Рыбаченко Олег Павлович : другие произведения.

Galaktik Terroristlar

Самиздат: [Регистрация] [Найти] [Рейтинги] [Обсуждения] [Новинки] [Обзоры] [Помощь|Техвопросы]
Ссылки:
Школа кожевенного мастерства: сумки, ремни своими руками
 Ваша оценка:
  • Аннотация:
    Insoniyat tarixida galaktikalar orasidagi birinchi parvoz uchun raketa o'g'irlandi . To'rt mutant qiz sirli jinoyatni ochishga kirishdi. Ammo tergov qancha uzoq davom etsa, shunchalik sirlar va javoblar kamroq bo'ladi. Yo'l davomida mutant qizlar turli, eng ajoyib olamlarga tashrif buyurishadi.

  GALAKTIK TERRORISTLAR
  ANNOTATSIYA
  Insoniyat tarixida galaktikalar orasidagi birinchi parvoz uchun raketa o'g'irlandi . To'rt mutant qiz sirli jinoyatni ochishga kirishdi. Ammo tergov qancha uzoq davom etsa, shunchalik sirlar va javoblar kamroq bo'ladi. Yo'l davomida mutant qizlar turli, eng ajoyib olamlarga tashrif buyurishadi.
  PROLOG
  Koinot kelajagi, insoniyat allaqachon galaktikaning ko'p qismini o'zlashtirgan, yashamaydigan sayyoralarni egallab, aqlli dunyolar bilan savdo aloqalarini o'rnatgan. Odamlar uchun buning o'zi etarli emas. Va endi ular qo'shni galaktikaga uchishga tayyorgarlik ko'rmoqda. Eng so'nggi termopreon dvigateli bilan jihozlangan eng kuchli kosmik kema Oydan uchib, birinchi odamlarni ikki yuz ming yorug'lik yilidagi fantastik masofaga olib chiqib, ortga qaytish arafasida.
  Bu insoniyat tarixiga aql va ilm-fanning ulkan yutug'i sifatida kirishi kerak bo'lgan eng buyuk voqeadir.
  Ammo tom ma'noda boshlanish arafasida aql bovar qilmaydigan narsa yuz berdi. Raketa kuchli xavfsizlikka qaramay, kutilmaganda o"z-o"zidan havoga ko"tarilib, Oy yuzasidan uchirildi. Va u tezlikni oshirib, yugurib ketdi. Hech bir inson yulduz kemasida preonlar - kvarklarni tashkil etuvchi o'ta elementar zarrachalar sintezi jarayoniga asoslangan dvigatel bo'lmagan. Va hech kim bu ajoyib mashinaga yetib bora olmadi.
  U shoshilib, tezlikni oshirdi va keyin xuddi vakuumda erigandek bir zumda g'oyib bo'ldi.
  Va bu o'ta yangi yulduz portlashi kabi ta'sir ko'rsatdi.
  Shu bilan birga, boshqa birov Oy qirg'og'idan o'n ming tonna giperoltin - trillionlab galaktik birliklarga teng bo'lgan eng qimmat metallni o'g'irlab ketgani ma'lum bo'ldi. Va bu ham shunday ezuvchi zarbaga aylandi.
  Ammo insoniyat allaqachon uyushgan jinoyatchilikni yo'q qilgan deb ishonilgan. Ammo ma'lum bo'lishicha, to'liq emas.
  Qaroqchilarni qidirish uchun barcha kosmik politsiya kuchlari yuborildi.
  Ammo afsonaviy to'rtta mutant qizga alohida umidlar berildi. Juda chiroyli va kuchli jangchilar ko'plab qobiliyatlarga, shu jumladan sehrga ega edi. Shu bilan birga, ular juda oddiy ayol ismlarini olishdi. Bundan tashqari, ularning barchasi bilan boshlandi
  E - Elizabeth, Ekaterina, Elena, Euphrosyne. Mashhur to'rtta mutant go'zal tergovni boshladi.
  Shunday qilib, ular Oy tomon yo'l olishdi ...
  Elizaveta - uzun bo'yli, keng yelkali, kalta yubka va futbolka kiygan, ko'k sochli juda mushakli qiz. Go'zallikning o'ta haykalli mushaklari bronza teri ostidagi to'pdek dumaladi. U to'rtlikning norasmiy rahbari, garchi mohiyatiga ko'ra, bu erda hamma deyarli teng.
  Yekaterina ham keng yelkali va juda muskulli qiz bo'lib, yubka va futbolkada, bahorgi momaqaymoq kabi sariq sochlar bilan o'sgan. Va u mushaklari bo'yicha birinchisidan kam emas.
  Elena - ulkan kuch va mis-qizil sochli qiz. Bu to'rtlikning eng temperamentli va buzuq, shuningdek, taniqli va kuchli mushaklari bilan. U noto'g'ri yo'l tutishni yaxshi ko'radi va ko'pincha o'zini xavf ostiga qo'yadi.
  Va, albatta, Efrosinya - sochlari qordek oppoq, hamma kabi yubka va futbolka kiygan, ammo mushaklari maksimal darajada rivojlangan qiz.
  To'rt qizning ham juda epchil, chaqqon va baquvvat oyoqlari bor. Va ular o'zlarining eng yuqori akrobatikalarini namoyish etishga tayyor.
  Ayniqsa, urushlar, jinoyatlar va boshqa muammolarga o"rganmagan bu dunyoda.
  . 1-BOB.
  Elizabet o'ng oyog'ining yalang barmoqlari bilan o'tkir xanjarni tashladi. U uchib o'tib, nishon ustida yurgan bezovta qiluvchi hasharotni teshdi. U aniq yarmiga kesildi va xanjar yetti raqamga teshildi.
  Ketrin tvitterda:
  - Ajoyib!
  Elena xo'rsinib:
  - Xanjar, bu yaxshi, lekin kuch maydoniga va qotil giperlazerga qarshi, bu bolaning petardasiga o'xshaydi.
  Efrosin shunday dedi:
  - lazer nurlari, lazer nurlari,
  Yaxshiroq jangchi jim bo'lsin, xayriyatki, kalitlarni toping!
  Elizabet e'tiroz bildirdi:
  - Jismoniy kuch va jangovar mahorat hamma narsani hal qiladigan holatlar bo'lishi mumkin. Shunday ekan, tinchlanmang, qizlar!
  Kosmik kema Oy kosmodromida Oyga qo'ndi. Bir paytlar jonsiz, kraterli sayyorada aholi to'planib, gullab-yashnagan metropolga aylandi. Har xil shakldagi ulkan, go'zal binolar yuzadan joy oldi.
  Ko'chalar bo'ylab tezyurar yo'llar oqib o'tdi. Ammo ko'pchilik havoda sayohat qilishni afzal ko'rdi. Sun'iy tortishish va kuch maydonlari atmosferani ushlab turdi. Osmon, hatto kunduzi ham yorqin yulduzlar bilan ajralib turardi. Bu noyob oy manzarasini yaratdi.
  Koinot, insoniy imperiyada deyarli to'liq idil hukmronlik qildi. Hamma odamlar abadiy yosh va go'zal edi. Qizlar o'g'il bolalarga qaraganda bir necha baravar ko'p edi.
  Soqolli odam juda kam uchraydigan narsaga aylandi. Va aslida, ayollar imperiyani boshqaradigan kuchli jinsga aylandi.
  Bundan tashqari, hali urush hidi ham yo'q edi. Oyda juda ko'p ajoyib narsalar mavjud. Misol uchun, uch qavatli uyning kattaligidagi ulkan olmoslar shunchaki mo''jiza, zavqdir. Oltin barg, kumush, platina bilan qoplangan va ayniqsa qimmatli, gipergoldning eng yupqa qatlamidan yasalgan ulkan o'lchamdagi favvoralar.
  Ikkinchisi ancha yorqinroq va chiroyliroq va uchta quyoshda kamalakning barcha ranglari bilan porlaydi - uni oddiy oltin bilan taqqoslab bo'lmaydi.
  Va reaktivlar bir kilometrgacha balandlikka etadi va turli xil orqa yorug'lik va ranglar bilan birga keladi. Va bularning barchasi qanchalik hayratlanarli.
  Ba'zi haykallar baqlajon, sakkizoyoq va kapalak aralashmasi kabi begona hayvonlar shaklida. Yoki salyangoz, karkidon va burgut o'rtasidagi xoch.
  Yalang'och, mushakli qizlar va o'g'il bolalarning haykallari ham bor. Va u ham yoqimli ko'rinadi.
  Oy ajoyib joyga aylandi. Va tinch va ayni paytda quvnoq. Va qanchadan-qancha turli ko'ngilochar, deyarli bepul, diqqatga sazovor joylar bor!
  Er yuzida texnik jihatdan ishsizlik yo'q, lekin odamlarning katta qismi oyiga bir marta tugmani bosish kabi ish uchun maosh oladi. Hamma joyda robotlar, juda ko'p elektronika bor.
  Va tovarlarning umumiy ko'pligi mavjud va Hypernet orqali siz hatto hech qanday muammosiz bepul ovqatlanishingiz mumkin. Bundan tashqari, nafaqat qanday, balki millionlab turli xil taomlar bilan restorandan olingan taom.
  Boshqa tovarlar tiyinlar turadi va doimiy ravishda arzonlashadi. Hatto bunday qadimiy, yarim unutilgan tangalar allaqachon paydo bo'lgan, masalan, bir tiyin - yarim tiyin, polushka - chorak tiyin.
  Qizlar kosmik kemaning qornidan uchib, Oy yuzasida uchib ketishdi.
  Odatda hamma havoda sayohat qilishni afzal ko'rdi. Siz nanobotlar yordamida uchishingiz mumkin. Va bu haqiqatan ham taraqqiyot. Odamlar kamdan-kam hollarda ko'chalarda yurar edilar, faqat bolalar yoki boshqa dunyodan kelgan noyob sayyohlar.
  Va agar ular havoga chiqmasa ham, bu odamlarga duch kelishdan qo'rqish uchun ko'proq edi.
  Ko'p qizlar uchib ketishdi. Qizlar ko'p bo'lsa, naqadar ajoyib, chiroyli o'g'il bolalar kamroq bo'ladi.
  Odil jins vakillarining hukmronligi haqidagi ertak olami. Ayollarning qorinlari buzilmasligi uchun chaqaloqlar inkubatorlarda tarbiyalanadi. Bu dunyoni yanada ajoyibroq go'zal qiladi.
  Va eng qimmat va nafis atirlarning hidi havoda. Atrofda shunday ajoyib qizlar bor. Va figura, tanalar va yengillik mushaklari.
  Biroq, ularning fonida ham to'rtta ajralib turadi. Birinchidan, ularning mushaklari kattaroq va keskinroq chizilgan va tom ma'noda bo'rtib ketgan. Qizlarning o'zi esa boshqalarga qaraganda balandroq va keng yelkali.
  Aytgancha, agar odamlar orasida erkaklar kam bo'lsa, robotlar orasida, shu jumladan biologik robotlar orasida ularning ellikdan ellikka yaqini bor. Biroq, erkak robotlar asosan xuddi shunday yosh va chiroyli. Ayollar ham soqolga biroz o'rganmagan va sochli erkaklarni sevadilar.
  Robotlar tiyinga tushadi va ularni ijaraga olish mumkin. Ulardan ba'zilari tovarlarni taklif qilishadi. Biroq, faqat sayyohlar shubhali qora tanlilarni sotib olishadi. Ko'pchilik Hypernet orqali hamma narsaga buyurtma berishadi. Bu arzonroq va har qanday lazzat uchun tanlov mavjud.
  Ko'pgina qizlar tom ma'noda o'zlarini qimmatbaho zargarlik buyumlari bilan osib qo'yishdi.
  Ulardan biri to'rtlikka uchib, g'ichirladi:
  - Seni bir joyda ko'rganman!
  Elizabet bosh chayqadi:
  - Biz E-4 mutantlari jamoasimiz!
  Qiz chiyilladi:
  - Voy, suv yonmoqda!
  Elena g'o'ldiradi:
  - Oydan galaktikalararo kosmik kema o'g'irlab ketildi, bu haqda nima ma'lum?
  Qiz o'girilib, qimmatbaho toshlarni chaqnadi va marvarid tishlarini ko'rsatib javob berdi:
  - Hamma gapiryapti! Va gipergold ham o'g'irlangan. Nima, jinoyatchilarni ushlaysanmi?
  Ketrin kuyladi:
  - Hech kim bizdan yashirolmaydi,
  Biz hatto neytrinolarni ham ushlaymiz ...
  Tomog'ingga qoziq tiqamiz,
  Va o'tmishga shoshilmaylik!
  Elizabet bosh irg'ab, barmoqlari bilan uchqun chiqardi, uchqun uchib, qanotlarini qoqib qordek oppoq kaptarga aylandi.
  Ko'k sochli qiz ta'kidladi:
  - Jinoyatchi kim bo'lishidan qat'iy nazar, uni topishimiz kerak!
  Ularning oldiga bir yigit va ikki qiz uchib kelishdi. Uchchalasi ham qimmatbaho toshlardan yasalgan taqinchoqlar kiygan edi.
  Yigit xursandchilik bilan dedi:
  - Siz qanchalik sog'lomsiz, xuddi eng yaxshi buyvollar kabi!
  Elena yigitning burnini oyoq barmoqlari bilan ushlab, shunchalik qattiq siqdiki, u qichqirdi.
  Qizil sochli vixen ta'kidladi:
  - Biz har qanday buyvoldan kuchlimiz!
  Evfrosin rozi bo'lib bosh irg'adi:
  - Hozirgi kunda erkaklar kichikroq! Va biz vaqtni eslaymiz ...
  Qiz ajablanib so'radi:
  - Siz haqiqatan ham ming yoshdan oshganmisiz?
  Elizabet kulib javob berdi:
  - Biz shunchalik qarib qoldikki, bu mumkinligiga hech kim ishonmaydi. Ammo biz Ikkinchi jahon urushida qatnashdik. To'g'ri, o'shanda biz oddiy qizlar edik. Va ular birozdan keyin mutantga aylanishdi. Va biz nimani ko'rmadik!
  Qiz chiyilladi:
  - Demak, siz allaqachon ikki ming yoshdan oshgansiz! Bu juda ajoyib!
  Yigit qo'rqib ming'irladi:
  - Voy, ular juda qari! Bu dahshatli!
  Elena yalang oyoq barmoqlarini chertdi va uning yalang tovonidan olov pulsari uchib chiqdi. U beadab yigitning peshonasiga urdi. U kuchli zarbani qabul qilib, binafsha tutun ustunini qoldirib, yiqilgan qiruvchi kabi pastga tushdi.
  Va yigit deyarli vafot etdi, lekin bir nechta robotlar kuch maydonini o'rnatishga muvaffaq bo'lishdi.
  Elena tvitterda:
  - Ajab, ajablanib,
  Yashasin ajablanib!
  Elizabet jilmayib javob berdi:
  - Ha, bu erda ajablanib bo'lmaydi! Sizning barcha xatti-harakatlaringiz juda bashoratli.
  Elena xitob qildi:
  - O'zimning beadabligim uchun jazo olaman! Xo'sh, biz keksa ayollarmizmi?
  Euphrosyne tvitterda:
  - Biz abadiy yoshmiz!
  Ketrin qichqirdi:
  - Dushmanlar titrayapti,
  Chekkada giperplazma...
  Agar ayollar urushsa
  Jang qilmaslik yaxshiroqdir!
  Elizabet qichqirdi:
  - Bizga qarshi bo'lganlarning hammasi baxtsiz maxluqlar. Haqiqiy mutantlar ularni kutmoqda!
  Va butun to'rtlik xorda kuylashdi:
  Yulduzli kemalarda biz to'lqinlar bo'ylab yuguramiz,
  Efir girdobida kvarklar ko'piklanadi...
  Men sayyoramga nimani etkazaman,
  Dunyoning cheksiz fazosi farzandlariga!
  Bir nechta robotlar qizlarning oldiga uchib kelishdi va juda xushmuomalalik bilan so'rashdi:
  - Hech kimni o'ldirmang yoki mayib qilmang. Sizlar yaxshilikning xizmatkorlarisiz.
  Elena qizil sochlarini silkitib, javoban kuyladi:
  - Yaxshilik farishtalari, ikkita oq qanot,
  Dunyo bo'ylab ikkita oq qanot!
  Ketrin oltin sochlarini silkitib, ming'irladi:
  - Yoki koinot ustidan!
  Qizlar kulib yuborishdi. Ular ajoyib go'zallar va juda aqlli edilar. Hech bir armiya bunday qizlarga qarshi tura olmaydi.
  Jangchilar uchib ketishdi. Asosiysi, yulduz kemasi o'g'irlab ketilgan joydan kosmodrom joylashgan joyni tekshirish. To'g'ri, odamlarning beparvoligini hisobga olsak, bu ajablanarli emas edi.
  Qizil Elena ta'kidladi:
  - Ular bu erda butun Oyni o'g'irlashlari mumkin edi. Bu meni umuman ajablantirmasdi.
  Sariq Euphrosyne tvitterida:
  - Men mohir qo'lim bilan qila olaman,
  Osmondan Oyga yetib boring...
  Men mol uyasidan fil yasayman,
  Va men ko'z yummayman!
  Qizlar esa shunchaki kulishadi va kulishadi. Garchi ularning kulgilari asossiz va ahmoqlik belgisi bilan bo'lsa ham.
  Mana, kosmodrom, u erdan intergalaktik raketa uchirilishi kerak edi.
  U qarash uchun juda chiroyli edi. Uning atrofida favvoralarning butun bir kaskadi bor. Bundan tashqari, favvoralar juda chiroyli haykallar. Va gullar juda yorqin o'sadi - butun vagonning o'lchami.
  Ketrin tabassum bilan kuyladi:
  - Hamma narsa chaqmoq kabi porlaydi,
  Ko'p keraksiz go'zallik ...
  Ammo ayting, malika,
  Soatingizni almashtirdingizmi?
  Kosmodrom oltin bilan qoplangan va bu unga mutlaqo haqiqiy bo'lmagan ko'rinish berdi. Umuman olganda, Oyda oltin ham, gipergold ham sevilgan. Galaktikalararo raketa turgan markazda oyna yuzasi ham bor edi. Juda silliq va porloq.
  Xavfsizlikka kelsak, ular robotlar edi. Ulardan ba'zilari lazer qurollari bilan katta chayqalarga o'xshardi. Va ular aylanayotgan edi.
  Elizabet ta'kidladi:
  - Bu erda juda ko'p dabdaba va ochiq tartibsizlik bor.
  Ketrin qichqirdi:
  - Axir, qalbimizda yagona Vatan bor,
  Ko'p galaktikalarga tarqalish ...
  Yurtim asrlar osha mashhur bo'lsin,
  Ular dunyo bo'ylab kezib yurganlarida u haqida orzu qilishdi!
  Elena tvitterda:
  - Biz ozgina ovqatlandik, lekin ko'p qo'shiq aytdik!
  Qizlar kaftlarida dovonlarni ko'rsatib, kosmodrom hududiga kirishdi. Bu yerda yana bir nechta yulduz kemalari turardi. Ular yorqin rangga ega va go'zal baliqlarga o'xshardi. Ular turli xil qimmatbaho toshlar va metallar bilan quyilgan.
  Efrosin pichirladi:
  - Atrofda juda ko'p odam bo'lsa, ular qanday qilib raketani o'g'irlashga muvaffaq bo'lishdi?
  Ularning oldiga dog"li kostyum va yelkali to"rtta qiz uchib kelishdi. Ular davlat xizmati haqida gapiradigan etik kiygan edi.
  Ulardan biri polkovnik formasini kiyib:
  - Assalomu alaykum, to'rtinchi E guruhi. Men siz tergov o'tkazishga va jinoyatchilarni toza vodorodga olib borishga tayyor ekanligingizni ko'raman.
  Elizabet tabassum bilan dedi:
  - Bizga maslahatlar kerak. Xususan, galaktikalararo yulduz kemasining o'g'irlab ketilishi aks etgan videoyozuv bormi?
  Polkovnik qiz xo'rsinib javob berdi:
  - Afsuski, videoyozuv saqlanmagan. Ajablanarlisi shundaki, barcha boshqaruv tizimlari va xavfsizlik robotlari giperviruslardan ta'sirlangan. Va bu juda xavfli bo'lib chiqdi. Ular barcha tizimlarni o'chirib qo'yishdi.
  Elena hushtak chaldi:
  - Voy-buy! Bu kvazar!
  Efrosin tuzatdi:
  - Aksincha, hatto pulsarga qarshi!
  Polkovnik qiz begunoh tabassum bilan bosh chayqadi:
  - Vaziyat, albatta, shunday boshi berk ko'chada edi. Biz allaqachon tergov o'tkazdik. Faqat bir nechta qiz va o'g'il bolalar o'z smartfonlarida eslatma yozishga muvaffaq bo'lishdi. Va bu qandaydir noaniq edi. Va nanobotlar shikastlandi!
  Elizabet yomon tabassum bilan dedi:
  - Tushunarli! Bu yerda qandaydir tashkilot faoliyat yuritadi. Va tashkilot kuchli.
  Elena o'z versiyasini aytdi:
  - Chet elliklarning razvedka xizmatlari haqida nima deyish mumkin? Ularning ham bunga aloqador bo'lishi mumkinmi?
  Qiz polkovnik bosh irg'adi:
  - Buni ham istisno qilmaymiz. Ammo bizning galaktikamizda texnologik jihatdan odamlardan ustun bo'lgan birorta ham begona kuch yo'q. Hatto shuni aytmoqchimanki, bundan tashqari, begona tsivilizatsiyalarning hech biri texnologiya nuqtai nazaridan odamlarga yaqinlashmaydi.
  Ketrin tvitterda:
  - Insoniyat temir texnologiyasiga ega,
  Albatta zarur va juda foydali...
  Ammo yalangoyoq qizlar boks bilan shug'ullanadilar.
  Axir, jangda katta relizlar davom etmoqda!
  Evfrosin kuylashni tugatdi:
  Men odamlar ertak bilan xayrlashmasligiga ishonaman,
  Va ular abadiy haqiqiy do'st bo'lib qoladilar!
  Polkovnik ayol gologrammani yoqdi. Oy ustida uchayotgan intergalaktik kosmik kemaning silueti tasviri paydo bo'ldi. Keyin u go'yo sehr bilan butunlay g'oyib bo'ldi.
  Elizabet jilmayib qo'ydi, lekin uning safir ko'zlari g'amgin va ovozi kumushrang edi:
  - Vakuum, albatta! Ko'rinishidan, biz Yerdagi texnologiyalardan ustunroq texnologiyalar bilan shug'ullanyapmiz. Buni kim tashkil qilishi mumkin?
  Elena taklif qildi:
  - Qo'shni galaktikadan ba'zi ilg'or tsivilizatsiya. Hamma ham o'z raqiblarini aql-idrok bo'yicha ko'rishni xohlamaydi!
  Ketrin hushtak chaldi:
  - Agar shunday bo'lsa, biz o'zimizni qo'shni galaktikaga olib borishimiz kerak. Bu juda qiziq, ammo savol shuki, bunga qanday erishamiz?
  Euphrosyne taklif qildi:
  - Keling, termopreon sintezi yordamida o'z raketamizni yarataylik, unchalik katta emas, biz yuqori tezlikda ucha olamiz.
  Qiz polkovnik bosh irg'adi:
  - Men sizning to'rtligingiz haqidagi multfilmlarni tomosha qildim. Hatto sizning ishtirokingiz bilan o'yinlar ham bor. Ayting-chi, hayotingizda kamida bir marta qo'rqqanmisiz?
  Elizabet halol javob berdi:
  - Bu bir necha marta sodir bo'lgan! Xususan, men fashistik asirlikda bo'lishga muvaffaq bo'ldim va bu shunchaki qo'rquv emas, balki hatto undan ham ko'proqdir!
  Elena maqtanib dedi:
  - Va men Stalin lagerlarida, xususan, voyaga etmaganlar koloniyasida vaqt o'tkazdim. Tergovchilar esa meni qo"rqitishdi va kaltaklashdi. U nafaqat jang qildi, balki zonani oyoq osti qildi. Shunday qilib, men eng ilg'orman!
  Ketrin e'tiroz bildirdi:
  - Men ham bolalar koloniyasida edim va men zonada edim va agar Elenaning ota-onasi bo'lsa, men umuman bolalar uyi edim! Shunday qilib, qaysi birimiz sovuqroq ekanligimiz noma'lum.
  Evfrosin kulib dedi:
  - Lekin men sizlarning eng keksasiman. Va u fuqarolar urushida kurashishga muvaffaq bo'ldi. Va bu, qaysidir ma'noda, Ulug' Vatan urushidan ham sovuqroq. U yerda kamida turli davlatlar va xalqlar kurashgan. Fuqarolar urushi paytida: aka akaga, ota o'g'liga qarshi chiqdi. Va bu yanada yomonroq.
  Qiz polkovnik so'radi:
  - Nega sizda Elizabet ismli norasmiy rahbar bor?
  Elena halol javob berdi:
  "U texnologiyani hammamizdan yaxshiroq tushunadi." Biroq, ikki ming yil davomida biz hammamiz ko'p narsalarni o'rgandik. Ammo u bu masalada hali ham dahodir.
  Evfrosin kuyladi:
  - Biz hammamiz biroz, nimanidir va qandaydir tarzda o'rgandik.
  Mutant qizlar atrofga diqqat bilan qarashdi. Va ular robot qo'riqchilarni o'z ko'zlari bilan yoritib berishdi. Qizlar hatto gamma diapazonida ham ko'rishlari mumkin edi. Ammo biz robotlar, umuman olganda, yaxshi holatda, juda mobil va zamonaviy ekanligini ko'rdik. Xususan, protsessorlar an'anaviy fotonlar bilan solishtirganda samaradorlik va unumdorlikda bir qator afzalliklarga ega bo'lgan unter-fotonlar yordamida overclock qilindi.
  Biroq, Elizabet ta'kidladi:
  - Ultrafotonli protsessor ancha samaraliroq va tezroq bo'lardi!
  Qiz polkovnik so'radi:
  -Nima, shunday ish qila olasizmi?
  Qiz kulib javob berdi:
  - Koinotda imkonsiz hamma narsa mumkin, nafaqat o'zgarmas orzu bilan yashash!
  Elena qichqirdi:
  - Bizning ixtirochimiz o'zini nikelga almashtiradi. Keling, yaxshiroq kuylaylik!
  Ketrin nafrat bilan pichirladi:
  - Jinoyatchilarni qo'lga olganimizda qo'shiq aytamiz!
  Efrosin aql bilan ta'kidladi:
  - Menga qo'shiq aytishni o'rgating, qo'shiq aytishni o'rgating,
  Va ayiq sizni tomog'ingizdan oladi!
  Elizabet ta'kidladi:
  - Men bir narsani ko'ryapman. Bir nechta robotlar kompyuter viruslarini olib yurgan. Va juda faol.
  Qiz polkovnik so'radi:
  - Va bu nimani anglatadi?
  Elizabet pichirladi:
  - Bu yagona hujum bo'lmasligi mumkin. Va jinoyatchi inson texnologiyasi haqida ko'p narsalarni bilishi.
  Ekaterina ta'kidladi:
  - Lekin bu ishimizni osonlashtiradi. Aniqrog'i, o'g'irlaganlarni qidirish.
  Elena jilmayib:
  - Sizningcha, bular qo'shni galaktikadan kelgan mehmonlar emasmi? Va sayr qilishdan juda xursand bo'lardim.
  Evfrosin kuyladi:
  Galaktika, galaktika, galaktika,
  Hammasi matematika,
  Va romantika ajoyib bo'ladi!
  Elizabet ming"irladi:
  - Xulosa chiqarishga hali erta!
  Polkovnik ayol kichik bir bo'lak gipergoldni olib, jamoaga topshirdi. U kamalakning barcha ranglari bilan porladi. Go'zallikda tengi yo'q metall.
  Va u tabassum bilan dedi:
  - Gipergoldning o'ziga xos energiyasi bor va qimmatbaho metallarning bunday katta to'planishini ultragravio-radarlar aniqlay olmaydi. O'ylaymanki, bu sizga o'g'irlab ketuvchilarni topishda yordam beradi.
  Elizabet so'radi:
  - Nima, bo'sh joyni skanerlash hech narsa bermadimi?
  Qiz polkovnik istamay javob berdi:
  - Yo'q, hali hech narsa!
  Elena tabassum bilan dedi:
  - Bu qandaydir g'alati. Biz hech bo'lmaganda nimanidir kashf qilishimiz kerak edi! Axir, gipergold shunday metall... Unda texnomagikning o'ziga xos turi bor.
  Ayol zobitlardan biri shunday dedi:
  -O"g"irlab ketuvchilar texnologik jihatdan shu qadar rivojlanganki, to"g"risini aytsam, ulardan biroz qo"rqaman. Agar ular yana Yer sayyorasiga zarba berishsa va, umuman olganda, insoniyatni yo'q qilishga harakat qilsalar-chi!?
  Evfrosin xo'rsinib ta'kidladi:
  - Erkaklik tamoyili insoniyatdan yo'qolib bormoqda. Erkaklar ko'payishni to'xtatadilar va mavjud bo'lganlarni endi umuman erkak deb atash mumkin emas. Ular bolalar kabi go'dakdir.
  Elena bosh chayqadi va baqirdi:
  - Ertami-kechmi bu insoniyatning o'limiga olib keladi! Shunday bo'lsa-da, qizlar, bu ajoyib, lekin etakchi, jangovar kuch hali ham erkak edi!
  Qiz polkovnik bosh chayqadi:
  - Qadim zamonlarda erkaklar qizlarni kaltaklashdi, ularni masxara qilishdi va shunchaki sadistlar edilar. Va endi to'liq uyg'unlik o'rnatildi. Va o'zingizga yoqmaydimi!?
  Elizabet javob berdi:
  - Yoshligimiz boshqa paytlarda o"tgan. Hayotning birinchi yuz yilida erkaklar qanday bo'lishi kerakligi haqida boshqacha fikr paydo bo'ldi! Va, ehtimol, men eski modaga o'xshayman, lekin ayolga zaif va zaif irodali erkak kerak emas!
  Elena qizg'in kuyladi:
  - Hech kimga aytmayman,
  Men robotni yaxshi ko'raman
  Men robotni yaxshi ko'raman!
  Men esa odamni tiriklayin cho'ktiraman!
  Ha, haqiqatan ham bunday spektakl kulgili edi.
  Biroq, Elizabet va uning jamoasi kosmodromni tadqiq qilishni davom ettirdilar. Avvalo, o'g'irlaganlar kim bo'lishidan qat'i nazar, ular o'z ortida iz qoldirishlari kerak edi. Qizlar esa kosmosning naqshini izlashdi. Va ular kuch chiziqlarining keskinligini his qilishga harakat qilishdi.
  Biroq, Elena joyidan qo'shiq aytishni boshladi:
  Men ajoyib detektivman
  Menga yordam kerak emas...
  Men hatto pimple ham topaman
  Filning tanasida!
  Makakadan ham chaqqonroq
  Buqadan qattiqroq...
  Va hid hissi itnikiga o'xshaydi,
  Ko'z esa burgutnikiga o'xshaydi!
  Elizabet ta'kidladi:
  - Biznikiga qaraganda, burgut deyarli ko'r, it esa... Bu yerda nimadir bor. O'g'irlanganlar deyarli hech qanday iz qoldirmadilar, ammo havodan bolalik hidi keladi!
  Ketrin bosh irg'adi:
  - Balki! Lekin bolalar bunday ishni qila olmaydi. Ehtimol, bu juda rivojlangan musofirlar. Texnologik jihatdan rivojlangan va maxfiy tashkilot odamlar orasida bo'lishi mumkinligiga ishonish qiyin.
  Elizabet e'tiroz bildirdi:
  - Bunday tashkilot allaqachon mavjud edi va biz unga qarshi kurashganmiz. "Spektr" esingizdami?
  Elena kuldi va ta'kidladi:
  - Bular termokvark bombalarini o'g'irlaganlarmi? Va ular oliy koordinatorni portlatmoqchi bo'lishdi? Ha, qiziqarli bo'ldi!
  Efrosin ta'kidladi:
  "Shaxsan men uchun eng qiziq narsa, o'sha urush paytida nemislarga yalangoyoq oyog'im bilan granata otishni o'rganganimda edi. Va bu shunchaki erkaklarni hayratda qoldirdi!
  Elizabet rozi bo'lib bosh irg'adi:
  - Ha, siz oyog'ingiz bilan qo'lingizdan ko'ra ancha uzoqroq va aniqroq otishingiz mumkin! Bu juda kuchli va uzun mushak. Nima, buni mutatsiyadan oldin ham qila olasizmi?
  Evfrosin bosh chayqadi:
  - Men sinab ko'rdim! Umuman olganda, avvaliga boshqacha kurashganmiz. Va keyin biz tankda uchrashdik. Biz yana tarqalib ketgunimizcha, bir muncha vaqt bitta ekipaj edik.
  Qiz polkovnik so'radi:
  - Iltimos, qanday jang qilganingiz haqida batafsilroq gapirib bering? Bu juda qiziq!
  Elena g'o'ldiradi:
  - Film tomosha qiling! U erda hammasi rang-barang va bizning ishtirokimiz bilan namoyish etiladi.
  Efrosinya ta'kidladi:
  - Aytishim kerakki, bizning dunyomiz shunchalik tinchki, unda og'ir jinoyatlar shunchalik kam sodir bo'ladiki, filmlar va virtual o'yinlardagi ekspluatatsiyalarimiz haqiqatdan million baravar ko'p! Biz timsolmiz, biz multfilmlarga, ninja toshbaqalariga o'xshab qoldik!
  Elena kuldi va ta'kidladi:
  - Ha, biz haqimizda filmda. Va shunga qaramay, ko'chada ularni hamma ham tanimaydi.
  Qiz polkovnik javob berdi:
  - Bir milliard odamdan faqat bittasi jiddiy ish bilan shug'ullanadi. Shunday qilib, doimiy o'yin-kulgi va zavq va haqiqiy erkaklarning deyarli yo'qligi. Qizlar bekorchilikdan aqldan ozadi.
  Ketrin kuyladi:
  - Qizlar, qizlar,
  Tinch taqdir...
  Lekin nima uchun kuchliroq bo'lish uchun
  Bizga muammo kerak!
  Elizabeth ta'kidladi:
  - Bu katta o'yinning boshlanishi, xolos. Bir narsani tushunmayman, bolalik hidi qayerdan keladi? Balki, aslida bular qandaydir vunderkindlardir?
  Euphrosyne taklif qildi:
  - Vaqt mashinasidan foydalanishsa-chi!?
  Elizabet unchalik ishonchsiz dedi:
  - Vaqt sayohati tabiat qonunlari bilan taqiqlangan!
  Ekaterina ta'kidladi:
  - Lekin, shuningdek, tabiatning barcha qonunlariga zid ravishda, kunduzi hech qanday iz qoldirmasdan raketani o'g'irlash. Bundan tashqari, ko'plab olimlar preon sintezi jarayonini keltirib chiqarish mumkin emas deb hisoblashgan. Ammo faktlar shuni ko'rsatadiki, bipreonlar ham bor va bizni yana ko'plab kashfiyotlar kutmoqda.
  Elena zavq bilan qo'shiq aytdi;
  Oh, biz qancha ajoyib kashfiyotlar qildik,
  To'satdan yorug'lik lahzasini olib keladi ...
  Va tajriba, qiyin xatolarning o'g'li,
  Va daho - bu paradokslarning do'sti!
  . Љ 2-BOB.
  Qizlar tergovni davom ettirdilar. Ularning oldiga politsiya kiyimidagi yana bir qancha go"zallar va bir yigit uchib keldi. To"g"ri, uning yuzi yosh, mehribon, birorta sochi yo"q, u qizlardan deyarli farq qilmasdi, ayniqsa uzun, sarg"ish sochlari bilan. Inson erkaklari o'zlarining erkaklik xususiyatlarini butunlay yo'qotdilar. Soqol olishni istamay, ular tashqi ko'rinishida o'smirlar va ruhan go'dakdek bo'lib qolishdi. Biroq, agar diqqat bilan qarasangiz, raqamda ham farq bor. O'g'il bolalar juda yaxshi qurilgan va mushaklari - ham chiroyli.
  Elizabet ikki marta o'ylamasdan, tushlik buyurdi. Va u yerdan bioplazmali taomga buyurtma berib, Hypernetda bepul ovqatlanishingiz mumkin. Bu juda mazali, sog'lom va kaloriyasi yuqori. Va u ham juda chiroyli ko'rinardi.
  Mutant qizlar stollarga o'tirishdi. Ovqatlar bilan birga ultramatritsa kanallari orqali yetkazib berilgan vilkalar pichoqlari porlab turgan oltin edi.
  Elizabet vilkasini barmoqlari bilan olib, yangi kaktus diplodokus go'shtiga tiqib qo'ydi:
  - Oziq-ovqat bepul bo'lganda juda yoqimli!
  Qiz polkovnik ta'kidladi:
  - Hammasi emas. Ayrim taomlar, ayniqsa, tabiiy, noyob go"sht navlaridan tayyorlangan taomlar pulga sotiladi.
  Elena kulib dedi:
  - Ayniqsa, Sagittarius yulduz turkumidagi tabiiy ajdaho qoni! Bu kuchli mast qiluvchi ta'sirga ega. Va bu miyaga tushadi!
  Ketrin tvitterda:
  - Vatan ko'z yoshlarga ishonmaydi,
  Keling, yovuz ajdahoga zarba beraylik!
  Elizabet ta'kidladi:
  - Sherlok Xolms jinoyatning aniq amalga oshirilishi haqida gipotezani ilgari surishga arzimasligini aytgan bo'lsa-da, hali yetarlicha faktlar yo'q. Demak, bu holatda tergovchi faktlarni o"z faraziga moslashtira boshlaydi. Ammo, shunga qaramay, biz yana bir nechta fikrlarni bildirishimiz mumkinmi?
  Efrosin yelkasini qisib dedi:
  - Bir qarashda, biz o"z taraqqiyoti bo"yicha yerdagi, aniqrog"i, insoniylikdan ham oshib ketadigan tsivilizatsiya bilan shug"ullanayotgandek tuyuladi. Ammo bu yolg'on iz bo'lishi mumkin.
  Qiz polkovnik ta'kidladi:
  - Texnologik ustunligi bilan Yernikidan ustun bo'lgan tsivilizatsiya dahshatli raqib bo'lishi mumkin. Bu haqda o'ylash ham qo'rqinchli!
  Yosh ofitser chiyilladi:
  - Bizning ishlarimiz qora!
  Elizabet xo'rsinib javob berdi:
  - Nima bo'lganda ham, biz o'g'irlash haqidagi barcha videolarni sinchiklab o'rganishimiz kerak. Shuningdek, Hypernet bulutini skanerlang. Va bu ham juda qiyin va real qaror bo'ladi. Ammo u yerda raketa o"g"rilarining izlari bo"lishi mumkin.
  Elena so'radi:
  - Nima deb o'ylaysiz, odamlar buni qilganmi?
  Elizabet bosh chayqadi:
  - Katta ehtimol bilan, odamlar!
  Va men yerdagi barcha odamlarni odamlar deb atash mumkin emas deb o'yladim. Misol uchun, o'n uch yoshlardagi bir bolaning o'sha uzoq davom etgan Ikkinchi Jahon urushi paytida politsiya tomonidan tovonini mash'al bilan yoqib yuborgan. Va keyin ular bolaning yalang'och ko'kragiga besh qirrali yulduz shaklidagi qizil-issiq temir parchasini qo'llashdi.
  Ular haqiqatan ham bolani qutqarib qolishdi. Ammo ko'kragidagi yulduzsimon kuyish qoldi. Ular, shuningdek, issiq qisqichlar bilan uning bir nechta yalang oyoq barmoqlarini sindirishga muvaffaq bo'lishdi. Yaxshiyamki, ular birga o'sdilar. Ammo bu qanchalik og'riqli edi!
  Ammo bu yagona holatdan uzoqdir.
  Taxminan o'n to'rt yoshli qizni yalangoyoq sovuqda haydab yuborishdi. Va keyin ular yalang poshnalarini issiq pechka ustiga qo'yishdi.
  Shu bilan birga, Elena Gipernet ustida olmos qobig'i va ananas, karam, shaftoli va shokoladli donut gibridli toshbaqadan ajoyib sho'rva buyurdi - bu juda mazali.
  Qizil mutant qiz kuyladi:
  - Avval ovqatni ko'zimizga qaraymiz,
  Va keyin, katta ishtiyoq bilan, biz hammasini yeymiz!
  Ekaterina ta'kidladi:
  - Xo'sh, men o'ylayapman, balki kosmik kemani robotlar o'g'irlagandir?
  Elizabet so'radi:
  - Nega robotlar?
  Sariq sochli qiz kuyladi:
  Agar odam tushkunlikka tushsa,
  Agar inson arqonining oxiriga yetgan bo'lsa,
  Yana yirtqichga aylandi
  Yangi Boss roboti paydo bo'ldi!
  Evfrosin bosh chayqadi:
  - Biznikiga o'xshagan erkaklar bilan robotlar hokimiyatni egallab olgani ajablanarli!
  Yigit chiyilladi:
  - Va nima uchun erkaklar yomon?
  Elizabet kuyladi:
  - Hamma erkaklar zaifdir,
  Ularning barchasi bolalarga o'xshaydi ...
  Qiz ularga dosh berolmaydi,
  Bu sayyorada zerikarli!
  Qiz polkovnik e'tiroz bildirdi:
  - Seryojani xafa qilishning hojati yo'q! U yolg'iz kechasi ikki-uch o'nlab ayollarga xizmat qilishi mumkin - u harakat qiladi, garchi bu unga oson bo'lmasa!
  Elena kulib dedi:
  - Bunday holda, vibrator va biorobot bilan yaxshiroq!
  Va qizlar xorda kuylashdi:
  Taraqqiyot qay darajada bo'ldi?
  Ammo misli ko'rilmagan mo''jizalar,
  Galaktikalar chekkalariga yetib keldi,
  Qo'pol amaliyotdan qochmang!
  Seryojka og'ir xo'rsindi va yig'ladi:
  - Ular meni chindan ham aqldan ozdirdilar! Bu, albatta, biorobotlar bilan yaxshi bo'lar edi!
  Qizlar kulib yuborishdi. Va ular yigitni har tomondan silashdi, hatto uning mushak tanasini chimchilashdi.
  Ha, qiziqarli dunyo. Erkaklar uchun bu jannatdek tuyuladi, lekin erkaklar uchun bunday keskinlik bor va ular tom ma'noda charchagan.
  Ketrin o'z versiyasini aytdi:
  - Yoki haqiqatan ham erkaklar buni qilgandir? Biz haydab, qiynaganlarimizmi? Bunday haddan tashqari zo'riqishdan qutulish uchun ular shunchaki olib qochib ketishdi!?
  Elena kuldi va kuldi.
  - Ajoyib versiya! Xo'sh, bu juda zo'r ko'rinadi! Erkaklar qizlardan qochishadi!
  Qiz esa burun teshigidan hushtak chaldi, u buni amalga oshirganda juda zo'r ko'rinardi.
  Efrosin shunday dedi:
  Dunyoda ayolsiz yashash mumkin emas, yo'q,
  Ularda may quyoshi, ularda sevgi tongi ...
  Qiz polkovnik tishlarini ko'tarib ta'kidladi:
  - Erkaklarsiz mumkinmi?
  Elizabet jilmayib:
  - Negadir ularsiz uddalaymiz. Ammo biz kuchli jinsiy aloqada oqishni to'xtatish vaqti keldi.
  Qizlar kulib yuborishdi. Va ular ovqatlana boshladilar, ya'ni jag'lari bilan yanada baquvvatroq ishlay boshladilar. Ularning atrofidagi dunyo go'zal bo'lib tuyuldi. Elizabet, masalan, jinsni o'zgartirish haqida gap ketganda, negadir ko'proq erkaklar ayol bo'lishni xohlaydi, aksincha emasmi? Garchi erkak bo'lish yaxshiroq bo'lsa ham. Masalan, bola tug'ish va tug'ishning hojati yo'q, uy ishlari esa kamroq tashvishlanadi. Va umuman olganda, ayol bo'lish juda qiyin va ularning maoshlari va pensiyalari erkaklarnikidan past. Bular yigirma birinchi asrda ro'y bergan chinakam mo''jizalardir. Va keyin erkak jinsi deyarli butunlay yo'q bo'lib ketdi.
  Va Ketrin o'yladi: "Aslida bunday jinoyatni kim qilgan?" Va nega ular bolalikni hidladilar? Buning nimaga aloqasi bor?
  Bundan tashqari, yana bir narsa sezildi, lekin u mutlaqo aniq emas va shu bilan birga tanish edi.
  Qiz banan kiyikining bir bo'lagini sindirib, mevali ta'mli suvli go'shtni tatib ko'rdi va chaynadi.
  Keyin u kuyladi:
  Men yolg'iz senga ishonaman
  Sherlok Holms...
  Garchi siz yo'qotishlarni hisoblay olmasangiz ham,
  Sherlok Holms!
  Elizabet tabassum bilan ta'kidladi:
  -Ishonasizmi, yo'qmi, orqa taraflar dushmanga tushlikka ketadi!
  Qizlar esa tishlarini ko'rsatib kulishdi. Va ular sayqallangan ko'zgu kabi marvarid va porloq. Bu haqiqatan ham o'z sinfini ko'rsatadigan qizlar.
  Qiz polkovnik so'radi:
  - Endi nima qilasiz?
  Elena taklif qildi:
  - Keling, guvohlar bilan suhbatlashamiz! Bu juda zo'r bo'ladi.
  Elizabet ta'kidladi:
  - Bu juda ko'p vaqtni oladi. Yana muhimroq va samaraliroq narsani taklif qila olmaysizmi?
  Euphrosyne tvitterda:
  - Eng yaxshisi Yupiterga uchish. Quyosh tizimidagi eng katta sayyora va shuning uchun juda ko'p zavqlaning!
  Elena kuyladi:
  - Yupiter - qirollik sayyorasi,
  U quyosh nurini tushiradi ...
  Buyuk jasorat bilan ulug'langan,
  Biz bilan nurli bo'ling!
  Mutant qizlar xorda kuylashdi:
  - Hayot kulgili xato,
  O'rgimchak ezildi ...
  Labirintdan chiqish yo'li bor
  Har qanday boshi berk ko'chadan!
  Biz hatto kvarklarni ham buzamiz,
  Hatto ruhoniy ham najot topmaydi...
  Qizlar janjaldan qochmaydi,
  Biz go'zallar legionimiz!
  Yelizaveta marvarid tishlarini ko"rsatib, go"yo sayqallanib, dengiz tubidan kelgandek chiyilladi:
  - Biz hammani topa olamiz,
  Dengiz tubida...
  Yigirmadan oshmaydi
  Qahramonga o'xshaydi!
  Jangchilar esa kulib yuborishdi!
  Shundan so'ng, ular yana jag'lari bilan baquvvat ishlay boshladilar.
  Qiz Elena bolalar koloniyasida lehim bilan qanday shug'ullanganini esladi. Hukumat tomonidan ishlab chiqarilgan yog'och poyabzal kiyishdan ko'ra, yalangoyoq yurish yaxshiroqdir. Bundan tashqari, hatto qishda ham, ular ko'niksa, bolalarning oyoqlari deyarli muzlamaydi. Koloniyadagi oziq-ovqat hali ham yaxshi, kattalar mahbuslariga qaraganda yaxshiroq edi. Ammo ular kattalardek ishladilar - kuniga o'n ikki soat, hatto to'rt soat o'qishdi. Ya'ni, bo'sh vaqt umuman yo'q edi. To'g'ri, ishlayotganda qizlar shirk keltirishga harakat qilishdi. Ba'zan yomg'ir yog'ardi. Va ular lehimlash uchun uy qurilishi kartalari bilan o'ynashdi.
  Qizil sochli Elena tezda do'stlarini aldashni va kaltaklashni o'rgandi. Shunday qilib, u etarli ovqatga ega edi. Ba'zan hatto bayramlarda ham mahkum bolalarga konfet va shirinliklar berildi.
  Urush paytida amerikaliklar ham oziq-ovqat jo'natishgan. Shuningdek, konservalar, shirinliklar va shokolad ham bor edi. Ular, shuningdek, xomashyo, asbob-uskunalar, avtomobillar yetkazib berishdi.
  Amerika samolyotlaridan Airacobra eng yaxshisi deb topildi. U to'rtta pulemyot va kuchli 37 mm havo to'pi bilan qurollangan edi. Ammo bitta uchuvchi Amerika Airacobra Sovet Yak-dan yaxshiroq ekanligini aytgani uchun lagerlarda o'n yil yashadi. Garchi, bu shunday.
  Elena ham tilini tiya olmaydi va urush paytida uni hibsga olishdi, jazo kameralariga o'tkazishdi va tovoniga kaltaklar bilan urishgan. Natsistlar esa meni asirlikda qiynoqqa solishdi.
  Ha, ular o"tmishda boy hayot kechirishgan. Ular Ulug" Vatan urushidan tashqari Koreya, Vetnam, Kuba, Afg"oniston, Iroq, Checheniston, Suriyada ham jang qilganlar. Ammo ular Ukrainada jang qilishdan printsipial ravishda bosh tortdilar. Ularning ustiga birodarlik qoni bo'lmaydi, deb aytgan.
  Qizlar hayotda ko'p narsalarni boshdan kechirdilar. Rostini aytsam, ular ayniqsa hayajonli sarguzashtlarni xohlamasdilar. To'g'ri, so'nggi bir necha o'n yilliklar juda tinch edi.
  Kelajakda, umuman, ayniqsa, ayollar ko'p bo'lsa, hayot tinchlandi.
  Ammo, masalan, kosmik qaroqchilar bor edi. Xususan, ular bir vaqtlar oltin va gipergold karvoniga hujum qilishdi. Qizlar ularni ta"qib qilishardi. Qaroqchilarning aksariyati chivin oqadilar edi. Ehtimol, koinotdagi odamlardan ko'ra ko'proq tajovuzkor bo'lgan kam sonli irqlardan biri. Ular hatto o'z sayyoralarini yadroviy urush bilan yo'q qilishdi.
  Chivin Shomil odamlarning yagona asosiy muammosi edi. Yaxshiyamki, ular kam edi va ular qaroqchilikni afzal ko'rishdi. Xo'sh, ba'zida ular xakerlik hujumlarini ham boshlashdi. Bu erda gnomlar ularga yordam berishdi. Bu poyga, umuman olganda, tinchliksevar va oz sonli, lekin haqiqatan ham pulni yaxshi ko'radi.
  Koinotda elflar ham bor. Ammo ularning soni ham oz va ular o'rta asrlarda qolib ketgan. Elflar, albatta, go'zal, qarimaydi - abadiy yosh tanalari bilan, ammo o'lmas emas - uch yuz yoki to'rt yuz yil va oxiri. Bir qarashda ular ahmoq emas, yaxshi xotiraga ega, tez hisoblaydi va yozadi. Lekin juda ixtirosiz. Ular bug 'dvigatelini xayoliga ham keltirishmadi - ular yelkanli qayiqlarda suzib ketishdi va otish paytida shunday ibtidoiy qurollardan foydalanishdi, ularning asosiylari hali ham kamon yoki, eng yaxshisi, krossovkalar edi.
  Ularning darajasi, eng yaxshisi, odamlar orasida XVI asr edi. Ammo elflar xuddi gnomlar kabi insoniyatdan ancha eski.
  Negadir odamlarda texnologiya bo'yicha favqulodda iste'dod bor. Va hatto odamlarning yo'q bo'lib ketishi ham taraqqiyotga to'sqinlik qilmadi.
  Mutant qizlar turli delikateslarni, jumladan velosiped, traktor va tarvuz gibridini, shokolad bilan qoplangan kalamarni tayyorladilar.
  Ovqat juda mazali edi, qizlar hatto kuylashdi:
  Kosmosda bo'lgan baxtlidir,
  Baxtli burchakda...
  Qayg'u haqida o'ylamaydi -
  Qo'lida bir chelak vino bilan!
  Albatta, ular ham sharob ichishgan. Juda shirin, ta'mga yoqimli, jonlantirdi, lekin mast qilmadi.
  Mutant jangchilar havoga ko'tarilib, kosmodromdan qaytib ketishdi. Ular HyperInternetni skanerlashni va smartfonlarni tinglashni boshladilar.
  Elena ta'kidladi:
  - Millionlab smartfonlar, aniqrog'i milliardlab smartfonlar mavjud! Dastur ularni yaxshiroq tekshirsin!
  Elizabet bosh chayqadi:
  - Bu juda o'rinli fikr. Garchi dastur eng ilg'or bo'lsa ham, ko'zingizni almashtira olmaydi.
  Ekaterina ta'kidladi:
  - Robotlar hamma narsada odamlarning o'rnini bosdi. Ammo ular hali ixtiro qilishni o'rganmaganlar.
  Efrosin jiddiy ohangda dedi:
  - Ammo o'rgansangiz, bu biologik sivilizatsiyaning oxiri bo'ladi.
  Qizlar Gipernetda giperplazmik shaklda qidiruv tizimi dasturini ishga tushirishdi. Biz esa smartfon va boshqa qurilmalarning telefonlarini tinglashni boshladik.
  Elena yana kamida o'nlab shunday dasturlarni ishga tushirishni va nanobotlarni ham sinab ko'rishni taklif qildi.
  Bu g'oya eng ahmoqona emas edi. Jangchilar virtual makonni tarashni boshladilar. Va boshqa turlari.
  Elena aybdor kim bo'lishi mumkinligini o'yladi. Ehtimol, kim bu Starshipni ishlab chiqqan bo'lsa, qandaydir tarzda odam o'g'irlashda ishtirok etgan. Nima edi? Ehtimol, negadir, boshqa galaktikalarga uchish istagi bor edi yoki dizaynerga hasad va hasad bor edi.
  Aytgancha, bu borada kim ishlaganligi haqidagi ma'lumotlarni tekshirishimiz kerak.
  Qiz skanerni yoqdi va ma'lumotlarni tinglashni boshladi. Hozirgacha hamma narsa shuni ko'rsatdiki, o'g'irlash haqiqatan ham ko'rinmas va aniq izlarsiz edi.
  Ushbu galaktikalararo raketaning bir necha o'nlab dizaynlari mavjud edi. Ularning taxminan beshdan bir qismi erkaklardir. Ular hali ham ayollarga qaraganda matematika va muhandislikka ko'proq moyil. Ularning olimlar orasida ulushi hayotdagidan ancha yuqori. Buyuk olimlar orasida esa bundan ham yuqori.
  Shu sababli, ayollar erkaklarning yo'qolib borayotganidan xavotirda. To'shakda ular biorobot yoki vibrator bilan almashtiriladi, ammo robotlar hali fanda kuchli emas. Agar o'yinlarni hali ham ixtiro qilish mumkin bo'lmasa yoki kichik narsa. Ammo odamlar jiddiy kashfiyotlar qilishadi.
  Elena uning fikrlarini taxmin qilib, dedi:
  - Ba'zida erkak bo'lib tug'ilmaganimga afsuslanaman!
  Elizabet kulib javob berdi:
  - Ha, men ham. Men millionlab farzandli bo'lishim mumkin edi. Va bu yangi, ustun poyga bo'ladi.
  Ketrin yalang oyoq barmoqlari bilan tanga tashladi va uni ushlab oldi. Va keyin u yana uloqtirdi va uchayotgan pashshani urib yubordi. Shundan so'ng u tvitterda:
  - Agar chumchuq yaqin bo'lsa,
  Biz qurolni nishonga olamiz ...
  Pashsha bo'lsa, pashshani uring,
  Uni qurol kuchi bilan olib boring!
  Elena xo'rsinib:
  - To'p bilan chumchuqlarni otish juda isrof!
  Evfrosin bosh chayqadi:
  "Va filga granuladan otishning ma'nosi yo'q!"
  Qizlar uni olib, kuylashdi:
  Yolg'iz bo'lsang yomon, snob kabi
  Siz yolg'izsiz, dushmanlaringiz esa legion...
  Hatto filni ham hasharot yeyishi mumkin,
  Agar bir milliondan ortiq bedbuglar bo'lsa!
  Shunday qilib, qizlar Hypernetda yana bir nechta qidiruv dasturlarini ishga tushirishdi. Va bu juda qiziq edi.
  Shundan so'ng, ular Oydan uzoqroqqa uchib ketishdi. Biz sayyoraga koinotdan qaradik.
  Uning katta qismi allaqachon qurilgan. Va ajoyib, chiroyli daraxtlar o'sdi. Va daraxtlarda katta, ko'p rangli kurtaklar bor. Umuman olganda, ayollar yorqin va ranglarga to'la bo'lgan gullarni juda yaxshi ko'radilar. Ba'zi kurtaklarda gulbarglarning o'ziga xos naqshlari bor edi.
  Elena zavq bilan kuyladi:
  - Oy sayyorasi qanday go'zal,
  Marvaridlar, yoqut tojlari kabi...
  Biz qizlarni burchakda siqmang,
  Biz shunday kuchli jangchilarmiz!
  Qizil sochli malika esa vakuumda tepadek aylanardi. Qizlarning sayyoralar o'rtasida uchish imkonini beruvchi maxsus kostyumlari bor edi. Bundan tashqari, mutantlar himoyasiz kosmosda va vakuumda bo'lishdan qo'rqmagan.
  Ular oddiy odamlar emas.
  Elena, avvaliga uning oyoq tagiga moy surtganlarini, keyin esa yalang poshnalarini mangal bilan qovurganlarini esladi. Bu qanchalik og'riqli. Baqirib yubormaslik uchun u sahroda yalangoyoq jang qilayotganini tasavvur qildi. Va, masalan, u murtad Julianni qutqaradi.
  Darhaqiqat, agar Julian yetmish yil yashaganida, nasroniylik abadiy yo'q bo'lib ketishi mumkin edi. Bundan tashqari, bu e'tiqod paradoksaldir. Xochda xochga mixlangan baxtsiz odamni Qudratli Xudo deb hisoblang.
  Taraqqiyot rivojlanib borar ekan, odamlarning katta qismi insonni asosiy Xudo deb hisoblay boshladi. Xuddi koinotdagi odamlar Masihdir.
  Vaqti keladi, zamon siri ham ochiladi. Va keyin o'liklar tiriladi.
  Elena hushtak chaldi. Ikkinchi jahon urushi paytida uning sevgilisi bor edi va u uni juda yaxshi ko'rardi. Bu abadiy davom etadigan kuchli sevgi edi. Va u Reyxstagga hujum paytida vafot etdi. Bu uyat, albatta.
  Elena uni tiriltirishni orzu qilardi. Shunda, albatta, mutant qiz mutlaq quvonch va baxt topadi.
  Ammo fan hali bu darajaga etib bormagan. Ammo ikki ming yil o'tadi, keyin o'liklarni tiriltirish mumkin bo'ladi.
  Endi, masalan, barcha qizlar va o'g'il bolalar abadiy yosh. Yigitlar hatto juda yosh bo'lib ketishyapti. Lekin bir vaqtlar soqol hurmatga buyurgan.
  Elena skanerga qaradi. Dastur umumiy ma'lumotlarni e'lon qildi. Siz hali ham hamma narsani ko'rmaysiz va hazm qilmaysiz.
  Sizning boshingiz aylanayotgan juda ko'p ma'lumot bor.
  Elizabet ta'kidladi:
  - Biz hech narsaga erishmadik!
  Yekaterina jilmayib:
  - Bular biz duch kelgan eng texnologik jinoyatchilardir. Va siz juda tez natijalarga ishonmasligingiz kerak!
  Evfrosin qichqirdi:
  - Qanchalik jim bo'lsangiz, shuncha uzoqqa borasiz.
  Elena taklif qildi:
  - Yoki Yerga uchib ketaylik. Keling, avvalo, intergalaktik raketaning bosh konstruktori Vishu Aranni so'roq qilaylik. Ko'rinishidan, u juda chiroyli erkak.
  Elizabet yelka qisib:
  "Bu bizga nima berishini bilmayman, lekin Vishani so'roq qilish zarar qilmaydi." Bizga hech bo'lmaganda eng kichik maslahat kerak!
  Elena tvitterda:
  - So'roq paytida yovuz erkak so'radi:
  Meni urgan yigit kim...
  U javob beradi, qiyshaygan,
  So'roq qilishni buyurgan narsa -
  Seni shaytonning o'zi tushirdi, asosiy o'g'ilning o'zi!
  Qizlar esa yana kulib yuborishdi.
  Qizlar Yerga uchib ketishdi. Sayyora go'zal edi va shu bilan birga uning atrofida juda ko'p narsalar uchib yurardi. Bundan tashqari, ultra tortishish dvigatellari bilan skafandr kiygan qizlar ham bor edi. Ular mutantlar oldiga uchib, u yoki bu mahsulotni sotib olishni taklif qilishdi.
  Bir vaqtning o'zida ular kuylashdi:
  Yer tepasida osmon qovog'ini burishtirdi,
  Hamma uni haddan tashqari oshirib yuborishdan qo'rqadi ...
  Yigit qizni o'padi -
  U narxni oshirishni so'raydi!
  Elena uni oldi va yalang oyoq barmoqlarini bosdi va qizga katta, halokatli pulsarni tashladi. U uchib, go'zallikni urdi. U uchqunlar bilan o'ralgan, aylanardi va kuyladi:
  - Yerning zarbasi yulduzlar orasida tashvish bilan uradi,
  Dalalar billur shudring bilan sug"orildi...
  Hamma odamlar, endi bitta oilani bilishadi,
  Ular baxtiyor baxtda, abadiy tinchlikda yashaydilar!
  Va Elena o'zining juda yorqin va sof marvaridning ajoyib tabassumi bilan tabassum qildi.
  Ketrin bunga javoban kuyladi:
  Sizga baxt tilaymiz,
  Bu katta dunyoda baxt...
  Ertalab quyosh kabi
  U uyga kirsin!
  Qizlar qo"l siltab e"tiroz bildirdilar:
  - Uyga emas, balki butun koinotga!
  Elena kuyladi:
  - Koinot ajoyib kutilmagan hodisalarga to'la,
  U sehrli va g'ayrioddiy ...
  Yulduzlar endi yerdan bir tosh narida, qo'ling bilan hisobla,
  Shunday qilib, jangda o'g'il, sevgida qattiq bo'l!
  Va qizlar xorda kuylashdi:
  Aqlli yigit bo'l!
  Aqlli yigit bo'l!
  Tez orada soqol qo'ying!
  Aqlli yigit bo'l!
  Aqlli yigit bo'l!
  Tezroq yalangoyoq qizga uylan!
  Aytish kerakki, jangchilar, albatta, ajoyib sinfdir. Va agar ular qichqirsa va kula boshlasalar, bu ajoyib salqinlik bo'ladi.
  Yer havodan juda ta'sirli ko'rinadi. Birinchidan, Quyoshdan tashqari, u to'rtta qo'shimcha yoritgichga ega. Janubiy qutbda hindiston yong'og'i, banan, ananas va ilgari ko'rilmagan ko'plab mevalar o'sadi.
  Kecha deyarli yo'q - abadiy kun va abadiy yoz
  Ayollar shohligi haqiqiy jannatdir. Va hamma joyda juda ko'p gullar bor, katta va yorqin. Va qancha favvoralar va haykallar bor. Ayniqsa, yupqa gipergold bargi bilan qoplangan haykallar juda chiroyli. U kamalakning barcha ranglari bilan porlaydi, u hiperoltindir, bu uni go'zallikda noyob qiladi.
  Va qancha turli xil marvaridlar bor. Ayniqsa, olmoslar, ba'zilari yaxshi uyning o'lchami va bir nechta yoritgichlarning nurlarida porlaydi.
  Va qancha qizlar bor, shokolad barlari kabi qorin bo'shlig'i bilan tanlangan, mushaklari.
  Ming marta kichikroq bo'lgan o'g'il bolalar ham juda kelishgan, odatda kalta shim kiyishadi.
  Aytish kerakki, ular ham boshqacha. Faqat oz sonli odamlar forma kiyishadi. Bu yerda issiq va haqiqiy jannat.
  Ko'p odamlar Hypernet matritsasiga kirib, vaqti-vaqti bilan g'oyib bo'lishadi. To'g'ri ko'chada qizlar yigitlarni o'pib erkalaydilar. Ba'zan robotlar bilan. To'g'ri, u hali ochiq ommaviy jinsiy aloqa nuqtasiga etib bormadi. Ammo Gipermatritsada hamma narsa mumkin.
  Masalan, Hypernetda deyarli har qanday tanani olishingiz mumkin. Hatto haqiqatan ham King Kong yoki kapalak bo'ling. Va miya farqni sezmaydi.
  Va u erda, Hypermatrix o'yinlarida siz jang qilishingiz mumkin. Bundan tashqari, xohlaganingizcha. Masalan, Elena qizil nipellaridan lazer nurlarini otishni va dushmanlarning butun polklarini yoqishni yaxshi ko'rardi. Ayniqsa orklar.
  Ha, haqiqiy koinotda ham orklar bor. Faqat ular elflardan ham orqada, yovvoyi va deyarli gapirmaydilar.
  Biroq, orklar qanday qilib Yerga tashrif buyurishga muvaffaq bo'lishdi, o'zlari haqida afsonalar qoldirib, ertaklar berishdi.
  Qadim zamonlarda elflar sehrli medalyonlar yordamida harakatlana olishgan. Va sayyoradan sayyoraga o'tadigan maxsus, kuchli afsunlar bor edi.
  Ammo keyin qandaydir tarzda sir yo'qoldi. Ko'rinishidan, ular juda kuchli sehrgarlar edi, lekin keyin ular buzilib ketishdi yoki boshqa galaktikaga ko'chib ketishdi.
  Elizabet yana o'yladi:
  - Bu sehrgarlar emasmi? Ularning bunday intergalaktik yulduz kemasini o'g'irlash uchun o'z sabablari bo'lishi mumkin!
  Va qiz kuyladi:
  Go'zallarimizga hayot oson emas,
  Va u bahorgi belanchak kabi yuguradi ...
  Orzularimiz amalga oshsin,
  Biz koinotning chekkasiga uchib ketdik!
  . Љ 3-BOB.
  Yerga ketayotib, mutant qizlar pul evaziga Hypernetdan bepul bo'lmagan ekzotik narsalarni olishingiz mumkin bo'lgan restoranlardan biriga o'tirishdi. Xususan, Elena tiranozavr va kaktus gibridining qonini buyurdi. Shundan so'ng, qizlar uni zavq bilan yutishdi.
  Ular o"zlarining shonli o"tmishlarini eslab, katta ishtiyoq bilan kuylay boshladilar;
  Biz SSSR mamlakatidan kelgan qizlarmiz,
  Bu butun dunyo uchun mash'al ...
  Bilasizmi, buyuklik namunasini ko'rsataylik,
  Mana, mardonavor ishlar tarannum etilgan!
  
  Qizlar qizil bayroq ostida tug'ilgan,
  Yalang oyoqlari bilan ular ayozni bosib o'tishadi ...
  Qizlar va o'g'illar Rossiya uchun kurashmoqda,
  Ba'zida kelin yigitga atirgul beradi!
  
  Koinotda qizil bayroq bo'ladi,
  Yorqin, mash'al alangasi kabi ...
  Axir, qahramon, bizning belanchakimizni bil,
  Va bizning bannerimiz qizil kabi porlaydi!
  
  Ishonmang, la'nati fashist o'tib ketmaydi,
  Va rus ruhi hech qachon so'nmaydi ...
  G'alabalar cheksiz hisob ochadi,
  Keling, kimgadir salom aytaylik!
  
  Rossiya ajoyib mamlakat,
  Siz xalqlarga kommunizm berdingiz...
  Xudo tomonidan abadiy saxiylik bilan berilgan,
  Vatan uchun, baxt va ozodlik uchun!
  
  Dushman Vatanni mag'lub eta olmaydi,
  Va u qanchalik shafqatsiz va makkor bo'lmasin ...
  Bizning yengilmas rus ayigimiz,
  Rus askari o'zining g'alabasi uchun juda shonli!
  
  Go'zal Sovet mamlakati,
  Undagi qizlar go'zal ekanliklari bilan faxrlanadilar...
  U bizga tug'ilish orqali abadiy berilgan,
  Va biz komsomolchilar adolatli bo'lsin!
  
  Biz Moskvaning chekkasida jang qilyapmiz,
  Bo'ron, qor ko'chkisi, qizlar yalangoyoq...
  Biz vatanimizni shaytonga topshirmaymiz,
  hatto o'roqlarimiz ham aniq otadi!
  
  Shunday qilib, g'azablangan qizlar jang qilishni xohlashadi,
  Va yalang'och tovon bilan ular portlash paketini tashlashadi ...
  Fashist, u shunchaki ajoyib ko'rinadi,
  Aslida, shunchaki yovuz Qobil!
  
  Dushmanlar qizlarni mag'lub eta olmaydi,
  Ular shunday yulduz ostida tug'ilganlar...
  Bizning yengilmas yirtqich hayvonimiz ayiq,
  Kim Vatanni xotiniga aylantirdi!
  
  Biz rus qizlari yaxshimiz
  Biz qiynoqlardan va sovuqdan qo'rqmaymiz ...
  Va biz yovuz qo'shinning hujumini qaytaramiz, ishonamiz,
  Dushman dozadan aqldan ozadi!
  
  Ular dushmanni Moskvadan uzoqlashtirishga muvaffaq bo'lishdi,
  Garchi u ulkan kuchga to'la bo'lsa ham ...
  Biz qizlar o'zimiz bilan faxrlanamiz,
  Raqiblarning hammasi qabrlarida g'oyib bo'ladi!
  
  Ishonmang, dushmanlar Rossiyani mag'lub eta olmaydi,
  Chunki har bir ritsar taglikdan chiqadi...
  Ovchi o'yinga aylandi,
  Va dushman hali ham bola!
  
  Ammo rus ruhi, buyuk, ruhga ishonadi,
  Bilasizmi, unda yashirin kuchlar bor...
  Dushman butunlay tor-mor qilinadi,
  Axir, ritsarlar jangda yengilmas!
  
  Shubhalaringizni chetga surib qo'ying, qizlar,
  Biz dunyodagi eng jasurmiz...
  Shaytonning qo'shinlarini do'zaxga tashlaymiz,
  Keling, barcha dushmanlarni hojatxonaga singdiraylik!
  
  Muqaddas urush tugaydi
  Sayyoramizda tinchlik va tong keladi ...
  U abadiy quyosh bilan, buni bil,
  Yoz abadiy yonib tursin!
  
  Va kommunizm shon-shuhratda abadiy,
  Lenin va buyuk Stalin biz bilan...
  Qonli kinoda faqat hozir fashizm,
  Va bizning irodamiz po'latdan kuchliroq ishonishdir!
  
  Mening Rossiyam asrlar davomida hukmronlik qiladi,
  Va butun koinotga baxt berdi ...
  Sizga po'lat mushtning kuchi kerak,
  Va jasoratli, lekin oqilona tarzda!
  Qizlar katta ishtiyoq va hissiyot bilan kuylashdi. Ammo bundan keyin men haqiqatga qaytishim kerak edi. Va aqlli va yorqin, so'zning tom ma'noda, boshlaringizni torting. Aslida, ular nima qilishlari va jinoyatchilarni qanday topishlari kerak.
  Ma'lumotlar shafqatsizlarcha katta miqdorda to'plangan. Va biror narsani izolyatsiya qilish kerak edi. Ammo hozircha hech qanday yetakchi yo'q.
  Mutant qizlar ko'proq qon ichishdi. Keyin biz Hypernetga qaytdik. Ammo bu erda juda ko'p aralashgan. Bu yigirma birinchi asrning Interneti emas, u erda siz xohlagan hamma narsani, hatto kitoblar orasida ham topa olmaysiz. Va bu termokvark sintezining energiyasiga ega bo'lgan butun virtual energiya va allaqachon birinchi termopreon emitentlari. Va bu erda juda ko'p ajoyib narsalar mavjud.
  Va nafaqat dunyoviy. Boshqa galaktikalardan odamlarga haligacha etib bo'lmaydigan narsa bor.
  Elena qichqirdi:
  - Mana bunday! Nima uchun odamlarga bosh berilganligi ham aniq emas? Ehtimol, faqat azob uchun!
  Ketrin hayajon bilan kuyladi:
  - Nima uchun odamlarga bosh kerak?
  Yoriladi, sodir bo'ladi ...
  Ular boshlari bilan yog'och yormaydilar,
  Tirnoqlarni unutmang!
  Evfrosin ko'tardi:
  Hech bo'lmaganda ba'zilar uchun bo'sh,
  Boshqalar uni aldayapti...
  Lekin hammani ko'rish oson emas,
  U uni yo'qotishni xohlamaydi!
  Elizabet g'azab bilan oyog'ini urdi va baqirdi:
  - Bu bolalar qo'shiqlari! Keling, yaxshiroq, qizlar, quvnoqroq, kuchliroq va ifodaliroq qo'shiq aytaylik. Aks holda, haqiqatan ham, bizning to'plarimiz tez orada roliklarning orqasida qoladi!
  Va ular mutant jangchilar va shu bilan birga tergovchilar edilar, bu ularga umuman yoqmasdi, ayniqsa boshlari bilan ishlash. Iltimos, yalang tovoningizni burningizga olib boring. Ammo boshingizni ishlating - Xudo saqlasin!
  Shunga qaramay, ular yaxshi kuylaydilar - ularning tomog'i sog'lom, qo'shiqlari esa tetiklantiruvchi;
  Men o'ynab komsomolga kirdim,
  Chiroyli orzu qiz...
  Dunyo abadiy may deb o'yladim,
  Har kuni bahorning tug'ilishi!
  
  Lekin negadir bu ish bermadi,
  Negadir sevib qololmayman...
  Xo'sh, menga ayting, yigitlar,
  Hayot juda kuchli eshkak!
  
  To'satdan urush to'satdan gumburladi,
  Va o'lim bo'roni yugurdi ...
  Mening qizlarim esa kuchli tanaga ega,
  Siz darhol o'zingizni hujumga qo'yishingiz mumkin!
  
  Ishoning, men taslim bo'lishni xohlamayman,
  Vatan uchun oxirigacha kurash...
  Biz granatalarni kuchli xaltada olib yuramiz,
  Stalin yuraklarda otasini almashtirdi!
  
  Rossiyaning buyuk jangchilari.
  Biz tinchlik va tartibni himoya qila olamiz...
  Osmon yulduzlari baxmalni sug'ordi,
  Va ovchi o'yinga aylandi!
  
  Men, yalangoyoq qiz, jang qilaman
  Vasvasa va sevgiga to'la...
  Bu bo'ladi, men bu jannatda joy bilaman,
  Baxtni qonga qurib bo'lmaydi!
  
  Buyuk Vatan jangchilari,
  Biz Moskva yaqinida qattiq kurashamiz...
  Va keyin kommunizm davridagi orzu,
  Shayton bilan yer osti dunyosiga qarshi!
  
  Jasur rus yigitlari,
  Ular oxirigacha halol kurashishlari uchun ...
  Ular avtomat bilan otishyapti,
  Agar sizga oltin toj kerak bo'lsa!
  
  Bizni o'q ham to'xtata olmaydi
  Buyuk Xudo Iso tirildi ...
  Yirtqich ajdahoning kunlari tugadi,
  Osmondan yanada yorqinroq bo'ldi!
  
  Men seni yaxshi ko'raman, azizim Lada,
  Eng oliy Xudo Svarog ulug'vorlikda bo'ladi ...
  Biz Rossiya uchun kurashishimiz kerak,
  Eng yaxshi Oq Xudo biz bilan!
  
  Ruslarni tiz cho'kmang,
  Ishoning, bizning tanamizni jilovlab bo'lmaydi...
  Stalin va buyuk Lenin biz bilan,
  Siz ham bu imtihondan o'tishingiz kerak!
  
  Vatan dardi ham yuragimizda,
  Biz uning buyukligiga ishonamiz...
  Biz tezda kosmosga eshikni ochamiz,
  Bu juda shirin hayot bo'ladi!
  
  Biz yalangoyoq chiroyli qizlarmiz,
  Biz qor ko'chkilari orasidan juda tez yuguramiz...
  Bizga bu achchiq aroq kerak emas,
  Karub qanotlarini yoydi!
  
  Biz qizlar vatan uchun turamiz,
  Va biz yovuz Krautsga javob beramiz, yo'q,
  Jahannam Qobil yo'q qilinadi,
  Va Najotkor Masihga salom!
  
  Bir davr bo'ladi - bundan yaxshiroq bo'lishi mumkin emas,
  O'liklar abadiy tiriladi ...
  Olam haqiqiy jannatga aylanadi,
  Har bir insonning orzusi ushaladi!
  Qizlar katta ishtiyoq bilan kuylashdi. Va ularning ovozlari juda yorqin va ayni paytda kuchli.
  Shundan so'ng ular restorandan chiqib, Yerga uchib ketishdi. Ular ajoyib baho berishdi. Bu erda, xususan, Moskva. Kreml ko'rinadi - juda katta. Devorlari o"n kilometr balandlikda, minoralar esa o"n besh-o"n yetti kilometr balandlikda. Ha, bu erda ko'rish kerak bo'lgan narsa bor. Kremlning o'zi keng edi, shuning uchun uning ichida butun bir metropoliya paydo bo'ldi. Va bu juda ta'sirli manzara. Va minoralardagi yulduzlar o'rniga gipergolddan yasalgan burjning turli belgilari mavjud.
  Albatta, sobiq Moskva nomi endi ishlatilmaydi. U Nyu-Rus-York deb ataladi. Bunday zamonaviy nom. Va, albatta, Rossiya uzoq o'tmishda qolmoqda. Endi Yerda yagona imperiya mavjud bo'lib, u galaktikaning ko'p qismini egallaydi.
  Va hayot shunday go'zal. Va engil sarafanlarda qancha go'zal qizlar. Bu qanchalik go'zal - juda ko'p yarim yalang'och, mushak ayol tanasi.
  Er yuzida uzoq kelajakda shunchaki jannat bor. Va adolatli jinsiy aloqa qirolligi. Qizlarga chanqoq erkaklar Adanni shunday tasavvur qilishsa kerak. Ular bu dunyoda o'zlarini yaxshi his qilishadi.
  Ayollarning o'zlari yigitlarga qarashadigan va ular uchun kurashadigan ajoyib ertak. Erkaklar ko'p qizlarni qondirish uchun zo'r berishga majbur bo'lgan dunyo. Va bu ular uchun yaxshi va shu bilan birga, bu oson emas.
  Biroq, ba'zi qizlar baland poshnali tufli kiyishadi. Garchi ular oyoq uchun qulay bo'lmasa-da. Lekin bu moda va chiroyli. Oyoq kiyimlari o'zlarining nafis shaklini yashirmasdan, qattiq olmos bo'lagidan tayyorlanishi mumkin.
  Ba'zi qizlar o'zlariga juda ko'p zargarlik buyumlarini qo'yishadi, bu yomon ta'mga ega.
  Odamlarning mushaklari yaxshi. Lekin, odatda, hajmlar qulaylik va go'zallik uchun kichikdir, ammo relyef juda yaxshi. Yigitlar yoshlarga juda o'xshaydi, ular orasida katta jismlar deyarli ko'rinmaydi, terisi silliq, toza, sayqallangan. Darhaqiqat, erkaklar go'dakka aylandilar.
  Yaxshiyamki, hali hammasi emas. Va ular orasida birinchi galaktikalararo yulduz kemasini yaratgan guruhga rahbarlik qilgan Vishy kabilar ham bor. Va u bilan suhbatlashish qiziq edi. Garchi u deyarli barcha erkaklarga o'xshasa ham. Ehtimol, peshona standart erkaklarnikidan biroz balandroq va kengroqdir.
  Umuman olganda, odamlar bekorchilikdan ahmoq bo'lib qoladilar. Ular testlarga ko'ra o'qishadi, deyarli har doim zavq va zavqlanishadi. Xo'sh, xuddi mashhur multfilmdagi kabi: "Men xohlamayman." Ha, shunday ajoyib dunyo bo'lib chiqdi. Unda odamlar uchun juda kam muammolar mavjud. Bu, ayniqsa, erkaklar uchun juda yaxshi, chunki ayollar ularga kichkina bolalar kabi qarashadi.
  Erkaklar orasida intellektual gigantlarning saqlanib qolgani ham mo''jizadir.
  Qizlar esa Vishini joyida topa olishmadi. Ma'lum bo'lishicha, u allaqachon Yerni tark etgan. Ammo ikkita o'rinbosar qoldi: general unvoniga ega qizlar.
  Elena ta'kidladi:
  - Ayollar allaqachon meni kasal qilishyapti! Bu erda erkaklarning etishmasligi aniq!
  Ketrin kulib:
  - Va koloniyada?
  Elena qichqirdi:
  -Koloniyada erkaklardan tashkil topgan qorovullar, tarbiyachilar ham bor. Qiz bo'lganingda esa ularga kerak emas. Biz bu yerda ikki ming yildan ortiq vaqtdan beri yashaymiz. Yer sayyorasida bizdan kattaroq odam yo'q.
  Evfrosin bosh chayqadi:
  - Chor zamonlarini hamon eslayman. Ha, biz haqiqatan ham ko'p narsalarni boshdan kechirgan va ko'p harakat qilgan qizlarmiz. Ammo haqiqiy erkaklar buzuqlashgan. Faqat abadiy yoshlar qoldi. Erkakning qizning yuziga ega bo'lgan, qizg'ish yonoqlarida bitta tuksiz bo'lsa, bu hatto jirkanchdir. Va hech kim, ehtimol, gigolo biorobotidan tashqari, sizni somon bilan sanchmaydi!
  Elizabet bosh chayqadi:
  - Ha, bu dunyoda oson emas. Ammo buning aksi bo'lsa nima bo'lar edi? Bir ayolga mingta erkak bo'lganda.
  Elena lablarini yaladi:
  - Nima, mendek ayol bunday dunyodan juda xursand bo'lardi!
  Efrosinya ta'kidladi:
  - Lekin bu erkaklar uchun qo'rqinchli bo'lar edi! Va qancha janglar bo'lar edi. Shunga qaramay, biz ayollar erkaklar uchun kurashda kamdan-kam hollarda mushtimizni ishlatamiz. Va bu dahshatli dunyo bo'ladi!
  Ketrin kuyladi:
  - Qizlar boshqacha
  Oq, qora, qizil...
  Ammo hamma yigitning sevgisini yaxshi ko'radi,
  Chiroyli ayollar erkaklarni yaxshi ko'radilar!
  Elizabet taklif qildi:
  - Shonli o"tmishimizdan yana bir narsani kuylaylik. Albatta, kuchli jinsning haqiqiy, jasur vakillari etarli bo'lganda!
  Elena bosh irg'adi:
  - Qo'shiq aytish yaxshi fikr! Garchi dono maqol bor, to'g'rirog'i: o'limgacha kuylama! Yoki qo'shiq aytmoqchi bo'lsangiz, qanday aylanishni biling!
  Va jangchi tergovchilar qo'shiq aytishni boshladilar;
  Go'zallar yalangoyoq hujum qiladi,
  Shunday go'zal qizlar yugurishadi ...
  Agar siz Fritzni mushtingiz bilan urishingiz kerak bo'lsa,
  Yoki uni avtomat bilan urishadi!
  
  Qizlar shubhalanishga qodir emas
  Ular natsistlarni o'lik holda dafn qilishadi ...
  Va uni oyoqlaridan qattiq tepadilar,
  Va qayerdadir bo'rilar yirtqichlarcha qichqiradi!
  
  Rossiya, bu askarlar uchun so'z,
  Qachonki, menga ishoning, hech qanday salqinlashmaydi ...
  Garchi ba'zida vaziyat og'ir bo'lsa ham,
  Yovuz qora Qobil g'alaba qozongan joyda!
  
  Ishonmang, komsomolchilar qochib ketishmaydi,
  Va agar ular yugurishsa, faqat hujum qilish uchun ...
  Va barcha natsistlar birdaniga o'ldiriladi,
  Va Fuhrer maydalagichga ko'tariladi!
  
  Rossiya, bu mening vatanim,
  U yorqin, shunchaki go'zal ...
  Kim qo'rqoq bo'lsa, bir rublga ham arzimaydi,
  Bilasizmi, jangchi bilan bahslashish xavfli!
  
  Ammo bilingki, biz fashistlarni mag'lub etamiz,
  Yovuzlik taxtda hukmronlik qilmaydi...
  Bizning tepamizda oltin qanotli karub bor,
  Va tojda buyuklik bilan Xudo Svarog!
  
  Kim qo'rqoq bo'lsa, ishoning, zaif qul,
  Uning taqdiri bitta - haqoratlarga chidash...
  Bugun siz mexanik, ertaga brigadir,
  Va siz o'zingiz boshqa odamlarning orqasidan urishingiz mumkin!
  
  Qizlarda kuch bor, shunchaki vulqon,
  Ba'zan u tog'larni kuchli tarzda buzadi ...
  Urush yovuz bo'ron bilan davom etmoqda,
  Ochig'ini aytganda, o'lim insoniyatni o'ldiradi!
  
  Sizga rostini aytaman, ritsarlar,
  Biz ruslar birlashganda kuchlimiz...
  Sanchqi va pichoq bilan borish uchun gazak kerak,
  Biz janglarda yengilmas ritsarmiz!
  
  Rabbimiz Masihga bo'lgan ishonchimiz qanday?
  Garchi biz ham Ladani hurmat qilamiz...
  O'rtoq Stalin bizning otamizga o'xshaydi,
  Va jannat kommunizmi joyi bo'ladi!
  
  Bir paytlar o'lgan kishi tiriladi
  Va biz yanada chiroyli, dono bo'lamiz ...
  Va odam, albatta, juda faxrlanadi,
  Garchi ba'zida u bema'ni gaplarni gapirsa ham!
  
  Sevgida Vatanimiz yulduzga o'xshaydi,
  Ishoning, u hech qachon o'chmaydi ...
  Ajoyib orzu amalga oshadi
  Butun koinotda tinchlik va baxt bo'ladi!
  
  Men Mariyani sevaman, Ladani muqaddas hurmat qilaman,
  Svarog go'zal va Perun ajoyib ...
  Men Isoni va Stalinni yaxshi ko'raman,
  Ikonkalarning muqaddas yuzlari men uchun azizdir!
  
