara, mejslade, graciösa och mycket förföriska ben.
  Och samtidigt började de förstås sjunga;
  Du är Guds heliga moder, ojordisk,
  Sänd oss din himmelska nåd!
  Låt flodens yta gnistra som en safir,
  Moder Jords vidder, min favorit!
    
  Låt inspirationen flöda i ditt hjärta,
  I en brinnande skur av tjejsjälar!
  Med en slarvig borste av nöje,
  Skriv till mig en vän av ditt hjärta och dina drömmar!
    
  Håll skönheten i charmig oskuld,
  Det är inte vårt öde - vi riskerar att förlora allt!
  Även om ibland, tro mig, ärligt talat,
  Armén drömmer om unga kungars omfamningar!
    
  Det finns band av kulor lindade runt midjan,
  Det finns en ryggsäck på ryggen och en granatkastare i händerna!
  Fiender är som feta får, tro mig,
  Deras armé av modiga amasoner kommer att slita isär dem!
    
  Natt, svart sammet, himmelfilt,
  Och mitt bröst klämdes av upphetsning!
  Som om en pälsfilt trycker,
  Det är så svårt att ens säga ett ord och andas!
    
  Dessa är bördorna av blyg kärlek,
  I detta bedrövliga krig!
  Men jag tror att jag kommer att bli lycklig
  Och jag kommer att tjäna mitt hemland!
    
  Tjejerna sparkade av sig stövlarna
  Springer genom snön barfota!
  Benen blir röda i kylan,
  Det är som att de skållas med kokande vatten!
    
  Men hastigheten bara ökar
  Skansen flimrar framåt,
  Maskingeväret spottar bly!
  Vi letar inte efter en plats i himlen,
  Kasta varhelst Herren sänder!
    
  Blinkande barfota klackar,
  Vi rusar längs taggtrådarna!
  Flickorna är ryska, enkla;
  Vi kommer definitivt vinna!
    
  Här har skansen tagits, alla lik,
  En stolt, röd flagga gick upp!
  De onda orchernas ambitioner är tömda,
  Vi, som örnar, svävar i poesi!
  Låten är riktigt catchy. Men tjejer vill ha något mer. De är fulla av energi och lust att visa sin fenomenala kosmiska kraft av mutanter.
  Elena stampade med bara foten så hårt att plattorna sprack och morrade:
  - Jag vill slåss! Energin bubblar inom mig!
  Här twittrade robotsäljaren:
  -Du sjunger väldigt kvasariskt! Sjung något annat så får du bra betalt!
  Elizabeth rättade:
  - Inte bra! Och kvasarpengar!
  Roboten nickade:
  - Jag kommer att koppla dig till Hypernätet, och om du gör något coolt får du stora ekonomiska överföringar!
  Elena mumlade:
  - Är det sant? Det blir hyperquasar!
  Ekaterina noterade:
  - Låt oss sjunga om kärleken mellan en pojke och en tjej. Och det kommer att bli extremt bra.
  Euphrosyne nickade med sitt snövita och mycket vackra huvud med frodigt hår:
  - Det är allt! Sådana låtar är en stor succé!
  Den rödhåriga bocken tillade och blottade sina tänder:
  - Jag bryr mig inte om vad jag ska sjunga, så länge pengarna överförs mer energiskt! Detta är huvudsaken!
  Och de fyra tjejerna sjöng med stor entusiasm en magnifik, om än något gammaldags romans, som blev en hel ballad;
  Vad hände med den ömma bruden,
  Jag lider med en svart själ!
  Minns hennes vackra ansikte,
  Vad behåller jag när jag ger mig ut i strid?
    
  Jag minns hur vi gick långsamt längs stigen,
  Genom fridfulla byar, ödemarker!
  Du har snygga kläder på dig,
  Steget till klostren är enkelt!
    
  Och det gyllene gräset mognar på fältet,
  Vinden rensade bort all dimma!
  Ortodoxi kommer att vara i evig härlighet,
  Hoppets ljus i kristnas böner!
    
  Bara fötter på vägarna,
  Flickan och jag omvänder oss från våra synder!
  Tillbe och tro den helige Gud,
  Han kommer att väga ditt liv på vågen!
    
  Och när rösten från tronen dånade,
  Du är inte värdig att komma in i Mitt paradis!
  Eftersom himlens helighet,
  Inte tillgänglig, dröm inte ens!
    
  Till er syndare i låga, smutsiga problem,
  Man bör förbli och förbli i århundraden!
  Endast mod i segrar värderas,
  Som en legering är den ryska armén enad!
    
  Vår soldat går inte till krogar,
  Att dricka vodka är äckligt för honom - ont!
  Han är den starkaste krigaren - världens åskväder!
  Den som klättrar in i Rus kommer att raderas i skit!
    
  Min flickas steg längs stigen,
  En trasig väska bakom mig!
  Hon tar hand om sina stövlar
  Jag gav allt till Guds spannmålsmagasin!
    
  Och han kan redan känna lukten av svart brännande,
  En hord svepte genom byarna!
  Hela landet splittrades,
  I askan och ruinerna av staden!
    
  Det var då flickan blev indignerad,
  Nej, det är inte en fråga om att gömma sig i källaren!
  Och med all min passion bad jag om att få gå till fronten,
  För att Jesus kallade!
    
  De gav henne ett plan för att slå nazisterna,
  Så att hon kan flyga och förhärliga Kristus!
  För att göra det varmt på klar himmel,
  Må himlen nära Krauts!
    
  Ja, hon kämpade med all sin kraft
  Och hon bad illa inför ikonen!
  Jag ville inte bli fångad av graven,
  Hon utrotade otaliga reptiler!
    
  Men den sista striden gick illa,
  Av någon anledning sprack bensintanken!
  Förbarma dig, jag ber till Gud ropande,
  Det är synd om tjejerna brinner!
    
  Jesus svarade mig strängt,
  Jag led för dig, jag led!
  Och nu, tro mig, det finns ingen kista,
  Den Allsmäktige uppväckte alla som stupade!
    
  Och nu är din brud i himlen,
  Bra för henne, jag torkade bort en tår själv!
  Tro mig, det finns en plats för dig också,
  Du kommer att förverkliga din gamla dröm!
    
  Vet bara - service till Ryssland,
  Detta är sättet att behaga Gud!
  Vad gör hela planeten lyckligare?
  Vi behöver tjäna vårt fosterland med all vår styrka!
    
  Den största synden är att vända sig bort från fäderneslandet,
  Gå inte i krig, lägg dig ner i buskarna!
  Föredrar rollen som en patetisk clown,
  Utan att känna till Herrens skönhet!
    
  Så gå och hämnas på fascisterna,
  Jesus befallde så hotfullt!
  Röken försvinner i den doftande luften,
  Det kommer att finnas tid för fredliga angelägenheter!
    
  Snöpärlor från havet, glittrar starkt,
  Snöstormen kommer att virvla runt lammens lockar...
  Vårt fosterland är granittro,
  För att vara ärlig, är Krauts inte läskiga!
    
  Klangen av metall, knarrandet av rullar -
  Tankar kryper genom Rysslands gränser!
  Låt oss bygga en ås av vassa bajonetter,
  Med ett rop av "Hurra" gick vi till attack!
    
  Ett slips på halsen färgen av gryningen,
  Vi inspirerades till strid av en idé.
  Det finns bara ett val - vinna eller dö,
  Här vajar den scharlakansröda flaggan över skansen!
    
  Bleka läppar, en snöstorm blåser,
  Den tillfångatagna flickans händer var bundna...
  Åh, hur skoningslöst ödet är,
  I den bittra kylan, barfota till ställningen!
    
  Men jag ville inte hamna i en slinga,
  Hon samlade kraft och tog tag i tysken.
  Det finns ingen starkare än vi på jorden,
  Vi behöver inte din avskyvärda nåd!
    
  Och så dog hon och gnagde i halsen,
  Rysk flicka, Tanya Krasnova.
  Men vägen kommer att leda oss till Berlin,
  Låt oss bygga en värld utan våld, en ny!
    
  Hur många av mina bröder dog,
  Alla volontärer, bara pojkar.
  För de fattigas pionjärer, barfota -
  Skorpa till frukost, knölar till middag!
    
  Vi är nära Berlin, triumf kommer snart,
  Komsomol-skylten lyser upp ditt bröst!
  Även om stövlarna är för tajta eftersom jag inte är van vid dem,
  Men färgen av lycka i maj inspirerar!
    
  Führern är i helvetet, orkanen har lagt sig -
  Glädjen har kommit, barnskratt hörs!
  Hulan sover i underjordens aska,
  Och ovanför fosterlandet - den röda solen!
  Tjejerna sjöng med stor entusiasm. Och faktiskt fick de omedelbart miljontals likes. Och med pengar är det lite värre, men det går också bra. Så tjejer har inget att klaga på.
  Elena nickade:
  - Kom igen tjejer! Jag är i rösten nu. Och om jag börjar dricka kommer det att vara på ett sådant sätt att ingen kommer att finna det tillräckligt.
  Och mutantkrigarna och utredarna började sjunga igen;
  Vågens flöde är kustkristall,
  Vinden är frisk, mild, groovy!
  Och snön faller så snövit,
  Ovanför moder jord, grå!
    
  Strålarna förgyllde snödrivorna,
  Och flingorna föll som ludd!
  Släng snabbt av dig vikterna från din själ,
  Så att entusiasmen inte slocknar på en gång!
    
  Jag är en barfota tjej
  Nu en ond gerillahämnare!
  En trasig kjol i fläckar,
  Fascisten attackerade hemlandet!
    
  Nu har mättnaden rusat ner i avgrunden,
  Inaktuellt kex till lunch!
  Fascisterna tror jag kommer att bli slagen,
  Och flickornas bedrift är glorifierad!
    
  Hon placerade sprängämnen i rälsen,
  Även om natten var kall!
  Regnet öste ner skoningslöst,
  Problemet verkade nå botten!
    
  Men tåget med tyskarna sprängdes,
  Fascistiska stridsvagnar kan inte passera!
  Även om det inte finns något ideal i världen,
  Jag håller kärleksmotivet i mina hjärtan!
    
  Vägen är mycket lång, jag tappade benen,
  Men jag samlade på allt om tyskarna!
  Hitler, tror jag, kommer att få det i nosen,
  För din laglöshet!
    
  Hjältemod känner ingen ålder,
  Det finns inga gränser - döden vet nej!
  Vi kommer att gå ut i obegränsat utrymme,
  Att torka bort sorgens tårar på en gång!
    
  Låt oss uppnå ny storhet
  Röd flagga över hela planeten!
  Och du gör ditt bidrag: känslomässigt, personligt,
  Bär det i prosa och poesi!
    
  Dessutom, inte för tomgångssnackets skull,
  Ordet är ju en hammare, en vass skära!
  Utan vidrig dyrkan av reliker,
  Och med skapandet av det ryska vapnet!
    
  De erövrade halva Europa,
  Självklart behöver vi en ny värld!
  Strömmar av kavalleri, infanteri,
  Låt oss erövra universums viddhet!
    
  Och det är dags för dig att tjäna Ryssland,
  Mina kära ättlingar!
  Så att semestern är under den blå himlen,
  Så att duvorna skjuter uppåt!
  Flickorna släppte lite av sin frenetiska energi. Och de var trötta på att sjunga. Dessutom har det inte funnits något Ryssland på länge. Mänskligheten är en enda makt. Den har till och med två högsta koordinatorer: enligt traditionen, en man och en kvinna. De väljs vart tredje år på Hypernet. Dessutom inte mer än en mandatperiod. Och du kan återvända för en andra mandatperiod först efter trettio år. Detta för att undvika maktövertagande och upprättande av en auktoritär regim. Faktum är att om tre år kommer de högsta samordnarna inte att ha tid att stärka sig tillräckligt för att bli diktatorer, och demokratitraditionen spelar en roll.
  I USA har inte en enda president någonsin blivit diktator, och Roosevelt förblir ett undantag. I Ryssland är det värre i detta avseende. En härskare gjorde många misstag och utökade sina befogenheter. Men efter det blev systemet på något sätt mer demokratiskt. Presidentens befogenheter reducerades till fem år och två mandatperioder. Och på något sätt vande vi oss vid det.
  Tills äntligen alla världens länder förenades. En hegemoni av Ryssland, USA och Kina skapades först. Och andra länder anslöt sig till det.
  Världsintegrationen underlättades, konstigt nog, av nästan alla världsreligioners förfall. Folk blev klokare och insåg att allt detta var sagor och rent mänskliga idéer om Gud Skaparen, och ännu mer om andra gudar. Faktum är att allt är mycket mer komplicerat och enklare. Men inte en enda mänsklig bok är sanningen, inte hundra är helt falska.
  Alla religioner är både ljus och önskan om gott, men återigen mänskliga. Och fantasier från människors värld och natur och psyket. Folk började förstå detta, och ett mode uppstod för en ny tro: på det mänskliga förnuftets allmakt. Därefter försvann länderna och enighet uppstod.
  Dessutom bidrog även minskningen av antalet män till enigheten. Män är mer aggressiva, medan kvinnor tvärtom är snälla. Och på grund av detta blev det lättare för människor att komma överens. Och det är inte så kvinnor vill separera.
  Därför blev mänskligheten en enda makt och en demokratisk republik där det nästan inte fanns någon separatism. Jo, nästan, för det var några försök. Och mutanttjejerna kämpade också med detta. Så separatism kan leda till nya, redan stjärnkrig bland människor.
  Det är bättre att ha en enad demokrati. Dessutom är detta enhet i mångfald. Och inte önskan om enande. Samtidigt har praktiskt taget hela befolkningen en enda religion: Archhomoteism - tron på det mänskliga sinnets allmakt, och detta förenar alla. Men samtidigt finns det förstås fortfarande olika sorters sekter, om än sällan. Vissa är kristna, andra är buddhister, det finns muslimer och de senaste formationerna. De är få till antalet och vanligtvis inte farliga.
  Men det förekom också terrorattacker på religiösa grunder, men också mycket sällan.
  Människors värld, där det finns många gånger fler flickor än män, kännetecknades av stabil progressiv utveckling, fred och lugn, nästan utan brott.
  Men samtidigt var det något som saknades hos honom. Till exempel äventyr och kampen mot ondskan.
  Även om detta är fullt möjligt i virtuell verklighet.
  Och arrangera äventyr för dig själv varje dag.
  Och nu vill tjejerna helt klart hoppa in i virtuella världar istället för en återvändsgränd undersökning.
  Där väntar sådana äventyr.
  Elizabeth kom ihåg hur hon kämpade på vintern nära Moskva. Det var fruktansvärt kallt då. Och tyskarna fångade då två pionjärpojkar. De sökte igenom dem och tog av dem till kalsongerna. Sedan körde de oss ut i snön, nästan nakna.
  Barn, omkring tolv år gamla, gick barfota på den isiga, mycket brinnande snön. Det var väldigt smärtsamt. Deras fötter blev scharlakansröda, som gässens fötter. Sedan kördes de in i en varm koja, fick värmas upp och sedan ut i kylan igen.
  Pionjärerna upplevde fruktansvärd smärta och stönade. De gav dock inte tyskarna någon information.
  Sedan en ännu grymmare metod, barn placerades på flammande koleldar med sina bara fötter. Och det är så smärtsamt, speciellt efter frosten, och lukten sveper genom luften, som om de steker ett lamm. Och tyska krigartjejer slickar köttätande sina läppar.
  Detta är grymheten som visades. En kille kunde inte stå ut och bröt ihop.
  Han sa att han visste var de sovjetiska trupperna skulle attackera. Jo, det var förstås en gag. Men pojken gissade av misstag. Och faktiskt, tyskarna kunde omgruppera och stänga genombrottet.
  Nazisterna tog en av pojkarna halvnaken och barfota ut i snön. Och där lämnade de honom i den bittra kylan tills han blev till is. Och pojken som bröt ihop fick höra att det ändå inte fanns någon återvändo för honom, och de erbjöd honom att antingen bli förbrukad eller fortsätta att tjäna Tyskland.
  Han valde service. Men efter att ha fångat ögonblicket kunde han fly.
  Sedan, efter kriget, erkände han som vuxen att han hade tappat modet till Elizabeth.
  Hon svarade med en suck:
  - Om de var du skulle för många människor gå sönder. Jag ska inte döma!
  Det är faktiskt bara i böcker som hjältar förblir orubbliga under tortyr. Allt i livet är mycket mer komplicerat.
  Även om kriget var vunnet i detta universum. Men det finns parallella universum där saker har hänt mycket värre än deras.
  Och det skulle kunna skrivas en berättelse om detta.
  . KAPITEL nr 12.
  Flickorna rusade i sin snabba flykt mot planeten Jorden. Den har en mycket stor befolkning och förmodligen det största antalet psykiska patienter. Endast på den kan du hitta åtminstone en ledtråd i sökandet efter mystiska brottslingar. Och kanske kommer du att kunna fastna.
  Elizabeth, som medium, kom ihåg en av de parallella världarna, där det var ännu värre än under det stora fosterländska kriget.
  I januari 1943 skaffade tyskarna ett mutant ess. Han genomgick också modifiering som ung man och förvärvade superkrafter. Till en början stred han på Medelhavsfronten med britterna och amerikanerna. Han blev den första Luftwaffe-piloten att skjuta ner tvåhundra flygplan och fick riddarkorset av järnkorset med silver eklöv, svärd och diamanter.
  Efter att ha skjutit ner trehundra plan var han den förste i Tredje riket att ta emot Military Merit Cross i guld och diamanter. Därefter överfördes han till östfronten.
  Där deltog han i det episka slaget vid Kursk. En mutant ung man, en blond pojke som såg ut som en pojke, som inte ens hade mustasch eller skägg, såg ut som en tonåring på omkring fjorton år gammal, hade vid det här laget blivit en otroligt stark flygjaktare. Och de kunde inte träffa honom, men han själv kände intuitivt kluster av fiendeplan.
  Och hans instinkter och noggrannhet blev övernaturliga. Och han slog ut sovjetiska plan så berömt att han fick smeknamnet White Devil, och han var rädd för honom som eld.
  Dessutom fick han en unik experimentell jaktplan ME-309, som hade sju skjutpunkter på en gång - tre luftkanoner och fyra maskingevär, och ingen kunde motstå det.
  En pojke vid namn Wolf, som överlevde mutationen, fick snabbt räkningar. Och han sköt ner omkring femhundra flygplan under två månader av Kursk-bulgen. Och andra tyska piloter följde efter honom. Nazisterna behöll sin luftöverlägsenhet. Och de kunde undvika nederlag på land. Det var sant att det inte blev någon seger. Nazisterna drog sig tillbaka till sina ursprungliga linjer och fick fotfäste där. Frontlinjen visade sig vara stabil.
  Sovjetunionens förluster visade sig vara högre än i verklig historia. De allierade sköt förresten också upp landningen på Sicilien. De var rädda för att överföra striderna till kontinenten. Och Wolf Rommel, det var namnet på mutantpiloten, ingav skräck i dem.
  Dessutom lyckades Wolf skjuta ner ett plan med Montgomery själv under sin flygkarriär i Medelhavet. Den mest begåvade engelska befälhavaren dog. Och på grund av detta sköt britterna upp landningen på Sicilien. Och sedan övergav de det helt. Och Roosevelt var också mer intresserad av att besegra Japan än att komma in i Europa.
  Så Wolf Rommel kämpade framgångsrikt och sköt ner USSR-plan med stor bravur. Det är inte för inte som han är en mutant.
  Bombningarna av Tredje riket och dess fabriker minskade också. Detta gjorde det möjligt för tyskarna att lansera den nya Panther-2-stridsvagnen, med kraftfullare vapen och rustningar, i produktion redan i september 1943. Tanken hade bra pannskydd: skrovet var 100 mm tjockt och tornet var 120 mm tjockt. Och sidorna är 60 mm. Och allt är i backar. Detta gjorde att Panther-2 kunde motstå attacker från mindre sovjetiska vapen. Dessutom finns det också en 88 mm pistol i 71EL, mycket kraftfull och snabbskjutande, penetrerande sovjetiska fordon på långt avstånd. Samtidigt var körprestandan hos Panther 2 inte dålig. Den vägde 53 ton och hade en motor på 900 hästkrafter. Detta betyder att det inte kunde röra sig värre än det sovjetiska trettiofyra. Dessutom gick Tiger 2 in i massproduktion tidigare.
  Tyskarna kontrollerade den största bauxitfyndigheten i Zaporozhye, och därför hade deras stridsvagnar rustningar av god kvalitet.
  Under hösten försökte sovjetiska trupper utan framgång avancera i Ukraina och i centrum.
  Wolf Rommel fick ett nytt pris för de femhundra nedskjutna sovjetiska flygplanen: Järnkorsets riddarkors med gyllene eklöv, svärd och diamanter. Och för sjuhundrafemtio flygplan är en unik utmärkelse Riddarkorset av järnkorset med blad av platinaek, svärd och diamanter. Och för tusen nedskjutna flygplan godkände Hitler en särskild utmärkelse: Riddarkorsets stjärna av järnkorset med silvereklöv, svärd och diamanter.
  Och när den mutanta piloten överskred ett och ett halvt tusen nedskjutna plan vid nyåret, fick han en annan utmärkelse: Riddarkorsets stjärna av järnkorset med gyllene eklövsvärd och diamanter.
  Så kontona samlades aktivt, som i en saga.
  Wolf Rommel blev ett fenomen som andra Luftwaffe-piloter såg upp till.
  I januari försökte Röda armén avancera nära Leningrad, men lyckades inte bryta igenom försvaret. Och i Ukraina var sovjetiska trupper inte framgångsrika. Dessutom tillverkades tyska stridsvagnar i stora mängder. Och speciellt "Panther" var väldigt bra i försvaret.
  Inom två månader sköt Wolf Rommel ner mer än femhundra sovjetiska flygplan till.
  Vintern är över. Tyskarna samlade styrkor för nya offensiver. De hade ett perfekt propellerdrivet, multi-roll attackflygplan, TA-152, överlägset sovjetiska flygplan. Och jetflygplan.
  Så Stalin bestämde sig för att ta itu med det specifikt. Frontlinjen var fortfarande densamma som sommaren -43.
  Men tyskarna samlade styrkor för en offensiv. Antalet "Panthers"-2 ökade, och de kunde gå på en avgörande offensiv.
  Hitler räknade väldigt mycket med detta.
  Stalin förhandlade under tiden med Churchill och Roosevelt. De förklarade att det var omöjligt att landa i Frankrike och att det inte var meningsfullt. Soldaterna kommer bara att dö förgäves.
  Som att tyskarna fortfarande är starka. Svårigheter uppstod även beträffande Lend-Lease. Hitler mjukade något upp sin politik gentemot judar, och antydde att han helt skulle kunna överge antisemitismen om väst slöt fred med honom och hjälpte till.
  Stalin förstod att han var i en svår situation. Landet är utmattat och överstressat. Tyskarna höll sig från nederlag på vintern, och på senvåren och sommaren kan de ta sina segrar. Så det är bättre att inte blanda sig i dem.
  Det fanns förstås hopp om ny teknik. Tankar T-34-85 och IS-2. Men de är naturligtvis inte lika starka som "Panther"-2 och "Tiger"-2. Ja, IS-2 är underlägsen vad gäller beväpning, kvalitet på granaten och frontpansar. Det är bara det att de nya tankarna är åtminstone något bättre än de gamla. Speciellt T-34-76, som inte ens kunde penetrera Tiger-2:s sida.
  Stalin samlade sin närmaste krets. Bunkern låg under jord i Kreml.
  Hittills har tyskarna inte aktivt bombat Moskva. Men de hade FAA-missiler under utveckling och, naturligtvis, formidabla jetbombplan, mot vilka Sovjetunionens luftfart och luftförsvar fortfarande var maktlösa.
  Dessutom har nazisterna redan fått nya flygplan i produktion. Och TA-152, som kunde bära upp till två ton bomber. Och bombplanet Yu-288, som redan bär upp till sex ton, och med större räckvidd, hastighet och defensiva vapen. Och det här är de i serien. Och det finns utvecklingar. Detta är i första hand en fyrmotorig Yu-488, med en hastighet på upp till sjuhundra kilometer i timmen, vilket är mycket för ett bombplan och kan bära upp till tio ton vikt. Och den ännu mer formidabla sexmotoriga TA-400. Den bar fler bomber och skyddades av tretton luftkanoner. Plus att den också kan ha jetmotorer.
  Så det är klart att huvudstaden inte kommer att vara lugn på länge. Tyskarna lanserade också automatgeväret MP-44, som var det bästa i världen på den tiden. Och de hade redan "E"-serien på väg, som inte hade någon motsvarighet.
  Så det var tydligt att Sovjetunionen mycket väl kunde förlora detta krig. Dessutom arbetade hela Europa för Hitler. Och utlänningar rekryterades till infanteriet och till fabriker och så vidare. När det gäller mänskliga resurser, med hänsyn till de ockuperade områdena, har Tredje riket en betydande fördel. Och kvaliteten på vapen är förmodligen ännu högre.
  Även om ME-262 ännu inte är perfekt, och det är för tidigt att lansera den i produktion. Men det finns TA-152 och ME-309, som redan finns i serien, och kämpar bra. Både deras hastighet och vapen är som bäst. Det är sant att bilarna väger mycket, vilket påverkar manövrerbarheten. Men kraftfulla vapen gör det möjligt att skjuta ner i ett svep, och farten under ett dyk försvinner när Yaken till exempel kommer in i svansen. Och vid vertikal manövrering är tyska plan starkare och har högre hastighet.
  Yakovlev informerade Stalin om Yak-3, som var under utveckling, lättare och mer manövrerbar än Yak-9.
  Stalin lyssnade på detta och tittade på porträttet av Alexander Suvorov. Denna befälhavare för tsarryssland var unik och levde i nästan sjuttio år och var oövervinnerlig. Även om han inte fick stora arméer. Och de mest högljudda segrarna över fransmännen gav Ryssland inte ens en tum land. Men han visste hur man vinner med siffror.
  Nu började tyskarna bilda legioner från nästan hela Europa. Hitler stoppade terrorn mot judar, och de började till och med rekrytera bataljoner av frivilliga från dem.
  Den polska befrielsearmén dök också upp, som en motvikt till den polska armén.
  Fransmän, holländare, belgare, danskar och andra européer rekryterades till Tredje riket, särskilt till SS-enheterna. Både vitryska och ukrainska divisioner dök upp i Sovjetunionen. Tyskarna blev smartare och mer flexibla allt eftersom kriget fortskred. Och nu fanns det en central Rada i Vitryssland, och lokala styrkor användes mot partisanerna. Formellt fick Vitryssland självstyre, och ett sken av självstyre dök upp. Precis som i Ukraina. Där Bandera släpptes från fängelset. Och nya nationalistiska splittringar började bildas.
  Så Sovjetunionen hade ingen fördel i arbetskraft. Och tekniskt sett gick fördelen över till tyskarna.
  Stalin noterade:
  - Att tillverka Yak-3 kräver en stor mängd högkvalitativt duraluminium. Och dess leveranser från USA och Storbritannien har minskat kraftigt. Och de allierade kräver redan fräckt att vi ska betala för detta i guld!
  Yakovlev svarade med en suck:
  - Ja, för tillfället är Yak-9 fortfarande huvudjaktaren! Och dess produktion bör ökas.
  Ilyushin sa:
  - Produktionen av flygplan nådde hundra per dag, inklusive fyrtio jaktplan. Men deras kvalitet har minskat. Många bilar väger trehundra eller fyrahundra kilo tyngre än standardbilarna, och på grund av detta är de underlägsna tyskarna även i manövrerbarhet!
  Flygchefen nickade:
  - Vi har helt enkelt ett katastrofalt förhållande av förluster i luftstrider - ett till tio till tyskarnas fördel. Och piloterna är dåligt utbildade. De allierade har slutat leverera flygbensin, och det finns inte tillräckligt med deras eget. Och sovjetiska bilar är inte annorlunda i kvalitet. Dessutom har tyskarna en hel galax av utmärkta ess. Det finns även kvinnliga piloter. Till exempel har Albina och Alvina, två nya stjärnor, redan fått riddarkors med silvereklöv, svärd och diamanter, efter att ha skjutit ner mer än trehundra flygplan vardera.
  Och detta på kort tid!
  Stalin nickade och anmärkte:
  - Wolf, den här terminatorpiloten är inte ensam!
  Befälhavaren nickade:
  - Om det bara fanns en!
  Högste befälhavaren frågade:
  - Vad kommer Zjukov att säga?
  Sovjetunionens marskalk svarade med en sorgsen blick:
  - Vi behöver nya vapen. Tanken T-34-85 är inte tillräckligt kraftfull. Dess kanon tränger fortfarande inte igenom varken Panther-2 eller Tiger-2 i pannan. Tyskarna utvecklade en mer avancerad Panther-3, som borde ha pansar från Tiger-2, med mindre vikt och en kraftfullare motor. Om en sådan tank går i produktion blir vi helt förstörda!
  Stalin mumlade:
  - Vad sägs om IS-2?
  Zjukov svarade ärligt:
  - Tornets frontpansar är ganska svagt. Till och med en enkel "Panther" kan lätt ta den från ett avstånd på en kilometer, och ännu längre med ett skal under fat!
  Högsta noterade:
  - Varför gjordes inte hans pannpansar 160 millimeter tjock?
  Zjukov svarade ärligt:
  - För att en kraftfull pistol redan är tung. Och överföringen kommer helt enkelt att fastna.
  Vi tvingades överge detta och begränsa oss till 100 millimeter i pannan.
  Stalin flinade och såg ovänlig ut. Sedan frågade han:
  - Tänk om vi minskar sidobepansringen på IS-2:an från nittio millimeter till femtio, och därigenom stärker pannan?
  Zjukov nickade:
  - Det här är fullt möjligt, kamrat Stalin. Men det tar tid att utveckla ett nytt torn och sätta det i produktion!
  Marskalk Vasilevsky noterade:
  - Tyskarna kommer i det här fallet att kunna slå in IS-2-tornet i sidan med bazookas och faustpatron, och lättare vapen. Så detta är ett kontroversiellt beslut!
  Den Supreme One morrade:
  - Oavsett var du kastar den, det finns en kil överallt!
  Yakovlev noterade:
  - Vi borde utveckla jetflyget! Tyskarna har redan ME-262 som slåss i himlen. Visserligen är de inte särskilt effektiva, men tiden går, och nazisterna kommer förmodligen att ha något bättre.
  Beria nickade och sa:
  - Enligt de senaste uppgifterna utvecklar tyskarna ett jetjaktplan ME-1100, som kan lyfta i luften i höst. Den har några originella idéer. Och ME-262 X utvecklas också, som ska vara kraftfullare och bättre än tidigare modeller och vara redo för stridsanvändning.
  Stalin frågade:
  - Vilka är detaljerna?
  Folkkommissarien för inrikesfrågor svarade med en suck:
  - De är hemliga och vi jobbar! Men enligt rykten ska ME-262 ha en hastighet på över 1 100 kilometer i timmen.
  Stalins följe visslade förvånat.
  Supreme nickade:
  - Wow! Då är vi definitivt skruvade! Vad kommer Molotov att säga?
  Folkkommissarien för utrikesfrågor svarade med en suck:
  - De västallierade satte käppar i hjulet för kriget. De verkar formellt fortfarande slåss, men i verkligheten bedriver de inga stridsoperationer. Tyskarna slutade också tillverka ubåtar och koncentrerade sig på stridsvagnar och flygplan. Dessutom, istället för FAA-missiler, kommer fabriker att producera de senaste jetbombplanen. Och det betyder att vi kommer att bombas utan medlidande. Vi kommer helt enkelt inte att hinna med jetplan!
  Stalin mumlade:
  - Det här är dåligt! Det betyder att det inte finns någonstans att vänta på hjälp.
  Marskalk Vasilevsky svarade:
  - Ryssland har bara två allierade: armén och flottan!
  Överbefälhavaren nickade:
  - Ja det är sant! Men den inte särskilt gode tsar Alexander den tredje sa detta!
  Beria noterade:
  - Om tsar Alexander den tredje hade levt längre hade han kanske varit stor. Han kunde mycket väl ha vunnit kriget med Japan!
  Zjukov flinade och svarade:
  - Om jag vore Kuropatkin skulle jag slå japanerna. Och ingenting skulle stoppa mig!
  Stalin mumlade:
  - Sluta prata strunt! Vi har inga AI:er för att lista ut saker här! Vi måste rädda vårt hemland. Snart kommer Hitler att trampa på oss med all sin kraft, och det kommer inte att verka mycket. Och vi behöver specifika idéer!
  Marskalk Vasilevsky, som var känd för att vara en stor strateg, föreslog:
  - Låt oss lita på försvar på djupet. Vi behöver så många vapen som möjligt, inklusive pansarvärnsvapen. Hur har vi det med deras frigivning?
  Nikolai Voznesensky svarade självsäkert:
  - Mycket bra! Vi producerar exakt så mycket artilleri som militären kräver. Men det är inte längre värt det, det kommer inte att finnas tillräckligt med folk för vapenbesättningarna!
  Marskalk Vasilevsky noterade:
  - Vi behöver fler, särskilt luftvärnskanoner. Den senare kan användas både mot flygplan och markmål!
  Stalin nickade med sitt grånande huvud:
  - Vi behöver tillverka fler 100 mm luftvärnskanoner. De kan penetrera Panther-2 frontalt, och till och med Tiger-2 spets, och samtidigt skjuta ner påträngande tyska plan.
  Voznesensky noterade:
  - För 100-mm kanonen behöver vi fortfarande göra den nödvändiga projektilen. Och så, det finns en idé för en självgående pistol baserad på trettiofyra chassit. Gör SU-100, som kommer att vara lättare att producera än T-34-85, men mycket kraftfullare i beväpning.
  Överbefälhavaren nickade nöjd:
  - Ja, du är Voznesensky och huvudet! Nu ska vi sjunga!
  Och publiken sjöng i kör:
  I det underbara fosterlandets vidd,
  Härdat i strid och arbete...
  Vi komponerade en glad sång,
  Om en fantastisk vän och ledare!
  
  Stalin, det här är militär ära,
  Stalin, det här är ungdomens flykt...
  Kämpa och vinna med sånger,
  Vårt folk följer Stalin!
  
  Kämpa och vinna med sånger,
  Vårt folk följer Stalin!
  Tja, det röda imperiet samlar krafter för att slå tillbaka anfallet. Men å andra sidan förbereder Hitler en offensiv. Vapenproduktionen i Tyskland växer. "Panther"-2 har blivit bättre skyddad i tornets panna på grund av en 150 mm pistolmantel i vinkel och en 100 mm skrovpanna med en vinkel på 45 grader. Detta är precis tillräckligt för att T-34-85 inte ska tränga in i ett tyskt fordon frontalt. Men hon kan penetrera den från tre och en halv kilometer.
  Således blev "Panther"-2 huvudtanken, och enkla "Panthers" har redan avvecklats. Som T-4. Men de produceras fortfarande för att inte kollapsa produktionsvolymerna. Liksom "Tiger", trots släppet av "Tiger"-2, produceras den fortfarande.
  Det är inte möjligt att omedelbart bygga om hela produktionen till Panther-2. Även om den här tanken är väldigt bra. Och i fart, och rustning, och speciellt i vapen, där den inte har någon like.
  I början av mars, medan vägarna fortfarande var våta, gjorde tyskarna sitt första försök att attackera. Och de slog till i riktning mot Voroshilovgrad och Krasnodonsk. Och även Donetsk.
  Dessa delar av Ukraina återerövrades av Röda armén under Stalingradkrisen, och tyskarna hann inte lämna tillbaka dem. Nazisterna lyckades uppnå taktisk överraskning.
  Så de spred desinformation om att de ville omringa det sovjetiska kriget på Kursk-bukten. Men de slog i ett annat håll, där de inte förväntades!
  Kraftfulla stridsvagnar från nazisterna deltog i striderna, och "Tiger"-2, som jämfört med verklig historia hade en kraftfullare motor på 1000 hästkrafter, vilket betyder att den rörde sig snabbare och kunde fungera som en bra genombrottstank.
  Tyskarna avancerade till en början snabbt. De intog Voroshilovgrad, Krasnodonsk och Donetsk, men sedan smälte snön och de tunga tyska stridsvagnarna fastnade i leran. Krauts kunde dock helt ta kontroll över hela Ukraina. Och de tillkännagav sin nya seger.
  De första tyska stridsvagnarna i E-serien deltog också i striderna, särskilt den självgående pistolen E-10. Denna maskin hade mycket avancerade egenskaper. För det första var dess höjd bara 1,2 meter. Och besättningen är bara två personer som ligger ner. Motorn och transmissionen var tillsammans och tvärs över. Och själva den självgående pistolen är liten i storlek, men med en motor på fyrahundra hästkrafter. Och vid tio ton var det möjligt att montera 82 mm frontpansar i en stor rationell lutningsvinkel och 52 mm sidopansar plus rullar.
  E-10 är en maskin som är nästan perfekt. Hastighet upp till hundra kilometer på motorvägen och sjuttio på motorvägen är svår att träffa och kamoufleras lätt.
  Samtidigt är det billigt och lätt att producera. Den enda nackdelen är att pistolen är densamma som i T-4 75 mm 48 EL pipa längd. Men den tränger in i sovjetiska stridsvagnar frontalt, om än på kort avstånd. Och hon kan motstå T-45-85:s slag mot pannan, och det är nästan omöjligt att slå henne.
  Och besättningen är också ovanlig - två vargtjejer från SS. Gerda och Charlotte.
  De är redo att slåss som monster. Och de har kolossal, destruktiv kraft.
  Och de visade sin kämpande mästarklass med särskilt bara fötter och bara trosor.
  Men vi behöver naturligtvis inte prata om dem så detaljerat. På andra sidan slåss barfota sovjetiska Komsomol-tjejer i bara bikini.
  Och de visar sin aggressiva och coola karaktär. De skjuter exakt, kastar förintelsegåvor med de bara tårna på sina solbrända, starka, muskulösa ben och sjunger samtidigt;
  Vi är döttrar till det kära fosterlandet,
  Sovjetländer under den röda fanan!
  Kamrat Stalin, vågad falk,
  Vilket kommer att göra hela världen vacker!
  
  Mitt fosterland och jag föddes till lycka,
  Att odla spannmål och textillin...
  Du vet, det här är Rysslands söner,
  Den mannen kommer att vara allsmäktig!
  
