Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Galaktilised Terrorisid

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:
Школа кожевенного мастерства: сумки, ремни своими руками
 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Inimkonna ajaloo esimeseks galaktikatevaheliseks lennuks varastati rakett . Neli mutantset tüdrukut asuvad lahti harutama salapärast kuritegu. Kuid mida kauem uurimine kestab, seda rohkem on saladusi ja vähem vastuseid. Teel külastavad mutanttüdrukud erinevaid, kõige hämmastavamaid maailmu.

  GALAKTILISED TERRORISID
  MÄRKUS
  Inimkonna ajaloo esimeseks galaktikatevaheliseks lennuks varastati rakett . Neli mutantset tüdrukut asuvad lahti harutama salapärast kuritegu. Kuid mida kauem uurimine kestab, seda rohkem on saladusi ja vähem vastuseid. Teel külastavad mutanttüdrukud erinevaid, kõige hämmastavamaid maailmu.
  PROLOOG
  Kosmiline tulevik, inimkond on juba valdanud suurema osa galaktikast, hõivates asustamata planeete ja luues kaubandussuhteid intelligentsete maailmadega. Inimestele sellest üksi ei piisa. Ja nüüd valmistuvad nad lendama naabergalaktikasse. Kõige võimsam kosmoselaev, mille jõuallikaks on uusim termopreoonmootor, on kohe-kohe Kuu pealt startimas ning esimesed inimesed fantastiliselt kahesaja tuhande valgusaasta kaugusele viima ja tagasi.
  See on suurim sündmus, mis peaks inimkonna ajalukku minema kui mõistuse ja teaduse kolossaalne saavutus.
  Kuid sõna otseses mõttes stardi eelõhtul juhtus midagi uskumatut. Rakett tõusis hoolimata tugevast turvalisusest ootamatult ise õhku ja startis Kuu pinnalt. Ja ta tormas minema, suurendades kiirust. Ühelgi inimtähelaeval pole kunagi olnud mootorit, mis põhineb preoonide - ülielementaarosakeste, mis moodustavad kvarke - sulandumise protsessil. Ja keegi ei jõudnud sellele imelisele autole järele.
  Ta tormas, kogus kiirust ja kadus siis hetkega, justkui lahustuks vaakumis.
  Ja see mõjus nagu supernoova plahvatus.
  Samal ajal selgus, et keegi teine oli Kuu pangalt varastanud kümme tuhat tonni hüperkulda - kõige väärtuslikumat metalli, mille väärtus on triljoneid galaktilisi ühikuid. Ja ka sellest sai nii muserdav löök.
  Kuid usuti, et inimkond oli organiseeritud kuritegevuse juba ammu lõpetanud. Kuid nagu selgus, mitte täielikult.
  Kõik kosmosepolitsei jõud saadeti röövleid otsima.
  Kuid erilised lootused pandi legendaarsele neljale mutanttüdrukule. Väga ilusatel ja tugevatel sõdalastel oli palju võimeid, sealhulgas maagia. Samas kandsid nad üsna tavalisi naisenimesid. Pealegi alustasid nad kõik sellest
  E - Elizabeth, Ekaterina, Elena, Euphrosyne. Neli kuulsat mutantset kaunitari asusid uurima.
  Ja nii nad suundusid Kuu poole...
  Elizaveta on pikk, laiaõlgne, väga lihaseline lühikese seeliku ja T-särgiga tüdruk, siniste juustega. Kaunitari ülimalt vormitud lihased veeresid pallidena pargitud pronksnaha all. Ta on neliku mitteametlik juht, kuigi sisuliselt on siin kõik praktiliselt võrdsed.
  Ka Ekaterina kasvas üles, laiaõlgne ja väga lihaseline tüdruk, samuti seelikus ja T-särgis, kollaste juustega nagu kevadine võilill. Ja see ei jää lihase poolest esimesele alla.
  Elena on kolossaalse jõu ja vaskpunaste juustega tüdruk. Neist neljast kõige temperamentsem ja rikutuim ning ka silmapaistvate ja võimsate lihastega. Talle meeldib halvasti käituda ning ta tegutseb sageli omal vastutusel ja riskil.
  Ja loomulikult on Efrosinya tüdruk, kelle juuksed on valged nagu lumi ja nagu kõik teisedki seelikus ja T-särgis, kuid maksimaalselt arenenud lihastega.
  Kõigil neljal tüdrukul on ka väga osavad, väledad ja visad jalad. Ja nad on valmis näitama oma kõrgeimat vigurlendu.
  Eriti siin maailmas, kus inimesed pole sõdade, kuritegevuse ja muude probleemidega harjunud.
  . PEATÜKK nr 1.
  Elizabeth viskas parema jala paljaste varvastega terava pistoda. See lendas üle ja läbistas sihtmärgi kohal hõljuva tüütu putuka. See lõigati täpselt pooleks ja pistoda torkas täpselt numbriga seitse.
  Catherine säutsus:
  - Armas!
  Elena norskas põlglikult:
  - Pistoda, see on hea, aga jõuvälja ja tapva hüperlaseri vastu on see nagu lapse paugutine.
  Euphrosyne ütles:
  - laserkiired, laserkiired,
  Parem võitleja vait, õnneks leia võtmed!
  Elizabeth vaidles vastu:
  - Võib ette tulla olukordi, kus füüsiline jõud ja võitlusoskused otsustavad kõik. Nii et ärge lõdvestage, tüdrukud!
  Kosmoselaev maandus Kuule Kuu kosmodroomis. Kunagine elutu kraatritega planeet on asustatud ja muutunud õitsvaks metropoliks. Pinnale laiusid tohutud kaunid erineva kujuga hooned.
  Kiirteed voolasid läbi tänavate. Kuid enamik inimesi eelistas reisida lennukiga. Kunstlik gravitatsioon ja jõuväljad hoidsid atmosfääri. Ja taevas oli isegi päeval täpiline heledate tähtedega. Mis lõi ainulaadse kuumaastiku.
  Kosmilises inimimpeeriumis valitses peaaegu täielik idüll. Kõik inimesed olid igavesti noored ja ilusad. Tüdrukuid oli mitu korda rohkem kui poisse.
  Habemega mees on muutunud väga haruldaseks. Ja tegelikult muutusid naised tugevamaks sooks, kes valitsesid impeeriumi.
  Pealegi polnud sõjast veel haisugi. Kuul on nii palju imelisi asju. Näiteks kolmekorruselise maja suurused tohutud teemandid on lihtsalt ime, rõõm. Ja kolossaalses suuruses purskkaevud, mis on kaetud lehtkulla, hõbeda, plaatinaga ja mis eriti väärtuslik, valmistatud kõige õhemast hüperkullakihist.
  Viimane on palju heledam ja ilusam ning sädeleb kolmel päikesel kõigis vikerkaarevärvides - seda ei saa võrrelda tavalise kullaga.
  Ja joad ulatuvad kuni kilomeetri kõrgusele ning on varustatud erinevate taustvalgustuste ja toonidega. Ja kui hämmastav see kõik on.
  Mõned kujud on tulnukate kujuga, näiteks baklažaani, kaheksajala ja liblika segu. Või siis teo, ninasarviku ja kotka ristand.
  Samuti on seal alasti lihaseliste tüdrukute ja poiste kujud. Ja see näeb ka ilus välja.
  Kuust on saanud imeline koht. Ja rahulik ja samas rõõmsameelne. Ja kui palju erinevaid meelelahutuslikke, peaaegu tasuta atraktsioone on!
  Tööpuudust Maal tehniliselt ei ole, kuid valdav enamus inimesi saab sellise töö eest palka nagu kord kuus nuppu vajutada. Igal pool on robotid, palju elektroonikat.
  Ja üleüldine kaubaküllus on ja läbi Hüperneti saab isegi ilma probleemideta tasuta süüa. Pealegi mitte ainult kuidas, vaid toit restoranist, kus on miljoneid erinevaid roogasid.
  Muu kaup maksab sente ja läheb pidevalt odavamaks. Isegi sellised iidsed, pooleldi unustatud mündid on juba ilmunud, nagu peni - pool senti, polushka - veerand penni.
  Tüdrukud lendasid kosmoselaeva kõhust välja ja lendasid üle Kuu pinna.
  Tavaliselt eelistasid kõik reisida lennukiga. Nanobotite abil saab lennata. Ja see on tõeline edasiminek. Inimesed kõndisid tänavatel harva, kas ainult lapsed või haruldased turistid teistest maailmadest.
  Ja isegi kui nad õhku ei tõusnud, oli see pigem hirmust inimestega kokku sattuda.
  Tüdrukuid lendas palju. Kui imeline see on, kui tüdrukuid on nii palju ja ilusaid poisse on harvem.
  Muinasjutuline õiglase soo domineerimise maailm. Imikud kasvatatakse inkubaatorites, et naistel ei oleks kõht moonutatud. Mis muudab maailma veelgi muinasjutuliselt ilusamaks.
  Ja kõige kallimate ja peenemate parfüümide lõhn on õhus. Ümberringi on nii toredad tüdrukud. Ja figuur ja kehad ja reljeefsed lihased.
  Kuid isegi nende taustal paistavad need neli silma. Esiteks on nende lihased suuremad ja teravamalt välja joonistatud ning sõna otseses mõttes punnis. Ja tüdrukud ise on teistest pikemad ja laiade õlgadega.
  Muide, kui inimeste seas on mehi vähe, siis robotite, sealhulgas bioloogiliste seas, on neid umbes viiskümmend kuni viiskümmend. Meessoost robotid on aga enamasti sama noored ja ilusad. Naised on ka veidi harjumatud habemega ja karvaste isaste armastajad.
  Robotid maksavad sente ja neid saab rentida. Mõned neist pakuvad kaupa. Siiski ostavad kahtlast õlle ainult turistid. Enamik inimesi tellib kõike hüperneti kaudu. See on odavam ja valikus on igale maitsele.
  Paljud tüdrukud poosid end sõna otseses mõttes hinnaliste ehetega üles.
  Üks neist lendas nelja juurde ja kilkas:
  - Ma nägin sind kuskil!
  Elizabeth noogutas:
  - Oleme mutantide E-4 meeskond!
  Tüdruk siristas:
  - Vau, vesi põleb!
  Elena pomises:
  - Kuult kaaperdati galaktikatevaheline kosmoselaev, mida selle kohta on teada?
  Tüdruk keerutas ringi, välgutas vääriskive ja vastas pärlhambaid paljastades:
  - Kõik räägivad sellest! Ja hüperkuld varastati ka ära. Mis, kas sa püüad kurjategijaid kinni?
  Catherine laulis:
  - Keegi ei saa meie eest varjuda,
  Me püüame isegi neutriinosid kinni...
  Toome vaia sulle kurku,
  Ja ärgem kiirustagem mööda!
  Elizabeth noogutas ja vabastas sõrmedega sädeme, mis lendas ja muutus lumivalgeks tuviks, mis lehvitas tiibu.
  Siniste juustega tüdruk märkis:
  - Kes iganes kurjategija on, me peame ta leidma!
  Nende juurde lendasid noormees ja kaks tüdrukut. Kõigil kolmel olid seljas vääriskividest ehted.
  Noormees ütles rõõmuga:
  - Kui terve sa oled, nagu parimad pühvlid!
  Elena haaras varvastega mehe ninast ja pigistas nii kõvasti, et too karjus.
  Punajuukseline viks märkis:
  - Oleme tugevamad kui ükski pühvlid!
  Euphrosyne noogutas nõustuvalt:
  - Mehed on tänapäeval väiksemad! Ja me mäletame aega ...
  Tüdruk küsis üllatunult:
  - Kas sa oled tõesti rohkem kui tuhat aastat vana?
  Elizabeth naeris ja vastas:
  - Oleme nii vanad, et keegi ei usu, et see on võimalik. Aga me võitlesime Teises maailmasõjas. Tõsi, siis olime tavalised tüdrukud. Ja neist said veidi hiljem mutandid. Ja mida me pole näinud!
  Tüdruk siristas:
  - See tähendab, et olete juba rohkem kui kaks tuhat aastat vana! See on tõesti lahe!
  Noormees pomises hirmunult:
  - Vau, nad on nii vanad! See on kohutav!
  Elena klõpsutas paljaid varbaid ja tema paljast kannast lendas välja tulepulsar. Ta lõi jultunud mehele otsaesist. Ta, saanud purustava löögi, lendas alla nagu allatulistatud võitleja, jättes endast maha lillaka suitsusamba.
  Ja noormees oleks peaaegu surnud, kuid paar robotit jõudsid jõuvälja püsti panna.
  Elena säutsus:
  - Üllatus, üllatus,
  Elagu üllatus!
  Elizabeth naeratas ja vastas:
  - Jah, siin pole üllatust! Kogu teie käitumine on väga etteaimatav.
  Elena pahvatas:
  - Mind karistatakse oma jultumuse eest! Noh, kas me oleme vanaprouad?
  Euphrosyne säutsus:
  - Oleme igavesti noored!
  Catherine kilkas:
  - Kõik vastased värisevad,
  Hüperplasma üle ääre...
  Kui naised kaklevad
  Parem mitte tülitseda!
  Elizabeth haukus:
  - Kõik, kes on meie vastu, on õnnetud olendid. Tõelised mutandid ootavad neid!
  Ja kogu nelik laulis kooris:
  Tähelaevadel kihutame üle lainete,
  Kvargid vahutavad eetri keeristes...
  Mida ma oma planeedile edasi annan,
  Maailma lõputu ruumi lastele!
  Tüdrukute juurde lendasid mitu robotit ja küsisid väga viisakalt:
  - Ära tapa ega sandista kedagi. Te olete hea teenijad.
  Elena laulis vastuseks oma punaseid juukseid raputades:
  - Headuse inglid, kaks valget tiiba,
  Kaks valget tiiba üle maailma!
  Catherine raputas oma kuldseid juukseid, pomisedes:
  - Või äkki üle universumi!
  Tüdrukud naersid. Nad olid hämmastavad kaunitarid ja väga vaimukad. Ükski armee ei suuda sellistele tüdrukutele vastu seista.
  Sõdalased lendasid edasi. Peaasi on vaadata üle kosmodroomi koht, kust tähelaev kaaperdati. Tõsi, arvestades inimeste hoolimatust, polnud see üllatav.
  Punane Elena märkis:
  - Nad võivad siin varastada kogu Kuu. See ei üllataks mind üldse.
  Blond Euphrosyne säutsus:
  - Ma suudan oma osava käega,
  Jõua taevast Kuule...
  Ma teen mutimäest elevandi,
  Ja ma ei pilguta silmagi!
  Ja tüdrukud ainult naeravad ja naeravad. Kuigi nende naer oli põhjuseta ja rumaluse märgiga.
  Ja siin on kosmodroom, kust galaktikatevaheline rakett pidi startima.
  Ta oli väga ilus vaadata. Selle ümber on terve purskkaevude kaskaad. Lisaks purskkaevud väga viimistletud kujudega. Ja lilled kasvavad väga heledaks - terve vankri suuruseks.
  Catherine laulis naeratades:
  - Kõik sädeleb nagu välk,
  Palju ebavajalikku ilu...
  Aga ütle mulle, kuninganna,
  Kas olete kella vahetanud?
  Kosmodroom oli kaetud kullaga ja see andis sellele mitte päris tõelise välimuse. Üldiselt armastati Kuul nii kulda kui hüperkulda. Päris keskel, kus asus galaktikatevaheline rakett, oli ka peegelpind. Väga sile ja sädelev.
  Mis puutub turvalisusesse, siis need olid robotid. Mõned neist nägid välja nagu suured laserrelvadega kajakad. Ja nad keerlesid.
  Elizabeth märkis:
  - Siin on palju pompoossust ja otsest kaost.
  Catherine kilkas:
  - Lõppude lõpuks on meie südames ainult üks kodumaa,
  Laieneb paljudele galaktikatele...
  Olgu mu riik kuulus sajandeid,
  Nad unistasid temast maailmas ringi rännates!
  Elena säutsus:
  - Sõime vähe, aga laulsime palju!
  Tüdrukud näitasid peopesadel passe ja sisenesid kosmodroomi territooriumile. Siin seisis veel mitu tähelaeva. Need olid erksavärvilised ja nägid välja nagu ilusad kalad. Need valati mitmesuguste vääriskivide ja metallidega.
  Euphrosyne susises:
  - Ja kuidas neil õnnestus rakett kaaperdada, kui ümberringi on nii palju inimesi?
  Nende juurde lendas neli laigulistes ülikondades ja õlapaeltega tüdrukut. Neil olid jalas saapad, mis rääkisid avalikust teenistusest.
  Üks neist koloneli mundris kakutas:
  - Tere, meeskond neli E. Ma näen, et olete valmis juurdlust läbi viima ja kurjategijad puhta vesiniku juurde viima.
  Elizabeth märkis muigega:
  - Me vajame vihjeid. Täpsemalt, kas galaktikatevahelise tähelaeva kaaperdamisest on salvestatud video?
  Tüdrukpolkovnik vastas ohates:
  - Kahjuks pole videosalvestist säilinud. Kummalisel kombel mõjutasid hüperviirused kõiki juhtimissüsteeme ja turvaroboteid. Ja see osutus äärmiselt ohtlikuks. Nad keelasid kõik süsteemid.
  Elena vilistas:
  - Vau! See on kvasaar!
  Euphrosyne parandatud:
  - Pigem isegi pulsarivastane!
  Tüdrukpolkovnik noogutas süütu naeratusega:
  - Olukord oli muidugi selline ummikseisus. Oleme juba uurimise läbi viinud. Vaid üksikud tüdrukud ja poisid said oma nutitelefonis märkmeid teha. Ja see oli kuidagi ebamäärane. Ja nanobotid said viga!
  Elizabeth märkis pahatahtliku naeratusega:
  - See on selge! Siin tegutseb mingi organisatsioon. Ja organisatsioon on võimas.
  Elena avaldas oma versiooni:
  - Aga tulnukate luureteenistused? Kas nemadki võisid olla sellega seotud?
  Tüdruk kolonel noogutas:
  - Me ei välista ka seda. Kuid meie galaktikas pole ühtegi tulnukat jõudu, mis oleks tehnoloogiliselt inimestest parem. Ütlen isegi, et pealegi ei tule ükski tulnukate tsivilisatsioon tehnoloogia poolest inimesele ligilähedalegi.
  Catherine säutsus:
  - Inimkonnal on raudtehnoloogia,
  Kindlasti vajalik ja väga kasulik...
  Kuid paljajalu tüdrukud armastavad poksimist,
  Lõppude lõpuks jätkuvad suured vabastamised lahingus!
  Euphrosyne lõpetas laulmise:
  Usun, et inimesed ei jäta muinasjutuga hüvasti,
  Ja nad jäävad tõelisteks sõpradeks igavesti!
  Naispolkovnik lülitas hologrammi sisse. Ilmus pilt Kuu kohal lendava galaktikatevahelise kosmoselaeva siluettist. Siis kadus ta justkui võluväel täiesti.
  Elizabeth naeratas, kuid ta safiirsilmad olid kurvad ja ta hääl kõlas hõbedaselt:
  - Vaakum, muidugi! Ilmselt on meil tegemist tehnoloogiatega, mis on paremad kui Maal. Kes võiks seda korraldada?
  Elena soovitas:
  - Mõni arenenud tsivilisatsioon naabergalaktikast. Kõik ei taha oma konkurente intelligentsuse poolest näha!
  Catherine vilistas:
  - Kui see on nii, siis tuleb meid ennast transportida naabergalaktikasse. See on väga huvitav, kuid küsimus on selles, kuidas me selle saavutame?
  Euphrosyne soovitas:
  - Teeme oma raketi termopreoni fusiooni abil, lihtsalt mitte nii suur, saame lennata suurel kiirusel.
  Tüdruk kolonel noogutas:
  - Ma vaatasin multikaid teie nelja kohta. Teie osalusel on isegi mänge. Ütle mulle, kas sa oled vähemalt korra elus kartnud?
  Elizabeth vastas ausalt:
  - Seda juhtus rohkem kui üks kord! Eelkõige õnnestus mul olla fašistlikus vangistuses ja see pole lihtsalt hirm, vaid võib-olla isegi rohkem!
  Elena ütles uhkelt:
  - Ja veetsin aega ka Stalini laagrites, eriti alaealiste koloonias. Ja uurijad hirmutasid ja peksid mind. Ta mitte ainult ei võitlenud, vaid ka trampis tsooni. Nii et siin olen ma kõige arenenum!
  Catherine vaidles vastu:
  - Ka mina olin lastekoloonias ja tsoonis ning kui Elenal olid vanemad, siis olin üldiselt lastekodu! Seega pole teada, kumb meist on lahedam.
  Euphrosyne itsitas ja märkis:
  - Aga ma olen teist vanim. Ja tal õnnestus kodusõjas võidelda. Ja see on mõnes mõttes isegi lahedam kui Suur Isamaasõda. Seal võitlesid vähemalt erinevad riigid ja rahvad. Kodusõja ajal: vend läks venna vastu, isa poja vastu. Ja see on veelgi hullem.
  Tüdruk kolonel küsis:
  - Miks teil on mitteametlik juht, Elizabeth?
  Elena vastas ausalt:
  "Ta mõistab tehnoloogiat paremini kui me kõik." Kuid kahe tuhande aasta jooksul oleme kõik palju õppinud. Kuid ta on selles küsimuses endiselt geenius.
  Euphrosyne laulis:
  - Me kõik õppisime natuke, midagi ja kuidagi.
  Mutanttüdrukud vaatasid hoolega ringi. Ja nad valgustasid robotvalvureid oma silmaga. Tüdrukud nägid isegi gammaulatuses. Aga nägime, et üldiselt olid robotid heas töökorras, üsna mobiilsed ja kaasaegsed. Eelkõige kiirendati protsessoreid unter-fotonite abil, millel oli tavapäraste footonitega võrreldes mitmeid eeliseid tõhususe ja tootlikkuse osas.
  Elizabeth märkis aga:
  - Ultrafotoonprotsessor oleks palju tõhusam ja kiirem!
  Tüdruk kolonel küsis:
  - Mida, kas sa saad midagi sellist teha?
  Tüdruk naeris ja vastas:
  - Kõik võimatu on universumis võimalik, mitte ainult muutumatu unistusega elamine!
  Elena kilkas:
  - Meie leiutaja vahetab end nikli vastu. Laulame paremini!
  Catherine norskas põlglikult:
  - Me laulame, kui kurjategijad kinni saame!
  Euphrosyne märkis vaimukalt:
  - Õpeta mind laulma, õpeta mind laulma,
  Ja karu võtab sul kõrist!
  Elizabeth märkis:
  - Ma näen midagi. Paar robotit kandsid arvutiviirusi. Ja äärmiselt aktiivne.
  Tüdruk kolonel küsis:
  - Ja mida see tähendab?
  Elizabeth sosistas:
  - See ei pruugi olla ainus rünnak. Ja see, et kurjategija teab inimtehnoloogiast palju.
  Ekaterina märkis:
  - Aga see teeb meie töö lihtsamaks. Täpsemalt röövijate otsimine.
  Elena naeratas:
  - Kas arvate, et need pole külalised naabergalaktikast? Ja jalutaksin väga hea meelega.
  Euphrosyne laulis:
  galaktika, galaktika, galaktika,
  See kõik on matemaatika,
  Ja romantika saab olema suurepärane!
  Elizabeth pomises:
  - On liiga vara järeldusi teha!
  Naiskolonel võttis ja andis meeskonnale üle väikese tüki hüperkulda. See sädeles kõigis vikerkaarevärvides. Metall, millel pole ilu poolest võrdset.
  Ja naeratades ütles ta:
  - Hüperkuldil on oma energia ja nii suurt väärismetalli akumulatsiooni ei saa jätta ultragradaritega tuvastamata. Ma arvan, et see aitab teid inimröövlite leidmisel.
  Elizabeth küsis:
  - Mis, ruumi skaneerimine ei andnud midagi?
  Tüdruk kolonel vastas vastumeelselt:
  - Ei, veel mitte midagi!
  Elena märkis muigega:
  - See on kuidagi imelik. Oleksime pidanud vähemalt midagi avastama! Hüperkuld on ju selline metall... Sellel on eriline tehnomaagia.
  Üks naisohvitseridest märkis:
  - Röövijad on tehnoloogiliselt nii arenenud, et ausalt öeldes kardan neid veidi. Mis siis, kui nad löövad uuesti planeedile Maa ja üritavad üldiselt inimkonda hävitada!?
  Euphrosyne märkis ohates:
  - Mehelik printsiip on inimkonnast kadumas. Isased lõpetavad paljunemise ja olemasolevaid ei saa enam üldse meesteks nimetada. Nad on infantiilsed, nagu lapsed.
  Elena noogutas ja urises:
  - Varem või hiljem viib see inimkonna surmani! Sellegipoolest, tüdrukud, see on imeline, kuid juhtiv, võitlev jõud oli ikkagi mees!
  Tüdruk kolonel raputas pead:
  - Iidsetel aegadel peksid mehed tüdrukuid, mõnitasid neid ja olid lihtsalt sadistid. Ja nüüd on täielik harmoonia loodud. Ja kas sulle endale ei meeldi!?
  Elizabeth vastas:
  - Meie noorus möödus muul ajal. Esimesed sada eluaastat andsid teistsuguse ettekujutuse sellest, millised peaksid olema mehed! Ja võib-olla ma tundun vanamoodne, aga emane ei vaja nõrka ja nõrga tahtega isast!
  Elena laulis tuliselt:
  - Ma ei ütle kellelegi,
  Et ma armastan robotit
  Ma armastan robotit!
  Ja ma uputan mehe elusalt ära!
  Jah, tõepoolest, selline esitus oli naljakas.
  Elizabeth ja tema meeskond jätkasid aga kosmodroomi uurimist. Esiteks, olenemata sellest, kes olid röövijad, pidid nad endast jälgi jätma. Ja tüdrukud vaatasid ruumi mustri järgi. Ja nad püüdsid tunnetada jõujoonte pinget.
  Elena hakkas aga kohatult laulma:
  Olen geniaalne detektiiv
  Ma ei vaja abi...
  Ma leian isegi vistriku
  Elevandi kehal!
  Väledam kui makaak
  Kõvam kui härg...
  Ja haistmismeel on nagu koeral,
  Ja silm on nagu kotkal!
  Elizabeth märkis:
  - Meiega võrreldes on kotkas peaaegu pime ja koer... Siin on midagi. Röövijad ei jätnud praktiliselt jälgi, kuid õhk lõhnab lapsepõlve järele!
  Catherine noogutas:
  - Võib olla! Kuid lapsed ei saa midagi sellist teha. Tõenäoliselt on tegemist väga arenenud tulnukatega. Raske uskuda, et nii tehnoloogiliselt arenenud ja salajane organisatsioon võiks inimeste seas eksisteerida.
  Elizabeth vaidles vastu:
  - Selline organisatsioon oli juba olemas ja me võitlesime selle vastu. Mäletate "Spectre"?
  Jelena naeris ja märkis:
  - Need on need, kes varastasid termokvarkpomme? Ja nad tahtsid kõrgeima koordinaatori õhku lasta? Jah, see oli huvitav!
  Euphrosyne märkis:
  "Ja minu jaoks isiklikult oli kõige huvitavam see, kui õppisin selle sõja ajal sakslaste pihta paljaste jalgadega granaate loopima. Ja see lihtsalt šokeeris mehi!
  Elizabeth noogutas nõustuvalt:
  - Jah, jalaga saab visata palju kaugemale ja täpsemalt kui käega! See on väga tugev ja pikk lihas. Mida, kas sa saaksid seda teha isegi enne mutatsiooni?
  Euphrosyne noogutas:
  - Ma proovisin seda! Üldiselt võitlesime alguses erinevalt. Ja siis saime tankis kokku. Mõnda aega olime üksainus meeskond, kuni olime jälle laiali.
  Tüdruk kolonel küsis:
  - Palun rääkige meile üksikasjalikumalt, kuidas te võitlesite? See on nii huvitav!
  Elena pomises:
  - Vaadata filmi! Seal näidatakse seda kõike värvikalt ja meie osavõtul.
  Efrosinya märkis:
  - Pean ütlema, et meie maailm on nii rahulik ja selles pannakse toime nii vähe tõsiseid kuritegusid, et meie vägiteod filmides ja virtuaalmängudes on miljon korda suuremad kui tegelikkuses! Oleme ikoonilised, meist on saanud nagu multifilmid, nagu ninjakilpkonnad!
  Elena itsitas ja märkis:
  - Jah, meist rääkivas filmis. Ja ometi ei tunne kõik neid tänavatel ära.
  Tüdruk kolonel vastas:
  - Miljardist inimesest ainult üks tegeleb tõsise tööga. Ja nii, pidev meelelahutus ja nauding ning tõeliste meeste peaaegu täielik puudumine. Tüdrukud lähevad jõudeolekust hulluks.
  Catherine laulis:
  - Tüdrukud, tüdrukud,
  Rahutu saatus...
  Aga miks, et olla tugevam,
  Vajame vaeva!
  Elizabeth märkis:
  - See on alles suure mängu algus. Üks asi, millest ma aru ei saa, on see, kust tuleb lapsepõlve lõhn? Äkki tegelikult on need mingid imelapsed?
  Euphrosyne soovitas:
  - Mis siis, kui nad kasutaksid ajamasinat!?
  Elizabeth ütles mitte liiga enesekindlalt:
  - Ajas rändamine on loodusseadustega keelatud!
  Ekaterina märkis:
  - Aga ka varastada raketti päevavalges, jätmata jälgi, vastupidiselt kõigile loodusseadustele. Veelgi enam, paljud teadlased uskusid, et preoonide sulandumise protsessi on võimatu põhjustada. Kuid faktid räägivad, et on olemas ka bipreonid ja võib-olla ootab meid ees veel palju avastusi.
  Elena laulis mõnuga;
  Oh, kui palju imelisi avastusi oleme teinud,
  Toob äkitselt valgustumise hetke...
  Ja kogemus, raskete vigade poeg,
  Ja geenius on paradokside sõber!
  . PEATÜKK nr 2.
  Tüdrukud jätkasid uurimist. Nende juurde lendas veel mitu politseivormis kaunitari ja üks noormees. Tõsi, tal oli noor, õrn nägu, ilma ühegi karvata, ja teda ei erinenud praktiliselt tüdrukutest, eriti oma pikkade blondide juustega. Inimesed isased on oma mehelikkuse täielikult kaotanud. Kuna nad ei tahtnud habet ajada, muutusid nad välimuselt teismeliste moodi ja hingelt infantiilseks. Kui aga tähelepanelikult vaadata, siis on ka joonisel erinevus. Poisid on üsna hea kehaehitusega ja lihaselised - ka nägusad.
  Kaks korda mõtlemata tellis Elizabeth lõunasöögi. Ja Hüpernetis saab tasuta süüa, tellides sealt bioplasmatoitu. Mis on väga maitsev, tervislik ja kaloririkas. Ja ta nägi ka väga ilus välja.
  Mutanttüdrukud istusid laudade taha. Söögiriistad olid läikivat kulda, mis viidi läbi ultramaatriksi kanalite koos toiduga.
  Elizabeth märkis, võttes kahvlit sõrmedega ja torgates selle värske kaktuse diplodokuse liha viilu:
  - See on nii tore, kui toit on tasuta!
  Tüdruk kolonel märkis:
  - Mitte kõik. Mõned toidud, eriti need, mis on valmistatud looduslikest, haruldastest lihast, müüakse raha eest.
  Elena itsitas ja märkis:
  - Eriti looduslik draakoniveri Amburi tähtkujust! Sellel on tugev joovastav toime. Ja see lööb aju!
  Catherine säutsus:
  - Isamaa ei usu pisaraid,
  Anname kurjale draakonile hoobi!
  Elizabeth märkis:
  - Kuigi Sherlock Holmes ütles, et ei tasu püstitada hüpoteesi kuriteo konkreetse teostuse kohta, ei ole veel piisavalt fakte. Seega hakkab uurija antud juhul fakte oma hüpoteesiga kohandama. Aga sellegipoolest, ehk saame veel mõned mõtted avaldada?
  Euphrosyne kehitas õlgu ja ütles:
  - Esmapilgul tundub, et tegemist on tsivilisatsiooniga, mis oma arengus ületab maise, täpsemalt inimliku. Kuid see võib olla lihtsalt vale jälg.
  Tüdruk kolonel märkis:
  - Maa omast parem tsivilisatsioon võib oma tehnoloogilise eelise poolest olla kohutav vastane. Õudne on sellele isegi mõelda!
  Noor ohvitser kilkas:
  - Meie asjad on mustad!
  Elizabeth vastas ohates:
  - Igal juhul peame kõiki röövimise videoid hoolikamalt uurima. Ja skannida ka Hyperneti pilve. Ja see on ka väga raske ja realistlik otsus. Kuid seal võib olla raketivaraste jälgi.
  Elena küsis:
  - Kas sa arvad, et inimesed tegid seda siiski?
  Elizabeth noogutas:
  - Tõenäoliselt, inimesed!
  Ja ma arvasin, et kõiki maiseid inimesi ei saa inimesteks nimetada. Näiteks ühe umbes kolmeteistkümneaastase poisi kandasid põletasid politsei tolle ammuse Teise maailmasõja ajal tõrvikuga. Ja siis panid nad lapse paljale rinnale ka viieharulise tähekujulise kuuma rauatüki.
  Tegelikult päästsid nad poisi. Kuid tähekujuline põletus rinnus jäi alles. Samuti õnnestus neil kuumade tangidega murda mitu tema paljast varvast. Aga õnneks kasvasid nad kokku. Aga kui valus see oli!
  Kuid see pole kaugeltki ainus juhtum.
  Üks umbes neljateistaastane tüdruk aeti külmast paljajalu. Ja siis panevad nad paljad kontsad kuumale pliidile.
  Elena tellis vahepeal Hyperneti peale imelist suppi teemantkoorega kilpkonnalt ning ananassi, kapsa, virsiku ja šokolaadisõõriku hübriidi - mis on väga maitsev.
  Punane mutantne tüdruk laulis:
  - Kõigepealt vaatame toidule silma,
  Ja siis sööme suure isuga ära!
  Ekaterina märkis:
  - Nii et ma mõtlen, võib-olla varastasid kosmoselaeva robotid?
  Elizabeth küsis:
  - Miks robotid?
  Kollaste juustega tüdruk laulis:
  Kui inimene on maas,
  Kui inimene on jõudnud oma nööri otsa,
  Taas metslaseks muutunud
  Uus Bossi robot on ilmunud!
  Euphrosyne noogutas:
  - Meiesuguste meestega on ime, et robotid on võimu haaranud!
  Noormees kilkas:
  - Ja miks mehed on halvad?
  Elizabeth laulis:
  - Kõik mehed on nõrgad,
  Nad kõik on nagu lapsed...
  Tüdruk ei saa nendega hakkama,
  Planeedil on igav!
  Tüdruk kolonel vaidles vastu:
  - Seryozhat pole vaja solvata! Tema üksi suudab öösel teenindada kahte või kolme tosinat naist - ta püüab, kuigi see pole tema jaoks lihtne!
  Elena itsitas ja märkis:
  - Sel juhul on parem kasutada vibraatorit ja biorobotit!
  Ja tüdrukud laulsid kooris:
  Kui kaugele areng on jõudnud?
  Kuid enneolematud imed,
  Galaktikad on jõudnud servadesse,
  Ei karda karmi praktikat!
  Serjožka ohkas raskelt ja vingus:
  - Nad ajasid mind tõesti hulluks! Biorobotidega oleks tõesti parem!
  Tüdrukud naersid. Ja nad silitasid noormeest igast küljest ja isegi näpistasid tema lihaselist keha.
  Jah, huvitav maailm. Meeste jaoks tundub see paradiis, kuid meeste jaoks on selline pinge ja nad on sõna otseses mõttes kurnatud.
  Catherine avaldas oma versiooni:
  - Või äkki tegid seda tõesti mehed? Need, kellest üle sõitsime ja piinlesime? Et sellisest ülepingest pääseda, võtsid nad lihtsalt kätte ja jooksid minema!?
  Elena itsitas ja kostis.
  - Imeline versioon! No see näeb päris lahe välja! Mehed põgenevad tüdrukute eest!
  Ja tüdruk vilistas läbi ninasõõrmete, mis tundus seda esitades väga lahe.
  Euphrosyne ütles:
  Ilma naiseta on maailmas võimatu elada, ei,
  Neis on mai päike, neis armastuse koit...
  Tüdrukpolkovnik märkis hambaid paljastades:
  - Kas see on võimalik ilma meesteta?
  Elizabeth naeratas:
  - Kuidagi saame ilma nendeta hakkama. Kuid meil on aeg lõpetada tugevama soo üle ilastamine.
  Tüdrukud naersid. Ja nad hakkasid sööma, st energilisemalt oma lõugadega tööd tegema. Maailm nende ümber tundus ilus. Elizabeth arvas, et kui rääkida näiteks soovahetusest, siis millegipärast tahtis rohkem mehi naiseks saada ja mitte vastupidi? Kuigi tundus palju parem olla mees. Näiteks pole vaja sünnitada ja sünnitada ning koduseid töid on palju vähem muretseda. Ja üldiselt on nii raske naine olla ning nende palgad ja pensionid on meeste omadest väiksemad. Need on tõelised imed, mis juhtusid kahekümne esimesel sajandil. Ja siis suri meessugu peaaegu täielikult välja.
  Ja Catherine mõtles: "Kes tegelikult sellise kuriteo toime pani?" Ja miks nad lapsepõlve lõhna tundsid? Mis sellega pistmist on?
  Lisaks oli tunda veel midagi, aga see polnud päris selge ja samas tuttav.
  Tüdruk murdis banaanist metskitse tüki ja näris seda, maitstes mahlast ja puuviljase maitsega liha.
  Siis ta laulis:
  Ma usaldan sind üksi
  Sherlock Holmes...
  Kuigi te ei saa kaotusi kokku lugeda,
  Sherlock Holmes!
  Elizabeth märkis naeratades:
  - Kas sa tahad seda uskuda või mitte, tagala läheb lõunaks vaenlasele!
  Ja tüdrukud naersid hambaid paljastades. Ja need on pärlmutter ja sädelevad nagu poleeritud peeglid. Need on tõesti tüdrukud, kes näitavad oma klassi.
  Tüdruk kolonel küsis:
  - Mida sa nüüd teed?
  Elena soovitas:
  - Küsitleme tunnistajaid! See saab olema päris lahe.
  Elizabeth märkis:
  - See võtab liiga palju aega. Kas te ei saa pakkuda midagi olulisemat ja tõhusamat?
  Euphrosyne säutsus:
  - Kõige parem on lennata Jupiterisse. Päikesesüsteemi suurim planeet ja nautige palju!
  Elena laulis:
  - Jupiter on kuninglik planeet,
  Ta laseb päikesekiire...
  Ülistatud suure saavutusega,
  Ole särav koos meiega!
  Mutanttüdrukud laulsid kooris:
  -Elu on naeruväärne viga,
  Ämblik purustati...
  Labürindist on väljapääs
  Igast ummikseisust!
  Me purustame isegi kvarke,
  Isegi preester ei pääse päästetud...
  Tüdrukud ei väldi kaklusi,
  Oleme kaunitaride leegion!
  Elizabeth siristas, paljastades oma pärlmutterhambad, nagu oleksid need poleeritud ja pärit merepõhjast:
  - Leiame kõik,
  Mere põhjas...
  Mitte rohkem kui kakskümmend
  Näeb välja nagu kangelane!
  Ja sõdalased puhkesid naerma!
  Pärast seda hakkasid nad taas energiliselt lõugadega töötama.
  Tüdruk Elena mäletas, kuidas ta lastekoloonias jootmist harjutas. Valitsuse väljastatud puidust kingade kandmise asemel on parem käia paljajalu. Veelgi enam, isegi talvel, kui nad sellega harjuvad, ei külmu lapse jalad peaaegu ära. Toit koloonias oli ikka korralik, parem kui täiskasvanud vangidel. Kuid nad töötasid nagu täiskasvanud - kaksteist tundi päevas ja isegi õppisid neli tundi. See tähendab, et vaba aega ei olnud üldse. Tõsi, tööd tehes püüdsid tüdrukud kõrvale hiilida. Vahel sadas vihma. Ja mängiti isetehtud kaartidega jootmiseks.
  Punajuukseline Elena õppis kiiresti oma sõpru petma ja peksma. Nii et tal oli piisavalt toitu. Mõnikord anti lapsvangidele isegi pühade ajal kommi ja maiustusi.
  Ja sõja ajal saatsid ameeriklased ka süüa. Ja seal olid ka konservid ja maiustused ja šokolaad. Nad tarnisid ka toorainet, seadmeid ja autosid.
  Ameerika lennukitest peeti parimaks Airacobrat. See oli relvastatud nelja kuulipilduja ja võimsa 37-mm õhukahuriga. Kuid üks piloot sai kümme aastat laagris ainult selle eest, et ta ütles, et Ameerika Airacobra on parem kui Nõukogude jakk. Kuigi, nii see on.
  Ka Elena ei ole oma keelt vaoshoitud ja sõja ajal ta arreteeriti, viidi karistuskongidesse ja peksti kurikatega kandadele. Ja natsid piinasid mind vangistuses.
  Jah, neil oli minevikus rikas elu. Lisaks Suurele Isamaasõjale sõdisid nad Koreas, Vietnamis, Kuubal, Afganistanis, Iraagis, Tšetšeenias ja Süürias. Kuid nad keeldusid põhimõtteliselt Ukrainas sõdimast. Öeldes, et nende peale ei tule vennalikku verd.
  Tüdrukud on elus palju kogenud. Ja ausalt öeldes ei tahtnud nad eriti põnevaid seiklusi. Tõsi, viimased aastakümned on olnud liiga rahulikud.
  Tulevikus on üldiselt, eriti kui naisi on nii palju, elu rahulikuks läinud.
  Aga seal olid näiteks kosmosepiraadid. Eelkõige ründasid nad kord kulla- ja hüperkullakaravani. Tüdrukud ajasid neid taga. Suurem osa piraatidest olid sääselestad. Võib-olla üks väheseid rasse universumis, mis on inimestest agressiivsem. Nad hävitasid tuumasõjaga isegi oma planeedi.
  Sääsepuugid olid ainus suurem probleem, mis inimestel oli. Õnneks oli neid vähe ja nad eelistasid piraatlust. Noh, mõnikord käivitasid nad ka häkkerite rünnakuid. Siin aitasid neid päkapikud. See rass on üldiselt rahuarmastav ja väikesearvuline, kuid armastab tõesti raha.
  Universumis on ka päkapikud. Kuid ka neid on vähe ja need on keskaega kinni jäänud. Päkapikud on muidugi ilusad, mitte vananevad - igavesti noore kehaga, siiski mitte surematud - kolmsada-nelisada aastat ja lõpp. Esmapilgul pole nad rumalad, neil on hea mälu, nad loevad ja kirjutavad kiiresti. Aga nii leidlik. Nad isegi ei mõelnud aurumasinale - nad sõitsid purjekatel ja kasutasid laskmisel nii primitiivseid relvi, et peamised olid ikkagi vibud või parimal juhul amb.
  Nende tase oli parimal juhul kuueteistkümnendal sajandil inimeste seas. Kuid päkapikud on palju vanemad kui inimkond, täpselt nagu päkapikud.
  Millegipärast on inimestel tehnoloogia vallas erakordne anne. Ja isegi meeste väljasuremine ei takistanud edasiminekut.
  Mutanttüdrukud valmistasid valmis erinevaid hõrgutisi, sealhulgas jalgratta, traktori ja arbuusi hübriidi ning šokolaadiga kaetud kalmaari.
  Toit oli väga maitsev, tüdrukud isegi laulsid:
  Õnnis on see, kes on kosmoses,
  Õndsas nurgas...
  ei mõtle leinale -
  Veinikulp käes!
  Muidugi joodi ka veini. Väga magus, maitselt meeldiv, mis turgutas, aga ei joovastanud.
  Mutantsed sõdalased tõusid õhku ja suundusid kosmodroomilt tagasi. Nad alustasid hüperInterneti skannimist ja nutitelefonide pealtkuulamist.
  Elena märkis:
  - Nutitelefone on miljoneid või täpsemalt miljardeid! Las programm kontrollib neid paremini!
  Elizabeth noogutas:
  - See on väga mõistlik mõte. Kuigi programm ei saa teie silma asendada, isegi kui see on kõige arenenum.
  Ekaterina märkis:
  - Robotid on need, mis asendasid inimesi kõiges. Kuid nad pole veel õppinud leiutama.
  Euphrosyne ütles tõsiselt:
  - Aga kui sa õpid, on see bioloogilise tsivilisatsiooni lõpp.
  Tüdrukud käivitasid hüperplasmaatilisel kujul otsingumootori programmi hüpernetti. Ja alustasime nutitelefonide ja muude seadmete pealtkuulamist.
  Elena soovitas käivitada veel vähemalt kümmekond sellist programmi ja testida ka nanoboteid.
  Mõte ei olnud kõige rumalam. Sõdalased hakkasid virtuaalset ruumi kammima. Ja muud tüüpi.
  Elena mõtles, kes võiks olla süüdlane. Võib-olla oli see, kes selle Tähelaeva välja töötas, kuidagi inimrööviga seotud. Ja mida? Võib-olla tekkis millegipärast soov lennata teistesse galaktikatesse või tekkis kadedus ja kadedus disaineri suhtes.
  Muide, peame kontrollima teavet selle kohta, kes selle kallal töötas.
  Tüdruk lülitas skanneri sisse ja hakkas andmeid pealt kuulama. Kõik senine näitas, et tõepoolest oli röövimine nähtamatu ja ilma konkreetsete jälgedeta.
  Sellest galaktikatevahelisest raketist oli mitukümmend kujundust. Neist ligikaudu viiendik on mehed. Nende meel on endiselt rohkem matemaatika ja inseneriteaduse poole kaldu kui naised. Nende osakaal teadlaste seas on palju suurem kui elus. Ja suurte teadlaste seas on see veelgi kõrgem.
  Seetõttu on naised mures, et isasloomad kaovad. Voodis asendatakse need bioroboti või vibraatoriga, kuid teaduses pole robotid veel tugevad. Kui just mänge veel välja ei leiuta või midagi väikest. Kuid inimesed teevad tõsiseid avastusi.
  Elena, aimas oma mõtteid, märkis:
  - Vahel kahetsen, et ma meheks ei sündinud!
  Elizabeth naeris ja vastas:
  - Jah, ma olen ka. Mul võib olla miljoneid lapsi. Ja see oleks uus, parem rass.
  Catherine viskas paljaste varvastega mündi ja püüdis selle kinni. Ja siis viskas ta selle uuesti, kukutades lendu lendava kärbse. Pärast seda säutsus ta Twitteris:
  - Kui varblane on lähedal,
  Sihime relva...
  Kui on kärbes, löö kärbest,
  Võtke teda relvaga!
  Elena norskas põlglikult:
  - Varblaste kahuritest tulistamine on liiga raiskav!
  Euphrosyne noogutas:
  "Ja pole mõtet elevandi pihta graanulit tulistada!"
  Tüdrukud võtsid selle ja laulsid:
  Üksi olles on halb, nagu snoob
  Sa oled üksi ja su vaenlased on leegion...
  Isegi elevandi võib putukas süüa,
  Kui lutikaid on rohkem kui miljon!
  Ja nii käivitasid tüdrukud Hypernetis veel mitu otsinguprogrammi. Ja see oli päris huvitav.
  Pärast seda lendasid nad Kuust kaugele. Vaatasime planeeti kosmosest.
  Suurem osa sellest oli juba ehitatud. Ja kasvasid vapustavad kaunid puud. Ja puudel on suured mitmevärvilised pungad. Naised üldiselt armastavad lilli, kui need on heledad ja täis värve. Mõnel pungadel oli kroonlehtedel oma individuaalne muster.
  Elena laulis rõõmuga:
  -Kui ilus on planeet Kuu,
  Nagu pärlid, rubiinide kroonid...
  Ärge pigistage meid, tüdrukuid, nurga taga,
  Me oleme nii tugevad sõdalased!
  Ja punajuukseline kuninganna keerles nagu tops vaakumis. Tüdrukutel olid spetsiaalsed ülikonnad, mis võimaldasid neil planeetide vahel lennata. Lisaks ei kartnud mutandid ilma kaitseta kosmoses ja vaakumis viibimist.
  Nad ei ole tavalised inimesed.
  Jelena mäletas, kuidas nad esmalt tema paljaid jalatallasid õliga määrisid ja seejärel ta paljaid kontsi ahjus praadisid. Kui valus see on. Karjumise vältimiseks kujutles ta end kõrbes paljajalu võitlemas. Ja näiteks päästab ta ärataganenud Julianuse.
  Tõepoolest, kui Julianus oleks elanud seitsekümmend aastat, oleks kristlus võinud igaveseks välja surnud. Pealegi on see usk paradoksaalne. Pidage seda õnnetut ristil risti löödud meest Kõigeväeliseks Jumalaks.
  Edu arenedes hakkas valdav enamus inimesi pidama inimest peamiseks jumalaks. Nagu inimesed universumis on messias.
  Ja aeg tuleb, aja saladus tuleb samuti ilmsiks. Ja siis äratatakse surnud üles.
  Elena vilistas. Tal oli Teise maailmasõja ajal poiss-sõber ja ta armastas teda väga. See oli tugev armastus, selline, mis kestab igavesti. Ja ta suri Reichstagi ründamisel. Sellest on muidugi kahju.
  Jelena unistas tema ellu äratamisest. Siis leiab mutanttüdruk tõepoolest täieliku rõõmu ja õnne.
  Kuid teadus pole veel selleni jõudnud. Kuid möödub kaks tuhat aastat ja siis on võimalik surnuid üles äratada.
  Nüüd on näiteks kõik tüdrukud ja poisid igavesti noored. Noormehed lähevad isegi liiga nooreks. Aga kunagi ammu ärgitas habe austust.
  Elena vaatas skannerit. Programm esitas üldandmed. Sa ikka ei näe ega seedi kõike.
  Infot on nii palju, et pea käib ringi.
  Elizabeth märkis:
  - Me pole midagi saavutanud!
  Ekaterina naeratas:
  - Need on tehnoloogiliselt kõige arenenumad kurjategijad, keda oleme kunagi kohanud. Ja te ei tohiks loota liiga kiiretele tulemustele!
  Euphrosyne kilkas:
  - Mida vaiksemaks lähete, seda kaugemale jõuate.
  Elena soovitas:
  - Või lendame Maale. Esmalt küsitleme galaktikatevahelise raketi peakonstruktorit Vishu Aranit. Ta on ilmselt väga ilus mees.
  Elizabeth kehitas õlgu:
  "Ma ei tea, mida see meile annab, aga Visha ülekuulamine ei tee haiget." Meil on vaja vähemalt vähimatki vihjet!
  Elena säutsus:
  - Kuri mees küsis ülekuulamisel:
  Kes on see mees, kes mind lõi...
  Ta vastab, viltune,
  Mis käskis ülekuulamisel -
  Kurat ise tõi su alla, põhipoeg ise!
  Ja tüdrukud naersid jälle.
  Tüdrukud lendasid Maale. Planeet oli ilus ja samal ajal lendas selle ümber nii palju asju. Oli ka ultragravitatsioonimootoritega skafandrites tüdrukuid. Nad lendasid mutantide juurde ja pakkusid, et ostavad seda või teist toodet.
  Samal ajal skandeerisid nad:
  Maa kohal kortsutab taevas kulmu,
  Kõik kardavad üle pingutada...
  Mees suudleb tüdrukut -
  Ta palub hinda tõsta!
  Elena võttis selle ja klõpsas oma paljaste varvastega, vabastades tüdruku pihta suure surmava pulsari. Ta lendas ja tabas kaunitari. Ta oli mähitud sädemetesse, keerutas ja laulis:
  - Maa pulss lööb ärevalt tähtede vahel,
  Põlde niisutati kristallkastega...
  Kõik inimesed, teadke nüüd ühte perekonda,
  Nad elavad õndsas õnnes, igaveses rahus!
  Ja Elena naeratas vastu oma väga särava ja imelise puhtast pärlist naeratusega.
  Katariina laulis vastuseks:
  Soovime teile õnne,
  Õnn selles suures maailmas...
  Nagu päike hommikul
  Las ta tuleb majja!
  Tüdrukud lehvitasid käega ja vaidlesid vastu:
  - Mitte majale, vaid kogu universumile!
  Elena laulis:
  - Universum on täis vapustavaid üllatusi,
  Ta on maagiline ja erakordne...
  Tähed on nüüd maast kiviviske kaugusel, loe käega,
  Nii et ole poiss lahingus, karm armastuses!
  Ja tüdrukud laulsid kooris:
  Ole lahe mees!
  Ole lahe mees!
  Hangi ruttu habe!
  Ole lahe mees!
  Ole lahe mees!
  Abielluge esimesel võimalusel paljajalu tüdrukuga!
  Peab ütlema, et sõdalased on tõepoolest silmapaistvast klassist. Ja kui nad möirgavad ja naerma hakkavad, on see suurepärane lahedus.
  Maa tundub õhust väga muljetavaldav. Esiteks on sellel lisaks Päikesele ka neli lisavalgustit. Lõunapoolusel kasvavad kookospähklid, banaanid, ananassid ja paljud seninägematud puuviljad.
  Ööd praktiliselt pole - igavene päev ja igavene suvi
  Naiste kuningriik on tõeline paradiis. Ja igal pool on nii palju lilli, suuri ja heledaid. Ja kui palju seal on purskkaevu ja kujusid. Eriti kaunid on kujud, mis on kaetud õhukese hüperkuldlehekihiga. See sädeleb kõigis vikerkaarevärvides, on hüperkuldne, mis muudab selle kaunilt ainulaadseks.
  Ja kui palju erinevaid ehteid on. Eriti teemandid, mõned hea maja suurused ja sädelevad mitmete valgustite kiirtes.
  Ja kui palju on tüdrukuid, päevitunud, lihaseliste kõhulihastega nagu šokolaaditahvlid.
  Poisid, kes on arvult tuhat korda väiksemad, on samuti väga nägusad ja kannavad tavaliselt lühikesi pükse.
  Peab ütlema, et need on ka erinevad. Vormi kannab vaid väike osa inimesi. Siin on palav ja tõeline paradiis.
  Paljud inimesed kaovad aeg-ajalt, sukeldudes Hüperneti maatriksisse. Otse tänavatel suudlevad tüdrukud poisse ja hellitavad neid. Mõnikord koos robotitega. Tõsi, avatud avaliku seksini pole see veel jõudnud. Hüpermaatriksis on aga kõik võimalik.
  Näiteks saate peaaegu igasuguse keha Hypernetist saada. Saa isegi tõeliselt King Kongiks ehk liblikaks. Ja aju ei tunne erinevust.
  Ja seal, Hypermatrixi mängudes, saate võidelda. Pealegi, nagu soovite. Näiteks Elena armastas tulistada laserkiire oma helepunastest nibudest ja põletada terveid vaenlaste rügemente. Orkid eelkõige.
  Jah, ka pärisuniversumis on orke. Ainult nad on päkapikutest veelgi mahajäänumad, metsikud ja peaaegu ei räägi.
  Kuidas aga orkidel õnnestus Maad külastada, jättes enda kohta legende, andes muinasjutte.
  Iidsetel aegadel said päkapikud liikuda maagiliste medaljonide abil. Ja seal olid erilised võimsad loitsud, mis kandsid planeedilt planeedile.
  Kuid siis läks saladus kuidagi kaduma. Tundub, et nad olid väga võimsad nõiad, kuid siis nad kas mandusid või kolisid teise galaktikasse.
  Siin mõtles Elizabeth uuesti:
  - Kas need pole võlurid? Neil võib olla oma põhjused galaktikatevahelise tähelaeva varastamise jaoks!
  Ja tüdruk laulis:
  Meie kaunitaride elu pole kerge,
  Ja ta tormab nagu vedrukiik...
  Las meie unistus saab teoks,
  Lendasime universumi servale!
  . PEATÜKK nr 3.
  Teel Maale istusid mutanttüdrukud ühte restorani, kust raha eest saab eksootilisi asju, mida Hüpernetist tasuta ei saa. Eelkõige tellis Elena türannosauruse ja kaktuse hübriidi verd. Pärast seda neelasid tüdrukud selle mõnuga alla.
  Nad meenutasid oma kuulsusrikast minevikku ja hakkasid suure entusiasmiga laulma;
  Oleme tüdrukud NSV Liidu riigist,
  Mis on tõrvik kogu maailmale...
  Näidakem näidet ülevusest,
  Siin on kangelastegusid lauldud!
  
  Tüdrukud sündisid punase lipu all,
  Ja paljajalu tormavad nad läbi pakase...
  Tütred ja pojad võitlevad Rusi eest,
  Mõnikord kingib pruut mehele roosi!
  
  Universumi kohal on punane lipp,
  Sära nii eredalt, nagu tõrviku leek...
  Lõppude lõpuks, kangelaslik, tea meie kiiksu,
  Ja meie bänner sädeleb punaselt!
  
  Ärge uskuge, neetud fašist ei lähe mööda,
  Ja vene vaim ei kustu kunagi...
  Võidud avavad lõputu konto,
  Ütleme tere ja tere kõigile!
  
  Venemaa on imeline riik,
  Sa andsid kommunismi rahvastele...
  Jumalalt igavesti heldelt antud,
  Isamaa eest, õnne ja vabaduse eest!
  
  Vaenlane ei suuda Isamaad võita,
  Ja ükskõik kui julm ja salakaval ta ka polnud...
  Meie võitmatu vene karu,
  Vene sõdur on oma võidu pärast nii hiilgav!
  
  Ilus nõukogude riik,
  Tüdrukud selles on uhked, et nad on ilusad...
  Ta on meile sünniga kaasa antud igaveseks,
  Ja olgem komsomolilased õiglased!
  
  Me võitleme Moskva äärelinnas,
  Tuisk, lumehanged ja tüdrukud on paljajalu...
  Me ei anna oma Isamaad saatana kätte,
  isegi meie vikatid lasevad täpselt!
  
  Nii et raevus on tüdrukud innukad võitlema,
  Ja palja kannaga viskavad nad plahvatuspaki...
  Fašist, ta näeb lihtsalt lahe välja,
  Tegelikult lihtsalt kuri Kain!
  
  Vaenlased ei saa tüdrukuid võita,
  Nad on sündinud sellise tähe all...
  Meie võitmatu koletis on karu,
  Kes tegi kodumaa oma naiseks!
  
  Meie, vene tüdrukud, oleme tublid
  Me ei karda piinamist ja külma...
  Ja me tõrjume, uskuge kurja hordi rünnakut,
  Vaenlane läheb annusest hulluks!
  
  Nad suutsid vaenlase Moskvast eemale tõrjuda,
  Kuigi ta on täis tohutut jõudu...
  Meie, tüdrukud, oleme enda üle nii uhked,
  Vastased kaovad kõik oma hauda!
  
  Ärge uskuge, vaenlased ei saa Venemaad võita,
  Kuna iga rüütel pärineb mähkmetest...
  Jahimees on ilmselt muutunud ulukiks,
  Ja vastane on alles laps!
  
  Aga vene vaim, suur, usu vaimu,
  Teate, selles on peidetud jõud...
  Vaenlane purustatakse täielikult,
  Lõppude lõpuks on rüütlid lahingus võitmatud!
  
  Heitke oma kahtlused kõrvale, tüdrukud,
  Oleme maailma julgemad...
  Heitkem saatana hordid põrgusse,
  Leotagem kõik vastased tualetis!
  
  Püha sõda saab läbi
  Rahu ja hommik saabub planeedile...
  Ta on igavesti päikesega, tea seda,
  Leegitsegu suvi igavesti!
  
  Ja hiilguses igavene kommunism,
  Ja Lenin ja suur Stalin on meiega...
  Verises kinos on alles nüüd fašism,
  Ja meie tahe on uskuda tugevamini kui teras!
  
  Minu Venemaa valitseb sajandeid,
  Ja andis õnne kogu universumile ...
  Teil on vaja terasest rusika tugevust,
  Ja julge, aga mõistlikul viisil!
  Tüdrukud laulsid suure entusiasmi ja tundega. Kuid pärast seda pidin reaalsusesse tagasi pöörduma. Ja pingutage oma nutikaid ja säravaid päid selle sõna otseses mõttes. Tegelikult, mida nad peaksid tegema ja kuidas kurjategijaid leida.
  Infot kogunes halastamatult suurtes kogustes. Ja midagi oli vaja isoleerida. Kuid seni pole juhtmeid olnud.
  Mutanttüdrukud jõid rohkem verd. Siis läksime tagasi Hüpernetti. Kuid siin on nii palju segatud. See pole kahekümne esimese sajandi Internet, kus te ei leia kõike, mida soovite, isegi raamatute hulgast. Ja see on terve virtuaalne energia termokvarkide sulandumise energiaga ja juba esimesed termopreoni kiirgajad. Ja siin on juba nii palju uhkeid asju.
  Ja mitte ainult maist. On midagi, mis tungib läbi teistest galaktikatest, mis on endiselt inimestele kättesaamatud.
  Elena kostis:
  - Nagu nii! Pole isegi selge, miks inimestele päid anti? Ilmselt ainult piinamiseks!
  Catherine laulis põnevusega:
  - Miks on inimestel päid vaja?
  See praguneb, see juhtub ...
  Nad ei raiu puitu oma peaga,
  Ärge unustage küüsi!
  Euphrosyne võttis üles:
  Vähemalt mõne jaoks on see tühi,
  Teised lollitavad teda...
  Kuid kõiki pole lihtne näha,
  Ta ei taha teda kaotada!
  Elizabeth trampis vihaselt jalga ja urises:
  - Need on lastelaulud! Parem, tüdrukud, laulkem midagi rõõmsamat, tugevamat ja väljendusrikkamat. Muidu tõesti, varsti lähevad meie pallid rullide taha!
  Ja nad olid mutantsed sõdalased ja samal ajal uurijad, mis neile üldse ei meeldinud, eriti peaga töötamine. Palun viige oma paljas kand oma ninasse. Aga kasuta oma pead - jumal hoidku!
  Sellegipoolest laulavad nad hästi - kurgud on terved ja laulud kosutavad;
  Astusin komsomoli mängides,
  Kaunis unistuste tüdruk...
  Ma arvasin, et maailm on igavene mai,
  Iga päev on kevade sünd!
  
  Kuid millegipärast see ei õnnestunud,
  Kuidagi ei suuda ma armuda...
  Noh, öelge mulle, poisid, palun
  Elu on väga tugev aer!
  
  Äkitselt müristas sõda,
  Ja surmaorkaan tormas...
  Ja mu tüdrukutel on tugev keha,
  Saate end kohe rünnaku alla panna!
  
  Uskuge mind, ma ei taha alla anda,
  Võitle Isamaa eest lõpuni...
  Me kanname granaate tugevas seljakotis,
  Stalin asendas isa südametes!
  
  Venemaa suured sõdalased.
  Me saame kaitsta rahu ja korda...
  Taevatähed kastsid sametit,
  Ja jahimees muutus ulukiks!
  
  Mina, paljajalu tüdruk, võitlen
  Täis kiusatust ja armastust...
  See saab olema, ma tean kohta selles paradiisis,
  Sa ei saa ehitada õnne verele!
  
  Isamaa suured sõdalased,
  Me võitleme kindlalt Moskva lähedal...
  Ja siis unistus kommunismi ajal,
  Saatanaga allilma vastu!
  
  Vaprad vene poisid,
  Et nad võitlevad ausalt lõpuni...
  Nad tulistavad kuulipildujast,
  Kui vajate kuldkrooni!
  
  Isegi kuul ei suuda meid peatada
  Jeesus, suur Jumal, on üles tõusnud...
  Röövelliku draakoni päevad on möödas,
  Taevast läks veelgi heledamaks!
  
  Ma armastan sind, kallis Lada,
  Kõrgeim jumal Svarog saab hiilguses ...
  Peame võitlema Venemaa eest,
  Parim valge jumal on meiega!
  
  Ära aja venelasi põlvili,
  Uskuge mind, meie liha ei saa ohjeldada...
  Stalin ja suur Lenin on meiega,
  Peate ka selle eksami sooritama!
  
  Isamaa valu on ka meie südames,
  Me usume tema suursugususse...
  Avame kiiresti ukse kosmosesse,
  See saab olema väga armas elu!
  
  Oleme paljajalu ilusad tüdrukud,
  Me jookseme nii reipalt läbi lumehangede...
  Me ei vaja seda kibedat viina,
  Kerub sirutab tiivad!
  
  Meie, tüdrukud, seisame Isamaa eest,
  Ja me vastame kurjale Krautsile, ei,
  Põrgulik Kain hävitatakse,
  Ja tere Päästja Kristusele!
  
  Tuleb ajastu - see ei saaks olla parem,
  Surnud tõusevad igavesti...
  Universumist saab tõeline paradiis,
  Igaühe unistus saab teoks!
  Tüdrukud laulsid suure innuga. Ja nende hääled on ühtaegu väga sillerdavad ja tugevad.
  Pärast seda lahkusid nad restoranist ja lendasid Maale. Neil oli suurepärane ülevaade. Siin, eelkõige Moskvas. Kreml on nähtav - väga suur. Müürid on kümne kilomeetri kõrgused ja tornid viisteist kuni seitseteist kilomeetrit kõrged. Jah, siin on midagi vaadata. Kreml ise oli avar, nii et selle sisse kerkis terve metropol. Ja see on väga muljetavaldav vaatepilt. Ja tornides on tähtede asemel erinevad hüperkullast tehtud sodiaagimärgid.
  Endist nime Moskva muidugi enam ei kasutata. Seda nimetatakse New Rus'-Yorkiks. Selline kaasaegne nimi. Ja loomulikult jääb Venemaa kaugesse minevikku. Nüüd on Maal üksainus impeerium, mis ulatub üle suurema osa galaktikast.
  Ja elu on nii hea. Ja kui palju ilusaid tüdrukuid heledates sundressides. Kui ilus see on - nii palju poolpaljaid, musklis naisekehasid.
  Maa peal on kauges tulevikus lihtsalt paradiis. Ja õiglase soo kuningriik. Tõenäoliselt kujutavad tüdrukunäljased mehed Eedenit nii ette. Nad tunnevad end selles maailmas hästi.
  Imeline muinasjutt, kus naised ise hoolitsevad meeste eest ja võitlevad nende eest. Maailm, kus mehed on sunnitud pingutama, et rahuldada paljusid tüdrukuid. Ja see on neile hea ja samal ajal pole see lihtne.
  Mõned tüdrukud aga kannavad kõrgeid kontsi. Kuigi need pole jalale mugavad. Aga see on moes ja ilus. Kingad ise võivad olla valmistatud tugevast teemanditükist, varjamata nende graatsilist kuju.
  Mõned tüdrukud panevad endale nii palju ehteid, et need on halva maitsega.
  Inimestel on head lihased. Kuid tavaliselt on mahud mugavuse ja ilu huvides väikesed, kuid reljeef on suurepärane. Noormehed näevad välja vägagi noorte moodi, nende seas pole peaaegu ühtegi suurt keha näha ning nende nahk on sile, puhas, poleeritud. Tõepoolest, isased on muutunud infantiilseks.
  Kuigi õnneks mitte kõike veel. Ja nende hulgas on ka selliseid nagu Vishy, kes juhtis rühma, kes kavandas esimese galaktikatevahelise tähelaeva. Ja temaga oli huvitav rääkida. Isegi kui ta näeb välja nagu peaaegu kõik mehed. Võib-olla on laup veidi kõrgem ja laiem kui tavalistel isastel.
  Üldiselt muutuvad inimesed jõudeolekust lolliks. Nad õpivad testide järgi, peaaegu kogu aeg on neil lõbus ja nauding. Noh, täpselt nagu kuulsas multikas: "Ma ei taha." Jah, see osutus nii imeliseks maailmaks. Inimeste jaoks on selles liiga vähe probleeme. See on eriti hea meestele, sest naised hoolitsevad nende eest nagu väikesed lapsed.
  Ime on ka see, et isaste seas on säilinud intellektuaalhiiglased.
  Tüdrukud aga Vishyt paigast ei leidnud. Selgub, et ta on juba Maalt lahkunud. Aga järele jäi kaks saadikut: kindrali auastmega tüdrukud.
  Elena märkis:
  - Emased ajavad mind juba haigeks! Siin on selge meeste puudus!
  Catherine itsitas:
  - Ja koloonias?
  Elena nähvas:
  - Koloonias on meestest koosnevad valvurid ja seal on ka kasvatajad. Ja kui sa oled tüdruk, pole sul neid vaja. Oleme siin olnud rohkem kui kaks tuhat aastat. Meist vanemat planeedil Maa pole kedagi.
  Euphrosyne noogutas:
  - Mäletan veel tsaariaegu. Jah, me oleme tõesti tüdrukud, kes on palju kogenud ja palju proovinud. Kuid tõelised mehed on mandunud. Alles jäid vaid igavesed noored. See on isegi vastik, kui mehel on tüdruku nägu ja tema roosadel põskedel pole ühtki karva. Ja võib-olla ei torka sind keegi peale gigolo-bioroboti kõrrega!
  Elizabeth noogutas:
  - Jah, siin maailmas pole lihtne. Aga mis juhtuks, kui see oleks vastupidi? Kui ühe naise kohta on tuhat meest.
  Elena lakkus huuli:
  - Minusugune naine oleks sellise maailmaga päris rahul!
  Efrosinya märkis:
  - Aga meeste jaoks oleks see hirmutav! Ja kui palju kaklusi oleks. Sellegipoolest kasutame me, naised, võitluses meeste pärast rusikaid harva. Ja see oleks õudusunenägude maailm!
  Catherine laulis:
  - Tüdrukud on erinevad
  Valge, must, punane...
  Kuid kõigile meeldib mehe armastus,
  Ilusad naised armastavad mehi!
  Elizabeth soovitas:
  - Laulame midagi muud oma kuulsusrikkast minevikust. Kui muidugi oli piisavalt tõelisi, julgeid tugevama soo esindajaid!
  Elena noogutas:
  - Laulmine on hea mõte! Kuigi on olemas tark vanasõna, õigemini ütlus: lihtsalt ära laula surnuks! Või kui tahad laulda, siis oska keerutada!
  Ja sõdalased-uurijad hakkasid laulma;
  Kaunitarid ründavad paljajalu,
  Nii toredad tüdrukud jooksevad...
  Kui teil on vaja Fritzi rusikaga lüüa,
  Või löövad nad ta kuulipildujaga maha!
  
  Tüdrukud ei saa endale lubada kahelda
  Nad matavad natsid surnuks...
  Ja nad löövad ta tugevalt jalast maha,
  Ja kuskil uluvad hundid kiskjalikult!
  
  Venemaa, see on sõdurite jaoks mõeldud sõna,
  Kui, uskuge mind, see ei lähe lahedamaks...
  Kuigi mõnikord on olukord nukker,
  Kus võidutseb kuri must Kain!
  
  Ärge uskuge, komsomoli liikmed ei põgene,
  Ja kui nad jooksevad, siis ainult ründamiseks...
  Ja kõik natsid tapetakse korraga,
  Ja füürer tõstetakse tükeldamisele!
  
  Venemaa, see on minu kodumaa,
  Ta on särav, lihtsalt ilus...
  Kes on argpüks, pole väärt isegi rubla,
  Ja teate, sõdalasega vaidlemine on ohtlik!
  
  Kuid tea, et me alistame fašistid,
  Kurjus ei valitse troonil...
  Meie kohal on kuldsete tiibadega keerub,
  Ja jumal Svarog suursugususega kroonis!
  
  Kes on argpüks, uskuge mind, see on nõrk ori,
  Tema saatus on üks - taluda solvanguid...
  Täna oled sa mehaanik, homme oled sa töödejuhataja,
  Ja sina ise saad teiste inimeste selga lüüa!
  
  Tüdrukutel on jõudu, lihtsalt vulkaan,
  Mõnikord lammutab ta võimsalt mägesid...
  Sõda möllab kurja orkaaniga,
  Ja surm niidab ausalt öeldes inimkonna maha!
  
  Ma ütlen teile ausalt, rüütlid,
  Oleme tugevad, kui meie, venelased, oleme ühtsed...
  Vajad kahvli ja noaga näksimist,
  Oleme lahingutes võitmatud rüütlid!
  
  Mis on meie usk Issandasse Kristusesse,
  Kuigi me austame ka Ladat...
  Seltsimees Stalin on nagu meie isa,
  Ja seal saab olema kommunismi paradiisipaik!
  
  See, kes oli kunagi surnud, äratatakse üles
  Ja me saame ilusamaks, targemaks...
  Ja mees on muidugi väga uhke,
  Kuigi vahel ta ajab lolli juttu!
  
  Armastuses on meie isamaa nagu täht,
  Uskuge mind, see ei kustu kunagi...
  Suur unistus saab teoks
  Kogu universumis valitseb rahu ja õnn!
  
  Ma armastan Mariat, austan Ladat pühalikult,
  Svarog on ilus ja Perun on suurepärane ...
  Ma armastan Jeesust ja Stalinit,
  Ikoonide pühad näod on mulle kallid!
  