  Haqiqiy jannat qachon bo'ladi?
  Ishoning, barcha umidlaringiz amalga oshadi...
  Yuragingni Vatanga ber,
  Hammasi yaxshi bo'ladi, avvalgidan kuchliroq!
  Bunday qo'shiqdan so'ng, kayfiyat kattalik, hatto ikkitasi bilan ko'tariladi. Qizlar nihoyat minoralardan biriga uchib ketishdi. Deputatlar bilan gaplashishga qaror qildik. Vishy, so'nggi ma'lumotlarga ko'ra, Sirius sayyoralaridan biriga uchib ketgan. Va bu sayyoralar o'rtasida emas, balki yulduzlar orasidagi parvoz. Masofalar ancha katta va siz yulduzli kemaga chiqishingiz kerak bo'ladi. Siz endi shunday ucha olmaysiz.
  Mutant qizlar har doimgidek yalangoyoq kirib kelishdi. Xo'sh, bu bilan hech kimni ko'rmaysiz. Bu yerda deyarli hamma shunday.
  Ammo ayol olimlar yanada ta'sirchan kiyingan. Ularning kalta yubkalari bor edi, gavdalari esa yalang'och edi, lekin zargarlik buyumlari bilan shu qadar qalin osilgan ediki, terining bir bo'lagi ham ko'rinmasdi. Va bu erda hamma narsa juda chiroyli. Uning oyoqlari esa qimmatbaho baland poshnali tuflida. Va bu, men aytishim kerak, juda zo'r.
  Elizabet ularga qo'lini cho'zdi, sekin silkitdi va so'radi:
  - Bu o'g'irlash haqida qanday fikrdasiz?
  Qiz, o'ng qo'l olimi, javob berdi:
  - Siz hamma narsani o'ylashingiz mumkin! Lekin biz ilm ahlimiz va faktlar bilan ishlashga odatlanganmiz. Va faktlar shuni ko'rsatadiki, bu juda texnologik jihatdan rivojlangan odam. Va bu erda siz dushman juda aqlli va aql-zakovatga ega ekanligiga qarshi bahslasholmaysiz!
  Elena xitob qildi:
  - Bu boshqa galaktikadan kelgan aqlmi?
  Chap qo'l olimi qiz ta'kidladi:
  - Nazariy jihatdan, bu hatto boshqa koinotdan kelgan aql bo'lishi mumkin. Bizning koinotimizdan tashqarida ham koinotlar mavjud. Bizning koinotimizda bor-yo'g'i yuz sekstillion yulduz bor. Va diametri taxminan yigirma yigirma besh yorug'lik yili. Demak, undan tashqarida boshqa olamlar ham bor. Va biz ularga tashrif buyurishimiz mumkin. Foton tezligidan yuqori tezlikda uchish mumkinligi isbotlangan. Aniqrog"i, amaliyot shuni ko"rsatdi. Bu degani, siz gravitondan tezroq ucha olasiz, bu fotondan o'n trillion marta tezroq. - qiz baland tovonini muhrlab qo"shib qo"ydi. - Allaqachon ultragravitonlar va ultrafotonlar mavjud. Ultrafoton termokvark reaksiyasi natijasida olingan. Termopreon reaktsiyasi giperfotonga yo'l ochishi mumkin, to'g'rirog'i, uni allaqachon ochgan. Va gipergraviton paydo bo'lganda, yulduz kemalari shunday tezlikka erishadi ...
  Ketrin bosh irg'adi:
  - Bu ajoyib bo'ladi! Va juda zo'r!
  Elena tajovuzkorlik bilan baqirdi:
  - Orzu qilish zararli emas! U erda amaliyot bizga nima beradi?
  O'ng qo'l olimi qiz ta'kidladi:
  - Bu erda gipergravitonlar ishlatilgan bo'lishi mumkin. Ular bu o'lchamdagi va kuchga ega bo'lgan yulduz kemasini deyarli sezmasdan o'g'irlashlari va uni yo'q qilishlari mumkin edi. Bu shuni anglatadiki, bundan ham kuchli bipreon sintezi ishtirok etishi mumkin! Va bu bir gramm materiyadan quyoshdan kattaroq o'ta yangi yulduzning portlashi bilan taqqoslanadigan energiya beradigan sintezning nazariy imkoniyatini ko'rsatadi!
  Evfrosin hushtak chalib, ta'kidladi:
  - Bunday energiyani ijodiy maqsadlarda ishlatmaslik juda shafqatsiz va ahmoqlik bo'lardi!
  Elena so'radi:
  - Va qachon odamlarni tiriltirishni o'rganasiz?
  Chap qo'lning olimi qiz tabassum bilan javob berdi:
  - Biz bu profil bo'yicha ishlamaymiz. Lekin men buni ham tez orada o'rganamiz deb o'ylayman. Bizda juda ko'p bo'sh sayyoralar bor. Va ko'plab sayyoralar hali ham yulduzlar yordamida yaratilishi mumkin. Faqatgina bizning galaktikamizda millionlab sayyoralar mavjud. Va siz ularni sayyoralar bo'lmagan yulduzlar uchun ham qilishingiz mumkin. Shunday ekan... Otga minmanglar, qizlar! Vaqt keladi va siz Napoleon bilan nafaqat virtual o'yinda muloqot qilasiz!
  Evfrosin kulib javob berdi:
  - Ilmga shon-sharaf, bizga shon-sharaf,
  U dushmanlaridan qo'rqib jang qiladi!
  Elizabet ta'kidladi:
  - Bu, albatta, ajoyib! Ammo hozircha biz hech narsaga erishmadik. Bolalikning hididan tashqari.
  O'ng qo'l olimi so'radi:
  - Kimning bolaligi?
  Elena kulib:
  - Bu erda sensatsiyalar juda noaniq!
  Chap qo'l olim qiz so'radi:
  - O'zingiz ham, qachon tug'ilgansiz? Multfilmlarda ular sizni Ikkinchi Jahon urushida ko'rsatishadi!
  Elizabet bosh chayqadi:
  - Bu mubolag'a emas! Biz, aslida, o'sha uzoq o'tmishdanmiz.
  O'ng qo'l olimi qiz so'radi:
  - Yer fani keksalikni zabt etgunga qadar qanday yashadingiz?
  Elena kulib javob berdi:
  - Biz butunlay bu dunyodan emasmiz... Mutatsiyaga uchraganmiz. Aniqrog"i, bizni g"ayritabiiy odamlarga aylantirgan bir qator mutatsiyalar.
  Qiz, chap qo'lning olimi, kuyladi:
  - Bizning dunyomizda imkonsiz hamma narsa mumkin,
  Lekin nima uchun, hamma narsa har doim faqat efirda!
  Elizabet ta'kidladi:
  - Ikki ming yildan ortiq yashadik. Ochig'ini aytganda, bu psixika uchun qiyin. Ko'p xotiralar. Va bu charchatadi.
  Qiz, o'ng qo'l olimi, taklif qildi:
  - Xotiralaringizning bir qismini o'chirib tashlang. Va o'zingizni yaxshi his qilasiz.
  Elena e'tiroz bildirdi:
  - Yo'q! Natsistlar yalang poshnalarimni qanday qovurishdi, men ularni yuvishni xohlamayman. Ayniqsa, bizni kuchliroq qilgan narsa haqida!
  Chap qo'l olimi qiz ta'kidladi:
  - O'n ming yoshga kirganingizda, xotirangizning bir qismini o'chirib tashlashingiz kerak bo'ladi, aks holda ortiqcha yuk bo'ladi. Garchi, siz ko'p narsani eslab qolishingiz shart emas.
  Elena kuyladi:
  Xotiramga nima bo'ldi?
  Men er yuzida sodir bo'lgan hamma narsani eslayman ...
  Yovuzlik ketadi, ishoning, poydevordan,
  Taqdirdan nasiba olamiz!
  Qiz qizil sochlariga juda yarashgan marvarid tabassumini jilmayib qo'ydi.
  Elizabet ta'kidladi:
  - O'ylaymanki, bu vaqtgacha ular psixikani, xotirani, miyani yanada mukammalroq qiladigan narsani ixtiro qilishadi. Bundan tashqari, bizning miyamiz oddiy odamlarnikiga qaraganda ancha katta hajmlarga bardosh bera oladi, deb o'ylayman, biz oxir-oqibat mutantmiz!
  Euphrosyne tvitterda:
  Ishoning, biz hamma narsani qila olamiz
  Hatto dengiz bo'ylab suzish ham ...
  Agar mumiya yonib ketsa,
  Va ovchi o'yinga aylandi!
  O'ng qo'l olimi qiz ta'kidladi:
  - Xudoga ishongan vaqtingiz bo'lganmi?
  Elena ishonch bilan javob berdi:
  - Shaxsan men bunga hech qachon ishonmaganman! Chunki u kashshof edi... Mustamlakada esa ular qanday qilib iymon bilan pul va siyosat qilishlarini, Xudoni ekspluatator sinflar uchun o"lja qilib ishlatishlarini bizga juda yaxshi tushuntirib berishdi!
  Evfrosin bosh chayqadi:
  - Ha, biz ateist sifatida tarbiyalanganmiz. Shu bilan birga, namoz o"qigim kelgan paytlar ham bo"ldi. Lekin biz uni o'zimizdan uzoqlashtirdik.
  Ketrin bosh irg'adi:
  - Xudoga ishon, lekin o'zing xato qilma!
  . Љ 4-BOB.
  Qiz, chap qo'l olim, bosh irg'adi va birdan dedi:
  - Balki bizning koinotning aqlli yaratuvchisi yoki yaratuvchilari bordir. Ba'zi tadqiqot dalillari bunga ishora qiladi.
  Elena zumrad ko'zlarini ochdi va hushtak chalib so'radi:
  - Bunday qiziqarli xulosa qaerdan paydo bo'ldi?
  Qiz, o'ng qo'l olimi, javob berdi:
  - Juda oddiy va hatto oddiy. Darhaqiqat, qanday qilib bunday murakkab organiklar, jumladan, odamlar noorganik moddalardan paydo bo'lishi mumkin edi? Hayot molekula va atomlardan kelib chiqishi mumkin emas! Bu dastlab oqilona va mustahkamlovchi narsa borligini anglatadi. Masalan, rivojlanish darajasiga yetgan har qanday supertsivilizatsiya bizning tsivilizatsiyamizni yaratdi.
  Elizabet mantiqan e'tiroz bildirdi:
  - Agar shunday bo'lsa, bizni yaratgan o'ta sivilizatsiyani qaysi supersivilizatsiya yaratdi? Oq ho'kiz haqidagi ertakdagi kabi bo'ladi!
  Chap qo'l olimi qiz ta'kidladi:
  - Qadimda bu muammo oddiygina hal qilingan. Xudo bor edi va U doimo mavjud edi! Shunday qilib, tushunarsiz sir. Nima uchun U ilgari yaratmaganligi ham sir, ayniqsa vaqt bo'lmagan vaqt bor edi. Va bu imon bilan qabul qilinishi kerak edi.
  O"ng qo"li olim qiz qo"shib qo"ydi:
  - Boshqa tomondan, ilm-fan haligacha Yer sayyorasida va boshqa olamlarda odam va hayot paydo bo'lishini Xudosiz ishonchli va ishonarli tushuntira olmadi. Qanday bo'lmasin, bizning O'zligimizning bir siri bor va bu sir hali ham tushunarsizdir. Xuddi shu tarzda, shaxsning shaxsi qaerda yashiringanligi hali ham aniq emas. Qaysi molekulada yoki molekulalar to'plamida? Yoki aksincha, ruh mavjudmi?
  Elena ta'kidladi:
  - Bioplazma yoki oddiy tilda aura uzoq vaqt oldin kashf etilgan. Ruh materiyaning maxsus turiga o'xshash turli sohalar majmuasi shaklida ham mavjud bo'lishi mumkin.
  Elizabet bosh chayqadi:
  - Va biz buni qanday qilishni bilamiz. Ya'ni, bizning ruhimiz yoki neytrinolarga qaraganda sovuqroq bo'lgan materiyadan tayyorlangan maxsus modda tanani tark etishga qodir. Va biz ruhimiz bilan qandaydir yashirin joylarga kira olamiz va bu haqiqatdir!
  Chap qo'l olimi qiz so'radi:
  - Va bu qanday sodir bo'ladi? Bunday super kuch haqida birinchi marta eshitishimiz!
  Ketrin yana tabassum bilan bosh irg'adi:
  - Oh, bu ruhning tanani tark etishi uchun maxsus amaliyot. Va biz buni nisbatan qisqa vaqt ichida qilishimiz mumkin - bir soatdan ortiq emas. Eng xavflisi shundaki, siz qaytib kelmasligingiz mumkin. Bu vaqt ichida, agar kerak bo'lsa, biz razvedka ishlarini olib boramiz. Aytgancha, hatto eng sezgir it ham ruhni hidlay olmaydi. Demak, bu mukammal ayg'oqchi!
  Efrosinya qo'shimcha qildi:
  "Bundan tashqari, ruh har qanday zirhdan o'tishi mumkin!" Bu uning mulki. Bu holda - mukammallikning o'zi!
  O"ng qo"li olim qiz ajablanib so"radi:
  - Agar siz ruhning mavjudligini shunchalik aniq bilsangiz, nega Yaratguvchi Xudoning borligiga shubha qilasiz?
  Elizabet halol javob berdi:
  - Chunki... Haddan tashqari qayg'u, iztirob va ko'z yoshlar ko'rdim. Va agar Xudo bunga ruxsat bersa, u qanday Xudo? Axir, ongli ravishda azob chekayotgan odamga yordam bermaslik, siz yirtqich hayvon bo'lishingiz kerakligini anglatadi!
  Elena jilmayib qo'ydi va dedi:
  - Bo'ldi shu! Qizlar zo'rlanganda Qodir qaerda edi? Yo Xudo zaif, yovuzlik va o'zboshimchaliklarga yo'l qo'ygan, yoki u yovuz, yoki u yo'q!
  Chap qo'l olimi qiz ta'kidladi:
  - Lekin hozir hammasi yaxshi. Biz mutlaq baxt dunyosida yashayapmiz. Bu Xudoning marhamati emasmi?
  Elizabet yelka qisib, dedi:
  Dunyo mo''jizalar bilan to'lganini juda yaxshi ko'rasiz!
  Faqat bu mo''jizalarni odamlarning o'zlari yaratgan!
  Elena ko'z qisib qo'ydi:
  - Mana bunday! Xudo va inson birdir! Biz Bibliyadagi so'zlarni rad etishga muvaffaq bo'ldik: "Ularning kunlari bir yuz yigirma yil bo'lsin". Biz yulduzlar orasidan ucha oldik. Va vaqt keladi, biz uzoq vaqt o'lgan odamlarni tiriltira olamiz.
  Chap qo'li olim qiz bosh irg'adi:
  - Bu borada oldinga siljish bor. Har bir inson tanasi uchun individual vaqt daryosining kashfiyoti. Agar biz orqaga qaytishni o'rgansak
  Agar biz buni o'zgartirsak, biz uni tartibga solishimiz mumkin va hatto hech kim o'lmasligi uchun nimadir yaratamiz. Va bu Bibliyadagi boqiylik g'oyasidan ham yaxshiroq bo'ladi!
  Elena rozi bo'ldi:
  - Albatta, yaxshiroq! Yuhannoning vahiysida tirilgan solihlar Rabbiyni ulug'laydilar va Unga xizmat qiladilar, deb yozilgan. Lekin ular o'yin-kulgiga ega bo'ladimi yoki yo'qmi, yozilmagan. Agar ular menga filmni ko'rishga ruxsat berishmasa-chi?
  Ketrin jilmayib:
  - Xo'sh, o'n sakkizga qo'shib, jannatda harom! Va bu juda zerikarli bo'lib chiqadi.
  Elizabet kuldi va ta'kidladi:
  - Ha, Jannatda, albatta, bu biroz zerikarli ... Va do'zaxda? Mutlaqo yig'lash va tish g'ichirlash bor!
  Qiz, o'ng qo'l olimi, ta'kidladi:
  - Bu fanatik bo'lishning hojati yo'qligini ko'rsatadi. Shu munosabat bilan, hamma narsani tom ma'noda qabul qilish mumkin emas.
  Elena uni oldi va o'zining to'la ovozida kuylay boshladi;
  Rabbiy nimani nazarda tutgan?
  U dahshatli masofada yashaydi ...
  Ishga buyruq berilganda,
  Biz tushda qolmasligimiz uchun.
  
  Garchi qirollik libosi ajoyib bo'lsa ham,
  Ammo bundan ziqna odam yo'q...
  Qashshoqlik bo'sh nuqta -
  Bizning azob-uqubatlar dunyomiz epikdir!
  
  Buning uchun Odam aybdor emas -
  Oddiy sovet, rus yigiti...
  Men uyatimni yashirmay, yalang'och yurdim,
  Chorizm davridagi proletar kabi!
  
  Xudo unga ovqat berdi - chegara,
  Yaylov, vilkalarni bilmasdan...
  Agar ko'proq istasang, kaltaklanadi!
  Va shishasiz kaftingiz bilan iching.
  
  Odam Ato shunday taqdirga duchor bo'ldi,
  Qandaydir dahshatli, zerikarli jannatda!
  Ammo ilon qanotlarda uchdi,
  U tushundi: odam azob chekmoqda ...
  
  Chakalakzordan chiqishning yo'li bor,
  Shahar qur, tug'!
  Uzoq vaqt davomida bog'da sayr qilmaslik uchun,
  Ba'zan xiyonat qilish kerak.
  
  Men osmondan sehrli kalitni o'g'irladim,
  Muntazam jannatni tark etish uchun ...
  U yerda siz orzuingizdagi qizni topasiz,
  Hech bo'lmaganda siz yer osti dunyosida halok bo'lishingiz mumkin!
  
  Ha, albatta, xavf bor, bolam
  Bu sayyora sovg'a emas ...
  Ammo siz vijdonni, sharafni tan olasiz,
  Va siz o'zingiznikini topasiz, o'z tengingizni biling!
  
  Odam bu kalitni oldi -
  U darvozalarni ochib, osmonni tark etdi.
  Gunohkor ko'p kuch sarfladi,
  Katta tog'larning toshlari ustida yurish ...
  
  Mana u yana darvozani ko'radi -
  Va yana qanotli ilon paydo bo'ldi ...
  U aytdi: Men yaxshi shaytonman.
  Bolt o'z-o'zidan ochildi ...
  
  Odam kirdi va u ko'rdi -
  Bunday chizilgan mo''jiza ...
  Tepalik orqasida yalang'och qiz,
  Chinni oltin idishni ishqalang.
  
  Lekin bu qanchalik yaxshi?
  Odam bola o'zini ushlab turolmadi!
  Va uning lablaridan o'ping
  Bu asaldan shirinroq bo'lib chiqdi!
  
  U unga javob berdi -
  Jasadlar kuchli hayajonda birlashdi ...
  Yo'q, shaytonni la'natlamang -
  Yigitlar gunohda paydo bo'ldi!
  
  Xudo ularni jannatdan quvib chiqardi, lekin...
  Sayyora ularning uyiga aylandi.
  Odamlarda bitta quyosh bo'lsa ham,
  Ammo minglab avlodlar bor!
  
  Ha, bu juda qiyin edi -
  Suv toshqini, qurg'oqchilik va qish.
  Ammo aql kuchli eshkakdir,
  Inson kuchli ijodga aylandi!
  
  Qanday qilib farishta ucha oladi?
  Qanday qilib tog'larning jinlari yengillikni buzadi!
  Yo'l bor joyda yo'l yarating -
  Quruqlikdagi istalgan nuqtaga yetib boring.
  
  Va bu kerak, juda ko'p joy bor -
  Biz ham zabt eta olamiz.
  Demak, bizning gunohimiz hukm emas,
  Yo'q, bema'ni gaplarni gapirmang!
  
  Gunohsiz taraqqiyot bo'lmaydi,
  Fikrlar harakati hosil qiladi!
  Xutbaga faqat bitta javob bor:
  Bizga birovning jannati kerak emas!
  Qiz, o'ng qo'li olim, qo'llarini urib, chiyilladi:
  - Ajoyib! Endi tort yeyish vaqti keldi!
  To'rt robot-qiz faqat tunika kiygan holda paydo bo'ldi va ular juda muskulli, haqiqiy qizlardan farq qilmaydi. Ular uzoq davom etmasdan, haykallar va favvoralar bilan hashamatli saroy ko'rinishidagi katta oshpazlik mahsulotini olib, joylashtirdilar. Qizlar jangchilarning haqiqiy ideali ekanligi aniq edi. Garchi ular biorobotlar bo'lsa ham. Yalang, nafis oyoqlarini urib, ta"zim qilishdi. Bu qizlar sof jozibali. Va sochlari oltin barg bilan porlaydi.
  Oltita inson go'zallari dasturxonga o'tirishdi. Va ular katta ishtiyoq bilan tortni yo'q qilishni boshladilar. Va u juda xushbo'y, juda ko'p qatlamli shirin edi.
  Qizlar ovqatlanayotganda gipergold vilkalar pichoqlaridan foydalanishgan. Va siz Hypernetda bunchalik oson buyurtma bera olmaysiz. Bu juda boy va ajoyib ko'rinardi.
  Mutant qizlar hatto qo'shiq aytishni boshladilar:
  Jang qilishdan charchadik
  Mis tiyin uchun kurashing...
  Men boy bo'lishni juda xohlayman
  Va hashamatda suzing,
  Hayot qanchalar baxt bera oladi,
  Boylik!
  Go"zallar esa bir-birlariga ko"z qisib qo"yishdi. Garchi ular allaqachon zaif bo'lmagan xazinalarni ko'rgan bo'lsalar ham. Ular ko'p narsaga erishdilar va tushunishga muvaffaq bo'lishdi. Bu qizlar super sinf.
  Qizlar kulib yuborishdi. Bularning barchasi qanchalik kulgili va ahmoqona ko'rinardi. Va ikkala mutant qizning ko'zlaridan chaqmoq chaqnadi. Ular bir-birlariga urildilar va butun bir dasta uchqun yog'di.
  Ketrin kulib ko'rdi,
  Erkaklar urishganda
  Ularning shafqatsizligi chegaradan tashqarida,
  Xo'sh, ayollar urishsa nima bo'ladi?
  Urushga kirmagan ma'qul!
  Qizlar juda mazali va kuchli, baharatlı va ekzotik hidga ega bo'lgan tortni eyishni davom ettirdilar. Bu erda hamma narsa juda chiroyli va mazali edi.
  Elizabet tabassum bilan ta'kidladi:
  - Menimcha, jinoyatchilar xrono-giperto'lqinlar kabi narsalarni ishlatishgan. Ular xuddi shunday, o'ta qotillik ta'siriga ega bo'lishi mumkin edi. To'g'rirog'i, qotillik emas, balki materiyani soniyaning mingdan bir qismi oldinga yoki orqaga yashiradi, bu uni deyarli sezilmas qiladi!
  Qiz, o'ng qo'l olimi, ta'kidladi:
  - Bu juda mumkin, aqllilarning eng aqllisi! Ammo bu holda, boshqa gipoteza bizga hech narsa bermaydi!
  Elena javoban kuyladi:
  - Va ular bizga oyog'ini aytishadi
  Qisqasi, gipotenuza ...
  Men aytamanki, senga yetarli bo"ldi
  Men bu yukdan charchadim!
  Ketrin kuldi va chiyilladi:
  - Hamma karusellar chindan ham yonib ketganmi?
  Evfrosin ming"irladi:
  - Nega buni aytyapsan?
  Elena o'z fikrini bildirdi:
  - Jinoyatchilar biz kabi juda ilg'or mutantlar ekanligiga ishonaman. Ehtimol, hatto ularning qobiliyatlari bizning tsivilizatsiyamiz uchun mutlaqo tushunarsizdir. Yoki aksincha, ular bizga yaqin va azizdir.
  Efrosinya ta'kidladi:
  - Bular biz kabi mutantlar ekanligi haqidagi versiya juda qiziq!
  Qiz o'ng qo'li bilan so'radi:
  - Bu ninja toshbaqalariga o'xshaydimi?
  Elizabet ming"irladi:
  - Ninja toshbaqalari faqat multfilmlarda paydo bo'ladi!
  Chap qo'l olimi qiz ta'kidladi:
  - Inson tasavvurida mavjud bo'lgan hamma narsa parallel voqelikda mavjud degan versiya-chi?!
  Elena kuyladi:
  Kabuslar fabrikasi
  Shaytonning oshxonasi...
  Kuchli zarbalar -
  Orzular xiyonat qildi!
  Ekaterina rozi bo'ldi:
  - Agar fikr moddiy bo'lsa, demak, koinot va parallel olamlar atrofida juda ko'p bema'nilik bor!
  Qiz, o'ng qo'li olim, tortdan bir tishlab oldi va baqirdi:
  - Biz ertakni ro'yobga chiqarish uchun tug'ilganmiz!
  Elena kuldi va javoban chiyilladi va bir vaqtning o'zida vilkasini yalang oyoq barmoqlari bilan uloqtirdi:
  - Ertak yolg'on, lekin unda bir ishora bor,
  Yaxshi qizlar uchun dars.
  Qiz, o'ng qo'l olimi, xitob qildi:
  - Siz super toifadagi jangchisiz! Va sizda juda jozibali bor!
  Elizabet tvitterda shunday deb yozdi:
  - Biz jasorat bilan jangga boramiz,
  Qizlarning kuchi uchun...
  Va yalangoyoq
  Keling, barrelni sindiraylik!
  Shundan so'ng, qizlar xuddi o'zlarining ovozlari kaskadda bo'lgandek, kar bo'lib kulishdi. Va ular safir va zumrad ko'zlari bilan ko'z qisib qo'yishdi. Axir bu erdagi qizlar. Va ularning oyoqlari yalang'och, yumaloq poshnalari bilan to'qnashib, uchqunlarni taqillatdi.
  Bu haqiqatan ham ajoyib.
  Elena kuyladi:
  Kamada bir joyda,
  Biz o'zimizni bilmaymiz ...
  Kamada bir joyda,
  Ona daryo!
  Qo'llaringiz bilan yetib bo'lmaydi
  Oyoqlaringiz bilan yetib bo'lmaydi
  Yalang oyoq!
  Qizlar oldinda!
  Va uning zumrad ko'zlari chaqnadi. Qiz ovozni olib, yuqori notada tugadi.
  Shundan so'ng, ular noziklikni tugatib, yana jag'lari bilan ishlay boshladilar.
  Keyin qizlar qo"l berib xayrlashib, laboratoriyadan chiqib ketishdi. Yaxshi kompaniya, lekin ular biroz charchagan. Mutant jangchilar xorda kuylashdi:
  - Biz bundan umuman charchaganimiz yo'q.
  Ich, sayrga chiq va yovuz sevib qol....
  Va sabab uchun yuzlarni uring,
  Va nokautga uchradi,
  Va nokautga uchradi!
  Tabiiy mutantlar
  Biz dushmanlarimizni parchalab tashlaymiz!
  Tabiiy mutantlar!
  Va yomon niyatlilar yo'q!
  Va qiz yana bir-birlarini ushlab, kuchli oyoqlarining yalang'och, yumaloq to'pig'i bilan urishadi.
  Shundan so'ng ular yana uchib ketishdi. Bu safar biz Veneraga tashrif buyurishga qaror qildik.
  Nega endi yo'q? Bundan tashqari, juda yoqimli sayyora. Qizlar katta yuksalishda. Va siz hali ham individual tortishish reaktiv paketlari yordamida Veneraga uchishingiz mumkin.
  Qizlar uchib ketishdi, ularning safir va zumraddan yasalgan ko'zlari kattalashib ketdi. Ular vakuum orqali yugurishdi va kuylashdi:
  Kosmosda turli xil eshiklar mavjud,
  Yovuz giperplazma shiddatli oqimlar!
  Bilim ko'p maslahatlar berdi,
  Biz odamlar edik, endi esa xudolarmiz!
    
  Yulduzli kemalarda biz to'lqinlar bo'ylab yuguramiz,
  Efir girdobida kvarklar ko'piklanadi!
  Men o'z avlodlarimga nima qoldiraman?
  Boshqa, bo'ronli dunyoning bolalari!
    
  Vakuum issiq, yuraklarni isitadi,
  Atrofdagi yulduzlar oshiqlarning yuzlariga o'xshaydi!
  Biz taraqqiyotga xizmat qilamiz, oxiri yo'q,
  Va er yuzida chinorlar ohista shitirlaydi!
    
  Biz qadam bosgan joyda rus gullaydi,
  Janglarning momaqaldiroqlari, hayot musiqasi!
  Keling, jasorat bilan yangi kampaniyaga kirishaylik,
  Abadiy Vatanga muqaddas xizmat qilaylik!
    
  Ha, qurbonlar bo'ladi, kosmos og'ir,
  Turli xil turlar va irqlar!
  Dunyolar tubsizligi juda keng,
  Kechqurun do'st, lekin ertalab xoin!
    
  Ammo Rossiya uchun hech qanday to'siq yo'q,
  Har kim biladi: rus ruhi - bu kuch!
  Sizni na jahannam, na do'zax qo'rqitmaydi,
  Qabrdagi o'lim sizni qamoqqa tashlamaydi!
    
  Faqat tanani yo'q qilish mumkin,
  Axir, qalb Vatanga sadoqat bilan xizmat qiladi!
  Qiyinchiliklar va qayg'ular, hamma narsani engish,
  Biz kamarimizni mahkam bog'lashimiz kerak!
    
  Shunday qilib, biz dushmanlarni mag'lub etdik,
  Biz insoniyatmiz - koinotning kindigimiz!
  Jirkanch narsa o'zini itarib yuboradi, zarbani kutib oladi,
  Yumshoqlik, qayg'u va yig'lash bizga yarashmaydi!
    