  Ett åskväder åskar - fascismen har invaderat oss,
  Armadas av formidabla stridsvagnar slog till...
  Men det är bäst att slå din motståndare i ögat,
  Vi är inga bebisar som slänger upp mannagryn!
  
  Führern bröt igenom till Moskva på hästryggen,
  På vitt och av stål som är polerat...
  Adolf Hitler sålde sig själv till Satan,
  Jag trodde att kulor inte kunde stoppa honom!
  
  Kamrat Stalin, den vågade riddaren,
  Han kolliderade med Hitler i listorna...
  Och det visade sig att Fuhrer inte är cool,
  Ledarens knytnäve stack i hans adamsäpple!
  
  Nu skakar fascisten som ett löv,
  Så Stalin förlamade honom allvarligt...
  Han skulle föredra att spela whist på cirkus,
  Nåväl, nu är Adolf bara en solbränna rumpa!
  
  Mardröm för världens nazister, Stalingrad,
  För att våra killar har blivit starkare...
  Soldaten i sovjeternas land är mycket glad,
  Vi slog alla motståndare på hornen!
  
  Berlin kommer att kollapsa för flickornas fötter, du vet,
  Tjejerna kommer gå runt barfota...
  Vi kommer snart att bygga ett paradis på planeten,
  Och det kommer att bli väldigt roligt och lugnt!
  
  Allt kommer att bli bra i universum,
  Flickorna kommer att få en kappa gjord av diamanter...
  Ibland är det för svårt
  Men vi är ett land äldre än atlanterna!
  
  I Ryssland finns en pionjär och den titan,
  I fäderneslandet är varje krigare från blöjor...
  Adolf, du är en förlorare och en tyrann,
  Du fick en blåöga från tjejernas fötter!
  
  När kommunismen är över universum,
  Slöjan, som Guds moder kommer att sprida sig...
  Då kommer all hämnd att hållas i bur,
  Och Jesus, ljusets guds namn!
  Sannerligen, Pioneer Boys är verkligen titaner.
  Och de slåss med otrolig och vild raseri. Dessa är verkligen barnhjältar. Som inte kommer att böjas eller gå sönder, fastän benen är bara, röda av kyla och pojkarna bara bär shorts med nakna, muskulösa, solbrända överkroppar.
  Och samtidigt visar de förstås karaktär inte sämre än Razins.
  Pionjärerna sjunger med stor entusiasm;
  Vi är pionjärer, kommunismens barn -
  En eld, ett tält och ett ringande horn!
  Invasionen av den förbannade fascismen -
  Som väntar på ett rasande nederlag!
  
  Vad förlorade vi i dessa strider?
  Vad vann du i strider med fienden?
  Vi brukade bara vara världens barn -
  Och nu fosterlandets krigare!
  
  Men Hitler tog ett steg mot vår huvudstad,
  Vattenfallet släppte otaliga bomber!
  Mitt fädernesland är ännu vackrare än himlen -
  Nu har den jävla solnedgången kommit!
  
  Vi kommer att reagera hårt på aggression -
  Fast de själva är tyvärr små till växten!
  Men svärdet är i händerna på en bräcklig tonåring -
  Starkare än Satans legioner!
  
  Låt stridsvagnarna rusa lavin efter lavin,
  Och vi delar geväret mellan tre!
  Låt polisen snålt sikta bakåt,
  Men den helige Gud kommer att straffa dem hårt!
  
  Vad bestämde vi oss för? Att göra fredsarbetet -
  Och för det var jag tyvärr tvungen att skjuta!
  Lugnet är redan hatiskt.
  Det finns också våld och nåd!
  
  Flickan och jag springer barfota tillsammans -
  Trots att det har fallit snö så brinner det en snödriva som kol!
  Men de är inte rädda, ni vet, barn -
  Fascisten kommer att drivas in i kistan med en kula!
  
  Så de dödade ett vidrigt sällskap av Krauts,
  Och resten av fegisarna springer!
  Vi förstör infanteri som en lie i strid -
  Unga somrar är inget hinder för oss!
  
  Seger kommer att uppnås i maj,
  Nu, snöstorm, taggig, hård snö!
  Pojken är barfota, hans syster är barfota,
  Barn mötte gryningen i trasor!
  
  Var kommer dessa krafter ifrån i oss?
  Att uthärda smärta och kyla och behöva!
  När en vän mätte botten av graven,
  När en vän stönar, dör jag!
  
  Kristus välsignade oss pionjärer,
  Han sa, fäderneslandet har givits till dig av Gud!
  Detta är den första tron av alla,
  Sovjetiskt, heligt land!
  . KAPITEL nr 13.
  Tja, äntligen flög de upp till planeten jorden. Den mänskliga civilisationens vaggor. Och planeten är utan tvekan rik och generös, både vad gäller talang och galna människor.
  Catherine sov fortfarande, och den här flickan drömde om den härliga tiden när de slogs mot talibanerna. Jag drömde vad som verkligen hände;
  I maj 2023 slog talibanerna Tadzjikistan, efter att ha slutfört alla förberedelser och väntat på att alla bergspass ska öppnas och varmare temperaturer. I själva verket, medan Ryssland har fastnat i Ukraina och spenderar enorma resurser där, i själva verket kämpar mot hela västvärlden, är det inte en synd att dra nytta av ögonblicket och slå mot OSS södra underbuk.
  Dessutom uppmuntrar USA det. Som, kom igen Mujahideen, attackera, vi kommer att stödja dig.
  Plus förstås interna problem. Livet i materiella termer har blivit värre än under den proamerikanska regimen, men vad gäller politisk frihet och mänskliga rättigheter finns det inget att säga.
  Så talibanerna började leta efter en utväg i extern expansion. Efter det utdragna kriget hade Mujahideen tid att vila, sova och skaffa barn åt sig själva. Och återigen började de missa strider.
  Dessutom verkade de ha vunnit kriget med Amerika och, naturligtvis, drogs de till nya bedrifter. I själva Afghanistan, särskilt i norr, finns det många tadzjiker och det finns naturligtvis en önskan om enande. Dessutom har Tadzjikistan styrts av diktatorn Rakhmonov i nästan trettio år. Och det är dags att befria tadzjikerna från denna idol och underordna dem Allahs vilja. Förresten, i själva talibanerna är dess ordförande inte en orientalisk despot, det råder kollektivt styre. Och i allt, Allah och Sharia, och strikta islamiska lagar.
  Och, naturligtvis, nu är de inte längre så rädda för Ryssland. Och en enorm talibanarmé marscherade in i Tadzjikistan.
  Sonen till Mullah Omar och chefen för talibanernas militära gren ville särskilt krig.
  Naturligtvis, på grund av sin ungdom, kliar han och har en krigstörst. Plus, naturligtvis, viljan att leda hela Afghanistan. Men landet är inte litet, och dess befolkning är nästan fyrtio miljoner människor, och ganska ung, eller snarare, medelåldern på grund av den höga födelsetalen är sådan att lusten att slåss har ännu inte försvunnit.
  Så det som hände var praktiskt taget oundvikligt. En tadzjikistansk armé på en halv miljon attackerade Tadzjikistan. Tja, som många förutspådde visade sig det tadzjikiska motståndet vara svagt. Många av dem gav upp, många flydde och några gick över till talibanernas sida. Och den ryska basen i Tadzjikistan var helt omringad. Och de började skjuta och slå henne med stor intensitet.
  Ryska flygplan försökte bomba talibanerna, men utan större framgång.
  Vi var tvungna att gå in i kriget på två fronter. Uzbekistan har hittills upprätthållit neutraliteten.
  Krigaren gick med stor bitterhet. Och fler och fler ryska trupper överfördes till söder.
  Jo, naturligtvis, de magnifika fyra kunde inte missa detta, efter att ha gått in i en hård kamp med fienden.
  I Tadzjikistan finns det nästan ingen snö även på vintern, och på sommaren är det jobbigt att slåss i skor - dina fötter sväller, särskilt om du springer mycket. Och flickorna går till attack och stoltserar med sina bara, rosa klackar. Smuts fastnar inte på deras sulor, som är lika hårda som kamelhovar.
  Elizabeth skjuter från ett maskingevär, samtidigt, med sina bara tår, och kastar en destruktiv dödsgåva.
  Talibanernas kroppar, slitna i sönder, hoppar upp.
  Krigaren utbrister:
  - För våra vackra barn!
  En annan krigare, Catherine, skjuter också från en maskinpistol. Han klottrar med stor noggrannhet och dödar Mujahideen. De faller som klippta vetekärvar.
  Och en charmig tjej med gyllene hår kastade en dödsärta med sin bara häl och kurrade:
  - Rus försvarade landet med sig själv,
  Från invasionerna av helvetesgräshoppor...
  Och täckte den med hennes bröst -
  Alla folk på Moder Jord!
  Och krigaren skrattade och visade munnen full av tänder.
  Elena, en annan tjej bland dem som visar konstflyg och mejar ner talibanerna i led, kurrade:
  - Äpplen i snön,
  Det här är tjejbröst...
  Jag kommer att hjälpa dig,
  Det kommer att finnas coola domare!
  Och krigaren kastade återigen sina bara tår den mordiska gåvan av förintelse. Och hon spred många talibaner åt olika håll och slet av deras huvuden och lemmar.
  Efrosinya mejer också ner Mujahideen och gör det med stor entusiasm. Den här tjejen har så mycket driv och galen energi. Hon kastar med sina bara tår en dödsgåva av stor destruktiv kraft.
  Och så sjunger han:
  - Åh tjejer, barfota, barfota, barfota...
  Vi svänger flätor, flätor, flätor!
  Krigarflickorna har tagit sig an talibanerna så mycket att skönheternas klackar glittrar.
  En rysk kvinna är verkligen en stor kraft. Och hon mejar ner fiender som en lie med motor. Och det driver dig verkligen ner i kistor, eller till och med ner i marken.
  Krigarna visar sitt rasande temperament och vrålar:
  Vi är Komsomol-tjejer
  Vi älskar eskimå...
  Skönhetens röst är tydlig,
  Det kommer en ny film!
  Och krigarna tog det och visade sina mycket långa och mycket lekfulla tungor.
  Att bekämpa talibanerna är naturligtvis ingen lätt uppgift. Och ryska killar dör i betydande antal. Och vi måste transportera tvåhundra last från Tadzjikistan.
  Naturligtvis börjar folk i själva Ryssland göra uppror - varför var kriget med Ukraina nödvändigt? Ska Ryssland betala med sina söners och döttrars liv i kriget i Tadzjikistan? Frågorna är naturligtvis ganska naturliga. I själva verket, är spelet värt ljuset? För diktator Rakhmonovs skull, förlora soldaternas liv och spendera nya biljoner rubel på ett krig med en fiende som är fanatisk och talrik som gräshoppor.
  Dessutom stiger priserna, men det finns inga tecken på seger. Och sedan drabbades Zyuganov av en stroke, och fickoppositionen blev förlamad. Hur länge ledde han, lydig mot myndigheterna, de marginaliserade i cirklar och imiterade kvasiopposition. Och nu har ledaren för den mest talrika och populära oppositionen, den mest bekväma för myndigheterna, blivit sjuk. Men en helig plats är aldrig tom. Andra kom, yngre och mycket mer aggressiva.
  Och tronen skakade...
  Men för närvarande pågår ett krig med talibanerna. Här är tjejer från attackflygpiloterna som slåss i himlen.
  Anastasia Witchakova är en av de berömda rödhåriga krigarna. Hon vägrade att slåss mot det broderliga Ukraina, men förstör talibanerna, tack.
  Naturligtvis ville många kvinnliga krigare inte döda sina slaviska bröder.
  Men att ta itu med Mujahideen är en helig sak för de ortodoxa.
  Anastasia sköt mot talibanerna med sina bara tår. Hon skickade en raket mot afghanerna och sjöng:
  Hur vi levde, kämpade,
  Och döden, utan rädsla...
  Detta är en present till barfotapiloten!
  En annan ess krigare, också vacker, bara den här gången kämpar den blonda Akulina Orlova också med dushmans. Ja, talibanerna kallas, som i det första kriget med afghanerna, dushmans eller andar. Fienden är dock stark och stor till antalet. Men talibanerna och luftvärnet har sina egna. Inklusive de som tillfångatogs från den tidigare regeringsarmén.
  Akulina Orlova gör en u-sväng med sitt plan och flyttar sig bort från Stinger-missilen, varefter flickan sjöng:
  - En ond ande kryper längs klipporna,
  Du bränner den med napalm...
  Tja, tänk om talibanerna,
  Använd bedrägeri i strid!
  En annan tjej, Margarita Magnetic. Hennes hår är som bladguld. Väldigt vacker tjej. Och hon vägrade också kategoriskt att slåss med Ukraina. För han kommer inte att ta till vapen mot sina slaviska bröder. Vilket orsakade godkännande från många. Och talibanerna är religiösa fanatiker, och en gång hjälpte de de tjetjenska separatisterna. Talibanerna var dessutom den enda staten i världen som erkände Tjetjeniens självständighet. Och detta lämnade naturligtvis ett avtryck i relationerna med Ryssland under många år.
  Margarita Magnetic är redo att slåss. Hennes bara tår trycker på knapparna. Och raketer av kolossal, destruktiv kraft flyger mot talibanerna. Och de besegrar de skäggiga afghanerna.
  Margarita sjöng:
  - Äh, fosterland, låt dem skrika, din fula sak,
  Och vi gillar henne, även om hon inte är en skönhet!
  Bastards, godtrogna,
  Om säkerhetschefen bestämmer,
  Så det kommer att bli fascism,
  En styggelse av mänskligheten!
  Det första tinade plåstret,
  Stalins begravning -
  Rus kommer inte att vara Kain,
  Trots att hon är skadad!
  Och krigarna tog det unisont och kvittrade:
  - Slaverna kan inte tolerera förnedring,
  Vi är alla för vårt fosterland...
  Vi kommer inte att tolerera fler förolämpningar,
  Kains huvud är i poolen!
  Flickor på attackflygplan träffade talibanerna och besegrar och dödar dessa Mujahideen.
  Här flyger de för att tröska andarna. Men zinkkistor med dödade ryska soldater och officerare förs ut från Tadzjikistan.
  En av dessa soldater lämnades utan ett ben. Och han sjunger sorgset och med tårar i ögonen:
  - På något sätt körde de in i kistan,
  Och den mäktigaste ghoul,
  Jag klämde in och ut allt,
  Och packade den tätt!
  Det finns tjejer på stridsvagnar också. En mycket intressant rysk bil "Bear". Muterade flickor slog sig ner igen och försökte sig i en annan form. Detta är en mycket tung tank, mer än hundra ton, en experimentell modell. Naturligtvis har den också en speciell besättning: fyra tjejer. Och alla har namn som börjar med E!
  Till exempel, Elizabeth trycker på joystick-knapparna med sina bara tår och slår i bunkern med talibanerna och vrålar:
  - Ära åt kommunismen!
  Catherine, fortsätter att skjuta från maskingevär och trycker på knapparna med sin röda bröstvårta, vrålar:
  - Och utan Zjuganov! Skallig och full!
  Elena gnisslade och tryckte sin bara häl på pedalen:
  - För resor till Indiska oceanen!
  Euphrosyne sköt också, denna gång med hjälp av sin lekfulla tunga, och gnisslade:
  - För segrar i anfallsstrider!
  Och tjejerna skrattade. De regnar bly över talibankrigare. Och de gör det väldigt bra.
  Elizabeth, som sköt mot fienden, tänkte. Faktum är att om en person har hjärnor, förstår han att vilken religion som helst är en saga och mänsklig fantasi!
  Men varför har olika slags religioner spridit sig över hela världen? Dessutom, många strider mot sunt förnuft? Ta faktiskt den mest populära religionen: kristendomen. Att tro på Gud korsfäst på korset är dumt och absurt. Faktum är att om du tror på Bibeln, så blir Gud på något sätt konstig och obegriplig.
  Sedan dränker han nästan hela mänskligheten med vatten, miljontals människor dör, och bara åtta människor räddas. Då, tvärtom, på korset ber han för bödlarna.
  Du kanske märker: Gamla testamentets Gud är väldigt grym, men i Nya testamentet är Kristus extremt snäll. Och här syns en grell motsägelse. Faktum är att om Jesus var Gud Sonen skulle han ha bränt ner Sodom och Gomorra. Men det fanns vuxna, barn och kvinnor där. Är inte detta grymt?
  Och många andra exempel på grymhet kan räknas upp, under mycket lång tid. Bara Elishas barnmord är värt något.
  Så tänk på vad folk tror. Och regeringen påtvingar också religion. Och nu kämpar de mot de religiösa fanatikerna talibanerna.
  Men de varnade - var inte glad över att USA lämnar Afghanistan, det blir bara värre för Ryssland.
  Talibanerna, efter att ha vilat lite och utnyttjat det faktum att Rysslands händer var bundna av kriget med Ukraina, tog åtgärder och slog till. Och detta förutspåddes av många. Och Ryssland var tvungen att anmäla sig. Och naturligtvis, mot deras vilja, dog alltför många ryska soldater vid basen i Tadzjikistan. Så Ryssland fann sig indraget i ännu ett krig. Och stämningen i samhället har förstås blivit mycket mer fientlig mot den nuvarande presidenten. Människors kärlek är mycket föränderlig. Och talibanerna räknade förstås allt rätt. Dessutom är USA, i det här fallet, glada - det ställde sina fiender mot varandra. Och de började säga om sin president: en klok gammal man. Som, hur smart han ordnade allt.
  Åldern är faktiskt inget hinder för både sport och visdom!
  Elizabeth skjuter igen, och igen, naturligtvis, med sina bara tår. Det är ganska varmt i tanken även på vintern. Och på sommaren är det riktigt varmt i Tadzjikistan.
  Flickan tog den och sjöng:
  -Om det är långt, långt, långt,
  Kämpa, förstöra talibanerna...
  Om det är långt, långt, långt,
  Spring nerför i strid!
  Det är möjligt, det är möjligt
  Det är såklart sant, sant...
  Även om det ibland känns som
  Vi kan komma ikapp Afrika!
  Och i Afrika är priserna så höga
  Och i Afrika är pengarna så här stora!
  Flodhästar har gått ner i vikt
  Kaskelot har blivit utmärglad...
  Och folket, som en papegoja,
  Gå direkt till himlen!
  Ekaterina noterade med ett flin och tryckte på tankens joystick-knapp med henne
  scharlakansröd bröstvårta:
  - Det är något som inte är tillräckligt med optimism i dig!
  Elizabeth svarade argt:
  - Om härskaren är en moralisk krympling och en skurk, vilken glädje kan då hans undersåtar ha!
  Elena nickade:
  - Ja! De säger att problem bara har börjat! Men det var just hans överdrivna tur som gjorde honom överdrivet självsäker!
  Elizabeth nickade med sitt blåtonade huvud:
  - Ja, jag har alltid trott att så mycket tur inte kan ges till en person, han kliver upp på en vit häst, i den meningen, han börjar tro att havet är knädjupt för honom. Och sedan, som den gamla kvinnan som ville bli Gud, slutar hon med ingenting!
  Catherine höll med om detta:
  - Ja! Det var för mycket tur och det skämde bort honom. Hur förmögenheten på sin tid älskade Napoleon, Hitler, Ivan den förskräcklige, Ludvig den fjortonde och sedan vände sig bort från dem.
  Euphrosyne anmärkte:
  - Nicholas II var en väldigt olycklig, men samtidigt en snäll och anständig kung. Till exempel tror du att han åtminstone hade haft lite tur i kriget med Japan. Till exempel, om amiral Makarov inte hade dött, kunde allt ha varit annorlunda. Och amiral Makarov dog på grund av en hel rad osannolika sammanträffanden. Av någon anledning beordrade han inte minsopning av jagare, och ingen av hans underordnade gav en sådan order. Och gruvan var troligen rysk, och det stora slagskeppet borde inte ha sjunkit från en gruva. Och även i det här fallet kunde amiral Makarov ha räddats, som till exempel Kirill Romanov räddades.
  Elizabeth höll med:
  - Ja, lite tur för Nicholas II hade kunnat ge Ryssland mycket mer än mycket tur för andra härskare. Jag betonar, särskilt för den nuvarande presidenten, som, när han tog emot Fortunes gåvor som från ett ymnighetshorn, kastade dem i sanden. Tills den förre chefen för den hemliga polisen slutligen lyckades ta slut. Men lite tur till den snällaste Nicholas II! Till exempel kunde amiral Makarov besegra japanerna till sjöss med lite blodsutgjutelse, och då skulle kriget med samurajerna inte ha kostat mycket uppoffringar. Och om tsarryssland hade vunnit kriget med Japan hade första världskriget med största sannolikhet inte inträffat. Så den kejserliga arméns auktoritet skulle vara för hög, och tyskarna skulle inte våga förklara krig!
  Elena nickade:
  - Kanske! Även om Makarov ensam inte förbrukar antalet misslyckanden och otur i kriget med Japan. Fast jag måste erkänna att fienden var stark. Men å andra sidan, om slagskeppet Oslyabi inte hade sjunkit så snabbt, även under slaget vid Tsushima, kunde skvadronen lätt ha slagit igenom till Vladivostok! Och så, kriget med Japan visade sig vara så misslyckat.
  Euphrosyne anmärkte:
  - Men kriget 1945 med Japan visade sig vara förvånansvärt enkelt och framgångsrikt. Som om Japan hade slut på tur. Men tyvärr ledde Stalins seger till att kommunisterna kom till makten över Kina och uppkomsten av ett mycket starkt och farligt imperium, som nästan attackerade Sovjetunionen under Brezhnev. Och även nu låtsas Kina bara vara en vän. Och han vill själv hugga av land från oss upp till Ural.
  Catherine nickade:
  - Ja! Om japanerna hade besegrats då, skulle det ha funnits Gula Ryssland istället för norra Kina, och ortodoxin skulle ha kommit till det himmelska riket. Vad hände som ett resultat av Stalins lätta seger över japanerna? Födelsen av ett ateistiskt imperium och ett mäktigt monster vid gränsen till Ryssland!
  Elizabeth noterade och blottade sina tänder:
  - Tro då på den kristna guden. Seger över Japan skulle ge nya tiotals miljoner ortodoxa troende. Men istället kom en aggressiv ateistisk regim till makten i Ryssland. Och sedan förde den blodiga stalinistiska regimen ateismen till Kina. Och Maos grymma imperium dök upp. Jag förstår verkligen inte vad Gud ville!
  Elena noterade:
  - Antingen finns det ingen Gud alls, eller så är Satan mycket starkare än vad Bibeln säger, eller så är den Allsmäktiges planer obegripliga för oss!
  Euphrosyne anmärkte:
  - Vanligtvis är grymma kungar mer framgångsrika! Det enda undantaget var kanske Alexander den Förste. Tsaren är intelligent, snäll, liberal, en gentleman och skulle inte skada en fluga. Och samtidigt framgångsrik!
  Elizabeth anmärkte:
  - Och Katarina den andra ansågs inte vara en grym och ond härskare, och var också mycket framgångsrik. Det är sant att hon var en hora, och i allmänhet inte en särskilt bra person. Hon förbjöd bönderna att klaga på sina herrar. Det är till och med konstigt att så mycket tur gavs till en så vidrig person.
  Elena nickade:
  - Ja, och tro då på den kristna Guden! När de onda och avskyvärda är som mest framgångsrika!
  Catherine sjöng med ilska:
  Världen vilar på våld
  Vulkanen av raseri forsar ut i stort sätt...
  Spänningen är på topp,
  Vaknar med smärta och rädsla,
  Endast rädsla kommer att ge oss vänner,
  Endast smärta motiverar dig att arbeta,
  Det är därför jag vill ha det mer och mer
  Explodera hyperplasman i mängden!
  Elizabeth anmärkte med en suck:
  - Ja, Genghis Khan var en oförskämd hedning. Han kunde inte läsa eller skriva, men han tog över halva världen. Både muslimer och kristna förlorade i strid med honom. Och frågan är, var var den allsmäktige Gud vid den här tiden? Och varför besegrade mongolernas hedendom monoteismen: islam och kristendomen?
  Euphrosyne sa med ett leende:
  - På samma sätt kan man fråga sig: var var den allsmäktige Gud när Kain dödade Abel? Varför tillät han det första brödramordskriget i mänsklighetens historia?
  Elena flinade och sammanfattade:
  - Ja, man kan argumentera i det oändliga, men man kommer aldrig att bevisa vare sig att Gud finns eller att han inte finns.
  Ekaterina noterade:
  - Jag tvivlar starkt på Jesus Kristus. De olyckliga, undertryckta judarna kunde mycket väl ha tagit en stark, begåvad hypnotisör, som Anatolij Kashpirovsky, för en messias och gudomliggjort honom. Om du tittar på statistiken över Anatoly Mikhailovichs mirakel, är han coolare än Kristus.
  Euphrosyne fnissade och sjöng:
  - Gud förbjude, öppna ögonen på de blinda,
  Och räta på ryggen på puckelryggarna...
  Ja Gud, var Gud, åtminstone lite,
  Men du kan inte bli lite korsfäst!
  Och tjejerna tog sig an talibanerna igen. Genom att trycka på joystick-knapparna med sina bara tår, mejade de ner många Mujahideen och bokstavligen lade ner dem i omgångar. Skäggiga talibaner dog under maskingeväreld och högexplosiva fragmenteringsgranater. Allvarligt roligt följde, med massutrotningen av religiösa fanatiker.
  Och här är Alenka med sin bataljon av vackra flickor som trots det svala vintervädret i Tadzjikistan attackerar talibanerna barfota.
  De är dock i korta kjolar, och deras kroppar är täckta med pansarplattor gjorda av Kevlar.
  Skönheterna springer till attacken och sjunger:
  - De onda talibanerna kryper längs klipporna,
  Men tjejerna är coolast...
  Slå honom med napalm
  Vi kommer att fira framgång!
  Och tjejerna kommer att gnistra med pärlande tänder.
  Och sedan ska Anyuta, med sina bara tår, kasta en ärta med sprängämnen mot Mujahideen. Och hon kommer att sprida talibanerna åt olika håll, som kattungar.
  Flickan tog den och sjöng:
  - Ära till fäderneslandet, ära,
  Tankar rusar fram...
  Uppdelningar av flickor i bikini,
  Hälsningar till det ryska folket!
  Rödhåriga Alla skjuter också mot skäggiga fiender, mejar ner dem och sjunger:
  - Rus skrattade åt denna taliban,
  I alla åldrar, det är därför det är Rus!
  Och flickan kommer att ta det också och kasta en mördande citron på Mujahideen med sina bara tår. Och sprider fiender åt alla olika håll.
  Och hur han visslar högst i lungorna.
  Flera dussin kråkor blev bedövade. Efter att ha drabbats av en hjärtattack föll de på huvudet på talibanernas rakade huvuden och sköts igenom. Därefter kvittrade krigaren:
  - Saken är väldigt kontroversiell här,
  Jag tror att det helt enkelt blir toppklass!
  Talibaner, jag vet att vi kommer att vinna,
  Det finns trots allt en stolt kerub över oss!
  Maria, en annan av bikinitjejerna, tog den och visslade. Och med sina bara tår kastade hon en enorm mordkraft mot fienden, en mycket destruktiv dödsgåva. Hon strimlade talibankrigarna och kurrade och blottade sina tänder:
  - Det är en enorm dimma runt Ryssland,
  Och talibankämpen rusar till fäderneslandet!
  OS, verkligen en hjältetjej. Hon är stor och samtidigt är håret ljusbrunt. Krigaren har lyxiga höfter och starka magar, som är fodrade med chokladkakor. Tja, ingen kan verkligen motstå en sådan odjurstjej.
  Och så lyfte hon med sina kraftfulla, muskulösa, bara fötter en hel tunna sprängämnen och kastade den mot talibanerna. Och denna tunna rusade med stor, dödlig hastighet. Och hur det kommer att krascha in i Mujahideen, bokstavligen slita isär dem.
  Krigarhjälten tog det med glädje och sjöng:
  Och över Murom rynkar himlen,
  Ljusets gryning stiger...
  Vi, som Ilya Muromets döttrar,
  Det var inte förgäves som de skröt med sin styrka!
  Det är faktiskt mycket trevligare att slåss och döda talibanerna än att slåss mot slaverna. Här tror jag att alla kommer att hålla med om att det är synd att döda bröder.
  Olympias sjöng i raseri:
  Hur många bröder kan du döda?
  Trots allt, tro mig, en person är född för lycka...
  Mamman låter inte sin son gå fram,
  Och även på sommaren är det dåligt väder under kriget!
  Därefter kommer den heroiska tjejen att ta ett djupt andetag av luft i hennes lungor och vissla. Många hundra kråkor får omedelbart en hjärtattack och svimmar. Och deras vassa näbbar flyger ner och tränger igenom talibanernas skallar, som pressar på de ryska truppernas positioner.
  Olympias, som slog ner kråkorna med visselpipor och fick dem att falla chockade, tog den och kvittrade:
  Ta, ta, ta - hovarna knackar,
  Här, där, där - maskingeväret träffade!
  Talibanarmén är fullständigt besegrad,
  Och ingen kan besegra flickarmén!
  Marusya skjuter också mot de framryckande talibansoldaterna. Visar sitt humör och högsta klass. Hennes maskingevär mejer ner hela leden av Mujahideen.
  Flickan kastar en mördande dödsgåva med sina bara tår. Slår ut många talibankrigare och gnisslar:
  - Klassiker av krig,
  Det här är för en tjej att vara barfota...
  Döttrar och söner,
  Låt oss förvandla alla till spel!
  Krigarna är verkligen vackra.
  Matryona, som sköt mot talibanerna och kastade förstörelsegåvor med sina bara tår, kvittrade:
  - Ära till flickorna i bikini,
  De slog Mujahideen...
  Flickorna har knivar barfota,
  De attackerar så här till lunch!
  En tjej med tunn midja och lyxiga höfter skjuter mot de annalkande talibanerna. Han gör detta mycket skickligt och exakt. Han klipper ner dem som en gräsklippare och sjunger:
  - Flickan dansade en polka,
  På gräsmattan i de tidiga timmarna...
  Svans till vänster, svans till höger,
  Det här är polka Karabas!
  Och nu kommer krigaren igen att kasta en närvarande mördare mot fienden med sina bara tår. Och han kommer att döda många talibaner.
  Här slåss Victoria och Veronica. Båda tjejerna är väldigt coola. Och de skjuter extremt exakt.
  Victoria kastade förintelsens gåva med sin bara häl med dödlig kraft. Hon slet många dushmans och gnisslade:
  - Pengarna smälter i plånboken,
  Kapitaler smälter...
  Och på ryska -
  Pengar betyder manna!
  En annan tjej tryckte på en knapp med sin scharlakansröda bröstvårta, vilket slog på ett öronbedövande ultraljud, och skickade det att flög genom luften. Och redan tusentals kråkor föll på talibanernas rakade huvuden. Och låt oss slå dem.
  Den rödhåriga flickan sjöng:
  Ryssland attackeras av Mujahideen,
  Det finns många av dem i Afghanistan...
  Ja, våra farfäder kämpade i Afghanistan då,
  Nu har de formidabla talibanerna höjt sitt svärd!
  
  Men barfota tjejer ger inte upp,
  De kommer helt enkelt visa högsta klass...
  De kämpar livligt med talibanernas armada,
  Och de träffade anden rätt i ögat!
  Och krigaren med sina bara tår kommer att kasta förintelsens gåva med mördande kraft. Och alla får det av honom.
  Alice och Angelica skjuter mot talibanerna med prickskyttegevär. Och de gör det extremt exakt. Och de eldar med sådan precision.
  Alice tog den och sjöng:
  Det kommer att finnas en kista för dushman,
  Håll dig frisk för att...
  Tjejer springer runt nakna på vintern!
  Och de bryter ryggen med Mujahideen!
  Och sedan sköt Alice med en röd bröstvårta när hon tryckte på knappen. Och slog ut ett dussintal talibaner.
  Alice tog den och kvittrade och blottade sina tänder:
  - För fäderneslandet och friheten till slutet,
  Barfota tjejer i bikini
  Ni är sådana hjältinnor...
  Få hjärtan att slå unisont!
  Angelica bekräftade:
  - Knacka unisont! Det här är bra!
  . KAPITEL nr 14.
  Okej, de väckte Catherine. Under tiden valde Elizabeth sitt nästa offer, eller klient, för förhör. Hittills har de inte hittat några betydande ledtrådar.
  Men i det här fallet verkade tjejen Marianna den mest intressanta. Hon är inte bara psykiskt sjuk, utan har också en teknisk utbildning och verkade visa avsevärda förmågor inom elektronik som barn.
  Elena, denna rödhåriga drottning, noterade:
  - Om det finns något att börja med så är det med henne!
  Euphrosyne sa med ett leende:
  - Det här är inte den värsta idén, men... Jag har en intuitiv känsla av att vi inte gräver på rätt plats!
  Elizabeth invände logiskt:
  - Intuition ska inte ersätta information och analys. Dessutom är Marianna en väldigt smart tjej. Och samtidigt har hon en svår form av schizofreni. Och du kan inte argumentera emot detta!
  Catherine, som blottade sina tänder, sjöng:
  -Vi älskar alla att göra ansikten,
  Ta det enkla sättet
  Och samtidigt är de så lika,
  Lite galen!
  Mutanttjejerna kom dock inte in i den djupa djungeln. Och de tog den och flög runt jordens metropol.
  Runt dem blinkade planetens rika och utsmyckade skyskrapor, som bokstavligen glittrade av guld och en massa skickligt snidade stenar och många andra skönheter.
  Blommorna såg särskilt underbara ut, storleken på en bra stadion, och folk bodde också på dem.
  Och även väldigt många barn sprang och hoppade. Dessutom är många av dem tidigare vuxna.
  Det är så människor faller in i barndomen och får kroppar som det finns mycket roligt i, och man vill hela tiden skratta och hoppa.
  Elizabeth anmärkte:
  - Och varför är Marianne schizofren? Det finns miljarder sådana galna människor här, om inte värre!
  Catherine nickade:
  - Ja, för att vara ärlig... Vi kommer att få verkliga problem om vi inte utbildar dem. Mer exakt, för hela mänskligheten.
  Elena skakade på sitt röda hår och höll med:
  - Det är total nedbrytning. Och ju längre det går, desto värre blir det.
  Åtskilliga barn blinkade med sina bara klackar, som var rosa och såg mjuka ut, även om de fick smisk på en ganska hård yta, inklusive gator och husväggar beströdda med diamanter.
  Ja, det var en väldigt cool komposition här.
  Euphrosyne, en flicka med vitt hår, sjöng:
  - Åh, barndom, barndom, var har du bråttom?
  Åh, barndom, barndom, vart springer du!
  Jag vill inte bara bli vuxen,
  Jag vill bli tjej igen!
  Elizabeth noterade:
  - Kärlek för alla åldrar. Men det blir dumt om vi också börjar härma galningar. Vi gick trots allt igenom andra världskriget - detta var härdning och prövning!
  Catherine sa med ett skratt:
  - Och kriget med talibanerna var ännu värre. Mer exakt, om inte svalare, så åtminstone mer andligt behaglig. Till exempel är vissa tyska pojkar, särskilt de med blont hår, så söta att det är obehagligt och äckligt att döda dem!
  Elena sa med ett leende:
  - Men afghanska pojkar, även om de har svart hår, när de inte har skägg ännu, är ganska söta och trevliga. Men det finns många tonåringar i talibanarmén, och det är på något sätt äckligt att skjuta på dem, och ännu mer att skära av deras huvuden med svärd.
  Euphrosyne, fnissande, anmärkte:
  - Afghanska skägglösa pojkar föredrar att slåss barfota för att rädda sina skor och vara smidigare. I alla fall till frost. Och i den zonen förekommer frost vanligtvis bara i bergen på vintern. Men klimatet är obehagligt, lite kallt på natten, varmt på dagen - men torrt! Här i Indien är klimatet väldigt fuktigt och så varmt och milt.
  Elizabeth nickade:
  - Ja, i Indien. Där kan du sova under en bro, även på vintern, och i till exempel Bombay fryser du inte ens naken. Men det är fortfarande fuktigt och det finns många insekter. Så i forna tider fanns det ingen himmel någonstans på jorden!
  Catherine sjöng:
  Jag tar dig till en avlägsen plats,
  Livet kommer att bli ett paradis...
  Tycker bara synd om mig
  Bli min fru!
  Marianna bodde i ett speciellt hus som såg ut som en jordgubbe. Och i det ögonblick som tjejerna dök upp älskade hon gigoloroboten. Och den vackra blondinen skakade bokstavligen av njutning.
  Elizabeth noterade:
  - Nej! Det verkar som om vi är fullständiga idioter.
  Ekaterina föreslog:
  - Låt oss inte störa dem. Låt oss vänta lite.
  Euphrosyne anmärkte:
  - En robot är inte en mänsklig pojke, men kvinnor kan älska väldigt länge!
  Den rödhåriga flickan Elena föreslog:
  - Låt oss spela.
  Elizabeth frågade:
  - Vad?
  Den eldiga skönheten svarade:
  - Vi kommer att uttala aforismer. Vem är kvickare och coolare?
  Catherine nickade:
  - Det är logiskt, kom igen, jag går först!
  Euphrosyne muttrade:
  - Start!
  Flickan med gult hår sa:
  - Den som inte har ett hjärta av guld är inte värd en koppar, trasig slant!
  Elizabeth twittrade:
  - Är du ett trädgårdshuvud kommer du inte att kunna använda skörden!
  Elena fortsatte:
  - Om du inte vet hur du knyter näven, då kommer du definitivt att bli skruvad!
  