  Millal tuleb tõeline paradiis?
  Uskuge mind, kõik teie lootused saavad teoks...
  Andke oma süda oma kodumaale,
  Kõik saab korda, tugevam kui varem!
  Pärast sellist laulu tõuseb tuju suurusjärgu või isegi kahe võrra. Tüdrukud lendasid lõpuks ühte torni. Otsustasime saadikutega rääkida. Kuna Vishy lendas viimaste andmete kohaselt ühele Siiriuse planeetidest. Ja see on lend mitte planeetide, vaid tähtede vahel. Vahemaad on palju suuremad ja peate minema tähelaeva pardale. Sa lihtsalt ei saa enam nii lennata.
  Mutanttüdrukud sisenesid, nagu alati, paljajalu. Noh, te ei näe sellega kedagi. Peaaegu kõik siin on sellised.
  Naisteadlased on aga riietunud muljetavaldavamalt. Neil olid lühikesed seelikud ja torsod alasti, kuid ehetega nii paksult riputatud, et näha polnud ainsatki paljast nahalaiku. Ja siin on kõik nii ilus. Ja tema jalad on hinnalistes kõrge kontsaga kingades. Ja see, pean ütlema, on väga lahe.
  Elizabeth ulatas neile käe, raputas neid vaikselt ja küsis:
  - Mida sa sellest inimröövist arvad?
  Tüdruk, parempoolne õpetlane, vastas:
  - Sa võid mõelda mida iganes! Aga me oleme teadusinimesed ja oleme harjunud faktidega opereerima. Ja faktid ütlevad, et see on tehnoloogiliselt väga arenenud inimene. Ja siin ei saa te vastu vaielda tõsiasjale, et vaenlane on väga tark ja intelligentne!
  Elena pahvatas:
  - Kas see on mõistus teisest galaktikast?
  Tüdruk, vasaku käe teadlane, märkis:
  - Teoreetiliselt võib see olla isegi mõistus teisest universumist. Meie universumist väljaspool on universumeid. Meie universumis on ainult sada sekstiljoni tähte. Ja selle läbimõõt on ligikaudu kakskümmend kuni kakskümmend viis valgusaastat. See tähendab, et peale selle on ka teisi universumeid. Ja me saame neid külastada. On tõestatud, et on võimalik lennata kiirusega, mis on suurem kui footoni kiirus. Täpsemalt on praktika seda näidanud. See tähendab, et saate lennata kiiremini kui graviton, mis on kümme triljonit korda kiirem kui footon. - tembeldas neiu oma kõrget kontsa ja lisas. - Ultragravitonid ja ultrafotonid on juba olemas. Ultrafotoon saadi termokvarki reaktsiooni tulemusena. Thermopreon reaktsioon võib avada tee hüperfotoonile või õigemini, see on selle juba avanud. Ja kui hüpergraviton ilmub, omandavad tähelaevad sellised kiirused...
  Catherine noogutas:
  - See saab olema imeline! Ja väga lahe!
  Elena urises agressiivselt:
  - Unistada pole kahjulik! Mida praktika meile seal annab?
  Tüdruk, parema käe teadlane, märkis:
  - Siin võidi kasutada hüpergravitone. Nad võisid peaaegu märkamatult varastada sellise suuruse ja võimsusega tähelaeva ja panna selle kaduma. See tähendab, et kaasatud võiks olla veelgi võimsam bipreoni süntees! Ja see näitab sünteesi teoreetilist võimalust, mis ühest grammist ainest annab energiat, mis on võrreldav päikesest suurema supernoova plahvatusega!
  Euphrosyne vilistas ja märkis:
  - Oleks väga julm ja rumal mitte kasutada sellist energiat loomingulistel eesmärkidel!
  Elena küsis:
  - Ja millal sa õpid inimesi ellu äratama?
  Tüdruk, vasaku käe õpetlane, vastas naeratades:
  - Me ei tööta selle profiili järgi. Aga ma arvan, et ka selle õpime varsti selgeks. Meil on palju tühje planeete. Ja paljusid planeete saab ikkagi teha tähtede ainest. Ainuüksi meie galaktikas on miljoneid planeete. Ja neid saab teha ka nende tähtede jaoks, kus planeete pole. Nii et... Ärge minge hobuse selga, tüdrukud! Aeg tuleb ja te suhtlete ka Napoleoniga mitte ainult virtuaalses mängus!
  Euphrosyne itsitas ja vastas:
  - Au teadusele, au meile,
  Ta võitleb oma vaenlaste hirmus!
  Elizabeth märkis:
  - See on muidugi imeline! Kuid siiani pole me millestki aru saanud. Välja arvatud lapsepõlve lõhn.
  Parempoolne õpetlane küsis:
  - Kelle lapsepõlv?
  Elena naeris:
  - Siinsed aistingud on liiga ebamäärased!
  Vasakukäeline teadlane küsis:
  - Ja sina ise, millal sa sündisid? Multifilmides näitavad nad teile Teise maailmasõja aega!
  Elizabeth noogutas:
  - See ei ole liialdus! Me oleme tegelikult sellest kaugest minevikust.
  Tüdruk, parempoolne õpetlane, küsis:
  - Kuidas teil õnnestus elada ajani, mil maateadus vanaduse võitis?
  Jelena itsitas ja vastas:
  - Me ei ole päris sellest maailmast... Oleme läbi teinud mutatsiooni. Täpsemalt, rida mutatsioone, mis tegid meist üliinimesed.
  Tüdruk, vasaku käe õpetlane, laulis:
  -Meie maailmas on kõik võimatu,
  Aga miks, kõik on alati ainult eetris!
  Elizabeth märkis:
  - Oleme elanud rohkem kui kaks tuhat aastat. See on ausalt öeldes psüühika jaoks raske. Palju mälestusi. Ja see on väsitav.
  Tüdruk, parempoolne õpetlane, soovitas:
  - Kustutage mõned oma mälestused. Ja tunnete end paremini.
  Elena vaidles vastu:
  - Ei! Kuidas natsid mu paljaid kontsi praadisid, ma ei taha neid maha pesta. Eriti sellest, mis meid tugevamaks tegi!
  Tüdruk, vasakpoolne õpetlane, märkis:
  - Kui sa saad kümne tuhande aastaseks, pead sa osa oma mälust kustutama, muidu tekib ülekoormus. Kuigi te ei pea palju meeles pidama.
  Elena laulis:
  Mis mu mäluga juhtus?
  Ma mäletan kõike, mis maa peal juhtus...
  Kurjus lahkub pjedestaalilt, uskuge mind,
  Saame saatusest osa!
  Tüdruk naeratas oma pärlmutternaeratust, mis sobis nii hästi tema punastele juustele.
  Elizabeth märkis:
  - Ma arvan, et selleks ajaks leiutavad nad midagi, mis muudab psüühika, mälu ja aju täiuslikumaks. Pealegi, ma arvan, et meie aju talub juba palju suuremaid mahtusid kui tavainimestel, me oleme ju mutandid!
  Euphrosyne säutsus:
  Uskuge mind, me saame kõike teha
  Isegi üle mere ujuda...
  Kui muumia süttib,
  Ja jahimees muutus ulukiks!
  Tüdruk, parema käe teadlane, märkis:
  - Kas oli aeg, mil sa uskusid Jumalasse?
  Elena vastas enesekindlalt:
  - Mina isiklikult ei uskunud seda kunagi! Sest ta oli pioneer... Ja koloonias selgitasid nad meile väga hästi, kuidas nad usuga raha ja poliitikat teenivad ning Jumalat ekspluateerivate klasside jaoks pättina kasutavad!
  Euphrosyne noogutas:
  - Jah, meid kasvatati ateistidena. Ja samas oli hetki, mil tahtsin palvetada. Kuid me lükkasime selle endast eemale.
  Catherine noogutas:
  - Usalda Jumalat, aga ära tee ise viga!
  . PEATÜKK nr 4.
  Tüdruk, vasakpoolne õpetlane, noogutas ja ütles äkki:
  - Võib-olla on meie universumil intelligentne looja või loojad. Mõned uuringud viitavad sellele.
  Elena avas smaragdisilmad ja küsis vilistades:
  - Kust selline huvitav järeldus tuli?
  Tüdruk, parempoolne õpetlane, vastas:
  - Väga lihtne ja isegi elementaarne. Tegelikult, kuidas võis selline keeruline orgaanika, sealhulgas inimene, anorgaanilistest ainetest tekkida? Elu lihtsalt ei saa tekkida molekulidest ja aatomitest! See tähendab, et midagi on esialgu mõistlikku ja koondavat. Näiteks iga ülitsivilisatsioon, mis on jõudnud sellisele arengutasemele, et lõi meie tsivilisatsiooni.
  Elizabeth vaidles loogiliselt vastu:
  - Kui jah, siis milline ülitsivilisatsioon lõi ülitsivilisatsiooni, mis lõi meid? See saab olema nagu muinasjutus valgest härjast!
  Tüdruk, vasakpoolne õpetlane, märkis:
  - Iidsetel aegadel lahendati see probleem lihtsalt. Jumal oli ja Ta on alati olemas olnud! Ja nii, arusaamatu mõistatus. Miks Ta varem ei loonud, on samuti mõistatus, seda enam, et oli aeg, mil aega polnud. Ja see tuli usuga leppida.
  Neiu, parempoolne õpetlane, lisas:
  - Teisalt pole teadus veel suutnud usaldusväärselt ja veenvalt seletada inimese ja elu ilmumist planeedil Maa ja teistes maailmades ilma jumalata. Igal juhul on olemas meie Mina mõistatus ja see mõistatus on siiani arusaamatu. Samamoodi pole siiani selge, kus isiku identiteet on peidetud. Millises molekulis või molekulide komplektis? Või vastupidi, kas hing on olemas?
  Elena märkis:
  - Bioplasma ehk tavakeeles aura avastati juba ammu. Hing võib eksisteerida ka erinevate väljade komplektina, mis on justkui eritüüpi mateeria.
  Elizabeth noogutas:
  - Ja me teame, kuidas seda teha. Nimelt on meie hing ehk eriline tabamatust ainest koosnev aine, mis on neutriinodest jahedam, võimeline kehast lahkuma. Ja me saame - ja see on tõsi - oma vaimuga tungida mõnesse salajasse kohta!
  Tüdruk, vasakpoolne õpetlane, küsis:
  - Ja kuidas see juhtub? See on esimene kord, kui me kuuleme sellisest superjõust!
  Catherine noogutas taas naeratades:
  - Oh, see on eriline praktika hinge jaoks kehast lahkumiseks. Ja me saame seda teha suhteliselt lühikest aega - mitte rohkem kui tund. Ohtlikum on see, et te ei pruugi enam tagasi tulla. Selle aja jooksul teostame vajadusel luuret. Muide, isegi kõige tundlikum koer ei tunne hingelõhna. Nii et see on ideaalne spioon!
  Efrosinya lisas:
  "Pealegi, hing võib läbida igasuguse soomuse!" See on tema vara. Sel juhul - täiuslikkus ise!
  Neiu, parempoolne õpetlane, küsis üllatunult:
  - Kui sa tead nii täpselt, et hing on olemas, siis miks sa kahtled Looja Jumala olemasolus?
  Elizabeth vastas ausalt:
  - Sest... ma nägin liiga palju leina, kannatusi ja pisaraid. Ja kui Jumal seda lubab, siis mis jumal ta on? Lõppude lõpuks tähendab see, et teadlikult kannatavat inimest mitte aidata, pead olema koletis!
  Elena naeratas ja märkis:
  - See on kõik! Kui tüdrukud vägistati, kus oli Kõigeväeline? Kas Jumal on nõrk, lubades kurja ja omavoli, või on ta kuri või pole teda olemas!
  Tüdruk, vasakpoolne õpetlane, märkis:
  - Aga nüüd on kõik hästi. Me elame absoluutse õnne maailmas. Kas see pole mitte Jumala ettehooldus?
  Elizabeth kehitas õlgu ja märkis:
  Näete väga hästi, et maailm on täis imesid!
  Ainult need imed on inimeste endi loodud!
  Elena pilgutas silma ja märkis:
  - Nagu nii! Jumal ja inimene on üks! Suutsime ümber lükata Piibli sõnad: "Olgu nende päevad sada kakskümmend aastat." Saime lennata tähtede vahel. Ja aeg tuleb, me suudame ellu äratada ammu surnud inimesi.
  Tüdruk, vasaku käe teadlane, noogutas:
  - Viimase osas on juba tehtud edusamme. Iga inimkeha jaoks individuaalse ajajõe avastamine. Kui me õpime tagurdama
  Kui selle ümber pöörata, siis saame seda reguleerida ja isegi selgub, et loome midagi nii, et keegi ei sureks üldse. Ja see osutub veelgi paremaks kui piibelliku surematuse idee!
  Elena nõustus:
  - Muidugi, see on parem! Johannese ilmutuses on kirjutatud, et ülestõusnud õiged ülistavad Issandat ja teenivad Teda. Aga pole kirjas, kas neil ka meelelahutust tuleb. Mis siis, kui nad ei lase mul isegi filmi vaadata?
  Catherine naeratas:
  - Noh, pluss kaheksateist, see on paradiisis kindlasti keelatud! Ja see osutub äärmiselt igavaks.
  Elizabeth itsitas ja märkis:
  - Jah, taevas on muidugi natuke igav... Ja põrgus? Täiesti nutt ja hammaste krigistamine käib!
  Tüdruk, parema käe teadlane, märkis:
  - See viitab sellele, et pole vaja olla fanaatikud. Sellega seoses on võimatu kõike sõna-sõnalt võtta.
  Elena võttis selle ja hakkas laulma oma täishäälsel häälel;
  Mida Issand mõtles?
  Ta elab kohutavas kauguses...
  Kui anti töökäsk,
  Et me ei jääks unes.
  
  Kuigi kuninglik riietus on suurepärane,
  Aga nürimat inimest pole...
  Vaesus lööb tühjaks -
  Meie kannatuste maailm on eepiline!
  
  Ja Adam pole selles süüdi -
  Lihtne nõukogude, vene tüüp...
  Kõndisin alasti, ei varjanud oma häbi,
  Nagu proletaarlane tsaariajal!
  
  Jumal andis talle süüa - piiri,
  Karjamaa, kahvleid tundmata...
  Kui tahad rohkem, saad peksa!
  Ja juua peopesaga ilma pudeliteta.
  
  Aadamat tabas selline saatus,
  Mõnes jubedas, igavas paradiisis!
  Aga madu lendas tiibadel,
  Ta mõistis: inimene kannatab...
  
  Tihikust välja pääsemiseks on võimalus,
  Ehitage linn, sünnitage!
  Et mitte pikka aega metsas ringi hulkuda,
  Mõnikord on reetmine vajalik.
  
  Ma varastasin taevast maagilise võtme,
  Rutiini Eedenist lahkumiseks...
  Sealt leiate oma unistuste neiu,
  Vähemalt võite hukkuda allilmas!
  
  Jah, muidugi on oht, poiss
  See planeet ei ole kingitus...
  Kuid te tunnete ära südametunnistuse, au,
  Ja leiad oma, tea oma vastet!
  
  Adam sai selle võtme -
  Ta avas väravad ja lahkus taevast.
  Patune kulutas palju energiat,
  Kõndides suurte mägede kividel...
  
  Siin näeb ta taas väravat -
  Ja jälle ilmus tiivuline madu...
  Ta ütles: Ma olen hea saatan -
  Polt avanes iseenesest...
  
  Adam sisenes ja nägi -
  Selline maalitud ime...
  Alasti neiu mäe taga,
  Hõõrub portselanist kuldnõu.
  
  Aga kui hea see on?
  Poiss Adam ei suutnud end tagasi hoida!
  Ja suudle ta huuli
  See osutus magusamaks kui mesi!
  
  Ta vastas talle -
  Kehad ühinesid tormilises ekstaasis...
  Ei, ära nea saatanat -
  Poisid ilmusid patus!
  
  Jumal ajas nad paradiisist välja, kuid...
  Planeet sai nende koduks.
  Kuigi inimestel on ainult üks päike,
  Aga järglasi on tuhandeid!
  
  Jah, see oli väga raske -
  Üleujutused, põuad ja talved.
  Aga mõistus on võimas aer,
  Inimesest on saanud tugev looming!
  
  Kuidas saab ingel lennata?
  Kuidas mägede deemon reljeefi hävitab!
  Loo tee, kus on tee -
  Jõua ükskõik millisesse punkti maismaal.
  
  Ja see on vajalik, ruumi on palju -
  Meil õnnestub ka vallutada.
  Niisiis, meie patt ei ole lause,
  Ei, ära räägi lolli juttu!
  
  Ilma patuta pole edusamme,
  Mõtteliikumised tekitavad!
  Jutlusele on ainult üks vastus:
  Me ei vaja kellegi teise paradiisi!
  Neiu, parempoolne õpetlane, plaksutas käsi ja säutsus:
  - Armas! Nüüd on aeg kooki süüa!
  Neli robottüdrukut ilmusid, kandsid ainult tuunikaid ja olid väga lihaselised, eristamatud päris tüdrukutest. Ilma pikema jututa võtsid nad ja asetasid suure kulinaariatoote kujude ja purskkaevudega luksusliku palee kujule. Oli selge, et tüdrukud olid tõeline sõdalaste ideaal. Kuigi nad on biorobotid. Nad lõid oma paljaste graatsiliste jalgadega ja kummardasid. Need tüdrukud on puhas võlu. Ja ta juuksed sädelevad lehtedega.
  Kuus inimkaunitari istus laua taha. Ja nad hakkasid suure õhinaga kooki hävitama. Ja see oli nii lõhnav, nii magus paljude kihtidega.
  Tüdrukud kasutasid söömisel hüperkuldseid söögiriistu. Ja te ei saa neid hüperneti kaudu nii lihtsalt tellida. See tundus väga rikkalik ja lahe.
  Mutanttüdrukud hakkasid isegi laulma:
  Oleme tülitsemisest väsinud
  Võitle vase sendi eest...
  Ma tahan nii väga rikkaks saada
  Ja ujuda luksuses,
  Kui palju õnne võib elu pakkuda,
  Rikkus!
  Ja kaunitarid pilgutasid üksteisele silma. Kuigi nad olid juba näinud aardeid, mis polnud sugugi nõrgad. Nad saavutasid palju ja suutsid aru saada. Need tüdrukud on superklassid.
  Tüdrukud puhkesid naerma. Kui naeruväärne ja rumal see kõik välja nägi. Ja mõlemad mutantsed tüdrukud kiirgasid oma silmadest välku. Nad tabasid üksteist ja terve sädemevihk sadas alla.
  Catherine märkas naerdes,
  Mehed, kui nad kaklevad
  Nende julmus on väljaspool piire,
  Mis siis, kui naised kaklevad,
  Parem mitte tülitseda!
  Tüdrukutel jätkus kooki söömist, mis oli väga maitsev ja tugeva, vürtsika ja eksootilise aroomiga. Siin oli kõik nii ilus ja maitsev.
  Elizabeth märkis naeratades:
  - Ma arvan, et tõenäoliselt kasutasid kurjategijad midagi sellist, nagu krono-hüperlained. Neil oleks võinud olla sarnane, äärmiselt mõrvarlik mõju. Või õigemini mitte mõrvarlik, vaid peidab ainet sekundituhandiku võrra edasi või tahapoole, mis muudab selle praktiliselt märkamatuks!
  Tüdruk, parema käe teadlane, märkis:
  - See on täiesti võimalik, targematest targem! Kuid sel juhul ei anna teine hüpotees meile midagi!
  Elena laulis vastuseks:
  - Ja nad ütlevad meile, et jalg
  Lühidalt, hüpotenuus...
  Ma ütlen, et sul on küllalt
  Olen sellest koormast väsinud!
  Catherine itsitas ja säutsus:
  - Kas tõesti kõik karussellid põlesid maha?
  Euphrosyne pomises:
  - Miks sa seda räägid?
  Elena avaldas oma arvamust:
  - Ma usun, et kurjategijad on väga arenenud mutandid nagu meie. Võib-olla on isegi nende võimed meie tsivilisatsioonile täiesti arusaamatud. Või vastupidi, nad on meile lähedased ja kallid.
  Efrosinya märkis:
  - Versioon, et need on meiesugused mutandid, on väga huvitav!
  Tüdruk, parema käega teadlane, küsis:
  - Kas see on nagu ninjakilpkonnad?
  Elizabeth pomises:
  - Ninjakilpkonnad ilmuvad ainult koomiksites!
  Tüdruk, vasakpoolne õpetlane, märkis:
  - Aga versioon, et kõik, mis eksisteerib inimese ettekujutuses, eksisteerib paralleelreaalsuses?!
  Elena laulis:
  Õudusunenägude tehas
  Saatana köök...
  Tugevad löögid -
  Unenäod reedetud!
  Ekaterina nõustus:
  - Kui mõte on materiaalne, siis universumis ja paralleelmaailmades roomab liiga palju jama!
  Neiu, parempoolne õpetlane, hammustas kooki ja möirgas:
  - Oleme sündinud selleks, et muinasjutt teoks teha!
  Elena itsitas ja säutsus vastuseks, samal ajal kahvlit paljaste varvastega visates:
  - Muinasjutt on vale, kuid selles on vihje,
  Õppetund tublidele tüdrukutele.
  Tüdruk, parempoolne õpetlane, hüüdis:
  - Sa oled superklassi sõdalane! Ja sinus on nii palju võlu!
  Elizabeth säutsus:
  - Me läheme julgelt lahingusse,
  Tüdrukute jõu nimel...
  Ja paljajalu
  Murrame tünni!
  Pärast seda naersid tüdrukud kõrvulukustavalt, nagu oleks nende hääl kaskaadis. Ja nad pilgutasid oma safiir- ja smaragdisilmadega. Need on ju need tüdrukud siin. Ja nende jalad põrkasid kokku paljaste ümarate kontsadega ja lõid sädemeid välja.
  See on tõesti nii lahe.
  Elena laulis:
  Kuskil Kamas,
  Me ei tea ise...
  Kuskil Kamas,
  Ema jõgi!
  Ei jõua kätega
  Ei jõua jalgadega
  Paljajalu!
  Tüdrukud ees!
  Ja ta smaragdist silmad särasid. Tüdruk sattus kõrgele noodile, võttes heli enda peale.
  Pärast seda hakkasid nad uuesti lõugadega töötama, lõpetades delikatessi.
  Seejärel surusid tüdrukud hüvastijätuks kätt ja lahkusid laborist. Hea seltskond, aga nad on sellest veidi väsinud. Mutantsõdalased laulsid kooris:
  - Me ei ole sellest üldse väsinud.
  Jooge, mine jalutama ja armuge kurjalt....
  Ja löö asja nimel näkku,
  Ja püherdage nokautis,
  Ja püherdage nokautis!
  Looduslikud mutandid
  Me rebime oma vaenlased tükkideks!
  Looduslikud mutandid!
  Ja ei mingeid pahandusi!
  Ja tüdruk haarab jälle üksteisest kinni ja lööb üksteist oma tugevate jalgade paljaste ümarate kandadega.
  Pärast seda lendasid nad uuesti. Seekord otsustasime külastada Veenust.
  Miks mitte? Samuti väga armas planeet. Tüdrukud on suures tõusuteel. Ja te saate ikkagi lennata Veenusele individuaalsete gravitatsioonilennukitega.
  Tüdrukud lendasid ning nende safiirist ja smaragdist silmad läksid suureks. Nad kihutasid läbi vaakumi ja laulsid:
  Kosmoses on palju erinevaid uksi,
  Kurjad hüperplasma märatsevad ojad!
  Teadmised andsid palju vihjeid,
  Olime inimesed ja nüüd oleme jumalad!
    
  Tähelaevadel kihutame mööda laineid,
  Kvargid vahutavad eetri keeristes!
  Mida ma oma järglastele edasi annan?
  Teise, tormise maailma lapsed!
    
  Vaakum on soe, soojendab südameid,
  Tähed ümberringi on nagu armastajate näod!
  Me teenime edusamme, lõppu pole,
  Ja Maal kahisevad vahtrad õrnalt!
    
  Kuhu me astume, seal õitseb Venemaa,
  Lahingute äike, elumuusika!
  Asume julgelt uuele kampaaniale,
  Teenigem pühalikult igavest Isamaad!
    
  Jah, ohvreid tuleb, ruum on karm,
  Palju erinevaid liike ja rasse!
  Maailmade kuristik on liiga suur,
  Õhtul sõber, aga hommikul äraandja!
    
  Kuid Venemaa jaoks pole takistusi,
  Kes teab: vene vaim on jõud!
  Gehenna ega põrgu ei hirmuta sind,
  Surm-haud ei pane sind vangi!
    
  Ainult liha saab hävitada,
  Noh, hing teenib isamaad ustavalt!
  Mured ja mured, saa üle kõigest,
  Peame püksirihma pingutama!
    
  Nii me võitsime vaenlasi,
  Me oleme inimkond - universumi naba!
  Jälgedus tungib sisse, tabab lööki,
  Leebus, kurbus ja nutt meile ei sobi!
    