  Kosmos biz uchun hovliga aylandi,
  Yulduzlar orasidagi tez parvoz yurishga o'xshaydi!
  Garchi samoviy gilam cheksiz bo'lsa ham,
  Biz uni qayta shakllantirishimiz mumkin - hazil emas!
  Qizlar, albatta, juda yaxshi va ajoyib qo'shiq aytishlari mumkin. Va ularning ovozlari shunchaki asal.
  Bundan tashqari, Venera atrofida juda ko'p turli xil stantsiyalar, restoranlar, ko'ngilochar markazlar va kompyuter xonalari mavjud. Sayyoraning o'zi Yerdan bir oz kichikroq. Va juda issiq, quyoshga yaqin.
  Va u yarim yalang'och qizlar bilan to'la, mato iplari bilan zo'rg'a qoplangan. Va ular yalang'och pushti poshnalari bilan porlab, sirt bo'ylab yugurishadi.
  Bu yerdagi ajoyib qizlar. Ular er yuziga qaraganda quyuqroq, terisi shokoladli, ammo deyarli barchasi ochiq sochli.
  Va yoshlarga o'xshagan kamdan-kam yigitlar. Ular, shuningdek, juda qora tanli, lekin oq sochli va juda chiroyli, nozik yuz xususiyatlariga ega, xuddi qizlar kabi.
  Veneraning o'zida juda ko'p oltin bor, bu futuristik davr uchun juda arzon. Va bu oltin hamma joyda. Va katta quyoshda porlaydi.
  Va hali ham ko'zgular atrofida osilgan va Venerada doimiy, abadiy kun bor. Va juda yorqin va voqealarga boy kun.
  Va qizlar bilan qancha haykal va favvoralar. Va shuningdek, oltin bilan porlaydi. Va bu dunyo qanchalik ajoyib. U haqida hamma narsa juda yorqin, ajoyib va qandaydir yosh.
  Oltin va yoqutlardan tashqari yana ko'p narsalar. Ular asosan sun'iy va juda katta. Individual yoqutlar futbol maydonining o'lchamidir. Ularda bolalar o'ynaydi, asosan qizlar ham.
  Yalang oyoqlari qizib ketmasligi ajablanarli. Va hamma narsa ajoyib va ajoyib.
  Va, albatta, juda ko'p gullar. Ulardan ba'zilari ham juda katta. Va ko'p uylar bir-birining ustiga turgan kurtaklar yoki gullarga o'xshaydi. Ranglar ham asosan sariq, qizil va to'q sariq rangga ega.
  Va vakuumda ham siz ajoyib hidlarni his qilishingiz mumkin.
  Bu erda hamma narsa juda ajoyib, shunchaki bosh aylantiradi.
  Elizabet zavq bilan kuyladi:
  Venera, siz go'zal sayyorasiz,
  Issiq, ajoyib gullar o'sib bormoqda ...
  Qahramonlik ishlari kuylansin,
  Hamma joyda tartib va qulaylik bor!
  Qiz haqiqatan ham ko'k sochlari bilan juda ajoyib. Va ular uzun va to'lqinli. Va erkaklar ko'pincha ularda chalkashib ketishadi. Jangchining o"zi esa juda temperamentli, o"zini erkalashni, erkalashni yaxshi ko"radi.
  Jangchilar Venera ustidan aylanib chiqishdi. Ular uning kichik, iliq dengizlari va daryolarini ko'rdilar. Sayyorada suv tanqisligi bor edi, lekin bu tezda kislorod bilan birlashtirilgan vodorod bilan qoplandi va suv olindi.
  Bundan tashqari, namlikning bir qismi Yupiterdan yetkazilgan. Aksincha, ortiqcha narsa bor edi.
  Venera yaxshi joy, juda issiq, lekin uning atmosferasi ortiqcha issiqlikni olib tashlaydigan tarzda yaratilgan.
  To'rt mutant qiz axborot maydoniga ulanib, uni tinglashni boshladi. Galaktikalararo yulduz kemasining o'g'irlanishi haqida ma'lumot manbai bormi?
  Yekaterina tabassum bilan ta'kidladi:
  - Bizning quloqlarimiz to'g'ri boshimizning tepasida!
  Va uning marvariddek tishlari porladi. Qizlar skanerlash va giperskanerlashni davom ettirdilar. Aslida, bu mutlaqo mantiqiy emas.
  O'g'irlangan odam Quyoshga uchmaydi. Bu juda xavfli harakat bo'lardi.
  Elizabet ta'kidlagan bo'lsa-da:
  - Quyosh tubida galaktikalararo yulduz kemasini yashirish juda o'ziga xos bo'lardi!
  Elena kulib dedi:
  - Biz hamma narsani yarata olamiz,
  Hatto yulduz kemasini toping ...
  Ovchi bor edi, o'yin bo'ladi,
  O'ngacha sanang!
  Qiz esa uni olib, zumrad ko"zlari bilan ko"z qisib qo"ydi. Va bunga javoban, Elizabet unga safir bilan ko'z qisib qo'ydi. Ular mutant qizlar ko'z qisib qo'yishni yaxshi ko'radilar. Shunday qilib, ular bir-biri bilan energiya oqimlarini almashtiradilar. Bu juda zo'r.
  Venerada birinchi ikki kosmonavtga yodgorlik o'rnatilgan: uning yuzasiga qadam qo'ygan yigit va qiz. Ular juda yosh bo'lib ko'rsatilgan va gipergold bilan qoplangan. Bu shunchaki oltindan qimmatroq, lekin u yorqinroq va ajoyib diapazonda porlaydi.
  Bu erda hamma narsa juda ajoyib va rang-barang.
  Yigit va qizning kaftlaridan bo"ronli, nurli favvoralar osmonga otilib, yuksakliklarga ko"tariladi.
  Venera odatda ajoyib sayyoradir. U ajoyib havo va ajoyib manzaralarga ega.
  Hozir esa bolalar yodgorlik yonida yurishmoqda. Ular qora tanli, kalta yubka kiygan va kalta shim kiygan noyob o'g'il bolalar. Ular qo'llarida bayroqlarni ushlab turishadi va vaqti-vaqti bilan ular bilan yozuvlarni takrorlaydilar.
  Elena xo'rsinib:
  - Bu ibtidoiy! Siz arzimas kompyuter grafikalaridan foydalanishingiz mumkin!
  Elizabet tabassum bilan dedi:
  - Nima uchun diqqatga sazovor joylar bor? Biroq, baribir, odamlar tabiiy narsalarga jalb qilinadi. Xuddi haqiqiy erkak kabi, bu eng mohir biorobotga qaraganda ancha yoqimli va qiziqarli!
  Elena o'ynab kuyladi:
  Va men hech kimga aytmayman
  Men robotni yaxshi ko'raman!
  Men robotni yaxshi ko'raman!
  Men esa erkakni o'ldiraman!
  Ketrin kuldi va chiyilladi:
  Robot odamni almashtirmaydi,
  Na to'shakda, na fanda ...
  Bu odam, ishoning, cho'loq emas,
  Va u haqiqiy jannat quradi!
  Efrosinya ta'kidladi:
  - Va shunga qaramay, odamlar, ayniqsa erkaklar, bolalikka juda ko'p tushib qolishgan. Va agar katta kosmik urush bo'lsa, bu ta'sir qiladi!
  Elizabet kuyladi:
  - Dunyoda tinchlik bor, urush kerak emas,
  Sevgi va do'stlik bo'ladi!
  . Љ 5-BOB.
  Qizlar Venera poytaxti Afroditaga qo'ndi. Bu butun bir metropol edi. Unda shunchalik oltin borki, u hatto ko'zni qamashtiradi. Qizlar va o'g'il bolalar engil kiyingan bo'lsalar ham, o'zlariga zanjir, bilaguzuk, qo'l soati, ilon va sirg'alarni osib qo'yishadi.
  Ko'p yigitlar ham sirg'a kiyishni yaxshi ko'radilar. Bu shunday moda. Mahalliy aholi ham burun teshigiga halqalarni teshishadi.
  Bu haqiqatan ham o'yin-kulgi sanoati.
  Va juda kuchli, yoqimli hidli atirning hidi havoga tarqaladi. Va turli xil soch ranglarining qancha go'zalligi bor.
  Elizabet ta'kidladi:
  - Bu sayyora yoqimli, lekin juda rang-barang. Unda hamma narsa, quyosh va oltin juda ko'p.
  Ketrin tabassum bilan dedi:
  - Va bu erda nimani topishimiz mumkin?
  Elena tvitterda:
  Kim g'alaba uchun kurashishga odatlangan,
  U biz bilan kuylasin...
  Quvnoq odam kuladi
  Kim xohlasa, unga erishadi
  Kim izlasa, doim topadi!
  Va u o'zining o'tkir, katta bicepslarini ko'rsatdi. Eslatma:
  - Afg'onistonda men bir vaqtlar butun bir to'dani tarqatib yuborganman. Va u uchta tuyani oltin bilan tutib oldi!
  Qizil esa kulib yubordi. U Tolibon yetakchilarini qanday qilib tiz cho"ktirganini va uning yalang"och, chang bosgan, mushak oyoqlarini o"pishga majbur qilganini esladi.
  Ha, u erkaklarni kamsitishni yaxshi ko'rardi. Va bu ajoyib.
  Ketrin bosh irg'adi:
  - Rossiya va Tolibon o'rtasidagi urush paytida biz ajoyib jang qildik. U printsipial jihatdan slavyanlar o'rtasidagi nizoga aralashishdan bosh tortdi. Ammo Tolibonga qarshi kurash muqaddas ish.
  Keyin qizlar ko"p mujohidlarni o"ldirishdi.
  Umuman olganda, ular Afg'onistondagi birinchi urushda mag'lub bo'lishdi, chunki mutant qizlar yuqori kuchlardan u erda to'polon qilmaslik haqida buyruq olganlar.
  Ularning aytishicha, har bir davlatning ham ozodlikka, ham qullikka boradigan o'z yo'li bor va unga ergashish kerak. Yigirma birinchi asrda esa Rossiyani ko"p xatolarga yo"l qo"ygan prezident boshqardi.
  Ammo hamma narsa o'tib ketdi va u ancha yaxshilandi. Odamlar nihoyat tinch yashashni o'rganishdi, bu erkaklar sonining kamayishi bilan osonlashdi. Va, albatta, erkaklar tajovuzkor, ayollar esa tinchlikparvardir.
  Elena tvitterda:
  Koinotda ayollarsiz hayot yo'q,
  Ularda may quyoshi, ularda sevgi tongi ...
  Yovuz odamlar esa minalar kabi...
  Faqat qizlar yorqin nur beradi!
  Elizabet jilmayib qo'ydi va marvarid tishlarini ko'rsatdi:
  - Kuchli jins vakillarini bunday kamsitmang! Erkaklar haqida ham foydali narsalar bor.
  Elena bosh irg'adi.
  Va u do'stiga ko'z qisib qo'ydi. Qizlarning kayfiyati sezilarli darajada ko'tarildi. Va ular tezlikni oshirib, Venera yuzasida uchib ketishdi. Albatta, atmosferada tezlashtirish vakuumga qaraganda qiyinroq. Ammo hamma narsa juda maftunkor va tez porlaydi.
  Oltin bilan qoplangan yoki platina bilan qoplangan ko'plab samolyotlar mavjud. Ular qanchalik ajoyib.
  Elena sekinlashdi, o'n uch yoshli bolakay turgan samolyotdan birini qo'llari bilan ushlab oldi va kuyladi:
  - Bolam,
  Shish olmoqchimisiz?
  Bola bunga javoban tilini chiqardi. Va u tirsagi bilan uni to'liq tezlikda bosdi.
  Uning mashinasi siltab, Elenani uloqtirib yubordi. Qiz aylanib ketdi. Va u kamaridan to'pponchani oldi. Va u vahshiyona jahl bilan kichkina imperatorni nishonga oldi.
  U xirillab, tezlikni oshirdi.
  Ketrin sherigining qo'lidan ushlab, qichqirdi:
  - U bunga arzimaydi! Bu bola.
  Elena pichirladi:
  - Cho'qintirgan ota keldi, cho'qintirgan ota keldi,
  Va quyosh aylana boshladi ...
  Ket bola, sen juda mastsan
  Va yaponlar sizni qutqarmaydi!
  Elizabet qattiq javob berdi:
  - Xo'sh, siz bema'ni qo'shiq aytyapsiz!
  Evfrosin chiyilladi va pichirladi:
  - Men achinarli xato emasman,
  Salyangoz tezligida emas!
  Sochi oltin bargdek rangdagi qiz Yekaterina uni olib dedi:
  - Qizlar boshqacha
  Va ba'zan jangda xavfli!
  Ammo ularning barchasi yigitni xohlaydi,
  Pitomnikga yuboring!
  Jangchi ulug'vor edi, qizlar to'rttasi ham havoda aylana boshladilar. Ular juda zo'r va ajoyib, aytaylik, qizlar. Va ularning poshnalari juda pushti va yalang'och.
  Elizabet uni oldi va yuqoriga va pastga sakrab qo'shiq aytdi:
  Men dunyodagi eng kuchli qizman
  Mening do'stlarim ham juda kuchli...
  Biz efirning kengligini zabt etamiz,
  Va karublar haqiqatan ham tengdir!
  Bu yerdagi qizlar - juda chiroyli va oyoqlari qanday kuchli va mushakli. Mushak to'plari bronzalangan teri ostida aylanadi.
  Elena uni oldi va yalang oyoq barmoqlari bilan ignani yugurdi. U uchib o'tib, to'g'ridan-to'g'ri ari orqali teshib, uni palma daraxtiga mixladi.
  Qizil harpi uni oldi va kuyladi:
  - Mening zarbam eziladi,
  Men shunday qizman, ishoning, men zo'rman ...
  Go'zalning ovozi maftunkor,
  Sovuqda ham yalangoyoq yuraman!
  Va yana jangchi uni oladi va aylanadi. Va u aylanib yuradigan tepaga o'xshardi. Bu ajoyib kompozitsiyaga ega qiz.
  U o'zining ulkan, jangovar g'azabida oliy.
  Elena tajovuzkorlik bilan yalang oyoq barmoqlarini chertdi va chaqmoqni qo'yib yubordi. U uchib o'tib, katta gulning bargiga urdi. Va butun, ulkan kurtak spektrning barcha ranglari bilan porladi.
  Bu juda zo'r edi.
  Elizabet ta'kidladi:
  - Gulni yoqmaganingiz yaxshi! Ammo konstruktivroq narsa kerak. Masalan, intergalaktik raketani o'g'irlagan jinoyatchilarni toping!
  Qizil harpi tishlarini ko'tarib kuyladi:
  - Bomba va raketalar uchmoqda,
  Napalm osmondan tushmoqda ...
  Kometalar g'azablangandek,
  O'lim bo'roni keladi!
  Ha, bu ajoyib edi.
  Qizlar zerikishdi. Ular jang qilishni va o'z jasoratlarini ko'rsatishni juda xohlashdi.
  Bu erda Ketrin taklif qildi:
  - Keling, Gipernetning Ultramatritsasiga sakrab o'taylik va u erda bir oz to'polon qilaylik!
  Elena proletar bayrog'iday qip-qizil boshini qimirlatib qo'ydi:
  - Bu ajoyib bo'ladi! Qanday qotillik parvozi!
  Qizlar esa uni oldilar va ikki marta o'ylamasdan skanerlarni yoqdilar va ichiga sakrab tushishdi
  Gipernet.
  Va u erda juda ko'p o'yinlar mavjud va bundan tashqari, ular butunlay bepul. Virtual haqiqat qayta ishlab chiqariladi, uni haqiqiydan ajratib bo'lmaydi.
  Endi qizlar buni qabul qilishdi va uzoq davom etmasdan kosmik jangga kirishdi.
  Ularning har biri raketa kreyseri tipidagi jangovar yulduz kemasini boshqargan.
  Unda bir necha yuz qurol bor, lekin ular pulemyotlar tomonidan o'rnatiladi, boshqariladi va xizmat ko'rsatiladi.
  Endi qizlar jangga kirishdi.
  Elena yalang oyoq barmoqlari bilan joystik tugmalarini bosdi. O'lik raketa uchirildi. Ular vakuumni tortib, dushman kreyseriga zarba berishdi. Va bu o'ta yangi yulduz portlashiga o'xshardi.
  Qiz uni oldi va zavq bilan kuyladi:
  - Urdi va sikdi,
  Men haqiqiy akulaman!
  Jangchi esa zumrad ko"zlari bilan ko"z qisib qo"ydi.
  Elizabet qo'rqinchli narsalarni nazorat qildi. Va bu kosmik kema ulkan zarba kuchiga ega.
  Va u oson boshqariladigan mashina kabi aylanadi.
  Moviy sochli qiz qizil ko'krak uchini ochdi. U joystik tugmachasini bosdi. Yo'q qilish sovg'asining halokatli kuchini ozod qildi. Olovli bo'ron kabi o'tib ketdi. Shundan so'ng, Elizabet uni oldi va kuyladi:
  Men Vatanimga qattiq ishonaman,
  U butun sayyorani o'ylaydi ...
  Do'stlarim ko'p bo'lsin
  Va yorug'lik oqimlari uchadi!
  Va ko'k sochli qiz yana dushman yulduz kemasini portlatib, halokatli kuch sovg'asini yubordi.
  Bu aslida juda zo'r edi.
  Elizabet chiyilladi va kuyladi:
  - Men butun dunyo uyg'onishiga ishonaman,
  Orklar urushda yutqazadi...
  Va quyosh porlaydi
  Dunyo abadiy may bo'ladi!
  Qiz esa yoz osmonining rangiga o'xshash sochlarini silkitadi.
  Yekaterina ham kreyserda. U yalang, yumaloq poshnalari bilan o"q uzadi. U ularni juda jozibali qiladi. Va endi u ham energiya oqimi bilan dushman yulduz kemasini uradi.
  Sochlari oltin barg rangidagi qiz esa kuylaydi:
  Har doim quyosh bo'lsin
  Har doim jannat bo'lsin...
  Har doim onangiz bo'lsin
  Har doim men bo'lsin!
  Jangchi esa ko"kragini yalang"ochlab, yana o"q uzdi, qulupnay ko"krak qafasi bilan tugmani bosib, marvariddek porladi.
  Bu haqiqatan ham go'zallik.
  Ammo Efrosinya kurashmoqda - u ham juda chiroyli va mushakli qiz. Dushmanga qarata o"q otayotganda esa sochlarini ishlatadi. Va ular oq, yangi qor kabi. Yuz foiz tabiiy sarg'ish.
  Shunday qilib, ajoyib va ajoyib deyish mumkin. Shunchaki mo''jiza.
  Efrosin eng zamonaviy qurollar va robotlar bilan to'ldirilgan jangovar kemasidan o'q otadi va kuylaydi:
  - Koinotda urush vulqoni yondi,
  Yulduzlar orasida, xuddi dovul kabi, to'lqinlar g'azablanadi ...
  Shaytonning xizmatkorlari hujum qilayotgandek tuyuldi,
  Ammo qizlarning nigohi o'chmaydi, mag'rurni biling!
  Bular mutant qizlar. Va ular super qahramonlarga munosib o'yin-kulgiga ega.
  Shunday qilib, ular dushman flotini yo'q qilishga kirishdilar. Va ular orklarni shunchalik qattiq sikadilarki, ular kosmik kemalarni boshqaradilar.
  Va shu bilan birga, qizlar kuylashadi:
  Biz chiroyli qizlarmiz
  Biz bor kuchimiz bilan orklarni mag'lub etdik ...
  Ovoz, albatta, jo'shqin,
  Biz albatta g'alaba qozonamiz!
  Jangchilar qizil ko'krak uchlari yordamida o't ochganda, ayniqsa ajoyib. Ular gul kurtaklari kabi juda yorqin. Va qizlarning tanasi moylangandek porlashini ko'rishingiz mumkin. Ular ajoyib va o'ziga xosdir. Va tananing chiziqlari juda oqlangan. Va ular qanchalik jozibali va mukammallikka ega.
  Jismoniy jihatdan siz bu qizlarni xuddi yovvoyi pantera kabi his qilasiz.
  Elizabet har doim ham u qadar dahshatli emasligini esladi. U buni qirq birinchi yil boshidan kechirgan edi ...
  Va xotiralar uning oldida dovuldek chaqnadi;
  Chegara qo'shinlarining yosh leytenanti Elizaveta Petrova dovdirab qoldi. Ikki oydan beri urush boshlanishi mumkinligi haqidagi mish-mishlar yuribdi. Lekin negadir ishonolmadim... Aqlli qiz bo"lgan Elizabet rasmiy ta"limotning dabdabali fors-majoriga - Qizil Armiya hammadan kuchliroq ekanligiga sherik emas edi. Uning amakisi Finlyandiya urushida qatnashgan, yaralangan va uning rivojlanishi haqida juda ishtiyoq bilan gapirgan.
  - Bizning tanklarimiz skovorodkadagi jele kabi sekin oqardi. Oldinda har biri oltmish tonnadan iborat ikkita tumshug'li dahshatli SMKlar borardi. Himoyani buzish uchun qo'chqorning bir turi. Va ular qanday shovqin qiladilar! Momaqaldiroqning ovozi ho'kizning bo'kirishiga qiyoslaganda sichqonning chiyillashiga o'xshaydi. Treklar ostida esa chuqurchalar bor. Bir necha kun oldin erish bo'ldi, qora yer muz qobig'i bilan qoplangan. Tanklar borgan sari sekinroq harakatlanmoqda, otliqlar esa ularga yetib kelishmoqda. Minglab otliqlar, ularni tanklar bosib ketmaslik uchun ushlab turish kerak. Oldinda finlar minalar qo'yishdi va neft bochkalarini ko'mdilar. Ko'p tanklarimiz sham kabi yondi. Dahshatli manzara, ayniqsa erta qutbli kechada, benzin va neft to'kilgan va erigan suv bilan aralashgan. Otlar qo'rqib ketishdi va g'azab bilan kishanlashdi, ular yonib ketishdi va jonli ko'chki piyodalar tomon yugurdi. Tomosha shunchaki dahshatli edi, tanklar na to'xtab, na orqaga burila oldilar. Va buyruq bizga to'xtashni taqiqladi.
  Agar siz borsangiz, dushmanni sindirib, faqat oldinga boring. Va tanklar portladi va yondi, otliqlar o'zlarining piyodalarini oyoq osti qilishdi. Hujum chayqalib ketdi, go'yo yulduzlar osmondan tushganga o'xshardi.
  Yigit qonga yo'talib, to'xtab qoldi. Yuz grammdan bir ho"plab olib, davom etdim.
  - Shunday qilib, biz razvedkasiz, havo qopqog'isiz qolib ketdik. Ular butun qish va mart oyining yarmida jang qildilar, istehkomlarni yorib o"tishdi, lekin ikki yuz ming askarimiz g"alabadan hech qachon xursand bo"lmaydi. Nur ular uchun abadiy qorong'i bo'lib qoldi.
  Qiz ajablanib so'radi:
  - Haqiqatan ham shunchami?
  Amaki bosh chayqadi:
  - Menimcha, hech kim aniq bilmaydi, lekin jasadlar poyezdlarda olib ketilgan. Bu dahshatli edi. Biz mudofaaga hujum qilishga majbur bo'ldik va finlar safimizni pasaytirdilar. Shunchaki jinnilik.
  Yelena duduqlanib so"radi:
  - Xo'sh, biz unchalik kuchli emasmizmi?
  Amaki javob berdi:
  - Tankning kuchi zirhda emas, balki boshida!
  Qiz bosh irg'adi:
  - Aytganingiz ajoyib!
  Elizabet bu suhbatni uzoq vaqt esladi. U nemislar va finlarning qanday tanklari borligini so'radi. Biroq, Finlyandiyada o'nlab engil uch tonnalik takozlardan tashqari, umuman tanklar yo'q edi. Amakim nemis tanklari haqida bilardi, Germaniyaga borgan amakivachchasi unga bu haqda gapirib berdi. Umuman olganda, natsistlar uning texnikasidan hayratda qolishmadi.
  - T-1 tankining og'irligi atigi besh yarim tonna, tezligi soatiga 57 kilometr. Qurol o'q o'tkazmaydigan, qurol - uchta pulemyot. Xo'sh, u piyodalarga qarshi chiqadi, ammo mashina juda zaif.
  - Ammo u ular bilan yolg'iz emasmi? - xavotirlanib so"radi qiz.
  - T-2, T-3, T-4 va T-5 ham bor!
  Elizabet jilmayib:
  - Qaysi biri kuchli?
  - T-5! U 75 mm va 37 mm ikkita to'p va to'rtta pulemyotga ega. Ha, bu tank go'zal, nemislar uni "Bo'ri bo'ri" deb atashadi. - Yigit qo"llarini yoyib, tegirmondek silkitdi.
  - Tezlik haqida nima deyish mumkin?
  - Magistral yo"lda, umuman olganda, ellik kilometr yetarli. Umuman olganda, tank qiziqarli, minora soddalashtirilgan. Fashistik tank qurilishining eng yaxshi asarlari. - xo"rsindi amaki. - To'g'ri, bizning T-28 va ayniqsa T-34 bundan ham yomon emas va bizning tanklarimizning qurollari yanada kuchliroq.
  Qiz taklif qildi:
  - Agar biz yangi, sovuqroq tanklarni yaratsak nima bo'ladi?
  Amaki javob berdi:
  - KV-2 dan sovuqroq narsa yo'q, u juda kuchli, lekin KV-3 va KV-4 va ayniqsa KV-5 ham bor. Eng so'nggi yirtqich hayvonning og'irligi bir yuz yigirma tonnani tashkil etadi va ommaviy ishlab chiqarishga kirishmoqchi. Shunda nemislar tariq zanjiridek eziladi.
  Qiz namoyishkorona esnadi:
  - Agar siz qizni zeriktirmoqchi bo'lsangiz, qurol haqida gapiring, lekin agar siz abadiy ajralishni istasangiz, sovet qurollari haqida gapiring!
  Amaki xafa bo'ldi:
  - Bizda nima bor, yomon texnologiya?
  Qiz hazil qildi:
  - Ammo bu haqdagi ma'lumotlar tasniflangan. Aytishlaricha, siz tank qurolining kalibrini eslatib qo'yganingiz uchun qamoq jazosiga mahkum bo'lishingiz mumkin.
  Amaki salbiy bosh chayqadi:
  - To'g'ri emas! Bunday arzimas narsa uchun hech kim qamalmaydi!
  Qiz qichqirdi:
  - Qanday aytish! Va bu sodir bo'lmadi.
  Amaki ta'kidladi:
  - Sizga aytaman, T-34 76 mm kalibrli qurolga ega. Va agar qiziqsangiz, zirh 52 mm.
  Qiz nafrat bilan pichirladi:
  - Men bu mo''jizani ko'rishni xohlardim. Menga ko'rsatasizmi?
  Amaki istamay javob berdi:
  - Xohlasangiz ko'rsataman. Biroq, Voroshilov bu tankni dahshatli deb atadi. Marshal Kulikka uni amalga oshirishni talab qilgani uchun rahmat. Ha, Stalin shaxsan bu tankni qadrlagan. Qirq uch yil boshiga kelib, u bilan bir yuz o'n ikki tank bo'linmasini jihozlash rejalashtirilgan.
  Qiz hayron bo'lib:
  - Bitta tankmi?
  - Yo'q! Shuningdek, KV va T-80, garchi bu tank engil bo'lsa ham, men T-80ni nazarda tutyapman. To'g'ri, u suzishni biladi!
  Qiz hayron bo'lib:
  - Suzishmi? Bu qiziq!
  - Bizda uch ming uch yuzta amfibiya tanklari bor. - amaki buni g"urur bilan aytdi-da, so"ng pichirlagancha ovozini pasaytirdi. - Buni hech kimga aytmang, bu juda katta sir. Agar siz loviyani to'kib tashlasangiz, panjara ortida qolishingiz mumkin. Qarang, umrni uzun tildan boshqa hech narsa qisqartirmaydi.
  Elizabet darhol jim qoldi. Ikki kun oldin uning yaxshi do'sti bilan juda yoqimsiz voqea sodir bo'ldi. Quyidagi voqea sodir bo'ldi. Teatr oqshomi bo'lib o'tdi, hamma juda quvnoq edi va ular albatta ichishdi. Karnay-surnaylar chalindi, qizlar va o'g'il bolalar raqsga tushishdi. Shunday qilib, quvnoq hamkasbi Yashka Klopov har doimgidek hazil qilmoqchi bo'lgan guruh rahbari edi. U Stalinning portreti osilgan devorga yugurdi. Butun devorni qoplagan, yorqin, mozaika bilan qoplangan katta portret. Stalin yosh, o'ttiz besh yoshdan oshmagan, kelishgan ko'rinardi. Hatto peshonasi ham aslidagidek past va qiyshaygan emas edi. Yashka garmonika chaldi, keyin uni zalga tashladi.
  - Oh, yuli, yuli, yuli! Bu "Matuli" qo'shig'i!
  Kimdir istehzo bilan so'radi:
  - Otangiz oldingizda bo"lsa, nega onangiz haqida kuylaysiz?
  Yashka javoban jilmayib qo'ydi va kuyladi:
  - Ajabo otamni qishloqda mulkdan mahrum qilishdi! Mening otam, xalq otasi, muqaddas Kremlda hukmronlik qiladi!
  Hamma kulib, qo"l urib, hushtak chalishdi. Bu orada Yashka kamaridan hukmdorni oldi va kulib dedi:
  - Men xalqlar otasining burnini o"lchamoqchiman!
  Tomoshabinlar bir ovozdan so'radilar:
  - Nega?
  Yashka hukmdor bilan o'ynab, xirilladi:
  - Chunki Stalinning yuragi katta! Dunyodagi eng katta! Bu degani, burun eng katta bo'lishi kerak!
  Bunga javoban do'stona kulish va hushtak:
  Yashka oyoq uchida turib, chizg"ichni qo"lladi-da, bir-ikki marta aylantirdi. Va kulib dedi:
  - Ellik uch santimetr! Gap yo'q! U haqiqatan ham eng kattasi!
  Hamma yana kulib, barmoqlarini ko"rsatdi. Umuman olganda, kecha juda muvaffaqiyatli o'tdi. Elizabet xotiralarni haydab, bezovtalanib boshini chayqadi. Yashkani tong saharda, qora kraterga ketayotganda olib ketishdi, charm kurtka kiygan odamlar uni kaltaklar va mushtlar bilan urishdi. Bir paytlar yosh, quvnoq yuz qonli tartibsizlikka aylandi. Elizabet buni ko'rdi, chunki ularning barchasi hibsga olishni tomosha qilish uchun maxsus olib kelingan. Keyin siyosatchi gapirdi, ko'p baqirdi va tahdid qildi. Yana besh kishi voqea joyida hibsga olindi; hech kim qarshilik ko'rsatishga jur'at eta olmadi. Elizabet buni esladi, uning ziyofatga bo'lgan qizg'in muhabbati larzaga keldi.
  Biroq, hozir ham, agar dushman Stalinning hayotiga suiqasd qilgan bo'lsa, u ikkilanmasdan, ko'kragini taklif qiladi!
  Qiz yigitdan so'radi:
  - Frantsiya kuchli davlatmi?
  U javob berdi:
  - Ha, kuchli! Britaniya bilan birgalikda ular dunyoning uchdan biridan ko'prog'ini nazorat qiladi. Mustamlakalarni hisobga oladigan bo'lsak, Frantsiya aholisi SSSRdan kam emas.
  Elizabet hushtak chaldi:
  - Va bunday kuch yo'qoldi!
  Tog"a boshining sochini tirnadi:
  - Ha, yutqazdim! Bir yarim oy ichida Yevropaning to"rtta qudrati mag"lub bo"ldi. Hatto Napoleon va Makedonskiy Aleksandr ham Gitler kabi g'alabalarga ega bo'lmagan.
  Elizabet pichirlab so'radi:
  - U qanday odam, Gitler?
  Amaki yelka qisib:
  - Men uni ko'rmadim! Portretlarda siz uni o'zingiz ko'rgansiz. Aytishlaricha, u o"rtacha bo"yli, asabiy, odam go"shtini yeydi, ayniqsa ayollarning ko"kraklarini kesishni yaxshi ko"radi.
  Elizabet boshini chayqadi:
  - Hushtak chalmang! Gitler vegetarian.
  Amaki rozi bo"lmadi:
  - Ruhan u odatiy kannibal! U eng yaxshi do'sti Remani tikanli sim bilan ikkiga bo'lishni buyurdi. Qanday yirtqich yirtqich hayvon! Frantsiya taslim bo'lganidan keyin u Parij va uning atrofida yashovchi yuz ming yahudiyni tiriklayin yoqib yuborishni buyurdi. Natijada dahshatli hid paydo bo'ldi. Bundan tashqari, natsistlar hatto kichik bolalarni ham ayamadilar. Kuyishdan so'ng, SS odamlari kulga namoyishkorona siydik chiqarishdi. Ularning aytishicha, Gitler qiynoqlar va qiynoqlarda shaxsan ishtirok etgan,
  Elizabet ta'kidladi:
  - Jalloddan non olganlarning hukmdori, eshagiga tuz yig'adi!
  Yigit boshini chayqab, sigaret chiqarib, tortdi. U chekishni juda qiziq bilar edi, tutunni halqalarda pufladi. Uning ko'rinishi yanada quvnoq bo'ldi:
  - Bilasanmi, nimadan qo'rqaman?
  Qiz mayin ovozda javob berdi:
  - Menimcha, hammasi joyida.
  Dadamning akasi qisqa nafas olib e'tiroz bildirdi:
  - Faqat muzlaganlar hamma narsadan qo'rqishadi! Oddiy odam uchun qo'rquvni boshdan kechirish hech qanday uyat emas. Ayniqsa, agar u oqilona bo'lsa va o'zi uchun emas, balki boshqalar uchun.
  Qiz qat'iyat bilan bosh irg'adi:
  - Men bu erda roziman!
  Yigit chekishni to'xtatdi va bo'ynini cho'zgandek bosh chayqadi:
  - Bilasizmi, natsistlar yangi dahshatli qurollar yaratayotgani haqida mish-mishlar yuribdi. Butun shaharlarni zaharli changga aylantira oladigan bomba. Bundan tashqari, undan najot bo'lmaydi.
  Elizabet xo'rsinib qo'ydi:
  - Gebbels propagandasining odatiy blef!
  Yigit suv ostidagi morjdek chuqur xo'rsindi:
  - Oh yo'q! Bu ilm! Olimlarning ta'kidlashicha, qurol juda haqiqiy. Ular hatto uning nomini ham o'ylab topishdi - atom bombasi. Shunday qilib, menimcha, bunday dahshatli qurol fashistlar qo'liga tushishini kutmasdan, birinchi navbatda Germaniyaga hujum qilish kerak.
  Elizabet elektr toki urishidan titrab ketdi:
  - Ammo tinchlik shartnomasini buzish shafqatsizlikdir. Biz Germaniya bilan hujum qilmaslik to"g"risidagi shartnomamiz, do"stlik va chegara shartnomasimiz bor!
  Amaki kinoya bilan dedi:
  -Natsistlar hech qachon kelishuvlarni hurmat qilganmi? Masalan, Polsha yoki Belgiya va Gollandiyani eslaylik. Gitler hatto buni aytdi: - Halollik - bu maqsadga muvofiqlik qurbongohida odatiy qurbonlik!
  Qiz hayajon bilan javob berdi:
  - Stalin Gitler emas!
  Yigit rozi bo'ldi, lekin mutlaqo teskarisini aytdi:
  - Albatta, va shuning uchun u birinchi bo'lib zarba berishi kerak! Uning kechikishini avlodlari kechirmaydi. Hujum kuchni uch baravar oshiradi, himoya ikki baravar oshiradi!
  Elena ta'kidladi:
  - Agar dushman zarba bersa, bizning armiyamiz dunyodagi eng hujumkorga aylanadi! - Va keyin u yana baland ovozda takrorladi. - Ammo faqat dushman ursa!
  Amaki ayyorona ko"zlarini qisib:
  - Pichoq bilan kesilgan bosh bog' boshi deyiladi, undan qasos uzumlari chiqadi! Yo'q, menimcha, Gitler qo'shinlari Parijga yugurganda ham tugatilishi kerak edi.
  Qiz oyog'ini urib javob berdi:
  - Balki siz haqsiz!
  Elizabet bu suhbatni uzoq vaqt esladi. Fashist qoʻshinlarining, ayniqsa Polshada toʻplanishi, nemis samolyotlari tomonidan sovet chegarasini doimiy ravishda buzishi, qoʻshinlar orasida hibsga olishlarning koʻpayishi haqidagi mish-mishlar asabiy vaziyatni yuzaga keltirdi. Shu bilan birga, siyosiy instruktorlar faol ravishda ilhomlantirdilar: urush bo'lmaydi! Shunga qaramay, chegaraga qo'shimcha kuchlar, ayniqsa zirhli kuchlar jalb qilindi. Xususan, Elizabeth birinchi bo'lib ikkita qurolli va og'irligi etmish besh tonna bo'lgan eng yangi KV-3 tankini ko'rdi. Bu, kimdir pichirlaganidek, janglarda sinab ko'rilishi kerak bo'lgan eksperimental model edi. Biroq, qizga tank unchalik yoqmadi, u juda og'ir edi, u past manevrga ega edi, ko'priklarni buzdi va minora sekin aylanadi. Bundan tashqari, qurollarning katta kalibrliligi tufayli otish tezligi va aniqligi nisbatan past edi! Shunga qaramay, bunday kuchli tank ishonchni ilhomlantirdi. 850 ot kuchiga ega dizel dvigatel dahshatli gurilladi, u vulqon otilishi kabi eshitildi, aksincha, nemis avtomobillari jimroq edi. Qiz shubhali nigoh bilan yirtqich hayvonga qaradi va tovoniga o"girildi...
  Yigirma ikkinchi iyun kuni ertalab fashizmning katta kuchlari SSSRga qarshi otildi. Biroq, Elizabet boshida hayratga tushmadi. Bundan tashqari, yigitning fashistlar tomonidan yaratilgan atom bombasi haqidagi so'zlari xotiramda chuqur muhrlanib qoldi. Ehtimol, Gitler super qurol yaratish hali uzoqda bo'lgan paytda hujum qilgani yaxshiroq! Yo'lbarsni hali tishlari o'smagan paytda ezib tashlash yaxshiroqdir. Qanday Fuhrer yo'lbars bo'lsa-da, aksincha, shoqol. Ammo eng achinarlisi fashizmning oxiri bo'ladi.
  Elizabet to'shagidan ko'tarildi va u tezda kiyinib, qolgan o'rtoqlari va aka-ukalariga qo'shildi.
  Natsistlar asosiy zarbani Bialistok guruhining orqa tomoniga berishdi. Kuchli zirhli va mexanizatsiyalashgan ustunlar ikki soat ichida qirq kilometr masofani bosib o'tdi. Va omad kulib boqsa, hatto xandaklar ham qazilmagan.
  Artilleriya snaryadlari yetkazilmadi va qizlar miltiq va granatalar bilan fashistlar bilan uchrashishga majbur bo'lishdi. Keyin Gitlerning tanklari va bronetransportyorlari paydo bo'ldi. Oldinda uchta pulemyot va 50 mm kalibrli to'p bilan qurollangan T-3lar borardi. T-4 dan biroz kichikroq, yuqori portlovchi parchalanish chig'anoqlari bilan.
  Elizabet darhol o'zini nochor his qildi. U faqat Mosin miltig'i va bir nechta piyodalarga qarshi granata bilan qurollangan nima qila oladi? Nemis tanklari sovet piyoda askarlariga pulemyotdan o'q yog'diradi, snaryadlar portladi. Qonli qizlar va o'g'il bolalar yaqin atrofga tushishadi. Bir yigit, hali ham soqoli yo'q, oyoqlari uchib ketgan. U qichqiradi va barmoqlari yo'qolgan qo'llari bilan Elizabetga uzatadi. Yana portlashlar bo'lib, havoda nemis messerlari paydo bo'ladi. Uzoqdan ular juda qo'rqinchli emas va chivinlarga o'xshaydi, lekin ular yaqinroq uchib ketishganda, ular tulporlarga aylanadi.
  Nemis tanklari tobora yaqinlashmoqda, ularning tepasida svastikali ilonlar uchib yuribdi. Shu bilan birga, Vagnerning ulkan simfoniyasi yangraydi. Hamma narsa g'ayrioddiy tahdidli ko'rinadi, hatto unchalik katta bo'lmagan tanklar ham yirtqich hayvonlarga o'xshab bo'yalgan. Ayniqsa, jilmaygan yuzlar ko'p. Elizabet hayvonlarning dahshatini his qiladi, yugurgisi keladi, oyoqlari qotib qoladi, lekin...
  Qanday qilib rus odami (Va belaruslar va ruslar bir xil odamlardir) xiyonat qilishi va qo'rqishi mumkin?
  Elizabet granata uloqtirdi. U kuchli qo'liga ega bo'lib, uni uzoqqa tashlaydi va T-3ga uradi. Tank bir zum muzlaydi va darhol javob beradi. Quloqsiz portlash eshitiladi, qiz havoga tashlanadi, ongini zulmat to'lqini qoplaydi...
  . Љ 6-BOB.
  Elizabet buni boshidan bo'ronlar o'tayotgandek g'azablangan tezlikda esladi.
  Va shundan so'ng, qizlar kosmik jangni to'ldirib, jang qilishni boshladilar, ammo biroz boshqacha tarzda.
  Xususan, ular Generous yirtqich hayvon va uning jangovar juft mutantlari bilan kurashishga qaror qilishdi.
  Ular aslida gravitatsiyaviy lazer qurollari yordamida butun shaharni yoqib yuborishni rejalashtirishgan.
  Xo'sh, bu ham qiziqarli sarguzasht. Bundan tashqari, Saxiy yirtqich hayvon ham nol o'lchovdan po'lat askarlarni chaqirdi.
  Yelizaveta irg"ib o"rnidan turib, yalang tovonini po"lat askarning qorniga urdi. Zarba dazmolni shitirlab yubordi.
  Qo'pol egilib qoldi, lekin darhol qaddini rostladi va kulib yubordi:
  - Arzimas, yerdagi ayol!
  Elena shinini hamkasbining payiga siljitdi. Lekin jiringlagan qattiq, qotishma metallga duch keldim. Va u hatto ozgina og'riqni his qildi.
  Qizil sochli malika qichqirdi:
  - Bu po'lat sharli odam!
  Ketrin ham yalang oyog"i bilan zirhli yirtqich hayvonning boshiga tepdi. Va u uni tushira olmadi, u qichqirdi va uchib ketdi:
  - Odam toshdan qattiqroq!
  Euphrosyne ham po'lat jangchini harakatga keltirdi, bu safar supurishni amalga oshirdi. Yirtqich qulab tushdi, lekin keyin darhol o'rnidan turdi. Va jang yangi, g'azablangan, bo'ronli kuch bilan davom etdi.
  Qiz uni oldi va kuyladi:
  - Ha, biz qanday kurashishni bilamiz,
  Ammo biz buni yana sodir bo'lishini xohlamaymiz ...
  Qizlar jangda halok bo'ldi,
  Va ular yo'lni to'ldirishdi!
  Yelizaveta bunga javoban epchillik bilan sakrab o"tib ketdi va po"latdan yasalgan ikki jangchi boshlari bilan to"qnashib ketdilarki, uchqunlar har tomonga uchib ketdi.
  Moviy sochli qiz chiyilladi:
  - Metallga elektr toki ham ta'sir qilishi mumkin.
  Va u uni oldi va o'ng qo'li bilan xanjarni simlarga urdi... Elena ham shunday qildi. Va keyin elektr zanjirlari po'lat jangchilarga tushdi va ular orqali agressiv, zarba razryadlari o'tdi. Va po'lat yirtqich hayvonlar qizg'ish qiziydi.
  Keyin ular yoriqlardan o'tib, chang kabi qotib qolishdi.
  Ketrin bumerangini simlarga tashlab, ta'kidladi. Ularning yiqilib, yirtqich hayvonlarni qovurishiga sabab bo'ladi:
  - Biz xavfli jangchilarni ishdan chiqaramiz!
  Evfrosin qichqirdi:
  - Kosmik jangdagi ajoyib yutuqlar uchun!
  Shuningdek, u o'z sovg'asini dushmanlariga tashlaydi.
  Har holda, po'lat jangchilar tugadi. Va jangchilar yana dunyoni qutqaradi.
  Asosiy dushman Yerdan va boshqa sayyoralardan gravitonlar yutuvchi maxsus generator yordamida halokatli akkumulyatorni otish uchun hozirdanoq tayyorgarlik ko"rgan edi.
  Va qotil zaryadi qanday yoqiladi. Va atmosfera tebranishni boshladi va havo ancha qizib ketdi. Va go'yo uning ichidan yoriqlar o'tib, yorqin nur bilan to'ldirilgan edi.
  Elizabet kuldi:
  - Mana bunday! Kelinglar, jang qilaylik!
  Uning qarshisida gorillaga o'xshagan, tishli yuzli katta mutant paydo bo'ldi. U qizga shoshildi va juda tez va epchillik bilan. Elizabet orqaga sakrab, uni qoqdi. Va gorilla yiqilib, yuzaga tarqalib ketdi.
  Ko"k sochli qiz tupurdi va uning mutant tupurig"i o"rnidan turgan gorillani yana yiqitdi. Bundan tashqari, uning boshi axlat qutisiga tushib qoldi.
  Yana bir mutant yirtqich hayvon, aniqrog"i, odam va hayvon aralashmasi bo"rining boshiga ega edi. Va u Elenaga hujum qilmoqchi bo'ldi. Qizil sochli qiz orqasiga yiqilib, yirtqich hayvonni o'ziga tashladi. U uchib o"tib, chiroq ustuniga urildi. Va kaltaklangan it kabi uvilladi.
  Evfrosin mutant bo'rining boshiga g'isht bilan urdi. Bu bo'lindi.
  Qiz chiyilladi:
  - G'isht, g'isht!
  Siz bo'rining uvillashi emassiz - yaxshisi, jim bo'ling!
  Ketrin mutant gorilla o'rnidan turmoqchi bo'lganini tabassum bilan qayd etdi. U uning oyoqlari orasidan harakatlanib, uni sakrashga majbur qildi. Va keyin u raqibini teskarisiga aylantirdi.
  Shundan so'ng, ular Elizabet bilan birgalikda mutant hayvonning tovonlarini xanjar bilan qitiqladilar.
  Va hayvon kuladi va kuladi. Va u tom ma'noda axlat qutisi ichida sementlangan edi.
  Qizlar bo"rini bo"ynidan ushlab, gorillaga uloqtirishdi. Ular yana to'qnashib, ag'darishdi. Barcha to'rtta go'zallik yalang'och poshnali qo'shildi. Va bir-ikkita mutantlar katta tezlikda dumalab, daryoga tushib ketishdi.
  Elena kuyladi:
  - Peshonangizga urganimdan keyin pastga tushasiz!
  Va qizlar yugurishdi. Va bu erda u asosiy yovuz odam Shchedry. U qo'lida og'ir portlovchini ushlab turadi. Va undan, xuddi energiya oqimi bilan portlagandek. Bundan tashqari, Shchedrining o'zi ham zirhli zirhda, shuningdek, niqob va zirhda.
  Qizlar, sakrab, qochishadi va o'lim nurlaridan qochishadi. Va ularning yalang'och, yumaloq, pushti poshnalari juda porlaydi.
  Elizabet dushmanga bumerang otdi. Unga qarata o"q uzdi. Ammo qurol yon tomonga borib, svetoforga tegib ketgan. Ustun kesildi va yo'l harakati harakatini ko'rsatadigan uch ko'zli qurilma dubulg'a bilan o'ralgan Saxiyning boshiga tegdi.
  Dushmanning hayratda qolganini ko'rgan Elena, o'ralgan arqonni lassoga tashladi va portlovchini ushlab oldi. U keskin tortib, panjasidan uzib oldi.
  Shundan so'ng u kuyladi:
  - Qizlarning panjalaridan,
  Shafqatsiz panjalar...
  Ketish mumkin emas, ishoning,
  Nikelni urish
  Nikelni uring!
  Erkakni yotqizish qiyin emas!
  Saxiy qurolsizlandi. Ninja qizlari uni olib, yalang oyoq barmoqlari bilan urishdi. Va ular o'zlarining kvarteti bilan jinoyatchini tom ma'noda pastga tushirishdi. Shundan so'ng biz generatorga sakrab tushdik. Elizabet uni tok urganida uni o'chirishga harakat qildi. Mutant qiz esa orqaga sakrab chiyilladi:
  - Ninja qizlarga shon-sharaf,
  Jang qahramonlariga shon-sharaflar!
  Elena kalitni generatorga tashlab, uni asfaltdan oldi. U o'tib ketdi, urdi va qisqa tutashuvga sabab bo'ldi.
  Qizil sochli qiz chiyilladi:
  - Men muammoni oddiy emas, juda oddiy hal qilaman!
  Havo harorati endi u qadar issiq emas edi. Bu orada qizlar yana o'ynay boshlashdi.
  Mana yana bir missiya. Robot yirtqich hayvonning qarshisida jiddiy raqib paydo bo'ldi. Va bu yirtqich hayvon juda xavflidir. U qiruvchi samolyot qiyofasini oldi va keling, lazer nurlari yordamida osmono"par binolarni vayron qiluvchi yirik virtual shaharlardan biriga zarba beraylik.
  Bu erda energiya oqimi katta, ko'p qavatli binoni buzadi, ham beton, ham metallni buzadi.
  Elena bunga hayrat bilan qarab, ta'kidladi:
  - Unda qancha energiya bor!
  Elizabet xo'rsinib javob berdi:
  - Endi biz unga qarshi biror narsa olishimiz kerak!
  Ketrin kulib yubordi va havodan juda jiddiy harbiy qurolni chiqarib oldi:
  - Bu giperlazer mashinasi! Kvark sintezi energiyasidan foydalanib, dushmanga zarba bering!
  Evfrosin bosh chayqadi:
  - Bu to'g'ri! Qani, dushmanni olib, o"ldiramiz!
  Elizabet bosh irg'adi va uning qo'lida juda sovuq qurol paydo bo'ldi. Mutant qiz qichqirdi:
  - Bu giperyadro pompasi bo'lgan nurli to'p!
  Qolgan ikki qiz ham sandiq oldi. Va ular shaharni vayron qiluvchi robotni olishganda, ular sizni urishadi.
  Ular buni qilishdi, albatta. Ammo kutilmagan voqea yuz berdi. Jangovar radiatsiya robotga tushdi, lekin darhol juda kuchli himoya to'sig'i bilan aks etdi.
  Qizlar esa kuchli issiqlikdan o'zlarini to'lib-toshganini his qilishdi.
  Elena kuyladi:
  - Bu kelgan himoya,
  Parazitni qanday yengish mumkin?!
  Elizabet tabassum bilan javob berdi:
  - Menimcha, bu robot o'zini qanday himoya qilishini bilaman. Bunday holda, bu osonlikcha kirib bo'lmaydigan bir yarim o'lchovli o'lchovdir!
  Yekaterina taklif qildi:
  - Agar termopreon bilan pompalanadigan giperblasterdan foydalansak nima bo'ladi?
  Evfrosin bosh chayqadi:
  - O'ldiradigan kuch bo'ladi!
  Elizabet e'tiroz bildirdi:
  - Yo'q! Bu yerda siz osonlik bilan energiya qo'sha olmaysiz. Ushbu o'lchovning mohiyati shundaki, barcha energiya oqimlari va zarralar bir yo'nalishda ketadi!
  Va keyin, bunga javoban, giperlazer nurlari ularga tegdi. Qizlar yon tomonlarga sakrashga zo'rg'a ulgurishdi. Ular hatto oyoq yalangoyoqlarini, tovonining oqlangan egriligini his qilishdi.
  Ularning to'rttasini ham yalang'och, qo'zg'aluvchan tagliklarida o'ta olov yalab oldi.
  Qizlar hatto o'pkalari bilan qichqirishdi va chiyillashdi:
  - Muqaddas yurtim shonli,
  G'alabalar olovida bo'ronlar bo'roni ...
  Siz butun Yer yuzida shunday yagonasiz,
  Va dunyoda sizdan qimmatliroq odam yo'q!
  Shundan so'ng, go'zallar uni olib, bor g'azablari bilan robotga tupurishdi. Mutant qizlarning tupurigi esa zaharli ultra kislotadir. U shoshib o'tib, dalani yorib o'tadi. Va jangovar robot to'rtta og'ir jarohat oldi. Uning qurol-aslahalari yeb ketib, ta'sirchan chuqurchalar paydo bo'lib, chekishdi.
  Va jangovar vosita tezligini yo'qota boshladi.
  Elena istehzo bilan kuyladi:
  Yer shovqin bilan yaqinlashmoqda.
  Mening fotonim rulni tinglamaydi...
  Men ko'rinishga egilib,
  Raketalar esa nishon tomon shoshilishadi...
  Biz kurashni noldan boshlamaymiz!
  Va jangovar robot javob berdi va giperplazmik dog'lar yordamida qizlarni urdi. U jangovar qurollardan uchib chiqib, mutant qizlarning orqasidan yugurdi.
  Elizabet ko'kragining qip-qizil nipellarini olib, ochib qo'ydi. Uning jamoadoshlari ham unga ergashishdi.
  Qizil harpi kuyladi:
  Rossiya ko'kraklari bilan yer sharidir,
  U qopladi va odamlarni baxtsizliklardan qutqardi ...
  Ammo do'zax o'zining qizil qoldiqlari bilan ko'tarildi,
  Bizning g'alabamizdan kimdir bezovta bo'ldi!
  Va jangchilar ko'krak uchidan haddan tashqari pishgan qulupnay rangidagi gipersonik to'lqinlarni olib, sinxron ravishda chiqarishdi.
  Ular tsunami kabi uchib ketishdi. Va ular giperplazmatik blobni urishdi. U kuchli zarbani qabul qilib, tebrandi va qarama-qarshi tomonga yugurdi. Shundan so'ng u allaqachon yonayotgan va chekayotgan robotni oldi va yopdi. Shunday qilib, mexanik yirtqich hayvon olovli to'rga o'ralashib qoldi va sham kabi yona boshladi.
  Elizabet kulib kuyladi:
  Qizlar koinotni boshqaradi
  Osmondan napalm yog'ayotgan bo'lsa ham...
  Vatanga xizmat qilish bizning o'zgarmas burchimiz,
  Yuragimda muqaddas olov yondi!
  Va jangchilar uni yana yoqut nipellaridan olib, chaqmoq bilan urishadi.
  Bular chinakam yozilgan go'zalliklardir. Va ularning tanalari juda mushak, kuchli, haykaltarosh, baquvvat.
  Qotil robot nihoyat kosmik changga qulab tushdi. Va bu shunday ajoyib go'zalliklarning ko'kragidan haqiqatan ham halokatli ta'sirga aylandi.
  Elena kuyladi:
  Biz butun dunyoga yorug'lik keltiramiz, menga ishoning,
  Keling, o'lib, sayyoramizni qutqaraylik ...
  Taqdir dahshatli bo'lsa ham, yomon o'lim keldi,
  Bekorga o'lmang, chunki bizning Vatanimiz tirik!
  Elizabet e'tiroz bildirdi:
  - Yo'q, omon qolish va g'alaba qozonish yaxshiroqdir!
  Qizlar, umuman olganda, o'zlarining sezilarli jangovar saviyalarini ko'rsatishdi. Ammo keyin yana Saxiy zot paydo bo'ldi. Bu niqob va qurol-yarog 'kiygan, mushakli odam, bu holda u boshqa ikkita sherik bilan birga toshlarning jangovar korroziyasini keltirib chiqaradigan qurolni olib yurgan. Va u bilan uylarni urdi. Ular qum kabi bo'shashib, parchalanib ketdi. Ularda yashagan go'zal qizlar esa urushlardan qochib ketishdi.
  Ekaterina ta'kidladi:
  - Vayronagarchilik - bu ehtiros,
  Yomon kuch xonadonni boshqaradi ...
  Boshqalarning qonini saxiylik bilan ichadigan,
  Keling, sevgi berib, ko'zimizni tashlaylik!
  Qizlar hushtak chalishlari bilan darhol oldilar. Va bir nechta salmoqli tulporlar tomlardan uchib ketishdi. Ular mutantlarning boshiga tushdi - odam va yovvoyi cho'chqa aralashmasi va yana bir aniq karkidon. Va tulporlarning tumshug'i ularning bosh suyagini og'ir bo'rtiqlarga to'ldirib, yiqilib tushishiga sabab bo'ldi.
  Va yana bir tumshug'i Saxiyning oyog'i orasiga urilib ketadi.
  Va u o'rnidan sakrab, nozik ovoz bilan kuylaydi:
  Sahnaga sakrab tushaman, sahnaga sakrab chiqaman
  Men haramda amaldor bo'laman!
  Men haramda amaldor bo'laman!
  Va ovoz juda nozik bo'lib, xuddi kichkina bolaning ovoziga o'xshardi.
  Va to'pning o'zi balandroq sakrab o'girildi. Elizabet sakrab tushdi. U uni yalang oyoq barmoqlari bilan ushladi va uni tez harakatlar bilan yo'naltirdi.
  Vayron bo"lgan uylar esa tiklana boshladi. Shu jumladan qotil robot tomonidan yoqib yuborilganlar.
  Elena va Yekaterina o'zlariga kela boshlagan mutant yirtqich hayvonlarning oldiga otildilar. Qizlar chalqancha yiqilib, ikkala yirtqich hayvonni kuchli oyoqlari bilan yuqoriga uloqtirishdi.
  Ular uchib ketishdi va o'zlarining dovdirashlarida ag'darishdi. Va ularning boshlari turli xil sigaret qoldiqlari solingan axlat qutilariga tushdi.
  Va ular buni qanday qabul qilishdi va og'riqdan yig'lashdi.
  Elena tishlarini ko'tarib chiyilladi:
  - Menga Himoloyga borishga ruxsat bering,
  Meni butunlay tark eting ...
  Bo"lmasa yig"layman, yoki qichqiraman,
  Aks holda birovni yeyman!
  Sochlari qizil rangdagi jangchi, xuddi Lenin bayrog'ining rangiga o'xshab, uni olib, axlat qutisiga tiqilib qolgan mutantning eshagiga tupurdi. U shafqatsiz, yonayotgan o'ta zaharli sharbatni qabul qilib, yovvoyi qichqiriq bilan sakrab, dumalab, bo'kiradi va shivirlaydi.
  Efrosinya va Yekaterina dushmanni yalang oyoqlari bilan tepib, uni bir nuqtaga do'zax parvoziga jo'natishdi.
  U boshqarilmaydigan raketa kabi uchib ketadi. Va u Saxiyni urib, uning qobig'ini ezib tashlaydi.
  Va keyin karkidon egasi bilan to'qnashib, u erga uchib ketdi.
  Elena uni oldi va zavq bilan kuyladi:
  - Men kamtarona qishloqdan bo'lsam ham,
  Ilyichga ko'ra yashashni o'rgatgan joyda...
  Men muammosiz jo'ja bo'lishni xohlamayman,
  Va men sog'in sigir bo'lishni xohlamayman!
  To'rt qiz ham uni oldi va yalang'och, mushak oyoqlari bilan mutantlarni egasi bilan birga tashlab, ularni tom ma'noda aylantira boshladi.
  Shu bilan birga, go'zallar kuylashdi:
  Men sen u,
  Butun mamlakat birga
  Birgalikda do'stona oila
  So'zda biz yuz ming menmiz!
  Va jangchilar, xuddi oliy liga futbolchilari kabi, uchta yovuz odamni olib, katta beton aralashtirgichga urishdi. Shundan so'ng, Elena dvigatelni to'liq quvvat bilan yoqdi.
  Va bu hayvonlar aylana boshladilar.
  Elizabet ta'kidladi, vayron bo'lgan binolarni qayta tiklab, maxsus mo'ljallangan to'pni yana qo'liga oldi:
  - Biz har doimgidek g'alaba qozondik...
  Elena qo'rqinchli tuyulgan jilmayib, chiyilladi:
  Lekin rostini aytsam,
  Men hamma narsada g'alaba qozonaman!
  Ovchi o'yinga aylandi
  Hisob oching, keyin, albatta!
  O'z raqiblarini yaxshilab aralashtirib, qizlar buni qabul qilishdi va ortiqcha cho'zmasdan, ular ishga tushirildi. Va keyin ulkan beton kub uchib chiqdi, pastga tushdi va yorqin virtual quyoshda qotib qoldi!
  Ekaterina ta'kidladi:
  - Bizning foydamizga yana bir qarama-qarshilik!
  Elena aniqlik kiritdi:
  - Virtual o'yin!
  Va u yalang oyoq barmoqlarini chertdi. Olovli, nurli qabariq paydo bo'lishiga nima sabab bo'ldi. U havoga balandroq uchib, borar ekan kengayib, kamalakning barcha ranglari bilan porlab turardi. Bu san'at asari edi.
  Qizil sochli qiz chiyilladi:
  - Koinot ajoyib kutilmagan hodisalarga to'la,
  Va jangda juda qadrli qiz...
  Yalang oyog'im bilan yovuzni qo'liga tepsam bo'ladimi?
  Biroq, men o'zim bo'lishni afzal ko'raman!
  O'zingni qo'lga ol; ahmoqlik qilma! O'zingni qo'lga ol; ahmoqlik qilma!
  Bunday qiz, yirtqich, jozibali!
  Elizabet tabassum bilan dedi:
  - Shunday davom eting!
  Yelena yirtqich hayvonni ezib, tushunarsiz bir narsani g'o'ldiradi.
  Efrosin lifchigini olib, yechdi va to'satdan pulsardek ko'z o'ngida paydo bo'lgan billur raqibga urdi. Ular uchib o'tib, yaltiroq yuzaga tushishdi. Va ular katta, halokatli zarba berishdi.
  Sochlari qorday oppoq qiz chiyilladi:
  - Qiz ko'kragi bilan erni to'ldiradi,
  Butun dunyoni muammolardan qopladi va qutqardi ...
  Biz buni tushunmadik, shekilli, qizlarning mohiyati bor,
  Qo'shnisi o'ynash uchun hamma narsaga kirganda!
  Oltin sochli qiz Yekaterina uni oldi-da, yalang tovoni bilan sirtiga tepdi. Tebranish natijasida chiqib turgan quvurlardan biri yorilib ketdi va oldinga siljib kelayotgan dushman askarlari haqiqatan ham bug 'oqimi bilan to'ldiriladi.
  Sochlari momaqaymoqqa o'xshagan, faqat kattaroq qiz uni olib, kuyladi:
  - Hammom, hammom, hammom, hammom,
  Eman va qayin infuzioni...
  Hammom, hammom, hammom, hammom,
  Yalang oyoq qizdan ajoyib zarba!
  Uning marvariddek tishlari esa oynadek porlaydi. Bular Terminator qizlari.
  Darhaqiqat, virtual mavjudotlarning hech bir armiyasi ular kabi odamlarga qarshi tura olmaydi. Va hatto urinmang.
  Elena to'satdan shahar tepasida ulkan qorli tog'ni ko'rdi. Va viking kostyumidagi ba'zi odamlar yaqin atrofda harakat qilishdi. Ular baland bo'yli va insoniyatning oddiy vakillaridan ancha katta edi.
  Qizil sochli qiz baqirdi:
  - Rahm-shafqat yo'q, dushmanga rahm-shafqat yo'q,
  Biling, yovuz Viking, bilingki, yovuz Viking sizdan pishiriq yeydi!
  Elizabet yalang oyoq barmoqlari bilan tanga tashladi. U aylanib, havoda uchayotgan qarg"aga tegdi. Bundan tashqari, bu kulrang jonzot katta albatrosning o'lchamiga ega edi. Va bu uning tojga to'g'ri keldi. Qarg"a hushini yo"qotib, meteoritdek pastga tushdi. Va u orqasida chekadigan dumini qoldirdi.
  Moviy sochli qiz kuyladi:
  - Sevgi tog' oqimiga o'xshaydi,
  Do'l kabi erga tushadigan narsa ...
  Va uni yoqib, dushmanga elektr toki urishi,
  Qiz pulemyotni yuklayapti!
  Qarg'a jangovar robotni yovvoyi qulashi paytida tumshug'i bilan urdi. Qisqa tutashuv sodir bo'ldi. Va ulkan kiborg portlaydi. Shundan so'ng tog' silkindi.
  Va jasur to'rt qizga qor yog'di.
  Ketrin ta'kidlab, kuyladi:
  Qor yog'ishi, qor yog'ishi,
  Sochlarimga ishora qilmang...
  Natija, natija -
  Qizlar doim yalangoyoq!
  Jangchi esa uni oldi-da, xuddi tepadek, oltin sochlarini burab oldi. Va darhol yorqin nur paydo bo'ldi va olovli nurlar oqimlari to'kildi. Va qor o'rniga yomg'ir yog'a boshladi. Va bularning barchasi juda chiroyli edi va tomchilar virtual quyoshda olmosdek porladi.
  Elizabet kulib dedi:
  - Biz o'z iste'dodlarimizni biznesda ko'rsatishimiz kerak,
  Qizning eng yaxshi do'sti - olmos!
  Evfrosin kulib yubordi va Skandinaviya jangchilari qor ostida to'planib yurgan tog'ni ko'rsatdi:
  - Bu bolalar yomon narsaga tayyor!
  Elena taklif qildi:
  - Qizil nipellarimizdan o'limning qotil nurlarini chiqaraylik.
  Qizil sochli viks esa marvariddek tishlarini ko"rsatib kulib yubordi.
  Elizabet taklif qildi:
  -Keling, qizlar, avval qo'shinlarni desant qilaylik!
  Ketrin zavq bilan kuyladi:
  - Yuraklarining iliqligi desant qo'shinlariga qanday yordam beradi,
  Qalblarining iliqligi parashyutchilarga qanday yordam beradi,
  Shamolli qo'shinlar!
  Va jangchilar uni olib, tezlashdilar va bor kuchlari bilan, xuddi uni olib, sakrab o'tishdi.
  Va jangovar, tajovuzkor to'rtta go'zal to'g'ridan-to'g'ri jangga uchadi. Va ular bir vaqtning o'zida tog'larni siljitishga tayyor ekanliklari aniq.
  Elena xursand bo'ldi va kuyladi:
  Men mutlaq jahon chempioni bo'laman
  Va men porloq bo'ron kabi o'tib ketaman ...
  Kuler, bularning barchasi Shekspirning asarlari,
  Men shunchaki Tinch okeaniga sakrab tushaman!
  Elizabet qo'lini ko'tarib, kuyladi:
  - Dahshatli sportchilar jang qilishga intiladilar,
  Hamma g'alabaga chin dildan ishonadi!
  Efrosin tishlarini ko'tarib qo'shib qo'ydi:
  - Axir, bizda har qanday dengiz bo'lishi mumkin, dengiz tizzagacha,
  Axir, har qanday tog'lar o'zimizga bog'liq!
  Shunday qilib, qizlar virtual o'yinda toqqa chiqishdi. Ular vikinglar bilan jang qilishga qaror qilishdi. Ular inson bo'yidan uch barobar katta bo'lsa ham.
  Elena jangga kirdi. U qilichlari bilan tegirmonni boshqardi. Va u Vikingning boshini kesib, kuyladi:
  Boshingizni yo'qotishning hojati yo'q
  Shoshmang...
  Boshingizni yo'qotishning hojati yo'q
  Agar u foydali bo'lsa-chi?
  Daftaringizga yozing,
  Har bir sahifada!
  Boshingizni yo'qotmang!
  Boshingizni yo'qotmang!
  Tezroq qochib ketish yaxshiroqdir!
  Elizabet yalang oyoq barmoqlari bilan bir nechta igna tashladi. Ular uchib ketishdi va vikinglar ustida uchib yurgan tulporlarga urishdi. Yirik yirtqich qushlar yo'nalishini yo'qotib, uchib ketishdi va tumshug'larini Viking jangchilarining bosh suyagiga urishdi. Ularni teshib, qon buloqlarini chiqarishga majbur qilishdi.
  Ketrin eng yaqin vikingni yalang, qoraygan oyog'i bilan tepdi. Uni zarbadan sakrashga va ag'darishga majbur qildi.
  Shundan so'ng qiz dedi:
  - Siz osmonda tutilishni ko'rasiz,
  Bu dushmanlar armiyasi ...
  Do'zaxning alomati keladi,
  Boshqa so'z kerak emas!
  Va qiz uni oldi va uning marvarid ko'zlari chaqnadi. Bu haqiqatan ham o'g'irlik, haqiqatan ham o'g'irlik!
  Efrosin uni oldi va hushtak chaldi. Bir-ikkita qarag"ay hushtakdan larzaga keldi, go"yo ularning ustiga bambuk tayoq tushgandek. Va og'ir konuslar pastga uchib ketdi. Ular vikinglarning boshiga urib, dubulg'alari bilan birga yorib o'tishdi.
  Sariq qiz ta'kidladi:
  - Men dushmanlarimning yo'q bo'lishiga yo'l qo'ydim,
  Mening birinchi harakatim, oxirgi harakatim!
  Va endi faqat oltin zirhdagi eng katta, keng yelkali Viking rahbari qoldi.
  Va u o'pkasining tepasida baqirdi:
  - Hech qanday imkoniyatingiz yo'q! Menda Torning boltasi bor!
  Viking shafqatsizi chayqalib, boltadan tsunami to'lqinini yubordi.
  Qizlar engil qor bilan qoplangan.
  Ammo ular tezda o'rnidan turishdi.
  Elena bahaybat jangchi tashlagan savatni tushundi va qichqirdi:
  - Xo'sh, raqibingizni hamyoningizga kiriting!
  Va u uni oldi va silkitdi.
  Elizabet shirin tabassum bilan kuyladi:
  - Bolam, bolam,
  Bu soatda siz uxlamaysiz,
  Va qaysi noma'lum mamlakatda,
  Sizning fikrlaringiz men haqimda bo'ladi!
  Viking devi yana tebrandi. Va shu daqiqada u bo'shliqning buzilishini his qildi. Va u, xuddi oqqush patiga o'xshab, kuchli changyutgich tomonidan so'riladi.
  Va gigant savatda tekislanib, ko'knori urug'ining o'lchamiga aylandi.
  Elena jilmayib, ta'kidladi:
  - Bu haqiqatan ham o'zgarish!
  Ketrin tabassum bilan kuyladi:
  - Majburiy davolanish va kulgili o'zgarishlar bo'ladi!
  Elizabet xavotir bilan toqqa qaradi va dedi:
  - Qor ostida bomba yashiringan!
  Elena qichqirdi:
  - Yadromi?
  Moviy sochli qiz ming"irladi:
  -Opangizni yuqoriga olib boring - termopreon!
  Qizil sochli jangchi ko'zlarini katta qildi va so'radi:
  - Va uni qanday zararsizlantiramiz?
  Evfrosin kuldi va qichqirdi:
  - Buning uchun qizil nipellarimizdan infratovushlarni chiqarishimiz kerak. Keling, qizlar, to'rttamiz, bir ovozdan buni qilaylik!
  Va jangchilar yoqut nipellaridan ulkan energiya oqimlarini olib, ovlashdi.
  Termopreon bombasi xirilladi va o'chdi. Shundan so'ng tantanali marsh boshlandi.
  Elena tvitterda:
  - Kim bomba istasa, peshonasiga tushadi!
  . Љ 7-BOB.
  Qizlar virtual haqiqatdan paydo bo'ldi. Ular allaqachon etarlicha o'ynashgan, lekin biznes birinchi o'rinda turadi.
  Ketrin Virtning sarguzashtlaridan keyin shunday dedi:
  - Shunday qilib, siz hech narsa to'lashingiz shart emas. Odamlar diqqatga sazovor joylarga yana qanday qilib borishadi?
  Elena tabassum bilan dedi:
  - Eng ajablanarlisi, kitob o'qiydiganlar hali ham bor. Va bu hech qanday darvozaga umuman to'g'ri kelmaydi.
  Elizabet ta'kidladi:
  - Men ham ba'zan kitob o'qiyman, ba'zan esa ularni yozaman! Shunday ekan, keling, buni g'alati deb hisoblamaylik.
  Euphrosyne tvitterda:
  G'alati mamlakatda noma'lumlar ko'p,
  Siz chalkashib ketishingiz va yo'qotishingiz mumkin ...
  Hatto umurtqa pog'onangizdan g'ozlar ham oqib o'tadi -
  Agar nima bo'lishi mumkinligini tasavvur qilsangiz!
  Shundan so'ng, to'rtta qiz ham uni olib, o'z o'qi atrofida aylanayotgan cho'qqiga o'xshab aylanishdi. Va ular hatto havoga ko'tarila boshladilar. Ular go'zallar, aytish kerakki, ular kosmik sinfga tegishli.
  Keyin qizlar havoda qotib qolishdi, shundan keyin Elizabet ta'kidladi:
  - Biz allaqachon intergalaktik raketa o'g'rilarini qidirishdan juda chalg'ib ketganmiz. Jinoyatchilarni qidirish o'rniga, to'rtta mutant qiz ahmoqona o'ynaydi yoki turli keraksiz virtual o'yinlar bilan zavqlanadi!
  Elena e'tiroz bildirdi:
  - Virtual haqiqat o'yinlari aqlni juda rivojlantiradi. Buni unutmaslik kerak.
  Ekaterina qo'shimcha qildi:
  - Va shuningdek, aql!
  Evfrosin bosh chayqadi:
  - Hayotda sarguzashtlar etarli emas, shuning uchun biz ularni virtual haqiqatda olamiz!
  Elizabet bosh chayqadi:
  - Bu to'g'ri, lekin asosiy narsani unutmaslik kerak. Shunday qilib, keling, Gipernetdan olingan ma'lumotlarni skanerlaymiz.
  Va to'rttasi uni olib, kuylashdi:
  - Biz super toifadagi qonxo'r qizlarmiz,
  Biz har qanday tushgan sochni topamiz ...
  Kemiruvchi it tishini sindirsin,
  Bizda juda baland ovoz bor!
  Qizlar Gipernet ma'lumotlariga qarashni boshladilar. Ammo u shunchalik ko'p ediki, u tom ma'noda ko'zingizni qamashtirdi. Va muhim narsa topilmadi. Siz haqiqatan ham yopishib olishingiz mumkin bo'lgan narsa. Hozircha, bolalik hididan boshqa hech narsa.
  Elena taklif qildi:
  - Hamma bog'chalar tekshirilsa-chi?
  Ketrin kulib javob berdi:
  - Men sizning hazilingizni qadrlayman!
  Evfrosin kuldi va kulib dedi:
  - Ha, balki jinnixonalarni ham tekshirarmiz?
  Elizabet birdan bosh chayqadi:
  - Lekin bu fikrda nimadir bor. Yaxshilangan genetika tufayli aqldan ozgan odamlar ko'p emas. Ammo jinnilik va daholik yonma-yon va qo'l qovushtirib boradi!
  Elena bu erda ta'kidladi:
  "Balki biz ham biroz aqldan ozgandirmiz." Ular ikki ming yildan ortiq umr ko'rishdi, lekin hali bolalikdan ajralishmagan. Hech bo'lmaganda men. Xuddi men bo'lgani kabi, men hamon o'zimni bolalar koloniyasidagi yalangoyoq qizdek tasavvur qilaman.
  Ketrin boshini qimirlatib:
  - Ha to'g'ri! Biz, ikkala shayton, zonani oyoq osti qildik! Qolganlari buni bilishmaydi va bu ularni bizdan farq qiladi.
  Elizabet e'tiroz bildirdi:
  - Men nemis asirligi va Stalinning tergov izolyatoriga tashrif buyurdim. Shunday qilib, men qamoqxona nima ekanligini bilaman. Va men lagerda kattalar nazoratida bo'lishim kerak edi.
  Evfrosin bosh chayqadi:
  - Biz kichik zonada emas edik, lekin to'rttamiz ham kattalar zonasiga tashrif buyurishimiz kerak edi. Qanday qilib biz ixtiyoriy ravishda AQSh ayollar qamoqxonasida bitta qiziqarli vazifani bajarib, mahbus bo'lganimizni eslaysizmi?
  Elena tabassum bilan bosh irg'adi:
  - Men buni eslayman. Ha, matron sizga tegsa va barcha teshiklaringizga kirsa, bu juda yaxshi. Amerikada shunday buzg'unchilik va juda ko'p turli xil lesbiyanlar bor. Bu shunchaki ajoyib!
  Ketrin jahl bilan dedi:
  - Balki! Lekin bu asosiy narsa emas.
  Elizabet juda jiddiy nigoh bilan ta'kidladi:
  - Ha, biz ruhiy kasalliklarning barcha tarixini o'rganishimiz kerak. Ayniqsa, paranoid shizofreniya. Ba'zida bunday kasallik odamni juda iste'dodli qiladi va shu bilan birga, antisosyal bo'ladi. Bu erda murakkab jumboqni hal qilishning kalitini topish mumkin.
  Efrosin tabassum bilan bosh irg'adi:
  - Bo'ldi shu. Faqat kosmik kuch juda katta, unda trillionlab odamlar bor va ular orasida ruhiy kasallar kam emas. Va bu bizga nima beradi? Haqiqatan ham buni klinik shizofreniya qilgan deb o'ylaysizmi?
  Elena esladi:
  - Gitlerda haqiqiy, klinik shizofreniya belgilari bor edi. Bir tomondan go"sht uchun so"yilgan qo"ylarga ham rahmi keldi. Ammo shu bilan birga, u odamlarga, ayniqsa yahudiylarga nisbatan haqiqiy harakatlarda shafqatsiz edi.
  Ekaterina ta'kidladi:
  - Ehtimol, hatto Gitlerning o'zi ham emas, balki uning g'ayratli yordamchilari. Biroq, nima uchun bu osonroq emas. Ammo har holda, ruhiy kasallar orasida qidiruv, hech bo'lmaganda qandaydir maslahat!
  Evfrosin kuyladi:
  Dunyo aqldan ozgan,
  Jinnilik keng tarqalmoqda ...
  Tanglik eng yuqori,
  Og'riq va qo'rquv bilan paydo bo'ladi,
  Faqat qo'rquv bizga do'st beradi,
  Faqat og'riq sizni ishlashga undaydi,
  Chunki men hamma narsani ko'proq va ko'proq xohlayman.
  Olomonga giperplazmani portlatib yuboring!
  Elena kulib dedi:
  - Bu sarg'ishning haqiqiy aqli!
  Elizabet uni oldi va yalang oyoq barmoqlari bilan ignani tashladi. U uchib o'tib, gadflyga tegdi va hasharotni palma daraxtiga mahkamladi. Va qiz juda mamnun nigoh bilan ta'kidladi:
  - Ko'rib turganingizdek, men qila olaman! Va biz hamma narsani qila olamiz, hatto ikki ming yoshda bo'lsak ham!
  Elena tishlarini ko'tarib kuyladi:
  Ikki ming yillik urush
  Asossiz sabablarsiz urush...
  Qiz jangda yolg'iz emas,
  Hech bo'lmaganda kam sonli erkaklar qoldi!
  Shundan so'ng, qizlar hech narsa demasdan, ruhiy kasallar haqida ma'lumot to'plash uchun Hypernetga kirishdi. Ular buni juda xohlashdi. Aniqrog'i, Elena, qizil sochli vixen, juda qiziquvchan edi. Ammo qolgan jamoalar buni o'zlari sinab ko'rishga unchalik intilmadilar.
  Elizabet ma'lumotni vahshiyona sur'atda ko'zdan kechirdi.
  Masalan, Veneraning ruhiy kasallari. Kutilganidek, paranoid shizofreniya bilan og'rigan to'rtta bemor bor edi: uchta qiz va bir o'g'il. Katta sayyora uchun unchalik ko'p emas. Kasallikning boshqa shakllari ham bor edi. Ko'p ham emas.
  Elena tabassum bilan ta'kidladi:
  - Psixoslarni tekshirib ko'raylik, yoki nima?
  Ketrin tabassum bilan qo'shib qo'ydi:
  - Bu juda yaxshi fikr bo'lardi. Men uzoq vaqtdan beri aqldan ozgan odamlarni ko'rmadim.
  Elizabet taklif qildi:
  - Hypernet orqali ular bilan bog'lanishingiz mumkin. Aloqa qiling.
  Evfrosin bosh chayqadi:
  - Ajoyib! Xush kelibsiz.
  Ko'k sochli qiz darhol birinchi bemorga murojaat qildi. Tashqi ko'rinishiga ko'ra, u insoniyatning barcha vakillari singari mutlaqo oddiy qiz edi, ehtimol go'zal edi. U Elenaga ko'z qisib so'radi:
  - Sen meni sevasanmi?
  Moviy sochli qiz tabassum bilan javob berdi:
  - Albatta!
  Shunday qilib, u teskari o'girilib, qichqirdi:
  - Shunday ekan, meni seving!
  Elizabet kulib javob berdi:
  - Keling, to'g'ridan-to'g'ri virtualga o'tamiz!
  Va qizlarning jasadlari ochilib, to'p shaklida bir-biriga bog'langan edi. Va Elena ularni skanerlashni boshladi. Va birinchi navbatda, u his-tuyg'ularini va his-tuyg'ularini o'qidi, shuningdek, shizofreniya qizning xotirasini o'rgandi. Va bu o'ziga xos tarzda qiziqarli edi, garchi ruhiy kasal qizning xotirasi noyob bo'lsa ham. Va ba'zida u ekzotik shakllarni oldi.
  Elizabet ham baxtli va mehnatkash edi. Hozircha aloqa qimmatli hech narsa bermadi.
  Va umuman olganda, mantiq va sezgi bu eng yaxshi yo'l emasligini ko'rsatdi. Bundan tashqari, agar rahbar shizofreniya bilan og'rigan bo'lsa ham, u faqat sayyorada o'tirib, ular qo'lga olinmaguncha va ichkariga aylantirilguncha kutishi ehtimoldan yiroq emas.
  Shizofreniya qiz so'radi:
  - Juda issiqsiz... Balki juda yoshdirsiz?
  Elizabet avtomatik ravishda xijolat tortdi:
  - Yo'q! Men ikki ming yoshdaman.
  Shizofreniya qiz baqirdi:
  - Demak, siz qarib qoldingiz! Va siz yosh qizlarni yo'ldan ozdirasiz! Bu yerdan keting!
  Elizabet bosh chayqadi:
  - Omad!
  Va u undan uzoqlashdi. Qanday bo'lmasin, men butun xotiramni skanerladim va bema'nilikdan boshqa hech narsa topmadim. Garchi, ba'zida bema'nilik g'alati bo'lib, rang-barangligi bilan qiziqish uyg'otdi.
  Shundan so'ng, abadiy qiz aloqani uzdi.
  Elena taklif qildi:
  - Qani endi!
  Qizil sochli jangchi uni oldi va virtual orqali shizofreniya bilan og'rigan yigitning oldiga sakrab tushdi. U juda yoqimli edi, lekin qizil sochni ko'rib, qo'rqib pichirladi va g'o'ldiradi:
  - Jodugar!
  Elena kuldi va kulib dedi:
  Jodugar, jodugar, jodugar,
  Iblislik...
  Va jodugar qaerdan kelgan?
  Jodugar, jodugar, jodugar,
  Men abadiy go'zalman
  Qolganlarning hammasi bema'nilik!
  Qizil sochli qiz esa juda yorqin zumrad ko'zlari bilan ko'z qisib qo'ydi.
  Yigit yumshab, bosh chayqadi:
  - Biz bilan sevishmoqchimisiz? Biz qarshi emasmiz!
  Elena kuldi va chiyilladi:
  - Va biz ham qarshi emasmiz!
  Shundan so'ng ularning tanalari to'pga o'ralashib ketdi. Gipernet orqali jinsiy aloqa qilish juda yaxshi. Va bu yaxshi, va hech qanday infektsiya yo'q.
  Albatta, qizlar bolaning ongini, ongsizligini va xotirasini skanerlashdi. Shizofreniklarning boshlarida juda ko'p qiziqarli va rang-barang narsalar yashiringan.
  Va bu erda siz juda ko'p ish qilishingiz va juda qiziqarli bo'lishingiz mumkin. Hamma narsa yuklab olinganda ham, Elena yigit bilan ajralishni istamadi va uni qiyinchilik bilan yirtib tashladi.
  Keyin yana ikkita qiz bor edi. Bu erda Evfrosin va Ketrin ularga g'amxo'rlik qilishdi. Bundan tashqari, bir vaqtning o'zida. Va bu juda qiziqarli va siz juda ko'p ta'limga ega bo'lasiz. Va qizlar, aytaylik, juda ajoyib va ajoyib.
  Va ular hatto juda rang-barang qo'shiq aytishlari mumkin. Ammo ular buni hech qanday sababsiz qilishmaydi.
  Qanday bo'lmasin, mutant tergovchilar birinchi to'rtta paranoid shizofreniyani tekshirdilar, ammo hech qanday muhim yo'l topmadilar.
  Elena ta'kidladi:
  - Jarayonning o'zi yoqimli, ammo bu erda muhim narsa yo'q!
  Ketrin tvitterda:
  - Bu usul yordamida odam o"g"irlaganlarni topish, igna izlab pichanni varaqlash bilan barobar.
  Efrosin shunday dedi:
  - Albatta, bunday izlash eng yaxshi g'oyadan yiroq! Lekin bu yoqimli jarayon.
  Qizlar esa xorda kuylashdi;
  Bir ikki uch -
  Ayg'oqchilarni yirtib tashlang
  To'rt, sakkiz, besh -
  Qaroqchilarni o'ldiring!
  Shundan so'ng Yelizaveta Ikkinchi jahon urushi frontlaridagi shonli o'tmishini va taqdirli, dahshatli qirq birinchi yilni yana esladi;
  Elizabet o'zini chuqur hovuzga tushib ketayotganini his qildi, umidsiz qora edi va faqat balandlikda yulduzlarning kuydiruvchi ko'zlari dahshatli miltillaydi. Sho"ng"iyotganingizda ko"krak qafasidagi bosim kuchayadi, balyozlar boshingizga uriladi va har bir zarba yanada og"riqli va og"irroq bo"ladi. Nihoyat, uning tanasi pastki qismga tegadi, boshining orqa qismi sovuq his qiladi, qiz sakrashni xohlaydi va harakat qila olmaydi. Bu yerda, atrofda, bir vaqtning o'zida, har tomondan, g'ichirlash, qandaydir mayda jonivorlarning shitirlashi eshitiladi. Elizabet ko'kragida yuragi vahshiy urayotganini his qiladi. Quyonlardek katta va rang-barang, asosan qonli tusga ega kalamushlar unga shoshilishadi. Ular shoshilib, yirtib tashlashni boshlaydilar. Elizabet qichqiradi va... O'ziga keladi.
  Ikki nemis askari qizni sezib, to'satdan uni sochidan ko'tarib:
  - Shnell! Tur, kaltak!
  Elizabet o'rnidan turdi va beqaror. Qiz boshini aylantiradi, bu og'ir. Voy-buy! Ammo hamma narsa buzilmaganga o'xshaydi.
  Nemislar mahbuslardan, erkaklar va ayollardan alohida ustunlar qurmoqdalar. Elena hatto ko'pchilik taslim bo'lganiga hayron bo'ldi. Ba'zi ayollar, ellikdan oshiq, ko'rinmaydi, yaradorlar shunchaki natsistlar tomonidan tugatilganga o'xshaydi. Miltiq dumbali qizlarni chaqirib (deyarli barcha ayol askarlar yosh va yaqinda harbiy xizmatga chaqirilgan edi), biz yo"lda davom etdik. Havo juda issiq edi, ba'zi ayollar tunikalarini yirtib tashlashgan va ko'ylaklarida "aylanib yurishgan".
  Yelizaveta yuzida bir nechta ta'sirchan ko'karishlar bo'lgan kapitan Valentina Sinitsadan so'radi:
  - Xo'sh, endi nima, Valya?
  Kapitan, yigirma sakkiz yoshli, juda chiroyli qizil sochli qiz, javob berdi:
  - Mayli, agar tun qorong'i bo'lsa, biz qochib ketamiz!
  Elizabet o'ziga qaradi:
  - Ha shunday deb o'ylayman! Asirlik Sovet xalqi uchun emas. Hech qanday zarar yo'qdek, parchalar tanamga rahm qildi. Bu shunchaki boshimdagi shovqin.
  Valentina javob berdi:
  - Siz qotib qolganga o'xshaysiz. Brr! Ammo men o'zim qanday qilib asirlikda qolganimni tushunmayapman. Avtomat tiqilib qoldi, qolgan qizlar taslim bo"lishdi. Natijada, men oxirgi ahmoqdek qo'lga tushdim.
  Elizabet bosh chayqadi:
  - Ha, urushning yaxshi boshlanishi. U bitta nemisni o'ldirishga ulgurmay turib, qo'lga olindi. Yovvoyi dahshat! Agar qochishga vaqtimiz bo'lmasa-chi?
  Valentina javob berdi:
  - Bilasizmi, siz g'ayrioddiy go'zalsiz. Oltin sochli, mukammal shaklga ega. Men sendan go'zalroq qizni ko'rmaganman!
  Elizabet qo'l silkitdi:
  - Nega menga bu iltifotlar kerak? Va siz yigit emassiz.
  Kapitan ta'kidladi:
  - Sizni shunchaki zo'rlashlari mumkin.
  Elizabet sarosimaga tushdi:
  - Zo'rlash nimani anglatadi?
  Valentina chin dildan hayratda qoldi:
  -Bilmaysizmi?
  Elizabet ko'zlarini pirpiratdi:
  - Nazariy jihatdan, albatta, bilaman, lekin...
  Valentina ko'zlarini qisib:
  - Hech qachon yigit bilan sinab ko'rmaganmisiz?
  Elizabet boshini salbiy chayqadi:
  - Albatta yo'q! Umuman olganda, kommunist axloqiy buzuq bo'lib, nikohdan tashqari sevishmasligi kerak!
  Valentina yelka qisib:
  - Qanday aytish! Menimcha, bu har bir kishi uchun shaxsiy masala. Bundan tashqari, erkaklar har xil va siz ulardan o'zgacha zavq olasiz. Buni taxmin qilish oson emas, lekin erim tezda zerikib ketadi.
  O'ng tomonda yurgan komsomol qiz e'tiroz bildirdi:
  - Inson uchun asosiy narsa hayvon instinktlari emas, balki ruhiy muloqotdir.
  Valentina barmog'ini yuqoriga ko'tardi:
  - Nopok mavzularda gaplashmaylik. Ehtimol, partiya va kommunizm qurilishi haqida gapirish yaxshiroqmi?
  Elizabet ustunni to'xtatish buyrug'i kelganda nimadir demoqchi bo'ldi.
  Ular to'g'ridan-to'g'ri beton maydonning qarshisida bo'lishdi, unga bir-ikki yuk mashinasi va engil mashina yaqinlashdi. Shu bilan birga, ta'qib qilingan ayollarning yana bir ustuni paydo bo'ldi. Kiyimlariga qaraganda, ular tinch aholi edi.
  Semiz nemis xaki rangdagi nemis mashinasidan sudralib chiqdi. Uning yuzi yoqimsiz, qirrasi yomon, uch iyagi bor edi, yelkasida g"alati qo"sh trubkali avtomat osilib turardi. Ammo gerb porlab turgan qalpoq - ikkita chaqmoq SS odamini ko'rsatdi. Fashist qizlarning oldiga chiqib, rus tilida buyruq berdi:
  - Teng! Diqqat!
  Qizlar avtomatik ravishda o'rnidan turishdi, ularning harbiy mashg'ulotlari o'z joniga qasd qildi. Qizlardan biri esa taraddudlanib, dumbasini oldi.
  SS zobiti mamnun bo'lib pichirladi, ayolning oyoqlariga qaradi va buyurdi:
  - Hamma etiklarini yechsin!
  Qizlar qaltirab, qatorlar orasidan shovqin-suron ko"tarildi. Semiz nemis namoyishkorona esnadi va g'oyibona g'o'ldiradi:
  - Kim itoat qilmasa, osiladi! - Va keyin birdan qo'rqinchli qichqiriq. - Shnell! Shnell!
  Qizlar oyoq kiyimlarini yecha boshladilar. Elizabet qo'llari avtomatik harakatlanayotganini sezdi. Uning uchun fashistik yirtqich hayvonlarga bo'ysunish odatiy holga o'xshaydi. U yalang oyog'i bilan beton yuzaning yoqimli iliqligini his qilib, bitta etikni yechdi. Keyin ikkinchisi, ehtiyotkorlik bilan yangi, yaqinda chiqarilgan charm etiklarni kiying (kanvaslar faqat urush oxirida paydo bo'ladi). Keyin qichqiriqlar eshitildi. O'n olti yoshdan oshmagan bir qiz sakrab chiqdi va baqirdi:
  - Men suratga olmayman, ahmoqlar! Meni o'lik holda olib ketishsa yaxshi bo'lardi!
  Nemis cho'chqasi ishora qildi, ikki baland bo'yli SS yigiti qizni ushlab oldi va uni oldindan tayyorlangan dorga sudrab olib bordi.
  Harbiy asir qizlar xo'rsinishdi, lekin hech kim e'tiroz bildirishga jur'at eta olmadi, shekilli, asirlikning zarbasi ta'sir qildi.
  - Uni bog'lang! - baqirdi semiz fashist. - Darhol o'lib qolishiga yo'l qo'ymang! Shayton qanday qarshilik ko'rsatishni biladi.
  Yosh qizning kiyimlari yirtilib ketgan va SS odami hatto go'zalning pushti ko'kragiga sigaret qo'ydi. Qiz qichqirdi va qichqirdi:
  - Esingizda bo'lsin, mening ismim Tanya! Natsistlarga o'lim!
  SS zobiti baqirdi:
  - Uning tilini yirtib tashlang!
  Mordovorlik qo"lida g"ijimlangan kir fartuk va qisqich bilan qizning oldiga otildi. Yana bir natsist qizning yonoqlarini siqib, og'zini ochdi. U qarshilik ko'rsatishga harakat qildi. lekin kuchlar juda tengsiz. Qizning og'zidan qon oqdi va uning o'zi og'riqli zarbadan hushidan ketdi. Fashist yirtqich hayvon yirtilgan tilini uloqtirib, etik bilan oyoq osti qildi. Natsistlar tezda osilgan yalang'och qizni o'tkir kema ilgagiga osib qo'yishdi. U zaif yig'lab yubordi va qo'shimcha og'riqdan o'ziga kelgan titrab ketdi. Fashistlarning yuzlarida baxtiyorlik, o'z hamkasblaringizga og'riq keltirganingizda sadistik qoniqish hissi yozilgan edi. Sariq sochli go'zal qiz bo'lsa ham. Bu erda jinsiy element sadizm bilan aralashtiriladi.
  Elizabet bunday o'zboshimchalikni ko'rmaslik uchun ko'zlarini yumdi. Bu orada bir kolonna mahbuslar, tinch aholi ayollari ularga yaqinlashdi. Natsistlar ham ularni oyoq kiyimlarini yechishga majbur qilishgan. Tanlangan ayollar yosh edi. Kuchli belaruslik ayollar, asosan, oq sochli, ko'k ko'zli, qarash yoqimli, qon va sut.
  Semiz ofitser yana buyurdi:
  - Ustki kiyimingni yech!
  Elizabet birdan qizarib ketdi, agar natsistlar uni butunlay yalang'och qoldirishsa-chi? Barmoqlarim esa tunikaning tugmalarini yechmoqda. Tinchlik ayollari xuddi qatl etayotgandek yig"lab, nola qiladilar. Ulardan birining qo"lida chaqaloq bor. Natsist uni qo'lidan tortib oladi. Ona ayol shoshilib, qorniga nayza bilan sanchiladi. U yiqilib, yurakni vayron qiluvchi faryodga aylandi. SS zobiti chaqaloqqa yugurib kelib, uni oyoqlari ostiga tashlaydi va uni oyoq osti qila boshlaydi. Bundan tashqari, u nozik qo'llari va oyoqlarini sindirib, darhol o'lmasligiga ishonch hosil qiladi.
  Ona tirikligida ilgakka osib qo'yish uchun yig'laydi va dorga sudraladi. Yo"l-yo"lakay kiyimimizni yirtib, miltiq dumbalari bilan urishadi. Keyin, oxiri, ular marixuanaga toshbo'ron qilingandek, quvnoq kulib, mayib bo'lgan ayolni silkitadilar.
  Elizabet pichirladi:
  - Va ularning vahshiyligining chegarasi bormi? Ularni kim tug'di, ayolmi yoki bo'rimi?
  Valentina ishtiyoq bilan dedi:
  - Biz buni hech qachon kechirmaymiz va unutmaymiz. Fashistlar har bir vahshiyligi uchun yuz baravar to'laydilar.
  Elizabet javob berdi:
  - Buning uchun butun Germaniya yetarli emas.
  Valentina hazillashdi:
  - Qolgan narsa Yaponiyaga ketadi!
  Bosh fashist hali ham tinchlanmadi, uning xira ko'zlarida telbalik yonib turardi, uning kichkina og'zi jingalak edi:
  - Endi men sizni ogohlantiraman! Biz sizni Germaniya hududiga olib boramiz. O'zini yaxshi tutganlar yaxshi joy, ovqat va kelajakda Buyuk Germaniyaning faxriy fuqaroligiga ega bo'ladilar. Agar kimdir qochib ketsa, har bir qochoq uchun yigirma garovga olinganni tiriklayin yoqib yuborishni buyuraman. Siz meni tushunyapsizmi? - yaramasning bo'kirishi kuchayib ketdi. - Va endi siz Fyurerga bo'ysunmaslik nimani anglatishini aniq tushunasiz.
  Natsistlar tinch aholi ayollari kolonnasiga yugurishdi va qarash uchun eng xunuklardan o'ntasini tanladilar. Ularni tantanali ravishda sochlaridan sudrab, bir uyumga taqillatishdi. Shundan so'ng, SS erkaklar ayollarni tikanli sim bilan bura boshladilar. Ular umidsiz baqirib, qochishga harakat qilishdi. Bunga javoban ular yelkalari va ko'kragiga miltiq o'qlarini olishdi.
  Semiz ofitser mamnun jilmayib qo'ydi:
  - Xo'sh, endi ular uchun mash'al! Ular og'riqdan "zavq" olishlariga imkon bering!
  Va yana fashistik hayvonlarning ahmoqona kulgisi. Yuzlari xiralashgan uchta SS odami benzin bakini sudrab olib, qopqog'ini ochishdi. Masofaga qaramay, yoqilg'ining jirkanch hidi Yelizavetaga yetib bordi. Bu ko'mirning gidrolizi natijasida ishlab chiqarilgan past oktanli benzin edi. Fuhrer o'zining barcha ko'plab jihozlari uchun tabiiy moyga ega emas edi, hatto SSSRdan etkazib berilganlarni hisobga olgan holda, shuning uchun Uchinchi Reyx fiziklari zukkolik ko'rsatdilar. Bu benzin odatdagidan pastroq yonish haroratining o'ziga xos xususiyatiga ega edi, shuningdek, u allaqachon noldan to'qqiz daraja sovuqda muzlay boshlagan. O'z vaqtida bu urushning borishiga ta'sir qiladi. Metall tikanli sim bilan o'ralgan ayollar umidsizlik bilan qo'llarini silkitdilar (ularni ozod qilganlar). Natsistlar jilmayib, nemis tilida nimadir deb baqirdilar.
  Elizabet umidsizlik bilan so'radi:
  - Haqiqatan ham ularga o't qo'yiladimi?
  Valentina jahl bilan javob berdi:
  - Yo'q, qo'yib yuborishadi! Ular sizga sayohat uchun tortlar ham berishadi!
  Elizabet yig'lab yubordi:
  - Va bu hali ham shafqatsiz! Mayli, erkaklar, lekin nega ayollar bunchalik azob chekishi kerak!
  Valentina taklif qildi:
  - Nemislarga slavyanlar faqat qul sifatida kerak. Qul esa qo"rqib itoat qilishi kerak. Bu qo'rquvga asoslangan diktatura. Va qo'rqitish uchun siz og'riq keltirishingiz kerak.
  Elizabet ko'k ko'zlarini chaqnadi:
  - Va sizni g'azablantirish uchun siz xafa bo'lishingiz kerak!
  Olov paydo bo'ldi, olov oddiy benzinda bo'lgani kabi tez tarqalmadi, ayollar yirtib tashlashdi, simni sindirishga harakat qilishdi, tanalaridan qon oqib chiqdi, igna bilan ochildi.
  Elizabetga vaqt hayratlanarli darajada sekin o'tayotgandek tuyuldi, xuddi serpantin kabi, yangi shamol esadi va uning engil ko'ylak bilan zo'rg'a qoplangan tanasi sovuq his qildi.
  Olov nihoyat barcha shahid ayollarni qamrab oldi va ularning hayqiriqlari yanada kuchaydi. Ko'zlarim oldida teri qabariq va po'stloq edi. Yonish hidi kuchayib boraverdi. U kasal bo'lib qoldi va qizlarning ko'zlaridan yosh oqdi. Bosh fashist yomon tabassum bilan qichqirdi:
  - Kim qochsa, hammangizni kuydiraman! Salom! Xayl Gitler, koinotning eng buyuk hukmdori!
  Fashist askarlari kamarlaridan garmonikalarni chiqarib, quvnoq chalishdi. Bundan tashqari, natsistlar eshitish qobiliyatining to'liq etishmasligidan aziyat chekmagani aniq. Ammo bu musiqani yanada dahshatli ko'rsatdi.
  Semiz ofitser ruscha baqirdi:
  - Musiqa oqimlari, musiqa, musiqa! Ba'zan g'amgin, ba'zida qo'rqoq nafas! Kim quvnoq raqsga tushsa, ko'nglini yorituvchi truba ohangida! Musiqa oqimlari, musiqa, musiqa, qayg'udan xalos bo'ling, nemislarni bezovta qilishni bas qiling! Cheksiz, abadiy, yosh, bu sizni yashashni juda xohlaydi!
  Uning yordamchisi, qizil sochli ofitser qichqirdi:
  - Hamma raqsga tushsin! Xo'sh, kaltaklar, raqsga tushinglar, aks holda hammangizni yoqib yuboraman!
  Qizlar qo'rqoqlik bilan yalangoyoq oyoqlarini qimirlata boshladilar. Bosh fashist qo'llarini silkitib baland ovozda qichqirdi:
  - Yashang! Qani, kaltaklar va fohishalar, kelinglar!
  Qizlar kelishmovchilikda tezroq harakat qila boshladilar, lekin bu madaniy raqsni eslatmas edi, aksincha, Paragvay qirg'og'idagi papualarning yovvoyi raqsi!
  Fashistlar ayollarning oldiga yugurib kelib, ularning yuzlariga mushtlari bilan urishdi, chinqirib, yurakni ranjitadigan narsalarni xirillashdi.
  Bosh fashist ishora qildi. Gitler Jugent kiyimidagi bola unga bir shisha konyak olib keldi. Semiz cho'chqa to'g'ridan-to'g'ri tomog'idan tortdi, qirq graduslik suyuqlik uning qornini isitdi. Borov o"zini oqlagan holda boladan so"radi:
  - Siz allaqachon o'n to'rttasiz, har qanday fohishani otishingizga ruxsat beraman!
  Bolaning yuzida umidsizlik bor edi:
  - Va shunchaki otishmi? Bu juda yumshoq! - deb xitob qildi u.
  Semiz badbashara xirilladi:
  - Unga nima qilmoqchisiz?
  Yigit qichqirdi:
  - Uni o'ldiring va keyin o'tga qo'ying!
  - Mayli, keling! Shoshiling, bu jo'jalarni hali ham Germaniyaga o'z vaqtida olib kelish kerak.
  O'zining ko'zni qamashtiruvchi, juda sayqallangan etiklari bilan porlab turgan bola ayollar qatori bo'ylab yurdi. U yirtqichlarcha tirjaydi va shafqatsiz jilmayib qo'ydi. Vaqti-vaqti bilan yosh natsist to'xtab, u yoki bu ayolning qorniga tepdi, lekin tanlov qilmadi.
  Elizabet noma'lum biriga ibodat qildi, lekin men emas! Ammo yigit uning oldida to'xtadi va barmog'ini ko'rsatdi:
  - Bu fohisha meniki!
  Elizabet qotib qoldi, xiyonatkorona titrab ketdi va uning qoraygan yuzi oqarib ketdi. Bosh fashist kutilmaganda e'tiroz bildirdi:
  - Nain!
  Fashist bola xafa bo'ldi:
  - Va nega bu?
  Borov javob berdi:
  - U juda chiroyli! Faqat ajoyib qiz, siz uni qandaydir generalga berib, ko'p pul olishingiz mumkin.
  Yosh natsist istamay rozi bo'ldi:
  - KELISHDIKMI! Faqat siz mening birinchi iltimosimni rad etganingiz uchun, men ikkita fohishani qiynoqqa solaman!
  . Љ 8-BOB.
  O'g'il o'girilib, tez yugurdi va ikkita yosh qizni tanladi. Bu safar u qonuniy o"ljasini tortib olishidan qo"rqib, shoshib qoldi.
  Qizlar o'zlaricha maydonga yugurishdi, ehtimol ular itoatkorlik qilsalar, kelishgan yigit ularga rahm qiladi, deb umid qilishgandir. Yigit nafrat bilan xo'rsinib qo'ydi:
  - Tiz cho'kib, etiklarimni o'p!
  Qizlar yiqilib, sudralib ketishdi. Ular qimmatbaho qorayishning kuchli hidini his qilib, sayqallangan terini ishonchli o'pishdi. Gitler Jugentning o'g'li to'satdan qizlarning sochlaridan ushlab, kuch bilan ko'tardi:
  - Nima, kaltaklar! - bola ruscha pichirladi. - Yashashdan charchadingizmi? Endi darhol kiyimingizni yechib oling!
  Qizlar isitma bilan kiyimlarini yechib, ularni faqat külotlarida qoldirdilar. Yosh sadist buyurdi:
  - Qisqichlarga yoting.
  Qizlar itoatkorlik bilan yotishdi va SS yordamchilari qo'llari va oyoqlarini maxsus zaxiralarda mahkamladilar. Yigit hali chang to'plashga ulgurmagan qizlarning jozibali pushti poshnalari ustida barmoqlarini yurgizdi. U to'satdan kuchli hayajonni his qildi va yuragini yirtib baqirdi:
  - Menga og'ir qamchi bering!
  Qo"lboshchilar qamchini topshirishdi. Bu oddiy emas edi, lekin o'tkir yulduzli qizil-issiq simdan iborat edi. Bunday qurolning ta'siri ancha sezgir.
  Elizabet uni nima kutayotgani haqida o'ylarkan, isitmani his qildi. Mana, odamlar hayvonlarga aylangan fashizmning dahshatli tabassumi. Va asosiy insoniy his-tuyg'ularini yo'qotgan yirtqich hayvonlarning bu jahannam azoblari.
  Qamchi dahshatli hushtak chalib, qizlarning yalang yelkasiga tushadi. Suyakning zarbasi teri va go'shtni kesib tashlaydi. Yosh fashist o'zini haqiqiy Xudodek his qildi. Ha, u yovuz va buzilmas iroda ilohi edi, zarracha rahm-shafqat tuyg'usidan mahrum edi. Biroq, Gitler Jugent rahmdillik zaiflik ekanligini o'rgatgan! Achinarli, yomon tuyg'u, haqiqiy oriylikka loyiq emas. Dushmanni o'ldirishning o'zi kifoya emas, uni azob-uqubatlarga duchor qilish va eng yomon tarzda xo'rlash kerak. Slavlar yahudiylarga o'xshagan past millat, slavyanni o'ldirish esa telba itni o'ldirish bilan barobar. Vijdon nima? Yahudiylar va rus faylasuflari tomonidan ixtiro qilingan ruhning do'zaxli tuzog'i. Haqiqiy aryan pushaymonlikni bilmaydi, faqat bir narsa uni g'azablantiradi, u bir necha dushmanni o'ldirgan. Ammo ayol yoki bolani shafqatsiz qiynoqqa solish - oriy jasoratining eng yuqori namoyonidir.
  Issiq simning zarbalari ostida panties yorilib, dumbadan tushib ketdi. Qizlar dastlab qichqirishdi, lekin bola yoshidan ancha kuchli edi va ular dahshatli zarbadan hushlarini yo'qotib, tezda jim bo'lishdi. Biroq, Gitlerning jallodlari yosh go'zallarning boshiga oldindan tayyorlangan muzli chelaklarni (lager muzlatgichi yordamida) tushirishdi. Bu orada, yosh sadist yana olovda simni qizdirdi va qizning yalangoyoq oyoqlariga tushirdi. Va yana dahshatli qichqiriqlar, insoniy hech narsa yo'q qichqiriqlar.
  Elizabet zo'rg'a oyoqqa turdi, bunga dosh berishga kuch qayerdan kelganga o'xshardi. Bu zarracha ma'noga ega bo'lmagan, insoniyat chegaralaridan tashqarida bo'lgan narsa edi. Qanday qilib go'zal ko'rinishli bolakay, deyarli bola buni qila olgani g'alati. Fashizmning, hatto bolalarning ham qalbini qanchalik buzayotgani hayratlanarli. Shunday qilib, butun bir avlodning idrokini buzing!
  Qizlar yana jim bo'lishdi, ustiga yana suv quyildi. Biroq, barcha sa'y-harakatlarga qaramay, qiynoqqa solinganlarning hayqirig'i borgan sari jim bo'lib ketdi. Yelkasidan oyoqlarigacha baxtsiz shahidlarning yashash joyi qolmadi. Nihoyat, bola charchab, peshonasidagi terni artdi va tishlari orasidan badbaxt ayollar ustuni tomon tupurdi.
  - Charchadim! Siz ularni yoqib yubora olasizmi?
  Yirtilgan qizlar endi qimirlamaydilar, ehtimol, azob-uqubatlar ma'lum bir o'lchovdan oshib ketgan. Natsistlar baxtsizlarning oldiga yugurdilar, ayniqsa saxiylik bilan benzin tomizmadilar va ularga o't qo'yishdi. Qizlar hatto qimirlamadilar, garchi olov asta-sekin ularning go'shtini ishtahasi bilan yutib yubordi.
  Bu vaqtga kelib tiriklayin yoqib yuborilgan bechoralarning hayqiriqlari ham bosildi, ularning butun aybi faqat natsizmning bukilmas irodasining yaqqol namoyishiga aylanishi kerak edi!
  Semiz badbashara qiyshiq mushtini silkitdi.
  - Xo'sh, fohishalar? Umid qilamanki, siz bir funt nima ekanligini tushunasiz! Endi esa saf torting va yangi taqdiringiz sari qadamma-qadam yuring.
  Ayollar shafqatsizlik va qo'rqinchli tomoshadan hayratda qolganidek, qimir etmay turishdi.
  Fashist bola ikkilanmasdan to'pponchani oldi va yirtqichlarcha tirjayib qizning oyog'iga otdi:
  - Eshitdingmi, deyishdi senga, marsh!
  O'q ayollarni uyg'otdi, Elizabet Valentinaning yumshoq qo'llarini yelkasida his qildi.
  - Ketdik, sodiq o'rtog'im, qasos olish uchun yashash kerak!
  Qiz jasorat bilan javob berdi:
  - Va men omon qolaman deb qasam ichaman!
  Bu orada, yosh harom yiqilib tushgan qizga qarata o'q uzardi. Shu bilan birga, u ikkala qo'l va oyoqlarini sindirishga harakat qildi. Men qizni darhol tugatishni xohlamadim, chunki og'riqning qichqirig'ini tinglash kulishdan ko'ra yoqimliroq.
  Og'ir yaralangan qiz yo'lda yotib qoldi, yosh fashist uni tugatmadi va uni qovurg'asidan ilgak bilan ushlab, dorga sudrab olib borishdi.
  Semiz SS yigit bolaning boshiga qoqib qo'ydi:
  - Aziz do'stim! Siz bolaligingizda aynan Fyurerga o'xshaysiz! Bilasizmi, buyuk Adolf birinchi sinfda o'qiyotgan qiz bilan janjallashgan. Shunday qilib, u ikki do'sti bilan uni uyga yo'l oldi. Ular uni ushlab, bog'lab, tahqirlay boshladilar. Ular uni o't bilan yoqib yuborishdi, suyaklarini sindirishdi, ko'zlarini o'yib tashlashdi, keyin yosh Adik kimyo darslaridan olingan sulfat kislota tomog'iga quydi. O'shanda Gitler atigi yetti yoshda edi va u allaqachon ariyalik eriga loyiq bo'lgan jasoratli harakatga qodir edi.
  Yosh natsist jilmayib so'radi:
  - Qiz yahudiy edimi?
  - Yo'q, slavyan! Avstriya-Vengriya qulab tushdi, chunki nemislar slavyanlar tomonidan xiyonat qilishdi, shuning uchun Fuhrer ularni yo'q qilishga va'da berdi! - Borov qo"lini tomog"iga yugurtirdi. - Umuman olganda, maymunlar yumshoqlikka loyiq, ammo slavyanlar bunga loyiq emas!
  SS askarlari bir ovozdan panjalarini ko'tarishdi:
  - Hey Gitler!
  Yosh, yalangoyoq, yarim kiyingan ayollar yo'l bo'ylab tez yurishdi. Natsistlar maxsus to'rt g'ildirakli eskort velosipedlariga minishdi (shuningdek, odamlarni kuzatib borishda benzin isrof qilmaslik uchun). Natsistlarning shafqatsizligi va ochiq axloqsizligidan hayratda qolgan Yelizaveta dastlabki bir necha soat davomida jim qoldi, u hatto hech narsa haqida o'ylamadi, lekin yarim uyquda yurdi. Boshqa qizlar ham hech bo'lmaganda dunyoviy mavzularda gapirishga kayfiyatlari yo'q edi.
  Yalangoyoq qizlar sho"ro tuprog"iga yotqizilgan silliq asfaltda yurarkan, oyoqlari ozmi-ko"pmi qulay his etardi. Ammo vayron bo"lgan chegara postidan o"tib, ular Polsha hududiga tushib qolishdi... Yo"l nozik shag"al va o"tkir shag"al bilan qoplangan bo"lib, qizlarning yalang oyoqlarini kovlagan. Elizabet so'nggi yillarda yalangoyoq yurishga tez-tez dosh berolmasdi va tez orada uning yalang poshnalari shafqatsizlarcha yirtib, yonib keta boshlaganini his qildi. O'zini chalg'itish uchun u Valentinaga gapirdi:
  - Xo'sh, endi nima qilishimiz kerak?
  Kapitan biroz pauzadan keyin jimgina javob berdi:
  - Biz yugura olmaymiz, aks holda barcha qizlar o'ldiriladi! Shu bilan birga, bunga ham chidashga kuch yo'q!
  Elizabet taklif qildi:
  - Agar hamma uchun qochishni tashkil qilsak-chi?
  Valentina bosh chayqadi:
  - Aynan shu narsa haqida o'ylayapman. Bunday ishni bajarish texnik jihatdan qiyin. Qarang, atrofda qancha soqchilar bor.
  Yelizaveta Suvorovning iborasini aytdi:
  - Ular sonda emas, mahorat bilan yig'laydilar!
  Valentina javob berdi:
  - Suvorovning g'alabalarining asosiy sabablaridan biri rus qo'shinlarining jangovar tayyorgarligi va jismoniy tayyorgarligi edi. Xususan, turk qo'shinlariga nayza va qo'l jangi o'rgatilmagan, shuning uchun ular tezda parchalanib ketishdi. Ammo frantsuzlar bilan bu qiyinroq edi, ayniqsa nayza Frantsiyada ixtiro qilinganidan beri.
  Elizabet qat'iy javob berdi:
  - Lekin biz g'alaba qozondik!
  - Ha, biz g'alaba qozondik. Lekin rostini aytsam, bu darsliklarda aytganidek oson emas. - xo"rsindi Valentina. - G'alabaning narxi juda baland, bu sovrinlar qiymatini pasaytirishi mumkin.
  Elizabet ming"irladi:
  - Gap sovrinlar haqida emas. Urushdagi eng katta sovrin bu qutqarilgan hayotdir. Umuman olganda, Stalin aytganidek: "Askarning jinsi yo'q".
  Valentina taklif qildi:
  - Unda o'g'il bo'l, senga oson bo'ladi.
  Elizabet qichqirdi:
  "Men o'g'il bo'lishga qarshi emasman; o'g'il bolalar ancha erkinroq."
  Valentina hushtak chaldi:
  - Nega?
  "Chunki ularning oyoqlari qo'polroq va men o'zimni cho'g'da yurgandek his qilyapman." - Elizabet xirilladi.
  Valentina javob berdi:
  "Va o'zimni uzoq vaqt davomida tovonimga tayoq bilan urishgandek his qilyapman, lekin bunga chidashim kerak." Asirligimiz uzoq davom etishi mumkin va bu sodir bo'lmaydi. Eshitishimcha, konslagerdagi ayollarga faqat qor tushganda poyabzal berishadi, shunda ham ular yog"ochdan yasalgan.
  Elizabet titrab ketdi:
  - Qizning oyoqlari uchun yog'och poyabzal - bu shunchaki qiynoq, men hali maktab o'quvchisi bo'lganimda, men ularni muzeyga kiyib, koridor bo'ylab yurganman. Ular juda noqulay va yiqilib tushadilar.
  Valentina tuzatdi:
  - Va ular oyoqlaringizni qattiq ishqalaydilar va qishda sizni juda yomon isitadilar. Bast poyafzallari ancha yaxshi, ular issiqroq va yumshoqroq.
  Qishloq ayollari ko'proq tajribali bo'lib, shikoyat qilmas edilar, lekin shaharlik ayollar orasida qon tomchilari allaqachon paydo bo'lib, shag'alga nafis, yosh oyoqlarning izlarini qo'yib yuborishgan.
  ME-109 qiruvchilarining to'dasi osmon bo'ylab uchib o'tdi, ular nisbatan past balandlikda uchib ketishdi va siz hatto qanotlarda svastikani ham ko'rishingiz mumkin edi.
  Elizabet ta'kidladi:
  - Qiziq, bizning ulug'vor Migi qayerda?
  Valentina istamay javob berdi:
  - Menimcha, ular to'ldirilmagan. Umuman olganda, nemislarning qiziqarli yangi mahsuloti, miniatyura bombalari bor, ular hatto qiruvchi samolyotlarning qanotlariga osib qo'yilishi mumkin. Ular do"l kabi yerga tushadi. Bu tankni talab qilmaydi, lekin u piyodalar yoki samolyotlarga, ayniqsa IL-16 kabi engil samolyotlarga qarshi juda samarali.
  Elizabet ta'kidladi:
  - Bizning mamlakatimizda, shekilli, bunday "mayda narsalar" ham ishlab chiqarishga kirishmoqchi edi. Biz biroz kechikdik. Umuman olganda, chor tuzumining og'ir merosi, sanoatning kapitalistikdan sotsialistikga o'zgarishi.
  Valentina qo'shimcha qildi:
  - Bundan tashqari, fuqarolar urushi. Yigirma birinchi yilda sanoat ishlab chiqarishi o"n uchinchi yilga nisbatan yetti barobar kamaydi. Millionlab odamlar halok bo'ldi, mamlakat vayron bo'ldi, chor hukumatidan farqli o'laroq, bizga hech kim qarz bermadi. Albatta, ko'p ish qilishga vaqtimiz yo'q edi. Gitler bizni armiya qurollanishni endigina boshlagan bir paytda tutdi.
  Elizabet rozi bo'ldi:
  - Siz shu yerdasiz. Biz ko'p ish qildik, lekin ko'p narsa qilishga vaqtimiz yo'q edi. Butun Yevropa Vermaxt uchun ishlaydi. Yevropa! Chor Rossiyasi esa Germaniyaning asosiy kuchlari G"arbda bo"lishiga qaramay, urushda mag"lub bo"layotgan edi. Endi biz o'zimizni yomon ahvolga tushib qoldik.
  Va bizning tanklarimiz Evropaga qachon keladi?
  Valentina javob berdi:
  - Tez orada sodir bo'lishini xohlardim! Ammo men Finlyandiyada ham jang qilganman, shuning uchun men u qadar optimizmga to'la emasman, bizning armiyamiz urushga tayyor emas.
  Suhbatga kichik serjant yelkali yosh qiz kirdi:
  - Menimcha, ikki hafta ichida bizning tanklar Varshavani, bir oydan keyin esa Berlinni ozod qiladi.
  Valentina qizil yelesini yoyib, boshini chayqadi:
  - Bunga ishongim keladi, lekin... Fashistlar juda qisqa vaqt ichida Yevropaning o"n to"rtta davlatini bosib oldilar. Bu Wehrmachtning juda katta kuchi haqida gapiradi va biz uch yarim oy davomida kichik Fin armiyasi bilan band edik. Men urush nima ekanligini o'zim bilaman. Yo"q, bu holatda dushman bizdan ancha kuchli!
  Qiz dovdirab qoldi:
  - Xo'sh, yutqazishimiz mumkinmi?
  Valentina javob berdi:
  - Aslida, ha, lekin...
  Qiz qichqirdi:
  - Nima lekin...
  Valentina javob berdi:
  - Natsistlar o'zlarining qabr qazuvchilariga aylanadilar. Qarang, ular qanday vahshiylik qilmoqdalar. Dengizdan dengizgacha hamma yaqinda ularga qarshi ko'tariladi. Hatto kashshoflar ham fashizmga qarshi kurashadi, bosqinchilar oyog"i ostida yer yonadi. Natsistlar o'z qonlariga bo'g'ilib qoladilar. Ularning SSSRga hujum qilish qarori halokatli xato bo'ladi. To'g'rirog'i, fashizm va fashizm sayyora yuzidan yo'q qilinadi.
  Elizabet rozi bo'ldi:
  - Yo'q, vampir Gitler aspen qoziqidan qochib qutula olmaydi. Ammo qancha shaharlarimiz vayron bo'ladi, qishloqlar yondiriladi. Biz esa ahmoqlarmiz, yaqinlashib kelayotgan hujumni bilib, xandaq qazmadik ham.
  Valentina rozilik bildirgancha bosh chayqadi:
  - Menimcha, Pavlovni otib tashlashadi.
  Elizabet qo'l silkitdi:
  - Bu Pavlov haqida emas. Umuman olganda, armiyani to'liq jangovar shay holatga keltirish buyrug'ini shaxsan Stalin berishi kerak edi.
  Valentina bosh chayqadi:
  - Albatta, siz haqsiz. Ammo, aftidan, rahbar urush boshlanishini so'nggi daqiqagacha kechiktirmoqchi edi, ayniqsa Wehrmacht qishga tayyor emas edi va agar biz kamida bir oy g'alaba qozonganimizda, Wehrmacht tayyor emas edi. 1942 yilga kelib esa armiyamiz ancha kuchli bo'lar edi. Meni xavotirga solayotgan narsa Cherchill va Ruzveltning pozitsiyasi. Ular Germaniya bilan sharafli sulh tuzishlari va hatto Sovet hududining bir qismini olishlari mumkin. Bundan tashqari, Yaponiya Manchuriyadagi mag'lubiyat uchun qasos olishga harakat qilishi mumkin. Va keyin biz o'zimizni izolyatsiya halqasida topamiz.
  Elizabet o'tkir toshga qadam bosganida nafasi qichqirdi, oyog'idan darhol qon keta boshladi va uning ko'kargan barmoqlari yanada og'riy boshladi. U, ehtimol, fashistlarga yangi va yaxshi poyabzal kerak bo'lsa ham, ularga kerak emas, balki xo'rlash va og'riq keltirish istagi bor deb o'ylardi. Negaki, rusda yalang oyoq qashshoqlik belgisi hisoblanar edi, bejiz emas, bir ibora tramp, ya'ni tilanchi bor edi; Endi u to'xtashga erisha oladimi yoki yo'qmi, buni ko'rish kerak. Va agar u yiqilsa, unga nima bo'ladi?
  Go"yo uning so"zlariga qo"shilgandek, oyoqlari singan, qonga belangan yosh qizlardan biri qichqirdi:
  - Bo'ldi, endi chiday olmayman!
  Va u sabrli oyoqlarini oldinga cho'zgancha o'tirdi. Natsistlar uning oldiga borishdi va qizning boshiga benzin quyishdi. U keskin o"rnidan sakrab turdi, lekin kech bo"ldi, tashlab ketilgan zajigalka yonib ketdi, baxtsiz ayol esa yonayotgan alangaga botib ketdi.
  Uzoq qichqirayotgan qiz yugurishga shoshildi, boshqa asirlar esa yon tomonlarga tarqalib ketishdi. Ustunni bosib o'tib, shahid yiqilib, hushini yo'qotdi, alanga oqimlari baxtsiz ayolning o'pkasini yoqib yubordi va uning o'limi dahshatli edi. Qo'rqinchli qichqiriq eshitildi:
  - Shnell! Shnell! Orqada qolganlarga o'lim!
  Qizlar umidsizlikdan qadamlarini tezlashtirdilar. Elizabet jimgina nola qildi va oqsoqlandi, oyoqlari xuddi qizib ketgan dazmol teginayotgandek og'riqdan portladi. Ammo u, boshqa qizlar singari, sabr qildi.
  Elizabet o'zini biroz chalg'itish uchun dedi:
  - Balki "Internationale"ni kuylay olarmiz?
  Valentina bosh chayqadi:
  - Bu yirtqich hayvonlar hammamizni otib tashlaydi. Sabrli bo'ling! Yalang oyoqlar, ayniqsa, biz kabi yoshlarning oyoqlari tezda qo'pol bo'lib qoladi. Biz bardosh beramiz va omon qolamiz. G'alaba Qizil Armiya uchun bo'ladi. Hamma kapitalistlar bizga qarshi qurol ko"tarsalar ham. Axir, taygadan Britaniya dengizlarigacha Qizil Armiya eng kuchli!
  Elizabet mushtlarini siqdi:
  - Ammo kuchli rus ruhi yo'q,
  Biz vayronalardan o'zimizni tiriltiramiz!
  Rus jangchisi, qilichingizni tezda oling,
  Biz turamiz va yana g'alaba qozonamiz!
  Shundan so'ng, qandaydir tarzda osonlashdi, hatto qonli oyoqlarimdagi yonish og'rig'i ham zaiflashdi.
  Quyosh botayotgan edi, fashistlar tobora asabiylashib, qizlarni harakatga undashdi.
  U yanada yangilandi, shabada terlagan yuzlarni yoqimli tarzda esdi. Elizabet ta'kidladi:
  - Hatto quyosh ham biz tomonda ekanga o'xshaydi!
  Valentina zo'r tabassum qildi:
  - Kommunizm quyoshi doimo biz uchun!
  Yo"ldagi soyalar cho"zilib, qorong"ilashib borardi. Natsistlar o'zlarining velosipedlarining ko'rinishini ancha sirli qilib qo'ygan chiroqlarni yoqib yubordilar. Elizabet allaqachon bu natsistlar emas, balki dahshatli yirtqich hayvonlar ekanligini tasavvur qilgan. Ko'p yuzli Viy yoki ghoullarning bir turi. Ajablanarlisi shundaki, bu natsistlarni qo'rqinchli emas, balki haqiqiy emas edi. Elizabet qo'shiq kuylay boshladi:
  - U erda, noma'lum yo'llarda, sandal kiygan shaytonlar raqsga tushishadi! Xo'sh, Koschey juda ko'p karam sho'rva yedi!
  Valentina jilmayib:
  - Siz, har doimgidek, tengsizsiz!
  Nihoyat, uzoqdan signal minorasi paydo bo'ldi va qorong'i uylar ko'rindi. Bu ularning sayohati allaqachon oxiriga yaqin ekanligini anglatadi. Qizlarning aksariyati allaqachon charchagan, jismoniy charchoqning oxirgi nuqtasida edi va faqat omon qolish instinktini ushlab turishdi.
  Elizabet Valentinadan buni bilishi kerakdek so'radi:
  - Ular bizni ovqatlantiradimi?
  Kapitan hazil bilan, garchi unga qiyin bo'lsa ham, javob berdi:
  "Nemislar uchun biz qoramolga o'xshaymiz va hech kim yo'lda mollarni boqishga va'da bermagan."
  Elizabet jahl bilan dedi:
  "Unda Gitlerning tomog'ini yulib olaman!"
  Yana bir necha yuz og'riqli qadamlar va qizlarni maxsus lagerga olib borish boshlandi. U harbiy asirlar uchun oldindan tayyorlanganga o'xshaydi, zulmatda yog'och kazarmalar, shuningdek, minoralar va tikanli simli panjara ko'rinardi. Ular tinch aholi va harbiy erkaklarni alohida joylashtirishga harakat qilib, ayollarni kazarmalarga ajrata boshladilar. Biroq, mahbuslar shunchalik charchaganki, ular qochishni xayollariga ham keltirmagan. Ular shunchaki qo'pol yog'och to'shaklarga yiqilib tushishdi. Elizabet singan, qonga belangan oyoqlari bilan oyoq osti qilingan o't ustida yurib, baxtiyor tuyg'uni boshdan kechirdi. Nihoyat, u uyquda o'zini yo'qotishi mumkin bo'ladi. Ammo u kazarmaga kirganida, ikki SS odami uning oldiga sakrab kelib, qo'llarini siqib qo'yishdi.
  - Nima uchun? - qichqirdi qiz.
  - Rus, Shvayn! Sizga aytilgan joyga ergashing!
  Elizabetni lagerdan olib chiqishdi va ular minoralar va temir darvozalardan o'tishdi. Avvaliga qiz uni otib tashlamoqchi deb o'yladi, lekin keyin uni qiynoqlar kutayotganidan qo'rqdi. Agar fashistlar qizning muhim siri bor deb o'ylashsa-chi?
  Uni sherlar barelyefi bilan bezatilgan qasrga olib borishdi. Qizig'i shundaki, boy mulkni ko'rish Elizabetni o'rta asrlardagi ma'yus qiynoqlar kabi emasligiga ishontirdi. Biroq, bu yirtqich hayvonlar har qanday joyda va xohlagancha qiynoqqa solishlari va azoblashlari mumkin.
  Uni binoga olib kirishdi, qizning yalang oyoqlari yam-yashil, baxmal gilamga tegib, ichiga cho'kdi.
  Yorqin elektr chiroq yonib ketdi. Libos kiygan bir kishi paydo bo'lib, qizga bir qarab qo'ydi va buyurdi:
  - Oyoqlarini yuving!
  Elizabet stulga o'tirdi va oq libos kiygan xizmatchi kumush suv havzasini olib keldi. Xizmatkor tug'ilganidan belaruslik polshalik bo'lib, rus tilini bilardi. Og'riyotgan oyoqlarini iliq suvli havzaga botirib, sekin silay boshladi. Elizabetning qizcha oyoqlari achinarli edi. Ularda tom ma'noda yashash joyi qolmadi, barmoqlar taqillatdi. Va shunga qaramay, belarus go'zalining oyoqlari chiroyli va malika yoki yunon ma'budasiga loyiq edi.
  Xizmatkor chang va qonni ehtiyotkorlik bilan yuvib, har bir barmog'ini artdi. Keyin u ovozida hamdardlik bilan so'radi:
  - Rostdan ham yomon bo'lganga o'xshaysiz, azizim?
  Elizabet javob berdi:
  - Boshqalar yomonlashdi. Taqdirdan shikoyat qiladigan narsam yo'q.
  Polshalik ayol bosh chayqadi:
  - Sovetlar mamlakati uchun hammasi yaxshi yakunlanishiga ishonaman.
  SS xodimlari suhbatni to'xtatib, Elizavetani ko'tarib, hashamatli jihozlangan zalga sudrab olib kirishdi. Qiz kuchsiz qarshilik ko'rsatdi, ular uni tashlab, eshikni yopib qo'yishdi, keyin esa arvoh kabi, semiz cho'chqa paydo bo'ldi. Miyamda sanchig'i paydo bo'lganida, tanish ovoz xirilladi:
  - Xo'sh, qush, itoatkor bo'lasizmi?
  Elizabet sakrab o"tmoqchi bo"ldi, biroq ko"rinishidan bechora fashist ancha chaqqonroq bo"lib chiqdi. U birdan qiz tomon otildi va uning ko'ylagini yirtib tashladi, ko'krak uchlari yuqoriga qaragan ancha katta, qattiq ko'kraklarni ko'rsatdi. Qiz uning tizzasiga tiz cho'kdi, lekin fashist buni kutgan edi, bu SSda xizmat qiladigan zaiflar emas va u hujumni to'xtatdi.
  - Qarshilik qiling, bundan ham qiziqroq bo'ladi.
  Semiz cho'chqa yana uning oldiga yugurdi va kiyimining qoldiqlarini, birinchi navbatda shimini yirtib tashladi, lekin birdan yurakni yirtib qichqirdi:
  - Ha, haliyam tishlaysan, kaltak.
  Yarim yalang'och Yelizaveta ozod bo'lib, qarama-qarshi eshikka yugurdi va u erda hech qanday askarlar bo'lmasligiga umid qildi. U uni ochdi va darhol iyagiga kuchli zarba berdi. Uning qarshisida gavdasi yalang"och, muskulli o"smir paydo bo"ldi. Unda, dahshatga tushib, u Gitler Jugentdan kelgan yosh sadistni tanidi. U qordek oppoq tishlari bilan yirtqich jilmayib qo'ydi:
  - Va siz temperamentlisiz!
  Semiz SS odam chiyilladi:
  - Men bilan foydalanishingizga ruxsat beraman. Siz allaqachon voyaga etgansiz va ayol tanasini sinab ko'rish vaqti keldi.
  Yosh gitlerchi javob berdi:
  - Men hali ruslarni zo'rlaganim yo'q.
  Elizabet o'smir tomonidan zo'rlanishi va sha'nidan mahrum bo'lishi mumkinligidan xafa bo'ldi. Yigirma bir yoshida u o'zining begunohligini saqlab qoldi va endi u o'zining sevimli sovet yigiti bilan emas, balki dunyo hech qachon ko'rmagan buzg'unchilar bilan muqaddaslikdan ajralishi kerak. Qiz yuragini yirtib baqirib yubordi, lekin katta fashist va unchalik kichik bo'lmagan yigit bir vaqtning o'zida unga hujum qilishdi. Cho'chqaning vazni kamida bir yarim sentner edi va charchagan Elizabet qolgan kuchi qanchalik tez so'nayotganini his qildi.
  Shu bilan birga, yosh sadist uning qo'llarini ezib, ko'kragini chimchiladi. Nihoyat, u yiqilib tushdi va yirtqich hayvon uni issiqda cho'chqaning nozikligi bilan qo'pol ravishda oldi. Elizabet dahshatli og'riqni boshdan kechirdi va do'zaxga tushib qoldi.
  Ha, u bundan eng kuchli taassurotlarga ega edi. Hech qachon unutilmaydi.
  Pauza paytida Elena ham xotiralarga sho'ng'idi.
  U koloniyadan to'g'ridan-to'g'ri frontga qochib ketdi. Yalang oyoq o'smir qiz, 1941 yildagi notinchlikda, o'zini bosib olingan hududda topdi va dastlab partizan uslubida harakat qildi.
  U tutgan birinchi nemis juda chiroyli yigit bo'lib chiqdi. Elena hatto uni sevib qoldi. Keyin u bilan nima qilishni bilmay, arqon bilan bo'g'ib o'ldirdi. Va bu uning birinchi olovga cho'mdirilishi edi.
  Yigit ilmoqqa bo'g'ilib o'tirardi. Va Elena uni bo'g'ib o'ldirdi va kuyladi:
  - Avval ko'zlaringga qaraymiz,
  Keyin sizni qovurib yeymiz!
  Qizil sochli viks yomon kulib yubordi. Ha, nemislar umuman qo'rqinchli emas edi. Va ularni o'ldirish juda achinarli edi. Yelena kuygan kulbalarni va vayron bo'lgan uylarni ko'rmaguncha.
  Va shundan keyin u asirga olingan nemislardan birini olib, qo'llari va oyoqlari bilan teskari bog'lab qo'ydi. Aytishim kerakki, u juda ajoyib. Qiz, aytaylik, juda tajovuzkor va jangovar.
  Elena hali bolalar koloniyasida bo'lganida, oyoq barmoqlari bilan turli xil halokatli narsalarni tashlashni o'rgandi. U buni ustalik bilan uddaladi. Va u hatto hasharotlarni konus va igna bilan yiqitdi. To'g'ri, bunday mahorat darajasi unga mutatsiyadan keyin keldi. Undan oldin u oyoqlari bilan granatalarni uloqtirgan.
  Urush dastlab SSSR uchun yomon o'tdi. Sabablari ko'p edi. Ulardan biri shundaki, qo"shinlar o"zini himoya qilishga o"rgatilgan emas, balki faqat hujumga o"tishga o"rgatilgan. Va bu, albatta, haqiqiy urushga ta'sir qildi.
  Elena o'rmonda qizil sochli va qochqin qiz Lara bilan uchrashdi. Qotib qolgan Elenadan farqli o'laroq, Lara yalang oyoqlarida qon to'kdi va juda qiyinchilik bilan yurdi.
  Elena oyoqlarini yuvdi va bog'ladi. Chunki qiz yuqishi mumkin edi. Va u uni yelkasiga ko'tarib, ko'tardi.
  Lara yig'lab dedi:
  "Nemislar onamni shunchalik qattiq qamchiladilarki, u qo'llari va tizzalari bilan sudralib ketdi." Va faqat u komsomol a'zosi bo'lgani uchun, garchi u partiyaga qo'shilmagan bo'lsa ham.
  Elena jilmayib:
  - Qamchilanganmi? Bu hali u qadar qo'rqinchli emas. Ular uni osib qo'yishlari mumkin edi.
  Qiz kuyladi:
  Agar uzoq vaqt davomida, uzoq vaqt davomida,
  Agar uzoq bo'lsa, yo'lda,
  Yugurish, oyoq urish va yugurish,
  Lekin ehtimol, keyin ehtimol
  Bu mumkin, mumkin, mumkin,
  Siz Afrikaga borishingiz mumkin!
  Elena katta ishtiyoq bilan kulib, kuyladi;
  Biz yovvoyi maymunlar mamlakatidagi o'rmondamiz,
  Banan yashil bo'lgan joyda kanniballar to'planadi!
  Biz okeanni yengishimiz kerak edi,
  Bunday jo'shqin energiya bilan!
  
  Rossiya bizga borishni buyurdi -
  Ekvator xandaqqa yetib boring!
  Xo'sh, Xudo bitta va bitta emas,
  Shunday qilib, bizda bir nechta granata bor
  
  Ular yosh kashshoflarni jangga yuborishdi,
  Bu shunchaki amaliyot, deyishdi!
  Hamma jasur bola bo'lishi uchun,
  Katta raketalarning energiyasi tezlashmoqda!
  
  Men to'g'ridan-to'g'ri nishonga avtomat bilan o'q uzaman -
  Men jangchilarni xaki bo'yog'i bilan o'ldirdim!
  Ular bizning Vatanimizni egallab ololmaydilar,
  Pindos va boshqa bezorilar!
  Bunday Vatan g'azablangan tartibdir -
  Yovvoyi sherdek jang qilishni o'rgan, bolam!
  Va agar qizil rahbar buyruq bergan bo'lsa,
  Achinarli masxaraboz bo'lmang!
  
  Qobiq yonoqimni qattiq kuydirdi,
  Uning qotib qolgan sopi hali yo'q!
  Ammo ishoning, men uzoq vaqtdan beri vatanimga xizmat qildim,
  O"ylamang, zaif o"smirlar!
  
  Biznikilar Mau-Mam qabilasi bilan o'ralgan edi,
  Ularda nayzalar yo"q, lekin granata otuvchilar!
  Bunga javoban biz po'lat bilan zarba beramiz,
  Rus uchuvchilari osmondan yordam berishadi!
  
  Rossiyada har bir jangchi oxurdan,
  Chaqaloq qurolga qo'l uzatmoqda!
  Va bosqinchilar qo'shinini mag'lub qiling,
  She'rlar bard tomonidan mardonavorlik haqida kuylangan!
  . Љ 9-BOB.
  Qizlar yana tergovni davom ettirdilar. Va ular Veneradan Merkuriygacha boshladilar. Quyoshga eng yaqin joylashgan sayyora himoya kuch maydoni bilan qoplangan va unda ko'plab sanoat ob'ektlari mavjud. Merkuriy qimmatbaho metallarning katta zaxiralariga ega va quyoshning yaqinligi unga turli metallarni eritish uchun energiya oqimini olish imkonini beradi.
  Shuning uchun bu sayyora boshqacha. Unda asosan robotlar ishlaydigan bog 'shahari ham, sanoat metropolisi ham bor.
  Elena parvoz paytida shunday dedi:
  - Merkuriy koinotdagi eng zerikarli sayyoradir. Yoki, hech bo'lmaganda, quyosh tizimida.
  Elizabet ta'kidladi:
  - Lekin har doim ham spillikin o'ynash emas. Biz jiddiyroq ish qilishimiz kerak.
  Ketrin shubha bilan dedi:
  - Merkuriyga tashrif tergov nuqtai nazaridan qanday yordam beradi?!
  Euphrosyne tvitterda:
  - Ammo Kva-Kva-Kva ochko'zligidan,
  Va ahmoqlikdan ...
  Ammo Kva, Kva, Kva ning yomonligidan,
  Va ziqnalikdan!
  Va maqtanishdan,
  Kwa, quva, kwa! Kwa, quva, kwa!
  Merkuriy biz uchun buni qila olmaydi
  Biz bu ustunni quritdik!
  Va to'rtta qiz ham telbalardek kulishadi. Bular haqiqatan ham ajoyib ayollar.
  Ular jangovar liboslarida Merkuriyga uchib ketishdi va yo'lda bir vaqtning o'zida choyxonaga tushishdi.
  U erda ular Hypernetda bepul rangli tortlar, kokteyl va uni yuvish uchun boshqa mazali narsa sotib olishdi.
  Va ular quvnoq bo'lib, uchib, sakrashni boshladilar, go'yo ularning ostida chaqqon otlar bor edi.
  Elizabet juda mamnun nigoh bilan ta'kidladi:
  - Biz ba'zan shovqin qilishni yaxshi ko'ramiz,
  Bir-biringiz uchun kurashing!
  Ketrin zavq bilan boshini qimirlatib qo'ydi:
  - Ha, biz bir-birimiz uchun tog'larni ko'chiramiz!
  Elena kuldi va chiyilladi:
  - Bizning o'tkir tishlarimiz,
  Tirnoqlar, tishlar, mushtlar ...
  Demak, ular yaxshi jang kutishmoqda!
  Tez qochib keting
  Katta hayvonlar va kichik hayvonlar,
  Kim barcha hayvonlardan kuchliroq?
  Biz mutant qizlarmiz!
  Evfrosin kulib dedi:
  - Va ko'p, aytishim kerak, kuchliroq! Keling, timsohni olib, yirtib tashlaylik!
  Qizlar uchib ketishdi va allaqachon qizil sayyorani bir tomondan yaqindan ko'rishdi. Uning katta qismi sanoat binolari va robotlar joylashgan cho'ldir. Ammo jannat maskanlari bo'lgan vohalar ham bor. Qaysi juda chiroyli. Va odatda qizlar hukmronlik qiladigan odamlar orasida odatdagidek, favvoralar bilan haykallar mavjud.
  Bularning barchasi, aytaylik, super!
  Elizabet ta'kidladi:
  - Bizning boshimizda nimadir bor, super so'zi juda tez-tez yonib turadi! Biz o'smir qizlarga o'xshaymiz.
  Ketrin tabassum bilan bosh irg'adi:
  - Ha, biz shundaymiz... Professional jangchilardan nima kutasiz? Biz urushlarda shunchalik ko'p odamlarni o'ldirganmizki, ba'zida o'zimiz ham qo'rqib ketamiz.
  Elena bosh chayqadi va kuyladi:
  - Inson bo'lgan har bir kishi jangchi bo'lib tug'iladi,
  Xudo oldida o"ldirish katta gunoh bo"lsa ham...
  Ammo bir vaqtlar Rim legioni bor edi ...
  Va endi jangda juda ko'p giperplazma bor!
  Efrosin mantiqan ta'kidladi:
  - Va shunga qaramay, hozircha bizda jiddiy natijalar yo'q! Aytgancha, Merkuriyda paranoid shizofreniya bilan og'rigan bemorlar umuman yo'q. Biroq, bitta psixopat bor. Va u qo'lda juda yaxshi chizadi!
  Elizabet kulib:
  - U cho'tka bilan rasm chizyaptimi?
  Sariq qiz e'tiroz bildirdi:
  - Yo'q! Felt-uchli qalamlar, lekin u buni juda yaxshi qiladi.
  Elena ta'kidladi:
  - Ha, qo'lda chizish kamdan-kam uchraydigan ish. Biroq, qarang, qiz qog'oz kitob o'qiydi. Bu kamdan-kam uchraydigan hodisa, lekin ba'zida shunday bo'ladi.
  Moviy sochli qiz so'radi:
  - Qizil, kitob o'qidingizmi?
  Elena bosh irg'adi:
  - Ha! O'tgan hayotda. Internet paydo bo'lgunga qadar va smartfonda har qanday filmni tomosha qilish imkoniyati. Keyin o'qish qiziqmas bo'lib qoldi.
  Ketrin bosh irg'adi:
  - Ha! Kitob hatto kinodan ham, virtual haqiqatdagi kompyuter o'yinlaridan ham pastroq. Balki dam olganimiz yaxshidir? Aks holda, psixopatga tashrif buyurish meni ilhomlantirmaydi.
  Elizabet e'tiroz bildirdi:
  - Bizning asosiy maqsadimiz bor: o'g'irlab ketilgan galaktikalararo yulduz kemasini topish. Va shunchaki boshqa dunyolar bo'ylab kezmang yoki virtual yirtqich hayvonlarni yo'q qiling. Keling, psixopatni tekshirib, Yerga qaytaylik. U erda juda ko'p turli xil psixozlar bor.
  Elena ta'kidladi:
  - Yer yuzida aholi ko'proq. Garchi men bu narsa berishiga shubha qilsam ham. Siriusga uchib, Vishini qo'lga olish yaxshiroq bo'lardi!
  Ketrin ehtiyot bo'ldi:
  - Sizningcha, bosh dizayner o'g'irlab ketuvchilar bilan til biriktirganmi?
  Qizil harpi boshini chayqadi.
  - Bu dargumon, lekin biz kutilmagan maslahatlarni topishimiz mumkin. Qolaversa, u sizga bu kosmik kemani qaerga yashirishni ayta oladi!?
  Evfrosin kinoya bilan so'radi:
  - Bitta so'zda ikki marta - balki?! Bu ramziy va nimanidir aytadi.
  Elizabet shunday dedi:
  - Va biz psixopatga tashrif buyuramiz. Unga flomaster bilan bizning portretlarimizni yasashiga ruxsat bering, shu bilan birga biz uning miyasi va ongini skanerlaymiz.
  Elena rozilik bilan bosh irg'adi:
  - Bu yaxshi narsa!
  Qizlar vohalardan biriga yo"l olishdi. Unda hamma narsa juda ajoyib va tantanali edi.
  Va osmonga ulkan favvora otildi. U giperoltin bilan qoplangan griffin shaklida bo'lib, uni to'rtta mushakli qiz qo'llarini cho'zgan holda ushlab turadigan, shuningdek qimmatbaho metalldan yasalgan, yalang'och tanasi va kalta yubkalari bilan.
  Va favvora bir chaqirim balandlikda osmonga otildi.
  Elizabet ta'kidladi:
  - Yaxshi joy!
  Elena bosh chayqadi va kuyladi:
  - Qizlar Merkuriy tepasida aylanyapti,
  Ular o'z kuchida kuchli...
  Mana bir go'zal granata uloqtirmoqda,
  Do'zax yirtqich hayvonini tezda o'ldiring!
  Bu safar qizlar ruhiy xasta ayol bilan Hypernet orqali emas, balki bevosita muloqot qilishga qaror qilishdi.
  Ular bir-birining tepasida turgan ettita pushti fildan iborat uyga yaqinlashdilar, aniqrog'i, uchib ketishdi. Ushbu go'zal muassasada aqli zaif odamlar yashab, dam olishdi.
  Qizlar psixopat bilan bog'lanib, juda muloyimlik bilan portret chizishni so'rashdi.
  Ruhiy kasallikka chalingan qiz go'zal edi, lekin uning boshidagi soch turmagi syurreal narsa edi. Buni faqat Pikasso ko'p chekkandan keyin yozishi mumkin edi. Juda da'vogar. Bundan tashqari, yuz va tanada tatuirovkalar mavjud. Va shuningdek, o'simliklar, hayvonlarning duragaylari, velosiped, burgut, samosval, tuya va qovoq aralashmasi. Va yana ko'p narsalar. Qiz deyarli yalang'och edi, faqat yupqa külot kiygan, lekin u shunday tasvirlanganki, bu shunchaki dahshatli edi.
  Bu darhol ma'lum: u psixopat.
  Va u tabassum qilganida, uning tishlari markerga o'xshab rangga bo'yalganini ko'rdingiz. Bu qiz.
  U qattiq javob berdi:
  - Men sizni chizaman, lekin bu juda qimmatga tushadi!
  Elizabet bosh chayqadi:
  - Yaxshi! Biz boymiz.
  Elena e'tiroz bildirdi:
  - Tergov jarayonida pulni tashlab yuborish unumli emas!
  Ketrin bosh irg'adi:
  - Men ham shunday deb o `ylayman. Shunday bo'lsa-da, pul sarflashdan ko'ra, olish yaxshiroqdir.
  Elizabet kuldi:
  - Bilasizmi, biz mutant ninjaga aylangan mashhur to'rt qizmiz!
  Psixo qiz so'radi:
  - Xo'sh, nima?
  Elizabet ta'kidladi:
  - Siz bizni chizayotganingizda men sizning portretingizni chizishim mumkin! Bundan tashqari, flomaster bilan emas, balki tuval ustiga moy bilan. Siz ham shunday istaysizmi?!
  Psixopatik qiz bosh irg'adi:
  - Ha... Lekin qancha turadi?
  Moviy sochli qiz javob berdi:
  - Siz biz uchun eskiz tayyorlaysiz, biz buni siz uchun qilamiz!
  Tashqi ko'rinishi butunlay avangard bo'lgan qiz bosh irg'adi:
  - Kvazar! Keyin men sizni chizaman, siz esa meni chizasiz va hech kim hech kimdan qarzdor emas!
  Elena kuldi va ta'kidladi:
  Bu mening aybim emas, bu mening aybim emas,
  Bu Mikki Sichqonchasi men bilan bog'liq!
  Psixopatik qiz ularga uyiga tashrif buyurishga ruxsat berdi.
  Ichkari ancha keng va chizmalar bilan to'la. To'g'ri, tashqi ko'rinishida ular shizofreniyaning deliryumidir. Juda g'ayrioddiy va badiiy.
  Qizning o'zi juda yaxshi figura, lekin u dahshatli tarzda bo'yalgan. Lekin ayni paytda chiroyli. Va u mutant qizlarga ko'z qisib qo'ydi.
  Men flomasterlarni oldim va chizishni boshladim. Bundan tashqari, nafaqat qo'llar bilan, balki yalang oyoq barmoqlari bilan ham. Bundan tashqari, bir vaqtning o'zida to'rtta chizma mavjud.
  Elizabet ham qiyshiq emas va u Hypernetdan bo'yoqlar va tuvallarga buyurtma berib, cho'tkalarni tayyorladi. Va u yalang oyoqlarini ham ishlatgan.
  Boshqa mutant jangchilar psixopatning miyasini skanerlashni boshladilar. Va ular buni juda baquvvat, lekin shu bilan birga sezilmaydigan tarzda qilishdi.
  Elizabet kutganidek, psixopatik qiz ularning to"rttasini o"ta dabdabali va nihoyatda dabdabali tarzda chiza boshladi.
  Buni ko'rgan Elena ham ko'k sochli sherigiga oyoq barmoqlari bilan yordam bera boshladi.
  Ha, qizlar juda vahshiy edi. Ular go'zallarga o'xshaydi, lekin ular psixopatning qo'llari va yalang oyoqlari bilan yaratilgan, kim biladi.
  Ketrin tvitterda:
  Bir quti qalam ichida
  Sirk odatda to"la...
  Masxaraboz arqonda yuradi
  Halqalar!
  Efrosin kulib yubordi va tabassum bilan ta'kidladi:
  - Ha, ular bizni shunday tasvirlashsa, go'zal!
  Elizabet kuyladi:
  Men chizaman, siz uchun chizaman,
  Deraza oldida turgan rang-barang rasm...
  Sog'indim seni, sog'indim,
  Ajoyib qizlar - siz bizda yagonasiz!
  Psixo qiz kulib:
  - Ajoyib! Balki meni sevib qolarsan?
  Elizabet jilmayib javob berdi:
  - Avval bizni chizishni tugat, biz seni chizamiz!
  Elena bosh irg'adi va shivirladi:
  - Va siz uchun qiziqarliroq qilish uchun men qo'shiq aytaman deb o'ylayman!
  Qizil sochli malika esa qizg'in va shu bilan birga vatanparvar va qizlarga juda tanish bo'lgan narsani qila boshladi;
  Biz qizlarmiz, komsomolga kirdik,
  Ular Vatanga sodiq qolishga qasamyod qilishdi...
  Shunday qilib, natsistlarni dahshatli mag'lubiyat kutmoqda,
  Xo'sh, keling, Rossiyada kommunizm ostida yashaylik!
  
  Axir, Lenin biz bilan, xuddi metall kabi,
  Har qanday po'latdan kuchliroq bo'lgan bronzadan yasalgan...
  Men dunyolarni ostin-ustun qilishni orzu qilardim,
  Buyuk daho Stalin vasiyat qilganidek!
  