  Euphrosyne om gurglande:
  - Kvinnors svagheter gör mäktiga män maktlösa!
  Catherine väste:
  - Tungan är det mest pålitliga nätet för att fånga insekter med intelligens!
  Elizabeth tillade kvickt:
  - En flickas nakna häl hjälper dig att hitta nya lyxiga kläder och ta på dig en mans skor som en klubba!
  Elena twittrade som svar:
  - En rävkvinna kan förvandla ett lejon till en bräkande bagge, släpp loss på en fårskinnsrock!
  Euphrosyne gnisslade och blottade sina tänder:
  - Det är bättre att vara barfotapojke för alltid än en skodd gubbe på ett tag!
  Catherine noterade med ett skratt:
  - Det är bättre för en flicka att vara barfota än att vara arg!
  Och krigarna brast ut i skratt. Det var deras grej.
  Rödhåriga Elena anmärkte med en mycket nöjd blick:
  - Ja, vår utredning påminner ärligt talat om ett clowneri. Vi markerar inte ens tid, utan kryper i cirklar. Nu, istället för att göra seriösa affärer, lyssnar vi på de vällustiga suckarna och skriken från någon galen dam. Och vi ser ut som totala idioter!
  Euphrosyne noterade sarkastiskt:
  - Det är rätt! Men exakt vad föreslår du att vi ska göra?
  Elizabeth, en mutant tjej med blått hår, som var den outtalade ledaren för dessa fyra, föreslog:
  - Låt oss sjunga!
  Catherine skrattade och frågade:
  -Är du seriös?
  Flickan med blått hår nickade och lade till:
  - Ganska! Dessutom kommer några populära aforismer inte att tänka på.
  Euphrosyne stampade med bara foten och gnisslade:
  - Självklart tar vi det och sjunger! Låten hjälper oss att bygga och leva.
  Och de sjöng i kör;
  Vår vackra Rus är känd,
  Mått på det kosmiskt härliga fosterlandet...
  Låt inte sorgen störa pojken,
  Vi kommer att leva under helig kommunism!
    
  Vårt hemland, strängen spelar,
  Det kommer att bli underbart för alla på planeten...
  Vårt Ryssland är ett heligt land,
  Där glada barn skrattar!
    
  Det finns inget fosterland - bättre än ett land,
  Den som återupplivade stor makt...
  Vi är bara människor, känner örnarna,
  Låt oss slå Wehrmacht i ansiktet!
    
  Vårt fosterland är en kraftfull kostym,
  Vi kommer skickligt att ta utmärkta kort...
  Nej, Ryssland kommer inte att kunna försvinna,
  Om vi spelar huvudsläden!
    
  Rysk tro - kraftfull Svarog,
  Den av kosmisk rasande kraft...
  Låt oss be att Rod ska hjälpa oss,
  Vingar av guld fladdrar över världen!
    
  Ära till jordens kosmiska kraft,
  Den kraften födde fenomenet...
  Människor i den nya ryska familjen,
  Den ryska armén är en formidabel kraft!
    
  Tro oss, vi föddes för rymden,
  Låt oss göra ryssarna till en supernation...
  Vi kommer att bli söner till stora generationer,
  Fienden kommer att vara som skalade ägg!
    
  Detta är den coolaste för Ryssland,
  Du är en pionjär, även om du är ett barn i flera år...
  Flickan kommer att sparka med sin bara fot,
  Du är en super krigare, räkna från blöjor!
    
  Hemlandet bor i pojkens hjärta,
  Den som skapades snabbt för rymden...
  Du går direkt på en vandring,
  Jag tror att vi kommer att bygga ett palats av kommunism!
    
  Det är här vår värld kommer att bli för Ryssland,
  Den mest kosmiska, underbart vackra...
  Du är vår Lada idol av lycka,
  Och det är farligt att slåss mot Svarog!
    
  Sann styrka, vårt land,
  Den som föddes till lycka för oss,
  Även om Satan attackerar Rus,
  Maktens storhet kommer att vara en idol!
    
  Detta är ett härligt slag för fäderneslandet,
  Tjejen kommer att slå dig med sitt bara knä...
  Vi kommer att få en glad gåva,
  Och vi kommer att ställa Hitler mot väggen!
    
  Den ryska armén är örnar,
  De som kommer att förstöra Kraut-armén...
  Hordens dagar, du vet, är räknade,
  Och ni hundar, vet att inte slå tillbaka!
    
  Evig ära för att kyla Rus',
  Vi kommer att vara trogna familjens fana...
  Vi kan rädda vårt fosterland,
  För folkets stora lycka!
    
  Ryssland kommer att bli som jordens fackla,
  Vad lyser upp vägen till universum...
  För den stora ryska familjens skull,
  Och vi fortsätter att gå mot skapande!
    
  Det bästa exemplet för en pionjär är
  Det här är en kamp där allt är coolt...
  Kanske vill sir också vinna,
  Att bråka med oss, tro mig, är farligt!
    
  Jag tror att vi alla kommer att flyga ut i rymden,
  Låt oss dra roliga skämt om världen...
  Någonstans rusade keruben själv förbi,
  Var ett geni snarare än en idiot!
    
  Det är vad det handlar om, fred för rymden,
  Evigt vacker, som en leksak...
  Någonstans är det en rasande fest,
  Och mentalsjukhuset gråter efter Adolf!
    
  Jag tror att Rus kommer att blomma fantastiskt,
  Att vi ska bygga herrgårdar på Mars...
  Vi kan rädda vårt land, jag vet,
  Allt kommer att bli jättebra, tro mig, det kommer bli jättebra!
    
  Det eviga fosterlandet, vårt land,
  Den starkaste, förstör vackert...
  Varför attackerar du oss, Satan?
  Det kommer att bli fantastiskt, folk kommer att bli förvånade!
    
  Detta är vad vår ras skapade för kosmos,
  Trogen rymden, cool era....
  Någonstans förstördes en bunker av granater,
  Våra angelägenheter, folk vet, är inte dåliga!
    
  Detta är vad Ryssland för med sig till universum,
  Världens bästa presenter...
  Du kommer att hedras som Komsomol-medlem,
  Och tjejens hetaste kyss!
    
  Här är en stad byggd på Venus,
  Väldigt stort och väldigt vackert...
  Och pionjären är glad över allt bättre,
  Han är en predikant av kollektivets land!
    
  Detta är den bästa kostymen för rymden,
  Det är när du rusar över gupp...
  Och vi låter inte fäderneslandet försvinna,
  Allt är enkelt, känn blommorna!
    
  Gud är beskyddare av vårt Ryssland,
  Den som dök upp i solens strålar...
  Så tjejen, var inte ledsen
  Och pionjärerna slog med knytnävarna!
    
  Våra tjejer är coolast
  De kan klippa ner allt gräs med en maskingevär...
  Führern springer - attackera honom,
  Låt oss göra en tur till betet!
    
  Om vi måste, kommer vi att sopa bort berg,
  Tjejernas bara häl är som en slägga....
  Låt oss rädda jorden från napalmsvärmen,
  Tja, det finns en snara på hordens halsar!
    
  Tjej, det här är en trevlig fighter,
  Kan klippa ner en lina med en sväng...
  Du är en pojke, du vet, bra gjort,
  Även om han är en pionjär, finns det ett barn som inte är fattigt!
    
  Nu attackerar vi redan Berlin,
  Den är täckt med kraftsköldar...
  Och till vårt stöd, känn keruben,
  Svärd gnistrande som diamanter!
    
  Detta är rymden, vår jord,
  Vi kan flyga, tro mig, med en kvasar...
  Vår bästa familj
  Den krossar allt med ett hyllat slag!
    
  Detta är hjärtat av barnen för fosterlandet,
  Den coolaste platsen i universum...
  Världens vackraste tjejer,
  Med stor kraft i oförgängligt utrymme!
  Marianne är äntligen trött på att älska med den cybernetiska gigolon. Och fyra mutantkrigare kom in i hennes rum.
  Marianne hade en mångfärgad frisyr och såg ungdomlig och kanske till och med barnslig ut.
  När hon såg de heroiska flickorna, skrattade hon och sträckte ut tungan och morrade:
  - Har du kommit för att tjäna mig?
  Elizabeth vrålade:
  - Du är en farlig brottsling, och du måste svara på en rad av våra mycket kluriga frågor, annars kommer du att skickas till fängelse!
  Marianne fnissade och svarade djärvt:
  - De kommer inte att skicka mig i fängelse. Och sjukhuset är inte dåligt. Det är också fullt av olika typer av underhållning och maten är god.
  Elena noterade i en sträng ton:
  - Låtsas inte vara dum. Är det du som kapade det intergalaktiska skeppet?
  Marianne fnissade igen och svarade:
  - Ja jag! Jag sprängde ett annat universum och svalde ett annat.
  Catherine sa med ett skratt:
  - Det framgår inte av dig att du svalde universum!
  Den galna flickan blottade sina tänder och vrålade:
  - Nu vill jag skratta
  Och jag ska bara svälja dig!
  Jag sväljer det! Jag sväljer det!
  Jag kommer inte att förbarma mig!
  Elizabeth blinkade tillbaka till henne och sjöng:
  Madhouse i brand
  Satans sanatorium...
  Det kommer att finnas en piska på din rygg,
  Vi är trogna Herren!
  Marianne slutade plötsligt rycka, hennes blå ögon fick ett meningsfullt uttryck. Och flickan med ett stört psyke frågade:
  - Är ni av en slump samma fyra - E-4, tjejer med blått, gult, rött och vitt hår?
  Elena frågade:
  - Och i så fall, vad då?
  Marianna sjöng med ett leende:
  - Fyra flickor med bara fötter,
  Du har dolkar, du har också svärd...
  Du springer friskt längs stigarna,
  Och behöver du något, din fistel!
  Och igen börjar han skratta. Tja, hon är definitivt helt galen. Men samtidigt, ska det sägas, är hon snygg.
  Flickorna tittade på varandra. Och Euphrosyne noterade:
  - Så, ska vi fortsätta spela dårar, eller vad? Faktiskt, är hon ens kapabel att göra något?
  Marianna vaknade genast till, vände på huvudet och muttrade:
  - Vet du att jag uppfann en evighetsmaskin?
  Elizabeth nickade:
  - Ja jag vet! Detta används verkligen den graviomagnetiska principen för hyperinduktion. Den har bara liten praktisk användning. Enheten är skrymmande och producerar lite elektricitet. Det är mycket lättare att använda traditionell, kontrollerad och helt säker termokvarksyntes, som från ett gram sand producerar samma energi som från att bränna fyra miljarder ton kol. Hur man gör så komplexa enheter som i bästa fall kan ladda en supersmarttelefon.
  Marianne skällde:
  - Men hon kunde motbevisa lagen om energibevarande!
  Catherine nickade och lade till:
  - Lagen om bevarande av energi motbevisades redan av termokvarkfusion. Och med termoprensyntes utvinns energi från ett gram sand, som när man bränner åtta kvadrilljoner ton kol! Och mänsklighetens alla energiproblem har nu lösts för alltid!
  Den galna flickan sparkade på sina bara, solbrända, muskulösa ben och sjöng:
  Oavslöjade hemligheter för oss, det är dags att avslöja dem,
  Naturens hemligheter ligger som i en spargris...
  Vi kommer att riva ut kraften i galaxen, kärnans energi,
  Andens kraft i flaskan kommer att blekna!
  Elizabeth klappade händerna och noterade:
  - Ja, du är underbar! Jag tror att du kommer att utdela ett förkrossande slag mot fienden.
  Marianne fnissade igen, och hennes tänder, gnistrande som pärlor, började gnistra.
  Catherine frågade i en sträng ton:
  - Har du ett alibi?
  Marianne fnissade och svarade:
  - Nej, jag har inte en sådan sjukdom.
  Elena noterade, efter att ha gjort en begäran till Hypernet i förväg:
  - Nej! Det verkar som om hon lekte här. Jag flög också till Venus. Och det var oerhört bra, för henne, förstås.
  Euphrosyne sjöng:
  Att drömma om andra världar,
  Flyg till stjärnorna in i molnen...
  Skapa en magisk värld
  Vem, tjej, är din idol?
  Marianne fnissade och föreslog:
  - Låt oss älska istället. Detta kommer att vara den bästa gärningen.
  Elizabeth skyndade sig att byta samtalsämne:
  -Har du testat att uppfinna något än?
  Den mentalt störda flickan kliade sig på huvudet med sin bara, mejslade fot och svarade:
  - Jag försökte skapa en tidsmaskin. Det här, ser du, är jättebra. Speciellt om du flyger in i framtiden. Ja, och tidigare hade det varit möjligt att till exempel döda Hitler. Och förändra världshistoriens gång.
  Elena noterade logiskt:
  - Då kan den här världen, om historien förändras, försvinna. Som den antika filmen: "Fjärilseffekten." Och att döda Hitler är ingen fjäril alls!
  Elizabeth nickade instämmande:
  - Ja, att förstöra Hitler skulle inte nödvändigtvis göra världen till en bättre plats. För det första kunde någon smartare, listig och flexibel ha blivit nazistledaren, som inte skulle ha skickat judar till ugnen, utan skulle ha agerat mer subtilt. Och mycket möjligt skulle han ha erövrat världen. Eller så skulle det bli ännu fler offer. Dessutom kunde Stalin ha tagit över hela Europa utan Hitler, och sedan andra länder. Och det är inte ett faktum att det var bra!
  Marianne invände:
  - Om kommunisterna hade enat hela världen redan på 1900-talet, då kanske vi redan hade erövrat hela universum!
  Ekaterina svarade:
  - Är inte ett faktum. Faktum är att det i en planekonomi av stalinistisk typ inte finns någon sådan motivation att utveckla teknik som i kapitalistisk konkurrens, särskilt mellan olika länder. Om hela världen var under kontroll av en stalinistisk planekonomi och bara den offentliga sektorn, då skulle det inte finnas något incitament att införa elektronik och andra förbättringar. Och det kan bli stagnation av framstegen.
  Elena nickade med huvudet, som var rött och koppar, som en pionjärslips:
  - Det är allt! Det finns några smarta människor som säger: det kanske vore bättre om Hitler vann? Faktum är att i det tredje riket, på tolv år, avancerade militärteknologin praktiskt taget från början till avancerade positioner, och under tyskarnas skickliga ledning, idealisk ordning och disciplin, skulle mänskligheten verkligen ha erövrat inte bara sitt eget universum, utan även andra!
  Marianne gnisslade, rullade på höfterna och frågade:
  - Nåväl, är det inte så?
  Elizabeth svarade:
  - Tja, om det i Tredje riket var jämlikhet mellan alla nationer, och det fanns normala ledare, så hade något bra kanske hänt. Men om slavsystemet återvände, vilket incitament skulle det då finnas att utveckla teknik? Det finns trots allt slavar i alla fall! Och de gör allt lumpen för mästarna!
  Ekaterina bekräftade:
  - Ja! Ett enat imperium verkar inte vara dåligt. Men om det uppstår på en ohälsosam grund, när mänskligheten ännu inte har mognat, så kan inget gott komma ut av det. Och så, folk gick igenom allt, utgjutit mycket blod och blev galna!
  Efrosinya lade till med ett leende:
  - Och vi gick igenom ett brödrakrig, men vi insåg att det här inte var rätt metod. Även om mer än en miljon människor dog. Ännu fler dog i andra världskriget, och man kan inte säga att detta lärde människor någonting.
  Catherine sa med ett leende:
  - Den allmänna utbildningsnivån bland människor har stigit. Särskilt tack vare Hypernet. När folk blev kloka insåg de att det var dumt att gå ner på knä fem gånger om dagen och betrakta diktatorer som gudar, och att det var en styggelse att vara varandras fiender på grund av sin hudfärg, och så på. Och länderna började enas. Och inte alls tack vare den nya Genghis Khan!
  Marianne fnissade och noterade:
  - Och jag ville gå ner i det förflutna. Slå Genghis Khan med en sprängare, bränn honom och ta platsen som universums härskare!
  Elizabeth noterade med ett leende:
  - Ibland ville jag det här också. Så du tänker, varför gav försynen Djingis Khan lycka? Hans imperium föll trots allt snabbt och spårlöst. Även om detta å andra sidan också har en filosofisk innebörd.
  Euphrosyne föreslog:
  - Kanske är det bättre om vi inte går ut i vildmarken och äter?
  Marianne muttrade:
  - Jag kommer inte att behandla dig. Det är bättre att beställa själv på Hypernet. Det är så enkelt. Du kan äta gratis något som inte kan skiljas från kunglig mat.
  Elizabeth skrattade och sjöng:
  Gratis mat och grädde,
  På ett café som heter San Remo!
  Elena drog logiskt slutsats:
  "Vi kommer definitivt inte att hitta något här." Låt oss kolla de andra istället. Annars skulle du slösa så mycket tid på varje galen person.
  Marianne morrade:
  - Jag är inte galen, jag är ett geni!
  Elizabeth nickade kraftigt:
  - Vi är alla verkligen genier! Är det inte?
  Catherine twittrade:
  - Allt är genialt, koncentrerat...
  Men då kom inte flickan med gult hår på något smart eller kvickt.
  Och rödhåriga Alla anmärkte:
  - Det är det, tjejer, låt oss gå! Det finns fortfarande några mycket misstänkta adresser här!
  Och krigarutredarna hoppade ut ur huset där den roliga och på sitt eget sätt briljanta galna flickan bodde.
  Elizabeth skakade svetthagel från sitt blå hår och noterade:
  - Ännu ett falskt spår. I allmänhet är det osannolikt att vi uppnår något.
  Euphrosyne föreslog:
  - Vi kanske kan ta en paus och meditera? Det behövs i alla fall några betydande ledtrådar. Till exempel något som har med barndomen att göra. Eller så är detta kanske inte alls infantilism, något helt annat!?
  Elena nickade kraftigt och höll med:
  - Ja, meditation! Detta kommer sannolikt att visa sig vara det perfekta valet och slutsatsen.
  Och alla fyra mutantflickorna, efter att ha valt en lugn, bekväm plats, satte sig i lotusställning. Och vi började meditera. Hoppas att inspirationen kommer till dem förr eller senare.
  Och den eviga dagen rådde på jorden.
  . KAPITEL nr 15.
  
  Under meditationen började flickorna återigen minnas sitt härliga, och extremt turbulenta och rika förflutna. Där slogs de med olika sorters arméer. Inklusive i kriget under det turbulenta tjugoförsta århundradet. Sommaren 2023 - krig i södra OSS. Där de fyra, till skillnad från kriget i Ukraina, bestämde sig för att slåss med full styrka.
  Kriget mellan talibanerna och Ryssland fortsatte. Afghanistan har en stor befolkning, många unga människor som är hungriga, arga och aggressiva.
  Och de kämpar i Tadzjikistan medan Rysslands händer är bundna till kriget i Ukraina, som stöds av större delen av världen.
  Och talibanerna utnyttjar detta.
  Men väldigt barfota och vackra tjejer i bara bikini kämpar på den ryska sidan. Striderna kommer i vågor.
  Elizabeth skjuter på Mujahideen. Hon använder ett kraftfullt maskingevär av draktyp. Och regnar kulor över talibanerna.
  Och de faller och trycker på flickan. En rysk helikopter som skjuts ner från en hemmagjord luftvärnspistol kommer att falla. Han sköts ner av talibanerna. Det är sant att det inte finns tjejer på helikoptern, utan män, och du tycker inte särskilt synd om dem.
  Och Elizabeth, flickan är barfota och i bikini. Och när du är nästan naken, då kommer ingen att hålla dig tillbaka eller stoppa dig.
  Kriget i söder drar dock ut på tiden. Sommaren har redan passerat. Och så hösten - fuktig och regnig. Afghanistan har en stor befolkning, plus att muslimska volontärer från hela den islamiska världen anländer dit. Och nu har vintern kommit, och kriget pågår fortfarande. Elizabeth kastade förintelsens gåva med sina bara tår av mejslade ben med mördande kraft. Hon skingrade talibanerna åt olika håll och sjöng och blottade sina pärlande tänder:
  Här är det vinter, vinter, vinter,
  Det började plötsligt...
  Sopar ursinnigt, sopar -
  Det kommer att bli bättre imorgon
  Imorgon, imorgon, imorgon!
  Och nu är det nytt år!
  Det föll faktiskt snö i Tadzjikistan på nyåret 2024. Och nu lämnar ryska tjejer barfota, mejslade fotspår i snön, och det ser väldigt vackert ut.
  Zoya tog den och sjöng:
  Ett två tre -
  Torka ner dina processorer!
  Fyra, åtta fem,
  Låt oss spela lapta!
  Och flickan, med sina bara tår, lanserar dödens gåva med dödlig kraft.
  Catherine tog den och sjöng och blottade sina tänder:
  Ett två tre Fyra Fem,
  Kaninen gick ut på en promenad...
  Här är en tjej som springer ut
  Dödar Mujahid!
  Men Elena leder också elden. En sådan tjej som inte kunde vara coolare. Och han skriver med dödlig aplomb. Mejar ner Mujahideen utan onödig ceremoni. Därefter börjar han sjunga;
  Om bakdelen är värdelös -
  Militär glöd hjälper inte...
  Tja, om det inte finns någon iver,
  Baksidan blir fiendens lunch!
  Och rödhåriga Elena, som både tar och kastar förintelsens gåva med sina bara tår. Och i verkligheten kommer det att slita isär så många dushmans att det helt enkelt är skrämmande.
  Elena missade naturligtvis inte tillfället att sjunga:
  Jag har varit naken
  Hon hoppade runt på fältet sådär!
  Jag hoppade runt på fältet...
  Kulatsky sjöng med!
  Och flickan kommer att ta hennes ögon som gnistrar av safirer och gnistrar. Och hennes ögon är vackra. Och språket är väldigt styggt. Och så smidig och så groovy. Tja, precis som om det är någon form av saftig apelsin.
  Euphrosyne slåss också. Och med sina bara tår kastar han förintelsepresenter. Som är så dödliga och destruktiva.
  Och i närheten tog talibanerna och slog ut en rysk stridsvagn. Och det ryska arméfordonet började slitas i bitar och stridssatsen detonerade. Och återigen dör män.
  Men Euphrosyne behöver inga män. De behöver torteras. Och flickan tog den och sjöng:
  Män, män, män,
  Ni är bara stora rånar
  När tjejer dödar dig
  De rensar jorden så mycket!
  Talibanerna är verkligen odjur.
  De fångade en gång en vacker flickscout. Jo, till att börja med tog de henne och drog upp henne på hyllan. De vred ut lederna ur mina armar, vilket gjorde väldigt ont.
  Sedan placerade de stockar på flickans bara fötter, som fjättrade hennes anklar. Och efter det tog de och tände en eld under hennes nakna, graciöst böjda sulor.
  Den ryska flickan hade stora smärtor. Talibanerna, innan de stekte hälarna, tog och smörjde in hennes fötter med olja. Och därför brände sulan långsamt, och det var oerhört smärtsamt. Och tjejen stönade och vrålade. Och talibanerna slog henne också på ryggen och sidorna med en piska. Sedan bestämde de sig för att intensifiera tortyren. Vi tog fram en varm tråd och började slå skönheten på ryggen och bröstet.
  Och hur smärtsamt det är. Speciellt när talibanerna började vrida den ryska flickans röda bröstvårtor med en glödhet tång. Och hon grät så mycket.
  Och talibanernas huvudledare var helt enkelt galen av tortyren. Och han blottade sina guldtänder.
  Den ryska flickan spottade som svar. Därefter började de bryta hennes bara tår. Vilket är väldigt smärtsamt. Och flickan svimmade av den fruktansvärda, outhärdliga smärtan.
  Men talibanerna fortsatte att tortera. Först förde de flickan tillbaka till medvetande genom att hälla ut en hink med isvatten. Och sedan installerade de sensorer och elektroder på hennes kropp.
  Därefter började två pojkar trampa på dynamo. Strömmen började flyta och flickan ryckte till av helvetesvärk. Och faktiskt, när kroppen
  elektriska urladdningar passerar, det är läskigt, ordet är att flockar av hästar rusar förbi. Och verkligen, vilken tjej som helst här kommer att tjuta.
  Och pojkarna trampar, och den nakna flickan ylar som en vild varg. Och det gör verkligen ont i henne.
  Och förutom chocken steker talibanerna också den ryska flickans klackar, som redan är täckta med stora blåsor. De slog mig också i ryggen med en het tråd. Och de slog till med raseri och fördröjning.
  Och samtidigt ökade de på mjölet. De började sträcka på flickan och hänga fler och fler vikter på blocket för att helt vrida hennes leder.
  Den främsta talibanbanditen sjöng:
  Vilken smärta, vilken smärta
  Matchresultatet blir: fem - noll!
  Tja, vad kan man ta från vildar? De torterade flickan mycket grymt, men inte särskilt sofistikerat.
  Talibanerna är barbarer. Så med pengarna de fick från droger köpte de en hel armada av stridsvagnar från Kina. Kina är verkligen Rysslands allierade och vän.
  Och talibanerna attackerade fienden med sina stridsvagnar.
  Men mot dem står fyra ryska mutanttjejer, denna gång på den nyaste T-95. De är förstås barfota och i bikini.
  Och vad?
  Elizabeth sköt mot Mujahideen med sina bara tår och kvittrade:
  - Ära till elefanternas moderland!
  Catherine slog också talibanerna med sin nakna, runda häl och frågade:
  - Vilket är elefanternas hemland?
  Elizabeth, som blottade sina tänder, svarade:
  -Självklart, Ryssland!
  Catherine fnissade och svarade:
  - Jag trodde att det var Indien!
  Elena slog dushmans med hjälp av den röda bröstvårtan efter att först ha tagit av sig behån och gnisslat:
  - Jag trodde att elefanternas hemland var Afrika!
  Euphrosyne tryckte på pedalerna med sina bara, runda klackar och sjöng:
  - Små barn,
  Aldrig...
  Åk inte till Afrika på en promenad...
  I Afrika finns det hajar, i Afrika finns det gorillor,
  Det finns stora krokodiler i Afrika!
  Och alla fyra barfotaflickorna sjöng:
  De kommer att bita dig
  Slå och förolämpa...
  Barn går inte på promenad i Afrika!
  Det finns en rånare i Afrika
  Det finns en skurk i Afrika
  I Afrika finns en fruktansvärd Barmaley!
  Det kommer att bita dig
  Slå och förolämpa...
  Barn går inte till Afrika för en promenad,
  Det är en mardröm i Afrika,
  Galen skurk
  Barmaley dök plötsligt upp i den!
  Han springer runt i Afrika och äter barn!
  Ja barn! Ja barn!
  Skratt är skratt, men när talibanerna fångade en rysk pojke på omkring fjorton år tog de honom på allvar. Först klädde de av honom och spände upp honom på ställningen.
  Sedan började dushmanen i turban och med skägg att bränna tonåringens nakna, muskulösa kropp med en stav med ett varmt strykjärn.
  Sedan förde talibanbödeln en glödhet järnstjärna till pojkens bara bröst och tryckte den mot den.
  Pojken skrek av fruktansvärd smärta och förlorade medvetandet. Därefter kom pojken till sans. Och de klämde in hans bara, nästan barnsliga fötter i stockar. Och de började hänga vikter på krokar i blocket. Och det var väldigt smärtsamt. Pojkens unga kropp sträcktes kraftigt och pojken bokstavligen stönade av smärta.
  Den ryska pojken fortsatte att torteras. Vi smetade in de bara fotsulorna med olja. Och så tände de en eld under dem.
  Och hur pojken skrek vilt efter det. Ja, det var oerhört smärtsamt.
  Pojken fortsatte att skrika och talibanerna slog honom med en piska.
  Sedan tog de pojken och hakade honom i revbenen. Och återigen vände de helt ut och in på det.
  Därefter sjöng talibanerna:
  Vi kommer att förgöra alla otrogna,
  Låt dem vara tonåringar...
  Här är en kerub över oss,
  Vi sätter alla i styrelsen!
  Därefter fick en pojke från Ryssland alla tår på sina bara fötter brutna med heta tång. Och talibanerna gjorde det långsamt, för att orsaka så mycket smärta som möjligt för den vackra pojken. Och sedan började de bryta den unge krigarens revben med en glödhet tång.
  Så de bröt dem åt honom så att pojken inte hade ett enda helt revben kvar. Och pojken dog av smärtsam chock.
  Samtidigt attackerade Anastasia, med hjälp av Witcher, talibanerna från ett attackflygplan. Samtidigt använde hon raketer. Hon tryckte på joystick-knapparna med sina bara tår och sjöng:
  Högre och högre och högre
  Führern lyfte på näsan...
  Ibland blåser våra tak bort,
  Talibanerna har dock inte mognat!
  Akulina Orlova slår också sin motståndare. Han gör detta mycket noggrant och använder sin röda bröstvårta för att trycka på knappen. Och ett ryskt attackflygplan exploderar i närheten. Den träffades av en mördargåva från talibanerna. Möjligen något tillverkat i Kina. Och det kommer att förstöra dig totalt.
  Akulina sjöng:
  - Om det är en man, gå direkt till kistan,
  Räddar liv så...
  Var barfota tjejer!
  Och krigaren kommer att skratta och skratta. Flickans ben, naturligtvis, trots vintern, känner inte skor. Och hennes klackar är runda och bokstavligen glänser. Den här tjejen är helt enkelt super.
  Och bröstvårtorna på hennes bröst är röda och gnistrar som kyrkornas toppar. Det här är en kämpande tjej så att säga.
  Ja, hon gillar inte män. Fast han använder dem gärna för nöjes skull. För att göra det bra.
  Akulina tog den och sjöng:
  Om den här barfotatjejen
  Jag kunde inte glömma...
  Det verkade som trottoarstenarna
  De plågar huden av ömma fötter!
  Och Akulina, hur hon tar och rullar upp sina safirögon.
  Här är hon en tjej av högsta nivå och klass.
  Och Margarita Magnitnaya är också pilot.
  Tja, under tiden slår Margarita Mujahideen med stor dödlig kraft.
  Därefter kommer han att sjunga:
  Åh, vilka ben!
  Så bra...
  Var inte rädd, älskling
  Skriv ner ditt telefonnummer!
  Och Margarita kommer att ta det och visa sin tunga. Hon är en extremt stridbar tjej.
  Och hennes bara tår skickar mordiska dödsgåvor.
  Akulina Orlova sjöng med ett skratt:
  - Margarita, fönstret är öppet,
  Margarita, du minns hur allt hände!
  Anastasia Witchakova nickade:
  - Ja, kvinnor! Vi kan göra vad som helst, och vi kommer att radera våra fiender grundligt!
  Och tjejerna sjöng i kör:
  Vår armé är stark
  Hon skyddar världen...
  Låt talibanerna gå framåt
  Deras flickor dödar dem!
  Till exempel, Fedora slåss också. Hon skjuter ett mortel mot Mujahideen. Och om han knullar kommer det inte att verka mycket för någon. Även om talibanerna har långt skägg och rakat huvud.
  Fedora stampar sina bara fötter i leran och sjunger:
  Ser du en förmörkelse på himlen?
  En formidabel symbol för bränningen...
  Svarta vingar över världen
  Flockar av kosmiskt tjut!
  Och en annan tjej, Seraphim, kastade en mördarbomb med sina bara tår, slet isär talibanernas massa och sa:
  Talibanerna - förbannelsen stiger,
  Talibaner - total död...
  Talibaner och döda regementen!
  Talibanerna leder galningen!
  Talibaner!
  Och Seraphima kommer att ta en visselpipa i hennes mun och hur det kommer att blåsa att kråkorna kommer att svimma och genomborra Mujahideens huvuden med sina näbbar.
  Flickorna, måste jag säga, är så fantastiska och vackra.
  Och nu kan du se hur talibanerna satte eld på ett ryskt ammunitionslager. Det började brinna och granaten exploderade med dödlig kraft. Talibanerna ryter och jublar.
  Men flickorna från himlen jävlas med Mujahideen. Och du kan se hur Albina och Alvina dök upp på himlen.
  Båda tjejerna är helt enkelt fantastiska blondiner. Och underbart vacker. Och såklart barfota och i bara tunna trosor.
  Dessa är kvinnor av högsta, låt oss säga, ordning. Och vad de är kapabla att göra, kan inte alla upprepa.
  Och krigarna, verkligen, om de börjar döda, kommer du inte att kunna stoppa dem.
  Albina avfyrade en raket med kolossal destruktiv kraft från planet. Och hon slog sönder talibanernas armébunker, varefter hon sjöng:
  - Jag är starkast i världen,
  Även bara fötter, nakna bröstvårtor...
  Låt oss blötlägga talibanerna i toaletten,
  Vi har inte råd att vara svaga!
  Alvina fortsätter att skicka, med hjälp av sina bara tår, dödsgåvor. Och döda Mujahideen, hon tog den och sjöng:
  - Vi har söta tjejer,
  De säger bara, skönhet...
  Komsomol-medlemmarnas röst ringer,
  Stormig vår kommer!
  Och båda flickorna kommer att ta det och sjunga på topp:
  Låt mig åka till Himalaya
  Låt mig gå för gott
  Annars ylar jag, annars skälla jag,
  Annars äter jag någon!
  Och tjejen kommer bara att börja gala. Och hon tycker att det är väldigt coolt och charmigt. Och när du skriker - Kukareku - är det riktigt läskigt.
  Flickorna tog under tiden upp och började skjuta från tunga vapen, vilket gör intryck. Och de skjuter så exakt.
  Flickan Viola började sjunga, grinade tänderna och skjuter exakt mot sina fiender:
  - Jag är den starkaste tjejen i världen,
  Jag älskar att kyssa män...
  Soldaterna känner inte till cool sändning,
  Där tjejen glömde att dansa lite!
  Och krigaren kommer att skratta. Ja, skönheter vet hur man stryper dushmans.
  Och för att vara ärlig, de är kapabla att bryta av hornen och funktionerna hos en skallig person.
  Så försök att gå upp mot sådana skönheter.
  Nicoletta talar också om talibanerna. Hon är en väldigt stridbar och aggressiv tjej. Och när hon skrattar verkar det som skrattet från en galning.
  Nicoletta blottar sina tänder och vrålar:
  Vi är, wow, rånare,
  Rånare, rånare!
  Bang, bang och du är död,
  Död, död!
  Nicoletta skrattade och kvittrade:
  - Ära åt rymdpirater!
  Flickor på andra ställen var också rasande. Och sedan föll raketer mot talibanernas positioner. Aurora släppte den med de röda bröstvårtorna som användes för att trycka på knapparna.
  Och raketerna flög. Och Mujahideen ryter.
  Här är en annan Komsomol-medlem som torteras. Utan att tveka sattes bomullsull insmord med bensin mellan hennes bara tår. Och de tog den utan vidare och satte eld på den.
  Bomullen fattade eld. Och flickan tar det och ryter. Och sedan tog de henne och tryckte in en glödhet stav i hennes bröst, rakt in i hennes röda bröstvårtan. Och flickan bokstavligen brast ut i smärta.
  Och talibanerna skrattar. Självklart älskar de också att bryta tår. En av Mujahideen tog till och med flickans nakna runda häl och brände den med ett järn vitt av värmen. Och det fungerade. Flickan kommer att börja skrika av vild fasa.
  Alice såg detta genom ett kikarsikte. Jag tittade närmare. Jag tog den och satte upp den, och den var som en galning. Och mördarkulan skulle träffa bödeln rakt i magen. Och han skrek av vild smärta och började vrida sig. Och flickan tog den och sjöng:
  Godhetens änglar,
  Två vita vingar över världen
  Det finns ett land någonstans
  Där Svarog själv blev en idol!
  Angelica sköt också, och mycket exakt, och träffade torteraren i pungen. Även han kommer att skrika från en välriktad träff. Så här fick bödlarna det.
  Och tjejerna sjöng:
  Ni dåliga bödlar,
  Ett grymt straff väntar...
  Vi har många ljus
  De stora människorna attackerar!
  Och tjejerna började skjuta ursinnigt och exakt. Och slå ut talibanerna. Djävulen skulle inte kunna motstå sådana tjejer.
  Alice nynnar när hon skjuter mot fienden:
  Ditt öde är i balans,
  Fienderna är fulla av mod...
  Men tack och lov, det finns vänner
  Men tack och lov, det finns vänner!
  Och tack och lov, vänner har svärd!
  Och Angelica, som fortsatte att skjuta mot talibanerna och dödade dem, twittrade:
  - När din vän blöder,
  Trampad till slutet...
  Kalla mig inte en vän
  Varken feg eller lögnare!
  Då tog flickan och kastade en granat med sina bara tår med dödlig kraft. Och hon slog sönder talibanerna. De avhuggna huvuden från Mujahideen rullade ut.
  Angelica tog den och sjöng:
  Dag och natt bombar de ständigt,
  Att känna ingen medlidande, ingen skam...
  För att någon beter sig konstigt
  Hela landet dör!
  Alice sköt mot talibanerna och slog igenom dem, tog det och noterade och spottade ut damm:
  - Det finns ett så underbart ögonblick i detta Ryssland,
  Det som inte är lätt att gissa är vem som är gycklaren och vem som är presidenten!
  Den rödhåriga krigaren fnissade och noterade:
  - Så här går det till - det är väldigt dumt att ha en spion som president!
  Och båda flickorna regnade igen ned strömmar av eld över talibanerna. Och de gjorde det extremt exakt. Och deras skott träffade Mujahideen.
  Och på ett annat ställe slogs andra tjejer. Och även såklart barfota och nästan naken.
  Alenka, till exempel, sköt en bazooka med sin röda bröstvårta. Hon genomborrade en talibankämpe och flera av hans partners.
  Därefter twittrade hon:
  - Nu är vi på paraden igen,
  Vi är inte på samma väg med banditen
  Vi är en brigad av barfota tjejer,
  Ladas ljus är med oss framåt!
  Och krigaren, med sin bara häl, kommer att kasta en förintelsegåva. Och det kommer att riva sönder en massa Mujahideen.
  Kvinnorna här är coola. Olga skjuter också mot talibanerna. Dessa är Mujahideen på frammarsch. De attackerar i tjocka kedjor. Och flickorna klipper ner dem utan ceremoni.
  Olga avfyrade en raketgevär med sin jordgubbsnippel. Hon slog ut många talibaner och sjöng:
  - Vi ger vår själ, vårt hjärta,
  Vi är vårt heliga fosterland...
  Vi kommer att stå och vinna -
  Och vi kommer inte ångra våra liv!
  Och flickan kommer att kasta förintelsens gåva mot Mujahideen med sina bara tår av mordiska våld.
  Och hur bra det är för tjejer. Hur de slog talibanerna.
  Veronica kämpar också. Flickan använder rubinbröstnipplar när hon skjuter.
  Och massan av dushmans, som ett resultat, förstördes. Och krigaren skriker högst i lungorna:
  - Jag är starkast i världen,
  Jag kan strypa talibanerna...
  Döda dushmans på toaletten,
  Vi får dem att se ut som ett spel!
  Och Veronica, hur hon tar det och knullar det...
  Krigaren Anna är med henne. Och han utrotar Mujahideen. Självklart har tjejen bara trosor på sig. Det är praktiskt. Och trosorna är så tunna och de döljer faktiskt ingenting.
  Krigaren Anna skjuter och mejar ner sina motståndare. Hennes hår är rött, och tjejerna själva är helt enkelt det högsta ljuset i kosmos.
  Och Anna kastar med sina bara tår dödsgåvor, som besegrar talibanerna på plats.
  Krigarna skriker på topp:
  - Mujahideen härjar,
  Fienden flyttade regementet framåt...
  Flickor bär, vet seger,
  Talibanerna kommer att mötas av fientlighet!
  