  Kosmosest on saanud meie jaoks nagu õu,
  Kiire lend tähtede vahel on nagu jalutuskäik!
  Kuigi taevane vaip on piiritu,
  Me saame selle ümber kujundada - pole nalja!
  Tüdrukud oskavad tõesti väga hästi ja imeliselt laulda. Ja nende hääl on lihtsalt kallis.
  Veenuse ümbruses on ka palju erinevaid jaamu, restorane, meelelahutuskeskusi ja arvutiruume. Planeet ise on Maast vaid veidi väiksem. Ja väga soe, päikese lähedal.
  Ja see on täis poolpaljaid tüdrukuid, kes on vaevu kanganiitidega kaetud. Ja nad tormavad üle pinna, sädeledes oma paljaste roosade kontsadega.
  Need on siin imelised tüdrukud. Nad on tumedamad kui maa peal, šokolaadinahaga, kuid peaaegu kõik on ka heledajuukselised.
  Ja haruldased poisid, kes näevad välja nagu noored. Nad on ka väga tumedanahalised, kuid heledajuukselised ja väga ilusad, õrnade näojoontega nagu tüdrukutel.
  Ja Veenuses endas on palju kulda, mis on futuristliku ajastu kohta üsna odav. Ja seda kulda on kõikjal. Ja särab suures päikeses.
  Ja ümberringi ripuvad endiselt peeglid ja Veenusel on pidev, igavene päev. Ja väga helge ja sündmusterohke päev.
  Ja kui palju tüdrukutega kujusid ja purskkaevu. Ja ka kullast sädelev. Ja kui hämmastav see maailm on. Kõik tema juures on nii särav, imeline ja kuidagi nooruslik.
  Ja palju muud peale kulla ja rubiinide. Need on enamasti kunstlikud ja väga suured. Üksikud rubiinid on jalgpalliväljaku suurused. Ja lapsed mängivad nendega, enamasti ka tüdrukud.
  On hämmastav, kuidas nende paljad jalad kuumaks ei lähe. Ja kõik on suurepärane ja imeline.
  Ja muidugi palju lilli. Mõned neist on ka tohutud. Ja paljud majad on kas nagu pungad või lilled, mis seisavad üksteise otsas. Värvid on ka enamasti kollased, punased ja oranžid.
  Ja isegi vaakumis on tunda imelisi aroome.
  Kõik siin on nii suurepärane, see on lihtsalt peadpööritav.
  Elizabeth laulis rõõmuga:
  Veenus, sa oled ilus planeet,
  On soe, kasvavad imelised lilled...
  Lauldagu kangelastegusid,
  Kõikjal on kord ja mugavus!
  Tüdruk on tõesti nii ilus oma siniste juustega. Ja tal on need pikad ja lainelised. Ja mehed lähevad neis sageli segadusse. Ja sõdalane ise on väga temperamentne ja armastab, kui teda paitatakse ja kui teda paitatakse.
  Sõdalased tiirutasid Veenuse kohal. Nad nägid selle väikeseid sooje merd ja jõgesid. Planeedil oli veepuudus, kuid see kompenseeriti kiiresti vesinikuga, mis ühendati hapnikuga ja saadi vett.
  Veelgi enam, osa niiskust tarniti Jupiterist. Vastupidi, seda oli liiga palju.
  Veenus on hea koht, liiga soe, kuid selle atmosfäär on kujundatud nii, et see eemaldab liigse soojuse.
  Neli mutanttüdrukut ühendusid infoväljaga ja hakkasid seda kuulama. Kas galaktikatevahelise tähelaeva varguse kohta on infoallikas?
  Ekaterina märkis naeratades:
  - Meie kõrvad on otse meie pea kohal!
  Ja ta pärlhambad särasid. Tüdrukud jätkasid skaneerimist ja hüperskaneerimist. Põhimõtteliselt pole see täiesti loogiline.
  Rööv ei lenda Päikese poole. See oleks äärmiselt riskantne tegu.
  Kuigi Elizabeth märkis:
  - Galaktikatevahelise tähelaeva peitmine Päikese sügavusse oleks väga originaalne!
  Elena itsitas ja märkis:
  - Me saame luua kõike,
  Leia isegi tähelaev...
  Oli jahimees, tuleb ulukeid,
  Loe kümneni!
  Ja tüdruk võttis selle ja pilgutas oma smaragdisilmadega. Ja vastuseks pilgutas Elizabeth talle safiirpillidega. Mutant-tüdrukud armastavad pilgutada. Nii vahetavad nad omavahel energiavooge. Mis on päris lahe.
  Veenusel on monument kahele esimesele kosmonaudile: mehele ja tüdrukule, kes selle pinnale sammusid. Neid näidatakse väga noortena ja kaetud hüperkullaga. See on kallim kui lihtsalt kuld, kuid see on heledam ja sädeleb vapustavas vahemikus.
  Kõik siin on nii suurepärane ja värviline.
  Noormehe ja tüdruku peopesadest paiskuvad taevasse ja kõrguvad tormised säravad purskkaevud.
  Veenus on üldiselt suurepärane planeet. Seal on imeline õhk ja imelised maastikud.
  Ja nüüd marsivad lapsed monumendi kõrval. Nad on tumedanahalised, lühikeste seelikutega ja haruldased poisid lühikestes pükstes. Nad hoiavad lippe käes ja aeg-ajalt reprodutseerivad nendega silte.
  Elena norskas põlglikult:
  - See on primitiivne! Võite kasutada triviaalset arvutigraafikat!
  Elizabeth märkis naeratades:
  - Miks on atraktsioone, saate hüpermaatriksis kõike lahedamat reprodutseerida. Kuid samas tõmbavad inimesi loomulikud asjad. Nii nagu tõelise isasega, on see palju meeldivam ja lõbusam kui kõige osavama biorobotiga!
  Elena laulis mänguliselt:
  Ja ma ei räägi kellelegi
  Et ma armastan robotit!
  Ma armastan robotit!
  Ja ma tapan mehe!
  Catherine itsitas ja säutsus:
  Robot ei asenda inimest,
  Ei voodis ega teaduses, tea...
  Mees, uskuge mind, ei ole invaliid,
  Ja ta ehitab tõelise paradiisi!
  Efrosinya märkis:
  - Ja ometi on inimesed, eriti mehed, liiga palju lapsepõlve langenud. Ja kui tuleb suur kosmosesõda, siis sellel on mõju!
  Elizabeth laulis:
  -Maailmas on rahu, sõda pole vaja,
  Armastust ja sõprust saab olema!
  . PEATÜKK nr 5.
  Tüdrukud maandusid Veenuse pealinnas Aphrodites. See oli terve metropol. Selles on nii palju kulda, et see lausa pimestab silmi. Tüdrukud ja poisid, kuigi riietatud kergelt, riputavad endale külge ka väärismetallist kette, käevõrusid, kellasid, madusid ja kõrvarõngaid.
  Paljudele noormeestele meeldib kanda ka kõrvarõngaid. See on selline mood. Ja kohalikud elanikud torkavad ka sõrmuseid oma ninasõõrmetesse.
  See on tõeline meelelahutustööstus.
  Ja väga tugeva meeldiva lõhnaga parfüümi aroom levib läbi õhu. Ja kui palju on erinevat juuksevärvi iludusi.
  Elizabeth märkis:
  - See planeet on veetlev, kuid liiga värviline. Selles on kuidagi liiga palju kõike, päikest ja kulda.
  Catherine märkis muigega:
  - Ja mida me siit leida saame?
  Elena säutsus:
  Kes on harjunud võidu nimel võitlema,
  Las ta laulab meiega...
  Kes on rõõmsameelne, see naerab
  Kes tahab, see saavutab
  Kes otsib, see leiab alati!
  Ja ta näitas oma teravat, suurt biitsepsit. Meeldetuletus:
  - Kunagi ajasin ma Afganistanis laiali terve jõugu. Ja ta püüdis neilt kullaga kolm kaamelit!
  Ja punapea naeris. Ta mäletas, kuidas ta surus Talibani juhid põlvili ja sundis neid tema paljaid, tolmuseid ja lihaselisi jalgu suudlema.
  Jah, ta armastas mehi alandada. Ja see on suurepärane.
  Catherine noogutas:
  - Venemaa ja Talibani vahelise sõja ajal võitlesime suurepäraselt. Ta keeldus põhimõtteliselt sekkumast slaavlaste vaidlusse. Talibaniga võitlemine on aga püha asi.
  Ja tüdrukud tapsid siis palju mudžaheide.
  Üldiselt kaotasid nad esimese sõja Afganistanis just seetõttu, et mutanttüdrukud said kõrgematelt jõududelt käsu seal mitte möllata.
  Nad ütlevad, et igal riigil on oma tee nii vabaduse kui ka orjastamiseni ja seda tuleks järgida. Ja kahekümne esimesel sajandil valitses Venemaad president, kes tegi palju vigu.
  Kuid kõik möödus ja läks palju paremaks. Inimesed õppisid lõpuks rahulikult elama, millele aitas kaasa meeste arvu vähenemine. Ja tõepoolest, mehed on agressiivsed ja naised rahuvalvajad.
  Elena säutsus:
  Ilma naisteta pole universumis elu,
  Neis on mai päike, neis armastuse koit...
  Ja kurjad mehed on nagu miinid...
  Ainult tüdrukud annavad eredat valgust!
  Elizabeth irvitas ja märkis pärlhambaid paljastades:
  - Ärge halvustage tugevamat sugu! Ka meeste kohta on kasulikke asju.
  Elena noogutas.
  Ja ta pilgutas oma sõbrale silma. Tüdrukute tuju tõusis märgatavalt. Ja nad lendasid kiirust suurendades üle Veenuse pinna. Muidugi on atmosfääris kiirendamine keerulisem kui vaakumis. Aga kõik vilgub nii võluvalt ja kiiresti.
  Lennukeid on palju, ka kullatud või plaatinaga kaetud. Kui hämmastavad nad on.
  Elena aeglustas kiirust, püüdis kätega kinni ühe lennuki, millel oli umbes kolmeteistaastane poiss, ja laulis:
  - Minu väike poiss,
  Kas sa tahad kala saada?
  Laps ajas vastuseks keele välja. Ja ta vajutas seda küünarnukiga täiskiirusel.
  Tema auto jõnksutas ja paiskas Elena minema. Tüdruk keerles ringi. Ja ta haaras uimastamispüstoli vööl. Ja ta sihtis metsiku hullumeelsusega väikest impeerijat.
  Ta kriuksub, kiirendades.
  Catherine haaras oma elukaaslase käest ja hüüdis:
  - See ei ole seda väärt! See on laps.
  Elena sosistas:
  - Ristiisa on tulnud, ristiisa on tulnud,
  Ja päike hakkas pöörlema...
  Mine minema poiss, sa oled väga purjus
  Ja jaapanlased ei päästa teid!
  Elizabeth vastas karmilt:
  - Noh, sa laulad jama!
  Euphrosyne säutsus ja susises:
  - Ma ei ole haletsusväärne lollakas,
  Mitte tigu kiirust!
  Ekaterina, lehtkuldsete juustega tüdruk, võttis selle ja ütles:
  - Tüdrukud on erinevad
  Ja mõnikord lahingus ohtlik!
  Aga nad kõik tahavad meest,
  Saada kennelisse!
  Sõdalane oli suurepärane ja tüdrukud, kõik neli, hakkasid õhus keerlema. Nad on nii lahedad ja imelised, ütleme nii, tüdrukud. Ja nende kontsad on väga roosad ja paljad.
  Elizabeth võttis selle ja laulis üles-alla hüpates:
  Ma olen maailma tugevaim tüdruk
  Mu sõbrad on ka väga tugevad...
  Me vallutame eetri avaruste,
  Ja keerubid on tõesti võrdsed!
  Need on tüdrukud siin - väga ilusad ja millised tugevad ja lihaselised jalad neil on. Lihasepallid veerevad pronksjas naha all.
  Elena võttis selle ja jooksis nõela paljaste varvastega. See lendas üle ja tungis otse herilasest läbi, naelutades selle palmipuu külge.
  Punane harpy võttis selle ja laulis:
  - Minu löök on muserdav,
  Ma olen nii tüdruk, uskuge mind, ma olen lahe ...
  Kaunitari hääl on kütkestav,
  Isegi külmaga käin paljajalu!
  Ja jälle võtab sõdalane selle ja keerleb. Ja ta tundus nagu vurr. See on hämmastava koostisega tüdruk.
  Ta on ülim oma kolossaalses sõjakas raevus.
  Elena klõpsas agressiivselt paljaid varbaid ja lasi välgu lahti. Ta lendas üle ja tabas suure lille kroonlehte. Ja kogu tohutu pung sädeles kõigist spektrivärvidest.
  See oli ülimalt lahe.
  Elizabeth märkis:
  - Hea, et te lille ära ei põletanud! Kuid on vaja midagi konstruktiivsemat. Näiteks leidke kurjategijad, kes varastasid galaktikatevahelise raketi!
  Punane harpy laulis hambaid paljastades:
  - Lendavad pommid ja raketid,
  Napalm langeb taevast...
  Nagu komeedid möllaksid,
  Surma orkaan on tulemas!
  Jah, see oli imeline.
  Tüdrukud tundsid igavust. Nad tahtsid väga võidelda ja oma võimeid näidata.
  Siin soovitas Catherine:
  - Hüppame Hüperneti Ultramaatriksisse ja teeme seal väikese mässu!
  Jelena noogutas pead, punane nagu proletaarne lipukiri:
  - See saab olema suurepärane! Milline tappev fantaasialend!
  Ja tüdrukud võtsid selle vastu ja kaks korda mõtlemata lülitasid skannerid sisse ja hüppasid sisse
  Hüpernet.
  Ja seal on nii palju mänge ja pealegi on need täiesti tasuta. Reprodutseeritakse virtuaalset reaalsust, mida ei saa tegelikust eristada.
  Nüüd võtsid tüdrukud selle kätte ja astusid pikema jututa kosmoselahingusse.
  Mõlemad juhtisid raketiristleja tüüpi lahingutähte.
  Sellel on mitusada püssi, kuid neid laadivad, juhivad ja hooldavad kuulipildujad.
  Ja tüdrukud astusid nüüd lahingusse.
  Elena vajutas paljaste varvastega juhtkangi nuppe. Tulistas välja surmava raketi. Nad tõmbasid vaakumi ja tabasid vaenlase ristlejat. Ja see oli nagu supernoova plahvatus.
  Tüdruk võttis selle ja laulis mõnuga:
  - Löö ja perses,
  Ma olen tõeline hai!
  Ja sõdalane pilgutas oma smaragdisilmadega.
  Elizabeth kontrollis dreadnoughti. Ja sellel kosmoselaeval on kolossaalne löögijõud.
  Ja see pöörleb nagu kergesti juhitav auto.
  Siniste juustega neiu paljastas oma helepunase rinnanibu. Ta vajutas seda juhtkangi nupule. Vabastas hävitamise kingituse surmava jõu. See pühkis mööda nagu tuline keeristorm. Pärast seda võttis Elizabeth selle ja laulis:
  Ma usun kindlalt oma kodumaasse,
  Ta peab kogu planeeti...
  Olgu mul palju sõpru
  Ja valgusvood lendavad!
  Ja siniste juustega tüdruk saatis taas hävitava jõu kingituse, õhkides vaenlase tähelaeva.
  See oli tegelikult väga lahe.
  Elizabeth siristas ja laulis:
  - Usun, et kogu maailm ärkab,
  Orkid kaotavad sõja...
  Ja päike paistab
  Maailm saab olema igavene mai!
  Ja tüdruk raputab oma juukseid, mis on nagu suvetaeva värvi.
  Ristlejal on ka Ekaterina. Ta tulistab paljaste ümarate kontsadega. Tal on need väga võrgutavad. Ja nüüd tulistab ka tema energiajoaga alla vaenlase tähelaeva.
  Ja lehtkuldsete juustega tüdruk laulab:
  Olgu alati päikest
  Olgu alati taevas...
  Olgu ema alati olemas
  Olgu see alati mina!
  Ja sõdalane paljastas oma rinnad ja tulistas uuesti, vajutades maasikanibuga nuppu, särades nagu ehe.
  See on tõesti iludus.
  Aga Efrosinya võitleb - ta on ka väga ilus ja lihaseline tüdruk. Ja ta kasutab vaenlase pihta tulistades juukseid. Ja need on valged, nagu värske lumi. Sada protsenti loomulik blond.
  Nii võib öelda, imeline ja suurepärane. Lihtsalt ime.
  Euphrosyne tulistab oma lahingulaevalt, mis on täidetud kõige kaasaegsemate relvade ja robotitega, lauldes:
  - Universumis on lahvatanud sõja vulkaan,
  Tähtede vahel möllavad lained nagu orkaan...
  Näis, nagu ründaksid saatana sulased,
  Aga tüdrukute pilk ei kustu, tea uhket!
  Need on siin mutantsed tüdrukud. Ja neil on superkangelaste vääriline meelelahutus.
  Nii asusid nad hävitama vaenlase laevastikku. Ja nad ajavad orke nii palju, et juhivad kosmoselaevu.
  Ja samal ajal laulavad tüdrukud:
  Oleme ilusad tüdrukud
  Võitsime orke kõigest jõust...
  Hääl on muidugi kõlav,
  Võidame kindlasti!
  See on eriti uhke, kui sõdalased tulistavad oma helepunasetest rinnanibudest. Nad on nii heledad, nagu roosinupud. Ja näete, et tüdrukute kehad säravad nagu õlitatud. Nad on hämmastavad ja ainulaadsed. Ja keha jooned on nii graatsilised. Ja kui palju võlu ja täiuslikkust neis on.
  Puhtfüüsiliselt tunnete neid tüdrukuid justkui metsikute pantritena.
  Elizabeth mäletas, et ta polnud alati nii hirmuäratav. Et see oli ka neljakümne esimene aasta, kui ta koges seda...
  Ja mälestused välgatasid tema ees nagu orkaan;
  Noor piirivägede leitnant Elizaveta Petrova oli hämmeldunud. Kuulujutud võimalikust sõja puhkemisest olid ringelnud kaks kuud. Kuid millegipärast ei suutnud ma seda uskuda... Olles tark tüdruk, ei jaganud Elizabeth ametliku doktriini pretensioonikat vääramatut jõudu - et Punaarmee oli tugevam kui kõik teised. Tema onu võitles Soome sõjas, sai haavata ja rääkis selle edenemisest väga kirglikult.
  - Meie paagid voolasid aeglaselt, nagu tarretis pannilt. Edasi liikusid võimsad SMK-d, kahe suukorviga, kumbki kuuskümmend tonni. Omamoodi peksujäär kaitsete purustamiseks. Ja kuidas nad mürisevad! Äikese hääl on nagu hiire kriuksin võrreldes härja mürinaga. Ja rööbaste all on augud. Paar päeva tagasi oli sula, must maa oli kaetud jääkoorikuga. Tankid liiguvad aina aeglasemalt ja ratsavägi jõuab neile järele. Tuhanded ratsanikud, neid tuleb tagasi hoida, et tankid neist ette ei jääks. Ja ees ladusid soomlased miinid ja matsid naftatünnid maha. Paljud meie tankid põlesid nagu küünlad. Kohutav vaatepilt, eriti varajasel polaarööl, bensiin ja õli voolasid maha ning segunesid sulamisveega. Hobused olid ehmunud ja ohkasid raevukalt, nad põlesid ja jalaväe poole sööstis elav laviin. Vaatepilt oli lihtsalt kohutav, tankid ei suutnud peatuda ega ümber pöörata. Ja käsk keelas meil peatuda.
  Kui lähed, siis ainult edasi, vaenlast murdes. Ja tankid plahvatasid ja põlesid, ratsavägi tallas oma jalaväge. Rünnak paiskus, tundus, nagu oleks tähed taevast alla kukkunud.
  Tüüp köhis verd ja peatus. Võtsin sajagrammise lonksu ja jätkasin.
  - Nii jäime ilma luureta, ilma õhukatteta kinni. Nad võitlesid terve talve ja pool märtsi, murdsid läbi kindlustuste, kuid kakssada tuhat meie sõdurit ei rõõmusta kunagi võidu üle. Valgus on nende jaoks igaveseks pimedaks läinud.
  Tüdruk küsis üllatunult:
  - Kas see on tõesti nii palju?
  Onu noogutas:
  - Ma arvan, et keegi ei tea täpselt, kuid surnukehi veeti rongides. See oli jube. Olime sunnitud kaitset tormama ja soomlased niitsid meie ridu maha. Lihtsalt metsik hullus.
  Elena küsis kogeldes:
  - Mis siis, me pole nii tugevad?
  Onu vastas:
  - Tanki tugevus ei seisne tema soomuses, vaid peas!
  Tüdruk noogutas:
  - See, mida sa ütlesid, on imeline!
  Elizabeth mäletas seda vestlust pikka aega. Ta küsis, millised tankid sakslastel ja soomlastel on. Soomel polnud aga tanke üldse, välja arvatud kümmekond kerget kolmetonnist kiilu. Ja mu onu teadis Saksa tankidest, tema nõbu, kes läks Saksamaale, rääkis talle neist. Üldiselt ei avaldanud natsid tema tehnikast muljet.
  - Tank T-1, kaalub vaid viis ja pool tonni, kiirus 57 kilomeetrit tunnis. Soomuk on kuulikindel, relvastuseks kolm kuulipildujat. No jalaväe vastu läheb, aga masin on suht nõrk.
  - Aga ta pole nendega ainus? - küsis tüdruk murelikult.
  - On ka T-2, T-3, T-4 ja T-5!
  Elizabeth naeratas:
  - Milline neist on tugevaim?
  - T-5! Sellel on kaks suurtükki, 75 mm ja 37 mm, ning neli kuulipildujat. Jah, see tank on ilus, sakslased kutsuvad seda "Libahundiks". - Tüüp laiutas käed laiali ja vehkis nendega nagu veski.
  "Aga kiirus?" küsis tüdruk.
  - Üldiselt piisab viiekümnest kilomeetrist maanteel. Üldiselt on tank huvitav, torn on voolujooneline. Parim fašistliku tankiehituse loomingust. - onu ohkas. - Tõsi, meie T-28 ja eriti T-34 pole halvemad ning meie tankide relvad on veelgi võimsamad.
  Tüdruk soovitas:
  - Mis siis, kui loome uued tankid, jahedamad?
  Onu vastas:
  - Pole midagi lahedamat kui KV-2, see on nii võimas, kuid seal on ka KV-3 ja KV-4 ja eriti KV-5. Viimane koletis kaalub sada kakskümmend tonni ja on kohe-kohe minemas masstootmisse. Siis pekstakse sakslasi nagu hirsi ketti.
  Tüdruk haigutas demonstratiivselt:
  - Kui tahad tüdrukut igavleda, räägi relvadest, aga kui tahad igaveseks lahku minna, räägi nõukogude relvadest!
  Onu oli solvunud:
  - Mis meil on, halb tehnoloogia?
  Tüdruk tegi nalja:
  - Aga andmed selle kohta on salastatud. Öeldakse, et tankirelva kaliibri mainimise eest võib vanglakaristuse saada.
  Onu raputas eitavalt pead:
  - Pole tõsi! Sellise pisiasja eest ei panda kedagi vangi!
  Tüdruk võpatas:
  - Kuidas öelda! Ja see ei juhtunud.
  Onu märkis:
  - Ma ütlen teile, T-34 relva kaliiber on 76 mm. Ja soomus on 52 mm, kui olete huvitatud.
  Tüdruk norskas põlglikult:
  - Ma tahaksin seda imet näha. Kas sa näitad mulle?
  Onu vastas vastumeelselt:
  - Ma näitan sulle, kui tahad. Vorošilov nimetas seda tanki aga koletuseks. Täname marssal Kulikut selle rakendamise nõudmise eest. Jah, Stalin isiklikult hindas seda tanki. Neljakümne kolme alguseks on plaanis sellega varustada sada kaksteist tankidiviisi.
  Tüdruk oli üllatunud:
  - Üks tank?
  - Ei! Samuti KV ja T-80, kuigi see tank on kerge, ma mõtlen, T-80. Tõsi, ta oskab ujuda!
  Tüdruk oli üllatunud:
  - Ujuda? See on huvitav!
  - Meil on kolm tuhat kolmsada amfiibtanki. - Onu ütles seda uhkusega ja alandas siis häält sosinaks. - Ära räägi seda kellelegi, see on suur saladus. Kui ajad oad maha, võid sattuda trellide taha. Vaata, miski ei lühenda elu rohkem kui pikk keel.
  Elizabeth jäi kohe vait. Kaks päeva tagasi juhtus tema hea sõbraga üsna ebameeldiv juhtum. Juhtus järgmine. Toimus teatriõhtu, kõigil oli väga lõbus ja loomulikult joodi. Mängisid trompetid, tantsisid tüdrukud ja poisid. Nii et juht oli lõbus mees Jaška Klopov, kes tahtis nagu alati nalja teha. Ta jooksis seina äärde, kus rippus Stalini portree. Kopsakas portree, kogu seina kattev, hele, mosaiikidega vooderdatud. Stalin nägi välja noor, mitte rohkem kui kolmkümmend viis aastat vana, ilus. Isegi otsmik polnud nii madal ja kaldus kui originaalil. Yashka mängis suupilli ja viskas selle siis saali.
  - Oh, yuli, yuli, yuli! See on laul "Matuli"!
  Keegi küsis pilkavalt:
  - Miks sa laulad oma emast, kui su isa on sinu ees?
  Yashka naeratas vastuseks ja laulis:
  - Mu veidrik isa oli külas vallandatud! Minu isa, rahva isa, valitseb pühas Kremlis!
  Kõik naersid, plaksutasid käsi ja vilistasid. Vahepeal võttis Yashka vööst joonlaua ja teatas itsitades:
  - Tahaks rahvaste isa nina mõõta!
  Publik küsis ühest suust:
  - Miks?
  Joonlauaga mängiv Yashka nurrus:
  - Sest Stalinil on suur süda! Maailma suurim! See tähendab, et nina peab olema kõige suurem!
  Vastuseks sõbralik naer ja vile:
  Yashka tõusis kikivarvul püsti, pani joonlaua peale ja keeras seda paar korda ümber. Ja naerdes ütles ta:
  - Viiskümmend kolm sentimeetrit! See on lahe! Ta on tõesti suurim!
  Kõik naersid jälle ja näitasid näpuga. Kokkuvõttes oli õhtu igati õnnestunud. Elizabeth raputas nördinult pead, ajades mälestused minema. Jaška viidi ära koidikul, teel musta kraatri juurde peksid nahktagides inimesed teda kurikate ja rusikatega. Kunagine noor, rõõmsameelne nägu muutus veriseks segaduseks. Elizabeth nägi seda, sest nad kõik toodi spetsiaalselt vahistamist vaatama. Siis rääkis poliitiline ohvitser, karjus palju ja ähvardas. Kohapeal arreteeriti veel viis, keegi ei julgenud vastu hakata. Elizabeth mäletas seda, tema tulihingeline armastus peo vastu oli raputatud.
  Kuid isegi nüüd, kui vaenlane oleks teinud katse Stalini elu kallal, pakuks ta kõhklemata oma rindu!
  Tüdruk küsis mehelt:
  - Kas Prantsusmaa on tugev riik?
  Ta vastas:
  - Jah, tugev! Koos Suurbritanniaga kontrollivad nad enam kui kolmandikku maailmast. Võttes arvesse kolooniaid, ei jää Prantsusmaa rahvaarv NSV Liidule alla.
  Elizabeth vilistas:
  - Ja selline jõud läks kaduma!
  Onu kriimustas kiilanevat peaotsa:
  - Jah, ma kaotasin! Vaid pooleteise kuuga alistati neli Euroopa suurriiki. Isegi Napoleonil ja Aleksander Suurel polnud selliseid võite kui Hitleril.
  Elizabeth küsis sosinal:
  - Milline ta on, Hitler?
  Onu kehitas õlgu:
  - Ma ei näinud teda! Portreedel nägite teda ise. Väidetavalt on ta keskmist kasvu, närviline, sööb inimliha ja eriti meeldib talle naiste rindu maha lõigata.
  Elizabeth raputas pead:
  - Ärge vilistage! Hitler on taimetoitlane.
  Onu ei nõustunud:
  - Hingelt on ta tüüpiline kannibal! Ta käskis oma parima sõbra Rema okastraadiga kaheks osaks lõigata. Milline lihasööja koletis! Pärast Prantsusmaa alistumist andis ta käsu põletada elusalt sada tuhat Pariisis ja selle ümbruses elavat juuti. Selle tulemusena tekkis kohutav hais. Pealegi ei säästnud natsid isegi väikseid lapsi. Pärast põletamist urineerisid SS-mehed demonstratiivselt tuha sisse. Nad ütlevad, et Hitler osales isiklikult piinamises ja piinamises,
  Elizabeth märkis:
  - Nende valitseja, kes timukalt leiba võtavad, kogub soola tagumikku!
  Tüüp raputas pead, võttis välja sigareti ja tõmbas. Ta oskas väga huvitavalt suitsetada, puhudes suitsu rõngastega välja. Tema pilk muutus rõõmsamaks:
  - Kas sa tead, mida ma kardan?
  Tüdruk vastas peenikese häälega:
  - Ma arvan, et see on okei.
  Mu isa vend vaidles vastu ja tegi lühikesi hoope:
  - Ainult külmunud inimesed kardavad kõike! Normaalse inimese jaoks pole hirmu kogemine sugugi häbiväärne. Eriti kui ta on mõistlik, ja mitte niivõrd enda kui teiste jaoks.
  Tüdruk noogutas otsustavalt:
  - Nõustun siin!
  Kutt lõpetas suitsetamise ja raputas pead, justkui sirutades kaela:
  - Teate, on kuulujutud, et natsid loovad uusi kohutavaid relvi. Pomm, mis suudab terveid linnu mürgiseks tolmuks purustada. Pealegi ei tule temast päästet.
  Elizabeth turtsatas põlglikult:
  - Goebbelsi propaganda tüüpiline bluff!
  Tüüp ohkas sügavalt, nagu morsk vee all:
  - Oh ei! See on teadus! Teadlaste sõnul on relv üsna reaalne. Nad mõtlesid sellele isegi nime - aatomipomm. Seega usun, et kõige parem on rünnata esimesena Saksamaad, ootamata, kuni selline koletu relv natside kätte satub.
  Elizabeth värises nagu elektrilöögist:
  - Aga rahulepingu rikkumine on autu. Meil on Saksamaaga mittekallaletungileping, sõprusleping ja piirid!
  Onu märkis sarkastiliselt:
  -Kas natsid on kunagi lepinguid austanud? Meenutagem näiteks Poolat või Belgiat ja Hollandit. Hitler ütles isegi nii: - Ausus on tüüpiline ohver otstarbekuse altaril!
  Tüdruk vastas innukalt:
  - Stalin ei ole Hitler!
  Mees nõustus, kuid ütles risti vastupidist:
  - Muidugi, ja sellepärast peab ta kõigepealt lööma! Järeltulijad ei andesta talle hilinemist. Rünnak kolmekordistab jõudu, kaitse poolitab!
  Elena märkis:
  - Kui vaenlane ründab, muutub meie armee maailma kõige ründavamaks! - Ja siis kordas ta seda veelgi valjemini. - Aga ainult siis, kui vaenlane tabab!
  Onu tõmbas kavalalt silmi kinni:
  - Teraga maha lõigatud pead nimetatakse aiapeaks, sellest tärkavad kättemaksu viinamarjad! Ei, ma arvan, et Hitler oleks pidanud olema lõpetatud isegi siis, kui tema hordid Pariisi tormasid.
  Tüdruk trampis jalga ja vastas:
  - Võib-olla on sul õigus!
  Elizabeth mäletas seda vestlust pikka aega. Kuuldused natside vägede koondumisest, eriti Poolas, pidevad Nõukogude piiri rikkumised Saksa lennukite poolt ja vägede sagenevad arreteerimised tekitasid närvilise olukorra. Samal ajal inspireerisid poliitilised instruktorid aktiivselt: sõda ei tule! Sellegipoolest tõmmati piirile lisajõude, eriti soomukeid. Eelkõige nägi Elizabeth esmakordselt uusimat KV-3 tanki, millel oli kaks relva ja mis kaalus seitsekümmend viis tonni. See oli eksperimentaalne mudel, mida, nagu keegi sosistas, pidi lahingutes katsetama. Tüdrukule aga ei meeldinud, et tank oli liiga raske, sellel oli madal manööverdusvõime, see murdis sildu ja torn pöörles aeglaselt. Lisaks sai relvade suure kaliibri tõttu kannatada tulekiirus ja täpsus oli suhteliselt madal! Sellegipoolest äratas nii võimas tank enesekindlust. 850 hobujõuline diiselmootor mürises kohutavalt, see kõlas nagu vulkaanipurse, seevastu Saksa autod olid vaiksemad. Tüdruk vaatas koletist skeptilise pilguga ja keeras end kanna peale...
  Kahekümne teise juuni hommik kujunes kohutavaks sündmuseks, kus NSV Liidu vastu paisati suured fašismijõud. Elizabeth aga ei tundnud end alguses šokis. Pealegi jäid mulle sügavalt mällu mehe sõnad natside loodud aatomipommi kohta. Võib-olla on isegi parem, et Hitler ründas nüüd, kui superrelva loomine on veel kaugel! Parem on tiiger purustada, kui tal pole veel kihvad kasvanud. Kuigi, mis füürer on tiiger, pigem šaakal. Kuid seda kurvem on fašismi lõpp.
  Elizabeth tõsteti voodist üles ja ta pani kiiresti riidesse ning ühines ülejäänud kaaslaste ja relvavendadega.
  Natsid andsid peamise löögi Bialystoki rühmituse tagalasse. Võimsad soomustatud ja mehhaniseeritud kolonnid edenesid kahe tunni jooksul nelikümmend kilomeetrit. Ja õnneks jäid isegi kaevikud kaevamata.
  Suurtükimürske kohale ei antud ning tüdrukud olid sunnitud vintpüsside ja granaatidega natsidega kohtuma. Siis ilmusid Hitleri tankid ja soomustransportöörid. Edasi liikusid kolme kuulipilduja ja 50 mm kaliibriga kahuriga relvastatud T-3. Mõnevõrra väiksem kui T-4, suure plahvatusohtlikkusega killukestega.
  Elizabeth tundis end kohe abituna. Mida ta teha saab, olles relvastatud ainult Mosini vintpüssi ja paari jalaväegranaadiga? Saksa tankid sajavad kuulipildujatuld Nõukogude jalaväe pihta, mürsud plahvatavad. Läheduses kukuvad verised tüdrukud ja poisid. Ühel tüübil, veel habemeta, lasti jalad ära. Ta karjub ja sirutab Elizabethi poole kätega, millel puuduvad sõrmed. Taas on plahvatused ja õhku ilmuvad Saksa Messerid. Kaugelt vaadates ei ole nad väga hirmutavad ja meenutavad kärbseid, kuid lähemale lennates muutuvad nad raisakotkasteks.
  Saksa tankid tulevad aina lähemale, nende kohal hõljuvad haakristidega maod. Samas kõlab Wagneri suurejooneline sümfoonia. Kõik tundub ebatavaliselt ähvardav, isegi tankid, mis muide pole liiga suured, on värvitud nii, et need meenutavad röövloomi. Eriti palju on irvitavaid nägusid. Elizabeth tunneb loomalikku õudust, ta tahab joosta, jalad on tuimad, aga...
  Kuidas saab vene inimene (ja valgevenelased ja venelased on üks ja sama rahvas) reeta ja karta?
  Elizabeth viskab granaadi. Ta, kellel on tugev käsi, viskab selle kaugele ja tabab T-3. Paak tardub hetkeks ja reageerib kohe. Kuuldub kõrvulukustav plahvatus, tüdruk paisatakse õhku ja pimeduselaine katab ta teadvuse...
  . PEATÜKK nr 6.
  Elizabeth mäletas seda meeletu tempoga, justkui tormaksid keeristormid läbi tema pea.
  Ja pärast seda asusid kosmoselahingust kõhu täis saanud tüdrukud võitlema, kuid veidi teistmoodi.
  Eelkõige otsustasid nad võidelda koletise Generouse ja tema võitluspaari mutantidega.
  Tegelikult plaanisid nad gravitatsioonilise pumbaga laserrelvade abil maha põletada terve linna.
  No see on ka huvitav seiklus. Pealegi kutsus koletis Generous välja ka terassõdurid nullmõõtmest.
  Elizabeth hüppas püsti ja lõi oma palja kannaga terassõduri kõhtu. Löök raputas rauda.
  Jõhker kummardus, kuid ajas kohe sirgu ja naeris:
  - tähtsusetu, maise naine!
  Elena liigutas sääreosa oma kolleegi kubemes. Kuid ma kohtasin tahket legeeritud metalli, mis helises. Ja ta tundis isegi veidi valu.
  Punajuukseline kuninganna kostis:
  - See on teraskuulikestega mees!
  Catherine lõi ka palja jalaga soomustatud koletisele pähe. Ja ta ei saanud seda maha võtta, ta lendas minema ja karjus:
  - Mees on kõvem kui kivi!
  Euphrosyne liigutas ka terassõdalast, sooritades seekord pühkimise. Jõhker kukkus kolinaga kokku, kuid hüppas siis kohe püsti. Ja lahing jätkus uue, meeletu, orkaani jõuga.
  Tüdruk võttis selle ja laulis:
  - Jah, me teame, kuidas võidelda,
  Aga me ei taha, et see korduks...
  Tüdrukud langesid lahingus,
  Ja nad täitsid rööpa!
  Elizabeth vastas sellele, et hüppas osavalt minema ja kaks terasest sõdalast põrkasid peadega kokku, nii et sädemed lendasid igas suunas.
  Siniste juustega tüdruk siristas:
  - Metall võib ka elektriga kokku puutuda.
  Ja ta võttis selle ja lasi pistoda parema käega juhtmetesse... Elena tegi sama. Ja siis langesid elektriahelad terassõdalastele ja agressiivne lööklahendus pühkis neist läbi. Ja teraskoletised hakkasid punaselt hõõguma.
  Siis läksid nad läbi pragude ja külmusid nagu tolm.
  märkis Catherine ja viskas bumerangi juhtmetele. Ajendades neid kukkuma ja koletisi praadima:
  - Keelame ohtlikud võitlejad!
  Euphrosyne kostis:
  - silmapaistvate saavutuste eest kosmoselahingus!
  Ja ta viskab oma kingituse ka oma vaenlastele.
  Terasest sõdalased said igal juhul valmis. Ja sõdalased päästavad taas maailma.
  Peavaenlane oli juba valmistunud surmava aku tulistamiseks spetsiaalse generaatoriga, mis neelas Maa ja teiste planeetide gravitoneid.
  Ja kuidas tapja tühjenemine sisse lülitub. Ja atmosfäär hakkas võnkuma ja õhk muutus palju kuumemaks. Ja sellest justkui jooksid läbi praod, mis olid täidetud kiirgava valgusega.
  Elizabeth kostis:
  - Nagu nii! Võitleme poisid!
  Tema ette ilmus suur mutant, kes nägi välja nagu gorilla, kihvalise näoga. Ta tormas tüdruku kallale ning väga kiiresti ja osavalt. Elizabeth hüppas tagasi, komistades teda. Ja gorilla kukkus pinnale laiali.
  Siniste juustega tüdruk sülitas ja tema mutantne sülg pani püsti tõusnud gorilla uuesti alla kukkuma. Ja pealegi sattus ta pea lihtsalt prügikasti.
  Teisel mutantsel metsalisel, täpsemalt inimese ja looma segul, oli hundi pea. Ja ta üritas Jelenat rünnata. Punaste juustega tüdruk kukkus selili ja viskas koletise enda peale. Ta lendas üle ja põrkas vastu laternaposti. Ja ulgus nagu pekstud koer.
  Euphrosyne lõi mutantsele hundile telliskiviga pähe. See jagunes.
  Tüdruk siristas:
  - Tellised, tellised!
  Sa ei ole hundi kisa - parem ole vait!
  Catherine märkis muigega, kuidas mutantgorilla üritas püsti tõusta. Ta liikus tema jalge vahel, pannes ta hüppama. Ja siis pööras ta vastase tagurpidi.
  Pärast seda tiksusid nad koos Elizabethiga pistodadega mutantse looma kandasid.
  Ja loom naerab ja naerab. Ja see oli sõna otseses mõttes prügikasti sees tsementeeritud.
  Tüdrukud haarasid hundil kaelast kinni ja viskasid selle gorillale. Taas põrkasid nad kokku ja läksid ümber. Kõik neli kaunitari lisasid paljad kontsad. Ja paar mutanti veeresid suurel kiirusel ja kukkusid jõkke.
  Elena laulis:
  - Niipea, kui ma sulle vastu lauba löön, lähed sa põhja!
  Ja tüdrukud tormasid edasi. Ja siin ta on, peamine kaabakas Shchedry. Ta hoiab käes rasket lõhkajat. Ja sellest otsekui energiavoolust õhku lööduna. Pealegi on Shchedry ise nii soomustatud raudrüüdes kui ka maskis ja raudrüüs.
  Tüdrukud, hüppavad ja põiklevad, põiklevad tapvate kiirte eest kõrvale. Ja nende paljad, ümarad, roosad kontsad vilguvad nii palju.
  Elizabeth viskas vaenlase pihta bumerangi. Ta tulistas tema pihta. Kuid relv läks külili ja tabas valgusfoori. Varras lõigati läbi ning maanteeliiklust näitav kolmesilmaline seade tabas kiivriga kaetud Generousi pähe.
  Elena, nähes, et vaenlane on uimastatud, viskas lassosse keerdunud köie ja haaras lõhkaja. Ta tõmbas järsult ja rebis selle oma käpast välja.
  Pärast seda laulis ta:
  - Tüdrukute käppadest,
  Julmad käpad...
  On võimatu lahkuda, uskuge mind,
  Lööge niklile
  Lööge niklile!
  Meest pole raske magama panna!
  Helde oli relvadest maha võetud. Ninjatüdrukud võtsid selle kätte ja lõid paljaste varvastega. Ja nad tõid kurjategija oma kvartetiga sõna otseses mõttes alla. Pärast seda hüppasime generaatori juurde. Elizabeth üritas seda välja lülitada, kui vool teda tabas. Ja mutanttüdruk hüppas tagasi ja säutsus:
  - Au ninjatüdrukutele,
  Au võitluskangelastele!
  Elena viskas mutrivõtmega generaatori poole, tõstes selle asfaldilt üles. See lendas mööda, tabas ja tekitas lühise.
  Punaste juustega tüdruk siristas:
  - Ma lahendan probleemi mitte lihtsalt, vaid väga lihtsalt!
  Õhutemperatuur ei olnud enam nii kuum. Vahepeal hakkasid tüdrukud uuesti mängima.
  Siin on veel üks missioon. Tõsine vastane on ilmunud silmitsi robotkoletisega. Ja see koletis on väga ohtlik. Ta võttis enda peale reaktiivhävitaja kuvandi ja tabagem laserkiirte abil ühte suurt virtuaalset linna, mis lammutas pilvelõhkujaid.
  Siin hävitab energiavoog suure mitmekorruselise hoone, lammutades nii betooni kui metalli.
  Elena märkis seda imetlusega vaadates:
  - Kui palju energiat tal on!
  Elizabeth vastas ohates:
  - Nüüd peame me ise tema vastu midagi omandama!
  Catherine itsitas ja tõmbas õhust välja väga tõsise sõjaväerelva:
  - See on hüperlasermasin! Lööge vaenlane, kasutades kvarkide sulandumise energiat!
  Euphrosyne noogutas:
  - See on just õige! Tule, võtame vaenlase ja tapame ta!
  Elizabeth noogutas ja tema kätte ilmus väga lahedalt väljapeetud relv. Mutantne tüdruk kostis:
  - See on hüpertuumapumbaga kiirkahur!
  Ülejäänud kaks tüdrukut omandasid samuti kohvrid. Ja kui nad võtavad linna hävitava roboti, peksavad nad su läbi.
  Nad tegid seda loomulikult. Kuid juhtus midagi ootamatut. Lahingukiirgus tabas robotit, kuid peegeldus koheselt mõnest väga tugevast kaitsebarjäärist.
  Ja tüdrukud tundsid, et neid valdab tugev kuumus.
  Elena laulis:
  - See on kaitse, mis on tulnud,
  Kuidas parasiidist jagu saada?!
  Elizabeth vastas naeratades:
  - Ma arvan, et tean, kuidas see robot end kaitseb. Antud juhul on tegemist pooleteisemõõtmelise mõõtmega, millest nii lihtsalt läbi ei pääse!
  Ekaterina soovitas:
  - Mis siis, kui kasutaksime termopreooniga pumbatavat hüperblasterit?
  Euphrosyne noogutas:
  - Seal on surmav jõud!
  Elizabeth vaidles vastu:
  - Ei! Siin ei saa lihtsalt energiat lisada. Selle mõõtmise olemus seisneb selles, et kõik energia- ja osakeste vood liiguvad samas suunas!
  Ja siis vastuseks tabas neid hüperlaserkiir. Vaevalt jõudsid tüdrukud külgedele hüpata. Nad tundsid end isegi paljajalu, graatsilise kannakõveraga.
  Kõiki neid nelja lakkus hüpertuli kohe nende paljastele kalgenenud taldadele.
  Tüdrukud isegi karjusid ja siristasid täiest kõrist:
  - Auline on mu püha maa,
  Tormide torm võitude leekides...
  Sa oled ainuke selline kogu maa peal,
  Ja maailmas pole kedagi sinust kallimat!
  Pärast seda võtsid kaunitarid selle ja sülitasid kogu oma vihast roboti peale. Ja mutanttüdrukute sülg on mürgine ultrahape. Ta tormab läbi ja murrab läbi põllu. Ja lahingurobot sai neli rasket haava. Tema soomus oli ära söödud, moodustades muljetavaldavad mõlgid, mis suitsesid.
  Ja lahingumasin hakkas kiirust kaotama.
  Elena laulis pilkavalt:
  Maa läheneb mürarikkalt.
  Minu footon ei kuula rooli...
  Kummardan vaatepildi kohale,
  Ja raketid kihutavad sihtmärgi poole...
  Me ei alusta võitlust nullist!
  Ja lahingurobot reageeris ja tabas tüdrukuid hüperplasmaatilise bloti abil. Ta lendas lahingurelvadest välja ja tormas mutanttüdrukutele järele.
  Elizabeth võttis ja paljastas oma rindade helepunased nibud. Tema meeskonnakaaslased järgisid eeskuju.
  Punane harpy laulis:
  Venemaa on maakera oma rindadega,
  Ta kattis ja päästis inimesed hädadest...
  Kuid põrgu on tõusnud oma punaste tuhadega,
  Keegi oli meie võidumüra peale pahane!
  Ja sõdalased võtsid ja vabastasid sünkroonselt oma nibudest hüperheli laineid, üleküpsenud maasikate värvi.
  Nad lendasid mööda nagu tsunami. Ja nad tabasid hüperplasmaatilist plekki. Ta, saanud purustava löögi, vibreeris ja tormas vastassuunas. Pärast seda võttis ta ja kattis roboti, mis juba põles ja suitses. Ja nii takerdus mehaaniline koletis tulisesse võrku ja hakkas põlema nagu küünal.
  Elizabeth laulis naerdes:
  Tüdrukud hakkavad valitsema universumit
  Kuigi taevast sajab napalmi...
  Isamaa teenimine on meie muutumatu kohustus,
  Püha tuli põles mu südames!
  Ja sõdalased võtavad selle jälle oma rubiinnibudest ja peksavad neid välguga.
  Need on tõeliselt kirjutatud kaunitarid. Ja nende kehad on nii lihaselised, tugevad, vormitud, energilised.
  Mõrvarrobot varises lõpuks kosmosetolmuks. Ja see osutus selliste suurejooneliste kaunitaride rindadest tõeliselt tapvaks efektiks.
  Elena laulis:
  Me toome valgust kogu maailmale, uskuge mind,
  Surrame ja päästame planeedi...
  Kuigi saatus on kohutav, on saabunud kuri surm,
  Ära sure asjata, sest meie kodumaa elab!
  Elizabeth vaidles vastu:
  - Ei, parem on ellu jääda ja võita!
  Tüdrukud näitasid üldiselt oma märkimisväärset võitlustaset. Siis aga ilmus jälle Helde. See on ülespumbatud, lihaseline mees maskis ja turvises, antud juhul kandis ta koos kahe teise partneriga relva, mis põhjustas kivide võitlusliku korrosiooni. Ja ta tabas sellega maju. Need muutusid lahti, nagu liiv, ja murenesid. Ja neis elanud kaunid tüdrukud põgenesid sõdade eest.
  Ekaterina märkis:
  - Hävitamine on kirg,
  Halb võim valitseb öömaja...
  See, kes joob heldelt teiste inimeste verd,
  Viskame trumbi sisse armastust kinkides!
  Tüdrukud võtsid ja kohe, niipea kui vilistasid. Ja mitmed kaalukad raisakotkad lendasid katustelt alla. Need kukkusid mutantidele pähe - segu inimesest ja metsseast ning veel ühest ilmselgest ninasarvikust. Ja raisakotkaste nokad täitsid nende kolju raskete konarustega, põhjustades nende kukkumise.
  Ja veel üks nokk tabab Generousi jalge vahelt kubemes.
  Ja ta hüppab püsti ja laulab peenikese häälega:
  Hüppan laval, hüppan laval
  Minust saab haaremis eunuhh!
  Minust saab haaremis eunuhh!
  Ja hääl muutus nii õhukeseks, nagu väikesel lapsel.
  Ja kahur ise hüppas kõrgemale ja pöördus ümber. Elizabeth hüppas. Ta püüdis selle paljaste varvastega kinni ja suunas selle kiirete liigutustega ümber.
  Ja hävinud maju hakati taastama. Kaasa arvatud need, mille tapjarobot põletas.
  Jelena ja Ekaterina hüppasid mutantkoletiste juurde, kes olid hakanud mõistusele tulema. Tüdrukud kukkusid selili ja viskasid mõlemad koletised oma tugevate jalgadega püsti.
  Nad lendasid üles ja pöörasid ringi. Ja nende pead sattusid erinevate sigaretikonidega prügikastidesse.
  Ja kuidas nad seda võtsid ja valust ulgusid.
  Elena siristas hambaid paljastades:
  - Las ma lähen Himaalajasse,
  Las ma lähen täielikult ...
  Muidu ma ulun või haugun,
  Muidu söön kellegi ära!
  Ja punaste juustega sõdalane, nagu Lenini lipuvärvi, võttis selle ja sülitas prügikasti kinni jäänud mutandi tagumikku. Ta, olles saanud julma, põletava ülimürgise mahla väljavoolu, hüppab, rullub ümber, möirgab ja susiseb metsiku ulgumisega.
  Efrosinya ja Ekaterina peksid vaenlast paljaste jalgadega, saates ta põrgulikul lennul ühte punkti.
  Ta kihutab minema nagu juhita rakett. Ja ta tabab Heldet, purustades viimase kesta.
  Ja siis lendas ninasarvikumees sinna, põrkas kokku oma omanikuga.
  Elena võttis selle ja laulis rõõmust:
  - Kuigi ma olen pärit tagasihoidlikust külast,
  Kus meid õpetati elama Iljitši järgi...
  Ma ei taha olla probleemideta tibi,
  Ja ma ei taha saada piimalehmaks!
  Ja kõik neli tüdrukut võtsid selle vastu ning hakkasid oma paljaste lihaseliste jalgadega mutante koos omanikuga loopima, pannes nad sõna otseses mõttes pöörlema.
  Samal ajal laulsid kaunitarid:
  Mina sina tema,
  Kogu riik koos
  Koos sõbralik pere
  Ühesõnaga oleme sada tuhat I!
  Ja sõdalased, nagu kõrgliiga jalgpallurid, võtsid ja peksid kolm kurikaela otse suurde betoonisegisti. Pärast seda lülitas Elena mootori täisvõimsusel sisse.
  Ja need koletised hakkasid pöörlema.
  Elizabeth märkis, võttis spetsiaalselt loodud kahuri uuesti pihku, taastades hävinud hooned:
  - Meie, nagu alati, võidame...
  Elena, naeratades, mis tundus hirmutav, säutsus:
  Aga kui aus olla,
  Ma võidan kõik!
  Jahimees muutus mänguks
  Ava konto, siis loomulikult!
  Olles vastased põhjalikult läbi seganud, võtsid tüdrukud asja kätte ja ilma pikema jututa lasti nad vette. Ja siis lendas välja tohutu betoonkuubik, paiskus alla ja tardus ereda virtuaalse päikese käes!
  Ekaterina märkis:
  - Järjekordne jõuproov meie kasuks!
  Elena täpsustas:
  -Virtuaalne showdown!
  Ja ta klõpsutas paljaid varbaid. Millest tekkis tuline sillerdav mull. Ta lendas kõrgemale õhku, liikudes laienedes ja kõigis vikerkaarevärvides sädeledes. See oli kunstiteos.
  Punajuukseline tüdruk siristas:
  - Universum on täis vapustavaid üllatusi,
  Ja tüdruk, kes on lahingus väga väärtuslik...
  Kas ma saan kurjale palja jalaga kubemesse lüüa,
  Siiski eelistan olla mina ise!
  Ole sina ise! Ole sina ise!
  Selline tüdruk, metsik, groovy!
  Elizabeth ütles naeratades:
  - Jätka samas vaimus!
  Elena, purustades koletise, pomises midagi arusaamatut.
  Euphrosyne võttis ja tõmbas rinnahoidja seljast, tabades kristallist vastast, kes ootamatult pulsaridena tema ette ilmus. Nad lendasid mööda ja kukkusid läikivale pinnale. Ja nad andsid suure surmava löögi.
  Tüdruk, kellel on lumivalged juuksed, siristas:
  - Tüdruk täidab maa oma rindadega,
  Katas ja päästis kogu maailma probleemidest...
  Me pole sellest aru saanud, ilmselt on tüdrukutel olemus,
  Kui naaber läks all-ini mängima!
  Ekaterina, kuldsete juustega tüdruk, võttis selle kätte ja lõi selle palja kannaga vastu pinda. Üks väljaulatuv toru lõhkes põrutusest ja pealetungivad vaenlase sõdurid olid tegelikult aurujoaga üle valatud.
  Tüdruk, kelle juuksed nägid välja nagu võilill, ainult mahukamad, võttis selle kätte ja laulis:
  - vann, vann, vann, vann,
  Tamme ja kase leotis...
  Vann, vann, vann, vann,
  Lahe löök paljajalu tüdrukult!
  Ja tema pärlmutterhambad sädelevad nagu peegel. Need on Terminaatori tüdrukud.
  Tõesti, ükski virtuaalsete olendite armee ei suuda nendesuguste vastu seista. Ja ärge isegi proovige.
  Jelena nägi äkki linna kohal tohutut lumist mäge. Ja mõned viikingikostüümides inimesed möllasid seal lähedal. Nad olid pikad ja palju suuremad kui tavalised inimkonna esindajad.
  Punajuukseline tüdruk karjus:
  - Ei halastust, ei halastust ega halastust vaenlasele,
  Tea, kuri viiking, tea, kuri viiking sööb sinust hautist välja!
  Elizabeth viskas paljaste varvastega münti. See keerles ringi ja tabas õhus lendavat varest. Pealegi oli see hall olend suure albatrossi suurune. Ja see tabas teda otse võra. Vares kaotas teadvuse ja tormas alla nagu meteoriit. Ja ta jättis suitsusaba maha.
  Siniste juustega tüdruk laulis:
  -Armastus on nagu mägioja,
  Mis kukub maapinnale nagu rahe...
  Ja selle sisselülitamine, andes vastasele elektrilöögi,
  Tüdruk laeb kuulipildujat!
  Vares tabas võitlusrobotit selle metsiku kukkumise ajal nokaga. Tekkis lühis. Ja tohutu küborg plahvatab. Pärast mida mägi värises.
  Ja lumi sadas nelja vapra tüdruku peale.
  Catherine märkis lauldes:
  Lumesadu, lumesadu,
  Ära osuta mu juustele...
  Tulemus, tulemus -
  Tüdrukud on alati paljajalu!
  Ja sõdalane võttis selle ja keerutas oma kuldseid juukseid, nagu oleks ta topp. Ja kohe tekkis särav sära ja tuliste kiirte ojad voolasid välja. Ja lume asemel hakkas sadama vihma. Ja see kõik oli väga ilus ja tilgad särasid virtuaalses päikeses nagu teemandid.
  Elizabeth märkis naerdes:
  - Peaksime näitama oma andeid äris,
  Tüdruku parim sõber on teemandid!
  Euphrosyne itsitas ja, osutades mäele, kus Skandinaavia sõdalased lumes kubises, märkis:
  - Need poisid kavatsevad midagi halba teha!
  Elena soovitas:
  - Laskem oma helepunasetest rinnanibudest välja tappevad surmakiired.
  Ja punajuukseline viks naeris pärlhambaid paljastades.
  Elizabeth soovitas:
  - Lähme, tüdrukud, kõigepealt maale väed!
  Catherine laulis rõõmuga:
  - Kuidas nende südamesoojus aitab dessantvägesid,
  Kuidas nende südamesoojus langevarjureid aitab,
  Tuulepealsed väed!
  Ja sõdalased võtsid selle, kiirendasid ja kogu oma jõuga, justkui võtaksid ja hüppaksid.
  Ja võitlevad, agressiivsed neli kaunitari lendavad otse lahingusse. Ja on selge, et nad on valmis korraga mägesid liigutama.
  Elena võttis selle rõõmuga ja laulis:
  Minust saab absoluutne maailmameister
  Ja ma pühin läbi nagu sädelev orkaan...
  Lahedam, need on kõik Shakespeare'i teosed,
  Ma lihtsalt hüppan Vaiksesse ookeani!
  Elizabeth võttis kätte ja laulis:
  - Toredad sportlased tahavad innukalt võidelda,
  Kõik usuvad kirglikult võitu!
  Euphrosyne lisas hambaid paljastades:
  - Lõppude lõpuks võib meil olla ükskõik milline meri, meri on põlvini,
  Kõik mäed sõltuvad ju meist!
  Ja nii ronisid tüdrukud virtuaalses mängus mäe otsa. Nad on otsustanud viikingitele lahingu anda. Isegi kui nad on kolm korda inimesest kõrgemad hiiglased.
  Elena astus lahingusse. Ta juhtis veskit oma mõõkadega. Ja ta raius viikingil pea maha, lauldes:
  Pole vaja pead kaotada
  Ära kiirusta...
  Pole vaja pead kaotada
  Mis siis, kui see kasuks tuleb?
  Kirjutage see oma märkmikusse,
  Igal lehel!
  Ära kaota pead!
  Ära kaota pead!
  Parem kiiresti põgeneda!
  Elizabeth viskas paljaste varvastega mitu nõela. Nad lendasid üle ja tabasid viikingite kohal lendavaid raisakotkasid. Orienteerumise kaotanud suured röövlinnud lendasid ja rammisid nokaga viikingisõdalaste koljusid. Nad läbistasid neid, sundides neid vabastama vereallikaid.
  Catherine lõi lähima viikingi palja, pargitud jalaga kubemesse. Pani ta löögist hüppama ja ümber rulluma.
  Pärast seda ütles tüdruk:
  - Sa näed taevas varjutust,
  See on vaenlaste armee...
  Põrgu märk tuleb,
  Rohkem sõnu pole vaja!
  Ja tüdruk võttis selle ja tema pärlmutter silmad lõid särama. See on tõesti varastamine, tõesti varastamine!
  Euphrosyne võttis selle ja vilistas. Paar männi puud värisesid vilest, nagu oleks neile bambuskepid peale kukkunud. Ja rasked käbid lendasid alla. Nad lõid viikingite päid, murdes neist koos kiivriga läbi.
  Blond tüdruk märkis:
  - Ma lasin oma vaenlastel raisku minna,
  Minu esimene käik, viimane käik!
  Ja nüüd jäi alles vaid suurim, laiaõlgne kuldses turvises viikingijuht.
  Ja ta möirgas täiest kõrist:
  - Sul pole võimalust! Mul on Thori kirves!
  Viikingi jõhkard kõikus ja saatis oma kirvelt tsunamilaine.
  Tüdrukud olid kergelt lumega kaetud.
  Kuid nad tõusid kiiresti püsti.
  Elena mõistis hiiglasliku sõdalase maha visatud korvi ja haukus:
  - Noh, pange vastane oma rahakotti!
  Ja ta võttis selle ja raputas seda.
  Elizabeth laulis armsa naeratusega:
  - Mu poiss, mu kallis,
  Sel tunnil sa ei maga,
  Ja millises tundmatus riigis,
  Sinu mõtted on minust!
  Viikingite hiiglane kõikus uuesti. Ja just sel hetkel tundis ta ruumi moonutamist. Ja teda, nagu luigesulge, imes võimas tolmuimeja endasse.
  Ja hiiglane läks korvis tasaseks, muutudes mooniseemne suuruseks.
  Elena naeratas ja märkis:
  - See on tõeline ümberkujundamine!
  Catherine laulis naeratades:
  - Toimub sundravi ja naljakad muutused!
  Elizabeth vaatas ärevusega mäest üles ja märkis:
  - Lume all on peidus pomm!
  Elena kilkas:
  - Tuuma?
  Siniste juustega tüdruk pomises:
  - Vii oma õde kõrgemale - termopreoon!
  Punajuukseline sõdalane ajas silmad suureks ja küsis:
  - Ja kuidas me seda neutraliseerime?
  Euphrosyne itsitas ja kostis:
  - Selleks peame vabastama infraheli oma punakaspunastest nibudest. Tüdrukud, kõik neljakesi, teeme seda üheskoos!
  Ja sõdalased võtsid ja keppisid tohutu energia voogudega oma rubiininibudest.
  Thermopreon pomm urises ja lülitus välja. Pärast seda algas pidulik marss.
  Elena säutsus:
  - Kes tahab pommi, saab selle otsaette!
  . PEATÜKK nr 7.
  Tüdrukud tulid välja virtuaalreaalsusest. Nad on juba piisavalt mänginud, kuid äri on esikohal.
  Catherine märkis pärast Wirthi seiklusi:
  - Nii et te ei pea midagi maksma. Ja kuidas muidu inimesed atraktsioonidel käivad?
  Elena märkis naeratades:
  - Kõige üllatavam on see, et endiselt on inimesi, kes loevad raamatuid. Ja see ei sobi üldse mitte ühegi väravaga.
  Elizabeth märkis:
  - Ma loen ka mõnikord raamatuid ja mõnikord isegi kirjutan neid! Nii et ärgem pidagem seda veidruseks.
  Euphrosyne säutsus:
  Võõral maal on palju tundmatut,
  Sa võid sattuda segadusse ja eksida...
  Isegi hanenahk jookseb mööda selgroogu -
  Kui kujutate ette, mis võib juhtuda!
  Pärast seda võtsid kõik neli tüdrukut selle kätte ja keerlesid nagu vurr ümber oma telje. Ja nad hakkasid isegi õhku tõusma. Nad on kaunitarid, tuleb öelda, et nad on kosmilisest klassist.
  Siis külmusid tüdrukud õhus, mille järel Elizabeth märkis:
  - Oleme galaktikatevahelise raketi varaste otsimisest juba liiga hajunud. Kurjategijate otsimise asemel mängivad neli mutanttüdrukut lolli või lõbutsevad erinevate kasutute virtuaalmängudega!
  Elena vaidles vastu:
  - Virtuaalreaalsuse mängud arendavad intelligentsust oluliselt. Seda ei tohiks unustada.
  Ekaterina lisas:
  - Ja ka intelligentsus!
  Euphrosyne noogutas:
  - Elus pole piisavalt seiklusi, nii et võtame need virtuaalsesse reaalsusesse!
  Elizabeth noogutas:
  - See on tõsi, kuid me ei tohiks unustada peamist. Nii et skannime teavet hüpernetist.
  Ja terved neli võtsid selle ja laulsid:
  -Me oleme superklassi verekoera tüdrukud,
  Leiame kõik väljalangenud juuksed...
  Las näriv koer murrab hambad,
  Meil on väga vali hääl!
  Tüdrukud hakkasid Hüperneti infot vaatama. Aga seda oli nii palju, et see sõna otseses mõttes pimestas silmi. Ja midagi märkimisväärset ei leitud. Midagi, mille külge võiks tõesti klammerduda. Seni pole muud kui lapsepõlve lõhn.
  Elena soovitas:
  - Mis oleks, kui kõiki lasteaedu kontrollitaks?
  Catherine vastas naerdes:
  - Hindan teie huumorit!
  Euphrosyne itsitas ja märkis, samuti naerdes:
  - Jah, äkki saame uurida ka hullumajasid?
  Elizabeth noogutas äkki:
  - Aga selles idees on midagi. Tänu paranenud geneetikale pole hullu nii palju. Aga hullus ja geniaalsus käivad kõrvuti ja käsikäes!
  Elena märkis siin:
  "Võib-olla oleme ka natuke hullud." Nad on elanud rohkem kui kaks tuhat aastat, kuid pole veel lapsepõlvest lahku läinud. Vähemalt mina olen. Täpselt sellisena, nagu ma olin, kujutan end endiselt ette paljajalu tüdrukuna lastekolooniast.
  Catherine noogutas pead:
  - Jah see on õige! Meie, mõlemad kuradid, trampisime tsooni! Ülejäänud ei tea seda ja see teebki nad meist erinevaks.
  Elizabeth vaidles vastu:
  - Käisin Saksa vangistuses ja Stalini eeluurimisvanglas. Nii et ma tean, mis on vangla. Ja ma pidin olema laagris täiskasvanute vahi all.
  Euphrosyne noogutas:
  - Me ei olnud juunioride tsoonis, kuid pidime kõik neljakesi külastama täiskasvanute tsooni. Kas mäletate, kuidas me saime vabatahtlikult vangideks USA naistevanglas, täites üht huvitavat ülesannet?
  Elena noogutas muigega:
  - Ma mäletan seda. Jah, see on suurepärane, kui matroon sind puudutab ja kõigisse su aukudesse satub. Ameerikas on selline vehkimine ja nii palju erinevaid lesbisid. See on lihtsalt suurepärane!
  Catherine märkis vihaselt:
  - Võib olla! Kuid see pole peamine.
  Elizabeth märkis väga tõsise pilguga:
  - Jah, me peame uurima kõiki vaimuhaiguste ajalugu. Eriti paranoiline skisofreenia. Mõnikord muudab selline haigus inimese väga andekaks ja samas asotsiaalseks. Siit võib leida võtme keeruka mõistatuse lahendamiseks.
  Euphrosyne noogutas naeratades:
  - See on kõik. Ainult kosmosejõud on suur, selles on triljoneid inimesi ja vaimuhaigeid pole nii vähe. Ja mida see meile annab? Kas sa tõesti arvad, et kliiniline skisofreenik tegi seda?
  Elena meenutas:
  - Hitleril olid tõelise kliinilise skisofreeniku tunnused. Ühest küljest haletses ta isegi lambaid, keda lihaks tapeti. Kuid samal ajal oli ta inimeste, eriti juutide suhtes reaalsetes tegudes julm.
  Ekaterina märkis:
  - Tõenäoliselt isegi mitte Hitler ise, vaid tema innukad käsilased. Miks aga pole lihtsam. Aga igal juhul otsingut vaimuhaigete seast, vähemalt mingi vihje!
  Euphrosyne laulis:
  Maailm toetub hullusele,
  Hullus levib suurel määral...
  Pinge on ülim,
  Ilmub valu ja hirmuga,
  Ainult hirm annab meile sõpru,
  Ainult valu motiveerib sind töötama,
  Sest ma tahan kõike rohkem ja rohkem.
  Plahvata hüperplasma rahvahulka!
  Elena itsitas ja märkis:
  - See on blondiini tõeline meel!
  Elizabeth võttis selle ja viskas nõela paljaste varvastega. See lendas üle ja tabas kärbest, kinnitades putuka palmipuu külge. Ja tüdruk märkis väga rahuloleva pilguga:
  - Nagu näete, saan ma hakkama! Ja me saame kõigega hakkama, isegi kui oleme kaks tuhat aastat vanad!
  Elena laulis hambaid paljastades:
  Kaks tuhat aastat sõda
  Sõda ilma mõistlike põhjusteta...
  Tüdruk pole lahingus üksi,
  Vähemalt mehi on väheks jäänud!
  Pärast seda läksid tüdrukud sõnagi lausumata hüpernetti, et koguda teavet vaimuhaigete kohta. Nad tahtsid seda väga. Täpsemalt oli punajuukseline viks Elena väga uudishimulik. Kuid ülejäänud meeskond ei olnud eriti innukad seda ise proovima.
  Elizabeth vaatas infot metsiku tempoga läbi.
  Näiteks Veenuse vaimuhaiged inimesed. Ootuspäraselt oli paranoilise skisofreeniaga patsiente vaid neli: kolm tüdrukut ja üks poiss. Suure planeedi kohta pole palju. Samuti esines muid haiguse vorme. Ka mitte palju.
  Elena märkis naeratades:
  - Vaatame psühhoosi või mis?
  Catherine lisas muigega:
  - See oleks väga hea mõte. Hulle inimesi pole ammu näinud.
  Elizabeth soovitas:
  - Saate nendega ühendust võtta hüperneti kaudu. Võtke ühendust.
  Euphrosyne noogutas:
  - Suurepärane! Tere tulemast.
  Siniste juustega neiu võttis kohe ühendust esimese patsiendiga. Väliselt oli ta täiesti tavaline tüdruk, võib-olla ilus, nagu kõik inimkonna esindajad. Ta pilgutas Elenale ja küsis:
  - Kas sa armastad mind?
  Siniste juustega tüdruk vastas naeratades:
  - Kindlasti!
  Ta pöördus ümber ja kostis:
  - Nii et armuge minuga!
  Elizabeth itsitas ja vastas:
  - Läheme otse virtuaalsesse!
  Ja tüdrukute kehad olid paljastatud ja põimunud kokku palliks. Ja Elena hakkas neid skannima. Ja kõigepealt luges ta emotsioone ja tundeid ning uuris ka skisofreenilisest tüdrukust mälestust. Ja see oli omamoodi huvitav, kuigi vaimuhaige tüdruku mälestus oli ainulaadne. Ja mõnikord võttis see eksootilisi vorme.
  Elizabeth oli samuti õnnelik ja töötav. Seni pole kontakt midagi väärtuslikku andnud.
  Ja üldiselt viitasid loogika ja intuitsioon, et see pole parim viis. Pealegi, isegi kui juht on skisofreenik, on ebatõenäoline, et ta lihtsalt istub planeedil ja ootab, kuni nad kinni püütakse ja pahupidi pööratakse.
  Skisofreeniline tüdruk küsis:
  - Sa oled nii kuum... Ilmselt väga noor?
  Elizabeth ütles automaatselt:
  - Ei! Olen kaks tuhat aastat vana.
  Skisofreeniline tüdruk möirgas:
  - Nii et sa oled vana! Ja võrgutate noori neidusid! Lahku siit!
  Elizabeth noogutas:
  - Head vabanemist!
  Ja ta lahkus temast. Igatahes, ma skaneerisin kogu oma mälu ja ei leidnud midagi peale jama. Kuigi, kohati oli jama veider ja äratas huvi oma värvikusega.
  Pärast seda katkes igavene tüdruk.
  Elena soovitas:
  - Tule juba!
  Ja punaste juustega sõdalane võttis selle kätte ja hüppas läbi virtuaalse skisofreenilisest noormehest. Teda oli vaadata armas, aga punapead nähes vingus ta hirmust ja pomises:
  - Nõid!
  Elena itsitas ja märkis naerdes:
  Nõid, nõid, nõid,
  Devilry...
  Ja kust nõid tuli?
  Nõid, nõid, nõid,
  Ma olen igavesti ilus
  Kõik muu on täielik jama!
  Ja punajuukseline neiu pilgutas oma väga säravate smaragdisilmadega.
  Noormees leebus ja noogutas:
  - Kas sa tahad meiega armatseda? Meil pole selle vastu midagi!
  Elena itsitas ja säutsus:
  - Ja me ei pahanda ka!
  Pärast seda põimusid nende kehad palliks. Hüperneti kaudu seksimine on suurepärane. Ja see on tore ja nakkust pole.
  Muidugi skaneerisid tüdrukud poisi teadvust, alateadvust ja mälu. Skisofreenikute peas on peidus palju huvitavaid ja värvikaid asju.
  Ja siin saate teha palju ja lõbutseda. Isegi kui kõik oli alla laaditud, ei tahtnud Jelena noormehest lahku minna ja ta rebiti temast raskustega eemale.
  Siis oli veel kaks tüdrukut. Siin hoolitsesid nende eest Euphrosyne ja Catherine. Pealegi, samal ajal. Ja see on ka väga lõbus ja saate palju harivaid asju. Ja tüdrukud, ütleme nii, on väga lahedad ja hämmastavad.
  Ja nad oskavad isegi väga värvikalt laulda. Kuid nad ei tee seda ilma põhjuseta.
  Igal juhul kontrollisid mutantide uurijad esimest nelja paranoilist skisofreenikut, kuid ei leidnud olulisi juhtmeid.
  Elena märkis:
  - Protsess ise on meeldiv, kuid selles pole midagi märkimisväärset!
  Catherine säutsus:
  - Selle meetodi abil röövijate leidmine on nagu nõela otsimisel heinakuhjas tuhnimine.
  Euphrosyne ütles:
  - Muidugi pole niimoodi otsimine kaugeltki parim idee! Aga see on meeldiv protsess.
  Ja tüdrukud laulsid kooris;
  Üks kaks kolm -
  Rebi spioonid laiali
  Neli, kaheksa, viis -
  Tapke bandiidid!
  Elizabeth mäletas pärast seda taas oma kuulsusrikast minevikku Teise maailmasõja rinnetel ja saatuslikku, kohutavat neljakümne esimest aastat;
  Elizabeth tundis end lootusetult mustas sügavas lombis sukeldumas ja ainult kõrgustes värelesid kurjakuulutavalt tähtede kõrvetavad silmad. Sukeldumisel muutub surve rinnale tugevamaks, peas tukslevad haamrid ning iga löök muutub valusamaks ja raskemaks. Lõpuks puudutab keha põhja, kuklas on külm, neiu tahab püsti hüpata ega saa liikuda. Siin, ümberringi, samal ajal, igalt poolt on kuulda kriuksumist, mingite pisikeste olendite kahinat. Elizabeth tunneb, kuidas tema süda rinnus metsikult lööb. Tema poole tormavad rotid, suured nagu küülikud ja mitmevärvilised, valdavalt verise varjundiga. Nad tormavad ja hakkavad rebima. Elizabeth karjub ja... tuleb mõistusele.
  Kaks Saksa sõdurit tunnetavad tüdrukut ja tõstavad ta äkki juustest üles:
  - Schnell! Tõuse üles, lits!
  Elizabeth tõuseb püsti ja on ebakindel. Tüdruk pöörab pead, see on raske. Vau! Kuid kõik tundub olevat terve.
  Sakslased ehitavad vangide kolonne, mehi ja naisi eraldi. Elena oli isegi üllatunud, et nii paljud loobusid. Mõnda enam kui viiekümnest naist pole näha, näib, et natsid on haavatud lihtsalt ära lõpetanud. Püssipäradega tüdrukuid utsitades (peaaegu kõik naissõdurid olid noored ja hiljuti sõjaväestatud) sõitsime edasi. Päris palav oli, mõnel naisel rebiti tuunika seljast ja ta särgis ringi.
  Elizabeth küsis kapten Valentina Sinitsalt, kelle näol oli paar muljetavaldavat sinikat:
  - Mis siis nüüd, Valya?
  Kapten, kahekümne kaheksa aastane, üsna kena punajuukseline tüdruk, vastas:
  - Pole hullu, kui öö on pime, jookseme minema!
  Elizabeth vaatas endale otsa:
  - Ma arvan, et jah! Vangistus pole nõukogude inimeste jaoks. Vigastusi ei paista olevat, killud on mu kehale halastanud. See on lihtsalt müra mu peas.
  Valentina vastas:
  - Tundub, et olete uimastatud. Brr! Kuid ma ise ei saa aru, kuidas ma vangistuses sattusin. Püstol ummistus ja teised tüdrukud andsid alla. Selle tulemusena tabati mind nagu viimane loll.
  Elizabeth noogutas:
  - Jah, hea algus sõjale. Enne kui tal oli aega isegi üks sakslane tappa, võeti ta kinni. Metsik õudus! Mis siis, kui meil pole aega põgeneda?
  Valentina vastas:
  - Tead, sa oled ebatavaliselt ilus. Kuldkarvaline, täiusliku figuuriga. Ma pole kunagi näinud ilusamat tüdrukut kui sina!
  Elizabeth lehvitas:
  - Miks mul neid komplimente vaja on? Ja sa ei ole mees.
  Kapten märkis:
  - Sind võidakse lihtsalt vägistada.
  Elizabeth oli segaduses:
  - Mida vägistamine tähendab?
  Valentina oli siiralt üllatunud:
  - Kas sa ei tea?
  Elizabeth pilgutas silmi:
  - Teoreetiliselt ma muidugi tean, aga...
  Valentina pigistas silmi:
  - Kas sa pole seda kunagi mehega proovinud?
  Elizabeth raputas negatiivselt pead:
  - Muidugi mitte! Üldiselt ei tohiks kommunist moraalselt korrumpeerunud ja väljaspool abielu armatseda!
  Valentina kehitas õlgu:
  - Kuidas öelda! Minu arvates on see igaühe isiklik asi. Lisaks on mehed kõik erinevad ja sa saad neist naudingut omal moel. Seda pole nii lihtne ära arvata, kuid mu abikaasal hakkab kiiresti igav.
  Paremal kõndiv komsomolitüdruk vaidles vastu:
  - Inimese jaoks on peamine vaimne suhtlemine, mitte loomalikud instinktid.
  Valentina tõstis sõrme üles:
  - Ärme räägi sündsusetutel teemadel. Võib-olla on parem rääkida parteist ja kommunismi ülesehitamisest?
  Elizabeth tahtis midagi öelda, kui tuli käsk kolonn peatuda.
  Nad sattusid otse betoonala ette, millele lähenesid paar veoautot ja sõiduauto. Samal ajal ilmus veel üks tagakiusatud naiste kolonn. Riietuse järgi otsustades olid nad tsiviilisikud.
  Khakivärvi Saksa autost roomas välja rasvunud sakslane. Tal oli ebameeldiv, halvasti raseeritud nägu, kolmekordne lõug ja kummaline kaheraudne kuulipilduja üle õlgade. Kuid kork, millel embleem säras - kaks välgunoolt, paljastas SS-i mehe. Fašist tuli tüdrukute ette ja käskis murtud vene keeles:
  - Võrdne! Tähelepanu!
  Tüdrukud tõusid automaatselt püsti, nende sõjaline väljaõpe võttis omajagu. Üks tüdrukutest aga kõhkles ja sai tagumiku tagumiku peale.
  SS-ohvitser urises rahulolevalt, vaatas naise jalgu ja käskis:
  - Kõik võtke saapad jalast!
  Tüdrukud värisesid ja ridadest käis mürin. Paks sakslane haigutas demonstratiivselt ja pomises lohakalt:
  - Kes ei kuuletu, see pootakse üles! - Ja siis järsku ähvardav kisa. - Schnell! Schnell!
  Tüdrukud hakkasid kingi jalast võtma. Elizabeth tundis, et tema käed liiguvad automaatselt. Tundub, et fašistlikele koletistele allumine on tema jaoks harjumuspärane. Ta võttis ühe saapa jalast, tundes palja jalaga betoonpinna meeldivat soojust. Siis teine, hoolega jalga uued, hiljuti välja antud nahksaapad (lõuendist ilmuvad alles sõja lõpus). Siis kuuldi karjeid. Noor tüdruk, mitte vanem kui kuusteist, hüppas välja ja hüüdis:
  - Ma ei tee pilte, idioodid! Oleks parem, kui nad mind surnult maha võtaksid!
  Saksa vits andis märku, kaks pikka SS-meest haarasid tüdrukust kinni ja tirisid ta eelnevalt ettevalmistatud võllapuusse.
  Tüdrukud-sõjavangid ohkasid, kuid keegi ei julgenud vastu vaielda, ilmselt mõjus vangistuse šokk.
  - Haakige teda! - karjus paks fašist. - Ära lase tal kohe surra! Saatan teab, kuidas vastu seista.
  Noorel tüdrukul rebiti riided seljast ja SS-mees pistis isegi sigari kaunitari roosasse nibu. Tüdruk kiljus ja hüüdis:
  - Pea meeles, minu nimi on Tanya! Surm natsidele!
  SS-ohvitser möirgas:
  - Rebi ta keel välja!
  Mordvoorlane hüppas tüdruku juurde, kortsus määrdunud põll ja tangid käes. Teine nats pigistas tüdruku põski ja avas ta suu. Ta püüdis vastu panna. kuid jõud on liiga ebavõrdsed. Tüdruku suust voolas verd ja ta ise minestas valusast šokist. Fašistlik koletis viskas väljarebitud keele ja trampis selle saapaga maha. Natsid riputasid rippuva alasti tüdruku kiiresti terava laevakonksu külge. Ta vallandas nõrga nutmise ja värises, saades mõistuse lisavalust. Fašistide näole oli kirjutatud õndsus, see uskumatu sadistliku rahulolu tunne, kui tekitate kaasinimestele valu. Isegi kui see on blondide juustega ilus tüdruk. Siin on seksuaalne element segatud sadismiga.
  Elizabeth sulges silmad, et mitte näha sellist omavoli. Vahepeal lähenes neile kolonn vange, tsiviilnaisi. Natsid sundisid neid ka kingi jalast võtma. Valitud naised olid noored; Tugevad valgevene naised, enamasti heledajuukselised, sinisilmsed, silmale meeldivad, veri ja piim.
  Paks ohvitser käskis uuesti:
  - Võtke üleriided seljast!
  Elizabeth punastas järsku, mis siis, kui natsid jätaksid ta täiesti alasti? Ja näpud juba nööpivad mu tuunikat lahti. Tsiviilnaised nutavad ja oigavad, nagu läheksid nad hukkamisele. Ühel neist on käes beebi. Nats kisub selle tal käest. Emanaine tormab ja teda lüüakse täägiga kõhtu. Ta kukub, puhkedes südantlõhestavasse nutma. SS-ohvitser jookseb lapse juurde, viskab ta jalge alla ja hakkab teda trampima. Veelgi enam, ta hoolitseb selle eest, et ta ei sureks kohe, murdes oma õrnad käed ja jalad.
  Ema ulutab ja tiritakse võllapuusse, et teda elusana konksu otsa riputada. Teel rebivad nad meie riided tükkideks ja löövad püssipäradega. Seejärel tõmbavad nad lõpuks moonutatud naise üles, rõõmsalt naerdes, justkui oleks ta marihuaana peale kividega loobitud.
  Elizabeth sosistas:
  - Ja kas nende julmusel on piir? Kes nad sünnitas, kas naine või hunt?
  Valentina ütles kirglikult:
  - Me ei andesta ega unusta seda kunagi. Fašistid maksavad iga oma julmuse eest sajakordselt.
  Elizabeth vastas:
  - Kogu Saksamaast selleks ei piisa.
  Valentina tegi nalja:
  - Mis üle jääb, läheb Jaapanisse!
  Peanats polnud ikka veel maha rahunenud, hullus põles tema tuhmides silmades, väike suu oli krussis:
  - Nüüd ma hoiatan teid! Viime teid Saksamaa territooriumile. Kes hästi käitub, sellel on hea koht, toit ja tulevikus ka Suur-Saksamaa aukodakondsus. Aga kui keegi pääseb, siis iga põgeniku kohta käsin ma kakskümmend pantvangi elusalt põletada. Kas sa mõistad mind? - Kaabaka möirgamine tugevnes. - Ja nüüd näete selgelt, mida tähendab füürerile allumatus.
  Natsid tormasid sisse tsiviilnaiste kolonni ja valisid vaatamiseks kümme kõige inetumat. Neid tiriti tseremooniata juustest ja löödi hunnikusse. Pärast seda hakkasid SS-mehed naisi okastraadiga väänama. Nad karjusid meeleheitlikult ja püüdsid põgeneda. Vastuseks said nad püssipärad õlgadele ja rinnale.
  Paks ohvitser naeratas rahulolevalt:
  - Noh, nüüd tõrvik neile! Las nad "naudivad" valu!
  Ja jälle fašistlike loomade idiootne naer. Kolm mandunud nägudega SS-meest tirisid bensiinipaagi välja ja keerasid kaane lahti. Vaatamata kaugusele jõudis Elizabethini vastik kütuselõhn. Tundub, et see oli madala oktaanarvuga bensiin, mis on toodetud kivisöe hüdrolüüsil. Führeril polnud kogu oma arvukate seadmete jaoks piisavalt looduslikku õli, isegi kui arvestada NSVL-i tarneid, nii et Kolmanda Reichi füüsikud näitasid üles leidlikkust. Sellel bensiinil oli tavapärasest madalam põlemistemperatuur ja ka see, et see hakkas jäätuma juba üheksa miinuskraadi juures. Omal ajal mõjutab see sõja kulgu. Metallist okastraadiga väänatud naised vehkisid meeleheitlikult kätega (kellel need vabad olid). Natsid naeratasid ja karjusid midagi saksa keeles.
  Elizabeth küsis meeleheitlikult:
  - Kas nad tõesti pannakse põlema?
  Valentina vastas vihaselt:
  - Ei, nad lasevad sul minna! Nad kingivad teile reisi jaoks ka kooke!
  Elizabeth puhkes nutma:
  - Ja see on ikka nii julm! Olgu, mehed, aga miks peaksid naised nii palju kannatama!
  Valentina soovitas:
  - Sakslased vajavad slaavlasi ainult orjadeks. Ja ori peab kartma ja kuuletuma. See on hirmul põhinev diktatuur. Ja hirmutamiseks peate valu tekitama.
  Elizabeth välgutas siniseid silmi:
  - Ja selleks, et sind vihastada, pead sa haiget tegema!
  Puhkes leek, tuli ei levinud nii kiiresti kui tavalise bensiiniga, naised rebisid, üritasid traati murda, kehast tilkus verd, lõigati nõeltega lahti.
  Elizabethile tundus, et aeg hiilis üllatavalt aeglaselt, nagu serpentiin, puhus värske tuul ja tema keha, mida vaevu kattis kerge särk, tundus külm.
  Leegid haarasid lõpuks endasse kõik naismärtrid ja nende karjed muutusid palju valjemaks. Nahk läks mu silme all villi ja koorus maha. Põlemise lõhn muutus aina tugevamaks. Tal oli halb ja tüdrukute silmist voolasid pisarad. Peafašist hüüdis pahatahtliku naeratusega:
  - Kui keegi põgeneb, põletan teid kõiki! Hei! Hei Hitler, universumi suurim valitseja!
  Fašistlikud sõdurid võtsid vööst välja suupillid ja mängisid neid rõõmsalt. Pealegi on selge, et natsid ei kannatanud täieliku kuulmise puudumise all. Kuid see muutis muusika veelgi kurjakuulutavamaks.
  Paks ohvitser karjus vene keeles:
  - Muusika voolab, muusika, muusika! Mõnikord kurb, mõnikord hingab arglikult! Kes tantsib rõõmsalt hinge kirgastava pillimängu saatel! Muusika voolab, muusika, muusika, kurbus ära, lõpetage sakslaste tülitamine! Lõputu, igavene, noor, mis paneb nii väga elama!
  Tema abi, punajuukseline ohvitser, hüüdis:
  - Kõik tantsivad! Noh, litsid, tantsige või ma põletan teid kõik ära!
  Tüdrukud hakkasid arglikult paljaid jalgu liigutama. Peafašist karjus kätega vehkides valjult:
  - Ela üles! Tulge, litsid ja hoorad, tulge!
  Tüdrukud hakkasid ebakõlas palju kiiremini liikuma, kuid see meenutas vähe kultuuritantsu, vaid pigem paapualaste metsikut tantsu, Paraguay rannikut!
  Fašistid jooksid naiste juurde ja lõid neid rusikatega näkku, karjudes ja nurisedes midagi südantlõhestavat.
  Peafašist tegi žesti. Hitlerjugendi mundris poiss tõi talle pudeli konjakit. Paks siga tõmbas otse kurku, neljakümnekraadine vedelik soojendas kõhtu. Borov küsis poisilt kenasti:
  - Sa oled juba neliteist, ma annan sulle loa tulistada iga hoor!
  Poisi näol oli pettumus:
  - Ja lihtsalt tulistada? See on liiga pehme! - Ta hüüdis.
  Paks pätt nurises:
  - Mida sa tahad temaga teha?
  Poiss pahvatas:
  - Kruvige ta surnuks ja pange siis põlema!
  - Olgu, tule! Kiirusta vaid, need tibud tuleb ikka õigeks ajaks Saksamaale tuua.
  Poiss, kes sädeles oma silmipimestavate, ülipoleeritud saabastega, liikus mööda naiste rida. Ta irvitas röövellikult ja naeratas julmalt. Aeg-ajalt noor nats peatus ja lõi sellele või teisele naisele jalaga kõhtu, kuid ei teinud valikut.
  Elizabeth palvetas kellegi tundmatu poole, aga mitte minu poole! Aga noormees lihtsalt peatus tema ees ja näitas näpuga:
  - See hoor on minu!
  Elizabeth tardus, värises reeturlikult ja ta pruunistunud nägu muutus kahvatuks. Peafašist vaidles ootamatult vastu:
  - Nain!
  Fašistlik poiss oli solvunud:
  - Ja miks see on nii?
  Borov vastas:
  - Ta on liiga ilus! Lihtsalt imeline tüdruk, sa võid ta mõnele kindralile anda ja saada palju raha.
  Noor nats nõustus vastumeelselt:
  - OKEI! Ainult sellepärast, et sa mu esimese palve tagasi lükkasid, piinan ma kahte hoora!
  . PEATÜKK nr 8.
  Poiss pöördus, jooksis kiiresti ringi ja valis kaks nooremat tüdrukut. Seekord oli tal kiire, kartes, et tema seaduslik saak võidakse ära kiskuda.
  Tüdrukud jooksid omapäi väljakule, võib-olla lootsid nad, et kena poiss halastab, kui nad kuuletuvad. Noormees turtsatas põlglikult:
  - Tõuse põlvili ja suudle mu saapaid!
  Tüdrukud kukkusid kokku ja roomasid. Nad suudlesid enesekindlalt poleeritud nahka, tundes kalli mustamise tugevat lõhna. Hitlerjugendi poeg haaras tüdrukutel ootamatult juustest ja tõstis nad jõuga üles:
  - Mida, litsid! - sisistas poiss vene keeles. - Kas olete elamisest väsinud? Nüüd võtke kohe riided seljast!
  Tüdrukud võtsid palavikuliselt riided seljast, jättes neile ainult aluspüksid. Noor sadist käskis:
  - Heida pikali klambritele.
  Tüdrukud heitsid kuulekalt pikali ning SS-i abilised kinnitasid nende käed ja jalad spetsiaalsetesse varusse. Poiss ajas sõrmedega üle tüdrukute võrgutavate roosade kontsade, mis polnud veel jõudnud tolmu koguda. Ta tundis järsku tugevat erutust ja karjus südantlõhestavalt:
  - Anna mulle raske piits!
  Käsilased andsid piitsa üle. See polnud lihtne, vaid koosnes teravate tähtedega kuumast traadist. Sellise relva löögid on palju tundlikumad.
  Elizabeth tundis palavikku, kui ta mõtles sellele, mis teda ees ootab. Siin on fašismi koletu irve, kui inimesed muutuvad loomadeks. Ja need põhilised inimlikud tunded kaotanud koletiste põrgulikud piinad.
  Piits vilistab kurjakuulutavalt ja kukub tüdrukutele paljale selga. Löök luule lõikab läbi naha ja liha. Noor fašist nurrus rahulolevalt, ta tundis end tõelise jumalana. Jah, see oli kurja ja hävimatu tahtega jumalus, kellel puudus vähimgi kaastunne. Hitlerjugent õpetas aga, et kaastunne on nõrkus! Kahetsus, halb tunne ei ole tõelise aarialase vääriline. Vaenlase tapmisest ei piisa, ta tuleb panna kannatama ja alandada kõige alatumal viisil. Slaavlased on alaväärtuslik rahvas nagu juudid ja slaavlase tapmine on nagu hullu koera tapmine. Mis on südametunnistus? Põrgulik hingelõks, mille leiutasid juudid ja vene filosoofid. Tõeline aarialane ei tunne kahetsust, teda häirib ainult üks asi, et ta tappis vähe vaenlasi. Kuid naise või lapse julm piinamine on aaria vapruse kõrgeim ilming.
  Aluspüksid purunesid kuuma traadi löökide all ja kukkusid tagumiku küljest lahti. Tüdrukud karjusid algul, kuid poiss oli üle oma eluaastate tugev ja nad vaikisid kiiresti, kaotades kohutavast šokist teadvuse. Kuid Hitleri timukad ei olnud kahjumis, nad tõid noorte kaunitaride pähe eelnevalt ettevalmistatud ämbrid jäävett (kasutades laagri külmikut). Vahepeal kuumutas noor sadist traadi tulel uuesti ja tõi selle tüdruku paljaste jalgade peale. Ja jälle hirmsad kiljumised, karjed, milles polnud midagi inimlikku.
  Elizabeth püsis vaevu jalul, näis, kust tuleb jõudu sellele vastu pidada. See oli midagi, millel puudus vähimgi tähendus, mis oli kaugel inimkonna piiridest. Kummaline, kuidas nii armsa välimusega poiss, peaaegu laps, suutis seda teha. See on lihtsalt uskumatu, kui palju fašism moonutab hingi, isegi laste hingi. Nii halvasti terve põlvkonna taju!
  Tüdrukud jäid taas vait ja neile kallati uuesti vett peale. Kuid hoolimata kõigist pingutustest muutusid piinatute karjed aina vaiksemaks. Õlast jaladeni ei jäänud õnnetutele märtritele elamispinda. Lõpuks poiss väsis, pühkis otsaesiselt higi ja sülitas läbi hammaste õnnetute naiste kolonni suunas.
  - Väsinud sellest! Kas saate neid põletada?
  Rebenenud tüdrukud enam ei liigutanud, ilmselt olid kannatused ületanud teatud piiri. Natsid jooksid õnnetute juurde, mitte eriti heldelt bensiini tilgutades, ja panid nad põlema. Tüdrukud ei liigutanud end isegi, kuigi tuli neelas aeglaselt isuga nende liha.
  Selleks ajaks olid vaibunud ka elusalt põletatavate armetute olendite karjed, kelle kogu süü seisnes vaid selles, et neist pidi saama natsismi vankumatu tahte selge demonstratsioon!
  Paks pätt viipas kõverat rusikat.
  - Noh, hoorad? Loodan, et saate aru, mis nael väärt on! Ja nüüd rivistuge ja marsige samm-sammult oma uue saatuse poole.
  Naised seisid liikumatult, niisama šokeeritud julmusest ja painajalikust vaatemängust.
  Fašistlik poiss haaras kõhklemata püstoli ja tulistas röövellikult irvitades tüdrukut jalga:
  - Sa kuulsid, nad ütlesid sulle, marss!
  Lask äratas naised ja Elizabeth tundis Valentina õrnaid käsi oma õlgadel.
  - Lähme, mu ustav seltsimees, et kätte maksta, peate elama!
  Tüdruk vastas vapralt:
  - Ja ma vannun, et jään ellu!
  Vahepeal tulistas noor pätt väänlevat, langenud tüdrukut. Samal ajal üritas ta murda nii naise käsi kui jalgu. Ma ei tahtnud tüdrukut kohe lõpetada, sest valukarjete kuulamine on palju meeldivam kui naer.
  Raskelt haavatud tüdruk jäi teele lamama, noor fašist ei lõpetanud teda ning nad haarasid tal konksuga ribist kinni ja tirisid võllapuusse.
  Paks SS-mees patsutas poisile pähe:
  - Mu kallis sõber! Sa oled täpselt nagu füürer lapsepõlves! Teate, suur Adolf läks juba esimeses klassis tüdrukuga tülli. Nii viis ta ja ta kaks sõpra ta koju. Nad püüdsid ta kinni ja sidusid kinni ning hakkasid teda kuritarvitama. Nad põletasid ta tulega, murdsid ta luid, torkasid silmad välja ja seejärel valas noor Adik talle kurku keemiatundidest võetud väävelhapet. Siis oli Hitler vaid seitsmeaastane ja ta oli juba võimeline julgeks teoks, mis oli aarialasest abikaasa vääriline.
  Noor nats küsis grimassi ajades:
  - Kas tüdruk oli juut?
  - Ei, slaavi! Austria-Ungari varises kokku, sest slaavlased reetsid sakslased, mistõttu tõotas füürer nad hävitada! - Borov tõmbas käega üle kõri. - Üldiselt väärivad ahvid leebust, slaavlased aga mitte!
  SS-mehed tõstsid ühel meelel käpad:
  - Tere Hitler!
  Noored, paljajalu, poolriides naised kõndisid kiiresti mööda teed. Natsid sõitsid spetsiaalsetel neljarattalistel eskortjalgratastel (et mitte raisata bensiini allinimeste saatmisele). Natside julmustest ja räigest ebamoraalsusest šokeeritud Elizabeth vaikis esimesed paar tundi, isegi ei mõelnud millelegi, vaid kõndis pooleldi unes. Näis, et ka teistel tüdrukutel polnud tuju rääkida, vähemalt ilmalikel teemadel.
  Sel ajal, kui paljajalu tüdrukud kõndisid nõukogude pinnale laotud siledal asfaldil, tundusid nende jalad enam-vähem mugavad. Aga hävinud piiripostist möödununa sattusid nad Poola territooriumile... Tee osutus peene kruusa ja terava killustikuga kattuks, kaevates tüdrukute paljaste jalgade sisse. Viimastel aastatel ei saanud Elizabeth endale sageli paljajalu jalutuskäike lubada ja tundis peagi, kuidas tema paljad kontsad hakkasid halastamatult kiskuma ja põlema. Tähelepanu hajutamiseks rääkis ta Valentinaga:
  - Mida me siis nüüd tegema peame?
  Kapten vastas vaikselt pärast pausi:
  - Me ei saa joosta, muidu tapetakse kõik tüdrukud! Samas pole jõudu ka seda taluda!
  Elizabeth soovitas:
  - Mis siis, kui korraldaksime kõigile põgenemise?
  Valentina noogutas:
  - See on täpselt see, millest ma mõtlen. Sellise asja tegemine on lihtsalt tehniliselt keeruline. Vaata, kui palju valvureid on ümberringi.
  Elizabeth lausus Suvorovi fraasi:
  - Nad uluvad mitte arvudes, vaid oskustes!
  Valentina vastas:
  - Suvorovi võitude üheks peamiseks põhjuseks oli Vene vägede parem lahinguväljaõpe ja füüsiline ettevalmistus. Eelkõige ei õpetatud Türgi vägedele tääk- ja käsivõitlust, mistõttu nad lagunesid kiiresti. Kuid prantslastega oli see keerulisem, eriti kuna tääk leiutati Prantsusmaal.
  Elizabeth vastas otsustavalt:
  - Aga me võitsime!
  - Jah, me võitsime. Kuid ausalt öeldes pole see nii lihtne, kui õpikutes öeldakse. - Valentina ohkas. - Võidu hind on liiga kõrge, see võib trofeede väärtust alandada.
  Elizabeth pomises:
  - Me ei räägi trofeedest. Sõja suurim trofee on päästetud elu. Üldiselt, nagu Stalin ütles: "Sõduril pole sugu."
  Valentina soovitas:
  - Saa siis poisiks ja sul läheb lihtsamaks.
  Elizabeth võpatas:
  "Mul poleks midagi selle vastu, kui saaksin poisiks, poisid on palju vabamad."
  Valentina vilistas:
  - Miks?
  "Sest nende jalad on karmimad ja mulle tundub, et kõnnin söel." - kilkas Elizabeth.
  Valentina vastas:
  "Ja mul on tunne, nagu oleksin pikka aega kaikatega kandadele löödud, aga ma pean seda taluma." Võimalik, et meie vangistus venib ja seda ei juhtu. Kuulsin, et koonduslaagrites antakse naistele kingi ainult siis, kui lumi maha tuleb ja ka siis on need puidust.
  Elizabeth värises:
  - Puidust kingad tüdrukule on lihtsalt piinamine, kui ma olin veel koolitüdruk, panin need muuseumis jalga ja kõndisin mööda koridori. Nad on nii ebamugavad ja kukuvad pidevalt maha.
  Valentina parandas:
  - Ja need hõõruvad teie jalgu kohutavalt ja hoiavad teid talvel väga halvasti soojas. Bast kingad on palju paremad, need on soojemad ja pehmemad.
  Küla naised olid staažikamad ega kurtnud, kuid linnanaiste sekka hakkasid juba ilmuma verepiisad, mis jäljendasid kruusale graatsiliste, nooruslike jalgade jälgi.
  Üle taeva lendas parv hävitajaid ME-109, nad lendasid suhteliselt madalal kõrgusel ja tiibadel oli isegi näha haakristi.
  Elizabeth märkis:
  - Huvitav, kus on meie kuulsusrikas Migi?
  Valentina vastas vastumeelselt:
  - Ma arvan, et need on jäetud täitmata. Üldiselt on sakslastel huvitav uudistoode miniatuursed pommid, neid saab riputada isegi hävituslennukite tiibadesse. Nad kukuvad maapinnale nagu rahekivid. See ei võta tanki, kuid see on üsna tõhus jalaväe või lennukite, eriti kergete nagu IL-16 vastu.
  Elizabeth märkis:
  - Tundub, et meie riigis hakkasid ka sellised "pisiasjad" tootmisse minema. Jäime natuke hiljaks. Üldiselt tsaariaegse süsteemi raske pärand, tööstuse ümberstruktureerimine kapitalistlikust sotsialistlikuks.
  Valentina lisas:
  - Lisaks kodusõda. Kahekümne esimesel aastal langes tööstustoodang kolmeteistkümnenda aastaga võrreldes seitse korda. Miljonid inimesed surid, riik oli laostunud ja erinevalt tsaarivalitsusest ei andnud meile keegi laenu. Muidugi polnud meil palju aega teha. Hitler tabas meid hetkel, mil armee oli just alustanud ümberrelvastumist.
  Elizabeth nõustus:
  - Sa oled siin. Oleme palju ära teinud, kuid meil pole palju aega olnud. Kogu Euroopa töötab Wehrmachti heaks. Euroopa! Ja tsaari-Venemaa oli kaotamas sõda, hoolimata sellest, et Saksamaal olid peamised jõud läänes. Nüüd leiame end jaburast olukorrast.
  Ja millal meie tankid Euroopasse jõuavad?
  Valentina vastas:
  - Ma tahtsin, et see juhtuks varsti! Aga sõdisin ka Soomes, seetõttu pole ma nii optimismi täis, meie armee pole sõjaks päris valmis.
  Vestlusse astus nooremseersandi õlarihmadega noor neiu:
  - Arvan, et kahe nädala pärast vabastavad meie tankid Varssavi ja kuu aja pärast Berliini.
  Valentina raputas punast lakki laiali ajades pead:
  - Tahaks seda uskuda, aga... Natsid okupeerisid väga lühikese ajaga neliteist Euroopa riiki. See räägib Wehrmachti väga suurest tugevusest ja kolm ja pool kuud olime hõivatud pisikese Soome sõjaväega. Ma tean omast käest, mis on sõda. Ei, sel juhul on vaenlane meist palju tugevam!
  Noor tüdruk oli segaduses:
  - Kas me saame kaotada?
  Valentina vastas:
  - Põhimõtteliselt jah, aga...
  Tüdruk kilkas:
  - Mis aga...
  Valentina vastas:
  - Natsidest saavad omaenda hauakaevajad. Vaadake, kuidas nad julmust toime panevad. Kõik merest mereni tõusevad peagi nende vastu. Isegi pioneerid võitlevad fašismi vastu, maa põleb okupantide jalge all. Natsid lämbuvad enda verre. Nende otsus rünnata NSV Liitu oleks saatuslik viga. Õigemini, katastroof ja fašism pühitakse planeedi näolt.
  Elizabeth nõustus:
  - Ei, vampiir Hitler ei pääse haavapuust. Aga kui palju meie linnu hävitatakse ja külad põletatakse. Ja me oleme lollid, teades eelseisvast rünnakust, ei kaevanud me isegi kaevikuid.
  Valentina noogutas nõustuvalt:
  - Ma arvan, et Pavlov lastakse maha.
  Elizabeth lehvitas:
  - See ei puuduta Pavlovit. Üldiselt pidi armee täielikku lahinguvalmidusse viimise korralduse andma Stalin isiklikult.
  Valentina noogutas:
  - Kindlasti on sul õigus. Kuid ilmselt tahtis juht sõja algust viivitada viimasele minutile, seda enam, et Wehrmacht polnud talveks valmis ja kui oleksime võitnud vähemalt kuu, poleks Wehrmacht valmis olnud. Ja 1942. aastaks oleks meie armee muutunud palju tugevamaks. Mulle teeb muret Churchilli ja Roosevelti positsioon. Nad võivad sõlmida auväärse rahu Saksamaaga ja isegi saada osa Nõukogude territooriumist. Lisaks võib Jaapan püüda kätte maksta Mandžuuria kaotuse eest. Ja siis leiame end eraldatuse ringist.
  Elizabeth ahmis teravale kivikesele astudes, jalg hakkas kohe verd jooksma ja muljutud varbad hakkasid veelgi rohkem valutama. Ta arvas, et fašistid ei vaja neid võib-olla, isegi kui neil on vaja uusi ja häid kingi, vaid pigem soov alandada ja valu tekitada. Lõppude lõpuks peeti Venemaal paljaid jalgu vaesuse märgiks, mitte ilma põhjuseta esines väljendit tramp, see tähendab kerjus. Nüüd on näha, kas ta suudab seiskuda. Ja kui ta kukub, mis temast saab?
  Justkui üheskoos tema sõnadega karjus üks veriste ja katkiste jalgadega noortest tüdrukutest:
  - See on kõik, ma ei jaksa enam!
  Ja ta istus maha, sirutades oma kauakannatanud jalgu ette. Natsid sõitsid tema juurde ja bensiin valas tüdruku pähe. Ta hüppas järsult püsti, kuid oli juba hilja, mahajäetud tulemasin süttis ja õnnetu naine haaras põleva leeki.
  Tüdruk tormas pikalt karjudes jooksma, teised vangid hajusid külgedele. Kolonnist möödudes langes märter, kaotades teadvuse, leegivoolud põletasid õnnetu naise kopse ja tema surm oli kohutav. Järgnes ähvardav hüüe:
  - Schnell! Schnell! Surm mahajääjatele!
  Tüdrukud kiirendasid meeleheitel sammu. Elizabeth oigas vaikselt ja lonkas, jalad valust plahvatas, justkui kuuma raua puudutusest. Kuid tema, nagu ka teised tüdrukud, pidas vastu.
  Et veidi tähelepanu kõrvale juhtida, ütles Elizabeth:
  - Äkki saame Internatsionaali laulda?
  Valentina raputas pead:
  - Need koletised lasevad meid kõiki maha. Ole kannatlik! Paljad jalad, eriti meiesuguste noorte omad, muutuvad kiiresti karedaks. Peame vastu ja jääme ellu. Võit tuleb Punaarmeele. Isegi kui kõik kapitalistid meie vastu relvad haaravad. Punaarmee on ju kõige tugevam taigast Briti mereni!
  Elizabeth surus rusikad kokku:
  - Kuid pole tugevamat vene vaimu,
  Elustame end varemetest!
  Vene sõdalane, võta kiiresti mõõk,
  Seisame ja võidame taas!
  Peale seda läks kuidagi kergemaks ja isegi kõrvetav valu veristes jalgades muutus nõrgemaks.
  Päike oli loojumas, natsid läksid aina närvilisemaks ja utsitasid tüdrukuid edasi.
  Läks värskemaks, tuul puhus mõnusalt üle higiste nägude. Elizabeth märkis:
  - Tundub, et isegi päike on meie poolel!
  Valentina naeratas jõuliselt:
  - Kommunismi päike on alati meie jaoks!
  Varjud teel pikenesid ja muutusid aina tumedamaks. Natsid süütasid laternad, mis muutis nende jalgrataste välimuse palju salapärasemaks. Elizabeth kujutas juba ette, et need pole natsid, vaid kohutavad koletised. Omamoodi mitmepalgeline Viy ehk ghouls. Kummalisel kombel muutis see natsid mitte hirmutavaks, vaid näiliselt ebareaalseks. Elizabeth hakkas laulu ümisema:
  - Seal, tundmatutel radadel, tantsivad sandaalides kuradid! Noh, Koschey sõi liiga palju kapsasuppi!
  Valentina naeratas:
  - Sina, nagu alati, oled jäljendamatu!
  Lõpuks paistis eemalt signaalitorn ja paistsid pimendavad majad. See tähendab, et nende teekond on juba lõpusirgel. Enamik tüdrukuid olid juba kurnatud, füüsilise kurnatuse viimases punktis ja hoidsid kinni ainult ellujäämisinstinktist.
  Elizabeth küsis Valentinalt, nagu oleks ta pidanud seda teadma:
  - Kas nad toidavad meid?
  Kapten vastas naljaga pooleks, kuigi see oli tema jaoks raske:
  "Sakslaste jaoks oleme nagu veised ja keegi ei lubanud teel kariloomi toita."
  Elizabeth märkis vihaselt:
  "Siis ma rebin Hitleril kõri välja!"
  Veel paarsada valusat sammu ja tüdrukuid hakati viima erilaagrisse. Näis, nagu oleks see eelnevalt sõjavangide jaoks ette valmistatud. Nad hakkasid naisi kasarmutesse eraldama, püüdes paigutada tsiviilisikud ja sõjaväelased eraldi. Vangid olid aga nii väsinud, et ei mõelnudki põgenemisele. Need kukkusid lihtsalt krobelistele puidust naridele. Elizabeth, kõndides oma katkiste, veriste jalgadega tallatud murul, koges õndsat tunnet. Lõpuks suudab ta end magama jääda. Aga kui ta juba kasarmusse sisenes, hüppasid kaks SS-meest tema juurde ja väänasid tseremooniata käsi.
  - Milleks? - hüüdis tüdruk.
  - Venelane, Schwein! Jälgi, kus sulle öeldakse!
  Elizabeth viidi laagrist välja ning nad möödusid tornidest ja raudväravatest. Alguses arvas tüdruk, et nad tahavad teda maha lasta, kuid siis kartis, et teda ootab piinamine. Mis siis, kui fašistid arvavad, et tüdrukul on oluline saladus?
  Ta juhatati häärberisse, mida kaunistas lõvide bareljeef. Kummalisel kombel rahustas rikka mõisa vaade Elizabethile, et see ei sarnanenud keskaegsetele süngetele piinakeldritele. Need koletised võivad aga piinata ja piinata igal pool ja nii kaua, kui tahavad.
  Ta juhatati hoonesse, tüdruku paljad jalad puudutasid lopsakat sametist vaipa ja vajusid sellesse.
  Sähvatas ere elektrituli. Ilmus livüüris mees, heitis tüdrukule juhusliku pilgu ja käskis:
  - Pese ta jalgu!
  Elizabeth istus toolil ja kenasti valgesse riietatud neiu tõi hõbedase veekausi. Neiu oli sünnilt Valgevene poolakas ja oskas vene keelt. Kastes oma haiged jalad sooja vette ja hakkas neid õrnalt hõõruma. Elizabethi tütarlapselikud jalad olid hale vaatepilt. Neile ei jäänud sõna otseses mõttes elamispinda, näpud löödi ära. Ja ometi olid valgevene kaunitari jalad ilusad ja printsessi või Kreeka jumalanna väärilised.
  Neiu pesi hoolikalt tolmu ja vere maha ning pühkis iga sõrme. Siis küsis ta kaastundega hääles:
  - Tundub, et sul on asi väga halvasti, kallis?
  Elizabeth vastas:
  - Teistel läks asi hullemaks. Mul pole saatuse üle midagi kurta.
  Poola naine noogutas:
  - Usun, et nõukogude riigi jaoks lõpeb kõik hästi.
  SS-mehed katkestasid vestluse ja Elizaveta üles võttes tirisid ta luksuslikult sisustatud saali. Tüdruk pidas nõrgalt vastu, nad viskasid ta ust kinni ja siis ilmus nagu kummitus paks metssiga. Juba koolikuteni ajus kostis tuttav hääl:
  - Noh, linnuke, kas sa oled alistuv?
  Elizabeth üritas eemale hüpata, kuid pealtnäha kohmakas nats osutus agaramaks. Ta hüppas järsku tüdruku poole ja rebis ta särgi katki, paljastades üsna suured, kindlad rinnad, mille rinnanibud olid suunatud ülespoole. Tüdruk põlvitas talle kubemesse, kuid fašist ootas seda, SS-is ei teeninud nõrgad ja ta tõrjus rünnaku.
  - Pea vastu, see on veelgi lõbusam.
  Paks vits tormas uuesti talle kallale, kiskudes seljast rõivajäänused, eelkõige püksid, kuid ulgus äkki südantlõhestavalt:
  - Jah, sa ikka hammustad, lits.
  Poolalasti Elizabeth murdis end lahti ja tormas vastasukse juurde, lootis, et ehk pole seal sõdureid. Ta avas selle ja sai kohe tugeva löögi vastu lõua. Tema ette ilmus palja torsoga musklis teismeline. Temas tundis ta oma õuduseks ära Hitlerjugendi noore sadisti. Ta naeratas lumivalgete hammastega röövellikult:
  - Ja sa oled temperamentne!
  Paks SS-mees kilkas:
  - Ma luban sul seda minuga kasutada. Olete juba täiskasvanud ja on aeg proovida naise keha.
  Noor hitlerlane vastas:
  - Ma pole veel venelasi vägistanud.
  Elizabethil hakkas paha, et teismeline võis ta vägistada ja tema aust ilma jätta. Kahekümne üheaastasena säilitas ta oma süütuse ja nüüd peab ta pühadusega lahku minema mitte oma armastatud nõukogude mehest, vaid sellistest degenerantidest, keda maailm pole kunagi näinud. Tüdruk karjus südantlõhestavalt, kuid suur fašist ja mitte nii väike tüüp ründasid teda korraga. Siikas kaalus vähemalt poolteist sentimeetrit ja väsinud Elizabeth tundis, kui kiiresti tema järelejäänud jõud kaob.
  Samal ajal purustas noor sadist tema käed ja näpistas rindu. Lõpuks ta kukkus ja koletis võttis ta karmilt, metssiga palavuses. Elizabeth koges kohutavat valu, sukeldudes täielikku põrgusse.
  Jah, talle jäid sellest kõige tugevamad muljed. Ei unustata kunagi.
  Pausi ajal sukeldus ka Elena mälestustesse.
  Ta põgenes otse kolooniast rindele. Paljajalu teismeline tüdruk sattus 1941. aasta segaduses okupeeritud territooriumile ja tegutses algul partisani stiilis.
  Esimene sakslane, kelle ta tabas, osutus üsna kenaks noormeheks. Elena isegi armastas teda. Siis, teadmata, mida temaga teha, kägistas naine ta köiega. Ja see oli tema esimene tuleristimine.
  Noormees lämbus silmuses. Ja Jelena kägistas ta ja laulis:
  - Kõigepealt vaatame sulle silma,
  Ja siis me praeme su ära ja sööme ära!
  Punajuukseline viks naeris kurjalt. Jah, sakslased ei olnud üldse hirmutavad. Ja kahju oli neid tappa. Kuni Elena nägi põlenud onne ja hävitatud maju.
  Ja pärast seda võttis ta ühe vangi võetud sakslase ja sidus ta kätest ja jalgadest tagurpidi. Pean ütlema, et see on temast väga lahe. Tüdruk on, ütleme, äärmiselt agressiivne ja võitluslik.
  Veel lastekoloonias viibides õppis Elena paljaste varvastega erinevaid hävitavaid esemeid viskama. Ta sai sellega meisterlikult hakkama. Ja ta lõi isegi putukaid käbide ja nõeltega maha. Tõsi, see oskuste tase tekkis tal pärast mutatsiooni. Enne seda viskas ta lihtsalt jalgadega granaate.
  NSV Liidu jaoks läks sõda alguses halvasti. Põhjuseid oli palju. Üks neist on see, et vägesid ei õpetatud end kaitsma, vaid ainult ründama. Ja see avaldas loomulikult mõju tõelisele sõjale.
  Elena kohtas metsas tüdrukut Larat, kes oli samuti punapäine ja pagulane. Erinevalt paadunud Elenast veritses Lara paljajalu ja kõndis suurte raskustega.
  Elena pesi oma tallad ja sidus need kinni. Kuna tüdruk võib nakatuda. Ja ta tõstis ta õlgadele ja kandis teda.
  Lara märkis pisarsilmi:
  "Sakslased piitsutasid mu ema nii kõvasti, et ta roomas kätel ja põlvedel minema." Ja ainult sellepärast, et ta oli komsomoli liige, kuigi ta ei astunud parteisse.
  Elena naeratas:
  - Piitsutatud? See pole veel nii hirmus. Nad oleksid võinud ta üles puua.
  Tüdruk laulis:
  Kui pikka aega, pikka aega,
  Kui see on pikk, mööda teed,
  Jookse, trampi ja jookse,
  Aga ilmselt, siis ilmselt
  See on võimalik, see on võimalik, see on võimalik,
  Võite minna Aafrikasse!
  Elena naeris ja laulis vastuseks suure entusiasmiga;
  Oleme metsikute ahvide maal džunglis,
  Seal, kus banaanid on rohelised, on kuhjaga kannibale!
  Pidime ületama ookeani,
  Sellise särava energiaga!
  
  Venemaa käskis meil minna -
  Jõua sinna, kuhu ekvaatori kraav!
  Noh, Jumal on üks ja mitte üks,
  Ja nii on meil rohkem kui üks granaat
  
  Nad saatsid noored pioneerid lahingusse,
  Nad ütlesid, et see on lihtsalt praktika!
  Nii et kõik on julged poisid,
  Suurte rakettide energia kiireneb!
  
  Lasen kuulipildujaga otse sihtmärki -
  Ma tapsin võitlejad khakivärviga maha!
  Nad ei saa meie kodumaad üle võtta,
  Pindos ja muud kiusajad!
  Selline isamaa on raevukas kord -
  Õpi, poiss, võitlema nagu metsik lõvi!
  Ja kui punane juht andis käsu,
  Ära ole haletsusväärne kloun!
  
  Kest kõrvetas mu põske tõsiselt,
  Tal pole veel ühtki jäika kõrre!
  Kuid uskuge mind, ma olen juba pikka aega teeninud oma kodumaad,
  Ärge mõelge, nõrgad teismelised!
  
  Meie oma ümbritses Mau-Mam hõim,
  Neil pole odad, vaid granaadiheitjad!
  Vastuseks lööme terasega,
  Vene piloodid aitavad taevast!
  
  Venemaal on iga sõdalane sõimest,
  Laps sirutab käe relva järele!
  Ja võita sissetungijate armee,
  Luuletusi laulis bard vägitegudest!
  . PEATÜKK nr 9.
  Tüdrukud jätkasid uurimist uuesti. Ja nad algasid Veenusest Merkuurini. Päikesele lähim planeet on kaetud kaitsva jõuväljaga ja sellel on palju tööstusrajatisi. Elavhõbedal on tohutud väärtuslike metallide varud ja päikese lähedus võimaldab tal vastu võtta energiavooge erinevate metallide sulatamiseks.
  Seetõttu on see planeet teistsugune. Siin on nii aedlinn kui ka tööstuslik metropol, kus töötavad peamiselt robotid.
  Elena märkis lennu ajal:
  - Merkuur on võib-olla universumi kõige igavam planeet. Või vähemalt päikesesüsteemis.
  Elizabeth märkis:
  - Kuid kogu aeg pole spillikinsi mängida. Peame midagi tõsisemat ette võtma.
  Catherine märkis kahtlevalt:
  - Kuidas Merkuuri külastus uurimise seisukohalt aitab?!
  Euphrosyne säutsus:
  - Aga ahnusest Kva-Kva-Kva,
  Ja rumalusest...
  Kuid Kva, Kva, Kva alatusest,
  Ja ihnusest!
  Ja ka hooplemisest,
  Kwa, kwa, kwa! Kwa, kwa, kwa!
  Mercury ei saa seda meie eest teha
  Puhusime selle masti kuivaks!
  Ja kõik neli tüdrukut naeravad nagu hullud. Need on tõeliselt lahedad naised.
  Nad lendavad oma lahinguülikondades Mercury poole ja langesid samal ajal kohvikusse.
  Seal osteti Hüperneti vahendusel tasuta värvilisi kooke koos kokteili ja veel millegi maitsvaga, mida maha pesta.
  Ja nad hakkasid lõbutsema, lendasid ja hüppasid, nagu oleks nende all vinged hobused.
  Elizabeth märkis väga rahuloleva pilguga:
  - Meile meeldib mõnikord müra teha,
  Võitlege üksteise eest!
  Catherine noogutas mõnuga pead:
  - Jah, me liigutame sõna otseses mõttes üksteise jaoks mägesid!
  Elena itsitas ja säutsus:
  - Meie teravad kihvad,
  Küünised, hambad, rusikad...
  Nii et nad ootavad head võitlust!
  Jookse kiiresti minema
  Suured ja väikesed loomad,
  Kes on tugevam kui kõik loomad?
  Oleme mutantsed tüdrukud!
  Euphrosyne märkis naerdes:
  - Ja palju, pean ütlema, tugevam! Võtame krokodilli ja rebime selle laiali!
  Tüdrukud lendasid ja nägid juba lähedalt punast planeeti ühelt poolt. Suurem osa sellest on tööstushoonete ja robotitega kõrb. Kuid on ka taevaste paikadega oaase. Mis on väga ilusad. Ja nagu tüdrukute domineerivate inimeste seas tavaliselt tavaks, on purskkaevudega kujud.
  Ütleme nii, et see kõik on super!
  Elizabeth märkis:
  - Midagi on meie peas, sõna super, vilgub liiga sageli! Me oleme justkui teismelised tüdrukud.
  Catherine noogutas naeratades:
  - Jah, see on see, mida me oleme... Mida ootate professionaalsetelt sõdalastelt? Me tapsime sõdades nii palju inimesi, et mõnikord hakkame isegi me ise kartma.
  Elena noogutas ja laulis:
  -Igaüks, kes on inimene, on sündinud sõdalaseks,
  Kuigi Jumala ees tappa on suur patt...
  Aga kunagi oli Rooma leegion...
  Ja nüüd on lahingus palju hüperplasma!
  Euphrosyne märkis loogiliselt:
  - Ja ometi pole meil siiani tõsiseid juhtnööre! Muide, Mercury paranoilise skisofreeniaga patsiente pole üldse. Siiski on üks psühhopaat. Ja ta joonistab väga hästi käsitsi!
  Elizabeth itsitas:
  - Kas ta maalib pintsliga?
  Blond tüdruk vaidles vastu:
  - Ei! Viltpliiatsid, aga teeb seda väga hästi.
  Elena märkis:
  - Jah, käsitsi joonistamine on haruldane tegevus. Siiski, näe, tüdruk loeb paberraamatut. See on haruldane juhtum, kuid mõnikord juhtub.
  Siniste juustega tüdruk küsis:
  - Kas sa, punapea, oled raamatuid lugenud?
  Elena noogutas:
  - Jah! Eelmises elus. Kuni Interneti ilmumiseni ja võimaluseni nutitelefonis mis tahes filme vaadata. Siis muutus lugemine ebahuvitavaks.
  Catherine noogutas:
  - Jah! Raamat jääb isegi alla kinole ja veel enam arvutimängudele virtuaalreaalsuses. Võib-olla on meil parem lõbutseda? Muidu psühhopaadi külastamine mind ei inspireeri.
  Elizabeth vaidles vastu:
  - Meil on peamine eesmärk: leida kaaperdatud galaktikatevaheline tähelaev. Ja mitte lihtsalt rännata teistes maailmades ega hävitada virtuaalseid koletisi. Kontrollime psühhopaati ja naaseme Maale. Seal on palju rohkem erinevaid psühhosid.
  Elena märkis:
  - Elanikkond Maal on suurem. Kuigi ma kahtlen, et see midagi annab. Parem oleks lennata Siriusele ja püüda Vishy!
  Catherine muutus ettevaatlikuks:
  - Kas te arvate, et peadisainer on röövijatega tülis?
  Punane harpy raputas pead.
  - See on ebatõenäoline, kuid võime leida ootamatuid vihjeid. Pealegi, äkki ta oskab öelda, kuhu see kosmoselaev peita!?
  Euphrosyne küsis sarkastiliselt:
  - Sõna kaks korda ühes fraasis - äkki?! See on sümboolne ja ütleb midagi.
  Elizabeth ütles:
  - Ja me külastame psühhopaati. Las ta teeb meie portreesid viltpliiatsidega ja seniks skaneerime tema ajusid ja alateadvust.
  Elena noogutas nõustuvalt:
  - See on hea asi!
  Tüdrukud suundusid ühte oaasi. Kõik selle juures oli väga suurejooneline ja pidulik.
  Ja tohutu purskkaev paiskus taevasse. See oli hüperkullaga kaetud grifooni kujul, mida hoidsid väljasirutatud kätest neli lihaselist, samuti väärismetallist tüdrukut, palja torso ja lühikeste seelikutega.
  Ja purskkaev paiskus kõrgele taevasse, umbes miili kõrgusele.
  Elizabeth märkis:
  - Kena koht!
  Elena noogutas ja laulis:
  - Tüdrukud tiirlevad Merkuuri kohal,
  Nad on oma tugevuselt võimsad...
  Siin on kaunitar, kes viskab granaati,
  Tapa põrgu koletis kiiresti!
  Seekord otsustasid tüdrukud vaimuhaige naisega suhelda mitte läbi Hüperneti, vaid otse.
  Nad lähenesid või õigemini lendasid maja juurde, mis koosnes seitsmest roosast elevandist, mis seisid üksteise peal. Selles toredas asutuses elasid ja lõbutsesid vaimupuudega inimesed.
  Tüdrukud võtsid psühhopaadiga ühendust ja palusid väga viisakalt portree joonistada.
  Psüühikahäirega neiu oli ilus, aga soeng peas oli midagi sürreaalset. Ainult Picasso oleks võinud selle kirjutada pärast palju umbrohu suitsetamist. Väga pretensioonikas. Ja näol ja kehal on ka tätoveeringud. Ja ka ülimalt kunstipärased, sisaldades taimede, loomade hübriide, segu jalgrattast, kotkast, kallurautost, kaamelist ja kõrvitsast. Ja palju muud. Tüdruk oli peaaegu alasti, jalas vaid õhukesed aluspüksid, kuid teda kujutati nii, et see oli lihtsalt jube.
  See on kohe selge: ta on psühhopaat.
  Ja kui ta naeratas, oli näha, et ta hambad olid värvilised nagu markerid. See on tüdruk.
  Ta vastas karmilt:
  - Ma joonistan teid, kuid see maksab palju!
  Elizabeth noogutas:
  - Hästi! Oleme rikkad.
  Elena vaidles vastu:
  - Uurimisprotsessi käigus raha ära viskamine ei ole produktiivne!
  Catherine noogutas:
  - Ma arvan ka nii. Siiski on parem raha saada kui seda kulutada.
  Elizabeth kostis:
  - Kas tead, me oleme need neli kuulsat tüdrukut, kellest said mutant-ninjad!
  Psühhotüdruk küsis:
  - No ja mis siis?
  Elizabeth märkis:
  - Ma võin teie portree joonistada, kui teie meid joonistate! Pealegi mitte viltpliiatsidega, vaid õliga lõuendil. Kas sa tahad seda nii?!
  Psühhopaatiline tüdruk noogutas:
  - Jah... Aga kui palju see maksab?
  Siniste juustega tüdruk vastas:
  - Teete meile visandi ja meie teeme selle teie eest!
  Välimuselt täiesti avangardne tüdruk noogutas:
  - Kvaasar! Siis ma joonistan sind ja sina mind ja keegi pole kellelegi võlgu!
  Elena itsitas ja märkis:
  See pole minu süü, see pole minu süü,
  See Miki-Hiir on minuga seotud!
  Psühhopaatiline tüdruk andis neile loa tema kodu külastada.
  Seest on üsna ruumikas ja täis jooniseid. Tõsi, välimuselt on nad skisofreeniku deliirium. Nii ebatavaline ja kunstiline.
  Tüdruk ise on väga hea kuju, aga ta on kohutavalt maalitud. Aga samas ilus. Ja ta pilgutas mutanttüdrukutele silma.
  Võtsin viltpliiatsid kätte ja hakkasin joonistama. Pealegi mitte ainult kätega, vaid ka paljaste varvastega. Pealegi on korraga neli joonist.
  Elizabeth ei ole samuti laisk ja ta valmistas pintslid ette, tellides nii värvid kui ka lõuendi Hypernetist. Ja ta kasutas ka oma paljaid, tahutud jalgu.
  Teised mutantsed sõdalased hakkasid psühhopaadi aju skannima. Ja nad tegid seda väga energiliselt, aga samas märkamatult.
  Nagu Elizabeth eeldas, hakkas psühhopaatiline tüdruk neid nelja väga pretensioonikalt ja ülimalt ekstravagantselt joonistama.
  Elena hakkas seda nähes ka oma sinisejuukselist elukaaslast paljaste varvastega aitama.
  Jah, tüdrukud olid päris metsikud. Nad näevad välja nagu kaunitarid, kuid need on tehtud psühhopaadi käte ja paljaste jalgadega, kes teab mille.
  Catherine säutsus:
  Pliiatsite karbis
  Tsirkus on tavaliselt täis...
  Kloun kõnnib nööril
  Hoogsalt žongleerimine!
  Euphrosyne itsitas ja märkis naeratades:
  - Jah, see on ilus, kui nad meid niimoodi kujutavad!
  Elizabeth laulis:
  Ma joonistan, ma joonistan sulle,
  Kirev pilt, seisab aknal...
  Ma igatsen sind, ma igatsen sind,
  Lahedad tüdrukud - teie olete ainukesed, kes meil on!
  Psühhotüdruk itsitas:
  - Suurepärane! Äkki armastad sa minuga?
  Elizabeth naeratas ja vastas:
  - Kõigepealt lõpetage meie joonistamine ja me loosime teid!
  Elena noogutas ja urises:
  - Ja et teil oleks lõbusam, ma arvan, et ma laulan!
  Ja punajuukseline kuninganna hakkas esitama midagi ekstravagantset ja samal ajal isamaalist ning tüdrukutele väga tuttavat;
  Oleme tüdrukud, ühineme komsomoliga,
  Nad andsid vande olla ustavad isamaale...
  Nii et natse ootab raevukas lüüasaamine,
  No elagem Venemaal kommunismi all!
  
  Lõppude lõpuks on Lenin meiega nagu metall,
  Valmistatud pronksist, mis on tugevam kui ükski teras...
  Unistasin maailma tagurpidi pööramisest,
  Nagu suur geenius Stalin pärandas!
  
  Muudame isamaa lahedamaks,
  Ja me tõstame Isamaa tähtedest kõrgemale...
  Olgu komsomoliliikmetega edu,
  Kuigi meie väikesed jalad on täiesti paljad!
  
  Fašist ründas mu kodumaad,
  Samuraid tulevad jultunult idast...
  Ma armastan Jeesust ja Stalinit,
  Ja ma usun, et me rebime vastase tükkideks!
  