  Biz Vatanni salqin qilamiz,
  Va biz Vatanni yulduzlar ustiga ko'taramiz ...
  Komsomol a'zolari bilan muvaffaqiyatlar bo'lsin,
  Bizning kichkina oyoqlarimiz butunlay yalang'och bo'lsa ham!
  
  Fashist vatanimga hujum qildi,
  Samuraylar sharqdan shafqatsizlarcha kelishmoqda...
  Men Isoni va Stalinni yaxshi ko'raman,
  Va ishonamanki, biz raqibni parcha-parcha qilib tashlaymiz!
  
  Axir, mashhur xudo Svarog biz bilan,
  Bu, hazil qilib aytganda, kommunizm quradi ...
  Koinotdagi eng kuchlisi - ulug'vor oila,
  Bu bizga ong va iroda qo'shadi!
  
  Ishonamanki, biz hech qachon taslim bo'lmaymiz,
  Vatanni tiz cho'ktirib bo'lmaydi...
  O'rtoq Stalin, yorqin yulduz,
  Ustozimiz esa dono daho Lenindir!
  
  Biz Vatanimizni yaratamiz,
  Sayyorada yanada go'zal va yorqinroq ...
  Bilasizmi, qotil qurol bo'ladi,
  Kattalar va bolalar dam olishlariga imkon bering!
  
  Svarogni yoqing, yuragingizda yonmang,
  Siz Rossiyadagi barcha qilichlarning homiysisiz ...
  Tez orada biz kuchli jannat quramiz, ishonaman,
  Iso keladi, muqaddas vazifa!
  
  Gitler to'dasiga ishonmang, do'stlar,
  U oson va qo'rqinchli tarzda g'alaba qozonishi uchun ...
  Biz hammamiz bir oilamiz -
  Va menga ishoning, vataningizni sevish hali ham kech emas!
  
  Qodir Rabbiy barchamizni himoya qiladi,
  Uch rangli bayroqni yerga ko'taradi...
  Va yovuz yirtqich o'yinga aylanadi,
  Biz ham Shaytonga qarshi tura olamiz!
  
  Men buyuk Vatanni sevaman,
  Butun olamda sizdan go'zal yo'q,
  Biz Rossiyani rublga sotmaymiz,
  Keling, koinotda tinchlik va baxtni barpo qilaylik!
  
  Vatanimiz nomi bilan orzu,
  Buyuk Rossiya yuksaladi...
  Qolganlarning hammasi shunchaki behuda
  Va yangi Masih biz bilan bo'ladi!
  
  Oh, Lada, mening qudratim,
  Siz ruslarga sevgi va tinchlik berasiz ...
  Senga o'girilib iltijo qilaman,
  Va agar kerak bo'lsa, chaqmoq bilan uring!
  
  Maryam, osmon Xudosining onasi,
  Koinot Isoga berdi ...
  Sen uchun buyuk Xudo tirildi,
  Odamlar haqiqatan ham ta'mini yo'qotmagan!
  
  E'tibor bering, komsomol a'zolari shunday:
  Rossiya xudolari juda hurmatga sazovor ...
  Biz Vatanning buyuk farzandlarimiz,
  Ruslar har doim g'alaba qozonadi!
  
  Biz Vatanga duo qilishimiz kerak, do'stlar,
  Perun, Yarilo va Svarog kuchli...
  Biz juda kuchli er bo'lamiz,
  Va biz osmondagi bulutlarni ham uchirib yuboramiz!
  
  Endi dushman allaqachon Moskvadan haydalgan,
  Siz natsistlarni juda xafa qildingiz...
  Biz Isoga va Stalinga sodiqmiz,
  Va qurolli tanklar ko'p bo'ladi!
  
  Yo'q, dushman ruslarni jilovlay olmaydi,
  Chunki bizning jangchilarimiz hamma narsaga qodir...
  Imtihonlarni topshirish, faqat beshta,
  Har bir bola juda kuchli bo'lishi uchun!
  
  Ishoning, Stalingrad ulug'vor bo'ladi,
  Va biz uni hujumdan saqlab qolamiz ...
  Ritsarlarning zafarli safi keladi,
  Qon nazoratsiz oqimda oqsa ham!
  
  Qizlar sovuqda yalangoyoq,
  Ular yuguradilar, tovonlari miltillaydi...
  Va ular fashistlarni mushtlari bilan urishadi,
  Muloqotsiz Qobil tekislanadi!
  
  Hammasi yaxshi bo'ladi, odamlar biladi,
  Biz koinotda yulduz turkumlarini topamiz...
  Axir, jasoratga shubha qilish gunohdir,
  Va Xudoning taxtida bir odam bo'ladi!
  
  Tez orada o'liklarni ilm bilan tiriltiramiz,
  Biz yoshroq va go'zalroq bo'lishimiz mumkin ...
  Bizning tepamizda oltin qanotli karub bor,
  Mening go'zal onam Rossiya!
  Qizlar qo'shiq aytishayotganda ish ketardi. Va endi to'rtta chizma tayyor edi. Toʻgʻrirogʻi, ular tanasi oʻrniga qoʻl soati, koʻzlari likopchadek, qanotlari asalaridek, quloqlari oʻrniga gullari boʻlgan qandaydir maymunlar tasvirlangan.
  Biroq, Elizabet qarzda qolmadi. U hatto hech narsani buzib ko'rsatishi shart emas edi. Aslida, psixopatik qiz aqldan ozgan ko'rinardi.
  Lekin hech narsa, ruhiyati buzilgan qiz xursand edi. Va u hatto Elizabethni o'pdi. Va u uni sevishga taklif qildi.
  Moviy sochli qiz javob berdi:
  - Shoshib qoldik, shoshilinch ishlarimiz bor, balki boshqa vaqt!
  Elena ta'kidladi:
  - Men u bilan qila olaman. Men qizlarni yaxshi ko'raman, ayniqsa tatuirovka bilan!
  Psixopat ko'z qisib qo'ydi:
  - Kelinglar!
  Elizabet e'tiroz bildirdi:
  - Yo hammamiz birga qilamiz, yoki ketamiz!
  Yekaterina taklif qildi:
  - Keling, chorak soatga besh kishimiz bo'lsin. Qanday bo'lmasin, shoshqaloqlik yo'q!
  Evfrosin bosh chayqadi:
  - Tanasi yonadi, mehrni sog'indim.
  Evfrosin bosh chayqadi:
  - KELISHDIKMI! Keling!
  Va barcha besh qiz bir vaqtning o'zida uni oldi va o'zlarini to'pga aylantirdilar.
  Oradan chorak soat o'tgach, bu samoviy zavq tugadi. Qizlar esa yana o'z yo'llariga ketishdi.
  To'rttasi chizmalarni olib, ko'chaga uchib ketishdi. Elena ta'kidladi:
  - Bu ajoyib sarguzasht bo'lib chiqdi!
  Elizabet rozi bo'ldi:
  - Bundan yaxshiroq bo'lishi mumkin emas.
  Ketrin tvitterda:
  Dunyo dovuldek uchadi
  Qizlar ertaklarida...
  Tepgan -
  Bu shok edi!
  Ketrin kuldi:
  - Dushmanni bir zarb bilan supurib tashlaymiz,
  Shon-shuhratni po'lat qilich bilan tasdiqlaymiz...
  Ishoning, qizlar hammani urganlari bejiz emas edi,
  Agar kerak bo'lsa, biz uni choyshab kabi o'ldiramiz!
  Va jangchilar yana hujum hayajonida. Ulardagi energiya juda katta.
  Shundan so'ng, Elena taklif qildi:
  - Keling ovqatlanamiz. Va biz ultra shokoladli sousda mahalliy jerboa buyurtma qilamiz.
  Ketrin bosh irg'adi:
  - Ha! Bu yirtqich hayvonni faqat mahalliy qahvaxonada bepul yutib yuborish mumkin. Hypernet-da buyurtma berish uchun juda ko'p pul ketadi.
  Elizabet jilmayib, shubha qildi:
  - Bu yerda mutlaqo bepul ekanligiga ishonchingiz komilmi?
  Efrosin bir mutaxassis havosi bilan dedi:
  - Agar siz qiziqarli voqeani aytib bersangiz, u bepul. Agar siz aytishga dangasa bo'lsangiz va vaqtingiz bo'lmasa, pul uchun!
  Elena jilmayib:
  - Fi! Olomonning zavqlanishi uchun ko'proq gapiring!
  Elizabet jiddiy e'tiroz bildirdi:
  - Va shaxsan men aqlimni mashq qilishga qarshi emasman! Va, albatta, men buni qabul qilaman va ularga qiziqarli narsalarni aytib beraman.
  Sariq sochli qiz chiyilladi:
  - Nima edi? Keling urinib koramiz. Bu ajoyib bo'ladi!
  Qizlar esa kafeteryaga ko'chib o'tishdi, u erda ular maxsus sousda mahalliy jerboas sotadilar.
  Jangchilar yurib, kuylashdi:
  Go'zallarimiz qo'chqordek urishdi,
  Orqa miya va qovurg'alarni sindiradi...
  Biz bo'ron kabi shoshilib o'tamiz
  Va, menga ishoning, bu siz uchun juda qo'rqinchli bo'ladi!
  Qizlar, albatta, o'zlari haqida ko'p narsalarni bilishgan. Elena qishda, sovuqda yalangoyoq jang qildi va shu bilan birga mo''jizalar yaratishga muvaffaq bo'ldi. Uning qordagi izlari juda nafis va chiroyli edi. Qiz hatto bir marta biznes bilan shug'ullanishga harakat qildi. U yalang oyoqlarini bo'yoqqa botirib, oq qog'ozga chizmalar qildi. Va keyin uni pulga sotdi. Va xaridorlar bor edi.
  Va endi siz ovqat uchun qandaydir hikoya yozishingiz kerak. Ular o'z tasavvurlarini bolalar ertaklariga sarflaydigan darajada kambag'al emaslar.
  Qizlar o'zlarini juda hashamatli choyxonada topdilar. Hikoyalar davomida tomoshabinlarni zeriktirmaslik uchun gologrammada ajoyib multfilmlar namoyish etildi.
  Bu holda, Goosebumps ninja haqida. Va bu juda chiroyli va kulgili edi. Shunday qilib, Goosebumps ninjasi uni olib, panjasini asfaltga urdi, u yorilib ketdi va odam tanasi bilan akulaga o'xshash yovuz odam yiqilib, tiqilib qoldi. Qanday qilib u og'riqdan qichqiradi. Shuningdek, ayiqlarning jasadlari bo'lgan ikkita piranhaga chakra otish natijasida yirtilgan qoplardan un sepilgan.
  Ular boshdan oyoqqa sepildi va ular oq chang bulutini ko'tarib, aksirishni boshladilar.
  Elena juda qimmat ultra shokoladli sousda mahalliy jerboa tarqatayotgan robotning oldiga sakrab tushdi va chiyilladi:
  - To'rtimiz uchun shish kabob shaklida!
  Savdo roboti bosh irg'adi:
  - Karta bilan, naqd pulda to'laysizmi yoki hikoyangizni berasizmi!?
  Elizabet tabassum bilan javob berdi:
  - Yaxshiroq hikoya! Biz hamma narsani yozishni va aytishni yaxshi ko'ramiz. Bizning tillarimiz juda uzoq.
  Ketrin hushtak bilan dedi:
  - Va fikrlash, muqobil ravishda, iqtidorli.
  Robok so'radi:
  - Kim aytadi? Yoki bir vaqtning o'zida hammangiz birgamisiz?
  Elena baqirdi:
  - Sizga yaxshiroq aytib beraman!
  Ketrin bosh irg'adi:
  - Qizil bo'lsin! U yana Ikkinchi Jahon urushi haqida kulgili bir narsa aytadi. Va chiroyli qizlar.
  Elizabet tvitterda shunday deb yozdi:
  - Ha, bu borada biz qizlar juda zo'rmiz! Va qizil sochli? Ha, u qila oladi!
  Elena maftunkor og'zini ochdi va hikoya to'qishni boshladi;
  Koinotda juda ko'p o'lchovlar mavjud. Ulardan birida Adolf Gitler ko'plab suiqasdlardan birining qurboni bo'ldi. 1941 yil 20 aprel. Fyurerning tug"ilgan kunida ingliz ayg"oqchilari birinchi raqamli fashistlarni portlatib yuborishga muvaffaq bo"lishdi.
  Va bu tarixni sezilarli darajada o'zgartirdi. Fuhrerning vorisi Hermann Gering edi. U SSSRga hujum qilishdan bosh tortdi. Umuman olganda, ikkinchi raqamli fashistlar Britaniya tugamaguncha ikki jabhada jang qilish mumkin emas deb hisoblardi. Bundan tashqari, 1-may kungi paradda yangi Sovet KV-2 tanklari namoyish etildi. Va fashistlarni 152 mm qurollari xavotirga soldi. Ha, T-34 xavfli mashina.
  Gering g'arbda urushni davom ettirdi. Kritni qo'lga kiritgandan so'ng, nemis samolyotlari Maltaga qattiq zarba berdi. Gitlerga qaraganda kamroq sentimental bo'lgan Gering to'liq urush e'lon qildi va bosib olingan hududlarda umumiy mehnat majburiyatini joriy qildi.
  Nemislar Rommel korpusini kuchaytirib, Tolbukni bostirib oldilar. Keyin Misrga qarshi hujum boshladilar. Malta qulab tushdi, muvaffaqiyatli qo'nish amalga oshirildi. Keyin Franko Germaniya ultimatumidan keyin Gibraltarga hujum qilishga rozi bo'ldi.
  Bu qal'aning qulashi ingliz flotining O'rta er dengiziga chiqish yo'lini to'sib qo'yish imkonini berdi. Va nemislar qo'shinlarini Marokashga eng qisqa masofaga o'tkazishni boshladilar.
  Natijada, qirq birinchi yilning ikkinchi yarmida fashistlar butun Afrika shimolini va eng muhimi, Yaqin Sharqni egallab olishdi.
  Keyin urush davom etdi. Stalin do'stona betaraflikka amal qildi. Yaponiya Buyuk Britaniyaga urush e'lon qildi. Va Qo'shma Shtatlar, ular uchun odatiy holatda, o'zini shunday holatda topdi: mening kulbam chekkada.
  Nemislar Afrikaning qolgan qismini egallab olishdi va ularning asosiy muammosi ingliz qo'shinlari emas, balki masofa, yo'llarning etishmasligi va aloqalarning uzoqligi edi. Bundan tashqari, Hindistonga qarshi muvaffaqiyatli kampaniya olib borildi. Shundan so'ng nemis bo'linmalari yaponlar bilan uchrashdi.
  Va 42 yilning yozida, nihoyat, Britaniyaga qo'nish amalga oshirildi. Angliya, bu vaqtga kelib, suv osti urushi va ommaviy bombardimonlar tufayli zaiflashdi. Bundan tashqari, Afrika va Osiyoni zabt etgandan keyin havo hujumi, shuningdek, umumiy urush yanada muvaffaqiyatli o'tdi. Yu-188, Do-217 va Fok-Vulf o'z vazifalarini juda muvaffaqiyatli bajardilar.
  Va ular Britaniyani bosdilar ...
  Qo'nish avgust oyida bo'lib o'tdi va bir vaqtning o'zida ko'p joylarda. Modernizatsiya qilingan T-4 va Tiger tanklari birinchi marta janglarda qatnashdilar. Britaniya o'n sakkiz kun ichida mag'lub bo'ldi.
  Va sentyabr oyida ular yaponlar bilan birgalikda Avstraliyani egallab olishdi. Britaniya mustamlakachilik tizimini butunlay ag'darish.
  Shu tariqa Uchinchi Reyxning navbatdagi harbiy yurishi tugadi. G'olib va ulkan g'alabalar bilan. Lekin, albatta, bu bilan tugamadi. Natsistlarning yonida fashistlar kabi butun dunyo bo'ylab ambitsiyalarga ega bo'lgan qudratli SSSR bor.
  Va Hermann Gering urushga tayyorlana boshladi. Asosiy garov so'nggi tanklarga qilingan: "Pantera", "Yo'lbars", "Arslon", "Sichqoncha". Bundan tashqari, modernizatsiya qilingan T-4 va turli xil o'ziyurar qurollar. Jumladan, dahshatli "Strumtigers", "Ferdinands", "Bumblebee", "Rhino" va boshqalar.
  Bundan tashqari, iyun oyida Tiger-2 paydo bo'la boshladi, bu amaliy jihatdan yaxshi tank qirg'inchisi.
  Ammo Stalinning ham javob beradigan narsasi bor. KV-3, og'irligi oltmish sakkiz tonna, 107 millimetrli to'p bilan va sekundiga 800 metrning dastlabki tezligi. 107 va 76 mm ikkita to'p va 170 mm frontal zirhli KV-5. Va og'irligi bir yuz etti tonna bo'lgan KV-4 va 180 millimetr frontal zirh. Og'ir va o'ta og'ir tanklarning butun avlodi.
  Og'irroq mashinalarni kim ishlab chiqarishga kirishini ko'rish uchun nemislar bilan o'ziga xos raqobat.
  Bundan tashqari, og'irroq mashinalarning rivojlanishi. Lekin hali ham loyihada.
  Aviatsiyada nemislar ME-309 va Yu-288, yangi Do-317 va modernizatsiya qilingan Focke-Wulf oilasi HE-177, HE-129 ishlab chiqarishni boshladilar. Va eng muhimi, reaktiv aviatsiya. Birinchidan, ME-262 qiruvchisi. Biroq, hozircha u nomukammal.
  SSSRda ham Yaki, Migi, Laggy, PE-2, TU-3, IL-2, PE-8 xizmat ko'rsatgan. Va juda ko'p eskirgan mashinalar.
  Nemis jangchilari, ehtimol, qurollanish va tezlik bo'yicha sovet jangchilaridan ustun edilar, ammo manevr qobiliyatidan biroz pastroq edilar, lekin faqat gorizontal ravishda vertikalda ustunlikka ega edilar.
  Umuman olganda, tan olish kerakki, nemislar dunyoning katta qismining resurslariga ega bo'lgan holda, mashinalar ishlab chiqarishni bir necha baravar oshirdilar. Va ular jiddiy suiiste'mol qilishga tayyor edilar.
  SSSRda Uchinchi Reyxga qarshi o'ttiz uch mingga yaqin tank bor edi, ularning aksariyati engil edi. T-34 juda mashhur edi, ammo engilroq bo'lgan T-50 ham juda ko'p ishlab chiqarilgan.
  Nemislar og'irroq mashinalarga tayanib, engil zirhli mashinalar ishlab chiqarishni deyarli qisqartirdilar. Eng mashhur tank Panter bo'lishi kerak edi. Ammo o'n millionlab qullarga qaramay, natsistlar o'zlarining tank flotini to'ldirishga ulgurmadilar.
  Va ularda mashinalar etishmadi, ayniqsa eng yangilari. Bundan tashqari, Maus va Lion tanklarini tashishda katta muammolar yuzaga keldi. Bu umuman asal emas.
  Aytish kerakki, MP-44 avtomati ham Goering qo'shinlariga endigina kira boshladi. Nemis armiyasi juda ko'p, ammo to'liq qurollanmagan.
  Uning vaqti yetarli emas. Va siz operatsiyani uzoq vaqtga to'xtata olmaysiz - oldinda kuz va qish. Va Gering birinchi bo'lib zarba berishni tavakkal qildi. Natsistlarning tanklari etarli emasligiga qaramay, ularda yigirma besh mingdan bir oz ko'proq tank bor. Aviatsiyada bu nisbat biroz yaxshiroq: uchuvchilar kuchayishdi. SSSRda qirq mingdan bir oz ko'proq samolyot bor, Germaniyada ellik mingdan ortiq samolyot bor va ularning deyarli barchasi eng so'nggi rusumdagi.
  Eng muhimi, Vermachtning piyoda askardagi ustunligi. Ko'plab Hiwi va xorijiy bo'linmalarni yollagan nemislar yigirma milliondan ortiq askarni joylashtirdilar.
  SSSR, hatto safarbarlikni hisobga olgan holda, o'n ikki milliondan ko'p bo'lmagan mablag'ni qo'yishga muvaffaq bo'ldi. Bundan tashqari, Yaponiyani qaytarish uchun siz hali ham armiyani Uzoq Sharqda saqlashingiz kerak.
  Samuraylar, shuningdek, o'n ikki million askarni, ularning o'n millioni to'g'ridan-to'g'ri SSSRga qarshi yubordilar.
  Bundan tashqari, sezilarli miqdordagi engil va o'rta tanklar. Bundan tashqari, u umuman kuchsiz aviatsiya va kuchli dengiz floti emas.
  . Љ 10-BOB.
  Shunday qilib, Rossiya uchun bu oson emas edi. Gering urushni to'liq jangovar tayyorgarlik holatiga qadar qoldirmaslikka, balki darhol zarba berishga qaror qildi. Va uning qo'shinlari 1943 yil 22 iyunda hujumga o'tdi. Birinchi kunlarda ma'lum bo'lishicha, Sovet Rossiyasi mudofaa urushiga umuman tayyor emas edi. Qo'shinlarga o'zlarini himoya qilmaslik, o'z hududida dushmanni mag'lub etish o'rgatilgan. Va mudofaa rejalari yo'q, qo'shinlar ofitserlar bilan etarli darajada ta'minlanmagan va ko'plab mudofaa tuzilmalari tugallanmagan. Qisqasi, qandaydir yomon bo'lib chiqdi.
  Darhaqiqat, Qizil Armiya hujumkor armiya bo'lib, xandaqlarda o'tirishga unchalik qodir emas. Va fashistlar sovet mudofaasi chuqurligiga juda tez kirib bora boshladilar. Ular Sovet qo'shinlarining mudofaasini yorib o'tishdi. Va 30 iyun kuni ular Minskni egallab olishdi. Va biz davom etdik. Qizil Armiya qarshi hujumga urinishda unchalik muvaffaqiyat qozona olmadi.
  Ammo ma'no kam edi... 20 iyul kuni fashistlar Smolenskka bostirib kirishdi. Va qal'a shahar uchun janglar boshlandi. Natsistlar umidsiz ravishda oldinga siljishga harakat qilishdi, ammo qarshi hujumlarga duch kelishdi. Yaponlar esa sharqdan kelgan.
  Bundan tashqari, turklar, portugallar, ispanlar, braziliyaliklar, argentinaliklar va boshqalar SSSRga qarshi urushga kirishdi. Bunday vahshiy bosim paydo bo'ldi.
  Dahshatli bosim ostida SSSR g'orga tushdi. Keyin Kiyev quladi, keyin Donbass, Leningrad qurshovga olindi. Va Moskvaga hal qiluvchi hujum boshlandi. "Sichqoncha" va boshqa metallar jangga kirishdi.
  Mana, beshta go'zal nemis qizi Sichqoncha ustida kurashmoqda. Gerda, Sharlotta, Kristina, Magda va Frida.
  Ular Wehrmachtning eng og'ir mashinasida jang qilishadi. "Sichqoncha" nima? Bir yuz sakson sakkiz tonna bo'sh. Va 185 mm yon zirh va 240 mm frontal zirh. Ikkita qurol bilan.
  Ammo shu bilan birga, tank katta massasi tufayli zo'rg'a harakat qiladi. Ichkaridagi qizlar deyarli yalang'och, faqat juda ochiq bikini kiyishadi. Va juda jingalak va chiroyli.
  Gerda yalang oyog'ini urib, 128 mm to'pdan o'q uzdi. Sharlotta va Eva qobiqqa xizmat qiladi. Qizlar deyarli yalang'och va muskulli. Bagajdan yigirma sakkiz kilogramm og'irlikdagi o'lim sovg'asi otilib chiqdi. Va u sekundiga 930 metr tezlikda yuguradi. Bu ulkan buzg'unchi kuchdir.
  U Sovet KV-3 ga tegib, zirhlarini uzoqdan uradi. Jangchilar bir ovozdan hayqiradilar:
  - Voy, ko'rfaz g'arq bo'lyapti!
  Va ular marvarid tishlarini yalang'ochlashdi. Qizlarning go'zalligi hayratlanarli. Ular shunchaki tabiatning sehridir.
  Gerda yana zenit va tez o'q otish qurolini nishonga olib:
  - Bu hayqiriqda bo'ronga tashnalik bor...
  Kristina 75 millimetrli to'pni otib:
  - G'azabning kuchi, ehtiros alangasi!
  Sharlotta va Kristina birga olov. Ular Sovet KV-2 ni halokatga uchratib, tvit yozadilar:
  - Ritsar g'alabaga bo'lgan barcha ishonchni bu faryodda eshitadi!
  Va jangchilar bir-biriga ko'z qisib qo'yishadi.
  Eva 75 millimetrlik o'q bilan sovet piyodalariga qarata o'q uzdi. O'nlab askarni tugatdi. Va u yalang oyoqlarini zirhga urib kuldi:
  - Ehtiyotsizlik bilan otib o'ldiraman!
  "Sichqoncha" ritmik tarzda ishladi, tanklarni yo'q qildi. U tez emas, qaysarlik bilan harakat qildi. Va u asta-sekin harakat qildi, dushmanlarni tor-mor qildi.
  Umuman olganda, haqiqiy tarixda bu tank hech qachon jang qilishga ulgurmagan. Buning o'rniga tanlov yanada rivojlangan E-100 modeliga tushdi. Oxirgi avtomobil E seriyasining xarakterli xususiyatlariga ega edi: pastroq siluet, zichroq joylashuv va kattaroq zirh burchaklari. E-100 tanki sichqonchaniki kabi frontal zirhga ega edi, 240 mm, lekin varaqning oqilona moyilligining katta burchagi bilan. E-100 ning yon tomonlari menteşeli choyshablar bilan birga 170 millimetr uzunlikda edi, lekin moyillik burchagida edi. Umuman olganda, yangi tank qurollanish jihatidan Mausga teng, yaxshi himoyalangan va engilroq bo'lib chiqdi. Magistral yo'lda uning tezligi soatiga 40 kilometrni tashkil etgan bo'lsa, Sichqoncha uchun 20 kilometr. Ammo yanada rivojlangan va engilroq model seriyaga kirishga ulgurmadi. Va o'sha paytda urush allaqachon yo'qolgan edi.
  Endi qizlar "Sichqoncha"ni o"zlashtirib olishdi va otishdi.
  Gerda tili bilan lablarini yaladi.
  Va endi u kuchli Sichqoncha to'pidan o'q uzmoqda. Qurollar Rossiyaning barcha KV seriyali avtomobillariga kirishga qodir.
  Umuman olganda, o'ta og'ir nemis tanki tez emas, balki juda halokatli mashina ekanligini isbotladi. Bu har qanday zirhni ezib tashlaydi, shu bilan birga o'tib bo'lmaydi.
  Gerda uni oldi va hayajon bilan kuyladi:
  - Va u kulrang tuman orqali qirg'oqni boshqaradi ...
  Sharlotta yalang oyog'i bilan og'ir snaryadni ilgaklab, marvarid tishlarini ko'tarib, go'yo ular dengiz tubidan olinganday kuyladi:
  - Cho'l kemasi - dadil kapitan!
  Eva ham juda chiroyli qiz. Sariq va ingichka bel. Bunday sexy ayol.
  Va yana jangchilar otishdi. Bu safar ularning qurboni KV-5 bo'ldi, 170 mm frontal zirhli tank, garchi plitalarning oqilona qiyaligi bo'lmasa ham.
  Unga nemis snaryadlari tegib, sindirilgan.
  Sharlotta uni oldi va o'rnidan sakrab qo'shiq aytdi:
  - Yalang oyoq orzusi - shunday go'zallik!
  Jangchi esa yam-yashil sonlarini silkitadi.
  Ha, chiroyli ko'rinadi. Qizlar ajoyib. Ular sizni snaryadlar bilan urishadi va sizni urishadi.
  Gerda o'ttiz to'rttasini oldi va qichqirdi:
  - Men banzay tayyorlayman!
  Va Sichqoncha uni tinglaydi. Qizlar ruslarni ezib. Sichqoncha hech qanday sovet tankiga to'g'ridan-to'g'ri kira olmaydi. Barcha snaryadlar tom ma'noda zirhdan sakrab tushadi. Va jangchilar tishlarini yalang'ochlab, bo'kirishdi:
  - Voy voy! Biz zarba beramiz ...
  "Sichqoncha" puflab, yalt etib...
  Muxtasar qilib aytganda, Moskvaga hujum nemislar va ularning qo'shinlari uchun 1941 yilga qaraganda bir oz muvaffaqiyatli bo'ldi. Qish esa unchalik qattiq emas edi.
  Krautlar va ularning sun'iy yo'ldoshlari poytaxtni o'rab olishdi. Va dekabr oyida eng katta shaharga hujum boshlandi.
  Stalin, albatta, Kuybishevga ko'chib o'tdi. Ammo Jukov shaharning o'zida qoldi. Bu qo'mondon oxirigacha turishga qaror qildi. Va fashistlar qishki hujumlarini boshladilar. Bu bir necha bosqichda bo'lib o'tdi. Jang paytida natsistlar "Sturmtiger" va "Sturmlev" dan kuchli bomba otishchilardan foydalanganlar. Va ular poytaxtni vayron qilishdi. Ular uni kulga aylantirishdi.
  Jukov o'limgacha jang qilishni buyurdi. Janglar mart oyining oxirigacha davom etdi. Ammo oxir-oqibat Moskva quladi. Natsistlar katta yo'qotishlarga duch kelishdi, ammo g'alaba qozonishdi.
  Fuhrer Moskvani egallab olgani uchun Maynshteynga Ritsar xochining Buyuk xochi bilan taqdirladi. Qirq to'rtinchi yil fashistlarning Volga bo'ylab, so'ngra Uralsgacha bo'lgan deyarli bir tomonlama hujumida o'tdi. Sovet qo'shinlari orqaga chekinishdi, ko'plab qochqinlar bor edi va taslim bo'lishdi. Yozda nemislar butun Volga bo'yi va Kavkazni egallab olishdi.
  Kuzda biz Sverdlovskka yetib keldik va to'xtadik, ayoz va qattiq Sibir qishiga duch keldik.
  Stalin bir muddat qarshilik ko'rsatishga harakat qildi. Ruslar Ural mintaqasida qarshi hujumga o'tdilar. Ular partizan bosqinlarini o'tkazdilar. Ammo 1945 yilda fashistlar nihoyat yaponlar bilan birgalikda Rossiyaning yirik shaharlarini egallab olishdi. Stalin taslim bo'lishdan bosh tortdi va Sibir bunkerlaridan biriga kirdi.
  Urush partizan bosqichiga kirdi. Natsistlar va yaponlar Rossiyani bir muncha vaqt hazm qildilar va partizanlarni ovladilar. Ammo Qo'shma Shtatlar esa atom bombasini yaratishga muvaffaq bo'ldi.
  Gering chet elda jang qilishga jur'at eta olmadi. 1948 yilda Stalin nihoyat o'ldirildi va partizanlar urushi pasaya boshladi. Tez orada Rossiya o'zini Uchinchi Reyx tomonidan qo'lga kiritdi. Asta-sekin imperiya o'z mulklarini hazm qildi.
  Gering referendum o'tkazib, imperator bo'ldi. Uning kuchi kuchayib, kuchli bo'ldi. AQSh ham mushtlarini charxladi. Ikkinchi jahon urushi tugaganiga qaramay, qurollanish poygasi boshlandi. Jangarilar to'xtovsiz davom etdi va yadro qurollari to'plandi.
  Sovuq urush uzoq davom etdi. Nihoyat, 1975 yilgacha yadroviy zaryadlarni zararsizlantiradigan radiatsiya paydo bo'ldi. 1985 yilda imperator Geringning o'g'li Adolf Germanovich Qo'shma Shtatlar bilan urush boshladi.
  Uchinchi Reyx, ayniqsa, Yaponiya bilan birgalikda inson resurslarida ustunlikka ega bo'lib, Qo'shma Shtatlarga bostirib kirishni boshladi.
  Natsistlar Ambramlarga qarshi o'zlarining rivojlangan piramida tanklaridan foydalangan holda Alyaska bo'ylab harakatlanishdi. Va keyin Gerdaning afsonaviy ekipaji hujumda ishtirok etdi.
  Qizlar hali yosh - shuning uchun ular abadiy yoshlik sirini saqlaydigan jodugarlar va genetik jihatdan o'zgartirilgan kaltaklardir. Ular juft-juft bo'lib, ko'p qavatli zirhlardan yasalgan va maxsus qurolli tanklarga joylashdilar.
  Nemislar elektromagnit harakatga keltiruvchi maxsus qurollardan foydalanadilar. Tank tashqi tomondan juda kichik va 88 millilitr kalibrga ega. Ammo zirhni teshish kuchi 120 mm Ambamsa to'pidan ancha yuqori. Va shu bilan birga, nemis tanki har tomondan o'tib bo'lmaydi.
  Gerda otib kuldi:
  - Amerikani zabt etaylik!
  Sharlotta ham yalang barmog'i bilan joystikni bosib, o'q uzadi va bo'kiradi:
  - G'olib bo'lmagan qahramon Fuhrer-bastard!
  Yalang oyoq, bikinili abadiy yosh go'zallar ham boshqa tankga minib, chiyillashmoqda:
  - Har doim g'alaba qozonmagan!
  Kristina yalang barmog'i bilan tugmani bosib, shivirlaydi:
  - Super mamlakat!
  Va Amerika tanki portladi ...
  Magda tabassum bilan aytadi:
  - Va vaqt biz uchun kuchga ega emas. Biz qirq yildan ortiq kurashdik va umuman o'zgarmadik!
  Boshqa tankdan Gerda ilgari Amerika mashinasini yo'q qilib, javob berdi:
  - Chunki biz jodugarmiz!
  Sharlotta yalang oyog"i bilan joystik tugmasini bosdi. U Amerikaning o'ziyurar qurolini urib yubordi va qichqirdi:
  - Va eng zo'r jodugarlar!
  Abadiy qizlar bikinida bo'lishdan foyda ko'radi. Ular juda seksual va ajoyib. Chizilgan va zarhal qilingan figuralar kabi. Bu qizlar faqat jinsiy aloqa belgilaridir.
  Gerda yalang oyog'ini otib o'qiganicha:
  - Hayron bo'lmaslikni so'rayman...
  Sharlotta ham hayajon bilan g'o'ldiradi va kuchli mushaklarini bukdi:
  - Agar sehr sodir bo'lsa!
  Kristina, bu oltin-qizil kaltak, barmoqlari bilan joystik tugmasini bosgan holda sikildi. U Amerika tankini sindirdi va tepdi:
  - Va kim juda qattiq hayratda qoldi!
  Magda qofiyasi yo'q, M-60 ga qarata o'q uzdi va yalang oyog'ini silkitib, ingichka baqirdi:
  - Biz suzib yurgan qayiqdan faqat eshkak qoldi!
  Gerda javoban qichqirdi:
  - Shoshiling! Qo'ng'iroqingizga erisha oling!
  Va shuningdek, yalang'och tovoni bosadi.
  U esa qordek oppoq qalin sochlarini silkitadi. Qizlar oltmishdan oshganiga qaramay, ular juda yosh va yangi. Na bir ajin, na bir to"r, na yoshga ishora. Badanlar mushakdir va ularda bir tomchi yog' yo'q.
  Mis-qizil sochlari bilan Sharlotta titraydi va bir vaqtning o'zida chiyilladi:
  - Haqiqatan ham banzai!
  Nima edi? Eng chiroyli qiz...
  Va Kristina? Qanday qiz! Go'yo hamma yangi sharbat bilan to'ldirilgan. U shunday betakror go'zallikka ega. Jangchi esa hammani yirtib tashlashga tayyor.
  U Amerika tankini sindirib, qichqirdi:
  - Biz tirjaygan bo'rilarmiz!
  Magda kamtar qiz. Va jodugar va ayni paytda imonli! Yalang oyoqlari joystik tugmachalarini bosadi. Bu qiz super! Amerika mastodonini qanday urish va uni parchalash.
  Ammo nemis piramidali tanki Amerikanikiga qaraganda ancha engilroq. Va qizlarning o'zlari juda chiroyli.
  Magda qichqiradi:
  - Muqaddas Vatan ulug'vorligi uchun!
  Kristina xuddi shunday turtkini qo'llab-quvvatlaydi va shunday deydi:
  - Biz qalbimizni va qalbimizni beramiz! Biz muqaddas Vatanmiz...
  Shundan so'ng qiz halokat sovg'asini yubordi.
  Gerda, javoban, u keyingi tankda hamma narsani yaxshi eshitadi, qobiq yuboradi va qichqiradi:
  - Biz turamiz va g'alaba qozonamiz!
  Sharlotta yalang barmoqlari bilan tugmani bosdi va qichqirdi:
  - Va biz hayotimizdan afsuslanmaymiz!
  Kristina amerikalik tankni buzib tashlagancha qichqirdi:
  - O'ldiradigan ayol!
  Jangchilar shu zahoti hovliqib ketishdi. Ular tanklarni o'qlari bilan ezib tashladilar va mastodonlar timsoli kabi pichirlashdi.
  - Biz hamma narsani tobutga tushiramiz, o'zingizni xotirjam deb hisoblang!
  Keyin qizlar kulib, tishlari bilan quyosh nurlarini yuborishadi.
  Tankni urib tushirish uchun yalang oyog'i bilan o'q uzayotganda, Gerda chiyilladi:
  - Men hali ham chinakam boshli qizman ...
  - dedi Sharlotta hayajon bilan, uning ko"zlaridan chaqnab ketdi. U tovoni bilan boshini mushtladi va shivirladi:
  - Men Shayton bilan aloqa qilaman!
  Kristina Ambramsga qarata o'q uzadi, uning qurol-aslahasini sindiradi va keyin o'pkasining tepasida chiyillaydi:
  - Va men o'q otaman!
  Magda yalang barmoqlari bilan tugmani bosdi. U qobiq yubordi va g'ayrat bilan e'lon qildi:
  - Bulon salqin!
  Aqlli va marvarid sochli Gerda tabassum bilan kuladi:
  - Lekin ko'k emas!
  Va u ko'zlari bilan radiatsiya kaskadini yuboradi. Bu ayol zo'r ekani aniq. Va yana bir Amerika mashinasini chuqurga uchirib yuboradi. Va u erda ular uni ehtiyot qismlarga aylantiradilar.
  Sharlotta o'q otib, yalang tovonini klaviaturaga bosdi. U amerikalik mastodonni ota-bobolariga yubordi va kuyladi:
  - Buzing, yo'q qiling va bo'laklarga bo'ling!
  Kristina, sochli bu qiz - oltin va mis aralashmasi, yo'q qilish va shivirlash sovg'asini yuboradi:
  - Bu hayot! Bu baxt!
  Va u yoqimli kichkina yuzini tirjaydi! Va u Amerika tanklarini uradi.
  Va bu go'zallik va o'zgacha mehribonlik timsoli Magda qichqirdi:
  - Va yomon ob-havo bizga kelmaydi!
  Gerda uni oldi va xanjardek gavhardek tishlarini ko'tarib pichirladi:
  - Bu g'alayon!
  Sharlotta yalang oyog'i bilan pedalni bosib, tishlarini ko'rsatib pichirladi:
  - Va Gollivud!
  Tishlarini ko'tarib, vahshiyona jahl bilan Kristina po'latga o'q otdi va uni oldi va kuyladi:
  - Gollivudda qanday odamlar bor!
  Yana hayajon bilan Magda halokat raketasini uloqtirib yubordi va hayajon bilan chinqirdi:
  - Ularning hammasi yulduz, odamlar emas!
  Gerda qichqirdi va qichqirdi, mushaklarini bukdi. Shu bilan birga, u yalang tovoni bilan AQSh tanklarini teshadigan o'tkir ignalarni yubordi.
  - Va Reygan qotib qoladi!
  Sharlotta o'zining go'zal oyoqlariga katta zavq bilan taslim bo'ldi va halokatli qorin bo'shlig'ini tashladi:
  - Bizni Gollivudga taklif qilishdi!
  Kristina g'ayrat bilan tvit qildi:
  - Ha, bu g'alati Gollivudga!
  Magda yalang barmoqlari bilan joystik tugmasini bosib o'q uzdi va tajovuzkorona chiyilladi:
  - Gollivud shon-shuhratda bo'lsin!
  Nemislar Amerika mudofaasini muvaffaqiyatsiz yakunladilar. Olti oy ichida ular Qo'shma Shtatlarning g'arbiy sohillariga hujum qilib, nafaqat Alyaskani, balki Kanadaning ko'p qismini ham egallab olishdi.
  Ma'lum bo'lishicha, nemis tanklari har jihatdan og'irroq Amerika tanklaridan kuchliroqdir. Uchinchi Reyx uchun kimda aviatsiya yaxshiroq? Va diskotekalar odatda teng raqibga ega emas. Va bu, albatta, mag'rur Yankees uchun aniq umidsizlikdir.
  Reygan muqaddas urush e'lon qildi. Ammo AQShga janubdan ham hujum qilindi. Braziliya, Argentina, Venesuela, Chili Amerikaga urush e'lon qildi. Va yaponlar bilan birgalikda Krautlar Meksika orqali o'tishdi. Va ular janubdan Amerika chegaralariga yaqinlashdilar.
  1986 yilda to'g'ridan-to'g'ri Amerika tuprog'ida janglar boshlandi. Germaniya ham, Yaponiya ham dushmanni mag'lub etdi. Oradan uch oy o'tdi va aprel oyining o'rtalarida AQSh hududining yarmidan ko'pi yaponlar va nemislar tomonidan bosib olindi.
  Va keyin Reygan taslim bo'lishni taklif qildi. Urush 1986 yil 20 aprelda tugadi.
  AQSh ikkiga bo'lindi. Va hammasi yaxshi bo'lardi, lekin... Adolf birinchi bo'lib Yaponiyaga hujum qildi. U unga qarshi haqiqiy urush boshladi va vaziyat haqiqatan ham keskinlashdi.
  Yana jangda Gerda, Sharlotta, Kristina va Magda. Bu qizlar haqiqiy jodugarlar va qarimaydilar. Ular abadiy yosh, yangi va faqat yalangoyoq va bikinida kurashadilar.
  Bunday holda, ular elektr energiyasi bilan ishlaydigan va piramidalar shaklida bo'lgan ikkita tankda. Ushbu mashinalar atom batareyalariga ega va soatiga uch yuz kilometrgacha tezlashadi. Ushbu mashinani bu bilan solishtirishga harakat qiling. Va ular elektromagnit qurollar bilan qurollangan - graviuran yadrolari bo'lgan kichik, ammo juda halokatli qobiqlar bilan.
  Bu haqiqatan ham kelajak qurolidir. Qizlar har bir tankda ikkitadan jang qilishadi va devorlardagi monitorlar ularga mutlaq ko'rinish beradi.
  Qizlar lifchiklarini yechib, mushak tanasini butunlay ochib qo"yishdi.
  Gerda yalang oyoq barmoqlari bilan joystik tugmachalarini bosdi, yapon mashinasini urib, butun yo'l bo'ylab taqillatdi va kuyladi:
  Bolaligida u ona daryosida orzu qilgan,
  Dunyo qudrati, yengilmas kurashchi haqida....
  Ammo qiz tushida ko'rindi,
  Va siz uchun Yerda boshqa joy yo'q!
  Shundan so'ng porloq sarg'ish uni oldi va ko'kragining qizil ko'krak uchi bilan tugmani bosdi. Samurayning gaubitsasi bochkadan uchib chiqqan snaryad tufayli ag"darildi. Bu qiz jodugar va super.
  Sharlotta ham faqat külotda qolgan va samuraylar bilan qattiq kurashadigan qiz. Va u tom ma'noda jasorat mo''jizalarini ko'rsatadi.
  U buni katta ishtiyoq bilan bajaradi. Yalang oyoq barmoqlari esa g"ayrioddiy egiluvchan va chaqqon.
  Va go'yo pianino klaviaturasida ular joystik tugmachalarini o'ynashadi, ular buni mahorat bilan bajaradilar.
  Va keyin yapon butun er usti mashinasi quritgichni issiq igna kabi teshdi:
  Sharlotta lablarini urib, kuyladi:
  - Uchinchi Reyxdagi qizlar kabi,
  Bilasizmi, bolam, ular bilan drift qilmang!
  Meni qattiq ura olasizmi?
  Siz shon-shuhrat sari bo'ronli yo'lni topasiz!
  Aniqrog'i, hatto to'g'ri yo'l!
  Va qiz olib, qip-qizil nipel bilan joystik tugmasini bosadi. Va yana o'ta tajovuzkor va halokatli narsa ishlaydi. Va endi yapon raketasi havoga uchadi.
  Va qizil sochli malika kuylaydi:
  Abadiy yosh qizlar
  Qizlarning ovozi jaranglaydi...
  Va ularning yalang ko'kraklari,
  Ular hammani aylanaga egishlari mumkin!
  Kristina ham jangovar malina kabi kurashadi. U yosh va chiroyli. Yupqa külotlarda deyarli yalang'och. Uning qorin bo'shlig'i mushaklari shokolad barlari kabi aniqlangan. Bular chindan ham ajoyib va yoqimli o'g'irliklar.
  Ularda juda ko'p go'zallik va inoyat bor. Tanasi haykalli mushaklardan iborat qiz qanchalik go'zal. Qaysi bronzlangan teri ostida dumalab.
  Va u ham uni oladi va yalang oyoq barmoqlari bilan sizni tepadi. Katta, baland bo'yli yapon tanki zarba olib, yonib ketdi.
  Kristina tvitterda:
  Dunyo bizni hurmat qilishi va bizdan qo'rqishi kerak,
  Qizlarning mehnatlari son-sanoqsiz...
  Biz g'alabaga qadar kurashamiz,
  Va go'zalning sevgisi pokdir!
  Shunday qilib, u yoqut ko'krak uchi bilan tugmani bosib, muvaffaqiyatli va juda halokatli o'q uzadi. Va u o'q-dorilar qutisiga shunchalik aniq zarba beradiki, u darhol yapon qurollarining butun batareyasini tashlaydi va olovli favvorani havoga tashlaydi.
  Qiz dedi:
  Sevgi va o'lim, yaxshilik va yomonlik,
  Nima muqaddas, nima gunoh! Keling, hammani o'ldiraylik!
  Va bu erda Magda, shuningdek, momaqaymoq rangli sochlari va ko'zga ko'ringan mushaklari bo'lgan, beligacha yalang'och va faqat juda nozik, oq külot kiygan juda chiroyli qiz.
  Yalang tovoni bilan tugmani bosib o"q uzadi. Dushmanni uradi va ko'rsatadi:
  Men juda yumshoq qizman
  Jangda doim yalangoyoq...
  Kichik ovozli kumush qo'ng'iroq,
  Agar kerak bo'lsa, men sariqlarni ezib tashlayman!
  Jangchi esa uning yorqin ovozida kuladi.
  Va keyin uning qulupnay nipel ham bosadi. Va bu holatda, to'p katta yapon bombardimonchisiga snaryad yubordi. U uni oldi va uning qornini yirtib tashladi va samuraylarning boshiga halokat sovg'alari tushdi. Tom ma'noda ularni maydalash va yo'q qilish ... Va yapon piyodalarining ikkita butun batalonlari yo'q qilindi.
  Magda zavq bilan kuyladi:
  Yurakdan va muhabbatdan mahrum bo'lgan,
  Unga ishonmang, chunki hayot tush emas!
  Yovuz dushman hal qilinadi,
  Va qudratli kuch tomonidan ezildi!
  Yaponiya bunday qizlarga qarshi tura olmasligi aniq. Va ularning mahoratining siri shundaki, ular deyarli kiyimsiz jang qilishadi, bu ularga misli ko'rilmagan, fenomenal, kosmik kuch beradi.
  Va keyin faqat külotlarda jang qiladigan ayol uchuvchilar bor. Va ular ham samuraylarni osmonda butunlay o'ldiradilar.
  Shunday qilib, Helga uni oldi va yalang oyoq barmoqlari bilan joystik tugmasini bosdi va aqldan ozgandek bo'ldi.
  Va raketalarning ulkan uchishi boshlanadi.
  Qiz ko'kragini qip-qizil nipellar bilan silkitib, qo'shiq aytishni boshladi;
  Qashshoqlik, afsuski, menga ko'z yoshlarim tanish;
  Qishloq uyi qanday qilib qiyshayib ketdi!
  Hatto tomdagi somon ham chirigan,
  Deraza ostida qattiq qor yog'di!
    
  Bu dahshatli ofatlar davri edi,
  Rossiya kuchlarining katta tarangligi!
  Mening jasur va azobli bolaligim,
  Sovuq ko'kka aylanganda!
    
  Sovuqda yalangoyoq yugurish;
  Suyaklarigacha yonadi!
  Baxt atirgulini qayerdan topaman,
  Qashshoqlik zanjirlari kaskadini qanday tashlash kerak?!
    
  Men baxt va tinchlikni bilmayman;
  Qattiq mehnat menga juda tanish!
  Derazani qop bilan yopaman,
  Va ayvonga bolta bilan!
    
  Biz faqat qishdan omon qolishimiz kerak,
  Oilangiz shamollab qolmasligi uchun!
  Bahorda gilos yoqutlarda gullaydi,
  Va ko'k ipni yig'ing!
    
  Va endi qizlarning oyoqlari,
  Ular jahannam sovuqdan juda ko'p yonmoqda!
  Abadiy yalangoyoq bo'lish qanchalik qiyin
  Yog'ochlarni qorga bir qatorga qo'ying!
    
  Ammo bahor chiroyli keldi,
  Oq baxmal qor yog'di!
  Va men jiringlagan ovozni eshitaman,
  Axir, oqimlar shunday kuylaydi!
    
  Mana, dog'larda sapfir rangdagi bog';
  Yoz esa sel kabi oqadi!
  Oh, jo'ka asal panjalarida hidladi -
  Qushlarning vayronalari bilan zavqlanish!
    
  Biz yog'och panjara o'rnatamiz,
  Bola yordamga keldi!
  Va his-tuyg'ular g'alati bo'lib qoldi
  Ko"nglning shirasi oqayotgandek edi!
    
  Endi yomg'ir yog'ayapti, jala baland ovozda;
  Qizning marvarid ko'z yoshlarini yashiradi!
  Men g'ishtdan uy quraman -
  Men seni tubsizlikdan olib chiqaman!
    
  Men kabina bola edim, bilasizmi, men mamlakatlarni ko'rdim;
  Cho'l qum, turkman sovg'alari!
  Samarqand saroylari, masjidlari,
  Ba'zi odamlar juda mehribon!
    
  Men Yevropa davlatlarini ham bilaman -
  Dengizda uzoq safar bo'ldi!
  Ammo bog'larning chekkasi yurakka yaqinroq,
  Men qushimni unga qaratmoqchiman!
    
  U meni o'padi, erkalaydi;
  Allaqachon boshi aylangan!
  U jannatdan joy va'da qiladi
  Va uning o'zi Shayton kabi chiroyli!
    
  To"yimizni kamtarona o"tkazdik;
  Hozir men shaharda yashayman!
  Sevgi so'zlari bema'nilik emas -
  O'sish - bu yaxshi narsa!
    
  Ammo uyqu kelganda,
  Moviy osmonda orzular qayerda...
  Men yumshoq somon haqida orzu qilaman,
  Mening eski qishloq uyim!
  Bir so'z bilan aytganda, yalangoyoq va yarim yalang'och qizlarning bir qator zarbalari ostida Yaponiya taslim bo'ldi. Va yagona dunyo paydo bo'ldi,
  Uchinchi Reyx imperiyasi. Ular oilada muvozanatni ta'minlash uchun maxsus siyosatni amalga oshira boshladilar. Natijada, qizlar o'g'il bolalarga qaraganda o'n ikki baravar ko'p tug'ildi. Va shu bilan birga, keng ko'lamli kosmik kengayish boshlandi.
  Endi esa Gerda, Sharlotta, Kristina va Magda koinotda kurashmoqda. Ularda juda kuchli qurolga ega bir o'rindiqli jangchilar bor.
  Bu safar ular ftorid bilan nafas oladigan choyshablar va tarakanlar aralashmasi bilan kurashmoqda.
  Qizlar esa yana kalta shimlarida, otishma paytida qizil ko'krak uchlari va yalang oyoq barmoqlaridan foydalanishadi. Bu vayronagarchilikning ulkan ta'sirini beradi.
  Va jangchi ayollar qo'shiq aytadilar;
  Biz qizlar sovuqroq bo'lib qoldik,
  Biz hasharotlarni shafqatsizlarcha ezamiz...
  Bizning armiyamiz po'latdan yasalgan
  Tez orada tinch bo'ladi!
  . Љ 11-BOB.
  Qizil sochli uning hikoyasini to'xtatganda, Ketrin g'o'ldiradi:
  - Biz uni qisqartirishimiz mumkin edi!
  Elizabet bosh chayqadi:
  - Qisqartirish - bu aqlning ruhi!
  Euphrosyne tvitterda:
  - Ha! Bu deyarli hikoyaga o'xshaydi! Rostini aytsam, yalang oyoq va qizil nipellarni tasvirlashdan charchadingiz!
  Elena kuldi va ta'kidladi:
  - Men biroz hayajonlandim! Ammo tan olishingiz kerak, bu ajoyib!
  Elizabet bosh chayqadi:
  - Balki! Ammo bu pulsarga qarshi chiqdi! Keling, jerboani yeymiz.
  Qizlar esa oltin vilkalar bilan juda mazali va ishtahani ochadigan narsa yeyishni boshladilar.
  Bezovta bo'lgan Elena qarshilik ko'rsata olmadi va ajoyib va kuchli ovozida qo'shiq kuylay boshladi;
  Shafqatsiz urushda dahshatli xabar,
  Men abadiy sevgan qiz!
  Yirtqich shaytonning og'ziga tashlangan,
  Qani Rabbiy, insof va mehr?!
    
  Bokira Natasha yalangoyoq yurdi,
  Oyoqlar chang bosgan yo'llar bo'ylab gursillab ketdi!
  Axir buloqday oqqan gunohlar uchun.
  Uning chet elga yurish imkoniyati bor edi!
    
  Erta bahorda men yo'lga chiqdim,
  Mening oyoqlarim sovuqdan juda ko'kargan!
  Siz go'shtning zarrasini tishlay olmaysiz,
  Ular archa daraxtlarining ayoziga bosh irg'adi!
    
  Shunday qilib, toshlarga to'la yo'lda,
  Qizning oyog'idan qon oqardi!
  Va butun Rossiya bo'ylab o'tgan odamlar,
  Quddus shohlari shahri tomon!
    
  Kavkaz tog'lari, qor bilan qoplangan tizmalar,
  O'tkir toshlar oyoqlaringizni teshadi!
  Ammo siz yerning kuchi bilan oziqlangansiz,
  Xudo shahriga qiyin haj tanlash!
    
  Yoz, cho'l, g'azablangan quyosh,
  Qovurilgan idishdagi qizning oyoqlari kabi!
  Muqaddas shahar uzoq emas,
  Har bir inson cheksiz yukni ko'taradi!
    
  U erda Xudo - Masihning qabrida,
  Bokira duoda tizzalarini egdi!
  Qaerda, buyuk zot, gunohning o'lchovi,
  Solihlikda qayerdan kuch olaman?
    
  Xudo unga qoshlarini chimirib aytdi:
  Faqat ibodat bu dunyoni o'zgartira olmaydi!
  Rossiya asrlar davomida hukmronlik qiladi,
  To'g'ri, pul so'ramasdan unga xizmat qiling!
    
  Bokira bosh chayqadi: Men Masihga ishonaman,
  Siz Rossiyani dunyoning qutqaruvchisi sifatida tanladingiz!
  Men bu haqdagi haqiqatni hammaga tarqataman,
  Isoning xabari: Xudo but!
    
  Orqaga yo'l oson va tez edi,
  Yalang oyoqlar kuchli bo'ldi!
  Xudo inoyat bilan qo'lini uzatdi,
  Muskullar va iroda xuddi po'latdan yasalgandek!
    
  Va siz armiyaga qo'shildingiz,
  Uchuvchi bo'ldi, Luftwaffe bilan jang qildi!
  U erda u go'zallikning balandligini ko'rsatdi,
  Nemis esminetsi minada portladi!
    
  Jangchi - jasur, jasur jangchi,
  Partiyaga - sovetlar ishiga sodiq!
  Men axlat ustidan g'alaba qozonishiga ishonaman,
  Men jinlar to'plamini devorga, javobga haydab yuboraman!
    
  Xo'sh, qiruvchi nima uchun urib tushirildi?
  Tasmalarni bo'shatishga vaqtingiz yo'q edi!
  Va qalqon nuqsonli bo'lib chiqdi,
  Yovuz fashizm esa Yankilar bilan birlashgan!
    
  Urush tengsiz va shafqatsiz bo'lib qoldi,
  Men erkak emasman: achchiq yig'layman!
  Go'yo muammoga duch kelgandek, biz tubiga sho'ng'ishimiz mumkin,
  Axir, Vatandan omad yo'qoldi!
    
  Xudoga iltijom: Qodir, nima uchun?
  Siz meni sevikli qizimdan ajratdingiz!
  Sovuqda ham palto kiymadim,
  Va u uchta raqibni mag'lub etdi!
    
  U bunga loyiq emasmi?
  Meni g'alaba uchun gullar bilan kutib oling!
  Bayram uchun saxiy pirog pishiring,
  Va Natasha va men paradga kelamiz!
    
  Qattiq Rabbiy g'amgin javob berdi:
  Dunyoda kim baxtli, kim yaxshi ishlaydi?
  Tana azob chekadi va og'riqdan nola qiladi,
  Axir, insoniyat qabih va gunohkor!
    
  Xo'sh, men shon-sharafga kelganimda,
  Kim yashashga loyiq bo'lmasa, do'zaxga tashlayman!
  Bokira qizing bilan seni tiriltiraman,
  O'shanda eng yaxshisi ulushni xohlamaydi!
  Ushbu balladani ijro etish paytida boshqa qizlar hatto energiya bilan qo'shiq aytishni boshladilar.
  Yekaterina tabassum bilan ta'kidladi:
  - Qo'shiq bizga qurish va yashashga yordam beradi,
  Va bu lira bilan biz uchamiz ...
  Va kim hayot davomida qo'shiq aytadi,
  U hech qachon hech qayerda g'oyib bo'lmaydi!
  Elizabet rozi bo'ldi:
  - Haqiqatan ham, qo'shiq yaxshi!
  Shundan so'ng, qizlar noziklikni tugatdilar. Va ular o'zlarini mast bo'lgandek his qilishdi. Ularning boshlarida musiqa yangray boshladi. Nega jerboa go'shti shunchalik qadrlanadi? Bu kuchli eyforiyani keltirib chiqaradi va bu sizni yaxshi his qiladi.
  Qizlar kuchayib borayotganini his qildilar va raqsga tusha boshladilar. Ular yalang'och, qirrali, nafis va juda jozibali oyoqlarini silkitib, sakrab tusha boshladilar.
  Va shu bilan birga, albatta, ular qo'shiq aytishni boshladilar;
  Siz Xudoning Muqaddas onasisiz, g'ayrioddiy,
  Bizga samoviy inoyatingni yubor!
  Daryo yuzasi sapfirdek porlasin,
  Ona-Yerning kengliklari, mening sevimlilarim!
    
  Yuragingizda ilhom oqsin,
  Qizlarning ruhlarining olovli portlashida!
  Ehtiyotsiz zavq cho'tkasi bilan,
  Menga yuragingiz va orzularingiz do'stini yozing!
    
  Go'zallikni maftunkor aybsizlikda saqlang,
  Bu bizning taqdirimiz emas - biz hamma narsani yo'qotish xavfi bor!
  Garchi ba'zan menga ishoning, rostini aytsam,
  Armiya yosh shohlarning quchog'ini orzu qiladi!
    
  Belga o"q lentalari o"ralgan,
  Orqalarida ryukzak, qo"llarida granatyot!
  Dushmanlar semiz qo'ylarga o'xshaydi, ishoning,
  Ularning jasur Amazonlar armiyasi ularni parchalab tashlaydi!
    
  Tun, qora baxmal, osmon adyol,
  Va hayajondan ko'kragim siqildi!
  Go'yo mo'ynali ko'rpa bosganday,
  Hatto bir so'z aytish va nafas olish juda qiyin!
    
  Bular uyatchan sevgining yuklari,
  Bu dahshatli urushda!
  Lekin men baxtli bo'lishimga ishonaman
  Va men o'z vatanimga xizmat qilaman!
    
  Qizlar etiklarini yechdilar
  Yalang oyoq qor bo'ylab yugurish!
  Sovuqda oyoqlar qizarib ketadi,
  Ularni qaynoq suv bilan kuydirayotganga o'xshaydi!
    
  Ammo tezlik faqat oshadi
  Oldinda rezba miltillaydi,
  Pulemyot qo'rg'oshin tupuradi!
  Biz jannatdan joy qidirmayapmiz,
  Rabbiy yuborgan joyga tashlang!
    
  Yalang oyoq poshnalari miltillaydi,
  Biz tikanli simlar bo'ylab shoshilamiz!
  Qizlar rus, sodda;
  Biz albatta g'alaba qozonamiz!
    
  Bu erda redobut olindi, barcha jasadlar,
  Mag'rur, qizil bayroq ko'tarildi!
  Yovuz orklarning ambitsiyalari puchga chiqdi,
  Biz, xuddi burgutlar kabi, she'riyatda uchamiz!
  Qo'shiq haqiqatan ham jozibali. Ammo qizlar ko'proq narsani xohlashadi. Ular energiyaga to'la va mutantlarning ajoyib kosmik kuchini ko'rsatishga intilishadi.
  Yelena yalang oyog'ini shu qadar qattiq urdiki, plitkalar yorilib, qichqirdi:
  - Men jang qilmoqchiman! Ichimda energiya puflaydi!
  Bu yerda robot sotuvchi tvit yozdi:
  - Siz juda kvazarik qo'shiq aytasiz! Yana bir narsa kuylang va yaxshi pul olasiz!
  Elizabet tuzatdi:
  - Yaxshi emas! Va kvazar pul!
  Robot bosh irg'adi:
  - Men sizni Hypernetga ulayman va agar siz biron bir ajoyib ish qilsangiz, katta moliyaviy o'tkazmalarni olasiz!
  Elena g'o'ldiradi:
  - Bu rostmi? Bu giperkvazar bo'ladi!
  Ekaterina ta'kidladi:
  - Keling, o'g'il va qiz o'rtasidagi sevgi haqida kuylaylik. Va bu juda ajoyib bo'ladi.
  Evfrosin qorday oppoq va juda chiroyli sochlari bilan bosh irg'adi:
  - Bo'ldi shu! Bunday qo'shiqlar katta muvaffaqiyat!
  Qizil sochli viks tishlarini ko'rsatib qo'shib qo'ydi:
  - Menga nima qo'shiq aytishim qiziq emas, agar pul yanada baquvvatroq o'tkazilsa! Bu asosiy narsa!
  To"rt qiz esa katta ishtiyoq bilan, bir oz eskirgan bo"lsa-da, butun bir ballada bo"lib chiqqan ajoyib romantikani kuylashdi;
  Nozik kelinga nima bo'ldi,
  Men qora jon bilan azobdaman!
  Uning yoqimli yuzini eslab,
  Jangga chiqqanimda nimani saqlayman?
    
  Yo'l bo'ylab sekin yurganimizni eslayman,
  Tinch qishloqlar, cho'l yerlar orqali!
  Siz chiroyli kiyim kiyasiz,
  Monastirlarga qadam oson!
    
  Oltin maysalar esa dalada pishib,
  Shamol butun tumanni tozaladi!
  Pravoslavlik abadiy shon-sharafda bo'ladi,
  Xristianlarning ibodatlarida umid nuri!
    
  Yalang oyoqlar yo'lda,
  Qiz va men gunohlarimizdan tavba qilamiz!
  Muqaddas Xudoga sajda qiling va ishoning,
  U sizning hayotingizni tarozida tortadi!
    
  Va taxtdan ovoz jaranglaganda,
  Sen Mening jannatimga kirishga loyiq emassan!
  Chunki osmonning muqaddasligi,
  Mavjud emas, hatto orzu ham qilmang!
    
  Siz gunohkorlar, past va iflos muammolarda,
  Asrlar davomida bardosh va bardosh bo'lishi kerak!
  Faqat g'alabalarda jasorat qadrlanadi,
  Qotishma kabi, rus armiyasi birlashgan!
    
  Bizning askarimiz tavernalarga bormaydi,
  Aroq ichish unga jirkanch - yovuzlik!
  U eng kuchli jangchi - dunyodagi momaqaldiroq!
  Kim Rossiyaga kirsa, u axlatga o'chiriladi!
    
  Qizimning qadami yo'lda,
  Ortimda yirtilgan sumka!
  U etiklariga g'amxo'rlik qiladi
  Men hamma narsani Xudoning omborlariga berdim!
    
  Va u allaqachon qora yonish hidini his qila oladi,
  Qishloqlarni bir qo'shin bosib ketdi!
  Butun mamlakat parchalanib ketdi,
  Shaharning kullari va xarobalarida!
    
  Shunda qizning jahli chiqdi,
  Yo'q, bu yerto'laga yashirinish masalasi emas!
  Va butun ishtiyoqim bilan men frontga borishni so'radim,
  Chunki Iso chaqirdi!
    
  Ular unga fashistlarni mag'lub etish uchun samolyot berishdi,
  Shunday qilib, u Masihni ulug'lab, ucha oladi!
  Tiniq osmonda issiq qilish uchun,
  Osmonlar Krautlarga yaqin bo'lsin!
    
  Ha, u bor kuchi bilan kurashdi
  Va u ikona oldida yomon ibodat qildi!
  Men qabrda qo'lga tushishni xohlamadim,
  U son-sanoqsiz sudralib yuruvchilarni yo'q qildi!
    
  Ammo oxirgi jang yomon o'tdi,
  Negadir gaz baki yorilib ketdi!
  Rahm qiling, Xudoga yig'lab iltijo qilaman,
  Qizlar yonib ketsa uyat!
    
  Iso menga qattiq javob berdi:
  Sen uchun azob chekdim, azob chekdim!
  Va endi, ishoning, tobut yo'q,
  Qodir Tangri barcha yiqilganlarni tiriltirdi!
    
  Endi keliningiz jannatda,
  Unga yaxshi, men o'zim ko'z yoshlarimni artdim!
  Ishoning, siz uchun ham joy bor,
  Siz eski orzuingizni amalga oshirasiz!
    
  Faqat biling - Rossiyaga xizmat,
  Bu Xudoni rozi qilishning yo'lidir!
  Butun sayyorani nima baxtli qiladi?
  Biz bor kuchimiz bilan Vatanga xizmat qilishimiz kerak!
    
  Asosiy gunoh - Vatandan yuz o'girish,
  Urushga bormang, butazorga yoting!
  Achinarli masxaraboz rolini afzal ko'ring,
  Rabbiyning go'zalligini bilmasdan!
    
  Shunday qilib, boring va fashistlardan o'ch oling,
  Iso shunday qo'rqinchli buyruq berdi!
  Tutun hidli havoda yo'qoladi,
  Tinch ishlar uchun vaqt bo'ladi!
    
  Dengizdan qor marvaridlari porlaydi,
  Qor bo'roni qo'zilarning jingalaklarini aylantiradi ...
  Bizning Vatanimiz granit imonidir,
  Rostini aytsam, krautlar qo'rqinchli emas!
    
  Metallning shovqini, roliklarning xirillashi -
  Tanklar Rossiya chegaralaridan o'tmoqda!
  Keling, o'tkir nayzalar tizmasini quraylik,
  "Ura" degan baqiriq bilan hujumga o"tdik!
    
  Tong rangidagi bo'ynidagi galstuk,
  Bizni jangga bir fikr ilhomlantirdi.
  Faqat bitta tanlov bor - g'alaba qozonish yoki o'lish
  Bu erda qizil bayroq redut ustida hilpiraydi!
    
  Oqargan lablar, bo'ron esadi,
  Qo'lga tushgan qizning qo'llari bog'langan...
  Oh, taqdir naqadar shafqatsiz,
  Qahraton sovuqda yalangoyoq iskalaga!
    
  Ammo men halqaga tushishni xohlamadim,
  U kuch to'pladi va nemisni ushlab oldi.
  Er yuzida bizdan kuchliroq odam yo'q,
  Bizga sening shafqating kerak emas!
    
  Shunday qilib, u tomog'ini kemirib vafot etdi,
  Rus qizi Tanya Krasnova.
  Ammo yo'l bizni Berlinga olib boradi,
  Keling, zo'ravonliksiz, yangi dunyo quraylik!
    
  Qancha birodarlarim vafot etdi,
  Barcha ko'ngillilar, faqat o'g'il bolalar.
  Kambag'allarning kashshoflari uchun yalangoyoq -
  Nonushta uchun qobiq, kechki ovqat uchun zarbalar!
    
  Biz Berlinga yaqinmiz, g'alaba tez orada,
  Komsomol belgisi ko'kragingizni yoritadi!
  Etiklar juda tor bo'lsa ham, chunki men ularga o'rganmaganman,
  Ammo may oyida baxtning rangi ilhomlantiradi!
    
  Fuhrer do'zaxda, bo'ron so'ndi -
  Quvonch keldi, bolalarning kulgisi eshitiladi!
  Indon yer osti dunyosining kulida uxlayapti,
  Va Vatan tepasida - Qizil quyosh!
  Qizlar katta ishtiyoq bilan kuylashdi. Va haqiqatan ham ular darhol millionlab yoqtirishlarni oldilar. Va pul bilan bu biroz yomonroq, lekin u ham yaxshi ketmoqda. Shunday qilib, qizlarning shikoyat qiladigan hech narsasi yo'q.
  Elena bosh irg'adi:
  - Ketdik, qizlar! Men hozir ovozdaman. Va agar men ichishni boshlasam, u shunday bo'ladiki, hech kim uni topa olmaydi.
  Va mutant jangchilar va tergovchilar yana qo'shiq aytishni boshladilar;
  To'lqinning oqimi qirg'oq kristalidir,
  Shamol yangi, mayin, jo'shqin!
  Va qor juda oq qor yog'moqda,
  Ona Yer ustida, kulrang!
    
  Nurlar qor ko'chkilarini zarb qildi,
  Va yoriqlar paxmoq kabi tushdi!
  Og'irlikni ruhingizdan tezda tashlang,
  Shunday qilib, g'ayrat birdaniga chiqib ketmaydi!
    
  Men yalangoyoq qizman
  Endi yovuz partizan qasoskori!
  Yamoqlarda yirtilgan yubka,
  Fashist vatanga hujum qildi!
    
  Endi to'qlik tubsizlikka tushdi,
  Tushlik uchun eskirgan kraker!
  Fashistlar, ishonaman, kaltaklanadi,
  Va qizlarning jasorati ulug'lanadi!
    
  U relslarga portlovchi moddalar qo'ydi,
  Kechasi sovuq bo'lsa ham!
  Yomg'ir shafqatsiz yog'di,
  Muammo oxirigacha yetib borgandek edi!
    
  Ammo nemislar bilan poezd portlatib yuborildi,
  Fashistik tanklar o'tib keta olmaydi!
  Garchi dunyoda ideal yo'q,
  Men yuragimda sevgi motivini saqlayman!
    
  Yo'l juda uzoq, oyog'imni yo'qotdim,
  Ammo men nemislar haqida hamma narsani to'pladim!
  Gitler, ishonaman, uni tumshug'ida oladi,
  Sizning qonunsizligingiz uchun!
    
  Qahramonlik yoshni bilmaydi,
  Hech qanday chegara yo'q - o'lim yo'qligini biladi!
  Biz cheksiz kosmosga chiqamiz,
  Birdaniga qayg'u ko'z yoshlarini artish uchun!
    
  Keling, yangi buyuklikka erishaylik
  Butun sayyorada qizil bayroq!
  Va siz o'z hissangizni qo'shasiz: hissiy, shaxsiy,
  Uni nasr va she'riyatda olib boring!
    
  Bundan tashqari, behuda gaplar uchun emas,
  Axir, so'z bolg'a, o'tkir o'roq!
  Yodgorliklarga yomon sig'inmasdan,
  Va Rossiya gerbi yaratilishi bilan!
    
  Ular Yevropaning yarmini zabt etishdi,
  Albatta, bizga yangi dunyo kerak!
  Otliqlar, piyodalar oqimlari,
  Keling, koinotning kengligini zabt etaylik!
    
  Va siz Rossiyaga xizmat qilish vaqti keldi,
  Mening aziz avlodlarim!
  Bayram moviy osmon ostida bo'lishi uchun,
  Shunday qilib, kaptarlar yuqoriga otadilar!
  Qizlar o'zlarining g'azablangan kuchlarini ozgina bo'shatishdi. Va ular qo'shiq aytishdan charchadilar. Bundan tashqari, uzoq vaqt davomida Rossiya yo'q edi. Insoniyat yagona kuchdir. U hatto ikkita oliy koordinatorga ega: an'anaga ko'ra, erkak va ayol. Ular Hypernetda har uch yilda bir marta saylanadi. Bundan tashqari, bir muddatdan ortiq emas. Va siz faqat o'ttiz yildan keyin ikkinchi muddatga qaytishingiz mumkin. Bu hokimiyatni egallab olish va avtoritar tuzum o'rnatilishidan qochishdir. Darhaqiqat, uch yil ichida oliy koordinatorlar o'zlarini diktator bo'lish uchun etarlicha kuchaytirishga ulgurmaydilar va demokratiya an'anasi rol o'ynaydi.
  AQShda bironta ham prezident diktatorga aylanmagan va Ruzvelt bundan mustasno bo'lib qolmoqda. Rossiyada bu borada yomonroq. Bir hukmdor ko'p xatoga yo'l qo'yib, o'z vakolatlarini kengaytirdi. Ammo undan keyin tizim qandaydir tarzda demokratiklashdi. Prezidentning vakolatlari besh yil va ikki muddatga qisqartirildi. Va qandaydir tarzda biz bunga ko'nikib qoldik.
  Nihoyat, dunyoning barcha mamlakatlari birlashmaguncha. Birinchi marta Rossiya, AQSh va Xitoyning gegemonligi yaratildi. Va unga boshqa davlatlar ham qo'shildi.
  Dunyo integratsiyasiga, g'alati darajada, deyarli barcha dunyo dinlarining tanazzulga uchrashi yordam berdi. Odamlar dono bo'lib, bularning barchasi ertak va Yaratguvchi Xudo haqidagi sof insoniy g'oyalar va undan ham ko'proq boshqa xudolar haqida ekanligini angladilar. Aslida, hamma narsa ancha murakkab va sodda. Lekin bironta ham inson kitobi haqiqat emas, yuztasi ham butunlay yolg'on emas.
  Barcha dinlar ham nur, ham yaxshilikka intilishdir, lekin yana bir bor insoniydir. Va odamlarning dunyosi va tabiati va ruhiyatidan fantaziyalar. Odamlar buni tushuna boshladilar va yangi e'tiqod uchun moda paydo bo'ldi: inson aqlining qudrati. Shundan so'ng, mamlakatlar yo'q bo'lib ketdi va birlik paydo bo'ldi.
  Bundan tashqari, erkaklar sonining kamayishi ham birlikka hissa qo'shdi. Erkaklar ko'proq tajovuzkor, ayollar esa, aksincha, mehribon. Va shuning uchun odamlarning rozi bo'lishlari osonroq bo'ldi. Va bu ayollar ajralishni xohlamaydilar.
  Shunday qilib, insoniyat yagona kuch va demokratik respublikaga aylandi, unda separatizm deyarli yo'q edi. Xo'sh, deyarli, chunki ba'zi urinishlar bo'lgan. Mutant qizlar ham bu bilan kurashdilar. Demak, separatizm odamlar o"rtasida yangi, allaqachon yulduzli urushlarga olib kelishi mumkin.
  Yagona demokratiya bo'lsa yaxshi. Bundan tashqari, bu xilma-xillikdagi birlikdir. Va birlashish istagi emas. Shu bilan birga, amalda butun aholi yagona dinga ega: arxomoteizm - Inson ongining qudratliligiga ishonish va bu hammani birlashtiradi. Lekin, albatta, shu bilan birga, kamdan-kam bo'lsa-da, hali ham turli xil mazhablar mavjud. Ba'zilari nasroniy, boshqalari buddist, musulmonlar va so'nggi shakllanishlar mavjud. Ularning soni kam va odatda xavfli emas.
  Ammo diniy sabablarga ko'ra terroristik hujumlar ham bo'lgan, lekin juda kamdan-kam hollarda.
  Qizlar erkaklarnikidan bir necha baravar ko'p bo'lgan odamlar dunyosi barqaror progressiv rivojlanish, tinchlik va osoyishtalik, deyarli jinoyatsizligi bilan ajralib turardi.
  Ammo shu bilan birga, unga nimadir etishmayotgan edi. Masalan, sarguzashtlar va yovuzlikka qarshi kurash.
  Garchi virtual haqiqatda bu juda mumkin.
  Va har kuni o'zingiz uchun sarguzashtlarni tashkil qiling.
  Va endi, qizlar o'lik tergov o'rniga virtual olamlarga o'tishni xohlashlari aniq.
  U erda shunday sarguzashtlar kutmoqda.
  Elizabet Moskva yaqinida qishda qanday jang qilganini esladi. O"shanda havo juda sovuq edi. Keyin nemislar ikkita kashshof bolani tutdilar. Ularni qidirib, ichki ishtonlarigacha yechib tashlashdi. Keyin ular bizni deyarli yalang'och holda qorga haydab chiqarishdi.
  Taxminan o'n ikki yoshli bolalar muzli, juda yonayotgan qor ustida yalangoyoq yurishdi. Bu juda og'riqli edi. Ularning oyoqlari g'ozlarning oyoqlariday qizil rangga aylandi. Keyin ularni iliq kulbaga olib kirishdi, isinishga ruxsat berishdi va keyin yana sovuqqa chiqishdi.
  Kashshoflar dahshatli og'riqni boshdan kechirdilar va nola qildilar. Biroq, ular nemislarga hech qanday ma'lumot bermadilar.
  Keyin yana ham shafqatsiz usul, bolalarni yalang oyoqlari bilan alangali ko'mir oloviga qo'yishdi. Va bu juda og'riqli, ayniqsa sovuqdan keyin va hidi havoda, xuddi qo'zichoqni qovurayotgandek. Nemis jangchi qizlari esa lablarini yirtqichlarcha yalaydilar.
  Bu ko'rsatilgan shafqatsizlik. Bir yigit chiday olmadi va sinib ketdi.
  U Sovet qo'shinlari qaerga hujum qilishini bilishini aytdi. Xo'sh, bu gaga edi. Ammo bola tasodifan taxmin qildi. Haqiqatan ham, nemislar yutuqni qayta to'plash va yopishga muvaffaq bo'lishdi.
  Natsistlar bolalardan birini yarim yalang'och va yalangoyoq qorga olib chiqib ketishdi. Va u erda ular muzga aylanguncha uni qattiq sovuqda qoldirishdi. Va buzilgan bolaga baribir ortga qaytish yo'qligini aytishdi va ular unga yo sarflanishini yoki Germaniyaga xizmat qilishni davom ettirishni taklif qilishdi.
  U xizmatni tanladi. Biroq, lahzani ushlab, u qochishga muvaffaq bo'ldi.
  Keyin, urushdan keyin, u kattalar sifatida, Elizabetga ko'nglini yo'qotganini tan oldi.
  U xo'rsinib javob berdi:
  - Agar ular sizning o'rningizda bo'lsa, juda ko'p odamlar buziladi. Men hukm qilmayman!
  Darhaqiqat, faqat kitoblarda qahramonlar qiynoqlar ostida sobit qoladilar. Hayotda hamma narsa ancha murakkab.
  Garchi bu koinotda urush g'alaba qozondi. Ammo parallel olamlar borki, ularda voqealar ularnikidan ham yomonroq bo'lgan.
  Va bu haqda hikoya yozish mumkin.
  . Љ 12-BOB.
  Qizlar Yer sayyorasi tomon tez parvoz qilishdi. Bu juda katta aholiga ega va, ehtimol, ruhiy bemorlarning eng ko'p soni. Faqatgina unda siz sirli jinoyatchilarni qidirishda hech bo'lmaganda qandaydir maslahat topishingiz mumkin. Va, ehtimol, siz bog'lanishingiz mumkin.
  Elizabet vositachi bo'lib, parallel dunyolardan birini esladi, bu erda u Ulug' Vatan urushidan ham yomonroq edi.
  1943 yil yanvar oyida nemislar mutant eysga ega bo'lishdi. Shuningdek, u yoshligida o'zgarishlarni boshdan kechirdi va super kuchlarga ega bo'ldi. Dastlab u O'rta er dengizi frontida inglizlar va amerikaliklar bilan jang qildi. U ikki yuzta samolyotni urib tushirgan birinchi Luftwaffe uchuvchisi bo'ldi va kumush eman barglari, qilichlar va olmoslar bilan Temir xochning ritsar xochini oldi.
  Uch yuzta samolyotni urib tushirgandan so'ng, u Uchinchi Reyxda birinchi bo'lib oltin va olmoslarda Harbiy xizmat xochini oldi. Shundan so'ng u Sharqiy frontga o'tkazildi.
  U erda u Kursk epik jangida qatnashgan. Mutant yigit, o'g'il bolaga o'xshagan, hatto mo'ylovi ham, soqoli ham yo'q, o'n to'rt yoshlardagi o'smirga o'xshardi, bu vaqtga kelib nihoyatda kuchli havo jangchisiga aylandi. Va ular uni ura olmadilar, lekin uning o'zi intuitiv ravishda dushman samolyotlarining klasterlarini sezdi.
  Va uning instinktlari va aniqligi g'ayritabiiy bo'ldi. Va u Sovet samolyotlarini shu qadar mashhurki, u "Oq iblis" laqabini oldi va undan olov kabi qo'rqdi.
  Bundan tashqari, u bir vaqtning o'zida ettita o'q otish nuqtasi - uchta havo to'pi va to'rtta pulemyotga ega bo'lgan noyob eksperimental ME-309 qiruvchi samolyotini oldi va unga hech kim qarshilik ko'rsata olmadi.
  Mutatsiyadan omon qolgan Wolf ismli bola tezda hisob-kitoblarni yig'ishtirdi. Va u ikki oy ichida Kursk bulg'asida besh yuzga yaqin samolyotni urib tushirdi. Va boshqa nemis uchuvchilari unga ergashishdi. Natsistlar havo ustunligini saqlab qolishdi. Va ular quruqlikda mag'lubiyatdan qochishga muvaffaq bo'lishdi. To'g'ri, g'alaba yo'q edi. Natsistlar asl saflariga chekinib, u yerda mustahkam o"rnashib oldilar. Oldingi chiziq barqaror bo'lib chiqdi.
  SSSRning yo'qotishlari haqiqiy tarixga qaraganda yuqori bo'ldi. Aytgancha, ittifoqchilar ham Sitsiliyaga qo'nishni keyinga qoldirdilar. Ular urushni qit'aga o'tkazishdan qo'rqishdi. Va Volf Rommel, mutant uchuvchining nomi bu edi, ularda qo'rquv uyg'otdi.
  Bundan tashqari, Wolf O'rta er dengizida parvoz qilish faoliyati davomida Montgomerining o'zi bo'lgan samolyotni urib tushirishga muvaffaq bo'ldi. Eng iste'dodli ingliz qo'mondoni vafot etdi. Va shuning uchun inglizlar Sitsiliyaga qo'nishni keyinga qoldirdilar. Va keyin ular uni butunlay tark etishdi. Ruzvelt ham Evropaga kirishdan ko'ra Yaponiyani mag'lub etishdan manfaatdor edi.
  Shunday qilib, Wolf Rommel muvaffaqiyatli jang qildi va SSSR samolyotlarini katta ishtiyoq bilan urib tushirdi. Uning mutant ekanligi bejiz emas.
  Uchinchi Reyx va uning fabrikalarini bombardimon qilish ham kamaydi. Bu nemislarga 1943 yil sentyabr oyida yanada kuchli qurol va zirhlarga ega yangi Panter-2 tankini ishlab chiqarishga chiqarishga imkon berdi. Tankning peshonadan yaxshi himoyasi bor edi: korpus qalinligi 100 mm, minora qalinligi 120 mm edi. Va yon tomonlari 60 mm. Va hamma narsa qiyalikda. Bu Panter-2 ga kichikroq sovet qurollarining hujumlariga dosh berishga imkon berdi. Bundan tashqari, 71EL-da 88 mm qurol mavjud, juda kuchli va tez o'q uzuvchi, uzoq masofadan sovet avtomobillariga kirib boradi. Shu bilan birga, Panther 2 ning haydash ko'rsatkichlari yomon emas edi. Og'irligi 53 tonna bo'lgan u 900 ot kuchiga ega dvigatelga ega edi. Bu shuni anglatadiki, u Sovet o'ttiz to'rtdan yomonroq harakat qila olmaydi. Bundan tashqari, Tiger 2 avvalroq ommaviy ishlab chiqarishga kirgan.
  Nemislar Zaporojyedagi eng katta boksit konini nazorat qilishgan va shuning uchun ularning tanklari sifatli zirhlarga ega edi.
  Kuzda Sovet qo'shinlari Ukrainada va markazda oldinga siljishga urinishdi.
  Bo'ri Rommel besh yuzta urib tushirilgan sovet samolyotlari uchun yangi mukofotga sazovor bo'ldi: oltin eman barglari, qilichlar va olmosli Temir xochning ritsar xochi. Yetti yuz ellikta samolyot uchun platina eman barglari, qilich va olmosli Temir xochning ritsar xochi noyob mukofotdir. Va urib tushirilgan minglab samolyotlar uchun Gitler maxsus mukofotni tasdiqladi: kumush eman barglari, qilichlar va olmosli Temir xochning Ritsar xochi yulduzi.
  Mutant uchuvchi yangi yilga qadar bir yarim ming urib tushirilgan samolyotlardan oshib ketganda, u yana bir mukofot oldi: oltin eman barglari qilich va olmosli Temir xochning ritsar xochi yulduzi.
  Shunday qilib, hisob-kitoblar xuddi ertakdagidek faol ravishda to'planib bordi.
  Wolf Rommel boshqa Luftwaffe uchuvchilari ko'rgan hodisaga aylandi.
  Yanvar oyida Qizil Armiya Leningrad yaqinida oldinga siljishga harakat qildi, ammo mudofaani yorib o'ta olmadi. Ukrainada esa Sovet qo'shinlari muvaffaqiyatga erisha olmadi. Bundan tashqari, nemis tanklari ko'p miqdorda ishlab chiqarilgan. Va ayniqsa, "Pantera" himoyada juda yaxshi edi.
  Ikki oy ichida Wolf Rommel yana besh yuzdan ortiq sovet samolyotlarini urib tushirdi.
  Qish tugadi. Nemislar yangi hujumlar uchun kuch to'plashdi. Ularda sovet samolyotlaridan ustun bo'lgan TA-152, parvona boshqariladigan, ko'p maqsadli hujumchi samolyoti bor edi. Va reaktiv samolyotlar.
  Shuning uchun Stalin u bilan alohida shug'ullanishga qaror qildi. Oldingi chiziq hali ham 43 yilning yozidagidek edi.
  Ammo nemislar hujum qilish uchun kuch to'plashdi. "Panteralar"-2 soni ortib borardi va ular hal qiluvchi hujumga o'tishlari mumkin edi.
  Gitler bunga juda ishongan.
  Stalin esa Cherchill va Ruzvelt bilan muzokaralar olib bordi. Ular Frantsiyaga qo'nish mumkin emasligini va hech qanday ma'no yo'qligini e'lon qilishdi. Askarlar faqat behuda o'lishadi.
  Nemislar hali ham kuchli. Lend-lizing bo'yicha ham qiyinchiliklar paydo bo'ldi. Gitler yahudiylarga nisbatan siyosatini biroz yumshatib, agar G"arb u bilan yarashsa va yordam bersa, antisemitizmdan butunlay voz kechishi mumkinligiga shama qildi.
  Stalin qiyin ahvolda ekanini tushundi. Mamlakat charchagan va haddan tashqari stressda. Nemislar qishda mag'lubiyatdan o'zlarini saqlab qolishdi va bahor va yoz oxirida ular o'zlarining g'alabalarini olishlari mumkin. Shuning uchun ularga aralashmaslik yaxshiroqdir.
  Albatta, yangi texnologiyalarga umid bor edi. T-34-85 va IS-2 tanklari. Lekin ular, albatta, "Pantera" 2 va "Tiger" 2 kabi kuchli emas. Ha, IS-2 qurollanish, snaryadlar sifati va frontal zirhlardan past. Bu shunchaki yangi tanklar hech bo'lmaganda eskilaridan yaxshiroq. Ayniqsa, T-34-76, hatto Tiger-2 tomoniga ham kira olmagan.
  Stalin o'zining eng yaqin doirasini to'pladi. Bunker Kremlda yer ostida edi.
  Hozirgacha nemislar Moskvani faol bombardimon qilishmagan. Ammo ularda FAA raketalari va, albatta, SSSR aviatsiyasi va havo mudofaasi hali ham kuchsiz bo'lgan kuchli reaktiv bombardimonchilar bor edi.
  Bundan tashqari, natsistlar allaqachon ishlab chiqarishga yangi samolyotlarni qabul qilishgan. Va ikki tonnagacha bomba ko'tara oladigan TA-152. Va Yu-288 bombardimonchi, olti tonnagacha yuk ko'taradi va katta masofa, tezlik va mudofaa qurollariga ega. Va bular seriyadagilar. Va rivojlanishlar mavjud. Bu, birinchi navbatda, to'rt dvigatelli Yu-488, tezligi soatiga etti yuz kilometrgacha, bu bombardimonchi uchun juda ko'p va o'n tonnagacha og'irlikni ko'tara oladi. Va bundan ham dahshatli olti dvigatelli TA-400. U ko'proq bomba olib yurgan va o'n uchta havo to'pi bilan himoyalangan. Bundan tashqari, u reaktiv dvigatellarga ega bo'lishi mumkin.
  Demak, poytaxt uzoq vaqt tinch bo'lmasligi aniq. Nemislar o'sha paytda dunyodagi eng yaxshisi bo'lgan MP-44 avtomatini ham ishga tushirdilar. Va ular yo'lda "E" seriyasiga ega edilar, ularning tengi yo'q edi.
  Shunday qilib, SSSR bu urushda juda yaxshi mag'lub bo'lishi aniq edi. Bundan tashqari, butun Yevropa Gitler uchun ishlagan. Chet elliklar esa piyoda askarlarga, zavodlarga va hokazolarga jalb qilingan. Inson resurslari nuqtai nazaridan, bosib olingan hududlarni hisobga olgan holda, Uchinchi Reyx muhim ustunlikka ega. Va qurollarning sifati, ehtimol, undan ham yuqori.
  ME-262 hali mukammal bo'lmagan bo'lsa-da va uni ishlab chiqarishga kirishga hali erta. Ammo TA-152 va ME-309 bor, ular allaqachon seriyali va yaxshi kurashadilar. Ularning tezligi ham, qurollari ham eng yaxshisidir. To'g'ri, mashinalarning og'irligi juda ko'p, bu manevrga ta'sir qiladi. Ammo kuchli qurollar bir vaqtning o'zida otishni o'rganishga imkon beradi va sho'ng'in paytida tezlik, masalan, Yak dumiga tushganda yo'qoladi. Vertikal manevrlarda esa nemis samolyotlari kuchliroq va yuqori tezlikka ega.
  Yakovlev Stalinga ishlab chiqilayotgan, Yak-9ga qaraganda engilroq va manevrliroq bo'lgan Yak-3 haqida ma'lumot berdi.
  Stalin Aleksandr Suvorovning portretiga qarab, buni tingladi. Chor Rossiyasining bu sarkardasi o"ziga xos bo"lib, deyarli yetmish yil yashab, yengilmas edi. Garchi unga katta qo'shinlar berilmagan bo'lsa-da. Va frantsuzlar ustidan qozonilgan eng baland g'alabalar Rossiyaga bir qarich ham yer olib kelmadi. Lekin u raqamlar bilan qanday g'alaba qozonishni bilardi.
  Endi nemislar deyarli butun Evropadan legionlar tuza boshladilar. Gitler yahudiylarga qarshi terrorni to'xtatdi va ular hatto ulardan ko'ngillilar batalonlarini yollashni boshladilar.
  Polsha ozodlik armiyasi ham Polsha armiyasiga qarshi muvozanat sifatida paydo bo'ldi.
  Fransuzlar, gollandlar, belgiyaliklar, daniyaliklar va boshqa evropaliklar Uchinchi Reyxga, ayniqsa SS bo'linmalariga jalb qilindi. SSSRda ham Belarus, ham Ukraina bo'linmalari paydo bo'ldi. Urush davom etar ekan, nemislar aqlliroq va moslashuvchan bo'ldi. Va endi Belorussiyada markaziy Rada bor edi va mahalliy kuchlar partizanlarga qarshi ishlatilgan. Rasmiy ravishda Belarusiya avtonomiyaga ega bo'ldi va o'zini o'zi boshqarishning o'xshashligi paydo bo'ldi. Xuddi Ukrainadagi kabi. Bandera qamoqdan ozod qilingan joy. Va yangi millatchilik bo'linishlari shakllana boshladi.
  Shunday qilib, SSSR ishchi kuchi bo'yicha ustunlikka ega emas edi. Texnologiya bo'yicha esa ustunlik nemislarga o'tdi.
  Stalin ta'kidladi:
  - Yak-3 ni ishlab chiqarish uchun katta miqdorda yuqori sifatli duralyumin kerak bo'ladi. Va uning AQSh va Britaniyadan etkazib berishlari keskin kamaydi. Va ittifoqchilar allaqachon bizdan buning uchun oltin to'lashimizni shafqatsizlarcha talab qilmoqdalar!
  Yakovlev xo'rsinib javob berdi:
  - Ha, hozircha Yak-9 asosiy qiruvchi bo'lib qolmoqda! Va uning ishlab chiqarish hajmini oshirish kerak.
  Ilyushin shunday dedi:
  - Samolyot ishlab chiqarish kuniga yuztaga etdi, shu jumladan qirqta qiruvchi. Ammo ularning sifati pasaygan. Ko'pgina mashinalarning og'irligi standart mashinalardan uch yuz yoki to'rt yuz kilogramm og'irroq va shuning uchun ular manevr qobiliyatida ham nemislardan kam!
  Havo komandiri bosh irg'adi:
  - Bizda havo janglarida yo'qotishlarning halokatli nisbati bor - nemislar foydasiga birdan o'nga. Uchuvchilar esa yomon tayyorgarlikka ega. Ittifoqchilar aviatsiya benzinini etkazib berishni to'xtatdilar va ularning o'zi ham etarli emas. Sovet avtomobillari esa sifat jihatidan farq qilmaydi. Bundan tashqari, nemislar ajoyib eyslarning butun galaktikasiga ega. Shuningdek, ayol uchuvchilar ham bor. Masalan, Albina va Alvina, ikki yangi yulduz, har biri uch yuzdan ortiq samolyotni urib tushirib, kumush eman barglari, qilichlar va olmoslar bilan ritsar xochlarini olishdi.
  Va bu qisqa vaqt ichida!
  Stalin bosh chayqadi va dedi:
  - Bo'ri, bu terminator uchuvchi yolg'iz emas!
  Qo"mondon bosh irg"adi:
  - Qaniydi bitta bo'lsa!
  Oliy qo"mondon so"radi:
  - Jukov nima deydi?
  SSSR marshali g'amgin nigoh bilan javob berdi:
  - Bizga yangi qurollar kerak. T-34-85 tanki etarlicha kuchli emas. Uning to'pi hali ham "Pantera-2" ni ham, "Yo'lbars-2" ning peshonasiga kirmaydi. Nemislar Tiger-2 zirhiga ega bo'lishi kerak bo'lgan, kamroq og'irligi va kuchliroq dvigateliga ega bo'lishi kerak bo'lgan yanada rivojlangan Panther-3 ni ishlab chiqdilar. Agar bunday tank ishlab chiqarishga kirsa, biz butunlay vayron bo'lamiz!
  Stalin g'o'ldiradi:
  - IS-2 haqida nima deyish mumkin?
  Jukov halol javob berdi:
  - Minoraning frontal zirhi ancha zaif. Hatto oddiy "Pantera" ham uni bir kilometr masofadan osongina olib ketishi mumkin, hatto undan ham uzoqroq bochka ostidagi qobiq bilan!
  Oliy ta'kidladi:
  - Nega uning peshona zirhi 160 millimetr qalinlikda qilinmagan?
  Jukov halol javob berdi:
  - Chunki kuchli qurol allaqachon og'ir. Va uzatish shunchaki tiqilib qoladi.
  Biz bundan voz kechishga va o'zimizni peshonada 100 millimetrga cheklashga majbur bo'ldik.
  Stalin jilmayib qo'ydi va yomon ko'rindi. Keyin so'radi:
  - Agar IS-2 ning yon zirhlarini to'qson millimetrdan ellikka kamaytirsak va shu bilan peshonani mustahkamlasak nima bo'ladi?
  Jukov bosh irg'adi:
  - Bu juda mumkin, o'rtoq Stalin. Ammo yangi minorani ishlab chiqish va uni ishlab chiqarishga kiritish uchun vaqt kerak!
  Marshal Vasilevskiy ta'kidladi:
  - Nemislar, bu holda, IS-2 minorasini bazukalar va faustpatron va engilroq qurollar bilan yon tomonga urishlari mumkin. Demak, bu munozarali qaror!
  Oliy zot baqirdi:
  - Qaerga tashlasangiz ham, hamma joyda xanjar bor!
  Yakovlev ta'kidladi:
  - Biz reaktiv aviatsiyani rivojlantirishimiz kerak! Nemislar allaqachon osmonda jang qilayotgan ME-262 samolyotlariga ega. To'g'ri, ular juda samarali emas, lekin vaqt o'tadi va natsistlar, ehtimol, yaxshiroq narsaga ega bo'lishadi.
  Beriya boshini qimirlatib dedi:
  - Oxirgi ma'lumotlarga ko'ra, nemislar shu yilning kuzida havoda uchishi mumkin bo'lgan ME-1100 reaktiv qiruvchi samolyotini yaratmoqda. Unda ba'zi original g'oyalar mavjud. ME-262 X ham ishlab chiqilmoqda, u avvalgi modellarga qaraganda kuchliroq va yaxshiroq bo'lishi va jangovar foydalanishga tayyor bo'lishi kerak.
  Stalin so'radi:
  - Tafsilotlari qanday?
  Ichki ishlar xalq komissari xo"rsinib javob berdi:
  - Ular sir va biz ishlaymiz! Ammo mish-mishlarga ko'ra, ME-262 soatiga 1100 kilometrdan yuqori tezlikka ega bo'lishi kerak.
  Stalinning atrofidagilar hayratdan hushtak chalishdi.
  Oliy bosh irg"adi:
  - Voy-buy! Shunda biz, albatta, aldanamiz! Molotov nima deydi?
  Tashqi ishlar xalq komissari xo"rsinib javob berdi:
  - G'arb ittifoqchilari urushga tormoz berishdi. Ular rasman hali ham jang qilayotganga o'xshaydi, lekin aslida ular jangovar operatsiyalarni o'tkazmayaptilar. Nemislar ham suv osti kemalarini ishlab chiqarishni to'xtatdilar va diqqatlarini tanklar va samolyotlarga qaratdilar. Bundan tashqari, FAA raketalari o'rniga zavodlar eng yangi reaktiv bombardimonchi samolyotlarni ishlab chiqaradi. Bu esa bizni shafqatsiz bombardimon qilishimizni anglatadi. Biz shunchaki reaktiv samolyotlarga yetib bora olmaymiz!
  Stalin g'o'ldiradi:
  - Bu yomon! Bu yordam kutish uchun joy yo'qligini anglatadi.
  Marshal Vasilevskiy javob berdi:
  - Rossiyaning faqat ikkita ittifoqchisi bor: armiya va dengiz floti!
  Oliy qo"mondon bosh irg"adi:
  - Ha, bu haqiqat! Biroq, unchalik yaxshi bo'lmagan podshoh Aleksandr Uchinchi aytdi!
  Beriya ta'kidladi:
  - Agar podshoh Aleksandr Uchinchi uzoqroq yashaganida, u buyuk bo'lishi mumkin edi. U Yaponiya bilan urushda g'alaba qozonishi mumkin edi!
  Jukov jilmayib javob berdi:
  - Kuropatkinning o'rnida bo'lganimda yaponlarni mag'lub etgan bo'lardim. Va hech narsa meni to'xtata olmaydi!
  Stalin g'o'ldiradi:
  - Bema'ni gaplarni bas qiling! Bu erda narsalarni aniqlaydigan sun'iy intellektimiz yo'q! Biz vatanimizni saqlab qolishimiz kerak. Tez orada Gitler bizni bor kuchi bilan oyoq osti qiladi va bu unchalik ko'p ko'rinmaydi. Va bizga aniq g'oyalar kerak!
  Buyuk strateg sifatida tanilgan marshal Vasilevskiy quyidagilarni taklif qildi:
  - Keling, himoyaga chuqur tayanaylik. Bizga imkon qadar ko'proq qurol kerak, shu jumladan tankga qarshi qurollar. Ularning ozod etilishi bilan qanday ishlaymiz?
  Nikolay Voznesenskiy ishonch bilan javob berdi:
  - Juda yaxshi! Biz armiya talab qiladigan darajada artilleriya ishlab chiqaramiz. Ammo endi bunga arzimaydi, qurol ekipajlari uchun etarli odamlar bo'lmaydi!
  Marshal Vasilevskiy ta'kidladi:
  - Bizga ko'proq kerak, ayniqsa zenit qurollari. Ikkinchisi ham samolyotlarga, ham yerdagi nishonlarga qarshi ishlatilishi mumkin!
  Stalin oqargan boshini qimirlatib qo'ydi:
  - Biz ko'proq 100 mm zenit qurollarini ishlab chiqarishimiz kerak. Ular "Pantera-2" ga, hatto "Tiger-2" ga to'g'ridan-to'g'ri kirib borishi va shu bilan birga intruziv nemis samolyotlarini urib tushirishi mumkin.
  Voznesenskiy ta'kidladi:
  - 100 mm to'p uchun biz hali ham kerakli o'qni yasashimiz kerak. Shunday qilib, o'ttiz to'rtta shassisga asoslangan o'ziyurar qurol uchun g'oya mavjud. SU-100 ni yarating, uni ishlab chiqarish T-34-85ga qaraganda osonroq, ammo qurollanish jihatidan ancha kuchliroq.
  Oliy qo"mondon mamnunlik bilan bosh irg"adi:
  - Xo'sh, siz Voznesenskiy va boshsiz! Endi kuylaylik!
  Va olomon xorda kuyladi:
  Ajoyib Vatanning kengligida,
  Jangda va mehnatda jahldor...
  Biz quvnoq qo'shiq yozdik,
  Ajoyib do'st va rahbar haqida!
  