  De kommer att äta grishuden,
  Fienden kommer att besegras...
  Barfota tjejer slåss
  Skönheternas näve är stark!
  Och krigaren kommer att ta och slå dig genom att använda den röda bröstvårtan i strid.
  Och det här, låt oss säga, är väldigt coolt!
  En vacker rödhårig tjej. Och hon älskar män.
  Så Anna tog den och vrålade till fullo:
  - En order gavs att jämna ut byn med marken,
  Graderade salvor förstör berg...
  Führern med kala huvudet blåste mot Afghanistan,
  Och låt oss sluta prata åt helvete!
  Och flickan kommer att skratta och skratta. Och hennes skratt är som klockornas ringning.
  Tjejerna är fulla av spänning. Malvina kämpar också. Naturligtvis har flickan inget emot att använda den röda bröstvårtan. Och samtidigt sjunger skönheten också
  Och detta hände -
  Vad soldaten inte bad om!
  En ond stam har rullat in,
  Massor av helvetiska, mörka krafter!
  
  Svarta djävlar är oförskämda,
  Fly från detta träsk!
  Här har de dolkar i händerna -
  Sånger ylar - inte en näktergal!
  
  Maskingeväret krossade infanteriet -
  Rök från trasiga murbruk!
  De lade ner ett kompani på en gång,
  kyrassarens rustning hjälpte inte!
  
  Flocken har ingen lust att dö,
  Helvete, tro mig, är inte en utväg!
  Och granaten förstör bunkrar,
  Deras ärkeängel slår dem från ovan!
  
  Demoner gnisslar in i deras hål på en gång,
  Vi bränner dem med napalm och svavel!
  Till och med bergen smälter,
  Vi förstör allt runt omkring!
  
  Men tänk inte bara
  Vilken fiende är som vatten!
  Jätte, höjdpunkten av tillväxt,
  Universums kung, Satan!
  
  Här är hans andedräkt av eld,
  Keruben brinner på en gång!
  Och Guds fana föll,
  Men vi tror, vi kommer att vinna!
  
  Vi gick upp för backen lite
  Och låt oss döpas!
  Grymtade på stigen,
  Den vise Gudens söner!
  