  Lõppude lõpuks on kuulus jumal Svarog meiega,
  Mis naljatades ehitab kommunismi...
  Kõige tugevam universumis on kuulsusrikas perekond,
  See lisab meile teadvust ja tahet!
  
  Usun, et me ei anna kunagi alla,
  Isamaad ei saa põlvili suruda...
  Seltsimees Stalin, särav täht,
  Ja meie õpetaja on tark geenius Lenin!
  
  Me teeme oma isamaa,
  Ilusam ja säravam siin planeedil...
  Ja teate, seal on tapjarelv,
  Laske täiskasvanutel ja lastel lõbutseda!
  
  Põletage Svarog, ärge põlege oma südames,
  Olete kõigi Venemaa mõõkade kaitsepühak...
  Ma usun, et ehitame varsti tugeva paradiisi,
  Jeesus tuleb, püha missioon!
  
  Ärge usaldage Hitleri jõuku, sõbrad,
  Et ta võidab kergesti ja ähvardavalt...
  Oleme kõik üks perekond -
  Ja uskuge mind, pole veel hilja oma kodumaad armastada!
  
  Kõigeväeline Issand kaitseb meid kõiki,
  Tõstab kolmevärvilise lipu üle maa...
  Ja kuri kiskja muutub mänguks,
  Ka Saatanaga saame hakkama!
  
  Ma armastan Suurt Isamaad,
  Kogu universumis pole sind ilusamat,
  Me ei müü Venemaad rubla eest,
  Ehitame universumis rahu ja õnne!
  
  Meie kodumaa nimel unistus,
  Suur Venemaa tõuseb...
  Kõik muu on lihtsalt edevus
  Ja uus messias on meiega!
  
  Oh Lada, mu kõikvõimas,
  Sa kingid venelastele armastuse ja rahu...
  Pöördun teie poole, palun teid,
  Ja vajadusel löö välguga!
  
  Maarja, taeva Jumala ema,
  Universum andis Jeesusele...
  Sinu pärast on suur Jumal tõusnud,
  Inimesed pole tegelikult oma maitset kaotanud!
  
  Pange tähele, et komsomoli liikmed on järgmised:
  Venemaa jumalad on kõrgelt austatud...
  Oleme suured isamaa pojad,
  Venelased võidavad alati!
  
  Peame palvetama kodumaa poole, sõbrad,
  Perun, Yarilo ja Svarog on võimsad ...
  Meist saavad väga tugevad abikaasad,
  Ja me puhume ära isegi pilved taevas!
  
  Nüüd on vaenlane juba Moskvast tagasi tõrjutud,
  Sa tegid natsidele palju haiget...
  Oleme ustavad Jeesusele ja Stalinile,
  Ja tanke koos relvadega saab olema palju!
  
  Ei, vaenlane ei suuda venelasi ohjeldada,
  Sest meie sõdalased on kõikvõimsad...
  Eksamid sooritatud, ainult viis,
  Et iga poiss oleks väga tugev!
  
  Uskuge mind, Stalingrad saab olema kuulsusrikas,
  Ja me hoiame teda rünnaku eest...
  Rüütlite võidukas rivistus tuleb,
  Kuigi veri voolab kontrollimatu joana!
  
  Tüdrukud paljajalu külmas,
  Nad jooksevad, kontsad vilguvad...
  Ja nad löövad fašiste rusikaga,
  Ebaseltskondlik Kain tehakse tasaseks!
  
  Kõik saab korda, inimesed teavad,
  Avastame kosmoses tähtkujusid...
  Lõppude lõpuks on patt vapruses kahelda,
  Ja Jumala troonile tuleb mees!
  
  Varsti äratame surnud teadusega üles,
  Võime saada nooremaks ja ilusamaks...
  Meie kohal on kuldsete tiibadega keerub,
  Mu ilus ema Venemaa!
  Sel ajal kui tüdrukud laulsid, käis töö. Ja nüüd valmis neli joonist. Nad kujutasid pigem mingisuguseid ahve, kellel keha asemel oli kell kätega, silmad nagu taldrikud, tiivad nagu mesilasel ja lilled kõrvade asemel.
  Elizabeth ei jäänud aga võlgu. Ta ei pidanud isegi midagi moonutama. Tegelikkuses nägi psühhopaatiline tüdruk hull välja.
  Aga ei midagi, häiritud psüühikaga neiu oli rõõmus. Ja ta isegi suudles Elizabethi. Ja ta kutsus teda armatsema.
  Siniste juustega tüdruk vastas:
  - Meil on kiire, meil on kiireloomulised asjad, võib-olla mõni teine kord!
  Elena märkis:
  - Ma saan seda temaga teha. Ma armastan tüdrukuid, eriti tätoveeritud!
  Psühhopaat pilgutas silma:
  - Lähme!
  Elizabeth vaidles vastu:
  - Kas teeme kõik koos või lahkume!
  Ekaterina soovitas:
  - Olgem veerand tundi viiekesi. Igatahes kiiret pole!
  Euphrosyne noogutas:
  - Keha põleb, ma igatsen kiindumust.
  Euphrosyne noogutas:
  - OKEI! Lähme!
  Ja kõik viis tüdrukut võtsid selle korraga kätte ja põimusid palliks.
  Veerand tundi hiljem oli kogu see taevalik nauding läbi. Ja tüdrukud läksid jälle oma teed.
  Nelik, võtsid joonised, lendasid tänavale. Elena märkis:
  - See osutus suurepäraseks seikluseks!
  Elizabeth nõustus:
  - Parem ei saaks olla.
  Catherine säutsus:
  Maailm lendab nagu orkaan
  Tüdrukute muinasjuttudes...
  löödud -
  See oli šokk!
  Catherine kostis:
  - Me pühime vaenlase ühe hoobiga minema,
  me kinnitame hiilguse terasmõõgaga ...
  Uskuge mind, tüdrukud peksid kõiki põhjuseta,
  Vajadusel tapame selle nagu lutikad!
  Ja sõdalased on taas rünnaku elevuses. Energia neis on väga suur.
  Pärast seda soovitas Elena:
  - Sööme. Ja tellime kohaliku jerboa ülišokolaadikastmes.
  Catherine noogutas:
  - Jah! Seda metsalist saab tasuta ahmida ainult kohalikus kohvikus. Hüperneti tellimine maksab palju raha.
  Elizabeth naeratas ja kahtles:
  - Kas olete kindel, et see on siin täiesti tasuta?
  Euphrosyne ütles asjatundja häälega:
  - Kui räägite huvitava loo, on see tasuta. Kui olete liiga laisk, et öelda ja pole aega, siis raha eest!
  Elena tegi grimassi:
  - Fi! Räägi rahva lõbustamiseks lähemalt!
  Elizabeth vaidles tõsiselt vastu:
  - Ja ma isiklikult ei viitsi oma meelt treenida! Ja tõepoolest, ma võtan selle ja räägin neile midagi huvitavat.
  Kollaste juustega tüdruk siristas:
  - Ja mida? Proovime. See saab olema suurepärane!
  Ja tüdrukud kolisid kohvikusse, kus nad müüvad kohalikke jerboasid spetsiaalses kastmes.
  Sõdalased kõndisid ja laulsid:
  Meie kaunitarid tabasid nagu peksev jäär,
  Murrab selgroogu ja ribisid...
  Me kihutame läbi nagu orkaan
  Ja uskuge mind, see on teie jaoks väga hirmutav!
  Tüdrukud teadsid endast muidugi palju. Jelena võitles talvel, paljajalu külmas ja suutis samal ajal teha imesid. Tema jalajäljed lumes olid väga graatsilised ja ilusad. Tüdruk proovis isegi korra äri teha. Ta kastis paljad jalad värvi sisse ja tegi valgele paberile väljatrükke. Ja siis müüs selle raha eest maha. Ja ostjaid oli.
  Ja nüüd on vaja kirjutada mingi lugu toidule. Nad ei ole nii vaesed, et raiskaks oma kujutlusvõimet lastejuttude peale.
  Tüdrukud sattusid väga luksuslikku kohvikusse. Et publikul lugude ajal igav ei hakkaks, näidati hologrammil uhkeid multikaid.
  Antud juhul Goosebumpsi ninja kohta. Ja see oli ääretult ilus ja naljakas. Nii võttis Goosebumpsi ninja selle kätte ja lõi käpaga vastu asfalti, see läks lõhki ning inimkehaga hai moodi kurikael kukkus läbi ja jäi kinni. Kuidas ta valust karjuma hakkab. Ja lisaks puistati tšakraviskega lahti rebitud kottidest jahuga kaks karukehaga piraajat.
  Neid puistati pealaest jalatallani ja nad hakkasid aevastama, tõstes valge tolmupilve.
  Elena hüppas roboti juurde, mis jagas kohalikke jerboasid ülikalli ülišokolaadikastmes, ja säutsus:
  - Meile kõigile neljale šašlõki kujul!
  Müügirobot noogutas:
  - Kas maksate kaardiga, sularahas või annate oma loo ära!?
  Elizabeth vastas naeratades:
  - Parem lugu! Meile meeldib kirjutada ja kõike rääkida. Meie keeled on nii pikad.
  Catherine ütles vilega:
  - Ja mõtlemine, alternatiivselt, andekas.
  Robok küsis:
  - Kes ütleb? Või olete kõik korraga koos?
  Elena möirgas:
  - Las ma ütlen sulle paremini!
  Catherine noogutas:
  - Olgu see punane! Ta räägib jälle midagi naljakat Teise maailmasõja kohta. Ja ilusad tüdrukud.
  Elizabeth säutsus:
  - Jah, selles osas oleme meie, tüdrukud, väga lahedad! Ja punapea? Jah, ta saab!
  Elena avas oma võluva suu ja hakkas jutustama;
  Universumis on palju dimensioone. Ühes neist sai Adolf Hitler ühe paljudest mõrvakatsete ohvriks. Just 20. aprill 1941. aastal. Fuhreri sünnipäeval õnnestus Inglise spioonidel natside number üks õhku lasta.
  Ja see muutis ajaloo kulgu oluliselt. Fuhreri järglane oli Hermann Göring. Ta keeldus ründamast NSV Liitu. Üldiselt uskusid natsid number kaks, et kahel rindel on võimatu võidelda, kuni Suurbritannia on lõpetatud. Lisaks olid 1. mai paraadil uued Nõukogude tankid KV-2. Ja natsid olid ärevil nende 152-mm relvade pärast. Jah, T-34 on ohtlik masin.
  Göring jätkas sõda läänes. Pärast Kreeta vallutamist andsid Saksa lennukid Maltale purustava hoobi. Göring, olles vähem sentimentaalne kui Hitler, kuulutas välja totaalse sõja ja kehtestas okupeeritud aladel üldise ajateenistuse.
  Sakslased tugevdasid Rommeli korpust ja vallutasid Tolbuki tormi. Seejärel alustasid nad pealetungi Egiptuse vastu. Malta kukkus, toimus edukas maandumine. Seejärel nõustus Franco pärast sakslaste ultimaatumit Gibraltari tormirünnakuga.
  Selle kindluse langemine võimaldas blokeerida Inglise laevastiku juurdepääsu Vahemerele. Ja sakslased hakkasid vägesid Marokosse viima üle kõige lühema vahemaa.
  Selle tulemusel vallutasid fašistid juba neljakümne ühe aasta teisel poolel kogu Põhja-Aafrika ja, mis kõige tähtsam, Lähis-Ida.
  Siis sõda jätkus. Stalin järgis sõbralikku neutraalsust. Jaapan kuulutas Suurbritanniale sõja. Ja USA, nagu neile omane, leidis end olukorrast: minu onn on äärel.
  Sakslased vallutasid ülejäänud Aafrika ja nende peamiseks probleemiks polnud mitte Briti väed, vaid kaugus, teede puudumine ja venitatud side. Lisaks toimus edukas kampaania India vastu. Pärast seda kohtusid Saksa üksused jaapanlastega.
  Ja 42. aasta suvel toimus lõpuks maandumine Suurbritannias. Inglismaa oli selleks ajaks nõrgestatud allveelaevade sõja ja massilise pommitamise tõttu. Lisaks läks edukamalt õhupealetung pärast Aafrika ja Aasia vallutamist, aga ka totaalne sõda. Yu-188, Do-217 ja Focke-Wulf said oma ülesannetega üsna edukalt hakkama.
  Ja nad surusid Suurbritanniale peale...
  Maandumine toimus augustis ja mitmel pool korraga. Esmakordselt osalesid lahingutes moderniseeritud T-4 ja tank Tiger. Suurbritannia sai lüüa kaheksateistkümne päevaga.
  Ja septembris vallutasid nad koos jaapanlastega Austraalia. Briti koloniaalsüsteemi täielik kukutamine.
  Nii lõppes järjekordne Kolmanda Reichi sõjakäik. Võidukas ja tohutute vallutustega. Aga sellega see muidugi ei lõppenud. Natside kõrval on võimas NSVL, millel on samad ülemaailmsed ambitsioonid nagu natsidel.
  Ja Hermann Göring hakkas valmistuma sõjaks. Peamine panus tehti uusimatele tankidele: "Panter", "Tiiger", "Lõvi", "Hiir". Pluss moderniseeritud T-4 ja erinevad iseliikuvad relvad. Sealhulgas hirmuäratavad "Strumtigers", "Ferdinands", "Bumblebee", "Rhino" jt.
  Lisaks hakkas juunis ilmuma Tiger-2, mis praktikas on hea tankihävitaja.
  Kuid ka Stalinil on midagi vastata. KV-3, mis kaalub kuuskümmend kaheksa tonni koos 107-millimeetrise kahuriga ja mürsu algkiirusega 800 meetrit sekundis. KV-5 kahe kahuriga 107 ja 76 mm ning esisoomuse 170 mm. Ja KV-4 kaalub sada seitse tonni ja esisoomus 180 millimeetrit. Terve pesa raskeid ja üliraskeid tanke.
  Omamoodi võistlus sakslastega, kes raskemad sõidukid tootmisse laseb.
  Pluss raskemate masinate arendamine. Aga ikkagi projektis.
  Lennunduses käivitasid sakslased ME-309 ja Yu-288, uue Do-317 ning HE-177, HE-129, moderniseeritud Focke-Wulfi perekonna tootmise. Ja mis kõige tähtsam, reaktiivlennundus. Esiteks hävitaja ME-262. Seni on see aga ebatäiuslik.
  NSV Liidus olid kasutuses ka Yaki, Migi, Laggy, PE-2, TU-3, IL-2, PE-8. Ja palju aegunud autosid.
  Võib-olla olid Saksa hävitajad relvastuse ja kiiruse poolest Nõukogude hävitajatest paremad, kuid manööverdusvõime poolest olid nad mõnevõrra halvemad, kuid ainult horisontaalselt, omades eelist vertikaalis.
  Üldiselt tuleb tunnistada, et omades märkimisväärse osa maailmast ressursse, on sakslased masinate tootmist kordades suurendanud. Ja nad olid valmis tõsiseks väärkohtlemiseks.
  NSV Liidul oli Kolmanda Reichi vastu umbes kolmkümmend kolm tuhat tanki, enamik neist kerged. T-34 oli üsna populaarne, kuid palju toodeti ka kergemat sõidukit T-50.
  Sakslased peaaegu piirasid kergete soomusmasinate tootmist, tuginedes raskematele sõidukitele. Kõige populaarsem tank pidi olema Panther. Kuid isegi kümnete miljonite orjadega ei olnud natsidel aega tankilaevastikku komplekteerida.
  Ja autodest puudus neil, eriti kõige uuematest. Lisaks tekkisid märkimisväärsed probleemid Mausi ja tanki Lion transportimisega. Mis pole ka üldse mesi.
  Peab ütlema, et ka ründerelv MP-44 hakkas just Goeringi vägedesse sisenema. Saksa armee on arvukas, kuid mitte täielikult ümber relvastatud.
  Tal pole piisavalt aega. Samuti ei saa te operatsiooni liiga kauaks edasi lükata - sügis ja talv on ees. Ja Goering riskis esimesena lüüa. Hoolimata asjaolust, et natsidel pole piisavalt tanke, on neil vaid veidi rohkem kui kakskümmend viis tuhat. Lennunduses on suhe veidi parem: piloodid on tõusnud. NSV Liidus on veidi rohkem kui nelikümmend tuhat lennukit, Saksamaal üle viiekümne tuhande ja peaaegu kõik need on uusimate kaubamärkidega.
  Kõige tähtsam on Wehrmachti paremus jalaväes. Olles värvanud palju Hiwi ja välisdivisjone, saatsid sakslased üle kahekümne miljoni sõduri.
  NSV Liit suutis isegi mobilisatsiooni arvesse võttes välja panna mitte rohkem kui kaksteist miljonit. Lisaks tuleb Jaapani tõrjumiseks ikkagi armeed Kaug-Idas hoida.
  Samuraid paigutasid ka kaksteist miljonit sõdurit, neist kümme miljonit otse NSV Liidu vastu.
  Lisaks märkimisväärne hulk kergeid ja keskmisi paake. Ja see pole sugugi nõrk lennundus ja tugev merevägi.
  . PEATÜKK nr 10.
  Nii et Venemaal ei olnud kerge. Göring otsustas mitte lükata sõda edasi kuni täieliku lahinguvalmiduseni, vaid anda kohe löögi. Ja tema hordid läksid 22. juunil 1943 pealetungile. Nagu juba esimestel päevadel selgus, polnud Nõukogude Venemaa kaitsesõjaks sugugi valmis. Vägesid õpetati oma territooriumil vaenlast võitma, mitte end kaitsma. Ja puuduvad kaitseplaanid ja väed ei ole piisavalt ohvitseridega varustatud ning paljud kaitsestruktuurid pole valmis. See osutus kokkuvõttes kuidagi halvaks.
  Tõepoolest, Punaarmee on ründearmee ega ole eriti võimeline kaevikus istuma. Ja natsid hakkasid üsna kiiresti tungima Nõukogude kaitse sügavustesse. Nad murdsid läbi Nõukogude vägede kaitsest. Ja juba 30. juunil võtsid nad Minski. Ja liikusime edasi. Punaarmee vasturünnaku katsed ei olnud eriti edukad.
  Aga mõistust oli vähe... 20. juulil tungisid natsid Smolenskisse. Ja puhkesid lahingud kindluslinna pärast. Natsid püüdsid meeleheitlikult edasi liikuda, kuid sattusid vasturünnakute alla. Ja jaapanlased tulid idast.
  Lisaks astusid NSV Liidu vastu sõtta türklased, portugallased, hispaanlased, brasiillased, argentiinlased ja teised. Selline metsik surve tekkis.
  Kohutava surve all astus NSVL alla. Ja siis langes Kiiev, siis Donbass, Leningrad piirati ümber. Ja algas otsustav rünnak Moskvale. "Hiired" ja muud metallid ronisid lahingusse.
  Siin on viis ilusat saksa tüdrukut, kes võitlevad hiirel. Gerda, Charlotte, Christina, Magda ja Frida.
  Nad võitlevad Wehrmachti raskeimas sõidukis. Mis on "hiir"? Sada kaheksakümmend kaheksa tonni tühja. Ja 185 mm küljesoomust ja 240 mm esisoomust. Kahe relvaga.
  Kuid samal ajal ei liigu paak oma suure massi tõttu vaevu. Tüdrukud sees on peaaegu alasti ja kannavad vaid väga paljastavaid bikiine. Ja väga kurvikas ja ilus.
  Palja jalaga laksutav Gerda avab tule 128 mm kahurist. Charlotte ja Eva serveerivad kesta. Tüdrukud on peaaegu alasti ja musklis. Pagasiruumist paiskub välja kakskümmend kaheksa kilogrammi kaaluv surmakingitus. Ja see kihutab kiirusega 930 meetrit sekundis. See on kolossaalne hävitav jõud.
  See tabab Nõukogude KV-3, rammides selle soomust eemalt. Sõdalased hüüavad üksmeelselt:
  - Vau, laht möllab!
  Ja nad paljastasid oma pärlhambad. Tüdrukute ilu on muljetavaldav. Need on lihtsalt looduse võlu.
  Gerda sihib uuesti õhutõrje- ja kiirtulirelvi, öeldes:
  - Selles hüüdis on janu tormi järele...
  Christina tulistab 75 mm kahurist, öeldes:
  - Viha jõud, kire leek!
  Charlotte ja Christina tulistavad koos. Nad kukutavad kokku Nõukogude KV-2 ja säutsusid:
  - Rüütel kuuleb selles hüüdes kogu võidukindlust!
  Ja sõdalased pilgutavad üksteisele silma.
  Eva tulistas Nõukogude jalaväe pihta 75-millimeetrise kuuliga. Lõpetas kümmekond sõdurit. Ja ta itsitas, lüües paljajalu vastu soomust:
  - Ma tulistan ja tapan hoolimatult!
  "Hiir" töötas rütmiliselt, hävitades tanke. Ta ei liikunud kiiresti, vaid kangekaelselt. Ja ta liikus aeglaselt, purustades vaenlasi.
  Üldiselt ei olnud sellel tankil reaalses ajaloos kunagi aega võidelda. Valik langes hoopis arenenuma mudeli E-100 peale. Viimasel sõidukil olid E-seeriale iseloomulikud tunnused: madalam siluett, tihedam paigutus ja suuremad soomusnurgad. Tankil E-100 oli esisoomus, nagu hiirelgi, 240 mm, kuid lehe suure ratsionaalse kaldenurgaga. E-100 küljed olid koos hingedega lehtedega 170 millimeetrit pikad, kuid kaldenurga all. Üldiselt osutus uus tank relvastuselt Mausiga võrdseks, paremini kaitstuks ja kergemaks. Selle kiirus maanteel oli 40 kilomeetrit tunnis, hiirel 20. Kuid arenenumal ja kergemal mudelil ei olnud aega seeriasse siseneda. Ja sõda oli siis juba kaotatud.
  Nüüd on tüdrukud "Hiire" selgeks saanud ja tulistasid.
  Gerda lakub keelega huuli.
  Ja nüüd tulistab ta võimsast hiirekahurist. Püssid on võimelised läbistama kõiki Venemaa KV-seeria sõidukeid.
  Üldiselt osutus üliraske Saksa tank mitte kiireks, vaid väga surmavaks masinaks. Mis purustab igasuguse soomuse, jäädes samas läbitungimatuks.
  Gerda võttis selle kätte ja laulis meeletult:
  - Ja ta valitseb kallast läbi halli udu...
  Charlotte haakis raske mürsu palja jalaga ja laulis pärlhambaid paljastades, nagu oleks need just merepõhjast korjatud:
  - Kõrbe laev on tore kapten!
  Eva on ka väga ilus tüdruk. Blond ja peenike vöökoht. Nii seksikas naine.
  Ja jälle tulistavad sõdalased. Seekord sai nende ohvriks KV-5, 170 mm esisoomusega tank, kuigi ilma plaatide ratsionaalse kaldeta.
  Seda tabas Saksa mürsk ja see purunes.
  Charlotte võttis selle ja püsti hüpates laulis:
  - Paljajalu unistus - selline ilu!
  Ja sõdalane raputab oma lopsakaid puusi.
  Jah, see näeb ilus välja. Tüdrukud on imelised. Nad löövad sind mürskudega ja löövad sind.
  Gerda võttis kolmkümmend neli ja krooksus:
  - Ma teen banzai!
  Ja Hiir kuulab teda. Tüdrukud purustavad venelasi. Hiir ei suuda ühegi Nõukogude tanki otsast läbi tungida. Kõik kestad põrkuvad sõna otseses mõttes soomuse küljest lahti. Ja sõdalased paljastasid hambad ja möirgasid:
  - Auh, vau vau! Meie hakkame streikima...
  "Hiir" pahvib ja särab...
  Lühidalt öeldes osutus rünnak Moskvale sakslastele ja nende hordidele mõnevõrra edukamaks kui 1941. aastal. Ja talv polnudki nii karm.
  Krautid ja nende satelliidid piirasid pealinna ümber. Ja detsembris algas rünnak suurimale linnale.
  Stalin kolis muidugi Kuibõševisse. Kuid Žukov jäi linna endasse. See komandör otsustas lõpuni seista. Ja natsid alustasid oma talvist rünnakut. See toimus mitmes etapis. Võitluste ajal kasutasid natsid võimsate pommiheitjatega "Sturmtigerit" ja "Sturmlevit". Ja nad hävitasid pealinna. Nad muutsid ta tuhaks.
  Žukov käskis surmani võidelda. Lahingud kestsid märtsi lõpuni. Kuid lõpuks Moskva langes. Natsid kandsid kolossaalseid kaotusi, kuid võitsid.
  Fuhrer autasustas Mainsteini Moskva vallutamise eest Rüütliristi suurristiga. Neljakümne neljas aasta möödus peaaegu ühepoolses natside pealetungis mööda Volgat ja edasi kuni Uuraliteni. Nõukogude väed taganesid, desertööre oli palju ja nad alistusid. Suvel vallutasid sakslased kogu Volga piirkonna ja Kaukaasia.
  Sügisel jõudsime Sverdlovskisse ja peatusime, silmitsi pakase ja karmi Siberi talvega.
  Stalin püüdis mõnda aega vastu panna. Venelased asusid vasturünnakule Uuralite piirkonnas. Nad tegid partisanide rüüste. Kuid 1945. aastal vallutasid natsid lõpuks koos jaapanlastega Venemaa suuri linnu. Stalin keeldus kapituleerumast ja läks ühte Siberi punkrisse.
  Sõda jõudis partisanifaasi. Natsid ja jaapanlased seedisid mõnda aega Venemaad ja jahtisid partisanidele. Kuid USA suutis vahepeal luua aatomipommi.
  Göring ei julgenud välismaale sõdida. 1948. aastal tapeti Stalin lõpuks maha ja partisanisõda hakkas vaibuma. Venemaa avastas end peagi Kolmanda Reichi poolt. Järk-järgult seedis impeerium oma valdusi.
  Göring korraldas referendumi ja sai keisriks. Tema jõud tugevnes ja muutus tugevaks. Ka USA teritas rusikad. Kuigi Teine maailmasõda lõppes, algas võidurelvastumine. Sõjavägi jätkus lakkamatult ja tuumarelvi kogunes.
  Külm sõda kestis kaua. Kuni lõpuks 1975. aastal loodi kiirgus, mis neutraliseeris tuumalaenguid. 1985. aastal alustas juba keiser Göringi poeg Adolf Germanovitš sõda USA-ga.
  Kolmas Reich, kellel oli koos Jaapaniga eelis inimressursside osas, alustas sissetungi Ameerika Ühendriikidesse.
  Natsid liikusid läbi Alaska, kasutades oma täiustatud püramiidtanke, Ambramside vastu. Ja siis osales rünnakul legendaarne Gerda meeskond.
  Tüdrukud on veel noored - seega on nad nõiad ja geneetiliselt muundatud emased, kelle käes on igavese nooruse saladus. Nad asusid elama paarikaupa, mitmekihilisest soomust valmistatud ja spetsiaalsete relvadega tankidesse.
  Sakslased kasutavad spetsiaalseid relvi, mis töötavad elektromagnetilise tõukejõuga. Paak on väliselt üsna väike ja selle kaliiber on 88 milliliitrit. Kuid soomust läbistav jõud on palju suurem kui 120-mm Ambamsa kahuril. Ja samas on Saksa tank igast küljest läbitungimatu.
  Gerda tulistab ja itsitab:
  - Vallutame Ameerika!
  Charlotte tulistab ka, vajutades palja sõrmega juhtkangi ja möirgab:
  - Võitmatu kangelane Fuhrer-värdjas!
  Paljajalu, igavesti noored bikiinides kaunitarid sõidavad ka teisel tankil ja siblivad:
  - Alati vallutamata!
  Christina vajutab palja sõrmega nuppu ja sosistab:
  - Super riik!
  Ja Ameerika tank plahvatab...
  Magda märgib naeratades:
  - Ja ajal pole meie üle võimu. Oleme võidelnud üle neljakümne aasta ja pole üldse muutunud!
  Teisest tankist pärit Gerda vastas, olles varem Ameerika auto hävitanud:
  - Sest me oleme nõiad!
  Charlotte vajutas palja varbaga juhtkangi nuppu. Ta lõi välja Ameerika iseliikuva relva ja haukus:
  - Ja kõige lahedamad nõiad!
  Igavestele tüdrukutele on bikiinides olemisest kasu. Nad on selles nii seksikad ja lahedad. Nagu meislitud ja kullatud figuurid. Need tüdrukud on lihtsalt seksisümbolid.
  Gerda märkis vaimukalt, tulistades ja kasutades oma paljast meislitud jalga:
  - Ma palun teil mitte olla üllatunud...
  Ka Charlotte tuksis, entusiastlikult ümisedes ja tugevaid lihaseid painutades:
  - Kui maagia juhtub!
  Christina, see kuldpunane lits, perses, vajutades sõrmedega juhtkangi nuppu. Ta purustas Ameerika tanki ja lõi jalaga:
  - Ja kes oli väga kõvasti löödud!
  Magda, mitte päris riimis, tulistas M-60 pihta ja karjus paljajalu raputades õrnalt:
  - Paadist, millega sõitsime, on alles vaid aer!
  Gerda kostis vastuseks:
  - Kiirustage! Saavuta oma kutsumus!
  Ja ka paljas kand vajutab.
  Ja ta raputab oma paksu juukseid, valgeid kui lumi. Kuigi tüdrukud on juba üle kuuekümne, on nad nii noored ja värsked. Ei ainsatki kortsu, ei ühtki võrku ega ainsatki vihjet vanusele. Kehad on lihaselised ja neis pole tilkagi rasva.
  Vaskpunaste juustega Charlotte väriseb ja samal ajal kiljub:
  - Tõesti banzai!
  Ja mida? Kõige ilusam tüdruk...
  Ja Christina? Milline tüdruk! Nagu oleks kõik värske mahlaga täidetud. Tal on selline jäljendamatu ilu. Ja sõdalane on valmis kõiki rebima ja viskama.
  Ta purustas Ameerika tanki ja karjus:
  -Me oleme irvega hundid!
  Magda on tagasihoidlik tüdruk. Ja nõid ja samas usklik! Tema paljad jalad vajutavad juhtkangi nuppe. See tüdruk on super! Kuidas Ameerika mastodonile pihta saada ja see tükkideks purustada.
  Kuid Saksa püramiidpaak on palju kergem kui Ameerika oma. Ja tüdrukud ise on nii ilusad.
  Magda hüüab:
  - Püha Isamaa auks!
  Christina toetab sarnast impulssi ja ütleb:
  - Anname oma hinged ja südamed! Oleme meie püha isamaa...
  Pärast seda saatis tüdruk hävitamise kingituse.
  Gerda kuuleb vastuseks järgmises tankis kõike suurepäraselt, saadab kesta ja karjub:
  - Me seisame ja võidame!
  Charlotte vajutas paljaste sõrmedega nuppu ja haukus:
  - Ja me ei kahetse oma elu!
  Christina kilkas, kui ta Ameerika tanki lammutas:
  - Naine, kes tapab!
  Sõdalased haukusid korraga. Nad purustasid oma laskudega tanke ja susisesid nagu mastodontide kehastus.
  - Laadime kõik kirstu maha, olge rahus!
  Tüdrukud siis naeravad ja saadavad hammastega päikesekiiri.
  Gerda säutsus tulistades, kasutades oma peent paljajalu tanki alla löömiseks:
  - Ma olen ikka päris peaga tüdruk...
  märkis Charlotte entusiastlikult, saates silmadest sära. Ta trampis kannaga pead, susisedes:
  - Ma kopuleerin saatanaga!
  Christina laseb Ambramsi pihta, purustab selle soomusrüü ja karjub siis täiest kõrist:
  - Ja ma lasen noole!
  Magda vajutas paljaste sõrmedega nuppu. Ta saatis kesta ja teatas entusiastlikult:
  - Puljong on lahe!
  Vaimukas ja pärljuustega Gerda naerab muigega:
  - Aga mitte sinine!
  Ja ta saadab oma silmadega kiirguse kaskaadi. See naine on selgelt lahe. Ja see lööb kraavi veel ühe Ameerika auto. Ja seal nad purustavad selle ka varuosadeks.
  Charlotte, tulistades, vajutas paljast kannast klaviatuurile. Ta saatis Ameerika mastodoni oma esiisadele ja laulis:
  - Murdke, hävitage ja rebige tükkideks!
  Christina, see kulla ja vase segu juustega tüdruk, saadab hävitamise ja susisemise kingituse:
  - See on elu! See on õnn!
  Ja ta irvitab oma armsa väikese näo! Ja see tabab Ameerika tanke.
  Ja Magda, see ilu ja erilise lahkuse kehastus, kiljatas:
  - Ja halb ilm ei tule meile!
  Gerda võttis selle kätte ja susises, paljastades oma pärlmutrilised, pistodataolised kihvad, möirgades:
  - See on mäss!
  Charlotte vastas, vajutades palja jalaga pedaali, ja susises, paljastades kihvad:
  - Ja Hollywood!
  Hambaid paljastades saatis Christina metsiku meeletusega mürsu terasse, võttis selle ja laulis:
  - Millised inimesed on Hollywoodis!
  Veelgi suurema elevusega viskas Magda välja hävitamisraketti ja säutsus aplombselt:
  - Nad kõik on staarid, mitte inimesed!
  Gerda itsitas ja karjus, painutades lihaseid. Ja samal ajal saatis ta oma palja kannaga teravaid nõelu, mis läbistavad USA tanke.
  - Ja Reagan jääb tühjaks!
  Charlotte andis suure rõõmuga järele, oma kaunid jalad ja andis surmava kõhulihase:
  - Oleme kutsutud Hollywoodi!
  Christina säutsus entusiastlikult:
  - Jah sellele kummalisele Hollywoodile!
  Magda tulistas, vajutas paljaste sõrmedega juhtkangi nuppu ja säutsus agressiivselt:
  - Olgu Hollywood hiilguses!
  Sakslased ebaõnnestusid Ameerika kaitses. Kuue kuu jooksul vallutasid nad mitte ainult Alaska, vaid ka suurema osa Kanadast, rünnates USA läänerannikut.
  Nagu selgus, on Saksa tankid kõigis aspektides tugevamad kui raskemad Ameerika tankid. Ja kellel on Kolmanda Reichi jaoks palju parem lennundus? Ja diskoritel pole üldiselt võrdset vastast. Ja see on üleolevatele jänkidele muidugi selge pettumus.
  Reagan kuulutas välja püha sõja. Kuid USA-d rünnati ka lõunast. Brasiilia, Argentina, Venezuela ja Tšiili kuulutasid Ameerikale sõja. Ja koos jaapanlastega edenesid krautsid läbi Mehhiko. Ja nad lähenesid Ameerika piiridele lõunast.
  1986. aastal algasid lahingud otse Ameerika pinnal. Nii Saksamaa kui Jaapan alistasid vaenlase. Möödus kolm kuud ja aprilli keskpaigaks oli üle poole USA territooriumist okupeeritud jaapanlaste ja sakslaste poolt.
  Ja siis pakkus Reagan alistumist. Sõda lõppes just 20. aprillil 1986. aastal.
  USA oli jagatud. Ja kõik oleks hästi, aga... Adolf ründas esimesena Jaapanit. Ta alustas naise vastu tõelist sõda ja olukord eskaleerus tõesti.
  Taas on lahingus Gerda, Charlotte, Christina ja Magda. Need tüdrukud on tõelised nõiad ega vanane. Nad on igavesti noored, värsked ja kõik võitlevad ainult paljajalu ja bikiinides.
  Sel juhul on need kahel paagil, mis töötavad elektriga ja on püramiidide kujuga. Nendel autodel on aatomiakud ja need kiirendavad kolmesaja kilomeetrini tunnis. Proovige seda masinat selle masinaga vastandada. Ja nad on relvastatud elektromagnetrelvadega - väikeste, kuid väga surmavate graviuraanisüdamikega kestadega.
  See on tõeline tuleviku relv. Tüdrukud võitlevad igas tankis kahekesi ja seintel olevad monitorid annavad neile absoluutse ülevaate.
  Tüdrukud võtsid rinnahoidjad seljast ja paljastasid täielikult oma lihaselised torsod.
  Gerda vajutas paljaste varvastega juhtkangi nuppe, tabas Jaapani autot, põrutas selle lõpuni läbi ja laulis:
  Lapsena unistas ta oma kodujõest,
  Maailmavõimust, võitmatust võitlejast....
  Kuid tüdruk ilmus justkui unenäos,
  Ja teie jaoks pole Maal enam kohta!
  Mispeale särav blondiin võttis selle kätte ja vajutas sarlakpunase rinnanibuga nuppu. Samurai haubitsa lükkas tünnist välja lennanud mürsk ümber. See tüdruk on nõid ja super.
  Charlotte on samuti tüdruk, kes on jäänud vaid aluspükstesse ja võitleb ägedalt samuraidega. Ja ta näitab sõna otseses mõttes julguse imesid.
  Ta teeb seda suure entusiasmiga. Ja tema paljad varbad on ebatavaliselt painduvad ja väledad.
  Ja justkui klaveri klaviatuuril mängivad nad juhtkangi nuppe, mida nad teevad meisterlikult.
  Ja siis torkas Jaapani maastikuauto nagu kuum nõel läbi blotteri:
  Charlotte laksutas huuli ja laulis:
  - Nagu tüdrukud Kolmandas Reichis,
  Tead, poiss, ära triivi nendega!
  Kas sa suudad mind kõvasti lüüa?
  Avastate tormise tee au juurde!
  Täpsemalt isegi õige tee!
  Ja tüdruk võtab ja vajutab oma karmiinpunase nibuga juhtkangi nuppu. Ja jälle toimib midagi äärmiselt agressiivset ja surmavat. Ja nüüd lendab Jaapani raketiheitja õhku.
  Ja punajuukseline kuninganna laulab:
  Igavesti noored tüdrukud
  Tüdrukute hääled helisevad...
  Ja nende paljad rinnad,
  Nad suudavad kõik ringiks painutada!
  Ka Christina võitleb nagu võitlev vaarikas. Ta on noor ja ilus. Peaaegu alasti õhukestes aluspükstes. Ja tema kõhulihased on nii määratletud, nagu šokolaaditahvlid. Need on tõeliselt suurepärased ja veetlevad vargused.
  Neis on nii palju ilu ja armu. Kui ilus on tüdruk, kelle keha koosneb vormitud lihastest. Mis rulluvad pargitud naha alla.
  Ja ta võtab ka selle ja lööb sind paljaste varvastega. Ja löögi saanud suur kõrge Jaapani tank süttis põlema.
  Christina säutsus:
  Maailm peaks meid austama ja kartma,
  Tüdrukute vägiteod on lugematud...
  Võitleme võiduni,
  Ja kaunitari armastus on puhas!
  Ja nii ta vajutab oma rubiinist nibuga nuppu ja tulistab eduka ja väga surmava lasu. Ja see tabab laskemoonakasti nii täpselt, et viskab kohe õhku terve patarei Jaapani relvi ja paiskab õhku tulise purskkaevu.
  Tüdruk ütles:
  Armastus ja surm, hea ja kuri,
  Mis on püha, mis patune! Tapame kõik!
  Ja siin on Magda, samuti väga ilus tüdruk, võilillevärvi juuste ja silmapaistvate lihastega, vööni alasti ja kannab ainult väga õhukesi valgeid aluspükse.
  Ta tulistab palja kannaga nuppu vajutades. Lööb vaenlast ja kuvab:
  Olen väga õrn tüdruk
  Lahingus alati paljajalu...
  Väike hääl hõbedane kelluke,
  Vajadusel purustan kollased!
  Ja sõdalane naerab oma särava häälega.
  Ja siis vajutab ka tema maasikanibu. Ja sel juhul saatis kahur suure Jaapani pommitaja pihta mürsu. Ta võttis selle ja rebis ta kõhu lahti ning samurai pähe langesid hävitamisannid. Nende sõna otseses mõttes purustamine ja hävitamine ... Ja kaks Jaapani jalaväe pataljoni hävitati.
  Magda laulis mõnuga:
  See, kes on ilma jäänud südamest ja armastusest,
  Ärge lootke sellele, sest elu pole unistus!
  Kuri vaenlane saab lahendatud,
  Ja muserdatud võimsa jõuga!
  On selge, et Jaapan ei suuda sellistele tüdrukutele vastu panna. Ja nende oskuste saladus seisneb selles, et nad võitlevad peaaegu ilma riieteta, mis annab neile enneolematu, fenomenaalse, kosmilise jõu.
  Ja siis on naispiloodid, kes võitlevad ainult aluspükstes. Ja ka nemad tapavad taevas samurai täielikult.
  Nii et Helga võttis kätte ja vajutas paljaste varvastega juhtkangi nuppu ja oli nagu hull.
  Ja kolossaalne rakettide vabastamine läheb lahti.
  Tüdruk raputas oma rindu helepunaste nibudega ja hakkas laulma;
  Vaesus, paraku, on mulle pisarateni tuttav;
  Kuidas on külamaja viltu läinud!
  Isegi põhk katusel oli mäda,
  Akna all karm lumehang!
    
  See oli kohutavate katastroofide aeg,
  Vene vägede suured pinged!
  Minu kiire ja kannatlik lapsepõlv,
  Kui külm siniseks läheb!
    
  Paljajalu jooksmine külmas;
  See põleb luudeni!
  Kust ma leian õnneroosi,
  Kuidas vaesuse ahelate kaskaadist maha visata?!
    
  Ma ei tea õnne ja rahu;
  Raske töö on mulle nii tuttav!
  Ma katan akna kotiriidega,
  Ja kirvega verandale!
    
  Peame lihtsalt talve üle elama,
  Et teie pere ei külmetaks!
  Kevadel õitsevad kirsid rubiinides,
  Ja koguge mustikaniiti!
    
  Ja nüüd tüdrukute jalad,
  Nad põlevad nii põrgulikust külmast!
  Kui raske on olla igavesti paljajalu
  Asetage palgid ritta lumme!
    
  Aga kevad on ilusti tulnud,
  Valge sametlund voolas!
  Ja ma kuulen helisevat häält,
  Ju siis ojad laulavad nii!
    
  Siin on täppides safiirivärvi aed;
  Ja suvi voolab kui oja!
  Oh, pärn lõhnas mesiste käppade järgi -
  Rõõmustage linnukillustikku!
    
  Me paneme püsti puidust aia,
  Poiss tuli appi!
  Ja tunded muutusid kummaliseks
  Justkui hingemahla voolas!
    
  Nüüd sajab vihma, sadu on vali;
  Peidab tüdruku pärlpisarat!
  Ma ehitan telliskivimaja -
  Ma viin su sügavikust välja!
    
  Ma olin kajutipoiss, tead, ma nägin riike;
  Tühermaa liiv, Türkmenistani kingitused!
  Samarkandi paleed, mošeed,
  Mõned inimesed on nii lahked!
    
  Ma tean ka Euroopa riike -
  See on olnud pikk teekond merel!
  Aga metsaäär on südamele lähemal,
  Ma tahan oma linnu tema poole pöörata!
    
  Ta suudleb mind, paitab mind;
  Juba uimane!
  Ta lubab kohta taevas
  Ja ta ise on ilus nagu saatan!
    
  Meil oli tagasihoidlikum pulm;
  Nüüd ma elan linnas!
  Armastuse sõnad ei ole jama -
  Kasv on hea asi!
    
  Aga kui uni tuleb,
  Kus on unenäod sinises taevas...
  Unistan pehmest õlest,
  Minu vana külamaja!
  Lühidalt öeldes kapituleerus Jaapan paljajalu ja poolpaljaste tüdrukute purustavate löökide all. Ja tekkis üksainus maailm,
  Kolmanda Reichi impeerium. Nad hakkasid ellu viima eripoliitikat, et tagada perekonnas tasakaal. Ja selle tulemusena sündis kaksteist korda rohkem tüdrukuid kui poisse. Ja samal ajal algas mastaapne ruumi laiendamine.
  Ja nüüd võitlevad Gerda, Charlotte, Christina ja Magda kosmoses. Neil on väga võimsate relvadega üheistmelised hävitajad.
  Seekord võitlevad nad lutikate ja prussakate seguga, mis samuti hingavad fluori.
  Ja tüdrukud on jälle lühikestes pükstes ning kasutavad laskmisel oma helepunaseid rinnanibusid ja paljaid varbaid. Mis annab kolossaalse hävinguefekti.
  Ja sõdalased naised laulavad;
  Meie, tüdrukud, oleme muutunud lahedamaks,
  Purustame putukaid hüppeliselt...
  Meie armee on valmistatud terasest
  Varsti jääb vaikseks!
  . PEATÜKK nr 11.
  Kui punapea tema jutu katkestas, pomises Catherine:
  - Oleksime võinud selle lühemaks teha!
  Elizabeth noogutas:
  - Lühidus on vaimukuse hing!
  Euphrosyne säutsus:
  - Jah! See on peaaegu nagu lugu! Ja ausalt öeldes tüdinete paljaste varvassäärte ja sarlakate rinnanibude kirjeldamisest!
  Elena itsitas ja märkis:
  - Ma lihtsalt läksin natuke ära! Kuid peate tunnistama, et see on lahe!
  Elizabeth noogutas:
  - Võib olla! Kuid see osutus pulsaarivastaseks! Nüüd sööme jerboat.
  Ja tüdrukud hakkasid kuldsete kahvlitega sööma midagi väga maitsvat ja isuäratavat.
  Rahutu iseloomuga Elena ei suutnud vastu panna ja hakkas laulma oma imelise ja tugeva häälega;
  Kohutavad uudised julmas sõjas,
  Tüdruk, keda ma olen igavesti armastanud!
  Visatud koletise Saatana suhu,
  Kus on Issand, õiglus ja halastus?!
    
  Neitsi Nataša käis paljajalu,
  Jalad klõbisesid mööda tolmuseid radu!
  Lõppude lõpuks pattude eest, mis voolasid kui allikas,
  Tal oli võimalus välismaale marssida!
    
  Varakevadel läksin teele,
  Mu jalad on külmast nii sinised!
  Sa ei saa lihatükki hammustada,
  Nad lihtsalt noogutavad kuuskede härmatisesse!
    
  Nii et teel, mis on täis kive,
  Tüdrukul jalad veritsesid!
  Ja kogu Venemaal möödunud inimesed,
  Jeruusalemma kuningate linna poole!
    
  Kaukaasia mäed, lumega kaetud seljandikud,
  Teravad kivid torgivad su taldu!
  Aga sa toitusid maa väest,
  Raske hadži valimine Jumala linna!
    
  Suvi, kõrb, vihane päike,
  Nagu tüdruku jalad pannil!
  Püha linn pole kaugel,
  Igaüks kannab lõputut koormat!
    
  Seal Jumala-Kristuse haual,
  Neitsi kummardas palves põlvili!
  Kus, suur, on patu mõõt,
  Kust ammutan jõudu õiguses?
    
  Jumal ütles talle kulmu kortsutades,
  Ainult palvega ei saa seda maailma muuta!
  Venemaa on määratud valitsema sajandeid,
  See on õige, teenindage teda ilma raha küsimata!
    
  Neitsi noogutas: Ma usun Kristusesse,
  Valisite Venemaa maailma päästjaks!
  Ma levitan tõde selle kohta kõigile,
  Jeesuse sõnum: Jumal, ebajumal!
    
  Tagasitee oli lihtne ja kiire,
  Paljad jalad on tugevaks saanud!
  Jumal ulatas oma käe armuga,
  Lihased ja tahe nagu terasest!
    
  Ja sa läksid sõjaväkke,
  Sai piloodiks, võitles Luftwaffega!
  Seal näitas ta ilu kõrgust,
  Saksa hävitaja plahvatas maamiinil!
    
  Sõdalane on julge, julge võitleja,
  Pühendunud parteile - nõukogude asjale!
  Ma usun võidukasse lõppu saast,
  Ajan deemonipaki seina äärde, vastusele!
    
  Miks võitleja alla tulistati?
  Sul ei olnud aega rihmasid lahti lasta!
  Ja kilp osutus defektseks,
  Ja kuri fašism vennastus jänkidega!
    
  Sõda on muutunud ebavõrdseks ja julmaks,
  Ma ei ole mees: nutan kibedalt!
  Justkui hädas saame põhja sukelduda,
  Õnn on ju isamaalt kadunud!
    
  Minu hüüe Jumala poole: Kõigeväeline, milleks?
  Sa eraldasid mind mu armastatud neiust!
  Isegi külmaga ei kandnud ma mantlit,
  Ja ta lõi kolme vastase eest!
    
  Kas ta ei vääri seda?
  Kohtuge mind lilledega võidu nimel!
  Küpseta pühadeks heldeid pirukaid,
  Ja me Natašaga tuleme paraadile!
    
  Karm isand vastas süngelt:
  Kes on maailmas õnnelik, kellel läheb hästi?
  Liha kannatab ja oigab valust,
  Inimkond on ju alatu ja patune!
    
  Noh, kui ma tulen hiilguses,
  Ma viskan Gehennasse selle, kes ei ole elama väärt!
  Ma äratan ellu su neitsi ja sind,
  Parim ei taha siis osa saada!
  Selle ballaadi esitamise ajal hakkasid teised tüdrukud isegi energiast kaasa laulma.
  Ekaterina märkis naeratades:
  - Laul aitab meil ehitada ja elada,
  Ja selle lüüraga me lendame...
  Ja kes kõnnib läbi elu lauldes,
  Ta ei kao kunagi kuhugi!
  Elizabeth nõustus:
  - Tõepoolest, laul on hea!
  Pärast seda tegid tüdrukud maiuse valmis. Ja nad tundsid, nagu oleksid nad joobes. Nende peas hakkas mängima muusika. Miks on jerboa liha nii hinnatud? See tekitab tugevat eufooriat ja tekitab hea enesetunde.
  Tüdrukud tundsid jõudu ja hakkasid tantsima. Nad hakkasid üles hüppama, tõmbledes oma paljaid, meislitud, graatsilisi ja väga võrgutavaid jalgu.
  Ja samal ajal hakati muidugi laulma;
  Sa oled püha Jumalaema, ebamaine,
  Saada meile oma taevane arm!
  Las jõepind sädeleb nagu safiir,
  Emakese Maa avarused, minu lemmik!
    
  Lase inspiratsioonil voolata oma südames,
  Tüdrukute hingede tulises plahvatuses!
  Hooletu naudinguharjaga,
  Kirjuta mulle oma südame- ja unistuste sõber!
    
  Hoidke ilu võluvas süütuses,
  See ei ole meie saatus - me riskime kõik kaotada!
  Kuigi mõnikord, uskuge mind ausalt,
  Armee unistab noorte kuningate embustest!
    
  Vöökoha ümber on mähitud kuulilindid,
  Nende seljas on seljakott ja käes granaadiheitja!
  Vaenlased on nagu paksud lambad, usu mind,
  Nende vaprate amatsoonide armee rebib nad laiali!
    
  Öö, must samet, taevatekk,
  Ja mu rind pigistus erutusest!
  Justkui karvane tekk rõhuks,
  Nii raske on isegi sõna öelda ja hingata!
    
  Need on häbiväärse armastuse koormad,
  Selles kurvas sõjas!
  Aga ma usun, et saan õnnelikuks
  Ja ma teenin oma kodumaad!
    
  Tüdrukud ajasid saapad jalast
  Paljajalu läbi lume jooksmine!
  Jalad lähevad külmas punaseks,
  Need on nagu keeva veega kõrvetatud!
    
  Kuid kiirus ainult kasvab
  Redoubt vilgub ees,
  Kuulipilduja sülitab pliid!
  Me ei otsi kohta taevas,
  Viska, kuhu Issand saadab!
    
  Vilkuvad paljajalu kontsad,
  Kihutame mööda okastraate!
  Tüdrukud on venelased, lihtsad;
  Võidame kindlasti!
    
  Siin on reduut võetud, kõik laibad,
  Uhke punane lipp tõusis püsti!
  Kurjade orkide ambitsioonid on tühjad,
  Meie, nagu kotkad, hõljume luules!
  Laul on tõesti kaasahaarav. Kuid tüdrukud tahavad midagi enamat. Nad on täis energiat ja soovi näidata oma mutantide fenomenaalset kosmilist jõudu.
  Elena trampis oma palja jalaga nii kõvasti, et plaadid lõhenesid ja urisesid:
  - Ma tahan võidelda! Minu sees pulbitseb energia!
  Siin säutsus robotimüüja Twitteris:
  -Sa laulad väga kvasaariliselt! Laulge midagi muud ja teile makstakse head raha!
  Elizabeth parandas:
  - Pole hea! Ja kvasarraha!
  Robot noogutas:
  - Ühendan teid hüpernetiga ja kui teete midagi lahedat, saate suuri rahalisi ülekandeid!
  Elena pomises:
  - Kas see on tõsi? Sellest saab hüperkvaasar!
  Ekaterina märkis:
  - Laulame poisi ja tüdruku vahelisest armastusest. Ja see saab olema väga, suurepärane.
  Euphrosyne noogutas oma lumivalge ja väga ilusa lopsakate juustega peaga:
  - See on kõik! Sellised laulud on tohutult edukad!
  Punajuukseline viks lisas hambaid paljastades:
  - Mind ei huvita, mida laulda, kui raha kantakse energilisemalt! See on peamine!
  Ja neli tüdrukut laulsid suure entusiasmiga suurejoonelist, ehkki mõneti vanamoodsat romantikat, millest sai terve ballaad;
  Mis juhtus õrna pruudiga,
  Ma kannatan musta hingega!
  Meenutades tema ilusat nägu,
  Mida ma hoian lahingusse minnes?
    
  Mäletan, kuidas kõndisime aeglaselt mööda teed,
  Läbi rahulike külade, tühermaade!
  Sul on uhked riided seljas,
  Samm kloostritesse on lihtne!
    
  Ja põllul küpseb kuldne rohi,
  Tuul puhastas kogu udu!
  Õigeusk on igaveses hiilguses,
  Lootusevalgust kristlaste palvetes!
    
  Paljad jalad teedel,
  Tüdruk ja mina kahetseme oma patte!
  Kummardage ja uskuge püha Jumalat,
  Ta kaalub teie elu kaalule!
    
  Ja kui hääl troonilt kostis,
  Sa pole väärt Minu paradiisi sisenema!
  Sest taeva pühadus,
  Pole saadaval, ärge isegi unistage!
    
  Teile, patustele madalates, räpastes hädades,
  Peab püsima ja püsima sajandeid!
  Hinnatakse ainult julgust võitudes,
  Nagu sulam, on Vene armee ühtne!
    
  Meie sõdur ei käi kõrtsis,
  Viina joomine on talle vastik - kurjast!
  Ta on tugevaim sõdalane - maailma äikesetorm!
  Kes Venemaasse ronib, kustutatakse jamaks!
    
  Mu tüdruku samm mööda teed,
  Rebenenud kott selja taga!
  Ta hoolitseb oma saabaste eest
  Andsin kõik Jumala aidadele!
    
  Ja ta tunneb juba musta põlemise lõhna,
  Hord pühkis läbi külade!
  Kogu riik oli lõhki rebitud,
  Linna tuhas ja varemetes!
    
  Siis sai tüdruk nördiseks,
  Ei, asi pole keldris peitmises!
  Ja kogu oma kirega palusin minna rindele,
  Sest Jeesus kutsus!
    
  Nad andsid talle lennuki, et võita natse,
  Et ta saaks lennata Kristust ülistades!
  Et selges taevas oleks palav,
  Olgu taevas krautitele lähedal!
    
  Jah, ta võitles kogu oma jõuga
  Ja ta palvetas kurjalt ikooni ees!
  Ma ei tahtnud, et mind haua alla jääks,
  Ta hävitas lugematu arv roomajaid!
    
  Kuid viimane lahing läks halvasti,
  Millegipärast lõhkes gaasipaak!
  Halasta, ma palvetan Jumala poole nuttes,
  Kahju, kui tüdrukud põlevad!
    
  Jeesus vastas mulle karmilt:
  Ma kannatasin sinu pärast, ma kannatasin!
  Ja nüüd, uskuge mind, kirstu pole,
  Kõikvõimas äratas ellu kõik need, kes langesid!
    
  Ja nüüd on teie pruut taevas,
  Hea talle, ma ise pühkisin pisara ära!
  Usu mind, sinu jaoks on ka koht,
  Sa täidad oma vana unistuse!
    
  Lihtsalt tea - teenus Venemaale,
  See on viis Jumalale meele järele olla!
  Mis teeb kogu planeedi õnnelikumaks?
  Peame teenima oma kodumaad kogu oma jõuga!
    
  Peamine patt on Isamaast eemaldumine,
  Ärge minge sõtta, heitke põõsastesse pikali!
  Eelista haletsusväärse klouni rolli,
  Issanda ilu tundmata!
    
  Nii et mine ja maksa fašistidele kätte,
  Jeesus käskis nii ähvardavalt!
  Suits kaob lõhnavasse õhku,
  Jääb aega rahulikuks asjaajamiseks!
    
  Lumepärlid merest, säravad eredalt,
  Tuisk keerutab tallede kiharaid...
  Meie isamaa on graniidist usk,
  Kui aus olla, siis Krautsid ei ole hirmutavad!
    
  Metalli kõlin, rullikute kriginad -
  Tankid roomavad läbi Venemaa piiride!
  Ehitame teravatest tääkidest harja,
  "Hurraa" hüüdega läksime rünnakule!
    
  Koiduvärvi lips kaelas,
  Meid inspireeris lahingusse üks idee.
  On ainult üks valik - võita või surra,
  Siin lehvib reduuti kohal helepunane lipp!
    
  Kahvatud huuled, tuisk puhub,
  Vangistatud tüdruku käed olid seotud...
  Oh, kui halastamatu on saatus,
  Kõreda külmaga paljajalu tellingu juurde!
    
  Kuid ma ei tahtnud sattuda ahelasse,
  Ta kogus jõudu ja haaras sakslasest kinni.
  Maal pole kedagi meist tugevamat,
  Me ei vaja teie alatut halastust!
    
  Ja nii ta suri, näris kõri,
  Vene tüdruk, Tanya Krasnova.
  Kuid tee viib meid Berliini,
  Ehitame vägivallata maailma, uut!
    
  Kui palju mu vendi suri,
  Kõik vabatahtlikud, ainult poisid.
  Vaeste pioneeridele, paljajalu -
  Hommikusöögiks koorik, õhtusöögiks muhke!
    
  Oleme Berliini lähedal, triumf on varsti käes,
  Komsomolimärk valgustab rinnus!
  Kuigi saapad on liiga kitsad, sest ma pole nendega harjunud,
  Aga maikuu õnnevärv inspireerib!
    
  Fuhrer on põrgus, orkaan on vaibunud -
  Rõõm on tulnud, laste naer on kuulda!
  Koobas magab allilma tuhas,
  Ja Isamaa kohal - punane päike!
  Tüdrukud laulsid suure innuga. Ja tõepoolest, nad said kohe miljoneid meeldimisi. Ja rahaga on asi veidi halvem, aga läheb ka hästi. Nii et tüdrukutel pole millegi üle kurta.
  Elena noogutas:
  - Lähme, tüdrukud! Olen nüüd hääles. Ja kui ma hakkan jooma, siis nii, et keegi ei leia seda piisavalt.
  Ja mutantsed sõdalased ja uurijad hakkasid uuesti laulma;
  Laine vool on ranniku kristall,
  Tuul on värske, õrn, groovy!
  Ja lumi langeb nii lumivalgeks,
  Emakese Maa kohal, hall!
    
  Kiired kullasid lumehange,
  Ja helbed langesid kui kohevad!
  Viska kiiresti raskused hingelt maha,
  Et entusiasm ei kustuks korraga!
    
  Olen paljajalu tüdruk
  Nüüd kuri sissimaksja!
  räbaldunud laikudega seelik,
  Fašist ründas kodumaad!
    
  Nüüd on küllastus kuristikku sööstnud,
  Lõunaks vananenud kreeker!
  Usun, et fašistid saavad peksa,
  Ja tüdrukute saavutus on ülistatud!
    
  Ta pani rööbastesse lõhkeaineid,
  Kuigi öö oli külm!
  Vihma sadas halastamatult,
  Tundus, et häda jõudis põhja!
    
  Kuid rong sakslastega lasti õhku,
  Fašisti tankid ei saa läbi!
  Kuigi maailmas pole ideaali,
  Hoian armastuse motiivi oma südames!
    
  Tee on väga pikk, ma kaotasin jalad,
  Aga sakslaste kohta kogusin kõik kokku!
  Usun, et Hitler saab selle koonu,
  Sinu seadusetuse pärast!
    
  Kangelaslikkus ei tunne vanust,
  Piire pole - surm ei tea!
  Me läheme välja piiramatusse ruumi,
  Kurbuse pisaraid korraga pühkida!
    
  Saavutagem uus suurus
  Punane lipp kogu planeedil!
  Ja annate oma panuse: emotsionaalne, isiklik,
  Kandke seda proosas ja luules!
    
  Pealegi, mitte tühise jutu pärast,
  Sõna on ju vasar, terav sirp!
  Ilma reliikviate alatu kummardamiseta,
  Ja Venemaa vapi loomisega!
    
  Nad vallutasid pool Euroopat,
  Muidugi vajame uut maailma!
  Ratsaväe, jalaväe vood,
  Vallutame Universumi avaruste!
    
  Ja teil on aeg Venemaad teenida,
  Mu kallid järeltulijad!
  Nii et puhkus on sinise taeva all,
  Et tuvid tõuseksid ülespoole!
  Tüdrukud vabastasid veidi oma meeletust energiast. Ja nad olid laulmisest väsinud. Pealegi pole Venemaad ammu olnud. Inimkond on üks võim. Sellel on isegi kaks kõrgeimat koordinaatorit: traditsiooni kohaselt mees ja naine. Neid valitakse iga kolme aasta tagant Hüpernetis. Pealegi mitte rohkem kui üks termin. Teiseks ametiajaks naasta saab alles kolmekümne aasta pärast. Seda selleks, et vältida võimu anastamist ja autoritaarse režiimi kehtestamist. Tegelikult ei ole kõrgeimatel koordinaatoritel kolme aasta pärast aega end diktaatoriks saamiseks piisavalt tugevdada ja demokraatia traditsioon mängib rolli.
  USA-s pole kunagi ühestki presidendist saanud diktaator ja Roosevelt jääb erandiks. Venemaal on selles osas hullem. Üks valitseja tegi palju vigu ja laiendas oma volitusi. Kuid pärast seda muutus süsteem kuidagi demokraatlikumaks. Presidendi volitusi vähendati viiele aastale ja kahele ametiajale. Ja kuidagi harjusime ära.
  Kuni lõpuks ühinesid kõik maailma riigid. Kõigepealt loodi Venemaa, USA ja Hiina hegemoonia. Ja teised riigid ühinesid sellega.
  Maailma lõimumist soodustas kummalisel kombel peaaegu kõigi maailma religioonide allakäik. Inimesed said targemaks ja mõistsid, et need kõik olid muinasjutud ja puhtinimlikud ettekujutused Looja Jumalast ja veelgi enam teistest jumalatest. Tegelikult on kõik palju keerulisem ja lihtsam. Kuid mitte ükski inimraamat pole tõde, mitte sada pole täiesti vale.
  Kõik religioonid on nii valgus kui ka hea soov, kuid jällegi inimlikud. Ja fantaasiad inimeste maailmast ja olemusest ning psüühikast. Inimesed hakkasid seda mõistma ja tekkis mood uueks usuks: inimmõistuse kõikvõimsusesse. Pärast seda riigid kadusid ja tekkis ühtsus.
  Lisaks aitas ühtsusele kaasa ka isaste arvu vähenemine. Mehed on agressiivsemad, naised aga lahked. Ja tänu sellele oli inimestel lihtsam nõustuda. Ja nii ei taha naised lahku minna.
  Seetõttu sai inimkonnast ühtne võim ja demokraatlik vabariik, kus separatismi peaaegu polnud. Noh, peaaegu, sest mõned katsed olid. Ja ka mutanttüdrukud nägid sellega vaeva. Nii et separatism võib viia inimeste seas uute, juba tähesõdadeni.
  Parem on ühtne demokraatia. Pealegi on see ühtsus mitmekesisuses. Ja mitte ühinemissoov. Samal ajal on praktiliselt kogu elanikkonnal üks religioon: arhomoteism - usk inimmõistuse kõikvõimsusesse ja see ühendab kõiki. Aga samas muidugi on ikka igasuguseid sekte, kuigi harva. Mõned on kristlased, teised on budistlikud, on moslemeid ja uusimaid moodustisi. Neid on vähe ja need ei ole tavaliselt ohtlikud.
  Kuid oli ka terrorirünnakuid usulistel põhjustel, kuid ka väga harva.
  Inimeste maailma, kus tüdrukuid on mitu korda rohkem kui mehi, eristas stabiilne progresseeruv areng, rahu ja vaikus, peaaegu ilma kuritegevuseta.
  Kuid samas oli temast midagi puudu. Näiteks seiklused ja võitlus kurjusega.
  Kuigi virtuaalses reaalsuses on see täiesti võimalik.
  Ja korraldage endale iga päev seiklusi.
  Ja nüüd tahavad tüdrukud ummikuurimise asemel hüpata virtuaalmaailmadesse.
  Sellised seiklused ootavad seal.
  Elizabeth mäletas, kuidas ta talvel Moskva lähedal võitles. Siis oli jube külm. Ja sakslased püüdsid siis kinni kaks pioneeripoissi. Nad otsisid nad läbi ja riisusid aluspüksteni. Siis ajasid nad meid peaaegu alasti välja lume alla.
  Umbes kaheteistkümneaastased lapsed kõndisid paljajalu jäisel, väga põleval lumel. See oli väga valus. Nende jalad muutusid helepunaseks, nagu hanede jalad. Siis aeti nad sooja onni, lasti soojeneda ja siis jälle külma kätte.
  Pioneerid tundsid kohutavat valu ja oigasid. Sakslastele nad aga infot ei andnud.
  Siis veel julmem meetod, lapsed pandi paljajalu leegitsevale söetulele. Ja see on nii valus, eriti pärast külma, ja lõhn levib õhus, nagu nad küpsetaksid lambaliha. Ja saksa sõjatüdrukud lakuvad lihasööjalikult huuli.
  See on julmus, mida näidati. Üks tüüp ei pidanud vastu ja läks katki.
  Ta ütles, et teab, kuhu Nõukogude väed ründavad. Noh, see oli muidugi jama. Kuid poiss arvas kogemata. Ja tõepoolest, sakslased suutsid end kokku võtta ja läbimurde sulgeda.
  Natsid viisid ühe poisi poolalasti ja paljajalu lumme. Ja seal nad jätsid ta kibedasse külma, kuni ta jääks muutus. Ja poisile, kes purunes, öeldi, et tema jaoks pole nagunii tagasiteed, ja pakuti, et ta kulutatakse välja või jätkab Saksamaa teenimist.
  Ta valis teenistuse. Ent hetke tabanud, suutis ta põgeneda.
  Siis, pärast sõda, täiskasvanuna tunnistas ta, et kaotas Elizabethile südame.
  Ta vastas ohates:
  - Kui nad oleksid sina, laguneks liiga palju inimesi. Ma ei mõista kohut!
  Tegelikult jäävad kangelased piinamisel vankumatuks ainult raamatutes. Elus on kõik palju keerulisem.
  Kuigi selles universumis sõda võideti. Kuid on paralleeluniversumeid, kus asjad on juhtunud palju hullemini kui neil.
  Ja sellest võiks kirjutada loo.
  . PEATÜKK nr 12.
  Tüdrukud tormasid oma kiirel lennul planeedi Maa poole. Seal on väga suur rahvaarv ja ilmselt kõige rohkem vaimuhaigeid. Ainult sellelt leiate vähemalt vihje salapäraste kurjategijate otsimisel. Ja ehk õnnestubki konksu jääda.
  Elizabethile, olles meedium, jäi meelde üks paralleelmaailm, kus oli veel hullem kui Suures Isamaasõjas.
  1943. aasta jaanuaris omandasid sakslased mutandi ässa. Samuti läbis ta noorena modifikatsiooni ja omandas supervõimed. Alguses võitles ta Vahemere rindel koos brittide ja ameeriklastega. Temast sai esimene Luftwaffe piloot, kes tulistas alla kakssada lennukit, saades hõbedaste tammelehtede, mõõkade ja teemantidega Raudristi Rüütliristi.
  Pärast kolmesaja lennuki allatulistamist sai ta esimesena Kolmandas Reichis kulla ja teemantidega sõjalise teeneteristi. Pärast seda viidi ta idarindele.
  Seal osales ta eepilises Kurski lahingus. Mutantne noormees, blond poiss, kes nägi välja nagu poiss, kellel polnud isegi vuntsid ega habet, nägi välja nagu umbes neljateistkümneaastane teismeline, oli selleks ajaks muutunud uskumatult tugevaks õhuvõitlejaks. Ja nad ei saanud teda tabada, kuid ta ise tajus intuitiivselt vaenlase lennukite kobaraid.
  Ja tema instinktid ja täpsus muutusid üleloomulikuks. Ja ta lõi Nõukogude lennukid nii kuulsaks, et sai hüüdnime Valge kurat ja kartis teda nagu tuld.
  Veelgi enam, ta sai unikaalse eksperimentaalhävitaja ME-309, millel oli korraga seitse laskepunkti - kolm õhukahurit ja neli kuulipildujat ning sellele ei suutnud keegi vastu panna.
  Poiss nimega Wolf, kes elas üle mutatsiooni, kogus kiiresti arveid. Ja ta tulistas Kurski bulge kahe kuu jooksul alla umbes viissada lennukit. Ja teised Saksa piloodid järgnesid talle. Natsid säilitasid oma õhuülemuse. Ja nad suutsid maal lüüasaamist vältida. Tõsi, võitu ei tulnud. Natsid taandusid oma algsete liinide juurde ja said seal kanda kinnitada. Rindejoon osutus stabiilseks.
  NSV Liidu kaotused osutusid suuremaks kui tegelik ajalugu. Muide, ka liitlased lükkasid maabumise Sitsiilias edasi. Nad kartsid lahinguid mandrile üle kanda. Ja Wolf Rommel, see oli mutantpiloodi nimi, sisendas neisse hirmu.
  Lisaks õnnestus Wolfil oma Vahemere lennukarjääri jooksul alla tulistada lennukit, mis kandis Montgomeryt ise. Andekaim inglise komandör suri. Ja seetõttu lükkasid britid Sitsiilias maandumise edasi. Ja siis nad loobusid sellest üldse. Ja Roosevelt oli ka rohkem huvitatud Jaapani alistamisest kui Euroopasse pääsemisest.
  Nii võitles Wolf Rommel edukalt ja tulistas suure isuga alla NSVL lennukeid. Pole asjata, et ta on mutant.
  Vähenes ka Kolmanda Reichi ja selle tehaste pommitamine. See võimaldas sakslastel 1943. aasta septembris tootmisse panna uue tanki Panther-2, võimsamate relvade ja soomustega. Tankil oli hea laubakaitse: kere paksus oli 100 mm ja torn 120 mm paksune. Ja küljed on 60 mm. Ja kõik on nõlvadel. See võimaldas Panther-2-l vastu seista väiksemate Nõukogude relvade rünnakutele. Lisaks on 71EL-is ka 88-mm püstol, väga võimas ja kiire tulistamine, mis tungib kaugelt Nõukogude sõidukitesse. Samas polnud Panther 2 sõiduomadused kehvad. 53 tonni kaaluva mootori võimsus oli 900 hobujõudu. See tähendab, et see ei saa liikuda halvemini kui Nõukogude kolmkümmend neli. Lisaks jõudis Tiger 2 masstootmisse varem.
  Sakslased kontrollisid Zaporožje suurimat boksiidimaardlat ja seetõttu olid nende tankidel hea kvaliteediga soomus.
  Sügisel üritasid Nõukogude väed Ukrainas ja kesklinnas edutult edasi liikuda.
  Wolf Rommel sai viiesaja allatulistatud Nõukogude lennuki eest uue autasu: Raudristi Rüütliristi kuldsete tammelehtede, mõõkade ja teemantidega. Ja seitsmesaja viiekümne lennuki jaoks on ainulaadne auhind Raudristi Rüütlirist plaatinatammelehtede, mõõkade ja teemantidega. Ja tuhande allatulistatud lennuki eest kiitis Hitler heaks eriauhinna: Raudristi Rüütliristi tähe hõbedaste tammelehtede, mõõkade ja teemantidega.
  Ja kui mutantlendur ületas aastavahetuseks poolteise tuhande allatulistatud lennuki piiri, sai ta veel ühe autasu: Raudristi Rüütliristi tähe kuldsete tammelehtede mõõkade ja teemantidega.
  Nii et kontod kogunesid aktiivselt, justkui muinasjutus.
  Wolf Rommelist sai nähtus, millele teised Luftwaffe piloodid kõrgelt suhtusid.
  Jaanuaris üritas Punaarmee Leningradi lähedal edasi tungida, kuid ei suutnud kaitsest läbi murda. Ja Ukrainas polnud Nõukogude vägedel edu. Pealegi toodeti Saksa tanke suurtes kogustes. Ja eriti "Panther" oli kaitses väga hea.
  Kahe kuu jooksul tulistas Wolf Rommel alla veel üle viiesaja Nõukogude lennuki.
  Talv on läbi. Sakslased kogusid jõude uuteks pealetungideks. Neil oli täiuslik propelleriga juhitav mitmeotstarbeline ründelennuk TA-152, mis oli parem kui Nõukogude lennukid. Ja reaktiivlennukid.
  Nii otsustas Stalin sellega konkreetselt tegeleda. Rindejoon oli ikka sama, mis 43. aasta suvel.
  Kuid sakslased kogusid vägesid pealetungi jaoks. "Panthers"-2 arv kasvas ja nad võisid minna otsustavale pealetungile.
  Hitler lootis sellele väga.
  Stalin pidas samal ajal läbirääkimisi Churchilli ja Rooseveltiga. Nad kuulutasid, et Prantsusmaal maandumine on võimatu ja sellel pole mõtet. Sõdurid surevad ainult asjata.
  Nagu sakslased on endiselt tugevad. Raskusi tekkis ka Lend-Lease osas. Hitler pehmendas mõnevõrra oma poliitikat juutide suhtes ja andis mõista, et võib antisemitismist täielikult loobuda, kui lääs temaga rahu sõlmib ja aitab.
  Stalin mõistis, et ta on raskes olukorras. Riik on kurnatud ja ülepinges. Sakslased hoidsid end talvel lüüasaamise eest ning hiliskevadel ja suvel võivad nad oma võidud võtta. Seetõttu on parem mitte nende vastu sekkuda.
  Muidugi oli lootust uuele tehnoloogiale. Tankid T-34-85 ja IS-2. Kuid nad pole muidugi nii tugevad kui "Panther"-2 ja "Tiger"-2. Jah, IS-2 on madalam nii relvastuse, kestade kvaliteedi kui ka esisoomuse poolest. Lihtsalt uued tankid on vähemalt midagi paremat kui vanad. Eriti T-34-76, mis ei suutnud isegi Tiger-2 külge tungida.
  Stalin kogus oma lähima ringi. Punker oli Kremlis maa all.
  Seni pole sakslased Moskvat aktiivselt pommitanud. Kuid neil olid väljatöötamisel FAA raketid ja loomulikult hirmuäratavad reaktiivpommitajad, mille vastu NSV Liidu lennundus ja õhutõrje olid endiselt jõuetud.
  Lisaks on natsid juba uusi lennukeid tootmisse saanud. Ja TA-152, mis võis kanda kuni kaks tonni pomme. Ja Yu-288 pommitaja, mis kannab juba kuni kuus tonni ja millel on suurem laskekaugus, kiirus ja kaitserelvad. Ja need on sarjas. Ja arenguid on. See on eelkõige neljamootoriline Yu-488, mille kiirus on pommitaja kohta vägagi kuni seitsesada kilomeetrit tunnis ja mis võiks kanda kuni kümme tonni raskust. Ja veel hirmuäratavam kuuemootoriline TA-400. See kandis rohkem pomme ja seda kaitses kolmteist õhukahurit. Lisaks võib sellel olla ka reaktiivmootoreid.
  Seega on selge, et pealinnas ei ole kauaks rahulik. Sakslased lasid vette ka ründerelvi MP-44, mis oli tol ajal maailma parim. Ja neil oli juba teel "E" seeria, millel polnud võrdset.
  Seega oli selge, et NSV Liit võib selle sõja väga hästi kaotada. Pealegi töötas kogu Euroopa Hitleri heaks. Ja välismaalasi värvati jalaväkke ja tehastesse jne. Inimressursi osas, võttes arvesse okupeeritud alasid, on Kolmandal Reichil märkimisväärne eelis. Ja relvade kvaliteet on ilmselt veelgi kõrgem.
  Kuigi ME-262 pole veel täiuslik ja selle tootmiseks on liiga vara käivitada. Kuid on juba seerias olevad TA-152 ja ME-309, mis võitlevad hästi. Nii nende kiirus kui ka relvad on parimad. Tõsi, autod kaaluvad palju, mis mõjutab manööverdusvõimet. Kuid võimsad relvad võimaldavad ühe hooga alla tulistada ja sukeldumise kiirus kaob, kui näiteks jaki sabasse tuleb. Ja vertikaalses manööverdamises on Saksa lennukid tugevamad ja suurema kiirusega.
  Jakovlev teavitas Stalinit Jak-3-st, mis oli arendamisel, kergem ja manööverdamisvõimelisem kui Jak-9.
  Stalin kuulas seda, vaadates Aleksander Suvorovi portreed. See Tsaari-Venemaa komandör oli ainulaadne ja elas peaaegu seitsekümmend aastat, olles võitmatu. Kuigi talle ei antud suuri armeed. Ja kõige valjuhäälsemad võidud prantslaste üle ei toonud Venemaale tolligi maad. Aga ta teadis, kuidas numbritega võita.
  Nüüd hakkasid sakslased moodustama leegione peaaegu kogu Euroopast. Hitler lõpetas terrori juutide vastu ja nad hakkasid isegi nende hulgast vabatahtlikke pataljone värbama.
  Vastukaaluks Poola armeele ilmus ka Poola Vabastusarmee.
  Prantslased, hollandlased, belglased, taanlased ja teised eurooplased värvati Kolmandasse Reichi, eriti SS-üksustesse. NSV Liidus ilmusid nii Valgevene kui ka Ukraina diviisid. Sakslased muutusid sõja edenedes targemaks ja paindlikumaks. Ja nüüd oli Valgevenes keskraada ja partisanide vastu kasutati kohalikke vägesid. Formaalselt sai Valgevene autonoomia ja ilmnes omavalitsuse näit. Täpselt nagu Ukrainas. Kus Bandera vanglast vabastati. Ja hakati moodustama uusi natsionalistlikke osi.
  Seega ei olnud NSV Liidul eelist tööjõu osas. Ja tehnika osas läks eelis sakslastele üle.
  Stalin märkis:
  - Yak-3 valmistamiseks on vaja suures koguses kvaliteetset duralumiiniumist. Ja selle tarned USA-st ja Suurbritanniast on järsult vähenenud. Ja liitlased nõuavad juba jultunult, et me selle kullaga maksaksime!
  Jakovlev vastas ohates:
  - Jah, praegu jääb Yak-9 peamiseks hävitajaks! Ja selle toodangut tuleks suurendada.
  Iljušin ütles:
  - Lennukite tootmine ulatus sajani päevas, sealhulgas nelikümmend hävitajat. Kuid nende kvaliteet on langenud. Paljud autod kaaluvad tavalistest kolmsada või nelisada kilogrammi raskemad ja jäävad seetõttu sakslastele alla isegi manööverdusvõime poolest!
  Õhukomandör noogutas:
  - Meil on õhulahingutes lihtsalt katastroofiline kaotuste suhe - sakslaste kasuks üks kümnele. Ja piloodid on halvasti koolitatud. Liitlased on lõpetanud lennukibensiini tarnimise ja enda omast ei jätku. Ja nõukogude autod ei erine kvaliteedi poolest. Lisaks on sakslastel terve galaktika suurepäraseid ässasid. On ka naispiloote. Näiteks kaks uut staari Albina ja Alvina on juba saanud hõbedaste tammelehtede, mõõkade ja teemantidega Rüütliristid, olles kumbki alla tulistanud üle kolmesaja lennuki.
  Ja seda lühikese ajaga!
  Stalin noogutas ja märkis:
  - Wolf, see terminaatori piloot pole üksi!
  Komandör noogutas:
  - Kui ainult üks oleks!
  Ülemjuhataja küsis:
  - Mida Žukov ütleb?
  NSVL marssal vastas kurval pilgul:
  - Me vajame uusi relvi. Tank T-34-85 ei ole piisavalt võimas. Selle kahur ei tungi ikka veel ei Panther-2 ega Tiger-2 otsaesist läbi. Sakslased töötasid välja arenenuma Panther-3, millel peaks olema Tiger-2 soomus, väiksema kaalu ja võimsama mootoriga. Kui selline paak tootmisse läheb, siis oleme täiesti laos!
  Stalin pomises:
  - Aga IS-2?
  Žukov vastas ausalt:
  - Torni esisoomus on üsna nõrk. Isegi lihtne "Panter" suudab selle hõlpsalt võtta kilomeetri kauguselt ja tünnialuse kestaga veelgi kaugemale!
  Ülem märkis:
  - Miks tema laubasoomust ei tehtud 160 millimeetri paksuseks?
  Žukov vastas ausalt:
  - Sest võimas relv on juba raske. Ja ülekanne lihtsalt takerdub.
  Olime sunnitud sellest loobuma ja piirduma 100 millimeetriga otsaesises.
  Stalin irvitas ja nägi ebasõbralik välja. Siis küsis ta:
  - Mis siis, kui vähendame IS-2 külgsoomust üheksakümnelt millimeetrilt viiekümnele ja tugevdame seeläbi otsaesist?
  Žukov noogutas:
  - See on täiesti võimalik, seltsimees Stalin. Kuid uue torni väljatöötamine ja tootmisse panemine võtab aega!
  Marssal Vasilevski märkis:
  - Sakslased saavad sel juhul IS-2 torni külje sisse lüüa bazookade ja faustpatroni ning kergemate relvadega. Nii et see on vastuoluline otsus!
  Ülim urises:
  - Pole tähtis, kuhu sa selle viskad, igal pool on kiil!
  Jakovlev märkis:
  - Me peaksime reaktiivlennunduse arendama! Sakslastel on juba taevas võitlemas ME-262. Tõsi, need ei ole kuigi tõhusad, kuid aeg läheb ja natsid saavad ilmselt midagi paremat.
  Beria noogutas ja ütles:
  - Viimastel andmetel arendavad sakslased reaktiivhävitajat ME-1100, mis võiks sel sügisel õhku tõusta. Sellel on mõned originaalsed ideed. Ja väljatöötamisel on ka ME-262 X, mis peaks olema varasematest mudelitest võimsam ja parem ning valmis lahingukasutuseks.
  Stalin küsis:
  - Mis on üksikasjad?
  Siseasjade rahvakomissar vastas ohates:
  - Nad on salajased ja me töötame! Kuid kuulujuttude järgi peaks ME-262 kiirus olema üle 1100 kilomeetri tunnis.
  Stalini saatjaskond vilistas üllatunult.
  Ülem noogutas:
  - Vau! Siis oleme kindlasti perses! Mida ütleb Molotov?
  Välisasjade rahvakomissar vastas ohates:
  - Lääneliitlased tõmbasid sõjale pidurit. Nad näivad formaalselt veel võitlevat, kuid tegelikkuses nad lahinguoperatsioone läbi ei vii. Sakslased lõpetasid ka allveelaevade tootmise ning keskendusid tankidele ja lennukitele. Lisaks hakkavad tehased FAA rakettide asemel tootma uusimaid reaktiivpommitajaid. Ja see tähendab, et meid pommitatakse haletsemata. Me lihtsalt ei suuda reaktiivlennukitega sammu pidada!
  Stalin pomises:
  - See on halb! See tähendab, et abi pole kusagilt oodata.
  Marssal Vasilevski vastas:
  - Venemaal on ainult kaks liitlast: armee ja merevägi!
  Ülemjuhataja noogutas:
  - Jah, see on tõsi! Seda ütles aga mitte väga hea tsaar Aleksander Kolmas!
  Beria märkis:
  - Kui tsaar Aleksander Kolmas oleks kauem elanud, oleks ta võinud olla suurepärane. Ta oleks võinud võita sõja Jaapaniga!
  Žukov irvitas ja vastas:
  - Kui ma oleksin Kuropatkin, võidaksin jaapanlasi. Ja miski ei takistaks mind!
  Stalin pomises:
  - Lõpeta lollide rääkimine! Meil pole AI-sid, et siin asju välja mõelda! Peame päästma oma kodumaad. Varsti trambib Hitler meid kõigest jõust jalga ja see ei tundu nii palju. Ja me vajame konkreetseid ideid!
  Marssal Vasilevski, kes oli tuntud kui suurepärane strateeg, soovitas:
  - Toetugem põhjalikule kaitsele. Meil on vaja võimalikult palju relvi, sealhulgas tankitõrjerelvi. Kuidas meil nende vabastamisega läheb?
  Nikolai Voznesenski vastas enesekindlalt:
  - Väga hea! Toodame täpselt nii palju suurtükki, kui sõjavägi nõuab. Kuid see pole enam seda väärt, relvameeskondade jaoks ei jätku inimesi!
  Marssal Vasilevski märkis:
  - Meil on rohkem vaja, eriti õhutõrjerelvi. Viimast saab kasutada nii lennuki kui ka maapealsete sihtmärkide vastu!
  Stalin noogutas oma hallitavat pead:
  - Peame tootma rohkem 100-mm õhutõrjekahureid. Nad suudavad tungida pea ees läbi Panther-2 ja isegi Tiger-2 ning samal ajal tulistada alla pealetükkivaid Saksa lennukeid.
  Voznesensky märkis:
  - 100-millimeetrise kahuri jaoks peame veel tegema vajaliku mürsu. Ja nii on idee iseliikuva relva jaoks, mis põhineb kolmekümne neljal šassiil. Tehke SU-100, mida on lihtsam toota kui T-34-85, kuid relvastuselt palju võimsam.
  Ülemjuhataja noogutas rahulolevalt:
  - Noh, sa oled Voznesenski ja pea! Nüüd laulame!
  Ja rahvas laulis kooris:
  Imelise kodumaa avarustes,
  Lahingus ja töös karastatud...
  Koostasime rõõmsa laulu,
  Suurest sõbrast ja juhist!
  