  Stalin, bu harbiy shon-sharaf,
  Stalin, bu yoshlik parvozi ...
  Qo'shiqlar bilan kurashish va g'alaba qozonish,
  Xalqimiz Stalinga ergashadi!
  
  Qo'shiqlar bilan kurashish va g'alaba qozonish,
  Xalqimiz Stalinga ergashadi!
  Qizil imperiya hujumni qaytarish uchun kuch to'plamoqda. Ammo boshqa tomondan, Gitler hujumga tayyorlanmoqda. Germaniyada qurol ishlab chiqarish o'sib bormoqda. "Pantera"-2 minoraning peshonasida yaxshi himoyalangan bo'lib, burchak ostida 150 mm qurol mantleti va 45 graduslik burchakka ega 100 mm korpus peshonasi tufayli. Bu T-34-85 nemis mashinasiga to'g'ridan-to'g'ri kirmasligi uchun etarli. Ammo u unga uch yarim kilometrdan kira oladi.
  Shunday qilib, "Panter-2" asosiy tankga aylandi va oddiy "Panteralar" allaqachon to'xtatilmoqda. T-4 kabi. Ammo ishlab chiqarish hajmini pasaytirmaslik uchun ular hali ham ishlab chiqarilmoqda. "Yo'lbars" singari, "Tiger"-2 chiqishiga qaramay, u hali ham ishlab chiqarilmoqda.
  Panter-2 ga butun ishlab chiqarishni darhol qayta qurish mumkin emas. Garchi bu tank juda yaxshi. Va tezlikda, zirhda, ayniqsa qurollarda, bu erda unga teng keladigani yo'q.
  Mart oyining boshida, yo'llar hali nam bo'lganida, nemislar birinchi hujumga urinishdi. Va ular Voroshilovgrad va Krasnodonsk yo'nalishida urishdi. Va shuningdek, Donetsk.
  Ukrainaning bu qismlari Stalingrad inqirozi paytida Qizil Armiya tomonidan qaytarib olingan va nemislar ularni qaytarishga ulgurmagan. Natsistlar taktik ajablantirishga muvaffaq bo'lishdi.
  Shunday qilib, ular Kursk bulg'asida Sovet urushini o'rab olishni xohlashlari haqida noto'g'ri ma'lumot tarqatdilar. Ammo ular boshqa yo'nalishda, ular kutmagan joyda urishdi!
  Janglarda fashistlarning kuchli tanklari va "Tiger" 2 ishtirok etdi, ular haqiqiy tarixga qaraganda 1000 ot kuchiga ega kuchliroq dvigatelga ega edi, ya'ni u tezroq harakat qildi va yaxshi yutuvchi tank bo'lib xizmat qilishi mumkin edi.
  Nemislar dastlab tezda oldinga siljishdi. Ular Voroshilovgrad, Krasnodonsk va Donetskni egallab olishdi, ammo keyin qor erib, og'ir nemis tanklari loyga botib qoldi. Biroq, krautlar butun Ukrainani to'liq nazorat qila oldilar. Va ular yangi g'alabalarini e'lon qilishdi.
  Janglarda E seriyasining birinchi nemis tanklari ham ishtirok etdi, xususan, E-10 o'ziyurar qurol. Ushbu mashina juda ilg'or xususiyatlarga ega edi. Birinchidan, uning balandligi atigi 1,2 metr edi. Ekipaj esa faqat ikki kishi yotibdi. Dvigatel va transmissiya birga va bo'ylab edi. Va o'ziyurar qurolning o'zi kichik o'lchamli, ammo to'rt yuz ot kuchiga ega dvigatelga ega. Va o'n tonnaga katta ratsional moyillik burchagida 82 mm frontal zirhni va 52 mm yon zirhni va roliklarni o'rnatish mumkin edi.
  E-10 - deyarli mukammal mashina. Magistral yo'lda yuz kilometrgacha, avtomagistralda esa yetmish kilometrgacha tezlikda urish qiyin va osonlik bilan kamuflyaj qilinadi.
  Shu bilan birga, u arzon va ishlab chiqarish oson. Yagona kamchilik shundaki, qurol T-4 75 mm 48 EL barrel uzunligi bilan bir xil. Ammo u qisqa masofadan bo'lsa-da, sovet tanklariga to'g'ridan-to'g'ri kirib boradi. Va u T-45-85 ning peshonaga zarbalariga bardosh bera oladi va uni urish deyarli mumkin emas.
  Ekipaj ham g'ayrioddiy - SSdan ikkita bo'ri qiz. Gerda va Sharlotta.
  Ular yirtqich hayvonlar kabi jang qilishga tayyor. Va ular ulkan, halokatli kuchga ega.
  Va ular o'zlarining jangovar mahorat darslarini ayniqsa yalangoyoq va faqat külotlar bilan ko'rsatdilar.
  Lekin, albatta, biz ular haqida batafsil gapirishimiz shart emas. Boshqa tarafda, faqat bikini kiygan yalangoyoq sovet komsomol qizlari jang qilishmoqda.
  Va ular o'zlarining tajovuzkor va sovuq xarakterini ko'rsatadilar. Ular to'g'ri otishadi, qoraygan, kuchli, mushak oyoqlarining yalang'och barmoqlari bilan yo'q qilish sovg'alarini tashlashadi va bir vaqtning o'zida qo'shiq aytishadi;
  Biz aziz Vatanning qizlarimiz,
  Qizil bayroq ostidagi Sovet mamlakatlari!
  O'rtoq Stalin, jasur lochin,
  Bu butun dunyoni go'zal qiladi!
  
  Vatanim va men baxtga tug'ilganmiz,
  Don va to"qimachilik zig"irini yetishtirish uchun...
  Bilasizmi, bular Rossiyaning o'g'illari,
  Bu odam hamma narsaga qodir bo'ladi!
  
  Momaqaldiroq momaqaldiroq - fashizm bizni bosib oldi,
  Dahshatli tanklarning armadalari zarba berdi ...
  Ammo raqibingizning ko'ziga urganingiz ma'qul,
  Biz irmik pishiradigan chaqaloqlar emasmiz!
  
  Fuhrer otda Moskvaga yo'l oldi,
  Oq va silliqlangan po'latdan ...
  Adolf Gitler o'zini shaytonga sotdi,
  O"qlar uni to"xtata olmaydi, deb o"yladim!
  
  O'rtoq Stalin, jasur ritsar,
  U ro'yxatlarda Gitler bilan to'qnashdi ...
  Va ma'lum bo'ldiki, Fuhrer salqin emas,
  Rahbarning mushti Odam olmasiga tiqildi!
  
  Endi fashist bargdek titraydi,
  Shunday qilib, Stalin uni qattiq mayib qildi ...
  U sirkda whist o'ynashni afzal ko'radi,
  Xo'sh, endi Adolf shunchaki ko'nchilik bo'ldi!
  
  Dunyo fashistlarining dahshatli tushi, Stalingrad,
  Chunki yigitlarimiz kuchayishdi...
  Sovetlar yurtining askari juda xursand,
  Biz barcha raqiblarni shoxlarga urganmiz!
  
  Berlin qizlarning oyog'i ostida qulab tushadi, bilasizmi,
  Qizlar yalangoyoq yurishadi...
  Biz yaqinda sayyoramizda jannat quramiz,
  Va bu juda quvnoq va sokin bo'ladi!
  
  Koinotda hamma narsa yaxshi bo'ladi,
  Qizlarga olmosdan tikilgan plash beriladi...
  Ba'zan bu juda qiyin
  Ammo biz Atlantislardan ham qadimgi mamlakatmiz!
  
  Rossiyada kashshof va o'sha titan bor,
  Vatanda har bir jangchi taglikdan...
  Adolf, siz mag'lub va zolimsiz,
  Qizlarning oyog'idan qora ko'z bor ekan!
  
  Kommunizm koinotdan yuqori bo'lsa,
  Parda, Xudoning onasi yoyilganidek ...
  Keyin barcha qasos qafasga tushadi,
  Va nurli ismli Xudo Iso!
  Haqiqatan ham, Pioneer Boys chindan ham titanlardir.
  Va ular aql bovar qilmaydigan va vahshiy g'azab bilan kurashadilar. Bular chinakam bolalar qahramonlari. Oyoqlari yalang'och, sovuqdan qizarib ketgan va o'g'il bolalar faqat yalang'och, mushak, tanlangan torsli shorti kiygan bo'lsa-da, bukilmaydi yoki sinmaydi.
  Va shu bilan birga, albatta, ular Razinlardan ko'ra yomonroq xarakterga ega emaslar.
  Kashshoflar katta ishtiyoq bilan kuylashadi;
  Biz kashshoflarmiz, kommunizm farzandlarimiz -
  Olov, chodir va qo'ng'iroq shoxi!
  La'nati fashizmning bosqinchiligi -
  Bu g'azablangan mag'lubiyatni kutmoqda!
  
  Bu janglarda biz nimani yo'qotdik?
  Dushman bilan janglarda nimaga erishdingiz?
  Biz ilgari dunyoning bolalari edik -
  Endi esa Vatan jangchilari!
  
  Ammo Gitler poytaxtimiz tomon qadam tashladi,
  Sharshara son-sanoqsiz bombalarni tashladi!
  Mening Vatanim osmondan ham go'zal -
  Endi qonli quyosh botishi keldi!
  
  Biz tajovuzga qattiq javob beramiz -
  Ularning o'zlari, afsuski, kichik bo'lsa-da!
  Ammo qilich mo'rt o'smirning qo'lida -
  Shaytonning legionlaridan kuchliroq!
  
  Tanklar ko'chkidan keyin ko'chkiga shoshilsin,
  Va biz miltiqni uchtaga ajratamiz!
  Politsiya orqa tomonni mo'ljallashsin,
  Lekin Muqaddas Xudo ularni qattiq jazolaydi!
  
  Biz nimaga qaror qildik? Tinchlik ishini qilish -
  Va buning uchun, afsuski, men otishim kerak edi!
  Tinchlik allaqachon nafratlanadi.
  Zo'ravonlik va inoyat ham bor!
  
  Qiz va men yalangoyoq yuguramiz -
  Qor yog'gan bo'lsa-da, u ko'mir kabi qorni yoqib yuboradi!
  Ammo ularda qo'rquv yo'q, bilasizmi, bolalar -
  Fashistni o'q bilan tobutga surishadi!
  
  Shunday qilib, ular Krautsning yomon jamoasini o'ldirishdi,
  Qolgan qo"rqoqlar esa yugurishyapti!
  Biz piyodalarni jangda o'roq kabi yo'q qilamiz -
  Yosh yozlar biz uchun to'siq emas!
  
  May oyida g'alabaga erishiladi,
  Endi, bo'ron, tikanli, qattiq qor!
  Bola yalangoyoq, singlisi yalangoyoq,
  Bolalar tongni lattalarda kutib olishdi!
  
  Bu kuchlar bizda qayerdan keladi?
  Og'riqqa, sovuqqa va muhtojlikka chidash uchun!
  Bir do'stim qabr tubini o'lchaganida,
  Do'st nola qilsa, men o'laman!
  
  Masih bizni kashshoflarni duo qildi,
  Senga Vatanni Xudo bergan!
  Bu hammadan birinchi imon,
  Sovet, muqaddas mamlakat!
  . Љ 13-BOB.
  Va nihoyat, ular Yer sayyorasiga uchib ketishdi. Insoniyat sivilizatsiyasi beshiklari. Sayyora, shubhasiz, iste'dodli va aqldan ozgan odamlarda boy va saxiydir.
  Ketrin hali ham uxlayotgan edi va bu qiz ular Tolibonga qarshi kurashgan o'sha ajoyib vaqtni orzu qilardi. Men haqiqatan ham nima bo'lganini orzu qilardim;
  2023-yil may oyida barcha tayyorgarlik ishlarini yakunlab, barcha tog" dovonlari ochilishini va havo haroratining oshishini kutgan Tolibon Tojikistonga hujum qildi. Darhaqiqat, Rossiya Ukrainada qolib ketgan va u yerda katta mablag'larni sarflab, butun G'arb dunyosi bilan kurashayotgan bir paytda, hozirgi paytdan foydalanib, MDHning janubiy qorniga zarba berish gunoh emas.
  Bundan tashqari, AQSh buni rag'batlantiradi. Qani, keling, mujohidlar, hujum qilinglar, biz sizni qo"llab-quvvatlaymiz.
  Bundan tashqari, albatta, ichki muammolar. Moddiy jihatdan hayot amerikaparast rejim davridagidan yomonroq bo'ldi, lekin siyosiy erkinlik va inson huquqlari nuqtai nazaridan aytadigan hech narsa yo'q.
  Shunday qilib, Tolibon tashqi ekspansiyadan chiqish yo"lini izlay boshladi. Uzoq davom etgan urushdan so"ng mujohidlar dam olishga, uxlashga, o"zlariga farzand yasashga ulgurdilar. Va yana ular janglarni o'tkazib yuborishni boshladilar.
  Bundan tashqari, ular Amerika bilan urushda g'alaba qozonganga o'xshardi va, albatta, yangi ekspluatatsiyalarga jalb qilingan. Afg"onistonning o"zida, ayniqsa shimolda tojiklar ko"p va albatta, birlashish istagi bor. Qolaversa, Tojikistonni qariyb o"ttiz yildan beri diktator Rahmonov boshqarib keladi. Va endi tojiklarni bu butdan ozod qilish va Allohning irodasiga bo'ysundirish vaqti keldi. Aytgancha, Tolibonning o'zida uning raisi sharqona despot emas, jamoaviy boshqaruv hukm suradi. Va hamma narsada Alloh va shariat va qat'iy islom qonunlari.
  Va, albatta, endi ular Rossiyadan qo'rqmaydilar. Va katta toliblar qo"shini Tojikistonga kirib keldi.
  Mulla Umarning o'g'li va Tolibon harbiy qanoti rahbari urushni ayniqsa xohlardi.
  Albatta, yoshligidan qichishadi, urushga chanqoq. Bundan tashqari, albatta, butun Afg'onistonga rahbarlik qilish istagi. Ammo bu mamlakat unchalik katta emas va uning aholisi deyarli qirq million kishini tashkil qiladi va juda yosh, to'g'rirog'i, tug'ilishning yuqori darajasi tufayli o'rtacha yosh shundayki, jang qilish istagi hali ham yo'qolmagan.
  Shunday qilib, sodir bo'lgan narsa amalda muqarrar edi. Yarim millionlik Tojikiston armiyasi Tojikistonga hujum qildi. Ko'pchilik bashorat qilganidek, tojiklarning qarshiligi zaif bo'lib chiqdi. Ularning ko"pchiligi taslim bo"ldi, ko"plari qochib ketdi, ba"zilari esa Tolibon tomoniga o"tdi. Tojikistondagi Rossiya bazasi esa butunlay qurshab olindi. Va ular uni otib, katta shiddat bilan urishni boshladilar.
  Rossiya aviatsiyasi Tolibonni bombardimon qilishga urindi, ammo muvaffaqiyat qozonmadi.
  Urushga ikki jabhada kirishimiz kerak edi. O"zbekiston hozirgacha betaraflikni saqlab kelgan.
  Jangchi katta achchiq bilan ketdi. Va tobora ko'proq rus qo'shinlari janubga ko'chirildi.
  Albatta, ajoyib to'rtlik dushman bilan shiddatli jangga kirishib, buni o'tkazib yuborolmadi.
  Tojikistonda qishda ham deyarli qor yog"maydi, yozda esa poyabzalda jang qilish og"riqli - oyoqlaringiz shishib ketadi, ayniqsa ko"p yugursangiz. Qizlar esa yalang'och pushti poshnalarini ko'z-ko'z qilib, hujumga o'tadilar. Tuya tuyog"idek qattiq bo"lgan tagiga kir yopishmaydi.
  Elizabet bir vaqtning o'zida yalang oyoq barmoqlari bilan pulemyotdan o'q uzadi va halokatli o'lim sovg'asini tashlaydi.
  Toliblarning parcha-parcha bo"lgan jasadlari sakrab turadi.
  Jangchi xitob qiladi:
  - Bizning go'zal bolalarimiz uchun!
  Yana bir jangchi Ketrin ham avtomatdan o"q uzadi. U juda aniqlik bilan yozadi, mujohidlarni o'ldiradi. Ular o'rilgan bug'doy dastalari kabi tushadi.
  Va oltin sochli maftunkor qiz yalang tovoni bilan o'lim no'xatini tashladi va qichqirdi:
  - Rossiya o'zi bilan mamlakatni himoya qildi,
  Jahannam chigirtkalarining bosqinlaridan...
  Va uni ko'kraklari bilan yopdi -
  Ona Yerning barcha xalqlari!
  Va jangchi tishlarga to'la og'zini ko'rsatib kulib yubordi.
  Aerobatikani ko'rsatib, Tolibonni safga bostirib boradigan yana bir qiz Elena qichqirdi:
  - Qorda olma,
  Bu qizlarning ko'kraklari ...
  Men sizga yordam beraman,
  Ajoyib hakamlar bo'ladi!
  Va jangchi yana yalang oyoq barmoqlarini yo'q qilishning qotillik sovg'asini tashladi. Va u ko'plab Tolibonni turli yo'nalishlarga tarqatib yubordi, ularning boshlari va oyoq-qo'llarini yirtib tashladi.
  Efrosinya ham mujohidlarni o'radi va buni katta ishtiyoq bilan bajaradi. Bu qiz juda ko'p harakat va aqldan ozgan energiyaga ega. U yalang oyoq barmoqlari bilan buyuk halokatli kuchning o'lim sovg'asini tashlaydi.
  Va keyin u kuylaydi:
  - Ey qizlar, yalangoyoq, yalangoyoq, yalangoyoq...
  Biz braidlar, braidlar, braidlarni silkitamiz!
  Jangchi qizlar Tolibonni shu qadar bosib olishdiki, go'zallarning to'pig'i porlab ketdi.
  Darhaqiqat, rus ayoli buyuk kuchdir. Va u motorli o'roq kabi dushmanlarni o'radi. Va bu sizni haqiqatan ham tobutlarga yoki hatto erga haydaydi.
  Jangchilar o'zlarining jahldor fe'l-atvorlarini va bo'kirishlarini ko'rsatishadi:
  Biz komsomol qizlarmiz
  Biz eskimoslarni yaxshi ko'ramiz...
  Go'zallarning ovozi aniq,
  Yangi film bo'ladi!
  Va jangchilar uni olib, juda uzun va juda o'ynoqi tillarini ko'rsatdilar.
  Tolibonga qarshi kurash, albatta, oson ish emas. Va rus yigitlari sezilarli darajada o'lmoqda. Tojikistondan esa ikki yuzta yuk tashishimiz kerak.
  Albatta, Rossiyaning o'zida odamlar isyon ko'tara boshladilar - Ukraina bilan urush nima uchun kerak edi? Rossiya Tojikistondagi urushda o"z o"g"il-qizlarining hayotini to"lashi kerakmi? Savollar, albatta, tabiiydir. Aslida, o'yin shamga arziydimi? Diktator Rahmonov uchun, askarlarning hayotini yo'qoting va chigirtka kabi mutaassib va ko'p sonli dushman bilan urushda yangi trillionlab rubllarni sarflang.
  Bundan tashqari, narxlar ko'tarilmoqda, lekin g'alaba belgisi yo'q. Keyin Zyuganov insultga uchradi va cho'ntak muxolifatchisi falaj bo'lib qoldi. Qancha vaqt davomida hokimiyatga bo'ysunib, marginallarni davralarda boshqardi va kvazi-muxolifatga taqlid qildi. Hozir esa eng ko"p va ommabop, hokimiyat uchun eng qulay muxolifat yetakchisi kasal bo"lib qoldi. Ammo muqaddas joy hech qachon bo'sh qolmaydi. Boshqalar keldi, yoshroq va tajovuzkorroq.
  Va taxt larzaga keldi...
  Ammo hozircha Tolibon bilan urush davom etmoqda. Mana, osmonda jang qilayotgan hujumchi aviatsiya uchuvchilari orasidan qizlar.
  Anastasiya Witchakova - mashhur qizil sochli jangchilardan biri. U qardosh Ukrainaga qarshi jang qilishdan bosh tortdi, lekin Tolibonni yo"q qiling, iltimos.
  Albatta, ko'plab ayol jangchilar o'zlarining slavyan birodarlarini o'ldirishni xohlamadilar.
  Ammo mujohidlar bilan muomala qilish pravoslavlar uchun muqaddas masala.
  Anastasiya yalang oyoq barmoqlari bilan Tolibonga qarata o"q uzdi. U afg'onlarga raketa yuborib, kuyladi:
  Biz qanday yashadik, kurashdik,
  Va o'lim, qo'rqmasdan ...
  Bu yalangoyoq uchuvchi uchun sovg'a!
  Yana bir jangchi, go'zal, faqat bu safar sarg'ish Akulina Orlova ham dushmanlar bilan jang qiladi. Ha, Tolibon, afg'onlar bilan birinchi urushda bo'lgani kabi, dushmanlar yoki ruhlar deb ataladi. Biroq, dushman kuchli va ko'p sonli. Ammo Tolibon va havo hujumidan mudofaa vositalarining o'ziga xos xususiyatlari bor. Jumladan, sobiq hukumat armiyasidan asirga olinganlar.
  Akulina Orlova o'z samolyoti bilan burilish qiladi va Stinger raketasidan uzoqlashadi, shundan so'ng qiz kuyladi:
  - Yovuz ruh qoyalar bo'ylab sudralib yuradi,
  Siz uni napalm bilan yoqib yuborasiz ...
  Xo'sh, agar Tolibon bo'lsa?
  Jangda yolg'ondan foydalaning!
  Yana bir qiz, Margarita Magnetik. Uning sochlari oltin bargga o'xshaydi. Juda chiroyli qiz. Va u Ukraina bilan jang qilishni qat'iyan rad etdi. Chunki u slavyan birodarlariga qarshi qurol ko"tarmaydi. Bu ko'pchilikning roziligiga sabab bo'ldi. Tolibon esa diniy aqidaparastlar va bir paytlar chechen separatistlariga yordam berishgan. Bundan tashqari, Tolibon Checheniston mustaqilligini tan olgan dunyodagi yagona davlat edi. Va bu, albatta, ko'p yillar davomida Rossiya bilan munosabatlarda iz qoldirdi.
  Margarita Magnetic jangga tayyor. Yalang oyoq barmoqlari tugmalarni bosadi. Va Tolibon tomon ulkan, buzg'unchi kuchga ega raketalar uchmoqda. Va ular soqolli afg'onlarni mag'lub etishadi.
  Margarita kuyladi:
  - E, Vatan, baqirishsin, ey badbashara,
  Va biz uni yaxshi ko'ramiz, garchi u go'zal bo'lmasa ham!
  Nopoklar, ishonuvchan,
  Agar xavfsizlik xodimi hukm qilsa,
  Shunday qilib, fashizm bo'ladi,
  Insoniyatning jirkanchligi!
  Birinchi eritilgan yamoq,
  Stalinning dafn marosimi -
  Rus Qobil bo'lmaydi,
  U yaralangan bo'lsa ham!
  Va jangchilar uni bir ovozdan olib, chiyillashdi:
  - Slavlar xo'rlanishga toqat qila olmaydi,
  Biz hammamiz vatanimiz uchun...
  Biz boshqa haqoratlarga toqat qilmaymiz,
  Qobilning boshi hovuzda!
  Hujum samolyotidagi qizlar Tolibonga zarba berishdi va bu mujohidlarni mag'lub etib o'ldirishdi.
  Bu erda ular ruhlarni ezish uchun uchib ketishadi. Ammo o"ldirilgan rus askarlari va zobitlari bo"lgan rux tobutlari Tojikistondan olib chiqilmoqda.
  Bu askarlardan biri oyog'isiz qoldi. Va u g'amgin va ko'zlarida yosh bilan kuylaydi:
  - Qandaydir tarzda ular tobutga kirishdi,
  Va eng kuchli ghoul,
  Men hamma narsani ichkariga va tashqariga siqib chiqardim,
  Va uni mahkam siqib qo'ying!
  Tankda qizlar ham bor. Juda qiziqarli rus avtomobili "Ayiq". Mutant qizlar yana o'zlarini boshqa shaklda sinab ko'rishdi. Bu juda og'ir tank, yuz tonnadan ortiq, eksperimental model. Albatta, uning maxsus ekipaji ham bor: to'rtta qiz. Va hammaning E bilan boshlangan ismlari bor!
  Misol uchun, Elizabet yalang oyoq barmoqlari bilan joystik tugmachalarini bosadi va Tolibon bilan bunkerga uradi va baqiradi:
  - Kommunizmga shon-sharaf!
  Ketrin pulemyotlardan o'q uzishni davom ettirib, qizil ko'krak qafasi bilan tugmachalarni bosib, baqirdi:
  - Va Zyuganovsiz! Taqir va mast!
  Yelena yalang tovonini pedalga bosib, chiyilladi:
  - Hind okeaniga sayohatlar uchun!
  Yefrosin ham o"q uzdi, bu safar o"ynoqi tili bilan xirilladi:
  - Hujum janglaridagi g'alabalar uchun!
  Qizlar esa kulib yuborishdi. Tolibon jangarilariga qo"rg"oshin yog"diradi. Va ular buni juda yaxshi qilishadi.
  Dushmanga qarata o"q uzayotgan Elizabet o"yladi. Darhaqiqat, odamda miya bo'lsa, har qanday din ertak va insoniy fantaziya ekanligini tushunadi!
  Lekin nega turli dinlar butun dunyoga tarqaldi? Bundan tashqari, ko'pchilik aqlga zidmi? Aslida, eng mashhur dinni oling: Xristianlik. Xochda xochga mixlangan Xudoga ishonish ahmoqlik va bema'nilikdir. Aslida, agar siz Bibliyaga ishonsangiz, unda Xudo qandaydir g'alati va tushunarsiz bo'lib qoladi.
  Keyin u deyarli butun insoniyatni suv bilan cho'ktiradi, millionlab odamlar halok bo'ladi va faqat sakkiz kishi qutqariladi. Keyin, aksincha, xochda jallodlar uchun ibodat qiladi.
  Siz sezishingiz mumkin: Eski Ahdning Xudosi juda shafqatsiz, lekin Yangi Ahdda Masih juda mehribon. Va bu erda yorqin qarama-qarshilik ko'rinadi. Aslida, agar Iso Xudoning O'g'li bo'lsa, u Sado'm va G'amo'rani yoqib yuborishi kerak edi. Ammo u erda kattalar, bolalar va ayollar bor edi. Bu shafqatsizlik emasmi?
  Va shafqatsizlikning boshqa ko'plab misollarini juda uzoq vaqt davomida sanab o'tish mumkin. Faqat Elishay tomonidan bolalarning o'ldirilishi bir narsaga arziydi.
  Shunday qilib, odamlar nimaga ishonishlari haqida o'ylang. Hukumat ham dinni majburlaydi. Hozir esa ular diniy aqidaparast Tolibonga qarshi kurashmoqda.
  Ammo ular ogohlantirdi - AQSh Afg'onistonni tark etayotganidan xursand bo'lmang, bu Rossiya uchun bundan ham yomonroq bo'ladi.
  Tolibon biroz dam olib, Ukraina bilan urushda Rossiyaning qoʻli bogʻlanganidan foydalangan holda harakatga tushib, zarbalar berdi. Va bu ko'pchilik tomonidan bashorat qilingan. Va Rossiya ro'yxatdan o'tishi kerak edi. Va, albatta, ularning xohishiga qarshi Tojikistondagi bazada juda ko'p rus askari halok bo'ldi. Shunday qilib, Rossiya yana bir urushga aralashdi. Jamiyatdagi kayfiyat esa, tabiiyki, hozirgi prezidentga nisbatan ancha dushman bo"lib ketdi. Odamlarning sevgisi juda o'zgaruvchan. Tolibon esa, albatta, hammasini to"g"ri hisoblab chiqdi. Qolaversa, Qo'shma Shtatlar bu holatda xursand - u o'z dushmanlarini bir-biriga qarshi qo'ydi. Va ular o'z prezidentlari haqida gapira boshladilar: donishmand chol. U hamma narsani qanchalik aqlli tarzda tartibga solgan.
  Darhaqiqat, yosh ham sportga, ham donolikka to'sqinlik qilmaydi!
  Elizabet yana otadi va yana, albatta, yalang oyoq barmoqlari bilan. Hatto qishda ham tankda juda issiq. Yozda esa Tojikistonda haqiqatan ham issiq.
  Qiz uni oldi va kuyladi:
  -Uzun, uzun, uzun bo'lsa,
  Jang qiling, Tolibonni yo'q qiling...
  Agar u uzoq, uzoq, uzoq bo'lsa,
  Jangda pastga yuguring!
  Bu mumkin, mumkin
  Bu, albatta, to'g'ri, haqiqat ...
  Garchi ba'zida shunday bo'lsa ham
  Biz Afrikaga yetib olamiz!
  Afrikada esa narxlar juda yuqori
  Afrikada esa pul shunchalik keng!
  Hipposlar vazn yo'qotishdi
  Spermatozoid kitlari ozib ketgan...
  Va odamlar, to'tiqush kabi,
  To'g'ri osmonga boring!
  Yekaterina tabassum bilan ta'kidladi va u bilan birga tankning joystik tugmasini bosib
  qizil nipel:
  - Sizda nekbinlik yetarli emas!
  Elizabet jahl bilan javob berdi:
  - Hukmdor ma"naviy-ma"rifiy nochor va nopok bo"lsa, uning qo"l ostidagilar qanday xursandchilikka ega bo"ladilar!
  Elena bosh irg'adi:
  - Ha! Ular muammo endi boshlandi, deyishadi! Lekin aynan uning haddan tashqari omadi uni o'ziga haddan tashqari ishontirdi!
  Elizabet ko'k rangli boshini qimirlatib qo'ydi:
  - Ha, men hamisha bir odamga bunchalik omadni berib bo'lmaydi, deb o'ylaganman, u oq otga minadi, ma'nosi, dengiz uning uchun tizzagacha bo'lganiga ishona boshlaydi. Va keyin, Xudo bo'lishni xohlagan kampirga o'xshab, u hech narsaga erishmaydi!
  Ketrin bunga rozi bo'ldi:
  - Ha! Omad juda ko'p edi va bu uni buzdi. Qanday qilib o'z vaqtida omad Napoleonni, Gitlerni, Ivan Dahshatli, O'n to'rtinchi Lyudovikni sevdi va keyin ulardan yuz o'girdi.
  Efrosin ta'kidladi:
  - Nikolay II juda omadsiz, lekin ayni paytda mehribon va odobli qirol edi. Misol uchun, Yaponiya bilan urushda u hech bo'lmaganda biroz omadli bo'lardi, deb o'ylaysiz. Misol uchun, agar admiral Makarov o'lmaganida, hamma narsa boshqacha bo'lishi mumkin edi. Va admiral Makarov bir qator kutilmagan tasodiflar tufayli vafot etdi. Negadir u minalarni qirg"inchilar tomonidan supurib tashlashni buyurmagan, qo"l ostidagilardan hech biri bunday buyruq bermagan. Va mina, ehtimol, rus edi va katta jangovar kema bitta minadan cho'kib ketmasligi kerak edi. Va hatto bu holatda ham, Admiral Makarovni qutqarish mumkin edi, masalan, Kirill Romanov qutqarildi.
  Elizabet rozi bo'ldi:
  - Ha, Nikolay II uchun bir oz omad Rossiyaga boshqa hukmdorlarga omad keltirishi mumkin edi. Men, ayniqsa, Fortune sovg'alarini go'yo karnukopiyadan olib, ularni qumga tashlagan hozirgi prezidentga alohida ta'kidlayman. Nihoyat, sobiq maxfiy politsiya boshlig'ining omadi tugaguncha. Ammo eng mehribon Nikolay II ga ozgina omad tilaymiz! Masalan, admiral Makarov yaponlarni dengizda ozgina qon to'kish bilan mag'lub etishi mumkin edi, keyin samuraylar bilan urush katta qurbonliklar talab qilmas edi. Agar Chor Rossiyasi Yaponiya bilan urushda g'alaba qozonganida edi, birinchi jahon urushi bo'lmasligi mumkin edi. Shunday qilib, imperator armiyasining obro'si juda yuqori bo'lar edi va nemislar urush e'lon qilishga jur'at eta olmaydilar!
  Elena bosh irg'adi:
  - Balki! Garchi Makarovning o'zi Yaponiya bilan urushdagi muvaffaqiyatsizliklar va omadsizliklar sonini tugatmasa ham. Garchi, tan olishim kerak, dushman kuchli edi. Ammo boshqa tomondan, agar Oslyabi jangovar kemasi bunchalik tez cho'kib ketmaganida, hatto Tsushima jangida ham, eskadron Vladivostokga osongina o'tib ketishi mumkin edi! Shunday qilib, Yaponiya bilan urush juda muvaffaqiyatsiz bo'ldi.
  Efrosin ta'kidladi:
  - Ammo 1945 yilda Yaponiya bilan urush hayratlanarli darajada oson va muvaffaqiyatli bo'lib chiqdi. Go'yo Yaponiyaning omadi qolmadi. Biroq, afsuski, Stalinning g'alabasi Xitoy ustidan kommunistlarning hokimiyatga kelishiga va Brejnev davrida SSSRga deyarli hujum qilgan juda kuchli va xavfli imperiyaning paydo bo'lishiga olib keldi. Va hozir ham Xitoy o'zini do'st deb ko'rsatmoqda. Va uning o'zi bizdan Uralgacha bo'lgan erlarni kesib tashlamoqchi.
  Ketrin bosh irg'adi:
  - Ha! Agar o'shanda yaponlar mag'lubiyatga uchraganida, Shimoliy Xitoy o'rniga Sariq Rossiya bo'lar edi va Osmon imperiyasiga pravoslavlik kelgan bo'lardi. Stalinning yaponlar ustidan oson g"alaba qozonishi natijasida nima bo"ldi? Ateistik imperiyaning tug'ilishi va Rossiya bilan chegarada kuchli yirtqich hayvon!
  Elizabet tishlarini ko'tarib ta'kidladi:
  - Unda nasroniy Xudoga ishoning. Yaponiya ustidan qozonilgan g'alaba o'n millionlab pravoslav imonlilarni yangilaydi. Ammo buning o'rniga Rossiyada agressiv ateistik rejim hokimiyatga keldi. Keyin esa qonli Stalin rejimi Xitoyga ateizmni olib keldi. Va shafqatsiz Mao imperiyasi paydo bo'ldi. Men haqiqatan ham Xudo nimani xohlayotganini tushunmayapman!
  Elena ta'kidladi:
  - Yoki umuman Xudo yo'q, yoki Shayton Injilda aytilganidan ancha kuchliroqdir yoki Qodir Tangrining rejalari biz uchun tushunarsizdir!
  Efrosin ta'kidladi:
  - Odatda, zolim podshohlar muvaffaqiyatga erishadilar! Faqat istisno, ehtimol, Birinchi Aleksandr edi. Tsar aqlli, mehribon, liberal, janob va pashshaga zarar etkazmaydi. Va shu bilan birga, muvaffaqiyatli!
  Elizabet ta'kidladi:
  - Va Ketrin Ikkinchi shafqatsiz va yovuz hukmdor hisoblanmadi va u ham juda muvaffaqiyatli edi. To'g'ri, u fohisha edi va umuman olganda, unchalik yaxshi odam emas edi. U dehqonlarga o'z xo'jayinlaridan shikoyat qilishni taqiqladi. Hatto shunday yaramas odamga shunchalik omad berilgani ham g'alati.
  Elena bosh irg'adi:
  - Ha, va keyin nasroniy Xudoga ishoning! Qachonki yovuzlik va yomonlik eng muvaffaqiyatli bo'lsa!
  Ketrin g'azab bilan kuyladi:
  Dunyo zo'ravonlikka tayanadi
  G'azab vulqoni katta tarzda otmoqda ...
  Tanglik eng yuqori,
  Og'riq va qo'rquv bilan uyg'onadi,
  Faqat qo'rquv bizga do'st beradi,
  Faqat og'riq sizni ishlashga undaydi,
  Shuning uchun men buni tobora ko'proq xohlayman
  Olomonga giperplazmani portlatib yuboring!
  Elizabet xo'rsinib dedi:
  - Ha, Chingizxon qo"pol butparast edi. U o'qish yoki yozishni bilmasdi, lekin u dunyoning yarmini egallab oldi. Musulmonlar ham, nasroniylar ham u bilan jangda mag"lub bo"ldilar. Va savol tug'iladi: bu vaqtda Qodir Tangri qayerda edi? Va nega mo'g'ullarning butparastligi monoteizmni: Islom va nasroniylikni mag'lub etdi?
  Efrosin tabassum bilan dedi:
  - Xuddi shunday savol berish mumkin: Qobil Hobilni o'ldirganda Qodir Xudo qayerda edi? Nega u insoniyat tarixidagi birinchi birodarlik urushiga ruxsat berdi?
  Elena jilmayib, xulosa qildi:
  - Ha, siz cheksiz bahslasha olasiz, lekin siz hech qachon Xudo borligini yoki yo'qligini isbotlay olmaysiz.
  Ekaterina ta'kidladi:
  - Men Iso Masihga qattiq shubha qilaman. Baxtsiz, ezilgan yahudiylar Anatoliy Kashpirovskiy kabi kuchli, iqtidorli gipnozchini masih qilib olib, uni ilohiylashtirishlari mumkin edi. Agar siz Anatoliy Mixaylovichning mo''jizalari statistikasiga qarasangiz, u Masihdan ko'ra sovuqroq.
  Evfrosin kulib qo'shiq aytdi:
  - Xudo ko'rsatmasin, ko'rning ko'zini oching,
  Qo"rqoqlarning orqalarini esa to"g"rilab qo"ying...
  Ha Xudo, oz bo'lsada Xudo bo'l,
  Lekin siz bir oz xochga mixlangan bo'lolmaysiz!
  Qizlar esa yana Tolibonga qarshi chiqishdi. Yalang oyoq barmoqlari bilan joystik tugmachalarini bosib, ko'p sonli mujohidlarni o'rib ketishdi va tom ma'noda ularni to'plamga qo'yishdi. Soqolli Tolibon pulemyot o"qi va kuchli portlovchi snaryadlar ostida halok bo"ldi. Diniy aqidaparastlarning ommaviy qirg'in qilinishi bilan jiddiy kulgi boshlandi.
  Mana, Alenka o'zining go'zal qizlar bataloni bilan, Tojikistonning qishki salqin ob-havosiga qaramay, yalangoyoq Tolibonga hujum qilmoqda.
  Biroq, ular kalta yubkalarda va tanalari Kevlardan yasalgan zirh plitalari bilan qoplangan.
  Go'zallar hujumga yugurib, kuylashadi:
  - Yovuz Tolibon toshlar bo'ylab sudralib yurmoqda,
  Lekin qizlar eng zo'r...
  Uni napalm bilan uring
  Biz muvaffaqiyatni nishonlaymiz!
  Va qizlar marvarid tishlari bilan porlaydilar.
  Va keyin Anyuta yalang oyoq barmoqlari bilan mujohidlarga portlovchi moddalar bilan no'xat tashlaydi. Va u Tolibonni mushukchalar kabi turli yo'nalishlarga tarqatadi.
  Qiz uni oldi va kuyladi:
  - Vatanga shon-sharaf, shon-sharaf,
  Tanklar oldinga shoshilmoqda ...
  Bikinidagi qizlarning bo'linishi,
  Rus xalqiga salom!
  Qizil sochli Alla ham soqolli dushmanlarga o'q uzadi, ularni o'radi va kuylaydi:
  - Rus bu Tolibon ustidan kuldi,
  Hamma asrlarda, shuning uchun bu rus!
  Qiz ham uni olib, oyoq barmoqlari bilan qotil limonni mujohidlarga tashlaydi. Va dushmanlarni turli yo'nalishlarda tarqatadi.
  Va u o'pkaning tepasida qanday hushtak chaladi.
  Bir necha o'nlab qarg'alar esankirab qolishdi. Yurak xurujiga uchragan ular Tolibonning soqollangan boshlariga yiqilib, otib o'ldirilgan. Shundan so'ng jangchi chiyilladi:
  - Bu yerda masala juda munozarali,
  Men ishonamanki, bu shunchaki yuqori sinf bo'ladi!
  Tolibon, biz g'alaba qozonishimizni bilaman,
  Axir, ustimizda mag'rur karub bor!
  Bikinili qizlardan yana biri Mariya uni olib, hushtak chaldi. Yalang oyoq barmoqlari bilan u dushmanga ulkan qotillik kuchini tashladi, bu juda halokatli o'lim sovg'asi edi. U Tolibon jangchilarini parchalab tashladi va tishlarini ko'tarib xirilladi:
  - Rossiya atrofida katta tuman bor,
  Tolibon jangchisi esa Vatanga shoshilmoqda!
  Olimpiada, haqiqatan ham qahramon qiz. U katta va ayni paytda sochlari ochiq jigarrang. Jangchi shokolad barlari bilan qoplangan hashamatli kestirib, kuchli absga ega. Axir, hech kim bunday yirtqich qizga qarshi tura olmaydi.
  Shunday qilib, u kuchli, muskulli, yalang oyoqlari bilan portlovchi moddaning butun barrelini ko'tarib, Tolibonga tashladi. Va bu barrel katta, halokatli tezlik bilan yugurdi. Va qanday qilib u mujohidlarga urilib, ularni tom ma'noda parchalab tashlaydi.
  Jangchi qahramon buni xursandchilik bilan qabul qildi va kuyladi:
  Murom ustida esa osmon burishib turibdi,
  Nurning shafaqlari ko'tarilmoqda ...
  Biz, Ilya Murometsning qizlari kabi,
  Ular o'z kuchlari bilan bejiz maqtanishmagan!
  Darhaqiqat, slavyanlar bilan jang qilishdan ko'ra, toliblar bilan jang qilish va o'ldirish juda yoqimli. Bu yerda hamma birodarlarni o"ldirish gunoh ekanligiga rozi bo"ladi, deb o"ylayman.
  Olimpiya g'azab bilan kuyladi:
  Xo'sh, qancha birodarni o'ldirish mumkin?
  Axir, ishoning, inson baxt uchun dunyoga keladi...
  Ona o'g'lini frontga qo'ymaydi,
  Va hatto yozda ham urush paytida yomon ob-havo bor!
  Shundan so"ng, qahramon qiz o"pkasiga chuqur nafas olib, hushtak chaladi. Ko'p yuzlab qarg'alar darhol yurak xurujiga duchor bo'lib, hushidan ketishadi. Va ularning o'tkir tumshug'lari pastga uchib, rus qo'shinlarining pozitsiyalarini bosayotgan Tolibonning bosh suyagini teshadi.
  Qarg'alarni hushtak bilan yiqitib, ularni hayratda qoldirgan Olimpiya uni oldi va chiyilladi:
  Ta, ta, ta - tuyoqlar taqillatmoqda,
  Mana, u erda, u erda - avtomat tegdi!
  Tolibon armiyasi butunlay mag'lub bo'ldi,
  Va hech kim qizlar armiyasini mag'lub eta olmaydi!
  Marusya ham olg"a borayotgan Tolibon askarlariga qarata o"q uzadi. O'zining fe'l-atvorini va eng yuqori darajasini ko'rsatadi. Uning avtomati mujohidlarning butun safini qirib tashlaydi.
  Qiz yalang oyoq barmoqlari bilan qotil o'lim sovg'asini tashlaydi. Ko'plab Tolibon jangchilarini nokautga uchratadi va chiyillaydi:
  - Urush klassikalari,
  Bu qizning yalangoyoq yurishi uchun...
  Qizlar va o'g'illar,
  Keling, barchani o'yinga aylantiraylik!
  Jangchilar haqiqatdan ham go'zal.
  Tolibonga qarata o"q uzgan va oyoq barmoqlari bilan halokat sovg"alarini tashlagan Matryona chiyilladi:
  - Bikinili qizlarga shon-sharaf,
  Ular mujohidlarni urishdi...
  Qizlarning yalangoyoq pichoqlari bor,
  Ular tushlik uchun shunday hujum qilishadi!
  Yupqa bel va hashamatli sonli qiz yaqinlashib kelayotgan Tolibonga qarata o'q uzmoqda. U buni juda mohir va aniq bajaradi. U ularni maysazor kabi o'radi va kuylaydi:
  - Qiz polka raqsga tushdi,
  Ertalab maysazorda...
  Dumi chapga, dumi o'ngga,
  Bu polka Karabas!
  Va endi jangchi yana oyoq barmoqlari bilan dushmanga qotil sovg'asini tashlaydi. Va u juda ko'p Tolibonni o'ldiradi.
  Bu erda Viktoriya va Veronika jang qilishmoqda. Ikkala qiz ham juda zo'r. Va ular juda aniq otishadi.
  Viktoriya yo'q qilish sovg'asini yalang tovoni bilan o'ldiradigan kuch bilan tashladi. U ko'plab dushmanlarni yirtib tashladi va qichqirdi:
  - Pul hamyonda eriydi,
  Poytaxtlar erimoqda...
  Va rus tilida -
  Pul manna degani!
  Yana bir qiz o'zining qip-qizil ko'krak uchi bilan tugmani bosdi, u karlar ultratovushni yoqdi va uni havoda uchib yubordi. Va allaqachon minglab qarg'alar Tolibonning sochilgan boshlariga tushishdi. Va keling, ularni mushtlaymiz.
  Qizil sochli qiz kuyladi:
  Rossiyaga mujohidlar hujum qilmoqda,
  Afg'onistonda ular juda ko'p...
  Ha, o"shanda bobolarimiz Afg"onistonda jang qilganlar,
  Endi dahshatli Tolibon qilichini ko'tardi!
  
  Ammo yalangoyoq qizlar taslim bo'lmaydi,
  Ular shunchaki eng yuqori darajani ko'rsatadilar ...
  Ular Tolibon armadasi bilan shiddatli kurashmoqda,
  Va ular ruhning ko'ziga to'g'ri urishdi!
  Yalang oyoq barmoqlari bilan jangchi qotillik bilan yo'q qilish sovg'asini tashlaydi. Va hamma buni undan oladi.
  Elis va Anjelika snayper miltiqlari bilan Tolibonga qarata o'q uzadilar. Va ular buni juda aniq bajaradilar. Va ular shunday aniqlik bilan otishadi.
  Elis uni oldi va kuyladi:
  Dushman uchun tobut bo'ladi,
  Sog'lom bo'ling ...
  Qizlar qishda yalang'och yugurishadi!
  Va ular mujohidlar bilan bellarini sindiradilar!
  Va keyin Elis tugmani bosganida qizil ko'krak nipelidan foydalanib, o'q uzdi. Va o'nlab Tolibonni nokaut qildi.
  Elis uni oldi va tishlarini ko'rsatib chiyilladi:
  - Vatan va ozodlik uchun oxirigacha,
  Bikinili yalangoyoq qizlar
  Siz shunday qahramonlarsiz ...
  Yuraklarni bir ovozda urish!
  Anjelika tasdiqladi:
  - Bir ovozdan taqillating! Bu ajoyib!
  . Љ 14-BOB.
  Yaxshi, ular Ketrinni uyg'otdilar. Ayni paytda, Elizabet so'roq qilish uchun navbatdagi qurboni yoki mijozini tanladi. Hozircha ular hech qanday muhim maslahatlarni topa olishmadi.
  Ammo bu holda, qiz Marianna eng qiziqarli bo'lib tuyuldi. U nafaqat ruhiy kasal, balki texnik ma'lumotga ega va bolaligida elektronikada sezilarli qobiliyatlarni namoyon qilganga o'xshaydi.
  Qizil sochli malika Elena shunday dedi:
  - Agar boshlash uchun biror narsa bo'lsa, u bilan!
  Efrosin tabassum bilan dedi:
  - Bu eng yomon fikr emas, lekin... Menda intuitiv tuyg'u bor, biz to'g'ri joyda qazmayapmiz!
  Elizabet mantiqan e'tiroz bildirdi:
  - sezgi ma'lumot va tahlil o'rnini bosmasligi kerak. Bundan tashqari, Marianna juda aqlli qiz. Shu bilan birga, u shizofreniyaning og'ir shakliga ega. Va bunga qarshi bahslasha olmaysiz!
  Ketrin tishlarini ko'tarib kuyladi:
  - Hammamiz yuz yasashni yaxshi ko'ramiz,
  Oson yo'lni tanlash
  Va ayni paytda ular juda o'xshash,
  Bir oz aqldan ozgan!
  Biroq, mutant qizlar chuqur o'rmonga kira olishmadi. Va ular uni olib, Yerning metropolisi bo'ylab uchib ketishdi.
  Ularning atrofida tom ma'noda oltin va ko'plab mohirona o'yilgan toshlar bilan porlagan sayyoraning boy va bezakli osmono'par binolari va boshqa ko'plab go'zalliklar porladi.
  Gullar ayniqsa ajoyib ko'rinardi, yaxshi stadionning o'lchami va odamlar ham ularda yashashgan.
  Shuningdek, juda ko'p bolalar yugurishdi va sakrashdi. Bundan tashqari, ularning ko'pchiligi sobiq kattalardir.
  Shunday qilib, odamlar bolalikka tushib, juda ko'p zavqlanadigan tanalarni olishadi va siz doimo kulishni va sakrashni xohlaysiz.
  Elizabet ta'kidladi:
  - Va nega Marianna shizofreniya bilan kasallangan? Bu yerda milliardlab bunday aqldan ozganlar bor, agar yomonroq bo'lmasa!
  Ketrin bosh irg'adi:
  - Ha, rostini aytsam... Bizda ularni tarbiyalamasak, haqiqiy muammolar bo'ladi. Aniqrog'i, butun insoniyat uchun.
  Elena qizil sochlarini silkitib, rozi bo'ldi:
  - To'liq degradatsiya bor. Va qanchalik uzoqqa borsa, u shunchalik yomonlashadi.
  Ko'p sonli bolalar pushti va yumshoq ko'rinadigan yalang'och poshnalarini ko'tarishdi, garchi ular juda qattiq yuzaga, jumladan, olmos bilan qoplangan ko'chalar va uylarning devorlariga urilgan edi.
  Ha, bu yerda juda ajoyib kompozitsiya bor edi.
  Oq sochli qiz Evfrosin kuyladi:
  - Oh, bolalik, bolalik, qayerga shoshyapsiz?
  Oh, bolalik, bolalik, qayoqqa yuguryapsan!
  Men shunchaki katta bo'lishni xohlamayman,
  Men yana qiz bo'lishni xohlayman!
  Elizabeth ta'kidladi:
  - Sevgi yosh tanlamaydi. Ammo biz ham telbalarga taqlid qila boshlasak, bu ahmoqlik bo'ladi. Axir, biz Ikkinchi Jahon urushini boshdan kechirdik - bu qattiqlashish va sinov edi!
  Ketrin kulib dedi:
  - Tolibon bilan urush esa bundan ham yomonroq edi. Aniqrog'i, salqinroq bo'lmasa, hech bo'lmaganda ma'naviy jihatdan yoqimli. Misol uchun, ba'zi nemis o'g'il bolalari, ayniqsa, sariq sochli bolalar juda yoqimtoyki, ularni o'ldirish yoqimsiz va jirkanchdir!
  Elena tabassum bilan dedi:
  - Ammo afg'on o'g'il bolalari, sochlari qora bo'lsa ham, hali soqoli bo'lmasa ham, juda yoqimli va yoqimli. Ammo Tolibon armiyasida juda ko"p o"smirlar bor va ularga qarata o"q uzish, undan ham ko"proq, qilich bilan boshlarini kesish qandaydir jirkanch.
  Evfrosin kulib dedi:
  - Soqolsiz afg'on o'g'il bolalar oyoq kiyimini saqlab qolish va chaqqonroq bo'lish uchun yalangoyoq jang qilishni afzal ko'rishadi. Har qanday holatda, sovuqqa qadar. Va bu zonada sovuqlar odatda qishda faqat tog'larda sodir bo'ladi. Ammo iqlim yoqimsiz, kechasi bir oz sovuq, kunduzi issiq - lekin quruq! Bu erda Hindistonda iqlim juda nam va juda issiq va yumshoq.
  Elizabet bosh chayqadi:
  - Ha, Hindistonda. U erda siz qishda ham ko'prik ostida uxlashingiz mumkin, masalan, Bombayda siz hatto yalang'och holda ham muzlamaysiz. Ammo u hali ham nam va juda ko'p hasharotlar mavjud. Demak, qadim zamonlarda Yer yuzida jannat yo"q edi!
  Ketrin kuyladi:
  Men seni uzoqlarga olib ketaman,
  Hayot jannatga aylanadi...
  Faqat menga rahm qil
  Mening xotinim bo'l!
  Marianna qulupnayga o'xshash maxsus uyda yashar edi. Va qizlar paydo bo'lgan paytda u gigolo robotini sevib qoldi. Va go'zal sarg'ish tom ma'noda zavq bilan titrardi.
  Elizabeth ta'kidladi:
  - Yo'q! Biz butunlay ahmoq ekanmiz.
  Yekaterina taklif qildi:
  - Ularga xalaqit bermaylik. Keling, biroz kutaylik.
  Efrosin ta'kidladi:
  - Robot odam bolasi emas, lekin ayollar juda uzoq vaqt sevishlari mumkin!
  Qizil sochli qiz Elena taklif qildi:
  - Keling o'ynaymiz.
  Elizabet so'radi:
  - Nima?
  Olovli go'zal javob berdi:
  - Biz aforizmlarni aytamiz. Kim aqlli va sovuqroq?
  Ketrin bosh irg'adi:
  - Bu mantiqiy, keling, men birinchi boraman!
  Evfrosin ming"irladi:
  - Boshlash!
  Sariq sochli qiz dedi:
  - Qalbi tilla bo'lmaganning misga arzimas, singan tiyin!
  Elizabet tvitterda shunday deb yozdi:
  - Bog" boshi bo"lsang, hosilni ishlatolmaysan!
  Elena davom etdi:
  - Agar mushtingizni qanday siqishni bilmasangiz, unda siz albatta jinni bo'lasiz!
  
  Efrosin gurgling haqida:
  - Ayollarning zaif tomonlari kuchli erkaklarni kuchsiz qiladi!
  Ketrin pichirladi:
  - Til - hasharotlarni aql bilan tutish uchun eng ishonchli to'r!
  Elizabet aql bilan qo'shib qo'ydi:
  - Qizning yalang to'pig'i sizga hashamatli yangi kiyimlarni topishga va erkakning tuflisini to'p kabi kiyishga yordam beradi!
  Elena bunga javoban tvit yozdi:
  - Tulki ayol sherni o'ragan qo'chqorga aylantira oladi, qo'y po'stiniga qo'yib yuboring!
  Evfrosin tishlarini ko'rsatib, chiyilladi:
  - Bir muddat tufli chol bo'lgandan ko'ra, abadiy yalangoyoq bola bo'lib qolgan yaxshi!
  Ketrin kulib dedi:
  - Qizning ko'zini chayqagandan ko'ra yalangoyoq bo'lgani yaxshi!
  Jangchilar esa kulib yuborishdi. Bu ularning ishi edi.
  Qizil sochli Elena juda mamnun bo'lib dedi:
  - Ha, bizning tergov, ochig'ini aytganda, masxarabozga o'xshaydi. Biz hatto vaqtni belgilamaymiz, balki aylana bo'ylab sudralib yuramiz. Endi jiddiy ish bilan shug"ullanish o"rniga, qandaydir aqldan ozgan xonimning irodali xo"rsinib, chinqirig"iga quloq solyapmiz. Va biz butunlay ahmoqlarga o'xshaymiz!
  Evfrosin kinoya bilan ta'kidladi:
  - Bu to `g` ri! Lekin aynan nima qilishni taklif qilasiz?
  Bu to'rtlikning so'zsiz yetakchisi bo'lgan ko'k sochli mutant qiz Elizabet shunday dedi:
  - Qo'shiq aytaylik!
  Ketrin kulib so'radi:
  -Siz jiddiy gapirdingizmi?
  Moviy sochli qiz bosh irg'adi va qo'shib qo'ydi:
  - Judayam! Bundan tashqari, ba'zi mashhur aforizmlar esga tushmaydi.
  Evfrosin yalang oyog'ini urib, chiyilladi:
  - Albatta, biz uni olib, kuylaymiz! Qo'shiq bizga qurish va yashashga yordam beradi.
  Va ular xorda kuylashdi;
  Bizning go'zal rusimiz mashhur,
  Kosmik ulug'vor Vatanning o'lchovi ...
  Yigitni qayg'u bezovta qilmasin,
  Biz muqaddas kommunizm ostida yashaymiz!
    
  Vatanimiz, tor o'ynaydi,
  Bu sayyoradagi hamma uchun ajoyib bo'ladi ...
  Bizning Rossiya muqaddas mamlakat,
  Baxtli bolalar qayerda kuladi!
    
  Vatandan yaxshiroq Vatan yo'q,
  Buyuk kuchni qayta tiklagan...
  Biz shunchaki odamlarmiz, burgutlarni bilamiz,
  Keling, Vermaxtning yuziga uramiz!
    
  Bizning Vatanimiz kuchli kostyum,
  Biz mohirlik bilan ajoyib kartalarni olamiz...
  Yo'q, Rossiya yo'qolmaydi,
  Agar biz asosiy chanada o'ynasak!
    
  Rus e'tiqodi - kuchli Svarog,
  Kosmik g'azablangan kuchlardan biri ...
  Keling, Rod bizga yordam berishi uchun ibodat qilaylik,
  Oltin qanotlari dunyo bo'ylab hilpirayapti!
    
  Yerning kosmik kuchiga shon-sharaf,
  Bu kuch hodisani tug'dirdi ...
  Yangi rus oilasining odamlari,
  Rus armiyasi - bu dahshatli kuch!
    
  Bizga ishoning, biz kosmos uchun tug'ilganmiz,
  Keling, ruslarni super millat qilaylik ...
  Biz buyuk avlod o'g'illari bo'lamiz,
  Dushman qobiqli tuxum kabi bo'ladi!
    
  Bu Rossiya uchun eng zo'r,
  Yillar bolaligingga qaramay, sen kashshofsan...
  Qiz yalang oyog'i bilan tepadi,
  Siz super jangchisiz, tagliklardan hisoblang!
    
  Yigit qalbida vatan yashaydi,
  Kosmos uchun tezda yaratilgan ...
  Siz to'g'ridan-to'g'ri piyoda yurasiz,
  Kommunizm saroyini qurishimizga ishonaman!
    
  Bu bizning dunyomiz Rossiya uchun bo'ladi,
  Eng kosmik, ajoyib go'zal ...
  Siz bizning Lada baxt butimizsiz,
  Va Svarog bilan kurashish xavfli!
    
  Haqiqiy kuch, mamlakatimiz,
  Biz uchun baxtga tug'ilgan,
  Garchi shayton Rossiyaga hujum qilsa ham,
  Qudratning buyukligi but bo'ladi!
    
  Bu Vatan uchun ulug'vor zarba,
  Qiz seni yalang tizzasi bilan uradi...
  Biz quvonchli sovg'a olamiz,
  Va biz Gitlerni devorga qo'yamiz!
    
  Rus armiyasi - burgutlar,
  Kraut armiyasini yo'q qiladiganlar ...
  O'rda kunlari, bilasizmi, sanoqli,
  Va siz itlar, jang qilmang!
    
  Rusni sovutish uchun abadiy shon-sharaf,
  Oila bayrog'iga sodiq qolamiz...
  Biz Vatanimizni qutqara olamiz,
  Xalqning buyuk baxti uchun!
    
  Rossiya Yerning mash'aliga o'xshaydi,
  Koinotga yo'lni nima yoritadi ...
  Buyuk rus oilasi uchun,
  Va biz ijod sari harakatlanishda davom etamiz!
    
  Kashshof uchun eng yaxshi namunadir
  Bu hamma narsa ajoyib bo'lgan jang ...
  Balki janob ham g'alaba qozonishni xohlaydi,
  Biz bilan bahslashish, ishoning, xavfli!
    
  Ishonamanki, biz hammamiz kosmosga uchamiz,
  Keling, dunyoda kulgili hazillar qilaylik ...
  Qaergadir karubning o'zi yugurib keldi,
  Ahmoq emas, daho bo'l!
    
  Hammasi mana shu, kosmos uchun tinchlik,
  O'yinchoq kabi abadiy go'zal ...
  Qaerdadir shiddatli bayram bor,
  Ruhiy shifoxona esa Adolf uchun yig'layapti!
    
  Men Rossiya ajoyib tarzda gullashiga ishonaman,
  Marsda qasrlar quramiz...
  Biz vatanimizni qutqara olamiz, bilaman,
  Hammasi ajoyib bo'ladi, ishoning, bu ajoyib bo'ladi!
    
  Abadiy Vatan, yurtimiz,
  Eng kuchli, chiroyli tarzda yo'q qiladi ...
  Nega bizga hujum qilyapsan, Shayton?
  Bu ajoyib bo'ladi, odamlar hayratda qoladilar!
    
  Bu bizning irqimiz kosmos uchun yaratgan narsadir,
  Kosmosga sodiq, salqin davr....
  Qaerdadir bunker snaryadlar tomonidan vayron qilingan,
  Ishlarimiz, odamlar biladi, yomon emas!
    
  Bu Rossiya koinotga olib keladi,
  Dunyodagi eng yaxshi sovg'alar...
  Siz komsomol a'zosi sifatida sharaflanasiz,
  Va qizning eng issiq o'pishi!
    
  Mana, Venerada qurilgan shahar,
  Juda katta va juda chiroyli ...
  Va kashshof hamma narsadan xursand,
  U jamoa yurtining targ"ibotchisi!
    
  Bu kosmos uchun eng yaxshi kostyum,
  Bu siz to'qnashuvlarga shoshilganingizda ...
  Va biz Vatanning yo'qolishiga yo'l qo'ymaymiz,
  Hammasi oddiy, gullarni biling!
    
  Xudo bizning Rossiyamizning homiysi,
  Quyosh nurlarida paydo bo'lgan ...
  Xo'sh, qiz, xafa bo'lmang
  Va kashshoflar mushtlari bilan urishdi!
    
  Bizning qizlarimiz eng zo'r
  Pulemyot bilan hamma o"tlarni o"rib olishlari mumkin...
  Fuhrer yugurmoqda - unga hujum qiling,
  Keling, o'ljaga sayohat qilaylik!
    
  Kerak bo'lsa, tog'larni supurib tashlaymiz,
  Qizlarning yalang poshnasi balyozdek....
  Keling, erni napalm to'dasidan qutqaraylik,
  Xo'sh, O'rdaning bo'ynida ilmoq bor!
    
  Qiz, bu yaxshi jangchi,
  Bir tebranish bilan chiziqni kesish mumkin...
  Siz o'g'il bolasiz, bilasizmi, yaxshi,
  Garchi u kashshof bo'lsa ham, kambag'al bo'lmagan bola bor!
    
  Endi biz allaqachon Berlinga hujum qilyapmiz,
  U quvvat qalqonlari bilan qoplangan...
  Va bizning yordamimizda, karubni biling,
  Olmosdek porlayotgan qilichlar!
    
  Bu koinot, bizning Yerimiz,
  Kvazar bilan biz ucha olamiz, ishoning...
  Bizning eng yaxshi oilamiz
  Maqtovli zarba bilan hamma narsani ezib tashlaydi!
    
  Bu bolalarning yuragi Vatan uchun,
  Koinotdagi eng go'zal joy...
  Dunyodagi eng go'zal qizlar,
  Buzilmas kosmosda buyuk kuch bilan!
  Marianna nihoyat kibernetik gigoloni sevishdan charchadi. Va uning xonasiga to'rtta mutant jangchi kirdi.
  Marianna ko'p rangli soch turmagiga ega edi va yosh va, ehtimol, hatto bolalarcha ko'rinardi.
  U qahramon qizlarni ko"rib, kulib, tilini chiqarib:
  - Menga xizmat qilish uchun keldingmi?
  Elizabet baqirdi:
  - Siz xavfli jinoyatchisiz va siz bizning juda qiyin savollarimizga javob berishingiz kerak, aks holda sizni qamoqqa yuborishadi!
  Marianna kulib yubordi va jasorat bilan javob berdi:
  - Meni qamoqqa yuborishmaydi. Va shifoxona yomon emas. Shuningdek, u turli xil o'yin-kulgilarga to'la va taomlari yaxshi.
  Elena qattiq ohangda dedi:
  - O'zingizni ahmoq qilib ko'rsatma. Galaktikalararo kemani o'g'irlagan sizmisiz?
  Marianna yana kulib javob berdi:
  - Ha men! Yana bir olamni portlatib, boshqasini yutib yubordim.
  Ketrin kulib dedi:
  - Siz koinotlarni yutganingiz aniq emas!
  Aqldan ozgan qiz tishlarini ko'rsatdi va baqirdi:
  - Endi kulgim keladi
  Va men sizni shunchaki yutib yuboraman!
  Men uni yutib yuboraman! Men uni yutib yuboraman!
  Men rahm qilmayman!
  Elizabet unga ko'z qisib qo'ydi va kuyladi:
  Majnunxona yonmoqda
  Shayton sanatoriysi...
  Orqangizda qamchi bo'ladi,
  Biz Rabbiyga sodiqmiz!
  Marianna birdan tirishishni to'xtatdi, ko'k ko'zlari ma'noli ifodaga ega bo'ldi. Va ruhiyati buzilgan qiz so'radi:
  - Siz tasodifan bir xil to'rttamisiz - E-4, ko'k, sariq, qizil va oq sochli qizlar?
  Elena so'radi:
  - Agar shunday bo'lsa, unda nima?
  Marianna tabassum bilan kuyladi:
  - Yalang oyoqli to'rt qiz,
  Sizda xanjar bor, qilichingiz ham bor...
  Siz yo'llar bo'ylab tez yugurasiz,
  Va agar sizga biror narsa kerak bo'lsa, fistula!
  Va yana kula boshlaydi. Albatta, u aqldan ozgan. Ammo, shu bilan birga, aytish kerakki, u go'zal.
  Qizlar bir-birlariga qarashdi. Va Efrosin ta'kidladi:
  - Xo'sh, biz ahmoqlar o'ynashda davom etamizmi yoki nima? Haqiqatan ham, u biror narsa qilishga qodirmi?
  Marianna darhol o'rnidan turdi, boshini o'girdi va ming'irladi:
  - Men abadiy harakatlanuvchi mashinani ixtiro qilganimni bilasizmi?
  Elizabet bosh chayqadi:
  - Ha bilaman! Bu haqiqatan ham giperinduksiyaning graviomagnit printsipi qo'llaniladi. Undan amaliy foydalanish juda kam. Qurilma katta hajmga ega va kam elektr energiyasi ishlab chiqaradi. Bir gramm qumdan to'rt milliard tonna ko'mirni yoqish bilan bir xil energiya ishlab chiqaradigan an'anaviy, boshqariladigan va mutlaqo xavfsiz termokvark sintezidan foydalanish ancha oson. Eng yaxshi holatda super-smartfonni zaryad qila oladigan bunday murakkab qurilmalarni qanday qilish kerak.
  Marianna qichqirdi:
  - Ammo u energiyani saqlash qonunini rad etishga muvaffaq bo'ldi!
  Ketrin bosh chayqadi va qo'shib qo'ydi:
  - Energiyaning saqlanish qonuni allaqachon termokvark sintezi tomonidan rad etilgan. Termopren sintezi bilan esa sakkiz kvadrillion tonna ko'mir yoqilganda bo'lgani kabi bir gramm qumdan energiya olinadi! Va insoniyatning barcha energiya muammolari endi abadiy hal qilindi!
  Aqldan ozgan qiz uning yalang, qoraygan, mushakli oyoqlarini tepdi va kuyladi:
  Biz uchun ochilmagan sirlar, ularni oshkor qilish vaqti keldi,
  Tabiat sirlari cho'chqaxonadagidek yotadi...
  Biz galaktikaning kuchini, yadro energiyasini yirtib tashlaymiz,
  Shishadagi jinning kuchi so'nadi!
  Elizabet qo'llarini qarsak chalib, ta'kidladi:
  - Xo'sh, siz go'zalsiz! Men ishonamanki, siz dushmanga qattiq zarba berasiz.
  Marianna yana kuldi va uning marvariddek porlab turgan tishlari porlay boshladi.
  Ketrin qattiq ohangda so'radi:
  - Alibingiz bormi?
  Marianna kulib javob berdi:
  - Yo'q, menda bunday kasallik yo'q.
  Elena, Hypernetga oldindan so'rov yuborganini ta'kidladi:
  - Yo'q! U shu yerda o"ynaganga o"xshaydi. Men Veneraga ham uchdim. Va bu uning uchun juda ajoyib edi, albatta.
  Evfrosin kuyladi:
  Boshqa dunyolar haqida orzu qilish,
  Yulduzlarga, bulutlarga uching...
  Sehrli dunyo yarating
  Qizim, sizning kumiringiz kim?
  Marianna kulib yubordi va taklif qildi:
  - Keling, o'rniga sevishaylik. Bu eng yaxshi amal bo'ladi.
  Elizabet suhbat mavzusini o'zgartirishga shoshildi:
  - Hali biror narsa ixtiro qilishga harakat qildingizmi?
  Ruhi buzilgan qiz yalang oyog'i bilan boshining tepasini tirnab, javob berdi:
  - Men vaqt mashinasini yaratishga harakat qildim. Ko'ryapsizmi, bu ajoyib. Ayniqsa, kelajakka uchib ketsangiz. Ha, va o'tmishda, masalan, Gitlerni o'ldirish mumkin edi. Va jahon tarixining yo'nalishini o'zgartiring.
  Elena mantiqan ta'kidladi:
  - Keyin bu dunyo, agar tarix o'zgartirilsa, yo'q bo'lib ketishi mumkin. Qadimgi film kabi: "Kapalak effekti". Va keyin Gitlerni o'ldirish umuman kapalak emas!
  Elizabet rozi bo'lib bosh irg'adi:
  - Ha, Gitlerni yo'q qilish dunyoni yaxshiroq joyga aylantirishi shart emas. Birinchidan, aqlli, ayyor va moslashuvchan kimdir natsistlar rahbari bo'lishi mumkin edi, u yahudiylarni o'choqqa yubormagan, balki nozikroq harakat qilgan bo'lar edi. Va, ehtimol, u dunyoni zabt etgan bo'lar edi. Yoki bundan ham ko'proq qurbonlar bo'lardi. Bundan tashqari, Stalin Gitlersiz butun Yevropani, keyin esa boshqa mamlakatlarni egallashi mumkin edi. Va bu yaxshi bo'lganligi haqiqat emas!
  Marianne e'tiroz bildirdi:
  - Agar kommunistlar 20-asrda butun dunyoni birlashtirganda edi, ehtimol biz butun koinotni zabt etgan bo'lardik!
  Ekaterina javob berdi:
  - Fakt emas. Gap shundaki, stalincha tipdagi rejali iqtisodiyotda texnologiyani rivojlantirish uchun kapitalistik raqobatdagidek, ayniqsa, turli mamlakatlar o'rtasida bunday motivatsiya yo'q. Agar butun dunyo stalinistik, rejali iqtisodiyot va faqat davlat sektori nazorati ostida bo'lsa, elektronika va boshqa yaxshilanishlarni joriy qilish uchun hech qanday rag'bat bo'lmaydi. Va taraqqiyotning turg'unligi bo'lishi mumkin.
  Elena kashshof galstugidek qizil va mis boshini qimirlatib qo'ydi:
  - Bo'ldi shu! Ba'zi aqlli odamlar bor: Balki Gitler g'alaba qozonsa yaxshi bo'larmidi? Darhaqiqat, Uchinchi Reyxda, o'n ikki yil ichida harbiy texnika noldan deyarli ilg'or pozitsiyalarga ko'tarildi va nemislarning mohirona boshqaruvi, ideal tartib va tartib-intizom ostida insoniyat haqiqatan ham nafaqat o'z koinotini, balki boshqalarni ham zabt etgan bo'lar edi!
  Marianna chiyilladi, dumbalarini burab so'radi:
  - Xo'sh, shunday emasmi?
  Elizabet javob berdi:
  - Xo'sh, agar Uchinchi Reyxda barcha xalqlar tengligi bo'lsa va oddiy rahbarlar bo'lsa, yaxshi narsa sodir bo'lishi mumkin edi. Ammo agar qullik tizimi qaytsa, texnologiyani rivojlantirish uchun qanday rag'bat bo'lar edi? Axir, baribir qullar bor-ku! Va ular hamma iflos ishlarni ustalar uchun qilishadi!
  Ekaterina tasdiqladi:
  - Ha! Birlashgan imperiya yomon bo'lmaganga o'xshaydi. Ammo agar u nosog'lom asosda paydo bo'lsa, insoniyat hali etuk bo'lmaganida, undan hech qanday yaxshi narsa bo'lmaydi. Shunday qilib, odamlar hamma narsani boshdan kechirishdi, ko'p qon to'kishdi va aqldan ozishdi!
  Efrosinya tabassum bilan qo'shib qo'ydi:
  - Va biz birodarlik urushini boshdan kechirdik, ammo bu to'g'ri usul emasligini angladik. Bir milliondan ortiq odam o'lgan bo'lsa-da. Biroq, Ikkinchi Jahon urushida ko'proq halok bo'ldi va bu odamlarga hech narsa o'rgatdi, deb aytish mumkin emas.
  Ketrin tabassum bilan dedi:
  - Odamlarning umumiy ta"lim darajasi ko"tarildi. Ayniqsa Hypernet tufayli. Odamlar aql-idrok qilganlarida, kuniga besh marta tiz cho"kib, diktatorlarni xudo deb bilish ahmoqlik ekanini, teri rangiga qarab bir-biriga dushman bo"lish jirkanchlik ekanini anglab yetdilar. yoqilgan. Va mamlakatlar birlasha boshladi. Yangi Chingizxonga esa umuman rahmat!
  Marianna kuldi va ta'kidladi:
  - Va men o'tmishga tushishni xohlardim. Chingizxonni portlovchi bilan uring, uni yoqib yuboring va olam hukmdori o'rnini egallang!
  Elizabet tabassum bilan ta'kidladi:
  - Ba'zan men ham shuni xohlardim. Xo'sh, nima uchun Xudo Chingizxonga omad keltirdi deb o'ylaysiz? Axir, uning imperiyasi tezda va izsiz parchalanib ketdi. Garchi, boshqa tomondan, bu ham falsafiy ma'noga ega.
  Euphrosyne taklif qildi:
  - Balki yovvoyi tabiatga kirib ovqatlanmasak yaxshidir?
  Marianna g'o'ldiradi:
  - Men seni davolamayman. Hypernet-da o'zingizga buyurtma berish yaxshiroqdir. Bu juda oddiy. Siz qirollik taomidan farq qilmaydigan ta'mini bepul eyishingiz mumkin.
  Elizabet kuldi va kuyladi:
  Bepul ovqat va krem,
  San-Remo degan kafeda!
  Elena mantiqiy xulosaga keldi:
  "Biz bu erda hech narsa topa olmaymiz." Buning o'rniga boshqalarni tekshiramiz. Aks holda, siz har bir aqldan ozgan odamga juda ko'p vaqt sarflaysiz.
  Marianna baqirdi:
  - Men aqldan ozgan emasman, men dahoman!
  Elizabet qattiq bosh chayqadi:
  - Biz hammamiz chindan dahomiz! Shunday emasmi?
  Ketrin tvitterda:
  - Hammasi zukko, konsentratsiyalangan...
  Ammo keyin sariq sochli qiz aqlli yoki aqlli narsa bilan chiqmadi.
  Va qizil sochli Alla ta'kidladi:
  - Bo'pti, qizlar, ketaylik! Bu yerda hali ham juda shubhali manzillar bor!
  Va jangchi-tergovchilar kulgili va o'ziga xos tarzda ajoyib aqldan ozgan qiz yashaydigan uydan sakrab chiqishdi.
  Elizabet ko'k sochlaridan do'l terlarini silkitib, shunday dedi:
  - Yana bir yolg'on iz. Umuman olganda, biz hech narsaga erisha olmaymiz.
  Euphrosyne taklif qildi:
  - Balki dam olib, meditatsiya qilsak? Har holda, ba'zi muhim maslahatlar kerak. Misol uchun, bolalik bilan bog'liq narsa. Yoki bu umuman infantilizm emas, butunlay boshqacha narsadir!?
  Elena shiddat bilan boshini qimirlatib, rozi bo'ldi:
  - Ha, meditatsiya! Bu, ehtimol, ideal tanlov va xulosa bo'ladi.
  Va barcha to'rt mutant qiz tinch va qulay joyni tanlab, lotus holatiga o'tirishdi. Va biz meditatsiya qilishni boshladik. Ertami-kechmi ularga ilhom keladi degan umidda.
  Va er yuzida abadiy kun hukmronlik qildi.
  . Љ 15-BOB.
  