  Och nu springer vi till attacken,
  Ropa-hurra, åska!
  Hur mycket kan du dock höra, svära,
  Men åt helvete med stugorna, förstörelse!
  . KAPITEL nr 16.
  Flickorna fortsatte sin meditation. Det finns inga intressanta tankar i alla fall, och idéerna, om jag ska vara ärlig, har dunstat bort. Och de har aldrig haft en så komplex och, ärligt talat, otroligt hala affärer.
  Och här kan man verkligen minnas de legendariska fyra, oövervinnliga mutantflickornas stora bedrifter.
  Den kvinnliga krypskyttbataljonen under befäl av kapten Elizaveta, som ännu inte är en mutant, men redan en tuff och stark tjej, tog en defensiv position i ruinerna på Volodarsky Street. Flickor med maskingevär och hagelgevär, bundna med granaterbuntar, gömde sig bakom ruinerna.
  Elizabeth själv bär en prickig tunika över sin nakna kropp och korta byxor. En vacker och kurvig tjej, med starka höfter, en tunn midja och en kort bob-frisyr. Ansiktet är mycket uttrycksfullt, med en maskulin haka och breda blå ögon. Brunt hår blev grått av damm, hög bröst, hårt utseende. Kapten Elizabeth har kämpat i mer än två år och har trots sin ungdom sett mycket. Flickans ben är täckta av skrubbsår och blåmärken. Det är lättare för en tjej att röra sig barfota än i grova och klumpiga stövlar.
  Den bara sulan känner av jordens minsta vibration, varnar för närheten till en gruva och moder jord själv tillför uthållighet. Flickans fötter, å ena sidan, har blivit grova och är inte rädda för het metall eller de vassa spillrorna av ruiner, men å andra sidan har de inte förlorat känslighet och flexibilitet, varnade genom bruset från tankarnas rörelse. .
  Söta Elizabeth håller i en granat med ett explosionspaket fäst i händerna. Du måste krypa till den formidabla tyska Lion-tanken som sprejar gatorna med maskingevär.
  Ekaterina kryper bredvid henne. Också barfota, eftersom alla flickor från bataljonen vägrade stövlar och imiterade deras befälhavare. Hennes dammiga sulor sticker ut när flickan kryper på alla fyra. Catherines gula hår är smutsigt och långt... Något lockigt. Flickan själv är smal, smal och kort. Hon kunde till och med misstas för en tjej med smala axlar och ett till synes stort huvud.
  Men Catherine har redan upplevt mycket. Hon lyckades också vara i fascistisk fångenskap och överlevde grym tortyr och minerna, varifrån hon genom något obegripligt mirakel lyckades fly. Men ser man på hennes barnsliga, milda ansikte, skulle man aldrig säga att hon blev slagen på hälarna med gummipinnar och en elektrisk ström gick genom hennes kropp.
  Catherine skjuter... En soldat från det tredje riket, i det här fallet en arab, faller död och sparkar upp sand och spillror med nospartiet.
  Elizaveta smyger in ett gäng granater under en hög med sopor. Nu ska ett nittioton tungt "Lion" krypa hit, och det kommer att sprängas. Flickans blå ögon gnistrar som safirer i ansiktet, mörka av solbränna och damm.
  Erfarenheten tyder på att en väl skyddad tank nu kommer att ändra position. "Lion" har 100 mm sidopansar, och även i vinkel. Trettiofyra kan inte penetrera det; bara tunga Keveshki har en chans. Men larver är målet. Huvudsaken är att beröva bilens rörlighet...
  Efrosinya skjuter en skur från ett maskingevär... En soldat av okänd nationalitet faller. Tyskarna, efter att ha erövrat, om än moraliskt för det mesta, större delen av det östra halvklotet, värnar om ariskt blod och kastar koloniala trupper av araber, afrikaner, indianer, olika asiater och européer i strid. Antalet polacker som från vaggan har fått lära sig att hata det bolsjevikiska Ryssland har också ökat. Här kämpar ukrainska nationalister, donkosacker, tjetjener och hela kaukasiska kaganatet. Hitler fostrade en hel international.
  Det finns många fiender...
  Efrosinya undviker skickligt maskingevärelden. Kulan splittrade nästan flickans runda häl, svärtad av damm. Den vackra kaptenen kände till och med ett kittlande av hur nära den stora kalibergåvan flög. Flickan korsade sig och viskade:
  "Inte ens en kula kan stoppa oss!"
  Efrosinya skjuter tillbaka... En annan tjej, Angelica, är mycket rödhårig, över medellängd och muskulös, trots sina magra ransoner. Hon är också en väldigt söt tjej, med lyxiga höfter, spänd midja, okvinnligt breda axlar och höga bröst.
  Elena kämpar bara i sina trosor, hennes tunika slets sönder och föll till damm, och nya uniformer levereras inte genom Volga. Må Gud ge att vi levererar lite mer ammunition och lite mat till de utmattade sovjetiska trupperna.
  Så Euphrosyne är nästan naken, hennes ben är repade, speciellt knäna. Ett splitter träffade min högra fotsulan och det gör ont och det är svårt att gå.
  Rödhåriga, dammiga Angelica vrider på sitt vackra men samtidigt tuffa ansikte. Flickan, som skjuter, säger:
  - Herren är över oss, Moskva och Stalin!
  Och hon skär av de attackerande nazisterna, har knappt tid att rulla tillbaka.
  Ruinerna och de smala gatorna gör det svårt för de hotfulla tyska stridsvagnarna att vända. De nästan tvåhundra ton tunga mössarna kan inte passera alls.
  Som Euphrosyne förväntade sig körde "Lejonet" lite och sprang in i en hög med sopor. Det var en explosion. Larven sprack och ett par skadade rullar flög av.
  Den skadade tanken stannade och en granat flög ut ur dess pipa...
  Det mullrade någonstans i fjärran och försvann i ruiner. Blonda Svetlana, som en orm, väste:
  - Det här är min uträkning! Vi öppnade ett konto.
  Flickkaptenen tvingas krypa iväg igen. Tyskarna och deras satelliter kan inte använda sin tekniska överlägsenhet i spillrorna. Tack vare den envisa Hitler fastnade tredje rikets horder i positionsstrider i en ganska stor och väl befäst stad.
  Ekaterina kastar en granat. Tvinga nedskjutna tyskar eller araber att göra volter och vända. Handen på en av Hitlers kämpar slits av, och på den hänger en engelsk klocka med en kompass.
  Ekaterina säger med ett leende:
  - Vadå, kompassen visar dig vägen till helvetet?
  Och en vacker tjej skakar en bit fast keramik från sin dammiga häl.
  Elena skakar också av sig dammet från sina fasta, fylliga bröst. Bröstvårtorna är nästan svarta av smuts och kliar. Försök att tvätta dig. Återigen måste du begrava dig när tyska maskingevär avfyrar. Och krypa på magen.
  Flickbataljonen håller sin position, även om det förekommer beskjutning. Och tunga granater exploderar och bomber faller från himlen... Men ingenting kommer att knäcka de sovjetiska hjältinnornas mod.
  Nu ser Euphrosyne Pantern krypa förbi. Tja, den här tanken är inte så läskig längre.
  Du kan slå den i sidan. Flickan nyste och spottade ut dammet som föll in i hennes eleganta mun. Hon tog en granat i handen, tyngd med ett explosionspaket. Du måste krypa upp obemärkt. Men det är så mycket rök runt omkring.
  Elena började klättra upp och vilade sina bara tår och armbågar på gräsmattan. Hon liknade en katt som förföljde en mus. Flickan mindes kriget från den fruktansvärda sommaren fyrtioett, när Wehrmacht förrädiskt invaderade Sovjetunionens stora vidder. Var flickan, nästan en flicka, rädd? Först ja, men sedan vänjer man sig. Och du uppfattar redan de ständiga explosionerna av granater som ett vanligt ljud.
  Och nu exploderade det väldigt nära. Flickan slår på magen. Uppifrån flyger fragment förbi som en flock vilda bin. Elena viskar med spruckna läppar:
  - I rättvisans namn, Herre.
  Flickan accelererar sin krypning, och sedan kastar hon, med en springande start, en granat med ett bifogat explosivpaket. Gåvan flyger i en båge. Det sker en explosion och Panterns tunnare sidorustning ger vika. Den tyska stridsvagnen börjar brinna och stridssatsen detonerar.
  Euphrosyne viskar med ett leende:
  - Tack, o Allsmäktige Jesus. Jag litar på dig ensam. Jag ber till dig ensam.
  Pantern är förstörd. Den avrivna långa stammen ligger begravd i spillrorna. Den främre rustningen, separerad från sidorustningen, liknar en skopa.
  Euphrosyne, vars ögon gnistrar som blåklint i hennes ansikte brunt av damm och solbränna, säger:
  - Ju fler ekar fienden har, desto starkare är vårt försvar!
  Elena är väldigt sexig, med sina svarta trosor och sin nakna, dammiga, starka kropp. Flickan är väldigt smart. Hon kan kasta glasskärvor med sina bara tår.
  Nu kastade hon ett vasst föremål med sin graciösa fot, täckt av ett lager damm. Och det gick rakt in i halsen på fascisten. Vackra Elena babblade:
  - Och jag är en sexsymbol, och en symbol för döden.
  Flickan kröp sedan igen och sköt. Euphrosyne sköt också.
  Den vackra kaptenen Elizabeth, efter att ha huggit ner fascisten, twittrade:
  - Livet är en kedja, och små saker är länkarna i den.
  Catherine sköt, skar upp Fritz huvud och tillade:
  - Det är omöjligt att inte fästa vikt vid länken.
  Efrosinya, återigen skjutande exakt, rasade:
  - Men man kan inte hänga sig i småsaker...
  Ekaterina, som om hon skjuter, tillade:
  - Annars kommer kedjan att omsluta dig.
  En annan tjej, Olympiada, också mycket vacker, förberedde tillsammans med pionjären Seryozhka en gruva på tråden. De två knuffade på den... En lömsk kräkare kröp in i Tiger-2-larven. Och hur denna långpipiga tyska maskin kommer att explodera.
  Den blonda pojken Sergei utbrast:
  - Vårt Ryssland, en parasha för dig!
  Och han hann knappt hoppa iväg, blinkande med sina svarta, nedslagna klackar, från det fallande taket.
  Olympias strök pojkens hals och sa:
  - Du är väldigt smart.
  Pionjären tog sig till fronten och gick med i kvinnobataljonen. Pojken är till och med väldigt uppfinningsrik. Till exempel tillverkade han flygplan för att skjuta ner fascistiska attackflyg. När Focke-Wulfs, eller TA-152s, reser sig hörs ett otroligt öronbedövande vrål.
  Tyskarna slår till till ackompanjemang av en Wagnersymfoni. En sådan majestätisk melodi.
  Olympiad säger irriterat:
  - De försöker fortfarande skrämma oss.
  Pionjärpojken sjöng med patos:
  - Den ryska krigaren är inte rädd för döden,
  Döden under stjärnhimlen tar oss inte!
  Han kommer att kämpa hårt för det heliga Ryssland,
  Jag laddade det mäktiga maskingeväret!
  Olympias, en lång, muskulös tjej med breda höfter och axlar, en typisk bondkvinna. Kläderna slets till trasor under striderna, de starka benen var bara, håret flätades till två flätor och var mycket dammigt.
  Seryozhka är bara elva år gammal, smal av undernäring, en repad och smutsig pojke som bara har byxor på sig. Pojkens naturligt vita hår har blivit grått, och hans revben syns genom hans tunna, solbrända och smutsiga hud. Mina ben var fruktansvärt trasiga och täckta av brännskador, blåmärken och blåsor. Det är sant att ödet skyddade barnet från allvarliga skador.
  Jämfört med honom verkar OS stora och feta, även om tjejen inte alls är tjock, utan med starkt tränat kött på benen. Dessutom verkade hungern inte alls påverka hennes portly och stora figur.
  En flicka skjuter ett tungt pansarvärnsgevär. Du kan inte tränga in i tyska fordon frontalt, men det finns en chans att köra på spåren.
  Och det rejäla "Lejonet", efter att ha fått ett tungt sprängämne i chassit, började blåsa rök som en storrökare.
  Seryozhka sjöng sarkastiskt:
  - Stinky Fritz, utan att tänka, tände en cigarett vid entrén! Han fick så klart stora problem!
  Olympias, som blinkade med sina muskulösa, solbrända vader, gjorde en steppdans med sina bara, vackra fötter. Flickan sjöng:
  - Ryska helgons ansikten blinkar från ikonen... Gud ge dig, du dödar minst tusen Krauts! Och om någon dödar fler än nazisterna kommer ingen, tro mig, att fördöma dig för det!
  Därefter laddade hon om pansarvärnsgeväret och sköt igen. Den tyska transportören släppte återigen ut en ström av rök.
  Flickbataljonen tillfogade Krauts betydande skada. Men själv led han förluster. En flicka slets på mitten och hennes ansikte blev så blekt, trots damm.
  Elizabeth stampade ilsket med bara foten så att stänk flög och kurrade:
  - Vi kommer tappert att bekämpa våra fiender så här,
  Eftersom fighters kan slåss hårt!
  Det mesta av Stalingrad har redan tagits tillfånga av nazisterna, men det som finns kvar av staden vill inte ge sig och kapitulera.
  Efrosinya försöker samtidigt bryta igenom tigern. Det kraftfulla tyska fordonet träffades i sidan av en granat, men gav sig inte. Vänder sig om för att avfyra kanonen. Flickan måste begrava sig i marken och spillror så att den släppta gåvan inte krossas av explosionsvågen.
  Euphrosyne viskar tyst:
  - Mamma, pappa, jag är ledsen!
  Catherine kastade en granat mot tigern, som exploderade i pannan. Flickan väste:
  - Om det faktum att ljus är undervisningen på vintern på våren... Jag upprepar utan undantag att Hitler är en pestilent jävel!
  Elena, som bröt fascisternas mål och sprejade dem med ett utbrott av eld, mumlade:
  - Jag såg Führern i kistan nu! Och hon sparkade den eländiga mannen rakt i ögat!
  Den rödhåriga tjejen kastade faktiskt en granat i tanken med sina bara fingrar. Den träffade pipan... En explosion följde, och tigerns nosparti var förvrängt.
  Den fege tysken tog den och backade.
  Euphrosyne gnällde genom hennes näsborrar:
  - Vårt ger inte efter för ditt!
  Catherine högg ner Hitlers hyresgäst med en kula och sjöng:
  - Men skurken skämtar inte! Händer, fötter, han vrider ryska rep! Den sätter tänderna i hjärtat... Den dricker fäderneslandet till skräpet!
  Euphrosyne, fnissande, skällde:
  - Führern skriker vilt och anstränger sig!
  Ekaterina sköt och tillade:
  - Jo, dödspustar och flinar!
  Nu har en ännu farligare "Shtumrtiger" dykt upp. Det förstör hela byggnader och bunkrar. Dessutom närmar den sig inte de sovjetiska truppernas positioner. Bilen hålls under tak av tyska kulspruteskyttar.
  Efrosinya ser att det är omöjligt att komma nära Kraut-positionerna. Men det finns Focke-Wulfs på himlen. Ett av dessa fordon flyger närmare sovjetiska positioner. Flickorna öppnar eld mot henne.
  Elena kastar en granat och säger ursinnigt:
  - I djup död finns ingen förlåtelse!
  Därefter skjuter flickan en skur från ett maskingevär. Rullar snabbt tillbaka. En relativt ny tysk stridsvagn "Panther"-2 med ett litet torn och en lägre siluett närmar sig snabbt.
  Flera tjejer kastar granater mot en tysk bil. Hon, efter att ha fått gåvorna, fryser och kan inte vända sig om.
  Elena visslade och väste:
  - Det här är en ny olycka. Vi ska slita isär hennes käkar!
  Panther 2 morrade och avfyrade sitt kraftfullare vapen.
  Eldpelaren delade luften och värmde och elektrifierade omedelbart atmosfären.
  Elena fnissade när skalen flög förbi den halvnakna tjejen. Den skamlösa rödhåriga skakade på höfterna och skrev:
  - Och Newton besegrade sina fiender, kastade av oket från tronen! Han dekreterade sin Newtons lag till Fritz!
  Stalingrad var helt uppslukad av bränder, när det verkade som om eldtungor slickade himlen och lila, orange och scharlakansröda gnistor sprakade. Och varje gnista är som ett spöke som flyr från ett helvetesborg.
  Euphrosyne, efter att ha slagit ner en tysk fighter, blinkade med sina blå ögon och sjöng:
  - Varför gnäller du, din dumma gamla dam? Tro mig, det är bara en galen person som gråter för dig!
  Catherine skanderade när hon sköt mot nazisterna:
  - Vad skönt det är att lägga sig i gräset och slå Krautarna i huvudet! Ge Fuhrern ett grötomslag och skjut kulor från ett maskingevär!
  Flickan fnissade vilt och rullade över från magen till ryggen. Jag gjorde en cykel med fötterna. En granat flög upp. Den flygande Focke-Wulf, efter att ha fått splitter under buken, svävade snabbt högre. Tydligen har vassa fragment skadat honom. Den fascistiska varelsen fattade eld och började förlora delar av sina brutna vingar.
  Euphrosyne, som såg hur Focke tappade höjd, kväkade:
  - Det här är en semafor. En yxa hänger ombord.
  Det tyska planet exploderade och spred skräp i alla avlägsna hörn av himlen. Och var tog det fascistiska aset vägen? Gjorde min sista sväng. Bödeln gick i förfall, inte piloten.
  Catherine nysade, skingrade dammet och sa:
  - Att vara eller inte vara? Det är ingen fråga!
  Elena kastade återigen en bit glas med foten, så mycket att den träffade Fritzens öga och kom ut genom Fritzens bakhuvud:
  - Jag är en stridsvagnsarmada! Och du behöver behandling!
  Tyskarna och deras satelliter försökte avancera genom att kasta granater framför dem. Sådan taktik fungerade inte mot tjejer. Så Seryozhka satte ut katapulten och attackerade fienden som svar.
  Pionjärpojken vrålade:
  - Jultomten sliter isär Hitlers käkar!
  Katapultladdningen, som genomborrade mängden fascister, fick dem att flyga isär och samtidigt vända i luften. Fritsarna föll och bröts mot spillrorna från murarna.
  Tiger-2-stridsvagnen, efter att ha tappat balansen, kolliderade med lejonet. Eh, Leva, var är ditt fantastiska namn?
  Euphrosyne log och svarade:
  - Tja, Seryozhka är jättebra!
  Pojken skällde aggressivt:
  - Pionjären är alltid redo!
  Flickan skakade på bara foten som svar.
  Flickkaptenen började spika igen. Och OS kittlade Seryozhkas smala fot, hur svårt det är! Inte undra på att pojken inte är rädd för att springa genom eldar.
  Catherine sa i en sång:
  - Ungdom är bra - ålderdom är dålig!
  Elena, denna glada rödhåriga, höll med:
  - Det finns inget värre än hög ålder. Detta är faktiskt det äckligaste tillståndet av alla möjliga!
  Och flickan gjorde ett vändhopp. Ett ögonblick föreställde hon sig de gamla kvinnorna. Nej, man kan inte jämföra en gammal kvinna med en tjej. Och vilken skönhet det finns i smala kroppar.
  Elena tog den och sjöng:
  - År efter år flyter som en husvagn,
  En gammal kvinna mal henna i en mortel...
  Och hur är det med min smala figur?
  Jag förstår inte hur min ungdom försvann!
  Efrosinya blinkade med ögonen, slog ner tyskan med ett slag i ljumsken och anmärkte:
  - Nej! Ändå finns det en sådan charm i krig - att förbli evigt ung! Alltid full!
  OS satte en ny laddning i katapulten. Det här är något som liknar en bra murbruk. Flickan väste:
  - Passera inte, men passera!
  Seryozhka blandade sin tunna men kvicka fot och skällde:
  - Fritsam ansikte!
  Och granaten, tillsammans med explosionspaketet, flög i full fart mot de nazistiska positionerna.
  Ja, Stalingrad gavs inte till dem. Misshandeln har pågått i tre månader sedan slutet av juni, men staden har inte tillfångats. Nazisterna nådde framgång i andra delar av fronten, men inte i denna.
  Euphrosyne avfyrade en pistol och morrade:
  - Allt är omöjligt, men det händer möjligt. Det finns ingen anledning att göra universum mycket komplicerat.
  Och den träffade motorcykelns bensintank. Bilen exploderade och eldiga virvelvindar lyste upp det rökiga landskapet. Och tysken slets isär av en brinnande tass.
  Flickkaptenen ropade:
  - Jag älskar att döda ondska! Och detta är det högsta goda!
  Catherine slog tyskarna med ett utbrott av eld och väste:
  - Låt oss leka piggsvin!
  Elena öppnade eld, mer exakt. Flera svarta blev liggande på de sottäckta spillrorna:
  - Döda fienden! - Viskade flickan.
  Catherine sjöng lekfullt:
  - Efter att ha målat Hitler med läppstift, Mainstein med hårspray, kommer demonerna att dra dig i fångenskap, din trogna hund kommer att gnaga dig!
  Euphrosyne, skjutande, väste:
  - Kom igen på kvällen, Adolf ska hänga sig... Sluta busa! Kom igen på kvällen, flyg som en valk för att slå nazisterna hårt!
  Catherine sade i raseri och slog hjälmen av stormtroopers huvud:
  - Vi kan! Och vi ska!
  Flickor från Leninbataljonen stoppade den främmande arméns framfart. Fritzen rörde sig framåt, bokstavligen stänkte utrymmet med lik. Lion-stridsvagnen, som man hade förhoppningar om, hjälpte inte heller. Här är en modifiering av fordonet med en 150 mm kanon.
  Elena slår av en sten som sitter fast på hennes nakna bröstvårta. Flickan har så vackra och fylliga bröst. Flickan kastar en granat med foten. Benet är starkare än armen, och kastet går längre.
  "Lion" fick en lucka i spåret och stannade. Skjut från hans kraftfulla mun. Rulla och kollapsa.
  Elena spottar och säger:
  - En rysk krigare stönar inte av smärta!
  Och igen skjuter flickan. Och han gör det extremt noggrant. Fascisten som lutar sig ut ur tornet faller tillbaka.
  En rödhårig, nästan naken tjej säger:
  - Det är förgäves att fienden tror att han lyckades knäcka ryssarna! Den som är modig kommer att anfalla i strid, vi kommer våldsamt slå våra fiender!
  Och Elena rullar ut sina magmuskler, som hon har skulpterat väldigt mycket.
  Åh så fina tjejerna är! Jag vill verkligen inte att någon av dem ska dö.
  Stalenida sprang förbi... En mycket vacker tjej med fluffigt vitt hår. Hon lyckas på något sätt smeta in dem med någon form av dryck så att de inte blir smutsiga.
  Flickan är mycket vacker, med Venus figur, bara mer tonad och skulpterad. Hon har bara bh och trosor på sig. Allt annat har redan rivits sönder. Men vad graciösa benen är! Det här är inte en tjej, utan ett sigill av perfektion, en skönhetskrona.
  Hon rör sig på ett speciellt sätt, som en ekorre. Och bara fötter bara flimrar, och hälarna förblir överraskande nog rena. Stalenida skjuter, och fascisten får ett sår i bröstet.
  Flickan säger:
  - Lojalitet mot fosterlandet är det högsta ordet!
  Elena sa med ett skratt:
  - Ta av dig bh:n och håll dig i trosan, som jag!
  Stalenida skakade negativt på huvudet:
  - Det här är inte lämpligt!
  Elena skakade på höfterna, sköt exakt och sjöng:
  - På något sätt har en Komsomol-medlem blivit ovanlig! Att gå omkring barbröstet sådär är väldigt oanständigt!
  Stalenida fnissade och anmärkte:
  - Varför skapa glädje till Krauts genom att titta på vår skönhet!
  Angelica svarade bestämt:
  - Vår skönhet är dödlig!
  Ståltjejen fnissade och sköt mot TA-200. Nazisternas bil fattade eld. Och den vackra blondinen sa:
  - Död åt det onda!
  Elena fnissade:
  - Och livet är bra!
  Stalenida, som såg att tysken föll, morrade:
  - Det här är det högsta värdet! Tro inte, fascister, att ni har vunnit!
  Elena kommer att sjunga:
  - Seger väntar! Seger väntar... De som vill bryta bojorna! Seger väntar! Seger väntar! Vi kommer att kunna besegra nazisterna!
  En vacker flicka och hennes nakna bröst skakar. Det är bra med en naken bål i värmen som förstärks av bränder.
  Euphrosyne såg nu mycket mer bestämd ut. Hon sköt mot Fritzes med ett maskingevär och skällde:
  - Jag ska kastrera dig!
  Och faktiskt, nazisterna fick dödliga gåvor och kistor! Och flickan visade dem sin figur genom att peka på sina bara tår. Och hon visslade som en rånarnäktergal. Dessutom genom fingrarna på de nedre extremiteterna.
  Flickkaptenen är väldigt smart. Och gnistrande. Och inte alls grym. Också hon tycker ibland synd om fiendesoldater som kan ha barn som kommer att gråta för sina mördade fäder.
  Euphrosyne driver dock bort sådana tankar från sig själv, de får henne att vilja gråta. Men det var inte ryssarna som kom till tyskarna för att råna och döda. Nej, det här är tyskarna och ett helt aggressivt gäng utlänningar från hela världen trängde in i ryska rymden.
  Efrosinya korsade sig och sköt mot Fritz, som försökte obemärkt komma nära de ryska positionerna. Hans öga och hjärna, utslagna av en kula, läckte ut.
  Flickkaptenen log och sa kvickt:
  - Rakt öga mot öga, huvud mot huvud!
  Efrosinya sköt exakt och träffade en motorcykel med en sidvagn. Bilen började slitas och maskingeväret flög av och vände flera gånger. Sedan trängde hans nosparti genom spillrorna.
  Flickan gnuggade sin nakna, dammiga sula på spillrorna. Och hon tog sikte igen. Hennes glada, unga ansikte flinade belåtet. Flickan sjöng:
  "Nej", sa vi till fascisterna, vårt folk kommer inte att tolerera att ryskt väldoftande bröd kallas "brod!"
  Catherine gjorde ett mycket exakt skott som satte eld på Focke-Wulf och kvittrade:
  För en skurk är naturligtvis valet klart,
  Han är redo att förråda Rus för dollar...
  Men den ryske mannen är så underbar -
  Jag är redo att ge mitt liv för mitt fosterland!
  Flickan gjorde en kullerbytta och visade nazisterna en kaka och snurrade runt, och kulorna träffade inte skönheten.
  Catherine dök upp, denna skönhet, nästan naken och smutsig, som en djävul, kastade granater med båda benen på en gång. Och hon kollade:
  - Det jag har är... Till Fritz i den vassa sidan!
  OS korrigerade Elena:
  - Skarp åt sidan, inte åt den vassa sidan!
  Flickan fnissade och skakade på sina vattenmelonbröst och avfyrade en granat med hjälp av en granat med ett explosionspaket. "Tiger" träffades i pipan, och detta krokiga konstverk vek undan.
  Därefter drog sig Hitlers varelse tillbaka. Hon började krypa, som en sköldpadda som fastnade i en eld.
  Euphrosyne sjöng och blinkade glatt:
  - Och tigern backar och tyskarna gömmer sig!
  Flickbataljonen manövrerade under luftanfall och tunga kanoner. Sedan träffade raketgevären, brutna, heta klippor reste sig mot himlen. Och stenarna fattade eld. Lyckligtvis dog ingen av flickorna, men männen gick till nästa värld. Och själar flyger - vissa till himlen och andra till helvetet! Där djävlarna med höggafflar redan väntar på dem som inte trodde på Jesus.
  Elena, den sexigaste av krigarna, är rasande: kan nazisterna, med sin Sturmtiger, skjuta mot de sovjetiska truppernas positioner och döda de röda krigarna?
  Och flickan grep tag i en granat med sina bara fötter och snurrade i kaskader av kullerbyttor. Och det snurrade allt snabbare. Och så kastade hon med all kraft dödsgåvan i Sturmtigerns breda tunna. Skönhetens bara, solbrända ben blixtrade, och en granat flög in i den breda pipan. Och den kraftfulla bilen kvävdes först och exploderade sedan. De två "Royal Tigers" som stod på sidorna av "Sturmtiger" kastades upp och spreds åt olika håll. Rullarna slets av dem och de föll och flög som drottningens trasiga halsband.
  Sprängvågen kastade Elena upp och flickan flög upp och ner. Och hon vändes omkull, gungade och kastades. Men skönheten landade ändå, vassa bråte och krossade stenar grävde ner i hennes bara sulor. Flickan hade ont, och till och med genom hennes förhårda fot, genomborrade en vass spets.
  Men Elena fann styrkan att stå upp och skrika:
  - Ni fascister kommer att ligga i aska!
  Efrosinya och de andra flickorna kastades upp av explosionsvågen och till och med lätt krossade. Men inte en av de vackra krigarna dog. Flickorna möttes av orkan och välriktad eld. Undertrycka de uthoppade nazisterna och andra aggressiva insekter som belägrar Sovjetunionen.
  Catherine sjöng med stor entusiasm:
  - Och när Herrens trumpet blåser oss i strid, kommer vi att vara vänner tillsammans med Komsomol! Och enligt Jehovas vilja kommer jag att vara vid det himmelska namnuppropet!
  Elena, som skakade av sig dammet från sina blodiga, brutna sulor, sjöng:
  - Lenin, fest, Komsomol! Vi skickar Führern till dårhuset!
  Flickorna började skratta öronbedövande och Seryozhka sa med oro och irritation:
  - Och min katapult är inte lika exakt som de här nakna och starka, solbrända benen på Elena!
  Olympias böjde armmusklerna och sa:
  - Det är okej! Du kommer att hitta på något coolare!
  . KAPITEL nr 17.
  Tjejerna ville verkligen lära sig något nytt om det här fallet och ha åtminstone den minsta aning. Men än så länge, som fiskar i leran, fladdrade de, dinglade och kunde inte fästa sig vid något specifikt mål.
  Under dessa förhållanden är det bättre att komma ihåg dina mycket intressanta och, på sitt eget sätt, unika bedrifter.
  Elizaveta och hennes team, så det var i historien om deras äventyr, stötte tillbaka framryckningen av Fritz i Voronezh.
  Tyskarna flyttade sina stridsvagnar under snöfallet och försökte bryta sig igenom från flankerna.
  Krigarna, som alltid i bikini och barfota, kämpade i kylan. De grävde ner sig i snödrivor och sköt därifrån och kastade granater och sprängpaket med sina bara fötter.
  Väldigt vackra, sexiga och perfekt tonade tjejer. Solbränd, barbent.
  Elizabeth skar ner Krauts och gnisslade:
  - Vi tjejer är väldigt stolta över oss själva!
  Catherine visslade också och morrade:
  - Vi strävar efter att bara stå på första raderna!
  Elena, denna röda djävul, sjöng:
  - Vi är bara primas och ballerinas!
  Därefter avfyrade hon en granat med sin bara fot.
  Euphrosyne tog den och sköt. Hon kastade en citron:
  - Låt oss kämpa rent! Vi har inget clownssinne!
  Tjejerna gjorde ett bra jobb. De sköt och kastade granater med sina mycket förföriska ben. Hur är det med Führern...
  Elizabeth blottade sina bröst och gav granaten sin röda bröstvårta. Den flög över och hamnade i nazisternas led. Hon gnisslade:
  - Låt det bli en härlig domedag!
  Catherine twittrade:
  - Och Svarog den store Guden kommer!
  Och på samma sätt som han avfyrar en granat med sina bara fingrar.
  Elena fnissade och noterade:
  - Fortfarande intressant. Kristna har en pacifistisk Jesus. Och vi har en fantastisk vapensmed Svarog! Du kan se skillnaden!
  Och han ska också kasta ett explosionspaket med sin bara häl.
  Då kommer Euphrosyne att träffa fienden med en granat med sin bara fot. Och han skall sjunga och blotta sina tänder:
  - Vår Gud är krigsguden! Inte pacifism!
  Därefter kastade tjejerna en snöboll på varandra. Elizabeth fnissade och sa:
  - Det är bra att Vladimir var smart nog att inte konvertera till judendomen. Däremot tror jag att det vore bättre att utveckla vår egen. Tja, varför behöver vi andra människors tro?
  Flickan tog och avfyrade en granat med sin bara fot. Och skingrade fascisterna.
  Catherine, shooting, lade till:
  - Nej, faktiskt, gör tron pacifistisk. Men du kan komma på din egen Iriy.
  Och dessutom med bara tår, när han lanserar dödsgåvan och krossar ett par dussin fascister.
  Här attackerade Elena också nazisterna. Och återigen, med sina bara fötter, gav hon efter för sprängpaketen.
  Hon skingrade fascisterna och gnisslade:
  - En gammal saga på ett nytt sätt!
  Och visade hennes tunga!
  Efrosinya sköt en linje. Hon mejade ner Fritzes och gnisslade:
  - Och stora förändringar för framtiden!
  Och hon lanserade den med sin bara häl och bröt ryggen på Fuhrers.
  Elizabeth tog den och vrålade med ett desperat uttryck:
  - Jag är den coolaste tjejen! Jag ska sopa bort alla på en gång!
  Och bara tår kastar död och kaos.
  Ekaterina slog också. Skjut ner ett gäng fascister.
  Och hon skällde:
  - För äran och fosterlandet!
  Därefter kommer hennes bara fot igen att starta något.
  Här ska Elena ta det och knulla det varmt. Kommer att krossa fascisterna. Det kommer att smula dem i bitar.
  Sedan tar han den och sjunger:
  - Ära till fosterlandet och ära!
  Euphrosyne kommer också att lansera gåvan av döden och blather:
  - Och vi kommer att vara tillsammans!
  Och bara ben, hur de kommer att lansera förstörelse.
  Elizabeth ska också gå och spika... Hon ska klippa ner Krauts.
  Sedan tar han den och ger den en sväng.
  Hon sjöng och flinade med munnen:
  - Jag är ingen vanlig tjej! Gyllene hår!
  Elizabeth, naturligtvis, är en tjej på egen hand. Hon kan göra vad som helst och är redo för allt. Du kommer helt enkelt att beundra hur den skjuter. Och mejar ner fiender som en kultivator.
  Och gnisslar:
  - Kärlek leder till döden!
  Ekaterina skjuter också. Han rör vid granaten med sin bara fot och väser:
  - Strålande ackord!
  Och han tillägger:
  - Alla fascister är borta!
  Elena skjuter också på fienden. Utrotar Krauts. Mejar ner nazisterna och gnisslar:
  - Lite till så blir vi alla starkare!
  Och skönhetens bara fötter kastar igen det som för med sig döden.
  Euphrosyne skjuter också mot nazisterna. Och avfyrar en granat med tårna på sina bara fötter. Och tweetar:
  - Vi kände inte till problem, men en granne kom!
  Och han skrattar också.
  Tjejerna är så fantastiska. Och busty sådana. Och de älskar när deras bröst dras.
  Det här är skönheter. Detta är den högsta aerobatiken av kärlek och poesi! Låt de vackra tjejerna firas. Ja, låt det vara väldigt bra med dem.
  Elizabeth slog fascisterna med en blyström och gnisslade:
  - Eller snarare vi, tro mig, nej!
  Och med sin bara fot kommer han att lansera något dödligt igen!
  Och här kommer Ekaterina, som en dunsare. Han kommer att fälla fascisterna. Och det gnisslar:
  - Det finns ingen regering för oss!
  Även Elena sparkar med sina bara tår, slår ut många Krauts och gnisslar:
  - Och nästa århundrade kommer att bli vårt!
  Därefter kommer hennes tänder att gnistra som en spegel!
  Efrosinya tog också och avfyrade en granat med sin bara fot. Skjut ner fascisterna. Och hon pipade med självkänsla:
  - Evig seger! Svarog är med oss!
  Elizabeth körde en bit glas genom sina bara tår. Hon skar krautarnas halsar och gnisslade:
  - Och Jesus kommer att vara med oss!
  Därefter lade hon till:
  - Som den ryska vita guden!
  Ekaterina lämnade också över granaten och ropade:
  - Ära åt Stora Ryssland!
  Och med sin bara häl kommer han att kasta upp paketet i en explosion.
  Elena skakade på sin jordgubbsformade bröstvårta. Hon sköt en linje mot fascisterna.
  Sedan kastade hon döden på Fritz med sin bara fot och skrattade:
  - Ja, låt oss inte ha problem!
  Och hon visade sin tunga.
  Efrosinya sköt också en linje. Hon slet sönder fascisterna... Och sedan flyger granaten som hon avfyrade av hennes barfota.
  Blond tjej skriker:
  - Må familjens styrka vara med oss!
  Och alla fyra tjejerna skrek:
  - Ära till den allsmäktige, allestädes närvarande, allvetande, eviga och eviga familjen!
  Tja, det här är fortfarande blommor. Mutant tjejer hade ännu coolare uppdrag.
  Och andra skönheter i ett parallellt universum gör underverk.
  Krigarna står återigen inför en speciell uppgift. Du måste penetrera den magiska plasmatrollkarlens slott. Och här kan du inte ta det med dina bara fötter bara genom att kasta skadliga föremål. Det krävs något annat.
  Elizabeth skakade på sina hela bröst. Alla fyra krigarna var mycket muskulösa, kurviga, bara klädda i en tunn bikini. Och deras bara fötter var väl anpassade till att riva och kasta dödliga saker.
  Vackra och outsinliga fyra.
  Det finns många stridsrobotar runt slottet. Några av stålmastodonterna såg ut som människor i rustningar och laddade med vapen. Den andra delen ser ut som skorpioner, med utskjutare som skärps från sina stick. Ytterligare andra ser ut som fula, ståliga fåglar. Det finns också tankar som ser ut som pyramider.
  Således har tjejerna många fiender. Men tjejerna känner ingen rädsla. Ändå är det här ännu ett spel med nanohobbitar - en civilisation som har fallit in i den eviga barndomen.
  Bounty Prince dök upp inför tjejerna utan några förbättringar. En vanlig pojke som bär en krona, en T-shirt dekorerad med re-fotografier, shorts och barfota. Nästan ett vanligt barn, bara muskulöst, väldigt vackert, ser elva eller tolv år gammalt ut. Men i själva verket har den sedan länge passerat sin andra miljon år. Dessutom är åren i detta universum längre än mänskliga år. Så det är svårt att föreställa sig hur länge den här eviga pojken levde.
  Och nu säger den söta pojken, tillsammans med tjejerna, skrattande:
  - Nåväl? Kanske kan vi få ett genombrott tillsammans?
  Elizabeth slog beslutsamt sin bara fot och sjöng:
  - Avadons virvelvindar är över oss!
  Catherine tog upp snöbollen med sin bara, elastiska sula, hoppade upp och sjöng med häftig självförtroende:
  - Strömmar av hyperplasma bakom!
  Elena, med frodigt, flammande hår, krattade också upp snödrivan med sin bara häl och kvittrade:
  - Kamrat Stalin, din coolaste Koba..
  Euphrosyne rullade snabbt en snöboll med sina bara fingrar och kurrade:
  - Han kommer att klara av den rabiata horden!
  Flickorna tittade på Bounty... Tja, ett typiskt barn. I allmänhet har de i tomtarnas värld på något sätt blivit ovana vid vuxna män. Alla representanter för det glamorösa folket ser ut som tonåringar, utan mustascher och skägg, med vackra flickansikten. Alver är samtidigt muskulösa, framträdande, med stora perfektioner och mycket tillgivna. De vet hur man tänder på en kvinna, och de är helt enkelt idealiska älskare. De luktar alltid gott, huden är helt ren med en jämn solbränna och hår växer bara på huvudet. Tomten är förstås snygg, men... Tjejer blir trötta på det här, och de vill ha en man med skägg som luktar stark svett, och inte av blommor och damparfym.
  Elizabeth frågade Bounty:
  - Man kan ta sig en mer respektabel bild. Varför ser du ut som en outvecklad pojke?
  Prinsen svarade med ett strålande leende:
  - Hur jag känner är hur jag ser ut! Jag är en nanohobbit, och min barndom är oändlig!
  Catherine, som blottade sina pärlande tänder och kastade snöbollar med sina bara fingrar, anmärkte med ett skratt:
  - Ja, du är bara Peter Pan!
  Bounty svarade med ett flin:
  - Nej! Peter Pan var ingen nanohobbit. Det är bara det att våra killar, samtidigt som de hade roligt, gav pojken evig barndom och förmågan att flyga.
  Elena visslade och anmärkte förvånat:
  - Så, Peter Pan existerar verkligen?
  Prinsen själv rullade mycket skickligt en snöboll med bara tårna på sina kvicka fötter och sköt den mot Elena och kvittrade kvickt:
  - Åh, barndom, barndom, var har du bråttom! Åh, barndom, barndom, vart flyger du till!
  Flickan rullade också en snöboll med sina bara fingrar och släppte den mot pojken. Och morrade:
  - Skaffa en fascistgranat! Sjung en serenad att minnas!
  Bounty svarade med att ladda en hel kaskad av snöbollar. De slog Elena, slog flickan av fötterna och slet av hennes behå. Den rödhåriga snurrade under snöbollshaglen och kurrade:
  - Ja, du är en jävel!
  Och hon begravde sig bokstavligen i en snödriva. Hon kröp och grävde fram korridoren.
  Bounty sa med ett flin:
  - Peter Pan var mycket upprörd över sin mormors död - denna obehagliga upptäckt: att människor, visar det sig, dör. Och pojken bad till gudarna att bli odödlig. Nåväl, vår lekfulla Ephriala gav honom odödlighet och förmågan att flyga, och lämnade barnet dock för alltid en pojke... - Prinsen slickade sina läppar och fortsatte. - Vilket dock var det som stoppade honom!
  Ekaterina, denna melodiösa lekfulla flicka, tog den och sjöng och ritade samtidigt en prydnad i snön med sina bara fingrar:
  - Dagarnas och årens blinkande är inte skrämmande... Han är den ende i hela världen! Det är bra att vara så eller inte. - Flickan blottade sina bröst medan hon dansade, gnistrande av rubinnipplar, och fortsatte. - Är det bra att vara så här eller inte! Det är osannolikt att någon kommer att svara.
  Bounty Prince stoppade bombardementet och blottade sina tänder och morrade:
  - Nåväl, det räcker! Nu ska jag personligen leda dig till överfallet.
  Fem: krigarflickorna och pojken ställde upp. Och de rörde sig mot fienderna.
  Bounty var den första som öppnade eld och skickade nålar nerför hans solbrända, pojkaktiga ben med sina bara tår och vrålade:
  - Vi ska storma! Det kommer bli väldigt coolt!
  Elizabeth gav efter med sin bara häl, kastade ut en del av de dödsbärande anklagelserna och skrek:
  - Vi slår sönder dig! Du kommer att bli Malyuta!
  Och robotarna föll i mångfärgade bollar. Metallen höll på att spricka.
  Catherine kvittrade och visade sina dyrbara tänder. Hon sparkade några iriserande bollar med sin bara häl och sjöng:
  - Vad tjejer ibland drömmer om...
  Och bollarna krossade trivialt robotarna i smälta delar.
  Elena sköt också eldnålar med sina bara fötter. Jag krossade så många mastodonter. De, efter att ha mottagit anklagelser, splittrades och förvandlades till aska.
  Elena sjöng entusiastiskt:
  - På natten faller stjärnorna över! Det kommer att finnas en automat!
  Därefter kastade Euphrosyne ut dödens och totala förstörelsens gåvor med sina bara fingrar. Flickan sa entusiastiskt:
  - Och det blir cybor i kistan! Låt oss skicka en yxa till ditt tempel!
  Smält damm föll från robotarna...
  Krigarna gick samman.
  Bounty Prince var inte långt efter. Pojken var väldigt glad att han kunde leka.
  Elizabeth fick också en laddning från mastodonten och blottade sina bröst. Blixten flög av hennes röda bröstvårta och träffade robotarna. De tog den och smulade i bitar.
  Flickan väste entusiastiskt:
  - Den vita storken flyger!
  Och efter henne lanserade Ekaterina sina bara bröst. Bubblor flög från hennes scharlakansröda bröstvårta och hennes bara, sexiga fötter drog ut en eldig dolk. En sån underbar tjej. Och robotarna flyger isär som bowlingstift från ett förkrossande slag från ett svärd.
  Krigaren kvittrade entusiastiskt:
  - Och fiendens flock flög till marken! Under trycket av stål och eld!
  Därefter släppte skönheten igen en kaskad av förstörelse från hennes bara bröst.
  Den eldiga Elena tog det också och slog robotarna med en kaskad av nakna bröst. De splittrades och flög upp i luften. Krigaren väste:
  - Jag sliter det spända repet med bara bröstet!
  Euphrosyne använde också jordgubbsnipplar för att genomföra militära operationer. Hon är en riktigt het tjej. Och hon använde också sina bara fötter mycket effektivt. Hon började skära upp alla och förvandla dem till aska och eldig rök, liknande röda kobror.
  Därefter kvittrade krigaren:
  - Uppror betyder död, och död är uppror!
  Och alla fyra skönheterna skrattar så mycket de vill. De är verkligen vad de säger - super!
  Bounty, twittrade den här evige pojken:
  - Lyft bensintunnor som eldar!
  Och hur han kommer att skratta och blotta sina vita tänder.
  Elizabeth, som flinade aggressivt och visade trycket från en högtflygande krigare, tog den och väste:
  - Lenin är med oss i oktober!
  Och en mycket tung blixt flög bort från hennes rubinnippla. Hon slog på bilarna, började riva dem och vända dem. Som en pyramidformad tank som kastades från bröstet av blixten, kraschade den in i roboten och bröt den i bitar.
  Ekaterina kastade också aggressivt ut flerfärgade bubblor ur hennes scharlakansröda bröstvårta och väste med övertygelse. Och hennes bröst breder ut sig i vågor:
  - Jag är en tjej med en kula i huvudet!
  Och sedan, när han lanserar förintelsens gåva med sin bara fot.
  Elena slog mig också med sina nakna bröst. Hon är en sådan tjej med en känsla av ökad aggressivitet och samtidigt vänlighet. Och hur han sprider eldklot överallt.
  Och då kommer han att ge sig med sina solbrända, bara fötter. Vilket mirakel, vilket mirakel!
  Havet kommer att svälla våldsamt!
  Och Elena kommer att sjunga:
  - Jag är en tjej i toppklass!
  Euphrosyne släppte också gnistrande blixtar från sina extremt bara bröst. Och hur dina bara klackar kommer att flamma. Hur de ljusaste virvlarna kommer att snurra.
  Och hur från hennes bara fingrar kommer dödens bärande strömmar att skingras. Och han kvittrar:
  - Det ska kokas en piggsvin!
  Elizabeth är en så underbar brud. Och hennes bröst, ja, skulle bokstavligen förföra vilket helgon som helst. Och flerfärgade blixtar flyger iväg från de röda bröstvårtorna och slår ner robotarna.
  Och barfota spyr ut det de förstör och kokar till aska utan dröjsmål.
  Elizabeth spinnar av förtjusning:
  - Jag ska knulla er alla jäklar! Och snart ska jag krossa dig i bitar!
  Catherine kvittrade också, blottade sina tänder och kastade ut missiler av förstörelse och förödelse från hennes bröstvårtor, röda som vallmo. De sopade bort allt och smälte det. Och hur glödheta förstörelsetrådar dök upp ur bara fingrar... Det här är i allmänhet det coolaste flödet.
  Catherine twittrade:
  - En gräshoppa brann i gräset!
  Den eldiga Elena gav sig också med sina bara fötter. Det gav ut en kaskad av frenetisk, rasande död. Sedan skickade hon ljuspelare, som lasrar, från jordgubbsnipplarna. Svep bort några av de framryckande robotarna till hyperplasmiskt damm och väste:
  - Han var grön!
  Och så brast Euphrosyne i lågor och skickade ut ljusa strålar med sina bara klackar och bara tår. Och sedan, som från bröstvårtorna, skulle destruktiva och metallsmältande laddningar sväva genom luften.
  Euphrosyne twittrade:
  - Och han landade alla i kistan!
  Därefter började alla fyra krigarna skratta intensivt och mycket aggressivt. Och från dem avviker sådana ljusa kvasarstrålar av döden.
  Elizabeth sjöng och blottade sina stora snötänder. Riktiga, slående ormar och blixtstrålar flög iväg från hennes bara klackar. Hon är bara hyper.
  - Det högsta måttet är som en chimär...
  Därefter tog flickan den och fnissade. Och från de scharlakansröda bröstvårtorna kom längre, mer än dödliga flytningar. De sopade bokstavligen bort allt med en magisk plasmakvast.
  Ekaterina, skrikande och lekte med sina bara bröst, från vilka hyperplasmiska kulor föll, tog den och väste:
  - Aerobatics - vi sätter besättningen i cancer!
  Och efter att han dukar under med sina bara fötter avger han förstörelse från sina bara bröst. Och återigen faller robotarna in i asymmetrin hos det cybernetiska helvetets multidimensionella portar. Och allt väser...Och snön sjuder, bubblar av kokande vatten och ånga forsar uppåt.
  Och så finns det Elena, som kommer att plocka upp den och accelerera den. Och han kommer också att kasta ut med sina bara klackar det han förstör. Och så kommer han att skicka presenter med sina bara bröst.
  Och det kommer att ge:
  - Att ändra villkoren förändrar inte summan!
  Bountyprinsen skrattade och påpekade kvickt och blottade sina tänder gnistrande som stjärnor i ett mardrömslikt, och samtidigt barnsligt leende:
  - Ni är mina fröjder!
  Elizabeth inledde återigen en del av utrotningen med sina bara fötter. Lade till en destruktiv laddning med en bar bröstvårta. Både kvickt och på sitt eget briljanta sätt noterade:
  - Vi är clowner med onda yxor!
  Och allt föll från robotarna, som rostiga och samtidigt flammande spån.
  Den ursprungliga Catherine, denna krigare med bara fötter, från vilken strömmar av död och förstörelse utgår. Så hon tog den och väste och skickade blixtar från hennes röda bröstvårtor. Och varje blixt träffade sitt mål, plattade till det, etsade det och smetade ut det.
  Catherine tog den och flinade gnistrande och skakade på sina bröst, från vilka gnistrande rubiner av bröstvårtor utgår och det som bär förintelse, sa hon:
  - Det växer yxor bakom backen, våldsamma huvuden att piska!
  Och flickan visade sin skarpa och rosa tunga. Och allt som fanns kvar av robotarna var glödheta chips.
  Elena är inte dum heller. Hon tog den och väste, skakade på sina röda bröstvårtor och hotade att sopa bort alla och platta till dem:
  - Men utlänningen kommer att få buckshot från oss tjejer!
  Och krigaren sände från hennes bröstvårtor en sådan energisk virvelvind av nederlag och dödens eldiga palett. Och flickans bröstvårtor är så ljusa, och det som kommer från dem är så dödligt att du helt enkelt blir förvånad över hur du i princip kan motstå något sådant.
  Och så är det flickan, som ger sig med sina mejslade, bara fötter. Och sådan förstörelse att det bokstavligen vänder på näsan. Och från robotarna finns dissekerade lager.
  Och Elizabeth? Hon är verkligen en super tjej! Faktum är att allt är föremål för henne, inklusive det som verkar helt overkligt. Så robotarna, efter att ha fått en urladdning av Katyusha från flickornas bara fötter, börjar röka och spricka. Och de kommer att gå in i strömmen av princepsplasma.
  Elizabeth kommer att sjunga och öppna munnen med röda läppar:
  - Och i stjärnornas höjder skäller jag på hårtorken!
  Och då kommer tjejen att ta det och robotiskt slå dig med sina röda bröstvårtor. Och det kommer att släppa något som rullar metall till torkade rör. Och den här tjejen är bokstavligen en piece of cake.
  Elizabeth strejkar igen, skickar presenter med jordgubbsnipplar och förstör robotarna. Och flickans bara fötter utvinner taggig förstörelse. Och tjejen skriker:
  - Och lyckan, gud, har ingen tid för dig!
  Elizabeth gav sina bara sulor till sina förföriska, muskulösa ben. Sedan skakade hon av sig gåvorna av förstörelse och slipning av ämnen från hennes bröst. Och hon brände en hel rad med robotar.
  Sedan sjöng hon:
  - I den här världen...
  Elena släppte också strömmar av förintelse med sina bara tår. Sedan släppte hon flerfärgade bubblor av matsmältning och förstörelse från hennes rubinnipplar. Hon brände dem och indunstade...
  Sedan sjöng hon:
  - I den här världen...
  Hit skickade Catherine sin kulturprofil barfota, som driver in mekaniska mastodonter i kistan. Eller rättare sagt, in i snötäckta gravar.
  Gav det med blixten. Sedan från jordgubbsnipplarna, som gnistrande bollar. Som en hammare på ett städ.
  Och hon kvittrade:
  - I den här världen finns Gascogne!
  Och krigaren blottade hennes virtuella, men mycket verkliga huggtänder.
  Elizabeth anmärkte kvickt och skickade med sina bara tår vad hon torkade till trivialt pulver.
  - Ordet feg är inte känt i Ryssland!
  Och krigaren kommer att kasta blixtar ur sig själv, eller snarare, från hennes bara bröst. Och det kommer att gnistra med varje fiber i själen. Och hon visar sig vara en så cool och kaskadande kvinna.
  Ekaterina gav också efter för robotgräsklipparen med sina bara fötter. Hon förstörde många, slog omkull några. Och hur han skickar kolumner av intensiv död till sitt nakna bröst - du kommer att beundra det!
  Och så kommer han att sjunga:
  - Jag vet inte kulan om du har fel!
  Elena lanserade också sina bara fingrar, orsakade förstörelse och smula sönder robotarna. Därefter kvittrade hon och släppte samtidigt magiska plasmaskurar från hennes röda bröstvårtor:
  - Vi ryssar har världens bästa smak...
  Euphrosyne böjde sina graciösa tår på hennes bara fötter, drog sedan ett fantastiskt bett från hennes bröst och väste sedan:
  - Vi gillar inget annat än berömmelse!
  Elizabeth fnissade. Hon tog den och sänkte den heta strömmen av eldig lava från sina bara klackar. Jag tog bort alla delar från robotarna. Och kvickt, blottande sina tänder, kvittrade hon:
  - Din hand är stark!
  Och från det bara bröstet kommer han återigen att skicka ut något som ger ett fullständigt nederlag, och Anschluss med nedgången av robotik.
  Catherine sjöng också och använde sina mycket starka och vackra bara fötter för att elda. Och skicka det döden för med sig med garanti. Twittrar samtidigt:
  - Det är rätt linje...
  Och strålar sändes åter från de nakna brösten och brände allt till aska och den högsta kaskad.
  Halvnakna Elena står inte heller åt sidan. Hon skickar förintelsegåvor med sina mejslade bara fötter. Raderar robotar. Sedan kastar hon ut kulor av magoplasma från hennes bröst, som steker metallarmén och flickan sjunger:
  - Rysk raffinerad stil!
  Den magnifika Catherine upprätthåller denna aggressiva egensinnighet. Först skickar man från jordgubbsbrösten vad som förstör exakt. Och sedan dela ut gåvor från bara fötter. Vilket också är dödligt för robotar. Avslöjar sina snövita tänder och kvittrar:
  - Jag var lika vågad!
  Elizabeth skickade också något som skulle sopa bort den magiska plasmahäxan med sin kvast mot fienden från hennes bara fötter. Brösten gav ifrån sig en intensiv skada. Och krossade ett gäng robotar. Jag tog den här rostiga askan...
  Sedan sjöng hon:
  - Moskva kände igen flickan...
  Catherine skickade något destruktivt mot fienden från hennes bara ben. Sedan gav hon efter för sina scharlakansröda bröstvårtor och väste gällt och öronbedövande:
  - Väldigt stark!
  Elena, som svajade med sin kropp och skickade ut något med en garanti för stor dödlighet och brände med de röda bröstvårtorna, kvittrade:
  - Finland, Spanien eller mäktiga Honduras...
  Catherine slog fienden med en flamma av brinnande magoplasma från hennes nakna flickaktiga klackar. Hon släppte blixten från sina jordgubbsnipplar och skrattade öronbedövande och sjöng:
  - Och det är eld i dina ådror också...
  Elizabeth, efter att ha avlossat flera laddningar från sin bara häl i ett rutmönster, kvittrade och flinade:
  - Gud ge mig att den här låten handlar om dig också...
  Och från de brinnande bröstvårtorna flög flickorna, blinkande med alla regnbågens färger och blixtar. Robotarna förvandlades helt enkelt till spillror.
  Elena, flinande eldigt, gav upp och visade sina huggtänder. Men hon är en tjej, låt oss inse det, en bra en. Och med bara fötter kommer han att avfyra bollblixtar och förstöra mekaniska motståndare.
  Och hur en flytning skjuter ut från en bar bröstkorg. Ja, han kommer att sätta eld på alla och bli blinda! Och det kommer att bränna dig till benen.
  Krigaren sjöng:
  - Där det finns tro är det kamp....
  Elena stödde låten och sa:
  - Två ord och en handske!
  Efter vilket, hur kan han göra något sådant med bara fötter? Att ens Makar inte körde dit kalvarna. Och från rubinnipplarna kommer eldklot att flyga ut och bära ett fullständigt utbrott.
  Catherine knäpper intensivt med blixten som strålar ut från hennes bröst, avfyrar alla och smälter in robotar i en avloppsbrunn av metall. Och med bara fötter och helt verkande mirakel sa hon:
  - Medan kärleken fortfarande lever!
  Och tjejerna brast ut i skratt unisont. Och de började blotta sina tänder och strålade ut solstrålar från dem.
  Elizabeth, som med sina bara fingrar skickade nästa förintelsegåvor, utrotade mycket märkliga fiender, tog den och väste:
  - Efesos oftare, värm det på din handflata!
  Och från sina bröst skickade hon en hel ström av bubblor som krossade allt levande och livlöst.
  Den guldhåriga Catherine kastade åter dödens gåva med sina bara fötter. Jag strödde terminatorerna för reservdelar. Sedan skulle blixtar skjuta ut från bröstvårtorna och till och med lysa röd.
  Och kusligt:
  - Rör inte den nakna flickan!
  Så även Elena lanserade med sina nakna bröst vad som är en förintelsegåva. Och med sina bara fötter kommer flickan, så snart hon tar den, att skicka flerfärgade bubblor. Och de kommer att flyga av dig, vända och åska som atombomber.
  Den rödhåriga flickan sjöng:
  - Rör bara inte de försvarslösa!
  Och så kom Catherine i tid. Och hur det börjar vråla och skrika. Metalliska, smälta skärvor flyger av från hennes röst. Och flickorna skickar sina bara sulor, och i dem finns glöd av förstörelse.
  Och flickan tog och med scharlakansröda bröstvårtor skickade något som var kapabelt att slå ner och såga genom tonsillerna på ett stridsfordon.
  Och hon kvittrade:
  - Döda fienden!
  Elizabeth tog den och fnissade högt. Hennes röst är som våristappars klocka i strålarna från världens klaraste sol. Och så tog hon den och skickade en hel bomb med sin bara fot, med ljusa dödskaskader. Och sedan utbröt en sådan blixt från en röd bröstvårta att till och med snön målades i reflektionerna av glöden från de flammande robotarna.
  Flickan tog den och kvittrade högt:
  - Åh, svansen är fjäll! Jag är en vacker gris!
  Eldsam i sin gyllene skönhet, krigaren Elena, som blottade sina tänder, tog den och väste:
  - Bu Bu Bu Bu!
  Flickan skickade en förintelsegåva med sina bara fötter, vilket dödade en hel grupp robotar. Och sedan, när den skriker och sänder ut reflektioner av helvetes lågor med sina röda bröstvårtor.
  Därefter väser det:
  - Jag är som ett kålhuvud!
  En krigare med stor bokstav, Elena, blinkade förvirrat och skickade ett ömt leende, sa:
  - Låt oss spela Pinocchio!
  Och den rödhåriga djävulen kommer att ta och skicka mot fienden, med sina solbrända, bara fötter, en riktig elpistol. Och den kommer att slå ner från de röda bröstvårtorna med en brinnande blixt.
  Och så stack Ekaterina in huvudet. Hon svängde sina bara fötter och gav ut bubblor av anmärkningsvärd död. Sedan rinner strömmar av eldig vätska från jordgubbsnipplarna. Och motståndaren brinner i lågor. Det kommer att brinna med ett ljus av flerdimensionell kaliber.
  Catherine tog det och sa:
  - Jag älskar Trufaldino från pennfodralet!
  Elizabeth tog den och stampade med sin bara fot i snön. En stor lucka passerade, robotarna föll in i den. Och sedan strömmade mycket stormigt vatten av smält metall som strömmade ut från stora bubblor ut ur de röda bröstvårtorna.
  Flickan sa:
  - Eh, pennfodral, pennfodral, straffa mig inte!
  Guldhåriga Elena tog den och kvittrade på fiolen:
  - Åh, tjurar!
  Och även med bara fötter orsakar han skarpa virvlar i snödrivorna. Och de reser sig, och robotarna trycks mot varandra. Och de delas i bitar. Det var väldigt intressant när flickan tog den och skickade en magisk kärnladdning med sina röda bröstvårtor och använde den för att förstöra en hel armada av robotar.
  Men den eldiga Elena skickade också med sina bara, mejslade ben en hel kaskad av förstörelse av elektroniska militanter. Och sedan tog den rödhåriga flickan och slog en kraftfull pelare med sina rubinnipplar, slipade alla metaller och väldigt cool.
  Elena kollade:
  - Terminatorns kraft kommer att vara att slå ansiktet!
  Ekaterina tog och skickade en eldig disk med sina bara tår, som bokstavligen brände en massa robotar och demonterade dem för delar. Och sedan skickade hon en ultragravitationsvåg från jordgubbsnipplarna på hennes bröst, krossade och demonterade de mekaniska mastodonterna för delar.
  Bountyprinsen visslade och väste:
  - Du har ett upplopp av intellekt! Vi kommer att sopa bort dig!
  Elizabeth visade gnistrande sitt flin med pärlfärgade och gnistrande tänder med ett väsande. Och innan dess lanserade hon också ett mycket aggressivt sken med sina bara, mejslade fötter. Och hon vred sina höfter, och från de röda bröstvårtorna släppte hon ut dödens undergång.
  - Vi kommer brutalt döda! Och för fem!
  Guldhåriga Elena agerade också väldigt aggressivt. Så hon tog den och skickade bollblixtar med sina bara fingrar. Hon gick igenom cyborgfighters. Och sådana destruktiva element kom från rubinnipplarna. Och snön väser och joniserar.
  Flickan sa aggressivt och tuggade metallvarelser på avstånd:
  - Fem är inte bara en siffra, utan min själ!
  Den eldiga Elena sa kvickt och med ett flin på läpparna:
  - Din själ strävar uppåt! Du kommer att födas på nytt med en dröm...
  Och den rödhåriga krigaren skickade henne utsläpp av förstörelse och tillplattadhet med hennes bara fötter. Och vassa och glödheta nät av förintelse utbröt från roboten.
  Därefter kom blixten från jordgubbsnipplarna, och de regnade ner som eldhagel.
  Och sedan slog Ekaterina på den. Hon smällde med sina bara fötter så hårt att ghouls och hårda irriterande ämnen flög iväg. Och sedan utbröt vulkaner från röda bröstvårtor. Och så tog de alla och brände dem. Dessa robotar spreds, fragmenten hoppade som grodor i snödrivorna.
  Catherine sjöng beundrande:
  - Men har du sparat, din gris, förblir du en gris!
  Och tjejerna rörde samtidigt vid hälarna, så att gnistor föll. Och sedan kopplade de ihop med scharlakansröda bröstvårtor. Och eldiga blixtar började också dyka upp. Och spåren smälte... De sträckte sig mot slottet. Och den här byggnaden skakade.
  Prince Bounty hoppade och smällde också till pojkens häl och gick med flickorna. Och så utbrast han:
  - Tjejer, ska ni ta av er trosorna?
  Krigarna svarade med att slita av sig resterna av deras kläder. Och detta gav dem styrka många gånger om. Tjejerna laddade om. Och de började spy ut oändlig energi. Och de hade så mycket obegränsad makt. Särskilt mycket gnistrande blixtar bryter ut från Venus livmoder. Och så rasande, böljande bäckar att de bränner och förbränner de mest talrika regementen.
  Och till och med själva det svarta slottet brinner ner. Den kommer ut i sprickor och strömmar av röda lågor. Och strömmarna slingrar sig, som en dans av ormar, och inte under en fakirs pipa, utan av en hel orkester. Och det här slottet är bränt och förvandlas till het aska.
  Krigarna var i kör, knackade på sina bara, mycket graciösa fötter och bröt alla hinder i vägen med magisk plasmaenergi. Och rubinnipplarna höjde strömmar av hyperplasma och virvlar av vild kraft. Men den viktigaste megahyperplasman bröt ut från Venus livmoder från vackra och förtjusande krigarflickor. Deras kroppar är så underbara. Ett svart, eller bläckslott. Och hur fantastiska tjejerna är, vad kan vi säga, krigare, högsta superklassen. Och de gjorde detta.
  Slottet exploderade som en atombomb och föll till själva tonsillerna i snödrivorna. Allt som fanns kvar var ett svart hål.
  . KAPITEL nr 18.
  De muterade flickorna kunde aldrig hitta några ledtrådar i deras sökande efter tjuvarna från det intergalaktiska rymdskeppet. Under dessa förhållanden fanns det bara en sak kvar att göra, att åtminstone minnas något från det ärorika förflutna. Och det var det här...
  Flickorna var nu i strid och slogs i ensitsiga fighters. Fortfarande halvnakna, endast iklädda röda, mycket tunna trosor, körde skönheterna bilarna med sina bara fötter och scharlakansröda bröst.
  Elizabeth tryckte på knapparna med sina bara fingrar. Hon sköt mot en strömlinjeformad jaktplan som såg ut som en späckhuggare. Men frontrustningen höll ut. Elizabeth var tvungen att manövrera. Och försök att komma bakom fienden. Den blonda tjejen var väldigt smidig. Hennes bara fingrar rörde sig över skannern och valde ut mål. Inte konstigt att hon gick igenom en utmärkt stridsskola.
  Från juni 41 och slutar med RPG-spel med nanohobbits. Hon ville verkligen komma ut. Fienden ville dock komma bakom honom.
  Det var varmt i kabinen och krigarens solbrända kropp blev blank, som om den hade blivit insmord med olivolja. Hur vackert det är när magmusklernas stålplattor är bruna och strukturerade, som choklad, och midjan avsmalnar mjukt. Och flickans lår är mycket muskulösa, ståltrådar av muskler som rullar under tunn men hållbar bronshud.
  Elizabeth, detta är helt enkelt förkroppsligandet av djurstyrka och erotik. Och när hennes röda bröstvårtor rör sig över skannern bryter strömmar av magoplasma ut.
  Flickan tvingas dock genomföra en manövrerbar strid. Vilket skapar vissa problem för henne.
  Men här är Ekaterina, den här tjejen med hår i bladguldsfärg. Helt enkelt ett magnifikt exempel på en krigare. Hon är en kombination av skönhet och sexualitet. En typisk Hollywoodhjältinna, och hon slåss med ett riktigt ess.
  Flerfärgade strömmar av magoplasma träffade pannan på hennes fighter. Detta gör det varmt. En svettpärla faller från flickans släta panna. Hon strök förbi en bronsrosa kind och ploppade ner på skannerskärmen. Det väsnade lätt.
  Ekaterina uttryckte:
  - Precis som en tjur, först under yxan och sedan stekt!
  Och krigaren blottade hennes mycket vassa, pärlemorfärgade tänder. Hon har så mycket entusiasm. Och helt enkelt ojordisk skönhet. Hur kan du inte älska en sådan tjej? Hon har charm.
  Och de kala, runda klackarna är så förföriska och sexiga. Speciellt när hon använder dem för att rita åttor på skannern. Och han vrider på fightern och försöker komma bakom den.
  Krigaren verkar förstås vara gjord av muskler. Energi bubblar inom henne, som från en vulkanutbrott.
  Men hittills har Catherine inte fått seger. Hon försöker manövrera, men hennes motståndare är inte heller smart. Krigaren rör nervöst vid hennes bara tår och väser:
  "Du går ingenstans, din håriga lus."