  Stalin, see on sõjaline hiilgus,
  Stalin, see on noorte lend...
  Võitlemine ja võitmine lauludega,
  Meie inimesed järgivad Stalinit!
  
  Võitlemine ja võitmine lauludega,
  Meie inimesed järgivad Stalinit!
  Noh, Punaimpeerium kogub vägesid rünnaku tõrjumiseks. Kuid teisest küljest valmistab Hitler ette pealetungi. Relvade tootmine Saksamaal kasvab. "Panther"-2 on torni otsmikus paremini kaitstud tänu 150-mm nurga all olevale relvamantlile ja 100-millimeetrisele kere otsmikule 45-kraadise nurga all. See on täpselt piisav, et T-34-85 ei tungiks Saksa sõidukist läbi. Kuid ta suudab selle läbida kolme ja poole kilomeetri kauguselt.
  Seega sai "Panther"-2 põhitankiks ja lihtsate "Pantherite" tootmine on juba lõpetatud. Nagu T-4. Kuid neid toodetakse endiselt, et tootmismahtusid mitte kokku kukkuda. Sarnaselt "Tiigriga" toodetakse seda vaatamata "Tiger"-2 ilmumisele endiselt.
  Kogu tootmist ei ole võimalik kohe Panther-2-ks ümber ehitada. Kuigi see tank on väga hea. Ja kiiruses ja turvises ja eriti relvades, kus tal pole võrdset.
  Märtsi alguses, kui teed olid veel märjad, tegid sakslased oma esimese rünnakukatse. Ja nad tabasid Vorošilovgradi ja Krasnodonski suunas. Ja ka Donetsk.
  Need Ukraina osad vallutasid Punaarmee Stalingradi kriisi ajal tagasi ja sakslastel ei olnud aega neid tagastada. Natsidel õnnestus saavutada taktikaline üllatus.
  Seetõttu levitasid nad väärinfot, et nad tahtsid Kurski kühvel Nõukogude sõda ümber piirata. Kuid nad tabasid teises suunas, kuhu neid ei oodatud!
  Lahingutes osalesid võimsad natside tankid ja "Tiger"-2, millel oli tegeliku ajalooga võrreldes võimsam 1000 hobujõuline mootor, mis tähendab, et see liikus kiiremini ja võis olla hea läbimurdetank.
  Sakslased edenesid alguses kiiresti. Nad vallutasid Vorošilovgradi, Krasnodonski ja Donetski, kuid siis lumi sulas ja rasked Saksa tankid jäid mudasse kinni. Krautsid suutsid aga kogu Ukraina täielikult enda kontrolli alla võtta. Ja nad teatasid oma uuest võidust.
  Lahingutes osalesid ka esimesed Saksa tankid E-10. Sellel masinal olid väga arenenud omadused. Esiteks oli selle kõrgus vaid 1,2 meetrit. Ja meeskonnas on ainult kaks inimest, kes lamavad. Mootor ja käigukast olid koos ja risti. Ja iseliikuv relv ise on väikese suurusega, kuid neljasaja hobujõulise mootoriga. Ja kümnele tonnile oli võimalik suure ratsionaalse kaldenurga all paigaldada 82 mm esisoomust ja 52 mm külgsoomust pluss rullid.
  E-10 on masin, mis on peaaegu täiuslik. Kihutades maanteel kuni sada kilomeetrit ja maanteel seitsekümmend kilomeetrit, on sellele raske pihta saada ja see on kergesti maskeeritav.
  Samas on see odav ja lihtne toota. Ainus puudus on see, et relv on sama, mis T-4 75 mm 48 EL tünnipikkusel. Kuid see tungib eesotsas Nõukogude tankidele, kuigi väikese vahemaa tagant. Ja ta talub T-45-85 lööke otsaesisele ja teda on peaaegu võimatu tabada.
  Ja meeskond on ka ebatavaline - kaks hunditüdrukut SS-st. Gerda ja Charlotte.
  Nad on valmis võitlema nagu koletised. Ja neil on kolossaalne, hävitav jõud.
  Ja nad näitasid oma võitlusmeistriklassi eriti paljaste jalgadega ja ainult aluspükstega.
  Kuid loomulikult ei pea me neist nii üksikasjalikult rääkima. Teisel pool kaklevad vaid bikiinides paljajalu Nõukogude komsomolitüdrukud.
  Ja nad näitavad oma agressiivset ja lahedat iseloomu. Nad lasevad täpselt, viskavad oma pargitud, tugevate, lihaseliste jalgade paljaste varvastega hävitavaid kingitusi ja laulavad samal ajal;
  Oleme kalli isamaa tütred,
  Nõukogude riigid punase lipu all!
  Seltsimees Stalin, julge pistrik,
  Mis teeb kogu maailma ilusaks!
  
  Mu kodumaa ja mina sündisime õnneks,
  Teravilja ja lina kasvatamiseks...
  Teate, need on Venemaa pojad,
  See mees on kõikvõimas!
  
  Äikesetorm müriseb - fašism on meisse tunginud,
  Hirmuäratavate tankide armad tabasid...
  Aga parem löö oma vastasele silma,
  Me ei ole imikud, kes mannapudru lapivad!
  
  Fuhrer tungis hobusega Moskvasse,
  Valgel ja poleeritud terasest...
  Adolf Hitler müüs end saatanale,
  Arvasin, et kuulid ei suuda teda peatada!
  
  Seltsimees Stalin, julge rüütel,
  Ta põrkas nimekirjades kokku Hitleriga...
  Ja selgus, et füürer pole lahe,
  Juhi rusikas torkas tema Aadama õuna sisse!
  
  Nüüd väriseb fašist nagu leht,
  Nii et Stalin sandistas ta tõsiselt...
  Ta eelistaks tsirkuses vilet mängida,
  No nüüd on Adolf lihtsalt päevitaja!
  
  Maailma natside õudusunenägu, Stalingrad,
  Sest meie poisid on muutunud tugevamaks...
  Nõukogude maa sõdur on väga õnnelik,
  Lõime kõikidele vastastele sarvi!
  
  Berliin kukub tüdrukute jalge ees kokku, teate,
  Tüdrukud kõnnivad ringi paljajalu...
  Varsti ehitame planeedile paradiisi,
  Ja see saab olema väga rõõmus ja vaikne!
  
  Kõik saab korda universumis,
  Tüdrukud saavad endale teemantidest mantli...
  Mõnikord on see liiga raske
  Aga me oleme atlantidest vanem riik!
  
  Venemaal on pioneer ja see titaan,
  Isamaal on iga sõdalane mähkmetest...
  Adolf, sa oled luuser ja türann,
  Sul on tüdrukute jalgadest must silm!
  
  Kui kommunism on universumist kõrgemal,
  Loor, kui Jumalaema levib...
  Siis jääb kogu kättemaks puuri,
  Ja Jeesuse Valguse Jumal Nimi!
  Tõepoolest, Pioneeripoisid on tõepoolest titaanid.
  Ja nad võitlevad uskumatu ja metsiku raevuga. Need on tõeliselt lapskangelased. Mis ei paindu ega lähe katki, kuigi jalad on paljad, külmast punased ja poistel on jalas vaid palja, lihaselise, pargitud torsodega lühikesed püksid.
  Ja samal ajal näitavad nad muidugi mitte halvemat iseloomu kui Razinid.
  Pioneerid laulavad suure entusiasmiga;
  Oleme pioneerid, kommunismi lapsed -
  Tuli, telk ja heliseb sarv!
  Neetud fašismi sissetung -
  Mis ootab raevukat lüüasaamist!
  
  Mida me nendes lahingutes kaotasime?
  Mida sa võitsid lahingutes vaenlasega?
  Me olime lihtsalt maailma lapsed -
  Ja nüüd isamaa sõdalased!
  
  Kuid Hitler astus sammu meie pealinna poole,
  Kosk viskas lugematul hulgal pomme!
  Mu isamaa on veel ilusam kui taevas -
  Nüüd on saabunud verine päikeseloojang!
  
  Me reageerime agressioonile karmilt -
  Kuigi nad ise on, paraku, väikest kasvu!
  Kuid mõõk on hapra teismelise käes -
  Tugevam kui saatana leegionid!
  
  Las tankid kihutavad laviini laviini järel,
  Ja me jagame püssi kolme vahel!
  Las politsei sihiku sihikule taha,
  Kuid Püha Jumal karistab neid ägedalt!
  
  Mida me otsustasime? Rahutööd tehes -
  Ja selleks pidin paraku tulistama!
  Rahulikkus on juba vihkav.
  On ka vägivalda ja armu!
  
  Tüdruk ja mina jookseme koos paljajalu -
  Kuigi lumi on maha sadanud, põletab see lumehange nagu kivisüsi!
  Aga nad ei karda, lapsed,
  Fašist aetakse kuuliga kirstu!
  
  Nii tapsid nad alatu krautide seltskonna,
  Ja ülejäänud argpüksid jooksevad!
  Me hävitame jalaväge nagu vikat lahingus -
  Noored suved ei ole meile takistuseks!
  
  Võit saavutatakse mais,
  Nüüd, tuisk, kipitav, kõva lumi!
  Poiss on paljajalu, õde on paljajalu,
  Lapsed kohtusid koiduga kaltsukas!
  
  Kust need jõud meis tulevad?
  Et taluda valu, külma ja vajadust!
  Kui sõber haua põhja mõõtis,
  Kui sõber oigab, siis ma suren!
  
  Kristus õnnistas meid, pioneere,
  Ta ütles: Isamaa on teile Jumala poolt antud!
  See on esimene usk üldse,
  Nõukogude, püha riik!
  . PEATÜKK nr 13.
  Noh, lõpuks lendasid nad planeedile Maa. Inimtsivilisatsiooni hällid. Ja planeet on kahtlemata rikas ja helde nii talentide kui ka hullude inimeste poolest.
  Catherine magas ikka veel ja see tüdruk unistas sellest hiilgavast ajast, mil nad Talibaniga võitlesid. Nägin unes, mis tegelikult juhtus;
  2023. aasta mais tabas Taliban Tadžikistani, olles lõpetanud kõik ettevalmistused ja oodanud kõigi mäekurude avanemist ja soojemat temperatuuri. Tegelikult, samal ajal kui Venemaa on Ukrainas kinni ja kulutab seal tohutuid ressursse, sõdides tegelikult kogu läänemaailmaga, ei ole patt hetke ära kasutada ja SRÜ lõunapoolsele kõhualusele lüüa.
  Pealegi julgustab USA seda. Nagu, tule Mujahideen, ründa, me toetame sind.
  Lisaks muidugi siseprobleemid. Materiaalses mõttes on elu halvemaks muutunud kui Ameerika-meelse režiimi ajal, kuid poliitilise vabaduse ja inimõiguste osas pole midagi öelda.
  Nii hakkas Taliban otsima väljapääsu välisest laienemisest. Pärast pikale veninud sõda oli mudžaheididel aega puhata, magada ja endale lapsi teha. Ja jälle hakkasid nad lahinguid igatsema.
  Pealegi näis, et nad võitsid sõja Ameerikaga ja loomulikult tõmbasid neid uusi vägitegusid. Afganistanis endas, eriti põhjaosas, elab palju tadžikisid ja loomulikult on soov ühineda. Veelgi enam, Tadžikistani on peaaegu kolmkümmend aastat valitsenud diktaator Rahmonov. Ja on aeg vabastada tadžikid sellest iidolist ja allutada nad Allahi tahtele. Muide, Talibanis endas ei ole selle esimees idamaine despoot, valitseb kollektiivne valitsemine. Ja kõiges Allah ja šariaat ning ranged islamiseadused.
  Ja loomulikult ei karda nad nüüd enam nii palju Venemaad. Ja tohutu Talibani armee marssis Tadžikistani.
  Eriti soovis sõda mulla Omari poeg ja Talibani sõjaväe tiiva juht.
  Noorusest tingituna muidugi sügeleb ja on sõjajanu. Pluss muidugi soov juhtida kogu Afganistani. Kuid riik pole väike ja selle rahvaarv on peaaegu nelikümmend miljonit inimest ja üsna noor, õigemini on kõrge sündimuse tõttu keskmine vanus selline, et võitlussoov pole veel kadunud.
  Nii et juhtunu oli praktiliselt vältimatu. Poole miljonipealine Tadžikistani armee ründas Tadžikistani. Noh, nagu paljud ennustasid, osutus tadžiki vastupanu nõrgaks. Paljud neist andsid alla, paljud põgenesid ja mõned läksid üle Talibani poolele. Ja Vene baas Tadžikistanis oli täielikult ümber piiratud. Ja nad hakkasid teda suure intensiivsusega tulistama ja peksma.
  Vene lennukid üritasid Talibani pommitada, kuid suurema eduta.
  Sõtta tuli astuda kahel rindel. Usbekistan on seni säilitanud neutraalsuse.
  Sõdalane läks suure kibedusega. Ja üha rohkem Vene vägesid viidi lõunasse.
  Noh, muidugi ei saanud suurepärane nelik sellest mööda minna, olles astunud vaenlasega ägedasse lahingusse.
  Tadžikistanis pole isegi talvel lund peaaegu üldse ja suvel on jalanõudega võitlemine piin - jalad paisuvad, eriti kui jooksed palju. Ja tüdrukud lähevad rünnakule, uhkeldades oma paljaste roosade kontsadega. Mustus ei kleepu nende taldadele, mis on kõvad nagu kaameli kabjad.
  Elizabeth tulistab kuulipildujast, samal ajal paljaste varvastega, visates hävitava surma kingituse.
  Talibani tükkideks rebitud surnukehad hüppavad püsti.
  Sõdalane hüüab:
  - Meie ilusatele lastele!
  Teine sõdalane, Catherine, tulistab samuti kuulipildujast. Ta kritseldab suure täpsusega, tappes mudžaheide. Nad kukuvad nagu niidetud nisuvihmad.
  Ja sarmikas kuldsete juustega tüdruk viskas palja kannaga surmaherne ja kostis:
  - Venemaa kaitses riiki iseendaga,
  Põrgulike rohutirtsude invasioonidest...
  Ja kattis selle oma rindadega -
  Kõik emakese Maa rahvad!
  Ja sõdalane naeris, näidates oma hambaid täis suud.
  Elena, teine tüdruk nende hulgast, kes näitavad vigurlendu ja niidavad ridades Talibani, kostis:
  - Õunad lumes,
  Need on tüdrukute rinnad...
  Aitan Teid,
  Tulevad lahedad kohtunikud!
  Ja sõdalane viskas taas oma paljaste varvastega hävitamise mõrvarliku kingituse. Ja ta ajas paljud Talibanid laiali erinevatesse suundadesse, rebides neilt päid ja jäsemeid.
  Efrosinya niidab ka mudžaheide ja teeb seda suure entusiasmiga. Sellel tüdrukul on nii palju indu ja pöörast energiat. Ta viskab paljaste varvastega suure hävitava jõuga surma kingitust.
  Ja siis ta laulab:
  - Oh tüdrukud, paljajalu, paljajalu, paljajalu...
  Kiigume punutisi, patse, punu!
  Sõdalased tüdrukud on Talibaniga nii palju vastu võtnud, et kaunitaride kontsad sädelevad.
  Tõepoolest, venelanna on suur jõud. Ja ta niidab vaenlasi maha nagu mootoriga vikat. Ja see ajab teid tõesti kirstudesse või isegi maasse.
  Sõdalased näitavad oma raevukat temperamenti ja möirgavad:
  Oleme komsomolitüdrukud
  Me armastame eskimoid...
  Kaunitaride hääl on selge,
  Tuleb uus film!
  Ja sõdalased võtsid selle kätte ning näitasid oma väga pikka ja mängulist keelt.
  Talibani vastu võitlemine pole muidugi kerge ülesanne. Ja vene mehi sureb märkimisväärne hulk. Ja Tadžikistanist peame vedama kakssada lasti.
  Muidugi hakatakse Venemaal endas mässama - milleks oli vaja sõda Ukrainaga? Kas Venemaa peaks Tadžikistani sõjas maksma oma poegade ja tütarde eludega? Küsimused on muidugi üsna loomulikud. Kas mäng on tegelikult küünalt väärt? Diktaator Rahmonovi nimel kaotada sõdurite elud ja kulutada uusi triljoneid rublasid sõjaks vaenlasega, kes on fanaatiline ja arvukas nagu jaaniussi.
  Lisaks tõusevad hinnad, kuid võidust pole märkigi. Ja siis sai Zjuganov insuldi ja taskuopositsioonikaitsja jäi halvatuks. Kui kaua juhtis ta võimudele kuulekalt tõrjutuid ringkondades ja imiteeris kvaasiopositsiooni. Ja nüüd on kõige arvukama ja populaarseima, võimudele mugavaima opositsiooni juht haigestunud. Kuid püha koht pole kunagi tühi. Tulid teised, nooremad ja palju agressiivsemad.
  Ja troon värises...
  Kuid praegu käib sõda Talibaniga. Siin on tüdrukud taevas võitlevate ründelennunduslendurite hulgast.
  Anastasia Witchakova on üks kuulsamaid punaste juustega sõdalasi. Ta keeldus võitlemast vennaliku Ukraina vastu, kuid hävitage Taliban, palun.
  Muidugi ei tahtnud paljud naissõdalased oma slaavi vendi tappa.
  Aga mudžaheididega tegelemine on õigeusklike jaoks püha asi.
  Anastasia tulistas Talibani pihta, kasutades paljaid varbaid. Ta saatis afgaanidele raketi ja laulis:
  Kuidas me elasime, võitlesime,
  Ja surm ilma hirmuta...
  See on kingitus paljajalu piloodile!
  Teine ässasõdalane, samuti kaunis, ainult seekord võitleb dushmanidega ka blond Akulina Orlova. Jah, Talibani kutsutakse, nagu esimeses sõjas afgaanidega, dushmanideks või vaimudeks. Vaenlane on aga tugev ja arvukalt. Talibanil ja õhutõrjel on aga oma. Sealhulgas endisest valitsusarmeest kinnivõetud.
  Akulina Orlova teeb oma lennukiga kannapöörde ja eemaldub Stingeri raketi juurest, mille peale neiu laulis:
  - Kuri vaim roomab mööda kive,
  Sa põletad selle napalmiga...
  Mis siis, kui Taliban,
  Kasutage lahingus pettust!
  Teine tüdruk, Margarita Magnetic. Ta juuksed on nagu kuldleht. Väga ilus tüdruk. Ja ta keeldus kategooriliselt Ukrainaga võitlemast. Sest ta ei võta relvi oma slaavi vendade vastu. Mis tekitas paljude heakskiidu. Ja Taliban on usufanaatikud ja omal ajal aitasid nad tšetšeeni separatiste. Pealegi oli Taliban ainus riik maailmas, kes tunnustas Tšetšeenia iseseisvust. Ja see jättis suhetesse Venemaaga muidugi paljudeks aastateks jälje.
  Margarita Magnetic on võitluseks valmis. Tema paljad varbad vajutavad nuppe. Ja Talibani pihta lendavad kolossaalse hävitava jõu raketid. Ja nad võidavad habemega afgaane.
  Margarita laulis:
  - Eh, emamaa, las nad karjuvad, sa kole asi,
  Ja ta meeldib meile, isegi kui ta pole kaunitar!
  värdjad, kergeusklikud,
  Kui turvatöötaja valitseb,
  Nii et tuleb fašism,
  Inimlikkuse jälkus!
  Esimene sulatatud plaaster,
  Stalini matused -
  Venemaast ei saa Kain,
  Kuigi ta on vigastatud!
  Ja sõdalased võtsid selle ühehäälselt vastu ja säutsusid:
  - Slaavlased ei talu alandamist,
  Oleme kõik oma isamaa poolt...
  Me ei salli enam solvanguid,
  Kaini pea on basseinis!
  Tüdrukud ründelennukitel tabasid Talibani ning alistasid ja tapavad neid mudžaheide.
  Siin lendavad nad vaime peksma. Aga Tadžikistanist viiakse välja tsinkkirstud tapetud Vene sõdurite ja ohvitseridega.
  Üks neist sõduritest jäi jalata. Ja ta laulab nukralt ja pisarsilmil:
  - Kuidagi sõitsid nad kirstu sisse,
  Ja kõige võimsam kummitus,
  Ma pigistasin kõike sisse ja välja,
  Ja tihendas selle tihedalt kokku!
  Tankidel on ka tüdrukuid. Väga huvitav vene auto "Karu". Mutanttüdrukud asusid end taas elama, proovides end teises vormis. See on väga raske tank, rohkem kui sada tonni, eksperimentaalne mudel. Loomulikult on sellel ka spetsiaalne meeskond: neli tüdrukut. Ja kõigil on E-ga algavad nimed!
  Näiteks Elizabeth vajutab paljaste varvastega juhtkangi nuppe ja lööb Talibaniga vastu punkrit ning möirgab:
  - Au kommunismile!
  Catherine, jätkates kuulipildujatest tulistamist ja vajutades oma helepunase nibuga nuppe, möirgab:
  - Ja ilma Zjuganovita! Kiilakas ja purjus!
  Elena piiksus, vajutades palja kannaga pedaalile:
  - India ookeani reisideks!
  Euphrosyne tulistas ka, seekord mängulise keele abil, ja kilkas:
  - rünnakulahingute võitude eest!
  Ja tüdrukud naersid. Nad sajavad Talibani võitlejatele pliid. Ja nad teevad seda väga hästi.
  Vaenlase pihta tulistades mõtles Elizabeth. Tegelikult, kui inimesel on ajud, saab ta aru, et igasugune religioon on muinasjutt ja inimese fantaasia!
  Aga miks on erinevat tüüpi religioonid levinud üle kogu maailma? Veelgi enam, paljud vastuolus terve mõistusega? Tegelikult võtke kõige populaarsem religioon: kristlus. Uskuda ristil risti löödud Jumalasse on rumal ja absurdne. Tegelikult, kui sa usud Piiblit, muutub Jumal kuidagi imelikuks ja arusaamatuks.
  Siis uputab ta veega peaaegu kogu inimkonna, miljonid inimesed surevad ja ainult kaheksa inimest pääseb. Siis, vastupidi, ristil palvetab ta timukate eest.
  Võite märgata: Vana Testamendi Jumal on väga julm, kuid Uues Testamendis on Kristus äärmiselt lahke. Ja siin on näha karjuvat vastuolu. Tegelikult, kui Jeesus oleks Jumal-Poeg, oleks ta pidanud Soodoma ja Gomorra maha põletama. Kuid seal oli täiskasvanuid, lapsi ja naisi. Kas see pole julm?
  Ja palju muid julmuse näiteid võib loetleda väga pikaks ajaks. Ainuüksi Eliisa laste mõrv on midagi väärt.
  Nii et mõelge, mida inimesed usuvad. Ja valitsus surub peale ka religiooni. Ja nüüd võitlevad nad usufanaatikute Talibaniga.
  Kuid nad hoiatasid - ärge olge õnnelikud, et USA lahkub Afganistanist, see läheb Venemaale ainult hullemaks.
  Taliban, kes oli veidi puhanud ja kasutas ära asjaolu, et Venemaa käed olid seotud sõjaga Ukrainaga, asus tegutsema ja andis löögi. Ja seda ennustasid paljud. Ja Venemaa pidi registreeruma. Ja loomulikult suri Tadžikistanis baasis vastu tahtmist liiga palju Vene sõdureid. Nii sattus Venemaa järjekordsesse sõtta. Ja meeleolud on ühiskonnas muidugi muutunud praeguse presidendi suhtes palju vaenulikumaks. Inimeste armastus on väga muutlik. Ja Taliban arvutas muidugi kõik õigesti. Pealegi on Ameerika Ühendriigid antud juhul õnnelikud - ta seadis oma vaenlased üksteise vastu. Ja nad hakkasid oma presidendi kohta ütlema: tark vanamees. Nagu, kui nutikalt ta kõik korraldas.
  Tegelikult pole vanus takistuseks nii spordile kui ka tarkusele!
  Elizabeth tulistab uuesti ja jälle muidugi paljaste varvastega. Paagis on isegi talvel üsna soe. Ja suvel on Tadžikistanis tõesti palav.
  Tüdruk võttis selle ja laulis:
  - Kui see on pikk, pikk, pikk,
  Võitle, hävita Taliban...
  Kui see on pikk, pikk, pikk,
  Jookse lahingus allamäge!
  See on võimalik, see on võimalik
  See on muidugi tõsi, tõsi...
  Kuigi vahel tundub, et
  Me saame Aafrikale järele!
  Ja Aafrikas on hinnad nii kõrged
  Ja Aafrikas on raha nii lai!
  Jõehobud on kaalust alla võtnud
  Kašelottid on kõhedaks muutunud...
  Ja inimesed nagu papagoi,
  Minge otse taevasse!
  märkis Ekaterina muigega, vajutades endaga tanki juhtkangi nuppu
  helepunane nibu:
  - Sinus ei ole piisavalt optimismi!
  Elizabeth vastas vihaselt:
  - Kui valitseja on moraalne invaliid ja lurjus, siis mis rõõmu võivad tema alamad tunda!
  Elena noogutas:
  - Jah! Nad ütlevad, et hädad on just alanud! Kuid just tema liigne õnn muutis ta liiga enesekindlaks!
  Elizabeth noogutas oma sinist pead:
  - Jah, ma arvasin alati, et nii palju õnne ei saa ühele inimesele anda, ta istub valge hobuse selga, selles mõttes hakkab ta uskuma, et meri on talle põlvini. Ja siis, nagu vana naine, kes tahtis saada Jumalaks, ei saa ta mitte midagi!
  Catherine nõustus sellega:
  - Jah! Õnne oli liiga palju ja see rikkus ta ära. Kuidas õnn omal ajal armastas Napoleoni, Hitlerit, Ivan Julma, Louis Neljateistkümnendat ja pöördus siis neist ära.
  Euphrosyne märkis:
  - Nikolai II oli väga õnnetu, kuid samal ajal lahke ja korralik kuningas. Näiteks arvate, et sõjas Jaapaniga oleks tal vähemalt veidi vedanud. Näiteks kui Admiral Makarov poleks surnud, oleks kõik võinud olla teisiti. Ja admiral Makarov suri terve rea ebatõenäoliste kokkusattumuste tõttu. Millegipärast ei andnud ta korraldust hävitajate poolt miinipühkimiseks ja keegi tema alluvatest ei andnud sellist käsku. Ja miin oli suure tõenäosusega venelane ja suur lahingulaev ei oleks tohtinud ühest miinist uppuda. Ja ka sel juhul oleks saanud päästa admiral Makarovi, nagu päästeti näiteks Kirill Romanov.
  Elizabeth nõustus:
  - Jah, väike õnn Nikolai II jaoks oleks võinud anda Venemaale palju rohkem kui palju õnne teistele valitsejatele. Rõhutan eelkõige praegusele presidendile, kes Fortuuna kingitusi otsekui küllusesarvelt vastu võttes need liiva alla viskas. Kuni lõpuks hakkas salapolitsei endise juhi õnn otsa saama. Aga natuke õnne kõige lahkemale Nikolai II-le! Näiteks admiral Makarov võis jaapanlasi merel vähese verevalamisega lüüa ja siis poleks sõda samuraidega palju ohvreid nõudnud. Ja kui Tsaari-Venemaa oleks võitnud sõja Jaapaniga, poleks Esimest maailmasõda suure tõenäosusega juhtunud. Nii et keiserliku armee autoriteet oleks liiga kõrge ja sakslased ei julgeks sõda kuulutada!
  Elena noogutas:
  - Võib olla! Kuigi üksi Makarov ei ammenda ebaõnnestumiste ja ebaõnne arvu sõjas Jaapaniga. Kuigi tuleb tunnistada, et vaenlane oli tugev. Kuid teisest küljest, kui lahingulaev Osljabi poleks isegi Tsushima lahingu ajal nii kiiresti uppunud, oleks eskadrill võinud kergesti Vladivostokki murda! Ja nii osutus sõda Jaapaniga nii ebaõnnestunuks.
  Euphrosyne märkis:
  - Kuid sõda 1945. aastal Jaapaniga osutus üllatavalt lihtsaks ja edukaks. Nagu oleks Jaapanil õnnest ilma jäänud. Stalini võit tõi aga paraku kaasa kommunistide võimuletuleku Hiina üle ning väga tugeva ja ohtliku impeeriumi tekkimise, mis Brežnevi ajal peaaegu ründas NSV Liitu. Ja isegi praegu teeskleb Hiina ainult sõpra. Ja ta ise tahab meilt maad kuni Uuraliteni maha raiuda.
  Catherine noogutas:
  - Jah! Kui jaapanlased oleksid siis lüüa saanud, oleks Põhja-Hiina asemel olnud Kollane Venemaa ja Taevaimpeeriumi oleks tulnud õigeusk. Mis juhtus Stalini kerge võidu tagajärjel jaapanlaste üle? Ateistliku impeeriumi sünd ja võimas koletis Venemaa piiril!
  Elizabeth märkis hambaid paljastades:
  - Uskuge siis kristlikku jumalat. Võit Jaapani üle annaks uusi kümneid miljoneid õigeusklikke. Kuid selle asemel tuli Venemaal võimule agressiivne ateistlik režiim. Ja siis tõi verine stalinistlik režiim Hiinasse ateismi. Ja ilmus Mao julm impeerium. Ma tõesti ei saa aru, mida Jumal tahtis!
  Elena märkis:
  - Kas Jumalat pole üldse olemas või on Saatan palju tugevam, kui Piibel ütleb, või on Kõigevägevama plaanid meile arusaamatud!
  Euphrosyne märkis:
  - Tavaliselt on julmad kuningad edukamad! Ainus erand oli võib-olla Aleksander Esimene. Tsaar on intelligentne, lahke, liberaalne, härrasmees ega tee kärbselegi haiget. Ja samal ajal edukas!
  Elizabeth märkis:
  - Ja Katariina Teist ei peetud julmaks ja kurjaks valitsejaks ning ta oli ka väga edukas. Tõsi, ta oli hoor ja üldiselt mitte eriti hea inimene. Ta keelas talupoegadel oma peremeeste üle kurta. See on isegi kummaline, et nii alatule inimesele nii palju õnne anti.
  Elena noogutas:
  - Jah, ja siis uskuge kristlikku jumalat! Kui kurjus ja alatu on kõige edukamad!
  Catherine laulis raevukalt:
  Maailm toetub vägivallale
  Raevu vulkaan pursub suurel määral välja...
  Pinge on ülim,
  Ärkab valu ja hirmuga,
  Ainult hirm annab meile sõpru,
  Ainult valu motiveerib sind töötama,
  Sellepärast tahan ma seda üha rohkem
  Plahvata hüperplasma rahvahulka!
  Elizabeth märkis ohates:
  - Jah, Tšingis-khaan oli ebaviisakas pagan. Ta ei osanud lugeda ega kirjutada, kuid ta vallutas pool maailma. Temaga lahingus kaotasid nii moslemid kui kristlased. Ja küsimus on, kus oli kõikvõimas Jumal sel ajal? Ja miks alistas mongolite paganlus monoteismi: islam ja kristlus?
  Euphrosyne märkis naeratades:
  - Samamoodi võib küsida: kus oli Kõigeväeline Jumal, kui Kain tappis Aabeli? Miks ta lubas inimkonna ajaloo esimese vennatapusõja?
  Elena irvitas ja võttis kokku:
  - Jah, te võite lõputult vaielda, kuid te ei tõesta kunagi, et Jumal on olemas või et Teda pole olemas.
  Ekaterina märkis:
  - Ma kahtlen tugevalt Jeesuses Kristuses. Õnnetud, allasurutud juudid oleksid võinud võtta tugeva ja andeka hüpnotisööri, näiteks Anatoli Kašpirovski, messiaks ja teda jumalikustada. Kui vaadata Anatoli Mihhailovitši imede statistikat, on ta lahedam kui Kristus.
  Euphrosyne itsitas ja laulis:
  - Jumal hoidku, avage pimedate silmad,
  Ja küürakate seljad sirgu...
  Jah, jumal, ole jumal, vähemalt natuke,
  Kuid te ei saa olla pisut risti löödud!
  Ja tüdrukud asusid taas Talibani vastu. Paljaste varvastega juhtkangi nuppe vajutades niitsid nad maha arvukalt mudžaheide ja panid need sõna otseses mõttes partiidena maha. Habemega Taliban hukkus kuulipilduja tule ja suure plahvatusohtlike kildmürskude all. Järgnes tõsine lõbu koos usufanaatikute massilise hävitamisega.
  Ja siin on Alenka oma kaunite tüdrukute pataljoniga, kes Tadžikistani jahedast talvisest ilmast hoolimata ründavad Talibani paljajalu.
  Nad on aga lühikestes seelikutes ja nende keha katavad kevlarist valmistatud soomusplaadid.
  Kaunitarid jooksevad rünnakule ja laulavad:
  - Kuri Taliban roomab mööda kive,
  Aga tüdrukud on kõige lahedamad...
  Löö teda napalmiga
  Tähistame edu!
  Ja tüdrukud sädelevad pärlmutterhammastega.
  Ja siis viskab Anyuta paljaste varvastega mudžaheide hernega lõhkeainega. Ja ta ajab Talibani laiali erinevatesse suundadesse, nagu kassipojad.
  Tüdruk võttis selle ja laulis:
  - Au isamaale, au,
  Tankid kihutavad edasi...
  Bikiinides tüdrukute jaotused,
  Tervitused vene rahvale!
  Punajuukseline Alla tulistab ka habemega vaenlasi, niidab neid maha ja laulab:
  - Rus naeris selle Talibani üle,
  Igas vanuses, sellepärast on see Venemaa!
  Ja tüdruk võtab ka selle ja viskab mudžaheide paljaste varvastega tapja sidruniga. Ja hajutab vaenlasi erinevatesse suundadesse.
  Ja kuidas ta lõõritab.
  Mitukümmend varest olid uimastatud. Olles saanud südamerabanduse, kukkusid nad Talibani raseeritud peadele ja lasti läbi. Pärast seda siristas sõdalane:
  - Asi on siin väga vastuoluline,
  Usun, et see on lihtsalt tippklass!
  Taliban, ma tean, et me võidame
  Lõppude lõpuks on meie kohal uhke keerub!
  Maria, teine bikiinitüdruk, võttis selle kätte ja vilistas. Ja paljaste varvastega viskas ta vaenlase pihta tohutu mõrvarliku jõu, väga hävitava surma kingituse. Ta purustas Talibani võitlejad ja urgitses hambaid paljastades:
  - Venemaa ümber on tohutu udu,
  Ja Talibani võitleja tormab Isamaale!
  Olümpia, tõeline kangelane tüdruk. Ta on suur ja samal ajal on ta juuksed helepruunid. Sõdalasel on luksuslikud puusad ja tugevad kõhulihased, mis on vooderdatud šokolaaditahvlitega. Noh, sellise metsalise tüdruku vastu ei saa tõesti keegi.
  Ja nii ta oma võimsate, lihaseliste, paljaste jalgadega tõstis terve tünni lõhkeainet ja viskas selle Talibani suunas. Ja see tünn kihutas suure surmava kiirusega. Ja kuidas see mudžaheide vastu põrkub, rebenes nad sõna otseses mõttes laiali.
  Sõdalane-kangelane võttis selle rõõmuga vastu ja laulis:
  Ja Muromi kohal kortsutab taevas kulmu,
  Valguse koit tõuseb...
  Meie, nagu Ilja Murometsa tütred,
  Ega nad asjata oma jõuga kiitlenud!
  Tõepoolest, Talibaniga võitlemine ja tapmine on palju meeldivam kui slaavlaste vastu. Siin on vist kõik nõus, et vendi tappa on patt.
  Olympias laulis raevust:
  Noh, mitu venda saate tappa?
  Lõppude lõpuks, uskuge mind, inimene sünnib õnneks...
  Ema ei lase oma poega rindele minna,
  Ja isegi suvel on sõja ajal halb ilm!
  Pärast seda hingab kangelaslik tüdruk sügavalt õhku kopsudesse ja vilistab. Paljud sajad varesed saavad kohe infarkti ja minestavad. Ja nende teravad nokad lendavad alla ja läbistavad Talibani koljusid, kes suruvad peale Vene vägede positsioone.
  Olympias, kes lõi varesed viledega maha ja lasi neil uimaselt kukkuda, võttis selle kätte ja säutsus:
  Ta, ta, ta - kabjad koputavad,
  Siin, seal, seal - kuulipilduja tabas!
  Talibani armee on täielikult lüüa saanud,
  Ja keegi ei saa tüdrukute armeed jagu!
  Marusya tulistab ka edasitungivate Talibani sõdurite pihta. Näitab oma tujusid ja kõrgeimat klassi. Tema kuulipilduja niidab terveid mudžaheide ridasid.
  Tüdruk viskab paljaste varvastega tapvat surmakingitust. Lööb välja palju Talibani võitlejaid ja kriuksub:
  - sõja klassika,
  See on tüdrukule paljajalu...
  Tütred ja pojad,
  Muutkem kõik mänguks!
  Sõdalased on tõeliselt ilusad.
  Talibani pihta tulistav ja paljaste varvastega hävituskingitusi loopinud Matryona säutsus:
  - Au bikiinides tüdrukutele,
  Nad võitsid mudžaheide...
  Tüdrukutel on noad paljajalu,
  Nad ründavad niimoodi lõunaks!
  Peenikese piha ja luksuslike puusadega tüdruk tulistab lähenevat Talibani. Ta teeb seda väga osavalt ja täpselt. Ta niidab neid maha nagu muruniiduk ja laulab:
  - Tüdruk tantsis polkat,
  Varajastel tundidel murul...
  Saba vasakule, saba paremale,
  See on polka Karabas!
  Ja nüüd viskab sõdalane taas paljaste varvastega vaenlasele kohaloleva tapja. Ja ta tapab palju Talibani.
  Siin kaklevad Victoria ja Veronica. Mõlemad tüdrukud on väga lahedad. Ja nad tulistavad ülitäpselt.
  Victoria viskas annihilatsiooni kingituse palja kannaga surmava jõuga. Ta rebis palju dushmani ja kilkas:
  - Raha sulab rahakotis,
  Pealinnad sulavad...
  Ja vene keeles -
  Raha tähendab mannat!
  Teine tüdruk vajutas oma helepunase nibuga nuppu, mis lülitas sisse kõrvulukustava ultraheli ja saatis selle läbi õhu lendama. Ja juba langesid tuhanded varesed Talibani raseeritud peadele. Ja lööme neid.
  Punajuukseline tüdruk laulis:
  Venemaad ründavad mudžahideenid,
  Neid on Afganistanis palju...
  Jah, meie vanaisad sõdisid toona Afganistanis,
  Nüüd on hirmuäratav Taliban oma mõõga tõstnud!
  
  Kuid paljajalu tüdrukud ei anna alla,
  Nad näitavad lihtsalt kõrgeimat klassi ...
  Nad võitlevad reipalt Talibani armaadiga,
  Ja nad tabasid vaimule otse silma!
  Ja paljaste varvastega sõdalane viskab hävitamise kingituse mõrvarliku jõuga. Ja kõik saavad selle temalt.
  Alice ja Angelica tulistavad Talibani snaipripüssidest. Ja nad teevad seda väga täpselt. Ja nad tulistavad sellise täpsusega.
  Alice võttis selle ja laulis:
  Dushmani jaoks tuleb kirst,
  Olge terved, et...
  Tüdrukud jooksevad talvel alasti ringi!
  Ja nad murravad mudžaheididega selja!
  Ja siis Alice tulistas, kasutades nuppu vajutades helepunast rinnanibu. Ja nokautis tosin Talibani.
  Alice võttis selle kätte ja siristas hambaid paljastades:
  - Isamaa ja vabaduse eest lõpuni,
  Bikiinides paljajalu tüdrukud
  Te olete sellised kangelannad...
  Pannes südamed üheskoos põksuma!
  Angelica kinnitas:
  - Koputage üheskoos! See on hea!
  . PEATÜKK nr 14.
  Olgu, nad äratasid Catherine'i üles. Vahepeal valis Elizabeth ülekuulamiseks oma järgmise ohvri ehk kliendi. Siiani pole nad olulisi vihjeid leidnud.
  Kuid antud juhul tundus kõige huvitavam tüdruk Marianna. Ta pole mitte ainult vaimuhaige, vaid tal on ka tehniline haridus ning lapsena näis ta olevat märkimisväärseid võimeid elektroonikas.
  Elena, see punajuukseline kuninganna, märkis:
  - Kui on millestki alustada, siis temaga!
  Euphrosyne ütles naeratades:
  - See pole kõige hullem mõte, aga... Mul on intuitiivne tunne, et me ei kaeva õiges kohas!
  Elizabeth vaidles loogiliselt vastu:
  - Intuitsioon ei tohiks asendada informatsiooni ja analüüsi. Pealegi on Marianna väga tark tüdruk. Ja samal ajal on tal raske skisofreenia vorm. Ja te ei saa sellele vastu vaielda!
  Catherine laulis hambaid paljastades:
  -Meile kõigile meeldib nägusid teha,
  Lihtsamal teel
  Ja samal ajal on nad nii sarnased,
  Natuke hull!
  Mutanttüdrukud aga sügavasse džunglisse ei pääsenud. Ja nad võtsid selle ja lendasid ümber Maa metropoli.
  Nende ümber vilkusid planeedi rikkalikud ja ehitud pilvelõhkujad, mis sõna otseses mõttes sädelesid kullast ja oskuslikult raiutud kivide massist ning paljudest muudest iludustest.
  Lilled nägid eriti imeilusad välja, korraliku staadioni suurused ja elati ka nende peal.
  Ja ka palju lapsi jooksis ja hüppas. Pealegi on paljud neist endised täiskasvanud.
  Nii satuvad inimesed lapsepõlve ja saavad kehad, milles on palju nalja ning pidevalt tahaks naerda ja hüpata.
  Elizabeth märkis:
  - Ja miks Marianne on skisofreeniline? Selliseid hullusid on siin miljardeid, kui mitte hullemaid!
  Catherine noogutas:
  - Jah, kui aus olla... Kui me neid ei harita, tekivad meil tõelised probleemid. Täpsemalt kogu inimkonna jaoks.
  Elena, raputades oma punaseid juukseid, nõustus:
  - Toimub täielik lagunemine. Ja mida edasi, seda hullemaks läheb.
  Paljud lapsed välgutasid oma paljaid kontsi, mis olid roosad ja pehme välimusega, kuigi neid peksti üsna karmil pinnal, sealhulgas teemantidega kaetud tänavatel ja majaseintel.
  Jah, siin oli väga lahe kompositsioon.
  Euphrosyne, valgete juustega tüdruk, laulis:
  - Oh, lapsepõlv, lapsepõlv, kuhu sul kiire on?
  Oh, lapsepõlv, lapsepõlv, kuhu sa jooksed!
  Ma ei taha lihtsalt täiskasvanuks saada,
  Ma tahan jälle tüdruk olla!
  Elizabeth märkis:
  - Armastus igas vanuses. Aga see on rumal, kui hakkame ka hullumeelseid jäljendama. Lõppude lõpuks elasime läbi Teise maailmasõja - see oli karastamine ja proovilepanek!
  Catherine märkis naerdes:
  - Ja sõda Talibaniga oli veelgi hullem. Täpsemalt kui mitte lahedam, siis vähemalt hingeliselt mõnusam. Näiteks mõned saksa poisid, eriti blondide juustega poisid, on nii armsad, et neid on ebameeldiv ja vastik tappa!
  Elena märkis naeratades:
  - Aga afgaani poisid, isegi kui neil on mustad juuksed, kui neil veel habet pole, on üsna armsad ja meeldivad. Kuid Talibani armees on palju teismelisi ja kuidagi vastik on nende pihta tulistada ja veelgi enam, mõõgaga päid maha raiuda.
  Euphrosyne, itsitades, märkis:
  - Afganistani habemeta poisid eelistavad võidelda paljajalu, et säästa jalatseid ja olla väledamad. Igal juhul kuni külmadeni. Ja selles tsoonis tekivad talvel tavaliselt külmad ainult mägedes. Aga kliima on ebameeldiv, öösel veidi külm, päeval palav - aga kuiv! Siin Indias on kliima väga niiske ja nii soe ja pehme.
  Elizabeth noogutas:
  - Jah, Indias. Seal saab silla all magada ka talvel ja näiteks Bombays ei külmuta sa isegi alasti. Kuid see on endiselt niiske ja seal on palju putukaid. Nii et iidsetel aegadel polnud taevast kusagil Maal!
  Catherine laulis:
  Ma viin su kaugele paika,
  Elu saab olema paradiis...
  Lihtsalt halasta minust
  Hakka mu naiseks!
  Marianna elas erilises majas, mis nägi välja nagu maasikas. Ja sel hetkel, kui tüdrukud ilmusid, armus ta žigolorobotiga. Ja kaunis blondiin sõna otseses mõttes värises naudingust.
  Elizabeth märkis:
  - Ei! Tundub, et oleme täielikud idioodid.
  Ekaterina soovitas:
  - Ärgem segagem neid. Ootame natuke.
  Euphrosyne märkis:
  - Robot ei ole inimpoiss, aga naised võivad armatseda väga kaua!
  Punajuukseline tüdruk Jelena soovitas:
  - Mängime.
  Elizabeth küsis:
  - Mida?
  Tuline kaunitar vastas:
  - Me lausume aforisme. Kes on vaimukam ja lahedam?
  Catherine noogutas:
  - See on loogiline, tule, ma lähen esimesena!
  Euphrosyne pomises:
  - Alusta!
  Kollaste juustega tüdruk ütles:
  - Kellel pole kuldset südant, see pole väärt vask, murtud senti!
  Elizabeth säutsus:
  - Kui sa oled aiapea, siis sa ei saa saaki kasutada!
  Elena jätkas:
  - Kui te ei tea, kuidas rusikad kokku suruda, lähete kindlasti persse!
  
  Euphrosyne gurglingist:
  - Naiste nõrkused muudavad võimsad mehed jõuetuks!
  Catherine sosistas:
  - Keel on kõige usaldusväärsem võrk intelligentseks putukate püüdmiseks!
  Elizabeth lisas vaimukalt:
  - Tüdruku paljas konts aitab sul leida uusi luksuslikke riideid ja panna mehele kingad jalga nagu nuia!
  Elena säutsus vastuseks:
  - Rebanenaine võib lõvist teha bleiseva jäära, lasta lahti lambanahast kasukat!
  Euphrosyne krigises hambaid paljastades:
  - Parem on olla igavesti paljajalu poiss, kui mõnda aega jalas vanamees!
  Catherine märkis naerdes:
  - Tüdrukul on parem olla paljajalu kui ristisilm!
  Ja sõdalased puhkesid naerma. See oli nende asi.
  Punajuukseline Elena märkis väga rahuloleva ilmega:
  - Jah, meie uurimine sarnaneb ausalt öeldes klounaadiga. Me isegi ei märgi aega, vaid roomame ringi. Nüüd kuulame tõsise äriajamise asemel mõne hullunud daami tujukaid ohkeid ja karjeid. Ja me näeme välja nagu lollid!
  Euphrosyne märkis sarkastiliselt:
  - See on õige! Aga mida te täpselt soovitate meil teha?
  Elizabeth, siniste juustega mutanttüdruk, kes oli selle nelja sõnatu juht, soovitas:
  - Hakkame laulma!
  Catherine naeris ja küsis:
  - Kas sa räägid tõsiselt?
  Siniste juustega tüdruk noogutas ja lisas:
  - Päris! Pealegi ei tule mõned populaarsed aforismid meelde.
  Euphrosyne trampis oma palja jalaga ja kilkas:
  - Muidugi, me võtame selle ja laulame! Laul aitab meil ehitada ja elada.
  Ja nad laulsid kooris;
  Meie kaunis Venemaa on kuulus,
  Kosmilise kuulsusrikka Isamaa mõõt...
  Ära lase kurbusel poissi häirida,
  Me elame püha kommunismi all!
    
  Meie kodumaa, keelpillid mängivad,
  See on imeline kõigile planeedil...
  Meie Venemaa on püha riik,
  Kus rõõmsad lapsed naeravad!
    
  Isamaad pole - parem kui riik,
  See, kes taaselustas suure jõu...
  Me oleme lihtsalt inimesed, tunneme kotkaid,
  Lööme Wehrmachti näkku!
    
  Meie isamaa on võimas ülikond,
  Võtame osavalt suurepärased kaardid...
  Ei, Venemaa ei saa kaduda,
  Kui mängime põhikelku!
    
  Vene usk - võimas Svarog,
  Kosmilise raevuka jõuga...
  Palvetagem, et Rod meid aitaks,
  Kuldsed tiivad lehvivad üle maailma!
    
  Au Maa kosmilisele jõule,
  See jõud sünnitas nähtuse...
  Uue vene perekonna inimesed,
  Vene armee on tohutu jõud!
    
  Uskuge meid, me sündisime ruumi jaoks,
  Teeme venelastest superrahva...
  Meist saavad suurte põlvkondade pojad,
  Vaenlane on nagu koorega munad!
    
  See on Venemaa jaoks kõige lahedam,
  Oled teerajaja, kuigi oled aastaid laps...
  Tüdruk lööb palja jalaga,
  Sa oled supersõdalane, loe mähkmetest!
    
  Poisi südames elab kodumaa,
  See, mis loodi kiiresti kosmose jaoks...
  Lähed otse matkale,
  Ma usun, et me ehitame kommunismipalee!
    
  See on koht, kus meie maailm muutub Venemaa jaoks,
  Kõige kosmilisem, imeliselt ilus...
  Sa oled meie Lada õnneiidol,
  Ja Svarogiga on ohtlik võidelda!
    
  Tõeline jõud, meie riik,
  See, kes sündis meie jaoks õnneks,
  Kuigi saatan ründab Venemaad,
  Võimu suurus on iidol!
    
  See on hiilgav löök Isamaa jaoks,
  Tüdruk lööb sind palja põlvega...
  Me saame rõõmsa kingituse,
  Ja me paneme Hitleri vastu seina!
    
  Vene armee on kotkad,
  Need, kes hävitavad Krauti armee...
  Hordi päevad, teate, on loetud,
  Ja teie koerad, teadke, et te ei tohi vastu hakata!
    
  Igavene au jahedale Venemaale,
  Jääme truuks Perekonna lipule...
  Saame päästa oma isamaa,
  Rahva suureks õnneks!
    
  Venemaast saab nagu Maa tõrvik,
  Mis valgustab teed universumisse...
  Suure vene perekonna huvides
  Ja jätkame liikumist loomingu poole!
    
  Parim näide pioneerile on
  See on lahing, kus kõik on lahe...
  Võib-olla tahab ka härra võita,
  Meiega vaidlemine, uskuge mind, on ohtlik!
    
  Usun, et me kõik lendame kosmosesse,
  Teeme maailmale naljakaid nalju...
  Kusagil tormas mööda keerub ise,
  Olge pigem geenius kui loll!
    
  Selles on asi, rahu ruumile,
  Igavesti ilus, nagu mänguasi...
  Kuskil on raevukas pidu,
  Ja vaimuhaigla nutab Adolfi järele!
    
  Usun, et Venemaa õitseb suurepäraselt,
  Et me ehitame Marsile häärbereid...
  Me saame päästa oma riigi, ma tean,
  Kõik saab olema suurepärane, uskuge mind, see saab olema suurepärane!
    
  Igavene kodumaa, meie riik,
  Kõige tugevam, hävitab ilusti...
  Miks sa meid ründad, saatan?
  See saab olema suurepärane, inimesed on üllatunud!
    
  Selle lõi meie rass kosmose jaoks,
  Kosmosele truu, lahe ajastu....
  Kuskil hävitasid mürsud punkri,
  Meie asjad, inimesed teavad, pole halvad!
    
  Seda toob Venemaa universumisse,
  Maailma parimad kingitused...
  Teid austatakse komsomoli liikmena,
  Ja tüdruku kuumim suudlus!
    
  Siin on Veenusele ehitatud linn,
  Väga suur ja väga ilus...
  Ja pioneer on kõige parema üle õnnelik,
  Ta on kollektiivi riigi jutlustaja!
    
  See on ruumi jaoks parim ülikond,
  See on siis, kui kiirustad üle konaruste...
  Ja me ei lase isamaal kaduda,
  Kõik on lihtne, tunne lilli!
    
  Jumal on meie Venemaa patroon,
  See, mis ilmus päikesekiirte käes...
  Nii et tüdruk, ära ole kurb
  Ja pioneerid peksid rusikatega!
    
  Meie tüdrukud on kõige lahedamad
  Nad suudavad kuulipildujaga kogu muru maha niita...
  Fuhrer jookseb - ründa teda,
  Teeme retke sööda juurde!
    
  Kui vaja, pühime ära mäed,
  Tüdrukute paljas konts on nagu kelk....
  Päästame maa napalmi sülemi eest,
  Noh, Hordil on silmus kaelas!
    
  Tüdruk, see on tore võitleja,
  Saab ühe hooga nööri maha niita...
  Sa oled poiss, tead, hästi tehtud,
  Kuigi ta on pioneer, on laps, kes pole vaene!
    
  Nüüd me juba ründame Berliini,
  See on kaetud toitekaitsega...
  Ja meie toetuseks tundke keerubit,
  Mõõgad sädelevad nagu teemandid!
    
  See on kosmos, meie Maa,
  Uskuge mind, me saame lennata kvasariga...
  Meie parim pere
  See purustab kõik suure hoobiga!
    
  See on laste süda Isamaa jaoks,
  Universumi lahedaim koht...
  Kõige ilusamad tüdrukud maailmas,
  Suure jõuga hävimatus ruumis!
  Marianne on lõpuks väsinud küberneetilise žigologa armatsemisest. Ja tema tuppa astus neli mutantset sõdalast.
  Marianne oli mitmevärvilise soenguga ja nägi välja nooruslik ja võib-olla isegi lapsik.
  Kangelaslikke tüdrukuid nähes ta naeris ja ajas keele välja, urisedes:
  - Kas sa tulid mind teenima?
  Elizabeth möirgas:
  - Olete ohtlik kurjategija ja peate vastama paljudele meie väga keerulistele küsimustele, muidu saadetakse teid vanglasse!
  Marianne itsitas ja vastas julgelt:
  - Nad ei saada mind vangi. Ja haigla pole halb. Samuti on see täis erinevat tüüpi meelelahutust ja toit on hea.
  Elena märkis karmil toonil:
  - Ära teeskle, et oled rumal. Kas sina kaaperdas galaktikatevahelise laeva?
  Marianne itsitas uuesti ja vastas:
  - Jah ma! Õhkusin veel ühe universumi ja neelasin teise alla.
  Catherine märkis naerdes:
  - Sinust pole selge, et neelasid universumid alla!
  Hull tüdruk paljastas hambad ja möirgas:
  - Nüüd ma tahan naerda
  Ja ma lihtsalt neelan su alla!
  Ma neelan selle alla! Ma neelan selle alla!
  Ma ei halasta!
  Elizabeth pilgutas talle silma ja laulis:
  Hullumaja põleb
  Saatana sanatoorium...
  Su selga tuleb piits,
  Oleme ustavad Issandale!
  Marianne lõpetas äkki tõmblemise, tema sinised silmad omandasid tähendusliku ilme. Ja häiritud psüühikaga tüdruk küsis:
  - Kas te olete juhuslikult sama neli - E-4, siniste, kollaste, punaste ja valgete juustega tüdrukud?
  Elena küsis:
  - Ja kui jah, siis mis?
  Marianna laulis naeratades:
  - Neli tüdrukut paljaste jalgadega,
  Sul on pistodad, sul on ka mõõgad...
  Sa jooksed reipalt mööda radu,
  Ja kui midagi vaja, siis fistul!
  Ja jälle hakkab ta naerma. Noh, ta on kindlasti metsikult hull. Kuid samal ajal tuleb öelda, et ta on ilus.
  Tüdrukud vaatasid üksteisele otsa. Ja Euphrosyne märkis:
  - Kas me jätkame lollide mängimist või mis? Tegelikult, kas ta on üldse võimeline midagi tegema?
  Marianna ärkas kohe, pööras pead ja pomises:
  - Kas sa tead, et ma leiutasin igiliikuri?
  Elizabeth noogutas:
  - Jah, ma tean! Tõepoolest, kasutatakse hüperinduktsiooni graviomagnetilist põhimõtet. Sellel on lihtsalt vähe praktilist kasu. Seade on mahukas ja toodab vähe elektrit. Palju lihtsam on kasutada traditsioonilist, kontrollitud ja täiesti ohutut termokvargi sünteesi, mis ühest grammist liivast toodab sama energiat kui nelja miljardi tonni kivisöe põletamisel. Kuidas teha nii keerulisi seadmeid, millega saab parimal juhul laadida ülinutitelefoni.
  Marianne haukus:
  - Kuid ta suutis energia jäävuse seaduse ümber lükata!
  Catherine noogutas ja lisas:
  - Energia jäävuse seadus kummutati juba termokvarkide liitmisega. Ja termopreeni sünteesiga ammutatakse energiat ühest grammist liivast nagu kaheksa kvadriljoni tonni kivisöe põletamisel! Ja kõik inimkonna energiaprobleemid on nüüdseks igaveseks lahendatud!
  Hull tüdruk lõi oma paljaid, päevitunud, lihaselisi jalgu ja laulis:
  Meie jaoks paljastamata saladused, on aeg need paljastada,
  Looduse saladused peituvad nagu hoiupõrsas...
  Me rebime välja galaktika jõu, tuuma energia,
  Džinni jõud pudelis kaob!
  Elizabeth plaksutas käsi ja märkis:
  - Noh, sa oled armas! Usun, et annate vaenlasele purustava hoobi.
  Marianne itsitas uuesti ja tema hambad, mis särasid nagu pärlid, hakkasid sädelema.
  Catherine küsis karmil toonil:
  - Kas teil on alibi?
  Marianne itsitas ja vastas:
  - Ei, mul pole sellist haigust.
  Elena märkis, olles eelnevalt Hypernetile päringu esitanud:
  - Ei! Näib, et ta mängis siin. Lendasin ka Veenusele. Ja see oli tema jaoks muidugi ülimalt tore.
  Euphrosyne laulis:
  Unistada teistest maailmadest,
  Lenda tähtede poole pilvedesse...
  Loo maagiline maailm
  Kes, tüdruk, on sinu iidol?
  Marianne itsitas ja soovitas:
  - Armatsegem selle asemel. See saab olema parim tegu.
  Elizabeth kiirustas vestluse teemat muutma:
  - Kas olete proovinud juba midagi leiutada?
  Psüühiliselt häiritud neiu kratsis palja peitlitud jalaga pea otsast ja vastas:
  - Üritasin luua ajamasinat. See, näete, on suurepärane. Eriti kui lendad tulevikku. Jah, ja varem oleks olnud võimalik näiteks Hitlerit tappa. Ja muuta maailma ajaloo kulgu.
  Elena märkis loogiliselt:
  - Siis võib see maailm, kui ajalugu muudetakse, kaduda. Nagu iidne film: "Liblikaefekt". Ja siis pole Hitleri tapmine üldse liblikas!
  Elizabeth noogutas nõustuvalt:
  - Jah, Hitleri hävitamine ei muudaks maailma tingimata paremaks paigaks. Esiteks võinuks natsijuhiks saada keegi targem, kavalam ja paindlikum, kes poleks juute ahju saatnud, vaid oleks käitunud peenemalt. Ja üsna tõenäoliselt oleks ta maailma vallutanud. Või oleks ohvreid veelgi rohkem. Lisaks oleks Stalin võinud ilma Hitlerita üle võtta kogu Euroopa ja siis teised riigid. Ja see pole tõsi, et see oli hea!
  Marianne vaidles vastu:
  - Kui kommunistid oleksid kahekümnendal sajandil kogu maailma ühendanud, oleksime võib-olla juba kogu universumi vallutanud!
  Ekaterina vastas:
  - Pole fakt. Fakt on see, et stalinlikku tüüpi plaanimajanduses puudub selline motivatsioon tehnoloogia arendamiseks kui kapitalistlikus konkurentsis, eriti erinevate riikide vahel. Kui kogu maailm oleks stalinliku plaanimajanduse ja ainult avaliku sektori kontrolli all, siis poleks stiimulit elektroonikat ja muid parendusi juurutada. Ja progress võib seisneda.
  Elena noogutas oma pead, mis oli punane ja vask, nagu pioneerilips:
  - See on kõik! On tarku inimesi, kes ütlevad: äkki oleks parem, kui Hitler võidaks? Tõepoolest, Kolmandas Reichis arenes sõjatehnika kaheteistkümne aastaga praktiliselt nullist kõrgeimale tasemele ning sakslaste oskusliku juhtimise, ideaalse korra ja distsipliini all oleks inimkond tõepoolest vallutanud mitte ainult oma universumi, vaid ka teised!
  Marianne kilkas, keerutas puusi ja küsis:
  - Noh, kas pole nii?
  Elizabeth vastas:
  - Noh, kui Kolmandas Reichis valitseks kõigi rahvaste võrdsus ja seal oleksid normaalsed juhid, oleks võinud juhtuda midagi head. Aga kui orjasüsteem taastuks, siis milline oleks stiimul tehnoloogia arendamiseks? Orje on ju nagunii! Ja nad teevad meistrite eest ära kogu musta töö!
  Ekaterina kinnitas:
  - Jah! Tundub, et ühtne impeerium pole halb. Aga kui see tekib ebatervislikul alusel, kui inimkond pole veel küpsenud, siis ei saa sellest midagi head tulla. Ja nii, inimesed elasid kõik läbi, valasid palju verd ja läksid hulluks!
  Efrosinya lisas naeratades:
  - Ja me elasime läbi vennatapusõja, kuid mõistsime, et see ei olnud õige meetod. Kuigi hukkus üle miljoni inimese. Teises maailmasõjas hukkus aga veelgi rohkem ja ei saa öelda, et see inimestele midagi õpetaks.
  Catherine märkis naeratades:
  - Inimeste üldine haridustase on tõusnud. Eriti tänu Hypernetile. Kui inimesed targutasid, mõistsid nad, et rumal on laskuda viis korda päevas põlvili ja pidada diktaatoreid jumalusteks ning et nahavärvi tõttu üksteise vaenlaseks olemine on jõledus ja nii. peal. Ja riigid hakkasid ühinema. Ja sugugi mitte tänu uuele Tšingis-khaanile!
  Marianne itsitas ja märkis:
  - Ja ma tahtsin minna minevikku. Löö Tšingis-khaani lõhkajaga, põleta ta ära ja asu universumi valitseja kohale!
  Elizabeth märkis naeratades:
  - Mõnikord tahtsin ka seda. Nii et arvate, miks andis ettehooldus Tšingis-khaanile õnne? Lõppude lõpuks lagunes tema impeerium kiiresti ja jäljetult. Kuigi teisest küljest on sellel ka filosoofiline tähendus.
  Euphrosyne soovitas:
  - Võib-olla on parem, kui me ei lähe metsikusse ega söö?
  Marianne pomises:
  - Ma ei kohtle sind. Parem on Hyperneti kaudu ise tellida. See on nii lihtne. Tasuta saab süüa midagi, mis maitseb kuninglikust toidust eristamatult.
  Elizabeth naeris ja laulis:
  Tasuta toit ja koor,
  Kohvikus nimega San Remo!
  Elena järeldas loogiliselt:
  "Me ei leia siit kindlasti midagi." Vaatame hoopis teisi. Vastasel juhul raiskaksite nii palju aega igale hullule.
  Marianne urises:
  - Ma pole hull, ma olen geenius!
  Elizabeth noogutas jõuliselt:
  - Me kõik oleme tõeliselt geeniused! Pole see?
  Catherine säutsus:
  - Kõik on geniaalne, kontsentreeritud...
  Kuid siis ei tulnud kollaste juustega tüdruk midagi tarka ega vaimukat välja.
  Ja punajuukseline Alla märkis:
  - See on kõik, tüdrukud, lähme! Siin on ikka väga kahtlased aadressid!
  Ja sõdalased-uurijad hüppasid välja majast, kus elas naljakas ja omal moel geniaalne hull tüdruk.
  Elizabeth raputas oma sinistest juustest higirahet ja märkis:
  - Veel üks vale jälg. Üldiselt ei saavuta me tõenäoliselt midagi.
  Euphrosyne soovitas:
  - Äkki saame pausi teha ja mediteerida? Igal juhul on vaja mõningaid olulisi vihjeid. Näiteks midagi lapsepõlvega seotud. Või äkki see polegi infantilism, midagi hoopis muud!?
  Elena noogutas jõuliselt pead ja nõustus:
  - Jah, meditatsioon! Tõenäoliselt osutub see ideaalseks valikuks ja järelduseks.
  Ja kõik neli mutantset tüdrukut, olles valinud vaikse ja mugava koha, istusid lootoseasendisse. Ja me hakkasime mediteerima. Lootes, et varem või hiljem tuleb inspiratsioon nendeni.
  Ja maa peal valitses igavene päev.
  . PEATÜKK nr 15.
  