  Meditatsiya paytida qizlar yana o'zlarining ulug'vor, juda notinch va boy o'tmishlarini eslay boshladilar. Unda ular turli xil qo'shinlar bilan jang qilishdi. Shu jumladan, yigirma birinchi asrdagi notinch urushlarda. 2023 yil yozi - MDH janubidagi urush. Bu erda to'rtlik, Ukrainadagi urushdan farqli o'laroq, to'liq kuch bilan kurashishga qaror qilishdi.
  Tolibon va Rossiya o'rtasidagi urush davom etdi. Afg'onistonda juda ko'p aholi bor, ko'plab yoshlar och, g'azablangan va tajovuzkor.
  Va ular Tojikistonda jang qilmoqdalar, Rossiyaning qo'li Ukrainadagi urush bilan bog'langan, bu esa dunyoning ko'pchiligi tomonidan qo'llab-quvvatlanadi.
  Tolibon esa bundan foydalanadi.
  Lekin juda yalangoyoq va faqat bikini kiygan go'zal qizlar Rossiya tomonida kurashmoqda. Janglar to'lqinlarda keladi.
  Elizabet mujohidlarga qarata o'q uzadi. U kuchli ajdaho tipidagi pulemyotdan foydalanadi. Va Tolibonga o'q yog'diradi.
  Va ular qizni bosib, yiqilishadi. Uy qurilishi zenit qurolidan urib tushirilgan rus vertolyoti qulab tushadi. U Tolibon tomonidan otib tashlangan. To'g'ri, vertolyotda qizlar emas, balki erkaklar bor va siz ularga ayniqsa achinmaysiz.
  Va Elizabeth, qiz yalangoyoq va bikinida. Va deyarli yalang'och bo'lganingizda, hech kim sizni ushlab turmaydi yoki sizni to'xtatmaydi.
  Janubdagi urush esa uzoq davom etmoqda. Yoz allaqachon o'tdi. Va keyin kuz - nam va yomg'irli. Afg'onistonda aholi ko'p, bundan tashqari u yerga islom olamining turli burchaklaridan musulmon ko'ngillilar keladi. Va endi qish keldi va urush hali ham davom etmoqda. Elizabet qotillik bilan o'zining yalang oyoq barmoqlari bilan yo'q qilish sovg'asini tashladi. U toliblarni turli yo'nalishlarga tarqatib yubordi va marvarid tishlarini ko'tarib kuyladi:
  Mana qish, qish, qish,
  Bu birdan boshlandi...
  G'azab bilan supuradi, supuradi -
  Ertaga yaxshiroq bo'ladi
  Ertaga, ertaga, ertaga!
  Va endi yangi yil!
  Darhaqiqat, 2024-yilning yangi yilida Tojikistonda qor yog"di. Va endi rus qizlari qorda yalangoyoq, chizilgan oyoq izlarini qoldiradilar va bu juda chiroyli ko'rinadi.
  Zoya uni oldi va kuyladi:
  Bir ikki uch -
  Protsessorlaringizni o'chirib tashlang!
  To'rt, sakkiz besh,
  Keling, lapta o'ynaymiz!
  Qiz esa yalang oyoq barmoqlari bilan o'lim sovg'asini halokatli kuch bilan boshlaydi.
  Ketrin uni oldi va tishlarini ko'tarib kuyladi:
  Bir, ikki, uch, to'rt, besh,
  Quyon sayrga chiqdi...
  Mana, bir qiz yugurib ketdi
  Mujohidni o'ldiradi!
  Ammo Elena ham olovni boshqaradi. Salqinroq bo'lolmaydigan qiz. Va u o'limga olib keladigan jasorat bilan yozadi. Mujohidlarni keraksiz marosimlarsiz o'radi. Shundan so'ng u qo'shiq aytishni boshlaydi;
  Agar orqa foydasiz bo'lsa -
  Harbiy ishtiyoq yordam bermaydi ...
  Xo'sh, agar ishtiyoq bo'lmasa,
  Orqa tomon dushmanning tushligi bo'ladi!
  Qizil sochli Elena ham oyoq barmoqlari bilan yo'q qilish sovg'asini olib, tashladi. Va aslida u shunchalik ko'p dushmanlarni parchalab tashlaydiki, bu shunchaki dahshatli.
  Elena, albatta, qo'shiq aytish imkoniyatini qo'ldan boy bermadi:
  Men yalang'och bo'ldim
  U shunday dala bo'ylab sakrab yurardi!
  Men dala atrofida sakrab yurdim ...
  Kulatskiy qo'shiq kuyladi!
  Va qiz uning safir va porloq ko'zlarini oladi. Va uning ko'zlari chiroyli. Va tili juda yaramas. Va juda chaqqon va juda jozibali. Xo'sh, xuddi qandaydir suvli apelsin kabi.
  Euphrosyne ham jang qiladi. Va yalang oyoq barmoqlari bilan u yo'q qilish sovg'alarini tashlaydi. Ular juda halokatli va halokatli.
  Va yaqin atrofda Tolibon rus tankini olib, urib tushirdi. Va rus armiyasining mashinasi parchalana boshladi va jangovar to'plam portladi. Va yana erkaklar o'lishadi.
  Ammo Euphrosyne erkaklarga muhtoj emas. Ularni qiynoqqa solish kerak. Va qiz uni oldi va kuyladi:
  Erkaklar, erkaklar, erkaklar,
  Siz shunchaki katta vahshiylarsiz
  Qizlar seni o'ldirganda
  Ular erni shunchalik tozalaydilar!
  Darhaqiqat, Tolibon hayvonlardir.
  Bir marta ular bir go'zal skaut qizni tutdilar. Boshlash uchun ular uni olib, tokchaga tortib olishdi. Ular qo'llarimning bo'g'imlarini burishdi, bu juda og'riqli edi.
  Keyin ular qizning to'piqlarini kishanlab qo'ygan yalang oyoqlariga aktsiyalarni qo'yishdi. Shundan so'ng, ular olib, uning yalang'och, chiroyli kavisli tagliklari ostida olov yoqishdi.
  Rus qizi qattiq azob chekdi. Toliblar uning tovonini qovurishdan avval olib, oyoqlarini moy bilan yog"lashdi. Va shuning uchun taglik asta-sekin yonib ketdi va u juda og'riqli edi. Qiz esa nola qildi va bo'kirib yubordi. Tolibon ham uning orqa va yon tomonlariga qamchi bilan urishgan. Keyin qiynoqlarni kuchaytirishga qaror qilishdi. Biz issiq simni chiqarib, go'zallikni orqa va ko'kragiga ura boshladik.
  Va bu qanchalik og'riqli. Ayniqsa, toliblar rus qizining qip-qizil nipellarini qizarib ketgan qisqichlar bilan bura boshlaganlarida. Va u juda ko'p yig'ladi.
  Va Tolibon otryadining asosiy rahbari qiynoqlardan aqldan ozgan edi. Va u oltin tishlarini ko'rsatdi.
  Rus qiz javoban tupurdi. Shundan so'ng, ular uning yalang oyoq barmoqlarini sindira boshladilar. Bu juda og'riqli. Qiz esa dahshatli, chidab bo'lmas og'riqdan hushidan ketdi.
  Ammo Tolibon qiynoqlarni davom ettirdi. Avvaliga bir chelak muzli suv quyib qizchani hushiga keltirishdi. Va keyin ular uning tanasiga sensorlar va elektrodlarni o'rnatdilar.
  Shundan so'ng, ikki o'g'il dinamo pedali boshladi. Oqim oqa boshladi va qiz do'zax azobidan titrab ketdi. Va, albatta, tana qachon
  elektr razryadlari o'tib ketadi, bu dahshatli, so'z shundaki, otlar podalari yugurib o'tadi. Va, albatta, bu erda har qanday qiz yig'laydi.
  O"g"il bolalar esa pedallar, yalang"och qiz esa yovvoyi bo"ridek uvillaydi. Va bu haqiqatan ham uni xafa qiladi.
  Va zarbadan tashqari, toliblar allaqachon katta pufakchalar bilan qoplangan rus qizining poshnalarini ham qovuradilar. Orqa tarafimga ham issiq sim bilan urishdi. Va ular g'azab va kechikish bilan urishdi.
  Va ayni paytda ular unni ko'paytirdilar. Ular qizni cho'zishni boshladilar va uning bo'g'imlarini butunlay burish uchun blokka tobora ko'proq og'irliklarni osib qo'yishdi.
  Tolibonning asosiy banditi kuyladi:
  Qanday og'riq, qanday og'riq
  O'yin hisobi: besh - nolga teng bo'ladi!
  Xo'sh, siz vahshiylardan nimani olishingiz mumkin? Ular qizni juda shafqatsiz qiynoqqa solishdi, lekin unchalik murakkab emas.
  Tolibon vahshiylar. Shunday qilib, giyohvand moddalardan olgan pullariga ular Xitoydan butun bir tank armadasini sotib oldilar. Darhaqiqat, Xitoy Rossiyaning do'sti va ittifoqchisidir.
  Tolibon esa tanklari bilan dushmanga hujum qildi.
  Ammo ularga qarshi to'rtta rus mutant qizlari, bu safar eng yangi T-95da. Ular, albatta, yalangoyoq va bikinida.
  Va nima?
  Elizabet yalang oyoq barmoqlari bilan mujohidlarga qarata o"q uzdi va chiyilladi:
  - Fillar Vataniga shon-sharaflar!
  Ketrin ham yalang, yumaloq tovonidan foydalanib, Tolibonga zarba berdi va so'radi:
  - Fillarning vatani qaysi?
  Elizabet tishlarini ko'tarib javob berdi:
  - Albatta, Rossiya!
  Ketrin kulib javob berdi:
  - Men Hindiston deb o'yladim!
  Elena ko'kragining qip-qizil ko'kragi bilan dushmanlarni urdi, avval sutyenini yechdi va chiyilladi:
  - Men fillarning vatani Afrika deb o'yladim!
  Evfrosin yalang, dumaloq poshnalari bilan pedallarni bosib, kuyladi:
  - Kichik bolalar,
  Bo'lishi mumkin emas...
  Afrikaga sayrga bormang...
  Afrikada akulalar, Afrikada gorillalar,
  Afrikada katta timsohlar bor!
  Va to'rtta yalangoyoq qiz kuylashdi:
  Ular sizni tishlashadi
  Uring va xafa qiling...
  Afrikada bolalar sayrga bormaydi!
  Afrikada bir qaroqchi bor
  Afrikada bir yovuz odam bor
  Afrikada dahshatli Barmaley bor!
  U sizni tishlaydi
  Uring va xafa qiling...
  Bolalar Afrikaga sayrga bormaydi,
  Bu Afrikada dahshatli tush,
  Aqldan ozgan yovuz odam
  Unda to'satdan Barmaley paydo bo'ldi!
  U Afrika bo'ylab yuguradi va bolalarni yeydi!
  Ha, bolalar! Ha, bolalar!
  Kulgi - bu kulgi, lekin toliblar o"n to"rt yoshlar chamasi rus bolasini qo"lga olishganda, uni jiddiy qabul qilishdi. Avval uni yechib, tokchaga bog'lab qo'yishdi.
  Keyin salla va soqolli dushman o'smirning yalang'och, mushak tanasini issiq temir bilan tayoq bilan kuydira boshladi.
  Keyin Tolibon jallod bolaning yalang ko'kragiga qizigan temir yulduzni olib kelib, uni bosdi.
  Bola dahshatli og'riqdan qichqirdi va hushini yo'qotdi. Shundan so"ng bola o"ziga keldi. Va ular uning yalang'och, deyarli bolalarcha oyoqlarini aktsiyalarga siqib qo'yishdi. Va ular blokdagi ilgaklarga og'irliklarni osib qo'yishni boshladilar. Va bu juda og'riqli edi. Bolaning yosh tanasi juda cho'zilgan va bola tom ma'noda og'riqdan ingrab yubordi.
  Rus bola qiynoqqa solishda davom etdi. Oyog"imizning yalang oyoqlarini moy surtdik. Va keyin ular ostida olov yoqdilar.
  Va bundan keyin bola qanday qilib vahshiyona qichqirdi. Ha, bu juda og'riqli edi.
  Bola baqirishda davom etdi va toliblar uni qamchi bilan urishdi.
  Keyin ular bolani olib, qovurg'asidan ilgak qilishdi. Va yana uni butunlay ichkariga aylantirdilar.
  Shundan so"ng Tolibon qo"shiq kuyladi:
  Biz barcha kofirlarni halok qilamiz,
  Ular o'smir bo'lsin ...
  Mana, tepamizda bir karub,
  Biz hammani doskaga qo'yamiz!
  Shundan so'ng, rossiyalik bir bola yalang oyog'ining barcha barmoqlarini issiq qisqichlar bilan sindirib tashladi. Tolibon esa go"zal bolaga imkon qadar og"riq keltirish uchun buni sekinlik bilan qildi. Va keyin ular oq-issiq qisqichlar bilan yosh jangchining qovurg'alarini sindira boshladilar.
  Shunday qilib, bolada bitta qovurg'a qolmasligi uchun ularni sindirishdi. Va bola og'riqli zarbadan vafot etdi.
  Ayni paytda, Anastasiya Witcher yordamida Tolibonga hujum samolyotidan hujum qildi. Shu bilan birga, u raketalardan foydalangan. U yalang oyoq barmoqlari bilan joystik tugmachalarini bosdi va kuyladi:
  Yuqori va baland va balandroq
  Fyurer burnini ko'tardi ...
  Ba'zan tomlarimiz uchib ketadi,
  Biroq, Tolibon etuk emas!
  Akulina Orlova ham raqibiga zarba beradi. U buni juda aniq bajaradi va tugmani bosish uchun qizil ko'krak nipelidan foydalanadi. Va yaqin atrofda rus hujumchi samolyoti portladi. Tolibonning qotil sovg'asi bilan urilgan. Ehtimol, Xitoyda ishlab chiqarilgan narsa. Va bu sizni butunlay buzadi.
  Akulina kuyladi:
  - Agar bu erkak bo'lsa, to'g'ri tobutga boring,
  Hayotni saqlab qolish shunday ...
  Yalang oyoq qizlar!
  Jangchi esa kulib kuladi. Qizning oyoqlari, albatta, qishga qaramay, poyabzalni bilmaydi. Va uning poshnalari yumaloq va tom ma'noda porlaydi. Bu qiz shunchaki super.
  Uning ko'krak uchlari esa cherkov tepalari kabi qizil va porlaydi. Bu, ta'bir joiz bo'lsa, jangchi qiz.
  Ha, u erkaklarni yoqtirmaydi. Garchi u ularni mamnuniyat bilan zavqlanish uchun ishlatsa ham. Uni ajoyib qilish uchun.
  Akulina uni oldi va kuyladi:
  Bu yalangoyoq qiz haqida
  Men eslay olmadim...
  Bu yulka toshlariga o'xshardi
  Ular nozik oyoqlarning terisini qiynashadi!
  Va Akulina, u qanday qilib safir ko'zlarini olib, o'giradi.
  Bu erda u eng yuqori darajadagi va sinfdagi qiz.
  Margarita Magnitnaya ham uchuvchi.
  Bu orada Margarita mujohidlarni katta o'ldiradigan kuch bilan uradi.
  Shundan so'ng u kuylaydi:
  Oh, qanday oyoqlar!
  Qanday yaxshi ...
  Qo'rqma, bolam
  Telefon raqamingizni yozib qoldiring!
  Margarita esa uni olib, tilini ko'rsatadi. U juda kurashuvchan qiz.
  Va uning yalang oyoq barmoqlari o'limning qotillik sovg'alarini yuboradi.
  Akulina Orlova kulib kuyladi:
  - Margarita, deraza ochiq,
  Margarita, hammasi qanday sodir bo'lganini eslaysiz!
  Anastasiya Vitchakova bosh irg'adi:
  - Ha, ayollar! Biz hamma narsani qila olamiz va biz dushmanlarimizni butunlay yo'q qilamiz!
  Va qizlar xorda kuylashdi:
  Bizning armiyamiz kuchli
  U dunyoni himoya qiladi ...
  Tolibon oldinga siljsin
  Ularning qizlari ularni o'ldiradi!
  Masalan, Fedora ham jang qiladi. U mujohidlarga minomyotdan o"q uzadi. Va agar u jinnilik qilsa, bu hech kimga ko'rinmaydi. Toliblarning soqoli uzun bo'lsa ham, sochi oldiriladi.
  Fedora yalang oyoqlarini loyga bosib, kuylaydi:
  Osmonda tutilishni ko'ryapsizmi?
  Sörfning ajoyib ramzi...
  Dunyo bo'ylab qora qanotlar
  Kosmik qichqiriqlar suruvlari!
  Va yana bir qiz Serafim yalang oyoq barmoqlari bilan qotil bomba otib, Tolibon massasini parchalab tashladi va dedi:
  Tolibon - la'nat ko'tariladi,
  Tolibon - to'liq o'lim ...
  Tolibon va o'lik polklar!
  Tolibon telbani yetaklayapti!
  Tolibon!
  Va Serafima og'ziga hushtak chaladi va qarg'alar hushidan ketishadi va mujohidlarning boshlarini tumshug'lari bilan teshadilar.
  Aytishim kerakki, qizlar juda ajoyib va chiroyli.
  Endi esa toliblar Rossiyaning o"q-dorilar omboriga qanday o"t qo"yganini ko"rishingiz mumkin. U yona boshladi va snaryadlar halokatli kuch bilan portladi. Tolibon hayqirib, quvonadi.
  Lekin osmondan tushgan qizlar mujohidlar bilan sikishadi. Va siz Albina va Alvina osmonda qanday paydo bo'lganini ko'rishingiz mumkin.
  Ikkala qiz ham shunchaki ajoyib blondalar. Va ajoyib go'zal. Va, albatta, yalangoyoq va faqat nozik pantiesda.
  Bular eng yuqori darajadagi ayollar, aytaylik, tartib. Va ular nimaga qodir bo'lsa, hamma ham takrorlay olmaydi.
  Va jangchilar, agar ular o'ldirishni boshlasalar, siz ularni to'xtata olmaysiz.
  Albina samolyotdan ulkan halokatli raketani uchirdi. Va u Tolibon armiyasi bunkerini sindirib tashladi, shundan so'ng u kuyladi:
  - Men dunyodagi eng kuchliman,
  Yalang oyoqlar, yalang'och ko'kraklar...
  Tolibonni hojatxonaga singdiraylik,
  Biz kuchsiz bo'la olmaymiz!
  Alvina yalang oyoq barmoqlari yordamida o'lim sovg'alarini yuborishda davom etmoqda. Va mujohidlarni o'ldirdi, u uni oldi va kuyladi:
  - Yoqimli qizlarimiz bor,
  Ular shunchaki go'zallik deyishadi.
  Komsomolchilarning ovozi jaranglaydi,
  Bo'ronli bahor keladi!
  Va ikkala qiz ham uni olib, o'pkalari bilan kuylashadi:
  Menga Himoloyga borishga ruxsat bering
  Menga yaxshilik uchun borishga ruxsat bering
  Yo"qsa yig"layman, bo"lmasa baqiraman,
  Aks holda birovni yeyman!
  Va qiz endi qichqirishni boshlaydi. Va u buni juda ajoyib va jozibali deb hisoblaydi. Va siz qichqirganingizda - Kukareku - bu haqiqatan ham dahshatli.
  Qizlar esa og'ir qurollardan o'q otishni boshladilar, bu esa taassurot qoldiradi. Va ular juda aniq otishadi.
  Qiz Viola tishlarini tirjayib, dushmanlariga aniq o'q uzib, qo'shiq aytishni boshladi:
  - Men dunyodagi eng kuchli qizman,
  Men erkaklarni o'pishni yaxshi ko'raman ...
  Askarlar ajoyib eshittirishni bilishmaydi,
  Qiz bir oz raqsga tushishni unutgan joyda!
  Va jangchi kuladi. Ha, go'zallar dushmanlarni qanday bo'g'ishni bilishadi.
  Rostini aytsam, ular kal odamning shoxlarini va xususiyatlarini sindirishga qodir.
  Shunday ekan, bunday go'zalliklarga qarshi chiqishga harakat qiling.
  Nikoletta Tolibon haqida ham gapiradi. U juda kurashuvchan va tajovuzkor qiz. U kulganda esa telba ayolning kulgisiga o"xshaydi.
  Nikoletta tishlarini ko'tarib, baqirdi:
  Biz, voy, qaroqchilarmiz,
  Qaroqchilar, qaroqchilar!
  Bang, bang va siz o'lgansiz,
  O'lik, o'lik!
  Nikoletta kuldi va chiyilladi:
  - Kosmik qaroqchilarga shon-sharaf!
  Boshqa joylarda qizlar ham jahli chiqdi. Keyin esa Tolibon pozitsiyalariga raketalar tushdi. Aurora uni tugmalarni bosish uchun ishlatiladigan ko'kragining qizil nipellari yordamida chiqardi.
  Va raketalar uchib ketdi. Mujohidlar esa bo"kirishadi.
  Mana yana bir komsomolchi qiynoqqa solingan. Hech ikkilanmay uning oyoq barmoqlari orasiga benzin surtilgan paxta tiqildi. Va ular uzoq vaqt talab qilmasdan uni olib, olovga qo'yishdi.
  Paxta tolasi yonib ketdi. Va qiz uni olib, baqiradi. Va keyin ular uni olib, ko'kragiga, to'g'ridan-to'g'ri qip-qizil nipeliga qizarib ketgan tayoqni tiqishdi. Va qiz tom ma'noda og'riqdan yorilib ketdi.
  Tolibon esa kulishmoqda. Albatta, ular ham oyoq barmoqlarini sindirishni yaxshi ko'radilar. Mujohidlardan biri hatto qizning yalang dumaloq tovonini olib, issiqdan oppoq temir bilan yoqib yubordi. Va u ishladi. Qiz yovvoyi dahshat ichida qichqira boshlaydi.
  Elis buni snayper ob'ekti orqali ko'rdi. Men yaqinroq qaradim. Men uni olib, o'rnatdim va bu aqldan ozgandek edi. Qotil o"q esa jallodning qorniga tegardi. Va u yirtqich og'riqdan qichqirdi va burishishni boshladi. Va qiz uni oldi va kuyladi:
  Yaxshilik farishtalari,
  Dunyo bo'ylab ikkita oq qanot
  Qayerdadir mamlakat bor
  Svarogning o'zi butga aylangan joyda!
  Anjelika ham o'q uzdi va juda aniq, qiynoqchini skrotumga urdi. U ham yaxshi mo'ljallangan zarbadan qichqiradi. Buni jallodlar shunday qilishdi.
  Va qizlar kuylashdi:
  Yomon jallodlar,
  Shafqatsiz jazo kutmoqda...
  Bizda shamlar juda ko'p
  Buyuk odamlar hujum qilmoqda!
  Qizlar esa jahl bilan va aniq otishni boshladilar. Va Tolibonni nokaut qiling. Bunday qizlarga shayton qarshilik ko'rsatolmaydi.
  Elis dushmanga qarata o'q uzayotganda g'o'ldiradi:
  Sizning taqdiringiz muvozanatda,
  Dushmanlar jasoratga to'la ...
  Lekin, Xudoga shukur, do'stlar bor
  Lekin, Xudoga shukur, do'stlar bor!
  Va, Xudoga shukur, do'stlarning qilichlari bor!
  Anjelika esa Tolibonga qarata o"q uzishda va ularni o"ldirishda davom etib, tvitterda yozdi:
  - Do'stingiz qon ketganda,
  Oxirigacha oyoq osti qilindi...
  Meni do'st demang
  Na qo'rqoq, na yolg'onchi!
  Keyin qiz yalang oyoq barmoqlari bilan granata olib, halokatli kuch bilan uloqtirdi. Va u Tolibonni parchalab tashladi. Mujohidlarning kesilgan boshlari dumalab chiqdi.
  Anjelika uni oldi va kuyladi:
  Ular kechayu kunduz tinimsiz bombardimon qilishadi,
  Rahm ham, uyat ham yo"qligini bilish...
  Chunki kimdir g'alati harakat qilmoqda
  Butun mamlakat o'ladi!
  Elis Tolibonga qarata o'q uzdi va ularni mushtladi, uni oldi va chang tupurdi:
  - Bu Rossiyada shunday ajoyib daqiqalar bor,
  Kim hazil, kim prezident ekanligini taxmin qilish oson emas!
  Qizil sochli jangchi kulib dedi:
  - Bu shunday bo'ladi - ayg'oqchining prezident bo'lishi juda ahmoqlik!
  Va ikkala qiz ham Tolibonga yana olov oqimlarini yog'dirdi. Va ular buni juda aniq qilishdi. Va ularning o'qlari mujohidlarga tegdi.
  Yana bir joyda esa boshqa qizlar urishishardi. Va shuningdek, albatta, yalangoyoq va deyarli yalang'och.
  Misol uchun, Alenka qizil ko'krak nipelidan foydalanib, bazukani otdi. U Tolibon jangchisi va uning bir qancha sheriklarini teshdi.
  Shundan so'ng u tvitterda:
  - Endi biz yana paraddamiz,
  Biz bandit bilan bir yo'lda emasmiz
  Biz yalangoyoq qizlar brigadasimiz,
  Lada nuri biz bilan oldinda!
  Jangchi esa yalang tovoni bilan yo'q qilish sovg'asini tashlaydi. Va u mujohidlarning bir qismini parchalab tashlaydi.
  Bu yerdagi ayollar zo'r. Olga ham Tolibonga qarata o"q uzmoqda. Bular oldinga siljayotgan mujohidlardir. Ular qalin zanjirlarda hujum qilishadi. Va qizlar ularni marosimsiz kesishadi.
  Olga qulupnay nipelidan foydalanib, raketa uchirdi. U ko'p toliblarni nokaut qildi va kuyladi:
  - Biz jonimizni, yuragimizni beramiz,
  Biz muqaddas Vatanmiz...
  Biz turamiz va g'alaba qozonamiz -
  Va biz hayotimizdan afsuslanmaymiz!
  Qiz esa qotillik kuchini yalang oyoq barmoqlari bilan mujohidlarga yo'q qilish sovg'asini tashlaydi.
  Va bu qizlar uchun qanchalik ajoyib. Ular Tolibonni qanday mag'lub etishdi.
  Veronika ham jang qiladi. Qiz tortishish paytida yoqut ko'krak nipellaridan foydalanadi.
  Natijada dushmanlarning massasi yo'q qilindi. Va jangchi o'pkasining tepasida qichqiradi:
  - Men dunyodagi eng kuchliman,
  Men Tolibonni bo'g'a olaman...
  Dushmanlarni hojatxonada o'ldiring,
  Biz ularni o'yinga o'xshatib qo'yamiz!
  Va Veronika, u buni qanday qabul qiladi va uni sikadi ...
  Jangchi Anna u bilan. Va u mujohidlarni qirib tashlaydi. Albatta, qiz faqat külot kiygan. Bu amaliy. Va panties juda nozik va ular aslida hech narsani yashirmaydi.
  Jangchi Anna o'q uzib, dushmanlarini o'ldiradi. Uning sochlari qizil, qizlarning o'zi esa shunchaki koinotning eng yuqori nuridir.
  Anna esa yalang oyoq barmoqlari bilan o'lim sovg'alarini tashlaydi, bu esa Tolibonni joyida mag'lub qiladi.
  Jangchilar o'pkalari bilan qichqiradilar:
  - Mujohidlar g'alayonda,
  Dushman polkni oldinga siljitdi...
  Qizlar ko'taradilar, g'alabani bilishadi,
  Tolibon dushmanlik bilan kutib olinadi!
  
  Ular cho'chqa terisini yeyishadi,
  Dushman mag'lub bo'ladi ...
  Yalangoyoq qizlar urishadi
  Go'zallarning mushti kuchli!
  Va jangchi jangda ko'kragining qizil ko'kragidan foydalanib, sizni olib, mag'lub qiladi.
  Va bu, aytaylik, juda zo'r!
  Chiroyli qizil sochli qiz. Va u erkaklarni yaxshi ko'radi.
  Shunday qilib, Anna uni oldi va o'pkasi bilan baqirdi:
  - Qishloqni vayron qilish haqida buyruq berildi,
  Grad salvolari tog'larni buzadi ...
  Boshi kal Fyurer Afg'onistonga zarba berdi,
  Va keling, do'zax bilan gaplashishni to'xtataylik!
  Va qiz kuladi va kuladi. Uning kulgisi esa qo"ng"iroq chalinishiga o"xshaydi.
  Qizlar hayajonga to'la. Malvina ham kurashmoqda. Albatta, qiz qizil nipeldan foydalanishga qarshi emas. Va shu bilan birga, go'zallik ham qo'shiq aytadi
  Va bu sodir bo'ldi -
  Askar nimani so'ramagan!
  Yovuz qabila kirib keldi,
  Ko'p do'zaxiy, qorong'u kuchlar!
  
  Qora iblislar beadab,
  Bu botqoqdan qoching!
  Bu erda ularning qo'llarida xanjar bor -
  Qo'shiqlar uvillaydi - bulbul emas!
  
  Pulemyot piyodalarni tor-mor qildi -
  Buzilgan minomyotlardan tutun!
  Ular bir vaqtning o'zida kompaniyani qo'yishdi,
  zirhli qurollar yordam bermadi!
  
  To'plam o'lishni xohlamaydi,
  Jahannam, menga ishoning, bu kurort emas!
  Va qobiqlar bunkerlarni yo'q qiladi,
  Ularning bosh farishtasi ularni yuqoridan uradi!
  
  Jinlar bir vaqtning o'zida teshiklariga g'ichirlaydilar,
  Biz ularni napalm va oltingugurt bilan yoqib yuboramiz!
  Hatto tog'lar ham erib,
  Biz atrofdagi hamma narsani yo'q qilamiz!
  
  Lekin shunchaki o'ylamang
  Qanday dushman suvga o'xshaydi!
  Gigant, o'sish cho'qqisi,
  Olam shohi, Shayton!
  
  Mana uning olov nafasi,
  Karub bir vaqtning o'zida yonadi!
  Va Xudoning bayrog'i quladi,
  Ammo biz ishonamiz, biz g'alaba qozonamiz!
  
  Biz bir oz tepalikka chiqdik
  Va biz suvga cho'mdiraylik!
  Yo'lda xirillab,
  Dono Xudoning o'g'illari!
  