  Det är sant att det inte är en lus vid rodret, utan en fet kotlett med ben som en kackerlacka. Ja, nanohobbitarna skapade ett så otroligt kulinariskt mirakel.
  Tja, det är okej, förr eller senare kommer fienden att ta slut.
  Fiery Elena finns också på hennes repertoar. Så rörlig, barbent, med en tunn, smidig och väldigt muskulös midja. En sådan tjej kommer inte att svika någon.
  Hur är det med hennes muskler? Muskelkulor rullar under bronshud. Detta är en kvinnlig terminator. Men samtidigt öm och sexig. Fast så stark. Och han älskar att älska.
  Han blottar sina elfenbenständer och säger visslande:
  - I rymden och matematikens tid kommer det att finnas romantiker!
  Varefter han vickar med sina bara tår och försöker ta sig bakom ryggen på en mäktig fiendejaktare. Och han spyr ut rasande, frenetiska strömmar av magisk plasma och dödliga impulser.
  Elena blir röd av träffarna och är ångad. Och svettpärlor rinner nerför flickans polerade hud. Vilken behaglig lukt hon måste ha och tydligen är hon en aptitretande tjej. Och en sådan rödhårig. Håret gnistrar som lågan från en fackla.
  Elena snurrade på höfterna, tog den och kvittrade:
  - En mus besegrar en elefant, men list besegrar styrka! Bara list kommer inte med mushjärnor!
  Terminator girl lade till:
  - Rävens list föder en ljus seger, en utmärkt päls för en trofé!
  Och igen, när han snurrar på sina bara, mejslade ben. Nu är det en tjej. En riktig rödhårig hjältekvinna. Och hon har så mycket sexuell energi. En enastående typ som kan förvandla vilket ansikte som helst till en tegelsten.
  Och hur Elena kommer att snurra och skaka sina bara bröst. Och gnistor kommer att flyga från de röda bröstvårtorna. Och hennes fighter kommer att snurra som en urverkssnurra.
  Och Elena kommer att sjunga och visa sina tänder lika blanka som en frisörspegel:
  - Nej, bergen blir inte gyllene, Angelica kommer över målet! Och han kommer att köra in sporrar på Adolfs sidor - han kommer att ge Hitler full kredit!
  Därefter kommer den rödhåriga att skratta! Och hennes skratt är som Baba Yaga, som stal samogudyharpan från dåren Ivanushka.
  Även Efrosinya har inget emot att gnissla och smälla. Med sina bara fötter snurrar han fightern runt dess axel. Snurrar den i olika paralleller. Och han glömmer inte att ta det och twittra:
  - Scolopendra! Jag går ut och tjuter!
  Efrosinya, hon är bara en charmör. Inte en tjej, men en riktig gigant av alternativ kreativitet av förintelse. Hur det kommer att snurra och hur det kommer att träffa fienden med en bagge från en magisk plasmajet. Ja, det här är en tjej som är en äkta antimateriaskorpion.
  Krigaren säger:
  - Det här är mitt imperium! Låt oss kasta all vidskepelse i avgrunden!
  Och ändå är Efrosinya en sådan kvinna att hon faktiskt kan slå bakhuvudet med ett strykjärn. Och det blir inte bättre av henne. Hon är en krigare, född i något speciellt mörker. Skymning full av ljus. Försök ta reda på det med den här.
  Men flickan utför fortfarande manövern och försöker komma bakom den kloka fienden.
  Och han smiter väldigt snabbt. Du kan inte fånga honom i ditt hårkors.
  Euphrosyne morrar:
  - Vilken hal kille!
  Elizabeth försöker också fånga fienden. Och han sticker henne ganska snabbt. Och gå inte in i den sårbara bakdelen. Flickan kom ihåg kampen med T-4, som hade en långsträckt tunna. Hur svårt det är att komma nära. Men kampen visade sig vara ganska rolig. Eh, krigarna behövde inte slåss mot stålkatter. Och de biter specifikt.
  Elizabeth klickade på sina bara sulor och gnisslade:
  - Ah, preventivmedel... Inte relevant med nanohobbiter.
  Och igen visar flickan sin fighter. Även om det verkar ha fångat fienden. Det ser ut som att kotletten var stekt.
  Elizabeth viskade för sig själv:
  - Hur är det med rymdgodis med lök eller vitlök?
  Och flickan kände en stark känsla av hunger. Och hon är en flicka med leopardens flin.
  Bröstens röda bröstvårtor kommer att snurras på skannern. Och luftkanonerna kommer att mullra. Och låt oss tröska i vakuumet. Och borra hål i tomrummet, fyll dem med hyperplasma.
  Elizabeth ser nu extremt sexig ut i tunna trosor och slingrar sig framför skannrarna.
  Men Catherine ser väldigt bra ut, nästan utan kläder. Hon ser så heroisk och sexig ut. Det här är Terminator-tjejen. Och samtidigt är håret i bladguldsfärg, och hennes bara fötter är så kvicka. Och fingrarna rör sig och spelar en entusiastisk låt.
  På vissa sätt är Ekaterina unik. Även om alla fyra tjejerna här är krigare av högsta och megaplasmiska klass.
  Catherine galade:
  - Jag har styrka och press mot fienden... Men jag är i skinnet på en tjur, det är hela samtalet!
  Och båda flickans bara sulor kolliderar och skjuter ut gnistor. Hur mångfärgade jetstrålar och kaskader av blixtar kommer att flöda.
  Flickan tog den och stack till och med ut tungan. Och rökmoln flög ut bakom den tuffaste krigaren. Och de bara fötterna tog den och snurrade som en propeller.
  Det här är en aktiv dam. Och vem behöver hon? Kung Ludvig den fjortonde, eller vad?
  Catherine skakade på sina jordgubbsnipplar. Och jag trodde att knappast någon skulle ha kommit ihåg kung Ludvig den fjortonde om inte Dumas. Ja, Frankrike hade en gång en sådan personlighet.
  Och han hade ett barnbarnsbarn, Ludvig den femtonde. Han är också en mycket enastående personlighet. Fast mycket mindre känd i Ryssland än solkungen. Och faktiskt, Ludvig den femtonde visade sig vara ett misslyckande. Förlorade kriget till Storbritannien för Kanada. Han var inte heller särskilt framgångsrik i andra strider.
  Catherine fnissade och skakade med fingret åt sig själv. Hon var lite distraherad och hon var redan täckt av en magisk plasmavåg. Och det blev så varmt. Catherine är bokstavligen röd och brons.
  Rödad blev hon ännu sexigare och coolare och fångade mäns ögon. Men vad hade hon för män? Det finns bara infantila nanohobbiter och olika sorters monster. Flickan själv har inget emot att ligga med den senare. Eller med tomtar.
  Catherine stammade:
  - Min tillgivna och milda tomte! Jag älskar dig så mycket, glid inte! Min tillgivna och milda tomte!
  Och krigaren tog den och skakade hennes gyllene hår. Och hennes trådar är så värdefulla. Föreställ dig hur vackert det renaste bladguldet är.
  Och här kommer den eldiga Elena. Så cool tjej. Och hennes bröstvårtor är hallonfärgade. Glittrande, reflekterande ljuset från stjärnorna. Och när hennes bara tår rör sig, och de kastar skuggor från skannern och skär cirklar över skannerns fält.
  Elena försöker återigen komma bakom fiendens fighter. Hennes egen bil verkar slungas runt som en träbit i en storm. Ja, den rödhåriga skönheten har det svårt. Som en åsna krossad av stenar.
  Elena kastade upp sina bara fötter och sjöng:
  - Åh, under havet! Eh, under segel!
  Hon slog en av sina runda klackar mot den andra och fortsatte:
  - Åh, det är fantastiskt för oss att titta på rikedom...
  Och alla fyra flickorna ringde med silverglada röster:
  - Det är synd att ingen vet! Och vi känner inte oss själva! Hur mycket guld behöver vi! Eh, hur mycket vi vill!
  Red Elena, i det här fallet, ansåg sig vara den coolaste stölden. Och hennes röda hår liknade eldslågor. Och elden är väldigt varm. Varifrån värmen kommer.
  Flickan, som plaskade sina bara fötter, gnisslade:
  - Livet är bara ett ögonblick, mellan det förflutna och framtiden!
  Och hon vred på höfterna. Flickan tog den, snurrade runt och försökte snurra sin fighter. Men fienden drog sig tillbaka. Och så vände han sig om och satte upp klossar. Vakuumet skiftade och halvutrymmesdimensionerna sprack.
  Elena var en grym tjej, och hon gjorde Messer-slingan. Men fienden lyckades återigen avvika. Och han gled ut. Som bindweed från ett nät.
  Elena tog den och frågade:
  - Åh, en skumtank!
  Men den rödhåriga kvinnan var bara ledsen i drömmarna om Hitlers gamar. Men kotletterna kunde inte få henne ur balans.
  Elena tog den och sa:
  - Åh, så många hajar! Och till och med Friedrich blåste bort slaget om Ryssland!
  Och hon tog det så fort hon vrålade...
  Efrosinya är väldigt cool, hon blottar sina tänder. Och hon skakar sina rubinnipplar. Och bröstvårtorna gnistrande, och blixten kommer från dem. Flickan tar det och skriker:
  - Zon, åh zon! Jag vill sitta i ett kvinnofängelse! Det finns många kravallpoliser där, och en batong i huvudet!
  Euphrosyne inbillade sig detta, hennes bara fötter ryckte. Och kroppen kände lycka. Det här är verkligen en spänning. Eller kanske till och med allt så magiskt och kosmiskt.
  Och här slåss man med kotletter, så feta och indränkta i sås. Tills vidare bestämde sig Efrosinya för att använda omborddatorn för att se vad hennes motståndare var gjorda av. Ändå är det fortfarande läckert. Och dessa kotletter är läckra och krispiga.
  Så här såg ett hologram ut i färg, och det listade egenskaperna hos utarbetade kulinariska produkter. Och här finns det sådana dofter, allt är så gott.
  Och så, en hybrid av struts, apelsin och crucian karp. Detta är sammansättningen av kotletten som kämpar mot den ljushåriga och muskulösa Euphrosyne. Ja, det är tydligt att detta är en problematisk art av levande varelse. Du kan inte riktigt slåss med henne.
  Euphrosyne sjöng med förtjusning:
  - Vi gör kotletter av Krauts! Och de blockerade Jenisej!
  En så finurlig tjej. Hon har sådan styrka, energiförsörjning. Och hennes ben är så underbara och väldigt sexiga. Mot en sådan tjej kommer någon kotlett att vara maktlös. Eller så kan du till och med göra en kotlett.
  Efrosinya utförde rävens ormmanöver, avfyrade en ackumulerad urladdning och skvallrade:
  - De gör kotletter av äckliga tjejer!
  Och igen med bara klackar, så fort det smäller.
  Elizabeth blev mer och mer arg. Fienden gled iväg som en svårgripbar bindweed. Och hon liknade en klumpig pelikan. Som försöker fånga med sitt nät, men alla missar.
  Elizabeth väste i raseri:
  - Åh, den här saken... Och jag själv tror inte på dessa vidskepelser!
  Ekaterina, som inte heller kunde fånga sitt mål, frågade sin partner på radion:
  - Vad är du, en häxa?
  Elizabeth slog sina bara, solbrända knän och svarade:
  - Vi är alla kvinnliga häxor!
  Flickan var tydligt nervös. Hennes ben skakade av upphetsning.
  Och vilka röda läppar Elizabeth, den store krigaren, har, som sockerläppar. Hon, själva perfektionen, är förkroppsligandet av erotiken. Det är svårt för en man som alltid är sugen på sex att ta blicken från sådana bröst. Från bröstvårtor som lyser som scharlakansröda vallmo. Åh, så vacker den här tjejen är, hon har så mycket harmoni och är full av frisk mognad.
  Men krigaren kunde inte knäcka en sådan nöt mot en mycket stark motståndare. Fienden slog ständigt hennes fighter. Tja, hur är det möjligt för kotletten att slåss så mästerligt?
  Elizabeth var extremt arg på nanohobitarna. Dessa odödliga, men oändligt infantila varelser, trollade fram saftigt stekt kött, kapabla att slåss till döds.
  Och de kämpade verkligen, och skickligt och snabbt, rörde sig och vände sig om i tiden.
  Elizabeth svarade med en djup suck:
  - Oh, my business... Du brinner som ett nitroglycerinljus!
  Ja, det var något att skrämmas över här.
  Catherine klarade sig inte heller särskilt bra. Flickan med gyllene hår slog sina ben och väsnade:
  - Efter att ha målat mina läppar med skokräm, går jag ut på strandpromenaden... Du Hitler-avskyvärda råa, jag skickar dig till helvetet!
  Flickan korsade sina graciösa bara ben. De kännetecknades av sin perfektion av form, styrka och harmoni.
  En gång trampade dessa ben längs vägarna under det stora fosterländska kriget. Vi gick igenom väldigt många svårigheter. Och när du går barfota är det inte så trevligt, varje kvist, varje bula, varje bula känns. De sticker flickans bara sulor.
  Catherine viskade med leendet från en skönhet som inte sover:
  - Åh, mina fötter... Mina bara fötter! I kylan med hälen, plaska! Gyllene flätor!
  Flickan är verkligen förkroppsligandet av överjordisk skönhet, en ren ängel. Vad har hon för ögonfransar? Föreställ dig gyllene hår och svarta ögonbryn. Det här är vad skönhet är.
  Och försöker slå fast fiendens kämpe. Han vill dock inte ge sig. Det är som att fånga en fjäril med ett nät. Catherine kvittrar av förtjusning och hoppar upp och ner:
  - Och jag gillar dig! Jag gillar dig! Jag gillar dig!
  Och hon skakar sina fylliga, solbrända bröst, som mogna stora aprikoser. Och sjunger med:
  - Och för mig finns det ingen bättre vän i världen!
  Ekaterina, naturligtvis, är en tjej av högsta flyg och kvalitet. Ingen kan jämföra med henne när det gäller charm och gyllene hårfärg. En sådan förförisk och fantastisk tjej som har gått igenom degeln i mer än ett krig.
  Men än så länge kan han inte besegra fienden. Det är som ett lasso som glider av en tjurhals.
  Ekaterina skakar på sina jordgubbsnipplar och sjunger:
  - Vad behöver vi Billy? Sju fot under kölen!
  Flickan är redan trött på att jaga en kotlett med kackerlackaben. Även om den här maten är saftig. Men jag vill ha något annat. Och inte bara detta uppenbara nonsens.
  Nanohobbiter är trötta på det. De är sådana varelser att de kan göra nästan allt som den mänskliga fantasin kan föreställa sig. Men sådana varelser, naturligtvis, med sin fenomenala kraft, bytte allmakt mot dimes.
  Elena tog och vände på sin fighter. Hon gick till och med på en bagge, men missade. Fienden studsade iväg som en biljardboll från en kö.
  Den rödhåriga djävulen korsade hennes bara ben och skakade hennes eldiga lockar. Elena tyckte att hon hade en rolig prototyp. Bara den här tjejen hade otur att älska med tomtar. Och hon saknade mycket. Men den rödhåriga djävulen kunde lära sig många av passionens mysterier. Och hennes starka, muskulösa kropp, kapabel att uthärda många problem och svårigheter. Och uthärda allt med ett leende.
  Elena tittade mot himlen. Hur många stjärnor. De spreds som rubiner, topaser, ametister, safirer, smaragder, diamanter. Och alla dessa ljust gnistrande juveler på den svarta sammetsmattan i rymdens vakuum.
  Den rödhåriga djävulen kvittrade:
  - Till höger är havet, till vänster är bergen! Mossa framför, o bak!
  Och återigen flyttade flickan med fienden för att komma närmare. Hon fladdrade som en fjäril som fångade fluffiga pollen. Och djävulen, ärligt talat, är av högsta nivå.
  Elena kväkade:
  - Stjärnor, åh, stjärnor! Stjärnor var med mig!
  Och krigaren visade sin långa och mycket smidiga tunga. Det här är faktiskt en sådan sak, en kamp. Det var då hon satt i bakhåll och jagade efter en tysk, vad tänkte hon på. Så hon åker inte fast! Mer exakt, de upptäckte inte den första. Men i allmänhet, varför är Elena inte en räv? Fångar Krauts-harar i bakhåll. I allmänhet är trettiofyra en relativt liten tank, och det är bekvämt att kamouflera den.
  Eh, den rödhåriga sa:
  - Våra tankar är inte rädda för smuts! Ryssar har alltid vetat hur man slåss!
  Men vad kan vi säga om Euphrosyne? Fyra flickor är som fyra kort. Och var och en är vacker och unik på sitt eget sätt. Och dessa tjejer har mycket utvecklade krigarinstinkter.
  Euphrosyne tog den och sjöng:
  - Låt oss älska tjejer!
  Krigarna är väldigt vackra: de fyra trumfkorten. Och väldigt bystig och muskulös. Tjejer med muskler som definieras som tråd. De vrider sig och vänder sig, men de kan inte slå kotletterna!
  Euphrosyne säger bittert:
  - Ju mindre mål, desto svårare är det att träffa, desto större ambition, desto lättare är det att åka fast!
  Elizabeth, en örnflicka med vitt men blåfärgat hår, sköt mot fienden. Hon slog sina bara fötter och kvittrade och blottade tänderna:
  - Den som byter ut sig mot nickel står utan pengar!
  Därefter skickade hon ljusa, tjocka vattenfallsgnistor från hennes röda bröstvårtor.
  Flickan lyckades till slut fånga fiendens fighter, och behållaren där kotletten flöt började brinna.
  Elizabeth svarade kvickt:
  - Byt inte ut ditt liv mot öre, du kommer att devalvera din existens till nästa öre!
  Den soliga skönheten Ekaterina satte också in sin fighter. Släppte en dödlig flytning. Hon slog ner fienden lite och utfärdade:
  - Den som säljer för en slant får ett nickel!
  Och den vackra Catherine slog sina bara fötter på skannerskärmen. Hon rörde sina kvicka fingrar. Ja, den här tjejen är helt enkelt oemotståndlig i sitt graciösa sätt att slåss.
  Tyskarna träffades i ansiktet av henne och fick kolossala skador av flickbataljonerna.
  Catherine sa kvickt:
  - Löften om berg av guld är inte värda ett öre!
  Och låt hennes runda, bara klackar röra sig som en tjej. Hon är helt enkelt den sötaste av sötnosar.
  Det här är tjejerna som skriver historia! Hon har styrkan hos ett dussin hjältar, och inte ens Emmanuel kan mäta sig i sin förmåga att förföra.
  En sådan krigare kommer över en häst med barfotasteg, och kommer in i den brinnande kojan och stänker orädd med hennes bara sulor!
  Och den eldiga Elena är absolut en charmig tjej. Förkroppsligandet av syndig skönhet och förförelse. Så hon har en avgrund av kvickhet.
  Den rödhåriga djävulen kvittrade:
  - Efter att ha köpt in dig på löften om berg av guld, står du kvar utan pengar och med en trasig slant!
  Den rödhåriga talade kvickt. Och med sina bara fötter gjorde hon en åtta. Och skakade hennes lyxiga höfter. Det här är en tjej som Lermontov gärna skulle skriva en hel dikt om. Strålande och samtidigt vild! Helt enkelt vackert och ett mästerverk av röd färg!
  Den innehåller eldig poesi och inslag. Så skönheten hittade ett sätt och slog ut bilen där kotletten manövrerade. Och hon gjorde det mycket skickligt, varefter hon skyndade sig för att avsluta.
  Påpekar kvickt:
  - De gyllene bergen är de mest otillgängliga av topparna!
  Och från jordgubbsnipplarna kommer det att skicka en tjock och lång gnista. Därefter sa hon aggressivt:
  - Berg av guld bryts med ett stålblad under befäl av en som inte byter sinne mot öre!
  Men Efrosinya, också en tjej, fattar inga lätta beslut. Hon släppte en bubbla med en iriserande koncentration av magoplasma från hennes rubinnippla och sa:
  - Om sinnet inte är värt en krona, spyr munnen berg av guld!
  Och flickans skönhet, ärligt talat, är fantastisk! Och figuren är så fin, och höfterna är lyxigt starka. Och tårna på bara fötter är väldigt kvicka och snabba. Det här är en tjej som kan ordna om stjärnorna i galaxen.
  Och tungan spyr ut aforismer:
  - Först lovar politikerna berg av guld, sedan skickar jag dig att dö för slantar!
  Och vem kommer att säga att Terminator-tjejen har fel? Hon är en naturlig blondin. Hår vitt som snö. Och den utstrålar friskhet och en vinterdoft.
  Och samtidigt är tjejen väldigt, väldigt het. Här säger han återigen mycket kvickt:
  - En politiker som lovar berg av guld kommer inte med guldägg!
  Och han skakar och steppdansar på skannern med sina bara fötter. Och taggarna spelar och de rörliga pulsarerna skingras.
  Euphrosyne säger:
  - En politiker älskar att lova månen, men han kommer garanterat att få ett hundliv gratis!
  Elizaveta, också en tjej med Terminator-manier, skickade mycket skickligt magiska plasmabubblor med sitt bara, solbrända knä. Sedan talade hon och blinkade med sina pärlande tänder:
  - Lova inte en politiker berg av guld, så blir du överlämnad för en kopparslant!
  Vad har hon för ben? Mycket mörk mot bakgrund av vitt, med blått hår. Vad sexigt och vackert det är. Det är till och med bara underbart när hennes bara tår rör sig och leker.
  Och från läpparna kommer:
  - Om du inte vill bli såld för ett nickel, lova inte berg av guld!
  Och flickans läppar är doftande och sötare än en mogen vattenmelon. Till sist lyste bilen som kördes av kotletten upp med blått ljus. Och det började falla isär. Och bitar och brända delar flög av från den åt alla håll.
  Och själva kotletten var väldigt bränd och den fräste, som av färsk kebab grillad över eld.
  Elizabeth kände chocker rusa över hennes bara klackar. Flickan gnisslade:
  - På fötterna, som på asfalt!
  Och slutligen avslutade resterna av fightern med strömmar av magoplasma. Hon är en krigare av det mest käcka slaget.
  Och brösten... Var annars kan man hitta bröstvårtor som är så röda och glödande av värme? De brinner som glöd. Och de bränner mäns fantasi. Dessutom inflammerar dem till den högsta punkten.
  Men Catherine kom igen bakom fienden. Och jag fick äntligen upp den här kannibalen. Och det fattade eld och avgav orange lågor. Flickan kände sig som en pjäs som schackmatt kungen och sjöng:
  - En bonde befordras till drottning, en politiker passerar inte utan löfte om en karriär, med tanke på att du är en bonde!
  Den guldhåriga skönheten, som alltid, kan helt enkelt inte vara utan kvickhet. Samtidigt kombineras en skönhet av sällsynt ljusstyrka med en mycket mobil och flexibel kropp. En sådan krigare kan helt enkelt inte låta bli att vara den första. Men vad ska man göra när dina tre partners inte är mindre magnifika?
  Catherine lyckas dock fortfarande slå ner sin aggressiva motståndare. Och kotletten brann. Och flickan sa:
  - I politiken, som i schack, är det bara tidspress från första början, och schackmatt hörs hela tiden!
  Den guldhåriga flickan var mycket nöjd. Äntligen löst problemet.
  Den eldiga Elena tryckte också på. Hon är en tjej med karaktär. Och hennes färg är så röd och så gnistrande. Och håret ser kopparrött ut. Och fötterna är nakna och väldigt smidiga. De har ådror som stål. Den här tjejen är estetiskt attraktiv. Och det kännetecknas av framträdande muskler.
  Hon har många ljusa krigartalanger.
  Elena twittrade:
  -Om du faller för talet av dem som lovar berg av guld, kommer du att behöva guldtänder!
  Och han kommer att trycka med sin bara häl. Och vänd på fightern. Och det kommer att gå för ett totalt närmande. Och fienden är redan redo. Det brinner som en pionjäreld. Och från kotletten flyger feta, flammande stänk iväg.
  Elena talade på samma sätt som en röd harpy:
  - Guld är en värdefull metall tills den överförs till berg av löften!
  Och hennes bröst med jordgubbsnipplar rörde sig som bojar på vågorna. Den snurrade och en pil gjord av magoplasma flög ut. Den träffade skannern och smälte den genomskinliga ytan något.
  Elena svarade med en suck:
  - Hur ofta lockas människor inte av ett riktigt hjärta av guld, utan av imaginära berg av guld!
  Med sitt röda hår liknade flickan förkroppsligandet av demonisk makt. Och kotletten, som avgav en läcker lukt, smulades sönder.
  Euphrosyne är också på sin mycket snabba fighter. Jag satte eld på skrivmaskinen och noterade:
  - Det gyllene löftet är en opålitlig stol!
  Krigaren avslutade den repade och brinnande kotletten. Hotad med en bagge.
  Och hon styrde skickligt fightern med sina bara, mejslade fötter.
  Samtidigt utfärdade Euphrosyne en annan, mycket frätande aforism:
  - Guld är en för mjuk metall för att lova berg att bygga en grund för välstånd!
  Och hon visade sin mycket långa, piskaliknande tunga. Och kotletten, denna obekväma skapelse av nanohobbitarnas fantasi, förångades.
  Så hologrammet av Bounty Prince dök upp. Den evige pojken vrålade:
  - Och du kan slåss med höjd röst! Motståndarna var fantastiska.
  Elizabeth instämde lätt i detta:
  - Ganska! Jag började till och med bli rädd!
  Pojken, som hade utbytt sin andra miljon år, höjde på ögonbrynen av förtjusning och sjöng:
  -Det är bara början! Det är bara början! Det är bara början! Åh åh åh!
  . KAPITEL nr 19.
  Flickorna hittade aldrig något, svävade i atmosfärens mentala lager.
  Elizabeth viftade med sin bara, mejslade fot och föreslog:
  - Låt oss bättre se en film om våra bedrifter i kriget med talibanerna!
  Catherine nickade med ett leende:
  - Och viktigast av allt, här finns inga överdrifter. Även om det finns ett helt team av fighters som visas där.
  Elena, som tryckte på joystick-knappen med sina bara tår, slog på ett enormt, tredimensionellt hologram, och en fantastiskt vacker och dynamisk bild dök upp;
  Och barfota tjejer i bikini slåss av raseri.
  De berömda fyra slåss nära byn Mellanöstern.
  Elizabeth skjuter en skur och kastar en granat med sina bara tår.
  Sliter isär afghanerna och gnisslar:
  - Ära åt kommunismens era!
  Ekaterina skjuter också på fienden. Han mejar ner sina fiender, kastar dödliga granater med sina bara fötter och gnisslar:
  - För vårt fosterland!
  Elena mejade ner en rad afghaner med ett skott från ett maskingevär. Hon kastade en destruktiv citron med sin bara häl och skällde:
  - För Sovjetunionen!
  Catherine slog också fienden, skar av en massa islamiska krigare och skrek:
  - För kommunismens värld!
  Och också hur tårna på hans bara fötter kastar dödens gåva med destruktiv och omätbar kraft. Och slet sönder hennes fiender grundligt.
  Dessa tjejer är bara super...
  Elizabeth anmärkte när hon mejade ner de framryckande afghanerna:
  - De är bokstavligen som gräshoppor!
  Och flickan kastade återigen en granat mot fienden med sin bara häl. Och hon slet upp en hel del fiender.
  Även Catherine slår de islamiska soldaterna med ett välriktat skott. Han klipper ner dem ordentligt och kurrar:
  - För Ryssland!
  Och återigen kommer dödens mördargåva att kastas med bara tår.
  Elena, som sköt mot fienden och bokstavligen mejade ner afghanerna, skar av dem som med en kultivator, gnisslade:
  - För moderlandet!
  Euphrosyne, som högg ner fienderna och faktiskt mejade ner krigarna från talibanernas islamiska imperium och slog ut dem med högar, sa:
  - För fäderneslandet och nya segrar!
  Och igen, när han kastar en granat med dödlig kraft med tårna på sina bara, mejslade fötter.
  Flickorna skingrades helt. Och de slog talibanarméerna med överlägsna antal. Och de kom i stora bäckar.
  Denna odödliga besättning av Elizabeth slåss på en stridsvagn med flickor som är mutanter, och 2024 slåss de mot talibanerna, ännu yngre och fräschare än för åttio år sedan, när de slogs mot nazisterna under andra världskriget.
  Tjejerna här är också i bara bikini och barfota. Och samtidigt kämpar de bra. Afghanistans stridsvagnar är föråldrade och av sämre kvalitet än de ryska, men det finns ganska många av dem.
  Hantverkarna i det islamiska imperiet gjorde några maskiner av trä. Vilket, jag måste säga, är väldigt progressivt.
  Elizabeth skjuter med sina bara tår ett skott och bryter sig igenom en afghansk stridsvagn, varefter hon morrar:
  - Jag är världens coolaste kvinna!
  Ekaterina kommer också att sparka, med sin bara häl, krossa fienden och skrika:
  - För Sovjetunionen!
  Elena, utan att tänka två gånger, kommer att skjuta på fienden. Det kommer att slita isär det och gnissla:
  - För kommunismen!
  Euphrosyne kommer också att träffa fienden. Han kommer att krossa den afghanska stridsvagnen och skvallra:
  - För fosterlandet till slutet!
  Och det här är tjejerna, de är bara super. Inga krafter kan stå emot sådana människor. Och de, krigare, är verkligen de coolaste och mest vinthundar. Och ingen kan motsätta sig dem.
  Och om de började slåss, då skulle det bara vara en kamp av hypermän.
  Och Elizabeth kommer att skjuta igen med sina bara tår och gnissla:
  - För det nya Sovjetunionen!
  Catherine turades också om att skjuta mot fienden och sa:
  - Ja, president, ledare, milt uttryckt, inte särskilt bra! Vi är i krig med Ukraina och med talibanerna, många människor har redan dött under honom.
  Och flickan snurrade på sin kala, runda häl.
  Elena fortsatte att tröska afghanerna och kvittrade:
  - För stor kommunism i Sovjetunionen!
  Och med sina bara tår lade hon till specifikt destruktivt och mordiskt!
  Och sedan, hur flickan Efrosinia slår. Och han kommer att krossa fienden och gnissla:
  - För gudinnan Lada!
  Det här är deras militära offensiv.
  Och krigarna, hur de började meja ner sina motståndare och hur de inte gav dem nåd och utrotade afghanerna.
  Elizabeth sköt också på fienden och använde också sin bara häl och kurrade:
  - För kommunismen i sovjeternas land!
  Och här är hon, vilken kämpande och krigisk kvinna.
  Nu tröskas afghanerna från himlen.
  Anastasia Witchakova är väldigt het i strid. Och förstör alla. Och den skjuter ner afghanska flygplan i himlen, och slår även ner på land. Den här tjejen är så aggressiv.
  Och hon sjöng med ett skratt:
  - För vår moders fädernesland, döda alla talibaner!
  Akulina Orlova bekräftade och blottade sina tänder:
  - I själva verket är anden en demon, den har attackerat Sovjetunionen!
  Och krigaren sköt ner ett annat afghanskt plan.
  Mirabela Magnetic, vraket av krigarna från det islamiska talibanriket i himlen och på land, skrattade när hon använde sina bara tår:
  - För vårt fosterland!
  Det här är triaden som kämpar i himlen. Och hon slår afghanerna med stor intensitet. Och han slår ner sina fiender fullständigt.
  Akulina Orlova tryckte på knapparna med sin bara häl och sa:
  - För vårt stora land!
  Och hur han blinkar åt sina partners.
  Och återigen skjuter han ner afghanerna. Och det här är väldigt aggressiva rörelser bland tjejer.
  Anastasia kvittrade med ett leende, blottade tänderna och sköt ner de afghanska piloterna:
  - Vi är krigare som kan besegra vilken armé som helst!
  Och igen körde hon på en afghansk bil.
  Ja, flickorna här har tagit upp den fullständiga utrotningen av krigarna i det islamiska imperiet. Och de förstör...
  Alenka kämpar också desperat och visar sin bästa prestation. Och slår ner fiender som om de vore dummies.
  Och talibanerna fortsätter att komma och gå. Och de dödas i kolossala antal.
  Alenka kastade sina bara tår något mördande och sjöng:
  - Vi är vita vargar!
  Anyuta höll med om detta och mejade ner sina motståndare utan ceremoni:
  - Och vi är bäst i världen!
  Och hon gav också efter för granaten med sin bara häl.
  Och nu skjuter även Alla från ett maskingevär. Och han slår ut många afghaner och ryter:
  - Ära åt kommunismens era!
  Maria skjuter också mycket exakt på afghanerna. Och slår ut dem ordentligt. Och han kastar också granater med sina bara tår. Och ropar:
  - Ära till Svarog!
  OS träffar också fienden med en enorm, dödlig kraft. Mejar ner fiender från det islamiska imperiet och gnisslar:
  - För hela, hela världen i kommunismens tidevarv!
  Och återigen blottar flickan sina tänder och skjuter exakt mot fienden.
  Och Marusya skriver också om afghanerna. Och med en röd bröstvårta trycker han på bazookaknappen och slår ut motståndare och gnisslar:
  - För Stora Ryssland!
  Det här är tjejerna här.
  Men Matryona, som om hon slog afghanerna med sina bara tår, krossar talibanernas fiende och skriker:
  - För fäderneslandet och friheten till slutet!
  Dessa flickor gick, och sättet som afghanerna tröskas på är helt enkelt fruktansvärt. Och det finns bokstavligen en total och allmän utrotning av dem. Tydligen har mycket dåliga dagar kommit för afghanerna.
  Alenka noterade, sköt mot afghanerna och mejade ner dem:
  - Det här är mitt hemland!
  Och med bar häl, som förintelsens mordiska gåva ger.
  Dessa tjejer är, låt oss bara säga, superfina.
  Anyuta noterade aggressivt och sköt mot afghanerna:
  - Ära åt kommunismen!
  Slåss mot Alla, sköt och tryckte hennes röda bröstvårta på knapparna på bazookan, gnisslade:
  - Ära åt hjältar!
  Och Maria, som knullade fienden med mordiskt våld, kurrade:
  - Ära till det coolaste fosterlandet!
  OS lade till, krossade fienderna och visade ökad hastighet:
  - Stor ära åt det mest välmående landet!
  Matryona, som knullade fienden och använde sina bara tår när hon sköt, tog den och gnisslade:
  - Och till de coolaste krigarna, ära!
  Marusya, som också klottrade åt fienderna och bokstavligen mejade ner dem, kurrade öronbedövande:
  - Och Sovjetunionen är också en stor ära i århundraden!
  Och tjejerna sjöng i kör:
  - Folk kommer att bli glada
  Lycka för alltid...
  I sovjetmakten -
  Kraften är stor!
  Och krigarna kommer att skratta till fullo. Och de blottar sina tänder.
  Alenka noterade med ett leende:
  - Vi ska ge våra hjärtan för vårt fosterland!
  Anyuta fortsatte rasande:
  - Vi kommer att stå och vi ska vinna!
  Det här är, ärligt talat, underbara tjejer. Och de gillar verkligen att slåss på full styrka.
  Och här är Oleg Rybakov och Margarita Korshunova i strid.
  En pojke och en flicka, som ser ut som barn på omkring tolv år men i själva verket är odödliga offer, slåss så aggressivt. Att ingenting kan stå emot dem.
  Alenka, som blottade sina tänder och högg ner sina talibanmotståndare, sjöng med ett leende:
  - Vi kommer att kämpa för en ljusare morgondag!
  Anyuta, som avfyrade och kastade bomber med sina bara tår, tillade:
  - Och vårt pansartåg lyckades accelerera!
  Och rödhåriga Alla, hoppande och slingrande, tillade och blinkade:
  - Låt oss kyssas!
  Oleg Rybakov drev en kvarn med svärd, skar avghanernas huvuden och gnisslade:
  - Ära åt vårt fädernesland!
  Och pojken lanserade dödens mordgåva med sina bara tår.
  Flickan använde också sina svärd för att skära igenom fjärilstekniken. Hon högg av fienden och gnisslade:
  - Ära åt det sovjetiska systemet!
  Och han kommer också att kasta förintelsegåvor med sina bara tår och förgöra sina fiender.
  Och barnen, som krossade fienden, sjöng i kör:
  - Jag tror att hela världen kommer att vakna,
  Det kommer att bli ett slut på talibanerna...
  Solen kommer att skina starkt,
  Vi kommer att slita isär alla onda fiender!
  Barn är verkligen mycket tuffa kämpar. De visslar också och får ner ett helt moln av bedövade och berusade kråkor över fienden. Och det här är extremt coolt.
  Oleg, som högg upp afghanerna, noterade med ett leende:
  - Ungdomen på hela planeten är med oss,
  Vårt världsomspännande byggteam!
  Och pojken gav dödens destruktiva gåva med sin bara häl.
  Margarita Magnetic, som krossade de islamiska krigarna, kvittrade också och blottade sina tänder:
  - Folket i hela landet marscherar mot kommunismen!
  Och samma sak som han hackar på de islamiska leden. Och det här måste jag säga är väldigt grymt och coolt.
  Under tiden tillfångatog talibanerna en pojke på omkring fjorton år. De klädde av honom och band honom vid ett träd. Därefter piskade de honom först och tog av huden tills det blödde.
  Sedan stänkte de salt på tonåringens sår. Och det var så grymt. Och till slut torterade de pojken till döds.
  Och återigen är det hårda strider...
  Och ryska attackflyg angriper talibanernas positioner med hjälp av flygplan. Och sedan träffar afghanerna och missiler dem. Och de fortsätter att klättra och klättra, som en padda på en kramp.
  Och de lämnar hela högar av lik efter sig.
  Margarita sjöng med ett leende:
  - Vi kommer att kämpa för en ljusare morgondag!
  Och Oleg, som högg upp afghanerna, skällde:
  - Vi kunde lista ut det!
  Och pojken igen, med bara tår, kastar en granat med dödlig kraft.
  Och dessa afghaner blir utslagna så självsäkert och berömt.
  Dessa barn är riktiga monster.
  Och de odödliga varelserna kämpar barfota och förstör mycket aktivt sina motståndare.
  Men även en stridsvagn från Tyskland ger sig in i striden.
  Gerda och hennes besättning går in i striden med afghanerna.
  Och flickan skjuter med bara tår och kurrar:
  - Ära åt kommunismens idéer!
  Charlotte, som skjuter efter henne, bekräftar:
  - Ära åt det sovjetiska systemets idéer!
  Christina, som skjuter mot fienden med sina bara tår, skriker:
  - För nya ljusa ideal!
  Och det träffar också fienden mycket exakt.
  Och afghanerna förstår det ordentligt.
  Och Magda skjuter mot fienden och skriker och blottar sina tänder:
  - Ära åt vårt fädernesland!
  Och på samma sätt slår han fienden med sina bara tår.
  Det här är, låt oss inse det, kämpande tjejer.
  Gerda, som sköt mot fienden, kvittrade:
  - För Ryssland och seger till slutet!
  Och han kommer att slå dig igen, den här gången med en röd bröstvårta när du trycker på joystickknappen.
  Det här är tjejerna här. De är tandiga och med huggtänder och kan direkt slita vem som helst.
  Charlotte tog den och sjöng aggressivt och blottade sina tänder:
  - Afrika är fruktansvärt, ja, ja. Ja!
  Afrika är farligt, ja, ja, ja!
  Gå inte tjejer - gå en promenad i Afrika!
  Christina, som blottade sina tänder och slog sin motståndare, sa:
  - Flickor, gå inte barfota genom mörkret!
  Och med sin bara häl, som om han skulle ge efter för fienden.
  Det här är kvinnor - kvinnor till alla kvinnor!
  Och afghanerna skjuts ner och förstörs utan nåd.
  Magda, som sköt mot fienden och bokstavligen svepte bort honom, sa aggressivt:
  - Jag är starkast i världen!
  Och på samma sätt som han slår dig med sina bara tår. Det här är tjejen.
  Jag måste säga att det helt enkelt är ultra!
  Dessa flickor, som de tog sig an talibanerna, slår dem med hammare.
  Och talibanerna torterade en rysk Komsomol-medlem. Först avklädd. Sedan började de hälla vatten. Först varmt - kokande vatten, sedan kallt. Sedan började de slå mig med varm tråd.
  Och det var så grymt. Och sedan igen tortyr och eld mot flickans bara klackar. Och de torterade henne mycket grymt. Och sedan började de hälla syra, vilket gjorde det ännu mer smärtsamt.
  Och flickan torterades också till döds.
  Och så tog de hennes skelett och täckte det med guld och hängde upp det så att alla kunde se. Och det var oerhört grymt.
  Det är den sortens makt som talibanerna visade. Och försök att konkurrera med ett sådant land. Men tjejer vill ha barn. Och deras magar är uppskurna. Och de beter sig väldigt grymt.
  Striderna brinner förresten som helvetets lågor.
  Oleg Rybakov, som högg fienden, sjöng:
  - Ära åt kommunismens era!
  Och pojken igen med bara tår, när han kastar dödens mordgåva
  Margarita Korshunova, som högg ner afghanerna, gnisslade:
  - För Sovjetunionen!
  Och han kommer att kasta bort det som medför massdöd med sina bara tår. Ja, ingen kan motstå sådana tjejer.
  Pojken och flickan är i full och rasande spänning och stridsladdning.
  Oleg, som högg afghanerna med svärd, sjöng:
  - Det har fört bort mig, det har fört bort mig,
  Det förde bort mig!
  Jag ska bara sitta på hästen
  Och lyckan väntar mig!
  Och pojken kommer att skratta och igen ta och hugga fienden.
  Och här är de, tillsammans med Margarita, när de visslar. Och en massa bedövade kråkor kommer att falla på afghanernas huvuden. Låt oss bara säga att det här är riktigt coolt.
  Margarita Korshunova twittrade:
  - Jag är världens starkaste, jag ska förstöra mina fiender på toaletten!
  Och blinkar åt sin partner.
  Och afghanernas överlägsna styrkor började ta slut.
  Oleg Rybakov tryckte till slut på strömbrytaren med sin bara häl. Och strömmen slog till och förvandlade omedelbart en massa talibansoldater till skelett. Och detta bör noteras - mördare.
  Terminator Boy sjöng:
  -Låt vår jord förhärligas!
  Och hur han visslar och blottar tänderna.
  Det här är pojken. Och egentligen ganska stridbar.
  Och så träffar sovjetiska missiler afghanerna. Och de är helt förvånade. Och många kämpar dödas.
  Tamara och Veronica siktar på mördarmissiler med nålar och bollar, de exploderar. Och många afghaner dödas omedelbart. Och det är så grymt.
  Flickorna befinner sig just nu i bunkern och trampar på betongplattorna med sina bara fötter. Och de skjuter dödliga laddningar mot fienden och förstör dem fullständigt.
  Dessa tjejer är bara super.
  Tamara eldar och ryter:
  - Det stora Sovjetunionen och dess ledare Stalin är med oss!
  Veronica bekräftar också detta:
  - Låt oss sparka talibanerna!
  Och på samma sätt som den skjuter mot fienden. Och det kommer att göra det väldigt hårt. Tjejer älskar att döda - det här är tjejer.
  Veronica ställde en gång en fråga:
  - Vad är två gånger två, - fem?
  Tamara svarade med ett skratt:
  - Fyra och en halv!
  Och det visade sig vara ett väldigt kvickt uttalande.
  Tjejerna här är så spända.
  Natasha och hennes team skjuter också mot afghanerna. De dödas i massor och ryter:
  - Låt kommunismen firas!
  Och då även med sin bara häl, hur han ska ta det och specifikt ge sig.
  Det här är en tjej, en tjej för alla tjejer.
  Och formidabel övermått.
  Svetlana sjöng av ilska och klottrade åt afghanerna.
  Och i de stjärnklara höjderna, berget tystnad,
  I havets våg och rasande eld,
  Och i rasande och rasande eld!
  Och så skjuter Zoya desperat mot fienden.
  De här tjejerna är väldigt äckliga.
  Och Augustinus krossar sina motståndare och vrålar till fullo:
  - För vårt fosterland, för Sovjetunionens ära!
  Och då kan man förstås inte motstå ett sådant lag.
  Och tjejerna är förstås väldigt käcka och skickliga.
  Inte en enda teknik kommer att fungera mot dem.
  Natasha, mejade ner ytterligare en rad afghaner, kurrade:
  - Jag är starkast i världen, och jag ska kasta er alla på toaletten!
  Och återigen, med sina bara tår, kommer ett explosivt paket att kastas med dödlig kraft.
  Augustine, den där stridskraftens flicka, kvittrade:
  - Ära åt kommunismens tider!
  Och han kommer också att blinka med sina smaragdögon.
  Svetlana är väldigt aggressiv i strid. Förstör afghaner och kvittrar:
  - Ära åt kommunistiska segertider!
  Det här är tjejerna...
  Och Stalenida utrotar afghanerna utan onödig ceremoni.
  Och klipper ner dem som om hon hade en riktig lie med en jetjager.
  Det här är en tjej, en tjej för alla tjejer!
  Stalenida, som krossade afghanerna och kastade mordiska dödspresenter med sina bara tår, kurrade:
  - Ära till vårt fosterland - Sovjetunionen!
  Och återigen slår flickan fienden med vild kraft. Här är hon, hur stridbar och krigisk hon är.
  Victoria, som skjuter på fiender, säger med ett leende:
  - Stor ära väntar Sovjetunionen!
  Stalenida nickade:
  - Ja, han väntar!
  Och när jag sköt, tänkte jag. På något sätt påminner detta om det fosterländska kriget, förutom att fienden inte överraskades. Och satsningen på en plötslig attack gav inte resultat.
  Men det finns så många afghaner. De avancerar, bokstavligen överöser ryska positioner med lik. Och detta är deras rabiata och vilda taktik. Och de tar inte hänsyn till sina förluster,
  Och människor tas praktiskt taget inte om hand. Så prova det, du kan komma överens med dessa killar.
  Stalenida kastade granaten med sin bara häl och kvittrade:
  - I USSR:s namn!
  Och hon visade sina mycket vassa tänder.
  Victoria höll med henne:
  - Ledare kommer och går, men Sovjet finns kvar!
  Stalenida kurrade av spänning:
  - Sovjetunionen är med oss för alltid!
  Serafer, som skjuter mot fiender, kommer att kurra och, slå ner fienden, kommer att ge ut:
  - Vi ska vara en klassisk kraft!
  Och även flickan, som en barfot, kommer att lansera en present av fullständig förstörelse.
  Victoria sjöng:
  -Ära till mitt kommunistiska land!
  Seraphima bekräftade detta lätt:
  - Kommunism är ljus och välstånd!
  Och låt oss förstöra afghanerna igen.
  Gerda kämpar också väldigt aggressivt. Och han visar sin högsta klass.
  Men mot Gerda finns det inga riktiga knep.
  Det här är en tjej som ger en dröm till hela universum.
  Och hon ska ta den och sjunga:
  - Ära till min jord, och vi i hela universum!
  Och återigen, med sina bara tår, kommer skönheten att släppa dödens och förintelsens mordiska gåva. Det här är, låt oss inse det, tjejen du behöver.
  Gerda sköt hela sitt stridspaket och kommer nu tillbaka.
  De berömda tyska fyran, som har dödat många afghaner, håller på hemligheter.
  Jo, de spelar kort också.
  Charlotte, som höll en kortlek med sina bara tår, anmärkte hårt:
  - Nu utkämpar vi ett krig med talibanerna, men en gång kämpade vi med ryssarna!
  Gerda nickade instämmande och energiskt:
  - Ja, det fanns en sådan tid. Och då kunde vi inte vinna! Christina, håller du med?
  Christina sa självsäkert och kastade kortet med sina bara tår:
  - Det är männens fel! De visade inga kampegenskaper!
  Magda bekräftade:
  - Ja män! Om fler kvinnor kämpade skulle vi ha en riktig chans att lyckas!
  Gerda nickade instämmande:
  - En barfotatjej, och även med scharlakansröda bröstvårtor - det här är super!
  Charlotte höll logiskt med detta:
  - Ja, barfotatjejer, det här är något kolossalt!
  Och krigarna fortsatte att kasta kort.
  Stalenida anmärkte aggressivt när hon sköt mot afghanerna:
  - Vi kommer definitivt att slå fienderna!
  Och med sina bara tår kastade flickan en granat. Och det är mördare.
  Victoria sa självsäkert:
  - Fast det finns å ena sidan ingen Gud, å andra sidan är Han med oss!
  Viola sköt mot afghanerna, mejade ner dem och bekräftade:
  - Ja, Gud är med oss! Och kolossala krafter!
  Och tjejerna kommer att skratta och sträcka ut tungan.
  Alina kommer också att slå fienden, meja ner honom kolossalt och skrika:
  - Jag är den mest kämpande drottningen!
  Och även med sina bara tår, som en mordisk kraft, kommer han att ta den och lansera den.
  Det här är tjejer som älskar att döda. De har så mycket övermänsklig styrka.
  Stalenida sjöng med aggression:
  - Vår styrka ligger i kommunismen,
  Vi kommer att ge våra liv och hjärtan,
  Vi är vårt heliga fosterland,
  Vi kommer att stå och vinna!
  Hon var en så kämpig tjej. Låt oss bara säga - hon är bara super. Och väldigt militant.
  Victoria twittrade:
  - För Sovjetunionen, som har en klok kung!
  Och krigaren stack ut hennes tunga och blinkade åt sina motståndare.
  Det här är tjejerna...
  Alenka bekämpar också självsäkert sina fiender och visar otroliga språng.
  Och samtidigt vrålar flickan högst upp i lungorna:
  - Jag är en superdam!
  Och blottar sina pärlande tänder.
  Anyuta skjuter mot fienden, krossar honom med dödlig kraft, river honom i bitar och ryter:
  - Jag är en hypertjej!
  Och hennes bara tår kastar dödens chockerande gåva!
  Och den kämpande Alla är också i strid. Och så tröskar hon afghanerna.
  Och samtidigt skriker flickan också:
  - Ära åt kommunismens tider!
  Och återigen, det är som om han kommer att lansera något riktigt dödligt mot fienden.
  Och många afghaner kommer att slitas isär.
  Maria, som skrev om krigarna i det islamiska imperiet, tog det och noterade:
  -Vem hittar vi i skogen?
  Och hur han kommer att slå dig med en present från ett maskingevär. Här är hon, vilken kämpande och vacker krigare hon är.
  OS skjuter mot fienden. Och han gör det extremt noggrant.
  Och han blottar sina tänder och vrålar:
  - Ära åt kommunismens tider!
  Marusya anmärkte aggressivt, krossade fiender och kastade mordgranater med sina bara tår:
  - Ära till den nye generalsekreteraren!
  Matryona slog afghanerna och sa:
  -Om det bara inte vore homosexuellt!
  Alenka, som sköt mot fienderna, tog den och kvittrade:
  - För stor kommunism!
  Och igen, när han slår afghanerna med ett mordiskt utbrott. Tja, hon är en kämpande skönhet. Och hon har så mycket charm.
  Anyuta, som också sköt mot fienden och mejade ner honom, gnisslade:
  - För Ryssland!
  Och med bar häl, som om han skulle ge efter för talibanerna. Den här tjejen är verkligen super.
  Rödhåriga Alla krossar sina motståndare och vrålar till lungorna:
  - Jag är en hyperdam!
  Och med sina bara tår kommer han att kasta dödlig död på fienden.
  Det här är en tjej, låt oss säga, ultra!
  Den mycket vackra Maria, som skjuter mot fienden, kurrade:
  - Jag är megaklass!
  Och återigen kommer han att träffa fienden med sin nakna, mycket runda, rosa häl.
  De olympiska spelen firades genom att hugga ner afghaner och stapla upp ett berg av lik av talibankrigarna i det islamiska imperiet, kutande:
  - Jag är den högsta klassen!
  Och han kommer också att kasta sina bara tår, något helt och unikt mordiskt. Det här är en tjej, alla tjejer, tjej!
  Marusya slår också sönder och twittrar och dödar afghaner:
  - Jag ska förgöra fienderna! Det kommer att bli ett riktigt dårhus!
  Och flickan kommer att skratta och skratta.
  Och den röda bröstvårtan, när han trycker på joystick-knappen. Och han hugger mot sina motståndare med något så dödligt.
  Matryona började också hamra på afghanerna och kurrade:
  - Ära till kommunismens gryning!
  Och hennes bara häl kommer att döda alla som en fiende. Vilken vacker tjej hon är. Och de är tjejer, låt oss säga, superklass.
  Eller kanske Giga, eller till och med TETRA!
  Det här är tjejerna som slår helt ut afghaner. Och det här är i allmänhet en superklass.
  Alenka tog den och sjöng och blottade sina tänder:
  - Jag är starkast i världen! Och två plus två är fyra!
  Och hur han träffar fienden mycket exakt. Och han kommer att slå sönder nästa taliban.
  Och den här tjejen har sådana fantasier. Men talibanerna gör något.
  En flicka torteras. Och hur de behandlar det med piskor. Och så taggtråd. Och sedan kommer de att bränna hennes klackar med ett varmt strykjärn. Och flickan är mycket nöjd.
  Och hon vill vara en vacker kvinna.
  Alenka sjöng:
  - För den stora kommunismen i coolaste Sovjetunionen!
  Och återigen kommer han att kasta en granat med sina bara tår mot fienden.
  Och det är riktigt coolt.
  Anyuta, som skjuter mot fienden, ryter också:
  - Hur stor är kommunismen!
  Och med ett välriktat skott mejar han ner afghanerna. Det här är en tjej av stor skönhet.
  Och hennes bara häl gav vika för förintelsens nutid.
  Och rödhåriga Alla är också väldigt aggressiv i strider. Och hur han kommer att krossa sina fiender med vild vrede. Och han klottrar för sig själv med en enorm aktivitet.
  Och med sina bara tår kastar han dödsgåvor med dödlig kraft.
  Den här tjejen är helt enkelt supercool!
  Allt detta är en barfotaarmé av flickor, kapabla till mycket stora bedrifter.
  Maria, som skrev om afghanerna, noterade:
  -Vår största styrka är vår högsta klass!
  Därefter blinkade krigaren.
  Och med sin röda bröstvårta tryckte hon på bazookaknappen. Och detta är dess högsta piloter och den verkliga konstruktionen av summan av kvadrater på benen.
  Olympias, som krossade fienden, kurrade:
  - För de bästa segrarna i universum!
  Och med sina bara tår kommer han att lansera förintelsens gåva mot fienden. Och det blir verkligen enkelt, som en handling bortom din styrka!
  Tjejerna, måste jag säga, är extremt kämpande. Och om de gör något, då kommer människor att vara lyckliga för alltid. Och det finns så mycket glädje och verklig kosmisk gnistra i dem.
  Dessa är kvinnliga krigare av högsta aerobatik.
  Marusya, som krossade afghanerna, tog den och skrattade:
  - Frid till ditt hem!
  Och återigen kastade hon dödens mordgåva med tårna och slet isär fienderna.
  Matryona slog också de afghanska trupperna. Hon slet talibanerna och skrattade:
  - För den största socialismen på hela planeten!
  Och hennes ögon kommer att avge gnistrar.
  Ja, detta är den högsta beskjutningen av positioner som äger rum.
  Och afghanerna lider kolossala skador, men de fortsätter att klättra och klättra. Och de har enorma mänskliga resurser. Som aldrig verkar ta slut.
  Och allt flyter i en våg och en kontinuerlig ström.
  Alenka sjöng med ett stort leende och blottade tänder:
  - Ära åt kommunismens och de ryska tsarernas era!
  Och med sina bara tår kastade hon återigen dödens och förstörelsens mordiska gåva.
  Och flickan öronbedövande, blottande sina tänder (ja, du kan blotta dina tänder öronbedövande!), tog den och skrek:
  - Stark suverän,
  Regera med ära
  Till vår ära...
  Regera till rädsla för dina fiender,
  ortodox tsar,
  Regera för ära, för vår ära!
  Anyuta sa med ett skratt:
  - Du missade orden: Gud bevara kungen!
  Alenka höll snabbt med om detta:
  - Ja, jag missade det! Men detta är tyvärr givet!
  Maria, med ett leende som en väldigt cool tjej, sa:
  - Tsarfadern har lämnat, och i hans ställe finns Lenins verk!
  Rödhåriga Alla kvittrade och mejade ner afghanerna:
  - Lenins sak lever, även om Lenin dog!
  OS svarade logiskt på detta:
  - Lenin är odödlig!
  Och hon blinkade med sina smaragdögon.
  Så du kan se direkt att det finns underbara tjejer här som är kapabla att specifikt bekämpa talibanerna. Och i allmänhet är deras kraft, det bör noteras, kolossal kosmisk kraft.
  Marusya noterade med ett leende och sköt mot fiender:
  - Tsaren kommer tillbaka, och Lenin kommer att leva!
  Matryona höll helt med om detta:
  - Klart det kommer! Ära till Lenin!
  Alenka fortsatte med ett leende:
  -Och tsar Nicholas II! Stor ära till alla hjältar!
  Anyuta höll helt med om detta:
  - Ära till alla hjältar verkligen!
  Och tjejerna sjöng i kör:
  - Ära till Ryssland, ära...
  Tankar rusar fram....
  Trupper under röd flagg
  Hälsningar till det ryska folket!
  . KAPITEL nr 20.
  Det gick inte att hitta något väsentligt. Flickorna hackade förtvivlat på näsan och somnade. Redan är de helt utmattade av all denna skam. Och så kanske åtminstone något kläcks. Och de drömde...
  En av de alternativa verkligheterna där acepilot-OS, en älvkrigare, dök upp i Tredje riket. Denna spektakulära blondin gjorde ett så outplånligt intryck på Göring själv att han övertalade Adolf Hitler att skicka krigaren till fronten. Till en början kämpade flickan med stor effekt 1943 vid Medelhavets luftstridsteater. Och på kort tid sköt hon ner mer än trehundra allierade flygplan. Därefter beordrade Führern att den oövervinnliga flickan, tilldelad riddarkorset av järnkorset med eklöv, svärd och diamanter, skulle skickas till Kursk Bulge. Och där skulle det verkliga elddopet för den oövervinnelige krigaren, vars kämpe aldrig ens var repad, äga rum.
  Men den här gången fick alven en experimentell formidabel ME-309, som hade tre trettio millimeter luftkanoner och fyra maskingevär.
  Denna maskin hade ingen motsvarighet vad gäller eldkraft. Och hastigheten är hög för en propellerdriven jaktplan, nästan sjuhundrafyrtio kilometer i timmen. Ja, det här är bra och coolt.
  Och tomten själv kämpade som regel barfota och i bikini, som knappt täckte hennes muskulösa, solbrända kropp.
  Krigaren hade ingen motsvarighet i skicklighet och älskade också att bli masserad och smekt av starka och muskulösa killar. Och hon gillade det verkligen.
  Tomtens namn var Olympias - ett universellt namn för alla europeiska raser. Men hon ansågs vara tysk. Även om hennes härstamning var okänd, kunde en sådan spektakulär blondin bara vara arisk.
  Tja, hon förberedde sig för sin första strid med ryska flygplan. Det var precis på morgonen som Operation Citadel började, precis den 5 juli 1943. Flickan gjorde ett testflyg och sköt ner ett sovjetiskt U-2 nattbombplan, vilket också orsakade problem för tyskarna. Olympias slog henne i sönder med ett tryck på det bara fingret på hennes graciösa, flickaktiga fot.
  Vilket krigaren verkligen gillade, och hon svarade:
  - Imorgon ska jag ordna Harmageddon för mina fiender!
  Och nu har morgondagen kommit. Och dess kraftfulla Me-309 jaktplan lyfte från banan och rusade in i striden. Det var klart att den här tjejen nu skulle börja riva sönder varmvattenflaskan, och det skulle vara okej.
  OS sjöng:
  Det blev väldigt varmt på himlen,
  Det här är en tomteflickafluga...
  En pinne väntar på henne,
  Om killen inte flyger iväg!
  Flickan såg ett ryskt spaningsplan på himlen och sköt ner det med en kulspruta för att inte slösa med luftgranater.
  Sedan dök flera sovjetiska Yak-9-jaktare upp. Nåväl, krigaren är som alltid bäst.
  Skjutning från 30 mm tyska luftkanoner. Och ME-309 har tre av dem. Och sedan blossar omedelbart sex sovjetiska bilar upp som facklor, lämnar eldiga svansar och faller ner. Ytterligare ett sjunde PE-2-plan, och det sköts också ner, så att den sovjetiska maskinen bokstavligen slets isär.
  OS säger med förtjusning:
  - Jag är den coolaste och mest aggressiva tjejen i världen! Helt enkelt jättebra! Det är inte för inte som jag är känd som en stark man - sju med ett slag!
  Krigaren skakade hennes bara, mejslade, solbrända ben.
  Och han flyger vidare på ME-309. Det finns ett helt dussin sovjetiska krigare framför sig.
  Tomtetjejens bara häl trycker på avtryckaren. Och återigen en massa nedskjutna plan, tio Yaks och två Lagg-5:or förstördes. Så fungerar tomten fenomenalt - hon slår trivialt på långt håll, och hon gör det väldigt bra. Tja, vad mer kan jämföras med en sådan tjej?
  Nedan kan du se flera sovjetiska katyushor. OS går ner lite. Och skjuter från dess trettio millimeter luftkanoner. Och sovjetiska katyushor exploderar. Och allvarligt sårade och dödade ryska soldater flyger iväg åt olika håll. Det här är riktigt bra.
  Men det är sovjetiska bilar i luften igen. Den här gången är det så många som trettio av dem.
  Olympias flinade köttätande och kvittrade:
  - Tja, ju fler fiender, desto intressantare blir kriget!
  Och flickan avfyrade ett dödligt skott från luftkanonerna med sina bara tår. Och det visade sig verkligen vara en effekt på supernivå. Och sexton sovjetiska jakar, tio Laggs, tre Pe-2 och en IL-2 sprängdes och förstördes på en gång.
  OS twittrade med förtjusning:
  - Wow! Wow! Jag känner flickan Satan!
  Och han fnissar... Det här är verkligen en sorglig dag för de sovjetiska trupperna. Här är hon, en tomte, som dyker upp och slår sina fiender väldigt ursinnigt.
  Varför inte byta till sovjetiska stridsvagnar? Flickan sänkte sig lite och låt oss skjuta mot de sovjetiska bilarna. Flera trettiofyror och två KV-stridsvagnar fattade eld. Samt tre SA-76 självgående kanoner. Sedan slog flickan ut ytterligare en ammunitionsdepå och åtta vapen, vilket var mycket effektivt.
  Därefter tog flickan den och bytte tillbaka till luftmål. Den här gången tog hon sig an IL-2 attackflygplan och sköt ner arton av dem, fyra Yaks, fem Laggs, tre PE-2 och en Tu-3 bombplan.
  Så här gjorde terminatortjejen ett mycket käckt jobb. Och nu kan du se hur nya bilar flyttar ner. I det här fallet trettiofyra.
  OS avfyrade ytterligare en ström av förintelse från luftkanonerna. Slog ut tjugofem sovjetiska fordon.
  Därefter fick hon slut på luftgranater. Och krigaren vände tillbaka. För att byta stridssats och tanka. ME-309 har en hastighet på upp till 740 kilometer i timmen - de kommer inte ikapp!
  OS sjöng till och med:
  - Hjältar rusar från jakten! En främling har brutit sig in och kommer inte ikapp!
  ME-309, som redan var fylld och utrustad, väntade på flickan. Tyskarna har för närvarande bara fyra sådana flygplan. Och två av dem är allokerade till OS. Som kämpar i stort sett utan avbrott och tröskar sovjetiska trupper.
  Även här slits ME-309, överladdad med ammunition, kraftigt av banan. Denna jaktplan har sju skjutpunkter och tre luftkanoner på 30 mm vardera - kolossal kraft. Tja, försök och klara dig.
  OS sjunger med entusiasm:
  Jag ska slita isär dig Stalin
  Du borde ha åkt till Wehrmacht förgäves...
  Jag kommer att ha den högsta lyckan
  Bevisa att du är en get med mustasch!
  Och nu ser tjejen nya mål. Så det här är IL-2:or, åtföljda av jakar, som rusar mot tyska positioner. Tomtetjejen skjuter med bara tår. Hon är nästan naken i bara tunna trosor.
  Hon tog till och med av sig behån så att hennes höga bröst var friare och hon kunde andas lättare.
  Här är en tjej som skjuter väldigt exakt. Sjutton IL-2:or och åtta jakar sköts ner med en skur av tre luftkanoner.
  OS funderade till och med på att ta bort maskingevären helt och hållet. Luftkanoner låter dig skjuta över långa avstånd. Och ett 30 mm granat gör att du kan skjuta ner ett sovjetiskt fordon med en träff.
  Så tomtetjejen känner sig väldigt självsäker. Och maskingevär är bara lämpliga för närstrid. Visserligen har tomten en talisman på halsen, den avleder kulor och granater från hennes plan, så hon har inte bara aldrig blivit nedskjuten, men inte ens kliad. Men ändå är det bättre att slå fiender på avstånd.
  Här kan du se den sovjetiska PE-2 eller så kallas de även bönder. Flickan skjuter med sina bara fötter. Nio PE-2 och tre LAGG-5 sköts ner. Det är en sådan tjej han är. Och tyska trupper är redan på frammarsch. De formidabla "tigrarna" och "Ferdinands" rusar in i striden. Det senaste fordonet är något moderniserat - med motor och transmission placerade i en enhet framför fordonet, och själva tornet med en kraftfull pistol bak.
  Och detta gjorde det möjligt att minska vikten på den självgående pistolen till femtio ton, och den blev mycket snabbare och mer manövrerbar, och dess stridseffektivitet ökade kraftigt.
  Och omfattningen av förstörelse på avstånd var kolossal. Och sovjetiska fordon attackerades då och då.
  De olympiska spelen krossade Katyushor och sjöng:
  - Stalin, Stalin, Stalin,
  Jag är själv gjord av stål!
  Och krigaren sätter eld på fiendens fordon. Och ryska raketsystem med flera uppskjutningar exploderar.
  Det är så OS aktivt slår dem och trycker på knappar med bara tår.
  Flickan sjunger:
  Jag ska bränna ner alla mina fiender till marken,
  Jag är Satans flicka!
  Och de sovjetiska katyushorna exploderar och sprider sig långt i bitar. Speciellt om en träff av en flygplansprojektil orsakar detonation av stridssatsen. Och sovjetiska soldaters armar och ben och huvuden slits av.
  Tomtetjejen landade mycket exakt och mästerligt i ammunitionsförrådet. Och den exploderade med mycket stor kraft. Och en trasig KV-10-tank med två tunnor flög upp. Han tog och slet av huvudet på en av de sovjetiska generalerna.
  Olympias tog den och slickade hennes röda läppar och sjöng:
  Du behöver inte tappa huvudet
  Ha inte bråttom...
  Du behöver inte tappa huvudet
  Tänk om det kommer väl till pass!
  Skriv ner det i din anteckningsbok,
  På varje sida!
  Onda orcher måste dödas!
  Onda orcher måste dödas!
  Och fånga huvudstaden!
  Så här bröt den här fruktansvärda och mycket aggressiva älvtjejen, en mycket spektakulär blondin, upp.
  Och sedan sköt hon ner ytterligare ett dussin sovjetiska jakover och vände tillbaka. Och hon hade roligt. Här är hon, hur vacker och grym på samma gång.
  Flickan mindes pionjärernas tortyr.
  En blond, solbränd pojke på cirka tretton år blev avklädd av flickorna och spänd upp på ett ställ. Och ekstockar skruvades fast på hans bara fötter, vilket sträckte den unge pionjären.
  Pojkens muskulösa, seniga kropp spände sig. Och sedan tog Olympias och förde en fackla till hans sidor. Den solbrända huden började bli täckt av brännskador, och det var tydligt att pojken hade ont.
  Men pionjären, bitande tänder och andades tungt, förblev tyst. Och man kunde se svettdroppar rinna nedför det barnsliga och samtidigt modiga ansiktet.
  OS flinade. Två andra tortyrflickor placerade buntar av buskved under pojkens bara fötter. Och de satte eld på dem. Ja, så elden började brinna. Och lågorna slickade rovdjur pojkens barns klackar, ruggade av att gå barfota under lång tid.
  Han tjöt till och med av vild smärta, men bet sig i läppen igen. Som svar tog de tyska tjejerna en het tråd från eldstaden och började piska pionjären med den.
  Trots smärtan grät pojken inte bara inte och bad inte om nåd, utan sjöng till och med:
  Du onda fascist har passerat alla gränser,
  Din Hitler är ett besatt sjukt lik!
  Över det olyckliga, gråhåriga fosterlandet,
  Vår örn, käre Stalin, flyger!
    