  Meditatsiooni ajal hakkasid tüdrukud taas meenutama oma kuulsusrikast, ülimalt rahutu ja rikkalikku minevikku. Milles nad võitlesid erinevat tüüpi armeedega. Kaasa arvatud tormilise 21. sajandi sõdades. Suvi 2023 - sõda SRÜ lõunaosas. Kus nelik, erinevalt Ukraina sõjast, otsustas sõdida täie jõuga.
  Sõda Talibani ja Venemaa vahel jätkus. Afganistanis on palju elanikke, palju noori, kes on näljased, vihased ja agressiivsed.
  Ja nad võitlevad Tadžikistanis, samal ajal kui Venemaa käed on seotud sõjaga Ukrainas, mida toetab suurem osa maailmast.
  Ja Taliban kasutab seda ära.
  Aga väga paljajalu ja ilusad ainult bikiinides tüdrukud võitlevad Venemaa poolel. Lahingud tulevad lainetena.
  Elizabeth tulistab mudžaheide. Ta kasutab võimsat draakoni tüüpi kuulipildujat. Ja sajab kuulidega Talibani peale.
  Ja nad kukuvad, surudes tüdrukule peale. Omavalmistatud õhutõrjerelvast alla tulistatud Vene helikopter kukub alla. Taliban lasi ta maha. Tõsi, helikopteris pole tüdrukuid, vaid mehi ja te ei tunne neile eriti kaasa.
  Ja Elizabeth, tüdruk on paljajalu ja bikiinides. Ja kui sa oled peaaegu alasti, siis ei hoia sind keegi tagasi ega takista.
  Sõda lõunas aga venib. Suvi on juba möödas. Ja siis sügis - niiske ja vihmane. Afganistanis on palju elanikke, lisaks saabuvad sinna moslemitest vabatahtlikud kogu islamimaailmast. Ja nüüd on talv saabunud ja sõda veel kestab. Elizabeth viskas oma paljaste varvaste ja meislitud jalgadega hävitamise kingituse mõrvarliku jõuga. Ta hajutas Talibani eri suundades ja laulis pärlhambaid paljastades:
  Siin on talv, talv, talv,
  See algas äkki...
  Pühib raevukalt, pühib -
  Homme on parem
  Homme, homme, homme!
  Ja nüüd on käes uus aasta!
  Tõepoolest, 2024. aasta uusaastal sadas Tadžikistanis lund. Ja nüüd jätavad vene tüdrukud lumme paljajalu, tahutud jalajäljed ja see näeb väga ilus välja.
  Zoya võttis selle ja laulis:
  Üks kaks kolm -
  Pühkige oma protsessorid!
  Neli, kaheksa viis,
  Lähme mängima laptat!
  Ja tüdruk, paljaste varvastega, laseb surmava jõuga surma kingituse.
  Catherine võttis selle ja laulis hambaid paljastades:
  Üks kaks kolm neli viis,
  Jänku läks välja jalutama...
  Siin on üks tüdruk otsa saamas
  Tapab Mujahid!
  Kuid Elena juhib ka tuld. Selline tüdruk, kes ei saaks olla lahedam. Ja ta kirjutab surmava aplombiga. Niidab mudžaheide ilma tarbetute tseremooniateta. Pärast seda hakkab ta laulma;
  Kui tagaosa on kasutu -
  Sõjavägi ei aita...
  Noh, kui pole tulisust,
  Tagumine saab vaenlase lõunaks!
  Ja punajuukseline Elena, kes oma paljaste varvastega hävitamise kingitust võttis ja viskab. Ja tegelikult kisub see laiali nii palju dushmani, et see on lihtsalt hirmutav.
  Elena muidugi ei jätnud kasutamata võimalust laulda:
  Olen olnud alasti
  Ta hüppas niimoodi mööda põldu ringi!
  Hüppasin mööda põldu ringi...
  Kulatski laulis kaasa!
  Ja tüdruk võtab oma silmad, mis sädelevad safiiridest ja särast. Ja tema silmad on ilusad. Ja keel on väga malbe. Ja nii väle, ja nii groovy. Noh, nagu see oleks mingi mahlane apelsin.
  Euphrosyne võitleb ka. Ja paljaste varvastega loobib ta hävitamise kingitusi. Mis on nii surmavad ja hävitavad.
  Ja lähedal võttis Taliban Vene tanki ja lõi välja. Ja Vene armee sõiduk hakkas tükkideks rebenema ja lahinguvarustus plahvatas. Ja jälle surevad mehed.
  Kuid Euphrosyne ei vaja mehi. Neid tuleb piinata. Ja tüdruk võttis selle ja laulis:
  Mehed, mehed, mehed,
  Te olete lihtsalt suured jõhkrad
  Kui tüdrukud tapavad sind
  Nad puhastavad maad nii palju!
  Tõepoolest, Taliban on metsalised.
  Kord püüdsid nad kinni ühe kauni skauditüdruku. Alustuseks võtsid nad ta kinni ja tõmbasid nagile. Nad väänasid mu käte liigesed välja, mis oli väga valus.
  Seejärel asetasid nad tüdruku paljastele jalgadele varred, mis köidistasid ta pahkluud. Ja pärast seda võtsid nad ja süütasid naise paljaste, graatsiliselt kumerate taldade all tule.
  Vene tüdrukul olid suured valud. Taliban võttis enne kontsade praadimist ja määris ta jalad õliga. Ja seetõttu põles tald aeglaselt ja see oli piinavalt valus. Ja tüdruk oigas ja möirgas. Ja Taliban peksis teda ka piitsaga selga ja külgedele. Siis otsustasid nad piinamist intensiivistada. Võtsime kuuma traadi välja ja hakkasime kaunitari selga ja rinda lööma.
  Ja kui valus see on. Eriti siis, kui Taliban hakkas vene tüdruku helepunaseid nibusid kuumade tangidega väänama. Ja ta nuttis nii palju.
  Ja Talibani üksuse peamine juht oli piinamisest lihtsalt hull. Ja ta paljastas oma kuldhambad.
  Vene tüdruk sülitas vastuseks. Pärast seda hakkasid nad tema paljaid varbaid murdma. Mis on väga valus. Ja tüdruk minestas kohutavast, talumatust valust.
  Kuid Taliban jätkas piinamist. Esiteks tõid nad tüdruku teadvusele, valades välja ämbri jäävett. Ja siis paigaldasid nad tema kehale andurid ja elektroodid.
  Pärast seda hakkasid kaks poissi dünamo pedaalima. Vool hakkas voolama ja tüdruk tõmbles põrgulikust valust. Ja tõepoolest, kui keha
  elektrilahendused lähevad läbi, see on jube, räägitakse, et hobusekarjad tormavad mööda. Ja tõepoolest, iga tüdruk siin ulgub.
  Ja poisid pedaalivad ja alasti tüdruk ulutab nagu metsik hunt. Ja see teeb talle tõesti haiget.
  Ja lisaks šokile praadivad Taliban ka vene tüdruku kontsad, mis on juba kaetud suurte villidega. Nad lõid mulle ka kuuma traadiga selga. Ja nad tabasid raevu ja viivitusega.
  Ja samal ajal suurendasid nad jahu. Nad hakkasid tüdrukut venitama ja järjest rohkem raskusi ploki külge riputama, et liigesed täielikult välja väänata.
  Talibani peamine bandiit laulis:
  Mis valu, mis valu
  Mängu skoor on viis - null!
  No mida saab metslastelt võtta? Nad piinasid tüdrukut väga julmalt, kuid mitte eriti kogenud.
  Taliban on barbarid. Seega ostsid nad uimastitest saadud raha eest Hiinast terve armaad tanke. Tõepoolest, Hiina on Venemaa suur liitlane ja sõber.
  Ja Taliban ründas oma tankidega vaenlast.
  Kuid nende vastu on neli vene mutanttüdrukut, seekord uusimal T-95-l. Nad on muidugi paljajalu ja bikiinides.
  Ja mida?
  Elizabeth tulistas mudžaheide paljaste varvastega ja siristas:
  - Au elevantide kodumaale!
  Catherine lõi ka Talibani, kasutades oma paljast ümarat kontsa, ja küsis:
  - Mis on elevantide kodumaa?
  Elizabeth vastas hambaid paljastades:
  - Muidugi, Venemaa!
  Catherine itsitas ja vastas:
  - Ma arvasin, et see on India!
  Elena lõi dushmaneid sarlakpunase rinnanibu abil, olles esmalt rinnahoidja seljast võtnud ja kiljatas:
  - Arvasin, et elevantide kodumaa on Aafrika!
  Euphrosyne vajutas paljaste ümarate kontsadega pedaale ja laulis:
  - Väikesed lapsed,
  Pole võimalik...
  Ära mine Aafrikasse jalutama...
  Aafrikas on haid, Aafrikas gorillasid,
  Aafrikas on suured krokodillid!
  Ja kõik neli paljajalu tüdrukut laulsid:
  Nad hammustavad sind
  Löö ja solvu...
  Lapsed ei käi Aafrikas jalutamas!
  Aafrikas on röövel
  Aafrikas on kaabakas
  Aafrikas on kohutav Barmaley!
  See hammustab sind
  Löö ja solvu...
  Lapsed ei lähe Aafrikasse jalutama,
  Aafrikas on see õudusunenägu,
  Hull kaabakas
  Barmaley ilmus sellesse ootamatult!
  Ta jookseb Aafrikas ringi ja sööb lapsi!
  Jah lapsed! Jah lapsed!
  Naer on naer, aga kui Taliban tabas umbes neljateistaastase vene poisi, võtsid nad teda tõsiselt. Kõigepealt riisuti ta ära ja nööriti nagisse.
  Seejärel hakkas turbanis ja habemega dushman nooruki paljast lihaselist keha kuuma rauaga vardaga torkima.
  Seejärel tõi Talibani timukas poisi paljale rinnale punast kuuma raudtähe ja surus selle selle külge.
  Poiss karjus kohutavast valust ja kaotas teadvuse. Pärast seda saadi poiss mõistusele. Ja nad pigistasid ta paljad, peaaegu lapselikud jalad varrudeks. Ja nad hakkasid plokki konksudele raskusi riputama. Ja see oli väga valus. Poisi noor keha oli tugevalt venitatud ja poiss sõna otseses mõttes oigas valust.
  Vene poisi piinamine jätkus. Määrisime paljad jalatallad õliga kokku. Ja siis süütasid nad nende all tule.
  Ja kuidas poiss pärast seda metsikult karjus. Jah, see oli äärmiselt valus.
  Poiss jätkas karjumist ja Taliban peksis teda piitsaga.
  Siis võtsid nad poisi ja haakisid ta ribidest kinni. Ja jälle keerasid nad selle täiesti pahupidi.
  Pärast seda laulsid Taliban:
  Me hävitame kõik uskmatud,
  Las nad olla teismelised...
  Siin on keerub meie kohal,
  Paneme kõik lauale!
  Pärast seda lõhuti ühel Venemaalt pärit poisil kuumade tangidega kõik paljaste jalgade varbad. Ja Taliban tegi seda aeglaselt, et ilusale poisile võimalikult palju valu tekitada. Ja siis hakkasid nad noore sõdalase ribisid valgete tangidega murdma.
  Nii lõhuti need talle katki, nii et poisil ei jäänud ainsatki tervet ribi. Ja poiss suri valusasse šokisse.
  Vahepeal ründas Anastasia Witcherit kasutades Talibani ründelennukilt. Samal ajal kasutas ta rakette. Ta vajutas paljaste varvastega juhtkangi nuppe ja laulis:
  Kõrgemale ja kõrgemale ja kõrgemale
  Fuhrer tõstis nina...
  Mõnikord lendavad meie katused minema,
  Taliban pole aga küpseks saanud!
  Akulina Orlova lööb ka oma vastast. Ta teeb seda väga täpselt ja vajutab nupule oma helepunase rinnanibu. Ja lähedal plahvatab Vene ründelennuk. Seda tabas Talibani tapjakingitus. Võimalik, et midagi Hiinas valmistatud. Ja see ajab teid täielikult segi.
  Akulina laulis:
  - Kui see on mees, minge otse kirstu,
  Päästab elusid nii...
  Olge paljajalu tüdrukud!
  Ja sõdalane naerab ja naerab. Tüdruku jalad muidugi talvest hoolimata kingi ei tunne. Ja tema kontsad on ümarad ja sõna otseses mõttes säravad. See tüdruk on lihtsalt super.
  Ja tema rindade nibud on helepunased ja sädelevad nagu kirikute tipud. See on nii-öelda võitlev tüdruk.
  Jah, talle ei meeldi mehed. Kuigi ta kasutab neid hea meelega naudinguks. Et see oleks suurepärane.
  Akulina võttis selle ja laulis:
  Sellest paljajalu tüdrukust
  Ma ei suutnud unustada...
  See tundus nagu kõnniteekivid
  Nad piinavad õrnade jalgade nahka!
  Ja Akulina, kuidas ta võtab ja pööritab oma safiirsilmad.
  Siin on ta kõrgeima taseme ja klassi tüdruk.
  Ja Margarita Magnitnaja on ka piloot.
  Noh, vahepeal lööb Margarita mudžaheide suure surmava jõuga.
  Pärast seda laulab ta:
  Oh, millised jalad!
  Kui hea...
  Ära karda, kallis
  Pane kirja oma telefoninumber!
  Ja Margarita võtab selle ja näitab oma keelt. Ta on äärmiselt võitlushimuline tüdruk.
  Ja tema paljad varbad saadavad mõrvarlikke surmaande.
  Akulina Orlova laulis naerdes:
  - Margarita, aken on lahti,
  Margarita, sa mäletad, kuidas see kõik juhtus!
  Anastasia Witchakova noogutas:
  - Jah, naised! Me suudame kõike ja kustutame oma vaenlased põhjalikult!
  Ja tüdrukud laulsid kooris:
  Meie armee on tugev
  Ta kaitseb maailma...
  Las Taliban edeneb
  Nende tüdrukud tapavad nad!
  Näiteks võitleb ka Fedora. Ta tulistab miinipildujaga mudžaheide. Ja kui ta persse läheb, ei tundu see kellelegi palju. Isegi kui Talibanil on pikk habe ja raseeritud pea.
  Fedora trampib paljaid jalgu poris ja laulab:
  Kas sa näed taevas varjutust?
  Surfi võimas sümbol...
  Mustad tiivad üle maailma
  Kosmilise ulgumise parved!
  Ja teine tüdruk, Seraphim, viskas paljaste varvastega mõrvarpommi, rebis Talibani massi laiali ja ütles:
  Taliban - needus tõuseb,
  Taliban - täielik surm...
  Taliban ja surnud rügemendid!
  Taliban juhib hullu!
  Taliban!
  Ja Seraphima võtab suhu vile ja kuidas see puhub, et varesed minestavad ja torkavad nokaga mudžaheide päid läbi.
  Tüdrukud, pean ütlema, on nii vahvad ja ilusad.
  Ja nüüd on näha, kuidas Taliban süütas Venemaa laskemoonalao. See hakkas põlema ja mürsud plahvatasid surmava jõuga. Taliban möirgab ja rõõmustab.
  Aga tüdrukud taevast keppivad Mujahideenidega. Ja näete, kuidas Albina ja Alvina taevasse ilmusid.
  Mõlemad tüdrukud on lihtsalt hämmastavad blondid. Ja imeliselt ilus. Ja muidugi paljajalu ja ainult õhukeste aluspükstega.
  Need on kõrgeima taseme naised, ütleme nii. Ja seda, mida nad on võimelised, ei suuda kõik korrata.
  Ja sõdalased tõepoolest, kui nad hakkavad tapma, ei saa te neid peatada.
  Albina tulistas lennukist välja kolossaalse hävitava jõuga raketi. Ja ta purustas Talibani armee punkri, mille järel ta laulis:
  -Ma olen maailma tugevaim,
  Isegi paljad jalad, paljad nibud...
  Leotame Talibani tualetti,
  Me ei saa endale lubada nõrkust!
  Alvina saadab oma paljaste varvaste abil jätkuvalt surma kingitusi. Ja tapke Mujahideen, võttis ta selle ja laulis:
  - Meil on armsad tüdrukud,
  Nad lihtsalt ütlevad: ilu....
  Komsomolimeeste hääl heliseb,
  Tormiline kevad tuleb!
  Ja mõlemad tüdrukud võtavad selle vastu ja laulavad täiel rinnal:
  Las ma lähen Himaalajasse
  Las ma lähen lõplikult
  Muidu ma ulun või muidu haugun,
  Muidu söön kellegi ära!
  Ja tüdruk hakkab lihtsalt kirema. Ja tema arvates on see väga lahe ja võluv. Ja kui sa karjud - Kukareku -, on see tõesti jube.
  Tüdrukud võtsid vahepeal kätte ja hakkasid rasketest relvadest tulistama, mis jätab mulje. Ja nad tulistavad nii täpselt.
  Tüdruk Viola hakkas laulma, kiristas hambaid ja tulistas täpselt oma vaenlasi:
  - Olen maailma tugevaim tüdruk,
  Mulle meeldib mehi suudelda...
  Sõdurid ei tea lahedat saadet,
  Kus tüdruk unustas natuke tantsida!
  Ja sõdalane naerab. Jah, kaunitarid teavad, kuidas dushmaneid kägistada.
  Ja ausalt öeldes on nad võimelised murdma kiilaka inimese sarved ja näojooned.
  Nii et proovige sellistele kaunitaridele vastu astuda.
  Nicoletta räägib ka Talibanist. Ta on väga võitluslik ja agressiivne tüdruk. Ja kui ta naerab, tundub see hullu naise naeruna.
  Nicoletta paljastab hambad ja möirgab:
  Me oleme, vau, röövlid,
  Röövlid, röövlid!
  Pauk, põmm ja sa oled surnud,
  Surnud, surnud!
  Nicoletta naeris ja säutsus:
  - Au kosmosepiraatidele!
  Ka mujal olid tüdrukud maruvihased. Ja siis langesid Talibani positsioonidele raketid. Aurora vabastas selle oma rindade sarlakpunaste nibude abil, mida kasutati nuppude vajutamiseks.
  Ja raketid lendasid. Ja mudžaheidid möirgavad.
  Siin piinatakse teist komsomolilast. Tema paljaste varvaste vahele pisteti kõhklemata bensiiniga määritud vatt. Ja nad võtsid selle ilma pikema jututa ja panid põlema.
  Vatt läks põlema. Ja tüdruk võtab selle ja möirgab. Ja siis võtsid nad ta kinni ja lükkasid tulikuuma varda talle rindkeresse, otse ta helepunasesse nibu. Ja tüdruk puhkes sõna otseses mõttes valust.
  Ja Taliban naerab. Muidugi armastavad nad ka varbaid murda. Üks mudžaheide võttis isegi tüdruku palja ümara kanna ja põletas selle kuumusest raudvalgega. Ja see töötas. Tüdruk hakkab metsikust õudusest karjuma.
  Alice nägi seda läbi snaiprisihiku. Vaatasin lähemalt. Võtsin selle ja sättisin selle üles ja see oli nagu hull. Ja tapja kuul tabaks timukat otse kõhtu. Ja ta karjus metsikust valust ja hakkas väänlema. Ja tüdruk võttis selle ja laulis:
  Headuse inglid,
  Kaks valget tiiba üle maailma
  Kuskil on riik
  Kus Svarogist endast sai iidol!
  Angelica tulistas ka ja väga täpselt, tabades piinajat munandikotti. Ka tema hakkab hästi sihitud löögist karjuma. Nii said timukad selle kätte.
  Ja tüdrukud laulsid:
  Halvad timukad,
  Ees ootab julm karistus...
  Meil on palju küünlaid
  Suured inimesed ründavad!
  Ja tüdrukud hakkasid raevukalt ja täpselt tulistama. Ja löö Taliban välja. Kurat ei suudaks sellistele tüdrukutele vastu seista.
  Alice ümiseb vaenlase pihta tulistades:
  Sinu saatus on tasakaalus,
  Vaenlased on julgust täis...
  Aga jumal tänatud, sõpru on
  Aga jumal tänatud, sõpru on!
  Ja jumal tänatud, sõpradel on mõõgad!
  Ja Angelica, jätkates Talibani pihta tulistamist ja neid tappes, säutsus:
  - Kui teie sõber veritseb,
  Tallatud lõpuni...
  Ära kutsu mind sõbraks
  Ei argpüks ega valetaja!
  Siis võttis neiu ja viskas paljaste varvastega surmava jõuga granaadi. Ja ta purustas Talibani tükkideks. Mudžahiidide maharaiutud pead veeresid välja.
  Angelica võttis selle ja laulis:
  Päeval ja öösel pommitatakse pidevalt,
  Ei tunne kahju ega häbi...
  Sest keegi käitub imelikult
  Terve riik sureb!
  Alice, tulistas Talibani pihta ja lõi neist läbi, võttis selle ja märkis tolmu välja sülitades:
  - Sellel Venemaal on nii imeline hetk,
  Ei ole lihtne ära arvata, kes on naljamees ja kes president!
  Punajuukseline sõdalane itsitas ja märkis:
  - Nii see juhtub - on väga rumal olla presidendiks spioon!
  Ja mõlemad tüdrukud sadasid jälle Talibani tulevoogudega. Ja nad tegid seda väga täpselt. Ja nende lasud tabasid mudžaheide.
  Ja teises kohas kaklesid teised tüdrukud. Ja ka muidugi paljajalu ja peaaegu alasti.
  Näiteks Alenka lasi oma helepunase rinnanibu abil bazookat. Ta läbistas Talibani võitleja ja mitmed tema partnerid.
  Pärast seda säutsus ta Twitteris:
  - Nüüd oleme taas paraadil,
  Me ei ole bandiidiga ühel teel
  Oleme paljajalu tüdrukute brigaad,
  Lada tuli on meiega ees!
  Ja sõdalane oma palja kannaga viskab hävitamise kingituse. Ja see rebib laiali hulga mudžaheide.
  Siinsed naised on lahedad. Olga tulistab ka Talibani pihta. Need on mudžaheidid, kes edenevad. Nad ründavad paksude ahelatena. Ja tüdrukud niidavad need ilma tseremooniata maha.
  Olga tulistas maasikanibu kasutades raketiheitja. Ta lõi välja palju Talibani ja laulis:
  - Anname oma hinge, südame,
  Oleme meie püha isamaa...
  Me seisame ja võidame -
  Ja me ei kahetse oma elu!
  Ja tüdruk viskab oma mõrvarliku jõuga paljaste varvastega mudžaheide hävitamise kingituse.
  Ja kui tore see tüdrukutele sobib. Kuidas nad Talibani võitsid.
  Ka Veronica võitleb. Tüdruk kasutab pildistamisel rubiinist rinnanibusid.
  Ja selle tulemusel hävitati dushmanide mass. Ja sõdalane karjub täiest kõrist:
  -Ma olen maailma tugevaim,
  Ma võin Talibani kägistada...
  Tapa dushmanid tualetis,
  Muudame need välja nagu mäng!
  Ja Veronica, kuidas ta seda võtab ja persse...
  Sõdalane Anna on temaga. Ja ta hävitab mudžaheidid. Loomulikult on tüdrukul jalas ainult aluspüksid. See on praktiline. Ja aluspüksid on nii õhukesed ega varja tegelikult midagi.
  Sõdalane Anna tulistab, niites oma vastaseid maha. Tema juuksed on punased ja tüdrukud ise on lihtsalt kosmose kõrgeim valgus.
  Ja Anna loobib paljaste varvastega surmakingitusi, mis võidavad Talibani kohapeal.
  Sõdalased karjuvad täiest kõrist:
  - Mujahideenid märatsevad,
  Vaenlane lükkas rügemendi edasi...
  Tüdrukud kannavad, teavad võitu,
  Talibani suhtutakse vaenulikult!
  
  Nad söövad sea nahka,
  Vaenlane saab lüüa...
  Paljajalu tüdrukud kaklevad
  Kaunitaride rusikas on tugev!
  Ja sõdalane võtab ja peksab sind, kasutades lahingus oma rinnanibu.
  Ja see, ütleme, on väga lahe!
  Ilus punaste juustega tüdruk. Ja ta armastab mehi.
  Nii et Anna võttis selle ja möirgas täiest kõrist:
  - anti käsk küla maatasa teha,
  Gradi salved hävitavad mägesid...
  Kiilaspeaga füürer puhus Afganistani,
  Ja lõpetame põrguga rääkimise!
  Ja tüdruk naerab ja naerab. Ja tema naer on nagu kellade helin.
  Tüdrukud on põnevust täis. Ka Malvina võitleb. Muidugi ei pahanda tüdruk punakaspunase nibu kasutamise vastu. Ja samal ajal kaunitar ka laulab
  Ja see juhtus -
  Mida sõdur ei palunud!
  Kuri hõim on sisse veerenud,
  Palju põrgulikke, tumedaid jõude!
  
  Mustad kuradid on jultunud,
  Põgenege sellest mülkast!
  Siin on neil pistodad käes -
  Laulud uluvad - mitte ööbik!
  
  Kuulipilduja purustas jalaväe -
  Katkiste mörtide suits!
  Nad panid korraga ühe seltskonna maha,
  kirassiiri soomus ei aidanud!
  
  Pakil pole soovi surra,
  Põrgu, uskuge mind, see pole kuurort!
  Ja mürsud hävitavad punkrid,
  Nende peaingel tabab neid ülalt!
  
  Deemonid piiksuvad korraga oma aukudesse,
  Põletame need napalmi ja väävliga!
  Isegi mäed sulavad,
  Me hävitame kõik ümberringi!
  
  Aga ära ainult mõtle
  Milline vaenlane on nagu vesi!
  Hiiglane, kasvu tipp,
  Universumi kuningas, saatan!
  
  Siin on tema tule hingus,
  Kerub põleb korraga!
  Ja Jumala lipp langes,
  Aga me usume, me võidame!
  
  Läksime veidi mäest üles
  Ja las meid ristitakse!
  Rajal nurrudes,
  Targa Jumala pojad!
  