  Va endi biz hujumga yuguramiz,
  Qichqiriq, momaqaldiroq!
  Qanchalik eshitish mumkin, ammo so'kinish,
  Ammo kabinalar jahannamga, halokatga!
  . Љ 16-BOB.
  Qizlar meditatsiyani davom ettirdilar. Hech qanday qiziqarli fikrlar yo'q, va g'oyalar, rostini aytsam, bug'lanib ketdi. Va ular hech qachon bunday murakkab va ochig'ini aytganda, aql bovar qilmaydigan darajada silliq biznesga ega bo'lmaganlar.
  Va bu erda, haqiqatan ham, afsonaviy to'rtta, yengilmas mutant qizlarning buyuk jasoratlarini eslash mumkin.
  Kapitan Yelizaveta qo'mondonligidagi ayollar snayper bataloni hali mutant bo'lmagan, lekin allaqachon qattiq va kuchli qiz Volodarskiy ko'chasidagi xarobalarda mudofaa pozitsiyasini egalladi. Harobalar orqasida pulemyot va miltiq tutgan, granata dastalari bilan bog"langan qizlar yashiringan edi.
  Elizabetning o'zi yalang'och tanasiga dog'li tunika va kalta shim kiyib olgan. Chiroyli va jingalak qiz, kuchli dumbali, ingichka bel va kalta soch turmagi. Yuz juda ifodali, erkak iyagi va keng ko'k ko'zlari bilan. Jigarrang sochlar chang, baland ko'krak, qattiq ko'rinishdan kul rangga aylandi. Kapitan Elizabet ikki yildan ko'proq vaqt davomida kurashdi va yoshligiga qaramay, ko'p narsalarni ko'rdi. Qizning oyoqlari siqish va jarohatlar bilan qoplangan. Qiz uchun qo'pol va qo'pol etiklardan ko'ra yalangoyoq harakat qilish osonroq.
  Yalang'och taglik tuproqning ozgina tebranishini sezadi, mina yaqinligidan ogohlantiradi va ona zaminning o'zi chidamlilik qo'shadi. Qizning oyoqlari, bir tomondan, qo'pol bo'lib, issiq metall yoki vayronalarning o'tkir vayronalari qo'rqmaydi, lekin ikkinchi tomondan, ular tanklar harakatining shovqinidan ogohlantirib, sezgirlik va moslashuvchanlikni yo'qotmagan. .
  Shirin Elizabeth qo'lida portlash paketi bilan granatani ushlab turibdi. Siz ko'chalarni pulemyotlar bilan purkalayotgan dahshatli Germaniya Lion tankiga emaklashingiz kerak.
  Yekaterina uning yonida emaklab boradi. Shuningdek, yalangoyoq, chunki batalyonning barcha qizlari komandiriga taqlid qilib, etikdan bosh tortdilar. Qiz to"rt oyog"ida emaklab yurganida uning chang bosgan tagliklari chiqib turadi. Ketrinning sariq sochlari iflos va uzun ... Bir oz jingalak. Qizning o'zi nozik, ozg'in va past bo'yli. Hatto uni tor yelkali va katta ko'rinadigan boshli qiz bilan adashtirish mumkin.
  Ammo Ketrin allaqachon ko'p narsalarni boshdan kechirgan. U, shuningdek, fashistik asirlikda bo'lishga muvaffaq bo'ldi, shafqatsiz qiynoqlar va minalardan omon qoldi, u erdan qandaydir tushunarsiz mo''jiza bilan qochishga muvaffaq bo'ldi. Ammo uning bolalarcha, muloyim chehrasiga qarab, uning tovoniga rezina tayoq bilan urishgan, badanidan elektr toki o"tgan, deb hech qachon aytolmaysiz.
  Ketrin otadi... Uchinchi Reyx askari, bu holda arab, tumshug'i bilan qum va vayronalarni tepib, yiqilib o'ldi.
  Elizaveta bir dasta granatalarni axlat uyumi ostiga tashladi. Endi bu yerda to"qson tonnalik "Arslon" sudralib keladi va u portlatib yuboriladi. Qizning ko'k ko'zlari uning yuzida sapfir kabi porlaydi, sarg'ish va changdan qorong'i.
  Tajriba shuni ko'rsatadiki, yaxshi himoyalangan tank endi o'rnini o'zgartiradi. "Arslon" 100 mm yon zirhga ega va hatto burchak ostida. O'ttiz to'rtta unga kira olmaydi, faqat og'ir Keveshkida imkoniyat bor. Ammo tırtıllar maqsad. Asosiysi, mashinani harakatchanlikdan mahrum qilish...
  Efrosinya avtomatdan o"q uzadi... Millati noma"lum askar yiqilib tushadi. Nemislar sharqiy yarim sharning ko'p qismini, hatto ma'naviy jihatdan bo'lsa ham, zabt etgan holda, Aryan qonini qadrlashadi va arablar, afrikaliklar, hindlar, turli osiyoliklar va evropaliklarning mustamlakachi qo'shinlarini jangga tashlashadi. Bolshevik Rossiyasidan nafratlanishni beshikdan o"rgatgan polyaklar soni ham ko"paydi. Bu yerda ukrain millatchilari, Don kazaklari, chechenlar va butun Kavkaz xoqonligi jang qilmoqda. Gitler butun bir internatsionalni tarbiyaladi.
  Dushmanlar ko'p...
  Efrosinya mohirlik bilan pulemyot o'qini chetlab o'tadi. O"q changdan qorayib ketgan qizning dumaloq tovonini deyarli yorib yubordi. Chiroyli kapitan hatto katta kalibrli sovg'a qanchalik yaqin uchib ketganidan qitiqlaganini ham his qildi. Qiz o'zini ko'tarib pichirladi:
  "Bizni o'q ham to'xtata olmaydi!"
  Efrosinya javob qaytaradi... Yana bir qiz, Anjelika, arzimagan ratsioniga qaramay, juda qizil sochli, bo'yi o'rtachadan yuqori va muskulli. U ham juda chiroyli qiz, hashamatli sonlari, tarang beli, ayollarga xos keng yelkalari va baland ko'kraklari bilan.
  Elena faqat külotda jang qilmoqda, uning ko'ylagi yirtilgan va changga aylangan va yangi formalar Volga orqali etkazib berilmayapti. Halol bo"lgan sovet qo"shinlari uchun yana bir oz o"q-dori va ozgina ovqat yetkazib berishimizni Xudo nasib etsin.
  Shunday qilib, Euphrosyne deyarli yalang'och, oyoqlari tirnalgan, ayniqsa tizzalari. O'ng oyog'imning tagiga shrapnel tegdi va u og'riyapti va yurish qiyin.
  Qizil sochli, chang bosgan Anjelika o'zining chiroyli, lekin ayni paytda qattiq yuzini buradi. O'q otayotgan qiz:
  - Rabbiy bizning ustimizda, Moskva va Stalin!
  Va u ortga qaytishga zo'rg'a vaqt topib, hujum qilayotgan natsistlarni kesib tashlaydi.
  Xarobalar va tor ko"chalar qo"rqinchli nemis tanklarining burilishni qiyinlashtiradi. Ikki yuz tonnaga yaqin sichqonchani umuman o'ta olmaydi.
  Evfrosin kutganidek, "Arslon" bir oz haydab, axlat to'plamiga yugurdi. Portlash yuz berdi. Tırtıl yorilib, bir juft shikastlangan rolik uchib ketdi.
  Yaralangan tank to'xtadi va uning bochkasidan snaryad uchib chiqdi ...
  Olisda qayerdadir gumburlab, vayronalar bo"lib g"oyib bo"ldi. Sariq Svetlana ilon kabi pichirladi:
  - Bu mening hisobim! Hisob ochdik.
  Qiz kapitan yana sudralib ketishga majbur bo'ladi. Nemislar va ularning sun'iy yo'ldoshlari vayronalardagi texnik ustunliklaridan foydalana olmaydilar. O'jar Gitler tufayli Uchinchi Reyx qo'shinlari juda katta va mustahkam mustahkamlangan shaharda pozitsion janglarda botqoq bo'lib qolishdi.
  Yekaterina granata uloqtirmoqda. Otib tashlangan nemislar yoki arablarni salto qilish, ag'darish. Gitler jangchilaridan birining qo"li uzilib qolgan, unga kompas qo"yilgan ingliz soati osilgan.
  Yekaterina tabassum bilan aytadi:
  - Nima, kompas sizga do'zaxga yo'lni ko'rsatadimi?
  Go"zal qiz esa chang bosgan tovonidan tiqilib qolgan sopol parchasini silkitadi.
  Elena ham qattiq, to'la ko'kraklaridagi changni silkitadi. Nipellar axloqsizlik va qichishishdan deyarli qora rangga ega. O'zingizni yuvishga harakat qiling. Nemis pulemyotlari o't ochganda yana o'zingizni ko'mishingiz kerak. Va qorinlaringiz bilan sudralib yuring.
  Qizlar bataloni o'z o'rnini egallab turibdi, garchi o'qqa tutilgan bo'lsa ham. Og"ir snaryadlar esa portlaydi, osmondan bombalar tushadi... Lekin sovet qahramonlarining jasoratini hech narsa buzolmaydi.
  Endi Efrosin panterani o'rmalab ketayotganini ko'radi. Xo'sh, bu tank endi unchalik qo'rqinchli emas.
  Siz uni yon tomonga urishingiz mumkin. Qiz aksirib, nafis og'ziga tushayotgan changni tupurdi. U qo'liga portlovchi o'ram bilan o'ralgan granata oldi. Siz e'tiborsiz o'rmalashingiz kerak. Ammo atrofda juda ko'p tutun bor.
  Elena yalang oyoq barmoqlari va tirsaklarini maysazorga qo'yib, yuqoriga ko'tarila boshladi. U sichqonchani ta"qib qilayotgan mushukka o"xshardi. Qiz Wehrmacht SSSRning keng hududlariga xoinlik bilan bostirib kirgan qirq birinchi yilning dahshatli yozidagi urushni esladi. Qiz, deyarli qiz, qo'rqib ketganmi? Avvaliga ha, lekin keyin ko'nikasiz. Va siz allaqachon qobiqlarning doimiy portlashlarini oddiy shovqin sifatida qabul qilasiz.
  Va endi u juda yaqin portladi. Qiz uning qorniga shapaloq uradi. Yuqoridan parchalar yovvoyi asalarilar galasidek uchib o'tadi. Elena lablari yorilib pichirladi:
  - Adolat nomi bilan, Rabbiy.
  Qiz emaklashni tezlashtiradi, so'ngra yugurish bilan u portlovchi o'ram qo'yilgan granatani uloqtiradi. Sovg'a yoy shaklida uchadi. Portlash sodir bo'ladi va Panteraning ingichka tomonidagi zirhlari o'z o'rnini bosadi. Nemis tanki yona boshlaydi va jangovar to'plam portlaydi.
  Evfrosin tabassum bilan pichirladi:
  - Rahmat, ey Qudratli Iso. Men yolg'iz senga ishonaman. Men yolg'iz senga ibodat qilaman.
  Pantera vayron qilingan. Yirtilgan uzun tanasi vayronalarga ko'milgan. Yon zirhdan ajratilgan frontal zirh cho'pga o'xshaydi.
  Ko'zlari chang va sarg'ish rangdan jigarrang yuzida makkajo'xori gullaridek porlab turadigan Evfrosin shunday deydi:
  - Dushman qancha ko'p eman daraxtlari bo'lsa, bizning himoyamiz shunchalik kuchliroq!
  Elena juda shahvoniy, uning qora külotlari va yalang'och, chang, kuchli tanasi bilan. Qiz juda aqlli. Yalang oyoq barmoqlari bilan shisha parchalarini tashlashi mumkin.
  Endi u oqlangan oyog'i bilan chang qatlami bilan qoplangan o'tkir narsalarni tashladi. Va u to'g'ridan-to'g'ri fashistning tomog'iga kirdi. Chiroyli Elena xirilladi:
  - Va men jinsiy timsolman va o'lim ramziman.
  Keyin qiz yana emaklab o'q uzdi. Efrosin ham o'q uzdi.
  Chiroyli kapitan Elizabet fashistni yo'q qilib, tvit yozdi:
  - Hayot zanjir, mayda narsalar esa uning halqalaridir.
  Ketrin o'q uzdi, Fritzning boshini kesib, qo'shib qo'ydi:
  - Bog'lanishga ahamiyat bermaslikning iloji yo'q.
  Efrosinya, yana aniq o'q otib, qichqirdi:
  - Lekin siz mayda-chuyda narsalarga berilib ketolmaysiz...
  Ekaterina xuddi otib ketayotgandek qo'shib qo'ydi:
  - Aks holda zanjir sizni o'rab oladi.
  Yana bir qiz, Olimpiyada ham juda chiroyli, kashshof Seryojka bilan birgalikda simda mina tayyorladi. Ikkovi uni itarib yuborishdi... Yo"lbars-2 tırtılining ichiga bir makkor booger sudralib kirdi. Va bu uzun barrelli nemis mashinasi qanday portlaydi.
  Sariq bola Sergey xitob qildi:
  - Bizning Rossiya, siz uchun parasha!
  Va u qulagan tomdan qora, yiqilgan poshnalarini miltillagancha sakrashga zo'rg'a ulgurdi.
  Olimpiya bolaning bo'ynini silab dedi:
  - Siz juda aqllisiz.
  Pioner frontga yo"l oldi va ayollar batalyoniga qo"shildi. Bola hatto juda ixtirochi. Masalan, u fashistik hujum samolyotlarini urib tushirish uchun samolyotlar yasadi. Focke-Wulfs yoki TA-152 ko'tarilganda, aql bovar qilmaydigan darajada kar bo'lgan shovqin eshitiladi.
  Nemislar Vagner simfoniyasi jo'rligida zarba berishadi. Shunday mahobatli ohang.
  Olimpiada g'azab bilan aytadi:
  - Ular hali ham bizni qo'rqitmoqchi.
  Pioner bola pafos bilan kuyladi:
  - Rus jangchisi o'limdan qo'rqmaydi,
  Yulduzli osmon ostidagi o'lim bizni olib ketmaydi!
  U muqaddas Rus uchun qattiq kurashadi,
  Men kuchli pulemyotni yukladim!
  Olympias, baland bo'yli, mushakli qiz, keng dumba va yelkali, oddiy dehqon ayol. Janglar paytida kiyim-kechak yirtilgan, kuchli oyoqlari yalang'och, sochlari ikki o'ralgan va juda chang bo'lgan.
  Seryojka endigina o'n bir yoshda, to'yib ovqatlanmaslikdan ozg'in, faqat shim kiygan tirnalgan va iflos bola. Bolaning tabiiy oppoq sochlari oqarib ketgan, ingichka, qoraygan va iflos teridan qovurg'alari ko'rinib turibdi. Mening oyoqlarim dahshatli darajada singan va kuyishlar, ko'karishlar va pufakchalar bilan qoplangan. To'g'ri, taqdir bolani og'ir jarohatlardan himoya qildi.
  U bilan solishtirganda, Olimpiada katta va semiz ko'rinadi, garchi qiz umuman semiz emas, lekin suyaklarida kuchli, o'rgatilgan go'sht bor. Bundan tashqari, ochlik uning qiyofasi va katta qiyofasiga umuman ta'sir qilmaganga o'xshaydi.
  Qiz og'ir tankga qarshi miltiqdan o'q uzmoqda. Siz nemis transport vositalariga to'g'ridan-to'g'ri kira olmaysiz, ammo yo'lni bosib olish imkoniyati mavjud.
  Va katta "Arslon" shassida og'ir portlovchi moddani qabul qilib, og'ir chekuvchi kabi tutunni puflay boshladi.
  Seryojka kinoya bilan kuyladi:
  -Stinky Fritz, o'ylamasdan, kiraverishda sigaret yoqdi! U, albatta, katta muammoga duch keldi!
  Olympias o'zining muskulli, ko'zlangan buzoqlarini yaltiratib, yalang, chiroyli oyoqlari bilan raqsga tushdi. Qiz kuyladi:
  - Ikondan rus avliyolarining yuzlari chaqnadi... Xudo bersin, siz kamida mingta krautni o'ldirasiz! Va agar kimdir fashistlardan ko'ra ko'proq o'ldirsa, hech kim, ishoning, buning uchun sizni qoralamaydi!
  Shundan so'ng u tankga qarshi miltiqni qayta yukladi va yana o'q uzdi. Nemis tashuvchisi yana tutun oqimini chiqardi.
  Qizlar bataloni Krautlarga katta zarar yetkazdi. Ammo uning o'zi yo'qotishlarga duch keldi. Bir qizning yarmi yirtilib ketdi va uning yuzi changga qaramay, juda oqarib ketdi.
  Elizabet g'azab bilan yalang oyog'ini bosdi, shunda chayqalishlar uchib, shivirladi:
  - Biz dushmanlarimiz bilan shunday mardona kurashamiz,
  Chunki jangchilar shiddatli kurasha oladilar!
  Stalingradning ko'p qismi allaqachon fashistlar tomonidan bosib olingan, ammo shaharning qolgan qismi taslim bo'lishni va taslim bo'lishni xohlamaydi.
  Efrosinya esa yo'lbarsni yorib o'tishga harakat qilmoqda. Nemisning kuchli mashinasi yon tomondan granata bilan urilgan, ammo taslim bo'lmagan. To'pni otish uchun orqaga buriladi. Bo'shatilgan sovg'ani portlash to'lqini ezib tashlamasligi uchun qiz o'zini erga va molozga ko'mish kerak.
  Efrosin jimgina pichirladi:
  - Onam, dadajon, kechirasiz!
  Ketrin yo'lbarsga granatani uloqtirdi, u peshonasida portladi. Qiz pichirladi:
  - Yorug'lik qishda bahorda ta'limot ekani haqida... istisnosiz takror aytamanki, Gitler o'latli badbashara!
  Elena fashistlarning maqsadini buzib, ularni olov bilan püskürterek, ming'irladi:
  - Men hozir fyurerni tobutda ko'rdim! Va u bechoraning ko'ziga tepdi!
  Qizil sochli qiz yalang barmoqlari bilan tankga granata tashladi. Bochkaga urildi... Ortidan portlash eshitildi, Yo"lbarsning tumshug"i buzilib ketdi.
  Qo"rqoq nemis uni olib, orqaga chekindi.
  Evfrosin burun teshigidan pichirladi:
  - Biznikilar siznikiga bo'ysunmaydi!
  Ketrin Gitlerning yollanmasini o'q bilan kesib tashladi va kuyladi:
  - Ammo yovuz odam hazil qilmayapti! Qo'llar, oyoqlar, u rus arqonlarini burayapti! Tishlarini yurakka botiradi... Vatanni to"g"rilab ichadi!
  Evfrosin kulib qichqirdi:
  - Fuhrer vahshiyona qichqirmoqda, o'zini zo'rg'a tutmoqda!
  Yekaterina o"q uzdi va qo"shib qo"ydi:
  - Xo'sh, o'lim puflaydi va tirjaydi!
  Endi bundan ham xavfliroq "Shtumrtiger" paydo bo'ldi. Butun binolar va bunkerlarni vayron qiladi. Bundan tashqari, u Sovet qo'shinlarining pozitsiyalariga yaqinlashmaydi. Mashina nemis pulemyotchilari tomonidan yashiringan.
  Efrosinya Kraut pozitsiyalariga yaqinlashib bo'lmasligini ko'radi. Ammo osmonda Focke-Vulfs bor. Ushbu transport vositalaridan biri Sovet pozitsiyalariga yaqinroq uchadi. Qizlar unga qarata o't ochishadi.
  Elena granata uloqtirib, jahl bilan dedi:
  - Chuqur o'limda kechirim yo'q!
  Shundan so'ng, qiz pulemyotdan o'q uzadi. Tez orqaga aylanadi. Kichkina minorali va pastroq silueti bo'lgan nisbatan yangi nemis tanki "Panther"-2 tezda yaqinlashadi.
  Bir necha qizlar nemis mashinasiga granatalar uloqtirishmoqda. U sovg'alarni olgach, qotib qoladi va orqaga o'girilmaydi.
  Elena hushtak chaldi va pichirladi:
  - Bu yangi baxtsizlik. Biz uning jag'larini yirtib tashlaymiz!
  Panther 2 xirilladi va kuchliroq qurolini otdi.
  Olov ustuni havoni ikkiga bo'lib, bir zumda atmosferani isitib, elektrlashtirdi.
  Yarim yalang'och qizning yonidan snaryadlar uchib o'tayotganda Elena kuldi. Uyatsiz malla kaltasini silkitib, shunday yozdi:
  - Va Nyuton dushmanlarini mag'lub etdi, taxtdan bo'yinturug'ini tashladi! U o'zining Nyuton qonunini Fritsga buyurdi!
  Stalingrad olov tillari osmonni yalaganday, binafsha, to'q sariq va qizil uchqunlar xirillaganday tuyulganda, butunlay yong'inlar ichida qoldi. Va har bir uchqun jahannam qal'asidan qochgan sharpaga o'xshaydi.
  Evfrosin nemis jangchisini yiqitib, ko'k ko'zlarini porlab, kuyladi:
  - Nega noliyapsiz, ahmoq kampir? Ishoning, bu siz uchun yig'layotgan aqldan ozgan odam!
  Ketrin fashistlarga qarata o'q uzayotganda qichqirdi:
  - Maysaga yotib, krautlarning boshiga urish qanday yoqimli! Fuhrerga po'stloq bering va pulemyotdan o'q oting!
  Qiz vahshiyona kuldi va qornidan orqasiga dumaladi. Men oyoqlarim bilan velosiped yasadim. Bir granata uchib ketdi. Uchar Fok-Vulf qorin ostidagi shrapnellarni olib, tezda yuqoriga ko'tarildi. Ko'rinishidan, o'tkir bo'laklar uni yaralagan. Fashistik maxluq yonib ketdi va singan qanotlarining parchalarini yo'qota boshladi.
  Fokning balandlikni qanday yo'qotayotganini ko'rgan Evfrosin qichqirdi:
  - Bu semafor. Bortda bolta osilib turibdi.
  Nemis samolyoti portlab, vayronalarni osmonning barcha uzoq burchaklariga sochdi. Va fashistik ace qaerga ketdi? Oxirgi burilishimni qildim. Jallod chirishga ketdi, uchuvchi emas.
  Ketrin changni tarqatib, aksirdi va dedi:
  - Bo'lish yoki bo'lmaslik? Bu savol emas!
  Elena yana oyog'i bilan stakan bo'lagini tashladi, shunda u Fritzning ko'ziga tegdi va Fritzning boshining orqa qismidan chiqib ketdi:
  - Men tank armadasiman! Va sizga davolanish kerak!
  Nemislar va ularning sun'iy yo'ldoshlari ularning oldiga granatalarni tashlab, oldinga harakat qilishdi. Bunday taktikalar qizlarga qarshi ishlamadi. Shunday qilib, Seryojka katapultni ishga tushirdi va javoban dushmanga hujum qildi.
  Pioner bola baqirdi:
  - Santa Klaus Gitlerning jag'larini yirtib tashlamoqda!
  Katapulta zarbasi fashistlar olomonini teshib o'tib, ularni bir-biridan uchib ketishga va shu bilan birga havoda ag'darishga olib keldi. Frittslar yiqilib, devorlarning vayronalariga singan.
  Tiger-2 tanki muvozanatni yo'qotib, Lion bilan to'qnashib ketdi. Eh, Leva, sizning dahshatli ismingiz qayerda?
  Evfrosin jilmayib javob berdi:
  - Xo'sh, Seryojka ajoyib!
  Bola tajovuzkorona qichqirdi:
  - Kashshof har doim tayyor!
  Qiz bunga javoban yalang oyog'ini silkitdi.
  Kapitan qiz yana mixlay boshladi. Olimpiada Seryojkaning tor oyog'ini qitiqladi, bu qanchalik qiyin! Bola olov orasidan yugurishdan qo'rqmasligi ajablanarli emas.
  Ketrin qo'shiqda dedi:
  - Yoshlik yaxshi - qarilik yomon!
  Bu quvnoq qizil sochli Elena rozi bo'ldi:
  - Qarilikdan yomonroq narsa yo'q. Bu, aslida, mumkin bo'lgan eng jirkanch holat!
  Qiz esa sakrashni amalga oshirdi. Bir lahza u kampirlarni ko'z oldiga keltirdi. Yo"q, kampir bilan qizni solishtirib bo"lmaydi. Va nozik tanalarda qanday go'zallik bor.
  Elena uni oldi va kuyladi:
  - Yildan yilga karvondek oqadi,
  Bir kampir ohakda xina maydalayapti...
  Va mening nozik figuram haqida nima deyish mumkin?
  Yoshligim qanday g'oyib bo'lganini tushunmayapman!
  Efrosinya ko'zlarini chaqnab, nemisni qozig'iga urib yiqitdi va dedi:
  - Yo'q! Shunga qaramay, urushda shunday joziba bor - abadiy yosh qolish! Har doim mast!
  Olimpiada katapultaga yangi yuk qo'ydi. Bu yaxshi ohak kabi narsa. Qiz pichirladi:
  - O'tmang, lekin o'ting!
  Seryojka ozg'in, ammo chaqqon oyog'ini silkitib, qichqirdi:
  - Fritsamning yuzi!
  Va granata portlash paketi bilan birga natsistlar pozitsiyalari tomon to'liq tezlikda uchdi.
  Ha, Stalingrad ularga berilmagan. Hujum iyun oyining oxiridan beri uch oydan beri davom etmoqda, ammo shahar qo'lga olinmagan. Natsistlar frontning boshqa sohalarida muvaffaqiyatga erishdilar, ammo bu emas.
  Evfrosin to'pponchadan o'q uzdi va baqirdi:
  - Hamma narsa mumkin emas, lekin bu mumkin. Koinotni juda murakkab qilishning hojati yo'q.
  Va u mototsiklning benzin bakiga tegdi. Mashina portladi, olovli bo'ronlar tutunli manzarani yoritib yubordi. Va nemis olovli panjasi bilan parchalanib ketdi.
  Kapitan qiz baqirdi:
  - Men yovuzlikni o'ldirishni yaxshi ko'raman! Va bu eng yuqori yaxshilik!
  Ketrin nemislarni olov bilan urdi va pichirladi:
  - Keling, kirpi o'ynaymiz!
  Elena, aniqrog'i o't ochdi. Bir necha qora tanlilar kuyik bilan qoplangan vayronalar ustida yotgan edi:
  - Dushmanni o'ldir! - pichirladi qiz.
  Ketrin o'ynab kuyladi:
  - Gitlerni lab bo'yog'i bilan, Mainshteynni lak bilan bo'yab, jinlar sizni asirga tortadi, sodiq itingiz sizni kemiradi!
  Evfrosin, otishma bilan pichirladi:
  - Kechqurun keling, Adolf o'zini osib qo'yadi... Aldashni bas! Kechqurun keling, fashistlarni qattiq mag'lub etish uchun gyrfalcon kabi uching!
  Ketrin g'azablanib, bo'ronchining boshidan dubulg'ani taqillatdi:
  - Biz qilolamiz! Va biz qilamiz!
  Lenin batalyonining qizlari xorijiy armiyaning yurishini to'xtatdilar. Fritz oldinga siljib, bo'shliqni jasadlar bilan to'ldirdi. Umidlar bog'langan Lion tanki ham yordam bermadi. Bu erda 150 mm to'p bilan avtomobilning modifikatsiyasi.
  Elena yalang'och ko'krak qafasiga yopishtirilgan toshni uradi. Qizning shunday go'zal va to'la ko'kraklari bor. Qiz oyog'i bilan granata otadi. Oyoq qo'ldan kuchliroq va uloqtirish uzoqroqqa boradi.
  "Arslon" trekda bo'sh joy oldi va to'xtadi. Uning kuchli og'zidan o'q uzildi. Shovqin va qulash.
  Elena tupurib aytadi:
  - Rus jangchisi og'riqdan nola qilmaydi!
  Va yana qiz otadi. Va u buni juda aniq bajaradi. Minoradan suyangan fashist orqaga yiqiladi.
  Qizil sochli, deyarli yalang'och qiz aytadi:
  - Dushman ruslarni sindirishga muvaffaq bo'lganiga behuda ishonadi! Kim jasur bo'lsa, u jangda hujum qiladi, biz dushmanlarimizni qattiq yengamiz!
  Va Elena juda haykaltaroshlik qilgan qorin bo'shlig'i mushaklarini aylantiradi.
  Oh, qizlar qanday go'zal! Men ularning hech birining o'lishini xohlamayman.
  Stalenida yugurib keldi... Oppoq sochli juda chiroyli qiz. U qandaydir tarzda ularni ifloslantirmaslik uchun qandaydir iksir bilan surtishga muvaffaq bo'ladi.
  Qiz juda chiroyli, Venera qiyofasi bilan, faqat ohangdor va haykaltarosh. U faqat sutyen va külot kiygan. Qolganlarning hammasi allaqachon parchalanib ketgan. Ammo oyoqlar naqadar oqlangan! Bu qiz emas, balki komillik muhri, go'zallik toji.
  U sincap kabi o'ziga xos tarzda harakat qiladi. Yalang oyoqlar shunchaki miltillaydi va poshnalar hayratlanarli darajada toza bo'lib qoladi. Stalenida o'q uzadi va fashistning ko'kragida yara paydo bo'ladi.
  Qiz aytadi:
  - Vatanga sadoqat - eng oliy so"z!
  Elena kulib dedi:
  -Bustgalterni yechib, men kabi külotingda qolib ket!
  Stalenida boshini salbiy chayqadi:
  - Bu yaxshi emas!
  Elena dumbalarini silkitib, aniq o'q uzdi va kuyladi:
  - Negadir, komsomolchi g'ayrioddiy bo'lib qoldi! Yalang ko'ksi bilan yurish juda odobsizlik!
  Stalenida kulib dedi:
  - Nima uchun bizning go'zalligimizga qarab, Krautsga quvonch keltirasiz!
  Anjelika qat'iy javob berdi:
  - Bizning go'zalligimiz halokatli!
  Po"lat qiz kulib TA-200 ga qarata o"q uzdi. Natsistlarning mashinasi yonib ketdi. Va go'zal sarg'ish xitob qildi:
  - Yomonlikka o'lim!
  Elena kulib:
  - Va hayot yaxshi!
  Stalenida nemisning yiqilayotganini ko'rib, baqirdi:
  - Bu eng yuqori qiymat! Fashistlar, g"alaba qozondik, deb o"ylamang!
  Elena kuylaydi:
  - G'alaba kutmoqda! G'alaba kutmoqda... Kishanni buzmoqchi bo'lganlar! G'alaba kutmoqda! G'alaba kutmoqda! Biz fashistlarni mag'lub eta olamiz!
  Chiroyli qiz va uning yalang'och ko'kraklari titraydi. Yong'inlar bilan kuchaygan issiqda yalang'och torso bilan yaxshi.
  Efrosin endi ancha qat'iyatli ko'rinardi. U Fritslarga avtomatdan o'q uzdi va qichqirdi:
  - Seni kastratsiya qilaman!
  Va haqiqatan ham natsistlar halokatli sovg'alar va tobutlarni olishdi! Qiz esa yalang oyoq barmoqlarini ko'rsatib, ularga o'z qomatini ko'rsatdi. U esa qaroqchi bulbuldek hushtak chaldi. Bundan tashqari, pastki ekstremitalarning barmoqlari orqali.
  Qiz kapitan juda aqlli. Va yorqin. Va umuman shafqatsiz emas. U ham ba'zan o'ldirilgan otalari uchun yig'laydigan bolalari bo'lishi mumkin bo'lgan dushman askarlariga achinadi.
  Ammo Evfrosin bunday fikrlarni o'zidan haydab chiqaradi, ular uni yig'lashni xohlaydi. Ammo nemislar oldiga talon-taroj qilish va o'ldirish uchun kelgan ruslar emas edi. Yo'q, bular nemislar va butun dunyo bo'ylab tajovuzkor xorijliklar rus bo'shliqlariga kirishdi.
  Efrosinya o'zini kesib o'tib, rus pozitsiyalariga yaqinlashmoqchi bo'lgan Fritzga qarata o'q uzdi. O"qdan yiqilib tushgan ko"zi va miyasi oqib chiqdi.
  Qiz kapitan jilmayib, hazil bilan dedi:
  - To'g'ridan-to'g'ri ko'z-ko'z, bosh-bosh!
  Efrosinya aniq o'q uzdi va mototsiklni yon aravachasi bilan urdi. Mashina yirtila boshladi, avtomat uchib ketdi va bir necha marta ag'dardi. Keyin uning tumshug"i vayronalarni teshib o"tdi.
  Qiz yalang, chang bosgan tagligini vayronalarga surtdi. Va u yana nishonga oldi. Uning quvnoq, yosh chehrasi mamnun tirjaydi. Qiz kuyladi:
  "Yo"q," dedik biz fashistlarga, xalqimiz ruslarning xushbo"y nonini "brod!" deyishiga toqat qilmaydi.
  Ketrin juda aniq zarba berdi, bu Fok-Vulfni yoqib yubordi va chiyilladi:
  Harom uchun, albatta, tanlov aniq,
  U Rossiyaga dollarga xiyonat qilishga tayyor...
  Ammo rus odami juda ajoyib -
  Men Vatanim uchun jonimni berishga tayyorman!
  Qiz salto qildi va fashistlarga pechene ko'rsatdi va atrofga aylandi va o'qlar go'zallikka tegmadi.
  Ketrin paydo bo'ldi, bu go'zallik, deyarli yalang'och va shaytonga o'xshab, bir vaqtning o'zida ikkala oyog'i bilan granatalarni uloqtirdi. Va u tekshirdi:
  - Menda bor narsa ... O'tkir tarafdagi Fritzga!
  Olimpiada Elenani tuzatdi:
  - O'tkir tomonga emas, yon tomonga o'tkir!
  Qiz kuldi va tarvuz ko'kraklarini silkitdi va portlash paketi bo'lgan granata yordamida granata otdi. "Yo'lbars" bochkaga urildi va bu qiyshiq san'at asari chetlandi.
  Shundan so'ng, Gitlerning maxluqi orqaga chekindi. U olovga tushgan toshbaqa kabi emaklay boshladi.
  Evfrosin quvnoq ko'z qisib kuyladi:
  - Va yo'lbars orqaga chekinmoqda va nemislar yashirinmoqda!
  Qizlar bataloni havo hujumlari va og'ir qurollar ostida manevr qildi. Keyin raketa otuvchilar urilgan, singan, issiq qoyalar osmonga ko'tarilgan. Va toshlar yonib ketdi. Yaxshiyamki, qizlarning hech biri o'lmadi, lekin erkaklar keyingi dunyoga ketishdi. Va ruhlar uchadi - ba'zilari jannatga, boshqalari esa do'zaxga! Qaerda vilkalar vilkalar allaqachon Isoga ishonmaganlarni kutmoqda.
  Jangchilarning eng shahvoniysi Elena g'azablangan: natsistlar o'zlarining Sturmtiger bilan Sovet qo'shinlarining pozitsiyalariga o't ochib, qizil jangchilarni o'ldirishlari mumkinmi?
  Qiz esa yalangoyoq oyog'i bilan granatani ushlab oldi va kaskadlarda aylanib chiqdi. Va u tez va tez aylanardi. Va keyin u bor kuchi bilan o'lim sovg'asini Sturmtigerning keng barreliga tashladi. Go'zalning yalang'och, qoraygan oyoqlari porladi va keng bochkaga granata uchib ketdi. Va kuchli mashina avval bo'g'ilib, keyin portladi. "Sturmtiger" ning yon tomonlarida turgan ikkita "Qirollik yo'lbarslari" otilib, turli yo'nalishlarga tarqalib ketishdi. Roliklarni yirtib tashlashdi va ular qirolichaning singan bo'yinbog'i kabi uchib ketishdi.
  Portlash to'lqini Elenani yuqoriga tashladi va qiz teskari uchib ketdi. Va u ag'darilgan, silkitilgan va uloqtirilgan. Ammo go'zal hali ham qo'ndi, o'tkir vayronalar va ezilgan toshlar uning yalang'och tagiga qazilgan. Qizning og'rig'i bor edi, hatto uning oyog'i orqali ham o'tkir uchi teshildi.
  Ammo Elena o'rnidan turib baqirishga kuch topdi:
  - Siz fashistlar kul bo'lasiz!
  Efrosinya va boshqa qizlar portlash to'lqinidan otilib ketishdi va hatto biroz ezilib ketishdi. Ammo go"zal jangchilardan birortasi ham o"lmadi. Qizlar bo'ron va yaxshi nishonga olingan olovga duch kelishdi. SSSRni qamal qilgan natsistlar va boshqa tajovuzkor hasharotlarni bostirish.
  Ketrin katta ishtiyoq bilan kuyladi:
  - Va Rabbiyning karnayini bizni jangga chalganda, biz komsomol bilan do'st bo'lamiz! Va Yahovaning irodasi bilan men samoviy chaqiruvda bo'laman!
  Yelena qonli, singan tagidagi changni silkitib, kuyladi:
  - Lenin, partiya, komsomol! Biz Fuhrerni jinnixonaga yuboramiz!
  Qizlar kar bo'lib kula boshladilar va Seryojka xavotir va g'azab bilan dedi:
  - Va mening katapultim Elenaning bu yalang'och va kuchli, qoraygan oyoqlari kabi aniq emas!
  Olimpias qo'l mushaklarini bukib dedi:
  - Yaxshi! Siz ajoyibroq narsani o'ylab topasiz!
  . Љ 17-BOB.
  Qizlar haqiqatan ham bu ish haqida yangi narsalarni o'rganishni xohlashdi va hech bo'lmaganda ozgina ma'lumotga ega bo'lishdi. Ammo hozirgacha ular loyga botgan baliqdek hilpiragan, osilgan va hech qanday aniq nishonga yopishib ololmagan.
  Bunday sharoitda sizning juda qiziqarli va o'ziga xos noyob ekspluatatsiyalaringizni eslab qolish yaxshiroqdir.
  Elizaveta va uning jamoasi, bu ularning sarguzashtlari tarixida Voronejdagi Fritzning oldinga siljishini qaytardi.
  Nemislar o'z tanklarini qor ostida harakatga keltirdilar va qanotlardan yorib o'tishga harakat qilishdi.
  Jangchilar, har doimgidek, bikinida va yalangoyoq, sovuqda jang qilishdi. Ular qor ko"chkisiga ko"milib, u yerdan o"q uzgan va yalangoyoq oyoqlari bilan granata va portlovchi paketlarni uloqtirgan.
  Juda chiroyli, seksual va mukammal ohangli qizlar. Tanlangan, yalang oyoqli.
  Yelizaveta krautlarni kesib, chiyilladi:
  - Biz qizlar o'zimiz bilan juda faxrlanamiz!
  Ketrin ham hushtak chalib, baqirdi:
  - Biz faqat birinchi qatorlarda bo'lishga intilamiz!
  Elena, bu qizil iblis, kuyladi:
  - Biz shunchaki primalar va balerinalarmiz!
  Shundan so'ng u yalangoyoq oyog'i bilan granata otdi.
  Efrosin uni oldi va o'q uzdi. U limon tashladi:
  - Keling, toza kurashamiz! Bizda masxarabozning aqli yo'q!
  Qizlar ajoyib ish qilishdi. Ular juda jozibali oyoqlari bilan granatalarni otib tashladilar. Fuhrer haqida nima deyish mumkin?
  Elizabet ko'kragini ochdi va granataga qizil nipelini berdi. U uchib o'tib, fashistlar safiga tushib ketdi. U qichqirdi:
  - Ulug' qiyomat bo'lsin!
  Ketrin tvitterda:
  - Va Svarog Buyuk Xudo keladi!
  Va xuddi shu tarzda u yalang barmoqlari bilan granata otadi.
  Elena kuldi va ta'kidladi:
  - Hali ham qiziq. Xristianlarda pasifist Iso bor. Va bizda ajoyib qurol ustasi Svarog bor! Siz farqni ko'rishingiz mumkin!
  Va u ham yalang tovoni bilan portlash paketini tashlaydi.
  Keyin Evfrosin yalang oyog'i bilan dushmanga granata bilan zarba beradi. Va u tishlarini ko'tarib qo'shiq aytadi:
  - Bizning Xudoyimiz urush xudosi! Pasifizm emas!
  Shundan so'ng, qizlar bir-birlariga qor to'pini tashlashdi. Elizabet kulib dedi va dedi:
  - Vladimirning yahudiylikni qabul qilmaslik uchun aqlli bo'lgani yaxshi. Biroq, menimcha, o'zimiznikini rivojlantirish yaxshiroqdir. Xo'sh, nima uchun bizga boshqa odamlarning e'tiqodlari kerak?
  Qiz yalang oyog'i bilan granata olib, otdi. Va fashistlarni tarqatib yubordi.
  Ketrin, otishma, qo'shimcha qildi:
  - Yo'q, aslida, e'tiqodni pasifist qiling. Ammo siz o'zingizning Iriyingizni o'ylab topishingiz mumkin.
  Shuningdek, u o'lim sovg'asini ishga tushirganda va bir necha o'nlab fashistlarni yo'q qilganda, yalang oyoq barmoqlari bilan.
  Bu erda Elena ham fashistlarga hujum qildi. Va yana yalang oyoqlari bilan portlovchi paketlarga berilib ketdi.
  U fashistlarni tarqatib yubordi va chiyilladi:
  - Eski ertak yangicha!
  Va tilini ko'rsatdi!
  Efrosinya chiziqqa o'q uzdi. U frittslarni o'rib, chiyilladi:
  - Va kelajak uchun katta o'zgarishlar!
  Va u uni yalang tovoni bilan ishga tushirdi va fyurerlarning orqa qismini sindirdi.
  Elizabet uni oldi va umidsizlik bilan baqirdi:
  - Men eng zo'r qizman! Men hammani birdaniga supurib tashlayman!
  Va yalang oyoq barmoqlari o'lim va tartibsizlikni tashlaydi.
  Yekaterina ham zarba berdi. Bir guruh fashistlarni otib tashladi.
  Va u qichqirdi:
  - Shan-sharaf va Vatan uchun!
  Shundan so'ng, uning yalang oyog'i yana nimadir boshlaydi.
  Bu erda Elena uni oladi va uni issiq bo'ladi. Fashistlarni tor-mor qiladi. Bu ularni bo'laklarga bo'lib tashlaydi.
  Keyin u uni olib, kuylaydi:
  - Vatan shon-sharaf va sha'niga!
  Euphrosyne, shuningdek, o'lim va qo'pollik sovg'asini boshlaydi:
  - Va biz birga bo'lamiz!
  Va yalang oyoqlar, ular qanday qilib halokatni boshlaydilar.
  Elizabet ham borib mixlab qo'yadi... Krautlarni o'radi.
  Keyin u uni oladi va unga navbat beradi.
  U og'zini tirjayib kuyladi:
  - Men oddiy qiz emasman! Oltin sochlar!
  Elizabet, albatta, o'zi qiz. U hamma narsani qila oladi va hamma narsaga tayyor. Siz shunchaki uning qanday suratga tushishiga qoyil qolasiz. Va kultivator kabi dushmanlarni o'radi.
  Va qichqiradi:
  - Sevgi o'limga olib boradi!
  Yekaterina ham o'q uzadi. Yalang oyog'i bilan granataga tegib, shivirlaydi:
  - Ajoyib akkord!
  Va u qo'shimcha qiladi:
  - Hamma fashistlar ketdi!
  Elena ham dushmanga qarata o'q uzadi. Krautlarni yo'q qiladi. Natsistlarni o'radi va qichqiradi:
  - Bir oz ko'proq va biz hammamiz kuchli bo'lamiz!
  Va go'zalning yalang oyoqlari yana o'limga olib keladigan narsani tashlaydi.
  Evfrosin ham fashistlarga qarata o'q uzadi. Va yalangoyoq oyoq barmoqlari yordamida granata otadi. Va tvitlar:
  - Biz muammolarni bilmasdik, lekin qo'shnimiz keldi!
  Va u ham kuladi.
  Qizlar juda ajoyib. Va ko'kraklilar. Va ular ko'kraklari tortilganda buni yaxshi ko'radilar.
  Bu go'zalliklar. Bu sevgi va she'riyatning eng yuqori aerobatikasi! Chiroyli qizlar bayram bo'lsin. Ha, ular bilan juda yaxshi bo'lsin.
  Elizabet fashistlarni qo'rg'oshin oqimi bilan urdi va chiyilladi:
  - To'g'rirog'i biz, ishonavering, yo'q!
  Va yalang oyog'i bilan u yana halokatli narsani boshlaydi!
  Va mana, Yekaterina, xuddi to'qmoq kabi. U fashistlarni yiqitadi. Va u qichqiradi:
  - Biz uchun hukumat yo'q!
  Elena ham yalang oyoq barmoqlari bilan tepib, ko'plab krautlarni uradi va chiyillaydi:
  - Va keyingi asr bizniki bo'ladi!
  Shundan so'ng, uning tishlari oyna kabi porlaydi!
  Efrosinya ham yalang oyog'i bilan granata olib, otdi. Fashistlarni otib tashladi. Va u mamnuniyat bilan gapirdi:
  - Abadiy g'alaba! Svarog biz bilan!
  Elizabet yalang oyoq barmoqlari orasidan stakan bo'lagini o'tkazdi. U krautlarning tomog'ini kesib, chiyilladi:
  - Va Iso biz bilan bo'ladi!
  Shundan so'ng u qo'shib qo'ydi:
  - Rossiyaning Oq Xudosi kabi!
  Yekaterina ham granatani berib, qichqirdi:
  - Buyuk Rossiyaga shon-sharaflar!
  Va yalang tovoni bilan u portlashda paketni tashlaydi.
  Elena qulupnay shaklidagi nipelini silkitdi. U fashistlarga qarata o"q uzdi.
  Keyin u yalangoyoq oyog'i bilan Fritsga o'lim tashladi va baqirdi:
  - Ha, muammo bo'lmasin!
  Va u tilini ko'rsatdi.
  Efrosinya ham chiziqqa o'q uzdi. U fashistlarni parcha-parcha qilib tashladi... Shunda uning yalang oyog"i bilan otilgan granata uchib ketdi.
  Sariq qiz qichqiradi:
  - Oilaning mustahkamligi biz bilan bo'lsin!
  Va to'rt qizning hammasi qichqirdi:
  - Qudratli, hamma joyda mavjud, hamma narsani biluvchi, boqiy va boqiy oilaga shon-sharaflar bo'lsin!
  Xo'sh, bu hali ham gullar. Mutant qizlarning vazifalari yanada salqinroq edi.
  Parallel olamdagi boshqa go'zalliklar esa mo''jizalar yaratadi.
  Jangchilarga yana alohida vazifa qo'yiladi. Siz sehrli plazma sehrgarining qal'asiga kirishingiz kerak. Va bu erda siz faqat shikastlanadigan narsalarni tashlab, yalang oyoqlaringiz bilan ololmaysiz. Boshqa narsa talab qilinadi.
  Elizabet to'la ko'kraklarini silkitdi. To'rtta jangchi ham juda mushakli, jingalak, faqat bitta yupqa bikini kiygan edi. Va ularning yalang oyoqlari halokatli narsalarni yirtib tashlash va tashlashga yaxshi moslashgan.
  Chiroyli va so'nmas to'rtta.
  Qal'aning atrofida ko'plab jangovar robotlar joylashgan. Ba'zi po'lat mastodonlar zirhli va qurol ortilgan odamlarga o'xshardi. Boshqa qismi chayonlarga o'xshaydi, uchirish moslamalari chaqishi tufayli o'tkirlashadi. Yana boshqalari xunuk, po'lat qushlarga o'xshaydi. Piramidalarga o'xshash tanklar ham bor.
  Shunday qilib, qizlarning juda ko'p dushmanlari bor. Ammo qizlar qo'rquvni his qilishmaydi. Shunga qaramay, bu nano-xobbitlarning yana bir o'yini - abadiy bolalikka tushib qolgan tsivilizatsiya.
  Bounty Prince qizlar oldida hech qanday yaxshilanishsiz paydo bo'ldi. Toj kiygan oddiy bolakay, qayta fotosuratlar bilan bezatilgan futbolka, shortilar va yalangoyoq. Deyarli oddiy bola, faqat mushakli, juda chiroyli, o'n bir yoki o'n ikki yoshda. Ammo, aslida, u o'zining ikkinchi million yilini uzoq vaqt o'tkazdi. Bundan tashqari, bu koinotdagi yillar inson yillaridan uzoqroqdir. Shunday qilib, bu abadiy bola qancha vaqt yashaganini tasavvur qilish qiyin.
  Va endi yoqimli bola qizlar bilan birga kulib aytadi:
  - Nima bopti? Balki biz birgalikda muvaffaqiyatga erisha olamizmi?
  Yelizaveta yalang oyog'ini qat'iyat bilan urdi va kuyladi:
  - Avadonning bo'ronlari bizning tepamizda!
  Ketrin yalang'och, elastik tagligi bilan qor to'pini ko'tardi, sakrab turdi va qattiq ishonch bilan kuyladi:
  - Orqada giperplazma oqimlari!
  Olovli, yam-yashil sochli Elena ham yalang poshnasi bilan qor ko'chkisini ko'tarib, chiyilladi:
  - O'rtoq Stalin, sizning eng zo'r Kobangiz..
  Efrosin tezda yalang barmoqlari bilan qor to'pini aylantirdi va qichqirdi:
  - U quturgan to'daga dosh bera oladi!
  Qizlar Bountyga qarashdi... Xo'sh, oddiy bola. Umuman olganda, elflar dunyosida ular qandaydir tarzda kattalar erkaklariga o'rganmagan. Maftunkor odamlarning barcha vakillari mo'ylovsiz va soqolsiz, chiroyli qizlarning yuzlari bilan o'smirlarga o'xshaydi. Elflar, ayni paytda, mushak, taniqli, katta mukammallikka ega va juda mehribon. Ular ayolni qanday yoqishni bilishadi va ular shunchaki ideal sevishganlar. Ular har doim yoqimli hidga ega, terilari bir tekis sarg'ish bilan mukammal toza va sochlar faqat boshida o'sadi. Elf, albatta, kelishgan, lekin... Qizlar bundan zerikib qolishadi va ular gul va ayol atirini emas, kuchli ter hidini sezadigan soqolli erkakni xohlashadi.
  Elizabet Bountydan so'radi:
  - Siz obro'liroq tasvirni olishingiz mumkin. Nega siz rivojlanmagan bolaga o'xshaysiz?
  Shahzoda yorqin tabassum bilan javob berdi:
  - Men qanday his qilsam, tashqi ko'rinishim ham shundaydir! Men kvadratchali nanohobbitman va mening bolaligim cheksizdir!
  Ketrin marvarid tishlarini ko'tarib, yalang'och barmoqlari bilan qor to'plarini tashlab, kulib dedi:
  - Xo'sh, siz shunchaki Piter Pansiz!
  Bounti tabassum bilan javob qaytardi:
  - Yo'q! Piter Pan nanohobbit emas edi. Shunchaki, bizning yigitlar zavqlanib, bolaga abadiy bolalik va uchish qobiliyatini berishdi.
  Olovli Elena hushtak chalib, ajablanib dedi:
  - Demak, Piter Pan haqiqatan ham mavjudmi?
  Shahzodaning o'zi chaqqon oyoqlarining yalang barmoqlari bilan qor to'pini juda mohirlik bilan aylantirdi va uni Elenaga uloqtirdi va ziyraklik bilan chiyilladi:
  - Oh, bolalik, bolalik, qayerga shoshyapsiz! Oh, bolalik, bolalik, qaerga uchasan!
  Qiz ham yalang barmoqlari bilan qor to'pini dumalab, bolaga qo'yib yubordi. Va baqirdi:
  - Fashistik granata oling! Eslash uchun serenada kuylang!
  Bounty qor to'plari kaskadini zaryad qilish bilan javob berdi. Ular Elenani urib, qizni oyog'idan yiqitib, sutyenini yirtib tashlashdi. Qizil sochli qor to'plari ostida aylanib, qichqirdi:
  - Xo'sh, sen ahmoqsan!
  Va u tom ma'noda o'zini qor uyasiga ko'mdi. U sudralib, koridorni qazib chiqdi.
  Bounti tabassum bilan dedi:
  - Piter Pan buvisining o'limidan juda xafa bo'ldi - bu noxush kashfiyot: odamlar o'lib chiqadi. Va bola o'lmas bo'lish uchun xudolarga ibodat qildi. Xo'sh, bizning o'ynoqi Ephriala unga o'lmaslik va uchish qobiliyatini berdi, bolani qoldirdi, ammo, abadiy o'g'il ... - Shahzoda to'la lablarini yaladi va davom etdi. - Ammo bu uni to'xtatdi!
  Yekaterina, bu ohangdor o'ynoqi qiz, uni oldi va bir vaqtning o'zida yalang barmoqlari bilan qorga bezak chizib kuyladi:
  - Kunlar, yillar o'tishi qo'rqinchli emas... U butun dunyoda yagona! Shunday bo'lish yoki bo'lmaslik yaxshi. - Qiz raqsga tushayotganda ko'kraklarini yaqqol ko'krak uchlari bilan porlab, davom etdi. - Shunday bo'lish yaxshimi yoki yo'qmi! Hech kim javob berishi dargumon.
  Bounty shahzoda bombardimonni to'xtatdi va tishlarini ko'rsatib:
  - Xo'sh, kifoya! Endi men sizni hujumga shaxsan olib boraman.
  Beshta: jangchi qizlar va yigitlar saf tortdilar. Va ular dushmanlar tomon harakat qilishdi.
  Bounti birinchi bo'lib o't ochdi va yalang oyoq barmoqlari bilan qoraygan, o'g'il bolalarcha oyoqlariga ignalar yuborib, bo'kirib yubordi:
  - Biz bo'ron qilamiz! Bu juda zo'r bo'ladi!
  Elizabet yalang tovoni bilan taslim bo'lib, o'limga olib keladigan ayblovlarning bir qismini tashlab, qichqirdi:
  - Biz sizni sindirib tashlaymiz! Siz Malyuta bo'lasiz!
  Va robotlar ko'p rangli to'plarga aylandi. Metall yorilib ketdi.
  Ketrin qimmatbaho tishlarini ko'rsatib, chiyilladi. U yalang tovoni bilan bir nechta nurli sharlarni tepdi va kuyladi:
  - Qizlar ba'zida nimani orzu qiladi ...
  Va to'plar robotlarni arzimas tarzda eritilgan qismlarga bo'lishdi.
  Elena ham yalangoyoq oyoqlari bilan o't o'chiruvchi ignalarni uchirdi. Men juda ko'p mastodonlarni ezib tashladim. Ular ayblovlarni qabul qilib, bo'linib, kulga aylanishdi.
  Elena hayajon bilan kuyladi:
  - Kechasi yulduzlar chayqaladi! Avtomatik mashina bo'ladi!
  Keyin, Evfrosin o'zining yalang'och barmoqlari bilan o'lim va to'liq halokat sovg'alarini tashladi. Qiz hayajon bilan dedi:
  - Va tobutda kibor bo'ladi! Keling, ma'badingizga bolta yuboraylik!
  Robotlardan erigan chang tushdi...
  Jangchilar birlashdilar.
  Bounty Prince ortda qolmadi. Bola o'yin-kulgi qila olganidan juda xursand edi.
  Elizabeth ham mastodondan zaryad oldi va ko'kragini ochdi. Chaqmoq uning qip-qizil nipelini uchib tashladi va robotlarni urdi. Ular uni olib, bo'laklarga bo'linib ketishdi.
  Qiz hayajon bilan pichirladi:
  - Oq laylak uchmoqda!
  Va undan keyin Yekaterina yalang'och ko'kraklarini ishga tushirdi. Uning qip-qizil nipelidan pufakchalar uchib chiqdi va uning yalang, shahvoniy oyoqlari olovli xanjarni sug'urib oldi. Shunday go'zal qiz. Robotlar esa, qilichning ezuvchi zarbasidan bouling pinlari kabi bir-biridan ajralib ketishadi.
  Jangchi hayajon bilan chiyilladi:
  - Va dushman suruvi erga uchib ketdi! Po'lat va olov bosimi ostida!
  Shundan so'ng, go'zal yana yalang'och ko'kragidan halokat kaskadini chiqardi.
  Olovli Elena ham uni oldi va robotlarni yalang'och ko'krak kaskadi bilan urdi. Ular bo'linib, havoga uchib ketishdi. Jangchi pichirladi:
  - Qattiq arqonni yalang ko'kragim bilan yirtib tashlayapman!
  Euphrosyne, shuningdek, harbiy operatsiyalarni o'tkazish uchun qulupnay nipellaridan foydalangan. U haqiqatan ham issiq qiz. Shuningdek, u yalang oyoqlarini juda samarali ishlatgan. U hammani kesib, qizil kobralarga o'xshash kul va olovli tutunga aylantira boshladi.
  Shundan so'ng jangchi chiyilladi:
  - Qo'zg'olon - o'lim, o'lim esa isyon!
  To"rt go"zal esa xohlagancha kuladi. Ular haqiqatan ham ular aytganidek - super!
  Bounty, bu abadiy bola tvitterda:
  - Benzin bochkalarini olov kabi ko'taring!
  Va u qanday qilib kulib, oq tishlarini ko'taradi.
  Elizabet tajovuzkor jilmayib, baland uchadigan jangchining bosimini ko'rsatib, uni oldi va pichirladi:
  - Oktyabrda Lenin biz bilan!
  Va uning yoqut nipelidan juda og'ir chaqmoq uchib ketdi. U mashinalarni urib, ularni yirtib, ag'dara boshladi. Yashin ko'kragidan uloqtirilgan piramidali tank kabi robotga urilib, uni bo'laklarga bo'lib tashladi.
  Yekaterina ham tajovuzkorlik bilan qip-qizil nipelidan rang-barang pufakchalarni chiqarib tashladi va hushyorlik bilan pichirladi. Va uning ko'kraklari to'lqinlarga tarqaldi:
  - Men boshida o'q bor qizman!
  Va keyin, u yalang oyog'i bilan yo'q qilish sovg'asini boshlaganida.
  Elena ham meni yalang'och ko'kraklari bilan urdi. U tajovuzkorlik hissi va shu bilan birga mehribonlik hissi bilan shunday qiz. Va qanday qilib u olovli sharlarni hamma joyda tarqatadi.
  Va keyin u qoraygan, yalang oyoqlari bilan taslim bo'ladi. Qanday mo''jiza, qanday mo''jiza!
  Dengiz shiddat bilan shishiradi!
  Va Elena kuylaydi:
  - Men oliy toifali qizman!
  Euphrosyne, shuningdek, juda yalang'och ko'kraklaridan yorqin porloq chaqmoqni chiqardi. Yalang poshnalaringiz qanday yonadi. Eng yorqin girdoblar qanday aylanadi.
  Va uning yalang barmoqlaridan o'lim oqimi qanday tarqaladi. Va u qichqiradi:
  - Kirpi pishiriladi!
  Elizabet juda ajoyib jo'ja. Va uning ko'kraklari, yaxshi, tom ma'noda har qanday avliyoni yo'ldan ozdiradi. Ko"p rangli chaqmoqlar esa qip-qizil nipellardan uchib chiqib, robotlarga uriladi.
  Yalang oyoqlar esa yo'q qilgan narsalarini tez chiqarib, kulga aylantiradilar.
  Elizabet xursandchilik bilan pichirladi:
  - Men hammangizni qiynalaman haromlar! Va tez orada men sizni bo'laklarga bo'lib tashlayman!
  Ketrin ham chiyilladi, tishlarini ko'rsatdi va ko'knoridek qizarib ketgan emchaklaridan halokat va vayronagarchilik raketalarini uloqtirdi. Ular hamma narsani supurib, eritib yuborishdi. Va qanday qilib qizil-issiq vayronagarchilik iplari yalang'och barmoqlardan paydo bo'ldi ... Bu, odatda, eng sovuq oqimdir.
  Ketrin tvitterda:
  - Maysada chigirtka yonayotgan edi!
  Olovli Elena ham yalang oyoqlari bilan taslim bo'ldi. Bu g'azablangan, g'azablangan o'lim kaskadini berdi. Keyin u qulupnay nipellaridan lazer kabi yorug'lik ustunlarini yubordi. Ilg'or robotlarning bir qismini giperplazmatik changga aylantirib, shivirladi:
  - U yashil edi!
  Va keyin Evfrosin alangalanib, yalang'och tovonlari va yalang oyoq barmoqlari bilan yorqin nurlar yubordi. Va keyin, go'yo nipellardan halokatli va metall erituvchi zaryadlar havoda suzadi.
  Euphrosyne tvitterda:
  - Va u hammani tobutga qo'ydi!
  Shundan so'ng, to'rtta jangchi ham qattiq va juda agressiv kula boshladilar. Va ulardan o'limning yorqin kvazar nurlari ajralib chiqadi.
  Elizabet katta qorli tishlarini ko'rsatib qo'shiq aytdi. Uning yalang poshnalaridan haqiqiy, ajoyib ilonlar va chaqmoqlar uchib ketdi. U shunchaki giper.
  - Eng yuqori o'lchov ximeraga o'xshaydi ...
  Shundan so'ng, qiz uni oldi va kuldi. Va qizil nipellardan o'lik oqindilardan ko'ra ko'proq chiqdi. Ular tom ma'noda sehrli plazma supurgi bilan hamma narsani supurib tashladilar.
  Giperplazmatik o'qlar tushayotgan yalang'och ko'kraklari bilan chiyillagancha va o'ynagan Yekaterina uni oldi va pichirladi:
  - Aerobatika - biz ekipajni saratonga soldik!
  Yalang oyoqlari bilan taslim bo'lganidan keyin esa, yalang'och ko'kraklaridan halokat chiqaradi. Va yana robotlar kibernetik do'zaxning ko'p o'lchovli eshiklarining assimetriyasiga tushadilar. Va hamma narsa shivirlaydi ... Va qor qaynaydi, qaynoq suv bilan pufakchalar paydo bo'ladi va bug 'yuqoriga ko'tariladi.
  Va keyin Elena bor, u uni olib, tezlashtiradi. Va u yo'q qilgan narsasini yalang to'pig'i bilan uloqtiradi. Va keyin u ko'kraklari bilan sovg'alarni yuboradi.
  Va u beradi:
  - Shartlarni o'zgartirish summani o'zgartirmaydi!
  Bounty shahzoda kuldi va aqlli ohangda tishlarini qo'rqinchli tushda yulduzlardek porlab, va shu bilan birga bolalarcha tabassum bilan aytdi:
  - Siz mening zavqimsiz!
  Elizabet yana yalang oyoqlari bilan qirg'inning bir qismini boshladi. Yalang'och nipel bilan halokatli zaryad qo'shildi. Ham hazil, ham o'ziga xos tarzda ta'kidladi:
  - Biz yovuz boltali masxarabozmiz!
  Va hamma narsa robotlardan, xuddi zanglagan va shu bilan birga, alangali talaşlar kabi tushib ketdi.
  Asl Ketrin, bu yalang oyoqli jangchi, undan o'lim va halokat oqimlari chiqadi. Shunday qilib, u uni oldi va qip-qizil nipellaridan chaqmoq chaqib, pichirladi. Va har bir chaqmoq o'z nishoniga tegdi, uni tekisladi, uni o'yib, qoraladi.
  Ketrin uni oldi va jilmayib, ko'kragini silkitdi, undan ko'krak uchlari va yo'q bo'lib ketadigan yoqutlar paydo bo'ladi, dedi:
  - Tepalik orqasida boltalar o'sib bormoqda, kaltaklash uchun zo'ravon boshlar!
  Va qiz o'tkir va pushti tilini ko'rsatdi. Robotlardan esa faqat qizg"ish chiplar qolgan edi.
  Olovli Elena ham ahmoq emas. U uni oldi va qip-qizil emchaklarini silkitib, hammani supurib, tekislash bilan tahdid qildi:
  - Lekin chet ellik biz qizlardan bukshot oladi!
  Va jangchi uning ko'kragidan mag'lubiyatning g'ayratli bo'ronini va o'limning olovli palitrasini yubordi. Va qizning ko'krak uchlari shunchalik yorqin va ulardan chiqadigan narsa shunchalik halokatliki, siz qanday qilib shunga o'xshash narsaga qarshi turishingiz mumkinligiga hayron qolasiz.
  Va keyin o'zining yalang oyoqlari bilan taslim bo'ladigan qiz bor. Va shunday halokatki, u tom ma'noda burunni aylantiradi. Va robotlardan ajratilgan qatlamlar mavjud.
  Va Elizabet? U aslida super qiz! Darhaqiqat, hamma narsa unga bo'ysunadi, shu jumladan mutlaqo haqiqiy bo'lmagan narsa. Shunday qilib, robotlar qizlarning yalang oyoqlaridan Katyusha oqindisini qabul qilib, chekishni va yorilishni boshlaydilar. Va ular princeps plazmasi oqimiga kiradilar.
  Elizabet qip-qizil lablari bilan og'zini ochib qo'shiq aytadi:
  - Va yulduzlar cho'qqisida men sochlarini fen mashinasida qichqiraman!
  Va keyin qiz uni oladi va sizni qip-qizil nipellari bilan robot bilan uradi. Va u metallni quritilgan quvurlarga aylantiradigan narsalarni chiqaradi. Va bu qiz tom ma'noda pirojnoe bo'lagi.
  Elizabeth yana ish tashlashda, qulupnay nipellari bilan sovg'alar yuborib, robotlarni yo'q qiladi. Va qizning yalang oyoqlari tikanli halokatni keltirib chiqaradi. Va qiz qichqiradi:
  - Va omad, xudo haqi, sizga vaqt yo'q!
  Elizabet behayo, mushak oyoqlariga yalang oyoqlarini berdi. Keyin u ko'kragidan moddalarni yo'q qilish va maydalash sovg'alarini silkitdi. Va u robotlarning butun qatorini yoqib yubordi.
  Keyin u kuyladi:
  - Bu dunyoda...
  Elena, shuningdek, yalang oyoq barmoqlari bilan yo'q qilish oqimlarini chiqardi. Keyin u yoqut nipellaridan ko'p rangli ovqat hazm qilish va yo'q qilish pufakchalarini chiqardi. U ularni yoqib yubordi va bug'landi ...
  Keyin u kuyladi:
  - Bu dunyoda...
  Bu erda Ketrin o'zining madaniy profilini yalangoyoq yubordi, bu mexanik mastodonlarni tobutga olib boradi. To'g'rirog'i, qor bilan qoplangan qabrlarga.
  Uni chaqmoq bilan berdi. Keyin qulupnay nipellaridan, ko'pikli to'plar kabi. Anvildagi bolg'a kabi.
  Va u chiyilladi:
  - Bu dunyoda Gaskoni bor!
  Va jangchi uning virtual, lekin juda haqiqiy tishlarini ochdi.
  - dedi Elizabet ziyraklik bilan, yalang oyoq barmoqlari bilan artayotganini arzimas kukunga aylantirib.
  - Qo'rqoq so'zini Rossiyada bilishmaydi!
  Va jangchi o'zidan, aniqrog'i, yalang'och ko'kragidan chaqmoqni uradi. Va u qalbning har bir tolasi bilan porlaydi. Va u juda sovuq va kaskadli ayol bo'lib chiqadi.
  Yekaterina ham yalang oyoqlari bilan robot o"roq mashinasiga taslim bo"ldi. U ko'plarni yo'q qildi, ba'zilarini yiqitdi. Va qanday qilib u yalang'och ko'kragiga shiddatli o'lim ustunlarini yuboradi - siz bunga qoyil qolasiz!
  Va keyin u kuylaydi:
  - Agar noto'g'ri bo'lsangiz, men o'qni bilmayman!
  Elena, shuningdek, yalang'och barmoqlarini ishga tushirdi, bu esa robotlarni parchalab tashladi. Shundan so'ng, u qichqirdi va bir vaqtning o'zida qip-qizil nipellaridan sehrli plazma yorilib chiqdi:
  - Biz ruslar dunyodagi eng zo'r ta'mga egamiz...
  Evfrosin nafis oyoq barmoqlarini yalang oyoqlariga bukdi, so'ng ko'kragidan hayratlanarli bir luqma oldi va keyin pichirladi:
  - Bizga shon-shuhratdan boshqa hech narsa yoqmaydi!
  Elizabet kulib yubordi. U uni oldi va yalang poshnasidan olovli lavaning issiq oqimini tushirdi. Men robotlarning barcha qismlarini olib tashladim. Va aql bilan tishlarini ko'rsatib, chiyilladi:
  - Qo'ling kuchli!
  Va yalang'och ko'krakdan u yana to'liq mag'lubiyatga olib keladigan narsani yuboradi va robototexnikaning pasayishi bilan Anschluss.
  Ketrin ham juda kuchli va chiroyli yalang oyoqlarini otish uchun ishlatib, kuyladi. Va o'limni kafolat bilan yuborish. Shu bilan birga, tvitlash:
  - Bu to'g'ri chiziq ...
  Va yana yalang'och ko'kraklardan nurlar yuborilib, hamma narsani kulga va eng yuqori kaskadga yoqib yubordi.
  Yarim yalang'och Elena ham chetda turmaydi. U o'zining yalang oyoqlari bilan yo'q qilish sovg'alarini yuboradi. Robotlarni o'chiradi. Keyin u ko'kragidan metall armiyani qovuradigan magoplazma o'qlarini tashlaydi va qiz kuylaydi:
  - Rossiyaning nafis uslubi!
  Ajoyib Ketrin bu tajovuzkor aplombni saqlab qoladi. Birinchidan, qulupnay ko'kragidan aynan nimani yo'q qiladi. Va keyin, yalangoyoqlardan sovg'alar berish. Bu robotlar uchun ham halokatli. Qordek oppoq tishlarini ko'tarib, chirqillab:
  - Men ham xuddi shunday jasur edim!
  Elizabet, shuningdek, supurgi bilan sehrli plazma jodugarni yalang oyoqlaridan dushmanga supurib tashlaydigan narsa yubordi. Ko'kraklar kuchli lezyonni berdi. Va bir guruh robotlarni ezib tashladi. Men bu zanglagan kulni oldim...
  Keyin u kuyladi:
  - Moskva qizni tanidi...
  Ketrin yalang oyoqlaridan dushmanga halokatli narsa yubordi. Keyin u qip-qizil emchaklariga taslim bo'lib, qattiq va kar bo'lib pichirladi:
  - Juda kuchli!
  Yelena tanasini chayqab, katta o'lim kafolati bilan nimadir yubordi va ko'kragining qip-qizil nipellari bilan yonib ketdi:
  - Finlyandiya, Ispaniya yoki kuchli Gonduras...
  Ketrin yalang'och, qizaloq poshnalaridan chiqadigan yonayotgan magoplazma bilan dushmanni urdi. U qulupnay ko"kraklarini chaqmoqni bo"shatib yubordi va kar bo"lib kulib kuyladi:
  - Tomirlaringizda ham olov bor...
  Elizabet yalang tovonidan shaxmat taxtasi shaklida bir necha marta o'q uzdi va jilmayib qo'ydi:
  - Bu qo'shiq ham siz haqingizda bo'lishini Xudo bersin...
  Va yonayotgan nipellardan qizlar uchib, kamalak va chaqmoqning barcha ranglari bilan porlashdi. Robotlar shunchaki vayronalarga aylandi.
  Olovli jilmaygan Elena, tishlarini ko'rsatib, o'zini oqladi. Lekin u qiz, tan olaylik, yaxshi. Va yalang oyoqlari bilan u to'p chaqmoqlarini ishga tushirib, mexanik raqiblarni yo'q qiladi.
  Va oqindi qanday qilib yalang'och ko'krakdan chiqadi. Ha, u hammani olovga qo'yadi va ko'r qiladi! Va u sizni suyaklaringizgacha kuydiradi.
  Jangchi kuyladi:
  -Iymon bor joyda kurash bor....
  Elena qo'shiqni qo'llab-quvvatladi:
  - Ikki so'z va qo'lqop!
  Shundan so'ng, u qanday qilib yalangoyoq bilan bunday ishni qila oladi? Hatto Makar ham buzoqlarni u erga haydamagan. Va yoqut nipellaridan olovli sharlar to'liq portlash bilan uchib chiqadi.
  Ketrin ko'kragidan chaqmoq chaqib, hammani otib tashladi va robotlarni metall axlatxonaga eritib yubordi. Yalang oyoqlari va to'liq ishlaydigan mo''jizalar bilan u shunday dedi:
  - Sevgi hali tirik ekan!
  Qizlar esa bir ovozdan kulib yuborishdi. Va ular quyosh nurlarini chiqarib, tishlarini yalang'ochlay boshladilar.
  Elizabet o'zining yalang barmoqlari bilan navbatdagi yo'q qilish sovg'alarini yuborib, juda o'ziga xos dushmanlarni yo'q qilib, uni oldi va pichirladi:
  - Efes tez-tez, uni kaftingizga qizdiring!
  Va uning ko'kragidan u tirik va jonsiz hamma narsani ezib tashlaydigan pufakchalar oqimini yubordi.
  Oltin sochli Ketrin yana o'lim sovg'asini yalangoyoq oyoqlari bilan tashladi. Men ehtiyot qismlar uchun terminatorlarni tarqatdim. Keyin ko'krak uchidan chaqmoq chaqib, hatto qizil rangda porlardi.
  Va coos:
  - Yalang'och qizga tegmang!
  Shunday qilib, Elena ham yalang'och ko'kraklari bilan yo'q qilish sovg'asini ishga tushirdi. Va yalang oyoqlari bilan, qiz uni olishi bilan ko'p rangli pufakchalarni yuboradi. Va ular sizning poshnangizdan uchib ketishadi, ag'darishadi va atom bombasi kabi momaqaldiroq qilishadi.
  Qizil sochli qiz kuyladi:
  - Faqat himoyasizlarga tegmang!
  Va keyin Ketrin o'z vaqtida keldi. Va qanday qilib u qichqirishni va qichqirishni boshlaydi. Uning ovozidan metall, erigan parchalar uchib ketadi. Qizlar esa yalang oyoqlarini jo'natadi va ularda halokat cho'g'i bor.
  Va qiz olib, qirmizi nipellari bilan jangovar transport vositasining bodomsimon bezlarini yiqitish va arralash qobiliyatiga ega bo'lgan narsani yubordi.
  Va u chiyilladi:
  - Dushmanni o'ldir!
  Elizabet uni oldi va baland ovoz bilan kuldi. Uning ovozi dunyodagi eng yorqin quyosh nurlaridagi bahorgi muzlarning qo'ng'irog'iga o'xshaydi. Va keyin u uni oldi va yalang oyog'i bilan yorqin o'lim kaskadlari bilan butun bomba yubordi. Va keyin qip-qizil nipeldan shunday chaqmoq chaqdiki, hatto qor ham alangali robotlarning porlashi aksida bo'yalgan.
  Qiz uni oldi va baland ovoz bilan chiyilladi:
  - Oh, quyruq tarozi! Men chiroyli cho'chqaman!
  Oltin go'zalligida olovli jangchi Elena tishlarini ko'tarib, uni oldi va pichirladi:
  - Bou Bou Boo!
  Qiz yalang oyoqlari bilan yo'q qilish sovg'asini yubordi, bu robotlarning butun partiyasini o'ldirdi. Va keyin, u qichqiradi va qizil nipellari bilan do'zax alangasini aks ettiradi.
  Shundan so'ng u shivirlaydi:
  - Men karamning boshiga o'xshayman!
  Bosh harfli jangchi Elena sarosimada ko'zlarini pirpiratib, eng nozik tabassum bilan dedi:
  - Keling, Pinokkio o'ynaymiz!
  Qizil sochli shayton esa o'zining qoraygan, yalang oyoqlari bilan haqiqiy hayratlanarli qurolni olib, dushmanga yuboradi. Va u qirmizi nipellardan olovli chaqmoq bilan uriladi.
  Va keyin Yekaterina boshini tiqdi. U yalang oyoqlarini silkitib, ajoyib o'lim pufakchalarini chiqardi. Keyin qulupnay nipellaridan olovli suyuqlik oqimlari oqadi. Va dushman alangaga tushadi. U ko'p o'lchovli kalibrli sham bilan yonadi.
  Ketrin uni oldi va dedi:
  - Men Trufaldinoni qalam qutisidan yaxshi ko'raman!
  Elizabet uni oldi-da, yalang oyog'ini qor ustiga bosibdi. Katta bo'shliq o'tib ketdi, unga robotlar tushishdi. Va keyin qip-qizil nipellardan katta pufakchalardan chiqqan erigan metallning juda bo'ronli suvlari to'kildi.
  Qiz xijolat tortdi:
  - Eh, qalam qutisi, qalam qutisi, meni jazolamang!
  Oltin sochli Elena uni oldi va skripkada chiyilladi:
  - Oh, buqalar!
  Va shuningdek, yalangoyoq oyoqlari bilan u qor ko'chkilarida keskin aylanmalarni keltirib chiqaradi. Va ular ko'tariladi va robotlar bir-biriga qarshi turiladi. Va ular bo'laklarga bo'lingan. Qiz uni olib, qip-qizil nipellari bilan sehrli yadro zaryadini yuborib, undan butun robotlar armadasini yo'q qilish uchun foydalangani juda qiziq edi.
  Ammo olovli Elena o'zining yalang'och oyoqlari bilan elektron jangarilarni yo'q qilish kaskadini ham yubordi. Va keyin qizil sochli qiz barcha metallarni maydalab, yoqut nipellari bilan kuchli ustunni oldi va urdi.
  Elena tekshirdi:
  - Terminatorning kuchi yuzni urishdan iborat bo'ladi!
  Yekaterina yalang oyoq barmoqlari bilan olovli diskni olib, yubordi, bu ko'plab robotlarni yoqib yubordi va ularni qismlarga ajratdi. Va keyin u ko'kragining qulupnay nipellaridan ultra tortishish to'lqinini yubordi, qismlar uchun mexanik mastodonlarni maydalash va demontaj qilish.
  Bounty Shahzoda hushtak chaldi va pichirladi:
  - Sizda aql-idrok bor! Biz sizni supurib tashlaymiz!
  Elizabet o'zining marvarid va porloq tishlari bilan jilmayishini shivirlab ko'rsatdi. Va bundan oldin ham u yalang oyoqlari bilan juda agressiv porlashni boshladi. Va u dumbalarini burab, ko'kragining qip-qizil nipellaridan o'lim halokatini chiqardi.
  - Biz shafqatsizlarcha o'ldiramiz! Va beshga!
  Oltin sochli Elena ham juda tajovuzkor harakat qildi. Shunday qilib, u uni oldi va yalang barmoqlari bilan to'pni chaqmoq yubordi. U kiborg jangchilaridan o'tdi. Va bunday halokatli elementlar yoqut nipellaridan kelgan. Va qor shivirlaydi va ionlashadi.
  Qiz uzoqdan metall jonzotlarni chaynab, tajovuzkorona dedi:
  - Besh - bu shunchaki raqam emas, balki mening jonim!
  Olovli Elena hazil bilan va lablarida tabassum bilan dedi:
  - Sizning ruhingiz yuqoriga intiladi! Orzu bilan qayta tug'ilasiz...
  Qizil sochli jangchi esa yalang oyoqlari bilan unga halokat va tekislash to'lqinlarini yubordi. Va robotdan o'tkir va qizil-issiq yo'q tarmoqlari otilib chiqdi.
  Shundan so'ng, qulupnay nipellaridan chaqmoq chaqdi va ular do'l kabi yomg'ir yog'di.
  Va keyin Yekaterina uni yoqdi. U yalang oyoqlarini shu qadar qattiq urdiki, arvohlar va qattiq tirnash xususiyati beruvchilar uchib ketishdi. Va keyin qizil nipellardan vulqonlar otildi. Shunday qilib, ular hammani olib, yoqib yuborishdi. Bu robotlar tarqalib ketdi, parchalar qor ko'chkilarida qurbaqalar kabi sakrab chiqdi.
  Ketrin hayrat bilan kuyladi:
  - Lekin qutqarib qolsangiz, cho'chqa, cho'chqa bo'lib qolasiz!
  Va qizlar bir vaqtning o'zida tovonlariga tegishdi, shunda uchqunlar tushib ketdi. Va keyin ular qizil nipellar bilan bog'lanishdi. Va olovli chaqmoq ham paydo bo'la boshladi. Izlar esa erib ketdi... Qal"a tomon cho"zildi. Va bu bino silkindi.
  Shahzoda Bounti sakrab chiqdi va qizlarga qo'shilib, bolaning tovonini ham urdi. Va keyin u xitob qildi:
  - Qizlar, külotlaringizni yechishingiz kerakmi?
  Jangchilar bunga javoban kiyimlarining qoldiqlarini yirtib tashlashdi. Va bu ularga ko'p marta kuch qo'shdi. Qizlar zaryadlashdi. Va ular cheksiz energiya chiqarishni boshladilar. Va ular juda cheksiz kuchga ega edilar. Ayniqsa, Venera qornidan juda ko'p yorqin chaqmoqlar otilib chiqadi. Va shunchalik g'azablangan, dumaloq oqimlarki, ular eng ko'p polklarni yoqib yuboradilar va yoqib yuboradilar.
  Va hatto qora qal'aning o'zi ham yonib ketadi. U qizil olovning yoriqlari va oqimlarida chiqadi. Daryolar esa ilonlarning raqsidek, fakir trubkasi ostida emas, balki butun bir orkestr tomonidan tebranadi. Va bu qal'a yonib, issiq kulga aylanadi.
  Jangchilar xorda bo'lib, yalang'och, juda nafis oyoqlarini urib, sehrli plazma energiyasi bilan yo'ldagi barcha to'siqlarni sindirishdi. Va yoqut nipellari giperplazma oqimlarini va yovvoyi kuchning girdoblarini ko'tardi. Ammo eng muhim megagiperplazma Venera qornidan chiroyli va yoqimli jangchi qizlardan paydo bo'ldi. Ularning tanalari juda ajoyib. Qora yoki siyoh qal'asi. Va qizlar qanchalik ajoyib, nima deyishimiz mumkin, jangchilar, eng yuqori super sinf. Va ular buni qilishdi.
  Qal'a atom bombasi kabi portladi va bodomsimon bezlarga qor ko'chkisiga tushib ketdi. Qora tuynukgina qolgan edi.
  . Љ 18-BOB.
  Mutant qizlar galaktikalararo yulduz kemasining o'g'rilarini qidirishda hech qanday ma'lumot topa olmadilar. Bunday sharoitda faqat bir narsa, hech bo'lmaganda shonli o'tmishdan nimanidir eslash kerak edi. Va bu bor edi ...
  Qizlar endi jangda, bir o'rindiqli jangchilarda jang qilishdi. Hali yarim yalang'och, faqat qizil, juda yupqa külot kiygan go'zallar yalang oyoqlari va qizil ko'kraklari bilan mashinalarni haydashdi.
  Elizabet yalang barmoqlari bilan tugmalarni bosdi. U qotil kitga o'xshagan soddalashtirilgan qiruvchiga qarata o'q uzdi. Ammo frontal zirhlar ushlab turdi. Elizabet manevr qilishi kerak edi. Va dushmanning orqasida qolishga harakat qiling. Sariq qiz juda chaqqon edi. Uning yalang barmoqlari skaner va tanlangan nishonlar bo'ylab harakatlanardi. U ajoyib jangovar maktabdan o'tgani ajablanarli emas.
  Qirq birinchi iyundan boshlab nanohobbits bilan RPG o'yinlari bilan yakunlanadi. U haqiqatan ham tashqariga chiqmoqchi edi. Dushman esa uning orqasidan ketmoqchi edi.
  Kabinada havo issiq edi, jangchining qoraygan tanasi zaytun moyi bilan surtilgandek yaltiroq bo'lib ketdi. Qorin bo'shlig'ining po'lat plitkalari shokolad kabi jigarrang va teksturali bo'lsa va bel silliq ravishda toraysa, qanchalik go'zal. Va qizning sonlari juda mushak, yupqa, ammo bardoshli bronza teri ostida muskullarning po'lat simlari.
  Elizabet, bu shunchaki hayvonlarning kuchi va erotizmining timsolidir. Va uning qizil nipellari skaner bo'ylab harakatlansa, magoplazma oqimlari otilib chiqadi.
  Qiz esa manevrli jang o'tkazishga majbur bo'ladi. Bu uning uchun muayyan muammolarni keltirib chiqaradi.
  Ammo mana bu Yekaterina, sochlari oltin barg rangidagi qiz. Shunchaki jangchining ajoyib namunasi. U go'zallik va shahvoniylikning uyg'unligi. Oddiy Gollivud qahramoni va u haqiqiy eys bilan kurashadi.
  Ko'p rangli magoplazma oqimlari uning jangchisining peshonasiga tegdi. Bu uni issiq qiladi. Qizning silliq peshonasidan bir marvarid ter tushadi. U bronza pushti yonoqlaridan o'tib, skaner displeyiga tushdi. Bir oz shivirladi.
  Ekaterina shunday dedi:
  - Xuddi buqa kabi, avval bolta ostida, keyin qovurilgan!
  Va jangchi juda o'tkir, marvarid tishlarini ko'rsatdi. Unda juda katta ishtiyoq bor. Va shunchaki g'ayrioddiy go'zallik. Qanday qilib bunday qizni sevmaslik mumkin? Uning jozibasi bor.
  Yalang'och, yumaloq poshnalar esa juda jozibali va jozibali. Ayniqsa, u ularni skanerda sakkizta chizish uchun ishlatganda. Va u jangchini burab, uning orqasidan o'tishga harakat qiladi.
  Jangchi, albatta, mushaklardan yaratilganga o'xshaydi. Uning ichida energiya pufakchalari, xuddi otilayotgan vulqondan.
  Ammo hozircha g'alaba Ketringa berilmadi. U manevr qilishga harakat qiladi, lekin uning raqibi ham aqlli emas. Jangchi asabiy tarzda uning yalang oyoq barmoqlariga tegib, shivirlaydi:
  "Siz hech qaerga ketmaysiz, sochli bit."
  To'g'ri, bu rulda bit emas, balki oyoqlari hamamböceği kabi semiz kotlet. Ha, nanohobbits shunday aql bovar qilmaydigan pazandalik mo''jizasini yaratdi.
  Mayli, ertami-kechmi dushman uning oxiriga yetadi.
  Olovli Elena ham uning repertuarida. Shunday qilib mobil, yalang oyoqli, nozik, moslashuvchan va juda mushakli bel bilan. Bunday qiz hech kimni tushkunlikka solmaydi.
  Uning mushaklari haqida nima deyish mumkin? Mushak to'plari bronza teri ostida aylanadi. Bu ayol terminatori. Lekin ayni paytda nozik va shahvoniy. Garchi shunchalik kuchli. Va u sevgi qilishni yaxshi ko'radi.
  U fil suyagidan yasalgan tishlarini ko'rsatib, hushtak chalib:
  - Kosmos va matematika asrida romantiklar bo'ladi!
  Shundan so'ng, u yalang oyoq barmoqlarini qimirlatib, kuchli dushman jangchisining orqasiga o'tishga harakat qiladi. Va u sehrli plazma va halokatli impulslarning g'azablangan, g'azablangan oqimlarini chiqaradi.
  Elena xitlardan qizarib ketadi va bug'lanadi. Qizning jilolangan terisidan esa boncuklar ter oqadi. Uning qanday yoqimli hidi bor va, shekilli, ishtahani ochuvchi qiz. Va shunday qizil sochli. Sochlar mash'al alangasiday porlaydi.
  Yelena dumbalarini burab, uni oldi va chiyilladi:
  - Sichqon filni mag'lub qiladi, ammo ayyorlik kuchni mag'lub qiladi! Sichqoncha miyasi bilan faqat ayyorlik kelmaydi!
  Terminator qiz qo'shimcha qildi:
  - Tulkining ayyorligi yorqin g'alabani, kubok uchun ajoyib mo'ynali kiyimni tug'diradi!
  Va yana, u yalang'och, kesilgan oyoqlarini aylantirganda. Endi bu qiz. Haqiqiy qizil sochli qahramon ayol. Va u juda ko'p jinsiy energiyaga ega. Har qanday yuzni g'ishtga aylantirishga qodir bo'lgan ajoyib tur.
  Va Elena qanday qilib aylanib, yalang'och ko'kraklarini silkitadi. Va qizil nipellardan uchqunlar uchib ketadi. Va uning qiruvchisi soat mexanizmi kabi aylanadi.
  Va Elena tishlarini sartarosh oynasidek yaltiroq qilib kuylaydi:
  - Yo'q, tog'lar oltin bo'lmaydi, Anjelika darvozadan o'tadi! Va u Adolfning yon tomonlariga zarba beradi - u Gitlerga to'liq ishonch beradi!
  Shundan so'ng, qizil soch kuladi! Va uning kulgisi ahmoq Ivanushkadan samogudiy arfani o'g'irlagan Baba Yagaga o'xshaydi.
  Efrosinya ham chiyillash va urishga qarshi emas. Yalang oyoqlaridan foydalanib, u qiruvchini o'z o'qi atrofida aylantiradi. Uni turli parallellarda aylantiradi. Va u uni olib, tvit yozishni unutmaydi:
  - Skolopendra! Men yig'lash uchun chiqaman!
  Efrosinya, u shunchaki maftunkor. Qiz emas, balki yo'q qilishning muqobil ijodkorligining haqiqiy giganti. U qanday aylanadi va u qanday qilib sehrli plazma reaktivining qo'chqorlari bilan dushmanga zarba beradi. Ha, bu haqiqiy antimater chayon bo'lgan qiz.
  Jangchi aytadi:
  - Bu mening imperiyam! Keling, barcha xurofotlarni tubsizlikka tashlaymiz!
  Va shunga qaramay, Efrosinya shunday ayolki, u aslida boshning orqa qismini temir bilan urishi mumkin. Va bu undan yaxshiroq bo'lmaydi. U qandaydir o'zgacha zulmatda tug'ilgan jangchi. Nurga to'la alacakaranlık. Buni shu bilan tushunishga harakat qiling.
  Ammo qiz hali ham manevrni amalga oshiradi va aqlli dushmanning orqasidan o'tishga harakat qiladi.
  Va u tezda qochib ketadi. Siz uni kesishganingizda tutolmaysiz.
  Efrosin baqirdi:
  - Qanday sirpanchiq yigit!
  Elizabet ham dushmanni ushlashga harakat qilmoqda. Va u tezda uni chaqadi. Va zaif orqa qismga kirmang. Qiz cho'zilgan barrelli T-4 bilan jangni esladi. Yaqinlashish qanchalik qiyin. Ammo jang juda qiziqarli bo'lib chiqdi. Eh, jangchilar po'lat mushuklar bilan jang qilishlari shart emas edi. Va ular maxsus tishlashadi.
  Elizabet yalang oyoqlarini chertib, chiyilladi:
  - Oh, tug'ilishni nazorat qilish ... Nanohobbits bilan bog'liq emas.
  Va yana qiz o'zining jangchisiga aylandi. Garchi u dushmanni tutib olganga o'xshaydi. Kotlet qovurilganga o'xshaydi.
  Elizabet o'ziga pichirladi:
  - Piyoz yoki sarimsoqli kosmik konfet haqida nima deyish mumkin?
  Va qiz kuchli ochlik tuyg'usini his qildi. Va u leopardning tabassumiga ega qiz.
  Ko'krakning qizil nipellari skanerda aylantiriladi. Va havo zarbalari shovqin qiladi. Keling, vakuumda maydalaymiz. Va bo'shliqda teshiklarni burg'ulash, ularni hiperplazma bilan to'ldirish.
  Elizabet hozirda skanerlar oldida jimirlab yurgan yupqa külotlarda nihoyatda shahvoniy ko'rinadi.
  Ammo Ketrin juda yaxshi ko'rinadi, deyarli kiyimsiz. U juda qahramon va jozibali ko'rinadi. Bu Terminator qizi. Shu bilan birga, sochlari oltin barg rangida, yalang oyoqlari juda chaqqon. Va barmoqlar harakat qiladi, jo'shqin ohang o'ynaydi.
  Qaysidir ma'noda, Yekaterina o'ziga xosdir. Garchi bu erdagi to'rtta qiz ham eng yuqori va megaplazmik toifadagi jangchilardir.
  Ketrin qichqirdi:
  - Dushmanga qarshi kuchim va bosimim bor... Lekin men buqa terisidaman, bu butun suhbat!
  Va qizning ikkala yalang oyoqlari to'qnashib, uchqunlar chiqaradi. Ko'p rangli reaktivlar va chaqmoqlar kaskadlari qanday oqadi.
  Qiz uni oldi va hatto tilini ham chiqardi. Va eng qattiq jangchining orqasidan tutun bulutlari uchib ketdi. Yalang oyoqlar esa uni olib, parvonadek aylanardi.
  Bu faol ayol. Va u kimga kerak? O'n to'rtinchi qirol Lui yoki nima?
  Ketrin qulupnay nipellarini silkitdi. Va agar Dyuma bo'lmasa, hech kim qirol O'n to'rtinchi Lyudovikni eslay olmaydi, deb o'yladim. Ha, bir paytlar Fransiyada shunday shaxs bo"lgan.
  Va uning nevarasi bor edi, Lui o'n beshinchi. U ham juda ajoyib shaxs. Garchi Rossiyada Quyosh qiroliga qaraganda kamroq mashhur. Va haqiqatan ham, o'n beshinchi Lui muvaffaqiyatsizlikka uchradi. Kanada uchun urushda Britaniyaga yutqazdi. Boshqa janglarda ham unchalik muvaffaqiyat qozona olmadi.
  Ketrin kuldi va o'ziga qarab barmog'ini silkitdi. U biroz chalg'igan va u allaqachon sehrli plazma to'lqini bilan qoplangan edi. Va juda issiq bo'ldi. Ketrin tom ma'noda qizil va bronza.
  Qizarib ketgan, u yanada shahvoniy va sovuqroq bo'lib, erkaklarning ko'zini tortdi. Ammo uning qanday erkaklari bor edi? Faqat infantil nanohobbitlar va turli xil hayvonlar mavjud. Qizning o'zi ikkinchisi bilan yotishga qarshi emas. Yoki elflar bilan.
  Ketrin duduqlandi:
  - Mening mehribon va muloyim elfim! Men sizni juda yaxshi ko'raman, drift qilmang! Mening mehribon va yumshoq elfim!
  Va jangchi uni olib, oltin sochlarini silkitdi. Va uning iplari juda qimmatlidir. Eng sof oltin barg qanchalik go'zal ekanligini tasavvur qiling.
  Va bu erda olovli Elena keladi. Bunday zo'r qiz. Va uning ko'krak uchlari malina rangida. Yorqin, yulduzlar nurini aks ettiruvchi. Va uning yalang oyoq barmoqlari qimirlaganda va ular skanerdan soya tashlaganida va skaner maydonlari bo'ylab doiralarni kesib tashlaganida.
  Elena yana dushman jangchisining orqasidan o'tishga harakat qiladi. Uning shaxsiy mashinasi xuddi bo'rondagi yog'och bo'lagidek chayqalib ketganga o'xshaydi. Ha, qizil sochli go'zallik qiyin kunlarni boshdan kechirmoqda. Toshlarga ezilgan eshakdek.
  Yelena yalang oyoqlarini tashlab, kuyladi:
  - Oh, okean ostida! Eh, yelkan ostida!
  U dumaloq poshnalarining birini ikkinchisiga urib, davom etdi:
  - Oh, biz uchun boylikka qarash ajoyib ...
  Va to'rtta qiz ham kumushrang ovoz bilan qichqirdi:
  - Afsuski, hech kim bilmaydi! Va biz o'zimizni bilmaymiz! Bizga qancha oltin kerak! Eh, opa, biz xohlagancha!
  Qizil Elena, bu holda, o'zini eng zo'r o'g'irlik deb hisobladi. Qizil sochlari esa olov alangasiga o'xshardi. Va olov juda issiq. Issiqlik qaerdan keladi.
  Yalang oyoqlarini chayqagan qiz chiyilladi:
  - Hayot faqat bir lahza, o'tmish va kelajak o'rtasida!
  Va u dumbalarini burishdi. Qiz uni oldi, aylanib chiqdi va jangchini aylantirmoqchi bo'ldi. Ammo dushman orqaga chekindi. Va keyin u ortiga o'girilib, bloklarni qo'ydi. Vakuum siljidi va yarim bo'shliq o'lchamlari yorilib ketdi.
  Elena shafqatsiz qiz edi va u Messer loopini bajardi. Ammo dushman yana chetga chiqishga muvaffaq bo'ldi. Va u chiqib ketdi. To'rdan o'ralgan o't kabi.
  Elena uni oldi va so'radi:
  - Oh, ko'pikli idish!
  Ammo qizil sochli ayol faqat Gitler tulporlarining orzularida g'amgin edi. Lekin kotletlar uni muvozanatdan chiqara olmadi.
  Elena uni oldi va xitob qildi:
  - Oh, juda ko'p akulalar! Va hatto Fridrix Rossiya jangini pufladi!
  Va u baqirishi bilan uni oldi ...
  Efrosinya juda zo'r, u tishlarini yalang'ochlaydi. Va u yoqut ko'kraklarini silkitadi. Va ko'krak uchlari porlaydi va ulardan chaqmoq chaqadi. Qiz uni olib qichqiradi:
  - Zona, ey zona! Men ayollar qamoqxonasida bo'lishni xohlayman! U yerda juda ko"p tartibsizlik politsiyasi bor, boshiga tayoq!
  Buni Evfrosin tasavvur qildi, yalang oyoqlari tirnaydi. Va tana baxtni his qildi. Bu haqiqatan ham hayajon. Yoki hatto hamma narsa sehrli va kosmik bo'lishi mumkin.
  Va bu erda siz juda yog'li va sousga namlangan kotletlar bilan kurashasiz. Hozircha Efrosinya raqiblari nimadan yasalganini bilish uchun bort kompyuteridan foydalanishga qaror qildi. Shunga qaramay, u hali ham mazali. Va bu kotletlar mazali va çıtır.
  Gologramma shunday rangda paydo bo'ldi va unda ishlab chiqilgan oshpazlik mahsulotlarining xususiyatlarini sanab o'tdi. Va bu erda bunday hidlar bor, hamma narsa juda mazali.
  Shunday qilib, tuyaqush, apelsin va crucian sazan gibrid. Bu oq sochli va mushakli Efrosinga qarshi kurashadigan kotletning tarkibi. Ha, bu tirik mavjudotning muammoli turi ekanligi aniq. Siz u bilan jang qila olmaysiz.
  Evfrosin zavq bilan kuyladi:
  - Biz krautlardan kotlet tayyorlaymiz! Va ular Yeniseyni to'sib qo'yishdi!
  Shunday aqlli qiz. U shunday kuchga, energiya ta'minotiga ega. Va uning oyoqlari juda ajoyib va juda shahvoniy. Bunday qizga qarshi ba'zi kotlet kuchsiz bo'ladi. Yoki siz hatto pirzola ham qilishingiz mumkin.
  Efrosinya tulki ilon bilan manevr qildi, to'plangan oqimni chiqarib yubordi va baqirdi:
  - Jirkanch qizlardan pirzola yasashadi!
  Va yana yalang poshnalar bilan, u urishi bilanoq.
  Elizabet tobora jahli chiqdi. Dushman, qo'lga tushmaydigan o'tday, sirg'alib ketdi. Va u bema'ni pelikanga o'xshardi. Kim o'z to'ri bilan ushlamoqchi bo'lsa-da, hamma o'tkazib yuboradi.
  Elizabet jahl bilan pichirladi:
  - Oh, bu masala ... Va men o'zim bu xurofotlarga ishonmayman!
  Nishoniga ham yeta olmagan Yekaterina radio orqali sherigidan so"radi:
  - Siz nimasiz, jodugarmisiz?
  Elizabet uning yalang'och, qoraygan tizzalariga urib javob berdi:
  - Biz hammamiz jodugar ayollarmiz!
  Qizning asabiylashgani aniq. Uning oyoqlari hayajondan qaltirab ketdi.
  Va buyuk jangchi Elizabetning qand lablari kabi qizil lablari bor. U, mukammallikning o'zi, erotizmning timsolidir. Har doim jinsiy aloqaga chanqoq bo'lgan erkak uchun bunday ko'kraklardan ko'zlarini uzish qiyin. Qip-qizil ko'knoridek porlayotgan ko'krak uchlaridan. Oh, bu qiz qanday go'zal, u juda uyg'un va yangi pishganlikka to'la.
  Ammo jangchi juda kuchli raqibga qarshi bunday yong'oqni yorib yubora olmadi. Dushman uning jangchisiga doimo zarba berdi. Xo'sh, qanday qilib kotlet bunchalik ustalik bilan jang qilishi mumkin?
  Elizabeth nano-xobbitlarga juda g'azablangan. Bu o'lmas, ammo cheksiz go'dak mavjudotlar o'limga qarshi kurashishga qodir bo'lgan suvli qovurilgan go'shtni sehrlashdi.
  Va ular haqiqatan ham jang qilishdi va mohirlik bilan va tez harakat qilishdi va o'z vaqtida aylanishdi.
  Elizabet chuqur xo'rsinib javob berdi:
  - Oh, mening ishim... Siz nitrogliserinli shamdek yonasiz!
  Ha, bu yerda g'azablanadigan narsa bor edi.
  Ketrin ham unchalik yaxshi ishlamadi. Oltin sochli qiz oyoqlarini urib, shivirladi:
  - Lablarimni poyabzal bo'yog'i bilan bo'yab, sayrga chiqaman... Ey yaramas Gitler, seni do'zaxga yuboraman!
  Qiz nafis yalang oyoqlarini kesib o'tdi. Ular shakl, kuch va uyg'unlikning mukammalligi bilan ajralib turardi.
  Bir vaqtlar bu oyoqlar Ulug 'Vatan urushi yo'llari bo'ylab yurgan. Biz juda ko'p qiyinchiliklarni boshdan kechirdik. Yalang oyoq yurganingizda esa bu unchalik yoqimli emas, har bir novda, har bir zarba, har bir zarba seziladi. Qizning yalang oyoqlarini sanchishadi.
  Ketrin uxlamaydigan go'zalning tabassumi bilan pichirladi:
  - Voy, oyoqlarim... Yalang oyoqlarim! Sovuqda tovoningiz bilan chayqaling! Oltin sochlar!
  Qiz haqiqatan ham g'ayrioddiy go'zallik timsoli, sof farishtadir. Uning qanday kirpiklari bor? Oltin sochlar va qora qoshlarni tasavvur qiling. Bu go'zallik.
  Va u dushman jangchisini yo'q qilishga intiladi. Biroq, u taslim bo'lishni xohlamaydi. To"r bilan kapalak tutayotganga o"xshaysiz. Ketrin zavq bilan sakrab-past qichqiradi:
  - Va men sizni yaxshi ko'raman! Menga yoqasiz! Menga yoqasiz!
  Va u to'la, qoraygan ko'kraklarini, xuddi pishgan katta o'rik kabi silkitadi. Va birga kuylaydi:
  - Va men uchun dunyoda yaxshiroq do'st yo'q!
  Ekaterina, albatta, eng yuqori parvoz va sifatli qiz. Hech kim uni jozibasi va oltin soch rangi bilan taqqoslay olmaydi. Bunday jozibali va hayratlanarli qiz, u bir nechta urushlarni boshidan kechirgan.
  Ammo hozircha u dushmanni mag'lub eta olmadi. Buqaning bo"ynidan lasso sirg"alib tushganga o"xshaydi.
  Yekaterina qulupnay emchaklarini silkitib, kuylaydi:
  - Billi bizga nima kerak? Keel ostida yetti fut!
  Qiz allaqachon tarakan oyoqli kotlet quvishdan charchagan. Garchi bu taom suvli bo'lsa-da. Lekin men boshqacha narsani xohlayman. Va nafaqat bu ochiq-oydin bema'nilik.
  Nanohobbitlar bundan charchagan. Ular shunday jonzotlarki, ular inson tasavvuridagi deyarli hamma narsani qila oladilar. Ammo bunday mavjudotlar, albatta, o'zlarining ajoyib kuchi bilan qudratni tiyinlarga almashtirdilar.
  Olovli Elena jangchini oldi va o'girdi. U hatto qo'chqor uchun ham bordi, lekin o'tkazib yubordi. Dushman bilyard to'pi kabi sakrab tushdi.
  Qizil sochli shayton uning yalang oyoqlarini kesib o'tdi va olovli jingalaklarini silkitdi. Elena uning kulgili prototipi bor deb o'yladi. Faqat bu qizga elflar bilan sevish baxti nasib etmadi. Va u juda ko'p sog'indi. Ammo qizil sochli shayton ehtirosning ko'plab sirlarini o'rganishga muvaffaq bo'ldi. Va uning kuchli, mushak tanasi, ko'p qiyinchiliklar va qiyinchiliklarga dosh berishga qodir. Va hammasiga tabassum bilan bardosh bering.
  Elena osmonga qaradi. Qancha yulduzlar. Ular yoqutlar, topazlar, ametistlar, safirlar, zumradlar, olmoslar kabi tarqaldi. Va bularning barchasi kosmos vakuumining qora, baxmal gilamidagi yorqin porloq taqinchoqlar.
  Qizil sochli shayton chiyilladi:
  - O'ngda dengiz, chapda tog'lar! Oldinda mox, orqada!
  Va yana qiz yaqinlashish uchun dushman bilan birga harakat qildi. U momiq gulchanglarni ushlagan kapalak kabi uchib ketdi. Iblis esa, ochig'ini aytganda, maksimal darajada.
  Elena qichqirdi:
  - Yulduzlar, oh, yulduzlar! Yulduzlar men bilan bo'lsin!
  Va jangchi uning uzun va juda chaqqon tilini ko'rsatdi. Bu aslida shunday narsa, jang. O"shanda u pistirmada o"tirib, bir nemisni ovlayotgan edi, nima haqida o"ylardi. Shunday qilib, u qo'lga tushmaydi! Aniqrog'i, ular birinchisini aniqlamadilar. Ammo umuman olganda, nima uchun Elena tulki emas? Pistirmada Krauts-quyonlarni ushlaydi. Umuman olganda, o'ttiz to'rtta nisbatan kichik tank bo'lib, uni kamuflyaj qilish qulay.
  Eh, qizil soch dedi:
  - Bizning tanklarimiz axloqsizlikdan qo'rqmaydi! Ruslar har doim qanday kurashishni bilishgan!
  Ammo Euphrosyne haqida nima deyishimiz mumkin? To'rt qiz to'rtta kartaga o'xshaydi. Va har biri o'ziga xos tarzda chiroyli va noyobdir. Va bu qizlar juda rivojlangan jangchi instinktlarga ega.
  Evfrosin uni oldi va kuyladi:
  - Keling, qizlarni sevaylik!
  Jangchilar juda chiroyli: to'rtta kozi. Va juda ko'krakli va mushak. Tel kabi aniqlangan mushaklari bo'lgan qizlar. Ular burishadi va aylanadi, lekin ular kotletlarni mag'lub eta olmaydilar!
  Evfrosin alam bilan aytadi:
  - Nishon qanchalik kichik bo'lsa, urish qanchalik qiyin bo'lsa, ambitsiya qanchalik katta bo'lsa, qo'lga olish shunchalik oson bo'ladi!
  Sochlari oq, ammo ko"k rangda bo"lgan burgut qiz Elizabet dushmanga qarata o"q uzdi. U yalang oyoqlarini urib, tishlarini ko'tarib chiyilladi:
  - Kim o'zini nikelga almashtirsa, pulsiz qoladi!
  Shundan so'ng, u qip-qizil nipellaridan yorqin, qalin sharshara uchqunlarini yubordi.
  Qiz nihoyat dushman qiruvchisini ushlay oldi va kotlet suzib yurgan idish yona boshladi.
  Elizabet aql bilan javob berdi:
  - O'z hayotingizni tiyinlarga almashtirmang, borlig'ingizni keyingi tiyingacha qadrsizlantirasiz!
  Quyoshli go'zallik Yekaterina ham o'z jangchisini joylashtirdi. O'limga olib keladigan oqindi chiqarildi. U dushmanni bir oz yiqitdi va dedi:
  - Kim bir tiyinga sotsa, nikel oladi!
  Va go'zal Ketrin yalangoyoq oyoqlarini skaner ekraniga urdi. U chaqqon barmoqlarini qimirlatdi. Ha, bu qiz o'zining nafis kurash usulida shunchaki chidab bo'lmas.
  Nemislar uning yuziga zarba berishdi va qiz batalonlaridan katta zarar ko'rdilar.
  Ketrin aql bilan aytdi:
  - Oltin tog'larning va'dalari bir tiyinga ham arzimaydi!
  Va uning dumaloq, yalang poshnalari qiz kabi harakatlansin. U shunchaki shirinliklarning eng yoqimlisi.
  Bu tarixni yaratgan qizlar! U o'nlab qahramonlarning kuchiga ega va hatto Emmanuel ham uni vasvasaga solish qobiliyati bilan taqqoslana olmaydi.
  Bunday jangchi yalangoyoq qadamlari bilan otni bosib o'tadi va yalang'och oyoqlarini qo'rqmasdan sachratib, yonayotgan kulbaga kiradi!
  Va olovli Elena mutlaqo maftunkor qiz. Gunohkor go'zallik va vasvasaning timsolidir. Demak, uning aql-idrok tubsizligi bor.
  Qizil sochli shayton chiyilladi:
  - Oltin tog'larning va'dalarini sotib olib, siz pulsiz va singan tiyin bilan qoldingiz!
  Qizil qiz aqlli gapirdi. Yalang oyoqlari bilan u sakkizinchi raqamni yaratdi. Va uning hashamatli dumbalarini silkitdi. Bu Lermontov to'liq she'r yozadigan qiz. Ajoyib va ayni paytda vahshiy! Shunchaki yoqimli va qizil rangning durdona asari!
  Unda olovli she"r va unsurlar mavjud. Shunday qilib, go'zal bir yo'l topdi va kotlet manevr qilayotgan mashinani urib yubordi. Va u buni juda aqlli qildi, shundan so'ng u tugatishga shoshildi.
  Aql bilan ta'kidlaydi:
  - Oltin tog'lar cho'qqilar ichida eng qiyini!
  Va qulupnay nipellaridan u qalin va uzun uchqun yuboradi. Shundan so'ng, u tajovuzkorlik bilan aytdi:
  - Aqlini tiyinga almashtirmaganning buyrug'i ostida oltin tog'lar po'lat tig' bilan qazib olinadi!
  Ammo Efrosinya ham qiz, oson qarorlar qabul qilmaydi. U yoqut ko'krak qafasidan magoplazmaning iridescent kontsentratsiyasi bo'lgan pufakchani chiqardi va dedi:
  - Aql bir tiyinga arzimasa, og"iz tilla tog"larni sochadi!
  Va qizning go'zalligi, ochig'ini aytganda, hayratlanarli! Va bu raqam juda yaxshi va kestirib, hashamatli darajada kuchli. Yalang oyoqlarning barmoqlari esa juda chaqqon va tezdir. Bu galaktikadagi yulduzlarni o'zgartira oladigan qiz.
  Va til aforizmlarni chiqaradi:
  - Avval siyosatchilar oltin tog'larni va'da qiladilar, keyin sizni tiyinlar uchun o'limga yuboraman!
  Terminator qiz noto'g'ri deb kim aytadi? U tabiiy sarg'ish. Sochlari qordek oppoq. Va u tazelik va qish xushbo'yligini chiqaradi.
  Va shu bilan birga, qiz juda va juda issiq. Bu erda u yana juda aqlli aytadi:
  - Tog'larni tilla va'da qilgan siyosatchi oltin tuxum keltirmaydi!
  Va u yalang oyoqlari bilan skanerda chayqaladi va raqsga tushadi. Va teglar o'ynaydi va harakatlanuvchi pulsarlar tarqaladi.
  Euphrosyne deydi:
  - Siyosatchi oyga va'da berishni yaxshi ko'radi, lekin unga itning hayotini tekinga olish kafolatlanadi!
  Elizaveta, shuningdek, Terminator xulq-atvoriga ega bo'lgan qiz, yalang'och, qoraygan tizzasi bilan sehrli plazma pufakchalarini juda mohirlik bilan yubordi. Keyin u marvarid tishlarini miltillatib gapirdi:
  - Siyosatchiga oltin tog'larni va'da qilmang, va siz bir mis tiyinga topshirasiz!
  Uning qanday oyoqlari bor? Oq fonda juda qorong'i, ko'k sochli. Bu qanchalik jozibali va chiroyli. Uning yalang oyoq barmoqlari harakatlansa va o'ynasa, bu juda ajoyib.
  Va lablardan keladi:
  - Agar siz nikelga sotilmasligingizni istasangiz, oltin tog'larni va'da qilmang!
  Va qizning lablari pishgan tarvuzdan ko'ra xushbo'y va shirinroq. Nihoyat, kotlet boshqarayotgan mashina ko"k chiroq bilan yondi. Va u parchalana boshladi. Undan parchalar va kuygan qismlar har tomonga uchib ketdi.
  Kotletning o'zi esa juda kuyib ketgan va go'yo olovda qovurilgan yangi kabobdan bo'lgandek shitirlashardi.
  Elizabet yalang poshnalari bo'ylab zarbalar yugurayotganini his qildi. Qiz qichqirdi:
  - Oyog'ingda, xuddi asfaltda!
  Va nihoyat qiruvchi qoldiqlarini magoplazma oqimlari bilan tugatdi. U eng jasur turdagi jangchi.
  Ko'kraklar esa... Bunchalik qip-qizil va issiqdan porlayotgan ko'krak uchlarini yana qayerdan topish mumkin? Ular cho'g'dek yonadi. Va ular erkaklarning tasavvurini yoqib yuboradilar. Bundan tashqari, ularni eng yuqori nuqtaga qizdirish.
  Ammo Ketrin yana dushmanning orqasida qoldi. Va nihoyat men bu kannibalni oldim. Va u apelsin olovini chiqarib, yonib ketdi. Qiz o'zini qirolga mat bo'ladigan asardek his qildi va kuyladi:
  - Piyon qirolichalikka ko'tariladi, siyosatchi sizni piyon deb hisoblasa, mansab va'dasisiz o'tmaydi!
  Oltin sochli go'zallik, har doimgidek, aqlsiz bo'lolmaydi. Shu bilan birga, noyob yorqinlikning go'zalligi juda mobil va moslashuvchan tanasi bilan birlashtirilgan. Bunday jangchi birinchi bo'lishga yordam bera olmaydi. Ammo sizning uchta hamkoringiz ajoyib bo'lmasa, nima qilish kerak?
  Biroq, Ketrin hali ham tajovuzkor raqibini yiqitishga muvaffaq bo'ladi. Kotlet esa yonib ketdi. Va qiz dedi:
  - Siyosatda, xuddi shaxmatda bo'lgani kabi, boshidanoq vaqt bosimi bor va mat doimo eshitiladi!
  Oltin sochli qiz juda xursand bo'ldi. Nihoyat muammoni hal qildi.
  Olovli Elena ham davom etdi. U xarakterli qiz. Va uning rangi juda qizil va juda yorqin. Va sochlar mis-qizil ko'rinadi. Oyoqlari esa yalang va juda chaqqon. Ularning po'lat kabi tomirlari bor. Bu qiz estetik jihatdan jozibali. Va u taniqli mushaklar bilan ajralib turadi.
  U juda ko'p yorqin jangchi iste'dodiga ega.
  Elena tvitterda:
  -Oltin tog'larni va'da qilganlarning gapiga tushib qolsangiz, sizga tilla tish kerak bo'ladi!
  Va u yalang tovoni bilan bosadi. Va jangchini aylantiring. Va u to'liq yaqinlashish uchun ketadi. Va dushman allaqachon tayyor. U kashshoflar olovi kabi yonadi. Kotletdan esa yog'li, alangali chayqalishlar uchib ketadi.
  Elena qizil harpiya tarzida gapirdi:
  - Oltin va'dalar tog'lariga o'tmaguncha qimmatbaho metaldir!
  Va uning qulupnay nipelli ko'kraklari bemaqsad ustidagi buylar kabi harakatlanardi. U aylanib, magoplazmadan yasalgan o'q uchib chiqdi. U skanerga urildi va shaffof sirtni biroz eritdi.
  Elena xo'rsinib javob berdi:
  - Odamlarni haqiqiy oltin qalb emas, balki xayoliy oltin tog'lar o'ziga jalb qiladi!
  Qizil sochlari bilan qiz iblis kuchining timsoliga o'xshardi. Va mazali hid chiqaradigan kotlet parchalanib ketdi.
  Euphrosyne ham o'zining juda tez jangchisida. Men yozuv mashinkasiga o't qo'ydim va qayd qildim:
  - Oltin va'da - ishonchsiz stul!
  Jangchi tirnalgan va yonayotgan kotletni tugatdi. Qo'chqor bilan tahdid qilishdi.
  Va u yalang oyoqlari bilan jangchini mohirlik bilan boshqardi.
  Shu bilan birga, Evfrosin yana bir juda kostik aforizmni chiqardi:
  - Oltin juda yumshoq metall, tog'larga farovonlik uchun poydevor qurishni va'da qilish uchun!
  Va u juda uzun, qamchidek tilini ko'rsatdi. Va kotlet, nanohobbitlar tasavvurining bu noqulay yaratilishi bug'lanib ketdi.
  Shunday qilib, Bounty Princening gologrammasi paydo bo'ldi. Abadiy bola baqirdi:
  - Va siz baland ovozda jang qilishingiz mumkin! Raqiblar ajoyib edi.
  Elizabet bunga rozi bo'ldi:
  - Judayam! Men hatto g'azablana boshladim!
  Ikkinchi million yilini almashtirgan bola zavq bilan qoshlarini ko'tarib kuyladi:
  - Bu faqat boshlanishi! Bu faqat boshlanishi! Bu faqat boshlanishi! Oh oh oh!
  . Љ 19-BOB.
  Qizlar atmosferaning ruhiy qatlamlarida suzib yurgan hech narsa topa olmadilar.
  Elizabet yalang oyog'ini silkitib, taklif qildi:
  - Yaxshisi, Tolibon bilan urushda qilgan mardlarimiz haqida film tomosha qilaylik!
  Ketrin tabassum bilan bosh irg'adi:
  - Va eng muhimi, bu erda hech qanday mubolag'a yo'q. Garchi u erda jangchilarning butun jamoasi ko'rsatilgan bo'lsa ham.
  Yelena yalang oyoq barmoqlari bilan joystik tugmachasini bosib, ulkan, uch o'lchamli gologrammani yoqdi va hayratlanarli darajada chiroyli va dinamik tasvir paydo bo'ldi;
  Bikinili yalangoyoq qizlar esa g'azab bilan kurashadilar.
  Yaqin Sharq qishlog'i yaqinida mashhur to'rtta jang.
  Elizabet o'q uzdi va oyoq barmoqlari bilan granata uloqtirdi.
  Afg'onlarni yirtib, shivirlaydi:
  - Kommunizm davriga shon-sharaflar!
  Yekaterina ham dushmanga qarata o"q uzadi. U dushmanlarini qirib tashlaydi, yalangoyoq oyoqlari bilan halokatli granatalarni uloqtiradi va chiyillaydi:
  - Vatanimiz uchun!
  Elena afg'onlarning qatorini pulemyotning portlashi bilan kesib tashladi. U yalang tovoni bilan halokatli limonni tashladi va qichqirdi:
  - SSSR uchun!
  Ketrin ham dushmanga zarba berdi, ko'plab islomiy jangchilarni kesib tashladi va qichqirdi:
  - Kommunizm dunyosi uchun!
  Shuningdek, uning yalang oyoqlarining barmoqlari halokatli va cheksiz kuch bilan o'lim sovg'asini qanday tashlaydi. Va uning dushmanlarini yaxshilab yirtib tashladi.
  Bu qizlar shunchaki super...
  Elizabet bostirib kelayotgan afg'onlarni o'rib ketayotganda shunday dedi:
  - Ular tom ma'noda chigirtkalarga o'xshaydi!
  Qiz esa yalang tovoni bilan yana dushmanga granata uloqtirdi. Va u juda ko'p dushmanlarni yirtib tashladi.
  Ketrin ham islomiy askarlarga yaxshi mo'ljallangan zarba bilan zarba beradi. U ularni yaxshilab o'radi va o'radi:
  - Rossiya uchun!
  Va yana o'limning qotil sovg'asi yalang oyoq barmoqlari bilan tashlanadi.
  Dushmanga qarata o'q uzgan va afg'onlarni tom ma'noda qirib tashlagan, kultivator bilan kesib tashlagan Elena g'ichirladi:
  - Vatan uchun!
  Efrosin dushmanlarni qirib tashlagan va islomiy Tolibon imperiyasining jangchilarini qirib tashlagan va ularni tepaliklar bilan nokaut qilgan:
  - Vatan va yangi g'alabalar uchun!
  Va yana, yalang oyoqlari bilan granatani halokatli kuch bilan uloqtirganda.
  Qizlar butunlay tarqab ketishdi. Va ular Tolibon qo'shinlarini ustun raqamlar bilan mag'lub etishdi. Va ular katta oqimlarda kelishdi.
  Elizabethning bu o'lmas ekipaji mutant qizlar bilan tankda jang qiladi va 2024 yilda Tolibonga qarshi jang qiladi, sakson yil oldin, ular Ikkinchi Jahon urushi paytida natsistlarga qarshi kurashganidan ham yoshroq va yangi.
  Bu yerdagi qizlar ham faqat bikinida va yalangoyoq. Va shu bilan birga, ular yaxshi kurashadilar. Afg'oniston tanklari eskirgan va rusnikiga qaraganda yomonroq, ammo ular juda ko'p.
  Islom imperiyasining hunarmandlari yog'ochdan ba'zi mashinalar yasadilar. Aytishim kerakki, bu juda ilg'or.
  Elizabet yalang oyoq barmoqlaridan foydalanib, o'q uzdi va afg'on tankini yorib o'tdi, shundan so'ng u baqirdi:
  - Men dunyodagi eng zo'r ayolman!
  Yekaterina ham yalang tovonidan tepib, dushmanni uradi va qichqiradi:
  - SSSR uchun!
  Elena, ikki marta o'ylamasdan, dushmanga qarata o'q uzadi. U uni yirtib tashlaydi va g'ichirlaydi:
  - Kommunizm uchun!
  Efrosin ham dushmanga zarba beradi. U afg'on tankini sindiradi va uradi:
  - Oxirigacha Vatan uchun!
  Va bu qizlar, ular shunchaki super. Bunday odamlarga qarshi hech qanday kuch turolmaydi. Va ular, jangchilar, haqiqatan ham eng zo'r va eng zo'r itlardir. Va hech kim ularga qarshi tura olmaydi.
  Va agar ular jang qila boshlagan bo'lsa, unda bu shunchaki gipermenlarning jangi bo'ladi.
  Elizabet esa yalang oyoq barmoqlari bilan yana o'q uzadi va chiyillaydi:
  - Yangi SSSR uchun!
  Ketrin ham navbatma-navbat dushmanga qarata o'q uzdi va dedi:
  - Ha, rais, rahbar, yumshoq qilib aytganda, unchalik yaxshi emas! Biz Ukraina va Tolibon bilan urushdamiz, uning qo'l ostida allaqachon ko'p odamlar halok bo'lgan.
  Qiz esa yalang, dumaloq tovonini burab qo'ydi.
  Elena afg'onlarni urishda davom etdi va chinqirdi:
  - SSSRda buyuk kommunizm uchun!
  Va uning yalang oyoq barmoqlari bilan u ayniqsa halokatli va qotillik qo'shdi!
  Va keyin, qiz Efrosinia qanday uradi. Va u dushmanni mag'lub qiladi va qichqiradi:
  - Ma'buda Lada uchun!
  Bu ularning harbiy hujumi.
  Jangchilar esa qanday qilib o"z raqiblarini qirib tashlashga kirishganlari va ularga rahm-shafqat ko"rsatmay, afg"onlarni qirib tashlashgan.
  Elizabet ham dushmanga o'q uzdi va yalang'och tovonini ishlatib, qichqirdi:
  - Sovetlar yurtida kommunizm uchun!
  Mana, u qanday jangchi va jangchi ayol.
  Hozir afg'onlarni osmondan urmoqda.
  Anastasiya Witchakova jangda juda qizg'in. Va hammani yo'q qiladi. Afg"on samolyotlarini esa osmonda urib tushiradi, quruqlikka ham zarba beradi. Bu qiz juda tajovuzkor.
  Va u kulib kuyladi:
  - Onamizning Vatani uchun barcha toliblarni o'ldiring!
  Akulina Orlova tishlarini ko'tarib tasdiqladi:
  -Aslida, ruh jin, SSSRga hujum qilgan!
  Va jangchi yana bir afg'on samolyotini urib tushirdi.
  Mirabela Magnetic, Islom Tolibon imperiyasi jangchilarining osmonda va quruqlikdagi halokati, yalang oyoq barmoqlarini ishlatib, baqirdi:
  - Vatanimiz uchun!
  Bu osmonda kurashayotgan triada. Va u afg'onlarni katta shiddat bilan urmoqda. Va u dushmanlarini butunlay yiqitadi.
  Akulina Orlova yalang poshnasi bilan tugmachalarni bosdi va xitob qildi:
  - Buyuk mamlakatimiz uchun!
  Va u sheriklariga qanday qilib ko'z qisib qo'yadi.
  Va yana afg'onlarni otib tashlaydi. Va bu qizlar orasida juda tajovuzkor harakatlar.
  Anastasiya tabassum bilan tishlarini ko'rsatib, afg'on uchuvchilarini otib tashladi:
  - Biz har qanday qo'shinni mag'lub eta oladigan jangchilarmiz!
  Va yana afg'on mashinasini urdi.
  Ha, bu yerdagi qizlar Islom imperiyasi jangchilarini butunlay yo"q qilish bilan shug"ullangan. Va ular yo'q qiladi ...
  Alenka ham astoydil kurashadi va o'zining eng yaxshi o'yinini ko'rsatadi. Va dushmanlarni xuddi qo'g'irchoqdek yiqitadi.
  Tolibon esa kelishda davom etmoqda. Va ular juda ko'p sonda o'ldirilgan.
  Alenka yalang oyoq barmoqlarini qotil narsaga tashladi va kuyladi:
  - Biz oq bo'rimiz!
  Anyuta bunga rozi bo'lib, raqiblarini tantanali ravishda yo'q qildi:
  - Va biz dunyodagi eng zo'rmiz!
  Va u ham yalang tovoni bilan granataga taslim bo'ldi.
  Va endi Alla ham avtomatdan o'q uzmoqda. Va u ko'p afg'onlarni nokaut qiladi va bo'kiradi:
  - Kommunizm davriga shon-sharaflar!
  Mariya ham afg'onlarga juda aniq o'q uzadi. Va ularni yaxshilab urib tushiradi. Shuningdek, u yalang oyoq barmoqlari yordamida granatalarni uloqtiradi. Va qichqiradi:
  - Svarogga shon-sharaf!
  Olimpiada ham dushmanga dahshatli, halokatli kuch bilan zarba beradi. Islom imperiyasining dushmanlarini yo'q qiladi va g'ichirlaydi:
  - Kommunizm davrida butun, butun dunyo uchun!
  Va yana qiz tishlarini ko'tarib, dushmanga aniq o'q uzadi.
  Marusya esa afg"onlar haqida ham yozadi. Va qizil nipel bilan u bazuka tugmachasini bosadi va raqiblarini nokaut qiladi va chiyillaydi:
  - Buyuk Rus uchun!
  Bu yerdagi qizlar.
  Ammo Matryona afg'onlarni urgandek, yalang oyoq barmoqlari bilan Tolibon dushmanini ezadi va qichqiradi:
  - Oxirigacha Vatan va ozodlik uchun!
  Bu qizlar ketishdi va afg'onlarni ezish usuli shunchaki dahshatli. Va ularning tom ma'noda umumiy va umumiy yo'q qilinishi mavjud. Ko'rinib turibdiki, afg'onlar uchun juda yomon kunlar keldi.
  Alenka afg'onlarga qarata o'q uzib, ularni qirib tashladi:
  - Bu mening vatanim!
  Va yalang'och tovon bilan, yo'q qilishning qotillik sovg'asi sifatida.
  Bu qizlar, aytaylik, super.
  Anyuta afg'onlarga qarata o'q uzib, tajovuzkorona ta'kidladi:
  - Kommunizmga shon-sharaf!
  Alla bilan jang qilib, o'q otib, uning qip-qizil nipelini bazuka tugmalariga bosib, g'ichirladi:
  - Qahramonlarga shon-sharaflar!
  Mariya esa dushmanni qotillik bilan ovlab, qichqirdi:
  - Eng salqin Vatanga shon-sharaflar!
  Olimpiada qo'shildi, dushmanlarni yo'q qildi va tezlikni oshirdi:
  - Eng obod yurtning shon-sharafi!
  Matryona, dushmanni siqib, otish paytida yalang oyoq barmoqlarini ishlatib, uni oldi va chiyilladi:
  - Va eng zo'r jangchilarga, shon-sharaf!
  Marusya, shuningdek, dushmanlarga qarab, ularni tom ma'noda o'yib, kar bo'lib baqirdi:
  - Va SSSR ham asrlar davomida buyuk shon-sharafdir!
  Va qizlar xorda kuylashdi:
  - Odamlar baxtli bo'ladi
  Baxt abadiy...
  Sovet hokimiyatida -
  Quvvat ajoyib!
  Jangchilar esa o"pkalari bilan kulishadi. Va ular tishlarini yalang'ochlashdi.
  Alenka tabassum bilan ta'kidladi:
  -Vatanimiz uchun qalbimizni beramiz!
  Anyuta jahl bilan davom etdi:
  - Biz turamiz va g'alaba qozonamiz!
  Bular, ochig'ini aytganda, ajoyib qizlar. Va ular to'liq kuch bilan kurashishni yaxshi ko'radilar.
  Mana, Oleg Ribakov va Margarita Korshunova jangda.
  Taxminan o'n ikki yoshli bolalarga o'xshagan, lekin aslida o'lmas qurbon bo'lgan o'g'il va qiz shunchalik shiddatli kurashmoqda. Hech narsa ularga qarshi turolmaydi.
  Alenka tishlarini ko'tarib, toliblar raqiblarini kesib, tabassum bilan kuyladi:
  - Biz ertangi kun uchun kurashamiz!
  Anyuta yalang oyoq barmoqlari bilan bomba otib, qo'shib qo'ydi:
  - Va bizning zirhli poyezdimiz tezlasha oldi!
  Va qizil sochli Alla, sakrab, chayqalib, qo'shib qo'ydi va ko'z qisib qo'ydi:
  - Keling, o'pamiz!
  Oleg Ribakov tegirmonni qilich bilan boshqarib, afg'onlarning boshini kesib, chiyilladi:
  - Vatanimizga shon-sharaflar!
  Bola esa yalang oyoq barmoqlari bilan qotillik sovg'asini ishga tushirdi.
  Qiz ham qilichlari bilan kapalak usulini kesib o"tdi. U dushmanni kesib tashladi va chiyilladi:
  - Sovet tuzumiga shon-sharaflar!
  Shuningdek, u yalang oyoq barmoqlari bilan yo'q qilish sovg'alarini tashlab, dushmanlarini yo'q qiladi.
  Va bolalar dushmanni tor-mor qilib, xorda kuylashdi:
  - Men butun dunyo uyg'onishiga ishonaman,
  Tolibonga barham bo'ladi...
  Quyosh yorqin porlaydi,
  Biz barcha yovuz dushmanlarni yo'q qilamiz!
  Bolalar, albatta, juda qattiq jangchilardir. Ular hushtak chalib, hayratda qolgan va mast qarg'alarning butun bulutini dushman ustiga tushiradilar. Va bu juda ajoyib.
  Oleg afg'onlarni maydalab, tabassum bilan ta'kidladi:
  - Butun sayyora yoshlari biz bilan,
  Bizning butun dunyo bo'ylab qurilish jamoamiz!
  Bola esa yalang tovon bilan halokatli o'lim sovg'asini berdi.
  Margarita Magnetik islom jangchilarini tor-mor qilib, tishlarini ko'tarib chiyilladi:
  - Butun mamlakat xalqi kommunizm sari yurmoqda!
  Va xuddi islomiy darajalarda xakerlik qilganidek. Va bu, men aytishim kerak, juda shafqatsiz va salqin.
  Bu orada Tolibon o"n to"rt yoshlardagi bolani qo"lga oldi. Uni yechib, daraxtga bog"lab qo"yishdi. Shundan so'ng ular avval uni qamchiladilar, qon ketguncha terini yechib tashladilar.
  Keyin o"smirning yaralariga tuz sepdilar. Va bu juda shafqatsiz edi. Va nihoyat, ular bolani qiynoqqa solib o'ldirishdi.
  Va yana shiddatli janglar bor ...
  Rossiya hujum samolyotlari esa samolyotlar yordamida Tolibon pozitsiyalariga hujum qilmoqda. Keyin esa afg'onlar va raketalar ularga tegmoqda. Va ular krampdagi qurbaqa kabi toqqa chiqishda va toqqa chiqishda davom etadilar.
  Va ular ortlarida jasadlarning butun tepaliklarini qoldiradilar.
  Margarita tabassum bilan kuyladi:
  - Biz ertangi kun uchun kurashamiz!
  Va Oleg afg'onlarni maydalab, qichqirdi:
  - Biz buni aniqlay oldik!
  Va bola yana yalang oyoq barmoqlari bilan granatani halokatli kuch bilan uloqtirdi.
  Va bu afg'onlar juda ishonchli va mashhur tarzda urilmoqda.
  Bu bolalar haqiqiy yirtqich hayvonlardir.
  Va o'lmas mavjudotlar yalangoyoq jang qilishadi va raqiblarini juda faol ravishda yo'q qilishadi.
  Ammo Germaniyadan tank ham jangga kiradi.
  Gerda va uning ekipaji afg'onlar bilan jangga kirishadi.
  Qiz esa yalang oyoq barmoqlari bilan otadi:
  - Kommunizm g'oyalariga shon-sharaflar!
  Uning ortidan otayotgan Sharlotta tasdiqlaydi:
  - Sovet tuzumi g'oyalariga shon-sharaflar!
  Yalang oyoq barmoqlari bilan dushmanga qarata o'q uzayotgan Kristina qichqirdi:
  - Yangi yorqin ideallar uchun!
  Va u ham dushmanga juda aniq zarba beradi.
  Va afg'onlar buni yaxshi tushunadilar.
  Va Magda dushmanga qarata o'q uzdi va tishlarini ko'tarib qichqirdi:
  - Vatanimizga shon-sharaflar!
  Va xuddi shu tarzda u yalang oyoq barmoqlari bilan dushmanga zarba beradi.
  To"g"risini aytaylik, bular jangchi qizlar.
  Dushmanga qarata o'q uzayotgan Gerda chiyilladi:
  - Rossiya va oxirigacha g'alaba uchun!
  Va u sizni yana uradi, bu safar joystik tugmachasini bosganda qizil nipel yordamida.
  Bu yerdagi qizlar. Ular tishli va tishli va har qanday odamni to'g'ridan-to'g'ri yirtib tashlashi mumkin.
  Sharlotta uni oldi va tishlarini ko'tarib, agressiv qo'shiq aytdi:
  - Afrika dahshatli, ha, ha. Ha!
  Afrika xavfli, ha, ha, ha!
  Qizlar bormang - Afrikaga sayr qiling!
  Kristina tishlarini ko'tarib, raqibini urdi:
  - Qizlar, zulmatda yalangoyoq yurmanglar!
  Yalang tovoni bilan esa xuddi dushmanga taslim bo"ladigandek.
  Bu ayollar - barcha ayollar uchun ayollar!
  Afg"onlarni esa shafqatsiz otib o"ldirib, yo"q qiladi.
  Magda dushmanga qarata o'q uzib, uni tom ma'noda supurib tashlab, tajovuzkorona dedi:
  - Men dunyodagi eng kuchlisiman!
  Va xuddi shu tarzda u sizni yalang oyoq barmoqlari bilan uradi. Bu qiz.
  Aytishim kerakki, bu shunchaki ultra!
  Bu qizlar, xuddi Tolibonni bosib olganidek, ularni bolg'a bilan urishmoqda.
  Tolibon esa rus komsomolini qiynoqqa solgan. Birinchidan, yalang'och. Keyin ular suv quya boshladilar. Avval issiq - qaynoq suv, keyin sovuq. Keyin issiq sim bilan urishdi.
  Va bu juda shafqatsiz edi. Va keyin yana qiynoqqa soling va qizning yalang poshnalariga o'q uzing. Va ular uni juda shafqatsiz qiynoqqa solishdi. Va keyin ular kislota quya boshladilar, bu esa uni yanada og'riqli qildi.
  Va qiz ham qiynoqqa solingan.
  Va keyin ular uning skeletini olib, oltin bilan qopladilar va hamma ko'rishi uchun uni osib qo'yishdi. Va bu juda shafqatsiz edi.
  Tolibon shunday kuchni namoyish etdi. Va shunday davlat bilan raqobatlashishga harakat qiling. Ammo qizlar farzand ko'rishni xohlashadi. Va ularning qorinlari kesiladi. Va ular o'zlarini juda shafqatsiz tutishadi.
  Aytgancha, janglar jahannam alangasi kabi yonadi.
  Oleg Ribakov dushmanni yorib, kuyladi:
  - Kommunizm davriga shon-sharaflar!
  Va bola yana yalang oyoq barmoqlari bilan, qotillik sovg'asini tashlab yubordi
  Margarita Korshunova afg'onlarni yo'q qilib, chiyilladi:
  - SSSR uchun!
  Va u yalang oyoq barmoqlari bilan ommaviy o'limga olib keladigan narsalarni tashlaydi. Ha, bunday qizlarga hech kim qarshilik qila olmaydi.
  O'g'il va qiz to'liq va g'azablangan hayajon va jangovar zaryadda.
  Oleg afg'onlarni qilich bilan kesib, kuyladi:
  - Meni olib ketdi, olib ketdi,
  Bu meni olib ketdi!
  Men faqat otga o"tiraman
  Va omad meni kutmoqda!
  Va bola kulib yuboradi va yana dushmanni tortib oladi.
  Mana, ular Margarita bilan birga hushtak chalishmoqda. Va afg'onlarning boshiga hayratda qolgan qarg'alar to'dasi tushadi. Aytaylik, bu juda zo'r.
  Margarita Korshunova tvitterda shunday deb yozdi:
  - Men dunyodagi eng kuchliman, dushmanlarimni hojatxonada yo'q qilaman!
  Va sherigiga ko'z qisib qo'yadi.
  Va afg'onlarning ustun qo'shinlarining bug'lari tuga boshladi.
  Oleg Ribakov oxir-oqibat kalitni yalang tovoni bilan bosdi. Va oqim urib, bir zumda Tolibon askarlarini skeletga aylantirdi. Va buni ta'kidlash kerak - qotil.
  Terminator Boy kuyladi:
  -Yerimiz ulug'lansin!
  Va tishlarini ko'rsatib, qanday hushtak chaladi.
  Bu bola. Va, albatta, juda jangovar.
  Va keyin Sovet raketalari afg'onlarga tegmoqda. Va ular butunlay hayratda. Va ko'plab jangchilar halok bo'ldi.
  Tamara va Veronika igna va to'plar bilan qotil raketalarni nishonga olishadi, ular portlashadi. Va ko'plab afg'onlar darhol o'ldiriladi. Va bu juda shafqatsiz.
  Qizlar ayni damda bunkerda, yalang oyoqlari bilan beton plitalarni oyoq osti qilishmoqda. Va ular dushmanga o'lik zarbalar berib, ularni butunlay yo'q qiladi.
  Bu qizlar shunchaki super.
  Tamara olov va bo'kiradi:
  - Buyuk SSSR va uning rahbari Stalin biz bilan!
  Veronika ham buni tasdiqlaydi:
  - Toliblarning eshagini tepamiz!
  Xuddi shu tarzda u dushmanga qarata o'q uzadi. Va buni juda qattiq qiladi. Qizlar o'ldirishni yaxshi ko'radilar - bu qizlar.
  Veronika bir marta savol berdi:
  - Ikki marta ikki, - besh nima?
  Tamara kulib javob berdi:
  - To'rt yarim!
  Va bu juda hazilkash gap bo'lib chiqdi.
  Bu yerdagi qizlar juda tarang.
  Natasha va uning jamoasi ham afg'onlarga qarata o'q uzmoqda. Ular ommaviy ravishda o'ldiriladi va bo'kiradi:
  - Kommunizm nishonlansin!
  Va keyin, shuningdek, yalang'och tovoni bilan, uni qanday qabul qiladi va ayniqsa taslim bo'ladi.
  Bu qiz, barcha qizlar uchun qiz.
  Va haddan tashqari dahshatli.
  Svetlana jahl bilan afg"onlarni qoralab kuyladi.
  Va yulduzli balandlikda, tog' sukunati,
  Dengiz to'lqinida va shiddatli olovda,
  Va g'azablangan va g'azablangan olovda!
  Va keyin Zoya dushmanga qarata o'q uzadi.
  Bu qizlar juda jasur.
  Va Avgustin raqiblarini ezadi va o'pkasining tepasida bo'kiradi:
  - Vatanimiz uchun, SSSR shon-sharafi uchun!
  Va keyin, albatta, siz bunday jamoaga qarshi tura olmaysiz.
  Va qizlar, albatta, juda dadil va mahoratli.
  Hech bir texnika ularga qarshi ishlamaydi.
  Natasha yana bir qator afg'onlarni o'rib, qichqirdi:
  - Men dunyodagi eng kuchliman va barchangizni hojatxonaga tashlayman!
  Va yana, yalang oyoq barmoqlari bilan portlovchi paket halokatli kuch bilan tashlanadi.
  Avgustin, jangovar kuchga ega qiz, chiyilladi:
  - Kommunizm davriga shon-sharaflar!
  Va u ham zumrad ko'zlari bilan ko'z qisib qo'yadi.
  Svetlana jangda juda tajovuzkor. Afg'onlarni yo'q qiladi va chiyillaydi:
  - Kommunistik g'alaba zamonlariga shon-sharaflar!
  Bu qizlar...
  Stalenida esa afg'onlarni keraksiz marosimlarsiz qirib tashlaydi.
  Va go'yo u reaktiv qiruvchi samolyot bilan haqiqiy o'roqga ega bo'lganidek, ularni o'radi.
  Bu qiz, barcha qizlar uchun qiz!
  Stalenida afg'onlarni tor-mor qilib, oyoq barmoqlari bilan o'lim sovg'alarini tashlab, qichqirdi:
  - Bizning Vatanimiz - SSSR shon-sharaf!
  Va yana qiz yovvoyi kuch bilan dushmanga zarba beradi. Mana, u qanchalik jangovar va jangchi.
  Dushmanlarga qarata o'q uzayotgan Viktoriya tabassum bilan aytadi:
  - SSSRni buyuk shon-sharaf kutmoqda!
  Stalenida bosh irg'adi:
  - Ha, kutmoqda!
  Va otishma paytida men o'yladim. Qaysidir ma'noda bu Vatan urushini eslatadi, faqat dushmanni hayratda qoldirmagan. To'satdan hujumga tikilgan garov esa o'zini oqlamadi.
  Ammo afg'onlar juda ko'p. Ular rus pozitsiyalarini jasadlar bilan yog'dirib, oldinga siljiydilar. Va bu ularning quturgan va yovvoyi taktikasi. Va ular o'z yo'qotishlarini hisobga olmaydilar,
  Va odamlarga deyarli e'tibor berilmaydi. Shunday qilib, sinab ko'ring, siz bu bolalar bilan til topisha olasiz.
  Stalenida granatani yalang tovoni bilan tashladi va chiyilladi:
  - SSSR nomidan!
  Va u juda o'tkir tishlarini ko'rsatdi.
  Viktoriya u bilan rozi bo'ldi:
  - Rahbarlar keladi va ketadi, lekin SSSR qoladi!
  Stalenida hayajondan baqirdi:
  - SSSR abadiy biz bilan!
  Seraphim dushmanlarga qarata o'q uzadi va dushmanni yiqitib yuboradi:
  - Biz klassik kuch bo'lamiz!
  Shuningdek, qiz, yalang oyoq kabi, butunlay halokat sovg'asini boshlaydi.
  Viktoriya kuyladi:
  - Mening kommunizm mamlakatimga shon-sharaflar!
  Serafima buni osongina tasdiqladi:
  - Kommunizm - yorug'lik va farovonlik!
  Yana afg'onlarni yo'q qilaylik.
  Gerda ham juda agressiv kurash olib boradi. Va u o'zining eng yuqori darajasini ko'rsatadi.
  Ammo Gerdaga qarshi o'yinda haqiqiy fokuslar yo'q.
  Bu butun olamga orzu beradigan qiz.
  Va u uni olib, kuylaydi:
  - Mening Yerimga shon-sharaflar va biz butun koinotdamiz!
  Va yana, yalang oyoq barmoqlari bilan go'zallik o'lim va yo'q qilishning qotillik sovg'asini ozod qiladi. Bu sizga kerak bo'lgan qizni tan olaylik.
  Gerda butun jangovar to'plamini otib tashladi va endi qaytib keladi.
  Ko'plab afg'onlarni o'ldirgan mashhur nemis to'rtligi sir tutmoqda.
  Xo'sh, ular ham karta o'ynashadi.
  Yalang oyoq barmoqlari bilan kartalar to'plamini ushlab turgan Sharlotta qattiq gapirdi:
  - Hozir biz Tolibon bilan urushyapmiz, lekin bir marta ruslar bilan urushganmiz!
  Gerda rozilik bilan va shijoat bilan bosh irg'adi:
  - Ha, shunday paytlar bo'lgan. Va keyin biz g'alaba qozona olmadik! Kristina, rozimisiz?
  Kristina yalang oyoq barmoqlari bilan kartani tashlab, ishonch bilan aytdi:
  - Ayb erkaklarda! Ular hech qanday jangovar fazilatlarni ko'rsatmadilar!
  Magda tasdiqladi:
  - Ha, erkaklar! Agar ko'proq ayollar kurashsa, bizda muvaffaqiyatga erishish uchun haqiqiy imkoniyat bo'lar edi!
  Gerda rozi bo"lib bosh irg"adi:
  - Yalang oyoq qiz va hatto qizil nipellari bilan - bu ajoyib!
  Sharlotta bunga mantiqan rozi bo'ldi:
  - Ha, yalangoyoq qizlar, bu juda katta narsa!
  Va jangchilar kartalarni tashlashda davom etishdi.
  Stalenida afg'onlarga qarata o'q uzayotganda tajovuzkorlik bilan dedi:
  - Dushmanlarni albatta uramiz!
  Qiz esa yalang oyoq barmoqlari bilan granata uloqtirardi. Va bu qotil.
  Viktoriya ishonch bilan dedi:
  - Garchi bir tomondan Xudo yo'q, ikkinchi tomondan, U biz bilan!
  Viola afg'onlarga qarata o'q uzdi, ularni o'ldirdi va tasdiqladi:
  - Ha, Xudo biz bilan! Va ulkan kuchlar!
  Qizlar esa kulib tillarini chikaradi.
  Alina ham dushmanni uradi, uni katta o'radi va qichqiradi:
  - Men eng kurashuvchi malikaman!
  Shuningdek, qotil kuch kabi yalang oyoq barmoqlari bilan uni olib, ishga tushiradi.
  Bu o'ldirishni yaxshi ko'radigan qizlar. Ular juda ko'p g'ayritabiiy kuchga ega.
  Stalenida tajovuz bilan kuyladi:
  - Bizning kuchimiz kommunizmda,
  Biz jonimizni va qalbimizni beramiz,
  Biz muqaddas Vatanmiz,
  Biz turamiz va g'alaba qozonamiz!
  U shunday jangchi qiz edi. Aytaylik, u shunchaki super. Va juda jangari.
  Viktoriya tvitterida:
  - Dono podshosi bor SSSR uchun!
  Jangchi esa tilini chiqarib, raqiblariga ko"z qisib qo"ydi.
  Bu qizlar...
  Alenka shuningdek, dushmanlari bilan ishonchli kurashadi va ajoyib sakrashlarni ko'rsatadi.
  Va shu bilan birga, qiz o'pkasining tepasida baqiradi:
  - Men super xonimman!
  Va marvarid tishlarini ko'tardi.
  Anyuta dushmanga qarata o'q uzadi, uni o'ldiradigan kuch bilan ezib tashlaydi, bo'laklarga bo'lib, bo'kiradi:
  - Men giper qizman!
  Va uning yalang oyoq barmoqlari dahshatli o'lim sovg'asini tashlaydi!
  Va jang qilayotgan Alla ham jangda. Shunday qilib, u afg'onlarni tor-mor qiladi.
  Va shu bilan birga, qiz ham qichqiradi:
  - Kommunizm davriga shon-sharaflar!
  Va yana, u dushmanga haqiqatan ham halokatli narsani ishga tushirganga o'xshaydi.
  Ko"p afg"onlar esa parchalanib ketadi.
  Mariya Islom imperiyasining jangchilari haqida yozar ekan, uni olib, ta'kidladi:
  - O'rmonda kimni topamiz?
  Va u sizni avtomatdan sovg'a bilan qanday uradi. Mana, u qanday jangovar va chiroyli jangchi.
  Olimpiya o'yinlari dushmanga qarata o'q uzadi. Va u buni juda aniq bajaradi.
  Va u tishlarini ko'tarib, baqiradi:
  - Kommunizm davriga shon-sharaflar!
  Marusya tajovuzkorlik bilan, dushmanlarni tor-mor qilib, oyoq barmoqlari bilan qotil granatalarni uloqtirdi:
  - Yangi Bosh kotibga shon-sharaflar!
  Matryona afg'onlarni urdi va dedi:
  -Qaniydi gomoseksual bo'lmasa!
  Dushmanlarga qarata o'q uzgan Alenka uni oldi va chiyilladi:
  - Buyuk kommunizm uchun!
  Va yana, u afg'onlarni qotillik bilan urdi. Xo'sh, u jangovar go'zal. Va u juda ko'p jozibaga ega.
  Anyuta ham dushmanga qarata o'q uzib, uni qichqirdi:
  - Rossiya uchun!
  Toliblarga taslim bo"ladigandek yalang tovon bilan. Bu qiz haqiqatan ham super.
  Qizil sochli Alla raqiblarini ezadi va o'pkasining tepasida bo'kiradi:
  - Men giper xonimman!
  Yalang oyoq barmoqlari bilan u dushmanga o'limga olib keladi.
  Bu qiz, aytaylik, ultra!
  Dushmanga qarata o'q uzgan juda go'zal Mariya qichqirdi:
  - Men mega sinfman!
  Va yana u yalang'och, juda yumaloq, pushti tovoni bilan dushmanga zarba beradi.
  Olimpiada afg'onlarni qirib tashlash va Islom imperiyasi Tolibon jangchilarining jasadlarini to'plash bilan nishonlandi:
  - Men eng yuqori sinfman!
  Va u ham o'zining yalang'och barmoqlarini tashlaydi, butunlay va o'ziga xos tarzda qotillik qiladi. Bu qiz, hamma qizlar, qiz!
  Marusya ham afg'onlarni o'ldirib, tvitlar yozadi:
  - Men dushmanlarni yo'q qilaman! Bu haqiqiy jinnixona bo'ladi!
  Va qiz kuladi va kuladi.
  Va qirmizi nipel, u joystick tugmasini bosganida. Va u o'z raqiblarini juda halokatli narsa bilan uradi.
  Matryona ham afg'onlarga bolg'alay boshladi va qichqirdi:
  - Kommunizm tongiga shon-sharaflar!
  Uning yalang tovoni esa hammani dushmandek o"ldiradi. U qanday go'zal qiz. Va ular qizlar, aytaylik, super sinf.
  Yoki Giga yoki hatto TETRA!
  Bu afg'onlarni butunlay nokaut qilgan qizlar. Va bu, umuman olganda, super sinf.
  Alenka uni oldi va tishlarini ko'tarib kuyladi:
  - Men dunyodagi eng kuchlisiman! Va ikkita ortiqcha ikkita - to'rt!
  Va u qanday qilib dushmanga juda aniq zarba beradi. Va u keyingi Tolibonni parcha-parcha qiladi.
  Va bu qizning bunday fantaziyalari bor. Ammo Tolibon nimadir qilmoqda.
  Bir qiz qiynoqqa solinmoqda. Va ular qamchi bilan qanday munosabatda bo'lishadi. Va keyin tikanli sim. Keyin esa tovonlarini issiq temir bilan kuydiradilar. Va qiz juda xursand.
  Va u chiroyli ayol bo'lishni xohlaydi.
  Alenka kuyladi:
  - Eng zo'r SSSRning buyuk kommunizmi uchun!
  Va yana yalang oyoq barmoqlari bilan granatani dushmanga uradi.
  Va bu juda zo'r.
  Dushmanga qarata o'q uzayotgan Anyuta ham baqiradi:
  - Kommunizm naqadar buyuk!
  Va yaxshi mo'ljallangan portlash bilan u afg'onlarni o'radi. Bu ajoyib go'zal qiz.
  Yalang tovoni esa o'z o'rnini yo'q bo'lish vaqtiga berdi.
  Qizil sochli Alla ham janglarda juda tajovuzkor. Va qanday qilib u o'z dushmanlarini vahshiy g'azab bilan ezadi. Va u o'ziga juda katta faollik bilan yozadi.
  Yalang oyoq barmoqlari bilan u o'lim sovg'alarini halokatli kuch bilan tashlaydi.
  Bu qiz shunchaki ajoyib!
  Bularning barchasi yalangoyoq qizlar armiyasi bo'lib, juda katta yutuqlarga qodir.
  Mariya afg'onlar haqida yozar ekan:
  - Bizning eng katta kuchimiz - bu bizning eng yuqori sinfimiz!
  Shundan so'ng jangchi ko'z qisib qo'ydi.
  Qizil nipel bilan esa bazuka tugmasini bosdi. Va bu uning eng yuqori uchuvchilari va oyoq kvadratlari yig'indisining haqiqiy qurilishi.
  Olimpiada dushmanni tor-mor qilib, qichqirdi:
  - Koinotdagi eng yaxshi g'alabalar uchun!
  Yalang oyoq barmoqlari bilan u dushmanga yo'q qilish sovg'asini boshlaydi. Va bu sizning kuchingizdan tashqarida bo'lgan harakat kabi, haqiqatan ham sodda bo'ladi!
  Aytishim kerakki, qizlar juda kurashadilar. Va agar ular biror narsa qilsalar, odamlar abadiy baxtli bo'lishadi. Va ularda juda ko'p quvonch va haqiqiy kosmik uchqun bor.
  Bular eng yuqori akrobatikaning ayol jangchilaridir.
  Marusya, afg'onlarni tor-mor qilib, uni oldi va baqirdi:
  - Uyingizga tinchlik!
  Va yana u qotillik sovg'asini oyoq barmoqlari bilan tashlab, dushmanlarni parchalab tashladi.
  Matryona afg'on askarlariga ham zarba berdi. U Tolibonni yirtib tashladi va baqirdi:
  - Butun sayyoradagi eng buyuk sotsializm uchun!
  Va uning ko'zlari uchqunlarni chiqaradi.
  Ha, bu pozitsiyalarning eng yuqori o'qqa tutilishi.
  Afg'onlar esa katta zarar ko'rmoqdalar, ammo ular toqqa chiqishda va toqqa chiqishda davom etmoqdalar. Va ular juda katta inson resurslariga ega. Bu hech qachon tugamaydiganga o'xshaydi.
  Va hamma narsa to'lqin va uzluksiz oqimda oqadi.
  Alenka katta tabassum va yalang'och tishlari bilan kuyladi:
  - Kommunizm va rus podsholari davriga shon-sharaflar!
  Yalang oyoq barmoqlari bilan u yana o'lim va halokatning qotillik sovg'asini tashladi.
  Qiz esa kar bo'lib, tishlarini ko'tarib (ha, siz tishlaringizni kar qilib qo'yishingiz mumkin!), uni oldi va qichqirdi:
  - Kuchli suveren,
  Shon-sharaf bilan hukmronlik qiling
  Bizning shon-sharafimiz uchun ...
  Dushmanlaring qo'rquviga hukmronlik qil,
  Pravoslav podshosi,
  Shon-sharaf uchun, bizning shon-shuhratimiz uchun hukmronlik qiling!
  Anyuta kulib dedi:
  - Siz so'zlarni o'tkazib yubordingiz: Xudo podshohni saqlasin!
  Alenka bunga rozi bo'ldi:
  - Ha, sog'indim! Ammo bu, afsuski, berilgan!
  Mariya juda zo'r qizning tabassumi bilan dedi:
  - Chor otasi ketdi va uning o'rnida Leninning ishi!
  Qizil sochli Alla afg'onlarni o'rib, chiyilladi:
  - Lenin o'lgan bo'lsa ham, Leninning ishi tirik!
  Olimpiada bunga mantiqiy javob berdi:
  - Lenin o'lmas!
  Va u zumrad ko'zlari bilan ko'z qisib qo'ydi.
  Shunday qilib, bu yerda Tolibonga qarshi kurasha oladigan ajoyib qizlar borligini darhol ko'rishingiz mumkin. Va umuman olganda, ularning kuchi, ta'kidlash kerakki, ulkan kosmik kuchdir.
  Marusya tabassum bilan dushmanlarga qarata o'q uzdi:
  - Tsar qaytadi va Lenin yashaydi!
  Matryona bunga to'liq rozi bo'ldi:
  - Albatta bo'ladi! Leninga shon-sharaflar!
  Alenka tabassum bilan davom etdi:
  - Va podshoh Nikolay II! Barcha qahramonlarga katta shon-sharaflar!
  Anyuta bunga to'liq rozi bo'ldi:
  - Haqiqatan ham barcha qahramonlarga shon-sharaflar!
  Va qizlar xorda kuylashdi:
  - Rossiyaga shon-sharaf, shon-sharaf ...
  Tanklar oldinga shoshilmoqda....
  Qizil bayroq ostida qo'shinlar
  Rus xalqiga salom!
  . Љ 20-BOB.
  Hech qanday muhim narsani topishning iloji bo'lmadi. Qizlar noumid bo'lib burunlarini ko'tarib uxlab qolishdi. Ular allaqachon bu sharmandalikdan butunlay charchagan. Va shuning uchun, ehtimol, hech bo'lmaganda, biror narsa paydo bo'ladi. Va ular orzu qilishdi ...
  Uchinchi Reyxda ace uchuvchi Olimpiadasi, elf jangchisi paydo bo'lgan muqobil haqiqatlardan biri. Bu ajoyib sarg'ish Geringning o'zida shu qadar o'chmas taassurot qoldirdiki, u Adolf Gitlerni jangchini frontga yuborishga ko'ndirdi. Dastlab, qiz 1943 yilda O'rta er dengizi havo jangi teatrida katta ta'sir bilan jang qildi. Va qisqa vaqt ichida u uch yuzdan ortiq ittifoqchi samolyotlarni urib tushirdi. Shundan so'ng, Fuhrer eman barglari, qilichlar va olmoslar bilan Temir xochning ritsar xochi bilan taqdirlangan yengilmas qizni Kursk bulg'asiga yuborishni buyurdi. Va u erda jangchisi hech qachon tirnalmagan yengilmas jangchining haqiqiy olovga cho'mish marosimi bo'lishi kerak edi.
  Ammo bu safar elf uchta o'ttiz millimetrli havo to'pi va to'rtta pulemyotga ega bo'lgan eksperimental dahshatli ME-309 ni oldi.
  Otish kuchi bo'yicha bu mashinaning tengi yo'q edi. Va uning tezligi pervanel bilan boshqariladigan qiruvchi uchun juda yuqori, soatiga deyarli etti yuz qirq kilometr. Ha, bu ajoyib va ajoyib.
  Va elfning o'zi, qoida tariqasida, yalangoyoq va bikinida jang qildi, bu uning mushakli, qoraygan tanasini zo'rg'a qopladi.
  Mahorati bo"yicha tengi yo"q jangchi baquvvat va muskulli yigitlar tomonidan massaj va erkalashni ham yaxshi ko"rardi. Va bu unga juda yoqdi.
  Elfning nomi Olympias edi - har qanday Evropa irqi uchun universal nom. Ammo u nemis hisoblanardi. Uning nasl-nasabi noma'lum bo'lsa-da, bunday ajoyib sarg'ish faqat Aryan bo'lishi mumkin edi.
  Xo'sh, u rus samolyotlari bilan birinchi jangiga tayyorgarlik ko'rayotgan edi. Aynan 1943-yil 5-iyulda "Citadel" operatsiyasi tongda boshlandi. Qiz sinov parvozini amalga oshirdi va Sovet U-2 tungi bombardimonchi samolyotini urib tushirdi, bu ham nemislarga muammo tug'dirdi. Olimpiada qizcha oyog'ining yalang barmog'ini bir marta bosish bilan uni urib yubordi.
  Bu jangchiga juda yoqdi va u javob berdi:
  - Ertaga men dushmanlarim uchun Armageddonni uyushtiraman!
  Va endi ertaga keldi. Va uning kuchli Me-309 qiruvchisi uchish-qo'nish yo'lagidan chiqib, jangga otildi. Bu qiz endi issiq suv shishasini yirtib tashlashi aniq edi va bu yaxshi bo'ladi.
  Olimpiada kuyladi:
  Osmonda juda issiq bo'ldi,
  Bu elf qiz chivin...
  Uni tayoq kutmoqda,
  Agar yigit uchmasa!
  Qiz osmonda rus razvedkachi samolyotini ko'rdi va havo snaryadlarini isrof qilmaslik uchun uni avtomat portlashi bilan urib tushirdi.
  Keyin bir nechta Sovet Yak-9 qiruvchi samolyotlari paydo bo'ldi. Xo'sh, jangchi har doimgidek eng yaxshisidir.
  30 mm nemis havo to'plaridan otish. Va ME-309da ulardan uchtasi bor. Va shu zahotiyoq oltita sovet avtomobili mash'ala kabi yonib, olovli dumlarini qoldirib, qulab tushdi. Yana ettinchi PE-2 samolyoti va u ham urib tushirildi, shunda sovet mashinasi tom ma'noda parchalanib ketdi.
  Olimpiada xursandchilik bilan aytadi:
  - Men dunyodagi eng zo'r va eng tajovuzkor qizman! Shunchaki ajoyib! Meni kuchli odam deb bilishim bejiz emas - bir zarba bilan yetti!
  Jangchi uning yalang'och, qirrali, qoraygan oyoqlarini silkitdi.
  Va u ME-309da yana uchadi. Oldinda o'nlab sovet jangchilari bor.
  Elf qizning yalang tovoni tetikni bosadi. Va yana ko'plab urib tushirilgan samolyotlar, o'nta Yaks va ikkita Lagg-5 yo'q qilindi. Elf ajoyib tarzda shunday ishlaydi - u uzoq masofadan arzimas tarzda zarba beradi va u buni juda yaxshi bajaradi. Xo'sh, bunday qiz bilan yana nima solishtirish mumkin?
  Quyida siz bir nechta sovet Katyushalarini ko'rishingiz mumkin. Olimpiada biroz pasaydi. Va uning o'ttiz millimetrli havo to'plaridan o'q uzadi. Va Sovet Katyushalari portlaydi. Va og'ir yaralangan va o'ldirilgan rus askarlari turli yo'nalishlarda uchib ketishdi. Bu haqiqatan ham ajoyib.
  Ammo havoda yana sovet avtomobillari bor. Bu safar ularning soni o'ttiztaga yetdi.
  Olimpiada yirtqich tirjaydi va chiyilladi:
  - Xo'sh, dushmanlar qancha ko'p bo'lsa, urush shunchalik qiziqarli!
  Qiz esa yalang oyoq barmoqlaridan havo to'plaridan halokatli o'q uzdi. Va bu haqiqatan ham super darajadagi ta'sirga aylandi. Va o'n oltita sovet yakoni, o'nta Lagg, uchta Pe-2 va bitta IL-2 portlatib, birdaniga yo'q qilindi.
  Olimpiada xursandchilik bilan tvit qildi:
  - Qoyil! Qoyil! Men Shayton qizni bilaman!
  U esa kulib yuboradi... Darhaqiqat, bu Sovet qo'shinlari uchun qayg'uli kun. Mana, u elf paydo bo'lib, dushmanlarini g'azab bilan uradi.
  Nega sovet tanklariga o'tmaysiz? Qiz biroz pastga tushdi, keling, sovet mashinalariga o'q uzaylik. Bir necha o'ttiz to'rtta va ikkita KV tanki yonib ketdi. Shuningdek, uchta SA-76 o'ziyurar qurol. Keyin qiz boshqa o'q-dorilar omborini va sakkizta qurolni taqillatdi, bu juda samarali edi.
  Shundan so'ng qiz uni oldi va havo nishonlariga qaytdi. Bu safar u IL-2 hujumchi samolyotini qabul qilib, ulardan o'n sakkiztasini, to'rtta Yaks, beshta Lagg, uchta PE-2 va bitta Tu-3 bombardimonchini urib tushirdi.
  Terminator qiz shunday qilib juda dadil ish qildi. Va endi siz yangi mashinalar qanday pastga tushayotganini ko'rishingiz mumkin. Bu holda, o'ttiz to'rt.
  Olimpiada havo to'plaridan yana bir yo'q qilish oqimini o'qqa tutdi. Yigirma beshta sovet avtomobilini nokaut qildi.
  Shundan so'ng uning havo snaryadlari tugadi. Va jangchi orqasiga o'girildi. Jangovar to'plamni o'zgartirish va yonilg'i quyish uchun. ME-309 soatiga 740 kilometr tezlikka ega - ular yetib olishmaydi!
  Olimpiada hatto kuyladi:
  - Qahramonlar ta'qibdan shoshilishadi! Notanish odam ichkariga kirdi va yetib bormaydi!
  Allaqachon yoqilg'i bilan jihozlangan va jihozlangan ME-309 qizni kutayotgan edi. Nemislar hozirda faqat to'rtta shunday samolyotga ega. Ulardan ikkitasi Olimpiadaga ajratilgan. Bu deyarli to'xtovsiz jang qiladi va Sovet qo'shinlarini urmoqda.
  Bu erda yana o'q-dorilar bilan to'ldirilgan ME-309 uchish-qo'nish yo'lagidan qattiq yirtilgan. Ushbu qiruvchi ettita o'q otish nuqtasi va har biri 30 mm bo'lgan uchta havo to'piga ega - ulkan quvvat. Xo'sh, harakat qiling va enging.
  Olimpiada ishtiyoq bilan kuylaydi:
  Men seni parchalayman Stalin
  Vermaxtga behuda borishing kerak edi...
  Men eng yuqori baxtga erishaman
  Mo'ylovli echki ekanligingizni isbotlang!
  Va endi qiz yangi maqsadlarni ko'radi. Shunday qilib, bular IL-2 samolyotlari bo'lib, ular yaklar bilan birga nemis pozitsiyalari tomon shoshilishmoqda. Elf qiz yalang oyoq barmoqlari bilan otadi. U faqat ingichka külotlarda deyarli yalang'och.
  Baland ko'kraklari erkinroq bo'lishi va nafas olishi oson bo'lishi uchun u hatto lifchigini ham yechdi.
  Mana, qiz juda aniq o'q uzyapti. O'n yettita IL-2 va sakkizta yaks uchta havo to'pining bir portlashi bilan urib tushirildi.
  Olimpiada hatto pulemyotlarni butunlay olib tashlash haqida o'ylagan. Havo to'plari uzoq masofaga o'q otish imkonini beradi. Va 30 mm-lik qobiq sizga Sovet mashinasini bir zarba bilan urib tushirishga imkon beradi.
  Shunday qilib, elf qiz o'zini juda ishonchli his qiladi. Va pulemyotlar faqat yaqin jang uchun mos keladi. To'g'ri, elfning bo'ynida talisman bor, u o'z samolyotidan o'q va snaryadlarni chetlab o'tadi, shuning uchun u nafaqat otib tashlangan, balki tirnalgan ham emas. Ammo baribir, dushmanlarni uzoqdan urish yaxshidir.
  Bu erda siz Sovet PE-2 ni ko'rishingiz mumkin yoki ular piyonlar deb ham ataladi. Qiz yalang oyoqlari bilan otadi. To'qqizta PE-2 va uchta LAGG-5 urib tushirildi. U shunday qiz ekan. Va nemis qo'shinlari allaqachon oldinga siljimoqda. Dahshatli "Yo'lbarslar" va "Ferdinandlar" jangga shoshilishmoqda. Eng so'nggi avtomobil biroz modernizatsiya qilingan - dvigatel va transmissiya avtomobil oldida bitta blokda joylashgan va minoraning o'zi orqada kuchli qurol bilan jihozlangan.
  Va bu o'ziyurar qurolning og'irligini ellik tonnagacha kamaytirishga imkon berdi va u tezroq va manevrli bo'ldi va uning jangovar samaradorligi keskin oshdi.
  Va masofadan turib halokat oralig'i juda katta edi. Va sovet mashinalari vaqti-vaqti bilan hujumga uchradi.
  Olimpiada Katyushalarni ezdi va kuyladi:
  - Stalin, Stalin, Stalin,
  Men o'zim po'latdan yasalganman!
  Va jangchi dushman mashinalariga o't qo'yadi. Va Rossiyaning bir nechta raketa tizimlari portladi.
  Olimpiya o'yinlari ularni qanday qilib faol ravishda uradi va yalang oyoq barmoqlari bilan tugmachalarni bosadi.
  Qiz kuylaydi:
  Men barcha dushmanlarimni yerga kuydiraman,
  Men shayton qizman!
  Va Sovet Katyushalari portlab, parcha-parcha bo'lib tarqaladi. Ayniqsa, agar samolyot snaryadlari bilan urish jangovar to'plamning portlashiga olib kelsa. Sovet askarlarining qo'llari va oyoqlari va boshlari yirtilgan.
  Elf qiz juda aniq va mohirona o'q-dorilar omboriga tushdi. Va u juda katta kuch bilan portladi. Va ikkita barrelli singan KV-10 tanki uchib ketdi. Sovet generallaridan birining boshini ham olib, yirtib tashladi.
  Olimpiya uni oldi va uning qip-qizil lablarini yaladi va kuyladi:
  Boshingizni yo'qotishning hojati yo'q
  Shoshmang...
  Boshingizni yo'qotishning hojati yo'q
  Agar u foydali bo'lsa-chi!
  Daftaringizga yozing,
  Har bir sahifada!
  Yovuz orklar o'ldirilishi kerak!
  Yovuz orklar o'ldirilishi kerak!
  Va poytaxtni egallab oling!
  Bu dahshatli va juda tajovuzkor elf qiz, juda ajoyib sarg'ish, shunday qilib ajralib chiqdi.
  Va keyin u yana o'nlab sovet Yakovlarini otib tashladi va orqaga qaytdi. Va u xursand bo'ldi. Mana, u bir vaqtning o'zida qanchalik go'zal va shafqatsiz.
  Qiz kashshoflarning qiynoqlarini esladi.
  O'n uch yoshlardagi sarg'ish, qoraygan bolani qizlar yechib, tokchaga bog'lab qo'yishdi. Va eman aktsiyalari yosh kashshofni cho'zgan yalang oyoqlariga vidalandi.
  Bolaning muskulli, tolali tanasi taranglashdi. Va keyin Olimpiada mash'alni olib, yonlariga olib keldi. Kuygan teri kuyish bilan qoplana boshladi, bolaning og'riyotgani aniq edi.
  Ammo tishlarini g'ijirlatib, og'ir-og'ir nafas olayotgan kashshof jim qoldi. Bolalarcha va ayni paytda dadil chehrada ter tomchilari oqayotganini ko"rish mumkin edi.
  Olimpiada tabassum qildi. Yana ikkita qiynoqchi qiz bolaning yalang oyoqlari ostiga cho'tka o'tinlarini qo'yishdi. Va ularni olovga qo'yishdi. Ha, shuning uchun olov yona boshladi. Va alanga uzoq vaqt yalangoyoq yurgan bolaning tovonlarini yirtqichlarcha yaladi.
  U hatto yovvoyi og'riqdan yig'ladi, lekin yana labini tishladi. Bunga javoban nemis qizlari kamindan issiq simni olib, u bilan kashshofni qamchilay boshladilar.
  Og'riqqa qaramay, bola nafaqat yig'lamadi va na rahm so'ramadi, balki hatto kuyladi:
  Siz yovuz fashist barcha chegaralarni kesib o'tdingiz,
  Sizning Gitleringiz kasal bo'lgan jasaddir!
  Baxtsiz, oq sochli Vatan ustida,
  Bizning burgutimiz, aziz Stalin, uchmoqda!
    