  Det finns en brutal fasa i snaran, jag håller på att kvävas smärtsamt,
  Jag skulle inte föredra en soffa framför lidande!
  Sprider sig över staden som rök,
  Eld - jag har aldrig sett något liknande förut!
    
  En orm kryper genom Rysslands städer,
  Säkert kommer terrorn bara att gå över!
  Nazisterna vattnade åkrarna med blod,
  Grymt fyrtioförsta, fruktansvärt år!
    
  Och jag tror att det kanske är en dröm,
  Verkligheten är omöjlig att förstå på en gång!
  Guds försyn räddar fäderneslandet,
  Så skör världen är, den är tunn - en sidentråd!
    
  Landet är under en järnhäl,
  Och tankspåren, rostigt klang!
  Men jag ska täcka fosterlandets hjärta med mina bröst,
  Så att kommunismens fackla inte slocknar!
    
  Att dö för fäderneslandet är tapperhet,
  Men det är bättre att överleva och uppfostra barn!
  Vårt samvete är en obönhörlig vakt,
  Och ordet är ingen usel sparv!
    
  Jag minns Jesu ögon,
  Han är en snäll, barmhärtig, ljus Gud!
  Jag ber till Kristus att våra dagar och nätter,
  För Krauts var de döden: Führern dog!
    
  I frihet finns det glädje i varje rörelse,
  Frihet är något som inte kan tas bort!
  Inget behov av lättja, lerigt nöje,
  Jobb är ju din far och mor!
    
  Vi kommer att vinna, jag ser det tydligt
  De nickar, de tror på sanningen - en kör av ekskogar!
  Ryssland kommer att bli så vackert
  Vi kommer alla att glädja oss över att ha drivit bort våra fiender!
    
  Och vi kommer inte att vara som tysta slavar,
  Trampa inte med världens gräs!
  Trupperna kommer som rasande vågor,
  De leds av ett geni - käre Stalin!
    
  Vi kommer också att vara värdiga Stalin,
  Vi kommer att kunna rädda Rus från avskummet!
  Tiden kommer då de kommer att gå under i krigets avgrund,
  Socialismen kommer inte att gå på vägen!
    
  Nu mår jag dåligt, jag dör i ångest,
  Men låt oss finna odödlighet i våra hjärtan!
  Segern kommer, tror jag, i varma maj,
  Och minnet av hjältarna kommer att vara för evigt!
  Olympida tog sedan en het tång från elden och började bryta barnets bara tår. Denna tomtetjej och stora superess började med sitt lillfinger. Pojken ryste och benet knakade.
  Pionjärens barnsliga ansikte vred sig i fruktansvärd smärta.
  Och alven Olympias fortsatte att bryta barnets ben. Så, med ett knas, bröt hon av det ena fingret efter det andra med heta tång.
  Det sista hon bröt var pionjärens största stortå. Pojken blev mycket blek och förlorade medvetandet av smärtchocken.
  Men Olympias, som, som en tomte, kände till alla nervknutor och punkter på kroppen hos människor, och särskilt barn, stack barnet i nacken med en nål och tvingade honom att komma till besinning.
  Sedan twittrade hon:
  - Du kommer inte att gå någonstans - en pionjär är som en lus!
  Och piloten, med en glödhet tång, klämde pojkens bollar. Han tjöt igen, och den här gången svimmade han länge. Wow, det gör så ont.
  En av tortyrflickorna sa:
  - Vi kanske borde lämna honom? Kommer fortfarande inte säga något!
  En annan lade till:
  - Vi kommer att tortera barnet till döds så här!
  Olympias skrattade och anmärkte:
  - Du verkar så ynklig, som om att vara bödlar inte är ditt jobb. Men jag är en ace-pilot och jag vet inte det minsta synd!
  Den torterande flickan föreslog:
  - Vi kanske kan prova en annan ström?
  Olympias nickade gillande:
  - Så är det verkligen! Elektricitet är en symbol för framsteg!
  Flera bödeltjejer drog dynamo. Detta är faktiskt ett mycket bra sätt att generera elektrisk energi. Och samtidigt slå ut smärtan hos särskilt envisa killar och tjejer.
  Den nakna pojken skakades av igen och kom till sans. Sedan fästes ledningar och elektroder på alla känsliga områden. Och tungan, och den femte punkten, och livets rot, och bröstvårtorna, och bakhuvudet, såväl som de redan brända hälarna och handflatorna.
  Så här täckte de den unge pionjärhjälten helt. Varefter OS, detta kvinnliga ess och samtidigt en bödel började vrida omkopplaren och reglerade tillförseln av el. Elektriska urladdningar rusade genom den utmattade, misshandlade, blodiga och nakna pojken, som hästar i galopp och med gnistrande hovar.
  Och den unge pionjären släppte ut ett genomträngande skrik, med helt enkelt omänsklig smärta. OS tog det och stärkte kategorin. Ljus och gnistor blinkade över pojkens nakna kropp, till och med revbenen blev synliga, som på en röntgenbild, de var synliga genom köttet och pojkens plågade hud, täckt av skavsår och brännskador.
  Det verkade som om ingen kunde stå emot sådan tortyr. Men pionjärpojken sjöng åter med stort mod och känsla, helt genomborrad från hälarna till bakhuvudet av elektriska urladdningar:
  Jag är en pionjär och detta ord är allt,
  Det brinner i mitt unga hjärta...
  I Sovjetunionen är allt sött, tro mig,
  Vi öppnar till och med dörren till rymden!
  
  Jag svor en ed till Iljitj då,
  När jag stod under sovjeternas fana...
  Kamrat Stalin är helt enkelt idealisk,
  Vet att hjältedåd sjungs!
  
  Vi kommer aldrig att vara tysta, vet
  Och vi kommer att säga ordet och på hyllan av sanning...
  Sovjetunionens stora stjärna,
  Tro mig, vi kommer att bevisa för hela planeten!
  
  Här i det unga hjärtat sjunger vaggan,
  Och pojken sjunger frihetens hymn...
  Segrarna öppnade ett oändligt konto,
  Vet att människor inte kan vara coolare!
  
  Vi försvarade unga Moskva,
  I kylan är pojkarna barfota och bär shorts...
  Jag förstår inte var så mycket kraft kommer ifrån,
  Och genast skickar vi Adolf till helvetet!
  
  Ja, pionjärerna kan inte besegras,
  De föddes med en låga som brinner i hjärtat...
  Mitt team är en vänlig familj,
  Vi lyfter kommunismens fana!
  
  När allt kommer omkring är du en pojke och därför en hjälte,
  Kämpar för hela planetens frihet...
  Och den skallige Fuhrer med en smäll,
  Som farfäderna testamenterade i militär glans!
  
  Hitler, förvänta dig inte nåd från oss,
  Vi är pionjärer, jättebarn...
  Solen skiner och regnet faller,
  Och vi är för alltid förenade med vårt fosterland!
  
  Kristus och Stalin, Lenin och Svarog,
  Förenade i hjärtat av ett litet barn...
  kommer att uppfylla sin härliga plikt,
  En pojke och en flicka kommer att slåss!
  
  Pojken har otur nu,
  Han tillfångatogs av fascistiska fanatiker...
  Och i denna storm brast åran,
  Men var pojken en trogen pionjär!
  
  Först slog de honom med en piska tills han blödde,
  Sedan stekte de pojkens klackar...
  Krauts har nollor i sitt samvete,
  Madame har röda handskar på sig!
  
  Den röda pojkens sulor brann av eld,
  Sedan bröt de pojkens fingrar...
  Som fascisterna stinker,
  Och i kommunismens tankar gavs solen!
  
  En låga fördes in i barnets bröst,
  Huden var bränd och röd...
  Hundarna brände halva pionjärens kropp,
  Att inte känna till lidandet av laglöshet!
  
  Sedan startade de onda Krauts strömmen,
  Elektroner flög genom venerna...
  Kan slösa oss,
  Så att ni barn inte stannar i viloläge!
  
  Men pionjärpojken bröt inte,
  Även om han torterades som en titan...
  Den unge pojken sjöng modigt sånger,
  Att krossa den fascistiska tyrannen!
  