  Ja nüüd jookseme rünnakule,
  Hüüd-hurraa, äikeseplaks!
  Kui palju saate aga kuulda vandumist,
  Aga kuradile kajutid, häving!
  . PEATÜKK nr 16.
  Tüdrukud jätkasid mediteerimist. Huvitavaid mõtteid nagunii pole ja ideed on ausalt öeldes haihtunud. Ja nii keerulist ja ausalt öeldes uskumatult libedat äri pole neil kunagi olnud.
  Ja siin võib tõepoolest meenutada legendaarse nelja, võitmatu mutanttüdruku suuri vägitegusid.
  Naissnaipripataljon kapten Elizaveta juhtimisel, kes pole veel mutant, kuid juba sitke ja tugev tüdruk, asus Volodarski tänava varemetes kaitsepositsioonile. Varemete taga peitusid tüdrukud kuulipildujate ja jahipüssidega, granaadikimpudega seotud.
  Elizabeth ise kannab palja keha kohal laigulist tuunikat ja lühikesi pükse. Ilus ja kurvikas tüdruk, tugevate puusade, õhukese vöökoha ja lühikese bob-soenguga. Nägu on väga ilmekas, meheliku lõua ja laia asetusega siniste silmadega. Pruunid juuksed muutusid tolmust halliks, kõrge rind, kõva välimus. Kapten Elizabeth on võidelnud üle kahe aasta ja vaatamata oma noorusele palju näinud. Tüdruku jalad on kaetud marrastuste ja sinikatega. Tüdrukul on lihtsam liikuda paljajalu kui karedate ja kohmakate saabastega.
  Paljas tald tunnetab pinnase vähimatki vibratsiooni, hoiatab kaevanduse läheduse eest ja vastupidavust lisab emake maa ise. Tüdruku jalad on ühest küljest muutunud karedaks ega karda kuuma metalli ega teravat varemete killustikku, kuid teisest küljest pole nad kaotanud tundlikkust ja paindlikkust, hoiatades läbi tankide liikumisest mürina. .
  Armas Elizabeth hoiab käes granaati, millele on kinnitatud plahvatuspakett. Peate roomama hirmuäratava Saksa Lõvi tanki juurde, mis pritsib tänavaid kuulipildujatega.
  Ekaterina roomab tema kõrvale. Ka paljajalu, kuna kõik pataljoni tüdrukud keeldusid saapadest, imiteerides oma komandöri. Tema tolmused tallad paistavad välja, kui tüdruk roomab neljakäpukil. Katariina kollased juuksed on määrdunud ja pikad... Kergelt lokkis. Tüdruk ise on sale, kõhn ja lühike. Teda võib isegi segi ajada kitsaste õlgade ja pealtnäha suure peaga tüdrukuga.
  Kuid Catherine on juba palju kogenud. Tal õnnestus olla ka fašistlikus vangistuses, elades üle julma piinamise ja kaevandused, kust tal õnnestus mingi arusaamatu ime läbi põgeneda. Kuid vaadates tema lapselikku õrna nägu, ei ütleks kunagi, et teda löödi kumminuiadega kandadele ja läbi keha lasti elektrivool.
  Catherine tulistab... Kolmanda Reichi sõdur, antud juhul araablane, kukub surnult, lüües koonuga liiva ja killustikku.
  Elizaveta libistab hunniku granaate prügihunniku alla. Nüüd roomab siia üheksakümnetonnine "Lõvi" ja see lastakse õhku. Tüdruku sinised silmad säravad ta näol nagu safiirid, pruunist ja tolmust tumedad.
  Kogemused näitavad, et hästi kaitstud paak muudab nüüd asendit. "Lõvil" on 100 mm külgsoomust ja isegi nurga all. Kolmkümmend neli ei suuda sellest läbi tungida vaid rasketel Keveshkil. Aga röövikud on eesmärk. Peaasi, et auto liikuvus ära võtaks...
  Efrosinya laseb kuulipildujast välja... Tundmatust rahvusest sõdur kukub. Sakslased, vallutanud suurema osa idapoolkerast, isegi kui moraalselt, hellitavad aaria verd ja viskavad lahingusse araablaste, aafriklaste, indiaanlaste, erinevate asiaatide ja eurooplaste koloniaalväed. Suurenenud on ka poolakate hulk, keda on hällist peale õpetatud vihkama bolševistlikku Venemaad. Siin võitlevad Ukraina natsionalistid, Doni kasakad, tšetšeenid ja kogu Kaukaasia kaganaat. Hitler kasvatas terve internatsionaali.
  Vaenlasi on palju...
  Efrosinya põikleb osavalt kuulipildujatule eest kõrvale. Kuul lõikas tolmust mustaks tõmbunud tüdruku ümara kanna peaaegu pooleks. Kaunis kapten tundis isegi kõdi, kui lähedale suurekaliibriline kingitus lendas. Tüdruk lõi risti ette ja sosistas:
  "Isegi kuul ei suuda meid peatada!"
  Efrosinya laseb tagasi... Teine tüdruk, Angelica, on vaatamata nappidele toidukogustele väga punaste juustega, üle keskmise pikkuse ja lihaseline. Ta on ka väga ilus tüdruk, luksuslike puusade, pingul vöökoha, ebanaiselikult laiade õlgade ja kõrgete rindadega.
  Jelena võitleb ainult aluspükstes, tema tuunika rebenes puruks ja varises tolmuks ning uusi vormiriideid Volga kaudu ei tarnita. Annaks jumal, et tarnime kurnatud Nõukogude vägedele veel laskemoona ja natuke toitu.
  Nii et Euphrosyne on peaaegu alasti, tema jalad on kriimustatud, eriti põlved. Srapnell tabas mu parema jala talla ja see valutab ja kõndida on raske.
  Punajuukseline tolmune Angelica väänab oma kena, kuid samas karmi näo. Tulistav tüdruk ütleb:
  - Issand on meie, Moskva ja Stalini kohal!
  Ja ta lõikab ründavad natsid ära, jõudes vaevu tagasi kerida.
  Varemed ja kitsad tänavad raskendavad ähvardavate Saksa tankide ümberpööramist. Ligi kahesajatonnised Hiired ei saa üldse läbi.
  Nagu Euphrosyne eeldas, sõitis "Lõvi" veidi ja sõitis prügihunnikusse. Toimus plahvatus. Röövik lõhkes ja paar vigastatud rulli lendas minema.
  Haavatud tank peatus ja selle tünnist lendas välja mürsk...
  See mürises kuskil kauguses, kadus varemetesse. Blond Svetlana nagu madu susises:
  - See on minu arvutus! Avasime konto.
  Tütarkapten on sunnitud jälle minema roomama. Sakslased ja nende satelliidid ei saa rusudes oma tehnilist üleolekut kasutada. Tänu visale Hitlerile takerdusid Kolmanda Reichi hordid positsioonilahingutesse üsna suures ja hästi kindlustatud linnas.
  Ekaterina viskab granaati. Allatulistatud sakslaste või araablaste sundimine saltot tegema, ümberpööramine. Ühel Hitleri võitlejal on käsi rebenenud ja selle küljes ripub kompassiga Inglise käekell.
  Ekaterina ütleb naeratades:
  - Mis, kompass näitab sulle teed põrgusse?
  Ja kaunis neiu raputab oma tolmuselt kannalt tüki kinni jäänud keraamikat.
  Elena raputab tolmu maha ka oma kindlatelt täis rindadelt. Nibud on mustusest peaaegu mustad ja sügelevad. Proovige ennast pesta. Jälle peate end matma, kui Saksa kuulipildujad tulistavad. Ja kõhuli roomata.
  Tüdrukute pataljon hoiab oma positsiooni, kuigi toimub mürsutamine. Ja rasked mürsud plahvatavad ja pommid langevad taevast... Kuid miski ei murra Nõukogude kangelannade julgust.
  Nüüd näeb Euphrosyne Pantrit mööda roomamas. No ei ole see tank enam nii hirmus.
  Saate selle külje sisse lüüa. Tüdruk aevastas ja sülitas välja tolmu, mis tema elegantsesse suhu langes. Ta võttis pihku granaadi, mida oli kaalutud plahvatuspaketiga. Peate märkamatult üles hiilima. Aga ümberringi on nii palju suitsu.
  Elena hakkas üles ronima, toetades paljaid varbaid ja küünarnukke murule. Ta meenutas hiirt jälitavat kassi. Tüdruk mäletas sõda sellest kohutavast neljakümne ühe aasta suvest, kui Wehrmacht tungis reeturlikult NSV Liidu avarustesse. Kas tüdruk, peaaegu tüdruk, kartis? Alguses jah, aga siis harjub ära. Ja kestade pidevaid plahvatusi tajute juba tavalise mürana.
  Ja nüüd plahvatas see väga lähedalt. Tüdruk lööb vastu kõhtu. Ülevalt lendavad killud mööda nagu metsmesilaste parv. Elena sosistab lõhenenud huultega:
  - Õigluse nimel, issand.
  Tüdruk kiirendab roomamist ja viskab siis jooksustardiga granaadi, mille külge on kinnitatud lõhkepakett. Kingitus lendab kaarega. Toimub plahvatus ja Pantheri õhem küljesoomus annab järele. Saksa tank hakkab põlema ja lahingukomplekt plahvatab.
  Euphrosyne sosistab naeratades:
  - Aitäh, kõikvõimas Jeesus. Ma usaldan sind üksi. Ma palvetan teie poole üksi.
  Panter on hävitatud. Maharebitud pikk tüvi on mattunud rusude sisse. Külgsoomust eraldatud eesmine soomus meenutab kulpi.
  Euphrosyne, kelle silmad säravad nagu rukkililled näol tolmust ja päevitusest pruunid, ütleb:
  - Mida rohkem tammepuid on vaenlasel, seda tugevam on meie kaitse!
  Elena on väga seksikas, oma mustade aluspükste ja palja, tolmuse tugeva kehaga. Tüdruk on väga tark. Ta oskab paljaste varvastega klaasikilde visata.
  Nüüd viskas ta oma graatsilise jalaga teravat eset, mis oli kaetud tolmukihiga. Ja see läks fašistile otse kurku. Kaunis Elena pobises:
  - Ja ma olen seksisümbol ja surma sümbol.
  Seejärel roomas tüdruk uuesti ja tulistas. Euphrosyne tulistas ka.
  Kaunis kapten Elizabeth, kes fašisti maha lõi, säutsus Twitteris:
  -Elu on kett ja väikesed asjad on selle lülid.
  Catherine tulistas, lõikas Fritzil pea lahti ja lisas:
  - Lingile on võimatu mitte tähtsust omistada.
  Taas täpselt lasknud Efrosinya röökis:
  - Kuid te ei saa pisiasjadest kinni jääda ...
  Ekaterina, justkui tulistades, lisas:
  - Muidu haarab kett teid endasse.
  Teine tüdruk, Olympiada, samuti väga ilus, valmistas koos pioneer Seryozhkaga traadile miini. Kahekesi lükkasid seda... Salakaval booger roomas Tiiger-2 röövikusse. Ja kuidas see pika toruga Saksa masin plahvatab.
  Blond poiss Sergei hüüdis:
  - Meie Venemaa, parasha teile!
  Ja vaevu jõudis ta maha hüpata, välgutades oma musti mahalöödud kontsi, langevalt katuselt.
  Olympias silitas poisi kaela ja ütles:
  - Sa oled väga tark.
  Pioneer suundus rindele ja astus naispataljoni. Poiss on isegi väga leidlik. Näiteks valmistas ta lennukeid fašistide ründelennukite alla tulistamiseks. Kui Focke-Wulfid ehk TA-152-d tõusevad, kostab uskumatult kõrvulukustavat mürinat.
  Sakslased löövad Wagneri sümfoonia saatel. Selline majesteetlik meloodia.
  Olümpiaad ütleb nördinult:
  - Nad üritavad meid ikka veel hirmutada.
  Pioneeripoiss laulis paatosega:
  - Vene sõdalane ei karda surma,
  Surm tähistaeva all ei võta meid kaasa!
  Ta võitleb kõvasti püha Venemaa eest,
  Laadisin võimsa kuulipilduja!
  Olympias, pikk, lihaseline, laiade puusade ja õlgadega tüdruk, tüüpiline talunaine. Riided olid lahingute ajal kaltsudeks rebitud, tugevad jalad paljad, juuksed kaheks patsiks punutud ja väga tolmused.
  Serjožka on vaid üheteistkümneaastane, alatoitlusest kõhn, kriimustatud ja määrdunud poiss, kes kannab ainult pükse. Poisi loomult valged juuksed on muutunud halliks ning läbi õhukese, pargitud ja määrdunud naha paistavad tema ribid. Mu jalad olid kohutavalt katki ja kaetud põletuste, verevalumite ja villidega. Tõsi, saatus kaitses last raskete vigastuste eest.
  Temaga võrreldes tundub olümpia suur ja paks, kuigi neiu pole sugugi paks, vaid tugeva treenitud lihaga kontidel. Veelgi enam, nälg ei paistnud tema portsat ja suurt figuuri üldse mõjutavat.
  Tüdruk laseb raskest tankitõrjepüssist. Sa ei pääse Saksa sõidukite eesotsast läbi, kuid on võimalus põrutada.
  Ja kopsakas "Lõvi", olles saanud šassiisse raske lõhkekeha, hakkas suitsu puhuma nagu raske suitsetaja.
  Serjožka laulis sarkastiliselt:
  - Stinky Fritz süütas mõtlemata sissepääsu juures sigareti! Muidugi sattus ta suurtesse jamadesse!
  Olympias, välgutades oma lihaseid, pargitud vasikaid, tegi stepptantsu paljaste kaunite jalgadega. Tüdruk laulis:
  - Ikoonilt vilksatavad vene pühakute näod... Jumal anna, tapate vähemalt tuhat krauti! Ja kui keegi tapab rohkem kui natsid, siis keegi, uskuge mind, ei mõista teid selle eest hukka!
  Pärast seda laadis ta tankitõrjepüssi uuesti ja tulistas uuesti. Saksa transporter lasi taas suitsujoa välja.
  Tüdrukute pataljon tekitas krautitele märkimisväärset kahju. Kuid ta ise kandis kaotusi. Üks tüdruk rebenes pooleks ja ta nägu muutus tolmust hoolimata nii kahvatuks.
  Elizabeth trampis vihaselt oma palja jalaga nii, et pritsmed lendasid ja kakutas:
  - Me võitleme vapralt oma vaenlastega niimoodi,
  Sest võitlejad võivad ägedalt võidelda!
  Suurem osa Stalingradist on natside poolt juba vallutatud, aga see, mis linnast järele jääb, ei taha järele anda ja alla anda.
  Efrosinya üritab samal ajal Tiigrist läbi murda. Võimas Saksa sõiduk sai granaadilt löögi külge, kuid ei andnud järele. Pöörab ümber, et kahurist tulistada. Tüdruk peab end maasse ja killustikesse matma, et vabanenud kingitust lööklaine ei purustaks.
  Euphrosyne sosistab vaikselt:
  - Ema, isa, vabandust!
  Catherine viskas Tiigri poole granaadi, mis plahvatas selle otsaesisele. Tüdruk sosistas:
  - Sellest, et kevadel talvel on valgus õpetus... Kordan eranditult, et Hitler on pätt!
  Fašistide sihi murdes ja neid tulepuhanguga pihustades pomises Elena:
  - Ma nägin nüüd füürerit kirstus! Ja ta lõi armetu mehele jalaga otse silma!
  Punajuukseline neiu viskas tegelikult paljaste sõrmedega tanki granaadi. See tabas tünni... Järgnes plahvatus ja Tiigri koon moondus.
  Arg sakslane võttis selle ja taganes.
  Euphrosyne vingus läbi ninasõõrmete:
  - Meie omad ei alistu teie omadele!
  Katariina lõikas kuuliga maha Hitleri palgalise ja laulis:
  - Aga kaabakas ei tee nalja! Käed, jalad, ta keerutab vene köied! Ta vajub hambad südamesse... Joob Isamaad puruks!
  Euphrosyne, itsitab, haukus:
  - Fuhrer karjub metsikult, pingutades ennast!
  Ekaterina vallandas ja lisas:
  - No surm pahvib ja muigab!
  Nüüd on ilmunud veelgi ohtlikum "Shtumrtiger". See hävitab terveid hooneid ja punkreid. Pealegi ei lähene see Nõukogude vägede positsioonidele. Autot hoiavad katte all Saksa kuulipildujad.
  Efrosinya näeb, et Krauti positsioonidele on võimatu ligi pääseda. Kuid taevas on Focke-Wulfid. Üks neist sõidukitest lendab Nõukogude Liidu positsioonidele lähemale. Tüdrukud avavad tema pihta tule.
  Elena viskab granaadi ja ütleb raevukalt:
  - Sügavas surmas pole andestust!
  Pärast seda laseb tüdruk kuulipildujast paugu. Veereb kiiresti tagasi. Kiiresti läheneb väikese torni ja madalama siluetiga suhteliselt uus Saksa tank "Panther"-2.
  Mitmed tüdrukud viskavad Saksa autot granaate. Pärast kingituste kättesaamist ta külmub ega suuda end ümber pöörata.
  Elena vilistas ja susises:
  - See on uus õnnetus. Me rebime ta lõuad laiali!
  Panther 2 urises ja tulistas oma võimsamat relva.
  Tulesammas lõhestas õhu ning soojendas ja elektrifitseeris atmosfääri koheselt.
  Elena itsitas, kui karbid poolpaljast tüdrukust mööda lendasid. Häbematu punapea raputas puusi ja kirjutas:
  - Ja Newton võitis oma vaenlasi, viskas ikke troonilt! Ta määras oma Newtoni seaduse Fritzile!
  Stalingrad oli täielikult tulekahjudest haaratud, kui tundus, et tulekeeled lakuvad taevast ja särisevad lillad, oranžid ja helepunased sädemed. Ja iga säde on nagu põrgulikust lossist põgenev kummitus.
  Euphrosyne, kes oli kukutanud Saksa hävitaja, välgatas siniseid silmi ja laulis:
  - Miks sa vingud, sa loll vanaproua? Usu mind, see on lihtsalt hull inimene, kes nutab sinu pärast!
  Catherine skandeeris natside pihta tulistades:
  - Kui tore on heinte peale pikali heita ja krautitele pähe lüüa! Andke füürerile puljongit ja tulistage kuulipildujast kuule!
  Tüdruk itsitas metsikult ja rullus kõhult seljale. Tegin jalgadega jalgratta. Granaat lendas üles. Lendav Focke-Wulf, saanud kõhu alla šrapnelli, tõusis kiiresti kõrgemale. Ilmselt teravad killud vigastasid teda. Fašistlik olend süttis põlema ja hakkas kaotama tükke murdunud tiibadest.
  Euphrosyne, nähes, kuidas Focke kõrgust kaotas, kähises:
  - See on semafor. Pardal ripub kirves.
  Saksa lennuk plahvatas, paisates prahti kõikidesse kaugematesse taevanurkadesse. Ja kuhu kadus fašistlik äss? Tegin oma viimase pöörde. Timukas läks lagunema, mitte lendur.
  Catherine aevastas tolmu laiali ajades ja ütles:
  - Olla või mitte olla? See pole küsimus!
  Elena viskas jälle jalaga klaasitüki, nii et see tabas Fritzi silma ja tuli läbi Fritzi pea kuklast välja:
  - Ma olen tankiarmaad! Ja sa vajad ravi!
  Sakslased ja nende satelliidid püüdsid edasi liikuda, visates ette granaate. Tüdrukute vastu selline taktika ei töötanud. Nii võttis Serjožka kasutusele katapuldi ja ründas vastuseks vaenlast.
  Pioneeripoiss möirgas:
  - Jõuluvana rebis Hitleri lõuad lõhki!
  Fašistide rahvahulka läbistav katapultilaeng pani nad laiali lendama ja samal ajal õhus ümber minema. Fritzid kukkusid ja purunesid vastu müürirusu.
  Tasakaalu kaotanud tank Tiger-2 põrkas kokku Lõviga. Eh, Leva, kus on su suur nimi?
  Euphrosyne naeratas ja vastas:
  - Noh, Seryozhka on suurepärane!
  Poiss haukus agressiivselt:
  - Pioneer on alati valmis!
  Tüdruk raputas vastuseks paljast jalga.
  Tüdrukkapten hakkas uuesti naelutama. Ja olümpiamängud kõditas Serjožka kitsast jalga, kui raske see on! Pole ime, et poiss ei karda läbi tulekahjude joosta.
  Catherine ütles laulus:
  - Noorus on hea - vanadus on halb!
  Elena, see rõõmsameelne punapea, nõustus:
  - Pole midagi hullemat kui vanadus. See on tegelikult kõige jäledam seisund üldse!
  Ja tüdruk tegi flip-hüppe. Hetkeks kujutles ta vanu naisi. Ei, te ei saa võrrelda vana naist tüdrukuga. Ja milline ilu on saledates kehades.
  Elena võttis selle ja laulis:
  - Aastast aastasse voolab nagu karavan,
  Vana naine jahvatab uhmris hennat...
  Ja kuidas on lood mu saleda figuuriga?
  Ma ei saa aru, kuidas mu noorus kadus!
  Efrosinya välgatas silmi, lõi sakslase löögiga kubemesse maha ja märkis:
  - Ei! Ometi on sõjas selline võlu - jääda igavesti nooreks! Alati purjus!
  Olümpiamängud panid ragulkale uue laengu. See on midagi hea mördi sarnast. Tüdruk sosistas:
  - Ära passi, vaid möödu!
  Serjožka segas oma peenikest, kuid väledat jalga ja haukus:
  - Fritsami nägu!
  Ja granaat koos plahvatuspaketiga lendas täiskiirusel natside positsioonide poole.
  Jah, Stalingradi neile ei antud. Rünnak on kestnud kolm kuud alates juuni lõpust, kuid linna pole vallutatud. Natsid saavutasid edu teistes rinde sektorites, kuid mitte selles.
  Euphrosyne tulistas püstolist ja urises:
  - Kõik on võimatu, kuid see juhtub võimalik. Pole vaja universumit väga keeruliseks teha.
  Ja see tabas mootorratta bensiinipaaki. Auto plahvatas ja tulised pöörised valgustasid suitsust maastikku. Ja sakslane rebis tulise käpaga lõhki.
  Tüdrukkapten hüüdis:
  - Mulle meeldib kurjust tappa! Ja see on kõrgeim hüve!
  Katariina tabas sakslasi tulega ja susis:
  - Mängime sealiha!
  Elena avas tule, täpsemalt. Mitmed mustad jäid tahmaga kaetud killustikule lebama:
  - Tapa vaenlane! - tüdruk sosistas.
  Catherine laulis mänguliselt:
  - Olles maalinud Hitleri huulepulgaga, Mainsteini juukselakiga, tõmbavad deemonid teid vangi, teie ustav koer närib teid!
  Euphrosyne tulistas, susises:
  - Tule õhtul, Adolf poob end üles... Lõpetage lollus! Tule õhtul, lenda natside kõvasti lööma nagu tiib!
  Catherine ütles raevukalt ja lõi tormiväelasel kiivri peast maha:
  - Me saame! Ja me teeme!
  Lenini pataljoni tüdrukud peatasid võõrarmee edasitungi. Fritz liikus edasi, risustades ruumi sõna otseses mõttes laipadega. Ei aidanud ka Lion tank, millele loodeti. Siin on sõiduki modifikatsioon 150 mm kahuriga.
  Elena lööb maha kivi, mis on tema palja nibu külge kinni jäänud. Tüdrukul on nii ilusad ja täidlased rinnad. Tüdruk viskab jalaga granaati. Jalg on tugevam kui käsi ja vise liigub kaugemale.
  "Lõvi" sai rajal tühimiku ja peatus. Tuli tema võimsast suust. Müristama ja kokku kukkuma.
  Elena ütleb sülitades:
  - Vene sõdalane ei oiga valus!
  Ja jälle tulistab tüdruk. Ja ta teeb seda äärmiselt täpselt. Tornist välja kaldunud fašist langeb tagasi.
  Punajuukseline, peaaegu alasti tüdruk ütleb:
  - Asjata usub vaenlane, et tal õnnestus venelased murda! Kes on julge, see ründab lahingus, meie peksame raevukalt oma vaenlasi!
  Ja Elena rullib välja oma kõhulihased, mille ta on väga vorminud.
  Oh, kui ilusad tüdrukud on! Ma tõesti ei taha, et keegi neist sureks.
  Stalenida jooksis mööda... Väga ilus tüdruk kohevate valgete juustega. Ta suudab neid kuidagi määrida mingi jookiga, et nad ei määrduks.
  Tüdruk on väga ilus, Veenuse figuuriga, ainult rohkem toonides ja vormitud. Tal on seljas ainult rinnahoidja ja aluspüksid. Kõik muu on juba tükkideks rebitud. Aga kui graatsilised jalad on! See pole tüdruk, vaid täiuslikkuse pitser, ilu kroon.
  Ta liigub erilisel viisil, nagu orav. Ja paljad jalad muudkui virvendavad ja kannad jäävad üllatavalt puhtaks. Stalenida tulistab ja fašistil tekib rinnus haavand.
  Tüdruk ütleb:
  - Lojaalsus isamaale on kõrgeim sõna!
  Elena märkis naerdes:
  - Võtke rinnahoidja seljast ja jääge aluspükstesse, nagu mina!
  Stalenida raputas negatiivselt pead:
  - See ei sobi!
  Elena raputas puusi, tulistas täpselt ja laulis:
  - Komsomoli liige on kuidagi ebatavaliseks muutunud! Niimoodi palja rinnaga ringi käia on väga sündsusetu!
  Stalenida itsitas ja märkis:
  - Milleks tuua Krautidele rõõmu meie ilu vaadates!
  Angelica vastas otsustavalt:
  - Meie ilu on surmav!
  Terasetüdruk itsitas ja tulistas TA-200 pihta. Natside auto süttis põlema. Ja kaunis blondiin pahvatas:
  - Surm kurjale!
  Elena itsitas:
  - Ja elu on hea!
  Stalenida, nähes, et sakslane kukub, urises:
  - See on kõrgeim väärtus! Ärge arvake, fašistid, et olete võitnud!
  Elena laulab:
  - Võit ootab! Võit ootab... Need, kes tahavad köidikud murda! Võit ootab! Võit ootab! Me suudame natsid võita!
  Ilus tüdruk ja tema paljad rinnad värisevad. Palja torsoga on hea palavuses, mida tulekahjud võimendavad.
  Euphrosyne nägi nüüd palju sihikindlam välja. Ta tulistas kuulipildujast Fritzede pihta ja haukus:
  - Ma kastreerin su!
  Ja tõepoolest, natsid said surmavaid kingitusi ja kirstud! Ja tüdruk näitas neile oma figuuri, näidates oma paljaid varbaid. Ja ta vilistas nagu röövelööbik. Veelgi enam, alajäsemete sõrmede kaudu.
  Tüdrukkapten on väga tark. Ja sädelev. Ja sugugi mitte julm. Ka temal on vahel kahju vaenlase sõduritest, kellel võivad olla lapsed, kes nutavad oma mõrvatud isade pärast.
  Euphrosyne aga ajab sellised mõtted endast eemale, need panevad nutma. Kuid mitte venelased ei tulnud sakslaste juurde röövima ja tapma. Ei, need on sakslased ja terve agressiivne pakk välismaalasi kogu maailmast tungis Venemaa ruumidesse.
  Efrosinya andis risti ja tulistas Fritzi, kes püüdis märkamatult venelaste positsioonidele lähedale jõuda. Tema kuuli läbi löödud silm ja aju lekkisid välja.
  Tüdrukkapten naeratas ja ütles vaimukalt:
  - Otse silmast silma, peast pähe!
  Efrosinya tulistas täpselt ja tabas külgkorviga mootorratast. Auto hakkas rebenema ning kuulipilduja lendas minema ja läks mitu korda ümber. Siis läbistas ta koon rusude vahelt.
  Tüdruk hõõrus oma paljast tolmust talda killustikule. Ja ta võttis jälle sihikule. Tema rõõmsameelne noor nägu irvitas rahulolevalt. Tüdruk laulis:
  "Ei," ütlesime fašistidele, et meie rahvas ei talu, et vene lõhnavat leiba hakatakse nimetama "brod!"
  Catherine tegi väga täpse löögi, mis pani Focke-Wulfi põlema, ja säutsus:
  Kaaburi jaoks on valik muidugi selge,
  Ta on valmis Venemaa dollarite eest reetma...
  Kuid vene mees on nii imeline -
  Olen valmis andma oma elu oma kodumaa eest!
  Tüdruk tegi saltot ja näitas natsidele küpsist ning keerutas ringi ning kuulid kaunitari pihta ei saanud.
  Ilmus Katariina, see kaunitar, peaaegu alasti ja räämas, nagu kurat, viskas korraga mõlema jalaga granaate. Ja ta kontrollis:
  - Mis mul on, on... Fritzile terava poole pealt!
  Olümpiamängud parandasid Elena:
  - Terav küljele, mitte teravale küljele!
  Tüdruk itsitas ja raputas arbuusirindu ning lasi plahvatuspaketiga granaati kasutades välja granaadi. "Tiiger" sai löögi tünni ja see kõver kunstiteos põikles kõrvale.
  Pärast seda taandus Hitleri olend. Ta hakkas roomama, nagu tulekahjusse sattunud kilpkonn.
  Euphrosyne laulis rõõmsalt silma pilgutades:
  - Ja Tiiger taganeb ja sakslased peidavad end!
  Tüdrukute pataljon manööverdas õhurünnakute ja raskerelvade all. Siis tabasid raketiheitjad, murdunud, kuumad kaljud tõusid taevasse. Ja kivid läksid põlema. Õnneks ei surnud keegi tüdrukutest, vaid mehed läksid uude maailma. Ja hinged lendavad - ühed taevasse ja teised põrgusse! Kus kahvliga kuradid juba ootavad neid, kes Jeesusesse ei uskunud.
  Sõdalastest seksikaim Elena on raevukas: kas natsid saavad oma Sturmtigeriga tulistada Nõukogude vägede positsioone ja tappa punased sõdalased?
  Ja neiu haaras paljaste jalgadega granaadi ja keerutas saltode kaskaadidena. Ja see keerles aina kiiremini. Ja siis viskas ta kogu oma jõust surmakingi Sturmtigeri laia tünni. Kaunitari paljad, pargitud jalad välgatasid ja laiasse tünni lendas granaat. Ja võimas auto esmalt lämbus ja siis plahvatas. Kaks "Sturmtigeri" külgedel seisnud "kuninglikku tiigrit" paiskusid üles ja hajusid eri suundades. Rullid rebiti neilt ära ja need kukkusid, lennates nagu kuninganna katkine kaelakee.
  Lööklaine paiskas Elena püsti ja tüdruk lendas tagurpidi. Ja ta pöörati ümber, kiigutas ja visati. Kuid kaunitar maandus ikkagi, tema paljastesse taldadesse kaevatud terav killustik ja killud. Tüdrukul oli valus ja isegi tema jämedast jalalabast torkas terav ots läbi.
  Kuid Elena leidis endas jõudu püsti tõusta ja karjuda:
  - Teie fašistid jääte tuhaks!
  Efrosinya ja teised tüdrukud paiskusid lööklaine poolt üles ja olid isegi kergelt muljutud. Kuid ükski kaunis sõdalane ei surnud. Tüdrukud kohtusid orkaani ja hästi sihitud tulega. NSV Liitu piiravate väljahüppanud natside ja teiste agressiivsete putukate mahasurumine.
  Catherine laulis suure entusiasmiga:
  - Ja kui Issanda trompet meid lahingusse puhub, saame koos komsomoliga sõpradeks! Ja Jehoova tahtel olen ma taevasel nimetusel!
  Elena, raputades tolmu oma veriste ja katkiste taldade pealt, laulis:
  - Lenin, pidu, komsomol! Saadame füüreri hullumajja!
  Tüdrukud hakkasid kõrvulukustavalt naerma ning Serjožka ütles ärevuse ja nördinult:
  - Ja mu katapult pole nii täpne kui need alasti ja tugevad, pargitud Jelena jalad!
  Olympias ütles oma käelihaseid painutades:
  - See on ok! Sa mõtled välja midagi lahedamat!
  . PEATÜKK nr 17.
  Tüdrukud tahtsid väga selle juhtumi kohta midagi uut teada saada ja omada vähemalt vähimatki aimu. Kuid siiani lehvisid, rippusid nad nagu kalad mudas ega suutnud end ühegi konkreetse sihtmärgi külge kinnitada.
  Nendes tingimustes on parem meeles pidada oma väga huvitavaid ja omal moel ainulaadseid tegusid.
  Elizaveta ja tema meeskond, nii nagu nende seikluste ajaloos oli, tõrjusid Fritzi edasitungi Voronežis.
  Sakslased nihutasid oma tankid lumesaju alla ja üritasid külgedelt läbi murda.
  Sõdalased, nagu ikka bikiinides ja paljajalu, võitlesid külma käes. Nad mattusid lumehangedesse ja tulistasid sealt ning loopisid paljajalu granaate ja lõhkepakette.
  Väga ilusad, seksikad ja täiuslikus toonis tüdrukud. Pargitud, paljaste jalgadega.
  Elizabeth lõikas Krautsid maha ja kilkas:
  - Meie, tüdrukud, oleme enda üle väga uhked!
  Ka Catherine vilistas ja urises:
  - Püüame olla ainult esimestes ridades!
  Elena, see punane kurat, laulis:
  - Oleme lihtsalt primad ja baleriinid!
  Pärast seda lasi ta palja jalaga granaadi välja.
  Euphrosyne võttis selle ja tulistas. Ta viskas sidruniga:
  - Võitleme puhtalt! Meil pole klouni mõistust!
  Tüdrukud said suurepäraselt hakkama. Nad tulistasid ja viskasid granaate oma väga võrgutavate jalgadega. Aga füürer...
  Elizabeth paljastas oma rinnad ja andis granaadile oma helepunase nibu. See lendas üle ja langes natside ridadesse. Ta kilkas:
  - Olgu tore viimsepäev!
  Catherine säutsus:
  - Ja Suur jumal Svarog tuleb!
  Ja samamoodi laseb ta paljaste sõrmedega granaadi välja.
  Elena itsitas ja märkis:
  - Ikka huvitav. Kristlastel on patsifistlik Jeesus. Ja meil on suurepärane relvasepp Svarog! Näete erinevust!
  Ja plahvatuspaki viskab ta ka palja kannaga.
  Siis lööb Euphrosyne vaenlast granaadiga palja jalaga. Ja ta laulab hambaid paljastades:
  - Meie Jumal on sõja jumal! Mitte patsifism!
  Pärast seda viskasid tüdrukud üksteist lumepalliga. Elizabeth itsitas ja märkis:
  - Hea, et Vladimir oli piisavalt tark, et mitte pöörduda judaismi. Siiski arvan, et parem oleks arendada meie oma. Miks me vajame teiste inimeste usku?
  Tüdruk võttis ja lasi paljajalu granaadi. Ja ajas fašistid laiali.
  Catherine, tulistav, lisas:
  - Ei, tegelikult muutke usk patsifistlikuks. Kuid võite oma Iriy välja mõelda.
  Ja ka paljaste varvastega, kui ta laseb välja surmakingituse ja purustab paarkümmend fašisti.
  Siin ründas Elena ka natse. Ja jälle andis ta paljaste jalgadega lõhkepakettidele järele.
  Ta ajas fašistid laiali ja kilkas:
  - Vana muinasjutt uuel viisil!
  Ja näitas oma keelt!
  Efrosinya tulistas rida. Ta niitis Fritzes maha ja kilkas:
  - Ja suured muutused tulevikuks!
  Ja ta lasi selle palja kannaga välja, murdes füüreri seljad.
  Elizabeth võttis selle kätte ja möirgas meeleheitliku ilmega:
  - Ma olen kõige lahedam tüdruk! Ma pühin kõik korraga minema!
  Ja paljad varbad viskavad surma ja kaost.
  Ekaterina tabas ka. Tulistas maha hulga fašiste.
  Ja ta haukus:
  - Au ja isamaa eest!
  Pärast seda hakkab tema paljas jalg jälle midagi käima.
  Elena võtab selle ja ajab selle kuumaks. Murrab fašistid. See murendab need tükkideks.
  Siis ta võtab selle ja laulab:
  - Au ja au isamaale!
  Euphrosyne toob turule ka surma ja lõugamise kingituse:
  - Ja me oleme koos!
  Ja paljad jalad, kuidas need hävitavad.
  Ka Elizabeth lihtsalt läheb ja naelutab... Ta niidab Krautsid maha.
  Siis ta võtab selle ja annab pöörde.
  Ta laulis suud irvitades:
  - Ma ei ole tavaline tüdruk! Kuldsed juuksed!
  Elizabeth on muidugi omaette tüdruk. Ta suudab kõike ja on kõigeks valmis. Sa lihtsalt imetled, kuidas see tulistab. Ja niidab vaenlasi maha nagu kultivaator.
  Ja kriuksub:
  - Armastus viib surma!
  Ekaterina tulistab ka. Ta puudutab granaati palja jalaga ja susiseb:
  - Geniaalne akord!
  Ja ta lisab:
  - Kõik fašistid on läinud!
  Elena tulistab ka vaenlast. Hävitab Krautsid. Niidab natse ja sipleb:
  - Natuke veel ja me kõik muutume tugevamaks!
  Ja kaunitari paljad jalad viskavad jälle asja, mis toob surma.
  Euphrosyne tulistab ka natside pihta. Ja laseb välja granaadi, kasutades oma paljaste jalgade varbaid. Ja säutsud:
  - Me ei teadnud probleeme, kuid naaber tuli!
  Ja ta naerab ka.
  Tüdrukud on nii hämmastavad. Ja rinnakad. Ja neile meeldib, kui nende tissi tõmmatakse.
  Need on kaunitarid. See on armastuse ja luule kõrgeim aerobaatika! Olgu ilusad tüdrukud tähistatud. Jah, olgu nendega väga hea.
  Elizabeth tabas fašiste pliijoaga ja sikutas:
  - Või õigemini meie, uskuge mind, ei!
  Ja palja jalaga laseb jälle midagi surmavat käiku!
  Ja siit tuleb Ekaterina, nagu tormakas. Ta kukutab fašistid. Ja see kriuksub:
  - Meie jaoks pole valitsust!
  Ka Elena peksab paljaste varvastega, lööb palju krauti välja ja sipleb:
  - Ja järgmine sajand saab meie omaks!
  Pärast seda säravad ta hambad nagu peegel!
  Efrosinya võttis ka ja lasi paljajalu granaadi. Tulistas fašistid maha. Ja ta tormas aplombiga:
  - Igavene võit! Svarog on meiega!
  Elizabeth tõmbas klaasitüki läbi paljaste varvaste. Ta lõikas Krautsil kõri läbi ja kilkas:
  - Ja Jeesus on meiega!
  Pärast mida ta lisas:
  - Nagu vene valge jumal!
  Ekaterina andis samuti granaadi üle ja hüüdis:
  - Au suurele Venemaale!
  Ja palja kannaga viskab ta paki plahvatuslikult õhku.
  Elena raputas oma maasikakujulist nibu. Ta tulistas fašistide pihta.
  Siis viskas ta palja jalaga Fritzi pihta ja hüüdis:
  - Jah, ärgem tehkem probleeme!
  Ja ta näitas oma keelt.
  Efrosinya lasi ka rivi. Ta rebis fašistid tükkideks... Ja siis lendab tema palja jalaga lastud granaat.
  Blond tüdruk karjub:
  - Perekonna jõud olgu meiega!
  Ja kõik neli tüdrukut karjusid:
  - Au kõigevägevamale, kõikjalviibivale, kõiketeadvale, igavesele ja igavesele perekonnale!
  No need on ikka lilled. Mutanttüdrukutel olid veelgi lahedamad missioonid.
  Ja teised paralleeluniversumi kaunitarid teevad imesid.
  Sõdalaste ees seisab taas eriline ülesanne. Peate tungima maagilise plasmanõia lossi. Ja siin ei saa te seda paljaste jalgadega lihtsalt kahjustavate esemetega loopida. Vaja on midagi muud.
  Elizabeth raputas täiel rinnal. Kõik neli sõdalast olid väga lihaselised, kurvikad, kandsid vaid üht õhukest bikiine. Ja nende paljad jalad olid hästi kohanenud surmavate asjade rebimiseks ja loopimiseks.
  Ilus ja kadumatu neli.
  Lossi ümber paikneb arvukalt lahinguroboteid. Mõned terasest mastodonid nägid välja nagu raudrüüs ja relvadega koormatud inimesed. Teine osa on skorpionide välimusega, kanderaketid terituvad nende nõelamisest. Teised jälle näevad välja nagu koledad terased linnud. On ka tanke, mis näevad välja nagu püramiidid.
  Seega on tüdrukutel palju vaenlasi. Tüdrukud aga hirmu ei tunne. Ometi on see järjekordne nanohobbitide mäng - tsivilisatsioon, mis on langenud igavesse lapsepõlve.
  Bounty Prince ilmus tüdrukute ette ilma täiustusteta. Tavaline poiss, kes kannab krooni, ümberpiltidega kaunistatud T-särki, lühikesi pükse ja paljajalu. Peaaegu tavaline laps, ainult lihaseline, väga ilus, näeb välja üheteist-kaksteist aastat vana. Kuid tegelikult on see juba ammu oma teist miljonit aastat möödas. Veelgi enam, aastad selles universumis on pikemad kui inimaastad. Seega on raske ette kujutada, kui kaua see igavene poiss elas.
  Ja nüüd ütleb armas poiss koos tüdrukutega naerdes:
  - Noh? Võib-olla teeme koos läbimurde?
  Elizabeth lõi otsustavalt palja jalaga ja laulis:
  - Avadoni pöörised on meie kohal!
  Catherine võttis oma palja elastse tallaga lumepalli üles, hüppas püsti ja laulis ägeda enesekindlusega:
  - Hüperplasma ojad taga!
  Lopsakate leegitsevate juustega tuline Elena riisus samuti palja kannaga lumehanget üles ja säutsus:
  - Seltsimees Stalin, teie lahedaim Koba.
  Euphrosyne veeretas paljaste sõrmedega kiiresti lumepalli ja kostis:
  - Ta saab marurahvusliku hordiga hakkama!
  Tüdrukud vaatasid Bountyt... Noh, tüüpiline laps. Üldiselt on nad päkapikkude maailmas täiskasvanud meestega kuidagi harjumatuks muutunud. Kõik glamuursete inimeste esindajad näevad välja nagu teismelised, ilma vuntside ja habemeta, ilusate tüdrukute nägudega. Päkapikud on samal ajal lihaselised, silmapaistvad, suurte täiuslikkusega ja väga südamlikud. Nad teavad, kuidas naist sisse lülitada, ja nad on lihtsalt ideaalsed armastajad. Lõhnavad alati meeldivalt, nahk on täiesti puhas, ühtlase päevitusega ja karvad kasvavad ainult peas. Päkapikk on muidugi nägus, aga... Tüdrukutel hakkab sellest igav ja nad tahavad habemega meest, kes lõhnaks tugeva higi, mitte lillede ja naiste parfüümi järgi.
  Elizabeth küsis Bountylt:
  - Võite võtta auväärsema kuvandi. Miks sa näed välja nagu arenemata poiss?
  Prints vastas särava naeratusega:
  - See, kuidas ma end tunnen, on see, kuidas ma välja näen! Olen nanohobbit ja mu lapsepõlv on lõputu!
  Pärlhambaid paljastav ja paljaste sõrmedega lumepalle loopis Catherine märkis naerdes:
  - Noh, sa oled lihtsalt Peter Pan!
  Bounty vastas muigega:
  - Ei! Peter Pan ei olnud nanohobbit. Lihtsalt meie poisid andsid lõbutsedes poisile igavese lapsepõlve ja oskuse lennata.
  Tuline Elena vilistas ja märkis üllatunult:
  - Niisiis, kas Peter Pan on tõesti olemas?
  Prints ise veeretas oma nobedate jalgade paljaste varvastega väga osavalt lumepalli ja lasi selle vaimukalt siristades Elena poole:
  - Oh, lapsepõlv, lapsepõlv, kuhu sul kiire on! Oh, lapsepõlv, lapsepõlv, kuhu sa lendad!
  Tüdruk veeretas ka paljaste sõrmedega lumepalli ja lasi selle poisi poole lahti. Ja urises:
  - Hangi fašistlik granaat! Laulge mälestuseks serenaadi!
  Bounty vastas, laadides terve lumepallide kaskaadi. Nad lõid Elenat, lõid tüdruku jalust ja rebisid rinnahoidja seljast. Punapea keerles lumepallide rahe all ja kostis:
  - Noh, sa oled pätt!
  Ja ta mattis end sõna otseses mõttes lumehange. Ta roomas koridorist välja kaevates.
  Bounty ütles muigega:
  - Peter Pan oli oma vanaema surmast väga ärritunud - see ebameeldiv avastus: selgub, et inimesed surevad. Ja poiss palvetas jumalate poole, et saada surematuks. Noh, meie vallatu Ephriala andis talle surematuse ja lennuvõime, jättes lapse siiski igaveseks poisiks... - Prints lakkus täis huuli ja jätkas. - Mis ta aga peatas!
  Ekaterina, see meloodiline mänguline tüdruk, võttis selle kätte ja laulis, joonistades samal ajal paljaste sõrmedega lumme kaunistuse:
  - Päevade ja aastate vilkumine pole hirmutav... Ta on ainuke terves maailmas! Hea on nii olla või mitte. - Tüdruk paljastas tantsides oma rindu rubiinnibudest sädeledes ja jätkas. - Kas selline on hea olla või mitte! Vaevalt, et keegi vastab.
  Bounty Prince peatas pommitamise ja urises hambaid paljastades:
  - Noh, sellest piisab! Nüüd juhin teid isiklikult kallaletungi juurde.
  Viis: sõdalased tüdrukud ja poiss rivistusid. Ja nad liikusid vaenlaste poole.
  Bounty avas esimesena tule, saates paljaste varvastega nõelad mööda pargitud poisilikke jalgu, möirgades:
  - Me läheme tormi! See saab olema väga lahe!
  Elizabeth andis palja kannaga järele, viskas välja osa surma kandvatest süüdistustest ja karjus:
  - Me purustame su! Sinust saab Malyuta!
  Ja robotid murenesid mitmevärvilisteks pallideks. Metall lõhenes.
  Catherine säutsus, näidates oma hinnalisi hambaid. Ta lõi palja kannaga paar sillerdavat palli ja laulis:
  - Millest tüdrukud mõnikord unistavad...
  Ja pallid purustasid robotid triviaalselt sulanud osadeks.
  Elena lasi ka paljajalu tulenõelad. Ma purustasin nii palju mastodoneid. Need, kes olid süüdistuse saanud, läksid lahku ja muutusid tuhaks.
  Elena laulis entusiastlikult:
  - Öösel kaskaadivad tähed! Tuleb automaatne masin!
  Järgmisena viskas Euphrosyne paljaste sõrmedega välja surma ja täieliku hävingu kingitused. Tüdruk ütles entusiastlikult:
  - Ja kirstus on kübor! Saadame kirve sinu templisse!
  Sulanud tolm langes robotitelt...
  Sõdalased ühinesid.
  Bounty Prince ei jäänud palju maha. Poiss oli väga rõõmus, et sai hullata.
  Elizabeth sai ka mastodonilt süüdistuse ja paljastas oma rinnad. Välk lendas tema helepunase nibu pealt maha ja tabas roboteid. Nad võtsid selle ja murenesid tükkideks.
  Tüdruk susises entusiastlikult:
  - Valge toonekurg lendab!
  Ja pärast teda lasi Ekaterina oma paljad rinnad välja. Tema helepunasest rinnanibust lendasid mullid ja tema paljad seksikad jalad tõmbasid välja tulise pistoda. Nii ilus tüdruk. Ja robotid lendavad mõõga purustavast löögist laiali nagu keeglinõelad.
  Sõdalane siristas entusiastlikult:
  - Ja vaenlase kari lendas maapinnale! Terase ja tule surve all!
  Pärast seda vabastas kaunitar oma paljastest rindadest taas hävingukaskaadi.
  Ka tuline Elena võttis selle kätte ja lõi robotite pihta paljaste rindade kaskaadiga. Nad läksid lahku ja lendasid õhku. Sõdalane sosistas:
  - Ma rebin palja rinnaga pingul köit!
  Euphrosyne kasutas sõjaliste operatsioonide läbiviimiseks ka maasika nibusid. Ta on tõeliselt äge tüdruk. Ja ta kasutas ka oma paljaid jalgu väga tõhusalt. Ta hakkas kõiki tükeldama ja muutma tuhaks ja tuliseks suitsuks, mis sarnanes punaste kobradega.
  Pärast seda siristas sõdalane:
  - Mäss tähendab surma ja surm on mäss!
  Ja kõik neli kaunitari naeravad nii palju kui tahavad. Nad on tõesti, mida nad ütlevad - super!
  Bounty, see igavene poiss säutsus:
  - Tõstke bensiinivaate nagu tuld!
  Ja kuidas ta naerab ja paljastab oma valged hambad.
  Elizabeth, agressiivselt muigates ja kõrgelt lendava sõdalase survet demonstreerides, võttis selle kätte ja susises:
  - Lenin on meiega oktoobris!
  Ja tema rubiinist nibu küljest lendas väga raske välgunool. Ta sõitis vastu autosid, hakkas neid kiskuma ja ümber pöörama. Nagu välgu poolt rinnast visatud püramiidne tank, põrkas see vastu robotit, purustades selle tükkideks.
  Ekaterina viskas agressiivselt ka oma helepunasest nibust välja mitmevärvilisi mullikesi ja susises aplombiga. Ja ta rinnad laiusid lainetena:
  - Ma olen tüdruk, kellel on kuul peas!
  Ja siis, kui ta palja jalaga hävitamise kingituse käivitab.
  Elena lõi mind ka oma paljaste rindadega. Ta on selline tüdruk, kellel on suurenenud agressiivsus ja samal ajal lahkus. Ja kuidas ta tulekerasid igale poole laiali ajab.
  Ja siis annab ta oma päevitunud paljaste jalgadega järele. Mis ime, milline ime!
  Meri paisub ägedalt!
  Ja Elena laulab:
  - Ma olen tippklassi tüdruk!
  Euphrosyne vabastas ka oma ülipaljastest rindadest ereda sädeleva välgu. Ja kuidas su paljad kontsad lõõmavad. Kuidas hakkavad keerlema eredamad keerised.
  Ja kuidas ta paljaste sõrmede vahelt kandvad surmajoad laiali. Ja ta piiksab:
  - Sealiha küpsetatakse!
  Elizabeth on nii ilus tibu. Ja tema rinnad võrgutaksid sõna otseses mõttes iga pühaku. Ja karmiinpunaste nibude küljest lendavad mitmevärvilised välgunooled ja löövad roboteid.
  Ja paljad jalad ajavad välja, mida nad hävitavad, ja keevad viivitamata tuhaks.
  Elizabeth nurrub rõõmust:
  - Ma viin teid kõik pätid kurjaks! Ja varsti purustan ma su tükkideks!
  Ka Catherine siristas, paljastas hambad ja viskas oma nibudest välja hävitamise ja laastamise rakette, punased nagu moonid. Nad pühkisid kõik minema ja sulatasid. Ja kuidas tulikuumad hävingulõngad paljastest sõrmedest tekkisid... See on üldiselt kõige lahedam vool.
  Catherine säutsus:
  - Rohutirts põles rohus!
  Ka tuline Elena andis paljaste jalgadega järele. See andis välja meeletu, raevuka surma kaskaadi. Siis saatis ta maasika nibudest valgussambaid, nagu lasereid. Pühkisid mõned edasiliikuvad robotid hüperplasmaatiliseks tolmuks ja susisesid:
  - Ta oli roheline!
  Ja siis puhkes Euphrosyne leekidesse, saates oma paljaste kontsade ja varvastega eredaid kiiri. Ja siis nagu nibudest hõljuksid õhus hävitavad ja metalli sulavad laengud.
  Euphrosyne säutsus:
  - Ja ta maandus kõik kirstu!
  Pärast seda hakkasid kõik neli sõdalast intensiivselt ja väga agressiivselt naerma. Ja neist lahkuvad sellised eredad kvasarikiired surma.
  Elizabeth laulis oma suuri lumiseid hambaid paljastades. Tema paljastelt kandadelt lendasid välja tõelised löövad maod ja välgujoad. Ta on lihtsalt hüper.
  - Kõrgeim mõõt on nagu kimäär...
  Pärast seda võttis tüdruk selle ja itsitas. Ja punakaspunastest nibudest tuli kaugemale, rohkem kui surmavaid eritisi. Nad pühkisid maagilise plasmaharjaga sõna otseses mõttes kõik minema.
  Ekaterina, kiljudes ja mängides oma paljaste rindadega, millest langesid hüperplasmaatilised kuulid, võttis selle ja susises:
  - Vigurlend - panime meeskonna vähki!
  Ja pärast seda, kui ta alistub paljaste jalgadega, kiirgab ta oma paljastest rindadest hävingut. Ja jälle langevad robotid küberneetilise põrgu mitmemõõtmeliste väravate asümmeetriasse. Ja kõik susiseb...Ja lumi sahiseb, mullitab keeva veega ja aur tormab üles.
  Ja siis on Elena, kes võtab selle üles ja kiirendab. Ja ta viskab ka oma paljaste kontsadega välja, mida ta hävitab. Ja siis saadab ta kingitusi oma paljaste rindadega.
  Ja see annab:
  - Tingimuste muutmine ei muuda summat!
  Headusprints naeratas ja märkis vaimukalt, paljastades oma hambad sädelemas nagu tähed õudusunenäos ja samal ajal lapseliku naeratusega:
  - Sa oled minu rõõmud!
  Elizabeth alustas taas osa hävitamisest paljaste jalgadega. Lisatud hävitav laeng palja nibuga. Nii vaimukalt kui ka omal säraval moel märkisid:
  - Oleme kurjade kirvestega klounid!
  Ja kõik pudenes robotitelt maha nagu roostes ja samal ajal leegitsevad laastud.
  Algne Catherine, see paljaste jalgadega sõdalane, millest lähtuvad surma- ja hävitusvoolud. Nii ta võttis selle ja susises, saates välgunooled oma helepunasetest nibudest. Ja iga välk lõi oma sihtmärki, tegi selle tasaseks, söövitas ja määris.
  Catherine võttis selle kätte ja sädelevalt irvitades, raputades rindu, millest väljuvad sädelevad nibude rubiinid ja mis kannavad hävingut, ütles ta:
  - Künka taga kasvavad kirved, vägivaldsed pead piitsutama!
  Ja tüdruk näitas oma teravat ja roosat keelt. Ja robotitest jäid üle vaid kuumad laastud.
  Tuline Elena pole ka loll. Ta võttis selle ja susises, raputades oma helepunaseid nibusid ja ähvardades kõik minema pühkida ja lamedaks teha:
  - Aga välismaalane saab meilt, tüdrukutelt, hoobi!
  Ja sõdalane saatis oma nibudest sellise energilise kaotusepöörise ja surma tulise paleti. Ja tüdruku rinnanibud on nii heledad ja see, mis neist õhkub, on nii surmav, et olete lihtsalt üllatunud, kuidas saate põhimõtteliselt millelegi sellisele vastu seista.
  Ja siis on tüdruk, kes annab järele oma meislitud paljaste jalgadega. Ja selline hävitamine, et ajab sõna otseses mõttes ninad. Ja robotitest on lahatud kihid.
  Ja Elizabeth? Ta on tegelikult super tüdruk! Tegelikult allub talle kõik, ka see, mis tundub täiesti ebareaalne. Nii hakkavad robotid, olles saanud tüdrukute paljajalu Katjuša väljavoolu, suitsetama ja pragunema. Ja nad lähevad Princepsi plasma voogu.
  Elizabeth laulab, avades suu helepunaste huultega:
  - Ja tähtede kõrgustes haugun ma fööni peale!
  Ja siis tüdruk võtab selle ja lööb sind robotlikult oma helepunaste nibudega. Ja see vabastab midagi, mis veeretab metalli kuivatatud torudesse. Ja see tüdruk on sõna otseses mõttes käkitegu.
  Elizabeth streikib taas, saadab maasikanänniga kingitusi, hävitades roboteid. Ja tüdruku paljad jalad tõmbavad torkiva hävingu. Ja tüdruk karjub:
  - Ja õnnel, jumal, pole teie jaoks aega!
  Elizabeth andis oma võrgutavatele lihaselistele jalgadele paljad tallad. Siis raputas ta rindadelt maha hävitamise ja ainete jahvatamise kingitused. Ja ta põletas terve rea roboteid.
  Siis ta laulis:
  - Olles siin maailmas...
  Elena vabastas ka oma paljaste varvastega hävitamise voogusid. Seejärel vabastas ta oma rubiininibudest mitmevärvilised seedimise ja hävimise mullid. Ta põletas need ja aurutas...
  Siis ta laulis:
  - Olles siin maailmas...
  Siin saatis Catherine oma kultuuriprofiili paljajalu, mis ajab mehaanilised mastodonid kirstu. Või õigemini lumega kaetud haudadesse.
  Andis välguga. Siis maasikanibudest nagu sädelevad pallid. Nagu vasar alasi otsas.
  Ja ta piiksus:
  - Kuigi siin maailmas on Gascony!
  Ja sõdalane paljastas oma virtuaalsed, kuid väga tõelised kihvad.
  Elizabeth märkis vaimukalt, saates paljaste varvastega selle, mida ta pühkis tühiseks pulbriks.
  - Venemaal ei tunta sõna argpüks!
  Ja sõdalane viskab välgu endast välja, õigemini, paljast rinnast. Ja see sädeleb iga hingekiuga. Ja ta osutub nii lahedaks ja kaskaadseks naiseks.
  Ka Ekaterina andis robotniidukile paljaste jalgadega järele. Ta hävitas palju, lõi mõned ümber. Ja kuidas ta saadab oma alasti rinnale intensiivse surma sambad - te imetlete seda!
  Ja siis ta laulab:
  - Ma ei tea kuuli, kui sa eksid!
  Elena käivitas ka oma paljad sõrmed, tuues hävingu, purustades robotid. Pärast seda säutsus ta, vabastades samaaegselt oma punakaspunastest rinnanibudest maagilisi plasmapurskeid:
  - Meil, venelastel, on maailma parim maitse...
  Euphrosyne painutas oma graatsilised varbad paljaste jalgade peale, tõmbas siis rinnalt vapustava hammustuse ja siis susises:
  - Meile ei meeldi midagi peale kuulsuse!
  Elizabeth itsitas. Ta võttis selle ja laskis tulise laava kuuma oja paljastelt kandadelt alla. Eemaldasin robotitelt kõik osad. Ja vaimukalt, hambaid paljastades, piiksas ta:
  - Su käsi on tugev!
  Ja paljast rinnast saadab ta jälle välja midagi, mis toob täieliku lüüasaamise, ja anšlussi koos robootika allakäiguga.
  Ka Catherine laulis, kasutades tulistamiseks oma väga tugevaid ja ilusaid paljaid jalgu. Ja selle, mida surm toob, saatmine garantiiga. Samal ajal säutsus:
  - See on õige rida...
  Ja alasti rindadest saadeti taas kiiri, mis põletasid kõik tuhaks ja kõrgeimaks kaskaadiks.
  Ka poolalasti Elena ei seisa kõrvale. Ta saadab meislitud paljaste jalgadega hävitamise kingitusi. Kustutab robotid. Siis viskab ta rinnast välja magoplasma kuulid, mis praadivad metalliarmee ja tüdruk laulab:
  - Vene rafineeritud stiil!
  Suurepärane Catherine säilitab selle agressiivse aplombi. Esiteks maasikarinnadest saatmine, mis täpselt hävitab. Ja siis paljajalu kingitusi jagamas. Mis on ka robotite jaoks surmav. Lumivalgeid hambaid paljastades ja siristades:
  - Ma olin sama julge!
  Elizabeth saatis ka midagi, mis pühkis maagilise plasmanõia oma luudaga vaenlase juurest paljajalu. Rindadest tekkis intensiivne kahjustus. Ja purustas hunniku roboteid. Võtsin selle roostes tuha...
  Siis ta laulis:
  - Moskva tundis tüdruku ära...
  Katariina saatis oma paljaste jalgadega vaenlasele midagi hävitavat. Siis andis ta oma helepunasetele rinnanibudele järele ning susises kärakalt ja kõrvulukustavalt:
  - Väga tugev!
  Elena, kõigutades oma keha ja saates midagi suure suremuse garantiiga ja põledes oma rindade helepunaste nibudega, säutsus:
  - Soome, Hispaania või võimas Honduras...
  Catherine tabas vaenlast tema paljastest tütarlapselikest kontsadest väljuva põleva magoplasma süütega. Ta lasi välgu maasikanibudest ja laulis kõrvulukustavalt naerdes:
  - Ja ka teie soontes on tuli...
  Elizabeth, tulistanud mitu laengut oma paljast kannast malemustris, siristas irvitades:
  - annaks jumal, et see laul ka sinust räägiks...
  Ja põlevatest nibudest lendasid tüdrukud, välkudes kõigis vikerkaare ja välguvärvides. Robotid muutusid lihtsalt rusudeks.
  Elena, tuliselt irvitades, andis alla, näidates oma kihvahambaid. Aga ta on tüdruk, olgem ausad, hea tüdruk. Ja paljaste jalgadega lööb ta keravälku, hävitades mehaanilised vastased.
  Ja kuidas paljast rinnast väljub eritis. Jah, ta süütab kõik põlema ja pimedaks! Ja see põletab teid luudeni.
  Sõdalane laulis:
  - Kus on usk, seal on võitlus...
  Elena toetas laulu, öeldes:
  - Kaks sõna ja kinnas!
  Mille peale, kuidas ta saab sellist asja paljaste jalgadega teha? Et isegi Makar ei ajanud vasikaid sinna. Ja rubiininibudest lendavad välja tulekerad, mis kannavad täielikku puhangut.
  Catherine lööb intensiivselt tema rinnast kiirgava välguga, tulistab kõiki ja sulatab robotid metallist prügikasti. Ja paljaste jalgadega ja täiesti imedega ütles ta:
  - Kuni armastus veel elab!
  Ja tüdrukud puhkesid üksmeelselt naerma. Ja nad hakkasid oma hambaid paljastama, kiirgades neist päikesekiiri.
  Elizabeth, saates paljaste sõrmedega järgmised hävitamisannid, hävitades väga omapärased vaenlased, võttis selle kätte ja susises:
  - Efesos sagedamini, soojendage seda peopesal!
  Ja oma rindadest saatis ta terve voo mullikesi, mis purustasid kõik elava ja elutu.
  Kuldjuukseline Katariina viskas taas paljaste jalgadega surma kingituse. Varuosade jaoks ajasin terminaatorid laiali. Siis tulistaks välk nibudest välja ja säraks isegi helepunaselt.
  Ja coos:
  - Ära puuduta alasti tüdrukut!
  Nii pani ka Elena oma alasti rindadega valla, mis on hävitamise kingitus. Ja paljaste jalgadega saadab tüdruk kohe, kui ta selle võtab, mitmevärvilisi mulle. Ja nad lendavad su kandadelt maha, pöörduvad ümber ja mürisevad nagu aatomipommid.
  Punajuukseline tüdruk laulis:
  - Ärge puudutage kaitsetuid!
  Ja siis saabus Catherine õigel ajal. Ja kuidas see möirgama ja karjuma hakkab. Tema häälest lendavad metallilised sulakillud. Ja tüdrukud saadavad oma tallad paljad ja neis on hävitussöed.
  Ja tüdruk võttis ja saatis helepunaste nibudega midagi, mis oli võimeline lahingumasina mandlid maha lööma ja läbi saagima.
  Ja ta piiksus:
  - Tapa vaenlane!
  Elizabeth võttis selle ja itsitas valjult. Tema hääl on nagu kevadiste jääpurikate helin maailma eredaima päikese kiirtes. Ja siis ta võttis selle ja saatis palja jalaga terve pommi, eredate surmakaskaadidega. Ja siis puhkes helepunasest nibust selline välk, et leekivate robotite kuma peegeldustesse maalis isegi lumi.
  Tüdruk võttis selle ja säutsus valjult:
  - Oh, saba on soomused! Ma olen ilus siga!
  Oma kuldses ilus tuline sõdalane Elena, hambaid paljastades, võttis selle kätte ja susises:
  - Boo Boo Boo!
  Tüdruk saatis paljaste jalgadega annihilatsiooni kingituse, mis tappis terve partii roboteid. Ja siis, kui ta karjub ja saadab oma helepunaste nibudega välja põrgulike leekide peegeldusi.
  Pärast seda kostab:
  - Ma olen nagu kapsapea!
  Sõdalane suure algustähega Elena, kes pilgutas segaduses ja saatis kõige õrnema naeratuse, ütles:
  - Mängime Pinocchiot!
  Ja punajuukseline saatan võtab ja saadab oma pruunistunud, paljaste jalgadega vaenlase kallale tõelise uimastusrelva. Ja see lööb tulise välguga helepunastest nibudest.
  Ja siis pistis Ekaterina pea sisse. Ta kõigutas oma paljaid jalgu ja lasi välja märkimisväärse surmaga mullid. Siis voolavad maasika nibudest tulise vedeliku ojad. Ja vastane lahvatab leekidesse. See põleb mitmemõõtmelise kaliibriga küünlaga.
  Catherine võttis selle ja ütles:
  - Ma armastan Trufaldinot pliiatsikotist!
  Elizabeth võttis selle ja trampis palja jalaga lumele. Tohutu vahe läbis, robotid kukkusid sinna sisse. Ja siis valati karmiinpunastest nibudest välja väga tormine sulametalli vesi, mis tuli suurtest mullidest välja.
  Tüdruk pahvatas:
  - Eh, pliiats, pliiats, ära karista mind!
  Kuldjuukseline Elena võttis selle kätte ja siristas viiulil:
  - Oh, pullid!
  Ja ka paljajalu tekitab lumehangetes teravaid keeriseid. Ja nad tõusevad ja robotid surutakse üksteise vastu. Ja nad jagunesid tükkideks. Väga huvitav oli, kui tüdruk selle kätte võttis ja oma helepunaste nibudega maagilise tuumalaengu saatis, hävitades sellega terve robotite armaad.
  Kuid tulihingeline Elena saatis ka oma paljaste meislitud jalgadega terve elektroonilise võitlejate hävitamise kaskaadi. Ja siis võttis punapäine tüdruk ja lõi oma rubiinnibudega vastu võimsat sammast, lihvis kõiki metalle ja väga lahe.
  Elena kontrollis:
  - Terminaatori jõud on näkku lüüa!
  Ekaterina võttis ja saatis paljaste varvastega tulise ketta, mis põletas sõna otseses mõttes palju roboteid ja lammutas need osadeks. Ja siis saatis ta oma rindade maasikatest nibudest ultragravitatsioonilaine, purustades ja demonteerides osade jaoks mehaanilisi mastodoneid.
  Bounty Prince vilistas ja susises:
  - Sul on mõistuse mäss! Me pühime teid minema!
  Elizabeth näitas sädelevalt pärlmutter ja sädelevate hammastega oma naeratust kahinaga. Ja ka enne seda vallandas ta paljaste meislitud jalgadega väga agressiivse sära. Ja ta väänas oma puusi ja lasi oma rindade helepunasetest nibudest välja surma hävitamise.
  - Me tapame julmalt! Ja viiele!
  Kuldjuukseline Elena käitus samuti väga agressiivselt. Ta võttis selle kätte ja saatis paljaste sõrmedega keravälku. Ta läbis küborgivõitlejaid. Ja sellised hävitavad elemendid tulid rubiininibudest. Ja lumi susiseb ja ioniseerib.
  Tüdruk ütles eemalt metallist olendeid närides agressiivselt:
  - Viis pole lihtsalt number, vaid minu hing!
  Tuline Jelena ütles vaimukalt ja naeratades huulil:
  - Sinu hing pürgib ülespoole! Sa sünnid uuesti unistusega...
  Ja punajuukseline sõdalane saatis talle paljaste jalgadega hävingu ja lamendamise voolu. Ja robotist puhkesid teravad ja tulikuumad hävinguvõrgud.
  Pärast seda tuli välk maasika nibudest ja neid sadas nagu tulerahet.
  Ja siis lülitas Ekaterina selle sisse. Ta lõi oma paljaid jalgu nii kõvasti, et kummitused ja karmid ärritajad lendasid minema. Ja siis purskasid punakaspunastest nibudest välja vulkaanid. Ja nii nad võtsid kõik ja põletasid ära. Need robotid lendasid laiali, killud hüppasid nagu konnad lumehanges.
  Catherine laulis imetlevalt:
  - Aga kui säästsid, siga, siis jääd seaks!
  Ja tüdrukud puudutasid korraga oma kontsi, nii et sädemed langesid. Ja siis ühendati nad helepunaste nibudega. Ja tulist välku hakkas ka paistma. Ja jäljed sulasid... Nad sirutasid lossi poole. Ja see hoone värises.
  Prints Bounty hüppas ja lõi ka poisi kanda, ühinedes tüdrukutega. Ja siis ta hüüdis:
  - Tüdrukud, kas peaksite aluspüksid jalast võtma?
  Sõdalased vastasid oma riiete jäänuste seljast rebimisega. Ja see andis neile mitmekordselt jõudu juurde. Tüdrukud said end laadida. Ja nad hakkasid välja paiskama lõputut energiat. Ja neil oli nii palju piiramatut jõudu. Eriti palju sädelevat välku puhkeb Veenuse üsast. Ja sellised raevukad, veerevad ojad, et põletavad ja põletavad ära kõige arvukamad rügemendid.
  Ja isegi must loss ise põleb maha. See väljub pragude ja punaste leekide voogudena. Ja ojad vingerdavad nagu madude tants ja mitte fakiiri pilli all, vaid terve orkestri saatel. Ja see loss põletatakse, muutudes kuumaks tuhaks.
  Sõdalased olid kooris, koputasid oma paljaid, väga graatsilisi jalgu ja purustasid maagilise plasmaenergiaga kõik teel olevad takistused. Ja rubiininibud tõstsid hüperplasma voogusid ja metsiku jõu keeriseid. Kuid kõige olulisem megahüperplasma puhkes Veenuse üsast ilusatest ja veetlevatest sõdalastest tüdrukutest. Nende kehad on nii ilusad. Must ehk tindiloss. Ja kui hämmastavad on tüdrukud, mida me saame öelda, sõdalased, kõrgeim superklass. Ja nad tegid seda.
  Loss plahvatas nagu aatomipomm ja kukkus kuni mandliteni lumehangedesse. Järele jäi vaid must auk.
  . PEATÜKK nr 18.
  Mutanttüdrukud ei suutnud kunagi leida vihjeid galaktikatevahelise tähelaeva varaste otsimisel. Nendes tingimustes jäi üle vaid üks asi, meenutada vähemalt midagi kuulsusrikkast minevikust. Ja seal oli see...
  Tüdrukud olid nüüd lahingus ja võitlesid üheistmelistes hävitajates. Ikka poolalasti, jalas vaid punased väga õhukesed aluspüksid, sõitsid kaunitarid autosid paljaste jalgade ja helepunaste rindadega.
  Elizabeth vajutas paljaste sõrmedega nuppe. Ta tulistas voolujoonelist hävitajat, mis nägi välja nagu mõõkvaal. Aga esisoomus pidas vastu. Elizabeth pidi manööverdama. Ja proovige vaenlase selja taha jääda. Blond neiu oli väga väle. Tema paljad sõrmed liikusid üle skanneri ja valitud sihtmärkide. Pole ime, et ta läbis suurepärase lahingukooli.
  Alates nelikümmend üks juunist ja lõpetades RPG mängudega nanohobbitidega. Ta tahtis tõesti välja saada. Vaenlane aga tahtis talle selja taha jääda.
  Salongis oli palav ja sõdalase päevitunud keha muutus läikivaks, nagu oleks seda oliiviõliga määritud. Kui ilus on see, kui kõhulihaste terasplaadid on pruunid ja tekstureeritud nagu šokolaad ning vöökoht kitseneb sujuvalt. Ja tüdruku reied on väga lihaselised, õhukese, kuid vastupidava pronksnaha all veerevad terasest lihastraadid.
  Elizabeth, see on lihtsalt loomaliku jõu ja erootika kehastus. Ja kui tema sarlakid nibud üle skanneri liiguvad, purskavad välja magoplasma ojad.
  Tüdruk on aga sunnitud läbi viima manööverdatava lahingu. Mis tekitab tema jaoks teatud probleeme.
  Aga siin on Ekaterina, see lehtkuldsete juustega tüdruk. Lihtsalt suurepärane näide sõdalasest. Ta on ilu ja seksuaalsuse kombinatsioon. Tüüpiline Hollywoodi kangelanna ja ta võitleb tõelise ässaga.
  Mitmevärvilised magoplasma ojad tabasid tema võitleja otsaesist. See muudab selle kuumaks. Tüdruku siledalt laubalt langeb higipärl. Ta jooksis pronksroosast põsest mööda ja hüppas skanneri ekraanile. See susises kergelt.
  Ekaterina väljendas:
  - Täpselt nagu härg, algul kirve all ja siis röstitud!
  Ja sõdalane paljastas talle väga teravad pärlmutterhambad. Tal on nii palju entusiasmi. Ja lihtsalt ebamaine ilu. Kuidas saab sellist tüdrukut mitte armastada? Tal on võlu.
  Ja paljad ümarad kontsad on nii võrgutavad ja seksikad. Eriti kui ta kasutab neid skannerile kaheksate joonistamiseks. Ja ta väänab võitlejat, püüdes selle taha pääseda.
  Sõdalane näib muidugi olevat lihastest. Energiamullid tema sees otsekui purskavast vulkaanist.
  Kuid seni pole võitu Katariinale antud. Ta proovib manööverdada, kuid ka tema vastane pole tark. Sõdalane puudutab närviliselt tema paljaid varbaid ja susiseb:
  "Sa ei lähe kuhugi, sa karvane täi."
  Tõsi, see pole täi roolis, vaid paks kotlet, mille jalad on nagu prussakad. Jah, nanohobbitid lõid sellise uskumatu kulinaarse ime.
  Noh, pole midagi, varem või hiljem saab vaenlane oma lõpu.
  Tema repertuaaris on ka tuline Elena. Nii liikuv, paljaste jalgadega, õhukese, painduva ja väga lihaselise vöökohaga. Selline tüdruk ei vea kedagi alt.
  Aga tema lihased? Pronksnaha all veerevad lihaspallid. See on naissoost terminaator. Aga samas õrn ja seksikas. Kuigi nii tugev. Ja armastab armastada.
  Ta paljastab elevandiluust hambad ja ütleb vilistades:
  - Kosmose ja matemaatika ajastul on romantikuid!
  Pärast seda püüab ta paljaste varvastega vehkides pääseda võimsa vaenlase võitleja tagalasse. Ja ta paiskab välja märatsevaid, meeletuid maagilise plasma ja surmavate impulsside voogusid.
  Elena läheb löökidest punaseks ja on aurutatud. Ja higihelmed voolavad mööda tüdruku poleeritud nahka. Kui meeldiv lõhn tal peab olema ja ilmselt on ta isuäratav tüdruk. Ja selline punapea. Juuksed sädelevad nagu tõrviku leek.
  Elena, puusi keerutades, võttis selle kätte ja säutsus:
  - Hiir võidab elevandi, kavalus aga jõu! Ainult kavalus ei tule hiireajuga kaasa!
  Terminaatori tüdruk lisas:
  - Rebase kavalus sünnitab helge võidu, suurepärane kasukas trofee jaoks!
  Ja jälle, kui ta keerutab oma paljaid, peitlitud jalgu. Nüüd on see tüdruk. Tõeline punajuukseline kangelasnaine. Ja tal on nii palju seksuaalset energiat. Silmapaistev tüüp, mis on võimeline muutma mis tahes näo telliskiviks.
  Ja kuidas Elena oma paljaid rindu keerutab ja raputab. Ja punakaspunastest nibudest lendavad sädemeid. Ja tema võitleja pöörleb nagu kellavärk.
  Ja Elena laulab, näidates oma hambaid säravana nagu juuksuri peegel:
  - Ei, mäed ei ole kuldsed, Angelica ületab värava! Ja ta lööb kannuseid Adolfi külgedele - ta annab Hitlerile täie au!
  Pärast seda naerab punapea! Ja tema naer on nagu Baba Yaga naer, kes varastas narri Ivanuška samogudy harfi.
  Ka Efrosinyal pole kriuksumise ja paugutamise vastu midagi. Paljaste jalgadega keerutab ta võitlejat ümber selle telje. Keerutab seda erinevates paralleelides. Ja ta ei unusta seda võtta ja säutsuda:
  - Scolopendra! Ma lähen välja ulguma!
  Efrosinya, ta on lihtsalt võlur. Mitte tüdruk, vaid tõeline hävitamise alternatiivse loovuse hiiglane. Kuidas see pöörlema hakkab ja kuidas see maagilise plasmajoa jääraga vaenlast tabab. Jah, see on tüdruk, kes on tõeline antiaine skorpion.
  Sõdalane ütleb:
  - See on minu impeerium! Viskame kõik ebausud kuristikku!
  Ja ometi on Efrosinya niisugune naine, et võib lausa rauaga kuklasse lüüa. Ja see ei muutu temast paremaks. Ta on sõdalane, sündinud mingis erilises pimeduses. Hämar täis valgust. Proovige see selle abil välja mõelda.
  Kuid neiu sooritab siiski manöövri ja püüab kavala vaenlase selja taha pääseda.
  Ja ta põikab väga kiiresti kõrvale. Te ei saa teda oma sihistikus tabada.
  Euphrosyne uriseb:
  - Milline libe tüüp!
  Ka Elizabeth üritab vaenlast tabada. Ja ta nõelab teda üsna kiiresti. Ja ärge minge haavatavasse taha. Tüdruk mäletas võitlust T-4-ga, millel oli piklik tünn. Kui raske on ligi pääseda. Võitlus kujunes aga päris lõbusaks. Eh, sõdalased ei pidanud teraskassidega võitlema. Ja nad hammustavad konkreetselt.
  Elizabeth klõpsas oma paljaste taldadega ja kilkas:
  - Ah, rasestumisvastased vahendid... Nanohobbitide puhul pole asjakohane.
  Ja jälle osutus tüdruk oma võitlejaks. Kuigi tundub, et see on vaenlase kinni püüdnud. Tundub, et kotlett oli praetud.
  Elizabeth sosistas endale:
  - Aga kosmosekommid sibula või küüslauguga?
  Ja tüdruk tundis tugevat näljatunnet. Ja ta on leopardi naeratusega tüdruk.
  Skanneril keerutatakse rindade sarlakpunased nibud. Ja õhukahurid mürisevad. Ja peksame vaakumis. Ja puurige tühimikusse augud, täites need hüperplasmaga.
  Elizabeth näeb nüüd õhukestes aluspükstes skannerite ees siplemas äärmiselt seksikas välja.
  Kuid Catherine näeb väga hea välja, kuna tal pole peaaegu riideid. Ta näeb nii kangelaslik ja seksikas välja. See on Terminaatori tüdruk. Ja samal ajal on ta juuksed lehekullast värvi ja paljad jalad on nii väledad. Ja sõrmed liiguvad, mängides entusiastlikku viisi.
  Mõnes mõttes on Ekaterina ainulaadne. Kuigi kõik neli tüdrukut siin on kõrgeima ja megaplasmaatilise klassi sõdalased.
  Catherine hüüdis:
  - Mul on vaenlase vastu jõudu ja survet... Aga ma olen härja nahas, see on kogu vestlus!
  Ja tüdruku mõlemad paljad tallad põrkuvad kokku ja paiskavad välja sädemeid. Kuidas voolavad mitmevärvilised joad ja välgukaskaadid.
  Tüdruk võttis selle kätte ja pistis isegi keele välja. Ja kõige kõvema sõdalase selja tagant lendasid välja suitsupilved. Ja paljad jalad võtsid selle ja keerlesid nagu propeller.
  See on aktiivne naine. Ja keda ta vajab? Kuningas Louis Neljateistkümnes või mis?
  Catherine raputas oma maasika nibusid. Ja ma arvasin, et vaevalt oleks keegi kuningas Louis Neljateistkümnendat mäletanud, kui mitte Dumas. Jah, Prantsusmaal oli kunagi selline isiksus.
  Ja tal oli lapselapselaps Louis Viieteistkümnes. Ta on ka väga silmapaistev isiksus. Kuigi Venemaal palju vähem kuulus kui Päikesekuningas. Ja tõepoolest, Louis Viieteistkümnes osutus ebaõnnestunuks. Kaotas Suurbritanniale sõja Kanada pärast. Ka teistes lahingutes ei olnud ta eriti edukas.
  Catherine itsitas ja raputas enda poole sõrme. Ta oli veidi hajameelne ja teda kattis juba maagiline plasmalaine. Ja nii palavaks läks. Catherine on sõna otseses mõttes punane ja pronks.
  Punasena muutus ta veelgi seksikamaks ja lahedamaks, püüdes meeste pilke. Aga millised mehed tal olid? On ainult infantiilsed nanohobbitid ja mitmesugused koletised. Tüdruk ise ei viitsi viimasega magada. Või päkapikkudega.
  Catherine kogeles:
  - Minu südamlik ja õrn päkapikk! Ma armastan sind nii väga, ära triivi! Minu südamlik ja õrn päkapikk!
  Ja sõdalane võttis selle ja raputas oma kuldseid juukseid. Ja tema kiud on nii väärtuslikud. Kujutage ette, kui ilus on puhtaim kuldleht.
  Ja siit tuleb tuline Elena. Nii lahe tüdruk. Ja tema rinnanibud on vaarikavärvilised. Sädelev, peegeldades tähtede valgust. Ja kui ta paljad varbad liiguvad ja nad heidavad skannerilt varje ja lõikavad ringe üle skanneri väljade.
  Elena üritab taas vaenlase võitleja selja taha saada. Tundub, et tema enda auto loobib ringi nagu puutükk tormis. Jah, punajuuksel kaunitaril on raske. Nagu kividega purustatud eesel.
  Elena, oksendades oma paljad jalad, laulis:
  - Oh, ookeani all! Eh, purjede all!
  Ta lõi üht oma ümarat kontsa teise vastu ja jätkas:
  - Oh, meil on vapustav rikkust vaadata...
  Ja kõik neli tüdrukut helisesid hõbedaste häältega:
  - Kahju, et keegi ei tea! Ja me ei tea iseennast! Kui palju kulda me vajame! Eh, nii palju kui tahame!
  Punane Elena pidas end sel juhul kõige lahedamaks varastajaks. Ja ta punased juuksed meenutasid tule leeke. Ja tuli on väga kuum. Millest tuleb soojus.
  Tüdruk, paljajalu pritsides, kilkas:
  -Elu on vaid hetk, mineviku ja tuleviku vahel!
  Ja ta väänas puusi. Tüdruk võttis selle, keerles ringi ja üritas oma võitlejat keerutada. Kuid vaenlane taganes. Ja siis pööras ta ümber ja pani klotse. Vaakum nihkus ja poolruumi mõõtmed purunesid.
  Elena oli äge tüdruk ja tegi Messeri loopi. Kuid vaenlane suutis jälle kõrvale kalduda. Ja ta libises välja. Nagu pätt võrgust.
  Elena võttis selle ja küsis:
  - Oh, vahupaak!
  Kuid punajuukseline naine oli kurb ainult Hitleri raisakotkaste unenägudes. Kuid kotletid ei suutnud teda tasakaalust välja viia.
  Elena võttis selle ja ütles:
  - Oh, kui palju haid! Ja isegi Friedrich puhus Venemaa lahingu ära!
  Ja ta võttis selle kohe, kui möirgas...
  Efrosinya on väga lahe, paljastab hambad. Ja ta raputab oma rubiinist nibusid. Ja nibud sädelevad ja nendest tuleb välk. Tüdruk võtab selle ja karjub:
  - Tsoon, oh tsoon! Ma tahan olla naistevanglas! Seal on palju märulipolitseinikke ja nupp pähe!
  Euphrosyne kujutas seda ette, tema paljad jalad tõmblesid. Ja keha tundis õndsust. See on tõeline põnevus. Või ehk isegi kõik nii maagiline ja kosmiline.
  Ja siin võitlete kotlettidega, nii rasvaste ja kastmes läbi imbunud. Praegu otsustas Efrosinya kasutada pardaarvutit, et näha, millest tema vastased koosnevad. Siiski on see endiselt maitsev. Ja need kotletid on maitsvad ja krõbedad.
  Nii ilmus värviline hologramm, mis loetles keerukate kulinaarsete toodete omadused. Ja siin on sellised lõhnad, kõik on nii maitsev.
  Ja nii, jaanalinnu, apelsini ja ristikarpkala hübriid. See on kotleti koostis, mis võitleb heledajuukselise ja lihaselise Euphrosyne'i vastu. Jah, on selge, et tegemist on probleemse elusolendi liigiga. Sa ei saa temaga tegelikult tülitseda.
  Euphrosyne laulis mõnuga:
  - Me teeme Krautidest kotlette! Ja nad blokeerisid Jenissei!
  Nii vaimukas tüdruk. Tal on selline jõud, energiavarustus. Ja ta jalad on nii imelised ja väga seksikad. Sellise tüdruku vastu jääb mõni kotlet jõuetuks. Või võite isegi karbonaadi teha.
  Efrosinya sooritas rebasemadu manöövri, tulistas kumulatiivse heite ja hüüdis:
  - Nad teevad vastikutest tüdrukutest karbonaad!
  Ja jälle paljaste kontsadega, niipea kui tabab.
  Elizabeth muutus aina vihasemaks. Vaenlane libises minema nagu tabamatu kääbus. Ja ta meenutas kohmakat pelikani. Kes üritab oma võrguga püüda, aga kõik lasevad mööda.
  Elizabeth susises raevust:
  - Oh, see asi... Ja ma ise ei usu nendesse ebauskudesse!
  Ekaterina, kes samuti ei suutnud oma sihtmärki tabada, küsis raadios oma partnerilt:
  - Mis sa oled, nõid?
  Elizabeth lõi oma paljaid, päevitunud põlvi ja vastas:
  - Me kõik oleme naisnõiad!
  Tüdruk oli selgelt närvis. Ta jalad värisesid erutusest.
  Ja millised helepunased huuled on Elizabethil, suurel sõjamehel, nagu suhkruhuuled. Ta, täiuslikkus ise, on erootika kehastus. Alati seksinäljas mehel on raske sellistelt rindadelt silmi maha võtta. Scarlet moonidena säravatest nibudest. Oi kui ilus see tüdruk on, temas on nii palju harmooniat ja täis värsket küpsust.
  Kuid sõdalane ei suutnud sellist pähklit väga tugeva vastase vastu purustada. Vaenlane tabas pidevalt tema võitlejat. No kuidas on võimalik, et kotlet nii meisterlikult võitleb?
  Elizabeth oli nano-hobbitide peale ülimalt vihane. Need surematud, kuid lõpmatult infantiilsed olendid võlusid välja mahlase praeliha, mis on võimeline surmani võitlema.
  Ja nad tõesti võitlesid, osavalt ja kiiresti, liikudes ja pöördudes õigel ajal.
  Elizabeth vastas sügavalt ohates:
  - Oh, minu asi... Sa põled nagu nitroglütseriini küünal!
  Jah, siin oli, mille pärast pabistada.
  Ka Catherine'il ei läinud kuigi hästi. Kuldsete juustega tüdruk peksis jalgu ja vilistas:
  - Olles värvinud oma huuled kingakreemiga, lähen promenaadile... Sa Hitleri alatu jõhkard, ma saadan su põrgusse!
  Tüdruk ristis oma graatsilised paljad jalad. Neid eristas vormi täiuslikkus, tugevus ja harmoonia.
  Omal ajal trampisid need jalad mööda Suure Isamaasõja teid. Elasime läbi väga palju raskusi. Ja paljajalu kõndides pole see nii meeldiv, iga oks, iga konar, iga konar on tunda. Nad torgivad tüdruku paljaid taldu.
  Catherine sosistas kaunitari naeratusega, kes ei maga:
  - Oh, mu jalad... Mu paljad jalad! Külma käes kannaga, pritsi! Kuldsed punutised!
  Tüdruk on tõesti ebamaise ilu kehastus, puhas ingel. Millised ripsmed tal on? Kujutage ette kuldseid juukseid ja musti kulme. See on ilu.
  Ja püüab vaenlase võitlejat tabada. Ta ei taha aga alla anda. Justkui püüaksid võrguga liblikat kinni. Catherine säutsub mõnuga, hüpates üles-alla:
  - Ja sa meeldid mulle! Sa meeldid mulle! Sa meeldid mulle!
  Ja ta raputab oma täis, pargitud rindu, nagu küpsed suured aprikoosid. Ja laulab kaasa:
  - Ja minu jaoks pole maailmas paremat sõpra!
  Ekaterina on muidugi kõrgeima lennu ja kvaliteediga tüdruk. Keegi ei saa temaga võrrelda võlu ja kuldse juuksevärvi poolest. Selline võrgutav ja hämmastav tüdruk, kes on läbinud rohkem kui ühe sõja tiigli.
  Kuid siiani ei suuda ta vaenlast võita. See on nagu lasso, mis härja kaelast libiseb.
  Ekaterina raputab maasikanibusid ja laulab:
  - Milleks me Billyt vajame? Seitse jalga kiilu all!
  Neiu on juba väsinud prussakajalgadega kotleti tagaajamisest. Kuigi see toit on mahlane. Aga ma tahan midagi muud. Ja mitte ainult see räige jama.
  Nanohobitidel on sellest kõrini. Nad on sellised olendid, et suudavad teha peaaegu kõike, mida inimese kujutlusvõime ette kujutab. Kuid sellised olendid vahetasid oma fenomenaalse jõuga muidugi kõikvõimsuse peenraha vastu.
  Tuline Elena võttis ja pööras oma võitleja ümber. Ta läks isegi jäära järele, kuid jäi vahele. Vaenlane põrkas tagasi nagu piljardipall kiilt.
  Punajuukseline saatan ületas ta paljad jalad ja raputas ta tuliseid lokke. Jelena arvas, et tal on naljakas prototüüp. Ainult sellel tüdrukul ei vedanud päkapikkudega armatseda. Ja ta jäi paljust ilma. Kuid punajuukseline kurat suutis õppida paljusid kire saladusi. Ja tema tugev, lihaseline keha, mis suudab taluda palju probleeme ja raskusi. Ja kandke seda kõike naeratusega.
  Elena vaatas taevasse. Kui palju tähti. Need hajusid laiali nagu rubiinid, topaasid, ametüstid, safiirid, smaragdid, teemandid. Ja kõik need eredalt sädelevad juveelid ruumivaakumi mustal sametisel vaibal.
  Punajuukseline saatan siristas:
  - Paremal on meri, vasakul on mäed! Moss ees, oh taga!
  Ja jälle liikus tüdruk koos vaenlasega, et lähemale jõuda. Ta lehvis nagu liblikas, püüdes kohevat õietolmu. Ja kurat on ausalt öeldes maksimumtasemel.
  Elena kähises:
  - Tähed, ah, tähed! Tähed olgu minuga!
  Ja sõdalane näitas oma pikka ja väga väledat keelt. See on tegelikult selline asi, lahing. Siis, kui ta istus varitsuses ja jahtis sakslast, millest ta mõtles. Nii et ta ei jää vahele! Täpsemalt, nad ei tuvastanud esimest. Aga üldiselt, miks Elena pole rebane? Püüab varitsusele Krauts-jänesed. Üldiselt on kolmkümmend neli suhteliselt väike paak ja seda on mugav maskeerida.
  Eh, punapea ütles:
  - Meie tankid ei karda mustust! Venelased on alati osanud võidelda!
  Aga mida me saame öelda Euphrosyne'i kohta? Neli tüdrukut on nagu neli masti kaardid. Ja igaüks neist on omal moel ilus ja ainulaadne. Ja neil tüdrukutel on väga arenenud sõdalasest instinktid.
  Euphrosyne võttis selle ja laulis:
  - Armastagem tüdrukuid!
  Sõdalased on väga ilusad: neli trumpi. Ja väga rinnakas ja lihaseline. Tüdrukud, kelle lihased on määratletud nagu traat. Nad keerlevad ja keerlevad, kuid nad ei suuda kotlette lüüa!
  Euphrosyne ütleb kibestunult:
  - Mida väiksem on sihtmärk, seda raskem on tabada, mida suurem on ambitsioon, seda lihtsam on vahele jääda!
  Valgete, kuid sinise varjundiga juustega kotkatüdruk Elizabeth tulistas vaenlase pihta. Ta lõi oma paljaid jalgu ja siristas hambaid paljastades:
  - Kes end niklite vastu vahetab, jääb rahata!
  Pärast seda saatis ta oma helepunasetest nibudest heledaid paksu kosesädemeid.
  Tüdrukul õnnestus lõpuks vaenlase võitleja tabada ning anum, milles kotlet vedeles, hakkas põlema.
  Elizabeth vastas vaimukalt:
  - Ärge vahetage oma elu sentide vastu, te devalveerite oma olemasolu järgmise sendi võrra!
  Päikeseline kaunitar Ekaterina saatis ka oma võitleja kohale. Vabanes surmava eritise. Ta lõi vaenlase veidi maha ja andis välja:
  - Kes sendi eest müüb, saab nikli!
  Ja kaunis Catherine laksutas oma paljaid jalgu skanneri ekraanil. Ta liigutas oma nobedaid sõrmi. Jah, see tüdruk on oma graatsilises võitlusviisis lihtsalt vastupandamatu.
  Sakslased said temalt löögi näkku ja tüdrukute pataljonid said tohutuid vigastusi.
  Catherine ütles vaimukalt:
  - Kullamägede lubadused pole sentigi väärt!
  Ja laske tal ümarad, paljad kontsad liikuda nagu tüdruk. Ta on lihtsalt kõige nunnum.
  Need on tüdrukud, kes teevad ajalugu! Tal on tosina kangelase tugevus ja isegi Emmanuel ei saa oma võrgutamisvõimet võrrelda.
  Selline sõdalane möödub hobusest paljajalu sammudega ja siseneb põlevasse onni, pritsides kartmatult tema paljaid taldu!
  Ja tuline Elena on täiesti võluv tüdruk. Patuse ilu ja võrgutamise kehastus. Nii et tal on teravmeelsuse kuristik.
  Punajuukseline saatan siristas:
  - Olles ostnud kullamägede lubadusi, jääte rahata ja katkise sendiga!
  Punapea rääkis vaimukalt. Ja paljaste jalgadega tegi ta kaheksa kuju. Ja raputas oma luksuslikke puusi. See on tüdruk, kellest Lermontov kirjutaks hea meelega terve luuletuse. Geniaalne ja samal ajal metsik! Lihtsalt armas ja punase värvi meistriteos!
  See sisaldab tulist luulet ja elemente. Nii leidis kaunitar võimaluse ja lõi välja auto, milles kotlet manööverdas. Ja ta tegi seda väga nutikalt, misjärel ta tormas lõpetama.
  Terav märkus:
  - Kuldsed mäed on tippudest kõige kättesaamatud!
  Ja maasika nibudest saadab see paksu ja pika sädeme. Pärast seda ütles ta agressiivselt:
  - Kullamägesid kaevandatakse terasest teraga selle käsul, kes ei vaheta meelt sentide vastu!
  Kuid Efrosinya, samuti tüdruk, ei tee lihtsaid otsuseid. Ta vabastas oma rubiinist nibust sillerdava magoplasma kontsentratsiooniga mulli ja ütles:
  - Kui mõistus pole sentigi väärt, ajab suu kullamägesid!
  Ja tüdruku ilu on ausalt öeldes hämmastav! Ja figuur on nii hea ja puusad on luksuslikult tugevad. Ja paljaste jalgade varbad on väga väledad ja kiired. See on tüdruk, kes suudab galaktika tähti ümber paigutada.
  Ja keel ajab välja aforisme:
  - Kõigepealt lubavad poliitikud kullamägesid, siis saadan teid sentide eest surema!
  Ja kes ütleb, et Terminaatori tüdruk eksib? Ta on loomulik blond. Juuksed valged nagu lumi. Ja sellest õhkub värskust ja talvist aroomi.
  Ja samal ajal on tüdruk väga-väga kuum. Siin ütleb ta jälle väga vaimukalt:
  - Kullamägesid lubav poliitik kuldmune ei too!
  Ja ta raputab ja lööb paljaste jalgadega skanneril stepptantsu. Ja sildid mängivad ja liikuvad pulsarid hajuvad.
  Euphrosyne ütleb:
  - Poliitikule meeldib kuud lubada, kuid koera elu saab ta kindlasti tasuta!
  Elizaveta, samuti terminaatorikommetega tüdruk, saatis oma palja, pargitud põlvega väga osavalt maagilisi plasmamulle. Siis rääkis ta pärlhambaid välgutades:
  - Ärge lubage poliitikule kullamägesid ja teid antakse vasepena eest!
  Mis jalad tal on? Valge taustal väga tume, siniste juustega. Kui seksikas ja ilus see on. See on isegi imeline, kui ta paljad varbad liiguvad ja mängivad.
  Ja huultelt tuleb:
  - Kui te ei taha, et teid nikli eest müüdaks, ärge lubage kullamägesid!
  Ja tüdruku huuled on lõhnavad ja magusamad kui küps arbuus. Lõpuks süttis kotleti juhitud auto sinise tulega. Ja see hakkas lagunema. Ja tükke ja põlenud osi lendas sealt igas suunas maha.
  Ja kotlet ise oli väga kõrbenud ja särises nagu värskest tulel grillitud kebabist.
  Elizabeth tundis, kuidas põrutused üle tema paljaste kandade tormasid. Tüdruk kilkas:
  - Jalal, nagu asfaldil!
  Ja lõpuks lõpetas võitleja jäänused magoplasma voogudega. Ta on kõige silmatorkavamat sorti sõdalane.
  Ja rinnad... Kust veel nii helepunaseid ja kuumusest hõõguvaid nibusid leida? Nad põlevad nagu sütel. Ja nad põletavad meeste kujutlusvõimet. Pealegi sütitades need kõrgeima punktini.
  Kuid Katariina sai jälle vaenlase selja taha. Ja lõpuks võtsin selle kannibali üles. Ja see süttis, eraldades oranžid leegid. Tüdruk tundis end kui tükk, mis lööb kuninga vastu ja laulis:
  - Ettur edutatakse kuningannaks, poliitik ei möödu karjäärilubaduseta, pidades sind etturiks!
  Kuldjuukseline kaunitar, nagu ikka, lihtsalt ei saa ilma vaimukuseta. Samas on haruldase heledusega ilu ühendatud väga liikuva ja painduva korpusega. Selline sõdalane ei saa lihtsalt olla esimene. Aga mida teha, kui teie kolm partnerit pole vähem suurepärased?
  Catherine suudab siiski oma agressiivse vastase maha lüüa. Ja kotlet põles. Ja tüdruk ütles:
  - Poliitikas, nagu maleski, on algusest peale ainult ajasurve ja pidevalt kostab matt!
  Kuldjuukseline neiu oli väga rahul. Lõpuks lahendatud probleem.
  Ka tulihingeline Elena pressis edasi. Ta on iseloomuga tüdruk. Ja tema värv on nii punane ja nii sädelev. Ja juuksed näevad välja vaskpunased. Ja jalad on paljad ja väga väledad. Neil on veenid nagu teras. See tüdruk on esteetiliselt atraktiivne. Ja seda eristavad silmapaistvad lihased.
  Tal on palju säravat sõdalase talenti.
  Elena säutsus:
  -Kui sa langed nende kõnele, kes lubavad kullamägesid, on sul vaja kuldhambaid!
  Ja ta vajutab palja kannaga. Ja pöörake võitleja ümber. Ja see läheb täielikuks lähenemiseks. Ja vaenlane on juba valmis. See põleb nagu pioneerituli. Ja kotletist lendavad rasvased, leegitsevad pritsmed minema.
  Elena rääkis punase harpia kombel:
  - Kuld on väärtuslik metall, kuni see on üle kantud lubaduste mägedesse!
  Ja maasikanibudega rinnad liikusid nagu poid surfil. See keerles ja magoplasmist tehtud nool lendas välja. See tabas skannerit ja sulatas kergelt läbipaistva pinna.
  Elena vastas ohates:
  - Kui sageli ei tõmba inimesi mitte tõeline kullast süda, vaid kujutletavad kullamäed!
  Punaste juustega meenutas neiu deemonliku jõu kehastust. Ja maitsvat lõhna eritav kotlet murenes.
  Euphrosyne on ka oma väga kiirel võitlejal. Panin kirjutusmasina põlema ja märkisin:
  - Kuldne lubadus on ebausaldusväärne tool!
  Sõdalane lõpetas kriimustatud ja põleva kotleti. Ähvardati jääraga.
  Ja ta kontrollis võitlejat osavalt oma paljaste, tahutud jalgadega.
  Samal ajal avaldas Euphrosyne teise, väga söövitava aforismi:
  - Kuld on liiga pehme metall, et lubada mägesid õitsengu aluse rajamiseks!
  Ja ta näitas oma väga pikka piitsataolist keelt. Ja kotlet, see nanohobbitide kujutlusvõime ebamugav looming, aurustus.
  Nii ilmus Bounty Prince'i hologramm. Igavene poiss möirgas:
  - Ja sa võid kõrgel häälel kakelda! Vastased olid suurepärased.
  Elizabeth nõustus sellega:
  - Päris! Ma hakkasin isegi ehmatama!
  Oma teist miljonit aastat vahetanud poiss kergitas mõnuga kulme ja laulis:
  - See on alles algus! See on alles algus! See on alles algus! Oh oh oh!
  . PEATÜKK nr 19.
  Tüdrukud ei leidnud kunagi midagi, hõljudes atmosfääri vaimsetes kihtides.
  Elizabeth vehkis palja, tahutud jalaga ja soovitas:
  - Parem vaatame filmi oma vägitegudest sõjas Talibaniga!
  Catherine noogutas naeratades:
  - Ja mis kõige tähtsam, siin pole liialdusi. Kuigi seal on näidatud terve meeskond võitlejaid.
  Elena, vajutades paljaste varvastega juhtkangi nuppu, lülitas sisse tohutu, kolmemõõtmelise hologrammi ja tekkis fantastiliselt ilus ja dünaamiline pilt;
  Ja paljajalu bikiinides tüdrukud võitlevad raevukalt.
  Kuulus nelik võitleb Lähis-Ida küla lähedal.
  Elizabeth tulistab paugu ja viskab paljaste varvastega granaati.
  Rebib afgaane laiali ja kilkab:
  - Au kommunismi ajastule!
  Ekaterina tulistab ka vaenlast. Ta niidab vaenlasi maha, loobib paljajalu surmavaid granaate ja kriuksub:
  - Meie isamaa eest!
  Elena niitis maha rea afgaane kuulipilduja plahvatusega. Ta viskas palja kannaga hävitavat sidrunit ja haukus:
  - NSV Liidu jaoks!
  Katariina tabas ka vaenlast, lõikas maha hulga islami sõdalasi ja karjus:
  - Kommunismi maailma jaoks!
  Ja ka seda, kuidas tema paljaste jalgade varbad viskavad hävitava ja mõõtmatu jõuga surma kingitust. Ja rebis ta vaenlased põhjalikult laiali.
  Need tüdrukud on lihtsalt super...
  Elizabeth märkis edasitungivaid afgaane maha niites:
  - Nad on sõna otseses mõttes nagu jaaniussid!
  Ja tüdruk viskas taas palja kannaga vaenlast granaadiga. Ja ta rebis päris palju vaenlasi.
  Ka Catherine tabab islamiusulisi sõdureid hästi sihitud lööminguga. Ta niidab need põhjalikult maha ja kostab:
  - Venemaa eest!
  Ja jälle visatakse tapja surma kingitus paljaste varvastega.
  Elena, tulistades vaenlase pihta ja sõna otseses mõttes niites afgaane maha, lõigates nad otsekui kultivaatoriga maha, kilkas:
  - Isamaa eest!
  Euphrosyne, raiudes maha vaenlasi ja tegelikult niitmas Talibani islamiimpeeriumi sõdalasi ning lüües neid küngastega, ütles:
  - Isamaa ja uute võitude eest!
  Ja jälle, kui ta viskab surmava jõuga oma paljaste meislitud jalgade varvastega granaati.
  Tüdrukud läksid täielikult laiali. Ja nad võitsid Talibani armeed suure arvuga. Ja nad tulid suurte ojadena.
  See surematu Elizabethi meeskond võitleb tankil mutantidest tüdrukutega ja 2024. aastal Talibaniga, isegi noorem ja värskem kui kaheksakümmend aastat tagasi, kui nad Teise maailmasõja ajal natsidega võitlesid.
  Ka siinsed tüdrukud on ainult bikiinides ja paljajalu. Ja samal ajal võitlevad nad hästi. Afganistani tankid on vananenud ja kehvema kvaliteediga kui Venemaa omad, aga neid on päris palju.
  Islami impeeriumi käsitöölised valmistasid mõned masinad puidust. Pean ütlema, et see on väga progressiivne.
  Elizabeth teeb paljaid varbaid kasutades lasu ja murrab läbi afgaani tankist, mille peale ta uriseb:
  - Ma olen maailma kõige lahedam naine!
  Ekaterina lööb ka palja kannaga, purustab vaenlase ja kiljub:
  - NSV Liidu jaoks!
  Elena tulistab kaks korda mõtlemata vaenlase pihta. See rebib selle laiali ja kriuksub:
  - Kommunismi eest!
  Ka Euphrosyne tabab vaenlast. Ta lööb Afganistani tanki puruks ja lobiseb:
  - Isamaa eest lõpuni!
  Ja need on tüdrukud, nad on lihtsalt super. Sellistele inimestele ei saa vastu seista ükski jõud. Ja nemad, sõdalased, on tõesti kõige lahedamad ja hurdakoerad. Ja keegi ei saa neile vastu seista.
  Ja kui nad kaklema hakkaksid, siis oleks see lihtsalt hüpermeeste võitlus.
  Ja Elizabeth tulistab jälle paljaste varvastega ja kriuksub:
  - Uue NSV Liidu jaoks!
  Catherine tulistas ka vaheldumisi vaenlase pihta ja teatas:
  - Jah, president, juht, pehmelt öeldes mitte väga hästi! Me sõdime Ukraina ja Talibaniga, tema alluvuses on juba palju inimesi hukkunud.
  Ja tüdruk keerutas oma paljast ümarat kontsa.
  Elena jätkas afgaanide peksmist ja säutsus:
  - Suure kommunismi eest NSV Liidus!
  Ja oma paljaste varvastega lisas ta konkreetselt hävitavat ja mõrvarlikku!
  Ja siis, kuidas tüdruk Efrosinia võidab. Ja ta purustab vaenlase ja kriuksub:
  - Jumalanna Lada jaoks!
  See on nende sõjaline pealetung.
  Ja sõdalased, kuidas nad hakkasid oma vastaseid maha niitma ja kuidas nad ei andnud neile halastust, hävitades afgaane.
  Elizabeth tulistas ka vaenlase pihta ning kasutas ka paljast kontsa ja kakutas:
  - Kommunismi eest nõukogude maal!
  Ja siin ta on, milline võitlev ja sõjakas naine.
  Nüüd pekstakse afgaane taevast.
  Anastasia Witchakova on lahingus väga kuum. Ja hävitab kõik. Ja see tulistab taevas alla Afganistani lennukeid ja lööb ka maal. See tüdruk on nii agressiivne.
  Ja ta laulis naerdes:
  - Meie ema isamaa eest tapke kõik Talibanid!
  Akulina Orlova kinnitas hambaid paljastades:
  - Tegelikult on vaim deemon, ta on rünnanud NSV Liitu!
  Ja sõdalane tulistas alla veel ühe Afganistani lennuki.
  Mirabela Magnetic, islami Talibani impeeriumi sõdalaste vrakk taevas ja maal, paljaste varvaste kasutamisel röögatas:
  - Meie isamaa eest!
  See on taevas võitlev kolmik. Ja ta peksab afgaane suure intensiivsusega. Ja ta kukutab oma vaenlased täielikult maha.
  Akulina Orlova vajutas palja kannaga nuppe ja pahvatas:
  - Meie suure riigi eest!
  Ja kuidas ta partneritele silma pilgutab.
  Ja jälle tulistab ta afgaane alla. Ja need on tüdrukute seas väga agressiivsed käigud.
  Anastasia siristas naeratades hambaid paljastades, tulistades alla Afganistani piloodid:
  - Oleme sõdalased, kes suudavad lüüa iga armee!
  Ja jälle sõitis ta Afganistani autole.
  Jah, siinsed tüdrukud on võtnud ette islamiimpeeriumi sõdalaste täieliku hävitamise. Ja nad hävitavad...
  Ka Alenka võitleb meeleheitlikult ja näitab oma parimat esitust. Ja lööb vaenlased maha, nagu oleksid nad mannekeenid.
  Ja Taliban tuleb ja läheb. Ja neid tapetakse tohutul hulgal.
  Alenka viskas oma varbad midagi tapvat ja laulis:
  - Me oleme valged hundid!
  Anyuta nõustus sellega, niites oma vastased ilma tseremooniata:
  - Ja me oleme maailma parimad!
  Ja ta andis ka palja kannaga granaadile järele.
  Ja nüüd tulistab ka Alla kuulipildujast. Ja ta lööb välja palju afgaane ja möirgab:
  - Au kommunismi ajastule!
  Maria laseb väga täpselt ka afgaanide pihta. Ja lööb nad põhjalikult välja. Ja ta viskab ka granaate, kasutades paljaid varbaid. Ja hüüab:
  - Au Svarogile!
  Olümpiamängud tabavad vaenlast ka tohutu surmava jõuga. Niidab maha islamiimpeeriumi vaenlasi ja vingub:
  - Kogu, terve maailma jaoks kommunismiajastul!
  Ja jälle paljastab tüdruk hambad ja tulistab täpselt vaenlase pihta.
  Ja Marusya kirjutab ka afgaanidest. Ja helepunase nibuga vajutab ta bazookanuppu ja lööb vastased välja ning kriuksub:
  - Suure Venemaa eest!
  Need on tüdrukud siin.
  Kuid Matryona, justkui lööks afgaane, kasutades oma paljaid varbaid, purustab Talibani vaenlase ja karjub:
  - Isamaa ja vabaduse eest lõpuni!
  Need tüdrukud läksid ja see, kuidas afgaane pekstakse, on lihtsalt kohutav. Ja seal toimub sõna otseses mõttes nende täielik ja üldine hävitamine. Ilmselt on afgaanide jaoks saabunud väga halvad päevad.
  Alenka märkis, tulistades afgaane ja niites neid maha:
  - See on minu kodumaa!
  Ja palja kannaga, nagu annihilatsiooni mõrvarlik kingitus annab.
  Need tüdrukud on, ütleme nii, super.
  Anyuta märkis agressiivselt, tulistades afgaane:
  - Au kommunismile!
  Võitledes Allaga, tulistades ja surudes oma helepunast nibu basooka nuppudele, kriuksus:
  - Au kangelastele!
  Ja Maria, kes mõrvarliku jõuga vaenlast kepsutas, kostis:
  - Au lahedamale kodumaale!
  Olümpiamängud lisasid, purustades vaenlased ja näidates suurenenud kiirust:
  - Suur au kõige jõukamale riigile!
  Matryona, kes kepsutas vaenlast ja kasutas tulistamisel paljaid varbaid, võttis selle kätte ja kilkas:
  - Ja kõige lahedamatele sõdalastele au!
  Marusya, kritseldades samuti vaenlasi ja sõna otseses mõttes neid maha niites, kakas kõrvulukustavalt:
  - Ja ka NSVL on sajandeid suur au!
  Ja tüdrukud laulsid kooris:
  - Inimesed on õnnelikud
  Õnn igavesti...
  Nõukogude võimu ajal -
  Võimsus on suur!
  Ja sõdalased naeravad täiel rinnal. Ja nad paljastasid hambad.
  Alenka märkis naeratades:
  - Anname oma südamed oma kodumaa eest!
  Anyuta jätkas raevukalt:
  - Seisame ja võidame!
  Need on ausalt öeldes imelised tüdrukud. Ja neile väga meeldib täiest jõust võidelda.
  Ja siin on lahingus Oleg Rybakov ja Margarita Koršunova.
  Poiss ja tüdruk, kes näevad välja nagu umbes kaheteistkümneaastased lapsed, kuid on tegelikult surematud ohvrid, võitlevad nii agressiivselt. Et miski ei saa neile vastu seista.
  Alenka, hambaid paljastades ja Talibani vastaseid maha raiudes, laulis naeratades:
  - Me võitleme helgema homse eest!
  Paljaste varvastega pomme tulistades ja loopides Anyuta lisas:
  - Ja meie soomusrong suutis kiirendada!
  Ja punajuukseline Alla hüppab ja sipleb, lisas silma pilgutades:
  - Suudleme!
  Oleg Rõbakov juhtis mõõkadega veskit, raius afgaanidel päid ja vingus:
  - Au meie isamaale!
  Ja poiss lasi paljaste varvastega mõrvarliku surmakingi.
  Mõõkadega lõikas neiu ka liblikatehnikas läbi. Ta lõikas vaenlase ära ja kilkas:
  - Au nõukogude süsteemile!
  Ja ta viskab ka paljaste varvastega hävitamise kingitusi, hävitades oma vaenlasi.
  Ja lapsed, purustades vaenlase, laulsid kooris:
  - Usun, et kogu maailm ärkab,
  Talibanile tuleb lõpp...
  Päike paistab eredalt,
  Rebime kõik kurjad vaenlased laiali!
  Lapsed on tõepoolest väga kõvad võitlejad. Nad ka vilistavad, tuues vaenlasele alla terve pilve uimastatud ja joobes vareseid. Ja see on äärmiselt lahe.
  Afgaane tükeldades märkis Oleg naeratades:
  - Kogu planeedi noored on meiega,
  Meie ülemaailmne ehitusmeeskond!
  Ja poiss andis oma palja kannaga hävitava surma kingituse.
  Islamisõdalasi purustav Margarita Magnetic siristas samuti hambaid paljastades:
  - Kogu riigi rahvas marsib kommunismi poole!
  Ja sama, mida ta häkib islami ridadesse. Ja see, pean ütlema, on väga julm ja lahe.
  Vahepeal püüdis Taliban kinni umbes neljateistaastase poisi. Nad koorisid ta lahti ja sidusid puu külge. Pärast mida nad kõigepealt piitsutasid teda, koorides nahka, kuni see veritses.
  Seejärel puistasid nad teismelise haavadele soola. Ja see oli nii julm. Ja lõpuks piinasid nad poisi surnuks.
  Ja jälle on ägedad lahingud...
  Ja Vene ründelennukid ründavad Talibani positsioone lennukite abil. Ja siis tabavad neid afgaanid ja raketid. Ja nad muudkui ronivad ja ronivad, nagu kärnkonn krambis.
  Ja nad jätavad enda taha terved surnukehad.
  Margarita laulis naeratades:
  - Me võitleme helgema homse eest!
  Ja afgaane tükeldades haukus Oleg:
  - Me suutsime selle välja mõelda!
  Ja jälle viskab poiss, paljaste varvastega, surmava jõuga granaati.
  Ja neid afgaane pekstakse nii enesekindlalt ja kuulsalt.
  Need lapsed on tõelised koletised.
  Ja surematud olendid võitlevad paljajalu ja hävitavad väga aktiivselt oma vastaseid.
  Kuid lahingusse astub ka tank Saksamaalt.
  Gerda ja tema meeskond astuvad lahingusse afgaanidega.
  Ja tüdruk tulistab paljaste varvastega ja müksab:
  - Au kommunismi ideedele!
  Tema järel tulistanud Charlotte kinnitab:
  - Au nõukogude süsteemi ideedele!
  Paljaste varvastega vaenlast tulistav Christina kiljatab:
  - Uute eredate ideaalide jaoks!
  Ja see tabab ka vaenlast väga täpselt.
  Ja afgaanid saavad sellest põhjalikult aru.
  Ja Magda tulistab vaenlase pihta ja kiljub hambaid paljastades:
  - Au meie isamaale!
  Ja samamoodi lööb ta vaenlast paljaste varvastega.
  Need on, olgem ausad, kaklevad tüdrukud.
  Gerda, tulistades vaenlast, säutsus:
  - Venemaale ja võit lõpuni!
  Ja ta lööb sind uuesti, seekord kasutades juhtkangi nuppu vajutades helepunast nibu.
  Need on tüdrukud siin. Nad on hambad ja kihvad ning võivad kedagi otse rebida.
  Charlotte võttis selle kätte ja laulis agressiivselt, hambaid paljastades:
  - Aafrika on kohutav, jah, jah. Jah!
  Aafrika on ohtlik, jah, jah, jah!
  Ärge minge, tüdrukud, minge Aafrikasse jalutama!
  Christina ütles hambaid paljastades ja vastast löödes:
  - Tüdrukud, ärge kõndige paljajalu läbi pimeduse!
  Ja oma palja kannaga, nagu annaks ta vaenlasele järele.
  Need on naised - naised kõigile naistele!
  Ja afgaanid tulistatakse alla ja hävitatakse halastamata.
  Magda, tulistades vaenlast ja pühkides ta sõna otseses mõttes minema, ütles agressiivselt:
  - Ma olen maailma tugevaim!
  Ja samamoodi ta laksutab sind paljaste varvastega. See on tüdruk.
  Pean ütlema, et see on lihtsalt ultra!
  Need tüdrukud, nagu nad võtsid vastu Talibani, löövad neid nokkahaamriga.
  Ja Taliban piinas vene komsomoli liiget. Esiteks paljaks kooritud. Siis hakkasid nad vett valama. Kõigepealt kuum - keev vesi, seejärel külm. Siis hakati mind kuuma traadiga peksma.
  Ja see oli nii julm. Ja siis jälle piinamine ja tulistamine tüdruku paljaste kandade pihta. Ja nad piinasid teda väga julmalt. Ja siis hakati hapet valama, mis tegi asja veel valusamaks.
  Ja tüdruk piinati ka surnuks.
  Ja siis võtsid nad tema luustiku ja katsid selle kullaga ning riputasid selle üles, et kõik näeksid. Ja see oli äärmiselt julm.
  Sellist võimu Taliban demonstreeris. Ja proovige sellise riigiga võistelda. Aga tüdrukud tahavad lapsi saada. Ja nende kõhud lõigatakse lahti. Ja nad käituvad väga julmalt.
  Lahingud, muide, põlevad nagu põrgu leegid.
  Oleg Rybakov, tükeldades vaenlast, laulis:
  - Au kommunismi ajastule!
  Ja poiss jälle paljaste varvastega, kui ta mõrvarlikku surmakingi viskab
  Margarita Koršunova afgaane maha raiudes kilkas:
  - NSV Liidu jaoks!
  Ja ta viskab paljaste varvastega minema selle, mis toob massisurma. Jah, sellistele tüdrukutele ei saa keegi vastu panna.
  Poiss ja tüdruk on täies ja raevukas elevuses ja lahingutegevuses.
  Afgaane mõõkadega tükeldades laulis Oleg:
  - See on mind ära kandnud, see on mind ära kandnud,
  See viis mind minema!
  Istun lihtsalt hobuse selga
  Ja õnn ootab mind!
  Ja poiss naerab ja jälle võtab ja lööb vaenlase maha.
  Ja siin nad on koos Margaritaga, kui nad vilistavad. Ja afgaanidele kukub pähe hulk uimastatud vareseid. Ütleme nii, et see on väga lahe.
  Margarita Koršunova säutsus:
  - Ma olen maailma tugevaim, ma hävitan oma vaenlased tualetis!
  Ja pilgutab oma partnerile silma.
  Ja afgaanide kõrgemad jõud hakkasid tühjaks saama.
  Oleg Rybakov vajutas lõpuks palja kannaga lülitit. Ja vool tabas, muutes massi Talibani sõdureid kohe skelettideks. Ja seda tuleb märkida - tapja.
  Terminaatoripoiss laulis:
  - Olgu meie Maa ülistatud!
  Ja kuidas ta hambaid paljastades vilistab.
  See on poiss. Ja tõesti üsna võitluslik.
  Ja siis tabavad Nõukogude raketid afgaane. Ja nad on täiesti üllatunud. Ja palju võitlejaid tapetakse.
  Tamara ja Veronica sihivad nõelte ja kuulidega mõrvarrakette, need plahvatavad. Ja palju afgaane tapetakse kohe. Ja see on nii julm.
  Tüdrukud on praegu punkris ja trampivad palja jalaga betoonplaatidel. Ja nad tulistavad vaenlase pihta surmavaid laenguid, hävitades nad täielikult.
  Need tüdrukud on lihtsalt super.
  Tamara tulistab ja möirgab:
  - Suur NSV Liit ja selle juht Stalin on meiega!
  Seda kinnitab ka Veronica:
  - Lööme Talibani tagumikku!
  Ja samamoodi tulistab see vaenlase pihta. Ja see teeb seda väga karmilt. Tüdrukud armastavad tappa - need on tüdrukud.
  Veronica esitas kord küsimuse:
  - Mis on kaks korda kaks, - viis?
  Tamara vastas naerdes:
  - Neli ja pool!
  Ja see osutus väga vaimukaks avalduseks.
  Tüdrukud on siin nii pinges.
  Nataša ja tema meeskond tulistavad ka afgaane. Neid tapetakse massiliselt ja nad möirgavad:
  - Olgu kommunism tähistatud!
  Ja siis ka oma palja kannaga, et kuidas ta võtab ja konkreetselt järele annab.
  See on tüdruk, tüdruk kõigile tüdrukutele.
  Ja mõõtmatult kohutav.
  Svetlana laulis raevukalt, kritseldades afgaane.
  Ja tähekõrguses, mägivaikus,
  Merelaines ja raevukas tules,
  Ja raevukas ja raevukas tules!
  Ja siis tulistab Zoya meeleheitlikult vaenlase pihta.
  Need tüdrukud on väga julged.
  Ja Augustine muserdab oma vastased ja möirgab täiel rinnal:
  - Meie kodumaa, NSV Liidu auks!
  Ja siis loomulikult ei saa te sellisele meeskonnale vastu panna.
  Ja tüdrukud on muidugi väga särtsakad ja osavad.
  Ükski tehnika ei tööta nende vastu.
  Nataša, niites maha järjekordset afgaanide rida, kostis:
  - Ma olen maailma tugevaim ja viskan teid kõik tualetti!
  Ja jälle visatakse tema paljaste varvastega surmava jõuga lõhkepakett.
  Augustine, see võitlusjõuline tüdruk, säutsus:
  - Au kommunismi aegadele!
  Ja ta pilgutab ka oma smaragdisilmadega.
  Svetlana on lahingus väga agressiivne. Hävitab afgaane ja piiksub:
  - Au kommunistide võidu aegadele!
  Need on tüdrukud...
  Ja Stalenida hävitab afgaanid ilma tarbetute tseremooniateta.
  Ja niidab need maha, nagu oleks tal reaktiivhävitajaga päris vikat.
  See on tüdruk, tüdruk kõigile tüdrukutele!
  Stalenida, purustades afgaane ja loopides paljaste varvastega mõrvarlikke surmakinke, kostis:
  - Au meie isamaale - NSV Liidule!
  Ja jälle tabab neiu vaenlast metsiku jõuga. Siin ta on, kui võitluslik ja sõjakas ta on.
  Victoria, tulistades vaenlasi, ütleb naeratades:
  - NSV Liitu ootab suur au!
  Stalenida noogutas:
  - Jah, ta ootab!
  Ja tulistades mõtlesin. Mõnes mõttes meenutab see Isamaasõda, välja arvatud see, et vaenlane ei saanud üllatusena. Ja panus äkkrünnakule ei tasunud end ära.
  Aga afgaane on nii palju. Nad liiguvad edasi, uputades venelaste positsioonid sõna otseses mõttes surnukehadega üle. Ja see on nende raevukas ja metsik taktika. Ja nad ei võta oma kaotusi arvesse,
  Ja inimestest praktiliselt ei hoolita. Nii et proovige seda, saate nende meestega läbi.
  Stalenida viskas palja kannaga granaadi ja säutsus:
  - NSV Liidu nimel!
  Ja ta näitas oma väga teravaid hambaid.
  Victoria nõustus temaga:
  - Juhid tulevad ja lähevad, aga NSVL jääb!
  Stalenida kakas põnevusest:
  - NSVL on meiega igavesti!
  Vaenlaste pihta tulistav Serafim kaagutab ja vaenlast maha löödes väljastab:
  - Meist saab klassikaline jõud!
  Ja ka tüdruk, nagu paljas jalg, käivitab täieliku hävingu kingituse.
  Victoria laulis:
  -Au minu kommunismiriigile!
  Seraphima kinnitas seda kergesti:
  - Kommunism on valgus ja õitseng!
  Ja hävitame jälle afgaanid.
  Gerda võitleb ka väga agressiivselt. Ja ta näitab oma kõrgeimat klassi.
  Kuid Gerda vastu pole tõelisi trikke.
  See on tüdruk, kes annab kogu universumile unistuse.
  Ja ta võtab selle ja laulab:
  - Au minu Maale ja meile kogu universumis!
  Ja jälle vabastab kaunitar oma paljaste varvastega surma ja hävitamise mõrvarliku kingituse. Olgem ausad, see on tüdruk, keda vajate.
  Gerda tulistas kogu oma lahingukomplekti ja naaseb nüüd.
  Kuulus Saksa nelik, kes on tapnud palju afgaane, hoiab saladusi.
  No nad mängivad ka kaarte.
  Charlotte, hoides paljaste varvastega kaardipakki, märkis karmilt:
  - Nüüd peame sõda Talibaniga, aga kunagi sõdisime venelastega!
  Gerda noogutas nõustuvalt ja energiliselt:
  - Jah, oli selline aeg. Ja siis me ei suutnud võita! Christina, kas oled nõus?
  Christina teatas enesekindlalt, visates kaarti paljaste varvastega:
  - See on meeste süü! Nad ei näidanud võitluslikke omadusi!
  Magda kinnitas:
  - Jah, mehed! Kui rohkem naisi võitleks, oleks meil reaalne eduvõimalus!
  Gerda noogutas nõustuvalt:
  - Paljajalu tüdruk ja isegi helepunaste nibudega - see on super!
  Charlotte nõustus sellega loogiliselt:
  - Jah, paljajalu tüdrukud, see on midagi kolossaalset!
  Ja sõdalased jätkasid kaartide loopimist.
  Stalenida märkis agressiivselt, kui ta afgaane tulistas:
  - Kindlasti tabame vaenlasi!
  Ja paljaste varvastega viskas tüdruk granaati. Ja see on tapja.
  Victoria ütles enesekindlalt:
  - Kuigi ühest küljest pole Jumalat, teisest küljest on Ta meiega!
  Viola tulistas afgaane, niitis nad maha ja kinnitas:
  - Jah, Jumal on meiega! Ja kolossaalsed jõud!
  Ja tüdrukud naeravad ja ajavad keele välja.
  Alina lööb ka vaenlast, niidab ta kolossaalselt maha ja kiljub:
  - Ma olen kõige võitluslikum kuninganna!
  Ja ka paljaste varvastega, nagu mõrvarlik jõud, võtab ta selle kätte ja käivitab.
  Need on tüdrukud, kellele meeldib tappa. Neis on nii palju üliinimlikku jõudu.
  Stalenida laulis agressiivselt:
  - Meie tugevus on kommunismis,
  Anname oma elud ja südamed,
  Oleme meie püha isamaa,
  Seisame ja võidame!
  Ta oli selline võitluslik tüdruk. Ütleme nii, et ta on lihtsalt super. Ja väga sõjakas.
  Victoria säutsus:
  - NSV Liidule, millel on tark kuningas!
  Ja sõdalane pistis keele välja ja pilgutas vastastele silma.
  Need on tüdrukud...
  Alenka võitleb ka enesekindlalt oma vaenlastega ja näitab uskumatuid hüppeid.
  Ja samal ajal möirgab neiu täiest kõrist:
  - Ma olen super daam!
  Ja paljastab oma pärlhambad.
  Anyuta tulistab vaenlase pihta, purustab ta surmava jõuga, rebib ta tükkideks ja möirgab:
  - Ma olen hüpertüdruk!
  Ja tema paljad varbad viskavad šokeeriva surma kingituse!
  Ja võitlev Alla on samuti lahingus. Ja nii ta peksab afgaane.
  Ja samal ajal ka tüdruk kiljub:
  - Au kommunismi aegadele!
  Ja jälle tundub, et ta laseb vaenlase pihta midagi tõeliselt surmavat.
  Ja paljud afgaanid rebitakse lahku.
  Maria, kirjutades islamiimpeeriumi sõdalastest, võttis selle kätte ja märkis:
  -Keda me metsast leiame?
  Ja kuidas ta sulle kuulipilduja kingitusega lööb. Siin ta on, milline võitlev ja ilus sõdalane ta on.
  Olümpiamängud tulistavad vaenlast. Ja ta teeb seda äärmiselt täpselt.
  Ja ta paljastab hambad ja möirgab:
  - Au kommunismi aegadele!
  Marusya märkis agressiivselt, purustades vaenlasi ja visates paljaste varvastega mõrvarlikke granaate:
  - Au uuele peasekretärile!
  Matryona tabas afgaane ja ütles:
  -Kui see poleks homoseksuaal!
  Alenka, tulistades vaenlasi, võttis selle ja säutsus:
  - Suure kommunismi eest!
  Ja jälle, kui ta tabab afgaane mõrvarliku plahvatusega. Noh, ta on võitlev kaunitar. Ja temas on nii palju võlu.
  Anyuta, tulistades samuti vaenlase pihta ja niites teda maha, kilkas:
  - Venemaa eest!
  Ja palja kannaga, nagu annaks Talibanile järele. See tüdruk on lihtsalt super.
  Punajuukseline Alla muserdab vastaseid ja möirgab täiega:
  - Ma olen hüperdaam!
  Ja paljaste varvastega viskab ta vaenlase pihta surmava surma.
  See on tüdruk, ütleme, ultra!
  Vaenlase pihta tulistav väga ilus Maria kostis:
  - Ma olen megaklass!
  Ja jälle tabab ta vaenlast oma palja, väga ümara roosa kontsaga.
  Olümpiat tähistati afgaanide maharaiumisega ja islamiimpeeriumi Talibani sõdalaste surnukehade kuhjamisega:
  - Ma olen kõrgeim klass!
  Ja ta viskab ka oma paljad varbad, midagi täiesti ja ainulaadselt mõrvarlikku. See on tüdruk, kõik tüdrukud, tüdruk!
  Marusya purustab ja säutsub ka, tappes afgaane:
  - Ma hävitan vaenlased! Sellest saab tõeline hullumaja!
  Ja tüdruk naerab ja naerab.
  Ja punane nibu, kui ta vajutab juhtkangi nuppu. Ja ta lööb oma vastastele midagi nii surmavat.
  Matryona hakkas samuti afgaane lööma ja kostis:
  - Au kommunismi koidikule!
  Ja tema paljas kand tapab kõik nagu vaenlane. Kui ilus tüdruk ta on. Ja nad on tüdrukud, ütleme nii, et superklass.
  Või äkki Giga või isegi TETRA!
  Need on tüdrukud, kes löövad afgaanid täielikult välja. Ja see on üldiselt superklass.
  Alenka võttis selle ja laulis hambaid paljastades:
  - Ma olen maailma tugevaim! Ja kaks pluss kaks on neli!
  Ja kuidas ta vaenlast väga täpselt tabab. Ja ta purustab järgmise Talibani tükkideks.
  Ja sellel tüdrukul on sellised fantaasiad. Aga Taliban teeb midagi.
  Tüdrukut piinatakse. Ja kuidas nad seda piitsadega kohtlevad. Ja siis okastraat. Ja siis nad põletavad ta kontsad kuuma rauaga. Ja tüdruk on väga rahul.
  Ja ta tahab olla ilus naine.
  Alenka laulis:
  - Kõige lahedama NSV Liidu suure kommunismi eest!
  Ja jälle viskab ta vaenlase pihta granaadi paljaste varvastega.
  Ja see on tõesti lahe.
  Anyuta, tulistades vaenlast, möirgab ka:
  - Kui suur on kommunism!
  Ja niidab ta hästi sihitud hooga afgaanid maha. See on suurepärase iluga tüdruk.
  Ja tema paljas kand andis teed hävitamise olevikule.
  Ja punajuukseline Alla on ka lahingutes väga agressiivne. Ja kuidas ta oma vaenlasi metsiku raevuga purustab. Ja ta kritseldab endale tohutu aktiivsusega.
  Ja paljaste varvastega loobib ta surmava jõuga surmaande.
  See tüdruk on lihtsalt ülilahe!
  Kõik see on tüdrukute paljajalu armee, mis on võimeline väga suurteks tegudeks.
  Maria, kirjutades afgaanidest, märkis:
  -Meie suurim tugevus on meie kõrgeim klass!
  Pärast seda pilgutas sõdalane silma.
  Ja oma helepunase nibuga vajutas ta sinookanuppu. Ja see on selle kõrgeimad piloodid ja jalgade ruutude summa tegelik konstruktsioon.
  Olympias, purustades vaenlase, kakas:
  - Universumi parimate võitude eest!
  Ja paljaste varvastega laseb ta vaenlase pihta hävitamise kingituse. Ja see muutub tõesti lihtsaks, nagu tegevus, mis ületab teie jõu!
  Pean ütlema, et tüdrukud on äärmiselt võitluslikud. Ja kui nad midagi ette võtavad, on inimesed igavesti õnnelikud. Ja neis on nii palju rõõmu ja tõelist kosmilist sära.
  Need on kõrgeima vigurlennu naissõdalased.
  Marusya, purustades afgaanid, võttis selle ja hüüdis:
  - Rahu teie koju!
  Ja jälle viskas ta oma varvastega mõrvarliku surmaanni, rebides vaenlased laiali.
  Matryona tabas ka Afganistani vägesid. Ta rebis Talibani ja ütles:
  - Kogu planeedi suurima sotsialismi eest!
  Ja tema silmad kiirgavad sära.
  Jah, see on positsioonide kõrgeim kestmine.
  Ja afgaanid kannatavad kolossaalsete kahjude käes, kuid siiski ronivad ja ronivad. Ja neil on tohutult inimressursse. Mis ei näi kunagi lõppevat.
  Ja kõik voolab laines ja pidevas voolus.
  Laia naeratuse ja paljaste hammastega Alenka laulis:
  - Au kommunismi ja Vene tsaaride ajastule!
  Ja paljaste varvastega viskas ta taas surma ja hävingu mõrvarliku kingituse.
  Ja tüdruk kõrvulukustavalt, hambaid paljastades (jah, hambaid saab kõrvulukustavalt paljastada!), võttis selle kätte ja karjus:
  - tugev suverään,
  Valitsege hiilgusega
  Meie auks...
  Valitse hirmu oma vaenlaste ees,
  õigeusu tsaar,
  Valitsege au, meie au pärast!
  Anyuta märkis naerdes:
  - Sa jäid sõnadest mööda: jumal hoidku kuningat!
  Alenka nõustus sellega:
  - Jah, ma jäin sellest ilma! Kuid see on kahjuks antud!
  Maria märkis väga laheda tüdruku naeratusega:
  - Tsaariisa lahkus ja tema asemel on Lenini töö!
  Punajuukseline Alla siristas afgaane maha niites:
  - Lenini eesmärk on elus, kuigi Lenin suri!
  Olümpia vastas sellele loogiliselt:
  - Lenin on surematu!
  Ja ta pilgutas oma smaragdisilmadega.
  Nii et näete kohe, et siin on imelised tüdrukud, kes on võimelised konkreetselt Talibaniga võitlema. Ja üldiselt on nende jõud, tuleb märkida, kolossaalne kosmiline jõud.
  Marusya märkis naeratades vaenlasi tulistades:
  - Tsaar tuleb tagasi ja Lenin jääb ellu!
  Matryona nõustus sellega täielikult:
  - Muidugi saab! Au Leninile!
  Alenka jätkas naeratades:
  - Ja tsaar Nikolai II! Suur au kõigile kangelastele!
  Anyuta nõustus sellega täielikult:
  - Au tõesti kõigile kangelastele!
  Ja tüdrukud laulsid kooris:
  - Au Venemaale, au...
  Tankid kihutavad edasi....
  Väed punase lipu all
  Tervitused vene rahvale!
  . PEATÜKK nr 20.
  Midagi märkimisväärset leida ei õnnestunud. Tüdrukud nokisid meeleheitest nina ja jäid magama. Juba praegu on nad kogu sellest häbist täiesti kurnatud. Ja nii võib-olla vähemalt midagi koorub. Ja nad unistasid...
  Üks alternatiivsetest reaalsustest, kus Kolmandas Reichis ilmus ässpiloot, päkapiku sõdalane. See suurejooneline blondiin jättis Göringile endale nii kustumatu mulje, et ta veenis Adolf Hitlerit sõdalast rindele saatma. Alguses võitles tüdruk suurepäraselt 1943. aastal Vahemere õhulahingu teatris. Ja lühikese aja jooksul tulistas ta alla rohkem kui kolmsada liitlaste lennukit. Pärast seda käskis füürer tammelehtede, mõõkade ja briljantidega Raudristi Rüütliristi autasustatud võitmatu tüdruku Kurski kühmu saata. Ja seal pidi toimuma võitmatu sõdalase tõeline tuleristimine, kelle võitlejat kunagi isegi ei kriimustatud.
  Kuid seekord sai päkapikk eksperimentaalse hirmuäratava ME-309, millel oli kolm kolmekümnemillimeetrist õhukahurit ja neli kuulipildujat.
  Sellel masinal polnud tulejõu osas võrdset. Ja selle kiirus on propellermootoriga hävitaja kohta suur, peaaegu seitsesada nelikümmend kilomeetrit tunnis. Jah, see on suurepärane ja lahe.
  Ja päkapikk ise võitles reeglina paljajalu ja bikiinides, mis vaevu kattis tema lihaselist pargitud keha.
  Kuna sõdalasele polnud oskustes võrdset, meeldis talle ka tugevate ja lihaseliste kuttide masseerimine ja paitamine. Ja talle see väga meeldis.
  Päkapiku nimi oli Olympias - universaalne nimi mis tahes Euroopa rassi kohta. Kuid teda peeti sakslannaks. Kuigi tema sugupuu oli teadmata, võis nii suurejooneline blondiin olla ainult aarialane.
  Noh, ta valmistus oma esimeseks lahinguks Vene lennukitega. Just hommikul algas operatsioon Tsitadell, täpselt 5. juulil 1943. aastal. Tüdruk tegi proovilennu ja tulistas alla Nõukogude U-2 ööpommitaja, mis valmistas probleeme ka sakslastele. Olympias purustas ta ühe vajutusega tema graatsilise tütarlapseliku jala palja sõrmega.
  Mis sõdalasele väga meeldis, ja ta vastas:
  - Homme korraldan oma vaenlastele Armageddoni!
  Ja nüüd on homne päev käes. Ja selle võimas hävitaja Me-309 tõusis rajalt õhku ja tormas lahingusse. Oli selge, et see tüdruk hakkab nüüd kuumaveepudelit rebima ja see on okei.
  Olümpial lauldi:
  Taevas läks väga kuumaks,
  See on päkapikutüdruk kärbes...
  Teda ootab kepp,
  Kui mees ära ei lenda!
  Tüdruk nägi taevas Vene luurelennukit ja lasi selle kuulipildujaga alla, et mitte õhumürske raisata.
  Siis ilmusid mitu Nõukogude hävitajat Jak-9. Noh, sõdalane on oma parimas vormis nagu alati.
  Tulistamine 30mm Saksa õhukahuritest. Ja ME-309-l on neid kolm. Ja siis kohe süttivad kuus nõukogude autot nagu tõrvikud, jättes maha tulised sabad ja kukkudes alla. Veel seitsmes PE-2 lennuk ja seegi tulistati alla, nii et nõukogude masin rebenes sõna otseses mõttes laiali.
  Olümpiamängud ütleb rõõmuga:
  - Olen maailma kõige lahedam ja agressiivsem tüdruk! Lihtsalt suurepärane! Mind ei teata asjata vägimehena - seitse ühe hoobiga!
  Sõdalane raputas oma paljaid, peitlitud, pargitud jalgu.
  Ja ta lendab ME-309-ga kaugemale. Ees on terve tosin Nõukogude hävitajat.
  Päkapikutüdruku paljas konts vajutab päästikule. Ja jälle hävitati palju allatulistatud lennukeid, kümme jakki ja kaks Lagg-5. Nii töötab päkapikk fenomenaalselt - ta lööb triviaalselt kaugelt ja teeb seda väga hästi. Noh, mida veel saab sellise tüdrukuga võrrelda?
  Allpool näete mitut Nõukogude Katjušat. Olümpiamängud lähevad veidi alla. Ja tulistab oma kolmekümnemillimeetristest õhukahuritest. Ja Nõukogude Katjušad plahvatavad. Ja raskelt haavatud ja tapetud Vene sõdurid lendavad erinevatesse suundadesse. See on tõesti suurepärane.
  Aga õhus on taas nõukogude autod. Seekord on neid koguni kolmkümmend.
  Olympias irvitas lihasööjalt ja säutsus:
  - Noh, mida rohkem vaenlasi, seda huvitavam on sõda!
  Ja neiu tulistas paljaid varbaid kasutades õhukahuritest surmava puhangu. Ja see osutus tõesti supertasemel mõjuks. Ja korraga lasti õhku ja hävitati kuusteist Nõukogude jakki, kümme Laggi, kolm Pe-2 ja üks IL-2.
  Olümpiamängud säutsusid rõõmuga:
  - Vau! Vau! Ma tean tüdrukut saatanat!
  Ja itsitab... Tõepoolest, see on Nõukogude vägede jaoks kurb päev. Siin ta on, päkapikk, kes ilmub ja lööb oma vaenlasi väga raevukalt.
  Miks mitte minna üle Nõukogude tankidele? Tüdruk langetas end veidi ja laseme Nõukogude autode pihta. Süttisid mitu kolmkümmend neli ja kaks KV tanki. Nagu ka kolm SA-76 iseliikuvat relva. Seejärel lõi tüdruk välja veel ühe laskemoonalao ja kaheksa relva, mis oli väga tõhus.
  Pärast seda võttis tüdruk selle kätte ja lülitus tagasi õhusihtmärkidele. Seekord võttis ta vastu ründelennuki IL-2, tulistades alla neist kaheksateist, neli jaki, viis Laggi, kolm PE-2 ja ühe Tu-3 pommitaja.
  Nii saigi terminaatoritüdruk väga priske töö. Ja nüüd on näha, kuidas uued autod allapoole liiguvad. Sel juhul kolmkümmend neli.
  Olümpiamängud tulistasid õhukahuritest järjekordse hävitamisvoo. Põrutas välja kakskümmend viis Nõukogude sõidukit.
  Pärast seda said tal õhumürsud otsa. Ja sõdalane pöördus tagasi. Võitluskomplekti vahetamiseks ja tankimiseks. ME-309 kiirus on kuni 740 kilomeetrit tunnis - nad ei jõua järele!
  Olümpial lauldi isegi:
  - Kangelased tormavad tagaajamisest! Võõras mees on sisse murdnud ega jõua järele!
  Tüdrukut ootas juba tankitud ja varustatud ME-309. Sakslastel on praegu vaid neli sellist lennukit. Ja kaks neist on eraldatud olümpiamängudele. Mis võitleb praktiliselt segamatult ja peksab Nõukogude vägesid.
  Siin on taas laskemoonaga ülekoormatud ME-309 rajalt tugevalt maha rebitud. Sellel hävitajal on seitse laskepunkti ja kolm õhukahurit, igaüks 30 mm - kolossaalne jõud. Noh, proovige hakkama saada.
  Olümpiamängud laulavad entusiastlikult:
  Ma rebin su Stalini tükkideks
  Oleksite pidanud asjata Wehrmachti minema...
  Mul on suurim õnn
  Tõesta, et oled vuntsidega kits!
  Ja nüüd näeb tüdruk uusi eesmärke. Nii et tegemist on sakslaste positsioonide poole tormavate jakkide saatel IL-2-dega. Päkapikutüdruk tulistab paljaste varvastega. Ta on peaaegu alasti ainult õhukestes aluspükstes.
  Ta võttis isegi rinnahoidja seljast, et kõrged rinnad oleksid vabamad ja saaks kergemini hingata.
  Siin on tüdruk, kes tulistab väga täpselt. Seitseteist IL-2 ja kaheksa jaki tulistati alla kolme õhukahuri ühe pursuga.
  Olümpial mõeldi isegi kuulipildujate täielikule eemaldamisele. Õhukahurid võimaldavad tulistada pika vahemaa tagant. Ja 30-mm kest võimaldab Nõukogude sõidukit ühe tabamusega alla tulistada.
  Seega tunneb päkapikutüdruk end väga enesekindlalt. Ja kuulipildujad sobivad ainult lähivõitluseks. Tõsi, päkapiku kaelas on talisman, mis tõrjub kuulid ja mürsud tema lennukist, nii et teda pole mitte ainult kunagi alla tulistatud, vaid isegi mitte kriimustatud. Kuid ikkagi on parem vaenlasi kaugelt lüüa.
  Siin näete Nõukogude PE-2 või neid nimetatakse ka etturiteks. Tüdruk tulistab paljaste jalgadega. Alla tulistati üheksa PE-2 ja kolm LAGG-5. Selline tüdruk ta on. Ja Saksa väed juba liiguvad edasi. Hirmuäratavad "Tiigrid" ja "Ferdinandid" tormavad lahingusse. Viimane sõiduk on mõnevõrra moderniseeritud - mootor ja käigukast asuvad ühes üksuses sõiduki ees ning torn ise võimsa püstoliga taga.
  Ja see võimaldas iseliikuva relva kaalu vähendada viiekümne tonnini ning see muutus palju kiiremaks ja manööverdatavamaks ning selle lahingutõhusus tõusis järsult.
  Ja hävitamise ulatus eemalt oli kolossaalne. Ja nõukogude sõidukid sattusid aeg-ajalt rünnaku alla.
  Olümpiamängud purustasid Katjuša ja laulsid:
  - Stalin, Stalin, Stalin,
  Ma olen ise terasest!
  Ja sõdalane süütab vaenlase sõidukid. Ja Venemaa mitmekordse stardi raketisüsteemid plahvatavad.
  Nii taobki olümpial neid aktiivselt ja vajutab paljaste varvastega nuppe.
  Tüdruk laulab:
  Ma põletan maha kõik oma vaenlased,
  Ma olen saatana tüdruk!
  Ja Nõukogude Katjušad plahvatavad, hajudes tükkideks. Eriti kui lennukimürsu tabamus põhjustab lahingukomplekti plahvatuse. Ja Nõukogude sõdurite käed-jalad ja pead rebitakse maha.
  Päkapikutüdruk maandus väga täpselt ja meisterlikult laskemoonalaos. Ja see plahvatas väga suure jõuga. Ja üles lendas katkine kahe tünniga tank KV-10. Ta võttis ja rebis ka ühel nõukogude kindralil pea.
  Olympias võttis selle ja lakkus tema helepunaseid huuli ning laulis:
  Pole vaja pead kaotada
  Ära kiirusta...
  Pole vaja pead kaotada
  Mis siis, kui see kasuks tuleb!
  Kirjutage see oma märkmikusse,
  Igal lehel!
  Kurjad orkid tuleb tappa!
  Kurjad orkid tuleb tappa!
  Ja jäädvusta pealinn!
  Nii läks lahku see kohutav ja väga agressiivne päkapikutüdruk, väga suurejooneline blondiin.
  Ja siis tulistas ta alla veel tosin Nõukogude jakovit ja pöördus tagasi. Ja tal oli lõbus. Siin ta on, kui ilus ja julm üheaegselt.
  Tüdrukule meenus pioneeride piinamine.
  Tüdrukud võtsid umbes kolmeteistkümneaastase blondi, pargitud poisi riidest lahti ja riputasid nagile. Ja paljaste jalgade külge kruviti tammevarred, mis noort pioneeri venitasid.
  Poisi lihaseline, kõõlune keha tõmbus pingesse. Ja siis Olympias võttis ja tõi tõrviku oma külgedele. Pargitud nahk hakkas kattuma põletushaavadega ja oli selge, et poisil oli valus.
  Kuid pioneer, hambaid kiristades ja raskelt hingates, vaikis. Ja oli näha, kuidas mööda lapselikku ja samas julget nägu alla voolasid higipiisad.
  Olümpiamängud muigasid. Kaks teist piinavat tüdrukut asetasid poisi paljaste jalgade alla võsapuid. Ja nad panid need põlema. Jah, nii et tuli hakkas põlema. Ja leegid lakkusid röövellikult poisi laste kontsad, mida pikaajaline paljajalu kõndimine karestas.
  Ta isegi ulgus metsikust valust, kuid hammustas taas huulte. Vastuseks võtsid saksa tüdrukud kaminast kuuma traadi ja hakkasid sellega pioneeri piitsutama.
  Vaatamata valule poiss mitte ainult ei nutnud ega palunud armu, vaid isegi laulis:
  Sa kuri fašist oled ületanud kõik piirid,
  Teie Hitler on vaevatud haige laip!
  Üle õnnetu hallijuukselise kodumaa,
  Meie kotkas, kallis Stalin, lendab!
    