  Ipda shafqatsiz dahshat bor, men og'riqli bo'g'ilyapman,
  Men azobdan ko'ra divanni afzal ko'rmagan bo'lardim!
  Shahar bo'ylab tutun kabi tarqalib,
  Olov - Men hech qachon bunday narsani ko'rmaganman!
    
  Rossiya shaharlari bo'ylab ilon sudralib yuradi,
  Albatta, dahshat o'tib ketadi!
  Natsistlar dalalarni qon bilan sug'ordilar,
  Zolim qirq birinchi, dahshatli yil!
    
  Va menimcha, bu tush,
  Haqiqatni birdaniga anglab bo'lmaydi!
  Xudoning marhamati Vatanni qutqaradi,
  Dunyo naqadar mo"rt, u yupqa - ipak ip!
    
  Mamlakat temir tovon ostida,
  Va tank izlari, zanglagan shovqin!
  Lekin ko"ksim bilan Vatan qalbini to"shayman,
  Kommunizm mash'alasi o'chmasin!
    
  Vatan uchun o'lish - mardlik,
  Ammo omon qolish va bolalarni tarbiyalash yaxshiroqdir!
  Bizning vijdonimiz shafqatsiz qo'riqchidir,
  Va so'z yomon chumchuq emas!
    
  Men Isoning ko'zlarini eslayman,
  U mehribon, mehribon, nurli Xudodir!
  Men Masihga ibodat qilaman, bizning kunlarimiz va tunlarimiz,
  Krautlar uchun ular o'lim edi: fyurer vafot etdi!
    
  Erkinlikda har bir harakatda quvonch bor,
  Erkinlik - bu tortib bo'lmaydigan narsa!
  Dangasalik, loyqa zavq kerak emas,
  Axir, ish sizning otangiz va onangiz!
    
  Biz g'alaba qozonamiz, buni aniq ko'rib turibman
  Ular bosh irg'adi, ular haqiqatga ishonishadi - eman o'rmonlari xori!
  Rossiya juda go'zal bo'ladi
  Biz barchamiz dushmanlarimizni quvib chiqarganimizdan xursand bo'lamiz!
    
  Va biz jim qullar kabi bo'lmaymiz,
  Dunyo o'tlari bilan oyoq osti qilmang!
  Qo'shinlar g'azablangan to'lqinlar kabi keladi,
  Ularni daho boshqaradi - aziz Stalin!
    
  Biz ham Stalinga munosib bo'lamiz,
  Biz Rusni axlatdan qutqara olamiz!
  Vaqt keladiki, ular urush tubida halok bo'ladilar,
  Sotsializm yo'ldan tushmaydi!
    
  Endi o'zimni yomon his qilyapman, azobdan o'lyapman,
  Ammo yuragimizda o'lmaslikni topaylik!
  G'alaba keladi, ishonaman, issiq may oyida,
  Va qahramonlarning xotirasi abadiy qoladi!
  Olympida olovdan issiq qisqichlarni olib, bolaning yalang oyoq barmoqlarini sindira boshladi. Bu elf qiz va ajoyib super ace uning kichik barmog'i bilan boshlangan. Bola qaltirab, suyagi xirillab ketdi.
  Pionerning bolalarcha yuzi dahshatli og'riqdan burishib ketdi.
  Va elf Olimpiadasi bolaning suyaklarini sindirishda davom etdi. Shunday qilib, u siqilib, issiq qisqichlar bilan birin-ketin barmoqlarini sindirib tashladi.
  U sindirgan oxirgi narsa kashshofning eng katta bosh barmog'i edi. Bolaning rangi oqarib ketdi va og"riq zarbasidan hushini yo"qotdi.
  Biroq, elf bo'lib, odamlarning, ayniqsa, bolalarning tanasidagi barcha asab tugunlari va nuqtalarini biladigan Olimpias bolaning bo'yniga igna bilan sanchib, uni o'ziga kelishga majbur qilgan.
  Keyin u tvit yozdi:
  - Siz hech qaerga bormaysiz - kashshof bitga o'xshaydi!
  Va uchuvchi qizg'ish qisqichlardan foydalanib, bolaning to'plarini siqib chiqardi. U yana baqirdi va bu safar uzoq vaqt hushidan ketdi. Voy, juda og'riyapti.
  Qiynoqli qizlardan biri shunday dedi:
  - Balki uni tark etishimiz kerakdir? Hali hech narsa demaydi!
  Yana biri qo'shdi:
  - Bolani shunday qiynab o'ldiramiz!
  Olimpiada kulib dedi:
  - Siz juda achinarli ko'rinasiz, go'yo jallod bo'lish sizning ishingiz emas. Lekin men ace uchuvchiman va men zarracha achinishni bilmayman!
  Qiynoqchi qiz taklif qildi:
  - Balki boshqa oqimni sinab ko'rarmiz?
  Olimpiada ma"qullab bosh irg"adi:
  - Bu haqiqatan ham shunday! Elektr - taraqqiyot ramzi!
  Bir necha jallod qizlar dinamoni tortib olishdi. Bu aslida elektr energiyasini ishlab chiqarishning juda yaxshi usuli. Va ayni paytda, ayniqsa, o'jar o'g'il va qizlarning og'rig'ini yo'q qiling.
  Yalang"och bola yana silkinib, o"ziga keldi. Keyin barcha nozik joylarga simlar va elektrodlar biriktirilgan. Va til, va beshinchi nuqta, va hayotning ildizi, va ko'krak uchlari va boshning orqa qismi, shuningdek, allaqachon kuygan poshnalar va kaftlar.
  Shunday qilib, ular yosh kashshof qahramonni to'liq qamrab oldilar. Olimpiadadan so'ng, bu ayol ace va bir vaqtning o'zida jallod elektr ta'minotini tartibga soluvchi kalitni aylantira boshladi. Elektr zaryadlari toliqqan, kaltaklangan, qonga belangan va yalang'och bolakayning orasidan chopayotgan otlar va tuyoqlari uchqunlari kabi yugurdi.
  Va yosh kashshof shunchaki g'ayriinsoniy og'riq bilan pirsingli qichqirdi. Olimpiada uni oldi va toifani kuchaytirdi. Bolaning yalang'och tanasi bo'ylab chiroqlar va uchqunlar chaqnadi, hatto qovurg'alar ham ko'rinib qoldi, go'yo rentgenda go'sht va bolaning qiynalgan terisi orqali ko'rinib turardi, aşınma va kuyishlar bilan qoplangan.
  Bunday qiynoqlarga hech kim dosh berolmaydigandek tuyuldi. Ammo kashshof bola yana katta jasorat va hissiyot bilan kuyladi, tovonidan boshining orqa qismiga elektr razryadlari teshib qo'ydi:
  Men kashshofman va bu so'z hammasi,
  Yosh yuragimda yonadi...
  SSSRda hamma narsa yoqimli, menga ishoning,
  Biz hatto kosmosga eshikni ochamiz!
  
  Men o'shanda Ilyichga qasam ichdim,
  Sovetlar bayrog'i ostida turganimda...
  O'rtoq Stalin shunchaki ideal,
  Bilingki, qahramonlar kuylanadi!
  
  Biz hech qachon jim turmaymiz, biling
  Va biz so'zni va haqiqat ustunida aytamiz ...
  SSSR buyuk yulduzi,
  Ishoning, biz butun sayyoraga isbotlaymiz!
  
  Mana, yosh qalbda beshik kuylaydi,
  Bola esa ozodlik madhiyasini kuylaydi...
  G'alabalar cheksiz hisob ochdi,
  Bilingki, odamlar sovuqroq bo'lolmaydilar!
  
  Biz yosh Moskvani himoya qildik,
  Sovuqda yigitlar yalangoyoq, kalta shim kiyib yurishadi...
  Bunchalik kuch qayerdan kelganini tushunmayapman,
  Va darhol biz Adolfni do'zaxga yuboramiz!
  
  Ha, kashshoflarni mag'lub bo'lmaydi,
  Ular qalbida alanga bilan tug"ilganlar...
  Mening jamoam do'stona oila,
  Biz kommunizm bayrog'ini ko'taramiz!
  
  Axir, siz bolasiz va shuning uchun qahramonsiz,
  Butun sayyora ozodligi uchun kurash...
  Va portlash bilan kal Fuhrer,
  Bobolar harbiy shon-shuhratda vasiyat qilganidek!
  
  Gitler, bizdan rahm-shafqat kutma,
  Biz kashshoflarmiz, bahaybat bolalarmiz...
  Quyosh porlayapti, yomg'ir yog'moqda,
  Biz esa Vatanimiz bilan abadiy birlashamiz!
  
  Masih va Stalin, Lenin va Svarog,
  Yosh bola qalbida birlashgan ...
  o'zlarining ulug'vor burchlarini bajaradilar ,
  O'g'il va qiz urishadi!
  
  Bola endi omadsiz,
  U fashistik aqidaparastlar tomonidan asirga olingan...
  Va bu bo'ronda eshkak sindi,
  Ammo bola sodiq kashshof bo'lsin!
  
  Avval uni qamchi bilan urib, qon ketguncha,
  Keyin bolaning tovonini qovurdilar...
  Krautlarning vijdonida nol bor,
  Xonim qizil qo'lqop kiygan!
  
  Qizil yigitning oyog"i olovda yonardi,
  Keyin ular bolaning barmoqlarini sindirishdi ...
  Fashistlar hidlagandek,
  Va kommunizm fikrlarida quyosh berildi!
  
  Bolaning ko'kragiga alanga keltirildi,
  Teri kuygan va qizarib ketgan ...
  Itlar kashshofning yarmini yoqib yuborishdi,
  Qonunsizlik azobini bilmaslik!
  
  Keyin yovuz Krauts oqimni boshladi,
  Elektronlar tomirlar orqali uchib o'tdi ...
  Bizni isrof qilishga qodir,
  Farzandlaringiz qish uyqusida qolmasligingiz uchun!
  
  Ammo kashshof bola buzilmadi,
  Garchi u titan kabi qiynoqqa solingan bo'lsa ham ...
  Yosh yigit jasorat bilan qo'shiqlar kuyladi,
  Fashistik zolimni tor-mor etish uchun!
  
  Shunday qilib, u Leninni yuragida saqladi,
  Bolaning lablari haqiqatni aytdi...
  Kashshofning tepasida ulug'vor karub bor,
  Dunyo o'g'illari qahramonga aylanishdi!
  Xo'sh, nima oladigan narsa har doim ham sodir bo'lmaydi va jallod g'olib bo'lib qoladi. Olimpiada o'yinlari yana jang qilishni xohlaydi. Va endi uning ME-309 jangga shoshilmoqda. Elf qiz yalang oyoq barmoqlari bilan joystik tugmasini bosadi. Pnevmatik to'plar va pulemyotlar ishlamoqda. Urib tushirilgan va yonayotgan sovet samolyotlari quladi.
  Shunday qilib, Olimpiya o'yinlari ruslarni qabul qildi va ularga to'liq mag'lubiyat, o'ldirish va tozalashni berdi. Qancha sovet samolyotlari bir-ikki zarbadan halok bo'ldi? Bu yerda qiz darrov o"n oltita yax, o"n lag, to"rtta piyonni urib tushirdi. O'limga olib keladigan to'qnashuv shunday o'tdi. Ikkita portlashda o'ttizta samolyot.
  To'g'ri, Me-309 ettitagacha o'q otish nuqtasiga ega: o'ttiz millimetr kalibrli uchta havo to'pi va bitta zarba bilan Sovet samolyotini urib tushirishga qodir. Xo'sh, to'rtta pulemyot - ham zaif emas, o'n to'rt millimetr kalibrli.
  Bu elf qiz butun ahmoqligi bilan sovet samolyotlarini yo'q qildi.
  Va keyin u yerdagi nishonlarga o'tdi va ularni olib, tanklarga zarba berdi. Uning havo zarbalari sovet o'ttiz to'rttasining tomlarini juda xotirjam va ketma-ket teshdi. Bu jangchi Olimpiada shunday edi. U shunday qotillik bilan kurash olib bordi.
  Otishma chog"ida esa yalang oyoq barmoqlarini ham, ko"kragining qip-qizil nipellarini ham joystik tugmachalariga bosdi. Va bu halokatli ta'sir edi.
  Gorizontal tekislikdan Olimpiada yigirmata T-34 tankini, o'nta SU-76 o'ziyurar qurolini va to'rtta Katyushani yo'q qildi. Shundan so'ng u jangovar to'plamini to'ldirish uchun samolyotini aylantirdi. U eng yuqori sinf va brendning qizi.
  Bir necha sovet jangchilari uning orqasidan quvishdi. Ammo elf jangchisi qo'rqmadi. U uni olib, pulemyotlar bilan urdi. Oltita sovet yakoni va bitta La-5 to'g'ridan-to'g'ri soyabonga tegib portladi.
  Olimpiada shov-shuv ko'tardi:
  Biz dunyodagi eng kuchlimiz
  Keling, barcha dushmanlarimizni hojatxonaga botiraylik!
  Va yana go'zallik olib, o'z jangchini halqaga aylantirdi.
  Shundan so'ng men aerodromga eson-omon yetib oldim.
  Va allaqachon kalta shim kiygan va beliga yalang'och, yalang'och poshnalarini yaltiratib, samolyotga yonilg'i quyishni va jangovar to'plamni to'ldirishni boshlagan xizmatkorlar bor edi.
  Shunday qilib, bunday sakrash paydo bo'ldi. O'smir yigitlar ishlashardi.
  Olimpiada boshqa samolyotga o'tirdi, u allaqachon yoqilg'i bilan ta'minlangan va jangovar to'plam bilan jihozlangan va uchib ketdi. Me-309 uchish-qo"nish yo"lagidan biroz og"irroq ko"tarildi. U jangovar to'plamga to'la edi. Va u sharqqa yugurdi.
  Olimpiada tishlarini ko'rsatdi. U bikini kiygan muskulli qiz edi. Yalang oyoqlari esa injiqlik emas, balki mehnat quroli. Elfning o'zi to'q bronza, sochlari yorqin va sarg'ish. Namunali oriy, deyish mumkin.
  Va endi u yana oldinda Sovet samolyotlarini ko'radi. Va eng mashhurlari, albatta, Yaks jangchilari. Ayniqsa, Yak-9. Men bu mashinani juda zo'r deb ayta olmayman, lekin uni ishlab chiqarish juda oddiy va shuning uchun keng tarqalgan. Ammo qurollanish juda o'rtacha, faqat bitta havo to'pi va pulemyot.
  Olimpiada ME-309 bilan uzoqdan o't ochadi. Va u juda aniq zarbalarga ega. Sovet mashinalari yonib, portlashni boshlaydi. O'ttiz millimetrli havo to'plari ayniqsa halokatli. Shunday qilib, ular shunday urishdi.
  Birinchi o'nlab sovet samolyotlari birinchi portlashda urib tushirildi.
  Olimpiada shov-shuv ko'tardi:
  - Va biz ko'kragimizda nimanidir ushlab turamiz,
  Bizga keling, aks holda biz sizni o'ldiramiz!
  Va keyin elf qiz yana portladi va o'n oltita yak va sakkizta LA-5 portladi, bu juda halokatli ta'sir.
  Shundan so'ng uchuvchi qiz samolyotini yana aylantiradi va yerdagi nishonlarga o'zining qotil havo snaryadlarini otadi. Sovet armiyasining o'q-dorilar omboriga zarba berishda ular portlab, ulkan vayronagarchilikka olib keladi. Va shuningdek, tanklar. Bu Olimpiada shunchaki yirtqich qiz.
  Va agar u jinnilik qilsa, bu hech kimga ko'rinmaydi. Bu erda bunday halokatli ta'sir.
  Katyusha portladi, raketa ombori portladi, shunda parchalar butun perimetr bo'ylab tarqalib ketdi va sovet askarlarini o'ldirdi.
  Olimpiada shov-shuv ko'tardi:
  Men jinlar jangchisiman,
  Siz uchun boshqa maslahat bo'lmaydi ...
  Stalin bilan qoling, bolalar,
  Bu sayyorada siz uchun joy bo'lmaydi!
  Va jangchi shunchaki tishlarini ko'rsatadi. Va keyin u uni oladi va baqiradi!
  Ha, bu juda ajoyib va ayni paytda biroz kulgili.
  Fok-Vulfda jang qilayotgan boshqa bir qiz Helga qichqiradi:
  - Qanday bravo - o'ngga tashlash!
  Yalang tovoni bilan esa tetikni bosadi va yerdagi nishonlarga zarba beradi. Focke-Wulf - qurollanish va zirh jihatidan juda munosib hujum samolyoti.
  Bu haqiqatan ham qiz, u haqida siz aytishingiz mumkin: yirtqich hayvon. Aniqrog'i, yirtqich hayvon Olimpiada, Xelga esa, siz aytganingizdek, yirtqich hayvon. Ammo bu yalangoyoq, bikinili jangchilar Sovet armiyasi uchun katta noqulaylik tug'diradi.
  Endi qiz yalang tovoni bilan tetikni yana bosadi va sovet o'q-dorilari saqlanadigan ombor havoga uchadi.
  Va keyin u kulib dedi:
  - Stalin va stalinizmni parchalab tashlaymiz!
  Bombadan keyin qizlar qaytib kelishadi. Quruqlikda esa fashistlar oldinga siljiydi. Ularda juda kuchli tanklar bor - Tigers, Panthers, T-4s va kuchli Ferdinand o'ziyurar qurollari. Ikkinchisining qurol kuchi bo'yicha ham, frontal zirhlarining qalinligi bo'yicha ham dunyoda tengi yo'q. Ajoyib yutuq mashinasi. Nemislar esa Qizil Armiyaga bosim o'tkazmoqda.
  Bir elf, hatto shunday yuqori toifadagi uchuvchi ham, minglab tanklar va samolyotlar ishtirok etgan urushning to'lqinini o'zgartira olmaganga o'xshaydi. Va bu erda bu mumkinligi ma'lum bo'ldi. Va natsistlar g'alaba qozonishni boshlaydilar. Bundan tashqari, bu nafaqat Sovet qo'shinlarining o'ldirilishi, balki ma'naviy ta'siri haqida ham. Va bu terminator qiz Olimpiya o'yinlari katta ta'sir ko'rsatadi. Qizil Armiya g'alaba qozonadi, lekin Vermaxt dalda beradi!
  Keyin to'satdan yo'lbars juda qattiq tank ekanligi ayon bo'ldi, uni boshqarish qiyin. Nemis qo'shinlari esa toqqa chiqishda va toqqa chiqishda davom etmoqda.
  Olimpiada yana ME-309da ko'tariladi va uning jangchisidan juda halokatli narsani otadi. Va yana sovet samolyotlari portlaydi va parchalanadi.
  Elf qiz kuladi va qichqiradi:
  - Men super ayolman!
  Helga uni o'padi va tasdiqlaydi:
  - Hatto giper!
  Va endi yana o'nlab rus samolyotlari havoda portladi va bo'lindi. Bu haqiqatan ham ace uchuvchilarning ishi. Ular ham reaktsiyaga, ham tezlikka, ham halokatli kuchga ega.
  Bu orada qizil galstuk kiygan kashshoflar dala istehkomlarini qazishmoqda. Bolalar yalangoyoq, o'g'il bolalar odatda faqat shorti kiyishadi. O'smir va juda yosh bolalarning jasadlari quyoshda shokolad rangiga bo'yalgan edi. Va ular yosh titanlar kabi ishlaydi va ishlaydi.
  Bolalarning yalang oyoqlari belkuraklarni bosadi va qo'shiq eshitiladi:
  Kashshof uchun qo'rqoq uchun so'z yo'q,
  U Vermaxt bilan mardonavor jang qiladi...
  Kartalar uchun bitta paluba eys hisoblanadi,
  Biz qo'l jangida kurashishga o'rganib qolganmiz!
  Nega ular qo'shiq aytmasliklari kerak? Ular hatto voyaga etmaganlar koloniyasidan o'g'il bolalarni olib kelishdi. Ular qora shorti va kulrang turtlene kiygan. Yalang'och bo'yinlarini yechganda, mahbus o'g'il bolalarning gavdasi ochilib qoldi. Ko'p odamlarning tanasida tatuirovka bor. Boshlari esa kal. Shu bilan birga, o'g'il bolalar juda yaxshi ovqatlangan ko'rinadi. Chunki voyaga etmaganlar koloniyasida yosh mahkumlar uchun qamoqxona ratsioni tabiatdagi qaramog'idagi maktab o'quvchilaridan ham yaxshiroq. Ya'ni, bunday paradoks - yosh jinoyatchilar oddiy bolalardan ham yaxshiroq ovqatlanadilar.
  Va ular juda dangasa ishlaydi. Agar bepul kashshoflar ishtiyoq bilan ishlasalar va hatto qo'shiqlar kuylasalar:
  SSSR kashshofining vatani,
  Biz buning uchun abadiy kurashamiz ...
  Garchi tartibsizlik yuzaga kelsa ham,
  Biz jasorat bilan kurashamiz!
  Yosh mahbuslar bunga javoban kulishadi. Ular juda oddiy o'g'il bolalar, faqat sochlari kesilgan va ko'plari tatuirovka qilingan. Ba'zi kashshoflar ham nolga o'xshash soch turmagiga ega. Shunday qilib, bit yoki boshqa yomon narsalarni olish xavfi kamroq bo'ladi. Yosh mahbuslardan biri Volodka kulib yubordi. Men hibsga olinganida, oq xalatli hamshira uni qanday paypaslaganini esladim. Va bu bir vaqtning o'zida ham kamsituvchi, ham yoqimli edi. Oq xalatdagi qizning qo'llari yupqa rezina qo'lqopda edi va teginishlar shunchalik mehribon va yumshoq ediki, o'spirinning erkaklik barkamolligi ko'tariladi.
  Keyin kalta yubka va yalang oyoqli kashshof qizlar ham bor. Va qanday qilib o'ynoqi hazil qilolmaysiz? O'n to'rt yoshda gormonlar hali ham o'ynaydi.
  Volodka kuyladi:
  Oh, qanday oyoqlar!
  Qanday yaxshi ...
  Qo'rqma, bolam
  Telefon raqamingizni yozib qoldiring!
  . EPILOG.
  Tekshiruv davom etar ekan, boshqa voqealar ham bo'lib o'tmoqda, ular ham qiziq emas.
  Xususan, Elis olib ketilgan va hibsga olingan. Qiz o'n sakkizga zo'rg'a kirgan edi, politsiyachilar uning qo'liga kishan solish uchun eshikdan otilib chiqishdi.
  Qiz yurakni larzaga solib qichqirdi:
  - Kerak emas! Men aybsizman!
  Politsiya bunga javoban qichqirdi:
  - To'g'ri, kaltak! Axir hammangiz begunohsiz.
  Aksiya yigirma birinchi asrda zamonaviy Moskvada bo'lib o'tadi. Qizni esa sudrab tergov izolyatoriga olib borishadi, kim biladi nima uchun.
  Politsiya uning qo'llarini qayirib, orqasidan kishanlab qo'ydi, bu esa og'riydi.
  Qiz bunga javoban qichqirdi:
  - Fashistik diktator Putinning la'nati bo'lsin! Ukraina va G'arb bilan tinchlik ber!
  Bunga javoban qizga kaltak bilan urishgan. Va u titrab ketdi. Ular unga baqiradilar:
  - Sen josussan! Biz sizni o'ldiramiz!
  Chiroyli sarg'ish qizni politsiya bo'limiga olib ketishdi. U erda uni shaxsiy qidiruv xonasiga olib ketishdi. Oq xalat kiygan uchta politsiyachi paydo bo'ldi. Ular qo'llariga rezina qo'lqoplarni tortib olishdi. Elis titrab ketdi, tanasida ko'karishlar qoldi.
  Soqchilar esa boshqa hech qanday savol bermasdan uning ko'ylagini yirtib tashlashdi. Va shuningdek, poyabzal va taytlar. Keyin sutyen va külot. Ularning hammasi qo"pollik qilib, kiyimlarini yirtib tashladilar. Keyin uni olib, qizni his qila boshladilar. Rezina qo'lqop kiygan qo'llari Elisning og'ziga etib bordi, uning yonoqlari ostida, tili ostida his qildi, shunda go'zal sarg'ish deyarli qusdi. Keyin ular uning burun teshigiga, asbobni va quloqlariga qarashdi.
  Qo'pol qo'llar ko'kragini yoğurur, silikon yoki dorilarni tekshiradi. Va keyin eng katta matronaning barmog'i kindik ustiga bosdi. Ammo bu hammasi emas - Elisning sochlari taralgan va u ajoyib, ozgina sariq rangga ega oq edi. Va ular har bir soch qismini tekshirdilar. Va shuningdek, barmoqlar orasida.
  Ammo eng tahqirlisi, eng katta nazoratchi panjasini Venera ko'kragiga tiqib qo'yganida edi. Elis bunga javoban oq xalat kiygan ayolning qo"lini tishlab, sinib ketdi. U yosh va kuchli. Uchta qo"riqchi uni ushlab oldi, biroq uning yalang"och, qoraygan tanasini ushlab turolmadi.
  Keyin ulardan biri tugmani bosdi.
  Erkak soqchilar kirib kelishdi. To'rtta kuchli yigit Elisning qo'llari va oyoqlaridan ushlab, ularni ajratib oldi. Va oq xalatdagi matrona va rezina qo'lqopdagi katta panjasi uni Veneraning bag'riga tiqdi. Va keyin Elis hali ham bokira ekanligi ma'lum bo'ldi, lekin bu yirtqich ayolni bezovta qilmadi. U qizlik pardasini yirtib, qon oqib ketishiga sabab bo'ldi va tintilayotgan qiz behayo so'zlar bilan qichqirdi. Va u buni bachadongacha his qildi. Va u buni juda qo'pol va og'riqli qildi.
  Keyin uning panjasi orqa yo'lakka qo'l uzatdi. U hatto vazelinni ham qo'llamadi, shuning uchun u juda og'riqli edi va yana qon chiqdi. Va matronaning panjalari juda katta.
  Va shaxsiy qidiruv taqiqlangan narsalarni aniqlash usulidan ko'ra ko'proq qiynoqlarga o'xshardi. Keyin qizning oyoqlari va oyoqlari orasidagi barmoqlari tekshirildi va keyin qo'yib yuborildi.
  Lekin kiyinishimga ruxsat berishmadi. Ular faqat qonni yuvish uchun uni sovuq suv bilan shlanglashdi. Va ular meni qo'shni xonaga olib borishdi.
  U erda yalang'och va yordamsiz Elisni oq devorga olib borishdi va unga qo'lida raqam bilan stol berishdi. Ular profilni, old tomondan, yarim tomondan va orqa tomondan suratga olishdi. Va keyin to'liq o'sishda - yalang'och. Va shuningdek, yon tomondan, yarim tomondan, old va orqa tomondan.
  Keyin qiz o'zining barcha belgilarini yozishni boshladi. Bundan tashqari, oq xalatli erkaklar ham, ayollar ham bor edi. Va ular buni sekin va ehtiyotkorlik bilan qilishdi. Orqaga o"girilib, oyoq-qo"llarimni ko"tarib, qo"ltig"im ostiga qarashga majbur qilishdi. Va ular hatto yana og'ziga kirishdi.
  Masalan, oq xalatli bir ayol meni boshimni kvadratga qo'yib, barmoqlarimni iyagimga qazdirdi. Keyin qo'lqopsiz barmoqlarini og'ziga soldi.
  Elis ozod bo'lib, yana qichqirdi:
  - U barmoqlari bilan nima qilganini bilmayman, bu steril emas, qo'lqop kiyishiga ruxsat bering, keyin uni yopishtiring!
  Oq xalatli juvon bahslashmadi. U qo'llariga yupqa rezinadan qilingan tibbiy qo'lqop kiydi va yana og'zini ochdi. Va u granatalarni topishni kutgan holda qidirdi va tishlariga plomba qidirdi.
  Xo'sh, Elisning tishlari oq, beg'ubor, toza, bitta nuqta emas, balki plomba emas.
  Shundan so'ng uning bo'yi o'lchandi va tarozida tortildi. Xo'sh, bu odatiy. Elis juda baland, bir metr sakson, vazni esa etmish ikki kilogramm edi. Keyin ular qo'llarining kengligini, oyoqlari uzunligini, kaftlarini, tirsaklarini, biceps, boldir va bo'yin hajmini o'lchadilar. Va shuningdek, boshning kattaligi va boshqalar.
  Bu, albatta, zarar qilmaydi, lekin bu kamsitadi, ayniqsa, atrofda juda ko'p odamlar bor va ularning ba'zilari erkaklardir.
  Oq xalat kiygan ayol qo'lida elektr soch kesish mashinasi bilan keldi. Elis rangi oqarib ketdi. Unga uni olib ketishadi va darhol boshidan ajoyib sochlarini olishadi. Ammo yosh va go'zal ayol jilmayib qo'ydi:
  - Faqat mushukingni oldirishadi!
  U Venera qornidan oq, jingalak sochlarni olib tashlay boshladi. Bu jirkanch va hatto yoqimli edi. Bundan tashqari, qizlik pardasini qo'pol qidirish va yirtishdan keyin hamon og'riydi va bu yoqimli qitiqlash yosh qornidagi azob-uqubatlar va nolalardan chalg'itadi.
  Shundan so'ng ular unga yuqumli bo'lmagan suyuqlik sepishdi va shuning uchun uni yalang'och holda qo'shni xonaga olib ketishdi.
  U erda ular birinchi navbatda palmalarni qora bo'yoqqa aylantirib, barcha barmoqlarni va butun palmani alohida-alohida qoldirdilar. Bu odatda normal holat va Elis buni filmlarda ko'rgan.
  Ammo keyin uning yalang oyog'iga qora bo'yoq surtishdi. Va ular, shuningdek, avval bir butun sifatida, so'ngra har bir barmoq ustida alohida-alohida matn terish xatolarini tuzdilar. Avval chap qizning oyog'idan, keyin esa o'ngdan. Ammo Elis hech qachon filmda bunday narsalarni ko'rmagan va hayratda qolgan. Biroq, bu og'riqli emas, lekin bu kamsitadi, ular yana bir bor hibsga olinganingizni va siz hech kim va umuman hech narsa emasligingizni ko'rsatadilar.
  Garchi, qora bo'yoq bilan rolik yalang'och taglikdan o'tib ketganda, u qitiqlaydi.
  Uning butunlay yalang'och ekanligi sharmandali va uniformadagi erkak uni echib oladi. Ammo uning yonida ayollar ham bor. Va ular jilmayishadi.
  Biroq, Elis ayniqsa xijolat tortmaydi. U juda chiroyli va jingalak. Va u bokira edi, chunki u uni kimoshdi savdosida sotib, ko'p pul olishni xohladi. Ammo buning uchun siz avval kattalar bo'lishingiz kerak edi. Va uning buni qilishga vaqti yo'q edi.
  Lekin u unchalik rohiba emas. Juda zamonaviy va rivojlangan qiz.
  Ammo ular uning lablarini qora bo'yoq bilan bo'yashni boshladilar. Va bu allaqachon yoqimsiz. Bo'yoqning o'zi achchiq ta'mga ega. U bankada yoki boshqa joyda lab izlarini qoldirishi aniq, lekin bu hali ham jirkanch.
  Shunday qilib, ular uning lablarini oq qog'ozga bosdilar va bu izni qoldirdilar.
  Keyin tish gipslari bor. Xo'sh, bu ham umuman tushunarli. U plastilinni tishlab olishi va tish izlari aniq bo'lishi uchun bir muddat shunday turishi kerak.
  Elis buni oxiri deb o'yladi, lekin ular uning quloqlarini ham o'ngga, ham chapga moylashtirdilar va oq qog'ozga chop etishdi.
  Va qiz juda iflos edi. U hammadan ham bu ish tez tugashini va uni dushga olib borishini xohlardi.
  Ammo bu etarli emasligi ma'lum bo'ldi. Ayol mayor ta'kidladi:
  "Ular ko'pincha qamoqxonada yalang'och bo'lishadi, shuning uchun biz ularning dumbalaridan izlar olamiz."
  Shundan so'ng, erkak dumba ustiga qora bo'yoq bilan rolik yugurishni boshladi.
  Va bu juda sharmandali, kuchli jinsiy aloqa vakili yuzini o'zining shaxsiy qismlariga juda yaqinlashtiradi. Va uning roligi ishqalanadi. Elisning sonlari keng. Va bir necha marta erkak rolikni bo'yoqqa botirib, uni yana qizning hashamatli jozibasiga surtdi.
  Keyin u ham bir nechta choyshabga o'tirildi va sonlarning har bir qismidan benuqson terining izlari alohida olindi. Va bu butunlay yalang'och holda bo'lish juda kamsituvchi edi.
  Ammo nihoyat, bu ham tugadi, garchi u abadiy davom etganday tuyuldi.
  Keyin ular uni keyingi ofisga olib borishdi va uning oshqozoni, qo'llari va oyoqlarini, shuningdek, yalang'och holda rentgenogramma qilishdi. Bundan tashqari, zarar ko'rmaydi, lekin bu qandaydir jirkanch va siz radiatsiya olishni xohlamaysiz.
  Keyin uni dush xonasiga olib ketishdi. Boz ustiga, ular uni shunday yalang'och holda olib borishgan, qo'llari esa orqadan kishanlangan. Va bu ham yana bir tahqirlashdir. Elisning yalang oyoqlari uriladi. Va yo'lda men birinchi bo'lib ancha yosh bir mahbusga duch keldim va u barmoqlarini ko'rsatib, sizni qamoqda qanchalik yaxshi ko'rishlarini aytib, hazil qila boshladi.
  Va keyin erkak mahbus, ko'zlari katta bo'lib, u nigohi bilan yalang'och qizni yutib yubordi va uning shimi tom ma'noda bo'rtib ketdi.
  Nihoyat, Elis dushga etib keldi. Ichkari bo'sh edi, faqat ikkita uniformali qo'riqchi uning yuvinishini kuzatib turardi. Yaxshiyamki, suv iliq edi, yaxshi, davlat hali u qadar qashshoq emas edi. Soylar ostida, Elis o'z qalbida deyarli baxtni his qildi, lekin qo'riqchilar unga shunday qarashlari yoqimsiz edi. Xo'sh, ular menga yana bir bo'lak kir sovun berishdi. Elis qora bo'yoqni yuvadi. Va ular toza bo'lishdi.
  Barcha qiyinchiliklarga qaramay, qo'riqchilardan biri hali ham uning og'ziga qo'l uzatdi, ikkinchisi esa qo'lqopli panjalari bilan uning yalang'och ko'kraklarini his qildi. Elis bahslashmasdan yana bir xo'rlikka chidadi.
  Soqchilar uni juda ham quruq emas, hukumat tomonidan berilgan sochiq bilan quritib, dushdan olib chiqishdi. Aftidan, ular meni davlat kiyimi beriladigan joyga olib borishdi.
  Aftidan, josuslikda gumon qilingan mahbusga uning kiyimini kiyish taqiqlangan.
  Va yana xo'rlash va erkaklar va ayollarning kulgisi.
  Hukumat binolarida biz hali ham bir nechta yalang'och ayollar qatorida turishimiz kerak edi. Ular yosh va juda chiroyli, ko'pchiligi tatuirovkali edi. Va ular Elis haqida hazil qilishni boshladilar. Ayniqsa, uning soqollangan pubisi va go'zalligi nuqtai nazaridan.
  Va keksa mahbuslardan biri hatto Elisning ko'kragini his qila boshladi. Qizning qo"li orqasidan kishanlangan, ammo oyoqlari bo"sh edi. Va u tizzasini uning quyosh pleksusiga itaradi. U halokatga uchradi.
  Politsiya Elisga hujum qildi. U deyarli hushini yo'qotguncha unga bir qator zarbalar berishdi. Keyin shunday qilib meni yalang"och holda jazo kamerasiga sudrab olib kirishdi.
  Qizchani kesib o'tayotganda shafqatsizlarcha ovlashdi. Va Elis yana og'riq va xo'rlikni boshdan kechirdi.
  Uni yalang"och holda, qo"li kishanlangan holda orqadan sovuq va qorong"i xonaga tashlab ketishdi, eshiklar esa yopiq edi. Qiz o'zini yalang'och, yordamsiz va zulmatda zanjirband ko'rdi. Va u juda soqov, sovuq va qo'rqinchli edi. Bundan tashqari, jazo kamerasida kalamushlar yugurib yurgan va oqava suvning kuchli hidi bor edi.
  Elis uni oldi va yig'lab yubordi, lekin ko'z yoshlari uning qayg'usiga yordam bera olmadi. Va u buni tezda angladi, ayniqsa, kalamush uning yalang oyog'ini tishlaganidan keyin.
  Qiz yalang oyoq barmoqlari bilan jinoyatchini ezdi va g'azab bilan qo'shiq aytdi va ruh kuchini namoyish etdi:
  Oddiy bir qiz bor edi - jangchi Jan,
  Yalang oyoq va latta kiyib sigirlarni boqardi...
  Ammo Qodir Tangri katta poydevordan,
  Kichkina go'zallikka son-sanoqsiz sovg'alar yubordi!
  
  Va oddiy qiz jangchiga aylandi,
  Fransuz xalqi jasoratda, birlashgan holda...
  Va dehqon zarbasi bilan Britaniyadan so'radi:
  Uning atrofida kuchli jamoa yig'ildi!
  
  Jangchi g'azabda, qilichi bilan dushmanlarini supurib tashladi.
  Namoyishlar uchun men juda jasur ko'rinishni tanladim ...
  Xo'sh, Janna odamlarga qanchalik kuchli bo'lib tuyuldi,
  Ishoning, unda eng jasur ritsarlarning qoni qaynaydi!
  
  Mana, u jasur qiz jang qilmoqda,
  Damask qo'shinlarini qilichingiz bilan sindirib,
  Va go'zalning ovozi allaqachon jaranglamoqda ...
  U hatto yuziga g'isht tashlay oladi!
  
  G'alabadan keyin g'alaba, u allaqachon Parijda,
  Va Frantsiyada yulduz olov bilan yonayotganga o'xshaydi ...
  Janna yalangoyoq quyoshdan balandroq uchdi,
  Qizlarning uzoq yillik orzusi ushaldi!
  
  Ammo o'zgaruvchan ma'buda - omad,
  Va buyuk qiz birovning to'riga tushdi ...
  Ular uni qamchilab, ahmoq deyishadi,
  Albatta, jasur Jan birdaniga o'lishi kerakmi?
  
  Ular Janni tokchaga tortib, olovni yoqishdi,
  Olov tovonini yalayapti, qo"llarida zanjirlar...
  Ammo yaqinda qirol unga bayroqni ishonib topshirdi,
  Va ular barcha go'zallarni tosh devorlarga qamab qo'yishdi!
  
  Qiynoqlar ostida qiz ovoz chiqarmadi,
  Issiq qisqichlar yalang"och ko"kragimni kuydirsa ham...
  "Muqaddas inkvizitsiya" unga azob berdi,
  Ammo ular qizning nolasini ham chiqara olmadilar!
  
  Keyin ular olov yoqishdi va qiz yalangoyoq edi.
  Va jallod lattalarda, hamma kaltaklangan holda, qatlga olib keladi ...
  Oh, aziz Jean, men seni sog'indim,
  Do'zaxning tana kuchi sizni do'zaxga uloqtirdi!
  
  U yonmoqda, go'zal, yorqin alangada yalang'och,
  Ammo hech qachon aytilmagan qimmatli faryod ...
  Uning o'lmas o'limi uchun biz dushmanga juda ko'p berdik,
  Yovvoyi dushman bilan jang qilish va Jannaga xiyonat qilmasdan!
  
  Va endi qiz natsistlar bilan jang qilmoqda,
  Deyarli yalang'och, yalangoyoq, katta sovuq bor edi ...
  Endi siz Janna russiz, men sizni jaziramada ishlayotganingizni ko'raman,
  Negaki, uning tikanli bobosi uning burnini muzlatib qo'ygan!
  
  Ammo quvnoq ibodat bilan, muqaddas kashshof,
  Ishoning, biz bu kasal qizni tiriltiramiz!
  Va bizning jasur qo'shig'imiz bilan, garchi butunlay bolalarcha bo'lsa ham,
  Ishoning, biz darhol yangi harakatni tug'diramiz!
  
  Fashistlar ustidan g'alaba keladi, buni bilasiz,
  Va Germaniya zabt etiladi, ishoning...
  Jang davom etayotganda va siz tanangizni yaralaganingizda,
  Fashizm juda shafqatsiz - bu qudratli hayvon!
  
  Ammo keyin nurli buloq keldi va hamma narsa erib ketdi,
  Maysalar momiq bo'lib o'sadi, yaqinda may oyi ulug'lanadi...
  Siz Berlinda jasursiz, keyin chiroyli yurasiz,
  Va butun yosh sayyora darhol jannatga aylanadi!
  so'ng qiz qandaydir tarzda temir estakadali karavotga o'tirdi. Hali yoz bo'lgani yaxshi, garchi jazo kamerasida sovuq bo'lsa ham, baribir chidash mumkin. Qishda u erda nima bo'ladi? Siz shunchaki sog'lig'ingizni buzishingiz mumkin.
  Elis og'ir xo'rsindi va o'zini chalg'itish uchun nimanidir tasavvur qilishga urindi.
  Masalan, Makarenko bolalar mehnat koloniyasi. Va unga bola Alyosha yuborildi. Faqat darslarni o'tkazib yuborish uchun. Va bola o'n ikki yoshida qayta o'qishga kirdi. Buni hatto sudlanmagan holda ham aytish mumkin. U komissiya tomonidan afsonaviy koloniyaga yuborilgan. O'ttizinchi yillar bo'ldi, odamlar u qadar kambag'al emasga o'xshaydi. Shuning uchun bola hayratda qoldi.
  Mahbuslardek sochini oldirib, qo"l va oyoqlaridan barmoq izlarini olishdi.
  Keyin, birinchi kuni ertalab soat beshlarda, hali qorong'i bo'lganida, aprel oyida ular meni boshqa bolalar bilan birga platformaga chiqarib yuborishdi. Bolalar esa yalang'och, faqat külot kiygan, yalangoyoq. Va sovuq sovuq. Buglerlar ham shortikda yalangoyoq, lekin hech bo'lmaganda ko'ylak va qizil galstukda.
  O'g'il bolalar chiziqda shunday turishadi, keyin mashqlarni bajarishni boshlaydilar. Leshkaning boshi og'riyapti, u uxlashni xohlaydi, lekin u harakatlanishi kerak, aks holda siz boshqa bolalarning boshiga shapaloq olasiz.
  Va shuning uchun har kuni. Ovqat yomon, asosan yaylov, ish ko'p, qo'shimcha ravishda o'qish. O'yin-kulgiga vaqt yo'q. O'g'il bolalar ayozdan ayozgacha faqat kalta shim va yalang torso kiyib yurishadi. Bu yozgi forma. Birinchi apreldan sakkizinchi noyabrgacha har qanday poyabzal taqiqlanadi. Xo'sh, ular sizga maksimal yalang'och bo'yinlarni berishi mumkin. O'g'il bolalar qotib qolgan, ozg'in, ipsimon va doimiy mashaqqatli mehnat tufayli mushaklari og'ir chaynash bilan to'ldiriladi. Xo'sh, umuman olganda, o'sish va ishlash uchun etarli oziq-ovqat bor - bolalar uchun ratsion ilmiy jihatdan hisoblanadi.
  Dastlabki kunlarda Leshkaning yalang oyoqlari pufakchalar va siqish bilan qoplangan va har bir qadam og'riqli edi, lekin bolalarning terisi juda tez qo'pol va qo'pol bo'lib qoladi. Yalang oyoq yurish qulay bo'ladi va oyoqlaringiz bahor salqinligiga o'rganib qoladi va endi muzlamaydi. Va Ukrainada bahor tezda keladi va u allaqachon iliq. Issiq bo'lganda esa, siz hatto shortikda ishlash va yurishni qulay his qilasiz.
  Leshka haftasiga ikki marta sochini oldirgan va haftada bir marta cho'milgan. Va yotishdan oldin, ular har kuni sovuq suv quyishdi. Birinchi kunlarda og'ir mehnatga o'rganmagan bolaning mushaklari juda og'rigan. Og'riq hamma joyda edi, hech qanday qon yoki tomir og'riqdan befarq qolmadi. Ammo bola kuchli irodali fazilatlardan foydalangan holda kuch bilan ishlashni davom ettirdi.
  Keyin og'riq susaydi. Va mushaklar qurib, ko'zga tashlandi, tanada tomirlar va tomirlar paydo bo'ldi. Va Leshka endi unchalik charchamas edi. Va darhol bolalar kazarmasidagi karavotga yotib, uxlab qoldi.
  Koloniyaning namunali bo'lishi o'zining afzalliklariga ega edi. O'g'rilarning qonunbuzarligi, haqoratli ro'yxatga olish va zo'rlash va harakatsizlik holatlari yo'q edi. Hamma narsa nizomga muvofiq edi va otryad komandirlari faqat maqsad uchun kurashdilar.
  Leshka bahor, yoz va kuzda o'sdi va kuchliroq bo'ldi. Qish kelganda esa unga davlat tomonidan chiqarilgan poyabzal va issiqroq kiyim berildi. Va u allaqachon ko'proq o'qigan va kamroq ishlagan. Faollar esa yomon baho olganim uchun meni qattiq urishdi. Ammo Leshka, qobiliyatli bola, tez orada a'lochi talaba bo'ldi.
  Yana bahor kelguncha shunday. Va yana o'g'il bolalar yalangoyoq oyoqlari va kalta shimlari bilan hali erimagan qor va ko'lmaklarga chayqaladi.
  Leshka tabassum qiladi, tishlari oq, shuning uchun yigitlar ularni muntazam ravishda kukun bilan yuvishadi. Va bolaning tanasi mushaklari bilan ozg'in bo'lsa-da, mushakli, mushak va sog'lom. Shunday qilib, u allaqachon bolalar koloniyasida qandaydir hokimiyatga ega. Garchi, albatta, ular juda ko'p ishlaydilar, ular ham ko'p qo'shiq aytishadi va yalangoyoq, marshchi kashshoflar shunday qo'shiqlarni kuylashadi:
  Kashshof bola nimani xohlaydi?
  U har doim sovuqda yalangoyoq yurganda?
  Va boshqa jangchilarga o'rnak bo'ling,
  Pioner qizlar sochlarini kesdilar!
  
  Stalin bizga kommunizm ishonchini berdi,
  Xalqni cho'qqilarga yetaklash uchun...
  Fashistlar bizga napalm yog'dirsin,
  Biz o'tmishda g'alaba qozonganmiz va hozir ham g'alaba qozonamiz!
  
  Mamay bilan o'lik jang bo'lganda,
  Jasorat bilan jang qilib, biz Rossiyani himoya qildik ...
  Yuragimda Vatan sen bilan mangu,
  Biz kommunizmni ko'ramiz, ishonaman!
  
  Ivan Vasilev - pravoslav podshosi,
  Qozon dushmanlar tomonidan zabt etildi,
  Zero, ona Yerning bepoyonligida,
  Yo'q, askarlar ruslardan ko'ra ruhan kuchliroq!
  
  Buyuk Pyotr esa jangchi va chaqmoq toshdir,
  Rossiya kuchli flotni qurdi ...
  Janglarda juda shonli kun keldi,
  Buyuk Xudo buyuk Masihga aylanganda!
  
  Peterburg suyaklar ustiga qurilgan,
  Ammo Rossiyaning poytaxti ulug'vor ...
  Mag'rur rus bayrog'i dengizda hilpiraydi,
  Va biz Vatanni yanada baxtli qilamiz!
  
  Turk Suvorov g'azab bilan bolg'acha urdi,
  Va u Qora dengizda o'rnak ko'rsatdi ...
  Kofir bilan kuchimiz yetardi,
  Garchi ba'zida qayg'u ham sodir bo'lgan bo'lsa-da!
  
  Vladimir lider - kommunizmga yo'l ochdi,
  Dehqon, proletar baxtli bo'lishi uchun ...
  Va endi fashizm hujumda,
  Ammo keling, besh ming, jasur ariyalarni kuylaymiz!
  
  Bayroq abadiy qizil bo'lsin,
  Rossiya shon-shuhratda gullab-yashnasin ...
  Yorqin yillar keladi, ishonaman,
  Sayyora kommunizm jannatiga aylanadi!
  
  Xo'sh, bu orada, kashshof bola,
  Yalang oyoq bilan qor ko'chkilarini o'lchaydi ...
  Va Fuhrer fanatik tabassum bilan yuguradi,
  Bizning Rossiyamiz oyoq osti qilinmoqda!
  
  Ammo muqaddas tinchlik kelishiga ishonaman,
  Butun Rossiyada tinchlik va baxt bo'ladi ...
  Va biz muqaddas, bo'ronli bayramni nishonlaymiz,
  Qizil Berlinda!
  Leshka qamoqda o'n uch yoshga to'ldi. U boshi qisilgan, yalangoyoq, lekin bo'yi allaqachon uzunroq bola. Bolalar koloniyasida juda ko'p sabzavot va mevalar bor va Leshka boshqa o'g'il bolalar singari faqat shortilarda yurishiga qaramay, hech qachon hapşırmay, sog'lig'ini porlaydi. Ba'zan ularni ta'qib qilishadi, to'shaklari tintuv qilinadi va ular yalang'och cho'zilishga majburlanadi. Bundan tashqari, buni oq xalat kiygan ayollar qiladilar, go'yo bu bolalar qamoqxonasi emas, balki tibbiyot muassasasi.
  Keyin yigitlar yana ishga ketishadi. Ular kuniga uch marta ovqatlanishadi, bu normaldir. Bundan tashqari, baliq, ko'pincha, go'sht esa faqat bayramlarda. Ammo yigitlar ozmi-ko"pmi to"yib, sog"lom. Va jamoa yaxshi, garchi o'g'rilar bo'lsa ham, qaroqchilar va boshqa jinoyatchilar ham bor. Ammo keyin ular tinchlanishdi. Bu yomon koloniya emas va haqiqatan ham bolalar asosan qayta tarbiyalanadi. Ular o"n olti yoshga to"lguncha shu yerda qolishadi. Keyin ular sizni katta yoshlilarga topshirishadi yoki qo'yib yuborishadi. Ko'pincha, aytmoqchi, bu o'z xohishiga ko'ra.
  Leshka, shuningdek, shartli ozodlikka va ota-onasiga oddiy maktabga qaytishga va'da qilingan. Bundan tashqari, u bolalar mehnat koloniyasida sud hukmi bilan ham chiqarilmagan.
  O'g'il esa ozodlikni intiqlik bilan boshqa bolalar bilan birga yalang oyoqlari bilan yurib, kuylaydi:
   Kashshof bo'lish sharafdir,
  Va bu so'zda juda ko'p issiqlik bor ...
  Bolada son-sanoqsiz muammolar bo'lsa ham,
  U krautlarni javobgarlikka tortadi, ishoning!
  
  Bola yalangoyoq qor ko'chkilari orasidan yuradi,
  U qor bo'roni aylanayotganini sezmay yuguradi...
  Men uni to'g'ridan-to'g'ri sovuqdan o'tkazdim,
  Va u natsistlarni dadil va sovuqqonlik bilan uradi!
  
  Kashshof uchun qo'rqoq uchun so'z yo'q,
  Va hech qanday so'z yo'q, u hech qachon aytmaydi ...
  Garchi fashistik sudraluvchi tishlagan bo'lsa ham,
  Keling, krautlarni oddiy o'g'irlikda tutaylik!
  
  Biz hamma uchun Vatanni kuchliroq qilamiz,
  Pionerning irodasi kuchliroq bo'lsin...
  Va Fuhrer dushman yovuz tomonidan yo'q qilindi,
  Qolganlari esa osonroq vaqtga ega bo'ladi!
  
  Fashizm qonli tabassum ko'rsatdi,
  Ammo bizning tomirlarimiz po'latdan kuchliroq bo'ladi ...
  Axir, ruslarning irodasi metalldan kuchliroq,
  Afsonaviy jangchi Stalin shon-sharafiga!
  
  Biz kashshofmiz - Lenin o'g'illari,
  Bola Reyxga qarshi kurashmoqchi...
  Biz kommunizm ko'rsatmalariga sodiqmiz,
  Biz uchun har qanday biznes - bunga ko'p ishonmang!
  
  Muqaddas Vatanimiz sha"ni uchun,
  Juda yosh askarlar jang qilishmoqda ...
  Men qor ko'chkilarida yalangoyoq bolaman,
  Pulemyotlar menga yomg"irdek otmoqda!
  
  Ammo kashshoflar qo'rquvni unutdilar,
  Yurakda quyosh porlaganday...
  Va Gitlerni tojga granata bilan urdi,
  Nafratlangan Qobil uni qo'lga kiritsin!
  
  Muqaddas Vatanimiz sha"ni uchun,
  O'g'il ham, qiz ham urishadi ...
  Kampir bizni o"roq bilan ezmaydi,
  Ovozingiz juda aniq bo'lsin!
  Shunday qilib, o'g'il bolalar faqat shortilarda va yalang'och holda yurishadi va bu erda o'n yoshdan o'n besh yoshgacha bo'lgan bolalar bor.
  Elis og'ir xo'rsindi. Bolalik bir vaqtning o'zida ham yaxshi, ham yomon deb o'yladim. Ammo yana yaxshisi bor - tana yosh, sog'lom, bosh engil, asosiysi hammasi oldinda. Va kelajak qo'rquvi yo'q, chunki u yorqin va yoqimli ko'rinadi. Ammo keksalar uchun bu juda yomon. Bundan tashqari, hammaga ham jannat va'da qilinmagan. Va hatto bunday jannat bormi? Agar oldinda hech narsa yoki undan ham yomoni bo'lsa-chi.
  Ular er ostidan tunnel qazishayotganida Elis teleko'rsatuvni esladi. Va u yerda nimadir qichqirayotganga o'xshardi. Shunday qilib, ular o'lganlarning ruhlari shunday yig'lashi mumkinligini taxmin qilishdi. Ammo bu yaxshi hayotdan ko'rinmaydi.
  Biroq, qichqiriq ko'p sabablarga ko'ra bo'lishi mumkin.
  Elis o'z fikrlarini va fikrlash mavzusini o'zgartirishga qaror qildi.
  Mana, masalan, hikoyaning ushbu versiyasi:
  1943 yil mart oyida yahudiylarni yo'q qilish dasturini to'xtatib qo'yish evaziga ittifoqchilar Uchinchi Reyx bilan sulh e'lon qildilar va muzokaralarni boshladilar. Rommel korpusi Afrikadan olib chiqildi va harbiy asirlar almashildi. Bombalashning to'xtatilishi tufayli Germaniyaning qurol ishlab chiqarishi haqiqiy tarixdagidan ko'proq edi. Va yana Panthers va Tigers, shuningdek modernizatsiya qilingan versiyada T-4 tanklari ishlab chiqarildi.
  Ammo Kursk bulg'asidagi jang hech qachon boshlanmadi. Fuhrer oldingida yanada og'irroq tanklarni sinab ko'rish uchun hujumni yana qoldirdi: Tiger 2, Lion va Sichqoncha.
  Va birinchi avgustda Sovet qo'shinlari Orel qirg'og'ida va Belgorod va Xarkov yo'nalishi bo'yicha hujumga o'tdilar. Jang uzoq davom etdi va shiddatli bo'ldi. Janubiy qanotda kuchliroq Mainshteyn guruhi oldingi chiziqni ushlab turdi. Oryol qirrasida xanjar bor edi, lekin uni kesish ham mumkin emas edi.
  Janglar Panter tankining mudofaadagi kuchini ko'rsatdi. Va ular kech kuzgacha sudrab borishdi. Kuchliroq "Pantera" - 2 1943 yil sentyabr oyida va undan oldinroq "Yo'lbars" 2, "Sichqoncha" va "Arslon" seriyasiga kirdi. Va bu juda zo'r edi.
  Shunday qilib, natsistlar qarshi hujumga o'tishga harakat qilishdi. Shiddatli va qonli janglar davom etdi.
  Komsomol qizlar g'azab va sharaf bilan kurashib, mislsiz qahramonlik ko'rsatdilar:
  Biz Masihning komsomol jangchilarimiz,
  Lenin va oʻrtoq Stalin esa biz bilan...
  Bu yerda fashistlar son-sanoqsiz bo'lsa ham,
  Ammo bizning irodamiz harbiy po'latdan kuchliroq!
  
  Biz aniq ishonamiz: biz g'alaba qozonishimizni bilamiz,
  Vatanimizni boshqa yurtlardan baland ko'taramiz...
  Tez orada kommunizmda tinchlik bo'lsin,
  Muqaddas Rossiya onasi shon-sharafiga!
  
  Garchi hozir komsomolchilar uchun qiyin bo'lsa-da,
  Sovuqda yalang'och ...
  Ammo men eshkakni yalangoyoq ko'taraman,
  Va Gitler ahmoqona pozada muvaffaqiyatsizlikka uchraydi!
  
  Biz har doimgidek jasur ritsarmiz,
  Biz aslida fashistlarni pulemyot bilan o'ldirmoqdamiz ...
  Qolganlarning hammasi shunchaki bema'nilik
  Ishoning, gunohlari uchun ularga jazo keladi!
  
  Nega dushman Vatanga keldi?
  U rus qullarini yaxshi ko'radi ...
  Natija qanday bo'ladi?
  Qizlar yalangoyoq barcha krautlarni o'radilar!
  
  Ular jasur qizlar, menga ishoning,
  Ular uchun faqat pulemyot eng muhimi...
  Tez orada fashizm hayvoni tobutga kiradi,
  Va biz bir vaqtning o'zida barcha dushmanlardan kuchliroq bo'lamiz!
  
  Nega qiz janjallashyapti?
  U ajoyib yigit topmoqchi ...
  Shunday qilib, u yigirma yoshdan oshmaydi,
  Va u darhol pitomnikni tarqatib yuborishga muvaffaq bo'ldi!
  
  Va yalangoyoq qor ko'chkilari bo'ylab yurish yaxshi,
  Ayoz qizning tovonini yoqimli chaqib yuboradi...
  Jangchi bitta narsani talab qiladi,
  Yigitning o'pishi eng issiq bo'lsin!
  
  Va biz Berlinga etib borishimizga ishonaman,
  Isoning ismi hamma joyda porlaydi ...
  Biz bir vaqtning o'zida barcha dushmanlarni yo'q qilamiz,
  Yarim yalang'och, yalangoyoq qizlarmiz!
  
  Bizni hech kim to'xtata olmaydi
  Biz qizlar qanday zo'rmiz...
  Va biz barcha fashistlarni qattiq mag'lub qilamiz,
  Ular allaqachon juda yomon!
  
  Biz hammani qirib tashlaymiz va yo'q qilamiz,
  Siz qizni tiz cho'ktirolmaysiz...
  Va kommunistlar muvaffaqiyatni bilishadi,
  Orqamizda Stalin va buyuk Lenin!
  
  Qizning ko'kraklari endi yalang'och,
  Ammo bo'ron kuchli qorni esmoqda ...
  Ba'zida nafas olish ham qiyin,
  Qor to'dasi makkorona, g'azab bilan oqarib ketmoqda!
  
  Shakerlar hatto mo'ynali kiyimlarda fashistlarni urishdi,
  Qiz esa deyarli yalang'och yuradi...
  Bizga bu haqda qayg'uli fikrlar kerak emas,
  U go'zal - yalang'och, yalangoyoq!
  
  Biz bir vaqtning o'zida Krauts komsomollarini so'yamiz,
  Va go'zal qiz kuladi ...
  Fuhrer ko'z ostida musht oladi,
  Va quyosh har doim Vatan ustida porlaydi!
  
  Biz hamma joyda buyuk ritsarmiz,
  Va biz Rossiyaga juda sodiqlik bilan xizmat qilamiz ...
  Keling, imkonsiz orzuga yo'l ochaylik -
  Garchi ayollar qayg'udan yig'layotgan bo'lsa-da!
  
  Bilingki, Stalin bizni g'alabaga olib boradi,
  Berlin, Parij va Londonni ozod qilaylik...
  Kommunistlarni hamma hurmat qilsin,
  Va koinotda mag'rur Sovet bayrog'i bor!
  Jangda qizlar, albatta, burgutlardir. Ular yalang oyoqlari bilan granata otadilar. Va ular sherlar kabi jang qilishadi.
  Mirabela ayniqsa shiddatli kurash olib bordi.
  Qanday qilib ularning yuzlari buzilgan, degeneratsiyaning aniq izlari bilan eskirgan. To'rtta natsist yiqildi, ammo beshinchi yigit qochishga muvaffaq bo'ldi va ma'baddagi charchagan kursantni dumba bilan urdi. Mirabela hushidan ketdi.
  Qiz kechasi uyg'ondi, chakkasi og'riqli og'riydi va o'zini daraxtga bog'lab qo'ydi. Mirabela ko'zlarini pastga tushirdi va xijolat tortdi, u deyarli yalang'och edi, faqat külotda edi. Natsistlar olov yonida o'tirib, ichib, yomon kulishardi. Bosh ofitser, shekilli, nemis tilida baqirdi:
  "Afsuski, bu ayol bilan birga bo'lgan odam vafot etgan bo'lsa, u uning ko'z o'ngida qiynoqqa solingan bo'lar edi."
  Yana bir fashist g"o"ldiradi:
  - Ammo oltin sochlar biz bilan, zavqlanadigan odam bor!
  Mirabela qichqirdi:
  - Siz yolg'on gapiryapsiz, Nikolay tirik!
  SSni anglatuvchi chaqmoq emblemasi bo'lgan ofitserlar oxirgi qo'rqoqning boshidagi tuklar kabi o'rnidan turishdi. Qichqirdi:
  - Voy, qara, shoh uyg'ondi!
  - Qanday fohisha, u allaqachon nemis xrenini xohlaydi!
  Ikki bosh ofitser Mirabellega yaqinlashib, so"radi:
  - Muqaddas nemis tilimizni bilasiz!
  Qiz g'urur bilan nemis tilida javob berdi:
  - Men rus tilini yaxshi bilaman, gapingiz esa qurbaqaning qichqirishi, eshakning ma"rashi. Bu gap bilan lablarimni tahqirlash men uchun hatto jirkanch.
  Kichik ofitser xanjarni chiqarib, uni tebdi, lekin katta ofitser uni ushlab turdi:
  - Yo'q! Tushunmayapsizmi, bu rus bizni qotillikka qo'zg'atmoqchi. Axir, bu holda, uning o'limi tez va oson bo'ladi. Shunday qilib, biz jallod san'atining barcha qoidalariga ko'ra, uni tom ma'noda parchalab tashlaymiz.
  Nemislar baqira boshladilar:
  - Tezroq kelaylik, hoziroq fohishani ajratib olaylik!
  Katta ofitser, SS mayor bosh irg'adi:
  - Keling, to'tiqushni biroz qo'rqitaylik, lekin u bugun o'lmaydi! Komissar tomonidan ko'plab eng yaxshi Aryan yigitlari o'ldirilgan. U sekin va og'riqli o'ladi.
  Kichik ofitser, SS leytenanti so'radi:
  - Qayerdan boshlaymiz?
  Mayor taklif qildi:
  - Mangallar! Va kotletlarda bo'lishi kerak bo'lganidek, yog 'bilan.
  Nemislar kulib, barmoqlarini odobsiz ishora qila boshladilar:
  - Yoki u ham shunday qila oladi!
  Mayor salbiy bosh chayqadi:
  - U quyi irqning ayoli, biz uchun SS elitasi, bu odobsizlik.
  Leytenant bog"lab qo"yilgan qizning oldiga kelib, uning tovoniga yog" sura boshladi. Mirabela baqirdi:
  - Qo'lingizni torting! Sen nemis murdasisan!
  Leytenant masxara bilan jilmaydi:
  - Endi siz bunday qo'shiq aytmaysiz! Hozircha siz kabi hayvonning tuyog'iga haqiqiy oriylarning teginishlaridan zavqlaning.
  Mirabela nodir va jirkanch jirkanch tuyg'usini boshdan kechirdi, hatto zaharli kobraning tegishi ham unchalik jirkanch emas edi. Lekin bu faqat boshlanishi edi. Ular go'zal qizning oyog'i ostida kichik gulxan qurishni boshladilar. Shunda qiz birdan nopok fashistlar nima qilayotganini tushundi va qo'rqib ketdi. Axir, yong'in eng engil kuyishlar bilan ham dahshatli, dahshatli, chidab bo'lmas og'riqni keltirib chiqaradi. Va ular uning yalang poshnalarini qovurmoqchi bo'lishdi. Mirabela titray boshladi va mayor tishlarini ko'rsatdi:
  - Endi siz hech bo'lmaganda qimmatli narsalarni bilsangiz, bizga hamma narsani aytib berardingiz. Buni faqat voyaga yetmagan kursantdan bilib olamiz. Shunday qilib, siz o'zingizning hayqiriqlaringiz bilan bizni xursand qilishingiz kerak bo'ladi.
  Bunga javoban Mirabela uni oldi va jasorat bilan kuyladi:
  Men ona Rossiyaning jangchisiman,
  Oddiy qiz, doim yalangoyoq...
  Ba'zida qarg'alar yomon yig'laydilar,
  Ammo orzuim amalga oshishiga ishonaman!
  
  Men komsomolga och qo'shildim,
  Sovuqda deyarli yalang'och marvarid ...
  Ammo men fashistni uning poydevoridan tashlayman,
  Adolfga uzun burnini bering!
  
  Komsomol qiziga ishonmang,
  Koinotni jilovlay olmas...
  Va bu erda aniq ovoz eshitiladi,
  Bizning armiyamiz Vatanimiz cho'qqisiga ko'tarildi!
  
  Buyuk Rossiya vatan uchun,
  Iltimos, qo'rqmasdan kurashing ...
  Dalalar qon bilan sug'orilganini bilsangiz ham,
  Lekin menga ko'rsat, sen jasorat namunasisan!
  
  Komsomol a'zolari uchun osmon baxt,
  Qiz uchun tashvish yo'q ...
  Hamma narsa uning mag'rur, ulug'vor kuchida bo'ladi,
  Va Fuhrer abort taqdiriga keladi!
  
  Ammo vaqt qiyin - Gitler keladi,
  U hatto dahshatlisini ham yengishi mumkin...
  U raketalarni bomba kabi saxiylik bilan uradi,
  Barcha askarlarni o'yinga aylantirishga qodir!
  
  Ammo menga ishoning, qizlar qo'rquvni bilishmaydi,
  Yalang oyoq bilan granata uloqtirish...
  U yalang'och - ko'ylagi yonib ketgan,
  G'ofil qo'shinga qarshi kurash!
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 Ваша оценка:

Связаться с программистом сайта.

Новые книги авторов СИ, вышедшие из печати:
О.Болдырева "Крадуш. Чужие души" М.Николаев "Вторжение на Землю"

Как попасть в этoт список

Кожевенное мастерство | Сайт "Художники" | Доска об'явлений "Книги"