  Och så höll han Lenin i sitt hjärta,
  Barnets läppar talade sanning...
  Ovanför pionjären finns en härlig kerub,
  Världens pojkar har blivit hjältar!
  Tja, det som får vad händer inte alltid och bödeln förblir vinnaren. OS är sugna på att kämpa igen. Och nu rusar hennes ME-309 in i striden. Tomtetjejen trycker på joystickknappen med sina bara tår. Och luftkanoner och maskingevär fungerar. Nedskjutna och brinnande sovjetiska plan faller.
  Det var så OS tog emot ryssarna och gav dem ett totalt nederlag, dödande och utrensningar. Hur många sovjetiska plan dödades av ett par salvor? Här slog flickan omedelbart ner sexton jakar, tio lags och fyra bönder. Så här gick den dödliga uppgörelsen. Trettio plan i två skurar.
  Det är sant att Me-309 har så många som sju skjutpunkter: tre luftkanoner på trettio millimeter i kaliber och kapabla att skjuta ner ett sovjetiskt flygplan med en träff. Jo, fyra maskingevär - inte heller svaga, fjorton millimeter i kaliber.
  Den här tomteflickan förstörde sovjetiska plan med all sin dumhet.
  Och sedan bytte hon till markmål och tog dem och träffade stridsvagnarna. Dess luftkanoner genomborrade sovjetiska trettiofyra taken mycket lugnt och i serie. Så här var den här krigaren Olympias. Hon genomförde en sådan mordisk uppgörelse.
  Och när hon sköt använde hon både sina bara tår och de röda bröstvårtorna och tryckte på dem på joystickknapparna. Och det var en dödlig inverkan.
  Från horisontalplanet förstörde OS tjugo T-34 stridsvagnar, tio SU-76 självgående kanoner och fyra Katyushor. Därefter vände hon sitt plan för att fylla på sitt stridspaket. Hon är en tjej av högsta klass och varumärke.
  Flera sovjetiska krigare jagade efter henne. Men älvkrigaren var inte rädd. Hon tog den och slog den med maskingevär. Både sex sovjetiska jakar och en La-5 exploderade från en direkt träff på kapellet.
  OS vrålade:
  Vi är starkast i världen
  Låt oss blötlägga alla våra fiender i toaletten!
  Och återigen tog skönheten och vände sin fighter i en slinga.
  Därefter tog jag mig säkert till flygfältet.
  Och det fanns redan pojktjänare som, bara klädda i shorts och nakna till midjan, blinkade med sina bara klackar, började tanka planet och fylla på stridssatsen.
  Så det blev ett sådant språng. Tonårspojkar arbetade.
  OS gick ombord på ett annat plan, redan tankat och utrustat med ett stridspaket, och lyfte. Me-309 lyfte något tungt från banan. Den var för full av stridsutrustning. Och han rusade österut.
  OS blottade tänderna. Hon var en muskulös tjej i bikini. Och hennes bara fötter är inte ett infall, utan ett arbetsredskap. Tomten själv är mörk brons från en solbränna, och hennes hår är ljust och blont. En exemplarisk arisk kan man säga.
  Och nu ser hon sovjetiska plan komma framåt igen. Och de mest populära är förstås Yaks-fighters. Speciellt Yak-9. Jag kan inte säga att den här maskinen är särskilt cool, men den är ganska enkel att tillverka och därför utbredd. Men beväpningen är så medelmåttig, bara en luftkanon och en maskingevär.
  OS öppnar eld på avstånd med ME-309. Och hon har väldigt exakta träffar. Sovjetiska fordon börjar brinna och explodera. Trettiomillimeters luftkanoner är särskilt dödliga. Så de slår så.
  De första två dussin sovjetiska flygplanen sköts ner av den första explosionen.
  OS vrålade:
  - Och vi har något i vår barm,
  Kom till oss, annars dödar vi dig!
  Och sedan sköt älvtjejen ytterligare en skur och sexton jakar och åtta LA-5:or exploderade, vilket är en extremt dödlig effekt.
  Varefter flickpiloten vänder om sitt plan igen och skjuter sina mördande flyggranater mot markmål. De exploderar och orsakar kolossal förödelse när de träffar en ammunitionsdepå från den sovjetiska armén. Och även tankar. Det här OS är bara en monstertjej.
  Och om han knullar kommer det inte att verka mycket för någon. En sådan förödande effekt här.
  Katyusha exploderade, liksom missildepån, som började explodera så att fragment spreds över hela omkretsen och dödade sovjetiska soldater.
  OS vrålade:
  Jag är en demonisk kämpe,
  Det kommer inga fler råd till dig...
  Bo med Stalin, barn,
  Det kommer inte att finnas någon plats för dig på denna planet!
  Och krigaren kommer bara att visa upp sina huggtänder. Och så tar han det och morrar!
  Ja, det här är verkligen väldigt coolt och lite roligt på samma gång.
  En annan tjej, Helga, som slåss på Focke-Wulf, ropar:
  - Vilket bravo - ett kast till höger!
  Och med sin bara häl trycker han på avtryckaren och träffar markmål. Focke-Wulf är ett mycket anständigt attackflygplan vad gäller beväpning och rustning.
  Det här är verkligen en tjej som man kan säga om: ett monster. Närmare bestämt är monstret OS, och Helga är som man kan säga ett monster. Men dessa barfotakrigare i bikini är en stor olägenhet för den sovjetiska armén.
  Nu trycker flickan på avtryckaren igen med sin bara häl, och lagret med sovjetisk ammunition flyger upp i luften.
  Och så skrattar hon och säger:
  - Vi kommer att slita Stalin och stalinismen i bitar!
  Efter bombningen kommer flickorna tillbaka. Och på land går nazisterna fram. De har ganska starka stridsvagnar - Tigers, Panthers, T-4s och de kraftfulla Ferdinand självgående kanonerna. Den senare har ingen motsvarighet i världen både när det gäller kraften i dess pistol och tjockleken på dess frontalrustning. En formidabel genombrottsmaskin. Och tyskarna sätter press på Röda armén.
  Det verkade som om en tomte, till och med en pilot av så hög klass, inte kunde vända strömmen i ett krig där många tusen stridsvagnar och flygplan deltog. Och här visar det sig att det är möjligt. Och nazisterna börjar vinna. Dessutom handlar det inte bara om dödandet av sovjetiska trupper, utan också om den moraliska effekten. Och denna terminator tjej-OS har en stor inverkan. Röda armén är överväldigande, men Wehrmacht är uppmuntrande!
  Då visar det sig plötsligt att Tigern är en väldigt tuff tank som är svår att hantera. Och de tyska trupperna fortsätter att klättra och klättra.
  OS lyfter igen i ME-309 och avfyrar något extremt dödligt från sin fighter. Och återigen exploderar sovjetiska plan och går sönder.
  Tomtetjejen skrattar och gnisslar:
  - Jag är en superkvinna!
  Helga kysser henne och bekräftar:
  - Till och med hyper!
  Och nu exploderar ytterligare ett dussin ryska plan och splittras i luften. Detta är verkligen ace-piloters verk. Som har både reaktion och hastighet, och plan av dödlig kraft.
  Under tiden gräver pionjärerna inom röda slipsar åkerbefästningar. Barnen är barfota, pojkarna bär vanligtvis bara shorts. Barnens kroppar, både tonåringar och mycket unga, var täckta av en chokladbrun i solen. Och de jobbar och jobbar som unga titaner.
  Barnens bara fötter trycker på spadarna och en sång hörs:
  För en pionjär finns det inget ord för feg,
  Han kämpar tappert med Wehrmacht...
  För kort är en kortlek ett ess,
  Vi är vana vid att slåss i hand-till-hand-strid!
  Varför skulle de inte sjunga? De tog till och med med sig pojkar från ungdomskolonin. De är klädda i svarta shorts och grå turtlenecks. När de tog av sig sina nakna halsar, exponerades pojkfångarnas överkroppar. Många människor har tatueringar på sina kroppar. Och huvuden klippta kala. Samtidigt ser pojkarna ganska välmatade ut. För i ungdomskolonin är fängelseransonerna för unga fångar till och med bättre än för beroende skolbarn i det vilda. Det vill säga en sådan paradox - unga brottslingar matas ännu bättre än vanliga barn.
  Och de jobbar väldigt lat. Om fria pionjärer arbetar med entusiasm och till och med sjunger sånger:
  Hemlandet för Sovjetunionens pionjär,
  Vi kommer att kämpa för det för alltid...
  Även om kaos uppstår,
  Vi kommer att kämpa tappert!
  De unga fångarna fnissar som svar. De är ganska normala pojkar, bara med klippt hår och många med tatueringar. Några av pionjärerna har också frisyrer som ser ut som noll. På så sätt är risken mindre att få löss eller något annat dåligt. En av de unga fångarna, Volodka, fnissade. Jag kom ihåg hur en sjuksköterska i vit rock famlade efter honom under gripandet. Och det var både förödmjukande och trevligt på samma gång. Och flickans händer i en vit dräkt var i tunna gummihandskar, och beröringarna var så tillgivna och milda att den maskulina perfektionen hos en tonåring stiger.
  Och så finns det pionjärtjejerna i korta kjolar och bara solbrända ben. Och hur kan du inte dra skämtsamma skämt? Vid fjorton års ålder spelar hormonerna fortfarande.
  Volodka sjöng:
  Åh, vilka ben!
  Så bra...
  Var inte rädd, älskling
  Skriv ner ditt telefonnummer!
  . EPILOG.
  Medan utredningen pågår pågår även andra händelser som inte heller är utan intresse.
  I synnerhet Alice togs och arresterades. Den unga flickan hade knappt fyllt arton och poliserna rusade ut genom entrén för att lägga handbojor på henne.
  Flickan skrek hjärtskärande:
  - Behövs inte! Jag är oskyldig!
  Polisen grymtade som svar:
  - Det är rätt slampa! Ni är alla oskyldiga, trots allt.
  Handlingen utspelar sig i det moderna Moskva under det tjugoförsta århundradet. Och flickan släpas till ett häkte och vem vet varför.
  Polisen vred hennes händer och satte handbojor på henne bakifrån, vilket gjorde ont.
  Flickan ropade som svar:
  - Må den fascistiska diktatorn Putin vara fördömd! Ge fred med Ukraina och väst!
  Som svar träffades flickan med en batong. Och hon skakade. De ropar åt henne:
  - Du är en spion! Vi dödar dig!
  vacker blond tjej fördes till polisstationen. Där fördes hon till ett personligt sökrum. Tre poliskvinnor i vita rockar dök upp. De drog gummihandskar på händerna. Alice darrade, blåmärken fanns kvar på hennes kropp.
  Och vakterna slet helt enkelt av henne klänningen utan några ytterligare frågor. Och även skor och strumpbyxor. Sedan bh och trosor. Och alla gjorde det oförskämt och slet sönder sina kläder. Sedan tog de det och började känna på flickan. Händer i gummihandskar sträckte sig in i Alices mun, kände under hennes kinder, under tungan, så att den vackra blondinen nästan kräktes. Sedan tittade de in i hennes näsborrar, lyste apparaten och in i hennes öron.
  Grova händer knådade brösten och kollade efter silikon eller droger. Och så tryckte fingret på den största matronen på naveln. Men det är inte allt - Alices hår var kammat, och det var underbart, vitt med en lätt gul nyans. Och de kollade varje hårstrå. Och även mellan fingrarna.
  Men det mest förödmjukande var när den största vaktmästaren stack in sin tass i Venus barm. Alice svarade med att bita kvinnan i en vit mantel i handen och bryta sig loss. Hon är ung och stark. Tre vakter tog tag i henne, men kunde inte hålla hennes nakna, solbrända kropp.
  Sedan tryckte en av dem på knappen.
  De manliga vakterna trängde in. Fyra starka killar tog tag i Alice i armar och ben och drog isär dem. Och matronen i en vit dräkt och en stor tass i en gummihandske stack in den i Venus barm. Och sedan visade det sig att Alice fortfarande var oskuld, men detta störde inte monsterkvinnan. Hon slet sönder mödomshinnan, vilket fick blod att rinna, och flickan som genomsöktes skrek obsceniteter. Och hon kände det hela vägen till livmodern. Och hon gjorde det väldigt oförskämt och smärtsamt.
  Sedan sträckte hennes tass in i den bakre passagen. Hon applicerade inte ens vaselin, så det gjorde väldigt ont och blod kom ut igen. Och matronens tassar är väldigt stora.
  Och en personlig sökning såg mer ut som tortyr än ett sätt att upptäcka förbjudna föremål. Därefter undersöktes flickans fötter och tår mellan hennes ben och släpptes sedan.
  Men de lät mig inte klä på mig. De spolade bara ner honom med kallt vatten för att tvätta bort blodet. Och de tog mig till nästa rum.
  Där leddes Alice, naken och hjälplös, till en vit vägg och fick ett bord med ett nummer i händerna. De fotograferade profilen, och framifrån, och halva sidan och bakifrån. Och sedan i full tillväxt - naken. Och även från sidan, halvsidan, fram och bak.
  Därefter började flickan skriva ner alla sina tecken. Dessutom fanns det både män och kvinnor i vita rockar. Och de gjorde det långsamt och försiktigt. De tvingade mig att vända mig om, höja mina ben och armar och titta under armhålorna. Och de kom till och med in i munnen igen.
  Till exempel fick en kvinna i vit dräkt mig att sätta mitt huvud på en fyrkant och grävde in fingrarna i min haka. Sedan stoppade hon in fingrarna i munnen, utan handskar.
  Alice bröt sig loss och skrek igen:
  - Jag vet inte vad hon gjorde med de där fingrarna, det är inte sterilt, låt henne ta på sig handskar och stick sedan in den!
  Den unga kvinnan i vit rock bråkade inte. Hon satte medicinska handskar gjorda av tunt gummi på händerna och öppnade igen munnen. Och hon letade, uppenbarligen förväntade sig att hitta granater, och letade efter fyllningar i sina tänder.
  Tja, Alices tänder är alla vita, felfria, rena, inte en enda fläck, än mindre en fyllning.
  Därefter mättes hennes längd och vägdes på en våg. Tja, det är vanligt. Alice var ganska lång, en meter åttio, och vägde sjuttiotvå kilo. Sedan mätte de hennes armspann, längden på hennes fötter, handflatorna, armbågarna och volymen på hennes biceps, vader och hals. Och även storleken på huvudet och så vidare.
  Detta skadar naturligtvis inte, men det är förödmjukande, speciellt eftersom det finns många människor runt omkring, och några av dem är män.
  En kvinna i vit mantel kom med en elektrisk hårklippare i händerna. Alice blev blek. Det tycktes henne att de skulle ta henne och genast raka bort hennes underbara hår från hennes huvud. Men den unga och vackra kvinnan log och kurrade:
  - De rakar bara din fitta!
  Hon började ta bort de vita, lockiga hårstråna från Venus livmoder. Det var kittligt och till och med trevligt. Dessutom gjorde det fortfarande ont efter det grova sökandet och rivningen av mödomshinnan, och detta behagliga kittlande distraherade från lidandet och gnället i den unga livmodern.
  Därefter sprayade de henne med icke-smittsam vätska, och så fördes hon naken till nästa rum.
  Där rullade de först handflatorna i svart färg och lämnade alla fingrar och hela handflatan separat. Detta är i allmänhet normalt, och Alice såg det i filmerna.
  Men så smetade de svart färg på hennes bara fot. Och de gjorde också stavfel, först som helhet och sedan på varje finger individuellt. Först från vänstra flickans ben och sedan från höger. Men Alice hade aldrig sett något liknande i en film och blev förvånad. Det är dock inte smärtsamt, men det är förödmjukande, än en gång visar de att du är arresterad och att du inte är någon och ingenting alls.
  Fast när en roller med svart färg passerar över en bar sula kittlar det.
  Det är skamligt att hon är helt naken, och en man i uniform tar av henne. Men det finns kvinnor bredvid honom. Och de grinar.
  Alice är dock inte särskilt generad. Hon är väldigt vacker och kurvig. Och hon var oskuld eftersom hon ville sälja henne på auktion och få mycket pengar. Men för att göra detta var man först tvungen att bli vuxen. Och hon hade helt enkelt inte tid att göra det.
  Men hon är inte alls så mycket av en nunna. En ganska modern och utvecklad tjej.
  Men de började smeta in hennes läppar med en rulle med svart färg. Och det här är redan obehagligt. Färgen i sig har en bitter smak. Det är klart att hon kan lämna läppmärken på burken eller någon annanstans, men det är fortfarande äckligt.
  Så de tryckte hennes läppar mot ett vitt pappersark och gjorde detta avtryck.
  Sedan är det tandavgjutningarna. Tja, detta är i allmänhet förståeligt också. Hon måste bita av plasticinen och stå så här ett tag så att tandavtrycken blir tydliga.
  Alice trodde att det här var slutet, men de smorde också hennes öron, både höger och vänster, och skrev även ut dem på vitt papper.
  Och flickan var ganska smutsig. Hon ville mest av allt att det här skulle ta slut snabbt och att hon skulle tas med till duschen.
  Men detta visade sig inte vara tillräckligt. Den kvinnliga majoren noterade:
  "De är ofta nakna i fängelse, så vi tar avtryck från deras rumpor."
  Därefter började mannen köra en roller med svart färg över hennes skinkor.
  Och detta är väldigt skamligt, en representant för det starkare könet tar sitt ansikte för nära sina privata delar. Och hennes rulle skaver. Alices höfter är breda. Och flera gånger doppade mannen rullen i färg för att applicera den igen på flickans lyxiga charm.
  Sedan satt hon också på flera lakan, och avtryck av felfri hud togs separat från varje del av låren. Och det var så förödmjukande att vara i fullständig nakenhet.
  Men till slut tog även detta slut, även om det verkade dra ut på tiden.
  Sedan tog de henne till nästa kontor och gjorde en röntgenbild av hennes mage, armar och ben, även de naken. Det gör inte heller ont, men det är på något sätt äckligt, och du vill inte ta emot strålning.
  Hon fördes sedan till duschrummet. Dessutom ledde de henne naken så här, och hennes händer var handfängsel bakifrån. Och detta är också en annan förnedring. Alices bara fötter smisk. Och på vägen stötte jag först på en fånge, ganska ung, och hon började peka fingrar och dra snåla skämt - och sa hur fantastiskt de kommer att älska dig i fängelset.
  Och sedan den manlige fången, hans ögon vidgades och han slukade den nakna flickan med blicken, och hans byxor formligen buktade ut.
  Till slut nådde Alice duschen. Det var tomt inuti; bara två uniformerade vakter stod och såg henne tvätta sig. Och lyckligtvis var vattnet varmt, ja, staten var ännu inte så utarmad. Under bäckarna kände Alice nästan salighet i själen, men det var obehagligt att vakterna stirrade på henne så. Tja, de gav mig ytterligare en bit tvätttvål. Alice tvättade bort den svarta färgen. Och de blev rena.
  Trots allt besvär sträckte sig en av vakterna fortfarande in i hennes mun, och den andra kände på hennes bara bröst med sina behandsklädda tassar. Alice fick utstå ännu en förnedring utan att bråka.
  Vakterna torkade av henne, inte för torr, med en handduk som utfärdats av regeringen och tog ut henne ur duschen. Tydligen tog de mig till en punkt där statliga kläder utfärdades.
  Tydligen är det förbjudet för en fånge som misstänks för spionage att bära sitt.
  Och återigen förnedring och skratt från män och kvinnor.
  I regeringslokalen fick vi fortfarande stå i en rad av flera nakna kvinnor. De var unga och ganska vackra, många med tatueringar. Och de började också dra skämt om Alice. Speciellt med tanke på hennes rakade pubis och skönhet.
  Och en av de äldre fångarna började till och med känna på Alices bröst. Flickan fick handfängsel bakifrån, men hennes ben var fria. Och han trycker in sitt knä i hennes solar plexus. Hon kraschade.
  Polisen attackerade Alice. De slog henne en rad slag, nästan tills hon förlorade medvetandet. Och så drog de mig naken in i straffcellen.
  Flickan famlades fräckt när hon gick över. Och Alice upplevde återigen smärta och förnedring.
  Hon kastades naken och handfängsel bakifrån in i ett kallt, mörkt rum och dörrarna stängdes. Flickan befann sig naken, hjälplös och kedjad i mörkret. Och hon var väldigt dum, kall, rädd. Dessutom sprang det råttor i straffcellen och det luktade starkt avloppsvatten.
  Alice tog den och brast ut i gråt, men tårarna kan inte hjälpa hennes sorg. Och det insåg hon snabbt, särskilt efter att en råtta bet henne på hennes bara fot.
  Flickan krossade gärningsmannen med sina bara tår och sjöng av ilska och visade sin andestyrka:
  Det var en enkel flicka - krigaren Jeanne,
  Barfota och i trasor betade hon korna...
  Men Gud allsmäktig från en stor piedestal,
  Skickade en otalig svärm av presenter till den lilla skönheten!
  
  Och en enkel flicka blev en krigare,
  Det franska folket är i tapperhet, efter att ha förenat sig...
  Och frågade Storbritannien med ett bondeslag,
  Ett mäktigt team samlade sig runt henne!
  
  Krigaren, i raseri, svepte bort sina fiender med sitt svärd,
  För demonstrationer valde jag en väldigt modig look...
  Tja, hur mäktig Zhanna verkade för människor,
  Tro mig, de modigaste riddarnas blod kommer att koka i det!
  
  Här är hon, en modig tjej som slåss,
  Slå sönder de häftiga damasthorderna med ditt svärd,
  Och skönhetens röst ringer redan...
  Hon kan till och med kasta en tegelsten i ansiktet!
  
  Seger efter seger, det är redan i Paris,
  Och det verkar över Frankrike som stjärnan brinner av eld...
  Zhanna barfota flög högre än solen,
  Tjejernas långa dröm har gått i uppfyllelse!
  
  Men den ombytliga gudinnan är förmögenhet,
  Och den stora flickan ramlade in i någons nät...
  De piskar henne och kallar henne en dåre,
  Visst måste den modiga Jeanne dö på en gång?
  
  De drog upp Jeanne på hyllan och tände lågorna,
  Elden slickar hennes klackar, och kedjorna sitter på hennes händer...
  Men alldeles nyligen anförtrodde kungen henne fanan,
  Och de låste in alla skönheterna i stenväggar!
  
  Under tortyr gjorde flickan inte ett ljud,
  Även om de varma tången brände mitt nakna bröst...
  Den "heliga inkvisitionen" gav henne plåga,
  Men de kunde inte ens få ut ett stön från flickan!
  
  Sedan gjorde de upp en eld, och flickan var barfota,
  Och i trasor, alla slagen, leder bödeln till avrättning...
  Åh älskade Jeanne, jag saknar dig,
  Helvetets köttsliga kraft kastade dig in i Gehenna!
  
  Hon brinner, en skönhet, naken i en ljus låga,
  Men ett dyrbart rop, utan att någonsin yttra...
  För hennes odödliga död gav vi så mycket till fienden,
  Slåss med en vild fiende, och utan att förråda Jeanne!
  
  Och nu slåss flickan med nazisterna,
  Nästan naken, barfota, det var en stor frost...
  Nu är du Zhanna Russian, jag ser att du sliter av värmen,
  För hennes taggiga farfar frös hennes näsa!
  
  Men med en glad bön, en helig pionjär,
  Tro mig, vi kommer att återuppliva den här sjuka tjejen!
  Och med vår vågade sång, fastän helt barnslig,
  Tro mig, vi kommer genast föda en ny rörelse!
  
  Segern över fascisterna kommer, du vet det,
  Och Tyskland kommer att erövras, tro mig...
  Medan striden pågår och du sårar din kropp,
  Fascismen är så hård - det är ett mäktigt odjur!
  
  Men så kom en strålande vår, och allt smälte,
  Gräset börjar bli fluffigt och snart är det härliga maj...
  Du är modig i Berlin, då kommer du att gå vackert,
  Och hela den unga planeten kommer omedelbart att förvandlas till paradis!
  Därefter satte sig flickan på något sätt på järnbocksängen. Det är bra att det fortfarande är sommar, och även om det är kallt i straffcellen är det fortfarande acceptabelt. Vad händer där på vintern? Du kan helt enkelt förstöra din hälsa.
  Alice suckade tungt och försökte föreställa sig något för att distrahera sig själv.
  Till exempel Makarenko barnarbetskoloni. Och pojken Alyosha sändes dit. Bara för att hoppa över klasser. Och pojken gick in i omskolning vid tolv års ålder. Detta kan till och med sägas utan brottsregister. Han skickades av en kommission till den legendariska kolonin. Det är redan trettiotalet, folk verkar inte vara så fattiga trots allt. Därför blev pojken chockad.
  De rakade hans huvud som en fånge och tog fingeravtryck från hans armar och ben.
  Sedan, den allra första morgonen vid femtiden, när det fortfarande var mörkt, i april sparkade de ut mig på perrongen tillsammans med de andra pojkarna. Och barnen är nakna, bara iklädda trosor, barfota. Och det är iskallt. Bugglarna är också barfota i shorts, men åtminstone i skjortor och röda slipsar.
  Pojkarna står så här på linjen och börjar sedan göra övningar. Leshkas huvud gör ont, han vill sova, men han måste röra sig, annars får du en smäll på huvudet från de andra killarna.
  Och så varje dag. Maten är dålig, mest betesmark, det är mycket arbete, plus att plugga. Det finns ingen tid för underhållning. Pojkar går från frost till frost endast iklädda shorts och bar överkropp. Det här är sommaruniformen här. Från den första april till den åttonde november är alla skor förbjudna. Jo, de kan ge dig maximalt med bara halsar. Pojkarna är härdade, smala, tröga, och av konstant hårt arbete fylls deras muskler av tungt tuggande. Tja, i allmänhet finns det tillräckligt med mat för att växa och arbeta - rationer för barn beräknas vetenskapligt.
  De allra första dagarna var Leshkas bara sulor täckta med blåsor och skavsår, och varje steg var smärtsamt, men barns hud blir väldigt snabbt sträv och förhårdad. Och det blir bekvämt att gå barfota, och fötterna vänjer sig vid vårkylan och fryser inte längre. Och i Ukraina kommer våren snabbt, och det är redan varmt. Och när det blir varmt känner du dig till och med bekväm med att arbeta och marschera i shorts.
  Leshka fick sitt huvud rakat två gånger i veckan och badade en gång i veckan. Och innan de gick och la sig hällde de kallt vatten över det varje dag. Under de första dagarna var pojkens muskler, ovana vid hårt arbete, mycket ömma. Smärtan fanns överallt, inte ett blod eller en ven förblev orörd av smärta. Men pojken fortsatte att arbeta genom styrka, med viljestarka egenskaper.
  Sedan avtog smärtan. Och musklerna blev torra och framträdande, ådror och ådror dök upp på kroppen. Och Leshka var inte längre så trött. Och genast lade han sig på britsen i barnkasernen och somnade.
  Att kolonin var exemplarisk hade sina fördelar. Det förekom ingen tjuvars laglöshet, förödmjukande registrering och våldtäkt och utelämnanden. Allt var enligt bestämmelserna och detachementcheferna kämpade bara för sakens skull.
  Leshka har växt och blivit starkare under våren, sommaren och hösten. Och när vintern kom fick han statligt utfärdade skor och varmare kläder. Och han studerade redan mer och arbetade mindre. Och aktivisterna slog mig hårt för att jag fick dåliga betyg. Men Leshka, en kapabel pojke, blev snart en utmärkt student.
  Så är det tills våren kommer igen. Och igen plaskar pojkarna med sina bara fötter och shorts på den fortfarande osmälta snön och pölarna.
  Leshka ler, hans tänder är vita, så killarna borstar dem regelbundet med puder. Och pojkens kropp är muskulös, senig och frisk, även om den är mager med magra muskler. Så han är redan i någon sorts auktoritet i barnkolonin. Även om de naturligtvis jobbar mycket, sjunger de också mycket, och de barfota, marscherande pionjärerna sjunger sådana sånger:
  Vad vill pionjärpojken?
  När han alltid är barfota i kylan?
  Och sätta ett exempel för andra fighters,
  Pionjärtjejer klipper sina flätor!
  
  Stalin gav oss kommunismens tro,
  Att leda folket till toppen...
  Låt fascisterna regna napalm över oss,
  Vi har vunnit tidigare och gör det fortfarande!
  
  När det var en dödlig strid med Mamai,
  Vi kämpade modigt och försvarade Rus...
  Fosterlandet är med dig för alltid i mitt hjärta,
  Vi får se kommunism, det tror jag!
  
  Ivan Vasilev - ortodox tsar,
  Kazan erövrades från motståndarna,
  När allt kommer omkring, i moder jords vidd,
  Nej, soldaterna är starkare i anden än ryssarna!
  
  Och Peter den store är en krigare och en flinta,
  Ryssland byggde en mäktig flotta...
  En mycket härlig dag har kommit i striderna,
  När den store blev den store messias!
  
  Petersburg byggdes på ben,
  Men Rysslands huvudstad är strålande...
  Den stolta ryska flaggan vajar på havet,
  Och vi kommer att göra fäderneslandet lyckligare!
  
  Turken Suvorov hamrade av raseri,
  Och han var ett exempel på Svarta havet...
  Vi hade styrka nog med den otrogna,
  Fast ibland hände också sorg!
  
  Vladimir ledaren - öppnade vägen till kommunismen,
  Så att bonden, proletären blir lycklig...
  Och nu är fascismen på offensiven,
  Men låt oss sjunga fem tusen, modiga arior!
  
  Låt banderollen vara röd för alltid,
  Låt Ryssland blomstra i ära...
  Ljusa år kommer, tror jag,
  Planeten kommer att bli ett kommunismparadis!
  
  Tja, under tiden, pionjärpojken,
  Mäter snödrivor med bara fötter...
  Och Führern rusar med ett fanatiskt leende,
  Vårt Ryssland trampas under fötterna!
  
  Men jag tror att helig frid kommer,
  Det kommer att råda fred och lycka i hela Ryssland...
  Och vi kommer att fira en helig, stormig högtid,
  I rödfärgade Berlin!
  Leshka blev tretton år gammal i fängelse. Han är en pojke med ett kortklippt huvud, barfota, men redan längre till växten. Det finns mycket grönsaker och frukter i barnkolonin och Leshka utstrålar hälsa, nyser aldrig ens, trots att han bara går i shorts, som andra pojkar. Ibland blir de trakasserade, deras sängar genomsöks och de tvingas göra knäböj nakna. Dessutom görs detta av kvinnor i vita rockar, som om detta inte var ett barnfängelse, utan en medicinsk institution.
  Sedan springer pojkarna till jobbet igen. De matar tre gånger om dagen, vilket är normalt. Det finns också fisk, ganska ofta, och kött endast på helgdagar. Men killarna är mer eller mindre välmatade och friska. Och laget är bra, även om det finns tjuvar så finns det också rånare och andra kriminella. Men sedan lugnade de ner sig. Det är ingen dålig koloni, och faktiskt är barnen i grunden omskolade. De stannar här tills de är sexton år. Sedan kommer de antingen att överföra dig till äldre vuxna eller släppa dig. Oftare är det förresten efter behag.
  Leshka blev också lovad villkorlig frigivning och en återgång till sina föräldrar i en vanlig skola. Dessutom var han inte ens av en domstol i en barnarbetarkoloni.
  Och pojken, i den överhängande väntan på frihet, går tillsammans med andra pojkar med sina bara fötter och sjunger:
   Att vara en pionjär är en ära,
  Och det är mycket hetta i det här ordet...
  Även om pojken har otaliga problem,
  Han kommer att ställa Krauts till svars, tro mig!
  
  Pojken går barfota genom snödrivorna,
  Han springer utan att märka att snöstormen snurrar...
  Jag tog mig rakt igenom kylan,
  Och han krossar nazisterna käckt och kyligt!
  
  För en pionjär finns det inget ord för feg,
  Och det finns inget ord, han kommer aldrig att säga...
  Även om den fascistiska reptilen tillfogade ett bett,
  Låt oss fånga Krauts i en banal stöld!
  
  Vi kommer att göra fäderneslandet starkare för alla,
  Låt pionjärens vilja vara starkare...
  Och Führern förstördes av fiendens skurk,
  Och resten kommer att ha en lättare tid!
  
  Fascismen visade ett blodigt flin,
  Men våra ådror kommer att vara starkare än stål...
  När allt kommer omkring är ryssarnas vilja starkare än metall,
  Till den legendariske krigaren Stalins ära!
  
  Vi är pionjärer - Lenins söner,
  Pojken vill slåss mot riket...
  Vi är trogna kommunismens föreskrifter,
  För oss, alla företag - tro inte på det för mycket!
  
  Till vårt heliga fosterlands ära,
  Mycket unga soldater slåss...
  Jag är en pojke barfota i snödrivorna,
  Maskingevär skjuter mot mig som regn!
  
  Men pionjärerna glömde rädslan,
  Som om solen brinner i hjärtat...
  Och slog Hitler med en granat i kronan,
  Låt den hatade Kain få det!
  
  Till vårt heliga fosterlands ära,
  Både killar och tjejer slåss...
  Den gamla kvinnan kommer inte att krossa oss med en lie,
  Låt din röst vara väldigt tydlig!
  Så pojkarna marscherar i bara shorts och med bålen nakna, och här är barn från tio till femton år.
  Alice suckade tungt. Jag trodde att det var både bra och dåligt att vara barn på samma gång. Men det finns fortfarande mer bra - kroppen är ung, frisk, huvudet är lätt, och huvudsaken är att allt är framåt. Och det finns ingen rädsla för framtiden, eftersom det ser ljust och trevligt ut. Men det är väldigt dåligt för de gamla. Dessutom är inte alla lovade Paradiset. Och finns det ens ett sådant paradis? Tänk om ingenting eller något värre ligger framför oss.
  Alice kom ihåg ett TV-program när de grävde en tunnel långt under jorden. Och det verkade som att något ylade och vrålade där. Så de föreslog att det är möjligt att döda människors själar ylar så. Men det framgår inte av ett bra liv.
  Att tjuta kan dock bero på många orsaker.
  Alice bestämde sig för att ändra sina tankar och ämnet för tänkande.
  Här är till exempel den här versionen av historien:
  I mars 1943, i utbyte mot att programmet för utrotning av judar avbröts, utropade de allierade en vapenvila med Tredje riket och inledde förhandlingar. Rommels kår drogs tillbaka från Afrika och krigsfångar utbyttes. På grund av bombningarnas upphörande var Tysklands vapenproduktion större än i verkligheten. Och fler Panthers and Tigers producerades, liksom T-4-stridsvagnar i en moderniserad version.
  Men striden på Kursk-bukten började aldrig. Führern sköt återigen upp offensiven för att prova ännu tyngre stridsvagnar längst fram: Tiger 2, Lion och Mouse.
  Och den första augusti gick sovjetiska trupper till offensiv på Oryol-kanten och i riktning mot Belgorod och Kharkov. Striderna blev utdragna och hårda. På den södra flanken höll den starkare Mainstein-gruppen frontlinjen. Det fanns en kil på Oryol-avsatsen, men det gick inte att skära av den heller.
  Striderna visade styrkan hos Panther-stridsvagnen i försvaret. Och de drog på till senhösten. Den mer kraftfulla "Panther"-2 kom in i serien i september 1943, och ännu tidigare "Tiger"-2, "Mouse" och "Lion". Och det var väldigt coolt.
  Och så försökte nazisterna till motattack. Hårda och blodiga strider utspelade sig.
  Komsomol-flickorna kämpade med ilska och ära och visade oöverträffad heroism:
  Vi är Kristi Komsomol-krigare,
  Och Lenin och kamrat Stalin är med oss...
  Även om det finns ett oräkneligt antal fascister här,
  Men vår vilja är starkare än militärt stål!
  
  Vi tror säkert: vi vet att vi kommer att vinna,
  Vi kommer att höja vårt hemland över andra länder...
  Må det snart bli fred i kommunismen,
  Till Moder Heliga Rysslands ära!
  
  Även om det är svårt för Komsomol-medlemmar nu,
  Att vara naken i kylan...
  Men jag ska lyfta åran barfota,
  Och Hitler kommer att misslyckas i en dum pose!
  
  Vi är käcka riddare som alltid,
  Vi dödar faktiskt fascister med ett maskingevär...
  Allt annat är bara nonsens
  Tro mig, straff kommer till dem för deras synder!
  
  Varför kom motståndaren till fäderneslandet?
  Han gillar ryska slavar...
  Vad blir resultatet?
  Tjejerna klipper ner alla Krauts barfota!
  
  De är snygga tjejer, tro mig,
  För dem är det bara maskingeväret som är viktigast...
  Och snart kommer fascismens odjur in i kistan,
  Och vi kommer att bli starkare än alla fiender på en gång!
  
  Varför bråkar tjejen?
  Hon vill hitta en cool kille...
  Så att han inte ser äldre ut än tjugo,
  Och han lyckades skingra kenneln direkt!
  
  Och det är bra att gå barfota genom snödrivorna,
  Frosten svider behagligt flickans klackar...
  Krigaren kräver en sak,
  Må pojkens kyss vara den hetaste!
  
  Och jag tror att vi kommer att nå Berlin,
  Jesu namn lyser överallt...
  Vi kommer att krossa alla motståndare på en gång,
  Vi är tjejer halvnakna, barfota!
  
  Ingen kan stoppa oss
  Vad coola vi tjejer är...
  Och vi kommer att slå alla fascisterna hårt,
  De är redan ganska dåliga!
  
  Vi mejar ner och utrotar alla,
  Du kan inte få en tjej på knä...
  Och kommunisterna kommer att känna framgång,
  Stalin och den store Lenin är bakom oss!
  
  Flickans bröst är nu nakna,
  Men snöstormen blåser hårt...
  Ibland är det svårt att ens andas,
  Snödrivan blir smygande, ursinnigt vit!
  
  Shakers slog till och med fascister i pälsrockar,
  Och flickan går nästan naken...
  Vi behöver inga sorgliga tankar om detta,
  Hon är vacker - naken, barfota!
  
  Vi slaktar Komsomol-medlemmarna i Krauts på en gång,
  Och den vackra flickan skrattar...
  Führern får en knytnäve under ögat,
  Och solen skiner alltid över fäderneslandet!
  
  Vi är stora riddare överallt,
  Och vi tjänar Ryssland mycket troget...
  Låt oss öppna vägen till en omöjlig dröm -
  Även om kvinnorna grät av sorg!
  
  Vet att Stalin kommer att leda oss till seger,
  Låt oss befria Berlin, Paris och London...
  Låt kommunisterna hedras av alla,
  Och över universum finns en stolt sovjetisk flagga!
  I strid är tjejerna förstås riktigt örnar. De kastar granater med sina bara, mejslade fötter. Och de slåss som lejoninnor.
  Mirabela kämpade särskilt hårt.
  Hur deras ansikten var förvrängda, slitna med tydliga spår av degeneration. Fyra nazister föll, men den femte mannen lyckades smita och träffa den utmattade kadetten i tinningen med rumpan. Mirabela svimmade.
  Flickan vaknade på natten, hennes tinning värkte smärtsamt och hon själv var bunden vid ett träd. Mirabela sänkte blicken och var generad, hon var nästan naken, bara i trosor. Nazisterna satt bredvid elden och drack och skrattade avskyvärt. Huvudofficeren morrade tydligen på tyska:
  "Det är synd att mannen som var med den här kvinnan dog, han skulle ha torterats framför hennes ögon."
  En annan fascist muttrade:
  - Men golden-hair är med oss, det finns någon att ha kul med!
  Mirabela skrek:
  - Du ljuger, Nikolai lever!
  Officerare med blixtens emblem, som betecknade SS, reste sig upp som hårstrån på huvudet av den siste fegisen. Ytade:
  - Oj, titta, kungen har vaknat!
  - Vilken hora, hon vill redan ha tysk pepparrot!
  De två överstyrmännen gick fram till Mirabelle och frågade:
  - Du kan vårt heliga tyska språk!
  Flickan svarade stolt på tyska:
  - Jag kan det ryska språket väl, och ditt tal är en grodas kvakande och en åsnas bräkande. Det är till och med äckligt för mig att vanhelga mina läppar med det här babblet.
  Den yngre officeren drog fram en dolk och svängde den, men den högre officeren höll tillbaka honom:
  - Nej! Förstår du inte, den här ryssen vill bara provocera oss till mord. När allt kommer omkring, i det här fallet kommer hennes död att gå snabbt och enkelt. Och så kommer vi bokstavligen att ta isär henne, bit för bit, enligt alla regler för bödelns konst.
  Tyskarna började skrika:
  - Låt oss skynda, låt oss reda ut horan just nu!
  Den högre officeren, SS-major nickade:
  - Låt oss skrämma papegojan lite, men hon kommer inte att dö idag! Så många av de bästa ariska killarna dödades av kommissarien. Han kommer att dö långsamt och smärtsamt.
  En yngre officer, en SS-löjtnant, frågade:
  - Var ska vi börja?
  Majoren föreslog:
  - Braziers! Och med fett, som det ska vara med kotletter.
  Tyskarna fnissade och började peka med sina fingrar obscent:
  - Eller så kan hon också göra det!
  Majoren skakade negativt på huvudet:
  - Hon är en kvinna av lägre ras, för oss SS-elit är det här oanständigt.
  Löjtnanten gick fram till den bundna flickan och började smörja in hennes hälar med fett. Mirabela morrade:
  - Bort med händerna! Du är tysk kadaver!
  Löjtnanten log snett:
  - Nu kommer du inte att sjunga så! För nu, njut av beröringen av en sann arisk, på hovarna på ett djur som du.
  Mirabela upplevde en sällsynt och äcklig känsla av avsky till och med beröringen av en giftig kobra var inte så äcklig. Men det var bara början. De började bygga upp en liten eld under fötterna på den vackra flickan. Då insåg flickan plötsligt vad jävla fascisterna höll på med, och hon blev rädd. När allt kommer omkring orsakar eld fruktansvärd, fruktansvärd, outhärdlig smärta, även med de mildaste brännskadorna. Och de skulle helt klart steka hennes bara klackar. Mirabela började skaka, och majoren blottade sina tänder:
  - Nu skulle du berätta allt om du visste åtminstone något värdefullt. Bara vi kan ta reda på det från den minderåriga kadetten. Så du måste roa oss med dina skrik.
  Som svar tog Mirabela det och sjöng modigt:
  Jag är en krigare av vår moder Ryssland,
  En enkel tjej, alltid barfota...
  Ibland grät kråkorna avskyvärt,
  Men jag tror att drömmen kommer att gå i uppfyllelse!
  
  Jag gick med i Komsomol hungrig,
  Nästan naken pärla i kylan...
  Men jag ska kasta fascisten från hans piedestal,
  Ge Adolf hans långa näsa!
  
  Lita inte på Komsomol-tjejen,
  Kommer inte att kunna stävja universum...
  Och en klar röst hörs här,
  Vår armé har stigit till toppen av vårt fädernesland!
  
  För fosterlandet Stora Ryssland,
  Kämpa, snälla, pionjär utan rädsla...
  Även om du vet att fälten vattnas med blod,
  Men visa mig, du är ett exempel på tapperhet!
  
  För Komsomol-medlemmar är himlen lycka,
  Det är inga bekymmer för flickan...
  Allt kommer att vara i hennes stolta, härliga kraft,
  Och Führern kommer till abortens öde!
  
  Men tiden är hård - Hitler kommer,
  Han kan till och med besegra den hemska...
  Han kastar raketer lika generöst som bomber,
  Kan förvandla alla soldater till spel!
  
  Men tro mig, flickor känner inte till rädsla,
  Att kasta en granat med bara foten...
  Hon är naken - hennes skjorta är bränd,
  Slåss mot en omedveten hord!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список

Кожевенное мастерство | Сайт "Художники" | Доска об'явлений "Книги"