  Silmuses on jõhker õudus, ma lämbun valusalt,
  Ma ei eelistaks diivanit kannatustele!
  Levib suitsuna üle linna,
  Tuli - ma pole midagi sellist varem näinud!
    
  Madu roomab läbi Venemaa linnade,
  Kindlasti läheb terror lihtsalt üle!
  Natsid kastsid põlde verega,
  Julm neljakümne esimene, kohutav aasta!
    
  Ja ma arvan, et võib-olla on see unenägu,
  Reaalsust on võimatu korraga mõista!
  Jumala ettehooldus päästab isamaa,
  Kui habras on maailm, see on õhuke - siidniit!
    
  Riik on raudse kanna all,
  Ja tanki roomikud, roostes kõlin!
  Aga ma katan oma rindadega isamaa südame,
  Et kommunismi tõrvik ei kustuks!
    
  Isamaa eest surra on vaprus,
  Aga parem on ellu jääda ja lapsi kasvatada!
  Meie südametunnistus on vääramatu valvur,
  Ja sõna pole närune varblane!
    
  Ma mäletan Jeesuse silmi,
  Ta on lahke, halastav, särav Jumal!
  Ma palvetan Kristuse poole, et meie päevad ja ööd,
  Krautide jaoks olid need surm: füürer suri!
    
  Vabaduses on rõõm igast liigutusest,
  Vabadus on midagi, mida ei saa ära võtta!
  Pole vaja laiskust, mudast naudingut,
  Töö on ju su isa ja ema!
    
  Me võidame, ma näen seda selgelt
  Noogutavad, usuvad tõtt - tammemetsade koor!
  Venemaa saab nii ilusaks
  Me kõik rõõmustame, et oleme oma vaenlased minema ajanud!
    
  Ja me ei saa olema nagu vaikivad orjad,
  Ära talla maailma rohuga!
  Väed tulevad nagu raevukad lained,
  Neid juhib geenius - kallis Stalin!
    
  Ka meie oleme Stalini väärilised,
  Me suudame Venemaa saast päästa!
  Saabub aeg, mil nad hukkuvad sõja kuristikku,
  Sotsialism ei lähe teele!
    
  Nüüd tunnen end halvasti, suren agooniasse,
  Kuid leidkem oma südames surematus!
  Usun, et võit tuleb soojas mais,
  Ja kangelaste mälestus jääb igaveseks!
  Olympida tulelt kuumad tangid ja hakkas murdma lapse paljaid varbaid. See päkapikutüdruk ja suurepärane superäss alustas väikese sõrmega. Poiss värises ja luu krõbises.
  Pioneeri lapselik nägu väändus kohutavast valust.
  Ja päkapikk Olympias jätkas lapse luude murdmist. Nii murdis ta krõbistades kuumade tangidega ühe sõrme teise järel.
  Viimase asjana murdis ta pioneeri suurima suure varba. Poiss muutus valušokist väga kahvatuks ja kaotas teadvuse.
  Olympias, kes päkapikuna tundis aga kõiki inimeste ja eriti laste keha närvisõlmi ja -punkte, torkas lapsele nõelaga kuklasse ja sundis mõistusele tulema.
  Siis ta säutsus:
  - Sa ei lähe kuhugi - pioneer on nagu täi!
  Ja piloot pigistas kuumade tangide abil poisi palle. Ta ulgus uuesti ja seekord minestas kaua. Vau, see on nii valus.
  Üks piinatavatest tüdrukutest märkis:
  - Äkki peaksime ta maha jätma? Ikka ei ütle midagi!
  Teine lisas:
  - Me piiname last niimoodi surnuks!
  Olympias naeris ja märkis:
  - Sa tundud nii haletsusväärne, nagu poleks timukaks olemine sinu töö. Aga ma olen ässpiloot ja mul pole vähimatki kahju!
  Piinaja tüdruk soovitas:
  - Äkki proovime teist voolu?
  Olympias noogutas tunnustavalt:
  - See on tõesti nii! Elekter on progressi sümbol!
  Dünamo tõmbas mitu timukatüdrukut. See on tegelikult väga hea viis elektrienergia tootmiseks. Ja samal ajal lööb valu välja eriti visalt poistelt ja tüdrukutelt.
  Alasti poiss raputati uuesti maha ja toodi mõistusele. Seejärel kinnitati kõikidele tundlikele aladele juhtmed ja elektroodid. Ja keel ja viies punkt ja elujuur ja rinnanibud ja kuklasse, samuti juba põlenud kannad ja peopesad.
  Nii katsid nad noore pioneerikangelase täielikult. Pärast olümpiamänge hakkas see naisäss ja samal ajal timukas lülitit keerama, reguleerides elektrivarustust. Elektrilahendused tormasid läbi kurnatud, pekstud, verise ja alasti poisi, nagu kappavad ja sädelevate kabjadega hobused.
  Ja noor pioneer kostis läbitorkavat karjumist lihtsalt ebainimliku valuga. Olümpiamängud võtsid selle ja tugevdasid kategooriat. Poisi alasti kehal vilkusid tuled ja sädemed, isegi ribid tulid nähtavale, nagu oleks röntgenpildil, need olid nähtavad läbi liha ja poisi piinatud naha, kaetud marrastuste ja põletushaavadega.
  Tundus, et sellisele piinamisele ei pea keegi vastu. Kuid pioneeripoiss laulis taas suure julguse ja tundega, elektrilahendustest täielikult läbistatud kandadest kuklasse:
  Olen pioneer ja see sõna on kõik,
  See põleb mu noores südames...
  NSV Liidus on kõik armas, uskuge mind,
  Avame isegi ukse kosmosesse!
  
  Andsin siis Iljitšile vande,
  Kui ma seisin nõukogude lipu all...
  Seltsimees Stalin on lihtsalt ideaalne,
  Tea , et kangelastegusid lauldakse!
  
  Me ei vaiki kunagi, tea
  Ja me ütleme sõna ja tõe hammastel...
  NSVL suur täht,
  Uskuge mind, me tõestame kogu planeedile!
  
  Siin noores südames laulab häll,
  Ja poiss laulab vabaduse hümni...
  Võidud avasid lõputu konto,
  Tea, et inimesed ei saa olla lahedamad!
  
  Me kaitsesime noort Moskvat,
  Külma käes on poisid paljajalu ja lühikeste pükstega...
  Ma ei saa aru, kust nii palju jõudu tuleb,
  Ja kohe saadame Adolfi põrgusse!
  
  Jah, pioneere ei saa lüüa,
  Nad sündisid südames leegiga...
  Minu meeskond on sõbralik perekond,
  Tõstame kommunismi lipu!
  
  Lõppude lõpuks olete poiss ja seega kangelane,
  Võitleme kogu planeedi vabaduse eest...
  Ja kiilakas füürer pauguga,
  Nagu vanaisad pärandasid sõjalises hiilguses!
  
  Hitler, ära oota meilt halastust,
  Oleme pioneerid, hiiglaslikud lapsed...
  Päike paistab ja vihma sajab,
  Ja me oleme igavesti ühendatud oma kodumaaga!
  
  Kristus ja Stalin, Lenin ja Svarog,
  Ühendatud väikese lapse südames...
  täidavad oma kuulsusrikka kohuse,
  Poiss ja tüdruk võitlevad!
  
  Poisil pole praegu õnne,
  Fašistlikud fanaatikud tabasid ta...
  Ja selles tormis läks aer katki,
  Aga olge poisist kindel pioneer!
  
  Kõigepealt peksid nad teda piitsaga, kuni ta veritses,
  Siis praadisid nad poisi kontsad...
  Krautidel on südametunnistuses nullid,
  Madame kannab punaseid kindaid!
  
  Punase poisi tallad põlesid tules,
  Siis murdsid nad poisi sõrmed...
  Nagu fašistid haisevad,
  Ja kommunismi mõtetes anti päikest!
  
  Leek toodi lapse rinda,
  Nahk oli põlenud ja punane...
  Koerad põletasid poole pioneeri kehast,
  Teadmata seadusetuse kannatusi!
  
  Siis käivitas kuri Krauts voolu,
  Elektronid lendasid läbi veenide...
  Võivad meid raisku ajada,
  Et teie lapsed talveunne ei jääks!
  
  Kuid pioneeripoiss ei murdunud,
  Kuigi teda piinati nagu titaani...
  Noor poiss laulis vapralt laule,
  Fašistliku türanni purustamiseks!
  
  Ja nii hoidis ta Leninit oma südames,
  Lapse huuled rääkisid tõtt...
  Pioneeri kohal on kuulsusrikas keerub,
  Maailma poistest on saanud kangelased!
  Noh, mis saab sellest, mis alati ei juhtu ja timukas jääb võitjaks. Olümpiamängud tahavad taas võitlust. Ja nüüd tormab tema ME-309 lahingusse. Päkapikutüdruk vajutab paljaste varvastega juhtkangi nuppu. Ja õhukahurid ja kuulipildujad töötavad. Tulistati alla ja põlevad Nõukogude lennukid kukuvad alla.
  Nii võttis olümpiamängud venelased ja andis neile totaalse kaotuse, tapmise ja puhastuse. Kui palju nõukogude lennukeid hukkus paari salvaga? Siin lõi tüdruk kohe maha kuusteist jakki, kümme lagerit ja neli etturit. Nii läks surmav jõukatsumine. Kolmkümmend lennukit kahe hooga.
  Tõsi, Me-309-l on koguni seitse laskepunkti: kolm kolmekümnemillimeetrist kaliibriga õhukahurit, mis suudavad ühe tabamusega alla tulistada Nõukogude lennuki. Noh, neli kuulipildujat - ka mitte nõrk, neljateistkümne millimeetrise kaliibriga.
  See päkapikutüdruk hävitas kogu oma rumalusega Nõukogude lennukeid.
  Ja siis läks ta üle maapealsetele sihtmärkidele ja võttis need ning tabas tanke. Selle õhukahurid läbistasid nõukogude kolmekümne nelja katuseid väga rahulikult ja seeriaviisiliselt. Selline see sõdalane Olümpia oligi. Ta korraldas sellise mõrvarliku jõuproovi.
  Ja tulistades kasutas ta nii paljaid varbaid kui ka rindade helepunaseid nibusid, vajutades neid juhtkangi nuppudele. Ja see oli surmav mõju.
  Horisontaalsest tasapinnast hävitas olümpia kakskümmend T-34 tanki, kümme iseliikuvat relva SU-76 ja neli Katjušat. Pärast seda pööras ta oma lennukit, et oma lahinguvarustust täiendada. Ta on kõrgeima klassi ja kaubamärgiga tüdruk.
  Mitu Nõukogude võitlejat jälitasid teda. Kuid päkapikusõdalane ei kartnud. Ta võttis selle ja lõi seda kuulipildujatega. Nii kuus Nõukogude jakki kui ka üks La-5 plahvatas otselöögist varikatuse pihta.
  Olümpiamängud möllasid:
  Oleme maailma tugevaimad
  Leotagem kõik oma vaenlased tualetis!
  Ja jälle võttis kaunitar ja pööras oma võitleja silmusesse.
  Pärast mida jõudsin turvaliselt lennuväljale.
  Ja juba leidus poissteenijaid, kes vaid lühikesi pükse jalas ja vööni alasti, paljaid kontsi välgutades, asusid lennukit tankima ja lahinguvarustust täiendama.
  Nii et seal oli selline hüpe. Teismelised poisid töötasid.
  Olümpiamängud istus teisele lennukile, mis oli juba tankitud ja varustatud lahinguvarustusega, ning tõusis õhku. Me-309 tõusis maandumisrajalt mõnevõrra tugevalt õhku. See oli liiga täis lahingukomplekti. Ja ta tormas itta.
  Olümpial lõi hambad välja. Ta oli lihaseline bikiinides tüdruk. Ja tema paljad jalad pole kapriis, vaid töövahend. Päkapikk ise on pruunist tumepronksist ning tema juuksed on heledad ja blondid. Eeskujulik aarialane, võiks öelda.
  Ja nüüd näeb ta jälle Nõukogude lennukeid ees tulemas. Ja kõige populaarsemad on loomulikult Yaksi hävitajad. Eriti Jak-9. Ma ei saa öelda, et see masin oleks eriti lahe, kuid seda on üsna lihtne toota ja seetõttu laialt levinud. Aga relvastus on selline keskmine, ainult üks õhukahur ja kuulipilduja.
  Olümpiamängud avavad tule kaugelt ME-309-ga. Ja tal on väga täpsed tabamused. Nõukogude sõidukid hakkavad põlema ja plahvatama. Eriti surmavad on kolmekümnemillimeetrised õhukahurid. Nii et nad peksid niimoodi.
  Esimesed kaks tosinat Nõukogude lennukit tulistati alla esimese plahvatusega.
  Olümpiamängud möllasid:
  - Ja me hoiame midagi oma rinnas,
  Tule meie juurde, muidu tapame su ära!
  Ja siis tulistas päkapikutüdruk veel ühe paugu ning plahvatas kuusteist jaki ja kaheksa LA-5, mis on äärmiselt surmav mõju.
  Pärast seda pöörab tüdrukpiloot oma lennuki uuesti ümber ja tulistab maapealsete sihtmärkide pihta oma mõrvarimürsud. Nad plahvatavad ja põhjustavad kolossaalset hävingut, kui tabavad Nõukogude armee laskemoonaladu. Ja ka tankid. See olümpia on lihtsalt koletistüdruk.
  Ja kui ta persse läheb, ei tundu see kellelegi palju. Siin on selline laastav mõju.
  Katjuša plahvatas, nagu ka raketiladu, mis hakkas plahvatama nii, et killud hajusid üle kogu perimeetri ja tapsid Nõukogude sõdurid.
  Olümpiamängud möllasid:
  Olen deemonlik võitleja,
  Sulle enam nõu ei anta...
  Olge Staliniga, lapsed,
  Sellel planeedil pole teile kohta!
  Ja sõdalane näitab lihtsalt oma kihvahambaid. Ja siis ta võtab selle ja uriseb!
  Jah, see on tõesti väga lahe ja natuke naljakas samal ajal.
  Teine tüdruk, Helga, kes võitleb Focke-Wulfi peal, hüüab:
  - Milline braavo - vise paremale!
  Ja palja kannaga vajutab päästikule ja tabab maapealseid sihtmärke. Focke-Wulf on relvastuse ja soomuki poolest väga korralik ründelennuk.
  See on tõesti tüdruk, kelle kohta võib öelda: koletis. Täpsemalt on koletis olümpiamängud ja Helga, nagu võib öelda, on koletis. Kuid need paljajalu bikiinides sõdalased on Nõukogude armeele suureks tüliks.
  Nüüd vajutab neiu uuesti palja kannaga päästikule ja ladu nõukogude laskemoonaga lendab õhku.
  Ja siis ta naerab ja ütleb:
  - Me rebime Stalini ja stalinismi tükkideks!
  Pärast pommitamist naasevad tüdrukud tagasi. Ja maismaal natsid edenevad. Neil on üsna tugevad tankid - Tigers, Panthers, T-4s ja võimsad Ferdinandi iseliikuvad relvad. Viimasele pole maailmas võrdset nii relva võimsuse kui ka esisoomuse paksuse poolest. Võimas läbimurdemasin. Ja sakslased avaldavad Punaarmeele survet.
  Tundus, et üks päkapikk, isegi nii kõrgest klassist piloot, ei suutnud sõjakäiku pöörata, milles osalesid tuhanded tankid ja lennukid. Ja siin selgub, et see on võimalik. Ja natsid hakkavad võitma. Veelgi enam, see ei puuduta ainult Nõukogude vägede tapmist, vaid ka moraalset mõju. Ja sellel terminaatoritüdrukute olümpial on suur mõju. Punaarmee on ülekaalukas, aga Wehrmacht julgustav!
  Siis äkki selgub, et Tiger on väga sitke tank, mida on raske käsitseda. Ja Saksa väed muudkui ronivad ja ronivad.
  Olympics stardib uuesti ME-309-ga ja tulistab oma hävitajast midagi äärmiselt surmavat. Ja jälle plahvatavad ja lagunevad Nõukogude lennukid.
  Päkapikutüdruk naerab ja kiljub:
  - Ma olen super naine!
  Helga teeb talle musi ja kinnitab:
  - Isegi hüper!
  Ja nüüd plahvatab ja jaguneb õhus veel kümmekond Vene lennukit. See on tõesti ässpilootide töö. Millel on nii reaktsioon ja kiirus kui ka surmava jõu lennukid.
  Vahepeal kaevavad punastes lipsudes pioneerid välikindlustusi. Lapsed on paljajalu, poistel üldiselt ainult lühikesed püksid. Laste, nii teismeliste kui ka väga väikeste kehad kattusid päikese käes šokolaadipruuniga. Ja nad töötavad ja töötavad nagu noored titaanid.
  Laste paljad jalad vajutavad labidaid ja kõlab laul:
  Pioneeri jaoks pole sõna argpüksi jaoks,
  Ta võitleb vapralt Wehrmachtiga...
  Kaartide puhul on üks pakk äss,
  Oleme harjunud võitlema käsikäes võitluses!
  Miks nad ei võiks laulda? Nad tõid isegi poisse alaealiste kolooniast. Neil on seljas mustad lühikesed püksid ja hallid kaelused. Kui nad palja kaela ära võtsid, paljastusid poissvangide torsod. Paljudel inimestel on kehal tätoveeringud. Ja pead raiutud kiilaks. Samas näevad poisid üsna hästi toidetud välja. Sest alaealiste koloonias on noorte vangide vanglatoidud isegi paremad kui looduses ülalpeetavatel koolilastel. Ehk siis selline paradoks - noori kurjategijaid toidetakse isegi paremini kui tavalisi lapsi.
  Ja nad töötavad väga laisalt. Kui vabad pioneerid töötavad entusiastlikult ja isegi laulavad laule:
  NSV Liidu pioneeri kodumaa,
  Me võitleme selle eest igavesti...
  Kuigi kaos tekib,
  Võitleme vapralt!
  Noored vangid itsitavad vastuseks. Nad on üsna tavalised poisid, ainult juustega lõigatud ja paljudel tätoveeringud. Mõnel pioneeril on ka soengud, mis näevad välja nagu null. Nii on väiksem oht saada täid või midagi muud halba. Üks noortest vangidest, Volodka, itsitas. Mulle meenus, kuidas vahistamise ajal üks valges kitlis õde teda käperdas. Ja see oli ühtaegu alandav ja meeldiv. Ja valges rüüs tüdruku käed olid õhukestes kummikinnastes ning puudutused olid nii hellad ja õrnad, et teismelise mehelik täiuslikkus tõuseb esile.
  Ja siis on pioneeritüdrukud lühikeste seelikute ja paljaste pargitud säärtega. Ja kuidas saab mitte teha vallatut nalja? Neljateistkümneaastaselt mängivad veel hormoonid.
  Volodka laulis:
  Oh, millised jalad!
  Kui hea...
  Ära karda, kallis
  Pane kirja oma telefoninumber!
  . EPILOOG.
  Uurimise ajal toimuvad ka muud sündmused, mis samuti ei ole ilma huvita.
  Eelkõige viidi ja arreteeriti Alice. Noor neiu oli vaevalt saanud kaheksateistkümneaastaseks ja politseinikud tormasid sissepääsust välja, et teda käerauda panna.
  Tüdruk karjus südantlõhestavalt:
  - Pole tarvis! Ma olen süütu!
  Politsei röökis vastuseks:
  - See on õige lits! Lõppude lõpuks olete kõik süütud.
  Tegevus toimub kahekümne esimese sajandi kaasaegses Moskvas. Ja tüdruk tiritakse eeluurimisvanglasse ja kes teab miks.
  Politsei väänas ta käsi ja pani selja tagant käeraudadesse, mis tegi haiget.
  Tüdruk hüüdis vastuseks:
  - Olgu fašistlik diktaator Putin neetud! Andke rahu Ukraina ja läänega!
  Vastuseks löödi tüdrukut nuiaga. Ja ta raputas. Nad karjuvad talle:
  - Sa oled spioon! Me tapame su!
  Ilus blond tüdruk viidi politseijaoskonda. Seal viidi ta isiklikku läbiotsimisruumi. Ilmus kolm valgetes kitlites politseinaist. Nad tõmbasid kätte kummikindad. Alice värises, tema kehale jäid sinikad.
  Ja valvurid rebisid ta kleidi lihtsalt seljast ilma täiendavate küsimusteta. Ja ka kingad ja sukkpüksid. Siis rinnahoidja ja aluspüksid. Ja nad kõik tegid seda ebaviisakalt, riideid kiskudes. Siis võtsid nad selle kätte ja hakkasid tüdrukut katsuma. Kummikinnastes käed ulatusid Alice'i suhu, katsid põskede all, keele all, nii et kaunis blondiin peaaegu oksendas. Seejärel vaatasid nad tema ninasõõrmetesse, seadet särades ja kõrvu.
  Karedad käed sõtkusid rindu, kontrollides silikooni või narkootikume. Ja siis vajutas suurima matrooni sõrm nabale. Kuid see pole veel kõik - Alice'i juuksed olid kammitud ja need olid imelised, valged, kergelt kollase varjundiga. Ja nad kontrollisid kõiki juukseid. Ja ka sõrmede vahel.
  Kuid kõige alandavam oli see, kui suurim korrapidaja pistis oma käpa Veenuse rüppe. Alice vastas sellele, et hammustas valges rüüs naist käest ja murdis end ära. Ta on noor ja tugev. Kolm valvurit haarasid temast kinni, kuid ei suutnud hoida tema alasti päevitunud keha.
  Siis vajutas üks neist nuppu.
  Meesvalvurid tungisid sisse. Neli tugevat kutti haarasid Alice kätest ja jalgadest ning tõmbasid need laiali. Ja valges rüüs matroon ja kummikinnas suur käpp lükkasid selle Veenuse rüppe. Ja siis selgus, et Alice oli ikka veel neitsi, kuid see koletisnaist ei häirinud. Ta rebis neitsinahka, pannes vere voolama ja läbiotsitav tüdruk karjus roppusi. Ja ta tundis seda kuni emakani. Ja ta tegi seda väga ebaviisakalt ja valusalt.
  Siis ulatus tema käpp tagumisse käiku. Ta ei pannud isegi vaseliini peale, nii et see oli väga valus ja verd tuli jälle välja. Ja matrooni käpad on väga suured.
  Ja isiklik läbiotsimine nägi pigem välja piinamine kui viis keelatud esemete tuvastamiseks. Järgmisena uuriti tüdruku jalgu ja varbaid jalgade vahel ning lasti seejärel vabaks.
  Aga nad ei lasknud mul riidesse panna. Nad valasid ta lihtsalt külma veega alla, et veri maha pesta. Ja nad viisid mind kõrvaltuppa.
  Seal viidi Alice, alasti ja abitu, valge seina äärde ja talle anti käes laud numbriga. Nad pildistasid profiili ja eest, poolelt ja tagant. Ja siis täies kasvus - alasti. Ja ka küljelt, poolelt küljelt, eest ja tagant.
  Järgmisena hakkas tüdruk kõiki oma märke üles kirjutama. Pealegi oli valgetes kitlites nii mehi kui naisi. Ja nad tegid seda aeglaselt ja ettevaatlikult. Nad sundisid mind ümber pöörama, jalgu ja käsi üles tõstma ning kaenla alla vaatama. Ja nad said isegi jälle suhu.
  Näiteks pani üks valges rüüs naine mind pea ruudule panema ja sõrmed lõua sisse kaevama. Siis pani ta sõrmed suhu, ilma kinnasteta.
  Alice vabanes ja karjus uuesti:
  - Ma ei tea, mida ta nende sõrmedega tegi, see pole steriilne, laske tal kindad kätte panna ja siis kleepida!
  Valges kitlis noor naine ei vaielnud. Ta pani kätele õhukesest kummist meditsiinilised kindad ja avas uuesti suu. Ja ta otsis, ilmselt lootes leida granaate, ja otsis hammastest täidiseid.
  Noh, Alice'i hambad on kõik valged, veatud, puhtad, mitte ühtegi täppi, veel vähem täidist.
  Pärast seda mõõdeti tema pikkus ja kaaluti kaaludel. Noh, see on tavaline. Alice oli üsna pikk, üks meeter kaheksakümmend ja kaalus seitsekümmend kaks kilogrammi. Seejärel mõõdeti tema käte sirutamist, jalgade, peopesade, küünarnukkide pikkust ning biitsepsi, vasikate ja kaela mahtu. Ja ka pea suurus jne.
  See muidugi ei tee haiget, kuid on alandav, seda enam, et ümberringi on palju inimesi ja mõned neist on mehed.
  Tuli valges rüüs naine, käes elektriline juukselõikur. Alice muutus kahvatuks. Talle tundus, et nad võtavad ta ära ja raseerivad ta imelised juuksed kohe peast. Kuid noor ja ilus naine naeratas ja kostis:
  - Nad raseerivad ainult su kiisu!
  Ta hakkas eemaldama Veenuse üsast valgeid lokkis karvu. See oli kõdi ja isegi meeldiv. Lisaks oli ikka valus pärast jämedat neitsinaha otsimist ja rebimist ning see mõnus kõditamine tõmbas tähelepanu noores kõhus kannatustest ja vingumisest.
  Pärast seda pritsisid nad teda mittenakkusliku vedelikuga ja nii viidi ta alasti kõrvaltuppa.
  Seal rullisid nad esmalt peopesad musta värvi sisse ning jätsid kõik sõrmed ja kogu peopesa eraldi. See on üldiselt normaalne ja Alice nägi seda filmides.
  Siis aga määrisid nad ta palja jala musta värviga. Ja nad tegid ka kirjavigu, algul tervikuna ja siis igale sõrmele eraldi. Kõigepealt tüdruku vasakust jalast ja seejärel paremalt. Kuid Alice polnud kunagi filmis midagi sellist näinud ja oli üllatunud. Siiski pole see valus, vaid alandav, jällegi näitavad nad, et oled vahi all ja et sa pole mitte keegi ja mitte midagi.
  Kuigi kui musta värviga rull üle palja talla läheb, siis kõditab.
  On häbiväärne, et ta on täiesti alasti ja mundris mees võtab ta seljast. Tema kõrval on aga naised. Ja nad muigavad.
  Alice ei tunne aga erilist piinlikkust. Ta on väga ilus ja kurvikas. Ja ta oli neitsi, sest tahtis teda oksjonil maha müüa ja palju raha saada. Kuid selleks tuli kõigepealt täiskasvanuks saada. Ja tal lihtsalt polnud aega seda teha.
  Kuid ta pole üldse nii nunn. Üsna moodne ja arenenud tüdruk.
  Kuid nad hakkasid ta huuli musta värvirulliga määrima. Ja see on juba ebameeldiv. Värv ise on mõru maitsega. On selge, et ta võib jätta purgile või mujale huulejälgi, kuid see on ikkagi vastik.
  Nii surusid nad ta huuled valgele paberilehele ja tegid selle jäljendi.
  Siis on hambakips. Noh, see on ka üldiselt arusaadav. Ta peab plastiliini maha hammustama ja mõnda aega niimoodi seisma, et hambajäljed selged oleksid.
  Alice arvas, et see on lõpp, aga nad määrisid ka tema kõrvu, nii paremale kui vasakule, ja trükkisid need ka valgele paberile.
  Ja tüdruk oli päris räpane. Ta soovis üle kõige, et see kiiresti lõppeks ja ta duši alla viidaks.
  Kuid sellest ei piisanud. Naismajor märkis:
  "Nad on vanglas sageli alasti, nii et me võtame nende tagumikust jäljed."
  Pärast seda hakkas mees musta värviga rulliga üle tema tuhara ajama.
  Ja see on väga häbiväärne, tugevama soo esindaja toob oma näo liiga lähedale oma privaatsetele osadele. Ja tema rull hõõrub. Alice'i puusad on laiad. Ja mees kastis mitu korda rulli värvi sisse, et kanda see uuesti tüdruku luksuslikele võludele.
  Siis pandi ta ka mitmele linale istuma ja igast reieosast võeti veatu naha jäljed eraldi. Ja see oli nii alandav, olles täielikus alastuses.
  Kuid lõpuks sai ka see otsa, kuigi tundus, et see venis igavesti.
  Seejärel viidi ta järgmisse kabinetti ja tehti talle kõhust, kätest ja jalgadest röntgen, samuti alasti. Samuti ei tee see haiget, kuid see on kuidagi vastik ja sa ei taha kiirgust saada.
  Seejärel viidi ta duširuumi. Veelgi enam, nad juhtisid teda niimoodi alasti ja ta käed olid selja tagant raudu pandud. Ja see on ka järjekordne alandus. Alice'i paljad jalad peksavad. Ja teel olles puutusin kõigepealt kokku vangiga, kes oli üsna noor, ja ta hakkas näpuga näitama ja labaseid nalju tegema - öeldes, kui väga nad sind vanglas armastavad.
  Ja siis tegi meesvang silmad suureks ja ta neelas alasti tüdruku pilguga ning püksid läksid sõna otseses mõttes punni.
  Lõpuks jõudis Alice duši alla. Seest oli tühi ainult kaks mundris valvurit ja vaatasid teda pesemas. Ja vesi oli õnneks soe, noh, riik polnud veel nii vaesunud. Ojade all tundis Alice oma hinges peaaegu õndsust, kuid oli ebameeldiv, et valvurid teda niimoodi vahtisid. Noh, nad andsid mulle veel ühe pesuseebi. Alice pesi musta värvi maha. Ja nad said puhtaks.
  Vaatamata kõigele vaevale sirutas üks valvur talle siiski suhu ja teine katsus kinnaskäppadega tema paljaid rindu. Alice talus järjekordset alandust ilma vaidlemata.
  Valvurid kuivatasid ta valitsuse väljastatud rätikuga, mitte liiga kuivaks, ja viisid ta duši alt välja. Ilmselt viisid nad mind sinna, kus anti välja valitsusrõivaid.
  Ilmselt on spionaažis kahtlustataval vangil keelatud enda omasid kanda.
  Ja jälle alandus ja naer meeste ja naiste poolt.
  Valitsuse ruumides pidime ikka mitme alasti naise rivis seisma. Nad olid noored ja üsna kenad, paljudel tätoveeringud. Ja nad hakkasid ka Alice'i üle nalja tegema. Eriti tema raseeritud pubi ja ilu silmas pidades.
  Ja üks vanematest vangidest hakkas isegi Alice'i rindu tundma. Tüdrukul olid selja tagant käed raudu pandud, kuid jalad olid vabad. Ja ta surub oma põlve tema päikesepõimikusse. Ta kukkus alla.
  Politsei ründas Alice'i. Nad andsid talle mitu lööki, kuni ta kaotas teadvuse. Ja siis tiriti mind alasti karistuskambrisse.
  Tüdrukut käperdati ülesõidul jultunult. Ja Alice koges taas valu ja alandust.
  Ta visati alasti ja käeraudades selja tagant külma pimedasse ruumi ning uksed suleti. Tüdruk leidis end pimedusest alasti, abituna ja aheldatuna. Ja ta oli väga loll, külm, hirmunud. Lisaks jooksid karistuskambris ringi rotid ja oli tugev kanalisatsiooni lõhn.
  Alice võttis selle kätte ja puhkes nutma, kuid pisarad ei suuda tema leina leevendada. Ja ta sai sellest kiiresti aru, eriti pärast seda, kui rott hammustas teda palja jala pealt.
  Tüdruk purustas kurjategija paljaste varvastega ja laulis raevukalt, demonstreerides vaimujõudu:
  Seal oli lihtne tüdruk - sõdalane Jeanne,
  Paljajalu ja kaltsudes karjatas ta lehmi...
  Aga kõigeväeline Jumal suurelt pjedestaalilt,
  Saatis väikesele kaunitarile lugematu hulk kingitusi!
  
  Ja lihtsast tüdrukust sai sõdalane,
  Prantsuse rahvas on vaprus, olles ühinenud...
  Ja küsis Suurbritannialt talupojalöögiga,
  Tema ümber kogunes võimas meeskond!
  
  Raevunud sõdalane pühkis mõõgaga minema oma vaenlased,
  Demonstreerimiseks valisin väga julge välimuse...
  Noh, kui võimas Žanna inimestele tundus,
  Uskuge mind, selles keeb kõige julgemate rüütlite veri!
  
  Siin ta on, vapper tüdruk võitleb,
  Murrates oma mõõgaga ägedaid damastihorde,
  Ja kaunitari hääl juba kostab...
  Ta võib isegi telliskivi näkku visata!
  
  Võit võidu järel, see on juba Pariisis,
  Ja Prantsusmaa kohal tundub, et täht põleb tulega...
  Paljajalu Žanna lendas päikesest kõrgemale,
  Tüdrukute ammune unistus on täitunud!
  
  Kuid püsimatu jumalanna on õnn,
  Ja vahva tüdruk kukkus kellegi võrku ...
  Nad piitsutavad teda ja kutsuvad teda lolliks,
  Kindlasti peab vapper Jeanne kohe surema?
  
  Nad tõmbasid Jeanne'i nagile ja süütasid leegid,
  Tuli lakub ta kontsi ja ketid on kätel...
  Kuid just hiljuti usaldas kuningas talle lipukirja,
  Ja nad lukustasid kaunitarid kõik kiviseintesse!
  
  Piinamise ajal ei teinud tüdruk häält,
  Kuigi kuumad tangid kõrvetasid mu alasti rinda...
  "Püha inkvisitsioon" andis talle piina,
  Kuid nad ei suutnud tüdrukust isegi oigamist välja tõmmata!
  
  Siis tegid nad tule ja tüdruk oli paljajalu,
  Ja kaltsudes, kõik pekstud, viib timukas hukkamisele...
  Oh kallis Jeanne, ma igatsen sind,
  Põrgu lihalik jõud paiskas teid Gehennasse!
  
  Ta põleb, kaunitar, alasti heledas leegis,
  Aga hinnaline nutt, ilma kunagi lausumata...
  Tema surematu surma eest andsime vaenlasele nii palju,
  Võideldes metsiku vaenlasega ja Jeanne'i reetmata!
  
  Ja nüüd võitleb tüdruk natsidega,
  Peaaegu alasti, paljajalu oli suur pakane...
  Nüüd olete Žanna venelane, ma näen, et töötate kuumuse käes,
  Sest ta kipitav vanaisa külmutas ta nina ära!
  
  Kuid rõõmsa palvega, püha pioneer,
  Uskuge mind, me elustame selle haige tüdruku!
  Ja meie julge lauluga, kuigi täiesti lapsik,
  Uskuge mind, me sünnitame kohe uue liikumise!
  
  Võit fašistide üle tuleb, teate seda,
  Ja Saksamaa vallutatakse, uskuge mind...
  Sel ajal kui lahing käib ja sa oma keha haavad,
  Fašism on nii äge - see on võimas metsaline!
  
  Aga siis tuli särav kevad ja kõik sulas,
  Muru kasvab kohevaks ja varsti on hiilgav mai...
  Oled Berliinis vapper, siis kõnnid ilusti,
  Ja kogu noor planeet muutub kohe paradiisiks!
  Mispeale istus tüdruk kuidagi raudestakkide voodile. Hea, et veel on suvi ja kuigi karistuskambris on külm, on see siiski talutav. Mis seal talvel toimub? Võite lihtsalt oma tervise rikkuda.
  Alice ohkas raskelt ja püüdis ette kujutada midagi, mis enda tähelepanu kõrvale tõmbaks.
  Näiteks Makarenko laste töökoloonia. Ja poiss Alyosha saadeti selle juurde. Lihtsalt tundide vahelejätmiseks. Ja poiss astus ümberõppesse kaheteistkümneaastaselt. Seda võib öelda isegi ilma karistusregistrita. Komisjon saatis ta legendaarsesse kolooniasse. Käes on juba kolmekümnendad, inimesed ei paista ometigi nii vaesed olevat. Seetõttu oli poiss šokeeritud.
  Nad raseerisid ta pead nagu vang ning võtsid tema kätelt ja jalgadelt sõrmejälgi.
  Siis, esimesel hommikul kell viis, kui oli veel pime, viskasid nad mind aprillis koos teiste poistega platvormile välja. Ja lapsed on alasti, ainult aluspüksid jalas, paljajalu. Ja jääkülm on. Buglerid on samuti paljajalu lühikestes pükstes, aga vähemalt särkides ja punaste lipsudega.
  Poisid seisavad niimoodi joonel ja hakkavad siis harjutusi tegema. Leshka pea valutab, ta tahab magada, aga ta peab end liigutama, muidu saad teistelt meestelt laksu pähe.
  Ja nii iga päev. Toit on kehv, enamasti karjamaa, tööd on palju, pluss õppimine. Meelelahutuseks pole aega. Poisid kõnnivad pakasest pakaseni, jalas vaid lühikesed püksid ja paljas torso. See on siin suvevorm. Esimesest aprillist kuni kaheksanda novembrini on igasugused jalanõud keelatud. Noh, nad võivad anda teile maksimaalselt paljad kaelad. Poisid on paadunud, kõhnad, vintsked ja pidevast raskest tööst on nende lihased täis tugevat närimist. No üldiselt on toitu kasvamiseks ja töötamiseks piisavalt - lastele on toiduratsioonid teaduslikult arvutatud.
  Juba esimestel päevadel olid Leshka paljad tallad kaetud villide ja marrastustega ning iga samm oli valus, kuid laste nahk muutub väga kiiresti karedaks ja kalgiks. Ja paljajalu kõndimine muutub mugavaks ja jalad harjuvad kevadise jahedusega ega külmu enam. Ja Ukrainas tuleb kevad kiiresti ja see on juba soe. Ja kui palavaks läheb, tunned end isegi mugavalt lühikeste pükstega töötades ja marssides.
  Leshka raseeris pead kaks korda nädalas ja käis kord nädalas vannis. Ja enne magamaminekut kallasid nad iga päev külma veega üle. Esimestel päevadel olid raske tööga harjunud poisi lihased väga valusad. Valu oli kõikjal, valust puutumata ei jäänud verd ega veeni. Kuid poiss jätkas jõuga töötamist, kasutades tahtejõulisi omadusi.
  Siis valu tuhmus. Ja lihased muutusid kuivaks ja silmapaistvaks, kehale tekkisid veenid ja veenid. Ja Leshka polnud enam nii väsinud. Ja kohe lastekasarmus naril pikali heites jäi ta magama.
  Sellel, et koloonia oli eeskujulik, oli oma eelised. Ei olnud varaste seadusetust, alandavat registreerimist ja vägistamist ning tegematajätmisi. Kõik oli reeglite kohaselt ja salgaülemad võitlesid ainult asja nimel.
  Leshka on kevadel, suvel ja sügisel kasvanud ja muutunud tugevamaks. Ja kui talv saabus, anti talle valitsuse välja antud kingad ja soojemad riided. Ja ta õppis juba rohkem ja töötas vähem. Ja aktivistid peksid mind kõvasti halbade hinnete saamise pärast. Kuid võimekas poiss Leshkast sai peagi suurepärane õpilane.
  Seda kuni kevade taas tulekuni. Ja jälle sulistavad poisid paljaste jalgade ja lühikeste pükstega veel sulamata lumel ja lompidel.
  Leshka naeratab, tema hambad on valged, nii et poisid harjavad neid regulaarselt pulbriga. Ja poisi keha on lihaseline, kõõlune ja terve, kuigi kõhn ja laiade lihastega. Seega on ta lastekoloonias juba mingisuguses autoriteedis. Kuigi nad töötavad loomulikult palju, laulavad nad ka palju ja paljajalu marsivad pioneerid laulavad selliseid laule:
  Mida pioneeripoiss tahab?
  Kui ta on alati külmas paljajalu?
  Ja olla eeskujuks teistele võitlejatele,
  Pioneeritüdrukud lõikavad punutisi!
  
  Stalin andis meile usu kommunismi,
  Et juhtida rahvast tippu...
  Las fašistid sajavad meile napalmi,
  Oleme varem võitnud ja võidame siiani!
  
  Kui toimus surelik lahing Mamaiga,
  Vapralt võideldes kaitsesime Venemaa...
  Isamaa on sinuga igavesti minu südames,
  Eks me näe kommunismi, ma usun küll!
  
  Ivan Vasilev - õigeusu tsaar,
  Kaasan vallutati vastaste käest,
  Lõppude lõpuks, emakese Maa avarustes,
  Ei, sõdurid on hingelt tugevamad kui venelased!
  
  Ja Peeter Suur on sõdalane ja tulekivi,
  Venemaa ehitas võimsa laevastiku...
  Lahingutes on saabunud väga kuulsusrikas päev,
  Kui Suurest sai suur messias!
  
  Peterburi ehitati luudele,
  Kuid Venemaa pealinn on kuulsusrikas ...
  Uhke Vene lipp lehvib merel,
  Ja me muudame Isamaa õnnelikumaks!
  
  Türklane Suvorov vasardas raevust,
  Ja ta andis eeskuju Mustal merel...
  Meil oli uskmatutega piisavalt jõudu,
  Kuigi vahel juhtus ka leina!
  
  Vladimir juht - avas tee kommunismile,
  Et talupoeg, proletaarlane saaks õnnelikuks...
  Ja nüüd on fašism pealetungil,
  Aga laulgem viis tuhat, vaprad aariad!
  
  Olgu bänner igavesti punane,
  Las Venemaa õitseb hiilguses ...
  Tulevad helged aastad, ma usun,
  Planeedist saab kommunismiparadiis!
  
  Noh, vahepeal, pioneeripoiss,
  Mõõdab lumehange paljaste jalgadega...
  Ja füürer tormab fanaatilise muigega,
  Meie Venemaa tallatakse jalge alla!
  
  Kuid ma usun, et püha rahu tuleb,
  Kogu Venemaal valitseb rahu ja õnn...
  Ja me tähistame püha, tormist püha,
  Punases Berliinis!
  Leshka sai vanglas kolmteist aastat vanaks. Ta on tihedalt kärbitud peaga, paljajalu, kuid juba pikemat kasvu poiss. Lastekoloonias on palju köögi- ja puuvilju ning Leshka kiirgab tervist, isegi ei aevasta kunagi, hoolimata sellest, et ta kõnnib nagu teisedki poisid ainult lühikeste pükstega. Mõnikord ahistatakse neid, otsitakse nende voodid läbi ja nad on sunnitud alasti kükke tegema. Pealegi teevad seda valgetes kitlites naised, justkui poleks see lastevangla, vaid raviasutus.
  Siis jooksevad poisid jälle tööle. Nad söödavad kolm korda päevas, mis on normaalne. Kala on ka, päris tihti ja liha ainult pühade ajal. Aga poisid on enam-vähem hästi toidetud ja terved. Ja meeskond on hea, kuigi on vargaid, on ka röövleid ja muid kurjategijaid. Aga siis nad rahunesid. See pole halb koloonia ja lapsed on põhimõtteliselt ümber koolitatud. Nad jäävad siia kuni kuueteistkümneaastaseks saamiseni. Seejärel annavad nad teid üle vanematele täiskasvanutele või vabastavad teid. Sagedamini, muide, on see suva järgi.
  Leshkale lubati ka tingimisi vabastamine ja naasmine vanemate juurde tavakooli. Pealegi ei olnud ta isegi kohtuotsusega laste töökoloonias.
  Ja poiss, otsekoheses vabaduse ootuses, kõnnib koos teiste poistega paljaste jalgadega ja laulab:
   Olla pioneer on au,
  Ja selles sõnas on palju kuumust...
  Kuigi poisil on lugematu arv probleeme,
  Ta kutsub Krautsid vastutama, uskuge mind!
  
  Poiss kõnnib paljajalu läbi lumehangede,
  Ta jookseb, märkamata, et tuisk keerleb...
  Ma pääsesin otse läbi külma,
  Ja ta purustab natsid tormakalt ja lahedalt!
  
  Pioneeri jaoks pole sõna argpüksi jaoks,
  Ja pole sõna, ta ei ütle kunagi ...
  Kuigi fašistlik roomaja hammustas,
  Püüame Krautsid banaalsest vargusest kinni!
  
  Muudame Isamaa kõigi jaoks tugevamaks,
  Olgu pioneeride tahe tugevam...
  Ja vaenlane kaabakas hävitas füüreri,
  Ja ülejäänutel on lihtsam!
  
  Fašism näitas verist irve,
  Aga meie sooned on tugevamad kui teras...
  Lõppude lõpuks on venelaste tahe tugevam kui metall,
  Legendaarse sõdalase Stalini auks!
  
  Oleme pioneerid - Lenini pojad,
  Poiss tahab Reichiga võidelda...
  Oleme ustavad kommunismi ettekirjutustele,
  Meie jaoks on iga äri - ärge uskuge seda liiga palju!
  
  Meie püha kodumaa auks,
  Väga noored sõdurid võitlevad...
  Olen poiss, kes on lumehanges paljajalu,
  Kuulipildujad tulistavad mind nagu vihma!
  
  Kuid pioneerid unustasid hirmu,
  Nagu päike põleb eredalt südames...
  Ja lõi Hitlerile granaadiga krooni,
  Las vihatud Kain saab selle kätte!
  
  Meie püha kodumaa auks,
  Kaklevad nii poisid kui tüdrukud...
  Vana naine ei purusta meid vikatiga,
  Olgu teie hääl väga selge!
  Nii marsivad poisid ainult lühikeste pükstega ja alasti torsodega ning siin on kümne- kuni viieteistaastased lapsed.
  Alice ohkas raskelt. Arvasin, et lapseks olemine on korraga nii hea kui halb. Aga head on veel rohkem - keha on noor, terve, pea kerge ja peaasi, et kõik on ees. Ja tuleviku ees pole hirmu, sest see näeb särav ja meeldiv välja. Kuid see on vanade inimeste jaoks väga halb. Pealegi pole kõigile paradiisi lubatud. Ja kas sellist paradiisi üldse on? Mis siis, kui ees ootab tühisus või midagi hullemat.
  Alice'ile meenus telesaade, kui nad kaevasid tunnelit kaugel maa all. Ja tundus, et miski ulgub ja müriseb seal. Seega pakkusid nad, et on võimalik, et surnud inimeste hinged niimoodi uluvad. Kuid see ei ilmne heast elust.
  Kuid ulgumine võib olla tingitud paljudest põhjustest.
  Alice otsustas oma mõtteid ja mõtlemise teemat muuta.
  Siin on näiteks see loo versioon:
  Märtsis 1943 kuulutasid liitlased vastutasuks juutide hävitamise programmi peatamise eest välja vaherahu Kolmanda Reichiga ja alustasid läbirääkimisi. Rommeli korpus viidi Aafrikast välja ja vahetati sõjavange. Seoses pommitamise lõpetamisega oli Saksamaa relvatootmine suurem kui pärisajaloos. Ja toodeti rohkem Panthereid ja Tiigriid, aga ka T-4 tanke moderniseeritud versioonis.
  Kuid lahing Kurski kühkal ei alanud kunagi. Fuhrer lükkas pealetungi taas edasi, et proovida ees veel raskemaid tanke: Tiiger 2, Lõvi ja Hiir.
  Ja esimesel augustil asusid Nõukogude väed pealetungile Orjoli servale ning Belgorodi ja Harkovi suunas. Võitlus muutus pikaks ja ägedaks. Lõunatiival hoidis rindejoont tugevam Mainsteini rühm. Oryoli astangul oli kiil, aga ka seda ei õnnestunud ära lõigata.
  Lahingud näitasid Pantheri tanki tugevust kaitses. Ja need venisid hilissügiseni. Võimsam "Panther"-2 jõudis sarja 1943. aasta septembris ning veelgi varem "Tiger"-2, "Mouse" ja "Lion". Ja see oli väga lahe.
  Ja nii püüdsid natsid vasturünnakut teha. Avanesid ägedad ja verised lahingud.
  Komsomolitüdrukud võitlesid raevu ja autundega, näidates üles võrratut kangelaslikkust:
  Oleme Kristuse komsomoli sõdalased,
  Ja Lenin ja seltsimees Stalin on meiega...
  Kuigi siin on lugematu arv fašiste,
  Kuid meie tahe on tugevam kui sõjaline teras!
  
  Usume kindlalt: teame, et võidame,
  Tõstame oma kodumaa teistest riikidest kõrgemale...
  Olgu kommunismis varsti rahu,
  Ema Püha Venemaa auks!
  
  Kuigi komsomoli liikmetel on praegu raske,
  Olla külmas alasti...
  Aga ma tõstan aeru paljajalu,
  Ja Hitler kukub rumalas poosis läbi!
  
  Oleme tormavad rüütlid nagu alati,
  Tegelikult tapame kuulipildujaga fašiste...
  Kõik muu on lihtsalt jama
  Uskuge mind, neile tuleb kättemaks nende pattude eest!
  
  Miks tuli vastane Isamaale?
  Talle meeldivad vene orjad...
  Mis saab olema tulemus?
  Tüdrukud niidavad kõik Krautsid paljajalu maha!
  
  Nad on tormakad tüdrukud, uskuge mind,
  Nende jaoks on kõige tähtsam ainult kuulipilduja...
  Ja varsti siseneb kirstu fašismi metsaline,
  Ja me saame tugevamaks kui kõik vaenlased korraga!
  
  Miks tüdruk kakleb?
  Ta tahab leida lahedat meest...
  Nii et ta ei näe välja mitte vanem kui kakskümmend,
  Ja tal õnnestus kennel kohe laiali ajada!
  
  Ja paljajalu läbi lumehangede on hea kõndida,
  Pakane kipitab meeldivalt tüdruku kanda...
  Sõdalane nõuab üht,
  Olgu poisi suudlus kõige kuumem!
  
  Ja ma usun, et me jõuame Berliini,
  Jeesuse Nimi särab kõikjal...
  Me purustame kõik vastased korraga,
  Oleme tüdrukud poolalasti, paljajalu!
  
  Keegi ei saa meid takistada
  Kui lahedad me tüdrukud oleme...
  Ja me lööme kõik fašistid kõvasti,
  Need on juba päris halvad!
  
  Me niidame maha ja hävitame kõik,
  Sa ei saa tüdrukut põlvili suruda...
  Ja kommunistid teavad edu,
  Stalin ja suur Lenin on meie selja taga!
  
  Tüdruku rinnad on nüüd alasti,
  Aga tuisk tuiskab ägedalt lund...
  Mõnikord on raske isegi hingata,
  Lumehari läheb salakavalalt, raevukalt valgeks!
  
  Shakerid peksid isegi kasukates fašiste,
  Ja tüdruk kõnnib peaaegu alasti...
  Me ei vaja selle kohta kurbi mõtteid,
  Ta on ilus - alasti, paljajalu!
  
  Me tapame korraga krautide komsomoli liikmed,
  Ja ilus tüdruk naerab...
  Fuhrer saab rusika silma alla,
  Ja Päike paistab alati üle Isamaa!
  
  Oleme kõikjal suured rüütlid,
  Ja me teenime Venemaad väga ustavalt...
  Avame tee võimatule unistusele -
  Kuigi naised nutsid leinast!
  
  Tea, et Stalin viib meid võidule,
  Vabastame Berliini, Pariisi ja Londoni...
  Las kõik austavad kommuniste,
  Ja üle universumi on uhke Nõukogude lipp!
  Lahingus on tüdrukud muidugi tõeliselt kotkad. Nad viskavad granaate paljaste, peitlitud jalgadega. Ja nad kaklevad nagu lõvid.
  Mirabela võitles eriti ägedalt.
  Kuidas nende näod olid moonutatud, kulunud ilmsete taandarengu jälgedega. Neli natsi langesid, kuid viiendal mehel õnnestus kõrvale põigelda ja tabas kurnatud kadetti templis tagumikuga. Mirabela minestas.
  Tüdruk ärkas öösel, tema tempel valutas valusalt ja ta ise oli puu külge seotud. Mirabela langetas silmad ja tal oli piinlik, ta oli peaaegu alasti, ainult aluspükstes. Natsid istusid lõkke kõrval, jõid ja naersid alatult. Peaohvitser urises ilmselt saksa keeles:
  "Kahju, et selle naisega koos olnud mees suri, teda oleks naise silme all piinatud."
  Teine fašist pomises:
  - Aga kuldjuukseline on meiega, on kellegagi lõbutseda!
  Mirabela karjus:
  - Sa valetad, Nikolai on elus!
  Ohvitserid välguembleemiga, mis tähistas SS-i, tõusid püsti nagu karvad viimase argpüksi peas. ulgus:
  - Vau, vaata, kuningas on ärganud!
  - Mis hoor, ta tahab juba saksa mädarõigast!
  Kaks peaametnikku astusid Mirabelle'i juurde ja küsisid:
  - Sa tead meie püha saksa keelt!
  Tüdruk vastas uhkelt saksa keeles:
  - Ma oskan hästi vene keelt ja teie kõne on konna krooksumine ja eesli plärisemine. Minu jaoks on isegi vastik oma huuli selle lobisemisega rüvetada.
  Nooremohvitser tõmbas välja pistoda ja kõigutas seda, kuid vanemohvitser hoidis teda tagasi:
  - Ei! Kas te ei saa aru, see venelane tahab meid lihtsalt mõrvale provotseerida. Lõppude lõpuks on sel juhul tema surm kiire ja lihtne. Ja nii me võtame ta sõna otseses mõttes tükkhaaval lahti vastavalt kõikidele timukakunsti reeglitele.
  Sakslased hakkasid karjuma:
  - Kiirustame, teeme hoora kohe ära!
  Vanemohvitser SS-major noogutas:
  - Hirmutame papagoi natuke, aga ta ei sure täna! Nii paljud parimad aaria tüübid tappis komissar. Ta sureb aeglaselt ja valusalt.
  Nooremohvitser, SS-leitnant, küsis:
  - Kust me alustame?
  Major soovitas:
  - Braziers! Ja rasvaga, nagu kotlettidega peabki olema.
  Sakslased itsitasid ja hakkasid ebasündsalt näpuga näitama:
  - Või äkki saab ta seda ka teha!
  Major raputas eitavalt pead:
  - Ta on madalama rassi naine, meie SS-eliidi jaoks on see sündsusetu.
  Leitnant astus kinniseotud tüdruku juurde ja hakkas tema kontsi rasvaga määrima. Mirabela urises:
  - Käed eemale! Sa oled Saksa raip!
  Leitnant naeratas kavalalt:
  - Nüüd sa ei laula nii! Praegu naudi tõelise aarialase puudutusi sinusuguse looma kabjadel.
  Mirabela koges haruldast ja vastikut vastikustunnet, isegi mürgise kobra puudutus ei olnud nii vastik. Aga see oli alles algus. Nad hakkasid kauni neiu jalge alla väikest lõket tegema. Siis sai tüdruk järsku aru, mida värdjas fašistid plaanivad, ja ta hakkas kartma. Lõppkokkuvõttes põhjustab tuli kohutavat, kohutavat, talumatut valu isegi kõige kergemate põletuste korral. Ja ilmselgelt kavatsesid nad ta paljaid kontsi praadida. Mirabela hakkas värisema ja major paljastas hambad:
  - Nüüd räägiksite meile kõik, kui teaksite vähemalt midagi väärtuslikku. Ainult meie saame teada alaealise kadeti käest. Nii et sa pead meid oma karjetega lõbustama.
  Vastuseks võttis Mirabela selle ja laulis vapralt:
  Olen meie emakese Venemaa sõdalane,
  Lihtne tüdruk, alati paljajalu...
  Vahel varesed nutsid alatult,
  Aga ma usun, et unistus täitub!
  
  Astusin komsomoli näljasena,
  Peaaegu alasti pärl külmas...
  Aga ma viskan fašisti pjedestaalilt maha,
  Andke Adolfile tema pikk nina!
  
  Ära usalda komsomolitüdrukut,
  Ei suuda universumit ohjeldada...
  Ja siin kõlab selge hääl,
  Meie sõjavägi on tõusnud meie Isamaa tippu!
  
  Suure Venemaa eest,
  Võitle, palun, tee pioneer ilma hirmuta...
  Kuigi sa tead, et põllud on verega kastetud,
  Aga näita mulle, sa oled vapruse näide!
  
  Komsomoli liikmete jaoks on taevas õnn,
  Tüdrukul pole muret...
  Kõik saab olema tema uhkes, hiilgavas väes,
  Ja füürer saab abordi saatuse!
  
  Aga aeg on karm - Hitler tuleb,
  Ta suudab isegi kohutava alistada...
  Ta viskab rakette sama heldelt kui pomme,
  Võimeline muutma kõik sõdurid mänguks!
  
  Kuid uskuge mind, tüdrukud ei tunne hirmu,
  Granaadi viskamine palja jalaga...
  Ta on alasti - tema särk on põlenud,
  Võitlus teadmata hordi vastu!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список

Кожевенное мастерство | Сайт "Художники" | Доска об'явлений "Книги"